PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Speedi
24-04-2007, 18:11
چه طوری میشه سرعت دانلود رو افزایش داد ؟

Patch داره ؟ یا نتظیماتی داره ؟ من که Azureus رو دانلود کردم خیلی بد بود پاکش کردم
utorrent رو نصب کردم

Amin
24-04-2007, 18:29
سلام

سلام
من زیاد بلد نیستم دنبال لینکهای تورنت بگردم . حالا اگر عزیزان محبت بفرمایند :
1- من دنبال دو dvd از گروه rolling stones با نامهای ، TorontoRocks که بصورت مشترک با ac/dc در تورنتو اجرا شده ( و من توصیه می کنم اگر پیدا کردین هم به من بگین و حتما ببینید ) و بعدی
The rolling stones Truth and Lies هستم . اگر عزیزان بتوانند کمکی کنند سپاسگزار خواهم بود . در غیر این صورت هم همونطور ! ( آدرس لینک یا فروشنده رو میخوام )
2- اصلا چجوری باید دنبال این فایلها گشت !!!؟ توی یاهو یا گوگل میشه ؟
3- این فایلهایی که علامت قفل دارند داستانشون چیه ؟ در پستهای قبلی یک اشاره ای شده ولی من هنوز متوجه نشدم .
ممنون
2- از سايتهايي كه تو پست هاي صفحه اول معرفي شده بايد براي پيدا كردن لينك تورنت استفاده كنيد
3- فايلهاي قفل دار رو دانلود نكنين
چون با اين راحتيها نمتيونين پخششون كنيد

ببخشید یک سوال دیگه !
اگر دانلودهایی که تکمیل شده را سید کنیم ایا شانس بالا رفتن سرعت جهت بقیه دانلودهای نیمه کاره بالا میره یا نه ؟ اگر جواب مثبته تا کی بصورت سید نگهش داریم ؟ برای روزهای بعد چطور ؟ اصلا کی از سید درش بیاریم ؟
بله رو ratio share شما تاثير داره
اگه محدوديت دانلود/آپلود ندارين (محدوديت ترافيك) سعي كنيد هر فايلي كه دانلود ميكنين به همون ميزان هم آپلودش كنين
مثلا: 700 مگابايت دانلود ... همون مقدار آپلود

Speedi
25-04-2007, 07:50
اقا من دفعه ی اول که دانلود کردم خیلی خوب دانلود کرد و با 12 کلیلوبایت دانلود میکرد
ولی الان که یه روز گذشته هر فایلی که دانلود می کنم 2 یا 1 کیلوبات بیشتر دانلود نمی کنه

تازه کار هم هستم و وارد نیستم
پست های صفحه های قبلم خوندم ولی به جواب سوالم نرسیدم!

اگر میشه امین جان یا سایر دوستان جواب سوال منو بدند که من چی کار کنم تا دانلود کردنم سرعتش درست بشه !

j0l6
25-04-2007, 13:49
اقا من دفعه ی اول که دانلود کردم خیلی خوب دانلود کرد و با 12 کلیلوبایت دانلود میکرد
ولی الان که یه روز گذشته هر فایلی که دانلود می کنم 2 یا 1 کیلوبات بیشتر دانلود نمی کنه

تازه کار هم هستم و وارد نیستم
پست های صفحه های قبلم خوندم ولی به جواب سوالم نرسیدم!

اگر میشه امین جان یا سایر دوستان جواب سوال منو بدند که من چی کار کنم تا دانلود کردنم سرعتش درست بشه !
اگه مشخصات تورنتیک ه دانلود می کنین رو هم بزارین خوب میشه
به طور کلی اینجوریه که چند بار اولی که به یه ترکر وصل میشی اون ترکر در صورتی که سیدر و پیرز کافی وجود داشته باشه بحت اجازه ی دانلود با سرعت خوب رو میده و زیاد به share ratio توجه نمی کنه ولی شما باید همیشه همون طور که دانلود می کنین اپلودت هم خوب باشه تا دفعات بعد هم بتونی با سرعت خود دانلود کنی, سرعت اپلودت رو حد اقل 6 بزاری
این اتفاق برای من هم افتاده بود و برای خیلی های دیگه هم افتاده که اول یه ترکر سرعت خوبی بهشون میده ولی بعدا اون هنگام دانلود با اون ترکر سرعتشون کم میشه, من برای رفع این مشکل فایل های تورنتی رو دانلود می کردم که بجای یک ترکر چندین ترکر داشتن این جوری اگه یه ترکر سرعت خوبی نمیداد سرعت رو از بقیه ترکر ها می گیرفتم و مشکلی نداشتم بعد از این که اپلودم رو زیاد کردم اون مشکل هم حل شد و دیگه با هیچ کدوم از ترکر ها مشکلی ندارم
اگه خواستی تورنت رو اینجا بزار شاید بشه ترکر های دیگه ای براش پیدا کرد

Speedi
25-04-2007, 18:54
ممنون که وقت گذاشتی ..

میگی مشخصات تورنتیک ه دانلود می کنین رو هم بزار من نمی دونم دقیق یعنی چی؟!

یعنی اون فالی تورنت رو به صورت تورنت بزارم اینجا ؟!

منظورت از اینکه

ترکر های دیگه ای براش پیدا کرد
چیه ؟

و بعد

الان من باید چیکار کنم که معمولی دانلود کنه ؟!

از کجا همونطوری که گفتی آپلود ام رو زیاد کنم ؟
میشه ادرس بدی ؟

ببخیشد ها چون تازه کار هستم وارد نیستم خیلی ممنون که راهنمایی میکنید

j0l6
26-04-2007, 02:33
speedi جان منظور از مشخصات تورنت اینا بودن:

Seed : به كسي كه فايلي رو به صورت كامل (يعني 100%) روي كامپيوتر داره و فايل رو share كرده (براي شما و ديگران آپلود ميكنه) در اصطلاح seed ميگن. در واقع اين عمل آپلود فايل ميشهseeding
: Peer به شما و اشخاص ديگه اي كه فايلي رو دانلود ميكنند peer گفته ميشه. يك peer فايل مورد نظر رو هم از seed و ازpeerهاي ديگه دانلود ميكنه و در عين حال قسمتهاي دانلود شده رو براي peerهاي ديگه آپلود ميكنه. وقتي يك peer هم فايل رو به صورت كامل دانلود كرد به يه seed تبديل ميشه.
Ratio Share : به نسبت ميزان آپلود فايل به دانلود آن ratio share گفته ميشه كه بر اساس 1 سنجيده ميشه.
Ratio Share > 1 يعني آپلود شما بيشتر از دانلود بوده
Ratio Share < 1 يعني دانلود شما بيشتر از آپلود بوده
علاوه بر اينكه هر فايل به صورت جدا داراي Ratio Share هستش ... يك Ratio Share كلي هم وجود داره كه كل ميزان آپلود و دانلود شما رو نشون ميده (در واقع ميانگينRatio Share تمامي فايلهاي دانلود شده)
اگه از utorrent استفاده میکنی اول تورنتی رو که داری دانلود میکنی انتخاب کن بعد قسمت پایین برنامه مشخصات کامل رو می تونی ببینی همین طور اسم tracker که به اون کانکت شدی
اونجا ببین تورنت شما چقدر peers/seeders داره و چتاش به شما کانکت شدن همینطور چک کن tracker statuse نوشته باشه working

یعنی اون فالی تورنت رو به صورت تورنت بزارم اینجا ؟!
اره لینک دانلود اون فایل تورنت رو بزار ما هم تست کنیم شاید کلا سرعت اون تورنت برا هیج کس زیاد نباشه و مشکل از شما نباشه, در ضمن اگه اسم تورنت رو بدونیم شاید بشه تورنت بهتری از اون فایل پیدا کرد که سرعت بیشتری بده
برای اینکه سرعت اپلود و دانلود رو تنظیم کنی در utorrent بور به قسمت options--preferences ---connection-- bandwith limiting اونجا upload limiting رو حد اقل 6 بزار حد اکثر 9 برا download limiting همون 0 خوبه

باران
26-04-2007, 04:04
اگه ratio share بالاست اپلود را کم کنید چون سرعت دانلود را کم میکنه

Speedi
27-04-2007, 01:57
فعلا که درست شده

من دارم

و سرعتم با تورنت ۱۲ تا ۱۱ هستش

اینم مشخصات البته فعلا داره مثله قبلا خوب دانلود میکنه

seeds

24 (51)

peers

39 (113)

share ratio

0.230

حالا راه دیگه هست که بهتر و سرع تر دانلود کنه !؟

راستی این share ratio رو دقیق نفهمیدم که جه جوریه ؟!

END_BOY
27-04-2007, 12:35
سلام
چطوری فايلي كه دانلود ميكنين به همون ميزان هم آپلودش کنیم؟ با همون انتخاب سرعت اپلود و دنلود به صورت KB هست.من هر دو تا رو روی Unlimited گزاشتم
من با µTorrent الان دارم یک فیلم دنلود میکنم
Seed: 25
Peer: 30
Ratio: 769
سرعت دنلودم از 9 یا 10 بیشتر نمیشه
از 3 تا تراکر هم استفاده میکنم برای دنلود این فیلم
میشه منو راهنمایی کنید

j0l6
27-04-2007, 14:45
حالا راه دیگه هست که بهتر و سرع تر دانلود کنه !؟

راستی این share ratio رو دقیق نفهمیدم که جه جوریه ؟!
فک کنم صفحه ی قبل بود یه لینک از یه پچ گذاشتم اون رو حتما دانلود کنین و اجراش کنین در سرعت تاثیر داره و همه جا پیشنهاد شده برای افزایش سرعت اون پچ رو روی سیستم اجرا کنین
در مورد share ratio هم زمان با دانلود فایل همون فایل رو شما اپلود هم می کنین و سرعت اپلود هم بستگی داره شما چقدر تعیین کرده باشین برای اینکه مقدار اپلود برابر با مقدار دانلود بشه share ratio باید برابر با 1.00 بشه

سلام
چطوری فايلي كه دانلود ميكنين به همون ميزان هم آپلودش کنیم؟ با همون انتخاب سرعت اپلود و دنلود به صورت KB هست.من هر دو تا رو روی Unlimited گزاشتم
من با µTorrent الان دارم یک فیلم دنلود میکنم
Seed: 25
Peer: 30
Ratio: 769
سرعت دنلودم از 9 یا 10 بیشتر نمیشه
از 3 تا تراکر هم استفاده میکنم برای دنلود این فیلم
میشه منو راهنمایی کنید

شما نگفتین حد اکثر سرعت دانلودتون از http چقدر هست و این که این تعداد peers/seeders که نوشتین به شما کانکت شدن یا اینکه مربوط به swarm هستن
اگه از اون قسمتی که این مشخصات رو نوشته عکس بگیرین و اینجا بزارین فک کنم راحت باشین
اون پج رو دانلود کنین و تعدا پورت های باز رو از 10 به 500 تغییر بدین بعد ببین فایر وال یا انتی وایروس با تورنت مشکلی نداشته باشه

Speedi
28-04-2007, 01:32
من صفحه قبل لینک پچی که گفتی رو ندیدم

حد اکثر سرعت هم با تورنت 12

دانلود معمولی 13

swarm هم نمی دونم چی هست ؟!

عکس هم بلد نیستم بگیرم !
میشه راهنمایی کنید!

راستی گفتید پروت ها از 10 تا 500 تغیر بده این کارو خودم باید بکنم یا اینکه پچ این کارو میکنه ؟!

اگه خودم باید بکنم از کجا ؟!

مرسی از کمکت پیمان جــان

j0l6
28-04-2007, 01:50
حد اکثر سرعت هم با تورنت 12

دانلود معمولی 13
در این صورت دانلود تورنت شما تقریبا مناسب هست چون معمولا مقداری از سرعت رو هم موقع وب گردی یا اپدیت نرم افزار ها از دست می دین
پچ رو از لینک زیر دانلود کنین بعد از اجرا یه پنجره ی داس باز میشه که با خوندن چیز هایی که نوشته خودتون متوجه میشین باید چی کار کنین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برا عکس گرفتن می تونین از print screen ( prt scrn) روی کی بورد استفاده کنین و بعد عکس رو بزارین اینجا فقط وقتی عکس می گیرین باید تمام مشخصات تورنت تو عکس مشخص باشه
در مورد swarm اگه دقت کرده باشین در قسمت مشخصات تورنت یه عدد کنار swarm نوشته شده ( داخل پرانتز ) که معمولا تعداد کل سیدر ها یا پییرز ها رو نشون میده و یه عدد دیگه هم هست که نشون دهنده ی تعداد peers/seeders هایی هست که به شما کانکت شدن

Alireza_Shafaei_PCworld
28-04-2007, 04:09
من یک مشکل جالب دارم
برای اینکه سرعت داونلودم زیاد باشه باید وب گردی کنم!
در حالت عادی 15 کیلوبایت
ولی وقتی وب گردی کنم میشه 40 کیلوبایت!

Speedi
28-04-2007, 12:23

Speedi
28-04-2007, 14:18
این تورینت هم که پدره مارو دروورد !!

پچ رو که نصب کردم بدیش زدم

و هیچ تعصیری نداشت توی سرعت
وقت نمذاشت وب گردی کنم

الان هی سرعتش عوض میشه
یه هو میشه 5 یهو میشه 3 بهو میشه 10

النم به سختی دارم وب ها رو باز میکنم اصلا واز نمی کنه هیچ سایتی رو
خستم کرده دیگه ..!

Alireza_Shafaei_PCworld
28-04-2007, 21:13
من تازه دارم حال میکنم
مگه کانکشن سرعتش چقدره؟
من 128 دارم ها!

j0l6
28-04-2007, 21:28
این تورینت هم که پدره مارو دروورد !!

پچ رو که نصب کردم بدیش زدم

و هیچ تعصیری نداشت توی سرعت
وقت نمذاشت وب گردی کنم

الان هی سرعتش عوض میشه
یه هو میشه 5 یهو میشه 3 بهو میشه 10

النم به سختی دارم وب ها رو باز میکنم اصلا واز نمی کنه هیچ سایتی رو
خستم کرده دیگه ..!
اون پچ مشکلی واسه وب گردی ایجاد نمی کنه من خودم همیشه بعد از نصب ویندوز انی پچ رو اجرا می کنم و مشکلی ندارم ولی اگه برا شما مشکلی ایجاد کرده همون پج رو دوباره اجرا کن این دفعه همه چی رو به حال اول بر می گردونه
تو اعکسی که گذاشتی نشون میده که فایلی که داری دانلود میکنی اصلا اپلود نداره و این باعث میشه حد اکثر سرعت رو نداشت باشین علت اینکه اپلود ندارین هم فک کنم برا این باشه که همزمان دو فایل دیگه رو دارین سید ( اپلود ) می کنین اونا رو stop کنین تا سرعت اپلودتون برای فایلی که دارین دانلود میکنین استفاده بشه اگه بتونی با سرعت 6 7 کیلو بایت اپلود کنین می تونین با سرعت 12 13 کیلوبایت هم دانلود کنین
معمولا اینجوریه که هرچی سرعت اپلود بیشتر باشه سرعت دانلود هم بیشتر میشه برا همین همکسی که با 100kB اپلود می کنه می تونه با سرعت 200 300 کیلوبایت هم دانلود کنه و بر عکس کسی که سرعت اپلودش 4 5 کیلو هست سرعت دانلودش بزور به 10 کیلو بایت میرسه

من تازه دارم حال میکنم
مگه کانکشن سرعتش چقدره؟
من 128 دارم ها!
سعی کنین خوب هم اپلود کنین تا بعد نیای بگی من اول سرعت دانلودم خوب بود اما الان کم شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Alireza_Shafaei_PCworld
28-04-2007, 21:30

آپلودش که خوب بود
با اکانت مجانی شبانه فیلم داونلود کردن چی حالی داره!

j0l6
28-04-2007, 21:39

آپلودش که خوب بود
با اکانت مجانی شبانه فیلم داونلود کردن چی حالی داره!
من هم بودم حال می کردم خدایش اکانت مجانی انترنت 128 سرعت دانلود 43 کلوبایت خیلی حال میده
فقط موندم چطور سرعت دانلودت چند برابر سرعت استاندارد 128 هست
البته مال من هم غیر عادی هست ولی از بد شانسی ما سرعت اپلودمون چند برابر سرعت دانلودمون هست ...

mahmood
28-04-2007, 23:21
سلام بر اساتید
من در یک شبکه که ای دی اس ال داره کار میکنم و این شبکه با نرم افزار ایزا حمایت میشه من می تونم با دانلود منیجر دانلود کنم ولی با تورنت هی ارور میده و مینویسه پورت را پیدا نکرده من باید چکار کنم تا این نرم افزار کار کنه من با یک پورت و ------ به سرور متصلم 168.190.0.6 با پورت 8080

Speedi
29-04-2007, 00:52
چطوری سید ها استاپ کنم ؟
فقط بلدم دانلود فایل رو استاپ کنم !

الانم با اینکه خیلی 6 تا آپ لود میکنم
خیلی کم دانولد میکنه ! 4 تا

بعد مثلا یهو 0 میشه یهو 4 یهو 8

چی کار کنم خسته شدم اه ه

راستی این اکانت مجانی داستانش چیه؟

Speedi
29-04-2007, 01:00
الانم آپولد رو گذاشتم رو 6
1.6 تا دانلود میکنه

عصابم داره خورد میشه !!

بگیید چی کار کنم !!!

Amin
29-04-2007, 01:18
از تو ليست پاكشون كن
يا اينكه روي دكمه stop كليك كن

Alireza_Shafaei_PCworld
29-04-2007, 03:19
راستی این اکانت مجانی داستانش چیه؟

بعضی از سرویس دهنده شبانه مجانی دارند
سرویس دهنده ی من هم همینطوریه
تازه 4 روزه که وصل شدم
تا اخر 6 ماه اکانتم پدر سرور را در میارم!

Speedi
29-04-2007, 03:59
اون کارو که کردم فایده نداشت ...

از تو ليست پاكشون كن
يا اينكه روي دكمه stop كليك كن

عضی از سرویس دهنده شبانه مجانی دارند
سرویس دهنده ی من هم همینطوریه
تازه 4 روزه که وصل شدم
تا اخر 6 ماه اکانتم پدر سرور را در میارم!

چه سرویسی؟

مگه ایدی اس ال نگرفتی ؟!

مجانیش چیه دیگه ؟! اونم با این سرعت !!

میشه بیشتر توضیح بدی؟

Alireza_Shafaei_PCworld
29-04-2007, 06:05
من از ندا گستر صبا اینترنت میگیرم
که 128 روزانه اش سرعت داونلودش 63.5 کیلوبایت در ثانیه اس! توجه داشته باش منظورم کیلوبایته نه کیلوبیت. با IDM
شبانه مجانی اش 55 کیلوبایت در ثانیه

از طریق اکانت خودم توی UTorrent سرعتم 50 کیلو بایت در ثانیه
ولی از طریق شبانه به طور متوسط 40 کیلوبایت در ثانیه اس
هزینه اکانت به صورت 6 ماهه 90 هزار تومان بود

راستی من خودم زیاد مطمئن نبودم با وبگردی سرعتم زیاد میشه
ولی الان مطمئن شدم! خیلی مشکل مسخره ایه نه؟
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
داونلود Epic Movie تموم شد
فیلم قشنگیه!

ولی کاشکی زود تر با takcinema.com آشنا میشدم
برای شما هم تا دیر نشده اقدام کنید!

j0l6
02-05-2007, 13:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت تورنت ایرانی که برنامه هایی فارسی که داخل ایران ساخته شدن رو هم میزاره فکر کنم تنها سایت تورنت ایرانی باشه چنتا برنامه یا گیم فارسی شده ی باحال روش اپلود کنین ما از برنامه های فارسی بی نصیب نمونیم

H A M E D
03-05-2007, 12:09
من خيلي طرفدار تورنت بودم! ولي به نظر من حالا اگه يه اكانت رپيد داشته باشي بيشتر ارزش داره تا آدم وقت نازنينش رو صرف اينجور كارا كنه... ميگم كه تورنت رو دوست دارم ولي تا وقت يكه چيزي رو توي نت و رپيد پيدا نكردم سراغش نميرم. البته من هنوز هم اكانت رپيد ندارم ولي روزي 2 - 3 گيگ ازش دانلود مي كنم و راضيم به همين Free بودن!

Viren
04-05-2007, 00:42
سلام

بعد از عمری اومدیم از تورنت McAfee بگیریم....
Health فایل کامل بود ولی وقتی 60 درصد دانلود شد.
Peer ها شدن 73 نفر.
Seed ها 0 نفر!
چی کار کنم؟

j0l6
04-05-2007, 05:16
بعد از عمری اومدیم از تورنت McAfee بگیریم....
Health فایل کامل بود ولی وقتی 60 درصد دانلود شد.
Peer ها شدن 73 نفر.
Seed ها 0 نفر!
چی کار کنم؟
_________
احتمالا موقعی که دانلود رو شورع کردی هم سیدر نداشته و فقط پییر بوده قبل از اینکه یه تورنت رو دانلود کنی اول مطمئن شو سیدر به اندازه کافی حد اقل بیش از 5 تا داره بعد شروع کن به دانلود
لینک اون تورنتی رو که دانلود کردی رو بزار شاید بشه کاریش کرد

Speedi
04-05-2007, 05:17
من که آقا پاکش کردم انقدر درد سر داشت Kazza نصب کردم

شکنجه بود !!!

Viren
05-05-2007, 00:43
احتمالا موقعی که دانلود رو شورع کردی هم سیدر نداشته و فقط پییر بوده قبل از اینکه یه تورنت رو دانلود کنی اول مطمئن شو سیدر به اندازه کافی حد اقل بیش از 5 تا داره بعد شروع کن به دانلود
لینک اون تورنتی رو که دانلود کردی رو بزار شاید بشه کاریش کرد

سلام
ممنون که جواب دادی.
لینک رو گم کردم.بیخیال از راپید گرفتم.
تورنت خیلی بدبختی داره.:13:

Speedi
06-05-2007, 01:01
اقا من با تورنت 2 فایل دانلود کردم که یکیش 99.9% داره یکیشم 97 %

سید هم ندارم چی کار کنم؟

Amin
06-05-2007, 01:52

سید هم ندارم چی کار کنم؟
فقط صبر
هيچ كاره ديگه‌اي نميشه كرد
روي لينك tracker كليك كنيد
عضو بشيد و تقاضاي reseed كنيد

j0l6
06-05-2007, 02:01
نوشته شده توسط Speedi

سید هم ندارم چی کار کنم؟
در ادامه ای اون چیزهایی که امین گفت شما می تونید دنبال ترکر دیگه ای از این تورنت بگردین گه سیدر داشته باشه و اون رو به لیست ترکر ها اضافه کنین در این صورت دانلود دوباره شروع میشه
--------
فک کنم بد نباشه اگه یه تایپیک واسه در خواست تورنت داشته باشیم و اونجا تورنت هایی که از نظر سالم بودن و سرعت مطمئن هستن رو به دوستان مرفعی کنیم تا این مشکلات پیش نیاد

Speedi
06-05-2007, 04:47
مرسی!

بچه ها میشه بگید لینک ترکر کجاست که روش کلیک کنم؟

اگر صبر کنم ممکنه که سید پیدا بشه و این 1% تموم بشه؟

بعضی وقتا هم از % دانلودم کم میشه !

بعدش میگی تورنت رو دوباره بگیر حجمش خیلی زیاده 2 روز طول کشیده تا شده 99%
دوباره بخام دانلود کنم که زیاد هست از اون فایل(فیلم spider man 3)

?!

