مشاهده نسخه کامل
: کلوپ P910i-P990
جای دور رفتی پسر خوب
باید می رفتی به سایت سونی اریکسون !
من رفتم نداشت!!
پس تو نت دنبالش نگرد
شاید علائدین داشته باشه
زیر زمینش یکی هست همه ی دفترچه فارسی ها رو داره
عزيزم من توي شيراز هستم
آقا من تو يك سايتي خوندم پيچگوشي مخصوص تو جعبش هست مال شما هم بود
:43: بچه ها دو سه تا سوال:
1-گوشي p990 با بازي ها و تم ها هم مثل نرم افزار ها مشكل داره ؟
2-آيا از شكل ظاهري گوشي ميشه فهميد اصله يا نه؟(فرانسوي-چيني-نونييم)
3-بعد از اين مدتي كه اين گوشي رو تست كردين آيا به كسي پيشنهادش ميكنين؟
4-آخرين قيمت اين گوشي تو اين يكي دو روزيه اخير چند بوده؟
چه مشکلی من که مشکل ندیدم
-آيا از شكل ظاهري گوشي ميشه فهميد اصله يا نه؟(فرانسوي-چيني-نونييم)
نه
من که ازش رازیم
-آخرين قيمت اين گوشي تو اين يكي دو روزيه اخير چند بوده؟
حدود 350
سلام من یه تازه واردم تمام صفحات این تایپیک رو خوندم الان یه 3 روزی هست که p990خریدم این بهترین گوشی موجود در بازار ایران هست من خیلی باهاش حال میکنم .N95 و P1 رو ول کنید بابا N95 که فقط به خاطر دوربینش مورد علاقه مردم هست.فعلا خداحافظ:31:
Silwestern
04-07-2007, 20:46
اونایی که 990 دارن بگن نرم افزارخوریش چطوره؟ حال میده یا نه ؟ نمیشه در حد ویندوز موبایل انتظار داشت که نرم افزار داشته باشه ولی نرم افزارهایی مثل ضبط صدای خفن - ماشین حساب - دیکشنری یا .... واسش هست یا نه؟
سلام يك سوال داشتم چه جوري ميشه فهميد گوشي فرانسه است يا چيني
لطفا جواب بدين يك چيز علكي تو پامون نكنن
سلام.من گوشیمو اپ کردم ولی صدای اسپیکر برا حرف زدن خیلی کم شده چیکار میشه کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز 10 -12 تاتم برای 990 البته شایدتکراری باشه بهرحال تقدیم باعشق
The_Last_Samurai
05-07-2007, 02:25
سلام.
بچه ها از وقتی که P990 برادرم رو اپ کردم وقتی که میرم توی دوربین برای عکس برداری فوکوس میکنه ولی وقتی مزنم سر فیلم یرداری فوکوس از بین میره.در صورتی که قبل از اپ اینجور نبود.
اگه کسی میدونه بگه دلیلش چیه؟
کسی جواب من رو نمیده
Silwestern
05-07-2007, 11:10
حال کردم از بروبچ 990 دار !!! چقدر اکتیو !!!
دوستان هرکی بلده طریقه فلش کردن p990i رو اینجا آموزش بده .
طریقه فلش به USB باشه که خیلی خوبه .
و فایل های مورد نیار هم بگین . چیا لازمه .
ممنونتون میشم .
دوستان من گوشیم دیگه smsنشون نمی ده باید برم تو مسیج تا بیبنم.کمک کنید چیکار کنم
aaamirrr
05-07-2007, 16:41
پایه باش با هم گوشی ها رو عوض کنیم:31:
ولی هر چی میگردم بهترشو پیدا نمی کنم:5:
من به سرم زده یه jasjar بگیرم. بیا دوتایی این کارو بکنیم.:10:
safir_filthy
05-07-2007, 17:04
اونایی که 990 دارن بگن نرم افزارخوریش چطوره؟ حال میده یا نه ؟ نمیشه در حد ویندوز موبایل انتظار داشت که نرم افزار داشته باشه ولی نرم افزارهایی مثل ضبط صدای خفن - ماشین حساب - دیکشنری یا .... واسش هست یا نه؟
سلام دوست عزیز
هرچی که فکر می کنی برای گوشی درست کردن از ماشین حساب خفن تا ضبط کردن صدا اینجوری که پیش میره برای پرواز با P990 خودمونو باید آماده کنیم:21: :21: :21:
safir_filthy
05-07-2007, 17:11
من فریم ور جدید و گرفتم گوشی توپ شده در ضمن اون 4 تا فونتم ریختم گوشی فارسی شد
phone:
CXC162037 R9F011
prgCXC162037_CCPU_HE_LL_NI
faryad_ml
06-07-2007, 04:13
سلام /خوبین ؟ نه خبر؟بچه ها من نیاز فوری به نرم افزار برای ارسال و دریافت اس ام اس فارسی دارم !هیچ کدوم از راه حل های موجود در تاپیک هم مشکلمو حل نکرد البته بعضیهاش قبلا کارمی کرد ولی الان هیچ کدوم قابل استفاده نیستند و خود سایتشم پشتیبانی نمی کنه پس لطفا کمکم کنین نرم افزارهای زیر رو هرکی داره وبا توضیحات لازم لطفا واسم بزارین /ممنونم:
1) نرم افزار جهت دریافت و ارسال اس ام اس فارسی
2)نرم افزار انتی ویروس برای گوشی
3)نرم افزار انتی ویروس برای مموری کارت
4)نرم افزار قفل و دادن رمز شخصی برای پوشه هاو فایلها و....
5)نرم افزار منشی تلفنی
همه این نرم افزار ها تقریبا بنوعی قبلا در این تاپیک موجود بود وکارمی کردند ولی الان اون قبلی ها که تو تاپیک و صفحات مختلفش هست قابلیت ندارن لطفا راهنمایی و کمک کنید /
-----------------------------------------------
فریاد یک روزنامه نگار
بابا دمتون خیلی گرمه !!!!!!!!!!!!!!! یعنی هیچ کگس جواب منو بلد نیستش ؟!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.
بچه ها از وقتی که P990 برادرم رو اپ کردم وقتی که میرم توی دوربین برای عکس برداری فوکوس میکنه ولی وقتی مزنم سر فیلم یرداری فوکوس از بین میره.در صورتی که قبل از اپ اینجور نبود.
اگه کسی میدونه بگه دلیلش چیه؟
مال آپدیت نیست. مال من هم از همون اول همینجوریه.
شاید فکر کردن فوکوس بینهایت برای فیلمبرداری بهتره (اگه سوژه ازت دور باشه و در حال حرکت قطعا اینجوری بهتره) و در ضمن سریعتر.
faryad_ml
06-07-2007, 18:56
راهنمای آپدیت کردن گوشی P990 با استفاده از برنامه Sony Ericsson Update Service
نسخه مرجع: 2.7.4.8.2
الف) پیش نیازها:
1-نصب درایورهای گوشی از روی CD همراه
2-دانلود و نصب برنامه Adobe Flash Player
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3-دانلود و نصب برنامه Sony Ericsson Update Service
4-متصل بودن به اینترنت ترجیحا پرسرعت در تمام مراحل آپدیت.
5- قبل از شروع مطمئن شوید اطلاعات گوشیتان را Back Up گرفته اید.
ب) مراحل کار:
1- برنامه SEUS را اجرا کنید، پس از مدتی یک انیمیشن نمایش داده میشود.
2- در نمای بعدی، برنامه چک میکند که آیا آپدیتی برای خود برنامه موجود است یا خیر. بسته به ورژن برنامه و سرعت اینترنت، این مرحله بین یک دقیقه تا یک ساعت طول میکشد.
3- در صفحه بعد، English UK را به عنوان زبان انتخاب کنید.
4- Start را کلیک کنید.
5- Accept را کلیک کنید.
6- در این صفحه باید آخرین شکل (سمت راست) را به عنوان شکل گوشی انتخاب کنید و روی Continue کلیک کنید.
7- در این صفحه P990 را انتخاب کرده و روی Continue کلیک کنید.
8- در مرحله بعدی باید گوشی را خاموش کنید، باتری را درآورید، دوباره باتری را داخل گوشی قرار دهید، دکمه C را نگه داشته و کابل را که قبلا به PC وصل کرده اید، به گوشی وصل کنید (در حالی که همچنان Cرا نگه داشته اید) و در آخرین مرحله وقتی عبارت Release C button نمایش داده شد، دکمه C را رها کنید.
امکان داره در این مرحله، دستگاه گوشی رو نشناسه و بخواد درایورشو از روی CD همراه یا اینترنت نصب کنه، بنابراین قبل از شروع ترجیحا CD رو داخل درایو بذارید و پس از پایان نصب درایور، برنامه رو ببندید و دوباره اجرا کنید و گوشی رو هم از کابل جدا کنید.
9- در این مرحله، برنامه ورژن Firm Ware گوشی را با آخرین ورژن موجود مطابقت میدهد.
10- در مرحله بعد، اگر ورژن جدیدی موجود باشد، عبارت Update Your P990i به همراه اسم ورژن جدید نمایش داده میشود، که باید continue را کلیک کنید.
11- بعد چند سوال مبنی بر اینکه "آیا از محتویات گوشی BackUp گرفته اید" و "همه اطلاعات گوشی بعد از آپدیت پاک خواهند شد"، میپرسد که اگر مطمئن هستید، همه را با Yes جواب بدید.
12- بعد برنامه شروع به دانلود Firm Ware میکند که چیزی در حدود 70 تا 75 مگابایت است.
13 بعد از اتمام دانلود، برنامه فایل دانلود شده را روی گوشی نصب میکند که حدود 13 تا 15 دقیقه طول میکشد.
14- در صورت اتمام موفقیت آمیز آپدیت، صفحه ای نشان داده میشود که میگوید: باتری را خارج کرده و دوباره جا بزنید و گوشی را روشن کنید؛ کابل را از گوشی جدا کنید و کارهای گفته شده را انجام دهید.
15- وقتی گوشی را روشن میکنید، مثل روز اول که گوشی را خریدید، باید زبان انتخاب کنید که UK English را انتخاب کنید.
16- تموم شد!
با سلام و تشکر از محبت های بی دریغ شما دوستان بویژه متاپکس عزیزم که همیشه با راهنمایی های خود را بهره مند و شرمنده می کند.
بالاخره بعداز مدتها تنبلی رو کنار گذاشتم و برای بار دوم گوشیمو آپدیت نمودم .البته با دیال آپ چون تو چالوس هستم .حدود 6 ساعت و نیم کلش طول کشید ولی خوب ظاهرا موفقیت آمیز بوده ولی تغییر آنچنانی احساس نکردم فقط اون خط اولش اضافه شده و صداشم فکر کنم کمی بلند تر شده همین درکل خوب بود و پشیمون نیستم اینم مشخخصاتش :
phon:
cxc162037 rpg007
bloetooth:
dxc162058 r5a01
orgahizer:
cxc162036 r6d23
cda:
cda 162007/2r6d32
اگه انتی ویروس خوب و جدید واسه گوشی ومموری کارت داشتین با طریقه کارش واسم بذارین.
همینطور نرم افزار قفل کردن و رمز شخصی دادن برای پوشه ها و فیلها و نیز طریقه جدیدی واسه دریافت و ارسال اس ام اس ها بصورت فارسی /
ممنونم /موفق باشین / یا حق
یه سری هم به من بزنین :
--------------------------------
فریاد یک روزنامه نگار
Mahyar25
06-07-2007, 19:53
من فریم ور جدید و گرفتم گوشی توپ شده در ضمن اون 4 تا فونتم ریختم گوشی فارسی شد
phone:
CXC162037 R9F011
prgCXC162037_CCPU_HE_LL_NI
سلام دوست عزیز . یعنی شما الان گوشیتونو آپدیت کردین؟ چون این فریمویر جدیدش نیست و مشخصات جدیدش اینه : :
Phone : CXC162037 R9G007
bluetooth : CXC162058 R5A01
orgahizer : CXC162036 R6D23
cda: CDA162007/2 R6D23
faryad_ml
06-07-2007, 21:37
رامیار جان این Re boot که میگی چجوریه.منظورت اینه که گوشی و ری استارت کنم؟
در ضمن من با خود کابل گوشی فونت ها رو ریختم.و برنامه pc suit نصب نبود یعنی خود گوشی به عنوان یه رم ریدر عمل کرده.در ضمن تمام مراحلی رو که گفتی انجام دادم فقط این Re boot چیه?
(لطفا هر کس دید و بلد بود راهنمایی کنه)
من که آخرش سر در نیووردم اگه می شه واستون امکان داره این چهارتا فایلو واسمون بذارین اینجا تا بگیریم / ممنون
B L A S T E R
06-07-2007, 23:57
به نظر شما چرا p910 از 990 گرونتره؟
من شنيدم كه تا چند وقت ديگه p990 مياد تا زير سيصدهزارتومن!!!
كه البته دور از ذهن هم نيست
اونوقت تكليف اونايي كه 650 تومن پول بالاي اين گوشي دادن چي ميشه؟؟؟
milad-uranium
07-07-2007, 12:25
سلام بچه ها . من می خواستم یک p990i بگیرم . می خواستم اببینم اگه کسی در مورد معایب و مزایاش چیزی میدونه بزاره . mersi
Mahyar25
07-07-2007, 14:07
من که آخرش سر در نیووردم اگه می شه واستون امکان داره این چهارتا فایلو واسمون بذارین اینجا تا بگیریم / ممنون
vahid182
07-07-2007, 14:11
سلام
آقا تو P990 چطوری میشه تمهايی که نصب کرديمو ديگه نمی خوايم رو Uninstall کنيم؟؟
yazdanP990i
07-07-2007, 15:05
سلام به همه دوستان سوني اريكسون باز
من يه مشكل جدي دارم لطفا اگه ميتونيد كمكم كنيد . من گوشيم P990i هست اما وقتب با قلم استفاده ميكنم رو قسمت پايني صفحه LCD قاتي ميكنه و الكي خط ميكشه . چيكار ميتونم بكنم . لطفا كمكم كنيد ممنونم.
آقا من تو يك سايتي خوندم پيچگوشي مخصوص تو جعبش هست مال شما هم بود
بله، باید باشه.
:43: بچه ها دو سه تا سوال:
2-آيا از شكل ظاهري گوشي ميشه فهميد اصله يا نه؟(فرانسوي-چيني-نونييم)
4-آخرين قيمت اين گوشي تو اين يكي دو روزيه اخير چند بوده؟
1- P990 با هیچ نرم افزار و بازی که تایید شده باشه و کرک نشده باشه، مشکلی نداره. اگه مشکلی هم باشه، از برنامه هست، نه گوشی.
2- تنها معیار تشخیص از روی ظاهر، عبارت Made in France یا کشور دیگه هست که روی یک لیبل پشت گوشی و زیر باتری نوشته شده، و البته روی جعبه. اگه بارکد رو تو ااین سایت وارد کنی بهت میگه ساخت کجاست. همه اینا به شرطی که لیبل تقلبی نباشه و خودشون پرینت نگرفته باشن.
3- بستگی به شخصش داره، اگه طرف مشکلی نداشته باشه، قطعا.
4- 320 تا 340
فعلا اینا هست:
لینک مشکل داره...
We're sorry, this file has expired.
تو پستهای قبلی بحث شده، ولی پست 1280 رو نگاه کن.
سلام.من گوشیمو اپ کردم ولی صدای اسپیکر برا حرف زدن خیلی کم شده چیکار میشه کرد
من که چیزی حس نکردم، ولی منتظر آپدیت بعدی (تو ماه آگوست) باش.
دوستان من گوشیم دیگه smsنشون نمی ده باید برم تو مسیج تا بیبنم.کمک کنید چیکار کنم
یعنی چی؟ یعنی وقتی مسیج میاد، یه صفحه باز نمیشه بگه new message from " *" ?
بابا دمتون خیلی گرمه !!!!!!!!!!!!!!! یعنی هیچ کگس جواب منو بلد نیستش ؟!!!!!!!!!!!!!!!
من یکی شرمنده ام فریاد جان.
سلام
آقا تو P990 چطوری میشه تمهايی که نصب کرديمو ديگه نمی خوايم رو Uninstall کنيم؟؟
تو لیست تمها روی اسم تم کلیک کن و وارد صفحه preview میشی، بعد بالای صفحه فلش کنار اسم تم رو بزن و...
سلام به همه دوستان سوني اريكسون باز
من يه مشكل جدي دارم لطفا اگه ميتونيد كمكم كنيد . من گوشيم P990i هست اما وقتب با قلم استفاده ميكنم رو قسمت پايني صفحه LCD قاتي ميكنه و الكي خط ميكشه . چيكار ميتونم بكنم . لطفا كمكم كنيد ممنونم.
چه موقعی این طوری میشه؟ یعنی وقتی میخوای چیزی بنویسی یا حتی وقتی فقط فیلیپ رو باز میکنی؟ یه کم بیشتر توضیح بده.
yazdanP990i
07-07-2007, 16:12
چه موقعی این طوری میشه؟ یعنی وقتی میخوای چیزی بنویسی یا حتی وقتی فقط فیلیپ رو باز میکنی؟ یه کم بیشتر توضیح بده.
مثلا تو دفترچه تلفنم اگه هسماي رو كه تو قسمت پاين lcd نوشه رو بخوام انتخاب كنم 3 يا 4 تا بالا ترش انتخواب ميشه . يا وقتي ميخوام تو قسمت note با قلم چيزي بنويسم خط خطي ميكنه اگه پايمه صفحه ببرو قلمشو . تو منوي مخفيشم تو قسمت تست touch screen همين مشكل وجود داره . عجيب اينه كه بعضي روزا خوب ميشه !
مثلا تو دفترچه تلفنم اگه هسماي رو كه تو قسمت پاين lcd نوشه رو بخوام انتخاب كنم 3 يا 4 تا بالا ترش انتخواب ميشه . يا وقتي ميخوام تو قسمت note با قلم چيزي بنويسم خط خطي ميكنه اگه پايمه صفحه ببرو قلمشو . تو منوي مخفيشم تو قسمت تست touch screen همين مشكل وجود داره . عجيب اينه كه بعضي روزا خوب ميشه !
اول مستر ریست کن. اگه درست نشد باید آپدیت کنی (پست 895). اگه باز هم درست نشد، مشکل سخت افزاریه.
ببینم، رو گوشی برنامه ای نصب نکردی یا گوشی ضربه نخورده؟ یا هر چیز دیگه؟
حواست باشه موقع مستر ریست، گزینه delete user application رو تیک نزنی.
yazdanP990i
07-07-2007, 16:29
اول مستر ریست کن. اگه درست نشد باید آپدیت کنی (پست 895). اگه باز هم درست نشد، مشکل سخت افزاریه.
من مستر ريست كردم درست نشد . يهه سري تم و بازي هم نصب كردم . ضربه هم نخورده
اگه هميشه خراب بود قطعا سخت افزاري بود اما اينكه بعضي وقتا كاملا درست كار ميكنه چه دليلي ميتونه داشته باشه ؟
yazdanP990i
07-07-2007, 16:32
يه چيز ديگه الان يادم اومد . من اوايل حدود 2 الي 3 هفته اول نمي دونستم نبايد با دست به جاي قلم استفاده كنم و چون فيليپ رو هم باز كرده بودم مثلا مقتي گوشي زنگ ميخورد با دست accept مي كردم ( درست همون جايه كه الان مشكل داره . رو lcd )
من مستر ريست كردم درست نشد . يهه سري تم و بازي هم نصب كردم . ضربه هم نخورده
اگه هميشه خراب بود قطعا سخت افزاري بود اما اينكه بعضي وقتا كاملا درست كار ميكنه چه دليلي ميتونه داشته باشه ؟
يه چيز ديگه الان يادم اومد . من اوايل حدود 2 الي 3 هفته اول نمي دونستم نبايد با دست به جاي قلم استفاده كنم و چون فيليپ رو هم باز كرده بودم مثلا مقتي گوشي زنگ ميخورد با دست accept مي كردم ( درست همون جايه كه الان مشكل داره . رو lcd )
اگه اینجوریه، ببر نمایندگیش نشون بده، چون اینطوری درست نمیشه. فقط دعا کن نیازی به تعویض lcd نباشه، چون از فروشنده شنیدم که قیمتش 250 هزار تومنه. شاید هم سنسوراش خراب شدن. به هر حال ببر نمایندگی.
yazdanP990i
07-07-2007, 17:04
اگه اینجوریه، ببر نمایندگیش نشون بده، چون اینطوری درست نمیشه. فقط دعا کن نیازی به تعویض lcd نباشه، چون از فروشنده شنیدم که قیمتش 250 هزار تومنه. شاید هم سنسوراش خراب شدن. به هر حال ببر نمایندگی.
ااوه اوه 250000 تومن :13: :18: به خاطر دست زدن لينجوري شده يا ربطي نداره ؟
ااوه اوه 250000 تومن :13: :18: به خاطر دست زدن لينجوري شده يا ربطي نداره ؟
اگه گارانتی اصلیه که مشکلی نیست ولی اگه نداشته باشه...
احتمال زیاد به خاطر دست زدن اینجوری شده. ببر نشون بده ببین چی میگن.
rezasadeghi
07-07-2007, 17:57
رفقا سلام جریان hidden در p990i چیه؟
amirlovely
07-07-2007, 21:25
سلام من اپديت كردم 22 دقيقه كشيد دانلود كرد ونصب كردفقط وقتي تموم شد صفحه امد گفت كابل رو جدا كن وباطريشو..... بنداز والانم خوب كار مي كنه وسرعتش امده بالا
فقط من چند مقاله پيش مي خوندم نوشته بودند كه بايد عكس غروب افتاب از اين چيزا بايد وگرنه درست اپديت نشده
حالا مي خواستم ببينم ايا ماله من درست اپديت شده يا نه؟؟؟؟؟
rezasadeghi
07-07-2007, 21:30
اخه عزیز دل اگه درست آپدیت نشده بود که به این خوبی کار نمیکرد.
rezasadeghi
07-07-2007, 21:33
نمیدونی جریان hidden چیه ؟ پیشاپیش ممنون
UP-2-DATE
07-07-2007, 22:58
یه سوال فنی :
من میخوام گوشی بخرم به نظر شما P990 بهتره یا N73 ؟ و اگه میشه لطفا دلیلش رو هم بگین.
متشکرم.
سلام من اپديت كردم 22 دقيقه كشيد دانلود كرد ونصب كردفقط وقتي تموم شد صفحه امد گفت كابل رو جدا كن وباطريشو..... بنداز والانم خوب كار مي كنه وسرعتش امده بالا
فقط من چند مقاله پيش مي خوندم نوشته بودند كه بايد عكس غروب افتاب از اين چيزا بايد وگرنه درست اپديت نشده
حالا مي خواستم ببينم ايا ماله من درست اپديت شده يا نه؟؟؟؟؟
شما با پست 895 مطابقت بده.
نمیدونی جریان hidden چیه ؟ پیشاپیش ممنون
من که چیزی نشنیدم:41:
The_Last_Samurai
08-07-2007, 00:40
مال آپدیت نیست. مال من هم از همون اول همینجوریه.
شاید فکر کردن فوکوس بینهایت برای فیلمبرداری بهتره (اگه سوژه ازت دور باشه و در حال حرکت قطعا اینجوری بهتره) و در ضمن سریعتر.
دوست عزیز اخه مشکل من اینه که از اول این اینطور نبود.میدونی,قبل از اپدیت برای فیلم اینطور فوکوس میکردم.اول میزدم روی عکس فوکوس میکردم بعد میزدم سر فیلم و فوکوسش هم از بین نمی رفت.ولی الان اینجور نیست وقتی میزنم روی فیلم فوکوسش از بین میره.درسته برای فیلم که اصلا فوکوس نذاشتن ولی من اینجور خیلی شفاف فیلم می گرفتم.من فکر میکنم بخاطر اپدیته.البته گوشی خوب اپدیت شده و به غیر از این مشکل دیگه ای باهاش ندارم.
لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه:10:
Mahyar25
08-07-2007, 00:57
من که چیزی حس نکردم، ولی منتظر آپدیت بعدی (تو ماه آگوست) باش.
مگه بازم SE می خواد آپدیت واسه p990 درست کنه چون من شنیدم این آخرین آپدیتش بود !!!
چرا p990 وقتی توی حالت خاموش توی شارج هست صفحش روشنه ؟
rezasadeghi
08-07-2007, 08:10
دوست عزیز اخه مشکل من اینه که از اول این اینطور نبود.میدونی,قبل از اپدیت برای فیلم اینطور فوکوس میکردم.اول میزدم روی عکس فوکوس میکردم بعد میزدم سر فیلم و فوکوسش هم از بین نمی رفت.ولی الان اینجور نیست وقتی میزنم روی فیلم فوکوسش از بین میره.درسته برای فیلم که اصلا فوکوس نذاشتن ولی من اینجور خیلی شفاف فیلم می گرفتم.من فکر میکنم بخاطر اپدیته.البته گوشی خوب اپدیت شده و به غیر از این مشکل دیگه ای باهاش ندارم.
لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه:10:
عزیز مشکلی نیست مربوط به آپدیت جدیده خودتو نگران نکن
naeemtop
08-07-2007, 10:18
سلام
بچه ها من همین دیروز 990 گرفتم هنوز بلد نیستم عکس بگیرم باور کنید شاید گوشیم عکس نمیگیره
میرم تو محیط camera بعد که صفحه میاد دکمه عکس گرفتن رو فشار میدم فقط یه بوق میزنه(این کارو همزمان با فشار دادن jog dial ) هم انجام میدم هیچی نمیشه تو رو خدا یکی راهنمای کامل عکس گرفتن و فیلمبرداریو ترجیحا تصویری اینجا بزاره
سلام
بچه ها من همین دیروز 990 گرفتم هنوز بلد نیستم عکس بگیرم باور کنید شاید گوشیم عکس نمیگیره
میرم تو محیط camera بعد که صفحه میاد دکمه عکس گرفتن رو فشار میدم فقط یه بوق میزنه(این کارو همزمان با فشار دادن jog dial ) هم انجام میدم هیچی نمیشه تو رو خدا یکی راهنمای کامل عکس گرفتن و فیلمبرداریو ترجیحا تصویری اینجا بزاره
حاجی شما باید موقعی که دگمه دوربین رو فشار میدی دوباره فشارش بدی پایین تر اول فوکوس میکنه بهدش که فشارش دادی پایین تر عکس می گیره موفق باشی
برای اونایی که می خوان P990 بگیرن پیشنهاد می کنم که اگه نگیرن بهتره:21:
emprator_kochak
08-07-2007, 11:26
سلام :
من فونت ریختم تو گوشی و مستر ریست کردم گوشیم فارسی نشد تمام مراحل رو هم درست انجام دادم، کسی میتونه کمک کنه؟
rezasadeghi
08-07-2007, 13:51
جریان hideen چیه؟
من یه سوال داشتم من وقتی فلیپ گوشیم بسته هست مثلا یه sms میاد اون گزینه های پایین تغییر نمیکنه (به جای view همون call میمونه ) چه کنم با master riset همه چیز پاک میشه؟
naeemtop
08-07-2007, 16:12
تو رو خدا کمک کنید
من دیروز 990 خریدم یارو قصم میداد فرانسویه زیر باتری و روی جعبه هم نوشته فرانسوی ولی وقتی آوردم خونه دیدم روی باتری و روی کابلهای دستگاه نوشته ساخت چین میخواستم بدونم دستگاه من چینیه یا فرانسوی و اگه چینیه خیلی با فرانسوی فرق داره(در چه مواردی) و آیا ارزش پس گردوندن داره؟
UP-2-DATE
08-07-2007, 17:00
تو رو خدا کمک کنید
من دیروز 990 خریدم یارو قصم میداد فرانسویه زیر باتری و روی جعبه هم نوشته فرانسوی ولی وقتی آوردم خونه دیدم روی باتری و روی کابلهای دستگاه نوشته ساخت چین میخواستم بدونم دستگاه من چینیه یا فرانسوی و اگه چینیه خیلی با فرانسوی فرق داره(در چه مواردی) و آیا ارزش پس گردوندن داره؟
نه بابا همه ی گوشی ها همین جور هستن / معمولا باطری و سارژر و کابل USB و بعضی وقت ها هم قاب رو میدن چین بزنه ..... نترس گوشیت فرانسه هست
hamid_rekab
08-07-2007, 18:27
سلام من یه گوشی p990دارم که بعد از اینکه یک برنامه بازی رو unistallکردم گوشیم وارد منو نمیشه به نظر شما گوشی رو فلش کنم یا آپدیت.
با سلام اگه ممکنه در مورد تنظیمات مربوط به وایرلس توضیح بدید با تشکر.
سلام
پس اون 200 صفحه دفترچه راهنما رو برای چی چاپ کردن؟ برای همین مواقع هست دیگه...
navid_ice_heart_128
08-07-2007, 20:20
سلام دوستان
کسی برنامه سیمباین داره که رو p990i کار کنه هرچی هم میشه بشه و لی فقط کار کنه
من خودم مطمین هستم که این گوشی سیستم عامل سیمباین داره ولی هر چی نصب میکنم میگه ورژنش با این سیستم عامل فرق میکنه به هر موبایل فروشی هم میرم میگن این جاواست نه سیمباین ممنون میشم اگه یه برنامه به غیر از jar یعنی جاوا بدین تا برای پوز رنی این موبایل فروشا
البته غیر از ویروس رو گوشی نصب کنم
راستی جایی ارگ گوشی ننوشته که این سیستم عامل سیمباین داره
ممنون
با سلام خدمت دوستان عزیز راستش بنده یه گوشی p990 دارم و الان بعضی وقتها که در خیابان
هستم و برای شبکه وایر لس سرچ میکنم گوشی معمولا یکی دو شبکه رو پیدا میکنه و به اونها هم
ظاهرا کانکت میشه ولی امکان ارسال و دریافت وجود نداره میخواستم بدونم که تنظیمات گوشی
درست نیست یا کلا امکان این کار وجود نداره؟
یعنی وصل شدن به شبکه وایرلس بدون داشتن شماره ip و از این دست موارد. با تشک
نه این معمولیه ولی با گوشیت باید ور بری تا بتونی به طور کامل کانکت شی
بری پایتخت بهتره:31: :31:
سلام دوستان
من خودم مطمین هستم که این گوشی سیستم عامل سیمباین داره ولی هر چی نصب میکنم میگه ورژنش با این سیستم عامل فرق میکنه به هر موبایل فروشی هم میرم میگن این جاواست نه سیمباین ممنون میشم اگه یه برنامه به غیر از jar یعنی جاوا بدین تا برای پوز رنی این موبایل فروشا
ممنون
حاجی بیا اینم مک آفی ویروس اسکن فقط باید آپدیتش کن
:31: :31:
نه این معمولیه ولی با گوشیت باید ور بری تا بتونی به طور کامل کانکت شی
بری پایتخت بهتره:31: :31:
دوست عزیز من این سوال رو جدی پرسیدم چون شتیدم که گویا امکان چنین موردی وجود داره ،
شما هم بهتره اگه جوابی دارید به صورت محترمانه و بدون کنایه عنوان کنید با تشکر.
دوست عزیز من این سوال رو جدی پرسیدم چون شتیدم که گویا امکان چنین موردی وجود داره ،
شما هم بهتره اگه جوابی دارید به صورت محترمانه و بدون کنایه عنوان کنید با تشکر.
ببخشید آقای/خانوم محترم من قصد بی احترامی نداشتم
ولی باید با Dns و اون یکیش کار کنی تا بشه خودم یه هفت هشت باری با ور رفتن تونستم کانکت بشم ولی معمولا به درد بخور نیست این روش تو جاهاییکه .. تو پایتخت کاملا ساپورتید :46:
elendil جان ممنون که راهنمایی کردید ولی یه کم مبهم بود اگه واستون امکان داره یه کم بیشتر توضیح بدید
با تشکر از شما.
rezasadeghi
08-07-2007, 21:23
رفقا من صفحه lcd خاموش نمیشه نه مو قع شارژ ونه هیچ موقع دیگه . لطفا کمک کنید.
ممنون
faryad_ml
08-07-2007, 22:19
مهیار عزیزم از لطفت ممنونم / ولی متاسفانه من بازم نتونستم اون چهار تا فایل و فونتو پیدا و دانلواد کنم اگه امکان داره همون فونتایی که خودتون تو مموری گوشیتون سیو کردینو اینجا بزارین فکر کنم بهتر باشه منم یه دفعه همونا رو تو مموریم می ریزم /ممنونم / یا حق
-----------------------------------------------------------
فریاد (نا آزادی پلی تکنیکی ها )
من یه سوال داشتم من وقتی فلیپ گوشیم بسته هست مثلا یه sms میاد اون گزینه های پایین تغییر نمیکنه (به جای view همون call میمونه ) چه کنم با master riset همه چیز پاک میشه؟
مستر ریست فایلها و دفتر تلفن و مسیج ها رو پاک میکنه و به احتمال زیاد مشکل شما رو حل میکنه.
تو رو خدا کمک کنید
لوازم جانبی ساخت چینه.
سلام من یه گوشی p990دارم که بعد از اینکه یک برنامه بازی رو unistallکردم گوشیم وارد منو نمیشه به نظر شما گوشی رو فلش کنم یا آپدیت.
آپدیت مطمئن تره و هزینه ای هم نداره (راهنمایی: پست 895)
توی 2-3 پست در این مورد نوشتم، اگه از "جستجو" استفاده کنی، پیداشون میکنی.
سلام دوستان
ممنون
یه سری اینجا بزن، تا حالا که برنامه هاش مشکلی نداشتن.
رفقا من صفحه lcd خاموش نمیشه نه مو قع شارژ ونه هیچ موقع دیگه . لطفا کمک کنید.
ممنون
Tools > Control Panel > Device > Backlight و گزینه Power Save Enabled رو تیک بزن و زمانش رو هم روی 1 دقیقه تنظیم کن. همچنین تو همون قسمت، Hand Held روی Auto باشه.
waveblue
09-07-2007, 00:29
قبول پایه ام بهتر از این Imate
نه یه مدل زدن ای تک چیزه خوبین.تعریف شو فهمیدم !!
یه خبری بم بده
ان 73 هو ارزون شده (360) تومان ؟؟؟؟
عوضش نکنیم !!
waveblue
09-07-2007, 00:46
نه ای تک بد نیست
waveblue
09-07-2007, 00:46
نه ای تک بد نیست:8:
mostafa_khan
09-07-2007, 00:56
2 مقاله ی بسیار زیبا از اصطلاحات و عبارات هک و فلش به زبان بسیار شیوا و ساده
این مقالات در صفحه ی شمارهی 37 تاپیک مرجعی از نکات قرار داده شد :20:
از خوندش امیدوارم لذت ببرین:10:
mohammadrsz
09-07-2007, 09:02
سلام
من امروز گوشیو ریستارت کردم
اما دیگه بالا نمیاد
دموی سونی اریکسون که میاد بعد که یه نوار سفید اولش میخواد پر بشه تا یک سوم از نوار که پر میشه دوباره ریست میکنه :13:
چیکار باید بکنم
mohammadrsz
09-07-2007, 09:17
سلام
اما دیگه بالا نمیاد
دموی سونی اریکسون که میاد بعد که یه نوار سفید اولش میخواد پر بشه تا یک سوم از نوار که پر میشه دوباره ریست میکنه :13:
چیکار باید بکنم
یکی کمک کنه
سلام
اما دیگه بالا نمیاد
چیکار باید بکنم
کارت مموری عوض کردی؟
mohammadrsz
09-07-2007, 09:52
نه کارت مموری هم عوض نکردم
فقط قبلش کریستال عربی رو نصب کردم بعد unistall کردم
این آخرین کاری بود که کردم
:41:
mohammadrsz
09-07-2007, 10:47
یکی کمک کنه
کمک کنید plz
سلام
اما دیگه بالا نمیاد
چیکار باید بکنم
باید آپدیت کنی تا درست بشه (پست 895 رو ببین)
Mahyar25
09-07-2007, 14:50
Faryad جان خواهش می کنم کاری نکردم که . اینم خود فونت ها با پوشه که فقط کافیه پوشه داخل zip رو تو مموری با مموری ریدر کپی کنید .
دوستان عزیز بنده سوالی در مورد اتصال به اینترنت از طریق وایرلس پرسیدم و ضمن تشکر از دوستانی که بنده رو راهنمایی نمودند باید عرض کنم که جوابها نا کافی بود و بنده متوجه نشدم که آیا بدون داشتن شماره ip و از این دست
مسائل آیا میشه به اینترنت وصل شد ؟ ( از طریق وایرلس) یا نه اگه امکان داره دوستان عزیز راهنمایی بفرمایند با تشکر
دوستان عزیز بنده سوالی در مورد اتصال به اینترنت از طریق وایرلس پرسیدم و ضمن تشکر از دوستانی که بنده رو راهنمایی نمودند باید عرض کنم که جوابها نا کافی بود و بنده متوجه نشدم که آیا بدون داشتن شماره ip و از این دست
مسائل آیا میشه به اینترنت وصل شد ؟ ( از طریق وایرلس) یا نه اگه امکان داره دوستان عزیز راهنمایی بفرمایند با تشکر
شما اول پستهای 107 و 455 رو مطالعه کن، اگر سوالی داشتی، به صورت موردی بپرس، جواب میدم.
metapex جان باید عرض کنم که من در اهواز زندگی میکنم و وقتی که در خیابان و جاهای دیگه سرچ میکنم یه سری شبکه وایرلس رو گوشی پیدا میکنه که در کنار اونها قفلی هم وجود نداره و عموما نزدیک شبکه اصلی مخابرات اینو پیدا میکنه حالا میخواستم بدونم آیا ممکنه من بتونم به اون شبکه ها دسترسی پیدا کنم یا نه چون از دوستام شنیده بودم که در فرودگاه و کنار مراکز مخابرات به صورت مجانی میشه به اینترنت وایرلس متصل شد اگه امکان داره سایر دوستان هم بنده رو در این زمینه راهنمایی بفرمایند با تشکر.
metapex جان باید عرض کنم که من در اهواز زندگی میکنم و وقتی که در خیابان و جاهای دیگه سرچ میکنم یه سری شبکه وایرلس رو گوشی پیدا میکنه که در کنار اونها قفلی هم وجود نداره و عموما نزدیک شبکه اصلی مخابرات اینو پیدا میکنه حالا میخواستم بدونم آیا ممکنه من بتونم به اون شبکه ها دسترسی پیدا کنم یا نه چون از دوستام شنیده بودم که در فرودگاه و کنار مراکز مخابرات به صورت مجانی میشه به اینترنت وایرلس متصل شد اگه امکان داره سایر دوستان هم بنده رو در این زمینه راهنمایی بفرمایند با تشکر.
دوست عزیز، من هنوز اونقدر پیر نشدم که نتونم فونت سایز 1 رو ببینم، لطفا در پستهای بعدی کوچکتر تایپ کنید.
در مورد اون شبکه هایی که شما پیدا میکنید، دو حالت داره: 1- یا یه شبکه عمومی و رایگانه که بدون هیچ تنظیماتی میشه بهش وصل شد (مثل مجتمع پایتخت تو تهران)؛ 2- و یا یه شبکه خصوصی یه شرکت یاسازمانه که برای استفاده سایرین تنظیم و تعریف نشده.
حالت دوم خودش ممکنه به چهار طریق مختلف تنظیم شده باشه: الف) تنظیم دستی ip و تعیین کردن پسورد.
ب) تنظیم دستی ip ولی بدون پسورد. ج) تنظیم خودکار با پسورد. د) تنظیم خودکار بدون پسورد.
در اکثر موارد حالت الف و ب وجود داره، که در هیچ صورتی نمیشه بهش وصل شد. تنها حالتی که میتونید بهش متصل بشید، حالت د هست، یعنی مشابه حالت 1. برای سایر موارد باید تنظیمات مربوطه رو همونطور که تو پست 455 نوشتم، داشته باشید. علامت قفل هم یعنی شبکه پسورد داره.
اینکه میتونید به اون شبکه ها متصل بشید یا نه، خودتون باید امتحان کنید، من از تهران نمیتونم ماهیت و مشخصات اونا رو پیدا کنم! بعد از اسکن کردن، اسم شبکه رو های-لایت کن و دکمه کانکت رو بزن...
metapex جان باید بگم وقتی دکمه کانکت رو میزنم ابتدا پیام میده که اینترنت کانکت ایز اینیبل ( ببخشید فارسی نوشتم)
بعد یه علامت دایره که همون علامت اینترنت در گوشی هستش ظاهر میشه ولی وقتی میخوام پیجی رو باز کنم پیام میده که نتونسته آدرس ( locatian) رو پیدا کنه دقیقا مثل زمانی که شما در کامپیوتر بخواهید صفحه ای رو جستجو کنید که اصلا وجود نداره. خواهشن راهنمایی بفرمائید ، در ضمن من چون خودم چشام ضعیفه بزرگ نوشتم شما ناراحت نشید .با تشکر
darkangel85
09-07-2007, 20:56
بهترین ویروس کش با قابلیت آپدیت واسه P990i چیه؟
metapex جان باید بگم وقتی دکمه کانکت رو میزنم ابتدا پیام میده که اینترنت کانکت ایز اینیبل ( ببخشید فارسی نوشتم)
بعد یه علامت دایره که همون علامت اینترنت در گوشی هستش ظاهر میشه ولی وقتی میخوام پیجی رو باز کنم پیام میده که نتونسته آدرس ( locatian) رو پیدا کنه دقیقا مثل زمانی که شما در کامپیوتر بخواهید صفحه ای رو جستجو کنید که اصلا وجود نداره. خواهشن راهنمایی بفرمائید ، در ضمن من چون خودم چشام ضعیفه بزرگ نوشتم شما ناراحت نشید .با تشکر
این دو حالت داره: یا شما باید DNS رو وارد تنظیمات کنید که اگه شبکه عمومی باشه، نباید به چنین چیزی نیاز داشته باشه. و یا اینکه اون شبکه اصلا به اینترنت دسترسی نداره و فقط یه شبکه اشتراک فایل هست.
بهترین ویروس کش با قابلیت آپدیت واسه P990i چیه؟
بهتره بپرسی بهترین آنتی ویروس کرک شده چیه:27:
من اینو سراغ دارم، خودم امتحانش نکردم ولی نسخه کامپیوترش خیلی معروف و پرطرفداره.
و این یکی:
amirlovely
09-07-2007, 21:28
سلام من فونت ها رو از اينترنت گرفتم و تويه پوشه اي هست اسمشresourceهست فقط اينو وقتي كپي مي كنم تو مموري كپي نميشه تو يه فولدر هست بنام همون resourceبازم نميشه تو حافظه خود گوشي كپي مي كنم نميشه
حالا من چيكار كنم تا كپي شه وهم فارسي نشئن بده؟؟؟؟
این دو حالت داره: یا شما باید DNS رو وارد تنظیمات کنید که اگه شبکه عمومی باشه، نباید به چنین چیزی نیاز داشته باشه. و یا اینکه اون شبکه اصلا به اینترنت دسترسی نداره و فقط یه شبکه اشتراک فایل هست.
اگه امکان داره درمورد تنظیمات dns توضیح بدید که چگونه باید انجام بشه .با تشکر از لطف شما
اگه امکان داره درمورد تنظیمات dns توضیح بدید که چگونه باید انجام بشه .با تشکر از لطف شما
DNS چیزی نیست که کاربر بتونه تعیین کنه. در اصل DNS یک کد چهار قسمتیه که هر سرویس دهنده اینترنت (ISP) یک DNS مخصوص به خودش داره و در واقع آدرس یک دیتا بیس هست که آدرس سایتهای اینترنت اونجا تعریف شده و از اون طریق میتونه سایتها رو شناسایی کنه و نشون بده.
راحتت کنم، شما فقط میتونی به شبکه های عمومی و رایگان وصل بشی و اگه قرار باشه کار کنه، هیچ تنظیمی نمیخواد.
darkangel85
09-07-2007, 23:02
بهتره بپرسی بهترین آنتی ویروس کرک شده چیه:27:
من اینو سراغ دارم، خودم امتحانش نکردم ولی نسخه کامپیوترش خیلی معروف و پرطرفداره.
و این یکی:
مرسی...
کلا آنتی ویروسا چجورین؟ این مال مموری بود؟ آنتی ویروس واسه مون مموریم هست که؟
چجوری باید آپدیتش کرد؟
navid_ice_heart_128
09-07-2007, 23:43
با تشکر از metapex و elendil که کمک کردن
Mahyar25
09-07-2007, 23:46
سلام من فونت ها رو از اينترنت گرفتم و تويه پوشه اي هست اسمشresourceهست فقط اينو وقتي كپي مي كنم تو مموري كپي نميشه تو يه فولدر هست بنام همون resourceبازم نميشه تو حافظه خود گوشي كپي مي كنم نميشه
حالا من چيكار كنم تا كپي شه وهم فارسي نشئن بده؟؟؟؟
اگه از همون لینکی که من گذاشتم دانلود کردی فقط کافیه پوشه resource رو از پوشه Zipی بنام P990 با رمریدر تو Memory کپی کنی ( اگه قبلا چنین پوشه ای تو کارت حافظه تون هست فقط پوشه font رو کپی کن ) بعد گوشی رو restart کن .
Mahyar25
09-07-2007, 23:48
اگه از همون لینکی که من گذاشتم دانلود کردی فقط کافیه پوشه resource رو از پوشه Zipی بنام P990 با رمریدر تو Memory کپی کنی ( اگه قبلا چنین پوشه ای تو کارت حافظه تون هست فقط پوشه font رو کپی کن ) بعد گوشی رو restart کن .
اینم لینکش :
amirlovely
10-07-2007, 00:07
سلام mahyarجان دستت طلا حل شد قربانت
ضمنا از metapex هم تشكر مي كنم
من میخواستم ببینم با back uu گرفتن sms ha save mishan mer30
mohammadrsz
10-07-2007, 00:26
باید آپدیت کنی تا درست بشه (پست 895 رو ببین)
متاپکس جونم دستت درد نکنه
خودم که adsl ندارم بردم علادین عصری زنگ زد گفت که 2 تا ورژنو زدم جواب نداد
حالا نمیدونم راستو دروغشو خودم امتحان نکردم که ببینم چطوریه
حالا ببینم فردا چی میگه
راستی حالا به نظر شماها مشکل از چی بوده
میگفته که ویروسه ؟؟؟؟ آره ؟
:10:
The_Last_Samurai
10-07-2007, 01:45
متاپکس جونم دستت درد نکنه
خودم که adsl ندارم بردم علادین عصری زنگ زد گفت که 2 تا ورژنو زدم جواب نداد
حالا نمیدونم راستو دروغشو خودم امتحان نکردم که ببینم چطوریه
حالا ببینم فردا چی میگه
راستی حالا به نظر شماها مشکل از چی بوده
میگفته که ویروسه ؟؟؟؟ آره ؟
:10:
دوست عزیز دقیقا این مشکل رو من هم بعد از چند روز که از خریدن گوشیم گذشته بود پیدا کردم.این مشکل صرفا بخاطر برنامه ی crystl arabic هستش چون کرک نشده.نه ویروس وارد گوشیت شده نه مشکل سخت افزاری یا چیز دیگه ای داره.واصولا کسایی که تازه این گوشی رو می خرن به این مشکل دچار میشن.به خاطر همین فارسی شدن گوشیه.من اون موقع ADSL نداشتم وگرنه خودم درستش میکردم به هر حال دادم 25 هزار تومن فلشش کردن که خیلی زد حال خوردم.الانم اپدیتش کردم مشکلی نداره.فقط اینو یدون گوشی که گرفتی از بهترین گوشی های توی بازار..
ببخشید که این سوال رو میگم کسی یه ماشین حساب مهندسی کامل با رسم توابع انتگرال و... نداره البته کرک شده
ممنونم خودم بدون کرک داشتم کار نمیکرد
ممنون:11:
mohammadrsz
10-07-2007, 13:33
دوست عزیز دقیقا این مشکل رو من هم بعد از چند روز که از خریدن گوشیم گذشته بود پیدا کردم.این مشکل صرفا بخاطر برنامه ی crystl arabic هستش چون کرک نشده.نه ویروس وارد گوشیت شده نه مشکل سخت افزاری یا چیز دیگه ای داره.واصولا کسایی که تازه این گوشی رو می خرن به این مشکل دچار میشن.به خاطر همین فارسی شدن گوشیه.من اون موقع ADSL نداشتم وگرنه خودم درستش میکردم به هر حال دادم 25 هزار تومن فلشش کردن که خیلی زد حال خوردم.الانم اپدیتش کردم مشکلی نداره.فقط اینو یدون گوشی که گرفتی از بهترین گوشی های توی بازار..
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
در مورد اینکه گوشیه توپیه هیچ شکی ندارم 3 روز باهاش کار کردم
تو این 9 تا گوشی که تو 1 سال عوض کردم بهترین بوده
فقط این که بعد 3 ورز خراب شد ضد حال بود
:8: :8: :8: :8: :8: :10:8:
دوستان عزيز لطف كنيد بگيد از كدوم پست ميتونم لينك دانلود فونتهاي فارسي رو پيدا كنم.
(به همراه طريقه استفاده از فونت ها)
ببخشید که این سوال رو میگم کسی یه ماشین حساب مهندسی کامل با رسم توابع انتگرال و... نداره البته کرک شده
ممنونم خودم بدون کرک داشتم کار نمیکرد
ممنون:11:
فعلا بهتر از این پیدا نکردم، البته فکر نمیکنم رسم توابع داشته باشه ولی به نظر کامل میاد.
این برنامه یه Key Gen داره باید تو ویندوز اجرا کنی و سریالی رو که میده برای رجیستر کردن برنامه به کار ببری. توضیحات رو کامل بخون.
مرسی...
کلا آنتی ویروسا چجورین؟ این مال مموری بود؟ آنتی ویروس واسه مون مموریم هست که؟
چجوری باید آپدیتش کرد؟
کلا آنتی ویروس ها قراره خوب باشن، چون ویروسهای موبایل خیلی پیشرفته نیستن که بعضی آنتی ویروس ها نتونن پاکش کنن، بنابراین خیلی فرق ندارن. فقط ممکنه تو سرعت اسکن و محافظت فعال و مقدار حافظه ای که اشغال میکنن، متفاوت باشن؛ و معمولا هم گوشی و هم مموری رو اسکن میکنن. آپدیت هم از طریق اینترنته دیگه، یا وای فای یا gprs.
مرثي كه جوابه سوالم رو ندادين.:31:
فعلا بهتر از این پیدا نکردم، البته فکر نمیکنم رسم توابع داشته باشه ولی به نظر کامل میاد.
این برنامه یه Key Gen داره باید تو ویندوز اجرا کنی و سریالی رو که میده برای رجیستر کردن برنامه به کار ببری. توضیحات رو کامل بخون.
حاجی مرسی:8: :8: :8:
البته اولش بگم سرچ کردم چیزی پیدا نشد
این گوشی p990I نرم افزار پیغامگیرش اومده یا نه
البته اولش بگم سرچ کردم چیزی پیدا نشد
این گوشی p990I نرم افزار پیغامگیرش اومده یا نه
هنوز نه.:13:
mani 203
10-07-2007, 22:10
اول سلام
دوستان من دنبال راهی برای دریافت اس ام اس فارسی میگردم
تمام راهایی صفحه های قبل رو دیدم اما همه فایلها از بین رفته یعنی نمیشه دانلود کرد (حداقل من نتونستم )
لطف میکنید بهم کمک کنید تا منم اس ام اس فارسی دریافت کنم
داشت یادم میرفت گوشیم p990i است
ممنون میشم یه عالمه
درخواست " تم " برای " P990i "
سلام دوستان من چند تا " تم " برای " P990i " میخواستم
اگر دارید لینک دانلود بدید.
بای
:5:
اول سلام
دوستان من دنبال راهی برای دریافت اس ام اس فارسی میگردم
تمام راهایی صفحه های قبل رو دیدم اما همه فایلها از بین رفته یعنی نمیشه دانلود کرد (حداقل من نتونستم )
لطف میکنید بهم کمک کنید تا منم اس ام اس فارسی دریافت کنم
داشت یادم میرفت گوشیم p990i است
ممنون میشم یه عالمه
آموزش كامل فارسي سازي و فارسي نويسي در P990
خود من يكي از هواداران سرسخت گوشي با زبان فارسي هستم كه سرانجام اين مشگل حل گرديد و انشاءالله اگر در آينده
شركت سوني اريكسون زبان فارسي را در گوشي گنجانيد ديگر نيازي به اين تغييرات دستي نخواهد بود.
1- طريقه فارسي نمودن مسيجها و دفترچه تلفن :
انجام اينكار بسيار راحت است. سوكت را به ته گوشي وصل نموده و وارد درايو مموري خارجي گوشي شما فايل آماده زير را از حالت زيپ شده خارج و در يك قسمت مموري كپي كنيد.
حالا يكبار گوشيتان را خاموش و روشن كنيد.
اكنون گوشي شما قادر به خواندن زبان فارسي است
- طريقه فارسي نويسي در P990:
اين فايل كيبورد را پس از آنزيپ كردن در پوشه ترجيحا در قسمت Other گوشيتان كپي كنيد.
حالا با قلم به قسمت contact يا دفترچه تلفن خود رفته شماره مورد نظرتان را انتخاب و از منوي Contactبالاي صفحه گزينه
Edit contact را انتخاب حالاروي نام مورد نظر خود كه بزبان انگليسي است كليك نموده و آنرا پاك كنيد.
بعد بدون خارج شدن به زير صفحه رفته و با قلم روي چهار دايره كوچك پائين صفحه ال سي دي كليك نموده و file manager
را انتخاب نموده و داخل همان قسمت Other شده كه فايل كيبورد را در آنجا كپي نموديد و روي آن كليك نموده و گزينه open
را زده تا صفحه كيبورد فارسي باز شود.
نكته مهم :
قبل از تايپ فارسي با قلم يكبار دگمه فاصله را فشار دهيد تا متن شما برعكس نوشته نشود.
حالا متن مورد نظر را بزبان فارسي نوشته و به آرامي بدون آنكه پاك شود با قلم روي آنرا هاي لايت ( سايه ) بزنيد.
بعد از گزينه بالاي صفحه web داخل قسمت edit شده و گزينه copy را انتخاب نمائيد. بعد بدرون قسمت contact رفته حالا روي اسم مورد نظر كليك نموده از قسمت first name گزينه paste را انتخاب نمائيد.
حالا مشاهده خواهيد نمود كه اسم مخاطب شما فارسي شده سپس آنرا save نموده و بهمين طريق نيز قادر خواهيد بود كه مسيجهايتان را نيز فارسي نوشته منتهي بجاي كپي نمودن در دفترچه تلفن آنرا در قسمت new massage كپي نمائيد.
عكسهاي مربوطه :
میخواستم ببینم جه جوری می تونم sms هام رو بعد از master riser داشته باشم مرسی
درخواست " تم " برای " P990i "
سلام دوستان من چند تا " تم " برای " P990i " میخواستم
اگر دارید لینک دانلود بدید.
بای
:5:
اینم چند تا تم
darkangel85
11-07-2007, 11:26
آپدیت هم از طریق اینترنته دیگه، یا وای فای یا gprs.
یعنی با خود گوشی باید کانکت بشمو آپ کنم؟ (یا دوباره آپدیت شدشو install کنم؟)
میشه آموزشه کانکت شدن با گوشی (انواع مختلف کانکت شدن) رو برام بذاری؟
ممنون میشم...
بک آپ بگیر از گوشیت راه خوبیه یا اس ام اس هات رو بریز رو کارتت
mohammadrsz
11-07-2007, 12:53
سلام
:20: من گوشیمو گرفتم ( داده بودم برا فلش )
الان درست شده اما
تو مشخصاتش اینارو نوشته
phon:
cxc162037 r9f11 r7a001
prgcxc162037_ccpu_he_ll_ni
bluetooth:
cxc162058 r4f01
organizer:
cxc162036 r5a17
cxc162036 r3b01
cda:
cda162007/2 r5a13
cda162008/75r3a02
راستی بازی گلف رو هم اجرا نمیکنه
مثل اینکه 2 تا ورژن برنامه روش داره ؟
mani 203
11-07-2007, 13:25
ritana جان خیلی مرسی
لطف کردی دست گلت درد نکنه
ritana ما که این کارو کردیم نشد
یعنی فایل زیپ رو بازکردم و فونتها رو در یه قسمت ریختم
گوشی رو خاموش روشن کردم ، ولی بازهم اس ام اس هایی که از قبل
اومده بود همانطور چهار خونه مونده
قيمت p990 (گرانتي متفرقه_سريال اصل) تو علاالدين چنده؟
(لطفا با ذكر تاريخ):42:
متفرقه 370 -380 فقط از سریال مطمئن نیستم به احتمال زیاد سریال اصل :8: :8:
ritana ما که این کارو کردیم نشد
یعنی فایل زیپ رو بازکردم و فونتها رو در یه قسمت ریختم
گوشی رو خاموش روشن کردم ، ولی بازهم اس ام اس هایی که از قبل
اومده بود همانطور چهار خونه مونده
تایید میشه
1- یا روی سیمکارت ذخیره کن.
2- یا متنشو تو یه فایل ورد تو گوشی کپی کن و بعد بریز رو کامپیوتر.
3- مطمئن نیستم ولی شاید با فول بک آپ هم بتونی؛ ولی شک دارم، چون برای خودم نشد.
یعنی با خود گوشی باید کانکت بشمو آپ کنم؟ (یا دوباره آپدیت شدشو install کنم؟)
میشه آموزشه کانکت شدن با گوشی (انواع مختلف کانکت شدن) رو برام بذاری؟
ممنون میشم...
بله، با خود گوشی.
1- اگه ایرانسل داری، از gprs استفاده کن.
2- برای وای فای، اگه تهرانی، برو مجتمع پایتخت و وای فای رو فعال کن و به شبکه ای به نام فورتکس، بدون هیچ تنظیمی وصل بشو.
3- راه دیگه استفاده بلوتوت برای share کردن اینترنت کامپیوتر هست، که اینجا آموزش داده، ولی کامپیوترت باید بلوتوت داشته باشه.
سلام
الان درست شده اما
تو مشخصاتش اینارو نوشته
phon:
cxc162037 r9f11 r7a001
bluetooth:
cxc162058 r4f01
organizer:
cxc162036 r5a17
cxc162036 r3b01
cda:
cda162007/2 r5a13
cda162008/75r3a02
دو ورژنی دیگه ندیده بودیم!
نمیدونم اون طرف چیکار کرده ولی پدر گوشی دراومده...
حتی اگه دایل آپ هم داری، بازهم خودت آپدیت کن، فوقش 6-7 ساعت طول میکشه، عوضش گوشی درست میشه، هزینه بیخودی هم نداره. البته اگه بری کافی نت که بهتره. این ورژن گوشیت مال 2 سری قبل هست.
darkangel85
11-07-2007, 19:07
این WiFi رو نمیشه از طریق مخابرات وصل کرد؟ (من تهران نیستم)
اتصال wire less یا LAN چیه؟ (جوری که اگه یه دیش کنارت باشه بتونی کانکت شی؟!!!)
هزینه های اتصالش چجوریه؟
ممنون...
نرم افزارهای 990i از کجا میشه گیر اورد
من یه سی دی خردیدم ولی هیچ کدوم نصب نمیشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Optimus Prime
12-07-2007, 00:36
سلام
الان درست شده اما
تو مشخصاتش اینارو نوشته
phon:
cxc162037 r9f11 r7a001
bluetooth:
cxc162058 r4f01
organizer:
cxc162036 r5a17
cxc162036 r3b01
cda:
cda162007/2 r5a13
cda162008/75r3a02
دوست من گوشیتو اصفهان دادی فلش کردن؟
گوشیت مال O2 یا Vodafone نیست؟
کمکم کنید***مشکل بعد از restore کردن p990
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
من اول با برنامه Sony Ericsson PC Suite for Smartphones از اطلاعات گوشیم back up گرفتم
بعد گوشیمو master reset کردم
بعدش گوشی روشن شد و فایلهام پاک شده بود ولی گوشی کار میکرد
بعد توسط Sony Ericsson PC Suite for Smartphones فایل backup رو restore کردم به گوشی
وقتی تموم شد گوشی که ریست شد دیگه برنامه ها بالا نیومدن و مینویسه corrupt
حالا باید چه کار کنم
با فلش کردن درست میشه؟
چجوری و با چه برنامه ای باید فلش کنم؟؟؟؟؟
تو رو خدا کمک کنید
این WiFi رو نمیشه از طریق مخابرات وصل کرد؟ (من تهران نیستم)
اتصال wire less یا LAN چیه؟ (جوری که اگه یه دیش کنارت باشه بتونی کانکت شی؟!!!)
هزینه های اتصالش چجوریه؟
ممنون...
در مورد WiFi تا حالا کلی توضیح دادم. پستهای گذشته رو مطالعه کن. پست 107 و 455 و یکی هم همین اواخر.
نرم افزارهای 990i از کجا میشه گیر اورد
من یه سی دی خردیدم ولی هیچ کدوم نصب نمیشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چندتایی اینجا هست:
کمکم کنید***مشکل بعد از restore کردن p990
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
من اول با برنامه Sony Ericsson PC Suite for Smartphones از اطلاعات گوشیم back up گرفتم
بعد گوشیمو master reset کردم
بعدش گوشی روشن شد و فایلهام پاک شده بود ولی گوشی کار میکرد
بعد توسط Sony Ericsson PC Suite for Smartphones فایل backup رو restore کردم به گوشی
وقتی تموم شد گوشی که ریست شد دیگه برنامه ها بالا نیومدن و مینویسه corrupt
حالا باید چه کار کنم
با فلش کردن درست میشه؟
چجوری و با چه برنامه ای باید فلش کنم؟؟؟؟؟
تو رو خدا کمک کنید
کلا گوشی بالا نمیاد یا بعضی برنامه ها؟
اگه گوشی بالا نمیاد، باید آپدیت کنی (پست 895) همون کار فلش انجام میده، فقط قانونی و بدون هزینه.
mohammadrsz
12-07-2007, 00:55
دوست من گوشیتو اصفهان دادی فلش کردن؟
گوشیت مال O2 یا Vodafone نیست؟
نه
تهران پاساژ علاادین
Vodafone نه o2
البته خودم تو همین روزا حتما فلشش میکنم
فعلا می خوام یه نمه باهاش ور برم ببینم چیکارا میشه کرد بعد :10:
آقا مگه گوشیهای Vodafone یا O2 تو ایران کار میکنه مگه مخصوص خود کمپانی نیست ؟
Optimus Prime
12-07-2007, 12:15
چرا کار می کنه دوست من.من خودم یه O2 برای یکی از بچه ها گرفته بودم.(قبل از گرونی)Firmware همون R7A001 بود.وقتی Update شد درست عین عین همین وضعیت دوست ما شد.تا حالا هم که مشکلی باهاش نداشته.Crystal Arabic هم اشتباه نصب کرده بود حالا هی Expire میده اما نه گوشیش ریخته بهم و هنوز هم با Expire شدنش می تونه تو SMS ازش استفاده کنه!!!:27: البته این کارو به دوستمون پیشنهاد نمی کنم چون به ریسکش نمی ارزه Crystal Arabic نصب کنه.
asire_eshgh
12-07-2007, 14:18
یه چندتایی اینجا هست:
منبع بازی وبرنامه های p990
چه جوری میشه فیرمور گوشم از 007به 011تغیر بدم اپدیت جدید خیلی ایراد داره صا گوشی که حرف میزنم خبلی کم شده میخام تو خونه فلش کنم کسی بر نامه داره که مثله نوکیا فلش کنم phonixاین کارو نمی کنه
naeemtop
12-07-2007, 17:23
بچه ها در محدوده دانشگاه ما امكانات w lan موجود هست لطفا یکی بگه چه استفاده هایی میتونم بکنم و چطور؟
گوشیم هم 990 هست تو رو خدا کمک کنید چیزی نمیدونم
بچه ها در محدوده دانشگاه ما امكانات w lan موجود هست لطفا یکی بگه چه استفاده هایی میتونم بکنم و چطور؟
گوشیم هم 990 هست تو رو خدا کمک کنید چیزی نمیدونم
لطفا قبل از سوال کردن، یه سرچ بکنین.تو همین صفحه قبل یکی در مورد wifi سوال داشت، جوابشو دادم. شما حتی به خودتون زحمت نمیدید 4 تا پست قبل روبخونید.
پست107 و 455 رو ببین.
smit.doctor
12-07-2007, 20:22
man mikham farda yeki begiram[p990] . garanti motefarege begiram ya asl mage chefargi dare .man ke ta hala hamash gooshi motefarege gereftam ta hala ham hichi nashode!!:41:
HELP! HELP! HELP!
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه گوشی P990 دارم و روی گوشی پسورد گذاشتم پسورد رو هم فراموش کردم هر وقت روشن می کنم از من پسورد می خواد حالا باید چکار کنم راهی رمز کدی چیزی نیست که اینو غیر فعال کنه
تا اونجاي كه من خودم ميدونم يا بايد باتري پشتيبان رو باز كني كه دردسر زياد داره يا گوشي فلش بشه اما چون اين گوشي سيستم عامل سيمبين 9 داره شايد كد 12345 روش جواب بده
man mikham farda yeki begiram[p990] . garanti motefarege begiram ya asl mage chefargi dare .man ke ta hala hamash gooshi motefarege gereftam ta hala ham hichi nashode!!:41:
HELP! HELP! HELP!
از قول من ميشنوي بدون گارانتي بگير چون گارانتي موبايل يه چيز الكيه كه فقط بايد پول بيشتر بدي و اگه رجيستر اصلي هم پيدا نكردي خيالي نيست چون مخابرات بي خيال رجيستر شده ولي فقط فرانسه بگير
مباركت باشه
Mahyar25
12-07-2007, 23:36
HELP! HELP! HELP!
مشکل همینجاست دیگه اگه گوشی خراب شد اونوقت گارانتی متفرقه چکار می خواد بکنه ؟
بنظر من یا بدون گارانتی ترجیحا فرانسه بگیر یا اگه می خوای با گارانتی بگیری حتما اصل باشه .
nima_989
13-07-2007, 00:13
آقا به دادم برسید .
من یه P990 امروز گرفتم دو تا مشکل دارم که البته اولی رو در P990 قبلی نداشتم :
1- صدای مکالمه خیلی پایینه (ولوم صدای مکالمه رو زیاد زیاد کردم ولی خیلی خیلی نسبت به قبلی کمتره)
2- کنتور مسیج و تایمر مکالمات کجاست ؟؟؟ پیدا نمی کنم؟ نکنه نداره ؟
لطفا زود کمکم کنید.
سلام دوستان
کسی قیمت جدیدی از پی 910 نداره؟
مخلصیم
بين 318 تا 335 بون گارانتي موجود مي باشه با گارانتي بالاي 480 هزار تومن :40:
اون وايرلس لن به كارت كم مياد براي انتقال داده از كامپيوتر به گوشي كه بايد بين كامپيوتر و موبايلت يه acces point وجود داشته باشه اونوقت برو قسمت كانكت موبايلت و برو روي وايرس لن كليك كن بعد اكسس پوينت رو پيدا ميكنه بعد هم برو حالشو ببر:11:
آموزش كامل فارسي سازي و فارسي نويسي در P990
خود من يكي از هواداران سرسخت گوشي با زبان فارسي هستم كه سرانجام اين مشگل حل گرديد و انشاءالله اگر در آينده
شركت سوني اريكسون زبان فارسي را در گوشي گنجانيد ديگر نيازي به اين تغييرات دستي نخواهد بود.
1- طريقه فارسي نمودن مسيجها و دفترچه تلفن :
انجام اينكار بسيار راحت است. سوكت را به ته گوشي وصل نموده و وارد درايو مموري خارجي گوشي شما فايل آماده زير را از حالت زيپ شده خارج و در يك قسمت مموري كپي كنيد.
حالا يكبار گوشيتان را خاموش و روشن كنيد.
اكنون گوشي شما قادر به خواندن زبان فارسي است
- طريقه فارسي نويسي در P990:
اين فايل كيبورد را پس از آنزيپ كردن در پوشه ترجيحا در قسمت Other گوشيتان كپي كنيد.
حالا با قلم به قسمت contact يا دفترچه تلفن خود رفته شماره مورد نظرتان را انتخاب و از منوي Contactبالاي صفحه گزينه
Edit contact را انتخاب حالاروي نام مورد نظر خود كه بزبان انگليسي است كليك نموده و آنرا پاك كنيد.
بعد بدون خارج شدن به زير صفحه رفته و با قلم روي چهار دايره كوچك پائين صفحه ال سي دي كليك نموده و file manager
را انتخاب نموده و داخل همان قسمت Other شده كه فايل كيبورد را در آنجا كپي نموديد و روي آن كليك نموده و گزينه open
را زده تا صفحه كيبورد فارسي باز شود.
نكته مهم :
قبل از تايپ فارسي با قلم يكبار دگمه فاصله را فشار دهيد تا متن شما برعكس نوشته نشود.
حالا متن مورد نظر را بزبان فارسي نوشته و به آرامي بدون آنكه پاك شود با قلم روي آنرا هاي لايت ( سايه ) بزنيد.
بعد از گزينه بالاي صفحه web داخل قسمت edit شده و گزينه copy را انتخاب نمائيد. بعد بدرون قسمت contact رفته حالا روي اسم مورد نظر كليك نموده از قسمت first name گزينه paste را انتخاب نمائيد.
حالا مشاهده خواهيد نمود كه اسم مخاطب شما فارسي شده سپس آنرا save نموده و بهمين طريق نيز قادر خواهيد بود كه مسيجهايتان را نيز فارسي نوشته منتهي بجاي كپي نمودن در دفترچه تلفن آنرا در قسمت new massage كپي نمائيد.
عكسهاي مربوطه :
داداش فايل اولي كار نكرد:11:
آقا به دادم برسید .
من یه P990 امروز گرفتم دو تا مشکل دارم که البته اولی رو در P990 قبلی نداشتم :
1- صدای مکالمه خیلی پایینه (ولوم صدای مکالمه رو زیاد زیاد کردم ولی خیلی خیلی نسبت به قبلی کمتره)
2- کنتور مسیج و تایمر مکالمات کجاست ؟؟؟ پیدا نمی کنم؟ نکنه نداره ؟
لطفا زود کمکم کنید.
كمي بگردي پيدا ميكني اگه پيدا نكردي دوباره بگو :19:
nima_989
13-07-2007, 09:46
سلام مجدد .
تایمر مکالمات رو پیدا کردم. ولی کنتور مسیج رو نتونستم لطفا کمک کنید .
:45: قيمت دوباره رفت بالا؟
soheilweb
13-07-2007, 11:32
بچه ها این خبر درسته که قیمت Sony Ericsson P990i رفته بالا ! ؟؟
مگه قرار نبود جون رجیستری کردن تعطیل شده قیمت ها کمتر بشن !
راستی حالا قیمتش چنده !؟؟
البته من که P990 رو حدود یه ماهه خریدم و فقط میخوام ببینم چه قد قیمتش تفاوت پیدا کرده.
naeemtop
13-07-2007, 12:00
لطفا قبل از سوال کردن، یه سرچ بکنین.تو همین صفحه قبل یکی در مورد wifi سوال داشت، جوابشو دادم. شما حتی به خودتون زحمت نمیدید 4 تا پست قبل روبخونید.
پست107 و 455 رو ببین.
دوست عزیز من چند صفحه قبل رو خوندم فقط نمیدونستم wifi همون wlan هست من فقط میخوام بدونم کارایش چیه؟چه استفاده هایی میتونیم ازش بکنیم ممنون
™Enter_The_Love
13-07-2007, 12:10
من از یکی از فروشنده ها شنیدم 20000 تا p990 توی گمرک گیر بوده و حالا آزاد شده با این حساب قیمتش باید بیاد پایین
نه بره بالا
™Enter_The_Love
13-07-2007, 12:13
دوست عزیز من چند صفحه قبل رو خوندم فقط نمیدونستم wifi همون wlan هست من فقط میخوام بدونم کارایش چیه؟چه استفاده هایی میتونیم ازش بکنیم ممنون
دوست عزیز شما توسط wifi میتونید با دستگاههایی که این تکنولوژی رو دارن ارتباط بیسیم برقرار کنید
مثلا میتونید با یک لپ تاپ تبادل اطلاعات کنید
یا میتونید به اینترنت نتصل بشید
مثلا اگر شما جایی برید که اینترنت وایرلس داشته باشه میتونید با گوشی از اون اینترنت استفاده کنید:46:
soheilweb
13-07-2007, 12:19
وای فای یا همون ویلن که به شما امکان میده به صورت بی سیم به اینترنت متصل بشین. (وایر لس)
هر کی بلده با P990i به صورت بی سیم WiFi به اینترنت وصل بشه به ما هم یاد بده ممنون میشیم.
mani 203
13-07-2007, 12:50
س ل ا م
من یه p990i خریدم از همه چیزش رازی هستم خیلی سالاره
ولی روی گوشی بالای ال سی دی یه چیزی هست مثل دوربین
میخواستم بدنم این گوشی مثل n70 نوکیا دوتا دوربین داره اگه این دوربین است چطور فعال میشه
ممنون میشم به یه تازه وارد کمک کنید
س ل ا م
میخواستم بدنم این گوشی مثل n70 نوکیا دوتا دوربین داره اگه این دوربین است چطور فعال میشه
دوست عزيز كي خريدي؟:13:
چند؟:13:
ازكجا؟:13:
سريالش اصله يا چنج؟:13:
سلام مجدد .
کنتور مسیج نداره.
با P990 تنها استفاده ای که میشه از wifi کرد، وصل شدن به اینترنت هست، به شرطی که اون شبکه های بیسیم که اطراف دانشگاه پیدا میکنی، اینترنت رو share کرده باشن و فقط یه شبکه تبادل اطلاعات نباشه.
کلا به شبکه هایی میشه وصل شد که عمومی و رایگان باشن، مثل مجتمع پایتخت. شبکه های خصوصی مثل شبکه شرکتها و سازمانها فقط برای استفاده داخل شرکته و طوری تنظیم شده که دستگاه های مشخصی به شبکه وصل بشن و هر کسی نتونه از بیرون وصل بشه و مجانی از اینترنت استفاده کنه.
س ل ا م
اون دوربین فقط برای مکالمه ویدئویی تحت شبکه 3G هست و در ایران کاربرد نداره. باهاش عکس هم نمیشه گرفت.
Mahyar25
13-07-2007, 14:47
اینو یه امتحانی بکن
waveblue
13-07-2007, 17:47
قیمتش چند شده ؟
faryad_ml
13-07-2007, 22:05
سلام دوست عزیز هیچ کدوم از فایلهات کار نکرد ولی در جواب دوستمون اون آدرس جدید که برای فایل اولی داده بودین کارکردو الان کلمات فارسی رو می شناسه ولی واسه نوشتن فارسی همچنان مشکل دارم (دفترچجه تلفن واسم مهم نیستش فقط می خوام بتونم فارسی بنویسم یعنی تنها چیزی که واسم مهم بود خوندن اس ام اس های فارسی و دیدن متون فارسی سایتها و وبلاگها بودش که با اون فایل اولیس حل شد حالا فقط مونده نوشتن اس ام اس های فارسی ) ممنونم
faryad_ml
14-07-2007, 01:52
سلام / من تازگیها یه سیمکارت ایران سل گرفتم ولی تازه دیشب زد به سرمو امتحانش کردم با p990i چه حالی داد وقتی با مرورگرش رفتم تو گوگل و تو وبلاگ خودم ولی خوب چون وبلاگم فارسی بود همه چیزشو مربع مربع می دیدم تا امروز که اون فایل بالایی رو گذاشتم تو مموری کارتم و تونستم کاملا بخونمش / حالا یه سوال هرکاری کردم نتونستم بفهمم چطوری می تونم ایمیل بفرستم البته اینکه از تو سایت یاهو برمو تونستم ولی اینکه از تو قسمت مسج چکار کنم تا بتونم بفرستم رفتم آی دی و موضوع رو هم نوشتم متن پیغامم رو هم نوشتم ولی ارسال نشد رفت تو اوتبوکس ذخیره شد/دراین خصوص وکلا کارایی که می شه با p990i دراینترنت انجام داد واسم یه کم توضیح بدین ممنون می شم /اینم بگم که من تو چالوس هستم و اینجا اینترنت خونگیم دیال آپ هستش که انشاا... اگه تعداد به حد نساب برسه در آینده ای نه چندان دور پرسرعت و بی سیم خواهد شد/یا حق
------------------------------------------------------
فریاد،یک روزنامه نگار جوان
nima_989
14-07-2007, 11:19
کسی هست کمک کنه؟؟؟
من گوشی رو تازه گرفتم هیچ مشکلی نداره فقط صدای مکالمه خیلی پاییینه موقع مکالمه حتی تو جاهای ساکت به سختی صدای طرف مقابل رو می شنوم.(صدای مکالمه تا آخرین حد زیاده) قبلا هم یه P990دستم بود ولی اون این مشکل رو نداشت.
به نظر شما با آپدیت حل میشه ؟؟؟
راستی اگه بخوام با Dial Up آپ دیت کنم چقدر طول می کشه ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید ؟
قبلا K750 رو آپ دیت کرده بودم 3 ساعت طول کشیده بود؟ این بیشتر طول می کشه؟؟؟؟
popo_p990
14-07-2007, 12:41
متاپیکس به نظرت من filip گوشی رو برداشتم اشکالی نداره واسه lcd ؟یا چیز دیگه ای
mohammadrsz
14-07-2007, 13:00
سلام
بچهها من بعد آپدیت گوشیم فکر میکنم صدای پخشش با هدفون کمتر شده امکان داره یا توهمه
ورژنشم که بهتون گفتم همون 2 ورژنیه
راستی گفتین که مشکل گوشیه من کههی ریست میشد فقط به خاطر کریستا عربی بوده دیگهمن خیالم راحت باشه برنامههای دیگه رو نصب کنم :46:
shadowfax
14-07-2007, 13:08
کسی هست کمک کنه؟؟؟
من گوشی رو تازه گرفتم هیچ مشکلی نداره فقط صدای مکالمه خیلی پاییینه موقع مکالمه حتی تو جاهای ساکت به سختی صدای طرف مقابل رو می شنوم.(صدای مکالمه تا آخرین حد زیاده) قبلا هم یه P990دستم بود ولی اون این مشکل رو نداشت.
لطفا راهنمایی کنید ؟
صدای مکالمش که هیچ مشکلی نداره که با آپدیت بخواد درست بشه صداش کاملا واضح و بلنده! فقط صدای پخش فیلم و آهنگش کمه که با آپدیت نمیشه گفت صداش بلند تر میشه! ولی میگن یکم فرق میکنه (من که چیزی حس نکردم) ازمن میشنوی با Dial-Up آپدیت نکن! 3-4 ساعتی طول میکشه بعدشم بزنه وسط آپدیت DC بشی گوشی سرویس میشه! باید ببریش نمایندگی!
در کل آپدیت که باید بکنیش شاید صدای مکالمش هم درست شد. ولی سعی کن با Dial-up اینکارو نکنی!
برنامه (BlackBerry Connect Desktop for Sony Ericsson )به چه دردی میخوره
یعنی نسبت به بقیه برنامه ها چه کارهایی انجام میده آخه توی کامپوتره من اجرا نمیشه .
:8:
قیمتش چند شده ؟
بين 305 تا 320
Mahyar25
14-07-2007, 19:48
سلام دوست عزیز هیچ کدوم از فایلهات کار نکرد ولی در جواب دوستمون اون آدرس جدید که برای فایل اولی داده بودین کارکردو الان کلمات فارسی رو می شناسه ولی واسه نوشتن فارسی همچنان مشکل دارم (دفترچجه تلفن واسم مهم نیستش فقط می خوام بتونم فارسی بنویسم یعنی تنها چیزی که واسم مهم بود خوندن اس ام اس های فارسی و دیدن متون فارسی سایتها و وبلاگها بودش که با اون فایل اولیس حل شد حالا فقط مونده نوشتن اس ام اس های فارسی ) ممنونم
Faryad جان من این لینک رو چند صفحه پیش هم واستون گذاشته بودم
سلام / من تازگیها یه سیمکارت ایران سل گرفتم ولی تازه دیشب زد به سرمو امتحانش کردم با p990i چه حالی داد وقتی با مرورگرش رفتم تو گوگل و تو وبلاگ خودم ولی خوب چون وبلاگم فارسی بود همه چیزشو مربع مربع می دیدم تا امروز که اون فایل بالایی رو گذاشتم تو مموری کارتم و تونستم کاملا بخونمش / حالا یه سوال هرکاری کردم نتونستم بفهمم چطوری می تونم ایمیل بفرستم البته اینکه از تو سایت یاهو برمو تونستم ولی اینکه از تو قسمت مسج چکار کنم تا بتونم بفرستم رفتم آی دی و موضوع رو هم نوشتم متن پیغامم رو هم نوشتم ولی ارسال نشد رفت تو اوتبوکس ذخیره شد/دراین خصوص وکلا کارایی که می شه با p990i دراینترنت انجام داد واسم یه کم توضیح بدین ممنون می شم /اینم بگم که من تو چالوس هستم و اینجا اینترنت خونگیم دیال آپ هستش که انشاا... اگه تعداد به حد نساب برسه در آینده ای نه چندان دور پرسرعت و بی سیم خواهد شد/یا حق
------------------------------------------------------
فریاد،یک روزنامه نگار جوان
در مورد فرسنادن ایمیل از طریق خود گوشی، باید بگم که نمیشه هر اکانتی رو تنظیم کرد تا با خود گوشی بشه ایمیل زد. چرا؟ برای اینکه غیر از Gmail، بقیه ایمیل ها POP3 و Forwarding رایگان ندارن، یعنی مثلا برای یاهو باید سرویس میل پلاس با هزینه سالی 20 دلار بگیری تا بتونی از طریق outlook یا گوشیت ایمیل بگیری و بفرستی. ولی Gmail این امکان رو به صورت رایگان داره و اگه خواستی بگو تا تنظیماتشو بهت بگم.
اگر هم بخوای از طریق سایت یاهو وارد ایمیلت بشی، باید بری m.yahoo.com و روی میل کلیک کنی و...
تقریبا هر کاری که با کامپیوتر میشه تو اینترنت انجام داد، با P990 هم میشه. یه سری به اینجا بزن: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته با گوشیت. (من خودم نرفتم تا حالا!)
کسی هست کمک کنه؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید ؟
وقتی فلیپ بسته است، More و بعد Status رو بزن و ورژن Phone و CDA رو ببین و اینجا بگو تا ببینم آخرین ورژن رو داری یا باید آپدیت کنی.
آپدیت با دایل آپ حدود 6-7 ساعت طول میکشه.
متاپیکس به نظرت من filip گوشی رو برداشتم اشکالی نداره واسه lcd ؟یا چیز دیگه ای
اشکالی که نداره، چون فیلیپ سطح خیلی زیادی رو پوشش نمیده ولی چون از lcd بالاتره و در یک سطح نیست، بودنش باعث محافظت بیشتر میشه. در ضمن در بعضی شرایط مخصوصا بیرون، یک دستی کار کردن با فیلیپ راحتتر از کار کردن دو دستی با قلمه. البته این نظر منه.
سلام
بچهها من بعد آپدیت گوشیم فکر میکنم صدای پخشش با هدفون کمتر شده امکان داره یا توهمه
ورژنشم که بهتون گفتم همون 2 ورژنیه
راستی گفتین که مشکل گوشیه من کههی ریست میشد فقط به خاطر کریستا عربی بوده دیگهمن خیالم راحت باشه برنامههای دیگه رو نصب کنم :46:
امکان داره.
تا حالا که برنامه ای اذیت نکرده، ولی به نصب برنامه کرک شده، هیچ اطمینانی نیست.
برنامه (BlackBerry Connect Desktop for Sony Ericsson )به چه دردی میخوره
یعنی نسبت به بقیه برنامه ها چه کارهایی انجام میده آخه توی کامپوتره من اجرا نمیشه .
بلک بری اسم یه سری از pda هایی هست که یه شرکت آمریکایی به نام RIM تولید میکنه و یه سرویس مخصوص ایمیل داره که قبلا فقط با خود این دستگاهها قابل دسترسی بود ولی الان با همون برنامه ای که گفتی، برای P990 هم قابل دسترسیه و همینطور چند تا موبایل دیگه. کلا اینجا به کار نمیاد.
82686064
14-07-2007, 22:37
سلام دوستان
من تازه این تاپیک را دیدم و چون تعداد صفحات زیاد بود نتونستم دنبال مشکلم بگرد م
من یک گوشی w700i دارم یک مدتی است که بطور اتوماتیک خاموش میشه
باید چه کارش کنم؟
سلام بر دوستان . خستهنباشید.
آقا یه درخواست. کسی می تونه والپیپرهای اوریجینال گوشی رو برای من آپ کنه . منظورم همونایی هست که وقتی گوشی رو می خریم. توش هست .
خیلی ممنون.
Mahyar25
14-07-2007, 22:57
سلام دوستان
باید چه کارش کنم؟
دوست عزیز تاپیک رو اشتباه اومدی اینجا کلوپ p990 و p910 هست .
موفق باشی .
سلام دوستان
باید چه کارش کنم؟
عزيزم :27:
بايى بري به تاپيک مربوطه ok?
آقا یه درخواست. کسی می تونه والپیپرهای اوریجینال گوشی رو برای من آپ کنه . منظورم همونایی هست که وقتی گوشی رو می خریم. توش هست .
خیلی ممنون.
براي كدوم مدل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام مجدد .
برو ى به Sent ىاخل Masseg اون بالا تعداد مسج هاي فؤستاىه شده هس:8: ت
mohammadrsz
15-07-2007, 00:42
راستی برنامه mp:8: :8: 3 player داریم که صدارو قویتر پخش کنه برا گوش دادن با هدفون می خوام :8:
براي كدوم مدل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون.
هاااااااااااااااااا دست شما درد نکنه . برای p990 می خوام بی زحمت .
mani 203
15-07-2007, 12:56
عزیزان
گوشی p990i نیشترین رمی که میتونه ساپرت کنه چند گیگ است که تو بازار هم باشه
قیمتش هم اگه بگید خیلی خوب تره ها
waveblue
15-07-2007, 19:27
:8:
بين 305 تا 320
جدی میگی !!!
یعنی مشتی ضرر کردیم :18:
waveblue
15-07-2007, 19:30
عزیزان
گوشی p990i نیشترین رمی که میتونه ساپرت کنه چند گیگ است که تو بازار هم باشه
قیمتش هم اگه بگید خیلی خوب تره ها
4 گیگ هست
تو بازارم پیدا میشه
قیمت نمی دونم
سلام ببخشيد مزاحم مي شم ميخواستم بدونم براي اپديت p990 با ديل آپ چقدر طول مي كشه
من همينكه بابام حقوق گرفت به جمع شما مي پي وندم
Mahyar25
15-07-2007, 22:44
سلام دوستان عزیز .
یه سوال :
این محافظ Lcdهایی که واسه P990 هست بدرد می خوره ؟ یعنی ضرری نداره؟
ali_saeedi
15-07-2007, 23:20
سلام دوستان من 1 سوالی داشتم پی 990 حداکثر چه حافظه رمی رو ساپورت میکنه؟ و قیمت رم 1 گیگیش چنده ممنون
سلام دوستان من 1 سوالی داشتم پی 990 حداکثر چه حافظه رمی رو ساپورت میکنه؟ و قیمت رم 1 گیگیش چنده ممنون
هااااااااااا جواب در صفحه ی قبل . البته من عملا دیدم وقتی یه نفر2 گیگ انداخته راضی نبوده !
4 گیگ هست
تو بازارم پیدا میشه
قیمت نمی دونم
آقا کسی نمی خوادبرایما والپیپر های اوریجینالپی 990 و آپ کنه.:19:
mani 203
15-07-2007, 23:36
کسی تا حالا رم چهار گیگ روی p990i گذاشته
مشکلی پیش نمیاد یا اذیت میکنه
؟؟؟؟؟
darkangel85
15-07-2007, 23:56
تم رو p990 چجوری نصب میشه؟!!!!!!!!!!!!!
سلام ببخشيد مزاحم مي شم ميخواستم بدونم براي اپديت p990 با ديل آپ چقدر طول مي كشه
اگه با ديل آپ حدود 9 ساعت و با اينترنت dsl حدود يك ساعت
بخر گوشي خوبيه:8:
faryad_ml
16-07-2007, 01:14
دوستان عزیزم و بویژه متاپکس گلم از راهنمایی های ارزشمندتان سپاسگذارم/لطفا درصورت امکان من رو درخصوص دریافت نرم افزاری که بتونم از p990i بعنوان کنترل تلویزیون یا ماهواره استفاده کنم راهنمایی فرمایید.
ضمنا متاپکس عزیزم از اون سایتی هم که آدرسشو واسم گذاشتی با گوشیم رفتم خیلی جالب بود اولین وب سایتی که برای سرویس gprs طراحی شده /ممنونم از لطفت.راستی من تا حالا از سیم کارت اعتباری ایرانسل استفاده می کردم ولی امروز از طریق انتخاب طلائیی ایرنسل یک خط دائمی با شماره ای همانند همراه دولتی ام خریداری نموده ام که تا یک هفته دیگه بدستم می رسه فقط و فقط هم بخاطر سرویس اینترنتش حالا یه سوال استفاده مداوم از اینترنت واسه گوشی ضرر که نداره ؟ واسه مقابله با ویروس های لعنتی همون انتی ویروس مکافی که اون دفعه زحمتشو کشیدی واسم گذاشته بودی کافیه یانه ؟اگه نه پس راهنماییم کن!!! لازم بذکراست اون انتی ویروسه فقط گوشیو چک می کنه و رو مموری کارت هیچ کاری انجام نمی ده این بده خوب مگه نه ؟(فقط درایو c چک می کنه)!!!!!!!!!!
Mahyar25
16-07-2007, 02:12
دوستان عزیزم و بویژه متاپکس گلم از راهنمایی های ارزشمندتان سپاسگذارم/لطفا درصورت امکان من رو درخصوص دریافت نرم افزاری که بتونم از p990i بعنوان کنترل تلویزیون یا ماهواره استفاده کنم راهنمایی فرمایید.
ضمنا متاپکس عزیزم از اون سایتی هم که آدرسشو واسم گذاشتی با گوشیم رفتم خیلی جالب بود اولین وب سایتی که برای سرویس gprs طراحی شده /ممنونم از لطفت.راستی من تا حالا از سیم کارت اعتباری ایرانسل استفاده می کردم ولی امروز از طریق انتخاب طلائیی ایرنسل یک خط دائمی با شماره ای همانند همراه دولتی ام خریداری نموده ام که تا یک هفته دیگه بدستم می رسه فقط و فقط هم بخاطر سرویس اینترنتش حالا یه سوال استفاده مداوم از اینترنت واسه گوشی ضرر که نداره ؟ واسه مقابله با ویروس های لعنتی همون انتی ویروس مکافی که اون دفعه زحمتشو کشیدی واسم گذاشته بودی کافیه یانه ؟اگه نه پس راهنماییم کن!!! لازم بذکراست اون انتی ویروسه فقط گوشیو چک می کنه و رو مموری کارت هیچ کاری انجام نمی ده این بده خوب مگه نه ؟(فقط درایو c چک می کنه)!!!!!!!!!!
دوست عزیز اگه موقع Scan کردن Location to scan رو بزاری رو external media درایو d و اگه بزاری رو All media هم c و هم d رو Scan میکنه
ali_saeedi
16-07-2007, 10:17
دوستان من موندم رم 1 گیگ بگیرم یا 2 آیا سرعت 2 میاد پیین؟ لطف کنید قیمت هر کدوم رو بگید ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووون
goblin_97121
16-07-2007, 10:24
سلام
آيا ميشه برنامه هاي سيمبين نوكيا رو روي سري پي سوني اريكسون نصب كرد؟ منظور اصليم اينه كه اگه كسي برنامه باز باشه سري پي سوني اريكسون به دردش مي خوره يا نه؟
goblin_97121
16-07-2007, 11:24
لطفا يه حرفهائي پاسخ بده
سلام
آيا ميشه برنامه هاي سيمبين نوكيا رو روي سري پي سوني اريكسون نصب كرد؟ منظور اصليم اينه كه اگه كسي برنامه باز باشه سري پي سوني اريكسون به دردش مي خوره يا نه؟
popo_p990
16-07-2007, 12:25
دوستان من موندم رم 1 گیگ بگیرم یا 2 آیا سرعت 2 میاد پیین؟ لطف کنید قیمت هر کدوم رو بگید ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووون
هر کدوم رو بگیری فرقی نمیکنه فقط حافظه ی گوشی بیشتر میشه چون p990 تا gb 4 ساپورت میکنه به نظر من 2 gb بگیری بهتره قیمتش از 22 23 توم فکر نکنم بشتر باشه
اگه با ديل آپ حدود 9 ساعت و با اينترنت dsl حدود يك ساعت
بخر گوشي خوبيه:8:
دستت درنكنه خود موبال فرو شيا اين كار رو ميكنن؟
popo_p990
16-07-2007, 15:35
آپدیت 6 ساعت طول میکشه نه بیشتر باید آ پدیت رو از 9 10 شب شروع کنی در صورتی که شما 1 خط تلفن داری باید دیر تر دانلود رو شروع کنی اگه کسی زیاد زنگ بزنه و dc بشی باید مرحله ی اول رو دو باره شروع کنی >مرحله ی اول 2 ساعتو خورده ای مرحله های آخر برای دانلود فریم ویر 3 ساعت و خورده ای :31:
لطفا يه حرفهائي پاسخ بده
سلام
بله برنامه هاي سري nنوكيا به راحتي روي اين گوشي نصب مي شه:10:
darkangel85
16-07-2007, 16:36
تم رو p990 چجوری نصب میشه؟!!!!!!!!!!!!!
لطفا یه حرفه ای هم به این سوال پاسخ بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amirkhan_20e20
16-07-2007, 16:41
سلام دوستان عزیز
حالا که این مخابرات همچین تر زد به کاسه کوزه ما !!!!! میخواستم یه سری اطلاعات در مورد گوشی بدم که چطوری بفهمین اصله یا نه !!!!!
گوشی اصل به هندس فری بلوتوث میاد و البته دوستان خوب ما اون روبرمیدارن مه قیمت اصلی اون 125000 تومنه . که بعدا شما میتونید دوباره بخرید .پس دوستانی که فکر میکنن قیمت پایینه یه کمی اشتباه کردن .
در ضمن یادتون باشه که گربه بهر رضای خدا موش نمیگیره !!!!
قیمت 990 اصلی 560 تا500 تومنه البته با گارانتی .
amirkhan_20e20
16-07-2007, 16:42
لطفا يه حرفهائي پاسخ بده
سلام
البته بعید میدونم که ای طوری باشه . اگه سیستم عامل به هم بخوره میشه ولی سری ان نوکیا uiq3 نیست
amirkhan_20e20
16-07-2007, 16:44
مسج های فرستاده شده کنارش شماره داره ! دیگه کنتور میخواد چی کار ؟
goblin_97121
16-07-2007, 16:45
لطفا يه اينكاره پاسخ بده...
سلام
دو تا سئوال خيلي اساسي دارم:
يك: آيا p990 نيز همانند ساير گوشيهاي سوني اريكسون داراي ضعف محدوديت حافظه مسيج ميباشد؟
دو: آيا ميتوان تمامي برنامهها و بازيهاي سيمبين (sis) نوكيا رو روي p990 نصب نمود؟
يك دنيا ممنون اگه پاسخ مناسب و صحيح به من بدهيد
amirkhan_20e20
16-07-2007, 16:45
شانس رو نیگا حالا که ما گوشی رو آپ کردیم . فایل فونت واسه فریم ور قبلی اومده !!!!!!!
goblin_97121
16-07-2007, 16:49
دوباره سلام عرض شد
به نظر شما n73 بگيرم يا p990؟ البته بدون در نظر گرفتن كيفيتهاي دوربين پيشنهاد بديد
خيلي خيلي ممنون
ariankhan
16-07-2007, 18:17
سلام به بروبکس P990 هز نوع i
اقایون لطفا یکی تنظیمات gprs رو بطور کامل اینجا بزاره تا ما هم ببینیم چطور میشه...
(یه امتحان بکنیم اگه حال داد یه اعتباری به p990 تزریق کنیم)
popo_p990
16-07-2007, 18:55
سلام به بروبکس P990 هز نوع i
اقایون لطفا یکی تنظیمات gprs رو بطور کامل اینجا بزاره تا ما هم ببینیم چطور میشه...
(یه امتحان بکنیم اگه حال داد یه اعتباری به p990 تزریق کنیم)
عزیزم تنظیمات gprs رو خود ایرانسل پس از چند مدت که سیمکارت تو گوشی باشه برات میفرسته اگه بخوای زودتر بیاد با اپراطور تماس میگیری میگی برات بفرسته Ok
popo_p990
16-07-2007, 18:58
دوباره سلام عرض شد
به نظر شما n73 بگيرم يا p990؟ البته بدون در نظر گرفتن كيفيتهاي دوربين پيشنهاد بديد
خيلي خيلي ممنون
هر دوشون عالی هستن ولی من چون n73 الان قیمتش خیلی مثل اینکه اومده پایین n73 میگرفتم
popo_p990
16-07-2007, 19:02
سلام
يك: آيا p990 نيز همانند ساير گوشيهاي سوني اريكسون داراي ضعف محدوديت حافظه مسيج ميباشد؟
دو: آيا ميتوان تمامي برنامهها و بازيهاي سيمبين (sis) نوكيا رو روي p990 نصب نمود؟
يك دنيا ممنون اگه پاسخ مناسب و صحيح به من بدهيد
1:خیر به اندازه ی مموری میتونی از msg کار بکشی و msg ذخیره کنی و مموری p990 زیاده
2:خیر ولی شاید بعضی ها شو بشه ولی نه
Mahyar25
16-07-2007, 19:46
بیلچه جان والپیپر هارو آپ کردم ولی برای بعد از آپدیته و فکر کنم یه کم فرق داشته باشه . حالا خودتون یه نگاهی بکنید
ariankhan
16-07-2007, 20:03
عزیزم تنظیمات gprs رو خود ایرانسل پس از چند مدت که سیمکارت تو گوشی باشه برات میفرسته اگه بخوای زودتر بیاد با اپراطور تماس میگیری میگی برات بفرسته Ok
:8: عزیز منم میدونم میفرسته
اما فقط چند دقیقه میخام این خطو بزارم تو گوشیم و تست کنم. (خط خودم نیست) که اگه حال کردم یدونه اعتباریشو بگیرو...
لطفا یکی این تنظیمات و بزاره دیگه ه ه ه ه ه ه ه ه ه............:19:
The_Last_Samurai
16-07-2007, 23:45
بله برنامه هاي سري nنوكيا به راحتي روي اين گوشي نصب مي شه:10:
نه دوست عزیز برنامه های نوکیا روی P990 نصب نمشن.اگه می شدن که باید کلاهمون و مینداختیم هوا.سیستمهای گوشیای سری 60 نوکیا هیچ کدوم UIQ نیست.دوستمون گفت ممکنه بعضیاشون ممکنه نصب بشن,ولی بعید میدونم این قضیه رو:31: :13:
The_Last_Samurai
16-07-2007, 23:47
شانس رو نیگا حالا که ما گوشی رو آپ کردیم . فایل فونت واسه فریم ور قبلی اومده !!!!!!!
دوست عزیز من P990 اپدیت کردم فونتهای فارسی رو هم که دوستان گذاشته بودن به راحتی عمل کردن.(البته اگه منظورت فونت فارسی بود):46:
بیلچه جان والپیپر هارو آپ کردم ولی برای بعد از آپدیته و فکر کنم یه کم فرق داشته باشه . حالا خودتون یه نگاهی بکنید
هااااااااااااااااااااا بالاخره یکی منو تحویل گرفت . آقا یه دنیا ممنون. ایشالاه که یه روزی از خحالتتون در بیام .
faryad_ml
17-07-2007, 02:14
:8: عزیز منم میدونم میفرسته
اما فقط چند دقیقه میخام این خطو بزارم تو گوشیم و تست کنم. (خط خودم نیست) که اگه حال کردم یدونه اعتباریشو بگیرو...
لطفا یکی این تنظیمات و بزاره دیگه ه ه ه ه ه ه ه ه ه............:19:
برو تو سایت ایرانسل کاملا راهنمایت می کنه
ali_saeedi
17-07-2007, 11:12
سلام
يك دنيا ممنون اگه پاسخ مناسب و صحيح به من بدهيد محدودیت مسیج تقریبا نداره و از حافظه گوشی میگیره مثل گوشی سری n nokia من الان 800 تا مسیج تو inbox هست به راحتی کار میکنه ولی sis نوکیا نصب نمیشه فقط 1 نفر که من خودم نفهمیدم چه جوری شد 1 بازی سیمبین 9.1 روش نصب شد ولی من که امتحان میکنم کار نمیکنه
ali_saeedi
17-07-2007, 11:14
بچه ها من بعد از این که گوشی رو آپدیت کردم بازم مشکل بهم ریختگی در مسیج هام درست نشده مال اونایی که آپدیت کردن درست شده؟
ali_saeedi
17-07-2007, 11:19
بچه ها آخرین سوال من میخوام برم مموری بگیرم آیا 1 گیگ بگیرم یا 2 گیگ ولی بیلچه جان گفت 2 گیگ سرعت پایین میاره ولی یه دوست دیگه گفت نه پایین نمیاد 1 گیگ هم 1 نفری داشت من خودم دیدم پایین نیامده بود سرعتش بازم اگه میتونید راهنمایی کنید ممنون
aminkohan
17-07-2007, 14:29
سلام من دیشب یه برنامه برای فارسی کردن گوشیم که p990به نام کریستال اربیک نصب کردم بذش رفتم داخل برنامه و گزینه enable را انتخاب کردم بهم پیغام ریست گوشی داد خاموشش کردم روشنش کردم بازم همون پیغامو داد رفتم تو un instal حذفش کردم و گوشیمو خاموش کردم صبحی دیگه گوشی روشن نمیشه و تا میاد روشن شه ریست میشه تر خدا بهم نگین چکا رکنم بردم پیشه یه موبایلی گفت باید فلش بشه و از طریقه اینترنته و 25000 تومن پولشه منم بهش دادم که درستش کنه بهم بگین علتش چی بود و ایه گوشیم دیگه اون گوشی اول میشه یا نه براتون دعا می کنم ممنونم
سلام
بالاخره بعد از يك هفته تونستم كل تاپيك رو بخونم....
و كلي شكايت دارم از دوستان
واقعا تعجب مي كنم
من تعداد پستهاي تكراري رو نشمردم ولي مطمئن هستم اگر پستهاي تكراري حذف بشن الان كه تعداد صفحات 149 هست بشه 49 صفحه !!!
آخه دوست عزيزي كه P990 گرفتي يكم حوصله كن و از اول تاپيك شروع كن به خوندن و اگر تا آخر اومدي و سوالي رو كه داري جوابي براش پيدا نكردي اونوقت بيا و در صفحه آخر سوالت رو بپرس
نه اينكه تا كلوپ P990 رو پيدا مي كنن راست ميان صفحه آخر مي پرسن: از كجا بفهميم گوشي ما اصل فرانسه هست يا تقلبيه؟؟؟
شايد بيش از 20 مورد اين سوال پرسيده شده. و يا اينكه سوال مي كنن: گوشيمو آپديت كنم؟ چطوري آپديت كنم؟ فرقي هم ميكنه يا نه؟ اين مورد كه بيش از 50 بار توضيح داده شده و در موردش بحث شده.
يا اون دوست ديگمون كه ساعت 12 شب سوال كرده بعد دو دقيقه باز سوالش رو تكرار كرده آخرش چند تا علامت سوال اضافه كرده. آخه عزيز من اونجا كه يك نفر منتظر ننشسته كه به سوالات شما جواب بده. شايد اونهايي هم كه در اون لحظه در اون تاپيك بودند مثل شما سوال داشتن و يا دارن صفحات قبلي رو مي خونن.
يا اينكه يكي اومده يك سوال عجيب پرسيده روز بعد باز اومده ميگه: كسي نبود به سوال ما جواب بده! و همينطور روز بعدش. تا اينكه يكي اومده بهش جواب داده. دوست من اگر جوابي براي شما بياد در قسمت تنظيمات كاربر ميتونيد از اون مطلع بشيد. اينها رو ديگه خودتون بايد بهتر بدونين.
و يا اون دوست ديگمون كه از اينكه ميبينه گوشي كه اون خريده 600 تومن الان شده نصف قيمت مياد و شكايت مي كنه كه امروز دست 20 تا ... ديدم! خوب من چيكار كنم اينم از خوبيهاي اين بازار بهم ريختست ديگه. تو اشتباه كردي گرون خريدي و يا اينكه شانس نداري.
يعني اين بده كه من كه كارم شبكه هاي بيسيم هست نتونم يك گوشي wifi بخرم كه باهاش شبكه هامو تست كنم اونوقت يكي بياد با قيمت بالا بخره ولي نميدونه wlan چي هست!!!
شما مطمئن باش هر كسي از اين گوشي خوشش نمياد و اگر هم ارزون بخره دو روز بعد با ضرر ميفروشتش.
اينو بدون كه اين گوشي اگر مفت هم بشه مشتري خاص خودشو داره.
و يا خيلي پست هاي تكراري و بي مورد ديگه.
همينطوريه كه يك نفر مياد ميبينه اووووه 149 صفحه هر صفحه 10 تا پست ميشه 1490 تا پست!!! كي حوصله داره اين همه رو بخونه. مياد صفحه آخر سوال تكراري مي پرسه...
بابا اكثر افرادي كه سراغ اين گوشي پيشرفته ميان لااقل بايد در حد درك مطلب انگليسي بلد باشن. توي جعبه گوشي چند تا دفترچه راهنما هست كه اگر يكم حوصله كني و بخوني اكثر سوالاتي رو كه در اين تاپيك وجود داره رو جواب داده.
توصيه مي كنم كه اگر انگليسي فقط در حد خوندن sms بلدي اين گوشي رو نخر... چون نمي توني از تمام امكاناتش استفاده كنيو دائما به مشكل بر مي خوري و روز بعدش مياي اينجا ميگي كه زياد هنگ ميكنه و گوشيه خوبي نيست.
يك شكايت هم از مديران ارشد انجمن موبايل دارم كه به اين تاپيك مهم اهميت نميدن و نظارتي روش ندارن. اگر يكي باشه كه پست هاي تكراري رو حذف كنه خيلي خوب ميشه.
در اينجا لازمه كه از جناب metapex و بقيه دوستاني كه با حوصله و دقت به سوالها جواب دادن تشكر كنم.
من يك هفته پيش گوشي رو خريدم از گاجره مشهد 314 هزار تومن و با توضيحاتي كه دوستان در صفحات قبلي داده بودن فهميدم كه اصل فرانسه است و ازگوشي كاملا راضي هستم ولي يك سوال برام پيش اومده بود.
بعد از اينكه دفترچه گوشي رو تقريبا همشو خوندم و جوابشو پيدا نكردم تمام صفحات اين تاپيك رو خوندم و حالا به صفحه آخر رسيدم.
سوالمو در پست بعدي از عزيزاني كه اطلاع دارن مي پرسم.
در ضمن بنده اصلا قصد توهين و يا مسخره كردن كسي رو ندارم و و از اينكه رك حرفامو زدم از همگي معذرت مي خوام.
دوستدار همگي شما MS7DJ
سوال1: من گوشي رو يك روز بعد از خريد مستر ريست كردم و اون گزينه كه برنامه ها رو هم پاك كنه رو تيك زدم و الان مشكلي ندارم فقط ميخوام اون برنامه ها مثل بازي گلف و تم ها و عكسها و يكسري بازيها رو برگردونم مي خواستم بدونم راهي داره بدون آپديت و يا فلش اونها رو برگردوند؟
سوال2: من در قسمت wlan به يك access point مدل dlink وصل شدم كه security key داشت بعد اينكه تنظيمات مربوط به connection رو و همينطور security رو وارد مي كردم وصل شد ولي در يك ap مدل senoa با اينكه همون security هست و يك connection جديد هم درست كردم و تنظيماتش رو انجام دادم وقتي دكمه connect رو مي زنم ميگه unable to connect . مي خوام بدونم اگر كسي با senoa كار كرده بگه كه آيا تنظيمات خاصي در ap وجود داره كه بايد فعال بشه يا نه؟
پيشاپيش ممنون:11:
mohammadrsz
17-07-2007, 19:32
سلام من دیشب یه برنامه برای فارسی کردن گوشیم که p990به نام کریستال اربیک نصب کردم بذش رفتم داخل برنامه و گزینه enable را انتخاب کردم بهم پیغام ریست گوشی داد خاموشش کردم روشنش کردم بازم همون پیغامو داد رفتم تو un instal حذفش کردم و گوشیمو خاموش کردم صبحی دیگه گوشی روشن نمیشه و تا میاد روشن شه ریست میشه تر خدا بهم نگین چکا رکنم بردم پیشه یه موبایلی گفت باید فلش بشه و از طریقه اینترنته و 25000 تومن پولشه منم بهش دادم که درستش کنه بهم بگین علتش چی بود و ایه گوشیم دیگه اون گوشی اول میشه یا نه براتون دعا می کنم ممنونم
سلام
اصلا نگران نباش
هفته پیش همین بلا سر من اومد
دادم فلش کردن درست شد
مثل این میمونه که ویندوز کامپیوترو عوض کنی هیچ مشکلی هم پیش نمیاد
فقط این برنامه کریستال عربیه که مشکل داره دیگه نصب نکن :13:
ali_saeedi
17-07-2007, 21:15
سلام
واقعا تعجب مي كنم
من تعداد پستهاي تكراري رو نشمردم ولي مطمئن هستم اگر پستهاي تكراري حذف بشن الان كه تعداد صفحات 149 هست بشه 49 صفحه !!!
آخه دوست عزيزي كه P990 گرفتي يكم حوصله كن و از اول تاپيك شروع كن به خوندن و اگر تا آخر اومدي و سوالي رو كه داري جوابي براش پيدا نكردي اونوقت بيا و در صفحه آخر سوالت رو بپرس
نه اينكه تا كلوپ P990 رو پيدا مي كنن راست ميان صفحه آخر مي پرسن: از كجا بفهميم گوشي ما اصل فرانسه هست يا تقلبيه؟؟؟
شايد بيش از 20 مورد اين سوال پرسيده شده. و يا اينكه سوال مي كنن: گوشيمو آپديت كنم؟ چطوري آپديت كنم؟ فرقي هم ميكنه يا نه؟ اين مورد كه بيش از 50 بار توضيح داده شده و در موردش بحث شده.
يا اون دوست ديگمون كه ساعت 12 شب سوال كرده بعد دو دقيقه باز سوالش رو تكرار كرده آخرش چند تا علامت سوال اضافه كرده. آخه عزيز من اونجا كه يك نفر منتظر ننشسته كه به سوالات شما جواب بده. شايد اونهايي هم كه در اون لحظه در اون تاپيك بودند مثل شما سوال داشتن و يا دارن صفحات قبلي رو مي خونن.
يا اينكه يكي اومده يك سوال عجيب پرسيده روز بعد باز اومده ميگه: كسي نبود به سوال ما جواب بده! و همينطور روز بعدش. تا اينكه يكي اومده بهش جواب داده. دوست من اگر جوابي براي شما بياد در قسمت تنظيمات كاربر ميتونيد از اون مطلع بشيد. اينها رو ديگه خودتون بايد بهتر بدونين.
و يا اون دوست ديگمون كه از اينكه ميبينه گوشي كه اون خريده 600 تومن الان شده نصف قيمت مياد و شكايت مي كنه كه امروز دست 20 تا ... ديدم! خوب من چيكار كنم اينم از خوبيهاي اين بازار بهم ريختست ديگه. تو اشتباه كردي گرون خريدي و يا اينكه شانس نداري.
يعني اين بده كه من كه كارم شبكه هاي بيسيم هست نتونم يك گوشي wifi بخرم كه باهاش شبكه هامو تست كنم اونوقت يكي بياد با قيمت بالا بخره ولي نميدونه wlan چي هست!!!
شما مطمئن باش هر كسي از اين گوشي خوشش نمياد و اگر هم ارزون بخره دو روز بعد با ضرر ميفروشتش.
همينطوريه كه يك نفر مياد ميبينه اووووه 149 صفحه هر صفحه 10 تا پست ميشه 1490 تا پست!!! كي حوصله داره اين همه رو بخونه. مياد صفحه آخر سوال تكراري مي پرسه...
بابا اكثر افرادي كه سراغ اين گوشي پيشرفته ميان لااقل بايد در حد درك مطلب انگليسي بلد باشن. توي جعبه گوشي چند تا دفترچه راهنما هست كه اگر يكم حوصله كني و بخوني اكثر سوالاتي رو كه در اين تاپيك وجود داره رو جواب داده.
توصيه مي كنم كه اگر انگليسي فقط در حد خوندن sms بلدي اين گوشي رو نخر... چون نمي توني از تمام امكاناتش استفاده كنيو دائما به مشكل بر مي خوري و روز بعدش مياي اينجا ميگي كه زياد هنگ ميكنه و گوشيه خوبي نيست.
يك شكايت هم از مديران ارشد انجمن موبايل دارم كه به اين تاپيك مهم اهميت نميدن و نظارتي روش ندارن. اگر يكي باشه كه پست هاي تكراري رو حذف كنه خيلي خوب ميشه.
در اينجا لازمه كه از جناب metapex و بقيه دوستاني كه با حوصله و دقت به سوالها جواب دادن تشكر كنم.
من يك هفته پيش گوشي رو خريدم از گاجره مشهد 314 هزار تومن و با توضيحاتي كه دوستان در صفحات قبلي داده بودن فهميدم كه اصل فرانسه است و ازگوشي كاملا راضي هستم ولي يك سوال برام پيش اومده بود.
بعد از اينكه دفترچه گوشي رو تقريبا همشو خوندم و جوابشو پيدا نكردم تمام صفحات اين تاپيك رو خوندم و حالا به صفحه آخر رسيدم.
در ضمن بنده اصلا قصد توهين و يا مسخره كردن كسي رو ندارم و و از اينكه رك حرفامو زدم از همگي معذرت مي خوام.
دوستدار همگي شما دوست عزیز من حرف شما رو قبول دارم ولی همه که مثل شما نیستن این همه وقت داشته باشن بیان 150 صفحه رو بخونن یه کم به مشکل کمبود وقت دیگران هم توجه کن
دوست عزیز من حرف شما رو قبول دارم ولی همه که مثل شما نیستن این همه وقت داشته باشن بیان 150 صفحه رو بخونن یه کم به مشکل کمبود وقت دیگران هم توجه کن
سلام
من هم وقت زيادي نداشتم اگه وقت داشتم كه يك هفته طول نمي كشيد هر شب چند صفحه رو خوندم تا تموم شد . بعدشم من جواب خيلي از سوالاتمو توي همين صفحات پيدا كردم كه ديگر نياز به پرسيدن نبود .
اون عزيزاني هم كه سوال مي كنند لااقل بايد يك روز منتظر جوابشون بمونن در صورتي كه احتمال داره داخل صفحات قبلي جوابشونو پيدا كنند.
تازه سوالات اساسي در مورد اين گوشي نهايتا تا صفحه 20 بهشون جواب داده شده و بقيه صفحات يا سوالات تكراري هستند و يا سوالات جزئي.
درضمن حرف من فقط اين نبود من از دوستاني كه با پستهاي بي مورد اين تاپيك رو شلوغ كردن كه شده 150 صفحه گله دارم.
Mahyar25
17-07-2007, 22:18
سلام
من هم وقت زيادي نداشتم اگه وقت داشتم كه يك هفته طول نمي كشيد هر شب چند صفحه رو خوندم تا تموم شد . بعدشم من جواب خيلي از سوالاتمو توي همين صفحات پيدا كردم كه ديگر نياز به پرسيدن نبود .
اون عزيزاني هم كه سوال مي كنند لااقل بايد يك روز منتظر جوابشون بمونن در صورتي كه احتمال داره داخل صفحات قبلي جوابشونو پيدا كنند.
تازه سوالات اساسي در مورد اين گوشي نهايتا تا صفحه 20 بهشون جواب داده شده و بقيه صفحات يا سوالات تكراري هستند و يا سوالات جزئي.
درضمن حرف من فقط اين نبود من از دوستاني كه با پستهاي بي مورد اين تاپيك رو شلوغ كردن كه شده 150 صفحه گله دارم.
دوست عزیز حرف شما درست . منم تا حدودی دفترچه راهنمارو خوندم ولی دیگه تنظیمات GPRS ایرانسل رو که نداره . اینو چند تا از دوستان تو این چند روزه پرسیدن و خودم هم می خوام بدونم ولی تا حالا که جواب درستی ندیدم واسه همینم سوال هی تکرار میشه . بقیه سوالات هم همینطور . اما در مورد سوال درباره ی اصل بودن یا نبودن گوشی و فارسی کردن و آپدیت 100% با شما موافقم .البته اینم اضافه میکنم که بعضی از سوالات اضطراری و طرف وقت کافی نداره .
در مورد GPRS ایرانسل هم اگه کسی میدونه لطفا توضیح بده . ( لطفا نگین که خود شبکه تنظیماتو میفرسته و از این حرفا چون من وقتی درخواست میکنم ، پیغام میده که شبکه مشکل داره ولی با یه گوشی دیگه بلافاصله با همون سیمکارت تنظیمات رو میفرسته .
با تشکر
سلام
واقعا تعجب مي كنم
دوستدار همگي شما MS7DJ
سوال1: من گوشي رو يك روز بعد از خريد مستر ريست كردم و اون گزينه كه برنامه ها رو هم پاك كنه رو تيك زدم و الان مشكلي ندارم فقط ميخوام اون برنامه ها مثل بازي گلف و تم ها و عكسها و يكسري بازيها رو برگردونم مي خواستم بدونم راهي داره بدون آپديت و يا فلش اونها رو برگردوند؟
سوال2: من در قسمت wlan به يك access point مدل dlink وصل شدم كه security key داشت بعد اينكه تنظيمات مربوط به connection رو و همينطور security رو وارد مي كردم وصل شد ولي در يك ap مدل senoa با اينكه همون security هست و يك connection جديد هم درست كردم و تنظيماتش رو انجام دادم وقتي دكمه connect رو مي زنم ميگه unable to connect . مي خوام بدونم اگر كسي با senoa كار كرده بگه كه آيا تنظيمات خاصي در ap وجود داره كه بايد فعال بشه يا نه؟
پيشاپيش ممنون:11:
من از شما به خاطر اینکه حرف دل منو زدی، خیلی ممنونم. بالاخره یکی پیدا شد فهمید من چی میگم.
ما هی میگیم اول تو تاپیکهای قبلی جستجو بکنید، اگه پیدا نکردید، بعد سوال بپرسید. تازه اون دفترچه راهنما هم که هست. وقتی خودتون برای خودتون دلتون نمیسوزه و به خودتون زحمت نمیدین،از من چه انتظاری دارید ؟ تازه فکر میکنم تا اینجا خیلی گذشت داشتم.
از این به بعد من شخصا به سوالاتی که تکراری باشن یا خیلی معمولی و پیش پا افتاده باشن، جواب نمیدم؛ به این دلیل که سوالای تکراری رو با جستجو میشه جوابشو پیدا کرد و سوالای معمولی رو هم بقیه اعضا و کاربرا جوابشو میدونن. فقط که من نباید جواب بدم. بعضی میان ده بیستا سوال میپرسن و بعدشم خداحافظ. حداقل کار چند نفر دیگه رو راه بندازید. من هم تعهدی ندارم، از هیچ کس هم سوالی نپرسیدم و خلاصه چیزی نیست که بخوام جبران کنم؛ ولی سوالای بقیه رو تا حالا بی جواب نذاشتم، چون ظاهرا فقط من جوابشو میدونستم. ولی حالا که اینقدر مطلب تو این تاپیک هست و خیلی از سوال کننده ها، حالا خودشون میتونن پاسخ دهنده باشن، بنابراین از بقیه هم میخوام که حضور فعال داشته باشن، و از اون افرادی که تا حالا کم و بیش پاسخ دادن، ممنونم.
اما در مورد سوالات شما:
1- از بازیها، فقط quadra pop رو میشه از سایت سونی اریکسون (البته با خود گوشی) دانلود کرد و تمها و عکسها هم همونجا هستن، ولی باید تک تک دانلود بشن و قبلش باید تو سایت عضو بشی و دردسرش زیاده. ولی بازی گلف رو کاریش نمیشه کرد. بنابراین، راحت تر اینه که از طریق آپدیت این کار رو انجام بدی. البته یه راه دیگه هم هست که نمیدونم جواب میده یا نه و اون اینه که وارد service menu بشی و format internal disk رو انتخاب کنی. این کار گوشی رو مثل روز اول میکنه، و احتمالا اون محتویات پاک شده خود گوشی رو هم برگردونه، ولی 100% مطمئن نیستم. البته امتحانش ضرری نداره. ولی به هیچ وجه فلش کردن رو توصیه نمیکنم.
2- اگه اینطور که میگی تمام تنظیمات رو درست انجام دادی، من این موارد به ذهنم میرسه:
الف) تنظیمات مربوط به AP اولی رو پاک کن و فقط تنظیمات دومی باشه.
ب) به تنظیم نوع شبکه توجه کن: shared یا open. و همچین Ad-hoc.
ج) wlan گوشی p990 از نوع 802.11b هست، مطمئن بشو با AP باهاش سازگاری داره.
اگه امتحان کردی و درست شد، لطفا اینجا بگو. اگه نشد باز هم بگو تا یه کاریش بکنیم.
دوست عزیز حرف شما درست . منم تا حدودی دفترچه راهنمارو خوندم ولی دیگه تنظیمات GPRS ایرانسل رو که نداره . اینو چند تا از دوستان تو این چند روزه پرسیدن و خودم هم می خوام بدونم ولی تا حالا که جواب درستی ندیدم واسه همینم سوال هی تکرار میشه . بقیه سوالات هم همینطور . اما در مورد سوال درباره ی اصل بودن یا نبودن گوشی و فارسی کردن و آپدیت 100% با شما موافقم .البته اینم اضافه میکنم که بعضی از سوالات اضطراری و طرف وقت کافی نداره .
در مورد GPRS ایرانسل هم اگه کسی میدونه لطفا توضیح بده . ( لطفا نگین که خود شبکه تنظیماتو میفرسته و از این حرفا چون من وقتی درخواست میکنم ، پیغام میده که شبکه مشکل داره ولی با یه گوشی دیگه بلافاصله با همون سیمکارت تنظیمات رو میفرسته .
با تشکر
در مورد تنظیمات GPRS, من عبارت S Sony Ericsson P990i رو دقیقا به همین شکل، به شماره 2225 به صورت SMS فرستادم و چند دقیقه بعد تنظیمات برام اومد.
goblin_97121
17-07-2007, 23:02
محدودیت مسیج تقریبا نداره و از حافظه گوشی میگیره مثل گوشی سری n nokia من الان 800 تا مسیج تو inbox هست به راحتی کار میکنه ولی sis نوکیا نصب نمیشه فقط 1 نفر که من خودم نفهمیدم چه جوری شد 1 بازی سیمبین 9.1 روش نصب شد ولی من که امتحان میکنم کار نمیکنه
tanx
ye soale dige
tedad barnamehaye bahale p990 kame ya ziyad
man kheyli barname baz hastam, p990 begiram ya ye nokia seri n
aminkohan
17-07-2007, 23:10
از شما واسه جواب دادن به سوالم تشکر می کنم و امیدوارم که در تمامه مراحل زندگی موفق باشین
™Enter_The_Love
17-07-2007, 23:35
tanx
ye soale dige
tedad barnamehaye bahale p990 kame ya ziyad
man kheyli barname baz hastam, p990 begiram ya ye nokia seri n
قبلا خیلی کم بود اما الان زیاد شده
یه 100 تایی فکر کنم دیده باشم
popo_p990
17-07-2007, 23:35
سلام
واقعا تعجب مي كنم
دوستدار همگي شما MS7DJ
من می خواستم بگم شما راست میگی من 600 هزار تومن گرفتم و روزی 100 تا از این گوشی میبینم. مردم برای کلاس گذاشتن میرن این گوشی رو میگیرن و شرط میبندم حدود 80 درصد مردم آشنایی کاملی با این گوشی و سری پی ندارن ضمنا من وقتی وارد این تاپیک شدم تنها 4 یا 5 صفحه گذشته بود و خیلی قبل از اینها هم داخل تاپیک عضو بودم id پسوردم رو یادم رفت ویادداشت کردم رو صفحه ی ویندوز بود ویندوز عوض کردم یادم رفت اونو کپی کنم و گم شد و گر نه خیلی پیش از اینا تو این تاپیک بودم.یه حرفیه که من شنیدم میگم براتون>ایرانیا اگه طناب هم مجانی باشه خودشونو دار میزنن حالا دور از جون هممون.:27: :27:
Mahyar25
18-07-2007, 00:25
در مورد تنظیمات GPRS, من عبارت S Sony Ericsson P990i رو دقیقا به همین شکل، به شماره 2225 به صورت SMS فرستادم و چند دقیقه بعد تنظیمات برام اومد.
متاپکس جان نشد . فکر کنم باید واسم تا شبکه مشکلش حل بشه .
به هر حال ممنون
Optimus Prime
18-07-2007, 00:35
pop جان راستی گوشیتو گفته بودی که بدون گارانتی گرفته بودی مگه نه؟اوخی حسابی پس کفرت در اومده:13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.