مشاهده نسخه کامل
: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
ببخشيد يه سوال ديگه.
شما فايلي رو كه دانلود ميكنيد از نرم افزارتون پاك ميكنيد يا ميزاريد seed بده.
اگه هنگام دانلود يه فايل همزمان سيدر باشيم از سرعت دانلود كم ميشه؟
بازم ممنون
arash66_2m
24-11-2010, 16:47
ببخشيد يه سوال ديگه.
بازم ممنون
فایل رو باید بزارین سید کنه /.
این زمانی که از سایت خصوصی برای دانلود استفاده میکنید اهمیتش بیشتره !
وای عمومی هم باید بزارین تا فایل رو بتونه با حداکثر سرعت دانلود کنه /.
ميشه براي سرعت 128 هم تنظيماتش رو بگيد
در ضمن براي نرم افزار VUZU اگه ميشه اين تنظيمات رو براي بهينه كردن دانلود بگيد لطفا.
ممنون
همین تنظیماتی رو که برای دوستمون گفتم انجام بدین با این تفاوت که لیمیت آپلود رو بزارین روی 12.
ببخشيد يه سوال ديگه.
بازم ممنون
برای بیشتر ترکرها وقتی Ratio(نسبت مقدار آپلود بر دانلود) کمتر از 1 باشه و شما تورنت رو قطع کنین احتمال داره که ترکر شما رو بن کنه و نتونین دیگه دانلود کنین.حداقل تا وقتی که Ratio به 1 برسه بزارین سید کنه.از اینجا هم میتونین تنظیم کنین که وقتی ریشیو به 1 یا همون 100% رسید متوقف بشه.البته با این تفاوت که عدد اولی رو به جای 1 حداقل باید روی 2 بزارین.چون اگه 1 باشه پس از اتمام دانلود متوقف میشه و دانلود بعدی رو شروع میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین تنظیماتی رو که برای دوستمون گفتم انجام بدین با این تفاوت که لیمیت آپلود رو بزارین روی 12.
برای بیشتر ترکرها وقتی Ratio(نسبت مقدار آپلود بر دانلود) کمتر از 1 باشه و شما تورنت رو قطع کنین احتمال داره که ترکر شما رو بن کنه و نتونین دیگه دانلود کنین.حداقل تا وقتی که Ratio به 1 برسه بزارین سید کنه.از اینجا هم میتونین تنظیم کنین که وقتی ریشیو به 1 یا همون 100% رسید متوقف بشه.البته با این تفاوت که عدد اولی رو به جای 1 حداقل باید روی 2 بزارین.چون اگه 1 باشه پس از اتمام دانلود متوقف میشه و دانلود بعدی رو شروع میکنه.
[I[/QUOTE
اين ratio براي يك فايله يا براي ip هست.يعني اينكه ريت يك فايل بايد برسه به يك .هر وقت هر فايلي رو ميزارم برا دانلود حتما بايد ريتش به يك برسه؟
ممنون
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
[QUOTE=AB;5640882]همین تنظیماتی رو که برای دوستمون گفتم انجام بدین با این تفاوت که لیمیت آپلود رو بزارین روی 12.
اين ratio براي يك فايل بايد برسه به به 1 .؟يعني اينكه وقتي فايل دانلودش تموم بشه بزارم سيد كنه ريتش برسه به يك.
در ضمن جواب اون سوالم رو هم نداديد.وقتي فايلي رو ميزاريم سيد ميكنه از سرعت دانلود فايل بعدي كم ميشه؟
ممنون
واقعا شرمنده شمام.:31:دوباره سوال دارم
وقتي داره سيد ميكنه از حجم ترافيك ماهيانه كم ميشه؟
arash66_2m
24-11-2010, 19:39
واقعا شرمنده شمام.:31:دوباره سوال دارم
وقتي داره سيد ميكنه از حجم ترافيك ماهيانه كم ميشه؟
بله کم میشه /
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
دوستان خود من یه سوال داشتم
من چند تا فیلم از سایت های دیگه دانلود کردم می خوام تو یه سایت دیگه اینا رو آپلود کنم چطوری میشه اینکار رو انجام داد ؟
مثلا فرض کنید من inception رو دقیقا با همون گروه و مدلی که هستش و با همون حجم و ... از یه سایت دانلود کردم می خوام حالا اینو واسه یه سایت دیگه tracker کنم که واسه اون یکی سایت آپلود کنه چطوری میشه اینکار رو انجام داد ؟
:11:
Shayan Arya
24-11-2010, 20:23
لیمیت دانلود رو صفرش کنین.لیمیت آپلود رو (اگه سرویستون 256 هست) بیشتر از 25 نزارین.
همین جا در قسمت Bittorrent گزینه مربوط به Prorocol Encryption رو Enabled کنین.مطمئن باشین که Allow incoming legacy connections هم تیک خورده باشه.
در ضمن شما وقتی داری دانلود میکنی باید تقریبا همون مقدار هم آپلود کنی.دانلودتون 1.7 گیگ و آپلودتون 1.1 گیگ هست.ممکنه مثلا یه ساعت با 30 دانلود کرده باشه و با 10 آپلود.وقتی هم که شما عکس گرفتین برعکس شده و با 30 آپلود میکنه و با 10 دانلود که کمبود آپلود جبران بشه.
تغییرات رو انجام دادم ، هر وقت دانلود جدید داشتم نتیجه رو اعلام میکنم.
بعد در این منو فایل بعضی وقت ها فایلی رو قرمز کامل یا خط خطی نشون میده دلیلش چیه؟
من چند تا فیلم از سایت های دیگه دانلود کردم می خوام تو یه سایت دیگه اینا رو آپلود کنم چطوری میشه اینکار رو انجام داد ؟
مثلا فرض کنید من inception رو دقیقا با همون گروه و مدلی که هستش و با همون حجم و ... از یه سایت دانلود کردم می خوام حالا اینو واسه یه سایت دیگه tracker کنم که واسه اون یکی سایت آپلود کنه چطوری میشه اینکار رو انجام داد ؟
فکر کنم گزینه Create Bew Torrent برای همین کار باشه
تغییرات رو انجام دادم ، هر وقت دانلود جدید داشتم نتیجه رو اعلام میکنم.
راستی Prorocol Encryption رو از روی DHT متوجه شدید فعال نیست؟
کار DHT و nodes چیه دقیقا؟
بعد در این منو فایل بعضی وقت ها فایلی رو قرمز کامل یا خط خطی نشون میده دلیلش چیه؟
فکر کنم گزینه Create Bew Torrent برای همین کار باشه
اوني كه جلوش نوشته نرمال رو شما انتخاب كردي كه دانلود بشه.
اونايي كه قرمزن رو شما نميخواي يا انتخابشون نكردي دانلود شن
هي گفتم انتخاب ياد سريال( خدا بيامرز )lost افتادم
راستي Prorocol Encryption كدوم قسمت از منو هست.من ندارمش.utorrent 2.2
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
find it.......:31::46:
بله کم میشه /
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
از منوي فايل گزينه creat new torrent رو انتخاب كن.تو قسمت select source فايلي رو كه ميخواي add .توي تركر ليست ,ادرس تراكر رو بنويس و پايينش هم انتخاب كن فايلت ميخواي به چند تكه تقسيم بشه.
تيك start seed رو بزن روي creat & save كليك كن.
البته خودم تا حالا امتحان نكردم.
اقا توي سايت thepiratebay كنار بعضي از بازيها يه اسكلت سبز هست كه با موس ميري روش نوشته vip.يعني اگه وي اي پي نباشي نميشه از اون فايل استفاده كرد؟اين فايلها همون فايلهاي licence معروف هستن؟
جريان اسكلت صورتيه رو هم توضيح بديد.
ممنون
Shayan Arya
25-11-2010, 01:05
اوني كه جلوش نوشته نرمال رو شما انتخاب كردي كه دانلود بشه.
اونايي كه قرمزن رو شما نميخواي يا انتخابشون نكردي دانلود شن
هي گفتم انتخاب ياد سريال( خدا بيامرز )lost افتادم
راستي Prorocol Encryption كدوم قسمت از منو هست.من ندارمش.utorrent 2.2
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
find it.......:31::46:
نه اینطور نیست...
بدون اینکه دست بزنم رنگش تغییر میکنه و یکبار قرمز میشه بعد کم کم بی رنگ میشه
فکر کنم به Availability یا سالم بودن فایل مربوط میشه ولی مطمئن نیستم
منظورم رنگ ستون pieces هست
سلام به همگي.صبح بخير.چه روز قشنگيه.اميدوارم امروز دانلودهاتون فزون,سرعتتون چند برابر و سيد هاتون مستدام باشه.
ميشه در مورد نرم افزار bt guard توضيح بديد.كارش چيه و به چه درد ميخوره؟
ممنون
ميشه در مورد نرم افزار bt guard توضيح بديد.كارش چيه و به چه درد ميخوره؟
ممنون
واسه کشورایی که توشون تورنت به خاطر مسایل کپی رایت تحت نظره به خصوص غرب اروپا و کمی تا قسمتی اخیراً آمریکا، میتونن ملت با خرید چنین سرویسایی ارتباطشون رو مخفی کنن و یه چیزی تو همون مایه های چیز پی ان خودمونه...
اسمشم روشه دیگه: Anonymous BitTorrent
فعلاً که همچین چیزی به درد ما ایرانیا نمیخوره......
چه خوب.خوش بحال ما ايرانيا.
اقا من هرچي دانلود ميكنم از تورنت share ratio از 0.18 بالاتر نميره.هر چي هم ميزارم سيد كنه بازم فرقي نميكنه.
تنظيمات رو طبق راهنمايي هاي دوستان انجام دادم.(صفحه 350)
Shayan Arya
26-11-2010, 13:28
چه خوب.خوش بحال ما ايرانيا.
اقا من هرچي دانلود ميكنم از تورنت share ratio از 0.18 بالاتر نميره.هر چي هم ميزارم سيد كنه بازم فرقي نميكنه.
تنظيمات رو طبق راهنمايي هاي دوستان انجام دادم.(صفحه 350)
بعد که دانلود تموم شد سید بده
دوباره سلام.وقتي utorrent رو كه تنظيماتش رو انجام دادم .وقتي ميزارمش روي scheduler كه اتوماتيك توي زمان مشخص دانلود كنه دوباره بايد اپلود ريت و دانلود ريت رو اونجا وارد كنم.؟
گزينه disable dht when turning off تيكش رو بردارم يا بمونه؟
ممنون.:40:
من میخوام ویندوز بزنم چطوری میتونم دانلودامو نگه دارم؟:20:
من میخوام ویندوز بزنم چطوری میتونم دانلودامو نگه دارم؟:20:
این مورد رو قبلا در جمع اوری مطالب کاربردی گذاشتم.( اخراش هست):46:
اقا سلام.جواب سوال بالاي ما رو نداديد.اشكال نداره عصباني نيستم.:21:
من همين الان از سايت coda.fm دانلود كردم سرعت دانلود روي 110 k/b بود ولي دانلود كه تموم شد نزاشتم سيد كنه.گذاشتم رو تايمر كه شب تو رايگان سيد كنه.ضمنا من قوانين اين سايت رو خوندم چيز خاصي از بن شدن ننوشته بود.اما چون زبان انگليسي من خوب نيست ميشه يكي از اين سايت اطلاعاتي در اختيار بزاره.
ممنون.
جواب سوال بالا رو نداديد ناراحت نشدماااااااا:19:
lebesgue
29-11-2010, 13:04
با سلام خدمت دوستان
من به اینترنتی دسترسی دارم که فقط این رو در موردش می دونم:
برای اینکه بتونم با IE کار کنم، لازمه که این کار رو انجام بدم:
برم به Internet Options، تب Connections و بعد LAN Settings ، در قسمت Proxy Server تیک مربوطه (Use a proxy...) رو بزنم و آدرس رو به صورت XX.XX.ir و پورت رو هم وارد کنم.
در اینصورت اگر سایتی رو بخوام باز کنم، یک پنجره میاد که یوزر و پسوردی که دارم رو بهش میدم و تمام.
uTorrent با تنظیمات پیشفرضش کار نمی کنه.
چه تنظیماتی باید انجام بشه تا کار کنه؟
متشکرم
تنظیمات ------ سرور باید در قسمت زیر انجام بشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تقریبا تمام حالات ممکن رو برای این تنظیمات آزمایش کردم، جواب نداد.
آیا اصلا استفاده از uTorrent با این اینترنت، امکان پذیره؟
متشکرم
تقریبا تمام حالات ممکن رو برای این تنظیمات آزمایش کردم، جواب نداد.
آیا اصلا استفاده از uTorrent با این اینترنت، امکان پذیره؟
متشکرم
باید از برنامه ای مثل Proxifier استفاده کنید تا تمام ترافیک اینترنت و برنامه ها رو به داخل سرور پراکسی مربوطه تونل کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرنامه آسونیه... راهنماییشم کمی تا قسمتی اینجا هست (فقط یکم چپ و راست شده!) :
landscape
30-11-2010, 19:02
دوستان من با تورنت سرعت داونلودم بين 28 تا 30 هست، در صورتيكه وقتي با لينك مستقيم داون ميكنم تا 60 و 70 هم ميره، (اينترنتم 256 هست)، حالا ميگم اين تورنت كه سرعتش كند تره، حُسنش فقط توي پيدا كردن لينك مورد نظره؟ چون به هر حال داونلودش كه كنده...
يه سئوال ديگه هم كه لطف ميكنيد يكي دوتا سايت خوب براي پيدا كردن لينك تورنت بديد؟
ممنون
دوستان من با تورنت سرعت داونلودم بين 28 تا 30 هست، در صورتيكه وقتي با لينك مستقيم داون ميكنم تا 60 و 70 هم ميره، (اينترنتم 256 هست)، حالا ميگم اين تورنت كه سرعتش كند تره، حُسنش فقط توي پيدا كردن لينك مورد نظره؟ چون به هر حال داونلودش كه كنده...
يه سئوال ديگه هم كه لطف ميكنيد يكي دوتا سايت خوب براي پيدا كردن لينك تورنت بديد؟
ممنون
اینکه سرعت تورنت شما پائینه ،ریشه در عوامل شبکه ای تون داره.وگر نه اینقدر ها هم نباید پائین باشه.معمولاً به یک اندازه باید باشه.
ممنون
اين سايت فايل تورنت شما رو تو سايتهاي مختلف جستجو ميكنه.خيلي جالبه.در ضمن به اون سايتهايي كه اون پايين هستن ميتونيد سايتهاي ديگه اي رو هم كه تو تنظيماتش هست اضافه كنيد:
torrentscan.com
اگه دنبال البوم هاي mp3 خارجي هستي اين سايت هم از لحاظ تعداد سيدر هاش (كه روي سرعت دانلود تاثير زيادي داره)هم از نظر اپديت بودن و هم از نظر امنيت به نظر من بيسته:
coda.fm
اينم دو تا از سايتهاي عمومي معروف:
isohunt.com
thepiratebay.org
اميدوارم بدردتون خورده باشه.
در ضمن اگه شما هم به سايت خاصي بر خورديد كه براتون جالب بوده به بنده معرفي كنيد خوشحال ميشم.
براي كمتر شلوغ شدن صفحات لطفا پيام خصوصي بدين بهتره.:11:
ضمنا اگه از utorrent استفاده ميكني به صفحه 350 همين بخش يه نگاه بنداز اونجا دوستان در مورد تنظيمات تورنت و افزايش سرعت دانلود توضيخات كافي دادن.من كه نتيجه گرفتم.
Shayan Arya
02-12-2010, 16:11
ممنون
demonoid.me داره ثبت نام میکنه :46:
demonoid.me داره ثبت نام میکنه :46:
مرسي .واقعا ممنون.احتمالا بخاطر نزديك شدن به سال نو اينكارو كردن.
اگه بازم بود اطلاع بده.منم امشب ميرم تو اين سايتهاي دعوتي ميگردم ببينم كدومشون باز شده.
Milad4171
02-12-2010, 17:36
چجوری میشه که بعضی شرکت های وایرلس یا ADSL تورنت رو می بندن؟ مگه میشه بست؟
چطور میشه ازش رد شد. من فقط با وی پی ان این کارو میتونم بکنمو . راه دیگه ای داره؟
تو لپ تاپم یه چیزی دارم تو خونه دانلود میکنه مشکلی نیست . ولی میبرم شرکت اصلا انگار نه انگار. با اینکه رسیو اونجا در حالت عادی 130 کیلو هست!!!
چجوری میشه که بعضی شرکت های وایرلس یا ADSL تورنت رو می بندن؟ مگه میشه بست؟
چطور میشه ازش رد شد. من فقط با وی پی ان این کارو میتونم بکنمو . راه دیگه ای داره؟
تو لپ تاپم یه چیزی دارم تو خونه دانلود میکنه مشکلی نیست . ولی میبرم شرکت اصلا انگار نه انگار. با اینکه رسیو اونجا در حالت عادی 130 کیلو هست!!!
من زياد تو اين زمينه سر رشته ندارم ولي ميدونم كه تو شركتها يا دانشگاه ها پورتها رو ميبندن و شما بايد از روش پورت فوروارد استفاده كني به اين صفحه يه سر بزن ببين مشكلت حل ميشه يا نه؟
اقا همين الان تو سايت demonoid تو صفحه اولش اين خبر رو خوندم.
نوشته: يه قانون جديد قراره كه تو امريكا در مورد فايلهاي رسانه اي به تصويب برسه كه به كمپانيهاي رسانه اي اجازه ميده كه سايتها رو مثل ايران و چين ف ي ل ت ر كنن.با اين تفاوت كه اون سايت كلا از اينترنت حذف ميشه .دوستاني كه اخبار كاملتري در اين باره دارن اطلاع بدن.
و يه سوال كه ايا سايتهاي تورنت طبق اين قانون در خطرن يا نه؟
Shayan Arya
02-12-2010, 22:33
اقا همين الان تو سايت demonoid تو صفحه اولش اين خبر رو خوندم.
نوشته: يه قانون جديد قراره كه تو امريكا در مورد فايلهاي رسانه اي به تصويب برسه كه به كمپانيهاي رسانه اي اجازه ميده كه سايتها رو مثل ايران و چين ف ي ل ت ر كنن.با اين تفاوت كه اون سايت كلا از اينترنت حذف ميشه .دوستاني كه اخبار كاملتري در اين باره دارن اطلاع بدن.
و يه سوال كه ايا سايتهاي تورنت طبق اين قانون در خطرن يا نه؟
قانون آمریکا برای خودش هست و اروپا هم قانون خودش رو داره - ایران و چین و هم که ...!
ولی به نظرم هیچ قانونی نمیتونه تورنت رو کلا ممنوع کنه چون همه جور استفاده ای داره - قانونی ، غیرقانونی و ...
مثل اینه که بگن چت و مسنجر باید حذف بشه چون تروریست ها ازش استفاده میکنن :13:
مرسي .واقعا ممنون.احتمالا بخاطر نزديك شدن به سال نو اينكارو كردن.
اگه بازم بود اطلاع بده.منم امشب ميرم تو اين سايتهاي دعوتي ميگردم ببينم كدومشون باز شده.
من فقط از همین demonoid استفاده میکنم و تقریبا کارم رو راه انداخته ، اگر شما از سایت های دیگه که ثبت نام میکنن خبردار شدی به من هم بگو چون زیاد وقت ندارم دنبالش برم
کلا هر کی از این ثبت نام ها خبر داره بگه :31:
EHHASSATNI
03-12-2010, 13:22
seed کردن فایل ها سرعت رو زیاد مبکنه ؟؟؟
از ترافیک هم استفاده میکنه ؟
lebesgue
03-12-2010, 16:57
باید از برنامه ای مثل Proxifier استفاده کنید تا تمام ترافیک اینترنت و برنامه ها رو به داخل سرور پراکسی مربوطه تونل کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرنامه آسونیه... راهنماییشم کمی تا قسمتی اینجا هست (فقط یکم چپ و راست شده!) :
متشکرم، تستش کردم اما جواب نداد.
seed کردن فایل ها سرعت رو زیاد مبکنه ؟؟؟
از ترافیک هم استفاده میکنه ؟
نه ولي تو بن نشدنتون تاثير داره.اگه فايلي رو كه دانلود كردين نزارين سيد كنه و ratio تون پايين باشه امكان داره تركر شما رو بن كنه.
و اما در مورد سوال دوم بله از ترافيك ماهيانه كم ميشه.اون چيزي كه من فهميدم به اين صورته كه وقتي شما داري سيد ميكني در واقع داري فايل رو براي ديگران اپلود ميكني.
خالا من يه سوال واسم پيش اومده.من تو سايت demonoid ثبت نام كردم .امروز يه فايل دانلود كردم براي اينكه نندازنم از سايت بيرون,يه فايل با حجم كم رو دانلود كردم و گزاشتم تا ratio برسه به 0.54 بعد سيد رو قطع كردم.اما تو سايت كه نگا ميكنم اثري از افزايش (ريت) نيست و كماكان 0 ميباشد.اشكال از منه يا مشكل چيز ديگست.
arash66_2m
03-12-2010, 18:57
نه ولي تو بن نشدنتون تاثير داره.اگه فايلي رو كه دانلود كردين نزارين سيد كنه و ratio تون پايين باشه امكان داره تركر شما رو بن كنه.
و اما در مورد سوال دوم بله از ترافيك ماهيانه كم ميشه.اون چيزي كه من فهميدم به اين صورته كه وقتي شما داري سيد ميكني در واقع داري فايل رو براي ديگران اپلود ميكني.
خالا من يه سوال واسم پيش اومده.من تو سايت demonoid ثبت نام كردم .امروز يه فايل دانلود كردم براي اينكه نندازنم از سايت بيرون,يه فايل با حجم كم رو دانلود كردم و گزاشتم تا ratio برسه به 0.54 بعد سيد رو قطع كردم.اما تو سايت كه نگا ميكنم اثري از افزايش (ريت) نيست و كماكان 0 ميباشد.اشكال از منه يا مشكل چيز ديگست.
تا اونجایی که من میدونم مشکل از آی پی هستش شایدام یه چیز دیگه !
برای آپدیت شدن وضعیت ratio تون باید یک روز صبر کنید.چون سریعاً همونجا واستون لحاظ نمیشه.
مورد دیگه اینکه اگه واسه یه فایل کم حجم ratio شما 0.5 باشه،دلیل نمیشه ratio کل شما بالا بره! چون اون سایت کل حجم تورنتهایی رو که تا به حال ازش دانلود کردی رو حساب میکنه،نه فقط یه فایل رو.
مثلاً اگه تا به حال کلاً 10 گیگ دانلود کردی(از تورنتهایی که ترکرشون اون سایت هستش)،باید حتماً 5 گیگ سید کنی تا ratio شما بشه 0.5
hadiasadi
03-12-2010, 20:19
دوستان من یه لیست تو برنامه یو تورنتم داشتم که چندتایی شون هم 70-80% رو دانلود کرده بودم یهو سیستم هنگ کرد مجبور شدم ریستارتش کنم ( از جلو با دگمه ریستارت ) الان که روشن شده میبینم کل لیست خالیه
چی کار باید بکنم ؟؟
Shayan Arya
04-12-2010, 00:37
برای demonoid نگران ratio نباش
در توضیحاتش نوشته که هیچ تنبیهی برای ratio پایین وجود نداره و ... پس هر چی آپ میکنی فقط برای کمک به دیگران هست
این رو گفتم اگر ADSL حجمی داری زیاد به فکر ratio نباشی و ترافیکت رو برای دانلود نگه داری
arash66_2m
04-12-2010, 11:34
دوستان من یه لیست تو برنامه یو تورنتم داشتم که چندتایی شون هم 70-80% رو دانلود کرده بودم یهو سیستم هنگ کرد مجبور شدم ریستارتش کنم ( از جلو با دگمه ریستارت ) الان که روشن شده میبینم کل لیست خالیه
چی کار باید بکنم ؟؟
هیچی !
فایل های دانلود فیلم ها تو هارد هستش شما دوباره فایل تورنت رو ادد کنید و مسیر فایل ها رو همون جایی که فیلم ها سیو شده انتخاب بکنید خودش هفتاد درصد فایل رو چک می کنه برات مشکلی نیست /.
اقايون سلام.
چطور ميشه يه دعوتنامه demonoid رو برا كسي فرستاد.؟
البته من نميخوام اينكارو بكنم .فقط محض اطلاع...
ممنون
Shayan Arya
05-12-2010, 22:42
اقايون سلام.
چطور ميشه يه دعوتنامه demonoid رو برا كسي فرستاد.؟
البته من نميخوام اينكارو بكنم .فقط محض اطلاع...
ممنون
برو به کنترل پنل و قسمت Invitations
سلام.كسي در مورد نرم افزار emule چيزي ميدونه؟
ايا براي دانلود احتياج به تنظيمات خاصي داره؟
يك كلام چيز خوبيه يا مزخرفه؟
سلام.كسي در مورد نرم افزار emule چيزي ميدونه؟
ايا براي دانلود احتياج به تنظيمات خاصي داره؟
يك كلام چيز خوبيه يا مزخرفه؟
برای پیدا کردن فایل های نادر بدک نیست ولی سرعتش نسبت به تورنت خیلی پایین تره.
بین 65 تا 80 درصد ترافیک کل اینترنت مربوط به نرم افزار های به اشتراک گذاری فایل هست.و از بین پروتوکل های به اشتراک گذاری تقریبا 75 درصدش مربوط به تورنته.
سلام.
قابل توجه تورنت باز ها demonoid دوباره باز شده هاااااااااااا:20:
راستي من وقتي با utorrent دانلود ميكنم اون تركر هايي كه مربوط به piratebay هست رو مينويسه جلوش closed by peer ؟چرا؟
شما هم همين مشكلو داريد يا فقط واسه من اينطوريه؟
من الان مجبور شدم از deluge استفاده كنم
كه توي قسمت تركر نوشته thepiratebay.org: Announce OK
مگه thepiratebay.org كاربرايي كه از utorrent استفاده ميكنن رو بلاك كرده؟
سیدای سایتای تورنت مشترکن؟
اقا من چیکار کنم؟!!!
سرعت اپلودم خیلی بالاتره از سرعت دانلودم!!!
با اینکه تعدا دسیدر ها خیلی بالاست،ولی سرعت دانلودم از 10 تا بالاتر نمیره....البته با idm همزمان دانلود دارم،ولی انتظار هم نداشتم که اینقد سرعتش پایین باشه!!!!(با توجه به سرعت اپلود!!) چجوری میتونم کاری کنم که اپلود کند تر از دانلود باشه؟!!
اصلا به نظرتون توی سایت کیک اس،با توجه به اینکه کلی فیلم دانلود کردم(حدود 20 تا) برا رتبم خوبه اگه بذارم همینجوری بمونه یا ...؟
خوب میتونی محدودیت بزاری واسه اپلود: اول رو تورنت مربوطه راست کلیک کن بعد
اگه 25KB کافی نبود بزار رو 25 بعد دوباره برو تا 10KB هم داره
brave_ie
28-12-2010, 16:07
سلام
یکی از تورنتام dht و local peer و peer exchange رو نوشته not allowed چرا؟
درباره ی مگنت میشه توضیح بدین؟
این که این دوستمون گفتن درباره ی رتبه و ... چیه؟
در ضمن برای محدودیت گذاشتن روی سرعت آپ و داون هر عدد صحیح دلخواهی رو میشه گذاشت از تو آپشن:10:
سلام
اقا تو سایت demonoid.me تا دو ساعت ÷یش که رفتم خوب بود.بعد از اون دوباره که رفتم دیدم جلوی تموم فایلهایی که نوشته external سید داره ولی جلوی فایلهایی که ترکر خود سایت هست نوشته no seed.
میخواستم ببینم فقط من همین مشکلو دارم یا بقیه هم دارن.
لطفا کمک کنید.
در ضمن برای محدودیت گذاشتن روی سرعت آپ و داون هر عدد صحیح دلخواهی رو میشه گذاشت از تو آپشن:10:
رتبه یا همون ratio از تقسیم مقدار اپلود بر دانلود بدست میاد.که هر چی بیشتر باشه بهتره .و وقتی برسه به 1 میتونی سید دادن رو متوقف کنی.
در مورد هر عددی باید بگم که نه....هر عددی رو میتونی وارد کنی اما ممکنه رو سرعت دانلودت تاثیر بد بزاره.به چند صفحه قبل یه نگاه بندازی میتونی تنظیمات درست رو پیدا کنی.
اگه سرعت خطی که داری استفاده میکنی 128 سرعت اپلود رو بزار رو 5 تا 9.
brave_ie
01-01-2011, 09:41
آدرس سایت دمونوید عوض شده و باید آدرس ترکر رو هم عوض کنی
brave_ie
03-01-2011, 10:50
این مگنت چیه؟
میشه یکی کمک کنه لطفا؟
این مگنت چیه؟
میشه یکی کمک کنه لطفا؟
اگه منظورت مگنت لینکه(همون که علامتشم یه اهن رباست) با زدنش تورنت همونجا از خود سایت اجرا میشه و به لیست دانلودات اضافه میشه
ولی فایل تورنت خودش دانلود نمیشه یه جور صرفه جویی در وقته:31:
خوب میتونی محدودیت بزاری واسه اپلود: اول رو تورنت مربوطه راست کلیک کن بعد
اگه 25KB کافی نبود بزار رو 25 بعد دوباره برو تا 10KB هم داره
سلام
یکی از تورنتام dht و local peer و peer exchange رو نوشته not allowed چرا؟
درباره ی مگنت میشه توضیح بدین؟
از ابشن روی همه ی دانلودا محدودیت میذاره ولی اینطوری واسه هر تورنت محدودیت جداگانه میتونی بزاری:8::40:
jomong666
06-01-2011, 13:07
چه سایتی برای دانلود تورنت خوبه
بیش تر فیلم و سریال دانلود میکنم
این مگنت چیه؟
نمیدونم مگنت چیه!!!
ولی سیات هایی که من ازشون دانلود میکنم،یه دگمه دارن به اسم مگنت که وقتی روش کلیک میکنی،خودکار فایل به یوتورنت اضافه میشه!!(یعنی دیگه نیازی نیست فایل تورنت رو دانلود کنی و بعد اجراش کنی!!)
به شخصه از
استفاده میکنم و کاملا راضی هستم!!
---------------------------------
دوستان،ایا میشه کاری کرد که این برنامه با ای پی خودم دانلود کنه؟!
منظورم اینه که من چیز پی ان دارم،ولی ظاهرا به سرور چیز پی ان اخطار داده شده که اقا کاربرات دارن فیلم های روی اکران رو پخش میکنن!!!
حالا اونا هم گفتن حسابتون رو باطل میکنیم!!
میگم امکانی چیزی وجود نداره که در حالی که چیز پی ان وصله،برنامه ی تورنت از ای پی خودم استفاده کنه و نه از ای پی چیز پی ان؟!!
راهی برای کنترلش هست؟
DJ POLESTAR
10-01-2011, 23:54
رفقا چرا پس سرعت دانلود از تورنت از دانلود معمولی کمه؟
و نوسان سرعتش دانلودم زیاده! (الته شاید بگید اشکال از خط ADSLایی که استفاده میکنم باشه که منم گفتم در حالت معمولی اصلا نوسان ندارم!)
رفقا چرا پس سرعت دانلود از تورنت از دانلود معمولی کمه؟
در این حالت،شما از یه سرور مثل سرور های رپید شر دانلود نمیکنید! بلکه دارید از سیستم های یه سری ادم دیگه مثل خودتون دانلود میکنید!(هر چی بیشتر دانلود کنید فایل رو،افراد دیگه از سیستم شما دانلود میکنن!!!)
بنابراین، سرعت دانلود کم و زیاد میشه چون ممکنه یه دفعه یه بابایی بیاد نیم ساعت سید کنه کل فایل رو اونم با سرعت زیاد!!!
ممکنه تو یه لحظه یه بابایی که داشته با سرعت زیاد سید میکرده،بره پی کارش! پس سرعت دانلود نوسان داره و ربطی ب خطوط دی اس ال شما نداره!!
DJ POLESTAR
11-01-2011, 00:07
در این حالت،شما از یه سرور مثل سرور های رپید شر دانلود نمیکنید! بلکه دارید از سیستم های یه سری ادم دیگه مثل خودتون دانلود میکنید!(هر چی بیشتر دانلود کنید فایل رو،افراد دیگه از سیستم شما دانلود میکنن!!!)
بنابراین، سرعت دانلود کم و زیاد میشه چون ممکنه یه دفعه یه بابایی بیاد نیم ساعت سید کنه کل فایل رو اونم با سرعت زیاد!!!
ممکنه تو یه لحظه یه بابایی که داشته با سرعت زیاد سید میکرده،بره پی کارش! پس سرعت دانلود نوسان داره و ربطی ب خطوط دی اس ال شما نداره!!
ممنون بابت راهنمایی...
اما میشه در این مورد بیشتر و واضحتر توضیح بدین:
هر چی بیشتر دانلود کنید فایل رو،افراد دیگه از سیستم شما دانلود میکنن!!!)
ممنون بابت راهنمایی...
اما میشه در این مورد بیشتر و واضحتر توضیح بدین:
تو سیستم تورنت برای این که شبکه پایدار بمونه شما مجبورین به ازای دانلود برای دیگران اطلاعاتی رو که دانلود کردین آپلود کنین.
تو سیستم تورنت برای این که شبکه پایدار بمونه شما مجبورین به ازای دانلود برای دیگران اطلاعاتی رو که دانلود کردین آپلود کنین.
تایید میشه!
++++++++++++++++++
کسی این مشکل من رو بلد نبود؟!
DJ POLESTAR
11-01-2011, 14:55
یعنی چجوری؟
خواهشا توضیح کامل و واضح بدین...
من دانلود کردم اما اگه نخوام آپلود کنم چی؟
یعنی چجوری؟
خواهشا توضیح کامل و واضح بدین...
من دانلود کردم اما اگه نخوام آپلود کنم چی؟
باید آپلود کنی.بعضی ترکرها اگه ببینن که نسبت آپلود به دانلودت(یا همون Ratio) کمه بن میکنن و دیگه قادر به دانلود نخواهی بود.
چون این شبکه سرور نداره هر کس مجبوره هر چی رو دانلود کرده آپلود کنه.
مقدار Ratio هم بستگی به ترکر داره.بعضیاشون اگر برای مدت زیادی کمتر از یک باشه بن میکنن و بعضیاشون کمتر از 0.5.
مفهوم 1 و 0.5 اینه که مثلا اگه 700 مگ دانلود کنی و 700 مگ آپلود کنی اینارو به هم تقسیم کنی میشه 1 و اگه 700 مگ دانلود کنی و 350 مگ آپلود کنی میشه 0.5.
DJ POLESTAR
11-01-2011, 17:51
باید آپلود کنی.بعضی ترکرها اگه ببینن که نسبت آپلود به دانلودت(یا همون Ratio) کمه بن میکنن و دیگه قادر به دانلود نخواهی بود.
چون این شبکه سرور نداره هر کس مجبوره هر چی رو دانلود کرده آپلود کنه.
مقدار Ratio هم بستگی به ترکر داره.بعضیاشون اگر برای مدت زیادی کمتر از یک باشه بن میکنن و بعضیاشون کمتر از 0.5.
مفهوم 1 و 0.5 اینه که مثلا اگه 700 مگ دانلود کنی و 700 مگ آپلود کنی اینارو به هم تقسیم کنی میشه 1 و اگه 700 مگ دانلود کنی و 350 مگ آپلود کنی میشه 0.5.
حالا این چیزی که آپلود باید بکنیم هرچیزی میتونه باشه؟
مثلا من یه آلبوم موسیقی دانلود کنم بجاش یه ویدیو کنسرت آپلود کنم؟
حالا این چیزی که آپلود باید بکنیم هرچیزی میتونه باشه؟
مثلا من یه آلبوم موسیقی دانلود کنم بجاش یه ویدیو کنسرت آپلود کنم؟
شما تعین نمیکنین که چی آپلود کنین.همون تورنتی رو که دانلود میکنین خودش همزمان آپلود هم میکنه.
Ratio برای هر تورنت جداگانه در نظر گرفته میشه و نمیشه مقدار آپلود یکی رو اضافه کرد رو یکی دیگه.(مثلا موسیقی دانلود کنی و به جاش کنسرت آپ کنی.)
ولی اگه بخایین یه فایلی رو به اشتراک بزارین که دیگران هم استفاده کنن باید با نرم افزار تورنتش رو درست کنین و تو یکی از سایت های تورنت عضو شده و تورنت خودتون رو آپلود کنین.
DJ POLESTAR
11-01-2011, 18:26
شما تعین نمیکنین که چی آپلود کنین.همون تورنتی رو که دانلود میکنین خودش همزمان آپلود هم میکنه.
Ratio برای هر تورنت جداگانه در نظر گرفته میشه و نمیشه مقدار آپلود یکی رو اضافه کرد رو یکی دیگه.(مثلا موسیقی دانلود کنی و به جاش کنسرت آپ کنی.)
ولی اگه بخایین یه فایلی رو به اشتراک بزارین که دیگران هم استفاده کنن باید با نرم افزار تورنتش رو درست کنین و تو یکی از سایت های تورنت عضو شده و تورنت خودتون رو آپلود کنین.
چی رو خودش تعیین میکنه!؟ یعنی هنگام دانلود ما نرم افزار تورنت به اطلاعات داخل سیستم ما دسترسی داره و هرچی بتونه میتونه ببره!!!؟ یا چی که خودش آپلود میکنه؟ چی آپلود میکنه؟ از کجا؟ از سیستم من!
چی رو خودش تعیین میکنه!؟ یعنی هنگام دانلود ما نرم افزار تورنت به اطلاعات داخل سیستم ما دسترسی داره و هرچی بتونه میتونه ببره!!!؟ یا چی که خودش آپلود میکنه؟ چی آپلود میکنه؟ از کجا؟ از سیستم من!
با دقت میخوندین میبینین که نوشتم همون تورنتی رو که دانلود میکنین آپلود میکنه.
ببین،تورنت میاد فایلی رو که دانلود میکنی به صدها قسمت ریز تقسیم میکنه و میگرده ببینه اون قسمت های کوچیک تر رو چه کسانی دارن که در حال حظار هم دارن همین فایلو دانلود میکنن... و بعد اونا رو برات دانلود میکنه!!حالا هر چی تعداد کسانی که اون قسمتی که تو داری دانلود میکنی رو دارن بیشتر باشه،سرعتش هم بالاتر میره...
حالا اگه یکی دیگه هم بیاد دانلود کنه،برنامه خودکار تو رو هم شریک میکنه باهاش و تو و بقیه ی کسانی که دارین فایل رو دانلود میکنین،اون قسمت هایی که دارین رو سیستمتون رو براش اپلود میکنین و اون میگیرتشون...
jomong666
14-01-2011, 11:57
بیش تر فیلم و سریال دانلود میکنم:8:
بیش تر فیلم و سریال دانلود میکنم:8:
torrentz.eu
isohunt.com
btmon.com
آخری معمولا تعداد بیشتری ترکر رو در اختیارتون قرار میده.
Davood_titan
14-01-2011, 12:39
دست گلتون درد نکنه
آموزشها خیلی خوب بود
Davood_titan
14-01-2011, 13:34
این فایل زبانشو کجا باید ریخت تو فایل برنامه ریختم نشد عوضش کنم
دوستان من میخوام این فیلم رو دانلود کنم
گزینه های زیادی داره
موندم کدوم رو بگیرم
یه کمکی به ما میکنید
این فایل زبانشو کجا باید ریخت تو فایل برنامه ریختم نشد عوضش کنم
دوستان من میخوام این فیلم رو دانلود کنم
گزینه های زیادی داره
موندم کدوم رو بگیرم
یه کمکی به ما میکنید
سایتی که دادی هیتلره.منظورت از زبان چیه؟
یه خورده بیشتر توضیح بده راهنمایی کنم.:10:
ساده هستش!!!
اینا همش کامنت دادن که فیک هستش!!!
اسم فیلم رو تو جایی که خودم فیلم میگیرم سرچ کردم....فقط نسخه ی کم یا پرده ایش هست...
جدیده این فیلم؟!
Davood_titan
14-01-2011, 15:14
سایتی که دادی هیتلره.منظورت از زبان چیه؟
یه خورده بیشتر توضیح بده راهنمایی کنم.:10:
همون زبان برنامه که میشه تغییر داد از خود سایت Utorrent دانلود کردم
یه سوال
از کجا بفهمیم کیفیت فیلم رو پرده ای نباشه؟
همون زبان برنامه که میشه تغییر داد از خود سایت Utorrent دانلود کردم
یه سوال
از کجا بفهمیم کیفیت فیلم رو پرده ای نباشه؟
بهتره دستی دانلود نکنین.از Help گزینه Download Translation رو بزنین خودش دانلود کنه.
اگر در اسم تورنت کلماتی مثل CAMRIP یا CAM یا SCR داشت نشانگر روی پرده ای بودن فیلمه.
متاسفانه بعضی از افراد مریض تورنت های تقلبی (Fake) میزارن که تنها راه تشخیصش امتیاز و نظرات کاربران سایته که فایلو دانلود کردن و دیدن چی هست.
imanparsa
17-01-2011, 19:38
سلام دوستان
من تازه وارد هستم از اساتید گرامی توی این زمینه راهنمایی میخوام
من میخوام یه فایل 500مگ ی رو از تورنت دانلود کنم
سیدش 70 است لیچرش 19
با برنامه ی بیت تورنت این کار ر و میکنم.
حالا مسله اینجاست که من که از شاتل سرویس میگیرم توی شب و دانلود رایگان میتونم از حداکثر سرعت دانلود کنم یا نه؟
اثلا شاتل تورنت رو بسته ؟
شایان ذکر است که من توی شب (دانلود رایگان) از سرور قدرتمند مدیافایر با 60کیلو در ثانیه دانلود میکنم.
سرویس اکو 512 دارم.
حالا با تورنت به نظرتون به این سرعت میرسم ؟
دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید
سلام دوستان
من تازه وارد هستم از اساتید گرامی توی این زمینه راهنمایی میخوام
من میخوام یه فایل 500مگ ی رو از تورنت دانلود کنم
سیدش 70 است لیچرش 19
با برنامه ی بیت تورنت این کار ر و میکنم.
حالا مسله اینجاست که من که از شاتل سرویس میگیرم توی شب و دانلود رایگان میتونم از حداکثر سرعت دانلود کنم یا نه؟
اثلا شاتل تورنت رو بسته ؟
شایان ذکر است که من توی شب (دانلود رایگان) از سرور قدرتمند مدیافایر با 60کیلو در ثانیه دانلود میکنم.
سرویس اکو 512 دارم.
حالا با تورنت به نظرتون به این سرعت میرسم ؟
دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید
سلام
بنظرم شما اکانته رپیدباز بگیر تورنتو مستقیم کن.
من خودم چون با اکانته شبانه دانلود میکنم اگه سید پایین باشه ترافیک رایگان هدر میره واسه همین با رپیدباز مستقیم میکنم اگه سید کم باشه و حداکثر سرعت رو میگیرم.دیگه مشکل ف.ی.لتر و بسته شدن پورت تورنت هم نداره.
imanparsa
18-01-2011, 11:59
سلام دوستان.
من از برنامه ی یو تورنت استفاده میکنم.
راستش توی یه قسمت این برنامه نمیدونم اون اعدادی که با فلش در تصویر پایین مشخص کردم نشان دهنده ی چی هستن.
اگر لطف کنید دقیق توضیح بدید ممنونتون میشم.
1:در تصویر زیر مقدار سید دو عدد است. یه عدد داخل پرانتز است و معمولا بزرگتر از عدد خارج پرانتز است.
حالا این عدد خارج پرانتز چیه ؟ اون داخل پرانتز چیه ؟
2:همین حالت رو برای عدد پیر (لیچ) هم توضیح بدید .
3:الان از نظر شما این تورنت وضعیتش از نظر سرعت لینک جالب است یا نه؟
4:اون فلش اخر من رو نگاه کنید.اون علامت احتیاط چیه ؟ بعضی وقتا میشه که تیک خورده.توی سرعت تاثیر داره؟
imanparsa
18-01-2011, 19:56
سلام دوستان.
من دیشب 700 مگ دانلود تورنت داشتم.
و حدود 90 مگ اپلود داشتم.
به نظر شما این مقدار مناسب است ؟ و باعث میشه از تورنت نندازنم بیرون ؟
یه سوال دیگه هم که داشتم.
اون عدد نیم و 1 رو که میگن باید به اونجا برسه تا نندازنت بیرون - هر کاری کردم پیدا نکردم.
این عدد کجا نوشته میشه ؟
من از یو تورنت استفاده میکنم.
لطفا مسیر این برنامه رو بگید
ممنون
سلام دوستان.
اون عدد نیم و 1 رو که میگن باید به اونجا برسه تا نندازنت بیرون - هر کاری کردم پیدا نکردم.
این عدد کجا نوشته میشه ؟
ممنون
نترس بابا بیرونت نمیکنن:31:
شما اگه تنظیمات رو درست انجام بدی هیچ مشکلی نداری.مثلا اگه آپلود رو خیلی محدود کنی مثلا روی یک یا 2 بزاری اونوقت ممکنه بن بشی.شما از Speed Guide تست ها رو اجرا کن و خود برنامه همه چیز رو ست میکنه.فقط ممکنه بعضی سرورها شلوغ باشن و خطا بده.با سرورهای دیگه و در زمان های مختلف تست کنین.
منطورتون از عدد هم Ratio هست.اگه نیست میتونین با راست کلیک بر روی عناوین اضافش کنین.
مسیر نصب دیفالت هم Program files هست.
سلام دوستان.
این عدد کجا نوشته میشه ؟
ممنون
سلام
در مورد پست قبل:
1.عدد خارج از پرانتز تعداد کانکشن فعال هست و داخل پرانتز کل سید.
2.مثل بالا
3.اگه میگید سرعت 60 دارید بنظرم 20 جالب نیست:13:
4.خودمم نفهمیدم چیه:5:
در مورد این پست:
من نمیدونم که چه جوری میندازن بیرون ولی اگه شما 700MB دانلود کنید باید 700MB هم آپلود کنید تا share ratio بشه 1.
در نرم افزار میو تورنت در قسمت general اون پایین نوشته share ratio واسه هر دانلود چقدره
اگه متوجه نشدید بگید عکس بذارم. :11:
imanparsa
19-01-2011, 14:23
سلام
در مورد پست قبل:
1.عدد خارج از پرانتز تعداد کانکشن فعال هست و داخل پرانتز کل سید.
2.مثل بالا
3.اگه میگید سرعت 60 دارید بنظرم 20 جالب نیست:13:
4.خودمم نفهمیدم چیه:5:
در مورد این پست:
من نمیدونم که چه جوری میندازن بیرون ولی اگه شما 700MB دانلود کنید باید 700MB هم آپلود کنید تا share ratio بشه 1.
در نرم افزار میو تورنت در قسمت general اون پایین نوشته share ratio واسه هر دانلود چقدره
اگه متوجه نشدید بگید عکس بذارم. :11:
ممنون میشم یه عکس از نرم افزار یو تورنت بزارید. اخه من از یو تورنت استفاده میکن.
راستی نمیدونم چرا شبا سند من زیاد نیست:41:من میخوام براشون سند کنم. اما خود سیستم سند نمیکنه.
در حد 3 کیلو میسنده.بعضی وقتا هم به 10 کیلو میرسه دوباره میاد 2 کیلو و ثابت میشه.
من به راحتی توی شب 30 کیلو میتونم سند داشته باشم.
با تست اسپید هم امتحان کردم.
سرویس 512 دارم
سند توی برنامه هم اثلا محدود نکردم.:10:
ممنون میشم یه عکس از نرم افزار یو تورنت بزارید. اخه من از یو تورنت استفاده میکن.
راستی نمیدونم چرا شبا سند من زیاد نیست:41:من میخوام براشون سند کنم. اما خود سیستم سند نمیکنه.
در حد 3 کیلو میسنده.بعضی وقتا هم به 10 کیلو میرسه دوباره میاد 2 کیلو و ثابت میشه.
من به راحتی توی شب 30 کیلو میتونم سند داشته باشم.
با تست اسپید هم امتحان کردم.
سرویس 512 دارم
سند توی برنامه هم اثلا محدود نکردم.:10:
بفرمایید
imanparsa
19-01-2011, 19:07
ممنونم ازتون.:11::11::11::11::11:
دوست من نمیدونم چرا سیستمم زیاد واسه کسی سند نمیکنه البته توی تورنت.
من تست کردم سیستم رو.توی ساعات رایگان دقیقا میتونم 30کیلو بفرستم.
اما متاسفانه 3 -4 کیلو بیشتر نمیفرسته.
یه سوال دیگه هم داشتم.
توی برنامه یه قسمت اعداد سید رو زده و یه قسمت اعداد لیچر.
حالا میخوام ببینم اعداد لیچر اونایی هستند که ما واسشون سند میکنی؟
یا اعداد سید اونایی هستند که واسشون سند میکنیم ؟
ممنونم ازتون.:11::11::11::11::11:
دوست من نمیدونم چرا سیستمم زیاد واسه کسی سند نمیکنه البته توی تورنت.
من تست کردم سیستم رو.توی ساعات رایگان دقیقا میتونم 30کیلو بفرستم.
اما متاسفانه 3 -4 کیلو بیشتر نمیفرسته.
یه سوال دیگه هم داشتم.
توی برنامه یه قسمت اعداد سید رو زده و یه قسمت اعداد لیچر.
حالا میخوام ببینم اعداد لیچر اونایی هستند که ما واسشون سند میکنی؟
یا اعداد سید اونایی هستند که واسشون سند میکنیم ؟
فکر کنم سید اونایی هستن که نسخه کامل رو دارن و لیچر اونایی که نسخه ناقص رو دارن.
imanparsa
20-01-2011, 00:35
بچه ها امروز سایت های معروف تورنت هیتلر شدن[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا به نظرتون چه سایته دیگه ای است که معروف باشه و فیلم زیاد داشته باشه ؟؟؟[][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
دوستان چنتا سایت معرفی کنید [[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
imanparsa
20-01-2011, 14:04
بچه ها امروز از یکی از دوستان شنیدم که میشه با نرم افزار بیت تورنت در فایل ها ی تورنت جستوجو کرد !!
کسی میدونه به چه صورت این کار رو انجام بدیم ؟
بچه ها امروز از یکی از دوستان شنیدم که میشه با نرم افزار بیت تورنت در فایل ها ی تورنت جستوجو کرد !!
کسی میدونه به چه صورت این کار رو انجام بدیم ؟
در قسمت Find Content میتونین سرچ کنین.(سمت چپ صفحه اصلی نرم افزار)اگر این گزینه رو ندارین آخرین نسخه بتای نرم افزار رو بنصبین.
imanparsa
20-01-2011, 18:46
در قسمت Find Content میتونین سرچ کنین.(سمت چپ صفحه اصلی نرم افزار)اگر این گزینه رو ندارین آخرین نسخه بتای نرم افزار رو بنصبین.
مثل این میمونه که داری تو گوگل سرچ میکنی.
اثلا جالب نبود.راستی این برنامه ی ازور چطوره؟
سرچش خوب کار میکنه؟یا مثل بیت تورنته؟؟؟؟؟
مثل این میمونه که داری تو گوگل سرچ میکنی.
اثلا جالب نبود.راستی این برنامه ی ازور چطوره؟
سرچش خوب کار میکنه؟یا مثل بیت تورنته؟؟؟؟؟
نه اونم یه چیزی شبیه اینه.فقط مطالبی که مشکل کپی رایت ندارن میاره.
landscape
22-01-2011, 10:49
دوستان چطور ميتونم تو utorrent محلي كه فايلها (فيلم و...) رو ذخيره ميكنه تغيير بدم؟؟ الان همش ميره تو درايو c
ممنون
دوستان چطور ميتونم تو utorrent محلي كه فايلها (فيلم و...) رو ذخيره ميكنه تغيير بدم؟؟ الان همش ميره تو درايو c
ممنون
1-رایت کلیلک رو تورنت مورد نظر
Advanced > Set Download Location-2
در ضمن وقتی که میخایین تورنت جدیدی اضافه کنین یه صفحه باز میشه که میتونین اونجا محل سیو رو مشخص کنین.
اگر این صفحه نمیاد میتونین مطابق عکس زیر فعالش کنین.گزینه ای که با فلش مشخص کردم باید تیک داشته باشه.
imanparsa
26-01-2011, 23:57
سلام دوستان
گاهی وقتا میشه که سرعت تورنت پایینه.
ولی با اضافه کردن تارکر جدید به فایل سرعت خوب میشه.
حالا مسله اینجاست که تارکر جدید رو چطور باید بنویسیم؟؟؟
بعضی ها اخرشون یه اسم اکونت دارن و بعضی تارکر ها ندارند.
از دوستان میخوام بپرسم اگر اسم اکونت رو نزنیم تارکر کار نمیکنه؟
تارکر رو چطور باید بزنیم؟؟؟
اینم عکسش:
دوستان توی عکس بالا هر دو تارکر هستند.کدوم نوع رو باید وارد کنیم؟
و اگر نوع دیگر رو وارد کنیم چی میشه ؟
P.30.MAN
28-01-2011, 22:01
سلام!
میشه یکم راجب تورنت توضیح بدید که چه مزایا و معایبی داره؟؟؟
آخه تو پست اول همش تعریف کرده!! پس چرا خیلی ها از تورنت فرار میکنن؟؟؟:13:
سلام!
میشه یکم راجب تورنت توضیح بدید که چه مزایا و معایبی داره؟؟؟
آخه تو پست اول همش تعریف کرده!! پس چرا خیلی ها از تورنت فرار میکنن؟؟؟:13:
شنیدن کی بود مانند دیدن.بهتره خودت امتحان کنی.:10:
یکی از معایب اصلیش هم اینه که سرعتش نسبت به دانلود با لینک مستقیم قدری پایین تره و مجبوری هر چی دانلود کردی آپلود هم بکنی.
imanparsa
28-01-2011, 23:51
شنیدن کی بود مانند دیدن.بهتره خودت امتحان کنی.:10:
یکی از معایب اصلیش هم اینه که سرعتش نسبت به دانلود با لینک مستقیم قدری پایین تره و مجبوری هر چی دانلود کردی آپلود هم بکنی.
من تعجب ميكنم سيستم من اپلود نميكنه.
فقط دانلود داره.
اثلا چيزي رو محدود نكردم.
اقا من چيكار كنم كه واسشون بفرستم كه بن نشم ؟ وقتي بن ميشم نشونياش چيه كه بدونم بن شدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:
فقط دانلود داره.
اقا من چيكار كنم كه واسشون بفرستم كه بن نشم ؟ وقتي بن ميشم نشونياش چيه كه بدونم بن شدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:
حتما آپلود داری ولی کمه.
در ضمن اگه سیدهای دیگه قدرتمند و پر سرعت باشن و به شما نیازی نباشه آپلودتون خیلی کم میشه.
imanparsa
29-01-2011, 15:20
وقتي بن ميشم نشونياش چيه كه بدونم بن شدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزيزان جواب بديد!
سلام دوستان
گاهی وقتا میشه که سرعت تورنت پایینه.
ولی با اضافه کردن تارکر جدید به فایل سرعت خوب میشه.
حالا مسله اینجاست که تارکر جدید رو چطور باید بنویسیم؟؟؟
بعضی ها اخرشون یه اسم اکونت دارن و بعضی تارکر ها ندارند.
از دوستان میخوام بپرسم اگر اسم اکونت رو نزنیم تارکر کار نمیکنه؟
تارکر رو چطور باید بزنیم؟؟؟
اینم عکسش:
دوستان توی عکس بالا هر دو تارکر هستند.کدوم نوع رو باید وارد کنیم؟
و اگر نوع دیگر رو وارد کنیم چی میشه ؟
سمت چپی ها سایت هستن که باید بری توشون و در انجا دونبال ترکره ای ان سایت بگردی.
سمت راستی ها ترکر هستن
ترکر ها معمولا با شماره پورت و این کلمه annonce و یا تیتر tracker قبل از نام سایت قابل تشخیص هستن.
فقط دانلود داره.
وقتي بن ميشم نشونياش چيه كه بدونم بن شدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزيزان جواب بديد!
نشونه هاش در بخش ترکر می نویسه که ترکر اجازه دسترسی به شما نمی ده ( ترکر های خصوصی اگر استفاده می کنی و ثبت نام نکرده باشی هم همین ارور رو میده )
یا در بخش گذارشات نرم افزار گزارش بلوک شدن شما توسط یک یوزر دیگر با مشخصاتش ثبت میشه.
kasra_khan2003
04-02-2011, 01:28
میشه چندتا از این سایت ها که، لینک تورنت رو تبدیل به لینک مستقیم میکنن معرفی کنین؟
میشه چندتا از این سایت ها که، لینک تورنت رو تبدیل به لینک مستقیم میکنن معرفی کنین؟
بفرمایین.ولی خودم امتحانش نکردم.(چون رجیستر میخاست).
kasra_khan2003
05-02-2011, 22:29
بفرمایین.ولی خودم امتحانش نکردم.(چون رجیستر میخاست).
اینو داشتم. سایت خوبی هست. گفتم شاید بجز این...
آقایون،رسماً به فنا رفتم...سیستمم مشکل پیدا کرده،(ویروسی شده) حالا هیچی واسم مهم نیست،فقط میخوام لیست تورنتهایی رو ک توی نرم افزار Bittorrent ام داشتم رو بازیابی کنم.الان که میرم توی برنامه اش لیستم کلاً خالی هستش.درست مثل موقعی که تازه نصب میکنیش.چطوری میتونم لیستشو بازیابی کنم؟
اصلآً واسم مهم نیست که تورنتهای نصفه دانلود شده ام رو از اول دانلود کنم،فقط میخوام لیستم برگرده.
farshad86
08-02-2011, 23:54
آقایون،رسماً به فنا رفتم...سیستمم مشکل پیدا کرده،(ویروسی شده) حالا هیچی واسم مهم نیست،فقط میخوام لیست تورنتهایی رو ک توی نرم افزار Bittorrent ام داشتم رو بازیابی کنم.الان که میرم توی برنامه اش لیستم کلاً خالی هستش.درست مثل موقعی که تازه نصب میکنیش.چطوری میتونم لیستشو بازیابی کنم؟
اصلآً واسم مهم نیست که تورنتهای نصفه دانلود شده ام رو از اول دانلود کنم،فقط میخوام لیستم برگرده.
utorrent یه کپی از تورنت های دانلودی را توی application data نگه میداره
احتمالا بیت تورنت هم همینطوره...
مثلا مال من اینجاست!
C:\Documents and Settings\Farshad\Application Data\uTorrent
امیدوارم مشکلت حل شه...
Arash4484
09-02-2011, 00:50
utorrent یه کپی از تورنت های دانلودی را توی application data نگه میداره
احتمالا بیت تورنت هم همینطوره...
مثلا مال من اینجاست!
C:\Documents and Settings\Farshad\Application Data\uTorrent
امیدوارم مشکلت حل شه...
بله همونطور که دوستمون گفتن تمام نرم افزارهای دانلود تورنت یک کپی از فایل تورنت رو برای مراجعات بعدی به لیست داخل فایل نگه میدارند.
اگه نتونستید مسیر نگهداری رو که بسته به نوع نرم افزار و ویندوز فرق میکنه رو بدست بیارید یک سرچ توی درایوی که ویندوز نصبه بزنید بصورت torrent.* و کل تورنتهاتون رو پیدا کنید.
imanparsa
11-02-2011, 21:44
سلام.دوستان چطوري برنامه ي u torrent رو طوري تنظيم كنم كه بعد از اتمام يه فايل تورنت بلا فاصله سيد شدن فايل تورنت تكميل شده رو رو قطع كند و اتوماتيك فايل دوم تورنتم رو دانلود كند ؟
خيلي گير همچين چيزي هستم از دوستان خواهش ميكنم كمك كنن.
ممنون
سلام.دوستان چطوري برنامه ي u torrent رو طوري تنظيم كنم كه بعد از اتمام يه فايل تورنت بلا فاصله سيد شدن فايل تورنت تكميل شده رو رو قطع كند و اتوماتيك فايل دوم تورنتم رو دانلود كند ؟
خيلي گير همچين چيزي هستم از دوستان خواهش ميكنم كمك كنن.
ممنون
در قسمت Preferences به بخش Queueing برو.مقادیر maximum number of active torrents و active downloads رو مساوی بزار.خانه اول تعیین کننده تعداد آپلود+دانلود هست و خانه دوم تعیین کننده تعداد دانلودها.
David.Jn
12-02-2011, 16:33
سلام دوستان
توی تورنت فایلهای پارت به پارت هم گیر مباد؟
چون تا حالا من با هر چی فیلم برخورد کردم همشون تک فایل بوده
اگه سایتی میشناسید که تورنت به صورت پارت به پارت داشته باشه ممنون میشم برام بزارید
توی تورنت فایلهای پارت به پارت هم گیر مباد؟
چون تا حالا من با هر چی فیلم برخورد کردم همشون تک فایل بوده
اگه سایتی میشناسید که تورنت به صورت پارت به پارت داشته باشه ممنون میشم برام بزارید
خیلی خیلی کم پیش میاد پارت به پارت باشه.چون مثل آپلود سنترها محدودیت حجم فایل نداره.
در ضمن اکثر فیلم هایی که به صورت RAR و پارت به پارت هستن Fake هستن و در 99 درصد موارد پسورد میخان که هیچ وقت نمیتونین پیداش کنین.:10:
imanparsa
12-02-2011, 16:44
در قسمت Preferences به بخش Queueing برو.مقادیر maximum number of active torrents و active downloads رو مساوی بزار.خانه اول تعیین کننده تعداد آپلود+دانلود هست و خانه دوم تعیین کننده تعداد دانلودها.
سلام
قبلا هم مساوي بودن دوست من.
اما نميدونم چرا بعد تمام شدن يه فايل تورنت نميره روي فايل دومي!
به نظر شما مشكلش چيه ؟
عكس درون لينك رو نگاه كنيد دوست من :
سلام
قبلا هم مساوي بودن دوست من.
اما نميدونم چرا بعد تمام شدن يه فايل تورنت نميره روي فايل دومي!
به نظر شما مشكلش چيه ؟
عكس درون لينك رو نگاه كنيد دوست من :
گذاشتین 2 تا دانلود همزمان انجام بشه.اگه میخایین یکی یکی دانلود بشن و بعد از اتمام آپلود هم نکنه هر دوش رو 1 بزارین.
مطمئن هم باشین که تورنت مورد نظر Stop نشده باشه.
سلام دوستان من تازه واردم....نظرتون رو درباره این تنظیماتی که من در utorrent ست کردم میخواستم....اینترنتم هم 512 هست...ممنون میشم که بفرمایید آیا درست تنظیم کردم یا خیر...
سلام دوستان من تازه واردم....نظرتون رو درباره این تنظیماتی که من در utorrent ست کردم میخواستم....اینترنتم هم 512 هست...ممنون میشم که بفرمایید آیا درست تنظیم کردم یا خیر...
برای سرعت آپلود 512 این تنظیمات رو بزارین.
محدودیت آپلود:51
اسلات آپلود:5
Maximum number of connected peers per torrent:80
بقیش درسته.
kazem3300
16-02-2011, 12:59
دوستان من تاز هکار واسه همین ممکن س.والم کمی عجیب باشه
اول این که من یه فیلم از تورنت گرفتم ولی پس از اتمام کار فیلم پخش نشد و در رندر کردن اون فیلم همه پلیر ها مشکل داشتن بعد کمی تحقیق متوجه شودم که در اینترنت تورنت زیادی هستند که بیخود یا اون چیز که می گن واقعا نیستند لزا از دوستان اسم چند سایت رو می خوام که هم از لحاظ تعداد و هم درستی تورنت مطمئن باشند.
دوم من حدود سرعت بین 98 تا 114 است تنظیمات رو چجوری بذارم بهتره ؟(یوتورنت دارم)
دوستان من تاز هکار واسه همین ممکن س.والم کمی عجیب باشه
اول این که من یه فیلم از تورنت گرفتم ولی پس از اتمام کار فیلم پخش نشد و در رندر کردن اون فیلم همه پلیر ها مشکل داشتن بعد کمی تحقیق متوجه شودم که در اینترنت تورنت زیادی هستند که بیخود یا اون چیز که می گن واقعا نیستند لزا از دوستان اسم چند سایت رو می خوام که هم از لحاظ تعداد و هم درستی تورنت مطمئن باشند.
دوم من حدود سرعت بین 98 تا 114 است تنظیمات رو چجوری بذارم بهتره ؟(یوتورنت دارم)
سلام
از تعداد سید و نظرات میشه فهمید fake هست یا نه
بهترین دانلودها رو میتونید از قسمت top 100 همین سایت داشته باشید
دوستان من یک سوال دارم
فرض کنید یک فایل تورنت با چندین پارت داخلش مثلا یک فیلم 6 پارت فشرده شدس
حالا سوال من این که نمیشه به طریقی فایل تورنت ویرایش یا ه....ک کرد و تعداد از فایل بلوک کرد تا در هنگام اجرا در تورنت اون فایل دانلود نکنه
این برای لیچر میخوام چون تحت وب هستن امکان انتخاب فایل براشون نیست
دوستان من یک سوال دارم
فرض کنید یک فایل تورنت با چندین پارت داخلش مثلا یک فیلم 6 پارت فشرده شدس
حالا سوال من این که نمیشه به طریقی فایل تورنت ویرایش یا ه....ک کرد و تعداد از فایل بلوک کرد تا در هنگام اجرا در تورنت اون فایل دانلود نکنه
این برای لیچر میخوام چون تحت وب هستن امکان انتخاب فایل براشون نیست
با رپیدباز میشه فایل انتخاب کرد و مستقیم کرد ولی زیاد دقیق نیست و پولی هست.
فیلمهای تورنت اکثرا یک پارت هستند ولی برای سریال و فیلمهایی که سمپل دارن میشه از رپیدباز استفاده کرد.
راپیدز که اصلا جالب نیست من یک سرور که روش torrentflux نصب میخوام مستقیم کنم
متاسفانه این سرور نسخه torrentflux که روش نصب امکان انتخاب فایل برداشته ، نمیشه یک فایل مشخص انتخاب
یعنی حالا راه حل نیست یک جوری فایل torrent. ویرایش تا تغییرات داد
من خودم کشتم چندتا بود ولی فقط امکان حذف ترکر ا داشت و ..
دوستان سایت isohunt.com چرا اینجوری شده? نتایج جستجوش دیگه نمیشه طبقه بندی کرد و کلآ به نظرم یه سری محدودیتهایی اعمال کرده و تو نتایج جستجوش فقط فایلای بی کیفیت و با سید کمو میاره...چرا اینجوری شده؟
دوستان سایت isohunt.com چرا اینجوری شده? نتایج جستجوش دیگه نمیشه طبقه بندی کرد و کلآ به نظرم یه سری محدودیتهایی اعمال کرده و تو نتایج جستجوش فقط فایلای بی کیفیت و با سید کمو میاره...چرا اینجوری شده؟
من الان تست کردم سرچش سالم بود و طبقه بندی بر اساس حجم و سید و تاریخ ... سالم بود.
پ ن:
احتمال داره چیزی که می خوای تورنتش رو کسی تو انجا نزاشته باشه...یک سایت دیگر رو چک کن.(
من الان تست کردم سرچش سالم بود و طبقه بندی بر اساس حجم و سید و تاریخ ... سالم بود.
پ ن:
احتمال داره چیزی که می خوای تورنتش رو کسی تو انجا نزاشته باشه...یک سایت دیگر رو چک کن.(
مرسی...مشکل این بود که وقتی با وی پی ان سرچ میکردم اینجوری میشد ولی با آیپی خودم مشکلی نداره
imanparsa
22-03-2011, 12:21
سلام من این کار رو کردم.
دیشب 3تا تورنت گزاشتم واسه دانلود.
یکیشون ساعت 4صبح تمام شد اما اون 2تایه دیگه اثلا شروع به دانلود نکردن.
راستی اعداد اون قسمتی که گفتید رو روی 1 گزاشتم.
نکنه باید روی 3 میزاشتم ؟!!!!!!
اینم عکسش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخواهش میکنم راهنماییم کنید . خیلی گیر این مسله هستم دوستان
ممنون
راستی توی این عکس هر دو تا گزینه روی عدد 2 هستند. اما باز هم شروع میکند به سید کردن.دیگه نمیدونم علتش چیه!اینم عکسش است :
به نظر شما مشکل در استارت صف است ؟
من شب وقتی میخوام فایل رو دانلود کنم فقط کلیک راست میکنم و start f ر. میزنم. روشم اشتباهه ؟؟؟؟؟؟
ARASH119
22-03-2011, 14:32
سلام دوستان عزيز
من تازه با تورنت آشنا شدم حقيقتش هم حال خوندن363صفحه رو ندارم D:
بنده سرعت دانلودم باIDMحدودا150كيلو بايت در ثانيه است اما با تورنت 8كيلوبايت!!
تا اينجا متوجه شدم بايد SEEDSوPEERSبالا باشه D:
تنظيماتي نسبت به سرعت بايد در برنامه اعمال كنم؟
من هيچ چيزي رو هم تنظيم نكردم همه حالت پيش فرض هستند
ممنون از راهنمايي تون
راستي عيدتون هم مبارك:31:
سلام من این کار رو کردم.
دیشب 3تا تورنت گزاشتم واسه دانلود.
یکیشون ساعت 4صبح تمام شد اما اون 2تایه دیگه اثلا شروع به دانلود نکردن.
راستی اعداد اون قسمتی که گفتید رو روی 1 گزاشتم.
نکنه باید روی 3 میزاشتم ؟!!!!!!
اینم عکسش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخواهش میکنم راهنماییم کنید . خیلی گیر این مسله هستم دوستان
ممنون
راستی توی این عکس هر دو تا گزینه روی عدد 2 هستند. اما باز هم شروع میکند به سید کردن.دیگه نمیدونم علتش چیه!اینم عکسش است :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظر شما مشکل در استارت صف است ؟
من شب وقتی میخوام فایل رو دانلود کنم فقط کلیک راست میکنم و start f ر. میزنم. روشم اشتباهه ؟؟؟؟؟؟
مشکلت کاملا مشخص هست
شما شروع اجباری ( یا start force فکر کنم تو اینگلیسی هست ) رو انتخاب کردید که اسمش روشه یعنی به همه دانلود ها و اپلود ها زور میگه .باید همه تورنت هارو به صورت معمولی انتخاب کنی تا تک تک هر کدوم تموم شد بعدی رو شروع کنی ( تو حالت اجباری تا تورنت دیگر ان به استاندارد های اپلود و دانلود نرسه تورنت رو ول نمی کنه)
سلام دوستان عزيز
من تازه با تورنت آشنا شدم حقيقتش هم حال خوندن363صفحه رو ندارم D:
بنده سرعت دانلودم باIDMحدودا150كيلو بايت در ثانيه است اما با تورنت 8كيلوبايت!!
تا اينجا متوجه شدم بايد SEEDSوPEERSبالا باشه D:
تنظيماتي نسبت به سرعت بايد در برنامه اعمال كنم؟
من هيچ چيزي رو هم تنظيم نكردم همه حالت پيش فرض هستند
ممنون از راهنمايي تون
راستي عيدتون هم مبارك:31:
پس اینو بخون که خلاصه ای هستش که من جمع کردم ( فکر کنم یک 100 صفحه ای رو شامل بشه ) بعد بیا سر مسائل بعدی
dragon2410
28-03-2011, 01:14
یک سوال: فایل های تورنت از محدودیت حجم دانلود هم کم میکنند؟
poloton7
29-03-2011, 15:34
سلام--چطور با نرم افزار mtorent زمان بندی کنم که دانلودهایم رادر شب انجام بده----در قسمت زمان بندی نرم افزار زمان شروع اتمام ندارد من اخرین ورژن ان را دانلود کردم-----متشکر
سوال:
اگه تکراریست معذرت
ایا نرم افزاریست که بشه باهاش با گوشی موبایل از روش تورنت استفاده کرد؟
یک سوال: فایل های تورنت از محدودیت حجم دانلود هم کم میکنند؟
بله
سلام--چطور با نرم افزار mtorent زمان بندی کنم که دانلودهایم رادر شب انجام بده----در قسمت زمان بندی نرم افزار زمان شروع اتمام ندارد من اخرین ورژن ان را دانلود کردم-----متشکر
نرم افزاری به این نام من نتونستم پیدا کنم .ادرس سایتش رو میشه بدید؟
سوال:
اگه تکراریست معذرت
ایا نرم افزاریست که بشه باهاش با گوشی موبایل از روش تورنت استفاده کرد؟
تا انجایی که می دونم هنوز نه ( چون به شدت باتری خور هست و تمام مدت ارسال و دریافت دارین):13:
poloton7
04-04-2011, 21:26
بله
نرم افزاری به این نام من نتونستم پیدا کنم .ادرس سایتش رو میشه بدید؟
تا انجایی که می دونم هنوز نه ( چون به شدت باتری خور هست و تمام مدت ارسال و دریافت دارین):13:
متشکر--فکر می کنم همان نرم افزار میو تورنت است با ان ایکون سبز رنگش-----
متشکر--فکر می کنم همان نرم افزار میو تورنت است با ان ایکون سبز رنگش-----
همان utorrent منظورتون هست ( ارم میکرو چون سخته زدنش همه با u مشخص می کنن.)
منو های من اینگلسی است اگر فارسی هست بگو فارسی شو بگم.
بخش perferences برو گزینه queueing در انجا می تونی تنظیمات شروع دانلود و.... رو انجام بدی که به صورت مربع های رنگی انتخاب می شن.
poloton7
06-04-2011, 22:09
همان utorrent منظورتون هست ( ارم میکرو چون سخته زدنش همه با u مشخص می کنن.)
منو های من اینگلسی است اگر فارسی هست بگو فارسی شو بگم.
بخش perferences برو گزینه queueing در انجا می تونی تنظیمات شروع دانلود و.... رو انجام بدی که به صورت مربع های رنگی انتخاب می شن.
متشکر--فرقی نمی کند من هم منو فارسی است هم انگلیسی--لطفا تنظیمات همان قسمتqueueing بگید----- مثلا در چه زمانی دانلود راشروع کند- درچه زمانی تمام کند--مثل تنظیمات idm است
راستی درسایتهای تورنت کنار اسم وسایز فایل دو شماره سبز و ابی است اینها یعنی چی؟؟؟کدام یک باید کمتر وکدام باید بیشتر باشد----متشکر
mehran_pqqp
07-04-2011, 06:10
سلام ببخشید چند تا سوال دارم
1-من یه فایل2G از یکی از تورنت های خصوصی دانلود کردم می خواستم بدونم چقدر می تونم آپلود کنم منظورم اینه که الان که سیدر هستم تا چقدر می تونم آپلود کنم یعنی اندازه فایلی که دانلود کردم میشه آپلود کرد یا بیشتر هم میشه؟
2-دوستانی که از تورنتهای خصوصی استفاده کرده باشن می دونن که سرعت آپلود تو این سایت ها به شدت پایینه فقط برای این که ترغیب بشی پول خرج کنی چرا اینطوریه؟ من از تورنتهای عمومی مثلا یه فایل با 800 سیدر و 500 پیر وقتی دانلود می کنم سرعت دانلود 80 باشه سرعت آپلود حداقل 15-20 هست ولی دقیقا یه فایل با 800 سیدر و 500 پیر که از تورنت خصوصی می گیرم سرعت دانلود همون 80 ه ولی سرعت آپلود شاید 1-2 کیلوبایت! کسی دلیلش رو می دونه؟
سلام ببخشید چند تا سوال دارم
1-من یه فایل2G از یکی از تورنت های خصوصی دانلود کردم می خواستم بدونم چقدر می تونم آپلود کنم منظورم اینه که الان که سیدر هستم تا چقدر می تونم آپلود کنم یعنی اندازه فایلی که دانلود کردم میشه آپلود کرد یا بیشتر هم میشه؟
2-دوستانی که از تورنتهای خصوصی استفاده کرده باشن می دونن که سرعت آپلود تو این سایت ها به شدت پایینه فقط برای این که ترغیب بشی پول خرج کنی چرا اینطوریه؟ من از تورنتهای عمومی مثلا یه فایل با 800 سیدر و 500 پیر وقتی دانلود می کنم سرعت دانلود 80 باشه سرعت آپلود حداقل 15-20 هست ولی دقیقا یه فایل با 800 سیدر و 500 پیر که از تورنت خصوصی می گیرم سرعت دانلود همون 80 ه ولی سرعت آپلود شاید 1-2 کیلوبایت! کسی دلیلش رو می دونه؟
سلام
دوست عزیز شما تا میتونی اپلود کن چون تو سایت های خصوصی اگه اپلود نداشته باشی بعد از مدتی ممکنه اکانتت غیر فعال میشه توو بیشتر سایت های خصوصی محدویتی واسه اپلود نیست هرجی بیشتر اپلود کنی بهتره چون ratio بالا میره که یعنی دانلود بیشتر
علت اینکه تو سایت های خصوصی زیاد نمیشه اپلود کرد اینه که تعداد کسانی که همزمان با شما دارن سید می کنن خیلی زیاده و خیلی وقتها بیشتر از تعداد کسانی هست که دارن فایل رو دانلود میکنن و اصلا ربطی به ترغیب کردن برای پول خرج کردن نداره یه چیز خیلی منطقی هستش
توو سایت های خصوصی ratio ی خوبی باید داشته باشی و این کار به راحتی سایت ها ی عمومی نیست چون بر عکس سایت های عمومی که همه میخوان فقط دانلود کنن توو سایت های خصوصی همه میخوان اپلود کنن تا ratio ی خوبی بگیر ن این باعث میشه توو این سایت ها سرعت دانلود به شدت زیاد بشه ولی اپلود خیلی کم چون فقط شما در حال اپلود نیستی خیلی های دیگه هم دارن با حد اکثر سرعت اپلود میکنن
اگه می خوای ratio خوبی بگیری سعی کن قسمتی کوچکی از فایل های حجیم رو دانلود کنی ( اون فایل هایی که زیاد لیچر دارن ) بعد بزاری اپلود بشه
arvinivra
08-04-2011, 03:07
بهترین و کاملترین و معتبر ترین سایت تورنت چیه ؟
isohunt.com و kickasstorrents.com هم عالین (بین این دوتام iso hunt بهتره)
متشکر--فرقی نمی کند من هم منو فارسی است هم انگلیسی--لطفا تنظیمات همان قسمتqueueing بگید----- مثلا در چه زمانی دانلود راشروع کند- درچه زمانی تمام کند--مثل تنظیمات idm است
راستی درسایتهای تورنت کنار اسم وسایز فایل دو شماره سبز و ابی است اینها یعنی چی؟؟؟کدام یک باید کمتر وکدام باید بیشتر باشد----متشکر
ببخشید اشتباه در منو شد -منوی scheduler (گزینه پایینی در منوی سمت چپ ) رو انتخاب کنید تا وارد ان صفحه بشید.
پوزش بخاطر این اشتباه:41:
KING iMAN
17-04-2011, 11:24
سلام.
من با دانلود منجر با سرعت خيلي خوبي(حدود 250كيلو)دانلود ميكنم.اما با تورنت اصلاً اين سرعت رو ندارم.چطور ميتونم از حراكثر سرعت دانلود با تورنت استفاده كنم؟
يه پچ بود واسه uTorrent اما توي ويندوز سون جواب نميده.
ممنون ميشم راهنمائيم كنين.
سلام.
من با دانلود منجر با سرعت خيلي خوبي(حدود 250كيلو)دانلود ميكنم.اما با تورنت اصلاً اين سرعت رو ندارم.چطور ميتونم از حراكثر سرعت دانلود با تورنت استفاده كنم؟
يه پچ بود واسه uTorrent اما توي ويندوز سون جواب نميده.
ممنون ميشم راهنمائيم كنين.
سرعتت چه قدر کمتره؟اگر در حد چند کیلوبایت هست عادی هست.(اگر می خوای تست کنی یک نسخه لینوکس مثلا ابونتو رو تو تورنت پیدا کن و دانلود کن معمولا حداکثر سرعتی که می تونی بگیری رو نشون میده)
اگر سرعتت بالا هست ( 512 )احتمال داره فعال بودن دو تا تورنت همزمان هم بازدهی دانلودت رو بیشتر کنه ( همیشه صادق نیست)
KING iMAN
20-04-2011, 18:29
سرعتت چه قدر کمتره؟اگر در حد چند کیلوبایت هست عادی هست.(اگر می خوای تست کنی یک نسخه لینوکس مثلا ابونتو رو تو تورنت پیدا کن و دانلود کن معمولا حداکثر سرعتی که می تونی بگیری رو نشون میده)
اگر سرعتت بالا هست ( 512 )احتمال داره فعال بودن دو تا تورنت همزمان هم بازدهی دانلودت رو بیشتر کنه ( همیشه صادق نیست)
سرعت دانلود معموليم 150 و تورنت حداكثر 100 كيلوبايته.
mh.mahmoudi68
21-04-2011, 14:58
مشکل این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سيد نداره
قبل از شروع دانلود حتما بايد ببنين تورنت سيد داره يا نه
mh.mahmoudi68
22-04-2011, 10:51
اولش کولاک دانلود میکرد از 2 روز پیش اینطور شد
mh.mahmoudi68
22-04-2011, 10:57
سيد نداره
قبل از شروع دانلود حتما بايد ببنين تورنت سيد داره يا نه
الان 2 تا هست اما بازم کار نمبکنه 1 گیگ 500 تا گرفتم
سرعت دانلود معموليم 150 و تورنت حداكثر 100 كيلوبايته.
ای کاش از بخش نمودار سرعتت هم یک عکس می زاشتی
پیشنهاد من اینه که باسه 50 تا دیگر یک لینک مستقیم بزاری ترکیبی باهاش دانلود شه.
الان 2 تا هست اما بازم کار نمبکنه 1 گیگ 500 تا گرفتم
اولش کولاک کردن ربطی نداره چون ممکنه بهترین لیچر هارو داشته باشی و ان بخش هایی که موجوده رو با تمام سرعت دانلود کنن.
دونبال فایل های تورنت مشابه خودت بگرد و از ترکرهاش استفاده کن شاید بتونی این مشکل رو حل کنی.
د:13:
darkangel85
02-05-2011, 18:20
دوستان من چند روزی میشه سرعت تورنتن خیلی پایین اومده، من 512 دارم ولی اصلا سرعتش به 5kb/s هم نمیرسه، خیلی وقتام روی همون صفر میمونه، من از شاتل نت میگییرم، کس دیگه ای هم تازگیا به این مشکل بر خورده یا نه؟؟؟
khansalar
09-05-2011, 15:00
isohunt.com و kickasstorrents.com هم عالین (بین این دوتام iso hunt بهتره)
من
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید پیشنهاد میدم
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
دوستان بهترین سایت تورنت برای دانلود فیلمهای اورجینال بلوری ترجیحا با فرمت iso چه سایتی هست و اگه از این سایتهای خصوصیه من چطور میتونم عضو بشم و اگه احتیاج به دعوت نامه داره کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
Little Sparrow
16-05-2011, 06:25
دوستان یه فیلم دانلود کردم اجرا می کنم می گه برای پخش به Coral player احتیاج داری.
من که اصلا به این جور چیزا اعتماد ندارم نرفتم دنبالش.می خوام ببینم حالا چیه؟ویروسه؟تقلبیه؟کلاهبرد اریه؟چیه؟
دوستان یه فیلم دانلود کردم اجرا می کنم می گه برای پخش به Coral player احتیاج داری.
من که اصلا به این جور چیزا اعتماد ندارم نرفتم دنبالش.می خوام ببینم حالا چیه؟ویروسه؟تقلبیه؟کلاهبرد اریه؟چیه؟
تورنت فیکه ولی داستان یکم بیشتر از این حرف هاست
ظاهرا از سال 2010 این پلیر تو فیلم های زیادی که تازه عرضه میشن داره تبلیغ میشه و چیز هایی که خوندم بیشتر به این موضوع بود که ظاهرا سازنده های نرم افزار این کارو می کنن.( یک تعداد هم احتمال یک جمله جدید به فیک سازی هست.)
سرعت این تورنت ها زیاده و کاربراشون هم زیادن و به خاطر همین خیلی ها این ترونت ها رو به جای نسخه های اصلی می گیرن .باید حتما کامنت های تورنت ها رو بخونین که این از سلامت فایل مطمئن بشین.
یکی اینو باسه بررسی گذارشات تورنت ها در نرم افزار گذاشته بود یک جا ( هنوز بررسی نکردم چیه ولی گفتم شاید بدرد بخوره)
DaRiOuShJh
18-05-2011, 12:41
بچه ها یه چند تا سایت خوب برای سرچ تورنت سراغ دارید؟
متالی جاتم داشته باشه چه بهتر:31:
darkangel85
18-05-2011, 12:43
دوستان من از شاتل نت میگیرم و فکر میکنم توی بعضی ساعات روز و مخصوصا شب ها پورت تورنت منو میبندن، راهی هست که بتونم isp رو دور بزنم؟؟؟ از چیز پی ان هم نمیتونم استفاده کنم چون همزمان که تورنتم اینجوری میشه چیز پی انم هم از کار میوفته و کانکت نمیشه
DaRiOuShJh
18-05-2011, 13:28
نه گمون نکنم راهی باشه
چون وقتی isp سرعت نمیده بهتون سرعته ورودیتون محدود میشه میخواید از کجا بگیرید دیگه؟
این سرویس های محدود همیشه این بازی ها رو دارن کاریش نمیشه کرد
kamran987456
18-05-2011, 13:34
با سلام به همه
من دارم این تورنت رو دانلود میکنم با توجه به این که سید نداره و دارم از اپلود پیر ها دانلود میکنم فایلها در اخر ناقص میشن ؟
abdolhakim
18-05-2011, 13:54
من
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید پیشنهاد میدم
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
دوستان بهترین سایت تورنت برای دانلود فیلمهای اورجینال بلوری ترجیحا با فرمت iso چه سایتی هست و اگه از این سایتهای خصوصیه من چطور میتونم عضو بشم و اگه احتیاج به دعوت نامه داره کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
عزیز به نظر من
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید از همه ی اینها بهتره :27:
abdolhakim
18-05-2011, 14:02
سلام همگی سرعت اینترنت من 3 مگ هست ولی سرعت ببینید
مشکل از چیه ؟
سلام همگی سرعت اینترنت من 3 مگ هست ولی سرعت ببینید
مشکل از چیه ؟
3Mbps*1024=3072Kbps
3072Kbps/8=384KBps
سرعتتون از 3 مگ هم بیشتره:8:
با سلام به همه
من دارم این تورنت رو دانلود میکنم با توجه به این که سید نداره و دارم از اپلود پیر ها دانلود میکنم فایلها در اخر ناقص میشن ؟
آره.ناقص دان میشه.ولی اگه چند روز بزاری بمونه احتمالا یه سید پیدا بشه(اگه تورنت قدیمی باشه احتمالش کمه).اگر هم نشد که شیفت+دیلیت:31:
Zaghan_13
20-05-2011, 13:40
سلام دوستان
من نمیتونم سایتهای تورنت مثلا:
باز کنم...تکلیف چیه؟
سلام دوستان
من نمیتونم سایتهای تورنت مثلا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباز کنم...تکلیف چیه؟
این سایت ها هیتلرن.بعد از p اول یه دونه S اضافه کن.:46:
سلام.....
اقا من 3 تا تورنت با هم گذاشتم که دانلود بشه.... با وجود اینکه کلی پهنای باند هست براشون،ولی فقط یکیش به سرعت 7 کیلوبایت دانلود میکنه و بقیه هیچی!!! نیم کیلوبایتی اند....نکته ی مهم تر اینه که وقتی تک تک میدم دانلود بشن،اون دوتای دیگه سرعتشون خوب میشه!! منظروم اینه که سید و اینا دارن و مشکلی نیست.....priority هم مشکلی نداره و برای همه های هستش!!
دارم مستند های پلنت ارث و لایف ر دانلود میکنم،ولی نمی خوام زیاد طول بکشه!
abdolhakim
21-05-2011, 20:20
سلام دوستان میشه یکی درباره سایت زیر کمی توضیح بده
berendji
25-05-2011, 00:33
سه شب هست که هیچ چی یوتورنت دانلود نمی کنه و فقط پایین می نویسه: waiting to log in
مشکل چیه اساتید؟
سه شب هست که هیچ چی یوتورنت دانلود نمی کنه و فقط پایین می نویسه: waiting to log in
مشکل چیه اساتید؟
فقط شبا؟
و اگه میشه یه عکس بزار:11:
berendji
29-05-2011, 13:06
فقط شبا؟
و اگه میشه یه عکس بزار:11:
درست شد دوست من.یه فایل دیگه اضافه کردم به لیست و یهو همه با هم شروع به دانلود کردن.:blink:
آخه اینترنت من شبانه رایگانه به همین خاطر فقط شبها دانلود می کنم.
درست شد دوست من.یه فایل دیگه اضافه کردم به لیست و یهو همه با هم شروع به دانلود کردن.:blink:
آخه اینترنت من شبانه رایگانه به همین خاطر فقط شبها دانلود می کنم.
منم بخاطر همون پرسیدم چون شبا بعضی از isp ها رایگانن به طور کاملا تصادفی شبا قطع میشه:13:
بعد میپرسی میگن برق مخابرات رفته بود:18:
GHAGHALEELEE
01-06-2011, 01:35
دوستان عزیز بهترین سایت برای سرچ تورنت torrentz نیست بلکه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هست.من چندبار این مساله رو تجربه کردم.
ضمنا بچه هایی که توی دانلود از تورنت مشکل دارن یکی از سادهترین روشها برای برطرف کردن این مشکل عوض کردن پورت هست.چرا که isp ها پورت دانلود شما از طریق تورنت رو بدست میارن و ممکنه برای کاهش ترافیک شبانه (چون شبانه رایگانه) روزهای بعد اونرو ببندند.
حالا مخابرات واسه سرویسهاش میدونید چی کار کرده.کل ترافیک لحظه ای رو محدود کرده.مثلا اگه 256 داشته باشی کلا ماکزیمم 32 کیلوبایت متونی در یک لحظه سند و ریسیو داشته باشی.اینجوری اگه از تورنت بخوای استفاده کنی سرعتت دقیقا در بهترین حالت نصف میشه
GHAGHALEELEE
01-06-2011, 02:07
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هست.من چندبار این مساله رو تجربه کردم.
ضمنا بچه هایی که توی دانلود از تورنت مشکل دارن یکی از سادهترین روشها برای برطرف کردن این مشکل عوض کردن پورت هست.چرا که isp ها پورت دانلود شما از طریق تورنت رو بدست میارن و ممکنه برای کاهش ترافیک شبانه (چون شبانه رایگانه) روزهای بعد اونرو ببندند.
حالا مخابرات واسه سرویسهاش میدونید چی کار کرده.کل ترافیک لحظه ای رو محدود کرده.مثلا اگه 256 داشته باشی کلا ماکزیمم 32 کیلوبایت متونی در یک لحظه سند و ریسیو داشته باشی.اینجوری اگه از تورنت بخوای استفاده کنی سرعتت دقیقا در بهترین حالت نصف میشه
من می خوام طوری دانلود داشته باشم که از ساعت 2 شب تا 6 صبح که محدودیت دانلود وجود ندارد و حجم من کم نمی شه این دانلود را داشته باشم اگر اشتباه نکنم برای انجام تنظیمات می بایست از قسمت perefernces/scheduler نرم افزار یو تورنت این کار رو انجام بدم اما حقیقتا وقتی به اون قسمت رفتم متوجه نشدم که دقیقا باید چیکار کنم!؟ وقتی که تیک بالای صفحه رو می زنم تمام روزهای هفته فعال می شوند ولی اینکه چه ساعتی دانلود شروع بشه و چه ساعتی دانلود تمام بشه مشخص نیست اگر یک نفر بتونه به صورت تصویری و دقیق راهنمایی کنه ممنون می شم
GHAGHALEELEE
01-06-2011, 22:29
من می خوام طوری دانلود داشته باشم که از ساعت 2 شب تا 6 صبح که محدودیت دانلود وجود ندارد و حجم من کم نمی شه این دانلود را داشته باشم اگر اشتباه نکنم برای انجام تنظیمات می بایست از قسمت perefernces/scheduler نرم افزار یو تورنت این کار رو انجام بدم اما حقیقتا وقتی به اون قسمت رفتم متوجه نشدم که دقیقا باید چیکار کنم!؟ وقتی که تیک بالای صفحه رو می زنم تمام روزهای هفته فعال می شوند ولی اینکه چه ساعتی دانلود شروع بشه و چه ساعتی دانلود تمام بشه مشخص نیست اگر یک نفر بتونه به صورت تصویری و دقیق راهنمایی کنه ممنون می شم
موس رو ببر روی هر یک از خانه ها و کلیک کن و روی خانه ها بکش.وقتی بار اول بکشی احتمالا سبز کم رنگ میشه ولی بار دوم بکشی سفید رنگ میشه که رنگ سفید یعنی تورنت توی اون لحظه دیگه کار نمیکنه
ممنون اما بیشتر منظور من این بود که چطور تنظیم کنم سر فلان ساعت روشن بشه مثل آی دی ام و فلان ساعت خاموش بشه فکر کنم همچین امکاناتی نداشته باشه یو تورنت
GHAGHALEELEE
02-06-2011, 22:22
چرا دیگه.این کاری که گفتم هم مشخص میکنه کی تورنت فعال باشه و هم غیر فعال.اگه برنامهریزی رو جوری بگذاری که مثلا 2 شب شروع شه تا 6 صبح تورنت نه قبل 2 فعاله و نه بعد 6.
اصلا یه کاری کن.برو سایت torrific.com یه اکانت درست کن(اکانتش رایگانه) اون تورنتهات رو به لینک مستقیم تبدیل میکنه و میتونی با idm دانلود کنی .
با سلام
از برنامه یو تورنت استفاده میکنم
من قبلا با تورنت مسکلی نداشتم و تونستم کلی از سریالهای دلخواهم رو دانلود کنم 1 ماهی هست که کامپیوتر رو که روشن میکنم 1 درصد یا 2 در صد دانلود میکنه و 1 یا 2 ساعت قطع میشه دوباره 1 یا 2 درصد دانلود میکنه دوباره قطع میشه لطفا راهنمایی کنید اشکال از کجاست
خیلی سرعتش کم شده اما تعداد seed و peer ها بالاست
berendji
16-06-2011, 13:50
من هم همین مشکل کم شدن سرعت رو دارم.
با سلام
از برنامه یو تورنت استفاده میکنم
من قبلا با تورنت مسکلی نداشتم و تونستم کلی از سریالهای دلخواهم رو دانلود کنم 1 ماهی هست که کامپیوتر رو که روشن میکنم 1 درصد یا 2 در صد دانلود میکنه و 1 یا 2 ساعت قطع میشه دوباره 1 یا 2 درصد دانلود میکنه دوباره قطع میشه لطفا راهنمایی کنید اشکال از کجاست
من هم همین مشکل کم شدن سرعت رو دارم.
تازگی ها خیلی از آی اس پی ها پورت های تورنت رو بستن.پورت فورواردینگ رو چک کنین.
شرمنده من چه جوری پورت رو عوض کنم
berendji
16-06-2011, 14:02
جسارتا من نمی دونم پورت فورواردینگ چیه؟
جسارتا من نمی دونم پورت فورواردینگ چیه؟
یعنی پیگیری وضعیت پورت.
برنامه ی تورنت از راه یک پورت نرم افزاری با شبکه در حال تبادل داده هست که این پورت باید کاملاً باز باشه تا بتونه خوب دانلود کنه.
پورت نرم افزاری عددی از 0 تا 65535 میتونه باشه.
داخل فایروال سیستم باید پورتی که تورنت با اون فعاله را آزاد کنی تا مشکلی پیش نیاد.
سلام من از اکانت جدیدی در ویندوزم استفاده می کنم و چون اکانت قبلیم در ویندوز دچار مشکل شد مجبور شدم با اکانت جدید وارد ویندوز بشم حالا می خوام از فایل های یوتورنت قبلیم در یوزر قبلی ویندوزم استفاده کنم و در حقیقت ادامه دانلود رو در اکانت جدید داشته باشم راهی وجود داره یا نه؟
metallica is me
22-06-2011, 22:36
سلام میدونم اینجا نباید بپرسم ولی ببخشید
خواهشا اگه دعوتانه IPTORRENTS و یا DEMONID دارید لطفا برام بفرستید 6 ماه میگردم کسی نداده انشالله 1 در دنیا 100 در آخرت نسیبتون بشه
یک عدد اکانت iptorrents.com موجود هست
سلام
میدونم که خیلی ها این سوال رو میپرسن ولی من هنوز هیچی نفهمیدم
چه جوری میشه با فایل تورنت کار کرد؟؟
من الان یک فایل تورنت دارم برای دانلود و وقتی که دانلودش کردم چه جوری اجراش کنم اصلا چه طوری با این تورنت کار کنم؟
ممنون
K.N.I.G.H.T
27-06-2011, 04:40
سلام
بهترین سایت برای فایلهای تورنت رو میشه معرفی کنید؟
یک عدد اکانت iptorrents.com موجود هست
سلام
دوستمون زودتر درخواست کرد ولی اگه نخواست یا یکی دیگه داشتین برای من بفرستید. ایمیلم رو برایتون PM کردم.
خیلی ممنون.
دوستان من با کمک این سایت که معرفی کردین که که مستقیم میکنه یه تورنت رو که مدتی بود گرفته بودم و حدود 6هفته روی دانلود بود به خاطر محدودیتی که روی سرعت تورنت میزارن واقعا عذاب آور شده بود برام :(
تورنتش رو دادم مستقیم کنه
it will take approximately 151 hours
اینو گفت :دی یعنی 6 روز 7 ساعت دیگه طول میکشه :دی
بعد یه سوال :
مستقیم کرد چند روز وقت دارم دانلود کنم این فایل هارو ؟محدودیت زمانی داره ؟
jupiterx
04-07-2011, 06:43
سلام
من میخام از تورنت توی شبکه داخلی استفاده بکنم ولی با اینکه نظیمات مربوطه رو انجام میدم(یعنی ادرس ------ مربوطه رو بهش میدم) اما بازم دانلود نمیکنه.کسی میدونه چطور میشه تنظیم کرد که تو شبکه داخلی بشه ازش استفاده کرد؟؟
ممنون
jupiterx
05-07-2011, 09:22
سلام
من میخام از تورنت توی شبکه داخلی استفاده بکنم ولی با اینکه نظیمات مربوطه رو انجام میدم(یعنی ادرس ------ مربوطه رو بهش میدم) اما بازم دانلود نمیکنه.کسی میدونه چطور میشه تنظیم کرد که تو شبکه داخلی بشه ازش استفاده کرد؟؟
ممنون
دوستان کسی نظری نداره؟؟؟؟"
Arash4484
06-07-2011, 11:39
سلام
من میخام از تورنت توی شبکه داخلی استفاده بکنم ولی با اینکه تنظیمات مربوطه رو انجام میدم(یعنی ادرس ------ مربوطه رو بهش میدم) اما بازم دانلود نمیکنه.کسی میدونه چطور میشه تنظیم کرد که تو شبکه داخلی بشه ازش استفاده کرد؟؟
ممنون
سلام
اگر شما ------ داخلیتون رو بدرستی به سیستم و همچنین خود برنامه داده باشید دیگر نباید مشکلی باشه
jupiterx
13-07-2011, 07:22
سلام
اگر شما ------ داخلیتون رو بدرستی به سیستم و همچنین خود برنامه داده باشید دیگر نباید مشکلی باشه
تنظیمات رو درست انجام دادم یعنی ادرس ای پی سیستمی که دارم ازش اینترنت میگیرم رو دادم اما نمیدونم چرا بازم هیچ دریافتی ندارم.واقعا موندم .عقلم به جایی قد نمیده دیگه...دوستان کسی نظری نداره؟؟؟
ممنون
سلام
برای دانلود فیلمهای 720p با حجم 400 تا 600 مگ ایندو تا بهترینند:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای دانلود های عادی از تورنت هم به ترتیب ایندو تا خوبن:
دوستان من با کمک این سایت که معرفی کردین که که مستقیم میکنه یه تورنت رو که مدتی بود گرفته بودم و حدود 6هفته روی دانلود بود به خاطر محدودیتی که روی سرعت تورنت میزارن واقعا عذاب آور شده بود برام :(
تورنتش رو دادم مستقیم کنه
it will take approximately 151 hours
اینو گفت :دی یعنی 6 روز 7 ساعت دیگه طول میکشه :دی
بعد یه سوال :
مستقیم کرد چند روز وقت دارم دانلود کنم این فایل هارو ؟محدودیت زمانی داره ؟
تورنتی که انتخاب میکنی اگه seed بالا باشه نباید کند باشه! منکه با سرعت خیلی بالا دارم میگیرم. مگر ایننکه seed کم باشه.
p30world am
22-07-2011, 09:58
سلام
سایتهای torrentz.eu و
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بهترین هستن.سایت دومی نیاز به ثبت نام داره.
Davood_titan
22-07-2011, 10:26
برنامه تورنت کدوم ورژنش خوبه ؟
M A S T 3 R
28-07-2011, 16:37
فرق دانلود كردن تورنت با دانلود هاي معمولي چيه؟
تو idm كه سرعت دانلود من روي 30 تا 40 هست اما وقتي كه ميخوام فايلي رو از تورنت دانلود كنم سرعتش بين 10تا 15 هست!
فايده دانلود از تورنت چيه؟ فقط فايده اش اينه كه قابليت ريزوم داره؟
تو idm كه سرعت دانلود من روي 30 تا 40 هست اما وقتي كه ميخوام فايلي رو از تورنت دانلود كنم سرعتش بين 10تا 15 هست!
کلا چیزایی که توی تورنت گیر میاد به طور عادی گیر نمیاد.. اون فایلی هم که شما دارید دانلود میکنید Seedــش پایینه..
M A S T 3 R
28-07-2011, 16:47
توي سايتي كه ازش تورنت رو گرفتم سيد رو نوشته 6001
اگه فایل هایی که میخایین روی آپلود سنترها هست بهتره با IDM دانلودشون کنین.
هر روشی مزایا و معایب خودش رو داره.
Arash4484
29-07-2011, 03:56
ریزوم که فرقی نداره دانلود از نت هم بسته به نوع سرور معمولن ریزوم داره.
سرعت دانلود معمولی هم بسته به نوع سرور متغیره.
اینها ارقام استاندارد و قابل استنادی نیستند من تورنت با سرعت 250کیلو هم گرفتم و با همان اینترنت سرعت دانلود عادیم روی 10 هم رفته.
مهمترین محسنات تورنت :
1-عدم وابستگی به سروری خاص و عدم از بین رفتن و حتی اگر یک نفر که اون فایل رو دان کرده بیاد دوباره فعال میشه
2-فایلهای حجیم (آپلودرها چه بصورت رایگان چه پولی محدودیت حجم یک فایل دارند عمومن بین 200مگ تا2گیگ ، باید فایلها زیپ و تکه تکه شود و مسایل و مشکلات متعددی هم پیش میاید،اررورSRC و...) اما شما در تورنت بسادگی یک فولدر را میگیرید و ازهمه مهمتر هیچ محدودیت حجمی وجود ندارد.. فایل 10 گیگی یا یک ترایی فرقی ندارد
3-راحتتر تهیه کردن برنامه های که در نت نیست، برخی فقط در تورنت وجود دارد. بخاطر کپی رایت و...
4-راحتی آپ(در ایران زیاد نمود ندارد)
5-باز بودن دست در تنظیمات(مثل رفع مسدودیت-در ایران خیلی نمود دارد: ) )
و...
توي سايتي كه ازش تورنت رو گرفتم سيد رو نوشته 6001
داخل خود برنامه رو چک کنید ، ممکنه سایت آپدیت نباشه + ببینید چندتا سیدر فعالن و سرعت اتصالشون چقدره
+ضمنن محدودیت روی آپلودتون بزارید بهمون نسبت سرعت دانلود پایین میاد
poloton7
05-08-2011, 18:36
سلام
من در مورد فایل تورنت 2 تا سوال دارم----
1-توی فایلهای تورنت علاوه بر peerودوتا چیز دیگر است یکیseed و-- لیچر --حالا برای دانلود یک فایل باید به لیچر بیشتر نگاه کنیم یا سید بیشتر--
2-برای دانلود بهتر باید اختلاف بینpeer و seed را توجه کنیم مثلا یک فایل هست که peer ان 30 وseed ان هست 40 است-- این فایل بهتر است یا یک فایل با همین موضوع با این تفاوت که دیگری استpeer ان هست 80 و seed ان هست 90 کدام یکی از این دوتا بهتر وسرعت بیشتر دارند ----------متشکر
سلام
من در مورد فایل تورنت 2 تا سوال دارم----
1-توی فایلهای تورنت علاوه بر peerودوتا چیز دیگر است یکیseed و-- لیچر --حالا برای دانلود یک فایل باید به لیچر بیشتر نگاه کنیم یا سید بیشتر--
2-برای دانلود بهتر باید اختلاف بینpeer و seed را توجه کنیم مثلا یک فایل هست که peer ان 30 وseed ان هست 40 است-- این فایل بهتر است یا یک فایل با همین موضوع با این تفاوت که دیگری استpeer ان هست 80 و seed ان هست 90 کدام یکی از این دوتا بهتر وسرعت بیشتر دارند ----------متشکر
من یه توضیح میدم شاید بفهمی داستان چیه
نوع ارتباط تورنت peer2peer هست
پس در واقع ما هر بخشی از فایل رو از یک جایی داریم می گیریم که بهش peer گفته می شه
ولی peer ها فایل رو به صورت کامل در اختیار ندارن و خودشون مشغول دانلود هم هستن. مثل خود ما که هم دانلود می کنیم و هم آپلود
اگر یک peer باشه که فایل رو به صورت کامل داشته باشه و همچنان به آپلود ادامه بده، بهش میگن seed
پس تا اینجا فهمیدیم seed , peer نقش مهمی در بالا بردن سرعت دارن
حالا Leech ها کی هستن؟؟
Leech ها کسانی هستن که یا تازه دانلود رو شروع کردن و نقشی در آپلود ندارن.... یا سرعت آپلود رو محدود می کنن و در peer2peer مشارکت درستی ندارن. این افراد بهشون Leech خطاب می شه .در واقع Leech ها همون peer ها هستن که کارشون رو به خوبی انجام نمیدن و فقط به فکر دانلود کردن هستند. به زبون عامی به یک peer بد میگن Leech
حالا نکته ای که شما برای دانلود یک فایل باید در نظر بگیری بالا بودن seed , peer و همینطور پایین بودن Leech هست
البته مشکل Leech معمولا خیلی کم پیش میاد. بیشتر زمانی که یک فایل به تازگی گذاشته می شه و استقبال از اون خیلی زیاد می شه، مشکل بالا بودن Leech پیش میاد که سرعت دانلود رو می گیره.... مثلا وقتی نسخه ی با کیفیت Avatar اومد این مشکل پیش اومده بود و خیلی فایل ها با وجود seed بالا، به دلیل بالا بودن پیش از حد Leech خیلی سخت دانلود می شدن. بعد از چند روز که توازن برقرار شد
poloton7
06-08-2011, 08:37
متشکر از توضیحات خیلی خوب شما---پس باید در مورد دانلود بگردیم که لیچ کمتری داشته باند--اگرفایلی باشد که لیچ کم اما پییر بالایی داشته باشد چی می تواند بهتر باشد------در مورد سوال دوم هم یک توضیحی بدهید
یک سوال که برایم پیش امد که چطوری می شود فهمید یک فایل مورد نظر بالاترین سید در تمام سایتهای تورنت در کدام سایت تورنت وجود دارد-----متشکر
متشکر از توضیحات خیلی خوب شما---پس باید در مورد دانلود بگردیم که لیچ کمتری داشته باند--اگرفایلی باشد که لیچ کم اما پییر بالایی داشته باشد چی می تواند بهتر باشد------در مورد سوال دوم هم یک توضیحی بدهید
یک سوال که برایم پیش امد که چطوری می شود فهمید یک فایل مورد نظر بالاترین سید در تمام سایتهای تورنت در کدام سایت تورنت وجود دارد-----متشکر
در مورد لیچ اصلا نگران نباش.... خیلی موارد نادری وجود داره که لیچ ها اونقدر زیاد باشن که سرعت دانلود رو بگیرن. همونجوری که گفتم این اتفاق بیشتر در مورد فایل های جدید و پر طرفدار می افته. مثلا قسمت جدید یک سریال یا همچین چیزایی... در حالت عادی لیچر ها مشکلی ایجاد نمی کنن
در کل بیشتر سایت ها در مشخصات فایل تورنت Seed , Leech رو می زنن و معمولا اشاره ای به peer نمی کنن. شما فایلی که Seed بالایی داره رو بگیر، خیالت راحت باشه. نیازی هم نیست حتما چند صد تا باشه.... با 30 ، 40 تا هم معمولا کار راه می افته
یه چیزی هم در مورد سایت های تورنت توضیح بدم
این سایت ها خودشون تولید فایل تورنت ندارن.... اینها بیشترشون موتور جست و جو در فایل های تورنت هستن. مثلا شما یک فیلم با یک مشخصات رو که در سایت thepiratebay. پیدا می کنی، می تونی همون رو در یک سایت سرچ دیگه هم پیدا کنی. تفاوتشون مثل تفاوت Google و Bing و Yahoo Search می مونه
حالا بعضی از این سایت ها هستن یه امکاناتی رو به صورت رایگان در اختیار کاربر میذارن. مثلا شما فیلم Terminator رو سرچ میدی داخل سایت thepiratebay..... بعد می تونی نتایج جست و جو رو بر اساس Seed فایل ها Sort کنی. اینجوری بالاترین فایل تورنت مربوط به فیلم Terminator که بیشترین seed رو داره رو می تونی پیدا کنی
یه نکته ی دیگه که در دانلود فیلم های تورنت مهمه اینه که نسخه های معتبر رو بگیری که بعدا بتونی زیرنویس هماهنگ با اون نسخه رو هم پیدا کنی. معمولا پر طرفدارترین نسخه های فیلم در تورنت، DVDRIP 700mg هست که هم حجم مناسبی داره، هم کیفیت مناسبی برای تماشای در کامپیوتر، هم اینکه زیرنویس هماهنگ باهاش رو می شه پیدا کرد
سلام دوستان به دلایل نامعلومی من دیگه نمیتونم با utorrent یا bittorrent یا vuze دانلود کنم (البته نمیدونم چرا فقط شبا اینجور میشه؟؟!!) ولی با flashget دانلود میکنه ولی فلش گت scheduler نداره من موندم چیکار کنم دانلود منیجری مثل flashget هست که باهاش تورنت بشه دانلود کرد؟؟
s_a_m4000
12-08-2011, 19:11
سلام دوستان به دلایل نامعلومی من دیگه نمیتونم با utorrent یا bittorrent یا vuze دانلود کنم (البته نمیدونم چرا فقط شبا اینجور میشه؟؟!!) ولی با flashget دانلود میکنه ولی فلش گت scheduler نداره من موندم چیکار کنم دانلود منیجری مثل flashget هست که باهاش تورنت بشه دانلود کرد؟؟
سلام.
شما شبا پورت تورنتتون رو عوض کنید ببنید درست میشه یا نه؟
berendji
19-08-2011, 17:01
دوستان سلام.
وقتی روی فایل دانلود شده تورنت کلیک می کنیم که برای دانلود وارد برنامه بشه این پیغام رو میده:
its seems like utorrent is already running but not responding
مشکل از چیه؟
poloton7
19-08-2011, 18:24
سلام---
یک فایل خاص تورنت درکدام نرم افزار سرعت بهتر وبالاتری دارد من نرم افزارهای مختلفی امتحان کردم امامتوجه نشدم کدام بهتر است بخصوص vuze یا utorrenet----
Mahdi Khan
26-08-2011, 13:19
سلام دوستان
ببخشيد اگه تكراري است ولي من روش تبديل لينك مستقيم به لينك تورنت رو مي خواستم بدونم.
اصلا اين كار امكان داره؟!
سلام دوستان
ببخشيد اگه تكراري است ولي من روش تبديل لينك مستقيم به لينك تورنت رو مي خواستم بدونم.
اصلا اين كار امكان داره؟!
سبک ارائه فایل تو این دو روش متفاوته . البته سایتهایی هستن که فایل از کامپیوتر های متصل به سرور خودشون انتفال میدن و میشه با یه لینک مستقیم معادلش کرد ولی عکسش نمیتونه منطقی باشه که یه فایل رو از اینترنت بگیره روی یک یا چندتا کامپیوتر بریزه و بعد اونرو از طریق بیت تورنت برای شما به اشتراک بذاره چون لینک مستقیم از یک سرور خاص معمولا بعنوان بهترین روشه
دوستان سلام.
وقتی روی فایل دانلود شده تورنت کلیک می کنیم که برای دانلود وارد برنامه بشه این پیغام رو میده:
its seems like utorrent is already running but not responding
مشکل از چیه؟
شما utorrent از پروسس در بیارین و دوباره امتحان کنین مشکل حل میشه .
PrinceEmir
30-08-2011, 17:33
من زیاد با تورنت آشنایی ندارم، البته یه بار عضو شدم ولی به دلیل سرعت خیلی خیلی کم دانلود دیگه کار نکردم نمیدونم علتش چی بود، آیا همیشه اینطوره، یعنی سرعت دانلودش از سرعت معمولی که داریم پایین تر میشه؟
یکیم من چون سرعت اینترنتم پایینه، (128 با سرعت دانلود 40) و از طرفی فکر نمیکنم در موضوع فایلهایی که دانلود میکنم فایل خودم داشته باشم و بتونم زیاد آپلود کنم، آیا میتونم بدون آپلود در این سایتها فعالیت و مدام دانلود کنم؟
مرسی
من زیاد با تورنت آشنایی ندارم، البته یه بار عضو شدم ولی به دلیل سرعت خیلی خیلی کم دانلود دیگه کار نکردم نمیدونم علتش چی بود، آیا همیشه اینطوره، یعنی سرعت دانلودش از سرعت معمولی که داریم پایین تر میشه؟
یکیم من چون سرعت اینترنتم پایینه، (128 با سرعت دانلود 40) و از طرفی فکر نمیکنم در موضوع فایلهایی که دانلود میکنم فایل خودم داشته باشم و بتونم زیاد آپلود کنم، آیا میتونم بدون آپلود در این سایتها فعالیت و مدام دانلود کنم؟
مرسی
یکی از عوامل مهمی که تو سرعت دانلود یه تورنت تاثیر داره تعداد Seed و leecher هست که بالا بودن هر کدوم از اینها میتونه سرعت دانلود رو افزایش بده . پس سعی کنین که تورنتی رو بگیرین که این نکته رو داشته باشه . یعنی حداقل سیدش دو رقمی به بالا باشه .
seed : تعداد کامپیوتر هایی که فایل رو بصورت کامل رو سیستمشون دارند و شیر میکنن
leecher: تعداد کامپیوتر هایی که هم در حال دریافت اون فایل هستند و هم شیر کردن و آپلود اون مقداری که دریافت کردن .
آپلود کردن فایل در ازای دانلود گفته میشه که سرعت رو افزایش میده ولی اونقدرا هم محسوس نیست .یا حداقل میتونین همون فایلی رو که دریافت میکنین امکان آپلودش رو قرار بدبن .
PrinceEmir
30-08-2011, 21:14
ممنون از راهنماییتون، ولی من حتی از اونایی که سید بالایی دارن هم که دانلود میکنم با سرعت خیلی پایین دانلود میکنه، من از uTorrent3 استفاده میکنم و از سایت uTorrent میرم، معمولا سرعت دانلودم در حالت معمولی با ای دی اس ال 128 دوروبر 35kb/s هستش ولی با تورنت که دانلود میکنم سرعتش بین 1 تا 10 کیلو بایت بر ثانیست. آیا این عادیه؟ چون پستهای دوستان رو که میخوندم میگفتن هر روز یه فیلم و دی وی دی دانلود میکنن که با این سرعت که من میبینم حتی یه ویدیو کلیپ کم حجمم نمیشه دانلود کرد.
یه سوالم ازتون دارم، از وقتی نرم افزار uTorrent رو نصب کردم، خود به خود سرعت ارسالم بالا رفته و سرعت اینترنتم رو کم کرده، البته سرعت آپ نرم افزار محدود کردم روی کمترین میزان یعنی 1 کیلو بایت (حالا نمیدونم کار درستی کردم یا نه) آیا راهی واسه افزایش سرعت هست؟ حتی وقتی ازش خارج هم میشم باز آپلود متوقف نمیشه.
آیا این آپلودها حجم سرویسهای اینترنتی حجمی رو کم میکنند یا فقط دانلود تو مصرف حجم این نوع سرویسها نقش داره؟
با تشکر
ممنون از راهنماییتون، ولی من حتی از اونایی که سید بالایی دارن هم که دانلود میکنم با سرعت خیلی پایین دانلود میکنه، من از uTorrent3 استفاده میکنم و از سایت uTorrent میرم، معمولا سرعت دانلودم در حالت معمولی با ای دی اس ال 128 دوروبر 35kb/s هستش ولی با تورنت که دانلود میکنم سرعتش بین 1 تا 10 کیلو بایت بر ثانیست. آیا این عادیه؟ چون پستهای دوستان رو که میخوندم میگفتن هر روز یه فیلم و دی وی دی دانلود میکنن که با این سرعت که من میبینم حتی یه ویدیو کلیپ کم حجمم نمیشه دانلود کرد.
یه سوالم ازتون دارم، از وقتی نرم افزار uTorrent رو نصب کردم، خود به خود سرعت ارسالم بالا رفته و سرعت اینترنتم رو کم کرده، البته سرعت آپ نرم افزار محدود کردم روی کمترین میزان یعنی 1 کیلو بایت (حالا نمیدونم کار درستی کردم یا نه) آیا راهی واسه افزایش سرعت هست؟ حتی وقتی ازش خارج هم میشم باز آپلود متوقف نمیشه.
آیا این آپلودها حجم سرویسهای اینترنتی حجمی رو کم میکنند یا فقط دانلود تو مصرف حجم این نوع سرویسها نقش داره؟
با تشکر
شما یه تورنت خوب مثلا تورنت زیر رو بذارید و نتیجه رو بگید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDHT رو فعال کنین و سرعت آپلود رو هم رو همون 1کیلو بذارین .
کل ترانسفر (آپلود + رسیو ) جزو حجم مصرفیتون حساب میشه .
---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
البته نباید انتظار داشته باشین که سرعت دانلود تورنتتون 35 باشه !
رضا جنگنده
31-08-2011, 17:44
سلام
اگه می شه یه سایت تورنت معرفی کنین.
چون یه سریال هست که خیلی کمیابه.
گفتم شاید تورنتش پیدا شه.
مال سال 2004 هستش.
Dark Shine
31-08-2011, 18:35
اسم سریال ؟
هـرگـونه سریـال رو تـا الـان اینجـا پیـدا کـردم :
kat.ph
رضا جنگنده
31-08-2011, 19:14
اسمش هست:
Fergus McPhai
تو اون سایتم نبود
دوستان کسی دعوتنامه ی یک سایت خوب خصوصی داره واسم بفرسته ؟ مخصوصا IpTorrent !
خدا خیرتون بده
satanic.undead@att.net
رضا جنگنده
02-09-2011, 10:41
دوستان لطفا چند سایت معروف تورنت بگید تا ببینم فیلمه توش هست یا نه.
reza-atom
03-09-2011, 15:44
من خودم با فایل های تورنت کار کردم ولی به نظر خودم بیشتر لینکهاش دارای seed ِ پایین هستن و اغلب مواقع هم سرعتشون پایینه واسه همین ترجیح میدم مستقیم کنم با سایتهایی مثل torrific.com که همون سرعت واقعی دانلود رو داره ! به دوستان هم پیشنهاد میدم همین کارو کنین البته اگه سرعتتون خیلی بالاست که هیچی برای سرعت های پایین تر ....
Ac.Milan
04-09-2011, 09:42
سلام
من با نرم افزار Vuze کار می کنم و وقتی که با VPN کانکت میشم، دانلود متوقف میشه! راهی هست که دانلود متوقف نشه؟؟؟
---------- Post added at 09:42 AM ---------- Previous post was at 09:42 AM ----------
سلام
من با نرم افزار Vuze کار می کنم و وقتی که با VPN کانکت میشم، دانلود متوقف میشه! راهی هست که دانلود متوقف نشه؟؟؟
p30world am
04-09-2011, 10:45
دوستان به تاپیک جدید من در باره تورنت سربزنین.مطمئنم پشیمون نمیشید.بهترین سایتهای جستوجوی تورنت + مستقیم سازی تورنت برای دانلود باسرعت بسیاربالا+نحوه سرچ تورنت با گوگل
سلام
---------- Post added at 09:42 AM ---------- Previous post was at 09:42 AM ----------
سلام
اکثر V...p.n ها ،شبکه های اشتراک فایل مثل تورنت رو ساپورت نمی کنن
mohsen_rkh
20-09-2011, 14:48
فرق دانلود معمولی تورنت با Download using Magnet چیه؟
Download using Magnet
در حالت اول،شما یه فایل چند کیلو بایتی دانلود میکنی مثلا از لپ تاپ و بعد میبری میریزی روی یوتورنت که 24 ساعته دانلود میکنه فقط!!!
ولی این حالت مگنت،خودکار نرم افزار رو اجرا میکنه و شما دیگه فایل خاصی رو دانلود نمیکنین!!!!!
من معمولا همین مگنت رو استفاده میکنم،چون نیازی به ذخیره کردن فایل چند کیلوبایتی تورنت ندارم!!!
احمد1379
04-11-2011, 23:13
با درود به دوستان گرامی
اگه حجم فایلی که داری دانلود میکنی بسیار زیاد باشه آیا میشه وقتی درایو مقصد پر شد فایلهایی را که تا الان دانلود شده به درایو
دیگه ای انتقال داد تا جا برای فایلهای تازه باز بشه یا باید همه فایلهای دانلودی روی یه درایو باشه ؟؟؟
با سپاس
با درود به دوستان گرامی
اگه حجم فایلی که داری دانلود میکنی بسیار زیاد باشه آیا میشه وقتی درایو مقصد پر شد فایلهایی را که تا الان دانلود شده به درایو
دیگه ای انتقال داد تا جا برای فایلهای تازه باز بشه یا باید همه فایلهای دانلودی روی یه درایو باشه ؟؟؟
با سپاس
شما همون اول که دانلود رو شروع می کنید، به اندازه ی حجم فایل از درایو شما اشغال می شه
یعنی اگه حجم فایل 10 گیگ باشه، همون اول دانلود، 10 گیگ از درایو اسغال می شه و اگه جا نباشه، همون اول پیغام میده که جا نداره. یعنی چه 1% دانلود شده باشه چه 99% همون 10 گیگ فضا اشغال شده ست.
ولی اگه می خوای فایل رو جا به جا کنی.... باید سورس فایل تورنت ( همون فایل چند کیلیو بایتی) رو داشته باشی
بعد اون مقداری که دانلود شده رو جا به جا کن، دوباره فایل تورنت رو اجرا کن، و محل دانلود رو همون جایی انتخاب کن که فایل رو بهش منتقل کردی.... اینجوری از ادامه اش دانلود می کنه
این کار به درد وقتایی می خوره که ویندوز عوض می کنی.... می تونی دانلود هات رو ادامه بدی
berendji
05-11-2011, 08:03
ولی اگه می خوای فایل رو جا به جا کنی.... باید سورس فایل تورنت ( همون فایل چند کیلیو بایتی) رو داشته باشی
بعد اون مقداری که دانلود شده رو جا به جا کن، دوباره فایل تورنت رو اجرا کن، و محل دانلود رو همون جایی انتخاب کن که فایل رو بهش منتقل کردی.... اینجوری از ادامه اش دانلود می کنه
این کار به درد وقتایی می خوره که ویندوز عوض می کنی.... می تونی دانلود هات رو ادامه بدی
یعنی این کار روی کیفیت یا هماهنگ بودن صدا و تصویر تاثیر منفی نمیذاره؟
احمد1379
05-11-2011, 13:11
شما همون اول که دانلود رو شروع می کنید، به اندازه ی حجم فایل از درایو شما اشغال می شه
یعنی اگه حجم فایل 10 گیگ باشه، همون اول دانلود، 10 گیگ از درایو اسغال می شه و اگه جا نباشه، همون اول پیغام میده که جا نداره. یعنی چه 1% دانلود شده باشه چه 99% همون 10 گیگ فضا اشغال شده ست.
با سپاس دوست گرامی
فایلی که من دارم حجمش خیلی بالاست (حدود200گیگ) روی هاردم هم سرجمع 20 گیگ هم جای خالی ندارم آیا راهی هست که این تورنت رو بشه تکه تکه دانلود کنم منظورم اینه که مثل دانلودهای عادی که مثلا یه فایل 200گیگی رو تکه تکه میکنن به بخشهای مثلا 1 گیگ و شما هر هنگامی که هاردت پر شد میتونی بخشهایی رو که دانلود کردی بریزی روی مثلا یه هارد اکسترنال و بخشهای تازه رو دانلود کنی آیا در مورد تورنت هم همینجوریه ومیشه بخشهایی رو که دانلود شده ریخت روی یه هارد اکسترنال و بقیه رو دانلود کرد ؟؟؟؟
خلاصه بگم میخام بدونم آیا راهی هست من این فایل رو با این فضای خالی کمی که دارم دانلود کنم یا اینکه حتما باید اندازه این تورنت جای خالی روی هارد داشته باشم ؟؟؟؟؟؟؟
با سپاس فراوان
یعنی این کار روی کیفیت یا هماهنگ بودن صدا و تصویر تاثیر منفی نمیذاره؟
نه.... هیچ تاثیری نمیذاره. کلا سیستم دانلود های P2P یه جوریه که اصلا برای این چیزا مشکلی ایجاد نمی کنه. صد بار Stop کنی، ویندوز عوض کنی، جا به جا کنی، باز هم بزنی دانلود رو ادامه میده. ... خیالت راحت باشه
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
با سپاس دوست گرامی
فایلی که من دارم حجمش خیلی بالاست (حدود200گیگ) روی هاردم هم سرجمع 20 گیگ هم جای خالی ندارم آیا راهی هست که این تورنت رو بشه تکه تکه دانلود کنم منظورم اینه که مثل دانلودهای عادی که مثلا یه فایل 200گیگی رو تکه تکه میکنن به بخشهای مثلا 1 گیگ و شما هر هنگامی که هاردت پر شد میتونی بخشهایی رو که دانلود کردی بریزی روی مثلا یه هارد اکسترنال و بخشهای تازه رو دانلود کنی آیا در مورد تورنت هم همینجوریه ومیشه بخشهایی رو که دانلود شده ریخت روی یه هارد اکسترنال و بقیه رو دانلود کرد ؟؟؟؟
خلاصه بگم میخام بدونم آیا راهی هست من این فایل رو با این فضای خالی کمی که دارم دانلود کنم یا اینکه حتما باید اندازه این تورنت جای خالی روی هارد داشته باشم ؟؟؟؟؟؟؟
با سپاس فراوان
اگه فایلی که داری می گیری شامل چند بخش باشه، مثلا 100 تا فیلم،( یا کل قسمت های یک سریال مثل لاست) موقعی که روی فایل با فرمت تورنت کلیک می کنی، و برنامه Bittorrent یا utorrent بازش می کنه، مشخصات و محتویات فایل رو بهت نشون میده. مثلا همون 100 تا فیلم رو در نظر بگیر، لیست فیلم ها رو بهت نشون میده. می تونی کنار هر کدومش تیک بزنی که کدوم رو می خوای دانلود کنی و کدوم رو نمی خوای.
اینجوری می تونی این 100 تا فیلم رو که ممکنه روی هم 200 گیگ حجم داشته باشه رو جدا جدا دانلود کنی
البته این تجربه که قبل از دانلود، محتویات دانلود رو بهت نشون میده رو من با همین دو تا برنامه که کار کردم دارم ...بقیه برنامه رو نمی دونم به این صورت باشه یا نه
samfisher7
09-11-2011, 20:19
سلام
من از اسیا تک سرویس میگیرم ولی پورت تورنت رو بسته
قبلا با vuze میتونستم ولی پورتش رو بستن
و سرعتش خیلی پایین اومد (سرعتش از 10 بالا تر نمیرفت)
شما چه برنامه و راه حلی رو پیشنهاد میکنید
سلام
من از اسیا تک سرویس میگیرم ولی پورت تورنت رو بسته
قبلا با vuze میتونستم ولی پورتش رو بستن
و سرعتش خیلی پایین اومد (سرعتش از 10 بالا تر نمیرفت)
شما چه برنامه و راه حلی رو پیشنهاد میکنید
مطمئنی پورت رو بسته؟؟؟ خیلی بعید می دونم ISP های معتبر اینکار رو بکنن
من با این برنامه ای که شما میگی کار نکردم تا حالا
ولی اگه Bittorrent یا utorrent رو دانلود کنی و به قسمت زیر بری
Option /perferences / Conection
و روی گزینه ی Random port بزنی معمولا این مشکل افت سرعت حل می شه
ضمن اینکه تورنتی که می گیری رو از نظر seed چک کن که کافی باشه
مودم ADSL رو هم خاموش روشن کنی محض احتیاط ضرر نداره
در این دو تا برنامه می تونی ارتباطت رو هم تست کنی
برای اینکار رو این قسمت از برنامه که با دایره سبز مشخص کردم دابل کلیک کن. قسمت تست باز می شه
poloton7
09-11-2011, 21:33
سلام چند وقته که لینک سایتtorrific برایم مستقیم نمی کند وخطا می دهد من همیشه فایلهایم را به همین صورت مستقیم می کردم حالا مستقیم نمی کند چرا
DaRiOuShJh
09-11-2011, 21:45
دوستان الان سایت تورنت خوب چی سراغ دارید که همه چیز داشته باشه؟
بیشتر audio و video
نه.... هیچ تاثیری نمیذاره. کلا سیستم دانلود های P2P یه جوریه که اصلا برای این چیزا مشکلی ایجاد نمی کنه. صد بار Stop کنی، ویندوز عوض کنی، جا به جا کنی، باز هم بزنی دانلود رو ادامه میده. ... خیالت راحت باشه
دوست عزیز،برخی فیلم های من،در اثر فرمت شدن هارد،از دست رفت....قسمت هایشیشون برگشت ولی تکه تکه هستن و یا مثلا چند ثانیه اش نیست!!(درست مثل تورنت ها که 80 درصدش دانلود شده،میتونی فیلم رو ببینی و یه سری لحظاتش نیست!!)....
هر جوری سعی کردم،این فیلم ها رو که تورنت بودن و فایل تورنتشون رو پیدا کردم و دادم که دانلود بشه،ولی از 0 شروع کرده و ادامه نداده!
دوست عزیز،برخی فیلم های من،در اثر فرمت شدن هارد،از دست رفت....قسمت هایشیشون برگشت ولی تکه تکه هستن و یا مثلا چند ثانیه اش نیست!!(درست مثل تورنت ها که 80 درصدش دانلود شده،میتونی فیلم رو ببینی و یه سری لحظاتش نیست!!)....
هر جوری سعی کردم،این فیلم ها رو که تورنت بودن و فایل تورنتشون رو پیدا کردم و دادم که دانلود بشه،ولی از 0 شروع کرده و ادامه نداده!
خب این حالتی که میگی استثناست
با این حال اگه موقع ریکاوری فایل رو به صورت یکپارچه بتونی برگردونی، و اسم فایل همونی باشه که قبلا موقع دانلود بوده، می تونی ادامه بدی... من حتی این رو هم تست کردم و شده!
ولی خیلی از فایل های ویدئویی کامل موقع ریکاوری تکه تکه می شن و از دست میرن... چه برسه به اینکه فایل نصف دانلود شده ی تورنت باشه
حالا درسته روش دانلود P2P تا جای ممکن نسبت به این چیزا مقاومه... ولی دیگه یه ذره هم خودمون باید رعایت کنیم :46:
دوستان الان سایت تورنت خوب چی سراغ دارید که همه چیز داشته باشه؟
بیشتر audio و video
اگه سایتی می خوای که خودش فیلم ها و سریال های جدیدی که میاد رو معرفی کنه من این سایت رو پیشنهاد می کنم. دلیلیش هم اینه که یک سری امکانات رایگان داره که برای بعضی از سایت های دیگه پولیه... مثلا اینکه فایل ها رو به ترتیب seed بتونی sort کنی. البته سایتش فیلتره
در این رده سایت ها این هم خوبه
ولی در کل به نظر من ( نظر شخصی) بهترین سایت سرچ تورنت
این هم فیلتره ولی اگه روی پورت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنی فیلتر نیست
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
سلام چند وقته که لینک سایتtorrific برایم مستقیم نمی کند وخطا می دهد من همیشه فایلهایم را به همین صورت مستقیم می کردم حالا مستقیم نمی کند چرا
دوست عزیز من به شخصه کار نکردم با این سایت. باید منتظر بشی بچه های دیگه که کار کردن بیان جواب بدن
samfisher7
15-11-2011, 12:07
ممنون ازzeus_1
که راهنماییم کرد
فکر کنم مقدار دانلود کمم بخاطر اینه که شرکت خودش سرعت دانلود شبانه رو میاره پایین
یک سوال : ایا با استفاد از اینترانت میشه از تورنت استفاده کرد؟
محدودیت نداره؟
اگه بشه فکر کنم خیلی عالی بشه . چون محدودیت حجم هم نداره
سلام
گوشه پایین سمت راست یو تورنت یه علامت تعجب تو یک دایره قرمز رنگ اومده و میگه
not connectable
a firewall/router is limmiting your network trafic
you need to open up a port so others can connect to you.
اینو چطوری برطرف کنم؟
سلام
گوشه پایین سمت راست یو تورنت یه علامت تعجب تو یک دایره قرمز رنگ اومده و میگه
not connectable
a firewall/router is limmiting your network trafic
you need to open up a port so others can connect to you.
اینو چطوری برطرف کنم؟
اگه جدیدا آنتی ویروس عوض نکردی، یا فایروال نریختی،
برو اینجا
و روی گزینه ی Random port بزن
مودم رو هم خاموش روشن کن که IP عوض بشه
اگه با این چیزا درست نشد، مشکل از شما نیست، از ISP هست که گاهی وقتا یکی دو روزی اینجوری می شه و دوباره درست درست می شه
مخصوصا الان که کلا سرعت اینترنت رو آوردن پایین
ruzbe1313
08-12-2011, 02:28
ترکر عمومی بهتر از piratebay چی هست؟
اگه جدیدا آنتی ویروس عوض نکردی، یا فایروال نریختی،
برو اینجا
و روی گزینه ی Random port بزن
مودم رو هم خاموش روشن کن که IP عوض بشه
اگه با این چیزا درست نشد، مشکل از شما نیست، از ISP هست که گاهی وقتا یکی دو روزی اینجوری می شه و دوباره درست درست می شه
مخصوصا الان که کلا سرعت اینترنت رو آوردن پایین
سلام
انتی ویروس نصب کردم ،
این کاری که شما فرمودی رو انجام دادم فقط اون دایره قرمز تبدیل به مثلث نارنجی شد
و همون پیغام رو میده تقریبا
سلام
انتی ویروس نصب کردم ،
این کاری که شما فرمودی رو انجام دادم فقط اون دایره قرمز تبدیل به مثلث نارنجی شد
و همون پیغام رو میده تقریبا
فایروال خود ویندوز و Port Forwarding روتر رو چک کنین.تنظیمات برنامه های امنیتی که خودتون نصب کردین رو چک کنین.(مثل اینترنت سکیوریتی, فایروال, آنتی ویروس...)
بعد از چک کردن موارد بالا چند تا پورت رندوم رو تست کنین اگه دیدین همش بستس ISP شما پورت های مربوط به تورنت رو محدود کرده.
من ESET Smart Security 5 رو نصب کردم
دقیقا چه تنظیماتیش رو باید چک کنم؟(از کجا)
Port Forwarding روتر رو چطوری چک کنم؟
مرسی
amin_fixfox
15-12-2011, 15:21
eeeeee
اين تاپيكه چرا اينجاست؟
بهرحال؛
1- چند تا دانلود اخيرم خيلي افتضاح شده. مثلا يكي حجمش 1.5 گيگ بود، حدود 4 گيگ دانلود كردم!
مشكل از چيه؟ اصلا اين hashfail چيه؟ اينا هم ذخيره ميشن يا خودكار پاك ميشن؟
2- چطور ميتونم فايل هايي كه قبلا دانلود شده اما از ليست utorrent پاك شده رو دوباره برگردونم و seed بشم؟
3- فرض كنيم ديسكوگرافي يه گروه/يه سريال رو آپلود كرديم و حالا آلبوم/قسمت جديد اون منتشر شده. بايد يه تورنت جديد ساخت يا ميشه همون رو آپديت كرد؟
همين :31:
با تشكر
من تنظیمات انتی ویروس رو تغییر دادم
تیک سبز اومد و میگه بدون مشکل داره کار می کنه ولی سرعت تورنت اصلا مناسب نیست.
وقتی انتی ویروس رو دوباره فعال می کنم هم همون مثلث نارنجی ظاهر میشه.
در حالی که سید بالا داره سرعت بیشتر روی 6 میچرخه ولی وقتی از سایت های مختلف فایل دانلود می کنم به 20 هم میرسه.
eeeeee
اين تاپيكه چرا اينجاست؟
بهرحال؛
1- چند تا دانلود اخيرم خيلي افتضاح شده. مثلا يكي حجمش 1.5 گيگ بود، حدود 4 گيگ دانلود كردم!
مشكل از چيه؟ اصلا اين hashfail چيه؟ اينا هم ذخيره ميشن يا خودكار پاك ميشن؟
2- چطور ميتونم فايل هايي كه قبلا دانلود شده اما از ليست utorrent پاك شده رو دوباره برگردونم و seed بشم؟
3- فرض كنيم ديسكوگرافي يه گروه/يه سريال رو آپلود كرديم و حالا آلبوم/قسمت جديد اون منتشر شده. بايد يه تورنت جديد ساخت يا ميشه همون رو آپديت كرد؟
همين :31:
با تشكر
1-ورژن قبلی نرم افزار باگ داشت.اول نسخه قبلی رو به طور کامل آن اینستال کنین.بعد آخرین نسخه رو نصب کنین.
2-میشه با جستجوی اسم فایل تو سایت های تورنت دوباره اونا رو ادد کرد و به هنگام پرسیدن مسیر باید مسیر فایل های دانلود شده رو بدین.بعدش خودش فایل ها رو چک میکنه و اگه همشون 100% باشن شروع میکنه به سیید کردن.متاسفانه فکر نمیکنم راه دیگه ای برای برگردوندن باشه.
3-به علت این که Hash هر تورنتی با تورنت دیگه فرق داره باید دوباره یه فایل تورنت بسازین.
من تنظیمات انتی ویروس رو تغییر دادم
تیک سبز اومد و میگه بدون مشکل داره کار می کنه ولی سرعت تورنت اصلا مناسب نیست.
وقتی انتی ویروس رو دوباره فعال می کنم هم همون مثلث نارنجی ظاهر میشه.
در حالی که سید بالا داره سرعت بیشتر روی 6 میچرخه ولی وقتی از سایت های مختلف فایل دانلود می کنم به 20 هم میرسه.
سرعت تورنت به عوامل زیادی بستگی داره.بالا بودن تعداد سیید درسته مهمه ولی ممکنه تعداد پییر هم زیاد باشه و این خودش باعث کاهش سرعت میشه.
در ضمن یه مدت زمانی طول میکشه که سرعت تورنت زیاد بشه.(بعضا 10-15 دقیقه سرعت کمه بعد از این که مقداری آپلود کردین سرعت بهتر میشه.)
مقدار Ratio رو هم سعی کنین بالای 0.7 نگه دارین.اگه مقدارش به مدت زیادی کم بمونه (مثلا اگه آپلود رو خیلی محدود کنین) ترکرها شما رو Ban میکنن.بعضی ترکرها هم مقدار 1 رو برای حداقل Ratio در نظر میگیرن.یعنی باید به همون مقداری که دانلود کردین آپلود هم بکنین.
با سرچ کردن Hash فایل توی گوگل میتونین تعداد بیشتری ترکر پیدا کنین که این خودش میتونه باعث افزایش سرعت بشه.
موفق باشید.:11:
omid.7128
07-01-2012, 03:18
دوستان من تورنت که دانلود میکنم همچین اروری میده و قطع میشه ، از وی پی اس واسه دانلودش استفاده میکنم
cyclic redundancy check
به نطرتون مشکل از کجاست؟
babak_tour
22-01-2012, 23:48
سلام. دوتا سوال داشتم:
1. تعداد سید و پیر داخل پرانتز زیاده در حد 200 تاست، ولی بیرون پرانتز کمه. سرعت هم خیلی کمه. چرا؟
2. چرا فروم اینجوری شده. از چپ به راست شده. نوشته هایی که توش اینگلیسی هست رو نمیشه درست خوند؟
ArashMiniStar
24-01-2012, 00:01
دوستان من تورنت که دانلود میکنم همچین اروری میده و قطع میشه ، از وی پی اس واسه دانلودش استفاده میکنم
cyclic redundancy check
به نطرتون مشکل از کجاست؟
عزیز امتحان کنید از چیز پی ان نیست که احتمالا دارید با وی پی اس میدید؟؟
pezhmantoop
27-01-2012, 12:28
الان من هیچی از torrnet نمیدونم...
فقط میخوام بدونم چی جوری راه اندازی میشه؟؟
یه لینک بدید طریقه راه اندازیش چه طوریه ؟؟؟؟ نصب و بقیه چیزا
در ضمن در ضمن... آیا torrnet الان بدون ف-ل-تر شکن هم میشه ازش دانلود کرد یا نه ؟؟؟
ArashMiniStar
27-01-2012, 12:56
سلام. دوتا سوال داشتم:
1. تعداد سید و پیر داخل پرانتز زیاده در حد 200 تاست، ولی بیرون پرانتز کمه. سرعت هم خیلی کمه. چرا؟
2. چرا فروم اینجوری شده. از چپ به راست شده. نوشته هایی که توش اینگلیسی هست رو نمیشه درست خوند؟
میزان استفاده از هارد رو از utorrentچک کنید ببینید چند درصد است.(disk overloaded)
احتمال دیگر هم این هست که سیدر ها با سرعت خیلی کمی آپلود میکنند.
موفق باشید :11:
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
الان من هیچی از torrnet نمیدونم...
فقط میخوام بدونم چی جوری راه اندازی میشه؟؟
یه لینک بدید طریقه راه اندازیش چه طوریه ؟؟؟؟ نصب و بقیه چیزا
در ضمن در ضمن... آیا torrnet الان بدون ف-ل-تر شکن هم میشه ازش دانلود کرد یا نه ؟؟؟
منظورتون از نصب هست؟؟
برای استفاده از یک تورنت ابتدا نرم افزاری مثلutorrent رو دانلود و نصب کنید.سپس از طریق نوار بالا فایل تورنت یا آدرس تورنت رو وارد کنید.اگه احیانا اون سایت تورنت فیلتر هست با قند شکن به اون سایت بروید و فایل تورنت رو دانلود و در utorrent وارد کنید.
اگه باز مشکلی هست بفرمایید.
موفق باشید :11:
babak_tour
29-01-2012, 13:43
میشه دوستان راجع به ترکر های خصوصی بیشتر توضیح بدن و بگن چجوری میشه بهشون وصل شد یا اونا رو پیدا کرد؟
در پستهای اولیه توضیحاتی داده شده ولی نگفته که چجوری استافده کنیم و یا مثلا این "هَش" چی هست و چجوری میشه ازش استفاده کرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.