Alireza_Shafaei_PCworld
06-05-2007, 04:53
سلام
این Spider-Man 3 که لینک مستقیم برای داونلود داره!
خودم تا الان یک سی دی اش را داونلود کردم
چرا انقدر با توررنت به خودت فشار میاری؟

Speedi
06-05-2007, 05:11
تیکه تیکه که دانلود نمیشه کرد یک سره خیلی راحت تره..
بعدشم چون ایم dvd rip بود گرفتم

Speedi
06-05-2007, 06:08
اینم لینک original webpage که تورنت ازش گرفته !!
فیلتره!

Alireza_Shafaei_PCworld
06-05-2007, 06:45
اولندش که اگر فکر میکنی داری DVD-Rip میگیری بدون سره کاری!
دومندش که بیشتر از این کیفیت الان پیدا نمیشه
که دو تا سی دی است و 1.41 گیگابایت!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تا DVD ایش نیاد بیشتر از این کیفیت هم نمیاد!
اگر به یک نفر که توی این کار نیست نشون بدی فکر میکنه DVD ایه!

اگر لینک مستقیم خواستی بگو همین جا بزارم!
کیفیت تصویر و صدا هم که خداست

Video: XVID 640x272 25.00fps 1670Kbps [Video 0]
Audio: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 124Kbps [Audio 1]

j0l6
07-05-2007, 02:15
همین ورژنی که بالا گذاشته شده تو سایت demonoid ریپش کردن و شده یک سی دی کیفیتش هم خوبه ( خودم دانلودش کردم و دیدم )
حجمش تقریبا 700 مگ هست گه میشه نصف ورژن ااصلی اگه خواستی بگین کلینکش رو بزارم

Speedi
07-05-2007, 04:45
جواب سوال های منو در صفحه قبل ندادید؟!

بلخره چی کار کنم اون 99% رو ؟
یعنی باید کنسلش کنم ؟

digitalboy60
07-05-2007, 08:54
سلام.
من رضا هستم.ممنونم که با راهنماییهای خوبتون به همه کمک می کنین تا بتونن دانلود راحت وخوب داشته باشن.من برنامه utorent را نصب کردم وباهاش دانلود میکنم طی 2 روز 4 تا فیلم گرفتم با adsl 512 kb .البته راضیم چون خیلی راحت تر از rapidshare و megauploade .
یک سئوال داشتم اینکه الان با این وضعیتی که من دانلود می کنم برنامه دیگه ای هست که از این راحت تر وپرسرعت ترباشه ؟؟ اگه هست لطفا به من بگید.
باتشکر

j0l6
07-05-2007, 09:17
جواب سوال های منو در صفحه قبل ندادید؟!

بلخره چی کار کنم اون 99% رو ؟
یعنی باید کنسلش کنم ؟
صفحه ی قبل گفتم که باید یه ترکر براش پیدا کنی که سیدر داشته باشه و به لیست ترکر ها اضافه کنی یا اینکه بری تو سایت ترکر و درخواست reseed بدی
اگه نتونستی ترکر پیدا کنی لینک تورنتی که دانلود می کنی رو بزار ما هم یه سرچ براش بزنیم شاید پیدا بشه

.
من رضا هستم.ممنونم که با راهنماییهای خوبتون به همه کمک می کنین تا بتونن دانلود راحت وخوب داشته باشن.من برنامه utorent را نصب کردم وباهاش دانلود میکنم طی 2 روز 4 تا فیلم گرفتم با adsl 512 kb .البته راضیم چون خیلی راحت تر از rapidshare و megauploade .
یک سئوال داشتم اینکه الان با این وضعیتی که من دانلود می کنم برنامه دیگه ای هست که از این راحت تر وپرسرعت ترباشه ؟؟ اگه هست لطفا به من بگید.
باتش
سرعت تورنت به برنامه زیاد ربط نداره من خودم هم از utorrent استفاده می کنم و سرعتی که با این برنامه دانلود می کنم همون سرعتی هست که با دانلود منیجر از http دانلود می کنم
برای اینکه سرعت خوبی داشته باشین باید موقع دنلود فایل تورنت, تورنتی رو دانلود کنین که seeder/peers زیاد داشته باشه و سرعت اپلودتون هم خوب باشه ( حد اقل 1/3 سرعت دانلود ) اکه سرعت اپلود رو بین 25 تا 30 بزارین و تورنتی که دانلود می کنین هم به اندازه کافی seeder/peers داشته باشه اونوقت می تونی با سرعت 65/ 70 دانلود کنی
پیشنهاد می کنم یه اموزش از تنظیمات utorrent پیدا کنی و بخونی یه چیزایی هست که اگه تو utorrent تغییر بدی می تونه برای داشتن حد اکثر سرعت کمکت کنه

digitalboy60
07-05-2007, 11:55
صفحه ی قبل گفتم که باید یه ترکر براش پیدا کنی که سیدر داشته باشه و به لیست ترکر ها اضافه کنی یا اینکه بری تو سایت ترکر و درخواست reseed بدی
اگه نتونستی ترکر پیدا کنی لینک تورنتی که دانلود می کنی رو بزار ما هم یه سرچ براش بزنیم شاید پیدا بشه

سرعت تورنت به برنامه زیاد ربط نداره من خودم هم از utorrent استفاده می کنم و سرعتی که با این برنامه دانلود می کنم همون سرعتی هست که با دانلود منیجر از http دانلود می کنم
برای اینکه سرعت خوبی داشته باشین باید موقع دنلود فایل تورنت, تورنتی رو دانلود کنین که seeder/peers زیاد داشته باشه و سرعت اپلودتون هم خوب باشه ( حد اقل 1/3 سرعت دانلود ) اکه سرعت اپلود رو بین 25 تا 30 بزارین و تورنتی که دانلود می کنین هم به اندازه کافی seeder/peers داشته باشه اونوقت می تونی با سرعت 65/ 70 دانلود کنی
پیشنهاد می کنم یه اموزش از تنظیمات utorrent پیدا کنی و بخونی یه چیزایی هست که اگه تو utorrent تغییر بدی می تونه برای داشتن حد اکثر سرعت کمکت کنه

پیمان جان مرسی از محبتت.
میخواستم اگه برات ممکنه یک سری تنظیم که باعث می شه سرعت azureus بالا بره بهم بده.درضمن این حرف شما که باید آپلود بالا باشه کاملا درسته ومن امتحان کردم.
باتشکر رضا

FLATRON-XP
07-05-2007, 12:09
سلام بر دوستان
من دو سه روز است که هرچه سعی میکنم یه طوری با این سیستم بیت تورنت فایلی را بگیرم موفق نمیشم و به نظر خودم اصلا فکر کنم که به اینتر نت کانکت نمیشم - اینترنت من از طریق اتصال به لن شرکت می باشد و ای پی کامپیوتر من با DHCPسرور تعیین میشه و خود سرور به اینترنت ADSL پارس آن لاین متصله و من فکر کنم که IP سرور از نوع VALID باشه . و در واقع اینترنت من از طریق ------ سرور با تنظیمات آن از CONTROL PANEL=> INTERNET OPTION => CONNECTIONS => LAN SETTING => USE PROXY SERVER با آدرس آی پی سرور و پورت 3128 بر قرار می باشد. در هر صورت من با اکثر نرم افزار های مربوطه امتحان کردم و حتی آن مثال را هم خواستم دانلود کنم(SUSE-Linux-10.1-GM-DVD-i386.torre ) ولی اصلا هیچ علامتی مبنی بر ارتباط با شبکه و یا تعداد پیر و سیت و SEND & RECIVE 0 می باشد و وقتی با نرم افزار BitTornado می خواهم کار کنم پیغام ارور زیر را میده
:ERROR (05/07/07 11:54:47)- PROBLEM CONNECTING TO TRACKER ( 10065, NO ROUTE TO HOST) -1
که به نظرم یه مشکلی هست .
ممنون میشم از هر کسی که منو راهنمایی کنه
من 20 صفحه از تاژیکها رو خواندم ولی کسی مثل من مشکل نداشت ؟
مرسی و خداحافظ

FLATRON-XP
07-05-2007, 13:24
دوستان من با نرم افزار فلش گت هم سعی کردم و این بار هم نتوانستم ولی در قسمت های مختلف اطلاعات ذیل را داد که امیدوارم برای راهنمایی من مفید باشه :
SUMMARY:
Torrent d:\Program Files\FlashGet\Torrent\non-oss-dvd-iso.torrent
Directory d:\Downloads\non-oss-dvd-iso
Comment
HashString 0b1f4aac91866176d36253972b7afcee338c4ef9
Tracker [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Piece 256 KB / 14305
Total Size 3.49 GB
Finished 0 B
Status Available Peers: 0 Connected Peers: 0 Connected Seeds: 0 Connecting Peers: 0 Health: 0%
Average Download Speed 0.00 KB/s
Average Upload Speed 0.00 KB/s
Total Downloaded 0 B
Total Uploaded 0 B
TRACKERS:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2007-05-07 13:12:13 error reading response.
DHT
FILES:
SUSE-Linux-10.1-GM-DVD-i386.iso 3.49 GB
PEERS:
خالی
امیدوارم که اساتید بتوانند راهنمایی ام کنند

Speedi
07-05-2007, 14:38

یعنی چی برم تو سایت ترکر؟

ببنین ایناست مشخصاتش

Torrent from original webpage: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

download torent

Spider.Man.3.English.DVDRip.XviD-Afa.avi

j0l6
07-05-2007, 17:16
میخواستم اگه برات ممکنه یک سری تنظیم که باعث می شه سرعت azureus بالا بره بهم بده.درضمن این حرف شما که باید آپلود بالا باشه کاملا درسته ومن امتحان کردم.
من همیشه azureus یا دانلود منیجر های دیگه طبق اموزش زیر تغییر میدم که در افزایش سرعت هم کمک زیادی میکنه ( البته برای کانکشن های 256 به بالا و برای کسایی که حد اکثر سرعت رو نمیگیرن خوبه )
لینک اموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام بر دوستان
من دو سه روز است که هرچه سعی میکنم یه طوری با این سیستم بیت تورنت فایلی را بگیرم موفق نمیشم و به نظر خودم اصلا فکر کنم که به اینتر نت کانکت نمیشم - اینترنت من از طریق اتصال به لن شرکت می باشد و ای پی کامپیوتر من با DHCPسرور تعیین میشه و خود سرور به اینترنت ADSL پارس آن لاین متصله و من فکر کنم که IP سرور از نوع VALID باشه . و در واقع اینترنت من از طریق ------ سرور با تنظیمات آن از CONTROL PANEL=> INTERNET OPTION => CONNECTIONS => LAN SETTING => USE PROXY SERVER با آدرس آی پی سرور و پورت 3128 بر قرار می باشد. در هر صورت من با اکثر نرم افزار های مربوطه امتحان کردم و حتی آن مثال را هم خواستم دانلود کنم(SUSE-Linux-10.1-GM-DVD-i386.torre ) ولی اصلا هیچ علامتی مبنی بر ارتباط با شبکه و یا تعداد پیر و سیت و SEND & RECIVE 0 می باشد و وقتی با نرم افزار BitTornado می خواهم کار کنم پیغام ارور زیر را میده
:ERROR (05/07/07 11:54:47)- PROBLEM CONNECTING TO TRACKER ( 10065, NO ROUTE TO HOST) -1
مشکل شما یه ذره پیچیده هستش اگه از روتر استفاده می کنین شاید با استفاده از prot forwarding مشکل حل بشه البته این کار هم مراحل خودش رو داره اگه تونستن لینک اموزشش رو پیدا کنم میزارم

یعنی چی برم تو سایت ترکر؟

ببنین ایناست مشخصاتش

Torrent from original webpage: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

download torent

Spider.Man.3.English.DVDRip.XviD-Afa.av
تورنتی که شما دانلود کردی فیک بوده
معمولا فورمت های صوتی تصویری تا 80% که دانلود بشن میشه دیدشون با vlc media player سعی کن فیلم رو باز کنی اگه فایل فیک نباشه 100% می تونی ببینی و نیازی نیست فایل رو 100% کامل دانلود کنی

Speedi
08-05-2007, 01:02
نه نمیتونم !

99%9 یعنی فقط یک دونه !!

دیگه راهی نیست؟

FLATRON-XP
08-05-2007, 08:40
نقل قول:
سلام بر دوستان
مشکل شما یه ذره پیچیده هستش اگه از روتر استفاده می کنین شاید با استفاده از prot forwarding مشکل حل بشه البته این کار هم مراحل خودش رو داره اگه تونستن لینک اموزشش رو پیدا کنم میزارم

با سلام خدمت آقا پیمان
مرسی و ممنون از اینکه به فروم من پاسخ دادی .
من فقط عضو یک شبکه lan هستم و اینترنتم را با واسطه یک سرور از adslپارس آن لاین میگیرم و در ضمن در شبکه بصورت ادمینیستریتور می باشم و در حقیقت این سرور هست که به اینتر نت وصل بوده و من با اتصال به سرور محلی شرکت خودمان از طریق ------ پورت که در بالا قبلا توضیح داده شده به اینتر نت دسترسی دارم و لازم به توضیح است که در نرم افزار گت رایت هم قسمتی برای تنظیمات ------ دارد که با تنظیم کردن آن فقط دانلود منیجر من کار میکند و قضیه کمتا فی سابق باقیست . در ضمن من فکر نکنم که در این شرکت از روتر استفاد شده باشد مگر اینکه شرکت پارس آن لاین استفاده کرده باشه . در ضمن از بقیه دوستان هم تقاضای کمک دارم .
مرسی

j0l6
08-05-2007, 12:44
نقل قول:
سلام بر دوستان

با سلام خدمت آقا پیمان
مرسی و ممنون از اینکه به فروم من پاسخ دادی .
من فقط عضو یک شبکه lan هستم و اینترنتم را با واسطه یک سرور از adslپارس آن لاین میگیرم و در ضمن در شبکه بصورت ادمینیستریتور می باشم و در حقیقت این سرور هست که به اینتر نت وصل بوده و من با اتصال به سرور محلی شرکت خودمان از طریق ------ پورت که در بالا قبلا توضیح داده شده به اینتر نت دسترسی دارم و لازم به توضیح است که در نرم افزار گت رایت هم قسمتی برای تنظیمات ------ دارد که با تنظیم کردن آن فقط دانلود منیجر من کار میکند و قضیه کمتا فی سابق باقیست . در ضمن من فکر نکنم که در این شرکت از روتر استفاد شده باشد مگر اینکه شرکت پارس آن لاین استفاده کرده باشه . در ضمن از بقیه دوستان هم تقاضای کمک دارم .
مرسی

سلام
مشکل شما همون غیر مستقیم بودن دسترسی شما به اینترنت هست تو اکثر ها گفتن از روتر و port forwarding استفاده بشه تا مشکل حل شه اموزش اینکار اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به صورت مرحله به مرحله هستش

اما قبلا این یه روش دیگه رو هم امتحان کنین شاید مشکلتون رو حل کنه : به سایت زیر برین و مطالبش رو بخونین و ثبت نام کنین بعد نرم افزار مخصوص سایت رو دانلود کنین بعد از نصب نرم افزار انجام تنظیماتش ( چیز خواصی نداره و راحته ) در مرحله ی اخر نصب به شما proxy server و socks میده به ( به پورت ها توجه کنین ) بعد برنامه رو کانکت کنین اگه همه ی تنظیمات رو درست انجام داده باشین برنامه کانکت میشه بعد تو برنامه ی utorrent یا azureus در قسمت کانکشن socks رو انتخاب کنین و ای پی و پورتی که برنامه ی freedom.net (همون برنامه ای که نصبش کردین ) برای socks به شما داده رو وارد کنین بعد تنظیمات رو سیو کنین و سعی کنین شروع به دانلود تورنت سالم کنین امیدوارم مشکلتون حل بشه
اگه مشکل شما حل شد بگین چون خیلی های دیگه هم این مشکل رو دارن و می تونه به اونا هم کمک کنه
اگ

Speedi
08-05-2007, 15:20
اولندش که اگر فکر میکنی داری DVD-Rip میگیری بدون سره کاری!
دومندش که بیشتر از این کیفیت الان پیدا نمیشه
که دو تا سی دی است و 1.41 گیگابایت!

تا DVD ایش نیاد بیشتر از این کیفیت هم نمیاد!
اگر به یک نفر که توی این کار نیست نشون بدی فکر میکنه DVD ایه!

اگر لینک مستقیم خواستی بگو همین جا بزارم!
کیفیت تصویر و صدا هم که خداست

Video: XVID 640x272 25.00fps 1670Kbps [Video 0]
Audio: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 124Kbps [Audio 1]

بزار لینکشو چون اینکه رو همون 99 منوده..

FLATRON-XP
08-05-2007, 15:52
سلام
مشکل شما همون غیر مستقیم بودن دسترسی شما به اینترنت هست تو اکثر ها گفتن از روتر و port forwarding استفاده بشه تا مشکل حل شه اموزش اینکار اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به صورت مرحله به مرحله هستش

اما قبلا این یه روش دیگه رو هم امتحان کنین شاید مشکلتون رو حل کنه : به سایت زیر برین و مطالبش رو بخونین و ثبت نام کنین بعد نرم افزار مخصوص سایت رو دانلود کنین بعد از نصب نرم افزار انجام تنظیماتش ( چیز خواصی نداره و راحته ) در مرحله ی اخر نصب به شما proxy server و socks میده به ( به پورت ها توجه کنین ) بعد برنامه رو کانکت کنین اگه همه ی تنظیمات رو درست انجام داده باشین برنامه کانکت میشه بعد تو برنامه ی utorrent یا azureus در قسمت کانکشن socks رو انتخاب کنین و ای پی و پورتی که برنامه ی freedom.net (همون برنامه ای که نصبش کردین ) برای socks به شما داده رو وارد کنین بعد تنظیمات رو سیو کنین و سعی کنین شروع به دانلود تورنت سالم کنین امیدوارم مشکلتون حل بشه
اگه مشکل شما حل شد بگین چون خیلی های دیگه هم این مشکل رو دارن و می تونه به اونا هم کمک کنه
اگ
پیمان جان سلام و دستت درد نکنه
من هردو روش را امتحان کردم سایت فری دام نت که باز نشد و سایت اولی هم که هماش انگلیسی بود من یک فایل pfc setup به ظرفیت 2.82 مگ را دانلود کردم و نصب کردم البته بدون رجیستر و بعد نصب هم یک سری اپلیکشن نیم می خواد که نمیدونم چیه و یکسری اسم انواع روتر که یکی را شانسی زده و رفتم داخل و آی پی آدرس سرورمان را دادم ولی کلا توفیقی حاصل نشد .
مرسی از راهنامییتان و ممنون میشم اگه در این مورد یک فایل کمکی help فارسی هم برام بذارین .
:11:

j0l6
08-05-2007, 17:31
الان این سایت درست شده : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو ثبت نام کن و یوزر پسورد بگیر بعد برنامه ی مخصوصش رو دانلود و نصب کن هنگام نصب توضیحات رو بخونی متوجه میشی
بعد از نصب هم همون طور که تو پست قبلی گفتم برنامه تورنتت رو تنظیم کن تا از socks استفاده کنه
به احتمال 90% مشکلت حل میشه البته اگه برنامه ی your freedom رو درست نصب کنی و بتونه به سرورش کانکت بشه
این برنامه طبق توضیحاتش برای حل مشکلاتی شبه مشکلات شما ساخته شده
موفق باشی

j0l6
08-05-2007, 23:01
برای کسایی که تو کار دانلود موزیک های خارجی هستن برین تو سایت زیر ثبت نام کنین جدید ترین البوم ها رو می تونین دانلود کنین
این سایت یه ترکر خصوصی هست و فرقش با سایت های غیر خصوصی اینه که تعداد سیدر هاش حد اقل 20 برار تعداد دانلودر ها هستن و این یعنی اینکه سرعت دانلود شما با http فرقی نمی کنه
در کل واسه کسایی که با دانلود تورنت مشکلی ندارن و تنها مشکلشون سریع نبودن هست پیشنهاد می کنم برن تو سایت های خصوصی عضو شن البته سایت های خوبش invitation لازم دارن ولی اگه بتونین عضو شین خیالتون از بابت سرعت راحت میشه و همین طور تورنت هایی رو می تونین پیدا کنین که هیجای دیگه پیدا نمی شن

Speedi
09-05-2007, 01:42
برای کسایی که تو کار دانلود موزیک های خارجی هستن برین تو سایت زیر ثبت نام کنین جدید ترین البوم ها رو می تونین دانلود کنین
این سایت یه ترکر خصوصی هست و فرقش با سایت های غیر خصوصی اینه که تعداد سیدر هاش حد اقل 20 برار تعداد دانلودر ها هستن و این یعنی اینکه سرعت دانلود شما با http فرقی نمی کنه
در کل واسه کسایی که با دانلود تورنت مشکلی ندارن و تنها مشکلشون سریع نبودن هست پیشنهاد می کنم برن تو سایت های خصوصی عضو شن البته سایت های خوبش invitation لازم دارن ولی اگه بتونین عضو شین خیالتون از بابت سرعت راحت میشه و همین طور تورنت هایی رو می تونین پیدا کنین که هیجای دیگه پیدا نمی شن

یه نگا میندازم ..

farshad86
09-05-2007, 18:27
لینک دانلود مستقیم اسپایدر من 3 رو اگه میشه بدید؟
سایت جالبیه. 1 گیگا بایت آپلود بهتون اشانتیون میده بعدش باید سعی کنید ratio رو بالا نگه دارید.

END_BOY
09-05-2007, 19:12
اقا پیمان عزیز
شما نمیتونی کل مطالبت رو به در مورد تورنت بهصورت یک فایل Pdf در بیاری
تا همه بتونند بهتر و جامع تر استفاده کنند ؟
من که کل این تاپیک رو خوندم چیزی دستگیرم نشد !
فقط فهمیدم باید یک فایل تورنت با سید و پیر مناسب رو دنلود میکنم . میزارم رو دنلود
بقیه داستان با خودش

afaz
10-05-2007, 16:43
سرعت دانلود فوق العاده پايينه در صورتي كه من از adsl 256 استفاده مي كنم مثلا براي دانلود يك فيلم حدود 15 روز طول مي كشه من بايد چه كار كنم لطفا به من ميل بزنيد afazme@gmail.com فداي خوبيات

FLATRON-XP
13-05-2007, 13:01
الان این سایت درست شده : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو ثبت نام کن و یوزر پسورد بگیر بعد برنامه ی مخصوصش رو دانلود و نصب کن هنگام نصب توضیحات رو بخونی متوجه میشی
بعد از نصب هم همون طور که تو پست قبلی گفتم برنامه تورنتت رو تنظیم کن تا از socks استفاده کنه
به احتمال 90% مشکلت حل میشه البته اگه برنامه ی your freedom رو درست نصب کنی و بتونه به سرورش کانکت بشه
این برنامه طبق توضیحاتش برای حل مشکلاتی شبه مشکلات شما ساخته شده
موفق باشی

با سلام خدمت آقا پيمان عزيز
از راهنمائيهات ممنون من ديگه مطمعن هستم كه ايراد كار من همون پورت فوروارد هستش و هنگاميكه از داخل تورنت ctrl+G را مي زنم و تست پورت را ميزنم پيغام زير را به من ميده كه صحت حرفهاي شما را ثابت ميكنه ولي متاسفانه با همان اشتراك اينترنتي كه شركت داره من نمي توانم به آدرس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برم چون ----- شده و نمي دانم چيكار كنم و از ----- شكن هم استفاده ميكنم پيغام ميده كه صفحه html را نمي تونم باز كنم . پيمان عزيز آيا به نظر شما هيچ راه ديگه اي نيست و آيا پارس آن لاين همه پورت هاي تور نت را بسته و هيچ كاري نميشه كرد . من از همه راهنماييهات ممنونم .
ومنتظر راهنمايي شما هستم .
مر30

Welcome to the µTorrent Port Checker.
A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened.

