ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ P910i-P990

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

metapex
08-09-2007, 21:40
قبلا هم این سوال را پرسیدم ولی خوب جواب نگرفتم

گوشی من عکس ها را قاطی می کنه مثلا عکسی می گیری یه تیکه اش رنگی میشه یا با عکس هایی که قبلا حذف کردم و delete کردم قاطی میشه :18: و یا بعضی از عکس هایی که با بلوتوث هم می گیرم همین مشکل را داره !!!
البته این مشکل با مموری 1 گیگ پیش میاد و با مموری فابریکش مشکلی نداره ! دیروز اطلاعات گوشیم را چک کردم متاسفانه چینی بود :41: ممکنه که گوشیم مموری 1 گیگ را ساپورت نکنه؟ اگه 512 بگیرم به نظر شما درست میشه؟ آیا کسی همچیم مشکلی داشته؟؟؟؟

متشکرم

پست 1985 رو ببین...

amir_gamer
09-09-2007, 10:36
سلام من که گوشیمو فروختمو راحت شدم.جاش یه n95 خریدم که خیلی گوشی خوبیه.بهتون پیشنهاد میکنم بنا به

مشکلاتی که این گوشی داره و تو تاپیکم دیدید طرف p990 نرید.از ما گفتن.چون گوشی عام پسندی نیست...

with_you
09-09-2007, 19:38
سلام
من تازه p990 گرفتم...
همه‌ي p990 ها پيكچر مسيج نمي‌گيرن يا مال من اينجوريه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

گوشیتون مبارک :20: نگران نباشید مال همه همین جوره !متاسفانه این گوشی با این همه امکانات بعضی معایبی داره که آدم باورش نمیشه همین نگرفتن پیکچر مسیج به نظر من جز معایبش هست !!

with_you
09-09-2007, 19:52
پست 1985 رو ببین...

من این پست را دیده بودم !اولین مموری من شکل مموری اول بود با نوشته ی قرمز . در حال حاضر هم فقط مشکی بدون اون قسمت قرمز هست که باز مشکل داره !!!!

ms7dj
10-09-2007, 00:19
من این پست را دیده بودم !اولین مموری من شکل مموری اول بود با نوشته ی قرمز . در حال حاضر هم فقط مشکی بدون اون قسمت قرمز هست که باز مشکل داره !!!!

مموری یک گیگابایت من هم همین طوری بود اطلاعات رو که داخلش می ریختم قاطی میکرد عکس هم که میگرفتم خراب میشد مموری من مشکی و شکل مموری پست 1985بود و روش نوشته بود ساخت ژاپن.
وقتی رفتم عوض کنم یک مموری یک گیگابایت آبی رنگ مثل فابریک 64 مگابایتی خود گوشی رو گرفتم که روش نوشته بود ساخت چین. از اون به بعد دیگه مشکلی باهاش نداشتم...

goblin_97121
10-09-2007, 01:41
سلام
شركت سوني اريكسون انگار ميترسه خوشي بزنه زير دل مصرف كننده‌هاش واسه همين يه گندايي تو همه‌ي گوشي‌هاش بالا مياره
من اولين تجربم با سوني اريكسون k750 بود، يه ايراداي افتضاحي داشت كه فروختم w810 گرفتم، باز اونم يه ايراداهي افتضاحي به نوبه خودش داشت كه به تازگي اونم فروختم و حالا p990 گرفتم كه متاسفانه همين پيكچر مسيج نگرفتن و نزدندش بدجوري زد تو حالم... خلاصه خوشي نزنه زير دلتون، هميشه منتظر ضد حال‌هائي از جانب سوني اريكسون باشيد...

k_kh
10-09-2007, 13:37
با سلام خدمت دوستان
سخنان آقای with_you تایید میشه . این گوشی علی رغم هیکل بزرگش صدای ضعیفی داره ولی باکیفیته من حتی توی شلوغی بعضی وقتها متوجه صدای زنگش نمیشم

mani32
10-09-2007, 15:47
با سلام و تشکر
بعد از کلی مشکلات لینک فعال سازی بنده ارسال شد!! تا بتونم از تجربه همه دوستان در این تاپیک استفاده کنم:31:
4 روز شده مه منهم به جمع p990i دارها اضافه شدم با کلی سیوال پس اولین کاری که کردم کل این 200 خوردی صفحه را تک به بک خوندم هیلی از جواب ها رو گرفتم بعضی از دوستان حقیقتا سنگ تمام میگذارند مثل metapex ولی نمی دونم چرا باید توی یک فروم اینهمه شسوال تکراری باشه؟ هر بار این جملات میدیدم واقعا کفرم میگرفت ...صداش ضعیفه؟ هنگ میکنه؟ اصلش با فرعش چه جوری بفهمم..؟؟؟

1)داستان تاریخ sms واقعا داستانی شده؟ اگر از سرویس مخابرات هست چرا فقط روی گوشی ما اینجوری بهم ریخته هست؟
2)من فقط 1 بازی روی گوشیم نصب کردم (تخته نرد) که بعضی مواقع هنگام اجرا از نبودن فضای کافی رم ایراد میگیره؟ ایا با گذاشتن مموری 2 گیگ مشکل حل میشه در حال حاضر فابریک 64 هست؟
3)ایا می توان فهمید این بازی ها که از سایتهای متفرقه گرفته شده تاریخ انقضا دارن یا نه؟ که مشکلی برای گوشی ایجاد نکنند؟
4)هنگام دریافت بلوتوث فقط بر روی صفحه یک پیغام تاید مییاد و هیچ الارم یا صدا یا ویبره نمی زند؟!! تنطیمات صدا هم همه روشن است؟
5) هنگام نصب برنامه تعداد زیادی برنامه جهت نصب روی گوش موجود است ولی وقتی گوشی را با usb وصل میکنم نه در فون مموری نه در استیک مموری پیداشون نمی کنم؟!!
با تشکر از وقتی که میگذارید ممنون

metapex
10-09-2007, 18:59
با سلام و تشکر
بعد از کلی مشکلات لینک فعال سازی بنده ارسال شد!! تا بتونم از تجربه همه دوستان در این تاپیک استفاده کنم:31:
4 روز شده مه منهم به جمع p990i دارها اضافه شدم با کلی سیوال پس اولین کاری که کردم کل این 200 خوردی صفحه را تک به بک خوندم هیلی از جواب ها رو گرفتم بعضی از دوستان حقیقتا سنگ تمام میگذارند مثل metapex ولی نمی دونم چرا باید توی یک فروم اینهمه شسوال تکراری باشه؟ هر بار این جملات میدیدم واقعا کفرم میگرفت ...صداش ضعیفه؟ هنگ میکنه؟ اصلش با فرعش چه جوری بفهمم..؟؟؟

1)داستان تاریخ sms واقعا داستانی شده؟ اگر از سرویس مخابرات هست چرا فقط روی گوشی ما اینجوری بهم ریخته هست؟
2)من فقط 1 بازی روی گوشیم نصب کردم (تخته نرد) که بعضی مواقع هنگام اجرا از نبودن فضای کافی رم ایراد میگیره؟ ایا با گذاشتن مموری 2 گیگ مشکل حل میشه در حال حاضر فابریک 64 هست؟
3)ایا می توان فهمید این بازی ها که از سایتهای متفرقه گرفته شده تاریخ انقضا دارن یا نه؟ که مشکلی برای گوشی ایجاد نکنند؟
4)هنگام دریافت بلوتوث فقط بر روی صفحه یک پیغام تاید مییاد و هیچ الارم یا صدا یا ویبره نمی زند؟!! تنطیمات صدا هم همه روشن است؟
5) هنگام نصب برنامه تعداد زیادی برنامه جهت نصب روی گوش موجود است ولی وقتی گوشی را با usb وصل میکنم نه در فون مموری نه در استیک مموری پیداشون نمی کنم؟!!
با تشکر از وقتی که میگذارید ممنون

1- من خودم ایرانسل دارم و مشکلی هم ندارم. ظاهرا گوشی و مخابرات با هم مشکل دارن. البته یکی میگفت اگه home time zone رو "هونولولو " انتخاب کنیم، درست میشه.
2- نه اشتباه نگن، منظور رم یا حافظه برای اجراست، نه فضای فیزیکی. اگه با کامپیوتر مقایسه کنی، همون رم کامپیوتره و مموری کارت در اصل نقش هارد رو داره. برای اینکه چنین پیغامی نده، از task manager برنامه های در حال اجرا (open) رو end کن.
3- معمولا از جایی که دانلود میکنی، خودش محدودیت هاش رو نوشته. و فکر نمیکنم اگر هم تموم بشه مشکل خاصی برای گوشی ایجاد کنه، مگر اینکه کرک شده باشه. ولی خود بازی هم معمولا اولش میگه چقدر مهلت داره.
4- نه هیچ صدا یا ویبره ای نداره.
5- دقیقا متوجه نشدم، بیشتر توضیح بده.

goblin_97121
11-09-2007, 00:03
سلام
يه مشكل با ساعت مسيج دارم
مثلا الان ساعت گوشي 9 و يك مسيج برام مياد اما نمي‌دونم چرا هميشه ساعتي كه رو مسيج ميزنه يك ساعت جلوتر از ساعت گوشيه؟!

Lord-KarGa
11-09-2007, 00:49
آقا من p990 France دارم! از دیروز W950 زده به سرم! نظر شما چیه؟ کدوم بهتره؟

vahidnikomanesh
11-09-2007, 02:02
آقا ميگن رو 990 ميشه ويندوز يا i-phpne نصب كرد راست ميگن؟

mani32
11-09-2007, 09:11
1- من خودم ایرانسل دارم و مشکلی هم ندارم. ظاهرا گوشی و مخابرات با هم مشکل دارن. البته یکی میگفت اگه home time zone رو "هونولولو " انتخاب کنیم، درست میشه.
2- نه اشتباه نگن، منظور رم یا حافظه برای اجراست، نه فضای فیزیکی. اگه با کامپیوتر مقایسه کنی، همون رم کامپیوتره و مموری کارت در اصل نقش هارد رو داره. برای اینکه چنین پیغامی نده، از task manager برنامه های در حال اجرا (open) رو end کن.
3- معمولا از جایی که دانلود میکنی، خودش محدودیت هاش رو نوشته. و فکر نمیکنم اگر هم تموم بشه مشکل خاصی برای گوشی ایجاد کنه، مگر اینکه کرک شده باشه. ولی خود بازی هم معمولا اولش میگه چقدر مهلت داره.
4- نه هیچ صدا یا ویبره ای نداره.
5- دقیقا متوجه نشدم، بیشتر توضیح بده.

ممنون از پاسخ در مورد سیوال 5 منظورم این هست که وقتی برای نصب از گزیینه install بر روی استیک مموری میرم کلی برنامه هست برای نصب مثل crystal_arabic.sis و غیره و هنگامی که با کابل usb و کامپیوتر محتویات استیک مموری چک میکنم هیب برنامه ها در خیچ فولدری نیست؟ چرا؟
من هرجا رفتم برای خرید مموری 2 گیگ گفتن خیچکدام اصل ژاپن نیست؟ درسته؟
از انتخابی که کردم خوشحالم گوشی پر منفعتی برام بوده......

mani32
11-09-2007, 15:45
ایا برنامه های با پسوند JAR و JAD رو میشه روی p990 نصب کرد؟ اگر میشه چرا برای هر برنامه یک jar دارد یکjad ? نحوه نصب چگونه است؟

k310i
11-09-2007, 20:48
سلام متاپکس:11:

من میخوام گوشیمو فرمت کنم اما Phone Lock رو فراموش کردم چکار باید بکنم؟

منتظرما...

k310i
11-09-2007, 20:49
منظور از فرمت همون Master Reset بود.

k310i
11-09-2007, 20:50
آقا ميگن رو 990 ميشه ويندوز يا i-phpne نصب كرد راست ميگن؟

نه عزیز اینا همه حرفه

k310i
11-09-2007, 20:52
آقا من p990 France دارم! از دیروز W950 زده به سرم! نظر شما چیه؟ کدوم بهتره؟

انتخاب بین بد و بدتره .

تجربه ثابت کرده W950 اون بدترست.:27:

2299
11-09-2007, 21:46
سلام بعد از يك ماهي كه تلفونمون قطع بود وقتي دوربين گوشي مو تا زوم آ خر مي برم تار ميشه مال شما هم اين جوري اگه نه چه كار كنم

f-soltani
11-09-2007, 21:53
salam

آیا می تونم با گوشی

p990 sonyericson بدون هیچ مشکلی کتابهای الکترونیکی (با فرمت pdf & word) بخونم. خواهش می کنم منو راهنمایی کنید
اگه گوشی موبایل هم نبود اشکالی نداره. فقط قیمتش مناسب باشه با تشکر از همه شما عزیزان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

LOVEMT
11-09-2007, 21:54
سلام دوستان با اون فونتا كه داده بوديد حروف فارسي رو با اي ان كد Unicode رو راحت ميخونه ميشه كاري كرد كه فايل هاي encode رو با UTF-8 بخونه ؟

f-soltani
11-09-2007, 22:06
salam

آیا می تونم با گوشی

p990 sonyericson بدون هیچ مشکلی کتابهای الکترونیکی (با فرمت pdf & word) بخونم. خواهش می کنم منو راهنمایی کنید
اگه گوشی موبایل هم نبود اشکالی نداره. فقط قیمتش مناسب باشه با تشکر از همه شما عزیزان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Alireza_aar
11-09-2007, 22:16
سلام
فكر كنم گوشيم ويروس گرفته از كامپيوترم جديدن هيچي تو رمش نميشه ريخت هر چي مي ريزيو تو كامپيوتر نشون ميده ولي تو گوشي اجرا نميشه.آهنگ جديدم كه مي ريزم وقتي مي خواد تو مديا پلير اجرا بشه قاطي مي كنه گوشي.چيي كار كنم كمكم كنيد.

metapex
11-09-2007, 23:54
سلام متاپکس:11:

من میخوام گوشیمو فرمت کنم اما Phone Lock رو فراموش کردم چکار باید بکنم؟

منتظرما...

اگه خودت عوضش کرده باشی، بعید میدونم بشه کاریش کرد. اگه آپدیت هم بکنی باز هم کدش همونه. format internal disk رو امتحان کن، چون نمیدونم پسورد میخواد یا نه. کارش هم اینه گوشی میشه مثل روز اول.
اگر هم که عوضش نکردی، یا چهارتا صفره یا 1تا5 یا 1تا4. دقیقا یادم نیست...

amirkhan_20e20
12-09-2007, 00:19
سلام
فكر كنم گوشيم ويروس گرفته از كامپيوترم جديدن هيچي تو رمش نميشه ريخت هر چي مي ريزيو تو كامپيوتر نشون ميده ولي تو گوشي اجرا نميشه.آهنگ جديدم كه مي ريزم وقتي مي خواد تو مديا پلير اجرا بشه قاطي مي كنه گوشي.چيي كار كنم كمكم كنيد.

عزیز یه آپ بزن تا درست بشه

SAEED_BARCELONA
12-09-2007, 09:12
آقا متاپکس اگه عکس آواتارت تبدیل بشه به 3چراغ قرمز چیکار میکنی؟:31:
البته ایشالا که نشه

Alireza_aar
12-09-2007, 10:05
عزیز یه آپ بزن تا درست بشه

چه جوري بايد آپش كنم؟يك چندتا موريك هم هست توش كه نميشه پاكشون كرد نه از گوشي نه از كامپيوتر مي خواي پاك كني error مي ده.
با مستر ريست درست نميشه؟

amirkhan_20e20
12-09-2007, 11:20
چه جوري بايد آپش كنم؟يك چندتا موريك هم هست توش كه نميشه پاكشون كرد نه از گوشي نه از كامپيوتر مي خواي پاك كني error مي ده.
با مستر ريست درست نميشه؟
عزیزاون فایلاییکه میخوای پاک کنی مال خود گوشیه . اگه پاک کنی ممکنه گوشی بالا نیاد .
واسه آپ یه سرچ تو تاپیک بکن پیدا میکنی.

LOVEMT
12-09-2007, 12:58
سلام دوستان با اون فونتا كه داده بوديد حروف فارسي رو با اي ان كد Unicode رو راحت ميخونه ميشه كاري كرد كه فايل هاي encode رو با UTF-8 بخونه ؟

ما گل لغت نمي كرديم ... من 4 تا فونت ميخام مثل فونتاي كه به من داديد با اين تفاوت كه هم Unicode و هم UTF-8 رو بخونه

NimoOol.HD2
12-09-2007, 23:09
بچه ها سلام
ببخشید یه قسمتی توی قلف های گوشی هست فکر کنم inactivity lock من پسوردش رو فرامش کردم ولی فعالش نکردم یعنی یه مدت پیش پسورد رو تغییر دادم حالا می خوام فعال کنم یادم رفته چه بکنم ؟

Alireza_aar
12-09-2007, 23:09
عزیزاون فایلاییکه میخوای پاک کنی مال خود گوشیه . اگه پاک کنی ممکنه گوشی بالا نیاد .
واسه آپ یه سرچ تو تاپیک بکن پیدا میکنی.

نه يك سري موزيك بود كه ريختم ولي تو گوشي تبديل فايل هاي نا خوانا شدند پاكشونم نميشه كرد.
آپ كردنو ميشه توضيح بدين گشتم پيذا نشد.با مستر ريست درست ميشه ؟
:19::19::19::19:

NimoOol.HD2
12-09-2007, 23:14
بچه ها سلام
ببخشید یه قسمتی توی قلف های گوشی هست فکر کنم inactivity lock من پسوردش رو فرامش کردم ولی فعالش نکردم یعنی یه مدت پیش پسورد رو تغییر دادم حالا می خوام فعال کنم یادم رفته چه بکنم ؟

Alireza_aar
13-09-2007, 13:07
آقا يك مشكل ديگه با گوشيم پيدا كردم تو inboxesh نميره يك پيغام ميده اينه application closed يعني درخواست نامه بسته شده چي كار كنممممممممم. تورو خدا هر كي ميدونه بگه ممنونش ميشم.

amin-se
13-09-2007, 17:03
آقا يك مشكل ديگه با گوشيم پيدا كردم تو inboxesh نميره يك پيغام ميده اينه application closed يعني درخواست نامه بسته شده چي كار كنممممممممم. تورو خدا هر كي ميدونه بگه ممنونش ميشم.

گوشی رو خاموش روشن کن ... درست میشه ...

metapex
13-09-2007, 17:14
سلام به همگی...
این احتمالا آخرین پست من تو این کلوپ خواهد بود، چون گوشیمو امروز فروختم و رسما از گروه P990 دارها خارج شدم.
تو این مدت 9 ماهی که این گوشیو داشتم، سعی کردم مشکلات و سوالات افرادی که به این کلوپ مراجعه میکردن رو برطرف کنم. دیگه نمیدونم خوب عمل کردم یا نه.
گوشی که یه روز 620 هزار تومن خریده بودم رو 200 هزار تومن فروختم. ولی تو این 9 ماه ازش راضی بودم و اصلا اذیتم نکرد ولی خوب یه مسائلی بود که ترجیح دادم عوضش کنم. گوشی هم که گرفتم، Htc S710 هست و احساس میکنم انتخاب درستی بوده.
الان هم که بعد از 700 پست دارم اینجا رو ترک میکنم، فکر نمیکنم مطلبی ناگفته مونده باشه؛ تقریبا راجع به همه چیز توضیح داده شده و این کلوپ بعلاوه دفترچه راهنمای گوشی، یه مرجع کامله. از این به بعد بقیه باید با هم همکاری کنن و کلوپ رو بچرخونن. میخوام رو دست من بلند بشین...
حرفی نیست؛ پس خداحافظ...

Alireza_aar
13-09-2007, 17:40
گوشی رو خاموش روشن کن ... درست میشه ...

