ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ P910i-P990

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26

emad64
24-11-2008, 15:14
با سلام

با هزار زور و زحمت گوشیم رو آپدیت کردم

ولی بعد از آپدیت گوشیم رو حالت فیلم برداری فوکوس نداره

از اساتید کسی هست کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟

تا اونجایی که من میدونم، فیلمبرداری p990 فوکوس نداره و فقط واسه عکاسیشه که فوکوس میکنه..
همین الآن هم امتحان کردم، موقع فیلبرداری فوکوس نمیشه..

اگه کسی اطلاعات کاملتری داره دوستمون رو راهنمائی کنه..

nakhordemast
25-11-2008, 00:59
990 درحالتفیلمبرداریفوکوسنمیک نه!

tikaalone
25-11-2008, 11:20
مجيد جان دلبندم !‌ اميدوارم بشناسي منو ....
اينو اينجا ميپرسم تا اگه بقيه هم اين مشكلو دارن مشكلشون حل شه !‌
وايرلس عادي رو كه وصل ميشم مثل عرشه دانشكده خودمون
ولي خوابگاه قضيش فرق ميكنه
به وايرلس كانكت ميشي
page خود خوابگاه رو هم ميبيني
ولي براي به اينترنت وصل شدن بايد user pass بزني
بايد --- بسازي
داخل security يه --- accounts داره

وارد كه بشي زده new --- accounts
ولي --- جديد نمي سازه
ميگه there is no internet account or policyregistered
اينو خيلي جاها امتحان كردم
عرشه - خوابگاه زنجان - طرشت3
اگه نتونم حلش كنم تو خوابگاه نت ندارم

راستي coreplayer كه flv رو ساپورت كنه برا uiq3 با كركش گير نيومد ؟
ممنون

Bahram.EE
25-11-2008, 21:58
بچه ها با اون روشی که توی صفحه 10 بود (Format internal memory یا شبیه این) اتفاقی نیفتاد، گوشی رسیت شد ولی به تنظیمات اول برنگشت. لطفا کمک کنید.

ممنون

amir_sa
25-11-2008, 23:03
بچه ها با اون روشی که توی صفحه 10 بود (Format internal memory یا شبیه این) اتفاقی نیفتاد، گوشی رسیت شد ولی به تنظیمات اول برنگشت. لطفا کمک کنید.

ممنون
مگه ميشه ؟ :13:
شما وقتي format internal disk ميكني همه ي تنظيمات و هك ها ريست ميشه . الان يه مستر ريست هم بكن ببين درست ميشه يا نه

Bahram.EE
26-11-2008, 05:18
نه، نتیجه هر دو یکیه. فعلا دارم update می کنم.
.
.
.
update کردم، وقتی صفحه انتخاب زبان میاد، بعد از انتخاب زبان ریست میشه. دارم دوباره update میکنم. ... هیچی،نشد. اگه چیزی به نظرتون می رسه بگید. ممنون
.
.
.

memory رو در اوردم و آپدیت شد ولی مشکلات برجاست. اگه بخام برنامه نصب کنم، تم یا خوندن مسیج گوشی، بعضی وقتا جواب دادن تلفون،گوشی ریست میشه. وقتی میاد بالا میگه "برای افزایش کارایی گوشی ریست شده" . یه نکته در مورد مستر ریست و اون روش صفحه 10، بعد از بالا اوندن دوباره همون پیغام بالا رو میده، در واقع اصلا ریست نمیشه.

کمک 
.
.
.

از اونجایی که دیدم با در آوردن memory آپدیت شد، گفتم شاید اشکال از اون باشه، تو گوشی خاستم فرمتش کنم که گوشی ریست شد، با کامپیوتر فرمت کردم، بعد با گوشی ، به روش صفحه 10 ریست کردم، درست شد.(امیدوارم)

گفتم اینجا باشه شاید یه روزی به درد کسی خورد.

vahidsport
26-11-2008, 17:03
سلا به همه

نميدونم چرا وقتي عكس ميندازم پايين عكسام مات هست بعضي عكسهارو درست ميندازه
كسي ميدونه چطوري ميتونم لنز گوشي مو باز كنم يعني از رو برد جدا كنم
ايا همه 990 ها همين طوري عكس ميندازن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

emad64
26-11-2008, 17:12
سلا به همه

میدونی که P990 قابلیت فوکوس کردن داره. قبل گرفتن عکس، چند ثانیه دکمه ای که میزنی عکس بگیره و نگه دار (یعنی فشار بده، ولی نه اینکه عکس رو بگیره) تا فوکوس کنه، بعد عکست رو بگیر ببین بازم عکس هات اینجورین..
زمانی که فوکوس درست انجبم بشه، پایین تصویر سمت چپ که عکس دوربین کشیده (رو صفحه ی گوشیت) توی عکس دوربین دایره ی سفید، رنگش سبز میشه..

واسه بهتر عکس گرفتن هم یه سری تنظیمات دیگه داره که تو setting هست و باید با اونا کار کنی که من خیلی اطلاع ندارم. از دوستای دیگه کمک بگیری کمکت میکنن..
یه تاپیک بود که بچه ها عکس هایی که با گوشیشون میگرفتن رو توش میذاشتن. اگه اینجا جوابت رو نگرفتی میتونی سؤالت رو اونجا هم مطرح کنی..

vahidsport
26-11-2008, 22:12
میدونی که p990 قابلیت فوکوس کردن داره. قبل گرفتن عکس، چند ثانیه دکمه ای که میزنی عکس بگیره و نگه دار (یعنی فشار بده، ولی نه اینکه عکس رو بگیره) تا فوکوس کنه، بعد عکست رو بگیر ببین بازم عکس هات اینجورین..
زمانی که فوکوس درست انجبم بشه، پایین تصویر سمت چپ که عکس دوربین کشیده (رو صفحه ی گوشیت) توی عکس دوربین دایره ی سفید، رنگش سبز میشه..

واسه بهتر عکس گرفتن هم یه سری تنظیمات دیگه داره که تو setting هست و باید با اونا کار کنی که من خیلی اطلاع ندارم. از دوستای دیگه کمک بگیری کمکت میکنن..
یه تاپیک بود که بچه ها عکس هایی که با گوشیشون میگرفتن رو توش میذاشتن. اگه اینجا جوابت رو نگرفتی میتونی سؤالت رو اونجا هم مطرح کنی..

عكسانداختنو بلدم اخه وقتي از يه محيط با تو تا 990 عكس ميكيرم 990 من اين طوري عكس ميندازه

amirkhan_20e20
26-11-2008, 22:51
عكسانداختنو بلدم اخه وقتي از يه محيط با تو تا 990 عكس ميكيرم 990 من اين طوري عكس ميندازه

احتمالا مود فوکوس گوشی شما روی macro هست که برای عکسای نزدیکه . شما یه بار بزارش روی normal ببین بازم این طوری هست یا نه .

nakhordemast
27-11-2008, 14:06
احتمالا مود فوکوس گوشی شما روی macro هست که برای عکسای نزدیکه . شما یه بار بزارش روی normal ببین بازم این طوری هست یا نه .

بهبه خوش اومدییی؟ این طرفااا:20:

ببین لنزت کثیف نیست؟

vahidsport
27-11-2008, 17:48

نه رو حالت Normal عكس ميندازم

[/qoute] ببین لنزت کثیف نیست؟ .[/quote]

نه لنز هم تميز ميكنم

قبل عكس انداختن همين طوري كه داره محيط رو بهم نشون ميده (View Finder) درست نشون ميده همين كه فوكوس ميكنم پايين تصوير كمي مات ميشه و وقتي عكس ميندازم كاملا مات ميشه

راستي من كجا ميتونم سوالات درمورد تعمييرات رو بپرسم

amir_sa
27-11-2008, 22:33
هك دوربين رو بريز ببين درست ميشه يا نه ؟
البته قبلش بك آپ بگير

vahidsport
28-11-2008, 11:37
هك دوربين رو بريز ببين درست ميشه يا نه ؟
البته قبلش بك آپ بگير

اين كار هم كردم

ايا راهي هست كه اين دكمه هاي PLAY , Internet بشه مثل P1 يعني بازدن يكبار دكمه اون عملي كه تو كنترل پنل براي اون تعريف ميكنيم اجراشه الان دكمه رو بايد نگه داريم تا اجرا شه

tikaalone
28-11-2008, 20:01
به وايرلس كانكت ميشي
بايد --- بسازي

ولي --- جديد نمي سازه

ممنون

مجيد!!!
شهشهانی کوشی؟ جواب این سوالو بده

smss.exe
29-11-2008, 00:51
سلام به همه دوستان عزیز :5::46:

من چند روز پیش رفتم کافی نت یک از دوستام و گوشیمو (p990 ) آپدیت کردم ؛ خیلی حال داد و خیلی سرعت زیاد شده . اما حالا دو تا سؤال برام پیش اومده که می خوام اگه لطف کنید جوابشو بهم بدید .

1 . اولی اینه که من یه بار قبل از اینکه آپدیت کنم فلش کرده بودم و چند هفته ی بعد آپدیت کردم ؛ و حالا بعضی وقتا (یعنی تا حالا بعد از 2 هفته 3 بار اینجوری شده ) که می خوام یه چیزی رو توی هر محیطی بنویسم اگه تند تند بنویسم ریست می کنه ولی اگه آروم بنویسم نه . فقط هم روی حرفه S اینجوریه . می خوام بدونم مشکل از کجاست یا اصلاً مشکلی هست یا نه ؟

2. دومی اینه که من از وقتی که آپدیت کردم دیگه گوشی نه به بلوتوث نسخه 1 ها می فرسته و نه می گیره ؛ هر موقع که با یه گوشی می خواد ارتباط برقرار کنه یه صفحه می یاد که می گه یه کد وارد کن ولی وقتی که کد رو می زنی دیگه هیچ تغییری ایجاد نمی شه . ولی با بلوتوث نسخه 2 ها خیلی راحت ارتباط برقرار می کنه مثلاً با N73 داداشم خیلی راحت و سریع تر از قبل دریافت و ارسال می کنه . می خوام اگه جایی تنظیماتی یا چیزی داره بهم بگید که چرا اینجوری شده ؟

Captain_Nemo
29-11-2008, 09:37
با سلام خدمت همه دوستان

گوشی P990 من بعضی وقت ها موقع گرفتن عکس تو رزلوشن 1600x1200 تو حالت working میمونه ... ولی با کم کردن سایز عکس بدون مشکل عکس میگیره ... مشکل از چی میتونه باشه؟

حداکثر سایز فایل های عکس های گرفته شده چند بایت میتونه باشه؟

shahshahani
29-11-2008, 10:53
به وايرلس كانكت ميشي
بايد --- بسازي

ولي --- جديد نمي سازه

ممنون

مجيد!!!
شهشهانی کوشی؟ جواب این سوالو بده

سلام
ببخشيد من چند روز نبودم.
بابا تو كه لو دادي ما كجاييم......:13:
تو عرشه نبايد مشكلي باشه چون من خيلي راحت وصل ميشم. تو كتابخونه عمومي هم همينطور.
خوابگاه رو اطلاعي ندارم چون ميدوني كه خوابگاهي نيستم.
يه قرار بزار ببينم مشكلت چيه.
كرك اون هم هنوز نيومده.
موفق باشي آقا سجاد....

shahshahani
29-11-2008, 10:55
:20:
خوب اینو از اول میگفتی.
ما هم به جمع اینترنتی های موبایل پیوستیم :31:

واقعاً ممنون :11:

پس مشکل من همین بود..
خودم باید دستی این گروپ رو می ساختم یا خودش به صورت پیش فرض این گروپ رو باید میداشت ؟

خوشحالم كه مشكلت حل شد...
بايد به صورت پيش فرض اين رو ميداشت.ولي حالا به هر حال درست شد.
موفق باشي.

amir_sa
29-11-2008, 10:59
به به حاج مجيد ...
چه عجب بابا از مخفيگاهت خارج شدي ؟ بچه ها دلشون تنگ شده بود واستون ، نگرانت شدن

چه خبرا ؟ چه ميكني ؟

shahshahani
29-11-2008, 11:00
سلا به همه

سلام
اين عكس هايي كه شما انداختي بُعد دارن و معمولا پايين كادرت جايي هست كه فوكوس روي اون تنظيم نشده.
نميدونم منظورمو چجوري بگم...
معمولا پايين كادرت زمين مياد جلو و پرسپكتيو داره پس طبيعيه كه يه كم مات بشه. چون شما مثلا ميخواستي از ساختمونها يا سر در دانشگاه عكس بگيري.درسته؟ يعني ميخواستي فوكوس اصلي روي اونا باشه
موفق باشي.

shahshahani
29-11-2008, 11:23
به به حاج مجيد ...
چه عجب بابا از مخفيگاهت خارج شدي ؟ بچه ها دلشون تنگ شده بود واستون ، نگرانت شدن

چه خبرا ؟ چه ميكني ؟

از دادن پست هاي اسپم وار بپرهيزيد.
حيف اون كاربر فعال كه به تو دادن...:13::31:

saeediust
29-11-2008, 11:36
اشتباهي شد

saeediust
29-11-2008, 11:37
اشتباهي شد ببخشيد

vahidsport
29-11-2008, 11:43
سلام
اين عكس هايي كه شما انداختي بُعد دارن و معمولا پايين كادرت جايي هست كه فوكوس روي اون تنظيم نشده.
نميدونم منظورمو چجوري بگم...
معمولا پايين كادرت زمين مياد جلو و پرسپكتيو داره پس طبيعيه كه يه كم مات بشه. چون شما مثلا ميخواستي از ساختمونها يا سر در دانشگاه عكس بگيري.درسته؟ يعني ميخواستي فوكوس اصلي روي اونا باشه
موفق باشي.

من همه ي اينا رو ميدونم موندم چرا تو اتاق يا فضاي بسته عكس ميندازم بازم همون طوري هست يعني پايين عكسام مات ميشن و با يه 990 ديگه هم تست كردم همون جايي كه از ارم دانشگاه ازاد عكس انداتم ولي اون اينطوري نبود

amir_sa
29-11-2008, 14:49
از دادن پست هاي اسپم وار بپرهيزيد.
حيف اون كاربر فعال كه به تو دادن...:13::31:
كاش خدا حسادت رو تو وجود انسان قرار نميداد !!!
بابا بيا اين عنوان كاربر فعال مال تو ، دست از حسودي بردار مجيد خان .
اون كاربر فعال هم يه عنوان هستش فقط مثل همين آخر فروم باز و... فايده ي ديگه اي هم نداره .

