PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16

Silence so loud
20-02-2009, 19:37
:D:D:D:D:D:

siavashsiavash
20-02-2009, 20:42
بالاخره ردیف شد. :10:مشکل از پورت روتر بودم . باس پورت ورودی bittorrent وارد روتر میشد!

سلام
دوست عزیز میشه به طور کامل بگی چطور مشکلت را حل کردی؟؟
من از صبا adsl گرفتم و با تورنت خیلی خودش را می کشه10 می رسه شما چه کار کردی؟؟؟

mohammad.y1993
20-02-2009, 23:28
سلام...
من خيلي از مقالات اين تاپيك رو خوندم ولي هرچي تلاش كردم نتونستم بفهمم سرعتم رو چطوري بايد بيشتر از اين 20 كيلو بايت كنم...هنوزم خيلي از اصطلاحات برام نامشخصه....ميشه بگيد من دقيقا بايد كجا رو بخونم...خيلي ممنونم دوستان...

متشكرم...

kod89
20-02-2009, 23:41
سلام...
من خيلي از مقالات اين تاپيك رو خوندم ولي هرچي تلاش كردم نتونستم بفهمم سرعتم رو چطوري بايد بيشتر از اين 20 كيلو بايت كنم...هنوزم خيلي از اصطلاحات برام نامشخصه....ميشه بگيد من دقيقا بايد كجا رو بخونم...خيلي ممنونم دوستان...

متشكرم...

این توضیحش کامله
معرفی تورنت و جواب به بعضی از مشکلات

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kod89
20-02-2009, 23:59
سلام
دوست عزیز میشه به طور کامل بگی چطور مشکلت را حل کردی؟؟
من از صبا adsl گرفتم و با تورنت خیلی خودش را می کشه10 می رسه شما چه کار کردی؟؟؟

دوست عزیز مشکل من رنگ علامت باز بودن پورت بود که همیشه زرد میموند(سبز-زرد-قرمز).
اون لینکی که پست بالا دادم یه سایت معرفی میکنه که بری اونجا بعد از انتخاب نوع فایر وال و نوع نرم افزار مورد استفاده تورنت(utorrnet یا .....) فایروال رو تنظیم کنی که نرمافزارو از حالت block خارج کنه. من فایروالم اونجا نبود ولی چک کردم دیدم خوشبختانه block نکرده. بعد از اون نوبت روتر مودم بود که باید تنظیم بشه . باز تو اون تاپیک که پست بالا دادم zed2 (نویسندش) یه لینک از همون سایت داده که بعد از رفتن تو اون لینک و انتخاب نوع مودم تنظیماتو به صورت تصویری و اسون توضیح داده اگه مودمت تو اون لیست نبود نزدیکترین مدل به نوع مودمتو انتخاب کن

اون تاپیک رو بخون اگه سوال داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم:20:

siavashsiavash
26-02-2009, 00:45
دوست عزیز مشکل من رنگ علامت باز بودن پورت بود که همیشه زرد میموند(سبز-زرد-قرمز).
اون لینکی که پست بالا دادم یه سایت معرفی میکنه که بری اونجا بعد از انتخاب نوع فایر وال و نوع نرم افزار مورد استفاده تورنت(utorrnet یا .....) فایروال رو تنظیم کنی که نرمافزارو از حالت block خارج کنه. من فایروالم اونجا نبود ولی چک کردم دیدم خوشبختانه block نکرده. بعد از اون نوبت روتر مودم بود که باید تنظیم بشه . باز تو اون تاپیک که پست بالا دادم zed2 (نویسندش) یه لینک از همون سایت داده که بعد از رفتن تو اون لینک و انتخاب نوع مودم تنظیماتو به صورت تصویری و اسون توضیح داده اگه مودمت تو اون لیست نبود نزدیکترین مدل به نوع مودمتو انتخاب کن

اون تاپیک رو بخون اگه سوال داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم:20:

سلام
دوست عزیزمشکل من هم مثل شماعلامت زرد رنگ هست انتی ویروسم nod32هست وفایروال ویندوز هم خاموش هست
اما مشکل فکر کنم از پورت روتر باشدجون وقتی روی علامت زرد رنگ کلیک می کنم وپورتم را می خوام چک کنم ارور می دهد
مودم من alfex هست و در ان سایت تنظیماتش نبود
از دوستان کسی می تواند من را راهنمای کند که چگونه پورت روتر را عوض کنم وجه عددی جایگزین کنم

hheadshoter
26-02-2009, 11:17
فرق azureus و Utorrent چیه که میگن azureus بهتره؟

kod89
26-02-2009, 13:28
سلام
دوست عزیزمشکل من هم مثل شماعلامت زرد رنگ هست انتی ویروسم nod32هست وفایروال ویندوز هم خاموش هست
اما مشکل فکر کنم از پورت روتر باشدجون وقتی روی علامت زرد رنگ کلیک می کنم وپورتم را می خوام چک کنم ارور می دهد
مودم من alfex هست و در ان سایت تنظیماتش نبود
از دوستان کسی می تواند من را راهنمای کند که چگونه پورت روتر را عوض کنم وجه عددی جایگزین کنم

سلام. عزیز تا جا که بتونم راهنماییت میکنم ولی بازم اساتید تاپیک میان توضیح میدن بهت. شما لزومی نداره حتما مودمت اونجا باشه چون مودم منم اونجا نبود. ولی به تنظیم کردن چند تا مودم مختلف نگا کردم دیدم همش یه چیز مشترک اونم اینه که باید اول پورت نرم افزار تورنت رو پیدا کنی که احتمالا داری از یکی از این 3 تا استفاده میکنی(utorrent-bittorrent-azureus) که من لینکشو گذاشتم که چه جوری پروت رو بدس بیاری( رفتی تولینک اول نشون میده پورت رو بدست بیاری و بعد نشون میده تو مودم انتخابی وارد کنی پس )

بعد که پورت رو بدست اوردی باید وارد مودم کنی . درباره مودم خودم من رفتم تو قسمت advanced>nat>add ولی متفاوته واسه مودمای مختلف چون بعضیاشون به جای این قسمت یه قسمت فایروال دارن.......اگه به تنظیمای مودمت واردی خوبه ولی اگه نه به قسمت پایین این لینکا که گذاشتم نگا کن ببین چیزی دست گیرت میشه یا نه اگه نشد باید ببینی تنظیمات مودمت به کدوم مودم شباهت داره میتونی بری تو این تاپیک سوال کنی

اونجا بپرس بگو میخوام پورت رو وارد فایر وال روتر کنم کدوم قسمت باس برم

فقط یه عکس میذارم چون اون نرمافزارای لینکا قدیمین الان قسمت تنظیمات اینجوریه

zexin
26-02-2009, 18:46
kod89 عزیز سلام.
شما در اون سایت کاری که گفته برای ای پی استاتیک هم انجام دادی؟
(یعنی لینکی که توی این عکس هست)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوال دوم اینه که توی عکس زیر و در قسمت آی پی چی زدی؟ چرا 2 تا باید تعیین کرد؟

kod89
26-02-2009, 23:11
kod89 عزیز سلام.
شما در اون سایت کاری که گفته برای ای پی استاتیک هم انجام دادی؟
(یعنی لینکی که توی این عکس هست)

سوال دوم اینه که توی عکس زیر و در قسمت آی پی چی زدی؟ چرا 2 تا باید تعیین کرد؟

سلام دوست من .اره من وارد کردم. اگه 2 خط بالاترشو دقت کنی واسه اون یه راهنماییی گذاشته که وقتی روش بزنی کامل توضیح داده.البته من فقط تا اونجا که تو قسمت run دستور میدی و ای پی رو گیر میاری رفتم ولی راستش تنظیمات مودمم هنوز رو اتوماتیک هستش و فقط ای پی رو تو اون لینک وارد local ip address کردم ! اول فکر کردم کار نکنه ولی بعدش خدا رو شکر کار کرد:27:

omid81
27-02-2009, 00:11
باسلام
یه فیلم از تورنت دانلود کردم ولی فرمته فیلمه DivX Media Format بود !!
حالا هم باز نمیشه !!
مشکل کجاس ؟ (!)
Tnx

zed2
27-02-2009, 13:30
فرق azureus و utorrent چیه که میگن azureus بهتره؟

راستش من چک نکردم ولی کسایی که استفاده کردن می گن یک سری تنظیمات دسترسی دیگر رو هم داره ( در کنار پشتیبانی از همه سیستم های عامل مشهور بجز ویندوز) و یک نقطه ضعف هم که می گفتن سنگین بودنش نسبت به یوتورنت ...
اگر می خوای نصب کن ببین با کدوم راحتتری از همان استفاده کن:46:

باسلام
یه فیلم از تورنت دانلود کردم ولی فرمته فیلمه divx media format بود !!
حالا هم باز نمیشه !!
مشکل کجاس ؟ (!)
tnx

علم غیب در این موارد بدرد می خورد....:18:
اخه انسان!!!! نه لینکی از تورنت گذاشتی نه لینکی از جایی که دانلود کردی گذاشتی نه یک سری مشخصات گذاشتی.... نه اروری که پخش کننده داده گذاشتی.....من از کجا بفهمم مشکلت کجاست:19:
یک چیزی بزار که بشه حدس زد....

zexin
27-02-2009, 19:05
سلام دوست من .اره من وارد کردم. اگه 2 خط بالاترشو دقت کنی واسه اون یه راهنماییی گذاشته که وقتی روش بزنی کامل توضیح داده.البته من فقط تا اونجا که تو قسمت run دستور میدی و ای پی رو گیر میاری رفتم ولی راستش تنظیمات مودمم هنوز رو اتوماتیک هستش و فقط ای پی رو تو اون لینک وارد local ip address کردم ! اول فکر کردم کار نکنه ولی بعدش خدا رو شکر کار کرد:27:
سلام
منظور من هم همینه که آیا الان آی پی شما استاتیک شده (بر اساس اون آموزشی که توی اون لینک داده)؟
یعنی توی properties شبکتون اوتوماتیک هست یا استاتیک؟

اگر مال شما هنوز دینامیک هست پس چه آی پی رو توی اون قسمت آlocal ip address زدین؟؟؟؟

دوستان لطفا کمک کنن: من چه ip باید توی تنظیمات مودمم بزنم؟
بقیه تنظیمات رو میدونم اما این ip نمیدونم کدومه. آخه توی اون سایت گفته باید ip استاتیک داشته باشین!! مال من دینامیک هست.

zed2
28-02-2009, 01:59
سلام
منظور من هم همینه که آیا الان آی پی شما استاتیک شده (بر اساس اون آموزشی که توی اون لینک داده)؟

اگر مال شما هنوز دینامیک هست پس چه آی پی رو توی اون قسمت آlocal ip address زدین؟؟؟؟

بقیه تنظیمات رو میدونم اما این ip نمیدونم کدومه. آخه توی اون سایت گفته باید ip استاتیک داشته باشین!! مال من دینامیک هست.
تو فایروال های روتر ها که من دیدم دو جور تنظیم دارن یکی که بدون تنظیم ip پورت رو باز کنی برای همه ای پی ها باز می کنه
یک سری هم بر اساس هر ip باز می کنه...اگر دومی باشه مجبوری تنظیمات رو از حالت رندم برداری و بر اساس دفتر چه یا مثال روتر ای پی بزاری

zexin
01-03-2009, 00:07
دوستان من توی تنظیمات مودم که زده ادرس ای پی رو وارد کنید (برای وارد کردن پورت) باید چه آی پی رو بزنم؟؟

kod89 گفت که آی پیش هنوز دینامیکه. مال من هم دینامیکه و ipconfig هم آدرس آی پی من رو میده. همون رو باید بزنم؟

moxx
01-03-2009, 21:28
سلام
من چند روزه نمیتونم صفحه torrenleech و باز کنم ولی tracker کار میکنه. کسی با torrentleech مشکل داره؟

kod89
01-03-2009, 21:56
سلام

تنظیمات کانکشن من رو اتوماتیک و bittorrent هم داره مثل پلنگ کار میکنه خواستی عکساشو میذارم:46:

zed2
01-03-2009, 22:21
دوستان من توی تنظیمات مودم که زده ادرس ای پی رو وارد کنید (برای وارد کردن پورت) باید چه آی پی رو بزنم؟؟

kod89 گفت که آی پیش هنوز دینامیکه. مال من هم دینامیکه و ipconfig هم آدرس آی پی من رو میده. همون رو باید بزنم؟
حدس می زنم روتر kod89 پورت هارو بر اساس تمام ip قابل ادرس دهی تنظیم می کنه ( نوعش ساده تره) ولی مال شما طبق گفته خودتون برای هر IP پورت هارو تنظیم میکنه ...(لطفا یک عکس از بخش تنظیمات پورت روتر بزارید )

چون دینامیکه هر دفعه ویندوز ریست یا ارتباط شبکه قطع و وصل شه ip شبکه ات تغییر می کنه باید عوض کنی.
مثلا یک نمونه از صفحه های شبکه
البته قبل از اینکه اینجوری تنظیم کنی باید ببینی تو دفتر چه راهنمای مودم چی گفته در مورد ip های شبکه....
یک نظر هم دارم ip مودمت که هر چی هست بجای 3 رقم بخش چهارم ( از چپ به راست ) یک عدد دیگر بزار و بقیه اعداد رو همان هایی بزار که مودم هست بخش دوم هم مثل مال من بزار 255.255.255.0 ببین تو این حالت می تونی وصل شی به روتر اگر وصل شدی که همان اولی میشه ip ات ولی اگر نشد باید دفترچه روترت رو بخونی.

سلام
من چند روزه نمیتونم صفحه torrenleech و باز کنم ولی tracker کار میکنه. کسی با torrentleech مشکل داره؟

برا منم باز نشد صفحه

zexin
01-03-2009, 22:33
kod جان میشه یه عکس بذاری

این مال مودم منه:

kod، من مودم شما که دی لینک هست هم دیدم مال شما هم باید یه آدرس آی پی بدی. میشه بگی مال شما هم که دینامیکه، پس شما چه آی پی اونچا (توی مودم) نوشتی؟

zed2 عزیز: من ترجیح میدم تنظیمات آی پی مودمم تغییر نکنه. حالا یه سوال:
میشه من هر دفعه که ip عوض میشه، برم اون قسمت تنظیمات (عکس بالا) و آدرس آی پی رو ویرایش کنم؟؟؟؟؟

Masoud.Neshat
01-03-2009, 23:59
وقتی tracker یه torrent فیلتتر باشه و فقط همون یه tracker رو داشته باشه چه باید کرد؟ وقتی رو پروکسسی تنظیم میکنم tracker آپدیت میشه seed و peer هم میگیره ولی دانلود یا آپلود انجام نمیشه.

kod89
02-03-2009, 02:00

zexin باور کن داری منم گ.. پیچ میکنی :31: سخت نگیر انقدر .ای پی رو فقط به روتر بده و تمام .دیگه به کانکشن که نمیخواد بدی . عکسارو ببین که من همون ای پی که تو سایت داده بود و به عنوان نمونه رو دادم به روتر!. در اخر عکس تورنتمو میذارم

شرمنده که تو تینی گذاشتم چون حجم عکسا بالا بود! شما چه جوری حجمشو کم کردی مستقیم اپلود کردی؟!!!!

pouya_2008_hh
02-03-2009, 02:07
سلام
من از Azureus استفاده مي كنم
پورتشم 4500 كردم ه Adsl 512 دارم ولي با 11 دانلود مي كنم
39 سيدر و 9 پيير
مشكل چيه؟
راستي من تنظيم ديگه يي نكردم . دفه اول تورنت دانلود مي كنم
ممنون مي شم راهنمايي كنيد

kod89
02-03-2009, 02:44
سلام
39 سيدر و 9 پيير
مشكل چيه؟

معرفی تورنت و جواب به بعضی از مشکلات

اینجا کملا تورنتو توضیح داده و راه های بهبود سرعت دانلودم عنوان کرده. جدا کامله:46:

zed2
02-03-2009, 10:04
وقتی tracker یه torrent فیلتتر باشه و فقط همون یه tracker رو داشته باشه چه باید کرد؟ وقتی رو پروکسسی تنظیم میکنم tracker آپدیت میشه seed و peer هم میگیره ولی دانلود یا آپلود انجام نمیشه.

وقتی از پروک س س ی استفاده می کنی ip ات رو تغییر میدی ولی یک ....مورد تو 99 درصد پرو ک س ی ها تورنت رو از کار می اندازن طوری که نشه دانلود کرد (برای جلوگیری از ترافیک)

zexin باور کن داری منم گ.. پیچ میکنی :31: سخت نگیر انقدر .ای پی رو فقط به روتر بده و تمام .دیگه به کانکشن که نمیخواد بدی . عکسارو ببین که من همون ای پی که تو سایت داده بود و به عنوان نمونه رو دادم به روتر!. در اخر عکس تورنتمو میذارم

شرمنده که تو تینی گذاشتم چون حجم عکسا بالا بود! شما چه جوری حجمشو کم کردی مستقیم اپلود کردی؟!!!!

تو این تصویر یک سوال پرسیدی جوابش

الانDHT ات فعال است...تیکو برداری غیر فعال میشه.

تنظیمات شمارو دیدم یک حدس می زنم ان هم این است که ip روتر شما اتومات همش میره رو 192.168.1.2 بخاطر همین مشکل ندارید ولی اگر یک سیستم دیگر اضافه شه فکر کنم به مشکل می خورید بعدا.

zexin
02-03-2009, 11:21
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدzexin باور کن داری منم گ.. پیچ میکنی :31: سخت نگیر انقدر .ای پی رو فقط به روتر بده و تمام .دیگه به کانکشن که نمیخواد بدی . عکسارو ببین که من همون ای پی که تو سایت داده بود و به عنوان نمونه رو دادم به روتر!. در اخر عکس تورنتمو میذارم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشرمنده که تو تینی گذاشتم چون حجم عکسا بالا بود! شما چه جوری حجمشو کم کردی مستقیم اپلود کردی؟!!!!

خیلی ممنون بابت عکس ها :10:

ببخشید که دارم اذیت میکنم. فقط 2 تا سوال دیگه از حضور kod و zed:
1. اون ip که توی عکس هست (192.168.1.2) رو از کجا آوردید؟ (چه جوری فهمیدی، از کجا؟)

2. zed عزیز اون سوالی که پرسیدم (میشه هر دفعه که ip عوض میشه، بریم توی تنظیمات مودم و ip رو ویرایش کنیم) امکان پذیر هست؟

kod عزیز من هم عکس ها روی توی تینی گزاشتم، اما وقتی توی تینی آپلود میکنی خودش یه لینک میده مخصوص فاروم (که توی تگ [img] هست، من اون لینک رو کپی و پیست کردم :21:)

دوستان ببخشید که سوال مبتدیانه پرسیدم. از کمکتون واقعا ممنونم. :11::35:

zexin
02-03-2009, 11:32
سلام
39 سيدر و 9 پيير
مشكل چيه؟

پویا جان من هم میخوام از Azureus استفاده کنم و مشکلم هم مثل شماست. یعنی سرعتم خیلی کمه.

شما یه چک کن ببین وضعیتت توی برنامه چه جوریه. یعنی اینجا که توی عکس هست.

اگه همیشه آبی هست، یعنی مشکل پورت دارید (مثل من) البته توی این عکس مال من قرمزه چون تازه برنامه رو باز کرده بودم اما در کل مال من همیشه آبیه که خوب نیست.:41:
اگه سبز هست، باید از اساتید اینجا سوال کنید.

pouya_2008_hh
02-03-2009, 14:16
پویا جان من هم میخوام از azureus استفاده کنم و مشکلم هم مثل شماست. یعنی سرعتم خیلی کمه.

شما یه چک کن ببین وضعیتت توی برنامه چه جوریه. یعنی اینجا که توی عکس هست.

اگه همیشه آبی هست، یعنی مشکل پورت دارید (مثل من) البته توی این عکس مال من قرمزه چون تازه برنامه رو باز کرده بودم اما در کل مال من همیشه آبیه که خوب نیست.:41:
اگه سبز هست، باید از اساتید اینجا سوال کنید.
سلام مرسي بابت راهنمايي
نه از من سبزه
راستي مشكلم حل شد ت 3 ساعت با 1 دانلود ديگه 500 مگ گرفتم :27:

kod89
02-03-2009, 17:54

1. اون ip که توی عکس هست (192.168.1.2) رو از کجا آوردید؟ (چه جوری فهمیدی، از کجا؟)

2. zed عزیز اون سوالی که پرسیدم (میشه هر دفعه که ip عوض میشه، بریم توی تنظیمات مودم و ip رو ویرایش کنیم) امکان پذیر هست؟

kod عزیز من هم عکس ها روی توی تینی گزاشتم، اما وقتی توی تینی آپلود میکنی خودش یه لینک میده مخصوص فاروم (که توی تگ [img] هست، من اون لینک رو کپی و پیست کردم :21:)

خواهش میشود عزیز. ببین من وقتی دستور ipconfig /all رو تو قسمت ران اجرا کردم خودش یه لیست اورد که یکیشکه ای پی ادرس بود نوشته بود 198.162.1.2 . بازم لینکشو میدم که خودت بری ببینی

درباره عکسام ممنون:11:

kod89
02-03-2009, 18:03
وقتی از پروک س س ی استفاده می کنی ip ات رو تغییر میدی ولی یک ....مورد تو 99 درصد پرو ک س ی ها تورنت رو از کار می اندازن طوری که نشه دانلود کرد (برای جلوگیری از ترافیک)

تو این تصویر یک سوال پرسیدی جوابش

الانDHT ات فعال است...تیکو برداری غیر فعال میشه.

تنظیمات شمارو دیدم یک حدس می زنم ان هم این است که ip روتر شما اتومات همش میره رو 192.168.1.2 بخاطر همین مشکل ندارید ولی اگر یک سیستم دیگر اضافه شه فکر کنم به مشکل می خورید بعدا.

منظورت از سیستم جدید چیه؟؟؟ من اون اول چون مودمم تحت ساپورت نبود خودم باس نصبش میکردم. 2-3 روز تو قسمت protocol انواع ای پی رو دادم که مودم به اینترنت وصل شه جالبه که وقتی 192.168.1.3 یا
192.168.1.1 رو هم میدادم کار میکرد:27:. وقتی اون دستور رو تو ران بدیم خودش ایپی دقیق رو میده درسته؟
من فک کردم چون خودش رو اتوماتیک هست وقتی من تو روتر بزنم 192.168.1.2 کانکشن هم چون مشکلی با اتصال به اینترنت با این ای پی رو نداره ؛اون هم قبولش میکنه .

zed2
04-03-2009, 16:59

2. Zed عزیز اون سوالی که پرسیدم (میشه هر دفعه که ip عوض میشه، بریم توی تنظیمات مودم و ip رو ویرایش کنیم) امکان پذیر هست؟

سوال دومت فکر کنم جواب ندادم( دادم؟؟؟؟)
اره می تونی بعدا اصلاح کنی

منظورت از سیستم جدید چیه؟؟؟ من اون اول چون مودمم تحت ساپورت نبود خودم باس نصبش میکردم. 2-3 روز تو قسمت protocol انواع ای پی رو دادم که مودم به اینترنت وصل شه جالبه که وقتی 192.168.1.3 یا
192.168.1.1 رو هم میدادم کار میکرد:27:. وقتی اون دستور رو تو ران بدیم خودش ایپی دقیق رو میده درسته؟
من فک کردم چون خودش رو اتوماتیک هست وقتی من تو روتر بزنم 192.168.1.2 کانکشن هم چون مشکلی با اتصال به اینترنت با این ای پی رو نداره ؛اون هم قبولش میکنه .

نظر شخصی من :
مودمت باگ برنامه نویسی داره:31:
چون عقل حکم می کنه وقتی یک محدودیت از یک چیزی برداشته شه فقط از رو ان برداشته میشه. نه از همه....
فعلا که این باگه به نفع شما بوده...( بزار من مودم خریدم تست کنم ببینم چجوری میشه)

zexin
05-03-2009, 15:29
سلام دوستان

ماله منم درست شد، مثل پلنگ داره کار میکنه!!!
منم آی پیم دینامیک هست و توی مودم آی پی رو زدم که دستور ipconfig به من میده.