خاموش روشن هم كردم ولي درست نشد.آقا اگه گوشيو آپ كنيم اس ام اس هامون پاك ميشن يا ميمونن.
در ضمن كسي نگفت گوشيو چه جوري آپ مي كنن؟بيرون قيمت آپ كردن چقدره؟

khmusic
13-09-2007, 19:35
یه گوشی از گیگابایت برای کسایی که از تیپ گوشی p990 خوششون میاد
یه نکته قابل توجه این گوشی دوربین 5 مگا پیکسلی ای گوشی است قیمتش هم حدود 340 تومن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بازم بگم که p990 یه چیز دیگه است

2299
13-09-2007, 20:01
سلام به همگی...
این احتمالا آخرین پست من تو این کلوپ خواهد بود، چون گوشیمو امروز فروختم و رسما از گروه P990 دارها خارج شدم.
تو این مدت 9 ماهی که این گوشیو داشتم، سعی کردم مشکلات و سوالات افرادی که به این کلوپ مراجعه میکردن رو برطرف کنم. دیگه نمیدونم خوب عمل کردم یا نه.
گوشی که یه روز 620 هزار تومن خریده بودم رو 200 هزار تومن فروختم. ولی تو این 9 ماه ازش راضی بودم و اصلا اذیتم نکرد ولی خوب یه مسائلی بود که ترجیح دادم عوضش کنم. گوشی هم که گرفتم، Htc S710 هست و احساس میکنم انتخاب درستی بوده.
الان هم که بعد از 700 پست دارم اینجا رو ترک میکنم، فکر نمیکنم مطلبی ناگفته مونده باشه؛ تقریبا راجع به همه چیز توضیح داده شده و این کلوپ بعلاوه دفترچه راهنمای گوشی، یه مرجع کامله. از این به بعد بقیه باید با هم همکاری کنن و کلوپ رو بچرخونن. میخوام رو دست من بلند بشین...
حرفی نیست؛ پس خداحافظ...

رفتي خدا حافظ ولي يكم در مورد گوشي جديدت توضيح مي دادي بد نبود بازم بيا موفق باشي

ramin2020
14-09-2007, 15:39
من وقتی از برنامه im+ و web به صورت همزمان استفاده می کنم، برنامه im+ واسه خودش یهو بسته میشه.حتی بعضی مواقع خود web هم بسته میشه. فکر کنم ram کم میارن. برنامه swiss manager رو نصب کردم، در حالتی که هیچ برنامه ای باز نیست (به جز خود همین برنامه) 14مگابایت یا 23درصد free ram دارم.
می خوام بدونم مال شما هم همین طوره؟ راهی واسه زیاد کردنش هست؟
مرسی

mani32
14-09-2007, 16:36
سلام به همگی...
حرفی نیست؛ پس خداحافظ...

واقعا حیف که شما رو از دست میدیم
ممنون از همه لطفت در این مدت من که تک تک صفخات خوندم و بهره بردم .....
خواهشی که دارم بطور کامل از پیش ما نرو هر از گاهی سر بزن قطعا بازهم مشکلاتی هست که جوابش پیش خودته ممنون

mani32
14-09-2007, 17:20
دیروز جمهوری بودم علا الدین زیرو رو کردم دریغ از یک کیف کمری که افقی باشه 2)اهنربا نداشته باشه 3)چرمی نباشه مثل قاب عینک باشه که به دکمه هاش فشار نیاد نبود که نبود

رم 1 مگ میخواستم از 13 تومان بود تا 19 و جالب که همشون گفتن اصل!! ولی من الکی به یکی اعتماد کردم که دوربین فروش بود خریدم 35000

p990 از 210 بود تا 240 همشم اصل!!!! ولی باز اشنایی بود که گفت این اصلش بقیه لیبل 360 میداد!!!

سیوال منم کسی جواب نداد برنامه های جاوا که پسوند jar jad دارن کدوم باید نصب کرد؟ و هنگام نصب اخطار میده این نسخه تایید شده نیست میخواهی نصب کنی یا خیر ؟ مشکلی پیش نمی یاد؟

راستی محافظ lcd هم بود 2 تومان تا 18 تومان ..واقعا بازاذ شلمشوربایی ....

khosravi53
14-09-2007, 19:47
سلام .می خواستم بپرسم p990i عکس های sms ای رو نمی تونه بگیره یا بفرسته؟

mani32
15-09-2007, 08:46
سلام .می خواستم بپرسم p990i عکس های sms ای رو نمی تونه بگیره یا بفرسته؟

اگر منظورتون picture message هست متاسفانه خیر نمی تونید بگیرین یا بفرستین

hadisayadi
15-09-2007, 11:25
سلام دوستان من
من نرم افزار اس ام اس فارسی گوشی p990 را می خوام

maria42
15-09-2007, 14:56
سلام من میخوام بخرم لطفا منو راهنمایی کنین که از کجا اصل فرانسه بودنشو تشخیص بدم

vack
15-09-2007, 16:48
من تو یکی از سایت ها خوندم اگه منوی p990 به صورت slomotion باز بشه اصله

Farshadd
15-09-2007, 20:37
D900i دو کابله و 5 روز کارکرده بدم 30 تومن هم بدم یه P990i فرانسوی اصل در حد آک بگیرم؟؟؟؟؟؟

Bob
15-09-2007, 22:33
اگه کسی روش عوض کردن شکل آیکون ها رو بلده لطفا بگه.

khosravi53
15-09-2007, 22:56
اگه کسی روش عوض کردن شکل آیکون ها رو بلده لطفا بگه.

دوست عزیز عوض کردن آیکون ها تقریباً مثل ریختن فونت هستش باید آیکون ها رو از اینتر نت بگیری بعد داخل مموری کارت پوشه resource بریزی در ضمن چند تا پست قبل هم سایت آیکون ها و هم روش مفصل گفته شده.

Alireza_aar
16-09-2007, 10:06
آقا من مي خوام از گوشيم backup بگيرم ولي وقتي گوشي رو به سيستم وصل مي كنم بد back upo مي زنم چيزي رو نمي شناسه بايد چي كار كنم.

Stone
16-09-2007, 16:39
salam man ye p990 gereftam ye barname mikham ke beshe sms ha ro ya aksaro hidden kard.

Bob
16-09-2007, 22:49
دوست عزیز عوض کردن آیکون ها تقریباً مثل ریختن فونت هستش باید آیکون ها رو از اینتر نت بگیری بعد داخل مموری کارت پوشه resource بریزی در ضمن چند تا پست قبل هم سایت آیکون ها و هم روش مفصل گفته شده.

من 1 مطلب تو صفحه ی 121 پیدا کردم ولی زیاد خوب نبود.
در ضمن سایتی هم برای دانلود آیکون پیدا نکردم.
اگه ممکنه لینک یا صفحه ی مطلبی که گفتی بفرست.
ممنون

vack
16-09-2007, 23:49
من 1 مطلب تو صفحه ی 121 پیدا کردم ولی زیاد خوب نبود.
در ضمن سایتی هم برای دانلود آیکون پیدا نکردم.
اگه ممکنه لینک یا صفحه ی مطلبی که گفتی بفرست.
ممنون

اول وارد ram میشی
بعد به قسمت resource میری
حالا آیکونی رو که لود کردی رو اونجا قرار میدی
حالا یه بار خاموش روشن کن تاآیکونا عوض شه

میتونی ایکونا رو از سایت زیر دریافت کنی

amirkhan_20e20
17-09-2007, 00:05
آقا من مي خوام از گوشيم backup بگيرم ولي وقتي گوشي رو به سيستم وصل مي كنم بد back upo مي زنم چيزي رو نمي شناسه بايد چي كار كنم.

اگه انتی ویروس داری مال اونه

fariborz@shiraz
17-09-2007, 08:47
سلام بچه ها(آقایون . خانوما)
p990 رو فرانسه هنوز هم تولید میکنه؟
آخرین تولیدش مال چه تاریخیه؟(حول و حوش)
می خوام بدم از انگلیس برام بیارن انتخاب درستیه یا گوشی تاچ بهتری هم هست(با p1 حال نمی کنم)؟

fariborz@shiraz
17-09-2007, 08:50
می خوام بدم از انگلیس برام بیارن انتخاب درستیه یا گوشی تاچ بهتری هم هست(با p1 حال نمی کنم)؟

چیزای که برم مهمه

1-حتما تاچ اسکرین باشه و کیفیت و بزرگی صفحه هم که 100%
2-زیبایی
3-برنامه خور

Alireza_aar
17-09-2007, 09:56
اگه انتی ویروس داری مال اونه

نه آنتي ويروس ندارم رو گوشيم ولي ويروس داره گوشيم.بدون backup آپديت كني مشكلي پيش مياد؟يك سوال ديگه بعد از آپديت تمها و عكسهايي كه رو خود گوشي بوده موقع خريد دوباره مياد؟

Spak
17-09-2007, 15:46
salam man ye p990 gereftam ye barname mikham ke beshe sms ha ro ya aksaro hidden kard.

سلام :

1: عضویتتون مبارک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2: فارسی تایپ کنید
3: جای درخواست توی قسمت درخواست برنامه وبازی هست
4: توی قسمت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه های Uiq3 به همراه توضیح
وجود داره .:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

{HICHKAS & EBLIS}
17-09-2007, 15:55
من گوشیم p990i از گوشی دیگه رو گوشیم با بلوتوث آهنگ ریختم ولی رفت تو اس ام اس ها حالا اس ام اس ها باز نمیشند و از اینباکس میاد بیرون نمی شه اس ام اس ها رو خوند

لطفا بگید من چکار کنم

Mahyar25
17-09-2007, 16:52
نه آنتي ويروس ندارم رو گوشيم ولي ويروس داره گوشيم.بدون backup آپديت كني مشكلي پيش مياد؟يك سوال ديگه بعد از آپديت تمها و عكسهايي كه رو خود گوشي بوده موقع خريد دوباره مياد؟
مشکلش که بستگی به خودت داره یعنی اگه backup نگیری چیزایی که تو مموری گوشیت ( درایو c) داشتی رو از دست میدی . حتما بک اپ هم نباید بگیری میتونی با کپی کردن هم کارتو راه بندازی
با آپدیت هم گوشی مثه روز اولش میشه ( با تم و عکس و بازی هاش )

{HICHKAS & EBLIS}
17-09-2007, 17:40
من گوشیم p990i از گوشی دیگه رو گوشیم با بلوتوث آهنگ ریختم ولی رفت تو اس ام اس ها حالا اس ام اس ها باز نمیشند و از اینباکس میاد بیرون نمی شه اس ام اس ها رو خوند

لطفا بگید من چکار کنم

hydrghl
17-09-2007, 20:57
بچه ها یه چیزی به p990 دارها میگم اگه موبایلتون رو دوست دارین گوش بدید.:18:

hydrghl
17-09-2007, 21:09
هر برنامه ای که توی اسمش crystal داشت رو روی گوشیتون نصب نکنید. چون موبایلتون دائم ریست میشه و اصلاً بالا نمیاد:21: مگر اینکه اون رو فلش و یا آپدیت کنید یا این که بدبد گارانتی.خلاصه که خیلی مواظب باشید.:18:

hydrghl
17-09-2007, 21:14
این مطلبی که الآن نوشتم روی p990 امتحان شده اونم توسّط چند نفر. شاید برای همه ی گوشی ها این طور نباشه که فکر هم نمی کنم باشه.

{HICHKAS & EBLIS}
17-09-2007, 22:48

لطفا بگید من چکار کنم

Farshadd
17-09-2007, 23:37
بچه ها یه چیزی به p990 دارها میگم اگه موبایلتون رو دوست دارین گوش بدید.:18:

هر برنامه ای که توی اسمش crystal داشت رو روی گوشیتون نصب نکنید. چون موبایلتون دائم ریست میشه و اصلاً بالا نمیاد:21: مگر اینکه اون رو فلش و یا آپدیت کنید یا این که بدبد گارانتی.خلاصه که خیلی مواظب باشید.:18:

این مطلبی که الآن نوشتم روی p990 امتحان شده اونم توسّط چند نفر. شاید برای همه ی گوشی ها این طور نباشه که فکر هم نمی کنم باشه.

این سه تا رو میتونستی تو یه پست بدی.

{HICHKAS & EBLIS}
18-09-2007, 04:41

لطفا بگید من چکار کنم

2299
18-09-2007, 12:45
هيچكس جان بابا بي خيال يه بار گفتي منتظر باش
يك سوال داشتم وقتي مي خوام بلوتوس بگيرم براي انكه اجازه بديم به طرف نه آهنگي مي زنه نه ويبرهي چه كنم

Alireza_aar
18-09-2007, 13:22
مشکلش که بستگی به خودت داره یعنی اگه backup نگیری چیزایی که تو مموری گوشیت ( درایو c) داشتی رو از دست میدی . حتما بک اپ هم نباید بگیری میتونی با کپی کردن هم کارتو راه بندازی

مرسي ممنون از لطفت.من اون مموري كه روش بوده و همون روز اول عوض كردم يك 1 گيگ گرفتم شنيدمم كه برنامه هاي كه رو مموريه بوده زياد اهميتي نداشته.درسته؟

Alireza_aar
18-09-2007, 13:26

من روزه اولي كه گوشيو گرفتم مموزيه روشو عوض كردم يك 1 گيگ انداختم روش شنيدمم كه برنا مه هايي كه تو مموريه اول بوده زياد اهميتي نداره ، درسته؟

vack
18-09-2007, 16:11
گوشی من تازگیا بعضی وقتا صداهای خفیفی میده کی میدونه چرا؟

J.Damon
18-09-2007, 16:37
چطور ميشه با گوشي پي 990 به اينترنت وصل شد . حتي با وصل شدن به كامپيوتر هم اين كار رو نتونستم انجام بدم . اصلا" اين كار ميشه يا نه . ممنون

J.Damon
18-09-2007, 16:42
راستي يك سؤال ديگه . من چطور مي تونم به گوشيم برنامه اي با فرمت رار بزنم . هر جور مي كنم قبول نمي كنه . اصلا" برنامه ي گوشي اين فرمت رو تو كامپيوتر هم ساپورت نمي كنه . اگر مي شه يكي به من بگه چطور مي تونم اين كار رو بكنم .

amirkhan_20e20
18-09-2007, 18:17
راستي يك سؤال ديگه . من چطور مي تونم به گوشيم برنامه اي با فرمت رار بزنم . هر جور مي كنم قبول نمي كنه . اصلا" برنامه ي گوشي اين فرمت رو تو كامپيوتر هم ساپورت نمي كنه . اگر مي شه يكي به من بگه چطور مي تونم اين كار رو بكنم .

rar رو نمیشه بخونیولی اگه برنامه باشه باید اونو آخرش jar یا jad بزاری . واسه خوندن اونم تو سیستم باید winrar رو داشته باشی

amirkhan_20e20
18-09-2007, 18:18
چطور ميشه با گوشي پي 990 به اينترنت وصل شد . حتي با وصل شدن به كامپيوتر هم اين كار رو نتونستم انجام بدم . اصلا" اين كار ميشه يا نه . ممنون

ااول باید کانکشن رو share کرده باشی بعد میتونی

radepa
18-09-2007, 21:14
با بلوتوث هم می تونی وصل شی

popo_p990
18-09-2007, 21:31
چطوری حاج مهیار خبری ازت نیست

alibbb
19-09-2007, 01:29
سلام : خواهش مي كنم يكي بمن كمك كند . من يك مموري 2 گيگ خريدم اول مشكلي نداشت وروي آن برنامه هم ريختم ولي فقط نيم ساعت عمر كرد وگوشي پيغام currupt ميدهد .مموري از همان نوعي كه در كلوپ معرفي شده بود.چكار كنم ؟

rasol296
19-09-2007, 10:42
سلام

لطفا کمک کنید

من یه p990 دارم ولی سی دی راه انداز و usb driver و ... ندارم تا بشه حافظه داخلی گوشی رو به کامپی وصل کنم

لطفا اگه میشه درایور این گوشی رو واسه دان بزارین

یه مشکل بزرگتر هم دارم اینه که میخام ریست کلیش کنم ولی هر کدی بهش میدم میگه اشتباهه چکار کنم ؟

Dj.Bobo
19-09-2007, 11:00
با سلام خدمت اساتيد محترم
اول اجازه مي خوام از تمامي دوستان بويژه جناب مصطفي خان تشکر کنم به اين خاطر که لطف دارن و پيگير سوالات بنده هستن
من اين سوال رو از ايشون هم پرسيدم و به نظر جالب اومد که تو تاپيک هم مطرح کنم تا اگه ديگر دوستان نيز نظير اين سوال در ذهنشان هست به پاسخ برسن سوال من در مورد چگونگي تشخيص اصل بودن گوشي اين گوشي هست چون ظاهرا تا اونجايي که بنده اطلاع دارم بعد از باز کردن ريجستر ها روشي مطمئن براي تشخيص اصل بودن در دسترس نيست در حالي بعضي فروشنده ها ادعا دارند که به دلايلي اصل بودن گوشي رو اثبات مي کند؟ حالا چه دلايلی الله و اعلم؟!!! و يک سوال ديگر هم در مورد اين گوشي داشتم متاسفانه من از نزديک با اين گوشي کار نکردم ولي در مورد صداي گوشي نظرات مختلفي شنيدم بعضي ها روي کيفيت گوشي تاکيد دارن و اونو در حد قابل قبولي ميدونند و بعضي ها روي بلندي صدا تاکيد دارن که خيلي پايين هست البته مي دونم اين گوشي براي موزيک نيست ولي به هر حال صدا هم براي خودش فاکتوره مهمي است
حالا از دوستان خواهش دارم صدا(کيفيت + بلندي) اين گوشي رو با گوشي 810 يه مقايسه اي داشته باشند منو در جريان بذارند
از لطفتون بسيار ممنونم

J.Damon
19-09-2007, 13:09
از همه ي دوستاني كه به من كمك كردند ممنون . راستي دو سؤال ديگر . راستش قبلا" يك جا ديدم و لي فراموش كردم كدوم صفحه بود . من بعضي وقتها وقتي عكسي مي گيرم و سيو مي شه . وقتي مي خوام ببينمش عكسه با عكسهاي ديگم قاطي شده يا اينكه پايين عكس هام رو رنگارنگ نشون مي ده اگه تو اين مورد هم كسي راهنمايي كنه ممنون مي شم .

ميشه يه برنامه معرفي كنيد و اگه امكانش باشه سايتش رو هم بذارين كه بشه روي پوشه ها و فايلها پسورد گذاشت . خيلي ممنون

Farshadd
19-09-2007, 13:52
سلام دوستان.

من هم امروز یه پی990 کار کرده در حد آک گرفتم.

از امروز ممکنه زیاد مزاحم شما بشم.

از همین حالا چند تا سوال دارم.

این دو تا سوال رسول عزیز رو هم دارم. و واقعا جوابش برام نیازه.

سلام

لطفا کمک کنید

من یه p990 دارم ولی سی دی راه انداز و usb driver و ... ندارم تا بشه حافظه داخلی گوشی رو به کامپی وصل کنم

یه مشکل بزرگتر هم دارم اینه که میخام ریست کلیش کنم ولی هر کدی بهش میدم میگه اشتباهه چکار کنم ؟

یه سوال دیگه(البته فعلا): لینک آموزش تصویری آپدیت p990 رو کسی نداره.

خواهشا اگه بلدید جواب بدید.

J.Damon
19-09-2007, 14:10
ببخشيد خواستم هر دو سؤالو تو يكي بنويسم ولي دومي يادم رفته بودم وقتي خواستم ويرايشش كنم ارور داد . حالا سؤال كسي مي تونه يه برنامه معرفي كنه كه بشه روي پوشه ها پسورد گذاشت اگه هم شد سايت دانلودش رو هم بذارين اگه كسي معرفي مي كنه لطفا" فرمتش رار نباشه چون وقتي به جاد تغييرش مي دم گوشي ميگه كه فايل رو با فرمت جاد نمي شناسه وقتي هم به فرمت جار تبديلش مي كنم قبل از اينكه برنامه بياد تو گوشي اينيستاليشن ابورت مي ده . ممنون مي شم .