مجيد قرار بود روش ساخت كانكشن ad-hoc رو تو لپ تاپ بگي ، چي شد ؟

mahtab_ss
29-11-2008, 21:21
سلام من دیکشینری میخوام برا p990 لینکای دانلودش خرابن پلیز لازم دارم

amir_sa
30-11-2008, 07:11
سلام من دیکشینری میخوام برا p990 لینکای دانلودش خرابن پلیز لازم دارم

سلام . ديكشنري براي uiq3 تو اين تاپيك ، همه ي لينك ها هم درسته

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Captain_Nemo
01-12-2008, 12:26
با سلام خدمت همه دوستان

گوشی p990 من بعضی وقت ها موقع گرفتن عکس تو رزلوشن 1600x1200 تو حالت working میمونه ... ولی با کم کردن سایز عکس بدون مشکل عکس میگیره ... مشکل از چی میتونه باشه؟

کسی جواب مارو نمیده؟

vahidsport
01-12-2008, 23:52
کسی جواب مارو نمیده؟

در حالت معولي بين 400-500 و لي اگه از فرش يا جايي كه رنگ زياد باشه تا 900 كيلو هم ميرسه

يه مستر ريست كن شايد درست شد اگه نشد فرمت اينتر نال كن اگه نشد خودت ميدوني من ديگه راهي ندارم فلش و اپديت هم كن ثواب داره

amir_sa
02-12-2008, 08:40
با سلام خدمت همه دوستان

گوشی p990 من بعضی وقت ها موقع گرفتن عکس تو رزلوشن 1600x1200 تو حالت working میمونه ... ولی با کم کردن سایز عکس بدون مشکل عکس میگیره ... مشکل از چی میتونه باشه؟

يه نگاه به مموريت بكن ببين چه قدر جا داره ؟ اگه هم ميتوني با يه مموري ديگه تست كن

vahidsport
02-12-2008, 14:03
سلام به همه

ايا برنامه اي هست كه بشه فايل هاي تصويري يا ويدئو رو روي رينگينتون گذاشت؟ اصلا uiq3 همچين قابليتي داره؟

ميشه كيفيت ريگينتون رو بالا برد يا به كيفيت مديا پلير خود گوشي برسه

hamedheidary
03-12-2008, 00:28
دوستان من يه سوال دارم من وقتي با گوشي n82 كه به راحتي از طريق وايرلس لن لپ تم به اينترنت وصل ميشه به اينترنت وصل ميشم اگه بعد از وصل شدن اون با p990 به اينترنت وصل شم وصل ميشه ولي به تنهايي وصل نميشه يا بهتر بگم فقط زماني كه علامت ضربدر روي وايرلس كامپيوتر بواسطه وصل شدن به n82 برداشته ميشه منم ميتونم كانكت بشم ولا غير ضمنا من وقتي با n82 كانكت ميشم اون ضربدر صريعا برداشته ميشه ولي با گوشي خودم كه كانكت ميشم همچين اتفاقي نميفته کسی دلیلش رو میدونه؟

shahshahani
03-12-2008, 09:03
كاش خدا حسادت رو تو وجود انسان قرار نميداد !!!
بابا بيا اين عنوان كاربر فعال مال تو ، دست از حسودي بردار مجيد خان .
اون كاربر فعال هم يه عنوان هستش فقط مثل همين آخر فروم باز و... فايده ي ديگه اي هم نداره .

مجيد قرار بود روش ساخت كانكشن ad-hoc رو تو لپ تاپ بگي ، چي شد ؟

دوستان من يه سوال دارم من وقتي با گوشي n82 كه به راحتي از طريق وايرلس لن لپ تم به اينترنت وصل ميشه به اينترنت وصل ميشم اگه بعد از وصل شدن اون با p990 به اينترنت وصل شم وصل ميشه ولي به تنهايي وصل نميشه يا بهتر بگم فقط زماني كه علامت ضربدر روي وايرلس كامپيوتر بواسطه وصل شدن به n82 برداشته ميشه منم ميتونم كانكت بشم ولا غير ضمنا من وقتي با n82 كانكت ميشم اون ضربدر صريعا برداشته ميشه ولي با گوشي خودم كه كانكت ميشم همچين اتفاقي نميفته کسی دلیلش رو میدونه؟

با سلام
واقعا شرمنده من اين چند وقته خيلي گرفتارم.
ان شاء الله آخر هفته يا اول هفته بعد آموزش كامل تصويري كانكت شدن با وايرلس از طريق لپتاپ رو ميزارم.
موفق باشيد.

amir_sa
05-12-2008, 23:32
بچه ها اين cda چيه ؟
تو p990 مگه كاربردي نداره كه همه جا بحث هست در موردش غير از كلوپ ما

shahshahani
06-12-2008, 09:22
بچه ها اين cda چيه ؟
تو p990 مگه كاربردي نداره كه همه جا بحث هست در موردش غير از كلوپ ما

یعنی نمیدونی؟؟؟:18:
این بحث یه زمانی اینجا هم باب بود.
اما از وقتی من و چند تا از برو بچ قدیمی که الان نیستن بنا رو بر این گذاشتیم که هر کی مشکلی داشت بهش توصیه اکید بکنیم که حتما آپدیت کنه دیگه این بحث از اینجا ریشه کن شد.:31:
حالا کجا ها بحث cda مطرحه؟
موفق باشی.

amir_sa
06-12-2008, 09:37
یعنی نمیدونی؟؟؟:18:
این بحث یه زمانی اینجا هم باب بود.
اما از وقتی من و چند تا از برو بچ قدیمی که الان نیستن بنا رو بر این گذاشتیم که هر کی مشکلی داشت بهش توصیه اکید بکنیم که حتما آپدیت کنه دیگه این بحث از اینجا ریشه کن شد.:31:
حالا کجا ها بحث cda مطرحه؟
موفق باشی.
قرار بود بگي چيه ؟ نكنه تو هم ....:13:
تو كلوپ بقيه گوشي هاي uiq زياد بحث ميشه . يه توضيح بده ببينيم به چه درد مي خوره ؟

hamedheidary
06-12-2008, 20:36
با سلام
واقعا شرمنده من اين چند وقته خيلي گرفتارم.
ان شاء الله آخر هفته يا اول هفته بعد آموزش كامل تصويري كانكت شدن با وايرلس از طريق لپتاپ رو ميزارم.
موفق باشيد.

جناب shahshahani قرار بود این اموزشو برامون بزارید پس چی شد؟

Re Z a
06-12-2008, 23:39
قرار بود بگي چيه ؟ نكنه تو هم ....:13:
تو كلوپ بقيه گوشي هاي uiq زياد بحث ميشه . يه توضيح بده ببينيم به چه درد مي خوره ؟

امیر جان Cda مثل ابرازهویت یا بارکد گوشی میمونه که شما با داشتن CDA گوشیتون میتونید هم از آپدیت های جدید باخبر بشید که ببینید آپدیت جدید تر از CDA شما آمده یا نه و دوم اینکه بفهمید گوشیتون برای چه منطقه ای ساخته شده مثلا اوایلی که من گوشیم خریده بودم CDA گوشیم مال نروژ بود اما چند مطلب خوندم و CDA تونستم تغییر بدم به نسخه جهانیش که به WG1 معروفه و از امکانات بیشتری استفاده بکنم مثل کیبورد فارسی و بهتر شدن کیفیت دوربین و Captur بهتر و سرعت Load بالاتر و غیره که این امکانات CDA نروژی نداشت و در ضمن جدید ترین آپدیت ها برای CDA های WG1 میاد

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CDA چیست؟
Cellular Digital Accessory یا همون CDA قسمتی از سریال گوشیه که به سازنده امکان میده بر اساس منطقه ای که قرار بوده گوشی توش به فروش برسه یا شرکتی که قرار بوده گوشی رو بفروشه (مثلا vodaphone پی 990ی که میفروشه کاملا منوهاشو تغییر داده، حالا اگه شما بیاین یه بار آپدیت کنین و همه چیز بپره که خیلی تابلو میشه!! یا مثلا شما نسخه ی چینی رو بخرین و بعد از آپدیت ببینین انگلیسی شد!!) برای همین از CDA استفاده می کنن تا ورژن گوشی ها ثابت بمونه. اما چون ما در دنیای دگر زندگی میکنیم ممکنه گوشی که به دست شما میرسه از بازار مالزی بیاد یا سنگاپور یا هلند!! بنابراین تغییر CDA به شما کمک میکنه تا از شر محدودیت های اون بازار رحت بشین و جهانی شدن رو تجربه کنین

حالا جدا تغییر CDA چه فایده داره؟
برای کسانی که نسخه های چینی زبان P990 دستشون خیلی فایده ها!! اون تولبار چینی حذف میشه، کاراکتر های چینی روی کیبرد از بین میره ، handwriting recognition چون از چینی به انگلیسی تبدیل میشه کلی سریع تر و دقیقتر میشه، اون دیکشنری های چینی – انگلیسی از بین میرن، قابلیت استفاده از فونت فارسی رو پیدا می کنه و ...
اما برای بقیه... هیچ فرقی نمی کنه به جز اینکه میتونن آپدیت های جدید رو سریعتر بگیرن

s_n
07-12-2008, 01:46
سلام چطور میتونم از گوشیم به عنوان وب کم استفاده کنم

amir_sa
07-12-2008, 08:15
سلام چطور میتونم از گوشیم به عنوان وب کم استفاده کنم

بفرما

امیر جان Cda مثل ابرازهویت یا بارکد گوشی میمونه
رضا جان ممنون داداش ، شهشهاني ياد بگير :10:

amir_sa
07-12-2008, 10:38
چرا وقتي گوشي رو ميزنيم به شارژ وقتي كسي زنگ يا sms بزنه ويبره قطعه ...
براي شما هم همين مشكل هست ؟

ARASH BAHAL
07-12-2008, 11:24
با سلام خدمت دوستان
یه پى 990 دارم که وقتی مموری رو میزنی این ارور رو میده!:
Memory Card Corrupted
خاستم خاهش کنم که اگه میشه بگید که از کدوم قطعاتش میتونه باشه!
سوکت رم روی برد هم چک شده و قطعی نداره!
فوریه!
ممنونم.

amir_sa
07-12-2008, 11:49
با سلام خدمت دوستان
Memory card corrupted
فوریه!
ممنونم.
به احتمال 80 درصد مشكل از مموريته ، اگه مي توني با يه مموري ديگه تست كن

vahidsport
07-12-2008, 12:17
سلام به همه

اقا من چطوري ميتونم لنز دوربينم رو باز كنم . لنز چسبيده به برد و جدا نميشه يكي كمكم كنه :42:

ايا راهي براي بالا بردن كيفيت Ringtone هست منظورم ولوم صدا نيست

Re Z a
07-12-2008, 14:12

آره امیر جان برای منم همینطوریه شاید بپرسی آخه چرا من یادمه توی کلوپ p1 سر این موضوع خیلی شیر تو شیر بود آخرشم به این نتیجه رسیدیم که دیگه شرکتهای بزرگی مثل سونی اریکسون فهمیدن که وقتی ما ایرانی ها گوشیو میزنیم به شارژ یا روی شیکمون یا .... میزاریم و دو چشمی هم بهش نگاه میکنیم که یه وقت یک اس ام اس از زیر دستمون رد نشه ..

نتیجه میگیریم: در حالت شارژ گوشیهای جدید (سری p) دور بودن گوشی ویبره زدنش هیچ فایده ای نداره جز فشار روی باتری

amir_sa
07-12-2008, 23:30
ممنون رضا جان
من علاوه بر اين مشكل بعضي مواقع كه گوشي به شارژه آهنگ زنگش و اس ام اس هم به ديفالت تغيير پيدا ميكنه ، شما هم اين مشكل رو داريد ؟

Re Z a
08-12-2008, 00:21
ممنون رضا جان
من علاوه بر اين مشكل بعضي مواقع كه گوشي به شارژه آهنگ زنگش و اس ام اس هم به ديفالت تغيير پيدا ميكنه ، شما هم اين مشكل رو داريد ؟

نه داشی فقط در یک صورت اینجوری میشه که گوشیو به وسیله کابل, PcSoit وصل کرده باشم به PC حالا یادم نیست توی گزینه فون بود یا Transfer . گوشی یه حالت دیفالت به خودش میگیره و این مواردی رو که فرمودید به خصوص رینگتون همون آهنگ معروف سونی اریکسون میشه که اینم دلیل خاص خودشو داره

sari-1369
08-12-2008, 01:00
سلام دوستان تا اونجا که من میدونم معمولا وقتی گوش رو میزاریم شارژ اونو میزاریم رو میز ، تاقچه ، ... و ویبره باعث حرکت گوشی میشه و ممکنه از اونجا بیوفته ، واسه همین ویبرش خود به خود قظع میشه .

amir_sa
08-12-2008, 10:36
ايا راهي براي بالا بردن كيفيت ringtone هست منظورم ولوم صدا نيست
با گوشي كه نميشه ولي تو ويندوز خيلي راحت تر ميشه كيفيتشو ببري بالا و يا بياري پايين

سلام دوستان تا اونجا که من میدونم معمولا وقتی گوش رو میزاریم شارژ اونو میزاریم رو میز ، تاقچه ، ... و ویبره باعث حرکت گوشی میشه و ممکنه از اونجا بیوفته ، واسه همین ویبرش خود به خود قظع میشه .
نه بابا اين ويبره 990 اونقدر قوي نيست كه بيوفته ، مگر بزاري لبه تاخچه

shahshahani
08-12-2008, 11:56

آره امیر جان برای منم همینطوریه شاید بپرسی آخه چرا من یادمه توی کلوپ p1 سر این موضوع خیلی شیر تو شیر بود آخرشم به این نتیجه رسیدیم که دیگه شرکتهای بزرگی مثل سونی اریکسون فهمیدن که وقتی ما ایرانی ها گوشیو میزنیم به شارژ یا روی شیکمون یا .... میزاریم و دو چشمی هم بهش نگاه میکنیم که یه وقت یک اس ام اس از زیر دستمون رد نشه ..

نتیجه میگیریم: در حالت شارژ گوشیهای جدید (سری p) دور بودن گوشی ویبره زدنش هیچ فایده ای نداره جز فشار روی باتری

ممنون رضا جان

نه داشی فقط در یک صورت اینجوری میشه که گوشیو به وسیله کابل, pcsoit وصل کرده باشم به pc حالا یادم نیست توی گزینه فون بود یا transfer . گوشی یه حالت دیفالت به خودش میگیره و این مواردی رو که فرمودید به خصوص رینگتون همون آهنگ معروف سونی اریکسون میشه که اینم دلیل خاص خودشو داره

با گوشي كه نميشه ولي تو ويندوز خيلي راحت تر ميشه كيفيتشو ببري بالا و يا بياري پايين

نه بابا اين ويبره 990 اونقدر قوي نيست كه بيوفته ، مگر بزاري لبه تاخچه

همگی خسته نباشین....
ولی نظر من با همگی شما فرق فوکوله....
آخه مگه میشه یه شرکت به این بزرگی بیاد یه کار بیهوده انجام بده؟؟؟؟
منظورم اینه که مگه میشه همینجوری برای ما :18:ایرانیا:18: که هنگام شارژ گوشی رو شیکممون هست ویبره رو قطع کنه!؟!؟!؟!؟:18:
با اندک تاملی میتوان دریافت که درهنگام شارژ ، اگر گوشی ویبره بزنه به سوکت و محل اتصال سوکت به گوشی آسیب وارد میشه و احتمال داره که جریان شارژ باطری دچار قطع و وصل های پی در پی و سریع بشه و ممکنه باطری و یا اصلا خود گوشی بسوزه.:27:
پس میبینیم که شرکت های بزرگ مثل ما ایرانی ها کارشون همچین بی حساب کتاب هم نیست!!!
موفق باشید.

shahshahani
08-12-2008, 11:58
با سلام خدمت دوستان
Memory Card Corrupted
فوریه!
ممنونم.

شما مموریت سوخته.
برای اینکه دوباره بتونی ازش استفاده کنی بزارش تو یه گوشی سونی اریکسون جاوا (مثلا w810) و یه بار فورمتش کن.
بعد مموری رو در بیار و بزار تو گوشی خودت و دوباره فورمت کن.احتمال زیاد دوباره بالا میاد ولی اطلاعات قبلیش از بین میره.
موفق باشی.