Checking port 28752 on 91.98.19.213...

Error! Port 28752 does not appear to be open.

Please see [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) for more information about how to map a port.

Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this test by refreshing the page (F5).

j0l6
13-05-2007, 18:05
FLATRON-XP جان من هر جا پرسیدم جواب دادن باید port fordward کنی و همون ادرسس رو دادن شما شما اگه روتر داشته باشین میرین اون سایت و مدل روترت رو انتخاب میکنین و باقی مراحل بر اساس نوع مدل متفاوت هست ولی خیلی ساده و به صورت تصویری توضیح داده شده و می تونی متوجه شی ولی حتما باید روتر داشته باشی و مدلش رو بدونی

سرعت دانلود فوق العاده پايينه در صورتي كه من از adsl 256 استفاده مي كنم مثلا براي دانلود يك فيلم حدود 15 روز طول مي كشه من بايد چه كار كنم لطفا به من ميل بزنيد afazme@gmail.com فداي خوبيات
afaz جان یه نیگا به تایپیک بنداز جوابت رو پیدا میکنی

NAZISM
13-05-2007, 18:13

دوست عزيز اين مورد خوب طبيعي است البته اگر احساس ميكنيد واقعا سرعت اينترنت شما پايين است
حتما با بخش پشتيباني آن شركتي كه سرويس ميگيريد تماس بگيريد و مشكلتان را بازگو كنيد

j0l6
13-05-2007, 18:26
دوست عزيز اين مورد خوب طبيعي است البته اگر احساس ميكنيد واقعا سرعت اينترنت شما پايين است
حتما با بخش پشتيباني آن شركتي كه سرويس ميگيريد تماس بگيريد و مشكلتان را بازگو كنيد
زیاد هم طبیعی نیست من با انترنت 256 در ساعت 100 مگ دانلود میکنم یه فیلم اگه 700 مگ باشه حد اکثر 8 یا 9 ساعت با تورنت طول میکشه تا دانلود بشه نه 15 روز!!!!
همون طور که گفتم باید این تایپیک رو بخونه و با تورنت اشنا باشه سرعت در تورنت به خیلی چیزا بستگی داره

matina59
14-05-2007, 13:46
سلام
دوستان این تاپیک خیلی بهم ریخته شد کاشکی یکی از دوستان یک برنامه رو مرجع قرار بده و تمام تنظیمات برنامه و اینترنت و غیره رو بصورت یه فایل آموزشی در بیاره
من الان از 3 برنامه استفاده میکنم یکی آزورو بیت، ترنادو ،وبیت زیپ اما وقتی میخوام یک فیلم رو دانلود کنم مثلا نوربیت ادی مورفی با سیدر 250 وپییر 154 برنامه با دانلود 1 الی 3 دانلود داره و با 5 الی 7 آپلود داره و در بسیاری از موارد اصلا دانلود متوقف میشه و تایم برنامه 185 ساعت و این حدود رو نشان میده من از ای دی اس ال 128 استفاده مینک لطفا بفرمایید از چه برنامه بهتره استفاده کنم و تنضیمات آن برنامه چی هست و اگر من دارم از Adsl استفاده مینک آیا باید تنظیمات خاصی رو انجام بدم و به چه شکل
من فکر میکنم اگر یه کی از شما عزیزان که وارد هستید تمام این سوالات رو جواب بدهید مشکل همه بچه ها رو حل کردید ممنون

FLATRON-XP
14-05-2007, 17:21
[quote=j0l6;1085457]FLATRON-XP جان من هر جا پرسیدم جواب دادن باید port fordward کنی و همون ادرسس رو دادن شما شما اگه روتر داشته باشین میرین اون سایت و مدل روترت رو انتخاب میکنین و باقی مراحل بر اساس نوع مدل متفاوت هست ولی خیلی ساده و به صورت تصویری توضیح داده شده و می تونی متوجه شی ولی حتما باید روتر داشته باشی و مدلش رو بدونی

با سلام
پیمان جان من از کجا میتونم بفهمم که سر مسیر اینترنت من روتر هست و کلا منظورت از اینکه روتر داشته باشی چیست یعنی خود کامپیوتر من باید روتر داشته باشه و یا در شبکه لن داخلی و یا در خارج از شبکه داخلی در isp : و میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی - آیادر روش دومتون روتر واجب هستش و روش اولتون روتر نمی خواد ؟ . یعنی من اگه روتر داشته باشم میتونم پورت فوروارد کنم ؟
قیمت یه روتر معمولی چنده ؟
مرسی از راهنماییتان .؟
حمید-:46:

digitalboy60
15-05-2007, 08:23
آقا سلام.می خواستم بدونم سایتی هست که فیلمهای بدنسازی با فرمت تورنت داشته باشه ؟ اگه کسی داره زحمت بکشه وبزاره تو سایت.
ممنونم

FLATRON-XP
15-05-2007, 10:47
[quote=j0l6;1085457]FLATRON-XP جان من هر جا پرسیدم جواب دادن باید port fordward کنی و همون ادرسس رو دادن شما شما اگه روتر داشته باشین میرین اون سایت و مدل روترت رو انتخاب میکنین و باقی مراحل بر اساس نوع مدل متفاوت هست ولی خیلی ساده و به صورت تصویری توضیح داده شده و می تونی متوجه شی ولی حتما باید روتر داشته باشی و مدلش رو بدونی

با سلام
پیمان جان من از کجا میتونم بفهمم که سر مسیر اینترنت من روتر هست و کلا منظورت از اینکه روتر داشته باشی چیست یعنی خود کامپیوتر من باید روتر داشته باشه و یا در شبکه لن داخلی و یا در خارج از شبکه داخلی در isp : و میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی - آیادر روش دومتون روتر واجب هستش و روش اولتون روتر نمی خواد ؟ . یعنی من اگه روتر داشته باشم میتونم پورت فوروارد کنم ؟
مرسی از راهنماییتان .؟
حمید-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
راستی کسی برنامه ای خاص برای پورت فورواردینگ نداره :
یکی کمک کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

j0l6
15-05-2007, 10:59
مرسی از راهنماییتان .؟
حمید جان اینکه روتر دارین یا نه رو باید از مدیر شبکه یا کسی که شبکه رو برای شما راه انداخته بپرسین اطلاعات لازم رو به شما میده (تازگی ها اکثر مودم ها به صورت روتر هم عمل میکنن ) فک نکنم به isp ربطی داشته باشه مشکل شما اینه که به کمپوتر سرور متصل هستین و کامپوتر سرور به انترنت وصل میشه یعنی انترنت شما به صورت شبکه و غیر مستقیم هست حالا شما باید از کسایی که تو کار شبکه وارد هستن بپرسین چطور می تونین یه ارتباط مستقیم با اینترنت داشته باشین متاسفانه من تا حالا با شبکه های کامپیوتری سروکار نداشتم و اطلاع زیادی ندارم تنها چیزی که برای رفع این مشکل دیده بودم اون نرم افزار و استفاده از port forward بود که البته بازم چون تا حالا تو کار شبکه نبودم هیچ کدوم از اونها رو امتحان نکردم , پیشنهاد میکنم بری به قسمت اینترنت و شبکه در همین انجمن یا مشکلت رو با کسی که شبکه رو برای شما راه اندازی کرده مطرح کنی شاید راهی باشه که بتونی کامپیوتر سرور رو دور بزنی و مستقیم به اینترنت وصل بشی
ولی بازم پیشنهاد میکنم اون نرم افزار your freedom که لینکش رو گذاشتم رو دانلود کنی و یه تست بزنی شاید مشکلت حل بشه از نرم افزاری gpass واسه ورود به سایتش استفاده کن

matina59
16-05-2007, 11:10
سلام
دوستان این تاپیک خیلی بهم ریخته شد کاشکی یکی از دوستان یک برنامه رو مرجع قرار بده و تمام تنظیمات برنامه و اینترنت و غیره رو بصورت یه فایل آموزشی در بیاره
من الان از 3 برنامه استفاده میکنم یکی آزورو بیت، ترنادو ،وبیت زیپ اما وقتی میخوام یک فیلم رو دانلود کنم مثلا نوربیت ادی مورفی با سیدر 250 وپییر 154 برنامه با دانلود 1 الی 3 دانلود داره و با 5 الی 7 آپلود داره و در بسیاری از موارد اصلا دانلود متوقف میشه و تایم برنامه 185 ساعت و این حدود رو نشان میده من از ای دی اس ال 128 استفاده مینک لطفا بفرمایید از چه برنامه بهتره استفاده کنم و تنضیمات آن برنامه چی هست و اگر من دارم از Adsl استفاده مینک آیا باید تنظیمات خاصی رو انجام بدم و به چه شکل
من فکر میکنم اگر یه کی از شما عزیزان که وارد هستید تمام این سوالات رو جواب بدهید مشکل همه بچه ها رو حل کردید ممنون

j0l6
16-05-2007, 23:34

سلام
برای دانلود یه دانلود منیجر هم کافیه پیشنهاد میکنم از utorrent واسه تورنت استفاده کن که مطمئن هستش و همه ی ترک ها اون رو ساپورت میکنن , تنظیماتش خاصی هم نداره , شما اول نوع کانکشنت رو تو دانلود منیجر تورنت باید مشخص کنی بعد پورت مثلا 55222 براش تعیین کنی از پورت های پیش فض نیاید استفاده بشه
بعد ببین status ترکر چی رو نشون مییده؟ working یا چیزه دیگه , چه تعداد سیدر و لیچر ( کسی که فایل رو دانلود میکنه ) بهت کانکت شدن؟
در اخر ایا شما با همه فایل های تورنت مشکل دارین ؟ یا فقط همین این یه دونه؟
یه لینک از فایلی که دانلود میکنی اگه بزاری راحت تر میشه متوجه شد مشکل چیه
موفق باشی

matina59
17-05-2007, 11:22
سلام
ممنون از اینکه جواب دادی
من با همه فایلها همین مشکل رو دارم البته الان ویندوز رو عوض کردم و از برنامه ای که شما گفتید و تنظیمات شما دارم استفاده میکنم
و این فایل رو هم دارم میگیرم در حدود 17 دقیقه هم گذشته توی دانلود میانگین عدد 5.1 رو نشان میده و توی آپلود میانگین عدد 2.9 رو نشان میده و تایم باقی مانده برای دانلود 1d22h رو نشان میده البته من از لینک های یک پارچه که استفاده میکنم دالود من در حدود 12 هست ولی نمی دونم چرا توی تورنت سرعت این قدر افت میکنه
بمنطزه راهنمایی شما هستم
ممنون

j0l6
17-05-2007, 12:25
سلام
ممنون از اینکه جواب دادی
من با همه فایلها همین مشکل رو دارم البته الان ویندوز رو عوض کردم و از برنامه ای که شما گفتید و تنظیمات شما دارم استفاده میکنم
و این فایل رو هم دارم میگیرم در حدود 17 دقیقه هم گذشته توی دانلود میانگین عدد 5.1 رو نشان میده و توی آپلود میانگین عدد 2.9 رو نشان میده و تایم باقی مانده برای دانلود 1d22h رو نشان میده البته من از لینک های یک پارچه که استفاده میکنم دالود من در حدود 12 هست ولی نمی دونم چرا توی تورنت سرعت این قدر افت میکنه
بمنطزه راهنمایی شما هستم
ممنون
این تورنت رو من الان تست کردم و به ترکر کانکت نشد احتمالا مشکل شما هم همینه و به خاطر همین سرعت دانلود شما کم هست بعضی جاها هم ګفته بودن امکان فیک بودن این تورنت هستش
از این فیلم رو از تورنت زیر دانلود کنین و با vlc media player فیلم رو ببینین کیفیتش بر اساس نظرات کسایی که دانلود کرده بودن خوبه
لینک مستقیم تورنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اګه لینک بالایی کار نکرد به لینک زیر برین و رو لینک دانلود کلیک کنین
سرعتش هم تست کردم خوبه

matina59
17-05-2007, 12:52
این سایت برای من ف ل ی ت ر هست
:41: نمیتونم امتحان کنم

Greatone
17-05-2007, 13:32
من برنا مه هارو دانلود کردم ولی نتونستم چیزی دانلود کنم
کسی میتونه اموزش تصویری بزاره؟

Alireza_Shafaei_PCworld
17-05-2007, 13:54
برای داونلود لینک مستقیم فیلم Hot Fuzz برو به سایت

عضو شو و بعدش به Tab فیلمها برو و از لینک مستقیم داونلود کن!
البته فیلمهای دیگه ای هم داره!

matina59
18-05-2007, 01:01
ممنون از شما سایت بسیار عالی رو معرفی کردید
اگر ممنکه باز هم از این سایت ها که تک لینک هستند رو معرفی کنید ممنون

Alireza_Shafaei_PCworld
18-05-2007, 01:21
خواهش میکنم قابل نداشت

من که دیگه تا وقتی این سایته هست سرم بره زیر دار از توررنت داونلود نمیکنم!
=-=-=-=-
یکسری جاهایی که لینک فیلم مستقیم دارن!

اتابک
18-05-2007, 20:11
با سلام:
از دوستان عزیز کسی نحوه باز کردت فایلهای Bin را به من یاد می دهد
برای این کار نرم افزار خاصی می خواهد؟

Amin
18-05-2007, 21:28
با سلام:
سلام
با PowerArchiver ميتونين بازش كنين

Alireza_Shafaei_PCworld
18-05-2007, 21:28
اینا ایمیج سی دی هستن
بهترین نرم افزار Alcohol 120% است
اونو نصب کن و بعد ایمیج را بده بش!

j0l6
18-05-2007, 21:41
با سلام:

در ادامه چیز هایی که دوستان ګفتن اګه فایل بین شما فیلم هست می تونی با vlc media player فیلم مستقیم ببینی بدونه اینکه نیازی به ریات image یا mount کردن داشته باشه

اتابک
22-05-2007, 16:41
با سلام وتشکر فراوان از دوستان عزیزی که راهنمایی کردند
این نرم افزارvlc media player خیلی خوب بود.

Honradez
29-05-2007, 23:49
با سلام بخدمت فعالان محترم اين تاپيك، خصوصا امين جان.

ضمن تشكر و قدرداني از زحمات شما، اگر اجازه هست يك سوال را ذكر مي‌كنم:

من با اينترنت ADSL‌64Kbps كار مي‌كنم و همچنين براي دانلود از نرم‌افزار µTorrent استفاده مي‌كنم. اما سرعت من هيچوقت به 1 كيلوبيت نمي‌رسه و خيلي كمه، درحاليكه سرعت Total زياد هست. لطفا مرا راهنمايي بكنيد كه چجوري سرعت را بهبود ببخشم، آخه من يه تازه‌كار در اين زمينه هستم.

با سپاس و قدرداني. بابك ;)

Amin
31-05-2007, 00:54
با سلام بخدمت فعالان محترم اين تاپيك، خصوصا امين جان.

ضمن تشكر و قدرداني از زحمات شما، اگر اجازه هست يك سوال را ذكر مي‌كنم:

من با اينترنت ADSL‌64Kbps كار مي‌كنم و همچنين براي دانلود از نرم‌افزار µTorrent استفاده مي‌كنم. اما سرعت من هيچوقت به 1 كيلوبيت نمي‌رسه و خيلي كمه، درحاليكه سرعت Total زياد هست. لطفا مرا راهنمايي بكنيد كه چجوري سرعت را بهبود ببخشم، آخه من يه تازه‌كار در اين زمينه هستم.

با سپاس و قدرداني. بابك ;)
سلام بابک جان
این سوال بارها تو تاپیک تکرار شده
اصلا باید ببینید تورنت شما فعال هستش
یعنی سید و peer به تعداد کافی داره

Honradez
31-05-2007, 10:56
سلام بابک جان
این سوال بارها تو تاپیک تکرار شده
اصلا باید ببینید تورنت شما فعال هستش
یعنی سید و peer به تعداد کافی داره
با سلام دوباره و آرزوي موفقيت براي شما.

چقدر Seed و Peer كافيه؟ مثلا من يك فايل رو كه دانلود مي‌كنم، 29 تا Seed داره و 6 تا Peer؛ اما سرعت مطلوبي نداره و از 4.0 كيلوبايت در ثانيه تجاوز نمي‌كنه. با Azureus هم امتحان كردم، هيچ فرقي نكرد.

يك نمونه از اين تورنت‌ها: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:46:

Alireza_Shafaei_PCworld
31-05-2007, 12:15
من هیچ وقت جرات نمیکنم زیر 400 seed یک فایل را داونلود کنم!

j0l6
31-05-2007, 14:11
چقدر Seed و Peer كافيه؟ مثلا من يك فايل رو كه دانلود مي‌كنم، 29 تا Seed داره و 6 تا Peer؛ اما سرعت مطلوبي نداره و از 4.0 كيلوبايت در ثانيه تجاوز نمي‌كنه. با Azureus هم امتحان كردم، هيچ فرقي نكرد.
تورنت شما از لحاظ سید و لیچر مشکلی نداره
سرعت اپلود شما چقدر هست؟ ایا پورتی که واسه تورنت استفاده میکنین باز هست؟ پورت رو 55333 قرار بدین و بعد ببنین قسمت پایین utorrent اون دایره سبز میشه یا نه اګه نشد روش کلیک کنین تا مرورګر شما باز بشه و پورت رو تست کنه اګه جواب قرمز شد یعنی این که پورتی که استفاده میکنین به وسیله ی فایرفال یا isp بلاک شده و همین باعث باعث شده سرعت مناسبی نداشته باشین اګه سبز شد و بازم سرعت مناسبی نداشتین مشکل میتونه سرعت کم اپلود شما باشه
این تورنتی که شما دارین دانلود میکنین رو من تست کردم از لحاظ سرعت مشکلی نداره ولی بستګلی زیادی به سرعت اپلود داره اپود رو 5 یا 6 بزار

Honradez
31-05-2007, 15:28
تورنت شما از لحاظ سید و لیچر مشکلی نداره
سرعت اپلود شما چقدر هست؟ ایا پورتی که واسه تورنت استفاده میکنین باز هست؟ پورت رو 55333 قرار بدین و بعد ببنین قسمت پایین utorrent اون دایره سبز میشه یا نه اګه نشد روش کلیک کنین تا مرورګر شما باز بشه و پورت رو تست کنه اګه جواب قرمز شد یعنی این که پورتی که استفاده میکنین به وسیله ی فایرفال یا isp بلاک شده و همین باعث باعث شده سرعت مناسبی نداشته باشین اګه سبز شد و بازم سرعت مناسبی نداشتین مشکل میتونه سرعت کم اپلود شما باشه
این تورنتی که شما دارین دانلود میکنین رو من تست کردم از لحاظ سرعت مشکلی نداره ولی بستګلی زیادی به سرعت اپلود داره اپود رو 5 یا 6 بزار
سلام پيمان جان. از جوابتون و وقتي كه گذاشتين، بسيار سپاسگزارم.

من پورت مذكور رو امتحان كردم و درست بود، و چندتا پورت ديگه رو. متاسفانه در همه‌ي حالات سرعتم از 4 كيلوبايت در ثانيه بيشتر نمي‌شد. ضمنا سرعت آپلود رو بصورت نامحدود قرار دادم اما بازهم نشد.
ببينم، آيا ممكنه مشكل از سايت مرجع تورنتهاي من باشه؟ ميشه يك سايت كه از نظر شما خوبه رو معرفي كنين؟

با سپاس و آرزوي كاميابي براي شما.
قربانت، بابك. :46:

j0l6
31-05-2007, 16:49
FEiZ جان واسه این که سرعت دانلود تورنت همیشه خوب باشه و از لحاظ سرعت مشکلی نداشته باشی بهترین سایتها واسه دانلود سایتهای خصوصی تورنت هستن که همیشه تعداد سیدرشون بیشتر از لیچیر ( دانلودر ) هست و تو این جور سایتها هنګام دانلود سرعت اپلودشما مهم نیست و حتی اګه اپلود هم نداشته باشی سرعت رو بهت میده یه خوبیه دیګه که این سایتها دارن اینه که سیدرش حتی اګه 1 بیشتر نباشه میشه روش حساب کرد و این سیدر تقریبا همیشه سید میکنه و یهو اپلود رو متوقف نمیکنه ( مګه اینکه مشکلی پيش بیاد ‎)
واسه این فایلی که الان میخواین دانلودش کنین برین به سایت زیر . ثبت نام کنین و shrek رو سرچ کنین لینک دانلودش رو بهتون میده که سیدرش 57 هست و لیچر 1 ( این یعنی اینکه فقط دانلود میکنی و نیازی به اپلود نداری چون کسی نیست که بخواد به شما واسه دانلود کردن کانکت بشه ‎) اون فایل تورنت رو دانلود کن بعد هم شروع کن به دانلود فایل اصلی با دانلود منیجر
سایتی که بالا ګذاشتم فعلا چون تازه راه افتاده امکان رجیستر رو میده و لی ممکنه بعد از مدتی ریجیستر رو بندن
چون سایت تازه راه افتاده تورنت زیادی نداره ولی اکثر تورنت های محبوب و جدید رو سریع اپلود میکنن

Honradez
31-05-2007, 19:14
FEiZ جان واسه این که سرعت دانلود تورنت همیشه خوب باشه و از لحاظ سرعت مشکلی نداشته باشی بهترین سایتها واسه دانلود سایتهای خصوصی تورنت هستن که همیشه تعداد سیدرشون بیشتر از لیچیر ( دانلودر ) هست و تو این جور سایتها هنګام دانلود سرعت اپلودشما مهم نیست و حتی اګه اپلود هم نداشته باشی سرعت رو بهت میده یه خوبیه دیګه که این سایتها دارن اینه که سیدرش حتی اګه 1 بیشتر نباشه میشه روش حساب کرد و این سیدر تقریبا همیشه سید میکنه و یهو اپلود رو متوقف نمیکنه ( مګه اینکه مشکلی پيش بیاد ‎)
واسه این فایلی که الان میخواین دانلودش کنین برین به سایت زیر . ثبت نام کنین و shrek رو سرچ کنین لینک دانلودش رو بهتون میده که سیدرش 57 هست و لیچر 1 ( این یعنی اینکه فقط دانلود میکنی و نیازی به اپلود نداری چون کسی نیست که بخواد به شما واسه دانلود کردن کانکت بشه ‎) اون فایل تورنت رو دانلود کن بعد هم شروع کن به دانلود فایل اصلی با دانلود منیجر
سایتی که بالا ګذاشتم فعلا چون تازه راه افتاده امکان رجیستر رو میده و لی ممکنه بعد از مدتی ریجیستر رو بندن
چون سایت تازه راه افتاده تورنت زیادی نداره ولی اکثر تورنت های محبوب و جدید رو سریع اپلود میکنن
سلام دوست من.

از سايتي كه معرفي كرديد ممنونم؛ ولي متاسفانه بازهم من مشكل سرعت را دارم. ببينم، سرعت Total كه در پايين µTorrent مي‌نويسه چيه؟

Zerofobia
01-06-2007, 01:27
در کلاینت utorrent
چطور میتونم بعضی از peer ها رو Ban کنم ؟!:27:

j0l6
01-06-2007, 04:13
از سايتي كه معرفي كرديد ممنونم؛ ولي متاسفانه بازهم من مشكل سرعت را دارم. ببينم، سرعت Total كه در پايين µTorrent مي‌نويسه چيه؟
وقتی شروع کردی به دانلود تورنت قسمت پایین utorrent ببین tracker status رو working زده یا نه شاید به ترکر کانکت نشیدین بعد ایا تونتستین به هیچ سیدری کانکت بشین؟
سرعت دانلود تورنتی که از اون سایت دانلود کردین چقدر بود؟ اګه تونستین یه عکس ازش بګیرین که قسمت information تورنت رو نشون بده شاید بشه کاریش کرد
او مقدار total که داخل پراتنز هست یکیش مقدار دانلود و دیګری مقدار اپلودی که داشتین رو نشون میده

در کلاینت utorrent
چطور میتونم بعضی از peer ها رو Ban کنم ؟!
باید یه فایل متنی بازی کنی لیست ای پي هایی که می خوای بن شن رو بهش اضافه کنی و انو به ااین اسم سیو کنی تو فولدر برنامه ipfilter.dat از بعد برنامه رو ریستارت کنی
یا اینکه میتونی از برنامه ی PeerGuardian استفاده کنی که مخصوص بن کردن ای پی هست

SK8ER BOi
01-06-2007, 04:13
سلام دوست من.

سلام
سرعت Total كه پايين µTorrent مي نويسه مجموع سرعت دانلود (يا آپلود) تمام فايل هاي در حال دانلوده.مگه شما چند تا فايل رو با هم دانلود مي كني كه ميگي سرعت Total از سرعت دانلود اون فايلتون بيشتره؟
بهتره كه توي تنظيمات برنامه Max number of active torrents رو 1 بزاريد تا در هر زمان فقط يك تورنت در حال دانلود (يا آپلود) باشه
در ضمن سرعت آپلود رو بهتره به صورت نامحدود قرار ندين.همونطور كه وقتي سرعت آپلود كم باشه سرعت دانلود كم ميشه اگه از يه حدي هم بيشتر باشه بازم روي سرعت دانلود تاثير منفي ميذاره
موفق باشيد.

Honradez
01-06-2007, 10:09
پيمان جان از لطف شما متشكرم.
خودم درستش كردم؛ يعني Bandwidth Allocation را روي High گذاشتم و حالا سرعتش مثل سرعت Http هست.
ببينم، آيا امكان داره كه سرعت دانلودش از Http بيشتر بشه؟

ولي بهرحال چون گفته بوديد، يك عكس رو ازش گرفتم و ضميمه كردم.

موفق باشي. ;)

j0l6
02-06-2007, 01:27
پيمان جان از لطف شما متشكرم.
خودم درستش كردم؛ يعني Bandwidth Allocation را روي High گذاشتم و حالا سرعتش مثل سرعت Http هست.
ببينم، آيا امكان داره كه سرعت دانلودش از Http بيشتر بشه؟

ولي بهرحال چون گفته بوديد، يك عكس رو ازش گرفتم و ضميمه كردم.

موفق باشي.
خوشحالم مشکلت حل شد
فقط یادش باشه سرعت خوب و در حد http رو اګه همیشه میخوای داشته باشی باید همونطور که دانلود میکنی اپلود هم داشته باشی مخصوصا واسه ترکر های خصوصی که اګه بعد از مدتی اپلود نداشته باشی یا share ratio خوبی نداشته باشی ممکنه بن بشی
در مورد سرعت بیشتر فک نکن بتونی بشتر از سرعت کانکشنی که داری دانلود کنی چون سرعت از طرف isp محدود میشه و نمیشه کاریش کرد البته تو همین تایپک هم یکی از دوستان ګفته بود با کانکشن 128 با سرعت 40 45 kB دانلود میکنه ولی در کل این قضیه به isp مربوط میشه
موفق باشی

cvleng
02-06-2007, 16:13
سلام
من utorrent رو دانلودونصب كردم از طريق سرچ هم فايلهاي مثل اينو [TBox] The[1].Road.to.El.Dorado[2000]DvDrip[Eng]-Toxic3 پيدا كردم و دانلود كردم ------ سرورم رو همبه تنظيمات برنامه دادم اماتا حالا موافق به دانلود نشدم و بعد از اجراي برنامه پيام ( در حال دريافت ) ميده امااز 0 درصد تكون نميخوره لطفا راهنمايي كنين mer30

cyrus_achamenian
02-06-2007, 16:43
سلام
من از Utorrnet نسخه portable استفاده می کنم
اگه ممکنه لطف کنید این عکس رو ببینید : اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همونطور که در تصویر می بینید در پایین پنجره برنامه یک (( علامت تعجب رو در ضمینه قرمز قرار داده )) و بر روی علامت که بری پیغامی که می بینید می یاد :

Not connectable
A firewall/router is limitting your network traffic.You need to open up a port so others can connect you

البته همونطور که می بینید داره دانلود می کنه ( و در اون لحظه ای که عکس گرفتم 13.7 KB/s که البته اون سرعت شانسی بوده و اکثرا با سرعت 4-5 KB دانلود می کنه ؛ الان که دارم می نویسم داره با سرعت 1.4 KB/S دانلود می کنه! )
اما چند دقیقه قبلش داشتم یه کتاب دانلود می کردم سرعت بالا ( دورو ور 30 KB/S ) و اکثرا ثابت بود!!!
می خواستم ببینم مشکلی هست از بابت port ؟؟؟ اگه هست چرا داره بالاخره دانلود می کنه...و یه فایل دیگه هم با سرعت بالا دانلود کرد!!!
یا اینکه چون دانلود کننده ها زیادن اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان داره بیشتر از سرعت دانلود ، آپلود می کنه و این خیلی مسخرس ( حرصمو در اورده! )
بسیار ممنون می شم اگه راهنماییم کنید

یه چیز دیگه :
به صفحه تست پورت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Utorrent که می رم این پیغام میاد :

می گه به نظر می رسه پورت 60317 باز نیست!!!
و از قضا در قسمت تنظیماتش در بخش Connection پورت مورد استفاده همین پورت هست!

SK8ER BOi
03-06-2007, 03:21
سلام
اگه ممکنه لطف کنید این عکس رو ببینید : اینجا
همونطور که در تصویر می بینید در پایین پنجره برنامه یک (( علامت تعجب رو در ضمینه قرمز قرار داده )) و بر روی علامت که بری پیغامی که می بینید می یاد :

Not connectable
A firewall/router is limitting your network traffic.You need to open up a port so others can connect you

سلام
اون جمله اي كه خودت نوشتي معنيش تقريبآ واضحه.

يكي از راه هاي رفع اين مشكل اينه:
Properties كانكشني كه ازش استفاده مي كني رو بزن
برو به قسمت Advanced
Setting رو بزن
در قسمت Services با دكمه Add يه سرويس به ليست اضافه كن.اسمي كه براش مي زاري مهم نيست ولي شماره پرتي كه بهش مي دي بايد همون پورتي باشه كه Utorrent ازش استفاده مي كنه
OK رو بزن و بعد مربع كنار اين سرويس جديد كه ساختي رو تيك بزن
Ok كن
تموم شد
فقط حواست باشه توي تنظيمات UTorrent در قسمت كانكشن Randomise port رو غير فعال كني تا هميشه از همون پرتي كه مي خواي استفاده كنه.

j0l6
03-06-2007, 03:26
من utorrent رو دانلودونصب كردم از طريق سرچ هم فايلهاي مثل اينو [TBox] The[1].Road.to.El.Dorado[2000]DvDrip[Eng]-Toxic3 پيدا كردم و دانلود كردم ------ سرورم رو همبه تنظيمات برنامه دادم اماتا حالا موافق به دانلود نشدم و بعد از اجراي برنامه پيام ( در حال دريافت ) ميده امااز 0 درصد تكون نميخوره لطفا راهنمايي كنين mer30
شما باید ببینین تورنتی که دانلود میکنین سیدر و لیچری داره یا نه و اینکه ایا شما به ترکر کانکت شدین؟ همین طور چک کنین برنامه ی تورنت شما به وسیله ی فایروال بلاک نشده باشه و پورتی که استفاده میکنین باز باشه ( پورت رو یه عدد مثل 55444 بزارین و تست کنین ببین باز هست یا نه )
باید مشخصات تورنت رو بنویسین

اگه ممکنه لطف کنید این عکس رو ببینید : اینجا

Not connectable

البته همونطور که می بینید داره دانلود می کنه ( و در اون لحظه ای که عکس گرفتم 13.7 KB/s که البته اون سرعت شانسی بوده و اکثرا با سرعت 4-5 KB دانلود می کنه ؛ الان که دارم می نویسم داره با سرعت 1.4 KB/S دانلود می کنه! )
اما چند دقیقه قبلش داشتم یه کتاب دانلود می کردم سرعت بالا ( دورو ور 30 KB/S ) و اکثرا ثابت بود!!!
می خواستم ببینم مشکلی هست از بابت port ؟؟؟ اگه هست چرا داره بالاخره دانلود می کنه...و یه فایل دیگه هم با سرعت بالا دانلود کرد!!!
یا اینکه چون دانلود کننده ها زیادن اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان داره بیشتر از سرعت دانلود ، آپلود می کنه و این خیلی مسخرس ( حرصمو در اورده! )
بسیار ممنون می شم اگه راهنماییم کنید

__

اون علامت تعحب قرمز نشون میده که پورتی که شما استفاده میکنین به وسیله ی فایروال یا روتر محدود شده
این باعث میشه که شما حتی اګه به ترکر وصل بشین به صورت ناشناس باشین و خیلی از سیدر ها و لیجر های دیکه کلاینت شما رو نبینن و نتونن به شما کانکت بشن و همین هم باعث کاهش سرعت میشه

cyrus_achamenian
03-06-2007, 08:47
سلام
اون جمله اي كه خودت نوشتي معنيش تقريبآ واضحه.

يكي از راه هاي رفع اين مشكل اينه:
Properties كانكشني كه ازش استفاده مي كني رو بزن
برو به قسمت Advanced
Setting رو بزن
در قسمت Services با دكمه Add يه سرويس به ليست اضافه كن.اسمي كه براش مي زاري مهم نيست ولي شماره پرتي كه بهش مي دي بايد همون پورتي باشه كه Utorrent ازش استفاده مي كنه
OK رو بزن و بعد مربع كنار اين سرويس جديد كه ساختي رو تيك بزن
Ok كن
تموم شد
فقط حواست باشه توي تنظيمات UTorrent در قسمت كانكشن Randomise port رو غير فعال كني تا هميشه از همون پرتي كه مي خواي استفاده كنه.

در اون قسمت که شما گفتی دو نوع پورت هست که یکی شو باید انتخاب کرد : TCP و UDP ؛ کدومشو باید انتخاب کنم؟؟؟
اصلا پورت TCP و UDP چیه؟؟

اون علامت تعحب قرمز نشون میده که پورتی که شما استفاده میکنین به وسیله ی فایروال یا روتر محدود شده
این باعث میشه که شما حتی اګه به ترکر وصل بشین به صورت ناشناس باشین و خیلی از سیدر ها و لیجر های دیکه کلاینت شما رو نبینن و نتونن به شما کانکت بشن و همین هم باعث کاهش سرعت میشه

سلام
من یادم رفت بگم که ZoneAlarm Security Suite دارم...آیا این تاثیری می ذاره و باید در تنظیماتش چیزی رو عوض کنم؟؟؟
الآن دارم از Azureus استفاده می کنم ؛ که به طور متوسط سرعت Upload بیشتر از download هست...این طبیعیه یا اینکه می شه کاری کرد که سرعت دانلود هم زیاد شه؟؟
ممنون از راهنمایی تون

SK8ER BOi
03-06-2007, 12:13
در اون قسمت که شما گفتی دو نوع پورت هست که یکی شو باید انتخاب کرد : Tcp و Udp ؛ کدومشو باید انتخاب کنم؟؟؟

Tcp رو انتخاب کن
با انجام این کارایی که گفتم اون علامت قرمز باید از بین بره(سبز بشه)

j0l6
03-06-2007, 17:22
من یادم رفت بگم که ZoneAlarm Security Suite دارم...آیا این تاثیری می ذاره و باید در تنظیماتش چیزی رو عوض کنم؟؟؟
اره تاثیر داره اګه اجازه ی دسترسی کامل رو به تورنت دانلودر نداده باشین باعث ایجاد همون مشکل not connectabel میشه باید تو تنضیمات فایروال torrent client نباید بلاک شده باشه و اجازه ی سند و رسیو رو داشته باشه

الآن دارم از Azureus استفاده می کنم ؛ که به طور متوسط سرعت Upload بیشتر از download هست...این طبیعیه یا اینکه می شه کاری کرد که سرعت دانلود هم زیاد شه؟؟
سرعت اپلود و دانلود شما بستګی به share ratio و سیدر و لیچر هایی داره که به شما کانکت شدن اګه سیدر خیلی کم باشه و لیچر زیاد سرعت دانلود کم میشه و امکان بیشتر شدن سرعت اپلود از دانلود هستش

PC-PC
04-06-2007, 21:18
من نمی تونم با چیزی دانلود کنم
یعنی بعد از اینکه فایلی رو از خود سایت دانلود می کننم وبعد با برنامه utorrent بازش می کنم ولی از صفر درصد بیشتر نمی شه
لطفا توضیح ساده بدید
ممنون

الان واسه خودش یهو دیدم داره دانلود می شه ولی سرعت دانلودم 0.5 kb/s هستش درحالی که در حالت عادی 30 kb/s هستش

Honradez
05-06-2007, 15:06
با سلام.

من يك سوال كوچك دارم:‌
اگر بحث سبكي و سنگيني، و سرعت رو بگذاريم كنار، درمجموع كدومش بهتره؟ Azureus يا µTorrent؟

موفق باشيد. ;)

j0l6
05-06-2007, 15:32
من نمی تونم با چیزی دانلود کنم
یعنی بعد از اینکه فایلی رو از خود سایت دانلود می کننم وبعد با برنامه utorrent بازش می کنم ولی از صفر درصد بیشتر نمی شه
لطفا توضیح ساده بدید
ممنون
مشخصات تورنتی که دانلود میکنین رو بنویسین چه تعداد سیدر داره چه تعداد لیچر؟ به شما کانکت شدن یا خیر
پشنهاد میکنم صفحات اول تایپیک رو بخونین
اګه خواستین لینک تورنتی که دانلود میکنین رو بزارین ما هم تست کنیم انجوری بهتر میشه فهمید مشکل از کجاست

من يك سوال كوچك دارم:‌
اگر بحث سبكي و سنگيني، و سرعت رو بگذاريم كنار، درمجموع كدومش بهتره؟ Azureus يا µTorrent؟
azureus امکانات خیلی بیشتری داره و پیشرفته تر هست ولی رم بیشتری می ګیره
واسه کسی فقط انتظار دانلود تورنت رو داره utorrent کافیه هم سرعتش خوبه هم سبکه

Honradez
05-06-2007, 21:00
سلام پيمان جان و با تشكر از جوابت.

ببينم مثلا Azureus چه امكاناتي داره؟
بعد درمجموع شما كدومش رو پيشنهاد مي‌كنيد؟

;)

j0l6
06-06-2007, 16:38
ببينم مثلا Azureus چه امكاناتي داره؟
بعد درمجموع شما كدومش رو پيشنهاد مي‌كنيد؟
بابک جان من زیاد به محیط حرفه ای azureus کار نکردم ولی همون موحیط عادی یا متوسطش یه امکاناتی داره که خیلی به درد من میخورد مثلا یکی از امکاناتش اینه که میشه یه قسمت خواصی از فایل های چند قسمتی رو همزمان با دانلود قسمت هاید یګه حذف کردن که این خیلی به درد من میخورد چون من اکثرا سریال دانلود میکنم که هر کدوم از اینا 23 قسمت هستن و اګه بخوام همه ی این قسمت ها رو داشته باشم حجم زیادی رو از هارد می ګیره برا همین خیلی راحت در حین دانلود مثلا قسمت 15 قسمت های دیګه ای که دیده بودم رو حذف میکردم و مشکلی نبود ولی utorrent این امکان رو نمیده و اګه هم بخوای به طور دستی فایل رو حذف کنی بعد از شروع دانلود ارور میده که فایل ها مشکل دارن و بخاطر هیمن مجبور ی واسه اینکه دانلود رو ادامه بدی تمام قسمت های فیلم رو ذخیره کنی تا دانلود کامل بشه
یا یه امکان دیګه ی azureus اینه که خیلی راحت می تونی با یه رایت کلیک یه ای پی رو بن کنی
همینطور azureus از plugin پشتیبانی میکنه که خیلی امکانات دیګه مثل ای پي فیلترین بهش میده
ورژن اخر azureus که البته هنوز ازمایشی هست خیلی از تورنت های جدید رو داخل خود برنامه معرفی میکنه که میتونی خیلی راحت دانلودش کنی البته خیلی از اون تورنت ها فول نیستن ولی سرعتشون خیلی خوب بود
ولی یه مشکل که azureus برا من داشت این بود که هنګام تموم شدن یه فایل مثلا 4 ګیګی تمام رم سیستم رو به مدت 5 دقیقه می ګرفت که خیلی دردسر ساز بود برا همین هم از utorrent استفاده میکنم

SK8ER BOi
06-06-2007, 16:59
بابک جان من زیاد به محیط حرفه ای azureus کار نکردم ولی همون موحیط عادی یا متوسطش یه امکاناتی داره که خیلی به درد من میخورد مثلا یکی از امکاناتش اینه که میشه یه قسمت خواصی از فایل های چند قسمتی رو همزمان با دانلود قسمت هاید یګه حذف کردن که این خیلی به درد من میخورد چون من اکثرا سریال دانلود میکنم که هر کدوم از اینا 23 قسمت هستن و اګه بخوام همه ی این قسمت ها رو داشته باشم حجم زیادی رو از هارد می ګیره برا همین خیلی راحت در حین دانلود مثلا قسمت 15 قسمت های دیګه ای که دیده بودم رو حذف میکردم و مشکلی نبود ولی utorrent این امکان رو نمیده و اګه هم بخوای به طور دستی فایل رو حذف کنی بعد از شروع دانلود ارور میده که فایل ها مشکل دارن و بخاطر هیمن مجبور ی واسه اینکه دانلود رو ادامه بدی تمام قسمت های فیلم رو ذخیره کنی تا دانلود کامل بشه

سلام پيمان جان
مي گم با utorrent هم ميشه موقع دانلود فايلهاي چند قسمتي اونايي كه مي خواي دانلود كني رو انتخاب كني و بقيه رو دانلود نكني

j0l6
06-06-2007, 17:12
مي گم با utorrent هم ميشه موقع دانلود فايلهاي چند قسمتي اونايي كه مي خواي دانلود كني رو انتخاب كني و بقيه رو دانلود نكني
سلام
بله درسته ولی مشکل حذف فایل ها هستش مثلا یه فایل 20 قسمتی داریم ولی چون فضای هارد کم هست و فقط میتونیم 10 قسمت رو دانلود کنیم و وقتی این 10 قسمت کامل شد مجبوریم اینا رو حذف کنیم تا یه مقدار فضا رو هادر ایجاد بشه بعد میتونیم شروع به دانلود 10 قسمت باقی مانده کنیم ولی utorrent این امکان حذف فایل ها رو نمیده البته میشه دانلود رو stop کرد بعد رفت تو فولدر دانلود ها و اونجا 10 قسمت اولی رو به طور دستی delete کرد ولی بعد اګه بخوای با utorrent دوباره دانلود رو ادامه بدی با error رو به رو میشه که میګه فایل ها مشکل دارن برا همین نمیشه قسمت هایی که قبلا دانلود شده رو حذف کرد ( مګه اینکه بخوای همه چی رو از اول شروع کنی و اینبار موقع انتخاب فایل های دانلودی 10 قسمت دوم رو انتخاب کنی که یه ذره مشکل هست ) ولی داخل azureus با یه رایت کلیک رو فایل دانلود شده اون رو میشه حذف کرد و در عین حال دانلود هم متوقف نمیشه اینجوری هیچ وقت با مشکل کمبود فضا روبرو نمی شیم

SK8ER BOi
06-06-2007, 17:58
سلام
بله درسته ولی مشکل حذف فایل ها هستش مثلا یه فایل 20 قسمتی داریم ولی چون فضای هارد کم هست و فقط میتونیم 10 قسمت رو دانلود کنیم و وقتی این 10 قسمت کامل شد مجبوریم اینا رو حذف کنیم تا یه مقدار فضا رو هادر ایجاد بشه بعد میتونیم شروع به دانلود 10 قسمت باقی مانده کنیم ولی utorrent این امکان حذف فایل ها رو نمیده البته میشه دانلود رو stop کرد بعد رفت تو فولدر دانلود ها و اونجا 10 قسمت اولی رو به طور دستی delete کرد ولی بعد اګه بخوای با utorrent دوباره دانلود رو ادامه بدی با error رو به رو میشه که میګه فایل ها مشکل دارن برا همین نمیشه قسمت هایی که قبلا دانلود شده رو حذف کرد ( مګه اینکه بخوای همه چی رو از اول شروع کنی و اینبار موقع انتخاب فایل های دانلودی 10 قسمت دوم رو انتخاب کنی که یه ذره مشکل هست ) ولی داخل azureus با یه رایت کلیک رو فایل دانلود شده اون رو میشه حذف کرد و در عین حال دانلود هم متوقف نمیشه اینجوری هیچ وقت با مشکل کمبود فضا روبرو نمی شیم

ولي اين قدرها هم سخت نيستا
درسته.اگه اون فايلهايي رو كه دانلودشون تموم شده از روي هارد پاك كني يا جاشونو عوض كني وقتي Utorrent رو باز مي كني ارور مي ده ولي چارش راحته فقط بايد روي اون تورنتي كه ارور داره كليك راست كني و Force Re-Check رو بزني.
بعدش ميتوني بري توي قسمت Files و اون فايل هايي رو كه دانلود كردي و حذفشون كردي رو با كليك راست و انتخاب Don't Download از ليست دانلودي ها حذف كني و بقيه فايل هايي رو كه حالا مي خواي دانلود كني با كليك راست و انتخاب يكي از گزينه هاي High يا Normal يا Low Priority به ليست دانلودي ها اضافه كني

j0l6
06-06-2007, 18:25
ولي اين قدرها هم سخت نيستا
درسته.اگه اون فايلهايي رو كه دانلودشون تموم شده از روي هارد پاك كني يا جاشونو عوض كني وقتي Utorrent رو باز مي كني ارور مي ده ولي چارش راحته فقط بايد روي اون تورنتي كه ارور داره كليك راست كني و Force Re-Check رو بزني.
بعدش ميتوني بري توي قسمت Files و اون فايل هايي رو كه دانلود كردي و حذفشون كردي رو با كليك راست و انتخاب Don't Download از ليست دانلودي ها حذف كني و بقيه فايل هايي رو كه حالا مي خواي دانلود كني با كليك راست و انتخاب يكي از گزينه هاي High يا Normal يا Low Priority به ليست دانلودي ها اضافه كني
درسته من این روش رو هم قبلا یه بار امتحان کردم یه سریال 23 قسمتی که حدود 8 ګیګ حجمش بود رو خواستتم دانلود کنم و اونجایی که حدود 5 ګیګ فضا بیشتر نداشتم نمی از فایل ها رو انتخاب و دانلود کردم بع که دانلود هم تموم شد یکی دو قسمت از فیلم رو نیګا کردم و بعد واسه اینکه از فضا ی هارد کم بشه اون قسمت ها رو حذف کردم بعد از همون روش force rechek استفاده کردم ولی چون حجم فایل هایی که دانلود کرده بودم زیاد بود حدود 5 دقیفه طول کشید تا check کنه و کل رم رو هم ګرفته بود در کل این روش خوبه اګه فایل هایی که دانلود کردی رو کامل حذف کنی یا اینکه حجمشون زیاد نباشه
ارجعیت دانلود به وسیله ی ارزش دادن به اونا هم درسته هم در utorrent و هم azureus این امکان وجود داره و خیلی به درد کسایی میخوره که سریال یا mp3 دانلود می کنن و من خودم هم همیشه از این خاصیتش استفاده میکنم
ولی این روش مشکل فضای کم رو حل نمیکنه چون هم در azureus هم utorrent دانلود رو رو هر درجه ای بزاری برنامه فضای مورد نیاز فایل دانلودی رو رو هارد اشغال میکنه و فرقی نمی کنه low باشه یا high

PC-PC
06-06-2007, 21:05
مشخصات تورنتی که دانلود میکنین رو بنویسین چه تعداد سیدر داره چه تعداد لیچر؟ به شما کانکت شدن یا خیر
پشنهاد میکنم صفحات اول تایپیک رو بخونین
اګه خواستین لینک تورنتی که دانلود میکنین رو بزارین ما هم تست کنیم انجوری بهتر میشه فهمید مشکل از کجاست

سیدر:
19 از 106
لیچر:
نمی دونم جیه
از کجا باید این اطلاعات رو پیدا کنم یه سوال دیگه اینکه چه جوری می شه فهمید که سرعت کدوم برای دانلود بهتره؟

j0l6
06-06-2007, 22:07
سیدر:
19 از 106
لیچر:
نمی دونم جیه
از کجا باید این اطلاعات رو پیدا کنم یه سوال دیگه اینکه چه جوری می شه فهمید که سرعت کدوم برای دانلود بهتره؟
اطلاعات مربوط به تورنت رو می تونین تو کلاینت دانلود تورنت ببینین قسمت بالا فایل های تورنتی که دانلود میکنین رو نشنون میده و قسمت پاییین اطلاعات مربوط به هر تورنت رو .
leecher تو کلاینت همون peers هست
شما یه عکس از قسمتی که مشخصات تورنت رو نشون میده مثل ترکر و تعداد سیدر و دانلودر و ... رو بزار
سرعت تورنت به نسبت تعداد سیدر به پییرز بستګی داره هرچی سیدر بیشتر باشه سرعت هم بیشتر میشه share ratio شما و سرعت اپلودتون هم مهم هست معمولا هرچی با سرعت بیشتری اپلود کنین با سرعت بیشتری هم دانلود میکنین

emtn
06-06-2007, 23:50
آقا کسی می تونه به من کمک کنه؟ اولین دفعه سرعت دانلودم تا 50kb می رسید ولی نمی دونم چرا دفعه ی دوم و سوم سرعتم خیلی کم شد. اولش که با 4 یا 5 Kb شروع مي كنه . خیلی حال بده تا 25 می رسه. نمی دونم چی کار کنم.

