مشاهده نسخه کامل
: کلوپ P910i-P990
shahshahani
26-12-2007, 09:24
از سايت gallery-mobile9 چند تا theme براي گوشيم گرفتم كه با پسوند rar زيپ شده بودند. حالا وقتي مي خوام extract كنم تبديل مي شه به يك پوشه كه توش عكس هاي theme رو شامل مي شه. اگر هم خود فايل زيپ شده رو تو گوشيم بريزم كه اصلا شناخته نمي شه.
بايد چي كار كنم؟
شما فايلي رو كه دانلود كردي رو نميخواد unzip كني.
فقط پسوند فايل رو (rar يا zip ) رو پاك كن و بجاش بنويس utz خودش درست ميشه
موفق باشي.
H M R 0 0 7
26-12-2007, 09:30
راستي قضيه ماهيگيري به كجا رسيد؟:21::21::21:
كاري نداره يه نرم افزار سادس كه بهش فايل رو ميدي،بعد شروع به تست ميكنه تا پاسورد رو گير بياره.
20-30 نوع فايل هم ساپورت ميكنه.:46:
در اولين فرصت برات آپ ميكنم.:27:
shahshahani
26-12-2007, 13:34
راس ميگي لينك خراب بود:43:
در اولين فرصت دوباره آپ مي كنم.:20:
در ضمن من خودم تا حالا اين فونت ها رو نتونستم بريزم كه ببينم چه جوريه:27:
راستي قضيه ماهيگيري به كجا رسيد؟:21::21::21:
فكر كنم اين يكي سالم باشه
بفرما
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از اينكه به فكر مايي
soltanmahdi
26-12-2007, 14:13
شما فايلي رو كه دانلود كردي رو نميخواد unzip كني.
فقط پسوند فايل رو (rar يا zip ) رو پاك كن و بجاش بنويس utz خودش درست ميشه
موفق باشي.
از راهنماييتون ممنونم. درست شد.
soltanmahdi
26-12-2007, 14:20
البته من یه راه حلی واسه افزایش صدا پیدا کرده بودم که روی اکثر p990 هم جواب داد و واسه خودمم کار کرد که قبلا گفتم،اگه پستشو پیدا کردم لینکشو میزارم. در ضمن آپدیت کردن به نفعته، گوشی بهتر میشه نه فقط صدا.
لينكشو پيدا نكردين ؟
لينكشو پيدا نكردين ؟
بله آپديت رو صدا تاثير مطلوبي داره من چند روز پيش گوشيمو آپديت كردم حالي به حولي شد صدا سرعت ...
ashkan1360
26-12-2007, 15:46
sghlسلام
من یه سوال داشتم :
من قبلا با مدیا پلیر گوشیم آهنگ گوش میدادم و همزمان از این کتابهای دیجیتال که بعضیاشون با برنامه پرنیان و بعضیاشون با بوک ریدر بود رو میخوندم و مشکلی نداشتم ولی الان هر کدوم رو که اجرا کنم اون یکی قطع میشه
به نظرتون چش شده که دیگه نمیتونم همزمان آهنگ گوش بدم؟
یه سوال دیگه : برای uiq3 یا سبمبین برنامه کتاب دیجیتالی یا همون بوک ریدر فارسی خوب نیست؟
ramin2020
26-12-2007, 17:30
اولا خيلي ممنون كه وقت گذاشتي و جواب سوال هامو دادي ولي عزيزه دلم منم مي دونم كه ويبره كار مي كنه ولي دورت بگردم شما با ويبره از خواب ناز بيدار مي شي؟ پس اين يه موردم مي گفتي
بهتر بود.
نمي دونم چشات چقدر خوشگله ولي الهي قوربونه چشاي نازت بشم منم مي دونم ميشه ولي چيز هايي رو اضافه مي كنه كه پيش فرض خودشن(تو چند تا پست قبلي سوال كرده بودم كه اساتيد فرمودن همون پيش فرض ها را اضافه مي كنه) پس اين هم بهتر بود مي فرمودين
ولي بازم ممون.
خيلي ازت ممنون مي شم كه بگردي و پست كاري كه گفتي رو برام پيدا كني كه ديگه درده سره upadte رو نداشته باشم.
از راهنمايي هات و اينكه وقت گذاشتي ممنونم.
اگه شوخي كردم كه ناراحت شدي عذر خواهم.:31::11:
آره، من بیدار می شم. آخه میذارم روی تخت، بعد صدای ویبرش توی تمام فنرهای تخت می پیچه، می پرم هوا. البته هرکی یه جوره.
من که هرچی می خواستم خودش داشت. شما مثلا چی میخوای که اونجا نداره؟!
بفرما عزیز، اینم لینکش. امیدوارم روی گوشی تو هم کار کنه.ولی بازم میگم، آپدیت کنی خیلی به نفعته، به غیر از مسئله صدا.
خواهش می کنم. :10:
ramin2020
26-12-2007, 17:33
sghlسلام
من یه سوال داشتم :
من قبلا با مدیا پلیر گوشیم آهنگ گوش میدادم و همزمان از این کتابهای دیجیتال که بعضیاشون با برنامه پرنیان و بعضیاشون با بوک ریدر بود رو میخوندم و مشکلی نداشتم ولی الان هر کدوم رو که اجرا کنم اون یکی قطع میشه
به نظرتون چش شده که دیگه نمیتونم همزمان آهنگ گوش بدم؟
یه سوال دیگه : برای uiq3 یا سبمبین برنامه کتاب دیجیتالی یا همون بوک ریدر فارسی خوب نیست؟
برنامه های باز رو ببند بعد این کار رو انجام بده. وقتی گوشی رم کم بیاره این کار رو انجام میده.
شاید فایل هات بزرگتر شدن.
سوال دوم رو نمیدونم.
soltanmahdi
26-12-2007, 20:38
آره، من بیدار می شم. آخه میذارم روی تخت، بعد صدای ویبرش توی تمام فنرهای تخت می پیچه، می پرم هوا. البته هرکی یه جوره.
من که هرچی می خواستم خودش داشت. شما مثلا چی میخوای که اونجا نداره؟!
بفرما عزیز، اینم لینکش. امیدوارم روی گوشی تو هم کار کنه.ولی بازم میگم، آپدیت کنی خیلی به نفعته، به غیر از مسئله صدا.
خواهش می کنم. :10:
به خاطه همه چي ممنونم. روشي كه رو كه لينكشو دادي هم امتحان مي كنم و نتيجشو مي گم.
بازم ازت ممنون كه وقت گذاشتي.:46::11:
ashkan1360
26-12-2007, 22:35
برنامه های باز رو ببند بعد این کار رو انجام بده. وقتی گوشی رم کم بیاره این کار رو انجام میده.
شاید فایل هات بزرگتر شدن.
سوال دوم رو نمیدونم.
ممنون
برنامه ای باز نیست
فایل ها همون قبلی ها هستند
گوشیم هم حدود 30 و مموری هم بیش از 100 مگ خالی داره
اگه دو تا برنامه باز کنم هم رم کم نمیاره یعنی پر نیست
ولی یکی از همون برنامه های و آهنگ با هم نمیشه . . .
سلام بر همگي
رامين 2020 عزيز يك سوال درمورد آپديت داشتم انم اينه كه ميشه با اينترنت ايرانسل كه وصل ميشه به كامپيوتر آپديت بشه
پيشا پيش منون قربان شما:40:
سلام...من نرم افزارWebGate.Advanced.Device.Locks.v1.01.UIQ. 3rd.Unsigned.Cracked-OPDA.sis رو نصب کردم...البته ساین کردم بعد.....حالا هر برنامه ای رو که قفل میزارم و میخوام اجرا کنم error میده و میگه
application closed
Reason:KERN_EXRES
Number:3
مشکلش چیه و باید چیکار کنم..پیشاپیش .ممنون
sepand_salehi
27-12-2007, 01:11
سلام
من مارک گوشیم P990i هستش. به تازگی یک سیمکارت ÷یام رسان ایرانسل گرفتم. ولی نمی تونم باهاش به اینترنت وصل شم. چجوری می تونم به اینترنت وصل شم؟؟؟ لطفا راهنمایی ام کنید.
shahshahani
27-12-2007, 08:59
سلام
من مارک گوشیم P990i هستش. به تازگی یک سیمکارت ÷یام رسان ایرانسل گرفتم. ولی نمی تونم باهاش به اینترنت وصل شم. چجوری می تونم به اینترنت وصل شم؟؟؟ لطفا راهنمایی ام کنید.
قبلا خودم مفصل به اين سوال جواب دادم
اگه يه سرچ كوچولو تو پستهايي كه من دادم بكني حتما پيداش ميكني
shahshahani
27-12-2007, 09:14
سلام بر همگي
رامين 2020 عزيز يك سوال درمورد آپديت داشتم انم اينه كه ميشه با اينترنت ايرانسل كه وصل ميشه به كامپيوتر آپديت بشه
نه با خود گوشي نميشه
مگه اينكه يه گوشي ديگه داشته باشي و به اينترنت وصل بشي و به كامپيوتر وصلش كني بعد بخواي اين گوشيتو باهاش آپديت كني كه اونم توصيه ميكنم نكني چون اگه وسط كار اينترنتت قطع بشه براي گوشيت مشكل پيش مياد
بهتره ببري يه جاي مطمئن كه سرعت اينترنتش هم زياد باشه مثل كافي نت
اگر هم خواستي حتما با ايرانسل انجام بدي لا اقل پنجشنبه و جمعه اين كار رو نكن چون ترافيك شبكه خيلي زياده
البته ببخشين كه من جاي رامين خان اظهار نظر كردم
سلام...من نرم افزارWebGate.Advanced.Device.Locks.v1.01.UIQ. 3rd.Unsigned.Cracked-OPDA.sis رو نصب کردم...البته ساین کردم بعد.....حالا هر برنامه ای رو که قفل میزارم و میخوام اجرا کنم error میده و میگه
application closed
Reason:KERN_EXRES
Number:3
مشکلش چیه و باید چیکار کنم..پیشاپیش .ممنون
آقا من هم با بازي asphalt2 همين مشكل رو دارم
اگه كسي ميتونه كمك كنه
ممنون
soltanmahdi
27-12-2007, 10:52
رامين جان دستت درد نكنه، خيلي حال دادي درست شد. كاملا صداي مكالمه واضح و باحال شد.
ممنون:11::46::31::20:
amirkhan_20e20
27-12-2007, 11:52
ممنون
برنامه ای باز نیست
فایل ها همون قبلی ها هستند
گوشیم هم حدود 30 و مموری هم بیش از 100 مگ خالی داره
اگه دو تا برنامه باز کنم هم رم کم نمیاره یعنی پر نیست
ولی یکی از همون برنامه های و آهنگ با هم نمیشه . . .
عزیز اون 30 مگ که میگگ خالیه مهم نیست . مهم اون مموری هستش که واسه اجرای برنامه لازمه . درست مثل کامپیوتر که باید رم به اندازه کافی داشته باشه . نه هارد دیسک !!! باید بری از منیجر برنامه ها رو ببندی بعد .
اگه بازن این طوری شد باید ببینی که تمی که نصب کردی چیه . چون خیلی از مموری رو میگیره . البته آپدیت کردن هم لازمه چون یه تغیراتی روی مموری میدخ که بیشتر میشه .
سلام بر همگي
بله عزیز شما با هرچی که بتونی گوشی رو به ابنتر نت وصل کنی میشه اپدیت کرد . فقط هزینه مهمه . شما باید حدود 80 مگ دانلود کنی . حالا ببین واسه ت چه هزینه ای داره !!!!
soltanmahdi
27-12-2007, 13:57
وقتي تو برنامه media player قسمت ويدئو كه مي رم فيلم هايي رو كه با خود گوشي گرفتم رو نشون نمي ده. البته نه به اين منظور كه فايل هست و پخش نمي كنه، نه. اصلا تو پوشه فيلم ها كه ميرم هيچي داخلش نيست.
لذا براي نگاه كردن فيلم ها بايد برم توي fiel manager و از اونجا نگاه كنم.
به نظرت بايد چي كار كنم؟
مثل اين كه سوالم خيلي سخته بوده و خودم خبر نداشتم كه هنوز بي جواب مونده.
اساتيد يه دستي برسونيد.
soltanmahdi
27-12-2007, 14:04
يه مشكل عجيب قريب يكي 2 روزه برام پيش اومده.
اونم اينه كه وقتي چند تا برنامه رو باز مي كنم بعد مي رم تو task manager كه ببندمشون، end all كه مي زنم، برنامه ها بسته مي شه ولي هنوز آيكون هاي آنها در قسمت open هست. براي اين كه آيكن هاي آنها هم برود بايد يكبار از برنامه task manager برم بيرون و دوباره بيام تو تا آيكن هاي آنها هم حذف بشه.
از چي مي تونه باشه؟
ramin2020
27-12-2007, 17:05
نه با خود گوشي نميشه
مگه اينكه يه گوشي ديگه داشته باشي و به اينترنت وصل بشي و به كامپيوتر وصلش كني بعد بخواي اين گوشيتو باهاش آپديت كني كه اونم توصيه ميكنم نكني چون اگه وسط كار اينترنتت قطع بشه براي گوشيت مشكل پيش مياد
اگر هم خواستي حتما با ايرانسل انجام بدي لا اقل پنجشنبه و جمعه اين كار رو نكن چون ترافيك شبكه خيلي زياده
خواهش می کنم. کاملا تایید میشه.
رامين جان دستت درد نكنه، خيلي حال دادي درست شد. كاملا صداي مكالمه واضح و باحال شد.
ممنون:11::46::31::20:
خواهش می کنم. حالا باید به فکر این باشی که کسی که پیشته صدای اون طرف خط رو نشنوه! :27: (قابل توجه کسانی که دوست دختر یا دوست پسر دارن:31::46: )
مثل اين كه سوالم خيلي سخته بوده و خودم خبر نداشتم كه هنوز بي جواب مونده.
اساتيد يه دستي برسونيد.
این مورد خیلی عجیبه. چطور میشه آخه؟! ممکنه فایل ها سیستمی یا hidden شناخته بشن که نشون نمیده. با برنامه swiss manager یه نگاه بکن ببین فایل ها چی هستن.
يه مشكل عجيب قريب يكي 2 روزه برام پيش اومده.
اونم اينه كه وقتي چند تا برنامه رو باز مي كنم بعد مي رم تو task manager كه ببندمشون، end all كه مي زنم، برنامه ها بسته مي شه ولي هنوز آيكون هاي آنها در قسمت open هست. براي اين كه آيكن هاي آنها هم برود بايد يكبار از برنامه task manager برم بيرون و دوباره بيام تو تا آيكن هاي آنها هم حذف بشه.
از چي مي تونه باشه؟
آره، واسه منم بعضی موقع اینجوری میشه. گوشی رو یه بار رستارت کنی درست میشه. فکر کنم گوشی بعضی موقع قات میزنه.
siamak_kh
27-12-2007, 20:02
من تا امروز تقريبا تونستم يه قسمت تقريبا زيادي از تاپيک رو مطالعه کنم...اما موفق نشدم يه برنامه خوب و کرک شده براي قفل کردن پوشه ها(نه فايلها)توي اين 378 صفحه براي موبايلي با اين همه قابليت پيدا کنم..
siamak_kh
27-12-2007, 21:09
ببخشيد بقيش جا موند.
) آيا ميشه با p990 جندين فايل ويديويي را با هم بلوتوث کرد(mark all)چون در file manager پوشه به اسم video وجود ندارد...
2) يه برنامه کرک شده و عالي براي قفل کردن فولدرها در p990i
3) آقا من براي اطمينان از ريجستر بودن گوشيمimei گوشيم رو در سايت numbering وارد کردم،اما اين پيغام رو نشون ميده..اين يعني چي؟؟
متن پيغام
Note: This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.
Add missing IMEI information below
IMEI number
359594000101435
نه با خود گوشي نميشه
آقا من هم با بازي asphalt2 همين مشكل رو دارم
اگه كسي ميتونه كمك كنه
ممنون
دست شما درد نكنه :40: برم كافي نت چي بگم راسياتش تا حالا نرفتم
hossein1364
28-12-2007, 09:01
با سلام
آقا برای فارسی کردن p990i باید یه فولدر به اسم resource تو مموری ساخت
من تو گوشیم هر کاری میکنم این فولدر ساخته نمیشه و ارور میده انگار فقط به اسم resource حساسه
مجبور شدم یه بار مموری رو فرمت کنم ولی بازم نشد
میخواستم بپورسم باید چیکار کنم
لطفا راهنمایی کنین
حیاتیه مرسی
amirkhan_20e20
28-12-2007, 12:06
با سلام
آقا برای فارسی کردن p990i باید یه فولدر به اسم resource تو مموری ساخت
من تو گوشیم هر کاری میکنم این فولدر ساخته نمیشه و ارور میده انگار فقط به اسم resource حساسه
مجبور شدم یه بار مموری رو فرمت کنم ولی بازم نشد
میخواستم بپورسم باید چیکار کنم
لطفا راهنمایی کنین
حیاتیه مرسی
شما از طریق filr transfer مموری رو باز کن . بعد برو show hidden file رو بزن . ممکنه این فولدر روی مموریت باشه . واسه همین نمیزاره درست کنی
siamak_kh
29-12-2007, 00:37
من کماکان منتظرم يکي به سوالاتم جواب بده....
و اما يه توضيح در مورد چيني يا فرانسوي بودن گوشي...راه اول:در هنگام راه اندازي گوشي در set up wizard ،موقع انتخاب زبان اگر 2-3 زبان اول چيني بود ،گوشي چيني هستش.
راه دوم:تو قسمت converter اگر به جز واحدهاي آمريکايي و انگليسي واحد چيني هم باشد ،گوشي چيني هست.
کاشکي يه نفر اين راه حل ساده رو تو اين فرومي به اين بزرگي بهم ميگفت تا 3 هفته پيش موقع خريد گوشي کلاه سرم نميرفت.
vahid123
29-12-2007, 01:45
آقا من گوشي P990 م رو آپديت كردم اما يادم رفت بك آپ بگيرم از كنتكت ليستم .... چون شنيده بودم كه خود برنامه به صورت خودكار از ليست يك بك آپ ميگيره و در شروع مجدد بالا مياره كانتكت ليست رو.. اما متاسفانه چنين اتفاقي نيافتاد!!!
خواستم بدونم روشي يا برنامه اي جهت بازگرداندن اين شماره هاي از دست رفت نيست ؟؟؟؟
با تشكر
sony_W810i
29-12-2007, 12:22
سلام خدمت بچه های عزیز فروم P30world . من یک P990 دسته دو 4-5 روز پیش خریدم.عالی کار می کنه وله باید اپدیت بشه.قبلا p990 اپدیت کردم ولی ماله خودمو که میخوام بکنم یه مشکلی پیش میاد..وقتی C رو نگه میدارم و بعد از جازدن دوباره ی باتری USB رو وصل میکنم رو کامپیوتر USB Not Recognized میده و یه صفحه ابی مثل صفحه ابی مرگ تو کامپیوتر خیلی سریع رو گوشی میاد و میره..توشم یه همچین چیزایی نوشته:
shell......
copyright (C)....
could start
c:\>
z:\> zebra form...
یک همچین چیزایی..
اگه ممکنه یکی کمکم کنه ممنون میشم
amirkhan_20e20
29-12-2007, 17:26
آقا من گوشي P990 م رو آپديت كردم اما يادم رفت بك آپ بگيرم از كنتكت ليستم .... چون شنيده بودم كه خود برنامه به صورت خودكار از ليست يك بك آپ ميگيره و در شروع مجدد بالا مياره كانتكت ليست رو.. اما متاسفانه چنين اتفاقي نيافتاد!!!
خواستم بدونم روشي يا برنامه اي جهت بازگرداندن اين شماره هاي از دست رفت نيست ؟؟؟؟
با تشكر
اگه روی سیم کارت باشه میشه . اگه نباشه که نمیشه
hamed1987
30-12-2007, 02:09
ببخشيد بقيش جا موند.
) آيا ميشه با p990 جندين فايل ويديويي را با هم بلوتوث کرد(mark all)چون در file manager پوشه به اسم video وجود ندارد...
2) يه برنامه کرک شده و عالي براي قفل کردن فولدرها در p990i
3) آقا من براي اطمينان از ريجستر بودن گوشيمimei گوشيم رو در سايت numbering وارد کردم،اما اين پيغام رو نشون ميده..اين يعني چي؟؟
متن پيغام
Note: This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.
Add missing IMEI information below
IMEI number
359594000101435
1.مطمئنی؟؟؟؟؟؟امکان نداره،بیشتر دقت کنید چنین فولدر حتما هست(امکان مارک کردن هم هست)
2.سفارشات برنامه رو در تاپیک های مربوطه باید بیان کنید تا به جواب مورد نیازتون برسید
3.این شماره در سایت ثبت نشده
موفق باشی:11:
H M R 0 0 7
30-12-2007, 12:55
سلام.
امروز يه ترفند جالب از دوستمون ياد گرفتم ميزارم اينجا ببينين:
با اين روش مي تونين اس ام اس هاتون به صورت خونده شده يا نخونده شده درست كنين
فقط كافيه روي مسيجي كه مي خواين رفته(بدون باز كردن آن) و بعد * (در فيليپ بسته) و ALT & x (در فيليپ باز) بزنين تا مسيجتون به صورت خونده شده يا نخونده شده در بياد
sum_yari
30-12-2007, 13:29
با عرض سلام خدمت همه دوستان
اول اينكه من سايت را جستجو كردم ولي چيزي كه به درد بخورد و كارم را زود راه بياندازد پيدا
نكردم و لطفا همه دوستان كمك كنند. ( من نياز فوري دارم )... .
چند تا سوال داشتم :
1. چگونه ( با چه نرم افزاري ) كليپ تصويري روي گوشي زير بريزم :
P990
2. چگونه ( با چه نرم افزاري ) فايل پي دي اف روي گوشي زير بريزم :
P990
3. چگونه ( با چه نرم افزاري ) بازي روي گوشي زير بريزم :
P990
4. چگونه گوشي زير را فارسي سازي کنم به چه نرم افزاري و فونتي؟
P990
لطفا ادرس دانلود نرم افزارها را کامل بدهيد. ( نسخه جديدشون )
لطفا نام نرم افزار و ورپن جند هست را هم بنويسيد
لطفا نرم افزارها را به همراه کرک و سريال بدهيد.
با تشکر.
sony_W810i
30-12-2007, 14:24
سلام خدمت بچه های عزیز فروم P30world . من یک P990 دسته دو 4-5 روز پیش خریدم.عالی کار می کنه ولي باید اپدیت بشه.قبلا p990 اپدیت کردم ولی ماله خودمو که میخوام بکنم یه مشکلی پیش میاد..وقتی C رو نگه میدارم و بعد از جازدن دوباره ی باتری USB رو وصل میکنم رو کامپیوتر USB Not Recognized میده و یه صفحه ابی مثل صفحه ابی مرگ تو کامپیوتر خیلی سریع رو گوشی میاد و میره..توشم یه همچین چیزایی نوشته:
shell......
copyright (C)....
could start
c:\>
z:\> zebra form...
یک همچین چیزایی..
اگه ممکنه یکی کمکم کنه ممنون میشم
در ضمن گشي من تو حالت انتقال فايل و حتال تلفن با USB هيچ مشلي نداره و كلا همه چيش خوب كار ميكنه به جز همين مشكلي كهگفتم..
كسي جواب سوال منو بلد نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13::13:
amirkhan_20e20
30-12-2007, 19:35
شما اول باتری رو بذار بعد c رو نگه دار و کابل رو وصل کن
اگه بازم این مشکل رو داشت . firewall مال ویندوز رو خاموش کن .
amirkhan_20e20
30-12-2007, 19:36
siamak_kh
30-12-2007, 20:30
1.مطمئنی؟؟؟؟؟؟امکان نداره،بیشتر دقت کنید چنین فولدر حتما هست(امکان مارک کردن هم هست)
2.سفارشات برنامه رو در تاپیک های مربوطه باید بیان کنید تا به جواب مورد نیازتون برسید
3.این شماره در سایت ثبت نشده
موفق باشی:11:
3) آيا اگر شماره در سايت ثبت نشده ،دليل بر ريجستر نبودن گوشي هست ؟
با سلام به همه
ببینید چند تا مورد بود که دوستان مطرح کرده بودن
اول از همه بگم که کلیه گوشیهای سری جدید پی 990 در چین تولید میشن یعنی از زمانی که پی 1 وارد بازار شده این رو خوده سونی اریکسون تایید کرده ولی این رو هم بگم که هیچ چیزی از نظر تکنولوژی کم نذاشته .
مورد بعدی اینه که باید موقع آپدیت حتما" بک آپ بگیرید از گوشیتون و اینکه خوده برنامه این کار رو انجام میده اشتباهه .
مورد بعدی اینکه به هیچ عنوان با سرعت زیر 256 کیلو بیت اون هم بدون نویز دست به آپدیت گوشی نزنید یعنی آپدیت نکنید خیلی بهتره . چه برسه با اینترنت ایرانسل بخواهید این کار رو انجام بدید .
مورد بعدی برای تماشای فایلهای تصویری باید فرمت فایلها MPEG 4 , 3gp باشه . باید با برنامه تبدیل فایلهای تصویری در کامپیوتر این کار رو انجام بدید .
برای فایلهای پی دی اف هم خوده گوشی به صورت پیش فرض این برنامه رو داره . می تونید این فرمت رو بخونید.
در مورد خواندن فونتهای فارسی هم دوستان قبلا" زحمت این کار کشیدن و فقط کافی فونتها رو طبق دستور العمل وارد مموری کنید و گوشی رو رستارت کنید .
در مورد مشکل دوستمون هم بگم که موقعی که گوشی رو خاموش میکنی و باطری رو در میاری سیم کارتتو هم در بیار و دگمه c رو نگه دار و کابل رو به گوشی بزن . و بقیه مراحل رو ادامه . در حالت عادی نباید همچین مشکلی پیش بیاد . سعی کن در ساعات مختلف این کار رو انجام بدی و اینترنتی هم که استفاده میکنی شرایط مناسبی داشته باشه . همچنین باید کامپیوترتون کاملا" گوشی رو شناخته باشه یعنی درایور گوشی کاملا" نصب شده باشه و ضمنا" ویندوزتون هم سالم باشه .
:13:آقا اين گوشي من (پي 990) چند وقتي بود خود بخود restart ميشد و ميشه چه بلايي سرش بيارم ؟ آنتي ويروسن دارم هر چند وقت يه بارم scan مي كنه يه كمكي در راه خدا بكنيد
mona khanoom
31-12-2007, 12:39
ایا میشود کاری کرد که وقتی فلیپ باز شود اتصال مکالمه شروع شود وبا بستنش مکالمه قطع شود
soltanmahdi
31-12-2007, 13:03
این مورد خیلی عجیبه. چطور میشه آخه؟! ممکنه فایل ها سیستمی یا hidden شناخته بشن که نشون نمیده. با برنامه swiss manager یه نگاه بکن ببین فایل ها چی هستن.
نگاه كردم پسوندش 3gp بود.
sony_W810i
31-12-2007, 13:27
خوشگل پسر چه ربطي به firewall داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ادم وقتي نميدونه ميگه نميدونم اوكي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا اگه ميشه يكي طريقه فلش P990 رو با SETool (باكس) اموزش بده...وقتي فايل رو انتخاب مي كنم و فلش رو ميزنم ميگه:
Prepare your PDA and connect it..
يعني بايد چيكارش كنم؟
من خاموش ميكنم كابل سرويس رو وصل مي كنم ولي چيزي اتفاق نميفته:18::18:
Farshadd
31-12-2007, 14:19
سلام دوستان.
چطور میشه sms هامو از موبایل بندازم رو کامپوتر.
با phone explorer نشد.ینی کانکت نمیشه. با همون برنامه روی cd موبایل نمیشه؟؟
خواهشا سریع. شاید بعد از ظهر گوشیمو بفروشم واسه همسنم عجله ای هستم.
سلام من امروز گوشیمو از طریق اینترنت آپگرید کردم در هیچ جای کار هم اینترنتم قطع نشد بغیر از اینکه بعد از دانلود کامل سیستم عامل از اینترنت بر روی کامپیوتر خود موبایلم خود بخود روشن شد و حالا در صفحه اش می نویسه No organizer software sccring : 462 بهم بگید حالا باید چی کار کنم .
1 - گوشی شما که خود به خود ریستارت میکنه یه بار گوشیتو آپدیت کن درست میشه .
2 - با باز شدن فیلیپ گوشی با سیستم عامل سیمبین میاد بالا یعنی موقعی که فیلیپ بسته است مثل یه گوشی معمولیه ولی وقتی که باز میکنی وارد سیستم عامل میشه یعنی با هم متفاوت هستن به همین دلیل وقتی یه برنامه رو باز کردی در حالت فیلیپ باز وقتی که فیلیپ رو میبندی برنامه هم بسته میشه چون کارکردشون متفاوته پس نمیتونید مثل گوشیهای تاشو با باز شدن فیلیپ و بسته شدن فیلیپ عمل وصل و قطعی تلفن رو ایجاد کنید .
3 - در مورد اس م اس ها هم بگم که نمی تونید کپی کنید تو کامپیوتر و بخونید تنها کاری که میتونید انجام بدید گرفتن بک آپ از گوشی هستش که تمامی اطلاعات داخل گوشی به داخل کامپیوتر ریخته میشه البته غیر قابل خوندن
4 - در مورد مشکل حین آپدیت هم بگم که تا حالا نشنیدم همچین چیزی . اگر گارانتی داره ببر برای گارانتی وگرنه به گروه support سونی اریکسون ایمیل بزن . احتمالا" بار اول یه جواب اتوماتیک برات بیاد ولی اشاره به آدرس ایمیل مرتبط با مشکلت رو میکنه و حتما" هم جواب خوبی میتونی دریافت کنی که خیلی خیلی بهتر از این ور اونور بردنه.
موفق باشید
من دو باره عمل آپگرید رو انجام دادم و درست شد
NimoOol.HD2
31-12-2007, 19:02
بچه ها سلام
من بلدم چه جوري فلش رو مداوم روشن بزاريم حتي در موقع فيلم برداري هم ميشه اگه بلد نيستيد بگيد تا بگم
soltanmahdi
31-12-2007, 19:19
آقا معذرت كه اين سوال پيش پا افتاده رو مي كنم. شايد جاشم اينجا نباشه ولي چون با بچه هاي اينجا بيشتر آشنا بودم گفتم همين جا بپرسم.
منظور از i-phone چيه؟:31:
steven seagal
31-12-2007, 21:03
سلام.کسی میدونه تو p990 جه طوری میشه از فریم ها برای گرفتن عکس استفاده کرد؟هر کی از همه زودتر راهنماییم کنه از همه مردتره
NimoOol.HD2
31-12-2007, 21:41
تو ، تو همون قسمت اوليه تنظيمات عکس ، روي With Frame بزار و بعد فريم هايي که دوست داري انتخاب کن و روي چکماي گوشه ي تصوير يه کليکي بکن ( البته توي فليپ open ) ولي بلد نيستم که خودم فريم اضافه کنم
حالا کسي بلده فلشه گوشي مداوم روشن باشه و حتي بتوني توي فيلم برداري روشنش کني ؟!؟!؟!؟ حتي بدون برنامه اگه بلد نيستيد بگيد تا بگمتون
sony_W810i
31-12-2007, 23:21
آقا معذرت كه اين سوال پيش پا افتاده رو مي كنم. شايد جاشم اينجا نباشه ولي چون با بچه هاي اينجا بيشتر آشنا بودم گفتم همين جا بپرسم.
منظور از i-phone چيه؟:31:
دوست عزیز پرسیدن خجالت نداره....ندانستن عیب نیست-نپرسیدن عیب هستش
iPhone اولین گوشی تولیدی شرکت Apple هست که خصوصیات منحصر به فردی مثل داشتن LCD با کیفیت عالی یا Multi-Touch بودن داره
اینجا میتونی کامل باهاش اشنا شی:
اگه میشه یکی فلش P990 رو با باکس اموزش بده..اون مشکلم رو هم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه:18::18:
soltanmahdi
01-01-2008, 07:16
دوست عزیز پرسیدن خجالت نداره....ندانستن عیب نیست-نپرسیدن عیب هستش
iPhone اولین گوشی تولیدی شرکت Apple هست که خصوصیات منحصر به فردی مثل داشتن LCD با کیفیت عالی یا Multi-Touch بودن داره
اینجا میتونی کامل باهاش اشنا شی:
از راهنماييتون ممنونم سوني عزيز
H M R 0 0 7
01-01-2008, 08:21
بچه ها سلام
من بلدم چه جوري فلش رو مداوم روشن بزاريم حتي در موقع فيلم برداري هم ميشه اگه بلد نيستيد بگيد تا بگم
اگه منظورتون غير موقعي هست كه گوشي در حالت عكس برداري هست و درحيند نگه داشتن دكمه فلاش گوشي رو به حالت فيلم برداري ببريم ، بگو تا بدونيم.:46:
راستي منظورتون با نرم افزار QFlash Light كه نيست؟
H M R 0 0 7
01-01-2008, 08:27
اول اينكه من سايت را جستجو كردم ولي چيزي كه به درد بخورد و كارم را زود راه بياندازد پيدا
نكردم و لطفا همه دوستان كمك كنند. ( من نياز فوري دارم )... .
چند تا سوال داشتم :
1. چگونه ( با چه نرم افزاري ) كليپ تصويري روي گوشي زير بريزم :
P990
2. چگونه ( با چه نرم افزاري ) فايل پي دي اف روي گوشي زير بريزم :
P990
3. چگونه ( با چه نرم افزاري ) بازي روي گوشي زير بريزم :
P990
4. چگونه گوشي زير را فارسي سازي کنم به چه نرم افزاري و فونتي؟
P990
لطفا ادرس دانلود نرم افزارها را کامل بدهيد. ( نسخه جديدشون )
لطفا نام نرم افزار و ورپن جند هست را هم بنويسيد
لطفا نرم افزارها را به همراه کرک و سريال بدهيد.
با تشکر.
1-3براي اين كارا هيچ نرمافزاري نياز نيست فقط كافيه گوشي رو توسط كابل از كامپيوتر كپي كني تو گوشيت.يا از طريق بلوتوس.
4- كه 2-3 صفحه قبل دوستان فونتها + روش كپ كردنش تو گوشي رو گزاشته بودن
براي تمامي نرم افزار هاي اين گوشي هم برو اينجا :
sum_yari
01-01-2008, 10:06
با تشکر فراوان فراوان از همه دوستان پاسخگو به سوالات بنده
دوستان عزيز سوال بنده در مورد اين است كه من با يك گوشي سوني اريكسون مشكل پيدا
كردم
سوال اصلي بنده اينه كه من هنگامي كه گوشي K850 را به کابل يو اس بي وصل مي کنم و
سي دي مربوطه خودش را که در کارتن خريد بود را مي گذارم به سرعت دوتا درايو مجازي در
ماي کامپيوتر مي سازد و به راحتي مي توان برنامه و بازي و عکس و موزيک و کليپ تصويري
بريزم.
***اما سوال اصلي بنده اين است که وقتي گوشي P990 را با کابل يو اس بي مربوطه خود
وصل ميکنم و سي دي مربوطه خودش را مي گذارم اين درايو ها را که در بالا گفتم نمي سازد و
نمي توانم برنامه و بازي کليپ و غيره را بريزم و در ضمن من برنامه پي سي سوييت را کامل
نصب کردم و از ديوايس منيجر نيز کابل يو اس بي را چک کردم؟
لطفا راهنمايي کنيد که چه کار کنم؟
با تشکر.
nakhordemast
01-01-2008, 10:38
سلام به دوستای قدیمی و جدیدی! مخصوصا آقا رامین. من تنظیمات ایمیل رو همون طور که گفتی یعنی اینجوری:
انجام دادم و بعد از کلی کلنجار رفتن باهاش بالاخره موفق به فرستادن ایمیل شدم اما اینباکس رو باز نمیکنه و grt and send رو که میزنم پیام میده که the pop3 server refused... ایمیلم gmail هست و pop.gmail.com رو زدم و ssl رو با پورت 995 براش تعرف کردم!:41:
لطفاF1
shahshahani
01-01-2008, 11:22
با تشکر فراوان فراوان از همه دوستان پاسخگو به سوالات بنده
دوستان عزيز سوال بنده در مورد اين است كه من با يك گوشي سوني اريكسون مشكل پيدا
كردم
سوال اصلي بنده اينه كه من هنگامي كه گوشي K850 را به کابل يو اس بي وصل مي کنم و
سي دي مربوطه خودش را که در کارتن خريد بود را مي گذارم به سرعت دوتا درايو مجازي در
ماي کامپيوتر مي سازد و به راحتي مي توان برنامه و بازي و عکس و موزيک و کليپ تصويري
بريزم.
***اما سوال اصلي بنده اين است که وقتي گوشي P990 را با کابل يو اس بي مربوطه خود
وصل ميکنم و سي دي مربوطه خودش را مي گذارم اين درايو ها را که در بالا گفتم نمي سازد و
نمي توانم برنامه و بازي کليپ و غيره را بريزم و در ضمن من برنامه پي سي سوييت را کامل
نصب کردم و از ديوايس منيجر نيز کابل يو اس بي را چک کردم؟
لطفا راهنمايي کنيد که چه کار کنم؟
با تشکر.
1- شما اگر PCSuit مربوط به K850 رو از روی کامپیوترت Uninstal نکردی اول این کار رو بکن چون من هم همین مشکل رو داشتم.:13:انگار کامپیوترها با اینکه هر دو PCSuit سونی اریکسون که یکی برای smartphone و دیگری برای cellolar phone همزمان روشون نصب باشه مشکل دارن.:27:
2- اگر در حالت phone mode وصل بشی هیچ آیکونی ساخته نمیشه و باید از برنامه PCSuit که آیکونش کنار ساعت در گوشه پایین سمت راست صفحه نمایش قرار داره بری و وارد File Manager بشی اونجا دو تا درایوی که میخوای هستش.:31:
3- اگه در حالت Transfer mode وصل بشی دیگه حافظه گوشی شناخته نمیشه و مموری مثل یک فلش مموری شناخته میشه و درایوش میاد تو My Camputer
بازم اگه مشکلت حل نشد در خدمتم:5:
موفق باشی.:10:
shahshahani
01-01-2008, 11:24
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19:
حسین جون پس چی شد این فونت ها
حسین سوزوکی
01-01-2008, 11:32
من موبایل p990i دارم . دیروز وقتی درشو باز کردم هنگ کرد .باتریشو در آوردم درست شد ولی وقتی درشو باز یا بسته میکردم یا به حالت screen server میرفت باز هنگ می کرد .ولی وقتی داخلش بودیم این پیغام رو می داد:crystal demo version has expired چی کار کنم خوب بشه .:19::19:
NimoOol.HD2
01-01-2008, 12:57
اگه منظورتون غير موقعي هست كه گوشي در حالت عكس برداري هست و درحيند نگه داشتن دكمه فلاش گوشي رو به حالت فيلم برداري ببريم ، بگو تا بدونيم.:46:
راستي منظورتون با نرم افزار QFlash Light كه نيست؟
آفرين همينو ميگفتم !!!!!!!!!1
حسین سوزوکی
01-01-2008, 13:57
من موبایل p990i دارم . دیروز وقتی درشو باز کردم هنگ کرد .باتریشو در آوردم درست شد ولی وقتی درشو باز یا بسته میکردم یا به حالت screen server میرفت باز هنگ می کرد .ولی وقتی داخلش بودیم این پیغام رو می داد:crystal demo version has expired چی کار کنم خوب بشه .:19::19:
کمک کنین دیگه !خیلی ضروریه
soltanmahdi
01-01-2008, 15:18
بازي بيليارد رو گوشي نصب كردم. مشكل اينجاست كه بعضي وقت ها كه تمام برنامه ها رو end all مي كنم و مي رم بازي رو اجرا كنم، پيغام مي ده not enough memory to start (با اين كه برنامه اي باز نيست.)
چي كار كنم.
sari-1369
01-01-2008, 16:38
سلام بچه ها ....
همتون خوبين ؟
گوشيهاتون خوبن ؟
گوشيه من كه گفت به همتون سلام برسونم .
من رفتم يه ايرانسل گرفتم فقط بخاطر اينترنتش ...
حالا شنيدم كه تنظيمات اينترنت براي P990 نيومده .
اگه كسي اين تنظيماتو داره كمكم كنه .......................
ramin2020
01-01-2008, 17:41
:13:آقا اين گوشي من (پي 990) چند وقتي بود خود بخود restart ميشد و ميشه چه بلايي سرش بيارم ؟ آنتي ويروسن دارم هر چند وقت يه بارم scan مي كنه يه كمكي در راه خدا بكنيد
1- آپدیت
2- خود همون آنتی ویروس رو پاک کن ببین چطور میشه. آخه این گوشی وقتی رم کم بیاره رستارت میکنه.
ایا میشود کاری کرد که وقتی فلیپ باز شود اتصال مکالمه شروع شود وبا بستنش مکالمه قطع شود
خیر
ramin2020
01-01-2008, 17:46
نگاه كردم پسوندش 3gp بود.
پسوندش که 3GP هست. ببین تیک HIDDEN یا system نخورده باشه. با برنامه swiss mrg از قسمت file info نگاه کن.
ramin2020
01-01-2008, 17:57
سلام به دوستای قدیمی و جدیدی! مخصوصا آقا رامین. من تنظیمات ایمیل رو همون طور که گفتی یعنی اینجوری:
انجام دادم و بعد از کلی کلنجار رفتن باهاش بالاخره موفق به فرستادن ایمیل شدم اما اینباکس رو باز نمیکنه و grt and send رو که میزنم پیام میده که the pop3 server refused... ایمیلم gmail هست و pop.gmail.com رو زدم و ssl رو با پورت 995 براش تعرف کردم!:41:
لطفاF1
از توی اکانتت pop3 رو فعال کردی؟ باید با کامپیوتر وارد ایمیلت بشی و در قسمت تنظیمات، pop3 رو فعال کنی.
منم همین پورت رو زدم. باید کار کنه. یه بار همه چیزو چک کن.
سریعا برنامه crystal رو unistall کن. اصلا نباید این برنامه رو نصب کنی، گوشی رو بهم میریزه. شانس بیاری به فلش یا آپدیت احتیاج پیدا نکنی!
ramin2020
01-01-2008, 18:01
بازي بيليارد رو گوشي نصب كردم. مشكل اينجاست كه بعضي وقت ها كه تمام برنامه ها رو end all مي كنم و مي رم بازي رو اجرا كنم، پيغام مي ده not enough memory to start (با اين كه برنامه اي باز نيست.)
چي كار كنم.
فقط زمانی که گوشی تازه روشن شده باشه و زیاد باهاش ور نرفته باشی مموری زیاد هست. کم کم مموری کم میشه، حتی اگه برنامه ها رو ببندی. چون بالاخره یه سری برنامه ها و فایل های سیستمی هم روی رم میاد.
سلام بچه ها ....
همتون خوبين ؟
گوشيهاتون خوبن ؟
تنظیم خاصی نمیخواد. یه اکانت درست کن و برو توی نت، همین! هیچ تنظیمی هم نمیخواد توی اکانت وارد کنی.
ashyaniamir
01-01-2008, 18:57
چجوری میشه از مسیجاش بکاپ گرفت
soltanmahdi
01-01-2008, 20:21
پسوندش که 3GP هست. ببین تیک HIDDEN یا system نخورده باشه. با برنامه swiss mrg از قسمت file info نگاه کن.
فقط قسمت archive تيك خورده،
soltanmahdi
01-01-2008, 20:23
فقط زمانی که گوشی تازه روشن شده باشه و زیاد باهاش ور نرفته باشی مموری زیاد هست. کم کم مموری کم میشه، حتی اگه برنامه ها رو ببندی. چون بالاخره یه سری برنامه ها و فایل های سیستمی هم روی رم میاد.
اين كه خيلي مسخره است!:13: هيچ جوري به غير از ري استارت نمي شه حافظه رو آزاد كرد؟
soltanmahdi
01-01-2008, 20:25
سلام بچه ها ....
همتون خوبين ؟
گوشيهاتون خوبن ؟
البته رامين جان قبلا لطف كردن و جوابتو دادن ولي براي راهنمايي بيشتر مي توني بري به اين آدرس و يه نگاه بندازي.
نمي دونم چرا نقطه چين مي ياد! ولي به جاي اون نطقه چين بنويس ir-tci.com
nakhordemast
02-01-2008, 01:07
از توی اکانتت pop3 رو فعال کردی؟ باید با کامپیوتر وارد ایمیلت بشی و در قسمت تنظیمات، pop3 رو فعال کنی.
منم همین پورت رو زدم. باید کار کنه. یه بار همه چیزو چک کن.
سریعا برنامه crystal رو unistall کن. اصلا نباید این برنامه رو نصب کنی، گوشی رو بهم میریزه. شانس بیاری به فلش یا آپدیت احتیاج پیدا نکنی!
مرسی عزیزم این کار رو یادم رفته بود بکنم یه چیز دیگه شما گفته بودی که روی pop.gmail.com و smtp.gmail.com تنظیم کنیم در صورتی که باید روی pop.googlemail.com و smtp.googlemail.com تنظیم میشد.:10:
وااای خدای من. اینترنت توی 990 از لذت بخش ترین لذت های جهان فانی لذت بخش تره. ااووووه حسابی ارضا شدم..... اگر ایرانسل ندارید ختما برید یکیشو بگیرید که ار دستتون میره
masoud_ac
02-01-2008, 11:16
هنوز صدای P990i و P910i تقویت نشده؟
حسین سوزوکی
02-01-2008, 12:58
unistall نشد !چی کار کنم!فلش یا آپدیت چیه!چی کار کنم!:37::37:
Mahyar25
02-01-2008, 19:56
سلام دوستان
یه سوال خیلی خیلی فوری دارم :موقع آپدیت وقتی فیلیپ رو برداشتیم به جای دکمه c کدوم رو باید بزنیم
zahedy2006
02-01-2008, 20:34
هنوز صدای P990i و P910i تقویت نشده؟
خیر
unistall نشد !چی کار کنم!فلش یا آپدیت چیه!چی کار کنم.gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif
معمولا آپدیت همه مشکلات را حل می کند. ابتدا برنامه seus را از سایت سونی اریکسون بگیرید و سپس گوشی خود را آپدیت کنید.
سلام دوستان
یه سوال خیلی خیلی فوری دارم :موقع آپدیت وقتی فیلیپ رو برداشتیم به جای دکمه c کدوم رو باید بزنیم
فکر کنم @
Mahyar25
02-01-2008, 20:40
فکر کنم @
امتحان کردم .نیست
H M R 0 0 7
03-01-2008, 00:20
حسین جون پس چی شد این فونت ها
سلام
خوب همونا بود دیگه. فونت نستعلیق همونی بود که گزاشته بودم. دیگه فونت دیگه ای نیست نستعلیق:46::13:
حسین سوزوکی
03-01-2008, 00:29
معمولا آپدیت همه مشکلات را حل می کند. ابتدا برنامه seus را از سایت سونی اریکسون بگیرید و سپس گوشی خود را آپدیت کنید.
میشه یه توضیح کلی بدین!سایت سونی اریکسون چیه!
H M R 0 0 7
03-01-2008, 09:02
سلام دوستان
والا من كه مجبور شدم دوباره فليپ رو بزارم تا بتونم آپديت كنم.:13:
سلام خدمت دوستان حالا که همه ایرانسل دارند یه مسنجر خوب هم معرفی کنید بعد یه سوال دیگه ایرانسل پنجشنبه خمعه ها مجانی هست حتی برای دانلود؟ من دیروز یهدونه از این اعتباری ها گرفتم ولی الا که حسابم رو با *140*1# چک میکنم میگه4710 ریال بیشتر نیست؟ مرسی
NimoOol.HD2
03-01-2008, 13:53
ببخشيد برنامه هاي پي 990 کجا مي زارن ؟
آقا اچ ام آر تو اين فونت هايي که گذاشتي نستعليق هستند ؟؟؟؟
اگه جواب مثبته يه بار ديگه اگه ميشه با لينک مستقيم بزار
ba salam man chon gooshim farsi nadare natoonestam farsi bezanam agha in barname agile messenger chejoori mishe rigister kard merep
bebakhshid man gooshim farsi nadare agha in barname agile messenger chejoori mishe rigister kard mer30
H M R 0 0 7
03-01-2008, 17:42
ببخشيد برنامه هاي پي 990 کجا مي زارن ؟
آقا اچ ام آر تو اين فونت هايي که گذاشتي نستعليق هستند ؟؟؟؟
اگه جواب مثبته يه بار ديگه اگه ميشه با لينک مستقيم بزار
كوچيك شما حسين هستم.
آره به اصطلاح نستعليق هستند.
براي دانلود نرم افزارهاي P990 به اينجا مراجعه كنيد:
H M R 0 0 7
03-01-2008, 17:57
رجيستر كردن Core Player براي UIQ3:
alifarzam
03-01-2008, 20:12
من شرمنده همه بچه هاااا *&^%$؟؟؟ اگه ميشه ياد بدين ممنون
usb=internet=p990
حسین سوزوکی
03-01-2008, 20:23
چجوری p990 رو آپدیت میکنن!کمکم کنید!
alifarzam
03-01-2008, 20:25
اقا حسين تو بلدي
alifarzam
03-01-2008, 20:39
اين مال اطلاعات گوشي منه به نظر شما اشكال داره يا نه ممنون
phone:
cxc162037 r9g007
r9ga001
prgcxc162037-ccpu-he-ll-ni(چند تا مربع اخرش هست كه فونتن خونده نميشن)
bluetooth:
cxc162058 r5a01
organizer:
cxc162036 r6d23
cxc162036 r6e28
cda:
cda162007/2 r6d23
cad16007/1 r6e28
soltanmahdi
04-01-2008, 09:55
چجوری p990 رو آپدیت میکنن!کمکم کنید!
دوست عزيز تو امضاي آقاي ramin2020 رو يه نگاه بنداز.
alifarzam
04-01-2008, 12:30
كمكم نميكنيد
alifarzam
04-01-2008, 12:36
من 3 روزه p990 خريدم اميدوارم منم از اين به بعد تو اين فروم بتونم تا جايي كه ميتونم به همه كمك كنم من قبلا نوكيا 7650 كشويي داشتم كه نزديك به 30-35 تا سيدي برنامه داشتم الانم برا p 990 كم برنامه دارم تو درخواستا اگه تونستم كمك ميكنم منم از اين به بعد دوست خودتون بدونين چون من خودم از اينجا خيلي استفاده كردم
alifarzam
04-01-2008, 12:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
P990 علیم جان:31: این عکسی که گذاشتی چیه ؟ خرابه که ! در ضمن به جمع دارندگان P990 هم خوش اومدی
...
alifarzam
04-01-2008, 13:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين منم
alifarzam
04-01-2008, 13:08
alfa jan پست اول منو ديدي
alifarzam
04-01-2008, 13:10
با با من گفتم p990 علي هستم نه p990 عليم كه
alifarzam
04-01-2008, 13:14
sony_W810i
04-01-2008, 13:51
والا من كه مجبور شدم دوباره فليپ رو بزارم تا بتونم آپديت كنم.:13:
use the c word on keyboard if flip removed ;else use c button on flip
alifarzam
04-01-2008, 14:10
اپديت كردن اخه چه فايده داره
sari-1369
04-01-2008, 15:04
سلام دوستاي گلم .
تنظيمات اينترنتو تونستم انجام بدم و با يه سرعت توپل به اينترنت وصل مي شم .
حالا مي خوام mms بفرستم . ولي اينتور كه ملومه mms هم يه تنظيمات خواصي داره . اگه كسي اين تنظيماتو واسه p990 ميدونه كمكم كنه .
ممنون ميشم .
alifarzam
04-01-2008, 16:31
sari جان تنظيم mms با اينترنت فرق زيادي نداره فقط يه شماره اي پيش فرق ميكنه كه اگه بري سايت ايرانسل پيدا ميكني؟؟!!!!!!!!!
alifarzam
04-01-2008, 16:34
ببين اينجاس
ramin2020
04-01-2008, 16:34
فقط قسمت archive تيك خورده،
دیگه نمی دونم والا. خیلی عجیبه این مشکلت. شاید با آپدیت حل بشه.
اين كه خيلي مسخره است!:13: هيچ جوري به غير از ري استارت نمي شه حافظه رو آزاد كرد؟
با همون برنامه swiss mgr می تونی رم رو آزاد کنی.
ramin2020
04-01-2008, 16:44
مرسی عزیزم این کار رو یادم رفته بود بکنم یه چیز دیگه شما گفته بودی که روی pop.gmail.com و smtp.gmail.com تنظیم کنیم در صورتی که باید روی pop.googlemail.com و smtp.googlemail.com تنظیم میشد.:10:
وااای خدای من. اینترنت توی 990 از لذت بخش ترین لذت های جهان فانی لذت بخش تره. ااووووه حسابی ارضا شدم..... اگر ایرانسل ندارید ختما برید یکیشو بگیرید که ار دستتون میره
الان رفتم google رو نگاه کردم، مثل اینکه عوض کرده، تا جایی که یادمه قبلا همون pop.gmail.com بود، در هر صورت خوشحالم که موفق شدی.
آره، خیلی حال میده.:8:
unistall نشد !چی کار کنم!فلش یا آپدیت چیه!چی کار کنم!:37::37:
روش آپدیت تووی یه فایل که در امضای من هست آموزش داده شده.
من آپدیت رو توصیه می کنم(چون هم گوشیت فلش میشه هم آپدیت) ولی اگه نتونستی فلش کن.
ramin2020
04-01-2008, 16:59
phone:
cxc162037 r9g007
r9ga001
bluetooth:
cxc162058 r5a01
organizer:
cxc162036 r6d23
cxc162036 r6e28
cda:
cda162007/2 r6d23
cad16007/1 r6e28
اینارو از کجا آوردی؟ چرا از هر کدوم 2تا ست؟ اگه خط دومشون باشه خوبه و آپدیت هست.
بهترین جا واسه تگاه کردن ورژن گوشی:
main menu>more>system information
alifarzam
04-01-2008, 18:39
نقل قول:
نوشته شده توسط alifarzam [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
phone:
cxc162037 r9g007
r9ga001
bluetooth:
cxc162058 r5a01
organizer:
cxc162036 r6d23
cxc162036 r6e28
cda:
cda162007/2 r6d23
cad16007/1 r6e28
اینارو از کجا آوردی؟ چرا از هر کدوم 2تا ست؟ اگه خط دومشون باشه خوبه و آپدیت هست.
بهترین جا واسه تگاه کردن ورژن گوشی:
main menu>more>system information
منم اينارو از همونجا خوندم چون تو خط دوم چند تا مربع بود شك كردم
alifarzam
04-01-2008, 18:41
يه نفر اتصال موبايلو با usb به اينترنت بگه بابا توروخدا
shahshahani
05-01-2008, 09:58
اپديت كردن اخه چه فايده داره
اولا سرعت گوشي رو خيلي بالا ميبره
دوما باعث ميشه گوشي كمتر هنگ كنه
سوما صداي گوشي رو تقويت ميكنه
مزاياي ديگه اي هم داره كه ديگه بقيشو بي خيال
shahshahani
05-01-2008, 10:01
سلام دوستاي گلم .
تنظيمات اينترنتو تونستم انجام بدم و با يه سرعت توپل به اينترنت وصل مي شم .
حالا مي خوام mms بفرستم . ولي اينتور كه ملومه mms هم يه تنظيمات خواصي داره . اگه كسي اين تنظيماتو واسه p990 ميدونه كمكم كنه .
ممنون ميشم .
خودتو خسته نكن
نيروي انتظامي فعلا mms رو بسته
shahshahani
05-01-2008, 10:08
phone:
cxc162037 r9g007
r9ga001
bluetooth:
cxc162058 r5a01
organizer:
cxc162036 r6d23
cxc162036 r6e28
cda:
cda162007/2 r6d23
cad16007/1 r6e28
گوشيتو بردي يجا برات فلش كردن?
اگه فلش كردن يارو خيلي اسكل بوده
ببينم الآن گوشيت موقع بالا اومدن آرم سوني اريكسون نشون ميده يا T-Mobile يا يه چيز ديگه?
اگه گوشيت نو بوده و اين مشكل رو داره ببر پس بده احتمالا گوشيه دست دوم رو بجاي نو بهت انداختن
alifarzam
05-01-2008, 10:42
نه بابا دست دوم خريدمش اشكال داره
alifarzam
05-01-2008, 10:44
ايا اينا مشكل به وجود مياره
alifarzam
05-01-2008, 10:45
تورو خودا منو ترسوندي الان چي كار كنم؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alifarzam
05-01-2008, 10:46
خودشم گوشيم ارم سوني اركسونو نشون ميده وقتي مياد بالا
alifarzam
05-01-2008, 10:47
مشكليم نداره فقط يه موقع هايي يه هنگ كوچولو ميكنه كه بعد 10 ثانيه درس ميشه
cyrus_ln
05-01-2008, 11:03
نوشته شده توسط alifarzam مشاهده تاپيک
phone:
cxc162037 r9g007
r9ga001
bluetooth:
cxc162058 r5a01
organizer:
cxc162036 r6d23
cxc162036 r6e28
cda:
cda162007/2 r6d23
cad16007/1 r6e28
واسه منم همینطوریه یعنی چندتا مربع نشون میده.من گوشیم فلش خورد که اینجوری شد در ضمن موقع بالا اومدن آرم سونی اریکسون رو نشون میده ولی لود(نمیدونم چی بهش میگن همونی که مدت زمان لود شدن رو نشون میده) رو نشون نمیده.حالا مگه مشکلی داره؟؟؟؟؟با آپدیت حل میشه؟؟
alifarzam
05-01-2008, 11:18
مال من لود شدنشو نشون ميده
mona khanoom
05-01-2008, 12:19
shahshahani
05-01-2008, 14:26
ايا اينا مشكل به وجود مياره
تورو خودا منو ترسوندي الان چي كار كنم؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مشكليم نداره فقط يه موقع هايي يه هنگ كوچولو ميكنه كه بعد 10 ثانيه درس ميشه
واسه منم همینطوریه یعنی چندتا مربع نشون میده.من گوشیم فلش خورد که اینجوری شد در ضمن موقع بالا اومدن آرم سونی اریکسون رو نشون میده ولی لود(نمیدونم چی بهش میگن همونی که مدت زمان لود شدن رو نشون میده) رو نشون نمیده.حالا مگه مشکلی داره؟؟؟؟؟با آپدیت حل میشه؟؟
مال من لود شدنشو نشون ميده
بابا هیچ مشکل خاصی نیست:19::19::19:
اگه دست دوم خریدی که پس مشکل نداره من فکر کردم نو خریدی.چون گوشی نو نباید اینطوری باشه.:27::27:
همه گوشی ها یه کوچولو هنگ میکنن مال منم همینطور.
اگه خیلی براتون حیاتی و بغرنج هستش با آپدیت درست میشه.:31:
در ضمن بیشتر این مطالب تو یه دونه پست جا میشه لطفا تاپیک رو بیخود شلوغ نکنین.
ممنون و موفق باشین.:10:
alifarzam
05-01-2008, 15:10
دستت درد نكنه
nakhordemast
05-01-2008, 16:14
دوست عزیز این چه وضعیه راه انداختی؟ کلاس مبارزه با بی سوادی که نیست. مثل اینکه اولین باره میای توی فروم. چرا اینقدر پست میدی؟ یه حرف رو توی 50تا پست میفرسینی.
لطفا از این به بعد حرفاتو جمع کن توی یک پست بنویس.:41:
ramin2020
05-01-2008, 17:38
قبلا به این سوال جواب داده شده.
خیر. نمی شود.
sari-1369
05-01-2008, 18:14
خدايا ما رو از دست اين جماعت نامرد نجات بده ...........
مردم هركاري بخوان انجام بدن با بلوتوث انجامش ميدن ....
حالا اين نيروي انتظامي mms رو قطع كرده كه چي ؟
mohammad_re
05-01-2008, 18:20
با سلام خدمت جماعت p990 دار
ماهم این گوشی رو گرفتیم و می خوایم بدونیم که این GPRS ایرانسل رو چجوری فعالش کنیم.
این ایرانش که سل گرفت خدا نکنه ما از دستش سل بگیریم
emprator_kochak
05-01-2008, 22:25
با سلام خدمت جماعت p990 دار
ماهم این گوشی رو گرفتیم و می خوایم بدونیم که این GPRS ایرانسل رو چجوری فعالش کنیم.
این ایرانش که سل گرفت خدا نکنه ما از دستش سل بگیریم
جمله زیر رو به شماره 2225 sms کن:
S Sony Ericsson P990i
یه sms میاد سیوش کن.
sari-1369
06-01-2008, 09:05
سلام محمد جان .
بي خودي به 2225 sms نده . چون هنوز تنظيمات atuo واسه p990 نيومده .
به اين مسيري كه ميگم برو ( توي گوشي )
meno / tools / control panel / connection / internet acount / new acount / data
حالا مقدار acount name رو irancell-gprs قرار بده و save كن .
فقط همين .
حسین سوزوکی
06-01-2008, 09:44
دستت درد نکنه آقا رامین موبایلم و آپدیت کردم خوب شد!حالا یه توضیح کوچیک درباره ی فلش میدی!
mohammad_re
06-01-2008, 11:02
Salam MAN ALAN BA GPRS P990I CONNECT HASTAM DASTE SHOMA-DARD NaKONE
P.S:AYA P990i VIRtual KEYboard FARSI DARE?
sari-1369
06-01-2008, 11:08
محمد جان .
يه سوال دارم .
با p990 كه كتنكت مي شي ... سرعت دانلودت چنده ؟
sari-1369
06-01-2008, 11:16
سلام به همه p990 ها .
يه سوالي واسم پيش اومده .
وقتي كه با گوشي w810 به اينترنت وصل ميشم سرعت دانلودم 10 KB / s هست .
اما قتي با p990 وصل ميشم ماكسيمم سرعت 7 KB / s هست .
مي خوام بدونم اين اختلاف سرعت واسه چيه ؟
اينترنتم هميشه مجانيه ... ( به ايرانسل نگينا !!!!!! )
NimoOol.HD2
06-01-2008, 14:54
بچه ها اين چيه ؟ synchronize
بدرد مي خوره گوشيمو synchronize کنم ؟ sms هام پاک نميشوند ؟ از اس ام اس چجوري بک آپ مي گيرن ؟
soltanmahdi
06-01-2008, 15:25
سلام به همه p990 ها .
يه سوالي واسم پيش اومده .
وقتي كه با گوشي w810 به اينترنت وصل ميشم سرعت دانلودم 10 KB / s هست .
اما قتي با p990 وصل ميشم ماكسيمم سرعت 7 KB / s هست .
مي خوام بدونم اين اختلاف سرعت واسه چيه ؟
اينترنتم هميشه مجانيه ... ( به ايرانسل نگينا !!!!!! )
دوست عزیز کجاش مجانیه؟! :13:نگو که آتیش می گیرم. با ایرانسلم رفتم اینترنت که 950 توما شارژ داشت ، به حدی زود تمام شد که فکر می کنم مال شما هم از من کم کرد.:31:
soltanmahdi
06-01-2008, 15:27
چطوری می تونم shortcut های تو صفحه وقتی که فلیپ بازه رو عوض کنم؟ خیلی ور رفتم ولی نشد.
mohammad_re
06-01-2008, 15:45
sari جان باید بگم که سرعتش رو کامپیوتر خیلی کمه داشتم دانلود می کردم حد اخر دانلود 1.2 بود البته این برا گوشی هایی هستش که EDGE ندارن مثل من ولی اگر گوشی شما داره مسئله ای نیستش. ماله منم ایرانسل اینترنتش چیزی کم نمی کنه ولی هیچ طرح تشویقی هم فعال نمیشه روش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mohammad_re
06-01-2008, 15:54
ببخشید فارسی سازی به غیر از اون عربیک کریستال وجود نداره برا p990 ؟
sari-1369
06-01-2008, 16:03
soltanmahdi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان .
بعض سيمكارتا اينترنتشون رايگانه .......... البته فكر كنم تا وقتي كه ثبت نشن .
sari-1369
06-01-2008, 16:05
دوست عزیز کجاش مجانیه؟! :13:نگو که آتیش می گیرم. با ایرانسلم رفتم اینترنت که 950 توما شارژ داشت ، به حدی زود تمام شد که فکر می کنم مال شما هم از من کم کرد.:31:
بعض سيمكارتا اينترنتشون هميشه رايگانه .......... البته فكر كنم تا وقتي كه ثبت نشن .
sari-1369
06-01-2008, 16:11
p990 واقعا سرعت اينترنتش افتضاحه ......
من با w810 يه فايل 58 MB رو تو 1.30 دقيقه دانلود كردم .
واقعا اينترنت با w810 خيلي حال ميده .
فقط بخاطر همين يه مورد از p990 بدم امد .
sari-1369
06-01-2008, 16:13
sari جان باید بگم که سرعتش رو کامپیوتر خیلی کمه داشتم دانلود می کردم حد اخر دانلود 1.2 بود البته این برا گوشی هایی هستش که EDGE ندارن مثل من ولی اگر گوشی شما داره مسئله ای نیستش. ماله منم ایرانسل اینترنتش چیزی کم نمی کنه ولی هیچ طرح تشویقی هم فعال نمیشه روش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محمد جان .
به احتمال 99% سيمكارت شما هنوز ثبت نشده .
بخاطر همين تو طرح نميره .
بايد ثبتش كني تا بتوني از طرح استفاده كني .
9108411463
06-01-2008, 16:39
سلام
1-من وقتی CrystalArabic را نصب می کنم فونتش جواب نمیده أـآآآـ«« و اینا رو می نویسه اگه میشه یه راه حل به من نشون بدین
2-فایل pdf با پسوند فارسی ام قبول نمی کنه
اگه میشه راهنمایی کنید
9108411463
06-01-2008, 16:51
شرمنده می خواستم بگم فایل pdf را که باز میکنم حروف فارسیو نمیزنه وجاش مربع میزنه
باتشکر
منتظر جواب هستم
mohammad_re
06-01-2008, 17:13
sari جان من کد فعالسازی رو زدم همون اول کار *140# به نظرم فعال هم شده چون می تونم تماس بگیرم بهم زنگ بزنن اس ام اس بدم و بگیرم ام ام اس بدم و بگیرم.البته مشکل من فقط با همین طرحه که البته مشکلی نیست
masoud_ac
06-01-2008, 17:51
یه سوال تکراری:
چطوری اس ام اس فارسی بگیرم و بفرستم من تا حالا پی990 نداشتم باحاشم کار نکردم اما یکی اومده میگه میخوام اس ام اس فارسی بگیرم حالا چطوری من واسش درست کنم.
قدم به قدم.
ممنون.
soltanmahdi
06-01-2008, 19:33
سلام
1-من وقتی CrystalArabic را نصب می کنم فونتش جواب نمیده أـآآآـ«« و اینا رو می نویسه اگه میشه یه راه حل به من نشون بدین
2-فایل pdf با پسوند فارسی ام قبول نمی کنه
اگه میشه راهنمایی کنید
دوست عزیز چرا این برنامه به درد نخور رو نصب کردی که اکثرا باهاش مشکل پیدا می کنن؟:19:
شما کافی بود چند تا فونت فارسی تو پوشه resource بریزی و از گوشی استفاده کنی، یعنی اس ام اس فارسی بزنی بخونی pdf و word فارسی رو باز کنی و هر کاری که به فارسی ربط داره.
ok
soltanmahdi
06-01-2008, 19:38
یه سوال تکراری:
چطوری اس ام اس فارسی بگیرم و بفرستم من تا حالا پی990 نداشتم باحاشم کار نکردم اما یکی اومده میگه میخوام اس ام اس فارسی بگیرم حالا چطوری من واسش درست کنم.
قدم به قدم.
ممنون.
مسعود جان یه سر به اینجا بزن
soltanmahdi
06-01-2008, 19:43
sari جان من کد فعالسازی رو زدم همون اول کار *140# به نظرم فعال هم شده چون می تونم تماس بگیرم بهم زنگ بزنن اس ام اس بدم و بگیرم ام ام اس بدم و بگیرم.البته مشکل من فقط با همین طرحه که البته مشکلی نیست
عزیزم زنگ و اس ام اس زدن ربطی به ثبت کردن نداره، فقط وقتی بخوای از امکانات اضافه ایرنسل استفاده کنی باید زنگ بزنی به شماره 140 یا 130 و شمخصات خودت رو بگی تا ثبت بشه.(البته با گوشی خودت)
emprator_kochak
06-01-2008, 23:18
سلام من آخر نتونستم با گوشیم چک مایل کنم (Gmail) تمام تنضیمات رو هم مو به مو انجام میدم اما رو Get & Send گیر میکنه بعد از چند دقیقه مینویسه وقا شما به اتمام رسید ! لطفاً راهنمایی کنید.
sari-1369
07-01-2008, 00:19
ببين محمد جان ثبت كردن يه چيز تو مايه هايه سند زدنه ...
فروشنده سيمكارت ازت مدرك شناسايي خواسته ؟
اگه ازت مدرك شناسايي گرفته اون واسه ثبت كردنه و تا چند روزه آينده سمكارتت ثبت ميشه .
H M R 0 0 7
07-01-2008, 09:06
سلام محمد جان .
بي خودي به 2225 sms نده . چون هنوز تنظيمات atuo واسه p990 نيومده .
به اين مسيري كه ميگم برو ( توي گوشي )
meno / tools / control panel / connection / internet acount / new acount / data
حالا مقدار acount name رو irancell-gprs قرار بده و save كن .
فقط همين .
كي ميگه نداره. خوبم داره . شماره *130# رو بزن. بعد از گزينه سوم رو انتخاب كن و بعد گزينه 5 يا 6. بعد از چند ثانيه يه sms حاوي تنظيمات ميفرسته برات كه كافيه Save كنيش. همين:46:
H M R 0 0 7
07-01-2008, 09:08
یه سوال تکراری:
قدم به قدم.
ممنون.
سلام يه پست من قبلا جاي ديگه داده بودم. كلش رو اينجا ميزارم.البته همين جا هم داده بودم ولي يادم نيست كدوم پست بود:
در ضمن يبايد رو گوشيتون فنت فراس ريخته باشين. كه فكر كنم از 3900 تا پست اينجا 3000 تاش مربوط به ريختن فونت تو گوشي باشه . به همين خاطر من توضيح نميدم
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اينم از جديدترين صفحه كليد فارسي براي گوشي هاي P990,M600,W950,P1,W960,P900,P910
اين فال رو ميتونيد از اينجا دانلود كنيد:
توضيحات:
1-فايل رو از حالت فشرده در بيارين.
2- فايل Farsi Keboard.htm رو توي گوشي تون كپي كنيد.
3-فايل رو توسط گوشي اجرا و سپس Open و انتخاب كنيد.
4- در پنجره باز شده متن مورد نظر رو تايپ كنيد.
5-متن را كپي كنيد و در جاي مورد نظر(مثلا براي sms كپي كنيد)
6-براي ديدن كيبورد به صورت تمام صفحه و استاندارد از منوي Setting گزينه fit to screen رو غير فعال كنيد.
نكته حياتي براي گوشي:چون هنوز برنامه خاصي براي تايپ فارسي نيومده بايد از اين فايل HTML كه با مرورگر گوشي باز ميشه استفاده كنيد.
دوستان تا نيومدن برنامه كامل تايپ فارسي از نصب برنامه كريستال عربيك جداً خودداري كنند.
soltanmahdi
07-01-2008, 09:17
چطوری می تونم shortcut های تو صفحه وقتی که فلیپ بازه رو عوض کنم؟ خیلی ور رفتم ولی نشد.
کسی نمی خواد به سوالم جواب بده؟!
H M R 0 0 7
07-01-2008, 09:55
کسی نمی خواد به سوالم جواب بده؟!
اين امكان توي W950 هستش ولي توي P900 نيست. زياد خودتو خسته نكن عزيزم. الته شايد بشه با هك كردن اين كار رو كرد ولي به دردسرش نمي ارزه:46:
9108411463
07-01-2008, 11:35
از همه ی شما ممنونم
ashkan1360
07-01-2008, 13:12
من یه برنامه به نام mobipocket که ebook برای گوشی ایجاد میکنه رو نصب کردم و یه ebook ساختم و به گوشیم فرستادم ولی نوشته ها بر عکس میشه یعنی مثلا به جای "سلام" میشه "مالس" و باید از چپ بخونیش
حالا باید چکار کنم تا درست بشه
در ضمن چهار تا فایل فارسی کردن گوشی رو هم روی گوشی کپی کرده ام و مسج های فارسی رو به درستی میخونم ولی این برنامه نمیشه
البته اگه یه فایل ورد هم توی گوشی کپی کنم درست میخوندش
emprator_kochak
07-01-2008, 13:50
سلام من آخر نتونستم با گوشیم چک مایل کنم (Gmail) تمام تنضیمات رو هم مو به مو انجام میدم اما رو Get & Send گیر میکنه بعد از چند دقیقه مینویسه وقا شما به اتمام رسید ! لطفاً راهنمایی کنید.
کسی نبود جواب بده ؟
9108411463
07-01-2008, 13:52
سلام
باعرض پوزش
من فونت ها رو توی پوشه resource ،font ریختم ولی بازم نتونستم فایلای pdf بخونم
اگه میشه راهنمایی کنید
9108411463
07-01-2008, 14:31
سالم دوباره
مشکلم با فایل pdf اینکه وقتی preferences->font preferences باز میکنم نمیتونم فونت فارسی را انتخاب کنم حالا راهنمایی می خوام
با تشکر
alifarzam
07-01-2008, 15:30
من نشستم با مكافات عكسي اموزشي براي فارسي كردن p990 درست كردم ايناها
اين عكس
اين فونت
اين كي بورد
ببخشيد اگه خيلي تازه كارم
9108411463
07-01-2008, 15:56
اینم آموزش فارسی نویسی در p990i به صورت تصویری
فقط نمی دونم چرا من هر کاری کردم تاحالا نتونستم pdf فارسیو بخونم و همین طور word
NimoOol.HD2
07-01-2008, 18:52
بچه ها اين چيه ؟ synchronize
بدرد مي خوره گوشيمو synchronize کنم ؟ sms هام پاک نميشوند ؟ از اس ام اس چجوري بک آپ مي گيرن ؟
و چجوري آيکون هاي گوشي رو ميشه عوض کرد ؟
دوستان برنامه برای ضبط مکالمات برای p910 هست
alifarzam
08-01-2008, 00:23
ببينم بعد از انتقال فونتها گوشيتو خاموش روشن كردي يا نه
alifarzam
08-01-2008, 00:26
توجه فونتها رو تو پوشهfonts بريزيد نه font
soltanmahdi
08-01-2008, 08:32
گوشی من بیشتر مواقع یادش می ره به صورت اتوماتیک قفل بشه. تیک مربوط به این قسمت (قفل شدن اتوماتیک) هم خورده. مشکل از چیه؟
9108411463
08-01-2008, 08:41
من فونت ها رو طبق روش در جای خودش ریختم مانند آموزشی که در بالا لینکشو گذاشتم
پس مشکل از چی میتونه باشه؟
9108411463
08-01-2008, 08:58
Language گوشی چی باید باشه من uk english را انتخاب کرد
soltanmahdi
08-01-2008, 08:59
اين امكان توي W950 هستش ولي توي P900 نيست. زياد خودتو خسته نكن عزيزم. الته شايد بشه با هك كردن اين كار رو كرد ولي به دردسرش نمي ارزه:46:
حسین جان البته منظورم p990 بود که گمان می کنم اشتباه تایپی بوده که فرمودین p900 ، مطلب دیگه ای هم هست این که چند وقت پیش داشتم از سایتی theme می گرفتم که اسکرین شات هایی که بنده خدا گذاشته بود از گوشیش آیکن هاش عوض شده بود.
ببینید.
ashkan1360
08-01-2008, 10:31
آره فونت ها رو درست ریختم
گوشی رو ریستارت کردم
زبان هم uk است
فقط در همون برنامه خاص حروف چپکی هستند
در بقیه برنامه ها درست هستند
alifarzam
08-01-2008, 11:53
من كه فونتا رو ريختم هيچ مشكليم نداره شايد روش كارتون درست نيست؟
H M R 0 0 7
08-01-2008, 13:19
حسین جان البته منظورم p990 بود که گمان می کنم اشتباه تایپی بوده که فرمودین p900 ، مطلب دیگه ای هم هست این که چند وقت پیش داشتم از سایتی theme می گرفتم که اسکرین شات هایی که بنده خدا گذاشته بود از گوشیش آیکن هاش عوض شده بود.
ببینید.
اره عزيز منظورم همون P990 بود.
در مورد عكسم فكر كنم مال M600 باشه.
البته اگه بخواي ميتوني آيكنهاي شبكه،باطري و ... رو به راحتي عوض كني ها.
NimoOol.HD2
08-01-2008, 13:29
خوب چه جوري حسين جون !؟!؟ البته من خودم يه مدت پيش تو اينترنت ديدم و اومدم گفتم اگه کسي مي خواد بگه تا بزارم ؟؟!؟!؟!؟ و نه خودم استفاده کردم و نه کسي خواست !!!!
NimoOol.HD2
08-01-2008, 13:58
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.
در این مقاله چگونگی تعویض آیکون ها اصلی سونی اریکسون P990 را خدمت شما توضیح خواهم داد:
مراحل کار:
1) ابتدا Package زیر را که حاوی آیکون های مورد نیاز است را با نام P990 Icon Package-by Professional.zip دانلود کنید:
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2) مموری کارت گوشی را در آورده و توسط یک ram reader به پوشه زیر رفته:
code :
M:\resource
(که منظور از M نام درایو مموری کارت شماست)
3) هر پوشه از Package را در جای خود کپی کنید و اگر وجود ندارد آن را بسازید.
مثلا در پوشه apps تعدادی فایل وجود دراد که باید در آدرس نظیرشان در مموری کارت و پوشه resorce کپی شوند)
4 ) مموری کارت را داخل گوشی قرار دهید و پس از روشن کردن گوشی از آیکون های جدید لذت ببرید.
نحوه پاک کردن آیکون ها:
برای پاک کردن آیکون ها و برگرداندن آیکون های اصلی گوشی کافی است مموری کارت خود را در ram reader قرار دهید و فایل هایی را که کپی کردید پاک کنید .سپس مموری کارت را به گوشی برگردانید .
به همین سادگی......
توجه: این مقاله توسط Professional و برای سایت Mobile4Persian.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تهیه شده.هرگونه کپی برداری تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بچه ها من که نتونستم اصلا فايله رو دانلود کنم شما اگه تونستيد بزاريد ما هم دانلود کنيم .
alirezamatinrad
08-01-2008, 14:54
با سلام خدمت دوستان و اساتید
می خواستم بدونم گوشی p990 اصلی و تقلبی یا درجه 1 و 2 داره؟ و اگه داره از کجا میشه تشخیص داد.
مثلا این نکته تو k750خیلی تابلو هست . دوربین k750 درجه 1 در بالا ترین کیفیت عکس خودش زوم میکنه ولی درجه 2 یا همین 160 .70 تومنی ها میزنه امکان زوم وجود نداره.
لطفا توضیح بدید ... مرسی
emprator_kochak
08-01-2008, 18:22
من گوشیم فارسی تو Word ساپورت میکنه اما صفحه کلید به صورت مربع هست، علت ؟
soltanmahdi
08-01-2008, 21:02
اره عزيز منظورم همون P990 بود.
در مورد عكسم فكر كنم مال M600 باشه.
البته اگه بخواي ميتوني آيكنهاي شبكه،باطري و ... رو به راحتي عوض كني ها.
حسین جان از راهنماییت ممنونم.
در ضمن نمی شه این انجمن هم مثل باقی انجمن ها یک دکمه برای تشکر داشته باشه که تاپیک ها کمتر شلوغ بشه؟!
sari-1369
08-01-2008, 21:46
می خواستم بدونم گوشی p990 اصلی و تقلبی یا درجه 1 و 2 داره؟ و اگه داره از کجا میشه تشخیص داد.
مثلا این نکته تو k750خیلی تابلو هست . دوربین k750 درجه 1 در بالا ترین کیفیت عکس خودش زوم میکنه ولی درجه 2 یا همین 160 .70 تومنی ها میزنه امکان زوم وجود نداره.
لطفا توضیح بدید ... مرسی
سلام دوست عزيز . تا اونجايي كه من اطلاع دارم . گوشي ها اصل p990 ساخت فرانسه هستند .
2 . ميگن كه اگه رقم 8 و 9 كد imei گوشي 00 باشه گوشي اصله .
پيشنهاد ميكنم w950 بگير
alifarzam
08-01-2008, 23:06
خيلي ببخشيدا اينشماره 8 و 9 رو كه گفتي بايد 00 باشه خيلي اسون حتي بدون استفاده از كامپيوتر با يه كد از تو خود گوشي ميشه عوض كرد من به شخصه اين كارو ديدم كه كردن جلوي خودم البته اگه پشت باطري رو نگاه كني يه برچسب داره كه اگه 10 تا برش دورش باشه يعني اصله ولي فكر كنم ما ايرانيا با اين مخي كه داريم اونم دست كاري كنيم
alifarzam
08-01-2008, 23:09
محترم من خودم پي دي اف هم خوندم 9108411463 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفا توضیح بدید ... مرسی
اولآ کیفیت دوربین ثابته . دوما اونی که بهش مگا پیکسل میگن سایز عکسه و ربطی به کیفیت نداره. خودتون می تونید تفاوتها رو بین دوربین های 2مگا پیکسلی براحتی احساس کنید( مثلا k750 با 5500 ) .سوما در مورد اون گوشی اصلی که شما می گید، زوم کردن ربطی به اصل بودن یا نبودن نداره و تا اونجایی که من می دونم k750 های قدیمی تر که CID36 بودن قابل زوم روی بزرگترین سایز بودن . بنابراین این تشخیص اصلی از تقلبی به این صورت زیادم راحت نیست.
farshidk
09-01-2008, 02:35
سلام
آیا برنامه ایی هست که بتونه برای P990 پروفایل های مختلف ایجاد کنه ؟
9108411463
09-01-2008, 09:16
ممنون درست شد
pdf را میتونم بخونم
یه نرم افزار نصب کرده بودم ولی بعد که پاکش کردم درست شد
nakhordemast
09-01-2008, 11:33
سلام اول باید همه تنظیمات رو به این شکل انجام بدی:
Incoming Mail (POP3) Server - requires SSL: pop.googlemail.com
Use SSL: Yes
Port: 995
Outgoing Mail (SMTP) Server - requires TLS: smtp.googlemail.com (use authentication)
Use Authentication: Yes
Use STARTTLS: Yes (some clients call this SSL)
Port: 465 or 587
Account Name: your Google Mail username (including @googlemail.com)
Email Address: your full Google Mail email address (username@googlemail.com)
Password: your Google Mail password
بعد از طریق کامپیوتر بری توی ستینگ جی میلت و در قسمت pop گزینه مربوط به فعال کردن pop3 رو چک بزنی. اینجوری درست میشه . بازم اگز نشد بگو
9108411463
09-01-2008, 12:05
اینم یه سایت توپول و موپول برای theme
alirezamatinrad
09-01-2008, 12:27
اولآ کیفیت دوربین ثابته . دوما اونی که بهش مگا پیکسل میگن سایز عکسه و ربطی به کیفیت نداره. خودتون می تونید تفاوتها رو بین دوربین های 2مگا پیکسلی براحتی احساس کنید( مثلا k750 با 5500 ) .سوما در مورد اون گوشی اصلی که شما می گید، زوم کردن ربطی به اصل بودن یا نبودن نداره و تا اونجایی که من می دونم k750 های قدیمی تر که CID36 بودن قابل زوم روی بزرگترین سایز بودن . بنابراین این تشخیص اصلی از تقلبی به این صورت زیادم راحت نیست.
من فقط یه مثال زدم
در کل جواب سوالم رو نگرفتم....
دوستانی که آپدیت کردن و فرمودند که صدا بلندتر میشه(در مکالمه تلفنی) ...آیا در گوش دادن موزیک با هندزفری هم تاثیزی داره؟ یا فرقی نمیکنه؟
emprator_kochak
09-01-2008, 14:12
من فقط یه مثال زدم
همه چینین اما قطعات بکار رفته توشون خوب و بد دارن، مثلاً مانیتورشون بعضی هاشون خش ور نمیدارن بعضی هاشون هم خش بر میدارن !
emprator_kochak
09-01-2008, 14:19
سلام اول باید همه تنظیمات رو به این شکل انجام بدی:
Incoming Mail (POP3) Server - requires SSL: pop.googlemail.com
Use SSL: Yes
Port: 995
Outgoing Mail (SMTP) Server - requires TLS: smtp.googlemail.com (use authentication)
Use Authentication: Yes
Use STARTTLS: Yes (some clients call this SSL)
Port: 465 or 587
Account Name: your Google Mail username (including @googlemail.com)
Email Address: your full Google Mail email address (username@googlemail.com)
Password: your Google Mail password
بعد از طریق کامپیوتر بری توی ستینگ جی میلت و در قسمت pop گزینه مربوط به فعال کردن pop3 رو چک بزنی. اینجوری درست میشه . بازم اگز نشد بگو
اول دمت گرم که جواب دادی:
حالا میل Send میکنه اما وقتی Get & Send میکنم ارور میده بعضی موقع ها میگه Timed out بعضی موقع ها هم ارور زیر رو میده:
Could Not Craeat Secare Logon String Mailbox Server May Not Support Secare Logon
اگه میشه یه کمی تنضیماتو دقیق تر توضیح بده. :10:
soltanmahdi
09-01-2008, 16:08
برنامه GDESK رو نصب کردم چند تا design هم براش گرفتم، ولی وقتی طرحی رو انتخاب می کنم اصلا آیکن هایی که در Screen shot طرح بود فعال نمی شه و خطایی با محتوای ECOM error- 17004نمایش داده می شه.
مشکل از چیه؟ آیا من بد از طرح ها استفاده می کنم؟
soltanmahdi
09-01-2008, 16:11
من فقط یه مثال زدم
قبلا خونده بودم که تمام گوشی های p900 اصلی هم ساخته چین هستند و به تایید فرانسه در میان. ولی یه مدل های متفاوت هست که بهتر بگیم چینی که کاملا قابل تشخیص هیت. تو یکی از سایت ها تفاوت این دو تا رو گذاشته بود. پیدا می کنم برات می زارم.
H M R 0 0 7
09-01-2008, 17:41
برنامه GDESK رو نصب کردم چند تا design هم براش گرفتم، ولی وقتی طرحی رو انتخاب می کنم اصلا آیکن هایی که در Screen shot طرح بود فعال نمی شه و خطایی با محتوای ECOM error- 17004نمایش داده می شه.
مشکل از چیه؟ آیا من بد از طرح ها استفاده می کنم؟
با سلام.
به خاطر اينه كه اون برنامه ها روي گوشي شما نصب نيست.
شما ميتونين اونا رو پاك كنين(آيكنهايي كه به جاشون يه دايره آبي و علامت ! اومده) و خودتون يه برنامه بيارين توش.
اينم يه پك 400 تايي از آيكنهاي كريستا كه خيلي زيباست و راست كار همين برنامست:
نمونه آيكنهاي به كار رفته از اين پك در برنامه Gdesk:
sari-1369
09-01-2008, 18:54
دوستانی که آپدیت کردن و فرمودند که صدا بلندتر میشه(در مکالمه تلفنی) ...آیا در گوش دادن موزیک با هندزفری هم تاثیزی داره؟ یا فرقی نمیکنه؟
دوست عزيز .
صداي موزيك تو هندزفري هيچ تغيري نميكنه .
reza3600
09-01-2008, 21:36
این تکنولوژی تشخیص دست نوشته چیه؟
Eureka204
09-01-2008, 23:43
سلام دوستان
تا حالا واسه شما پیش اومده که یه تمی رو نصب بکنید و وقتی فلیپ رو می بندید یه اروری ظاهر بشه و status bar محو بشه؟
می خوام بدونم مشکل از کجاست
sari-1369
09-01-2008, 23:50
این تکنولوژی تشخیص دست نوشته چیه؟
مثلا براي نوشتن حرف a كافيه كه شما با قلم يا انگشت روي lcd گوشي حرف a رو بنويسين .
گوشي هم اين حرف زو تشخيص ميده . به اين ويژگي ميگن دست خط .
emprator_kochak
10-01-2008, 00:01
سلام دوستان
تا حالا واسه شما پیش اومده که یه تمی رو نصب بکنید و وقتی فلیپ رو می بندید یه اروری ظاهر بشه و status bar محو بشه؟
می خوام بدونم مشکل از کجاست
نه، چون از روز اول فلیپ رو کندم و دور انداختم ... :31:
reza3600
10-01-2008, 01:00
مثلا براي نوشتن حرف a كافيه كه شما با قلم يا انگشت روي lcd گوشي حرف a رو بنويسين .
گوشي هم اين حرف زو تشخيص ميده . به اين ويژگي ميگن دست خط .
نوشته دست خط رو به فونت نوشتاری تبدیل میکنه و یا بصورت عکس ذخیره میکنه.
مثلا بعدا میتونی چیزی رو که یا دست نوشتی ویرایش کنی.
ایا میشه این نوشته دست خط رو بعدا به کامپیوتر انتقال داد.
توی نوکیا گوشی هست که این قابلیت رو داشته داشته باشه.
راستی گوشی پی وان p1 اسکن کارت ویزیت داره یعنی میشه باهاش یه برگه کاغذ رو اسکن کرد.
soltanmahdi
10-01-2008, 08:05
با سلام.
به خاطر اينه كه اون برنامه ها روي گوشي شما نصب نيست.
شما ميتونين اونا رو پاك كنين(آيكنهايي كه به جاشون يه دايره آبي و علامت ! اومده) و خودتون يه برنامه بيارين توش.
اينم يه پك 400 تايي از آيكنهاي كريستا كه خيلي زيباست و راست كار همين برنامست:
نمونه آيكنهاي به كار رفته از اين پك در برنامه Gdesk:
حسین جان به خاطر راهنمایی هات ممنونم ولی تمام اون آیکن هایی که فرمودین(به رنگ آبی با یک علامت تعجب) رو برداشته بودم و task های جدید معرفی کردم ولی بازم error می ده.
به خاطره آیکن ها هم ممنون خیلی با حال بودن.
sari-1369
10-01-2008, 11:38
راستی گوشی پی وان p1 اسکن کارت ویزیت داره یعنی میشه باهاش یه برگه کاغذ رو اسکن کرد.
متن نوشته شده رو به صورت فونت هاي نوشتاري يا همون txt در مياره .
آره مي توني هر وقت كه خواستي ويرايش كني .
در مورد انتقالش به كامپيوتر من هنوز رم افزاري براي اين كار پيدا نكردم .
اسكن كارت ويزيت تو p990 هم وجود داره . تو دموي گوشي يه چيزايي در مورد اين قابليت نشون ميده ولي من كه چيزي ازش سر در نيووردم .
shahshahani
10-01-2008, 12:09
سلام
به نظرم شما يك پيش ذهنيت غلط داريد
تشخيص دست نوشته نه به اين منظور كه دقيقا عين اون چيزي كه نوشتي رو ذخيره كنه بلكه مثلا هنگام تايپ يك sms بجاي اينكه از دكمه شماره ها يا كيبرد كامل استفاده كني براي نوشتن حرف a سعي كن يه چيزي شبيه به حرف a روي صفحه بنويسي تا گوشي تشخيص بده كه تو ميخواستي حرف a رو بنويسي
نه اينكه هر خرچنگ قورباغه اي رو دقيقا ذخيره كنه
اميدوارم منظورم رو رسونده باشم
در مورد نوكيا هم فقط مدل 7710 اين قابليت رو داره
H M R 0 0 7
10-01-2008, 12:10
متن نوشته شده رو به صورت فونت هاي نوشتاري يا همون txt در مياره .
آره مي توني هر وقت كه خواستي ويرايش كني .
در مورد انتقالش به كامپيوتر من هنوز رم افزاري براي اين كار پيدا نكردم .
اسكن كارت ويزيت تو p990 هم وجود داره . تو دموي گوشي يه چيزايي در مورد اين قابليت نشون ميده ولي من كه چيزي ازش سر در نيووردم .
براي اين كار كافيه متن نوشته شده توي گوشي رو كپي كنيد تو يه فايل ورد و ذخيره كنين رو مموريتون.
اسكن كارت هم خيلي باحاله البته نه برا كات ويزيت هاي ايرانيها كه هر كدومش يه جوره و هيچ استانداردي نداره.
من يه كارت ويزيت خارجي دستم رسيد با اين برنامه اسكنش كردم. باورتون نميشه مو به مو اطلاعاتشو گرفتو ذخيره كرد توي Contact گوشي(شماره موبايل- شماره ثابت-ايميل-وب سايت-آدرسو...).خيلي با حال بود.
البته من يه نرم افزار ديگه پيدا كردم كه رو P990 نصب مي شد و متن رو اسكن ميكرد. ولي نتونستم باهاش كار كنم.:41:
H M R 0 0 7
10-01-2008, 12:18
سلام
به نظرم شما يك پيش ذهنيت غلط داريد
تشخيص دست نوشته نه به اين منظور كه دقيقا عين اون چيزي كه نوشتي رو ذخيره كنه بلكه مثلا هنگام تايپ يك sms بجاي اينكه از دكمه شماره ها يا كيبرد كامل استفاده كني براي نوشتن حرف a سعي كن يه چيزي شبيه به حرف a روي صفحه بنويسي تا گوشي تشخيص بده كه تو ميخواستي حرف a رو بنويسي
نه اينكه هر خرچنگ قورباغه اي رو دقيقا ذخيره كنه
اميدوارم منظورم رو رسونده باشم
در مورد نوكيا هم فقط مدل 7710 اين قابليت رو داره
تاييد ميشه:10:
9108411463
10-01-2008, 13:46
:18::18::18::18::18::18:
من یه چیزی شنیدم شاخ در آوردم
میگن روی p990i ما ها هم میشه windows mobile 6 نصب کرد
یکی از بچه ها هم میگه که اینو دیده
آیا حقیقت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه آره یکی طریقه نصبشو بزاره یا به ایمیل crow.blacks@yahoo.com پستش کنه
متشکرم
sari-1369
10-01-2008, 17:05
البته من يه نرم افزار ديگه پيدا كردم كه رو P990 نصب مي شد و متن رو اسكن ميكرد. ولي نتونستم باهاش كار كنم.:41:
فكر كنم اين نرم افزاري كه شما گفتيد اسمش scaner باشه كه تحت جاواست .
منم اين نرم افزارو نسب كردم و مثل شما نتونستم با هاش كار كنم.
safir_filthy
10-01-2008, 17:22
سلام دوستان کسی هست که تا حالا با wireless networkگوشی کار کرده باشه ؟
لطفا راهنمایی کنید چون می خوام از طریق لب تاب به گوشی وصل بشم
H M R 0 0 7
10-01-2008, 19:53
:18::18::18::18::18::18:
من یه چیزی شنیدم شاخ در آوردم
میگن روی p990i ما ها هم میشه windows mobile 6 نصب کرد
یکی از بچه ها هم میگه که اینو دیده
آیا حقیقت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه آره یکی طریقه نصبشو بزاره یا به ایمیل crow.blacks@yahoo.com پستش کنه
متشکرم
بازم که حرف نصب ویندوز موبایل رو ی P990 اومد وسط. نه عزیز نمیشه ولی میتونی تا حد زیادی شبیه ویندوز کنیش. برو به این آدرس و اولین پستش رو نگاه کن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H M R 0 0 7
10-01-2008, 20:02
فكر كنم اين نرم افزاري كه شما گفتيد اسمش scaner باشه كه تحت جاواست .
منم اين نرم افزارو نسب كردم و مثل شما نتونستم با هاش كار كنم.
نه جاوا نبود.مخصوص uiq3 بود. بدبختانه اسمش رو یادم رفته.ولی گیرش میارم:27:
soltanmahdi
11-01-2008, 07:25
حسین جان من خیلی دنبال ساعت آنالوگ(عقربه ای) گشتم یکی هم پیدا کردم که کل صفحه رو میگیره. البته می دونم که جای مطرح کردن سوالم اینجا نیست ولی اگه برات امکان داره یک ساعت تو مایه های همون ساعتی که design های برنامه gdesk استفاده شده رو بهم بدی ممنون می شم.
البته اگه دوستانی دیگه هم لطف کنند که 6 تا خوشحالم کردن.
H M R 0 0 7
11-01-2008, 11:46
حسین جان من خیلی دنبال ساعت آنالوگ(عقربه ای) گشتم یکی هم پیدا کردم که کل صفحه رو میگیره. البته می دونم که جای مطرح کردن سوالم اینجا نیست ولی اگه برات امکان داره یک ساعت تو مایه های همون ساعتی که design های برنامه gdesk استفاده شده رو بهم بدی ممنون می شم.
البته اگه دوستانی دیگه هم لطف کنند که 6 تا خوشحالم کردن.
منم هنوز گیر نیاوردم.1-2 تا گیر آورم که مثل تو تمام صفحه بود و بدتر از اینکه یکیش جاوا بود. اون ساعت توی Gdesk هم جزو پلاگین های خود برنامست و نمیشه جدا ازش استفاده کرد.:41:
با سلام اگه میشه یه برنامه برایه دانلود با p990 معرفی کنید چون وقتی آدرس رو میزنی میره تgooglr mer30
alirezamatinrad
11-01-2008, 14:25
قبلا خونده بودم که تمام گوشی های p900 اصلی هم ساخته چین هستند و به تایید فرانسه در میان. ولی یه مدل های متفاوت هست که بهتر بگیم چینی که کاملا قابل تشخیص هیت. تو یکی از سایت ها تفاوت این دو تا رو گذاشته بود. پیدا می کنم برات می زارم.
آقا دستت درد نکنه تنها کسی هستی که یه جواب دروستو حسابی داره میده... فقط لطف کن لینکی که گفتی هم بزار کارتو تکمیل کن
مرسی
soltanmahdi
11-01-2008, 15:37
آقا دستت درد نکنه تنها کسی هستی که یه جواب دروستو حسابی داره میده... فقط لطف کن لینکی که گفتی هم بزار کارتو تکمیل کن
مرسی
بفرما عزیزم.
به جای خط چین ها بزار ir-tci با پسوند org
9108411463
12-01-2008, 09:39
شرمنده
پس داخل این سایت چی نوشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از کجا مطمئن اید که wm6 روی گوشی نصب نمیشه
شما میتونید به من اطلاعات کاملی از rom ، ram و پردازشگر p990 بدی
soltanmahdi
12-01-2008, 10:43
شرمنده
پس داخل این سایت چی نوشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اشتباه نکنم ram گوشی 60mb، و rom اون 5 mb.
sari-1369
12-01-2008, 16:26
تا 2-3 روز آينده من به كلوپ گوشي w950 اسباب كشي ميكنم ....
همگي باي ....
sari-1369
12-01-2008, 22:16
با سلام اگه میشه یه برنامه برایه دانلود با p990 معرفی کنید چون وقتی آدرس رو میزنی میره تgooglr mer30
دوست عزيز درخواست و مشكلتو واضح تر بگو ...
amir_6994
12-01-2008, 22:56
سلام.کیفیت دوربین گوشی من پایینه.تنظیماتشم درسته.به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟:13:
sony_W810i
12-01-2008, 23:43
شرمنده
من با swees Manager تونستم بفهمم Ram:59و CPU=208 Mhrz
سلام دوستان یه مشکلی با این p910 دارم
وقتی یخوام برنامه ی که جاوا باشه اجرا کنم یه ارور میده مثلا این نقشه تهران یا این کتاب های که به صورت جاوا هست این پیغام رو میده
program cloced
Program Jes-1b4-Javax
Reason code KERN-EXEC
Reason number 3
مشکل از کجاست
sony_W810i
13-01-2008, 10:05
سلام دوستان یه مشکلی با این p910 دارم
وقتی یخوام برنامه ی که جاوا باشه اجرا کنم یه ارور میده مثلا این نقشه تهران یا این کتاب های که به صورت جاوا هست این پیغام رو میده
program cloced
Program Jes-1b4-Javax
Reason code KERN-EXEC
Reason number 3
مشکل از کجاست
خوب احتمالا با گوشیت سازگار نیستن.خیلی از برنامه های جاوا حتی روی p990 اجرا نمیشن .:10:
mona khanoom
13-01-2008, 13:05
ایا میشود کاری کرد که وقتی فلیپ باز شود اتصال مکالمه شروع شود وبا بستنش مکالمه قطع شود............................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....................
amir_6994
13-01-2008, 13:20
ایا میشود کاری کرد که وقتی فلیپ باز شود اتصال مکالمه شروع شود وبا بستنش مکالمه قطع شود............................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....................
نه چنین چیزی تو این گوشی شدنی نیست
nakhordemast
13-01-2008, 16:05
یه اتفاق جالب افتاده برام:
وقتی ایرانسل تو گوشیم میذاشتم و میرفتم توی اینترنت اون پایین کنار علامت آنتن دوتا آیکون میومد. یکی کره زمین و یکی هم یه گوشی تلفن که روش خط کشده بود. مینوشت که در حالت چی پی آر اس تماس برقرار نمیشه . یه بار تست کردم و یه گوشیم زنگ زدم گفت دستگاه خاموش است. دیشب مستر ریست کردم و بعد رفتم توی اینترنت دیگه این اتفاق نیفتاد. یعنی فقط آیکون کره زمین اومد. و اون یکی نیومد. اگر میدونید بگید جریان چیه؟ چرا اینجوری شده. یه احساسی هم که دارم اینه که سرعت اینترنتش هم کم شده.:41::41::13:
sari-1369
13-01-2008, 17:13
ماله من كه فقط عكس كره زمين مياد .....
nakhordemast
13-01-2008, 17:31
ماله من كه فقط عكس كره زمين مياد .....
نه واقعا سرت اینترنتش یک سوم شده. اونجوری که تماس ها رو برقرار نمیکرد خیلی سریع بود .
:41:از دیال آپ هم انگار یه وقتایی بیشتر میشد.!!!!!!!!!!!!!
H M R 0 0 7
13-01-2008, 20:38
دوستان بلاخره کیجن قویترین برنامه پخش موزیک و ویدئو یعنی Core Player برای P990 هم اومد:
soltanmahdi
13-01-2008, 20:47
با سلام خدمت همه دوستان زحمت کش این تاپیک.
فقط خواستم یه تبریک بگم. اونم این که در حال حاضر بیشترین پست های این انجمن مربوط به تالاری نیست جز تالار P990i خودمون.
یه خسته نباشید به همه و دمه همگی گرم.
amir_hma
13-01-2008, 23:02
سلام دوستان یه سوال داشتم درباره ی آپدیت
به غیر از pc suit باید usb flash هم نصب کنیم .
دوستانی که آپدیت کردن چیا رو نصب کردن.
ممون از همگی/
sari-1369
14-01-2008, 00:14
سلام دوستان یه سوال داشتم درباره ی آپدیت
به غیر از pc suit باید usb flash هم نصب کنیم .
دوستانی که آپدیت کردن چیا رو نصب کردن.
ممون از همگی/
من آپديت كردم و براي آپديت فقط نرم افزار Update Service رو نصب كردم ...
به چيز ديگه اي نياز نيست .
sari-1369
14-01-2008, 00:21
اگر مي خواي ببيني كه گوشيت اصله يا چيني به اين آدرس برو ....
به جاي ------- بنويس ir-tci . org
( تصويريه )
sari-1369
14-01-2008, 00:56
سلام دوستان ........
تو برنامه lcg jukebox به يه مشكلي بر خوردم ...
وقتي كه يه راديو رو از طريق اينترنت ميگيرم ... بعد از چند ثانيه كه اون شبكه راديويي رو پخش ميكنه خطاي زير رو نشون ميده ... اگه ميشه كمكم كنين .
farshidk
14-01-2008, 01:16
دوست عزيز .
صداي موزيك تو هندزفري هيچ تغيري نميكنه .
صدای هندزفری با اکولایزرهای media player تقویت میشه . بهتر از اون LCGjukebox هستش . اکولایزر 10 کاناله داره . :8:
amir_hma
14-01-2008, 06:02
یعنی درایور های گوشی رو هم نصب نکردید؟
farshidk
14-01-2008, 09:49
دوست عزیز
بعد از upgrade درایورها نصب می شن . اون وقت میتونید LCGjukebox رو به عنوان یک اپلیکیشن نصب کنید و موسیقی رو با اون گوش بدید .
sari-1369
14-01-2008, 10:11
دوست عزیز
بعد از upgrade درایورها نصب می شن . اون وقت میتونید LCGjukebox رو به عنوان یک اپلیکیشن نصب کنید و موسیقی رو با اون گوش بدید .
من نميدونم منظورتون از درايور چيه ؟
ولي من گوشي مو چند هفته پيش آپديت كردم و در مورد پخش موسيقي هيچ مشكلي با اين برنامه ندارم ...
فقط وقتي كه باهاش راديو ميگيرم اينطوري ميشه ...
amir_hma
14-01-2008, 10:35
آقا ما به فنا رفتیم
توی آپدیت، فیرم ور رو دانلود کرد.رفت واسه فلش،53 درصد پر شد یهو زد update fail .
دیگه گوشی بالا نمیآد.
فکر کنم شارژ گوشی تموم شد هبود.
به دادم برسید.
sari-1369
14-01-2008, 10:56
آقا ما به فنا رفتیم
توی آپدیت، فیرم ور رو دانلود کرد.رفت واسه فلش،53 درصد پر شد یهو زد update fail .
دیگه گوشی بالا نمیآد.
فکر کنم شارژ گوشی تموم شد هبود.
به دادم برسید.
اشتباه بزرگي كردي بايد شارژ گوشيتو پر ميكردي قبل آپديت ..
حلا راه حل اينه كه اول شارژ گوشيتو پر كني و 2باره بري واسه آپديت ....
اگه كامل آپديتو انجام بدي هيچ مشكلي پيش نمياد .
soltanmahdi
14-01-2008, 11:11
یه مشکل عجیب قریب.
دو تا برنامه به فاصله چند روز تو گوشی نصب کردم که مشکلی که خواهم گفت برای اولی رخ داد گفتم شاید برنامه مشکل داشته ولی وقتی برای برنامه دوم هم همین مشکل رخ داد گفتم بهتره با دوستان در میان بزارم.
برنامه های chronos analog clock in red و core player رو تو گوشی نصب کردم. با این که در قسمت uninstall گوشی هست ولی اثری از انها در گوشی برای اجرا پیدا نمی کنی.
نمی دونم مشکل از چیه و چرا این طوری می شه. برنامه نصبه ولی ایکنی برای اجرا وجود نداره
amir_hma
14-01-2008, 11:47
اشتباه بزرگي كردي بايد شارژ گوشيتو پر ميكردي قبل آپديت ..
حلا راه حل اينه كه اول شارژ گوشيتو پر كني و 2باره بري واسه آپديت ....
اگه كامل آپديتو انجام بدي هيچ مشكلي پيش نمياد .
آقا درست شد ممنون.
فقط تفائت زیادی بعد از آپدیت نکرده.
حتی ساعت sms هم درست نشده.
مال شما چه تغییزاتی کرد؟
sari-1369
14-01-2008, 14:01
آقا درست شد ممنون.
فقط تفائت زیادی بعد از آپدیت نکرده.
حتی ساعت sms هم درست نشده.
مال شما چه تغییزاتی کرد؟
راستشو بخواي من همون روزي كه گوشيو خريدم آپديتش كردم ...
اگر تغييري كرده باشه من متوجه نشدم .
مشكل ساعت sms هم كه همچنان ادامه داره ...
ميگن بعد آپديت هنگ گوشي خيلي خيلي كم ميشه ...
سرعت رفتن تو منو ها زياد ميشه ...
صداش 20تا 30 % افزايش پيدا ميكنه ...
( ماله من فقط يه سري برنامه ها و عكس هاي اصلي گوشي پاك شده بود كه بعد آپديت برگشت )
shahshahani
15-01-2008, 14:57
سلام دوستان کسی هست که تا حالا با wireless networkگوشی کار کرده باشه ؟
لطفا راهنمایی کنید چون می خوام از طریق لب تاب به گوشی وصل بشم
سلام به همگی
بعد از گذر از فصل امتحانات دوباره خدمت رسیدیمممممممم
شما منظورتون اتصال لب تاپ با گوشی در حالت انتقال داده هست یا از اینترنت لب تاپ میخوای رو گوشی استفاده کنی؟
shahshahani
15-01-2008, 15:41
سلام دوباره
يه برنامه اس ام اس فارسي پيدا كردم نميدونم همون كريستال عربيك هستش يا نه جرئت هم نكردم نصبش كنم اگه كسي ميتونه بگه بدرد بخوره يا نه?
alirezamatinrad
15-01-2008, 21:09
چرا کیفیت فیلم برداری p990 اینقدر آشغاله؟ کاری میشه کرد ؟
آپگرید بشه درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
راستشو بخواي من همون روزي كه گوشيو خريدم آپديتش كردم ...
اگر تغييري كرده باشه من متوجه نشدم .
مشكل ساعت sms هم كه همچنان ادامه داره ...
ميگن بعد آپديت هنگ گوشي خيلي خيلي كم ميشه ...
سرعت رفتن تو منو ها زياد ميشه ...
صداش 20تا 30 % افزايش پيدا ميكنه ...
( ماله من فقط يه سري برنامه ها و عكس هاي اصلي گوشي پاك شده بود كه بعد آپديت برگشت )
اگه تو قسمت ستینگ محل خود را honolulu انتخاب کنی مشکل ساعت sms حل می شود .
perosperos
15-01-2008, 23:08
سلام آقايون من تازه اوله راهم:13: اگه ميشه توضيح بدين منظور از ساين كردن چيه ممنون ميشم اگه توضيحاتتون جامع باشه:31:
amir_hma
16-01-2008, 01:24
تنظیم ساعت رو چی.
میشه درست کرد.
چون روی این منطقه که میذاری ساعت به هم میریز.
amir_hma
16-01-2008, 01:26
درست نشد.:(
nakhordemast
16-01-2008, 03:31
یه اتفاق جالب افتاده برام:
وقتی ایرانسل تو گوشیم میذاشتم و میرفتم توی اینترنت اون پایین کنار علامت آنتن دوتا آیکون میومد. یکی کره زمین و یکی هم یه گوشی تلفن که روش خط کشده بود. مینوشت که در حالت چی پی آر اس تماس برقرار نمیشه . یه بار تست کردم و یه گوشیم زنگ زدم گفت دستگاه خاموش است. دیشب مستر ریست کردم و بعد رفتم توی اینترنت دیگه این اتفاق نیفتاد. یعنی فقط آیکون کره زمین اومد. و اون یکی نیومد. اگر میدونید بگید جریان چیه؟ چرا اینجوری شده. یه احساسی هم که دارم اینه که سرعت اینترنتش هم کم شده.:41::41::13:
آقا فهمیدم جریان چیه وقتی از قسمت اینترنت اکونت بری و آپشن رو بزنی یه پنجره میاد که توش دو مود رو میشه انتخواب کرد یکی ps only و cs only
حال هر کدوم چه مزیتی داره رو نمیدونم ولی اگر پی اس رو بزنیم وقتی توی اینترنت هستی تماس نمیتونی برقرار کنی!
tools>control panel>connection>internet account>option
اساتید منتظریم:21:
H M R 0 0 7
16-01-2008, 09:25
سلام آقايون من تازه اوله راهم:13: اگه ميشه توضيح بدين منظور از ساين كردن چيه ممنون ميشم اگه توضيحاتتون جامع باشه:31:
براي اطلاعات بيشتر و همچنين گرفتن فايل CER به اينجا برو:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.