{HICHKAS & EBLIS}
19-09-2007, 15:17

لطفا بگید من چکار کنم

بابا چرا جوابمو نمی دید

Ceramic
19-09-2007, 17:46

لطفا بگید من چکار کنم

بابا چرا جوابمو نمی دید

دوست عزیز گوشیتون رو ریست کنید ببینید درست میشه یا نه ؟

Ceramic
19-09-2007, 17:51
سلام دوستان.

من هم امروز یه پی990 کار کرده در حد آک گرفتم.

از امروز ممکنه زیاد مزاحم شما بشم.

از همین حالا چند تا سوال دارم.

این دو تا سوال رسول عزیز رو هم دارم. و واقعا جوابش برام نیازه.

حالا شما فرض کنید اونی که سی دی رو داره ، چه جوری باید مثلا صد مگابایت پی سی سوئیت رو برای دانلود بذاره !!

بهتر نیست یه کپی از سی دی P990 تهیه کنین ؟

کابل USB رو هم که اول و آخرش باید بخرین !

راهنمای تصویری آپدیت هم ببخشین که سراغ ندارم ( چند جا رو گشتم نبود )

Farshadd
19-09-2007, 20:24
حالا شما فرض کنید اونی که سی دی رو داره ، چه جوری باید مثلا صد مگابایت پی سی سوئیت رو برای دانلود بذاره !!

بهتر نیست یه کپی از سی دی P990 تهیه کنین ؟

کابل رو هم که اول و آخرش باید بخرین !

راهنمای تصویری آپدیت هم ببخشین که سراغ ندارم ( چند جا رو گشتم نبود )

انتظار ندارم کسی مثلا 100 مگ رو آپ کنه. گفتم شاید یه راهی باشه که بدون سی دی این کارو انجام بدم.

کابل هم خودش داره هم دبلیو 810 بابام هم کا750خواهرم. پس از لحاظ کابل کم ندارم. منظورم لینک USB فلش بود.

راهنما هم اگه گیر آوردی بهم پی ام بده. منم میگردم اگه بود برات پی ام میدم و اینجا هم میزارم.

Persian.Boy
19-09-2007, 21:03
انتظار ندارم کسی مثلا 100 مگ رو آپ کنه. گفتم شاید یه راهی باشه که بدون سی دی این کارو انجام بدم.

کابل هم خودش داره هم دبلیو 810 بابام هم کا750خواهرم. پس از لحاظ کابل کم ندارم. منظورم لینک USB فلش بود.

راهنما هم اگه گیر آوردی بهم پی ام بده. منم میگردم اگه بود برات پی ام میدم و اینجا هم میزارم.

PC Suite برای گوشی های ...

P1i, P1c, P990i, M600i, M608c, W950i and W958c

حجم >> 60 مگابایت

fabregas
19-09-2007, 21:19
:13:نياز فوري به جواب:13:

با سلام خدمت شما دوستان.من يك p990ميخوام بخرم حالا از كجا بفهمم اصله يا نه(باطري كد ,...):13:

mohsen_f_b
19-09-2007, 21:31
با سلام
آیا برنامه های p800\P910 \P900روی p990 نصب می شه؟

Mahyar25
19-09-2007, 23:30
با سلام
آیا برنامه های p800\P910 \P900روی p990 نصب می شه؟
خیر . p990 سیستمش مجهز به UIQ3 هست ولی اینا که نوشتین UIQ2 و پایین تر هستن . پس اگه قراره برنامه های سیبمین رو روش نصب کنی باید UIQ3 باشه .

چطوری حاج مهیار خبری ازت نیست
قربونت بد نیستیم ولی چه کنیم با این کنکوووووووووور:41:

Mahyar25
19-09-2007, 23:38
:13:نياز فوري به جواب:13:

با سلام خدمت شما دوستان.من يك p990ميخوام بخرم حالا از كجا بفهمم اصله يا نه(باطري كد ,...):13:
دوست عزیز الکی خودتو خسته نکن تا اونجایی که من میدونم راه درست و حسابی ای واسه تشخیص وجود نداره . به نظر من اگه با یه گارانتی متبعر بگیری بهتره اینجوری خیالت هم راحت میشه ( قیمتش هم فکر نکنم زیاد تفاوت داشته باشه . می ارزه )

Mahyar25
19-09-2007, 23:48
سلام دوستان.

دوست عزیز شما تا به حال آپدیت کردن گوشی رو امتحان کردین ؟ بخدا کاری نداره خیلی آسونه . اون توضیحاتی رو که متاپکس جان داده بودن هم کامله و دیگه احتیاجی به تصویریش نداره . حالا شما امتحان کن اگه به مشکلی برخوردی ما در خدمتیم

حالا از دوستان خواهش دارم صدا(کيفيت + بلندي) اين گوشي رو با گوشي 810 يه مقايسه اي داشته باشند منو در جريان بذارند
از لطفتون بسيار ممنونم

صداش از 810 و حتی از k310 هم کمتره ولی کیفیتش در حد 810 هست

vack
19-09-2007, 23:51
نیاز فوری

اگه p990 هنگ کنه و دکمه power هم کار نکنه باید چکار کنیم؟

Mahyar25
20-09-2007, 00:35
نیاز فوری

اگه p990 هنگ کنه و دکمه power هم کار نکنه باید چکار کنیم؟
یکم واسا اگه درست نشد باید باطری رو در بیاری

fariborz@shiraz
20-09-2007, 03:56

چیزای که برم مهمه

1-حتما تاچ اسکرین باشه و کیفیت و بزرگی صفحه هم که 100%
2-زیبایی
3-برنامه خور

ما ز دوستان چشم یاری داشتیم

هنوز هم داریم

please ask to my qustion:11:

fabregas
20-09-2007, 10:13
یعنی تو این forumخفن یکی نیست به من بگه چتوری میتونم بفهمم p990اصله یه نه؟حداقل یه مشاوره در مورد خرید p990 بدین تا کسی سرمو کلاه نذاره؟این تن بمیره جواب بدین:41::2:بابا یکی جواب بده دیگه ما که دق مرگ شدیم:41::41::41::41::41::19::19::19::19:

Farshadd
20-09-2007, 11:54
دوست عزیز شما تا به حال آپدیت کردن گوشی رو امتحان کردین ؟ بخدا کاری نداره خیلی آسونه . اون توضیحاتی رو که متاپکس جان داده بودن هم کامله و دیگه احتیاجی به تصویریش نداره . حالا شما امتحان کن اگه به مشکلی برخوردی ما در خدمتیم

صداش از 810 و حتی از k310 هم کمتره ولی کیفیتش در حد 810 هست

نه تاحالا امتحان نکردم ینی خواستم امتحان کنم وی خوندم که باید دو تا درایو ساخته بشه که منم سی دی اونو فعلا ندارم.

اگه میشه توضیحات متاپکس جان رو بگید کجاست تا یه نگاه بندازم و این کارو درست کنم.

دستت درد نکنه.

درسته. صدای چندان جالبی نداره مگه با نرم افزار یه کم بهترش کنی.

البته صدای 310 از 810 بلندتره.

Farshadd
20-09-2007, 11:55
PC Suite برای گوشی های ...

P1i, P1c, P990i, M600i, M608c, W950i and W958c

حجم >> 60 مگابایت

دستت طلا.

پس من بعد از ظهر یه کارت 10-20 ساعته بگیرم که بیام واسه دانلود.

چون 6-7 ساعت با من طول میکشه الانم اگه این پست رو بدم و کارتم تموم نشه خوبه.

rasol296
20-09-2007, 12:45
سلام

لطفا کمک کنید

آقا من سی دیشو گیر آوردم

لطفا حالا فقط بهم بگین چجوری ریست کلیش کنم ؟ اخه کدشو عوض کردن

Farshadd
20-09-2007, 13:17

لطفا بگید من چکار کنم

بابا چرا جوابمو نمی دید

من خودم تا این لحظه این مشکل رو داشتم.

دیروز گوشی رو خریدم ولی خداییش مادرشو درآوردم اینقدر باهاش ور رفتمام یه بار هم هنگ نکرد.

خوب بریم سراغ سوال شما.

وقتی یه فایل مثلا آهنگ رو از بلوتوث میگیری و accept میزنی بعد از اینکه انتقال تموم شد یه صفحه دیگه میاد که چیزی رو که گرفتی اولش به صورت اسمش نشون داده. روش کلیک کن و بعد که با مدیا پلیر شرع به خوندن کرد سه تا دکمه که از سمت راستیشون یه فلاپی هست وجود داره روی فلاپی کلیک کن و بعد گزینه SAVE IN رو بزن.حالا به طور اتوماتیک خودش فیال رو تشخیص میده (عکس . فیلم. آهنگ یا ...)حالا پوشه ای رو که میخوای فایل بره اونجا انتخاب کن و بعد گزینه SAVE رو بزن.
و بعد حال کن.

من حالا زیاد با این گوشی آشنا نشدم ولی خداییش آخر گوشیه.

Alireza_aar
20-09-2007, 13:45
آقا كسي جواب منو درست نداد بدون backup گوشي آپديت بشه مشكلي پيش نمياد اطلاعات گوشي مثل روزه اول ميشه؟لطفا كامل ميشه توضي بدين ممنون

2299
20-09-2007, 14:17
يك سوال داشتم وقتي مي خوام بلوتوس بگيرم براي انكه اجازه بديم به طرف نه آهنگي مي زنه نه ويبرهي چه كنم

بابا گل لگد نكرديم ها

Alireza_aar
20-09-2007, 14:22
آقا چه جوري همه ي درايورهاي گوشي رو تو كامپيوتر بايد نصب كرد من نصب مي كنم فقط يك دونه مموريو نشون ميده يك دونه هم file manager همينا يعني كل درايوها؟بعد من وقتي گوشيو به سيستم وصل مي كنم كه بك آپ بگيرم گوشيو نميشناسه يعني چيزي رو بك آپ نمي كنه؟

Stone
20-09-2007, 14:37
ببخشید من یه سوال داشتم جریان هیدن چیه چرا هیدن فعال میکنم کار نمیکنه؟

Farshadd
20-09-2007, 15:13

تو این تاپیک خوندم پستایی رو که میخواستن گوشی خودشون رو ریست کنن ولی کد رو نداشتن.

گفتم که من خیلی با گوشی ور میرم. واسه همین خودم هم این مشکل رو داشتم که ریست کردن کد میخواست ولی کد رو بلد نبودم.

وقتی که میخوای ریست کنی قسمتی که کد میخواد یه علامت سوال در بالا و سمت راست صفحه وجود داره وقتی روش کلیک کرده یه توضیحات انگلیسی اومد که یه قسمتش اینو نوشته بود (کد پیش فرض گوشی0000 میباشد اما کد انتخابی میتواند بین 4 تا 8 عدد باشد)
منم رفتم و کد 0000 (چهار تا صفر) رو وارد کردم و دیدم که بله خودشه.

و فهمیدم که کم کم دارم p990باز میشم.
امید وارم کد گوشی شما هم 0000 باشه.(تغییرش نداده باشین)

J.Damon
20-09-2007, 15:39
از همه ي دوستاني كه به من كمك كردند ممنون . راستي دو سؤال ديگر . راستش قبلا" يك جا ديدم و لي فراموش كردم كدوم صفحه بود . من بعضي وقتها وقتي عكسي مي گيرم و سيو مي شه . وقتي مي خوام ببينمش عكسه با عكسهاي ديگم قاطي شده يا اينكه پايين عكس هام رو رنگارنگ نشون مي ده اگه تو اين مورد هم كسي راهنمايي كنه ممنون مي شم .

ميشه يه برنامه معرفي كنيد و اگه امكانش باشه سايتش رو هم بذارين كه بشه روي پوشه ها و فايلها پسورد گذاشت . خيلي ممنون

اگه يكي جواب اين سؤال من رو بده ممنون مي شم . آخه خيلي لازمش دارم . اگه ممكنه يكي بگه . ...

Mahyar25
20-09-2007, 16:13
آقا كسي جواب منو درست نداد بدون backup گوشي آپديت بشه مشكلي پيش نمياد اطلاعات گوشي مثل روزه اول ميشه؟لطفا كامل ميشه توضي بدين ممنون
قبلا هم گفتم اگه چیزه مهمی تو گوشیت نداری آپدیت کن
با آپدیت بازی گلف و ... و تم ها و دمو هایی که تو مموری گوشی بود هم از بین نمیره هیچ بلکه اگه قبلا پاک کرده باشیشون هم دوباره میاد .
واسه بکاپ از contact هات میتونی از خود کانتکت contact manager رو نتخاب کنی بعد backup رو بزنی که توی پوشه ی other روی مموری استیک به طور پیش فرض میریزه .

آقا چه جوري همه ي درايورهاي گوشي رو تو كامپيوتر بايد نصب كرد من نصب مي كنم فقط يك دونه مموريو نشون ميده يك دونه هم file manager همينا يعني كل درايوها؟بعد من وقتي گوشيو به سيستم وصل مي كنم كه بك آپ بگيرم گوشيو نميشناسه يعني چيزي رو بك آپ نمي كنه؟

کلش همیناست . وقتی از file manager میتونی استفاده کنی که گوشی روی phone mode باشه . واسه بک اپ هم باید سبز یعنی phone mode انتخاب شده باشه

Mahyar25
20-09-2007, 16:15
دستت طلا.

پس من بعد از ظهر یه کارت 10-20 ساعته بگیرم که بیام واسه دانلود.

چون 6-7 ساعت با من طول میکشه الانم اگه این پست رو بدم و کارتم تموم نشه خوبه.
واسه آپدیت حتما نباید pcsuite نصب باشه . درایورش کافیه که حجمش 1.04 مگ هست

Mahyar25
20-09-2007, 16:19
اگه يكي جواب اين سؤال من رو بده ممنون مي شم . آخه خيلي لازمش دارم . اگه ممكنه يكي بگه . ...
احتمالا مشکل از مموریته . یا اینکه وقتی عکس میگیری صبر نمیکنی تا save کنه و سریع back میکنی
واسه برنامه من از X-plore استفاده میکنم . یعنی باهاش پوشه هارو هیدن میکنم بعد واسه خود برنامه پسورد میزارم .

بابا گل لگد نكرديم ها
من که چیزی پیدا نکردم و فکر نمیکنم چیزی هم داشته باشه . تنها کاری که میتونی بکنی اینه که حواست باشه:31:

2299
20-09-2007, 20:26
احتمالا مشکل از مموریته . یا اینکه وقتی عکس میگیری صبر نمیکنی تا save کنه و سریع back میکنی
واسه برنامه من از X-plore استفاده میکنم . یعنی باهاش پوشه هارو هیدن میکنم بعد واسه خود برنامه پسورد میزارم .

من که چیزی پیدا نکردم و فکر نمیکنم چیزی هم داشته باشه . تنها کاری که میتونی بکنی اینه که حواست باشه:31:

بازم به شما كه جواب من رو داديد دستت درد نكنه يه سوال دگه هم دارم وقتي ميخوام جواب اين بحث هارو بدم مثل حالا شكلكها نيست چه كار كنم (نه توگوشي يا )

J.Damon
20-09-2007, 22:01
خيلي ممنون از اينكه يكي به فكر ما هم افتاد . از شما خيلي ممنونم :10:Mahyar 25

Mahyar25
20-09-2007, 22:52
بازم به شما كه جواب من رو داديد دستت درد نكنه يه سوال دگه هم دارم وقتي ميخوام جواب اين بحث هارو بدم مثل حالا شكلكها نيست چه كار كنم (نه توگوشي يا )
یعنی کنار قسمت پیغام قسمت شکلک ها وجود نداره یا خود شکلک ها نمیان؟

خيلي ممنون از اينكه يكي به فكر ما هم افتاد . از شما خيلي ممنونم :10:Mahyar 25
خواهش میکنم کاری نکردم که:46:

shimaaskari
21-09-2007, 09:26
15 سئوال در مورد سونی اریکسون p990
1-ایا چگونه میتوان محتویات پوشه messaging و پوشه contacts را در کارت مموری ذخیره کرد 2-چکار میتوانیم بکنیم که گوشیمان اینقدر هنگ نکند 3-ایا در اینترنت ادرسی برای دسترسی به کتاب راهنمای فارسی و یا حتی
انگلیسی آن سراغ دارد
---------------
4-ما برنامه هایی را که میتوانیم روی گوشی اریکسون p990 نصب کنیم باید دارای چه فرمت یا پسوندی باشند آیا فقط باید دارای پسوند sis باشند یا اینکه اگر دارای پسوند jar یا چیز دیگری هم باشند میتوانند روی گوشی p990 نصب
شوند 5-ما در هنگام نصب بعضی از برنامه ها روی گوشی سونی اریکسون p990 با این پیامها رو برو میشویم مفهوم هر کدام چیست و ما با روبرو شدن با هر کدام چه باید بکنیم و اگر به نصب برنامه ادامه دهیم چه اشکالی ممکن است پیش آید
الف :component failed security check cannot install
ب: the identity of the software supplier cannot be garanteed.
do you want to proceed
ج :is untrusted. do you want to continue ...
د:a runtime error has occured .unspecified error
ه : a MIDlet the untrusted MIDlet suite... is attempting to real the files on the phone or memory
stick. do you want to allow? 0 this time 0 no this time 0 never
5-آیا با این نوع گوشی میتوان برنامه های تلویزیون را تماشا کرد
6-تعدادی sms در پوشه drafts ذخیره کرده ام ولی الان به محض اینکه به بعضی از آنها میرسم فورا پیام میدهد که this folder not found و جالب اینکه هیچ اقدامی نمیتوانم روی آنها انجام دهم نه میتوانم
بازشان کنم ونه حذفشان کنم حال چکار باید بکنم
7-چند کلیپ کوتاه تصویری در کارت مموری ام ذخیره کرده ام الان میتوانم آنها را در گوشیم تماشا کنم ولی هنگامی که از طریق کامپیوتر میخواهم به آنها دسترسی پیدا کنم اصلا هیچ فایلی در آن پوشه مشاهده نمیشود
8-چگونه میتوان گوشی را بر روی آیفون قرار داد که دیگران هم صدای آن را بشنوند
9-آیا دقیقا چه تنظیماتی را باید روی گوشی انجام داد که بتوانیم به اینترنت وصل شویم
10-چگونه گوشی را تنظیم کنیم که گوشی بصورت خودکار جواب تماس گیرنده را بدهد و پیام او را ضبط کند
11-علی رغم اینکه ساعت وتاریخ را در گوشی تنظیم میکنم ولی چون نام کشور ایران در لیست آن قرار ندارد من مجبورم به همان نام پیشفرض آن که کشور لندن است اکتفا کنم لذا دوباره پس از یک تماس یا خاموش وروشن کردن آن همه چیز به حلت
اولیه خودش باز میگردد حال من چه باید بکنم
------------
12-راستی این گوشیها منو فارسی هم میشوند
13-معمولا این گوشیها برنامه ای رویشان نصب میشود که 28 حرف عربی را در اختیار ما میگذارد ولی حروف پ-چ-گ-ژ را ندارد آیا برنامه فارسی برای آنها وجود ندارد
------------
14-اخیرا گوشی من (p990) هنگام فیامبرداری به درستی عمل نمیکند یعنی لحظه ای سرعت آن کم در حد توقف پیدا میکند و لحظه ای هم به حالت عادی برمی گردد چه باید بکنم
15-برنامه soundrecording مربوط به گوشی من وقتی میخواهد صدایی را که ضبط کرده پخش کند آن را خیلی بد یعنی همراه با خر خر پخش میکند چه باید بکنم

J.Damon
21-09-2007, 10:04
البته دوستان بزرگتر ببخشن . چون بعضي هاشون به سرم آمده به همين دليل گفتم بگم بد نيست . حالا شما هم كاملش كنين .
1. فكر نكنم بشه تو مموري كارد ذخيره كرد .
2. فكر كنم بشه با آپديت اين مشكل رو حل كرد . تازه اگه زياد به گوشي گير ندي هم حل مي شه .
3.اينم يك سايت كه مي توني ازش اطلاعاتي رو بگيري :
4. فرمت هاي sis , jar , jad ,
5.الف . نصب نمي شه
ب . برنامه نصب مي شه .
ج. نصب مي شه .
د . نصب نمي شه .
8. وقتي كه شما تماس مي گيريد مي تونيد گزينه ي Speaker رو بزنيد تا فعال بشه . اگه هم باشما تماس مي گيرن بالا phon فشار بديد و بعد speaker on رو انتخاب كنين .
9.اين مشكل من هم هست ولي مثل اينكه با بلوتوث راحت تر مي شه . يا با wlan .
10 . واسه اينم بهتره يك منشي تلفني به گوشي نصب كنين .
12. توي يك سايت خوندم كه منو فارسي براي P990 هم بود ولي امتحانش نكردم .يادم هم نمي ياد كدوم سايت بود كه به شما معرفي كنم .
15 . وقتي دارين ضبط مي كنين گوشي رو كمي دورتر از صدايي كه دارين ضبط مي كنين نگه دارين . درضمن بهتره صداي اون هم كم باشه . ( نه تا اون حدي كه شنيده نشه )

فكر كنم تا اينجا براي من هم اتفاق افتاده بود از اين به بعد بهتره بقيه دوستان راهنمايي كنن .