Greatone
06-06-2007, 23:54
دوستان Azureus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خراب شده میتونید 2 باره اپ کنید
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

من تازه دیروز به این تایپیک توجه کردم من utorrent رو دانلود و اجرا کردم ولی وقتی میخام دانلود کنم
سرعتم از 2 kb بیشتر نمیشه چرا؟؟؟؟
ایا باید تنظیماتی کنم؟

PC-PC
08-06-2007, 00:31
من هرکاری می کنم سرعتم از 1 بیشتر نمی شه
عکس هم گرفتم که می تونید از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ببینید
به نظر شما مشکل می تونه از کجا باشه؟

Amin
08-06-2007, 01:51
سلام
از اینجا میتونین جدیدترین ورژن های Azureus رو دانلود کنید

j0l6
08-06-2007, 03:20
آقا کسی می تونه به من کمک کنه؟ اولین دفعه سرعت دانلودم تا 50kb می رسید ولی نمی دونم چرا دفعه ی دوم و سوم سرعتم خیلی کم شد. اولش که با 4 یا 5 Kb شروع مي كنه . خیلی حال بده تا 25 می رسه. نمی دونم چی کار کنم.
اګه با سرعت خوب اپلود کنی و همیشه share ratio رو بالای 0.500 نګه داری بعد از یه مدت مشکلت حل میشه
در انتخاب تورنت هم بهترین تورنت رو انتخاب کن پیشنهاد میکنم از تورنت های استفاده کنی که چندین ترکر دارن

من تازه دیروز به این تایپیک توجه کردم من utorrent رو دانلود و اجرا کردم ولی وقتی میخام دانلود کنم
سرعتم از 2 kb بیشتر نمیشه چرا؟؟؟؟
ایا باید تنظیماتی کنم؟
سرعت به مشخصات تورنتی که دانلود میکنین و بعضی چیزها ی دیګه بستګی داره که صفحه های اول تایپيګ توضیج داده شده
مشخصات تورنتی که دانلود میکنین رو بزارین یا بهتر از قسمتی که مشخصات رو نشون میده یه عکس بګیرین

من هرکاری می کنم سرعتم از 1 بیشتر نمی شه
عکس هم گرفتم که می تونید از اینجا ببینید
به نظر شما مشکل می تونه از کجا باشه؟
شما نوع کانکشتنون رو ننوشتین ولی چیزی که از عکس مشخصه اینه که سرعت اپلود رو خیلی کم تعیین کردین و این سرعت دانلود رو هم limit کرده سرعت اپلود رو حد اقل 6 قرار بدین
با توجه به نوع کانکشن سعی کنین سرعت اپلودتون حد اقل 1 سوم سرعت دانلودتون باشه اینو هم بدونین که سرعت اپلود بیشتر باعث افزایش سرعت دانلود شما میشه البته اګه سرعت اپلود شما زیادی بالا باشه میتونه رو سرعت دانلود تاثیر بزاره
واسه 128k سرعت اپلود رو 6 بزارین واسه 256Kسرعت رو بین 9 تا 12 بزارین سرعت های بالا تر هم سعی کنین سرعت اپلود رو حد اکثر نصف سرعت دانلود و حد اقل 1 سوم سرعت دانلودتون قرار بدین

فرهادد
08-06-2007, 16:25
سلام وقت به خير

اگر تراکر در حالت ورکينگ نباشد اما سيدر مناسب باشد و دانلود در حال انجام با سرعت نرمال بين 9-12 باشد .....آيا مشکلي پيش مي آيد؟

فرهادد
08-06-2007, 16:33
در عکس زير اين نوشته قرمز براي دانلود چيه ؟ و آيا شما باهاش روبرو شديد ؟/

Amin
08-06-2007, 20:37
در عکس زير اين نوشته قرمز براي دانلود چيه ؟ و آيا شما باهاش روبرو شديد ؟/

سلام
آره عزیزم
یه جور تبلیغه
که من پیشنهاد میکنم روش کلیک نکنین
از دکمه DOWNLOAD که بالاتر هستش استفاده کنید
برای ذخیره کردن فایل تورنت

ya30n
08-06-2007, 22:07
سلام من با ديال آپ دارم اين كارو ميكنم
بعد همين الان كه دارم يه فيلم 700 مگي رو دانلود ميكنه
تو تنظيمات رفتم و نوشته
59 دقيقه ديگه دانلود ميشه و شماره معكوس زده
از 59 به پايين سرعت دانلود هم 260 كيلو بايت هست؟
درسته؟؟؟
يا حق (:

ya30n
08-06-2007, 22:08
البته عددي كه گفتم 250 هست تغيير ميكنه و الان 400 هستش
يا حق (:

ya30n
08-06-2007, 22:14
البته فك كنم اشتباه كردم و بايد بي خيال بشم
چون بالاش نوشته
download 2 kb
upload 2kb
time remining 5 days
البته انتظاري از اين بيچاره زبون بسته نداشتم (ديال آپ)
يا حق (:

al pacino_masoud
09-06-2007, 01:25
ya30n جان نصف شبی کلی خندوندی ما رو!!
دمت گرم

ya30n
09-06-2007, 09:15
خدا رو شكر بالاخره ما هم تونستيم يكي رو بخندونيم
يا حق (:

فرهادد
10-06-2007, 01:51
اگر امکان داره بهترين حالت تنظيمات رو براي سرعت 128 بفرماييد ......
و اگر باز هم امکان داره در مورد پورت هم بفرماييد من هر پورتي که ميزنم وقتي تست انجام ميدم ميزنه بسته است با اينکه اين مورد وجود داشته توانستم 1 فيلم دانلود کنم اگر پورت باز باشد چه ميشود ...

ممنون

فرهادد
10-06-2007, 01:55
اگر امکان دارد در مورد مفهوم موارد کادر شده در عکس زير توضيحي بدهيد

فرهادد
11-06-2007, 15:01
هنوز منتظر پاسخ هستم ...............

مورد کادر شده زير چيست ................؟؟؟؟

Amin
11-06-2007, 15:22
سلام فرهاد جان
پاسخ یک سری از سوالهاتون رو با خوندن این مقاله میتونید پیدا کنید

فرهادد
11-06-2007, 16:59
سلام فرهاد جان
پاسخ یک سری از سوالهاتون رو با خوندن این مقاله میتونید پیدا کنید

ممنون ..............:10:

PC-PC
11-06-2007, 17:07
می خواستم بدونم اون لینک تورنتی که انتخاب می کنیم به سایت هم ربط داره
یعنی می دونم که به افراد دانلود کننده و آپلود کننده ربط داره و این سوال من در واقع در مورد همینه که آیا سایتهایی هستند که تعداد دانلود کننده و آپلودکننده هاشون بیشتر باشه؟

فرهادد
11-06-2007, 17:39
پي دي اف اون مقاله رو ميخواستم بگذارم اينجا ولي آيکن مربوطه رو پيدا نکردم لذا کل مطالب رو اينجا کپي کردم:

بیت‌تورنت چیست؟

اولین برنامه کاربردی BitTorrent به زبان Python نوشته شد و source code آن با ورژن 4.0 تحت لیسانس BitTorrent open source ارائه شد. تعداد زیادی از کلاینت ها (نرم افزارها) با زبان های مختلفی برای اجرا بر روی پلت فورم های مختلف، نوشته شده اند.
BitTorrent پروتکلی ست که به منظور ارسال فایل طراحی شده است. در واقع نوعی ارتباط peer-to-peer می‌‌باشد که کاربران مستقیما به یکدیگر متصل می‌‌شوند و به ارسال و دریافت قسمتی از فایل می‌‌پردازند. گر چه فعالیت های تمامی کاربران توسط یک سرور مرکزی به نام Tracker هماهنگ می‌شود، اما این سرور از محتویات فایل هایی که منتقل می‌شود بی اطلاع است. در نتیجه تعداد زیاده از کاربران با پهنای باند محدود Tracker مربوطه قابل پشتیبانی هستند. فلسفه کلیدی BitTorrent اینست که کاربران باید همزمان با دان لود کردن اطلاعات (دریافت inbound)، آپلود (ارسال outbound) نمایند. در این صورت پهنای باند شبکه با حداکثر کارایی بکار گرفته می‌شود. BitTorrent به نحوی طراحی شده است که بر خلاف پروتوکل های انتقال دیگر با افزایش تعداد افراد مشتاق برای دریافت یک فایل مشخص، کارا تر می‌شود. برای توصیف بهتر این روند می‌‌توان آن را به گروهی از افراد تشبیه کرد که دور یک میز نشسته اند. هر کدام از این افراد سعی دارند که کپی کاملی از یک کتاب را دریافت کنند. نفر اول اعلام می‌‌کند که صفحات 1-10، 23، 42-50 و 75 را دارد و نفرات سوم، چهارم و پنجم هر کدام قسمت هایی از این صفحات را ندارند. بنابراین هر یک برای گرفتن صفحات، خود را با نفر اول هماهنگ می‌‌کنند. نفر دوم اعلام می‌‌کند که صفحات 11-22، 31-37 و 63-70 را دارد. نفر اول، چهارم و پنجم به نفر دوم می‌‌گویند که بعضی از صفحات او را می‌‌خواهند و او هم کپی آن صفحات را به آنها می‌‌دهد. این روند ادامه می‌‌یابد تا وقتی که همه افراد کپی تمام کتاب را به دست بیاورند. همچنین دور این میز شخص دیگری وجود دارد که کپی کل کتاب را دارد. بنابراین احتیاج ندارد که برایش کپی صفحه‌ای فرستاده شود. او صفحاتی را که هیچ کس ندارد بین افراد پخش می‌‌کند. در ابتدا هنگامی که افراد دور میز می‌‌نشینند، باید از او بخواهند که اولین سری کپی صفحات خود را به آنها بدهد. گرچه افراد سعی می‌کنند که صفحات مشابه را از او نگیرند، بعد از مدتی همگی اکثر کپی کتاب را دارند. بدین ترتیب این فرد می‌‌تواند کتابی را که دارد در اختیار افراد زیاده قرار دهد بدون اینکه مجبور باشد کل کپی را به تمام افراد بدهد. او می‌‌تواند در عوض، قسمت های مختلف کتاب را به افراد متفاوت بدهد. و آنها قادر خواهند بود که این قسمت ها را در بین خود پخش کنند. به این فرد که کل کتاب را در اختیار دارد، در اصطلاح BitTorrent، Seed یا دانه گفته می‌شود. BitTorrent با برنامه‌های کاربردی peer-to-peer دیگر مانند WinMX, Kazza, Gnutella, Emule و ... فرق دارد و مثل آنها محدوده مشخصی ندارد. به عبارت دیگر BitTorrent به وب اضافه شده است به این معنی که تمامی عملیات جستجو و تهیه لیستی از فایل های در دسترس در وب انجام می‌شود و هنگامی که فایل مورد نظر را پیدا کردیم با کلیک بر روی آن، برنامه کلاینت اجرا می‌شود و شروع به دریافت می‌‌کند.

اصطلاحات BitTorrent

مفاهیم مختلفی در ارتباط با BitTorrent وجود دارند که به معرفی آنها می‌‌پردازیم.

torrent یا سیل (جریان شدید) : این اصطلاح معمولا به فایل متادیتای کوچکی گفته می‌شود که از وب سرور(web server) با پسوند .torrent در یافت می‌‌کنیم. متادیتا در اینجا به معنی فایلی ست که اطلاعاتی در مورد داده‌ای که می‌‌خواهیم دان لود کنیم دارد و نه خود داده. این فایل هنگامی که بر روی لینک دان لود آن در یک وب سایت کلیک می‌‌کنید، به کامپیوتر ما فرستاده می‌شود. همچنین می‌‌توان فایل torrent را بر روی سیستم محلی خود ذخیره کنیم و بعدها با کلیک بر روی آن، اقدام به دریافت آن کنیم.

Peer یا قرینه : Peer کامپیوتر دیگری ست که به آن متصل شده و داده را منتقل می‌‌کنیم. معمولا یک Peer تمام فایل را ندارد. در غیر این صورت به آن Seed می‌‌گوییم. همچنین به Peer ها Leech یا زالو هم گفته می‌شود که از کامپیوترهایی که دان لود خود را کامل کرده‌اند و کلاینت BitTorrent خود را فعال نگهداشته و به صورت Seed عمل می‌‌کنند، متمایز شوند.

Leech یا زالو : به Peerای گفته می‌شود که به خاطر نسبت اشتراک پایین خود بر روی swarm تاثیر منفی می‌‌گذارد. به بیان دیگر بیشتر از اینکه آپ لود کند، دان لود می‌‌کند. اکثر Leechها، کاربرانی هستند که اتصالات نامتقارن دارند و کلاینت BitTorrent خود را بعد از اتمام دان لود برای عمل seeding باز نمی‌گذارند. حتی بعضی از Leechها به عمد با کلاینت های تنظیم شده و یا محدود کردن سرعت ارسال، از آپ لود کردن جلوگیری می‌‌کنند. با این وجود اصطلاح Leech می‌‌تواند به جای Peer نیز بکار گرفته شود.

Seed یا دانه : کامپیوتری ست که کپی کامل یک torrent مشخص را دارد. هنگامی که کامپیوتر ما به طور کامل فایل را دان لود کرد، تا زمانی که روی دکمهٔ پایان کلیک نکنیم و یا به هر طریق آن را نبندیم، باز باقی می‌‌ماند. به این عمل Seed بودن و یا Seeding می‌‌گویند. همچنین می‌‌توانیم یک کلاینت BitTorrent را با فایل کاملی شروع کنیم. به محض اینکه BitTorrent فایل را امتحان کرد، متصل شده و فایل مربوطه را برای افراد دیگر Seed می‌‌کند. در کل، بهتر است بعد از اینکه فایلی را به طور کامل دریافت کردیم، برای کمک به دیگران آن را Seed کنیم. همچنین هنگامی که فایل torrent جدیدی به Tracker فرستاده می‌شود، باید حداقل یک Seed موجود باشد که آن را برای دیگران قابل دستیابی کند. به یاد داشته باشید که Tracker هیچ چیز در مورد محتوای واقعی فایل ها نمی‌داند. بنابراین مهم است که بعد از upload کردن یک فایل torrent در Tracker، آن را Seed کنیم.

Reseed یا کاشت دوباره : هنگامی که هیچ Seed ای برای فایل تورنت مورد نظر موجود نباشد و Peer ها با هم، کل فایل را نداشته باشند، تمامی Peer ها فایل ناقصی دارند و هیچ یک، قسمت های تکمیل کننده را ندارد. در این صورت کامپیوتری با فایل کامل (Seed)، باید به Swarm (گروه و دسته) متصل شود و قسمت های ناقص فایل را ارسال کند. این عمل کاشت دوباره نام دارد. معمولا یک درخواست برای عمل Reseed با تعهدی همراه است مبنی بر اینکه بعد از دان لود کامل فایل، فرد درخواست کننده باید برای مدت زمان مشخصی به منظور افزودن طول عمر به فایل تورنت به عنوان یک Seed عمل کند.

Swarm یا گروه و دسته : به گروهی از ماشین ها گفته می‌شود که به طور مشترک و جمعی برای یک فایل خاص به یکدیگر متصل هستند. برای مثال اگر یک کلاینت BitTorrent را راه اندازی کنیم و به ما بگوید که به 10 Peer و 3 Seed متصل هستیم، Swarm شامل کامپیوتر ما و 13 نفر دیگر است.

Tracker یا ردیاب : سروری ست در اینترنت که فعالیت های کلاینت های BitTorrent را هماهنگ می‌‌کند. هنگامی که تورنتی را باز می‌‌کنیم، ماشین ما با Tracker ارتباط برقرار می‌‌کند و لیستی از Peer ها را برای تبادل اطلاعات دریافت می‌‌کند. این کار به طور دوره‌ای و متناوب صورت می‌‌گیرد و Tracker میزان دان لود و آپ لود، میزان باقی مانده از فایل و وضعیتی که در حال حاضر داریم (شروع، پایان دان لود و توقف) را به ما نشان می‌‌دهد. اگر Tracker از کار بیفتد و بخواهیم یک تورنت را باز کنیم، قادر نخواهیم بود. اگر بعد از اتصال در حین ارتباط با Peer ها و دان لود کردن فایل تورنت، Tracker از کار بیفتد، قادر به ادامه انتقال با آن Peer ها خواهیم بود ولی هیچ Peer جدیدی قادر به برقرار کردن ارتباط با ما نخواهد بود. معمولا خطاهای Tracker ها موقتی هستند. بنابراین بهترین کار اینست که صبر کنیم و کلاینت را باز نگهداریم تا به سعی خود ادامه دهد.

Downloading یا دریافت کردن : به عمل دریافت داده از کامپیوتر دیگر دان لود کردن می‌‌گویند.
Uploading یا ارسال : به عمل فرستادن و ارسال داده به کامپیوتر دیگر گفته می‌شود.

Share rating یا سرعت اشتراک : اگر از یک کلاینت آزمایشی با stats-patch استفاده می‌‌کنیم، می‌‌توانیم سرعت اشتراک را در یک پنل GUI مشاهده کنیم. که نشان دهندهٔ نسبت مقدار آپ لود شده به مقدار دان لود شده است. مقدارهای بکار برده شده، تنها برای قسمتهای در حال انتقال هستند نه برای کل فایل. اگر نسبت اشتراک نشان داده شده برابر با 1 باشد، بدین معنی ست که به همان میزانی که آپ لود نموده ایم، دان لود کرده ایم. هر چه این عدد بزرگ تر باشد نشان دهنده اینست که یه میزان بیشتری ارسال کرده اید. اگر این نسبت 0 بود، به این معنی ست که شما کل فایل را دریافت نموده اید و به عنوان Seed فعالیت می‌‌کنید. بنابراین هر چه بیشتر به ارسال ادامه دهید میزان این نسبت به سمت بی نهایت می‌‌رود. این نسبت تنها به منظور آگاهی کاربران محاسبه می‌شود. در کل برای کمک به دیگران بهتر است همیشه این نسبت را به حداکثر مقدار برسانیم.

Distributed Copies یا کپی های توزیع شده : در بعضی از ورژن های کلاینت ها (نرم افزارها)، عبارت "متصل به n عدد seed و در حال مشاهده n.nnn کپی توزیع شده" را مشاهده می‌‌کنید. یک Seed ماشینی با فایل کامل است. با این وجود، Swarm می‌‌تواند در مجموع، کل فایل را داشته باشد بدون اینکه Seedای داشته باشد. و این همان چیزی ست که این عبارت بیان می‌‌کند.

Choked یا مسدود شده : این اصطلاحی ست که در پروتوکل BitTorrent بکار رفته است و به حالتی از یک ارسال کننده فایل (uploader)اشاره دارد. وقتی که یک اتصال مسدود شده است به معنی ست که ارسال کننده در حال حاضر نمی‌خواهد داده‌ای به آن لینک ارسال کند. کلاینت BitTorrent، بنا به دلائلی سیگنالی به کلاینت های دیگر می‌‌فرستد که مسدود شدن این لینک را اعلام کند. اما معمولا بطور پیش فرض یک کلاینت (کلاینتی که بیشترین آپ لود را داشته است) آپ لود های فعال خود را باز می‌‌گذارد و بقیه کلاینت ها مسدود اعلام می‌‌شوند. مقدار پیش فرض 4 می‌‌باشد که مشابه تنظیمات کلاینت BUI آزمایشی ست که می‌‌توان تغییر داد. یک اتصال می‌‌تواند به دلائل دیگری نیز مسدود شود. به طور مثال هنگامی که یک Peer مشغول دریافت فایلی از یک Seed است که نمی‌خواهد داده‌ای را ارسال کند، اتصالش مسدود شده اعلام می‌شود. توجه داشته باشید که اگر هر اتصال دوطرفه و قرینه باشد، دو علامت نمایش انسداد برای هر اتصال (انتهای هر ارسال کننده) خواهیم داشت.

Interested یا مشتاق : اصطلاح دیگری ست که در پروتوکل BitTorrent بکار برده می‌شود که در نتیجهٔ علامت انسداد ایجاد شده است و به نشان دهندهٔ حالتی ست که فرد دان لود کننده در انتظار اتصال و دریافت قسمتی از فایل است. فرد دان لود کننده هنگامی مشتاق نامیده می‌شود که در کلاینت مقابل، قسمتی از فایل موجود باشد که این فرد احتیاج دارد.

Snubbed یا منع شده : اگر کلاینت هیج داده‌ای را بعد از مدت زمان مشخصی (بطور پیش فرض 60 ثانیه) دریافت نکند، منع شده نامیده می‌شود. این حالت هنگامی رخ می‌‌دهد که از ارسال Peer مقابل، برای مدتی جلوگیری شده باشد. بعضی از اوقات کلاینت در حالتی قرار می‌‌گیرد که با اینکه به تعداد زیادی از Peer ها متصل است، ولی توسط تمام آنها مسدود شده است. این کلاینت از علامت منع شده استفاده می‌‌کند تا از این موقعیت خارج شود. این علامت نشان می‌‌دهد که یک Peer که می‌‌خواهد تکه هایی از فایل را انتقال دهد، برای مدتی چیزی ارسال نکرده است.

