PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16

zahedy2006
11-10-2008, 02:18
سلام
كلا كاربرد اين نوع داونلود چيه؟؟

من الان مي خواهم n f s داونلود كنم از رپيد با 18 مي گيرم از تورنت با 10كه الان رو 1.0 هست

BLACK-BLACK
11-10-2008, 06:52
یکی به من کمک کنه
من موقعی که میام این فایلو از دمونوید داونلودکنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول که 3 دقیقه طول میکشه تا دانلود شروع شه بعدشم سرعتش خیلی پایینه در حد 3-4 کیلو بایت درثانیه
میشه کسی این فالو برای من دانلود کنه و بعد روی یه جای دیگه اپلودش کنه؟

خیلی ممنون از دوستان.زحمت نکشید با کلی بدبختی بالاخره دانلودش کردم.

zed2
11-10-2008, 13:52
سلام
من يك سوال داشتم، ما تو دانشگاه براي وصل شدن به اينترنت بايد تنظيمات پ.ر.و.ك.س.ي ست كنيم. پورت هايي رو هم كه در اختيارمونه 80 و 8080 هست. اما نميتونيم تو دانشگاه از نرم افزارهاي تورنت استفاده كنيم، مشكل كجاست؟ من شنيدم ميگن پورت هاشو بستن، آيا راهي هست كه بشه وصل شد. من تو دانشگاه كامپيوتر در اختيار دارم و ميتونم صبح تا شب روشن بزارمش و از نظر اينترنت هم مشكلي نداريم(دائم وصله)، سرعت هم خداست. اگه راهي باشي خيلي عالي ميشه!
ممنون
بایت تنظیمات پ.ر.و.ک.س.ی رو تو تورنت وارد کنی پورت هم مجبوری همان پورت هارو بزاری.
شانس بیاری شاید کار کنه

سلام
كلا كاربرد اين نوع داونلود چيه؟؟

من الان مي خواهم n f s داونلود كنم از رپيد با 18 مي گيرم از تورنت با 10كه الان رو 1.0 هست
لطفا پست های اول را بخوانید.

خیلی ممنون از دوستان.زحمت نکشید با کلی بدبختی بالاخره دانلودش کردم.
سخت نگیر :46:...شما سر 200 مگ اینجوری شدی...من تا الان سر 25 گیگ سرعت 1 و 2 است بنظرت باید چی کار کنم:19: .

linkin_park
11-10-2008, 15:38
من سرعتم 2 mbps هست . ولي با تورنت مشكل دارم . اصلا نميتونم دانلود كنم .
عكس هام :

و

اون دانلودي هم كه تموم شده خودمم نميدونم چجوري شد ! امروز اومدم ديدم دانلود شده ... مشكل از چيه ؟

zed2
11-10-2008, 19:40
عكس هام :

و

اون دانلودي هم كه تموم شده خودمم نميدونم چجوري شد ! امروز اومدم ديدم دانلود شده ... مشكل از چيه ؟
مشکل پورت داری.
تو پست اول اخرش یک لینک به یک راهنما هست که تو انجا راهنمای حل مشکل پورت هست انجا را بخون.

linkin_park
13-10-2008, 15:46
من فك كنم مشكلم اين باشه :
DHT: 0 nodes (Login) .... همش در حال waiting for DHT هست ...

نميدونم چجوري درستش كنم ...

s_a_m4000
13-10-2008, 20:08
عكس هام :

و

سلام.
مشکل خاصی که دیده نمیشد فایلتون سیدر نداشت همین! در ضمن پورتهاتون هم مثل اینکه ست نیستند.

------------------در ضمن
اسم تایپیکو عوض کردین ولی چرا بیت تورنت گذاشتین به جای تورنت؟

Amin
14-10-2008, 22:58
ویرایش کردم امیر جان

【ツ】

aliani
15-10-2008, 17:05
سلام دوستان
آيا روشي هست كه بشه از seed هاي بيشتري استفاده كرد ؟ چطور ميشه تورنت توي بعضي از فايلها مثلا از 78 تا seed از 45 تاش استفاده ميكنه و تقريبا از تمام پهناي باند استفاده ميكنه اما توي يه فايل ديگه با همين تعداد seed از 25 تاي اون استفاده ميكنه و حتي نصف پهناي باند رو پر نميكنه ؟!

چجورياست ؟

ممنون

linkin_park
15-10-2008, 22:47
آقا من از خونه ام میتونم یو تورنت تو اداره پسرخالمو کنترل ککنم ؟! یعنی بهش تورنت اضافه کنم ... ؟ که هی نخواد برم تا اداره از همین خونه خودم اونجا بذارم برای دانلود ....

فک کنم میشه یه برنامه هست تو سایت خودش گذاشته اما راهنماشو نمیدونم ....

zed2
17-10-2008, 15:06
سلام دوستان
آيا روشي هست كه بشه از seed هاي بيشتري استفاده كرد ؟ چطور ميشه تورنت توي بعضي از فايلها مثلا از 78 تا seed از 45 تاش استفاده ميكنه و تقريبا از تمام پهناي باند استفاده ميكنه اما توي يه فايل ديگه با همين تعداد seed از 25 تاي اون استفاده ميكنه و حتي نصف پهناي باند رو پر نميكنه ؟!

چجورياست ؟

ممنون

تا انجا که من دیدم و خوندم نه.
انتخاب سید و پییر بر اساس ترکر ( و اگرDHT فعال باشه بر اساس نزدیکی ارتباط که البته در ترکر ثبت نمیشه و مشکلات خودش رو داره) است.
البته اگر ip انها رو داشته باشی می تونی مستقیم وصل کنی ولی نمیشه روش حساب کرد.

aliani
18-10-2008, 01:02
دوستان كسي هست يه كد دعوتنامه از سايت demonoid براي من بفرسته ؟

خيلي ممنون

zed2
18-10-2008, 10:04
دوستان كسي هست يه كد دعوتنامه از سايت demonoid براي من بفرسته ؟

خيلي ممنون

تو بخش خبر ها یک تاپیک در مورد باز شدن عضویت هست.بچه ها هم اگر دعوت نامه داشته باشن انجا می زارن که استفاده کنن دیگران.
انجا را هر چند وقت یکبار سر بزنی بالاخره دعوت نامه گیر میاد

Acro-Crown
19-10-2008, 18:12
من جدیدا از مودم Linksys-Am300 استفاده می کنم ولی دیگه نمی تونم از تورنت دان کنم.
تو نت گشتم برای راه حل دیدم اکثر کسانی که این مودم و دارند اتفاقا همین مشکل رو هم دارند و پیشنهاد کرده بودند فریم ویرو آپدیت کنند که منم همین کارو کردم ولی مشکلم حل نشد.

پ.ن
من برای بار اول که از مودم به صورت لن استفاده می کنم و برای کانفیگشم دست و پا شکسته از تو همین انجمن اقدام کردم.

zed2
21-10-2008, 13:43
من جدیدا از مودم Linksys-Am300 استفاده می کنم ولی دیگه نمی تونم از تورنت دان کنم.
تو نت گشتم برای راه حل دیدم اکثر کسانی که این مودم و دارند اتفاقا همین مشکل رو هم دارند و پیشنهاد کرده بودند فریم ویرو آپدیت کنند که منم همین کارو کردم ولی مشکلم حل نشد.

پ.ن
من برای بار اول که از مودم به صورت لن استفاده می کنم و برای کانفیگشم دست و پا شکسته از تو همین انجمن اقدام کردم.
این تنظیماتو استفاده کردی؟( به لطف معرفی دقیقی که کردی سریع پیدا کردم)

linkin_park
21-10-2008, 18:17
آقا این مشکل ما هنوز حل نشده .
از تورنت مشکل نیست چون من تورنت آلبوم جدید متالیکا رو گذاشتم 1960 تا سید و 500 تا پیر داره اما حتی به یکی از این سید ها هم وصل نمیشه ! یکی کمک کنه … عکسارو صفحه قبل گذاشتم …

zed2
21-10-2008, 23:53
آقا این مشکل ما هنوز حل نشده .
از تورنت مشکل نیست چون من تورنت آلبوم جدید متالیکا رو گذاشتم 1960 تا سید و 500 تا پیر داره اما حتی به یکی از این سید ها هم وصل نمیشه ! یکی کمک کنه … عکسارو صفحه قبل گذاشتم …
تصویر تورنت جدید رو بزار ببینم از صفحه توضیحات تورنت بخش ترکر بخش پییر و بخش فایل ها تصویر بزار.(پورت رو درست کردی؟)

Acro-Crown
22-10-2008, 22:30
این تنظیماتو استفاده کردی؟( به لطف معرفی دقیقی که کردی سریع پیدا کردم)

ممنون! بله انجام دادم ولی مشکلی که پیش اومد بعد از فوروارد که پورت هاشو از 50000 تا 60000 گذاشتم و آی پی 192.168.1.2 دیگه نتونستم از خود اینترنت استفاده کنم:13:یعنی تورنت درست شد ولی صفحات دیگه باز نمی شد .

راهی نیست که عین آدم بتونم از جفتشون استفاده کنم؟

پ.ن

دلیل اونم فهمیدم چون پورت 80 که برای http هست رو وارد نکرده بودم:13:

aliani
24-10-2008, 20:16
سلام

چند تا سوال داشتم ممنون ميشم جواب بديد :

اول اينكه آيا نرم افزاري هست كه فقط مختص اين باشه كه seed و peer لينكهاي تورنت يا تركر هاي فعال رو به سرعت نشون بده ؟ (آخه خيلي موقعها اين سايتها درست نشون نميدن )

دومم اينكه چجوري ميتونم تمام تركرهاي فعال يك فايل مخصوص رو از اينترنت پيدا كنم ؟ (بعضي موقعها برام پيش اومده كه يك فايل رو از سايتي مثل mininova يا isohunt حتي بدون seed و peer بوده اما تو سايت demonoid سيد خوبي داشته )

ممنون

vtn54
25-10-2008, 21:41
آيا نرم افزاري هست كه فقط مختص اين باشه كه seed و peer لينكهاي تورنت يا تركر هاي فعال رو به سرعت نشون بده ؟ (آخه خيلي موقعها اين سايتها درست نشون نميدن )

سلام

نرم افزار Torrent Loader :

چجوري ميتونم تمام تركرهاي فعال يك فايل مخصوص رو از اينترنت پيدا كنم ؟ (بعضي موقعها برام پيش اومده كه يك فايل رو از سايتي مثل mininova يا isohunt حتي بدون seed و peer بوده اما تو سايت demonoid سيد خوبي داشته )

اگر منظورتان فقط یک تورنت خاص باشد ( نه Release های مختلفی از یک فایل واحد ) می توانید از سایت زیر کمک بگیرید :

Hossein bandarie
29-10-2008, 17:10
من با utorrent يه برنامه دانلود كردم . 20 درصدش اومد ولي ديگه كار نمي كنه . ارتباط اينترنتي رو چك كردم مشكلي نداشت . مشكل از چي مي تونه باشه ؟

piishii
29-10-2008, 19:23
من با utorrent يه برنامه دانلود كردم . 20 درصدش اومد ولي ديگه كار نمي كنه . ارتباط اينترنتي رو چك كردم مشكلي نداشت . مشكل از چي مي تونه باشه ؟

سلام.
سید داره هنوز عزیز آیا ؟ :20::20:

omid81
29-10-2008, 19:34
یه سوال
لینکای تورنت سرعتشون نسبت به بقیه ی لینکا (Reapid- sharlize) کمتره ؟!
چون من 20mg رو توی 30 دقیقه دان کردم !!!
با سرعت 11-12
seeds هم فکر کنم 14-15 بود
به نظر شما خیلی کند نیست ؟! (!)

Hossein bandarie
29-10-2008, 19:49
سلام.
سید داره هنوز عزیز آیا ؟ :20::20:

متاسفانه نه . :sad: . ميشه كاري كرد ؟

s_a_m4000
29-10-2008, 23:07
متاسفانه نه . :sad: . ميشه كاري كرد ؟
تورنت رو از کجا گرفتی؟سایت خصوصیه؟
تو کامنتهای تورنت هم درخواست سید بدی شاید یه فرجی شد

s_a_m4000
29-10-2008, 23:09
یه سوال
لینکای تورنت سرعتشون نسبت به بقیه ی لینکا (Reapid- sharlize) کمتره ؟!
چون من 20mg رو توی 30 دقیقه دان کردم !!!
با سرعت 11-12
seeds هم فکر کنم 14-15 بود
به نظر شما خیلی کند نیست ؟! (!)
شما سرعتت خودت رو نگفتی چنده که!ولی در 90% مواقع با حداگثر سرعت نمیاد به همین خاطر بهتره دو یا چند تا فایل رو همزمان بذاری برای دان

omid81
30-10-2008, 19:06
کدوم سرعتو میگی ؟!

s_a_m4000
30-10-2008, 19:13
کدوم سرعتو میگی ؟!
سرعت اینترنتی که خریدی

omid81
30-10-2008, 20:00
یه دعوتنامه واسه ثبت نام توی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید می خواستم
MER C

zed2
30-10-2008, 22:42
شما سرعتت خودت رو نگفتی چنده که!ولی در 90% مواقع با حداگثر سرعت نمیاد به همین خاطر بهتره دو یا چند تا فایل رو همزمان بذاری برای دان
البته این حالت به شرطی است که سرعت ما بالای 256 باشه

bakhishman
31-10-2008, 12:45
سلام بچه ها من يه راهي براي دانلود با سرعت بالاتر از تورنت پيدا كردم كه البته به درد اونايي ميخوره كه زياد فيلم دانلود ميكنن خيلي ساده است يه ويندوز سرويس پك1 نصب كنيد نه محدوديت TCP داره نه firewall داره نه هيچ limitation يي . البته ريسكش بالاست ولي ميارزه من با 256 متوسط 25 تا30 دانلود ميكنم.

s_a_m4000
31-10-2008, 20:39
سلام بچه ها من يه راهي براي دانلود با سرعت بالاتر از تورنت پيدا كردم كه البته به درد اونايي ميخوره كه زياد فيلم دانلود ميكنن خيلي ساده است يه ويندوز سرويس پك1 نصب كنيد نه محدوديت TCP داره نه firewall داره نه هيچ limitation يي . البته ريسكش بالاست ولي ميارزه من با 256 متوسط 25 تا30 دانلود ميكنم.
محدودیت tcp رو که راه حل داره و قبلا گفته شده.
فایروال هم میشه خاموشش کرد.
بهترین راه اینه که همه آخرین نسخه از هر سیستم عاملیرونصب کنن و راههای بهینه سازیشو یاد بگیرن نه اینکه صورت مسئله رو پاک کنن.

bakhishman
31-10-2008, 21:53
بهترین راه اینه که همه آخرین نسخه از هر سیستم عاملیرونصب کنن و راههای بهینه سازیشو یاد بگیرن نه اینکه صورت مسئله رو پاک کنن.

نميدونم من اون روش رو هم امتحان كردم ولي جواب آنچناني نگرفتم . ويندوز هرچي آپديت تر ميشه امنيتش بالاتر ميره و اينجوري كه به نظر ميرسه تورنت و امنيت كلا زد هم اند. به هر حال من از اين رازيترم. ما كه يه عمر داريم صورت مسئله رو پاك ميكنيم اينم روش.

zed2
01-11-2008, 13:02
البته تنظیم کردنش اسونتر از خاموش کردنش هست.
در کل برای هر مشکلی راه حل هست.

نميدونم من اون روش رو هم امتحان كردم ولي جواب آنچناني نگرفتم . ويندوز هرچي آپديت تر ميشه امنيتش بالاتر ميره و اينجوري كه به نظر ميرسه تورنت و امنيت كلا زد هم اند. به هر حال من از اين رازيترم. ما كه يه عمر داريم صورت مسئله رو پاك ميكنيم اينم روش.
ناراحت نشو ولی بسی خندیدم به پیشنهاداتت
بر عکس تورنت با امنیتش رشد کرده و درغیر این صورت هیچ وقت به این حد بزرگ نمی شد.
خوب ببینم مشکلاتت چیه که صورت مسئله رو پاک می کنی همیشه:
تنظیم ویندوز؟تنظیم فایروال؟تنظیم روتر؟شانس نداشتن در پیدا کردن تورنت های پر سرعت؟مشکل بستن پورت ها توسط شرکت خدمات دهنده است؟

senjin
02-11-2008, 21:46
سلام من سرعت داونلودم معمولا بالای 200 ولی چون نمیتونم از راپید و ... داونلود کنم خواستم از تورنت استفاده کنم .حالا من با چه سرعتی میتونم به طور معمول با تورنت داونلود کنم؟ در ضمن من می خوام بازی داونلود کنم. چه سایتی رو پیشنهاد میکنید . منون میشم کامل و زیر دیپلم توضیح بدین .

s_a_m4000
03-11-2008, 17:22
سلام من سرعت داونلودم معمولا بالای 200 ولی چون نمیتونم از راپید و ... داونلود کنم خواستم از تورنت استفاده کنم .حالا من با چه سرعتی میتونم به طور معمول با تورنت داونلود کنم؟ در ضمن من می خوام بازی داونلود کنم. چه سایتی رو پیشنهاد میکنید . منون میشم کامل و زیر دیپلم توضیح بدین .
سلام.
مطمئنین سرعت دانلوده شما بالای 200 هستش؟
تو ایران قدغنه هاااااا
به هر حال
شما با هر سرعت اینترنتی که خریدین می تونین از تورنت دانلود کنین با همون سرعت

mostafa 1362 4 5
03-11-2008, 19:50
بعضی بچه ها که از صبا نت اینترنت ADSL گرفته اند ؛ نوشتند با سرویس 128 تا 30 کیلو در ثانیه و با سرویس 256 با سرعت 60 کیلو در ثانیه دانلود می کنند؟ این راسته؟ من که با سرویس 128k حداکثر 13 تا 14 کیلو دانلود دارم. شما ها چطور؟

بابا کجایی کاری 80 تا 130 هم سرعت میده

معمولا 30 تا 80 هستش
:10::10::10:

mostafa 1362 4 5
03-11-2008, 20:08
سلام من یک فال ویدیویی گرفتم همینکه بازیگر ایرانی تو امریکا بازی کرده

بعداز اتمام دانلود میگه باید برید به

اونم پولب چیکار باید بکنم 10 روز کشید فایل رو بگیرم 700 مگ دانلود کردم 750 مگ دانلود دادم

عجب رسمی

s_a_m4000
03-11-2008, 22:40
بابا کجایی کاری 80 تا 130 هم سرعت میده

معمولا 30 تا 80 هستش
:10::10::10:
این پستی که شما نقل قول زدین برا سال 2007 هستش فک کنم

zed2
04-11-2008, 00:13
سلام من یک فال ویدیویی گرفتم همینکه بازیگر ایرانی تو امریکا بازی کرده

بعداز اتمام دانلود میگه باید برید به

اونم پولب چیکار باید بکنم 10 روز کشید فایل رو بگیرم 700 مگ دانلود کردم 750 مگ دانلود دادم

عجب رسمی

لینک تورنتی که گرفتی رو میشه بدی...:20:

milky way
04-11-2008, 17:06
من اینو تو یه تاپیک دیگه گفتم دوستمون zed2 گفتن اینجا بحث کنیم :
من روشی خیلی ساده ای پیدا کردم برای دانلود تورنت که سرعت دانلود بیشتر بشه در ساعات اداری که سرعت کمه فکر میکنم کاملا تاثیر داشته البته چقدرش رو نمیشه دقیق گفت . ولی من سه تا برنامه دانلود تورنت رو با هم باز میکنم و تو هر کدوم 1 فایل میزارم دانلود بشه . حالا Zed2 میگه فایده نداره ولی به نظر من که کاملا موثره من یه تست سرعت میگیرم میزارم تا مشخص بشه .

ایدون
04-11-2008, 17:38
من روشی خیلی ساده ای پیدا کردم برای دانلود تورنت که سرعت دانلود بیشتر بشه در ساعات اداری که سرعت کمه فکر میکنم کاملا تاثیر داشته البته چقدرش رو نمیشه دقیق گفت . ولی من سه تا برنامه دانلود تورنت رو با هم باز میکنم و تو هر کدوم 1 فایل میزارم دانلود بشه . حالا Zed2 میگه فایده نداره ولی به نظر من که کاملا موثره من یه تست سرعت میگیرم میزارم تا مشخص بشه .
من تورنتی که فایلها رو چند پارت کرده باشن کمتر دیدم اکثرا بخاطر این که سرعتشون بالاست فایلهای بزرگ حتی 8 گیگ رو یک پارت میذارن مثلا اگه ایزو باشه دیگه نه تقسیمش میکنن و نه فشرده اونو میخوای چبکار کنی؟

s_a_m4000
04-11-2008, 22:54
منظورتون اینه که چند تا برنامه ی مختلف دانلود از تورنت رو باز میکنین یا یک برنامه رو چند بار باز میکنین؟
بهتر نیست تو پنجره ی باز شده از یک برنامه ی دانلودر چند فایل رو برای دان بذاریم به طور همزمان!

من تورنتی که فایلها رو چند پارت کرده باشن کمتر دیدم اکثرا بخاطر این که سرعتشون بالاست فایلهای بزرگ حتی 8 گیگ رو یک پارت میذارن مثلا اگه ایزو باشه دیگه نه تقسیمش میکنن و نه فشرده اونو میخوای چبکار کنی؟
به جز فایلهی ایزو و vob بقیه معمولا چند پارت هستند هرچند که روش بالا به کار نمیاد

milky way
04-11-2008, 23:32
منظورتون اینه که چند تا برنامه ی مختلف دانلود از تورنت رو باز میکنین یا یک برنامه رو چند بار باز میکنین؟
بهتر نیست تو پنجره ی باز شده از یک برنامه ی دانلودر چند فایل رو برای دان بذاریم به طور همزمان!

نه اون فایده نداره دلیل دقیش رو خودمم نمیدونم ولی کلا جواب نمیده اون راه .
خاصیت چند برنامه اینه البته من فکر میکنم اینو چند کانکشن برقرار میکنه یعنی هر برنامه برای خودش مجزا البته این شک دارم خودم ولی برای من کاملا مشخصه که در حالت چند برنامه سرعت بیشتر برای اطمینان اینو فردا تست میکنم در ساعت اداری سعی میکنم از Dumeter استفاده کنم و ببنیم در هر حالت چقدر دانلود میکنه . شما هم میتونید امتحان کنید مثلا یه Azureus با یه Utorrent بزارین 3-2 تا تورنتم بزارین دانلود بشه در ساعاتی که محدودیت وجود داره ببنین چی میشه .

دوستان در مورد تکنیک SET اطلاعاتی دارین من مقاله ای میخوندم در موردش تکنولوژِی بسیار جالبیه فکر نکنم الان در برنامه ای استفاده شده باشه ولی احتمالا در آینده در برنامه های تورنت استفاده بشه .خیلی جالبه حتی تا 70% هم میتونه باعث کاهش زمان دریافت بشه البته 70% دیگه خیلی بهینست ولی بسته به نوع فایل دریافتی تاثیر داره . حتما بخونید خیلی جالبه .

من منظورم چند تورنت بود نه یکی .

zed2
06-11-2008, 21:36
منظورت اینکه از دو نرم افزار تورنت متفاوت که هر کدوم یک فایل تورنت رو دارن دریافت می کنن استفاده کنیم سرعت بیشتر میشه...