2299
21-09-2007, 14:00
یعنی کنار قسمت پیغام قسمت شکلک ها وجود نداره یا خود شکلک ها نمیان؟
46:

شكلكها وجود نداره

mk3699
21-09-2007, 15:03
سلام
من قبلا Sony Ericsson k750 داشتم و الان گوشیو عوض کردم با Sony Ericsson P910
حالا اینجا یه مشکل وجود داره و اینکه من کلی sms روی k750 دارم و اینکه چطور میشه همشو
انتقال بدم به p910 خیلی واجبه لطفا کمککککککک

S@M@Nd
21-09-2007, 15:47
دوستان من یه سوالی داشتم اونم اینه که آیا کسی برای صدای تق تق فلیپ 990 راه حلی سراغ داره یا نه

2299
21-09-2007, 19:45
سلام
من قبلا Sony Ericsson k750 داشتم و الان گوشیو عوض کردم با Sony Ericsson P910
حالا اینجا یه مشکل وجود داره و اینکه من کلی sms روی k750 دارم و اینکه چطور میشه همشو
انتقال بدم به p910 خیلی واجبه لطفا کمککککککک

سلام ورودتون رو تبريك ميگم
با اجازه بزرگترا برو مسيج هاتو تو سيو مسيج بريز ميره روئ سيم كارت بعد بفرست رو گوشيت من كردم شد

MotyGhoty
22-09-2007, 07:00
دوستان این کامل ترین اطلاعات درباره p990i که من دیدم امیدوارم خوشتون بیاد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Begir\Sony Ericsson\Justin Online [ Sony Ericsson P990 ].mht![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ مشخصات گوشی Sony Ericsson P990 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] بررسی گوشی Sony Ericsson P990 :
سونی اریکسون P990، پرچمدار محصولات سونی اریکسون است و بالاخره پس از انتظارات زیاد وارد بازارمی شود. این گوشی مجهز به یک دوربین دو مگاپیکسلی با فوکوس اتوماتیک، دوربین دوم برای مکالمه تصویریی، صفحه کلید QWERTY، اسلات کارت حافظه، رادیو FM همراه با RDS، سیمبیان 9.1 OS و صفحه نمایش بزرگ ("76/2) لمسی TFT با درجه وضوح QVGA 240×320 می باشد.

قابلیت‌های اصلی

ویژگی ها : دوربین دو مگاپیکسلی به همراه فوکوس اتوماتیک، روش ماکرو و فلاش LED - اسلات کارت حافظه از نوع Duo/PRO Duo - واکمن پخش کننده Mp3 و رادیو FM استریو به همراه RDS - پشتیبانی 3G به همراه مکالمه تصویری، GPRS و HSCSD - پشتیبانی Wi-Fi 812.11b - صفحه نمایش لمسی TFT با درجه وضوح QVGA (240×320 پیکسل) - بلوتوث استریو 2.0، پورت مادون قرمز و پشتیبانی USB 2.0 - صفحه کلید QWERTY - 128 مگابایت حافظه Flash و 64 مگابایت حافظه RAM - سیمبیان 9.1 OS
معایب : ناسازگاری با با کاربردهای سیمبیان UIQ قدیمی تر - فقدان پشتیبانی EDGE - ضبط کننده ویدیویی با درجه وضوح QVGA 320×240 - ناخوانا بودن صفحه نمایش در نور مستقیم خورشید

مشاهده قیمت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

<FONT class=text>
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Begir\Sony Ericsson\Justin Online [ Sony Ericsson P990 ].mht![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Begir\Sony Ericsson\Justin Online [ Sony Ericsson P990 ].mht![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رقبای اصلی گوشی های هوشمند سری P سونی اریکسون، نوکیا 9300 و 9500 می باشند. ویندوز موبایل ها بواسطه کاربردهای بیشماری که دارند جای ویژه ای را در قلب دوستاران گوشی های هوشمند باز کرده اند. اخیراً گوشی های هوشمند Symbian S60 نوکیا مانند E70 نیز از رقبای قوی گوشی های سونی اریکسون شده اند.
مشخصات گوشی Sony Ericsson P990:

General

مشاهده قیمت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شبکه

UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900

سال ارایه

2005, 4Q

سایز

ابعاد

114 x 57 x 26 mm

وزن

150 g

نمایشگر

نوع

TFT touchscreen, 256K colors

سایز

240 x 320 pixels, 41 x 56 mm

Ringtones

نوع

Polyphonic (40 channels), MP3, AAC

لرزاننده

بله

حافظه

دفترچه تلفن

In memory, 12 fields, Photo call

ضبط مکالمه

بله

کارت حافظه

Memory Stick Duo Pro, 64 MB card included

حافظه داخلی

128 MB Flash, 64 MB RAM

اطلاعات

GPRS

Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps

HSCSD

بله

EDGE

خیر

3G

384 kbps بله

WLAN

Wi-Fi 802.11b

بلوتوث

بله

Infrared port

بله

USB

Yes, v2.0

دوربین

دوربین

2 مگاپیکسل

سایز عکس

1600x1200

اتو فکوس

بله

فلاش

بله

ویژگی

سیستم عامل

Symbian OS v9.1, UIQ 3.0

ارسال پیام

SMS, EMS, MMS, EMail

مرورگر وب

WAP 2.0/xHTML, HTML (Opera 8.0), RSS reader

بازی

Vijay Singh Pro Golf, Quadrapop + downloadable

باتری

باتری

Standard battery, Li-Ion

Stand-by

حداکثر400 ساعت

Talk time

حداکثر9 ساعت

منبع :
جاستین آنلاین

mk3699
22-09-2007, 12:47
سلام ورودتون رو تبريك ميگم
با اجازه بزرگترا برو مسيج هاتو تو سيو مسيج بريز ميره روئ سيم كارت بعد بفرست رو گوشيت من كردم شد

با سلام و تشکر
من همین کار رو انجام دادم ولی وقتی وارد inbox p910 میشم مسیج های save شده داخل سیم کارت نشون نمیده
که move کنم داخل inbox (فقط بار اول جواب داد)

آقا یکی به داد من برسه

S@M@Nd
22-09-2007, 22:05
دوستان من یه سوالی داشتم اونم اینه که آیا کسی برای صدای تق تق فلیپ 990 راه حلی سراغ داره یا نه

آقا کسی برای سوال من جواب نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟

Farshadd
22-09-2007, 22:25
واسه آپدیت حتما نباید pcsuite نصب باشه . درایورش کافیه که حجمش 1.04 مگ هست

اگه ممکنه لینک این درایور رو بهم بدین. تا من براتون تو اون دنیا یه کاری کنم.

Sasan Info
22-09-2007, 23:10
سلام

قیمت p910 الان چنده

afn.gig
23-09-2007, 02:30
سلام

قیمت p910 الان چنده

قیمتش الان حدود 250

afn.gig
23-09-2007, 02:32
سلام به دوستان.

من نوکیا ان93آی دارم. حالم داره ازش به هم میخوره بس که این گوشی نازک نارنجیه. کافیه یه چیکه آب بندازی روش تا به سروصدا بیفته یا یه دست بش بگیری تا زرتی خش بیفته. میخوام سونی اریکسون بگیرم. مدلهای p990 و p1 نظرم رو جلب کرده. شما کدوم رو توصیه میکنید؟ من خودم نظرم اینه که تراژدی ان93آی رو که فروختم با پولش یه p990 بخرو و 130 تمن بذارم رو بقیش و علاوه بر گوشی یه دوربین کانن 7 مگاپیکسل (ساخت ژاپن) که لنزش اندازه یه لیوان بزرگه و 12 ایکس زوم اپتیکال داره بخرم. نظرتون چیه؟ دوربین ان93آی کانونش اتوماتیک بود ولی دوربین ان95 خیلی بهتر از اون بود. ان95 هم کانونش اتوماتیکه. ولی باز هم یه دوربینی به عظمت کانن نمیتونه تو هیچ گوشی ای جا بگیره. حالا میگین دوربینو بیخیال شم و با سه و دوی p1 با کانون اتوماتیکش بسازم یا p990 بگیرم با دوربی کاننن؟ حتی ان95 هم که میگن بهترین دوربینو تو موبایلها داره، تنظیمات دوربین کانن مثل فوکوس دستی و اتوماتیک، تنظیم زمان شاترینگ (و خیلی تنظیمات دیگه که من سر در نمیارم) و از همه مهمتر فلش قوی رو نداره. به نظر من 2 مگاپیکسل هم خوبه. من که شخصا هیچ عکسی رو که با گوشی گرفته باشم چاپ نکردم و فقط رو کامپیوتر میبینم و بعید میدونم عکسی رو که با گوشی بگیرم چاپ کنم. p990 جالبه به خاطر امکاناتش نه دوربینش. اصلا به نظر من دوربین گوشی باید تا حدی باشه که فقط یه تصویر بزرگ و با کیفیت قابل قبول ارائه کنه اونم برا شرایط اضطراری نه عکاسی حرفه ای. ولی دوربین نداشتن هم خوب نیست (مثل اون دو مدل سونی اریکسون). به نظر شما چیکار کنم؟ خودم از طراحی و شکل p990 بیشتر خوشم میاد. باز اگه p1 شانزده ملیون پیکسلی بود صفحش میشد یه کاریش کرد ولی ظاهرا LCD هاشون مثل همه.

سه تا سوال مختصر دیگه:
1) پردازنده p990 چه قدره؟ 300 مگاهرتز میشه یا کمتره؟ کسی میدونه؟
2) ظاهرا روشنایی شماره ها در سری P سونی اریکسون یک نواخت نیست و مقداری تاریک و روشنه. درسته؟
3) میگن p990 تا 4 گیگ رم ساپورت میکنه درسته؟ (ان95 رو گذاشت تو جیبش).
4) دقیقا چه لوازم جانبی روی این گوشی قرار داره؟ یعنی چی تو جعبشه؟

مخلصیم. ما رو بی جواب نگذارید.

توضیح این که ان93آی رو میتونم 450 بفروشم و دوربین قیمتش 330 هست. p990 هم ظاهرا 250 هست. راستی چرا قیمت p990 و خیلی سونی اریکسونهای دیگه یکدفعه نصف شد؟ (البته به جز w900).

راستی یکی از این کاره های این تاپیک بگه که ارزش داره من 240 صفحه رو بخونم یا نه؟ چیز دندونگیری پیدا میشه تو این تاپیک؟ تو رو خدا مباحث رو تقسیم کنید که صفحات اینقدر زیاد نشه.

Farshadd
23-09-2007, 08:53
سه تا سوال مختصر دیگه:
1) پردازنده p990 چه قدره؟ 300 مگاهرتز میشه یا کمتره؟ کسی میدونه؟
2) ظاهرا روشنایی شماره ها در سری P سونی اریکسون یک نواخت نیست و مقداری تاریک و روشنه. درسته؟
3) میگن p990 تا 4 گیگ رم ساپورت میکنه درسته؟ (ان95 رو گذاشت تو جیبش).
4) دقیقا چه لوازم جانبی روی این گوشی قرار داره؟ یعنی چی تو جعبشه.

1-پی 990 پردازنده(cpu) نداره اما سرعتش خوبه.
2-مال من که اینجوری نیست .
3-منم شنیدم ولی ندیدم.

لوازم داخل جعبه P990i:
1-گوشی.
2-شارژر.
3-هدست استریو
4-CD مخصوص.
5-شارژر رو میزی
6-کابل اتصال به کامپیوتر(USB)
7-باتری
8-مموری 64 مگ.
9- قطعه کوچک جایگزین صفحه کلید تاشو(روش نوشته P990i)
10-پیچ گوشتی مخصوص.
11-بند مچی .
12-آداپتور مموری.(ارتباط مموری و رم ریدر)
13-قلم نوری(که البته اونم پشت گوشی هست).
14- یه جعبه مخصوص راهنما و از این حرفا.

Farshadd
23-09-2007, 09:05
الان این گوشی منه.. به نظر خودم اینجوری قشنگتره نظر شما چیه؟

metapex
23-09-2007, 10:30
1-پی 990 پردازنده(cpu) نداره اما سرعتش خوبه.
2-مال من که اینجوری نیست .
3-منم شنیدم ولی ندیدم.

لوازم داخل جعبه P990i:
1-گوشی.
2-شارژر.
3-هدست استریو
4-CD مخصوص.
5-شارژر رو میزی
6-کابل اتصال به کامپیوتر(USB)
7-باتری
8-مموری 64 مگ.
9- قطعه کوچک جایگزین صفحه کلید تاشو(روش نوشته P990i)
10-پیچ گوشتی مخصوص.
11-بند مچی .
12-آداپتور مموری.(ارتباط مموری و رم ریدر)
13-قلم نوری(که البته اونم پشت گوشی هست).
14- یه جعبه مخصوص راهنما و از این حرفا.

دوست عزیز مگه میشه یه گوشی CPU نداشته باشه؟:eh:
P990 پردازنده داره، سرعتش هم 208 مگاهرتز هست.

Farshadd
23-09-2007, 11:46
دوست عزیز مگه میشه یه گوشی CPU نداشته باشه؟:eh:
P990 پردازنده داره، سرعتش هم 208 مگاهرتز هست.

منم نمیگم پردازنده نداره. من میگم پردازنده ای مثل پردازنده های واقعی نداره.

بله میشه گوشی CPU نداشته باشه به شرطی که بدونی CPU در گوشی به چه معناست.

پس چرا کسی نمیگه ان73 CPU داره .چرا نمیگن دبلیو 810 CPU داره. چرا میگن 5700 پردازنده داره. چون میدونن CPU در گوشی چیه.

هر گوشی پردازنده داره ولی هر گوشی CPU نداره.

metapex
23-09-2007, 12:19
منم نمیگم پردازنده نداره. من میگم پردازنده ای مثل پردازنده های واقعی نداره.

بله میشه گوشی CPU نداشته باشه به شرطی که بدونی CPU در گوشی به چه معناست.

پس چرا کسی نمیگه ان73 CPU داره .چرا نمیگن دبلیو 810 CPU داره. چرا میگن 5700 پردازنده داره. چون میدونن CPU در گوشی چیه.

هر گوشی پردازنده داره ولی هر گوشی CPU نداره.

من نمیدونم منظور شما از پردازنده واقعی چیه، ولی اگه با کامپیوتر مقایسه میکنی، خوب بله یه تفاوتهایی داره که اونم به دلیل عملکرد و کاربری متفاوت کامپیوتر و موبایل هست.
مطلب بعدی اینکه CPU مخفف کلمات Central Processing Unit یا واحد پردازش مرکزی هست که به اختصار بهش پردازنده گفته میشه. بنابراین CPU و پردازنده دو واژه معادل هستند.
مورد دیگه اینکه تمام گوشی های موبایل دارای پردازنده هستند، حتی ماشین لباسشویی و یا پرینتر هم پردازنده دارند. هر وسیله الکترونیکی که اعمال مختلف انجام میده و از کاربر فرمان میگیره و نیاز به تجزیه و تحلیل داره، دارای پردازنده هست.
اما درباره موبایل: در مورد گوشیهای با سیستم عامل جاوا مثل w810, به دلیل اینکه سیستم عامل سبک هست و همچنین کارهایی که با گوشی انجام میشه، مقدماتی هست، نیازی به پردازنده قوی نیست و به عبارت دیگه قدرت و سرعت پردازش CPU مورد توجه قرار نمیگیره و دارای اهمیت نیست. ولی پردازنده داره.
در مورد smart phone ها قضیه کمی متفاوته. سیستم عاملی که برای این گوشیها استفاده میشه، نسبت به جاوا پیچیده تر و سنگین تر هست و یکی از دو معیار اصلی در عملکرد این گوشی ها پردازنده به کار رفته در اونهاست. معیار دیگه هم میزان رم آزاد هست که فعلا کاری باهاش نداریم.
بنابراین تمام اون گوشیهایی که نام بردی دارای پردازنده هستن. پردازنده N73 حدود 220 مگاهرتز هست، پردازنده 5700 هم 369 مگاهرتز. در ضمن منظورم از smart phone، گوشی هست که سیستم عاملش یکی از اینها باشه:
Windows Mobile
Black Berry
Palm OS
Symbian OS
Linux
Mac OS
ایی گوشیهایی هم که نام بردم بعلاوه خیلی دیگه، پردازندشون ساخت شرکت ARM هست و شرکتهایی مثل Qualcomm, Samsung, Texas Instruments, Intel هم برای مویایل، پردازنده تولید میکنن.
اگه N73 یا w810 پردازنده نداشت، نمیتونست مثلا اون فایل mp3 رو decode کنه و به صوت تبدیل کنه.