Optimistic unchoking یا اتصال مجدد خوشبینانه : کلاینت ها به طور متناوب، لیستی از ارسال کننده ها را بازنگری می‌کنند و تلاش می‌کنند تا اتصالات جدیدی را که قبلا مسدود شده بودند، برقرار کنند و اتصالاتی را که برقرار کرده بودند را مسدود کنند. این اعمال را می‌‌توان هر 10 یا 20 ثانیه با مشاهدهٔ "Advanced" از یکی از کلاینت ها بررسی کرد.

BitTorrent چگونه کار می‌‌کند؟

پروتوکل BitTorrent فایل ها را به تکه‌های کوچک، معمولا یک چهارم مگابایت (256 KB) می‌‌شکند. هر چه اندازهٔ فایل بزرگتر باشد، تکه ها نیز بزرگتر خواهند بود. به طور پیش فرض اندازه تکه ها برای یک فایل 4.37 گیگا بایتی، 4 مگابایت می‌‌باشد. Peerها تکه هایی را که ندارند از یکدیگر دان لود می‌کنند و تکه هایی را که Peer های دیگر ندارند برایشان آپ لود می‌‌کنند. این پروتوکل به اندازهٔ کافی هوشمند است که Peerای را انتخاب کند که بهترین اتصال را داشته باشد. برای بالا بردن کارایی کل swarm، کلاینت های BitTorrent قسمتهایی را درخواست می‌کنند که کمیاب ترند. به عبارت دیگر قسمتهایی که در Peer های کمتری وجود دارند، می‌‌توانند برای Peer های بیشتری مفید باشند. تکه‌های فایل ها معمولا به ترتیت دان لود نمی‌شوند و احتیاج به مرتب سازی در ماشین دریافت کننده دارند. توجه داشته باشید که کلاینت ها قبل از اینکه کل فایل دان لود شود، تکه ها را برای Peerهای دیگر آپ لود می‌‌کنند. بنابراین اشتراک گذاری برای هر Peer با یک فایل کوچک با پسوند .torrent آغاز می‌شود که یک فایل اشاره گر (pointer) است که شامل اطلاعاتی از قبیل نام فایل و اندازه آن دارد.
دان لود کردن با BitTorrent بسیار آسان است. با یک فایل با پسوند .torrent آغاز می‌شود. هر فرد که می‌‌خواهد فایل را دان لود کند، ابتدا باید این فایل کوچک را دریافت نماید و آن را توسط نرم افزارهای کلاینت BitTorrent باز کند. فایل تورنت، آدرس tracker ای را که لیستی از کاربرانی که مشغول دان لود فایل هستند و محل قرار گرفتن تکه‌های فایل را می‌‌داند، به کلاینت می‌‌دهد. برای هر منبع قابل دسترس، کلاینت متوجه می‌شود که کدام بلاک از فایل مورد نظر قابل دستیابی هستند. به محض اینکه کلاینت دریافت یک بلاک را کامل کرد، آن را هش (Hash) می‌‌کند تا مطمئن شود که این بلاک با فایل تورنت متناسب است. سپس به دنبال کسی می‌‌گردد که این فایل را برایش آپ لود کند.
اگرچه BitTorrent پروتوکل خوبی برای کاربران پهن باند (BroadBand) می‌‌باشد، برای اتصالات dial up که بطور مداوم قطع می‌‌شوند، کمتر کارایی دارد. به بیان دیگر سرورهای HTTP زیادی اتصالات خود را برای ساعات طولانی قطع می‌‌کنند. در حالیکه تورنت های زیادی وجود دارند که هنوز دان لود خود را تکمیل نکرده اند.

Honradez
11-06-2007, 20:48
سلام دوستان.

من دارم يك فايل (موزيك ويديوي تايتانيك - سلن ديون - TorrentBox.com) رو دانلود مي‌كنم. اما حالا كه 90 درصدش رفته، خيلي وقتا Seed نداره! وقتي هم كه ميذارم دانلود شه، درصد دانلودش كم ميشه.

بنظر شما آيا راهي هست (به غير از اينكه منتظر Seed باشم) كه بتونم اين 10 درصد رو دانلود كنم؟

لطفا مرا راهنمايي كنيد. با تشكر فراوان. ;)

j0l6
11-06-2007, 22:06
من دارم يك فايل (موزيك ويديوي تايتانيك - سلن ديون - TorrentBox.com) رو دانلود مي‌كنم. اما حالا كه 90 درصدش رفته، خيلي وقتا Seed نداره! وقتي هم كه ميذارم دانلود شه، درصد دانلودش كم ميشه.

بنظر شما آيا راهي هست (به غير از اينكه منتظر Seed باشم) كه بتونم اين 10 درصد رو دانلود كنم؟

لطفا مرا راهنمايي كنيد. با تشكر فراوان.
سلام
باید دنبال یه ترکر دیګه بهش اضاف کنی که سیدر داشته باشه
لینک دانلود فایلی رو که داری دانلود میکنی اینجا بزار شاید بشه ترکر دیګه ای براش پیدا کرد

Honradez
12-06-2007, 12:11
سلام
باید دنبال یه ترکر دیګه بهش اضاف کنی که سیدر داشته باشه
لینک دانلود فایلی رو که داری دانلود میکنی اینجا بزار شاید بشه ترکر دیګه ای براش پیدا کرد
با سلام دوباره.

بفرماييد اينهم فايل تورنت:

درمورد تركر هم ميشه بگين كه از چه سايتي استفاده كنم؟

با تشكر. :46:

j0l6
12-06-2007, 20:44
FEiZ جان این لینکی که ګذاشتی لینکش مشکل داره نمیشه فایل تورنت رو دانلود کرد
در مورد ترکر ها بهترین هاشون ترکر های خصوصی هستن که سیدر زیاد دارن ترکر های free هر کدوم بیشتر سیدر دارن بهترن سرعت رو هم demonoid prg and torrentbox سرعت خوبی میدن معمولا

فرهادد
14-06-2007, 17:38
آقا لطفي بکنيد و بفرماييد dvd rip را با چه نرم افزاري و چه طوري روي سي دي يا دي وي دي رايت کنم .......

fkBabak
14-06-2007, 21:00
سلام تورنت از نظر ویروس و اینا چه جوریه؟

Amin
14-06-2007, 21:13
سلام تورنت از نظر ویروس و اینا چه جوریه؟
سلام
خیلی سالم تر و قابل اطمینان تر از برنامه های P2P هستش
اما به هر حال
احتیاط شرط عقل است

fkBabak
14-06-2007, 21:41
ممنون امین
یه سوال دیگه هم دارم این که به uTorrent باید فایلو برای دانلود معرفی کنیم یا چی ؟ من یه نمه گیج میزنم تو تورنت!

Amin
14-06-2007, 21:50
ممنون امین
یه سوال دیگه هم دارم این که به uTorrent باید فایلو برای دانلود معرفی کنیم یا چی ؟ من یه نمه گیج میزنم تو تورنت!
تو پستهای صفحه اول تاپیک توضیح داده شده
فایلهای تورنت (فایل های کم حجم 20-30 کیلوبایتی) رو از سایتهای تورنت دانلود میکنید
بعد به وسیله نرم افزار خودتون (مثلا همین uTorrent) بازش میکنید تا شروع به دانلود کنه

fkBabak
14-06-2007, 22:25
تو پستهای صفحه اول تاپیک توضیح داده شده
فایلهای تورنت (فایل های کم حجم 20-30 کیلوبایتی) رو از سایتهای تورنت دانلود میکنید
بعد به وسیله نرم افزار خودتون (مثلا همین uTorrent) بازش میکنید تا شروع به دانلود کنه

اقا خیلی مخلصم دمت گرم
با اون Flashget که گداشته بودی هم میشه دانلود کرددیگه ؟ (یعنی بدون uTorrent):10:

Amin
14-06-2007, 22:34
اقا خیلی مخلصم دمت گرم
با اون Flashget که گداشته بودی هم میشه دانلود کرددیگه ؟ (یعنی بدون uTorrent):10:
بله عزیزم
با ورژن های جدید فلش گت هم میشه

اینم جدیدترین ورژنش

yoosef_st
14-06-2007, 22:37
سلام دوستان. آیا مرجعی هست که بشه از اون طریق فایلهای مورد نظر خودمون رو پیدا کنیم؟

SK8ER BOi
14-06-2007, 22:47
سلام دوستان. آیا مرجعی هست که بشه از اون طریق فایلهای مورد نظر خودمون رو پیدا کنیم؟

سلام
اگه منظورت فايلهاي تورنته توي صفحه اول همين تاپيك سايتهاي در اين مورد معرفي شده.

فرهادد
15-06-2007, 02:37
آقا لطفي بکنيد و بفرماييد dvd rip را با چه نرم افزاري و چه طوري روي سي دي يا دي وي دي رايت کنم .......

اگر ميشه در مورد يک اسپليتر مناسب هم راهنمايي کنيد
:41:

parsbin
15-06-2007, 02:46
سلام
بچه ها زیر نویس این فیلمهای axxo رو از کجا میشه گیر آورد؟
اگر فارسی باشه که خیلی بهتره اگر نبود انگلیسی
ممنون

j0l6
15-06-2007, 06:48
سلام
ممنون
سلام
این چنتا سایت بد نیستن واسه اکثر فیلم های axxo زیرنویس دارن ولی فارسی رو فک نکنم بتونی پیدا کنی اګه باشه هم خیلی کمه
and
and
موفق باشی

FlashGet
15-06-2007, 13:18
با سلام خدمت دوستان عزیز که خداییش خیلی زحمت میکشین . من هنوز اقدام به خرید اینترنت پر سرعت نکردم ولی قصد دارم بگیرم . اما تا حالا تمام فروم رو مطالعه کردم واقعا عالی بود دیدم از معرفت به دوره ازتون تشکر نکنم چون اطلاعات زیادی بدست آوردم که مفید بود . از همینجا از همه دوستان تشکر میکنم مخصوصا آقا امین عزیز و آقا پیمان گل که فکر کنم آخره اطلاعات بودن .
به زودی بیشتر مزاحمتون میشم .
یا حق

Amin
16-06-2007, 19:03
سلام
ممنون

سلام دوست عزیز
اینجا جاش نیست
تو تاپیک مربوط به زیرنویس معرفی شده
---------------------------------------
برای زیرنویس های انگلیسی

shahabamo
16-06-2007, 20:03
آقا یه سوال
این تورنت ها توی دانشگاه چرا کار نمیدن؟ مشکل از فایروال و پراکسیه یا از valid نبودن ip؟

hadi_mpo
17-06-2007, 13:15
آقا یه سوال
این تورنت ها توی دانشگاه چرا کار نمیدن؟ مشکل از فایروال و پراکسیه یا از valid نبودن ip؟
منم توی محل کارم همین مشکلو دارم.

کسی میدونه با ------ و فایروال میشه از تورنت استفاده کرد یا نه؟

ممنون

j0l6
17-06-2007, 13:49
آقا یه سوال

منم توی محل کارم همین مشکلو دارم.

کسی میدونه با ------ و فایروال میشه از تورنت استفاده کرد یا نه؟

ممنون

واسه حل این مشکل باید از port forwarding استفاده کنین
یه برنامه به اسم your freedom هم هست که طبق توضیحاتش واسه دور زدن سیستم شبکه ای مثل دانشګاه ساخته شده و ------ و socks میده اونو هم تست کنین شاید جواب بده

m-jeyhani
18-06-2007, 00:29
سلام دوستان
من فيلم the messengers را دانلود كردم ولي وقتي اجرا مي كنم صدا نداره لطفا راهنمايي كنيد.
يك سوال ديگه وقتي يك فيلم 700 مگي را مي خوام به صورت وي سي دي رايت كنم حجمش زياد ميشه و روي يك سي دي جا نمي گيره بايد چيكار كنم؟

SK8ER BOi
18-06-2007, 00:49
سلام دوستان
من فيلم the messengers را دانلود كردم ولي وقتي اجرا مي كنم صدا نداره لطفا راهنمايي كنيد.
يك سوال ديگه وقتي يك فيلم 700 مگي را مي خوام به صورت وي سي دي رايت كنم حجمش زياد ميشه و روي يك سي دي جا نمي گيره بايد چيكار كنم؟

ربطي به اين تاپيك نداره ها
شما كدك مربوط به اون فرمت فيلمي كه دانلود كردي رو بايد نصب كني.البته اگه از vlc media player استفاده كني نيازي به دانلود و نصب كدكها نيست.خودش برات پخش ميكنه.
اون فيم 700 مگي (كه احتمالآ divx يا xvid هست) فشرده شده كه حجمش به 700 مگ رسيده.خوب مشخصه كه وقتي به وي سي دي تبديلش كني حجمش بيشتر ميشه.من كه ميگم همونطوري رايتش كن.مخصوصآ كه پليرهاي جديد divx رو هم ساپورت ميكنن ولي اگه ميخواي حتمآ vcd رايتش كني چاره اي نداري جز اين كه بعد از تبديل به فرمت mpg فيلم رو به دو يا سه قسمت تقسيم كني و روي دو يا سه سي دي رايت كني.

khalif01
21-06-2007, 11:09
سلام
پس از Dl دو تا فیلم :
1- ایمیل یاهو -م دیگه کار نمیکنه
2- Torent 1.6 هم چیزی رو Dl نمیکنه . اینو میگه Unable To Map Upnp Port

میشه منو راهنمایی کنید

shahabamo
21-06-2007, 11:39
واسه حل این مشکل باید از port forwarding استفاده کنین
یه برنامه به اسم your freedom هم هست که طبق توضیحاتش واسه دور زدن سیستم شبکه ای مثل دانشګاه ساخته شده و ------ و socks میده اونو هم تست کنین شاید جواب بده

ممنون ... برم امتحان کنم.

j0l6
21-06-2007, 12:25
سلام
پس از Dl دو تا فیلم :
1- ایمیل یاهو -م دیگه کار نمیکنه
2- Torent 1.6 هم چیزی رو Dl نمیکنه . اینو میگه Unable To Map Upnp Port

میشه منو راهنمایی کنید
تورنت مشکلی واسه یاهو به وجود نمیاره شاید شما ای دیتون هک یا کرک شده و کسی پسوردش رو عوض کرده
در مورد اون پیغام اکه اون دایره ی کنار DHT سبز هست این پیغام ایرادی نداره
علت دانلود نشدن تورنت خیلی چیزا میتونه باشه پيشنهاد میکنم صفحات اول تایپيک رو بخونین و همینطور اطلاعات مربوط به تورنتی که دانلود میکنین رو هم بزارین یا یه لینک از تورنتی که باهاش مشکل دارین

khalif01
21-06-2007, 13:04
سلام
دایره کناری سبز نیست . اول آبی و بعد قرمز میشه .
تورنت من از کار افتاده . چون سید هم نمیکنه . پیر که هیچی .
اولش خیلی عالی کار کرد . queen و shooter رو هم dl کردم و دیدم.
flashget رو هم امتحان کردم . اون هم مثل تورنت .
تو یاهو فقط ایمیل و مسنجرم کار نمیکنه . بقیه کار میکنن.
همه چیز ok است غیر از دانلود فایلهای تورنت .

khalif01
21-06-2007, 13:10
سلام مجدد
یعنی اون queen رو دوباره dl نمیکنه !!!؟؟؟
مرسی

parsbin
22-06-2007, 16:20
سلام
دوستان
من يك فيلم از دمونويد گرفتم ولي وقتي دانلود تموم شد محتوي پوشه پز از فايلهاي نامشخص بود

اينها رو بايد چيكارش كنم؟!

j0l6
22-06-2007, 17:50
دایره کناری سبز نیست . اول آبی و بعد قرمز میشه .
تورنت من از کار افتاده . چون سید هم نمیکنه . پیر که هیچی .
اولش خیلی عالی کار کرد . queen و shooter رو هم dl کردم و دیدم.
flashget رو هم امتحان کردم . اون هم مثل تورنت .
تو یاهو فقط ایمیل و مسنجرم کار نمیکنه . بقیه کار میکنن.
همه چیز ok است غیر از دانلود فایلهای تورنت .
شما با همه ی فایل های تورنت مشکل دارین یا فقط بعضی ها ؟ فایلی رو که باهاش مشکل داری بزار یا مشخصات کاملش رو بنویس
اګه قبلا خوب کار می کرده الان مشکل داره ممکنه به خاطر SHARE RTIO بد شما بوده باشه که باعث شده بن ای پي بشین بعضی ترکر ها این کار رو می کنن
در ضمن چک کنین ببینین با فایر وال بلاک نشده باشه برنامه ی تورنت

parsbin جان فک کنم این فایل ها زیپ شده هستن و اون فایلی که ایکانش با بقیه متفاوت هست کارش اینه که فایل ها ررو از حالت زیپ خارج کنه
تو سایت DEMONOID تورنت خراب نمی زازن فایل ها سالم هستن فقط زیپ شدن
اګه کامنت کسایی که انی فایل رو دانلود کردن رو بخونی احتمالا توضیح دادن چطور فیلم رو ببینی

parsbin
22-06-2007, 18:51
شما با همه ی فایل های تورنت مشکل دارین یا فقط بعضی ها ؟ فایلی رو که باهاش مشکل داری بزار یا مشخصات کاملش رو بنویس
اګه قبلا خوب کار می کرده الان مشکل داره ممکنه به خاطر SHARE RTIO بد شما بوده باشه که باعث شده بن ای پي بشین بعضی ترکر ها این کار رو می کنن
در ضمن چک کنین ببینین با فایر وال بلاک نشده باشه برنامه ی تورنت

parsbin جان فک کنم این فایل ها زیپ شده هستن و اون فایلی که ایکانش با بقیه متفاوت هست کارش اینه که فایل ها ررو از حالت زیپ خارج کنه
تو سایت DEMONOID تورنت خراب نمی زازن فایل ها سالم هستن فقط زیپ شدن
اګه کامنت کسایی که انی فایل رو دانلود کردن رو بخونی احتمالا توضیح دادن چطور فیلم رو ببینی
ممنون پيمان جان
اون فايل قرمزه فايل رار بود
وقتي اكستراكتش كردم درست شد
البته تا حالا چنين چيزي نديده بودم كه يك فيلم رو اين همه تيكه كنند اون هم روي تورنت!

ichigo
22-06-2007, 19:07
یه سوال من سرعت اینترنتم 256 است اگه بخوام با تورنت یه فایل 167 مگابایتی دانلود کنم چه قدر طول می کشه؟

j0l6
22-06-2007, 19:34
ممنون پيمان جان
اون فايل قرمزه فايل رار بود
وقتي اكستراكتش كردم درست شد
البته تا حالا چنين چيزي نديده بودم كه يك فيلم رو اين همه تيكه كنند اون هم روي تورنت!
مخلصیم
فقط یادت باشه هیچ وقت فیلمی رو که فرمت رار داره از سایت های عمومی مثل torrentspy , isohunt... دانلود نکن چون اکثرا فیک هستن
همیشه فایل های صوتی تصویری رو با فرمت خودشون دانلود کن تا خیالت راحت باشه البته سایت demonoid فایل رارش هم مشکلی نداره چون هر کسی نمی تونه فایل اپلود کنه

یه سوال من سرعت اینترنتم 256 است اگه بخوام با تورنت یه فایل 167 مگابایتی دانلود کنم چه قدر طول می کشه؟
اګه سیستم شما با تورنت مشکلی نداشته باشه و تورنی که دانلود میکنی هم سیدر پيدرز کافی داشته باشه و ترکرش هم درست حسابی باشه همینطور بتونی با سرعت خوب ابلود کنی می تونی 168 مګ رو در 2 ساعت تموم کنی
با سرعت 30 kB , 100مګ رو در یه ساعت تموم کردم

END_BOY
22-06-2007, 23:42
سلام
من چطور میتونم سرعت اپلودم رو زیاد کنم ؟

سید: 38 تا
پیر: 24 تا

سرعت اپلودم شده: بین 16 تا 17
و سرعت دنلود بین : 35 تا 36

سرعت اپلود رو گذاشتم 28 خودم
و مال دنلود رو : 35

Ratio هم 0.550 هست و هیچ تغییری نمیکنه
فایل 716 مگا بایتی 53 % ازش رفته 2 ساعت مونده تموم شه

ولی اپلودم خیلی پایینه برای بالا بردنش چه کار باید کرد ؟

Amin_123
22-06-2007, 23:46
یکی به من بگه چرا نه سرعت آپلود من نه دانلود من زیاد نمیشه

j0l6
22-06-2007, 23:51
سلام
من چطور میتونم سرعت اپلودم رو زیاد کنم ؟

سید: 38 تا
پیر: 24 تا

سرعت اپلودم شده: بین 16 تا 17
و سرعت دنلود بین : 35 تا 36

سرعت اپلود رو گذاشتم 28 خودم
و مال دنلود رو : 35

Ratio هم 0.550 هست و هیچ تغییری نمیکنه
فایل 716 مگا بایتی 53 % ازش رفته 2 ساعت مونده تموم شه

ولی اپلودم خیلی پایینه برای بالا بردنش چه کار باید کرد ؟
سرعت اپلود شما بستګی به کانکشن شما داره حد اکثر سرعت دانلود شما بر اساس کانکشنتون چقدر هست؟
سرعت دانلود رو 0 بزارین تا unlimited بشه
در مورد share ratio هم چون بستګی به مقدار دانلود و اپلود شما داره مشکلی نیست بعد که دانلودتون تموم شد دو سه ساعتی بزارین فقط اپلود کنه share ratio زیاد میشه

END_BOY
23-06-2007, 00:04
سرعت اپلود شما بستګی به کانکشن شما داره حد اکثر سرعت دانلود شما بر اساس کانکشنتون چقدر هست؟
سرعت دانلود رو 0 بزارین تا unlimited بشه
در مورد share ratio هم چون بستګی به مقدار دانلود و اپلود شما داره مشکلی نیست بعد که دانلودتون تموم شد دو سه ساعتی بزارین فقط اپلود کنه share ratio زیاد میشه

اتفاقا تا امدم ویرایش کنم در مورد کانکشنم بنویسم شما زودتر اقدام کردی :31:
سرعت دنلود من 45 kb هست . شب ها به 55 و بعضی موقع 60 هم میرسه
این Share Ratio تو دنلود فایل های بعدی همین مقداری که در اخر کار میمونه همین هست
یا تغیر میکنه باز ؟

j0l6
23-06-2007, 00:26
یکی به من بگه چرا نه سرعت آپلود من نه دانلود من زیاد نمیشه
شما باید یه اطلاعاتی از تورنتی که دانلود میکنین و نوع کانکشتون بزارین چون سرعت در تورنت یه شرایطي لازم داره

اتفاقا تا امدم ویرایش کنم در مورد کانکشنم بنویسم شما زودتر اقدام کردی
سرعت دنلود من 45 kb هست . شب ها به 55 و بعضی موقع 60 هم میرسه
این Share Ratio تو دنلود فایل های بعدی همین مقداری که در اخر کار میمونه همین هست
یا تغیر میکنه باز ؟
البته من هم منظورم از سرعت سرعت اپلود شما بود که به اشتباه نوشتم دانلود
با توجه به سرعت دانلودی که نوشتی به نظر میاد کانکشن شما 512 باشه که واسه اکثر این کانکشن ها سرعت اپلود 16 هست که در این صورت نباید انتظار سرعت اپلود بیشتری رو داشته باشین
سرعت دانلود شما با تورنت هم خوبه , اکثر ترکر های عمومی معمولا تا دو برابر سرعت اپلودسرعت دانلود میدن که با توجه به چیزایی که نوشتی سرعت شما هم همین حدودا هستش
فقط سعی کنین همیشه تا چند ساعت بعد از دانلودتون تموم شد اپلود کنین تا بعد ها با مشکل بن شدن یا کم شدن سرعت مواجه نشین
در مورد تغییر نکردن share ratio عجیبه من تا حالا ندیدم اینجوری بشه به احتمال زیاد به torrent client شما مربوط میشه یه دانلودر دیګه رو تست کنین utorrent ورژن نهایی نه بتا اون رو تست کنین مشکلی نباید داشته باشه

END_BOY
23-06-2007, 00:31
شما باید یه اطلاعاتی از تورنتی که دانلود میکنین و نوع کانکشتون بزارین چون سرعت در تورنت یه شرایطي لازم داره

البته من هم منظورم از سرعت سرعت اپلود شما بود که به اشتباه نوشتم دانلود
با توجه به سرعت دانلودی که نوشتی به نظر میاد کانکشن شما 512 باشه که واسه اکثر این کانکشن ها سرعت اپلود 16 هست که در این صورت نباید انتظار سرعت اپلود بیشتری رو داشته باشین
سرعت دانلود شما با تورنت هم خوبه , اکثر ترکر های عمومی معمولا تا دو برابر سرعت اپلودسرعت دانلود میدن که با توجه به چیزایی که نوشتی سرعت شما هم همین حدودا هستش
فقط سعی کنین همیشه تا چند ساعت بعد از دانلودتون تموم شد اپلود کنین تا بعد ها با مشکل بن شدن یا کم شدن سرعت مواجه نشین
در مورد تغییر نکردن share ratio عجیبه من تا حالا ندیدم اینجوری بشه به احتمال زیاد به torrent client شما مربوط میشه یه دانلودر دیګه رو تست کنین utorrent ورژن نهایی نه بتا اون رو تست کنین مشکلی نباید داشته باشه

ممنون از راهنماییت دوست عزیز :11:

Amin_123
23-06-2007, 11:17
تورو خدا یکی درستو حسابی بیاد اینutorrent رو توضیح بده.
فقط نگین برو صفحات قبل .

SK8ER BOi
23-06-2007, 11:43
تورو خدا یکی درستو حسابی بیاد اینutorrent رو توضیح بده.
فقط نگین برو صفحات قبل .

سلام
utorrent برنامه ساده ايه.شما بگو اول مشكلت كجاست.
اگه سرعتت خوب نيست بگو كه با همه تورنتها اين مشكل رو داري يا فقط با يكي امتحان كردي؟اگه با يكي امتحان كردي بگو كه تعداد سيدرز و پيرزش چقدره(اگه خود فايل تورنت رو هم اينجا بذاري كه بهتره).تا ببينيم مشكل از تورنته يا از تنظيمات برنامه

Amin_123
23-06-2007, 15:23
سلام
utorrent برنامه ساده ايه.شما بگو اول مشكلت كجاست.
اگه سرعتت خوب نيست بگو كه با همه تورنتها اين مشكل رو داري يا فقط با يكي امتحان كردي؟اگه با يكي امتحان كردي بگو كه تعداد سيدرز و پيرزش چقدره(اگه خود فايل تورنت رو هم اينجا بذاري كه بهتره).تا ببينيم مشكل از تورنته يا از تنظيمات برنامه
من هم utorrent دارم و همbitlord تنظیماتشون هم بلد نیستم بعدشم نمیدونم port خودم رو ازکجا باید بدونم چیه خیلی از فایل ها رو هم امتحان کردم نه سرعت دانلودم زیاد میشه نه آپلودم درضمن rate چیه تازه خط اینترنتم هم adsl نیست ومیخام بدونم شما چجوری روزی یه فیلم دانلود میکنید:18: :18: :19: :41:

فکرکنم تمام سوالهایی رو که میخاستید بپرسید گفتم فقط بگید حالا چی کار کنم که بتونم سرعت دانلودمو مثل شماها زیاد کنم:41:

بابا یکی جواب مارو بده

j0l6
23-06-2007, 17:03
خوب به طور خلاصه تنظیمات utorrent رو میګم تنظیماتی که خودم استفاده می کنم و مشکلی با تورنت ندارم

اول از همه کسایی که کانکشن 256 به بالا دارن پچی که تو سایت زیر هست رو دانلود کنن و محدودیت پورت های باز همزمان در ویندوز xp رو از 10 به 100 یا بیشتر ( بستګی به کانکشن شما داره ولی 100 میتون واسه اکثر کانکشن ها کافی باشه ) تغییر بدین
سایت
بعد وارد utorrent بشین و قسمت opttion --- preferences باز کنین
تنظیمات رو طبق عکسها انجام بدین
نکته اینکه این تنظیمات واسه کانکشن 256 هست
قسمت general چیز خاصی نداره
[
در قسمت کانکشن مثل تصویر زیر تغییرات رو انجام بدین پورت رو بالای 40000 قرار بدین و سرعت اپلود رو هم بین یک سوم تا نصف سرعت دانلودتون تنظیم کنین ( منظور از سرعت دانلود سرعتی هست که هنګام دانلود از http دارین )

در قسمت bittorrent اګه اون پچ رو دانلود کردین و half-open connection رو از 10 به 100 تغییر دادین مثل تصویر زیر تغییرات رو انجام بدین مشکلی نداره تنظیمات این قسمت مهم و حیاتی هست و اګه دست تنظیمش نکنین ممکنه تنونین چیزی دانلود کنین یا هنګام دانلود تورنت با وب ګردی مشکل پیدا کنین و نتونین صفحات وب رو باز کنین
پس دقت کنین اینجا واسه کانکشن 256 و تعداد 100 half-open conncetion تنظیمات زیر اعمال شده اګه کانکشن شما مثلا 512 باشه شما half-open conncetion رو هنګام پچ کردن بزارین 200 ( بیتشر هم می تونی بزارین من 5000 رو ګذاشتم و مشکلی نداره ولی سکیورتی شما کمتر میشه ) بعد تو این قسمت اعداد رو هم میتونین دو برابر کنین

یه قسمت دیګه خیلی حیاتی هست و نباید همینجوری در تنظیماتش تغییر ایجاد کرد قسمت advance هست وارد این قسمت بشین و net.max_halfopen رو 30 بزارین

بد از تنظیم برنامه باید مطمعین شین که پورت مورد استفاده ی شما با فایروال یا از طرف isp بلاک نشده باشه و کانکشن شما مستقیم باشه ن از طرف شبکه برای اینکه پورنت رو تست کنین قسمت پایین utorrent یه دایره قرار داره که اګه سبز باشه یعنی شما مشکلی با پورت ندارین اګه زرد باشه روش کلیک کنین تا پورت رو تست کنه و اګه قرمز بود یعنی اینکه پورت انتخابی شما بلاک شده و مشکل داره

یه نکته ی دیګه اینکه علاوه بر این تنظیمات سرعت تورنت به فایل تورنتی که دانلود می کنین و ترکر اون هم بستګی داره سعی کنین که فایل هایی رو دانلود کنین که بیشتری داشته باشه و ترکر بتونه به شما کانکت بشه ( بعضی ترکر ها خصوصی هستن و برای کانکت شدن بهشون باید تو سایت ترکر عضو بشین در غیر این صورنت نمی تونین دانلود کنین ‎)

سعی کنین تو سایت های خصوصی عضو بشین و از اونجا دانلود کنین در این سایت ها در اکثر مواقع تعداد سیدر بیشتر از پيرز هست که باعٍٍث مشه شما حد اکثر سرعت دانلود رو داشته باشین بدون اینکه حتی اپلود کنین
موفق باشین

Amin_123
23-06-2007, 17:05
half open conncetion کجا هست؟

j0l6
23-06-2007, 17:51
half open conncetion کجا هست؟
ببخشید اسمش رو اشتباه نشوتم تو قسمت advance یه حا نوشته net.max_halfopen
روش کلیک کنین و پاینن قسمت value بنوسین 30 و رو set کلیک کنین تا تغییرات اعمال بشه

Amin_123
23-06-2007, 18:14
ببخشید اسمش رو اشتباه نشوتم تو قسمت advance یه حا نوشته net.max_halfopen
روش کلیک کنین و پاینن قسمت value بنوسین 30 و رو set کلیک کنین تا تغییرات اعمال بشه
تمام این کارا رو کردم ولی سرعت دانلود 3.5 واپلودم از 1 بیشتر نمیشه(kb):41:
یه فایل 16 مگی رو نوشته 3 ساعت.:41:

j0l6
23-06-2007, 18:34
تمام این کارا رو کردم ولی سرعت دانلود 3.5 واپلودم از 1 بیشتر نمیشه(kb):41:
یه فایل 16 مگی رو نوشته 3 ساعت.:41:

بد از تنظیم برنامه باید مطمعین شین که پورت مورد استفاده ی شما با فایروال یا از طرف isp بلاک نشده باشه و کانکشن شما مستقیم باشه ن از طرف شبکه برای اینکه پورنت رو تست کنین قسمت پایین utorrent یه دایره قرار داره که اګه سبز باشه یعنی شما مشکلی با پورت ندارین اګه زرد باشه روش کلیک کنین تا پورت رو تست کنه و اګه قرمز بود یعنی اینکه پورت انتخابی شما بلاک شده و مشکل داره

یه نکته ی دیګه اینکه علاوه بر این تنظیمات سرعت تورنت به فایل تورنتی که دانلود می کنین و ترکر اون هم بستګی داره سعی کنین که فایل هایی رو دانلود کنین که بیشتری داشته باشه و ترکر بتونه به شما کانکت بشه ( بعضی ترکر ها خصوصی هستن و برای کانکت شدن بهشون باید تو سایت ترکر عضو بشین در غیر این صورنت نمی تونین دانلود کنین ‎)

سعی کنین تو سایت های خصوصی عضو بشین و از اونجا دانلود کنین در این سایت ها در اکثر مواقع تعداد سیدر بیشتر از پيرز هست که باعٍٍث مشه شما حد اکثر سرعت دانلود رو داشته باشین بدون اینکه حتی اپلود کنین
utorrent از دو قسمت تشکیل شده یه قسمتش تورنت های دانلودی رو نشون میده و قسمت پایینش مشخصات تورنتی که دانلود میکنین رو
شما یه عکس از برنامه utorrent بګیرین به طوری که قسمت مرپوط به مشخصات کاملا مشخص باشه تو عکس و او رو اینجا بزارین
بعد لینک اون فایل تورنتی که داری دانلود میکنی رو هم ایجا بزار ما هم تست کنیم
موفق باشی

Amin_123
23-06-2007, 18:42
آقا دمت گرم فعلا سرعتم تا 6 رسیده یه دو سه تا راهنمایی باحال بکن شاید بیشتر شد

j0l6
23-06-2007, 18:48
شما چقدر تنبل تشریف دارین ماشاا...
ببینین تو پست قبلی چی نوشتم یه ذره اطلاعات بدین تا سرعت حد اکثر رو بګیرین 6 کیلو بایت سرعت برا dial up هست

Amin_123
23-06-2007, 18:51
چه اطلاعاتی؟

SK8ER BOi
23-06-2007, 22:07

شما كه گفتي adsl نداري.
خوب 6 كيلوبايت براي دايل آپ زيادم هست.ديگه چي مي خواي؟؟!

j0l6
23-06-2007, 22:36
شما كه گفتي adsl نداري.
خوب 6 كيلوبايت براي دايل آپ زيادم هست.ديگه چي مي خواي؟؟!
ایشون مارو ګذاشته بودن سرکار خدا خیرشان دهد

akhavan66
25-06-2007, 22:11
سلام بچه ها.اين اولين باره كه توي يك انجمن ثبت نام كردم و چيز مينويسم.پس اگه يه جورايي شيرين ميزنم ببخشيد.در مورد دانلود تورنت من از bitcomet استفاده ميكنم اما سرعت دانلودش با adsl 128 حدودا 2 الي 5 هست كه اونم به طور مداوم نيست.يعني هر يك ساعت با همين سرعت اگر يك يا دو مگ دانلود كنم!!!!!:2:اشكال كار از كجاست به نظر شما دوستان؟:41:

akhavan66
25-06-2007, 22:27
دوباره سلام.يه تورنت با bitcomet درست كردم كه حاوي 300 تا كليپ براي موبايل.لينكشو ميذارم.اگر تونستيد دانلود كنيد خبرم كنيد تا بازم درست كنم.:31:چه كيفي ميده ادم مفيييييد باشه ها!!!

erfankhan
26-06-2007, 17:38
خواهش میکنم راهنمایی کنید فیلمهای کوتاه را از سایت youtube را چگونه دانلود کنم. با تشکر

SK8ER BOi
26-06-2007, 20:48
خواهش میکنم راهنمایی کنید فیلمهای کوتاه را از سایت youtube را چگونه دانلود کنم. با تشکر

سلام
عزيزم اينجا جاش نيست
اگه مرورگر فايرفاكس داري ميتوني اكستنشن video downloader رو نصب كني.براي اين كار tools>extensions رو بيار و بعد find updates رو بزن و در صفحه اي كه باز ميشه روي video downloader كليك كن تا نصبش كنه.
بعد از نصب وقتي با فايرفاكس توي صفحه اون ويديويي كه از youtube ميخواي دانلود كني بري و روي علامت video downloader كه گوشه پايين و راست صفحه هست كليك كني ميتوني ويديو رو دانلود كني.

FlashGet
26-06-2007, 21:56
سلام .
من اینترنت با سرعت 64 دارم میخواستم ببینم با این سرعت میشه فیلم دانلود کرد یا نه زیاد هم عجله ندارم اگر در هفته بشه 3 تا فیلم دانلود کرد برام خیلی هم عالیه .
اونم از سایت راپید شیر با نرم افزار دانلود . نه با تورنت .
چون بیشتر فیلمایی رو که من میخوام سایتهای تورنت سیدر ندارن .
ولی بعضی وقتها از راپید شیر وقتی دارم دانلود میکنم وسط کار ارور میده آیا اون ارور از ناقص بودن فایله یا از سرعت 64 adsl ?
ه اگه از 64 هستش برم 128 بگیرم و پولم رو حروم کنم . آخه من خیلی کم خونه هستم و 128 لازمه کار من نمیشه .

khalif01
27-06-2007, 21:46
سلام دوستان
یک فایل avi دارم . نمیدونم باید با چی ببینمش ؟

سلام دوباره
xvid با XviD فرقی داره ؟
Amin
29-06-2007, 19:31
سلام دوستان
یک فایل avi دارم . نمیدونم باید با چی ببینمش ؟

با jetaudio و vlc player میتونی باز کنی
یا اینکه k-lite mega codec pack رئ نصب کنی
همشون تو انجمن معرفی شده اند

سلام دوباره
xvid با XviD فرقی داره ؟
فرق رو که دارن
اکا اینکه دقیق چه فرقی دارن رو نمیدونم
فقط در این حد که xvid جدید تر هستش و اکثر فیلمهای جدید با این فرمت ریپ میشن

neda61h
03-07-2007, 06:58
سلام.
من یه سوال داشتم.
من الان دارم با utorrent یه فیلم میگیرم، ولی کنار اسم فیلم که یه فلش به سمت پایین هست، بجای اینکه آبی باشه قرمزه، می خواستم بدونم چرا؟
یه سوال دیگم دارم، از کجا میتونی بفهمی که فیلمی که داری دانلود می کنی قابلیت resume داره یا نه.
ممنون میشم کسی جواب بده.

Amin
03-07-2007, 15:03
یه سوال دیگم دارم، از کجا میتونی بفهمی که فیلمی که داری دانلود می کنی قابلیت resume داره یا نه.
سلام
تورنت که همیشه رسیوم داره
میشه قطع و وصل کرد
مشکلی وجود نداره در این باره (به جز بی سید ماندن احتمالی)
----------------
در مورد قرمز رنگ بودن فلش
من از utorrent استفاده نمیکنم
اما احیانا firewallتون فعال نیست ؟

j0l6
03-07-2007, 15:16
من الان دارم با utorrent یه فیلم میگیرم، ولی کنار اسم فیلم که یه فلش به سمت پایین هست، بجای اینکه آبی باشه قرمزه، می خواستم بدونم چرا؟
اګه منظور شما از فلش دایره ی پایین برنامه هست که همونطور که امین ګفت مشکل فایروال یا دست رسی غیر مستقیم به نت هست
ولی اګه منظورتون فلشی هست که کنار اسم فیلم ها نشون داده میشه اون بخاطر این قرمز هست که شما به ترکر کانکت نیستین شاید ترکر افلاین باشه
برای اینکه بفهمین به ترکر کانکت هستین یا نه تو قسمتی که اطلاعات تورنت رو نشون میده تورنتی که در حال دانلودش هستین رو انتخاب کنین بعد قسمت پایین tracker status رو ببینین اګه working نزده بود مشکل همون هست که ګفتم
که در این صورت سرعت شما هم زیاد خوب نباید باشه و برای رفع این مشکل باید یه ترکر دیګه از همین تورنت رو پيدا کینن و در برنامه ادش کنین تا مشکل برطرف شه

neda61h
03-07-2007, 16:18
اګه منظور شما از فلش دایره ی پایین برنامه هست که همونطور که امین ګفت مشکل فایروال یا دست رسی غیر مستقیم به نت هست
ولی اګه منظورتون فلشی هست که کنار اسم فیلم ها نشون داده میشه اون بخاطر این قرمز هست که شما به ترکر کانکت نیستین شاید ترکر افلاین باشه
برای اینکه بفهمین به ترکر کانکت هستین یا نه تو قسمتی که اطلاعات تورنت رو نشون میده تورنتی که در حال دانلودش هستین رو انتخاب کنین بعد قسمت پایین tracker status رو ببینین اګه working نزده بود مشکل همون هست که ګفتم
که در این صورت سرعت شما هم زیاد خوب نباید باشه و برای رفع این مشکل باید یه ترکر دیګه از همین تورنت رو پيدا کینن و در برنامه ادش کنین تا مشکل برطرف شه

سلام.
ممنون از جوابتون، بله منظورم فلشی هست که کنار اسم فیلم ها نشون داده میشه هست، در قسمت tracker status اش هم نوشته failure: torrent deleted or not in pool yet... ولی سرعت دانلودم زیاد بد نیست، می خواستم ببینم اگه تا آخر دانلودش کنم، مشکلی واسش پیش نمیاد و باز میشه؟ در مورد اینم که گفتید : "برای رفع این مشکل باید یه ترکر دیګه از همین تورنت رو پيدا کینن و در برنامه ادش کنین تا مشکل برطرف شه" میشه بیشتر توضیح بدید.
ممنون.

j0l6
03-07-2007, 16:33
می خواستم ببینم اگه تا آخر دانلودش کنم، مشکلی واسش پیش نمیاد و باز میشه؟
در صورتی که فایل داخل تورنت فیک نباشه اره باز میشه ( اګه فایلی که دانلود میکنین فرمتش از فرمت های تصویری هست و زیپ یا رار نیست به احتمال 90٪ نباید مشکلی داشته باشه ) شما می تونین با خوندن کامت های کسایی اون فایل رو قبلا دانلود کردن متوجه شین که فایل سالم هست یا نه

برای رفع این مشکل باید یه ترکر دیګه از همین تورنت رو پيدا کینن و در برنامه ادش کنین تا مشکل برطرف شه" میشه بیشتر توضیح بدید.
باید یه ترکر دیګه پيدا کنی که همین فایل شما رو داشته باشه بعد اون ترکر رو در برنامه اد کنین
باید اسم کامل اون فایل تورنت رو تو سایت های دیګه ی تورنت سرچ کنین تا ترکر های مختلف رو پیدا کنین
می تونین لینک دانلود تورنتی که دارین دانلود میکنین رو اینجا بزارین تا یه ترکر دیګه براش پیدا کنیم البته اګه داشته باشه
موفق باشین

PC-PC
03-07-2007, 22:42
من قبلا با uttorrent مشکلی نداشتم و با سرعت 20 دانلود می کردم تا اینکه ویندوز عوض کردم و الان سرعت دانلودم از 0.1 بشتر نمی شه.در حالی که 89 سیدر داره
ممکن از پرت باشه؟
چه جوری می تونم متوجه شم که کدوم پرت خوبه؟

j0l6
04-07-2007, 04:37
من قبلا با uttorrent مشکلی نداشتم و با سرعت 20 دانلود می کردم تا اینکه ویندوز عوض کردم و الان سرعت دانلودم از 0.1 بشتر نمی شه.در حالی که 89 سیدر داره
ممکن از پرت باشه؟
چه جوری می تونم متوجه شم که کدوم پرت خوبه؟
اګه پورتی که استفاده میکنین با فایروال بلاک شده باشه اره امکانش هست در ضمن شما نګفتین با همه ی تورنت ها مشکل دارین یا بعضی ها؟
برای اینکه بفهمین پورتی که استفاده میکنین باز هست یا نه به قسمت پایین utorrent نیګا کنین یه دایره وچود داره اګه قرمز بود یعنی پورت شما مشکل داره یه پورت یدګه بالای 40000 رو بهش بدین بعد رو همون دایره کلیک کنین برنامه پورت رو تست میکنه اګه میګه که پورت باز هست یا نیست
اون دایره باید رنګش سبز باشه

PC-PC
04-07-2007, 09:07
اګه پورتی که استفاده میکنین با فایروال بلاک شده باشه اره امکانش هست در ضمن شما نګفتین با همه ی تورنت ها مشکل دارین یا بعضی ها؟
برای اینکه بفهمین پورتی که استفاده میکنین باز هست یا نه به قسمت پایین utorrent نیګا کنین یه دایره وچود داره اګه قرمز بود یعنی پورت شما مشکل داره یه پورت یدګه بالای 40000 رو بهش بدین بعد رو همون دایره کلیک کنین برنامه پورت رو تست میکنه اګه میګه که پورت باز هست یا نیست
اون دایره باید رنګش سبز باشه

ممنون مشکلم حل شد
یه سوال دیگه داشتم من فیلم دزدان دریای کارانیب 2 رو دانلود کردم تا 20% که رفت گیر کرد در حالی که 30 تا سیدر داره بهش وصل نمی شه
چرا اینطوری شده؟

neda61h
04-07-2007, 10:20
باید یه ترکر دیګه پيدا کنی که همین فایل شما رو داشته باشه بعد اون ترکر رو در برنامه اد کنین
باید اسم کامل اون فایل تورنت رو تو سایت های دیګه ی تورنت سرچ کنین تا ترکر های مختلف رو پیدا کنین
می تونین لینک دانلود تورنتی که دارین دانلود میکنین رو اینجا بزارین تا یه ترکر دیګه براش پیدا کنیم البته اګه داشته باشه
موفق باشین

بعد اگه این کار رو بکنم، دوباره از اول شروع میکنه به دانلود یا از ادامه ی تا اینجایی که دانلود کردم؟

neda61h
04-07-2007, 10:21
موفق باشین

بعد اگه این کار رو بکنم، دوباره از اول شروع میکنه به دانلود یا از ادامه ی تا اینجایی که دانلود کردم؟

j0l6
04-07-2007, 14:26
یه سوال دیگه داشتم من فیلم دزدان دریای کارانیب 2 رو دانلود کردم تا 20% که رفت گیر کرد در حالی که 30 تا سیدر داره بهش وصل نمی شه
چرا اینطوری شده؟
چندین دلیل می تونه داشته باشه شاید فایروال بلاکشون کرده یا شاید شما اپلود خوبی نداشتین و بن شدین شاید هم ترکر down یا افلاین شده
در اینجور مواقع ترکر دیګه ای برا همون تورنت پیدا کن و ادش کن مشکلت به احتمال زیاد حل میشه

موقعی که اد کنین دانلود متوقف نمیشه یعنی همونطور که دارین دانلود میکنین میتونی ترکر رو هم اضاف کنین برنامه همونطور به دانلود خودش ادامه میده و دانلود رو متوقف یا از اول شروع نمیکنه
در تورنت یه دانلود هیچ وقت از اول شروع نمیشه مګه اینکه خود شما فایل دانلودی رو کاملا از رو سیستم delete کرده باشین

