مشاهده نسخه کامل
: کلوپ P910i-P990
amirkhan_20e20
05-08-2007, 01:10
اینم کد واسه رجیستر کردن بعضی از اونا
Handy Clock Full
---------------
Key: 57875062-40034867
Handy Converter Full
---------------
Key: 57824550-40297523
Handy Day Full
---------------
Key: 57873698-40638515
Handy Expense Full
---------------
Key: 57890590-40025139
Handy Safe Full
---------------
Key: 57892158-40673075
amirkhan_20e20
05-08-2007, 01:12
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amirkhan_20e20
05-08-2007, 01:14
برنامه ضبط صدا در حین مکالمه
amirkhan_20e20
05-08-2007, 01:18
دوستان عزیز
اگه دیدید که یه برنامه ای رو نمیتونید برای گوشی پیدا کنید به جای p990 از m600 برای جستجو استفاده کنید .
در ضمن به بقیه هم اطلاع بدید....
---------------
برای پاک کردن تم برو توی تم مورد نظر (ولی Use Theme رو نزن) اون قسمت بالا یه قسمتی است که اسم تم رو نوشته روی اون کلیک کن دو تا گزینه میاد . گزینه Delet Theme رو بزن پاک میشه .به همین سادگی
نيما جان مشکل اينه که اون گزينه اي که شما ميگي نمياد؟ :41::41::41::41:
امير خان مرسي ! بلاخره يكي تو اين فورم زبون ما رو فهميد !!! اون برنامه ضبظ مكالمه رو خي دنبالش گشته بودم
ولي پيدا نكردم ...
حالا ميخاستم بدونم چه جوري ميشه براي موبايل مخصوصا P990i برنامه نوشت !
من خودم برنامه نويس هستم ! و با زبان هاي VB , C# خيلي كار كردم . كمي هم
وب اپليكيشن .. PHP و ASP.net حالا ميخاستم برم تو كاره برنامه نويسي موبايل
اگه ميشه يكم اطلاعات در مورد برنامه نويسي موبايل به من بديد ممنون ميشم .
با تشكر .
amirkhan_20e20
05-08-2007, 18:11
امير خان مرسي ! بلاخره يكي تو اين فورم زبون ما رو فهميد !!! اون برنامه ضبظ مكالمه رو خي دنبالش گشته بودم
ولي پيدا نكردم ...
حالا ميخاستم بدونم چه جوري ميشه براي موبايل مخصوصا P990i برنامه نوشت !
من خودم برنامه نويس هستم ! و با زبان هاي VB , C# خيلي كار كردم . كمي هم
وب اپليكيشن .. PHP و ASP.net حالا ميخاستم برم تو كاره برنامه نويسي موبايل
اگه ميشه يكم اطلاعات در مورد برنامه نويسي موبايل به من بديد ممنون ميشم .
با تشكر .
سلام عزیز
برای ویندوز موبایل که کاری نداره فقط باید #c بلد باشی همون جا اولش موبایل اپلیکیشن رو انتخاب کن و یا علی .
البته یه برنامه بود که الان یادو نیست اسمش چیه ولی همه برنامه ها رو میتونستی زیپ کنی واسه ویندوز موبایل
واسه uiq هم خودش developer داره که باید بلد باشی . البته خریدنی هستش .
جاوا هم که خودم بلدم بایل اول بنویسی بعد تست کنی البته با یه برنامه که خودش فایل رو زیپ میکنه و واسه موبایل درست میکنه .
-----------------
popo_p990
05-08-2007, 21:44
کمک!!!!!!!!!!!!!من چند شب پیش گوشیم رو update کردم وقتی میری تو سیستم اینفورمیشن که ورزن (ز تایپ نمیکنه)
رو ببینی دو تا ورزن رو نشون میده هر چی دو جور مستر ریست کردم بعد up کردم درست نمیشه چیکار کنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gifفرمت هم کردم نشد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gifیعنی ورزن قبلی رو هم با ورزن جدید قاطی پاتی نشون میده
چی کار کنم:2::41::13:
mani 203
05-08-2007, 23:39
عزیزان
من وقتی با p990i عکس یا فیلم میگیرم گوشیم سریع ریست میشه
یعنی خود به خود خاموش روشن میشه
مستر ریست کردم
فرمت کردم
رم رو در اوردم امتحان کردم
اما باز هم مشکل رو داره
در ضمن قبلا اینجور نبود تازه شده
کمک کنید ممنون میشم
مموریت بعضی وقتا نمیزنه Corrupt
برا من اینجوری بود مموری رو عوض کردم حل شد
Gogoly Magoly
06-08-2007, 00:48
چيزهاي مفيدتري نمي تونستي بذاري
يك چيزايي كه واقعا كاربري داشته باشه...!
:8:
Gogoly Magoly
06-08-2007, 00:50
يك برنامه براي قفل كردن گوشي ميخوام كه حرفه اي باشه
ممنون
منظورم P990 هستش.
Mahyar25
06-08-2007, 00:51
مرسي دانلود كردم به نظر ميرسه از بقيه بهتر باشه ولي وقتي ميريزمش تو گوشي كه نصب كنم يه ارور ميده
" Conont install " چه كار كنم من واقعا دنبال اين برنامه بودم ... براي من اس ام اس فارسي از نون شب هم
واجب تره اگه ميشه زوتر جواب بدين مرسي .
سلام
دوست عزیز این برنامه ای که گذاشته بودم واسه P910 بود که یکی از دوستان می خواست نه p990 .
عزیزان
گوشی 910 رو چطور فارسی کنم که هم اس ام اس فارسی بخونه هم بشه فرستاد
یک سری فونت برای p990i بود که توی گوشی رو فارسی کرد اما روی 910 جواب نداد
من به روش 990 ریختم تو مموری اگه نکته ای داره ممنون میشم
تشکر خیلی
faryad_ml
06-08-2007, 00:57
سلام عزیز
برای ویندوز موبایل که کاری نداره فقط باید #c بلد باشی همون جا اولش موبایل اپلیکیشن رو انتخاب کن و یا علی .
البته یه برنامه بود که الان یادو نیست اسمش چیه ولی همه برنامه ها رو میتونستی زیپ کنی واسه ویندوز موبایل
واسه uiq هم خودش developer داره که باید بلد باشی . البته خریدنی هستش .
جاوا هم که خودم بلدم بایل اول بنویسی بعد تست کنی البته با یه برنامه که خودش فایل رو زیپ میکنه و واسه موبایل درست میکنه .
-----------------
سلام و درود /ضمن تشکر اگه بتونین یه برنامه واسه منشی تلفنی p990i بنویسین یه عمر ذعاتون می کنم / موفق باشین و پیروز و سلامت / یا حق بای
====================
faryad_ml
06-08-2007, 01:05
یه سری برنامه واسه p990
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید .1.Cracked-SyMPDA.rar
دوست عزیز شما که زحمت گذاشتن برنامه های مختلف کشیدی چه خوب می شد اگه یه کوچولو بیشتر وقت می ذاشتی و اسم برنامه ها و کاربردشونو هم می گفتی !!!
amirkhan_20e20
06-08-2007, 01:26
شما فعلا همینا رو داشته باش !!!!
ببخشید که یه برنامه نگذاشتم که گوشیت بره نون بگیره ....!!!!
بعد از این همه سوالکه همش رو هم به 10تاهم نمیرسه واگه کسی یه کم به خودش زحمت بده و همه تاپیک رو بخونه جوابش رو میگیره حالا که ما یه برنامه گذاشتیم بزن تو سرمون !!!!
همون بهتر که شما بری و پیغامهای حالا بخرم یا نه بقیه رو بخونی !!!!
amirkhan_20e20
06-08-2007, 01:32
faryad جان فکرکنم اگه یه کمی دقت کنی اسم فایل خودش گویای کارایی اون هست . بهدوستان اطمینان میدم که با نصب کردن برنامه اگه کار نکنه اشکالی هم برای گوشی هم پیش نمیاد
Mahyar25
06-08-2007, 01:32
چرا اینقدر خشن؟ بنده خدا لطف کرده زحمت کشیده اینارو واسمون گذاشته
شما فعلا همینا رو داشته باش !!!!
ببخشید که یه برنامه نگذاشتم که گوشیت بره نون بگیره ....!!!!
آقا دستت درد نکنه ، زحمت کشیدی
amirkhan_20e20
06-08-2007, 01:35
عزیزان
من وقتی با p990i عکس یا فیلم میگیرم گوشیم سریع ریست میشه
یعنی خود به خود خاموش روشن میشه
مستر ریست کردم
فرمت کردم
رم رو در اوردم امتحان کردم
اما باز هم مشکل رو داره
در ضمن قبلا اینجور نبود تازه شده
کمک کنید ممنون میشم
این جور مشکلا مربوط به حافظه میشه .
قبلش همه برنامه های باز رو ببند .
خود مموری رو هم با گوشی فرمت کردی ؟
amirkhan_20e20
06-08-2007, 01:37
کمک!!!!!!!!!!!!!من چند شب پیش گوشیم رو update کردم وقتی میری تو سیستم اینفورمیشن که ورزن (ز تایپ نمیکنه)
رو ببینی دو تا ورزن رو نشون میده هر چی دو جور مستر ریست کردم بعد up کردم درست نمیشه چیکار کنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gifفرمت هم کردم نشد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gifیعنی ورزن قبلی رو هم با ورزن جدید قاطی پاتی نشون میده
چی کار کنم:2::41::13:
اگه میخوای کامل درست بشه باید گوشی رو فلش کنی البته با باکس بعد هم آپدیت کنی
amirkhan_20e20
06-08-2007, 01:40
faryad عزیز به رو چشم . حالا یه تلاشی میکنم واسه منشی اگه نشد دیگه شرمنده !!!!
البته موبایل واسه اینه که هر جا باشی بشه پیدات کرد . دیگه منشی فکرکنم چیز بیخودیه !!!!
البنه میتونی از گزینه reject with sms هم استفاده کنی
amirkhan_20e20
06-08-2007, 01:49
UIQ3 software
(Sony Ericsson P990, M600, W950, Motorizr Z8, etc)
Personal information managers
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
$14.95
Best Crypto 1.00
Protect your private photos, voice and sound files, videos, confidential documents - just any kind of files on your smartphone! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
$9.95
Best Notes 1.00
Best Notes allows to jot down notes, memos, ideas and any piece of information, organise, categorize, protect and encrypt them with password if needed, intelligent search and export/import to a text file to be viewed or edited on PC. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
$11.95
Best Password Manager 1.00
Secure passwords keeper specially created to systematize and to store your logins, passwords, access codes, etc securely. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Utilities
$7.95
Best Calc 1.03
Best Calc allows you to perform all basic calculations as well as all common scientific functions in fast and easy way. Intuitive keyboard design provides efficient access to lots of functions without having to access menus or lists. Standard, scientific and finger-tap modes. Designed to work just like it is - a really powerful calculator! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
$6.95
Best Converter 1.01
Best Converter is the fast and easy way to convert almost anything to anything else. Over 1100 units in 67 categories. Great looking and eye appealing design, built-in intuitive keyboard and easy-to-use interface. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
$9.95
Best eBible 1.01
This application is necessary for people that are interested in Bible and want it to be their pocket book! Available in English, German, Greek and Russian languages. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
$10.95
Best MessageStorer 1.01
Best MessageStorer lets you easily and conveniently save your SMS, MMS, emails in a text or CSV file. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amir_gamer
06-08-2007, 11:05
خیلی ببخشیدا ولی فکر نمیکنم این تاپیک جای خوبی واسه گزاشتن نرم افزار باشه.تاپیکی با این عنوان داریم...
Gogoly Magoly
06-08-2007, 11:16
اي ول اي ول اميرخانو اي ول
بابا بي خيال به در گفتم ديوار بشنوه
خلاصه شرمنده....!
امیر خان ممنونم نرم افزاراش قدیمی ولی خوب بود حداقل کرک شده بود
mani 203
06-08-2007, 13:32
این جور مشکلا مربوط به حافظه میشه .
قبلش همه برنامه های باز رو ببند .
خود مموری رو هم با گوشی فرمت کردی ؟
حافظه گوشی رو خالی کردم برنامه های نصب شده رو هم پاک کردم
اما مموری رو فرمت نکردم
ممکنه از مموری باشه مموریم 4 گیگ است :27:
mani 203
06-08-2007, 13:34
یادم رفت بگم
وقتی رم رو هم خارج میکنم باز هم تا میاد عکس بگیره خاموش میشه
cyrus_ln
06-08-2007, 13:45
بالاخره تونستم sms فارسي بخونم.
پوشه Fonts رو تو پوشه resource مموريتون كپي كنيد 100% جواب ميده.
در ضمن 2 تا كيبورد داره.
Mahyar25
06-08-2007, 13:55
در ضمن 2 تا كيبورد داره.
2 تا کیبورد داره یعنی چی؟
Mahyar25
06-08-2007, 14:01
یادم رفت بگم
مثه اینکه دیگه باید آپدیت کنی .
منم الان دارم آپدیت میکنم ببینم این یکی چجوریاست
Mahyar25
06-08-2007, 15:19
خوشبختانه آپدیت با موفقیت انجام شد .
اون مشکلی که قبلی داشت ( وقتی با فلیپ باز میخواستیم شماره بگیریم ) حل شده و میشه از space برای آوردن phone استفاده کرد . یکی دیگه از تغییراتشم اضافه شدن چند تا زبان هست که متاسفانه عربی یا فارسی توش نبود . بقیه تغییراتشم اگه داشت بدا می گم فعلا همینارو دیدم
popo_p990
06-08-2007, 16:03
اگه میخوای کامل درست بشه باید گوشی رو فلش کنی البته با باکس بعد هم آپدیت کنی
فلش با باکس چیه میشه کاملتر توضیح بدین ممنون
دوستان سلام
نخیر باز هم کسی جواب ما رو نمی ده من می خواستم در آینده p1 بگیرم ولی اینجوری که می بینم بچه های سری پ اصلا به آدم اعتنا نمی کنن چه برسه جواب بدن حالا تیر آخرمو می زنم اگه چیزی رو در قابلیت handwriting بنویسیم می تونیم اون رو به عنوان sms یا mms به دیگران بفرستیم
لطفا به سوالم جواب بدید اگر چه مبتدیانه باشه
با تشکر
cyrus_ln
06-08-2007, 20:00
در ضمن 2 تا كيبورد داره.
امتحان كنيد ببينيد براي شما هم فارسي نشون ميده يا نه؟
2 تا کیبورد داره یعنی چی؟
کیبورد یا کیورد ؟
خوب 2 تا كيبورد داره ديگه.با اين فونتها 2 تا كيبورد هست كه با اونا ميشه فارسي تايپ كرد.
كيبورد.
amirkhan_20e20
07-08-2007, 00:43
فلش با باکس چیه میشه کاملتر توضیح بدین ممنون
باکس یه دستگاهیه که تعمیر گاهها دارن و با اون روی گوشی نرم افزار میزنن . و روی حافظه اصلی کار میکنه
يك سوال داشتم آقا براي p990 patch وجود داره يا نه
اگه هست مي شه بگين از كجا مي شه گرفت
و ديگه اينكه مي خوان پلير سري w رو براي p990 بزارن درسته
amirkhan_20e20
07-08-2007, 00:51
حافظه گوشی رو خالی کردم برنامه های نصب شده رو هم پاک کردم
اما مموری رو فرمت نکردم
ممکنه از مموری باشه مموریم 4 گیگ است :27:
احتمال داره
منخودم یه مموری 1 داشتم وقتی رو گوشیبود سرعت خیلیکم بود بعد اون عوض کردم بت یه مموری 2 که رو 910 داشتم خیلی سرعتش بیشتر شد .
البته page file یه مقدار معین ازمموری رو میگیره و اگه مموری بیشتر باشه خوب اونم بیشتر میشه که سرعت هم بیشتر.
مثلا رو 750 : 512 خوبه ولی 1 جواب نمیده . حالا چرا ؟ عیب نرم افزاره که باید آپ کنی ...
amirkhan_20e20
07-08-2007, 00:54
يك سوال داشتم آقا براي p990 patch وجود داره يا نه
اگه هست مي شه بگين از كجا مي شه گرفت
و ديگه اينكه مي خوان پلير سري w رو براي p990 بزارن درسته
هنوز اطلاع درستی در دست نیست
در مورد پچ باید بگمکه هست ولی میتونیبابکس بزنی که بازم بایدآپ کنی
Mahyar25
07-08-2007, 01:08
دوستان سلام
نخیر باز هم کسی جواب ما رو نمی ده من می خواستم در آینده p1 بگیرم ولی اینجوری که می بینم بچه های سری پ اصلا به آدم اعتنا نمی کنن چه برسه جواب بدن حالا تیر آخرمو می زنم اگه چیزی رو در قابلیت handwriting بنویسیم می تونیم اون رو به عنوان sms یا mms به دیگران بفرستیم
با تشکر
دوست عزیز من به سوالتون جواب ندادم چون نمی دونم منظورتون چیه . به هر حال اگه منظورتون همون نوشتن متن با قلم ( touch screen ) هست باید بگم که شما هر حرفی رو که مینویسید بلافاصله شکل تایپیش ( مثلا تو اس ام اس ) میاد یعنی ربط زیادی به دستخط شما نداره و سر آخر متن به صورت معمولی نمایش داده می شه ( البته باید حرف ها رو درست بنویسید که گوشی بتونه تشخیص بده )
امیدوارم که جوابتونو داده باشم .
مثلا رو 750 : 512 خوبه ولی 1 جواب نمیده . حالا چرا ؟ عیب نرم افزاره که باید آپ کنی ...
من مموری 2g خودمو که باهاش یه ذره مشکل دارم رو k750 امتحان کردم راحت جواب داد . هم گوشی و هم مموری . ولی نمیدونم رو p990 چرا اینجوریه:41:
Mahyar25
07-08-2007, 01:12
امتحان كنيد ببينيد براي شما هم فارسي نشون ميده يا نه؟
خوب 2 تا كيبورد داره ديگه.با اين فونتها 2 تا كيبورد هست كه با اونا ميشه فارسي تايپ كرد.
كيبورد.
دوست عزیز فونت ها رو ما قبلا امتحان کردیم و جواب داده
در مورد کیبورد دومیشو از کجا باید بیارم که بتونم فارسی تایپ کنم .
ممنون
faryad_ml
07-08-2007, 01:42
برنامه ضبط صدا در حین مکالمه
سلام و درود / ضمن تشکر از همه دوستان بویژه متاپکش عزیزم و امیر خان که واسه راهنمایی بچه های p990i از هیچ کوشش و زحمتی دریغ نمی کنند/
امیر خان برنامه ضبط صدا در حین مکالمه رو دانلواد کردم ولی وقتی می خوام تو گوشی بازش کنم ازم یوزر نیم و پسوورد می خواد چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ضمنا بنظر شما p1i چطوره ؟ خوبه ؟ بده ؟ کیفیتش و کارائیهاش ؟قیمتش چنده با ضمانت و بدون ضمانت ؟ اصل فرانسه هستش ؟وووو هرچیزی که دراین خصوص می دونین و آیا اصلا از p990i بهتره یا نه ؟
درضمن امروز پیش یکی از موبایل فروشی ها البته تو چالوس بودم می گفت اگه بخوای p990i دست دومتو بفروشی خیلی بشه فروختش 100 تا 150 هزارتومان شما اگه قیمتی دارین بگین هم اینکه p990i چند می تونم بفروشم و هم اینکه اگه p1i تائید می کنین که بهتر از اون هستش قیمتش چنده ؟ممنونم
موفق باشین و پیروز و سلامت / یا حق / بدرود
============================================
فریاد یک روزنامنه نگار جوان
(ببینید و نظر دهید و معرفی نمائید)
Mahyar25
07-08-2007, 01:45
ایول se . این فریمویر جدید خیلی باحاله . به من که خیلی حال داد . سرعتش بیشتر شده . من قبلا وقتی می خواستم PMD رو نصب کنم کلی طول می کشید ولی حالا خیلی راحت نصب کرد و برنامه هایی رو که تو مموری ریخته بودم هم میشناسه و نصب می کنه ( آخه قبلا نصب نمی شد) در کل باحال تر شده
amirkhan_20e20
07-08-2007, 01:59
سیستم عاملهایی که جدید میان همه پر ازاشکال هستن و نمیشه بهشون اعتماد کرد . حالا رو یکی خوب کار میکنه یکی بد . مثل مموری !!!!!
کلا سیستم عامل که دیدم خیلی خوب و به نسبت با سرعت بالا کار میکنه لینوکس هستش که رو موتورولا نصب میشه
یه جایی هم خوندم که میشه رو 990 لینوکس نصب کرد حالا چطوری نمیدونم !!
faryad_ml
07-08-2007, 02:00
منم آپ دیت کردم البته اینو قبلا هم آپ دیت کرده بودم و فرقی نداشتش ولی خوب یه سری اشکلات داشتم که حل کرد : بطور مثال من شارژ گوشیم تموم شده بود با شارژر فندکی ماشین خواستم شارژ کنم موقعی که زدم به فندک گوشیرو روشن کردم بعدا که از ماشین پیاده شدم برم مغازه خرید داداشم واسه دلسوزی بنزین ماشینو خاموش کرد از اون به بعد که گوشیمم یهو خاموش شد از هر ده (10) تا زنگ یدونش صدای زنگش در میومدم اس ام اس هم همینطور بود بعضی مو قعه ها هم اس ام اس ها رو نمی تونستم باز کنم باید گوشیرو خاموش و روشن می کردم تا مشکلش حل می شد که آپ دیت کردن مجدد همه اینا گوش شیطون کر حل شدن / در ضمن اضافه کنم من تو چالوس دیال آپ دارم که واسه بار چهارم آپ دیت کردم و هر بار نزدیک به 6 ساعت و نیم طول کشیدش /یا حق بدرود
amirkhan_20e20
07-08-2007, 02:02
سلام و درود / ضمن تشکر از همه دوستان بویژه متاپکش عزیزم و امیر خان که واسه راهنمایی بچه های p990i از هیچ کوشش و زحمتی دریغ نمی کنند/
امیر خان برنامه ضبط صدا در حین مکالمه رو دانلواد کردم ولی وقتی می خوام تو گوشی بازش کنم ازم یوزر نیم و پسوورد می خواد چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ضمنا بنظر شما p1i چطوره ؟ خوبه ؟ بده ؟ کیفیتش و کارائیهاش ؟قیمتش چنده با ضمانت و بدون ضمانت ؟ اصل فرانسه هستش ؟وووو هرچیزی که دراین خصوص می دونین و آیا اصلا از p990i بهتره یا نه ؟
درضمن امروز پیش یکی از موبایل فروشی ها البته تو چالوس بودم می گفت اگه بخوای p990i دست دومتو بفروشی خیلی بشه فروختش 100 تا 150 هزارتومان شما اگه قیمتی دارین بگین هم اینکه p990i چند می تونم بفروشم و هم اینکه اگه p1i تائید می کنین که بهتر از اون هستش قیمتش چنده ؟ممنونم
موفق باشین و پیروز و سلامت / یا حق / بدرود
============================================
فریاد یک روزنامنه نگار جوان
(ببینید و نظر دهید و معرفی نمائید)
والا من نه تا حالا p1 دیدم نه قیمت دارم . یعنی تا حالا سفارش خرید نداشتم .
قیمت رو میتونی از shop.ir ببینی حالا یه کمی با اختلاف .
ما تو یزد قیمت 990 کمتر از 280 نداریم واسه دست دو .
اون برنامه رو هم هنوز نصب نکردم که ببینم میشه یا نه .
تست میکنم چشم ....
amirkhan_20e20
07-08-2007, 02:04
یعنی بااین اوصافی که میگی ما هم یه آپدیت افتادیم دیگه !!!!
سلام دوستان .وقتی فلیپ گوشیتون بازه آیکونهاش حرکت میکنن؟ (انیمیشن دارن؟)
سلام دوستان .وقتی فلیپ گوشیتون بازه آیکونهاش حرکت میکنن؟ (انیمیشن دارن؟)
آره عزيزم اگه تو قسمت Device گزينه Transition فعال باشه آيکونها به اين حالت درميان.
amirkhan_20e20
07-08-2007, 16:34
واسه این برنامه که پسوورد میخواد . باید بری سایتش که اسمش هم همون sky توشه که نمیدونم بقیه ش چیه و بعد پسوورد رو چک میکنه البته باید با ایرانسل باشه که مستقیم با اینترنت کار میکنه . جون خودش چک میکنه !!!
دوست عزیز من به سوالتون جواب ندادم چون نمی دونم منظورتون چیه . به هر حال اگه منظورتون همون نوشتن متن با قلم ( touch screen ) هست باید بگم که شما هر حرفی رو که مینویسید بلافاصله شکل تایپیش ( مثلا تو اس ام اس ) میاد یعنی ربط زیادی به دستخط شما نداره و سر آخر متن به صورت معمولی نمایش داده می شه ( البته باید حرف ها رو درست بنویسید که گوشی بتونه تشخیص بده )
امیدوارم که جوابتونو داده باشم .
دوستان سلام
دستت درد نکنه مهیار جان دست آخر یکی جواب من رو داد من دقیقا همون چیزی منظورمه که تو گفتی ولی یعنی نمی شه دست خط رو ارسال کرد یه مقدار امیدوار شدم برا خرید p1
با عرض سلام خدمت همگي دوستان (بخصوص متاپكس عزيز يار قديمي اين تاپيك)
من چند تا سوال دارم اگه كسي بهم جواب بده ازش ممنون ميشم.
البته قبلش بگم من اكثر پست ها رو خوندم ولي اينا يا توشون نبوده يا اينكه من نديدم.
اين مشخصاته آپديت جديده؟
Phone:CXC162037 R9F011
Blutooth:CXC162058 R5A01
Organizer:CXC162036 R5A17
CDA: CDA162007/2 R5A13
1.اين trybuy چيه كه تو رم ريخته شده؟ پاكش كنم مشكلي پيش مياد؟
2.اصل باتري اين گوشي bts33 (نقرهاي رنگه)؟
3.چرا وقتي خاموشش مي كنم تاريخ و ساعتش ميپره؟و دوباره بايد تنظيمش كرد؟(ميشه كاريش كرد؟)
4.براي بستن پنجره هاي در حال كار به غير از رفتن به Device Maneger راه ديگهاي هم هست؟
(ميدونيد كه back رو كه ميزني فقط به پنجره قبلي ميره).
منظور همون Task Maneger بود.
amirkhan_20e20
07-08-2007, 18:22
2 3 تا پست قبل ورژن جدید نوشته .
amirkhan_20e20
07-08-2007, 18:23
باتریش خیلی فرق نمیکنه . فقط سایزش فرق میکنه وگرنه تو مدت شارژ فرق نداره
amirkhan_20e20
07-08-2007, 18:24
واسه ساعت هم من تا حالا به این موضوع بر نخوردم . اگه آپدیت کنی فکر کنم درست بشه
amirkhan_20e20
07-08-2007, 18:25
واسه بستن کامل هم فقط همین کار رو باید بکنی ولی همین طوری هم بسته میشه فقط یه کمی حافظه رو میگیره
mostafa_khan
07-08-2007, 18:50
اموزش تصویری و مفصل اپدیت گوشی های سونی اریکسون با نرم افزار seus:با حداقل 15 تصویر
صفحه ی 45 تاپیک مرجع نکته ها و اموزشها.....
اینم لینک صفحه. پست:
کد:
نوشتنش خیلی زمان برد...دیدین نظر حتما بدین:20:
با عرض سلام خدمت همگي دوستان (بخصوص متاپكس عزيز يار قديمي اين تاپيك)
من چند تا سوال دارم اگه كسي بهم جواب بده ازش ممنون ميشم.
البته قبلش بگم من اكثر پست ها رو خوندم ولي اينا يا توشون نبوده يا اينكه من نديدم.
اين مشخصاته آپديت جديده؟
Phone:CXC162037 R9F011
Blutooth:CXC162058 R5A01
Organizer:CXC162036 R5A17
CDA: CDA162007/2 R5A13
1.اين trybuy چيه كه تو رم ريخته شده؟ پاكش كنم مشكلي پيش مياد؟
2.اصل باتري اين گوشي bts33 (نقرهاي رنگه)؟
3.چرا وقتي خاموشش مي كنم تاريخ و ساعتش ميپره؟و دوباره بايد تنظيمش كرد؟(ميشه كاريش كرد؟)
4.براي بستن پنجره هاي در حال كار به غير از رفتن به Device Maneger راه ديگهاي هم هست؟
(ميدونيد كه back رو كه ميزني فقط به پنجره قبلي ميره).
بعضی وقتا یه اتفاقای مسخره ای میفته..! حالا که بعد از چند روز غیبت اومدم جواب یکی رو بدم، وقتی میخواستم فایل برنامه capture screen رو گوشی بریزم تا از صفحه system information عکس بگیرم، موقعی که بلوتوت لپ تاپم داشت برای گوشیم سرچ میکرد، یه دفعه گوشیم ری استارت شد و دیگه بالا نمیاد، یعنی تا نصفه میاد و دوباره از اول... حالا الان دارم آپدیتش میکنم. اینم از شانس ما.:19:
حالا جواب شما:
آخرین نسخه Firm Ware
1- اون trybuy یه سری برنامه هست که به صورت ترایال یا استفاده محدود روی مموری ریخته شده که البته به چهار یا پنج زبان هست و چیزی حدود 22 مگ جا گرفته. پاک کردنش هم مشکلی بوجود نمیاره.
2- بله، مدل BST-33 باتری اصلی هست.
3- مال من اینطوری نیست، شاید با آپدیت درست بشه.
4- خیر، فقط همون task manager .
دوستان سلام
با تشکر
در پوشه office یه قسمت به notes وجود داره که وقتی واردش میشی، new رو میزنی و بالای صفحه دوتا تب داره که یکیش مربوط به نوشته هست و دیگری هم تصویر یا drawing . شما میتونید هر چی میخواین تو این دو قسمت وارد کنید و بعد همه note یا قسمت متنی یا قسمت تصویری اون رو با sms یا mms یا bluetooth ارسال کنید. البته به محدودیتهای مخابراتی هم توجه کنید. غیر از این، نمیشه مستقیما توی قسمت مسیج چنین کاری انجام داد.
یادم رفت بگم
این راه ها رو هم امتحان کن:
1- مموری اصلی رو بذار توی گوشی.
2- محل ذخیره عکسها رو به گوشی تغییر بده.
3- از راه های دیگه وارد دوربین بشو: اول در لنز رو باز کن و اگه ریست شد، نبندش و از منو دوربین رو فعال کن. و راه های دیگه از ترکیب اینها...
اگه جواب نداد، باید آپدیت کنی...
امير خان و متاپكس عزيز مرثي از شما.:11:
1.فقط متاپكس عزيز تغييراتي رو كه با اين Update جديد به وجود مياد رو لطفا توضيح بده.
2.اگر گوشي ساخت چين باشه با Update مشكلي براش پيش مياد.؟
popo_p990
07-08-2007, 21:19
بعضی وقتا یه اتفاقای مسخره ای میفته..! حالا که بعد از چند روز غیبت اومدم جواب یکی رو بدم، وقتی میخواستم فایل برنامه capture screen رو گوشی بریزم تا از صفحه system information عکس بگیرم، موقعی که بلوتوت لپ تاپم داشت برای گوشیم سرچ میکرد، یه دفعه گوشیم ری استارت شد و دیگه بالا نمیاد، یعنی تا نصفه میاد و دوباره از اول... حالا الان دارم آپدیتش میکنم. اینم از شانس ما.:19:
حالا جواب شما:
آخرین نسخه Firm Ware
1- اون trybuy یه سری برنامه هست که به صورت ترایال یا استفاده محدود روی مموری ریخته شده که البته به چهار یا پنج زبان هست و چیزی حدود 22 مگ جا گرفته. پاک کردنش هم مشکلی بوجود نمیاره.
2- بله، مدل BST-33 باتری اصلی هست.
3- مال من اینطوری نیست، شاید با آپدیت درست بشه.
4- خیر، فقط همون task manager .
متاپکس خواهش میکنم کمکم کن؟!!!!
چی کار کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
popo_p990
07-08-2007, 21:35
چی کار کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\pourya\Desktop\capture0.bmp
popo_p990
07-08-2007, 21:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\pourya\Desktop\capture0.bmp[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\pourya\Desktop\capture0.bmp
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\pourya\Desktop\capture0.bmp[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\pourya\Desktop\capture0.bmp
صبر کن، دارم فکر میکنم... امشب on باش 10:30 به بعد...
یه بار دیگه امشب up کن، فقط مطمئن باش که آپدیت شده، یعنی این مشخصات رو ببینی. قبل از اون هم هرچی برنامه نصبه، پاک کن. راستی تا حالا فلش که نکردی؟ یا بلایی سر گوشی نیوردی که؟
امير خان و متاپكس عزيز مرثي از شما.:11:
1.فقط متاپكس عزيز تغييراتي رو كه با اين Update جديد به وجود مياد رو لطفا توضيح بده.
2.اگر گوشي ساخت چين باشه با Update مشكلي براش پيش مياد.؟
1- فعلا من اینارو متوجه شدم: 1- برطرف شدن باگ دکمه اسپیس برای باز کردن شماره گیر. 2- بلند شدن صدای آلارم. 3- بهبود پیدا کردن اتوفوکوس دوربین. 4- کمی افزایش سرعت.
2- خیر.
چی کار کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\pourya\Desktop\capture0.bmp
ببین اگه با آپدیت درست نشه، تنها راه همون فلش هست که معلوم نیست وضعیت رو بهتر کنه. چند صفحه قبلتر یکی فلش کرده بود و اون هم دو ورژن نشون میداد. خلاصه اینکه اینجوریه دیگه. دیگه ببین چه میکنی، البته یه بار امشب آپ کن، خیلی تمیز و درست و حسابی... تو پست قبل گفتم...
mohsenz65
08-08-2007, 03:27
این مشکل آلارم حا شده؟
همش الکی آلارم میده
دوست عزیز فونت ها رو ما قبلا امتحان کردیم و جواب داده
در مورد کیبورد دومیشو از کجا باید بیارم که بتونم فارسی تایپ کنم .
ممنون
منم این مشکل رو دارم ..
چطور میتونم فارسی تایپ کنم؟.... با تشکر
phoenix_h
08-08-2007, 09:56
کیبورد فارسی یک فایل HTML هستش که گوشی اونو توی IE خودش باز میکنه و میتونی فارسی تایپ کنی ! بعدش باید اونو Copy کنی بری تو محیط مسیج اونجا متن رو Past کنی.جدید اومدم !! نمی دونم چطوری فایل رو ,UP کنم اما ایمیل بده برات Send می کنم.
popo_p990
08-08-2007, 10:42
یه بار دیگه امشب up کن، فقط مطمئن باش که آپدیت شده، یعنی این مشخصات رو ببینی. قبل از اون هم هرچی برنامه نصبه، پاک کن. راستی تا حالا فلش که نکردی؟ یا بلایی سر گوشی نیوردی که؟
نه فلش بلد نیستم فقط format internal disk کردم
cyrus_ln
08-08-2007, 10:52
منم این مشکل رو دارم ..
چطور میتونم فارسی تایپ کنم؟.... با تشکر
پوشه Fonts رو تو پوشه resource مموريت كپي كن(اول بايد از زيپ خارجش كني) و بعد هم گوشيت رو ريست كن.
amir_gamer
08-08-2007, 11:10
سلام متاپکس جان Cda گوشی من اینه: Cda 162008/66 R7a01
به نظر تو آپدیت کنم تغییری ایجاد میشه یا نه؟
popo_p990
08-08-2007, 14:24
ببین اگه با آپدیت درست نشه، تنها راه همون فلش هست که معلوم نیست وضعیت رو بهتر کنه. چند صفحه قبلتر یکی فلش کرده بود و اون هم دو ورژن نشون میداد. خلاصه اینکه اینجوریه دیگه. دیگه ببین چه میکنی، البته یه بار امشب آپ کن، خیلی تمیز و درست و حسابی... تو پست قبل گفتم...
من هر وقت up میکنم تا آخر حتی دست به گوشی نمیزنم بعد میگه چون گوشی رو dc کردین up faild میشه
فلش چجوریه میشه کامل توضیح کامل بدی
سلام دوستان .
برای برای نوشتن برنامه در این موبایل باید چیکار کنم ؟ باید از چه platformi استفاده کنم؟ مثلا ساخت یه ساعت برای موبال باید چه کار کنم ؟ لطفا کمک کنید ، خیلی ضروریه
مرسی
سلام متاپکس جان Cda گوشی من اینه: Cda 162008/66 R7a01
به نظر تو آپدیت کنم تغییری ایجاد میشه یا نه؟
ظاهرا گوشیت مال یه کشور خاصه، چون ورژنی که نوشتی مربوط به world edition نمیشه. بر طبق این جدول
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید گوشیت برای هلند ساخته شده و جدیدترین ورژن هم R8a01 هست. به هر حال آپدیت قراره که گوشیو بهتر کنه، نه بدتر.
من هر وقت up میکنم تا آخر حتی دست به گوشی نمیزنم بعد میگه چون گوشی رو dc کردین up faild میشه
فلش چجوریه میشه کامل توضیح کامل بدی
فلش کار ما نیست، باید بدی بیرون، هزینه هم داره. از بقیه بچه ها بپرس، راهنماییت میکنن.
سلام به همگي
چندتا سوال دارم لطف كنيد وجواب بديد.
1.براي نمايش عكس ها در P990 نرم افزاري وجود داره كه امتحانشو پس داده باشه.(چون همونطور كه مي دونيد براي ديدن عكس بايد روش Click كرد،
بعد از اينكه باز شد رو دگمه Resaize كليك كرد بعد براي برگشتن به عقب و ديدن عكس بعدي بايد وارد منو شد و ْْGo Back رو زد و....)
2.وقتي شارژ باتري به 14- 15% ميرسه گوشي بعد از دادن 2-3پيغام Low Battery...(با فاصله هاي زماني كوتاه) خاموش ميشه همشون همينن؟
3.لطفا بگيد شارژ كامل گوشي شما چه مدت طول مي كشه و بعد از شارژ كامل تا چند ساعت،با چه مقدار استفاده در روز شارژ رو نگه مي داره؟
4.من براي اتصال به كامپيوتر از كابل Usb استفاده مي كنم ولي نرم افزار Pc Suite رو نصب نكردم اينكه مشكلي پيش نمياره.
5.تو يكي از تاپيكهاي persianforum يه بنده خدايي نوشته بود كه دانشجو رشته كامپيوتره و تونسته با كمي تغيير درCrystal Arabic
گ.چ.پ.ژ رو هم به اون اضافه كنه .نظر شما چيه ؟ اصلا ميشه به همچين برنامه هايي دلخوش كرد؟
(حتما شما هم تاحالا به همچين چيزايي برخورديد ولي اگه خواستين بگيد تا لينكاشو براتون بزارم)
(البته نوشته بود كه آذريه و فقط به خاطر كم كردن روي عرب هاست كه اين كارو ميكنه
"حتما پروژه بعديش هم اضافه كردن بير،ايكي و... به " Visual Keyboard P990e " )واقعا چه استعدادهايي!!!!!:27:
چند تا سوال راجب Lcd 990:
6.براي پاك كردن Lcd به جاي دستمال الکترواستاتيک از جنس تفلون، ميشه از چيز ديگه اي هم استفاده كرد؟
7.خش روي Lcd در همه توليدات اعم از چيني و فرانسوي وجود داره؟
من شنيدم فرانسوياش زد خشه! يعني اصطكاك بين انگشت يا قلم با صفحه Lcd توليد خش نمي كنه؟(برخلاف قوانين فيزيكه).اگه اينجوره پس چرا Lcd گوشي من پره خش شده.
8.توي يه پست خوندم كه براي جلوگيري از خش افتادن Lcd ميشه از Cover هاي مخصوصي استفاده كرد.آين Cover ها اسم خاصي دارن؟مانع استفاده بهينه از گوشي نميشن؟
من زياد پرچونه نيستم ولي ببخشيد سوال ها طولاني شد:31: (اميدوارم بتونم لطفتونو جبران كنم.)
:11:(با تشكر از متاپكس و امير عزيز):11:
یه نگاه به این باطری بندازین :
تا حالا دیدینش ؟
popo_p990
09-08-2007, 10:05
بروبچ دیشب موبایل ز دستم افتاد خورد وخمیر شد تمام قسمتی که video call و led بود داغون شد:13::41:
nima_989
09-08-2007, 10:15
بچه ها من برای ال سی دی گوشیم از این چسبهای محافظ گرفتم به شما هم پیشنهاد می کنم بگیرید. قیمتش 2000 تومنه .
چسبوندنش فوقالعاده راحته . اصلا هم معلوم نیست انگار نه انگار چیزی روش چسبوندید. کیفیت تصویر هیچ فرقی نکرده فقط یه کم حساسیت صفحه اومده پایین البته خیلی خیلی کم .
خیلی عالیه حالا دیگه با خیال راحت با قلم و انگشت و ناخن کار می کنم
بروبچ دیشب موبایل ز دستم افتاد خورد وخمیر شد تمام قسمتی که video call و led بود داغون شد:13::41:
سلام
ميشه يه عكس ازش بگيري ببينيم چي ميشه اگه از دستمون بيفته؟
من خيلي ميترسم كه از دستم بيفته تا حالا يكي دوباري مي خواسته بيفته ولي بندش به دادم رسيده.
amir_gamer
09-08-2007, 11:32
ظاهرا گوشیت مال یه کشور خاصه، چون ورژنی که نوشتی مربوط به world edition نمیشه. بر طبق این جدول
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید گوشیت برای هلند ساخته شده و جدیدترین ورژن هم R8a01 هست. به هر حال آپدیت قراره که گوشیو بهتر کنه، نه بدتر.
ای بابا اینم شانسه منه هر چی میگیرم خاص در میاد!! یه k750 هم داشتم اینجوری بود.وقتی خواستم این گوشیرو
بگیرم فروشنده که تقریبا آشنا هم بود 2 نوع p990 آورد یکی 320 یکی 385 هزار تومن که من 385 تومنی رو انتخاب
کردم گفت اینی که برداشتی سفارشی هست یعنی واسه آسیا تولید نشده و مخصوص اروپاست.یعنی کیفیت
محصولاتی که به آسیا و برخی کشورهای جهان سوم میاد از اونایی که به اروپا میفرستند پایین تره؟
ولی خداییش من هم از صداش راضیم هم اینکه هنگ نمیکنه اصلا تا حالا آپدیت هم نکردم.عکس و فیلمشم عالیه...:21:
من هم از اون برچسب ها گرفتم .واقعا عالیه ولی موقع نصب کردنش عجله کردم چندتا حباب افتاده روش .. به نظر شما راهی هست اونها رو از بین ببرم؟
آقا الین برچسب ها رو از کجا بگیریم چند وقت کار میکنه ؟ خوبه یا نه ؟
سلام به همه آقایون بابای من یه پی 990 جدید گرفت 309 تومن با رم یه گیگ 322 تومن شد !!!
حالا باید چیاشو چک کنه ؟؟؟؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
ولی من خودم یه 5700 دارم
cyrus_ln
09-08-2007, 12:13
یه نگاه به این باطری بندازین :
تا حالا دیدینش ؟
در سايت gsm تو برسي تخصصي گوشي نوشته:
باطری استفاده شده در گوشی از نوع جدید 34 – BST بوده که از جنس Li – Polبا گنجایش mAh 1120 می باشد و بنابر گفته سازنده قابلیت روشن ماندن با 9 ساعت صحبت و یا 400 ساعت روشن بودن در حالت استندبای را دارد .
ولي براي من از نوع BST-33 950mah هست و بيشتر از 4 ساعت نميشه روش حساب كرد.
يعني براي من قلابيه؟؟؟
popo_p990
09-08-2007, 13:38
سلام
ميشه يه عكس ازش بگيري ببينيم چي ميشه اگه از دستمون بيفته؟
من خيلي ميترسم كه از دستم بيفته تا حالا يكي دوباري مي خواسته بيفته ولي بندش به دادم رسيده.
باشه میگیرم منم همون اولا که گرفته بودمش میخواستم بندش رو بزارم ولی خوشم نیومد فقط مواظب باشین گوشیتون رو آسفالت نیفته
rozmaary_63
09-08-2007, 14:44
سلام
من آخرین ورژن آپدیت کردم.اینم مشخصاتش
Phone:cxc162037 R9g0 07
Bluetooth:cxc162036 R5ao1
Organizer:cxc162036 R6d23
Cda:cda162007/2 R6d23
درست آپدیت کردم یا نه؟
سلام
من دارم بررسی می کنم که p990 بگیرم یا نه. چند تا سوال دارم:
۱- از این عکس:
متوجه نشدم! آیا دوربین این گوشی دریچه یا کاور داره؟ (برای جلوگیری از کثیفی لنز و ورد گرد و خاک)
در مجموع کیفیت عکسش چطوره؟ برای عکسهای خانوادگی بدرد می خوره؟
۲- در این شکل:
دو تا گوشی هست. سمت چپیه چه مدلیه؟ صفحش بزرگتره. به نظر شما از p990 بهتر نیست؟
۳- p990 که الآن در بازار هست ساخت کدوم کشوره؟ آیا این گوشی هم مشکل چینی بودن و مشکلات کیفی رو داره؟ آیا میشه چشم بسته خرید یا باز باید صد تا چیز رو چک کنیم که گوشی تقلبی بهمون نندازن؟
۴- به نظر شما این گوشی بهتره یا qtek s200 یا n73؟
5- لیست برنامه ها و نرم افزارهایی که بطور پیش فرض روی این گوشی وجو داره، و همچنین برنامه های بدرد بخوری که میشه روی این گوشی نصب کرد رو از کجا میشه گیر آورد؟
با تشکر
amirkhan_20e20
09-08-2007, 15:29
سلام
۱- از این عکس:
متوجه نشدم! آیا دوربین این گوشی دریچه یا کاور داره؟ (برای جلوگیری از کثیفی لنز و ورد گرد و خاک)
۲- در این شکل:
۳- p990 که الآن در بازار هست ساخت کدوم کشوره؟ آیا این گوشی هم مشکل چینی بودن و مشکلات کیفی رو داره؟ آیا میشه چشم بسته خرید یا باز باید صد تا چیز رو چک کنیم که گوشی تقلبی بهمون نندازن؟
5- لیست برنامه ها و نرم افزارهایی که بطور پیش فرض روی این گوشی وجو داره، و همچنین برنامه های بدرد بخوری که میشه روی این گوشی نصب کرد رو از کجا میشه گیر آورد؟
با تشکر
یه زحمتی به خودت بده و پستهای قبلی رو بخون !!!!!
amirkhan_20e20
09-08-2007, 15:33
من هم از اون برچسب ها گرفتم .واقعا عالیه ولی موقع نصب کردنش عجله کردم چندتا حباب افتاده روش .. به نظر شما راهی هست اونها رو از بین ببرم؟
یه سنجاق بزن تو حبابه ولی خیلی آروم و روش دست بکش خودش میره
amirkhan_20e20
09-08-2007, 15:36
سلام به همه آقایون بابای من یه پی 990 جدید گرفت 309 تومن با رم یه گیگ 322 تومن شد !!!
حالا باید چیاشو چک کنه ؟؟؟؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
ولی من خودم یه 5700 دارم
حالا که خریدی میخوای چک کنی؟ !!!!!
یه نگاهی به پستهای قبل بنداز
یه زحمتی به خودت بده و پستهای قبلی رو بخون !!!!!
شما مطمینی که جواب تمام سوالات در پستهای قبل هست؟
ظاهرا شما فقط یک روز در ماه در این فروم پست می زنید (08-06-2007 , 08-07-2007 , 09-08-2007 )و از شانس ما امروز خوردیم به پست شما! اگر حوصله ندارید لطفا پاسخی ندید و اجازه بدید سایر دوستان به دیگران کمک کنند.
amirkhan_20e20
09-08-2007, 15:41
با نهایت تاسف و تالم درگذشت گوشی ناکام را به اطلاع عموم میرسانیم . مراسم تشییع جنازه آن گوشی از ساعت 9 صبح از منزل آن مرحوم به سمت تعمیرگاه فردا !!!!!
انشاا.. که طوریش نیست .زود درست میشه
amirkhan_20e20
09-08-2007, 15:49
ظاهرا شما فقط یک روز در ماه در این فروم پست می زنید (08-06-2007 , 08-07-2007 , 09-08-2007 )و از شانس ما امروز خوردیم به پست شما! اگر حوصله ندارید لطفا پاسخی ندید و اجازه بدید سایر دوستان به دیگران کمک کنند.
حداقل میدونم که یه پستی که میدم کار بقیه رو میکنه . در ضمن اینقدر میدونم که میگم بخون .
متاسفانه ماها عدت کردیم هر وقت سوال میپرسیم جواب رو مثل هلو بگذارن جلومون . یه ذره گشتن هم خوبه !!!!!
amirkhan_20e20
09-08-2007, 15:51
جواب میخوای ؟
همه چیزاش خوبه !!! بخر !!!
NINTENDO_DS
09-08-2007, 17:00
سلام
۱- از این عکس:
۲- در این شکل:
با تشکر
بله دریچه کاور داره
چپیه پی 910 هست و امکاناتش قابل مقایسه با پی990 نیست
الان هم سوئدیش هست هم چینی ولی بیشتر چینیه
خب صد در صد پی 990 بهتره
یا از همین سایت یا از mobile9
دوستان سلام
امیر خان فکر نکنم اگه جواب بدی چیزی ازت کم بشه (قصد توهین ندارم)ولی خوب شما این همه پست دادی می تونستی جواب این بنده خدا رو هم بدی شما حساب کن 180 صفحه کم نیست که بخوای بخونی برا یه مطلب که توشون پیدا کنی من خودم چند مرتبه یه پست زدم تا یه کسی بهم جواب داد
دوست عزیز NINTENDO_DS، ممنون از توضیحات
در مورد کشور سازنده، به چیزی که روی گوشی نوشته میشه اطمینان کرد؟ یعنی اگر روش نوشته باشه سوئدی، حتما سوئدیه؟ یا باید مثل n73 با روشهای پلیسی و کاراگاهی! نسبت به اصل بودن گوشی اطمینان پیدا کنیم؟
اینجا:
با گارانتی ایرافون قیمت داده 317 و با گارانتی سیتادل قیمت داده 350
این سیتادل نمایندگی واقعی سونی اریکسونه؟ به نظر شما کدوم رو بخرم؟
مموری ۲ گیگ به این گوشی می خوره؟
یه سوال هم اینکه قضیه هنگ کردن این گوشی چیه؟ زیاد هنگ می کنه؟
ممنون
popo_p990
09-08-2007, 20:17
با نهایت تاسف و تالم درگذشت گوشی ناکام را به اطلاع عموم میرسانیم . مراسم تشییع جنازه آن گوشی از ساعت 9 صبح از منزل آن مرحوم به سمت تعمیرگاه فردا !!!!!
انشاا.. که طوریش نیست .زود درست میشه
چاکرتم حتما درست میشه
میشه بگی قیمت قاب کلیش چنده؟حتی استیل نقره ایش که زیر فیلیپه دو سه جاش تو رفته
باشه میگیرم منم همون اولا که گرفته بودمش میخواستم بندش رو بزارم ولی خوشم نیومد فقط مواظب باشین گوشیتون رو آسفالت نیفته
ما همچنان منتظر عكس از گوشي داغون شده شما هستيم.
گفتي رو آسفالت افتاده!!
حالا بالا مياد؟ مشكل نرم افزاري نداره؟
The_Last_Samurai
10-08-2007, 03:09
دوست عزیز NINTENDO_DS، ممنون از توضیحات
در مورد کشور سازنده، به چیزی که روی گوشی نوشته میشه اطمینان کرد؟ یعنی اگر روش نوشته باشه سوئدی، حتما سوئدیه؟ یا باید مثل n73 با روشهای پلیسی و کاراگاهی! نسبت به اصل بودن گوشی اطمینان پیدا کنیم؟
اینجا:
با گارانتی ایرافون قیمت داده 317 و با گارانتی سیتادل قیمت داده 350
این سیتادل نمایندگی واقعی سونی اریکسونه؟ به نظر شما کدوم رو بخرم؟
مموری ۲ گیگ به این گوشی می خوره؟
یه سوال هم اینکه قضیه هنگ کردن این گوشی چیه؟ زیاد هنگ می کنه؟
ممنون
نه دوست عزیز به لیبلی که پشت گوشی هست نمیشه اطمینان کرد.یعنی اون چینی هاش هم لیبل فرانسه دارن.همون 3 تا کد رو که شامل سریال روی پک گوشی و سریال پشت باطری و کد خود گوشی هست رو امتحان کن اگه 3 تا یکی بود که احتمالا اصله.:46:
فکر میکنم گارانتی سیتادل معتبر تر باشه.قبلا که اگه از گارانتی میخریدی دیگه مطمئن بودی که اصله احتمالا الان هم همین جوریه.ولی باز هم دقت کن
P990 تا 4 گیگ ساپورت میکنه.
گوشی هم معمولا هنگ نمیکنه ریست میشه که این مشکل با اپدیت به طور چشمگیری برطرف میشه:5:
:5::5::5:
amirkhan_20e20
10-08-2007, 09:33
چاکرتم حتما درست میشه
میشه بگی قیمت قاب کلیش چنده؟حتی استیل نقره ایش که زیر فیلیپه دو سه جاش تو رفته
قاب اصلی 70.000 معمولی 15.000 ولی اصلی بگیر چون معمولیبه صفحه رو خراب میکنه .
lcd 250.000
فلیپ هم 70.000
دیگه اینای توش هم نمیدونم و ولی اگه خیلی خراب باشه به 100.000 میشه
amirkhan_20e20
10-08-2007, 09:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Expert Shield Crystal Case P910 NEW!!
USD: $11.95
GBP: £6.75
Details... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Expert Shield Crystal Case P910
USD: $15.95
GBP: £9.00
Details... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Expert Shield Silicone Case P910 HOT!!
USD: $13.95
GBP: £7.85
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Expert Shield Silicone Case P900 HOT!!
USD: $13.95
$11.95
GBP: £7.85 £6.75
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) SymMobile Screen Protector P910
(Crystal Clear) HOT!!
USD: $9.95
GBP: £5.65
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) SymMobile Screen Protector P910
(Anti-Scratch) HOT!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Expert Shield Screen Protector A1000
(Crystal Clear) HOT!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Expert Shield Screen Protector A1000
(Anti-Scratch) HOT!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Expert Shield Screen Protector PSP NEW!!
USD: $12.95
GBP: £7.30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) SymMobile Screen Protector P900
(Crystal Clear) HOT!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) SymMobile Screen Protector P900
(Anti-Scratch) HOT!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) SymMobile Screen Protector P800
(Crystal Clear)
USD: $7.95
GBP: £4.55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) SymMobile P910 RETRACTABLE Stylus HOT!!
USD: $10.95
GBP: £6.25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) SymMobile P900 Stylus HOT!!
USD: $5.95
GBP: £3.35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) SymMobile P800 Stylus HOT!!
USD: $3.95
GBP: £2.25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) SymMobile Phone Finger String (Black)
USD: $1.55
GBP: £0.90
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) SymMobile Phone Finger String (Blue)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) SymMobile Phone Finger String (Grey)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) SymMobile Phone Finger Strap
USD: $2.95
GBP: £1.70
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) SymMobile USB Charger C10 (For Sony Ericsson)
GBP: £3.45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) SymMobile USB Charger K10 (For Nokia)
GBP: £3.45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Sony Ericsson P910 Stylus Pack ISP-20
USD: $19.95
GBP: £11.35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Sony Ericsson USB Cable DCU-11
USD: $34.95
GBP: £19.75
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) SymMobile P910 Case HOT!!
GBP: £7.35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) SymMobile P900 Sleeve Case
USD: $10.95
GBP: £6.25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 128MB Memory Stick Duo
MSH-M128N
USD: $40.95
GBP: £21.95
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Cigarette Lighter Adapter CLA-11
GBP: £7.35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Sony Ericsson P900 Car Holder HCH-37
USD: $32.95
GBP: £18.65
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Sony Ericsson HBM-30 Bluetooth MP3 Headset
USD: $79.95
GBP: £42.75
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) SymMobile USB Data Cable
USD: $17.95
GBP: £10.25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) USB Bluetooth Adaptor
USD: $28.95
GBP: £16.45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Expert Shield Screen Protector SX1
(Crystal Clear)
USD: $9.95 $5.95
GBP: £5.65 £3.35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Expert Shield Screen Protector 6670
(Crystal Clear)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Expert Shield Screen Protector 6670
(Anti-Scratch)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Expert Shield Screen Protector 6260
(Crystal Clear)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Expert Shield Screen Protector 7610
(Anti-Scratch)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Expert Shield Screen Protector N-Gage QD
(Anti-Scratch)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) SymMobile Key Ring with Flashlight
USD: $2.95
GBP: £1.70
سلام به همگي
چندتا سوال دارم لطف كنيد وجواب بديد.
1.براي نمايش عكس ها در P990 نرم افزاري وجود داره كه امتحانشو پس داده باشه.(چون همونطور كه مي دونيد براي ديدن عكس بايد روش Click كرد،
بعد از اينكه باز شد رو دگمه Resaize كليك كرد بعد براي برگشتن به عقب و ديدن عكس بعدي بايد وارد منو شد و ْْGo Back رو زد و....)
2.وقتي شارژ باتري به 14- 15% ميرسه گوشي بعد از دادن 2-3پيغام Low Battery...(با فاصله هاي زماني كوتاه) خاموش ميشه همشون همينن؟
3.لطفا بگيد شارژ كامل گوشي شما چه مدت طول مي كشه و بعد از شارژ كامل تا چند ساعت،با چه مقدار استفاده در روز شارژ رو نگه مي داره؟
4.من براي اتصال به كامپيوتر از كابل Usb استفاده مي كنم ولي نرم افزار Pc Suite رو نصب نكردم اينكه مشكلي پيش نمياره.
5.تو يكي از تاپيكهاي persianforum يه بنده خدايي نوشته بود كه دانشجو رشته كامپيوتره و تونسته با كمي تغيير درCrystal Arabic
گ.چ.پ.ژ رو هم به اون اضافه كنه .نظر شما چيه ؟ اصلا ميشه به همچين برنامه هايي دلخوش كرد؟
(حتما شما هم تاحالا به همچين چيزايي برخورديد ولي اگه خواستين بگيد تا لينكاشو براتون بزارم)
(البته نوشته بود كه آذريه و فقط به خاطر كم كردن روي عرب هاست كه اين كارو ميكنه
"حتما پروژه بعديش هم اضافه كردن بير،ايكي و... به " Visual Keyboard P990e " )واقعا چه استعدادهايي!!!!!:27:
چند تا سوال راجب Lcd 990:
6.براي پاك كردن Lcd به جاي دستمال الکترواستاتيک از جنس تفلون، ميشه از چيز ديگه اي هم استفاده كرد؟
7.خش روي Lcd در همه توليدات اعم از چيني و فرانسوي وجود داره؟
من شنيدم فرانسوياش زد خشه! يعني اصطكاك بين انگشت يا قلم با صفحه Lcd توليد خش نمي كنه؟(برخلاف قوانين فيزيكه).اگه اينجوره پس چرا Lcd گوشي من پره خش شده.
8.توي يه پست خوندم كه براي جلوگيري از خش افتادن Lcd ميشه از Cover هاي مخصوصي استفاده كرد.آين Cover ها اسم خاصي دارن؟مانع استفاده بهينه از گوشي نميشن؟
من زياد پرچونه نيستم ولي ببخشيد سوال ها طولاني شد:31: (اميدوارم بتونم لطفتونو جبران كنم.)
:11:(با تشكر از متاپكس و امير عزيز):11:
2- نه، مال من اینجوری نیست.
3- از 5% تا 99% حدود 1.5 ساعت طول میکشه. من کم استفاده میکنم و حدود 4-5 روز شارژش میرسه به 10%.
4- خیر.
6- یه دستمال پارچه ای نرم که پرز نده.
7- فکر نمیکنم هیچکدوم ضد خش باشه. اگه درست استفاده بشه، هیچ مشکلی بوجود نمیاد. ولی اگه با استفاده معمولی اینجوری شده، یا من خوش شانسم یا گوشی شما اصل نیست یا...
در سايت gsm تو برسي تخصصي گوشي نوشته:
باطری استفاده شده در گوشی از نوع جدید 34 – BST بوده که از جنس Li – Polبا گنجایش mAh 1120 می باشد و بنابر گفته سازنده قابلیت روشن ماندن با 9 ساعت صحبت و یا 400 ساعت روشن بودن در حالت استندبای را دارد .
ولي براي من از نوع BST-33 950mah هست و بيشتر از 4 ساعت نميشه روش حساب كرد.
يعني براي من قلابيه؟؟؟
خیر، مدل اصلی همون BST-33 هست. من قبلا با سونی اریکسون مکاتبه داشتم و خودشون این مطلب رو تایید کردن.
کارکردش هم همون 400/9 هست. حالا ممکنه باتری شما اصل نباشه.
سلام
من آخرین ورژن آپدیت کردم.اینم مشخصاتش
Phone:cxc162037 R9g0 07
Bluetooth:cxc162036 R5ao1
Organizer:cxc162036 R6d23
Cda:cda162007/2 R6d23
درست آپدیت کردم یا نه؟
برای بار n-ام، آخرین ورژن اینه:
mehrdad.2008
10-08-2007, 15:57
با سلام
آقایون کسی می تونه تم ها و بازی های اوریجیناله 990 رو برام بزاره مستر ریست کردم پاک شده
در ضمن کسی نرم افزار Resco Photo viewer رو برای 990 داره؟
rozmaary_63
10-08-2007, 16:35
آقای متا پکس
من آخرین ورژن از سونی اریکسون گرفتم که هفته پیش آپدیت کردم.
آخه ورژن شما بامن فرق می کنه!!!!!
آقای متا پکس
خانم رزماری، احتمالا آپدیت کامل انجام نشده. میتونید از پست 895 کمک بگیرید. اگه فایل کاملا دانلود نشه، آپدیت هم ناقص انجام میشه.
آقای متا پکس
ممکنه cdaشما مال کشوری خاص باشه و اپ مخصوص همون کشورو رو گوشی بریزه برا انکه بدونی گوشی مال کجاست تو سایتی که میزارام برو ببین cdaگوشیت برا کداو کشوره
با سلام
آقایون کسی می تونه تم ها و بازی های اوریجیناله 990 رو برام بزاره مستر ریست کردم پاک شده
khosravi53
10-08-2007, 20:28
سلام بر برو بچ .من مي خواستم بدونم مي شه وقتي sms رو fprward مي كنيم شماره فرستنده forward نشه آخه من وقتي sms ره forward مي كنم شماره شخص فرستنده رو هم جزء sms مي اره
ahriman323
10-08-2007, 20:34
سلام من یه سوال داشتم وقتی فلیپ را بازمیکنیم یه کاور مخصوص برای پوشاندن محل اتصالات روی گوشی هست ایا این کاور تو بازار هست?؟?؟ قیمتش چنده
khosravi53
10-08-2007, 20:57
سلام من یه سوال داشتم وقتی فلیپ را بازمیکنیم یه کاور مخصوص برای پوشاندن محل اتصالات روی گوشی هست ایا این کاور تو بازار هست?؟?؟ قیمتش چنده
سلام عزيز .اين قاب داخل پك گوشيت وقتي مي خري هست .اگه گم اش كردي آره تو بازار گير مي آد.
روي گوشي من كار نداد
p990 دارم
در ضمن 2 تا كيبورد داره.
روي گوشي من كار نداد
p990 دارم
سلام بر برو بچ .من مي خواستم بدونم مي شه وقتي sms رو fprward مي كنيم شماره فرستنده forward نشه آخه من وقتي sms ره forward مي كنم شماره شخص فرستنده رو هم جزء sms مي اره
برای n-امین بار، خیر.
متا÷کس عزیز مرثی از جواب ها :20:
چیزی که من دیدم، یه هشدار امنیتی هست که با زدن yes بازی نصب میشه و مشکلی بوجود نمیاره. ولی اگه در این مورد مانع از نصب میشه، یا بازی مشکل داره یا security certificate گوشی با بازی سازگاری نداره. در مورد اولی که معلومه و در مورد دومی هم باید با آپدیت حل بشه. اگه همه بازی ها و برنامه چنین مشکلی دارن، مورد دوم محتمل تره.
seyed1370
11-08-2007, 03:35
نه ولی میتونی پاکش کنی شماره رو
mehrdad.2008
11-08-2007, 10:33
با سلام
..........................
من چنتا سوال داشتم اگه ميشه حتما جواب بدين خيلي فوري من ميخاستم بدونم چه جوري ميشه اون فلاش پيش
لنز رو روشن كرد تا تو شب و در تاريكي هم بتونم عكس بگيريم راستش امروز عروسي برادرم هست و بايد .عكس بگيرم اين سوالم خيلي فوري هست چنتا سوال ديگه هم دارم
چه جوري ميشه هم ويبره موبايل و هم صداي زنگ با هم فعال بشه !؟
چه جوري اهنگ هشدار مسيج ها رو تعقيير بدم !؟
منتظرم ها !!!!!!
vahid182
11-08-2007, 14:18
سلام به دوستان عزيز
جديدا يه مشکل جالب با LCG Jukebox پيدا کردم، موقع استفاده از اين نرم افزار يه دفعه گوشی خاموش می شه و ديگه هم روشن نمی شه تا وقتی که باتری رو در بيارم و جا بزنم. اينطوری هم نيست که بعد از زمان خاصی اين اتفاق بيفته، مممکنه بعد از 2 دقيقه باشه يا بعد نيم ساعت.
دو نسخه 2.14 و 2.13 رو نصب کردم، هر دو همين مشکلو داشتن و نسخه 2.15 رو هم نصب کردم که بلافاصله بعد از اولين اجرا می خواد به اينترنت وصل شه که ببينه دارم قانونی استفاده می کنم يا نه و وقتی اجازه کانکت شدن بهش نمی دم بلافاصله خارج می شه.
خواستم ببينم کسی همچين مشکلی داشته؟ يا می دونه چرا گوشی موقع استفاده از اين برنامه واقعا به درد بخور قاط می زنه و خاموش می شه؟ اگه راهنماييم کنين ممنون می شم چون واقعا Player خود گوشی قابل تحمل نیست. مرسی
من چنتا سوال داشتم اگه ميشه حتما جواب بدين خيلي فوري من ميخاستم بدونم چه جوري ميشه اون فلاش پيش
لنز رو روشن كرد تا تو شب و در تاريكي هم بتونم عكس بگيريم راستش امروز عروسي برادرم هست و بايد .عكس بگيرم اين سوالم خيلي فوري هست چنتا سوال ديگه هم دارم
چه جوري ميشه هم ويبره موبايل و هم صداي زنگ با هم فعال بشه !؟
منتظرم ها !!!!!!
برای نور برو تو seting camera انجا روی قسمت light کلیک کن و انرا onکن.برای ویبره
menu-tools-control panel-device-sound&alerts-vibresion-انجا ویبرو و on کن
اقاي alex666 مرسي ! ولي من به يه مشكل خفن مواجه شدم وقتي گوشي رو روشن ميكنم اگه با فيليپ بسته
باشه وقتي فيليپ رو باز ميكنم هنگ ميكنه و فقط يه صفحه سفيد ... خاموش هم نميشه مجبورم باطري رو در بيارم
وقتي دوباره با فيليپ باز هم روشن ميكنم تا فيليپ رو ميبندم گوشي باز هم صفحه سفيد سفيد رو نشون ميده !!
و باز بايد باطري رو در بيارم ترو خدا زود كمكم كنيد امشب يعني عروسي داريم من روي اين گوشيم حساب باز كردم !
تو p910 وقتی با برنامه اپرا صفحه فارسی رو باز کنی فونت ها درست دیده نمیشه میشه مشکل رو حل کرد فونتی چیزی هست نصب کنیم درست بشه
amirkhan_20e20
11-08-2007, 18:56
اقاي alex666 مرسي ! ولي من به يه مشكل خفن مواجه شدم وقتي گوشي رو روشن ميكنم اگه با فيليپ بسته
باشه وقتي فيليپ رو باز ميكنم هنگ ميكنه و فقط يه صفحه سفيد ... خاموش هم نميشه مجبورم باطري رو در بيارم
وقتي دوباره با فيليپ باز هم روشن ميكنم تا فيليپ رو ميبندم گوشي باز هم صفحه سفيد سفيد رو نشون ميده !!
و باز بايد باطري رو در بيارم ترو خدا زود كمكم كنيد امشب يعني عروسي داريم من روي اين گوشيم حساب باز كردم !
عزیز شما باید یه چند لحظه یا شاید یک دقدقه صبر کنی تا همه برنامه ها لود بشه بعد شروع به کار کردن بکنی
برنامه سیستم عامل این گوشی مثل ویندوز میمونه . یه دفعه همه برنامه ها باز نمیشه . باید صبر کنی تا همش باز بشه بعد
amirkhan_20e20
11-08-2007, 18:59
تو p910 وقتی با برنامه اپرا صفحه فارسی رو باز کنی فونت ها درست دیده نمیشه میشه مشکل رو حل کرد فونتی چیزی هست نصب کنیم درست بشه
این مشکل برای فونت گوشی نیست بلکه مال فونت اپرا هستش و کاریش نمیشه کرد نا ورژن بعدی بیاد
اگه بتونی firefox برای اون پیدا کنی میشه !
چون اون از فونت خود گوشی استفتده میکنه
راستی شما فئنت فارسی رو ریختی رو گوشی ؟
popo_p990
11-08-2007, 19:46
ای دل تو خریداری نداری افسون شدیو یاری نداری نفرین به تو ای دل دل عاشق تو که گرمی بازاری نداری
manam movafegham.hichvaght hang nemikone
khosravi53
11-08-2007, 20:12
سلام .ميگم من وقتي از نرم افزار lcg jukebox استفاده مي كنم صداي آهنگ خيلي كمه گوشي شما هم اينطوريه؟
baraye didane tasavir besurate poshte sarham bayad folder ya har tasviri ra ke dar ekhtiar darid dakhele folder picture ruye memory ya ghushi copy konid.bad az tarighe picture gallery anhara tamasha konid
uni ke mige ziad hang mikone hatman ya az in chiza nadide ya ghablan NOKIA pit halabi dashte
دوست عزیز لطفا سعی کن فارسی بنویسی نه فینگیلیش
امکان داره دلیل هنگ برای کارت حافظش هم باشه برای خودم از این تقلبی 19 تومنی 1gb بود هی گوشی هنگ می کرد انداختمش دور
rozmaary_63
11-08-2007, 21:58
ممکنه cdaشما مال کشوری خاص باشه و اپ مخصوص همون کشورو رو گوشی بریزه برا انکه بدونی گوشی مال کجاست تو سایتی که میزارام برو ببین cdaگوشیت برا کداو کشوره
کد:
من تو این سایت رفتم ولی CDA من هیچ کدوم از اینها نبود؟؟؟؟؟چرا؟؟؟
CDA:162007/2 R6D23این تو موبایلم هست؟شما نگاه کنی ببین هست یا نه؟
ممنون می شم.منتطر جوابتون هستم
کد:
من تو این سایت رفتم ولی CDA من هیچ کدوم از اینها نبود؟؟؟؟؟چرا؟؟؟
CDA:162007/2 R6D23این تو موبایلم هست؟شما نگاه کنی ببین هست یا نه؟
ممنون می شم.منتطر جوابتون هستم
شما باید دنبال این قسمت از کد باشی: 162007/2
faryad_ml
12-08-2007, 01:29
سلام و درود/ ظاهرا شما فقط یک روز در ماه در این فروم پست می زنید (08-06-2007 , 08-07-2007 , 09-08-2007 )و از شانس ما امروز خوردیم به پست شما! اگر حوصله ندارید لطفا پاسخی ندید و اجازه بدید سایر دوستان به دیگران کمک کنند.
بنظر من حضرت والا بهتره که نهایت ادب و احترام خودتون رو به برو بچه های این انجمن حفظ کنند و نیز بهتر از آن اینکه بد نیست به امتیاز دوستان توجه کنند مخصوصا امیرخان و متاپکس اگه تازه وارد بودند نوشته نمی شد داره خودمونی می شه و یا اگه نباشه جاش خالیه !!!من که مدتهاست دراین انجمن عضو هستم هنز به این درجه نرسیدم /ضمنا هرکسی دارای احترامی هستش حتی کسی که تازه یه دقیقه هست وارد این انجمن شده و یا کسی که تازه p990i خریده وحتی کسی که عضو هست و سالی یکبار پست می زنه !!! نوشته های شما نشانه شخصیتتان هست پس شخصیت خودرا حفظ کنیدوبرای اینکه وقت انجمن و دوستان و اعضاء اونرو نگیرین پست های قبلیرو چک کنین بعدا سوال بپرسین / بابت این پاسخمم هم از همه دوستان و اعضاء بویژه متاپکس و امیرخان عزیزم عذرخواهی می کنم /یا حق /بدرود.
================================
فریاد یک روزنامه نگار جوان
ببینید و نظر دهید و معرفی نمائید.
faryad_ml
12-08-2007, 01:38
دوستان سلام
امیر خان فکر نکنم اگه جواب بدی چیزی ازت کم بشه (قصد توهین ندارم)ولی خوب شما این همه پست دادی می تونستی جواب این بنده خدا رو هم بدی شما حساب کن 180 صفحه کم نیست که بخوای بخونی برا یه مطلب که توشون پیدا کنی من خودم چند مرتبه یه پست زدم تا یه کسی بهم جواب داد
دوست عزیز نیازی به گشتن نیستش چون اگه دقت کنین بالای صفحه گزینه جستجو هستش فقط کافی عبارتی که می خواهید رو اونجا بنویسین اگه چند بار به نوع های مختلف امتحان کنین حتما جوابتونو پیدا می کنین /خودتو بزار جای متاپکس و امیر خان خدائی اگه تو یه جا یه سوالو صدبار ازت بپرسنو جواب بدی کفرت درنمی یاد؟!بنا نسبت شما و دیگر دوستان بعضی ها بخودشون حتی زحمت کارکردن با گوشیشونم نمی دن چون بعضی سوالات واقعا خیلی راحته فقط کافی یک کمی تو گوشی دقت کنن و بگردن امیرخان و متاپکس که نماینده p990i نیستند یا تو شرکت سونی اریکسون آموزش ندیدن که اونا فقط بیشتر از دیگران واسه گو.شیشون ارزش قائلن و و با کمی ور رفتن باهاش کارائیشو درک کردند./یه وقت دلخورنشینا قصد توهین به هیچ کدوم از شما دوستای گلمو نداشتم /یاحق
============================
فریاد یک روزنامه نگار جوان
ببینید و نظر دهید و معرفی نمائید
faryad_ml
12-08-2007, 02:12
با سلام و درود / نرم افزارهایی که برای p990i نیازمندم درصورت موجودیت داشتن راهنمائیم نمائید با تشکر:
1) نرم افزاری مناسب برای قفل نمودن فایل ها و پوشه های شخصی (نرم افزارهای مختلفی از این انجمن که توسط دوستان گرامی جهت این کار گذاشته شده بود استفاده نمودم ولی اکثر آنها تک تک عکس ها و یا موزیک ها رو قفل می کرد نیازمند نرم افزاری هستم که مثلا فقط پوشه عکس رو قفل کنه و لازم نباشه که تک تک عکس هارو انتخاب نمود یعنی یک پوشه رو که توش امکان داره تعدادی عکس یا موزیک باشه رو قفل کنه یا اینکه بر فرض قسمت اس ام اس و یا قسمت های مختلف رو بشه قفل نمود)
2) نرم افزاری جهت منشی تلفنی (متاپکس عزیز قبلا فرموده بودند که برای این نوع گوشی ها نرم افزاری به این عنوان طراحی نشده ولی وی ام اس (پست صوتی ) و یا پاسخ توسط اس ام اس پس از ریجت کردن زیاد برایم جالب نبودند مخصوصا (پست صوتی ) که برای تماس گیرندگانی که باهاش آشنا نیستند کمی مشکل است )
3) نرم افزاری جهت ضبط صدا درحال مکالمه (نرم افزار قبلی که امیر خان عزیزم لطف نموده بود رمز و پس می خواست که موجود نبود)
4) انتی ویروس برای گوشی و مموری کارت (نرم افزار مکافی متاپکس عزیز برایم گذاشت خوبه ولی چطوری آپدیتش کنم و اگر بهتر از اون هست برام لطف بفرمائید)
5) قبلا از متاپکس خواستم که همانند آموزش آپدیت نمودن یک راهنمائی کامل و جامع برای استفاده از اینترنت و ایمیل و ام ام اس واسمون بزاره ولی ظاهرا هنوز فرصت پیدا نکردند آخه من بخاطر استفاده شبانه روزی از اینترنت رفتم یه خط دائمی ارانسل هم گرفتم البته هنوز دستم نرسیده ولی فکر کنم دیگه باید این هفته برسه از نوع خط رزو طلائی که شمارش با خط دولتیم یکی هستش واسه همین خیلی به اینترنت و ایمیل (ایمیل از قسمت اس ام اس ) نیازمندم واگه لطف کنین راهنمای کامل و جامع استفاده از این موارد رو واسمون بزارین
6)اگه نرم افزاری برای استفاده نمودن از فلش دوربین بجای چراغ قوه مثل سری های w و k وجود داره ممنون می شم واسم بزارین آخه حتما باید رفت تو قسمت دوربین بعد فلشو روشن کرد و همش دستم رو دکمه دوربین باشه تا چراغه خاموش نشه
7)راستی در w550i می شد وقتی کسی بقلت نشسته و داره صحبت می کنه صداشو یواشکی ضبط نمود البته اگه ضبط صدارو می ذاشتیم تو میانبرش با یک کلیک رو فلش می شد خودش شروع به ضبط می کرد ولی تو p حتما باید بعد از وارد شدن به قسمت ضبط بری رو نیو و اوکی کنی !!!!!!!!!!
از حوصلتون و پاسخگویی کامل و جامعتان ممنونم /خسته نباشی/ موفق باشیدو پیروز وسلامت / یا حق / بدرود/
========================
فریاد یک روزنامه نگار ج.ان
ببینیدو نظر دهید و معرفی نمائید
cyrus_ln
12-08-2007, 08:34
چه جوري بايد از Gprs استفاده كنم؟؟
باید اپراتور این سرویس رو ساپورت کنه اپراتور شما چیه ؟
cyrus_ln
12-08-2007, 11:11
باید اپراتور این سرویس رو ساپورت کنه اپراتور شما چیه ؟
ايرانسل.
چه جوري بايد گوشي رو تنظيم كنم؟
با سلام و درود / نرم افزارهایی که برای p990i نیازمندم درصورت موجودیت داشتن راهنمائیم نمائید با تشکر:
1) نرم افزاری مناسب برای قفل نمودن فایل ها و پوشه های شخصی (نرم افزارهای مختلفی از این انجمن که توسط دوستان گرامی جهت این کار گذاشته شده بود استفاده نمودم ولی اکثر آنها تک تک عکس ها و یا موزیک ها رو قفل می کرد نیازمند نرم افزاری هستم که مثلا فقط پوشه عکس رو قفل کنه و لازم نباشه که تک تک عکس هارو انتخاب نمود یعنی یک پوشه رو که توش امکان داره تعدادی عکس یا موزیک باشه رو قفل کنه یا اینکه بر فرض قسمت اس ام اس و یا قسمت های مختلف رو بشه قفل نمود)
2) نرم افزاری جهت منشی تلفنی (متاپکس عزیز قبلا فرموده بودند که برای این نوع گوشی ها نرم افزاری به این عنوان طراحی نشده ولی وی ام اس (پست صوتی ) و یا پاسخ توسط اس ام اس پس از ریجت کردن زیاد برایم جالب نبودند مخصوصا (پست صوتی ) که برای تماس گیرندگانی که باهاش آشنا نیستند کمی مشکل است )
3) نرم افزاری جهت ضبط صدا درحال مکالمه (نرم افزار قبلی که امیر خان عزیزم لطف نموده بود رمز و پس می خواست که موجود نبود)
4) انتی ویروس برای گوشی و مموری کارت (نرم افزار مکافی متاپکس عزیز برایم گذاشت خوبه ولی چطوری آپدیتش کنم و اگر بهتر از اون هست برام لطف بفرمائید)
5) قبلا از متاپکس خواستم که همانند آموزش آپدیت نمودن یک راهنمائی کامل و جامع برای استفاده از اینترنت و ایمیل و ام ام اس واسمون بزاره ولی ظاهرا هنوز فرصت پیدا نکردند آخه من بخاطر استفاده شبانه روزی از اینترنت رفتم یه خط دائمی ارانسل هم گرفتم البته هنوز دستم نرسیده ولی فکر کنم دیگه باید این هفته برسه از نوع خط رزو طلائی که شمارش با خط دولتیم یکی هستش واسه همین خیلی به اینترنت و ایمیل (ایمیل از قسمت اس ام اس ) نیازمندم واگه لطف کنین راهنمای کامل و جامع استفاده از این موارد رو واسمون بزارین
6)اگه نرم افزاری برای استفاده نمودن از فلش دوربین بجای چراغ قوه مثل سری های w و k وجود داره ممنون می شم واسم بزارین آخه حتما باید رفت تو قسمت دوربین بعد فلشو روشن کرد و همش دستم رو دکمه دوربین باشه تا چراغه خاموش نشه
7)راستی در w550i می شد وقتی کسی بقلت نشسته و داره صحبت می کنه صداشو یواشکی ضبط نمود البته اگه ضبط صدارو می ذاشتیم تو میانبرش با یک کلیک رو فلش می شد خودش شروع به ضبط می کرد ولی تو p حتما باید بعد از وارد شدن به قسمت ضبط بری رو نیو و اوکی کنی !!!!!!!!!!
از حوصلتون و پاسخگویی کامل و جامعتان ممنونم /خسته نباشی/ موفق باشیدو پیروز وسلامت / یا حق / بدرود/
سوالات من هم بود ! اين پاييني رو هم قبلا مطرح كرده بودم شرمنده كه يكم اماتوري هست !
اون مشكلي كه مطرح كرده بودم (صفحه 188 ) حل شد اون كريستال عربيك رو ديسيبل كردم مشكل حل شد حالا چه جوري بايد انيستال كنم كسي ميدونه اگه ممكنه يه برنامه بهتر براي فارسي نويسي به من معرفي كنيد !
ايرانسل.
برو تو خود سایتش irancell.ir
اونجا خودش نوشته
:8::8::21::21:
این مشکل برای فونت گوشی نیست بلکه مال فونت اپرا هستش و کاریش نمیشه کرد نا ورژن بعدی بیاد
اگه بتونی firefox برای اون پیدا کنی میشه !
چون اون از فونت خود گوشی استفتده میکنه
راستی شما فئنت فارسی رو ریختی رو گوشی ؟
عزیز فونت عربی هست نه فارسی مگه فونت فارسی هم هست ؟؟؟
ايرانسل.
یه اس ام اس باید بزنی به شماره 141 تا یه فایل برات اس ام اس کنه بعد اون فایل رو باز می کنی و استفاده میکنی اگه بخوای به صورت دستی تنظیم کنی خیلی درد سر داره
Mahyar25
12-08-2007, 21:46
میتونین وقتی دکمه دوربین رو واسه روشن نگه داشتن فلاش نگه می دارین برین رو فیلم برداری . اینجوری فلاش روشن می مونه که اگه دوباره رو عکس برین هم روشنمی مونه .
Mahyar25
12-08-2007, 22:21
یه اس ام اس باید بزنی به شماره 141 تا یه فایل برات اس ام اس کنه بعد اون فایل رو باز می کنی و استفاده میکنی اگه بخوای به صورت دستی تنظیم کنی خیلی درد سر داره
از همه راحت تر زدن این کد هست :
ستاره 130 ستاره 3 ستاره 5 مربع
ستاره : *
مربع : #
که بعدش باید send کنی ( واسه p990 )
بعدش هم تنظیمات مثه بقیه روش ها به صورت اس ام اس واست فرستاده میشه که باید ذخیره ش کنی
خب چار پنج ماهه دیگه هم برای irtci ها هم gprs وصل می کنن ما از این نعمت که الان بی بهره هستیم
Mahyar25
12-08-2007, 23:49
خب چار پنج ماهه دیگه هم برای irtci ها هم gprs وصل می کنن ما از این نعمت که الان بی بهره هستیم
ما که چشممون آب نمی خوره . البته الان هم میشه gprs رو فعال کرد ولی اینجوری که من شنیدم اصلا نمی ارزه و سرعتش وحشتناک پایینه . بازم دم ایرانسل گرم:10:
آره من هم موافقم 10 هزار تومن پول بدی با اون سرعت آشغال ولی باز از هیچی هم بهتره نه ؟
cyrus_ln
13-08-2007, 09:36
از همه راحت تر زدن این کد هست :
ستاره 130 ستاره 3 ستاره 5 مربع
ستاره : *
مربع : #
که بعدش باید send کنی ( واسه p990 )
بعدش هم تنظیمات مثه بقیه روش ها به صورت اس ام اس واست فرستاده میشه که باید ذخیره ش کنی
از شما دو دوست عزيز ممنونم.
درست شد و تا الان هم 4 ساعت از اين سرويس استفاده كردم ولي چيزي از اعتبار سيم كارتم كم نشده مگه مجانيه؟؟؟؟
از کدوم سیم ها مگه داری
من که فک نمی کنم از اعتبار سیم کارتت کم بشه
cyrus_ln
13-08-2007, 12:03
از کدوم سیم ها مگه داری
من که فک نمی کنم از اعتبار سیم کارتت کم بشه
اعتباري ايرانسل.
اگه از اعتبار سيم كارت كم نميشه پس مجانيه؟
والا یکی از فامیلامون داشت واستفاده می کرد دائمی ایرانسل ولی انگار مجانی بود
Mahyar25
13-08-2007, 13:56
اعتباري ايرانسل.
اگه از اعتبار سيم كارت كم نميشه پس مجانيه؟
مجانی که نیست. تا اونجایی که من استفاده کردم فکر کنم هر kb بر ثانیه حدودای 20 تومان دربیاد.
بهتره دیگه درباره ایرانسل حرف نزنیم آخه همونطور که می دونیم اینجا کلوپ p990 هست .
با تشکر
dariush75
13-08-2007, 15:55
سلام همگی خسته نباشید
دوستان بنده یه مشکل با ال سیدی p990 دارم .چند روز پیش چسب روی ال سی دی رو تهیه کردم .فروشنده گفت که این طرق باید به جای طرق قبلی بنشیند .شما باید اون طرق قبلی رو جدا و این طرق را بچسبانید .این بودکه شروع کردم قاب رو باز کردم وطرق روجداکردم با کندن طرق متوجه شدم که گویا ماده ای بین این دوبوده که باعث میشدارتباط بین قلم و صفحه نوری ایجاد بشه و باگذاشتن طرق جدید نشد.:41:
اگر کسی از دوستان این مشکل رو میتونه حل بکنه .ممننون میشوم عنوان کند.:10:
mehrdad.2008
13-08-2007, 19:48
سلام همگی خسته نباشید
دوستان بنده یه مشکل با ال سیدی p990 دارم .چند روز پیش چسب روی ال سی دی رو تهیه کردم .فروشنده گفت که این طرق باید به جای طرق قبلی بنشیند .شما باید اون طرق قبلی رو جدا و این طرق را بچسبانید .این بودکه شروع کردم قاب رو باز کردم وطرق روجداکردم با کندن طرق متوجه شدم که گویا ماده ای بین این دوبوده که باعث میشدارتباط بین قلم و صفحه نوری ایجاد بشه و باگذاشتن طرق جدید نشد.:41:
عجب افتزاحی اون منظورش چسب روی خود LCD بود نه LCD(اصلا نیازی نبود قاب رو باز کنی)
حالا تا صدمات بیشتری به LCD وارد نشده ببر یه تعمیرکاره مجرب تعمیر کنه
انشاالله درست شه
amirkhan_20e20
13-08-2007, 20:32
والا من اینجا تو یزد آنتن gprs روروی گوشیم دارم ولی میگه که تنظیم درست نیست .
منظور نه اینکه قطع باشه . یعنی وصله ولی تنظیم نیست .
amirkhan_20e20
13-08-2007, 20:36
عزیز فونت عربی هست نه فارسی مگه فونت فارسی هم هست ؟؟؟
حالا همون . منظور همون فونتی هست که واسه گرفتن مسیج فارسی رو گوشی میریزی !
amirkhan_20e20
13-08-2007, 20:41
Sony Ericsson P990 has been FCC approved
Sony Ericsson P990i ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) has just been approved by the FCC agency. This usually means that the phone is just about to start shipping. In the meantime you can visit FCC.gov ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'PY7FD022011') to check internal and extenal photos and download the Users Manual.
amirkhan_20e20
13-08-2007, 20:42
amirkhan_20e20
13-08-2007, 20:45
این سایته خیلی برنامه توش هست ولی پولیه .
خوبیش اینه که میشه اسم برنامه ها رو پیدا کرد بعد واسه کرکش سرچ کرد.
amirkhan_20e20
13-08-2007, 20:50
اینم فروم هم چیزای زیادی توش هست
amirkhan_20e20
13-08-2007, 20:56
اینم برنامه های خوبی توشه ولی قابل توجه دوستان که باید همش رو بخونن !!!!!!!
سلام بچه ها یه مدت نبودم ولی از این به بعد سعی میکنم بیشتر بیام
از متاپکس عزیز خواهش میکنم لینک یه سری برنامه های کاربردی جدید که خودش ازش استفاده میکنه رو بزاره تا ما هم استفاده کنیم.ممنون.
راستی میخواستم بدون قلم گوشی چنده قیمتش ؟
راستی من میرم تو رم پوشه resource رو پیدا نمیکنم تا او فونتارو بریزم و sms فارسی ببینم !؟
در ضمن تو این فریمور جدید مشکل ساعت مسیج یا به قولی پیامک درست شد یا نه؟
تو رم گوشی یه سری برنامه هست هیچ کودومو نصب نکنم دیگه چون تریال درسته؟
واسه گوشی ویروس کشم نصب کنم یا نمیخواد ؟اگه میخواد متاپکس و دوستان عزیز لینک شو بزارین ممنون
ببخشین خیلی سوال کردم بازم ممنون
Mahyar25
13-08-2007, 21:56
راستی من میرم تو رم پوشه resource رو پیدا نمیکنم تا او فونتارو بریزم و sms فارسی ببینم !؟
خودت یکی بساز
سلام
چند تا سوال از دوستانی که p990 دارن:
۱- آیا اگر برای LCD برچسب (طلق) نگیریم خش میفته؟ اگر طلق بچسبونیم حساسیت قلم کم میشه؟ شما طلق چسبوندید؟
۲- آیا برای گوشی کاور نایلونی یا پلاستیکی گرفتید؟ اگر کاور نداشته باشه رنگش میشه؟
۳- مموری ۲ گیگ کافیه؟ چه مارک با چه مشخصاتی رو توصیه می کنید؟
۴- هندز فری چه مارک و مشخصاتی خوبه؟
ممنون
faryad_ml
14-08-2007, 00:52
میتونین وقتی دکمه دوربین رو واسه روشن نگه داشتن فلاش نگه می دارین برین رو فیلم برداری . اینجوری فلاش روشن می مونه که اگه دوباره رو عکس برین هم روشنمی مونه .
دوست عزیز از راهنمایت ممنونم
faryad_ml
14-08-2007, 00:56
سوالات من هم بود ! اين پاييني رو هم قبلا مطرح كرده بودم شرمنده كه يكم اماتوري هست !
اون مشكلي كه مطرح كرده بودم (صفحه 188 ) حل شد اون كريستال عربيك رو ديسيبل كردم مشكل حل شد حالا چه جوري بايد انيستال كنم كسي ميدونه اگه ممكنه يه برنامه بهتر براي فارسي نويسي به من معرفي كنيد !
برای تغییر آهنگ هشدار مسج :tools-control panel-device-sonds & alerts-message alerts-message-find sound حالا آهنگی رو که می خوای از تو گوشی یا مموری روش رفته و اوکی می کنی
amirkhan_20e20
14-08-2007, 01:25
قلم گوش 7000 تومنه
amirkhan_20e20
14-08-2007, 01:28
سلام
چند تا سوال از دوستانی که p990 دارن:
۱- آیا اگر برای LCD برچسب (طلق) نگیریم خش میفته؟ اگر طلق بچسبونیم حساسیت قلم کم میشه؟ شما طلق چسبوندید؟
۲- آیا برای گوشی کاور نایلونی یا پلاستیکی گرفتید؟ اگر کاور نداشته باشه رنگش میشه؟
۳- مموری ۲ گیگ کافیه؟ چه مارک با چه مشخصاتی رو توصیه می کنید؟
۴- هندز فری چه مارک و مشخصاتی خوبه؟
ممنون
اگه با قلم آروم بزنی روش نه .
رنگ که واسه هر گوشی به جز رنگ مشکی یه روزی میره !!
واسه مموری تو پستای قبل هست
یو متوذولا اومده خیلی کوچیکه و قیمت مناسب همزمان 8 تا گوشیرو هم ساپورت میکنه
amirkhan_20e20
14-08-2007, 01:34
سلام همگی خسته نباشید
بابا توکه دیگه ترکوندی !!!!
اون مایع اسمش فلکس هستش !
تنها راه درست شدنش هم تعمیرکاهه!!!
اگه خیلی خراب نشده باشه که درست میشه ولی اگه درست نشه ، فک کنم یه 150 رو شیرین افتادی !!!!
به هر حال موفق باشی .
اگه با قلم آروم بزنی روش نه .
رنگ که واسه هر گوشی به جز رنگ مشکی یه روزی میره !!
واسه مموری تو پستای قبل هست
یو متوذولا اومده خیلی کوچیکه و قیمت مناسب همزمان 8 تا گوشیرو هم ساپورت میکنه
ممنون از پاسخها. پس برای اینکه رنگش نره باید براش کاور بگیرم؟
مارک هندز فری که گقتید موتورولا هست؟
amirkhan_20e20
14-08-2007, 01:52
آره همون موتورولا .
بگیری که بهتره ولی قاب کریستال خود گوشی رو بزرگ میکنه . نیست حالا خیلی گوشی قلمیه !!!! یه ذره بزرگتر میشه .
vahid182
14-08-2007, 14:17
سلام به دوستان عزيز
جديدا يه مشکل جالب با LCG Jukebox پيدا کردم، موقع استفاده از اين نرم افزار يه دفعه گوشی خاموش می شه و ديگه هم روشن نمی شه تا وقتی که باتری رو در بيارم و جا بزنم. اينطوری هم نيست که بعد از زمان خاصی اين اتفاق بيفته، مممکنه بعد از 2 دقيقه باشه يا بعد نيم ساعت.
دو نسخه 2.14 و 2.13 رو نصب کردم، هر دو همين مشکلو داشتن و نسخه 2.15 رو هم نصب کردم که بلافاصله بعد از اولين اجرا می خواد به اينترنت وصل شه که ببينه دارم قانونی استفاده می کنم يا نه و وقتی اجازه کانکت شدن بهش نمی دم بلافاصله خارج می شه.
خواستم ببينم کسی همچين مشکلی داشته؟ يا می دونه چرا گوشی موقع استفاده از اين برنامه واقعا به درد بخور قاط می زنه و خاموش می شه؟ اگه راهنماييم کنين ممنون می شم چون واقعا Player خود گوشی قابل تحمل نیست. مرسی
بابا اگه می شه يکی يه حالی به اين سوال ما بده
ممنون
بابا اگه می شه يکی يه حالی به اين سوال ما بده
ممنون
دوست عزیز من که تا حالا نه این مشکل داشتم نه دیدم ولی شاید رم گوشیت ایراد داشته باشه البته اگه تو رم ایخته باشی برنامرو یا گوشیت اپ نیست و سرعتش کمه و زود هنگ میکنه ولی من اول رم چک میکنم کامل پر کن ببین همه رم پر میشه اگه شد باید اپ کنی گوشی
ali_saeedi
14-08-2007, 18:24
بچه ها مي خوام بدونم از اين ورژن جديد تر اومده : cxc162037 r9g007
اگه لطف كنيد بگيد مي خوام گوشيم دوباره آپديت كنم
سلام ...
هر وقت گوشی رو خاموش روشن میکنم ، تاریخی که تنظیم کردم به هم میخوره!... مشکلش چیه؟
با تشکر
بچه ها مي خوام بدونم از اين ورژن جديد تر اومده : cxc162037 r9g007
اگه لطف كنيد بگيد مي خوام گوشيم دوباره آپديت كنم
بله عزیز اپ جدید امده 001
سلام ...
هر وقت گوشی رو خاموش روشن میکنم ، تاریخی که تنظیم کردم به هم میخوره!... مشکلش چیه؟
با تشکر
یه بار گوشی فرمت کن واپ کن اگه نشد اشکال سخت افزاری داره و باتری داخلی گوشی که کارش نگه داشتن حافظه به مدت 24 ساعت خراب شده
popo_p990
14-08-2007, 22:35
خدایی به نظر من p30world بهترین سایته و من هر سایتی که میرم اسم این سایت رو میزارم.
only P30 World Forums
يه هفته پيش Crystal Arabic نصب كرده بودم حالا بعد يه هفته گوشي موند هنگ كردن و داعون شدن و اون مشكلاتي كه تو چند صفحه پيش مطرح كرده بودم تا وقتي اين برنامه مفيد رو ديسيبل كردم ها ميخام دوباره فعال كنم
اين ارور رو ميده ! چيكار كنم
Psiloc Crystal Arabic Evaluation Has expired ???
سلام ...
با تشکر
این مشکل به خاطر اینه که شما سعی داری تاریخ گوشیتو روی 1386 تنظیم کنی و چون این گوشی مثل اکثر گوشی های اریکسون تارخ شمسی رو ساپورت نمی کنه بعد از خاموش شدن این تاریخ به تاریخ پیش فرض بر می گرده
پیش نهاده من اینه که سال رو روی مثلا 2006 تنظیم کنید.
به خدا شرمندم با اين سوالام:
1.باتري اصل BTS 33) P990) چه رنگيه؟
2.علت پيغام خطاي:Componet Failed Security check cannot install چيه ميشه غير فعالش کرد؟(حتي برای برنامه هاي Trybuy هم اين error رو ميده ولی نه برای همه برنامه ها و بازی ها)
3.برنامه هاي بدردبخور توي Trybuy کدوما هستن و آيا ميشه اونها رو بعد از نسب patch کرد؟
سلام
مي خواستم ببينم تا حالا كسي تونسته با wlan p990 به اينترنت وصل بشه؟
من كه هر چي تلاش كردم نشد با اينكه سه تا شبكه هم در اختيارم بود
faryad_ml
15-08-2007, 02:30
سلام و درود
متاپکس و امیرخان
من چند مدت پیش کمتر از یک ماه چون گوشیم شارژ ش تموم شده بود برای اولین بار به شارژر فندکی وصل کردم و به محض وصل نمودن روشنش کردم بعد حدود 10 دقیقه که برای انجام کاری از ماشین پیاده شدم داداشم واصه دلسوزی بنزین ماشینو خاموش کرد و همزمان که برگشتم دیدم گوشیم خاموش شده هر کاری کردم بالبا نیومد چه زمانی که وصل به شارژر فندکی بود و په زمانی که وصل نبود اومدم خونه با شارژر اصل خودش شارژ کردم روشن شد و بالا اومد و لی از اون زمان به بعد از هر 10 زنگ یکی صداش در می یومد و از 10 اس ام اس هم یکو میشنیدم وقتی می خواستم برم تو قسمت اس ام اس و یا قسمت های دیگه کوشی مثل دفترچه تلفن ووو... یه اروری مداد که الان دقیقا یادم نیست چیه تا بنویسم البته نه همیشه ولی هر 20 دقیقه یبار این ارورو می داد تا گوشیمو خاموش روشن می کردم درست می شد و یا وقتی فلیپو باز می کردم صفحه صفید می شد و یا بلعکس که مجبور بودم کلا باطریرو درآرم مستر ریست کردم درست نشد آپدیت کردم یه یک روزی خوب بود الان دوباره همونطوریه شده دیگه کلافم کرده نمی دونم چکارکنم الانم که این پیامو می زارم فلیپشو دراوردم گفتم شاید تاثیری داشته باشه تا ببینم چی می شه اگه راهی هستش کمکم کنین و نیز:
1) نرم افزار ضبط مکالمه هنگام گفتگو...
2)منشی تلفنی...
3)قفل نمودن پوشه ها و فایلها...
4)انتی ویروس گوشی و مموری کارت ورژن جدید...
5)نحوه استفاده از اینترنت بصورت کامل و جامع و روش های گوناگونش
6)ونیز پاسخ گویی به پست های قبلیم ....
ممنونم از وقت و حوصله ای که واسه این انجمن می زارین
موفق باشین و پیروزوسلامت
یا حق بدرود.
=========================
فریاد یک روزنامه نگارجوان
ببینیدو نظر دهید و معرفی نمائید.
يه هفته پيش Crystal Arabic نصب كرده بودم حالا بعد يه هفته گوشي موند هنگ كردن و داعون شدن و اون مشكلاتي كه تو چند صفحه پيش مطرح كرده بودم تا وقتي اين برنامه مفيد رو ديسيبل كردم ها ميخام دوباره فعال كنم
اين ارور رو ميده ! چيكار كنم
Psiloc Crystal Arabic Evaluation Has expired ???
درود . . . دوست من وقتي اين برنامه اين همه مشكل براي گوشي درست ميكنه چرا ميخواي دوباره نصبش كني؟
همه كساني كه اين برنامه رو نصب كردن به مشكل برخوردهان . . .
یه بار گوشی فرمت کن واپ کن اگه نشد اشکال سخت افزاری داره و باتری داخلی گوشی که کارش نگه داشتن حافظه به مدت 24 ساعت خراب شده
خیلی ممنون...
این مشکل به خاطر اینه که شما سعی داری تاریخ گوشیتو روی 1386 تنظیم کنی و چون این گوشی مثل اکثر گوشی های اریکسون تارخ شمسی رو ساپورت نمی کنه بعد از خاموش شدن این تاریخ به تاریخ پیش فرض بر می گرده
پیش نهاده من اینه که سال رو روی مثلا 2006 تنظیم کنید.
15-08-2007, 10:32
سلام بچه ها.من یه قطعه بلوتوث گرفتم به نام KingStore که سی دی هم نداره و ویندوز هم ازم واسه شناختنش درایو میخواد.چی کار کنم؟!! شما از چه بلوتوثی استفاده میکنید؟
من بلوتوث با مارک Billionton گرفتم هشت تومن سی دی هم داشت خیلی خوب کار می کنه
متاپکس و امیرخان
من چند مدت پیش کمتر از یک ماه چون گوشیم شارژ ش تموم شده بود برای اولین بار به شارژر فندکی وصل کردم و به محض وصل نمودن روشنش کردم بعد حدود 10 دقیقه که برای انجام کاری از ماشین پیاده شدم داداشم واصه دلسوزی بنزین ماشینو خاموش کرد و همزمان که برگشتم دیدم گوشیم خاموش شده هر کاری کردم بالبا نیومد چه زمانی که وصل به شارژر فندکی بود و په زمانی که وصل نبود اومدم خونه با شارژر اصل خودش شارژ کردم روشن شد و بالا اومد و لی از اون زمان به بعد از هر 10 زنگ یکی صداش در می یومد و از 10 اس ام اس هم یکو میشنیدم وقتی می خواستم برم تو قسمت اس ام اس و یا قسمت های دیگه کوشی مثل دفترچه تلفن ووو... یه اروری مداد که الان دقیقا یادم نیست چیه تا بنویسم البته نه همیشه ولی هر 20 دقیقه یبار این ارورو می داد تا گوشیمو خاموش روشن می کردم درست می شد و یا وقتی فلیپو باز می کردم صفحه صفید می شد و یا بلعکس که مجبور بودم کلا باطریرو درآرم مستر ریست کردم درست نشد آپدیت کردم یه یک روزی خوب بود الان دوباره همونطوریه شده دیگه کلافم کرده نمی دونم چکارکنم الانم که این پیامو می زارم فلیپشو دراوردم گفتم شاید تاثیری داشته باشه تا ببینم چی می شه اگه راهی هستش کمکم کنین و نیز:
1) نرم افزار ضبط مکالمه هنگام گفتگو...
2)منشی تلفنی...
3)قفل نمودن پوشه ها و فایلها...
4)انتی ویروس گوشی و مموری کارت ورژن جدید...
5)نحوه استفاده از اینترنت بصورت کامل و جامع و روش های گوناگونش
6)ونیز پاسخ گویی به پست های قبلیم ....
ممنونم از وقت و حوصله ای که واسه این انجمن می زارین
موفق باشین و پیروزوسلامت
یا حق بدرود.
=========================
فریاد یک روزنامه نگارجوان
ببینیدو نظر دهید و معرفی نمائید.
تنها چیزی که به ذهنم میرسه، آپدیته. اگه جواب نداد، باید فلش بشه.
در مورد برنامه ها، قبلا هم گفتم که من در این موارد اطلاعی ندارم، و یه فروم برای این منظور معرفی کردم که آدرس جدیدش اینه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و بیشتر از این چیزی نمیدونم، چون از نصب برنامه خوشم نمیاد.
در مورد راهنمای اتصال به اینترنت، حالتهای مختلفی وجود داره (منظورم روش نیست) و نمیتونم همه رو بنویسم. اگه سوالی داری، موردی بپرس راهنمایی میکنم.
سلام به همگي
(سلام به متاپکس)
به خدا شرمندم با اين سوالام:
1.باتري اصل BTS 33) P990) چه رنگيه؟
2.علت پيغام خطاي:Componet Failed Security check cannot install چيه ميشه غير فعالش کرد؟(حتي برای برنامه هاي Trybuy هم اين error رو ميده ولی نه برای همه برنامه ها و بازی ها)
3.برنامه هاي بدردبخور توي Trybuy کدوما هستن و آيا ميشه اونها رو بعد از نسب patch کرد؟
1- مال من نقره ایه.
2- یه بار توضیح دادم. شاید (شاید) با آپدیت حل بشه. بیشتر از این چیزی نمیدونم. البته احتمال داره چون برنامه های Trybuy قدیمی هستن با security certificate ورژن جدید سازگاری نداشته باشه.
3- اگه میخوای برنامه نصب کنی، برو اینجا:
Trybuy بدرد نمیخوره
موافقم همه برنامه هاش TRIAL هست و آشغاله و 20 mb هم الکی جا میگیره
1- مال من نقره ایه.
2- یه بار توضیح دادم. شاید (شاید) با آپدیت حل بشه. بیشتر از این چیزی نمیدونم. البته احتمال داره چون برنامه های Trybuy قدیمی هستن با security certificate ورژن جدید سازگاری نداشته باشه.
3- اگه میخوای برنامه نصب کنی، برو اینجا:
Trybuy بدرد نمیخوره
درباره مورد 2 : قبل از نصب ببينيد داخل detail چي نوشته ( اين خطا بيشتر رو نصب نرم افزارهاي ساين شده ديده ميشه ) مثلا تو detail نوشته كه از فلان تاريخ شروع تا فلان تاريخ تمام ..
شما يه تاريخ درنظر بگير كه وسط اينا باشه ( تاريخ گوشي رو تغيير بده ) بعد دوباره نصب كن ديگه خطا نميده
سلام بر همگي من يك دوهفتهي رفتم مسافرت بعد متوجه شدم وقتي دوربين رو تا زوم آخرش ميبرم كيفييتش مياد پاين چه كنم
درود . . . دوست من وقتي اين برنامه اين همه مشكل براي گوشي درست ميكنه چرا ميخواي دوباره نصبش كني؟
همه كساني كه اين برنامه رو نصب كردن به مشكل برخوردهان . . .
خوب پس براي فارسي نويسي و فارسي خوندن بايد چه كار كنم !
Mahyar25
15-08-2007, 19:07
دوست عزیز به کررات تو این کلوپ گفته شده که واسه فارسی خوندن میتونین از فونت ها و واسه فارسی نوشتن از یه فایل html استفاده کنین . اگه یکم دنبالش بگردین راحت پیداش می کنین
مرثی از همگی
در ضمن اینی که دوستمون دبیپلمات گفته کاملا درسته البته من توی موبایلستانم تونستم جواب سوالم رو پیدا کنم
بازم ممنون.
اینجا مقاله های آموزشی جالبی درباره P900 پیدا می کنید(اتصال به اینترنت با بلوتوث و...)
مرثی متاپکس
P990دارها بهت مدیونن
دوست عزیز به کررات تو این کلوپ گفته شده که واسه فارسی خوندن میتونین از فونت ها و واسه فارسی نوشتن از یه فایل html استفاده کنین . اگه یکم دنبالش بگردین راحت پیداش می کنین
اره من هم همشون رو امتحان كردم كه فقط crystal arabic به درد بخور بود اون هم كه خودت ميدوني چه ميشكلاتي رو برام درست كرد .
faryad_ml
16-08-2007, 03:35
حالا همون برنامه تریال اربیکو لینکوشو اینجا واسم بزار می خوام امتحانش کنم /آخه من قبلا استفاده می کردم خیلی عالی بودش اون موقع !!!!!!!!!!!منتظر لینکش هستم ممنونم
safir_filthy
16-08-2007, 10:47
سلام دوستان من گوشی رو از طریق adsl آپدیت کردم ولی ورژن گوشی برگشت به حالت اول حالا هر کاری هم میکنم میگه گوشی آپدیت و دیگه آپدیتش نمی کنه
برگشت به حالت اول يعني چه؟ يعني تغيير نكرد؟
ورژنش رو كامل بنويس اساتيد ديگه راهنماييت ميكنن
cyrus_ln
16-08-2007, 11:55
حالا همون برنامه تریال اربیکو لینکوشو اینجا واسم بزار می خوام امتحانش کنم /آخه من قبلا استفاده می کردم خیلی عالی بودش اون موقع !!!!!!!!!!!منتظر لینکش هستم ممنونم
اين برنامه رو نصب نكن.
من اين برنامه رو نصب كردم و گوشيم سر تا پا مشكل شد برنامه رو پاك كردم و گوشي رو ريست كردم و گوشي ديگه بالا نيومد و مجبور شدم بدم گوشي رو فلش كنن.
safir_filthy
16-08-2007, 12:01
برگشت به همون موقه که تازه گرفته بودم
Phone:
CXC162037 R9F011
Phone:
CXC162037 R9F011
عجيبه :13:
من آخرين آپديت رو هفته پيش انجام دادم شد R9GA001
... يه بار ديگه امتحان كن ببين چي ميشه؟
safir_filthy
16-08-2007, 13:01
دوست عزیز هر کاری میکنم میگهآپدیت شده همون ورژن قبلی رو نصب کنه
Phone:
CXC162037 R9F011
اینی که نوشتی، phone version هست، باید ورژن CDA رو ملاک قرار بدی. میتونی آخرین ورژن رو اینجا چک کنی:
فقط باید تو ستون phone version دنبال R9F011 بگردی و با کد حرفی cda از ستون اول مطابقت بدی. منظورم از کد حرفی اینه: 162007/1 (به عنوان مثال).
این phone version که نوشتی، نشون میده گوشیت برای یک کشور خاص ساخته شده و بین المللی نیست.
با سلام خدمت بچه ها میخواستم ببینم چرا وقت فیلم برداری گوشی وقتی روی کیفیت بالا هست اینقدر کمه باید چیکار کنییم تا وقتش بیشتر بشه مال مل 3:45 دقیقه هست اگه میشه جواب بدید فوری هست مرسی
safir_filthy
16-08-2007, 13:42
ممنون ولی منظورت از بین الملی نیست چیه ؟
با سلام خدمت بچه ها میخواستم ببینم چرا وقت فیلم برداری گوشی وقتی روی کیفیت بالا هست اینقدر کمه باید چیکار کنییم تا وقتش بیشتر بشه مال مل 3:45 دقیقه هست اگه میشه جواب بدید فوری هست مرسی
تا جایی که می دونم sonyericson ها محدودیت فیلم برداری مثه نوکیا ها ندارند
مموریت کمه خالیش کن بیشتر فیلم بگیره :31:
safir_filthy
16-08-2007, 17:59
اقا ما دوباره آپدیت کردیم ولی ورژنش تغییر نکرد
Cda: Cda162007/7 R5a16
nima_989
16-08-2007, 18:21
بچه ها یه درخواست ازتون دارم .
این گوشی شدیدا داره زیاد میشه .علی رغم این که گوشی خوبیه دیگه به کسی توصیه نکنین مخصوصا توی فروم.
هر کی پرسید گوشی خوبیه بگین نه مزخرفه. (ستاد مبارزه با خز شدن P990)
لطفا این توصیه رو جدی بگیرین .
cyrus_ln
16-08-2007, 19:10
خوب هر چقدر كيفيت بالا ميره حجم فيلمي كه ميگيري هم بالا ميره به همين دليل مدت زماني كه ميتوني فيلم بگيري كمتر ميشه.
cyrus_ln
16-08-2007, 19:11
چه جوري ميشه كلماتي كه تو گوشي سيو شده رو پاك كرد؟؟
يا اين كه كاري كرد كه كلمات سيو نشن؟؟؟
safir_filthy
16-08-2007, 19:24
دوستان یکی راهنمایی کنه لطفا
اقا ما دوباره آپدیت کردیم ولی ورژنش تغییر نکرد
Cda: Cda162007/7 R5a16
جدول زیر رو ببین: آخرین ورژن گوشی شما، همونیه که خودت نوشتی، یعنی آخرین ورژن رو داری. در ضمن گوشیت برای تایوان ساخته شده.
چه جوري ميشه كلماتي كه تو گوشي سيو شده رو پاك كرد؟؟
يا اين كه كاري كرد كه كلمات سيو نشن؟؟؟
دقیقا کجاها منظورته؟
cyrus_ln
16-08-2007, 21:09
دقیقا کجاها منظورته؟
مثلا وقتي sms مي فرستم وقتي كلمه اي تايپ ميكنم(مثل world) اين كلمه ذخيره ميشه تا براي دفعه بعد با تايپ w كل كلمه world بياد من نميخوام اينجوري بشه يعني نميخوام وقتي كلمه اي تايپ ميكنم ذخيره بشه يا حداقل اگه نميشه جلوي اين كارو گرفت راهي واسه پاك كردنش باشه.
مثلا وقتي sms مي فرستم وقتي كلمه اي تايپ ميكنم(مثل world) اين كلمه ذخيره ميشه تا براي دفعه بعد با تايپ w كل كلمه world بياد من نميخوام اينجوري بشه يعني نميخوام وقتي كلمه اي تايپ ميكنم ذخيره بشه يا حداقل اگه نميشه جلوي اين كارو گرفت راهي واسه پاك كردنش باشه.
موقع تایپ SMS تو قسمت Text Option گزینه Predictive Text رو غیر فعال کن.
سلام خما دوستان اولا رفتم یه مموری گرفتم مدت فیلم برداری شد 5 ساعت:31:
بعد میخواستم ببینم چه جوری شماره ها یی که رو سیم کارت هست دید مرسی
amin a.^2
17-08-2007, 19:27
سلام دوستان
من درباره ی فارسی در p990 سرچ کردم اما بدرد بخور ترین تایک یه تاپیک در باره ی فارسی در گوشی های uiq3بود که فکر کنم مال کلنگ جان بود من اون کارا را رو گیشیم کردم اما بازم نه میشه فارسی نوشت و نه اس ام اس فارسی را می خونه می خواستم ببینم برای اینکه فارسی داشته باشم باید چکار کنم
من به سایت سونی اریکسون هم سر زدم اما فایده ای نداشت انگار ایران تو این سایت تحریمه
پیشاپیش از کمک هاتون ممنون
خداوند همواره یادتان باد
تو قسمت contact ، بالای صفحه سمت راست، آیکون یک فولدر هست، اونو کلیک کن و SIM رو انتخاب کن.
amin a.^2
17-08-2007, 19:30
دوست عزیز در بخشcontacts یه پوشه اون بالا سمت راست هست رو اون کلیک کن برو به قسمت sim
فقط همین
popo_p990
17-08-2007, 21:03
سلام
متاپکس گوشیمو چون دو تا ورژن نشون میده میخوام فلش کنم میگن 10 تومن با باکس این کار رو بکنم یا جای دیگه ارزون تر هست؟و یارو میگه 100% درست میشه ولی من فکر نمیکنم؟بعد میگم ورژنش مثل این جدیده میشه میگه یه ورژنی میریزم تو اینترنت نباشه ولی میدونم ورژن 100 سال پیشو میریزه ! اگه بعدش خواستم up کنم دوباره خراب میشه؟
بعد گوشی از دستم خور زمین داغون شد اگه بخوام اون قسمتهاش رو که شامل (بالای lcd که led.video call رو پوشش میده ) واستیل های نقره که فلیپ مییاد روش چون اون هم سه چهار جاش فرو رفته عوض کنه 55 تومن میشه به نظرت می صرفه من میخوام از گوشی مدت طولانی اسفاده کنم اونا رو عوض کنم؟
ممنون! :5:
سلام
متاپکس گوشیمو چون دو تا ورژن نشون میده میخوام فلش کنم میگن 10 تومن با باکس این کار رو بکنم یا جای دیگه ارزون تر هست؟و یارو میگه 100% درست میشه ولی من فکر نمیکنم؟بعد میگم ورژنش مثل این جدیده میشه میگه یه ورژنی میریزم تو اینترنت نباشه ولی میدونم ورژن 100 سال پیشو میریزه ! اگه بعدش خواستم up کنم دوباره خراب میشه؟
بعد گوشی از دستم خور زمین داغون شد اگه بخوام اون قسمتهاش رو که شامل (بالای lcd که led.video call رو پوشش میده ) واستیل های نقره که فلیپ مییاد روش چون اون هم سه چهار جاش فرو رفته عوض کنه 55 تومن میشه به نظرت می صرفه من میخوام از گوشی مدت طولانی اسفاده کنم اونا رو عوض کنم؟
ممنون! :5:
اگه واقعا درست بشه، فکر میکنم بیارزه. چون گوشیهای معمولی 5 تومن میگیرن. بعدش حتما باید آپدیت کنی، فقط بلافاصله این کارو بکن. دیگه نباید مشکلی باشه.
اگه تا 9 ماه یا یه سال دیگه میخوای گوشیو نگه داری، به نظرم به صرفه هست. اگه بیشتر از یه سال میخوای نگه داری، اینو بفروش و یه نو بگیر:27: البته بماند که قدیمیها بهتر از این جدیدا هستن...
(کوچیکتر هم بنویسی میبینما...:31:)
سلام بچه ها من سه بار اين فونتهاي كه تو صفحهي 176 يا همين دور برا بود ريختم ولي نشد كه نشد من فقط مي خوام فارسي بخونه نه چيز ديگه راستي اين شكلكها هست وقتي ميخواهي جواب بحث تو سايت بدي ها مال من رفته چه كنم ميدونم اين دومي اين جا جاش نبود شرمنده
سلام دوستان
من درباره ی فارسی در p990 سرچ کردم اما بدرد بخور ترین تایک یه تاپیک در باره ی فارسی در گوشی های uiq3بود که فکر کنم مال کلنگ جان بود من اون کارا را رو گیشیم کردم اما بازم نه میشه فارسی نوشت و نه اس ام اس فارسی را می خونه می خواستم ببینم برای اینکه فارسی داشته باشم باید چکار کنم
من به سایت سونی اریکسون هم سر زدم اما فایده ای نداشت انگار ایران تو این سایت تحریمه
پیشاپیش از کمک هاتون ممنون
خداوند همواره یادتان باد
برنامه Crystal Arabic برنامه خود سايت سوني اريكسون هست من اين برنامه رو از يه Url ديگه كه ايراني بود و اپلود شده بود دانلود كردم و نصب كردم واقعن خيلي راحت بود و خيلي راحت SMS فارسي ميخوند و ميفرستاد ! ولي بعد يه هفته گوشي قاتي كرد .... و اون مشكلاتي كه در صفحات قبل ذكر شد ... :19:
دوست عزيز فكر ميكنم در اين زمينه هم درد هستيم !
cyrus_ln
18-08-2007, 09:26
موقع تایپ SMS تو قسمت Text Option گزینه Predictive Text رو غیر فعال کن.
ممنون متاپكس جان.
بروبچ راهنمايي كنيد.
ميخوام يه رم 2 گيگ بگيرم تا حالا 2 بار رم سوني گرفتم (همونهايي كه سياه هستن) كه هر 2 بارش هم خراب شده.
دوستان چي بگيرم؟ (قيمتش رو هم بگين) يه بنده خدايي ميگفت رم خود گوشي خيلي خوبه ولي من از اونا گير نياوردم اگه جايي تو كرج بلدين بگين من برم از اونجا بخرم يا اگه سايتي هم هست اونم بگين.
در ضمن اگر شماها خودتون داشته باشين ازتون مي خرم.
خب چرا 4 گیگ نمی گیری ؟ بهتره که هست گوشی هم که ساپورت می کنه کلا 66 - 70 تومن
قابل توجه کسانی که با مموری کارت مشکل دارن:
مموری کارتی با P990 سازگاری داره، تا جایی که من میدونم و تجربه دارم، این مدله:
که پکش هم قرمز رنگ هست. اطلاعات بیشتر: پست 512.
مدلها و رنگهای دیگه مثل مدل زیر، سازگاری ندارن و مشکلاتی که خودتون میدونید بوجود میارن.
بنابراین فقط و فقط از نوع اول بخرید.
amin a.^2
18-08-2007, 11:20
برنامه Crystal Arabic برنامه خود سايت سوني اريكسون هست من اين برنامه رو از يه Url ديگه كه ايراني بود و اپلود شده بود دانلود كردم و نصب كردم واقعن خيلي راحت بود و خيلي راحت SMS فارسي ميخوند و ميفرستاد ! ولي بعد يه هفته گوشي قاتي كرد .... و اون مشكلاتي كه در صفحات قبل ذكر شد ... :19:
دوست عزيز فكر ميكنم در اين زمينه هم درد هستيم !
والا من نمی دونم برای هر گوشی فارسی پیدا کردم جز p990 هیچ کسی انگار اصلاً تو گوشیش به فارسی نیاز نداره
بابا بقیه یه کمکی بکنند:41:
popo_p990
18-08-2007, 12:12
اگه واقعا درست بشه، فکر میکنم بیارزه. چون گوشیهای معمولی 5 تومن میگیرن. بعدش حتما باید آپدیت کنی، فقط بلافاصله این کارو بکن. دیگه نباید مشکلی باشه.
اگه تا 9 ماه یا یه سال دیگه میخوای گوشیو نگه داری، به نظرم به صرفه هست. اگه بیشتر از یه سال میخوای نگه داری، اینو بفروش و یه نو بگیر:27: البته بماند که قدیمیها بهتر از این جدیدا هستن...
چاکرتم.همین امروز میرم جمهورییییییییی:46:
سلام بچه ها یه مدت نبودم ولی از این به بعد سعی میکنم بیشتر بیام
از متاپکس عزیز خواهش میکنم لینک یه سری برنامه های کاربردی جدید که خودش ازش استفاده میکنه رو بزاره تا ما هم استفاده کنیم.ممنون.
در ضمن تو این فریمور جدید مشکل ساعت مسیج یا به قولی پیامک درست شد یا نه؟
تو رم گوشی یه سری برنامه هست هیچ کودومو نصب نکنم دیگه چون تریال درسته؟
واسه گوشی ویروس کشم نصب کنم یا نمیخواد ؟اگه میخواد متاپکس و دوستان عزیز لینک شو بزارین ممنون
ببخشین خیلی سوال کردم بازم ممنون
نور صفحه من خیلی دیر خاموش میشه تازه اینطوری شده؟آروم آروم خاموش نمیشه گزینه ای هست که بشه زمان خاموش شدن ال سی دی رو تنظیم کرد؟
و اینکه شارز میزدم قبلا نور خاموش میشد ولی از دیشب روشن میمونه ؟
صدای مکالمه کم شده چی کار باید بکنم قبلا خیلی زیلد بود ولی یه دفعه اینطوری شده چی کار کنم راهنمایی کنید با مستر ریست حل میشه ؟
راستی چطوری میتونم از sms ام back up بگیرم ؟(آخه نمیخوام از دستشون بدم)
لطفا جواب بدین
ممنون ببخشین زیاد شد سوالام
سلام بچه ها من سه بار اين فونتهاي كه تو صفحهي 176 يا همين دور برا بود ريختم ولي نشد كه نشد من فقط مي خوام فارسي بخونه نه چيز ديگه راستي اين شكلكها هست وقتي ميخواهي جواب بحث تو سايت بدي ها مال من رفته چه كنم ميدونم اين دومي اين جا جاش نبود شرمنده
كسي نمي خواد جواب بده لازم دارم ها
popo_p990
18-08-2007, 17:29
درست نشد:41::41::41::41::41::41::41::41:
NimoOol.HD2
18-08-2007, 18:32
سلام خسته نباشید.
لاو ام تی عزیز من یکی از دوستام از اینجا برنامه کریستال رو دانلود کرده بود و الان جدود یک ماه دارره باهاش کار می کنه و هیچ مشکلی نداره . من هم پی 990 دارم ، ضمنا لینک دانلود برنامه رو میشه بدید من هر چی سرچ کردم پیدا نکردم آخه 199 صفحه هست ،( من خودشو دارم زیپ هست و پسورد داره و پسوردشم بلد نیستم چی کار کنم )
برنامه منشی و ریمون کنترل رو پی 990 نداره ؟
NimoOol.HD2
18-08-2007, 18:54
دوستان یه خبر جدید
گوشی ها دارن گرون میشن ها ها ها
من که گوشیم رو 385 با مموری ییک گیگ 20 تومن ، مجموعا 405 تومن خریدم ! ازش هم راضی هستم ولی قاب و محافظ صفحه و کیفش اصلا تو شهر ما گیر نمی یاد .
جواب سوال قبل رو هو تو رو خدا بدین
khosravi53
18-08-2007, 20:53
سلام .من اين برنامه رو روي گوشيم نصب كردم بعد از يه مدتي خراب شد بهت توصيه مي كنم اونو نصب نكني و از فونت ها استفاده كني بهتره . در ضمن اكثر صفحات حاوي موضوعات مهم در صفحات 1 الي 20 هستش
popo_p990
18-08-2007, 22:01
:21::27:بالاخره بعد از 4 ساعت و 30 دقیقه update سر ساعت 10 درست شد
وااااااااای :10::8::5::46::20::27:
سلام خسته نباشید.
لاو ام تی عزیز من یکی از دوستام از اینجا برنامه کریستال رو دانلود کرده بود و الان جدود یک ماه دارره باهاش کار می کنه و هیچ مشکلی نداره . من هم پی 990 دارم ، ضمنا لینک دانلود برنامه رو میشه بدید من هر چی سرچ کردم پیدا نکردم آخه 199 صفحه هست ،( من خودشو دارم زیپ هست و پسورد داره و پسوردشم بلد نیستم چی کار کنم )
برنامه منشی و ریمون کنترل رو پی 990 نداره ؟
شايد فقط گوشي من نسبت به اين برنامه خيلي جذاب الرژي داره به هر حال نصب اين برنامه ديگه توصيه نميشه
من تو همين 10 - 15 صفحه قبل لينك رو درخاست كرده بودم و جواب هم گرفتم و اون رو دانلود كردم پسورد زيپ هم
P 3 0 d o w n l o a d هست البته دبلوهاش و .Com رو فراموش نكن | اين طوري گفتم چون كه اين سايت تو پي سي
***** شده
از دوستاني كه بر مشكل عظيم فارسي نويسي در P990i فارق شده اند تقاضا ميشود براي كمك به اين چاكر با اي دي زير تماس حاصل فرمايند .
MAHDI_x1
از دوستاني كه بر مشكل عظيم فارسي نويسي در P990i فارق شده اند تقاضا ميشود براي كمك به اين چاكر با اي دي زير تماس حاصل فرمايند .
MAHDI_x1
درود . . . . دوست من اين فايل رو مگه نداري؟
يك فايل html هست كه اون رو ميتوني روي گوشيت ذخيره كني. بعد بازش كني . . . متنت رو باهاش بنويسي . . .
كپي كني . . . بعد جايي كه ميخواي پيست كني. . . به جز اين فعلا راه ديگهاي نداره . . .البته براي نوشتن فارسي
براي خوندنش بايد همون فونتها رو بريزي . . .
درود . . . . دوست من اين فايل رو مگه نداري؟
منظورت چه فايلي هست ؟؟
يك فايل html هست كه اون رو ميتوني روي گوشيت ذخيره كني. بعد بازش كني . . . متنت رو باهاش بنويسي . . . كپي كني . . . بعد جايي كه ميخواي پيست كني. . . به جز اين فعلا راه ديگهاي نداره . . .البته براي نوشتن فارسي براي خوندنش بايد همون فونتها رو بريزي . .
شما اگه با برنامه Crystal Arabic كار كرده بوديد ميفهميديد كه اين ديگه چي بابا اگه يه برنامه مشابه Crystal داريد بزاريد و حتما با اي دي من تماس بگيريد !
سلام ميخواهم يك عكس بزارم نمي دونم چه جوري كمك كنيد خيلي فوري
سلام ميخواهم يك عكس بزارم نمي دونم چه جوري كمك كنيد خيلي فوري
خوب ربطش به اين تايپك چيه ؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.