ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ P910i-P990

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

amirkhan_20e20
02-12-2007, 13:34
کسی نیست کمک کنه

عزیز شما فایلی که ویروسی شده بود رو میدونی چی بوده ؟

اگه فایل autorun.exe بوده و ویروس گرفته که در بیشتر موارد همینه وقتی با رو ریدر وصل میکنی اون رو میشناسه و ویروس رو پاک میکنه ولی دیگه با کلیک کردن روی ایکون بالا نمیاد .
میتونی از کلیک راست و open استفاده کنی .

اگه نشد باید با file transfer وصل کنی و با کامپیوتر فرمت کنی . که ممکنه یه 20 دقیقه طول بکشه .

ramin2020
03-12-2007, 00:31
سلام رامین جان.خوبی؟؟دلمون برات تنگ شده بود آقا:46:
خوشحالم که دوباره میبینمت :20::46:

سلام رامين خان
كجا بودي تا حالا?
خيلي دلمون برات تنگ شده بود
اصلا به دلم برات شده بود كه مياي خودت دوباره واسمون آموزشش رو ميذاري
دست گلت درد نكنه

:26:مقدمت گل باران:26:
نمی دونستم اینقدر طرفدار دارم!!! :31: مرسی:40:
حالا از این موقعیت استفاده کنم و خواهش کنم که واسم دعا کنین تا کنکور کارشناسی قبول بشم. خیلی واسم مهمه :19:
چشم. آموزش چک کردن ایمیل هم الان واست می نویسم.

ramin2020
03-12-2007, 01:46
نکته: اول از همه بگم که ایمیل شما باید از نوع POP3 باشه. (مثل GMail) در ضمن در بعضی از سرویس دهنده ها باید در قسمت تنظیماتش بگین که می خواین از POP3 استفاده کنین. (مثل GMail)

برای این منظور مراحل زیر را طی کنید:
Messaging>More>Setting>Email account>New
این قسمت دارای 3 سربرگ هست که به ترتیب توضیح میدم:
سربرگ Basic:
Account name: یک نام دلخواه هست که خودتون انتخاب می کنین که اگه مثلا چند تا ایمیل داشتین بتونین اونارو از هم تشخیص بدین.

Your Name: نامی که دریافت کننده ایمیل شما، آن را خواهد دید.

Email address: ایمیل خود را به طور کامل وارد کنید. (test@gmail.com)

Connection Type: در این قسمت POP3 انخاب کنید. (گزینه IMAP برای ایمیل هایی هست که فقط می توانید ایمیل را دریافت کنید و برای فرستادن ایمیل باید به سایت دهنده ایمیل login کنید.)

سربرگ Inbox:
Incomin server address: در این قسمت باید یک آدرس مخصوص برای دریافت ایمیل از سرور وارد کنید. (برای GMail به این صورت هست: pop.gmail.com ) *

Username: ایمیل خود را در این قسمت وارد کنید. (در بعضی موارد باید ایمیل را به طور کامل وارد کنید و در بعضی موارد فقط uasername کافی است. به سایت سرویس دهنده بستگی دارد)

Password: پسورد ایمیل خود را وارد کنید.

Download restriction: چون معمولا اینترنت در موبایل بر حسب دیتایی هست که ترانسفر میشه. این گزینه برای کتر کردن هزینه هست که شامل 3 انتخابه:
- just header: فقط تیتر ایمیل هارو دانلود می کنه. (بعدا می تونین هر کردوم رو که می خواین بخونین، دانلود کنین)
- emails smallet than: با انتخاب این مورد، گزینه زیریش(smaller than) فعال میشه و به این معنی هستش که ایمیل هایی که حجمشون کمتر از حجم وارد شده در گزینه زیریش باشه، دانلود بشه.
- no restriction: با انتخاب این مورد، هیچ محدودیتی اعمال نمیشه و همه ایمیل ها به صورت کامل در ابتدا دانلود میشه.

smaller than: کاربرد آن در بالا ذکر شد.

Limit number of emails: با انتخاب این مورد، گزینه زیریش (Limit is set to) فعال میشه. مارک دار کردن این مورد برای مشخص کردن تعداد ایمیلی هست که می تونه در موبایل شما به طور کامل باقی بمونه. یعنی اگر شما عدد 10 رو تعیین کنید و 10تا ایمیل هم در inbox گوشی شما باشد، وقتی ایمیل جدیدی برسه، اولین ایمیل پاک میشه و فقط تیترش باقی می مونه.

Receive using group: این گزینه برای انتخاب گروه اینترنتی است که شما قصد دارید توسط آن ایمیل های شما گرفته بشه. (به قسمت Connection در کنترل پنل مربوط می شود)

سربرگ Outbox:
Outgoing server address: در این قسمت باید یک آدرس مخصوص برای فرستادن ایمیل به سرور وارد کنید. (برای GMail به این صورت هست: smtp.gmail.com ) *

Use SMTP authentication: برای تعیین اعتبار و صحت اطلاعات. ** با انتخاب این گزینه، 3گزینه زیریش فعال میشه.

Use inbox login detain: اگر username و پسورد باید مثل اطلاعاتی که در سربرگ inbox وارد کردید باشد (که معمولا باید این گونه باشد) این گزینه را تیک بزنید. **

username: برای دادن username (با توجه به توضیحات بالا،اگر لازم بود وارد کنید)

password: برای دادن password (با توجه به توضیحات بالا، اگر لازم بود وارد کنید)

Send using group: این گزینه برای انتخاب گروه اینترنتی است که شما قصد دارید توسط آن ایمیل های شما فرستاده بشه. (به قسمت Connection در کنترل پنل مربوط می شود)

کار تموم شد. حالا دکمه Save رو بزنین.
در قسمت messaging یه فولدر جدید به نام accounte شما درست میشه که می تونین مثل پوشه sms از اون استفاده کنین.
در ضمن برای دریافت و فرستادن ایمیل به این شکل عمل کنین:
messaging>more>get & send
------------------------------------------------------------------------

* برای به دست آوردن این آدرس ها، می تونین از خود همون سایت ایمیل دهنده استفاده کنین. معمولا در قسمت تنظیمات برای نرم افزار outlook قرار میدن.

** این تنظیمات مربوط به سرور ایمیل دهنده هست. برای متوجه شدن این تنظیمات، از همون تنظیماتی که برای نرم افزار outlook می گن استفاده کنین.

----------------------------------------------------------------------

فکر کنم یکم زیادی کامل توضیح دادم :31: زیادم سخت نیست، نترسین. سوالی بود در خدمتم :10:

shahshahani
03-12-2007, 09:25
نکته: اول از همه بگم که ایمیل شما باید از نوع POP3 باشه. (مثل GMail) در ضمن در بعضی از سرویس دهنده ها باید در قسمت تنظیماتش بگین که می خواین از POP3 استفاده کنین. (مثل GMail)

برای این منظور مراحل زیر را طی کنید:
Messaging>More>Setting>Email account>New
این قسمت دارای 3 سربرگ هست که به ترتیب توضیح میدم:
سربرگ Basic:
Account name: یک نام دلخواه هست که خودتون انتخاب می کنین که اگه مثلا چند تا ایمیل داشتین بتونین اونارو از هم تشخیص بدین.

Your Name: نامی که دریافت کننده ایمیل شما، آن را خواهد دید.

Email address: ایمیل خود را به طور کامل وارد کنید. (test@gmail.com)

Connection Type: در این قسمت POP3 انخاب کنید. (گزینه IMAP برای ایمیل هایی هست که فقط می توانید ایمیل را دریافت کنید و برای فرستادن ایمیل باید به سایت دهنده ایمیل login کنید.)

سربرگ Inbox:
Incomin server address: در این قسمت باید یک آدرس مخصوص برای دریافت ایمیل از سرور وارد کنید. (برای GMail به این صورت هست: pop.gmail.com ) *

Username: ایمیل خود را در این قسمت وارد کنید. (در بعضی موارد باید ایمیل را به طور کامل وارد کنید و در بعضی موارد فقط uasername کافی است. به سایت سرویس دهنده بستگی دارد)

Password: پسورد ایمیل خود را وارد کنید.

Download restriction: چون معمولا اینترنت در موبایل بر حسب دیتایی هست که ترانسفر میشه. این گزینه برای کتر کردن هزینه هست که شامل 3 انتخابه:
- just header: فقط تیتر ایمیل هارو دانلود می کنه. (بعدا می تونین هر کردوم رو که می خواین بخونین، دانلود کنین)
- emails smallet than: با انتخاب این مورد، گزینه زیریش(smaller than) فعال میشه و به این معنی هستش که ایمیل هایی که حجمشون کمتر از حجم وارد شده در گزینه زیریش باشه، دانلود بشه.
- no restriction: با انتخاب این مورد، هیچ محدودیتی اعمال نمیشه و همه ایمیل ها به صورت کامل در ابتدا دانلود میشه.

smaller than: کاربرد آن در بالا ذکر شد.

Limit number of emails: با انتخاب این مورد، گزینه زیریش (Limit is set to) فعال میشه. مارک دار کردن این مورد برای مشخص کردن تعداد ایمیلی هست که می تونه در موبایل شما به طور کامل باقی بمونه. یعنی اگر شما عدد 10 رو تعیین کنید و 10تا ایمیل هم در inbox گوشی شما باشد، وقتی ایمیل جدیدی برسه، اولین ایمیل پاک میشه و فقط تیترش باقی می مونه.

Receive using group: این گزینه برای انتخاب گروه اینترنتی است که شما قصد دارید توسط آن ایمیل های شما گرفته بشه. (به قسمت Connection در کنترل پنل مربوط می شود)

سربرگ Outbox:
Outgoing server address: در این قسمت باید یک آدرس مخصوص برای فرستادن ایمیل به سرور وارد کنید. (برای GMail به این صورت هست: smtp.gmail.com ) *

Use SMTP authentication: برای تعیین اعتبار و صحت اطلاعات. ** با انتخاب این گزینه، 3گزینه زیریش فعال میشه.

Use inbox login detain: اگر username و پسورد باید مثل اطلاعاتی که در سربرگ inbox وارد کردید باشد (که معمولا باید این گونه باشد) این گزینه را تیک بزنید. **

username: برای دادن username (با توجه به توضیحات بالا،اگر لازم بود وارد کنید)

password: برای دادن password (با توجه به توضیحات بالا، اگر لازم بود وارد کنید)

Send using group: این گزینه برای انتخاب گروه اینترنتی است که شما قصد دارید توسط آن ایمیل های شما فرستاده بشه. (به قسمت Connection در کنترل پنل مربوط می شود)

کار تموم شد. حالا دکمه Save رو بزنین.
در قسمت messaging یه فولدر جدید به نام accounte شما درست میشه که می تونین مثل پوشه sms از اون استفاده کنین.
در ضمن برای دریافت و فرستادن ایمیل به این شکل عمل کنین:
messaging>more>get & send
------------------------------------------------------------------------

* برای به دست آوردن این آدرس ها، می تونین از خود همون سایت ایمیل دهنده استفاده کنین. معمولا در قسمت تنظیمات برای نرم افزار outlook قرار میدن.

** این تنظیمات مربوط به سرور ایمیل دهنده هست. برای متوجه شدن این تنظیمات، از همون تنظیماتی که برای نرم افزار outlook می گن استفاده کنین.

----------------------------------------------------------------------

فکر کنم یکم زیادی کامل توضیح دادم :31: زیادم سخت نیست، نترسین. سوالی بود در خدمتم :10:

دستت درد نكنه درست شد يعني هيچ ارور يا اشكالي نميده ولي متاسفانه هنوز نتونستم باهاش ميل بفرستم
يعني ميره برايsend ولي طول ميكشه و بعدشم مينويسه timed out
اگه ممكنه يه كمكي بكن منم دعات ميكنم
البته ميدونم كه به حرف گربه سياه بارون نمياد

hamed1987
03-12-2007, 19:41
با سلام خدمت تمامی دوستان گلم
میخواستم بگم که من گوشیمو عوض کردم و :26: N95 8gb :26: گرفتم ولی همچنان به این کلوپ سر میزنم:10:

NimoOol.HD2
03-12-2007, 21:11
بچه ها سلام ببخشيد ما رفتيم ديگه نيومديما
ببخشيد شما که پي 990 داريد و تغيريبا يک سال عمر کرده دوربينش ضعيف نشده ؟ چي کار کنم ؟
جواب امضا يم رو هم بديد (لفظ قلم !! )

NimoOol.HD2
03-12-2007, 22:26
ببخشيد يه سوال ديگه
چجوري ميشه از اس ام اس ها و مراحل بازي وي جي سينگل پرو گلف بک بکاپ بگيريم ؟
Answere as fast as u can please

ببخشيد شما که پي 990 داريد و تغيريبا يک سال عمر کرده دوربينش ضعيف نشده ؟ چي کار کنم ؟

Highbury
04-12-2007, 00:07
سلام دوستان من تا به حال با پی990 کار نکردم با اینکه خیلی خز شده بود ولی هیش کدوم از دوستام این گوشی رو نداشتن از شما اطلاعاتی میخواستم
1- حساسیت صفحه لمسی اش چطوره؟با ام600 و دبلیو 950 مقایسه بشه لطفا
2-سرعتش چطوره؟نسبت به ان73 و ام600 و دبلیو 950 ؟ اگه آپدیت بشه چه تغییراتی بوجود میاد؟
3-کی بورد مجازی داره؟
4-تشخیص دست خطش چطوره یعنی کار باهاش راحته؟مثل ام600 یا دبلیو 950 میمونه؟
5-منوهاش مثل دبلیو950 میمونه؟میشه راحت با دست کار کرد؟ منظورم اینه که همیشه باید از قلم استفاده کرد یا مثل دبلیو 950 میشه فقط از ال سی دی استفاده کرد؟
6-کار کردن با اون کیبوردش چطوره؟ نسبت به ام600 و پی1 آیا راحت تره؟؟ فاصله هاشون خوبه یا اینکه اشتباهی زده میشه؟
7-رمش نسبت به ام600 و دبلیو950 و پی1 چقدره؟ منظورم اینه که رم هر کدوم از اینا چقدره؟
8-یه جا نوشته بود که تقویت صدای پی990 چه جوری تقویتش میکنن؟
9- هر چی برنامه که به پی1 و دبلیو950 میخوره آیا به این گوشی هم میخوره؟
10- فیلم رو به چه کیفیتی نشون میده منظورم اینه که به کیفیت دبلیو950 نشون میده یعنی مثل تلویزیون یا مثل کا800 بد نشون میده/با فرمت mpg4 نشون میده یا 3gp?
11-توی هدفون صداش چطوره؟نسبت به کا800 و دبلیو810 مقایسه بشه
12-شارژش خوبه؟کلا گوشی خوبی هست یا نه؟

ramin2020
04-12-2007, 00:57
دستت درد نكنه درست شد يعني هيچ ارور يا اشكالي نميده ولي متاسفانه هنوز نتونستم باهاش ميل بفرستم
يعني ميره برايsend ولي طول ميكشه و بعدشم مينويسه timed out
اگه ممكنه يه كمكي بكن منم دعات ميكنم
البته ميدونم كه به حرف گربه سياه بارون نمياد
احتمالا یکی از تنظیمات outbox اشتباهه. دوباره چک کن.
ایمیل تونستی بگیری؟

ramin2020
04-12-2007, 00:59
با سلام خدمت تمامی دوستان گلم
میخواستم بگم که من گوشیمو عوض کردم و :26: N95 8gb :26: گرفتم ولی همچنان به این کلوپ سر میزنم:10:
مبارکت باشه. یه چند روزی کار کن بعد به ما بگو چطوره.

ramin2020
04-12-2007, 01:04
ببخشيد يه سوال ديگه
چجوري ميشه از اس ام اس ها و مراحل بازي وي جي سينگل پرو گلف بک بکاپ بگيريم ؟
Answere as fast as u can please

اس ام اس رو میتونی با همون برنامه pc suite بک آپ بگیری.البته من تا حالا امتحان نکردم. در ضمن می تونی به داخل سیم کارت هم کپی کنی.
گلف رو نمی دونم.
مگه دوربین واسه خودش ضعیف میشه؟ من که 5ماهه دارم، چیزی ضعیف شدنی حس نکردم.
جواب امضاتو هم نمیدونم.

hamed1987
04-12-2007, 01:33
مبارکت باشه. یه چند روزی کار کن بعد به ما بگو چطوره.