Phoenix
23-09-2007, 13:39
البته اینجا کلوپ p990 هست ولی حالا که بحث پردازنده ها شد metapex جان لطف میکنی بگی پردازنده p1 چقدره ؟

ممنون

mani32
23-09-2007, 13:49
در چه صورتی میشه از video call استفاده کرد؟ ایا با ایرانسل میشود؟

metapex
23-09-2007, 13:59
البته اینجا کلوپ p990 هست ولی حالا که بحث پردازنده ها شد metapex جان لطف میکنی بگی پردازنده p1 چقدره ؟

ممنون

مثل P990، یعنی 208 مگاهرتز.

metapex
23-09-2007, 14:02
در چه صورتی میشه از video call استفاده کرد؟ ایا با ایرانسل میشود؟

مکالمه تصویری نیاز به پهنای باند بالایی داره که GPRS جوابگو نیست. برای مکالمه تصویری به شبکه 3G یا نسل سوم نیاز هست که بتونه پهنای باند لازم رو تامین کنه.

alex666
23-09-2007, 15:54
پردازنده p1 هم 208است که این جای ضعف داره برای سونی چون 990 توی بعضی از بازیهای جاوا کم میاره

Farshadd
23-09-2007, 21:36
من نمیدونم منظور شما از پردازنده واقعی چیه، ولی اگه با کامپیوتر مقایسه میکنی، خوب بله یه تفاوتهایی داره که اونم به دلیل عملکرد و کاربری متفاوت کامپیوتر و موبایل هست.
مطلب بعدی اینکه CPU مخفف کلمات Central Processing Unit یا واحد پردازش مرکزی هست که به اختصار بهش پردازنده گفته میشه. بنابراین CPU و پردازنده دو واژه معادل هستند.
مورد دیگه اینکه تمام گوشی های موبایل دارای پردازنده هستند، حتی ماشین لباسشویی و یا پرینتر هم پردازنده دارند. هر وسیله الکترونیکی که اعمال مختلف انجام میده و از کاربر فرمان میگیره و نیاز به تجزیه و تحلیل داره، دارای پردازنده هست.
اما درباره موبایل: در مورد گوشیهای با سیستم عامل جاوا مثل w810, به دلیل اینکه سیستم عامل سبک هست و همچنین کارهایی که با گوشی انجام میشه، مقدماتی هست، نیازی به پردازنده قوی نیست و به عبارت دیگه قدرت و سرعت پردازش CPU مورد توجه قرار نمیگیره و دارای اهمیت نیست. ولی پردازنده داره.
در مورد smart phone ها قضیه کمی متفاوته. سیستم عاملی که برای این گوشیها استفاده میشه، نسبت به جاوا پیچیده تر و سنگین تر هست و یکی از دو معیار اصلی در عملکرد این گوشی ها پردازنده به کار رفته در اونهاست. معیار دیگه هم میزان رم آزاد هست که فعلا کاری باهاش نداریم.
بنابراین تمام اون گوشیهایی که نام بردی دارای پردازنده هستن. پردازنده N73 حدود 220 مگاهرتز هست، پردازنده 5700 هم 369 مگاهرتز. در ضمن منظورم از smart phone، گوشی هست که سیستم عاملش یکی از اینها باشه:
Windows Mobile
Black Berry
Palm OS
Symbian OS
Linux
Mac OS
ایی گوشیهایی هم که نام بردم بعلاوه خیلی دیگه، پردازندشون ساخت شرکت ARM هست و شرکتهایی مثل Qualcomm, Samsung, Texas Instruments, Intel هم برای مویایل، پردازنده تولید میکنن.
اگه N73 یا w810 پردازنده نداشت، نمیتونست مثلا اون فایل mp3 رو decode کنه و به صوت تبدیل کنه.

من خودم هم میدونم CPU یعنی واحد پردازنده مرکزی. باید توجه کنی که "واحد پردازنده مرکزی" با "پردازنده" فرق داره.اونم فرق سخت افزاری. باور نداری از یه متخصص حرفه ای بپرس.

fabregas
23-09-2007, 21:44
سلاممن p990میخوام بخرم از کجا اصلی بودنش معلومه؟

metapex
23-09-2007, 23:01
من خودم هم میدونم CPU یعنی واحد پردازنده مرکزی. باید توجه کنی که "واحد پردازنده مرکزی" با "پردازنده" فرق داره.اونم فرق سخت افزاری. باور نداری از یه متخصص حرفه ای بپرس.

ظاهرا مشکل به واژه شناسی و ادبیات مربوطه تا سخت افزار. به هر حال ترجیح میدم این بحث رو ادامه ندم. من حرفامو زدم. خواننده ها باید تشخیص بدن و اطلاعات درست کسب کنن. بهتره بیشتر از این موضوع رو ادامه ندیم تا تاپیک منحرف نشه. ممنون از شما.

afn.gig
24-09-2007, 01:19
ای بابا دعوا نداره. من تو خیلی سایتها گشتم. پردازنده یه گوشی میتونه یه مدار باشه که شامل چند تا چیپ و یک سری قطعات دیگست که معمولا ساخت همون برند هستند و فقط سرعتشون مورد توجه قرار میگیره مثل اغلب گوشی های نوکیا. یا میتونه فقط یه چیپ باشه که یه شرکت معتبر ساخته مثل پردازنده اینتل 400 مگاهرتزی گوشی A1200 از موتورولا. البته تصور سوکت زیف در A1200 نداشته باشید. پردازنده اینتلش یه چیپ کوچولوهه با مارک اینتل که کنار چیپهای دیگه و خیلی معمولی وصله به برد اصلی. این دو جور پردازنده در واقع هیچ فرقی با هم ندارن و مدل دوم بیشتر جنبه تبلیغات و بازارگرمی داره. مهم سرعت پردازندست. چه یه چیپ مجزا باشه و چه یه مدار.

موبایل سازها بعضی وقتها برا جلب توجه و بالا بردن فروش کارهای عجیب و قریبی میکنن. یادش بخیر. ان90 که اومد همه تصور یه معجزه از لنز کارل زیس داشتن. ولی معلوم شد که کارل زیس هم معجزه نمیکنه و اون هم مثل بقیه یک لنز شیشه ای معمولی میسازه. در دوربین گوشیها شیشه ای بودن لنز مهمه نه مارکش. بعدا معلوم شد که استفاده از لنز کارل زیس بیشتر از این که تو کیفیت عکس تاثیر بگذاره تو بازاریابی و فروش تاثیر گذاشته. اصلا این بحث ربطی به این تاپیک نداشت. برگردیم سر عزیز دل من یعنی p990.

Farshadd جان ممنون از این که محتویات p990i رو گفتی. میترسیدم موقع خرید کلاه سرم بره. گوشی هم اون جوری جالب تره. قشنگ ترم هست. من ندیده بودم. واقعا این جوری هم میشه؟ اما خب یه مشکلی هم داره. پشت فرمون شماره گیری یه مقدار مشکل میشه. یه دوستام Jam داره (i-mate) پدرش در اومده. یه شماره پشت فرمون نمیتونه بگیره. ولی برا ما که ماشین نداریم اون مدلی هم بد نیست. ولی من دوست دارم با کلید 4 جهته هم کار کنم.

یه سوالی ازت دارم. تو هم جزء همون کسایی هستی که با این گوشی کلی ضرر کردن؟ منظورم اینه که کی خریدی؟ چند خریدی؟

یه سوال دیگه. با هیچ نوکیایی کار کردی؟ مثلا سری n7x یا n9x مثل n91 یا n93 یا n70؟ میتونی تخمین بزنی سرعت باز شدن عکسها در گالری نوکیا سریع تره یا p990؟ من با بیشتر نوکیاها کار کردم. n70 و n90 که افتضاحن. 5 دقیقه باید هندل بزنی تا دو تا عکس نشونت بده. ان93 بد نیست ولی بازم یه ذره کنده. ان93آی خوبه و ان95 تقریبا عالیه. پردازنده P990 نزدیک به n70 و N90 هست و میترسم گالریش به همون کندی باز بشه. اما ظاهرا میگن سیمبیون هایی که برای سونی اریکسون نوشته شده با نوکیاها فرق داره و پردازنده رو بهتر به کار میگیره و سریعتره. نظر تو چیه؟ یه بار یه K750 دیدم (اون وقت که ان70داشتم) سرعت گالریش خیلی بیشتر از ان70 بود. من اول فکر کردم که پردازندش بهتره ولی بعد فهمیدم پردازندش اتفاقا کمتر هم هست. خلاصه کنم. ان70 رو بدی دست یه بچه میفهمه گالریش خیلی کنده. حالا به نظر تو سرعت باز شدن گالری p990 چه طوریه؟

و سوال آخر. این پلمپ فرانسه جریانش چیه؟ چرا فروشنده ها اینقدر تبلیغ میکنند P990 با پلمپ فرانسه؟ مگه چیزیشو عوض میکنن؟ همه گوشیا دیگه دراشون بازه و همه متعلقاتشون هم روشونه و کسی در این باره مشکلی نداره. من فکر میکنم شاید این مدل گوشی مشکلی چیزی داره. مثلا ممکنه چیزیشو عوض کنن یا تقلبیش هم اومده باشه که اینقدر تبلیغ میکنن با پلمپ فرانسه. واقعا این جوریه؟ خب وقتی ما لیست متعلقاتش رو بدونیم دیگه پلمپ بودن یا نبودن فرقی نمیکنه. یا ممکنه یه چیزش رو عوض کنن؟ (مثل هندزفری یا باتری). اصلا تو خودت چه طوری خریدی؟ با پلمپ یا بدون پلمپ؟
---------------------------------------------------------------------
metapex جان ممنون. اطلاعات خوبی درباره پردازنده گوشی ها دادی. من شنیدم نوکیا چیپهای اصلی گوشیهاش رو که شامل پردازنده هم باشه خودش تولید میکنه. درسته؟

راستی مگه شبکه های مخابرات ایران GSM نیست؟ میگن GSM همه سرویسهای تلفن همراه رو پشتیبانی میکنه مثل GPRS یا ویدوکال یا ویژوال رادیو یا مکان یاب و... و تا جایی که من شنیدم GPRS یه سرویسه زیر مجموعه سیستم اصلی مخابرات مثل GSM و گوشیهایی که GPRS ساپورت میکنن میتونن از خدمات GPRS مثل MMS یا اینترنت یا فکس استفاده کنن. مگه ایرانسل هم GSM نیست؟ پس اگه بخواد میتونه همه این سرویسها رو منجمله GPRS فعال کنه. شاید من اشتباه فهمیدم. میشه یه مقدار در باره GPRS بیشتر برا من توضیح بدی؟
.

with_you
24-09-2007, 09:16
سلاممن p990میخوام بخرم از کجا اصلی بودنش معلومه؟

از ظاهرش که نمیشه تشخیص داد چون همه میگن که فرانسه هست ولی باید شماره های CDA چک بشه تا بشه فهمید مال کجاست

LOVEMT
24-09-2007, 10:10

تروخدا !

Farshadd
24-09-2007, 14:03
ای بابا دعوا نداره. من تو خیلی سایتها گشتم. پردازنده یه گوشی میتونه یه مدار باشه که شامل چند تا چیپ و یک سری قطعات دیگست که معمولا ساخت همون برند هستند و فقط سرعتشون مورد توجه قرار میگیره مثل اغلب گوشی های نوکیا. یا میتونه فقط یه چیپ باشه که یه شرکت معتبر ساخته مثل پردازنده اینتل 400 مگاهرتزی گوشی A1200 از موتورولا. البته تصور سوکت زیف در A1200 نداشته باشید. پردازنده اینتلش یه چیپ کوچولوهه با مارک اینتل که کنار چیپهای دیگه و خیلی معمولی وصله به برد اصلی. این دو جور پردازنده در واقع هیچ فرقی با هم ندارن و مدل دوم بیشتر جنبه تبلیغات و بازارگرمی داره. مهم سرعت پردازندست. چه یه چیپ مجزا باشه و چه یه مدار.
.

دعوا چیه ؟؟ ما داریم بحث میکنیم.

قربونت منم همینو میگم که پردازنده از لحاظ سخت افزار با سی پی یو فرق سخت افزاری داره. سی پی یو یه چیپ کوچولوهه در صورتی که پردازنده شامل چند تا چیپ و یک سری قطعات دیگست .

Farshadd
24-09-2007, 14:04
ظاهرا مشکل به واژه شناسی و ادبیات مربوطه تا سخت افزار. به هر حال ترجیح میدم این بحث رو ادامه ندم. من حرفامو زدم. خواننده ها باید تشخیص بدن و اطلاعات درست کسب کنن. بهتره بیشتر از این موضوع رو ادامه ندیم تا تاپیک منحرف نشه. ممنون از شما.

آره منم موافقم.

Farshadd
24-09-2007, 14:39
Farshadd جان ممنون از این که محتویات p990i رو گفتی. میترسیدم موقع خرید کلاه سرم بره. گوشی هم اون جوری جالب تره. قشنگ ترم هست. من ندیده بودم. واقعا این جوری هم میشه؟ اما خب یه مشکلی هم داره. پشت فرمون شماره گیری یه مقدار مشکل میشه. یه دوستام Jam داره (i-mate) پدرش در اومده. یه شماره پشت فرمون نمیتونه بگیره. ولی برا ما که ماشین نداریم اون مدلی هم بد نیست. ولی من دوست دارم با کلید 4 جهته هم کار کنم.

یه سوالی ازت دارم. تو هم جزء همون کسایی هستی که با این گوشی کلی ضرر کردن؟ منظورم اینه که کی خریدی؟ چند خریدی؟

.

خواهش. وظیفه بود. آره واقع این جوری هم میشه. شماره هم هم میتونی با کمه های ردیف اول بگیری.هم با لمس صفحه(حتما که نباید با قلم باشه که بگی دو تا دستت رو کار میگیره)

از لحاظ کلید چهر جهته هم درسته حالت اول یه کم راحت تره.البته بدونه اون زیاد مشکلی نداره چون وقتی میخوای با گوشی کامل کار کنی و تمام چیزاش رو ببینی باید درش رو باز کنی و وقتی هم در باز شد دیگه کلید چهار جهته تاثیری نداره.

نه من جز اونا نیستم. من خودم این گوشی رو 1 هفته نمیشه خریدم ولی پدرشو درآوردم. و در واقع جز کاربران عادی هستم نه حرفه ای.

یه سوال دیگه. با هیچ نوکیایی کار کردی؟ مثلا سری n7x یا n9x مثل n91 یا n93 یا n70؟ میتونی تخمین بزنی سرعت باز شدن عکسها در گالری نوکیا سریع تره یا p990؟ من با بیشتر نوکیاها کار کردم. n70 و n90 که افتضاحن. 5 دقیقه باید هندل بزنی تا دو تا عکس نشونت بده. ان93 بد نیست ولی بازم یه ذره کنده. ان93آی خوبه و ان95 تقریبا عالیه. پردازنده P990 نزدیک به n70 و N90 هست و میترسم گالریش به همون کندی باز بشه. اما ظاهرا میگن سیمبیون هایی که برای سونی اریکسون نوشته شده با نوکیاها فرق داره و پردازنده رو بهتر به کار میگیره و سریعتره. نظر تو چیه؟ یه بار یه K750 دیدم (اون وقت که ان70داشتم) سرعت گالریش خیلی بیشتر از ان70 بود. من اول فکر کردم که پردازندش بهتره ولی بعد فهمیدم پردازندش اتفاقا کمتر هم هست. خلاصه کنم. ان70 رو بدی دست یه بچه میفهمه گالریش خیلی کنده. حالا به نظر تو سرعت باز شدن گالری p990 چه طوریه؟

.

تقریبا با تمام نوکیا ها هم کار کردم. حتی موقعی ان 95 به طور قاچاق میومد و 1.5 میلیون قیمت داشت من باهاش کار کرده بودم.

از لحاظ سرعت p900 از ان70 و ان 90 که کار کردی خیلی بهتره. درسته پردازندشون تقریبا مساویه ولی p990 با استفاده از سیستم عاملی که داره (UIQ3) به راحتی از اینا که گفتی پیشی میگیره. با اینکه مال من رم یه گیگ روشه و 500 تا عکس ماشین هم روشه.(فقط عکس ماشین بقیه چیزا بمونه) واسه عکسی با اندازه 1600*1800 چیزی حدود یه ثانیه میره عکس بعدی.(شایدم کمتر از یه ثانیه) منم قبل از خرید از سرعتش میترسیدم ولی وقتی خریدم دیدم که نه خیلی خوبه. بعدش وقتی یه DEFRAGMENT ازش کردم خیلی خیلی بهتر شد.

شما خودت که K750 با چه سرعتی باز میکنه ولی p900 سرعتش خیلی از K750 بهتره.

و سوال آخر. این پلمپ فرانسه جریانش چیه؟ چرا فروشنده ها اینقدر تبلیغ میکنند P990 با پلمپ فرانسه؟ مگه چیزیشو عوض میکنن؟ همه گوشیا دیگه دراشون بازه و همه متعلقاتشون هم روشونه و کسی در این باره مشکلی نداره. من فکر میکنم شاید این مدل گوشی مشکلی چیزی داره. مثلا ممکنه چیزیشو عوض کنن یا تقلبیش هم اومده باشه که اینقدر تبلیغ میکنن با پلمپ فرانسه. واقعا این جوریه؟ خب وقتی ما لیست متعلقاتش رو بدونیم دیگه پلمپ بودن یا نبودن فرقی نمیکنه. یا ممکنه یه چیزش رو عوض کنن؟ (مثل هندزفری یا باتری). اصلا تو خودت چه طوری خریدی؟ با پلمپ یا بدون پلمپ؟
.

راستش اینو نمیدونم. در واقع تا حالا اینجور چیزی ندیدم وگرنه میرفتم و زیرو بمش رو در میووردم.ولی میدونم این هم چیزی نیست جز یه تبلیغ. شاید بعضی از وسایلشون رو عوض میکنن چون مثلا حتی اونایی که میگن اصلیه هدست و شارژر و بعضی چیزای دیگشون چینیه.

حالا اگه اونا که پلمپ فرانسه هستن همه قطعاتشون فرانسه باشه خوبه. اگه از لحاظ قیمت فرق ندارن خوب همونو بخر.

مال من 10 تا پلمپ عوض کرده بود. کارکرده ولی در حد نو.:13:

پیغامات رو هم بخون.

afn.gig
24-09-2007, 15:56
دستت درد نکنه. یه سری سوال دیگه هم دارم.
1) درباره کدهای آخر اسم گوشی ها چیزی میدونی؟

من تو GSM شماره 2 اینجوری خوندم که P990 چینی نداره و همش فرانسویه. سه تا کد داره:
P990a که برای صادرات به آمریکا، کانادا، استرالیا و بیشتر کشورهای اروپاییه.
P990c که برای صادرات به چین و سایر کشورهای آسیای جنوب شرقیه (مثل کره، تایلند و...)
P990i ویژه صادرات به خاورمیانه و کشورهای عربی و به طور کلی راست به چپ نویساس.

من فکر میکنم فروشنده ها مدل C رو خیال میکنند چینیه (به خاطر نوشته های چینی روی جعبش) و همچنین فکر میکنم اصلا P990 ساخت چین نداشته باشیم. چینی ها زور که بزنند یه n70 منتاژ میکنند که اون هم با n70 فنلاندی فرقی نداره فقط چون کارگر چینی دستمزد کمتری میگیری قیمت گوشی پایینتر میاد. در مورد شارژر و هندزفری هم بعید میدونم شارژر و هندزفری این پلمپ دارها فرانسوی باشن. چینی ها اینقدر ارزون درست میکنند که هیچ تولید کننده ای جرات نمیکنه خودش از اینها بسازه. مگر مدلهای خاص که اونها هم جدا به فروش میرسند. به نظر من این که منتاژ کجاست زیاد مهم نیست. مهم اینه که اصل باشه. مثلا 3300 که تو فنلاد فروخته میشه منتاژ آلمانه با شارژر چینی و باتری ژاپنی ولی اصله. پژو 206 هایی که تو فرانسه فروخته میشن منتاژ ترکیه ست. گلف نسل سه ای که آلمانیا میخرن منتاژ هنده. نظر تو چیه؟

2) این سوال خیلی مهمه. چند خریدی؟ قیمت نوش رو داری؟ پلمپ فرانسه رو تا 380 قیمت دادن ولی من 250 هم دیدم. تو خودت چند خریدی؟

3) چرا سونی اریکسون رو انتخواب کردی؟ قیمت؟ سرعت؟ لوازم جانبی؟ جنس سیستم عامل؟ حالت مثل من از نوکیاها به هم خورده بود؟

- دستت درست.

afn.gig
24-09-2007, 16:00
از ظاهرش که نمیشه تشخیص داد چون همه میگن که فرانسه هست ولی باید شماره های CDA چک بشه تا بشه فهمید مال کجاست

شماره CDA همون شماره IMEI گوشیه؟ که با اون دورقمی که اون وسطاشه بشه فهمید کجاییه؟ درثانی مگه زیر در باتری نمینویسه که ساخت کجاست؟

cyrus_ln
24-09-2007, 17:04
دوست من منتاژ درسته.

popo_p990
24-09-2007, 18:03
آقا فریم ویر جدید نیومده کی میاد؟

Farshadd
24-09-2007, 22:38
2) این سوال خیلی مهمه. چند خریدی؟ قیمت نوش رو داری؟ پلمپ فرانسه رو تا 380 قیمت دادن ولی من 250 هم دیدم. تو خودت چند خریدی؟

3) چرا سونی اریکسون رو انتخواب کردی؟ قیمت؟ سرعت؟ لوازم جانبی؟ جنس سیستم عامل؟ حالت مثل من از نوکیاها به هم خورده بود؟

- دستت درست.