,__| ,__| ( ' )
12-11-2008, 08:49
:20:
با سلام
مي خواستم بدونم كه تفاوت اينگونه برنامه ها با بقيه برنامه هاي دانلود معمول چيه؟ و آيا ميشه هر فايلي را با اين برنامه دانلود كرد يا خير؟ و چگونه؟
متشكرم

s_a_m4000
12-11-2008, 17:32
:20:
با سلام
مي خواستم بدونم كه تفاوت اينگونه برنامه ها با بقيه برنامه هاي دانلود معمول چيه؟ و آيا ميشه هر فايلي را با اين برنامه دانلود كرد يا خير؟ و چگونه؟
متشكرم
سلام
با یه نگاه گذرا به پستهای اولیه این تایپیک می تونید اطلاعات کاملی بدست بیارید گفتن دوباره ی مطالب تکرار مکررات هست :10:

mostafa 1362 4 5
12-11-2008, 21:13
سلام
هرجارو گشتم توضیح کاملی پیدانکردم:41::41:

منظورم سایتهای مختلف حتی خود پیسی ورد:13::13::44::45::45:

میخواستم بدونم کسی بلد فایلهای تورنت رو بفرسته رو هاست خودش:42::42::31::10::33:
(پولی)
من چندتا اسکریپ نصب کردم ولی اجرا نشد:34::34:;):worried:

اگه کسی کمک کن 100 گیگ فضا با پهنای 100 گیگ میدم:33::7::7::10::31:

zed2
14-11-2008, 20:33
سلام
هرجارو گشتم توضیح کاملی پیدانکردم:41::41:

منظورم سایتهای مختلف حتی خود پیسی ورد:13::13::44::45::45:

میخواستم بدونم کسی بلد فایلهای تورنت رو بفرسته رو هاست خودش:42::42::31::10::33:
(پولی)
من چندتا اسکریپ نصب کردم ولی اجرا نشد:34::34:;):worried:

اگه کسی کمک کن 100 گیگ فضا با پهنای 100 گیگ میدم:33::7::7::10::31:
سنگ بزرگ علامت نزدن است( در جواب تبلیغ)
یادمه یک چند نفر روی این گرفتن فایل رو سرور کار کردن( تاپیک هاشون تو بخش اینترنت و شبکه فکر کنم باشه و یکیشون هم فکر کنم اینجا گفت )
ازشون بپرس ببین موفق شدن یا نه

faridsarvar
17-11-2008, 02:45
سلام به همگی
من اینترنت پر سرعت 1 مگا بیت دارم تا همین هفته پیش با سرعت 100 کیلو بایت دانلود میکردم
ولی بعد از نصب ویندوز (همون ویندوز قبلی) سرعتم از 30 به طور میانگین بالا نمیره
در حالی که از اینترنت با همون سرعت 100 فایل میریزم
فایروال هم خاموش هستش چکار کنم درست بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

mostafa javadi
17-11-2008, 14:49
این دومین ماهی است که من دارم از adsl استفاده می کنم و بیشتر هم برای دانلود فیلم از تورنت. این طوری که این سایتهای تست سرعت می گویند، سرعت دانلود 430 به بالا و آپلود200 است. اما تورنت در ماه گذشته برای من حدود 10 و این روزها کمتر از 2 سرعت دارد. این تصویر دانلود فعلی من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مربوط به این تنظیم پورت که می گویید نیست؟ من از پورت توی این تاپیک فقط این دستگیرم شد که باید بروم به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به جای عدد آخر عددی که توی تنظیمات پورت خودم وجود دارد را وارد کنم (که کردم و ok کرد) چیز دیگری هم هست؟ لطفا کمکم کنید تا از این وضعیت اسف بار خارج شوم. در ضمن فایروال را هم خاموش کردم و فرقی نکرد

s_a_m4000
17-11-2008, 21:33
سلام به همگی
من اینترنت پر سرعت 1 مگا بیت دارم تا همین هفته پیش با سرعت 100 کیلو بایت دانلود میکردم
ولی بعد از نصب ویندوز (همون ویندوز قبلی) سرعتم از 30 به طور میانگین بالا نمیره
در حالی که از اینترنت با همون سرعت 100 فایل میریزم
فایروال هم خاموش هستش چکار کنم درست بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
افزایش پورتهای TCP رو هم امتحان کن.

Masoud.Neshat
20-11-2008, 00:06
☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺ ☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺ ☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻ ☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺

mostafa 1362 4 5
21-11-2008, 01:47
سنگ بزرگ علامت نزدن است( در جواب تبلیغ)
یادمه یک چند نفر روی این گرفتن فایل رو سرور کار کردن( تاپیک هاشون تو بخش اینترنت و شبکه فکر کنم باشه و یکیشون هم فکر کنم اینجا گفت )
ازشون بپرس ببین موفق شدن یا نه

سلام

شما کمک کنید ببینید میشه زد یا نه

یا مثل داستان گالیور که یارو میگفت

من میدونم نمیشه

شماهم این حرف رو میزنید

علان از قسمت اسکریپت های غیر از تورنت بچه ها دارن کار میکنن

ومشکل انچنانی هم ندارن

آدرس گزاشتم و کمک خواستم آدم نکشتیم که ؟

zed2
21-11-2008, 12:23
این دومین ماهی است که من دارم از adsl استفاده می کنم و بیشتر هم برای دانلود فیلم از تورنت. این طوری که این سایتهای تست سرعت می گویند، سرعت دانلود 430 به بالا و آپلود200 است. اما تورنت در ماه گذشته برای من حدود 10 و این روزها کمتر از 2 سرعت دارد. این تصویر دانلود فعلی من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مربوط به این تنظیم پورت که می گویید نیست؟ من از پورت توی این تاپیک فقط این دستگیرم شد که باید بروم به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به جای عدد آخر عددی که توی تنظیمات پورت خودم وجود دارد را وارد کنم (که کردم و ok کرد) چیز دیگری هم هست؟ لطفا کمکم کنید تا از این وضعیت اسف بار خارج شوم. در ضمن فایروال را هم خاموش کردم و فرقی نکرد
سرعت تورنت به خیلی عوامل ربط داره که مهمترین هاش
سرعت ارسال دیگران
سرعت دریافت دیگران
نصبت ارسال به دریافت دیگران
اولویت های ترکر
سرعت ارسال شما

هر کدوم از این موارد می تونه رو سرعت تورنت تاثیر بزاره

فن آوا یه کاری کرده نمیشه تورنت دانلود کرد! راه حلی می دونین؟ لطفا کمک کنین :37:
ای کاش می گفتی دقیقا چی کار کرده
پورت بسته
اختلال ایجاد کرده
چی کار کرده
(خودت بگو من از علم غیب راهنمایی کنم-تازه اگر بدونم)

سلام

شما کمک کنید ببینید میشه زد یا نه

یا مثل داستان گالیور که یارو میگفت

من میدونم نمیشه

شماهم این حرف رو میزنید

علان از قسمت اسکریپت های غیر از تورنت بچه ها دارن کار میکنن

ومشکل انچنانی هم ندارن

آدرس گزاشتم و کمک خواستم آدم نکشتیم که ؟

منم که نزدمت:41:
ولی شدنش میشه( نمونه هاش هم تو اینترنت هست):46:

Masoud.Neshat
21-11-2008, 13:13
☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺ ☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺ ☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻ ☻☺

mostafa javadi
22-11-2008, 13:06
این هم نتیجه تست من از سایتی که دوستمان گفت

Your ISP possibly rate limits your BitTorrent downloads. In our tests a TCP download achieved minimal 329 Kbps while a BitTorrent download achieved maximal 3 Kbps. You can find details

mostafa javadi
22-11-2008, 13:09
نه. اشتباه شد. مثل اینکه بر مبنای پورت های مختلف دسته بندی شده. با اجازه شما همه را اینجا می گذارم. به نظرتان باید پورتم را به آخری تغییر دهم؟

Is BitTorrent traffic on a well-known BitTorrent port (6881) throttled?

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The BitTorrent upload (seeding) worked. Our tool was successful in uploading data using the BitTorrent protocol.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Your ISP possibly rate limits your BitTorrent uploads. In our tests a TCP uploads achieved minimal 155 Kbps while a BitTorrent upload achieved maximal 40 Kbps. You can find details here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Inc.,1.6.0&btup0=104857&tcpup0=209390&btup1=104857&tcpup1=209715&btup2=104857&tcpup2=209715&btup3=104857#).
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The BitTorrent download worked. Our tool was successful in downloading data using the BitTorrent protocol.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Your ISP possibly rate limits your BitTorrent downloads. In our tests a TCP download achieved minimal 329 Kbps while a BitTorrent download achieved maximal 3 Kbps. You can find details here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Inc.,1.6.0&btup0=104857&tcpup0=209390&btup1=104857&tcpup1=209715&btup2=104857&tcpup2=209715&btup3=104857#).

Is BitTorrent traffic on a non-standard BitTorrent port (10009) throttled?

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The BitTorrent upload (seeding) worked. Our tool was successful in uploading data using the BitTorrent protocol.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Your ISP possibly rate limits your BitTorrent uploads. In our tests a TCP uploads achieved minimal 156 Kbps while a BitTorrent upload achieved maximal 33 Kbps. You can find details here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Inc.,1.6.0&btup0=104857&tcpup0=209390&btup1=104857&tcpup1=209715&btup2=104857&tcpup2=209715&btup3=104857#).
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The BitTorrent download worked. Our tool was successful in downloading data using the BitTorrent protocol.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Your ISP possibly rate limits your BitTorrent downloads. In our tests a TCP download achieved minimal 314 Kbps while a BitTorrent download achieved maximal 1 Kbps. You can find details here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Inc.,1.6.0&btup0=104857&tcpup0=209390&btup1=104857&tcpup1=209715&btup2=104857&tcpup2=209715&btup3=104857#).

Is TCP traffic on a well-known BitTorrent port (6881) throttled?

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] There's no indication that your ISP rate limits all downloads at port 6881. In our test, a TCP download on a BitTorrent port achieved at least 329 Kbps while a TCP download on a non-BitTorrent port achieved at least 314 Kbps. You can find details here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Inc.,1.6.0&btup0=104857&tcpup0=209390&btup1=104857&tcpup1=209715&btup2=104857&tcpup2=209715&btup3=104857#).
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] There's no indication that your ISP rate limits all uploads at port 6881. In our test, a TCP upload on a BitTorrent port achieved at least 155 Kbps while a TCP upload on a non-BitTorrent port achieved at least 156 Kbps. You can find details here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Inc.,1.6.0&btup0=104857&tcpup0=209390&btup1=104857&tcpup1=209715&btup2=104857&tcpup2=209715&btup3=104857#).

mostafa javadi
22-11-2008, 22:10
پست های قدیمی را تا صفحه صد تقریبا خواندم!(برای اینکه قدیمی ها فکر نکنند ما خیلی تنبلیم و میخواهیم لقمه را بجوند و...) مشکلم با سرعت تقریبا حل شده . (امیدوارم همینطوری بماند به خصوص با اکانت شبانه) اما حالا یک سوال داشتم. متاسفانه این ماجرای سایتهای خصوصی و عمومی هنوز کاملا دستم نیامده. چه طور باید سایتی که به درد ما میخورد را پیدا کنیم. آیا سایتهای خیلی اختصاصی هم هستند؟ مثلا سایتی که فقط روی فیلم های کلاسیک کار کند. از این حرفها دیگه

s_a_m4000
22-11-2008, 23:42
پست های قدیمی را تا صفحه صد تقریبا خواندم!(برای اینکه قدیمی ها فکر نکنند ما خیلی تنبلیم و میخواهیم لقمه را بجوند و...) مشکلم با سرعت تقریبا حل شده . (امیدوارم همینطوری بماند به خصوص با اکانت شبانه) اما حالا یک سوال داشتم. متاسفانه این ماجرای سایتهای خصوصی و عمومی هنوز کاملا دستم نیامده. چه طور باید سایتی که به درد ما میخورد را پیدا کنیم. آیا سایتهای خیلی اختصاصی هم هستند؟ مثلا سایتی که فقط روی فیلم های کلاسیک کار کند. از این حرفها دیگه
نه میشه گفت هست نه میشه گفت نیست ! (شاید هست و کسی نمیشناستش) ولی ترکر های خصوصی فایلهای درخواستی رو هم برای دانلود آپ میکنن.

zed2
23-11-2008, 09:40
متاسفانه من اینترنت درست ندارم تست کنم چجوری کار می کنه .ولی بر اساس چیزی که شما گذاشتین ظاهرا بر اساس پورت است که پورت بسته و باز کردن کار معمول شرکت ها است.تازه فایروال روی سیستم هم اگر این حرفم درست باشه روی نتایج تاثیر می زاره.

کارت درست بید:46:

نه میشه گفت هست نه میشه گفت نیست ! (شاید هست و کسی نمیشناستش) ولی ترکر های خصوصی فایلهای درخواستی رو هم برای دانلود آپ میکنن.

در کامل کردن حرف دوستمان این ترکر های خصوصی قوانین خاصی دارن تا هم از بی سید موندن فایل جلوگیری کنن و هم سرعت معمولا مناسب بدن و اینکه چک می کنن فایل هاشون هم فیک نباشه.اگر کسی هم ان قوانین رو رعایت نکنه بن می کننش .

Honradez
23-11-2008, 22:59
سلام دوستان. خسته نباشيد.

مجلات و Ebookها رو - بصورت تورنت - از كدوم سايت مي‌شه دانلود كرد؟

سپاسگزارم. تندرست باشيد. :46:

Nevissande
23-11-2008, 23:09
چرا در اين فروم در مورد پروتوكل Gnutella ( كه يكي از معروفترين كلاينت هايش Limewire است ) بحثي نشده؟!!

arash66_2m
24-11-2008, 10:09
سلام دوستان. خسته نباشيد.

مجلات و Ebookها رو - بصورت تورنت - از كدوم سايت مي‌شه دانلود كرد؟

سپاسگزارم. تندرست باشيد. :46:

از هر سایت تورنتی میشه پیدا کرد..
به راحتی اسم مجلات رو سرچ کنید تا براتون پیدا کنه.
اگه از demonoid استفاده می کنید که راحت می تونید پیدا کنید که سایت مرجع مدلی هست بیشتر جنبه عمومی داره تا خصوصی و اگه نه که می تونید از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید استفاده کنید.

Honradez
24-11-2008, 21:02
از هر سایت تورنتی میشه پیدا کرد..
به راحتی اسم مجلات رو سرچ کنید تا براتون پیدا کنه.
اگه از demonoid استفاده می کنید که راحت می تونید پیدا کنید که سایت مرجع مدلی هست بیشتر جنبه عمومی داره تا خصوصی و اگه نه که می تونید از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید استفاده کنید.
خيلي ممنون آرش جان.

Demonoid سايت خوبيه ولي مثلا من اگه بخوام توش بدنبال مجلۀ World Soccer بگردم، هيچي نداره! اين ‌Isohunt خوب بود ممنون. كلا سايتي نيست كه موضوعش كتابهاي الكترونيكي و مجلات باشه؟

اين Bitme.org جريانش چيه؟ آيا مي‌تونم يك دعوتنامه داشته باشم؟

بسيار سپاسگزارم. تندرست باشيد و ببخشيد از اينكه وقتتون رو گرفتم. :10::46:

Nevissande
24-11-2008, 21:06
تنظيمات UTorrent من:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

zed2
24-11-2008, 22:21
چرا در اين فروم در مورد پروتوكل gnutella ( كه يكي از معروفترين كلاينت هايش limewire است ) بحثي نشده؟!!

خوب اخه کسی معرفی اش نکرده یک تاپیک بزن و معرفی بکن شاید کاربراش پیدا بشن( و همچنین کاربرای جدید بیان)

arash66_2m
25-11-2008, 09:05
خيلي ممنون آرش جان.

Demonoid سايت خوبيه ولي مثلا من اگه بخوام توش بدنبال مجلۀ World Soccer بگردم، هيچي نداره! اين ‌Isohunt خوب بود ممنون. كلا سايتي نيست كه موضوعش كتابهاي الكترونيكي و مجلات باشه؟

اين Bitme.org جريانش چيه؟ آيا مي‌تونم يك دعوتنامه داشته باشم؟

بسيار سپاسگزارم. تندرست باشيد و ببخشيد از اينكه وقتتون رو گرفتم. :10::46:

اونجا دعوتنامه میخواد که من ندارم من بیشتر از torrent-damage استفاده می کنم که سرعتش خیلی عالی هست ...
+
در ضمن اینجا رو داشته باشین من این 2-3 روز آینده یه چیزهایی اونجا خواهم نوشت که مطمئنا به دردتون میخوره !:5:

یه چند ماهی میشه خوابیده ولی به خاطر شما آپش می کنم !:18::31:

Honradez
25-11-2008, 19:50
اونجا دعوتنامه میخواد که من ندارم من بیشتر از torrent-damage استفاده می کنم که سرعتش خیلی عالی هست ...
+
در ضمن اینجا رو داشته باشین من این 2-3 روز آینده یه چیزهایی اونجا خواهم نوشت که مطمئنا به دردتون میخوره !:5:

یه چند ماهی میشه خوابیده ولی به خاطر شما آپش می کنم !:18::31:
ok. ممنون.

تندرست باشيد و پيروز. :46:

sajey
25-11-2008, 22:31
سلام دوستان من
ببخشید من یک مشکل دارم با بعضی از سایتهای شخصی ترنت که از سیتهایی که قبلا دانلود میکردم سرعت عالی بود ولی حالا سرعت خیلی کم شده
سیدر عالی داره 100 یا بیشتر ولی با این سایتهایی که جدیدن مشکل پیداکردم در نرم افرا utorrent قسمت logger مینویسه hash check ولی سایتهای دیگه که دانلود میکنم مشکل دانلود و hash check ندارم و عالی دانلود می کنه.
ببخشید اصلا این hash رو کسی میتونه کاملا توضیح بده.
ممنون میشم مرا یاری کنید.
پیشاپیش سپاسگذارم

gooofy_2005
26-11-2008, 19:43
سلام به همگي . داتك يك ماهه كه پرتهاي ترنت رو بسته . به من كه گفتن ديگه بازش نميكنند . لطفا راهنماييم كنيد چي كار كنم . من از adsl 256kb استفاده ميكنم . دو ساله دانلودم رو 25kb هست ولي يك ماهه از 0 و 1 بالا تر نرفته .

zed2
27-11-2008, 17:59
سلام دوستان من
ببخشید من یک مشکل دارم با بعضی از سایتهای شخصی ترنت که از سیتهایی که قبلا دانلود میکردم سرعت عالی بود ولی حالا سرعت خیلی کم شده
سیدر عالی داره 100 یا بیشتر ولی با این سایتهایی که جدیدن مشکل پیداکردم در نرم افرا utorrent قسمت logger مینویسه hash check ولی سایتهای دیگه که دانلود میکنم مشکل دانلود و hash check ندارم و عالی دانلود می کنه.
ببخشید اصلا این hash رو کسی میتونه کاملا توضیح بده.
ممنون میشم مرا یاری کنید.
پیشاپیش سپاسگذارم

این هش مقدار حجمی که طی انتقال از اینترنت پس از چک کردن نرم افزار برای سالم بودن ان حجم است که وقتی سالم نباشه دوباره درخواست میده تا بگیره و قبلی رو هش می کنه

سلام به همگي . داتك يك ماهه كه پرتهاي ترنت رو بسته . به من كه گفتن ديگه بازش نميكنند . لطفا راهنماييم كنيد چي كار كنم . من از adsl 256kb استفاده ميكنم . دو ساله دانلودم رو 25kb هست ولي يك ماهه از 0 و 1 بالا تر نرفته .

اول از همه تو فایروال و روتر تنظیم کردی؟
اگر بسته باشه باید رندم پورت بزنی تا پورت هایی که باز موندن رو استفاده کنی.
(

gooofy_2005
27-11-2008, 23:10
ممنون از جوابت zed2 جان . اره رندم پرتها رو انتخاب كردم ولي متسفانه به نتيجه نرسيدم . در مورد تنظيمات روتر و فايروال هم چيزي نمي دونم مربوط به من ميشه يا isp ؟

zed2
28-11-2008, 14:45
ممنون از جوابت zed2 جان . اره رندم پرتها رو انتخاب كردم ولي متسفانه به نتيجه نرسيدم . در مورد تنظيمات روتر و فايروال هم چيزي نمي دونم مربوط به من ميشه يا isp ؟
فکر کنم تا حدودی بدونم مشکل شما چیه.
اول از همه رندوم پورت رو تو نرم افزار بردار یک پورت ثابت بده بعد هم برو فایروال و روتر مودم adsl رو بر اساس مدلش پیدا کن و انجام بده
این لینک هم برو بخش اخرش برای تنظیمات روتر و فایروال است که می تونی ازش استفاده کنی.

mrmostafa
28-11-2008, 19:44
آقا من دانلود میکنم اصلا هیچی سرعت ندارم با --- دارم این کار رو میکنم اینجوریه تازه. آخه آی اس پی ها میگن پورت رو بستن

zed2
28-11-2008, 23:59
آقا من دانلود میکنم اصلا هیچی سرعت ندارم با --- دارم این کار رو میکنم اینجوریه تازه. آخه آی اس پی ها میگن پورت رو بستن
همه پورت هارو نمی تونن ببندن چون انوقت دیگر نمیشه از اینترنت استفاده کرد.باید دونبال پورت های باز باشی)البته بعد از تنظیمات)

Marmoulak
01-12-2008, 22:28
با سلام

راستش حجم این تاپیک که زیاد هست یکی که می دونه بهم بگه چطوری سرعت دانلودم رو ببرم بالا ! من DSL512 دارم نامحدود هم هست توی سایت Demonid هم عضو هستم یکی راهنماییم کنه !

با تشکر

zed2
02-12-2008, 12:45
با سلام

راستش حجم این تاپیک که زیاد هست یکی که می دونه بهم بگه چطوری سرعت دانلودم رو ببرم بالا ! من DSL512 دارم نامحدود هم هست توی سایت Demonid هم عضو هستم یکی راهنماییم کنه !

با تشکر
اصلا دونبال این روش ها تو ترکر های خصوصی نباش که بن میشی و احتمال اینکه ip هایی که استفاده کردی بره تو لیست سیاه هم زیاده.
در حالت عادی رو ترکر های عمومی بعضی نرم افزار های تورنت دستکاری شده (و خارج کردن از حالت استاندارد )می تونن با گول زدن نرم افزار های دیگر( موقع ارتباط ) و ترکر در ضمینه بالا بردن رتبه کار کنن که معمولا هم ترکر ها بعد از یک مدت اینها رو تو لیست سیاه می زارن.

fnouri
03-12-2008, 19:57
با سلام خدمت دوستان
من تازه افتادم تو خط تورنت:31: دنبال مطلب ميگشتم رسيدم به اين تاپيك ايول دمتون گرم خيلي با حاله:5:
اما اينهمه صفحه رو خوندن عمر نوح ميخواد:41: پيشنهاد ميدم از اساتيد و مديران كه يه جمع بندي براي ما تازه واردا داشته باشن تا ما هم بتونيم از ماحصل اين تجربيات عزيزان استفاده كنيم:31:
باتشكر:10:

s_a_m4000
03-12-2008, 21:32
با سلام خدمت دوستان
من تازه افتادم تو خط تورنت:31: دنبال مطلب ميگشتم رسيدم به اين تاپيك ايول دمتون گرم خيلي با حاله:5:
اما اينهمه صفحه رو خوندن عمر نوح ميخواد:41: پيشنهاد ميدم از اساتيد و مديران كه يه جمع بندي براي ما تازه واردا داشته باشن تا ما هم بتونيم از ماحصل اين تجربيات عزيزان استفاده كنيم:31:
کلا پست اول همه چیز هست.
به همین زودیا هم من میخواهم یه لست جامع بزنم .....

Ali-ss
04-12-2008, 15:03
آقا دستت درد نکنه حالا که داری ساماندهیش می کنی تعدادی از سایتهای جستجو فایل های تورنت هم بزار البت هبه شرطی که به روز باشند و هر از چند ماه تجدید قوا بشه!

Marmoulak
04-12-2008, 22:08
اصلا دونبال این روش ها تو ترکر های خصوصی نباش که بن میشی و احتمال اینکه ip هایی که استفاده کردی بره تو لیست سیاه هم زیاده.
در حالت عادی رو ترکر های عمومی بعضی نرم افزار های تورنت دستکاری شده (و خارج کردن از حالت استاندارد )می تونن با گول زدن نرم افزار های دیگر( موقع ارتباط ) و ترکر در ضمینه بالا بردن رتبه کار کنن که معمولا هم ترکر ها بعد از یک مدت اینها رو تو لیست سیاه می زارن.

دوست عزیز من از تنظیمات نمی دونم ! می دونم چطوری تورنت پیدا کنم و بزارم تو صف دانلود ولی حالا اصلا دانلود نمی کنه خودت راهنمایی لازم رو انجام بده !

با تشکر

zed2
05-12-2008, 10:16
با سلام خدمت دوستان

کلا پست اول همه چیز هست.
به همین زودیا هم من میخواهم یه لست جامع بزنم .....

آقا دستت درد نکنه حالا که داری ساماندهیش می کنی تعدادی از سایتهای جستجو فایل های تورنت هم بزار البت هبه شرطی که به روز باشند و هر از چند ماه تجدید قوا بشه!

ببخشید پس من خلاصه مطالبی که تا حالا جمع کردم و مدیر بخش گذاشته تو پست اول( به صورت لینک در اخر مقاله )
معرفی تورنت و جواب به بعضی از مشکلات

مشکل داره؟؟؟ درسته هنوز لینک این سایت ها جستجحو اش رو نزاشتم ولی مطالب کاملی در مورد تنظیمات و مشکلاتی که تا حالا بوده گذاشتم:19:

دوست عزیز من از تنظیمات نمی دونم ! می دونم چطوری تورنت پیدا کنم و بزارم تو صف دانلود ولی حالا اصلا دانلود نمی کنه خودت راهنمایی لازم رو انجام بده !

با تشکر

چند تصویر از نرم افزار (بخش اصلی و بخش ترکر و بخش peer ها و seed ها ) بزار ببینم . فایلی هم که داری دانلود می کنی لینک تورنتش رو بده بررسی کنم.
از

هم چند تا تست بگیر بزار اینجا (برای پینگ و میانگین سرعت)

Ali-ss
05-12-2008, 11:11
ما هم نگفتیم مطالب شما مشکل داره دوست عزیز
با اینکه اولین بار هست دارم با تورنت کار می کنم اما شکر خدا در دانلود مشکل خاصی نداشتم
مشکل اصلی من با سایت های جستجوی فایل های تورنت هست که اونجا هم مطرح کردم و تقاضام رو دوباره تکرار می کنم که حتما سایتهایی که قرار هست بگذارید هر از مدتی به روز بشه چون بعضی هاش بعد از مدتی یوزرهاش کم می شه و فایده ای نداره

Ali-ss
05-12-2008, 11:13
یک سئوال به نظر می رسه سرعت دریافت فایل ها در تورنت بالاتر هست درسته؟
مثلا یک فایل 200 مگی با ای دی اس ال من لااقل 2 روز دورش بودم بگیرمش اما با تورنت یک روزه می شه گرفتش با اینکه مثلا سرعت دریافت رو 11 کیلو بر ثانیه می زنه

s_a_m4000
05-12-2008, 12:10
ببخشید پس من خلاصه مطالبی که تا حالا جمع کردم و مدیر بخش گذاشته تو پست اول( به صورت لینک در اخر مقاله )

مشکل داره؟؟؟ درسته هنوز لینک این سایت ها جستجحو اش رو نزاشتم ولی مطالب کاملی در مورد تنظیمات و مشکلاتی که تا حالا بوده گذاشتم:19:

منظور من یه فهرست از پستهای کاربردی بود عزیز

یک سئوال به نظر می رسه سرعت دریافت فایل ها در تورنت بالاتر هست درسته؟
مثلا یک فایل 200 مگی با ای دی اس ال من لااقل 2 روز دورش بودم بگیرمش اما با تورنت یک روزه می شه گرفتش با اینکه مثلا سرعت دریافت رو 11 کیلو بر ثانیه می زنه
حداکثر سرعت تورنت همون سرعتی هست که شما خریدین منتها برنامه های دانلود از تورنت می تونند حداکثر پهنای باند رو استفاده کنند

S A M
05-12-2008, 14:01
سلام
من یه مشکلی پیدا کردم و اون اینه که هرچی میخوام دانلود کنم ارور میده
نرم افزار من utorrnet هستش ، من تمام سایت هارو تست کردم ... ولی بازم ارور میده
مثلا هنوز به 1 درصد نمیرسه که این ارور پایین صفحه دکستاپ میادش
مرسی
محمد

fnouri
05-12-2008, 14:08

چند تصویر از نرم افزار (بخش اصلی و بخش ترکر و بخش peer ها و seed ها ) بزار ببینم . فایلی هم که داری دانلود می کنی لینک تورنتش رو بده بررسی کنم.
از

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهم چند تا تست بگیر بزار اینجا (برای پینگ و میانگین سرعت)

ضمن تشكر تمامي مطالب مربوط به اون پستو خوندم

دستت درد نكنه ولي ميخواستم اگه ممكنه يه خورده اطلاعات بيشتري داشته باشم من از صبانت اكانت دارم و تمامي دانلودهامو براي شبانه تنظيم ميكنم ولي خود برنامه تورنت كه مال من ورژن v1.8.1 (build 12639) هستش شروع به دانلود نميكنه نميدونم مشكلم چيه فكر ميكنم تنظيماتم مشكل داشته باشن در ضمن سرعت آپلودم از دانلودم زياده نميدونم چيكار كنم باتشكر

MESHKIPOSH
05-12-2008, 15:28
من یه سوالی دارم
میخواستم بپرسم ما وقتی یه فایل رو دانلود میکنیم حتما باید صبر کنیم تا آپلود هم بشه ؟؟؟ برای چی ؟ میشه آپلود نکرد و فقط دریافت کرد ؟

Marmoulak
05-12-2008, 20:36
دوست عزیز این تصویر بخش ترکرها هست :

بقیه هم که گفتی بزار سفید بودن !

zed2
06-12-2008, 12:57
سلام
من یه مشکلی پیدا کردم و اون اینه که هرچی میخوام دانلود کنم ارور میده
نرم افزار من utorrnet هستش ، من تمام سایت هارو تست کردم ... ولی بازم ارور میده
مثلا هنوز به 1 درصد نمیرسه که این ارور پایین صفحه دکستاپ میادش
مرسی
محمد
هیچ چیزی که بنظرت باعث عدم اجازه دانلود میشه پیدا نکردی؟:13:

ضمن تشكر تمامي مطالب مربوط به اون پستو خوندم

دستت درد نكنه ولي ميخواستم اگه ممكنه يه خورده اطلاعات بيشتري داشته باشم من از صبانت اكانت دارم و تمامي دانلودهامو براي شبانه تنظيم ميكنم ولي خود برنامه تورنت كه مال من ورژن v1.8.1 (build 12639) هستش شروع به دانلود نميكنه نميدونم مشكلم چيه فكر ميكنم تنظيماتم مشكل داشته باشن در ضمن سرعت آپلودم از دانلودم زياده نميدونم چيكار كنم باتشكر
ناراحت نشو ولی مشکل پورت که نداری؟
چجوری تنظیم کردی اگر امکان پذیر است بگو.
(اتصال رو حدس می زنم بریج کردی تو تورنت چجوری تنظیم کردی)
تورنتی که داری دانلود می کنی چیه و چند تا سید و پییر داره.چه تعداد بهت وصل می شن.
ترکر هات سالم است یا نه؟
هیچ کامنتی از کاربرهای دیگر در مورد ان ترونت نبوده؟

من یه سوالی دارم
میخواستم بپرسم ما وقتی یه فایل رو دانلود میکنیم حتما باید صبر کنیم تا آپلود هم بشه ؟؟؟ برای چی ؟ میشه آپلود نکرد و فقط دریافت کرد ؟
شما پایه تورنت رو که بردی زیر سوال:27:
تو تورنت هیچ سروری معمولا نیست.ما یعنی من و شما و تمام کسایی که که داریم دریافت می کنیم عملا داریم فایلی که روی سیستم های کاربرهای دیگر مشخص شده رو می گیریم و به همین خاطر باید ارسال کنیم تا تورنت کار کنه.اگر ارسال نکنی مطمئن باش تو لیست اولویت های ترکر و نرم افزار های دیگر می ری پایینتر و سرععت کمتری می گیری.از انجایی که تو تجروبیات دیگران دیدم معمولا هر چی بیشتر ارسال بتونی بکنی معمولا دریافت بیشتری داری(گرچه موارد نقض هم دیدم).در ضمن اگر روی یک ترکر میانگین ارسالت بیشتر باشه احتمال اینکه تو تورنت های دیگر هم سرعت بیشتر داشته باشی بیشتر میشه(تو بعضی خصوصی ها این مورد رو بیشتر دیدم)

دوست عزیز این تصویر بخش ترکرها هست :

بقیه هم که گفتی بزار سفید بودن !

فکر کنم داری رو حالت dht دریافت می کنی چون از دو تا ترکر فایل یکیش از کار افتاده و دیگری هم ادرسش اشکال دارد.یعنی عملا ترکر برای تورنت نداری.تو این وضعیت معمولا سرعت نا مشخصه چون همه مستقیم به نزدیکترین و پر سرعت ترین فرد ها وصل می شن که عملا باعث میشه سرعت اصلا معلوم نباشه .ممکنه یک لحظه با حداکثر سرعت دریافت کنی ولی لحظه بعد سرعتت زیر 1 کیلوبایت بشه.
پیشنهادی که بهت می تونم بدم اینه که دونبال ترکر های جدید برای فایل بگرد( شاید پیدا کنی)

S A M
06-12-2008, 15:23
هیچ چیزی که بنظرت باعث عدم اجازه دانلود میشه پیدا نکردی؟
نــــــــچ

MESHKIPOSH
06-12-2008, 19:36
مرسی ZED2
ولی اینطور که من فهمیدم وقتی یه فایلی دانلود میکنیم باید صبر کنیم تا فایل رو آپلود هم بکنیم درسته ؟؟؟؟
و اگه اینطوری باشه یعنی برای دانلود یه فایل 5 مگی اگه 5 دقیقه وقت میذاشتیم حالا باید 10 دقیقه تقریبا وقت بذاریم دیگه ؟؟؟؟
نمیدونم اساس جملات بالام درسته یا نه ! ولی اگه درسته پس چه مزیتی داره این تورنت ؟؟؟؟ اگه جستجو کنیم و لینک مستقیم پیدا کنیم که خیلی راحت تریم و معمولا هم کمتر وقت صرف میشه .... ضمن اینکه دیگه نگرانه اون پارامترهای تورنت برای سرعت بیشتر ( مثل تعداد دانلود کننده و آپلود کننده ها ) هم نیستیم .این یک
دو هم اینکه مثلا راپید شیر که همه فایلی توش پیدا میشه دیگه درسته ؟ خوب اگه از اکانت رایگانش هم استفاده کنیم فکر میکنم تو بعضی مواقع سرعت دانلود بهتر از تورنت باشه که !!!!!!!
سه هم اینکه نمیدونم بذارم به حساب شانسم یا ... من یه برنامه win rar از تورنت گرفتم که بعد از نصب فهمیدم که یه ویروس هست و مجبور شدم سریع پاک سازی و ویندوز عوض کردن و ..... این چیز ها هم باید در تورنت زیاد باشه نه ؟؟؟؟؟؟

MESHKIPOSH
06-12-2008, 19:40
یه سوال دیگه هم بعد از اینکه لطف کردین و جواب سوالات منه تازه کار در تورنت ( 2-3 روزه باهاش کار میکنم ) در پست قبل رو دادید دارم
!
در مورد ویروس هم میشه توضیح بدید که چطور میشه دانلود فایل های ویروسی و مخرب رو به حداقل رسوند ؟؟؟؟
چطور منم هم میتونم یه فایل رو در تورنت share کنم ؟؟؟؟؟
سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم ( شایدم بلد نیستم درست سرچ کنم )
محبوب ترین سایت تورنت در بین بچه های ایرانی و فارسی زبون کدوم سایته ؟؟؟؟

خیلی خیلی عذر میخوام که اینهمه سوال کردم واقعا معذرت میخوام بچه ها زیادی وقتتون گرفته میشه ، شرمنده

s_a_m4000
06-12-2008, 22:03
مرسی ZED2
ولی اینطور که من فهمیدم وقتی یه فایلی دانلود میکنیم باید صبر کنیم تا فایل رو آپلود هم بکنیم درسته ؟؟؟؟
و اگه اینطوری باشه یعنی برای دانلود یه فایل 5 مگی اگه 5 دقیقه وقت میذاشتیم حالا باید 10 دقیقه تقریبا وقت بذاریم دیگه ؟؟؟؟
نمیدونم اساس جملات بالام درسته یا نه ! ولی اگه درسته پس چه مزیتی داره این تورنت ؟؟؟؟ اگه جستجو کنیم و لینک مستقیم پیدا کنیم که خیلی راحت تریم و معمولا هم کمتر وقت صرف میشه .... ضمن اینکه دیگه نگرانه اون پارامترهای تورنت برای سرعت بیشتر ( مثل تعداد دانلود کننده و آپلود کننده ها ) هم نیستیم .این یک
دو هم اینکه مثلا راپید شیر که همه فایلی توش پیدا میشه دیگه درسته ؟ خوب اگه از اکانت رایگانش هم استفاده کنیم فکر میکنم تو بعضی مواقع سرعت دانلود بهتر از تورنت باشه که !!!!!!!
سه هم اینکه نمیدونم بذارم به حساب شانسم یا ... من یه برنامه win rar از تورنت گرفتم که بعد از نصب فهمیدم که یه ویروس هست و مجبور شدم سریع پاک سازی و ویندوز عوض کردن و ..... این چیز ها هم باید در تورنت زیاد باشه نه ؟؟؟؟؟؟
همئنطور که خودتون هم گفتین اساس جملتون درست نیست!
شما مجبور به آپلود نیستید! در ترکر های عمومی!
ولی در ترکرهای خصوصی برای اینکه بن نشید بایستی ratio بالایی داشته باشین وتنها راه اینکار برای ماها فقط آپلود هست..

Marmoulak
06-12-2008, 23:09
دوست عزیز از راهنماییت ممنون ! ولی من این فایلی رو که گرفتم امین جان مدیر تالار فیلم هم یه بار بهم داده ! خودش هم میگه مشکلی نداره ! در ضمن اگه میشه منو راههنمایی کن چطوری دو تا ترکر خوب بدست بیارم ! خواهش می کنم تا این فیلم دارم نایت بازار تورنتش داغه می خوام دانلودش کنم !

MESHKIPOSH
07-12-2008, 00:03
در مورد ویروس میشه توضیح بدید که چطور میشه دانلود فایل های ویروسی و مخرب رو به حداقل رسوند ؟؟؟؟
ترکر چیه ؟؟؟؟؟
و اینکه کلا مزیت تورنت رو نسبت به دانلود عادی در اینترنت نفهمیدم ؟؟؟

A-H Entertainment
07-12-2008, 08:02
سلام .
راستش دنبال دعوت نامه underground-gamer.com می گردم. اگر کسی داشت لطف کنه و PM بده.
با تشکر...

ویرایش : مشکلم حل شد.

fnouri
08-12-2008, 18:20
ناراحت نشو ولی مشکل پورت که نداری؟
چجوری تنظیم کردی اگر امکان پذیر است بگو.
(اتصال رو حدس می زنم بریج کردی تو تورنت چجوری تنظیم کردی)
تورنتی که داری دانلود می کنی چیه و چند تا سید و پییر داره.چه تعداد بهت وصل می شن.
ترکر هات سالم است یا نه؟
هیچ کامنتی از کاربرهای دیگر در مورد ان ترونت نبوده؟

ببخشيد منظورتون منم يا اون يكي دوستمون:20: در ضمن ميخوام از برنامه Azureus Vuze هم استفاده كنم ولي بلد نيستم تو اين زمينه هم اگه ميشه كمي راهنمائي ام كنيد:31:

Marmoulak
08-12-2008, 22:26
دوست عزیز zed2 پس حالا که به کمکت نیاز داریم ! کجایی !

راستی یه نکته خیلی مهم هم که متوجه شدم مثل اینکه پورت تورنتم بسته است ! از قسمت تست پورتش فهمیدم ! رفتم که طبق دستورات سایت portforwarding پورت مورد نظر رو باز کنم که دیدم رمز روتر رو ندارم فقط یه رمز دارم که وقتی می رم داخل روتر اون قسمت nat رو نداره با user وارد میشم ! حقیقتش تو شهر ما فعلا این ISP هست که ADSL خوب ارایه می ده ! البته خوب هم نه خیلی بد آخه خیلی باهاش درگیری دارم یا دانلود رو محدود می کنه یا سایت های دانلود رو ----- می کنه و ... که بعد از دعوای آخری باهاش بهتر شده ! برا همین حالا نمی خوام بهش رو بزنم که رمز admin روتر رو بده ! و گرنه دیگه از فردا هر مشکلی که پیش بیاد میگه تقصیر خودته ! و دیگه بهونه دادم دستش ! شما که خودن آخر شبکه هستی یه جوری بهم بگو این پورت لعنتی رو باز کنم و بتونم از تورنت دانلود کنم ! در ضمن کار ما با اینترنت خیلی حساس هست می خواستم ببینم اگه این پورت رو باز کنیم مشکل امنیتی بوجود نمیاره !

با تشکر

avecina.ir
09-12-2008, 09:09
سلامم علت این اختار چیه که میاد امروز بی دلیل هی میومد برای بعضی تورنتها.منم مجبور بودم بطور دستی دوباره ریزیوم کنم.چندین مرتبه تکرار میشد

zed2
09-12-2008, 15:59
نــــــــچ
فایلی که داری میگری تک فایل است یا چند فایلی؟حجم قایلهات چه قدره
ببین مسیری که ادرس ذخیره شدن دادی ( برای فرمت ntfs ) محدودیتی برای نوشتن روی ان بخش نداره؟

مرسی ZED2

همئنطور که خودتون هم گفتین اساس جملتون درست نیست!
شما مجبور به آپلود نیستید! در ترکر های عمومی!
ولی در ترکرهای خصوصی برای اینکه بن نشید بایستی ratio بالایی داشته باشین وتنها راه اینکار برای ماها فقط آپلود هست..

در حالت کلی اگر بزارین یکم سیتر باشین می تونه در افزایش عمر فایل تورنت بیشتر کمک کنه و همچنین سرعت بیشتری دیگران بگیرن.من در حالت عادی اگر تورنت برای دانولد نداشته باشم (البته جدیدا چون هاردم سکته کرد هیچی فایل ندارم )شبها می زارم اپلود بکنه.
در مورد مزیت تورنت .تو تورنت دیگر مسائل پاک شدن فایل رو سرور نداریم چون عمل سروری وجود نداره و فایل دست خود کاربرها است.تمام فایل هایی که شما تو اینترنت و مخصوصا تو رپیدشیر می بینید قبلش تو تورنت ارائه شده و بعدش تو رپید رفته.

در مورد بخش سوم تو عمومی ها حتما بخش کامنت های سایت در مورد ان تورنت رو بخونید که اطلاعات کاملی است و معمولا کاربر ها در صورت دیدن این موارد اینها رو می گن.
البته باید به این نکته هم توجه داشته باشید که بعضی کرک های نرم افزار ها به طور اشتباه هم به عنوان مورد دار توسط نرم افزار های امنیتی شناسایی میشن.تک توک مواردی هم به طور درست.حالا مورد شما هم اینطوری شده
یک نکته دیگر اینکه این اتفاق هنوز برای من رخ نداده (شاید چون خیلی به امنیت توجه می کنم)

یه سوال دیگه هم بعد از اینکه لطف کردین و جواب سوالات منه تازه کار در تورنت ( 2-3 روزه باهاش کار میکنم ) در پست قبل رو دادید دارم
!
در مورد ویروس هم میشه توضیح بدید که چطور میشه دانلود فایل های ویروسی و مخرب رو به حداقل رسوند ؟؟؟؟
چطور منم هم میتونم یه فایل رو در تورنت share کنم ؟؟؟؟؟
سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم ( شایدم بلد نیستم درست سرچ کنم )

خیلی خیلی عذر میخوام که اینهمه سوال کردم واقعا معذرت میخوام بچه ها زیادی وقتتون گرفته میشه ، شرمنده

تو مورد اول که بیشتر از سایت های مطمئن تورنت بگیرین و همچنین کامنت های کاربر های دریافت کننده فایل رو هم در مورد تورن تها بخونین که معمولا این موارد رو می نویسن .همچنین تو عمومی ها پیشنهاد می شه که قایل های چند پارتی و زیپ شده رو هم دریافت نکنن چون اجتمال فیک بودن و موارد دیگر توش زیاد.(البته زیپ هارو بیشتر تو حجم های بزرگ می بینید)
تو هیچ کجا محبوب نداریم چون هر سایت تورنتی بسته به کاربراش تعدادی از فایل هارو داره و ممکنه تو یک سایت تورنتی نباشه وتو دیگری باشه.

دوست عزیز از راهنماییت ممنون ! ولی من این فایلی رو که گرفتم امین جان مدیر تالار فیلم هم یه بار بهم داده ! خودش هم میگه مشکلی نداره ! در ضمن اگه میشه منو راههنمایی کن چطوری دو تا ترکر خوب بدست بیارم ! خواهش می کنم تا این فیلم دارم نایت بازار تورنتش داغه می خوام دانلودش کنم !

من معمولا روشم اینه که تو عمومی های دیگر دونبال تورنت های مشابه می گردم بعد می بینم فایل ها یکی است یا نه اگر بود ترکر هارو بررسی می کنم.اگر فرق داشت ترک جدید رو اضافه می کنم.
البته این روش یک بدی داره که سایت ها معمولا یک ترکر رو نشون میدن و برای دیدن بقیه یا باید کامنت گذاشت یا لیست ترکر های قبلی رو یکجا کپی کرد و بعد تورنت جدید رو اجرا کرد و لیست قبلی رو هم کنار لیست جدید گذاشت.تو جاهای مختلف دیدم که یک نرم افزار هست که می تونی تورنت رو بدی و ترکر های توش رو دید و ویرایش کرد وی هنوز پیدا نکردم خودم تا بدم بهتون

ببخشيد منظورتون منم يا اون يكي دوستمون:20: در ضمن ميخوام از برنامه Azureus Vuze هم استفاده كنم ولي بلد نيستم تو اين زمينه هم اگه ميشه كمي راهنمائي ام كنيد:31:

نرم افزار خوبیه ( البته من چون کلا تمام نرم افزار هام مگس وزنه اینو نصب نکردم) ولی کسایی که استفاده کردن ازش راضی بودن.مشکلت تنظیمات داری بگو( اگر تصویر بزاری شاید من هم بتونم کمکت کنم)تا دوستانی که بلدن راهنمایی ات کنن

دوست عزیز zed2 پس حالا که به کمکت نیاز داریم ! کجایی !

راستی یه نکته خیلی مهم هم که متوجه شدم مثل اینکه پورت تورنتم بسته است ! از قسمت تست پورتش فهمیدم ! رفتم که طبق دستورات سایت portforwarding پورت مورد نظر رو باز کنم که دیدم رمز روتر رو ندارم فقط یه رمز دارم که وقتی می رم داخل روتر اون قسمت nat رو نداره با user وارد میشم ! حقیقتش تو شهر ما فعلا این ISP هست که ADSL خوب ارایه می ده ! البته خوب هم نه خیلی بد آخه خیلی باهاش درگیری دارم یا دانلود رو محدود می کنه یا سایت های دانلود رو ----- می کنه و ... که بعد از دعوای آخری باهاش بهتر شده ! برا همین حالا نمی خوام بهش رو بزنم که رمز admin روتر رو بده ! و گرنه دیگه از فردا هر مشکلی که پیش بیاد میگه تقصیر خودته ! و دیگه بهونه دادم دستش ! شما که خودن آخر شبکه هستی یه جوری بهم بگو این پورت لعنتی رو باز کنم و بتونم از تورنت دانلود کنم ! در ضمن کار ما با اینترنت خیلی حساس هست می خواستم ببینم اگه این پورت رو باز کنیم مشکل امنیتی بوجود نمیاره !

با تشکر
در دانشگاه...دانشگاه بهمون اینترنت نمی ده وصل شیم نمی تونم زود به زود بیاد( انقدر خسیس هستن که شرکت مخابرات امد برامون کیوسک های اینترنتی گذاشته تا بچه ها استفاده کنن.)
بدون تغییرات تو بخش فایروال روتر نمیشه پورت رو باز کرد.تازه بعد از باز کردن تو رورت مرحله بعد پیدا کردن پورت باز درهisp است که باید تمامش رو پک کنی تا باز ها پیدا شن.
مدلش چی هست؟(شاید پسوردش از این پیش فرض های باشه و بشه پیدا کرد)

سلامم علت این اختار چیه که میاد امروز بی دلیل هی میومد برای بعضی تورنتها.منم مجبور بودم بطور دستی دوباره ریزیوم کنم.چندین مرتبه تکرار میشد

می گه مقدار کافی برای پروسه تورنت وجود نداره( هان!؟!!؟!؟)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم منظورش اینه که تو cpu نمی تونه پورسه کافی بهش داده بشه.اولین باره چنین چیزی می بینم.
فعلا چیزی که به ذهنم می رسه تو تنظیمات کاربری وینودز احتمالا محدودیت وجود داره .ویندوزت چیه و چه تنظماتی روش انجام دادی

Marmoulak
09-12-2008, 16:09
دوست عزیز من مدل مودمم Asus - AM602 هست ! راستش برا پیدا کردن ترکر هم دقیق متوجه نشدم !
این لینک تورنتی هست که می خوام بگیرمش ! خودت چکش کن ببین !

هر جوری که کمکم کنی تا این تورنت من راه بیوفته ممنونت میشم

با تشکر

fnouri
09-12-2008, 20:36
دوست عزیز من مدل مودمم Asus - AM602 هست ! راستش برا پیدا کردن ترکر هم دقیق متوجه نشدم !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر جوری که کمکم کنی تا این تورنت من راه بیوفته ممنونت میشم

با تشکر

دوست عزيز با اجازه تون من اون لينكتونو ورداشتم:31: امتحان كردم خيلي راحت دانلود شد:20: البته من از برنامه uTorrent ورژن 1.8.1.12639 استفاده ميكنم:5: خيلي راحت دانلود كردم هيچ پيغام خطائي نميده :21:احتمالا تو تنظيمات مشكل داري:41:در ضمن مودم من D-Link 200 هستش:10:

zed2
11-12-2008, 20:37

هر جوری که کمکم کنی تا این تورنت من راه بیوفته ممنونت میشم

با تشکر

عجب کامنت هایی
لیست ترکر ها هم بود

مشکلی نداشته همه راضی بودن
مشکلت همان پورت است.

این یوز و پسورد روتر رو چک کن ببین می تونی واردش بشی؟

admin

admin

دوست عزيز با اجازه تون من اون لينكتونو ورداشتم:31: امتحان كردم خيلي راحت دانلود شد:20: البته من از برنامه uTorrent ورژن 1.8.1.12639 استفاده ميكنم:5: خيلي راحت دانلود كردم هيچ پيغام خطائي نميده :21:احتمالا تو تنظيمات مشكل داري:41:در ضمن مودم من D-Link 200 هستش:10:

تشکر پس تورنت هم سالمه:46:

Marmoulak
12-12-2008, 23:12
نه با این یوزر وارد نمیشه !

zed2
13-12-2008, 14:43
این پسورد پیش فرض بود.....
خودت چیزی به ذهنت نمی رسه( مثلا یوزر پس شماره تلفنت یا یک چیز الکی یا شماره اشتراکت ....نمی دونم یکچیزایی رو حدسی بزن شاید در بیاد)
اگر پیدا نکردی چاره نیست باید زنگ بزنی پشتیبانی.

MaSoOd
13-12-2008, 20:55

یه دکمه ی ریست داره اونو موقع روشن بودن با خودکار فشار بده و 1 دقیقه نگهش دار 

تمام پسورد هاش ریست میشه

zed2
13-12-2008, 23:05

تمام پسورد هاش ریست میشه
صورت مسئله پاک میشه ولی بعد از این کار تنظیمات هم پاک میشه و باید دوباره تنظیم شه.(ای کاش قبل از پیشنهاد دادن می پرسیدی تنظیم کردن رو هم بلده یا نه

MaSoOd
15-12-2008, 09:36
تنظيمات ISP كه از خود شركت بايد بپرسن

تنظيمات p2p ‌رو هم هنوز كامل انجام ندادن

aluminum
17-12-2008, 03:21
شاید برای شمای که اخر این کارید سوال هام خنده دار باشه ولی...
برای استفاده از تورنت احتیاج به چه چیزایی هست؟
با توجه به اینکه ما برای دریافت محدودیت حجم داریم این دانلود از تورنت از این مقدار حجم دانلود ما کم میکنه؟

mx_2dar
17-12-2008, 07:02
اقا من یه فیلم گرفتم ustralia 2008 از تورنت با فرمت wmv الان باز نمی کنه میگه سکیور شده از این حرفا با مدیا باز کردم بعدش یه نرم افزار moviebreak رو دانلود کرد که خود مدیا پلیر پیشنهاد کرد که اونم نصب کردم که فقط فایل uninstall داشت
با vlcplayer باز کردم 1.5 دقیقه رو نشون داد اونم غیر واضح و افتضاح از تورنت رکتور لینک گرفتم لعنت اولین و اخرین بار از اونجا واسه فیلم لینک بگیرم تا حالا فیلم خراب دانلود نکرده بودم

حالا بگید من با این 700 مگ چه کنم

mx_2dar
17-12-2008, 07:19
در ضمن اول تاپیک گفتن فیلم های axxo : فیلم های axxo بهترینه اما
به نظرم گرفتن لینک axxo برابر مرگه ممکنه شما پیر بشی ولی این فیلم دانلود نشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم داشتن سیدر های جی گر هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

s_a_m4000
17-12-2008, 09:42
شاید برای شمای که اخر این کارید سوال هام خنده دار باشه ولی...
برای استفاده از تورنت احتیاج به چه چیزایی هست؟
با توجه به اینکه ما برای دریافت محدودیت حجم داریم این دانلود از تورنت از این مقدار حجم دانلود ما کم میکنه؟
به چیز خاصی احتیاج ندارین کافیه یکی از برنامه های دانلود تورنت مثل utorrent رو داشته باشین
بله نه تنها دانلودتون از حجمتون کسر میشه بلکه مقدار آپلودتون هم از حجم خریداری شده ی شما کسر میشه

اقا من یه فیلم گرفتم ustralia 2008 از تورنت با فرمت wmv الان باز نمی کنه میگه سکیور شده از این حرفا با مدیا باز کردم بعدش یه نرم افزار moviebreak رو دانلود کرد که خود مدیا پلیر پیشنهاد کرد که اونم نصب کردم که فقط فایل uninstall داشت
با vlcplayer باز کردم 1.5 دقیقه رو نشون داد اونم غیر واضح و افتضاح از تورنت رکتور لینک گرفتم لعنت اولین و اخرین بار از اونجا واسه فیلم لینک بگیرم تا حالا فیلم خراب دانلود نکرده بودم

حالا بگید من با این 700 مگ چه کنم
فیلهای wmv اکثرا رمزنگاری شده هستند بهتره از فرمتهای دیگه ای استفاده کنین که کیفیت بهتری هم دارند

به نظرم گرفتن لینک axxo برابر مرگه ممکنه شما پیر بشی ولی این فیلم دانلود نشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم داشتن سیدر های جی گر هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
axxo یه زمانی خوب بود!

r10ronaldinho
17-12-2008, 16:20
axxo یه زمانی خوب بود!

پس الا چی خوبه؟

s_a_m4000
17-12-2008, 16:26
پس الا چی خوبه؟
بستگی داره محدودیت دانلودتون و سرعتتون چقدره axxo تک سیدی میده بیرون که با مانیتورهای lcd تصاویر مربع مربع دیده میشه

Marmoulak
17-12-2008, 16:39

تمام پسورد هاش ریست میشه

دوست عزیز من تنظیمات رو بلد نیستم ! اگه تنظمات پاک بشن خود ... باید بیاد ! میگم یعنی این همه علم و تکنولوژی کسی راهی نمی دونه این رو باز کنم !

zed2
17-12-2008, 17:29

این گروه جزو اصلی ترین گروه های ارائه فیلم های با کیفیت خوب و در گروه حجم متوسط است.
این فیلمی که گرفتی مال چه سالی است و فایل اپلود شده اش مال کی هست؟
چون تو مدت یک سال این گروه هیچی ارائه ندادن و هر چی ارائه شده بر اساس نام گروه یا قفل گذارش شده بود یا فیک بوده...( داستانش تو این تاپیک هست)ممکنه از فایل هایی استفاده کردی که مال این گروه نبوده.

دوست عزیز من تنظیمات رو بلد نیستم ! اگه تنظمات پاک بشن خود ... باید بیاد ! میگم یعنی این همه علم و تکنولوژی کسی راهی نمی دونه این رو باز کنم !

خوب اخه راه درستش یوزر پس است .هر راه دیگری امکان ورود نداره و جز هک است و خیلی سخته بشه این تغییرات رو وارد کرد....
بپرس پسورد چیه ببین چی می گن.

r10ronaldinho
17-12-2008, 19:37
من الان بیشتر از سورسای HD تیم iNFAMOUS استفاده می کنم برای dvdrip هم از axxo و mvs

mx_2dar
18-12-2008, 00:15
فیلهای wmv اکثرا رمزنگاری شده هستند بهتره از فرمتهای دیگه ای استفاده کنین که کیفیت بهتری هم دارند

AVI نبود شاید کمی عجله کردم چون نیکل کیدمن بازی می کرد :31:
الان AVI اومده دارم دوباره می گیرم
ممنون شیفت دیلیت شد:10:

axxo یه زمانی خوب بود!

تو رنج 700 مگ از لحاظ کیفیت و اینکه تک سی دیه خوبه ولی سید و پیر هاش انقدر زیادن که کار به دانلود نمی کشه :27:
من معمولا با سید و پیر 40 50 تایی دانلود می کنم سرعت خیلی خوب میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 6 تا فیلمو با هم می ذارم نمی تونم کانکشن رو کم کنم شایدم تنظیمات داره بلد نیستم :20:

این گروه جزو اصلی ترین گروه های ارائه فیلم های با کیفیت خوب و در گروه حجم متوسط است.

قبول دارم ولی شدت استقبال کنندگان بحدی زیاد است که ما زیر دست و پا له میشیم :31:
تو این فکرم که ترکر ها لینک AXXO رو حذف کنم شاید سرعت خوب شه
منتظر میرور می مونم به نظر میاد بقیه از رو دست AXXO کپی می کنن

این فیلمی که گرفتی مال چه سالی است و فایل اپلود شده اش مال کی هست؟
چون تو مدت یک سال این گروه هیچی ارائه ندادن و هر چی ارائه شده بر اساس نام گروه یا قفل گذارش شده بود یا فیک بوده...( داستانش تو این تاپیک هست)ممکنه از فایل هایی استفاده کردی که مال این گروه نبوده.
Australia-2008

اونی هم که کامنت داده اشنا میزنه :31:

MaSoOd
18-12-2008, 08:09

بعد از ریست زنگ بزنید isp  خودشون از پشت تلفن توضیح میدن 

aluminum
18-12-2008, 12:57
با تشکر از استادzed2
یه سوال دیگه داشتم
1-من شنیدم یکسزی دانلود مثل sattorent هم هست که به صورت افلاین هست .حالا اینی که شما ازش استفاده می کنید همینه یا احتیاج به این داره که به اینترنت وصل باشیم.
2-با توجه به این محدودیت حجم، چه جوری دوستان میگن ما روزی یه فیلم دی وی دی دریافت می کنیم؟؟؟؟!!!!!!!!!

zed2
18-12-2008, 15:44
AVI نبود شاید کمی عجله کردم چون نیکل کیدمن بازی می کرد :31:
الان AVI اومده دارم دوباره می گیرم
ممنون شیفت دیلیت شد:10:

تو رنج 700 مگ از لحاظ کیفیت و اینکه تک سی دیه خوبه ولی سید و پیر هاش انقدر زیادن که کار به دانلود نمی کشه :27:
من معمولا با سید و پیر 40 50 تایی دانلود می کنم سرعت خیلی خوب میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 6 تا فیلمو با هم می ذارم نمی تونم کانکشن رو کم کنم شایدم تنظیمات داره بلد نیستم :20:

قبول دارم ولی شدت استقبال کنندگان بحدی زیاد است که ما زیر دست و پا له میشیم :31:
تو این فکرم که ترکر ها لینک AXXO رو حذف کنم شاید سرعت خوب شه
منتظر میرور می مونم به نظر میاد بقیه از رو دست AXXO کپی می کنن

.
Australia-2008

اونی هم که کامنت داده اشنا میزنه :31:

من نمی تونم ببینم چون بسته شده توسط PAP می تونی تصویر کامنتش رو بزاری برام که ببینم کیه

با تشکر از استادzed2
یه سوال دیگه داشتم
1-من شنیدم یکسزی دانلود مثل sattorent هم هست که به صورت افلاین هست .حالا اینی که شما ازش استفاده می کنید همینه یا احتیاج به این داره که به اینترنت وصل باشیم.
2-با توجه به این محدودیت حجم، چه جوری دوستان میگن ما روزی یه فیلم دی وی دی دریافت می کنیم؟؟؟؟!!!!!!!!!

راستش s_a_m4000 جواب شما رو داده بود نه من تشکر رو از ایشون بکنید
در مورد سوالتان اگر خطاب من باشه که
1- تو هر دو حالت اینترنت می خواد فقط تا حالت اول شما به واسطه یک سایت لینکو می دین به سایت و ان فایل اصلی رو دریافت می کنه و به شما یک لینک می ده که فایل رو دریافت کنین ولی تو دومی شما واسطه سایت رو حذف کردین و مستقیم این کارو انجام می دین.(که تو خصوصی ها توصیه میشه که خودتون دریافت کنین که مشکل پیدا نکنین
من تمام فایل هامو تا به حال از روش دوم گرفتم ولی چند نفر از کاربرا از روش اول استفاده کردن.
2- ان دوستان در ساعاتی که ترافیک محانی است و از جسابشون کم نمیشه دانلود هاشو رو انجام می دن.

hossein1111
21-12-2008, 11:23
دوستان به نظرتون تو رنج 1 تا 1.5 گیگ بهتر از NewArtRiot هم هست؟؟ کیفیتش فیلمایی که ریپ میکنه واقعا فوق العاده است به نظر من هیچی ار دی وی دی کم نداره:40:
اگه دوستان با توجه به تجربیاتشون نام گروه های برتری که فیلم میزارن رو بگن ممنون میشم :46:

به نظر خودم که اول و سلطان همه NewArtRiot هست :5:(فیلمای توپیم میزاره تقریبا اکثر فیلماش امتیاز بالای 7 دارن ولی زیاد به روز نیست)
بعدشم SecretMyth و KLAXXON بدک نیستن
.
.
.
راستی اگه مربوط به اینجا نمیشد منو ببخشید

hossein1111
21-12-2008, 11:36
راستی الان راهی نیست برای مقابله با بستن پورتای تورنت توسط آی اس پی ها؟؟(که بشه تو ساعات اداری هم با سرعت خوب دانلود کنیم)
من از داتک سرویس میگیرم قبلنا این محدودیت ها مشخص بود مثلا راس 6 باز میشد ولی الان شده ساعت 12 شب :blink: ولی بعضی از روزام صبح ها هم بازه !! :blink: من که گیج شدم!!!

یه چیز دیگه ، قبلا که میبستن خود utorrent هم میگفت که پورت بستست ولی الان یه چند وقتی با اینگه نمیتونم دانلود کنم(2-3-4 کیلوبایت) ولی utorrent میگه پورت بازه و به خوبی کار میکنه و اون پایین هم تیکش سبزه!!
به نظر شما این یعنی چی؟ راهی نیست سرعتو ببرم بالا تو این ساعات؟

ممنون

S A M
21-12-2008, 17:51
سلام خدمت استاد بزرگ ، جناب zed2 که زحمت میکشن و مشکلات بر و بکس رو حل میکنن ، بی زحمت به ما هم کمک کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بنده یه مشکلی پیش اومده که بد جور روی اعصاب ادم راه میره ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلم اینه که هر چیزی میخوام دانلود کنم تا 1% میره ، بعد این ارور رو ول میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی چیزی ، در مورد امضاتون ... سوم:هر چی بالاتر باشی تنهاتر هستی. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ربطی به تریبال نداره که ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید بابت اینکه مزاحم شدم
ممنونم

arash66_2m
22-12-2008, 17:39
شاید مشکل از آنتی ویروس شما باشه...
بایستی پورت utorrent رو به آنتی ویروس خودتون اد کنید.
اگه حالشو ندارین که ندارین !:31: آنتی ویروس رو ببندید ببینید درست میشه یا نه ؟

j0l6
22-12-2008, 20:19
قبلا که میبستن خود utorrent هم میگفت که پورت بستست ولی الان یه چند وقتی با اینگه نمیتونم دانلود کنم(2-3-4 کیلوبایت) ولی utorrent میگه پورت بازه و به خوبی کار میکنه و اون پایین هم تیکش سبزه!!

سرعت در تورنت به خیلی چیزا بستگی داره و بسته بودن پورت ها فقط یکی از اونا هستش که تاثیرش هم خیلی زیاد نیست
مهم سیدر ها ی درست حسابی و پرسرعت هستن من همین دیشب در حالی که یو تورنت علامت قرمز رو نشون میداد با حد اکثر سرعت دانلود می کردم اگه میخوای همه جا سرعتت خوب باشه دنبال سایت های خصوصی تورنت باش

این مشکل می تونه از هارد شما باشه اگه از هارد های خارجی برا ذخیره ی فایل ها استفاده میکنین به احتمال زیاد مشکل هارد هست < سعی کنین مسیر دانلود و ذخیره ی فایل رو یه پارتیشن دیگه انتخاب کنین شاید درست بشه

zed2
22-12-2008, 22:30
دوستان به نظرتون تو رنج 1 تا 1.5 گیگ بهتر از newartriot هم هست؟؟ کیفیتش فیلمایی که ریپ میکنه واقعا فوق العاده است به نظر من هیچی ار دی وی دی کم نداره:40:
اگه دوستان با توجه به تجربیاتشون نام گروه های برتری که فیلم میزارن رو بگن ممنون میشم :46:

به نظر خودم که اول و سلطان همه newartriot هست :5:(فیلمای توپیم میزاره تقریبا اکثر فیلماش امتیاز بالای 7 دارن ولی زیاد به روز نیست)
بعدشم secretmyth و klaxxon بدک نیستن
.
.
.
راستی اگه مربوط به اینجا نمیشد منو ببخشید
من گروه ها رو زیادن نمی شناسم چون کارم فیلم نیست:31:

راستی الان راهی نیست برای مقابله با بستن پورتای تورنت توسط آی اس پی ها؟؟(که بشه تو ساعات اداری هم با سرعت خوب دانلود کنیم)
من از داتک سرویس میگیرم قبلنا این محدودیت ها مشخص بود مثلا راس 6 باز میشد ولی الان شده ساعت 12 شب :blink: ولی بعضی از روزام صبح ها هم بازه !! :blink: من که گیج شدم!!!

یه چیز دیگه ، قبلا که میبستن خود utorrent هم میگفت که پورت بستست ولی الان یه چند وقتی با اینگه نمیتونم دانلود کنم(2-3-4 کیلوبایت) ولی utorrent میگه پورت بازه و به خوبی کار میکنه و اون پایین هم تیکش سبزه!!

ممنون
این باز بودن و کند بودن سرعت دو حالت داره
یا نسبت ارسال به دریافت همه خیلی بده که سرعت زیاد نمیشه
یا ترافیک تو شرکت خدمات دهنده زیاده که اینجوری میشه.

سلام خدمت استاد بزرگ ، جناب zed2 که زحمت میکشن و مشکلات بر و بکس رو حل میکنن ، بی زحمت به ما هم کمک کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بنده یه مشکلی پیش اومده که بد جور روی اعصاب ادم راه میره ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلم اینه که هر چیزی میخوام دانلود کنم تا 1% میره ، بعد این ارور رو ول میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی چیزی ، در مورد امضاتون ... سوم:هر چی بالاتر باشی تنهاتر هستی. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ربطی به تریبال نداره که ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید بابت اینکه مزاحم شدم
ممنونم

مگه من تنها کسی ام که اینجا جواب می دم که همه یقه منو می گیرن:18:
من بجز نظرات پایین یک مطلب رو گذاشتم که حدس می زنم شاید دلیل ان هم باشد

شاید مشکل از آنتی ویروس شما باشه...
بایستی پورت utorrent رو به آنتی ویروس خودتون اد کنید.
اگه حالشو ندارین که ندارین !:31: آنتی ویروس رو ببندید ببینید درست میشه یا نه ؟

سرعت در تورنت به خیلی چیزا بستگی داره و بسته بودن پورت ها فقط یکی از اونا هستش که تاثیرش هم خیلی زیاد نیست
مهم سیدر ها ی درست حسابی و پرسرعت هستن من همین دیشب در حالی که یو تورنت علامت قرمز رو نشون میداد با حد اکثر سرعت دانلود می کردم اگه میخوای همه جا سرعتت خوب باشه دنبال سایت های خصوصی تورنت باش

این مشکل می تونه از هارد شما باشه اگه از هارد های خارجی برا ذخیره ی فایل ها استفاده میکنین به احتمال زیاد مشکل هارد هست < سعی کنین مسیر دانلود و ذخیره ی فایل رو یه پارتیشن دیگه انتخاب کنین شاید درست بشه

من یادمه رو فایل های حجم های بالا نرم افزار های تورنت مشکل داشتن( مخصوصا روی جایی که می خواستن ذخیره کنن fat32 باشه)...یکم از نسخه نرم افزار و هاردت اطلاعات بده.

hossein1111
22-12-2008, 22:52
این باز بودن و کند بودن سرعت دو حالت داره
یا نسبت ارسال به دریافت همه خیلی بده که سرعت زیاد نمیشه
یا ترافیک تو شرکت خدمات دهنده زیاده که اینجوری میشه.

از آی اس پی که نمیتونه باشه چون اگه فرار بود بخاطر شلوغی باشه دانلود های مستقیمم هم اشکال پیدا میکرد در صورتی که اینطور نیست!

hossein1111
22-12-2008, 22:59
اگه میخوای همه جا سرعتت خوب باشه دنبال سایت های خصوصی تورنت باش

میشه چندتا سایت خصوصی تورنت معرفی کنید( برای فیلم) آخه خصوصی ها اکثرن دعوتنامه میخوان(demonoid) از کجا بیارم؟!!
ممنون

راستی در مورد اینکه گفتید ممکنه از سید و پیر ها باشه 40 به 50 هستن تقریبا . ولی بازم اگه مشکل میخواست از اینا باشه راس ساعت 12 که داتک پورتارو باز میکنه(فک کنم) یهو سرعتش بالا نمیرفت!!!
ماکه نفهمیدیم چی شد!

s_a_m4000
22-12-2008, 23:04

سلام بر پیمان عزیز
خوبی؟
کلی شعف نمودیم وقتی پست شما را دیدیم هااااا:27:
نیستی عزیز؟

میشه چندتا سایت خصوصی تورنت معرفی کنید( برای فیلم) آخه خصوصی ها اکثرن دعوتنامه میخوان(demonoid) از کجا بیارم؟!!
ممنون

راستی در مورد اینکه گفتید ممکنه از سید و پیر ها باشه 40 به 50 هستن تقریبا . ولی بازم اگه مشکل میخواست از اینا باشه راس ساعت 12 که داتک پورتارو باز میکنه(فک کنم) یهو سرعتش بالا نمیرفت!!!
ماکه نفهمیدیم چی شد!
demonid که بدون دعوتنامه هم میشه dl کرد
سایت خصوصی مثل
torrent-damage.net
filelist.ro
torrentbytes.net
و....

zed2
22-12-2008, 23:09
اینجا یکی دعوت نامه می ده( البته باید پیداش کنی ببینی داره یا نه)
من الان دعوت نامه ندارم ولی جور شد بهت می دم فقط الان چون کم تورنت استفاده می کنم احتمالا تا اخر ماه بعد طول میکشه بهم بده(بخاطر امتحانات)
تو بخش اخبار هم یک تاپیک موجوده انجا هم سر بزن هر چند وقت یکبار.

j0l6
23-12-2008, 14:37
سلام بر پیمان عزیز
خوبی؟
کلی شعف نمودیم وقتی پست شما را دیدیم هااااا:27:
نیستی عزیز؟

و....

سلام سام جان اختیار داری :)
والا یه مدت از اینترنت دور بودیم نمی شد خدمت برسیم :27:

ممنون
بستگی داره شما دنبال دانلود چه نوع فیلم هایی باشیم > برا دانلود فیلم و سریال با حجم کم بهترین سایت rmvbusters.pl هستش که من خودم هم ازش استفاده میکنم و حدس میزنم واسه کسایی که ایران هستن بهترین گزینه باشه , حجم فیلم ها بین 300 تا 500 و سریال ها 150 تا 200 مگ هستش کیفتیشون خیلی خوبه سرعتش بسیار عالیه < بیش از نیمی از تورنت هاش به صورت free leach هست
واسه دانلود فیلم های خیلی قدیمی و نایاب هم یکی از بهترین ها karagarg.net هستش توو این سایت فیلم های دهه ی 40 50 خیلی زیاد پیدا میشه حتی اهنگ و فیلم های ایرانی هم داخلش هستش یه کتاب در مورد تاریخ ایران پبدا کردم که مربوط میشد به سال 1850 !!! فیلم هایی از سال 1888 داخلش هست فیلم های بی صدا و سیاه سفید 120 سال پیش
واسه دانلود فیلم با کیفیت بسیار زیاد سایت های

سایت های خصوصی خیلی زیاد هستن و نمیشه همه رو توضیح داد در کل در هر زمینه ای شما بخواین سایت خصوصی پیدا میشه
یه لیست بلند از سایت های خصوصی که اکثرشون واسه رجیستر باز هستن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Dutch

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Anime

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Arabian

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - General 0day

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Asian Culture And Media

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Sound Apps

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Sound Apps

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Australian

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Danish

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Movies TV

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Finnish

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Latin

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Sound And Graphics

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - HDTV

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - DVD

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - eLearning

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - TV Shows

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - 0day

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - 0day eLearning

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - 0day games

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Slovenian

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Greek

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Argentina

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Music

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Lithuanian

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Desi

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Graphics

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Children

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Christian

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - General

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Obscure Films

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Italian

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Console Games

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Danish

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Indie

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Live Recordings

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Israely

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Turkish

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Polish

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Audio

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Polish Music

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Extreme Sports

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Asian Movies

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Russian

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Magic

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Music 0day

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Metal

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید -Graffic Stuff

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Movies TV

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - HD TV

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Korean HD

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - French HD

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Polish 0day

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Horror

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Finish

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Spanish

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - iPods

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Islamic

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Israeli

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Anime Episodes

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Obscure Films

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Movies

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Movies

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Mp3 Music Vids Apps

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Music Videos

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Documentary's

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Music Videos

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Games

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Nordic

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Piano

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Swedish

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Swedish TV

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Bollywood

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Punk Alternative

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Trance

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Polish RMVB Movies

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - TV

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Romanian

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Chilean

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - French

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Sports

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Swedish

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Swedish TV

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Tamil Music

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Tamil Stuff

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Poker

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Business

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Bollywood

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Icelandic

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Romanian

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Arabian

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید -General 0day

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Argentinian

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Electronic Music

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - UK TV And Radio

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Games

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Wrestling

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Wii

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Dutch DVD

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - DVDR

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Boxing

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - HertZa

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید – Music

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Live Recordings

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Xbox

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Metal Music

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - German Metal

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Asian Music

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - 0day Music

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید - Spain

Utorrent
23-12-2008, 22:17
من داشتم یه فایلی رو دانلود میکردم (حدود 40 تا اهنگ)بعد در حین دانلود یکیش رو باز کردم و گوش کردم بعدش دیگه ارور و ادامه نداد :

Erorr :Invalid Download State , try resuming چیکار کنم ؟تورنت رو 90 % این جوری شد.

j0l6
23-12-2008, 23:05
من داشتم یه فایلی رو دانلود میکردم (حدود 40 تا اهنگ)بعد در حین دانلود یکیش رو باز کردم و گوش کردم بعدش دیگه ارور و ادامه نداد :

Erorr :Invalid Download State , try resuming چیکار کنم ؟تورنت رو 90 % این جوری شد.

داخل برنامه ی تورنت رو تورنتی که مشکل داره رایت کلیک کن و بعد استاپ کردن تورنت force recheck رو بزن بعد از اینکه چک کردن تورنت تموم شد دوباره start رو بزن به احتمال زیاد درست میشه
اگه شما همزمان با دانلود تورنت با مدیا پلیر فایل های تورنت رو باز کنین با این مشکل رو به رو میشین اگه از vlc پلیر استفاده کنین این مشکل پیش نمیاد

hossein1111
23-12-2008, 23:20
آقا پیمان گل کاشتی، فقط اگه لطف کنین چندتا خوبشو معرفی کنید که بشه ثبت نام کرد ممنون میشم(همون طور که گفتم برا فیلم میخوام و کیفیت خوب و حجم 800 تا 2 گیگ)
من الان نزدیک 7-8 تا امتحان کردم ولی هیچکدوم ثبت نامش فعال نبود!!

alireza99.99
26-12-2008, 00:20
سلام دوستان یه چند تا سوال داشتم
من تازه یه چیزایی در باه تورنت شنیدم ولی اصلا نفهمیدم چی هست توی این تاپیک مطلب زیاد درباره اش هست منم خونددم ولی!!!!
یه خواهشی داشتم اگه میشه یه توضیح مختصر و مفید و طرز کار اسان برای ما بدید(البته زیر دیپلم). چون من هیچی متوجه نمیش م
مثلا برنامه utorrent را دانود کرددم فکر می کردم برم داخلش یه دکمه برای اپدیت دارهو اون وقت تمام فایلهای رو کهم یشهدانلود کرد رو میاره ولی...
حال دیگه با این وضعیت خودتون می دونید چه جوری من رو راهنمایی کنید

arash66_2m
26-12-2008, 13:49
سلام دوستان یه چند تا سوال داشتم
من تازه یه چیزایی در باه تورنت شنیدم ولی اصلا نفهمیدم چی هست توی این تاپیک مطلب زیاد درباره اش هست منم خونددم ولی!!!!
یه خواهشی داشتم اگه میشه یه توضیح مختصر و مفید و طرز کار اسان برای ما بدید(البته زیر دیپلم). چون من هیچی متوجه نمیش م
مثلا برنامه utorrent را دانود کرددم فکر می کردم برم داخلش یه دکمه برای اپدیت دارهو اون وقت تمام فایلهای رو کهم یشهدانلود کرد رو میاره ولی...
حال دیگه با این وضعیت خودتون می دونید چه جوری من رو راهنمایی کنید

سلام اونطوری ها که میگین هم نیست.
به دو پست اول تایپیک مراجعه کنید خیلی چیزها دستگیرت میشه .

superaryan
26-12-2008, 13:57
سلام
امکان داره که یه تورنت کلا از وب حذف بشه؟این تورنتو یه مدت دانلود میکردم که بعد از یه مدت سید و پیر هاش صفر شدن و منم دیگه اون تورنت رو تو سایتهای تورنت پیدا نکردم که بخوام ازشون درخواست سید کنم!

zed2
26-12-2008, 15:15
سلام
امکان داره که یه تورنت کلا از وب حذف بشه؟این تورنتو یه مدت دانلود میکردم که بعد از یه مدت سید و پیر هاش صفر شدن و منم دیگه اون تورنت رو تو سایتهای تورنت پیدا نکردم که بخوام ازشون درخواست سید کنم!
اره کم پیش میاد ولی اتفاق افتاده ....برای فیک هایی که سریع لو برن این اتفاق می افته...
اگر مطمئنی فایل سالم است ببین ترکرت سالم است یا نه و ببین با dht می تونی کاربر پیدا کنی یا نه.

superaryan
26-12-2008, 16:01
اره کم پیش میاد ولی اتفاق افتاده ....برای فیک هایی که سریع لو برن این اتفاق می افته...
اگر مطمئنی فایل سالم است ببین ترکرت سالم است یا نه و ببین با dht می تونی کاربر پیدا کنی یا نه.

خیلی تورنتی توپی بود،عکسای 10 مگا بایتی!حیف شد

superaryan
26-12-2008, 16:09

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا آپلودش کردم،اگه یه لطف کنی امتحان کنی ممنون میشم

zed2
26-12-2008, 16:17
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا آپلودش کردم،اگه یه لطف کنی امتحان کنی ممنون میشم
مبشه تو رپید بزاری چون من یک روز تو نوبتم

you reached your country day limit. Please, wait a day or buy premium account

superaryan
26-12-2008, 18:39
مبشه تو رپید بزاری چون من یک روز تو نوبتم

j0l6
26-12-2008, 20:13
آقا پیمان گل کاشتی، فقط اگه لطف کنین چندتا خوبشو معرفی کنید که بشه ثبت نام کرد ممنون میشم(همون طور که گفتم برا فیلم میخوام و کیفیت خوب و حجم 800 تا 2 گیگ)
من الان نزدیک 7-8 تا امتحان کردم ولی هیچکدوم ثبت نامش فعال نبود!!
سایت زیر الان ساین اپ رو باز کرده اگه بتونی داخلش عضو بشی فک کتم به کارت بیاد
این سایت مخصوص دی وی دی هستش خودم توش عضو نشدم ولی تا جایی که می دونم یکی از سایت های خوب تورنت واسه دانلود دی وی دی هستش

سایت های دیگه واسه دانلود فیلم با کیفیتی که شما میخوای وجود دارن ولی دعوت نامه میخوان یکی از اونا x264.me هستش خودم هم تووش عضو بودم کیفیت فیلم هاش حرف نداره و سرعتش خیلی خوبه ولی اینوایت لازم داری

zed2
27-12-2008, 13:49
بررسی کردم اصلا وضع جالبی نداره...موقع شروع چند تا سید و پییر داشت؟
نصف ترکر هاش کار نمی کنن تو دو تاش هم 2 نفر بیشتر نبودن...اگر سید دیگری پیدا نتونی بکنی این تورنت دیگر کار نمی کنه.
شاید شانس بیاری و یکی از سید ها بیاد یک مدت سید باشه که اینهم شانس است و ممکنه زمان زیادی ببره

Utorrent
01-01-2009, 20:48
میدونم جاش اینجا نیست ولی خوب جای دیگه ای هم نیست. من میخواستم بدونم کسی لینک تورنت Mdagascar 2 رو داره؟ میخوام حتما Dvd Rip باشه و تست شده باشه!

ممنون!

s_a_m4000
01-01-2009, 21:20
میدونم جاش اینجا نیست ولی خوب جای دیگه ای هم نیست. من میخواستم بدونم کسی لینک تورنت mdagascar 2 رو داره؟ میخوام حتما dvd rip باشه و تست شده باشه!

ممنون!
هنوز نیومده!

arash66_2m
08-01-2009, 09:30
سلام.

من یه فیلم خودم از یه سایت تورنت دانلود کرده ام ( خصوصی) که هم فایل های زیپ و ... شو تو کامپیوتر دارم .
می خوام این فیلم رو تو یه سایت تورنت خصوصی دیگه یعنی td آپ کنم ! چطوری می تونم ؟
یعنی می خوام واسه من که گذاشتم تو td دیگران دان کنن و واسه من افزایش ratio داشته باشه.
3-4 صفحه ای رو خوندم چیزی در این مورد پیدا نکردم ولی فکر کنم باید باشه !
thx

zed2
08-01-2009, 12:56
سلام.

من یه فیلم خودم از یه سایت تورنت دانلود کرده ام ( خصوصی) که هم فایل های زیپ و ... شو تو کامپیوتر دارم .
می خوام این فیلم رو تو یه سایت تورنت خصوصی دیگه یعنی td آپ کنم ! چطوری می تونم ؟
یعنی می خوام واسه من که گذاشتم تو td دیگران دان کنن و واسه من افزایش ratio داشته باشه.
3-4 صفحه ای رو خوندم چیزی در این مورد پیدا نکردم ولی فکر کنم باید باشه !
thx
دوست عزیز باید بر اساس فایل هایی که دانلود کردید( و حتما کامل باشد و سالم) یک تورنت جدید با ادرس ترکر خصوصی بسازید و اپلود کنید.
راهنمای ساخت فایل تورنت جدید اینجا هست
ولی قبلش ببین مشابه فایل تورنتی که داری تو ان یکی خصوصی هست یا نه و اگر بود دانلود کن و بجای مسیر پیش فرض مسیر فایل های دخیره شده رو بده تا چک کنه و بزاره برای اپلود.
راستی اگر می خوای اپلود کنی باید حداقل هم یک بار کل حجم فایل رو ارسال کرده باشی( تجربه خارجی ها نشون داده که باید بیش از 1.5 برابر حجم فایل باید ارسال شه تا احتمال اینکه وقتی دیگر می رید سیتر داشته باشه بیشتر شه).

nice2me
09-01-2009, 21:15
من اصولا با اپرا کار می کنم ؛ امروز برای اولین بار یک فایل تورنت سرچ کردم و روش کلیک کردم اپرا بلافاصله پیغام داد که You are about to start a torrent download
از اونجایی که تا حالا با نرم افزارهای مخصوص دانلود تورنت کار نکردم شما توصیه می کنید من از اونا استفاده کنم یا با اپرا به زندگی ادامه بدم ؟

Masoud.Neshat
10-01-2009, 18:37
در utorrent بهتره برای رسیدن به ماکزیمم سرعت دانلود ( ADSL 256kbps ) از منوی options/preferences/bandwidth مقدار Maximum Upload Rate و Number of upload slots per torrent رو چند تنظیم شه؟ میدونین که سرعت دانلود اگر سرعت آپلود از یه حدی کمتر تنظیم شه به همون نسبت پایین میاد!

vahid_vaezinia
11-01-2009, 10:26
سلام ...

من جدیدا یه مشکل پیدا کردم !

لطفا کمکم کنید

من وقتی میخوام تورنت های سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو با utorrent باز کنم ارور میده و اینو مینویسه :

unable to load " [isoHunt] .... .mkv.torrent" : invalid torrent file ! 1

در حالی که من از همین سایت چند روز پیش چند بار دانلود کردم!

حالا شما میدونید مشکل کجاست ؟

ممنون : |)

zed2
11-01-2009, 16:00
من اصولا با اپرا کار می کنم ؛ امروز برای اولین بار یک فایل تورنت سرچ کردم و روش کلیک کردم اپرا بلافاصله پیغام داد که you are about to start a torrent download
از اونجایی که تا حالا با نرم افزارهای مخصوص دانلود تورنت کار نکردم شما توصیه می کنید من از اونا استفاده کنم یا با اپرا به زندگی ادامه بدم ؟

نرم افزار های تورنت معمولا تنظیمات دقیقتر و بهتری دارن و تو بیشتر جاها توصیه شده که از نرم افزار های خودش استفاده کنن ولی با این حال امکان استفاده از هر نرم افزاری رو دارید.

در utorrent بهتره برای رسیدن به ماکزیمم سرعت دانلود ( adsl 256kbps ) از منوی options/preferences/bandwidth مقدار maximum upload rate و number of upload slots per torrent رو چند تنظیم شه؟ میدونین که سرعت دانلود اگر سرعت آپلود از یه حدی کمتر تنظیم شه به همون نسبت پایین میاد!

تنظمیات دقیقش همان است که تو نرم افزار است ولی بهتره بجای ماکسیموم سرعت واقعی رو بگیری که بهتر است.
در این مورد سذعت اپلود بحث شده در این تاپیک که می تونید نتایج بحث هارو ببینید

سلام ...

من جدیدا یه مشکل پیدا کردم !

لطفا کمکم کنید

من وقتی میخوام تورنت های سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو با utorrent باز کنم ارور میده و اینو مینویسه :

Unable to load " [isohunt] .... .mkv.torrent" : Invalid torrent file ! 1

در حالی که من از همین سایت چند روز پیش چند بار دانلود کردم!

حالا شما میدونید مشکل کجاست ؟

ممنون : |)

راستش من فعلا نمی تونم تست کنم منتظر باش یکی از تورنت باز ها بیاد تست کنه برات.:41:
پوزش

Arash_mir
17-01-2009, 21:43
سلام.
من سرعت دانلودم مستقیمم از اینترنت 64 کیلوبایته منتها با استفاده از vuze و تورنت هایی که با سرچ خودش دانلود می کنم نهایتا 11 کیلوبایت و معمولا 3 کیلو بایته تعداد seed ها هم معمولا چندبرابر peer هاست و من portforward هم انجام دادم و مشکل port هم ندارم.
اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم که سرعت دانلودم رو افزایش بدم و آیا ممکنه که ایراد از تورنت هایی باشه که از خود vuze یا همون azurese می گیرم؟؟ اگه امکان داره یه تورنت باسرعت بالا واسه تست بهم معرفی کنید
ممنون

s_a_m4000
18-01-2009, 00:01
سلام.
من سرعت دانلودم مستقیمم از اینترنت 64 کیلوبایته منتها با استفاده از vuze و تورنت هایی که با سرچ خودش دانلود می کنم نهایتا 11 کیلوبایت و معمولا 3 کیلو بایته تعداد seed ها هم معمولا چندبرابر peer هاست و من portforward هم انجام دادم و مشکل port هم ندارم.
اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم که سرعت دانلودم رو افزایش بدم و آیا ممکنه که ایراد از تورنت هایی باشه که از خود vuze یا همون azurese می گیرم؟؟ اگه امکان داره یه تورنت باسرعت بالا واسه تست بهم معرفی کنید
ممنون
برنامه های دیگه ی تورنت رو هم امتحان کنید.
از سایتهای خصوصی تورنت بگیرید.سایتهای عمومی سرعت پایینتری دارند.

reza3600
18-01-2009, 13:06
سلام
ار کجا میشه تورنت فیلمهای مستند رو گیر اورد.

mohammadirani
22-01-2009, 22:54
سلام
چند ساعتی میشه که تقریبا بهترین سایت تورنت یعنی سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید از کار افتاده

خبر دارین چی شده

s_a_m4000
22-01-2009, 23:05
سلام
چند ساعتی میشه که تقریبا بهترین سایت تورنت یعنی سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید از کار افتاده

خبر دارین چی شده
خود سایت فعال هست.
شاید منظورتون تورنتهاش هست . دانلود نمیشن؟

mohammadirani
22-01-2009, 23:15
خود سایت فعال هست.
شاید منظورتون تورنتهاش هست . دانلود نمیشن؟

سلام
منظورم دقیقا خود سایت بوده که الان برای من از کار افتاده

یعنی وقتی میرم تو این سایت هیچ اتفاقی نمیفته و یه صفحه کامل سفید میاد.همین و دیگه هیچ

پس اگه برای شما کار کنه یعنی سرور پارس انلاین این سایت رو از کار انداخته؟

hajikhan
22-01-2009, 23:26
سلام
منظورم دقیقا خود سایت بوده که الان برای من از کار افتاده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی وقتی میرم تو این سایت هیچ اتفاقی نمیفته و یه صفحه کامل سفید میاد.همین و دیگه هیچ

پس اگه برای شما کار کنه یعنی سرور پارس انلاین این سایت رو از کار انداخته؟
برای اینکه .org هست نه دات کام!

mahdi.a81
22-01-2009, 23:45
سلام دوستان
یه بازی داشتم دان میکردم تا 90% گرفته ، ولی حالا سید پیدا نمیکنه .
یه راه حل میخواستم . ممنون .
یه چیزی این سید چیه ، پییر چیه؟ آخه پیر داره ، ولی سید نداره .
بازم ممنون

superaryan
25-01-2009, 01:17
سلام دوستان
یه بازی داشتم دان میکردم تا 90% گرفته ، ولی حالا سید پیدا نمیکنه .
یه راه حل میخواستم . ممنون .
یه چیزی این سید چیه ، پییر چیه؟ آخه پیر داره ، ولی سید نداره .
بازم ممنون

سلام
سیدها اونایی هستند که فایل رو به طور کامل دانلود کردند ولی پیرها هنوز فایل رو کامل نگرفتند(مثل شما)،پس برای اینکه پیرها بتونن فایل رو 100% بگیرن باید حداقل یک سید آنلاین باشه وگرنه همیشه یه تیکه از فایل میمونه که هیچکدوم از پیرها ندارنش!

mahdi.a81
25-01-2009, 15:25
سلام
سیدها اونایی هستند که فایل رو به طور کامل دانلود کردند ولی پیرها هنوز فایل رو کامل نگرفتند(مثل شما)،پس برای اینکه پیرها بتونن فایل رو 100% بگیرن باید حداقل یک سید آنلاین باشه وگرنه همیشه یه تیکه از فایل میمونه که هیچکدوم از پیرها ندارنش!

ممنون از توضيحت
حالا من چيكار كنم؟
اگه يه توضيح بدي ممنون ميشم .

superaryan
25-01-2009, 18:26
ممنون از توضيحت
حالا من چيكار كنم؟

کار خاصی نمیتونی انجام بدی،باید منتظر بمونی تا یه سید انلاین بشه،منم همین مشکلو با بعضی از تورنت دارم

mahdi.a81
26-01-2009, 00:32
کار خاصی نمیتونی انجام بدی،باید منتظر بمونی تا یه سید انلاین بشه،منم همین مشکلو با بعضی از تورنت دارم

ممنون كه وقت ميذاري و جواب ميدي؟
يه سوال ديگه نمي‌تونم لينك بازي رو از يه جاي ديگه بگيرم و با اين تركيب كنم . يعني بهش بگم كه ادامه اين رو از يه جاي ديگه بگيره؟ يا خودش اين كار رو ميكنه؟
بازم ممنون:40::11:

s_a_m4000
26-01-2009, 01:25
يه سوال ديگه نمي‌تونم لينك بازي رو از يه جاي ديگه بگيرم و با اين تركيب كنم . يعني بهش بگم كه ادامه اين رو از يه جاي ديگه بگيره؟ يا خودش اين كار رو ميكنه؟
چرا میشه..
به شرطی که فایلهای تورنتی که پیدا میکنید با فایلهای قبلی یکی باشن.
در اینصورت مسیر قبلی رو به فایل جدید بدین و اون خودش ادامش رو براتون دانلود میکنه.
:46:

mahdi.a81
31-01-2009, 16:05
سلام
يه مشكل جديد .
يه فيلم دانلود كردم ، حالا مي بينم رمز داشته .
رمز رو از كجا گير بيارم .
ممنون اگه توضيح بدين .

__p30.hack__
31-01-2009, 19:11
سلام دوستان چه برنامه خوبه اگه ميشه برنامه را بزاريد منم دانلود كنم :31:
و از اين به بعد هم منم بتونم حداقل با اين adsl 128 لگنم يك فيلم بتونم از نت دانلود كنم:19:

s_a_m4000
31-01-2009, 21:29
سلام
يه مشكل جديد .
ممنون اگه توضيح بدين .
از هر جایی که دانلود کردی به کامنتهای یوزرهاش نگاه بکنین ، فایل اینو در صورت وجود از اینا میشه فهمید

سلام دوستان چه برنامه خوبه اگه ميشه برنامه را بزاريد منم دانلود كنم :31:
و از اين به بعد هم منم بتونم حداقل با اين adsl 128 لگنم يك فيلم بتونم از نت دانلود كنم:19:
utorrent رو از سایتش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید نحوه ی استفادش هم همیجا تو پستهای اولیه هست.

__p30.hack__
31-01-2009, 21:33
دوست عزيز يهترين برنامه پس اينه اوكي دانلود مي كنم :40:
البته ممنون ميشم كمكم كنيد كار با هاشو بفهمم

superaryan
31-01-2009, 22:42
سلام،اکثر اوقات اون چراغ برنامه که وضعیتو نشون میده قرمز یا زرده هم توی utorrent هم توی (azureus(vuze
احساس میکنم کلا تورنتم کندتر از مال کسای دیگس.128 مودم comtrend.کسی هست که چاره کار رو بدونه؟

s_a_m4000
31-01-2009, 23:53

mahdi.a81
01-02-2009, 01:44
من يه عكس ميذارم .
زحمت بكش و بگو براي پسورد بايد چيكار كنم .
ممنون

s_a_m4000
01-02-2009, 02:24
ظاهرا هیچ پسوردی براش نذاشتن باید بیخالش بشین.

mahdi.a81
01-02-2009, 14:38
ظاهرا هیچ پسوردی براش نذاشتن باید بیخالش بشین.

آخه نميشه .
اسمش "عصر يخي3 " هست .
البته ، سمپلش بازه ، و درست هم هست . ولي گفتن كه اين فيلم تو تير مياد بازار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟####!!!!!!!!!
يه فايل متن داره كه آدرس يه سايت رو داره .
ميري اونجا ، براي استفاده پول ميخواد .
ما هم كه پول به هيچ چيز نميديم .

zed2
01-02-2009, 18:14
سلام
ار کجا میشه تورنت فیلمهای مستند رو گیر اورد.
یادمه تو پست های قدیم یک منبع معرفی کردن بگرد شاید پیداش کنی(البته امکان داره پاک شده باشه یا ویرایش شده باشه)

ممنون از توضيحت
حالا من چيكار كنم؟

چرا میشه..
به شرطی که فایلهای تورنتی که پیدا میکنید با فایلهای قبلی یکی باشن.
در اینصورت مسیر قبلی رو به فایل جدید بدین و اون خودش ادامش رو براتون دانلود میکنه.
:46:

بجز راه دوستمان یک راه دیگر در اوردن ترکر های مرتبط با ان تورنت از تورنت های دیگر است که اگر پیدا کنی و استفاده کنی شاید بتونی فایل رو دوباره سید دار کنی

سلام
يه مشكل جديد .
ممنون اگه توضيح بدين .

از هر جایی که دانلود کردی به کامنتهای یوزرهاش نگاه بکنین ، فایل اینو در صورت وجود از اینا میشه فهمید

utorrent رو از سایتش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید نحوه ی استفادش هم همیجا تو پستهای اولیه هست.

علبته دوستان این بهترین نرم افزار نیست .بیشتر به عنوان سبکترین و کمحجمترین نرم افزار شهرت داره و یک سری امکانات استادارد.
نرم افزارهای تورنت تو ورزن های و قایلبت های مختلف موجوده کههر کدومشون بسته به نیاز کاربرا بدرشون می خوره پیشنهاد می کنم هر کی خواست قبل از دانلود یک بار لیست زیر رو ببینه و استفاده کنه تا بهترین رو بتونه انتخاب کنه

سلام،اکثر اوقات اون چراغ برنامه که وضعیتو نشون میده قرمز یا زرده هم توی utorrent هم توی (azureus(vuze
احساس میکنم کلا تورنتم کندتر از مال کسای دیگس.128 مودم comtrend.کسی هست که چاره کار رو بدونه؟
تو پست اول اخر پست یک لینک به یک مقاله هست ...انجا رفع این مشکل رو گفتم...لطفا نگاه کنید.

من يه عكس ميذارم .
زحمت بكش و بگو براي پسورد بايد چيكار كنم .
ممنون
ای کاش ادرس جایی که گرفتی رو می زاشتی

آخه نميشه .
اسمش "عصر يخي3 " هست .
البته ، سمپلش بازه ، و درست هم هست . ولي گفتن كه اين فيلم تو تير مياد بازار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟####!!!!!!!!!
يه فايل متن داره كه آدرس يه سايت رو داره .
ميري اونجا ، براي استفاده پول ميخواد .
ما هم كه پول به هيچ چيز نميديم .

اگر قرار تیر بیاد که این 100 فیک است. هیچ بدرد نمی خوره....با عرض شرمندگی پاک کن.

superaryan
01-02-2009, 21:07
تو پست اول اخر پست یک لینک به یک مقاله هست ...انجا رفع این مشکل رو گفتم...لطفا نگاه کنید.

zed2 جان،متوجه نشدم کجا رو میگی!

zed2
01-02-2009, 21:50
مقاله رو ببین .جوابت انجا است

mahdi.a81
02-02-2009, 00:27
1.بجز راه دوستمان یک راه دیگر در اوردن ترکر های مرتبط با ان تورنت از تورنت های دیگر است که اگر پیدا کنی و استفاده کنی شاید بتونی فایل رو دوباره سید دار کنی

2. ای کاش ادرس جایی که گرفتی رو می زاشتی

3.اگر قرار تیر بیاد که این 100 فیک است. هیچ بدرد نمی خوره....با عرض شرمندگی پاک کن.

سلام و ممنون كه وقت گذاشتي و به من و همه جواب دادي
1. منظورت چيه ؟
2. سايت
3. اين رو هم نفهميدم؟

zed2
02-02-2009, 12:42
1- یعنی به جای اینکه فایل تورنت رو عوض کنی همان تورنت قبلی ولی با ترکر های تورنت جدید.تو سایت های تونرت معمولا ترکر رو نشون می دن که می تونی انها رو بر داری و به لیست ترکر های تورنت اضافه کنی
2- پیشنهاد می کنم دفعه بعد ادرس دقیق بدی(من الان مجبورم بگردم) بهتره دفعه بعد ادرس دقیق ان صفحه رو بدی نه ادرس سایت خالی.
الان من نگاه کردم اصلا فایلی به این نام پیدا نکردم!!!!!خنده داره ...
فقط تیزر بود....ادرس سایت رو درست دادی؟( چون ظاهر تصویر شما با مال من هم فرق داره)
3-فیک در لغت به معنای تقلبی و دروغی است. در تورنت به فایل هایی که هنوز اصل فایل نیومده یا فایلی که می خواهیم نباشه بهش فیک می گن.فایل شما تو این لیست گروه است و یک فایل بدرد نخور است.

mahdi.a81
02-02-2009, 14:08
1- یعنی به جای اینکه فایل تورنت رو عوض کنی همان تورنت قبلی ولی با ترکر های تورنت جدید.تو سایت های تونرت معمولا ترکر رو نشون می دن که می تونی انها رو بر داری و به لیست ترکر های تورنت اضافه کنی
2- پیشنهاد می کنم دفعه بعد ادرس دقیق بدی(من الان مجبورم بگردم) بهتره دفعه بعد ادرس دقیق ان صفحه رو بدی نه ادرس سایت خالی.
الان من نگاه کردم اصلا فایلی به این نام پیدا نکردم!!!!!خنده داره ...
فقط تیزر بود....ادرس سایت رو درست دادی؟( چون ظاهر تصویر شما با مال من هم فرق داره)
3-فیک در لغت به معنای تقلبی و دروغی است. در تورنت به فایل هایی که هنوز اصل فایل نیومده یا فایلی که می خواهیم نباشه بهش فیک می گن.فایل شما تو این لیست گروه است و یک فایل بدرد نخور است.

1. يه چيزي براي اينكه بفهمم همون فايل هست و نه فايل ديگه اي ، بايد حجمشون برابر باشه ؟ آدرس هش هم بايد يكسان باشه يا نه ؟
2. جالبه .منم پيدا نكردم .
3. ممنون ديگه گول اين چيزا رو نميخورم .

zed2
02-02-2009, 21:36
1. يه چيزي براي اينكه بفهمم همون فايل هست و نه فايل ديگه اي ، بايد حجمشون برابر باشه ؟ آدرس هش هم بايد يكسان باشه يا نه ؟
2. جالبه .منم پيدا نكردم .
3. ممنون ديگه گول اين چيزا رو نميخورم .
1-بجز حجم نوع فایل ها یکی باشه و نامشون هم همینطور
(مثلا ممکنه دو تا تورنت مشابه باشه و با حجم یکسان ولی یکیش نامش فرق کنه انوقت بدرد نمی خوره)
2-بخاطر اینکه منبع رو اشتباه معرفی کردی دقت کنی تصویر سایت تو عکست با ظاهر اسلی فرق داره....
3- تو پست های اول نحوه تشخیص فیک بودن رو گفتن( فکر کنم تو لینک راهنمای اخر پست اول هم نوشته باشم نگاه کن)

mohammad.y1993
03-02-2009, 17:36
سلام....

ببخشيد دوستان آيا اين تورنت و نرم افزار هاي مربوط مربوطش تنظيمات خاصي داره؟؟؟

راستش من همين الان متوجه شدم كه تا حالا چقدر بي خودي داشتم با اين rapidshare ور ميرفتم :19::19::19::13:
اما هر وقت از ضرر برگردي منفعت هست ....

ممنون :11::11::11:

zed2
03-02-2009, 19:58
سلام....

ببخشيد دوستان آيا اين تورنت و نرم افزار هاي مربوط مربوطش تنظيمات خاصي داره؟؟؟

راستش من همين الان متوجه شدم كه تا حالا چقدر بي خودي داشتم با اين rapidshare ور ميرفتم :19::19::19::13:
اما هر وقت از ضرر برگردي منفعت هست ....

ممنون :11::11::11:
تنظیمات خاص من ندیدم( مگر تنظیم فایروال و روتر بخاطر بسته بودن پورت ها در حالت استاندارد)
پیشنهاد می کنم قبل از شروع اوایل تاپیک و راهنمای اخر پست اول رو بخونی تا یکم وضع دستت بیاد...

mohammad.y1993
03-02-2009, 20:01
سلام...
ببخشيد چرا من اينقدر سرعت دانلودم پايين هست؟؟؟ راستي نوشته كه تا حالا 20 مگ اپلود هم كرده بايد چطوري جلوشو بگيرم؟؟؟

راستي update tracker ديگه چيه
ممنونم

zed2
03-02-2009, 23:38
سلام...
ببخشيد چرا من اينقدر سرعت دانلودم پايين هست؟؟؟ راستي نوشته كه تا حالا 20 مگ اپلود هم كرده بايد چطوري جلوشو بگيرم؟؟؟

راستي update tracker ديگه چيه
ممنونم
اپلود نکنی سرعت دانلودت میاد پایین... تجربه کاربرا نشون داده هر چی سرعت اپلود بیشتر باشه سرعت دانلود بیشتر میشه( نصبت به ترافیک کلی در سرعت ارسال پایینتر)البته باید یک مقدار از حداکثر سرعت اپلود کمتر باشه تاروی سرعت دانلود تاثیر نزاره.
اگر محدود کنی به مرور تو الویت دریافت پایینتر می ری و اگر خیلی پایینتر بری ترکر ها تو لیست سیاه می زارن( چیزی که من جدیدا از روی ip فهمیدم , شک ندارم عمومی ها هم اگر زیاد اپلود نشه میارن تو لیست سیاه چون ip ها رو نگاه کردم از یک ip یک ترکر بلوک کرده و در یک ip دیگر ترکر اجازه می ده)
در مورد سوال دومت ترکر رو مقاله هست.در حالت استاندارد معمولا هر یک ساعت موجودیت ترکر چک میشه تا از سالم بودنش توسط نرم افزار تورنت اطمینان حاصل شه .البته دلایل دیگری داره که از درک من خارج است....

mohammad.y1993
05-02-2009, 13:48
سلام....
من الان واسه اپلود 10 كيلوبايت گذاشتم...خوبه؟؟؟

mohammad.y1993
05-02-2009, 19:59
دوباره سلام...

ببخشيد من utorrent رو دانلود كردم چرا اينقدر كم حجم هست؟؟؟ 670 KB ؟؟؟ يعني فايل خرابه ؟؟؟ آخه Vuze چند مگ بود !!!!

ممنونم

j0l6
05-02-2009, 20:43
برنامه ی یوتورنت کم حجم و سبک هستش برا همین هم طرفداران زیادی داره اکه فایل رو از منبع معتبر دانلود کرده باشی فک نکنم مشکلی داشته باشه

zed2
05-02-2009, 22:02
سلام....
من الان واسه اپلود 10 كيلوبايت گذاشتم...خوبه؟؟؟

با استفاده از این سایت سرعت اپلودت رو با چند نقطه تست کن میانگین سرعتت رو بگیر حداکثر بعد ازش بسته به اینکه چه قدر هست کم کن( مثلا برای 4 کیلو بایت ماکسیموم ارسال 3 کیلوبایت محدود شه برای مثلا 8 کیلوبایت 6 کیلو بایت محدود شه برای 10 کیلو بایت 8 کیلوبایت محدود شه برای 14 کیلو بایت 11 کیلو بایت محدود شه برای 18 کیلوبایت 15 کیلوبایت محدود شه)البته محدودیت رو خودت یکم ( حدود یک ساعت) به دریافت کنی می فهمی چه قدر خوبه( اگر تورنت خوبی رو برداشته باشی )

دوباره سلام...

ببخشيد من utorrent رو دانلود كردم چرا اينقدر كم حجم هست؟؟؟ 670 KB ؟؟؟ يعني فايل خرابه ؟؟؟ آخه Vuze چند مگ بود !!!!

ممنونم

برنامه ی یوتورنت کم حجم و سبک هستش برا همین هم طرفداران زیادی داره اکه فایل رو از منبع معتبر دانلود کرده باشی فک نکنم مشکلی داشته باشه

اره ...همانطور که دوستمون گفتن حجمش کمه ...قابلیت های استاندارد شبکه تورنت رو میده و خیلی سبکتر از بقیه هست. البته اگر هر نرم افزاری یک سری قایلبت ها داره که اگر دونبالشونی باید از انها استفاده کنی.(منم چون سیستمم قدیمی است بیشتر نرم افزارام کم حجم و سبکه اینو انتخاب کردم)

mohammad.y1993
05-02-2009, 23:14
سلام...

ببخشيد منظورتون از تورنت خوب چيه؟؟؟مگه با هم فرق دارن... اگه فرق ميكنه الان بهترين تورنت چيه؟؟؟

ليست اول همين تاپيك چطوره؟؟؟ البته اوليش رو امتحان كردم في ل ت ر بود :19::19::19: چرا؟؟؟

راستي يه چيز عجيب ... من يك فيلم داشتم از طريق تورنت دانلود مي كردم ... 700 مگ بود وقتي رسيد به 450 مگ روش كيك كردم ديدم اجرا شد و فيلم رو تا آخر ديدم در حالي كه هنوز داشتم دانلود ميكردم و حدود 570 مگ دانلود كرده بود.... مگه ميشه فيلمي كه هنوز 130 مگش رو دانلود نكردم تا آخر بره:18::18:؟؟؟ البته خوب بعضي جاها تيك مي گرفت و تصوير شطرنجي ميشد ولي بعد از چد لحظه خوب ميشد... آخرش كه ديگه اصلا اين مشكل رو نداشت .... مدت زمان فيلم هم 2 ساعت بود...:8::8:

راستي از پاسخ ها تون واقعا ممنون :10::10::10:
ممنون :11::11::11::40::40::40:

zed2
06-02-2009, 12:42
سلام...

ببخشيد منظورتون از تورنت خوب چيه؟؟؟مگه با هم فرق دارن... اگه فرق ميكنه الان بهترين تورنت چيه؟؟؟

ليست اول همين تاپيك چطوره؟؟؟ البته اوليش رو امتحان كردم في ل ت ر بود :19::19::19: چرا؟؟؟

راستي يه چيز عجيب ... من يك فيلم داشتم از طريق تورنت دانلود مي كردم ... 700 مگ بود وقتي رسيد به 450 مگ روش كيك كردم ديدم اجرا شد و فيلم رو تا آخر ديدم در حالي كه هنوز داشتم دانلود ميكردم و حدود 570 مگ دانلود كرده بود.... مگه ميشه فيلمي كه هنوز 130 مگش رو دانلود نكردم تا آخر بره:18::18:؟؟؟ البته خوب بعضي جاها تيك مي گرفت و تصوير شطرنجي ميشد ولي بعد از چد لحظه خوب ميشد... آخرش كه ديگه اصلا اين مشكل رو نداشت .... مدت زمان فيلم هم 2 ساعت بود...:8::8:

راستي از پاسخ ها تون واقعا ممنون :10::10::10:
ممنون :11::11::11::40::40::40:

من چرا تنها بازمانده شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این نامردا دوباره کجا رفتن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورنت خوب تورنتیه که هم ترکر هاش کار کنه و هم سیدر به اندازه کافی داشته باشه.
موقع جستجو تو فایل های تورنت باید به این موارد باید دقت داشته باشی

علتش اینه که تو تورنت برعکس حالت عادی فایل رو از اول به اخر نمی گیری .تو تورنت تمام فایل ها به بخش های مساوی ( بسته به تنظیمات از 32 کیلوبایت تا 4 مگ ) تقسیم میشه و بسته به اولویت و موجود بودن فایل بسته ها منتقل میشه تا ترافیک شیرینگ شبکه تورنت حداکثر بازدهی رو داشته باشه و از همه سرعت اپلود افراد استفاده شده باشه.
وقتی پخشش کنی درسته نشون میده ولی ان بخش هایی رو که نگرفته رو همانطور که گفتی یا پرش می کنه یا مکس داره...باید صبر کنی تا کامل تمام شه( و همچنین اگر خواستی فایل هارو اجرا کنی یادت باشه که فعالیت فایل تورنت رو متوقف کنی که نرم افزار ارور استفاهد از فایل توسط نرم افزار دیگر رو نده )

p30time
06-02-2009, 21:57
سلام

مي خواستم بپرسم براي اينكه سرعت دانلود از تورنت بالا باشه، چه فاكتور هايي لازمه ( منظورم از نظر نوع و سرعت اينترنت و سرعت آپلود و دانلود .... است! )

با تشكر از كمك دوستان عزيز

zed2
07-02-2009, 10:47
سلام

مي خواستم بپرسم براي اينكه سرعت دانلود از تورنت بالا باشه، چه فاكتور هايي لازمه ( منظورم از نظر نوع و سرعت اينترنت و سرعت آپلود و دانلود .... است! )

با تشكر از كمك دوستان عزيز
طیق شواهدی که برای من اتفاق افتاده....مقدار سرعت ارسال ....نسبت سرعت ارسال به دریافت... میزان سید ها و پییر ها ... نسبت کلی سرعت اپلود به دانلود کل اشتراک کننده ها...وضعیت ترکر ها از لحاظ سالم بودن... اولویتی که برای شما دادن(بسته به سرعت اپلود و دانلود)...(پینگ رو هنوز صد در صد مطمئن نیستم ولی بعضی مواقع تاثیر می زاره)...وضعیت پورتی که برای نرم افزار تنظیم کردین( از لحاظ باز بودن یا بسته بودن) و ... می تونه تاثیر داشته باشه

p30time
07-02-2009, 11:48
طیق شواهدی که برای من اتفاق افتاده....مقدار سرعت ارسال ....نسبت سرعت ارسال به دریافت... میزان سید ها و پییر ها ... نسبت کلی سرعت اپلود به دانلود کل اشتراک کننده ها...وضعیت ترکر ها از لحاظ سالم بودن... اولویتی که برای شما دادن(بسته به سرعت اپلود و دانلود)...(پینگ رو هنوز صد در صد مطمئن نیستم ولی بعضی مواقع تاثیر می زاره)...وضعیت پورتی که برای نرم افزار تنظیم کردین( از لحاظ باز بودن یا بسته بودن) و ... می تونه تاثیر داشته باشه

سلام

ممنون

ميشه كمي در مورد تنظيمات موثري كه خودمون مي تونيم انجام بديم (‌مثل تنظيمات پورت و ... ) توضيح بديد؟

با تشكر

zed2
07-02-2009, 16:55
تو اینجا پورت رو نوشتم چی کار کنین

mehraboun1985
07-02-2009, 20:13
من کلی چیز تو برنامه utorrent اضافه کرده بودم خیلی هاشم تا 90% رفته بود.از همون اول هم که برنامه ذو نصب کرده بودم چراغش سبز بود یعنی ایرادی نداشت.
امروز بعد از 3 روز گفتم یه استراحتی به کامپیوتر و مودممم بدم.جفتشون رو خاموش کردم.بعد از 4-5 ساعت که روشنشون کردم دیگه utorrent کار نمیکرد.
بعضی از فایلهام رو بغلش ضربدر زده قرمز بود و اگه میزدم استارت بشه پیغام میداد که فایل پاک شده و اون رو دوباره چک کنم.ولی بعضی از فایلها رو داشت دانلود می کرد.چرا؟!!؟؟؟؟
اگه مشکل از port بود چرا بعضی ها رو دانلود می کرد؟

تازه من حتی port رو به صورت دستی عوض کردم ولی بازم چراغم سبز نشد.و هیچکدوم از اون فایل قبلی ها رو نگرفت.
بعد هم یه صفحه آورد که port بسته است.

من هم مجبور شدم همه فایلها رو پاک کنم.همش رو از اول اضافه کنم.اگه بدونید چند گیگ دانلود کرده بودم.:37:همش پرید.همه فایلها رو تک به تک تست کردم که اگه جائیش کامل دانلود شده اون رو نگه دارم ولی هیچکدوم کامل نبود.همه نصفه نصفه بودن.:41:
میشه به من بگید مشکل از کجا بوده که دفعه بعد همچین چیزی تکرار نشه.

یعنی این برنامه اگه کامپیوتر رو خاموش کنم مشکلی واسش پیش میاد؟ باید port رو هر چند وقت عوض کنم تا بسته نشه یا اینکه به طور خود به خود بسته میشه؟(اصلا قضیه port چیه؟)

این قضیه از کجا آب می خورده؟

mehraboun1985
07-02-2009, 20:21
یه سوال دیگه هم داشتم این قسمت show statistics مه در پنجره help هست رو میشه یه توضیحی بدید؟

handshake,connection,half openincoming/outgoing conns اینا چین؟

Acro-Crown
07-02-2009, 20:56
من کلی چیز تو برنامه utorrent اضافه کرده بودم خیلی هاشم تا 90% رفته بود.از همون اول هم که برنامه ذو نصب کرده بودم چراغش سبز بود یعنی ایرادی نداشت.
امروز بعد از 3 روز گفتم یه استراحتی به کامپیوتر و مودممم بدم.جفتشون رو خاموش کردم.بعد از 4-5 ساعت که روشنشون کردم دیگه utorrent کار نمیکرد.
بعضی از فایلهام رو بغلش ضربدر زده قرمز بود و اگه میزدم استارت بشه پیغام میداد که فایل پاک شده و اون رو دوباره چک کنم.ولی بعضی از فایلها رو داشت دانلود می کرد.چرا؟!!؟؟؟؟
اگه مشکل از port بود چرا بعضی ها رو دانلود می کرد؟

تازه من حتی port رو به صورت دستی عوض کردم ولی بازم چراغم سبز نشد.و هیچکدوم از اون فایل قبلی ها رو نگرفت.
بعد هم یه صفحه آورد که port بسته است.

من هم مجبور شدم همه فایلها رو پاک کنم.همش رو از اول اضافه کنم.اگه بدونید چند گیگ دانلود کرده بودم.:37:همش پرید.همه فایلها رو تک به تک تست کردم که اگه جائیش کامل دانلود شده اون رو نگه دارم ولی هیچکدوم کامل نبود.همه نصفه نصفه بودن.:41:
میشه به من بگید مشکل از کجا بوده که دفعه بعد همچین چیزی تکرار نشه.

یعنی این برنامه اگه کامپیوتر رو خاموش کنم مشکلی واسش پیش میاد؟ باید port رو هر چند وقت عوض کنم تا بسته نشه یا اینکه به طور خود به خود بسته میشه؟(اصلا قضیه port چیه؟)

این قضیه از کجا آب می خورده؟

1-کاشکی همون نصفه نیمه هارو هم پاک نمی کردین میشد اول جاشونو عوض کنید بعد دوباره فایل های تورنت به برنامه utorrent اضافه می کردین بعد اون فایل های ناقصو جای فایل های جدید میذاشتین و force recheck میکردین اینجوری ادامشو دانلود میکرد:41:
2-برای منم گاهی یک ربع بیست دقیقه ای طول میکشه تا چراغش سبز بشه، شما صبر کردید؟
مودمتون رو به صورت لن یا usb به کامپیوتر متصل کردید؟
اگه لن هست که باید طبق معمول از

پورت هاتونو تعیین کنید و یه پورت دلخواه و به utorrent بدین

a6l3i
08-02-2009, 07:43
سلام دوستان
- تو تورنت ، کدوم دسته از اطلاعات تو هارد به اشتراک گذاشته میشه؟ من رو هاردم 450 گیگ فیلم دارم که شامل فیلم های خانوادگی هم میشه . آیا ممکنه اونا هم به اشتراک گذاشته بشن؟ چجوری میشه تعیین کرد کاربرها به چه فایل هایی از سیستم دسترسی داشته باشن؟

ممنون . . .

mehraboun1985
08-02-2009, 10:39
1-کاشکی همون نصفه نیمه هارو هم پاک نمی کردین میشد اول جاشونو عوض کنید بعد دوباره فایل های تورنت به برنامه utorrent اضافه می کردین بعد اون فایل های ناقصو جای فایل های جدید میذاشتین و force recheck میکردین اینجوری ادامشو دانلود میکرد:41:
2-برای منم گاهی یک ربع بیست دقیقه ای طول میکشه تا چراغش سبز بشه، شما صبر کردید؟
مودمتون رو به صورت لن یا usb به کامپیوتر متصل کردید؟
اگه لن هست که باید طبق معمول از

پورت هاتونو تعیین کنید و یه پورت دلخواه و به utorrent بدین

میشه یه کم دقیقتر بگید که باید چی کار میکردم؟
یعنی میگید که باید اون فولدری روکه زده بودم فایلها رو اونجا دانلود و save کنه رو vut میکردم و میبردم یه جای دیگه.بعد فایلها رو پاک میکردم.بعد برنامه رو دوباره باز میکردم و تورنت ها رو بهش اضافه میکردم که دانلود بشه.بعد که برنامه پوشه های لازم رو ساخت.اون فایلهایی که قبلا cut کرده بودم رو میاوردم توی این پوشه ها paste میکردم؟
همین بود.یا منظورتون چیز دیگه ای بود؟

چون من force recheck رو زدم.البته فایلها رو جابه جا نکرده بودم.وقتی هم که force rechek رو روی یه فایلی میزدم اون فایل رو از لیست حذف میکرد.

من از طریق لن شبکه کردم.
آخه من از همون موقع که برنامه رو باز میکنم چراغش سبز میشه.
ولی از دیروز که اون اتفاق افتاد دائم مشکل پیدا میکنه.یعنی چراغم هی نارنجی میشه.وقتی میزنم پورت رو چک کنه میگه بازه.در عین حال هم seedو هم peer داره.یعنی انلاینن.و فایل پاک نشده و اونها دارن میگیرن.
بعد دوباره یهو خودش سبزمیشه یا اگه بزنم پورت رو چک کنهباعث میشه که سبز بشه.
من قبلا همچین مشلی نداشتم.البته 3روزه که تو خونه این برنامه رو نصب کردم قبلا رو کامپیوتر دانشگاه بود.ولی اون 3 روز اول عین چی میگرفت.حالا ادا در میاره.یعنی بعد از اینکه کامپیوتر رو خاموش کردم.

یه سوال دیگه :
امروز صبح که نگاه کردم دیدم (برنامم utorrentهست) نوشته که سرعت دریافت 29 و سرعت ارسال 17.مگه میشه؟من اینترنتم 256 یعنی نهایتا باید با 32 بگیره.
مگه نه اینکه مجموع دانلود و آپلود میتونه برابر 32 باشه؟یا اینکه 32 آپلود و 32 هم دانلوده؟تازه بماند که همون موقع emule هم داشت کار میکرد.

چطور ممکنه؟

سوال دیگه.یکی از دوستان توی فروم سوالکرده بود.من میخوام یکم بیشتر بدونم.
اگه یه موقع یه فایلی رو مثلا تا 80% دانلود کرده بود.بعدش به مشکل بر میخورد که دانلود نمیکرد.مثلا seed نداشت.چی کار میشه کرد؟میشه مثلا اگه از یه جای دیگه همونفایل رو پیدا کنیم یه جوری این 2 تا رو بهم وصل کنیم که بقیه فایل رو از منبع جدید بگیره؟

میشه یه کاری کرد که تعداد seed یا peer های یک فایل رو افزایش داد.یعنی برای فایل 2 تا منبع معرفی کرد.

میشه 2 تا تورنت رو بهم مربوط کرد.یعنی اولی با اسم xyz1 و دومی با اسم xyz2 باشه.بعد بدونید که این 2تا درواقع 1 فایل هستن که با2 اسم متفاوت و در 2 جای مختلف آورده شدن.میشه کاری کرد اینها رو با هم قاطی کرد.

سوال دیگه هم اینکه.
آیا میشه تعداد قسمتهای یک فایل رو تغییر داد.اون موقع که میخواید torrent جدید ایجاد کنید ازتون میپرسه که حجم فایلها چقدر باشه 16-32-و...
میشه موقع دانلود این هارو عوض کرد؟یعنی بگید من میخوام فایلهای 32k رو به صورت 2تا فایل 16k دانلود کنم.
یا اینکه هر طوری که آپلود شده باشن همونطوری مجبوریم دانلود کنیم؟

کسی مستونه جواب این همه سوال رو بده؟:31:

Acro-Crown
08-02-2009, 13:19
میشه یه کم دقیقتر بگید که باید چی کار میکردم؟
یعنی میگید که باید اون فولدری روکه زده بودم فایلها رو اونجا دانلود و save کنه رو vut میکردم و میبردم یه جای دیگه.بعد فایلها رو پاک میکردم.بعد برنامه رو دوباره باز میکردم و تورنت ها رو بهش اضافه میکردم که دانلود بشه.بعد که برنامه پوشه های لازم رو ساخت.اون فایلهایی که قبلا cut کرده بودم رو میاوردم توی این پوشه ها paste میکردم؟
همین بود.یا منظورتون چیز دیگه ای بود؟

دقیقا منظورم همین بود:46:

چون من force recheck رو زدم.البته فایلها رو جابه جا نکرده بودم.وقتی هم که force rechek رو روی یه فایلی میزدم اون فایل رو از لیست حذف میکرد.
عجیبه تابحال ندیده بودم از لیست حذف کنه!!!!
شما شاید این قسمتو از توجه نکرده باشین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی بعد از اینکه force recheck کردین از inactive وارد downloading شده
پ.ن
من اوایل این قسمت از برنامه رو ندیده بودم و مشکلی شبیه شما داشتم!

من از طریق لن شبکه کردم.
ولی از دیروز که اون اتفاق افتاد دائم مشکل پیدا میکنه.یعنی چراغم هی نارنجی میشه.وقتی میزنم پورت رو چک کنه میگه بازه.در عین حال هم seedو هم peer داره.یعنی انلاینن.و فایل پاک نشده و اونها دارن میگیرن.
من قبلا همچین مشلی نداشتم.البته 3روزه که تو خونه این برنامه رو نصب کردم قبلا رو کامپیوتر دانشگاه بود.ولی اون 3 روز اول عین چی میگرفت.حالا ادا در میاره.یعنی بعد از اینکه کامپیوتر رو خاموش کردم.

البته اکثر شرکت های خدمات دهنده اینترنتی مثل داتک و....(از بقیشون اطلاعی ندارم)تورنتو محدود کردن و آخر هفته ها از پنج شنبه تا جمعه شب باز کردن در طول هفته هم از 6 بعد از ظهر تا صبح بازه

یه سوال دیگه :
امروز صبح که نگاه کردم دیدم (برنامم utorrentهست) نوشته که سرعت دریافت 29 و سرعت ارسال 17.مگه میشه؟من اینترنتم 256 یعنی نهایتا باید با 32 بگیره.
مگه نه اینکه مجموع دانلود و آپلود میتونه برابر 32 باشه؟یا اینکه 32 آپلود و 32 هم دانلوده؟تازه بماند که همون موقع emule هم داشت کار میکرد.

1-نه!منظور پهنای باند شما 256 هست یعنی دریافت و ارسال قاعدتا هرکدوم باید 256 باشه که معمولا آپلود کمتره
برای منم دورو بره 29-28 هست

سوال دیگه.یکی از دوستان توی فروم سوالکرده بود.من میخوام یکم بیشتر بدونم.
اگه یه موقع یه فایلی رو مثلا تا 80% دانلود کرده بود.بعدش به مشکل بر میخورد که دانلود نمیکرد.مثلا seed نداشت.چی کار میشه کرد؟میشه مثلا اگه از یه جای دیگه همونفایل رو پیدا کنیم یه جوری این 2 تا رو بهم وصل کنیم که بقیه فایل رو از منبع جدید بگیره؟میشه یه کاری کرد که تعداد seed یا peer های یک فایل رو افزایش داد.یعنی برای فایل 2 تا منبع معرفی کرد.

منبع جدید در واقع tracker ها هستند.اگه tracker ــی پیدا کردین که seeder داشت میشه فایلو کامل گرفت

میشه 2 تا تورنت رو بهم مربوط کرد.یعنی اولی با اسم xyz1 و دومی با اسم xyz2 باشه.بعد بدونید که این 2تا درواقع 1 فایل هستن که با2 اسم متفاوت و در 2 جای مختلف آورده شدن.میشه کاری کرد اینها رو با هم قاطی کرد.

:31:در واقع این کاریه که من اکثر مواقع انجام میدم .من عضو یه tracker خصوصی هستم.فایل های اونجا رو از جاهای دیگه میگیرم و برای اون tracker ،سید(seed) میکنم!:27:

سوال دیگه هم اینکه.
آیا میشه تعداد قسمتهای یک فایل رو تغییر داد.اون موقع که میخواید torrent جدید ایجاد کنید ازتون میپرسه که حجم فایلها چقدر باشه 16-32-و...
میشه موقع دانلود این هارو عوض کرد؟یعنی بگید من میخوام فایلهای 32k رو به صورت 2تا فایل 16k دانلود کنم.
یا اینکه هر طوری که آپلود شده باشن همونطوری مجبوریم دانلود کنیم؟

این یکی همون طور که گفتین مربوط به آپلود کننده تورنت هست و کاری از دست ما برنمیاد

تمام :blush:

Acro-Crown
08-02-2009, 13:21
سلام دوستان
- تو تورنت ، کدوم دسته از اطلاعات تو هارد به اشتراک گذاشته میشه؟ من رو هاردم 450 گیگ فیلم دارم که شامل فیلم های خانوادگی هم میشه . آیا ممکنه اونا هم به اشتراک گذاشته بشن؟ چجوری میشه تعیین کرد کاربرها به چه فایل هایی از سیستم دسترسی داشته باشن؟

ممنون . . .

نه مطمئن باشید همچین خطری شما رو تهدید نمیکنه شما همون فایل های رو که در حال دریافت هستین همون ها به اشتراک گذاشته میشن..........نه چیز دیگه ای!

mehraboun1985
08-02-2009, 15:30
دقیقا منظورم همین بود:46:

عجیبه تابحال ندیده بودم از لیست حذف کنه!!!!
شما شاید این قسمتو از توجه نکرده باشین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی بعد از اینکه force recheck کردین از inactive وارد downloading شده
پ.ن
من اوایل این قسمت از برنامه رو ندیده بودم و مشکلی شبیه شما داشتم!

البته اکثر شرکت های خدمات دهنده اینترنتی مثل داتک و....(از بقیشون اطلاعی ندارم)تورنتو محدود کردن و آخر هفته ها از پنج شنبه تا جمعه شب باز کردن در طول هفته هم از 6 بعد از ظهر تا صبح بازه

1-نه!منظور پهنای باند شما 256 هست یعنی دریافت و ارسال قاعدتا هرکدوم باید 256 باشه که معمولا آپلود کمتره
برای منم دورو بره 29-28 هست

منبع جدید در واقع tracker ها هستند.اگه tracker ــی پیدا کردین که seeder داشت میشه فایلو کامل گرفت

:31:در واقع این کاریه که من اکثر مواقع انجام میدم .من عضو یه tracker خصوصی هستم.فایل های اونجا رو از جاهای دیگه میگیرم و برای اون tracker ،سید(seed) میکنم!:27:

این یکی همون طور که گفتین مربوط به آپلود کننده تورنت هست و کاری از دست ما برنمیاد

تمام :blush:
1- من همیشه میذارم روی قسمت all . مطمئنم که حذفش کرد.چرا؟ نمیدونم.

2-نمیدونستم تورنت رو محدود کردن.چون adsl من دقیقا 4شنبه وصل شد.یعنی 5شنبه و جمعه که خیلی خوب دانلود کردم.دیروز هم که تا 6 سر کار بودم و ندیدم که سرعت کم بشه.فکر نمیکنم من مشکلی داشته باشم.چون اصولا کامپیوترم شبها هم روشنه و وظیفه اش رو به نحو احسن انجام میده.

3- اگر واقعا معنی 256 اینه که 256 دانلود و 256 آپلود، پس چه دلیلی داره که ادم سرعت آپلودش رو کم کنه؟
وقتی هیچ اثری در سرعت دانلود نداره خب چرا آدم اپلودش رو نامحدود نکنه.مگه نمیگید که هرچی سرعت آپلود بیشتر باشه tracker ها شما رو بیشتر دوست دارن و به شما اولویت میدن؟

بی زحمت این رو مطمئن بشید.
یا دلیل درستش رو به من بگید.چون با عقل جور در نمیاد.

4- من تا حالا ندیدم که سرعتم رو بنویسه 32 حتی 30 هم نبوده.حالا این چندتا دونه از کجا درز میکنه نمیدونم.البته خب اگه با 28-29 هم باشه رضایت میدم.ماهی 30 تومن هزینه برای نامحدود داتک با سرعت 29برای من میصرفه.من در ماه بالای 50 تومن واسه فیلم خرج میکنم چه برسه به بقیه چیزا که مغازه دار ها هم ندارن ولی اینجا پیدا میشه.

5- چطوری میشه tracker رو پیدا کرد؟
من دیدم وقتی یه فایلی که تو لیست هست رو اشتباها دوباره میزنم ازم میپرسه که میخوای tracker ها رو بهش اضافه کنی یا نه.
خب اگه 2 تا فایل اسماشون فرق بکنه چی کار باید کرد.یعنی 1 فایل با اسمهای مختلف آپلود شده باشه.

میگم اگه میشه tracker های هر فایلی رو به یه فایل دیگه اضافه کرد، چرا آدم برای تمام فایلهایی که تو لیستش داره،همه ترکر ها رو اضاه نکنه.خب یه سریش ممکنه به درد نخورن ولی بلاخره یه بخشی از اون ترکرها حتما فایل رو دارن دیگه.اینطوری یه سری seeder اضافه میشه.نمیدونم منظورم رو فهمیدید یا نه؟
یعنی یه ترکری حتی اگه مال فایلی که دارید دانلود میکنید هم نباشه،شما به لیست ترکرهای فایلتون اضافه کنیدش.چه اتفاقی میآفته؟چیزی که کم نمیشه؟شاید اضافه شد.درست میگم یا اشتباهه؟

6- مرسی که همه اینارو خوندید.
7- اگه اطلاعات بازم دارید تا من سوال نکردم بگید.

Acro-Crown
08-02-2009, 15:57
1- من همیشه میذارم روی قسمت all . مطمئنم که حذفش کرد.چرا؟ نمیدونم.

2-نمیدونستم تورنت رو محدود کردن.چون adsl من دقیقا 4شنبه وصل شد.یعنی 5شنبه و جمعه که خیلی خوب دانلود کردم.دیروز هم که تا 6 سر کار بودم و ندیدم که سرعت کم بشه.فکر نمیکنم من مشکلی داشته باشم.چون اصولا کامپیوترم شبها هم روشنه و وظیفه اش رو به نحو احسن انجام میده.

3- اگر واقعا معنی 256 اینه که 256 دانلود و 256 آپلود، پس چه دلیلی داره که ادم سرعت آپلودش رو کم کنه؟
وقتی هیچ اثری در سرعت دانلود نداره خب چرا آدم اپلودش رو نامحدود نکنه.مگه نمیگید که هرچی سرعت آپلود بیشتر باشه tracker ها شما رو بیشتر دوست دارن و به شما اولویت میدن؟

بی زحمت این رو مطمئن بشید.
یا دلیل درستش رو به من بگید.چون با عقل جور در نمیاد.

4- من تا حالا ندیدم که سرعتم رو بنویسه 32 حتی 30 هم نبوده.حالا این چندتا دونه از کجا درز میکنه نمیدونم.البته خب اگه با 28-29 هم باشه رضایت میدم.ماهی 30 تومن هزینه برای نامحدود داتک با سرعت 29برای من میصرفه.من در ماه بالای 50 تومن واسه فیلم خرج میکنم چه برسه به بقیه چیزا که مغازه دار ها هم ندارن ولی اینجا پیدا میشه.

5- چطوری میشه tracker رو پیدا کرد؟
من دیدم وقتی یه فایلی که تو لیست هست رو اشتباها دوباره میزنم ازم میپرسه که میخوای tracker ها رو بهش اضافه کنی یا نه.
خب اگه 2 تا فایل اسماشون فرق بکنه چی کار باید کرد.یعنی 1 فایل با اسمهای مختلف آپلود شده باشه.

میگم اگه میشه tracker های هر فایلی رو به یه فایل دیگه اضافه کرد، چرا آدم برای تمام فایلهایی که تو لیستش داره،همه ترکر ها رو اضاه نکنه.خب یه سریش ممکنه به درد نخورن ولی بلاخره یه بخشی از اون ترکرها حتما فایل رو دارن دیگه.اینطوری یه سری seeder اضافه میشه.نمیدونم منظورم رو فهمیدید یا نه؟
یعنی یه ترکری حتی اگه مال فایلی که دارید دانلود میکنید هم نباشه،شما به لیست ترکرهای فایلتون اضافه کنیدش.چه اتفاقی میآفته؟چیزی که کم نمیشه؟شاید اضافه شد.درست میگم یا اشتباهه؟

6- مرسی که همه اینارو خوندید.
7- اگه اطلاعات بازم دارید تا من سوال نکردم بگید.

1-منم نمیدونم، گفتم عجیبه!یادم نمیاد تابحال اینطوری شده باشه!
2-دقیقا همونطوری که فکر میکردم مشکل با شرکته و منم همین مشکلو دارم ،عصر ها درست میشه تا صبح.
3-اگه منظورتون سرعت آپلود برای تورنت هست
من حدسم اینه که با محدود کردن سرعت اپلود برای ما که سرعت دانلود زیادی نداریم تو سرعت دانلود فایل تاثیر مهمی نداشته باشه
4-:mellow:
5-
اینهارو تو properties فایلتون پیست کنید شاید بعضیهاش کمکتون کرد
دقیقا ممکنه همون طور که شما گفتین بشه که برای منم شده گاهی یه دونه سیدر پیدا کنمو دانلودو تموم کنم!
گاهی هم نه!

اون قسمت دو تا فایلو درست متوجه منظورت نشدم
اگه منظورتون اینه که دو تا فایل که در واقع یکی هستند ولی با دو اسم متفاوت آپلود شدن و بخوایم ترکر هاشونو یکی کنیم تا یکدومش کامل دانلود بشه،نه این کار امکان پذیر نیست.:13:

zed2
09-02-2009, 10:15
یه سوال دیگه :
احتمالا محدودیت سرعت رو نوشته برات ؟

من از طریق لن شبکه کردم.

این موردی که گفتی بدون جابه جایی اینطوری میشه...با چه سطح یوزری تو ویندوز تورنت ها رو دانلود کردی و جایی که ذخیره کردیntfs نبوده؟ایا تنظیمات انتی ویروس رو دست کاری کردی طوری که قبل از هر کاری فایل هاتو چک کنه؟

این مورد رو من تو چند تا پست قبل تر و مقاله گفتم...وقتی نامحدود می گیری اپلود رو در خواست ها و اطلاعاتی که نرم افزار می خواد بده کند می شه و همچنین پاکت لاست های اطلاعاتی هم سخت تر میره ....همیشه باید از ماکسیموم اپلود یک چند واحد خالی بزاری تا این بسته ها بره...
این تجربه منه و خیلی تست کردم و همش این جواب رو بهم داده که اگر ماکسیموم بزارم سرعت دانلود حداکثر نمی شه و باید سرعت اپلود رو یکم محدود کنم تا برسه به ماکسیموم.

piishii
09-02-2009, 19:02
سلام.
گذاشتن چند لینک تورنت با همدیگر بهتر هست ؟
میدونم حدود 3 4 تا بیشتر میخواستم بینم موثر هست ؟ اگه آره تا چنتا ؟

arash66_2m
09-02-2009, 21:05
سلام.
گذاشتن چند لینک تورنت با همدیگر بهتر هست ؟
میدونم حدود 3 4 تا بیشتر میخواستم بینم موثر هست ؟ اگه آره تا چنتا ؟

گذاشتن چند تا لیک تورنت بهتر هست تا در صورتی به هر دلیلی یکی از لینک ها دانلود انجام نداد یا کمتر دان کرده باشه حداقل اوون یکی بتونه از حداکثر سرعت دان خودش برای دان حداکثر بهره ببره این که چند تا !؟ زیاد مهم نیست حداقل 3-4 تا .
ولی بهتره لینک هایی که برمیدارین بیشتر از سایت های خصوصی باشه تا با حداگثر سرعت دانلود کنه.:46:
من خودم یه 10-20 تایی میشه تو لیست هستش که داره از همهشون دانلود می کنه و سرعت دانلود کلی هم 100KB/sec هستش.
امیدوارم تونسته باشم کمکی براتون کرده باشم.
اگه دعوتنامه سایت خصوصی هم خواستی داریم....
مال سایت filelist.ro :31:

zed2
10-02-2009, 17:35
گذاشتن چند تا لیک تورنت بهتر هست تا در صورتی به هر دلیلی یکی از لینک ها دانلود انجام نداد یا کمتر دان کرده باشه حداقل اوون یکی بتونه از حداکثر سرعت دان خودش برای دان حداکثر بهره ببره این که چند تا !؟ زیاد مهم نیست حداقل 3-4 تا .
ولی بهتره لینک هایی که برمیدارین بیشتر از سایت های خصوصی باشه تا با حداگثر سرعت دانلود کنه.:46:
من خودم یه 10-20 تایی میشه تو لیست هستش که داره از همهشون دانلود می کنه و سرعت دانلود کلی هم 100kb/sec هستش.
البته پیش فرض نرم افزار های تورنت رو فکر کنم بزارین باشه خوبه چون اگر زیاد بزارین برای دانلود ممکنه تاثیر معکوس بزاره.
خوب ورژن جدیذ یوتورنت هم اپگرید شد و توش زبان فارسی هم موجوده ( به طور کامل)
دست ترجمه کننده اش درد نکنه

samintorrent
11-02-2009, 00:09
سلام! من یک سالی میشه که از سیستم تورنت استفاده می کنم، مشکلم با سرعت پایین هستش و این مساله که همه ترکرهای تورنتهایی که می گذارم، connection closed by peer می شن و ارور می دن. یعنی عملا از طریق peer exchange و dht دارم دانلود می کنم که این مساله سرعتمو میاره پایین و میرم روی 20 یا کم تر. توی اینترنت سرچ کردم و یه عالمه همدردای خودمو پیدا کردم که اکثرشون آسیایی هستند. اینا می گن که یکسری از این ترکر ها به صورت actively و by default میان ip های آسیایی رو block می کنن و یکسری راه حلهایی ارایه شده بود از طریق نرم افزارهایی مثل proxomitron که کمک می کنن شما با ------ دانلودت رو انجام بدی. اما مساله اینه راه حلهایی که داده بودن روی سیستم من موثر نیود. یعنی دو تا احتمال هست: اولا اینکه چون این راه حلها مال مالزیایی ها بود! به درد من نخورده از نظر لوکال و این حرفا! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یا اینکه من درست انجامشون ندادن. بابررسی که اینجا داشتم توی فوروم، به این نتیجه رسیدم که بابا ملت سرعتشون خیلی پایین تر از این حرفاست! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شاید بقیه دوستان با آی پی ایرانی هم این مساله رو دارن اما ازش خبر ندارند؟! به هر حال من لینک چند تا از این بحثا رو می ذارم، ممنون می شم اگه کسی تجربه ای داشته یا از این بحثا چیزی بیش از اونچه من انجام دادم، دستگیرش میشه، راهنماییم کنه! بازم هموطنای گل خودمون! از ایم مالزیاییی های و ژاپنیها که چیزی در نیومد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا:

یا:

samintorrent
11-02-2009, 00:25
من خودم یه 10-20 تایی میشه تو لیست هستش که داره از همهشون دانلود می کنه و سرعت دانلود کلی هم 100kb/sec هستش.

سلام! یعنی شما از طریق ترکر خصوصی این میزان سرعتو دارید؟ میشه بگین وقتی از ترکرهای معمولی استفاده می کنین چقدر سرعت دارین؟! اصلا می تونید به ترکرهای بین المللی وصل بشید یا شما هم بلوکه! شدین؟!:37:

moxx
11-02-2009, 14:41
سلام
pisexy واسه sign-up بازه, لینک:

zed2
11-02-2009, 19:09
سلام! من یک سالی میشه که از سیستم تورنت استفاده می کنم، مشکلم با سرعت پایین هستش و این مساله که همه ترکرهای تورنتهایی که می گذارم، connection closed by peer می شن و ارور می دن. یعنی عملا از طریق peer exchange و dht دارم دانلود می کنم که این مساله سرعتمو میاره پایین و میرم روی 20 یا کم تر. توی اینترنت سرچ کردم و یه عالمه همدردای خودمو پیدا کردم که اکثرشون آسیایی هستند. اینا می گن که یکسری از این ترکر ها به صورت actively و by default میان ip های آسیایی رو block می کنن و یکسری راه حلهایی ارایه شده بود از طریق نرم افزارهایی مثل proxomitron که کمک می کنن شما با ------ دانلودت رو انجام بدی. اما مساله اینه راه حلهایی که داده بودن روی سیستم من موثر نیود. یعنی دو تا احتمال هست: اولا اینکه چون این راه حلها مال مالزیایی ها بود! به درد من نخورده از نظر لوکال و این حرفا! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یا اینکه من درست انجامشون ندادن. بابررسی که اینجا داشتم توی فوروم، به این نتیجه رسیدم که بابا ملت سرعتشون خیلی پایین تر از این حرفاست! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شاید بقیه دوستان با آی پی ایرانی هم این مساله رو دارن اما ازش خبر ندارند؟! به هر حال من لینک چند تا از این بحثا رو می ذارم، ممنون می شم اگه کسی تجربه ای داشته یا از این بحثا چیزی بیش از اونچه من انجام دادم، دستگیرش میشه، راهنماییم کنه! بازم هموطنای گل خودمون! از ایم مالزیاییی های و ژاپنیها که چیزی در نیومد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا:

یا:

این مورد رو من جدیدا کشف کردم ( تو عمومی ها هم هست این داستان).....بیشتر هم تقصیر کاربر های قبلی است که قبلا از ان ip برای تورنت استفاده کردن و سید زیاد نکردن است.اینها با این کار باعث شدن بیشتر ip های ایران تو اولویت ها بره پایین یا بلوک شه ...کاریش هم نمیشه کرد جز اینکه همه تورنت باز ها حداقل به اندازه 1شیر ارسال کنن تا ترکر های عمومی به مرور باز کنن.

arash66_2m
11-02-2009, 19:47
سلام! یعنی شما از طریق ترکر خصوصی این میزان سرعتو دارید؟ میشه بگین وقتی از ترکرهای معمولی استفاده می کنین چقدر سرعت دارین؟! اصلا می تونید به ترکرهای بین المللی وصل بشید یا شما هم بلوکه! شدین؟!:37:

مال من اینترنتم از صبانت هستش و از یه طرف اون و از یه طرف ترکرهای خصوصی این سرعت رو خونه ما حواله کرده :31:
و از ترکرهای معمولی به نسبت سیدهاشون سرعت میگیره معمولا سخت پیدا میشه که بخوام از ترکرهای معمولی فیلمی رو دان کنم:27:

zed2
11-02-2009, 23:41
مال من اینترنتم از صبانت هستش و از یه طرف اون و از یه طرف ترکرهای خصوصی این سرعت رو خونه ما حواله کرده :31:
و از ترکرهای معمولی به نسبت سیدهاشون سرعت میگیره معمولا سخت پیدا میشه که بخوام از ترکرهای معمولی فیلمی رو دان کنم:27:
این بخاطر پایین امدن سطح ip های ایرانه از بس کم سید می کنن( حداقل به اندازه یک سید کنید که اینجوری نشه)
من الان یک ip امده برام که تمام ترکرهایی که قبلا بسته بود برام الان باز شده و سرعتم خوب شده...این نشون میده که باید شیرینگ هامون رو به یک برسونیم تا این مشکلات پیش نیاد

SR72
12-02-2009, 10:47
سلام ....

دایالاپ با utorrent ... سرعت خیلی پایینه نمیدنم چرا
up limit 3
down =unlimit
البته reverse هم کردم ... نشد ..
تنضیماتی هست برای torrent1.8.2 ?

zed2
12-02-2009, 12:21
با دایل اپ استفاده از تورنت زیاد نمی صرفه ولی اگر زیاد اصرار داری برو به
و انجا از چند تا سرور از قاره های مختلف تست کن میانگینش رو نگاه کن ببین به 56 نزدیکتره یا 28.8 هر کدوم نزدیکتر بود ان را به عنوان تنظیمات بزار

samintorrent
12-02-2009, 13:38
این مورد رو من جدیدا کشف کردم ( تو عمومی ها هم هست این داستان).....بیشتر هم تقصیر کاربر های قبلی است که قبلا از ان ip برای تورنت استفاده کردن و سید زیاد نکردن است.اینها با این کار باعث شدن بیشتر ip های ایران تو اولویت ها بره پایین یا بلوک شه ...کاریش هم نمیشه کرد جز اینکه همه تورنت باز ها حداقل به اندازه 1شیر ارسال کنن تا ترکر های عمومی به مرور باز کنن.

مرسی. اینم یه فرضیه جالبه ولی من فکر می کنم به عمومی بودن سرعت پایین آی پی های ایرانی هم مربوط میشه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از طرف دیگه با این فرضیه شما به این نتیجه می رسیم که یا اصولا آسیایی ها آدمای ... هستند(با توجه به اینکه یوزرهای ژاپنی و مالزی هم این مشکلو دارند) یا اینکه یکسری مسایل نژاد پرستانه و ... در میان است و کار کار انگلیسیها می باشد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به هر حال به نظر می رسه اینکه آدمای مودب و خوبی باشیم و بیشتر سید کنیم یه راه حل بلند مدته و دست من و شما نیست![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دنبال روشهای استفاده از ------ در هنگام کار با تورنت ها می گردم که توی ایران جواب بده... اگه کسی مب تونه راهنمایی بکنه ممنون می شم... به هر حال اگه به نتیجه ای رسیدم حتما با توضیحات و عکس اینجا می ذارم تا بقیه هم چک کنند ببینند روی سیستم آنها هم نتیجه مثبت است یانه... بازم مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

zed2
12-02-2009, 20:16
مرسی. اینم یه فرضیه جالبه ولی من فکر می کنم به عمومی بودن سرعت پایین آی پی های ایرانی هم مربوط میشه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از طرف دیگه با این فرضیه شما به این نتیجه می رسیم که یا اصولا آسیایی ها آدمای ... هستند(با توجه به اینکه یوزرهای ژاپنی و مالزی هم این مشکلو دارند) یا اینکه یکسری مسایل نژاد پرستانه و ... در میان است و کار کار انگلیسیها می باشد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به هر حال به نظر می رسه اینکه آدمای مودب و خوبی باشیم و بیشتر سید کنیم یه راه حل بلند مدته و دست من و شما نیست![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دنبال روشهای استفاده از ------ در هنگام کار با تورنت ها می گردم که توی ایران جواب بده... اگه کسی مب تونه راهنمایی بکنه ممنون می شم... به هر حال اگه به نتیجه ای رسیدم حتما با توضیحات و عکس اینجا می ذارم تا بقیه هم چک کنند ببینند روی سیستم آنها هم نتیجه مثبت است یانه... بازم مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فرضیه برای من نیست ....اثبات شده است.
در ان مورد هم تورنت هنوز تو کشور زیاد جا نیفتاده ...فرهنگش هم همینطور ....دلیل این مشکل اینه چون تو فرهنگ تورنت باید اشتراک تا انجایی که کاربر می تونه باید بزاره
در یک مورد پیشنهاد می کنم ترکر هایی که بلوک کردن یک چک بکنی بد نیست چون می فهمی کجایی هستن ( کافیه دومینش رو چک کنی

من راه بلند مدت رو میرم چون می دونم در اینده به نفعم خواهد بود 100 درصد ....من نگاه کردم ولی از طرز کارش نفهمیدم ...تنها چیز هایی که فهمیدم این بود که اگر کار کنه ip های مالزی رو نشون میده نه کل دنیا(خیلی ها هم زد حال شدن.
موفق باشی و امیدوارم بتونی راه حل موقت پیدا کنی...ولی راه حل اصلی همان سید کردن است

SR72
13-02-2009, 10:15
سلام ....

با دایال آپ تا 8 kb هم دانلود کردم ... ولی این واقعا خیلی پایینه ....

یه مشکلی که هست ... با اینکه برای upload لیمیت گذاشتم بازم سرعت آپلود بیشتره ...

فکر کنم Ip من بلاک میشه ...
توی این لینکی که گذاشتی ... به من recommended setting رو هم میده ... با زرد مشخصه ... اون چطور ؟

zed2
13-02-2009, 13:42
سلام ....

با دایال آپ تا 8 kb هم دانلود کردم ... ولی این واقعا خیلی پایینه ....

یه مشکلی که هست ... با اینکه برای upload لیمیت گذاشتم بازم سرعت آپلود بیشتره ...

فکر کنم Ip من بلاک میشه ...
توی این لینکی که گذاشتی ... به من recommended setting رو هم میده ... با زرد مشخصه ... اون چطور ؟
گفتم تو دایل اپ انتظار سرعت زیاد نمی تونی داشته باشی ....تا انجایی که می دونم ip ها تو دایل اپ نا معتبره که این یکم باعث مشکل میشه..
راستی کدوم لینک؟؟؟ چه چیزی ؟؟؟این زرد شدن مال کجاست؟؟؟لطفا تصویر بزارین چون من اصلا نمی فهمم چی می گین..
اگر اشاره هم می کنین مال گذشته رو بگین کجا ...

mehdi_vsgh
13-02-2009, 17:37
بروبچ شاتلی کسی اینجا اهل تورنت هست؟؟
سرعتش چرا اینقدر ککمه؟؟؟(گاهی به 1-2 کیلوبایت هم میرسه)

تنظیمات این برنامه µTorrent چطوریاست؟؟(تنظیم کردم ها ولی اینگار فایده نداره)
یه پورت آزاد برای شاتل وجود داره کسی میدونه چنده؟؟؟

این تعداد ترکر و سیدر رو از کجا میشه فهمید؟؟
باید نسبتشون چقدر باشه که سرعت بالا بره؟؟

برای فلش گت بهترین تنظیمات چیه؟

mohammad.y1993
13-02-2009, 19:35
سلام...
ببخشيد اين قضيه تركر خصوصي و اين حرفا چيه...
من با صبا سرعت دانلودم طرفاي 20 كيلو بايت هست... خيلي پايينه ها... بايد چي كار كنم بره بالا تر...

متشكرم

arash66_2m
13-02-2009, 20:00
سلام...
ببخشيد اين قضيه تركر خصوصي و اين حرفا چيه...
من با صبا سرعت دانلودم طرفاي 20 كيلو بايت هست... خيلي پايينه ها... بايد چي كار كنم بره بالا تر...

متشكرم

یه سری تنظیمات هست که در همین تایپیک در 3 پست اول هست و قضیه ترکرهای خصوصی هم یه سری سایت هایی هستند که تقریبا با سیدهای کمتر هم با حداکثر سرعت دان می کنه که به یه سری چیزهای دیگه هم بستکی داره که فقط یه سیدها محدود نمیشه و ...
خالا شما سه تا پست اول تایپیک رو بخونید متوجه میشین.

brain
13-02-2009, 22:13
سلام ... داشت حالم از تورنت بهم میخورد ... :31: داره دوباره خوشم میاد ولی هنوز مطمئن نیستم ...
یکی خیال مارو راحت کنه :
سرعت اکانت on speed - راپیدشیر بیشتره یا تورنت (فرض کنید تورنتمون seed-peer نرمالی داشته باشه )

خوبی تورنت اینه که همه چی توش داره ، درسته ؟ ... ولی خب همیشه seed و peer خوبی نداره ...

SR72
14-02-2009, 10:39
گفتم تو دایل اپ انتظار سرعت زیاد نمی تونی داشته باشی ....تا انجایی که می دونم ip ها تو دایل اپ نا معتبره که این یکم باعث مشکل میشه..
راستی کدوم لینک؟؟؟ چه چیزی ؟؟؟این زرد شدن مال کجاست؟؟؟لطفا تصویر بزارین چون من اصلا نمی فهمم چی می گین..
اگر اشاره هم می کنین مال گذشته رو بگین کجا ...

توی همین testspeed

میانگین رو از upload , download بگیرم یا اینکه سرعت دانلود باید اونقدر باشه ....
تنضیمات رو چطوری بردارم ...

zed2
14-02-2009, 13:24
توی همین testspeed

میانگین رو از upload , download بگیرم یا اینکه سرعت دانلود باید اونقدر باشه ....
تنضیمات رو چطوری بردارم ...

تست سرعت رو از چند جا ( از نقاط مختلف مثل ژاپن و یا روسیه و یا هند دو تا از کشور های اروپا و دو تا سرور از کشور های امریک و کانادا و یک تست از استرالیا و یک تست از افریقا ( که سرور های تست هم نزدیک هم نباشه سرورهاشون) بگیر و بعد برو تو my summary که تو بالا تو منو های تبی هست انجا میانگین اپلود و دانلود رو بهت میده و به اضافه امار های دیگر...از انجا سرعت میانگینت رو می فهمی و همان را بزار

zed2
14-02-2009, 13:33
بروبچ شاتلی کسی اینجا اهل تورنت هست؟؟
سرعتش چرا اینقدر ککمه؟؟؟(گاهی به 1-2 کیلوبایت هم میرسه)

تنظیمات این برنامه µtorrent چطوریاست؟؟(تنظیم کردم ها ولی اینگار فایده نداره)
یه پورت آزاد برای شاتل وجود داره کسی میدونه چنده؟؟؟

این تعداد ترکر و سیدر رو از کجا میشه فهمید؟؟
باید نسبتشون چقدر باشه که سرعت بالا بره؟؟

برای فلش گت بهترین تنظیمات چیه؟

ببینم جزو تنظیم پورت تو نرم افزار تو فایروال و روتر هم پورت رو باز کردی؟؟؟
همه پورت هارو نمی شه بست چون خیلی از پورت ها اگر بسته شه نمیشه حتی صفحه وب رو دید...یکم با اعداد بازی کنی می فهمی کدوم پورت ها بازن و کدوم ها نه( و البته موقع تست هم باید تو فایر وال و روتر مودمت هم تنظیمات رو بزار)
اگر تا حالا روتر و فایروال رو تنظیم نکردی نام فایروال و روتر و مدلش رو بگو ببینم راهنما هست براش یا نه

تعداد ترکر و سیدر که تو بخش وضعیت ترکر ها و همکار ها می تونی ببینی
سرعت رو هم اگر بری چند صفحه قبلی از قبل پست من رو ببینی من چند بار گفتم به چیا مربوطه.
در ضمن سرعت اپلود رو زیاد محدود نکن :46:

mehdi_vsgh
14-02-2009, 17:53
ببینم جزو تنظیم پورت تو نرم افزار تو فایروال و روتر هم پورت رو باز کردی؟؟؟
همه پورت هارو نمی شه بست چون خیلی از پورت ها اگر بسته شه نمیشه حتی صفحه وب رو دید...یکم با اعداد بازی کنی می فهمی کدوم پورت ها بازن و کدوم ها نه( و البته موقع تست هم باید تو فایر وال و روتر مودمت هم تنظیمات رو بزار)
اگر تا حالا روتر و فایروال رو تنظیم نکردی نام فایروال و روتر و مدلش رو بگو ببینم راهنما هست براش یا نه

تعداد ترکر و سیدر که تو بخش وضعیت ترکر ها و همکار ها می تونی ببینی
سرعت رو هم اگر بری چند صفحه قبلی از قبل پست من رو ببینی من چند بار گفتم به چیا مربوطه.
در ضمن سرعت اپلود رو زیاد محدود نکن :46:
خوب ببین من از شاتل استفاده میکنم
مودم من بیلیون هستش...

از اینترنت سکیوریتی کسپر استفاده میکنم

این چیزایی که گفتی رو هم تنظیم نکرده بیدم تا حالا

SR72
15-02-2009, 09:17
یه چند تا هم سوال .. اگه ممکنه توضیح بدبد ممنون میشم ...

1 . تعداد seed ها و peer ها ... شامل اونهایی که conncect هست میشه

این به چه معنیه : Seeds : 7 of 10 connceted ( 5 in swarm)

arash66_2m
15-02-2009, 20:31
یه چند تا هم سوال .. اگه ممکنه توضیح بدبد ممنون میشم ...

1 . تعداد seed ها و peer ها ... شامل اونهایی که conncect هست میشه

این به چه معنیه : Seeds : 7 of 10 connceted ( 5 in swarm)

بله.
یعنی از 10 تا فردی که می تونید از اونا دانلود کنید به 7تاش متصلید ....
یعنی از 7 نفر شما دارید دانلود رو انجام میدد که اگه اونا هم نباشن دیگه دانلودی انجام نمیشه جز اینکه درخواست سید کنید. و 5 تاش هم در حال وصل شدن که وصل نشده.

zed2
15-02-2009, 20:46
خوب ببین من از شاتل استفاده میکنم
مودم من بیلیون هستش...

از اینترنت سکیوریتی کسپر استفاده میکنم

این چیزایی که گفتی رو هم تنظیم نکرده بیدم تا حالا

من از این کار بدم می یاد چون پیدا کردن راهنما سخته ....یکم تنبلی نکنین لطفا خومدتون هم بگردین...تو راهنما هم گفتم از کجا تنظیمات رو پیدا کنن ولی چی کار کنم که هیچکی راهنما رو نمی خونه و بعد هم به تورنت و فرهنگ اشتراک اش توهین می کنه:19:

شما هم که اصلا انگار تورنت رو نفهمیدی :31: اینهارو اول باید تنظیم کنی تا بعد بشه گفت تورنت داره کار می کنه...وگرنه انگار تورنت به هوا وصله...

مدلش رو نگفتی فقط مارک گفتی ...من حدسی فکر کنم سزی 7300 AG است.
راهنما برای تورنت

کسپر( که تا انجا که می دونم حتی انتی ویروسش هم گیر میده و طبق گفته بچه ها باید تو خود نرم افزار مجازش کنی که کاری به تورنت نداشته باشن تو تاپیک صفحات قدیمی فکر کنم بچه ها گفته بودن چجوری)
برای فایروالش راهنما پیدا نکردم ولی بهت راهنمای تصویری ویندوز فایروال رو می دم شاید با دیدنش بتونی بفهمی چجوری تنظیم می کنن و با این تصویر بتونی تنظیم کنی.

و

وقتی این کارارو انجام دادی باید بری پورت هارو رندم از 1 تا 40000 یا 50000 چک کنی ....معمولا یک تعداد پورت خالی است.از انها می تونی استفاده کنی

mehdi_vsgh
15-02-2009, 23:18
مدلش رو نگفتی فقط مارک گفتی ...من حدسی فکر کنم سزی 7300 ag است
نه من مودمم معمولیه مدل
5210s هستش

اونو چطور میتونم راهنماش رو پیدا کنم؟

این اموزش شما کجاست؟

SR72
16-02-2009, 09:05
آرش جان ممنون ...

یه سوال : قضیه این track و Add track چیه ؟

اضافه کردن track باید توسط کسی که فایل رو کامل داره باشه ؟

arash66_2m
16-02-2009, 10:18
آرش جان ممنون ...

یه سوال : قضیه این track و add track چیه ؟

اضافه کردن track باید توسط کسی که فایل رو کامل داره باشه ؟

سلام.

اینا بیشتر به درد ماها نمی خوره و زیادیی هم چیز خاصی نیست. تا اونجا که یادمه اگه کسی فایل کامل هم نداشته باشه می تونه ولی طرف که می خواد از اون طرف هم از فایل شما دانلود کنه تا حدی که خود شما دارین می تونه دان کنه به همین دلیله که سعی می کنیم ترکرهایی رو برداریم که 100% باشن ( کامل) چون اگه کس دیگه ی نداشته باشه و نزاره اصلا ! کارش نمیشه کرد.:31:

zed2
16-02-2009, 10:52
نه من مودمم معمولیه مدل
5210s هستش

اونو چطور میتونم راهنماش رو پیدا کنم؟

این اموزش شما کجاست؟

بخش اولش همان معرفی تورنت به شکل ویکی است( چون حال نداشتم چرخ رو دوباره اختراع کنم)
بعد از معرفی تمام مسائل مرسومی که در مورد تورنت هست رو نوشتم ( وقت کنم مطالب جدید هم می زارم)
پورت باز کردن و اینها رو هم انجا کامل نوشتم چجوری است.:46:
راستی برای این مدل روتر راهنما هم برای یو تورنت هم برای Azureus هم برای بیت تورنت هم برای بیت کامت هم بیت تورنادو هم بیت لورد هم بیت اسپریت گذاشتم اگر تو این ها نبود بر اساس راهنما می تونی تنظیمات مربوط به نرما فزار مورد نظرت رو می تونی پیدا کنی..:46:

و

و

و

و

و

و

sr_saeid
17-02-2009, 13:55
سلاو دوستان . من میخواستم بدونم چجوری میتونم ظاهر برنامه Utorret رو عوض کنم ؟

kod89
18-02-2009, 03:50
درود بر اساتید torrent

دوستان من از bittorrent استفاده میکنم. ولی موقع دان همیشه اون علامت که باز و بسته بودن پورت رو نشون میده( یا قرمز یا زرد یا سبز هستش) زرد میمونه حالا میخوام بدونم که تاثیری توی سرعت داره ؟؟؟یا سبز و زرد بودن تفاوتی در سرعت دان نداره؟؟؟
اینم بگم که من با همین علامت زرد چندین فایل دان کردم تا حالا

s_a_m4000
18-02-2009, 10:32
درود بر اساتید torrent

دوستان من از bittorrent استفاده میکنم. ولی موقع دان همیشه اون علامت که باز و بسته بودن پورت رو نشون میده( یا قرمز یا زرد یا سبز هستش) زرد میمونه حالا میخوام بدونم که تاثیری توی سرعت داره ؟؟؟یا سبز و زرد بودن تفاوتی در سرعت دان نداره؟؟؟
اینم بگم که من با همین علامت زرد چندین فایل دان کردم تا حالا
اگه تقریبا از حداکثر سرعتتون استفاده می کنید مشکل خاصی نداره.

zed2
18-02-2009, 19:18
سلاو دوستان . من میخواستم بدونم چجوری میتونم ظاهر برنامه Utorret رو عوض کنم ؟

فایل bmp تم رو بزار تو پوشه نرم افزار ببین اتومات تغییر می کنه یا نه ( البته باید یکبار نرم افزار رو ببند و باز کن)

kod89
18-02-2009, 21:16
اگه تقریبا از حداکثر سرعتتون استفاده می کنید مشکل خاصی نداره.

اگه همه چی ردیف باشه سرعت دان به 50 هم میرسه(سرویس 512) ولی بعضی فایلام در حد 3-6 kb دان میشن!! این طبیعی هست یا نه؟؟؟

zed2
18-02-2009, 23:33
اگه همه چی ردیف باشه سرعت دان به 50 هم میرسه(سرویس 512) ولی بعضی فایلام در حد 3-6 kb دان میشن!! این طبیعی هست یا نه؟؟؟
احتمالا dht شما فعال است ...
شما در حالتی که پورتتون مشکل داره با ترکر ها درست وصل نمی شید و مهمترین امتیاز ترکر ها که همان پیداکردن سید ها و پییر ها است رو از دست می دین

kod89
19-02-2009, 02:20
احتمالا dht شما فعال است ...
شما در حالتی که پورتتون مشکل داره با ترکر ها درست وصل نمی شید و مهمترین امتیاز ترکر ها که همان پیداکردن سید ها و پییر ها است رو از دست می دین

منظورتون از dht چیه؟؟ من قسمت "جواب دادن به بعضی مشکلات تورنت" دیدم منتها firewall من kaspersky هستش و تو اون سایت نبود واسه همین نتونستم تنظیمش کنم .فکرم نکنم به تنظیم نیاز داشته باشه چون وقتی چک کردم دیدم واسه این برنامه زده allowed . ولی از قسمت مودم چیزی دست گیرم نشد چون اصلامدل مودمم اونجا نبود (d-link dsl 2520u).در ضمن یه مورد عجیب این که دیروز علامت پورت واسه چند دقیقه سبز شد ولی باز زرد شد!!. حالا این که گفتید راهکار داره؟

zed2
19-02-2009, 13:44
منظورتون از dht چیه؟؟ من قسمت "جواب دادن به بعضی مشکلات تورنت" دیدم منتها firewall من kaspersky هستش و تو اون سایت نبود واسه همین نتونستم تنظیمش کنم .فکرم نکنم به تنظیم نیاز داشته باشه چون وقتی چک کردم دیدم واسه این برنامه زده allowed . ولی از قسمت مودم چیزی دست گیرم نشد چون اصلامدل مودمم اونجا نبود (d-link dsl 2520u).در ضمن یه مورد عجیب این که دیروز علامت پورت واسه چند دقیقه سبز شد ولی باز زرد شد!!. حالا این که گفتید راهکار داره؟
dht پیدا کردن مستقیم سید ها و پییر ها توسط خود نرم افزار تورنت است...در این حالت ترکر نقشی نداره و هیچ رکوردی از مقدار سید کردن ها توش ثبت نمی شه...
برای درست کردن پورت روتر تنها پیشنهادی که می تونم بکنم اینه که تمام راهنماهای مدل های ان شرکت رو نگاه کنی ببینی کدوم به مدل شما نزدیکتر است و بر اساس ان تنظیم کنی.
اگر فایروال اجازه داده دیگر مشکلی از کاسپر نداری فقط برای احتیاط یک چک بکن ببین فایروال ویندوز فعال است یا نه..
در مورد تغییر رنگ اتفاق می افته ( دلیلش رو نمی دونم هنوز ) که بعضی موقع رنگ پورت من که باز است و سبز نشون میده زرد میشه برای چند دقیقه و دوباره درست میشه.برای تعدادی هم که زرد و قرمز است یکی دو دقیقه سبز میشه و دوباری بر می گرده رو زرد و قرمز....حالت عادی حالت کلی رنگ است نه ان لحظه ها .

kod89
19-02-2009, 15:03
dht پیدا کردن مستقیم سید ها و پییر ها توسط خود نرم افزار تورنت است...در این حالت ترکر نقشی نداره و هیچ رکوردی از مقدار سید کردن ها توش ثبت نمی شه...
برای درست کردن پورت روتر تنها پیشنهادی که می تونم بکنم اینه که تمام راهنماهای مدل های ان شرکت رو نگاه کنی ببینی کدوم به مدل شما نزدیکتر است و بر اساس ان تنظیم کنی.
اگر فایروال اجازه داده دیگر مشکلی از کاسپر نداری فقط برای احتیاط یک چک بکن ببین فایروال ویندوز فعال است یا نه..
در مورد تغییر رنگ اتفاق می افته ( دلیلش رو نمی دونم هنوز ) که بعضی موقع رنگ پورت من که باز است و سبز نشون میده زرد میشه برای چند دقیقه و دوباره درست میشه.برای تعدادی هم که زرد و قرمز است یکی دو دقیقه سبز میشه و دوباری بر می گرده رو زرد و قرمز....حالت عادی حالت کلی رنگ است نه ان لحظه ها .

فایروال ویندوز رو غیر فعال کردم فقط فایر وال کاسپر کار میکنه . dht رو چه جوری باید غیر فعال کرد؟

ممنون

zed2
19-02-2009, 21:19
فایروال ویندوز رو غیر فعال کردم فقط فایر وال کاسپر کار میکنه . Dht رو چه جوری باید غیر فعال کرد؟

ممنون
الان که مشکل پورت داری اگر غیر فعال کنی خیلی مشکل پیدا می کنی ...پیشنهاد می کنم بزاری فعال بمونه.
بری تو تنظیمات نرم افزار تورنتت یک گزینه مشخص براش داره...

kod89
20-02-2009, 17:34
بالاخره ردیف شد. :10:مشکل از پورت روتر بودم . باس پورت ورودی bittorrent وارد روتر میشد!

Silence so loud
20-02-2009, 17:38
:D:D:D:D:D