Re Z a
08-12-2008, 15:54
همگی خسته نباشین....
ولی نظر من با همگی شما فرق فوکوله....
آخه مگه میشه یه شرکت به این بزرگی بیاد یه کار بیهوده انجام بده؟؟؟؟
منظورم اینه که مگه میشه همینجوری برای ما :18:ایرانیا:18: که هنگام شارژ گوشی رو شیکممون هست ویبره رو قطع کنه!؟!؟!؟!؟:18:
با اندک تاملی میتوان دریافت که درهنگام شارژ ، اگر گوشی ویبره بزنه به سوکت و محل اتصال سوکت به گوشی آسیب وارد میشه و احتمال داره که جریان شارژ باطری دچار قطع و وصل های پی در پی و سریع بشه و ممکنه باطری و یا اصلا خود گوشی بسوزه.:27:
پس میبینیم که شرکت های بزرگ مثل ما ایرانی ها کارشون همچین بی حساب کتاب هم نیست!!!
موفق باشید.

دوست عزیز من با نظر شما مخالفم اما محترم هستش در این مورد مثال زدم که از خودمون گوشیو دور نمیکنیم شما مثلی که منظور بندرو بد برداشت کردی وگرنه منم در آخرش نوشته بودم روی باتری فشار میاره و

در این موردی که شما حرف بنده رو به تمسخر گرفتی! عیبی نداره اما باید بگم که آره ما ایرانیها اینجوری هستیم اما منظورم این نبود که به خاطر ما این مورد قطع کرده و

امید وارم مثالها رو هیچ وقت به خودتون برداشت نکنید :46:

shahshahani
10-12-2008, 10:24
دوست عزیز من با نظر شما مخالفم اما محترم هستش در این مورد مثال زدم که از خودمون گوشیو دور نمیکنیم شما مثلی که منظور بندرو بد برداشت کردی وگرنه منم در آخرش نوشته بودم روی باتری فشار میاره و

در این موردی که شما حرف بنده رو به تمسخر گرفتی! عیبی نداره اما باید بگم که آره ما ایرانیها اینجوری هستیم اما منظورم این نبود که به خاطر ما این مورد قطع کرده و

امید وارم مثالها رو هیچ وقت به خودتون برداشت نکنید :46:

سلام
آقا من شرمندم اگه سوء برداشت شده.من قصدم مسخره كردن كسي نبود.اميدوارم ناراحت نشين.
بازم عذر ميخوام.
موفق باشيد.

emprator_kochak
10-12-2008, 19:41
سلام، میگم p990 دم رو الان چقدر بفروشم خوبه ؟ تمیزه 18 ماه هم کار کرده ؟

shahshahani
13-12-2008, 09:34
سلام
بالای 130 تومن فکر نکنم بتونی آبش کنی.
البته اگه بخوای به آشنا بفروشی فکر کنم بشه بالاتر هم فروخت.
موفق باشی.

vahid_civil
13-12-2008, 22:49
سلام به بر و بچه های پی 990
==================
چجوری میشه در حالت فیلیپ باز گوشی رو سایلنت کرد ؟
وقتی زنگ میزنه چی ؟

shahshahani
14-12-2008, 09:44
سلام به بر و بچه های پی 990
==================
چجوری میشه در حالت فیلیپ باز گوشی رو سایلنت کرد ؟
وقتی زنگ میزنه چی ؟

براي سايلنت كردن بايد از استارت منو گوشه سمت چپ پايين volume رو انتخاب كني و silent mode رو تيك بزني.
موقع زنگ زدن يه مثلث كوچولو بالاي صفحه هست كه يه گزينه هم بيشتر توش نيست و اونم گزينه mute هست.اگه ايم گار رو بكني ويبره هم ديگه نميزنه.
موفق باشي.

vahid_civil
14-12-2008, 10:48
براي سايلنت كردن بايد از استارت منو گوشه سمت چپ پايين volume رو انتخاب كني و silent mode رو تيك بزني.
موقع زنگ زدن يه مثلث كوچولو بالاي صفحه هست كه يه گزينه هم بيشتر توش نيست و اونم گزينه mute هست.اگه ايم گار رو بكني ويبره هم ديگه نميزنه.
موفق باشي.

ممنون مجید جان. ولی اونو که میدونم . منظورم سایلنت کردن سریع بود.
مثلا با زدن یه دکمه یا یه همچین چیزی. توی حالت فلیپ بسته فکر کنم داره.
میخاستم بدونم در حالت فلیپ باز هم داره یا نه.
فکر میکنم قبلا یکی گفته بود . شایدم نه!
به هر حال ممنون:11::11::11:

Re Z a
14-12-2008, 13:46
سلام دوباره به دوستان کلوپ P990i . دوستان دیروز یکی از اقوام گوشیش p990 بود مموری کارتشو داد گفت فارسی نمیخونه SMs ها براش درست کنم . خلاصه امروز هر کاری میکنم فولدر Resource ایجاد نمیشه یه ارور میده که نمیشه ساخت حالا نمیدونم مشکلش چیه اگه این فولدر ایجاد نشه نمیتونم فونتهارو کپی کنم ! اگه میشه یکم سری راهنمایی کنید ممنون میشم چون باید مموری کارتشو تحویل بدم

با تشکر:11:

vahid_civil
14-12-2008, 14:27
سلام دوباره به دوستان کلوپ p990i . دوستان دیروز یکی از اقوام گوشیش p990 بود مموری کارتشو داد گفت فارسی نمیخونه sms ها براش درست کنم . خلاصه امروز هر کاری میکنم فولدر resource ایجاد نمیشه یه ارور میده که نمیشه ساخت حالا نمیدونم مشکلش چیه اگه این فولدر ایجاد نشه نمیتونم فونتهارو کپی کنم ! اگه میشه یکم سری راهنمایی کنید ممنون میشم چون باید مموری کارتشو تحویل بدم

با تشکر:11:

با کامپیوتر این کار رو میکنی دیگه ؟
نهایتا اگه نشد مموری رو فرمت کن.درست میشه

Re Z a
14-12-2008, 16:11

میدونم. آره با کامپیوتر اما نمیخوام فرمت بشه :41: اما اگه این تنها راهش باشه باید آهنگها و عکساشو بک آپ بگیرم بعد فرمت کنم اما برنامه هاش میپره :31: !

amir_sa
14-12-2008, 22:34
میدونم. آره با کامپیوتر اما نمیخوام فرمت بشه :41: اما اگه این تنها راهش باشه باید آهنگها و عکساشو بک آپ بگیرم بعد فرمت کنم اما برنامه هاش میپره :31: !
فولدر resourse رو تو يه جاي ديگه درست كن و فونت ها رو بريز داخلش و بعد تو درايو مموري كپي كن .

Re Z a
15-12-2008, 07:13
مرسی داش امیر اما مموری تحویلش دادم:13: لازم داشت نتونستم بریزم 1.2 روز دیگه میاد پیشم میریزم براش در کل مرسی:11:

shahshahani
15-12-2008, 09:55
فولدر resourse رو تو يه جاي ديگه درست كن و فونت ها رو بريز داخلش و بعد تو درايو مموري كپي كن .

سلام
نمیخوام نا امیدتون کنم ولی اگه اجازه ساختن فولدر نمیده اجازه کپی کردن هم احتمالا نمیده.
موفق باشید.

shahshahani
15-12-2008, 10:00
سلام به همه اساتید.
یه مشکل دارم:
وقتی با برنامه های slick یا core player میخوام به اینترنت وصل بشم نمیشه.
تو تنظیمات برنامه ها هم رفتم و ایرانسل رو انتخاب کردم.
تو اسلیک میگه connection failed
تو core player هنگ میکنه و مجبورم با سوییس منیجر همه رو ببندم.
ولی با بروزر خود گوشی به اینترنت وصل میشه(گرچه اونم بعضی وقتها بازی در میاره:31:)
به ایرانسل هم sms زدم و تنظیمات gprs رو دوباره گرفتم ولی بازم همونه.
ممنون میشم کسی کمک کنه.مخصوصا اونایی که کاربر فعالن....:31:

shahshahani
15-12-2008, 10:02

لازم نیست حتما با کامپیوتر بکنه.
همون caps رو آف کنه میشه با گوشی هم انجام داد.
من خودم تست کردم میشه.
موفق باشید.

Re Z a
15-12-2008, 10:25
آره منم همچین حدسی میزنم که نشه البته همون فرمت خراکشه . فعلا که صاحبش برد مموریشو فکر کنم قید فارسیو زد تا بعد ببینم میاد یا نه

amir_sa
15-12-2008, 12:48
سلام به همه اساتید.
یه مشکل دارم:
وقتی با برنامه های slick یا core player میخوام به اینترنت وصل بشم نمیشه.
تو تنظیمات برنامه ها هم رفتم و ایرانسل رو انتخاب کردم.
تو اسلیک میگه connection failed
تو core player هنگ میکنه و مجبورم با سوییس منیجر همه رو ببندم.
ولی با بروزر خود گوشی به اینترنت وصل میشه(گرچه اونم بعضی وقتها بازی در میاره:31:)
به ایرانسل هم sms زدم و تنظیمات gprs رو دوباره گرفتم ولی بازم همونه.
ممنون میشم کسی کمک کنه.مخصوصا اونایی که کاربر فعالن....:31:
به نظر خودت مشكل از اينترنته يا مشكل از برنامه هاست ؟ با ورژن قبلي slick كه مشكلي نداشتي و 24 ساعت آن بودي . اگه مي توني با وايرلس امتحان كن تا متمئن بشي

shahshahani
16-12-2008, 11:01
به نظر خودت مشكل از اينترنته يا مشكل از برنامه هاست ؟ با ورژن قبلي slick كه مشكلي نداشتي و 24 ساعت آن بودي . اگه مي توني با وايرلس امتحان كن تا متمئن بشي

اگه خودم نظري داشتم كه نميومدم از تو بپرسم IQ ...
اينم شد جواب؟ بدم مديرا بنت كنن اسپمر بزرگ؟؟؟:31: بله با ورژن قبلي اسليك مشكلي نداشتم.ولي با اين دارم. با واير لس هم مشكلي ندارم.البته تو اسليك. core player رو هنوز تست نكردم.

amir_sa
16-12-2008, 11:05
اگه خودم نظري داشتم كه نميومدم از تو بپرسم IQ ...
اينم شد جواب؟ بدم مديرا بنت كنن اسپمر بزرگ؟؟؟:31: بله با ورژن قبلي اسليك مشكلي نداشتم.ولي با اين دارم. با واير لس هم مشكلي ندارم.البته تو اسليك. core player رو هنوز تست نكردم.
حالا ببين كي اسپمره ؟ چرا دروغ ميگي كه تو core player مشكل داري ؟ اول تست كن بعد بيا اينجا پست بزار
مشكل از برنامه slick هستش ، يعني خودت نمي دوني اينو ؟

shahshahani
16-12-2008, 11:10
حالا ببين كي اسپمره ؟ چرا دروغ ميگي كه تو core player مشكل داري ؟ اول تست كن بعد بيا اينجا پست بزار
مشكل از برنامه slick هستش ، يعني خودت نمي دوني اينو ؟

ميگم با وايرلس هنوز core player رو تست نكردم ولي با ايرانسل تست كردم مشكل داره.
اصلا چه ربطي به وايرلس داره؟ تو فرض كن من وايرلس نداشتم(گرچه همه روز هم كه ندارم)
نميدوني بيخود پست نزن.:27:

met@llica
18-12-2008, 22:23
سلام .
بچه ها یه سوال داشتم.چرا سرعت بازی ها تو گوشیم کمه.
می تونه به اپ گوشی ربط داشته باشه.
ممنونم.

amir_sa
18-12-2008, 22:40
سلام .
بچه ها یه سوال داشتم.چرا سرعت بازی ها تو گوشیم کمه.
می تونه به اپ گوشی ربط داشته باشه.
ممنونم.
من كه زياد بر نخوردم بهش ، مثلا تو چه بازي هايي ؟
يه مقدار ممكنه به پايين بودن رم 990 نسبت به ساير يو آي كيو اسمارت فون مربوط باشه ، در زمان بازي برنامه هاي باز رو از تو task manager ببند

met@llica
19-12-2008, 22:28
ببخشید بچه ها یه سوال دیگه.
بعضی وقتا اهنگی که داره می خونه یهو قطع میشه و یه اهنگ دیگه که تو گوشیم دارم
به جاش می خونه.بعد دوباره خوب میشه.به قول خودمون قاطی میکنه.
البته من اینم بگم من رم گوشیم و هر وقت بخوام چیزی توش بریزم در میارم دوباره می زارم
داخلش.

vahid_civil
19-12-2008, 22:45
از برنامه خاصی استفاده میکنی ؟

aban366
19-12-2008, 23:45
من قبل از هک sms فارسی رو گوشیم میخوند اما بعد از نصب دیگه نمیشه
قبلا از فونت فارسی استفاده میکرده اما حالا نمشه
میشه کسی کمکم کنه گوشیممp990

amir_sa
20-12-2008, 09:26
من قبل از هک sms فارسی رو گوشیم میخوند اما بعد از نصب دیگه نمیشه
قبلا از فونت فارسی استفاده میکرده اما حالا نمشه
میشه کسی کمکم کنه گوشیممp990
براي خوندن sms فارسي بايد فونت فارسي تو درايو D ريخته بشه ، شما چه هك هايي رو ريختي كه فونت فارسي نمياد ؟ همه رو تو درايو C ريختي ديگه ؟
يك بار ديگه فونت رو بريز تو مسير D/resourse/font

shahshahani
20-12-2008, 09:48
ببخشید بچه ها یه سوال دیگه.
بعضی وقتا اهنگی که داره می خونه یهو قطع میشه و یه اهنگ دیگه که تو گوشیم دارم
به جاش می خونه.بعد دوباره خوب میشه.به قول خودمون قاطی میکنه.
البته من اینم بگم من رم گوشیم و هر وقت بخوام چیزی توش بریزم در میارم دوباره می زارم
داخلش.

سلام
مشکل از مموریته.
تقلبی بیده.منم همین مشکل رو با مموری های قبلیم داشتم.
موفق باشی.

shahshahani
20-12-2008, 09:50
براي خوندن sms فارسي بايد فونت فارسي تو درايو D ريخته بشه ، شما چه هك هايي رو ريختي كه فونت فارسي نمياد ؟ همه رو تو درايو C ريختي ديگه ؟
يك بار ديگه فونت رو بريز تو مسير D/resourse/font

فکر کنم یه s تهش جا موند.:27:
باید تو D/Resource/Fonts ریخته بشه.:5:
در ضمن باید قبلی ها هم پاک بشه.
موفق باشی.

amir_sa
20-12-2008, 11:53
فکر کنم یه s تهش جا موند.:27:
باید تو D/Resource/Fonts ریخته بشه.:5:
در ضمن باید قبلی ها هم پاک بشه.
موفق باشی.
هر جور شده بايد spam رو بدي ، به هر قيمتي شده :31:
مجيد هك تقويت وايرلس رو نداري ؟

shahshahani
21-12-2008, 09:57
نه ولی تو یوتیوب یه فیلم دیدم برای تقویت وایرلس خیلی باحال بوووووود.
باید بگردم تا دوباره پیداش کنم.
موفق باشی.

amir_sa
21-12-2008, 10:08
نه ولی تو یوتیوب یه فیلم دیدم برای تقویت وایرلس خیلی باحال بوووووود.
باید بگردم تا دوباره پیداش کنم.
موفق باشی.
تقويت وايرلس گوشي يا كامپيوتر ؟
يعني راه ديگه اي غير از هك داره ؟ بگرد پيدا كن من خيلي نياز دارم بهش :20:

Mojtaba-MCI
21-12-2008, 20:42
سلام ، یه درخواست مبتدیانه!
فونت های فارسی رو می خواستم برای پی990 همین طور نحوه ی نصبشون!
البته قبلا که خودم این گوشیو داشتم مشکلی نبود ولی الان دیگه یادم رفته چی به چیه ، واسه یکی دیگه می خوامش.
خیلی لطف می کنید...
ممنون!

mohammad_1ta
21-12-2008, 21:23
هك تقويت وايرلس رو نداري ؟

بفرمایید:

shahshahani
22-12-2008, 09:22
سلام ، یه درخواست مبتدیانه!
فونت های فارسی رو می خواستم برای پی990 همین طور نحوه ی نصبشون!
البته قبلا که خودم این گوشیو داشتم مشکلی نبود ولی الان دیگه یادم رفته چی به چیه ، واسه یکی دیگه می خوامش.
خیلی لطف می کنید...
ممنون!