مرسی
ok حتما:11:

Highbury
04-12-2007, 08:28
سلام دوستان من تا به حال با پی990 کار نکردم با اینکه خیلی خز شده بود ولی هیش کدوم از دوستام این گوشی رو نداشتن از شما اطلاعاتی میخواستم
2-سرعتش چطوره؟نسبت به ان73 و ام600 و دبلیو 950 ؟ اگه آپدیت بشه چه تغییراتی بوجود میاد؟
3-کی بورد مجازی داره؟
5-منوهاش مثل دبلیو950 میمونه؟میشه راحت با دست کار کرد؟ منظورم اینه که همیشه باید از قلم استفاده کرد یا مثل دبلیو 950 میشه فقط از ال سی دی استفاده کرد؟
6-کار کردن با اون کیبوردش چطوره؟ نسبت به ام600 و پی1 آیا راحت تره؟؟ فاصله هاشون خوبه یا اینکه اشتباهی زده میشه؟
7-رمش نسبت به ام600 و دبلیو950 و پی1 چقدره؟ منظورم اینه که رم هر کدوم از اینا چقدره؟
10- فیلم رو به چه کیفیتی نشون میده منظورم اینه که به کیفیت دبلیو950 نشون میده یعنی مثل تلویزیون یا مثل کا800 بد نشون میده/با فرمت mpg4 نشون میده یا 3gp?
شونصد نفر توی این تاپیک اومدن به سوالای من جواب ندادن. آخه دلتون میاد من با این اینترنت کم مصرفم:31:کل این تاپیک هزار و اندی صفحه ای رو بخونم:18:
صد رحمت به کلوپ کا800 خودم

shahshahani
04-12-2007, 09:43
3-کی بورد مجازی داره؟

با سلام خدمت شما:20:
متاسفانه چون من مثل شما گوشی باز نیستم و w950 و m600 دستم نیست فقط درباره p990 اظهار نظر میکنم.:31:
1- خوبه
2- سرعتش نسبت به n73 بهتره و اگه آپدیت بشه خیلی بالاتر هم میره.:27:
3- بله
4- عالیه
5- بعضی آیکونها مثل task manager و چند تای دیگه خیلی کوچولو هستن ولی اگه با دست هم باهاشون کار کنی مشکلی پیش نمیاد.
6- من بیشتر با قلم مینویسم اما به نظرم فاصله هاشون خوبه.
7- اگه منظورت حافظه داخلیه 64 مگا بایت هستش.اون دوتا رو نمیدونم.
8- نمیدونم ولی با آپدیت صداش بیشتر هم میشه.
9- بله به غیر از theme
10- والا ما نفهمیدیم مثل تلوزیون یعنی چی ولی کیفیت پخشش خوبه و میتونی فیلم رو expand کنی روی کل صفحه نمایش.هر دو فرمت رو هم ساپورت میکنه.
11- عالیه.نسبت به w810 صداش ضعیفتره ولی کیفیتش بالاتر هستش.:8:
12- بستگی به مصرفت داره(9ساعت مکالمه و 400 ساعت stand by) کلا نسبت به امکانات و قیمتش گوشی توپیه

امیدوارم جوابها بدرد بخور بوده باشه:46:
موفق باشی:10:

Highbury
04-12-2007, 10:19
با سلام خدمت شما:20:
متاسفانه چون من مثل شما گوشی باز نیستم و w950 و m600 دستم نیست فقط درباره p990 اظهار نظر میکنم.:31:
1- خوبه
2- سرعتش نسبت به n73 بهتره و اگه آپدیت بشه خیلی بالاتر هم میره.:27:
3- بله
4- عالیه
5- بعضی آیکونها مثل task manager و چند تای دیگه خیلی کوچولو هستن ولی اگه با دست هم باهاشون کار کنی مشکلی پیش نمیاد.
6- من بیشتر با قلم مینویسم اما به نظرم فاصله هاشون خوبه.
7- اگه منظورت حافظه داخلیه 64 مگا بایت هستش.اون دوتا رو نمیدونم.
8- نمیدونم ولی با آپدیت صداش بیشتر هم میشه.
9- بله به غیر از theme
10- والا ما نفهمیدیم مثل تلوزیون یعنی چی ولی کیفیت پخشش خوبه و میتونی فیلم رو expand کنی روی کل صفحه نمایش.هر دو فرمت رو هم ساپورت میکنه.
11- عالیه.نسبت به w810 صداش ضعیفتره ولی کیفیتش بالاتر هستش.:8:
12- بستگی به مصرفت داره(9ساعت مکالمه و 400 ساعت stand by) کلا نسبت به امکانات و قیمتش گوشی توپیه

امیدوارم جوابها بدرد بخور بوده باشه:46:
موفق باشی:10:
1-منظورم از رم حافظه داخلی نیستش منظرم همون حافظه موقت همون رم کامپیوتر منظورمه.
2-کیفیت ال سی دی اش چطوره؟نسبت به ان73 و ...
3-ارزش این قیمت رو داره یعنی 280-90 تومان.در شرایطی که با پول کمتر میشه آ1200 گرفت.
حملش چطوره؟گوشی باید سنگین و بزرگ باشه

H M R 0 0 7
04-12-2007, 10:31
1-منظورم از رم حافظه داخلی نیستش منظرم همون حافظه موقت همون رم کامپیوتر منظورمه.
2-کیفیت ال سی دی اش چطوره؟نسبت به ان73 و ...
3-ارزش این قیمت رو داره یعنی 280-90 تومان.در شرایطی که با پول کمتر میشه آ1200 گرفت.
حملش چطوره؟گوشی باید سنگین و بزرگ باشه

1-حافظه داخليش مثله 950 هستش ولي مديريت حافظش يكمي ضعيفتره. يعني در حالت عادي كمتر از 950 حافظه خالي داره.
2-ال سي 990 در حد n73 هست ولي اندازش بزرگرته.
3-نسبت به امكاناتش واقعا ارزشش رو داره.
با اين كه دوربينش 2 مگ هست ولي انگار كيفيتش بيشتره. در ضمن فوكوسش خيلي بالاست.(موقع عكس بردار از نزديك خيلي عاليه . n73 رو ميزاره تو جيبش:46:)

h_mj298
04-12-2007, 13:04
با رم ريدر به كامپيوتر وصل ميكني يا با خود گوشي?
تو يه كامپيوتر ديگه هم امتحان كن ببين هنگ ميكنه يا نه?

با خود گوشی مموری اصلیشو میزارم مشکلی نداره!!!1

moji643
04-12-2007, 13:21
بچه ها من میخوام بذارم یه گوشی خوب بگیرم.
نظر خودم p990 هست. ولی الان گوشی نوکیا دارم و نوکیا رو بیشتر از سونی می پسندم.

به نظر شما من نوکیا بگیرم یا اینکه p990 ؟؟

خیلی مرسی

Highbury
04-12-2007, 13:46
بچه ها من میخوام بذارم یه گوشی خوب بگیرم.
نظر خودم p990 هست. ولی الان گوشی نوکیا دارم و نوکیا رو بیشتر از سونی می پسندم.

به نظر شما من نوکیا بگیرم یا اینکه p990 ؟؟

خیلی مرسی
امضات خیلی باحاله

NimoOol.HD2
04-12-2007, 15:29
اس ام اس رو میتونی با همون برنامه pc suite بک آپ بگیری.البته من تا حالا امتحان نکردم. در ضمن می تونی به داخل سیم کارت هم کپی کنی.
گلف رو نمی دونم.
مگه دوربین واسه خودش ضعیف میشه؟ من که 5ماهه دارم، چیزی ضعیف شدنی حس نکردم.
جواب امضاتو هم نمیدونم.

ممنون که جوابمو دادي
آخه من الان دوربينم ديگه اون کيفيت روز هاي اول رو نداره ( ضمنا يه سوال نخند تا بگم ديگه اه ،،، نميشه دوربين اين گوشي رو با دوربين يه گوشي ديگه پيوند بديم ؟ اصلا انقدر بخند تا منفجر شي )

بعدش من که شونصد تا اس ام اس دارم چجوري بريزم توي سيم کارت سيم کارت فوقا 20 تا اس ام اس ميگيره

NimoOol.HD2
04-12-2007, 22:23
ببخشيد يه سوالي داشتم
البته نه در مورد پي 990 نمي دونم مدلش چيه ولي از اين ريلي هاست و نوکيا هست. مال يکي از اقواممون بعد فون لوکش رو اشتباه داده حالا گوشي قاط زده بايد چي کار کنه ؟ من مجبور شدم که اينجا اينو بزارم آخه به نظر من هيچ جا توي اين انجمنا ، از اينجا فعال تر نيست تو رو خدا بگيد تازه موبايل ماله خودشم نيست ماله يکي ديگست . اگه راه حلي نداريد حتما با فلش درست مي شه ديگه . اگر با فلش درست ميشه جون من لينک دانلود آموزش فلش رو بزاريد يا همينجا جون من سريع جواب بديد

ALFA323
04-12-2007, 22:39
3-کی بورد مجازی داره؟

سلام Zimka جان اقا خز کدومه ... این حرف ها همش کشکه شما کار خودتون رو بکنید .
خوب چون برادم P990 داره روی اون تسلط کامل دارم پس جواب هاتو با دقت میدم .
1 - حساسیت صفحه لمسی P990 بالاست به طوری که با کوچکترین اشاره عمل میکنه اما نظر شخصی خودم اینه که یک مقدار از W950 کمتره . چون صفحه W950 هنوز دستتو نزدیکش نکردی عمل میکنه ...

2 - سرعتش فوق العاده هست از N73 خیلی بیشتره .. (اگر فرانسوی اصل باشه هنگ تو کارش به هیچ وجه نیست ) با آخرین آپدیت 2007 سرعت اینترنت و وایرلس تا حد زیادی افزایش پیدا میکنه (خود گوشی هم همینطور ولی چشم گیر نیست)

3 - کیبورد مجازی هم داره ( میتونی با نصب برنامه فارسی کیبور فارسی رو هم داشته باشی !)

4 - کار باهاش راحته منتها یکم بزرگه یعنی خوش دست زیاد نیست ( البته اگر صفحه کلید روش رو بکنی گوشی باریک تر میشه و خوش دست تر )

5 - منوها به دو صورت هستند یکی منوهایی که تو صفحه دستکتاپ قرار دارند که 5 عدد هستند و موقعی که درب گوشی بسته هست تنها باید از دکمه استفاده کنی ... اگر در گوشی رو باز کنی دیگه باید با قلم کار کنی
البته منوها تغییر پیدا میکنند و حالت افقی پیدا میکند...

6 - کیبورد روی صفحه اصلی گوشی کار کردن باهاشون بسیار راحته یه چیزی تو مایه های W700 یا K300 میمونه اما کیبورد آبی رنگی که پایین اسکرین قرار داره یکم دکمه هاش ریز هست ولی اگر دقت کنی اشتباه زده نمیشن ( در ضمن شما هیچ وقت نیاز به اونها پیدا نمیکنید چون کیبورد مجازی کار رو برای شما بسیار بسیار اسون میکنه !)

7 - رم داخلی در حدود 80 تا هست البته وقتی گوشی رو آپدیت میکنی بعد اینستال میکنی حدوداً 60 مگی اینا میشه ...

8 - هنوز تجربه ای براش کسب نکردم ولی صدای خروجی خود گوشی شما رو راضی میکنه ...

9 - اره میخوره چون همه از sym V9.1 و UIQ3 استفاده میکنن.

10 - فیلم رو عالی نشون میده در حد همون W950 نه بیشتر و نه کمتر از لحاظ فرمت هم ، هم 3GP و هم MP4
رو قبول میکنه و پخش میکنه ...

11 - صدای تو هدفون زیاد تعریفی نداره ولی یه دیده نسبت به اون دارم چون کیفیت خروجی تو هندزفری زیاده احساس میکنی راضیت نمیکنه ولی تعریف خاصی نمی تونم دربارش بکنم ....

12 - شارژشم خوبه ولی اگر بخوای مرتب باهاش گلف بازی کنی شارژش تموم میشه (در کل دوامش خوبه)

13 - بلوتوث p990 بسیار قویه یعنی اگر شما تو یه جای شلوغ یه سرچ بکنی هر چی بلوتوث ON هست رو سر 3 سوت پیدا میکنی اما تو مدل های دیگه نه 3 ساعت طول میکشه تازه 4 تا میاد بالا !...

14 - AutoFocuce دوربین گوشی زیاد تعریفی نداره به ویژه در فاصله های دور در موقع عکس برداری ولی عکس هایی که از نزدیک میگیره محشره ... دوربینش رو با k810 مقایسه کردم !....

اگر بازم امری بود در خدمتم..
موفق باشید

moji643
04-12-2007, 23:11
امضات خیلی باحاله

قابل نداره عزیزم

میخوای تا درش بیارم بدم به شما؟؟؟؟
جون من تعارف نکنیا :10: :31:

Highbury
04-12-2007, 23:58
سلام Zimka جان اقا خز کدومه ... این حرف ها همش کشکه شما کار خودتون رو بکنید .
خوب چون برادم P990 داره روی اون تسلط کامل دارم پس جواب هاتو با دقت میدم .
1 - حساسیت صفحه لمسی P990 بالاست به طوری که با کوچکترین اشاره عمل میکنه اما نظر شخصی خودم اینه که یک مقدار از W950 کمتره . چون صفحه W950 هنوز دستتو نزدیکش نکردی عمل میکنه ...

2 - سرعتش فوق العاده هست از N73 خیلی بیشتره .. (اگر فرانسوی اصل باشه هنگ تو کارش به هیچ وجه نیست ) با آخرین آپدیت 2007 سرعت اینترنت و وایرلس تا حد زیادی افزایش پیدا میکنه (خود گوشی هم همینطور ولی چشم گیر نیست)

3 - کیبورد مجازی هم داره ( میتونی با نصب برنامه فارسی کیبور فارسی رو هم داشته باشی !)

4 - کار باهاش راحته منتها یکم بزرگه یعنی خوش دست زیاد نیست ( البته اگر صفحه کلید روش رو بکنی گوشی باریک تر میشه و خوش دست تر )

5 - منوها به دو صورت هستند یکی منوهایی که تو صفحه دستکتاپ قرار دارند که 5 عدد هستند و موقعی که درب گوشی بسته هست تنها باید از دکمه استفاده کنی ... اگر در گوشی رو باز کنی دیگه باید با قلم کار کنی
البته منوها تغییر پیدا میکنند و حالت افقی پیدا میکند...

6 - کیبورد روی صفحه اصلی گوشی کار کردن باهاشون بسیار راحته یه چیزی تو مایه های W700 یا K300 میمونه اما کیبورد آبی رنگی که پایین اسکرین قرار داره یکم دکمه هاش ریز هست ولی اگر دقت کنی اشتباه زده نمیشن ( در ضمن شما هیچ وقت نیاز به اونها پیدا نمیکنید چون کیبورد مجازی کار رو برای شما بسیار بسیار اسون میکنه !)

7 - رم داخلی در حدود 80 تا هست البته وقتی گوشی رو آپدیت میکنی بعد اینستال میکنی حدوداً 60 مگی اینا میشه ...

8 - هنوز تجربه ای براش کسب نکردم ولی صدای خروجی خود گوشی شما رو راضی میکنه ...

9 - اره میخوره چون همه از sym V9.1 و UIQ3 استفاده میکنن.

10 - فیلم رو عالی نشون میده در حد همون W950 نه بیشتر و نه کمتر از لحاظ فرمت هم ، هم 3GP و هم MP4
رو قبول میکنه و پخش میکنه ...

11 - صدای تو هدفون زیاد تعریفی نداره ولی یه دیده نسبت به اون دارم چون کیفیت خروجی تو هندزفری زیاده احساس میکنی راضیت نمیکنه ولی تعریف خاصی نمی تونم دربارش بکنم ....

12 - شارژشم خوبه ولی اگر بخوای مرتب باهاش گلف بازی کنی شارژش تموم میشه (در کل دوامش خوبه)

13 - بلوتوث p990 بسیار قویه یعنی اگر شما تو یه جای شلوغ یه سرچ بکنی هر چی بلوتوث ON هست رو سر 3 سوت پیدا میکنی اما تو مدل های دیگه نه 3 ساعت طول میکشه تازه 4 تا میاد بالا !...

14 - AutoFocuce دوربین گوشی زیاد تعریفی نداره به ویژه در فاصله های دور در موقع عکس برداری ولی عکس هایی که از نزدیک میگیره محشره ... دوربینش رو با k810 مقایسه کردم !....

اگر بازم امری بود در خدمتم..
موفق باشید
اقا خیلی ممنون از توضیحات شما استفاده کردم

ALFA323
05-12-2007, 00:04
خواهش میکنم قابل شما رو نداشت .

ramin2020
05-12-2007, 16:53
ممنون که جوابمو دادي
آخه من الان دوربينم ديگه اون کيفيت روز هاي اول رو نداره ( ضمنا يه سوال نخند تا بگم ديگه اه ،،، نميشه دوربين اين گوشي رو با دوربين يه گوشي ديگه پيوند بديم ؟ اصلا انقدر بخند تا منفجر شي )

بعدش من که شونصد تا اس ام اس دارم چجوري بريزم توي سيم کارت سيم کارت فوقا 20 تا اس ام اس ميگيره
نمیدونم والا. باید از کارشناسای کشاورزی این سوال رو بکنی :46:
خوب من که نمی دونستم شونصد تا اس ام اس داری. از راه دوم استفاده کن. یا بشین یکی یکی اس ام اس هارو کپی کن توی note بعد یه جا save کن.

ramin2020
05-12-2007, 16:58
ببخشيد يه سوالي داشتم
البته نه در مورد پي 990 نمي دونم مدلش چيه ولي از اين ريلي هاست و نوکيا هست. مال يکي از اقواممون بعد فون لوکش رو اشتباه داده حالا گوشي قاط زده بايد چي کار کنه ؟ من مجبور شدم که اينجا اينو بزارم آخه به نظر من هيچ جا توي اين انجمنا ، از اينجا فعال تر نيست تو رو خدا بگيد تازه موبايل ماله خودشم نيست ماله يکي ديگست . اگه راه حلي نداريد حتما با فلش درست مي شه ديگه . اگر با فلش درست ميشه جون من لينک دانلود آموزش فلش رو بزاريد يا همينجا جون من سريع جواب بديد
من پیشنهاد می کنم به یه موبایل فروشی معتبر و حرفه ای نشونش بدی. چون ممکنه یه کدی داشته باشن که بتونن بازش کنن.
فلش نوکیا رو نمیدونم ولی بدی بیرون راحت واست فلش می کنن.

ramin2020
05-12-2007, 17:10
ببخشيد يه سوالي داشتم
توو اینترنت واست گشتم و اینارو واست پیدا کردم، ببین کدوم به دردت می خوره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اون لینک دوم هم به جای ---- ، از نوشته روبرو استفاده کن. (p30world ف ی ل ت ر می کنه) : i r- t c i . o r g

NimoOol.HD2
06-12-2007, 17:06
خيلي ممنون دستتون درد نکنه بچه ها برنامه و تم براي گوشي 990 نداريد ؟ پي منظورمه

H M R 0 0 7
06-12-2007, 18:09

سلام. برو اينجا. تاپيك برنامه هاي UIQ3

hadib65
07-12-2007, 00:43
اقا يه سوال كوچولو ‌‍.من چنتا عكس اس ام اس ريختم تو گوشي هم فرمت otaهماون يكي ديگه بعد هركاري كردم نتونستم ارسال كنم چتوري ميشه اونارو اس ام اس كرد مدل گوشيم p990

CyberSunset
07-12-2007, 09:22
سلام

من تصميم دارم كه P990 رو بخرم. ولي شنيدم اونايي كه اين گوشي رو دارن از حجم زيادش شاكي هستن. لطفا نظر بديد كه همينطوره يا نه.
توي سايت gsmarena نوشته كه ميشه فليپ گوشي رو باز كرد. ميخواستم ببينم كه اولا همينطوره يا نه. بعدش اگر فليپ رو باز كنيم، نقصي توي كار پيدا نميشه؟ درپوشي كه بجاي فليپ قرار مي‌گيره، آيا همراه گوشي هست يا بايد جدا خريداري بشه؟

با تشكر

H M R 0 0 7
07-12-2007, 15:25
سلام

من تصميم دارم كه P990 رو بخرم. ولي شنيدم اونايي كه اين گوشي رو دارن از حجم زيادش شاكي هستن. لطفا نظر بديد كه همينطوره يا نه.
توي سايت gsmarena نوشته كه ميشه فليپ گوشي رو باز كرد. ميخواستم ببينم كه اولا همينطوره يا نه. بعدش اگر فليپ رو باز كنيم، نقصي توي كار پيدا نميشه؟ درپوشي كه بجاي فليپ قرار مي‌گيره، آيا همراه گوشي هست يا بايد جدا خريداري بشه؟

با تشكر

البته حجم P990 نسبت گوشيهاي ديگه بيشتره . ولي نه در اون حد كه بخواد شما رو از خريدش پشيمون كنه.
شما ميتونيد فليپ گوشي رو براحتي توسط راهنمايي كه توي خود جعبه گوشي هست برداريد. حتي براي اين كار يك پيچ گوشتي ريز و يك درپوش گذاشته شده. اين بدين معنيه كه اين يه روش استاندارد كه خود كارخانه براي اين گوشي در نظر گرفته.
من خودم از همون روز اول فليپ رو برداشتم.به نظرم چيز اضافي هستش.:46:

ramin2020
07-12-2007, 21:44
مشکلت حل شد؟ اگه آره، حداقل بگو از کدوم راه رافتی ما هم بدونیم.

CyberSunset
07-12-2007, 23:15
البته حجم P990 نسبت گوشيهاي ديگه بيشتره . ولي نه در اون حد كه بخواد شما رو از خريدش پشيمون كنه.
شما ميتونيد فليپ گوشي رو براحتي توسط راهنمايي كه توي خود جعبه گوشي هست برداريد. حتي براي اين كار يك پيچ گوشتي ريز و يك درپوش گذاشته شده. اين بدين معنيه كه اين يه روش استاندارد كه خود كارخانه براي اين گوشي در نظر گرفته.
من خودم از همون روز اول فليپ رو برداشتم.به نظرم چيز اضافي هستش.:46:

از راهنمايي شما دوست عزيز ممنونم.:11:

shahshahani
08-12-2007, 09:21
سلام بالاخره رفتم اون مموري درب و داغون رو پس دادم به يارو
الان همون مموري فابزيك خودمون رو انداختم بهش ولي نميدونم چرا وقتي ميرم تويstorage wizard ميخوام ليست برنامه هاي نصب شده روي گوشي و مموري كارت رو ببينم بازم هنگ ميكنه
اگه ممكنه كمك كنين چون ديگه دارم از دست اين مموري ها ديوونه ميشم
در جواب رامين خان هم بايد بگم حتي نتونستم ميل بگيرم راه ديگه اي وجود نداره?

amir_6994
08-12-2007, 18:11
سلام به دوستای گلم:46:
این بازی گلف که مال خود گوشی p990 کسی لینک سالمشه واسه دانلود داره.من یکی دوتا لینک پیدا کردم ازش ولی خرابه.ممنون میشم اگه لینکشو بذارید

NimoOol.HD2
08-12-2007, 19:55
مشکلت حل شد؟ اگه آره، حداقل بگو از کدوم راه رافتی ما هم بدونیم.

هيچي عزيزم خود به خود خوب شد .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اين تست قطعات گوشي هست راست مربه چپ چپ مربع چپ مربع بود چي بود من که فليپ گوشيمو باز کردم نمي دونيد چجوري بزنم هر کاري کردم نتونستم

Hidden-H
08-12-2007, 21:38
اين تست قطعات گوشي هست راست مربه چپ چپ مربع چپ مربع بود چي بود من که فليپ گوشيمو باز کردم نمي دونيد چجوري بزنم هر کاري کردم نتونستم
مربع غلطه
ستاره درسته
راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره

Hidden-H
09-12-2007, 01:53
سلام

کجای گوشی باید برم تا از میزان تماس و تعداد اس ام اس فرستاده شده اطلاع پیدا کنم؟ هرچی می گردم پیدا نمی کنم.

ramin2020
09-12-2007, 14:16
سلام بالاخره رفتم اون مموري درب و داغون رو پس دادم به يارو
الان همون مموري فابزيك خودمون رو انداختم بهش ولي نميدونم چرا وقتي ميرم تويstorage wizard ميخوام ليست برنامه هاي نصب شده روي گوشي و مموري كارت رو ببينم بازم هنگ ميكنه
اگه ممكنه كمك كنين چون ديگه دارم از دست اين مموري ها ديوونه ميشم
در جواب رامين خان هم بايد بگم حتي نتونستم ميل بگيرم راه ديگه اي وجود نداره?
مشکلت عجیبه. من این کارو پیشنهاد میدم:
1- مموری رو فرمت کن. اگه نشد برو به 2
2- مموری داخلی هم فرمت کن اگه نشد برو به 3
3- مستر رست کن (اگه نشد گوشی رو از پنجره پرت کن بیرون :31: :46:)

من خودم یه مموری 1gig تازه خریدم. اول یکی گرفتم برنامه رووش نصب نمیشد ولی مثلا mp3 کپی می شد. عوض کردم،الان داره خوب کار می کنه. در ضمن سرعت گوشی یکم بیشتر هم شده. پیشنهاد می کنم مموری رو عوض کنین و با ظرفیت بیشتر بذارین.

در مورد ایمیل هم مطمئنم یه جای کار اشتباه می کنی. آخه من خودم باهاش کار کردم،خیلی تمیز هم جواب میده. چه ایمیلی رو بهش می دی؟

ramin2020
09-12-2007, 14:22
هيچي عزيزم خود به خود خوب شد .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1- راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره

2- در حالت بدون فیلیپ باید از jog dial (به قول یکی از بچه ها "بیز قولک") کنار گوشی استفاده کنی.

hadib65
09-12-2007, 14:49
اقا يه سوال كوچولو ‌‍.من چنتا عكس اس ام اس ريختم تو گوشي هم فرمت otaهماون يكي ديگه بعد هركاري كردم نتونستم ارسال كنم چتوري ميشه اونارو اس ام اس كرد مدل گوشيم p990

من مونتظرم كي جوابمو ميده :19::19::13:

Adel1977
09-12-2007, 16:50

من خودم یه مموری 1gig تازه خریدم. اول یکی گرفتم برنامه رووش نصب نمیشد ولی مثلا mp3 کپی می شد. عوض کردم،الان داره خوب کار می کنه. در ضمن سرعت گوشی یکم بیشتر هم شده. پیشنهاد می کنم مموری رو عوض کنین و با ظرفیت بیشتر بذارین.

در مورد ایمیل هم مطمئنم یه جای کار اشتباه می کنی. آخه من خودم باهاش کار کردم،خیلی تمیز هم جواب میده. چه ایمیلی رو بهش می دی؟

دوست عزیز چه مموری خریدی ؟ مشخصات و قیمت لطفا؟

در ضمن من مموری 1 گیگم از کار افتاده و دیگه شناخته نمیشه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته با رم ریدر تو کامپیوتر فورمتش کردم اونجا ok بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونستم روش کپی کنم و ببینم اما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو گوشیم شناخته نمیشه و تو تست گوشی میگه not exist نکنه باید پس از فورمت کار دیگه ای می کردم خواهش می کنم دوستان راهنمایی کامل بفرمایند ممنون

Hidden-H
09-12-2007, 20:18
این گوشی تا چند گیگ رو ساپورت می گنه؟

H M R 0 0 7
09-12-2007, 21:59
این گوشی تا چند گیگ رو ساپورت می گنه؟

4 گیگ نا قابل

Hidden-H
10-12-2007, 00:48
سلام

کجای گوشی باید برم تا از میزان تماس و تعداد اس ام اس فرستاده شده اطلاع پیدا کنم؟ هرچی می گردم پیدا نمی کنم.

:41::41::41::41:

shahshahani
10-12-2007, 10:15

اصلا حرف مموري يه گيگ رو نزن كه تا حالا چهار بار مموريم رو مجبور شدم عوض كنم بعدشم با سه هزار تومن ضرر ازم پس ورد�شت
در مورد راهكار شماره سه هم مطمئن باش اگه پولدار شم و يه گوشيه ديگه بخرم حتما همين كار رو ميكنم
در مورد ميل هم همون چيزايي كه گفته بودي رو انجام دادم ولي وقتيget & send رو ميزنم يه مدت طول ميكشه بعدش پيغامtimed out ميده باyahoo براي gmailام ميل فرستادم

در ضمن من مموری 1 گیگم از کار افتاده و دیگه شناخته نمیشه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته با رم ریدر تو کامپیوتر فورمتش کردم اونجا ok بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونستم روش کپی کنم و ببینم اما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو گوشیم شناخته نمیشه و تو تست گوشی میگه not exist نکنه باید پس از فورمت کار دیگه ای می کردم خواهش می کنم دوستان راهنمایی کامل بفرمایند ممنون
وقتي توي كامپيوتر فرمتش ميكني نبايد فرمتش fat32باشه بلكه بايدfat خالي باشه

از قسمت call log گزينهcall info رو انتخاب كن
smsرو نميدونم

saeedmaxxx
10-12-2007, 13:01
سلام اقا Update جدید کی میاد ؟
من از وقتی که اپدیت کردم دوربینم تو فیلمبرداری فوکوسش از بین میره
میدونین چند وقت به چند وقت اپدیت جدید میاد؟

Hidden-H
10-12-2007, 13:33
سلام
من یه مشکل دارم خواهشا بگید مشکل از کجاست

من دوربین گوشیم تا قبل از اینکه فوکوس کنم تاره. یعنی وقتی که میخ خوام فیلم بگیرم تاره و موقع عکس هم اول باید یه نمه دکه رو فشار بدم تا فوکوس کنه و صاف شه.
واقعا نمی دونم چطوری حلش کنم
مرسی

Dr.Dolfin
10-12-2007, 15:02
سلام دوستان.ببخشيد معني اين دو تا كلمه كه همراه با P990 مياد چيه؟
يكي Uiq3 و يكي ديگه هم Pda
ممنون ميشم جواب بدين.

kaveh_na
10-12-2007, 15:18
سلام من تم هاي p990 رو مي خوام

kaveh_na
10-12-2007, 15:20
آيا درسته كه p990 تا 8 گيگ رم رو پشتيباني ميكنه

kaveh_na
10-12-2007, 15:23
چطور ميشه p990 رو فارسي كرد

punisher 007
10-12-2007, 16:35
آيا درسته كه p990 تا 8 گيگ رم رو پشتيباني ميكنهبله
:8::8::8:

cyrus_ln
10-12-2007, 20:15
آيا درسته كه p990 تا 8 گيگ رم رو پشتيباني ميكنه

تا 4gig ساپورت میکنه.

H M R 0 0 7
10-12-2007, 20:29
سلام دوستان.ببخشيد معني اين دو تا كلمه كه همراه با P990 مياد چيه؟
يكي Uiq3 و يكي ديگه هم Pda
ممنون ميشم جواب بدين.

UIQ3 یه نوع پلتفورم. تقریبا همون صفحه لمسی خودمون معنی میده.البته سیستم عامل این گوشی سیمبین با پلتفورم uiq3 هستش. در ضمن برای نصب یک برنامه روس این گوشی حتما باید برنامه برا uiq3 باشه.

PDA مخفف Personal digital assistant به معنی دستیار دیجیتالی شخصی . معمولا این اصطلاح رو به گوشی هایی میگن که صفحه بزرگ و همچنین قابلیت خواندن فایلهای آفیس و PDF رو داشته باشه رو میگن.

2299
10-12-2007, 21:15
تا 4gig ساپورت میکنه.

راست ميگه 8 گيگ كجا بود :18:

ramin2020
10-12-2007, 23:21

من sandisk خریدم. 11 تومان.
به نظر من نباید از طریق کامپیوتر فرمتش کنی. مثل mp3player ها ، فکر کنم اینم نباید از کامپیوتر فرمت بشه. چون یکی دو تا فایل رووشون هست.

ramin2020
10-12-2007, 23:26
من مونتظرم كي جوابمو ميده :19::19::13:
این گوشی اس ام اس تصویری رو نمیتونه نشون بده. تا حالا send رو امتحان نکردم ولی اگه نمیره خوب حتما نمیتونه بفرسته دیگه!

ramin2020
10-12-2007, 23:29
اگه می خوای ببینی کلا چند دقیقه حرف زدی:
call log>more>total call info

جایی واسه دیدن تعداد sms نداره! :13:

ramin2020
10-12-2007, 23:33
اصلا حرف مموري يه گيگ رو نزن كه تا حالا چهار بار مموريم رو مجبور شدم عوض كنم بعدشم با سه هزار تومن ضرر ازم پس ورد�شت
در مورد راهكار شماره سه هم مطمئن باش اگه پولدار شم و يه گوشيه ديگه بخرم حتما همين كار رو ميكنم
در مورد ميل هم همون چيزايي كه گفته بودي رو انجام دادم ولي وقتيget & send رو ميزنم يه مدت طول ميكشه بعدش پيغامtimed out ميده باyahoo براي gmailام ميل فرستادم

به یک گیگو دو گیگ فکر نکنم ربطی داشته باشه، مموریش حتما خراب بوده. من چون آشنا بودم با فروشنده با شرط کار کردن ازش گرفتم.بهش هم گفتم که باید خوب تست کنم، که اولیش خراب در اومد ولی دومیش خوبه.
sandisk خریدم. پشتش هولوگرام هم داره، احتمالا گارانتی هم داره (یادم رفت بپرسم از فروشنده)

خوب بیچاره حق داره error میده دیگه. من که اول آموزش گفتم باید ایمیل از نوع pop3 باشه. yahoo ایمیل pop3 ارائه نمیده. gmail رو امتحان کن.( البته gmail هم باید اول بری توی account خودت و توی تنظیماتش بگی می خوای از pop3 استفاده کنی)

ramin2020
10-12-2007, 23:39
سلام اقا Update جدید کی میاد ؟
من از وقتی که اپدیت کردم دوربینم تو فیلمبرداری فوکوسش از بین میره
میدونین چند وقت به چند وقت اپدیت جدید میاد؟
اومدن آپدیت زمان خاصی نداره. تازه معلوم هم نیست که آپدیت جدید در مورد دوربین چیزی داشته باشه.
در ضمن توی فیلمبرداری فوکوس نداره.

سلام
من یه مشکل دارم خواهشا بگید مشکل از کجاست

من دوربین گوشیم تا قبل از اینکه فوکوس کنم تاره. یعنی وقتی که میخ خوام فیلم بگیرم تاره و موقع عکس هم اول باید یه نمه دکه رو فشار بدم تا فوکوس کنه و صاف شه.
واقعا نمی دونم چطوری حلش کنم
مرسی
مال منم همینجوریه. دوربین سالمه . خوب کار فوکوس همینه دیگه!

Hidden-H
11-12-2007, 01:12
آخه موقع فیلم برداری فوکوس نمی کنه
من قبلا 750 داشتم اینطور نبود

shahshahani
11-12-2007, 09:57
به یک گیگو دو گیگ فکر نکنم ربطی داشته باشه، مموریش حتما خراب بوده. من چون آشنا بودم با فروشنده با شرط کار کردن ازش گرفتم.بهش هم گفتم که باید خوب تست کنم، که اولیش خراب در اومد ولی دومیش خوبه.
sandisk خریدم. پشتش هولوگرام هم داره، احتمالا گارانتی هم داره (یادم رفت بپرسم از فروشنده)

خوب بیچاره حق داره error میده دیگه. من که اول آموزش گفتم باید ایمیل از نوع pop3 باشه. yahoo ایمیل pop3 ارائه نمیده. gmail رو امتحان کن.( البته gmail هم باید اول بری توی account خودت و توی تنظیماتش بگی می خوای از pop3 استفاده کنی)

يعني كلا نميشه ميل هايي كه از yahpo براي gmail آدم مياد رو خوند?
اگه ممكنه تنظيمات مربوط به اكانت رو هم برام بذار
ممنون

راستي يه مشكل جديد!
گوشيم در حالت در بسته توي task manager نميره
هي error ميده و مينويسهnot found
كمك كمك كمك كمك كمك كمك........

vashka_overloaded
11-12-2007, 10:06
با سلام به همه بچه ها

می خواستم بدونم آیا این امکان در P990 هست که یک profile ساخت (مانند حالت flight)

kaveh_na
11-12-2007, 11:54
سلام اگه میشه نرم افزار های p990 رو تو سایت بذارین

saeedmaxxx
11-12-2007, 12:08
اومدن آپدیت زمان خاصی نداره. تازه معلوم هم نیست که آپدیت جدید در مورد دوربین چیزی داشته باشه.
در ضمن توی فیلمبرداری فوکوس نداره.

میدونم فیلمبرداری فوکوس نداره
ولی قبلا رو عکسبرداری فوکوس میکردم بعد میرفتم رو فیلمبرداری ولی حالا تا میخوام برم رو فیلمبرداری فوکوسش از بین میره
از وقتی اپدیت کردم اینجوری شده

hadib65
11-12-2007, 13:25
این گوشی اس ام اس تصویری رو نمیتونه نشون بده. تا حالا send رو امتحان نکردم ولی اگه نمیره خوب حتما نمیتونه بفرسته دیگه!

با اين همه كارايي نميتونه يه عكس اس ام اس بفرسته پس ماليده

hadib65
11-12-2007, 13:30
يه سوال //مشه با اين گوشي مثل كامپيوتر يه كارت اينترنت بخري پسورد شماره اي اس پي روبدي وارد اينترنت بشيم به سورت dial-up

Hidden-H
11-12-2007, 14:08
ولی قبلا رو عکسبرداری فوکوس میکردم بعد میرفتم رو فیلمبرداری ولی حالا تا میخوام برم رو فیلمبرداری فوکوسش از بین میره

من تازه خریدم و دقیقا همینجوریه
یعنی رو فیلم فوکوس نمی شه!
مرسی

H M R 0 0 7
11-12-2007, 14:16
يه سوال //مشه با اين گوشي مثل كامپيوتر يه كارت اينترنت بخري پسورد شماره اي اس پي روبدي وارد اينترنت بشيم به سورت dial-up

نه نميشه. ولي تو يكاري كن.
يه دونه ايرانسل بخر و طرح طلاييش رو فعال كن(15000 تومن).هم اينترنتت مفته.مكالمات با دولتي ميشه دقيقه 19 تومن، با ايرانسل ميشه مفتي.اس ام اس برا ايرانسل مفتي،به دولتي ميشه 8 تومن. تازه سرعت اينترنتشم در حد ADSL 128 هستش و هم ميتوني به كامپيوتر وصل كنيش. البته به غير از روزهاي اخر هفته.
به نظرم واقعا به صرفه هستش.:46:

safarchi
11-12-2007, 14:34
بچه ها من پی 990 دارم ولی اکثر برنامه ها روش نصب نمیشن چی کار کنم

hamed1987
11-12-2007, 19:06

خوب کاری که شما میکردی یه کلک بود و به عنوان باگ شناسایی شد و در آپدیت بعدی درستش کردن،فوکوس اولیه چندان مهم نیست چون فیلمبرداری برخلاف عکسبرداری متحرک هست پس اگه اصرار بر فکوس اولیه دارید بقیش چی؟؟؟!!!:13:

hamed1987
11-12-2007, 19:11
يه دونه ايرانسل بخر و طرح طلاييش رو فعال كن(15000 تومن).:46:

hadib65 عزیز البته خود طرح ماهی 15000 تومن هست،سیم کارتش 75000 تومن هست(تا پایان آذر ماه) دایمی فقط طلایی داره:8:

hamed1987
11-12-2007, 19:13

برنامه هاتون رو از کجا تهیه میکنید؟
توجه داشته باشید از جایی بگیرید که گفته باشن برنامه های مخصوص UIQ3
البته امکان هست که زمان استفاده از برنامه نیز گذشته باشه
ایا خطایی میده؟
چه خطایی؟؟

hadib65
11-12-2007, 22:25
hadib65 عزیز البته خود طرح ماهی 15000 تومن هست،سیم کارتش 75000 تومن هست(تا پایان آذر ماه) دایمی فقط طلایی داره:8:

مرسي از دوتاي تون يه سوال ديگه گفته شد سرعتش 128 هست وگفتي به كامپيوترم وصل ميشه يني من گوشي رو به كامي وصل كنم ميتونم يه adsl128 داشته باشم با همون امكانات adsl مخابرات .اگه درست فهميدم روشه اين كارو بگين

conroe7000
11-12-2007, 22:59
آقا یان سلام
بالاخره یکی به ما بگه امکان نصی ویندوز موبایل روی پی 990 هست یا نه اگه هست ما کمی بگردیم راهشو پیدا کنیم اگه هم نیست که بیخیالش بشیم
یا حق
منتظر جواب قاطع و بدون شک اساتید هستم

Hidden-H
11-12-2007, 23:25
خوب کاری که شما میکردی یه کلک بود و به عنوان باگ شناسایی شد و در آپدیت بعدی درستش کردن،فوکوس اولیه چندان مهم نیست چون فیلمبرداری برخلاف عکسبرداری متحرک هست پس اگه اصرار بر فکوس اولیه دارید بقیش چی؟؟؟!!!:13:

آخه اینجوری تاره!

siamak_kh
11-12-2007, 23:52
من تقريبا 3 هفته هست که هر روز به اين تاپيک سر ميزنم....با بررسي هايي که انجام دادم ديدم اگه بخوام يک گوشي بخرم ، بهترين گزينه p990 هستش...چون هم قيمتش خوبه و هم بيشترين امکانات رو داره.و بالاخره من 2 ساعت پيش از جمهوري با يک گوشي p990رسيدم خونه..قيمت امروز تو بازار:همه مغازه ها به گارانتي پارس کامتل از 272 تا 290 داشتن...همه ميگن اصله اما همه چيني هستش.
از اين به بعد سوالات منم تو تاپيک زياد ميشه.

Hidden-H
12-12-2007, 00:13
من یه ماهه خریدم
ولی فرانسویه!

parhamir
12-12-2007, 00:55
سلام می خواستم ببینم اگه رو صفش خط بیفته میشه عوض کرد؟؟؟:41:

hamed1987
12-12-2007, 01:22
سلام می خواستم ببینم اگه رو صفش خط بیفته میشه عوض کرد؟؟؟:41:

دو ماه پیش از یکی شنیده بودم lcd قیمتش 70000تومن هست! نمیدونم والا،خوب یه محافظ بگیر خیالتو راحت کن

hamed1987
12-12-2007, 01:26
مرسي از دوتاي تون يه سوال ديگه گفته شد سرعتش 128 هست وگفتي به كامپيوترم وصل ميشه يني من گوشي رو به كامي وصل كنم ميتونم يه adsl128 داشته باشم با همون امكانات adsl مخابرات .اگه درست فهميدم روشه اين كارو بگين

عزیز با pc suit یه اکانت میسازی بعد راحت وصل میشی ،شما خط رو بگیر بعد کاملا توضیح میدیم
هرچند قبلا هم توضیح داده شده

hamed1987
12-12-2007, 01:27
آخه اینجوری تاره!

خوب اونطوری اولش صاف میشه و وقتی که نقطه کانونی تغییر کنه بازم تار میشه،پس زیاد دلتو به اون خوش نکن
موفق باشی

Hidden-H
12-12-2007, 01:47
خوب اونطوری اولش صاف میشه و وقتی که نقطه کانونی تغییر کنه بازم تار میشه،پس زیاد دلتو به اون خوش نکن
موفق باشی
سلام
من منظورم اینه که اصلا فوکوس نکنه. مثل 750
من 740 داشتم اصلا توی فیلم فوکوس نداشت. از اول صاف بود
این هم نداره ولی برعکس تاره
عکس هم می خوام بگیرم اگه فوکوسش رو خاموش کنم عکس تار می افته!!

Hidden-H
12-12-2007, 02:13
موفق باشی
سلام
من منظورم اینه که اصلا فوکوس نکنه. مثل 750
من 740 داشتم اصلا توی فیلم فوکوس نداشت. از اول صاف بود
این هم نداره ولی برعکس تاره
عکس هم می خوام بگیرم اگه فوکوسش رو خاموش کنم عکس تار می افته!!

H M R 0 0 7
12-12-2007, 09:51

من گفتم در حد ADSL يعني حدودا 10 كيلوبايت برثانيه Send و Recive داري. دو برابر ديال آپ

براي اينكار اول بايد گوشي رو در حالت Phone Mode بزاري بعد يه بايد كانكشن Dialup بسازي. و فقط به جاي شماره تلفن *99***8# بزني البته از سمت راست. چون اينجا هر كار كردم بر عكس مينويسه. به عبارتي اول * بعدد 99 بعد *** بعدشم 8 و بعدش # :46:

H M R 0 0 7
12-12-2007, 09:57
آقا یان سلام
بالاخره یکی به ما بگه امکان نصی ویندوز موبایل روی پی 990 هست یا نه اگه هست ما کمی بگردیم راهشو پیدا کنیم اگه هم نیست که بیخیالش بشیم
یا حق
منتظر جواب قاطع و بدون شک اساتید هستم

ويندوز كه نصب نميشه ولي يه نرم افزار به نام Gdesk هستش كه براي گوشي دسكتاپ ميسازه. يكي از دسكتاپ هاشم ويندوز.

اول آخرين نسخه اين نرمافزار رو دانلود كن. بعد اين دسكتاپ رو روش استفاده كن.

دسكتاپ ويندوز اكس پي :

لينك دانلود:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

براي آشنايي بيشتر با اين برنامه و همچنين دسكتاپهاي ديگه برو اينجا :

siamak_kh
12-12-2007, 11:17
آقاي hidden-h شما از کجا مطماني گوشيت فرانسوي هستش؟
آيا ريختن نرم افزار روي اين گوشي اين قدر سخت که فروشنده باسه اين کار 10000تومان ازم گرفت؟؟ ...تاريخ آخرين آپديتش هم که مال 2007/8/22 هستش يعني با rds...r6d23.....اين قابل قبول به نظر شما.؟

Hidden-H
12-12-2007, 12:18
من از کجا می تونم نگاه کنم ببینم کجاییه؟ یعنی مطمئن شم!
آخه داخلش یعنی زیر باطری و روی جعبه نوشته فرانسویه! سریالش هم چنجه

punisher 007
12-12-2007, 15:18
يه دونه ايرانسل بخر و طرح طلاييش رو فعال كن(15000 تومن).هم اينترنتت مفته.مكالمات با دولتي ميشه دقيقه 19 تومن، با ايرانسل ميشه مفتي.اس ام اس برا ايرانسل مفتي،به دولتي ميشه 8 تومن. تازه سرعت اينترنتشم در حد ADSL 128 هستش و هم ميتوني به كامپيوتر وصل كنيش. البته به غير از روزهاي اخر هفته.
به نظرم واقعا به صرفه هستش.:46:من دائمي دارم ولي آخر هفته اينترنت نميره به نظرت طرح طلاييه؟ 15000 هم برام تا حالا افتاده.......:41:

Farshadd
12-12-2007, 15:31
به نظرم واقعا به صرفه هستش.:46:

یه کم بیشتر توضیح میدی؟؟

برنامه black list برا p990 هست؟؟ تست شده؟؟
اگه آره خوب لینک بلطفید .

punisher 007
12-12-2007, 15:54
یه کم بیشتر توضیح میدی؟؟

بفرما:
call filter

H M R 0 0 7
12-12-2007, 17:34
من دائمي دارم ولي آخر هفته اينترنت نميره به نظرت طرح طلاييه؟ 15000 هم برام تا حالا افتاده.......:41:

مجازاتگر عزيز :46: من كه گفتم آخر هفته رو بيخيال شين.

punisher 007
12-12-2007, 18:18
مجازاتگر عزيز :46: من كه گفتم آخر هفته رو بيخيال شين.من منظورم اين بود چطوريه كه هنوز براي طرح طلايي ثبت نام نكردم آخر هفته اينترنت قطعه؟

arash_a
12-12-2007, 19:51
سلام دوستان

یدونه P990 دست دوم که از اون قدیمیاست رو چند بخرم خوبه ؟
آول از همه از کجا می تونم بدونم که از اون قدیمیاست ؟ ورژن فیرمورش رو از کجا میشه فهمید ؟
تو پکش چیا می دن ؟ در کل ممنون میشم راهنمایی کنید که به چه چیزایی دقت کنم ؟
چون یه دو رزوی تستش می کنم و بعد برش میدارم .
ممنون میشم زود راهنمائیم کنید .

مرسی از همگی

hadib65
12-12-2007, 22:03
آقاي hidden-h شما از کجا مطماني گوشيت فرانسوي هستش؟
آيا ريختن نرم افزار روي اين گوشي اين قدر سخت که فروشنده باسه اين کار 10000تومان ازم گرفت؟؟ ...تاريخ آخرين آپديتش هم که مال 2007/8/22 هستش يعني با rds...r6d23.....اين قابل قبول به نظر شما.؟

با با اين كه كاري نداره وقتي سريال اصلي هستو پشت گوشيم نوشته فرانسه كد رجستريشم تو انترنت ميدي مشخصاتي كه ميده همه با گوشيت ميخونه دليلي نداره كه شك كنيم مال فرانسس يا چين تازه سرعتشم زياده خيلي گير داشته باشه 1ثانيس

hadib65
12-12-2007, 22:11
بازم تشكر از دوتايتون ...ميشه گوشيرو به pc متصل كرد واز خط همراه به جايه خط خونگي استفاده كرد. اگه ميشه , سرعتش فرق ميكونه يا نه البته با خط 915

Farshadd
12-12-2007, 22:41
بفرما:
call filter

چقدر خوش شانسی
این برنامه رو خودم هم روی موبایل داشتم ولی نصب نمیشد.
با خودم گفتم بذار یه بار دیگه هم تست کنم به خاطر پانیشر عزیز دیدم نصب شد.
ممنون

H M R 0 0 7
13-12-2007, 08:13
من منظورم اين بود چطوريه كه هنوز براي طرح طلايي ثبت نام نكردم آخر هفته اينترنت قطعه؟

قطع كه نيست ولي چون اينترنت پنج شنبه و جمعه ها رايگانه ملت همه ازش استفاده ميكنن. تا جايي كه ميشه گفت تقريبا قطعه:46:

براي امتحان ميتوني همين الا امتحان كني.

hossein1364
13-12-2007, 08:53
با سلام
آیا از آلارم p990i میشه در حالیکه گوشی خاموشه استفاده کرد؟
من هر کاری کردم نشد اگه میشه لطفا بگین چطوری؟

Admiral
13-12-2007, 08:58
سلام
گوشی p990 خودتون رو چطوری حمل میکنید؟!
توی جیب ؟
توی کیف ؟
توی ....
آخه یه کم بزرگه و توی جیب هم اسیب می بینه !!!

arash_a
13-12-2007, 13:22
سلام دوستان

آول از همه از کجا می تونم بدونم که از اون قدیمیاست ؟ ورژن فیرمورش رو از کجا میشه فهمید ؟

مرسی از همگی

دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه ؟!!!
من شماره سریال گوشی رو تو اینترنت دادم و اطلاعات زیر رو بهم داد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی پشت گوشی و یا روی جعبه نام هیچ کشوری برده نشده !!!
با در نظر گرفتن اطلاعات داده شده از اینترنت درباره ی شماره سریال و اینکه هیچ کشوری روی گوشی ذکر نشده
چی بهم توصیه می کنید ؟ بخرمش یا نه ؟ اگه آره چند بخرمش ؟ خودش 230 تومن گفته ؟ خواهشا کمک کنید که بتونم
تصمیم درستی بگیرم .

ممنون از همگی

ramin2020
13-12-2007, 14:16
سلام
گوشی p990 خودتون رو چطوری حمل میکنید؟!
توی جیب ؟
توی کیف ؟
توی ....
آخه یه کم بزرگه و توی جیب هم اسیب می بینه !!!
توی جیب.
چه آسیبی؟ شلوارت تنگه!! :31::46:

punisher 007
13-12-2007, 14:19
دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه ؟!!!
من شماره سریال گوشی رو تو اینترنت دادم و اطلاعات زیر رو بهم داد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی پشت گوشی و یا روی جعبه نام هیچ کشوری برده نشده !!!
با در نظر گرفتن اطلاعات داده شده از اینترنت درباره ی شماره سریال و اینکه هیچ کشوری روی گوشی ذکر نشده
چی بهم توصیه می کنید ؟ بخرمش یا نه ؟ اگه آره چند بخرمش ؟ خودش 230 تومن گفته ؟ خواهشا کمک کنید که بتونم
تصمیم درستی بگیرم .

ممنون از همگینگير اصل نيست
:10:

ramin2020
13-12-2007, 14:28
يعني كلا نميشه ميل هايي كه از yahpo براي gmail آدم مياد رو خوند?
اگه ممكنه تنظيمات مربوط به اكانت رو هم برام بذار
ممنون

راستي يه مشكل جديد!
گوشيم در حالت در بسته توي task manager نميره
هي error ميده و مينويسهnot found
كمك كمك كمك كمك كمك كمك........
چرا میشه. من فکر کردم می خوای اکانت یاهو را چک کنی باهاش.
وارد gmail میشی، میری به قسمت setting بعد forwarding and pop بعد در قسمت pop download یکی از دو گزینه هایی که با کلمه enable شروع میشه انتخاب کن ( خودت ببین کدومو می خوای) بعد هم که save change میزنی.

اون مشکلت رو هم فکر کنم گوشی رو یه بار رستارت کنی درست بشه.

Adel1977
13-12-2007, 15:54
من sandisk خریدم. 11 تومان.
به نظر من نباید از طریق کامپیوتر فرمتش کنی. مثل mp3player ها ، فکر کنم اینم نباید از کامپیوتر فرمت بشه. چون یکی دو تا فایل رووشون هست.

مرسی از جواب اما حالا که با کامپیوتر فرمت کردم دیگه راهی نیست؟ نمیشه فایلها رو کپی کرد؟ از کجا ؟

shahshahani
13-12-2007, 18:11
چرا میشه. من فکر کردم می خوای اکانت یاهو را چک کنی باهاش.
وارد gmail میشی، میری به قسمت setting بعد forwarding and pop بعد در قسمت pop download یکی از دو گزینه هایی که با کلمه enable شروع میشه انتخاب کن ( خودت ببین کدومو می خوای) بعد هم که save change میزنی.

اون مشکلت رو هم فکر کنم گوشی رو یه بار رستارت کنی درست بشه.

دستت درد نکنه درست شد:10:
ولی جدیدا google سیستم imap رو هم برای موبایل راه انداخته که خیلی نسبت به pop3 بهتره:5:
الآن من از imap دارم استفاده می کنم خواستی تو هم تنظیماتت روعوض کن ببین خوشت میاد یا نه.
فرقش با pop3 اینه که میل هایی که با کامپیوتر خوندی رو دیگه تو گوشی دانلود نمی کنه.:8::27:

karkan
13-12-2007, 23:41
سلام اساتید...
یه مشکلی در رابطه با نرم افزارهای جاوا داشتم.اگه اجازه بدید مطرح کنم...
من KD player رو رو گوشیم نصب کردم.موقعی که میخوام مثلا یه آهنگ رو بیارم پی در پی این پیغام رو میده:
A MIDlet in the untrusted MIDlet suite KD player is attempting to read the files on the phone or memory stick.Do you want to allow this?
yes.this time only
No .no this time
No never
البته قبلا هم یکی دوتا نرم افزار نصب کرده بودم که این پیغام رو میداد..نمیشه یه کاری کرد دیگه این نیاد؟؟تا حالا واسه شما پیش اومدهد؟چرا واسه No هرگز داره ولی واسه yes همیشه نداره...خواهشا کمک کنید.....مممممممممممممممممم منون

soltanmahdi
14-12-2007, 08:10
نگير اصل نيست
:10:

از كجاش فهميدي كه اصل نيست؟

punisher 007
14-12-2007, 08:36
از كجاش فهميدي كه اصل نيست؟از اونجا كه اگر اصل بود بايد پشت گوشي روي ليبل نوشته باشه made in france اگر نه خوب معلومه................. همچنين ميتوني با الكل ليبل رو پاك كني كه نشون ميده اصل نيست..............بايد اطراف ليبل برشهايي باشد تا موقعي كه ميخوان ليبلو عوض كنن ليبل پاره بشه.........
:46:

punisher 007
14-12-2007, 08:38
چقدر خوش شانسی
ممنون
خواهش ميكنم عزيز:10:

safarchi
14-12-2007, 09:38
سلام از جواب اون دفعه ممنون
اکثر برنامه ها رو از موبایل9 میگیرم
برای مثال پاور ام پی تری رو نصب نمیکنه یا قرآن
این پیغام رو میده:this version of the installation file is no longer supported
در ضمن بعضی از تم ها رو که میگیرم فقط یه پوشه عکس داره اونا رو چیکار کنم
در ضمن از کل کسانی که وقت میزارن برای پاسخگویی ممنونم

punisher 007
14-12-2007, 12:26
به خاطر اين كه اونايي كه دانلود كردي براي p990 نيست و براي p910,p980,p900 هستند شما برو برنامه هاي uiq3 بگير نه uiq2

ramin2020
14-12-2007, 13:54
مرسی از جواب اما حالا که با کامپیوتر فرمت کردم دیگه راهی نیست؟ نمیشه فایلها رو کپی کرد؟ از کجا ؟
نمیدونم والا. یه مموری دقیقا مثل همون گیر بیار بعد فایل هاشو کپی کن ببین درست میشه. من تا حالا امتحان نکردم.
اگه فایلی ندیدی، show hidden & system file رو فعال کن.