از شما دو دوست گرامی kod89 و zed2 تشکر میکنم که به من کمک کردین.

zed2
05-03-2009, 15:53
سلام دوستان

موفق باشی فقط سیدر خوبی باش چون تو سوابق ip ها ثبت میشه و اگر کم سید کنی به مرور میریم تو اولویت های پایین و سرعتمون حتی وقتی مشکلی نداریم کمتر از بقیه میشه...هم تو خصوصی هم تو عمومی...حواست باشه.( حداقل نسبت شیر دریافت و ارسال رو به 1 برسون.)

kod89
05-03-2009, 23:55
سلام دوستان

خوشحال شدم عزیز ایشالا بترکونی یه جور دان کن isp شاکی شه:31: به قول یه سایت تورنت

:10:show ur isp who is the boss :10:

djjamal
06-03-2009, 20:13
با سلام خدمت تمامي عزيزان.دوستان من بارها و بارها اين واژه ي تورنت رو ديده و شنيدم اما هنوزم كه هنوزه چون جزو ديال آپياي بدبخت هستم نفهديم اين تورنت يعني چي؟
دانلود گروهي يعني؟
براي استفاده ازش بايد چيكار كرد؟
آيا با سرعت گند دانلود مثل 20-30 كيلوبايت بر ثانيه ميشه ازش استفاده كرد؟و اگه ميشه سرعتم چقدر بالا ميره؟
خواهش ميكنم خيلي ساده جواب بدين كه مام بفهميم.آخه بايد اندازه تفاوت adsl & --- با ديال آپ بين مغز ماها و خودتون تفاوت قاعل شين!
خيلي ممنون ميشم دوستان.
راستي من اصولا بازي دانلود ميكنم و بزرگترين شاهكار دانلودم يك گيگ در 10 ساعت بوده!!!

siavashsiavash
06-03-2009, 20:39
سلام. عزیز تا جا که بتونم راهنماییت میکنم ولی بازم اساتید تاپیک میان توضیح میدن بهت. شما لزومی نداره حتما مودمت اونجا باشه چون مودم منم اونجا نبود. ولی به تنظیم کردن چند تا مودم مختلف نگا کردم دیدم همش یه چیز مشترک اونم اینه که باید اول پورت نرم افزار تورنت رو پیدا کنی که احتمالا داری از یکی از این 3 تا استفاده میکنی(utorrent-bittorrent-azureus) که من لینکشو گذاشتم که چه جوری پروت رو بدس بیاری( رفتی تولینک اول نشون میده پورت رو بدست بیاری و بعد نشون میده تو مودم انتخابی وارد کنی پس )

بعد که پورت رو بدست اوردی باید وارد مودم کنی . درباره مودم خودم من رفتم تو قسمت advanced>nat>add ولی متفاوته واسه مودمای مختلف چون بعضیاشون به جای این قسمت یه قسمت فایروال دارن.......اگه به تنظیمای مودمت واردی خوبه ولی اگه نه به قسمت پایین این لینکا که گذاشتم نگا کن ببین چیزی دست گیرت میشه یا نه اگه نشد باید ببینی تنظیمات مودمت به کدوم مودم شباهت داره میتونی بری تو این تاپیک سوال کنی

اونجا بپرس بگو میخوام پورت رو وارد فایر وال روتر کنم کدوم قسمت باس برم

فقط یه عکس میذارم چون اون نرمافزارای لینکا قدیمین الان قسمت تنظیمات اینجوریه

سلام
با راهنمای های شما ودوستان
چراغ برنامهµTorrent من هم سبز شدسرعت دان من هم به30رسید اما فقط یک بار.
بعضی وقت ها 15وکم تر شدمتوسط تو15minروی8بود
جرا انقدر کم؟؟؟؟؟ا شکال کار از کجاست؟؟
تیکdht را نیز ورداشتم اما تفاوتی نکرد
تنظیمات برنامه را از قسمت مشکالات تورنت نگاه کرد م اما بازم حل نشد
ویک سئوال دیگر چرا ارسال اطلاعاتم بیشتر از دریافت هست بیشتر وقت ها ؟؟؟؟؟
از تنظیماتم عکس گرفتم تا اگر دوستان وقت داشتن یک نگاهی کنندومشکل را حل کنند

با تشکر

djjamal
07-03-2009, 08:23
الو!كسي نيست اينجا ما رو راهنمايي كنه؟

s_a_m4000
07-03-2009, 13:31
با سلام خدمت تمامي عزيزان.دوستان من بارها و بارها اين واژه ي تورنت رو ديده و شنيدم اما هنوزم كه هنوزه چون جزو ديال آپياي بدبخت هستم نفهديم اين تورنت يعني چي؟
دانلود گروهي يعني؟
آيا با سرعت گند دانلود مثل 20-30 كيلوبايت بر ثانيه ميشه ازش استفاده كرد؟و اگه ميشه سرعتم چقدر بالا ميره؟
خواهش ميكنم خيلي ساده جواب بدين كه مام بفهميم.آخه بايد اندازه تفاوت adsl & --- با ديال آپ بين مغز ماها و خودتون تفاوت قاعل شين!
خيلي ممنون ميشم دوستان.
راستي من اصولا بازي دانلود ميكنم و بزرگترين شاهكار دانلودم يك گيگ در 10 ساعت بوده!!!

الو!كسي نيست اينجا ما رو راهنمايي كنه؟
با adsl دانلود کردن چندین ساعت طول میکشه حالا شما میخواهین با dial up دانلود کنین؟؟؟؟
حالا اون زمانی که adsl نبود من خودم با دیال آپ دانلود میکردم اونم با اکانتهای رایگان شبانه
اگرم بخواهین حجمهای کوچیک رو دانلود بکنین باید بیخیالش بشین که نمیصرفه اصلا !!!
برای حجمهای بزرگ هم اگه پول هایی که بابت کارت و پول تلفن می خواهین بدین رو 1 ماه جمع کنید یه adsl می تونید بگیرید
در ضمن اون موقع هم پستهای اولیه تایپیک رو دوباره بخونید.

kod89
08-03-2009, 02:07
سلام
با راهنمای های شما ودوستان
چراغ برنامهµTorrent من هم سبز شدسرعت دان من هم به30رسید اما فقط یک بار.
بعضی وقت ها 15وکم تر شدمتوسط تو15minروی8بود
جرا انقدر کم؟؟؟؟؟ا شکال کار از کجاست؟؟
تیکdht را نیز ورداشتم اما تفاوتی نکرد
تنظیمات برنامه را از قسمت مشکالات تورنت نگاه کرد م اما بازم حل نشد
ویک سئوال دیگر چرا ارسال اطلاعاتم بیشتر از دریافت هست بیشتر وقت ها ؟؟؟؟؟
از تنظیماتم عکس گرفتم تا اگر دوستان وقت داشتن یک نگاهی کنندومشکل را حل کنند

با تشکر
راستش من که نتونستم عکستو ببینم :27:ولی اگه چراغ تورنت سبزه و ثابت میمونه ولی سرعتت دان پایینه باید فایلی رو دان کنی که سید بالاتر داره چون هرچی سید فایل بالاتر باشه سرعتت بیشتره! پس موقع انتخاب فایل فایلای سید بالارو انتخاب کن:46: به علاوه این که به سلامت فایل دانلودی دقت کن. راستی در خصوص dht من باید بگم حداقل در مورد من که اینطوری بوده که وقتی فعال سرعتم بیشتر از وقتی که غیر فعال. در مورد سرعت اپلود که چرا بیشتره خودت باید محدودش کنی من یه عکس میذارم که ببینی چون bittorrent و utorrent تنظیماتشون شبیه هم هستش
یه راه دیگه هم هست اگه خواستی مثلا یه تورنت این محدودیت رو داشته باشه روش کلیک راست من بعد از گزینه تخصیص پهنای باند و بعد گزینه محدودیت ارسال مقدار سرعت دلخواه خودتو تنظیم کن . همه این کارارو میتونی واسه سرعت دانلود هم انجام بدی.

Bug_NEO
08-03-2009, 07:55
سلام به همه دوستان و عرض خسته نباشید
من میخوام portforwarding رو برای استفاده در نرم افزار azureus فعال کنم. مودمم asus am602 هستش. با سرچ کردن در این باره به لینک زیر رسیدم که این کار رو توش آموزش داده، اما توش صحبت از یک IP میکنه که من نمی فهمم منظورش IP کجاست. اگه یه نگاهی به این لینک بندازید و بگید منظور از Enter the ip address to forward these ports to into the Server IP Address box چیه ممنون میشم.
امیدوارم هرچه سریعتر پاسخم رو بدید

siavashsiavash
08-03-2009, 20:21
راستش من که نتونستم عکستو ببینم :27:ولی اگه چراغ تورنت سبزه و ثابت میمونه ولی سرعتت دان پایینه باید فایلی رو دان کنی که سید بالاتر داره چون هرچی سید فایل بالاتر باشه سرعتت بیشتره! پس موقع انتخاب فایل فایلای سید بالارو انتخاب کن:46: به علاوه این که به سلامت فایل دانلودی دقت کن. راستی در خصوص dht من باید بگم حداقل در مورد من که اینطوری بوده که وقتی فعال سرعتم بیشتر از وقتی که غیر فعال. در مورد سرعت اپلود که چرا بیشتره خودت باید محدودش کنی من یه عکس میذارم که ببینی چون bittorrent و utorrent تنظیماتشون شبیه هم هستش
یه راه دیگه هم هست اگه خواستی مثلا یه تورنت این محدودیت رو داشته باشه روش کلیک راست من بعد از گزینه تخصیص پهنای باند و بعد گزینه محدودیت ارسال مقدار سرعت دلخواه خودتو تنظیم کن . همه این کارارو میتونی واسه سرعت دانلود هم انجام بدی.

سلام
دوست عزیزاز کجا بفهمم یک فایل سید بالا دارد؟؟؟؟
سرعت ارسال راتا چقدر کم کنم مشکلی ندارد؟؟؟
از دوستانی که از تورنت دان می کنند میشه به سئوال من جواب بدهند.
میشه بفرماییدadsl شما از کدام شرکت هست وسرعت دان با یکی از دانلود منیجراتون چقدره(مثلidm)؟؟
سرعت دانلود شما با تورنت چقدره؟؟البته در روز؟؟؟؟فقط میخوام مقایسه کنم

zed2
08-03-2009, 23:05
دانلود گروهي يعني؟
خيلي ممنون ميشم دوستان.
مقاله ای که نوشتم بر اساس مطالب موجود برای شما قابل درک نیست؟؟؟؟

dhtوقتی فعال باشه به نرم افزار اجازه میده خودش سیتر هارو بگرده....مواقعی که ترکرها مشکل دارن این گزینه کاربرد میاد و در حالت عادی اگر فعال باشه باعث میشه سوابق اپلود و دانلودتان درست در ترکر ثبت نشه ( ممکنه بزنه دانلود زیاد کردین ولی اپلود کم در حالی که شما بر عکس انجام می دین ولی بخاطر فعال بودن گزینه این مشکل پیش میاد.)

سلام به همه دوستان و عرض خسته نباشید
من میخوام portforwarding رو برای استفاده در نرم افزار azureus فعال کنم. مودمم asus am602 هستش. با سرچ کردن در این باره به لینک زیر رسیدم که این کار رو توش آموزش داده، اما توش صحبت از یک IP میکنه که من نمی فهمم منظورش IP کجاست. اگه یه نگاهی به این لینک بندازید و بگید منظور از Enter the ip address to forward these ports to into the Server IP Address box چیه ممنون میشم.
امیدوارم هرچه سریعتر پاسخم رو بدید

Put a dot into the Custom Server radio button. Enter the name of the program into the Custom Server box. It doesn't really matter what you put into this box, but something that will remind you why these ports are being forwarded would be a good idea. Enter the ip address to forward these ports to into the Server IP Address box. If you are forwarding ports so you can run a program on your computer, you should enter your computer's ip address into that box.
انطور که من فهمیدم گزینه هایی که گذاشته برای بهتر پیدا کردن پورت ها است ( برای اینکه بفهمن برای چی گذاشته شده و نوشته مهم نیست چی پر بشه فقط برای یاد اوری اینه که چرا این پور تها بازه استفاده میشه ...اخری اش هم برای دادن IP کامپیوتر در شبکه ات است که باید وارد کنی

سلام
میشه بفرماییدadsl شما از کدام شرکت هست وسرعت دان با یکی از دانلود منیجراتون چقدره(مثلidm)؟؟
دوست عزیز مقاله رو بخون تا بفهمی سید چیه تا راحت بتونی پیدا کنی تو سایت های تورنت ( یکم هم اینگلیسی ات رو قوی کنی سریع خودت به جواب می رسی.):46:

kod89
10-03-2009, 02:16
سلام

وقتی یه فایلو رو انتخاب کردی واسه دانلود. جلوش مقدار سید و پیر فایلو مینویسه که هر چی سیدش بلالتر باشه بهتره تو اکثر سایتای تورنت هم سلامت فایل رو ذکر میکنه!
به خودت بستگی داره ولی نباید زیاد محدود کنی چون تو سوابقت ثبت میشه
سرعت دانلود من که با idm بین 50 تا 70 نوسان داره و با تورنت هم متوسط روی 55 هست

mohammadirani
11-03-2009, 19:13
سلام

تقریبا 100 درصد دانلود فیلمم که ماهی حدود 20 گیگ میشه از تورنته
اما یه مشکل با رزولیشن فیلم ها دارم

من تنها فیلم های با کیفیت DvdRip رو دانلود میکنم
اگه زمان فیلم زیر 2 ساعت باشه مشکلی نیست و رزولیشن ها بالاست.حدود 700 در 400

ولی اگه زمان فیلم بالای 2 ساعت و نزدیک 3 ساعت باشه رزولیشن بسیار پایین میاد و حدود 600 در 250 هستش
اینم به خاطر اینه که حجم DvdRip ها اکثرا زیر 1 گیگ میباشد

حالا با این مشکل باید چی کار کرد؟

مثلا میخوام فیلم Australia 2008 و یا میلیونر زاغه نشین رو دانلود کنم
برای استرالیا که زمانش نزدیک 3 ساعته فیلم های DvdRip اون تو اورنت رزولیشن پایینی دارند چون حجم فیلم ها زیر 1 گیگه

حالا شما اگه از این دو فیلم لینک خوبی تو تورنت سراغ دارین بزارین خواهشا

arash66_2m
11-03-2009, 20:01
سلام

تقریبا 100 درصد دانلود فیلمم که ماهی حدود 20 گیگ میشه از تورنته
اما یه مشکل با رزولیشن فیلم ها دارم

من تنها فیلم های با کیفیت DvdRip رو دانلود میکنم
اگه زمان فیلم زیر 2 ساعت باشه مشکلی نیست و رزولیشن ها بالاست.حدود 700 در 400

ولی اگه زمان فیلم بالای 2 ساعت و نزدیک 3 ساعت باشه رزولیشن بسیار پایین میاد و حدود 600 در 250 هستش
اینم به خاطر اینه که حجم DvdRip ها اکثرا زیر 1 گیگ میباشد

حالا با این مشکل باید چی کار کرد؟

مثلا میخوام فیلم Australia 2008 و یا میلیونر زاغه نشین رو دانلود کنم
برای استرالیا که زمانش نزدیک 3 ساعته فیلم های DvdRip اون تو اورنت رزولیشن پایینی دارند چون حجم فیلم ها زیر 1 گیگه

حالا شما اگه از این دو فیلم لینک خوبی تو تورنت سراغ دارین بزارین خواهشا

سلام.
شما می تونید با حجم های در حدود 2 گیگ و با کیفیت bdrip و brrip فیلم هاتون رو دانلود کنید که کیفیت بالاتری نسبت به dvdrip ها داره.

mohammadirani
11-03-2009, 21:13
سلام.
شما می تونید با حجم های در حدود 2 گیگ و با کیفیت bdrip و brrip فیلم هاتون رو دانلود کنید که کیفیت بالاتری نسبت به dvdrip ها داره.

منون
منظورم از رزولیشن اینه که تصویر کوچیکتره
بالا و پایین تصویر کوچیک میشه
شاید هم من اشتباه میکنم و رزولیشن به این مورد ربط نداره
ولی به هر حال منظورم اینه که فیلم های با زمان بالای 2 ساعت با کیفیت DvdRip چون حجم اکثرشون زیر 1 گیگه تصویر از بالا و پایین کوچیکه

حالا شما میگین با کیفیت bdrip و brrip
ایا این نوع فیلم ها برای زمان بالا این مشکل کوچیک شدن تصویر را ندارند

masoud919
11-03-2009, 21:38
من ADSL 128 داتک دارم

شرکت داتک هم از ساعت 8 - 9 صبح تا 10 - 11 شب دانلود تورنت رو Block میکنه طوری که سرعت دانلود به 1 K میرسه

کسی راهی برای این مشکل میدونه؟؟؟

تروخدا کمک کنید ثواب داره!!

mohammadirani
11-03-2009, 23:27
خوب دیگه از شرکت داتک نگیرین

راحت ترین راهه

چرا باید از شرکتی که این قدر عوضیه اکانت بگیرین

masoud919
12-03-2009, 00:45
خوب دیگه از شرکت داتک نگیرین

راحت ترین راهه

چرا باید از شرکتی که این قدر عوضیه اکانت بگیرین

آخه فقط داتک دانلود نا محدود میده و قطعی هم نداره!!

شبا سرعت تورنت خوبه فقط روزا این ظلم رو می کنه

یه جا خوندم که با Port Forwarding حل میشه

یه راه دیگه هم استفاده از V - P - N که مقداری هزینه داره

درباره این 2 راه حل کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kod89
12-03-2009, 01:30
آخه فقط داتک دانلود نا محدود میده و قطعی هم نداره!!

شبا سرعت تورنت خوبه فقط روزا این ظلم رو می کنه

یه جا خوندم که با Port Forwarding حل میشه

یه راه دیگه هم استفاده از V - P - N که مقداری هزینه داره

درباره این 2 راه حل کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همین شاتل داره سرویس 64 (art home) رو نامحدود عرضه میکنه بقیه سری های art هم محدودیت ترافیک بالا دارن ضمن این که همشون 1-7 صبح ترافیک رایگان دارن که خوراک دانلود . من خودم با این که eco دارم و محدودیت دانلودم در ماه 2.5 گیگ هست شبانه دارم تورنت دانلود میکنم! .با v-p-n منم شنیدم حل میشه
اکونتشم داره تو یکی از فروم ها به راحتی فروش میره:46:

mohammadirani
12-03-2009, 13:59
V..p..n هزینه زیادی نداره

من خودم 3 ماهه 8 تومن میگیرم

یعنی ماهی 2600
فکر نکنم پول زیادی باشه
در عوض واقعا بهت احساس خوبی دست میده از اینکه دیگه یه اقا بالاسر نداری بهت بگه این سایت بده اون سایت خوبه
ایپی هم چون ایپی امریکا میشه همه محدودیت های ایپی ایران برداشته میشه

masoud919
12-03-2009, 15:18
با v-p-n منم شنیدم حل میشه
اکونتشم داره تو یکی از فروم ها به راحتی فروش میره:46:

میشه لینک این فروم ها که میگی بدی؟

masoud919
12-03-2009, 15:22
v..p..n هزینه زیادی نداره

من خودم 3 ماهه 8 تومن میگیرم

یعنی ماهی 2600
فکر نکنم پول زیادی باشه
در عوض واقعا بهت احساس خوبی دست میده از اینکه دیگه یه اقا بالاسر نداری بهت بگه این سایت بده اون سایت خوبه
ایپی هم چون ایپی امریکا میشه همه محدودیت های ایپی ایران برداشته میشه

اگه سرعتش خوبه و قطعی هم نداره به ما هم معرفی کن بریم بگیریم

hajikhan
12-03-2009, 15:24
من adsl 128 داتک دارم

شرکت داتک هم از ساعت 8 - 9 صبح تا 10 - 11 شب دانلود تورنت رو block میکنه طوری که سرعت دانلود به 1 k میرسه

کسی راهی برای این مشکل میدونه؟؟؟

تروخدا کمک کنید ثواب داره!!
من هم دقیقا مشکل شما رو دارم از داتک هم سرویس میگیرم زنگ زدم پشتیبانی راجع به این مسئله صحبت کردم گفتم این قانون مخابرات هست و برای تمام ای اس پی ها اجرا میشه در ساعات اداری پورتها رو میبندن برا کم کردن تخصیص پهنای باند
حالا نمیدونم تا چه حدی صحبتش درسته اگر دوستان دیگه هم با ای اس پی های دیگگه این مشکل رو دارند بگن لطفا
ضمنا شما هم اگر راهی برا این مسئله پیدا کردی ما رو هم بی نصیب نذار
ممنون

zed2
12-03-2009, 16:20
من هم دقیقا مشکل شما رو دارم از داتک هم سرویس میگیرم زنگ زدم پشتیبانی راجع به این مسئله صحبت کردم گفتم این قانون مخابرات هست و برای تمام ای اس پی ها اجرا میشه در ساعات اداری پورتها رو میبندن برا کم کردن تخصیص پهنای باند
حالا نمیدونم تا چه حدی صحبتش درسته اگر دوستان دیگه هم با ای اس پی های دیگگه این مشکل رو دارند بگن لطفا
ممنون
جوکی هنری بیش نیست...اگر اینجوری بود که باید کاربر های سپنتا و شاتل و صبا هم این مورد رو تو روز می گفتن
این توسط خود داتک برای حفظ کیفیت برای کاربرهای عادی ( منظورم ما ها که دانلود همش می کنیم نیست منظورم کسایی است که میان گشت زنی وب یا دونبال مقالات اند و ) همچین شرکت ها است.
اگر دقت کنین بجز تورنت در ساعات اداری ( و مخصوصا یک ساعت های خاص ) سرعت اپلود سنتر ها هم در حالت فری کم میشه ....علتش هم اینکه چون سرویس ها بدون محدودیت حجمی هست برای جلو گیری از کاهش شدید سرعت و حفظ کیفیت برای همه ( نه فقط کسایی که دانلود می کنن) میاد محدودیت می زاره تا ترافیک رو بتونه کم کنه و کیفیت رو حفظ کنه.....ان مواقع هم بجای داونلود بزارین تورنت به صورت سید کار کنه تا نسبت شیر رو ببرین بالا ( تو وقتی محدودیت رفع شد بتونین با حداکثر سرعت دانلود کنین.).
من که همش این کارو می کنم تا هم جبران زمان رفته رو کنم هم ترافیک نزارم هم ip هایی که میوفته دستم تو لیست ترکر ها به عنوان سید بره بالا و اولویت دریافت بالاتری داشته باشه.

البته یک راه حل یکی از بچه ها در این مورد داده بود چند صفحه قبل که شاید بتونه تو این ساعت ها سرعت رو افزایش بده ولی هنوز نتیجه کارش رو در نیومده.

hajikhan
12-03-2009, 16:54
ان مواقع هم بجای داونلود بزارین تورنت به صورت سید کار کنه تا نسبت شیر رو ببرین بالا ( تو وقتی محدودیت رفع شد بتونین با حداکثر سرعت دانلود کنین.).
من که همش این کارو می کنم تا هم جبران زمان رفته رو کنم هم ترافیک نزارم هم ip هایی که میوفته دستم تو لیست ترکر ها به عنوان سید بره بالا و اولویت دریافت بالاتری داشته باشه.
این قسمت رو متوجه نشدم میشه راهنمایی بفرمایید؟
ممنون

zexin
13-03-2009, 14:19
سلام zed2 عزیز؛
من یه سوال داشتم: اونم اینه که ما ip دینامیک داریم. پس هر دفعه ip مون عوض میشه. پس این نسبت share ratio چه طور میتونه تاثیر داشته باشه؟
سوال بعدیم اینه که تا حالا مردم توی ایران که از تورنت استفاده میکنن و اکثرا هم نسبتی بسیار کمتر از 1 دارن، چه طور روی دانلود ما تاثیر نذاشته؟ منظورم اینه که ipهای ایران همه دارای نسبت پایینی هستند.
من خودم بعد از چند روز دانلود میخام بذارم برای سید فقط. اما آیا واقعا تاثیر داره؟

zed2
13-03-2009, 17:34
این قسمت رو متوجه نشدم میشه راهنمایی بفرمایید؟
ممنون
یعنی تنظیمات نرم افزار رو زمان بندی می کنم که در ساعات اداری و ترافیک فقط سیدر باشم و چیزی دانلود نکنم.
نرم افزارت چیه؟

سلام zed2 عزیز؛
من یه سوال داشتم: اونم اینه که ما ip دینامیک داریم. پس هر دفعه ip مون عوض میشه. پس این نسبت share ratio چه طور میتونه تاثیر داشته باشه؟
سوال بعدیم اینه که تا حالا مردم توی ایران که از تورنت استفاده میکنن و اکثرا هم نسبتی بسیار کمتر از 1 دارن، چه طور روی دانلود ما تاثیر نذاشته؟ منظورم اینه که ipهای ایران همه دارای نسبت پایینی هستند.
من خودم بعد از چند روز دانلود میخام بذارم برای سید فقط. اما آیا واقعا تاثیر داره؟

ببینم چند نفر رو دیدی تا حالا تورنت باز باشن:31:...من تا حالا هر چی تورنت باز دیدم کسایی بودن که 70 درصدشون خصوصی کار هم بودن ( و هستن).... و شیرینگ 1 رو می کنن ...روی ما داره تاثیر می زاره ولی هنوز محصوص نیست ...تو تورنت های شلوغ اگر یک موقع بیوفتید ( من زیاد از این تورنت ها دارم ) این مورد رو کاملا می بینید....ip هم عوض شه بالاخره یک شرکت که 4 میلیارد ip نداره :20:....تو هر مرکز یک لیست ip رو ست کرده و از انها استفاده می کنه( باور نمی کنه هر روز لیست ip هایی که می گیری رو چک کن اخر ماه ببین چند بار ip هات تکرار شده ) ...نتیجه اخلاقی سیدر های خوبی باشین تا بتونین در زمانی که تورنت های خوبی ندارین حداکثر سرعت رو داشته باشین:10:( فرهنگ تورنت همینه)

hajikhan
13-03-2009, 18:25
عنی تنظیمات نرم افزار رو زمان بندی می کنم که در ساعات اداری و ترافیک فقط سیدر باشم و چیزی دانلود نکنم.
نرم افزارت چیه؟سلام و ممنون
از میکرو تورنت 1.8 استفاده میکنم utorrent ضمنا دانلودم که تموم میشه تا نسبت 500 بیشتر نمیزارم سید کنه

zed2
14-03-2009, 20:30
سلام و ممنون
از میکرو تورنت 1.8 استفاده میکنم utorrent ضمنا دانلودم که تموم میشه تا نسبت 500 بیشتر نمیزارم سید کنه
خوب بچه بدی هستی شما
من الان تو عمومی ها همه رو بین 0.9 تا1.1 رسوندم خصوصی ها هم تا جای ممکن دارم می زارم سید بمونه.
تو یوتورنت اگر فارسی داری بخش تنظیمات زمانبدنی رومی تونی ببینی و تنظیم کنی بر اساس 4 نوع عادی محدود فقط سید و ممنوع که چه طور کار کنه....من اینشکلی تنظیم کردم تا بیشتری بهره رو ببرم.

nikaan
14-03-2009, 22:51
ممنون

سلام

بابا چرا خودت رو اذیت می کنی

یا پورتها رو فوروارد کن

یا از وی*پی*ان استفاده کن

که در هر دو حالت سرعتت به حالت اولیه بر میگرده

zed2
14-03-2009, 23:22
سلام

بابا چرا خودت رو اذیت می کنی

یا پورتها رو فوروارد کن

یا از وی*پی*ان استفاده کن

که در هر دو حالت سرعتت به حالت اولیه بر میگرده
خوب بالاخره ip انها هم دچار مشکل میشه عبد چی؟؟؟
بهتره همه راه طولانی مدت رو بریم تا سود ببریم نه ضرر

nikaan
15-03-2009, 00:22
خوب بالاخره ip انها هم دچار مشکل میشه عبد چی؟؟؟
بهتره همه راه طولانی مدت رو بریم تا سود ببریم نه ضرر

یعنی چی ip دچار مشکل میشه؟:eh::eh:

zed2
15-03-2009, 00:53
یعنی چی ip دچار مشکل میشه؟:eh::eh:
بیشتر سوابق رو تو عمومی ها
(از لحاظ نسبت شیر ) برای ip ثبت میشه ( بر خلاف خصوصی که بر اساس اکانته )..خوب شرکت یا نرم افزار هایی که می خواین استفاده کنین هم با با ip کار دارن و همچنین تعداد ip هاشون محدوده پس دوباره میشه همین اش و همین کاسه....چرا نباید راه درستش رو بریم وقتی راحت میشه انجام داد؟

nikaan
15-03-2009, 09:45
بیشتر سوابق رو تو عمومی ها
(از لحاظ نسبت شیر ) برای ip ثبت میشه ( بر خلاف خصوصی که بر اساس اکانته )..خوب شرکت یا نرم افزار هایی که می خواین استفاده کنین هم با با ip کار دارن و همچنین تعداد ip هاشون محدوده پس دوباره میشه همین اش و همین کاسه....چرا نباید راه درستش رو بریم وقتی راحت میشه انجام داد؟

حالا اگه مثلا پورت فوروارد بشه چه تاثیری روی ip داره؟

zed2
15-03-2009, 12:36
حالا اگه مثلا پورت فوروارد بشه چه تاثیری روی ip داره؟
پورت مثل یک در و مسیر است که سیستم از طریق ان با دیگر تورنت باز ها ارتباط برقرار می کنن ارتباط برقرار می کنه ( عید جاده در دنیای واقعی که ماشین ها می رن میان )

nikaan
15-03-2009, 13:56
پورت مثل یک در و مسیر است که سیستم از طریق ان با دیگر تورنت باز ها ارتباط برقرار می کنن ارتباط برقرار می کنه ( عید جاده در دنیای واقعی که ماشین ها می رن میان )

شاید من منظورمو درست نرسوندم

منظورم اینه که خوب ip ها محدود باشه ما که به ip ها کار نداریم

ما داریم پورت ها رو فوروارد میکنیم

یه ip ثابت هم برای کامپیوتر ساختیم که ربطی به تورنت نداره در واقع اگر اشتباه نکنم رابط شناسایی

بین مودم و کامپیوتره یعنی برای مودم کامپیوتر رو با این ip میشناسونیم و ربطی به شبکه اینترنت

نداره (منظورم این ipاست) چون ip ما توی نت یه چیز دیگه است

چون ما هم به ip کار نداریم پس حتی اگر هم پورت رو فوروارد نکنیم همین مشکلی که میگی باید پیش بیاد چون این موقع هم ما داریم با همون ip هایی کار میکنیم که

در زمان فوروارد کار میکردیم

zed2
15-03-2009, 18:49
شاید من منظورمو درست نرسوندم

منظورم اینه که خوب ip ها محدود باشه ما که به ip ها کار نداریم

ما داریم پورت ها رو فوروارد میکنیم

یه ip ثابت هم برای کامپیوتر ساختیم که ربطی به تورنت نداره در واقع اگر اشتباه نکنم رابط شناسایی

بین مودم و کامپیوتره یعنی برای مودم کامپیوتر رو با این ip میشناسونیم و ربطی به شبکه اینترنت

نداره (منظورم این ipاست) چون ip ما توی نت یه چیز دیگه است

چون ما هم به ip کار نداریم پس حتی اگر هم پورت رو فوروارد نکنیم همین مشکلی که میگی باید پیش بیاد چون این موقع هم ما داریم با همون ip هایی کار میکنیم که

در زمان فوروارد کار میکردیم
خیال کردی چطوری در اینترنت شناسایی می شی؟؟؟از طریق ip ای که شرکت اینترنتی خدمات دهنده ات بهت میده....
تمام سوابق بر اساس ip در حالت فری و یا ازاد یا میهمان بر اساس IP به راحتی میشه ثبت کرد...تو رپیدشر فورد شیر مگا اپلود و سایت هایی که محدودیت ها برای کاربر فری می زارن بر اساس IP این محدودیت هارو می زارن نه کوکی ها چون IP رو راحت نمی شه تغییر داد یا پاک کرد و ثابت است.(تا وقتی که ارتباط قطع و وصل شه که باز هم تعداد IP محدود است و بعد از چند بار قطع و وصل کردن دوباره می رسید به یک IP ای که قبلا داشتین )تو تورنت هم در حالتی که ترکر عمومی است سوابق رو بر اساس IP ثبت می کنه.

nikaan
15-03-2009, 20:22
خیال کردی چطوری در اینترنت شناسایی می شی؟؟؟از طریق ip ای که شرکت اینترنتی خدمات دهنده ات بهت میده....
تمام سوابق بر اساس ip در حالت فری و یا ازاد یا میهمان بر اساس ip به راحتی میشه ثبت کرد...تو رپیدشر فورد شیر مگا اپلود و سایت هایی که محدودیت ها برای کاربر فری می زارن بر اساس ip این محدودیت هارو می زارن نه کوکی ها چون ip رو راحت نمی شه تغییر داد یا پاک کرد و ثابت است.(تا وقتی که ارتباط قطع و وصل شه که باز هم تعداد ip محدود است و بعد از چند بار قطع و وصل کردن دوباره می رسید به یک ip ای که قبلا داشتین )تو تورنت هم در حالتی که ترکر عمومی است سوابق رو بر اساس ip ثبت می کنه.

خوب پس نتیجه اینه که ضرر نداره که پورت ها رو فوروارد کنیم

تازه حسن هم داره اونم سرعت بالاتر در زمان محدود کردن سرعت تورنته

zexin
15-03-2009, 23:03
خوب پس نتیجه اینه که ضرر نداره که پورت ها رو فوروارد کنیم

تازه حسن هم داره اونم سرعت بالاتر در زمان محدود کردن سرعت تورنته

zed2 جان این دوستمون دارن برای اونی که میگفت داتک نمیذاره از تورنت استفاده کنه ، راه حل میده. شما اشتباها فکر میکنی داره برای سید نکردن راه حل میده.:46:
ایشون میگه باید از پورت فورواردینگ یا از وی--پی--ان استفاده کنه تا با داتک مشکلش حل شه.

zed2
16-03-2009, 17:04
zed2 جان این دوستمون دارن برای اونی که میگفت داتک نمیذاره از تورنت استفاده کنه ، راه حل میده. شما اشتباها فکر میکنی داره برای سید نکردن راه حل میده.:46:
ایشون میگه باید از پورت فورواردینگ یا از وی--پی--ان استفاده کنه تا با داتک مشکلش حل شه.
الان می خوانم بنظرم میاد راست می گی ....من دارم یک چیز دیگه می گم ایشون هم یک چیز دیگر.

امير موسر
16-03-2009, 19:35
سلام !

من میخوام امشب یه چیزی بزارم برا دانلود ! میشه کاری کرد که بعد تموم شدن دانلود سیستم خود به خود خاموش بشه !

s_a_m4000
16-03-2009, 21:56
سلام !

من میخوام امشب یه چیزی بزارم برا دانلود ! میشه کاری کرد که بعد تموم شدن دانلود سیستم خود به خود خاموش بشه !
با یو تورنت میخوایین دانلود کنین دیگه؟مسیر زیر رو دنبال کنید
Option--Auto shutdown
بعد مناسب کاری که میخواهین انجام بدین گزینه ی مورد نظر رو انتخاب کنید.

♠ ♥ ♦ ♣
17-03-2009, 19:28
سلام...
سرعت دانلودم به صورت معمول 30 به بالا هست!ولی با یو تورنت از 1.5 بیشتر نمیشه!
طبیعیه؟

nikaan
17-03-2009, 19:46
سلام...
طبیعیه؟

سلام

اول بگو از کدوم isp اینترنت گرفتی

بعدشم این از محدودیت هایی که بعضی از isp ها میزارن

zed2
17-03-2009, 19:51
سلام...
طبیعیه؟

سلام

همچنین بگین نرم افزار تورنتی که دارین استفاده می کنین چیه و ایا پورتی که در تورنت تعریف کردین در نرم افزار مشکلی دارد یا نه؟

♠ ♥ ♦ ♣
17-03-2009, 23:18
سلام

isp رو نمیدونم...چون adsl واسه شرکت نفته...دقیقا نمیدونم

همچنین بگین نرم افزار تورنتی که دارین استفاده می کنین چیه و ایا پورتی که در تورنت تعریف کردین در نرم افزار مشکلی دارد یا نه؟
utorrent
این جمله دوم هم زیاد نفهمیدم:19:

nikaan
17-03-2009, 23:50

utorrent

منظورت رو درست متوجه نمیشم

یعنی منظورت اینه که این اینترنت ماله شرکتیه که توش کار می کنی

خوب اگه منظورت این باشه

خیلی تعجب داره که چرا پورت ها رو نبستن

چون بقیه شرکت های دولتی برای حفظ امنیت پورت ها رو می بندن (اگه اشتباه نکرده باشم)

که اگه اینجور باشه می تونه خود شرکتتون هم پورت ها رو محدود کنه

zed2
18-03-2009, 11:45

utorrent
دوست عزیز شما را به خواندن تاپیک زیر برای اشنایی اولیه با تورنت دعوت می کنم

بعد از مطالعه لطفا سوال دوم من را جواب دهید

منظورت رو درست متوجه نمیشم

یعنی منظورت اینه که این اینترنت ماله شرکتیه که توش کار می کنی

خوب اگه منظورت این باشه

خیلی تعجب داره که چرا پورت ها رو نبستن

چون بقیه شرکت های دولتی برای حفظ امنیت پورت ها رو می بندن (اگه اشتباه نکرده باشم)

که اگه اینجور باشه می تونه خود شرکتتون هم پورت ها رو محدود کنه
بابا همه پورت هارو نمی شه بست ( اگر ببندن انوقت چجوری باید به اینترنت وصل شن؟)
همیشه یک تعداد پورت تو همه جا باید باز باشه ( فقط طوری تنظیم می کنن که قابل پیدا کردن نباشه )

nikaan
18-03-2009, 22:33
دوست عزیز شما را به خواندن تاپیک زیر برای اشنایی اولیه با تورنت دعوت می کنم

بعد از مطالعه لطفا سوال دوم من را جواب دهید

بابا همه پورت هارو نمی شه بست ( اگر ببندن انوقت چجوری باید به اینترنت وصل شن؟)
همیشه یک تعداد پورت تو همه جا باید باز باشه ( فقط طوری تنظیم می کنن که قابل پیدا کردن نباشه )

سلام

البته منظور من هم پورت هایی بود که به صورت پیش فرض در اختیار کاربر میزارن:20:

چون بعضی از پورت ها قبلا برای کارهای خاصی اشغال شده مثلا پورت 25 برای ایمیل فرستادنه(بطور معمول):46:

اینم که گفتم اگر اشتباه نکنم بخاطر این بود که فکر میکردم مثلا پورت مرورگر وب هم از قبل مشخصه

یعنی جز پورت هایی که به کاربر اختصاص داده نشده:31::31::31:

بعدشم یه سوال، چه جوری میشه پورتی رو که idm (دانلود منیجر) استفاده میکنه رو پیدا کرد؟:blush::blush:

DaXteR
19-03-2009, 17:53
یک سوال

سرعت دانلود به seed یا peer بستگی داره؟

با تشکر:11:

s_a_m4000
19-03-2009, 22:46
یک سوال

سرعت دانلود به seed یا peer بستگی داره؟

با تشکر:11:
به چیزهای زیادی بستگی داره اما در مورد سوال شما به seeder

zed2
20-03-2009, 00:11
سلام

البته منظور من هم پورت هایی بود که به صورت پیش فرض در اختیار کاربر میزارن:20:

چون بعضی از پورت ها قبلا برای کارهای خاصی اشغال شده مثلا پورت 25 برای ایمیل فرستادنه(بطور معمول):46:

اینم که گفتم اگر اشتباه نکنم بخاطر این بود که فکر میکردم مثلا پورت مرورگر وب هم از قبل مشخصه

یعنی جز پورت هایی که به کاربر اختصاص داده نشده:31::31::31:

بعدشم یه سوال، چه جوری میشه پورتی رو که idm (دانلود منیجر) استفاده میکنه رو پیدا کرد؟:blush::blush:

پورت ها رو میشه عوض کرد به راحتی ( تو دفتر چه مودم های adsl رو نگاه کنی می بینی حتی میشه پورت های نرم افزار های پر استفاده رو هم عوض کرد و به نرم افزار قبولوند که با یک پورت دیگر وصل شود.
در نرم افزار idm نمی دونم ( چون من fdm دارم ) ولی حدس می زنم پورت هاش بین 1000 تا 1200 باید باشه ( باسه هر کانکشن یک پورت جدید باز میشه )

zexin
20-03-2009, 19:34
سلام بروبچ تورنتی
چندتا سوال:
1. اگه توی utorrent همیشه اون ایکون وضعیت سبز باشه، معنیش اینه که مشکل فایروال و پورت نداریم دیگه؟ خیالم راحت؟

2. من سرعت آپلودم (میانگین چندباز آزمایشی که کردم) حدود 90 تا 100 kbps هست. یعنی حدود 11 تا 12 kByte/s. حالا سوال من اینه: من سرعت آپلودم رو روی 7 kByte/s محدود کردم، خوبه؟ مناسبه؟

3. اگه توی مسیر Options > Preferences > BitTorrent توی تیظیمات و در بخش protocol encryption حالتش رو disable کنم، سرعت بهتر نمیشه؟ (isp من مشکلی با تورنت نداره)

4. سرعت دانلود لینک مستقیم من 34 تا 36 هست. حالا سرعت میانگین تورنتم روی 29 تا 30 هست. تورنتی هم که استفاده میکنم خیلی خوبه (مثلا همونی که سایت utorrent برای تست گذاشته). آیا این سرعت مناسب و قابل قبوله؟ یا باید بیشتر باشه؟

بسیار سپاسگزارم

nikaan
20-03-2009, 20:07
پورت ها رو میشه عوض کرد به راحتی ( تو دفتر چه مودم های adsl رو نگاه کنی می بینی حتی میشه پورت های نرم افزار های پر استفاده رو هم عوض کرد و به نرم افزار قبولوند که با یک پورت دیگر وصل شود.
در نرم افزار idm نمی دونم ( چون من fdm دارم ) ولی حدس می زنم پورت هاش بین 1000 تا 1200 باید باشه ( باسه هر کانکشن یک پورت جدید باز میشه )

سلام

آخه یه جا پورت های دانلود منیجر رو بستن می خوام ببینم چه جوری پورتش رو عوض کنم که بنونه دان کنه

در ضمن یوزره و اجازه نصب ندادن برای همین من از پورتابل دانلود منیجر استفاده کردم

s_a_m4000
20-03-2009, 22:17
سلام بروبچ تورنتی
چندتا سوال:
1. اگه توی utorrent همیشه اون ایکون وضعیت سبز باشه، معنیش اینه که مشکل فایروال و پورت نداریم دیگه؟ خیالم راحت؟

2. من سرعت آپلودم (میانگین چندباز آزمایشی که کردم) حدود 90 تا 100 kbps هست. یعنی حدود 11 تا 12 kbyte/s. حالا سوال من اینه: من سرعت آپلودم رو روی 7 kbyte/s محدود کردم، خوبه؟ مناسبه؟

3. اگه توی مسیر options > preferences > bittorrent توی تیظیمات و در بخش protocol encryption حالتش رو disable کنم، سرعت بهتر نمیشه؟ (isp من مشکلی با تورنت نداره)

4. سرعت دانلود لینک مستقیم من 34 تا 36 هست. حالا سرعت میانگین تورنتم روی 29 تا 30 هست. تورنتی هم که استفاده میکنم خیلی خوبه (مثلا همونی که سایت utorrent برای تست گذاشته). آیا این سرعت مناسب و قابل قبوله؟ یا باید بیشتر باشه؟

بسیار سپاسگزارم
سلام.
1.دقیقا
2.خوبه
3.امتحانش کنید ولی تاثیر محسوسی نباید داشته باشه.
4.نه خوبه.

zed2
20-03-2009, 23:47
سلام

آخه یه جا پورت های دانلود منیجر رو بستن می خوام ببینم چه جوری پورتش رو عوض کنم که بنونه دان کنه

در ضمن یوزره و اجازه نصب ندادن برای همین من از پورتابل دانلود منیجر استفاده کردم

اگر یک بخش عجیب قریب که بیشتر حالت برنامه نویسی داره بتونی پیدا کنی فکر کنم بتونی تغییر بدی ( البته با کوچکترین اشتباهی هم بای بای دانلود منیجر :27:)
راستی داریم می ریم جاده خاکی اگر می خوای بیشتر بحث کنیم بریم تاپیک دانلود منیجر ها ..اوک:46:
برگردین سر تورنت:31:

nikaan
21-03-2009, 23:52
اگر یک بخش عجیب قریب که بیشتر حالت برنامه نویسی داره بتونی پیدا کنی فکر کنم بتونی تغییر بدی ( البته با کوچکترین اشتباهی هم بای بای دانلود منیجر :27:)
راستی داریم می ریم جاده خاکی اگر می خوای بیشتر بحث کنیم بریم تاپیک دانلود منیجر ها ..اوک:46:
برگردین سر تورنت:31:

سلام

میشه لینک بخش دانلود منیجر ها رو بزاری:20:

zed2
22-03-2009, 15:30
سلام

میشه لینک بخش دانلود منیجر ها رو بزاری:20:
تاپیک گفتم نه بخش.......

brain
24-03-2009, 23:49
سلام ....
من adsl ام ، 512 هستش ....
ولی سرعت دانلودم روی 30 و پایین تر !!! چرا ؟؟؟!!!!
قبلا میرفت روی 65 اینطورا !!!! شنیدم میگن ایران نویز میندازه و از این تیریپ حرفا !! درسته ؟؟!!! ماله دوستم هم که 512 داره همینجوری شده !!!
تنظیماتم اینه :
تعداد پورت :
42654

Global maxim number oc connection 300
Maxim number of connected peer per torrent 300
number of uplod slot per torrent 6
اون تیک پایینیش هم نزدم ...

download limit : 70
upload limit : 15

چطوره ؟؟؟!!!

راستی عیدوتونم مبارک :31:

zed2
25-03-2009, 16:22
سلام ....
من adsl ام ، 512 هستش ....
ولی سرعت دانلودم روی 30 و پایین تر !!! چرا ؟؟؟!!!!
قبلا میرفت روی 65 اینطورا !!!! شنیدم میگن ایران نویز میندازه و از این تیریپ حرفا !! درسته ؟؟!!! ماله دوستم هم که 512 داره همینجوری شده !!!
تنظیماتم اینه :
تعداد پورت :
42654

global maxim number oc connection 300
maxim number of connected peer per torrent 300
number of uplod slot per torrent 6
اون تیک پایینیش هم نزدم ...

Download limit : 70
upload limit : 15

چطوره ؟؟؟!!!

راستی عیدوتونم مبارک :31:
فکر کنم منظور از تعداد،شماره پورت بوده...
تنظیمات اگر بر اساس پیشفرض های نرم افزار باشه خوبه ( البته رو اپلود بهتره دستی یک سری بزاری که بیشترین بازدهی رو بده )
نام شرکتی که خدمات گرفتی رو هم بگو.
احتمال داره یا خیلی کم سید کردی یا ترافیک تورنتش خیلی زیاده .

brain
25-03-2009, 21:01
از شاتل گرفتم !!!
نه سیدش هم بالا بود اتفاقا !! آخه ماله 2 تا از دوستان هم که از شاتل دارن همینجوریه !!!

sajey
27-03-2009, 17:18
سلام دوستان
ببخشید میشه روش اپلود فایل در سایتهای تورنت را توضیح بدید
و ساختن فایل info و sfv برای ان ترنت.
و یک نرم افزار هم معرفی کنید که فرمت و توضیحات فایله تصویری را بگه
ممنون میشم
مرسی

zed2
27-03-2009, 17:58
از شاتل گرفتم !!!
نه سیدش هم بالا بود اتفاقا !! آخه ماله 2 تا از دوستان هم که از شاتل دارن همینجوریه !!!

نسبت شیرینگت چطوری است ؟ تو نرم افزار سوابقت چطوری است؟چند تا سید و پییر معمولا داری و چند تا وصلی ؟سرعت بقیه چطوری است؟

سلام دوستان
ببخشید میشه روش اپلود فایل در سایتهای تورنت را توضیح بدید
و ساختن فایل info و sfv برای ان ترنت.
و یک نرم افزار هم معرفی کنید که فرمت و توضیحات فایله تصویری را بگه
ممنون میشم
مرسی

تو این تاپیک یک راهنما در مورد ساخت فایل تورنت و اپلود نوشتم
منظورت رو از info و sfv دقیق نفهمیدم:13:

sajey
27-03-2009, 18:30
سلام zed2 عزیز
مرسی ولی در utorrent 1.8.2 زیر قسمت سراغ گیراها جایی به نام دانه های اضافه شده که نه میدونم باید چه کار نکم انجا.
به روش شما عمل میکنم ترنت درست میشه ولی زمان اچرای ترنت میگه اینوایلد فایل تورنت خراب است.
در مورد info و sfv هم منظورم همان فایلهایی هست که کنار بیشتر فیلهای تورنت هست که info توضیحات فایل هست و sfv هم برای خراب نشدن فیلاها به کار میره که فایله بین کاربران در زمان ارطبات خراب نشه .
ممنون دادا

_Barbod_
27-03-2009, 18:58
به خودت بستگی داره ولی نباید زیاد محدود کنی چون تو سوابقت ثبت میشه
یکی از دوستان لطف میکنه در مورد این یه توضیح بده
یعنی چی تو سوابق ثبت میشه؟

در ضمن من یک مشکلی دارم
این فایل با سید بالایی که داره اما سرعت دانلود خیلی پایین هست
کسی میدونه مشکل از چی هست؟

MAXXX
28-03-2009, 22:26
سلام
من یه موردی رو متوجه نشدم و قتی ما سیدر میشیم ما فایل هارو تویه کامپیوتر بقیه آپلود میکنیم یا بقیه میان از تو کامپیوتر ما دانلود میکنن ؟
آخه من وقتی سیدر میشم میبینم همون فایل رو هی دارم آپلود میکنم اگه کلاینت دیگه که داره از فایل من استفاده میکنه قراره به امید آپلود من بشینه با این سرعتا دو روز طول میکشه و بلعکس وقتی من فایل میگیرم از اونا باید سه سوته بگیرمش
اگر هم هرکس باید فایل خودشو دانلود کنه دیگه این فایلی که ما آپلود میکنیم کجا میره

moxx
28-03-2009, 22:40
سلام
demonoid فعلا بازه:

zed2
29-03-2009, 21:33
سلام zed2 عزیز
مرسی ولی در utorrent 1.8.2 زیر قسمت سراغ گیراها جایی به نام دانه های اضافه شده که نه میدونم باید چه کار نکم انجا.
به روش شما عمل میکنم ترنت درست میشه ولی زمان اچرای ترنت میگه اینوایلد فایل تورنت خراب است.
در مورد info و sfv هم منظورم همان فایلهایی هست که کنار بیشتر فیلهای تورنت هست که info توضیحات فایل هست و sfv هم برای خراب نشدن فیلاها به کار میره که فایله بین کاربران در زمان ارطبات خراب نشه .
ممنون دادا
منظورتان رو میشه با تصویر بگین چون نفهمیدم مشکلتان دقیقا چیست:41:

یکی از دوستان لطف میکنه در مورد این یه توضیح بده
یعنی چی تو سوابق ثبت میشه؟

در ضمن من یک مشکلی دارم
این فایل با سید بالایی که داره اما سرعت دانلود خیلی پایین هست
کسی میدونه مشکل از چی هست؟

تو ترکر های عمومی سوابق ارسال و دریافت و نسبت شیر رو بر اساس ip ذخیره می کنن.اگر سید نکنین به مرور تمام ip های که استفاده می کنید اولویتش تو ترکر های عمومی می افته پایین.
تست رو الان نمی تونم.پوزش

سلام
من یه موردی رو متوجه نشدم و قتی ما سیدر میشیم ما فایل هارو تویه کامپیوتر بقیه آپلود میکنیم یا بقیه میان از تو کامپیوتر ما دانلود میکنن ؟
آخه من وقتی سیدر میشم میبینم همون فایل رو هی دارم آپلود میکنم اگه کلاینت دیگه که داره از فایل من استفاده میکنه قراره به امید آپلود من بشینه با این سرعتا دو روز طول میکشه و بلعکس وقتی من فایل میگیرم از اونا باید سه سوته بگیرمش
اگر هم هرکس باید فایل خودشو دانلود کنه دیگه این فایلی که ما آپلود میکنیم کجا میره

در جواب سوالت هر دوش.یعنی نرم افزار شما به درخواست نرم افزار کسی که درخواست داده جواب میده و بسته فایلی رو که می خواد براش می فرسته.
در ضمن وقتی اپلود می کنید فکر نکنید فقط شما هستید تمام کسایی که تو تورنت هستن هم اپلود می کنن.در ضمن موقع دانلود هم شما از یک نفر در یک لحظه دانلود نمی کنید بلکه بسته به سرعت از چندین نفر به طور هم زمان بسته های درخواستی تون رو می گیرین

MAXXX
30-03-2009, 00:51
نسبتا متوجه شدم فقط
یه چیز
وقتی ما یه تیکه رو درخاست میکنیم
کامپیوتر دیگه تویه کامپیوتر ما اون تیکه رو آپلود میکنه ؟
یا ما خوده ما میریم اونو دانلودش میکنیم ؟
یا ظاهرا اینطوری که شما میگید هر دو

یعنی اگه من بخام یه فایل رو از تویه کامپیوترم به اشتراک بزارم سرعته پایین کانکشن من رویه دانلود بقیه که من سیدرشون هستم تاثیر میزاره ?

============================================

یه چیزه دیگه من تازه تو demonoid عضو شدم و هنوز هیچی ازاون سایت نگرفتم ولی امروز که نگاه کردم یه مقدار آپلود و دانلود برام زده جریان این چیه ؟

ghasem13
30-03-2009, 08:23
سلام.
برادرم برای مغازش adsl گرفته این شرکت (ISP ) شب ها چهار ساعت دانلود رایگان داره من می خوام از این فرصت استفاده کنم و سریال لاست رو از طریق تورنت دانلود کنم به نظرتون بهترین روشی که بشه بدون حضور در مغازه کاری کرد که کامپیوتر روشن بشه و به اینترنت وصل شه و شروع به دانلود کنه چیه ممنون می شم دوستان پروفشنال راهنمایی کنند:31::10:

Arash_mir
30-03-2009, 12:19
سلام
اگه ممکنه سایت های خصوصی خوب که امکان عضویت توش هست رو معرفی کنید من با اینکه علامت سبز همیشه روشنه از سایتهای عمومی که می گیرم تورنت ها رو سرعت افتضاح پایینه و با اینکه دانلود عادیم 64ه سرعت دانلود تورنتم متوسط 5 یا 6 هستش البته با یک سایت خصوصی امتحان کردم 50 بودش یعنی که مشکل از همون تورنت ها هستش که با اینکه سید و پیر خیلی بالا دارن احتمالا به خاطر آی پی نمی زارن سرعت دانلود من بالا بره ( توضیح اینکه آی پی اینترنت من اشتراکیه)
ممنون می شم از راهنماییتون
ا

zahedy2006
30-03-2009, 13:25
سلام.
برادرم برای مغازش adsl گرفته این شرکت شب ها چهار ساعت دانلود رایگان داره من می خوام از این فرصت استفاده کنم و سریال لاست رو از طریق تورنت دانلود کنم به نظرتون بهترین روشی که بشه بدون حضور در مغازه کاری کرد که کامپیوتر روشن بشه و به اینترنت وصل شه و شروع به دانلود کنه چیه ممنون می شم دوستان پروفشنال راهنمایی کنندمن می گم - اگر تبلیغ نمی شود - برو به سایت دانلودها و لینک مستقیم تا یه جاهاییش را گذاشته

در ضمن اگه لینک مستقیم ها را گرفتید برای خاموش کردن و برنامه ریزی دانلود از idm استفاده کنید

اگه پست نامربوطه مدیران حذفش کنند

vahid_civil
30-03-2009, 15:43
توی تورنت این امکان وجود داره که فقط پارت از 50 پارت یه فایل رو دانلود کرد ؟

MAXXX
30-03-2009, 16:40
سوالت یکم گنگه ولی اگه منظورت اینطوره که مثلا یه فیلم 50 پارت باشه
بله میشه وقتی شما فایل با پسوند ترونت رو دانلود میکنی و به نرم افزار میدی تا دانلود رو شروع کنه نرم افزار لیست فایل هایه به اشتراک گزاشته رو نشون میده و شما میتونی انتخاب کنی کدوم ها بارگزاری بشن
حتی اگه همشون رو بخای میتونی بهشون اولویت بدی که کدو ها اول گرفته بشن
اینکار مخصوصا برایه دانلود موزیک هایی که تنهایی پیدا نمیشن بدرد میخوره که لازم نیست همه یه آلبوم رو دانلود کنی فقط ترک هایی که میخای رو انتخاب میکنی

S!LENCE
30-03-2009, 19:50
سلام
خسته نباشید
امیدوارم سوالم تکراری نباشه که احتمالن هست ولی ببخشید عجله دارم
من الآن با utorrent1.8.2 دانلود می کنم ولی سرعتم خیلی میاد پایین _ADSL128 دارم. مثلن سرعت دانلود به 3 یا 4 میرسه
میشه بگید چرا اینجوری میشه؟ در ضمن اون پستی هم که در مورد افزایش سرعت با utorrent بود رو هم خوندم ولی توضیحات واضح نبود.
ممنون

BLACK-BLACK
30-03-2009, 22:24
سلام
خسته نباشید
من الآن با utorrent1.8.2 دانلود می کنم ولی سرعتم خیلی میاد پایین _adsl128 دارم. مثلن سرعت دانلود به 3 یا 4 میرسه
میشه بگید چرا اینجوری میشه؟ در ضمن اون پستی هم که در مورد افزایش سرعت با utorrent بود رو هم خوندم ولی توضیحات واضح نبود.
ممنون

کلا تو ایران سرعت دانلود از تورنت خیلی کمه اونهم به دلیل اینه که تو ایران خیلی کم از تورنت استفاده میشه!تورنت یعنی همین سرو اصلی فایل ها رو روی کامپیوتر اول میذاره برای دانلود حالا اگه شما هم الب باشی همون فایلو دانلود کنی سرور هم به کامپیوتر اول میفرسته و کامپیوتر اول نقش سرور رو برای شما بازی میکنهحدودا میشه گفت یه ارتباط متقابلی بین کامپیوتر ها در تورنت برقراره یعنی به نوعی هوای همو دارن

S!LENCE
30-03-2009, 22:48
کلا تو ایران سرعت دانلود از تورنت خیلی کمه اونهم به دلیل اینه که تو ایران خیلی کم از تورنت استفاده میشه!تورنت یعنی همین سرو اصلی فایل ها رو روی کامپیوتر اول میذاره برای دانلود حالا اگه شما هم الب باشی همون فایلو دانلود کنی سرور هم به کامپیوتر اول میفرسته و کامپیوتر اول نقش سرور رو برای شما بازی میکنهحدودا میشه گفت یه ارتباط متقابلی بین کامپیوتر ها در تورنت برقراره یعنی به نوعی هوای همو دارن

سلام
ممنون از کمکتون. ولی خب چجوریه که تو پست اول گفتن روزی یه فیلم با 128 میگیرن؟

s_a_m4000
30-03-2009, 23:00
نسبتا متوجه شدم فقط
یه چیز

یعنی اگه من بخام یه فایل رو از تویه کامپیوترم به اشتراک بزارم سرعته پایین کانکشن من رویه دانلود بقیه که من سیدرشون هستم تاثیر میزاره ?

یه چیزه دیگه من تازه تو demonoid عضو شدم و هنوز هیچی ازاون سایت نگرفتم ولی امروز که نگاه کردم یه مقدار آپلود و دانلود برام زده جریان این چیه ؟
این که کامپیوتر دیگه از کامپیتور شما آپلود میکنه درست نیست یک توضیح کلی بدم شاید جواب سوالتون رو بگیرید.
تورنت در واقع یک پروتکل ارتباطی از نوع p2p هست یعنی شما فایلی رو درخواست میکنید و اونو دانلود میکنید از کامپیوترهای دیگه سایتی که شما ازش فیل تورنت رو می گیرید رو میشه یک سایت مادر معرفی کرد که همهی کسانی که فایلها رو ازش دانلود می کنند به اون سایت مراجعه می کنند و همچنین آپلود کننده ها در واقع این اوون سایت هست که میدونه کی چی رو دالود میکنه و کی چی رو آپلود حلا فرقی که ترکر های خصوصی با عمومی دارند یکیش این هست که ترکر خصوصی خودش هم اوون فایل رو آپلود میکنه و همیشه یک آپلود کننده وجود داره ولی در ترکر های عمومی این نیست.
خب حالا اگه شما فیلی رو تو ترکر عمومی آپلود کنید اون طرفی که از شما دانلود میکنه مطمئنا سرعت دانلودش به سرعت آپلود شما بستگی داره.

سلام.
برادرم برای مغازش adsl گرفته این شرکت (ISP ) شب ها چهار ساعت دانلود رایگان داره من می خوام از این فرصت استفاده کنم و سریال لاست رو از طریق تورنت دانلود کنم به نظرتون بهترین روشی که بشه بدون حضور در مغازه کاری کرد که کامپیوتر روشن بشه و به اینترنت وصل شه و شروع به دانلود کنه چیه ممنون می شم دوستان پروفشنال راهنمایی کنند:31::10:
ره سادش اینه که کامپیوتر رو روشن بذارید و تورنت رو باز کنید و کانکشن رو بذارید رو auto dial

سلام
اگه ممکنه سایت های خصوصی خوب که امکان عضویت توش هست رو معرفی کنید من با اینکه علامت سبز همیشه روشنه از سایتهای عمومی که می گیرم تورنت ها رو سرعت افتضاح پایینه و با اینکه دانلود عادیم 64ه سرعت دانلود تورنتم متوسط 5 یا 6 هستش البته با یک سایت خصوصی امتحان کردم 50 بودش یعنی که مشکل از همون تورنت ها هستش که با اینکه سید و پیر خیلی بالا دارن احتمالا به خاطر آی پی نمی زارن سرعت دانلود من بالا بره ( توضیح اینکه آی پی اینترنت من اشتراکیه)
ا
سایتهای خصوصی قبلا معرفی شدن یه سرچ میکردین میومد .برای عضویت نیاز به دعوتنامه دارید.

سلام
خسته نباشید
من الآن با utorrent1.8.2 دانلود می کنم ولی سرعتم خیلی میاد پایین _ADSL128 دارم. مثلن سرعت دانلود به 3 یا 4 میرسه
ممنون
ترکر عمومی،سیدر پایین،بلاک پورت توسط آنتی ویروس یا فایروال سیستمتونو وو و ..

S!LENCE
30-03-2009, 23:10
ترکر عمومی،سیدر پایین،بلاک پورت توسط آنتی ویروس یا فایروال سیستمتونو وو و ..

سلام
ممنون ولی خب راه حل هاشم بگید دیگه لطفن در ضمن این که کدوم برنامه از همه بهتره و کدوم ورژن؟

moxx
30-03-2009, 23:33
حلا فرقی که ترکر های خصوصی با عمومی دارند یکیش این هست که ترکر خصوصی خودش هم اوون فایل رو آپلود میکنه و همیشه یک آپلود کننده وجود داره ولی در ترکر های عمومی این نیست.

فکر نکنم چنین چیزی باشه! ممنون میشم توضیح بدین.

Akbari693
31-03-2009, 01:59
سلام
یکی دو روزه که سرعت تورنتم به صورت فجیعی کاهش یافته (بعد از یک قطع و وصل تورنت)
کسی می دونه این موضوع به چه عواملی بستگی داره و برای رفعش باید چه کنم؟
البته اینکه می گم سرعتم کاهش یافته در مورد فایل هاییه که از قبل دارم و مقداری ازشون رو با سرعت خیلی خوب گرفتم و حالا این طوری شده اند و البته فایل های جدیدی هم که می گذارم هم همین طورند ( منظورم اینه که ربطی به seed و peerهاشون نداره)
خیلی ممنون می شم زود تر جوابمو بدید

ghasem13
31-03-2009, 08:23
ره سادش اینه که کامپیوتر رو روشن بذارید و تورنت رو باز کنید و کانکشن رو بذارید روauto dial

سلام.
ممنون به خاطر راهنماییت.اگه بقیه دوستان راه بهتری ندارن از همین روش استفاده کنم:46:

(این نکته رو هم بد ندیدم که بگم که من Adsl 128k دارم و سرعت دانلودم اگه تعداد سید هاش مناسب باشه گاهی وقت ها به 100 کیلو هم میرسه به نظر من سرعت دانلود به isp سرویس دهنده مربوطه اینترنت من از صبانته.من دیشب رزیدنت اویل 3 رو در چهارساعت دانلود کردم و تعداد seeds 51 و تعداد peers 13 بود.

s_a_m4000
31-03-2009, 10:37
سلام
ممنون ولی خب راه حل هاشم بگید دیگه لطفن در ضمن این که کدوم برنامه از همه بهتره و کدوم ورژن؟
راه حل هاش گفته شده بارها
اینکه فایروال ویندوزتون رو خاموش کنید بعد پورت تورنت رو به نرم افزار آنتی ویروستون add کنید که برای همه ی آنتی ویروسها راهش گفته شده
از ترکر خصوصی تورنت بگیرید چند پست پیش تعدادیشونو نوشتم به نظر من بهترین برنامه در حال حضر utorrent هستش آخرین نسخه ی قبل از بتا

چرا خب دقیقا همچین چیزی البته منهای بعضی تورنتهای خاص بقیش همیشه سیدر دارند توضیح دیگه ای به ذهنم نمیرسه:13:

سلام.
ممنون به خاطر راهنماییت.اگه بقیه دوستان راه بهتری ندارن از همین روش استفاده کنم:46:

(این نکته رو هم بد ندیدم که بگم که من Adsl 128k دارم و سرعت دانلودم اگه تعداد سید هاش مناسب باشه گاهی وقت ها به 100 کیلو هم میرسه به نظر من سرعت دانلود به isp سرویس دهنده مربوطه اینترنت من از صبانته.من دیشب رزیدنت اویل 3 رو در چهارساعت دانلود کردم و تعداد seeds 51 و تعداد peers 13 بود.
راه های دیگه ای هم هست اینکه با یک نرم افزار کامپیوتر رو روشن کنی سر ساعت 3 و دیال کنی باهاش بعد اون نرم افزار تورنت رو باز کنه و شروع به دانلود کنه برای این کارها دیگه خودتون باید نتو سرچ کنید و راهشو پیدا کنید

moxx
31-03-2009, 11:00
چرا خب دقیقا همچین چیزی البته منهای بعضی تورنتهای خاص بقیش همیشه سیدر دارند توضیح دیگه ای به ذهنم نمیرسه:13:

نه دیگه! شما گفتین:

ترکر خصوصی خودش هم اوون فایل رو آپلود میکنه
این موضوع با اینکه همه تورنت ها سیدر داشته باشن, فرق داره. حداقل من از جمله شما این برداشتو میکنم که

all of the files shown here are actually hosted on this server
که اصلا اینطور نیست, اصلا کار ترکر این نیست. (البته این میتونه شامل استثنا هم باشه ولی به این بحث ربطی نداره)

brain
31-03-2009, 11:07
سلام ....

سرعت تورنت من خیلی افتضاحه !!!!!!
سرویسم : 512 shatel
ولی سرعت دانلود : حداکثر 8 کیلوبایت

مشکل از تعداد سید هاست یا چیزه دیگه ایه ؟؟؟

ghasem13
31-03-2009, 16:39
راه های دیگه ای هم هست اینکه با یک نرم افزار کامپیوتر رو روشن کنی سر ساعت 3 و دیال کنی باهاش بعد اون نرم افزار تورنت رو باز کنه و شروع به دانلود کنه برای این کارها دیگه خودتون باید نتو سرچ کنید و راهشو پیدا کنید
سلام.
اگه خودت همچین نرم افزاری سراغ داری ممنون می شم اگه اسمش رو بگی تا راهت تر پیدا بشه.پیشاپیش تشکر:10:

MAXXX
31-03-2009, 18:46
یکم سرچ تو همین بخش مقالات سایت فکر کنم آموزشش رو گزاشته

Akbari693
01-04-2009, 02:34
سلام
البته اینکه می گم سرعتم کاهش یافته در مورد فایل هاییه که از قبل دارم و مقداری ازشون رو با سرعت خیلی خوب گرفتم و حالا این طوری شده اند و البته فایل های جدیدی هم که می گذارم هم همین طورند ( منظورم اینه که ربطی به seed و peerهاشون نداره)

کسی نمی تونه مشکل من رو حل کنه؟
خیلی ممنون

milky way
01-04-2009, 13:04
سلام ....

ISP ها همه تورنت رو محدود میکنن، شاتل و داتک که میکنن جفتشون منم داتک دارم ولی داتک شب ها خوب میشه، در هر صورت برای تورنت باید Seed/Peer هم تعدادشون مناسب باشه، البته به نظر من تو ایران با این سرعت های افتضاح آنچنان هم که میگن تعداد Seed/Peer اهمیت نداره یعنی یه تعدادی کمی هم باشه کافیه و همه پهنای باند شما رو میگیره، البته موارد دیگه ای هم در سرعت تاثیر گذار هستن؛ این تجربه من بعد از چند سال دانلود تورنته، چون پهنای باند های ما معمولا خیلی خیلی نسبت به سیدر ها و لیچر های دیگه کمه و اون چند کیلو بایت ارسالی برای اونها چیزی نیست کلا.
امروز Eztv چرا Down شده، امید وارم مشکلی براش پیش نیاد وگرنه بدبخت میشیم.

zed2
04-04-2009, 18:58
چه شلوغ شده اینجا:20:( اقا من جواب تکراری دادم پوزش چون زیاد است)

نسبتا متوجه شدم فقط
یه چیز

تو adsl هر 24 ساعت ip ها معمولا عوض میشه و تا وقتی که به سایت دمونوید نرید همچنان فعالیت هایی که با ip قبلی که در سایت رفتید محاسبه میشه بخاطر باید هر در زمان هایی که ip ها ریست میشه دوباره برین سایتش تا ip تون رو بفهمه عوض کردین

سلام.

تو بخش اینترنت نرم افزارهای روشن کردن کامپیوتر سر ساعت معین و وصل شدن به اینترنت رو تو دو تا تاپیک معرفی کردن...خود نرم افزار تورنت هم تنظیمات ساعتی داره که با تنظیم کردنش می توانید در ساعاتی که مشخص کردین کار کنه

سلام
ا
معرفی شده یک تعداد ولی بدون معمولا خصوصی ها به راحتی ثبت نام جدید قبول نمی کنن

من می گم - اگر تبلیغ نمی شود - برو به سایت دانلودها و لینک مستقیم تا یه جاهاییش را گذاشته

در ضمن اگه لینک مستقیم ها را گرفتید برای خاموش کردن و برنامه ریزی دانلود از idm استفاده کنید

اگه پست نامربوطه مدیران حذفش کنند
پیشنهادت جالب نیست چون تا وقتی محدودیت نیست بهترین کار همان دانلود از خود تورنته

بله امکان پدیره کافیه موقع دانلود برین بخش مربوط به نمایش فایل های اصلی تورنت و انجا انتخاب کنید یا موقع وارد کردن فایل تورنت هم می توانید انتخاب کنید.

سوالت یکم گنگه ولی اگه منظورت اینطوره که مثلا یه فیلم 50 پارت باشه
بله میشه وقتی شما فایل با پسوند ترونت رو دانلود میکنی و به نرم افزار میدی تا دانلود رو شروع کنه نرم افزار لیست فایل هایه به اشتراک گزاشته رو نشون میده و شما میتونی انتخاب کنی کدوم ها بارگزاری بشن
حتی اگه همشون رو بخای میتونی بهشون اولویت بدی که کدو ها اول گرفته بشن
اینکار مخصوصا برایه دانلود موزیک هایی که تنهایی پیدا نمیشن بدرد میخوره که لازم نیست همه یه آلبوم رو دانلود کنی فقط ترک هایی که میخای رو انتخاب میکنی

سلام
خسته نباشید
ممنون
تو راهنمایی که لینکش تو پست اول است علت نوسانات و مسائل مربوط به سرعت رو گفتن

البته به دلایل دیگر هم می تواند سرعت کم باشد و لزوما این مورد مهم نیست

سلام
ممنون از کمکتون. ولی خب چجوریه که تو پست اول گفتن روزی یه فیلم با 128 میگیرن؟
در حالت ارمانی گفتن دوست عزیز...ارمان با واقعا معمولا تفاوت هایی دارد:46:

سلام
بسته به نوع انتظاراتی که داری هر برنامه یک امکانات میده که باید خودت ببینی کدوم برات بهتره

البته منظور ایشون رو بهتر بگم این بود که می توان در صورت سیدر نداشتن تورنت درخواست تورنت داد تا سیدر وارد کنن که البته باسه کاربر ها با سطح خاص این امکان هست همچنین بر اساس سطح شیرینگتون یا اشتراکی که دارین اولویت هاتون با حالت عادی فرق می کنه

سلام
تو مقاله ای که لینکش تو تاپیک اول هست گفتم

سلام.

صبا نت حجمی میده و کلا تمام شرکت های حجمی سرعتشون بیشتر از اسمی است و ربطی به اینترنت یا مسائل مرتبط با ان نداره

راه حل هاش گفته شده بارها
اینکه فایروال ویندوزتون رو خاموش کنید بعد پورت تورنت رو به نرم افزار آنتی ویروستون add کنید که برای همه ی آنتی ویروسها راهش گفته شده
از ترکر خصوصی تورنت بگیرید چند پست پیش تعدادیشونو نوشتم به نظر من بهترین برنامه در حال حضر utorrent هستش آخرین نسخه ی قبل از بتا

نه دیگه! شما گفتین:

این موضوع با اینکه همه تورنت ها سیدر داشته باشن, فرق داره. حداقل من از جمله شما این برداشتو میکنم که
که اصلا اینطور نیست, اصلا کار ترکر این نیست. (البته این میتونه شامل استثنا هم باشه ولی به این بحث ربطی نداره)

سلام ....

علم غیب ندارم .....تصویری از وضعیت تورنت بزار تا بشه یک حدس زد

یکم سرچ تو همین بخش مقالات سایت فکر کنم آموزشش رو گزاشته
در کامل کردن هم تو بخش اینترنت چند راهنما هست همچنین تو بخش مقالات هم یک معرفی در مورد تورنت هم موجوده

ISP ها همه تورنت رو محدود میکنن، شاتل و داتک که میکنن جفتشون منم داتک دارم ولی داتک شب ها خوب میشه، در هر صورت برای تورنت باید Seed/Peer هم تعدادشون مناسب باشه، البته به نظر من تو ایران با این سرعت های افتضاح آنچنان هم که میگن تعداد Seed/Peer اهمیت نداره یعنی یه تعدادی کمی هم باشه کافیه و همه پهنای باند شما رو میگیره، البته موارد دیگه ای هم در سرعت تاثیر گذار هستن؛ این تجربه من بعد از چند سال دانلود تورنته، چون پهنای باند های ما معمولا خیلی خیلی نسبت به سیدر ها و لیچر های دیگه کمه و اون چند کیلو بایت ارسالی برای اونها چیزی نیست کلا.
امروز Eztv چرا Down شده، امید وارم مشکلی براش پیش نیاد وگرنه بدبخت میشیم.
خوب از بدی های 128 است البته بعضی مواقع ممکنه یا کاربر درست نرم افزار رو تنظیم نکرده باشه یا وضعیت نسبت سرعت در یافت و ارسالت در کل فایل تورنت خوب نباشه و باعث کاهش سرعت شده باشه.

bahar_kgh
04-04-2009, 19:38
سلام

من دیروز عضو یکی از تورنت های خصوصی شدم (iptorrents ) از یکی از دوستان دعوتنامه گرفتم چند تا فیلم دانلود کردم و چون با تورنت آشنا نیستم الان یه اخطار برام اومده که اگر ratio شما زیر 0.2 بشه اکانت شما غیر فعال میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی می دونه دلیلش چیه ؟ و برای رفع مشکل باید چه کار کنم ؟
اینم Ratio: 0.917

سرعت آپلود تو برنامه µTorrent خیلی خیلی کمه ولی سرعت دانلودم خیلی خوبه!!!!

تنظیم خاصی داره؟

moxx
04-04-2009, 21:30
سلام

من دیروز عضو یکی از تورنت های خصوصی شدم (iptorrents ) از یکی از دوستان دعوتنامه گرفتم چند تا فیلم دانلود کردم و چون با تورنت آشنا نیستم الان یه اخطار برام اومده که اگر ratio شما زیر 0.2 بشه اکانت شما غیر فعال میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی می دونه دلیلش چیه ؟ و برای رفع مشکل باید چه کار کنم ؟
اینم Ratio: 0.917

سرعت آپلود تو برنامه µTorrent خیلی خیلی کمه ولی سرعت دانلودم خیلی خوبه!!!!

تنظیم خاصی داره؟
احتمالا سیدر زیاد داشته و سهم شما از آپلود چیزی نشده. توی ترکر خصوصی (بر خلاف ترکر عمومی) کاربرا بیشتر دنبال آپلودن تا دانلود : دی .
حالا یه چند تا راه داری:
1- donate که بعید میدونم علاقمند باشی. توی یه دسته زیادی از ترکرهای خصوصی, کلاس donor واسه ratio اخطار نمیگیره.
2- دنبال تورنت هائی باشی که سیدر کم و لیچر زیاد داره, که اینم برای وضعیت فعلی شما ممکنه خیلی کارساز نباشه.
3- cross-seeding البته نه دقیقا. بطور ساده : توی IPT (همون iptorrents), یه تورنت با leecher زیاد پیدا کن مثلا این فکر کنم این روزا خوبه The.Godfather.II-RELOADED, از از یه ترکر (خصوصی یا عمومی) دیگه تورنت مشابه اون (با سایز و تعداد فایل یکسان) رو پیدا و دانلود کن و بعد با استفاده از فایل تورنت مشابه, توی ipt سید کن.
4- اگه این امکان وجود داره یه تورنت توی IPT آپلود کن, اینم خیلی راه خوبیه به شرطی که امکانش باشه.
5- راحتترین راهی که به ذهنم میرسه اینه که یوزر و پسوردتو برام pm کنی. من توی یه مدت کم میتونم برات یه مقدار زیاد آپلود کنم, اونوقت هر چقدر بخای میتونی دانلود کنی (البته نمیدونم IPT قانون hit & run داره یانه؟!)

موفق باشی.

bahar_kgh
04-04-2009, 21:54
احتمالا سیدر زیاد داشته و سهم شما از آپلود چیزی نشده. توی ترکر خصوصی (بر خلاف ترکر عمومی) کاربرا بیشتر دنبال آپلودن تا دانلود : دی .
حالا یه چند تا راه داری:
1- donate که بعید میدونم علاقمند باشی. توی یه دسته زیادی از ترکرهای خصوصی, کلاس donor واسه ratio اخطار نمیگیره.
2- دنبال تورنت هائی باشی که سیدر کم و لیچر زیاد داره, که اینم برای وضعیت فعلی شما ممکنه خیلی کارساز نباشه.
3- cross-seeding البته نه دقیقا. بطور ساده : توی IPT (همون iptorrents), یه تورنت با leecher زیاد پیدا کن مثلا این فکر کنم این روزا خوبه The.Godfather.II-RELOADED, از از یه ترکر (خصوصی یا عمومی) دیگه تورنت مشابه اون (با سایز و تعداد فایل یکسان) رو پیدا و دانلود کن و بعد با استفاده از فایل تورنت مشابه, توی ipt سید کن.
4- اگه این امکان وجود داره یه تورنت توی IPT آپلود کن, اینم خیلی راه خوبیه به شرطی که امکانش باشه.
5- راحتترین راهی که به ذهنم میرسه اینه که یوزر و پسوردتو برام pm کنی. من توی یه مدت کم میتونم برات یه مقدار زیاد آپلود کنم, اونوقت هر چقدر بخای میتونی دانلود کنی (البته نمیدونم IPT قانون hit & run داره یانه؟!)

موفق باشی.

ممنون خیلی تخصصی گفتی مورد 3 رو

آخه من هر فایلی رو تست می کنم سرعت دانلودم خیلی بیشتر از آپلود هست

اگه leecher بیشتر باشه سرعت آپلود زیاد میشه ؟ یا سیدر زیاد باشه؟

moxx
04-04-2009, 22:26

سید کردن نیاز به زمان داره معمولا بیشتر از زمان دانلود. شما باید فایلو کامل دانلود کنی و یه مدتی (بسته به شرایط از چند روز تا چند هفته ) صبر کنی تا 1:1 آپلود بشه. گاهی اوقات هم شاید نتونی. در کل (بدون داشتن سرویس اینترنت خیلی خوب) توصیه نمیکنم هر فایلی که دوست داشتی دانلود کنی و انتظار داشته باشی در همون مدت بتونی 1:1 اپلود کنی. بهتره اول راههائی (مثل چیزائی که تو پست قبل گفتم) پیدا کنی تا مقدار آپلودتو بالا ببری, بعد تورنتهای مورد نیازتو دانلود کنی.
سوال دومت بستگی به سیدرها و لیچرها و خیلی چیزای دیگه داره ولی اگه دنبال یه جواب سرراست میگردی: لیچر.

nikaan
05-04-2009, 10:29
سلام

من از داتک adsl گرفتم

چون پورت های تورنت رو محدود میکنه من اونها رو فوروارد کردم

قبل از عید سرعتم خوب بود ولی بعد از عید windows 7 ریختم اما الان با اینکه توی win 7 هم پورتهامو فوروارد کردم سرعتم محدوده

میخواستم بدونم ایراد از فوروارد کردن پورت در ویندوزه یا دیگه پورت فوروارد کردن جواب نمی ده

در ضمن سرعت دانم با دانلود منیجر توی همین ساعات حدود 27 کیلو بایته (سرویس 256)

مرسی

bahar_kgh
05-04-2009, 12:54
حالا یه چند تا راه داری:

موفق باشی.

یکی از دوستان میشه این مورد رو برام توضیح بده ، آخه من از تورنت های عمومی سرعت دانلود و آپلودم خیلی خوبه ولی در IPT سرعت دانلودم خوبه ولی سرعت آپلودم خیلی کمه

ممنون

moxx
05-04-2009, 13:33

یکی از دوستان میشه این مورد رو برام توضیح بده ، آخه من از تورنت های عمومی سرعت دانلود و آپلودم خیلی خوبه ولی در IPT سرعت دانلودم خوبه ولی سرعت آپلودم خیلی کمه

ممنون
منظور کلی اینه که اگه یه سری فایل, مشابه فایلهای یه تورنت روی سیستم داشته باشی, میتونی اونارو سید کنی.
یه مثال:
احتمالا یه تورنت توی IPT هست به نام The.Godfather.II-RELOADED. اونو پیدا کن و دانلود کن بعد با utorrent نگاه کن که چند تا فایله و اسم و سایز هر فایل چقدره (فقط سایز فایلها رو نگاه کن, دانلود نکن):

به احتمال زیاد اینطوریه:

اگه فایلها مشابه بود, حالا این تورنتو دانلود کن:

و بزار تو utorrent تا کامل دانلود بشه. حالا تو, اون 67-68 فایلو روی سیستمت داری و میتونی سید کنی. چطوری؟ فایل تورنت رو که از IPT دانلود کردی بزار توی utorrent و مسیر فایلهای قبلی که دانلود کردی رو بهش بده. باید شروع به چک کردن کنه و بعد از یه مدتی سید کنه.
نمیدونم خوب گفتم یا نه :19:

bahar_kgh
05-04-2009, 13:50
منظور کلی اینه که اگه یه سری فایل, مشابه فایلهای یه تورنت روی سیستم داشته باشی, میتونی اونارو سید کنی.
یه مثال:
احتمالا یه تورنت توی IPT هست به نام The.Godfather.II-RELOADED. اونو پیدا کن و دانلود کن بعد با utorrent نگاه کن که چند تا فایله و اسم و سایز هر فایل چقدره (فقط سایز فایلها رو نگاه کن, دانلود نکن):

به احتمال زیاد اینطوریه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه فایلها مشابه بود, حالا این تورنتو دانلود کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو بزار تو utorrent تا کامل دانلود بشه. حالا تو, اون 67-68 فایلو روی سیستمت داری و میتونی سید کنی. چطوری؟ فایل تورنت رو که از IPT دانلود کردی بزار توی utorrent و مسیر فایلهای قبلی که دانلود کردی رو بهش بده. باید شروع به چک کردن کنه و بعد از یه مدتی سید کنه.

ممنون متوجه شدم روش خیلی خوبیه

فقط یه سوال در برنامه µTorrent من سرعت دانلود را محدود کردم به 20KB گفتم شاید اینجوری سرعت آپلود زیاد

بشه ولی نشد البته در IPT اینجوریه ! نمی دونم چرا ! اگر سرعت آپلود بره بالا فکر کنم Ratio زیاد بشه ؟ درسته؟

من تنظیماتی که در صفحه اول این تاپیک بود را انجام دادم ولی سرعت آپلود تغییری نکرد

الان یه عکس از سرعت دانلود و آپلودم از سایت IPT گرفتم ببینید!!!

.

nikaan
05-04-2009, 18:02
سلام

من از داتک adsl گرفتم

قبل از عید سرعتم خوب بود ولی بعد از عید windows 7 ریختم اما الان با اینکه توی win 7 هم پورتهامو فوروارد کردم سرعتم محدوده

میخواستم بدونم ایراد از فوروارد کردن پورت در ویندوزه یا دیگه پورت فوروارد کردن جواب نمی ده

مرسی

تو رو خدا جواب بدین:37:

zed2
05-04-2009, 18:20
سلام

اینم ratio: 0.917

سرعت آپلود تو برنامه µtorrent خیلی خیلی کمه ولی سرعت دانلودم خیلی خوبه!!!!

تنظیم خاصی داره؟

سید کردن نیاز به زمان داره معمولا بیشتر از زمان دانلود. شما باید فایلو کامل دانلود کنی و یه مدتی (بسته به شرایط از چند روز تا چند هفته ) صبر کنی تا 1:1 آپلود بشه. گاهی اوقات هم شاید نتونی. در کل (بدون داشتن سرویس اینترنت خیلی خوب) توصیه نمیکنم هر فایلی که دوست داشتی دانلود کنی و انتظار داشته باشی در همون مدت بتونی 1:1 اپلود کنی. بهتره اول راههائی (مثل چیزائی که تو پست قبل گفتم) پیدا کنی تا مقدار آپلودتو بالا ببری, بعد تورنتهای مورد نیازتو دانلود کنی.
سوال دومت بستگی به سیدرها و لیچرها و خیلی چیزای دیگه داره ولی اگه دنبال یه جواب سرراست میگردی: لیچر.

سلام

من از داتک adsl گرفتم

مرسی

3- cross-seeding البته نه دقیقا. بطور ساده : توی ipt (همون iptorrents), یه تورنت با leecher زیاد پیدا کن مثلا این فکر کنم این روزا خوبه the.godfather.ii-reloaded, از از یه ترکر (خصوصی یا عمومی) دیگه تورنت مشابه اون (با سایز و تعداد فایل یکسان) رو پیدا و دانلود کن و بعد با استفاده از فایل تورنت مشابه, توی ipt سید کن.

یکی از دوستان میشه این مورد رو برام توضیح بده ، آخه من از تورنت های عمومی سرعت دانلود و آپلودم خیلی خوبه ولی در ipt سرعت دانلودم خوبه ولی سرعت آپلودم خیلی کمه

ممنون

یه مثال:
احتمالا یه تورنت توی ipt هست به نام the.godfather.ii-reloaded. اونو پیدا کن و دانلود کن بعد با utorrent نگاه کن که چند تا فایله و اسم و سایز هر فایل چقدره (فقط سایز فایلها رو نگاه کن, دانلود نکن):

به احتمال زیاد اینطوریه:

اگه فایلها مشابه بود, حالا این تورنتو دانلود کن:

و بزار تو utorrent تا کامل دانلود بشه. حالا تو, اون 67-68 فایلو روی سیستمت داری و میتونی سید کنی. چطوری؟ فایل تورنت رو که از ipt دانلود کردی بزار توی utorrent و مسیر فایلهای قبلی که دانلود کردی رو بهش بده. باید شروع به چک کردن کنه و بعد از یه مدتی سید کنه.

ممنون متوجه شدم روش خیلی خوبیه

فقط یه سوال در برنامه µtorrent من سرعت دانلود را محدود کردم به 20kb گفتم شاید اینجوری سرعت آپلود زیاد

بشه ولی نشد البته در ipt اینجوریه ! نمی دونم چرا ! اگر سرعت آپلود بره بالا فکر کنم ratio زیاد بشه ؟ درسته؟

من تنظیماتی که در صفحه اول این تاپیک بود را انجام دادم ولی سرعت آپلود تغییری نکرد

الان یه عکس از سرعت دانلود و آپلودم از سایت ipt گرفتم ببینید!!!

.

یک چند تا پیشنهاد شخصی هم من به شما می دم که شاید بتونید ازش استفاده کنید.
اگر بخش هایی از فایل های تورنت های خصوصی را دارین برین تنظیمات و بخش زمان بندی و تو انجا زمان بندی رو فعال کنید و با تنظیم ساعات و زمان کاری کنین که تو ساعاتی که می خواین دانلود نکنین تنظیم کنین اپلود کنه.
یک نگاه هم به بخش تنظیمات سرعت ارسال تو نرم افزار بندازید ببینید محدودیت ارسال چه قدره....یک توصیه شخصی می کنم با سایت های تست سرعت میانگین اپلودتون رو بدست بیارین و تو نرم افزار یکی دو واحد کمتر از محدوده بزارین تا بازدهی بیشتر باشه( تو اینترنت من وقتی نامحدود می زارم ارسالش خوب نیست ولی وقتی اینجوری تنظیم می کنم همیشه حداکثر ارسال می کنه.)
این dht رو هم یک چک بکنمطمئن شو غیر فعال باشه چون وقتی فعال است به نرم افزار امکان اتصال به افراد دیگری که به ترکر وصل نیستن رو میده و هر چی ارسال و دریافت کنی تو سوابق ترکر ثبت نمی شه

تو رو خدا جواب بدین:37:

تو روز و ساعات اداری که تورنت داتک همیشه محدوده و فقط شبها میشه استفاده کرد ( برای جلوگیری از ترافیک این کارو می کنن)
ویندوز 7 مگه نسخه بی مشکل ازش امده ؟
تو نرم افزار تورنتت مشکل پورت میده؟

bahar_kgh
05-04-2009, 21:58
یک چند تا پیشنهاد شخصی هم من به شما می دم که شاید بتونید ازش استفاده کنید.
اگر بخش هایی از فایل های تورنت های خصوصی را دارین برین تنظیمات و بخش زمان بندی و تو انجا زمان بندی رو فعال کنید و با تنظیم ساعات و زمان کاری کنین که تو ساعاتی که می خواین دانلود نکنین تنظیم کنین اپلود کنه.
یک نگاه هم به بخش تنظیمات سرعت ارسال تو نرم افزار بندازید ببینید محدودیت ارسال چه قدره....یک توصیه شخصی می کنم با سایت های تست سرعت میانگین اپلودتون رو بدست بیارین و تو نرم افزار یکی دو واحد کمتر از محدوده بزارین تا بازدهی بیشتر باشه( تو اینترنت من وقتی نامحدود می زارم ارسالش خوب نیست ولی وقتی اینجوری تنظیم می کنم همیشه حداکثر ارسال می کنه.)
این dht رو هم یک چک بکنمطمئن شو غیر فعال باشه چون وقتی فعال است به نرم افزار امکان اتصال به افراد دیگری که به ترکر وصل نیستن رو میده و هر چی ارسال و دریافت کنی تو سوابق ترکر ثبت نمی شه

تو روز و ساعات اداری که تورنت داتک همیشه محدوده و فقط شبها میشه استفاده کرد ( برای جلوگیری از ترافیک این کارو می کنن)

ممنون

نمی دونم مشکل از چیه هر کاری کردم سرعت آپلود زیاد نشد!!

دوستانی که در IPT عضو هستن و کار کردن یه سوال داشتم ازشون:

Bonus Points: 0.1 نمی دونم چرا پویتنم اضافه نمیشه با این که هم دانلود و هم آپلود زیادی داشتم

البته آپلود چند روزیه نمی دونم به چه علتی خیلی کم شده منم فعلا نمی تونم از این تورنت استفاده کنم!!

تو قوانینش نوشته :

How bonus points are given per torrent:

0KB/s = 1 bonus point every 5-6 hours
1-10KB/s = 1 bonus point/hour
11-25KB/s = 2 bonus points/hour
26-90KB/s = 3 bonus points/hour
100KB+/s = 5 Bonus points/hour

Once you accumulate loads of points you can use them on any of the options listed above. You get points even if there are no leechers on the torrent and you can seed as many torrents as you want. Yet another way to help out your ratio! Keep Seeding! + Enjoy Being with us!

To get bonus points you need to have the complete torrent which includes all txt/nfo documents, samples, and subtitles.

ولی من زیاد زبانم خوب نیست نمی دونم چی نوشته:20:

با تشکر از راهنمایی هایی که می کنید

moxx
05-04-2009, 22:40
ممنون

دوستانی که در IPT عضو هستن و کار کردن یه سوال داشتم ازشون:

Bonus Points: 0.1 نمی دونم چرا پویتنم اضافه نمیشه با این که هم دانلود و هم آپلود زیادی داشتم

البته آپلود چند روزیه نمی دونم به چه علتی خیلی کم شده منم فعلا نمی تونم از این تورنت استفاده کنم!!

تو قوانینش نوشته :

How bonus points are given per torrent:

0KB/s = 1 bonus point every 5-6 hours
1-10KB/s = 1 bonus point/hour
11-25KB/s = 2 bonus points/hour
26-90KB/s = 3 bonus points/hour
100KB+/s = 5 Bonus points/hour

Once you accumulate loads of points you can use them on any of the options listed above. You get points even if there are no leechers on the torrent and you can seed as many torrents as you want. Yet another way to help out your ratio! Keep Seeding! + Enjoy Being with us!

To get bonus points you need to have the complete torrent which includes all txt/nfo documents, samples, and subtitles.

فکر کنم میگه مثلا اگه با سرعت 0KB/s حدود 5-6 ساعت سید کنی 1 bonus point میده, اگه با سرعتی بین 1-10KB/s سید کنی, هر ساعت یک پوینت و...
نمیدونستم IPT این سیستمو داره, خب کارت راحتتر شد. مثال:
فرض کن 100 تا تورنت از IPT دانلود کنی و هیچ کدوم هم لیچر نداشته باشه, با توجه به قانون هر 6 ساعت سید کنی 100 پوینت می گیری و اگه یه روز کامل یعنی 24 ساعت سید کنی میشه جمعا 400 پوینت در روز و با trade پوینت هات تقریبا هر سه روز 10 گیگ آپلود میگیری. تورنتها رو بر اساس size مرتب کن و همه تورنتهای با سایز کوچیک رو دانلود کن. اکثر ترکرها یه عالمه تورنت با سایز kb و mb دارن که راحت میتونی دانلود کنی.

kavehmech
06-04-2009, 00:03
با سلام.من تازه با تورنت آشنا شدم و یه سوال دارم و اینکه:
آیا وقتی از طریق تورنت در حال دانلود هستیم و نیز هم زمان آپلود داریم .میزان این آپلود که از سیستم ما انجام میشه از ترافیک ماهیانه کم میشه؟
مثلا من الان ترافیک 20 گیگ دارم.آیا غیر از دانلود های خودم آپلودهای اجباری من که بخاطر دانلود دیگران هست هم از ترافیکم کم میشه؟
اگه این طور باشه یکی از معایب تورنت اینه که واسه اونایی که محدودیت دانلود و آپلود دارن خوب نیست.آیا میشه کاری کرد که وقتی در حال دانلود هستیم دیگران نتونن از ما دانلود کنن؟

محمد92
06-04-2009, 07:22
از چه برنامه ای استفاده می کنی؟ من از BitTorrent استفاده می کنم تو اون می تونی اپلودت رو محدود کنی

arash66_2m
06-04-2009, 07:46
یه سوالی یه چند روزی هست که برام پیش اومده وقتی از این tl دانلود می کنم مثل اینکه به ip گیر میده مشکل از چیه ؟
مال من از صبانت هست و شبا هر یه ساعت خودش قطع و وصل میشه چطوری مشکل رو حل کنم ؟.
یعنی دانلود نمی کنه.یا اگه هم می کنه خیلی خیلی کم.

arash66_2m
06-04-2009, 07:48
آیا وقتی از طریق تورنت در حال دانلود هستیم و نیز هم زمان آپلود داریم .میزان این آپلود که از سیستم ما انجام میشه از ترافیک ماهیانه کم میشه؟
مثلا من الان ترافیک 20 گیگ دارم.آیا غیر از دانلود های خودم آپلودهای اجباری من که بخاطر دانلود دیگران هست هم از ترافیکم کم میشه؟
اگه این طور باشه یکی از معایب تورنت اینه که واسه اونایی که محدودیت دانلود و آپلود دارن خوب نیست.آیا میشه کاری کرد که وقتی در حال دانلود هستیم دیگران نتونن از ما دانلود کنن؟

سلام.
بله همین طوره.
برای اونایی که محدودیت ترافیکی دارن آپلود براشون همون دانلود حساب میشه و از محدودیت کم میشه.
اگه از سایت های عمومی استفاده می کنید می تونید با راست کلیک کردن روی فایل پهنای باند آپلود رو کاهش بدین.

zexin
06-04-2009, 10:28

من وقتی دارم دان میکنم سرعت آپلودم بسیار کمه.
وقتی دارم سید میکنم سرعت آپلودم حداکثر هست.

حالا یه سوال:
وقتی دارم دان میکنم dht فعال باشه.
وقتی دارم فقط سید میکنم dht غیرفعال.

آیا این کار درسته؟ چون موقع دان به dht نیاز دارم. درسته؟

nikaan
06-04-2009, 10:54

سلام

ولی برای من با فوروارد کردن پورت درست کار می کرد(محدود کرده بودند ولی با پورت فوروارد کردن درست شده بود)

بعد از عید اینجوری شد

win 7 هم مشکلی نداشت من پورت رو دستی توی مودم فوروارد کردم این ایرادی رو که می گید نگرفت

برای من build 7000 زده

darkangel85
06-04-2009, 17:57
وقتی سرچ میکنیم کلی گزینه میاد واسه دانلود (فیلمو میگم) حالا سوال من اینه که کدومشون بهترین کیفیت رو دارن؟!!!
کلا میشه یه توضیح بدین که این اصطلاحات چین؟!! xvid, axxo, dvdscr, dvdrip
یه سوال دیگه هم داشتم، من از برنامه utorrent استفاده میکنم بهترین تنظیماتش چیه که با سرعت تمام بتونه دانلود کنه؟
و اینکه اون علامت سبز رنگ پایین صفحه واسه من نمیاد خیلی وقتا، چیکار باید بکنم؟!!!

zed2
06-04-2009, 19:27
ممنون

دوستانی که در ipt عضو هستن و کار کردن یه سوال داشتم ازشون:

bonus points: 0.1 نمی دونم چرا پویتنم اضافه نمیشه با این که هم دانلود و هم آپلود زیادی داشتم

تو قوانینش نوشته :

how bonus points are given per torrent:

0kb/s = 1 bonus point every 5-6 hours
1-10kb/s = 1 bonus point/hour
11-25kb/s = 2 bonus points/hour
26-90kb/s = 3 bonus points/hour
100kb+/s = 5 bonus points/hour

once you accumulate loads of points you can use them on any of the options listed above. You get points even if there are no leechers on the torrent and you can seed as many torrents as you want. Yet another way to help out your ratio! Keep seeding! + enjoy being with us!

to get bonus points you need to have the complete torrent which includes all txt/nfo documents, samples, and subtitles.

فکر کنم میگه مثلا اگه با سرعت 0kb/s حدود 5-6 ساعت سید کنی 1 bonus point میده, اگه با سرعتی بین 1-10kb/s سید کنی, هر ساعت یک پوینت و...
نمیدونستم ipt این سیستمو داره, خب کارت راحتتر شد. مثال:
فرض کن 100 تا تورنت از ipt دانلود کنی و هیچ کدوم هم لیچر نداشته باشه, با توجه به قانون هر 6 ساعت سید کنی 100 پوینت می گیری و اگه یه روز کامل یعنی 24 ساعت سید کنی میشه جمعا 400 پوینت در روز و با trade پوینت هات تقریبا هر سه روز 10 گیگ آپلود میگیری. تورنتها رو بر اساس size مرتب کن و همه تورنتهای با سایز کوچیک رو دانلود کن. اکثر ترکرها یه عالمه تورنت با سایز kb و mb دارن که راحت میتونی دانلود کنی.

یه سوالی یه چند روزی هست که برام پیش اومده وقتی از این tl دانلود می کنم مثل اینکه به ip گیر میده مشکل از چیه ؟
مال من از صبانت هست و شبا هر یه ساعت خودش قطع و وصل میشه چطوری مشکل رو حل کنم ؟.
یعنی دانلود نمی کنه.یا اگه هم می کنه خیلی خیلی کم.

راه پیشنهادی من تو مرورگر وقتی وارد اکانت می شی بزن برای همیشه ببین نتیجه ای میده؟
بعد پیشنهاد بعدیم اینه که اگر کار نکرد یک روشی پیدا کن که هر 1 ساعت مرورگر باز شه برو به سایت ترکر خصوصی شاید اینجوری مسکلت حل بشه.

اگر محدود کنی تو اولویت دریافت می ری پایینتر و تو ترکر هم اگر بلوک نشی لیست ای پی هایی که استفاده کردی از درجه اولویت سرعت دریافت پایینتری برخوردار میشن و بعدا بیشتر به مشکل بر می خوری
بهتره اگر ساعت مجانی تو سرویس حجمی داره از ان زمان ها استفاده کنی .
تورنت اگر کاربر ها به هم ارسال زیاد نکنن دیگر معنی ندارد

من وقتی دارم دان میکنم سرعت آپلودم بسیار کمه.
وقتی دارم سید میکنم سرعت آپلودم حداکثر هست.

حالا یه سوال:
وقتی دارم دان میکنم dht فعال باشه.
وقتی دارم فقط سید میکنم dht غیرفعال.

آیا این کار درسته؟ چون موقع دان به dht نیاز دارم. درسته؟
کار بدی نیست چون اینجوری شاید بتونی نسبت ارسال دریافت رو بیشتر کنی ( گرچه نمی دونم ممکنه باعث دردسر میشه یا نه چون تست نکردم )البته این روش یک نقطه ضعف داره ....ممکنه وقتی دانلود می کنی یک وقت از طریق ترکر دانلود هات ثبت شه ولی اپلود هات ثبت نشه و یا بلعکس که اینجوری یک ضد حال اساسی احتمال داره بخوری.
من همیشه وقتی ترکر ها کار می کنن اینو غیر فعال می کنم تا بازدهی ام بهتر باشه .چون وقتی غیر فعالش کردم بیشتر ضد حال زده بهم.

سلام

ولی برای من با فوروارد کردن پورت درست کار می کرد(محدود کرده بودند ولی با پورت فوروارد کردن درست شده بود)

بعد از عید اینجوری شد

win 7 هم مشکلی نداشت من پورت رو دستی توی مودم فوروارد کردم این ایرادی رو که می گید نگرفت

برای من build 7000 زده
خوب تو نرم افزار پورت سبز شده؟(راستی من شنیدم از ویستا به بعد ترافیک ارسال هم مانیتور میشه ممکنه ان دردسر ایجاد کرده باشه)
راستش منم که خودت می دونی داتکی هستم محدودیت روز که همیشه بوده شبها ولی درست میشه و من از 80 90 درصد سرعت دریافتم استفاده می کنم.احتمال میدم وضع تورنت و نسبت ارسال افراد و اولویت هاش مشکل داشته باشه

وقتی سرچ میکنیم کلی گزینه میاد واسه دانلود (فیلمو میگم) حالا سوال من اینه که کدومشون بهترین کیفیت رو دارن؟!!!
کلا میشه یه توضیح بدین که این اصطلاحات چین؟!! Xvid, axxo, dvdscr, dvdrip
یه سوال دیگه هم داشتم، من از برنامه utorrent استفاده میکنم بهترین تنظیماتش چیه که با سرعت تمام بتونه دانلود کنه؟
و اینکه اون علامت سبز رنگ پایین صفحه واسه من نمیاد خیلی وقتا، چیکار باید بکنم؟!!!

تو یک تاپیک در همین بخش این اصلاحات کیفیت رو توضیح دادن در مورد گروه ها هم تو اینترنت معمولا گروه ها فایل هارو مشترک تو تورنت عرضه می کنن و بسته به تجربه خودتون یا نیازی که دارین می تونین بهترین گروه رو انتخاب کنین.

nikaan
06-04-2009, 20:57
خوب تو نرم افزار پورت سبز شده؟(راستی من شنیدم از ویستا به بعد ترافیک ارسال هم مانیتور میشه ممکنه ان دردسر ایجاد کرده باشه)
راستش منم که خودت می دونی داتکی هستم محدودیت روز که همیشه بوده شبها ولی درست میشه و من از 80 90 درصد سرعت دریافتم استفاده می کنم.احتمال میدم وضع تورنت و نسبت ارسال افراد و اولویت هاش مشکل داشته باشه
.

سلام

آره سبز شده توی ساعت 7 به بعد شب سرعتم خوب میشه

من قبل از عید با پورت فورواردینگ توی ساعات اداری سرعت تورنتم خوب بود ولی بعد از عید قاط زد:41:

ترافیک ارسال منظورت همون قسمتیه که sent و receive رو میزنه؟

یعنی چه جوری دردسر ساز میشه؟ توضیح میدی؟:20:

"احتمال میدم وضع تورنت و نسبت ارسال افراد و اولویت هاش مشکل داشته باشه"(اینم توضیح میدی؟:31:)

مرسی

zexin
06-04-2009, 21:04
کار بدی نیست چون اینجوری شاید بتونی نسبت ارسال دریافت رو بیشتر کنی ( گرچه نمی دونم ممکنه باعث دردسر میشه یا نه چون تست نکردم )البته این روش یک نقطه ضعف داره ....ممکنه وقتی دانلود می کنی یک وقت از طریق ترکر دانلود هات ثبت شه ولی اپلود هات ثبت نشه و یا بلعکس که اینجوری یک ضد حال اساسی احتمال داره بخوری.
من همیشه وقتی ترکر ها کار می کنن اینو غیر فعال می کنم تا بازدهی ام بهتر باشه .چون وقتی غیر فعالش کردم بیشتر ضد حال زده بهم.

ببخشید کامل نگرفتم چی شد، شاید یه کم بیشتر توضیح بدم بهتر باشه:
من از ترکرهای عمومی دان میکنم (اکثرا سریال). همیشه هم ترکرها (اونهایی که توی لیست هستند) اکثرشون کار میکنن (یعنی working میزنه).
شما گفتی موقع دانلود ممکنه شما برای peerهایی که dht پیدا میکنه، آپلود کنی که در این صورت توی سوابق توی ترکر ثبت نمیشه.
وقتی هم که فقط دارم سید میکنم بازهم ترکرها در حالت working هستند، حالا ممکنه من برای peerهایی که dht پیدا کرده فقط آپلود داشته باشم. پس توی سوابقم توی ترکر ثبت نمیشه و سید کردن من بی فایده میشه.
حالا اگه من موقع سید کردن dht رو غیرفعال کنم که سید کردن و نسبتم توی ترکر ثبت شه بهتر نیست؟

siavashsiavash
06-04-2009, 23:30
سلام
از دوستان کسی سایتی دارد که بشه برای تورنت سرج کرد وبرنامه مورد نظزر را پیدا کرد؟؟
یا سایتی که فیلم ها تورنت با لینکشان را معرفی کرده باشد
با تشکر فراوان

darkangel85
08-04-2009, 12:56
کلا میشه یه توضیح بدین که این اصطلاحات چین؟!! Xvid, axxo, dvdscr, dvdrip

سوال منو یکی از دوستان جواب دادن!!! ولی من هیچی از حرفاشون دستگیرم نشد!!! اگه ممکنه کسی که واسه سوالا جواب کاملی داره جواب بده!! ممنون میشم

miladng
08-04-2009, 14:01
تورنت براي من ديگه كار نمي كنه وقتي هم كار كنه سرعت به 1kهم به زور مي رسه

يه ويروس بهنام geronic هم كامپيوتر گرفه اصلا پاك نميشه ........................كمك..........

s_a_m4000
08-04-2009, 15:12
سلام
از دوستان کسی سایتی دارد که بشه برای تورنت سرج کرد وبرنامه مورد نظزر را پیدا کرد؟؟
یا سایتی که فیلم ها تورنت با لینکشان را معرفی کرده باشد
با تشکر فراوان
خود سایتهای تورنت که امکان سرچ دارن که !!
سایتهایی هم هستند که میشه باهاشون چند سایت عمومی تورنت رو سرچ کرد ولی بهترین راه همونه که از خود سایت مربوطه سرچ کنید

سوال منو یکی از دوستان جواب دادن!!! ولی من هیچی از حرفاشون دستگیرم نشد!!! اگه ممکنه کسی که واسه سوالا جواب کاملی داره جواب بده!! ممنون میشم
اونایی که شما گفتین کیفیت فیلم هستش که قبلا مفصلا گفته شده ولی شما dvdrip رو دانلود کن برای اطلاعات بیشتر یه سرچ کنی توضیحات همش میاد
بهترین تنظیم یک چیز روتین نیست که بشه به همه تجویز کرد شما همون تنظیمات دیفالت یوتورنت رو بکار ببرید اگه سرعت حداکثری نداشتین اونوقت دستکاریش بکنید اول از همه هم پورتهای tcp تون رو افزایش بدید
-همه ی تنظیمات در پستهای قبل تر بحث شده اند -

zed2
08-04-2009, 16:37
سلام

آره سبز شده توی ساعت 7 به بعد شب سرعتم خوب میشه

من قبل از عید با پورت فورواردینگ توی ساعات اداری سرعت تورنتم خوب بود ولی بعد از عید قاط زد:41:

ترافیک ارسال منظورت همون قسمتیه که sent و receive رو میزنه؟

یعنی چه جوری دردسر ساز میشه؟ توضیح میدی؟:20:

"احتمال میدم وضع تورنت و نسبت ارسال افراد و اولویت هاش مشکل داشته باشه"(اینم توضیح میدی؟:31:)

مرسی

شاید باگ شرکت داتک بوده رفع کردن :31:چون برای من از اول ساعات اداری دریافت کم میشه.

ببخشید کامل نگرفتم چی شد، شاید یه کم بیشتر توضیح بدم بهتر باشه:
من از ترکرهای عمومی دان میکنم (اکثرا سریال). همیشه هم ترکرها (اونهایی که توی لیست هستند) اکثرشون کار میکنن (یعنی working میزنه).
شما گفتی موقع دانلود ممکنه شما برای peerهایی که dht پیدا میکنه، آپلود کنی که در این صورت توی سوابق توی ترکر ثبت نمیشه.
وقتی هم که فقط دارم سید میکنم بازهم ترکرها در حالت working هستند، حالا ممکنه من برای peerهایی که dht پیدا کرده فقط آپلود داشته باشم. پس توی سوابقم توی ترکر ثبت نمیشه و سید کردن من بی فایده میشه.
حالا اگه من موقع سید کردن dht رو غیرفعال کنم که سید کردن و نسبتم توی ترکر ثبت شه بهتر نیست؟
باید dht رو موقع سید غیر فعال کنی و گرنه حداقل 30 درصد ( و حتی بیشتر ) از مقدار حجم دریافتی ات تو ترکر ثبت نمی شه

تورنت براي من ديگه كار نمي كنه وقتي هم كار كنه سرعت به 1kهم به زور مي رسه

يه ويروس بهنام geronic هم كامپيوتر گرفه اصلا پاك نميشه ........................كمك..........

صد دفعه ...ما انسان هستیم و علم غیب نداریم ...باید از نرم افزارتون و بخش تنظیمات و وضعیت تورنتتون تصویر بزارین تا بشه فهمید.

برای سیستمتون هم به این زیر بخش مراجعه کنید تا دوستان راهنمایی کنن
اورژانس سیستم های آلوده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خود سایتهای تورنت که امکان سرچ دارن که !!
سایتهایی هم هستند که میشه باهاشون چند سایت عمومی تورنت رو سرچ کرد ولی بهترین راه همونه که از خود سایت مربوطه سرچ کنید

اونایی که شما گفتین کیفیت فیلم هستش که قبلا مفصلا گفته شده ولی شما dvdrip رو دانلود کن برای اطلاعات بیشتر یه سرچ کنی توضیحات همش میاد
بهترین تنظیم یک چیز روتین نیست که بشه به همه تجویز کرد شما همون تنظیمات دیفالت یوتورنت رو بکار ببرید اگه سرعت حداکثری نداشتین اونوقت دستکاریش بکنید اول از همه هم پورتهای tcp تون رو افزایش بدید
-همه ی تنظیمات در پستهای قبل تر بحث شده اند -
برای کمک به این دوستمون هم من تاپیک مربوط به فرمت هارو می زارم
توضيحاتي در مورد فرمت فيلمهاي دانلودي
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Oracle_Eldorado
10-04-2009, 09:59
با سلام .
ببخشید میشه با این نرم افزار مثل idm تنظیم کرد که دانلود از کی شروع بشه و کی تموم بشه ؟
چون من اینترنتم محدوده نمیتونم تا 2 شب بشینم که بزارم دانلود !
تازه 7 صبح هم بیدار شم کنسلش کنم !!!!!
اگه اینطوری جایی داره ممنون میشم راهنمایی کنید .

ashkan_mc
10-04-2009, 11:03
با درود ...
من از u torrent استفاده میکنم ... سرعت ماکزیمم ADSL من 25 است ولی با این u torrent سرعتم از 21 بیشتر نمیره ... میشه کاریش کرد ؟؟

در ضمن لیست Trackers ها رو میشه بنویسید که تو نرم افزار اضافه کنم ؟؟

siavashsiavash
10-04-2009, 21:05
سلام
من با تورنت دارم دان می کنم
می خواستم بدونم توبرنامه تورنت عددی به عنوان ارسال اطلاعات نمایش داده می شود
این ارسال یعنی چه؟؟؟
یعنی دیگران از اطلاعات من دارن استفاده می کنند؟؟؟یعنی اطلاعات من هم شیر می شود؟؟؟
اگر اینگونه هست چطور می توان از این امکان جلوگیری کرد؟؟

میشه کمی درباره ایتم های داخل برنامه توضیح دهید
مثلا شریکها(البته ترجمه فارسی منوهاست)یعنی جه؟؟
و در زیر درخواستها 3l0یعنی چه؟؟ فلگ ها یهنی چه؟؟؟؟و...........................
با تشکر فراوان

zed2
12-04-2009, 16:11
با سلام .
ببخشید میشه با این نرم افزار مثل idm تنظیم کرد که دانلود از کی شروع بشه و کی تموم بشه ؟
چون من اینترنتم محدوده نمیتونم تا 2 شب بشینم که بزارم دانلود !
تازه 7 صبح هم بیدار شم کنسلش کنم !!!!!
اگه اینطوری جایی داره ممنون میشم راهنمایی کنید .

من راستش خبر ندارم IDM تورنت رو ساپورت می کنه یا نه ولی اگر ساپورت می کنه احتمالا تو بخش تنظیمات فعالیت نرم افزار می تونی این مورد رو تنظمی کنی ( چرا از نرم افزارهای مخصوص خودش استفاده نمی کنی؟)

با درود ...
من از u torrent استفاده میکنم ... سرعت ماکزیمم ADSL من 25 است ولی با این u torrent سرعتم از 21 بیشتر نمیره ... میشه کاریش کرد ؟؟

در ضمن لیست Trackers ها رو میشه بنویسید که تو نرم افزار اضافه کنم ؟؟
سرعت شما فکر کنم مناسب است و فکر نکنم بیشتر از این بتونید کاری کنید.
در مورد لیست ترکر هر فایل تورنت با تورنت دیگر فایلهاش فرق می کنه و اگر ترکر های انها رو بزارین کمکی به شما نمی کنه ....باید فایل های داخل دو تورنت فایل مثل هم باشه تا بشه ترکر هاشون رو استفاده کرد که پیدا کردن این تورنت های فایل های مشابه با شماست.:46:

سلام
من با تورنت دارم دان می کنم
می خواستم بدونم توبرنامه تورنت عددی به عنوان ارسال اطلاعات نمایش داده می شود
این ارسال یعنی چه؟؟؟
یعنی دیگران از اطلاعات من دارن استفاده می کنند؟؟؟یعنی اطلاعات من هم شیر می شود؟؟؟
اگر اینگونه هست چطور می توان از این امکان جلوگیری کرد؟؟

میشه کمی درباره ایتم های داخل برنامه توضیح دهید
مثلا شریکها(البته ترجمه فارسی منوهاست)یعنی جه؟؟
و در زیر درخواستها 3l0یعنی چه؟؟ فلگ ها یهنی چه؟؟؟؟و...........................
با تشکر فراوان

این ارسال یعنی مقدار حجمی که شما از فایلی که گذاشتین برای دانلود ارسال شده است.
اطلاعات دیگر کامپیوتر شما شیر نمیشه فقط همان فایل که خود شما در خواست دادین تو تورنت شیر میشه و شما هم درحال گرفتن و ارسال کردنش هستین.این رو نباید جلوگیری کنین چون تو ترکر ها و نرم افزار های تورنت دیگر یا سرعت بسیار پایین ( در حد 1 یا 2 کیلوبایت بهتون می دن یا تو بلوک می شین و دیگر نمی تونین چیزی دریافت کنین و بدتر از ان به مرور ای پی هایی که استفاده می کنین به عنوان غیر ارسالی شناخته میشه و دیگر سرعت دریافت نمی گیرد.
در مورد اصطلاح ها هم شما می تونید بر اساس نسخه اینگلیسی و faq سایت سازنده ان نرم افزار اطلاعات کافی بدست بیارین.
در مورد مثال هاتون من شریک ها رو نفهمیدم کجاست....( میشه تصویر بزارین؟)
ان زیر درخواست ها احتمالا منظورش درخواست های بخش هایی از فایل اصلی که نرم افزار تورنت شما به نرم افزار دیگر یا بلعکس داده است.(البته اگر می خواین مطمئن شین به پیشنهاد بالا رو اجرا کنین فلگ ها هم وضعیت کاربران تورنت دیگر نسبت به شما را نشان می دهد.(برای فهمیدن اختصاری های انها به تاپیک زیر مراجعه کنید)

M A X I M U M
12-04-2009, 20:15
سلام دوستان
چطوري ميتونم تورنت رو به لينك مستقيم تبديل كنم و بعد دانلود كنم ؟
يادمه يه بار يكي از بچه ها يه سايت معرفي كرده بود اما الان يادم نيست
لطفا يكي منو راهنمايي بكنه

ممنون

Oracle_Eldorado
12-04-2009, 21:37
سلام دوستان
چطوري ميتونم تورنت رو به لينك مستقيم تبديل كنم و بعد دانلود كنم ؟
يادمه يه بار يكي از بچه ها يه سايت معرفي كرده بود اما الان يادم نيست
لطفا يكي منو راهنمايي بكنه

ممنون

درخواست مستقیم کردن لینک های رپیدشیر و 4Shares و مگاآپلود و تورنتو... فقط در این تاپیک(قوانین در پست اول)

siavashsiavash
12-04-2009, 22:57
من راستش خبر ندارم IDM تورنت رو ساپورت می کنه یا نه ولی اگر ساپورت می کنه احتمالا تو بخش تنظیمات فعالیت نرم افزار می تونی این مورد رو تنظمی کنی ( چرا از نرم افزارهای مخصوص خودش استفاده نمی کنی؟)

سرعت شما فکر کنم مناسب است و فکر نکنم بیشتر از این بتونید کاری کنید.
در مورد لیست ترکر هر فایل تورنت با تورنت دیگر فایلهاش فرق می کنه و اگر ترکر های انها رو بزارین کمکی به شما نمی کنه ....باید فایل های داخل دو تورنت فایل مثل هم باشه تا بشه ترکر هاشون رو استفاده کرد که پیدا کردن این تورنت های فایل های مشابه با شماست.:46:

این ارسال یعنی مقدار حجمی که شما از فایلی که گذاشتین برای دانلود ارسال شده است.
اطلاعات دیگر کامپیوتر شما شیر نمیشه فقط همان فایل که خود شما در خواست دادین تو تورنت شیر میشه و شما هم درحال گرفتن و ارسال کردنش هستین.این رو نباید جلوگیری کنین چون تو ترکر ها و نرم افزار های تورنت دیگر یا سرعت بسیار پایین ( در حد 1 یا 2 کیلوبایت بهتون می دن یا تو بلوک می شین و دیگر نمی تونین چیزی دریافت کنین و بدتر از ان به مرور ای پی هایی که استفاده می کنین به عنوان غیر ارسالی شناخته میشه و دیگر سرعت دریافت نمی گیرد.
در مورد اصطلاح ها هم شما می تونید بر اساس نسخه اینگلیسی و faq سایت سازنده ان نرم افزار اطلاعات کافی بدست بیارین.
در مورد مثال هاتون من شریک ها رو نفهمیدم کجاست....( میشه تصویر بزارین؟)
ان زیر درخواست ها احتمالا منظورش درخواست های بخش هایی از فایل اصلی که نرم افزار تورنت شما به نرم افزار دیگر یا بلعکس داده است.(البته اگر می خواین مطمئن شین به پیشنهاد بالا رو اجرا کنین فلگ ها هم وضعیت کاربران تورنت دیگر نسبت به شما را نشان می دهد.(برای فهمیدن اختصاری های انها به تاپیک زیر مراجعه کنید)

سلام
خیلی ممنون
یک فایل pdf گذاشتم وبراتون نشان دادم شریکها را

zed2
13-04-2009, 13:35

ان سایته که معرفی شده بود الان دیگر خدماتی به یوزر فری نمی ده
الان هم دو جا بیشتر نیست که خدمات تبدیل تورنت به لینک مستقیم رو میشه تو ایران هزینه اش رو داد و استفاده کرد
یکیش رپیدبازه ( که جواب پس داده نسبتا) و یکی دیگرش یک چیزی تو مایه های رپیدا بود...( تو پست های قبلی اسمش هست ولی کسی که تست کرده باشه و نتایج وضعیت بزاره نبوده.)

سلام
خیلی ممنون
یک فایل pdf گذاشتم وبراتون نشان دادم شریکها را

؟؟؟؟؟ادرس فایل رو میشه بدین؟؟؟؟؟( راستی چرا jpg نکردین؟)

kyademon
13-04-2009, 15:00
چرا روزها سرعت utorrent برای من بسیار کم میشود ولی شب ها ماکسیمم است. قبلا این مشکل را نداشتم ویندوز را که عوض کردم اینجوری شد.
من از utorrent 1.9 استفاده می کنم.
آیا به خاطر تنظیمات است؟

Hamed 360
13-04-2009, 18:21
من برای این که مثلا تو برنامه Utorrent یه فایلی رو بخوام بزارم شب دانلود کنه چیکار کنم !؟ مثلا از ساعت 3 تا 7 صبح که رایگانه !
با فلش گت بلدم ولی برنامه های تورنت رو نمیدونم چجوریه !؟

s_a_m4000
13-04-2009, 20:38
من برای این که مثلا تو برنامه Utorrent یه فایلی رو بخوام بزارم شب دانلود کنه چیکار کنم !؟ مثلا از ساعت 3 تا 7 صبح که رایگانه !
شما یوتورنت رو به صورت minimize بزار کنار ساعت باشه یعنی برنامه رو نبند خودش dl میکنه

farbod N73 me
14-04-2009, 15:11
یه سوال دارم
این سرویس واسه دایال آپ هم کار میکنه؟
یعنی به درد میخوره؟
مثلا چه قدر سرعت دانلود باهاش بیشتر میشه؟

s_a_m4000
14-04-2009, 16:46
یه سوال دارم
یعنی به درد میخوره؟
حداکثر سرعت دانلود دیال آپ مگه چنده؟؟؟ فکرش رو هم نکن اصلا به صرفه نیست

siavashsiavash
14-04-2009, 21:30
ان سایته که معرفی شده بود الان دیگر خدماتی به یوزر فری نمی ده
الان هم دو جا بیشتر نیست که خدمات تبدیل تورنت به لینک مستقیم رو میشه تو ایران هزینه اش رو داد و استفاده کرد
یکیش رپیدبازه ( که جواب پس داده نسبتا) و یکی دیگرش یک چیزی تو مایه های رپیدا بود...( تو پست های قبلی اسمش هست ولی کسی که تست کرده باشه و نتایج وضعیت بزاره نبوده.)

؟؟؟؟؟ادرس فایل رو میشه بدین؟؟؟؟؟( راستی چرا jpg نکردین؟)

سلام
ادرس یادم رفه بود

با تشکر فراوان

nikaan
15-04-2009, 13:46
سلام
این فایل های تورنت رو که باید رجیستر کرد بعدش دانلود کنیم

برای یه فایل این کار رو کردم ولی نمیدونم یوزر و پسورد رو چه جوری توی فایل وارد کنم لطفا راهنمایی کنید

مرسی

zed2
15-04-2009, 17:34
چرا روزها سرعت utorrent برای من بسیار کم میشود ولی شب ها ماکسیمم است. قبلا این مشکل را نداشتم ویندوز را که عوض کردم اینجوری شد.
من از utorrent 1.9 استفاده می کنم.
آیا به خاطر تنظیمات است؟
شما ظاهرا ورژن بتا رو گرفتین نه اصلی ورژ« پایدار یوتورنت الان 1.8.2 است.
بعد هم بررسی که تو سیستم جدید مشکل پورت داری یا نه اخرش هم باید خود تورنت رو بررسی کنید

من برای این که مثلا تو برنامه utorrent یه فایلی رو بخوام بزارم شب دانلود کنه چیکار کنم !؟ مثلا از ساعت 3 تا 7 صبح که رایگانه !
تو یو تورنت تو بخش زمانبندی می تونی محدودیت زمان دانلود رو ببینی( اگر زبان فارسی رو روش نصب کرده باشی سریع پیدا می کنی)

شما یوتورنت رو به صورت minimize بزار کنار ساعت باشه یعنی برنامه رو نبند خودش dl میکنه
ایشون می خوان تو ساعتی که محدودیت حجمی حساب نمیشه دانلود کنن:46:همینجور باز بزارن تو ساعات عادی شون از حجمشون کم میشه

یه سوال دارم
یعنی به درد میخوره؟

اصلا توصیه نمی کنم با دایال اپ با تورنت کار کنین چون بازدهی پایینی بدست می یارین.پیشنهاد می دم بجای اینکه پولتان را روی اینترنت بزارین بزارین رو سایت های تبدیل کننده تورنت به لینک مستقیم و از ان سایت ها دانلود کنین که تا الان دو تا از این سایت ها تو ایران خدمات می دن یکیش رپید باز است و یکی دیگرش اسمش یادم نیست پیدا کردم می زارم -کسی می دونه اسمش رو بزاره)

حداکثر سرعت دانلود دیال آپ مگه چنده؟؟؟ فکرش رو هم نکن اصلا به صرفه نیست
تایید میشه

سلام
ادرس یادم رفه بود

با تشکر فراوان

سلام
این فایل های تورنت رو که باید رجیستر کرد بعدش دانلود کنیم

برای یه فایل این کار رو کردم ولی نمیدونم یوزر و پسورد رو چه جوری توی فایل وارد کنم لطفا راهنمایی کنید

مرسی

واضح تر بگو ....تو خصوصی ها رفتی؟تو کدوم یکی ....چه فایلی رو دانلود کردی؟

zed2
15-04-2009, 17:40
سلام
ادرس یادم رفه بود

با تشکر فراوان

بخش دانه ها همان سید است و تعداد موجود( که پیدا کرده و داخل پرانتز ) و تعدادی که به شما وصل است نشان می دهد
بخش شریک ها همان پییر ها است و تعداد موجود و تعدادی که به شما وصلا رو نشان می دهد.
بخش درخواست ها احتمالا بخشی است که بخش هایی که شما از یکی یا برعکس می خوان رو می گن.
بخش فلگ ها وضعیت هر کاربر رو نسبت به شما میگه و تو راهنمایی که لینکش رو دادم توضیحات هر حرف رو نوشته شده.
بخش ip هم که ادرس افرادی که به شما وصل هست رو نشان میده ( و شما همچنین از سیستم شناسایی شرکت خدمات که این ای پی ها بنامشون هست رو نشان میده و کشورشون)

s_a_m4000
15-04-2009, 21:02
ایشون می خوان تو ساعتی که محدودیت حجمی حساب نمیشه دانلود کنن:46:همینجور باز بزارن تو ساعات عادی شون از حجمشون کم میشه

تا جاییکه فهمیدم اکانتشون از صبا نت هست برا همین یوزر و پسورد اکانت شبانه ی صبا با حالت عادیش فرق داره کافیه موقع دی سی شدن از اوون یکی اکانت این اکانت رو با تنظیم روی اتوردیال فعال کنن و یوتورنت رو مینی مایز کنن همین ساعت 3 اکانت شبانه وصل میشه و یو تورنت شروع به دانلود میکنه

nikaan
15-04-2009, 23:15
واضح تر بگو ....تو خصوصی ها رفتی؟تو کدوم یکی ....چه فایلی رو دانلود کردی؟

سلام

آره توی خصوص ها بود از این ها که جلوش p میزنه

باید توی سایت ترکر عضو میشدم

من هم توی سایتش عضو شدم یعنی رجیستر شدم اما بازم دان نمیکنه میگه باید توی سایتش رجیستر کنی

ولی الان که یوزر پسورد دارم نمیدونم چطوری به فایلم رجیستری رو بشناسونم:41:

moxx
15-04-2009, 23:33
سلام

آره توی خصوص ها بود از این ها که جلوش p میزنه

باید توی سایت ترکر عضو میشدم

من هم توی سایتش عضو شدم یعنی رجیستر شدم اما بازم دان نمیکنه میگه باید توی سایتش رجیستر کنی

ولی الان که یوزر پسورد دارم نمیدونم چطوری به فایلم رجیستری رو بشناسونم:41:
توی اون سایتی که عضو شدی باید دنبال اون تورنت بگردی و از اونجا دانلود کنی.

nikaan
16-04-2009, 12:08
توی اون سایتی که عضو شدی باید دنبال اون تورنت بگردی و از اونجا دانلود کنی.

گشتم ولی پیداش نکردم

یعنی سرچ سایت خیلی در پیتیه:31:

حالا چه جوری پیداش کنم؟

moxx
16-04-2009, 13:08
گشتم ولی پیداش نکردم

یعنی سرچ سایت خیلی در پیتیه:31:

حالا چه جوری پیداش کنم؟
لینک تورنتو میشه بدین؟

nikaan
16-04-2009, 19:57
لینک تورنتو میشه بدین؟

این لینکشه:

moxx
16-04-2009, 21:24
این لینکشه:

تورنت از ترکر حذف شده, باید جای دیگه دنبالش بگردی.

nikaan
16-04-2009, 23:42
تورنت از ترکر حذف شده, باید جای دیگه دنبالش بگردی.

چه جوری باید بفهمیم حذف شده؟

moxx
17-04-2009, 00:27
چه جوری باید بفهمیم حذف شده؟
اگه تورنتی از یه ترکر حذف بشه, وضعیت ترکر روی کلاینت utorrent احتمالا میشه اینطوری: Torrent not registered with this tracker (شرط کافی و نه لازم)
اما منم مثل شما توی اون ترکر گشتم, چیزی پیدا نکردم. از یه ادمین سوال کردم گفت حذف شده.

zed2
19-04-2009, 19:25
خبر شکایت سایت های حق مولف ها از یکی از این سایت های تورنت رو کی شنیده؟

s_a_m4000
19-04-2009, 20:51
خبر شکایت سایت های حق مولف ها از یکی از این سایت های تورنت رو کی شنیده؟
کدوم سایت رو میگی؟ پایرت بای ؟؟ این صاحباش اگه اشتباه نکنم به 2 سال زندان محکوم شدن

zed2
20-04-2009, 13:22
کدوم سایت رو میگی؟ پایرت بای ؟؟ این صاحباش اگه اشتباه نکنم به 2 سال زندان محکوم شدن
همین بود.
گفتن باید خسارت مالی هم بدن به شاکی ها ....
الان که هنوز داره سایتش کار میکنه ولی فکر کنم اگر نتونن تو تجدید نظر رای دادگاه رو تغییر بدن احتمال زیاد بسته میشه ( و البته وضعیت بدی هم برای دیگر سایت های تورنت رخ می ده)

amir082
20-04-2009, 13:54
سلام

الان يك هفته است كه تورنت براي من از كار افتاده . قبلا سرعتش25kb بوده ولي الان سرعتش از 3kb بالاتر نميره آيا براي تورنت مشكل پيش اومده يا مشكل از خط adsl منه ؟

sepehr_x50
20-04-2009, 18:27
سلام.

چطور میشه قبل از دانلود مطمئن شد که یه فایل تورنت فیک هست یا نه!

ممنون...

مثلا این:

ممنون...

milky way
22-04-2009, 01:04
همین بود.
گفتن باید خسارت مالی هم بدن به شاکی ها ....
الان که هنوز داره سایتش کار میکنه ولی فکر کنم اگر نتونن تو تجدید نظر رای دادگاه رو تغییر بدن احتمال زیاد بسته میشه ( و البته وضعیت بدی هم برای دیگر سایت های تورنت رخ می ده)
اوضاع خیلی افتضاحه دنیای تورنت وحشتناک وابسته به Piratebay هست شاید خیلی از دوستان خوب با Piratebay آشنایی نداشته باشن، دوستان تورنت هایی که دارن دانلود میکنن رو ببینن به طور میانگین بیشتر از 80% تورنت ها ترکرشون Piratebay هست، برای من که تمام لیستم ترکرشون Piratebay هست با اینکه زیاد از سایت خودش تورنت نمیگیرم، ولی Piratebay بزرگترین Tracker آزاد در دنیای اینترنته؛ خیلی غولم هست اگه Piratebay تعطیل بشه ضربه بزرگی به دنیای تورنت میخوره.
سازندگان Piratebay فعلا به یک سال زندان محکوم شدن در زادگاهشون سوئد امروز یه تعداد زیادی هم تو استکهلم سوئد در طرفداری از این Tracker غول تظاهرات کردن، ولی چه فایده فقط دعا کنید Piratebayتعطیل نشه وگرنه بدبخت می شیم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

zed2
23-04-2009, 22:23
سلام

الان يك هفته است كه تورنت براي من از كار افتاده . قبلا سرعتش25kb بوده ولي الان سرعتش از 3kb بالاتر نميره آيا براي تورنت مشكل پيش اومده يا مشكل از خط adsl منه ؟
لطفا اول میانگین سرعتتان رو در ان موقع چک کنید همچنین یک تصویر از وضعیت تورنت بزارین ( چرا اینو هیچکس اول کاری نمی ده معلوم نیست:41:)

سلام.

چطور میشه قبل از دانلود مطمئن شد که یه فایل تورنت فیک هست یا نه!

ممنون...

مثلا این:

معمولا از زمانی که فیلم ارائه شده ( نسبت به نسخه اورجینال ) یا پیام های مربوط به ان تورنت و یا شکل فایل های ان تورنت می توان حدسیاتی زد
ممنون...

اوضاع خیلی افتضاحه دنیای تورنت وحشتناک وابسته به piratebay هست شاید خیلی از دوستان خوب با piratebay آشنایی نداشته باشن، دوستان تورنت هایی که دارن دانلود میکنن رو ببینن به طور میانگین بیشتر از 80% تورنت ها ترکرشون piratebay هست، برای من که تمام لیستم ترکرشون piratebay هست با اینکه زیاد از سایت خودش تورنت نمیگیرم، ولی piratebay بزرگترین tracker آزاد در دنیای اینترنته؛ خیلی غولم هست اگه piratebay تعطیل بشه ضربه بزرگی به دنیای تورنت میخوره.
سازندگان piratebay فعلا به یک سال زندان محکوم شدن در زادگاهشون سوئد امروز یه تعداد زیادی هم تو استکهلم سوئد در طرفداری از این tracker غول تظاهرات کردن، ولی چه فایده فقط دعا کنید piratebayتعطیل نشه وگرنه بدبخت می شیم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راست می گی من اصلا به این موضوع دقت نکرده بودم که جزو ترکر های پر طرفدار تو تورنت ها است....پس اوضاع بدتر از ان چیزی هست که من فکر کرده بودم

water_engineer_m_s
25-04-2009, 15:04
سلام
1- این wasted چیست؟
2- من یک فایل 3.66Gb دارم دانلود میکنم.تا حجم 2.16Gb حدود 10MB (1hashfaile) wasted دارم آیا این فایلم خراب داره دانلود میشه؟
3- اگر خرابه باید دانلود رو قطع کنم و دنبال یک ترونت دیکه باشم؟
نگرانم 2.16Gb الکی دانلود کرده باشم.کمکم کنید

Amin
25-04-2009, 15:35
سلام
1- این wasted چیست؟
2- من یک فایل 3.66gb دارم دانلود میکنم.تا حجم 2.16gb حدود 10mb (1hashfaile) wasted دارم آیا این فایلم خراب داره دانلود میشه؟
3- اگر خرابه باید دانلود رو قطع کنم و دنبال یک ترونت دیکه باشم؟
نگرانم 2.16gb الکی دانلود کرده باشم.کمکم کنید
سلام
یعنی از 2.16 گیگ دانلودی شما 10 مگابایتش تلف شده
اشتباه دانلود شده
فایل دانلودی شما مشکلی نداره
این 10 مگابایت تصحیح شده
فقط باید بدونید 10 مگابایت الکی دانلود کردین که مسلما مهم نیست

water_engineer_m_s
25-04-2009, 16:29
سلام
یعنی از 2.16 گیگ دانلودی شما 10 مگابایتش تلف شده
اشتباه دانلود شده
فایل دانلودی شما مشکلی نداره
این 10 مگابایت تصحیح شده
فقط باید بدونید 10 مگابایت الکی دانلود کردین که مسلما مهم نیست

ممنون Amin عزیز

babak22ir
26-04-2009, 12:11
سلام . تازه واردم و چند تا سوال دارم.

1- سرعت دانلود من خيلي نوسان داره و بعضي وقت ها پايين مياد ، آيا در كل اين طبيعيه ؟

2- آيا سرعت دانلود و آپلود توي تورنت به هم وابسته هستند ؟ چون وقتي سرعت آپلود من بالا ميره ، سرعت دانلود رو كم مي كنه و ميخوام روي سرعت آپلود محدوديت بذارم.

3- اين راسته كه اگه توي سرعت آپلود محدوديت بذارم ، مقدار rating (يا همچين چيزي !) كه سايت براي من در نظر گرفته كم ميشه و دفعه هاي بعد سرعت دانلودم كم ميشه !؟‌‌

zed2
26-04-2009, 17:31
سلام . تازه واردم و چند تا سوال دارم.

1- سرعت دانلود من خيلي نوسان داره و بعضي وقت ها پايين مياد ، آيا در كل اين طبيعيه ؟

2- آيا سرعت دانلود و آپلود توي تورنت به هم وابسته هستند ؟ چون وقتي سرعت آپلود من بالا ميره ، سرعت دانلود رو كم مي كنه و ميخوام روي سرعت آپلود محدوديت بذارم.

3- اين راسته كه اگه توي سرعت آپلود محدوديت بذارم ، مقدار rating (يا همچين چيزي !) كه سايت براي من در نظر گرفته كم ميشه و دفعه هاي بعد سرعت دانلودم كم ميشه !؟‌‌

1- اره بسته به تورنت معمولا نوسانات رو میشه دید ( تو بعضی تورنت ها خفیف تو بعضی تورنت ها شدید )
2- به شدت وابسته است چون ترکر ها و افراد دیگر تورنت اگر نبینن شما ارسال می کنید یا نه پهنای باند و اولیویت دریافت شما رو محدود می کنن ولی در مورد بخش دوم سوال باید سرعت ارسال خودتون را حداکثر نزارین بلکه چند واحد ( بسته به نوع اینترنت و کیفیت اینترنت و تجربه شخصی در حد سرعت گزاری ) محدود کنین تا تاثیری روی سرعت دریافت نزاره ولی دقت کنین که خیلی محدود کنین اتفاقی که بخش اول جواب گفتم براتون می افته.
3-بله یک قانون بدهی است چون تورنت بر اساس همین ارسال افراد کار می کنه و اگر کسی نخواد زیاد ارسال کنه خوب نباید هم دریافت زیاد داشته باشه.(تو ترکر خصوصی ها هم بن می کنن این جور افراد رو)بخاطر همین توصیه میشه که حداقل به اندازه ratio 1 ارسال کنین هر تورنت رو تا مشکلی نداشته باشین.( و اگر کار نداشتین بیشتر ارسال کنین :46:)
چون فرهنگ تورنت و اساسش بر اساس همین ارسال و دریافت افراد به همدیگر است.

cyrus_achamenian
27-04-2009, 14:54
سلام

یه سوالی داشتم...

من تو دانشگاه با cable وصل می شم و سرعت اینترنتم زیاده...اما وقتی می خوام از تورنت استفاده کنم نمی شه!! هیچی دانلود نمی کنه!!! تعداد یوزرها هم که اون پایین معمولا چند میلیون نفر می زنه، فقط اکثرا 1 نفر یا حداکثر 50 نفر هستش!!!

چرا اینطوریه؟؟؟ احتمال داره تو دانشگاه بسته باشن تورنت رو؟؟؟ اگه این طور باشه هیچ جوری نمیشه استفاده کرد و دور زد؟؟؟

ممنون

zed2
29-04-2009, 16:30
سلام

یه سوالی داشتم...

من تو دانشگاه با cable وصل می شم و سرعت اینترنتم زیاده...اما وقتی می خوام از تورنت استفاده کنم نمی شه!! هیچی دانلود نمی کنه!!! تعداد یوزرها هم که اون پایین معمولا چند میلیون نفر می زنه، فقط اکثرا 1 نفر یا حداکثر 50 نفر هستش!!!

چرا اینطوریه؟؟؟ احتمال داره تو دانشگاه بسته باشن تورنت رو؟؟؟ اگه این طور باشه هیچ جوری نمیشه استفاده کرد و دور زد؟؟؟

ممنون
اگر پورت بسته باشه تو نرم افزار پیغام بسته بودن رو می تونی ببینی ( بسته به نرم افزار محل فهمیدن فرق می کنه)
ممکنه تنظمیاتت بد باشه یا از یک روش خاص ارتباط بین کامپیوتر ها هست که تو تورنت وارد نشده و بخاطر همین کار نمی کنه.

cyrus_achamenian
29-04-2009, 18:38
اگر پورت بسته باشه تو نرم افزار پیغام بسته بودن رو می تونی ببینی ( بسته به نرم افزار محل فهمیدن فرق می کنه)
ممکنه تنظمیاتت بد باشه یا از یک روش خاص ارتباط بین کامپیوتر ها هست که تو تورنت وارد نشده و بخاطر همین کار نمی کنه.

من از Azureus یا همون Vuze استفاده می کنم...کجاش می شه دید که بسته س یا نه؟؟؟؟

ممنون

milky way
29-04-2009, 23:48
من از azureus یا همون vuze استفاده می کنم...کجاش می شه دید که بسته س یا نه؟؟؟؟

ممنون
تو دانشگاه ها همه محدود میکنن تو دانشگاه ما هم اینطوریه تورنت اصلا سند و رسیو نداره نمیدونم چطوری ولی قائدتا همونطوریه که isp ها الان این کار رو میکنن، ربطی به پورت هم نداره.

moxx
30-04-2009, 01:49
من نمیدونم دقیقا چطوری ترافیک p2p رو بلاک میکنن ولی یه سری ابزارهای پیشرفته تر از روش های ابتدائی مثل بستن پورت های tcp 6881-7000 وجود داره که دقیقتر ترافیکو ف-یل-تر- میکنه. مثلا یه ابزارهائی مثل Packet Classifier ها میان packet هارو بررسی میکنن و packet های مرتبط با p2p رو بلاک میکنن. فکر کنم ipp2p هم از چنین روشی استفاده میکنه بعلاوه بررسی ip و پورت.

حالا چند تا راه داری:
1- از سیدباکس استفاده کنی و بعد از طریق ftp فایل ها رو رو دانلود کنی (برای ترکر عمومی توصیه نمیشه و در ضمن هزینه داره ولی بهترین راهه, هم سادست و هم ماکزیمم سرعت رو میده)
2- از v - p - n استفاده کنی البته اگه مدیر شبکه چنین کانکشن هائی رو بلاک نکرده باشه. (-v-p-n- ممکنه هزینه داشته باشه)
3- از پروک - س- ی سرور استفاده کنی و کلاینتو بر اساس اون تنظیم کنی. (باید دنبال پ-روک-سی سرور بدردبخور باشی) چند وقت پیش این کار میکرد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید واسه شروع از همین بالائی استفاده کن ببین جواب میده؟
4- تونل بکشی : دی یعنی packet ها رو از طریق ssh رد کنی ( چون میشه پروتکل تورنتو تو پروتکل html ـ encapsulate کرد) ولی این روش دردسر داره و یه کمی واردی میخاد ولی تضمینیه.

cyrus_achamenian
30-04-2009, 13:25
من نمیدونم دقیقا چطوری ترافیک p2p رو بلاک میکنن ولی یه سری ابزارهای پیشرفته تر از روش های ابتدائی مثل بستن پورت های tcp 6881-7000 وجود داره که دقیقتر ترافیکو ف-یل-تر- میکنه. مثلا یه ابزارهائی مثل packet classifier ها میان packet هارو بررسی میکنن و packet های مرتبط با p2p رو بلاک میکنن. فکر کنم ipp2p هم از چنین روشی استفاده میکنه بعلاوه بررسی ip و پورت.

حالا چند تا راه داری:
1- از سیدباکس استفاده کنی و بعد از طریق ftp فایل ها رو رو دانلود کنی (برای ترکر عمومی توصیه نمیشه و در ضمن هزینه داره ولی بهترین راهه, هم سادست و هم ماکزیمم سرعت رو میده)
2- از v - p - n استفاده کنی البته اگه مدیر شبکه چنین کانکشن هائی رو بلاک نکرده باشه. (-v-p-n- ممکنه هزینه داشته باشه)
3- از پروک - س- ی سرور استفاده کنی و کلاینتو بر اساس اون تنظیم کنی. (باید دنبال پ-روک-سی سرور بدردبخور باشی) چند وقت پیش این کار میکرد:

واسه شروع از همین بالائی استفاده کن ببین جواب میده؟
4- تونل بکشی : دی یعنی packet ها رو از طریق ssl رد کنی ( چون میشه پروتکل تورنتو تو پروتکل html ـ encapsulate کرد) ولی این روش دردسر داره و یه کمی واردی میخاد ولی تضمینیه.

سلام

خیلی خیلی ممنون از توضیحات کاملتون...

می شه راجع به مورد 4 بیشتر توضیح بدید؟؟

من دوستی دارم که وارده و می تونه کمک بکنه تو اون ضمینه!! نگران دردسر و پیچیدگیش نباشین! :دی

ممنون از لطف و توجهتون

Balrog
30-04-2009, 13:36
بهترین تنظیمات µTorrent برای کانکشن 128 چیه؟

من سرعت دانلودم خیلی کمه (یه فیلم 700 مگی رو می‌گه 5-4 روز طول می‌کشه!)، ممکنه از پورت باشه؟ (آخه تو Vuze هم مشکل NAT دارم...)

moxx
30-04-2009, 23:06
سلام

خیلی خیلی ممنون از توضیحات کاملتون...

می شه راجع به مورد 4 بیشتر توضیح بدید؟؟

من دوستی دارم که وارده و می تونه کمک بکنه تو اون ضمینه!! نگران دردسر و پیچیدگیش نباشین! :دی

ممنون از لطف و توجهتون

من یه راهنمای جامع داشتم ولی پیداش نمیکنم, ولی فکر کنم اگه به دوستت بگی با همین لینک میتونه کارتو را بندازه:

چیزی که لازم دارین یه کلاینت ssh مثل PuTTY و یه اکانت ssh ـه که یه سری free shell provider توی همون لینک آورده که امیدوارم هنوز سرویس بدن و گرنه با یه جستجو میتونی پیدا کنی.

پ.ن: مورد سوم هم بد نیستا, یه امتحانی کن ضرر نداره, سادست.

zexin
01-05-2009, 11:39
بهترین تنظیمات µTorrent برای کانکشن 128 چیه؟

من سرعت دانلودم خیلی کمه (یه فیلم 700 مگی رو می‌گه 5-4 روز طول می‌کشه!)، ممکنه از پورت باشه؟ (آخه تو Vuze هم مشکل NAT دارم...)

با اجازه اساتید،
برای اینکه ببینید مشکل پورت یا فایروال دارید یا نه، باید به ایکون وضیعت توی پایین صفحه برنامه نگاه کنید، اگر سبز بود یعنی مشکل از این نیست.
یه احتمال دیگه اینه که isp شما ترافیک تورنت شما رو بلاک کنه، باید یه بررسی تو این زمینه بکنید.

اگه مشکل از اینها نبود، باید برید توی یکی از این سایتهای سنجش سرعت آپلود مثل این:

بعد چند بار آزمایش رو انچام بدید و میانگین سرعت آپلود خود رو محاسبه کنید، بعد حدود 70 درصد این میانگین سرعت رو توی تیظیمات برنامه برای آپلود قرار بدین. حواستون باشه که kbyte/sec رو با kbit/sec اشتباه نکنید.

مورد دیگه اینه که شما باید یه پورت رو هم برای برنامه تنظیم کنید، یه عدد بین 50000 تا 65000.

تورنتی هم که دریافت میکنید، توی سرعت شما تاثیر داره، باید توجه کنید که تعداد مناسبی سیدر داشته باشه.

یه راهنمای خیلی کامل هم zed2 گرامی قرار دادند که خیلی مفیده و روشهای حل مشکل پورت و فایروال توش هست:

mohsen.rajabi
02-05-2009, 05:20
ببخشید نمی شه کاری کرد که سرعت آپلود رو خودمون مشخص کنیم؟

zexin
02-05-2009, 09:58
ببخشید نمی شه کاری کرد که سرعت آپلود رو خودمون مشخص کنیم؟
اصلا باید این کار رو بکنید، چون اگر سرعت آپلود رو به حال خودش رها کنید، باعث کاهش سرعت دانلودتون هم میشه.:27:
توی تنظیمات کلاینتهای تورنت این کار به راحتی امکان پذیره. مثلا توی یوتورنت وارد option میشید و از بخش bandwidth این کار رو انجام میدید.
نجوه انتخاب سرعت آپلود مناسب هم 2 تا پست بالاتر هست.:31:

MohandesMCD
03-05-2009, 16:57
سلام
من همین امروز تورنت رو نصب کردم.الان زدم یه فیلم دانلود کنم ولی سرعتم از 5کیلو بایت بیشتر نمیره و یک روز و نصفی طول میکشه که بخاد دانلود کنه.در حالیکه میزنم از رپید دانلود کنم چیزی رو سرعت دانلودم رو 20 هستش معمولا
حالا چیکارش باید بکنم؟ اصلا کار با تورنت رو بلد نیستم

zexin
03-05-2009, 21:07
سلام
من همین امروز تورنت رو نصب کردم.الان زدم یه فیلم دانلود کنم ولی سرعتم از 5کیلو بایت بیشتر نمیره و یک روز و نصفی طول میکشه که بخاد دانلود کنه.در حالیکه میزنم از رپید دانلود کنم چیزی رو سرعت دانلودم رو 20 هستش معمولا
حالا چیکارش باید بکنم؟ اصلا کار با تورنت رو بلد نیستم
سه ، چهارتا پست بالاتر را مطالعه کنید.
پست شماره 2443

DaRiOuShJh
08-05-2009, 17:24
به به به
چه تاپیکی مشتی ای
مدتها بود تو کفه چنین تاپیکی بودم
میگم دوستان این تورنت به کاره ما دایال آپی ها ی خسته هم میاد؟
فیلم اینا که خدا نکنه ولی همین چیزهای کوچیک موچیک در حده 40-50 مگی

IceLord
18-05-2009, 21:22
سلام دوستان

توی ترکر های خصوصی نسبت دانلود به آپلود چقدر باید باشه تا بن نکنن.
راستی این ترکر های خصوصی چه ویژگی هایی دارن نسبت به عمومی؟ آخه من توی عمومی ها کم و کسری نمی بینم.

مرسی

s_a_m4000
19-05-2009, 08:17
به به به
چه تاپیکی مشتی ای
مدتها بود تو کفه چنین تاپیکی بودم
میگم دوستان این تورنت به کاره ما دایال آپی ها ی خسته هم میاد؟
فیلم اینا که خدا نکنه ولی همین چیزهای کوچیک موچیک در حده 40-50 مگی
نوچ! به درد نمیخوره :31: امتحان کن میبینی خودی

سلام دوستان

توی ترکر های خصوصی نسبت دانلود به آپلود چقدر باید باشه تا بن نکنن.
راستی این ترکر های خصوصی چه ویژگی هایی دارن نسبت به عمومی؟ آخه من توی عمومی ها کم و کسری نمی بینم.

مرسی
هر سایتی برای خودش یه سری قوانین داره که همونجا نوشته
ترکر خصوصی سرعت بالاتر برای دانلود ، فیک نبودن فایلهای ارسالی ، در اکثریت مواقع سید دائمی فایلها ، امکان درخواست وووو....

shef
19-05-2009, 20:33
خیلی وقته تو mininova خبری از fxg , axxo نیست چرا؟:41:

moxx
20-05-2009, 10:15
احتمالا klaxxon همون axxo ـه:

mahdi.a81
20-05-2009, 23:10
سلام دوستان
اگه امكان داره يه چند تا از اين تركرهاي خصوصي رو با موضوعشون معرفي كنيد .
ممنون

s_a_m4000
21-05-2009, 12:43
fxg که کلا دیر به دیر ریپ میده بیرون axxo رو هم بیخیال بشین ریپاش دیگه تعریفی ندارن حجم های cd رو هم که کم رعایت میکنه دیگه

سلام دوستان
ممنون
در پستهای قبلی ترکر های خصوصی زیادی معرفی شدن با یه سرچ ساده همشون لیست میشن

mehjam
21-05-2009, 12:53
يه سوال:
آيا سرعت دانولد با نرم افزارهاي مثل Utorrent با سرعت آپلود ربط داره؟ (يعني نرم افزار مديريت ميكنه؟)
من وقتي آپلودم رو به 5 تا 10KB محدود ميكنم، سرعت دانلودم زير 7 يا 8KB ميشه، ولي هر وقت محدوديت آپلود را حذف ميكنم، تا 40 و 50 هم ميتونم دان كنم؟ (البته در فايلهاي خيلي بزرگ)

shef
21-05-2009, 21:46
fxg که کلا دیر به دیر ریپ میده بیرون axxo رو هم بیخیال بشین ریپاش دیگه تعریفی ندارن حجم های cd رو هم که کم رعایت میکنه دیگه

کلا مثل اینکه mininova سیاستهاش رو تغییر داده :41: fxg ریپ داده اما تو mininova خبری ازش نیست.

اگه کسی سایتی میشناسه مثله mininova پربار مخصوصا در زمینه فیلم دریغ نکنه:19:

s_a_m4000
22-05-2009, 07:25
يه سوال:
آيا سرعت دانولد با نرم افزارهاي مثل Utorrent با سرعت آپلود ربط داره؟ (يعني نرم افزار مديريت ميكنه؟)
من وقتي آپلودم رو به 5 تا 10KB محدود ميكنم، سرعت دانلودم زير 7 يا 8KB ميشه، ولي هر وقت محدوديت آپلود را حذف ميكنم، تا 40 و 50 هم ميتونم دان كنم؟ (البته در فايلهاي خيلي بزرگ)
بله ربط داره با محدود کردن آپلود به کمتر از 10KB سرعت دانلودتون هم کم میشه

Balrog
22-05-2009, 10:30
axxo رو هم بیخیال بشین ریپاش دیگه تعریفی ندارن حجم های cd رو هم که کم رعایت میکنه دیگه
یعنی از همه بهتره‌ها!
به نظر من، مهم کیفیته و این داستان حجم CD هم رسمی هست که دوره‌ی کاربردش سر اومده، ولی جا افتاده دیگه. آخه الآن کی دیگه از CD استفاده می‌کنه؟!

s_a_m4000
22-05-2009, 17:18
یعنی از همه بهتره‌ها!
به نظر من، مهم کیفیته و این داستان حجم CD هم رسمی هست که دوره‌ی کاربردش سر اومده، ولی جا افتاده دیگه. آخه الآن کی دیگه از CD استفاده می‌کنه؟!

بهتره یعنی همون بدتره دیگه آره؟
نه شاید استفاده از سی دی کم شده ولی رعایت حجم ها خوبه بعنوان مثال اکثریت ریپرهای معروف از حجمهای 700 مگی 1.4 گیگی و برای ریپهای بلوری از 1.81 گیگی و 2.18 گیگی و .. استفاده میکنن حالا axxo میاد یه ریپ میده بیرون با حجم 900 مگ از نظر کیفیت افتضاح ، اینترلیس نامیزان تصاویر چهارخونه رنگ پریده حجمش هم که نه میشه گفت اینوری هست نه اونوری من که dvdrip تقریبا دیگه دانلود نمیکنم ولی در صورت دانلود دیاموند رو برای 2سی دی و fxg رو برای 1 سی دی ترجیح میدم axxo برا زمانی بود که سرجمع 10 تا ریپر نبود الان اون چیز که زیاد هست ریپره من کیفیت و وقت رو برای تعصب فنا نمیکنم!./.

movaghat123
23-05-2009, 17:53
سلام
من دارم يه فيلم با حجم تقريبا 400MB رو با تورنت دانلود ميکنم که در قسمت Downloaded نوشته مثلا 80Mb و جلوش تو پرانتز نوشته مثلا 800kb Discarded يا اينقدرش از دست رفته. مي خاستم بدونم اين طبيعيه يا نه؟! وآیا راهی هست که این از دست رفته ها رو آوردشون یا نه؟! و اينکه آيا در پخش فيلم اختلال ايجاد ميکنه؟ يعني همش وسط فيلم ميپره يانه؟! بعد هم بگید که چطور میشه جلوش رو گرفت؟!
برنامم هم Vuze هست.
یه سوال دیگم هم اینه که آیا میشه فیلمی رو که نصفش رو آوردم پلی کنم ِا نه؟! چون از همون اول که شروع کردم به دانلود فایلش رو ایجاد کرد و حجمشم 400MB زد! ولی وقتی پلی میکنم نمیاد. میخاستم پلیش کنم ببینم اصلا خودشه یا سر کارم؟!
یه خورده سوالا زیاد شدن ولی ممنون میشم جواب بدین!

mahdi.a81
23-05-2009, 22:25
بهتره یعنی همون بدتره دیگه آره؟
نه شاید استفاده از سی دی کم شده ولی رعایت حجم ها خوبه بعنوان مثال اکثریت ریپرهای معروف از حجمهای 700 مگی 1.4 گیگی و برای ریپهای بلوری از 1.81 گیگی و 2.18 گیگی و .. استفاده میکنن حالا axxo میاد یه ریپ میده بیرون با حجم 900 مگ از نظر کیفیت افتضاح ، اینترلیس نامیزان تصاویر چهارخونه رنگ پریده حجمش هم که نه میشه گفت اینوری هست نه اونوری من که dvdrip تقریبا دیگه دانلود نمیکنم ولی در صورت دانلود دیاموند رو برای 2سی دی و fxg رو برای 1 سی دی ترجیح میدم axxo برا زمانی بود که سرجمع 10 تا ریپر نبود الان اون چیز که زیاد هست ریپره من کیفیت و وقت رو برای تعصب فنا نمیکنم!./.

آقا شرمنده ما سوادمون كمه
اين دياموند چيه؟ اسم سايته؟
يا fxgo؟ ممنون اگه يه توضيح مناسب بدين

zexin
23-05-2009, 22:43
سلام
من دارم يه فيلم با حجم تقريبا 400MB رو با تورنت دانلود ميکنم که در قسمت Downloaded نوشته مثلا 80Mb و جلوش تو پرانتز نوشته مثلا 800kb Discarded يا اينقدرش از دست رفته. مي خاستم بدونم اين طبيعيه يا نه؟! وآیا راهی هست که این از دست رفته ها رو آوردشون یا نه؟! و اينکه آيا در پخش فيلم اختلال ايجاد ميکنه؟ يعني همش وسط فيلم ميپره يانه؟! بعد هم بگید که چطور میشه جلوش رو گرفت؟!
برنامم هم Vuze هست.
یه سوال دیگم هم اینه که آیا میشه فیلمی رو که نصفش رو آوردم پلی کنم ِا نه؟! چون از همون اول که شروع کردم به دانلود فایلش رو ایجاد کرد و حجمشم 400MB زد! ولی وقتی پلی میکنم نمیاد. میخاستم پلیش کنم ببینم اصلا خودشه یا سر کارم؟!
یه خورده سوالا زیاد شدن ولی ممنون میشم جواب بدین!
سلام
downloaded یعنی تا این لحظه برنامه تورنت شما 80 مگابایت از فایل رو گرفته.
discarded یعنی مثلا 800 کیلوبایت دریافت شده رو دور ریخته به خاطر دلایلی مثل خراب بودن اون قطعه یا دوباره گرفته شدن یک قطعه و ... در کل این به این معنی نیست که فایل شما خراب میشه. خود برنامه تورنت دوباره این قسمتهای خراب رو میگیره. پس این مورد طبیعیه و جای نگرانی نداره.
در مورد دیدن فیلم، شما باید بگذاری یه خورده بگذره، وقتی به اندازه کافی دانلود شد، میتونید اینجاهایی که دان شده رو ببینید، اما بستگی داره، یعنی ممکنه تا 80 درصد هم بره و شما هنوز نتونی فیلم رو ببینی. اما بازهم ممکنه مثلا 30 درصدش دان شده باشه ولی بتونی ببینی، خلاصه شانسیه که چه زمانی بتونی ببینی.
مثلا من وقتی یه فیلم با فرمت avi دان میکنم بعد از یه مدت میتونم اونجاهایی که دان شده رو ببینم.

امیدوارم جوابهاتون رو گرفته باشید.

IceLord
23-05-2009, 23:34
یه توضیحی رو به پست بالا اضافه کنم که شما در صورتی که piece اول فیلم رو گرفته باشی می تونی اجراش کنی و قسمت های دانلود شده رو تقریبا ببینی. و این مورد کاملا شانسی هست که این piece کی دانلود بشه.

arash66_2m
24-05-2009, 05:55
آقا شرمنده ما سوادمون كمه
اين دياموند چيه؟ اسم سايته؟
يا fxgo؟ ممنون اگه يه توضيح مناسب بدين

سلام.
اینا اسم گروه های ریپر ها هستش ...
مثل
axxo
fxg
iNT
و ....:20:

movaghat123
24-05-2009, 12:01
سلام
downloaded یعنی تا این لحظه برنامه تورنت شما 80 مگابایت از فایل رو گرفته.
discarded یعنی مثلا 800 کیلوبایت دریافت شده رو دور ریخته به خاطر دلایلی مثل خراب بودن اون قطعه یا دوباره گرفته شدن یک قطعه و ... در کل این به این معنی نیست که فایل شما خراب میشه. خود برنامه تورنت دوباره این قسمتهای خراب رو میگیره. پس این مورد طبیعیه و جای نگرانی نداره.
در مورد دیدن فیلم، شما باید بگذاری یه خورده بگذره، وقتی به اندازه کافی دانلود شد، میتونید اینجاهایی که دان شده رو ببینید، اما بستگی داره، یعنی ممکنه تا 80 درصد هم بره و شما هنوز نتونی فیلم رو ببینی. اما بازهم ممکنه مثلا 30 درصدش دان شده باشه ولی بتونی ببینی، خلاصه شانسیه که چه زمانی بتونی ببینی.
مثلا من وقتی یه فیلم با فرمت avi دان میکنم بعد از یه مدت میتونم اونجاهایی که دان شده رو ببینم.

امیدوارم جوابهاتون رو گرفته باشید.

سلام و ممنون
اولا اینقدرها میفهمم که 80MB رو دان کرده منظورم Discarded بود دوما اون 80MB رو مثلا گفتم.
ولی فکر کنم تقصیر خودم بود سوالمو بد پرسیدم.
میدونم کل فیلم خراب نمیشه منظورم اینه که اگه یه قسمت هایی از فایل فیلم نیاد همش تصویر میپره. این در مورد فایل های تصویری و صوتیه که اگه یه مقدارش نیاد کل فایل خراب نمیشه ولی در مورد فایل های زیپ اگه حتی یه کیلو بایتش هم نیاد کل فایل حتی اگه 1GB هم باشه خراب میکنه. برای اینکه میخام یه فایل زیپ دانلود کنم این رو پرسیدم.
البته گفتی که خود برنامه این فایل ها رو میگیره که اگه اینجوری باشه مشکل حله ولی تو مطمعنی که این فایل های دور ریخته شده رو دوباره میگیره؟! از بقیه بچه ها هم میخام اگه در این مورد مطمعنن بگن.
ممنون

zexin
24-05-2009, 22:11
سلام و ممنون
اولا اینقدرها میفهمم که 80MB رو دان کرده منظورم Discarded بود دوما اون 80MB رو مثلا گفتم.
ولی فکر کنم تقصیر خودم بود سوالمو بد پرسیدم.
میدونم کل فیلم خراب نمیشه منظورم اینه که اگه یه قسمت هایی از فایل فیلم نیاد همش تصویر میپره. این در مورد فایل های تصویری و صوتیه که اگه یه مقدارش نیاد کل فایل خراب نمیشه ولی در مورد فایل های زیپ اگه حتی یه کیلو بایتش هم نیاد کل فایل حتی اگه 1GB هم باشه خراب میکنه. برای اینکه میخام یه فایل زیپ دانلود کنم این رو پرسیدم.
البته گفتی که خود برنامه این فایل ها رو میگیره که اگه اینجوری باشه مشکل حله ولی تو مطمعنی که این فایل های دور ریخته شده رو دوباره میگیره؟! از بقیه بچه ها هم میخام اگه در این مورد مطمعنن بگن.
ممنون
اولا منم مثلا گفتم.
دوما، بله کاملا مطمعن هستم، اگه برنامه زد 100 درصد دان شده، یعنی کلیه قطعه ها بدون کم و کسری دریافت شده، 100% مطمعن باش.:19:

Balrog
24-05-2009, 22:29
حالا که بحث افراد ریپر شد خوبه دوستان مجرب برای بچه‌های ناوارد نظر بدن در مورد این ریپرها و کیفیت کارهاشون.

movaghat123
26-05-2009, 12:36
سلام امروز یه مشکل جدید پیدا کردم مشکل هم اینه که امروش میخام بقیه فایل رو دانلود کنم ولی شروع نمیشه! چند تا فایل دیگه هم که Seed زیادی دارن رو تست کردم ولی اصلا نه Seed و نه Peer وصل نمیشن! مشکل چیه؟!

cnn
31-05-2009, 15:50
من یه فیلم تورنت دانلود کردم اما وقتی با هر برنامه نمایش فیلم می خوام ببینم پخش نمیکنه و منو به این آدرس لینک میده و ظاهراً باید برنامه ای رو دانلود و نصب کنم اما تو صفحه 2 تا لینک دانلود هست که هر دوتاش ارور میده
لطفاً راهنماییم کنید چطوری می تونم ببینم
اینم لینک اون صفحه ای که منو می فرسته:

متشکر از کمکتون

Silence so loud
02-06-2009, 06:41
سلام دوستان
ممنون

اینجا شاید بتونه کمکت بکنه:(کی حوصله سرچ تو این تاپیک رو داره :31:!!!)
واسه شروع بد نیست!

در مورد کیفیت هم بگم که
انشاالله بذارین امتحاناتمون تموم بشه :19: همه چی رو در مورد
دانلود و نحوه پخش فایل در اینترنت و گروههای scene و تفاوتش با گروههای p2p و....
به زبان فارسی :2: میگم تا
دیگه از این بحثهای پیش پاافتاده نکنید!!! :41:

darkangel85
19-06-2009, 17:29
من تازگیا ADSL 512 گرفتم (قبلا 64 داشتم) الان که میخوام با utorrent دانلود کنم سرعتش خیلی بایینه و در حد همون 64 هست شاید یکم بیشتر، تنظیماتش رو هم روی 512 آوردم ولی فایده نداشت!!!! مشکل از چی میتونه باشه؟!!!
اینم بگم که روی دوتا pc امتحان کردم!!!

بردیا
23-06-2009, 15:07
من تقریبا 95 درصد فیلم و سریالا رو از تورنت و سایت demonoid دانلود میکنم
سرعتم هم 128 بیشتر نیست
فقط یه چیزی
کسی لینک تورنت خوب از سریال Merlin سیزن اولش میتونه گیر بیاره؟
واسه من یا ----- بود یا لینکایی که گیر آوردم از نظر سید خوب نبود
13 قسمته
نمیخوام حجمش سرهم از 4500 مگ بیشتر باشه

siavashsiavash
04-07-2009, 00:16
سلام
من تورتم را پاک کردم دوباره نصب کردم
ار اینBitTorrentاستفاده می کنم
در تورنت در کنار نام هر فایل تورنت در نرم افزار یک نماد موجود است
ابی وخاکستری و..................
قبلا برام ابی بود اما الان قرمز با فلشی به سمت پایین هست
در اینجا خواندم که

نوشته این علامت:
تورنت در حال دانلود است ولی ترکر های موجود در تورنت مشکل دارن.ممکن است ایت مشکل بخاطر پورت کار نکردن ترکر و ... رخ بده

این یعنی جه؟؟؟
چه طور می توانم این علامت را ابی کنم؟؟؟؟
در ضمن پورتم باز ست وسرعت دانلودم نیز خوب
راستی جندثانیه اول ابی هست بعد قرمز می شود
با تشکر

milky way
04-07-2009, 00:45
من تازگیا ADSL 512 گرفتم (قبلا 64 داشتم) الان که میخوام با utorrent دانلود کنم سرعتش خیلی بایینه و در حد همون 64 هست شاید یکم بیشتر، تنظیماتش رو هم روی 512 آوردم ولی فایده نداشت!!!! مشکل از چی میتونه باشه؟!!!
اینم بگم که روی دوتا pc امتحان کردم!!!
از چه شرکتی سرویس دارین خیلی از شرکت ها سرعت تورنت رو محدود کردن مثلا داتک اینطوریه مخصوصا رو سرویس های 512 محدودیتاش بیشترم هست.

milky way
04-07-2009, 00:48
من تقریبا 95 درصد فیلم و سریالا رو از تورنت و سایت demonoid دانلود میکنم
سرعتم هم 128 بیشتر نیست
فقط یه چیزی
کسی لینک تورنت خوب از سریال Merlin سیزن اولش میتونه گیر بیاره؟
واسه من یا ----- بود یا لینکایی که گیر آوردم از نظر سید خوب نبود
13 قسمته
نمیخوام حجمش سرهم از 4500 مگ بیشتر باشه
بیا این لینک بهتره زودتر دانلود کنی تا PirateBay تعطیل نشده، سایتش رو فروخته صاحبش چند وقت دیگه همه بدبخت میشیم تا پس میتونی دانلود کن:

milky way
04-07-2009, 00:56
حالا که بحث افراد ریپر شد خوبه دوستان مجرب برای بچه‌های ناوارد نظر بدن در مورد این ریپرها و کیفیت کارهاشون.

قبلاً Axxo بود معروف ترین گروه بود، حقیقتاً هم عالی بود کارش ولی چند ماهه که دیگه فعالیت نمیکنه الان FXG تو گروه های معروف مونده که اونم چند وقت بود کار نمیکرد ولی جدیداً کار میکنه ولی محدود،اما مشکل اصلی اینجاست اکثر این گروه ها فیلماشون از PirateBay سرچشمه میگیره و الان اوضاع خیلی بده چون PirateBay فروخته شده و چند وقت دیگه بزرگترین Tracker دنیا تغییر وضعیت میده، شما همین الانم Tracker تورنت هات رو نگاه کنی میبینی حداقل 70-80 درصدشون Piratebay هست. گروه های دیگه ای مثل FXM هم هستن ولی خوب فعالیتشون خیلی کم شده، من توصیه میکنم از Tracker های خصوصی استفاده کنید مگه اینکه فیلمی که میخواین رو یکی از این گروه ها منتشر کردن. مثلا الان Watchmen رو FXG داده میشه از Tracker های عمومی هم این تورنت رو گیر اورد.

siavashsiavash
04-07-2009, 18:07
سلام
در اینجا خواندم که

نوشته این علامت:
تورنت در حال دانلود است ولی ترکر های موجود در تورنت مشکل دارن.ممکن است ایت مشکل بخاطر پورت کار نکردن ترکر و ... رخ بده

این یعنی جه؟؟؟
با تشکر

سلام
از دوستان کسی جواب سئوال منرا نمی دهد؟؟؟:10:

IceLord
06-07-2009, 17:48
سلام دوستان

یک سوال داشتم. ناپیک هم طولانی هست نمیشه همه شو نگاه کرد.

من از uTorrent 1.8.2 استفاده می کنم. چند تا فایل در حال دانلود دارم. حالا می خوام ویندوزمو عوض کنم. چجوری می تونم این دانلود ها رو نگه دارم و بعد از ریختن ویندوز دوباره ادامه شو انجام بدم؟

یه سوال دیگه: این PirateBay کی قراره تعطیل بشه؟

arash66_2m
06-07-2009, 18:37
سلام دوستان

یک سوال داشتم. ناپیک هم طولانی هست نمیشه همه شو نگاه کرد.

من از uTorrent 1.8.2 استفاده می کنم. چند تا فایل در حال دانلود دارم. حالا می خوام ویندوزمو عوض کنم. چجوری می تونم این دانلود ها رو نگه دارم و بعد از ریختن ویندوز دوباره ادامه شو انجام بدم؟

یه سوال دیگه: این PirateBay کی قراره تعطیل بشه؟

هیچی !
ویندوز رو مثلا درایو c که می زنی فایل های داملودی تو درایوهای دیگه باشه بعدش اگه هم خواستی دوباره اد کنی که بعد از نصب ویندوز ! فایل کوچولوشو دان می کنی بعدش هم اد !!! تمام :ی:40:
2. مگه قراره تعطیل بشه ؟!

hobollah
06-07-2009, 22:54
با سلام
راستش از يه تاپيک 248 صفحه ای (تا حالا) انتظار سرچ نداشته باشید!
سوالم اینه که: من تو یه جا یه مقاله ای خوندم که چه جوری می شه فایل های تورنت رو به لینک دانلود کرد و مضمون کلی اون هم این بود که باید کار دانلود اون تورنت رو به یک سایتی محول کنی و بعد اون تو سرور خودش آپ می کنه و بعد تو می تونی با لینکی که بهت می ده از سرور اون دانلود کنی.
من چون اون مقاله رو دانلود نکردم و Save هم نکردم متاسفانه یادم رفته. دوستان کسی می دونه همچین چیزی وجود داره یا نه؟ اگه هست راهش چيه؟

پیشاپیش از پاسخ شما متشکرم
Hobollah

IceLord
07-07-2009, 00:56
هیچی !
ویندوز رو مثلا درایو c که می زنی فایل های داملودی تو درایوهای دیگه باشه بعدش اگه هم خواستی دوباره اد کنی که بعد از نصب ویندوز ! فایل کوچولوشو دان می کنی بعدش هم اد !!! تمام :ی:40:
2. مگه قراره تعطیل بشه ؟!

سلام عزیز

من زیاد متوجه توضیحاتتون نشدم.
من ویندوزم توی درایو C هست و فایل هایی هم که دارم دانلود می کنم هم توی همین درایو هست. فایل های تورنتش رو هم دارم.

حالا باید چی کار کنم؟
یعنی باید فایل های ناقص دانلود شده رو بریزم توی یه درایو دیگه و بعد درایو C رو فرمت کنم و نصب ویندوز و غیره.
بعدش هم فایل های ناقص دانلود شده رو برگردونم تو درایو C و دوباره فایل تورنت رو بدم به نرم افزار؟
آخه فکر کنم این روش رو قبلا امتحان کردم و جواب نداده.

سایت Piratebay هم من شنیدم که فروخته شده...

hobollah
07-07-2009, 15:56
کسی بلد نيست؟

siavashsiavash
07-07-2009, 20:15
سلام
در اینجا خواندم که

نوشته این علامت:

این یعنی جه؟؟؟
با تشکر

از دوستان کسی نیست جواب مارا بدهد

arash66_2m
07-07-2009, 20:46
سلام عزیز

من زیاد متوجه توضیحاتتون نشدم.
من ویندوزم توی درایو C هست و فایل هایی هم که دارم دانلود می کنم هم توی همین درایو هست. فایل های تورنتش رو هم دارم.

حالا باید چی کار کنم؟
یعنی باید فایل های ناقص دانلود شده رو بریزم توی یه درایو دیگه و بعد درایو C رو فرمت کنم و نصب ویندوز و غیره.
بعدش هم فایل های ناقص دانلود شده رو برگردونم تو درایو C و دوباره فایل تورنت رو بدم به نرم افزار؟
آخه فکر کنم این روش رو قبلا امتحان کردم و جواب نداده.

سایت Piratebay هم من شنیدم که فروخته شده...

بله دیگه ...
شما فیل های فیلم رو که ناقص دان شده اند رومی برین تو یه داریو دیگه بعدش ویندوز می زنی بعدش هم دوباره وقتی اد می کنی یه جای خالی دیگه نمی زنی که دان کنه به همون جایی که فایل های ناقص دانلودیت هست اد می کنی و cheching می کنه اونقدری که دان کرده و بعدش هم ادامش رو دان می کنه ...

مهدي.ف
08-07-2009, 00:33
نمی دونم چرا امروز سرعت اپلود 80ولی دنلود به 30 هم نمیرسه در حالی که دیروز خوب بود هردو روصد بودن وقتی سرعت اپلود رو محدود میکنم دانلود به 40 میرسه

milky way
08-07-2009, 02:39
با سلام
راستش از يه تاپيک 248 صفحه ای (تا حالا) انتظار سرچ نداشته باشید!
سوالم اینه که: من تو یه جا یه مقاله ای خوندم که چه جوری می شه فایل های تورنت رو به لینک دانلود کرد و مضمون کلی اون هم این بود که باید کار دانلود اون تورنت رو به یک سایتی محول کنی و بعد اون تو سرور خودش آپ می کنه و بعد تو می تونی با لینکی که بهت می ده از سرور اون دانلود کنی.
من چون اون مقاله رو دانلود نکردم و Save هم نکردم متاسفانه یادم رفته. دوستان کسی می دونه همچین چیزی وجود داره یا نه؟ اگه هست راهش چيه؟

پیشاپیش از پاسخ شما متشکرم
Hobollah

باید یه سرویس مثل Seedbox بگیرید، که تورنتها رو میتونید دانلود کنید بعد با لینک مستقیم میگرید. شرکت های مختلفی هستن که همچین سرویس هایی میدین من تا 7-8 دلار در ماه هم دیدم.

hobollah
09-07-2009, 16:33
باید یه سرویس مثل Seedbox بگیرید، که تورنتها رو میتونید دانلود کنید بعد با لینک مستقیم میگرید. شرکت های مختلفی هستن که همچین سرویس هایی میدین من تا 7-8 دلار در ماه هم دیدم.
يعنی پوليه؟ چه طوری و از طريق چه سايتی اين امکان هست؟ آنچه من می گويم رايگان بود نه پولی!! البته يه سايت خارجی هم بود.

پيشاپيش از پاسخ شما متشکرم
Hobollah

مهدي.ف
12-07-2009, 18:26
یه سوال بعد از یه مدتی کهمن دانلودمو شروع میکنم اخطار میاد access is denied و دانلود قطع میشه
اشکال از کجاست و این اخطار یعنی چی؟

مهدي.ف
13-07-2009, 18:28
یه سوال بعد از یه مدتی کهمن دانلودمو شروع میکنم اخطار میاد access is denied و دانلود قطع میشه
من اینو یجا دیگه نوشتم گفتن بیا اینجا ولی نمیدونستن چون از اینج نا امید شدم
اونجا پست دادم
یه با معرفتی جواب مارو بده نمی تونم که هر 200 صفحه رو بگردم

s_a_m4000
13-07-2009, 22:33

من اینو یجا دیگه نوشتم گفتن بیا اینجا ولی نمیدونستن چون از اینج نا امید شدم
اونجا پست دادم
یه با معرفتی جواب مارو بده نمی تونم که هر 200 صفحه رو بگردم

از چه سایتی تورنت میگیرین؟
خصوصیه؟Ip اییتون بن شده

IceLord
13-07-2009, 22:59
بله دیگه ...
شما فیل های فیلم رو که ناقص دان شده اند رومی برین تو یه داریو دیگه بعدش ویندوز می زنی بعدش هم دوباره وقتی اد می کنی یه جای خالی دیگه نمی زنی که دان کنه به همون جایی که فایل های ناقص دانلودیت هست اد می کنی و cheching می کنه اونقدری که دان کرده و بعدش هم ادامش رو دان می کنه ...

سلام عزیز

این کار رو انجام دادم. ولی فقط یکیش برگشت. که اونم پس از اتمام دانلود مشکل داشت و مجبور شدم پاکش کنم.

بازم تشکر...

s_a_m4000
14-07-2009, 16:19
10 راه برای اینکه از ترکرهای خصوصی بن شویم!

01. عدم فعالیت برای مدت طولانی - log in نکردن-

02.داشتن بیش از یک اکانت

03.عدم فعالیت -دانلود و آپلود- لاگین کردن برای بعضی از ترکرها کافی نیست و باید ماهانه حجم مشخصی دانلود-آپلود -داشته باشید وگرنه بن می شوید.

04.ratio پایین -نسبت آپلود به دانلود-

05.حذف تورنت دانلود شده از روی سیستم بدون اینکه آپلودش کنید.

06.گرفتن اخطارهای زیاد.

07.استفاده از کلاینتهایی که از طرف ترکر بن شده اند.

08.اشتراکی استفاده کردن از اکانت.

09.استفاده از پراکسی موقع کانکت به ترکر.

10.استفاده نادرست از irc های اختصاصی ترکرهای خصوصی
Delete کردن اکانت خودتون :20:

مهدي.ف
14-07-2009, 18:34
از چه سایتی تورنت میگیرین؟
خصوصیه؟Ip اییتون بن شده
اخه چند مگا بایت دان می شه بعدش قطع میشه با چند تا سایت امتحان کردم نشد

pejman999
15-07-2009, 20:09
سلام بر دوستان
من احتیاج به invitation از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دارم.
ممنون میشم کسی invite کنه.
در مقابل از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید میتونم invite کنم.
خیلی ضروری

5 6 تا invitation هم دارم واسه بچه ها اگر کسی می خواد در خدمت هستیم.

hamid_c
19-07-2009, 14:55
سلام.
من کارتون ice age 3 رو از یکی از سایت های تورنت دانلود کردم.با فرمت avi و حجم 755 مگابایت.
زمانی که می خوام اجراش کنم اولش میگه که باید با برنامه playvix اجرا بشه.بعد هم یه زره از دموی کارتون رو نشون میده بعد هم دوباره میگه که باید با این برنامه اجرا بشه.آدرس دانلود برنامه هم اینه:

برنامه رو دانلود کردم.نصب که داره میشه وسط کار می خواد کانکت شه ولی نمیشه.با اینکه من به اینترنت وصلم!!!
راه دیگه نداره که با برنامه ی دیگه اجرا کنم؟؟؟؟

fouad-pes
19-07-2009, 15:19
سلام
من یه فایل تورنت از یه سایتی گرفتم که یک سریال کامل بود. حدود 60 قسمت. حالا اگر بخوام فقط یک قسمت بخصوصی رو به یک فایل تورنت جدا تبدیل کنم. چه کار باید بکنم؟
یه سوال دیگه/ سرعت دانلود تورنت من خیلی پایینه. یعنی حدودا 1 تا 2 کیلوبایت!! ولی فایل های عادی در حدود 10 کیلوبایت هست!
چجوری میشه سرعتم رو افزایش بدم؟

lordomid
20-07-2009, 15:19
سلام دوستان. من تورنت كارتون ice age 3 رو دانلود كردم ولي حالا كه بازش ميكنم پليرم باز ميشه اين پيغام رو ميده"This video requires torrentsu isTV" حالا بايد چه كار كنم؟
چند تا codec هم نصب كردم ولي جواب نداد.
خيلي ضدحاله آدم 700 مگابايت دانلود كنه بعد اجرا نشه!!!:sad:
ممنون ميشم اگه كمك كنين

piremard
20-07-2009, 15:37
سلام.
من کارتون ice age 3 رو از یکی از سایت های تورنت دانلود کردم.با فرمت avi و حجم 755 مگابایت.
زمانی که می خوام اجراش کنم اولش میگه که باید با برنامه playvix اجرا بشه.بعد هم یه زره از دموی کارتون رو نشون میده بعد هم دوباره میگه که باید با این برنامه اجرا بشه.آدرس دانلود برنامه هم اینه:

برنامه رو دانلود کردم.نصب که داره میشه وسط کار می خواد کانکت شه ولی نمیشه.با اینکه من به اینترنت وصلم!!!
اینا فیلمهای تبلیغاتی و تروجان هستند . شما وقتی فیلم روی پرده سینماست نباید به تورنت هایی که ادعا می کنند dvdripهستند اطمینان کنید . این فیلم شما فقط یک دقیقه تبلیغ یک نرم افزار جانبیست که اون نرم افزار هم یک ویروس هست . همش رو حذف کنید و صبر کنید تا نسخه دی.وی.دی فیلم منتشر بشه - شاید حدود دو ماه دیگه -

milky way
20-07-2009, 15:44
سلام.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرنامه رو دانلود کردم.نصب که داره میشه وسط کار می خواد کانکت شه ولی نمیشه.با اینکه من به اینترنت وصلم!!!

سلام دوستان. من تورنت كارتون ice age 3 رو دانلود كردم ولي حالا كه بازش ميكنم پليرم باز ميشه اين پيغام رو ميده"This video requires torrentsu isTV" حالا بايد چه كار كنم؟
چند تا codec هم نصب كردم ولي جواب نداد.
خيلي ضدحاله آدم 700 مگابايت دانلود كنه بعد اجرا نشه!!!:sad:
ممنون ميشم اگه كمك كنين
نسخه های IceAge 3 الان همه پرده سینمایی با کیفیت نابود هستن، شما هم نسخه ای که گرفتین احتمالاً تبلیغاتیه و خالی بندی این نسخه پرده سینمایی رو اگر میخواید بگیرید من لینکش رو پائین گذاشتم، ولی بازم میگم الان کیفیتاشون افتضاحه چون تازه فیلم رو پردست باید 1-2 ماه صبر کنید DVD-rip بیاد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم یه نسخه پرده سینمایی دیگه که کیفیتش بازم یکمی قابل تحمل تره ولی حجمش بیشتره:

اینم پرده هری پاتر بازم از بقیه پرده ای ها قابل تحمل تره: