PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16

Milad4171
07-07-2010, 20:30
دوستان نظرتون در مورد برنامه LimeWire 5.5.10 چیه؟ برنامه ی سرعت بیشتری از این داشته باشه چی هست؟
این یک نمونه رایگان و یه نمونه حرفه ای داره که تقریبا تمام امکانات مهم رو در سرویس رایگانش حذف کرده!!!

Diego
07-07-2010, 21:13
دوستان نظرتون در مورد برنامه LimeWire 5.5.10 چیه؟ برنامه ی سرعت بیشتری از این داشته باشه چی هست؟
این یک نمونه رایگان و یه نمونه حرفه ای داره که تقریبا تمام امکانات مهم رو در سرویس رایگانش حذف کرده!!!

تا جایی که من میدونم با اینکه limewire کاربرد دوگانه داره(تورنت+شبکه ی peer to peer مخصوص خودش)،ولی در تورنت کمتر استفاده میشه.
تفاوت سرعت برنامه ها فکر نکنم تا حدی باشه که بخوای نرم افزاری رو که باهاش راحتی رو عوض کنی.همه چیز برمیگرده به تنظیمات.

farhadd
12-07-2010, 17:51
من همه ی برنامه های تورنت چه برای مک یا لینوکس یا ویندوز رو کم و زیاد تست کردم.برای ویندوز utorrent رایجترین و بهترینه

kianescence
16-07-2010, 15:23
کسی تنظیمات درست bit یا u رو میدونه ؟ من هر جا گشتم تنظیم u بود تنظیم کردم خودش رو کشت از 0.2 شروع کرد تا 9kb داد با اینکه یکی از دوستام تنظیمات bit رو درست کرده 90 100 kb میگرفت ممنون میشم کمکم کنید

zed2
16-07-2010, 21:28
کسی تنظیمات درست bit یا u رو میدونه ؟ من هر جا گشتم تنظیم u بود تنظیم کردم خودش رو کشت از 0.2 شروع کرد تا 9kb داد با اینکه یکی از دوستام تنظیمات bit رو درست کرده 90 100 kb میگرفت ممنون میشم کمکم کنید
امیدوارم موارد مرتبط با سرعت تو تورنت رو بدونین( اگر نمی دونین لطفا پست اول این تاپیک که اخرش یک لینک هست رو مطالعه کنید )
بعد یک تورنت پر سید مثلا یک نسخه ای از لینکوس رو بزارین باسه دریافت و بعد از 5 تا 8 ساعت میانگین سرعتی که بدست میارین رو چک کنین.( مثلا ubuntu 10.04 )
اگر پایین بود یعنی مشکلی هست ولی اگر متوسط یا خوب بود یعنی مشکلی نیست و تورنتی که دارین می گیرین از لحاظ نسبت شیرینگ و تعداد و..... باعث کاهش سرعتتون شده.
پ ن
یک چک هم بخش محدودیت سرعت رو بکنید که اشتباهی خودتون سرعت رو محدود نکرده باشین:46:

djmilad_mrb
18-07-2010, 09:30
بجه ها ترکر openbittorrent برایه شما هم غیر فعاله؟؟

همینطور thepiratebay ؟ هر فایلی که از تورنت میگیرم باید دنبال ترکر باشم !!

Diego
18-07-2010, 12:54
بجه ها ترکر openbittorrent برایه شما هم غیر فعاله؟؟

همینطور thepiratebay ؟ هر فایلی که از تورنت میگیرم باید دنبال ترکر باشم !!

openbittorrent واسه من درسته ولی piratebay نه.

Cleeev
18-07-2010, 21:21
با توجه به قیلتر شدن thepiratebay.org از آدرس زیر استفاده کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

djmilad_mrb
19-07-2010, 10:17
یعنی به اول تراکر حرف S اضافه کنم مشکلم حل میشه؟؟

Cleeev
19-07-2010, 19:14
یعنی به اول تراکر حرف S اضافه کنم مشکلم حل میشه؟؟

حدود یه ساله که tracker.thepiratebay.org از کار افتاده و طبق گفته خودشون، با وجود DHT دیگه نیازی به یه ترکر مرکزی نیست :

به جاش میتونید از اینا استفاده کنید :

همچنین :

که udp ـها بسته به سرویس اینترنتتون ممکنه بتونید ازشون استفاده کنید ممکنه نتونید که مهم نیست...

Milad4171
20-07-2010, 21:28
من با Vuze که میخوام دانلود کنم. خیلی چیزا رو که امکان داره کلمه ای توش باشه رو نشون میده فیلتره؟ مگه میشه؟؟؟
من فکر کردم تورنت و این چیزا که داره دانلودش دیگه آزاده. یعنی ممکنه لینکی فیلتر باشه؟
Limewire اینطوری نیست.

kianescence
21-07-2010, 15:45
نوشته شده توسط kianescence [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امیدوارم موارد مرتبط با سرعت تو تورنت رو بدونین( اگر نمی دونین لطفا پست اول این تاپیک که اخرش یک لینک هست رو مطالعه کنید )
بعد یک تورنت پر سید مثلا یک نسخه ای از لینکوس رو بزارین باسه دریافت و بعد از 5 تا 8 ساعت میانگین سرعتی که بدست میارین رو چک کنین.( مثلا ubuntu 10.04 )
اگر پایین بود یعنی مشکلی هست ولی اگر متوسط یا خوب بود یعنی مشکلی نیست و تورنتی که دارین می گیرین از لحاظ نسبت شیرینگ و تعداد و..... باعث کاهش سرعتتون شده.
پ ن
یک چک هم بخش محدودیت سرعت رو بکنید که اشتباهی خودتون سرعت رو محدود نکرده باشین:46:

هر چه تعداد سید بعد پرانتز بیشتر باشه بهتره درسته ؟( 3700)25 مثلا
ولی بعضی وقتا این شکل هم سید میگیرم سرعت پاینه ولی بعضی وقتا از فایل هایی استفاده میکنم که 2 تا سید دارند و سرعتشون بالا تره !

zed2
22-07-2010, 10:48
ولی بعضی وقتا این شکل هم سید میگیرم سرعت پاینه ولی بعضی وقتا از فایل هایی استفاده میکنم که 2 تا سید دارند و سرعتشون بالا تره !
تنها تعداد سید و پییر مهم نیست
میزان پهنای باند و نسبت اولیوت افراد دیگر در گرفتن هم مهم هست....بخاطر همین هست که این موارد که با اینکه تورنت 2 3 تا سید بیشتر نداره سرعت بیشتر از تورنت های پر سید و پییر می تونه بده.

mtx891
22-07-2010, 11:14
چرا من 200 تا سید دارم اما به هیچکدوم کانکت نمیشه و دیگه اینکه تنظیمات حرفه ای رو از کجا میتونم پیدا کنم
میدونم تکراریه
باور کنید جستجو کردم اما ارور میده
واسه همین دارم میپرسم

Diego
22-07-2010, 23:43
عدد داخل پرانتز تعداد سیدهای کل هست و عدد بیرون پرانتز تعداد سیدهایی که شما به آنها کانکت هستید.

چرا من 200 تا سید دارم اما به هیچکدوم کانکت نمیشه و دیگه اینکه تنظیمات حرفه ای رو از کجا میتونم پیدا کنم
میدونم تکراریه
باور کنید جستجو کردم اما ارور میده
واسه همین دارم میپرسم
واسه تمام تورنتهاتون اینطوریه؟اگه فقط واسه یه تورنتتون اینطوریه شاید ترکر خصوصی داره و نمیذاره شما کانکت بشی.برو تو قسمت ترکر ببین چی نوشته جلوی ترکر ها.

mtx891
23-07-2010, 14:30
واسه تمام تورنتهاتون اینطوریه؟اگه فقط واسه یه تورنتتون اینطوریه شاید ترکر خصوصی داره و نمیذاره شما کانکت بشی.برو تو قسمت ترکر ببین چی نوشته جلوی ترکر ها.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این یه تورت که سید و پیر بالا داره اما دانلود نداره
من تعداد تورت های اکتیو رو روی 6 گزاشتم
اما همزمان 3تا تورنت بیشتر دانلود نمیشه بقیه حالت دانلود دارن اما 0 میمونن

alpha007
23-07-2010, 21:29

6 تا همزمان زیاد نیست؟
برای سرعت بالاها چرا ولی برای شرایط فعلی اوضاع اینترنت کشور کسی که حتی 512 هم داره 2 تا زیادیه

alpha007
23-07-2010, 21:38
من یه سوال درباره زمانبندی خاموش کردن بیت تورنت دارم
اولا که چرا زمانبندیش تو یه ساعت اینطوریه مثلا : 6:00-6:59
من که بخوام ساعت 6:30 دانلود رو تمومش کنه چطور میتونم تو این برنامه تنظیمش کنم؟
دیشب این کارو کردم ولی صبح که دیدم هنوز داشت ادامه میداد
تنظیمات همینی هست که میبینید
به این عکس دقت کنید:

mtx891
23-07-2010, 22:09
6 تا همزمان زیاد نیست؟
برای سرعت بالاها چرا ولی برای شرایط فعلی اوضاع اینترنت کشور کسی که حتی 512 هم داره 2 تا زیادیه
من 1.5 مگ دارم:41:
اصلا با این سرعتا حال نمیکنم

powerslave
23-07-2010, 22:30
6 تا همزمان زیاد نیست؟
من معذرت میخوام ولی این یه حرف بی پایه و اساس هست. من 256 دارم و تعداد بیشترین تورنت اکتیو رو هم همیشه میزارم روی 20 و هیچ وقت هم مشکلی برام پیش نمیاد. با 256 قانوناً باید 33kb سرعت دانلود داشته باشم که دارم. ولی باید توجه کرد که همۀ پرووایدر ها یک جور نیستند. گاهی پورت های فایل شیرینگ رو محدود میکنند. در همین حال یکی از دوستانم با اینکه توی یک شهر هستیم، سرعت دانلودش خیلی پائین هست. و یکی دیگه از دوستانم هم که 256 داره و تو شهری در نزدیکی ماست اما با کمال تعجب با سرعت های (برای من) باور نکردنی 160 با میکرو تورنت دانلود میکنه. این یعنی اون پرووایدر سرعتی بیشتر بهش میده تا زود حجمش تموم شه و بره دوباره بخره.

alpha007
23-07-2010, 23:13
من معذرت میخوام ولی این یه حرف بی پایه و اساس هست. من 256 دارم و تعداد بیشترین تورنت اکتیو رو هم همیشه میزارم روی 20 و هیچ وقت هم مشکلی برام پیش نمیاد. با 256 قانوناً باید 33kb سرعت دانلود داشته باشم که دارم. ولی باید توجه کرد که همۀ پرووایدر ها یک جور نیستند. گاهی پورت های فایل شیرینگ رو محدود میکنند. در همین حال یکی از دوستانم با اینکه توی یک شهر هستیم، سرعت دانلودش خیلی پائین هست. و یکی دیگه از دوستانم هم که 256 داره و تو شهری در نزدیکی ماست اما با کمال تعجب با سرعت های (برای من) باور نکردنی 160 با میکرو تورنت دانلود میکنه. این یعنی اون پرووایدر سرعتی بیشتر بهش میده تا زود حجمش تموم شه و بره دوباره بخره.
دوست گرامی سرعت من بالاتر از شماست تو تعیین تعداد دانلودها به 1 دانلود همزمان ، با سرعت خوب دان میکنه ولی تو تعیین تعداد دانلودها بالاتر از 1 سرعت افت میکنه
دقیقا توضیح بدید، بعد بی پایه و اساس بودن حرف من رو پیش بکشید
اگه تعداد دانلودهای همزمان بره بالا سرعت افت میکنه اما ظاهرا برای شما معکوسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شهر شما شاید جایی باشه که اتفاقات عجیب توش عادی باشه مثل گذاشتن 20 تا دانلود همزمان بدون افت سرعت اما حرف من در مورد تهرانه و دوستان تهرانی خواهشا نظر بدن

mtx891
24-07-2010, 01:08
حالا دعوا نگیرید یکی نیست بگه من چیکار کنم که بتونم از فایلی که 200 یا 300 تا سید داره با سرعت بالا تری دانلود کنم؟؟؟

mtx891
24-07-2010, 01:08
تکراری بود حذف شد...:46:

zed2
24-07-2010, 20:31

ماشالله یک ترکر سالم نداره:27:
ترکر های جدید باسش پیدا کن شاید درست بشه

در مورد تنظیمات یک گزینه دیگر هم داره که تعداد تورنت های فعال چه ارسال چه دریافت هست .
یک بررسی بکن ببین عدد هاشون درسته ؟

من یه سوال درباره زمانبندی خاموش کردن بیت تورنت دارم
اولا که چرا زمانبندیش تو یه ساعت اینطوریه مثلا : 6:00-6:59
من که بخوام ساعت 6:30 دانلود رو تمومش کنه چطور میتونم تو این برنامه تنظیمش کنم؟
دیشب این کارو کردم ولی صبح که دیدم هنوز داشت ادامه میداد
تنظیمات همینی هست که میبینید
به این عکس دقت کنید:

تنظیمات utorrent اینجوریه باسه زمان بندی و دوره هاش 1 ساعته است و از مثلا 1 شروع میشه تا 1:59 و بعد مربع بعدی میشه 2 تا 2:59 و .....حد وسط رو این قابلیت نداره ( باید دونبال نرم افزار دیگر یا پلاگین باسش باشی)
بعد الان شما فقط الان یک ساعت رو گفتی غیر فعال باشه و بقیه ساعات فعال باشه.اگر می خوای بیشتر در یک روز غیر فعال باشه مربع های کناری رو هم باید تغییر بدی( و بخاطر همین صبح باز ادامه داده...فقط یک ساعت خودش رو قطع کرده

AB
25-07-2010, 15:30
سلام.

من چند روزیه که آی اس پی مو عوض کردم ولی هر چقدر سعی کردم یه دونه پروت باز برای موتورنت پیدا کنم نشد که نشد.مثل این که آی پی هم شیره.فقط نکته جالبش اینجاست که وقتی تو سایت های چک کردن آی پی (مثل ip2location یا whatismyip) وارد میشم شناسم رو به صورت 95.xxx.xxx.xxx نشون میده ولی وقتی میخام از رپید شیر دانلود کنم میگه که آی پی شما داره دانلود میکنه و آی پی رو به صورت 85.xxx.xxx.xxx نشون میده.اینم عکس از موتورنت:

این از سایت ip2location

اینم رپید شیر:

حالا نمیدونم چند تا آی پی دارم:24:

تنظیمات فایروال و مودم هم همش درسته و مشکلی نداره.

kianescence
25-07-2010, 16:10
تنها تعداد سید و پییر مهم نیست
میزان پهنای باند و نسبت اولیوت افراد دیگر در گرفتن هم مهم هست....بخاطر همین هست که این موارد که با اینکه تورنت 2 3 تا سید بیشتر نداره سرعت بیشتر از تورنت های پر سید و پییر می تونه بده.

میشه گفت فیلم ها پهنای باند کمتر یا اولویت .. دارند ؟؟ چون من 128 پارانلاین دارم وقتی میخوام یه فیلم دان کنم هر فیلمی که از تورنت گرفتم سرعت بیشتر از 20 نمیشه اما البوم یا نرم افزار هایی که میگیرم سرعت max 120kb min 60kb میده ! هر فیلمی تست کردم اینطوری بود .

reza-atom
25-07-2010, 16:20
سلام دوستان !
چند تا سوال دارم (مبتدیانه) :

من یه فایل با پسوند دات تورنت دارم میخواستم ببینم برای دانلود اون در برنامه ی µTorrent فقط add torrent رو بزنم کافیه ؟ تنظیمات دیگه ای هم باید انجام بدم ؟
یه سوال دیگه تا چند ساعت فایل قابلیت Resume داره ؟
توی کدوم سایت باید فایل تورنت مورد نظر رو سرچ کنم ؟

reza-atom
25-07-2010, 17:29
این عکس رو از برنامه µTorrent گذاشتم تادوستان توضیحاتی راجع به گزینه هاش بدن مثلاً همینی که دارم دانلود میکنم خوب هست seed و peer ؟
فعلاً دارم با adsl 256 دانلود میکنم :

seed و peer باید چه اعدادی باشن ؟

alpha007
25-07-2010, 18:06
این عکس رو از برنامه µTorrent گذاشتم تادوستان توضیحاتی راجع به گزینه هاش بدن مثلاً همینی که دارم دانلود میکنم خوب هست seed و peer ؟
فعلاً دارم با adsl 256 دانلود میکنم :

seed و peer باید چه اعدادی باشن ؟

سرعت نتتون چنده؟
به نسبت دارید خوب دانلود میکنید
درباره اینی هم که گفتید seed و peer باید چند باشه تعداد مشخصی نداره ولی باید زیاد باشه که تو اینجا بسته به این تعداد خوبه البته اگه سرعت نت رو بگید بهتره....

reza-atom
25-07-2010, 19:39
سرعت نتتون چنده؟
به نسبت دارید خوب دانلود میکنید
درباره اینی هم که گفتید seed و peer باید چند باشه تعداد مشخصی نداره ولی باید زیاد باشه که تو اینجا بسته به این تعداد خوبه البته اگه سرعت نت رو بگید بهتره....

بله ! سرعت نتم اگه لینک خوب باشه 29 تا 33 kb/s هست .

Diego
25-07-2010, 22:44
میشه گفت فیلم ها پهنای باند کمتر یا اولویت .. دارند ؟؟
خیر،سرعت بر اساس سرعت نت شما،تعداد پیرها و سیدها و پهنای باند سیدها بالا و پائین میشه.

سلام دوستان !
چند تا سوال دارم (مبتدیانه) :

من یه فایل با پسوند دات تورنت دارم میخواستم ببینم برای دانلود اون در برنامه ی µTorrent فقط add torrent رو بزنم کافیه ؟ تنظیمات دیگه ای هم باید انجام بدم ؟
یه سوال دیگه تا چند ساعت فایل قابلیت Resume داره ؟
توی کدوم سایت باید فایل تورنت مورد نظر رو سرچ کنم ؟

هم میتونید اد تورنت رو بزنید،هم میتونید راحت روش دابل کلیک کنید.(البته باید برنامه یتورنتتون رو برنامه ی پیش فرض برای باز کردن پسوند .torrent قرار بدید)

تا زمانی که فایلی سید داشته باشه،قابل ریزوم هم هست.حتی 100 سال!
سایت که زیاده.کافیه کلمه ی تورنت رو سرچ کنید.ولی مشکل اینه که اکثراً هیلتر هستن!

alpha007
26-07-2010, 07:54
بله ! سرعت نتم اگه لینک خوب باشه 29 تا 33 kb/s هست .
با نت 29 الی 33 دانلود فایلی با سرعت 23 خوبه، البته مرتب بالا پایین میشه

mtx891
26-07-2010, 10:20
این سایت در تمام سایتهای معروف تورنت سرچ میکنه

سایت بدرد بخوریه

AB
26-07-2010, 11:34
سلام.

من چند روزیه که آی اس پی مو عوض کردم ولی هر چقدر سعی کردم یه دونه پروت باز برای موتورنت پیدا کنم نشد که نشد.مثل این که آی پی هم شیره.فقط نکته جالبش اینجاست که وقتی تو سایت های چک کردن آی پی (مثل ip2location یا whatismyip) وارد میشم شناسم رو به صورت 95.xxx.xxx.xxx نشون میده ولی وقتی میخام از رپید شیر دانلود کنم میگه که آی پی شما داره دانلود میکنه و آی پی رو به صورت 85.xxx.xxx.xxx نشون میده.اینم عکس از موتورنت:

این از سایت ip2location

اینم رپید شیر:

حالا نمیدونم چند تا آی پی دارم:24:

تنظیمات فایروال و مودم هم همش درسته و مشکلی نداره.

کسی نبود؟؟

reza-atom
27-07-2010, 22:09
من میخوام از تورنت فیلم بگیرم . الان از برنامه ی µTorrent استفاده میکنم ولی سرعتش به نظر خودم زیاد جالب نیست یعنی خیلی نوسان داره گاهی هم به صفر میرسه و از همه ی پهنای باند هم استفاده نمیکنه ! شما چه پیشنهادی دارین ؟؟ از Flash Get استفاده کنم ؟؟؟ در ضمن من شبا میخوام به صورت اتوماتیک فایلها دانلود بشه اما توی µTorrent چنین تنظیماتی رو نمی بینم ....

alpha007
27-07-2010, 23:22
من میخوام از تورنت فیلم بگیرم . الان از برنامه ی µTorrent استفاده میکنم ولی سرعتش به نظر خودم زیاد جالب نیست یعنی خیلی نوسان داره گاهی هم به صفر میرسه و از همه ی پهنای باند هم استفاده نمیکنه ! شما چه پیشنهادی دارین ؟؟ از Flash Get استفاده کنم ؟؟؟ در ضمن من شبا میخوام به صورت اتوماتیک فایلها دانلود بشه اما توی µTorrent چنین تنظیماتی رو نمی بینم ....

flash get تنظیماتی که میخواید رو داره؟
خب تستش کن

serhossien
29-07-2010, 14:45
با اینکه بقیه دوستان مطالب آموزشی خوبی رو ارائه دادن اما بازهم دیدن این لینک خالی از لطف نیست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدGood luck:11:

farhad61
30-07-2010, 22:13
سلام
آقا من میخام یه مستند که توی شبکه 2 گذاشتن به اسم دانستن زبان کودک رو توی تورنت پیدا کنم اول بگم که توی نت که چیز به درد به خوری پیدا نکردم به جز یه سایت که چندتا تیکه از فیلم رو برای دانلود گذاشته بود توی تورنت که گشتم به اسم zabankoodak یه چندتا فایل پیدا کردم اما باید چندتا صفحه رو با پر کردن مشخصات و آدرس ایمیل و ... و بعد هم میخاست با استفاده از کارت اعتباری پول بگیره !!!
میشه یه راهنمایی کنید و اگه فایل اصلیش رو پیدا کردین بهم بدین تا دانلود کنم

سوال دوم

یکی از بچه ها لینک سریال رم رو توی تورنت برام پیدا کرد و شروع کردم به دانلود تا حال 20% دانلود شده چند تا مشکل داره اولا کارتون عصر یخبندان 3 دوبله هم داره دانلود میشه و البته فیلم 14 راند به زبان اصلی البته قسمت اول سریال رم هم به صورت نصفه نیمه هست میخام بدونم قضیه چیه این فایل ها دیگه از کجا داره دانلود میشه

zed2
31-07-2010, 10:29
کسی نبود؟؟
هیچ کدوم از تصاویر باسه من لود نمی شه:41:
میشه یک جای دیگر اپلود کنی
بعد از کدوم شرکت گرفتی؟

سرعت تو تورنت کلا نوسان داره و ثابت نیست و به خیلی پارامتر ها ربط داره

تو یو تورنت تنظیمات دانلود شبانه و فعالیت هستش ...برو تنظیمات بخش زمان بندی

سلام
آقا من میخام یه مستند که توی شبکه 2 گذاشتن به اسم دانستن زبان کودک رو توی تورنت پیدا کنم اول بگم که توی نت که چیز به درد به خوری پیدا نکردم به جز یه سایت که چندتا تیکه از فیلم رو برای دانلود گذاشته بود توی تورنت که گشتم به اسم zabankoodak یه چندتا فایل پیدا کردم اما باید چندتا صفحه رو با پر کردن مشخصات و آدرس ایمیل و ... و بعد هم میخاست با استفاده از کارت اعتباری پول بگیره !!!
میشه یه راهنمایی کنید و اگه فایل اصلیش رو پیدا کردین بهم بدین تا دانلود کنم

سوال دوم

یکی از بچه ها لینک سریال رم رو توی تورنت برام پیدا کرد و شروع کردم به دانلود تا حال 20% دانلود شده چند تا مشکل داره اولا کارتون عصر یخبندان 3 دوبله هم داره دانلود میشه و البته فیلم 14 راند به زبان اصلی البته قسمت اول سریال رم هم به صورت نصفه نیمه هست میخام بدونم قضیه چیه این فایل ها دیگه از کجا داره دانلود میشه

اگر برنامه ایرانی باشه سخت پیدا میشه ولی اگر خارجی است اسم خارجی اش رو سرچ کن نه پینگلیشی اش

در مورد سوال دومت من منظورت رو نگرفتم
یعنی خودت وارد نرم افزار نکردی؟خوب کنسل کن و دیلیت کن اگر تورنت جدا هستن....

AB
31-07-2010, 13:28
هیچ کدوم از تصاویر باسه من لود نمی شه:41:
میشه یک جای دیگر اپلود کنی
بعد از کدوم شرکت گرفتی؟

نمیدونم چرا وقتی نقل قول میکنم تصاویر میپرن.اینم عکس ها:

از شرکت ماکس نت گرفتم.

zed2
01-08-2010, 09:47
نمیدونم چرا وقتی نقل قول میکنم تصاویر میپرن.اینم عکس ها:

از شرکت ماکس نت گرفتم.
تو بخش سرویس دهنده های پر سرعت تو تاپیک شهر یا سرویس دهنده مرتبط این مسئله رو بپرس ببین چی می گن خبرش رو باسه من بیا ( چون اولین باره من همچین چیزی می بینم )
باسه پورت مطمئن باش باید یک پورت باز بشه چون اگر بسته باشه اصلا نمی تونی از اینترنت استفاده کنی.تمام پورت هارو بگرد پیدا می کنی
راستی اگر مودم adsl ات از تنظیم داخلی ها هست برو چک کن ببین یک موقع فایر وال داخل مودم مسئله ایجاد نکرده باشه

AB
01-08-2010, 12:29
تو بخش سرویس دهنده های پر سرعت تو تاپیک شهر یا سرویس دهنده مرتبط این مسئله رو بپرس ببین چی می گن خبرش رو باسه من بیا ( چون اولین باره من همچین چیزی می بینم )
باسه پورت مطمئن باش باید یک پورت باز بشه چون اگر بسته باشه اصلا نمی تونی از اینترنت استفاده کنی.تمام پورت هارو بگرد پیدا می کنی
راستی اگر مودم adsl ات از تنظیم داخلی ها هست برو چک کن ببین یک موقع فایر وال داخل مودم مسئله ایجاد نکرده باشه

تو تاپیک اینترنت تبریز پرسیدم.دیگران هم مثل من هستن.فایروال مودم هم خاموشه.

amirianno
01-08-2010, 15:53
ببخشید که این سوال و اینجا مطرح می کنم
دعوت نامه تورنت از کجا می تونم گیر بیارم

reza-atom
01-08-2010, 16:54
[QUOTE=zed2;5225208
سرعت تو تورنت کلا نوسان داره و ثابت نیست و به خیلی پارامتر ها ربط داره

تو یو تورنت تنظیمات دانلود شبانه و فعالیت هستش ...برو تنظیمات بخش زمان بندی
[/QUOTE]

آقا من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم میشه دقیق راهنمایی نین کدوم قسمت باید برم ؟؟

zed2
02-08-2010, 11:35
تو تاپیک اینترنت تبریز پرسیدم.دیگران هم مثل من هستن.فایروال مودم هم خاموشه.

من تنها چیزی که می تونم بگم اینکه که باسه ip در رپیدشیر دارن به یک طریقی بجای ارتباط مستقیم از یک واسطه استفاده می کنن که مثل یک مسیر ثانویه هست و اطلاعات رپید شیر از انجا رد میشه بخاطر همین اینجوری است.
از سایت های هاستینگ دیگر مشکلی مشابه رپیدشیر نداری؟

باسه تورنت تا الان چند تا پورت تست کردی؟
پ ن:
فایروال ویندوز رو یک چک بکن محض اطمینان

ببخشید که این سوال و اینجا مطرح می کنم
دعوت نامه تورنت از کجا می تونم گیر بیارم

باید از کسایی که عضو ان سایت ها هستن درخواست کنین
شما باید بگین از کدوم سایت می خواین که اگر کسی داشت یا جایی دید دارن می دن بهت خبر بده

آقا من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم میشه دقیق راهنمایی نین کدوم قسمت باید برم ؟؟

مگر نرم افزارت یو تورنت نیست؟(اگر هست زبانش فارسی است یا اینگلیسی ؟)

reza-atom
02-08-2010, 12:00
مگر نرم افزارت یو تورنت نیست؟(اگر هست زبانش فارسی است یا اینگلیسی ؟)

آره ! هم انگلیسی داره هم فارسی که من انگلیسی رو زدم

AB
02-08-2010, 19:04
من تنها چیزی که می تونم بگم اینکه که باسه ip در رپیدشیر دارن به یک طریقی بجای ارتباط مستقیم از یک واسطه استفاده می کنن که مثل یک مسیر ثانویه هست و اطلاعات رپید شیر از انجا رد میشه بخاطر همین اینجوری است.
از سایت های هاستینگ دیگر مشکلی مشابه رپیدشیر نداری؟

باسه تورنت تا الان چند تا پورت تست کردی؟
پ ن:
فایروال ویندوز رو یک چک بکن محض اطمینان

خودم میدونم آی پیم شیر هست.برای 10 نفر(یا بیشتر)یه آی پی ولید دادن.یعنی همه این 10 نفر تو شبکه با یه شناسه وارد میشن.آپلود سنترهای دیگه هم همینطوره.هی میگه این آی پی داره دانلود میکنه.

پورت های خیلی زیادی امتحان کردم.از وقتی که شرکت عوض کردم اینطوری شده.حتی به تنظیماتی که قبلا باهاش دانلود میکردم دست نزدم.

فایروال ویندوز خاموشه.

Milad4171
02-08-2010, 19:32
یه سوال پرسیده بودم نمیدونم چرا ثبت نشده!!!
من هم از VUZE استفاده میکنم هم از LIMEWIRE ولی عجیبه که VUZE سرعتش پایینتر از اون یکی هست!! مثلا من حدودا رسیوم 25 تا 30 هست ولی روی VUZE 17 18 نشون میده و روی LIME WIRE 22 23 .
همینه یا من اشتباه میکنم؟؟ من معمولا توی ووزه اون فایلی که بیتشر سید داره رو انتخاب میکنم و از مدیوم بالاتره!

zed2
02-08-2010, 19:34
خودم میدونم آی پیم شیر هست.برای 10 نفر(یا بیشتر)یه آی پی ولید دادن.یعنی همه این 10 نفر تو شبکه با یه شناسه وارد میشن.آپلود سنترهای دیگه هم همینطوره.هی میگه این آی پی داره دانلود میکنه.

پورت های خیلی زیادی امتحان کردم.از وقتی که شرکت عوض کردم اینطوری شده.حتی به تنظیماتی که قبلا باهاش دانلود میکردم دست نزدم.

فایروال ویندوز خاموشه.
اخه ip شیر شده هم باشه بالاخره تا وقتی از سیستم قطع نشی همان می مانه و عوض نمیشه که تو یک سایت یک چیز باشه تو یک سایت یک چیز دیگر.
پورت های 40 و 80 چطور؟(گرچه ممکنه یکم با مرور صفحات تداخل پیش بیاد.

AB
02-08-2010, 20:43
اخه ip شیر شده هم باشه بالاخره تا وقتی از سیستم قطع نشی همان می مانه و عوض نمیشه که تو یک سایت یک چیز باشه تو یک سایت یک چیز دیگر.
پورت های 40 و 80 چطور؟(گرچه ممکنه یکم با مرور صفحات تداخل پیش بیاد.

zed2
02-08-2010, 21:55

یک چیزی داره جلوی دسترسی مستقیم نرم افزار تورنت به اینترنت رو می گیره ولی نمی دونم چیه....
انتی ویروست کاسپر نیست؟

AB
02-08-2010, 23:27
یک چیزی داره جلوی دسترسی مستقیم نرم افزار تورنت به اینترنت رو می گیره ولی نمی دونم چیه....
انتی ویروست کاسپر نیست؟

کاسپره.ولی قبلا هم کاسپر بود و مشکلی نداشتم.نه به تنظیمات تورنت و نه کاسپر و نه فایروال ویندوز دست زدم.:19:

کاسپرو اگزیت کردم بازم نشد.آنینیستال هم کردم فرقی نکرد.

به شرکت زنگ زدم گفتن در مورد تورنت نمیتونیم راهنمایی کنیم(البته فکر کنم نفهمید چی میگم خاست ضایع نشه گفت نمیتونیم راهنمایی کنیم).برای رپید شیر هم گفتن باید ماهی 10 تومن بدی آی پی ولید استاتیک بگیری.:2:

moxx
02-08-2010, 23:34
@AB
با این سایت یه تست انجام بده:

zed2
03-08-2010, 12:55
کاسپره.ولی قبلا هم کاسپر بود و مشکلی نداشتم.نه به تنظیمات تورنت و نه کاسپر و نه فایروال ویندوز دست زدم.:19:

کاسپرو اگزیت کردم بازم نشد.آنینیستال هم کردم فرقی نکرد.

به شرکت زنگ زدم گفتن در مورد تورنت نمیتونیم راهنمایی کنیم(البته فکر کنم نفهمید چی میگم خاست ضایع نشه گفت نمیتونیم راهنمایی کنیم).برای رپید شیر هم گفتن باید ماهی 10 تومن بدی آی پی ولید استاتیک بگیری.:2:

باز دستش درد نکنه که جوانمردانه اینو گفته.....
من احتمال جدید می دم که مشکل بخاطر معتبر نبودن ای پی و نوع اتصالی است که شرکت باسه کاربراش تنظیم کرده باعث این مشکل شده. می تونی یک بار ای پی ولید بگیری ببینی مشکلت حل میشه یا نه؟:13:

فعلا پیشنهاد دوست پایینی رو انجام بده ببین چه پیغامی میده ( من خودم موقع نوشتن گذاشتم تست کنه 5 دقیقه زمان خواسته....)

@AB

AB
03-08-2010, 15:24
@AB

من احتمال جدید می دم که مشکل بخاطر معتبر نبودن ای پی و نوع اتصالی است که شرکت باسه کاربراش تنظیم کرده باعث این مشکل شده. می تونی یک بار ای پی ولید بگیری ببینی مشکلت حل میشه یا نه؟:13:

فعلا پیشنهاد دوست پایینی رو انجام بده ببین چه پیغامی میده ( من خودم موقع نوشتن گذاشتم تست کنه 5 دقیقه زمان خواسته....)

این که میگه مشکلی نداره.اینم نتیجش:

Is your upload traffic rate limited?

There is no indication that your ISP rate limits your uploads.
However, some of the measurements were affected by noise, which limits Glasnost ability to detect rate limiting.
Details:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] There is no indication that your ISP rate limits your BitTorrent uploads. In our tests, uploads using control flows achieved up to 179 Kbps while uploads using BitTorrent achieved up to 171 Kbps.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] There is no indication that your ISP rate limits uploads on port 6881 or 35876. In our tests, uploads on port 6881 achieved up to 179 Kbps while uploads on port 35876 achieved up to 158 Kbps.

Is your download traffic rate limited?

There is no indication that your ISP rate limits your downloads

razmjoo
03-08-2010, 17:58
من از همون isp سرویس گرفتم که ab از اونجا سرویس گرفته . ip من هم شیر هست :

razmjoo
03-08-2010, 18:05

بابا مدیر دستت درد نکنه . می دونی ip ولد این isp چنده ؟ ماهی 10 تومن .:2:

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------

ab فارسی این برنامه رو نصب کن ببین چی می شه ؟ واسه ی من با انگلیسی ارور داد . :31:

AB
03-08-2010, 18:45

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------

ab فارسی این برنامه رو نصب کن ببین چی می شه ؟ واسه ی من با انگلیسی ارور داد . :31:

مگه سر گردنس بیام ماهی 10 تومن هم برای آی پی بدم.انگار ماهی 17 تومن کافیشون نیست.

این فارسی با پورت خودم:

اینم ترکی با پورت شما:

( یازیر آچیخ دییر دا.نی نیییم؟؟؟!!!:31:)

sei_pm
03-08-2010, 18:46

ZED2 جان بچه مردم رو آذار نده نمیشه . من هم این مشکل رو با مخابرات دارم. خیلی ساده تشریح میکنم/
شما فکر کن ISP شما اومده یک ADSL گرفته با IP ولید حالا اون رو بین کاربراش با ip اینولد شر میکنه مثل زمانی که شما مودم رو روی pppoe میگذاری و چندتا pc دیگه هم کانکت میشن. حالا چرا پورتها بسته هست؟ چون در حقیقت شما با pc های دیگه شبکه هستید مثل یک شبکه لوکال اگر فایروال isp پورتها رو نبنده کاربرا می تونند به هم دیگه نفوذ کنند یا وارد درایوهای شر شده همدیگه بشه خلاصه کارهای بد بد بکنند:27: واسه همینه اگر هم پورت فوروارد کنه باز هم مشکل پابرجاست.

zed2
03-08-2010, 20:44
این که میگه مشکلی نداره.اینم نتیجش:

However, some of the measurements were affected by noise, which limits Glasnost ability to detect rate limiting.
Details:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] There is no indication that your ISP rate limits your BitTorrent uploads. In our tests, uploads using control flows achieved up to 179 Kbps while uploads using BitTorrent achieved up to 171 Kbps.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] There is no indication that your ISP rate limits uploads on port 6881 or 35876. In our tests, uploads on port 6881 achieved up to 179 Kbps while uploads on port 35876 achieved up to 158 Kbps.

There is no indication that your ISP rate limits your downloads

مگه سر گردنس بیام ماهی 10 تومن هم برای آی پی بدم.انگار ماهی 17 تومن کافیشون نیست.

این فارسی با پورت خودم:

اینم ترکی با پورت شما:

( یازیر آچیخ دییر دا.نی نیییم؟؟؟!!!:31:)

بابا من پیشنهاد دادم دستور که ندادم ...خودم پول شارژم رو بزور بدست میارم.....:41:
razmjoo تشکر که اطلاع دادی....موقع فوروارد کردن پورت مسئله ای باسه شما پیش نیامد؟

تست منم جالب بود ( و البته با نوع سرویس دهی داتک و محدودیت هاش منطقی)

Your ISP appears to rate limit your downloads.

ZED2 جان بچه مردم رو آذار نده نمیشه . من هم این مشکل رو با مخابرات دارم. خیلی ساده تشریح میکنم/
شما فکر کن ISP شما اومده یک ADSL گرفته با IP ولید حالا اون رو بین کاربراش با ip اینولد شر میکنه مثل زمانی که شما مودم رو روی pppoe میگذاری و چندتا pc دیگه هم کانکت میشن. حالا چرا پورتها بسته هست؟ چون در حقیقت شما با pc های دیگه شبکه هستید مثل یک شبکه لوکال اگر فایروال isp پورتها رو نبنده کاربرا می تونند به هم دیگه نفوذ کنند یا وارد درایوهای شر شده همدیگه بشه خلاصه کارهای بد بد بکنند:27: واسه همینه اگر هم پورت فوروارد کنه باز هم مشکل پابرجاست.

ای کاش قبل از زدن پست و نقل قول کردن پستی که من نقل قول کرده بودم رو می خوندی چون سو تفاهم شده.:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن سر مشکل معتبر یا نا معتبر بودن ip این حرف رو نزدم.
سر موضوع دوم که باسه یک سری سایت ها یک ip با بخش اول 95 نشون میده
و باسه یک سری دیگر یک ip با 85 شروع میشه

بدون اینکه کانکشن قطع یا ریست شده باشه...اینو من اطلاعاتی ازش ندارم و اولین باره دارم می بینم :13:....
اگر شما اطلاعاتی در این مورد دارین خوشحال می شم در اشتراک بگذارید:11:

الان باسه پورت تو این سیستم ای پی غیر معتبر که شما گفتین الان یکی اینجا مشکل پورت نداره و یکی داره....

AB
03-08-2010, 20:46

شما قبلا مشکل داشتی.چطوری رفع شد؟(قبلا عکسشو تو تاپیک تبریز گذاشته بودی.)

razmjoo
03-08-2010, 21:13
شما قبلا مشکل داشتی.چطوری رفع شد؟(قبلا عکسشو تو تاپیک تبریز گذاشته بودی.)
قبلا مشکلی نداشتم . من از این برنامه استفاده نمی کنم . وقتی شما اون مشکل رو در تاپیک تبریز گفتین من دانلود و نصبش کردم ( انگلیسی ) و هیچ مشکلی نداشت . العان که باز انگلیسی نصب کردم در موقع گرفتن تست یه پیغام می داد و تست انجام نمی شد . من فقط حذفش کردم و فارسی نصبش کردم . هیچ مشکلی نبود . العان که می گید من باز حذف می کنم و انگلیسی نصبش می کنم ببینم چی می گه ؟ :27:

razmjoo
03-08-2010, 21:24
razmjoo تشکر که اطلاع دادی....موقع فوروارد کردن پورت مسئله ای باسه شما پیش نیامد؟

خواهش می کنم . نه هیچ مشکلی نبود . العان که انگلیسی نصب کردم اول اینجوری شد بعد اونجوری :

در ضمن این ماکس نت ( isp ما ) فقط Ip رو شیر می کنه بین کاربرا . ولی مثل بعضی شرکت ها پهنا رو شیر نمی کنه . شرکت خصوصی هست ولی فقط پهنای باند رو از آسیاتک تهران می خرن با مدیریتی کاملا مستقل . من سرویس 512 ازشون خریدم . 1024 دانلود رو بست 368 هم آپلود رو ( الان فهمیدم که 128 رو هم اینجوری می بندن ) . سرعت هاش خوبه ولی این مسئله ی شیر ip به خاطر فروش ip ولد استاتیک خود ناراحتمون کرده .:19:

razmjoo
03-08-2010, 21:30
اینم مال یکی دیگه از کاربرای ماکس نت . سرویسش 128 نامحدود بدون Ip ولد :

razmjoo
03-08-2010, 21:35
zed 2 سه تا تاپیک هم در مورد صبا ایجاد شد . :27:

sei_pm
03-08-2010, 22:48
بابا من پیشنهاد دادم دستور که ندادم ...خودم پول شارژم رو بزور بدست میارم.....:41:

:31:دروغگو چرا نمیگی ماهی 100 هزار تومان بابت همکاریت با سایت میگیری؟:8:
شوخی کردم

ای کاش قبل از زدن پست و نقل قول کردن پستی که من نقل قول کرده بودم رو می خوندی چون سو تفاهم شده.

منظورتون رو متوجه نشدم اگر منظورتون اینه اگر پورت باز نباشه کلا نمی تونید از سرویس استفاده کنید باید بگم که من هم دقیق نمی دونم چه صیغه ای هست ولی می دونم این پورتها لایه بندی داره مثلا پورت یاهو رو وقتی مخابرات می بست شما اگر میرفتی تو یک سایت چک میکردی باز بود ولی نمی تونستی کانکت بشی این رو خودم سر راه انداختن یک سرویس voip صد درصد مطمدن شدم.

سر موضوع دوم که باسه یک سری سایت ها یک ip با بخش اول 95 نشون میده
و باسه یک سری دیگر یک ip با 85 شروع میشه

بدون اینکه کانکشن قطع یا ریست شده باشه...اینو من اطلاعاتی ازش ندارم و اولین باره دارم می بینم :13:....
اگر شما اطلاعاتی در این مورد دارین خوشحال می شم در اشتراک بگذارید:11:

اون سایت اول رو بدین من هم چک کنم. به چه صورت کانکت می شدن که این عکس رو گرفتن؟

الان باسه پورت تو این سیستم ای پی غیر معتبر که شما گفتین الان یکی اینجا مشکل پورت نداره و یکی داره....

کدوم شرکت منظورتونه یکی مشکل داره یکی نداره .
ببینید اگر کاربر مودم رو روی بریج بگذاره و با کانکشن کانکت بشه هیچ پورتی از سمت کاربر بسته نمیشه مگر اینکه فایروال نصب کرده باشه KIS هم حتی جلوی پورتی رو تو این حالت نمیگیره و فایروال مودم هم کار نمیکنه پس بهترین گزینه اینه که برای اینکه از سمت خودشون مطمئن بشن مودم رو روی بریج بگذارند.
تنها راه حل این مشکل در صورتی که با vp n مشکلی نداشته باشن استفاده از اونه درصورتی که سرور اون هم همه پورتها رو نبسته باشه هیچ مشکلی وجود نداره. 3000 ماهی بدون فی لتر بهتر از 10000 برای ip استاتیک هست به شرطی که پورت vp n هم مثل بقیه پورتها یا تورنت بسته نباشه و طرف بتونه کانکت بشه.

zed2
03-08-2010, 23:20
قبلا مشکلی نداشتم . من از این برنامه استفاده نمی کنم . وقتی شما اون مشکل رو در تاپیک تبریز گفتین من دانلود و نصبش کردم ( انگلیسی ) و هیچ مشکلی نداشت . العان که باز انگلیسی نصب کردم در موقع گرفتن تست یه پیغام می داد و تست انجام نمی شد . من فقط حذفش کردم و فارسی نصبش کردم . هیچ مشکلی نبود . العان که می گید من باز حذف می کنم و انگلیسی نصبش می کنم ببینم چی می گه ؟ :27:

خواهش می کنم . نه هیچ مشکلی نبود . العان که انگلیسی نصب کردم اول اینجوری شد بعد اونجوری :

در ضمن این ماکس نت ( isp ما ) فقط Ip رو شیر می کنه بین کاربرا . ولی مثل بعضی شرکت ها پهنا رو شیر نمی کنه . شرکت خصوصی هست ولی فقط پهنای باند رو از آسیاتک تهران می خرن با مدیریتی کاملا مستقل . من سرویس 512 ازشون خریدم . 1024 دانلود رو بست 368 هم آپلود رو ( الان فهمیدم که 128 رو هم اینجوری می بندن ) . سرعت هاش خوبه ولی این مسئله ی شیر ip به خاطر فروش ip ولد استاتیک خود ناراحتمون کرده .:19:

اینم مال یکی دیگه از کاربرای ماکس نت . سرویسش 128 نامحدود بدون Ip ولد :

توضیحات خوب بود ولی کافی نیست....هنوز راهی باسه حل مشکل ab من نتونستم پیدا کنم.......
چرا باسه ایشون ارور میده؟

:31:دروغگو چرا نمیگی ماهی 100 هزار تومان بابت همکاریت با سایت میگیری؟:8:
شوخی کردم

منظورتون رو متوجه نشدم اگر منظورتون اینه اگر پورت باز نباشه کلا نمی تونید از سرویس استفاده کنید باید بگم که من هم دقیق نمی دونم چه صیغه ای هست ولی می دونم این پورتها لایه بندی داره مثلا پورت یاهو رو وقتی مخابرات می بست شما اگر میرفتی تو یک سایت چک میکردی باز بود ولی نمی تونستی کانکت بشی این رو خودم سر راه انداختن یک سرویس voip صد درصد مطمدن شدم.

اون سایت اول رو بدین من هم چک کنم. به چه صورت کانکت می شدن که این عکس رو گرفتن؟

کدوم شرکت منظورتونه یکی مشکل داره یکی نداره .
ببینید اگر کاربر مودم رو روی بریج بگذاره و با کانکشن کانکت بشه هیچ پورتی از سمت کاربر بسته نمیشه مگر اینکه فایروال نصب کرده باشه KIS هم حتی جلوی پورتی رو تو این حالت نمیگیره و فایروال مودم هم کار نمیکنه پس بهترین گزینه اینه که برای اینکه از سمت خودشون مطمئن بشن مودم رو روی بریج بگذارند.
تنها راه حل این مشکل در صورتی که با vp n مشکلی نداشته باشن استفاده از اونه درصورتی که سرور اون هم همه پورتها رو نبسته باشه هیچ مشکلی وجود نداره. 3000 ماهی بدون فی لتر بهتر از 10000 برای ip استاتیک هست به شرطی که پورت vp n هم مثل بقیه پورتها یا تورنت بسته نباشه و طرف بتونه کانکت بشه.
..........:31:

تو همان پست که ادرس داده بودم بود اولی مال ip2location و یا whatismyip و دومی مال رپیدشیر.

در ضمن این ماکس نت ( isp ما ) فقط Ip رو شیر می کنه بین کاربرا
ماکس نت طبق گفته دوستان .

sei_pm
03-08-2010, 23:41
ماکس نت طبق گفته دوستان .

نمی دنم احتمالش هست که IP کم داشته باشن و فقط تو یک سری از زمانها که تعداد افراد آنلاین زیاد میشه این کار رو می کنند چون همه که مودمشون رو روشن نمیگذارند.

ip2location.com که فیل تره.

razmjoo
04-08-2010, 02:07
نه . همیشه ip ما شیر هست . :2:

AB
04-08-2010, 09:47
الان رو یه کامپیوتر دیگه ایکس پی نصب کردم.هیچ نرم افزاری هم روش نریختم.فایروال ویندوز هم خاموش کردم.ولی بازم میگه پورت بستس.:19:

zed2
04-08-2010, 10:54
نمی دنم احتمالش هست که IP کم داشته باشن و فقط تو یک سری از زمانها که تعداد افراد آنلاین زیاد میشه این کار رو می کنند چون همه که مودمشون رو روشن نمیگذارند.

ip2location.com که فیل تره.

از ab بپرس ...چون خودش گفته.

پ ن:
از کی فیلتر شده؟

نه . همیشه ip ما شیر هست . :2:

الان رو یه کامپیوتر دیگه ایکس پی نصب کردم.هیچ نرم افزاری هم روش نریختم.فایروال ویندوز هم خاموش کردم.ولی بازم میگه پورت بستس.:19:

ab مسئله مال ویندوز اینا نیست اگر درست کار کرده باشی.
razmjoo شما یک نگاه به بخش پورت فایر وال مودمتون بنداز و عکس بگیر و باسه ab بزار شاید بدرد بخوره:13:
پ ن
یکم فکر کن ببین کار خاصی انجام ندادی قبلا؟

AB
04-08-2010, 13:43
ab مسئله مال ویندوز اینا نیست اگر درست کار کرده باشی.

یکم فکر کن ببین کار خاصی انجام ندادی قبلا؟

نه مطمئنم به هیچی دست نزدم.همونطور که گفتم روی لپتاپ هم امتحان کردم(ویندوز تازه و کرک نشده بدون حتی یک برنامه) ولی نشد که نشد.:19:

با گجت ساید بار ویندوز چند بار آی پیم رو چک کردم.اولش که وصل میشم برای مدت کم(حول و حوش نیم ساعت) آی پی اینترنال و اکسترنال با هم یکی هستن.(هر دوشون به صورت 95.xxx.xxx.xxx) ولی بعد از این مدت وقتی ریفرش میکنم آی پی اکسترنال تغییر میکنه.و همون 85.xxx.xxx.xxx میشه.

reza-atom
04-08-2010, 15:27
دوستان چند روز پیش یه سوالی رو مطرح کردم که چگونه میشه با برنامه ی µTorrent به طور اتوماتیک و زمان بندی دانلود کرد . دیدم کسی جواب نداد خودم پیداش کردم گفتم اینجا بذارم شاید بدرد کسی خورد !

ابتدا از منوی option گزینه ی preferences رو انتخاب کنید تا تنظیمات برنامه ظاهرشه.
سپس به قسمت Scheduler واقع درسمت چپ برید (عکس زیر) حالا گزینه ی Enable Scheduler رو تیک دار کنید .در قسمت Scheduler Table میتونین زمان بندی دلخواه مثلاً از 1 تا 8 یا ... و همچنین اختصاص دادن میزان پهنای باند رو واسه روزای هفته مشخص کنین ! (با کلیک روی مربع های کوچیک)

حالا در قسمت Queueing میتونید تعداد فایل هایی رو که می بایست همزمان دانلود شن مشخص کنین ! :

OK رو بزنید و بیاید تورنت هایی که انخاب کردین رو با زدن دکمه ی Start توی صف قرار بدین و هر وقت که موقعش شد خود به خود دانلود آغاز میشه :

یه همچین شکلی در میاد :

razmjoo
04-08-2010, 15:27
razmjoo شما یک نگاه به بخش پورت فایر وال مودمتون بنداز و عکس بگیر و باسه ab بزار شاید بدرد بخوره:13:

پورت فایروال دیگه کجاست ؟ :31:

tak2750
04-08-2010, 22:46
سلام من از برنامهu و bit torrent واسه دانلود استفاده مینکم
فقط یه مشکل دارم چطور میتونم برنامه رو تنظیم کنم که بیشتر از 2 فایل رو هم زمان نگیره؟
مثلا یه لینک بهش دادم که شامل 200 فایل عکس میشه من فقط میخام که به ترتیب دو تا دو تا اون ها رو دانلود کنه

zed2
04-08-2010, 22:55
دوستان چند روز پیش یه سوالی رو مطرح کردم که چگونه میشه با برنامه ی µTorrent به طور اتوماتیک و زمان بندی دانلود کرد . دیدم کسی جواب نداد خودم پیداش کردم گفتم اینجا بذارم شاید بدرد کسی خورد !

ابتدا از منوی option گزینه ی preferences رو انتخاب کنید تا تنظیمات برنامه ظاهرشه.
سپس به قسمت Scheduler واقع درسمت چپ برید (عکس زیر) حالا گزینه ی Enable Scheduler رو تیک دار کنید .در قسمت Scheduler Table میتونین زمان بندی دلخواه مثلاً از 1 تا 8 یا ... و همچنین اختصاص دادن میزان پهنای باند رو واسه روزای هفته مشخص کنین ! (با کلیک روی مربع های کوچیک)

حالا در قسمت Queueing میتونید تعداد فایل هایی رو که می بایست همزمان دانلود شن مشخص کنین ! :

OK رو بزنید و بیاید تورنت هایی که انخاب کردین رو با زدن دکمه ی Start توی صف قرار بدین و هر وقت که موقعش شد خود به خود دانلود آغاز میشه :

یه همچین شکلی در میاد :

دیدم کسی جواب نداد خودم پیداش کردم گفتم اینجا بذارم شاید بدرد کسی خورد !
قبلا یکی ازتون یک سوال پرسید ولی خودتون جواب ندادید ( همان موقع می گفتید بر اساس اینگلیسی باستون می زاشتم.)

همچنین بر اساس زبان فارسی هم راهنمایی برای دسترسی به ان صفحه نوشته شده بود.
با اجازتون بعدا اینو تو اپدیت بعدی راهنما اضافه می کنم.:11:

پورت فایروال دیگه کجاست ؟ :31:

اول نوع کانکشنت بریج است یا pppoe ?
اگر دومی است برو بخش تنظیمات مودم که با ip و از طریق مروررگر می ری و وارد شو و برو بخش port forward یا فایروال ( بسته به مودم ها فرق می کنه ....یکم بگرد پیدا می کنی

razmjoo
05-08-2010, 14:29
اول نوع کانکشنت بریج است یا pppoe ?
اگر دومی است برو بخش تنظیمات مودم که با ip و از طریق مروررگر می ری و وارد شو و برو بخش port forward یا فایروال ( بسته به مودم ها فرق می کنه ....یکم بگرد پیدا می کنی
pppoe است . مودم هم tplink 8811 هست . لطفا با عکس بگذار . من پیدا نکردم .

reza-atom
06-08-2010, 11:16
ولی مثل این که شما این پست رو مشاهده نکردین ؟ ! :27:

zed2
06-08-2010, 23:00
pppoe است . مودم هم tplink 8811 هست . لطفا با عکس بگذار . من پیدا نکردم .

شانس اساسی داره به من رو می کنه...... انجمن و سایت هایی که باهاشون کار داشتم کم بود اینم اضافه شد به مشکلم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت tplink باسه من قابل دسترس نبست و نمی تونم کاتالوگش رو بخونم و راهنماییت کنم

Connection Interrupted

The document contains no data.
ظاهرا باز چند روز باید پشت سایت باشم تا درست شه ( امید واحی چون هنوز مشکل ارتباطی من با انجمن درست نشده).....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما بهش دسترسی داری؟اگر داری می تونی دفترچه راهنمای pdf مدلت رو روی یک فایل هاست بزاری؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی مثل این که شما این پست رو مشاهده نکردین ؟ ! :27:

چطور ازش پریدم:18:
فکر کنم موقع یکی از دفعاتی که مشکل ارتباطی پیدا کردم این رو متوجه نشدم:41:
پوزش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویرایش:
نخیر مثل اینکه پست های کاربرا رو بخاطر مشکلم دارم جا می زارم

سلام من از برنامهu و bit torrent واسه دانلود استفاده مینکم
فقط یه مشکل دارم چطور میتونم برنامه رو تنظیم کنم که بیشتر از 2 فایل رو هم زمان نگیره؟
مثلا یه لینک بهش دادم که شامل 200 فایل عکس میشه من فقط میخام که به ترتیب دو تا دو تا اون ها رو دانلود کنه

من bit torrent ندارم ولی فکر کنم با این راهنمایی بتونی پیدا کنی
برو بخش تنظمیات ( یا performance ) و بعد دونبال بخشی با نام queueing باش از انجا باید داخلش گزینه هایی در رابطه با تعداد تورنت های فعال رو باید پیدا کنی....
اگر مشکل داشتی تصویر ان بخش از نرم افزار رو بزار برات راهنمایی کنم

پوزش اگر دیر دیدم:41:

AB
07-08-2010, 08:25
شانس اساسی داره به من رو می کنه...... انجمن و سایت هایی که باهاشون کار داشتم کم بود اینم اضافه شد به مشکلم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت tplink باسه من قابل دسترس نبست و نمی تونم کاتالوگش رو بخونم و راهنماییت کنم
ظاهرا باز چند روز باید پشت سایت باشم تا درست شه ( امید واحی چون هنوز مشکل ارتباطی من با انجمن درست نشده).....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما بهش دسترسی داری؟اگر داری می تونی دفترچه راهنمای pdf مدلت رو روی یک فایل هاست بزاری؟بتونی پیدا کنی

سایت تی پی لینک برای ایران بستس.میتونی از راه های دیگه وارد سایت بشی.:31:

zed2
07-08-2010, 14:12
تو مال من ارور مسدود بودن نمی ده ارور مشابه سایت هایی که مشکل ارتباطی دارم رو میده
ولش کن.
بخش advanced setup رو نگاه کن دنبال یک بخش به نام nat یا بخشی که یک جدول داره و نام های بالای جدول application یا External Port Start بگرد
اگر نبود ببین بخش Virtual Servers رو ببین داخل منو هات هست یا نه و در انجا بگرد....

پ ن :
من تو دفترچه خودش فقط راهنمای نصب پیدا کردم ...مطلبی در این مورد پیدا نکردم:41:....اینارو بر اساس راهنمای های سایت های پورت فوروارد دادم که تو مدل های نزدیک به مدل ما بود است

razmjoo
07-08-2010, 20:25
تو مال من ارور مسدود بودن نمی ده ارور مشابه سایت هایی که مشکل ارتباطی دارم رو میده
ولش کن.
بخش advanced setup رو نگاه کن دنبال یک بخش به نام nat یا بخشی که یک جدول داره و نام های بالای جدول application یا External Port Start بگرد
اگر نبود ببین بخش Virtual Servers رو ببین داخل منو هات هست یا نه و در انجا بگرد....

پ ن :
من تو دفترچه خودش فقط راهنمای نصب پیدا کردم ...مطلبی در این مورد پیدا نکردم:41:....اینارو بر اساس راهنمای های سایت های پورت فوروارد دادم که تو مدل های نزدیک به مدل ما بود است
من پیدا کردم . همون چیزایی که گفتی . ولی هیچچی ثبت نشده بود . :11:

amir2011
15-08-2010, 21:20
سلام
سایت تورنت خوب برای Ebook میخواستم ؟
من شدیدا به کتاب MERRILL ATLAS Radiographic نیاز دارم اگه تورنتی ازش بذارید ممنون میشم ...

senaps
15-08-2010, 23:25
سلام
ببخشید میشه بگین که چجوری میشه اخرین نسخه ی این برنامه رو طوری تنظیم کرد که ساعت 5:58 دقیهق ی صبح دانلود رو تموم کنه؟
درست مثل idm که دانلود زمان بندی شده داره....
درضمن به نظر شما برای فیلم های قدیمی مثل تایتانیک و اینا،چه نسخه ای رو بگیرم که با مونیتور و تی وی های بزرگ مشکلی نداشه باشم؟!(کیفیت بالا منظورمه....)

راستی،با اینترنت 512 چقد میشه دانلود کرد؟ 60 کیلو سرعت دانلود هست....

senaps
15-08-2010, 23:41
راستی سرعت دانلود من 1 کیلو بایته در حالی که سرعت دانلود معمولی من،60 کیلو بایت هستش مشکل از چیه؟! چرا اخه اینجوریه؟ اینم شانس ماستا....سید هاش 90 هست که 12 تاش فعاله،پیر 92 که 7 تاش فعاله.....
مشکل از سید و ایناس؟!

AB
16-08-2010, 09:46
سلام
ببخشید میشه بگین که چجوری میشه اخرین نسخه ی این برنامه رو طوری تنظیم کرد که ساعت 5:58 دقیهق ی صبح دانلود رو تموم کنه؟
درست مثل idm که دانلود زمان بندی شده داره....
درضمن به نظر شما برای فیلم های قدیمی مثل تایتانیک و اینا،چه نسخه ای رو بگیرم که با مونیتور و تی وی های بزرگ مشکلی نداشه باشم؟!(کیفیت بالا منظورمه....)

راستی،با اینترنت 512 چقد میشه دانلود کرد؟ 60 کیلو سرعت دانلود هست....

دقیقه نمیشه تنظیم کرد.باید یک ساعت یک ساعت تنظیم کنی.فیلم هم 720 پی بگیری هم رو تلویزیون عالی جواب میده هم مانیتور.

راستی سرعت دانلود من 1 کیلو بایته در حالی که سرعت دانلود معمولی من،60 کیلو بایت هستش مشکل از چیه؟! چرا اخه اینجوریه؟ اینم شانس ماستا....سید هاش 90 هست که 12 تاش فعاله،پیر 92 که 7 تاش فعاله.....
مشکل از سید و ایناس؟!

شما از قسمت Options گزینه Speed Guide رو بزن.بزار تستاش تموم بشه بعدش خودش همه چیز رو برای کانکشن شما بهینه سازی میکنه.

سرعت دانلود هم رفته رفته بالا میره.(با وصل شدن به سید های بیشتر).

توی اسپید گاید هم توجه کنین که پورت تورنت باز باشه.

Milad4171
16-08-2010, 11:51
2 تا سوال دارم
چرا U turent سرعتش از ووزه و لایو وایر کمتره؟ من با ووزه 21 رسیو دارم ولی با یو تورنت 17 18. چطور میشه انتخاب کرد که از کدوما رسیو بگیره؟
و یه سوال دیگه در مورد تورونت. چطور میشه آپلود رو قطع کرد. میره روی 1 کیلو بایت ولی نمیشه 0 بشه؟

sei_pm
16-08-2010, 12:35
از ab بپرس ...چون خودش گفته.

پ ن:
از کی فیلتر شده؟

در حال حاضر روی سرویس مخابرات فیلتر شده

چه جالبه میشه چک کنید ببینید هنوز بسته هست؟ چون از وقتی من از شاتل اومدم بیرون دیگه باز میشه:

ولش کن.

زمانی که من شاتل داشتم اصلا صفح باز نمیشد. انگار این صفخ وجود نداره.

senaps
16-08-2010, 19:48
سلام
اقا ratio به چه معناست؟! اگه بالا بره خیلی بده؟ من دیشب بعد از خیلی مدت طولانی دانلود کردم فیلم تروی رو....:
راتیو برای من شده 232. این خیلی بده؟ تا کی میتونم دانلود کنم؟ اصلا دانلود بکنم با این شرایط یا نه؟!
اصلا اگه دانولد بکنم چی میشه؟!
فوقش از Thepiratebay اخراج میشم یا از تورنت؟!!!

دانلود من باید 60 کیلوبایت باشه ولی از 40 تا بالاتر نمیره....

Little Sparrow
16-08-2010, 19:53
دوست عزیز من در مورد Ratio چیزی نمی دونم.ولی من با سرعت 10 از تورنت دانلود می کنم مشکلی پیش نیومده برام.
موفق باشی.

senaps
16-08-2010, 20:49
اخه دیر دانلود میشه!!
مثلا من بخوان نسخه ی اچ دی 720 پی از فیلم ها رو دانلود کنم،اکثرا یه گیگ به بالا هستن و برای اینه تو سریعترین زمان دانلود بشه،مجبورم که همه ی سرعتم رو داشته باشم!

AB
16-08-2010, 23:39
سلام
اقا ratio به چه معناست؟! اگه بالا بره خیلی بده؟ من دیشب بعد از خیلی مدت طولانی دانلود کردم فیلم تروی رو....:
راتیو برای من شده 232. این خیلی بده؟ تا کی میتونم دانلود کنم؟ اصلا دانلود بکنم با این شرایط یا نه؟!

ریشیو حاصل تقسیم میزان آپلود شما به مقدار دانلودتون هست.چیزی که مهمه تعداد سید و پر سرعت بودن سیدها هست.

zed2
18-08-2010, 09:04
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر حال حاضر روی سرویس مخابرات فیلتر شده

چه جالبه میشه چک کنید ببینید هنوز بسته هست؟ چون از وقتی من از شاتل اومدم بیرون دیگه باز میشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدزمانی که من شاتل داشتم اصلا صفح باز نمیشد. انگار این صفخ وجود نداره.

امروز بدون مشکل بازه ولی ان موقع من فقط با روش های دور زدن تونستم باز کنم....( و البته معلوم نیست تا کی باز خواهد بود....)

2 تا سوال دارم
چرا U turent سرعتش از ووزه و لایو وایر کمتره؟ من با ووزه 21 رسیو دارم ولی با یو تورنت 17 18. چطور میشه انتخاب کرد که از کدوما رسیو بگیره؟
و یه سوال دیگه در مورد تورونت. چطور میشه آپلود رو قطع کرد. میره روی 1 کیلو بایت ولی نمیشه 0 بشه؟

سلام

دوست عزیز من در مورد Ratio چیزی نمی دونم.ولی من با سرعت 10 از تورنت دانلود می کنم مشکلی پیش نیومده برام.
موفق باشی.

اخه دیر دانلود میشه!!
مثلا من بخوان نسخه ی اچ دی 720 پی از فیلم ها رو دانلود کنم،اکثرا یه گیگ به بالا هستن و برای اینه تو سریعترین زمان دانلود بشه،مجبورم که همه ی سرعتم رو داشته باشم!

ریشیو حاصل تقسیم میزان آپلود شما به مقدار دانلودتون هست.چیزی که مهمه تعداد سید و پر سرعت بودن سیدها هست.

دوستان عزیز باسه ratio اگر می تونید به سمت 1 افزایش بدین که تو سوابق ترکر ها ip هامون در اولویت های دانلود قرار بگیره .....
تو ترکر های عمومی سوابقی که از دانلود ها ثبت می کنن بر اساس ratio است و هر چی بیشتر باشه اولویت بیشتری می تونه بده.
تو خصوصی ها هم حتما قوانینشون رو بخونین چون بیشتر ترکر های خصوصی گفتن که اگر مقدار ratio از یک مقدار کمتر بشه و یک مدت زمان به همین مدت بمونه اکانت هاتون بن میشن.

در مورد سرعت هم قبلا گفتن برای اینکه ببینین تنظیمات سرعتتون درسته یا نه یک نسخه از یکی از سیستم های عامل های لینوکس رو باسه 4 ساعت بزارین دانلود شه و بعد ببینین سرعتتون چطوریه ...هر چی بود سرعتی است که شما می تونید تورنت داشته باشید ( و البته با تغییرات در تنظیمات نرم افزار میشه کاهش یا افزایش داد )
اگر سرعتتون تو یک تورنت کم و تو تورنتی دیگر زیاد بود تعجب نکنید چون تو تورنت سرور وجود نداره و کاربرا با انواع اتصال ها و سرعت های ارسال و دریافت هست و میانگین این ها و سوابق ترکر ها و کسایی که به شما وصل میشن سرعت شما رو مشخص می کنه.

moderntalk
18-08-2010, 20:09
سلام به برو بچه های p30world .من الان حدود 9.5 گیگ با یک فایل تورنت دارم دانلود میکنم.الان که رسیده به 88 درصد انگار اصلا دانلود نمیکنه همش داره آپلود میکنه.میشه برای یه مدت تا دانلودم %100 بشه آپلود رو قطع کرد؟چجوری؟
با تشکر.:10:

yusef
18-08-2010, 22:25
سلام
کسی دعوتنامه ای چیزی برای سایت Retroflix.Info داره؟
آخه ترکر اختصاصیه و مخصوص فیلم ها کلاسیکه.

Contractor
19-08-2010, 09:24
کسی میدونه این آبیه به اسم O چیه که بعد از آپدیت utorrent اضافه شده؟

---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:23 AM ----------

سلام به برو بچه های p30world .من الان حدود 9.5 گیگ با یک فایل تورنت دارم دانلود میکنم.الان که رسیده به 88 درصد انگار اصلا دانلود نمیکنه همش داره آپلود میکنه.میشه برای یه مدت تا دانلودم %100 بشه آپلود رو قطع کرد؟چجوری؟
چند تا seed داره؟

senaps
19-08-2010, 13:28
دوستان من دیشب داشتم اینسپشن رو دان میکردم که 4000تا سید داشت،ولی فقط 13 تاش به من اختصاص پیدا کردو درضمن،سرعت اپلودم طبق اسپید تست دات نت شده بود 35(در بهترین حالت!) ولی ادیشب داشتم 150 کیلو بیت اپلود میکردم :18:
ولی سرعت دانلودم 9 کیلوبیت بودش!!!!
حالا دو تا سوال دارم:
1-ایا ممکنه با داشتن سید های زیاد،سرعت دانلودی بیشتر از حد معمول داشته باشیم؟!(مثلا برای من که دانلودم از سرور 60 کیلو هستش بیشتر از این بشه مثلا 100 یا بیشتر؟!)

2-چرا از 4000سید،فقط 10 تاش با من بودن؟!

3- گذاشتن پهنای باند روی high کمکی میکنه؟!

zed2
19-08-2010, 13:57

از بخش ترکر ها و همچنین مشخصات اصلی فایل ( مخصوصا نوار ratio ) تصویر بزار تا شاید بشه فهمید مشکل چیه.....( البته امکان داره چون نسبت دریافت به ارسال باسه ان تورنتی که داری میگیره تغییر کرده باشه سرعت کم امده باشه

---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:23 AM ----------

چند تا seed داره؟

نگفته بودی عمرا دقت می کردم:31:
فعلا حدس هام اینه
یا میانگین سرعت کلی است( که فکر نمی کنم باشه چون تو خود بخش مشخصات تورنت یک چنین چیزی رو داره)
و احتمال دیگر میزان پهنای باندی که باسه ارتباط با یوزر های دیگر مصرف میشه رو نشون میده ....
حالا وقت کنم می رم سرچ می کنم ببینم دقیقا چیه فهمیدم باست می زارم ( اگر خودت پیدا کردی بزار باسه من ):46:

دوستان من دیشب داشتم اینسپشن رو دان میکردم که 4000تا سید داشت،ولی فقط 13 تاش به من اختصاص پیدا کردو درضمن،سرعت اپلودم طبق اسپید تست دات نت شده بود 35(در بهترین حالت!) ولی ادیشب داشتم 150 کیلو بیت اپلود میکردم :18:
حالا دو تا سوال دارم:
1-ایا ممکنه با داشتن سید های زیاد،سرعت دانلودی بیشتر از حد معمول داشته باشیم؟!(مثلا برای من که دانلودم از سرور 60 کیلو هستش بیشتر از این بشه مثلا 100 یا بیشتر؟!)

1-هروقت سرعت بالای 100 مگابیت داشتی فکر تعداد بیشتر اتصال رو می تونی بکنی
در حالت عادی تعداد اتصالات باید بر اساس سرعتی که داری طوری تنظیم شه که بیشتری بازدهی رو داشته باشی......اگر به همه وصل باشی همه پهنای باندت صرف درخواست و ارسال بین ان 4000 تا میشه و چیزی نمی گیری.

2- نه .....حداکثر سرعتی که می تونی بگیری در بهترین حالت همان سرعتی است که با دانلود مستقیم از بهترین سرور ها داری .
3- منظورت رو نفهمیدم

metallica is me
19-08-2010, 14:02
سلام من سوالی دارم میشه کاری کرد که فایل تو تورنت فقط دانلود کنه و آپلود نکنه ؟یا کم آپلود کنه

Milad4171
19-08-2010, 14:36
بعضی موارد رو که میخوام سرچ بکنم وقتی وارد بخش سرچ تورنت میشه به پیغام شیلتر روبه رو میشه! این طبیعیه؟
واسه اولین باره که به پیج شیلتر برای یو تورنت بر میخورم!!!
راه حلی داره؟

Contractor
19-08-2010, 14:53
و احتمال دیگر میزان پهنای باندی که باسه ارتباط با یوزر های دیگر مصرف میشه رو نشون میده ....
بدم نگفتیها >>O = Other ! ?

حالا دو تا سوال دارم:

پهنای باند آپلودت بسیار زیاده و باعث شده سرعت دان شدیداً بیاد پایین
عکسی که تو پست قبل گذاشتم نگاه کن.ببین سرعت Up رو بعد از یه مدت آزمون و خطا گذاشتم رو 20KB و دان تا 200KB جواب میده.چون بهم ربط دارن.متوجهی؟
برو از تو تنظیمات options-preferences-bandwith
global upload limit بذار رو 20 یا کمتر.بیشتر از اون بذاری ضرر کردی
مگه اینکه خطتت دان بالای 200KB اجازه بده.اونوقت میتونی به نسبت ببری بالا مثلاً دان 300KB آپ 30KB

zed2
20-08-2010, 10:14
سلام من سوالی دارم میشه کاری کرد که فایل تو تورنت فقط دانلود کنه و آپلود نکنه ؟یا کم آپلود کنه

البته که میشه ولی مطمئن باش بعد از 2 3 ساعت میری تو لیست سیاه ترکر و بیشتر نرم افزار های تورنت هم اولویت اخر رو باسه اپلود بهت میدن.....باید سعی کنی یک نسبت معقول بزاری که این حالت پیش نیاد

بعضی موارد رو که میخوام سرچ بکنم وقتی وارد بخش سرچ تورنت میشه به پیغام شیلتر روبه رو میشه! این طبیعیه؟
واسه اولین باره که به پیج شیلتر برای یو تورنت بر میخورم!!!
راه حلی داره؟

اره ... مگه چند وقته به اینترنت سر نزدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راه که بسیار است .....( البته من نمی تونم بگم ....از دوستان دیگر خصوصی بپرس که راه هارو هم باست بگن)

بدم نگفتیها >>O = Other ! ?

پهنای باند آپلودت بسیار زیاده و باعث شده سرعت دان شدیداً بیاد پایین
عکسی که تو پست قبل گذاشتم نگاه کن.ببین سرعت Up رو بعد از یه مدت آزمون و خطا گذاشتم رو 20KB و دان تا 200KB جواب میده.چون بهم ربط دارن.متوجهی؟
برو از تو تنظیمات options-preferences-bandwith
global upload limit بذار رو 20 یا کمتر.بیشتر از اون بذاری ضرر کردی
مگه اینکه خطتت دان بالای 200KB اجازه بده.اونوقت میتونی به نسبت ببری بالا مثلاً دان 300KB آپ 30KB

من هیچی تو راهنماها در این رابطه پیدا نکردم....چرا.... نمی دونم......:13:
وقت کردم باز می گردم ببینم شاید چیزی پیدا می کنم ...شما مطلبی پیدا کردین؟

zed2
20-08-2010, 10:55
بچه هایی که از انتی ویروس avast و utorrent استفاده می کنن .اگر یک موقع دیدن پرورسس های انتی ویروس به مقدار بسیار زیادی از cpu استفاده می کنه و سیستم برای چند لحظه به شدت کند میشه ( رو سیستم های قدیمی این حالت شدید تر است... و احتمالا کاربرای این سیستم ها بیشتر از سیستم های قوی تر مشکل ممکنه باسشون پیش بیاد ) اگر خواستن و ان حالت خیلی اذیت می کنه می تونن بخش p2p shield رو در انتی ویروس این حالت از کار بندازن که مشکل حل شه......

Milad4171
20-08-2010, 12:27
اره ... مگه چند وقته به اینترنت سر نزدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راه که بسیار است .....( البته من نمی تونم بگم ....از دوستان دیگر خصوصی بپرس که راه هارو هم باست بگن)

آخه میدونی من با ووزه و لایو وایر میشکلی ندارم. تازیگیا هم که بیخیال لایم وایر شدم چون خیلی چیزا رو کی دانلود میکنم فیک هستش. مثلا نوشته اسم فیلم فلان بعد وقتی پریویو میکنی یه چیز دیگست!

ولی خب تورنت رو من تازیگا دارم باهاش کار میکنم متاسفانه اطلاعاتم خیلی کم بود در این مورد.
ولی خوب یه سری چیزها رو که بخوام سرچ بکنم میگه شیلتر شده و این صحبتهااا. البته این موضوع خیلی زیاد نبودااا.
مثلا کلا تا امروز 2 مورد داشتم.
البته نمیدونم ربطی به ورژن یو تورنت داره؟
مال من 2.2 Beta هستش

تازیگاا یوزر های تورنت خیلی کم شدن . چرا؟؟؟
نمیدونم دقت کردین یا نه!!
این تعداد یوزر هایی که میزنه کلی هست یا منطقه ای یامثلا اصولی چیزی داره؟

AB
20-08-2010, 23:04
آخه میدونی من با ووزه و لایو وایر میشکلی ندارم. تازیگیا هم که بیخیال لایم وایر شدم چون خیلی چیزا رو کی دانلود میکنم فیک هستش. مثلا نوشته اسم فیلم فلان بعد وقتی پریویو میکنی یه چیز دیگست!

ولی خب تورنت رو من تازیگا دارم باهاش کار میکنم متاسفانه اطلاعاتم خیلی کم بود در این مورد.
ولی خوب یه سری چیزها رو که بخوام سرچ بکنم میگه شیلتر شده و این صحبتهااا. البته این موضوع خیلی زیاد نبودااا.
مال من 2.2 Beta هستش

فیک بودن یا نبودن فایل که به نرم افزار مربوط نیست.

هیتلر بودن هم مربوط به کلمه ای هست که سرچ میکنین.چون اون کلمه در آدرس ظاهر میشه.

به ورژن مو تورنت(نه یوتورنت:31:) بستگی نداره.من چند سال از موتورنت استفاده کردم ولی حالا دارم از ووزه استفاده میکنم.یه چند روزی امتحان کنم ببینم چی میشه.ولی در کل میانگین دانلودش بیشتر از موتورنت هست.

Milad4171
20-08-2010, 23:36
مطمعنیی؟ :18:من همش فکر میکردم یو تورنت هست .:31:
آقا صداشو در نیار... خوب چیکار کنم تازه دارم باهاش کار میکنم ولی خوب زیاد راضی نیستم. سرعت ووزه به نظرم بهتره و راحت تر هم هستش. فقط شما که با ووزه کار میکنی؟ چطوری میشه کامنت ها رو دید؟ ببینی نظرشون در مورد اون لینک چیه!؟

senaps
21-08-2010, 08:13
اقا میشه فیلم های دانلودی یوتورنت(اونایی که ات یه جاییش دانلود شده مثلا 50 درصد!) رو دید؟ منظورم اینه که میشه فیلم ها رو تا اونجایی که دانلود شده دید/ چیکار باید کرد؟(km player)

Diego
21-08-2010, 08:47
اقا میشه فیلم های دانلودی یوتورنت(اونایی که ات یه جاییش دانلود شده مثلا 50 درصد!) رو دید؟ منظورم اینه که میشه فیلم ها رو تا اونجایی که دانلود شده دید/ چیکار باید کرد؟(km player)

با kmplayer که فکر نمیکنم بشه ولی با rar palayer امکان پذیره..به راحتی

Penryn
21-08-2010, 09:09
Jet Audio
اینجور وقتها با عمل Indexing که انجام میده هر بخشی که دانلود شده باشه رو نمایش میده

---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------

مو تورنت(نه یوتورنت:31:)
بستگی داره.اگه حرف مو رو بذاری میشه موتورنت
ولی وقتی همه جا مینویسیم و مینوسند utorrent پس یو تورنت تلفظ میکنند.هر چند که غلط مصطلح باشه

AB
21-08-2010, 11:15
مطمعنیی؟ :18:من همش فکر میکردم یو تورنت هست .:31:
آقا صداشو در نیار... خوب چیکار کنم تازه دارم باهاش کار میکنم ولی خوب زیاد راضی نیستم. سرعت ووزه به نظرم بهتره و راحت تر هم هستش. فقط شما که با ووزه کار میکنی؟ چطوری میشه کامنت ها رو دید؟ ببینی نظرشون در مورد اون لینک چیه!؟

آره مطمئنم.:دی

درسته سرعت ووزه بیشتره ولی اصلا برای تازه کارا مناسب نیست.تنظیماتش خیلی پیچیده تره.

اگه منظورت تورنت کامنت هست که میتونی روی فایل Show Detail رو بزنی و تو تب جنرال قسمت پایین نوشته.

اگه منظورت کامنت یوزها هست که باید موقع دانلود فایل تورنت تو سایت مربوطه ببینی.(فیک بودن یا نبودن رو میشه از کامنت ها تشخیص داد.)

بستگی به فایل و این که هدر فایل دانلود شده یا نه داره.فایل های AVI رو اکثرا میشه دید ولی بعضی قسمتاش پرش داره.وقتی هم که شما از تورنت دانلود میکنی از اول تا آخر پشت سر هم نمیگیره.ممکنه اول تیکه آخر فیلم رو بگیره.

Jet Audio
بستگی داره.اگه حرف مو رو بذاری میشه موتورنت
ولی وقتی همه جا مینویسیم و مینوسند utorrent پس یو تورنت تلفظ میکنند.هر چند که غلط مصطلح باشه

خب غلط مصطلح بازم غلطه دیگه:31:

تلفظ صحیحش هم mÜtorrent هست.:31:

sei_pm
21-08-2010, 11:24
امروز بدون مشکل بازه ولی ان موقع من فقط با روش های دور زدن تونستم باز کنم....( و البته معلوم نیست تا کی باز خواهد بود....)

خوب آخه چون کارش با ip هست دور زدن فایده ای نداره/
آقا جوابهای اینجا رو بهتر از pm میدی ها. جواب pm های ما رو هم بده :11:
در حال حاضر تو کدوم ترکرها هستی؟

sei_pm
21-08-2010, 11:40

میگم به چه چیزهایی توجه می کنید :31:فونت شما ترکیه اگر فونتتون رو یونانی میگذاشتید می تونستید μ تایپ کنید حالا شما درستش رو گفتید یکی پیدا شده بود میگفت گاما تورنت فکر کنم با این حرف:18: اشتباه گرفته بودγ این هم تاریخچه مو::31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما بلاخره توانستی مشکلی برای رهایی از بسته بودن پورت پیدا کنید چون سرویس مخابرات من هم همینجوری داره هدر میره و سرعتش واسه دانلود کردن خوب نیست.

AB
21-08-2010, 11:48
میگم به چه چیزهایی توجه می کنید :31:فوتن شما ترکیه اگر فونتتون رو یونانی میگذاشتید می تونستید μ تایپ کنید این هم تاریخچه مو::31:

شما بلاخره توانستی مشکلی برای رهایی از بسته بودن پورت پیدا کنید چون سرویس مخابرات من هم همینجوری داره هدر میره و سرعتش واسه دانلود کردن خوب نیست.

خب تلفظش رو نوشتم.خودش رو که بلدم بنویسم.منظورم تفاوت بین Ü و مو بود.

نه هیچ راهی پیدا نکردم.ولی دارم دانلود میکنم.تنها مشکلی که داره اینه که باید بیخیال ترکرهای خصوصی بشم.راستی الان داشتم میخوندم که آی پی هایی که با 85 شروع میشن معمولا برای مخابراتن.واسه من هم تا حالا کلا 2 آی پی نشون داده که فقط دو رقم آخرش متفاوته و هر دوش مال مخابراته.(کل شرکتو فقط دارن با 2 تا آی پی اداره میکنن:27:)چون از دوستان دیگه تو تبریز و شهرستان هم پرسیدم آی پی اونا هم همیشه دو تا عدد ثابته.(یا آخرش 4 هست یا 12).

Penryn
21-08-2010, 14:43
خب غلط مصطلح بازم غلطه دیگه:31:

حرف u بماند که یو تلفظ میشه
اما μ در μtorrent در اصل یک SI prefix هست و micro تلفظ میشه((نه مو یا میو یا...)) و در اینجا معنی خاص خودش رو داره .به این صفحه ها که آدرس میذارم برین توضیح داده جریان از چه قراره

AB
21-08-2010, 16:24
اما μ در μtorrent در اصل یک SI prefix هست و micro تلفظ میشه((نه مو یا میو یا...)) و در اینجا معنی خاص خودش رو داره .به این صفحه ها که آدرس میذارم برین توضیح داده جریان از چه قراره

بله.درست میفرمایین.اینجا معنی میکرو میده و اون هم به خاطر حجم کمش هست.:11::11::11:

به طریقه نام گذاریش تا حالا توجهی نکرده بودم ولی دیگه در این که تلفظ μ مو هست شکی نیست.

AB
21-08-2010, 16:40
البته در مورد Vuze هم اینطوره.:27:

بعضی ها میگن ووزه بعضی ها میگن ووز و بعضی ها میگن وز(بدون محرک).

راستی کسی بلده تو ووزه یا وز:31:چطوری لیست ترکرها رو آپدیت کنم؟(اتوماتیک و با استفاده از فایل تورنت)

zed2
22-08-2010, 09:40

مال من 2.2 Beta هستش

ورژن تورنت رو به یک ورژن پایدار ببری بهتره
کم نشده .... بسته به استقبال از یک تورنت ممکنه کم یا زیاد باشه
الان من تورنت 500 سیدی هم دارم تورنت 5 سیدی هم دارم.:46:

خوب آخه چون کارش با ip هست دور زدن فایده ای نداره/
آقا جوابهای اینجا رو بهتر از pm میدی ها. جواب pm های ما رو هم بده :11:
در حال حاضر تو کدوم ترکرها هستی؟

ترکر ؟؟؟؟؟
راستش من ترکر هایی که تو خود تورنت هام هست رو استفاده می کنم( نکنه منظور ترکر خصوصی ها هست؟ اگر انهاست من الان demonoid دارم البته یک 9 ماهی میشه نرفتم طرفش.... فقط بعضی مواقع اگر کد باسه عضویت بده میرم و به کسایی که می خوان می دم.( سرعت ارسالم خوب نیست و زمان زیاد باسه افزایش ratio میبره و با قوانین مهلت زمانی باسه افزایشش و با وضعیت سیدم ریسک نمی کنم که باسه بقیه دردسر نشه).)

sei_pm
22-08-2010, 09:59
ترکر ؟؟؟؟؟
راستش من ترکر هایی که تو خود تورنت هام هست رو استفاده می کنم( نکنه منظور ترکر خصوصی ها هست؟ اگر انهاست من الان demonoid دارم البته یک 9 ماهی میشه نرفتم طرفش.... فقط بعضی مواقع اگر کد باسه عضویت بده میرم و به کسایی که می خوان می دم.( سرعت ارسالم خوب نیست و زمان زیاد باسه افزایش ratio میبره و با قوانین مهلت زمانی باسه افزایشش و با وضعیت سیدم ریسک نمی کنم که باسه بقیه دردسر نشه).)

بله منظورم ترکر خصوصیه. میشه لطف کنید به جای اینکه بنویسید باسه بنویسید واسه :11: آخه یاد عباسه میافتم.:31: میگم هر روز یکبار یک سر بزنی کلی آدم رو می تونی دعوت کنی واسه اینکه هر ماه ثبتنام رو به مدت 24 ساعت باز می کنند.:18:
نکته دیگه Demonoid ترکر خصوصی نیست فقط یک سایت خصوصیه واسه همین به ratio شما کاری نداره چون اصلا pass key نداره. پس برو و دانلود کن با خیال راحت. البته این موضوع بعد از باز شدن مجددش اتفاق افتاد که تقریبا یکسالی میشه/

نه هیچ راهی پیدا نکردم.ولی دارم دانلود میکنم.تنها مشکلی که داره اینه که باید بیخیال ترکرهای خصوصی بشم.راستی الان داشتم میخوندم که آی پی هایی که با 85 شروع میشن معمولا برای مخابراتن.واسه من هم تا حالا کلا 2 آی پی نشون داده که فقط دو رقم آخرش متفاوته و هر دوش مال مخابراته.(کل شرکتو فقط دارن با 2 تا آی پی اداره میکنن:27:)چون از دوستان دیگه تو تبریز و شهرستان هم پرسیدم آی پی اونا هم همیشه دو تا عدد ثابته.(یا آخرش 4 هست یا 12).

خوب واسه کاهش هزینه هست دیگه که ip نخرند الان خود مخابرات تهران داره این کار ور میکنه. پس با v pn هم نتونستی تست کنی از رزمجو مگه نگرفتی واسه تست؟

آهان دقیقا درسته طرف میگفت میکرو تورنت من یادمه مربوط به شیمی نمیشد هواسم به یکاها نبود. میکرو/ نانو / پیکو:

این هم به فارسی:

AB
22-08-2010, 10:31
خوب واسه کاهش هزینه هست دیگه که ip نخرند الان خود مخابرات تهران داره این کار ور میکنه. پس با v pn هم نتونستی تست کنی از رزمجو مگه نگرفتی واسه تست؟

تست کردم فرقی نکرد.تنها راهش اینه که به این شرکت گدا پول بدم و آی پی استاتیک بخرم.:2:

sei_pm
22-08-2010, 11:11
تست کردم فرقی نکرد.تنها راهش اینه که به این شرکت گدا پول بدم و آی پی استاتیک بخرم.:2:

بعد از کانکت شدن بایستی با پورت 80 تست میکردی این کار رو کردی؟
آخه من یک نرم افزار می دونم این کار رو میکنه یعنی تو تست نشون میده بازه با پورت 80 ولی اصلا سرعت نداره.

Arsenal-4ever
22-08-2010, 23:12
سلام
مودم من TP-Link 8811 هست. پورت فوروارد هم کردم. میخوایم (من + برادرم) از اینترنت روی دو تا پی سی همزمان استفاده کنیم (من دانلود از تورنت و اون هم wow آنلاین)
یکی رو با lan و اون یکی رو با usb وصل میکنیم (مودم رو منظورمه)
اونی که لن هست وقتی که با utorrent پورت رو تست میکنم همیشه قرمز هست ولی اون usb اصلا تغییر نمیکنه و همیشه سبز میمونه. با توجه به این نکته که بالا هم گفتم پورت فوروارد کرده بودم

از طرفی هم مجبورم که برای دانلود از تورنت فقط از اونی استفاده کنم که با لن وصل شده
راهی هست که بشه پورت رو درست کرد که برای lan هم همیشه سبز باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

zed2
23-08-2010, 10:57
بله منظورم ترکر خصوصیه. میشه لطف کنید به جای اینکه بنویسید باسه بنویسید واسه :11: آخه یاد عباسه میافتم.:31: میگم هر روز یکبار یک سر بزنی کلی آدم رو می تونی دعوت کنی واسه اینکه هر ماه ثبتنام رو به مدت 24 ساعت باز می کنند.:18:
نکته دیگه Demonoid ترکر خصوصی نیست فقط یک سایت خصوصیه واسه همین به ratio شما کاری نداره چون اصلا pass key نداره. پس برو و دانلود کن با خیال راحت. البته این موضوع بعد از باز شدن مجددش اتفاق افتاد که تقریبا یکسالی میشه/

آهان دقیقا درسته طرف میگفت میکرو تورنت من یادمه مربوط به شیمی نمیشد هواسم به یکاها نبود. میکرو/ نانو / پیکو:

این هم به فارسی:

درسته خصوصی نیست ولی هنوز اولویت دادن بر اساس نسبت ratio مثل عمومی ها است و اگر بخوام همینجور بزارم دانلود بشه سرعتم میره زیر 5 کیلوبایت در نهایت.
الان تو دمونویید من ratio ام 0.9 هست که وقتی لازم شد راحت بتونم دانلود کنم.
تو عمومی ها هم همه رو سعی می کنم به بالای 0.4 در بدترین حالت ( که حجم فایل خیلی زیاده ) برسونم.
( محض اطلاع سرعت ارسال من در بهترین حالت 4 کیلوبایت می تونه بشه)

سلام
مودم من TP-Link 8811 هست. پورت فوروارد هم کردم. میخوایم (من + برادرم) از اینترنت روی دو تا پی سی همزمان استفاده کنیم (من دانلود از تورنت و اون هم wow آنلاین)
یکی رو با lan و اون یکی رو با usb وصل میکنیم (مودم رو منظورمه)
اونی که لن هست وقتی که با utorrent پورت رو تست میکنم همیشه قرمز هست ولی اون usb اصلا تغییر نمیکنه و همیشه سبز میمونه. با توجه به این نکته که بالا هم گفتم پورت فوروارد کرده بودم

از طرفی هم مجبورم که برای دانلود از تورنت فقط از اونی استفاده کنم که با لن وصل شده
راهی هست که بشه پورت رو درست کرد که برای lan هم همیشه سبز باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
باز این مودم 8811 .....
تو دفتر چه اش اطلاعات بدرد بخوری در این مورد پیدا نمی شه

تو بخش پورت فوروارد کردن جایی باسه تنظیم دستی پورت ها باسه هر ip کامپیوتر که ست کردی داره؟
چون بعضی مودم ها امکان اینو دارن که باسه هر ip اختصاصی یک تعداد پورت رو باز بزارن.....( البته این مودم رو نمی دونم .....)

پ ن:
این مودمه جدیدا رو بورس شده؟؟؟؟؟؟؟

پ ن 2:

سایت TP-Link هم باز مشکل نمایش پیدا کرد باسم......:2:

Milad4171
23-08-2010, 13:09
آقا تورو خدا نگین بی ربطه الان بحث سر مودم بود . این TP-LINK همون D-Link هست که چین میزنه؟ یا کلا یه برند دیگه است؟

Arsenal-4ever
24-08-2010, 02:18
@ zed2
ممنونم. ولی کاملا منظور شما رو متوجه نشدم
من valid ip ندارم. تو network connection، از قسمت internet protocol اون کانکشنی که برای مودمم ایجاد میشه به صورت دستی یه سری آی پی وارد کردم که برای هر دو کامپیوتر هم یکسانه!
قبلا هیچ وقت نمیشد که همزمان مودم به دو تا پی سی وصل کنم و زیاد در بند ِ آی پی متفاوت اینا نبودم
به نظر شما اگه این آی پی رو تغییر بدم و برای هر پی سی یه پورت جداگونه فوروارد کنم (تو utorrent)، مشکل حل میشه؟

تنظیمات مودم هم به این شکله. حالا دقیقا نمیدونم منظور شما چی بود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدج.پ.ن: من بی تقصیرم :دی. قبلا tp link 8816 داشتم که خراب شد، رفتم شرکتی که ازش adsl میگیرم، اینو بهم داد.

ج.پ.ن2: برای من نیز ...

================

@ Milad_4171
فک نمیکنم!!
tp link رو من گرفتم 24 تومن
d link اگه اشتباه نکنم حدود 45 تا 50 تومنه

M3HRD@D
24-08-2010, 15:29
دوستان من برنامه µTorrent رو دانلود کردم و فایل های تورنتی رو که می خوام رو بهش میدم ولی هیچ کاری نمیکنه و میزنه در حال دریافت و درجش پر نمیشه مشکل از چیه
adsl امم 128 مخابرات هست
اگه میشه راهنماییم کنید.

serhossien
24-08-2010, 18:50
دوستان اول این عکس رو ببینین:

حالا، اعدادی که زیر سیید و پییر نوشته شدن به چه معنی هستن، هم عدد توی پرانتز رو می گم و هم عدد بیرون از پرانتز؟ و چه طوری میشه سرعت دانلود مون رو بالا ببریم (سرعت اینترنت من 128) ولی همش 10کیلو دانلود دارم تازه اون تو لحضه ای که بجز تورنت هیچ نرم افزاری دیگه ای پهنای باند رو مصرف نمی کنه. :11::40:

Little Sparrow
24-08-2010, 18:56

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا، اعدادی که زیر سیید و پییر نوشته شدن به چه معنی هستن، هم عدد توی پرانتز رو می گم و هم عدد بیرون از پرانتز؟ و چه طوری میشه سرعت دانلود مون رو بالا ببریم (سرعت اینترنت من 128) ولی همش 10کیلو دانلود دارم تازه اون تو لحضه ای که بجز تورنت هیچ نرم افزاری دیگه ای پهنای باند رو مصرف نمی کنه. :11::40:
منم عین شما.128سرعت 10.

zed2
25-08-2010, 13:56
آقا تورو خدا نگین بی ربطه الان بحث سر مودم بود . این TP-LINK همون D-Link هست که چین میزنه؟ یا کلا یه برند دیگه است؟

این ها دو برند جدا هستن و هر دو در زمینه شبکه کار می کنن
فکر کنم D-Link سال 1986 تاسیس شده
TP-LINK سال 2005 تاسیس شده ( البته به تاریخش شک دارم ...شاید اشتباه ترجمه کردم اینو)

@ zed2
ممنونم. ولی کاملا منظور شما رو متوجه نشدم
من valid ip ندارم. تو network connection، از قسمت internet protocol اون کانکشنی که برای مودمم ایجاد میشه به صورت دستی یه سری آی پی وارد کردم که برای هر دو کامپیوتر هم یکسانه!
قبلا هیچ وقت نمیشد که همزمان مودم به دو تا پی سی وصل کنم و زیاد در بند ِ آی پی متفاوت اینا نبودم
به نظر شما اگه این آی پی رو تغییر بدم و برای هر پی سی یه پورت جداگونه فوروارد کنم (تو utorrent)، مشکل حل میشه؟

تنظیمات مودم هم به این شکله. حالا دقیقا نمیدونم منظور شما چی بود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدج.پ.ن: من بی تقصیرم :دی. قبلا tp link 8816 داشتم که خراب شد، رفتم شرکتی که ازش adsl میگیرم، اینو بهم داد.

ج.پ.ن2: برای من نیز ...

================

@ Milad_4171
فک نمیکنم!!
tp link رو من گرفتم 24 تومن
d link اگه اشتباه نکنم حدود 45 تا 50 تومنه
من ip ارتباطی با اینترنت رو منظورم نبودم
منظروم ip شبکه داخلی که بین مودم و دو تا کامپیوتر هست رو منظورم بود که ip های سیستم ها رو تو بخش فایروال وارد کنی و باسه هر ip تنظیمات رو وارد کنی شاید حل شه ( البته اگر مودم ساپورت کنه این قابلیت رو )

در جواب سوالت احتمالا شاید بتونی اینجوری حل کنی

تصویر رو دیدم (ممنون گذاشتی )
ببین با اضافه کردن یک مجموعه پورت جدید در کنار قدیمی و عوض کردن شماره server ip address می تونی درست کنی؟

پ ن: بدترین مودم هارو باسه تنظیمات هستن این جور مودم ها که یک usb دارن و یک lan معلوم نیست باسه چه هدفی ساختنش

دوستان من برنامه µTorrent رو دانلود کردم و فایل های تورنتی رو که می خوام رو بهش میدم ولی هیچ کاری نمیکنه و میزنه در حال دریافت و درجش پر نمیشه مشکل از چیه
adsl امم 128 مخابرات هست
اگه میشه راهنماییم کنید.

دقیقتر توضیح بده
و این راهنما رو هم بخون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا، اعدادی که زیر سیید و پییر نوشته شدن به چه معنی هستن، هم عدد توی پرانتز رو می گم و هم عدد بیرون از پرانتز؟ و چه طوری میشه سرعت دانلود مون رو بالا ببریم (سرعت اینترنت من 128) ولی همش 10کیلو دانلود دارم تازه اون تو لحضه ای که بجز تورنت هیچ نرم افزاری دیگه ای پهنای باند رو مصرف نمی کنه. :11::40:

منم عین شما.128سرعت 10.

این مطالب اولیه و راهنمایی هاشو رو بخونین تا اطلاعات اولیه دستتون بیاد ( جواب سوالتون هم توش هست):46:
و فقط باسه توضیح بیشتر عدد داخل پرانتز تعداد کل نفراتی که ان خصوصیات رو دارن و توسط نرم افزار پیدا شده و عدد خارج پرانتز تعدادی که نرم افزار باسه تبادل اطلاعات الان بهشون وصل است.
بخش سوم هم سرعت دانلود.

omid.7128
25-08-2010, 13:56
یه سوال ابتدایی دارم، وقتی اینتورنت چی از کتمپیوتر ما میغرسته به اینترنت؟ (همین که آپلود میکنه چیه؟)

AB
25-08-2010, 16:15
یه سوال ابتدایی دارم، وقتی اینتورنت چی از کتمپیوتر ما میغرسته به اینترنت؟ (همین که آپلود میکنه چیه؟)

فایل های تورنت معمولا به قسمت های کوچک تقسیم میشن.(مثلا 4 مگ 4 مگ).برای مثال یه فیلم 700 مگی تقسیم میشه به 175 قسمت 4 مگی.
شما وقتی یکی از این قسمت ها رو میگیری مجبوری در مقابلش برای کسایی که اون قسمت رو ندارن آپلود کنی.

Contractor
25-08-2010, 21:45
پ ن: بدترین مودم هارو باسه تنظیمات هستن این جور مودم ها که یک usb دارن و یک lan معلوم نیست باسه چه هدفی ساختنش
من یه مدم مال 4-5 سال قبل دارم هم USB هم Lan داره
یه سیستم به USB و یکی به Lan وصل کردم.بعد هر دو سیستم میتونن همزمان کانکت شن! یکی میتونه به آکانت شبانه و اون یکی با آکانت روزانه.یا هر دو روزانه یا هر دو شبانه کانکت شن.دیگه لازم نیست سیستمها رو شبکه کنی و بعد اینترنت رو share بذاری:27::8:

senaps
25-08-2010, 22:16
اقا من دارم فیلم های قدیمی رو یکی یکی میگیرم(نه خیلی قیمی مثلا در حد ای ام لجند یا گلادیاتور و اینا منظور فیلم های دو سه سال پیشه!!)
سایت the piraite by یا یه همچین پچیزی!!! معمولا سید نداره یا مشکلاتی از این دست....
میشه دوستان یه سایت درست حسابی معرفی کنن؟!

Penryn
26-08-2010, 00:26
اقا من دارم فیلم های قدیمی رو یکی یکی میگیرم(نه خیلی قیمی مثلا در حد ای ام لجند یا گلادیاتور و اینا منظور فیلم های دو سه سال پیشه!!)
سایت the piraite by یا یه همچین پچیزی!!! معمولا سید نداره یا مشکلاتی از این دست....
میشه دوستان یه سایت درست حسابی معرفی کنن؟!

s_paliz
26-08-2010, 02:30
سلام
یک تورنت فیلم هست که ۲۰ هزار تا سیدر داره... Prince of Persia The Sands of Time (2010) DVDRip XviD-MAXSPEED
ولی نمیدونم چرا سرعت خوبی نداره.... بالا میره پایین میاد..

لطفا راهنمایی کنید.:19:

---------- Post added at 03:30 AM ---------- Previous post was at 03:29 AM ----------

خدا رو شکر..
از یک سایت دیگه تورنت رو گرفتم درست شد. تورنت از بس پیر داره ترکیده

Cleeev
26-08-2010, 02:48
سلام
یک تورنت فیلم هست که ۲۰ هزار تا سیدر داره... Prince of Persia The Sands of Time (2010) DVDRip XviD-MAXSPEED
ولی نمیدونم چرا سرعت خوبی نداره.... بالا میره پایین میاد..

لطفا راهنمایی کنید.:19:

---------- Post added at 03:30 AM ---------- Previous post was at 03:29 AM ----------

خدا رو شکر..
از یک سایت دیگه تورنت رو گرفتم درست شد. تورنت از بس پیر داره ترکیده

جات خالی دیروز همینو با سرعت 3 مگ داشتم دانلود میکردم... بهت پیغام دادم ببینش...

باس از یه چی مث torrentz.com استفاده بعمل بیاری و هر چی ترکر مرکر هستو بگنجونی تو تورنت محترمه تا هر چی سیدر پییر لیچر میچر هستو بیابی و فیضشونو با نون اضافه ببری...

s_paliz
26-08-2010, 04:18
جات خالی دیروز همینو با سرعت 3 مگ داشتم دانلود میکردم... بهت پیغام دادم ببینش...

باس از یه چی مث torrentz.com استفاده بعمل بیاری و هر چی ترکر مرکر هستو بگنجونی تو تورنت محترمه تا هر چی سیدر پییر لیچر میچر هستو بیابی و فیضشونو با نون اضافه ببری...
اتفاق از همین طریق torrentz.com تورنت میگیرم..

و معمولا از piratebay و btjunkie میگیرم..

این تورنت چیز عجیبی بود. خودم نفهمیدم مشکلش چی بود چون خداوکیلی ۲۰۰۰۰ تا سیدر و ۱۸۰۰۰ تا پیر داشت. به خاطر همین سراغ سایتهای دیگه نرفتم. بعدش دیدم اینجوریه رفتم ۲-۳ تا سایت دیگه تورنتهای دیگه‌ای گرفتم و با نون اضافه صرف شد و تموم شد و الان دارم محض رضای خدا Seed می‌کنم :دی

Cleeev
26-08-2010, 04:35
اتفاق از همین طریق torrentz.com تورنت میگیرم..

و معمولا از piratebay و btjunkie میگیرم..

این تورنت چیز عجیبی بود. خودم نفهمیدم مشکلش چی بود چون خداوکیلی ۲۰۰۰۰ تا سیدر و ۱۸۰۰۰ تا پیر داشت. به خاطر همین سراغ سایتهای دیگه نرفتم. بعدش دیدم اینجوریه رفتم ۲-۳ تا سایت دیگه تورنتهای دیگه‌ای گرفتم و با نون اضافه صرف شد و تموم شد و الان دارم محض رضای خدا Seed می‌کنم :دی

ما آن بخش Torrent Trackers را گفتیم که در پایینش روی µTorrent compatible list here کلیک کرده و در کلاینت دانلود تورنتتان به فایل تورنت اضافه نمایید تا بهترین بازده را داشته باشید...

احتمالاً تورنت دومی که دانلود بکرده اید دارای tracker ـای جدیدتر و بهتر و بیشتری بوده...

برای تمامی تورنت ها، لیست tracker ها را به ایشان اضافه نمایید تا به seeder/peer های کامل تری دسترسی یابید...

seeder باشید تا رستگار شوید...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](184).gif

moderntalk
26-08-2010, 10:37

چند تا seed داره؟
20 30 تا .ولی خودم مشکلشو حل کردم.سرعت آپلود رو رو 2 گذاشتم و دانلود رو بینهایت.:31:

ruzbe1313
26-08-2010, 12:58
آقا مزیت uTorrent به Bittorent چیه؟

مدتهاست از Bittorent استفاده میکنم. عوضش کنم؟

ضمنا اینکه شاتل تورنتو بسته راسته؟ (آخه پورت خاصی نیس که)

AB
26-08-2010, 13:59

تقریبا فرقی با هم ندارن.به جز این که utorrent فضا و رم خیلی کمتری اشغال میکنه.

من خیلی وقت بود از utorrent استفاده میکردم ولی الان از vuze استفاده میکنم.به نظر من اگه چیزی بخایین که همه تنظیماتش دست خودتون باشه بهترین انتخابه ولی تنظیماتش خیلی پیشرفته و پیچیده هست.بیشتر از 150-100 مگ هم رم اشغال میکنه.

senaps
26-08-2010, 18:24
اه...ببشیخد این که میگین ترکر ها و اینا بیشتر من موندم توش!!!! اقا من کارم از اولش عیب داره و حالیم نیست!!! میشه یکی به من بگه چیکار کنم؟!! من فیلم ها رو با مگنت میگیرم و یو تورنت رو انتخاب میکنم و وا میستم ساعت12 که شد خودش مث بچه ی ادم شروع میکنه به دانلود و تا صبح ساعت 6 حدود 700 میگیره.... مشکل اینجاست که بعضی لینک های چند هزار سید دارن ولی من به 50 تاش وصل میشم،نکته ی جالب تر اینجاست که در طول 30 روز گذشته،من 7 گیگ اپلود کردم و 4 گیگ دانلود!!!(دارم میترکم ...) دوستمون گفتن 100 تا داشتن دانلود میکردن شاهزاده ی ایرانی رو،میشه بگین سرعت دانلود معمولیتون از سرور معمولا چنده؟! منظورم اینه که اخه ما ایلامی ها تو دانلود هم عقب باید باشیم؟!!ماهی 30 تومن پول اینترنت میدیم اخرش هم سرعت دانلودش 60 نمیرسه..... من الان 12 تا فیلم دادم برام دانلود کنه و تعدادشون هم روز به روز بیشتر میشه،میشه بگین تنظیمات بهتر برای دانلود بهتر چیه؟!!اصلا 700 مگ خوبه با 6 ساعت؟!! و این چیزا.......

minizoro
26-08-2010, 22:47
آقا من اینترنتم سرعتش بالاس ینی حدود 260-500 میزنم معمولا اما یه فیلم با 4 هزار تا حدودا سیدر برداشتم (شاتر آیلند لینک زیر) سرعت از 4-5 بالاتر نمیره
همین مشکل رو هم یکی داشت بالا گفته بودین سیدر بالا انتخاب کنه ... آخه دیگه از این سیدر بیشتر چی میشه؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین 900 مگه
Seeders:
4530
Leechers:

1338

چرا torrents .com دکمه download this torrent نداره؟ باید چی رو بزنم تو نرم افزار؟ گویا باقی سایتا سرعتشون کمتره ... بلد بودم یه زمانی هااا یدم رفته متاسفانه 
 µTorrent compatible  رو باید کجای نرم افزای زد؟

Cleeev
26-08-2010, 23:44
آقا من اینترنتم سرعتش بالاس ینی حدود 260-500 میزنم معمولا اما یه فیلم با 4 هزار تا حدودا سیدر برداشتم (شاتر آیلند لینک زیر) سرعت از 4-5 بالاتر نمیره
همین مشکل رو هم یکی داشت بالا گفته بودین سیدر بالا انتخاب کنه ... آخه دیگه از این سیدر بیشتر چی میشه؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین 900 مگه
Seeders:
4530
Leechers:

1338

چرا torrents .com دکمه download this torrent نداره؟ باید چی رو بزنم تو نرم افزار؟ گویا باقی سایتا سرعتشون کمتره ... بلد بودم یه زمانی هااا یدم رفته متاسفانه 
 µTorrent compatible  رو باید کجای نرم افزای زد؟

Torrentz.com فقط یه سرچ انجینه... سایتایی که این تورنتو دارن + tracker هاشو بهت میگه...

واسه اضافه کردن tracker به فایل کافیه روش دابل-کلیک کنید (توی کلاینت) و بعدش اون µTorrent compatible list رو به ته trackers list فایل با یه اینتر فاصله اضافه میکنی...

احتمالاً مشکلت با اضافه کردن ترکرای جدید بهبود پیدا میکنه...!

همچنین حدس میزنم تنظیمات مناسبی واسه کلاینت انجام ندادی...

s_paliz
27-08-2010, 04:19
ما آن بخش Torrent Trackers را گفتیم که در پایینش روی µTorrent compatible list here کلیک کرده و در کلاینت دانلود تورنتتان به فایل تورنت اضافه نمایید تا بهترین بازده را داشته باشید...

احتمالاً تورنت دومی که دانلود بکرده اید دارای tracker ـای جدیدتر و بهتر و بیشتری بوده...

برای تمامی تورنت ها، لیست tracker ها را به ایشان اضافه نمایید تا به seeder/peer های کامل تری دسترسی یابید...

seeder باشید تا رستگار شوید...

امشب سر تورنت بعدی باز همان مشکل رو دارم.. زمانی همین کارهای الان رو میکردم و مشکلی پیش نمی‌آمد.
کارهایی که گفتید انجام شد و کمی سرعت بهتر شد. ولی سرعت تا خرخره نچسبیده هنوز.
نکنه توی فجیره اتفاقی افتاده!!!!

این هم تورنت هست
Salt.[2010].R5.DVDRIP.H264.[Eng]-DUQA

Arsenal-4ever
27-08-2010, 10:41
جناب zed2؛
برای دو پی سی آیپی های مختلف و برای utorrent ها هم پورت های مختلف انتخاب کردم و فوروارد و اینا، ولی مشکل کماکان پابرجاست!
فک کنم باید به فکر یه کارت شبکه برای اون یکی پی سی باشم. چون دانلودهام فقط با اونیه که متاسفانه پورتش کانکت نمیشه و قرمزه :45:

من یه مدم مال 4-5 سال قبل دارم هم USB هم Lan داره
یه سیستم به USB و یکی به Lan وصل کردم.بعد هر دو سیستم میتونن همزمان کانکت شن! یکی میتونه به آکانت شبانه و اون یکی با آکانت روزانه.یا هر دو روزانه یا هر دو شبانه کانکت شن.دیگه لازم نیست سیستمها رو شبکه کنی و بعد اینترنت رو share بذاری:27::8:
من که مثل شما پولدار نیستم که از چن جا اینترنت بگیرم :31: (شوخی میکنم)
خب راهی به نظرت نمیرسه که از همین یه سرویس اینترنت، مشترکا ً استفاده کنیم و مشکلی برای تورنت نباشه؟

سپاس از دوستان

zed2
28-08-2010, 12:53
امشب سر تورنت بعدی باز همان مشکل رو دارم.. زمانی همین کارهای الان رو میکردم و مشکلی پیش نمی‌آمد.
کارهایی که گفتید انجام شد و کمی سرعت بهتر شد. ولی سرعت تا خرخره نچسبیده هنوز.
نکنه توی فجیره اتفاقی افتاده!!!!

این هم تورنت هست
Salt.[2010].R5.DVDRIP.H264.[Eng]-DUQA

شاید سرعت بخاطر نسبت جمع ارسال به دریافت پایین همه یوزر ها این مشکل رخ داده باشه.....کلا خودت رو زیاد اینجوری اذیت نکن چون پارامتر های سرعت تو تورنت خیلی بیشتره:46:

جناب zed2؛
برای دو پی سی آیپی های مختلف و برای utorrent ها هم پورت های مختلف انتخاب کردم و فوروارد و اینا، ولی مشکل کماکان پابرجاست!
فک کنم باید به فکر یه کارت شبکه برای اون یکی پی سی باشم. چون دانلودهام فقط با اونیه که متاسفانه پورتش کانکت نمیشه و قرمزه :45:

من که مثل شما پولدار نیستم که از چن جا اینترنت بگیرم :31: (شوخی میکنم)
خب راهی به نظرت نمیرسه که از همین یه سرویس اینترنت، مشترکا ً استفاده کنیم و مشکلی برای تورنت نباشه؟

سپاس از دوستان

من راه حل دیگری ندارم....پوزش...سرچ هم کردم همین قدر اطلاعات تونستم بدست بیارم.... تو منابع نت هم موردی از موفقیت باسه صاحب های این مودم پیدا نکردم.
اخرین مورد هم این راهنمارو ببین ظاهرا کنترل پنلش مشابه کنترل پنل 8811 هست

ruzbe1313
28-08-2010, 16:26

hosein ati
29-08-2010, 01:52
سلام . گفتم شما تورنت بازید میتونید مشکلمو حل کنید. من حدود یه ماهه از تورنت فیلم دانلود می کنم میکنم اغلب اوقات سرعتم 110 . البته من فقط شبانه رایگان دانلود می کنم . حالا دو روزه که نمی دونم چی شده سرعت از 10 بالاتر نمی ره .با چند تا تورنت امتحان کردم فرقی نکرد .از utorrent نسخه ی 2.03 استفاده می کنم . برای امتحان با bittorrent هم تست کردم فرقی نکرد . چیکار کنم.
هر کی مشکلمو حل کنه ثواب داره منم براش دعا می کنم

Contractor
29-08-2010, 23:26
سلام . گفتم شما تورنت بازید میتونید مشکلمو حل کنید. من حدود یه ماهه از تورنت فیلم دانلود می کنم میکنم اغلب اوقات سرعتم 110 . البته من فقط شبانه رایگان دانلود می کنم . حالا دو روزه که نمی دونم چی شده سرعت از 10 بالاتر نمی ره .با چند تا تورنت امتحان کردم فرقی نکرد .از utorrent نسخه ی 2.03 استفاده می کنم . برای امتحان با bittorrent هم تست کردم فرقی نکرد . چیکار کنم.
ISP ت سرعت رو کم کرده.معمولاً این چیزا موقتیه و صبر لازمه
اشکال از نرم ازفار تورنتت نیست

AB
29-08-2010, 23:47

شاید برای سرعت های بالا زیاد فرقی نکنه ولی بهتره یه تستی هم با Vuze بکنی.برای من که سرعتم کمه(128) میانگین سرعت vuze حدود 6 کیلوبایت از utorrent بهتره.(هر دوش رو با یه فایل تست کردم.)

utorrent و bittorrent هم یکی هستن و فرق زیادی با هم ندارن.ولی vuze یه چیز دیگس.:27:

kasra_khan2003
30-08-2010, 01:15

اتفاقا من هم این سوال رو دارم! اکثر پورت ها رو برنامه uTorrent میگه بسته هست و سرعتم خیلی پایین هست

نوسان شدیدی هم داره، با اینکه seed/peer خیلی بالایی داره ( در حد 3-4 هزار )

amir2011
30-08-2010, 02:14
بعد از آپدیت utorrent بلایی که سر تورنت های در حال دانلود نمیاد ؟

AB
30-08-2010, 09:23
اتفاقا من هم این سوال رو دارم! اکثر پورت ها رو برنامه uTorrent میگه بسته هست و سرعتم خیلی پایین هست

آی پی های شاتل هم شیر هست؟

چک کنین ببینین IP که داخل تنظیمات مودم نوشته با آی پی که سایت هایی مثل whatismyip.com نشون میدن یکی هست یا نه.منم دقیقا همین مشکلو دارم.همه پورت های تورنت بسته هست.البته شاید از مودم هم باشه.چون دوستانی که مودمشونو از خود ISP گرفتن مشکلی ندارن.فقط برای من اینطوریه.

zed2
30-08-2010, 10:11

من مزیت نمی دونم چون ملاک های من با شما احتمالا خیلی فرق می کنه ولی مواردی که بیت تورنت داره
بیت تورنت قدیمی تر از یو تورنت هست
حجم بیشتر از یو تورنت داره
احتمالا امکانات بیشتری داره
یو تورنت
کم حجم تر است
سبکتر است موقع اجرا.
تنظیمات استاندارد رو در اختیار می زاره.
اگه باهاش راحتی نه همان بیت تورنت رو استفاده کن.
در کل دوستان باسه نرم افزار تورنت نظر من اینکه که با محیط کاربری هر کدوم که راحتر هستن تنظیمات هر کدوم که بیشتر باهاش کنار میاین رو استفاده کنین.
در مورد پورت ....هیچوقت نمیشه تمام پورت هارو بست چون در این صورت امکان برقراری ارتباط با اینترنت وجود نخواهد داشت....و تورنت هم پورت اختصاصی نداره که بخوان ببندن و می تونه هر پورتی رو توش استفاده کرد .
فقط باید بگردین و پیدا کنین

یک تصویر از وضعیت ترکر ها و وضعیت پورت و وضعیت صفحه اطلاعات تورنتی که داری می بینی بگیر و بزار که بشه بررسی کرد

شاید برای سرعت های بالا زیاد فرقی نکنه ولی بهتره یه تستی هم با Vuze بکنی.برای من که سرعتم کمه(128) میانگین سرعت vuze حدود 6 کیلوبایت از utorrent بهتره.(هر دوش رو با یه فایل تست کردم.)

utorrent و bittorrent هم یکی هستن و فرق زیادی با هم ندارن.ولی vuze یه چیز دیگس.:27:

و این هم نظر این دوستمون....پیشنهاد می کنم اگر می خواین بدونین کدوم بهتره یک بار هر کدوم رو نصب و یک مدت استفاده کنین که بتونین انتخاب کنین:46:.

isp تون؟
جسارت من رو ببخشید ولی باسه محکم کاری می پرسم:
قبلا فایروال سیستم و روتر رو باسه ارتباطات از طریق ان پورت تنظیم کردین؟

پ ن:
به ترکر های تورنتی که دارین استفاده می کنین تونستین وصل بشین؟

بعد از آپدیت utorrent بلایی که سر تورنت های در حال دانلود نمیاد ؟

نه مشکلی که تا به حال باسه من پیش نیامده.:46:

hosein ati
30-08-2010, 11:07
یک تصویر از وضعیت ترکر ها و وضعیت پورت و وضعیت صفحه اطلاعات تورنتی که داری می بینی بگیر و بزار که بشه بررسی کرد

:46:

سلام این وضعیت پورت :

این صحفه ی اطلاعات تورنت:

و اینم وضعیت ترکر ها :

اگه این تورنت خوب نیست خودتون یه تورنتی بدید با اونم تست کنم عکساش رو بذارم

اگه از جای دیگه ای هم باید عکس بگیرم بگید.

kasra_khan2003
30-08-2010, 16:44
تون؟
جسارت من رو ببخشید ولی باسه محکم کاری می پرسم:
قبلا فایروال سیستم و روتر رو باسه ارتباطات از طریق ان پورت تنظیم کردین؟

پ ن:
به ترکر های تورنتی که دارین استفاده می کنین تونستین وصل بشین؟

شاتل

رو اون سیستم فایروالی نصب نیست! تا 2 هفته پیش سرعت عالی بود...

VBYOFSKI
30-08-2010, 18:35
سلام.
یه جورایی از اول صفحه همه رو خوندم. ولی نتونستم مشکلمو حل کنم.
سرعت دانلود من نوسان زیادی داره یعنی اول از 0 شروع میشه، آروم آروم میره رو 10 و بعدش سریع میاد پایین بعد دوباره میره بالا. میانگینم همیشه رو 7 یا 8 هست.
تورتنی هم که دارم میگیرم 30 سید داره و 5 تا 10 پیر.
اینو میشه کاریش کرد که ثابت بمونه یا کلا همینجوریه؟

amaranth_silent
01-09-2010, 15:05
الان بهترین سایت تورنت با بهترین سرعت دانلود کدوم پیشنهاد میشه؟؟و کدوم برنامه رو برای دانلود فایل تورنت بهم پیشنهاد میدید؟؟؟؟

zed2
01-09-2010, 15:25
سلام این وضعیت پورت :

این صحفه ی اطلاعات تورنت:

و اینم وضعیت ترکر ها :

اگه این تورنت خوب نیست خودتون یه تورنتی بدید با اونم تست کنم عکساش رو بذارم

اگه از جای دیگه ای هم باید عکس بگیرم بگید.

تنها حدسی که می تونم بزنم بخاطر اینه که نسبت تعداد سید ها به پییر ها نزدیک از 1 به 10 و احتمالا پهنای باند ارسالی که همه گذاشتن باسه تورنت کفاف همه رو نمی ده.
مورد دیگر اول کار است و زیاد چیزی نگرفتی ....پیش بینی ام اینه به مرور وضعیت سرعتت با افزایش درصد کامل شدن فایل به مرور بهتر( البته همیشه صادق نیست)

پ ن:
پستت رو ویرایش کن و عکس هارو بزار تو کد .....خیلی سنگین کرده صفحه رو....

شاتل

رو اون سیستم فایروالی نصب نیست! تا 2 هفته پیش سرعت عالی بود...

.....پورت رو عوض کن و دونبال یک پورت باز جدید بگرد....تنها راهی هست که می تونم پیشنهاد بدم .
پ ن:
شاتل معمولا پورتهای بالای 10000 بسته است بیا زیر این پورت ها شماره بده ...از پورت های ارتباطی خاص هم استفاده کن.

سلام.
یه جورایی از اول صفحه همه رو خوندم. ولی نتونستم مشکلمو حل کنم.
سرعت دانلود من نوسان زیادی داره یعنی اول از 0 شروع میشه، آروم آروم میره رو 10 و بعدش سریع میاد پایین بعد دوباره میره بالا. میانگینم همیشه رو 7 یا 8 هست.
تورتنی هم که دارم میگیرم 30 سید داره و 5 تا 10 پیر.
اینو میشه کاریش کرد که ثابت بمونه یا کلا همینجوریه؟

سرعت تورنت معمولا نوسان داره ( و البته بسته به پارامتر های مختلف ممکنه نوسانات کم باشه ممکنه زیاد باشه)
ان از 0 شروع می کنه طبیعی است چون شما از سرور نمی گیرید بلکه از یک کاربر دیگر می گیرید که نرم افزارش بر اساس اولویت ترکر و اطلاعات اپلود و دانلودی که داره اپلود می کنه.

الان بهترین سایت تورنت با بهترین سرعت دانلود کدوم پیشنهاد میشه؟؟و کدوم برنامه رو برای دانلود فایل تورنت بهم پیشنهاد میدید؟؟؟؟

سایت خاص نداریم ...بهتره رو یک سایت خاص خودت رو بند نکنی چون اتفاق می افته تو یک سایت یک تورنت باشه ولی تو سایت دیگر نه یا ترکر هایی که تو فایل تورنتی که استفاده شده تو هر سایت فرق کنه ....بهتره همه سایت هارو داشته باشی باسه روز مبادا......

Diego
01-09-2010, 15:36

سرعت تورنت اصلاً به سایت کاری نداره.شما فایل تورنت رو از هر سایتی که بگیری فرقی نمیکنه،سرعت بستگی به تعدا افرادی داره که اون فایل رو به اشتراک گذاشتن

amaranth_silent
01-09-2010, 16:05
ممنون از جوابتون.من isp من پارس انلاین هست بصورت معمولی روزا 130 دانلود میکنه ولی مشکل شبابشه که میرسه به 15_20 حالا میخواستم بدونم اگه از تورنت استفاده کنم میتونم با سرعت بالاتری دانلود بزنم؟؟من الان برنامه uturent رو دانلود کردم الان این برنامه خوبه؟؟راستی نسخه فارسیشم گرفتم..اگه نرم افزار بهتری هست که بتونم شبا با سرعت بالاتری دان بزنم معرفی کنید ممنونم
اگه میشه راجع به این سید ها به پییر ها یه توضیحی بدید باید چقدر باشه؟؟ایا معرف میزان سرعت دانلود هست؟؟؟

AB
01-09-2010, 16:49
ممنون از جوابتون.من isp من پارس انلاین هست بصورت معمولی روزا 130 دانلود میکنه ولی مشکل شبابشه که میرسه به 15_20 حالا میخواستم بدونم اگه از تورنت استفاده کنم میتونم با سرعت بالاتری دانلود بزنم؟؟من الان برنامه uturent رو دانلود کردم الان این برنامه خوبه؟؟راستی نسخه فارسیشم گرفتم..اگه نرم افزار بهتری هست که بتونم شبا با سرعت بالاتری دان بزنم معرفی کنید ممنونم
اگه میشه راجع به این سید ها به پییر ها یه توضیحی بدید باید چقدر باشه؟؟ایا معرف میزان سرعت دانلود هست؟؟؟

سید یعنی کسانی که نسخه کامل تورنت رو دارن و فقط دارن آپ میکنن.پیر هم به کسانی گفته میشه که دارن از سیدها و پیرهای دیگه دانلود میکنن و همزمان قسمت های دانلود شده رو آپ میکنن.(خودم هم نفهمیدم چی گفتم:27:)

در مورد نرم افزار هم من با توجه به تجربه خودم با صراحت میگم Vuze از همشون بهتره.چندین سال از bittorrent و Utorrent استفاده میکردم ولی الان حدود از Vuze استفاده میکنم و 500% ازش راضیم.:27:

البته اینم بگم که تنظیمات گشترده ای داره که با نصب پلاگ این بیشتر هم میشن.یه مقدار هم استفادش نسبت به Utorrent سخته.

amaranth_silent
01-09-2010, 17:21
من الان چند صفحهای خوندم و یه چیزایی در باره اینکه هر چقدر فایل بیشتر share کنید سرعت دریافتتون بیشتر میشه؟؟جریانش چیه؟؟وایا ای مسئله محدود ب یه سایت میشه یعنی تو هر سایتی شیر کنید تو همون سایت سرعت دریافتتون بالا میره؟؟
و اینکه چنتا سایت خصوصی معرفی کنید برا تورنت کردن اخه مث اینکه سرعت خصوصیا بالاتره

amaranth_silent
01-09-2010, 17:37
یه سوال دیگه تو برنامه یوتورنت این بخش TRANSFER CAP چیه یه سری ارسال و دریافت میندازه برام؟در صورتی که نه چیزی دان میکنم نه چیزی میفرستم؟؟حجم ترافیکمو نگیره؟؟و اینکه جریان این ثبت نام وفرستادن دعوت نامه تو این سایتا چیه؟؟

amaranth_silent
01-09-2010, 22:31
من الان چند صفحهای خوندم و یه چیزایی در باره اینکه هر چقدر فایل بیشتر share کنید سرعت دریافتتون بیشتر میشه؟؟جریانش چیه؟؟وایا ای مسئله محدود ب یه سایت میشه یعنی تو هر سایتی شیر کنید تو همون سایت سرعت دریافتتون بالا میره؟؟
و اینکه چنتا سایت خصوصی معرفی کنید برا تورنت کردن اخه مث اینکه سرعت خصوصیا بالاتره

یه سوال دیگه تو برنامه یوتورنت این بخش TRANSFER CAP چیه یه سری ارسال و دریافت میندازه برام؟در صورتی که نه چیزی دان میکنم نه چیزی میفرستم؟؟حجم ترافیکمو نگیره؟؟و اینکه جریان این ثبت نام وفرستادن دعوت نامه تو این سایتا چیه؟؟

اگه میشه جواب بدید ممنون:19:

AB
01-09-2010, 22:58

هر چقدر بیشتر آپلود کنین بیشتر هم میگیرین ولی اگه Ratio از 1 بالاتر باشه آپلود اضافی همیشه به معنای دانلود بیشتر نخواهد بود.بعضی از ترکرها هم اگه برای مدت زیادی Ratio کمتر از یک باشه کاربرو بن میکنن.

ترکرهای خصوصی معمولا دعوت نامه میخان.بپرس ببین هر کی داره برات بفرسته.

برای مدیریت حجم هست.مثلا میتونی بدی وقتی که تو یک ماه آپلودت یا دانلود یا جمع هر دو از مقدار تعیین شده بالاتر رفت همه تسک ها رو متوقف میکنه.

Little Sparrow
02-09-2010, 09:35
دوستان من چند وقته دانلود های توررنت ام این طوری شدن:
همون طور که می بینید سرعت دانلود هی بالا پایین میره.من می خوام روی 10 ثابت بمونه چون قبلا رو 10 بود و منم راضی بودم.همینطور که در عکس معلومه سعی کردم با گذاشتن محدودیت درستش کنم.یکم بهتر شد.این مسئله باعث شده Ratio جالبی هم نداشته باشم.فقط یه چیزی رو باید بگم که این توررنت تازه اومده رو نت و جدیده ممکنه از همین باشه.
می خوام ببینم مشکل از چیه؟عکس دیگه ای از تب های مختلف این توررنت خواستین بگین.

AB
02-09-2010, 09:45
دوستان من چند وقته دانلود های توررنت ام این طوری شدن:

همون طور که می بینید سرعت دانلود هی بالا پایین میره.من می خوام روی 10 ثابت بمونه چون قبلا رو 10 بود و منم راضی بودم.همینطور که در عکس معلومه سعی کردم با گذاشتن محدودیت درستش کنم.یکم بهتر شد.این مسئله باعث شده Ratio جالبی هم نداشته باشم.فقط یه چیزی رو باید بگم که این توررنت تازه اومده رو نت و جدیده ممکنه از همین باشه.
می خوام ببینم مشکل از چیه؟عکس دیگه ای از تب های مختلف این توررنت خواستین بگین.

یه علتش کم بودن نسبت سید به پیر هست و علت دومش هم میتونه کم بودن ریشیو باشه.سرعت آپلود باید حدود 70-80% سرعت کل آپلود باشه.مثلا اگه سرعت آپلودتون 128 هست محدودیت آپلود هم باید 89 باشه.

zed2
02-09-2010, 09:59
یه علتش کم بودن نسبت سید به پیر هست و علت دومش هم میتونه کم بودن ریشیو باشه.سرعت آپلود باید حدود 70-80% سرعت کل آپلود باشه.مثلا اگه سرعت آپلودتون 128 هست محدودیت آپلود هم باید 89 باشه.
در ادامه باسه بقیه اگر سرعت اپلودشون رو نمی دونن پیشنهاد می کنم با speedtest.net چند تست سرعت بگیرن.( احتمال داره با اینکه شرکت خدمات دهنده اسمی سرعت اپلود رو زیاد گفته باشن ولی در عمل سرعت ارسال دوستان کمتر از اسمی باشد.)
سرور هارو از قاره های مختلف ( از اروپا و امریکا و اسیا ) بزن و میانگین سرعت ارسال رو بدست بیار و بعد از ان محدودیت اپلود رو کمتر بزار که بهتر جواب بده و هم رو سرعت دانلود تاثیر نزاره .:46:

Little Sparrow
02-09-2010, 10:38
دوستان با توجه به راهنمایی های شما یه Limit هایی گذاشتم.همون طور که می بینید مشکلم حل شد و دانلود سرعت ثابتی پیدا کرد.:8:خیلی ممنونم.

AABB
02-09-2010, 10:51
سلام. می خواستم بدونم اگه یه فایل تورنت سیدر نداشته باشه و دانلودش در حد صفر باشه ، راهی داره که سرعت دانلودش رو بالا برد؟ یه جایی خونده بودم با افزایش دادن تعداد ترکر هاش می شه این کارو کرد. از یه جایی 200 تا ترکر عمومی کپی کردم و به فایل های تورنت اضافه کردم که برای اکثرشان جواب نمی داد!!!
می خواستم ببینم کدوم راهی داره یا نه ؟
یه سئوال دیگه هم داشتم. من مشکل محدودیت پهنای باند ندارم. می خواستم بودنم می شه بیشتر از 700 کیلوبایت در ثانیه از تورونت دانلود کنم؟ یا این که خود سرورها محدودیت خاصی دارند. (یوزر پرمیوم ندارم)
بی مخ!
02-09-2010, 14:50
سلام اساتيد يه سوال،
اين آپلودي كه تورنت رو رايانه ما انجام ميده، چي رو داره آپلود ميكنه؟ چه فايلي آپلود ميشه؟
ممنون

s_paliz
02-09-2010, 15:00
سلام اساتيد يه سوال،
اين آپلودي كه تورنت رو رايانه ما انجام ميده، چي رو داره آپلود ميكنه؟ چه فايلي آپلود ميشه؟
ممنون
اگه بخواید دانلود کنید ، افرادی که دارن اون فایل درخواستی شما رو آپلود میکنن، اون فایل به کامپیوتر شما ارسال میشه...
اگر هم چیزی رو بخواید Seed کنید یا همون آپلود کنید، فایل شما به اونایی که دانلود میکنن ارسال میشه..
اگر منظورتون این نبود یا متوجه نشدین باز سوال کنید

VBYOFSKI
02-09-2010, 15:54
سرعت تورنت معمولا نوسان داره ( و البته بسته به پارامتر های مختلف ممکنه نوسانات کم باشه ممکنه زیاد باشه)
ان از 0 شروع می کنه طبیعی است چون شما از سرور نمی گیرید بلکه از یک کاربر دیگر می گیرید که نرم افزارش بر اساس اولویت ترکر و اطلاعات اپلود و دانلودی که داره اپلود می کنه.

پس یعنی این نوسان رو که زیاد هم هست نمیشه کاریش کرد؟
به نظرتون با 128 مخابرات 700 مگ رو تو 33 ساعت گرفتن خوبه یا نه؟

AB
02-09-2010, 15:55
سلام. می خواستم بدونم اگه یه فایل تورنت سیدر نداشته باشه و دانلودش در حد صفر باشه ، راهی داره که سرعت دانلودش رو بالا برد؟ یه جایی خونده بودم با افزایش دادن تعداد ترکر هاش می شه این کارو کرد. از یه جایی 200 تا ترکر عمومی کپی کردم و به فایل های تورنت اضافه کردم که برای اکثرشان جواب نمی داد!!!
یه سئوال دیگه هم داشتم. من مشکل محدودیت پهنای باند ندارم. می خواستم بودنم می شه بیشتر از 700 کیلوبایت در ثانیه از تورونت دانلود کنم؟ یا این که خود سرورها محدودیت خاصی دارند. (یوزر پرمیوم ندارم)
اضافه کردن همین طوری ترکر به لیست هیچ فرقی نمیکنه.اولا باید تورنت مورد نظر رو ترکر رجیستر شده باشه.دوما که لزوما افزایش ترکرها افزایش سرعت نمیده.چون سیدها یا پیرهایی که روی ترکرهای دیگه هستن(ترکرهایی که تو لیستتون نیست) با روش هایی مثل PEX و DHT پیدا مشن.

اگه چند روز تورنت رو بزارین بمونه برای بیشترشون سید پیدا میشه.در نرم افزار Vuze هم با پلاگین Mainline شاید بتونین چند تا سید یا پیر پیدا کنین.الان دارم تورنتی دانلود میکنم که روی همه ترکرها 3-4 تا سید بیشتر نداره(70 تا ترکر داره) ولی با استفاده از Mainline حدود 30 تا پیر پیدا کرده.

Diego
02-09-2010, 16:37
پس یعنی این نوسان رو که زیاد هم هست نمیشه کاریش کرد؟
به نظرتون با 128 مخابرات 700 مگ رو تو 33 ساعت گرفتن خوبه یا نه؟

باید تو 20 ساعت بگیرین

VBYOFSKI
02-09-2010, 19:58
باید تو 20 ساعت بگیرین

پس وضش خیلی خرابه. 13 ساعت اضافه تر. 550 مگ رو تو 24 ساعت گرفتم.
اینم یه عکس از نوسان زیاد سرعت دانلودم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[COLOR="Silver"]

Penryn
02-09-2010, 20:00
سرعت خطتو از ا speedtest.net اندازه بگیر عکس بذاری تا ببینیم
و بعد
سرعت آپلود تورنتها رو چند گذاشتی

.:2M:.
02-09-2010, 20:10
دوستان ببخشید من با تورنت دارم یه فایل تصویری دانلود میکنم که الان به نصف رسیده ولی همون نصفه رو اپن نمیکنه !! اصولا باید فایل ناقصم پخش کنه دیگه ؟!! یا باید کامل دانلود بشه تا بعد ؟!
یه سوال دیگه هم این که چند درصد احتمال داره که فایلهای دریافتی ناقص دانلود شده باشن ؟!

saze
02-09-2010, 20:15
سلام
فایلهای تورنت رو چه جوری دانلود کنم؟

Penryn
02-09-2010, 20:30
دوستان ببخشید من با تورنت دارم یه فایل تصویری دانلود میکنم که الان به نصف رسیده ولی همون نصفه رو اپن نمیکنه !! اصولا باید فایل ناقصم پخش کنه دیگه ؟!! یا باید کامل دانلود بشه تا بعد ؟!
یه سوال دیگه هم این که چند درصد احتمال داره که فایلهای دریافتی ناقص دانلود شده باشن ؟!
با jet audio میشه چون قابلیت indexing دار.البته درصد دانلودی خیلی نباید کم باشه دیگه!

سلام
فایلهای تورنت رو چه جوری دانلود کنم؟
یه راهنما میذارم.توی پست بعدی
منتظر باش

VBYOFSKI
02-09-2010, 20:32
سرعت خطتو از ا speedtest.net اندازه بگیر عکس بذاری تا ببینیم
و بعد
سرعت آپلود تورنتها رو چند گذاشتی

امروز هر کاری کردم speedtest باز نشد، یعنی باز شد ولی قسمتی که سرعت مشخص میکنه سفید بود.
ولی دیروز که تست گرفتم دانلود رو زده بود 11 و آپلود رو زده بود 5

سرعت آپلود تورنت رو تو تنظیماتش گذاشتم روی 6 (اونجور که تو همین تاپیک خوندم)

Penryn
02-09-2010, 21:03
راهنمای دانلود کار با utorrent

1- ابتدا به سایتهای جستجوی تورنت مثل isohunt.com میروید و نام فایل را جستجو میکنیم
بعد که نتایج امد بر روی S کلیک میکنیم تا لیست فایلها بر اساس Seed بیشتر دوباره لیست شود .عکس زیر

2- بر اساس مشخصات داده شده به سراغ یکی از فایلهای میرویم.نکات مهم
2-1 اگه در عکس بالا فایلی دیدین که در ستون نام اون جلوش عددی قرمز نوشته شده بود اعتبار کمتری دارد که ممکنه بدلیل Fake بودن یا ویروس و... بوسیله ی افرادیکه دانلود کردند نمره منفی داده شده. در عکسی که گذاشتم نمره منفی نمیبینید. اوناییکه عدد رقم سبز جلوشون نوشته شده یا هیچی ننوشته طبعیعتاً معتبرتر هستند.اون عدد سیاه تعدا د کامنتهاییه که کاربرها سوال پرسیدند و... خیلی مهم نیستش
2-2 در ستون S تعداد Seed یعنی کسانیکه فایل را 100 درصد دارند و به اشتراک میگذارند هر چه بیشتر بود سرعت دانلود هم بیشتره. ستون L یعنی Leech یا Peer هم میگن یعنی تعداد افرادیکه داره دانلود میکنه
حالا بر روی فایل انتخابی کلیک میکنیم تا به این صفحه ی بعد بریم

مشخصات دقیقتر فایل و محتوای آن و...
بر روی لینک دانلود کلیک راست میکنیم و لینک دانلود را کپی میکنیم.

3- حالا میایم سراغ utorrent
روی دکمه ای که علامت زدم کلیک میکنیم تا اگه لینک را درست انتخاب کرده باشید بطور خودکار یه پنجره ی کوچک جدیدی باز میشه لینک را میبینید.لینکهای دانلود پسورند torrent دارند
ok میکنیم

4- بعد از زدن ok چند ثانیه ای طول میکشه تا فایل را چک کنه.وقتی انجام داد این پنجره ی جدید باز میشه و در اون مشخصات دقیقتر دانلود ما و مکان ذخیره شدن و... نشون میده.میتوانیم محل ذخیره شدن را در این مرحله عوض کنیم یا از بین محتوای دانلود تیک بعضی فایلها را برداریم تا دانلود نشه.در پایان باید ok کنیم.عکس زیر

5-در مرحله ی آخر عمل دانلود شرو میشود.

باید اون علامت پایین بعد از کمتر از 1 دقیقه برنگ سبز دربیاد در غیر اینصورت اگه به شکل علامت تعجب داخل مثلث بود یعنی پورت برنامه درست باز نیست و 95 درصد بخاطر فایروال ویندوز یا فایروال ویروس کشه.که باید فایروال را غیر فعال کنیم و یا به داخل تنظیماتش بریم و utorrent و پورت ورودی خروجش را بعنوان trust معرفی کنیم و در لیست سفید برنامه هاش قرار بدیم تا اذیت نکنه.
بقیه ی چیزایی که میبنیم مثل سرعت دانلود و آپلود و مقدار دانلود شده و حجم کل و حجم باقیمانده و.... نیاز به توضیحات ندارند

بی مخ!
02-09-2010, 21:08
سلام اساتيد يه سوال،
ممنون
اگه بخواید دانلود کنید ، افرادی که دارن اون فایل درخواستی شما رو آپلود میکنن، اون فایل به کامپیوتر شما ارسال میشه...
اگر هم چیزی رو بخواید Seed کنید یا همون آپلود کنید، فایل شما به اونایی که دانلود میکنن ارسال میشه..
اگر منظورتون این نبود یا متوجه نشدین باز سوال کنید
والا فكر كنم منظورم رو متوجه نشديد!
من يه فايل رو گذاشتم براي دانلود، حالا در كنار اين كه اين فايل داره دانلود ميشه، براي Upload rate هم گذاشته و داره يه چيزي (يا چيزهايي) upload هم ميشن! با اينكه من چيزي براي آپلود نذاشتم! :18:
يعني همون فايل داره از روي كامپيوتر من هم آپلود ميشه؟ يا يه فايليه از سيستم خودم؟ چه فايلي؟

بقیه ی چیزایی که میبنیم مثل سرعت دانلود و آپلود و مقدار دانلود شده و حجم کل و حجم باقیمانده و.... نیاز به توضیحات ندارند
اتفاقاً مشكل من همينجاست! اين سرعت آپلود و كلاً آپلود چيه؟ اصلاً چي داره آپلود ميشه بي اجازه ي من؟ :angry:

با تشكر

AB
02-09-2010, 21:14
من يه فايل رو گذاشتم براي دانلود، حالا در كنار اين كه اين فايل داره دانلود ميشه، براي Upload rate هم گذاشته و داره يه چيزي (يا چيزهايي) upload هم ميشن! با اينكه من چيزي براي آپلود نذاشتم! :18:
يعني همون فايل داره از روي كامپيوتر من هم آپلود ميشه؟ يا يه فايليه از سيستم خودم؟ چه فايلي؟
با تشكر

قبلا هم گفتم مثلا یه فیلم 700 مگی به 175 تکه 4 مگی تقسیم میشن و این تکه ها به صورت رندوم دانلود میشن.شما هم برای کسانی که قسمت هایی رو که شما دانلود کردین ندارن آپلود میکنین.

Penryn
02-09-2010, 21:22
و
اتفاقاً مشكل من همينجاست! اين سرعت آپلود و كلاً آپلود چيه؟ اصلاً چي داره آپلود ميشه بي اجازه ي من؟ :angry:

با تشكر
سرعت آپلود رو از قسمت تنظیمات بخش Connection بذار روی 17KBps نهایت روی 20 کافیه بگمانم.خیلی بیشتر یا خیلی کمتر بذاری مشکل در سرعت دانلود پیدا میکنی.سرعت دانلود را هم از همون قسمت که گفتم بذار روی 0.یعنی نامحدود
ضمناً امضای AB رو داشته باشین خوب حرفی نوشته:46:

.:2M:.
03-09-2010, 09:27
ببخشید بچه ها ارور Error : Files missing from job : please recheck مربوط به چیه و چطوری رفع میشه ؟!

AB
03-09-2010, 09:48
ببخشید بچه ها ارور Error : Files missing from job : please recheck مربوط به چیه و چطوری رفع میشه ؟!

احتمالا فایل ها رو یه جای دیگه کپی کردین و یا فایل های اصلی دستکاری شدن.اگه فایل ها رو جابجا کردین از مسیر Advanced>Set download location مسیر جدید رو بدین و بعدش گزینه Force Re-Check رو بزنین.

amaranth_silent
03-09-2010, 13:29
من موندم این اپلود و دانلودی که بدون اجازه من داره صورت میگیره از حجم ترافیکم کم میکنه؟؟

zed2
03-09-2010, 13:31
تو تورنت ما سرور نداریم که بخوایم اکانت داشته باشه یا نداشته باشه...فایلی که دارین می گیرین رو یک کاربر دیگر مثل خودتون از رو سیستمش داره شیر می کنه ....فقط مبحث ترکر خصوصی داریم که داستانش با عمومی ها یکم فرق داره.:46:
برای اطلاعات بیشتر اینو بخونید

با jet audio میشه چون قابلیت indexing دار.البته درصد دانلودی خیلی نباید کم باشه دیگه!

یه راهنما میذارم.توی پست بعدی
منتظر باش

و البته باید بخش اول فایل ویدیویی رو هم دانلود شده باشه در غیر اینصورت حتی اگر 99 درصد رو بگیرین ولی بخش اول فایل نباشه پخش نمی شه.:46:
اینجوری باید گفت
شرط اول بخش اول فایل رو گرفته باشه.شرط دوم درصدش بالای 50 درصد باشه که بشه یک چیزی ازش فهمید...
و البته در پخش شما پرش یا عدم تحرک زیادی خواهید دید در این حالت

امروز هر کاری کردم speedtest باز نشد، یعنی باز شد ولی قسمتی که سرعت مشخص میکنه سفید بود.
ولی دیروز که تست گرفتم دانلود رو زده بود 11 و آپلود رو زده بود 5

سرعت آپلود تورنت رو تو تنظیماتش گذاشتم روی 6 (اونجور که تو همین تاپیک خوندم)

دوست عزیز شما اپلودت 5 هست انوقت باسه نرم افزار گزاشتی روی 6!!!!!!!!
ما می گیم کمتر ولی شما بیشتر گذاشتین ....بهتره بزارین رو 4 که بهتر نتیجه بده.

با تشكر

دوست عزیز شما هنوز اطلاعتتون از تورنت خیلی کمه ....لطفا اینو بخونید که مفاهیم اولیه تورنت رو با مسائل اولیه اش توش خلاصه شده رو اینجا گذاشتیم.:46:

amaranth_silent
03-09-2010, 14:36
من موندم این اپلود و دانلودی که بدون اجازه من داره صورت میگیره از حجم ترافیکم کم میکنه؟؟

??????????? :20::45:

Penryn
03-09-2010, 14:39
معلومه که کم میشه ولی چاره ای نداری.

Milad4171
03-09-2010, 23:35
آقا یه سوال ابتدایی.:13:
من یه مدتی هست خونه نیستم میخوام برنامه تورنت رو دانلود کنم بگذارم روی لپ تاپم
اونی که توی خودش سرچ داره و شیف میده به تورنت هایی که توی گوگل هست و با لینک مربوطه دانلود میکنی!!!
هرچی میگردم اون تورنتی رو میده که باید فقط آدرس فایل تورنت رو بهش بدی.
یه کمکی بدین .بلکل یادم رفته
--------
یه سوال دیگه
چند روزی هست وووزه ، وقتی میخوام سرچ کنم تمام آدرسها رو میگرده ولی باز فقط جوابهایی که توی خود ووزه هست پیدا میکنه.
یعنی تورنت و بقیه رو نمیتونه بگرده. مشکل چیه؟؟؟
:11:

zed2
03-09-2010, 23:38
??????????? :20::45:

معلومه که کم میشه ولی چاره ای نداری.

جواب رو بالا دادن

در کل فرهنگ تورنت اینه که منابع رو با هم اشتراک بزارن و چیزی به نام اجازه تو تورنت معنی نمی ده.:31:
شبکه تورنت بر اساس روابط بین اعضا کار می کنه و ارسال کردن به همدیگر جز جدایی ناپذیر ان است ( عین کمک کردن به همدیگر ):10:
نمیشه نمک خورد و نمکدون شکوند.

mehdihamed
04-09-2010, 04:40
سلام
من چطوری میتونم بفهمم که آنتی ویروس یا ویندوز سرعت تورنت رو محدود کردن یا نه؟
من همیشه از حداکثر سرعتی که دارم سرعتم پایین تره مثلا حداکثر سرعت من 70 هست ولی حتی با گذاشتن چند تا فایل حداکثر سرعت تورنت از 50 بالاتر نمیره
ویندوز 7 دارم و آنتی ویروس نود 32
ممنون

serhossien
04-09-2010, 09:07
سلام
من مطابق این آدرس:

یوتورنت رو تنظیم کردم ولی سرعت دانلودم بالا نرفت (همون 12k) ولی سرعت و میزان آپلودم بیشتر شده. حالا من چکار کنم که سرعت دانلودم بیشتر بشه (در کل سرعت اینترنتم 128). یه سوال دیگه چطوری می شه بعد از اینکه یو تورنت، تورنت موردنظر رو دانلود کرد به صورت اتوماتیک بره یه تورنت دیگه رو دانلود کنه یعنی چندتا تورنت رو به صورت پش سرهم دانلود کنه نه به صورت همزمان :11:

Diego
04-09-2010, 11:06
سلام
من چطوری میتونم بفهمم که آنتی ویروس یا ویندوز سرعت تورنت رو محدود کردن یا نه؟
من همیشه از حداکثر سرعتی که دارم سرعتم پایین تره مثلا حداکثر سرعت من 70 هست ولی حتی با گذاشتن چند تا فایل حداکثر سرعت تورنت از 50 بالاتر نمیره
ویندوز 7 دارم و آنتی ویروس نود 32
ممنون

ویندوز و آنتی ویروس سرعت شما رو کم نمیکنن.با توجه به کیفیت خطوط اینترنتی کشور،اینکه سرعت تورنت از سرعت حداکثر کمتر باشه،طبیعیه

mehdihamed
04-09-2010, 13:38
ویندوز و آنتی ویروس سرعت شما رو کم نمیکنن.با توجه به کیفیت خطوط اینترنتی کشور،اینکه سرعت تورنت از سرعت حداکثر کمتر باشه،طبیعیه

منظورم خود ویندوز و آنتی ویروس نبود منظورم فایر والشون بود چون شنیدم فایر وال بعضی آنتی ویروس ها سرعت تورنت رو محدود میکنه اگه نود 32 جزو ایناست چطوری میتونم تنظیمش رو عوض کنم

zed2
05-09-2010, 20:52
سلام
من مطابق این آدرس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیوتورنت رو تنظیم کردم ولی سرعت دانلودم بالا نرفت (همون 12k) ولی سرعت و میزان آپلودم بیشتر شده. حالا من چکار کنم که سرعت دانلودم بیشتر بشه (در کل سرعت اینترنتم 128). یه سوال دیگه چطوری می شه بعد از اینکه یو تورنت، تورنت موردنظر رو دانلود کرد به صورت اتوماتیک بره یه تورنت دیگه رو دانلود کنه یعنی چندتا تورنت رو به صورت پش سرهم دانلود کنه نه به صورت همزمان :11:
اگر سرعت عادی ات هم حدود 14 و 15 هست سرعتت خوبه:46:
پ ن:
بزار اپلود شه که بقیه هم استفاده کنن:10:

منظورم خود ویندوز و آنتی ویروس نبود منظورم فایر والشون بود چون شنیدم فایر وال بعضی آنتی ویروس ها سرعت تورنت رو محدود میکنه اگه نود 32 جزو ایناست چطوری میتونم تنظیمش رو عوض کنم

راستش فایروال از انتی ویروس جداست ولی موردی که شما می گین رو من تنها یکبار یکی از کاربرا اینجا گذارش کرده که در رابطه با انتی ویروس کاسپر بوده که نرم افزار تورنت رو اذیت می کرد و حتما باید دستی توش نرم افزار رو ایمن معرفی میشد تا مشکلی پیش نیاد.
بقیه انتی ویروس ها مشکلی تا حالا کسی گذارش نکرده.
باسه فایروال ها هم جز وارد کردن پورت مسئله دیگری ندارن.:46:

در مورد محدود شدن سرعت من مشکلی ندیدم تا این لحظه .:13:

s_paliz
05-09-2010, 21:14
یه سوال دیگه چطوری می شه بعد از اینکه یو تورنت، تورنت موردنظر رو دانلود کرد به صورت اتوماتیک بره یه تورنت دیگه رو دانلود کنه یعنی چندتا تورنت رو به صورت پش سرهم دانلود کنه نه به صورت همزمان :11:
برو توی تنظیمات طبق این عکس عمل کن:

alone_boy
06-09-2010, 00:12
سلام
من شنیده بودم که تورنت سرعت DL رو زیاد میکنه ولی واسه من این مسئله صدق نمیکنه
یعنی همون سرعت عادی 14کیلوبایته
میتونه بیشتر بشه یا نه؟

ممنون

s_paliz
06-09-2010, 00:30
سلام
من شنیده بودم که تورنت سرعت DL رو زیاد میکنه ولی واسه من این مسئله صدق نمیکنه
یعنی همون سرعت عادی 14کیلوبایته
میتونه بیشتر بشه یا نه؟

ممنون
نه سرعت زیاد نمیشه
اگر به فرض شما معمولا با سرعت ۱۰۰ دانلود میکنید، سرعت دانلود تورنت شما کمی کمتر خواهد بود. مثلا ۹۵.
این هم دلیلش این هست که مقداری از پهنای باند به آپلود اختصاص داده میشه که چشمگیر نیست.

ATA_bros
06-09-2010, 22:10
با سلام.
سرعت آپلود و دانلود من، تو امضام هست.
حالا لطفا 1 نفر نصبت به سرعتم بهم بگه که، تو تنضیمات تورنت(utorrent)، سرعت آپلود و دانلودم را چند بزارم.
با توجه به اینکه من از اینترنت رایگانه صبا نت استفاده میکنم(واسه آپلود وصواص به خرج نمیدم):31:

با تشکـــــر.:11:

AB
07-09-2010, 15:24
با سلام.
سرعت آپلود و دانلود من، تو امضام هست.
حالا لطفا 1 نفر نصبت به سرعتم بهم بگه که، تو تنضیمات تورنت(utorrent)، سرعت آپلود و دانلودم را چند بزارم.
با توجه به اینکه من از اینترنت رایگانه صبا نت استفاده میکنم(واسه آپلود وصواص به خرج نمیدم):31:

با تشکـــــر.:11:

لازم نیست دستی کاری بکنی.کلید های Ctrl+G رو بزن بعد از تموم شدن تست ها همه چیز اتوماتیک ست میشه.اگر هم دستی میخایی تنظیم کنی آپلود رو بزار روی 35 و دانلود رو روی unlimited یا صفر تنظیم کن.

mehdihamed
08-09-2010, 14:07
سلام
اگه بخوام دانلودام رو به یه ویندوز دیگه انتقال بدم چیکار باید بکنم مثلاً یه فایله که توش 15 قسمت سریال هست و کلاً 3 گیگ میشه ولی 1.5 گیگ دانلود شده چطوری میتونم اینا رو ور دارم بعد ویندوز عوض کنم دوباره بزارم تو پوشه download و از ادامه همون دانلود کنه؟

AB
08-09-2010, 15:27
سلام
اگه بخوام دانلودام رو به یه ویندوز دیگه انتقال بدم چیکار باید بکنم مثلاً یه فایله که توش 15 قسمت سریال هست و کلاً 3 گیگ میشه ولی 1.5 گیگ دانلود شده چطوری میتونم اینا رو ور دارم بعد ویندوز عوض کنم دوباره بزارم تو پوشه download و از ادامه همون دانلود کنه؟

پوشه رو به یه درایو دیگه انتقال بده.بعد از نصب ویندوز فایل تورنت مورد نظر رو باز کن و مسیر مورد نظر رو بهش بده.آخر سر هم روش راست کلیک کن و Force Re-Check رو بزن.

قبل از عوض کردن ویندوز هم مطمئن شو که فایل تورنت مورد نظر رو داری یا حداقل Hash فایل رو سیو کن تا بعدا برای پیدا کردن تورنت به مشکل برنخوری.

Penryn
08-09-2010, 16:00
سلام

پوشه رو به یه درایو دیگه انتقال بده.بعد از نصب ویندوز فایل تورنت مورد نظر رو باز کن و مسیر مورد نظر رو بهش بده.آخر سر هم روش راست کلیک کن و Force Re-Check رو بزن.

قبل از عوض کردن ویندوز هم مطمئن شو که فایل تورنت مورد نظر رو داری یا حداقل Hash فایل رو سیو کن تا بعدا برای پیدا کردن تورنت به مشکل برنخوری.
راه دیگه
میری این آدرس
C:\Documents and settings\user name\application data
ه قسمتهای قرمز بستگی داره به درایو ویندوزت و اسمی که برای ویندوز گذاشتی
بعد در اونجا پوشه ای به اسم utorrent پیدا میکنی.اونو کپی کن جای امن.بعد که ویندوز و utorrent دوباره نصب کردی کپی میکنی سرجاش.فایلهای در حال دانلودتم باید همونجایی باشه که توی ویندوز قبلت بود
بعد از اینکار utorrent رو اجرا میکنی.اگه کارو درست انجام داده بودی میبینی خیلی راحت رفت ادامه ی دانلود!
مشکلی بود میزنی force recheck

AB
08-09-2010, 16:48
کسی میدونه کار کلید Bootstrap توی Vuze چیه؟؟؟

mehdihamed
08-09-2010, 16:56

راه دیگه
میری این آدرس
بعد در اونجا پوشه ای به اسم utorrent پیدا میکنی.اونو کپی کن جای امن.بعد که ویندوز و utorrent دوباره نصب کردی کپی میکنی سرجاش.فایلهای در حال دانلودتم باید همونجایی باشه که توی ویندوز قبلت بود
بعد از اینکار utorrent رو اجرا میکنی.اگه کارو درست انجام داده بودی میبینی خیلی راحت رفت ادامه ی دانلود!
مشکلی بود میزنی force recheck

ممنون:10:
فقط این hash فایل گفتین نفهمیدم یعنی چی؟ :20:
این دفعه یادم بود از کدوم سایت تورنت برداشته بودم ولی اگه یادم بره چی؟ میتونم لینک دانلود رو از utorrent بردارم که بعداً دوباره وارد کنم؟

AB
08-09-2010, 18:06
این دفعه یادم بود از کدوم سایت تورنت برداشته بودم ولی اگه یادم بره چی؟ میتونم لینک دانلود رو از utorrent بردارم که بعداً دوباره وارد کنم؟

Hash به اعداد و حروف 40 رقمی که برای شناسایی تورنت به کار میره گفته میشه.

تو برنامه utorrent وقتی روی تورنت کلیک کنی تو تب General مینویسه.روش راست کلیک کن و بعد از کپی تو یه فایل متنی ذخیرش کن.تو هر سایت تورنتی بری و این عدد 40 رقمی رو بزنی تورنت مورد نظر میاد(البته رو اونایی که قبلا ذخیره شده) حتی میتونی این عدد بزنی تو گوگل و تورنت مورد نظرو پیدا کنی.

Penryn
08-09-2010, 18:41
از اون روش ساده ای که گفتم استفاده کن.نیازت به هش و لینک دانلود و.... نمیوفته
یه عمره امتحانش کردم

mehdihamed
08-09-2010, 20:23
Hash به اعداد و حروف 40 رقمی که برای شناسایی تورنت به کار میره گفته میشه.

تو برنامه utorrent وقتی روی تورنت کلیک کنی تو تب General مینویسه.روش راست کلیک کن و بعد از کپی تو یه فایل متنی ذخیرش کن.تو هر سایت تورنتی بری و این عدد 40 رقمی رو بزنی تورنت مورد نظر میاد(البته رو اونایی که قبلا ذخیره شده) حتی میتونی این عدد بزنی تو گوگل و تورنت مورد نظرو پیدا کنی.

ممنون :10: خیلی چیز جالبیه

از اون روش ساده ای که گفتم استفاده کن.نیازت به هش و لینک دانلود و.... نمیوفته
یه عمره امتحانش کردم

چون appdata مخفی بود پیداش نمیکردم الان پیدا کردم ممنون :10:

mehdihamed
10-09-2010, 11:54
دوباره سلام
میخوام دانلود کنم magnet link رو بزنم بهتره یا download torrent؟

AB
10-09-2010, 12:06
دوباره سلام
میخوام دانلود کنم magnet link رو بزنم بهتره یا download torrent؟

فرقی با هم ندارن.مگنت لینک آلترناتیوی برای فایل تورنت هست.فقط سرعت مگنت لینک به خاطر این که ترکری وجود نداره یه خورده پایین تره(البته تا وقتی سرعتتون کمتر از یک مگ هست تفاوتی احساس نمیکنین.) و کنترلتون روی فایل های دانلودی کمتره.

m_pixel
11-09-2010, 12:24
من به یه مشکل عجیب برخوردم!
من هرچی رو دانلود میکنم از تورنت فایلهایی هستند که قبلا دانلود کردم یا تو کامپیوتر دارم!
مثلا من میزنم یک فیلم دانلود بشه ولی سریال 24 که قبلا دانلود کردم میشه!:18:
و فایل دانلود شده فقط اسمش درسته و محتوای اون چیزایی هست که دارم!
کسی میدونه مشکل چیه؟
تا حالا به همچین چیزی برنخورده بودم!

zed2
11-09-2010, 12:59
من هرچی رو دانلود میکنم از تورنت فایلهایی هستند که قبلا دانلود کردم یا تو کامپیوتر دارم!
کسی میدونه مشکل چیه؟
حجم فایل ها یکی هست؟تو هر دو تورنت منظورم هست.
تصویر از پوشه های فایلهات می زاری؟

m_pixel
11-09-2010, 13:24
حجم فایل ها یکی هست؟تو هر دو تورنت منظورم هست.
تصویر از پوشه های فایلهات می زاری؟

آره حجم یکیه!
بفرمایین:

Penryn
11-09-2010, 20:14
کسی میدونه مشکل چیه؟
اینکارو بک ن
میری این آدرس
بعد در اونجا پوشه ای به اسم utorrent پیدا میکنی.محتویاتشو پاک میکنی
میتونی انتخاب کنی و دانلودهای جاری رو پاک نکنی تا دانلودشون ناقص نمونه.و بقیه رو پاک کنی.میتونی همه رو پاک کنی[شاید اینشکلی حل شه.شاید

m_pixel
11-09-2010, 23:11
اینکارو بک ن
میری این آدرس
بعد در اونجا پوشه ای به اسم utorrent پیدا میکنی.محتویاتشو پاک میکنی
میتونی انتخاب کنی و دانلودهای جاری رو پاک نکنی تا دانلودشون ناقص نمونه.و بقیه رو پاک کنی.میتونی همه رو پاک کنی[شاید اینشکلی حل شه.شاید

همشو پاک کردم ولی نشد!
جالبه حین دانلود تا 10 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیره و 1مگ بیشتر نزدم دانلود بشه ولی وقتی باز میکنم 20 دقیقه ی همون 24 رو برام آورد!
فکر کنم این پورت های P2P حال ندارن فایلا رو انتقال بدن همون فایلایی رو که قبلا گرفتم بهم میدن!:27:

zed2
12-09-2010, 12:44
همشو پاک کردم ولی نشد!
جالبه حین دانلود تا 10 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیره و 1مگ بیشتر نزدم دانلود بشه ولی وقتی باز میکنم 20 دقیقه ی همون 24 رو برام آورد!
فکر کنم این پورت های P2P حال ندارن فایلا رو انتقال بدن همون فایلایی رو که قبلا گرفتم بهم میدن!:27:
مگه کشک بشه که چنین کاری تورنت انجام بده:18: ....هش فایل وسیستم چک کردن داره تورنت که باسه فرستادن فایل رو چک می کنه....یک تورنت دیگر مثلا یک نسخه لینوکس رو بگیر وببین باسه ان هم این شکلی میشه یا نه؟
تو بخش ریپورت های ان تورنت هم ببین گذارشی هست یا نه مثلا ارور هش یا بلوک شدن یا ............

پ ن:
انوقت فایل اصلی که این داره کپی می کنه کجاست؟؟؟؟؟

m_pixel
12-09-2010, 16:01
مگه کشک بشه که چنین کاری تورنت انجام بده:18: ....هش فایل وسیستم چک کردن داره تورنت که باسه فرستادن فایل رو چک می کنه....یک تورنت دیگر مثلا یک نسخه لینوکس رو بگیر وببین باسه ان هم این شکلی میشه یا نه؟
تو بخش ریپورت های ان تورنت هم ببین گذارشی هست یا نه مثلا ارور هش یا بلوک شدن یا ............

پ ن:
انوقت فایل اصلی که این داره کپی می کنه کجاست؟؟؟؟؟

لینوکس و.. که فایل تصویری نیستند
با فایل صوتی هم تست کردم مشکلی نداشت!
گذارشی هم نیست!
توی همون درایو.

jomong666
12-09-2010, 20:59
با سرعت چند ازش فیلم دانلود می کنین .

jomong666
12-09-2010, 21:26
با سرعت 128 مخابرات میشه فیلم دانلود کرد .
یا باید سرعت بالاتر از این حرفا باشه

zed2
12-09-2010, 21:52
لینوکس و.. که فایل تصویری نیستند
با فایل صوتی هم تست کردم مشکلی نداشت!
گذارشی هم نیست!
توی همون درایو.

می خواستم یکمش رو دانلود و بعد با زور مجبور کنی با پلیر اجرا شه ببینم ارور چی می ده:31:

حالا دوست نداری اینو بگیر و فایل sample رو فقط دانلود و اجرا کن ببین باز چی پخش می کنه

با سرعت چند ازش فیلم دانلود می کنین .

با سرعت 128 مخابرات میشه فیلم دانلود کرد .
یا باید سرعت بالاتر از این حرفا باشه

بستگی داره به تورنتی که می گیری .....در بهترین حالت با 128 فکر کنم max 1 گیگ بشه گرفت که البته باز بستگی داره وضعیت تورنت چطوری باشه......

fshnet
13-09-2010, 07:48
سلام
من یه لینک تورنت دارم 4 گیگ
ولی از شانس ما این اینترنتی که که دارم استفاده میکنم روش تورنت رو بستن (چون اینترنت خونه نیست و مجانی :31:)
حالا از چه راهی میشه این تورنت رو دانلود کنم؟

jomong666
13-09-2010, 13:59
من که فعلن 128 مخابرات هم ندارم.
جی پی آر اس ایرانسل دارم .
مال این حرفا نیست .
ولی خیلی جالبه ....تورنت همه جور فیلم و آهنگی تو اینترنت هست .:27:
جون میده برای دانلود :27:

---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

راستی بهترین نرم افزار کدومه :5:

bittorrent ........utorrent........یا نرم افزار های دیگه .

بهترین نرم افزار رو با تنظیماتش برای دانلود می ذارین :11:

Milad4171
13-09-2010, 14:29
سلام. نمیدونم این سوال رو کرده بودم( نکرده بودم)
مدتی هست که توی ووزه که میخوام سرچ کنم تمام سرورها رو سرچ میکنه ولی فقط از توی خود ووزه فایلهایی رو پیدا میکنه. یعنی توی تورنت و یوتوب و بقیه رو اصلا سرچ نمیکنه!!!
مشکل کجاست؟
کسی به این مشکل برخورده؟ راه حلش چیه!؟

outpost
13-09-2010, 15:18
امروز با نرم افزار Free Download Manager از تورنت دانلود كردم.

سرعت اين نرم افزار بسيار خوب بود . تنظيمات پيچيده نداره. CPU و Ram بسيار كمي رو اشغال ميكنه.

واقعا عالي بود. به اضافه اينكه اين نرم افزار علاوه بر پشتيباني از تورنت ، امكانات خيلي بيشتري هم داره .

يه تست بزنيد. ضرر نميكنيد.

كاملا رايگان هستش.

zed2
13-09-2010, 22:39
سلام
من یه لینک تورنت دارم 4 گیگ
ولی از شانس ما این اینترنتی که که دارم استفاده میکنم روش تورنت رو بستن (چون اینترنت خونه نیست و مجانی :31:)
حالا از چه راهی میشه این تورنت رو دانلود کنم؟

صفحات قدیم رو بخون ...چند تا راه حل قبلا بچه ها دادن ببین کدومش باست کار می کنه....

پ ن:
اکثر شکست خوردن

من که فعلن 128 مخابرات هم ندارم.
جی پی آر اس ایرانسل دارم .
مال این حرفا نیست .
ولی خیلی جالبه ....تورنت همه جور فیلم و آهنگی تو اینترنت هست .:27:
جون میده برای دانلود :27:

---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

راستی بهترین نرم افزار کدومه :5:

bittorrent ........utorrent........یا نرم افزار های دیگه .

بهترین نرم افزار رو با تنظیماتش برای دانلود می ذارین :11:

هواست باشه بعضی از بچه ها مشکل زیاده روی در ترافیک و عوض شدن سرویسشون رو وسط کار داشتن......

از دید من زیاد فرق نمی کنه ....با هر کدوم راحت تری.:46:

سلام. نمیدونم این سوال رو کرده بودم( نکرده بودم)
مدتی هست که توی ووزه که میخوام سرچ کنم تمام سرورها رو سرچ میکنه ولی فقط از توی خود ووزه فایلهایی رو پیدا میکنه. یعنی توی تورنت و یوتوب و بقیه رو اصلا سرچ نمیکنه!!!
مشکل کجاست؟
کسی به این مشکل برخورده؟ راه حلش چیه!؟

چرا پرسیدی ولی ظاهرا کسی جوابی پیدا نکرده:41:
منم vuze استفاده نمی کنم و بخاطر همین سکوت کردم....
ولی رفتم امکاناتش رو خوندم ....چیزی در مورد سایت های دیگر نگفته و نوشته فقط سایت های معروف تورنت.....شاید قابلیتش رو حذف کرده.....نمی دونم.

jomong666
14-09-2010, 00:09
امروز با نرم افزار Free Download Manager از تورنت دانلود كردم.

سرعت اين نرم افزار بسيار خوب بود . تنظيمات پيچيده نداره. CPU و Ram بسيار كمي رو اشغال ميكنه.

واقعا عالي بود. به اضافه اينكه اين نرم افزار علاوه بر پشتيباني از تورنت ، امكانات خيلي بيشتري هم داره .

يه تست بزنيد. ضرر نميكنيد.

كاملا رايگان هستش.

عالیه .....به دوستان تورنت باز پیشنهاد میشه

کار باهاش هم ساده است .

jomong666
14-09-2010, 00:21
نرم افزار فوق سرعت بالاتری داره .

من با جی پی آر اس تا الان 5 مگ دان کردم باهاش .

خیلی از بیت تورنت بهتره ..

---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------

دوستان یک سئوال تورنت قابلیت رزیوم داره یا نه .

---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------

Milad4171
14-09-2010, 01:46
آقا من امروز با بدبختی بعد از کلی کم و زیاد شدنسرعت که واقعا واسم عجیب بود ؛ یه فیلم رو توی تورنت دانلود کردم.
حالا مشکل من یه چیز عجیبه.
فایل من کامل دانلود شده یعنی 100%
و به حجم مورد نظر هم رسیده.
و به همین دلیل دیگه رسیو نمیکنه. چون چیزی نیست!!
ولی همچنان برنامه دنبال ادامه ی فایلم هست وفایل مورد نظر هم اجرا نمیشه!!!
مشکل کجاست!!!؟

نمیدونم چرا انقدر این بار تورنت سرعتش پایین بود. من با ووزه مشکل داشتم فایلم رو با تورنت گرفتم ولی با اینکه 30 رسیو دارم با این به زور به 17 میرسید. همش بالا پایین میرفت.

outpost
14-09-2010, 07:39

بله. واقعا نرم افزار خوبيه. اين نرم افزار علاوه بر پشتيباني از تورنت امكانات زير رو هم داره :

1- دانلود منيجر استاندارد

2-قابليت آپلود

3- پيدا كردن Mirror ها براي دانلود

4- پيش نمايش فايلهاي رسانه اي قبل از دانلود

5- دانلود از Youtube

6- كاوشگر سايت ، براي دانلود و جستجو در سايتهاي FTP

7- كاملا رايگان و Open Source

8- قابليت پييش نمايش فايلهاي Zip قبل از دانلود

9- پشتيباني بسيار عالي از تورنت - سرعت بسيار خوب در تورنت -سبك و كم حجم

بچه ها ، حتما اين نرم افزار رو امتحان كنن . واقعا عاليه .

saze
14-09-2010, 08:47
سلام
از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یه فایل رو سرچ زدم چه جوری دانلود کنم؟

zed2
14-09-2010, 10:15

---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------

---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------

اگر نداشت که این همه معروف نمی شد:46:

آقا من امروز با بدبختی بعد از کلی کم و زیاد شدنسرعت که واقعا واسم عجیب بود ؛ یه فیلم رو توی تورنت دانلود کردم.
حالا مشکل من یه چیز عجیبه.
فایل من کامل دانلود شده یعنی 100%
و به حجم مورد نظر هم رسیده.
و به همین دلیل دیگه رسیو نمیکنه. چون چیزی نیست!!
ولی همچنان برنامه دنبال ادامه ی فایلم هست وفایل مورد نظر هم اجرا نمیشه!!!
مشکل کجاست!!!؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمیدونم چرا انقدر این بار تورنت سرعتش پایین بود. من با ووزه مشکل داشتم فایلم رو با تورنت گرفتم ولی با اینکه 30 رسیو دارم با این به زور به 17 میرسید. همش بالا پایین میرفت.
من الان اطلاعات رو دیدم اول اسم فایل چرا تو بخش بالاش نیست؟
بعد الان بر اساس اطلاعات پایین دارم می بینم رفته رو حالت سید و داره باسه دیگران ارسال می کنه و فکر کنم دونبال یوزر های دیگر است که به انها بفرسته.

در مورد مشکل اجرا:
احتمال داره فیک باشه....

بله. واقعا نرم افزار خوبيه. اين نرم افزار علاوه بر پشتيباني از تورنت امكانات زير رو هم داره :

1- دانلود منيجر استاندارد

2-قابليت آپلود

3- پيدا كردن Mirror ها براي دانلود

4- پيش نمايش فايلهاي رسانه اي قبل از دانلود

5- دانلود از Youtube

6- كاوشگر سايت ، براي دانلود و جستجو در سايتهاي FTP

7- كاملا رايگان و Open Source

8- قابليت پييش نمايش فايلهاي Zip قبل از دانلود

9- پشتيباني بسيار عالي از تورنت - سرعت بسيار خوب در تورنت -سبك و كم حجم

بچه ها ، حتما اين نرم افزار رو امتحان كنن . واقعا عاليه .

بچه ها فکر کنم دیگر دارین زیاده روی می کنین:31:

ولی باید یک برنامه بزاریم که پست اول تاپیک رو با اطلاعت جدید و بهتر ویرایش کنیم و همچنین نرم افزار های مرتبط با ان را هم در لیست اضافه کنیم.

سلام
از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یه فایل رو سرچ زدم چه جوری دانلود کنم؟
تو صفحه سرچ یکی از گزینه ها رو انتخاب کن بعد که صفحه لود شد جاهایی که فایل تورنت ذخیره شده رو ان بالا گذاشته یکیش رو برو تو تا داخل ان سایت ها شی و بعد از بخش دانلود فایل تورنت ان سایت تورنت رو دانلود کن

saze
14-09-2010, 13:02
سلام
بیشتر توضیح بدید.

s_paliz
14-09-2010, 13:44
سلام
بیشتر توضیح بدید.
تورنت مورد نظر رو سرچ میکنید.. بعد چند تا گزینه میاره..
مثلا در سرچ عبارت «prince of persia the sands time 2010»

اینا اومد:

Prince of Persia: The Sands of Time 2010 DVDRip MAX
Prince Of Persia The Sands Of Time 2010 BRRip 720p H264 3Li
Prince of Persia The Sands of Time 2010 DVDRip H264 CRYS
Prince of Persia The Sands of Time 2010 BluRay 1080p DTS x264 CHD
و ....
که هرکدوم حجم و کیفیت متفاوتی دارند. و در قسمت راست Seed و Peer هرکدوم رو نوشته.

روی گزینه مورد نظر کلیک کنید و در صفحه جدید سایتهایی که این تورنت در اونها وجود داره لیست میشن. که اکثرا بسته هستن و باید یه جوری وارد یکی از این سایتها بشید.

پس از اینکه رفتید داخل سایت دنبال گزینه Download torrent بگردید و کلیک کنید. فایل تورنت دانلود میشه و شما میتونید اون رو در کلاینت تورنت (µTorrent و Bittorrent) اجرا کنید.

پ.ن:
۱- برای اینکه سرعت دانلود به حد مطلوب برسه شما میتونید چند تا تورنت از این سایتها انتخاب کنید. یعنی سایتهایی که میاره چندتاش رو باز کنید و تورنت اونها رو دانلود کنید و به کلاینت وارد کنید.

۲- در صفحه لیست سایتها تقریبا پایین های صفحه µTorrent compatible list here رو بزنید. این گزینه لیست ترکرها رو براتون میاره و شما میتونید در برنامه Utorrent روی تورنت کلیک راست کنید و Properties رو انتخاب کنید. و این لیست رو به پایین ترکر های موجود کپی کنید.

saze
14-09-2010, 16:46
سلام
کلاینت کوم قسمت هست؟

s_paliz
14-09-2010, 18:35
سلام
کلاینت کوم قسمت هست؟
منظورم از کلاینت برنامه utorrent یا bittorrent هست. که شما باید فایل تورنتی که میگیرید وارد این برنامه کنید.

شما تا حالا تورنت دانلود کردید؟

Steps-Rap
14-09-2010, 20:43
بخشید.من فقط یه سوال در مورد این تورنت بپرسم.
پس فقط کافیه فیلمی که میخوایمو و اونجا سرچ کنیم بد یکیدوم از چیزایی که میاد رو انتخاب کنیم.بدش دانلود تورنت رو میزنم و اون فایل کم حجم دانلود میه و بعدش اونو با برنانه یو تورنت باز میکنیم و دانلود میکنیم؟؟
همین ؟؟؟ کار دیگه ای نیست؟؟

Penryn
14-09-2010, 21:23
پس فقط کافیه فیلمی که میخوایمو و اونجا سرچ کنیم بد یکیدوم از چیزایی که میاد رو انتخاب کنیم.بدش دانلود تورنت رو میزنم و اون فایل کم حجم دانلود میه و بعدش اونو با برنانه یو تورنت باز میکنیم و دانلود میکنیم؟؟
آموزش کامل کار با تورنت

Steps-Rap
14-09-2010, 21:54
دمت گرم:46:

s_paliz
14-09-2010, 21:54
توی پست بالا توضیح دادم اگر سوالی دارید بپرسید

babak2002
15-09-2010, 00:17
با سلام
کسی از دوستان سایت تورنتی رو می شناسه که فیلم های mkv با حجم 300 تا 800 مگ بذاره ؟ یه چیزی تو مایه های 300MB UNiTED

s_paliz
15-09-2010, 00:36
با سلام
کسی از دوستان سایت تورنتی رو می شناسه که فیلم های mkv با حجم 300 تا 800 مگ بذاره ؟ یه چیزی تو مایه های 300MB UNiTED
من نشده تا الان فیلم با فرمت MKV در تورنت پیدا کنم. شما میتونی در سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دنبال حجم مورد نظرت ازفیلم بگردی. مثلا فیلم رو سرچ کنی و روی size کلیک کنی تا براساس سایز فیلم برات لیست کنه و حجم مورد نظرت رو پیدا کنی.

saze
15-09-2010, 09:04
منظورم از کلاینت برنامه utorrent یا bittorrent هست. که شما باید فایل تورنتی که میگیرید وارد این برنامه کنید.

شما تا حالا تورنت دانلود کردید؟
سلام
فایل تورنت رو از کدوم قسمت بگیرم،خیر

s_paliz
15-09-2010, 11:53
سلام
فایل تورنت رو از کدوم قسمت بگیرم،خیر
باید بگردی دنبالش :دی

مثلا زده: Download torrent

یا یه آیکون هست که روش زده download torrent

توی همون صفحه هست بگرد.

Milad4171
15-09-2010, 12:48
Sheeeeeeeeeeeeet
:18:

( قابل توجه جناب Zed2 . من با ووزه فیکس 25 دانلود داشتم. و واقعا خیلی سرعتش فرق داره. Seed هاش هم بیشتره از تورنت حدودا برای الان 39 بود. ولی با تورنت 12 بود فکرکنم!!!):5:

حالا مشکل من یه چیز عجیب بود. دیشب 1 میلون یوزر در ووزه آنلاین بودن. ولی الان!!!؟!!!:

AB
15-09-2010, 13:22
Sheeeeeeeeeeeeet

( قابل توجه جناب Zed2 . من با ووزه فیکس 25 دانلود داشتم. و واقعا خیلی سرعتش فرق داره. Seed هاش هم بیشتره از تورنت حدودا برای الان 39 بود. ولی با تورنت 12 بود فکرکنم!!!):5:

حالا مشکل من یه چیز عجیب بود. دیشب 1 میلون یوزر در ووزه آنلاین بودن. ولی الان!!!؟!!!:

یه بار ببندین و بعد از این که پروسس از تسک منیجر خارج شد دوباره بازش کنین.

پلاگین های زیر رو هم حتما دانلود کنین.خیلی کمک میکنه.(مخصوصا Mainline DHT)

s_paliz
15-09-2010, 13:34
یه بار ببندین و بعد از این که پروسس از تسک منیجر خارج شد دوباره بازش کنین.

پلاگین های زیر رو هم حتما دانلود کنین.خیلی کمک میکنه.(مخصوصا Mainline DHT)

utorrent از این پلاگین ها داره؟
اصلا پلاگینی داره که کارایی رو بالا ببره؟