Farshadd
14-12-2007, 14:00
یه کم بیشتر توضیح میدی؟؟

خواهش ميكنم عزيز:10:

بفرما:
call filter

چقدر خوش شانسی
ممنون

کار نکرد. ممنون.

ramin2020
14-12-2007, 14:11
دستت درد نکنه درست شد:10:
ولی جدیدا google سیستم imap رو هم برای موبایل راه انداخته که خیلی نسبت به pop3 بهتره:5:
الآن من از imap دارم استفاده می کنم خواستی تو هم تنظیماتت روعوض کن ببین خوشت میاد یا نه.
فرقش با pop3 اینه که میل هایی که با کامپیوتر خوندی رو دیگه تو گوشی دانلود نمی کنه.:8::27:
خواهش می کنم.
فکر کنم اشتباه می کنی. این کاری که تو می گی توی همون تنظیمات gmail ، با انتخاب گزینه دوم یعنی Enable POP only for mail that arrives from now on انجام میشه.که فقط میل هایی رو دانلود می کنی که از لحظه ای که این تنظیم رو انجام دادی.

ramin2020
14-12-2007, 14:30
کار نکرد. ممنون.
نمی دونم که می دونی یا نه ولی می گم.
p990 خودش یه چیزی توو مایه های black list داره.باید بری به اینجا:
control panel>call setting>accept calls
اینجا می تونی بگی که کدوم تماس ها رو قبول می کنی. البته بیشتر white list هست تا black list.
یه نگاه بهش بکن اگه مشکلی بود من هستم.:46:

vahidsport
14-12-2007, 16:56
سلام

خواستم ببینم کسی درایور صدا p910 رو عوض کرده یا نه ؟
اگه عوض کرده صداش زیاد شده ؟

soltanmahdi
14-12-2007, 17:39
از اونجا كه اگر اصل بود بايد پشت گوشي روي ليبل نوشته باشه made in france اگر نه خوب معلومه................. همچنين ميتوني با الكل ليبل رو پاك كني كه نشون ميده اصل نيست..............بايد اطراف ليبل برشهايي باشد تا موقعي كه ميخوان ليبلو عوض كنن ليبل پاره بشه.........

مال من هم روي جعبه و هم پشت گوشي نوشته كه made in france، تو سايت

هم كه رفتم بعد از وارد كردن IMEI, تصويري كه دوستمون تو چند پست قبل گذاشته بود رو نشون داد.
فكر مي كنم اصل باشه. اينطور نيست؟

Farshadd
14-12-2007, 18:35
نمی دونم که می دونی یا نه ولی می گم.
p990 خودش یه چیزی توو مایه های black list داره.باید بری به اینجا:
control panel>call setting>accept calls
اینجا می تونی بگی که کدوم تماس ها رو قبول می کنی. البته بیشتر white list هست تا black list.
یه نگاه بهش بکن اگه مشکلی بود من هستم.:46:

اینو میدونم. تو خیلی از گوشیا هست. ولی به قول خودت لیست سفیده.

دستتون درد نکنه. :11:
عیبی نداره دیگه نمیخوام

max_3d
14-12-2007, 22:54
سلام بچه ها توروخدا کمکم کنید گوشیم مشکل پیدا کرده من یه تم نصب کردم گوشیم قاط زد گفتم یه بار خاموش روشنش کنم درست شه اما موقع روشن کردن گوشی همون اول چه لوگوی سونی اریکسون میاد واون مستطیل تا نصفه میاد دیگه پر نمیشه و همینطور میمونه خوب سوالات من اینه
1- باید فلش کنم گوشیمو ؟؟؟ اگه فلش کنم چقدر هزینه داره ؟؟؟ دفترچه تلفن پاک میشه؟؟؟
2- اگه آبدیت کنم درست میشه ؟؟؟ CDAگوشیم generic world 1 یا generic world 2 نیست میشه یه آموزش کامل وتصویری برای تغیر CDA برام معرفی کنید برای آبدیت مشکلی ندارم خوشبختانه آموزش کامل وتصویری آن در سایت موجود میباشد فقط همین تغییر CDA داره اذیتم میکنه از شما چه پنهان من آدم خنگی هستم وجالب اینجاست که دقیقا نمیدونم CDA گوشیم چیه ولی مطمئین هستم generic world 1 یا generic world 2 نیست به احتمال قوی این باشه :CXC162037 R9F011 Phone Version
3- اگه با همین CDA آپدیت کنم چه اتفاقی می افته؟
کمکم کنید راستی از بچه های شیراز کسی نیست اینجا؟؟

max_3d
15-12-2007, 00:08
تورو خدا جواب بدین بدون گوشی p990نمیتونم زندگی کنم

arash_a
15-12-2007, 16:36
از اونجا كه اگر اصل بود بايد پشت گوشي روي ليبل نوشته باشه made in france اگر نه خوب معلومه................. همچنين ميتوني با الكل ليبل رو پاك كني كه نشون ميده اصل نيست..............بايد اطراف ليبل برشهايي باشد تا موقعي كه ميخوان ليبلو عوض كنن ليبل پاره بشه.........

پشت گوشی اون علامت های برش هست .
الان نظرتون چیه ؟

ramin2020
16-12-2007, 14:18
سلام بچه ها توروخدا کمکم کنید گوشیم مشکل پیدا کرده من یه تم نصب کردم گوشیم قاط زد گفتم یه بار خاموش روشنش کنم درست شه اما موقع روشن کردن گوشی همون اول چه لوگوی سونی اریکسون میاد واون مستطیل تا نصفه میاد دیگه پر نمیشه و همینطور میمونه خوب سوالات من اینه
1- باید فلش کنم گوشیمو ؟؟؟ اگه فلش کنم چقدر هزینه داره ؟؟؟ دفترچه تلفن پاک میشه؟؟؟
2- اگه آبدیت کنم درست میشه ؟؟؟ CDAگوشیم generic world 1 یا generic world 2 نیست میشه یه آموزش کامل وتصویری برای تغیر CDA برام معرفی کنید برای آبدیت مشکلی ندارم خوشبختانه آموزش کامل وتصویری آن در سایت موجود میباشد فقط همین تغییر CDA داره اذیتم میکنه از شما چه پنهان من آدم خنگی هستم وجالب اینجاست که دقیقا نمیدونم CDA گوشیم چیه ولی مطمئین هستم generic world 1 یا generic world 2 نیست به احتمال قوی این باشه :CXC162037 R9F011 Phone Version
3- اگه با همین CDA آپدیت کنم چه اتفاقی می افته؟
کمکم کنید راستی از بچه های شیراز کسی نیست اینجا؟؟

اگه می تونی آپدیت کنی، اول آپدیت رو امتحان کن.چون آپدیت یه جورایی مثل فلش هست.
کل اطلاعاتت هم توو فلش و هم توو آپدیت پاک میشه.
cda رو چیکار داری؟ وقتی آپدیت کنی خودش عوض میشه.

popo_p990
16-12-2007, 14:33
سلام به همه گی مخصوصا عضو های قدیمی:10:

soltanmahdi
16-12-2007, 14:57
با سلام خدمت دوستان.
يه چند روزي هست كه p990 گرفتم، چند سوال داشتم كه جايي بهتر از اينجا براي مطرح كردن پيدا نكردم.
1- تنظيمات ساعت:
وقتي به قسمت تنظيمات ساعت كه مي رم از بالا به پايين اين اجزا را مي بينم:
London
Sun 14:31 <---(ساعت به وقت تهران)
16th/Dec/2007
--------------------
Iran Time
18:02 tehran
در قسمت Set Location هم كه مي رم، قسمت هاي Current time zone و Home time zone نوشته شده "Greenwich Time" و در قسمت آخر هم يعني Zone of interest نوشته "Iran Time" .
حالا مشكل اينجا است كه وقتي برام sms مي ياد ساعت اون يه ساعت چرت و پرت كه نمي دونم بر چه اساس ظاهر مي شه. به نظره شما كجا رو تو تنظيمات ساعت اشتباه كردم؟

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

2-دومين مشكلم تو Contact است. به اين صورت كه از تو سيمم تمام تلفن ها رو كپي كردم تو گوشي ولي وقتي كسي زنگ مي زنه از تو سيم مي گرده و مي ياره، نشون به اون نشون كه اگه از تو contact شماره اي رو پاك كنم بعد همون شخص دوباره زنگ بزنه فاميلشو مي زنه. هر چه قدر تو تنظيماتش سيخ زدم درست نشد.

3-Wake up:
چرا وقتي گوشي رو سايلنت باشه و گوشي رو كوك كني، موقع مقرر فقط ويبره مي زنه؟ راه حلي براي اين موضوع هست؟

ممنون.

Farshadd
16-12-2007, 17:38
با سلام خدمت دوستان.
يه چند روزي هست كه p990 گرفتم، چند سوال داشتم كه جايي بهتر از اينجا براي مطرح كردن پيدا نكردم.
1- تنظيمات ساعت:
وقتي به قسمت تنظيمات ساعت كه مي رم از بالا به پايين اين اجزا را مي بينم:
London
Sun 14:31 <---(ساعت به وقت تهران)
16th/Dec/2007
--------------------
Iran Time
18:02 tehran
در قسمت Set Location هم كه مي رم، قسمت هاي Current time zone و Home time zone نوشته شده "Greenwich Time" و در قسمت آخر هم يعني Zone of interest نوشته "Iran Time" .
حالا مشكل اينجا است كه وقتي برام sms مي ياد ساعت اون يه ساعت چرت و پرت كه نمي دونم بر چه اساس ظاهر مي شه. به نظره شما كجا رو تو تنظيمات ساعت اشتباه كردم؟

2-دومين مشكلم تو Contact است. به اين صورت كه از تو سيمم تمام تلفن ها رو كپي كردم تو گوشي ولي وقتي كسي زنگ مي زنه از تو سيم مي گرده و مي ياره، نشون به اون نشون كه اگه از تو contact شماره اي رو پاك كنم بعد همون شخص دوباره زنگ بزنه فاميلشو مي زنه. هر چه قدر تو تنظيماتش سيخ زدم درست نشد.

3-Wake up:
چرا وقتي گوشي رو سايلنت باشه و گوشي رو كوك كني، موقع مقرر فقط ويبره مي زنه؟ راه حلي براي اين موضوع هست؟

ممنون.

ساعت sms کلا خرابه. ولی واسه اینکه ساعت خودش خوب باشه این کارو کن:
از set location که رفتی داخل اولی رو رو iran time دومی رو همینطور. سومی رو هم رو greenwwich time بذار.

برای Wake up هم هر وقت گوشی سایلنت باشه همینه. اگه میخوای صدای sms زنگ خوردن بالا نیاد ولی صدای الارام باشه.

برو به کنترل پنل گوشی. قسمت صدا و ربینگ تون و بعد هم صدای مسیج و رینگ تون رو off بذار. بعدش میتونی بری به قسمت تنظیمات ویبره و اونو همیشه روشن کنی. با این کار دیگه وقتی زنگ میخوره یا مسیج میاد فقط ویبره هست وقتی الارام زنگ میزنه صداش میاد.

اینم مسیرا:

control panel==> device===>sound&alert===>ringtones===>call voice===>silent==> save

control panel==> device===>sound&alert===>meesage alert===>message===>silent==> save

control panel==> device===>sound&alert===>vibrating alert
و بعد calls و message رو on انتخاب میکنی.

amirkhan_20e20
16-12-2007, 22:06
پشت گوشی اون علامت های برش هست .
الان نظرتون چیه ؟

عزیز اصل و فرع نداره . همش مثل همه . تنها تفاوت اون نوی قسمتهای مکانیکی اونه .

Dj.Bobo
16-12-2007, 22:31
سلام خدمت اساتيد....من براي يه گوشيم يه مشکلي پيش اومده که فکر کنم بايد از شما ها بپرسم....راستش من چند روز پيش دوستم چند تا آهنگ برام بلوتوث کرد من هم گرفتم و ولي وقتي رفتم تو هين باکس که سيوشون کنم نمي دونم چي شد که بعد از چند تا سيو کردن يهو قاطي کرد و الان وقتي ميرم تو اين باکس به آخر اس ام اس ها که ميرسم(يکي مونده يه آخري) ميپره مياد بيرون و پيغام زيرو ميده
Aplication Closed
application
messaging
reason code
User
Reason number
130
مي خواستم ببينم حالا بايد چي کار کنم....اين هم بگم آنتي ويروس هم ندارم
تو رو خدا کمک کنيد....خيلي ازتون ممنونم

biaconero
17-12-2007, 04:45
سلام بچه ها

شما اگر بخايد اهنگ گوش بدين و گوشيتونم شارژ كنين چي كار مي كنيد

از بلوتوث با هدفوناي استريو فونيك ؟ اصلا كيفيت نداره !

اگر مي شد به اين p990 يه هدفون مستقيم وصل مي شدا ديگه عالي بود چرا اين كارو نمي كنن خيلي سخته مثلا

soltanmahdi
17-12-2007, 07:04
سلام بچه ها

اگر مي شد به اين p990 يه هدفون مستقيم وصل مي شدا ديگه عالي بود چرا اين كارو نمي كنن خيلي سخته مثلا

دوست عزيز اگه شارژرت،شارژر خود p990 باشه وقتي مي زني به گوشي به انتهاش ميشه هندزفري رو وصل كرد (انتهاي خود شارژر) بعد هم شارژ مي كنه و هم مي تونه آهنگ گوش كني

hossein1364
17-12-2007, 08:21
با سلام

H M R 0 0 7
17-12-2007, 08:55
سلام بچه ها

هموني كه soltanmahdi گفت.
در مورد جدا بودنشم خوب سوني اريكسون عادت نداره مثل نوكيا گوشيهاش رو سوراخ سوراخ كنه براي هر چيزي يه سوراخ بزاره:46:

H M R 0 0 7
17-12-2007, 09:00
من يه مشگل دارم روم نميشه بگم :41:
من LCGJukebox رو نصب كردم.خوب بودا ولي يه جوري شد كه قفل كرد و نتونستم ببندمش. مجبور شدم swiss manager رو اجرا كنم و برنامه رو بزور Kill كنم:21:
بعد از Kill يا همون بسته شدن يهصفحه آبي پر رنگ مربوط به خود برنامه اومد كه نوشته بود اين برنامه آسيب ديده و بايد دوباره نصبش كني. منم پاكش كردم و دوباره نصب كردم. هر بار كه اجرا ميكنمش برنامه بالا مياد و اهنگ هم پخش ميكنه ولي بعد از 30 ثانيه دوباره همون صفحه ابي مياد. شما نميدونين فايلهاي سيستمي اي برنامه كجا ذخيره ميشه كه اونا رو پاك كنم؟

shahshahani
17-12-2007, 09:38
با سلام
نميشه ولي شما ميتوني براي اينكه كسي نصفه شب بهت زنگ نزنه يا اس ام اس بي موقع برات نياد گوشيت رو در حالت flight mode قرار بدي يا اينكه از قسمت volume صداي ringtone و sms رو ببندي و فقط صداي آلارم رو باز بذاري
موفق باشي

سلام بچه ها

در ادامه صحبت هاي اساتيد بايد بگم كه شما ميتوني از پايه استند هم براي اين منظور استفاده كني

shahshahani
17-12-2007, 09:44
سلام خدمت اساتيد....من براي يه گوشيم يه مشکلي پيش اومده که فکر کنم بايد از شما ها بپرسم....راستش من چند روز پيش دوستم چند تا آهنگ برام بلوتوث کرد من هم گرفتم و ولي وقتي رفتم تو هين باکس که سيوشون کنم نمي دونم چي شد که بعد از چند تا سيو کردن يهو قاطي کرد و الان وقتي ميرم تو اين باکس به آخر اس ام اس ها که ميرسم(يکي مونده يه آخري) ميپره مياد بيرون و پيغام زيرو ميده
Aplication Closed
application
messaging
reason code
User
Reason number
130
مي خواستم ببينم حالا بايد چي کار کنم....اين هم بگم آنتي ويروس هم ندارم
تو رو خدا کمک کنيد....خيلي ازتون ممنونم
شما برنامه XPlore رو روي گوشيت نصب كردي?
اگه نكردي اين كار رو بكن خيلي راحت فايل هاي بلوتوثي رو برات از تو مسيجها در مياره

soltanmahdi
17-12-2007, 12:38
ساعت sms کلا خرابه. ولی واسه اینکه ساعت خودش خوب باشه این کارو کن:
از set location که رفتی داخل اولی رو رو iran time دومی رو همینطور. سومی رو هم رو greenwwich time بذار.

برای Wake up هم هر وقت گوشی سایلنت باشه همینه. اگه میخوای صدای sms زنگ خوردن بالا نیاد ولی صدای الارام باشه.

برو به کنترل پنل گوشی. قسمت صدا و ربینگ تون و بعد هم صدای مسیج و رینگ تون رو off بذار. بعدش میتونی بری به قسمت تنظیمات ویبره و اونو همیشه روشن کنی. با این کار دیگه وقتی زنگ میخوره یا مسیج میاد فقط ویبره هست وقتی الارام زنگ میزنه صداش میاد.

اینم مسیرا:

control panel==> device===>sound&alert===>ringtones===>call voice===>silent==> save

control panel==> device===>sound&alert===>meesage alert===>message===>silent==> save

control panel==> device===>sound&alert===>vibrating alert
و بعد calls و message رو on انتخاب میکنی.

فرشاد جان لطف كردين.
اين كه تاريخ sms درست نمي شه يكم خنده داره:31: يعني هيچ جوره نمي شه فهميد طرف كي send كرده ؟
لطف كردي 2 تا از سوال ها رو جواب دادي، شرمنده اون يكي كه مربوط به contact بود رو راهنماييم نمي كني؟
بازم ممنون.

with_you
17-12-2007, 13:17
با سلام
میخواستم بدونم برای اینکه اسم گوشی (عکس هایی که می گیریم ) را به اسم دلخواه تغییر بدیم باید چه کار کنیم؟
و اینکه وقتی بلوتوث دریافت می کنیم زنگ بزنه راهی وجود داره؟

ممنون

110ali
17-12-2007, 14:12
سلام
چند سوال

1-آيا p990 فايل هاي pdf فارسي با حجم بالاتر از 10 مگ كه داراي عكس هم هست بدون مشكل باز مي كند

2-من شهرستاني هستم و مي خوام از اينترنت گوشي را بگيرم شما كدام سايت را براي خريد اين گوشي پيشنهاد مي كنيد

پيشاپيش متشكرم

safarchi
17-12-2007, 15:18
برای خریدن برو به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Adel1977
17-12-2007, 16:23
سلام دوستان. بازم من و مشکل مموریم
(یادآوری کنم که گوشیم مموریم رو نمیشناسه و وقتی روشن میشه corupted memory D: میده)
تصمیم گرفته بودم مموری جدید بگیرم که دیروز مموری دوستم رو که P990 داره رو گوشیم گذاشتم که اونم همین پیغام رو داد! corupted memory D: بعد هم که مموری رو تو گوشی خودش گذاشت با همین پیغام مواجه شد. جالب اینکه پس از برگردوندن لیبل مموری به MEMORYSTICK مموری اون به حالت عادی برگشت!؟ ولی مال من هنوز درست نشده؟! انگار ویروسی که لیبل رو عوض می کنه به هر حال حتی با فورمت کردن FATمموری تو کامی هم چیزی عوض نشده و همون پیغام قبلی می آد.جالبه که تو کامی مموری سالمه
خواهشا شما راه حلی ندارید؟؟؟؟

اگر Master Reset کنم آپگرید دوباره باید تکرار شه؟ phone book می پره؟
چون من با USB هم که وصل میشم توی مد phone نمیره PC Suite رو هم reinstall کردم نشد؟ به همین خاطر هم back up نمیتونم بگیرم.

کمک کمکمکمکم کنید.
:19:

Badform
17-12-2007, 21:15
سلام
چند سوال

1-آيا p990 فايل هاي pdf فارسي با حجم بالاتر از 10 مگ كه داراي عكس هم هست بدون مشكل باز مي كند

2-من شهرستاني هستم و مي خوام از اينترنت گوشي را بگيرم شما كدام سايت را براي خريد اين گوشي پيشنهاد مي كنيد

پيشاپيش متشكرم
1_ 10 مگ كه هيچي از دو سه مگ بيشتر باشه يا صفحاتش زياد باشن نع پي دي اف و نه ورد را ني خونه و ارور مي ده.و بعضي از پي دي اف هاي فارسي را هم درست نشون نمي ده.تنها موبايلي كه ديدم در زمينه آقيس و ايبوك خوب كار مي كرد دي 900 سامسونگ بود كه البته امكان ويرايش نمي داد.
2_gooshishop.com بد نيست ولي تا جايي كه مي توني تلاش كن حضوري بگيري.كجا زندگي مي كني؟ 990 گوشي كميابي نيست.

New World
17-12-2007, 23:54
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم هست

soltanmahdi
18-12-2007, 07:25
1_ 10 مگ كه هيچي از دو سه مگ بيشتر باشه يا صفحاتش زياد باشن نع پي دي اف و نه ورد را ني خونه و ارور مي ده.و بعضي از پي دي اف هاي فارسي را هم درست نشون نمي ده.تنها موبايلي كه ديدم در زمينه آقيس و ايبوك خوب كار مي كرد دي 900 سامسونگ بود كه البته امكان ويرايش نمي داد.

البته من دارم جسارت مي كنم كه با وجود اساتيد بزرگي دارم جواب مي دم .
دوست عزيز من چون اول خواستم P1i بگيرم خيلي روش تحقيق كردم، اين گوشي هم بسيار مناسبه براي خواندن فايل هاي حجيم و فارسي PDF و DOC. اگر پست اين موضوع رو پيدا كردم ميزارم كه نگين از خودش گفته.

hossein1364
18-12-2007, 09:01
با سلام
آیا در p990i روی صفحه غیر لمسی (قبل از پایین آوردن کیبرد) میشه والپیپر پیش زمینه گداشت؟
اگه آره چطوری؟

H M R 0 0 7
18-12-2007, 09:24
با سلام
آیا در p990i روی صفحه غیر لمسی (قبل از پایین آوردن کیبرد) میشه والپیپر پیش زمینه گداشت؟
اگه آره چطوری؟

آره ميشه. ار همونجا كه ميخواي عكس رو انتخاب كني دو تا حالت داره يكي براي فليپ باز و يكي فليپ بسته.

AriA jOhaRi
18-12-2007, 10:03
اره دوست عزیز از picture gallery میتونی بری رو عکس more رو انتخاب کن بعد use رو انتخاب کن set as wallpaper روبزن

AriA jOhaRi
18-12-2007, 10:27

واسه نصب اون برنامه هایی که اد eror و میدن باید detial شو بزن ببین تاریخش تا کی هستش بعد تاریخ گوشیتو تو اون محدوده بذار حتما کار میکنه بعد هر وقت خواستی برنامه رو استفاده کنی باید رو اون تاریخ که گذاشته بودی برگردونیش میدونیییییییییییییییییییی ییییییییییییییی !:31:

AriA jOhaRi
18-12-2007, 10:39
سلام دوستان

مرسی از همگی

ببین تو میتونی واسه اصلی بودنش کد *#06# بزن یه کد 15 رقمی میاد اگه عدد 7ام و 8ام اون 00 بود اصله که حتما بخر و اگه 01 یا10 بود درجه 2 هستش و اگه 08 یا 80 باشه دجه 3 و اگه 02 یا 20 بود درجه 4 و اگه 13 بود مونتاپ اذربایجان دیگه بقیه اش رو خودت بگیر :11:

AriA jOhaRi
18-12-2007, 11:01
سلام به همه دوستای عزیز::11:
عزیزان من قصد خرید یه گوشی خوبو دارم و با توجه به علاقه ام P990 رو انتخاب کردم.ولی N73 نوکیام مد نظرم هست.با توجه به اینکه من با هیچ کدوم از این دوتا گوشی تا حلا کار نکردم میخواستم از شما دوستایی که با P990 کار کردید و با معایب و نقاط قوت این گوشی آشنا هستید نظرتونو راجع به این گوشی بدونم.به نظرتون بهتر از N73 هست یا نه.گذشته از دوربین و صداش.:46:
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.:20:
حتما p990 بخر !
مشکلش فقط موقعی که تو نور افتاب باشه با backight کم نمیشه دیدش .
وگر نه بقیه چیزاش مثل دوربینش صفحه لمسیش سرعتش سرعت وصل شدن usb و و و و و هر چی به ذهنت برسه ولی یه مشکل خیلی بزرگ داره که .............
خیلی خوشگله مواظب باش ندزدنش:31:

with_you
18-12-2007, 11:50
خوب بستگی به شما داره که از چه نوع گوشی خوشتون بیاد لمسی یا معمولی !
دوربین p990 در حد 2 مگاپیکسل عالیه ، خوب ولی مسلما دوربین N73 چون 3.2 هست بهتره و همین طور کیفیت صداش !!
ولی من باز گوشی خودم(p990) را ترجیح میدهم :20:

soltanmahdi
18-12-2007, 12:45
دوستان من با دوربين كوشيم يكم نا آشنام و نمي تونم خوب تنظيمش كنم، ميه شمنو راهنمايي كنيد؟
عكسش فوق العاده خوبه ولي براي فيلم برداري با وجود تنظيمات زير :
1-Frame Size: 320*240
2-White Balance: Auto
3-Quality: Economy
4- Night Mode: off
وقتي فيلم برداري مي كنم با حركت دوربين تصوير تكه تكه ميشه(مثل دوربين هاي VGA) و كيفيت پاييني داره، حالا مشكل از من بي سواده يا اين گوشي كلا اينطوري فيلم برداري مي كنه؟
ممنون

mani32
18-12-2007, 14:28
دوستان من با دوربين كوشيم يكم نا آشنام و نمي تونم خوب تنظيمش كنم، ميه شمنو راهنمايي كنيد؟
عكسش فوق العاده خوبه ولي براي فيلم برداري با وجود تنظيمات زير :
1-Frame Size: 320*240
2-White Balance: Auto
3-Quality: Economy
4- Night Mode: off
وقتي فيلم برداري مي كنم با حركت دوربين تصوير تكه تكه ميشه(مثل دوربين هاي VGA) و كيفيت پاييني داره، حالا مشكل از من بي سواده يا اين گوشي كلا اينطوري فيلم برداري مي كنه؟
ممنون

تصاویر را کجا ذخیره میکنید؟ نوع رم که اصل باشه خیلی مهمه منهم این مشکل داشتم ولی بعد از تعویض رم که از دوربین فروشی معتبر گرفتم تصاویر اینه و عالی شد....

Badform
18-12-2007, 15:38
به نظر من ان 73 مزايايي نسبت به 990 داره.مثل حجم كوچكتر و صدا و دوربين بهتر و داشتن برنامه هاي بيشتر.قابليت تعويض قاب.و 990 هم صفحه لمسي و كيو بري داره و ....
در كل به نظر من 73 بهتره ( با اينكه الان خودم 990 دارم) البته اين نظر شخصي منه.

110ali
18-12-2007, 16:23
البته من دارم جسارت مي كنم كه با وجود اساتيد بزرگي دارم جواب مي دم .
دوست عزيز من چون اول خواستم P1i بگيرم خيلي روش تحقيق كردم، اين گوشي هم بسيار مناسبه براي خواندن فايل هاي حجيم و فارسي PDF و DOC. اگر پست اين موضوع رو پيدا كردم ميزارم كه نگين از خودش گفته.

آيا توانستيد اطلاعات بيشتري پيدا كنيد

Dj.Bobo
18-12-2007, 18:59
شما برنامه XPlore رو روي گوشيت نصب كردي?
اگه نكردي اين كار رو بكن خيلي راحت فايل هاي بلوتوثي رو برات از تو مسيجها در مياره

سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییت برنامه بیشتر توضیح بدید و حال با این وجود فکر نمی کنم با این کار مشکل گوشی برطرف شه چون من تمامی ببلوتوث ها رو پاک کردم و الان تو این باکس فقط مسیج دارم.....از دوستان دیگه هم خواهش می کنم یه لطفی کنن کمکم کنند
:11::11::11::11:

H M R 0 0 7
18-12-2007, 23:30
من فوکوس P990 رو با هیچ گوشی عوض نمییکنم.خیلی با فوکوس نزدیکش حال میکنم.n73 با او 3.2 مگاپیکسلش جلوش سوسکه.
البته N73 کیفیت تصویرش خوبه و همچنین صداش.

amirkhan_20e20
19-12-2007, 00:16
به نظر من ان 73 مزايايي نسبت به 990 داره.مثل حجم كوچكتر و صدا و دوربين بهتر و داشتن برنامه هاي بيشتر.قابليت تعويض قاب.و 990 هم صفحه لمسي و كيو بري داره و ....
در كل به نظر من 73 بهتره ( با اينكه الان خودم 990 دارم) البته اين نظر شخصي منه.

هین که 73 wireless نداره به درد نمیخوره .

alfex
19-12-2007, 01:16
دوستان من یه رم یک گیگ دارم که چند وقتیه عکسای توشو یا نشون نمیده یا نصفه نشونم میده واسه آهنگای توشم همین مشکل پیش اومده!به کامپیوترم که وصل میکنم نمیشناسه مموریو یا ام توش نمیره!میگه باید فرمت کنی!!چی شده شما میگین؟:20:

soltanmahdi
19-12-2007, 06:23
تصاویر را کجا ذخیره میکنید؟ نوع رم که اصل باشه خیلی مهمه منهم این مشکل داشتم ولی بعد از تعویض رم که از دوربین فروشی معتبر گرفتم تصاویر اینه و عالی شد....

مموريم مشخصات زير رو داره:
مارك: سوني
حجم: 1 گيگ
رنگ : مشكي
ساخت: كشور زاپن
پايين مموري هم اين عبارت رو نوشته:MAGICGATE

with_you
19-12-2007, 11:00
کلا رم های مشکی جدید مشکل دارند !! من خودم همین مارک را داشتم و همه ی عکس هام خراب و قاطی بود ، بردم عوضش کردم یک گیگ آبی چینی خریدم مشکل حل شد ، همه چیر عالیه :20:
احتمالا مشکل شما هم از رمش هست

mani32
19-12-2007, 13:22
پايين مموري هم اين عبارت رو نوشته:MAGICGATE

حقیقتش من خودم ترجیح دادم از جای معتبر بخرم هرچند گرون خریدم من برای رم با همین مشخصات 35000 پول دادم 4 ماه پیش در حالی که 19000 هم بود با توجه به گارانتی داشتن اکثر رم ها ببر تعویض کن امیدوارم مشکلت حل بشه

ALFA323
19-12-2007, 14:33
پايين مموري هم اين عبارت رو نوشته:

دوستان سعی کنید رم های سونی سیاه رنگ رو به هیچ عنوان نخرید ...
رم های آبی با مارک sandisk رو بخرید تا 4 گیگش هم امتحان خودش رو پس داده...
موفق باشید

الك دلك
19-12-2007, 14:51
گوشي من پي 990 ، يه چند وقتيه كه خود بخود restart ميشه ، گوشي رو آپديتم كردم درست نشده به نظر شما بايد چكارش كنم؟:41:

soltanmahdi
19-12-2007, 15:34
دوستان سعی کنید رم های سونی سیاه رنگ رو به هیچ عنوان نخرید ...
رم های آبی با مارک sandisk رو بخرید تا 4 گیگش هم امتحان خودش رو پس داده...
موفق باشید

حقیقتش من خودم ترجیح دادم از جای معتبر بخرم هرچند گرون خریدم من برای رم با همین مشخصات 35000 پول دادم 4 ماه پیش در حالی که 19000 هم بود با توجه به گارانتی داشتن اکثر رم ها ببر تعویض کن امیدوارم مشکلت حل بشه

کلا رم های مشکی جدید مشکل دارند !! من خودم همین مارک را داشتم و همه ی عکس هام خراب و قاطی بود ، بردم عوضش کردم یک گیگ آبی چینی خریدم مشکل حل شد ، همه چیر عالیه
احتمالا مشکل شما هم از رمش هست

از تمام دوستان به خاطر راهنمايي هاشون ممنونم. رمم رو عوض مي كنم اگه تغييري رخ داد حتما مي گم.
بازم ممنون.

soltanmahdi
19-12-2007, 15:41
ساعت sms کلا خرابه.
يكي از دوستام p990 داره كه ساعت sms هاش درسته، پس يه راهي براي درست كردن اين مشكل هست. تنظيمات گوشيهامون هم مثل همه.
كسي از دوستان نمي تونه منو راهنمايي كنه؟

mona khanoom
19-12-2007, 17:17
سلام چطوری می شود پسورد برای گوشی یا فولدر ها گزاشت
ایا میشود کاری کرد که وقتی فلیپ باز شود اتصال مکالمه شروع شود وبا بستنش مکالمه قطع شود

rz21
19-12-2007, 17:58
قیمت دقیق این گوشی چند هستش؟

amirkhan_20e20
19-12-2007, 19:11
گوشي من پي 990 ، يه چند وقتيه كه خود بخود restart ميشه ، گوشي رو آپديتم كردم درست نشده به نظر شما بايد چكارش كنم؟:41:

یه انتی ویروس بزن .
مموری رو اسکن کن . احتمالا روی مموریت ویروس نشسته

K A R I M I
19-12-2007, 21:15
سلام
من یه آنتی ویروس خوب برای P910i می خوام ، من خودم چون W810i دارم تو نخ آنتی ویروس نیستم اگه لطف کنید و یه آنتی ویروس قوی رو به من به همراه لینک معرفی کنید ممنونتون میشم ...

sJaguar
19-12-2007, 21:29
سلام دوستان من ديشب گوشيم رو p990i آپديت كردم فريمور خوبيه چون 3 هفته پيش كه آپديت كردم چندان راضي نبودم اما الان راضيم هر كي ميخاد آپديت كنه.

Adel1977
20-12-2007, 08:33
يكي از دوستام p990 داره كه ساعت sms هاش درسته، پس يه راهي براي درست كردن اين مشكل هست. تنظيمات گوشيهامون هم مثل همه.
كسي از دوستان نمي تونه منو راهنمايي كنه؟

با سلام.
ببین سیم کارتش چیه؟ چون مشکل SMS ها از تجهیزات clock اپراتور همراه اوله نه از گوشی و ظاهرا این مشکل فقط تو همراه اول هست.

H M R 0 0 7
20-12-2007, 09:08
با سلام.
ببین سیم کارتش چیه؟ چون مشکل SMS ها از تجهیزات clock اپراتور همراه اوله نه از گوشی و ظاهرا این مشکل فقط تو همراه اول هست.

بحث انحراف: الهي نابود شه اين همراه اول:46: آمين.:27:

كسي هم كه پيدا نشد سوال مار جواب بده :

من يه مشگل دارم روم نميشه بگم
من LCGJukebox رو نصب كردم.خوب بودا ولي يه جوري شد كه قفل كرد و نتونستم ببندمش. مجبور شدم swiss manager رو اجرا كنم و برنامه رو بزور Kill كنم
بعد از Kill يا همون بسته شدن يهصفحه آبي پر رنگ مربوط به خود برنامه اومد كه نوشته بود اين برنامه آسيب ديده و بايد دوباره نصبش كني. منم پاكش كردم و دوباره نصب كردم. هر بار كه اجرا ميكنمش برنامه بالا مياد و اهنگ هم پخش ميكنه ولي بعد از 30 ثانيه دوباره همون صفحه ابي مياد. شما نميدونين فايلهاي سيستمي اي برنامه كجا ذخيره ميشه كه اونا رو پاك كنم؟

soltanmahdi
20-12-2007, 10:06
قیمت دقیق این گوشی چند هستش؟

من هفته پيش از مشهد خريدم 280000 تومان البته بدون گارانتي با گارنتي هم بود 285000.

vashka_overloaded
20-12-2007, 12:59
بحث انحراف: الهي نابود شه اين همراه اول:46: آمين.:27:

تایید می شه در مورد نابودی
من خودم ایرانسل دارم ولی این مشکل ساعت sms رو دارم فکر نکنم به اپراتور ربطی داشته باشه

سلام دوستان من ديشب گوشيم رو p990i آپديت كردم فريمور خوبيه چون 3 هفته پيش كه آپديت كردم چندان راضي نبودم اما الان راضيم هر كي ميخاد آپديت كنه.

بی زحمت ورژن رو هم بگو

younes_ysf
20-12-2007, 15:41
تایید می شه در مورد نابودی
من خودم ایرانسل دارم ولی این مشکل ساعت sms رو دارم فکر نکنم به اپراتور ربطی داشته باشه

بی زحمت ورژن رو هم بگو

درسته به اپراتور ربطی نداره.رفیقم هم همین مشکل رو داره.ایرانسل داره. ولی همه sms هاش اشتباهی میان دیروز یه sms براش اومده بود که امروز عصر قراره پست بشه!!! یعنی تاریخ امروز عصر رو داشت.خلاصه بگم خیلی زد حاله.وفتی sms براش میاد باید کل inbox رو دنبالش بگرده تا پیداش کنه

alex666
20-12-2007, 18:32
سلام
من یه آنتی ویروس خوب برای P910i می خوام ، من خودم چون W810i دارم تو نخ آنتی ویروس نیستم اگه لطف کنید و یه آنتی ویروس قوی رو به من به همراه لینک معرفی کنید ممنونتون میشم ...

alex666
20-12-2007, 18:37
اگه با زمان مسیج در اپراتور اول مشکل دارید location گوشی رو hunullulu بزارید و message center number گوشی رو 009891100505 یعنی عدد اخر 5 بشه حتما درست میشه

K A R I M I
20-12-2007, 18:41
ممنون الکس جان ...

alex666
20-12-2007, 18:42
شاید بعضی دوستان دارای فریمور یکسانی باشند ولی سرعت گوشی باهم فرق داشته باشه و بعضی برنامها ایراد داشته باشن این به خاطر last check های هست که سونی انجام میده چون این فیرمور اخریین فیرمور میباشد فقط last check انجام میشه پس گوشی بعد از هر lastcheck اپ کنید

Hidden-H
20-12-2007, 22:28
سلام
یه سوال داشتم
می خواستم ببینم آیا می شه اون چراغ سبز بالای گوشی رو غیر فعال کرد یا مدت زمان چشمک زدنشو وقتی که پیام می یاد یا تماس ناموفق گرفته می شه کم کرد

من هفته ای یه بار می تونم به گوشیم دسترسیس داشته باشم بعدش نمی خوام خاموشش کنم. اما اینجوری به محض اولین اس ام اس دریافتی اون لامپ یکسره شروع به چشمک می کنه و دیگه قطع نمی شه.
مرسی.

alex666
20-12-2007, 22:48
سلام
یه سوال داشتم
می خواستم ببینم آیا می شه اون چراغ سبز بالای گوشی رو غیر فعال کرد یا مدت زمان چشمک زدنشو وقتی که پیام می یاد یا تماس ناموفق گرفته می شه کم کرد

من هفته ای یه بار می تونم به گوشیم دسترسیس داشته باشم بعدش نمی خوام خاموشش کنم. اما اینجوری به محض اولین اس ام اس دریافتی اون لامپ یکسره شروع به چشمک می کنه و دیگه قطع نمی شه.
مرسی.

نه دوست عزیز نمیشه این کارو کرد ولی این برای شما ایراد داره ولی برای یکی مثل من خیلی مفید

Hidden-H
20-12-2007, 23:12
مرسی
می دونم مفیده اما واقعا واسه من پر از ایراده.
بهر حال مرسی

amir_6994
20-12-2007, 23:46
اگه با زمان مسیج در اپراتور اول مشکل دارید location گوشی رو hunullulu بزارید و message center number گوشی رو 009891100505 یعنی عدد اخر 5 بشه حتما درست میشه

متاسفانه با این کار هم درست نشد.:41::41::41::41::41:
واقعا معضلی شده این مشکل

Hidden-H
21-12-2007, 00:15
آره انگار راه حلی واسش نیست

nakhordemast
21-12-2007, 04:13
سلام
یه سوال داشتم

مرسی.

راه اش اینه:
شما میتونی یه تکه کوچیک نوار چسب سیاه رنگ بچسبونی روی چراغ سرویس . اینجوری دیگه چشمک نمیزنه!:10::5::8::46::20::27::40:

soltanmahdi
21-12-2007, 11:52
با سلام.

هر جفتمون هم همراه اول داريم و هم ايرانسل. فكر نمي كنم ربطي به اپراتور داشته باشه. ولي باز هم ممنون.

Hidden-H
21-12-2007, 11:53
راه اش اینه:
شما میتونی یه تکه کوچیک نوار چسب سیاه رنگ بچسبونی روی چراغ سرویس . اینجوری دیگه چشمک نمیزنه!
سلام
نه ببینید من اصلا بخاطر چشمک زدنش نمی گم که. وقتی من یه هفته به گوشی دسترسی ندارم اون باید کل هفته رو چشمک بزنه. این مسئله هم به خودش ضرر می زنه هم شارژ باطری تحلیل می ره. من بخاطر این موضوع می گم

soltanmahdi
21-12-2007, 11:55

با اين كار اول درست درست شد، ولي وقتي ساعت رو كه تنظيمش بهم ريخته بود درست كردم باز برگشت به حال اولش.
خلاصه نشششششششششششششششد.

vashka_overloaded
21-12-2007, 12:36
یک پیشنهاد می کنم که این رو از یکی از User ها شنیده بودم در یک فارم دیگه
نمی دونم شاید اینجا هم گفته باشند ولی باز هم می گم واسه کسانی که مثل خودم تازه اومدن تو این فارم
در p990 برای پیامک هاتون دسته بندی درست کنید مثلا یک پرونده به نام جوک و یکی دیگه به هر نامی که خواستید
بعد هر پیامی که یراتون میاد رو move کنید به پرونده خودش اینطوری همیشه inbox شما خالی هست و هر پیامک جدیدی بیاد متوجه می شید و بعد از مدتی هم یک دسته بندی توپ از پیامک ها دارید

من که با این روش خیلی حال کردم و دارم استفاده می کنم

موفق باشید
امین

soltanmahdi
21-12-2007, 13:51
سلام.
چطوري مي شه فونت كل گوشي رو يكم زياد كرد آخه خيلي فونت گوشيم كوچيكه.

soltanmahdi
21-12-2007, 13:57
مي خواستم ببينم كه چطوري مي شه به قسمت shortcut ها چيزي اضافه كرد؟
تو رو خدا نگين كه اينم نمي شه:13:
البته اين كه بخواهي آيتمي رو به قسمت ميانبر ها اضافي كني رو ياد دارم ولي چيز هايي رو ميشه اضافه كرد كه پيش فرض خودشن.
ممنون

nakhordemast
21-12-2007, 14:23
سلام
نه ببینید من اصلا بخاطر چشمک زدنش نمی گم که. وقتی من یه هفته به گوشی دسترسی ندارم اون باید کل هفته رو چشمک بزنه. این مسئله هم به خودش ضرر می زنه هم شارژ باطری تحلیل می ره. من بخاطر این موضوع می گم

نه عزیزم هیچ ضررز نداره و اونقدر مصرف شارزژ چراغ سرویس کمه که به حساب نمیاد. در حد صفره. تو دو راه داری یا اینکه گوشیتو بزنی توی شارژو بذاری یک هفته بمونه این طوری صدمه ای وارد نمیکنه چون وقتی شارژ فول بشه دیگه خود به خود قطع میشه.
راه دوم که تنها راه برای حفظ شارژه ( چون توی این مدت هیچ کس دست به گوشی نمیزنه ) اینه که گوشی رو جایی بذاری که فول آنتن بده. اصولا با کم شدن سیگنال گوشی تلاش بیشتری برای ارتباط با شبکه مبکنه و منجر میشه به مصرف شارژ. این خیلی نکته مهمیه.

vashka_overloaded
21-12-2007, 15:29
مي خواستم ببينم كه چطوري مي شه به قسمت shortcut ها چيزي اضافه كرد؟
تو رو خدا نگين كه اينم نمي شه:13:
البته اين كه بخواهي آيتمي رو به قسمت ميانبر ها اضافي كني رو ياد دارم ولي چيز هايي رو ميشه اضافه كرد كه پيش فرض خودشن.
ممنون

فکر نکنم بتونی خودت چیزی اضافه کنی فقط از پیش فرض ها می تونی استفاده کنی

Hidden-H
21-12-2007, 16:01
نه عزیزم هیچ ضررز نداره و اونقدر مصرف شارزژ چراغ سرویس کمه که به حساب نمیاد. در حد صفره. تو دو راه داری یا اینکه گوشیتو بزنی توی شارژو بذاری یک هفته بمونه این طوری صدمه ای وارد نمیکنه چون وقتی شارژ فول بشه دیگه خود به خود قطع میشه.
راه دوم که تنها راه برای حفظ شارژه ( چون توی این مدت هیچ کس دست به گوشی نمیزنه ) اینه که گوشی رو جایی بذاری که فول آنتن بده. اصولا با کم شدن سیگنال گوشی تلاش بیشتری برای ارتباط با شبکه مبکنه و منجر میشه به مصرف شارژ. این خیلی نکته مهمیه.

ممنون دوست عزیز

vashka_overloaded
21-12-2007, 18:16
یک پیشنهاد می کنم که این رو از یکی از User ها شنیده بودم در یک فارم دیگه
نمی دونم شاید اینجا هم گفته باشند ولی باز هم می گم واسه کسانی که مثل خودم تازه اومدن تو این فارم
در p990 برای پیامک هاتون دسته بندی درست کنید مثلا یک پرونده به نام جوک و یکی دیگه به هر نامی که خواستید
بعد هر پیامی که یراتون میاد رو move کنید به پرونده خودش اینطوری همیشه inbox شما خالی هست و هر پیامک جدیدی بیاد متوجه می شید و بعد از مدتی هم یک دسته بندی توپ از پیامک ها دارید

من که با این روش خیلی حال کردم و دارم استفاده می کنم

موفق باشید
امین

بابا کسی نظری نداشت؟؟

2299
21-12-2007, 19:09
سلام يك مشكل دارم وقتي گوشي رو با usb به كامپيوتر وصل ميكنم رو حالت file transfer مشكل نداره ولي رو حالت phone mode كامپيوتر گوشي رو نمي شناسه:41:
كمممممك:37::37::37:

amirfzr
21-12-2007, 21:25
سلام من 1ماه قبل یه p990 با گارانتی اصلی خریدم ولی بعد از 3 روز تاچ اسکرین گوشیم بهم ریخت یعنی اگر می خواستم یه آیکن ریز رو لمس کنم ایکن بالاییش فعال می شد واسه همین گوشی رو فرستادم گارانتی که دیروز بعد 25 روز اومد ولی امروز دوباره همون جوری شد
من شنیدم یه سری از p990ها اگر به USB وصل بشن اینطوری میشن لطفا کمکم کنین
کسی می دونه چه جوری گوشی رو فلش می کنن
در ضمن گوشی من فرانسویه

H M R 0 0 7
21-12-2007, 23:03
سلام يك مشكل دارم وقتي گوشي رو با usb به كامپيوتر وصل ميكنم رو حالت file transfer مشكل نداره ولي رو حالت phone mode كامپيوتر گوشي رو نمي شناسه:41:
كمممممك:37::37::37:

باید PC Suite گوشی رو نصب کنی.

H M R 0 0 7
21-12-2007, 23:06
سلام من 1ماه قبل یه p990 با گارانتی اصلی خریدم ولی بعد از 3 روز تاچ اسکرین گوشیم بهم ریخت یعنی اگر می خواستم یه آیکن ریز رو لمس کنم ایکن بالاییش فعال می شد واسه همین گوشی رو فرستادم گارانتی که دیروز بعد 25 روز اومد ولی امروز دوباره همون جوری شد
من شنیدم یه سری از p990ها اگر به USB وصل بشن اینطوری میشن لطفا کمکم کنین
کسی می دونه چه جوری گوشی رو فلش می کنن
در ضمن گوشی من فرانسویه

مطمئن هستین که گوشی مورد داره؟
شاید ناچ اسکریم گوشی رو خوب کالیبره نکردین.اونجایی که باید روی چهار گوشه گوشی کلیک کنی.

Adel1977
22-12-2007, 15:16

دوستان منم همین مشکل رو دارم و PC Suite رو هم کامل نصب کردم ولی یک بار هم phone mode از USB نتونستم وصل بشم؟ با infre red میشه اما یو اس بی نه؟ از چی میتونه باشه؟

قربونه همگی

H M R 0 0 7
22-12-2007, 19:16
دوستان منم همین مشکل رو دارم و PC Suite رو هم کامل نصب کردم ولی یک بار هم phone mode از USB نتونستم وصل بشم؟ با infre red میشه اما یو اس بی نه؟ از چی میتونه باشه؟

قربونه همگی

امكان نداره. شما مطمئن هستيد كه PC Suite مربوط به P990 رو كه مخصوص Smartphone هستش رو نصب كردين؟

soltanmahdi
22-12-2007, 20:50
آيا صداي مكالمه به صورت طبيعي كمه يا مال من مورد داه؟
البته بگم كه صدا رو تا ته بالا بردم.

Adel1977
22-12-2007, 21:43
امكان نداره. شما مطمئن هستيد كه PC Suite مربوط به P990 رو كه مخصوص Smartphone هستش رو نصب كردين؟

حتما Version 1.3.11

2299
22-12-2007, 22:29

سلام نصب هست تا چنوقت پيش درست بود حالا ايت طوري شده

H M R 0 0 7
22-12-2007, 23:01

مال من که صداش موقع مکالمه اینقدر زیاده که همیشه کم میکنمش.:8:
فکر کنم باید آپدیت کنی:31:

دیگه این جمله شده تبدیل به یه تیکه کلام

amir_6994
22-12-2007, 23:20

برای منم در حین مکالمه صداش اینقدر بالاست که نمیتونم تا آخر زیادش کنم:8:

amirkhan_20e20
23-12-2007, 00:16
سلام نصب هست تا چنوقت پيش درست بود حالا ايت طوري شده

ممکنه اشکال از انتی ویروس یا فایروال ویندوز باشه .
یه مشکل دیگه هم مربوط به usb v1 یا usbv2 میتونه باشه .
شما با همون جایی که فبلا وصل میکزدی وصل کن

soltanmahdi
23-12-2007, 07:10
مال من که صداش موقع مکالمه اینقدر زیاده که همیشه کم میکنمش.:8:
فکر کنم باید آپدیت کنی:31:

دیگه این جمله شده تبدیل به یه تیکه کلام

آخه اينقدر دوستان از اين update بد مي گن كه بعد از آپديت چنين شد و چنان شد كه آدم جرات نمي كنه update كنه.

nakhordemast
23-12-2007, 11:33
سلام . وقتی فیلیپ گوشی بازه اگر دکمه فاصله ( اسپیس) رو چند ثانیه نگه داریم یه اتفاقی میفته . اگر توی منو ها و برنامه ها باشی میاد بیرون و اگر روی دسکتاپ باشی یه اتفاق دیگه . اگر کسی میدونه بگه که چه کاربردی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:

hossein1364
23-12-2007, 14:12
با سلام
شنیدم فارسی کردن p990i برای گوشی ضرر داره و اونو دچار ایراد میکنه
آیا واقعیت داره؟

soltanmahdi
23-12-2007, 15:31
با سلام
آیا واقعیت داره؟

من كه فونت فارسي ريختم و دارم با خوبي و خوشي از گوشيم استفاده مي كنم و مشكلي پيش نيومده.

ramin2020
23-12-2007, 18:49
سلام دوستان
من بعد از یک هفته مسافرت برگشتم :31: جای شما خالی، خوش گذشت.
می بینم شلوغ شده باز این تاپیک.
بچه های جدیدی هم اومدن، امیدوارم کم کم باهاشون آشنا بشم. قدیمیا هم که منو می شناسن.
پست های فبلی رو نمی خونم. اگه کسی سوالی کرده که به جواب نرسیده دوباره بپرسه، اگه اطلاعات کم من بکشه حتما جواب میدم. :10:
یا علی

ramin2020
23-12-2007, 18:53
با سلام
آیا واقعیت داره؟
من که ایرادی نمی بینم. اصلا فارسی کردن p990 به اون معنا نیست که در گوشی های دیگه انجام میشه. شما اینجا فقط 4تا فونت میریزی که گوشی از اونا استفاده می کنه. چیزی تغییر نمی کنه.

سلام . وقتی فیلیپ گوشی بازه اگر دکمه فاصله ( اسپیس) رو چند ثانیه نگه داریم یه اتفاقی میفته . اگر توی منو ها و برنامه ها باشی میاد بیرون و اگر روی دسکتاپ باشی یه اتفاق دیگه . اگر کسی میدونه بگه که چه کاربردی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:
اگه خودت هم امتحان می کردی، می دیدی.
همونطور که رووش هم آیکونشو کشیده، وقتی نگهش میداری پنجره شماره گرفتن (PHONE) باز میشه. تا جایی که من امتحان کردم همه جا همین میاد!

ramin2020
23-12-2007, 18:57
آخه اينقدر دوستان از اين update بد مي گن كه بعد از آپديت چنين شد و چنان شد كه آدم جرات نمي كنه update كنه.
کی گفته آپدیت بده؟ مطمئن باش سودی نداشته باشه ضرری هم نداره.
آموزشش هم که توی امضای من هست، میتونی دانلود کنی و با آرامش خیال انجام بدی.
مرد باش! :31::46:

Badform
23-12-2007, 20:45
یه سوال 990 مثل سری دبلیو ریموت دسکتاپ داره یا نه؟

Makiking
23-12-2007, 21:04
سلام
من خودم p990 دارم می شه لینک دانلود چند تا نرم افزار برام بذارین؟
ممنون

hamed1987
24-12-2007, 00:06
سلام
من خودم p990 دارم می شه لینک دانلود چند تا نرم افزار برام بذارین؟
ممنون

عزیز اینجا جاییه که مشکلات و مسائل مربوطه رو مطرح میکنن
برای این منظور تاپیک های جداگانه ای موجود هست که میتونی با یه سرچ کوچولو پیداشون کنی
موفق باشی

soltanmahdi
24-12-2007, 08:01
پست های فبلی رو نمی خونم. اگه کسی سوالی کرده که به جواب نرسیده دوباره بپرسه، اگه اطلاعات کم من بکشه حتما جواب میدم

سلام.
چطوري مي شه فونت كل گوشي رو يكم زياد كرد آخه خيلي فونت گوشيم كوچيكه.

سلام رامين جان. خوش اومدي. اين سوال رو تو چند تا پست قبلي پرسيده بودم كسي از دوستان مثل اين كه آشنا نبود با اين كار. حالا شما هم يك نگاه بنداز.
ممنون

soltanmahdi
24-12-2007, 08:08
کی گفته آپدیت بده؟ مطمئن باش سودی نداشته باشه ضرری هم نداره.
آموزشش هم که توی امضای من هست، میتونی دانلود کنی و با آرامش خیال انجام بدی.
مرد باش! :31::46:

پس چرا اينقدر دوستان مي گن بعد از آپديت گوشيم اينطوري شد يا اونطوري شد يا بالا نمي باد يا بالا مي ياد باز مي ره پايين و از اين جور مسائل.

symk
24-12-2007, 09:15
با سلام به همه اساتید این تاپیک
خوب من هم میخوام در این تاپیک فعالیت کنم و مشکلات دوستان رو حل کنم البته تا جائیکه سواتم بکشه . در کل میخوام یه سری اطلاعات در مورد گوشیهای پی 990 بدم البته شاید دوستان در صفحات قبلی مطرح کرده باشند ولی خوب 373 صفحه رو نمیتونم بخونم .
گوشی پی 990 دارای سیستم عامل سیمبین هستش که به مراتب کارائی بالاتری از ویندوز موبایل داره برخلاف نظرات خیلی از دوستان مه فکر میکنند چون ویندوزه دیگه همه کار میشه باهاش کرد مشکلات ویندوز موبایل خیلی زیادتر از سیمبین ... خلاصه این گوشی یک اسمارت فون یا به عبارتی یک گوشی تجاری هستش که نیاز آنچنانی برای گوش دادن به موزیک و عکس برداری و حتی فیلمبرداری نداره پس تمامی بحثهایی که در مورد صدا و کیفیت تصویر میشه همش بیخوده و با نرمافزارهایی که فقط فقط به سخت افزاره گوشی آسیب میرسونه کاری نداریم . اما در مورد مزایای این گوشی باید بگم که تنها گوشی موجود در بازار هستش که کارائی فوق العده در اینترنت داره به دلیل 1- لمسی بودن 2- داشتن کیبورد و همچنین صفحه ال سی دی مناسب .
در مورد مباحث آپدیت هم بگم که هیچ گوشی پی 990 مشکل پیدا نمیکنه فقط باید یه سری مسائل رو موقع آپدیت رعایت کرد 1 - دسترسی سریع به اینترنت حداقل 256 ک و بدون نویز در دریافت 2 - داشتن یو پی اس و یا به عبارتی موقع آپدیت نداشتن نوسانات برق و یا قطعی برق 3 - رعایت کردن درست دستور العمل که توسط خوده برنامه به صورت فلش گفته میشه . ضمنا" تمامی این آپدیتها زمانی ایجاد میشه که مشکلات نرم افزاری در گوشی باشه پس همه دوستان تلاش کنند که هر مشکل نرم افزاری و یا باگی در سیستم گوشیشون میبینن به سایت سونی اریکسون مراجعه کنند و ایمیل بزنند تا در آپدیتهای بعدی حل بشه .
فکر میکنم کافی باشه در مورد تکراری بودن از همه عذرخواهی میکنم ولی خوب از این به بعد سعی میکنم فعال باشم در این تاپیک و کمک کنم به دوستان . موفق باشید

shahshahani
24-12-2007, 09:34
سلام رامين جان. خوش اومدي. اين سوال رو تو چند تا پست قبلي پرسيده بودم كسي از دوستان مثل اين كه آشنا نبود با اين كار. حالا شما هم يك نگاه بنداز.
ممنون
تو هر قسمت جداگانه بايد اين كار رو انجام بدي
مثلا تو مسيج يه قسمت داره براي اندازه فونت كه فكر كنم يه دكمه است كه حرف A روش نوشته شده
توي note و contacts هم به همين صورت بايد فونت ها رو بزرگ كني
البته شايدم يه سري فونت كوچيك ريختي اگه فونت هاي امضاي منو بريزي كوچيك نميشه وبه نظر من معموليه

پس چرا اينقدر دوستان مي گن بعد از آپديت گوشيم اينطوري شد يا اونطوري شد يا بالا نمي باد يا بالا مي ياد باز مي ره پايين و از اين جور مسائل.

ميشه چند نمونه بياري?
اين مسائلي كه گفتي همش مال قبل از آپديت و با آپديت همش حل ميشه

shahshahani
24-12-2007, 09:45
بازم سلام
يه مشكل ديگه
من اون زموني كه براي اولين بار برنامه xplore توي اين تاپيك گذاشته شد اونو دانلود كردم كه البته كيجنش هم باهاش بود و جواب هم داد اما اون برنامه ورژن 1.05 بود بعد حالا آخرين ورژن رو دانلود كردم ولي ديگه كيجن جواب نميده
مي خواستم ببينم كسي كيجن اين برنامه رو براي آخرين ورژن داره يا اينكه ميتونه يه راهنمايي يا كمكي بكنه
ممنون

H M R 0 0 7
24-12-2007, 14:50
با سلام به همه اساتید این تاپیک
خوب من هم میخوام در این تاپیک فعالیت کنم و مشکلات دوستان رو حل کنم البته تا جائیکه سواتم بکشه . در کل میخوام یه سری اطلاعات در مورد گوشیهای پی 990 بدم البته شاید دوستان در صفحات قبلی مطرح کرده باشند ولی خوب 373 صفحه رو نمیتونم بخونم .
گوشی پی 990 دارای سیستم عامل سیمبین هستش که به مراتب کارائی بالاتری از ویندوز موبایل داره برخلاف نظرات خیلی از دوستان مه فکر میکنند چون ویندوزه دیگه همه کار میشه باهاش کرد مشکلات ویندوز موبایل خیلی زیادتر از سیمبین ... خلاصه این گوشی یک اسمارت فون یا به عبارتی یک گوشی تجاری هستش که نیاز آنچنانی برای گوش دادن به موزیک و عکس برداری و حتی فیلمبرداری نداره پس تمامی بحثهایی که در مورد صدا و کیفیت تصویر میشه همش بیخوده و با نرمافزارهایی که فقط فقط به سخت افزاره گوشی آسیب میرسونه کاری نداریم . اما در مورد مزایای این گوشی باید بگم که تنها گوشی موجود در بازار هستش که کارائی فوق العده در اینترنت داره به دلیل 1- لمسی بودن 2- داشتن کیبورد و همچنین صفحه ال سی دی مناسب .
در مورد مباحث آپدیت هم بگم که هیچ گوشی پی 990 مشکل پیدا نمیکنه فقط باید یه سری مسائل رو موقع آپدیت رعایت کرد 1 - دسترسی سریع به اینترنت حداقل 256 ک و بدون نویز در دریافت 2 - داشتن یو پی اس و یا به عبارتی موقع آپدیت نداشتن نوسانات برق و یا قطعی برق 3 - رعایت کردن درست دستور العمل که توسط خوده برنامه به صورت فلش گفته میشه . ضمنا" تمامی این آپدیتها زمانی ایجاد میشه که مشکلات نرم افزاری در گوشی باشه پس همه دوستان تلاش کنند که هر مشکل نرم افزاری و یا باگی در سیستم گوشیشون میبینن به سایت سونی اریکسون مراجعه کنند و ایمیل بزنند تا در آپدیتهای بعدی حل بشه .
فکر میکنم کافی باشه در مورد تکراری بودن از همه عذرخواهی میکنم ولی خوب از این به بعد سعی میکنم فعال باشم در این تاپیک و کمک کنم به دوستان . موفق باشید

خيلي خيلي خوش آمدي.:46:
ما منتظر كمكهاي شما هستيم.:10:

دوستتدار تو حسين.:20:

soltanmahdi
24-12-2007, 15:10
تو هر قسمت جداگانه بايد اين كار رو انجام بدي
مثلا تو مسيج يه قسمت داره براي اندازه فونت كه فكر كنم يه دكمه است كه حرف A روش نوشته شده
توي note و contacts هم به همين صورت بايد فونت ها رو بزرگ كني
البته شايدم يه سري فونت كوچيك ريختي اگه فونت هاي امضاي منو بريزي كوچيك نميشه وبه نظر من معموليه

دوست عزیز اینقدر که دیگه سواتم کم نیست. تو قسمت های contorol panel و جاهایی دیگر به غیر از نوشتنه متن رو منظورم بود.
حالا تو یکی 2 روزه آینده یک عکس از گوشی دوستم می گیرم و با عکس گوشی خودم up می کنم که منظورمو بفهمین.
بازم ممنون.

soltanmahdi
24-12-2007, 15:13

ok. منم می رم برای update. فقط اگه جایی برام ابهام داشت می گم که بدونه درده سر کارم رو انجان بدم. از همه دوستان ممنون

ramin2020
24-12-2007, 16:51
دوست عزیز اینقدر که دیگه سواتم کم نیست. تو قسمت های contorol panel و جاهایی دیگر به غیر از نوشتنه متن رو منظورم بود.
حالا تو یکی 2 روزه آینده یک عکس از گوشی دوستم می گیرم و با عکس گوشی خودم up می کنم که منظورمو بفهمین.
بازم ممنون.
ضمن تایید صحبت های shahshahani در جواب هر دو سوال شما باید بگم که تقریبا در همه قسمت ها گزینه ای به نام ZOOM وجود داره که می تونین با اون فونت های نوشته های خود گوشی رو بزرگ کنین.
گزینه zoom از منوی more (بالای پنجره ها) قابل دسترسی هست.

steven seagal
24-12-2007, 19:51
سلام به همگی.خواستم بگم من دو هفته پیش گوشیمو اپدیت کردم.در حال حاضر هیچ مشکلی نداره.از اون موقع تا حالا حتی یه بارم هنگ نکرده.تازه بعضی موقعا میرم توی تسک منیجر میبنم ده تا برنامهبا هم بازه در صورتی که قبلا 5 تا رو هم هنگ میکرد.سرعت اجرای برنامه هایی که نصب میکنم هم بیشتر شده و ...

Badform
25-12-2007, 01:22
یه سوال 990 مثل سری دبلیو ریموت دسکتاپ داره یا نه؟

كسي نمي دونه؟ ماشالله همه خو استادين!

shahshahani
25-12-2007, 08:55
آقا سلام
اين سايت p30world چقدر حجمش زياده
من با گوشي كه وصل ميشم بايد قبلش همه برنامه ها رو end كنم وگرنه error ميده تازه با اين وضعيت فقط يه صفحه از سايت رو ميشه نگاه كرد يعني نميشه دو تا tab از forum رو همزمان ديد تازه اگه خدايي ناكرده در همين اثناء يه دفعه يه مسيج بياد و زبونم لال دستت بره روي دكمه view كه ديگه كار گوشي تمومه
كسي ميتونه بهم كمك كنه ميگن يه برنامه اومده كه سرعت گوشي رو بالا مي بره كسي تا حالا امتحان كرده ببينه چجوريه?
به نظر شما نصبش بكنم يا نه?
ممنون.

H M R 0 0 7
25-12-2007, 09:51

اگه منظورت از سري دبليو همون گوشي هاي جاوا سوني اريكسونه مثل K750,w800,w810,k800 و... بايد بگم نه.
اگه منظورت w950 كه اين گوشي هم نداره.

H M R 0 0 7
25-12-2007, 10:02

اگه منظورت از سري دبليو همون گوشي هاي جاوا سوني اريكسونه مثل K750,w800,w810,k800 و... بايد بگم نه.
اگه منظورت w950 كه اين گوشي هم نداره.

shahshahani
25-12-2007, 10:14
بازم سلام
يه مشكل ديگه
من اون زموني كه براي اولين بار برنامه xplore توي اين تاپيك گذاشته شد اونو دانلود كردم كه البته كيجنش هم باهاش بود و جواب هم داد اما اون برنامه ورژن 1.05 بود بعد حالا آخرين ورژن رو دانلود كردم ولي ديگه كيجن جواب نميده
مي خواستم ببينم كسي كيجن اين برنامه رو براي آخرين ورژن داره يا اينكه ميتونه يه راهنمايي يا كمكي بكنه
ممنون

چي شد كسي كيجنش رو نداشت؟:41::41::41:

shahshahani
25-12-2007, 10:17

يه سري فايل جاوا در اين زمينه هست كه ميتوني باهاش تلويزيون و مديا پلير رو از راه دور manage كني
اگه خواستي بگو تا برات آپ كنم.
موفق باشي.:10:

shahshahani
25-12-2007, 10:20
بازم سلام:31:
يه سري فونت فارسي نستعليق دارم ولي با يه مشكل::41:
فايلش rar شده هستش و موقع extract كردن پسوورد ميخواد :21:و منم پسووردشو نميدونم.:13:
كسي ميتونه كمك كنه؟:5:
ممنون.:10:

H M R 0 0 7
25-12-2007, 13:55
بازم سلام:31:
يه سري فونت فارسي نستعليق دارم ولي با يه مشكل::41:
فايلش rar شده هستش و موقع extract كردن پسوورد ميخواد :21:و منم پسووردشو نميدونم.:13:
كسي ميتونه كمك كنه؟:5:
ممنون.:10:

بفرست برات در بيارم پاسوردش رو.:21::27::10:

soltanmahdi
25-12-2007, 14:58
سلام دوستان.
از اونجايي كه دوستان براي رفع مشكل صداي كl مكالمم پيشنهاد دادن كه update كنم مي خواستم بدونم كه كدام يكي از موارد زير با update حل ميشه.
1- كار نكردن alarm هنگام silent بودن
2- نفرستادن pictire message
3- اضافه نشدن مورد جديد به بخش shortcut ها
4- تنظيم نبودن ساعت sms هاي دريافتي.
5- و در نهايت همان صداي كم كه گفتيد درست مي شه.
ممنون

soltanmahdi
25-12-2007, 15:02
چطوري equalizer را خودمون تنظيم كنيم و از تنظيمات پيش فرض استفاده نكنيم؟

Badform
25-12-2007, 15:15
يه سري فايل جاوا در اين زمينه هست كه ميتوني باهاش تلويزيون و مديا پلير رو از راه دور manage كني
اگه خواستي بگو تا برات آپ كنم.
موفق باشي.:10:

ممنون مي شم.نيكي و پرسش؟

ramin2020
25-12-2007, 17:47
سلام دوستان.
از اونجايي كه دوستان براي رفع مشكل صداي كl مكالمم پيشنهاد دادن كه update كنم مي خواستم بدونم كه كدام يكي از موارد زير با update حل ميشه.
1- كار نكردن alarm هنگام silent بودن
2- نفرستادن pictire message
3- اضافه نشدن مورد جديد به بخش shortcut ها
4- تنظيم نبودن ساعت sms هاي دريافتي.
5- و در نهايت همان صداي كم كه گفتيد درست مي شه.
ممنون
البته من یه راه حلی واسه افزایش صدا پیدا کرده بودم که روی اکثر p990 هم جواب داد و واسه خودمم کار کرد که قبلا گفتم،اگه پستشو پیدا کردم لینکشو میزارم. در ضمن آپدیت کردن به نفعته، گوشی بهتر میشه نه فقط صدا.
این مواردی هم که گفتی ربطی به آپدیت نداره!
1- کار که میکنه، صداش در نمیاد. اگه ویبره رو on بزاری، در حالت silent ویبره میزنه.
2- اینو کاریش نمیشه کرد.
3- کی میگه نمیشه اضافه کرد؟! خوب اونی که خالیه (زیرش نوشته new) رووش کلیک کن، بعد هم برنامه مورد نظرتو انتخاب کن. مشکلی نمی بینم.
4- اینو هم کاریش نمیشه کرد.
5- البته من چون همون روز اول که گرفتم آپدیت کردم،نمیدونم صداش بعد آپدیت کم شد یا زیاد. ولی خیلی کم بود که بیرون من هیچی نمیشنیدم.بعد اون کار رو انجام دادم که صداش وحشتناک زیاد شد.جوری که الان تا آخرین درجه پایین میزارم و حرف میزنم!

چطوري equalizer را خودمون تنظيم كنيم و از تنظيمات پيش فرض استفاده نكنيم؟
این کار در حالت عادی امکان پذیر نیست. باید یه برنامه پلیر نصب کنی که بتونه این کار رو انجام بده. اسمش یادم رفته، بچه ها بهت میگن.

amirkhan_20e20
25-12-2007, 17:49

نه عزیز
فقط سریهایی که سیمبین هستن ریمون دسکتاپ دارن .
البته یه کارایی مشه که با جاوا کرد ولی مثل سیمبین نیست .

نازت شم .....

shahshahani
25-12-2007, 18:40
ممنون مي شم.نيكي و پرسش؟

خواهش میکنم بفرما:

shahshahani
25-12-2007, 18:48
بفرست برات در بيارم پاسوردش رو.:21::27::10:

دستت درست
بفرما:

ولی از قدیم گفتن اگه میخوای به گرسنه ای کمک کنی بهتره ماهی گیری یادش بدی تا اینکه براش ماهی بگیری:27::27:

soltanmahdi
25-12-2007, 21:25
کار که میکنه، صداش در نمیاد. اگه ویبره رو on بزاری، در حالت silent ویبره میزنه
اولا خيلي ممنون كه وقت گذاشتي و جواب سوال هامو دادي ولي عزيزه دلم منم مي دونم كه ويبره كار مي كنه ولي دورت بگردم شما با ويبره از خواب ناز بيدار مي شي؟ پس اين يه موردم مي گفتي

- اینو کاریش نمیشه کرد.

بهتر بود.

کی میگه نمیشه اضافه کرد؟! خوب اونی که خالیه (زیرش نوشته new) رووش کلیک کن، بعد هم برنامه مورد نظرتو انتخاب کن. مشکلی نمی بینم.

نمي دونم چشات چقدر خوشگله ولي الهي قوربونه چشاي نازت بشم منم مي دونم ميشه ولي چيز هايي رو اضافه مي كنه كه پيش فرض خودشن(تو چند تا پست قبلي سوال كرده بودم كه اساتيد فرمودن همون پيش فرض ها را اضافه مي كنه) پس اين هم بهتر بود مي فرمودين

اینو هم کاریش نمیشه کرد.

ولي بازم ممون.

البته من چون همون روز اول که گرفتم آپدیت کردم،نمیدونم صداش بعد آپدیت کم شد یا زیاد. ولی خیلی کم بود که بیرون من هیچی نمیشنیدم.بعد اون کار رو انجام دادم که صداش وحشتناک زیاد شد.جوری که الان تا آخرین درجه پایین میزارم و حرف میزنم!

خيلي ازت ممنون مي شم كه بگردي و پست كاري كه گفتي رو برام پيدا كني كه ديگه درده سره upadte رو نداشته باشم.
از راهنمايي هات و اينكه وقت گذاشتي ممنونم.
اگه شوخي كردم كه ناراحت شدي عذر خواهم.:31::11:

H M R 0 0 7
25-12-2007, 21:42
دستت درست
بفرما:

ولی از قدیم گفتن اگه میخوای به گرسنه ای کمک کنی بهتره ماهی گیری یادش بدی تا اینکه براش ماهی بگیری:27::27:

اولا که لینکت خرابه!!
دوما نکنه منظورت اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه اینه که میتونی از اینجا دانلود کنی :
البته قبلش ثبت نام کن:10:

soltanmahdi
26-12-2007, 07:34
از سايت gallery-mobile9 چند تا theme براي گوشيم گرفتم كه با پسوند rar زيپ شده بودند. حالا وقتي مي خوام extract كنم تبديل مي شه به يك پوشه كه توش عكس هاي theme رو شامل مي شه. اگر هم خود فايل زيپ شده رو تو گوشيم بريزم كه اصلا شناخته نمي شه.
بايد چي كار كنم؟

soltanmahdi
26-12-2007, 07:43
وقتي تو برنامه media player قسمت ويدئو كه مي رم فيلم هايي رو كه با خود گوشي گرفتم رو نشون نمي ده. البته نه به اين منظور كه فايل هست و پخش نمي كنه، نه. اصلا تو پوشه فيلم ها كه ميرم هيچي داخلش نيست.
لذا براي نگاه كردن فيلم ها بايد برم توي fiel manager و از اونجا نگاه كنم.
به نظرت بايد چي كار كنم؟

shahshahani
26-12-2007, 09:20
اولا که لینکت خرابه!!
دوما نکنه منظورت اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه اینه که میتونی از اینجا دانلود کنی :
البته قبلش ثبت نام کن:10:

راس ميگي لينك خراب بود:43:
در اولين فرصت دوباره آپ مي كنم.:20:
در ضمن من خودم تا حالا اين فونت ها رو نتونستم بريزم كه ببينم چه جوريه:27:

راستي قضيه ماهيگيري به كجا رسيد؟:21::21::21: