مشاهده نسخه کامل
: کلوپ P910i-P990
nakhordemast
12-04-2008, 23:34
سلام
یعنی
messaging
media player
phone
...
.
.
tools
رو افقی نشون می ده
یعنی مثل اون حالتی که داری یه تراک تصویری رو فول اسکرین نگاه می کنی. باید گوشی رو 90 درجه به چپ چرخوند.
عجیبه واقعا... اگر فهمیدی چی شده به عنوان یه تکنیک یهد بقیه بده
یه تکنیک هم من از خودم در آوردم:
چگونه برای فیلمبرداری در پ990 فلاش را روشن کنیم
چگونه از قلاش پ990 به عنوان چراغ قوه استفاده کنیم
جهت انجام این کار می بایست ابتدا بریم تو قسمت دوربین. قسمت عکاسی بعد توی تنظیمات فلاش رو روشن میکنیم بعد دگمه شاتر (دکمه گرفتن عکس) رو تا نصفه میگیریم و در همین حال با یه انگشت دیگه( اونی که رو دکمه شاتر هست نههههه) جاگ دیال ( اون قرقره کناری) رو به اندازه یک تقه می چرخونیم تا بره رو فیلم ور دا ری . بعد دیگه روشن میمونه تا ابد.... به جای چراغ قوه هم میشه استفاده کرد.( برای شبایی که برق می ره):27:
مر سی
shahshahani
13-04-2008, 13:36
آیا راهی هست وقتی که یه فایل رو از طریق بلوتوث دریافت می کنیم مستقیماً روی کارت حافظه ذخیره بشه؟
نه ولی با x-plore خیلی راحت میشه این کار رو کرد.
shahshahani
13-04-2008, 13:43
عجیبه واقعا... اگر فهمیدی چی شده به عنوان یه تکنیک یهد بقیه بده
یه تکنیک هم من از خودم در آوردم:
چگونه برای فیلمبرداری در پ990 فلاش را روشن کنیم
چگونه از قلاش پ990 به عنوان چراغ قوه استفاده کنیم
جهت انجام این کار می بایست ابتدا بریم تو قسمت دوربین. قسمت عکاسی بعد توی تنظیمات فلاش رو روشن میکنیم بعد دگمه شاتر (دکمه گرفتن عکس) رو تا نصفه میگیریم و در همین حال با یه انگشت دیگه( اونی که رو دکمه شاتر هست نههههه) جاگ دیال ( اون قرقره کناری) رو به اندازه یک تقه می چرخونیم تا بره رو فیلم ور دا ری . بعد دیگه روشن میمونه تا ابد.... به جای چراغ قوه هم میشه استفاده کرد.( برای شبایی که برق می ره):27:
مر سی
سلام
اینکه خیلی تکراری بید جیگر....
با یه نرم افزار هم میشه این کار رو کرد. اونم نرم افزار QflashLight هست که باید ساین بشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طرز کارش هم همونیه که خودت گفتی فقط لازم نیست درپوش دوربین رو باز کنی.
در عمل این برنامه سر گوشی رو کلاه میزاره و گوشی فکر میکنه درپوش بازه.
شرمنده زدم تو برجکت.:31:
با تشکر از حسین خان و ناکازاکی خان.:40:
H M R 0 0 7
13-04-2008, 17:32
سلام
یعنی
messaging
media player
phone
...
.
.
tools
رو افقی نشون می ده
یعنی مثل اون حالتی که داری یه تراک تصویری رو فول اسکرین نگاه می کنی. باید گوشی رو 90 درجه به چپ چرخوند.
چه خوب.
حتما نرمافزار نصب كردي.نرم افزار RotateMe
Hidden-H
13-04-2008, 18:19
اصلا هم خوب نیست
اعصابمو بهم ریخته. اصلا هم به حالت قبلی بر نمی گرده.
NimoOol.HD2
13-04-2008, 19:42
سلام
بچه ها ، دوست داداشم P990 داره ، چون من p990 دارم حالا زنگ زده می گه گوشیش همین جوری ریستارت میشه . گفت که کریستال اربیک هم نصب نکرده . هنوز هیچ اطلاعاتی ندارم
به جز مستر ریست و آپدیت چه راه حلی بلدید ؟؟ سریعتر لطفا .
NimoOol.HD2
13-04-2008, 20:41
چجوری میتونم P990 رو مستر ریست بکنم بدون اینکه ازم لوک کد بخواد ؟؟؟
توی نوکیا باید * به ضافه ی دکمه ی سبز به اضافه ی 3 و دکمه ی پاور رو موقعی که گوشی خاموشه نگه داریم برای گوشیه خودمون روشی نیست ؟؟
shahshahani
14-04-2008, 10:20
سلام
بچه ها ، دوست داداشم P990 داره ، چون من p990 دارم حالا زنگ زده می گه گوشیش همین جوری ریستارت میشه . گفت که کریستال اربیک هم نصب نکرده . هنوز هیچ اطلاعاتی ندارم
به جز مستر ریست و آپدیت چه راه حلی بلدید ؟؟ سریعتر لطفا .
اگه هي ريست ميشه چجوري ميخواي مستر ريست كني؟اصلا گوشيش بالا مياد؟
راحت ترين راه آپديته كه ربطي به فون لاك هم نداره
چجوری میتونم P990 رو مستر ریست بکنم بدون اینکه ازم لوک کد بخواد ؟؟؟
توی نوکیا باید * به ضافه ی دکمه ی سبز به اضافه ی 3 و دکمه ی پاور رو موقعی که گوشی خاموشه نگه داریم برای گوشیه خودمون روشی نیست ؟؟
بابا تو هنوز درگير اين قضيه اي؟؟؟؟
من بودم تا حالا بريده بودم
بابا ايول به اين پشتكار
ميگن اگه ببري تو اين مغازه ها كه فلش ميكنن يه راهي بلدن كه فون لوك برميگرده رو ديفالت
حالا من ديگه نميدونم شايد فلشش ميكنن
nakhordemast
14-04-2008, 17:15
سلام
با یه نرم افزار هم میشه این کار رو کرد. اونم نرم افزار QflashLight هست که باید ساین بشه.
بد جوری زدی تو ذوقم میرم معتاد میشم یه روز جنازه ام تو جوب پیدا میشه . بدون مقصر تویی:41:
vahid_civil
15-04-2008, 13:37
سلام
مرسی ولی این رو چجوری باید ساین کرد ؟
shahshahani
15-04-2008, 13:45
مرسی ولی این رو چجوری باید ساین کرد ؟
هک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی (M600-P990-P1-W950-W960-G900-G700)
برو ببین حسین جون چه کرده...:40:
Hidden-H
17-04-2008, 09:23
سلام
چطور می شه از محیط گوشی عکس بگیرم؟
مرسی
H M R 0 0 7
17-04-2008, 21:28
سلام
چطور می شه از محیط گوشی عکس بگیرم؟
مرسی
اینجا رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hidden-H
17-04-2008, 22:54
اینجا رو ببینید:
مرسی
میشه بگین کارش چطوره؟
Hidden-H
17-04-2008, 22:55
نمی خواد ممنون
خودم فهمیدم
ظاهرا دیگه همه مشکلات حل شده کسی سیوالی نداره؟!!!!
برای گرفتن بهترین عکس چه نکاتی را باید رعایت کرد؟ ایا شدت نور اتوماتیک تنظیم میشه یا باید خودمون کم و زیاد کنیم؟ گوشی من همیشه شدت نور روی +0.3 باید تنظیمش کرد؟ پایین صفحه هم 500 همیشه هست یعنی چی این؟
shahshahani
20-04-2008, 13:00
ظاهرا دیگه همه مشکلات حل شده کسی سیوالی نداره؟!!!!
برای گرفتن بهترین عکس چه نکاتی را باید رعایت کرد؟ ایا شدت نور اتوماتیک تنظیم میشه یا باید خودمون کم و زیاد کنیم؟ گوشی من همیشه شدت نور روی +0.3 باید تنظیمش کرد؟ پایین صفحه هم 500 همیشه هست یعنی چی این؟
شدت نور رو با همون نوار کنار که از -2 تا +2 داره باید تنظیم کرد.البته نوع نور یعنی اینکه شما زیر نور مهتابی هستین یا زیر نور آفتاب یا ... از تو تنظیماتش تعیین میشه. اون +500 هم یعنی شما بیش از 500 تا عکس دیگه جای خالی روی مموری دارین تا عکس بگیرین اگه جاگ دایل رو بچرخونین و رو حالت فیلمبرداری بزارین مدت زمانی که میتونین فیلم بگیرین رو براتون مینویسه.البته این بستگی به کیفیت انتخاب شده برای عکس هم داره.
موفق باشید.
Eureka204
20-04-2008, 21:49
سلام دوستان
من گوشیم بالا نمیاد
یه تم روش ریختم و نصب کردم . بعد از ست کردنش یه سری ارور داد.
ریست که کردم دیگه بالا نمیاد تا نصفه load میشه گیر می کنه
چی کار کنم خوبه؟
گوشیمو (p990 ) اخیرا آپدیت کردم . CDA آخرین ورژن فریمور . مشکل ریسیت گوشی کاملا حل شده اما مشکلی که دارم اینه :
گوشی به طریق زیر هنگ میکنه :
1- وقتی در طولانی مدت یعنی جندین ساعت استفاده نمی کنم بعد که میرم سراغش می بینم صفحه دیگه بالا نمیاد و در حالت عادی خاموش نمیشه و باید Power رو ده ثانیه نگه دارم تا خاموش بشه و بعد روشن کنم .
2- بعضی وقت ها در حین کار با گوشی متوجه میشم صدا نداره یا صدای کلیک قلم نمیاد یا صدای موزیک پلیر میرم که خاموش کنم و باید Power رو ده ثانیه نگه دارم تا خاموش بشه و بعد روشن کنم .
دوستان نمیدونم مشکل از چیه راهنمایی کنید ؟ چه کنم ؟ کلافه شدم ...!!
توجه شما رو به چند مطلب از گوشیم جلب می کنم :
الف- موقع آپدیت یک بار سرور سایت قاط زد روی 89 درصد نگه داشت و من مجبور شدم گوشی رو جدا کنم و دوباره وصل بشم که برای بار دوم ادامه مسیر رو طی کرد و عملیات نصب انجام شد و به پایان رسید.
ب- از مموری دراز آبی رنگ چینی استفاده می کنم .
ج- برنامه معمولا پنج شش تا نصب دارم مخصوصا برنامه های جاوا .
د- آنتی ویروس هم زدم .......... مستر ریسیت هم کردم
منتظر راهنمایی شما هستم .
amirkhan_20e20
20-04-2008, 22:22
گوشیمو (p990 ) اخیرا آپدیت کردم . CDA آخرین ورژن فریمور . مشکل ریسیت گوشی کاملا حل شده اما مشکلی که دارم اینه :
1- وقتی در طولانی مدت یعنی جندین ساعت استفاده نمی کنم بعد که میرم سراغش می بینم صفحه دیگه بالا نمیاد و در حالت عادی خاموش نمیشه و باید Power رو ده ثانیه نگه دارم تا خاموش بشه و بعد روشن کنم .
2- بعضی وقت ها در حین کار با گوشی متوجه میشم صدا نداره یا صدای کلیک قلم نمیاد یا صدای موزیک پلیر میرم که خاموش کنم و باید Power رو ده ثانیه نگه دارم تا خاموش بشه و بعد روشن کنم .
الف- موقع آپدیت یک بار سرور سایت قاط زد روی 89 درصد نگه داشت و من مجبور شدم گوشی رو جدا کنم و دوباره وصل بشم که برای بار دوم ادامه مسیر رو طی کرد و عملیات نصب انجام شد و به پایان رسید.
1> شما یه کم صبر کن شاید بالا اومد . اگه نشد یه بار ریست کن . برنامه هم زیاد نصب نکن .
2> این اشکال ناشی از کم بودن مموری هست . اگه روی مموری گوشی چیزی داری منتقل کن به مموری استیک .
-- شما مموری رو یه بار انتی ویروس بزن شاید ویروس داره .
-- اگه از انتی ویروس اطمیان نداری برو سایت کاسپراسکای تو اون سایت خودش یه منو داره که سیستم رو با آخرین ورژن چک میکنه .
-- یه بار با مموری اصلی گوشی چک کن ببین بازم اون عیب رو داره یا نه .
shahshahani
21-04-2008, 09:28
د- آنتی ویروس هم زدم .......... مستر ریسیت هم کردم
به نظر يه بار ديگه آپديت كن ولي حواست باشه وسطش قطع نشه.
طريقه باز كردن p990
shahshahani
21-04-2008, 14:22
طريقه باز كردن p990
آقا خیلی ردیف بود دست شما درد نکنه.
به دوستان همه پیشنهاد میکنم یه بار بهش نگاه کنن.
nakhordemast
21-04-2008, 16:05
طريقه باز كردن p990
ایییییییییییییییییییییییی ی ول
:8:
ali racer
21-04-2008, 17:34
سلام دوستان
ارور cn;t read the jar file
مربوط به چیه ؟
می دونم که باورژن جاوا مچ هستش
فایلش هم ایرادی نداره
nakhordemast
22-04-2008, 01:19
سلام دوستان
مربوط به چیه ؟
فایلش هم ایرادی نداره
از کجا میدونی که فایل مشکلی نداره؟:46: شاید بد دانلود شده. روی گوشی دوستت (p990) تست کن.
یا شاید مموری کارتت بد سکتور داره. بریز رو مموری خود گوشی
amirkhan_20e20
22-04-2008, 13:29
سلام دوستان
مربوط به چیه ؟
فایلش هم ایرادی نداره
عزیز شما میدونی که این فایل واسه گوشی تو هست یا نه ؟
در صمن چک کن که یه فایل با پسوند jam لازم نداشته باشه . چون اون فایل که حجمش کمتره و jar هم نیست مثل فایلی هست که واسه ساین کردن برنامه سیمبین به کار میره .
H M R 0 0 7
22-04-2008, 15:02
عزیز شما میدونی که این فایل واسه گوشی تو هست یا نه ؟
در صمن چک کن که یه فایل با پسوند jam لازم نداشته باشه . چون اون فایل که حجمش کمتره و jar هم نیست مثل فایلی هست که واسه ساین کردن برنامه سیمبین به کار میره .
البته منظور امير خان JAD هستش :46:
ali racer
22-04-2008, 16:50
فایل که ایراد نداره
چون رو گوشی دیگه امتحان کردم (ان 82)
رو فون مموری هم ریختم بازم اون ارور رو داد
می خوام بپرسم اصلا ارور
cn;t read the jar file
مربوط به چی هستش ؟
ممنونم
hossein1364
23-04-2008, 07:41
با سلام
من برای ریختن فونتهای فارسی و کیبرد فارسی تو p990i اقدام کردم ولی دیدم تو مموری گوشی من فایلی به نام resource ساخته نمیشه هر طوری که بگین امتحان کردم ولی نشد. بعد فهمیدم که یه درایو مخفی به نام z تو گوشی هست که این فایل resource رو تو خودش بصورت سیستمی داره و اصلا هم قابل پاک کردن نیست و این باعث میشه که فایل به همین نام تو ممری استیک ساخته نشه
حالا من باید چیکار کنم تا گوشی فارسی بشه در حالیکه فایل resource رو نمیشه هیچ جوری ساخت؟
H M R 0 0 7
23-04-2008, 07:55
با سلام
من برای ریختن فونتهای فارسی و کیبرد فارسی تو p990i اقدام کردم ولی دیدم تو مموری گوشی من فایلی به نام resource ساخته نمیشه هر طوری که بگین امتحان کردم ولی نشد. بعد فهمیدم که یه درایو مخفی به نام z تو گوشی هست که این فایل resource رو تو خودش بصورت سیستمی داره و اصلا هم قابل پاک کردن نیست و این باعث میشه که فایل به همین نام تو ممری استیک ساخته نشه
حالا من باید چیکار کنم تا گوشی فارسی بشه در حالیکه فایل resource رو نمیشه هیچ جوری ساخت؟
اين پست:
Captain_Nemo
23-04-2008, 09:39
آيا راهي هست كه بشه سرعت اجراي برنامه هاي جاوا رو گوشي رو بيشتر كرد؟
shahshahani
23-04-2008, 09:43
فایل که ایراد نداره
چون رو گوشی دیگه امتحان کردم (ان 82)
رو فون مموری هم ریختم بازم اون ارور رو داد
می خوام بپرسم اصلا ارور
cn;t read the jar file
مربوط به چی هستش ؟
ممنونم
منم با برنامه رساله که جاوا هست همین مشکل رو دارم و فکر کنم اشکال از فایل باشه نه گوشی.
البته من این برنامه رو با بلوتوث گرفتم ولی در کل نمیدونم چرا اینطوری میشه.
redheart
23-04-2008, 11:08
سلام همگی خسته نباشید. چرا ساعت دریافت SMS در گوشی p990 درست نمی افته؟؟؟ مثلا اس ام اس ساعت 9 می رسه ولی تو گوشی می زنه 4:30 .... لطفا در این مورد راهنمایی کنید.
Hidden-H
23-04-2008, 12:28
سلام همگی خسته نباشید. چرا ساعت دریافت SMS در گوشی p990 درست نمی افته؟؟؟ مثلا اس ام اس ساعت 9 می رسه ولی تو گوشی می زنه 4:30 .... لطفا در این مورد راهنمایی کنید.
سلام
متاسفانه این مشکل هنوز برطرف نشده و هممون این مشکل رو داریم. حتی توسط هک هم نتونستیم کاری بکنیم.
nakhordemast
24-04-2008, 00:19
با سلام
عزیزم اشتباه میکنی خوب اینجوری معلومه که نمیشه.
باید مموری رو بذاری توی کارت ریدی بعد اون درایو سیستمی رو بسازی.
خوب جریان همینه گوشی اول میاد اطلاعات سیستمی رو از توی ریسورس مموری میخونه( البته اگر موجود باشه مثل فونت) اگر هم هم موجود نبود از فایل های سیستمی خودشت ( که به قول شما توی z هست ) اجرا میکنه.:5:
به همین سادگی به همین خوشمزگی
nakhordemast
24-04-2008, 00:23
فایل که ایراد نداره
چون رو گوشی دیگه امتحان کردم (ان 82)رو فون مموری هم ریختم بازم اون ارور رو داد
می خوام بپرسم اصلا ارور
cn;t read the jar file
مربوط به چی هستش ؟
ممنونم
جلالخالق
خوب معلومه که بعضی برنامه ها با بعضی گوشی ها سازگار نیت.
هم باید ورژن جاوا هم سایز اسکرین و شایدم چیزای دیگه که توی برنامه تعریف شده توی گوشی شما قابل اجرا باشه.
منم یه بازی داشتم توی جاوا ی سونس اریکسون ران مسشد ولی توی موتورولا( با همون ورژن جاوایی) اجرا نمیشد.
شما روی یه p990 دیگه تست کن.
اصلا بذار اینجا ببینیم چیه!!! به نظر میاد خیلی بهش احتیاج داریاااا
ali racer
24-04-2008, 01:11
یه کتاب هستش که خودم نوشتم
با برنامه پرنیان(تا پیک درست کردن کتاب جاوا تو بخش برنا مه ها هستش)
از لحاظ رزولوشن که مشکلی نداره
فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه
ali racer
24-04-2008, 01:11
چون پی 990 و ان 82 هر دو 240 در 320 پیکسل اند
در مورد ورژن جاوا هردو از - Java MIDP 2.0
پشتیبانی می کنن که جزو ریکوسمنت
برنامه پرنیان هستش
فقط نمی دونم چرا همچین اروری میده?
خیلی برام سوال شده !
کتاب رو هم براتون میزارم چشم
amirkhan_20e20
25-04-2008, 09:49
چون پی 990 و ان 82 هر دو 240 در 320 پیکسل اند
در مورد ورژن جاوا هردو از - Java MIDP 2.0
پشتیبانی می کنن که جزو ریکوسمنت
برنامه پرنیان هستش
فقط نمی دونم چرا همچین اروری میده?
خیلی برام سوال شده !
کتاب رو هم براتون میزارم چشم
بابا تو که خودتو کشتی
یه چک بکن ببین فایلی که دانلود کردی با فایلی که رو سایت هست سایزش یکی هست یا نه . چون ممکنه که اکسپلورر فرت شده باشه وسطش قطع کنه . واسه من شده .
amirkhan_20e20
25-04-2008, 10:40
خوب دوستان عزیز
از اونجایی که همه دوستان با اینکه چند سال از درست شدن این گوشی میگذره و هنوز کسی نتونسته تاریخ رو واسه این گوشی درست کنه و تنها اشکالی !!!! دوستان دارن همین ساعت SMS هست و انگار که دوستان کار دیگه با این گوشی انجام نمیدن !!!! و جالب اینکه سونی هم به این اشکال پی نبرده و فقط ما پی بردیم ! آموزش درست کردن ساعت و تاریخ رو میزارم .
باید بگم که این گوشی هیچ اشکالی نداره .
خوب حالا میرسیم به قسمت تنظیم :
1- اول ازهمه به قسمت control panel رفته و time رو انتخاب کنید.
2- از اون بالا به قسمت set location بروید .
3- همه مکانها رو به London عوض کنین . ( اگه بتونین یه بار گوشی رو master reset کنین که بهتره چون ممکنه یه سری تنظیم دیگه داشته باشه که شما نمیدونین )
4- خوب حالا بر میگردیم به منو time کنار ساعت بزرکه نوشته Greenwich time . شما ساعت رو باید با ساعت GMT تنظیم کنین . ( GMT رو میتونین از بالای شبکه خبر خودمون و یا از ساعت سیسنم با تغییر اون به (+0.0) پیدا کنین . ) . البته باید تاریخ رو هم درست تنظیم کنین . چون اگه درست نباشه فقط جلو sms تاریخ میزنه .
5- خوب حالا شما تقریبا کار رو تمام کردین .
6- حالا میرسیم به تنظیم location .
7- به همون منو که واسه تغییر مکان به London رفتین ، میریم و current time zone رو به تهران و home time zone رو به تهران تغییر میدیم . بهتره که zone of interest تغییر نکنه . done رو بزنین .
8- خوب حالا به منو قبلی اومدیم . کنار ساعت نوشته . Greenwich . اون پایین نوشته Tehran . حالا روی Tehran پایین کلیک کنین تا یه منو باز بشه . بعد روی Greenwich بزنین . حالا نوشته کنار ساعت مربوط به تهران شده .
9- همین کار تموم شد .
نکته 1 : اگه به منو مسیج رفتین و دیدید که وقتی مسیج جدید میاد بازم تاریخ میزنه تاریخ رو نگاه کنین و ببینین با تاریخ گوشی چقدر تفاوت داره . تاریخ گوشی رو به همون تاریخ تغییر بدین . احنمالا 1 روز جلوتر با عقب تر هستش . این اشکال هم مربوط به اپراتور همراه اول هستش .
نکته 2 : چون ساعت ایران 1 ساعت جلوتر از ساعت استاندارد هست شما با تنظیم ساعت حالا مهم نیست که GMT یا تهران این ساعت رئ درست کنین .
نکته 3 : در انتها اگه دیدید که مسیج میاد ولی وسط مسیجهای فبلی هست . به منو مسیج رفته و setting و sort by date رو انتخاب کنین .
ali racer
25-04-2008, 10:42
دوست من فایل رو خودم ساختم دانلود نکردم ....
amirkhan_20e20
25-04-2008, 10:53
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه . احتمالا با سیستم جاوا گوشی سازکاری نداره . ورژن رو نگاه کن ببین با جاوا که گوشی ساپورت میکنه یکی هست یا نه .
ali racer
25-04-2008, 10:56
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه . احتمالا با سیستم جاوا گوشی سازکاری نداره . ورژن رو نگاه کن ببین با جاوا که گوشی ساپورت میکنه یکی هست یا نه .
بله اگه پست قبلیم رو هم خوانده باشین گفتم که سازگاری داره
به هر حال ممنون از کمکتون
MR.Punisher
25-04-2008, 14:07
دوستان لطفا کمک کنید.من می خوام گوشیم (P990) رو اپدیت کنم ولی وقتی
نرم افزار Update Service می خواد گوشی رو شناسایی کنه با خطا مواجه میشه.
لطفا کمک کنید.دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه.
این هم از لینک عکس اون مرحله:
amirkhan_20e20
25-04-2008, 18:39
شما suit رو واسه گوشی نصب کردی ؟ این مشکل مربوط به درایور میشه . یا اینکه گوشی رو در حالت memory وصل میکنی
MR.Punisher
25-04-2008, 19:47
PC Suit رو هم نصب کردم و گوشی رو هم شناخت.در ضمن گوشی رو حالت Memory نبوده.
nakhordemast
26-04-2008, 01:20
دوست من فایل رو خودم ساختم دانلود نکردم ....
میدونی این برنامه های مجانی یا آزمایشی مثل اینی که شما باهاش کار کردی احتمالا باگ داشته و فایل جاوا رو خوب نساخته. مسلما ایراد از برنامه است ربطی به گوشی نداره
nakhordemast
29-04-2008, 15:59
990 مجددا رفت به اعماق.
بیاید الکی براش مشکل بتراشیم:27:
آقا این گوشی من وقتی در حال آب دادن به گلدوناس یه کم صداش کم میشه. به نظرتون آپدیت کنم درست میشه؟
.
جدی: انگار آپدیت جدید اومده. درسته؟
MR.Punisher
29-04-2008, 22:12
دوستان کسی هنوز راه حلی برای مشکل من پیدا نکرده؟
amirkhan_20e20
29-04-2008, 22:52
دوستان کسی هنوز راه حلی برای مشکل من پیدا نکرده؟
انتی ویروس داری رو سیستمت ؟
سلام دوستان
من با يو اس بي گوشيمو وصل مي كنم وقتي گوشي در حالت تبادل اطلاعات باشه رمو مي شناسه
وقتي هم در حالت فون باشه ويندوز گوشيو مي شناسه ولي برنامه ي pc suite گوشيو پيدا نمي كنه
بايد چي كار كنم
مي تونيد منو راهنمايي كنيد
zhina_gian
30-04-2008, 05:04
دوستان لطفا کمک کنید.من می خوام گوشیم (P990) رو اپدیت کنم ولی وقتی
نرم افزار Update Service می خواد گوشی رو شناسایی کنه با خطا مواجه میشه.
لطفا کمک کنید.دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه.
این هم از لینک عکس اون مرحله:
اگر گوشیت رو هک کردی و گوشی رو از طریق هک دستکاری کردی اول باید همه فایل ها و برنامه هایی رو که بهش
اضافه کردی رو پاک کنی و فقط برنامه و آیکونهایی که خود گوشی داشته رو به جاش بریزی.
بعد باید CDA گوشیت رو به یک CDA متفاوت با گوشی خودت عوض کنی و بعد از طریق SEUS آپدیت کنی.
این بلا بر سر گوشی من که P1i هست اومد و من از طریق روشی که گفتم حلش کردم.
اگر هم گوشی رو دستکاری نکردی که هیچی...
shahshahani
30-04-2008, 08:20
سلام دوستان
من با يو اس بي گوشيمو وصل مي كنم وقتي گوشي در حالت تبادل اطلاعات باشه رمو مي شناسه
وقتي هم در حالت فون باشه ويندوز گوشيو مي شناسه ولي برنامه ي pc suite گوشيو پيدا نمي كنه
بايد چي كار كنم
مي تونيد منو راهنمايي كنيد
يه گزينه how to connect روي پي سي سوئيت هست.اونو بزن ببين گوشيتو ميشناسه يا نه؟
MR.Punisher
30-04-2008, 23:57
انتی ویروس داری رو سیستمت ؟
Kaspersky
غیر فعالشم کردم.یعنی اصلا کامل بستمش ولی بازم تغییری حاصل نشد.
MR.Punisher
30-04-2008, 23:58
اگر گوشیت رو هک کردی و گوشی رو از طریق هک دستکاری کردی اول باید همه فایل ها و برنامه هایی رو که بهش
اضافه کردی رو پاک کنی و فقط برنامه و آیکونهایی که خود گوشی داشته رو به جاش بریزی.
بعد باید CDA گوشیت رو به یک CDA متفاوت با گوشی خودت عوض کنی و بعد از طریق SEUS آپدیت کنی.
این بلا بر سر گوشی من که P1i هست اومد و من از طریق روشی که گفتم حلش کردم.
اگر هم گوشی رو دستکاری نکردی که هیچی...
گوشی رو هک نکردم.در ضمن حتی مستر ریست هم کردم.بازم درست نشد.
با عرض سلام خدمت دوستان و استادان گرامي
من يك گوشي K800 رو هر چي فلش ميكنم وقتي روشنش ميكنم نه تنها رو please wait گيرميكنه بلكه LCD ش هم مرتب روشن و خاموش ميشه بعد مجبورم باطري رو در بيارم تاخاموش شه. گوشي سريال اصلي هست و هيچ مشكلي هم نداشته.
لطفا كمك كنين چون گوشي مال خودم نيست
قبلا متشكرم
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35908801833335 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
Model:K800i
Brand:Generic
MAPP CXC article: R8BA024 prgCXC1250811_GENERIC_SM
MAPP CXC version: R8BA024
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA102295/1
CDA version: R2A
Default article: cxc1250490
در ضمن اين قسمت هم هيچ تغييري نميكنه و هرfsي با firmwareهاي مختلف روش نصب ميكنم همين R8BC004 باقي ميمونه.
Default version: R8BC004
Operator: 000-00
Hadi King
01-05-2008, 08:34
با عرض سلام خدمت دوستان و استادان گرامي
من يك گوشي K800 رو هر چي فلش ميكنم وقتي روشنش ميكنم نه تنها رو please wait گيرميكنه بلكه LCD ش هم مرتب روشن و خاموش ميشه بعد مجبورم باطري رو در بيارم تاخاموش شه. گوشي سريال اصلي هست و هيچ مشكلي هم نداشته.
لطفا كمك كنين چون گوشي مال خودم نيست
قبلا متشكرم
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35908801833335 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
Model:K800i
Brand:Generic
MAPP CXC article: R8BA024 prgCXC1250811_GENERIC_SM
MAPP CXC version: R8BA024
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA102295/1
CDA version: R2A
Default article: cxc1250490
در ضمن اين قسمت هم هيچ تغييري نميكنه و هرfsي با firmwareهاي مختلف روش نصب ميكنم همين R8BC004 باقي ميمونه.
Default version: R8BC004
Operator: 000-00
دوست عزيز اينجا كلوپ p910..p990 هستش ربطي به k800 نداره اگه ميشه اين پستت رو ويرايش كن بنويس اشتباه شد:18:
amirkhan_20e20
01-05-2008, 16:03
Kaspersky
غیر فعالشم کردم.یعنی اصلا کامل بستمش ولی بازم تغییری حاصل نشد.
برای این کار اگه با بستن درست نشد باید سرویس اون رو از استارت آپ برداری . تنها بستن برنامه کمک نمیکنه .
amirkhan_20e20
01-05-2008, 16:04
در ضمن همیشه من با کاسپر مشکل داشتم .
اصلا نمیتونستم آپ کنم تا اینکه فهمیدم اشکال از کاسپر بود .
سلام من رو گوشيم swiss managerرو نصب کردم
ولی ديگه هيچ برنامی رو نميشه runکرد حتی main muneکمکم کنید
nakhordemast
01-05-2008, 18:23
1- وقتی برنامه های سیس رو نصب میکنیم توی مموری مسلما یه سری فایل و و چیزای مربوط به رجیستر توی مموری خود به خود ریخته میشه. میخام بدونم از برنامه های نصب شده چیزی توی خود گوشی یا اون درایو مخفیش ریخته میشه یا نه و همه چیز با مموری پایان می پذیره:20:
2- همین سوال 1 رو دارم در مورد برنامه های جار.
3- چکار کنم که بعد از نصب و آن اینستال کردن برنامه ها ( چه سیس په جار) دیگه هیچ اثری باقی نمونه و روی پرفورمنس سیستم اثر نذاره
با تشکر:40:
MR.Punisher
01-05-2008, 20:10
zhina_gian عزی صفحه قبل در مورد اپدیت با برنامه Seus گفت.
دوستان کسی هست در مورد این برنامه و چگونگی کار با اون توضیح بده؟
ممنون.
shahshahani
01-05-2008, 21:37
1- وقتی برنامه های سیس رو نصب میکنیم توی مموری مسلما یه سری فایل و و چیزای مربوط به رجیستر توی مموری خود به خود ریخته میشه. میخام بدونم از برنامه های نصب شده چیزی توی خود گوشی یا اون درایو مخفیش ریخته میشه یا نه و همه چیز با مموری پایان می پذیره:20:
2- همین سوال 1 رو دارم در مورد برنامه های جار.
3- چکار کنم که بعد از نصب و آن اینستال کردن برنامه ها ( چه سیس په جار) دیگه هیچ اثری باقی نمونه و روی پرفورمنس سیستم اثر نذاره
با تشکر:40:
سلام
مسلما حتی اگه رو مموری هم نصب کنی یه چیزایی رو گوشی هم ریخته میشه.
تو پوشه های Resource و Private البته برای برنامه های سیمبین
برای برنامه های جاوا توی فولدر system ذخیره میشن.
برای جاوا ها که بهد از Uninstal مشکلی پیش نمیاد و حذف میشن.(اگه نشدن برین تو فولدر مربوطه و پاکشون کنین البته کار سختیه چون اسم های اجق وجقی دارن و اگه تعداد برنامه های جاواتون زیاد باشه معلوم نیست کدوم رو باید پاک کنین)
برای برنامه های UIQ هم معمولا اگه روی خود گوشی نصب کرده باشین بعد از Uninstal کردن مشکلی پیش نمیاد.(اگه پیش اومد باز باید از فولدر های مربوطه پاکشون کنین)
مشکل اصلی وقتیه که شما یه برنامه UIQ رو روی مموری نصب کرده باشین و بعد از Uninstal کردن قسمت هایی از اون روی مموری باقی میمونه که باز هم باید پاکشون کنین البته این بار با رم ریدر.
اگه خیلی وسواس داشتین که یهو پرفورمنس گوشیتون پایین نیاد میتونین یه بار مستر ریست کنین.
موفق باشین.
shahshahani
01-05-2008, 21:43
سلام من رو گوشيم swiss managerرو نصب کردم
ولی ديگه هيچ برنامی رو نميشه runکرد حتی main muneکمکم کنید
چه اروری میده؟
shahshahani
01-05-2008, 21:47
zhina_gian عزی صفحه قبل در مورد اپدیت با برنامه Seus گفت.
دوستان کسی هست در مورد این برنامه و چگونگی کار با اون توضیح بده؟
ممنون.
ببین اون اول های تاپیک خیلی در مورد این قضیه بحث شده. حتی تو امضای دو نفر به نام های Ramin2020 و hamed1987 لینک آموزشش هست.
یه سرچ کوچولو بکن اگه پیدا نکردی بگو تا بهت بگم چون حالشو ندارم الان مفصل توضیح بدم.
شرمنده و موفق باشی.:10:
g.reza23
01-05-2008, 23:34
سلام
می خواستم بدونم قیمت p990i چنده ؟ چه نو و چه دست دوش ؟
ممنون میشم .
nakhordemast
01-05-2008, 23:38
سلام
برای جاوا ها که بهد از Uninstal مشکلی پیش نمیاد و حذف میشن.(اگه نشدن برین تو فولدر مربوطه و پاکشون کنین البته کار سختیه چون اسم های اجق وجقی دارن و اگه تعداد برنامه های جاواتون زیاد باشه معلوم نیست کدوم رو باید پاک کنین)
برای برنامه های UIQ هم معمولا اگه روی خود گوشی نصب کرده باشین بعد از Uninstal کردن مشکلی پیش نمیاد.(اگه پیش اومد باز باید از فولدر های مربوطه پاکشون کنین)
مشکل اصلی وقتیه که شما یه برنامه UIQ رو روی مموری نصب کرده باشین و بعد از Uninstal کردن قسمت هایی از اون روی مموری باقی میمونه که باز هم باید پاکشون کنین البته این بار با رم ریدر.
اگه خیلی وسواس داشتین که یهو پرفورمنس گوشیتون پایین نیاد میتونین یه بار مستر ریست کنین.
موفق باشین.
ممنون دوست گرامی. میدونی راستش من خیلی وسواس دارم مشکلمم اینه که دلم میخواد هر برنامه ای که میبینم نصب کنم و یهو هم به دردم نمیخوره پاکش میکنم.
شما چیکار میکنین. آخه دائم هم نمیشه مستر ریست کرد. آیا واقعا پرفورمنس به نحو قابل توجهی پایین میاد یا میشه ازش گذشت؟
H M R 0 0 7
02-05-2008, 11:35
خوب دوستان بالاخره میتونید لذت صدای بلند رو توی هندزفری های P990 احساس کنید:8::
هک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی (M600-P990-P1-W950-W960-G900-G700) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط مواظب گوشهاتون باشید:21:
amirkhan_20e20
02-05-2008, 12:44
حالا چرا 2 تا 2تا پست میدی ؟
در صمن اگه گوشیتون آپدیت نشده باشه ممکنه که مشکل پیش بیاد . البته تست نشده ولی معمولا میشه !
H M R 0 0 7
02-05-2008, 15:15
حالا چرا 2 تا 2تا پست میدی ؟
در صمن اگه گوشیتون آپدیت نشده باشه ممکنه که مشکل پیش بیاد . البته تست نشده ولی معمولا میشه !
شرمنده از مشکلات سرعتی بود!!!
نه مشکلی پیش نمیاد. چه آپدیت شده و چه نشده:46:
چه اروری میده؟
هیچ اروری نمی ده وای می ره تو کما و یه جورایی هنگ می کنه فقط یه صفه ی خاکستری جلو صفحه میاد وبعد دیگه هیچ کاری با گوشی نمی شه کرد مگر ری استارت
يه گزينه how to connect روي پي سي سوئيت هست.اونو بزن ببين گوشيتو ميشناسه يا نه؟
اين كارو قبلا هم هزار بار كردم فايده نداره كه نداره :41::41::41:
shahshahani
02-05-2008, 21:37
شما رو سیستمت پی سی سوئیت سونی اریکسون برای گوشی های سلولار فون(مثل K750) رو هم نصب کردی؟
اگه آره پاکش کن.
vahid_civil
02-05-2008, 21:43
معمولا xp راحت گوشی رو میشناسه. ولی اگه سی دی رو نصب کنی نباید مشکلی داشته باشی!!
shahshahani
02-05-2008, 21:46
ممنون دوست گرامی. میدونی راستش من خیلی وسواس دارم مشکلمم اینه که دلم میخواد هر برنامه ای که میبینم نصب کنم و یهو هم به دردم نمیخوره پاکش میکنم.
شما چیکار میکنین. آخه دائم هم نمیشه مستر ریست کرد. آیا واقعا پرفورمنس به نحو قابل توجهی پایین میاد یا میشه ازش گذشت؟
تاثیر قابل توجهی نداره یعنی من تا حالا چیزی ندیدم (شایدم من کورم نمی بینم:31:)
به هر حال شما میتونی به جای اینکه نصب کنی تا ببینی برنامه چیه و به دردت میخوره یا نه بیای تو کلوپ بپرسی.(راه عاقلانه:27:)
موفق باشی
nakhordemast
02-05-2008, 23:49
تاثیر قابل توجهی نداره یعنی من تا حالا چیزی ندیدم (شایدم من کورم نمی بینم:31:)
به هر حال شما میتونی به جای اینکه نصب کنی تا ببینی برنامه چیه و به دردت میخوره یا نه بیای تو کلوپ بپرسی.(راه عاقلانه:27:)
موفق باشی
ممنون از جواب دندان شکنانانانانانه ات:10:
مرسی ریفیق
shahshahani
03-05-2008, 08:19
هیچ اروری نمی ده وای می ره تو کما و یه جورایی هنگ می کنه فقط یه صفه ی خاکستری جلو صفحه میاد وبعد دیگه هیچ کاری با گوشی نمی شه کرد مگر ری استارت
والا من دیگه عقلم به جایی نمیرسه.
خوب آنینستالش کن.
آنتی ویروس رو گوشیت نصب کردی؟
بچه ها من گوشیمو (p990 )آپدیت کردم تموم مشکلاتش حل شده به جز یه مشکل :
بعضی وقتا صدا قطع میکنه . اول متوجه میشم که صدای تیک قلم نیست . میرم سایر قسمت ها می بینم باز صدا ندارن . میرم که خاموش کنم در حالت معمول خاموش نمیشه باید ده ثانیه دکمه پور و نگه دارم تا خاموش بشه .
داستان چیه ؟ کسی هست راهنمایی کنه ؟
nakhordemast
03-05-2008, 18:12
بعضی وقتا صدا قطع میکنه . اول متوجه میشم که صدای تیک قلم نیست . میرم سایر قسمت ها می بینم باز صدا ندارن . میرم که خاموش کنم در حالت معمول خاموش نمیشه باید ده ثانیه دکمه پور و نگه دارم تا خاموش بشه .
به نظرم گوشیتو از گوشیهای تقلبیه. یعنی از اون چینی ها. گوشی های اصل از این مشکلا پیدا نمیکنن. یا حد اقل با آپدیت همه مشکلاتش برطرف میشه.
شما یه بار تم گوشیتو عوض کن و بعد ریستارت کن ببین حل میشه.
Captain_Nemo
03-05-2008, 19:20
آیا راهی هست وقتی که در برنامه +pdf فایلی رو باز می کنیم بشه با دگمه های جهتی تو کیبورد Qwerty نمایش فایل Pdf رو جابجا کرد؟
mehdi yari
04-05-2008, 19:50
سلام دوستان
من چند تا مشکل با گوشيم دارم!!!
اول اينکه دنباله يه فونت ميگردم که باهاش مشکل پيدا نکنم! يني جديدترين فونته فارسي بدون مشکل!
دوم اينکه وقتي ميرم تو جيميل بعد ميخوام ميل بفرستم وقتي يه فايله متني رو از قسمته نت اونجا پيست ميکنم نصفه مياد بعضي جاها هم به صورت مربع درمياد!
کسي ميدونه مشکل از چيه! متنه فارسي رو هم نميتونم اونجا سند کنم چون همين مشکل برام پيش مياد!
در ضمن گوشيو آپديت نکردم! مستر ريستم نکردم و فلشم نکردم! گوشيمم فرانسهي اصله...
بالاخره ما هم گوشيمونو آپديت كرديم . يه مشكل !!
قبل از آپ من يه سري از برنامه هارو تو مموري نصب كردم . الان هر وقت كه مي خوام گوشيو روشن كنم يا مموريو دوباره جا مي زنم پيغام مي ده كه مي خواد اون برنامه ها رو نصب كنه . چه جوري مي تونم اين برنامه هايي كه تو start up مياد رو پاك كنم
nakhordemast
04-05-2008, 23:32
سلام دوستان
اول اينکه دنباله يه فونت ميگردم که باهاش مشکل پيدا نکنم! يني جديدترين فونته فارسي بدون مشکل!
دوم اينکه وقتي ميرم تو جيميل بعد ميخوام ميل بفرستم وقتي يه فايله متني رو از قسمته نت اونجا پيست ميکنم نصفه مياد بعضي جاها هم به صورت مربع درمياد!
کسي ميدونه مشکل از چيه! متنه فارسي رو هم نميتونم اونجا سند کنم چون همين مشکل برام پيش مياد!
ببخشید در مورد مشکلت پاسخی ندارم. شرمنده.( البته حدس میزنم مشکل همون فونتها باشه)
ببینم با این تفاسیری که دادی آیا اس ام اس هات به ترتیب تاریخ درست و مرتب میان یا اینکه مثل مال ماها و تقریبا همه وقتی اس ام اس میگیری میره لا به لای اس ام اس های قبلی و به هم میریزه؟
منم تا موقعی که گوشیم فابریک بود همه چیز درست بود بعد از آپدیت مشکل به هم ریختگی اس ام اس پیدا کردم . :2:
nakhordemast
04-05-2008, 23:34
قبل از آپ من يه سري از برنامه هارو تو مموري نصب كردم . الان هر وقت كه مي خوام گوشيو روشن كنم يا مموريو دوباره جا مي زنم پيغام مي ده كه مي خواد اون برنامه ها رو نصب كنه . چه جوري مي تونم اين برنامه هايي كه تو start up مياد رو پاك كنم
خوب باید مموریتو پاک کنی. قاعدتا دیگه اون برنامه ها کار نمیکنه.
چرا کسی جواب نمیده ؟
چرا کسی جواب نمیده ؟
چرا کسی جواب نمیده ؟
بعضی وقتا صدا قطع میکنه . اول متوجه میشم که صدای تیک قلم نیست . میرم سایر قسمت ها می بینم باز صدا ندارن . میرم که خاموش کنم در حالت معمول خاموش نمیشه باید ده ثانیه دکمه پاور و نگه دارم تا خاموش بشه .
چرا کسی جواب نمیده ؟
چرا کسی جواب نمیده ؟
چرا کسی جواب نمیده ؟
H M R 0 0 7
05-05-2008, 08:04
چرا کسی جواب نمیده ؟
چرا کسی جواب نمیده ؟
چرا کسی جواب نمیده ؟
بعضی وقتا صدا قطع میکنه . اول متوجه میشم که صدای تیک قلم نیست . میرم سایر قسمت ها می بینم باز صدا ندارن . میرم که خاموش کنم در حالت معمول خاموش نمیشه باید ده ثانیه دکمه پاور و نگه دارم تا خاموش بشه .
چرا کسی جواب نمیده ؟
چرا کسی جواب نمیده ؟
چرا کسی جواب نمیده ؟
آپديت ناقص بوده. دوباره آپديت كن
shahshahani
05-05-2008, 10:14
سلام دوستان
با بروزر گوشی میری تو Gmail یا با مسیجها توسط Pop3؟
shahshahani
05-05-2008, 10:16
دوست عزیز دو صفحه میرفتی عقب تر میدیدی.خودم جوابشو داده بودم:
سلام
موفق باشین.
موفق باشی.:10:
من میخواستم گوشیمو اپدیت کنم ولی نمیدونم چرا هروقت میخوام گوشی رو از طریق برنامه pc suite به کامپیوتر بشناسونم گوشی رو نمیشناسه؟؟!
لطفا اگه ممکنه طریقه اپدیت کردنو بهم بگیم ممنون.
دوست عزیز دو صفحه میرفتی عقب تر میدیدی.خودم جوابشو داده بودم:
موفق باشی.:10:
مرسي دوست عزيز ولي وقتي تو پوشه Resource مموري ميرم ميخوام پاكش كنم ميزنه cannot delete file
mehdi yari
05-05-2008, 17:31
با بروزر گوشی میری تو Gmail یا با مسیجها توسط Pop3؟
با بروزر خود گوشي ميرم تو جيميل!
البته اگه بتونم قسمت ايميل خود گوشي رو فعال کنم که عالي ميشه! ولي يه جورايي هر کاري کردم باز ارور ميده... من الان دارم با pop3 جيميل با اينکردي ميل، ميلامو دريافت ميکنم ولي تا حالا با گوشي نتونستم اينکارو بکنم! تنظيماته خاصي داره؟
mehdi yari
06-05-2008, 13:13
سلام
ميتونم بپرسم اينجا چه خبره!؟
چرا اينقد بي روح شده!
هيشکي نيست!
نکنه آرامشه قبل از طوفانه!؟ شايدم!!!
ولي هيچ کدوم از دوستان اينجا نيستن که جواب منه بنده خدا رو بدن!؟
من دارم يواش يواش ميترسما!
shahshahani
06-05-2008, 14:56
مرسي دوست عزيز ولي وقتي تو پوشه Resource مموري ميرم ميخوام پاكش كنم ميزنه cannot delete file
ای بابا تو چرا کامل نمیخونی؟؟؟
سلام
موفق باشین.
با خود گوشی نمیشه.
shahshahani
06-05-2008, 15:02
سلام دوستان
البته اگه بتونم قسمت ايميل خود گوشي رو فعال کنم که عالي ميشه! ولي يه جورايي هر کاري کردم باز ارور ميده... من الان دارم با pop3 جيميل با اينکردي ميل، ميلامو دريافت ميکنم ولي تا حالا با گوشي نتونستم اينکارو بکنم! تنظيماته خاصي داره؟
کلیپبورد گوشی تا یه حدی جا داره.شما نمیتونی یه صفحه رو بنویسی و کپی کنی چون همش جا نمیشه تو کلیپ بورد.
1- شما از فایل کیبورد فارسی HTML استفاده میکنی؟
2- حتما آپدیت کن.
3- اینقدر هم نترس:31:
موفق باشی
mehdi yari
06-05-2008, 16:46
کلیپبورد گوشی تا یه حدی جا داره.شما نمیتونی یه صفحه رو بنویسی و کپی کنی چون همش جا نمیشه تو کلیپ بورد.
1- شما از فایل کیبورد فارسی HTML استفاده میکنی؟
2- حتما آپدیت کن.
3- اینقدر هم نترس:31:
موفق باشی
پس چرا ميشه همون فايل رو تو يه نيو مسيج به طور کامل پيست کرد! ولي اونور نميشه!؟ خيلي عجيبهها!
نه من از ويرژوال کيبورد استفاده ميکنم...
راستش اون برنامهي 37 مگابايتي رو چون قابليت ريسوم داشت دانلود کردم ولي هنوز موقعيتي پيش نيومده که آپديت کنم... آخه با ديل آپه ذغالي مگه ميشه گوشي آپديت کرد اونم 80 مگ بدونه قطعي!
راستي نگفتي تنظيمات ايميل گوشي براي جيمل چطوريه! خيلي نياز دارم چون من سيم ايرانسلمو به همين دليل خريدم! چون بايد حتماً تو هر موقعيتي بتونم ميلمو چک کنم! پس اگه اطلاع داريد در اين زمينه منو بي نصيب نزاريد!
shahshahani
06-05-2008, 17:39
پس چرا ميشه همون فايل رو تو يه نيو مسيج به طور کامل پيست کرد! ولي اونور نميشه!؟ خيلي عجيبهها!
نه من از ويرژوال کيبورد استفاده ميکنم...
راستش اون برنامهي 37 مگابايتي رو چون قابليت ريسوم داشت دانلود کردم ولي هنوز موقعيتي پيش نيومده که آپديت کنم... آخه با ديل آپه ذغالي مگه ميشه گوشي آپديت کرد اونم 80 مگ بدونه قطعي!
راستي نگفتي تنظيمات ايميل گوشي براي جيمل چطوريه! خيلي نياز دارم چون من سيم ايرانسلمو به همين دليل خريدم! چون بايد حتماً تو هر موقعيتي بتونم ميلمو چک کنم! پس اگه اطلاع داريد در اين زمينه منو بي نصيب نزاريد!
با ویرتوال کیبورد که لازم نیست کپی کنی.همونجا میتونی بنویسی.البته با روش هک گوشی که تو همین انجمن سونی اریکسون استادم حسین خان:40::40::40: گذاشتند.
برای آپدیت هم برو یه کافی نت که ADSL داره آپدیت کن.
تنظیمات Gmail هم تو همین تاپیک مطرح شد الان یادم نیست کدوم پست بود میگردم بهت میگم.
موفق باشی.
shahshahani
06-05-2008, 17:48
بیا پیداش کردم دوست عزیزم نخورده مست جان اینو آموزش دادن:
سلام اول باید همه تنظیمات رو به این شکل انجام بدی:
Incoming Mail (POP3) Server - requires SSL: pop.googlemail.com
Use SSL: Yes
Port: 995
Outgoing Mail (SMTP) Server - requires TLS: smtp.googlemail.com (use authentication)
Use Authentication: Yes
Use STARTTLS: Yes (some clients call this SSL)
Port: 465 or 587
Account Name: your Google Mail username (including @googlemail.com)
Email Address: your full Google Mail email address (username@googlemail.com)
Password: your Google Mail password
بعد از طریق کامپیوتر بری توی ستینگ جی میلت و در قسمت pop گزینه مربوط به فعال کردن pop3 رو چک بزنی. اینجوری درست میشه . بازم اگز نشد بگو
برای ساختن اکانت جیمیل روی گوشیتون و با استفاده از سیستم pop3 و smtp مراحل زیر رو انجام بدید
1- به massaging رفته از منوی بالا seeting سپس email accounts رو انتخاب کنید
2-دکمه new رو بزنید
3-مقادیر زیر رو وادر کنید
Account name : میتونه هر نامی باشه
Your Name : خوب دیگه اسمتون
Email Address آدرس ایمیلتون
connection typr رو هم روی pop3 بزارید
4- در تب inbox تنظیمات زیر رو وارد کنید
Incoming Server Address = Pop.gmail.com
username و password ایمبل خودتونو بزنید
و در آخر صفحه receiv using Group رو هم روی internet بزارید
5 به تب outbox برید
outgoing server address = smtp.gmail.com
use smtp autentication رو تیک بزنید
send usding group رو هم روی internet بزارید
6- از منوی بالا (email account) گزینه advance رو انتخاب کنید
توی تب incoming گزینه ssl رو از secure connection انتخاب کنید باید incoming mail port روی 995 قرار بگیره
تیک secure password authentication رو بزنید
7 به تب outgoing برید و مراحل 6 رو برای اون هم انجام بدید
حالا save رو بزنید و خارج بشید و آماده هستید برای ارسال و دریافت ایمیل
vahid_civil
06-05-2008, 20:20
p990 خودم رو امروز علادین قیمت کردم گفتن 190 می خریم.
دست دو مغازه میده 240. هنوز افت نکرده.تا وقتیx -peria بیاد نگهش میدارم!
شما رو سیستمت پی سی سوئیت سونی اریکسون برای گوشی های سلولار فون(مثل K750) رو هم نصب کردی؟
اگه آره پاکش کن.
نه اتفاقا اينم چك كردم
معمولا xp راحت گوشی رو میشناسه. ولی اگه سی دی رو نصب کنی نباید مشکلی داشته باشی!!
آره ولي نميدونم چرا شايد اين سيستمه مشكل داره تازه اينم بگم كه يه رم يه گيگم سوزونده همين جوري الكي البته پارتيشن رم رو ولي ديگه درست بشو نبود
فكر كنم كار ويروسي كرمي باكتري چيزي باشه
به هر حال از همه ممنون :10: من كه ديگه عقلم به جايي قد نمي ده:13::41:
nakhordemast
07-05-2008, 00:35
سلا م دوستان در ادامه تنظیمات ایمیل دوستمون رامین2020 هم یه توضیحات مبسوطی دادن. که توی پست 3503 همین تاپیک میتونید ببینیدش .
vahid_civil
07-05-2008, 19:27
من گوشیم قاطی کرده. خودش ییهو شروع میکنه به زنگ ساعت زدن!!
در حالی که هیچ زمانی رو تنظیم نکردم!!
مثلا ساعت من واسه 5 صبحه ولی علامت هم نخورده! ولی ساعت 12 شب زنگش میگیره و قطع هم نمیشه!!!
باید گوشی رو خاموش کنم تا درست بشه!!
من فلیپ گوشی رو باز کردم.یه کیف آهنربا دار هم واسش گرفتم. وقتی گوشی نزدیک آهنربا قرار میگیره صفحش میشه مثل حالت فلیپ بسته!!
گوشی ام جالب شده!!
vahid_civil
07-05-2008, 20:13
آره ولي نميدونم چرا شايد اين سيستمه مشكل داره تازه اينم بگم كه يه رم يه گيگم سوزونده همين جوري الكي البته پارتيشن رم رو ولي ديگه درست بشو نبود
احتمال این هم هست که ویندوزت مشکل داشته باشه خب.
شاید بد نباشه یه دور ویندوزت رو عوض کنی
vahid_civil
07-05-2008, 20:15
احتمال این هم هست که ویندوزت مشکل داشته باشه خب.
شاید بد نباشه یه دور ویندوزت رو عوض کنی. اگه نشد رم ریدر بگیر
shahshahani
08-05-2008, 11:34
من گوشیم قاطی کرده. خودش ییهو شروع میکنه به زنگ ساعت زدن!!
در حالی که هیچ زمانی رو تنظیم نکردم!!
مثلا ساعت من واسه 5 صبحه ولی علامت هم نخورده! ولی ساعت 12 شب زنگش میگیره و قطع هم نمیشه!!!
باید گوشی رو خاموش کنم تا درست بشه!!
من فلیپ گوشی رو باز کردم.یه کیف آهنربا دار هم واسش گرفتم. وقتی گوشی نزدیک آهنربا قرار میگیره صفحش میشه مثل حالت فلیپ بسته!!
گوشی ام جالب شده!!
سلام یه بار آپدیت یا مستر ریست کن.
در مورد کیف آهنربایی هم همینجوریه مال من هم همین طوری بود.میگن ضرر داره.من نمیدونم.
mohsen_blid
09-05-2008, 10:21
دوستان قیمت کنونی p990 چند است؟
NimoOol.HD2
09-05-2008, 21:16
بچه ها سلام
من گوشیم شکست از وسط . نه ببخشید قلمش .
گوشیم p990 هست
توی تهرون نمی دونید کجا میفروشن ؟؟
چنده؟ تکیه یا بسته ای ؟؟؟؟
اگه میشه آدرسشو بدید .
ممنون از دوستان عزیز
تا اونجايي كه ما ميدونيم قلم از وسط پيچ داره كه از وسط باز ميشه و در جعبه گوشي هم يك قلم اضافه گذاشتن بگرد شايد پيداش كردي
vahid_civil
10-05-2008, 11:46
بچه ها سلام
من گوشیم شکست از وسط . نه ببخشید قلمش .
گوشیم p990 هست
توی تهرون نمی دونید کجا میفروشن ؟؟
چنده؟ تکیه یا بسته ای ؟؟؟؟
اگه میشه آدرسشو بدید .
ممنون از دوستان عزیز
1-یه قلم اضافه تو جعبه هست
2-تو علائالدین هم طبقه همکف و هم زیر زمین میفروشه. تکی هم میفروشن.
3-قیمت رو نمیدونم. ولی نباید زیاد باشه
سلام
بچه ها به نظرتون الان خریدن p990 بهتره یا p910 ؟
یه p910 کار کرده خوب الان چنده؟
با p990 زیاد کار کردم ولی با p910 نه.آیا مثل p990 خوب هست؟به این خاطر دوستش دارم که صفحه ی بزرگی داره و تحت uiq هست ولی حیف که دوربینش vga هست؟
حاجی راستش رو بخوای الان فک نکنم پیدا بشه لا اقلش من که علائدین بودم از پی 910 چیزی نبود
نه نظر شخصی من اینه که اصلا خوب نیست UIQ.2 هست مدلش البته فک کنم برنامه براش پیدا بشه ولی به پای پ990 نمیرسه
vahid_civil
10-05-2008, 21:04
سلام
بچه ها به نظرتون الان خریدن p990 بهتره یا p910 ؟
یه p910 کار کرده خوب الان چنده؟
با p990 زیاد کار کردم ولی با p910 نه.آیا مثل p990 خوب هست؟به این خاطر دوستش دارم که صفحه ی بزرگی داره و تحت uiq هست ولی حیف که دوربینش vga هست؟
حالت خوبه؟!!
از چیه 910 خوشت میاد؟ برنامه هاش که دیگه تولید نمیشه. دوربین که بدرد نخوره. مموری 1 گیگ هم ساپورت نمیکنه! اگه فلیپشو ورداری کیبورد نداری.و...
الان که 990 رو راحت میتونی حتی دست دومش رو 200 تا 240 گیر بیاری میخای بری 910 بگیری؟!!!!!!!!!!!!
من چند وقت پیش یه دونه دیدم تو علائالدین زده بود 250 تومن!!!
NimoOol.HD2
10-05-2008, 21:58
1-یه قلم اضافه تو جعبه هست
2-تو علائالدین هم طبقه همکف و هم زیر زمین میفروشه. تکی هم میفروشن.
3-قیمت رو نمیدونم. ولی نباید زیاد باشه
سلام
1.مسئله اینه که داداشم اونو هم دو در کرده !!!
2. هیچی
3. یه دونش ، سه تومن می ارزه ؟؟؟ یکی خریدم سه تومن / آخه یه مدت پیش یادم توی همین انجمن یکی گفت سه تاشو خریدم 1500 ؟!؟!؟
shahshahani
11-05-2008, 08:01
سلام
1.مسئله اینه که داداشم اونو هم دو در کرده !!!
2. هیچی
3. یه دونش ، سه تومن می ارزه ؟؟؟ یکی خریدم سه تومن / آخه یه مدت پیش یادم توی همین انجمن یکی گفت سه تاشو خریدم 1500 ؟!؟!؟
منم رفتم یکی خریدم
چینی هاش آشغاله.سه سوت برای من خراب شد.
فابریک:7000 تومن
چینی : 2000 تومن
همکف علاءالدین
موفق باشی.
vahid_civil
11-05-2008, 12:05
این چیزی که به جای فلیپ وصل میشه که اسمشو نمیدونم.(روش زده پی 990) یعنی سپر! رو چند میفروشن؟
قیمت ندارین؟
NimoOol.HD2
11-05-2008, 12:06
منم رفتم یکی خریدم
چینی هاش آشغاله.سه سوت برای من خراب شد.
فابریک:7000 تومن
چینی : 2000 تومن
همکف علاءالدین
موفق باشی.
آخه دیگه یه ذره پلاستیک . آلمینیوم چیه که ایران نمی زنه ؟؟ آخه چیه که فابریکش 7 تومن . آخه چیه که چینیش 2تومنه ولی فایده نداره ؟؟؟ خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا به داد ما برسه
shahshahani
11-05-2008, 12:52
این چیزی که به جای فلیپ وصل میشه که اسمشو نمیدونم.(روش زده پی 990) یعنی سپر! رو چند میفروشن؟
قیمت ندارین؟
حتما هست ولی من قیمت ندارم.علاءالدین همون مغازه اول سمت چپ سر نبش از در خیابون جمهوری(در اصلی) که بری لوازم فابریک گوشی های مختلف رو میفروشه.اگه اونم نداشت همون دست چپ چند تا مغازه که بری جلوتر یه مغازه کوچولو زیر پله ای هست که داره.
آخه دیگه یه ذره پلاستیک . آلمینیوم چیه که ایران نمی زنه ؟؟ آخه چیه که فابریکش 7 تومن . آخه چیه که چینیش 2تومنه ولی فایده نداره ؟؟؟ خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا به داد ما برسه
یکی فعلا بیاد به داد من برسه.....
اون فابریک هاش مثل قلم اصل حدیده و قلاویز شده و مثل پیچ میپیچه و میره تو هم اما این چینی هاش چسبیه و متاسفانه برای من چسبش از کار افتاده و قسمت آلومینیومی و سر پلاستیکیش اون تو گیر کرده.
میخوام گوشی رو با اون روشی که چند صفحه قبل یه بنده خدایی گذاشته بود باز کنم. اما آچار خورشیدی میخواد.کسی میدونه از کجا میشه آچار خورشیدی خرید؟
ممنون.
الان p990 نو چنده تو علاءدين ؟
shahshahani
12-05-2008, 08:08
الان p990 نو چنده تو علاءدين ؟
عزیز اگه تو کلوپ مشاوره قیمت بپرسی دقیق تر بهت جواب میدن ولی فکر کنم حدود 310 هزار تومن.
shahshahani
12-05-2008, 09:24
سلام خدمت همگی اساتید فن.
1- من چند وقت پیش گوشیم رو آپدیت کردم فکر کنم نسخه جدید اومده چون تو مسیج ها در حالت فلیپ بسته یه گزینه Spell اضافه شده.شاید هم قبلا بوده و من متوجه نبودم.
میشه کسی خبر بده ببینم قبلا هم بوده یا نه؟
2- چند روزیه که Wire less گوشی من مشکل پیدا کرده یعنی کانکت میشه ولی موقعی که با بروزر میخوام برم یه سایتی رو ببینم ارور میده و نمیشه.با slick هم نمیتونم کار کنم(اینو گفتم که بدونین مشکل از بروزر نیست)
اگه کسی چیزی میدونه دریغ نکنه چون نصف کارای من با گوشیم در وایرلس خلاصه میشه.
ممنون.
nakhordemast
12-05-2008, 18:22
سلام خدمت همگی اساتید فن.
1- من چند وقت پیش گوشیم رو آپدیت کردم فکر کنم نسخه جدید اومده چون تو مسیج ها در حالت فلیپ بسته یه گزینه Spell اضافه شده.شاید هم قبلا بوده و من متوجه نبودم.
میشه کسی خبر بده ببینم قبلا هم بوده یا نه؟
2- چند روزیه که Wire less گوشی من مشکل پیدا کرده یعنی کانکت میشه ولی موقعی که با بروزر میخوام برم یه سایتی رو ببینم ارور میده و نمیشه.با slick هم نمیتونم کار کنم(اینو گفتم که بدونین مشکل از بروزر نیست)
اگه کسی چیزی میدونه دریغ نکنه چون نصف کارای من با گوشیم در وایرلس خلاصه میشه.
ممنون.
من یه با که می خواستم وایرلسم رو تست کنم اینجور بود . یعنی کانکت بود ولی دیتا نمیومد. بعد فهمیدم به خاطر این بوده که قدرت سیگنال ها ضعیف بود. یعنی بعد که رفتم کنار آنتن وایسادم درست شد.
شاید سرورتون یه تغییراتی رو داده.
shahshahani
13-05-2008, 11:25
من یه با که می خواستم وایرلسم رو تست کنم اینجور بود . یعنی کانکت بود ولی دیتا نمیومد. بعد فهمیدم به خاطر این بوده که قدرت سیگنال ها ضعیف بود. یعنی بعد که رفتم کنار آنتن وایسادم درست شد.
شاید سرورتون یه تغییراتی رو داده.
ممنون درست شد یعنی یه ذره باهاش ور رفتم نمیدونم چی شد که درست شد:31:ولی قدرت سیگنال ها خوب بود.بازم ممنون.
دوستان کسی میتونه در مورد تنظیمات pop3 روی گوشی p990 به من کمک کنه؟
مشکل من اینه که تمام تنظیمات رو انجام دادم و حتی میتونم ایمیل با استفاده از اکانت gmail خودم بفرستم ولی ایمیل ها مو نمیتونم دریافت کنم فقط یه سری ایمیل خیلی قدیمی رو دانلود میکنه و ایمیل های جدید رو دریافت نمیکنه
shahshahani
14-05-2008, 09:44
مشکل من اینه که تمام تنظیمات رو انجام دادم و حتی میتونم ایمیل با استفاده از اکانت gmail خودم بفرستم ولی ایمیل ها مو نمیتونم دریافت کنم فقط یه سری ایمیل خیلی قدیمی رو دانلود میکنه و ایمیل های جدید رو دریافت نمیکنه
پست 3503
رامین خان توضیح داده.
nakhordemast
14-05-2008, 12:56
پست 3503
رامین خان توضیح داده.
خیلی جالبه منم همین مشکل رو دارم. البته یه وقتایی یهو درست میشه ولی خیلی وقت ها کار نمیکنه. حتی تنظیمات دقیق رو برای گوشی از خود راهنمای جی میل گرفتم و اعمال کردم ولی به نظرم مشکل از isp یا مخابرات یا پر و کسی های ما باشه .
آخه من با کامپیوتر هم نمیتونم وارد جی میل بشم. باید از فیل تر شکن استفاده کنم.
واقعا که مسخرس.
به هر حال اگر راهشو پیدا کردی به ما هم بدگو
اون پست که گفتید هم انجام داده بودم جواب نگرفتم.
H A M E D
14-05-2008, 14:33
من ديشب خواستم اين گوشي رو آپديت كنم . اول يه مقدار دانلود كرد و بعد كه منتظر موندم تا پيغام هاشو بده تا حدود 5 - 6 ساعت هيچ اتفاقي نيفتاد فقط اين آرم سوني اريكسون رو نشون ميداد و اون علامت هاي سبز زيرش كه هي اينور و اونور ميرن. چند بار امتحان كردم باز هم نشد. روي يه كامپيوتر ديگه هم امتحان كردم نشد. ضمنا فايروالم هم خاموش بود و اينترنتم هم پرسرعت. نميدونم چه كنم؟!؟!
حالا پي سي سوييت گوشي رو مي شناسه مشكلم حل شد
اشكال از وندوز بودش ويندوز اين سيستم رو عوض كردم حل شد
خواستم بگم كه ديگه ناراحت نباشيد !!!
خيالتون راحت !!!
چند تا سوال تپل دارم بعدا ميام مي پرسم
vahid_civil
15-05-2008, 19:23
حالا پي سي سوييت گوشي رو مي شناسه مشكلم حل شد
اشكال از وندوز بودش ويندوز اين سيستم رو عوض كردم حل شد
خواستم بگم كه ديگه ناراحت نباشيد !!!
خيالتون راحت !!!
چند تا سوال تپل دارم بعدا ميام مي پرسم
ما که همه گفتیم ویندوز رو عوض کن! خیالون راحت شد. دمت گرم!!
در حالت فليپ بسته وقتي گذارش حساب ايرانسل رو ميزني scroll كار نميكنه بايد حتما فليپ رو باز كني تا صفحه بالا پايين بشه . نميشه كاري كرد كه تو فليپ بسته بشه بالا و پايين رفت
بچه ها اگه تكراريه ببخشيد ولي خوب اين جوري برا خودتون هم دوره مي شه مگه نه
چه جوري با p990 اس ام اس فارسي دريافت و ارسال كنم
سرم خيلي شلوغه نمي تونم روش وقت بزارم واسه همين مزاحم شما شدم
shahshahani
17-05-2008, 13:32
بچه ها اگه تكراريه ببخشيد ولي خوب اين جوري برا خودتون هم دوره مي شه مگه نه
چه جوري با p990 اس ام اس فارسي دريافت و ارسال كنم
سرم خيلي شلوغه نمي تونم روش وقت بزارم واسه همين مزاحم شما شدم
با فونت هايي كه از تو امضام دانلود ميكني ميتوني فارسي بخوني و با كيبورد مجازي كه يه نوعش تو امضام هست و يه نوع بهترش تو تاپيك هك UIQ اثر حسين خان:40: هست ميتوني فارسي هم بنويسي.آموزشش هم تو امضام هست.
بازم اگه مشكل داشتي بيا بپرس.
موفق باشي.:10:
با فونت هايي كه از تو امضام دانلود ميكني ميتوني فارسي بخوني و با كيبورد مجازي كه يه نوعش تو امضام هست و يه نوع بهترش تو تاپيك هك UIQ اثر حسين خان:40: هست ميتوني فارسي هم بنويسي.آموزشش هم تو امضام هست.
مرسي اقايي
مرسي امضا ديگه تو امضات چي داري عزيز
shahshahani
18-05-2008, 10:02
مرسي اقايي
مرسي امضا ديگه تو امضات چي داري عزيز
سر بریده دارم. میخوای؟:31:
امضا به این مفیدی هر چی به این حسین جون میگم بزاره تو امضاش گوش نمیکنه که...:13:
ali_3001
18-05-2008, 14:06
باسلام
من میخوام تو قسمت مخاطبین گوشیم(p990i) اسامی رو فارسی بنویسم البته
میخوام که بتونم سرچ فارسی هم انجام بدم
آیا با برنامه ای که معرفی کردین میشه این کار رو کرد
shahshahani
18-05-2008, 15:18
باسلام
من میخوام تو قسمت مخاطبین گوشیم(p990i) اسامی رو فارسی بنویسم البته
میخوام که بتونم سرچ فارسی هم انجام بدم
آیا با برنامه ای که معرفی کردین میشه این کار رو کرد
بله با کیبورد P1 که توی اون تاپیک معرفی شده میشه این کار رو کرد.موقع سرچ آیکون کیبورد مجازی رو میزنی و اسم رو توش وارد میکنی.من الان دارم همین کارو میکنم.خیلی هم راحته.
shahshahani
18-05-2008, 15:20
در حالت فليپ بسته وقتي گذارش حساب ايرانسل رو ميزني scroll كار نميكنه بايد حتما فليپ رو باز كني تا صفحه بالا پايين بشه . نميشه كاري كرد كه تو فليپ بسته بشه بالا و پايين رفت
آقا یه سوال فقط نخندی ها...
گزارش حساب ایرانسل رو چجوری میاری؟از تو اینترنت؟
سر بریده دارم. میخوای؟:31:
امضا به این مفیدی هر چی به این حسین جون میگم بزاره تو امضاش گوش نمیکنه که...:13:
نه مرسي فقط اگر توي اون امضاتون يه دختر خوبم بود به من معرفي كنيد لطفا
نه اصلا ولش كن من دارم درس مي خونمااااااااااااااااااااا ااااااااااا
حسين اقا گوش بده ديگه بزارتوام تو امضات امضات مفيد شه
سلام بر همگی.
از دوستان کسی میدونه آخرین آپدیت برای p990i چیه؟
یا اصلا اومده یا نه؟
آقا یه سوال فقط نخندی ها...
گزارش حساب ایرانسل رو چجوری میاری؟از تو اینترنت؟
:31::31::31: دمت گرم بابا ؛ سر كار گذاشتي مارو ؟ #1*140* ماله همين كاره . حالا بگو چه جوري حلش كنيم اسكرولو ؟
shahshahani
19-05-2008, 08:25
سلام بر همگی.
از دوستان کسی میدونه آخرین آپدیت برای p990i چیه؟
یا اصلا اومده یا نه؟
مشخصات گوشیتو بنویس بهت بگم آپدیت هست یا نه...
shahshahani
19-05-2008, 08:28
:31::31::31: دمت گرم بابا ؛ سر كار گذاشتي مارو ؟ #1*140* ماله همين كاره . حالا بگو چه جوري حلش كنيم اسكرولو ؟
شرمنده من سیم کارتم دائمیه. همش هم تو یه صفحه جا شد. نمیدونم.بازم شرمنده.:11:
مشخصات گوشیتو بنویس بهت بگم آپدیت هست یا نه...
مشخصات گوشيم اينه،البته قبلا اين نبود بعد از اين که دادم بيرون فلش زدن اينطورى نوشته!
phone:
CXC162037 R9E001
prgCXC162037_CCPU_HE_LL_NI
bluetooth:
CXC162058 R5A01
organizer:
CXC162090 R6D23
CXC162036 R4B03
CDA:
CDA 162007/6 R6D23
CDA 162007/1
shahshahani
19-05-2008, 10:09
مشخصات گوشيم اينه،البته قبلا اين نبود بعد از اين که دادم بيرون فلش زدن اينطورى نوشته!
phone:
CXC162037 R9E001
prgCXC162037_CCPU_HE_LL_NI
bluetooth:
CXC162058 R5A01
organizer:
CXC162090 R6D23
CXC162036 R4B03
CDA:
CDA 162007/6 R6D23
CDA 162007/1
با عرض پوزش باید بگم یارو ر..... تو گوشیت!
حتما برو آپدیت کن.
بعد از آپدیت CDA گوشیت باید این باشه:CDA162007/2 R6E28
صد بار هم آموزش آپدیت کردن تو همین تاپیک گفته شده.بگردی پیدا میکنی.دیگه حال ندارم توضیح بدم.:19:
موفق باشی.
صد بار هم آموزش آپدیت کردن تو همین تاپیک گفته شده.بگردی پیدا میکنی.دیگه حال ندارم توضیح بدم.:19:
آپديت كه ديگه خيلي ساده شده . همشو رو خود شكلاش توضيح داده
فقط قسمت اولش يه ذره زمان بره كه برنامه ي up date service رو بايد بگيري ، بذاري اول اون خود برنامه آپديت بشه ، بعد آپديته گوشيو از اينترنت ميريزه تو pc بعد از pc به ميريزه رو گوشي . همين :27:
hmdfkr عزيز باز اگه مشكلي بود تو همين تاپيك بگو تا اساتيد كمك كنن
این برنامه core player رو نصب کردم ولی دیگه همه فایلها اعم از عکس موزیک فیلم میخوام باز کنم از طریق برنامه اجرا میکنه.
.
ولی من اینو نمیخوام از قسمت تنظیماتشم جیزی پیدا نکردم.
.
حال باید چه کرد.!؟
سلام . در مورد WLan اگه كسي لطف كنه يه توضيح به ما بده . رفتم يه جايي ديدم يارو براي مغازش يه access point گذاشته ، سرچ كردم پيدا كرد بعدش دكمه connect رو زدم connect شد ولي سايت رو كه وارد كردم باز نكرد . تنظيم خاصي داره ؟
H M R 0 0 7
20-05-2008, 08:43
این برنامه core player رو نصب کردم ولی دیگه همه فایلها اعم از عکس موزیک فیلم میخوام باز کنم از طریق برنامه اجرا میکنه.
.
ولی من اینو نمیخوام از قسمت تنظیماتشم جیزی پیدا نکردم.
.
حال باید چه کرد.!؟
اين مسير رو دنبال كن:
Tools>Performance>Select Page>File Assocations>Select None>Ok
shahshahani
20-05-2008, 13:54
سلام . در مورد WLan اگه كسي لطف كنه يه توضيح به ما بده . رفتم يه جايي ديدم يارو براي مغازش يه access point گذاشته ، سرچ كردم پيدا كرد بعدش دكمه connect رو زدم connect شد ولي سايت رو كه وارد كردم باز نكرد . تنظيم خاصي داره ؟
مطمئنی اینترنت هم به اشتراک گذاشته (یا همون انتقال داده)؟شاید فقط یه شبکه برای انتقال فایل راه انداخته.
کنار اسمی که پیدا کرد قفل کشیده بود؟
حتما هست ولی من قیمت ندارم.علاءالدین همون مغازه اول سمت چپ سر نبش از در خیابون جمهوری(در اصلی) که بری لوازم فابریک گوشی های مختلف رو میفروشه.اگه اونم نداشت همون دست چپ چند تا مغازه که بری جلوتر یه مغازه کوچولو زیر پله ای هست که داره.
یکی فعلا بیاد به داد من برسه.....
اون فابریک هاش مثل قلم اصل حدیده و قلاویز شده و مثل پیچ میپیچه و میره تو هم اما این چینی هاش چسبیه و متاسفانه برای من چسبش از کار افتاده و قسمت آلومینیومی و سر پلاستیکیش اون تو گیر کرده.
میخوام گوشی رو با اون روشی که چند صفحه قبل یه بنده خدایی گذاشته بود باز کنم. اما آچار خورشیدی میخواد.کسی میدونه از کجا میشه آچار خورشیدی خرید؟
ممنون.
من تازه پستتو دیدم اگر مشکلت حل نشده بگو راهنماییت کنم
در ضمن اون آچارو رو میتونی از این مغازه ها که ابزار میفروشن بخری چند جور داره
مطمئنی اینترنت هم به اشتراک گذاشته (یا همون انتقال داده)؟شاید فقط یه شبکه برای انتقال فایل راه انداخته.
کنار اسمی که پیدا کرد قفل کشیده بود؟
آره رفتم از خودش پرسيدم گفت براي اينترنته . در مورد قفل فكر نكنم يادم نيست . تنظيمات خاصي نمي خواد ؟ مثلا دادن ip
shahshahani
20-05-2008, 18:21
من تازه پستتو دیدم اگر مشکلت حل نشده بگو راهنماییت کنم
در ضمن اون آچارو رو میتونی از این مغازه ها که ابزار میفروشن بخری چند جور داره
نه هنوز مشکل دارم.اگه ممکنه بکو از کجا بخرم.
ممنون.:11:
vahid_civil
21-05-2008, 19:44
دوباره سلام.
من گوشیم بعضی وقتا (بعضی وقتا ها!) یهو میوفته رو ویبره قطع هم نمیشه!!
مثلا یکی زنگ میزنه ویبره هم میره ولی دیگه قطع نمیشه تا گوشی رو خاموش کنم یا باطری رو در بیارم!!
چرا ؟ شاید داره به پایان عمرش نزدیک میشه!
دوباره سلام.
من گوشیم بعضی وقتا (بعضی وقتا ها!) یهو میوفته رو ویبره قطع هم نمیشه!!
مثلا یکی زنگ میزنه ویبره هم میره ولی دیگه قطع نمیشه تا گوشی رو خاموش کنم یا باطری رو در بیارم!!
چرا ؟ شاید داره به پایان عمرش نزدیک میشه!
نه بابا خدا نكنه ؛ به همين زودي خسته شدي و آرزوي مرگشو ميكني ؟
ماله من هم همين جوري ميشد ، قاط ميزد كه اگه ولش مي كردي يه شبانه روز ويبره ميزد . من كه از موقعي كه آپديت كردم درست شده و ديگه مشكلي پيش نيومده
سلام..
به خدا دیگه خسته شدم بس که تو این تاپیک گشتم. ماشال.. تاپیک نست که، دیگه داره از رُمانم میگذره.. مطالب مفیدی پیدا کردم ولی هنوز نتونستم گوشیمو آپدیت کنم. منم مثله خیلیا P990i دارم. 8 ماهی هست که گرفتم. تازگیا خیلی هنگ میکرد، به توصیه ی بچه های این تاپیک تصمیم گرفتم آپدیتش کنم. Update_Service_Setup-2.8.5.12 رو دانلود کردم. نصبشم کردم. ولی نمیدونم چرا اجرا نمیشه. گفتم شاید ناقص دانلود شده باشه، دوباره دانلودش کردم. ولی بازم همون آشو همون کاسه.. 12 ساعتی میشه که دارم تو تاپیک دنبال مشکلم میگردم. آپدیت کردنو با آموزشهایی که بچه ها گذاشته بودن یاد گرفتم، ولی این برنامرو که دانلود کردم اجرا نشد. میخواستم بدونم از بین اعضا کسی هست که با این وژن، گوشیشو آپدیت کرده باشه ؟ اگه آره، به مشکله من بر نخورده ؟ خودم حدس میزنم از ویندوزم باشه، ولی گفتم اول مطرح کنم شاید نیازی به تعویض ویندوز نباشه. ممنون میشم کمکم کنید.. حقیقتش دیگه خسته شدم بس که گشتمو به نتیجه ای نرسیدم وگرنه مزاحمتون نمیشدم..
amirkhan_20e20
22-05-2008, 08:47
سلام..
به خدا دیگه خسته شدم بس که تو این تاپیک گشتم. ماشال.. تاپیک نست که، دیگه داره از رُمانم میگذره.. مطالب مفیدی پیدا کردم ولی هنوز نتونستم گوشیمو آپدیت کنم. منم مثله خیلیا P990i دارم. 8 ماهی هست که گرفتم. تازگیا خیلی هنگ میکرد، به توصیه ی بچه های این تاپیک تصمیم گرفتم آپدیتش کنم. Update_Service_Setup-2.8.5.12 رو دانلود کردم. نصبشم کردم. ولی نمیدونم چرا اجرا نمیشه. گفتم شاید ناقص دانلود شده باشه، دوباره دانلودش کردم. ولی بازم همون آشو همون کاسه.. 12 ساعتی میشه که دارم تو تاپیک دنبال مشکلم میگردم. آپدیت کردنو با آموزشهایی که بچه ها گذاشته بودن یاد گرفتم، ولی این برنامرو که دانلود کردم اجرا نشد. میخواستم بدونم از بین اعضا کسی هست که با این وژن، گوشیشو آپدیت کرده باشه ؟ اگه آره، به مشکله من بر نخورده ؟ خودم حدس میزنم از ویندوزم باشه، ولی گفتم اول مطرح کنم شاید نیازی به تعویض ویندوز نباشه. ممنون میشم کمکم کنید.. حقیقتش دیگه خسته شدم بس که گشتمو به نتیجه ای نرسیدم وگرنه مزاحمتون نمیشدم..
عزیز
به جای اینکه بشینی انشا بنویسی مینوشتی چه پیغام خطایی رو دریافت میکنی !!!!
آموزش فلش هم که هست ، تا اونجایی هم که خوندم هیچ چیز نگفته نداره .
اگه فلش پلیر رو نصب کردی و اکسپلورر رو نبندی و باز نکنی نصب نمیشه . همین .
بعد از اونم برنامه آپدیت سرویس خودش هم آپدیت میشه بعد از نصب .
سلام..
آخه دله پُری داشتم که انشا نوشتم..
مشکل اینجاست که اصلاً ارور نمیده. وقتی رو آیکنش کلیک میکنم انگار کلیک نکرده باشم، هیچ عکس العملی انجام نمیده.
amirkhan_20e20 جان، درست متوجه منظورت نشدم.. گفتی فلش پلیر باید نصب باشه که نصبه، قبل نصب باید اکسپلورر رو ببندم و بعد نصب باید اکسپلورر رو باز کنم ؟
اگه اینه که الآن امتحان میکنم.. میخواستم بدونم کسی با این ورژن Update_Service_Setup-2.8.5.12 گوشیشو آپدیت کرده ؟
vahid_civil
22-05-2008, 13:57
من تا قبل از آپدیت هیچ مشکلی نداشتم. ولی بعد از اون یکم اذیتها شروع شده.
پیشنهاد میکنم تا وقتی مشکلی ندارین آپدیت نکنید.
سلام..
نخیر، این داستان همچنان ادامه داره.. فکر کنم باید برم ویندوزمو عوض کنم. ظاهراً هنوز کسی با این ورژن Update_Service_Setup-2.8.5.12 گوشیشو آپدیت کرده.. تا یکی دو ساعت دیگه برمیگردمو نتیجه رو میگم که با عوض کردن ویندوز مشکلم حل شده یا نه..
سلام..
آخه دله پُری داشتم که انشا نوشتم..
مشکل اینجاست که اصلاً ارور نمیده. وقتی رو آیکنش کلیک میکنم انگار کلیک نکرده باشم، هیچ عکس العملی انجام نمیده.
amirkhan_20e20 جان، درست متوجه منظورت نشدم.. گفتی فلش پلیر باید نصب باشه که نصبه، قبل نصب باید اکسپلورر رو ببندم و بعد نصب باید اکسپلورر رو باز کنم ؟
اگه اینه که الآن امتحان میکنم.. میخواستم بدونم کسی با این ورژن Update_Service_Setup-2.8.5.12 گوشیشو آپدیت کرده ؟
مشكل از ويندوزته . برنامه مشكلي نداره ؛ برنامه رو يه كامپيوتر ديگه نصب كن و امتحان كن
mehdi yari
22-05-2008, 18:33
رفقا من تصميم گرفتم، گوشيمو آپديت کنم!
فقط ميخواستم ببينم اگه گوشيو آپديت کنم مشکله جديدي پيش نمياد!؟
در ضمن از يکي از بچهها شنيدم که گفته بود روش جديد برا آپديت اومده که ميشه اول آپديت رو دانلود کرد بعد ريخت رو کامپيوتر بعدش شروع به آپديت کنيم! ولي هرچي تاپيکارو گشتم چيزي پيدا نکردم! اگه اين روش هست، لينک تاپيکش يا پستش رو اگه ممکنه بزاريد آخه من اينترنتم با ديل آپه برا همين نميشه گوشيو با ديل آپ آپديت کنم ولي با اون روش ميشه...
راستي گوشيه من اطلاعاتش ايناست:
Phone: CXC162037 R9G007
Bluetooth : CXC162058 R5A01
CDA : CDA162007/2 R6D23
راهنماييم کنيد اگه ممکنه!
22-05-2008, 18:36
سلام..
نخیر، این داستان همچنان ادامه داره.. فکر کنم باید برم ویندوزمو عوض کنم. ظاهراً هنوز کسی با این ورژن Update_Service_Setup-2.8.5.12 گوشیشو آپدیت کرده.. تا یکی دو ساعت دیگه برمیگردمو نتیجه رو میگم که با عوض کردن ویندوز مشکلم حل شده یا نه..
ميخواي نسخه 2.7.12.4 هم تست كن.شايد درست شد:
سلام..
ویندوزم عوض کردم جواب نداد. فکر کنم Update_Service_Setup-2.8.5.12 مشکل داشته باشه. اگه کسی این ورژنو نصب کرده و به مشکل نخورده لطفاً بگه، ممنون میشم..
ممنون H M R 0 0 7 جان. فکر کنم باید Update_Service_Setup-2.7.12.4 رو نصب کنم..ممنون که کدش رو واسم گذاشتی، آخه دنبال این نسخش بودم ولی پیداش نکرده بودم..
سلام..
نه ! اینم جواب نداد. این یکی ورژن نصب شد ولی موقعی که برنامه داره اجرا میشه، یعنی وقتی که آرم سونی اریکسون میاد (درست مثل وقتی که گوشیو روشن میکنیو آرم سونی اریکسون میاد) این ارور رو میده :
Failed to read the language text file using the information in the properties file. Please reinstall the application
اینو دیگه کجای دلم بزارم..
ویندوز رو یک ساعت پیش عوض کردم.
از Update_Service_Setup-2.7.12.4 استفاده کردم.
سلام..
نه ! اینم جواب نداد. این یکی ورژن نصب شد ولی موقعی که برنامه داره اجرا میشه، یعنی وقتی که آرم سونی اریکسون میاد (درست مثل وقتی که گوشیو روشن میکنیو آرم سونی اریکسون میاد) این ارور رو میده :
Failed to read the language text file using the information in the properties file. Please reinstall the application
اینو دیگه کجای دلم بزارم..
ویندوز رو یک ساعت پیش عوض کردم.
از Update_Service_Setup-2.7.12.4 استفاده کردم.
اين ارور كه گفته برنامه رو دوباره نصب كن ولي در كل فكر نكنم مشكل از برنامه باشه چون وقتي رو برنامه كليك ميكني برنامه update اول دنبال جديدترين ورژن خودش مي گرده و خودشو آپديت مي كنه ؛ درست مي گم اساتيد ؟
منم كلي با اين برنامه مشكل داشتم ولي آخرش رو يه سيستم ديگه نصب كردم و خيلي راحت گوشيمو آپ كردم
vahid_civil
22-05-2008, 22:51
من فکر کنم بدبخت شدم. من یه مموری 2 گیگ دارم که با اینکه ژاپنیه ولی خیلی اذیت میکنه و هنگ.
بیشتر از مموری 1 گیگ استفاده میکنم. امروز اومدم 2 گیگ رو فرمت کردم. و چی ریختم روش ولی یهو گوشی ریست شد و پشت سر هم ریست میشه. نه خاموش میشه نه چیز دیگه!!
وقتی مموری رو در میارم درست میشه میاد بالا. وقتی مموری رو دوباره میزارم سر جاش درست میشه ولی اگه خاموش روشن کنم واسه فونتش هی ریست میشه.
گوشی ام اولش به کامپیوتر وصل بود وقتی ریست شد.
به نظرتون مشکل از مموریه یا ویندوز یا گوشی ؟
قبلا هم بعضی وقتا میفتاد رو ویبره ول نمیکرد!
رفقا من تصميم گرفتم، گوشيمو آپديت کنم!
فقط ميخواستم ببينم اگه گوشيو آپديت کنم مشکله جديدي پيش نمياد!؟
در ضمن از يکي از بچهها شنيدم که گفته بود روش جديد برا آپديت اومده که ميشه اول آپديت رو دانلود کرد بعد ريخت رو کامپيوتر بعدش شروع به آپديت کنيم! ولي هرچي تاپيکارو گشتم چيزي پيدا نکردم! اگه اين روش هست، لينک تاپيکش يا پستش رو اگه ممکنه بزاريد آخه من اينترنتم با ديل آپه برا همين نميشه گوشيو با ديل آپ آپديت کنم ولي با اون روش ميشه...
بستگي به شانست ذاره ولي تا اونجايي كه من مي دونم با آپديت مشكلات حل ميشه.
آپديت فقط يه روش داره اونم همونه كه اول ميريزه تو pc بعد ميريزه تو گوشي كه اونم دست خودشه و شما هيچ دخالتي نمي كنيد . با دايل آپ قيد آپديتو بزن چون ريسكش بالاست . برو جايي پيدا كن كه adsl داشته باشه مثل كافي نت يا دانشگاه
mehdi yari
22-05-2008, 23:56
بستگي به شانست ذاره ولي تا اونجايي كه من مي دونم با آپديت مشكلات حل ميشه.
آپديت فقط يه روش داره اونم همونه كه اول ميريزه تو pc بعد ميريزه تو گوشي كه اونم دست خودشه و شما هيچ دخالتي نمي كنيد . با دايل آپ قيد آپديتو بزن چون ريسكش بالاست . برو جايي پيدا كن كه adsl داشته باشه مثل كافي نت يا دانشگاه
آخه بعضي از دوستاني که آپديت کردن يکي دوتا مشکل کوچولو براشون پيش اومده...
دانشگاهو خوب اومدي ولي مشکل ما با اين دانشگاه اينه که حسابي مميزي داره... کلاً اينقد دسترسي رو آوردن پايين که آدم نتونه يه گوشيو وصل کنه به کامپيوتر... اولاش هم سرعتش بالا بود هم اينکه دسترسيش بيشتر بود ولي الان چي...
راستي طبق اخبار جديد از گفتهي وزير ارتباطات : پهناي باند 56k براي دانشگاهها هم کافيست!
راستي دوستان نظري در مورد مشکل من ندارن؟
من وقتي ميرم تو پوشهي drafts تو قسمت مسيج تا روش کليک ميکنم گوشي ريستارت ميشه... يني يه صداي ترکيدنه کوچولو مياد بعد ريستارت ميشه... اگه اين مشکلم حل بشه فعلاً گوشيو آپ نميکنم تا خودم برا ADSL آستين بالا بزنم...
اعصابم خورد داره ميشه... راستي قبلاً يه فونت فارسي ريخته بودم وقتي از تو کيبورد شارهي 3 (دقيقاً يادم نيست) رو ميزدم همين اتفاق ميفتاد! ولي اونو پاکش کردم درست شد...
اين ارور كه گفته برنامه رو دوباره نصب كن ولي در كل فكر نكنم مشكل از برنامه باشه چون وقتي رو برنامه كليك ميكني برنامه update اول دنبال جديدترين ورژن خودش مي گرده و خودشو آپديت مي كنه ؛ درست مي گم اساتيد ؟
منم كلي با اين برنامه مشكل داشتم ولي آخرش رو يه سيستم ديگه نصب كردم و خيلي راحت گوشيمو آپ كردم
سلام..
برنامه رو بشتر از 20 بار پاک کردم دوباره نصب کردم، ولی فایده نداشت.. یعنی هیچکس این اروری که من گفتمو ندیده ؟
باشه، خودم یه کاریش میکنم. رو یه سیستم دیگه هم امتحانش میکنم ببینم اونجا چی میشه.. ولی آخه چرا رو سیستم من جواب نمیده ؟!
سلام..
کسی ورژن دیگه ای از این برنامه رو نداره ؟ به جز این 2 ورژن :
Update_Service_Setup-2.8.5.12 و Update_Service_Setup-2.7.12.4
vahid_civil
23-05-2008, 04:10
من فکر کنم بدبخت شدم. من یه مموری 2 گیگ دارم که با اینکه ژاپنیه ولی خیلی اذیت میکنه و هنگ.
بیشتر از مموری 1 گیگ استفاده میکنم. امروز اومدم 2 گیگ رو فرمت کردم. و چی ریختم روش ولی یهو گوشی ریست شد و پشت سر هم ریست میشه. نه خاموش میشه نه چیز دیگه!!
وقتی مموری رو در میارم درست میشه میاد بالا. وقتی مموری رو دوباره میزارم سر جاش درست میشه ولی اگه خاموش روشن کنم واسه فونتش هی ریست میشه.
گوشی ام اولش به کامپیوتر وصل بود وقتی ریست شد.
به نظرتون مشکل از مموریه یا ویندوز یا گوشی ؟
قبلا هم بعضی وقتا میفتاد رو ویبره ول نمیکرد!
من فهمیدم مشکل از مموریم بود چون ویروسی شده. یه فولدر 500 مگی رو 4 5 گیگ اعلام میکنه!!
در یه فولدر همینطوری فولدر از قبلی درست میکنه و پاک هم نمیشه!
2 بار فرمتش کردم ولی دوباره همونطوری میشه. چیکار میتونم بکنم ؟
شاید مشکل از ویندوزم باشه که ویروسیش میکنه ولی آخه پس چرا مموری 1 گیگ چینی من این طوری نمیشه ؟
کمک
amirkhan_20e20
23-05-2008, 09:44
سلام..
کسی ورژن دیگه ای از این برنامه رو نداره ؟ به جز این 2 ورژن :
Update_Service_Setup-2.8.5.12 و Update_Service_Setup-2.7.12.4
این برنامه 2 تا ورژن بیشتر نداره . 2.7 اولیش بود بعد واسه ویستا 2.8 رو دادن . اصلا فرقی با هم نمیکنه .
amirkhan_20e20
23-05-2008, 09:46
من فهمیدم مشکل از مموریم بود چون ویروسی شده. یه فولدر 500 مگی رو 4 5 گیگ اعلام میکنه!!
شاید مشکل از ویندوزم باشه که ویروسیش میکنه ولی آخه پس چرا مموری 1 گیگ چینی من این طوری نمیشه ؟
کمک
اگه به یه سیستم که این ویروس رو داره وصل کرده باشی این طوری میشه . تازه جالبتر که پاک نمیشه اینکه روی volume مموری نشسته . یعنی همون جایی که دسترسی نداری . انتی ویروس بزن پاکش میکنه .
کمک
من ميخوام واسه گوشيم ممورى بخرم به نظر شما يک بگيرم يا دو گوشيم پى ۹۹۰ه
رو یه سیستم دیگه هم امتحانش میکنم ببینم اونجا چی میشه.. ولی آخه چرا رو سیستم من جواب نمیده ؟!
حالا مال من مي گفت كه بايد پلاگين فلش رو نصب كني . من هر چي پلاگين بود دانلود كردم و نصب كردم ولي بازم درست نشد آخرش يكي از دوستان گفت كه مشكل از سيستمه منم تو يه سيستم ديگه زدم خيلي راحت درست شد
موفق باشي
vahid_civil
23-05-2008, 12:28
اگه به یه سیستم که این ویروس رو داره وصل کرده باشی این طوری میشه . تازه جالبتر که پاک نمیشه اینکه روی volume مموری نشسته . یعنی همون جایی که دسترسی نداری . انتی ویروس بزن پاکش میکنه .
مرسی. من ویندوز رو عوض کردم. با چه آنتی ویروسی پاک میشه ؟
چون فرمت کردن رو دیدم فایده نداره.
nakhordemast
23-05-2008, 13:09
من تا قبل از آپدیت هیچ مشکلی نداشتم. ولی بعد از اون یکم اذیتها شروع شده.
پیشنهاد میکنم تا وقتی مشکلی ندارین آپدیت نکنید.
با نظرت موافقم . منم بعد از آپدیت یه سری مشکلاتم حل به جاش یه ایرادای دیگه پیدا کرد!!!!!!
اگر به گوشیتون عادت کردید و داره مثل بچه آدم باهاتون راه میاد هی انگولکش نکنید.:46:
mehdi yari
23-05-2008, 13:20
وحيد جان با کاسپر اسکاي ورژن 7 البته آپديت شده همهي ويروسها رو از دم ميکشه... من سيستمم پاک پاک بود اسکن کردم 500 تا ويروسو کرمو تروجان پيدا کرد...
راستي من با مسيجهام هنوز مشکل دارم کسي از دوستان همچين مشکلي براش پيش نيومده!؟
وقتي تو پوشهي drafts توي مسيجها ميرم تا روش کليک ميکنم گوشي ريستارت ميشه... ديگه اعصابم داره به هم ميريزه... يه بار همين مشکلو داشتم که تو کيبورد تا 3 رو ميزدم دقيقاً همين اتفاق ميفتاد که بعداً فهميدم مشکل از فونتايي بوده که ريختم... ولي الان دقيقاً نميدونم از چيه!!
vahid_civil
23-05-2008, 13:25
وحيد جان با کاسپر اسکاي ورژن 7 البته آپديت شده همهي ويروسها رو از دم ميکشه... من سيستمم پاک پاک بود اسکن کردم 500 تا ويروسو کرمو تروجان پيدا کرد...
وقتي تو پوشهي drafts توي مسيجها ميرم تا روش کليک ميکنم گوشي ريستارت ميشه... ديگه اعصابم داره به هم ميريزه... يه بار همين مشکلو داشتم که تو کيبورد تا 3 رو ميزدم دقيقاً همين اتفاق ميفتاد که بعداً فهميدم مشکل از فونتايي بوده که ريختم... ولي الان دقيقاً نميدونم از چيه!!
ممنون. مستر ریست کردی ؟ معمولا این طوری درست میشه.
اگه نشد آپدیت کن
shahshahani
23-05-2008, 13:27
زیاد بلوتوث بازی میکنی؟
احتمالا گوشیت ویروسی شده یعنی ویروس با بلوتوث بهت انداختن.
با x-plore دکمه 4 رو بزن و برو تو مسیجها ببین فایلی به اسم (1) یا یه همچین چیزی اونجا هست؟ اگه آره پاکش کن.
اگه بازم نشد راهی نداری جز آپدیت.
موفق باشی.
vahid_civil
23-05-2008, 13:28
مموری 2 گیگ sandisk به نظر من بگیر. البته به استفادت بستگی داره.
پی 990 تا 4 گیگ رو ساپورت میکنه ولی من توصیه نمیکنم
shahshahani
23-05-2008, 13:30
فرقی نداره...امروزه مموری خوب سخت پیدا میشه. باید تو مغازه یارو یه عالمه تست کنی.امیدوارم بتونی یه خوبشو پیدا کنی و مثل من مجبور نشی 4 بار بری در مغازه یارو...:41::31:
shahshahani
23-05-2008, 13:33
سیمانتک هم آنتی ویروس بسیار ردیفیه...
کار کردن باهاش هم خیلی راحته و هی مثل کسپر اسکای پیغام نمیده دهن آدمو .... کنه.خودش میدونه باید چی کار کنه.:31:
البته باید آپدیتش کنی.
mehdi yari
23-05-2008, 13:50
دوستان مشکلم حل شد...
ميدونيد چيکار کردم!؟
يادمه آخرين باري که به پوشهي درفت تو مسيجها دسترسي داشتم زماني بود که يه مسيج داشتم مينوشتم که وسطش گوشي شارژ تموم کرد... همين الان به ذهنم خورد که با برنامهي My phone explorer برم تو اين پوشه و اون مسيجو پاک کنم و بعد از پاک کردنو يه رفرش کردن اومدم يه بار ديگه رفتم تو درفتس و در عين ناباوري گوشي ريستارت نشد...
پيشنهاد ميکنم هرموقه با مسيجهاتون مشکل پيدا کرديد يه نگاه به اين برنامه بندازيد...
با اين تفاسير آپديت حالا حالاها عقب افتاد...
از همهي دوستان بخاطر راهنمايياشون ممنون... کار ب ريست و آپديت نکشيد... خداروشکر
حالا مال من مي گفت كه بايد پلاگين فلش رو نصب كني . من هر چي پلاگين بود دانلود كردم و نصب كردم ولي بازم درست نشد آخرش يكي از دوستان گفت كه مشكل از سيستمه منم تو يه سيستم ديگه زدم خيلي راحت درست شد
موفق باشي
سلام..
رو یه سیستم دیگه نصبش کردم. مشکلی نداشت. پس معلوم شد که اشکال از سیستمم بوده.. ممنون امیر جان..
الآن داره برنامه آپدیت میشه. 15 دقیقه ای میشه که رو 7 درصد مونده. ADSL 128 دارم. اشکالی نداره برنامه رو ببندم دوباره اجراش کنم ؟ آخه دوستای دیگه گفته بودن که اگه به چنین مشکلی خورد، اگه قطعش کنی، دوباره اجراش کنی از جایی شروع میشه که تا اون موقع دانلود کرده بوده..
سلام..
من دلایلمو بگم که واسه چی میخوام گوشیمو آپدیت کنم، بعد که آپدیت کردم هم میگم که مشکلام رفع شدن یا مشکلات جدیدی واسش به وجود اومده یا نه :
1. گوشیم هر از چند گاهی واسه خودش رسیت میشه
2. فونت هاش اول که گوشیرو روشن میکنم خوبن ولی بعد 4 تا 5 ساعت فونتاش ریز میشن. ( شاید به خاطر اینه که فونت فارسی ریختم روش، نمیدونم)
3. وقتی گوشی تازه روشن میشه، میشه باهاش بلوتوث کرد ولی 1 تا 2 ساعت که بگذره، اگه بلوتوث روشن باشه که دیگه خاموش نمیشه و خاموشم باشه روشن نمیشه. اصلاً نمیشه چیزی رو بلوتوث کرد. ارور میده.
4. سرعت گوشیم نصبت به روزای اولی که گرفتم خیلی خیلی اومده پایین. من حدوداً 8 ماه پیش گوشیم رو گرفتم.
نمیدونم بعد ایکه آپدیت کنم مشکلام رفع بشه یانه. البته اگه بیتونم آپدیت کنم..
siamak_kh
24-05-2008, 13:39
آقا یه سوال
همونطور که میدونید ، p990 ,وایر لس داره(wifi)....آیا کسی سایت یا سایتهای دانلود فیلم یا کانال تلوزیونی، سراغ داره که بشه از طریق گوشی ، اونها رو دانلود و تماشا کرد.
سلام..
رو یه سیستم دیگه نصبش کردم. مشکلی نداشت. پس معلوم شد که اشکال از سیستمم بوده.. ممنون امیر جان..
الآن داره برنامه آپدیت میشه. 15 دقیقه ای میشه که رو 7 درصد مونده. ADSL 128 دارم. اشکالی نداره برنامه رو ببندم دوباره اجراش کنم ؟ آخه دوستای دیگه گفته بودن که اگه به چنین مشکلی خورد، اگه قطعش کنی، دوباره اجراش کنی از جایی شروع میشه که تا اون موقع دانلود کرده بوده..
خواهش ميكنم ... بهت توصيه ميكنم آپديتو بذاري تو ساعات خلوتيه شبكه بخصوص اگه 128 share داري . ساعت 2 تا 5 و ساعت 1 شب به بعد ساعت خلوتيه شبكه ست . از اونجا دوباره نمياد تا اونجا سريع تر ميره . موفق باشي
vahid_civil
24-05-2008, 19:48
.[/QUOTE]
من کاسپراسکای 7 رو آپدیت هم کردم 1200 تا ویروس و تروجان تو کامپیوتر پیدا کرد ولی ویروسی که تو مموریم فولدر تکراری درست میکرد رو پیدا نکرد!!
دیگه نمیدونم چیکار کنم ؟
rozy_1500
25-05-2008, 00:47
سلام دوستان
چجوری از بلک لیست این گوشی استفاده کنم؟
همونی که اگه شماره ای تو لیستت باشه بلافاصله ریجکت میکنه؟
nakhordemast
25-05-2008, 03:00
سلام دوستان
سونی اریکسون بلک لیست نداره. به جاش وایت لیست داره.
یعنی هر شماره ای رو کا توی لیستش قرار بدی زنگ میخوره بقیه رو ریجکت میکنه.
ار این طریق فعال میشه:
توی call setting اولین گزینه رو بزن.باید بزاریش روی حالت listed callers only بعد توی تب list لیست اونایی که میخای بهت زنگ بزنن رو مشخص کنی
برای بلک لیست هم برنامه جداگانه باید نصب کنی که من ندارم:5:
nakhordemast
25-05-2008, 03:09
.
من کاسپراسکای 7 رو آپدیت هم کردم 1200 تا ویروس و تروجان تو کامپیوتر پیدا کرد ولی ویروسی که تو مموریم فولدر تکراری درست میکرد رو پیدا نکرد!!
دیگه نمیدونم چیکار کنم ؟[/QUOTE]
سلام ریفیق
منظورت همونه که نیو فولدر میسازه؟
آنتی ویروس این جداست. یه انتی ویروس کوچولو واسش ساختن:20:
باید توی نت سرچ کنی آنتی ویروس نیو فولدر:46: البته new folder
vahid_civil
25-05-2008, 03:17
دیگه نمیدونم چیکار کنم ؟
سلام ریفیق
منظورت همونه که نیو فولدر میسازه؟
آنتی ویروس این جداست. یه انتی ویروس کوچولو واسش ساختن:20:
باید توی نت سرچ کنی آنتی ویروس نیو فولدر:46: البته new folder[/QUOTE]
نه این با اون فرق داره! این فولدر تو فولدر درست میکنه نه نیو فولدر.
مثلا توی فولدر mp3 فرض کن من یه فولدر داریوش دارم این میاد فولدر داریوش رو تو فولدر داریوش کپی میکنه.
حجم مموری 2 گیگ تا 7 گیگ هم بالا میره و خیلی از فایلا رو پاک میکنه و ....
خلاصه بدبختم کرده.
به هر حال ممنون
vahid_civil
25-05-2008, 03:28
راستی این برنامه Adl خیلی برنامه خوبیه. حیف که من بلد نیستم ساینش کنم.
پیشنهاد میکنم امتحان کنید. پست 813 در برنامه های Uiq3
H M R 0 0 7
25-05-2008, 08:18
راستی این برنامه Adl خیلی برنامه خوبیه. حیف که من بلد نیستم ساینش کنم.
پیشنهاد میکنم امتحان کنید. پست 813 در برنامه های Uiq3
نصب همه برنامه ها ساين نشده بدون نياز به ساين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان
دوست عزيز اگه بلك ليست مي خواي برنامه advance call manager رو نصب كن كه برنامه پر كاربرديه . تو برنامه هاي uiq3 معرفي شده
یه مموریp990 sandisk 2gb دارم که سالمه. یعنی رو کامپیوتر میاد با لا و تا تهش رو میشه پر کرد 1.91 gb ولی مشکل اینجاست که روی موبایل وقتی میزاری گوشی قبول نمیکنه ومینویسه Memory Corrupted D: با هر فرمتی که کردم نشد البته fat 16 نتونستم چون ویندوز من این گزینه رو نداره.با برنامه mmcmedic امتحان کردم ولی اون هم تا 1gbرو ساپورت میکنه
ضمنا این برنامه میگه که مموری ما corrupt نیست.راهی برای فرمت با fat 16 وجود داره.فکر کنم اگه با موبایل فرمت شه حل بشه.تو سایت ها پاسخ درست حسابی نداده بودند.
اگه راهی هست بگین البته فکر کنم تا پیکی بود به این نام ولی مشکل من با اون فرق میکنه چون مموری من سالمه.از مدیران انجمن تقاضا میشود یاری کنند
vahid_civil
25-05-2008, 18:57
مموریت سالمه میگه درست جا نرفته. درش بیار دوباره بزن معمولا درست میشه
یه مموریp990 sandisk 2gb دارم که سالمه. یعنی رو کامپیوتر میاد با لا و تا تهش رو میشه پر کرد 1.91 gb ولی مشکل اینجاست که روی موبایل وقتی میزاری گوشی قبول نمیکنه ومینویسه Memory Corrupted D: با هر فرمتی که کردم نشد البته fat 16 نتونستم چون ویندوز من این گزینه رو نداره.با برنامه mmcmedic امتحان کردم ولی اون هم تا 1gbرو ساپورت میکنه
ضمنا این برنامه میگه که مموری ما corrupt نیست.راهی برای فرمت با fat 16 وجود داره.فکر کنم اگه با موبایل فرمت شه حل بشه.تو سایت ها پاسخ درست حسابی نداده بودند.
اگه راهی هست بگین البته فکر کنم تا پیکی بود به این نام ولی مشکل من با اون فرق میکنه چون مموری من سالمه.از مدیران انجمن تقاضا میشود یاری کنند
تو چندتا گوشیه دیگه امتحان کن ببین میتونی فرمتش کنی,مخصوصا گوشیای جاوا.
met@llica
26-05-2008, 09:55
سلام بچه ها.می خوام یه P990بخرم.من اینقدر توی تاپیک های دیگه
از این گوشی انتقاد های بدی دیده بودم که والا من زده شدم.
به خودم گفتم بذار برم تو کلوپش و از خود بچه های کلوپش بپرسم.
ببینم شما هایی که این گوشی دارین بدی ازش دیدین یا اصلا راضی ازش هستید.
خواهش میکنم اگه می تونید دقیق راهنماییم کنید.
ممنونم ازتون بچه ها.
سلام بچه ها.می خوام یه P990بخرم.من اینقدر توی تاپیک های دیگه
از این گوشی انتقاد های بدی دیده بودم که والا من زده شدم.
به خودم گفتم بذار برم تو کلوپش و از خود بچه های کلوپش بپرسم.
ببینم شما هایی که این گوشی دارین بدی ازش دیدین یا اصلا راضی ازش هستید.
خواهش میکنم اگه می تونید دقیق راهنماییم کنید.
ممنونم ازتون بچه ها.
خوب به این بستگی داره که تو میخوای با گوشیت چیکار بکنی:27:
اگه اهل موزیک گوش دادن با گوشی هستی زیاد روش حساب نکن(البته درسته که با هک تونستیم صدای گوشیامونو زیاد بکنیم)ولی این گوشی در حالت طبیعی صداش کمه.:41:
اگه اهل پز دادن هستی ومیخوای همه وقتی گوشیتو میبینن تو کف بمونن باید بگم کیس خوبیه!:21:
اگه میخوای وقتی گوشیت زنگ میخوره عالم و آدم با خبر بشن,بیخیالش شو.:13:
اگه میخوای حس کنی که با یه سری اشیا داری کار میکنی که شبیه اشیای دنیا واقعی هستن,این گوشی همونه که تو میخوای!(صفحه نمایش لمسی):20:
اگر هم عاشق امکانات مختلف و کار با برنامه های مفید و بدرد بوخور هستی بازم اگه این گوشیو بگیری تا حدود زیادی ارضا میشی!
اگه مایل باشی بهت توصیه میکنم یه نگاهی هم به اینا بنداز(مفیده)
ولی اینو بگم که مدل گوشی زیاد مهم نیست که چی باشه مهم اینه که تو چی ازش انتظار داری.
یه چیزی هم بگم؟....
vahid_civil
26-05-2008, 16:32
گوشی خوبیه مشکلش بزرگیشه که عادت کردیم. همین.
پی 1 هم گوشی خوشگلیه. البته چینی!
Captain_Nemo
26-05-2008, 21:15
راحت ترین راهش اینه که از طریق دوربین های دیجتال سونی فورمتش کنی.
خواهش ميكنم ... بهت توصيه ميكنم آپديتو بذاري تو ساعات خلوتيه شبكه بخصوص اگه 128 share داري . ساعت 2 تا 5 و ساعت 1 شب به بعد ساعت خلوتيه شبكه ست . از اونجا دوباره نمياد تا اونجا سريع تر ميره . موفق باشي
سلام..
بلاخره بعد از کلی تلاش تونستم گوشیمو آپدیت کنم.. ممنون امیر جان. تقریباً تو همون رنج ساعتی که گفتی آپدیت کردم. 3 ساعت و نیم طول کشید ! از 3:30 تا 7:00 صبح. اینهمه زمان برام غیره منتظره بود. ولی مهم این بود که بالاخره آپدیت شد..
سرویس ADSL 128 داشتم. سه ساعت و نیم طول کشید. جالب اینجا بود که تا آپدیت تموم شد، اینترنتمم قطع شد. یعنی نهایت خوش شانسی..
لود اولش که خیلی طول کشید.. البته دفعه دوم که گوشیمو روشن کردم خوب بود.. ولی واسه من عکس غروب و طلوع نیومد. آخه تو آموزشی که خونده بودم گفته بود که باید این عکس بیاد وگرنه درست آپدیت نشده. مهم نیست. مهم اینه که اولین آزمایشی که رو گوشیم کردم این بود که صدای پخش موزیکشو تست کردم، باورم نمیشد، زیادتر شده بود ! دیگه بقیه ی تفاوت ها و تغییراتشو نسبت به قبلش نمیدونم. آخه هنوز تست نکردم. فعلاً برم شماره هامو که بک آپ گرفتم برگردونم، بعدش برم بخوابم.. آخه خیلی خوابم میاد..
از همتون ممنونم..
سلام..
این جمله درسته ؟ در مورد P990i هستش :
"تمام کارآیی ها قابل تنظیم تحت تنظیمات امنیتی می باشند و استفاده از پیام ها ، عکس ها ، اینترنت و حتی دسترسی به سیستم ، قابل کد رمز گذاری می باشد ."
یعنی رو کلیپ ها هم میشه رمز گذاشت ؟ بدون برنامه ؟ اگه آره، چه طوری ؟
hossein1364
27-05-2008, 07:58
با سلام
چطوری میشه گوشی سونی اریکسون p990i رو فارسی کرد در صورتیکه هر کاری میکنم تو مموری کارت فایل resource ساخته نمیشه و ارور میده چون این فایل بصورت سیستمی تو درایو z گوشی وجود داره و با کامپیوتر هم نمیشه این فایل رو ساخت.
لطفا کمک کنین – خیلی حیاتیه
amirkhan_20e20
27-05-2008, 09:16
با سلام
چطوری میشه گوشی سونی اریکسون p990i رو فارسی کرد در صورتیکه هر کاری میکنم تو مموری کارت فایل resource ساخته نمیشه و ارور میده چون این فایل بصورت سیستمی تو درایو z گوشی وجود داره و با کامپیوتر هم نمیشه این فایل رو ساخت.
لطفا کمک کنین – خیلی حیاتیه
عزیز این فولدر توی همه درایو ها هست . واسه اینکه بتونی روی کامپیوتر ببینی باید قسمت مربوط به فایل مخفی رو فعال کنی .
روی گوشی هم با برنامه اکسپلور بور به configuration و system file ro تیک بزن
تو چندتا گوشیه دیگه امتحان کن ببین میتونی فرمتش کنی,مخصوصا گوشیای جاوا'
فایده نداشت اخه 2gig هست
جایگاه مموری مشکلی نداره
vahid_civil
27-05-2008, 12:34
'
فایده نداشت اخه 2gig هست
جایگاه مموری مشکلی نداره
با مموری خودش(مثلا 64 ) یا هر چی گوشی رو بالا بیار بعد مموری رو عوض کن. این طوری دیگه ریست و .. نمیشه
بعد فرمت کن.
با خود pc هم میتونی فرمت کنی
hossein1364
27-05-2008, 13:49
عزیز این فولدر توی همه درایو ها هست . واسه اینکه بتونی روی کامپیوتر ببینی باید قسمت مربوط به فایل مخفی رو فعال کنی .
روی گوشی هم با برنامه اکسپلور بور به configuration و system file ro تیک بزن
سلام دوست عزیز
من میخوام که گوشیم فارسی بخونه و بنویسه
ولی تو مموری درایو resource ساخته نمیشه چون این درایو بصورت سیستمی قرار داره تو z
حالا باید چکار کنم؟
amirkhan_20e20
27-05-2008, 18:26
سلام دوست عزیز
ولی تو مموری درایو resource ساخته نمیشه چون این درایو بصورت سیستمی قرار داره تو z
حالا باید چکار کنم؟
واسه فارسی نشون دادن که لازم نیست توی درایو Z و c چیزی بریزی . توی مموری باید بریزی و اگه خواستی بعد از هک کردن توی c بریزی . و به z هم کاری نداریم چون مربوط به rom و سیستم عامل هست و و جود خارجی نداره .
طریقه فارسی کردن هم که پیوست پست یکی از دوستان هست .
shahshahani
28-05-2008, 09:04
سلام دوست عزیز
حالا باید چکار کنم؟
هر چی سعی کردم نشد که پست ندم...
منظور امیر خان امضای اینجانب بود.
آموزشش رو بخون همه چی دستت میاد.
سلام دوست عزیز
حالا باید چکار کنم؟
دوست من بايد از توى p3فايلهاى فارسى سازو بزنى!
يك سولا كاملا مبتدي !!! : براي 990 هنوز منشي تلفن و برنامه ضبط صداي مكالمه نيومده؟
amirkhan_20e20
28-05-2008, 21:05
يك سولا كاملا مبتدي !!! : براي 990 هنوز منشي تلفن و برنامه ضبط صداي مكالمه نيومده؟
نه عزیز
قید این جور برنامه ها رو بزن .
oldarash
29-05-2008, 11:54
با عرض سلام خدمت دوستان ,
از دیروز به طور ناگهانی دکمۀ slide lock keyped حساس شده و مرتب همونطور که گوشی توی دستمه و انگشتم نزدیکش میشه صفۀ کلید را قفل می کنه..... (البته جالب هم هست چون با اشاره کار میکنه شبیه به سری یو سامسونگ )
این مشکل برای کسی پیش آمده ؟ راه حلی داره ؟ اگه احتیاچ به تعمیرات داره ,اصلاً می ارزه که خرجش کنم .
oldarash
29-05-2008, 11:55
با عرض سلام خدمت دوستان ,
از دیروز به طور ناگهانی دکمۀ slide lock keyped حساس شده و مرتب همونطور که گوشی توی دستمه و انگشتم نزدیکش میشه صفۀ کلید را قفل می کنه..... (البته جالب هم هست چون با اشاره کار میکنه شبیه به سری یو سامسونگ )
این مشکل برای کسی پیش آمده ؟ راه حلی داره ؟ اگه احتیاچ به تعمیرات داره ,اصلاً می ارزه که خرجش کنم .
vahid_civil
29-05-2008, 20:50
سلام. نمیشه واسه پی 990 یه کاری کرد مثل پی 1 وقتی اس ام اس میاد پیغام بده میخاین الان بازش کنید یا نه.
مثل w810 یا بقیه گوشیا؟
این برنامه هک ساین هم کار نکرد
سلام. نمیشه واسه پی 990 یه کاری کرد مثل پی 1 وقتی اس ام اس میاد پیغام بده میخاین الان بازش کنید یا نه.
مثل w810 یا بقیه گوشیا؟
در حالت فليپ بسته كه اينجوريه وقتي sms مياد ميگه آيا الان ميخونين يا نه ولي در حالت فليپ باز اينجوري نيست
siamak_kh
30-05-2008, 12:59
کسی یه سایت باسه دانلود فیلمها و کلیپ های 3gp از طریق خود p990 داره
سلام..
"تمام کارآیی ها قابل تنظیم تحت تنظیمات امنیتی می باشند و استفاده از پیام ها ، عکس ها ، اینترنت و حتی دسترسی به سیستم ، قابل کد رمز گذاری می باشد ."
منبع : سایت GSM.ir
یعنی رو کلیپ ها و عکس ها هم میشه رمز گذاشت ؟ بدون برنامه ؟ اگه آره، چه طوری ؟
vahid_civil
31-05-2008, 10:25
سلام..
منبع : سایت GSM.ir
یعنی رو کلیپ ها و عکس ها هم میشه رمز گذاشت ؟ بدون برنامه ؟ اگه آره، چه طوری ؟
شاید منظورش security و قسمت locks که میشه کاری کرد که هر وقت دست به چیزی نزنیم خودش پسورد بخاد(اسکرین سیور)
ولی با برنامه های adl و best crypto میشه و من به صورت دیگه ا ی ندیدم
کسی یه سایت باسه دانلود فیلمها و کلیپ های 3gp از طریق خود p990 داره
دوست عزیز مگه فرقی هم میکنه با چی دانلود میکنی؟!!!:13:
به هر حال اینجا میتونی کلیپ بگیری(من خودم با p990 گرفتم:21:)
p990 سي پي يو داخلي داره ؟ اگه داره چنده ؟
my email
02-06-2008, 00:52
آیا می توان با گوشی سونی اریکسون p990i کاری کرد که inbox messaging یکسره به مموری استیک منتقل بشه. وقتی بلوتوث میکنم می ره داخل رم داخلی می خوام بره به مموری استیک خارجی گوشی.
amirkhan_20e20
02-06-2008, 09:20
آیا می توان با گوشی سونی اریکسون p990i کاری کرد که inbox messaging یکسره به مموری استیک منتقل بشه. وقتی بلوتوث میکنم می ره داخل رم داخلی می خوام بره به مموری استیک خارجی گوشی.
شنا ابتدا باید گوشی رو هک کنی که طریقه اونم توی سایت هست .
سپس فایل ضمیمه زیر را دانلود کرده و در مسیر C:Resource/apps کپی کنید .
بعد گوشی را یک بار ریست ( خاموش / روشن ) کنید .
تمام !
از این به بعد هر چیزی که از طریق بلوتوث دریافت میکنید به جای اینکه در مسیر C:/Sharedobex ذخیره بشه به مسیر D:/Shared/obex میره و شما میتوانید از طریق برنامه های مانند X-plore فایل های دریافتی را به هرجایی که دوست داشتید
انتقال بدید .
دوستان دقت داشته باشید که در هنگام ذخیره فایل هایی با حجم بالا اگر گوشی error داد نگران نباشید . به همان مسیر D:Shared/obex برید و فایل دریافتی رو بردارید !
(اگر پوشه Shared را در درایو D ندارید بعد از دریافت اولین فایل از طریق Bluetooth به طور اتوماتیک ساخته میشه .)
دقت داشته باشید که حتما بعد از دریافت گزینه Save رو بزنید .
درضمن از طریق فایل منیجر خود گوشی هم امکان دسترسی به D:Shared/obex رو دارید
shahshahani
02-06-2008, 10:16
p990 سي پي يو داخلي داره ؟ اگه داره چنده ؟
Yes
208 MH
NimoOol.HD2
02-06-2008, 10:54
سلام
خسته نباشید . ببخشید من اگر هر کاری بکنم که گوشی ، مموری رو نشناسه ( مثلا مموری رو در بیارم ، گوشی رو روشن ، خاموش کنم یا به یو اس بی وصل کنم ) ، برنامه هایی که قبل از آپدیت روی گوشی نصب بودند ، هی پیغام می دند که ما رو نصب کن ؟! چی کار کنم ؟؟ همش باید یه ربع ساعتی cancel بزنم .
ممنون میشم اگه زودی جواب بدی
سلام
خسته نباشید . ببخشید من اگر هر کاری بکنم که گوشی ، مموری رو نشناسه ( مثلا مموری رو در بیارم ، گوشی رو روشن ، خاموش کنم یا به یو اس بی وصل کنم ) ، برنامه هایی که قبل از آپدیت روی گوشی نصب بودند ، هی پیغام می دند که ما رو نصب کن ؟! چی کار کنم ؟؟ همش باید یه ربع ساعتی cancel بزنم .
ممنون میشم اگه زودی جواب بدی
مال منم اينجوري ، منم قبلا پرسيدم ولي جوابه درست نشنيدم
خودم برنامه هايي كه پيغام نصب ميدن رو دوباره نصب كردم و يه سري هايي كه نياز نداشتم unistall كردم الان ديگه اون پيغامو نميده
NimoOol.HD2
02-06-2008, 13:36
مال منم اينجوري ، منم قبلا پرسيدم ولي جوابه درست نشنيدم
خودم برنامه هايي كه پيغام نصب ميدن رو دوباره نصب كردم و يه سري هايي كه نياز نداشتم unistall كردم الان ديگه اون پيغامو نميده
آه . حیف . مجبورم دو ساعت بشینم اونا رو دوباره نصب کنم !!!
فقط یه سوال . موقعی که میخوای آپدیت بکنی اون پیغام اولیه میده که اس ام اس ها و دفترچه تلفنت پاک میشن ، اگه No رو بزنی چی میشه ؟ ؟؟
تازه یه چیز جالب . من اصلا sony erricson pc suite رو نصب نکردم و گوشیم هم بدون هیچ مشکلی آپدیت شد !!!
nakhordemast
02-06-2008, 21:45
شنا ابتدا باید گوشی رو هک کنی که طریقه اونم توی سایت هست .
سپس فایل ضمیمه زیر را دانلود کرده و در مسیر C:Resource/apps کپی کنید .
بعد گوشی را یک بار ریست ( خاموش / روشن ) کنید .
تمام !
از این به بعد هر چیزی که از طریق بلوتوث دریافت میکنید به جای اینکه در مسیر C:/Sharedobex ذخیره بشه به مسیر D:/Shared/obex میره و شما میتوانید از طریق برنامه های مانند X-plore فایل های دریافتی را به هرجایی که دوست داشتید
انتقال بدید .
دوستان دقت داشته باشید که در هنگام ذخیره فایل هایی با حجم بالا اگر گوشی error داد نگران نباشید . به همان مسیر D:Shared/obex برید و فایل دریافتی رو بردارید !
(اگر پوشه Shared را در درایو D ندارید بعد از دریافت اولین فایل از طریق Bluetooth به طور اتوماتیک ساخته میشه .)
دقت داشته باشید که حتما بعد از دریافت گزینه Save رو بزنید .
درضمن از طریق فایل منیجر خود گوشی هم امکان دسترسی به D:Shared/obex رو دارید
با تشکر امیر خان عزیز ولی این هکه خیلی مسخرس. چون هم تو مسیج ها سیو میکنه هم تو مموری. بعد یه سری باید بری از توی مسیج ها پیداش کنی و دیلت کنی!!!!!!!!!!!!!
my email
02-06-2008, 22:23
گوشی p990i سونی اریکسون دارم وقتی بلوتوث می کنم همهگی میره داخل رم داخلی می خواستم آدرس inbox رو عوض کنم که یسره بره به داخل مموری استیک.
آه . حیف . مجبورم دو ساعت بشینم اونا رو دوباره نصب کنم !!!
فقط یه سوال . موقعی که میخوای آپدیت بکنی اون پیغام اولیه میده که اس ام اس ها و دفترچه تلفنت پاک میشن ، اگه No رو بزنی چی میشه ؟ ؟؟
تازه یه چیز جالب . من اصلا sony erricson pc suite رو نصب نکردم و گوشیم هم بدون هیچ مشکلی آپدیت شد !!!
خب ارزش داره چون هر دفعه كه رمت دوباره مياد تو كار 600 تا سوال مي پرسه كه فلان برنامه رو نصب كنم يا نه.
اگه no بزني cansel ميكنه آپديتو
my email
02-06-2008, 23:22
هک کردن گوشی p990i سونی اریکسون را می خواستم
amirkhan_20e20
03-06-2008, 09:11
با تشکر امیر خان عزیز ولی این هکه خیلی مسخرس. چون هم تو مسیج ها سیو میکنه هم تو مموری. بعد یه سری باید بری از توی مسیج ها پیداش کنی و دیلت کنی!!!!!!!!!!!!!
عزیز گوشی سیمبین این قابلیت رو نداره که مستقسم بره تو مموری . بلکه فقط با برنامه blusoile هست که میره تو مموری .
با این فایل فقط ادرس از مموری داخلی به مموری استیک منتقل میشه و برای فایلهای حجم بالا خوبه . همین . این کاری که شما میخوای امکان پذیر نیست .
لازو هم نیست که بری توی فولدر دنبالش بگردی . از توی مسیج هم میتونی ذخیره کنی .
amirkhan_20e20
03-06-2008, 09:12
هک کردن گوشی p990i سونی اریکسون را می خواستم
تاپیک مخصوص این موضوع هست . سرچ کن
ashkan1360
03-06-2008, 09:55
دوستا عزیز یه سوال داشتم :
چجوری میشه یه کاری کرد که وقتی کسی میخواد برام بلوتوث بفرسه ، گوشیم یه صدایی بده
met@llica
03-06-2008, 10:41
سلام بچه ها.یه مشکلی برام پیش امده .وقتی گوشیمو Flight Mode میکنم گوشیم Restart میشه.
گوشیم P990 هست. البته همیشه اینطوری نیستا بعضی بعضی بعضی وقتا.
NimoOol.HD2
03-06-2008, 10:45
دوستا عزیز یه سوال داشتم :
چجوری میشه یه کاری کرد که وقتی کسی میخواد برام بلوتوث بفرسه ، گوشیم یه صدایی بده
نمیشه . یعنی تا حالا از طریق هک ها هم نشده . انشاالله هکرها شاید بتونن.
حالا سوال خودم »
من این کاری که گفتی امیر جون کردم ولی بازم همون مشکل رو دارم . بعضیاش که نصب میشه ولی نصب نمیشه ! یه عده هم آخر نصبشون میگه فایل اینستالیشون خرابه . یه عده ای هم که نصب شدن و پاکشون کردم بازم همون مشکل اولی براشون پیش اومده
met@llica
03-06-2008, 10:50
ببخشید یه سوال دیگه. من مدل Phone وCDA گوشیمو براتون میذارم .بنظر شما ایا خوبه.چون من گوشیمو تازه خریدم.
Phone :CXC162037 R9G007
CDA :CDA 162007/1 R6D23
ممنونم ازتون.
ashkan1360
03-06-2008, 12:38
من گوشیمو آبان 86 خریدم ، به نظرتون الان آپدیت لازم شده یا نه ؟
nakhordemast
03-06-2008, 13:07
عزیز گوشی سیمبین این قابلیت رو نداره که مستقسم بره تو مموری . بلکه فقط با برنامه blusoile هست که میره تو مموری .
با این فایل فقط ادرس از مموری داخلی به مموری استیک منتقل میشه و برای فایلهای حجم بالا خوبه . همین . این کاری که شما میخوای امکان پذیر نیست .
لازو هم نیست که بری توی فولدر دنبالش بگردی . از توی مسیج هم میتونی ذخیره کنی .
سلام امیر خان
انگار متوجه منظرو من نشدی. ببین وقتی این هک رو انجام بدی بعد از دریافت بلوتوث از هر فایل دریافت شده دون نسخه روی گوشی داری . یکی توی shared و یکی داخل inbox اینها از هم جداس. در واقع یکی وری مموری استیک و یکی هم روی فون مموری. علی الاصول باید بری اونی که توی inbox مسیج ها هست رو پاک کنی. وقتی 700 تا مسیج تو گوشیت باشه یه خورده وقت میبره تا پیداش کنی.
این از این.
مشکل اصلی اینه که تو هیچ وقت فایل های حجم بالا رو نمیتونی دریافت کنی و مشکل سر حای خودش هست. ( منظورم با حجمی بیشتر از فری اسپیس فون مموری هست مثلا یه فایل 70 مگی)
من همه مدلشو تست کردم. تو هم تست کن.:10:
مرسی ریفیق:46:
سلام من p990 گرفتم(مهر 86) یه رم 4 گیگ بهش وصل کردم تا الان هم 2.2 گیگ استفاده کردم تنها مشکلی که دارم اینه که دیگه نه میتونم برنامه ای نصب گنم نه میتونم پاکشون کنم
تا حالا 119 تا برنامه نصب کردم که 30-40 تایی هم بازی هستن
اگه میشه یه راهنمایی بکنید
مقایسه ای بین P990i فرانسوی با تقلبیها:
به 10 تا شكافي كه دور تا دور برچسبه ايجاد شده توجه کنید اين واسه اينه كه اگر يكي خواست جداش كنه ليبل پاره بشه و بدون استفاده بشه که اصلش این جوری هست و چینی ها این شکاف رو ندارن
حتی در کیبورد هم با هم فرق میکنند در عکس زیر مشاهده کنید عکس کیبورد 1 ماله P990i اصل هستش به طرز قرار گرفتن حروف A و DEL توجه کنید کیبورد 2 وحشتناک تقلبیه
گوشی P990i سه نمونه داره:
1- فرانسه اصلش که لیبل اون دستکاری نشده
2- ساخت فرانسه و سریال چنچ
3- ساخت چین لیبل تقلبی فرانسه که خود چینی ها دستکاری کردند راه تشخیص اون هم تجربه میخواد.
سری چین P990i بعد از مدتی ال سی دي اون تار و تار و تاریک میشه.
(برگرفته از انجمن ***********)
سلام من p990 گرفتم(مهر 86) یه رم 4 گیگ بهش وصل کردم تا الان هم 2.2 گیگ استفاده کردم تنها مشکلی که دارم اینه که دیگه نه میتونم برنامه ای نصب گنم نه میتونم پاکشون کنم
تا حالا 119 تا برنامه نصب کردم که 30-40 تایی هم بازی هستن
اگه میشه یه راهنمایی بکنید
گوشی من کیبوردش اصله ولی فقط رو جعبش نوشته ساخت فرانسه
ببخشید یه سوال دیگه. من مدل Phone وCDA گوشیمو براتون میذارم .بنظر شما ایا خوبه.چون من گوشیمو تازه خریدم.
Phone :CXC162037 R9G007
CDA :CDA 162007/1 R6D23
ممنونم ازتون.
من گوشیمو آبان 86 خریدم ، به نظرتون الان آپدیت لازم شده یا نه ؟
این الان هیچ مشکلی نداره و خوبه.
ولی اگه بخوای میتونی آپدیت کنی.
آخرین ورژن موجود در سایت سونی اریکسون R6E28 هست.
amirkhan_20e20
03-06-2008, 19:09
سلام امیر خان
انگار متوجه منظرو من نشدی. ببین وقتی این هک رو انجام بدی بعد از دریافت بلوتوث از هر فایل دریافت شده دون نسخه روی گوشی داری . یکی توی shared و یکی داخل inbox اینها از هم جداس. در واقع یکی وری مموری استیک و یکی هم روی فون مموری. علی الاصول باید بری اونی که توی inbox مسیج ها هست رو پاک کنی. وقتی 700 تا مسیج تو گوشیت باشه یه خورده وقت میبره تا پیداش کنی.
این از این.
مشکل اصلی اینه که تو هیچ وقت فایل های حجم بالا رو نمیتونی دریافت کنی و مشکل سر حای خودش هست. ( منظورم با حجمی بیشتر از فری اسپیس فون مموری هست مثلا یه فایل 70 مگی)
من همه مدلشو تست کردم. تو هم تست کن.:10:
مرسی ریفیق:46:
گرفتم چچ میگی .
البته معمولا این طوری هستش که توی inbox فقط آدرس فایل ذخیره میشه . یه چیزی شبیه shortcut توی ویندوز . این فایل هم همین کارو میکنه . البته فقط واسه bluetooth ولی واسه اس ام اس نه ! .
واسه حجم بالا هم تست کردم . فایل به اندازه ۱۲۰ مگ رو هم ریختم . مشکلی نداشت . البته بدون هک نمیشد .
در ضمن گفتم که شما لازم نیست که حتما بری از فولدر ذخیره کنی . اون روش واسه وقتی هستش که فایل رو گرفتی . وقتی تموم شد یه صفحه میاد که \ایین نوشته save بعد میزنی میره نو inbox . اگه اونجا وایساد و قفل شد برو از فولدر بردار.
دوستان من گیر یه مشکل مسخره افتادم. . . . .
.
وقتی مسیج برام میاد میرم که ببینم نمیره application closed میده و به شماره سبب 130، البت با یکم بدبختی میشه برم تو بقیه فولدرهایه مسیج ولی تا میرم توinbox میزنه بیرون.
.
فعلا smsهامو با smsspam بلوک کردم بعدش میرم میخونم شون ولی شما زودتر راهنماییم کنید از این وضع درام.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.