ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ P910i-P990

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

metapex
07-06-2007, 14:23
میشه بگید این wlan p990i به چه درد می خوره

WLAN در اصل یه شبکه بیسیم هست که تشکیل شده از یک سرور یا کامپیوتر مرکزی و تعدادی هم کلاینت یا کامپوترهای کاربر که میتونن تو این شبکه با هم ارتباط داشته باشن، تبادل فایل و اطلاعات انجام بدن و اگر سرور به اینترنت متصل باشه و اونو به اشتراک گذاشته باشه، از اینترنت هم استفاده کنن. این مثالی از شبکه بیسیم مثلا داخل یه شرکته.
ولی نوع دیگه از WLAN هست صرفا برای اشتراک اینترنت به کار میره که تشکیل شده از یک مودم اینترنت که به یک اکسس پوینت یا وسیله که به عنوان درگاه و محل انتشار دیتا ازش استفاده میشه، وصل میشه و از طریق امواج اطلاعات گرفته شده از مودم رو پخش میکنه. حالا بسته به محل و نوع کاربری، تجهیزات متفاوتی به کار میره؛ ساده ترینش همونه که من در منزل دارم (اکسس پوینت + مودم ADSL) و نوعی که در مکانهای عمومی مثل هتل ها، رستوران ها، فرودگاه ها و غیره نصب میشه، به صورت آنتن یا دکلهای بزرگ هست که برد و پهنای باند بالا رو پشتیبانی میکنه. به عبارت دیگه میشه بهش گفت دسترسی اینترنت بیسیم. و این هیچ ربطی به قابلیتها و امکانات مخابراتی نداره و کاملا مستقل از اون هست. همون چیپی که توی لپ تاپ وجود داره، توی P990 هم تعبیه شده و مثل یک کامپیوتر به شبکه وصل میشه، فقط نمیتونه از امکانات اشتراک گذاری اطلاعات استفاده کنه، بلکه فقط اینترنت.

amin-se
07-06-2007, 14:32
اولا ادبیات شما اصلا جالب نیست.
ثانیا همه تولید کنندگان موبایل، همه جور گوشی در بین تولیداتشون دارن، حتی سامسونگ هم گوشی های بزرگ تولید میکنه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خودت ببین کارآیی این یکی در مقایسه با اونی که خودت گذاشتی، اصلا قابل مقایسه هست؟ از طرفی سونی اریکسون هم گوشی باریک و ظریف داره:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی این کجا و P990 کجا. بنابراین هر گوشی باید با گوشیهای هم رده خودش مقایسه بشه.
ثالثا این همه گوشی بزرگ هست، حالا تو اومدی به P990 گیر دادی؟
رابعا مگه مجبورت کردن بری P990 بخری؟
دیگه اگه بخوام بیشتر بگم اخطار میگیرم. خلاصه اینکه حواست باشه کجا، چی میگی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاملا تایید میشه ...
در ضمن شما (aftab_azad20) به سونی اریکسون گیر دادی ؟ نوکیا رو ببین (پرفروش ترین کمپانی تلفن همراه در جهان ) : N95 اصلا بزرگ نیست . N93 اصلا بزرگ نیست ...
من گوشی D900 سامسونگ رو دیدم.دوربین 3 مگاپیکسلی و گوشی کشویی و باریک ولی فقط UIQ3 که p990 داره کل D900 رو می ارزه ...
در ضمن توی کلوب P990 داری میگی گوشی آشغالیه ؟؟؟ :47: :4:

amin-se
07-06-2007, 16:24
برنامه های uiq3 را باید از کجا تو این انجمنها پیدا کنم ؟

از تاپیک زیر بیلچه جان :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ritana
07-06-2007, 22:22
آیا مموری 64 مگ همراه خود گوشی هم همین مشکل رو داره؟

متاپكس عزيز و ساير دوستان .
مشگلم حل شد. !! مموريهاي داخل پك آبي رنگ سوني با P990 همخوني نداشته و باعث اختلال در كار گوشي ميشوند .
توصيه ميكنم از مموريهاي سوني با پك قرمز رنگ استفاده كنند تا گوشيشان بطور كامل ساپورت شوند.
من كه 10 روز سركار بودم !!

emprator_kochak
07-06-2007, 23:02
سلام :
من میخوام یه P990 بگیرم و چند تا سوال دارم ؟
1- از این انتخاب پشیمون میشم یا نه؟
2- اشکالات این گوشی چیه؟
3- نرم افزار برای این مدل زیاده یا نه؟
4- در هنگام خرید به چه نکاتی باید توجه کنم؟

ممنون میشم اگه کسی به سوالات من جواب بده و اگر هم نکته ای هست که میدونه بگه که منم رعایت کنم. با تشکر !

NINTENDO_DS
07-06-2007, 23:48
سلام :
من میخوام یه P990 بگیرم و چند تا سوال دارم ؟
1- از این انتخاب پشیمون میشم یا نه؟
2- اشکالات این گوشی چیه؟
3- نرم افزار برای این مدل زیاده یا نه؟
4- در هنگام خرید به چه نکاتی باید توجه کنم؟

ممنون میشم اگه کسی به سوالات من جواب بده و اگر هم نکته ای هست که میدونه بگه که منم رعایت کنم. با تشکر !

1 نه اتفاقا اصلا پشیمون نمی شی
2 اشکالش اینه که یکم گنده و سنگینه
3 به اندازه نوکیا نه
4 به نظر من اول گارانتی و دوم اگر تونستی فرانسویش رو بخر

NINTENDO_DS
07-06-2007, 23:53
به نظر من p990 خیلی زشته خیلی هم سنگینه همه سازنده ها دارن سعی شونو میکنن گوشی باریک با وزن کم بسازن ولی سونی اریکسون گیر داده که وزن گوشی یاشو ببره بالا آلان شما برین گوشی های جدید سامسونگ ببینین کفتون می بره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اتفاقا من با سامسونگ کار کردم از نظر دوربین که افتضاحه ولی پی 990 عالیه
دوما بلوتوث هم به زور داره چه برسه به این همه امکانات پی 990
صفحه نمایشش هم خیلی فسقله که پی 990 نیست
رمش هم بالاتر از 2 گیگ نداره که پی 990 تا 4 گیگ داره
بازم بگم؟ کم نبود برای ضایع شدن؟

NINTENDO_DS
07-06-2007, 23:55
مشگلم حل شد. !! مموريهاي داخل پك آبي رنگ سوني با P990 همخوني نداشته و باعث اختلال در كار گوشي ميشوند .
توصيه ميكنم از مموريهاي سوني با پك قرمز رنگ استفاده كنند تا گوشيشان بطور كامل ساپورت شوند.

من با پک قرمز گرفته بودم ساخت ژاپن همین مشکل رو داشت فکر کنم مارک sandisk از همه بهتر باشه اینطور نیست؟

h_mj298
08-06-2007, 00:26
کسی نیست جواب ما رو بده من از همون اولی که گوشیم رو گرفتم آپدیت بوده در ضمن نو هم بوده بعد چون میگن بعضی از p990 ها رو اگه آپدیت کنیم سریال میپره اگه میشه ما رو راهنمایی کنید ببینیم چیکار کنیم از گوشیمون مطمئن شیم ممنون

navid_ice_heart_128
08-06-2007, 01:47
سلام كسي ميدونه صداي p990 زياده يا k750 ممنون ميشم كسي جواب بده

metapex
08-06-2007, 09:35
کسی نیست جواب ما رو بده من از همون اولی که گوشیم رو گرفتم آپدیت بوده در ضمن نو هم بوده بعد چون میگن بعضی از p990 ها رو اگه آپدیت کنیم سریال میپره اگه میشه ما رو راهنمایی کنید ببینیم چیکار کنیم از گوشیمون مطمئن شیم ممنون

آخرین ورژن Firm Ware برای P990 همونیه که تو پست 140 صفحه 14 نوشتم.
اگه گوشیت سریال اصلی باشه، با آپدیت کردن مشکلی براش پیش نمیاد، ولی اگه چنج یا رجیستر دستی باشه، به قول شما سریال میپره.

metapex
08-06-2007, 09:42

من با پک قرمز گرفته بودم ساخت ژاپن همین مشکل رو داشت فکر کنم مارک sandisk از همه بهتر باشه اینطور نیست؟

من خودم از اینا دارم و هیچ مشکلی هم باهاش ندارم. یکی دو ماه پیش خریدم 32000 تومن. عبارت Made In Japan پشت مموری به صورت محو نوشته شده که با تغییر زاویه مموری زیر نور مشخص میشه. رنگ بسته بندیش هم قرمز بود.

ritana
08-06-2007, 10:57
من خودم از اینا دارم و هیچ مشکلی هم باهاش ندارم. یکی دو ماه پیش خریدم 32000 تومن. عبارت Made In Japan پشت مموری به صورت محو نوشته شده که با تغییر زاویه مموری زیر نور مشخص میشه. رنگ بسته بندیش هم قرمز بود.

اتفاقا مشگل من هم با همين مموري حل شد.!!

مموريهاي با پك آبي رنگ با P990 همخواني ندارند لذا بدوستان توصيه ميكنم از همين مموري كه عكسش را دوستمان متاپكس قرار داده استفاده نمايند.

ضمنا من ديشب اين مموري را 20 هزار تومان خريدم !!
تازه از ديروز دارم كم كم به ارزش اين گوشي خوب پي ميبرم .

ariankhan
08-06-2007, 11:07
این تمهایی که از رو رم گوشیم نصب کردم میخوام حالا از تو قسمت تم پاکشون کنم چون اون قسمت و خیلی سنگین کرده(فکر میکنم یه 20تایی هستن)
چیکار کنم؟؟؟؟؟:19:

NINTENDO_DS
08-06-2007, 11:47

مال من اون خط قرمز رنگ رو روش نداره و کاملا سیاهه ولی پشتش مثل مال شماست

NINTENDO_DS
08-06-2007, 11:49
این تمهایی که از رو رم گوشیم نصب کردم میخوام حالا از تو قسمت تم پاکشون کنم چون اون قسمت و خیلی سنگین کرده(فکر میکنم یه 20تایی هستن)

برو توی منوی tools بعد بو توی فایل منیجر و گزینه مورد نظر رو انتخاب کن بعد آپشن و دیلیت رو بزن

metapex
08-06-2007, 12:27

اگه منظورت تمهایی هستن که نصب شدن و در لیست تمها توی کنترل پنل هست، باید روی اسم تم کلیک کنی و وقتی یه پیش نمایش از تم رو نشون میده، قسمت بالای صفحه که اسم تم رو نوشته و یک فلش کوچیک هم کنارش داره رو کلیک کن و دیلیت رو بزن.

metapex
08-06-2007, 12:28
اتفاقا مشگل من هم با همين مموري حل شد.!!

مموريهاي با پك آبي رنگ با P990 همخواني ندارند لذا بدوستان توصيه ميكنم از همين مموري كه عكسش را دوستمان متاپكس قرار داده استفاده نمايند.

ضمنا من ديشب اين مموري را 20 هزار تومان خريدم !!
تازه از ديروز دارم كم كم به ارزش اين گوشي خوب پي ميبرم .

شما 1 گیگ رو 20 تومن خریدی دیگه؟

ariankhan
08-06-2007, 13:31
اگه منظورت تمهایی هستن که نصب شدن و در لیست تمها توی کنترل پنل هست، باید روی اسم تم کلیک کنی و وقتی یه پیش نمایش از تم رو نشون میده، قسمت بالای صفحه که اسم تم رو نوشته و یک فلش کوچیک هم کنارش داره رو کلیک کن و دیلیت رو بزن.

ایول:11:
آقا چون شما تجربشو داری اگه امکان داره تنظیمات wifi رو هم بزار که وقتی گذرمون به جاهایی مثل پایتخت افتاد حالشوووو ببریم:8:
بازم تشکرررر :10:
یا علی...

h_mj298
08-06-2007, 14:23
آخرین ورژن Firm Ware برای P990 همونیه که تو پست 140 صفحه 14 نوشتم.
اگه گوشیت سریال اصلی باشه، با آپدیت کردن مشکلی براش پیش نمیاد، ولی اگه چنج یا رجیستر دستی باشه، به قول شما سریال میپره.
یعنی با این حالی که آپدیته برا مطمئن شدن آپدیت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

metapex
08-06-2007, 14:42
ایول:11:
آقا چون شما تجربشو داری اگه امکان داره تنظیمات wifi رو هم بزار که وقتی گذرمون به جاهایی مثل پایتخت افتاد حالشوووو ببریم:8:
بازم تشکرررر :10:
یا علی...

برای جاهای عمومی که رایگان باشه مثل پایتخت، هیچ تنظیمی نیاز نیست. فقط کافیه وای فای رو فعال کنید و دنبال اکسس پوینتی به نام Fortex بگردید و بهش کانکت بشید.

metapex
08-06-2007, 14:47
یعنی با این حالی که آپدیته برا مطمئن شدن آپدیت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وقتی فلیپ گوشی بسته است، More و بعد Status رو بزن و اگه مشخصات گوشی با عکس زیر یکی بود، یعنی آخرین ورژن هست و نیازی به آپدیت نیست، ولی اگه غیر از این بود، میتونی آپدیت کنی.

ariankhan
08-06-2007, 17:26
با عرض سلام مجدد:3:
داشتم تو نت یه چرخه ای میزدم که به یه مطلب جالب (یه ترفند) در مورد p990i بر خوردم که تو این کلوپ تا اونجا که من یادم ذکر نشده ه ه .

یك روش كاملا منحسر به فرد برای اینكه متنی رو كه انتخاب كردین Copy كنین!!!!!! :31:

وقتی که قسمتی از متن رو انتخاب كردین، قلم رو روی LCD به صورت یك خط شكسته به سمت راست بالا بكشید (از یه نقطه شروع كنین برین به سمت راست و در ادامه ی همون خط بدون اینكه قلم رو بردارین برین بالا)
:26: گوشه ی صفحه خواهد نوشت : Copied
ای شیطوووون...من که خیلییی حال کردم شماهارو نییییدونم..
اگه كسی طریقه ی Paste كردن رو پیدا كرد لطف كنه بگه!
من که هرچی جون کردم نتونستم paste کردن و کشف کنم . اصلاّ میخاید جایزه بزاریم واسه کسی که روش paste کردن و کشف کنه...:12:
یا علی..:40:

ritana
08-06-2007, 17:36
شما 1 گیگ رو 20 تومن خریدی دیگه؟

خير عزيز 2 گيگ را 20 هزارتومان خريدم !!!::27:
قيمت يك گيگ 13 هزار تومان بود:

ariankhan
08-06-2007, 19:08
بازم سلام
من گوشیم دقیقاّ مشخصاتش همینه...

روزای اول مشکلی با تایم

sms هام نداشتم

بعد با locaton & time ور رفتم و گذاشتمش رو تهران لندن و از اونجا شد که تاریخ sms های دریافتیم قروقاتی شد....:41:
امروز یه مستر ریست زدم. بعد که گوشیو خاموش کردم بالا نیووومد. گفتم ولش کنم باشه تا فردا که برم آپدیتش کنم(هر چند که آخرین فریمور از موقع خرید رو گوشیم بود):19:
یه ساعت بعد دوباره تلاش کردم که خدارو شکر روشن شد:31: و مشکی نبووود و بازم خدارو شکر تاریخ smsهام دیگه درست میاد (چون دیگه با locaton & timeور نرفتم):27:
اما یه مشکل....
اول اینکه نمیتونم تنظیمات sms هامو از save شدن رو سیم کارت در بیارم و بزارم رو گوشی. یعنی یه همچین جایی رو پیدا نمیکنم
دوم اینکه هم request delivery report و هم show delivery request dialog رو فعال کردم و پیغام میده که sms با موفقیت رسید اما تو sendهام گوشه ی smsها تیک نمیخوره هو همون علامت دایرست چیه اونو میزنه:13:
please help me......:40:
:11:

popo_p990
08-06-2007, 20:39
من وقتی با فیلیپ باز یا بسه مسیج میزنم send رو میزنم از مسیج میپره بیرون رو صفحه ی اصلی دو سه بار هم مستر ریست کردم درست نشد ؟؟؟؟

emprator_kochak
08-06-2007, 22:41
میگم از کجا باید فهمید P990 فرانسوی اصله یا نه ؟

moein_sg
08-06-2007, 22:46
من گوشیه پی 990 ام رو آپدیت کردم ولی گوشی وقتی روشن میشه یا به اصطلاح بالا میاد فورا ریست میشه ...
مراحل آپدیت رو هم کامل انجام دادم ...
کسی میتونه کمک کنه ؟

NINTENDO_DS
08-06-2007, 22:59
خير عزيز 2 گيگ را 20 هزارتومان خريدم !!!::27:
قيمت يك گيگ 13 هزار تومان بود:

از کجای دنیا این قیمت خریدی منم 512 رو 19 تومن گرفته بودم چه طوری 2 گیگ 20 تومنه؟
یعنی می تونم یک 512 دیگه با 7 تومن بگیرم؟

Optimus Prime
08-06-2007, 23:16
بازم سلام

روزای اول مشکلی با تایم

sms هام نداشتم

بعد با locaton & time ور رفتم و گذاشتمش رو تهران لندن و از اونجا شد که تاریخ sms های دریافتیم قروقاتی شد....:41:

امروز یه مستر ریست زدم. بعد که گوشیو خاموش کردم بالا نیووومد. گفتم ولش کنم باشه تا فردا که برم آپدیتش کنم(هر چند که آخرین فریمور از موقع خرید رو گوشیم بود):19:
یه ساعت بعد دوباره تلاش کردم که خدارو شکر روشن شد:31: و مشکی نبووود و بازم خدارو شکر تاریخ smsهام دیگه درست میاد (چون دیگه با locaton & timeور نرفتم):27:
اما یه مشکل....
اول اینکه نمیتونم تنظیمات sms هامو از save شدن رو سیم کارت در بیارم و بزارم رو گوشی. یعنی یه همچین جایی رو پیدا نمیکنم
دوم اینکه هم request delivery report و هم show delivery request dialog رو فعال کردم و پیغام میده که sms با موفقیت رسید اما تو sendهام گوشه ی smsها تیک نمیخوره هو همون علامت دایرست چیه اونو میزنه:13:

یه سوال.گوشیت گزینه Trasition توی قسمت تنظیماش داشت؟

ritana
09-06-2007, 00:32
از کجای دنیا این قیمت خریدی منم 512 رو 19 تومن گرفته بودم چه طوری 2 گیگ 20 تومنه؟
یعنی می تونم یک 512 دیگه با 7 تومن بگیرم؟[/quote]

باور كردنش سخته ! نه ؟

از جائي كه فروشندگان بخاطر رقابت در فروش همديگر را داغون ميكنند!!:31:

از شهر قم !!

اينهم عكس مموري !!

ariankhan
09-06-2007, 09:04
یه سوال.گوشیت گزینه Trasition توی قسمت تنظیماش داشت؟

بله عزیز هم قبل از مسترریست داشت هم الان داره که on گذاشتمش:20:

popo_p990
09-06-2007, 13:50
من وقتی با فیلیپ باز یا بسه مسیج میزنم send رو میزنم از مسیج میپره بیرون رو صفحه ی اصلی دو سه بار هم مستر ریست کردم درست نشد ؟؟؟؟

srfarzaneh
09-06-2007, 15:23
امین جان دمت گرم من جوابمو تو یه فروم دیگه گرفتم ولی گفتم اگه تشکر نکنم نامردیه

آخه مثل تو مرد کم پیدا میشه که به دیگران هم کمک کنن. بازم دمت گرم . خیلی آقایی..و:11:

اگه میشه بگو تا من هم بفهمم چون منم بعد از اخرین اپ دیت دیگه نتونستم این بازی رو نصب کنم

srfarzaneh
09-06-2007, 15:25
سوء تفاهم نشه، اگه میبینید من یه سری از سوالها رو جواب نمیدم، به دلیل نامردی نیست، دلیلش اینه که واقعا نمیدونم. مثلا در مورد برنامه ها و سوالاتی که مطرح شده، اصلا اطلاعی ندارم، چون برخلاف خیلی ها که برنامه نصب میکنن، من رو گوشیم برنامه نصب نمیکنم. بعدشم انتظار دارم بعد از 400 پست تو این تاپیک و افزایش قابل توجه کاربرای P990 دیگران هم بتونن پاسخگو باشن. ولی ظاهرا هنوز زوده. مطلب بعدی اینکه من چون روی کیبورد لپ تاپم حروف فارسی نداره، مجبورم از On-Screen Keyboard ویندوز استفاده کنم که واقعا طاقت فرساست. ولی در مواردی که واقعا نیاز به راهنمایی باشه، دیگه چاره نیست. حالا که دیگه تاپیک پر بازدید شده، نمیشه یه نفری چرخوندش، به قول معروف هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم...
اگر هم کوتاهی کردم، در عین اینکه تعهدی ندارم، ولی متاسفم.

من تازه فهمیدم این که قبلا هی می گفتی این پست با 1400 کلیک نوشته شده و ... دلیلش چی بوده ها
خوب برو رو لب تاپتون حروف فارسی بچسبونید دیگه راحت باشید

ariankhan
09-06-2007, 16:02
آقا کسی نیست؟؟؟ :33:

هیچکی پیدا نشد به سوال ما بجوابه ه ه ه ه ه ....نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :45:
:42:

srfarzaneh
09-06-2007, 16:03
وقتی فلیپ گوشی بسته است، More و بعد Status رو بزن و اگه مشخصات گوشی با عکس زیر یکی بود، یعنی آخرین ورژن هست و نیازی به آپدیت نیست، ولی اگه غیر از این بود، میتونی آپدیت کنی.
میشه بگید تمی که انتخاب کردید چیه؟؟
چه جوری رنگ صفحه اینجوری میشه؟
ضمنا برنامه sman چه برنامه ای؟؟

NINTENDO_DS
09-06-2007, 16:11
با برنامه تم ساز سونی اریکسون میشه رنگ این صفحه رو تغییر داد مثلا مال من قرمز خیلی پر رنگه

emprator_kochak
09-06-2007, 18:38
کسی نیست به ما بگه از کجا باید فهمید P990 اصله یا نه؟؟؟

metapex
09-06-2007, 19:01
بازم سلام

روزای اول مشکلی با تایم

sms هام نداشتم

اما یه مشکل....

در مورد ذخیره SMS، وقتی گزینه Move to رو میزنی، 2 تا آپشن داره: SIM و new folder. برای ذخیره روی گوشی، new folder رو بزن و یه فولدر با هر اسمی که میخوای بساز. بعد از inbox به این فولدر منتقل کن. اینطوری روی گوشی ذخیره میشه.
در مورد دلیوری SMS، نظری ندارم، یعنی نمیدونم چشه؛ فقط میدونم اون دایره، شکل یه تایمره، یعنی منتظره تا دلیور بشه.

metapex
09-06-2007, 19:04
میگم از کجا باید فهمید P990 فرانسوی اصله یا نه ؟

با این تقلبی که فروشنده ها میکنن، خیلی سخت میشه فهمید. حتی لیبل رو هم پرینت میگیرن. فکر نکنم کار ماها باشه. باید به فروشنده اعتماد کنی:27: یا با گارانتی اصلی خرید. اگه چینی باشه، از همه ارزونتره ولی اصلش بین 360 تا 380 هست.

metapex
09-06-2007, 19:08

راستش نمیدونم، ولی اینارو چک کن:
شماره SMS Center
برنامه های باز رو از Task Manager ببند.
تم رو از تمهای خود گوشی انتخاب کن.

metapex
09-06-2007, 19:10
من گوشیه پی 990 ام رو آپدیت کردم ولی گوشی وقتی روشن میشه یا به اصطلاح بالا میاد فورا ریست میشه ...
مراحل آپدیت رو هم کامل انجام دادم ...
کسی میتونه کمک کنه ؟

احتمالا درست آپدیت نشده. یه بار دیگه...

metapex
09-06-2007, 19:11
من تازه فهمیدم این که قبلا هی می گفتی این پست با 1400 کلیک نوشته شده و ... دلیلش چی بوده ها
خوب برو رو لب تاپتون حروف فارسی بچسبونید دیگه راحت باشید

لپ تاپم زشت میشه! :27:

metapex
09-06-2007, 19:15
میشه بگید تمی که انتخاب کردید چیه؟؟
چه جوری رنگ صفحه اینجوری میشه؟
ضمنا برنامه sman چه برنامه ای؟؟

یه تم به نام Tangerine
اگه میخوای از اینجا دانلود کن: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

emprator_kochak
09-06-2007, 23:32
[B]
با این تقلبی که فروشنده ها میکنن، خیلی سخت میشه فهمید. حتی لیبل رو هم پرینت میگیرن. فکر نکنم کار ماها باشه. باید به فروشنده اعتماد کنی:27: یا با گارانتی اصلی خرید. اگه چینی باشه، از همه ارزونتره ولی اصلش بین 360 تا 380 هست.

من امروز عصر بازار بودم تو بازار سه قیمت داشت 370- 420 - 540 تمام فروشندگان هم میگفتن به شرط اصلی به شما میدیم هیچ کدو مش هم گارانتی نداشتند و هیچ فرقی نمیکردند حالا نمیدونم چی کار کنم.

یه سری به فروشگاه آنلاین موبایل زدم قیمتش 365 بود البته با گارانتی پارستل 12 ماه زیرشم نوشته بود ساخت فرانسه سریال اصلی لوازم اصلی میتونی خودت هم بری یه نگاه بکنی اینجاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی مال خودت رو چند گرفتی؟[/QUOTE]

ariankhan
09-06-2007, 23:36
آگه با بلوتوث pic sms بفرستیم تو گوشیو ذخیرش کنیم بعد چه جوری میشه که به عنوان sms سندش بکنیم؟؟؟؟:19:

ariankhan
09-06-2007, 23:42
آگه با بلوتوث pic sms بفرستیم تو گوشیو ذخیرش کنیم بعد چه جوری میشه که به عنوان sms سندش بکنیم؟؟؟؟:19:

metapex
09-06-2007, 23:50
[B]

من امروز عصر بازار بودم تو بازار سه قیمت داشت 370- 420 - 540 تمام فروشندگان هم میگفتن به شرط اصلی به شما میدیم هیچ کدو مش هم گارانتی نداشتند و هیچ فرقی نمیکردند حالا نمیدونم چی کار کنم.

یه سری به فروشگاه آنلاین موبایل زدم قیمتش 365 بود البته با گارانتی پارستل 12 ماه زیرشم نوشته بود ساخت فرانسه سریال اصلی لوازم اصلی میتونی خودت هم بری یه نگاه بکنی اینجاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی مال خودت رو چند گرفتی؟[/QUOTE]

من آذر پارسال، بدون گارانتی و سریال اصلی گرفتم 620 هزار تومن.:19:
از 420 بپرس چه فرقی با 370 داره و همینطور از 540...
من بودم با گارانتی اصلی میخریدم تا خیالم راحت باشه. اگه 370 بخری، همه اش نگرانی اصل نباشه و...
این سایت رو نگاه کن به تفکیک، انواع قیمتها و گارانتی ها رو نوشته. فکر کنم از مقایسه حدودی با 3 تا قیمتی که دادی، متوجه بشی کدوم مناسبتره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

metapex
09-06-2007, 23:52

من خیلی سر این قضیه تلاش کردم، نمیشه:41:

YasharX
09-06-2007, 23:59
میبخشیدا من خودمم 990 دارم ولی به نظرم با این اوضاع خریدن E70 بهتر هست با توجه به قیمت 400 تومنیش و با گارانتی اتصالات و با صفحه 16 میلیون رنگش ، پی 990 کافی یک باز از دست آدم بیوفته دیگه مرخصه یا فلاپ یا ال سی دیش ، زیادی بزرگ و جا گیره میره تو عصاب ، خیلی کارهارو باید فلیپشو باز کرد ، صفحش زود کثیف میشه و ..... تنها مزیتش تاچ اسکیرین بودنش هست بعد از مدتی دیگه کسل کننده میشه

Sasan Info
10-06-2007, 00:23
سلام ميخواستم بدونم الان P910 نو تو بازار گير مياد
اگه هست قيمتش چنده؟

ariankhan
10-06-2007, 08:09
ای بابا :19:
مثله اینکه این مشکلات قسمت messaging سری p نمیخواد حل شه. اون از تاریخا که چت میزنه
اینم که وضعه pic sms (البته تو این یه مورد n73 هم ضعف داره . نمیشه باهاش pic sms بفرستی مگر با برنامه)
خداا کنه در آینده نزدیک این مشکلات مرتفع شه.:31:
یا حداقل P1 این مشکلات و نداشته باشه. حالا.....
یا علی..

ariankhan
10-06-2007, 08:10
اگه هست قيمتش چنده؟

سلام به نظر من بیخیالش شی بهتره .:21:
من هفته پیش شنیدم که گرون شده خفن
مثله اینکه دورووره 520 اینا شده:13:

ariankhan
10-06-2007, 09:31
میبخشیدا من خودمم 990 دارم ولی به نظرم با این اوضاع خریدن E70 بهتر هست با توجه به قیمت 400 تومنیش و با گارانتی اتصالات و با صفحه 16 میلیون رنگش ، پی 990 کافی یک باز از دست آدم بیوفته دیگه مرخصه یا فلاپ یا ال سی دیش ، زیادی بزرگ و جا گیره میره تو عصاب ، خیلی کارهارو باید فلیپشو باز کرد ، صفحش زود کثیف میشه و ..... تنها مزیتش تاچ اسکیرین بودنش هست بعد از مدتی دیگه کسل کننده میشه

چند نکته خدمت شما دوست عزیزم عرض کنم که...:
گوشی که شما عرض کردید بسیار امکانات عالی داره اما p990 یه چیز دیگست:31:
اون نوکیاء و این سونی اریکسون
حالا بدور از شوخی...:20:
1- هر چیزی یه راهی داره. اگر شما خیلی حساسی از قاب شیشه ی استفاده کن و رو صفحشم برچسب مخصوص بزن تا...
بعدشم اگه اون گوشی کیبوردش باز باشه و بخور زمین چی....
باز p990 رو میشه فلیپش رو برداشت اما e70....
2- همین e70 که فرمودین تاحالا کیفیت صداشو گوش دادین که چه.... اصلاّ تعریفی نداره
3-با اومدن سریهای جدید E این گوشی دیگه خیلی قدیمی شده خدایی...
4- بقیشم متلپیکس جان در صورت لزوم گوشزد میکنه عزیز
یا علی...:11:

Sasan Info
10-06-2007, 10:49
سلام به نظر من بیخیالش شی بهتره .:21:
من هفته پیش شنیدم که گرون شده خفن
مثله اینکه دورووره 520 اینا شده:13:
پس معلوم ميشه كه هنوز توليد ميشه و نو تو بازار هست

ولي آخه چرا گرون؟ يعني از p990 هم گرون تره ؟؟؟!؟!؟!!؟؟:18:

amir_gamer
10-06-2007, 12:30
سلام یه سوال؟

میشه نور صفحه کلیدو غیر فعال کرد یعنی ال سی دی روشن بشه ولی صفحه کلید نور نداشته باشه؟

ممنون میشم جواب بدید...

NINTENDO_DS
10-06-2007, 13:00
فکر نکنم همچین چیزی بشه

metapex
10-06-2007, 13:40
سلام یه سوال؟

میشه نور صفحه کلیدو غیر فعال کرد یعنی ال سی دی روشن بشه ولی صفحه کلید نور نداشته باشه؟

ممنون میشم جواب بدید...

نه نمیشه. :13:

vahid182
10-06-2007, 14:55
سلام
من يه P990 گرفتم، وقتی می زنمش به شارژ صفحه همونطوری
روشن می مونه (گوشی خاموشه) . می خواستم ببينم روال عاديش اينطوريه؟
چون قبلا نوکيا داشتم و وقتی خاموش به شارژ وصل می کردم بعد از
مدت کمی صفحه نمايش کاملا خاموش می شد.
ممنون می شم کمکم کنين.

seyed1370
10-06-2007, 15:55
بازم سلام

روزای اول مشکلی با تایم

sms هام نداشتم

اما یه مشکل....

منم بلاخره پی990 و خریدم ولی
منم با تاریخ و ساعت اس ام اس هام مشکل دارم:41: :41: :41: چه کنم ؟ مشخصاته قسمته state
با اونی ک تو تصویره فرق میکنه :41: :41:
1 )باید اپدیتش کنم ؟ خودم میتونم بکنم ؟
قفل کردن رو کیبوردشم یاد گرفتم !
2 ) برنامه هایی که میخونه چه فرمتی هستن ؟ اصلا برنامه هاشو از کحا میشه گیر اوورد ؟؟؟ )
3 )مستر ریست کردم تمهای گوشیم نابود شد !!! حالا اگه میشه یه سایتی معرفی کنین که تم دانلود کنم

با تشکر

NINTENDO_DS
10-06-2007, 16:30
هم برای تم و هم برنامه برو به اینجا پره

NINTENDO_DS
10-06-2007, 16:31
سلام
من يه P990 گرفتم، وقتی می زنمش به شارژ صفحه همونطوری
روشن می مونه (گوشی خاموشه) . می خواستم ببينم روال عاديش اينطوريه؟
چون قبلا نوکيا داشتم و وقتی خاموش به شارژ وصل می کردم بعد از
مدت کمی صفحه نمايش کاملا خاموش می شد.
ممنون می شم کمکم کنين.

بله باید روشن بمونه

vahid182
10-06-2007, 16:37
ای ول نينتندو
تو شاهکاری پسر
ممنون

cdplayer
10-06-2007, 18:44
سلام
دوستان من یه جای گوشی پی990 رو دستکاری کردم دیگه کسی نمیتونه بامن تماس بگیره میگید مشکلش چیه

aminhashemi
10-06-2007, 18:48
سلام .آقا نميشه اين چراغهاي دكمه هاي گوشي رو خاموش كرد مخصوصا دكمه هاي داخلي (كيبورد) آخه 36 تا دكمس چه باتري ميخوره . همين صفحه ي بزرگش خيلي باتري ميخوره اين دكمه ها هم بدتر.
اگه بشه چراغهاش رو خاموش نگه داشت خيلي خوبه.
اگه كسي ميدونه بگه ممنون (:

YasharX
10-06-2007, 19:39
با سلام

وقتی که فایلی از طریق بلوتوث یا انفررارد دریافت می کنم داخل مسیجام ایندکس ذخیره میکنه میخواستم بدونم این فایلها داخل رم گوشی ذخیره شده یا حافظه گوشی ؟!؟!

ممنون

seyed1370
10-06-2007, 22:28
سلام
دوستان من یه جای گوشی پی990 رو دستکاری کردم دیگه کسی نمیتونه بامن تماس بگیره میگید مشکلش چیه

برو تو tools > cntrol panel > call setting > accept call بعد بذار رو all callers

فک کنم مشکلت حل بشه :46:

seyed1370
10-06-2007, 22:34
سلام .آقا نميشه اين چراغهاي دكمه هاي گوشي رو خاموش كرد مخصوصا دكمه هاي داخلي (كيبورد) آخه 36 تا دكمس چه باتري ميخوره . همين صفحه ي بزرگش خيلي باتري ميخوره اين دكمه ها هم بدتر.
اگه بشه چراغهاش رو خاموش نگه داشت خيلي خوبه.
اگه كسي ميدونه بگه ممنون (:

فک نکنم بشه ولی اگه مثله من brightness و بذاری رو 50 خوبه چون اگه کمتر باشه واسه کار کردن با ال سی دی چشمو اذیت میکنه >>>>>>>>>>>>>>>> این کار عالی نیس ولی خوب بهتر از هیچیه:20:

seyed1370
10-06-2007, 22:37
هم برای تم و هم برنامه برو به اینجا پره

ممنون ولی یه بار رفتم تو قسمته پی990 برای دانلوده برنامه ولی همش با فرمته sis ه
پی 990 فایلای sis و نمیخونه درسته ؟؟؟:13: :2:

amirlovely
10-06-2007, 22:57
سلام الان p990وm600قيمتشون نزديك همه كودمش بهتره؟
با حساب اينكه پي 990 دوربين وهم شبكه بيسم داره پس m600چيش از پي 990 بالاتر؟
كدومش صلاحتره كه ادرم بخره ؟

hamed1297
10-06-2007, 23:58
فکر نکنم M600 چیزی از P990 سر داشته باشه.

Sasan Info
11-06-2007, 01:13
اگه هست قيمتش چنده؟

پس معلوم ميشه كه هنوز توليد ميشه و نو تو بازار هست

ولي آخه چرا گرون؟ يعني از p990 هم گرون تره ؟؟؟!؟!؟!!؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
كسي نبود جواب سوال ما رو بده؟:41:

ariankhan
11-06-2007, 09:57
سلام الان p990وm600قيمتشون نزديك همه كودمش بهتره؟
با حساب اينكه پي 990 دوربين وهم شبكه بيسم داره پس m600چيش از پي 990 بالاتر؟

کیفیت تصویر M600 خداسست
حرف نداره . من تاحالا گوشی با این کیفیت تو زندگیم ندیدم
در ضمن تو صفحه نمایش P990I تو نوره آفتاب هیچی معلوم نیست. اما M600 لعنتی اینگار نه اینگار:18:
من خودم عشقم M600 ددددد :40:

ariankhan
11-06-2007, 10:01
كسي نبود جواب سوال ما رو بده؟:41:

حتماّ کاسبا دارن که قیمت میدن دیگه.
فرانسش که دیگه تولید نمیشه(یکسال و نیمه)
اما متفرقش هست. شاید فرانسشم بگردی پیدا کنی:8: نابرده رنج گنج.....:31:
میگن سوئد یا سوئیس P910 رو تولید کرده و تو بازارم هست

mili_raper
11-06-2007, 10:59
با سلام . وقتی 100 % فایل ها download میشه باز بر میگرده به اولین مرحله و روی lcd موبایل این error را می ده
error : no organizer software sccrin : 487
کسی می دونه من چطوری مشکم حل میشه ؟

NINTENDO_DS
11-06-2007, 12:45
کیفیت تصویر M600 خداسست
حرف نداره . من تاحالا گوشی با این کیفیت تو زندگیم ندیدم
در ضمن تو صفحه نمایش P990I تو نوره آفتاب هیچی معلوم نیست. اما M600 لعنتی اینگار نه اینگار:18:
من خودم عشقم M600 ددددد :40:

منم اگر ام 600 دوربین داشت از همون می گرفتم لعنتی مشکل همون دوربینشه

NINTENDO_DS
11-06-2007, 12:47
ممنون ولی یه بار رفتم تو قسمته پی990 برای دانلوده برنامه ولی همش با فرمته sis ه
پی 990 فایلای sis و نمیخونه درسته ؟؟؟:13: :2:

تو همون تم هاش رو دانلود کن وبرنامه هاش رو از getjar بگیر

ali_hi1368
11-06-2007, 14:36
سلام به همه دوستان
يكي از آشنايان من يك 990 از دوبي خريده.
قيمتش هم 285 تومن . و فروشنده هم تضمين كرده كه گوشي بدون مشكل تو ايران خط بده . الان گوشي خط ميده زنگ هم مي خوره . اما همين امروز مي گفت وقتي دو نفر بهش زنگ زدند وسط مكالمه قطع شده . آيا مشكل از گوشيه يا خط ؟
در ضمن فروشنده كلي اطمينان داده كه گوشي فرانسوي هست . به نظر شما با قيمت 285 تومن راست گفته ؟ با توجه به اينكه من باتريش رو كه ديدم مال چين بود.
الان يه سري تو ايران اين گوشي رو با قيمت 320 مي فروشند . آيا آن ها فرانسوي است ؟

safir_filthy
11-06-2007, 16:01
سلام
من خودم گوشی رو no name گرفتم
دوستانی که تو بازار هستن گفتن امکان اینکه اصلی گیر بیاد خیلی کمه .بعدهم راحت میشه بر چسب پوشت گوشی رو عوض کرد چون هم کاغذ مخصوصش داخل بازار پره هم اینکه همه پرینتر لیزری دارن بقیه کارم با word انجام میدم. اگر گوشی اصلی گیر بیاد قیمتش نزدیک 450 ست تازه اگه گیر بیاد

safir_filthy
11-06-2007, 16:08
راستی دوستان ورژن جدید Uiq3.1 داره میاد دوستانی که حرفه ای تر هستن در مورد این ورژن راهنمایی کنن ببینیم بدرد میخوره یا نه.
تونستن باگ های ورژن قبلی رو درست کنند

taher29
11-06-2007, 18:09
سلام دوستان من دیروز گوشیم رو update کردم آپدیت کامل تموم شد اما موقعی که داشت فایل ها رو می ریخت تو گوشی تا 92 درصد رفت اما بعدش error داد . اما گوشی الان کامل بالا میاد . می خواستم ببینم باید دوباره آپدیت کنم یا نمی خواد؟

faryad_ml
11-06-2007, 18:09
برای جاهای عمومی که رایگان باشه مثل پایتخت، هیچ تنظیمی نیاز نیست. فقط کافیه وای فای رو فعال کنید و دنبال اکسس پوینتی به نام Fortex بگردید و بهش کانکت بشید.
metapex عزیزم سلام و درود فراوان بر تو دوست گلم و مابقی رفقای p990i باز خودمون / در خصوص مورد فوق لطفا توشیحات کامل واسم بزار چون نه تنها هیچگونه اطلاعاتی ندارم بلکه تاحالا اصلا با هاش کار نکردم راهنمایی کامل و جامع می خوام / ممنونم

faryad_ml
11-06-2007, 18:10
metapex عزیزم سلام و درود فراوان بر تو دوست گلم و مابقی رفقای p990i باز خودمون / در خصوص مورد فوق لطفا توشیحات کامل واسم بزار چون نه تنها هیچگونه اطلاعاتی ندارم بلکه تاحالا اصلا با هاش کار نکردم راهنمایی کامل و جامع می خوام / ممنونم /همچنین در خصوص سیستم بی سیم هم تاحالا کار نکردم کمکم کن /بازم ممنونم

NINTENDO_DS
11-06-2007, 18:29
metapex عزیزم سلام و درود فراوان بر تو دوست گلم و مابقی رفقای p990i باز خودمون / در خصوص مورد فوق لطفا توشیحات کامل واسم بزار چون نه تنها هیچگونه اطلاعاتی ندارم بلکه تاحالا اصلا با هاش کار نکردم راهنمایی کامل و جامع می خوام / ممنونم /همچنین در خصوص سیستم بی سیم هم تاحالا کار نکردم کمکم کن /بازم ممنونم

ايشون گفت ديگه ميري توي برنامه وقتي توي پايتخت هستي و اپديت رو ميزني و اون وصل ميشه به اينترنت

NINTENDO_DS
11-06-2007, 18:31
سلام
دوستانی که تو بازار هستن گفتن امکان اینکه اصلی گیر بیاد خیلی کمه .بعدهم راحت میشه بر چسب پوشت گوشی رو عوض کرد چون هم کاغذ مخصوصش داخل بازار پره هم اینکه همه پرینتر لیزری دارن بقیه کارم با word انجام میدم. اگر گوشی اصلی گیر بیاد قیمتش نزدیک 450 ست تازه اگه گیر بیاد

من توي جمهوري با زور با گارانتي 630 گير اوردم ديگه

faryad_ml
11-06-2007, 19:08
ديدم در جواب دوستمون فرياد همين نرم افزاري را كه من الان مي خوام معرفي كنم، پيشنهاد دادين. ظاهراً اوني كه شما لينك دادين ترايال هستش من همون رو به همراه سريالش آپلود كردم ولي تست نكردم چون مدتيه كه به فارسي نويس نيازي ندارم. به هر صورت شما يا دوستان ديگر آزمايش كنند اگر سريال جواب داد، اين جا خبرش رو بذارن تا همه مطلع بشن. البته دو نفر كه از اون استفاده كردن مي گفتن مشكلي نداشتن.
راستي يكي از مسائلي كه سبب شد بر خلاف شما با P990 موافق نباشم، ظاهر نازيباي اون هستش.
به هر صورت نرم افزار مورد بحث را با حجم 461 كيلوبايت از نشاني زير دريافت كنيد:
پسوورد: comet

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:)
metapex عزیز گفته بودی واسه فارسی گرفتن و ارسال اس ام اسها از صفحه 3 و تاپ 26 استفاده کنیم که من قبلا این برنامه رو گرفته بودم و استفاده می کردم و راضی ام بودم ولی در اثر یک مستر ریست کردن این برنامه پاک شد و الان که دوباره می رم نصبش کنم و application installer که می کنم این صفحه باز می شه an error occurred during installation که توی این صفحه هم این نوشته هستش : (80070005) access is denied. که ظاهرا ارور می ده و می گه ساپورت نمی شه حالا اگه نرم افزاری جدید تر واسه دریافت و ارسال اس ام اس های فارسی p990i سراغ دارین راهنماییم کنین / یه برنامه دیگه ای هم که قبلا زحمت کشیده بودی واسه قفل کردن فایل ها واسم گذاشته بودی اونم که می رم نصب کنم همین مشکل پیش می یاد البته خوب با یه کد ارور دیگه / و در حال حاظر لطفا :
1)برنامه ارسال و دریافت اس ام اس فارسی
2)برنامه واسه قفل فایل ها و پوشه ها و ووو ...
3)اگه برنامه ای هم واسه منشی تلفنی پیدا شده !!!
ممنونم از این همه زحمتی که گردنت می ذارم و تو هم لطف می کنی
---------------------------------------------------------------------------------
وبلاگ فریاد روزنامه گار بروز شده لطفا ضمن بازدید و دادن نظر آنرا به دوستانتان معرفی کنین :

ariankhan
11-06-2007, 19:10
سلام

:10:
دوستان عزیز چرا باور ندارید که قیمت واقعی این گوشی همینیه که هست
نه 480 هزار تومنی که سیتادل و غیره میدن
توجه کن که این وارد کننده ها 60% هم گمرکی هم دادن
حالا شما یه جمع و تفریق کوچولو بکن
اصل و غیر اصل کدوم ؟؟؟ این حرفا برایه بازار گرمیه. اگه این حرفا نباشه سیتادلی که 60% پرداختی داشته نمیتونه گوشیشو تو پاچه ملت دهن بین کنه... گوشیا رو دستش میمون و برشکست میشه

دوست عزیزم یه نگاهی به این نمودار بنداز..
:13:
این نمودار قیمت p990 تو اروپاست(تازه با گارانتی):18:
خوب ... اونجا چی...اوناهم فرعی ان که قیمتشون اینقدره؟؟؟؟؟؟؟
رقابت یعنی همین میبینی که A1200 با اون همه آوازش اونم شده 360 هزار تومن و....
زمانی که p910 هم خریدم همین حرفا بود.. اما همین الان همونno name آکبند p910 رو ملت رو هوا میزنند
(تازه no name)

وقتی اکثر قطعاتش چینیه و مالزی(از پایه وباطری و lcd.....) چه اشکالی داره همون کشور سر همشم بکنه؟؟؟ همین که تو ایران سرهم نمیشه و علمش رو نداریم برو خدارو شکر کن:31:

البته حق داری شما
اون کساییم که به مشکل بر میخورن اینه که گوشیشون آکبند نیست و....:8:

taher29
11-06-2007, 19:43
من شنیدم این گوشی های p990 چینی ممکنه بعدها مشکلاتی براش پیش بیاد مثل اینکه بلوتوثش قاطی می کنه یا اینکه lcd این گوشی ها ممکنه خاموش بشه دیگه روشن نشه .
اینها از معایب گوشی های p990 چینی هست.
البته این رو هم بگم که تا بحال خودم به چشم خودم ندیدم .

Mahyar25
11-06-2007, 20:56
دوستان عزیز بنظر شما p990 بهتره یا a1200 ؟
با توجه به کاهش قیمت جفتشون و مشکل اصل بودن p990

amir_gamer
11-06-2007, 21:16
سلام برنامه ای مثل MyPhoneExplorer برای گوشی p990 هم هست؟

amin-se
11-06-2007, 21:59
من شنیدم این گوشی های p990 چینی ممکنه بعدها مشکلاتی براش پیش بیاد مثل اینکه بلوتوثش قاطی می کنه یا اینکه lcd این گوشی ها ممکنه خاموش بشه دیگه روشن نشه .
اینها از معایب گوشی های p990 چینی هست.
البته این رو هم بگم که تا بحال خودم به چشم خودم ندیدم .

فکر نمیکنم همچین چیزی درست باشه ...

سلام برنامه ای مثل MyPhoneExplorer برای گوشی p990 هم هست؟

من که ندیدم ...ولی اگه پیدا کردم حتما تو همین تاپیک معرفی میکنم ...

اصل و غیر اصل کدوم ؟؟؟ این حرفا برایه بازار گرمیه. اگه این حرفا نباشه سیتادلی که 60% پرداختی داشته نمیتونه گوشیشو تو پاچه ملت دهن بین کنه... گوشیا رو دستش میمون و برشکست میشه

زمانی که p910 هم خریدم همین حرفا بود.. اما همین الان همونno name آکبند p910 رو ملت رو هوا میزنند
(تازه no name)

وقتی اکثر قطعاتش چینیه و مالزی(از پایه وباطری و lcd.....) چه اشکالی داره همون کشور سر همشم بکنه؟؟؟ همین که تو ایران سرهم نمیشه و علمش رو نداریم برو خدارو شکر کن:31:

البته حق داری شما

امضاتو هستم ... :20:

emprator_kochak
11-06-2007, 22:28

(تازه no name)

البته حق داری شما

تعیید میشه من امروز رفتم پیش یکی از برو بچ موبایل فروش قیمت خواستم زنگ زد تهران (پارتی کلفت داره) برام قیمت بگیره بهش گفتن No Name رو 335 برام میاره و فرانسوی اصل رو شرطی بهم میده 365 ...
بابا قیمتا اومدن پایین !

amirlovely
11-06-2007, 22:31
سلام من 990 خريدم بدون گارانتي 310 تومان ايا خوب خريدم ؟
يكييم برنامه ياهو مسنجر براي 990 سراغ دارين لينكشو بم بدين

با تشكر

h_mj298
11-06-2007, 23:18
ye player khoob age mishe moarefi konid ke hameye formatha ro bekhoone mpeg4 mp3 avi

ariankhan
11-06-2007, 23:23
دوستان عزیز بنظر شما p990 بهتره یا a1200 ؟
با توجه به کاهش قیمت جفتشون و مشکل اصل بودن p990

گوشی خریدن تو هم از اون داستاناستااااااااا!!!!!!!:31:
mahyaar تو توو عید بود دنبال گوشی میگشتی!!!(m600) هنوز تصمیم نگرفتی؟؟؟؟
ای......:21:

samad_a
11-06-2007, 23:33
سلام در990 gprs روچطوری تنظیم کنم . ممنون

Metal
12-06-2007, 09:04
سلام خسته نباشید...
یک مشکل امروز برام پیش اومد امیدوارم کمکم کنید در حل این مشکل.
گوشی هیچ نو ایرادی نداشت ولی امروز که روشن کردم با پیغام Crystal Demo Version Expired روبرو شدم.
وقتی هم درب گوشی رو باز و بسته میکنم یک صفحه سفید میاد و هیچ کاری نمیشه کرد.
خوب با دیدن این پیغام گفتم با عقب کشیدن تایم بتونم حل کنم ولی جواب نداد .مشکل اینجاست که نمیدونم کدوم برنامه هستش که تاریخش تموم شده ...
از اساتید اهل فن خواهشمندم منو در حل این مشکل یاری کنن.بخدا از اینجا بهتر جایی پیدا نکردم.
لطفا .بد جوری رفته رو اعصابم.
مرسی

seyed1370
12-06-2007, 13:29
سلام در990 gprs روچطوری تنظیم کنم . ممنون

برو تو قسمته tools > control panel > connection >internet accounts بعد تو قسمته acount گزینه ی new account > data بعدشم که دیگه بلدی !!!! :46: مشکلت حل شد ؟؟؟:19:

YasharX
12-06-2007, 13:55
با سلام

من چند روزی هست که میخوام از گوشیم ( 990 ) به گوشی دیگه بلوتوث کنم هنگ میکنه و از موقعی این موضوع شده که من چند فایل گرفتم و پیغام داد که ظرفیت تکمیل هست ...... البته من اونارو کنسل کردم و چند فایل و پاک کردم و این مشکل برام پیش اومده ...... چه میشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند تا سوال دیگه هم داشتم :

1- چگونه با اینفرارد میشه فایل و send کرد ، دریافت می کنم ولی نمیشه بفرستم ؟
2- چگونه میشه مقدار پر یا خالی بودن رم و چک کرد ؟!!؟
3- دیدن حجم فایلهای دریافتی از کجا میشه دید ؟! ( فیلم یا عکس دریافتی )
4- از کجا بدونم که فایلها داخل رم گوشی ذخیره میشه یا حافظه داخلی گوشی ؟!!؟
5- چرا شماره هایی که داخل سیم کارت هست با اونهایی که داخل خود گوشی ذخیره شده جدا نمایش میده ؟! نمیشه کاری کرد که یکجا مثل نوکیا نمایش بده !!؟!
6- آیا میشه بیشتر از 2 شماره برای هر اسمی ذخیره کرد ؟! چگونه ؟

با تشکر از دوستان :11: :11:

safir_filthy
12-06-2007, 14:47
سلام خسته نباشید...
یک مشکل امروز برام پیش اومد امیدوارم کمکم کنید در حل این مشکل.
گوشی هیچ نو ایرادی نداشت ولی امروز که روشن کردم با پیغام Crystal Demo Version Expired روبرو شدم.
وقتی هم درب گوشی رو باز و بسته میکنم یک صفحه سفید میاد و هیچ کاری نمیشه کرد.
خوب با دیدن این پیغام گفتم با عقب کشیدن تایم بتونم حل کنم ولی جواب نداد .مشکل اینجاست که نمیدونم کدوم برنامه هستش که تاریخش تموم شده ...
از اساتید اهل فن خواهشمندم منو در حل این مشکل یاری کنن.بخدا از اینجا بهتر جایی پیدا نکردم.
لطفا .بد جوری رفته رو اعصابم.
مرسی

سلام دوست عزیز برنامه ای که برای شما مشکل درست کرده برنامه کریستال.
این برنامه برای فارسی شدن گوشی P990 از اون جایی که ترایال نسب شده این مشکل برات پیش امده.
برو قسمت Uninstall گوشی برنامه به همین اسم(Crystal Demo) برنام رو پاک کن اگر مشکلت حل نشد باید رم رو فرمت کنی و گوشی رو ریست کنی (روش بعدی فرمت ) اگر حل نشد دیگه باید فلش کنی.

safir_filthy
12-06-2007, 14:48
اينم روش فرمت كردن p990 ، دقت كنيد كه اين روش فرمت هستش و يه وقت با مستر ريست اشتباه نگيرينش !

همه چیز هایی که میخوای داخل مموری داخلی (مثل فایل ها و عکس ها و contact ها و sms ها) رو یه back up بگیر
حالا مموری خارجی گوشی رو در بیار (فقط جهت اطمینان)

حالا اگه P990 هست فلیپ رو ببند (m600 که فلیپ نداره)
حالا این کد رو بزن:

بالا - ستاره - پائین - پائین - ستاره - پائین

(منظور از ستاره که همون دکمه * هستش - منظور از بالا و پائین هم چرخوندن جاگ کنار گوشی یک دونه به سمت بالا یا پائین هستش ، يعني يه تق بالا ، يه تق پايين)

پس شد

بالا * پائین پائین * پائین

حالا یه منو میاد که بهش میگن service menu
3 تا گزینه داره

اولیش service information هستش که یه سری اطلاعات سخت افزاری و نرم افزاری از گوشی بهتون میده

دومی service test هست که از لحاظ سخت افزاری گوشی رو تست میکنه (مثل lcd - keyboard - vibrator - speaker و غیره)

سومی نوشته

Format Internal Disk

شما با این گزینه باید کار کنید

(کاری که میکنه درایو c رو کامل فرمت میکنه و تمام اطلاعات سیستم عامل رو حتی دوباره میریزه
البته خطری نداره نه از لحاظ سخت افزاری نه از لحاظ نرم افزاری
فقط مراقب باشین که چیز هایی که لازم دارین از روی گوشی پاک نشه)

حالا انگاری گوشی از کارخونه در اومده
هر کاری دلتون خواست باهاش بکنید .

safir_filthy
12-06-2007, 15:13
خطای Security information در نصب برنامه ها

احتمالا تا حالا شما هم به خطای Security information در نصب بعضی برنامه ها برخورد كردید.
برای رفع این مشكل شما باید تاریخ گوشیتونو به تاریخ مجاز برای نصب نرم افزار تغییر بدید.

زمانی كه شما به این خطا برخورد كردید باید روی گزینه ی Details كلیك كنید تا تاریخ Effective (تاریخ شروع) و تاریخ Expire (تاریخ پایان) را ملاحظه كنید.

*شما باید تاریخ گوشیتونو به یه تاریخ بین Effective و Expire قرار بدید.

popo_p990
12-06-2007, 15:17
ما 600000 تومن دادیم p990 گرفتیم حالا شده 300 تومن همه شاد شدن رفت بگیرن واقعا متاسفم:41:

Mahyar25
12-06-2007, 17:36
گوشی خریدن تو هم از اون داستاناستااااااااا!!!!!!!:31:
mahyaar تو توو عید بود دنبال گوشی میگشتی!!!(m600) هنوز تصمیم نگرفتی؟؟؟؟
ای......:21:
K800 بود ولی با اون افزایش قیمتی که پیدا کرد بیخیالش شدم:31:

amirlovely
12-06-2007, 23:43
سلام 990 جاوا وsis ساپورت مي كنه؟يا بايد فقط برنامه uiq3 زد؟
يكيم من sms فارسي رو نشون نميده چيكار بايد كنم تا فارسي ببينم برنامه باشه كه فارسي ببينم كافيه
نوشتن فارسي نميخوام

safir_filthy
13-06-2007, 02:34
سلام 990 جاوا وsis ساپورت مي كنه؟يا بايد فقط برنامه uiq3 زد؟
يكيم من sms فارسي رو نشون نميده چيكار بايد كنم تا فارسي ببينم برنامه باشه كه فارسي ببينم كافيه
نوشتن فارسي نميخوام

سلام دوست عزیز به نظر من بیخیال فارسی شدن گوشی بشی بهتر چون این سری های جدید که دادن به راحتی فارسی نمی شن مال خودمم همین طوریه یه مشکل های زیدی بر یم خوری من تا حالا چندین بار گوشی و رم و فرمت کردم تادرسست بشه ولی اگر خواستی بگو تا مشکلت و حل کنم

ritana
13-06-2007, 06:36
سلام دوست عزیز به نظر من بیخیال فارسی شدن گوشی بشی بهتر چون این سری های جدید که دادن به راحتی فارسی نمی شن مال خودمم همین طوریه یه مشکل های زیدی بر یم خوری من تا حالا چندین بار گوشی و رم و فرمت کردم تادرسست بشه ولی اگر خواستی بگو تا مشکلت و حل کنم

خود من بدون دردسر و بدون برنامه کریستال مسیجها و تماسهایم را فارسی کردم و هیچ مشگلی بوجود نیامد . !!

امشب طرز کار آنرا برایتان خواهم نوشت . منتظر باشید

Metal
13-06-2007, 07:43
سلام دوست عزیز برنامه ای که برای شما مشکل درست کرده برنامه کریستال.
این برنامه برای فارسی شدن گوشی P990 از اون جایی که ترایال نسب شده این مشکل برات پیش امده.
برو قسمت Uninstall گوشی برنامه به همین اسم(Crystal Demo) برنام رو پاک کن اگر مشکلت حل نشد باید رم رو فرمت کنی و گوشی رو ریست کنی (روش بعدی فرمت ) اگر حل نشد دیگه باید فلش کنی.

ممنونم دوست عزیز.
اول Backup گرفتم وبعد Master reset کردم سپس Restore کردم مشکل حل شد.
بیبنهایت سپاس گذارم
دمت گرم

safir_filthy
13-06-2007, 09:23
خود من بدون دردسر و بدون برنامه کریستال مسیجها و تماسهایم را فارسی کردم و هیچ مشگلی بوجود نیامد . !!

امشب طرز کار آنرا برایتان خواهم نوشت . منتظر باشید

دوست عزیز روششما همون نسب کردن 4 font فارسی در قسمت مموری هست این روش روی همه گوشی ها جواب نمیده من خودم شخصا" روی این سری جدید گوشی ها که دوستانم گرفتن تست کردم ولی جواب نگرفتم اگر روش شما جوری دیگه هست بگید چون من هم کارم گیر

shahab07
13-06-2007, 10:15
ما 600000 تومن دادیم p990 گرفتیم حالا شده 300 تومن همه شاد شدن رفت بگیرن واقعا متاسفم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
کاملا حق با تو...ضرر کردی بد جوری...شاید ارزون شدنش به خاطر اومدن p1i باشه

ali_hi1368
13-06-2007, 12:04
سلام به همه دوستان
يكي از آشنايان من يك 990 از دوبي خريده.
قيمتش هم 285 تومن . و فروشنده هم تضمين كرده كه گوشي بدون مشكل تو ايران خط بده . الان گوشي خط ميده زنگ هم مي خوره . اما همين امروز مي گفت وقتي دو نفر بهش زنگ زدند وسط مكالمه قطع شده . آيا مشكل از گوشيه يا خط ؟
در ضمن فروشنده كلي اطمينان داده كه گوشي فرانسوي هست . به نظر شما با قيمت 285 تومن راست گفته ؟ با توجه به اينكه من باتريش رو كه ديدم مال چين بود.
الان يه سري تو ايران اين گوشي رو با قيمت 320 مي فروشند . آيا آن ها فرانسوي است ؟
خواهش مي كنم يكي جواب بده .
خدا كنه اينجا از اون فرم هايي نباشه كه به تازه وارد ها محل نمي دن.

h_mj298
13-06-2007, 12:28
agha ye player khoob va ghavi baraye p990 begid ke mpeg4 mp4 mp3 amr va................ suport kone mer30

jak_1300
13-06-2007, 12:34

نه آقا اين چه حرفيه الان بچه ها جواب ميدن وايسا
من خودم زياد تو نخش نيستم صبر كن الان جواب ميدن

safir_filthy
13-06-2007, 13:30

سلام علی
همه دوستان می دونند که گوشی ها اکثرا از دوبی میاد برای همین قیمتی که به شما دادن اینقدر پایین در مورد فرانسوی بودنش مسئله سخت چون فروشنده ها راحت می تونن مارک پوشت گوشی رو عوض کنند مال من no name مشکل گوشییت هم باید چند بار خودت تستش کنی ببینی دوباره این مشکل پیدا میکنه یا نه ولی نترس مشکل حادی نیست
راستی به p30world :10: خوشومدی

Mahyar25
13-06-2007, 16:25
فوری فوری
بالاخره من تا یکی دو ساعت دیگه میرم گوشی بگیرم . فقط یه سری نکات جهت یادآوری قبل از خرید درباره p990 می خوام . اگه جواب بدین ممنون میشم .
با تشکر از دوستان عزیز

ariankhan
13-06-2007, 17:19
فوری فوری
بالاخره من تا یکی دو ساعت دیگه میرم گوشی بگیرم . فقط یه سری نکات جهت یادآوری قبل از خرید درباره p990 می خوام . اگه جواب بدین ممنون میشم .
با تشکر از دوستان عزیز

گفتنی ها که قبلاّ گفته شده:20:
اما... حتماّ به شرط آپدیت و چک کردن سریال توو سایت بگیر...
اونجا یه مستر ریست هم بزنی بد نیست... چون بعضاّ بچه هایی بودن که بعداّ مشکل پیدا کردن:46:
وقتی خواستی مستر ریست کنی ازت یه کد میخاد که 4تا صفر بزن..
دیگه....مبارکه:11:
یا علی

Diego
13-06-2007, 18:39
ما 600000 تومن دادیم p990 گرفتیم حالا شده 300 تومن همه شاد شدن رفت بگیرن واقعا متاسفم:41:
یه بلانسبتی چیزی بگو....من که از خدامه این گوشی قیمتش سر به فلک بکشه.من میخواستم w900 بگیرم (530 تومن)یکی از دوستان همین فروم تو یکی از همین تاپیکها به من گفت که p990 بگیر...من هم الان میخوام بگیرم ولی نه 300 تومن.با گارانتی سیتادل 520 تومن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (من شهرستان هستم و قیمت با گارانتیش اینجا بیشتره)

ariankhan
13-06-2007, 19:38
آخی ی ی ی ی ی. عجب مصیبتی:41:
:27:
کاش forum.p30world.com سایز فونتهاش بزرگتر از اینم میشد:31:

ariankhan
13-06-2007, 20:00

احتمال غریب به یقین گوشی رو انگولک کردی و تنظیماتش رو بهم زدی...
شاید 2راه باشه که!!!!:8:

(عجولانه ترین راه ): یکی اینه مستر ریست کنی و خلاص....:27:
(یادت قبلش حتماّ یهback up از گوشی و مسیج های سیم کارتت بگیری...)

دوم اینکه بری تو control panel/call settingو هم مشکلت حل بشه هم اشکال کار رو در بیاری..
احتمالاّ تو call meter گزینه ی limeted رو انتخاب کردی.

:20:
من منتظر بودم metapix جان جوابتو بده اما .... غیبتاش داره زیاد میشه باز:11:
امیدوارم که مشکلت حل شه عزیز

emprator_kochak
13-06-2007, 20:09
گفتنی ها که قبلاّ گفته شده:20:
اما... حتماّ به شرط آپدیت و چک کردن سریال توو سایت بگیر...
اونجا یه مستر ریست هم بزنی بد نیست... چون بعضاّ بچه هایی بودن که بعداّ مشکل پیدا کردن:46:
وقتی خواستی مستر ریست کنی ازت یه کد میخاد که 4تا صفر بزن..
دیگه....مبارکه:11:
یا علی

منم تا یه هفته دیگه یکی میگیرم:
ازت یه راهنمایی میخواستم و اون اینکه نشانی سایتی رو که سریال گوشی رو توش تست میکنی رو بهم بگی و اینکه چطوری این کار رو میکنی؟
با تشکر :11:

ariankhan
13-06-2007, 20:39
منم تا یه هفته دیگه یکی میگیرم:
ازت یه راهنمایی میخواستم و اون اینکه نشانی سایتی رو که سریال گوشی رو توش تست میکنی رو بهم بگی و اینکه چطوری این کار رو میکنی؟
با تشکر :11:

شما IMEI گوشیتو اینجا وارد کن:

دیگه بقیشو خودت اوستای ی ی ی :31:

Mahyar25
13-06-2007, 21:45
بالاخره گوشی گرفتم . سریالشو چک کردم یکی بود . آپدیت هم هست .
ولی بلد نیستم باهاش کار کنم . با نوکیا خیلی فرق داره .

Mahyar25
13-06-2007, 21:56
دو تا سوال داشتم :
1 : تو این سایته که Imei رو چک میکنیم ، نمی نویسه گوشی مال کجاست ؟
2: پسوند برنامهاش چیه ؟(sis یا ...)

emprator_kochak
13-06-2007, 22:02
شما IMEI گوشیتو اینجا وارد کن:

دیگه بقیشو خودت اوستای ی ی ی :31:

دمت گرم ! :10:
دو تا سوال دیگه هم دارم:
1- از کجا بفهمم گوشیم ریجستر شدس؟
2- توی جعبه گوشی دقیقاً چه چیزایی همراشه؟

emprator_kochak
13-06-2007, 22:07
دو تا سوال داشتم :
1 : تو این سایته که Imei رو چک میکنیم ، نمی نویسه گوشی مال کجاست ؟ آخه من 7610 رو که زدم نوشت مال فنلاند .
2: پسوند برنامهاش چیه ؟(sis یا ...)

برنامه هایی که میخوره:
Symbian Os V9.1 Uiq 3.0

emprator_kochak
13-06-2007, 23:22
میگم چرا زیر بعضی گوشیا نوشته Quick Shere اما زیر بعضیاشون نوشته P990i ؟

ariankhan
13-06-2007, 23:31
دمت گرم ! :10:
دو تا سوال دیگه هم دارم:
1- از کجا بفهمم گوشیم ریجستر شدس؟
2- توی جعبه گوشی دقیقاً چه چیزایی همراشه؟

1- تا اونجایی که من اطلاع دارم P990I چنج نمیشه. پس حتماّ باید IMEI اصلی اون تو مخابرات ثبت بشه تا بشه با خطوط Ir-Tci از اون استفاده کرد.
2-به جز گوشی و باطری و قلمش و ...
رم 64+adaptor pro duo
قلم اضافه
شارژر
کابل usb
بند دستی
پایه رومیزی
هندز فری
پیچ گوشتی و یه قطعه اضافی(موقع برداشتن فلیپ بدرد میخوره)
cd و دفترچه ها
مال من کخ دیگه فکر نمیکنم چیز دیگه ی داشت
(اگه سیتادل بگیری هندزفری بلوتوث هم داره)

ariankhan
13-06-2007, 23:46
میگم چرا زیر بعضی گوشیا نوشته Quick Shere اما زیر بعضیاشون نوشته P990i ؟

والا چی بگم...:31: جدیداّ که چنین چیزی ندیدم
عکسهایی از p990 که عبارت Quick share زده قدیمی هست و مربوط میشه به اولین عکسها از p990اما اگه یادتون باشه سونی اریکسون بعد چند وقت مقداری از مشخصات این گوشی رو تغییر داد از جمله کاهش حافظه داخلی
فکر کنم برای k750 و خیلی از گوشیهای دیگه هم این مورد پیش اومده...:13:

میشه گفت در واقع سیاست سونی اریکسون از چندی پیش تغییر کرد و بجای زدن عبارت quick share از مدل گوشی استفاده میکنه

h_mj298
13-06-2007, 23:57
agha kasi javab ma ro nemide ye player kheyli khoob baraye p990 moarefi konid

ariankhan
14-06-2007, 00:01
بالاخره گوشی گرفتم . سریالشو چک کردم یکی بود . آپدیت هم هست .
ولی بلد نیستم باهاش کار کنم . با نوکیا خیلی فرق داره .

بابا ایووووول:33: مبارک باشه. شیرینیش چی؟؟؟ :8:
:21: بالا خره شلیک کردی!!!
خدایی فکر نمیکردم حالا حالا ها گوشی بگیریااااا:31:

Mahyar25
14-06-2007, 00:25
1- تا اونجایی که من اطلاع دارم P990I چنج نمیشه. پس حتماّ باید IMEI اصلی اون تو مخابرات ثبت بشه تا بشه با خطوط Ir-Tci از اون استفاده کرد.
2-به جز گوشی و باطری و قلمش و ...
رم 64+adaptor pro duo
قلم اضافه
شارژر
کابل usb
بند دستی
پایه رومیزی
هندز فری
پیچ گوشتی و یه قطعه اضافی(موقع برداشتن فلیپ بدرد میخوره)
cd و دفترچه ها
مال من کخ دیگه فکر نمیکنم چیز دیگه ی داشت
(اگه سیتادل بگیری هندزفری بلوتوث هم داره)
ایول محتویات گوشی منم همینه

Mahyar25
14-06-2007, 00:30
بابا ایووووول:33: مبارک باشه. شیرینیش چی؟؟؟ :8:
:21: بالا خره شلیک کردی!!!
خدایی فکر نمیکردم حالا حالا ها گوشی بگیریااااا:31:
ممنون . :11: راستش دیگه خسته شده بودم ، گفتم بگیرم خلاص:31:
راستی برنامه های نوکیا بهش می خوره؟
البته یه مموری 2G هم بهش زدم .

DAN271
14-06-2007, 00:36
سلام دوستان من می خوام p990 رو آپدیت کنم ...
CDA : R5A13 هست... میخوام بدونم خوبه که آپدیت بشه؟ چون حس می کنم صداش کمه...
و براش مشکلی پیش نمیاد؟
در ضمن گوشم اصل فرانسه هست...
(طریقه آپدیت کردنشم بهم بگید...)
ممنونم

ESI ATLANTA
14-06-2007, 02:15
در برخی از عکسهای منوی p990i مشاهده کردم که اکثرآ نشانگر انتن دهی پر نیست دلیل این امر چیست؟
ایا این گوشی از نظر انتن دهی ایرادی دارد؟

taher29
14-06-2007, 07:27
سلام دوستان من دیروز گوشیم رو update کردم آپدیت کامل تموم شد اما موقعی که داشت فایل ها رو می ریخت تو گوشی تا 92 درصد رفت اما بعدش error داد . اما گوشی الان کامل بالا میاد . می خواستم ببینم باید دوباره آپدیت کنم یا نمی خواد؟
کسی اینجا نیست کمکم کنه ؟

ariankhan
14-06-2007, 08:26
ممنون . :11: راستش دیگه خسته شده بودم ، گفتم بگیرم خلاص:31:
راستی برنامه های نوکیا بهش می خوره؟
البته یه مموری 2G هم بهش زدم .

نه عزیز. حتی برنامه های سیمبین p910i هم بهش نمیخوره. چه برسه برنامه های ضیغیه نوکیا..:27:
فقط uiq3 گفتم کهuiq2 هم نه...:8:

حالا چند گرفتی و از کجا؟؟؟ گارانتی؟؟؟

ariankhan
14-06-2007, 08:26
و براش مشکلی پیش نمیاد؟
ممنونم

اول مطمئن شو که ورژن آپدیت جدیتر از موبایل هست بعد..
روش آپدیت کردن رو که قبلاّ metapex جان لطف کرده و آموزشش رو گذاشته (صفحه 4 - پست 36):46:
صداش نسبت به گوشیهایی که فریموور قدیمی تر دارن که خدا میشه... خیلی خیلی بهتر میشه... پشتیبانی از فایلاشم بیشتر میشه....
فقط امکان داره که تاریخ sms و report ها بهم بریزه... که اینم دیگه عادی شده.. همه UIQ3 ها همین مشکل رو دارن.
امیرواریم که این مشکل هم به زودی مرتفع شه:11:

ariankhan
14-06-2007, 08:58
و براش مشکلی پیش نمیاد؟
ممنونم
:19:
آقا یه چیزی.....!!!!!
بنظر میاد شما آخرینFirm Ware روداری و نیازی به آپدیت نداری!!!
باز informatiomn گوشیت رو با اینا چک کن...
Phone Version R9F011
Bluetooth Version R5A01
Organizer Version R5A17
CDA Version R5A13

بازم metapex عزیز تو پست 140 یه توضیحاتی در مورد عملکرد آخرینFirm Ware داده

ali_hi1368
14-06-2007, 09:09
احتمال غریب به یقین گوشی رو انگولک کردی و تنظیماتش رو بهم زدی...
شاید 2راه باشه که!!!!:8:

(عجولانه ترین راه ): یکی اینه مستر ریست کنی و خلاص....:27:
(یادت قبلش حتماّ یهback up از گوشی و مسیج های سیم کارتت بگیری...)

دوم اینکه بری تو control panel/call settingو هم مشکلت حل بشه هم اشکال کار رو در بیاری..
احتمالاّ تو call meter گزینه ی limeted رو انتخاب کردی.

:20:
من منتظر بودم metapix جان جوابتو بده اما .... غیبتاش داره زیاد میشه باز:11:
امیدوارم که مشکلت حل شه عزیز
خيلي ممنون از جوابتون.
ظاهرا اشكال گوشي برطرف شده و گوشي سالمه . فقط من موندم چرا گوشي كه از دبي اومده بدون رجيستر شدن كار مي كنه؟

metapex
14-06-2007, 10:57
کسی اینجا نیست کمکم کنه ؟

به احتمال بسیار زیاد، گوشی شما اصلا آپدیت نشده و باید از اول شروع کنی. برای اینکه مطمئن بشی، مشخصات گوشیتو با پست 140 مقایسه کن.

metapex
14-06-2007, 11:12
از 3-4 صفحه قبل به اینور، کسانی که سوال پرسیده بودند، بعضی دوستان لطف کردن و جواب دادن، خیلی ممنون. البته من هر روز اینجا رو چک میکنم تا اگه اشتباهی در یه پاسخ وجود داره، برطرف کنم. ولی فعلا موردی نبوده و این همونه که من میخواستم، یعنی اینجا رو یه نفر نچرخونه، بلکه همه همکاری کنن. اومدیم و من انگشتم رفت لای فیلیپ P990 و یه هفته بستری شدم، اونوقت تکلیف اینجا چیه؟!:19:
بگذریم، اگه کسی سوالی پرسیده که تکراری نبوده و جواب کامل نگرفته، مطرح کنه تا ببینم بلدم راهنمایی کنم یا نه.:20:

Hidden-H
14-06-2007, 11:15
سلام
هندز فری مدل HMP-82 به p990i میخوره؟!؟!

Mahyar25
14-06-2007, 13:46
نه عزیز. حتی برنامه های سیمبین p910i هم بهش نمیخوره. چه برسه برنامه های ضیغیه نوکیا..:27:
فقط uiq3 گفتم کهuiq2 هم نه...:8:

حالا چند گرفتی و از کجا؟؟؟ گارانتی؟؟؟
حالا برنامهاشو از کجا باید گیر آورد؟
بدون گارانتی . اصل 370 تومن.البته یه 2g هم مموری گرفتم 28 تومن . کلا 398
رشت . به فروشندش هم اعتماد دارم آخه قبلا هم ازش گوشی گرفته بودم .

DAN271
14-06-2007, 13:50
:19:
آقا یه چیزی.....!!!!!
بنظر میاد شما آخرینFirm Ware روداری و نیازی به آپدیت نداری!!!
باز informatiomn گوشیت رو با اینا چک کن...
Phone Version R9F011
Bluetooth Version R5A01
Organizer Version R5A17
CDA Version R5A13

بازم metapex عزیز تو پست 140 یه توضیحاتی در مورد عملکرد آخرینFirm Ware داده

ممنون از ای که راهنماییم کردی
information گوشیم همینه...
پس چرا حس میکنم صداش کمه؟

Mahyar25
14-06-2007, 13:54
ممنون از ای که راهنماییم کردی
information گوشیم همینه...
پس چرا حس میکنم صداش کمه؟
گوشی منم آپدیته ولی صداش کمه . ولی با وجود اینهمه امکاناتی که داره بنظر من اشکالی نداره

DAN271
14-06-2007, 14:05
گوشی منم آپدیته ولی صداش کمه . ولی با وجود اینهمه امکاناتی که داره بنظر من اشکالی نداره

آخه در این حده که وقتی کنار بالشتم می زارمش (اسپیکرش پایینه) صداشو به زور میشنوم !!!

emprator_kochak
14-06-2007, 14:14
میگم صدای گوشی از K750 خیلی پایین تره؟؟
من یه 6630 داشتم، یعنی به پای اونم نمیرسه؟

emprator_kochak
14-06-2007, 14:19
agha kasi javab ma ro nemide ye player kheyli khoob baraye p990 moarefi konid

یه سری به این سایت بزن، برو تو قسمت نرم افزار- P990i اونجا دومین نرم افزار یه پلیره توپه من یه نسخه برای سری 60 داشتم عالی بود این نسخشم برای P990i هستش اما تجربه استفادشو ندارم!

safir_filthy
14-06-2007, 14:29
برای اطلاعات بیشتر در مورد CDA به لینک زیر میتونی مراجعه کنی

metapex
14-06-2007, 15:00
سلام
هندز فری مدل HMP-82 به p990i میخوره؟!؟!

هم آره، هم نه.
یعنی اینکه از نظر اتصال مشکلی نداره، ولی ریموتش کار نمیکنه. کلا تو سایت سونی اریکسون، HPM-82 جزو لوازم جانبی P990 نیست.

metapex
14-06-2007, 15:03

یک بار برای همیشه:
اگر صدای گوشی براتون مهمه، اصلا به P990 فکر نکنید. :13:

faryad_ml
14-06-2007, 15:09
metapex عزیز گفته بودی واسه فارسی گرفتن و ارسال اس ام اسها از صفحه 3 و تاپ 26 استفاده کنیم که من قبلا این برنامه رو گرفته بودم و استفاده می کردم و راضی ام بودم ولی در اثر یک مستر ریست کردن این برنامه پاک شد و الان که دوباره می رم نصبش کنم و application installer که می کنم این صفحه باز می شه an error occurred during installation که توی این صفحه هم این نوشته هستش : (80070005) access is denied. که ظاهرا ارور می ده و می گه ساپورت نمی شه حالا اگه نرم افزاری جدید تر واسه دریافت و ارسال اس ام اس های فارسی p990i سراغ دارین راهنماییم کنین / یه برنامه دیگه ای هم که قبلا زحمت کشیده بودی واسه قفل کردن فایل ها واسم گذاشته بودی اونم که می رم نصب کنم همین مشکل پیش می یاد البته خوب با یه کد ارور دیگه / و در حال حاظر لطفا :
1)برنامه ارسال و دریافت اس ام اس فارسی
2)برنامه واسه قفل فایل ها و پوشه ها و ووو ...
3)اگه برنامه ای هم واسه منشی تلفنی پیدا شده !!!
ممنونم از این همه زحمتی که گردنت می ذارم و تو هم لطف می کنی

h_mj298
14-06-2007, 15:48
dastete shoma dard nakone

Mahyar25
14-06-2007, 15:54
نوشته شده توسط emprator_kochak ?]

من دیشب صداشو با k310 مقایسه کردم ، صدای k310 بیشتر بود ولی تو هندزفری صداش خوبه .
منم با متاپکس جان موافق رو صداش حساب باز نکنین
( البته من این گوشیو تازه گرفتم بفیه دوستان استادند و من بخاطر اظهار نظرم پوزش میطلبم :20: )

emprator_kochak
14-06-2007, 16:43
یک بار برای همیشه:

چرا دیگه میزنی !

emprator_kochak
14-06-2007, 16:50
یکی به ما بگه سریال گوشی رو هنگام خرید چطوری باید چک کرد؟

ariankhan
14-06-2007, 17:31
حالا برنامهاشو از کجا باید گیر آورد؟
بدون گارانتی . اصل 370 تومن.البته یه 2g هم مموری گرفتم 28 تومن . کلا 398
رشت . به فروشندش هم اعتماد دارم آخه قبلا هم ازش گوشی گرفته بودم .

رجوع شود به انجمن مربوطه:31:

ariankhan
14-06-2007, 17:39
یکی به ما بگه سریال گوشی رو هنگام خرید چطوری باید چک کرد؟

بابا تو که دیگه به کل ناامیدم کردی:43:

خدایی بدون فلیپ بلد نیستم و فکر نمیکنم که بشه..
اما فکر کنم با فلیپ میزدم
#06#* از چپ به راست
:3:بعد شماررو با پشت گوشی و جعبه مطابقت بده

Farbod_h
14-06-2007, 17:56
یک بار برای همیشه:
نمی دونم چرا این حرف رو می زنید
من صدای و810 خودم رو با پی990 دوستم مقایسه کردم
پی 990 یکم بیشتر بود!!!!!!!!!!!
جدی گفتم
این قد تو سرش نزنید

aminhashemi
14-06-2007, 18:33
چند بار آپديت كردم هر دفعه سر يه درصدي وايميسه . چند بار سر 99 درصد موند ديگه هيچي نشد چند ساعت هم گذاشتم بمونه هيچي نشد . چه كنم .

metapex
14-06-2007, 19:02
چرا دیگه میزنی !

بزرگ نوشتم که همه ببینن. من لحن صحبتم رو کلماتم تعیین میکنن، نه اندازه نوشته. به شخص شما هم قصد بی احترامی نداشتم.:20:

metapex
14-06-2007, 19:10
نمی دونم چرا این حرف رو می زنید
من صدای و810 خودم رو با پی990 دوستم مقایسه کردم
پی 990 یکم بیشتر بود!!!!!!!!!!!
جدی گفتم
این قد تو سرش نزنید

من خودم از صدای P990 به عنوان یه موبایل راضیم و برام مهم نیست که چقدر بلنده یا در حد چه گوشی هستش؛ ولی اینکه میبینم بعضی از افراد این همه امکاناتی که این گوشی داره رو نادیده میگیرن و صدا رو ملاک انتخاب قرار میدن و با گوشی های سطح پایین مقایسه میکنن، طوری جواب میدم که اگه خریدن و صداش کم بود، نگن گوشی بیخودیه و از این حرفا. برای بار nام، P990 مخاطب خاص خودشو داره و روی صداش در حد W900 یا N73 حساب نکنید، ولی به عنوان یه گوشی در کلاس بیزینس، راضی کننده است، با سری E نوکیا مقایسه کنید...

metapex
14-06-2007, 19:12
چند بار آپديت كردم هر دفعه سر يه درصدي وايميسه . چند بار سر 99 درصد موند ديگه هيچي نشد چند ساعت هم گذاشتم بمونه هيچي نشد . چه كنم .

برنامه Update Service رو Uninstall کن و دوباره نصب کن و آپدیت رو از اول شروع کن. به این دلیل که فایل ناقص دانلود شده توی Cache برنامه مونده و باید با Uninstall پاکش کرد.

metapex
14-06-2007, 19:22

#06#* از چپ به راست

با فیلیپ باز هم میشه:

emprator_kochak
14-06-2007, 19:59

#06#* از چپ به راست

خداییش این کدو میدونستم اما گفتم شاید برای p990i یه چیز دیگه باشه :31:

emprator_kochak
14-06-2007, 20:01
بزرگ نوشتم که همه ببینن. من لحن صحبتم رو کلماتم تعیین میکنن، نه اندازه نوشته. به شخص شما هم قصد بی احترامی نداشتم.:20:

تو فکرش نرو بی خیال... برای تازه کارا همیشه همینجوریه !

emprator_kochak
14-06-2007, 20:05
میگم اگه کسی برنامه به درد بخور داره بزاره بقیه هم حالشو ببرن !

Mahyar25
14-06-2007, 20:11
یه سوال: صدای مکالمه رو چطوری زیاد میکنن ؟ هرچی میگردم پیداش نمیکیم

amin-se
14-06-2007, 20:11
میگم اگه کسی برنامه به درد بخور داره بزاره بقیه هم حالشو ببرن !

amin-se
14-06-2007, 20:16
یه سوال: صدای مکالمه رو چطوری زیاد میکنن ؟ هرچی میگردم پیداش نمیکیم

هنگام مکالمه دکمه ی چرخشی سمت چپ گوشی رو به سمت بالا بچرخون تا صدا زیاد بشه.سمت پایین هم صدا رو کم میکنه ... :20:

emprator_kochak
14-06-2007, 20:17

Mer30.....

amirlovely
14-06-2007, 20:17
سلام 990من باطري رو يك روز نگه ميداره من متوسط باهاش كار مي كنم ايا باطري من خرابه يا گوشي؟؟

Mahyar25
14-06-2007, 20:24
هنگام مکالمه دکمه ی چرخشی سمت چپ گوشی رو به سمت بالا بچرخون تا صدا زیاد بشه.سمت پایین هم صدا رو کم میکنه ... :20:
ممنون .
دوستان عزیز اگه برای دریافت sms فارسی لینک دارین، لطف می کنین تا ما مربع نبینیم

Mahyar25
14-06-2007, 20:54
طریقه نصب برنامه هم اگه یه مختصر توزیحی بدین ممنون میشم . ( آخه با حالا باuiq کار نکردم )

ritana
14-06-2007, 21:00
ممنون .
دوستان عزیز اگه برای دریافت sms فارسی لینک دارین، لطف می کنین تا ما مربع نبینیم

از اين لينك ميتوانيد استفاده كنيد.

popo_p990
14-06-2007, 23:02
سلام 990من باطري رو يك روز نگه ميداره من متوسط باهاش كار مي كنم ايا باطري من خرابه يا گوشي؟؟

اسین یکی از خاصیتهای p990 هست چون lcd بزرگ و لمسی داره اگه زیاد بهش ور بری سریع تموم میشه:19:

popo_p990
14-06-2007, 23:04
mahyar بالاخره p990 گرفتی؟ با گارانتی؟ کی؟:31:

popo_p990
14-06-2007, 23:27
:من گوشیم رو master reset کردم حالا میخوام update کنم adsl ندارم می خوام بگیرم میگه واسه این خط هنوز ساپورت نمیشه خلاصه بدبخت شدن مشخصات گوشی اینه cxc162037 r9ec001
2:p990 خیلی خز شده امرو دقیقا 12 تا تو پایتخت دست آدمای بانسبت اسکل دیدم
3:برنامه های 3250 بهش میخوره:41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41:

popo_p990
14-06-2007, 23:29
:من گوشیم رو master reset کردم حالا میخوام update کنم adsl ندارم می خوام بگیرم میگه واسه این خط هنوز ساپورت نمیشه خلاصه بدبخت شدن مشخصات گوشی اینه cxc162037 r9ec001
2:p990 خیلی خز شده امرو دقیقا 12 تا تو پایتخت دست آدمای بلا نسبت اسکل دیدم.
3:برنامه های 3250 بهش میخوره:41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41:

popo_p990
14-06-2007, 23:47
میگم update service رو هر وقت دانلود کنی فرق داره؟ و رو update تاثیر داره؟ من سه هفته پیش دانلود کردم اینه: Update_Service_Setup-2.7.4.8-2

Mahyar25
15-06-2007, 00:43
mahyar بالاخره p990 گرفتی؟ با گارانتی؟ کی؟:31:
دیروز . بدون گارانتی . 370 تومن

amin-se
15-06-2007, 00:50
من گوشيمو (p990) رو همين ديشب آپ کردم.ميخوام تجربه ي خودمو اينجا قرار بدم :

اول اينکه گوشي من وقتي که به کامپيوتر وصلش ميکردم در حالت Phone Mode . بعد از اينکه کارم تموم ميشد و کابل رو از گوشي جدا ميکردم . سيستم ريست ميشد و هيچ راه حلي هم براي اينکه ريست نشه وجود نداشت ..
خب چه ربطي به آپ داشت ؟؟ (بقيشو بخون)

اول بايد نرم افزار Update Servise رو از سايت سوني اريکسون قسمت پشتيباني دانلود کنين.من ورژن 2.7 که جدیدترین ورژنش هست رو دانلود کردم با حجم حدود 24 مگ ...

بعد به نت کانکت ميشين و خود برنامه بقيه ي کارا رو انجام ميده و فقط شما کارايي رو که برنامه ازتون ميخواد انجام ميدين (مثل انتخاب گوشي و ... )

بعد دانلود شروع ميشه و اگه در طي دانلود (که البته گوشي هم در اين مدت بايــــــــد به سيستم وصل باشه) ديسکانکت بشين ميتونين دوباره کانکت بشين و دانلود رو ادامه بدين و هيچ مشکلي براي گوشي پيش نمياد ...

ولي بعد از اينکه دانلود تموم شد شروع ميکنه به ريختن فايل ها روي گوشي که در اين مدت اگه برق بره يا سيستم ريست بشه يا به هر دليلي ارتباط گوشي با کامپيوتر قطع بشه گوشي شما مشکل پيدا ميکنه و وقتي که روشنش ميکنين اين ارور رو ميده :

no software organizer

که البته براي من هر دو مشکل پيش اومد . بار اول حدود 23 درصد دانلود شده بود که برق رفت و دوباره از همون 23 درصد دانلود رو ادامه داد .
و بار دوم موقع ريختن فايل ها روي گوشي به خاطر مشکلي که چند سطر اول نوشتم کامپيوتر ريست شد و مجبور به فلش کردن گوشي شدم ...

و بعد از فلش کردن دوباره گوشي رو آپديت کردم البته قبلش اون مشکلي رو که اول گفتم رو حل کردم .
و آپدیت رو هم با دیال آپ انجام دادم و حدود 6 یا 7 ساعت طول کشید البته بدون دانلود Update Servise که خودش 24 مگه ...
و اين هم جديدترين اطلاعات گوشي که ميتونين براي مقايسه با گوشي خودتون ازش استفاده کنين :
---------------------------
phone
cxc162037 r9f011

Blutooth
cxc162058 r5a01

Organizer
cxc162036 r5a17

CDA
cda162008/66 r8a01

اگه سوالی بود در خدمتم ...

amin-se
15-06-2007, 00:52
میگم update service رو هر وقت دانلود کنی فرق داره؟ و رو update تاثیر داره؟ من سه هفته پیش دانلود کردم اینه: Update_Service_Setup-2.7.4.8-2

من که چند روز پیش Update Servise رو دانلود کردم 2.7 بود ولی با هر ورژن آپدیت کنی فرقی نمیکنه.فقط ظاهر برنامه تفاوت داره ... با 2.6 هم کار کردم ...

amin-se
15-06-2007, 01:01
طریقه نصب برنامه هم اگه یه مختصر توزیحی بدین ممنون میشم . ( آخه با حالا باuiq کار نکردم )

تقریبا مثل بقیه ی گوشیهاست.چیز خاصی نداره.اگه مشکلی داشتی بگو ...

alil1369
15-06-2007, 01:08
میشه یه عکس از صفحه اصلی اپدیت سرویس ورژن 2.7 بزاری
خواهش میکنم

ariankhan
15-06-2007, 09:43
سونی اریکسون برای گوشی های uiq3 پی سی سوئیتی ساخت که ویندوز ویستا هم ساپورت کنه
:18:

PC Suite for Smartphones 1.3.19
The PC Suite for Smartphones is free software that will enhance the functionality of your Sony Ericsson mobile phone. The PC Suite for Smartphones supports the P1i, P1c, P990i, M600i, M608c, W950i and W958c mobile phones. Release 1.3.19 of PC Suite for Smartphones supports Windows Vista.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 01.3.19.exe

Silwestern
15-06-2007, 09:59
یک سوال !!!

یه 990 دیدم که زیر کی پدش به جای P990i بارنگ قرمز نوشته بود SWISSCOM ...
رجیستر اصلی هم هست

ساخت فرانسه

به نظرتون خوبه بخرم یا ؟؟؟؟!!!

Mahyar25
15-06-2007, 11:48
فرق jad با jar چیه؟کدومو باید نصب کنم؟
تو مموری گوشیم یه آنتی ویروس بود با پسوند sis که نصب شد . مشکلی باهاش پیش نمیاد؟

amirlovely
15-06-2007, 11:58
سلام برنامه ياهو مسنجر براي 990 دارين به غير از im+ چون داخل گوشه هست ولي رجيستر شده نيست

به همين خاطر ماله خو ياهو رو دارم جاوا هست ولي نصب نميشه

metapex
15-06-2007, 13:05
فرق jad با jar چیه؟کدومو باید نصب کنم؟
تو مموری گوشیم یه آنتی ویروس بود با پسوند sis که نصب شد . مشکلی باهاش پیش نمیاد؟

باید jar رو نصب کنی. البته این پسوند فایلهای جاواست.
فرمت اصلی برنامه های سیمبین، همون sis هست.

popo_p990
15-06-2007, 14:43

اول اينکه گوشي من وقتي که به کامپيوتر وصلش ميکردم در حالت Phone Mode . بعد از اينکه کارم تموم ميشد و کابل رو از گوشي جدا ميکردم . سيستم ريست ميشد و هيچ راه حلي هم براي اينکه ريست نشه وجود نداشت ..

اول بايد نرم افزار Update Servise رو از سايت سوني اريکسون قسمت پشتيباني دانلود کنين.من ورژن 2.7 که جدیدترین ورژنش هست رو دانلود کردم با حجم حدود 24 مگ ...

بعد به نت کانکت ميشين و خود برنامه بقيه ي کارا رو انجام ميده و فقط شما کارايي رو که برنامه ازتون ميخواد انجام ميدين (مثل انتخاب گوشي و ... )

بعد دانلود شروع ميشه و اگه در طي دانلود (که البته گوشي هم در اين مدت بايــــــــد به سيستم وصل باشه) ديسکانکت بشين ميتونين دوباره کانکت بشين و دانلود رو ادامه بدين و هيچ مشکلي براي گوشي پيش نمياد ...

ولي بعد از اينکه دانلود تموم شد شروع ميکنه به ريختن فايل ها روي گوشي که در اين مدت اگه برق بره يا سيستم ريست بشه يا به هر دليلي ارتباط گوشي با کامپيوتر قطع بشه گوشي شما مشکل پيدا ميکنه و وقتي که روشنش ميکنين اين ارور رو ميده :

no software organizer

که البته براي من هر دو مشکل پيش اومد . بار اول حدود 23 درصد دانلود شده بود که برق رفت و دوباره از همون 23 درصد دانلود رو ادامه داد .
و بار دوم موقع ريختن فايل ها روي گوشي به خاطر مشکلي که چند سطر اول نوشتم کامپيوتر ريست شد و مجبور به فلش کردن گوشي شدم ...

و بعد از فلش کردن دوباره گوشي رو آپديت کردم البته قبلش اون مشکلي رو که اول گفتم رو حل کردم .
و آپدیت رو هم با دیال آپ انجام دادم و حدود 6 یا 7 ساعت طول کشید البته بدون دانلود Update Servise که خودش 24 مگه ...
و اين هم جديدترين اطلاعات گوشي که ميتونين براي مقايسه با گوشي خودتون ازش استفاده کنين :
phone
cxc162037 r9f011

Blutooth
cxc162058 r5a01

Organizer
cxc162036 r5a17

CDA
cda162008/66 r8a01

update کردن سخته؟ من با هوشمند دانلود کنم یا با کارت چون adsl ندارم؟با update گوشی چه تغییراتی میکنه؟:20:

safir_filthy
15-06-2007, 15:26
سلام
میگم مگه چقدر می گرن گوشی رو آپدیت کنن اگه می ارزه بیدیم بیرون بهتر دیگه اینقدر هم درد سر نمی کشیم تازه اگه بلایی سر گوشی بیاد با مغازه داره

safir_filthy
15-06-2007, 15:55
این ممیگم برای دوستانی که با صدای p990 مشکل دارن یکم هزینه کنن و راضی باشن گوشی باز بشه مشکلشون حل میشه با نصب یک بیزر زنگ مدل p910 صدای گوشی دوبرابر میشه البته من خودم امتحان نکردم ولی بعضی از دوستام که عشق صدا بلن داشتن این کارو کردن

ariankhan
15-06-2007, 16:38
سلام
میگم مگه چقدر می گرن گوشی رو آپدیت کنن اگه می ارزه بیدیم بیرون بهتر دیگه اینقدر هم درد سر نمی کشیم تازه اگه بلایی سر گوشی بیاد با مغازه داره

اولاّ اگه شما تشریف ببرید کافی نت adsl دار زیر یک ساعت کارتون به اتمام میرسه(من دوستم رفته بود یه کافی نت نزدیک میدون جمهوری تازه میگفت خیلیم معطل شدم و شلوغ بود با این اوصاف 40 دقیقه ای کارش تموم شده بود. میگفت adsl اونجا 512 بوده )
دوم اینکه اگه بدین بیرون یه دو سه روزی الافتون میکنن
فرقشم اینکه اگه خودت اپدیت کنی حداکثر با دو هزار تومن سرش هم میاد
اما اگه بدی بیرون ده تا 15هزار تومن میگیرن که هیچ , کلیم گوشیتون انگولک میکنن

ariankhan
15-06-2007, 16:41
این ممیگم برای دوستانی که با صدای p990 مشکل دارن یکم هزینه کنن و راضی باشن گوشی باز بشه مشکلشون حل میشه با نصب یک بیزر زنگ مدل p910 صدای گوشی دوبرابر میشه البته من خودم امتحان نکردم ولی بعضی از دوستام که عشق صدا بلن داشتن این کارو کردن

گفتم اینو بگم که اگه رفتید به کسی بگید یه وقت:31:
safir_filthy جان اشتباه لپی داشت:10:
باززر درسته :11:

IceLord
15-06-2007, 17:31
سلام

میشه در مورد wifi که تو گوشی P990 هست یک کم توضیح بدین؟

1- تنها استفاده اش برای اتصال به اینترنت هست یا نه؟
2- میشه دوتا P990 رو با این روش به هم وصل کرد و فایل گرفت و فرستاد؟
3- اگه من یه اکانت اینترنت وایرلس بگیرم می تونم با این گوشی به اینترنت وصل بشم؟
4- بعضی لپ تاپ ها WLAN دارند و با این wifi میشه به اون ها وصل شد؟
5- اگه میشه شبکه درست کرد، سرعتش چقدره؟

emprator_kochak
15-06-2007, 17:38
من که چند روز پیش Update Servise رو دانلود کردم 2.7 بود ولی با هر ورژن آپدیت کنی فرقی نمیکنه.فقط ظاهر برنامه تفاوت داره ... با 2.6 هم کار کردم ...

دقیقاً از چه آدرسی دانلود کردی؟

ritana
15-06-2007, 17:52
اولاّ اگه شما تشریف ببرید کافی نت adsl دار زیر یک ساعت کارتون به اتمام میرسه(من دوستم رفته بود یه کافی نت نزدیک میدون جمهوری تازه میگفت خیلیم معطل شدم و شلوغ بود با این اوصاف 40 دقیقه ای کارش تموم شده بود. میگفت adsl اونجا 512 بوده )

من خودم بخاطر آپديت گوشي رفتم براي خودم Adsl گرفتم چون داخل كافي نت نشد چون بايد دستگاهايشان را ريست ميكردند.

ديشب گوشيم را آپديت كردم با سرعت 64 تقريبا دو ساعت و ربع طول كشيد.سري بعد هم سرعت 256 را خواهم گرفت .

بهرحال اگر آدم خودش كارها را انجام دهد خيلي پيشرفت ميكند.بيرون 10 تا 15 هزار تومان ميگيرند گوشي را آپديت كنند.بخاطر آپديت گوشي از شر ديال آپ راحت شدم و لذت اينترنت را بعداز 5 سال الان با Adsl احساس ميكنم .

emprator_kochak
15-06-2007, 18:10

no software organizer

phone
cxc162037 r9f011

Blutooth
cxc162058 r5a01

Organizer
cxc162036 r5a17

CDA
cda162008/66 r8a01

موقع ریختن فایلها روی گوشی اگه ارتباط قطع بشه چطوری باید گوشی رو فلش کنی؟

waveblue
15-06-2007, 19:24
فکر کنم یه کسی برات یه SMS فرستاده که P990 ساپورت نمیکرده و اینجوری نشون داده، منم یه بار برام اومده. یه بار هم روی N70 دیدم که اینجوری بود. دیگه بیشتر از نمیدونم.

سلام
ممنون.آخه یه عکس اینترنتی هم کنارش بود.

Farbod_h
15-06-2007, 19:44
خو.دت نمی تونی
باید بدی برات بیرون این کارو بکنن

emprator_kochak
15-06-2007, 20:31
خو.دت نمی تونی
باید بدی برات بیرون این کارو بکنن

چقدر هزینه بر میداره؟

waveblue
15-06-2007, 20:50
سلام یه سوال که تو تمام این کلوپ نبود
میشه تم که واسه پی 990 میزاریم باعث شه ایکوناش تغییر کنه ؟

آخه من این رو تو سایت جی اس ام خوندم !!

اگه میشه به ما هم بگید .
من خودم انجام ندادم ولی تو تفاوت پی 910 با پی 990 این رو نوشته.که یک مزیت مهم هستش.

بعضی از تم ها هم پسوندشون زیپ هست ولی از زیپ که خارج میکنی utz نمی شه این هم توضیح بدید !

waveblue
15-06-2007, 20:53
تم ها (پوسته ها) Themes :
یک بخش جدید که در UIQ ایجاد شده ، همین قابلیت می باشد که به شما تنها اجازه ی تغییر تم به صورت تغییر رنگ و تصویر را نمی دهد ، بلکه امکان تغییر نوع نشان دادن آیکن ها و شکل و شمایل کار و صداها را نیز می دهد و در جمع ، یک تم جدید را بسته به سلیقه شخصی شما ایجاد می کند

waveblue
15-06-2007, 20:57
نحوه اتصال BT PAN گوشی های UIQ 3 به کامپیوتر برای به اشتراک گذاشتن اینترنت :::

تا حالا کسی با بلوتوپ همچین کاری کرده ؟

من هر دو رو شبکه کردم وصلم شدن ولی تو انترنت گوشی نمی رفت !

اگه میشه توضیح بدید !

کامپیوتر با گوشی کامل شبکه شد.تو گوشی واسه باز کردن پیج یه کم لود می کرد ولی سایتو باز نمی کرد !

کجای کاره من با توضیحی که دادم اشتباه بوده ؟

waveblue
15-06-2007, 21:12
(((((((((((((((( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ))))))))))))))))

این سایت مورد نظر هست !
ببخشید نمیتونم کمک کنم آخه سرم خیلی شلوغه.این امتحانا هم ......

waveblue
15-06-2007, 21:15
لطفا نظر تون رو واسه همه بدین
خوشحال میشم

دوستدار پی 990 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

waveblue
15-06-2007, 21:23

این هم یه تم زیبا !!

میدونم الان صدا همتون بلند میشه ولی :5:
من منتظر یاری گرم سبزتان می مانم.(چی گفتم :2: )

شوخی کردم جو کلوپ عوض شه ناراحت نشید :40: :40: :10: :40: :40:

popo_p990
15-06-2007, 22:43
:13: :18: آقا جون مادراتون کمک کنید من در پشت گوشی رو باز کردم خمش کردم شکست بگین چیکار کنم از کجا بگیرم فوری لطفا!!!!

popo_p990
15-06-2007, 22:44
آقا جون مادراتون کمک کنید من در پشت گوشی رو باز کردم خمش کردم شکست بگین چیکار کنم از کجا بگیرم فوری لطفا!!!!

Cain
15-06-2007, 23:06
سلام دوستان
اگه کسی تا حالا وایرلس P990 رو راه اندازی کرده و نصب کرده بیاد اینجا یه توضیح بده . ممنونش میشم .
من توی شرکت که وایرلس سرچ میکنم با گوشیم 4 تا دکل آی اس پی وایرلس میشناسه و Vpn هم نصب کردم . یوسر و پسوردمو که میدم لوگین نمی کنه .
اگه کسی بلده و باهاش کار کرده ممنونش میشم .
گفتم شاید از آپدیت گوشیم باشه که آپدیتش هم کردم اما بازم کانکت نمیشه .:41:

safir_filthy
16-06-2007, 00:49

من نمی دونم تهران جرا اینقدر گرونه بابا من که اهوازم 5000 تومن میگیرن گوشی رو آپدیت می کنن تازه 20 دقیقه بیشتر طول نمی کشه.
راستی ارین بابت رفع اشکال دستت درد نکنه پیر شی الهی جوون:10:

salar_sys
16-06-2007, 01:19
سلام بچه ها اطلاعاتی دقیق درباره p990 می خواستم به نظر شما چه جور گوشییه!!!!

faryad_ml
16-06-2007, 02:26
سلام /من نیازمند فوری به آنتی ویروس هستم : هم واسه خود گوشی p990i هم واسه مموری کارتم ؟!
--------------------------
فریاد یک روزنامه نگار

Cain
16-06-2007, 09:36
سلام دوستان
اگه کسی تا حالا وایرلس P990 رو راه اندازی کرده و نصب کرده بیاد اینجا یه توضیح بده . ممنونش میشم .
من توی شرکت که وایرلس سرچ میکنم با گوشیم 4 تا دکل آی اس پی وایرلس میشناسه و Vpn هم نصب کردم . یوسر و پسوردمو که میدم لوگین نمی کنه .
گفتم شاید از آپدیت گوشیم باشه که آپدیتش هم کردم اما بازم کانکت نمیشه :41: .

shahab07
16-06-2007, 10:39
سلام...
چرا وقتی p990 رو خاموش می کنم و به شارژ می زنم LCD گوشی خاموش نمیشه و به صورت نیمه خاموش میمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ariankhan
16-06-2007, 10:44
سلام...
چرا وقتی p990 رو خاموش می کنم و به شارژ می زنم LCD گوشی خاموش نمیشه و به صورت نیمه خاموش میمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دلیل خاصی نداره دوست عزیز
این کلاس کاره p990i هستش:31:

Mahyar25
16-06-2007, 10:53
کمک کمک
یکی کمک کنه گوشیم ویروس گرفته ، هرچی تو مموری بود پاک شده و واسه خودش فولدر میزنه .
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ariankhan
16-06-2007, 10:56
برو بکس مثکه Firmware جدیدی برای p990i ارائه شده:19:
کسایی که امکانات آپدیت دارن (اینترنت) خوب خواهش مندم آپدیت کنند و خبرشو به ما هم بدن که چه تغیراتی کرده و ما هم بریم کافی نت و حالشو ببریم
(Generic World 1 که آخرین Firmware رو داشته به آپدیت پاسخ مثبت داده حالا مال کسایی که مثل من و metapex که Generic World 2 162007/2 هست رو نمیدونم) :31:
metapex این حرفم یعنی اینکه خاهشن آپدیت کن و بخبر عزیز:31:

Mahyar25
16-06-2007, 11:08
کمک کمک
یکی کمک کنه گوشیم ویروس گرفته ، هرچی تو مموری بود پاک شده و واسه خودش فولدر میزنه .

h_mj298
16-06-2007, 11:37
کمک کمک
تا اون جایی که ما میدونیم این ویروس مال کامپیوتر هست که به موبایلت منتقل شده و برای پاک کردن آن از روی کامپیوتر فقط از آنتی ویروس nod 32 میشه استفاده کرد ولی برا موبایل نمی دونم

Mahyar25
16-06-2007, 11:45
تا اون جایی که ما میدونیم این ویروس مال کامپیوتر هست که به موبایلت منتقل شده و برای پاک کردن آن از روی کامپیوتر فقط از آنتی ویروس nod 32 میشه استفاده کرد ولی برا موبایل نمی دونم
از bluetooth گرفتم . بنظرتون با فرمت کردن پاک میشه؟

waveblue
16-06-2007, 12:38
کسی نیست جواب بده ؟

waveblue
16-06-2007, 12:41
پست 73 به سوال ها جواب بدید لطفا !!

metapex
16-06-2007, 13:05
سلام

میشه در مورد wifi که تو گوشی P990 هست یک کم توضیح بدین؟

1- تنها استفاده اش برای اتصال به اینترنت هست یا نه؟
2- میشه دوتا P990 رو با این روش به هم وصل کرد و فایل گرفت و فرستاد؟
3- اگه من یه اکانت اینترنت وایرلس بگیرم می تونم با این گوشی به اینترنت وصل بشم؟
4- بعضی لپ تاپ ها WLAN دارند و با این wifi میشه به اون ها وصل شد؟
5- اگه میشه شبکه درست کرد، سرعتش چقدره؟

1- بله.
2- خیر.
3- شما هر نوع اینترنتی که دارین، باید از طریق Access Point اونو Share بکنید یا مودم رو به یه لپ تاپ وصل کنید و از طریق WiFi لپ تاپ اونو Share کنید.
4- صرفا برای استفاده از اینترنت.
5- به وسیله Access Point میشه شبکه درست کرد، ولی P990 فقط از اینترنتش میتونه استفاده کنه و از سایر ویژگیهای شبکه نمیتونه استفاده کنه. نوع WiFi که در P990 به کار رفته 802.11b هست، بنابراین حداکثر سرعت انتقال اطلاعات (نه اینترنت) 11mbps هست. سرعت اینترنت بستگی به نوع اکانتی که میگیرید داره.

metapex
16-06-2007, 13:11
سلام یه سوال که تو تمام این کلوپ نبود
میشه تم که واسه پی 990 میزاریم باعث شه ایکوناش تغییر کنه ؟

آخه من این رو تو سایت جی اس ام خوندم !!

اگه میشه به ما هم بگید .
من خودم انجام ندادم ولی تو تفاوت پی 910 با پی 990 این رو نوشته.که یک مزیت مهم هستش.

بعضی از تم ها هم پسوندشون زیپ هست ولی از زیپ که خارج میکنی utz نمی شه این هم توضیح بدید !

در مورد تغییر آیکون ها، من هم اطلاعی ندارم.
باید از قسمت فولدر آپشن توی ویندوز، گزینه Show Extension for Known File Types رو فعال کنید ودر انتهای اسم فایل تم زیپ شده به جای zip. بنویسید utz.

metapex
16-06-2007, 13:13
نحوه اتصال BT PAN گوشی های UIQ 3 به کامپیوتر برای به اشتراک گذاشتن اینترنت :::

تا حالا کسی با بلوتوپ همچین کاری کرده ؟

من هر دو رو شبکه کردم وصلم شدن ولی تو انترنت گوشی نمی رفت !

اگه میشه توضیح بدید !

کامپیوتر با گوشی کامل شبکه شد.تو گوشی واسه باز کردن پیج یه کم لود می کرد ولی سایتو باز نمی کرد !

کجای کاره من با توضیحی که دادم اشتباه بوده ؟

تنها چیزی که من میدونم، اینه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و خودم هم چون نیازی ندارم، امتحان نکردم.

Mahyar25
16-06-2007, 13:40
metapex جان لطفا کمکم کن
گوشیم ویروس گرفته ، هرچی تو مموری بود پاک شده و واسه خودش فولدر میزنه
چکار باید بکنم؟اگه گوشیو فرمت کنم درست میشه؟

metapex
16-06-2007, 14:19
سلام دوستان
گفتم شاید از آپدیت گوشیم باشه که آپدیتش هم کردم اما بازم کانکت نمیشه .:41:

اگه شبکه ای میخوای بهش وصل بشین، دستی IP داده شده، به این موارد نیاز دارین:
1- یه IP تو رنج داده شده.
2- Subnet Mask
3- Default Gateway
4- DNS

اگه IP اتوماتیک داده شده، تنظیم خاصی نمیخواد.

در هر دو مورد اگه برای شبکه Encryption یا پسورد گذاشتن، اونو هم لازم دارین.

وایرلس کانکشن یکی از کامپیوتر های شرکت رو چک کنید و همه تنظیمات غیر از خود IP رو عینا تو گوشی وارد کنید. IP نباید تکراری باشه.

metapex
16-06-2007, 14:22
سلام /من نیازمند فوری به آنتی ویروس هستم : هم واسه خود گوشی p990i هم واسه مموری کارتم ؟!
فریاد یک روزنامه نگار

McAfee Virusscan 1.10.83s
دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

metapex
16-06-2007, 14:23
سلام...

همینطوریه. چراشو نمیدونم.

metapex
16-06-2007, 14:25
metapex جان لطفا کمکم کن
گوشیم ویروس گرفته ، هرچی تو مموری بود پاک شده و واسه خودش فولدر میزنه
چکار باید بکنم؟اگه گوشیو فرمت کنم درست میشه؟

McAfee Virusscan 1.10.83s.sis
دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amin alizadeh
16-06-2007, 16:19
میشه بگید این wlan p990i به چه درد می خوره

من چطور با wlan وصل شم

safir_filthy
16-06-2007, 16:29
سلام دوستان من آخرینFirmware رو گرفتم CDA162007/7 R5A16 اگر اشتباه نکنم خیلی با حاله گوشی بال در اورده سرعت Load برنامه و همچنین گوشی توپ شده حالا می خوام ببینم گوشی فارسی میشه یا نه چون تا قبلش نمی شد

faryad_ml
16-06-2007, 17:54
اينم روش فرمت كردن p990 ، دقت كنيد كه اين روش فرمت هستش و يه وقت با مستر ريست اشتباه نگيرينش !

همه چیز هایی که میخوای داخل مموری داخلی (مثل فایل ها و عکس ها و contact ها و sms ها) رو یه back up بگیر
حالا مموری خارجی گوشی رو در بیار (فقط جهت اطمینان)

حالا اگه P990 هست فلیپ رو ببند (m600 که فلیپ نداره)
حالا این کد رو بزن:

بالا - ستاره - پائین - پائین - ستاره - پائین

(منظور از ستاره که همون دکمه * هستش - منظور از بالا و پائین هم چرخوندن جاگ کنار گوشی یک دونه به سمت بالا یا پائین هستش ، يعني يه تق بالا ، يه تق پايين)

پس شد

بالا * پائین پائین * پائین

حالا یه منو میاد که بهش میگن service menu
3 تا گزینه داره

اولیش service information هستش که یه سری اطلاعات سخت افزاری و نرم افزاری از گوشی بهتون میده

دومی service test هست که از لحاظ سخت افزاری گوشی رو تست میکنه (مثل lcd - keyboard - vibrator - speaker و غیره)

سومی نوشته

Format Internal Disk

شما با این گزینه باید کار کنید

(کاری که میکنه درایو c رو کامل فرمت میکنه و تمام اطلاعات سیستم عامل رو حتی دوباره میریزه
البته خطری نداره نه از لحاظ سخت افزاری نه از لحاظ نرم افزاری
فقط مراقب باشین که چیز هایی که لازم دارین از روی گوشی پاک نشه)

حالا انگاری گوشی از کارخونه در اومده
هر کاری دلتون خواست باهاش بکنید .
سلام این فرمول کار نمی کنه /من که هم در حالت بستن فلیپ و هم باز بودن فلیپ امتحان کردم و لی هیچ اتفاقی نیوفتاد/منظور از بالا و پائین گفته بودین چرخ کنار گوشی رو یه تق بالا و یه تق پائین بچرخونیم ولی اتفاقی نمی افته از فلش های فلیپ هم استفاده کردم بازم فائیده نداشت /

ariankhan
16-06-2007, 18:10
بچه ها ترتیب Firmware Version ها به این ترتیب
(Organizer Version ):

oldest to latest ==>> R2A05 > R3A04 > R3B01 > R4A13 > R4B03 > R5A17

و آخرین ورژن که از دیشب رو سایت قرار گرفته

R6D23

safir_filthy
16-06-2007, 18:18
سلام این فرمول کار نمی کنه /من که هم در حالت بستن فلیپ و هم باز بودن فلیپ امتحان کردم و لی هیچ اتفاقی نیوفتاد/منظور از بالا و پائین گفته بودین چرخ کنار گوشی رو یه تق بالا و یه تق پائین بچرخونیم ولی اتفاقی نمی افته از فلش های فلیپ هم استفاده کردم بازم فائیده نداشت /

سلام دوست عزیز ببخشید بعد پایین آخر ، یدون (*) داره یادم رفت بزارم وقتی هم فلیپ بازه باید بری روی حالت شمارگیر بزن من خودم تست کردم

amin-se
16-06-2007, 19:13
سلام برنامه ياهو مسنجر براي 990 دارين به غير از im+ چون داخل گوشه هست ولي رجيستر شده نيست

به همين خاطر ماله خو ياهو رو دارم جاوا هست ولي نصب نميشه

یاهو مسنجر پیدا نکردم ... اگه پیدا کنم میزارم اینجا :

update کردن سخته؟ من با هوشمند دانلود کنم یا با کارت چون adsl ندارم؟با update گوشی چه تغییراتی میکنه؟:20:

نه اصلا سخت نیست.خودتم میتونی با adsl انجام بدی ...

گفتم اینو بگم که اگه رفتید به کسی بگید یه وقت:31:
safir_filthy جان اشتباه لپی داشت:10:
باززر درسته :11:

اینی که گفتین (باززر) قیمتش چنده ؟؟

دقیقاً از چه آدرسی دانلود کردی؟

کار خودت نیست . باید بدی بیرون ...

چقدر هزینه بر میداره؟

از من که 20000 گرفت ...!!!

تم ها (پوسته ها) Themes :
یک بخش جدید که در UIQ ایجاد شده ، همین قابلیت می باشد که به شما تنها اجازه ی تغییر تم به صورت تغییر رنگ و تصویر را نمی دهد ، بلکه امکان تغییر نوع نشان دادن آیکن ها و شکل و شمایل کار و صداها را نیز می دهد و در جمع ، یک تم جدید را بسته به سلیقه شخصی شما ایجاد می کند

منم دنبال همین تم هستم . برو به این تاپیک :

این هم یه تم زیبا !!

میدونم الان صدا همتون بلند میشه ولی :5:
من منتظر یاری گرم سبزتان می مانم.(چی گفتم :2: )

شوخی کردم جو کلوپ عوض شه ناراحت نشید :40: :40: :10: :40: :40:

تم خودش تاپیک داره :

آخرشه ... :46:

فریاد یک روزنامه نگار

اینجا هست :

کمک کمک

گوشی رو در حالت File Transfer به کامپیوتر وصل کن. با برنامه ی آنتی ویروس (ترجیها نود باشه) اسکنش کن.اگه آنتی ویروس یا برنامه ی دیگه ای برای گوشی میخوای این تاپیک :

نیازی به فرمت نیست . پست بالا رو نگاه کن ...

metapex
16-06-2007, 20:52
یکی از دوستان تو همین کلوپ (که اسمش یادم نیست) گفت ظاهرا ورژن جدید FirmWare برای P990 عرضه شده. من هم با Update Service چک کردم و دیدم که بله، Generic World 2 عرضه شده و گوشیمو آپدیت کردم.
1- با ADSL سرعت 256k حدود 40 دقیقه دانلود طول کشید، یعنی حدود 70 مگ سایز فایل هست.
2- 13 دقیقه هم انتقال فایل به کامپیوتر طول کشید.
3- در مجموع حدود 54 دقیقه، کل زمان آپدیت.
4- از نظر ظاهری، در قسمت c panel>Device یه گزینه به نام Payment Transaction ایجاد شده که هنوز نفهمیدم کاربردش چیه.
5- تغییر خاص دیگه ای ندیدم.

اگه کسی آپدیت کرد و چیز تازه ای دید، لطفا بگه.

مشخصات گوشی قبل از آپدیت:
.
.
مشخصات گوشی بعد از آپدیت:

ritana
16-06-2007, 20:55
متاپكس عزيز!
سئوا ل خيلي مهم :
اگر گوشي را آپديت نموديم در بين راه ارتباط قطع شد و گوشي بالا نيامد چطور فايلهاي قبلي را پاك كنيم و دوباره آپديت را شروع كنيم ؟

aranic
16-06-2007, 21:40
متاپكس عزيز!
سئوا ل خيلي مهم :
اگر گوشي را آپديت نموديم در بين راه ارتباط قطع شد و گوشي بالا نيامد چطور فايلهاي قبلي را پاك كنيم و دوباره آپديت را شروع كنيم ؟

این کار نمیشه یعنی update رو از نو شروع کن گوشی حالیشه چیکار کنه

faryad_ml
16-06-2007, 21:41
سلام دوست عزیز ببخشید بعد پایین آخر ، یدون (*) داره یادم رفت بزارم وقتی هم فلیپ بازه باید بری روی حالت شمارگیر بزن من خودم تست کردم
سلام و درود /ممنونم دوست عزیزم / امتحان کردم و بسیار عالی بود /یه انتی ویروس metapex عزیز گذاشته بود که اون رو هم دانلواد کردم و جواب داد / ولی نمی دونم اون انتی ویروس فقط گوشی رو چک می کنه یا مموری کارت رو هم همزمان چک می کنه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!البته بزودی که وقت کنم (چون با دیال آپ کانتک می شم در شهرستان «چالوس») حتماآپدیت می کنم و خبرشم بهتون می دم / یا حق

aranic
16-06-2007, 21:44
من چطور با wlan وصل شم

باید در 50 تا 60 متری یک آنتن باشی بعد اکانت بگیر بعد اسکن کن تا acsses بگیری بعد هم از زندگی لذت ببر

faryad_ml
16-06-2007, 21:45
سلام و درود /ممنونم دوست عزیزم / امتحان کردم و بسیار عالی بود /یه انتی ویروس metapex عزیز گذاشته بود که اون رو هم دانلواد کردم و جواب داد / ولی نمی دونم اون انتی ویروس فقط گوشی رو چک می کنه یا مموری کارت رو هم همزمان چک می کنه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!البته بزودی که وقت کنم (چون با دیال آپ کانتک می شم در شهرستان «چالوس») حتماآپدیت می کنم و خبرشم بهتون می دم / یا حق

aranic
16-06-2007, 21:51

آره پاک میشه ولی سعی کن بک آپ نگییری چون باز ویروسی می شی :8:

aranic
16-06-2007, 21:57

توپ هم نمیترکونتش خیلی ماهه آخرشه

همین:27: :18: :19:

metapex
16-06-2007, 22:01
متاپكس عزيز!
سئوا ل خيلي مهم :

نیازی به پاک کردن نیست. از اول شروع کن و آپدیت کن.

amin alizadeh
16-06-2007, 22:05
ديدم در جواب دوستمون فرياد همين نرم افزاري را كه من الان مي خوام معرفي كنم، پيشنهاد دادين. ظاهراً اوني كه شما لينك دادين ترايال هستش من همون رو به همراه سريالش آپلود كردم ولي تست نكردم چون مدتيه كه به فارسي نويس نيازي ندارم. به هر صورت شما يا دوستان ديگر آزمايش كنند اگر سريال جواب داد، اين جا خبرش رو بذارن تا همه مطلع بشن. البته دو نفر كه از اون استفاده كردن مي گفتن مشكلي نداشتن.
راستي يكي از مسائلي كه سبب شد بر خلاف شما با P990 موافق نباشم، ظاهر نازيباي اون هستش.
به هر صورت نرم افزار مورد بحث را با حجم 461 كيلوبايت از نشاني زير دريافت كنيد:
پسوورد: comet

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:)

کد رو وارد میکنم وارد یه مرحله بعد می شه . لطفا کمک کنید .

faryad_ml
16-06-2007, 22:45
سلام metapex عزیزم واسه آپدیت کردن p990i از همون روشی که تو همین تاپیک صفحه 4 پست 36 استفاده کنم با تغییر کرده البته منظورم آدرس ها لینک های موجود در اون پست واسه آپدیت و دانلواد Update Service می گم ؟ اگه چیز خاصی اضافه یا کم شده و یا کاری جدید هم باید انجام بدم راهنماییم کنین ممنون می شم /ضمنا واسه انتی ویروس هم ممنونم فقط لطف کن راهنماییم کن این انتی ویروس فقط برای گوشی هستش یا بطور همزمان هم مموری کارت و هم گوشی رو چک می کنه ؟!/از تمامی دوستان هم با توجه به جواب ندادن نرم افزار های قبلی ای که بابت دریافت و ارسال اس ام اس فارسی تو این تاپیک بوده و موجود نبودن در سایت خود سونی اریکسون اگه نرم افزار جدید و تست شده ای برای این مهم دارند راهنماییم کنن همینطور نرم افزار ی بابت قفل کردن فایلها و دادن رمز شخصی به آنها چون همه نرم افزارهایی که metapex عزیز و دیگر دوستان گلم واسه اس ام اس فارسی و قفل فایلهل تو پست های مختلف گذاشته بودن قبلا گرفتم و کار می کردند ولی الان دیگه متاسفانه همون ها دیگه کار نمی کنند نمی دونم چرا هر روشی رو هم انجام دادم و ولی نشد.... ممنونم / ظاهرا واسه سونی اریکسون ها مخصوصا سری پی هنوز پیغامگیر و منشی تلفنی طراحی نشده در هر حال اگه این رو هم یافتین درجریانم بگذارید ممنون می شم / انشا ا... یتونم جبران کنم این همه پر حرفی و مزاحمت و پور رو گریهام و زحمت ندادن به خودم واسه گشتن و زحمت دادن به شما عزیزان فقط بخاطر کمبود وقتم و حجم زیاد کارم هستش که خودم نمی گردم و مزاحم شما گلهای نازم می شم /وبلاگم هم بروز هستش وقت نمودین ببینید و نظر بدین و معرفی کنین : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]