سلام
اینجا رو یه سر بزن:

موفق باشی

<M>
22-12-2008, 11:10
سلام دوســتان. . .
.
من لیبلهای روی کیبوردم داره پاک میشه(کیبورد qwerty) البته تا حالا نصفش پاک شده.
شما راهی سراغ دارید تا درستش کنم.؟

amir_sa
22-12-2008, 11:12
بفرمایید:

خودت استفاده كردي ازش ؟ مي ارزه بريزيم ؟ تاثير داره ؟

mohammad_1ta
22-12-2008, 11:30
خودت استفاده كردي ازش ؟ مي ارزه بريزيم ؟ تاثير داره ؟

نه والا من هنوز تست نکردم... (آخه زیاد از وایرلس استفاده نمیکنم)
ولی توی اون سایتی که این مد رو گذاشته بود، نوشته بود برای تقویت و افزایش سرعت وایرلس... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir_sa
22-12-2008, 14:07
نه والا من هنوز تست نکردم... (آخه زیاد از وایرلس استفاده نمیکنم)
ولی توی اون سایتی که این مد رو گذاشته بود، نوشته بود برای تقویت و افزایش سرعت وایرلس... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

افزايش سرعت ؟؟؟:18:
سرعت چيو افزايش ميده ؟ من براي اين مي خوام كه چون فاصله با اكسس پوينت زياده سيگنال كم ميشه . براي همين مي خوام تقويت بشه

mohammad_1ta
22-12-2008, 15:37
افزايش سرعت ؟؟؟:18:
سرعت چيو افزايش ميده ؟ من براي اين مي خوام كه چون فاصله با اكسس پوينت زياده سيگنال كم ميشه . براي همين مي خوام تقويت بشه

توضیحات اصلی این مد اینه: :31:

------------------------------------------------------------------------------

این هم یه مد فوق العاده برای Wireless Lan همه گوشی های مجهز به سیستم WiFi.

کار این مد اینه که :

سیگنالهای فرستنده لن گوشی شما رو به شدت تقویت میکنه،

کیفیت ارسال و دریافت سیگنال بالا تر میره (که منجر به افزایش سرعت تبادل میشه!)
------------------------------------------------------------------------------

من که الان تست کردم، جواب داد...
یعنی یه وایرلس که با لپ تاپ میاورد ولی با گوشی نمیاورد، بعد از نصب این هک، آورد :18:

amir_sa
22-12-2008, 18:09
من که الان تست کردم، جواب داد...
یعنی یه وایرلس که با لپ تاپ میاورد ولی با گوشی نمیاورد، بعد از نصب این هک، آورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون محمد خان
من انقدر انتظار ندارم ، من ميخوام تقريبا مثل n82 باشه ، اون وايرلسش قوي هستش
يه چيز ديگه : تو كجا ريختي فايل رو ؟ فايل پسوندش ini هستش

mohammad_1ta
22-12-2008, 18:33
ممنون محمد خان
من انقدر انتظار ندارم ، من ميخوام تقريبا مثل n82 باشه ، اون وايرلسش قوي هستش
يه چيز ديگه : تو كجا ريختي فايل رو ؟ فايل پسوندش ini هستش
خواهش میکنم :11:

برای N82 رو ندیدم چطوریه...

فایل رو باید داخل فولدر C:/Resource کپی کنین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir_sa
24-12-2008, 09:39
يه سوال : ميشه يه كاري كرد كه اين آلارم گوشي 3 بار با فاصله زماني 5 دقيقه زنگ بزنه ؟
چون صبح ها با بدبختي از خواب بيدار ميشيم و كاري هم از دست گوشي بر نمياد . اگه بشه هر 3 بار زنگ بزنه خوب ميشه
ميشه يا نه ؟

vahid_civil
24-12-2008, 18:07
يه سوال : ميشه يه كاري كرد كه اين آلارم گوشي 3 بار با فاصله زماني 5 دقيقه زنگ بزنه ؟
چون صبح ها با بدبختي از خواب بيدار ميشيم و كاري هم از دست گوشي بر نمياد . اگه بشه هر 3 بار زنگ بزنه خوب ميشه
ميشه يا نه ؟

خب من همیشه با زنگ سوم از خواب بیدار میشم !
مگه شما کاربر فعال این قسمت نیستی !؟:5::46:
یکیشو واسه همون ساعت اول تنظیم کن. بعدی که مال لانچ تایمه رو هم واسه 5 دقیقه بعدش.
سومی هم واسه 5 دقیقه بعد از اون
نکته ای که باید اینجا رعایت کنید اینه که هر ساعت بعدی از قبلیش بعدتر باشه!(چی گفتم!)
یعنی نمیتونید اولی رو 10و5 بزاری و بعدتری رو 10 قاطی میکنه زنگ نمیزنه!:10:
من همیشه 3 زنگ رو تنظیم میکنم تا بخابم چون به خودم اطمینان دارم که بیدار نمیشم!هر چند همون بار اول هر سه تاشو خفه میکنم دوباره میخابم !
یه نکته دیگه گوشی رو با فاصله از خودتون بزارید تا بلند شید صداشو قطع کنید.این کار باعث میشه با همون 2 3 قدم خواب از سرتون بپره!:8:

sharifelyaciyan
24-12-2008, 19:27
سلام
میخواستم بدونم که چطور باید در گوشی p990 کاری کرد که وقتی ایمیلی به من میرسد مانند اس ام اس رفتار کند و با پخش ملودی مرا در همان لحظه رسیدن ایمیل با خبر کند

amir_sa
24-12-2008, 21:11
مگه شما کاربر فعال این قسمت نیستی !؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکیشو واسه همون ساعت اول تنظیم کن. بعدی که مال لانچ تایمه رو هم واسه 5 دقیقه بعدش.
سومی هم واسه 5 دقیقه بعد از اون
كاربر فعال هستم ولي خوابم نمي دونم چه جوريه
چون من هميشه 2 تا رو اونجوري كه شما ميگي ( كه منطقيش هم همونه ) تنظيم ميكنم ولي نمي دونم چرا يك بار زنگ ميزنه

vahid_civil
24-12-2008, 21:19
كاربر فعال هستم ولي خوابم نمي دونم چه جوريه
چون من هميشه 2 تا رو اونجوري كه شما ميگي ( كه منطقيش هم همونه ) تنظيم ميكنم ولي نمي دونم چرا يك بار زنگ ميزنه

اون ترتیب زمانی رو هم رعایت میکنی ؟ مهمه ها
یه چیز دیگه: اگه وقتی ساعتت زنگ میزنه done نزنی مثلا فقط رو یه دکمه بزنی یا اون یکی گزینه رو بزنی 5 دقیقه بعد اتومات خودش زنگ میزنه.یعنی حتی در مواقعی که فقط یه ساعت تنظیم کرده باشی:8:

amir_sa
25-12-2008, 12:36
اون ترتیب زمانی رو هم رعایت میکنی ؟ مهمه ها
یه چیز دیگه: اگه وقتی ساعتت زنگ میزنه done نزنی مثلا فقط رو یه دکمه بزنی یا اون یکی گزینه رو بزنی 5 دقیقه بعد اتومات خودش زنگ میزنه.یعنی حتی در مواقعی که فقط یه ساعت تنظیم کرده باشی:8:
آره ، ولي اون موقع كه زنگ ميزنه من رو done ميزنم ترتيبشم درسته ولي نمي دونم چرا بار دوم زنگ نمي زنه .
به هر حال ممنون :11:

sharifelyaciyan
25-12-2008, 12:49
سلام
میخواستم بدونم که چطور باید در گوشی p990 کاری کرد که وقتی ایمیلی به من میرسد مانند اس ام اس رفتار کند و با پخش ملودی مرا در همان لحظه رسیدن ایمیل با خبر کند در ویژه نامه کلیک گفته بود میشه ولی نگفته بود چجوری.

amir_sa
25-12-2008, 17:34
سلام
میخواستم بدونم که چطور باید در گوشی p990 کاری کرد که وقتی ایمیلی به من میرسد مانند اس ام اس رفتار کند و با پخش ملودی مرا در همان لحظه رسیدن ایمیل با خبر کند در ویژه نامه کلیک گفته بود میشه ولی نگفته بود چجوری.
اگه بخواي اينجوري باشه فكر كنم گوشيت بايد هميشه به اينترنت وصل باشه كه وقتي ايميل اومد آلارم بده ،
يه سر به اين تاپيك بزن شايد به دردت بخوره

vahidsport
26-12-2008, 15:49
نوشته شده توسط sharifelyaciyan [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام

باید از Push Mail استفاده کنی با این جدول ایملتو تو گوشی ست کون ولی یه Gmail باید داشته باشی من اینو تو گوشی های جاوا SE تست کردم وجواب داده

چون در این حالت گوشی دائم به اینتر نت وصل کم پول برات مندازه

mohammad k750i
27-12-2008, 13:22
من یه پک نصبی ریختم آیکونامو بزرگ کرده !
یادمه اون قدیما تو تنظیماتش یه گزینه پیدا کرده بودم برای فعال یا غیر فعال کردن این ولی الان هرچی میگردم یادم نمیاد کجا بود!
میشه راهنمایی کنید!

shahshahani
28-12-2008, 11:14
شما بايد فايل هايي كه كپي شدن رو پاك كني.
فكر نكنم راه ديگه اي داشته باشه.
موفق باشي.

amir_sa
28-12-2008, 11:26
شما بايد فايل هايي كه كپي شدن رو پاك كني.
فكر نكنم راه ديگه اي داشته باشه.
موفق باشي.
اين از اون حرف ها بودا ، دوستمون گفت پك نصبي ريخته ، تو مي گي فايل ها رو پاك كنه ؟

یادمه اون قدیما تو تنظیماتش یه گزینه پیدا کرده بودم برای فعال یا غیر فعال کردن این ولی الان هرچی میگردم یادم نمیاد کجا بود!
میشه راهنمایی کنید!
اين از مشكلات اين پك هاي نصبي هستش كه چون فايل ها با كپي پيست ريخته نميشه يه همچين بدي هايي هم داره ، يكم صبر كن من رو گوشي خودم نصب كنم ببينم راهي داره يا نه

shahshahani
28-12-2008, 11:35
اين از اون حرف ها بودا ، دوستمون گفت پك نصبي ريخته ، تو مي گي فايل ها رو پاك كنه ؟

اين از مشكلات اين پك هاي نصبي هستش كه چون فايل ها با كپي پيست ريخته نميشه يه همچين بدي هايي هم داره ، يكم صبر كن من رو گوشي خودم نصب كنم ببينم راهي داره يا نه

عزيز دل برادر شما چه فايل ها رو كپي كني چه پك نصبيش رو بريزي در هر دو صورت يه سري فايل تو c/resource كپي ميشن. اينو كه ديگه ميدوني؟ يا اينم نميدوني؟:5:

پك نصبي هم جوري نيست كه بشه از تو آنينستال پاكش كرد.
پس تنها راه باقي مونده چيه پسرم؟؟؟ --->> پاك كردن فايلها....:27:

amir_sa
28-12-2008, 11:41
عزيز دل برادر شما چه فايل ها رو كپي كني چه پك نصبيش رو بريزي در هر دو صورت يه سري فايل تو c/resource كپي ميشن. اينو كه ديگه ميدوني؟ يا اينم نميدوني؟:5:

پك نصبي هم جوري نيست كه بشه از تو آنينستال پاكش كرد.
پس تنها راه باقي مونده چيه پسرم؟؟؟ --->> پاك كردن فايلها....:27:
ميبينم كه مجيد باز بهت بر خورد و جوش آوردي :31:
اتفاقا پك هاي sis رو بايد انيستال كرد ، پك نصبي هم كاري كه ميكنه ميره فايل ها رو بجاي شما كپي پيست ميكنه
:46: مشكل ديگه اي باشه در خدمتم :31:

amir_sa
28-12-2008, 11:46
میشه راهنمایی کنید!
تو مسير اصلي آيكن ها فايل Alaunch.rsc رو با hex editor برنامه x-plore باز كن
1A C0 08 07 رو پيدا كن
1B C0 08 07 رو جايگزينش كن

اگه درست شد بگو

shahshahani
28-12-2008, 11:55
ميبينم كه مجيد باز بهت بر خورد و جوش آوردي :31:
اتفاقا پك هاي sis رو بايد انيستال كرد ، پك نصبي هم كاري كه ميكنه ميره فايل ها رو بجاي شما كپي پيست ميكنه
:46: مشكل ديگه اي باشه در خدمتم :31:

اينو كه من خودمم گفتم. ولي آيا ميشه همونجور كه اينستال كردي آنينستالش هم بكني؟--------> نه نميشه...

ميبينم كه مجيد باز بهت بر خورد و جوش آوردي

اولا شما هر جور دوست داري فكر كن.ولي من جوش نياوردم.:8:
دوما اگرم جوش آورده باشم از دست شما كاربر فعال نماها:13: هستش كه كاربرا رو منحرف ميكنين.
لطفا از اين به بعد دنبال پست من پست نزن و همون حرف منو يه جور ديگه به كاربرا نگو. اگه چيز جديدي بلدي رو كن اگه نه بي خود تاپيكو شلوغ نكن. خوشت مياد من دنبال پست هاي تو راه بيفتم هي تيكه بارت كنم؟
هدف خدمت رساني هستش.حالا هر كي جواب بده مهم نيست.چه من چه شماي كاربر فعال نما:31:
موفق باشي

mohammad k750i
28-12-2008, 20:20
تو مسير اصلي آيكن ها فايل alaunch.rsc رو با hex editor برنامه x-plore باز كن
1a c0 08 07 رو پيدا كن
1b c0 08 07 رو جايگزينش كن

اگه درست شد بگو

بله درست شد!
خیلی ممنون!

KinG_iR
29-12-2008, 19:42
سلام و خسته نباشید.
دوستان و متخصصین عزیز قاب فابریک p990 که همینجا خوندم حدود 40 تومان هست همراش قلم گوشی هم داره؟

vahid_civil
29-12-2008, 19:52
سلام و خسته نباشید.
دوستان و متخصصین عزیز قاب فابریک p990 که همینجا خوندم حدود 40 تومان هست همراش قلم گوشی هم داره؟

عضویتتون رو تبریک میگم.:11:
قلم رو جدا میفروشن

vahidsport
01-01-2009, 18:14
با سلام
برنامه ای میخوام که به تو گوشی از sms ها بک اپ گرفت و بعد از مستر ریست بشه اون رو ریستور کرد

hamed_f65
01-01-2009, 20:32
با سلام
برنامه ای میخوام که به تو گوشی از sms ها بک اپ گرفت و بعد از مستر ریست بشه اون رو ریستور کرد
از همون برنامه اوریجینال گوشیت استفاده کن
pc suite منظورم هستش

oj2008pc
02-01-2009, 01:29
سلام
من از طریق یه شبکه lan به اینترنت وصل میشم . ( یه شبکه که توش اینترنت شیر شده )
میخوام گوشیمو از طریق بلوتوث به کامپیوتر وصل کنم و به اینترنت وصل بشم .
از نرم افزار widcomm ورژن 5 استفاده میکنم .
تو خیلی از سایت ها گشتم ولی بازم نشد .

shahshahani
02-01-2009, 11:55
سلام به همه اساتید...
من یه مشکلی با شارژ شدن گوشیم دارم.
من آیکون سویس منیجر رو فیکس کردم.
وقتی میزنم به شارژ چراغ led رو شن میشه ولی آیکون نشون نمیده که شارژ میشه.
بعد از یه ساعت که میام بهش سر میزنم میبینم نصفه شارژ شده.ولی وقتی آیکون رو هاید میکنم آیکون اصلی باطری کامل پره...
کسی میدونه مشکل از چیه؟
ممنون.

vahidsport
03-01-2009, 14:15
سلام

من دیروز موقع ریختن مد استارت یه صوتی دادم و دیگه گوشی روشن نشد بعد با اینترنت Dialup گوشی رو اپدیت کردم (2:30 کشید) گوشی روشن شد
حالا می خوام بدونم چطوری از برنامه Update Service بک اپ بگیرم که اگه دفعه بعد صوتی دادم موقع اپدیت 2:30 ساعت نکشه اپدیت کنه
از کل ویندوز بک اپ بگیرم حله؟ با برنامه Acronis True Image

راستی گوشیم هیچ وقت 100% شارژ نمیشه یعنی تا 99% بیشتر شارژ نمیشه ولی همین که کابل رو میکشم میزنه 100% علت چیه؟

shahshahani
04-01-2009, 11:58
دیگه فکر نکنم کمتر از دو ساعت و نیم بشه.
برا منم بعضی وقتا 98% هم میشه غصه نخور.:31:

vahid_civil
04-01-2009, 12:42
با آپدیت تنظیمات هک پاک میشه ؟
من گوشیم چند تا مشکل داره.
یکی اینکه گاهی خاموش میشه.
دیگه اینکه وسط مکالمه یهو صدا قطع میشه و کلا تماس قطع میشه.که این زیاد پیش میاد و ملت فحش میدن!
بعضی وقتا که زنگ میخوره به همراه ویبره تلفن رو که میخام جواب بدم صدای طرف رو هم دارم ولی ویبره هنوز قطع نشده و جز خاموش روشن کردن انتخاب دیگه ای ندارم !

با فلیپ باز چطوری میتونم ببینم فریمورش چنده؟ و نیازی به آپدیت داره یا نه ؟
خلاصه اینا مشکلات یک سال اخیره که صداش رو تا حالا در نیاورده بودم! یه راهنمایی کنید.ممنون

vahidsport
04-01-2009, 13:33
با آپدیت تنظیمات هک پاک میشه ؟

بله کاملا پاک میکنه حتی با فرمت اینترنال هم کاملا پاک میشه و پیشنهاد میکنم که هک کون ولی حواست باشه مثل من صوتی ندی چون گوشی دیگه روشن نمیشه و باید اپدیت کنی

من گوشیم چند تا مشکل داره.
یکی اینکه گاهی خاموش میشه.
دیگه اینکه وسط مکالمه یهو صدا قطع میشه و کلا تماس قطع میشه.که این زیاد پیش میاد و ملت فحش میدن!
بعضی وقتا که زنگ میخوره به همراه ویبره تلفن رو که میخام جواب بدم صدای طرف رو هم دارم ولی ویبره هنوز قطع نشده و جز خاموش روشن کردن انتخاب دیگه ای ندارم !
گوشی تو یا مستر ریست یا فرمت اینترنال یا اپدیت کون احتمال زیاد درست شه معمولا این گوشی ها بعد از یه مدت از این مشکلا پیدا میکنن
Back light گوشیم یمدت بود مشکل داشت هیچ وقت خاموش نمیشد ولی با اپدیت درست شد

با فلیپ باز چطوری میتونم ببینم فریمورش چنده؟ و نیازی به آپدیت داره یا نه ؟
خلاصه اینا مشکلات یک سال اخیره که صداش رو تا حالا در نیاورده بودم! یه راهنمایی کنید.ممنونبرو تو منو از بالا System information رو انتخاب کون و در قسمت organizer اگه R6E28 نوشته بدون اپدیت هست

vahidsport
04-01-2009, 13:39
دیگه فکر نکنم کمتر از دو ساعت و نیم بشه.
برا منم بعضی وقتا 98% هم میشه غصه نخور.:31:
اگه شما نور lcd تون رو 30% بزارین چند روز شارژ نگه میداره کلا 990 چند روز میانگین شارژ نگه میداره؟

vahid_civil
04-01-2009, 13:42
بله کاملا پاک میکنه حتی با فرمت اینترنال هم کاملا پاک میشه و پیشنهاد میکنم که هک کون ولی حواست باشه مثل من صوتی ندی چون گوشی دیگه روشن نمیشه و باید اپدیت کنی

گوشی تو یا مستر ریست یا فرمت اینترنال یا اپدیت کون احتمال زیاد درست شه معمولا این گوشی ها بعد از یه مدت از این مشکلا پیدا میکنن
Back light گوشیم یمدت بود مشکل داشت هیچ وقت خاموش نمیشد ولی با اپدیت درست شد

برو تو منو از بالا System information رو انتخاب کون و در قسمت organizer اگه R6E28 نوشته بدون اپدیت هست

ممنون. من از آپدیت فقط کیبرد فارسی و ساین نکردن برنامه ها رو میخام.بقیش کاربردی نداره.
پس اوضاع من خرابتر از این حرفاس !
چون زده cxc162036 r5a17 ( تو قسمت organizer )

حجم آپدیت و روش دقیق بی خطرش چند و کجاس ؟

vahid_civil
04-01-2009, 13:43
اگه شما نور lcd تون رو 30% بزارین چند روز شارژ نگه میداره کلا 990 چند روز میانگین شارژ نگه میداره؟

واسه من دو روز دو روز و نیم

vahidsport
04-01-2009, 15:32
واسه من دو روز دو روز و نیم

نور السی دی شما چند هست؟

من از آپدیت فقط کیبرد فارسی و ساین نکردن برنامه ها رو میخام.بقیش کاربردی نداره.

این دو مشکل شما با هک خیلی راحت حل میشه ولی باید گوشی تونو اپدیت کنید

حجم آپدیت و روش دقیق بی خطرش چند و کجاس ؟اپدیت کردن هیچ خطری نداره چون با برنامه خود se این کارو انجام و باید گوشی رو اپدیت کرد .اگه تو گوگل یه سرچ کنی "اپدیت گوشی های uiq3" عینه پشکل برات میاره

vahid_civil
04-01-2009, 16:12
نور السی دی شما چند هست؟

این دو مشکل شما با هک خیلی راحت حل میشه ولی باید گوشی تونو اپدیت کنید

اپدیت کردن هیچ خطری نداره چون با برنامه خود se این کارو انجام و باید گوشی رو اپدیت کرد .اگه تو گوگل یه سرچ کنی "اپدیت گوشی های uiq3" عینه پشکل برات میاره

ممنون.بعد از امتحانا حتما یه آپدیت میزنم.بعدش هم پس باید یه هک دوباره کنم.
حیف این تنظیمات هک ! به سختی هک کرده بودم !!

نور ال سی دی من 36 درصد هست

vahid_civil
04-01-2009, 16:39
من pdf آموزش آپدیت رو گرفتم.
یه جاش نوشته دکمه c رو نگه دارین و بعد باطری در بیارین و از این حرفا .
حتما باید فلیپ بسته باشه ؟ واسه دکمه c و بقیه کارا ؟ کدوم بهتره؟فرقی داره؟
الان برنامه آپدیت رو هم از سایت سونی دالود کردم.
اینترنت adsl 512 دارم. با سرعت دانلود 50 تا 55 . چقدر طول میکشه؟
حجم فایل مورد نیاز آپدیت چقدره؟
استرس دارم !!

mohammad_1ta
04-01-2009, 16:44

شما فقط شبا از گوشیتون استفاده میکنین؟

آخه وقتی 100% هم باشه، توی خیابون هیچی معلوم نیست..! :41:

vahid_civil
04-01-2009, 16:52
شما فقط شبا از گوشیتون استفاده میکنین؟

آخه وقتی 100% هم باشه، توی خیابون هیچی معلوم نیست..! :41:

پس زمینه و کلا تم سفید انتخاب کن. معلوم میشه :31:
شایدم عادت کردیم !

vahidsport
04-01-2009, 18:54
من pdf آموزش آپدیت رو گرفتم.
یه جاش نوشته دکمه c رو نگه دارین و بعد باطری در بیارین و از این حرفا .
حتما باید فلیپ بسته باشه ؟ واسه دکمه c و بقیه کارا ؟ کدوم بهتره؟فرقی داره؟
الان برنامه آپدیت رو هم از سایت سونی دالود کردم.
اینترنت adsl 512 دارم. با سرعت دانلود 50 تا 55 . چقدر طول میکشه؟
حجم فایل مورد نیاز آپدیت چقدره؟
استرس دارم !!

والا من گوشیم فیلیپ نداره و موقع اپدیت دکمه c رو میگیرم من با دیالاپ 2:15 کشید برای شما رو دقیق نمیدم من یبار گوشیمو دادم به برادرم تو دانشگاهش اپدیت کرد گفت 1:30 ساعت کشید

vahid_civil
04-01-2009, 19:01
والا من گوشیم فیلیپ نداره و موقع اپدیت دکمه c رو میگیرم من با دیالاپ 2:15 کشید برای شما رو دقیق نمیدم من یبار گوشیمو دادم به برادرم تو دانشگاهش اپدیت کرد گفت 1:30 ساعت کشید

c روی کیبرد اصلی 990 دیگه؟ بغل x , V ?

ممنون. حتما آپ میکنم. نکته خاصی نیست توصیه ای چیزی واسه آپدیت؟

mohammad_1ta
04-01-2009, 19:05
c روی کیبرد اصلی 990 دیگه؟ بغل x , V ?

بله (برای منم روی P1i همون دکمه ی C بغل v رو نگه داشتم.)

حواستون باشه که در مرحله ی دوم آپدیت، اینترنت یا کابل قطع نشه :31::46:
راستی، گوشیتون هم فول شارژ باشه...

marjan_1536
04-01-2009, 20:24
سلام من p990 دارم دائما میشنوم که دفترچه تلفنش نامحدود داره اما مال من اینطوری نیست چیکار باید بکنم ؟
در ضمن یه مشکل دیگه هم دارم و اون اینکه باطری رو هر روز گاهی روزی 2 بار باید شارژ کنم موندم چیکار کنم !!؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

vahidsport
04-01-2009, 21:33
c روی کیبرد اصلی 990 دیگه؟ بغل x , v ?

بله همون دکمه
نه راحت برو گوشی رو اپدیت گون و از هک لذت ببر:8:

vahidsport
05-01-2009, 02:51
سلام من p990 دارم دائما میشنوم که دفترچه تلفنش نامحدود داره اما مال من اینطوری نیست چیکار باید بکنم ؟
در ضمن یه مشکل دیگه هم دارم و اون اینکه باطری رو هر روز گاهی روزی 2 بار باید شارژ کنم موندم چیکار کنم !!؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
.

احتمالا كانتكته شمارو حالت All نيست براي اين حالت برين تو كانتكت و از بالاي سمت راست اون فلش زرد رنگ رو روش كليك كنيد و روي All بزاريد

اما باطري اين مشكل همه ۹۹۰ هاست و براي حل اين مشكل بايد نور ال سي دي رو كم كنيد مثلا ۳۰ ولي در اين حالت زير نور افتاب مش

vahid_civil
07-01-2009, 21:21
سلام. آخرین توصیه ها برای آپگرید پی 990 ؟

یه فایل پی دی اف دانلود کردم که مراحل رو میگه.ولی به جز نصب درایور که مال منم یکم مشکل دراه چیز دیگه ای نمیخاد؟
من کابل یو اس بی ام هم یکم شله !
اگه یه وقت بیرون اومد منفجر نمیشه؟
adsl 512 دارم.از این لحاظش مشکلی نداره!

Original Titan
08-01-2009, 01:17
سلام

كابلت كه وصل شد به همون حالت بزارش رو ميز و ديگه بهش دست نزن !

نه حله
2 ساعت وقتتو ميگيره

vahid_civil
08-01-2009, 01:31
ممنون.الان آپدیت کردم. نکات:
تاریخ گوشیم بعد از آپدیت 4/7/2007 بود.
بعد از آپدیت یه مشت زبون دیگه هم بهش اضافه شده بود.در حالیکه قبلا فقط انگلیسی بود.
organizer : cxc162036 r6e28
من قبلا یه بار داده بودم بیرون آپدیت کنن.8 تومن گرفت.فکر میکنم سرم کلاه گذاشته چون اون موقع هیچ تغییری نکرده بود!
سرعتش هم شاید کمی بهتر شده.
چیز دیگه ای نمیبینم بیان کنم.البته اینجا دیگه هیچ کس 990 نداره ! به هر حال!

nakhordemast
08-01-2009, 14:31
سلام. آخرین توصیه ها برای آپگرید پی 990 ؟

یه فایل پی دی اف دانلود کردم که مراحل رو میگه.ولی به جز نصب درایور که مال منم یکم مشکل دراه چیز دیگه ای نمیخاد؟

خوب به سلامتی انگار آپ کردی حالشو ببر ولی اگر قطع میشد خیلی بد میشد مخصوصا موقعی که داره فریمور رو میریزه تو گوشی...

vahid_civil
08-01-2009, 15:06
مرسی. چند تا مشکل.
یکی اینکه بعد از هک این سری پوشه sys/bin رو نمیزاره تو c بسازم واسه هک ساین.
بقیه هک ها مشکلی ندارن.
چراغ صفحه (اسکرین سیور که باید سیاه بشه نمیشه) یعنی مثل قبل نیست که چشمک بزنه کمرنگ میشه.
یه چیزی تو مایه های نوکیا!

amir_sa
08-01-2009, 15:48
مرسی. چند تا مشکل.
یکی اینکه بعد از هک این سری پوشه sys/bin رو نمیزاره تو c بسازم واسه هک ساین.
بقیه هک ها مشکلی ندارن.
چراغ صفحه (اسکرین سیور که باید سیاه بشه نمیشه) یعنی مثل قبل نیست که چشمک بزنه کمرنگ میشه.
یه چیزی تو مایه های نوکیا!
تو برنامه x-plore برو قسمت Configuration
در اون قسمت 3 تا گزينه بالا رو تيك بزن

vahid_civil
08-01-2009, 16:18
تو برنامه x-plore برو قسمت Configuration
در اون قسمت 3 تا گزينه بالا رو تيك بزن

زدم.ولی درست نمیشه!!
caps رو off کردم.
اون 3 تا رو هم تیک زدم.
یه پوشه به اسم sys و توشم bin تو درایو d درست میکنم.ولی تو درایو c نمیزاره کپیش کنم.
میگه نمیتونی!
میگه can't create dir C:\sys

amir_sa
08-01-2009, 16:43
زدم.ولی درست نمیشه!!
caps رو off کردم.
اون 3 تا رو هم تیک زدم.
یه پوشه به اسم sys و توشم bin تو درایو d درست میکنم.ولی تو درایو c نمیزاره کپیش کنم.
میگه نمیتونی!
میگه can't create dir C:\sys
وحيد جان نيازي به caps نيست
همين چيزي كه گفتم بهت راهش همينه ، چون اونا فولدر هاي مخفي هستند و بازدن اين تيك ها اونا تو درايو c ظاهر ميشند
شما وقتي مي خواي هك ساين رو بريزي اون رو با فولدر اصليش بريز و اونجا caps رو off كن . اونجا هم ارور ميده ؟

vahid_civil
08-01-2009, 16:56
وحيد جان نيازي به caps نيست
همين چيزي كه گفتم بهت راهش همينه ، چون اونا فولدر هاي مخفي هستند و بازدن اين تيك ها اونا تو درايو c ظاهر ميشند
شما وقتي مي خواي هك ساين رو بريزي اون رو با فولدر اصليش بريز و اونجا caps رو off كن . اونجا هم ارور ميده ؟

مرسی امیر جان.درست شد.:11::11::11:

نور ال سی دی هم درست شد.

vahidsport
08-01-2009, 18:20
مرسی امیر جان.درست شد.:11::11::11:

نور ال سی دی هم درست شد.
پس بلخره شما هم اپدیت کردین اگه تونستین صدای گوشی رو هم تقویت کن چون خیلی خوب میشه مخصوصا تو صدای زنگ

vahid_civil
09-01-2009, 12:51
سلام. من از بعد از هک هر بار که گوشی رو خاموش روشن میکنم این میخاد یه بازی رو که قبلا رو مموریم نصب بوده رو دوباره نصب کنه.نه نصب میشه نه ول میکنه!
چیکار کنم؟

vahidsport
09-01-2009, 13:05
فولدر Resurce و Private و SYS و System رو از مموریت پاک کن اگه اینارو پاک کنی تمامی برنامه هایی که الان رو گوشیت نصب هستن پاک میشن ولی مشکلت حل میشه

راستی این 990 مموری تا چند ساپورت میکنه ایا 4 رو ساپورت میکنه؟ کسی تست کرده

vahid_civil
09-01-2009, 13:17
فولدر resurce و private و sys و system رو از مموریت پاک کن اگه اینارو پاک کنی تمامی برنامه هایی که الان رو گوشیت نصب هستن پاک میشن ولی مشکلت حل میشه

راستی این 990 مموری تا چند ساپورت میکنه ایا 4 رو ساپورت میکنه؟ کسی تست کرده

ممنون.من رفیقم 4 گیگ روش انداخته بود.مشکلی هم نداشت.
فکر کنم تا 8 ساپورت میکنه

vahidsport
09-01-2009, 15:11
يه جا نوشته بود كه تا 1gb ساپورت ميكنه خواستم مطمئن شم

amir_sa
09-01-2009, 18:44
يه جا نوشته بود كه تا 1gb ساپورت ميكنه خواستم مطمئن شم
چيييي ميييگييي ؟
1 گيگ كه اوله كاره ، من خودم 4 رو ديدم كه 100 درصد ساپورت ميكنه ، و ميگن 8 رو هم ساپورت ميكنه ولي فكر كنم به سختي :10:

vahid_civil
09-01-2009, 19:30
من قبلا برنامه اطلاعات دارویی رو که اجرا میکردم گوشیم ریست میشد !
(چه نسخه 1 مگ و خورده ای. چه کوچیکتره)
الان هم بعد از آپدیت همونجوریه!
واسه بعضی از 990 دارا اینجوریه! (نه همشون)
علتش رو نمیدونید؟

vahidsport
09-01-2009, 23:21
براي من اين برنامه بدونه مشكل اجرا ميشه حتي درونه بر نامه سرچ هم ميكنم

vahid_civil
09-01-2009, 23:37
من برنامه رو به صد نفر دادم و حال کردن ولی خودم نمیتونم اجراش کنم !
ریست میشه !همه امتحانیش هم کردم!

vahidsport
10-01-2009, 00:55
تمام برنامه هاتو ببندبعد برنامرو اجرا كن يا گوشي رو يك بار خاموش روشن كن بعد برنامرو اجرا كن ببين چي ميشه

vahid_civil
10-01-2009, 01:29
فایده نداشت !!
حتی امروز یه بار گوشیم خود به خود ریست شد!
گفتم آپدیت میکنم این مشکلاتش حل میشه ولی نشده !!
اینم از شانس ما !
ممنون به هر حال

vahidsport
10-01-2009, 03:58
براي من خيلي كم پيش مياد كه خود به خود ريست كونه يه جورايي شك دارم كه گوشيم ريست ميكنه الان هم بعد اخرين اپديت كه به خاطر هك مجبورشدم اپديت كونم گوشيم بعضي وقت ها براي ۲۰-۳۰ ثانيه هنگ ميكنه ولي زياد ناراحت نيستم چون با فورمت اينترنال مي دونم درست ميشه
اگه تونستي شما هم فورمت اينترنال كنيد

farhooode
10-01-2009, 13:13
یکی از دوستانم خارج از فضای اینترنت یک گوشی دبیلو 960 داره حاضره با یک پی990 کار کرده خیلی تمیز عوض کنه
هرکسی مایل بود من حاضرم واسطه گری کنم
اگر خواستید پی ام بزنید

709558
10-01-2009, 15:42
با مشکل insert simcard مواجه شدم . لطفا کمکم کنید. با تشکر فراوان

farhooode
10-01-2009, 19:57
خریدار پی910 تر و تمیز فرانسه

vahid_civil
10-01-2009, 22:32
سلام.بازم منم.
من قبلا گوشیم وقتی که در حال صحبت کردن باهاش بودم یهو قطع میشد.انگار آنتنش از کار میفتاد مثلا!
این اتفاق هم خیلی میفتاد.مخصوصا اگه صحبت از یه دقیقه بیشتر میشد!
بعد از آپدیت هم همون مشکل روش مونده !
این فرمت اینترنال چیه؟ و با فرمت اینترنال کردنش ممکنه درست بشه ؟

vahidsport
11-01-2009, 02:14
تو حالت فيليپ بسته
>*<<*<*
> و < منظورم چپ و راست هست و * ستاره
اين كد رو از چپ به راست بزن يه پنجره باز ميشه كه تو اون Fotmat Internal نوشته اون رو بزن و هرچي پرسيد Yes كون اگه اين كارو بكني تمام برنامه هاي نصبيت پاك ميشه اگه با اين كار درست نشد من فكر مي كنم گوشيت مشكل داره چون من هيچ كدوم اين مشكلات رو ندارم

vahidsport
11-01-2009, 10:28
این کد درست هست

راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره

پست قبلی رو با پوشی دادم چپکی نوشته

shahshahani
13-01-2009, 15:49
سلام
قيمت يه شارژر نو چنده؟
شارژر گوشيهاي جاواي سوني با مال p990 غير از قيافه و امكان اتصال هندزفري به پشتش فرق ديگه اي هم ميكنه يا نه؟
ممنون.

vahid_civil
13-01-2009, 15:58
سلام
قيمت يه شارژر نو چنده؟
شارژر گوشيهاي جاواي سوني با مال p990 غير از قيافه و امكان اتصال هندزفري به پشتش فرق ديگه اي هم ميكنه يا نه؟
ممنون.

اتفاقا منم دنبال قیمتشم !
گوشیای جاوا 2 تا سوکت (از این آهنی ها واسه برق که نمیدونم بهش چی میگن) دارن.
ولی مال این سری سرتاسریه. واسه همین اگه گوشیتو بزنی به شارژر گوشیای جاوا اونا زود داغ میشن.

vahidsport
13-01-2009, 23:41
فرقشون اینه 700ma هست شارژر 990 ولی گوشی های جاوا قدیمیاش 450ma هست

shahshahani
14-01-2009, 11:22
اتفاقا منم دنبال قیمتشم !
گوشیای جاوا 2 تا سوکت (از این آهنی ها واسه برق که نمیدونم بهش چی میگن) دارن.
ولی مال این سری سرتاسریه. واسه همین اگه گوشیتو بزنی به شارژر گوشیای جاوا اونا زود داغ میشن.

سلام وحيد جون...
همون دو تا فقط كار شارژ رو انجام ميده.شما اگه به كابل يو اس بي و هندزفري گوشي هاي جاوا نگاه كني و سوكت هاشون رو با هم جمع كني ميبيني كه جمعشون ميشه همون سرتاسريه.
منظورم اينه كه چون قابليت اتصال از پشت به شارژر وجود داره بايد سوكت مربوط به هندزفري و كابل هم روي خود شارژر موجود باشه.
در مورد داغ شدن نميدونم.شايد واقعا يه مشكلي وجود داشته باشه.

فرقشون اینه 700ma هست شارژر 990 ولی گوشی های جاوا قدیمیاش 450ma هست

خب حالا اين كه فرمودين يعني چه؟؟؟ :31:
اگه با 450 ميلي آمپر شارژ بشه چه مشكلي پيش مياد؟
ممنون.

vahidsport
14-01-2009, 11:37
خب حالا اين كه فرمودين يعني چه؟؟؟ :31:
اگه با 450 ميلي آمپر شارژ بشه چه مشكلي پيش مياد؟
ممنون.

دقیق نمیدونم ولی من که گوشی 990 هست از 450 استفاده کنم شارژر کمتر نگه میداره بهتر از شارژر خودش استفاده کنی چون باطری ها باهم فرق دارن

vahidsport
17-01-2009, 00:04
قیمت رم 4 برای 990 رومی خوام؟

كسي رو ۹۹۰ سيم كارت ۹۱۹ انداخته؟ تونسته اعتباره سيم رو با كد *140*11# ببينه گوشي من نشون نميده تو Please Waite گير مي كنه
ممنون

Sasuke-7
17-01-2009, 04:09
قیمت رم 4 برای 990 رومی خوام؟

كسي رو ۹۹۰ سيم كارت ۹۱۹ انداخته؟ تونسته اعتباره سيم رو با كد *140*11# ببينه گوشي من نشون نميده تو please waite گير مي كنه
ممنون
دوست عزیز برای p990 رم 4 گیگ ننداز چون هنگ می کنه این از تجربه ای بود که داشتم برای p990 بیشتر از 1 گیگ انداختن یعنی هنگ بالا داشتن قیمتش با اینکه باید در بخش مشاور قیمت بپرسی ولی بهتون جواب می دم قیمت رم 4 گیگ برای p990 فکر کنم 27 تومان بود هفته پیش قیمت کردیم البته توی تهران این قیمت در ضمن من موقعی که p990 داشتم شمارمم 919 بود و هم با فیلیپ باز و هم با فیلیپ بسته راحت مقدار شارژممو می دیدم!

vahidsport
17-01-2009, 11:31
دوست عزیز برای p990 رم 4 گیگ ننداز چون هنگ می کنه این از تجربه ای بود که داشتم برای p990 بیشتر از 1 گیگ انداختن یعنی هنگ بالا داشتن قیمتش با اینکه باید در بخش مشاور قیمت بپرسی ولی بهتون جواب می دم قیمت رم 4 گیگ برای p990 فکر کنم 27 تومان بود هفته پیش قیمت کردیم البته توی تهران این قیمت در ضمن من موقعی که p990 داشتم شمارمم 919 بود و هم با فیلیپ باز و هم با فیلیپ بسته راحت مقدار شارژممو می دیدم!

من حدود 1 هفته با رم 2 های اسپید رو گوشی کار کردم هیچ مشکلی نداشت در ضمن خیلی ها می گن که رم 4 رو 990 مشکل نداره در مورد سیمم هم درست شد احتمالا یا گوشیتون مورد داره یا رمتون

mohammad_1ta
17-01-2009, 11:44

سلام :31:
اگه رم اصل باشه، هیچ مشکلی پیش نمیاد.
من کسانی رو دیدم که رم 8 گیگ انداختن و بدون مشکل دارن استفاده میکنن... :20:

havar.piro
17-01-2009, 21:06
سلام / آیا ویندوز 6 و یا 5 روی گوشی سونی اریکسون p990i قابل نصب هست؟

amir_sa
17-01-2009, 22:35
خير ... همين uiq از سرمونم زياده ، ويندوز موبايل مي خواي چي كار ؟ :21:

havar.piro
19-01-2009, 00:43
سلام/ویندوز موبایل برای p990i میشه ؟اگه ممکنه یکی کمکم کنه که چطور نصب کنم.

amir_sa
19-01-2009, 10:00

سلام/ویندوز موبایل برای p990i میشه ؟اگه ممکنه یکی کمکم کنه که چطور نصب کنم.
دوست من تو پست بالا جواب سوالت رو دادم ....
امكانش نيست ، شما هم زياد تو اين مايه ها نرو يه وقت اغفال ميشي و ممكنه برد اصلي گوشيت بسوزه ( مثل يكي از دوستاي من )
:10:

peace
21-01-2009, 02:44
سلام
من میخواستم از یه سری فایل روی مموری گوشیم رو بریزم روی کامپیوترم ولی با File Manager خیلی کنده، متاسفانه رم ریدر هم ندارم، راهی هست که با همین سیم خود گوشی بشه مثل usb drive ها از روش راحت و سریع فایل کپی کرد؟
ممنون میشم کمک کنید.

Sasuke-7
21-01-2009, 04:42
سلام
من میخواستم از یه سری فایل روی مموری گوشیم رو بریزم روی کامپیوترم ولی با file manager خیلی کنده، متاسفانه رم ریدر هم ندارم، راهی هست که با همین سیم خود گوشی بشه مثل usb drive ها از روش راحت و سریع فایل کپی کرد؟
ممنون میشم کمک کنید.
چون این گوشی دارای سیستم عامل هستش متاسفانه نمی شه به حالت معمولی درایورشو در کامپیوتر مشاهده کرد تنها راه صبر است!

vahid_civil
21-01-2009, 16:57
فوری.با فرمت اینترنال هک ها هم پاک میشه ؟ یا فقط برنامه های نصبی ؟
من مشکل از دست دادن ییهویی آنتن دارم.فوری

4daneshjo
21-01-2009, 21:10
فوری.با فرمت اینترنال هک ها هم پاک میشه ؟ یا فقط برنامه های نصبی ؟
من مشکل از دست دادن ییهویی آنتن دارم.فوری

سلام اقا وحید میبینم که شما هم p990 اره ؟
اره عزیز با فرمت اینترنال تمام هک ها پاک میشه و مثل روز اول انگاری اپدیت کردی گوشی رو ولی مشکل انتن دهی باید از سیم کارت باشه سیم رو تو یک گوشیه دیگه امتحان کن :10:

peace
22-01-2009, 01:12
سلام
من میخواستم از یه سری فایل روی مموری گوشیم رو بریزم روی کامپیوترم ولی با File Manager خیلی کنده، متاسفانه رم ریدر هم ندارم، راهی هست که با همین سیم خود گوشی بشه مثل usb drive ها از روش راحت و سریع فایل کپی کرد؟
ممنون میشم کمک کنید.

از این مسیر توی گوشی تنظیم USB رو گذاشتم روی File transfer و مشکلم حل شد هر چند که فکر میکنم با Ram Reader سریعتر هست.
Control Panel > Connections > USB
ممنون.

salaryy
22-01-2009, 23:54
سلام دوستان من با برنامه bootman مشکل دارم بعد از ریست کردن گوشیم برنامه ها اوتو بوت نمیشن بر نامرم رجیستر کردم به خدا ولی نمی دونم مشکل کجاست لطفا راهنمایی کنید!!

vahid_civil
23-01-2009, 19:03
من مشکل قطع شدن آنتن وسط مکالمه زیاد داشتم گاهی هم اصلا نمیتونستن منو بگیرن !
جرات فرمت اینترنال هم پیدا نکردم!
اومدم فلیپ گوشی رو بستم واسه فرمت اینترنال. قبلش گفتم بزار یه مدت اینجوری باشه شاید درست شد!
و تا حالا که 3 روز از اون موقع گذشته مشکلی نداشتم!
موندم که آنتن چه ربطی به فلیپ باز یا بسته بودن گوشی داره !!؟
وقتی فلیپ باز صحبت میکنم خرابه و وقتی میبندم درسته!

eblis17
24-01-2009, 09:38
سلام لطفا فارسی سازp990 رو بزارین(فقط sms)

shahshahani
24-01-2009, 09:46
سلام دوستان من با برنامه bootman مشکل دارم بعد از ریست کردن گوشیم برنامه ها اوتو بوت نمیشن بر نامرم رجیستر کردم به خدا ولی نمی دونم مشکل کجاست لطفا راهنمایی کنید!!

شما گزینه lunche رو تیک میزنی یا نه؟
موفق باشی.

salaryy
24-01-2009, 21:54
دادا تیک خورده ،یعنی سبز بشه بر نامه تو bootman دیگه منظورت اینه! آره،نمیدونم مشکل از کجاست هر دفه میرم تو برنامه execute
میکنم بر نامه هارو دهنم .. شده گوشیم p1 نه البته نمیدونم کمکی میکه این موضوع یا نه اگه بازم نظری داشتی بده دادا tanks

salaryy
26-01-2009, 00:50
دادا تیک خورده ،یعنی سبز بشه بر نامه تو bootman دیگه منظورت اینه! آره،نمیدونم مشکل از کجاست هر دفه میرم تو برنامه execute
میکنم بر نامه هارو دهنم .. شده گوشیم p1 نه البته نمیدونم کمکی میکه این موضوع یا نه اگه بازم نظری داشتی بده دادا tanks
حاجی bootman 2 ریختم ردیف شد!

vahidsport
26-01-2009, 17:30
اقا یه چیز جالب

دوربین گوشیم مشکل داشت من امروز یه دوربین خریدم و خودم دوربین نشو عوض کردم الان مشکل قبلی رو نداره هیچ مشکل فیلم برداری که بعد از اپدیت مات فیلم می گرفت اونم برطرف شده

موندم چه ربطی داره دوربین به مات فیلم گرفتن تا اونجایی که می دونم مشکل نرم افراری هست نه سخت افزاری

mohammadrsz
27-01-2009, 18:06
سلام
بالاخره آپديتش كردم
يه نمه سرعتش بيشتر شده
آيكون ها هم كه قبلا با هك يه چند تاشون غيب شده بود برگشت
اما 1340 تا اس ام اس پريد :19:
phone:
cxc 162037 r9ga001
bluetoos:
CXC 162058 R5A01
ORGANIZER :
162036 R6E28
CDA:
CDA 162007/2 R6E28
:8:

shahshahani
28-01-2009, 10:14
سلام
من يه شارژر خريدم ولي وقتي ميزنمش به برق يه صداي سوتي ازش شنيده ميشه.
گوشي رو كه بهش وصل ميكنم قطع ميشه صدا ولي مشكلي با شارژ كردن نداره.خوب شارژ ميكنه.
به نظر شما مشكل از كجاست؟
ممنون.

vahidsport
28-01-2009, 11:05
تا اونجایی که من می دونم طبیعی هست و فکر می کنم صدای ترانس کوچی کی یه که توش داره و ماله منم بعضی وقتها می ده

mohammad_1ta
28-01-2009, 11:17
سلام
من يه شارژر خريدم ولي وقتي ميزنمش به برق يه صداي سوتي ازش شنيده ميشه.
گوشي رو كه بهش وصل ميكنم قطع ميشه صدا ولي مشكلي با شارژ كردن نداره.خوب شارژ ميكنه.
به نظر شما مشكل از كجاست؟
ممنون.

سلام،
برای منم شارژ اصلی گوشیم دقیقاً همینطوریه... وقتی که جدا میکنم، صدای ویــــــــــز میاد :31:

vahid_civil
28-01-2009, 22:07
من هر 4 دقیقه و 30 ثانیه که از مکالمم میگذره ییهو گوشیم قطع میشه !!
اعصاب برای من و کسانی که باهاشون صحبت میکنم نذاشته !
نمیدونم چشه ! خستم کرده

msdcorp.ir
04-02-2009, 22:51
قيمت كار كرده اصل فرانسه تر تميز و بدون اشكال با لوازم كامل و فابريك الان چنده دوستان ؟ به نظر شما

vahidsport
05-02-2009, 10:44
150 تمیزشو می تونی پیدا کنی ولی پایین تر هم هست

من قیمت سینک این گوشی رو می خوام اگه کسی میدونه بگه

ممنون

shahshahani
08-02-2009, 14:05
سينك ديگه چيه؟

vahidsport
08-02-2009, 16:46
همونی به pc وصل میشه و گوشی رو اون میزارن و دیگه گوشی رو به کابل وصل نمی کنن

amir_sa
08-02-2009, 17:02
همونی به pc وصل میشه و گوشی رو اون میزارن و دیگه گوشی رو به کابل وصل نمی کنن
بیخیال بابا , با کابل وصل کن خوب
من تا حالا 1 بار بیشتر از اون استفاده نکردم (اون هم فقط واسه تست بود:31:)

vahidsport
09-02-2009, 16:47
بیخیال بابا , با کابل وصل کن خوب
من تا حالا 1 بار بیشتر از اون استفاده نکردم (اون هم فقط واسه تست بود:31:)
از بس با کابل گوشی رو به pc وصل کردم کابلم داره به فنا میره و سینک هم ندارم

دارم رو یه پروژه روی P990 کار میکنم و جواب هم داده اگه بتونم عملیش کنم صدای P1 و G900 که هیچ W550 هم بهش نمیرسه اینو هم از نظر بلندی صدا و هم از نظر کیفیت صدا (منظورم صدای ریز،تس تس ) هستش میگم

mo.mo
11-02-2009, 13:21
سلام .
من دنبال یه راهی برای کانکت شدن به اینترنت با wlan p990 هستم.
یعنی با گوشی کانکت میشم به اینترنت بعد با لب تاب وصل میشم به گوشی(اینترنت).
اگه با کابل هم میشه لطفا بگین.

amir_sa
12-02-2009, 10:38
سلام .
خوب شما با لپ تاپ به اینترنت وصل شو بعد با بلوتوث یا وایرلس از لپ تاپ برای گوشی اینترنت بگیر
سوالت یه کم گنگ بود , یعنی می خوای اینا رو به هم وصل کنی و بعد به اینترنت وصل کنی یا چیز دیگه ؟؟؟؟؟

vahidsport
12-02-2009, 14:19
سلام .

با این راه میتونی از اینترنت گوشی(GPRS) تو کامیپیوتر استفاده کنی با کابل

اول PCSuite رو نصب کن بعد گوشی رو رو حالت فون مود به کامپیوتر وصل کن بعد که وصل کردی باید درایور هاشو نصب کنی که درایور ها تو سی دی گوشی هست خاصه وقتی گوشی به برنامه وصل شد و وقتی هم وصل می شه بالای برنامه مدل گوشی رو میزنه بعد دکمه mobile Network رو بزن از تو اون پنجره یه کانکشن جدید بساز و نوع کانکشنو GPRS انتخاب کن و مراحل رو تا اخربرو بعد از کامل شدنه کانکشن اونو کانکت کن بعد از کانکت شدن که سرعت رو 460K می زنه مثل ایترنت های دیگه یه ایکون کنار ساعت میاد

توضحات زیاد کامل نیست ولی یکمی می تونه کمکت کنه

m_pixel
12-02-2009, 16:12

اول PCSuite رو نصب کن بعد گوشی رو رو حالت فون مود به کامپیوتر وصل کن بعد که وصل کردی باید درایور هاشو نصب کنی که درایور ها تو سی دی گوشی هست خاصه وقتی گوشی به برنامه وصل شد و وقتی هم وصل می شه بالای برنامه مدل گوشی رو میزنه بعد دکمه mobile Network رو بزن از تو اون پنجره یه کانکشن جدید بساز و نوع کانکشنو GPRS انتخاب کن و مراحل رو تا اخربرو بعد از کامل شدنه کانکشن اونو کانکت کن بعد از کانکت شدن که سرعت رو 460K می زنه مثل ایترنت های دیگه یه ایکون کنار ساعت میاد

چطور میشه برعکس این کار رو انجام داد؟(یعنی از اینترنت کامپیوتر توی گوشی استفاده کنی بدون بلوتوث! یاwify)???

vahidsport
12-02-2009, 17:28
چطور میشه برعکس این کار رو انجام داد؟(یعنی از اینترنت کامپیوتر توی گوشی استفاده کنی بدون بلوتوث! یاwify)???

تا انجایی که میدونم تنها راهش همون بلوتوس و ویلن هستش احتمال زیا با کابل نمیشه

msdcorp.ir
12-02-2009, 18:29
اقا يكي به ما كمك رساني كنه اين گوشي ناز و ماني رو چي كار كنم كه فارسي بشه اون كي برد فارسي كه html هست و ريختم برعكس تايپ ميكنه فونت هارو هم ريختم كامل بازم بر عكسه

يه برنامه تميز و راحت سراغ داريد اساتيد p990 كمك

zahedy2006
12-02-2009, 19:40
اقا يكي به ما كمك رساني كنه اين گوشي ناز و ماني رو چي كار كنم كه فارسي بشه اون كي برد فارسي كه html هست و ريختم برعكس تايپ ميكنه فونت هارو هم ريختم كامل بازم بر عكسه

تو کلوپ هک p990 کیبرد فارسی p1 مخصوص P990 رو گذاشته اند که درست کار می کنه

برنامه نصبی برای فارسی سازی کل گوشی هم هست که در مورد من و دوستم باعث ریستارت گوشی میشه

vahidsport
12-02-2009, 22:13

اینو نصب کن ببین جواب میده کیبرد مجازی هست من خودم از این استفاده می کنم

msdcorp.ir
12-02-2009, 23:58
وحيد جان اينو مي خوام اينستال كنم ميگه اين قبلا اينستال شده در صورتي كه من كي بوردو فونت هارو پاك كردم و گوشي هم ريستارت كردم فكر ميكن مشكل كجاست؟

vahidsport
13-02-2009, 00:41
وحيد جان اينو مي خوام اينستال كنم ميگه اين قبلا اينستال شده در صورتي كه من كي بوردو فونت هارو پاك كردم و گوشي هم ريستارت كردم فكر ميكن مشكل كجاست؟

برای هک بیا اینجا و هر کاری گفته انجام بده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای هک ساین این فایل رو با برنامه X-plore بریز تو گوشیت

برنامه ی X-plore رو تو گوگل سرچ کنی این پشکل برات میاره

Farshadd
14-02-2009, 23:47
سلام.

دوستان لطفا منو راهنمایی کنید که چجوری تشخیص بدیم صفحه نمایش p990 اصلی هست یا نه؟؟

خودم اینجوری فکر میکنم که وقتی گوشی خاموش هست یا توی حالت استند بای، در صفحه های غیر اصلی نقاطی یدیده میشه که تقریبا به فاصله 1 میلیمتر از هم قرار دارن ولی در صفحه اصلی اینجوری نیست.

نتیجه من درسته یا نه؟ ( وقتی هم کنار هم با صفحه های روشن مقایسه کنیم صفحه اصلی پر نورتر و شفاف تره. درسته؟؟

سوال سوم اینکه صفحه اصلی پیدا میشه یا نه؟؟ اگه میشه چنده قیمتش؟

نکته: منظورم از صفحه اصلی، اصل بودن خود گوشی نیست. آخه حتی بعضی فرانسوی ها که صفحه عوض میکنن اینجوری میشه.

پیشاپیش سپاس

vahidsport
15-02-2009, 00:03
سلام.

دوستان لطفا منو راهنمایی کنید که چجوری تشخیص بدیم صفحه نمایش p990 اصلی هست یا نه؟؟

خودم اینجوری فکر میکنم که وقتی گوشی خاموش هست یا توی حالت استند بای، در صفحه های غیر اصلی نقاطی یدیده میشه که تقریبا به فاصله 1 میلیمتر از هم قرار دارن ولی در صفحه اصلی اینجوری نیست.
پیشاپیش سپاس

من فکر میکنم این نقاط مربوط میشه به تاچ گوشی همون لمسی بودنش چون رو G900 هم دیدم

< * >> * > * این کد رو در حالت فیلیپ بسته بزن بعد برو رو تو Servise Test بعد Display رو انتخاب کن اینجا صفحه نمایشت رو تست میکنه ببین چطوریه

< = جهت راست
>= جهت چپ

*= ستاره

Farshadd
15-02-2009, 01:48
من فکر میکنم این نقاط مربوط میشه به تاچ گوشی همون لمسی بودنش چون رو g900 هم دیدم

< * >> * > * این کد رو در حالت فیلیپ بسته بزن بعد برو رو تو servise test بعد display رو انتخاب کن اینجا صفحه نمایشت رو تست میکنه ببین چطوریه

< = جهت راست
>= جهت چپ

*= ستاره

آره. کد رو میدونم.

ولی اگه دقت کرده باشین برخی ها هم هستن که صفحشون کاملا یک دسته و اتفاقا همونا حالت لمسیشون هم بهتره.
حالا من نمیدونم که آیا این نقطه دارا صفحه تعویضی هستن یا نه.

و مهمتر اینکه دقیقا مطمئن نیستم که کیفیت و روشنایی صفحه یکدستا بیشتر باشه. چون فقط 1 بار کنار همدیگه دیدمشون و دقیقا هم مقایسه نکردم.

vahidsport
15-02-2009, 13:26
آره. کد رو میدونم.

ولی اگه دقت کرده باشین برخی ها هم هستن که صفحشون کاملا یک دسته و اتفاقا همونا حالت لمسیشون هم بهتره.

و مهمتر اینکه دقیقا مطمئن نیستم که کیفیت و روشنایی صفحه یکدستا بیشتر باشه. چون فقط 1 بار کنار همدیگه دیدمشون و دقیقا هم مقایسه نکردم.

برای من هم اون نقاط رو داره و من تاچشو عوض کردم و حالت لمسی فکر نمیکنم به lcd مربوط بشه به تاچ رپط داره در مورد نور صفحه هم من با p1 مقایسه کردم برای گوشی که 990 هست و اون نقاط رو داره بیشتر بوده اگی میتونی یه مقایسه کن

یکی از رفیقام که 990 داره ماله انونم داره فکر میکنم

vahidsport
15-02-2009, 13:26
آره. کد رو میدونم.

برای من هم اون نقاط رو داره و من تاچشو عوض کردم و حالت لمسی فکر نمیکنم به lcd مربوط بشه به تاچ رپط داره در مورد نور صفحه هم من با p1 مقایسه کردم برای گوشیم که 990 هست و اون نقاط رو داره بیشتر بوده اگی میتونی یه مقایسه کن

Farshadd
15-02-2009, 14:00
برای من هم اون نقاط رو داره و من تاچشو عوض کردم و حالت لمسی فکر نمیکنم به lcd مربوط بشه به تاچ رپط داره در مورد نور صفحه هم من با p1 مقایسه کردم برای گوشیم که 990 هست و اون نقاط رو داره بیشتر بوده اگی میتونی یه مقایسه کن

صفحه قبلی اون نقاط رو نداشت؟؟

vahidsport
15-02-2009, 14:23
صفحه قبلی اون نقاط رو نداشت؟؟

نمی دونم چون وقتی گوشی رو خریدم همون روز دادم عوض کردن و توجه نکردم:41:

ahmad154
17-02-2009, 00:00
آره. کد رو میدونم.

با سلام
پي 990 رو كه دارم جزو اولين گوشيهايي كه اومده ،از اول هم اون نقاط رو داشت .:worried:

mo.mo
17-02-2009, 10:04

خیلی ممنون فک میکنم همین قدر هم کافی باشه فقط از pc suite خود گوشی استفاده کنم یا شما نرم افزار دیگه ای رو پیشنهاد میکنید.

shahshahani
17-02-2009, 10:15
سلام
نه فقط با pc suit ميشه اين كار رو كرد و نرم افزار هاي ديگه لازم نيست.
موفق باشي.

vahidsport
18-02-2009, 10:39
سلام به همه

من دو تا درایور صدا برای 990 دارم که از یکیش خوشم امده ولی صدای هندسفریش تو صدای کمه کم هم بازم زیاده حالا راهی هست تا من بتونم صدای هندسفریه اون یکی درایورم که صداش خوبه با این ترکیب کنم؟

ممنون

vahid_civil
22-02-2009, 20:35
پی 990 تمیز رو دست دوم علالدین امروز میدادن 195 تومن. دو جا هم با این قیمت میفروختن.
دیگه نمیدونم گوشی ما مثل گوشی من که ضربه زیاد خورده و رنگ بغلش رفته چند بخرن !

رفتم امروز مخابرات . گفتم وسط مکالمه قطع میشه . سیم کارتو رو یه گوشی دیگه امتحان کرد مشکلی نداشت. البته نمیتونه مطوئن باشه این روش چون بعضی وقتا قطع میشه و بعضی وقتا قطع نمیشه. بنابر این هیچ کس به حرف من که روی یه گوشی دیگه هم تست کردم گوش نکرد و گفتن مشکل از گوشیته !

vahidsport
22-02-2009, 22:26
من تمیزشو 150 تو علائدین قیمت کردم و رفیقم 130 خرید و تقریبا تمیز بود

shahshahani
23-02-2009, 09:30
مال منو زير صد فكر كم بخرن چون خيلي درب و داغونش كردم....:31:

met@llica
26-02-2009, 09:27
سلام بچه ها..
من می خواستم یه مموری واسه گوشیم بخرم..اینی که الان روشه اصلی نیست..میخواستم یه کم
راهنماییم کنید که بهم نندازن..ویکی دیگه اینکه p990 تا چقدر و ساپورت میکنه...قیمتشم بگید....

ممنونم....

shahshahani
01-03-2009, 12:58
ميگن تا چهار گيگ رو ساپورت ميكنه ولي فكر كنم بيشتر هم بشه...
خيلي مصيبت داره برا تست كردنش كه واقعا يه چيز خوب گيرت بياد.
خودم نحوه تست كردن مفصلشو تو همين تاپيك گذاشتم.
با اسم من سرچ كن پيدا ميشه.حال ندارم دوباره بنويسم... خيلي طولانيه...
اگه نشد بگو تا دوباره بنويسم.... چاره چيه؟ :31:

kshoorangiz
01-03-2009, 21:58
سلام دوستان

من می خواهم برنامه ی موبایل بانک اقتصاد نوین را روی گوشی خودم p910 نصب کنم، اما با خطای kernel exe 3 مواجه می شوم.
لطفا راهنمایی کنید.

Spak
02-03-2009, 10:05
سلام . گوشیم شارژ نمیشه توی این 2 سالی که دارمش اولین باره که داره اذیتم میکنه از دیروز تا حالا هرچی میزنمش توشارژ اصلا انگار نه انگار . بعد از یه مدت ک هتو حالت خاموشی داره شارژ میشه صفحش خاموش میشه چراغ قرمز نورش ضعیف . شارژر مشکلی نداره چون تمام علائم مربوط به شارژ شدن رو داره ولی باطری پر نمیشه !! چند روز دیگه میخواستم یه گوشی دیگه بگیرم تو این هفته آخر . . . ! اشکال از باطریه یا گوشی ؟

Sasuke-7
02-03-2009, 16:42
سلام . گوشیم شارژ نمیشه توی این 2 سالی که دارمش اولین باره که داره اذیتم میکنه از دیروز تا حالا هرچی میزنمش توشارژ اصلا انگار نه انگار . بعد از یه مدت ک هتو حالت خاموشی داره شارژ میشه صفحش خاموش میشه چراغ قرمز نورش ضعیف . شارژر مشکلی نداره چون تمام علائم مربوط به شارژ شدن رو داره ولی باطری پر نمیشه !! چند روز دیگه میخواستم یه گوشی دیگه بگیرم تو این هفته آخر . . . ! اشکال از باطریه یا گوشی ؟
به احتمال زیاد از باتری فکر کنم سولفات شده البته شاید از جاهاییه انتقال میدن به باتری هم باشه ولی باتری خودش بیشترین عامل هم میتونه باشه!

met@llica
02-03-2009, 20:04
ميگن تا چهار گيگ رو ساپورت ميكنه ولي فكر كنم بيشتر هم بشه...
خيلي مصيبت داره برا تست كردنش كه واقعا يه چيز خوب گيرت بياد.
خودم نحوه تست كردن مفصلشو تو همين تاپيك گذاشتم.
با اسم من سرچ كن پيدا ميشه.حال ندارم دوباره بنويسم... خيلي طولانيه...
اگه نشد بگو تا دوباره بنويسم.... چاره چيه؟ :31:
سلام بر دوست عزیز..ماشالا شما این تاپیک و ترکوندین...:20:
من تا سه روز باید بگردم...اگه ممکنه زحمتشو بکشید...:2:
ممنونم....:10:

vahidsport
02-03-2009, 22:09
من این رمو 9 تومن گرفتم اصلی هست و پشت رم هم Made in JAPََAN نوشته شده و گوشی باهاش هیچ مشکلی نداره سرعتش هم بالاست

فروشنده می گفت اگه گوشیت سری اول یا اصل فرانسه باشه تا 8گیگ رو می تونه ساپورت کنه

عکس هم با خود گوشی (P990) گرفتم

amir_6994
03-03-2009, 11:08
سلام.بچه ها گوشی من یکدفعه فونتش به صورت bold شد.من فونت خودشو میخوام.باید چکار کنم؟؟؟؟؟ممنون

shahshahani
07-03-2009, 11:07
ببين چهار تا فونت سر جاشه؟
يعني اون كه مربوط به غير بولد بود پاك نشده؟
موفق باشي.

m.s.f
07-03-2009, 16:49
ماشالله هر وقت توو این تاپیک میام حرف از فروختن p990 دست دوم و چند میخرن و این چیزا بود:45:
.
.
.
حالا چند میخرن ؟:31: من 2 ساله دارمش ، تمیز تمیز هم هست :27:

آخه کسی که میفروشه 180-190حتما با قیمت کمتری خریده که داره با این قیمت میده

shahshahani
08-03-2009, 11:52
سلام بر دوست عزیز..ماشالا شما این تاپیک و ترکوندین...:20:
من تا سه روز باید بگردم...اگه ممکنه زحمتشو بکشید...:2:
ممنونم....:10:
بفرما پيداش كردم ولي يه دونه ديگه بود كه از اين مفصل تر نوشته بودم:

بزار تو گوشیت چند تا عکس باهاش بگیر و دقت کن حتما تو مموری ذخیره بشن.حدود 10 تا عکس بگیر.بعد برو نگاه کن ببین عکی ها سالمن یا مثل عکس های نصفه دانلود شده ان؟
چند تا برنامه جاوا و سیس بریز و نصب کن رو مموری...چند تا فایل با بلوتوث بگیر و بده و از این جور کارا دیگه....
موفق باشی.
موفق باشي.

Alishmas
08-03-2009, 13:45
اين گوشی رو ميشه هک کرد ؟

اگه ميشه با هک چه تغييراتی روی گوشی ميشه اعمال کرد ؟

برای آموزشش به کدوم تاپيک مراجعه کنم ؟

Sasuke-7
08-03-2009, 18:02
اين گوشی رو ميشه هک کرد ؟

اگه ميشه با هک چه تغييراتی روی گوشی ميشه اعمال کرد ؟

برای آموزشش به کدوم تاپيک مراجعه کنم ؟
در تاپیک هک گوشی به بخض uiq3 مراجعه کنید!

shahshahani
09-03-2009, 12:37
سلام به همه دوستان و اساتید.
وایرلس گوشیم مشکل پیدا کرد...
اسکن میکنه ولی کانکت نمیشه...
همش مینویسه unable to connect
قبلا وصل میشد...
حالا چه کنم؟
ممنون.

vahidsport
09-03-2009, 16:01
گوشی تو عوض کن صد در صد درست میشه:31:

تنظیمات Proxy و User و Pass رو درست دادی؟

از کجا میدونی ایراد از گوشیته شاید مشکل از کامپیوترت باشه

shahshahani
09-03-2009, 17:56
کامپیوترم کجا بود؟
من از وایرلس دانشکدمون استفاده میکردم که پابلیک بود و نه یوزرنیم پسوورد میخواست و نه تنظیمات proxy.
قبلا کانکت میشد ولی الان نمیشه.
کمکککک...

amir_sa
09-03-2009, 22:49
شايد تنظيماتش عوض شده و تو خبر نداري ، اگه بقيه هم مشكل دارند
يا شايد هم چون زياد استفاده ميكني از اينترنت دانشگاه دسترسي تو رو محدود كردن

shahshahani
10-03-2009, 09:52
شايد تنظيماتش عوض شده و تو خبر نداري ، اگه بقيه هم مشكل دارند
يا شايد هم چون زياد استفاده ميكني از اينترنت دانشگاه دسترسي تو رو محدود كردن

نه بقیه همه لپتاپ دارن و راحت وصل میشن... فکر نمیکنم تنظیماتش عوض شده باشه چون کنارش عکس قفل یا چیز دیگه ای نمیاد...

استفاده من از وایرلس هم خیلی کمتر از بعضی هاست که لپتاپ دارن.... آخه با موبایل مگه چقدر میشه تو اینترنت چرخید؟ اگه قرار بود دسترسی کسی محدود کنن من نفر آخر بودم...:دی

amir_sa
10-03-2009, 10:43
نه بقیه همه لپتاپ دارن و راحت وصل میشن... فکر نمیکنم تنظیماتش عوض شده باشه چون کنارش عکس قفل یا چیز دیگه ای نمیاد...

استفاده من از وایرلس هم خیلی کمتر از بعضی هاست که لپتاپ دارن.... آخه با موبایل مگه چقدر میشه تو اینترنت چرخید؟ اگه قرار بود دسترسی کسی محدود کنن من نفر آخر بودم...
هر کی ندونه من که تو رو خوب میشناسم :دی
به صورت دستی کانکشنت رو دوباره بساز , اگه نشد گوشیت رو آپدیت کن :31:

J.Damon
10-03-2009, 21:08
آقا خسته نباشيد ، مدتها بود كه به انيجا سر نزده بودم ، البته فقط به اني تايپك ،‌يه مشكلي دارم ،‌مشكل كه نه ، مي خوام بدونم مي شه home page ،‌ Web خود گوشي رو عوض كرد ،‌ ببخشيد فرصت نداشتم بخوام مطالب رو بخونم ، جستجو هم كه زياد به دردم نمي خوره ، اگه ميشه يه راهنمائي بكنيد .

shahshahani
11-03-2009, 12:36
بله میشه.
شما توی bookmark بروزر گوشی یه جدید بساز و اونو بزار اول.
موفق باشی.

sm6m10
12-03-2009, 08:19
چطوری سرعت p990را بیشتر کنم؟
ایا با همراه اول می تونم به اینترنت وصل شم چطوری؟

amir_sa
12-03-2009, 08:40
چطوری سرعت p990را بیشتر کنم؟
ایا با همراه اول می تونم به اینترنت وصل شم چطوری؟
سرعت چي منظورته ؟ اگه سرعت خود گوشي رو ميگي با آپديت بهتر ميشه ويا با بستن نرم افزار هاي كه در task manager باز هستند

بايد بري اينترنت رو فعال كني ، درست نمي دونم فكر كنم بايد بري دفاتر مخابراتي

Hamid..God
12-03-2009, 09:58
سلام این تاپیک برا انتخواب بهترین گوشی سال از نظر کاربران p30w هست که X1 هم توش حضور داره

کد:
محض اطلاع تا این لحظه X1 با یک رای کمتر از n96 در مقام دوم قرار داره

اینم تاپیک بهترین برندموبایل

سونی اریکسون با 4 رای بعد از نوکیا در مقام دومه

کلا دوستان یه سری نظر سنجی راه انداختن که می تونید تو قسمت نقد و برسی گوشی ببینینش و توش شرکت کنین

از دوستان می خوام برا بهتر شدن نتیجه تو این نظر سنجی شرکت کنین

sm6m10
13-03-2009, 01:54
سرعت چي منظورته ؟ اگه سرعت خود گوشي رو ميگي با آپديت بهتر ميشه ويا با بستن نرم افزار هاي كه در task manager باز هستند

بايد بري اينترنت رو فعال كني ، درست نمي دونم فكر كنم بايد بري دفاتر مخابراتي

وقتی می خوام اهنگ یا هر چی که حجمش چند مگ از دوستم بگیرم موقع ذخیره شدن busy میزنه در حالی که مال n95خیلی سریع ؟

mohammad_1ta
13-03-2009, 09:33
وقتی می خوام اهنگ یا هر چی که حجمش چند مگ از دوستم بگیرم موقع ذخیره شدن busy میزنه در حالی که مال n95خیلی سریع ؟

شما باید از هک تغییر آدرس ذخیره فایل بلوتوث استفاده کنین تا تو 2 سوت فایل رو Save کنه :46::31:

vahidsport
13-03-2009, 12:49
وقتی می خوام اهنگ یا هر چی که حجمش چند مگ از دوستم بگیرم موقع ذخیره شدن busy میزنه در حالی که مال n95خیلی سریع ؟ اینو حتما نصب کن تو فون مموری بعد ریست کن گوشی رو 50مگ فایل رو که از بلوتوس میگیری تو 1 ثانیه تو D:/indox سیو میکنه بعد گوشی تو بکوب تو صورت دوستت که N95 داره:31:

ehsannet9003
13-03-2009, 21:30
یعنی دیگه داخل مسجها نمی افته و اگه برنامه رو پاک کنیم دوباره مثل اول میشه

amir_sa
14-03-2009, 00:28
یعنی دیگه داخل مسجها نمی افته و اگه برنامه رو پاک کنیم دوباره مثل اول میشه
نه
ميره داخل پوشه inbox كه هم دسترسي بهش راحت تره هم سرعت ريختن سريع تره
نيازي هم نيست كه پاك كني