من دست دوم خریدم با یه رم یه گیگ 260 تومن.

قیمت شهر خودمون: 310 تومن با رم فابریک 64.

قیمت تهران:265-280 تومن با فابریک 64.(اصلی با تمام وسایل).

به دلیل : امکانات نسبت به قیمت.

afn.gig
24-09-2007, 22:38
دوست من منتاژ درسته.

درستش کردم. بی سوادیم دیگه. دستت درد نکنه.

Farshadd
24-09-2007, 22:39
دستت درد نکنه. یه سری سوال دیگه هم دارم.
1) درباره کدهای آخر اسم گوشی ها چیزی میدونی؟

من تو GSM شماره 2 اینجوری خوندم که P990 چینی نداره و همش فرانسویه. سه تا کد داره:
P990c که برای صادرات به چین و سایر کشورهای آسیای جنوب شرقیه (مثل کره، تایلند و...)

.

سرت درد نکنه.
از اینا چیزی نمیدونم. ولی شنیدم آی به معنی اینترنشنال(بین المللی) هست. حتی یه بار هم سی و آ رو ندیدیم.

خیالت تخت که اینجور چیزی نیست.

من فکر میکنم فروشنده ها مدل C رو خیال میکنند چینیه (به خاطر نوشته های چینی روی جعبش) و همچنین فکر میکنم اصلا P990 ساخت چین نداشته باشیم. چینی ها زور که بزنند یه n70 ممتاژ میکنند که اون هم با n70 فنلاندی فرقی نداره فقط چون کارگر چینی دستمزد کمتری میگیری قیمت گوشی پایینتر میاد. در مورد شارژر و هندزفری هم بعید میدونم شارژر و هندزفری این پلمپ دارها فرانسوی باشن. چینی ها اینقدر ارزون درست میکنند که هیچ تولید کننده ای جرات نمیکنه خودش از اینها بسازه. مگر مدلهای خاص که اونها هم جدا به فروش میرسند. به نظر من این که ممتاژ کجاست زیاد مهم نیست. مهم اینه که اصل باشه. مثلا 3300 که تو فنلاد فروخته میشه ممتاژ آلمانه با شارژر چینی و باتری ژاپنی ولی اصله. پژو 206 هایی که تو فرانسه فروخته میشن ممتاژ ترکیه ست. گلف نسل سه ای که آلمانیا میخرن ممتاژ هنده. نظر تو چیه؟
.

هرگز فکر نکنید چین به زور ان70 رو میزنه. چینه به راحتی میتونه کپی هر چیزی رو درست کنه. چین کم کشوری نیست.

- دستت درست.

من دست دوم خریدم با یه رم یه گیگ 260 تومن.

قیمت شهر خودمون: 310 تومن با رم فابریک 64.

قیمت تهران:265-280 تومن با فابریک 64.(اصلی با تمام وسایل).

به دلیل : امکانات نسبت به قیمت.

afn.gig
24-09-2007, 22:43
آقا یکی دست دوم میده 220 تمن. یه خال هم نداره. به نظر شما قیمت خوب میده؟ رمش فابریکه و همه چیزشم روشه.

yalda_tanhayeshab
24-09-2007, 22:45
سلام دوستان من می خوام یهp990کار کرده بخرم 245تومان به نظرتون خوبه؟

afn.gig
24-09-2007, 22:48

گارنتی داره؟ اگه بدون گارانتیه گرون میده. من تمیزش رو 200 هم سراغ دارم ولی یکی تمیزتر میخوام بخرم 220 تمن.

yalda_tanhayeshab
24-09-2007, 23:06
اره به قولی اکه اکه 3 هفته س خریده همه چی داره

fariborz@shiraz
25-09-2007, 03:55

اینو تو کدوم صفحه ماهنامه خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من فکر میکنم فروشنده ها مدل C رو خیال میکنند چینیه (به خاطر نوشته های چینی روی جعبش) و همچنین فکر میکنم اصلا P990 ساخت چین نداشته باشیم. چینی ها زور که بزنند یه n70 منتاژ میکنند که اون هم با n70 فنلاندی فرقی نداره فقط چون کارگر چینی دستمزد کمتری میگیری قیمت گوشی پایینتر میاد.

چین رو خیلی دست کم گرفتی
تا چند سال دیگه تمام کشور ها تو جیبش میذاره
البته ناگفته نمونه جنس های خوبش مال اروپا و آمریکا هست . بنجلاش مال ایران

Alireza_aar
25-09-2007, 13:19
آقا من وقتي مي خوام يك فايل از يك گوشي ديگه بگيرم يك پيغام مياد كه پسورد مي خواد پسورد رو تو 2 تا گوشي يكي مي زنيم ولي بعد اينكه من accept مي كنم sending failed مي زنه . بايد چي كار كنم اينجوري نشه.

Alireza_aar
25-09-2007, 13:24
ببخشيد يك سوال ديگه هم داشتم:من قبلا k750 داشتم وقتي رو silent بود آهنگي چيزي مي گذاشتي با صدا پخش مي كرد ولي تو p990 اينجوري نيست . راهي نيست كه مثل k750 بشه؟

naruto_ir
25-09-2007, 21:41
سلام من يك p990i دارم ميخوستم بدونم شما سايتي رو بلد هستيد تا بتونم براش تم گير بيارم

hamed1987
26-09-2007, 03:07
با عرض سلام خدمت تمام دوستان عزیز که از اطلاعاتشون حسابی بهره بردم
من خودم P990 دارم ولی اگر دیدید که فعالیت نداشتم داشتم پستهای قبلی رو می خوندم!!!!
من قبل از اینکه گوشی بخرم 120 صفحه از این تاپیک بسیار مفید رو مطالعه کردم که واقعا مفید بود برام و بعد از خرید هم از اول شروع کردم به خوندن که واقعا گل کاشتید
ولی در یه قسمت از تاپیک واقعا دلم گرفت و وقتی بود که Metapex عزیز خداحافظی کرد
به هر حال از این به بعد اگه تونستم در زمینه ای کمک کنم حتما این کار رو می کنم
موفق باشید

hamed1987
26-09-2007, 03:34
راستی من گوشیمو آپدیت کردم 4.5 ساعت طول کشید
راستی دوستان در سایتی که فریمور چک می کنیم 4 تای اول عین همه!! چطور بدونیم مال ما کدومه؟
راستی عزیزان کدوم برچسب ها رو (لیبل) رو بدلشو می زنن؟ مال جعبه؟ مال پشت باطری چسبیده به گوشی یعنی وقتی باطری در میاریم دیده میشه؟ یا هر دو؟؟!!!

LOVEMT
26-09-2007, 03:37
سلام
دوستان يه سوال مهم داشتم ميشه از P990i به عنوان تلوزيون استفاده كرد ... يعني برنامه اي هست كه بشه با اون برنامه تو P990i شبكه هاي ايراني رو نشون داد ... مثل راديو FM

afn.gig
26-09-2007, 08:20
سلام
دوستان يه سوال مهم داشتم ميشه از P990i به عنوان تلوزيون استفاده كرد ... يعني برنامه اي هست كه بشه با اون برنامه تو P990i شبكه هاي ايراني رو نشون داد ... مثل راديو FM

نمیشه از p990 به عنوان تلوزیون استفاده کرد ولی میشه با یه دستگاه عکسها و کلیپ ها و صداها و بازیها و کارکردن تو منوها رو با بلوتوث روی تلوزیون نشون داد. نمیدونم این دستگاه وارد شده یا نه. توی ایران هست یا نه. این پست رو بخون:

afn.gig
26-09-2007, 08:24
اینو تو کدوم صفحه ماهنامه خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من شماره دوشو نخریدم فقط 3 رو دارم ولی تو سایتش میگذاره از شماره های یک و دو یه سری مطالب به صورت PDF دانلود کنی. یه بخشی بود مال جواب دادن به سوالات.

afn.gig
26-09-2007, 08:27
سلام من يك p990i دارم ميخوستم بدونم شما سايتي رو بلد هستيد تا بتونم براش تم گير بيارم

سایتش GSM.ir هست. علاوه بر 12 تا برنامه جالب (شامل فونتهای فارسی برای فارسی کردن)، میتونی یه تعداد بازی سه بعدی جالب و حدود هفتاد یا هشتاد تا تم خوب پیدا کنی. اسم سیستم عامل گوشی هست UIQ3 و همیشه ته لیسته.

Farshadd
26-09-2007, 13:04
آقا یکی دست دوم میده 220 تمن. یه خال هم نداره. به نظر شما قیمت خوب میده؟ رمش فابریکه و همه چیزشم روشه.

اگه فرانسه هست شک نکن که خوبه.

نوش تو شهرتون چنده؟؟ اگه نوش تو شهرتون بالای 300 تومنه خوبه.

Farshadd
26-09-2007, 13:05
ببخشيد يك سوال ديگه هم داشتم:من قبلا k750 داشتم وقتي رو silent بود آهنگي چيزي مي گذاشتي با صدا پخش مي كرد ولي تو p990 اينجوري نيست . راهي نيست كه مثل k750 بشه؟

منم این مشکل رو دارم. اگه راهی پیدا کردم خبرت میدم.

سایتای زیادی در این زمینه وجود داره. شما میتونی با چند تا جستجو 1000 تا تم برا اینا پیدا کنی.

سلام

نخیر . اینجور چیزی تا حالا که نشده.

maria42
26-09-2007, 15:35
قراره امروز یه فروشنده برام 990 بیاره اصل فرانسه 290 تومان گفته ببر 24 دستت باشه اگر راضی نبودی پس بیار میشه بگین چه چیزهایی را باید تست کنم در ضمن میگن سونی اریکسون اعلام کرده فریمورr6d23 اخرین فریموره ودیگه فریمور جدیدی برای این گوشی تولید نمیکنه با این وصف این گوشی ارزش خریدن داره یا نه

metapex
26-09-2007, 15:50

پست 1173 رو ببین.

linker
26-09-2007, 20:41
با سلام

گوشيم رو دارم آپ ديت ميكنم ولي از 90% بيشتر نمي ره حالا چي كار كنم ؟(فوري)

2299
26-09-2007, 21:11
سلام بر همگي من چند مددت پيش يه بازي نصب كردم حالا دليت كردم ولي هنوز آيكني كه ميري روش هست (همون كه ميري تا بازي اجرا بشه) 2 يه بازي ديگه هم نصب كردم دليت كردم ولي وقتي گوشي رو به usb وسل ميكنم باز دوباره ميگه نصب وقتي مي خوام نصب كنم نمي شه

hamed1987
26-09-2007, 23:50
metapex عزیز میتونی بگی مزایای گوشی جدیدت نسبت به p990 چی هست که با p990 عوضش کردی؟
ممنون عزیز

metapex
27-09-2007, 00:38
metapex عزیز میتونی بگی مزایای گوشی جدیدت نسبت به p990 چی هست که با p990 عوضش کردی؟
ممنون عزیز

1- ابعاد کوچیکتر
2- تاچ اسکرین نبودن!
3- داشتن کیبورد qwerty واقعا کارا و خوشدست
4- سیستم عامل windows mobile
5- تنظیمات با جزییات بیشتر
6- کاهش بسیار کمتر قیمت دست دوم
7- هرکسی نمیخره!

اینا از نظر من مزیته، البته ممکنه برخی مواردش برای بعضی ها عیب به حساب بیاد.
البته در یه سری موارد هم p990 بهتر بود، ولی خیلی مهم و عمده نبودن.

metapex
27-09-2007, 00:43
سلام بر همگي من چند مددت پيش يه بازي نصب كردم حالا دليت كردم ولي هنوز آيكني كه ميري روش هست (همون كه ميري تا بازي اجرا بشه) 2 يه بازي ديگه هم نصب كردم دليت كردم ولي وقتي گوشي رو به usb وسل ميكنم باز دوباره ميگه نصب وقتي مي خوام نصب كنم نمي شه

چون فکر میکنم کسی نتونه درست راهنماییت کنه، علی رغم پست 2285، خودم جوابتو میدم:
اون بازی رو شما روی مموری کارت نصب کردی و آپدیت هم با مموری کاری نداره. راه حل اینه که اون بازی رو دوباره روی مموری کارت نصب کنی و اگر پرسید قبلا هست و میخواین چایگزین کنی، تایید کن. بعد از اینکه نصب شد، میتونی uninstall کنی.

metapex
27-09-2007, 00:49
با سلام

گوشيم رو دارم آپ ديت ميكنم ولي از 90% بيشتر نمي ره حالا چي كار كنم ؟(فوري)

احتمالا بار اول موقع دانلود، مشکل اینترنتی داشتی و تا 90% دانلود کرده. چون تو کش برنامه ذخیره شده، همیشه همون 90% رو میاره. باید SEUS رو uninstall و دوباره نصب کنی تا cache خالی بشه. البته قبلا تو پست 664 این موضوع مطرح شده بود، ولی چون فوری بود، جواب دادم.

linker
27-09-2007, 10:43
احتمالا بار اول موقع دانلود، مشکل اینترنتی داشتی و تا 90% دانلود کرده. چون تو کش برنامه ذخیره شده، همیشه همون 90% رو میاره. باید SEUS رو uninstall و دوباره نصب کنی تا cache خالی بشه. البته قبلا تو پست 664 این موضوع مطرح شده بود، ولی چون فوری بود، جواب دادم.

مشكلم حل شد خيلي ممنون:10:!

Alireza_aar
27-09-2007, 14:22
آقا من وقتي مي خوام يك فايل از يك گوشي ديگه بگيرم يك پيغام مياد كه پسورد مي خواد پسورد رو تو 2 تا گوشي يكي مي زنيم ولي بعد اينكه من accept مي كنم sending failed مي زنه . بايد چي كار كنم اينجوري نشه.

كسي نيست بگه چي كار كنم؟؟

2299
27-09-2007, 19:21
چون فکر میکنم کسی نتونه درست راهنماییت کنه، علی رغم پست 2285، خودم جوابتو میدم:
اون بازی رو شما روی مموری کارت نصب کردی و آپدیت هم با مموری کاری نداره. راه حل اینه که اون بازی رو دوباره روی مموری کارت نصب کنی و اگر پرسید قبلا هست و میخواین چایگزین کنی، تایید کن. بعد از اینکه نصب شد، میتونی uninstall کنی.

دستتدرست مرسي من گفتم باز بهت احتياج داريم بيا

popo_p990
27-09-2007, 21:11
1- ابعاد کوچیکتر
2- تاچ اسکرین نبودن!
3- داشتن کیبورد qwerty واقعا کارا و خوشدست
4- سیستم عامل windows mobile
5- تنظیمات با جزییات بیشتر
6- کاهش بسیار کمتر قیمت دست دوم
7- هرکسی نمیخره!

اینا از نظر من مزیته، البته ممکنه برخی مواردش برای بعضی ها عیب به حساب بیاد.
البته در یه سری موارد هم p990 بهتر بود، ولی خیلی مهم و عمده نبودن.

واقعا با نکته ی 7 موافقم>GOOOOOOOOOOOOOOD
حالا گوشیت چیه؟! imate.qtek

NimoOol.HD2
27-09-2007, 21:17
بچه ها سلام
بچه ها جوابمو ندادیدا !×!×!×!×!×!×!
لطفا جواب بدید ضمنا مدیرای این سایت هر وقت ( Pro Elevation socer 8 ) اومد توی ایران منو خبر کننداا

NimoOol.HD2
27-09-2007, 21:20
بچه ها سلام
لطفا جواب بدید ضمنا مدیرای این سایت هر وقت ( Pro Elevation socer 8 ) اومد توی ایران منو خبر کننداا

naruto_ir
27-09-2007, 21:48
بچه ها سلام

گوشيت چي هست

naruto_ir
27-09-2007, 21:56
سلام در مورد صداي p990i مي خوستم بپرسم ميشه كاريش كرد صداش زياد بشه :42:اگر راهي هست بهم بگيد

kourosh4
27-09-2007, 22:53
سلام
حرفه ای ها لطف کنن کمک کنن . ::40::40::40:
وقتی مسیج میاد نه زنگ میخوره نه ایکون نامه زیر نوار ظاهر میشه میرم تو اینبوکس میبینم اس ام اس جدید اومده . در ضمن دیلایورت هم کار نمیکنه . امیدوارم نگین برا مسیج اهنگ انتخاب کن چون اینکارم که میکنم بیفایدست . دیلایورت هم تیکش فعاله .
دوم : فقط وقتی گوشی در حال شارج هست صفحه خاموش نمیشه و دایم روشنه .
سوم : برنامه هایی که قبلا انینستال شدن وقتی گوشی ری استارت میشه یا از کامپیوتر جدا میشه میان برای نصب .
خودم حدس میزنم برای این مشکلات راه حلی جز مستر ریست نیست . اما مطمین نیستم .
راستی برای شما هم اس ام اس که میاد فقط شکل کوچیک نامه زیر نوار ابزار میاد . برعکس همه گوشیها ؟
اگر اساتید کمک کنن سپاسگذار میشوم .

kourosh4
27-09-2007, 23:03
سلام در مورد صداي p990i مي خوستم بپرسم ميشه كاريش كرد صداش زياد بشه :42:اگر راهي هست بهم بگيد
نه . امپلی فایر بیشتر از این خروجی نمیده . ابدیت R9G صدا رو به حداکثر میرسونه که بهتر میشه . البته نه انچنان !
در ضمن امکانات کم نظیر این مدل کمی صدا رو قابل تحمل میکنه .

NimoOol.HD2
27-09-2007, 23:17
بچه ها سلام

p990 دیگه عزیزم

NimoOol.HD2
27-09-2007, 23:18
بچه ها سلام

p990 دیگه عزیزم
ضمنا نمیشه کاری کرد برنامه ی face warp روی این گوشی بیاد ؟

hamed1987
28-09-2007, 03:08
سلام
حرفه ای ها لطف کنن کمک کنن . ::40::40::40:
وقتی مسیج میاد نه زنگ میخوره نه ایکون نامه زیر نوار ظاهر میشه میرم تو اینبوکس میبینم اس ام اس جدید اومده . در ضمن دیلایورت هم کار نمیکنه . امیدوارم نگین برا مسیج اهنگ انتخاب کن چون اینکارم که میکنم بیفایدست . دیلایورت هم تیکش فعاله .
دوم : فقط وقتی گوشی در حال شارج هست صفحه خاموش نمیشه و دایم روشنه .
سوم : برنامه هایی که قبلا انینستال شدن وقتی گوشی ری استارت میشه یا از کامپیوتر جدا میشه میان برای نصب .
خودم حدس میزنم برای این مشکلات راه حلی جز مستر ریست نیست . اما مطمین نیستم .
راستی برای شما هم اس ام اس که میاد فقط شکل کوچیک نامه زیر نوار ابزار میاد . برعکس همه گوشیها ؟
اگر اساتید کمک کنن سپاسگذار میشوم .

با اجازه اساتید گرام و مجرب ها در این زمینه....
1. دوست عزیز شاید آهنگ انتخاب کردی ولی صداشو آیا رو آخر یا بالا کشیدی؟ آیا از برنامه ای برای کنترل sms هاتون استفاده می کنید؟ مثل MAGIC MESSAGE MANAGER ؟ اگه بله ، کار اون نرم افزاره که آیکون نمیاره
2.P990 همینطوریه نترس:46:
3.یه بار دیگه نصب کن از روی مموریت دوباره پاکشون کن
اگه فیلیپ باز باشه همه چیز پایین میاد وگرنه مثل همه گوشی ها آیکونها بالا میآد
امید وارم درست بشه
موفق باشی :11:

kourosh4
28-09-2007, 11:33
سلام
گوشی رو ری استارت کردم مشکل مسیج حل شد .
تنها چیزی که اعصاب خورد کنه اینه که برنامه هایی که قبلا از مموری پاک شدن وقتی گوشی روشن میشه یا از کامپیوتر جدا میشه همشون که ده دوازده تایی هستن صفحه نصبشون بالا میاد و برای هر کدوم باید بک زد .یه راه هست که باید مموری فرمت بشه ! خواستم بدونم راه دیگه ای هست یا نه .

در اخر شما که 990 دارین وقتی اس ام اس میاد روی دسکتاپ نشون نمیده و فقط شکل کوچیک نامه زیر نوار میاد یا گوشی من اینجوریه ؟
ممنون از همکاریتون .:40:

ramin2020
28-09-2007, 14:34
در اخر شما که 990 دارین وقتی اس ام اس میاد روی دسکتاپ نشون نمیده و فقط شکل کوچیک نامه زیر نوار میاد یا گوشی من اینجوریه ؟
آره عزیز. مال ما هم همین طوریه.

hamed1987
28-09-2007, 14:39
سلام
گوشی رو ری استارت کردم مشکل مسیج حل شد .
تنها چیزی که اعصاب خورد کنه اینه که برنامه هایی که قبلا از مموری پاک شدن وقتی گوشی روشن میشه یا از کامپیوتر جدا میشه همشون که ده دوازده تایی هستن صفحه نصبشون بالا میاد و برای هر کدوم باید بک زد .یه راه هست که باید مموری فرمت بشه ! خواستم بدونم راه دیگه ای هست یا نه .

ممنون از همکاریتون .:40:

دوست عزیز شما 2راه پیش رو دارید 1. بذاری برنامه ها نصب بشن و دوباره پاکشون کنی ( معقولانه تره:20:) 2. با فلیپ باز ---> tools , control panel , other , format memory stick
من با اینکه از برنامه magic message manager استفاده می کنم اگه فیلیپ بسته باشه رو desktop میگه sms دارم ولی در حالت کلی باید ظاهر بشه:18:
شما که مستر ریست کردی آیا گوشیتو آپدیت هم کردی؟:13:
موفق باشی:11:

hamed1987
28-09-2007, 14:44
آره عزیز. مال ما هم همین طوریه.

دوست عزیز شما اگه sms داشته باشی رو desktop نمیگه sms دارید؟!!:18::18:
یعنی پیامی به این عنوان نمیاد ؟ new message from **** view now???

goblin_97121
28-09-2007, 17:24
سلام
يك هفته ائي ميشه كه گوشيم اين مشكل رو پيدا كرده: صداي زنگ آلارمش خيلي كم شده! صداي زنگ گوشي و مديا پليرش فرقي نكرده ولي صداي زنگ آلارمش كه مي خوام صبح براي رفتن به سركار بيدارم كنه خيلي كم شده! تمام ولومها هم بالاي بالا هستند! چي كار كنم؟
يه مشكل ديگه هم هست: وقتي براي فيلمبرداري، تنظيمات اونو به بالاترين سايز فيلمبرداري تغيير ميدم دائما حين فيلمبرداري سكته داره! منظورم اينه كه روان و بدون وقفه نميتونه اينكارو انجام بده و گويا هي كم مياره! آيا با آپ ديت ميشه اين مشكل رو حل كرد و اصلا چه جوري ميشه آپ ديت كرد؟

graphmax
28-09-2007, 18:11
سلام
یکی از دوستان من پی 990 آی داره.
اما وقتی که درش رو میبنده گوشی هنگ میکنه و باید دویاره خاموش روشنش کرد.
مشکل چیست؟
پیشاپیش ممنون.

NimoOol.HD2
28-09-2007, 23:02
چرا جوابمو نمی دید ؟
بچه ها سلام

p990 دیگه عزیزم
ضمنا نمیشه کاری کرد برنامه ی face warp روی این گوشی بیاد ؟

hamed1987
29-09-2007, 01:16
سلام
يك هفته ائي ميشه كه گوشيم اين مشكل رو پيدا كرده: صداي زنگ آلارمش خيلي كم شده! صداي زنگ گوشي و مديا پليرش فرقي نكرده ولي صداي زنگ آلارمش كه مي خوام صبح براي رفتن به سركار بيدارم كنه خيلي كم شده! تمام ولومها هم بالاي بالا هستند! چي كار كنم؟
يه مشكل ديگه هم هست: وقتي براي فيلمبرداري، تنظيمات اونو به بالاترين سايز فيلمبرداري تغيير ميدم دائما حين فيلمبرداري سكته داره! منظورم اينه كه روان و بدون وقفه نميتونه اينكارو انجام بده و گويا هي كم مياره! آيا با آپ ديت ميشه اين مشكل رو حل كرد و اصلا چه جوري ميشه آپ ديت كرد؟

دوست عزیز من قبل از اینکه آپدیت کنم این مشکل فیلمبرداری رو داشتم روی مموری فابریک گوشی خوب بود ولی رو مموری جدید که گرفتم مثل شما می شد و چون مموریم گارانتی داشت اونو پس دادم هنوز مموری جدید نگرفتم مال من سونی قهوه ای رنگ بود ولی توی پک نبود!!!:18:
احتمالاً مال مموریتون هست
بابت آلارم هم یه آپدیت کنی بد نیست ، این آموزش رو به نقل از دوست عزیزم :11::40:metapex در پست بعدی برای راحتی کار می گذارم . . .

hamed1987
29-09-2007, 01:20
چه جوري ميشه آپ ديت كرد؟

این راهنما چون مال پستهای گذشته است شاید یه تغییرات جزیی در برنامه باشد ولی قالب آن تغییری نکرده و گمراه نمی شوید. با تشکر از دوست خوبم metapex:11: که این راهنما را در پست های گذشته قرار داده بود ( بد نیست بدونید خود من چند روز پیش با همین راهنما گوشی ام را آپدیت کردم با dial up 4:30 طول کشید )
البته این راهنما مربوط به پست 895 دوست خوبم metapex می باشد ( آخرین راهنمایی در زمینه آپدیت که لطف کردن در پستهای گذشته قرار داده بودند )

راهنمای آپدیت کردن گوشی P990 با استفاده از برنامه Sony Ericsson Update Service[/CENTER]

نسخه مرجع: 2.7.4.8.2

الف) پیش نیازها:

1-نصب درایورهای گوشی از روی CD همراه

2-دانلود و نصب برنامه Adobe Flash Player

3-دانلود و نصب برنامه Sony Ericsson Update Service

4-متصل بودن به اینترنت ترجیحا پرسرعت در تمام مراحل آپدیت.

5- قبل از شروع مطمئن شوید اطلاعات گوشیتان را Back Up گرفته اید.

ب) مراحل کار:

1- برنامه SEUS را اجرا کنید، پس از مدتی یک انیمیشن نمایش داده میشود.

2- در نمای بعدی، برنامه چک میکند که آیا آپدیتی برای خود برنامه موجود است یا خیر. بسته به ورژن برنامه و سرعت اینترنت، این مرحله بین یک دقیقه تا یک ساعت طول میکشد.

3- در صفحه بعد، English UK را به عنوان زبان انتخاب کنید.

4- Start را کلیک کنید.

5- Accept را کلیک کنید.

6- در این صفحه باید آخرین شکل (سمت راست) را به عنوان شکل گوشی انتخاب کنید و روی Continue کلیک کنید.

7- در این صفحه P990 را انتخاب کرده و روی Continue کلیک کنید.

8- در مرحله بعدی باید گوشی را خاموش کنید، باتری را درآورید، دوباره باتری را داخل گوشی قرار دهید، دکمه C را نگه داشته و کابل را که قبلا به PC وصل کرده اید، به گوشی وصل کنید (در حالی که همچنان Cرا نگه داشته اید) و در آخرین مرحله وقتی عبارت Release C button نمایش داده شد، دکمه C را رها کنید.
امکان داره در این مرحله، دستگاه گوشی رو نشناسه و بخواد درایورشو از روی CD همراه یا اینترنت نصب کنه، بنابراین قبل از شروع ترجیحا CD رو داخل درایو بذارید و پس از پایان نصب درایور، برنامه رو ببندید و دوباره اجرا کنید و گوشی رو هم از کابل جدا کنید.

9- در این مرحله، برنامه ورژن Firm Ware گوشی را با آخرین ورژن موجود مطابقت میدهد.

10- در مرحله بعد، اگر ورژن جدیدی موجود باشد، عبارت Update Your P990i به همراه اسم ورژن جدید نمایش داده میشود، که باید continue را کلیک کنید.

11- بعد چند سوال مبنی بر اینکه "آیا از محتویات گوشی BackUp گرفته اید" و "همه اطلاعات گوشی بعد از آپدیت پاک خواهند شد"، میپرسد که اگر مطمئن هستید، همه را با Yes جواب بدید.

12- بعد برنامه شروع به دانلود Firm Ware میکند که چیزی در حدود 70 تا 75 مگابایت است.

13 بعد از اتمام دانلود، برنامه فایل دانلود شده را روی گوشی نصب میکند که حدود 13 تا 15 دقیقه طول میکشد.

14- در صورت اتمام موفقیت آمیز آپدیت، صفحه ای نشان داده میشود که میگوید: باتری را خارج کرده و دوباره جا بزنید و گوشی را روشن کنید؛ کابل را از گوشی جدا کنید و کارهای گفته شده را انجام دهید.

15- وقتی گوشی را روشن میکنید، مثل روز اول که گوشی را خریدید، باید زبان انتخاب کنید که UK English را انتخاب کنید.

16- تموم شد!

hamed1987
29-09-2007, 01:29
[QUOTE=Al.Dambeldore;1644956]چرا جوابمو نمی دید ؟
[B]بچه ها سلام

احتمالا با master reset درست میشه :20:
ضمنا اون خبری هم که درباره بازی میخوای رو در قسمت امضا بنویس تا همیشه زیر پستهاتون قرار بگیره که هر بار ننویسی:27:

hamed1987
29-09-2007, 01:34
لطفا افرادی که سوال می کنند ، اگر راهنمایی دوستان کمکشون کرد و کارساز بود در اینجا مطرح کنند تا هم ما و هم افرادی که این پست ها را میخونند به پاسخ اون سوال اطمینان داشته باشند ( البته با اشاره کردن به جواب مربوطه)
موفق و پیروز باشید

kourosh4
29-09-2007, 10:09
ممنون از همه
مشکل اس ام اس با خاموش و روشن کردن گوشی حل شد .

فقط نمیدونم چطوری تنظیم کنم که وقتی گوشی در حال شارز هست ویا به کامپیوتر وصله صفحه روشن نمونه . قبلا اینجوری نبود یه جاش رو دستکاری کر دم و الان یادم رفته . اگه یکی لطف کنه تنظیمات قسمت بکلایت و اسکرین سیور رو بزاره تا مقایسه کنم ممنون میشم .

در ضمن وقتی فیلیپ گوشی رو باز میکردم ری استارت میشد و اپدیت کردم و عالی شد .

ramin2020
29-09-2007, 11:55
دوست عزیز شما اگه sms داشته باشی رو desktop نمیگه sms دارید؟!!:18::18:
یعنی پیامی به این عنوان نمیاد ؟ new message from **** view now???

آخه من فیلیپ رو برداشتم، به خاطر همین یادم نبود که با فیلیپ اون نوشته میاد. ببخشید.:11:

ramin2020
29-09-2007, 11:58
یه نکته:
دوستان وقتی یه مشکل عجیب می بینن، قبل از پست زدن گوشی رو یه رستارت بکنن شاید مشکل حل بشه.
گوشی ها وقتی زیاد uptime می مونن یکم قاطی می کنن.

metapex
29-09-2007, 12:46
دوست عزیز، hamed1987
این راهنمای آپدیت که شما گذاشتی، قدیمیه. وقتی ورژن جدیدتر SEUS اومد، من راهنمای جدید پست کردم. میتونید تو پست 895 ببینید.

hamed1987
29-09-2007, 16:21
آخه من فیلیپ رو برداشتم، به خاطر همین یادم نبود که با فیلیپ اون نوشته میاد. ببخشید.:11:

خواهش می کنم دوست عزیز:40:

hamed1987
29-09-2007, 16:37
دوست عزیز، hamed1987
این راهنمای آپدیت که شما گذاشتی، قدیمیه. وقتی ورژن جدیدتر SEUS اومد، من راهنمای جدید پست کردم. میتونید تو پست 895 ببینید.

با عرض پوزش چون من اون پست رو در سیستم خود ذخیره کرده بودم کپی کردم و اینم بگم که پست مربوط به آپدیت رو ویرایش کردم و پست 895 را قرار دادم:10::11::40:

hamed1987
29-09-2007, 16:52
ممنون از همه
مشکل اس ام اس با خاموش و روشن کردن گوشی حل شد .

فقط نمیدونم چطوری تنظیم کنم که وقتی گوشی در حال شارز هست ویا به کامپیوتر وصله صفحه روشن نمونه . قبلا اینجوری نبود یه جاش رو دستکاری کر دم و الان یادم رفته . اگه یکی لطف کنه تنظیمات قسمت بکلایت و اسکرین سیور رو بزاره تا مقایسه کنم ممنون میشم .

در ضمن وقتی فیلیپ گوشی رو باز میکردم ری استارت میشد و اپدیت کردم و عالی شد .

دوست گرامی اسکرین سیور من رو none هست و بک لایت هم handheld= auto, car holder =on , power save= on, active after=1 mins
مال من که اینطوریه:20:

hamed1987
29-09-2007, 16:59
یه پیشنهاد به همه P990 دارا دارم مخصوصا افراد جدید ( قدیمی ها که استادند )
حتما ورژن گوشیتونو چک کنید و با این آدرس چک کنید و اگر ورژن گوشیتون پایین بود حتما آپدیت کنید چون واقعا با آپدیت خیلی از مشکلات حل میشه حتی اگه adsl هم ندارید با dialup آپدیت کنید من خودم با dialup آپدیت کردم به مدت 4:30 کشید
روش چک کردن ورژن گوشی :
با فیلیپ بسته : More==> status
با فلیپ باز : main menu==> بالای صفحه یه فلش داره، اونو بزن==> system information
سایت چک کردن ورژن

kourosh4
29-09-2007, 19:42
دوست گرامی اکرین سیور من رو none هست و بک لایت هم handheld= auto, car holder =on , power save= on, active after=1 mins
مال من که اینطوریه
بسیار سپاسگذارم دوست گرامی . درست شد .دیگه داشت دیوونم میکرد .:11::11:
راستی من این اپدیت رو قبلا انجام دادم : R9GA001 که البته جز فونتها که کوچیک شدن ایراد دیگه ای ندیدم . بعد از این ورزن دیگه مگه اومده . یا کسی اپ کرده .

hamed1987
30-09-2007, 00:44
بسیار سپاسگذارم دوست گرامی . درست شد .دیگه داشت دیوونم میکرد .:11::11:
راستی من این اپدیت رو قبلا انجام دادم : R9GA001 که البته جز فونتها که کوچیک شدن ایراد دیگه ای ندیدم . بعد از این ورزن دیگه مگه اومده . یا کسی اپ کرده .
ببینید من به شخصه از فونت ریز خوشم میآد ولی شما اگه از روش ریختن فونت برای فارسی کردن استفاده می کنید با ریختن فونتی که در آن bold دارد ( از آن 4 فونتی که برای فارسی کردن است) میتوانید فونت ها را درشت کنید آخه من وقتی دیدم فونت گوشیم بزرگ شده و چون حدس زدم از فونتها باشند و فونت bold دار برای کلفت کردن فونت می باشد آنها را حذف کردم ==> دوباره ریز شدن
شما هم اگه از چنین فونت هایی استفاده نمی کنید میتوانید از آنها برای بزرگ شدن استفاده کنید
موفق باشید:11:

hamed1987
30-09-2007, 01:37
راستی من این اپدیت رو قبلا انجام دادم : R9GA001 بعد از این ورزن دیگه مگه اومده . یا کسی اپ کرده .

نه ، شما آپدیت هستید بنده افرادی که خیلی وقته که آپدیت نکردن رو عرض کرده بودم شما که بروزی:10::20:

hamed1987
30-09-2007, 02:03
راستی دوستان، نمیدونم این مطلب را واردید یا نه امیدوارم که وارد باشید ولی من تو این تاپیک در این رابطه چیزی ندیدم، این مطلب چون چند وقت پیش باهاش برخورد کردم برام جالب بود و گفتم برای شما هم مطرح کنم:20:
با این عمل حتی دیگر نیازی به برنامه هایی مثل contacts dreams یا غیره نیست که حافظه زیادی رو موقع اجرا درگیر میکنند
ببینید من تا چند وقت پیش ناراحت این مساله بودم که چرا باید contacts شامل 2 شماره تلفن برای هر نفر باشه و مجبور می شدم تا از برنامه های جانبی استفاده کنم که من زیاد تفاوتی نمیدم (اگه کارایی خاصی داره لطفا مطرح کنید ممنون میشم ) بالاخره متوجه یه مساله شدم که
شما اگر در حالت فیلیپ بسته more را بزنید و add field را بزنید تا دلتان بخواهد موضوع واسه اضافه کردن دارید:21::27:
در حالت فیلیپ باز هم وقتی contacts را باز می کنید و وارد بخش edit میشوید طبق معمول بالای صفحه روی فلش کلیک کنید و مثل قبل add field را بزنید
توجه : add field را موقعی که می خواهید مشخصات را ویرایش یا edit کنید قابل دسترسی می باشد
من که دیگه لزومی برای کار کردن با برنامه های مشابه نمی بینم:21:

اگر این خبر تازه بود مرا مطلع سازید
پیروز و پاینده باشید:11:

LOVEMT
30-09-2007, 02:16
سلام دوستان من به چنتا برنامه نياز دارم :

1 - برنامه اي براي چك كردن ايميل هاي ياهو
2 - برنامه اي براي تغيير صفحه شماره گير موبايل
3 - نرم افزاري براي پخش فايل هاي MP4

----------------------------------------------------------
اگه براي مورد 2 به همچين چيزي برام پيدا كنيد ... ديگه ... ( تركونديد ) .

البته اين عكس مال ويندوز موبايل هست من اين برنامه رو براي P990i ميخام

hamed1987
30-09-2007, 02:48
من به شخصه کلی سایت بابت برنامه ها خوندم ولی چنین چیزی تازه دیدم البته برای uiq3 شما نباید قدرت winmobile را کم بگیرید، فکر نکنم چنین برنامه ای باشه اگه احتمالا، 1% باشه تریال هست که خوب میدونی چه مکافاتی دارند

LOVEMT
30-09-2007, 04:20
من به شخصه کلی سایت بابت برنامه ها خوندم ولی چنین چیزی تازه دیدم البته برای uiq3 شما نباید قدرت winmobile را کم بگیرید، فکر نکنم چنین برنامه ای باشه اگه احتمالا، 1% باشه تریال هست که خوب میدونی چه مکافاتی دارند

با من بوديد ...
اگه با من بوديد من ميگم نفرمايد جناب اون مورد 1 كه واقعا منطقي بود من خودم برنامه چك كردن ايميل هاي Gmail رو دارم اين هم لينكش

اگه براي Gmail هست خوب براي Yahoo هم بايد باشه !

J.Damon
30-09-2007, 08:15
سلام به همه .راستي يه سؤال فقط مي دونم كه زياد ربط نداره ولي خوب گوشي من هم چون پي 990 گفتم شايد اين اتفاق براي شما هم افتاده .من خيلي به اينترنت گوشي حسرت مي خوردم تا رفتم يه ايران سل گرفتم و ديروز هم پيغام تنظيم GPRS رو فرستاد ولي نمي دونم چه كار كردم كه بايد هر دفعه فعالش كنم تا attached بنويسه . اول اينطوري نبود قبل از اينكه يك جاي گوشي را قاطي كنم . چون اين اتفاق افتاد و من دستكاريش كردم ولي نم دونم كجا رو حالا اگه كسي مي دونه چطور بايد كمك كنه لطفا" بگه يا اينكه يك سايت معرفي كنه تا برم و جوابشو گير بيارم . اگه ممكنه. ( اولا يا Detached مينوشت يا attached ، حالا unavailable و attached )

hamed1987
30-09-2007, 09:57
با من بوديد ...
اگه با من بوديد من ميگم نفرمايد جناب اون مورد 1 كه واقعا منطقي بود من خودم برنامه چك كردن ايميل هاي Gmail رو دارم اين هم لينكش

اگه براي Gmail هست خوب براي Yahoo هم بايد باشه !

دوست عزیز فکر کنم من کاملا نتونستم منظورمو برسونم ، شما بیشتر روی تغییر چهره اعداد تاکید داشتی و من هم در باره همون توضیح دادم:20:
البته همونطور که حدس می زدم این برنامه ای که معرفی کردین همام برنامه ای هست که به صورت رسمی خود Google اونو نوشته و در سایتش قرار داده و برای این که yahoomail را بتونیم چک کنیم (اگر چنین برنامه ای نباشد ) حداقل باید صبر کنیم ببینیم که شاید yahoo آنرا درست کند
البته دوست عزیز شما چرا دنبال یه برنامه هستی که yahoomail های خود را چک کنی!!! :18: راحت میتونی با روشی که gmail در پیش رویتان قرار می دهد تمام email هایتان را از هر منبعی مستقیما به gmail بیاورید. من خودم به شخصه هم Gmail ، هم Yahoomail و هم Hotmail دارم و دیگر هم سراغ Yahoomail و Hotmail خودم نمیرم چون اگر Email ای به اونجا داشته باشم سریعا به Gmail من منتقل میشه:27::8: امکان دیگه ی خوبش هم اینه که از Gmail میتونم با Yahoomail یا Hotmail خودم به افراد دیگه هم mail بزنم:27::8:
اگر روش کار کردنشو بلد نیستی ( امیدوارم وارد باشی ) برات لینک بذارم:10:
موفق و پیروز باشی

hamed1987
30-09-2007, 10:15
سلام به همه .راستي يه سؤال فقط مي دونم كه زياد ربط نداره ولي خوب گوشي من هم چون پي 990 گفتم شايد اين اتفاق براي شما هم افتاده .من خيلي به اينترنت گوشي حسرت مي خوردم تا رفتم يه ايران سل گرفتم و ديروز هم پيغام تنظيم GPRS رو فرستاد ولي نمي دونم چه كار كردم كه بايد هر دفعه فعالش كنم تا attached بنويسه . اول اينطوري نبود قبل از اينكه يك جاي گوشي را قاطي كنم . چون اين اتفاق افتاد و من دستكاريش كردم ولي نم دونم كجا رو حالا اگه كسي مي دونه چطور بايد كمك كنه لطفا" بگه يا اينكه يك سايت معرفي كنه تا برم و جوابشو گير بيارم . اگه ممكنه. ( اولا يا Detached مينوشت يا attached ، حالا unavailable و attached )
دوست محترم اگر به سایت ایرانسل سر نزدی بهتر هست که یه سرکی هم اونجا بزنی من خودم ایرانسل ندارم ولی شنیدم اونجا راهنمایی میکنه:46:
باز ایرانسل دارا اگه مورد خاصی هست راهنمایی کنند

NimoOol.HD2
30-09-2007, 13:39
[quote=Al.Dambeldore;1644956]چرا جوابمو نمی دید ؟
[b]بچه ها سلام

احتمالا با master reset درست میشه :20:
ضمنا اون خبری هم که درباره بازی میخوای رو در قسمت امضا بنویس تا همیشه زیر پستهاتون قرار بگیره که هر بار ننویسی:27:

ببخشیدا اگه مستر ریست کنم اطلاعات مموریم پاک نمیشه ؟
یعنی اشکال نداره که مموریم رو در بیارم بعد ....
ضمنا از اس ام اس هام نمی تونم یه بکآپ بگیرم ؟ ( البته اگه با مستر ریست پاک میشه بگید حتما )

J.Damon
30-09-2007, 14:23
دوست محترم اگر به سایت ایرانسل سر نزدی بهتر هست که یه سرکی هم اونجا بزنی من خودم ایرانسل ندارم ولی شنیدم اونجا راهنمایی میکنه:46:
باز ایرانسل دارا اگه مورد خاصی هست راهنمایی کنند

به سايت هم سر زدم. كل سايت رو ( بيشترشو ) زير و رو كردم ولي چيزي راجع به اين موضوع ننوشته بود . به همين دليل هم مزاحم شدم . در ضمن ممنون كه راهنمايي كردين . :20:

amirkhan_20e20
30-09-2007, 19:56
با این برنامه میتونید شورتکات هر برنامه ای رو که خواستید به صفحه اول گوشی بیارید واقعا فوق العاده هست.

برنامه را دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amirkhan_20e20
30-09-2007, 19:59
تبدیل P990 به آيفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان در ادامه خبر قبلي كه تبديل ۲ گوشي M600 , W950 رو گفته بودم الان بايد بگم كه گوشي هايي كه ميتونن به آيفون تبديل بشند خيلي زياد و فقط مختص سري UIQ نيست.
قيمت خريد برنامه كه از طريق Paypal پرداخت ميشه £9.99 هستش.
و اما ليست گوشي ها :
D750i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonD750i')) K610i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonK610i')) K700i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonK700i')) K750i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonK750i')) K800 (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonK800')) K800i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonK800i')) M600i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonM600i')) P900 (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonP900')) P910 (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonP910')) P990 (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonP990')) S700 (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonS700')) S700i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonS700i')) V600i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonV600i')) V630i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonV630i')) W300i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW300i')) W550i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW550i')) W600i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW600i')) W610i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW610i')) W700i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW700i')) W710i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW710i')) W800 (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW800')) W800i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW800i')) W810 (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW810')) W810i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW810i')) W850i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW850i')) W880i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW880i')) W900 (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW900')) W900i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW900i')) W950 (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW950')) Z520i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonZ520i')) Z610i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonZ610i'))

براي خريد اين نرم افزار به سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه كنيد.

amirkhan_20e20
30-09-2007, 20:02
برنامه ای برای ارسال و دریافت ایمیل.

نحوه رجیستر كردن :
1- ابتدا ورژن فایل profimail2[1].60.sis (ورژن 60) این برنامه رو نصب كرده و با كد 0 (صفر) اون رو رجیستر كنید.و بعد از رجیستر كردن اون رو Unistall كنید.
2- حالا فایل ProfiMail-2[1].69.sis (ورژن 69) این برنامه كه فایل اصلیه رو نصب كنید.

*دقت كنید زمانی كه برنامه دوم رو نصب میكنید اگر فایلی رو خواست روی فایل دیگه بریزه yes رو كلیك كنید.

ProfiMail 60 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].60.sis)

ProfiMail 69 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].69.sis)

amirkhan_20e20
30-09-2007, 20:04
LoveMT اینم اون برنامه هایی که میخواستی ...

dariush75
30-09-2007, 20:39
سلامهمه خسته نباشیددوستان یکی از دوستانم p990 داره که انگار هنگ کرده تا صفحه لوگین بیشتر بالا نمیاد که بشه اون روفرمت کدر تا نیم ساعت هم صبر کردم ولی اتفاقی نیافتاد .
حقیقتش خیس شده بود ولی زود به دادش رسیدیم و خشکش کردیم.
توی بخش هم یه مورد فلش smartphone دیدم ولی کامل نبود.
یکی از دوستان کمک کنه.
لطفا

popo_p990
30-09-2007, 22:28
سلامهمه خسته نباشیددوستان یکی از دوستانم p990 داره که انگار هنگ کرده تا صفحه لوگین بیشتر بالا نمیاد که بشه اون روفرمت کدر تا نیم ساعت هم صبر کردم ولی اتفاقی نیافتاد .
حقیقتش خیس شده بود ولی زود به دادش رسیدیم و خشکش کردیم.
توی بخش هم یه مورد فلش smartphone دیدم ولی کامل نبود.
یکی از دوستان کمک کنه.
لطفا

آپدیت کن اگه درست نشد سری ببر گارانتی احتمالا یکی از آی سی هاش سوخته

NimoOol.HD2
30-09-2007, 22:34
نقل قول:
نوشته شده توسط Al.Dambeldore [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چرا جوابمو نمی دید ؟
[b]بچه ها سلام

احتمالا با master reset درست میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
ضمنا اون خبری هم که درباره بازی میخوای رو در قسمت امضا بنویس تا همیشه زیر پستهاتون قرار بگیره که هر بار ننویسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

ضمنا از اس ام اس هام نمی تونم یه بکآپ بگیرم ؟ ( البته اگه با مستر ریست پاک میشه بگید حتما )

ببخشیدا ولی چرا جوابمو نمی دید ؟ آخه من چی کار بکنم ؟ با مستر ریسیت که در تنظیمات خود گوشی هست میشه پسورد inavtivity lock رو عوض کنیم یا نه ؟
ضمنا منظور از تبدیل پی 990 به آیفون چیه ؟ گوشی خوشگل میشه ؟ سریعتر میشه ؟ یه نوع سیستم عامله ؟ توضیح بدید لطفا !
ممنون میشم اگه جوابمو زودتر بدید

hamed1987
01-10-2007, 00:33
[quote=hamed1987;1645544]

نه دوست عزیز ، اطلاعات موری شما پاک نمی شود و گوشی شما به حالت اولی که از کارخانه بیرون آمده بود بر می گردد
برای back up گرفتن از sms هاتون می تونید از برنامه های کمکی استفاده کنید یا انها را با کپی کرده به صورت فایل word یا text در مموری کارتتون ذخیره نماییید:20:
موفق باشید

fariborz@shiraz
01-10-2007, 09:22
تبدیل P990 به آيفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان در ادامه خبر قبلي كه تبديل ۲ گوشي M600 , W950 رو گفته بودم الان بايد بگم كه گوشي هايي كه ميتونن به آيفون تبديل بشند خيلي زياد و فقط مختص سري UIQ نيست.
قيمت خريد برنامه كه از طريق Paypal پرداخت ميشه £9.99 هستش.
و اما ليست گوشي ها :
D750i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonD750i')) K610i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonK610i')) K700i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonK700i')) K750i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonK750i')) K800 (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonK800')) K800i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonK800i')) M600i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonM600i')) P900 (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonP900')) P910 (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonP910')) P990 (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonP990')) S700 (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonS700')) S700i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonS700i')) V600i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonV600i')) V630i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonV630i')) W300i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW300i')) W550i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW550i')) W600i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW600i')) W610i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW610i')) W700i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW700i')) W710i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW710i')) W800 (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW800')) W800i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW800i')) W810 (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW810')) W810i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW810i')) W850i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW850i')) W880i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW880i')) W900 (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW900')) W900i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW900i')) W950 (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonW950')) Z520i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonZ520i')) Z610i (javascript:Site.checkMobile('SonyEricssonZ610i'))

براي خريد اين نرم افزار به سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه كنيد.

سلام
این لینکی که شما دادید مربوط به برنامه ای یرای دریافت میل هست
لطفا دوباره چک کن و حداقل اسم برنامه رو هم بگو..............................

Farshadd
01-10-2007, 12:40
سلام
یکی از دوستان من پی 990 آی داره.
اما وقتی که درش رو میبنده گوشی هنگ میکنه و باید دویاره خاموش روشنش کرد.
مشکل چیست؟
پیشاپیش ممنون.

خوب درش رو دربیار.

Farshadd
01-10-2007, 12:43
یه پیشنهاد به همه P990 دارا دارم مخصوصا افراد جدید ( قدیمی ها که استادند )
حتما ورژن گوشیتونو چک کنید و با این آدرس چک کنید و اگر ورژن گوشیتون پایین بود حتما آپدیت کنید چون واقعا با آپدیت خیلی از مشکلات حل میشه حتی اگه adsl هم ندارید با dialup آپدیت کنید من خودم با dialup آپدیت کردم به مدت 4:30 کشید
روش چک کردن ورژن گوشی :
با فیلیپ بسته : More==> status
با فلیپ باز : main menu==> بالای صفحه یه فلش داره، اونو بزن==> system information
سایت چک کردن ورژن

از بالا به پایین میشه از جدید به قدیم؟

NimoOol.HD2
01-10-2007, 14:11
ممنون
آیفون رو توضیح ندادید
ضمنا سایتی رو می شناسیم که طریقه ی تعویض آیکون پی 990 رو بلده اگه می خواید معرفی کنم برید
ضمنا نمیشه کاری کرد برنامه face warp روی p990 بیاد ؟

NimoOol.HD2
01-10-2007, 14:48
ببخشید ولی با مستر ریسیت که فون لوک رو ازت می پرسه من که نمی دونم چیه !!!!!!!!!
حرف فلش رو نیاریدا

amirkhan_20e20
01-10-2007, 15:17
ببخشید ولی با مستر ریسیت که فون لوک رو ازت می پرسه من که نمی دونم چیه !!!!!!!!!
حرف فلش رو نیاریدا

12345 یا 00000

amirkhan_20e20
01-10-2007, 15:23
سلام
این لینکی که شما دادید مربوط به برنامه ای یرای دریافت میل هست
لطفا دوباره چک کن و حداقل اسم برنامه رو هم بگو..............................

نه عزیز تو اون سایت که پایین نوشته میری و رجیستر میکنی و 10$ هم باید بدی بعد یه فایل رو میده که همون فریمور 990 هستش و سیستم عامل MAC که روی گوشیهای iPhone نصب میشه .
البته سرعتش خیلی فرق میکنه ولی در هر صورت کارایی uiq3 بالاتره

NimoOol.HD2
01-10-2007, 19:55
ببخشید ولی این نبود من عوضش کردم ضمنا هر قلم پی 990 چقدره ؟

trnh20
01-10-2007, 21:34
انتی ویروس

Farshadd
01-10-2007, 22:57
برای آپدیت حتما به پایه نیاز داریم

flood_civil
01-10-2007, 23:09
از دوستان خواهشمند است برنامه ای برای ظبط مکالمات تلفنی و ظبط خبرنگاری برای گوشی p990i معرفی کنند

metapex
01-10-2007, 23:15
برای آپدیت حتما به پایه نیاز داریم

با پایه (stand) اصلا نمیشه، باید مستقیما با کابل وصل بشه.

NimoOol.HD2
01-10-2007, 23:27
من این فون لوک رو چه کار بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا شما جایی رو نمی خواید براتون معرفی کنم تا بتونید آیکون هاتون رو عوض کنید ؟
ضمنا این آیفون که می گن یعنی چه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ramin2020
01-10-2007, 23:30
خبر دارین p990 هک شده؟ تازه هک شده. دیگه میشه هر بلایی که می خوایم سرش بیاریم.

x-boy II
02-10-2007, 03:19
دوستان اين گوشي پي 990 از نظر بلندي صدا در سطح كدوم گوشي هاي نوكيا هست؟
به 3250 يا يه زره كمتر از اون ميرسه؟
ممنون

vahid_civil
02-10-2007, 14:54
سلام
من با 300 یا نهایتا 350 چه گوشی تاچ اسکرین میتونم بخرم؟
آیا پی 990 گوشی خوبیه؟
به نظرتون صبر کنم p1 ارزون بشه یا p990 بگیرم؟
به نظر شما برای من که زیاد اهل برنامه نویسی نیستم qtec s200 میتونه گوشی خوبی باشه؟
ممنون میشم پاسخ بدین.

J.Damon
02-10-2007, 21:39
دوستان اين گوشي پي 990 از نظر بلندي صدا در سطح كدوم گوشي هاي نوكيا هست؟
به 3250 يا يه زره كمتر از اون ميرسه؟
ممنون

سلام دوست عزيز . من گوشيم پي 990 و البته بايد بگم كه يكي از دوستام هم 3250 داره . بهتره بدوني كه بلندي صداي اين گوشي زياد نيست . حتي شايد به گوشي هايي مثل 6680 هم نرسه ناگفته نمونه كه تازگي ها ظاهرا" برنامه اي به بازار اومده كه صداي اين گوشي رو افزايش مي ده كه البته فكر نكنم تا اون حد زياد بشه ولي در هر صورت بهترينه . :8:

maria42
02-10-2007, 22:05
من امروز 990خریدم فروشنده تا پس فردا به من مهلت داده گوشی رو امتحان کنم واز اصل بودنش مطمئی بشم زیر باطری نوشته ساخت فرانسه ولی روی باطری نوشته ساخت چین وتمام شده در چین فروشنده گفت گوشی مال فرانسه است و باطریش تحت لیسانس فرانسه وbst33است میشه در ضمن من اصلا به این گوشی اشنایی ندارم حتی نمیدونم با کدوم دکمه روشت میشه ارزش داره این گوشی رو بخرم البته می تونم تا پس فردا بهش پس بدم اپدیت کردن هم بلد نیستم اگه مراحلش اشتباه انجام بشه گوشی اشکالی پیدا میکنه

samad_a
03-10-2007, 12:45
من امروز 990خریدم فروشنده تا پس فردا به من مهلت داده گوشی رو امتحان کنم واز اصل بودنش مطمئی بشم زیر باطری نوشته ساخت فرانسه ولی روی باطری نوشته ساخت چین وتمام شده در چین فروشنده گفت گوشی مال فرانسه است و باطریش تحت لیسانس فرانسه وbst33است میشه در ضمن من اصلا به این گوشی اشنایی ندارم حتی نمیدونم با کدوم دکمه روشت میشه ارزش داره این گوشی رو بخرم البته می تونم تا پس فردا بهش پس بدم اپدیت کردن هم بلد نیستم اگه مراحلش اشتباه انجام بشه گوشی اشکالی پیدا میکنه

مبارکت باشه گوشی کاملیه البته نه برای اینکه بخوای ازامکانات صوتی وتصویریش استفاده کنی چون سیستم عامل داره کندترازسری W وK بهت جواب میده اماخیلی کارهای دیگه میتونی باهاش انجام بدی که فقط روی گوشی های این تیپی(PDA) امکان پذیره مثل ویرایش پرونده های آفیس دیدن فایل های PDF اتصال به اینترنت بصورت بیسیم (WLAN) وغیره امابرای ذخیره فایل هائی که بابلوتوث میگیری کمی دنگ وفنگش بیشتره . من دارم وخیلی ازش راضیم ناگفته نماندمن به MP3 گوش نمیکنم وازدوربینش زیاداستفاده نمیکنم اماتابخوای ازفایل های آفیس وPDF استفاده میکنم تاجائی که برام مثل کتاب دستی شده

h_mj298
03-10-2007, 14:34
با سلام خدمت دوستان من میخاستم بپرسم برا چی p990 3gp نمیخونه آیا برنامه ای براش هست

m_pixel
03-10-2007, 15:01
با سلام خدمت دوستان من میخاستم بپرسم برا چی p990 3gp نمیخونه آیا برنامه ای براش هست

عزیز جان همه ی گوشی های دوربین دار 3gp میخونه
احتمالا پسوند فایل یه چیز دیگه بوده .
با یک فایل دیگه امتحان کن

m_pixel
03-10-2007, 15:13
با سلام خدمت دوستان
وقتی به گوشیم زنگ میخوره گزینه yes که می زنم از تماس خارج میشه و قطع می کنه بعد دیگه زنگ نمیخوره
و لوگوی شبکه عوض میشه در واقع به یه زبان دیگه تبدیل میشه
کلا انگلیسی حذف میشه ویه زبان دیگه جاش میاد