R.s.h
04-07-2007, 17:03
این برنامه ای که میگید چه فرقی با لیم وایر (limeWire) داره ؟؟

PC-PC
04-07-2007, 17:45
ممنونم دوست عزیز

Amin
04-07-2007, 21:10
این برنامه ای که میگید چه فرقی با لیم وایر (limeWire) داره ؟؟
سلام
limewire که تورنت نیست عزیزم
برنامه p2p هستش

PSPMAN
05-07-2007, 14:57
سلام به دانلودرهای تیر.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به تازگی 256 داتک گرفتم.از برنامه میو تورنت استفاده میکنم.(علامت میو رو کیبورد نیست ).
الان که دارم این پست رو می نویسم دوتا تورنت داره دان میکنه که سرعتشون در مجموع 20 Kbps هست.
آیا میشه سرعتو از این بیشتر کرد؟ چون من به طور عادی سرعت دانلودم تا 40 هم میرسه. ولی با این نهایت 23 هستش.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] VzLzM1Mm5tc3AuZ2lm
ممنون میشم راهنماییم کنید.

j0l6
05-07-2007, 15:53
سلام به دانلودرهای تیر.
من به تازگی 256 داتک گرفتم.از برنامه میو تورنت استفاده میکنم.(علامت میو رو کیبورد نیست ).
الان که دارم این پست رو می نویسم دوتا تورنت داره دان میکنه که سرعتشون در مجموع 20 Kbps هست.
آیا میشه سرعتو از این بیشتر کرد؟ چون من به طور عادی سرعت دانلودم تا 40 هم میرسه. ولی با این نهایت 23 هستش.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
تنظیمات utorrent واسه کانکشن 256 تو صفحات قبل توضیح داده شده
در ضمن به تورنتی که دانلود میکنی هم بستګی داره باید سیدر و پيرز کافی داشته باشه
صفحات این تایپیک رو بخون در مورد همه چیز توضیح دادن
موفق باشی

mahdi-azari
06-07-2007, 14:38
با سلام
من فيلم هاستل دو رو برداشتم با پسوند sfv
اما نمي دونم با چه نرم افزاري بايد قطعات متصل كنم
لطفا راهنمايي كنيد
با تشكر

Amin
06-07-2007, 16:53
با سلام
من فيلم هاستل دو رو برداشتم با پسوند sfv
اما نمي دونم با چه نرم افزاري بايد قطعات متصل كنم
لطفا راهنمايي كنيد
با تشكر
سلام
عزیزم
svf که فیلم نیست
یه فایل کم حجم هستش
که معمولا مشخصات فیلم و بازیها و برنامه های دانلودی توش نوشته شده

LeBron
08-07-2007, 22:26
سلام
کدوم یکی از سایتهایی که در صفحه اول معرفی شده بهتر و مطمئن تره؟

Amin
08-07-2007, 22:30
MiniNova
TorrentSpy
isoHunt

PC-PC
08-07-2007, 23:16
عجب چیزی هستش این تورنت
من که دارم باهاش کف می کنم هر فیلمی که تا حالا خواستم رو داشته
من از این سایتها استفاده می کنم
torrentspy.com
torrentfive.com

neda61h
09-07-2007, 15:52
سلام.
ببخشید، من یه سوال داشتم.
می خواستم بدونم آیا میشه فیلمی رو که در حال دانلود اون با utorrent هستم و هنوز در حال دانلود هست رو تا اینجایی که دانلود شده رو ببینم، و اگه میشه با چه نرم افزاری.
ممنون میشم جواب بدید.

j0l6
09-07-2007, 16:13
سلام.
ببخشید، من یه سوال داشتم.
می خواستم بدونم آیا میشه فیلمی رو که در حال دانلود اون با utorrent هستم و هنوز در حال دانلود هست رو تا اینجایی که دانلود شده رو ببینم، و اگه میشه با چه نرم افزاری.
ممنون میشم جواب بدید.
موقعی فیلم رو دانلود میکنی داخل utorrent نشون میده که چقدر از فیلم دانلود شده و قسمت های دانلود شده رو با رنګ ابی نشون میده اګه قسمت اول اون مستطیل ابی شده باشه ( ابتدای فیلم دانلود شده باشه ) با مدیا پلیر vlc می تونین ببینین ولی چون تورنت فایل ها رو به صورت تیکه تیکه دانلود میکنه و این تیکه ها رو ترتیب نیستن هنګام تماشای فیلم هایی که کامل دانلود نشدن فیلم رو به صورت تیکه تیکه میبینین
مهمترین چیز اینه که یه قسمت از ابتدای فیلم رو دانلود کرده باشین

j0l6
09-07-2007, 16:23
سلام
کدوم یکی از سایتهایی که در صفحه اول معرفی شده بهتر و مطمئن تره؟
بیشترین تورنت ها رو میتونی تو سایت btjunkie.org پيدا کنی ولی torrentspy.com به نظر من خیلی بهتر هست چون نظرات کسایی که فایل ها رو دانلود کردن رو میتونی بخونی و قبل از دانلود از سالم بودن فایل ها مطمعن شی
و از همه ی اینا بهتر سایت ها و ترکر های خصوصی هستن که از نظر سرعت و اطمینان حرف ندارن

alimali
10-07-2007, 00:39
سلام
من نیدیک سه ماه بود که با تورنت کار ميکردم و بدون اینکه پورتی رو فوروارد کرده باشم فایلهایی رو با سرعت 40 دانلود می‌کردم. متاسفانه چند روزه که سرعن تورنتم شدیدا پایین اومده. وقتی که خواستم یه پورت رو به تورنت فوروارد کنم تو صفحه setting روترم(comtrend ct-534) تو قسمتnatp نمی‌دونم local port و public port رو چند انتخاب کنم. ممنون می شم اگر کسی به من کمک کنه تا بتونم یه پورت رو فوروارد کنم.

j0l6
10-07-2007, 18:17
من نیدیک سه ماه بود که با تورنت کار ميکردم و بدون اینکه پورتی رو فوروارد کرده باشم فایلهایی رو با سرعت 40 دانلود می‌کردم. متاسفانه چند روزه که سرعن تورنتم شدیدا پایین اومده. وقتی که خواستم یه پورت رو به تورنت فوروارد کنم تو صفحه setting روترم(comtrend ct-534) تو قسمتnatp نمی‌دونم local port و public port رو چند انتخاب کنم. ممنون می شم اگر کسی به من کمک کنه تا بتونم یه پورت رو فوروارد کنم.
من تا حالا روتر نداشتم و متاسفانه اطلاع چندانی ازش ندارم ولی اینجا هم فک نکنم کسی بتونه کمکت کنه چون روتر های مختلف تنظیماتشون فرق میکنه
شما می تونین برین به سایت portforwarding.com اونجا روتر خودتون رو از لیستش انتخاب میکنین و بعد مراحل تنظیم روتر رو به قدم به فدم و با تصویر نشونتون میده

اګه سرعت شما قبلا خوب بوده و خود به خود اینچورسی شده در این صورت مشکل از تنظیمات و پورت نباید باشه چون همون طور که خودتون ګفتین با همون تنظیمات سرعت خوبی داشتین شاید همیشه کم اپلود میکردین و زیاد دانلود
این باعث شده share ratio خوبی نداشته باشین و بعد از مدتی ترکر ها ای پی شما رو به بلک لسیت اضافه کنن
سعی کنین چنتا تورنت از ترکر های معروف که براتون مهم هست رو دانلود کنین بعد بزارین اپلود کنه اګه share ratio خوبی داشته باشین بعد از مدتی احتمالاا مشکلتون حل میشه
موفق باشید

LeBron
13-07-2007, 03:34
سرعت دانلود من 10 تا 12 هست در حالت عادی
آیا تو تورنت میشه این سرعتو زیاد کرد؟

SK8ER BOi
13-07-2007, 12:45
سرعت دانلود من 10 تا 12 هست در حالت عادی
آیا تو تورنت میشه این سرعتو زیاد کرد؟

سلام
اين 10 تا 12 كه ميگي سرعت دانلودت با تورنته يا http ؟
در دانلود با استفاده از تورنت سرعت دانلود در بهترين شرايط مي تونه به سرعت http برسه.
يعني اگه adsl 128 داري اگه با تورنت همين 10 12 سرعتت باشه خوبه

LeBron
13-07-2007, 22:12
ممنون sk8er boi
------------------
دوستان یه سوال دیگه هم هست من یه فایل قبلا دانلود کردم الان status من در حالت Seeding هست. این تو سرعت دانلود تاثیر منفی داره یا مثبت یا هیچی؟

j0l6
13-07-2007, 22:22
دوستان یه سوال دیگه هم هست من یه فایل قبلا دانلود کردم الان status من در حالت Seeding هست. این تو سرعت دانلود تاثیر منفی داره یا مثبت یا هیچی؟
seeding خوبه همیشه بعد از اینکه یه فایل رو کامل دانلود کردی بزاری چند ساعت سید کنه اینجوری share ratio شما زیاد میشه و واسه دفعات بعدی مشکلی با اون ترکر نخواهین داشت ولی اګه به محض تمام شدن دانلود فایل رو stop کنین و سید نداشته باشین بعد از مدتی ممکنه بن ای پي بشین
اګه share ratio شما از 0.600 زیاد تر شد می تونین متوقف کنین
موقع دانلود فایل ها اګه seeding فایل های دیګه که share ratio به اندازه کافی دارن رو متوقف کنین بهتره
موفق باشین

alimali
14-07-2007, 08:54
به خاطر راهنامیی تون ممنونم. یه سوال دیگه. این نسبت آپلود به دانلود چقدر باید باشه؟ الان این نسبت برای من یه چیزی حول وحوش 0.8 است.
یه چیزی تو پاسخ شما من رو نگران کرده. "احتمالا مشکلتون حل می‌شه "یعنی این مشکل ممکنه حل‌شدنی نباشه؟

j0l6
14-07-2007, 13:46
همونطور که قلا هم ګفتم share ratio بالای 0.600 باشه خوبه
خوب ای پي هایی که هیچ وقت share ratio خوبی ندارن رو بعد از مدتی ترکر ها شناسایی و اون رو به لیست سیاهشون اضافه میکنن و این لیست به برنامه ی دانلود تورنتی که کاربرا استفاده میکنن اضافه میشه و به این ترتیب اګه ای پي شما از نوع ای پي های ثابیت باشه براتون مشکل ایجاد میشه ولی خیلی کم پيشمیاد که یه ای بره بلک لیست جوری که دیګه نتونه از تورنت دانلود کنه ولی سرعتتون خیلی کم میشه
ترکر های مختلف با هم فرق میکنن بعضی ها شاید اصلا بلک لیست نداشته باشن وفقط بر اساس سرعت ا پلود شما سرعت دانلود شما رو کم یا زیاد کنن

RAMINET
15-07-2007, 13:18
دوستان خوبم لطفا کمکم کنید من یه مشکل جدی دارم:
من برای دانلود چند فیلم از اینترنت یک سایت ÷یدا کردم که لینکهای فیلما رو بصورت یک toorent file داده و من انها رو که حجم چند کیلو بایتی بیشتر ندارند دانلود میکنم و در ضمن طبق گفته خود اون سایت یک bitcomet :(a bit torrent clinet) دانلود کردم ولی وقتی بازش میکنم و اون torrent file رو توش open میکنم اصلا جلو نمیره و در واقع دانلود نمیمنه !!!!!!
چرا؟ باید چه کار کنم؟؟؟

j0l6
15-07-2007, 15:36
دوستان خوبم لطفا کمکم کنید من یه مشکل جدی دارم:
من برای دانلود چند فیلم از اینترنت یک سایت ÷یدا کردم که لینکهای فیلما رو بصورت یک toorent file داده و من انها رو که حجم چند کیلو بایتی بیشتر ندارند دانلود میکنم و در ضمن طبق گفته خود اون سایت یک bitcomet :(a bit torrent clinet) دانلود کردم ولی وقتی بازش میکنم و اون torrent file رو توش open میکنم اصلا جلو نمیره و در واقع دانلود نمیمنه !!!!!!
چرا؟ باید چه کار کنم؟؟؟
سلام
دوست عزیز واسه دانلود هر تورنتی باید سیدر وجود داشته باشه ایا فایل تورنت شما سیدر داره؟ ( تو صفحه ی اول تایپیک توضییح داده شده )
شما یه اطلاعاتی از فایل تورنتی کهدارین دانلود میکنین بزارین چه تعداد سیدر داره چه تعدا پيرز ، چه تعداد از اونا به شما کانکت شدن ، شما به ترکر وصل شدین یا خیر، چک کنین ببینین torrent client شما با فایروال بلاک نشده باشه
اګه خود فایل تورنتی که دانلود کردین رو اینجا بزارین کار راحت تر میشه
موفق باشی

RAMINET
15-07-2007, 22:50
سلام
دوست عزیز واسه دانلود هر تورنتی باید سیدر وجود داشته باشه ایا فایل تورنت شما سیدر داره؟ ( تو صفحه ی اول تایپیک توضییح داده شده )
شما یه اطلاعاتی از فایل تورنتی کهدارین دانلود میکنین بزارین چه تعداد سیدر داره چه تعدا پيرز ، چه تعداد از اونا به شما کانکت شدن ، شما به ترکر وصل شدین یا خیر، چک کنین ببینین torrent client شما با فایروال بلاک نشده باشه
اګه خود فایل تورنتی که دانلود کردین رو اینجا بزارین کار راحت تر میشه
موفق باشی
من برای نمونه یکی از لینکهای فیلمهائی که گرفتم رو میذارم شما لطفا با utorrent یا bitcomet امتحانش کن ببین چرا دانلود نمشه؟1!!
اگه دانلود شد بگو اشکال کاره من کجا بوده ؟ آخه زیاد از نورنت سر در نمیارم ممنون

یا مثلا این یکی:

j0l6
15-07-2007, 23:13
من برای نمونه یکی از لینکهای فیلمهائی که گرفتم رو میذارم شما لطفا با utorrent یا bitcomet امتحانش کن ببین چرا دانلود نمشه؟1!!
اگه دانلود شد بگو اشکال کاره من کجا بوده ؟ آخه زیاد از نورنت سر در نمیارم ممنون

یا مثلا این یکی:

این فایل هایی که ګذاشتی اولی یه دونه سیدر و سه تا دانلودر داشت و برا همین هم سرعتش خیلی کم هست
دومی نه سیدر داشت نه دانلودر که این باعث اصلا نتونی دانلدش کنی
همون که ګفتم بهتر هر فیلم و فایلی خواستی تو سایتها ی مخصوص تورنت سرچ کنی و موقع دانلود فایل ببن هر کدوم سیدر بیشتری داره اون رو انتخاب کنه
تورنتی هایی که سیدر ندارن رو دانلود نکن
نظرات افرادی که اون فایل ها رو دانلود کردن رو هم تو قسمت کامنت سایتهای دانلود بخون تا بدونی چی رو داری دانلود میکنی
واسه دانلود فیلم CARS با حجم 350 کیفیت DVDRIP از لینک زیر میتونی اسفتاده کنی تعد سیدر 7 تعداد دانلودر 8 هست متاسفانه من با ترکرش مشکل دارن و نمی تونم خودم تورنت رو تست کنم ولی وضیعت این تورنت از تورنتی که خودت ګذاشتی بهتره

این هم یه ورژن دیګه از این فیلم که 256 سیدر و 370 دانلودر داره این تورنت از لحاظ سرعت و کیفیت مطمعن تر هست ولی حجم فیلم 700 مګ هست

LeBron
17-07-2007, 17:24
seeding خوبه همیشه بعد از اینکه یه فایل رو کامل دانلود کردی بزاری چند ساعت سید کنه اینجوری share ratio شما زیاد میشه و واسه دفعات بعدی مشکلی با اون ترکر نخواهین داشت ولی اګه به محض تمام شدن دانلود فایل رو stop کنین و سید نداشته باشین بعد از مدتی ممکنه بن ای پي بشین
اګه share ratio شما از 0.600 زیاد تر شد می تونین متوقف کنین
موقع دانلود فایل ها اګه seeding فایل های دیګه که share ratio به اندازه کافی دارن رو متوقف کنین بهتره
موفق باشین
ممنون پیمان جان
=======
دوستان یه مشکلی یکی دو روزه من پیدا کردم اینه که سرعت میانگین من از 6.2 بالا تر نمیره...
درصورتی قبلا خیلی کم اتفاق می افتاد زیر 8.5 بیاد...دلیلش چیه؟؟

j0l6
17-07-2007, 17:54
دوستان یه مشکلی یکی دو روزه من پیدا کردم اینه که سرعت میانگین من از 6.2 بالا تر نمیره...
درصورتی قبلا خیلی کم اتفاق می افتاد زیر 8.5 بیاد...دلیلش چیه؟؟
این مشکل رو با همه ی تورنت ها داری یا با تورنت هایی که از ترکر خواصی هستن ؟ ترکر demonoid این بازی ها رو در میاره بعضی اول سرعت خوب میده بعد از یه مدتی اګه share ratio خوبی نداشتی سرعتت رو کم میکنه
برای رفع این مشکل باید از تورنت هایی استفاده کنی که چندین ترکر دارن و سرعت اأپلودتو هم باید زیاد کنی معمولا هر چقدر سعت اپلودت باشه دو برابر سرعت دانلود میده بهت در این جور مواقع

LeBron
17-07-2007, 20:11
آره تورنته چند تا ترکر داره.
Ratio هم 0.708 الان
سرعت آپلودو چه جوری میشه زیاد کرد؟

j0l6
18-07-2007, 02:36
سرعت آپلودو چه جوری میشه زیاد کرد؟
تو قسمت تنظیمات تورنت دانلودرتون می تونین قسمت تنظیمات مربوط به سرعت دانلود و اپلود رو پيدا کنین یا اینکه رو تورنتی که دارین دانلود میکنین کلیک راست کنین و دنبال ګزینه ی مربوطه بګردین مثل bandwidth یا چیزی شبیه این
واسه utorrent این تنظیمات در قسمت options---preferences---connection قرار داره

LeBron
18-07-2007, 02:49
تو قسمت تنظیمات تورنت دانلودرتون می تونین قسمت تنظیمات مربوط به سرعت دانلود و اپلود رو پيدا کنین یا اینکه رو تورنتی که دارین دانلود میکنین کلیک راست کنین و دنبال ګزینه ی مربوطه بګردین مثل bandwidth یا چیزی شبیه این
واسه utorrent این تنظیمات در قسمت options---preferences---connection قرار داره

آقا ممنون کلی اذیت کردم امروز حلال کن...:31:
فقط میمونه یه سوال دیگه.
تو uTorrent تو همین کانکشن تو اون دو تا باکس چه عددی باید بذارم که بهتر باش
ضمنا اون تیک رو باید بزنم یا نه؟

j0l6
18-07-2007, 03:54
آقا ممنون کلی اذیت کردم امروز حلال کن...:31:
فقط میمونه یه سوال دیگه.
تو uTorrent تو همین کانکشن تو اون دو تا باکس چه عددی باید بذارم که بهتر باش
ضمنا اون تیک رو باید بزنم یا نه؟

زحمتی نیست LeBron جان راحت باش
در جواب سوالت برای کانکشن های مختلف فرق میکنه شما بګین چه کانکشنی دارین و سرعت دانلود اپلودتون در حالت معمولی چقدر هست بعد میتونم بګم ولی باکس دانلود رو میتونی 0 قرار بدی که به معنی سرعت نا محدود هست
واسه اپلود معمولا باید سرعتی بین یک سوم تا سه چهارم سرعت دانلودت قرار بدی
موفق باشی

LeBron
19-07-2007, 23:16
دوستان یه مشکل اساسی : چرا برای فیلم های دانلودی از تورنت زیر نویس میذارم با Power DVD کلا بالا نمیاد؟
با Jet Audio هم امتحان کردم یه خط اریب از وسط صفحه رد میشه (این مشکلو فقط تو فیلمای تورنتی دارم.)
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.

bakhishman
22-07-2007, 09:56
seed وpeer ام هر دوتاشون 20 ولی یه فایل 700mb رو تقریبا هر 10دقیقه 1% دانلود میکنم سرعتمم 128 .اگه این جوری پیش بره 16یا 17 ساعت طول میکشه.

j0l6
22-07-2007, 14:14
دوستان یه مشکل اساسی : چرا برای فیلم های دانلودی از تورنت زیر نویس میذارم با Power DVD کلا بالا نمیاد؟
با Jet Audio هم امتحان کردم یه خط اریب از وسط صفحه رد میشه (این مشکلو فقط تو فیلمای تورنتی دارم.)
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
من تمام فیلم ها رو از تورنت دانلود میکنم و تاحالا با این مشکلی که شما میګین برنخوردم فک نکنم مشکل از تورنت باشه مشکل به احتمال زیاد پلیر هاییی هست که استفاده می کنی با مدیا پلیر تست کن شاید درست بشه الته قبلا k-lite codes رو نصب کن

seed وpeer ام هر دوتاشون 20 ولی یه فایل 700mb رو تقریبا هر 10دقیقه 1% دانلود میکنم سرعتمم 128 .اگه این جوری پیش بره 16یا 17 ساعت طول میکشه.
دوست عزیز سرعت انترنت 128 حد اکثر 12 تا 14 کیلوبایت در ثانیه هست که با این سرعت طبیعیه واسه دانلود فیلم ها ی 700 مګی اینقدر زمان ببره
پیشنهاد میکنم فیلم های با فرمت mp4 یا rmvb که حجم کمتری دارن رو دانلود کنین

LeBron
22-07-2007, 14:29
من تمام فیلم ها رو از تورنت دانلود میکنم و تاحالا با این مشکلی که شما میګین برنخوردم فک نکنم مشکل از تورنت باشه مشکل به احتمال زیاد پلیر هاییی هست که استفاده می کنی با مدیا پلیر تست کن شاید درست بشه الته قبلا k-lite codes رو نصب کن

شما از چه روشی برای زیرنویس گذاری استفاده میکنی؟

j0l6
22-07-2007, 16:03
من k-lite رو نصب دارم و اګه زیرنویس درست تنظیم شده باشه و مشکلی نداشته باشه با مدیا پلیر راحت اجرا میشه با جت ادیو و VLC هم تست کردم کم مشکل داشتن

bakhishman
22-07-2007, 17:31
دوست عزیز سرعت انترنت 128 حد اکثر 12 تا 14 کیلوبایت در ثانیه هست که با این سرعت طبیعیه واسه دانلود فیلم ها ی 700 مګی اینقدر زمان ببره
پیشنهاد میکنم فیلم های با فرمت mp4 یا rmvb که حجم کمتری دارن رو دانلود کنین

ولی من وقتی ترافیک کمه تا 20kb/s هم دانلود کردم.

ms368
23-07-2007, 09:24
کمک .....

FilenameHappy.Feet[2006]DvDrip[Eng]-aXXo.torrent
Total Size700.75 M (734794231 bytes)
AuthoraXXo - Member Since: 12/17/2005
Submitted2/27/2007 12:01:27 AM
Checked39 mins ago
Health424 Seeders / 393 Downloaders[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببینید من دیشب میخواستم اینو دانلود کنم ولی سرعت از 15 به بالا نمیرفت توی تورنت و نرم افزار µTorrent

اینو هم بگم که سرعت 512 شبانه صبانت استفاده میکنم و هر فایلی رو هم دانلود ( غیر از تورنت ) میکنم سرعتش از 20 به بالا نمیرفت توی دانلود منیجر ...... قبلنا میرفت بین 58 - 62 بود

ببینم تنظیمات خواصی داره برای سرعت 512 یا نه ؟

ببینید اینم آدرس اون فایله تورنت هست که گرفتم

torrentspy.com/torrent/1071419/Happy_Feet_2006_DvDrip_Eng_aXXoتو ور خدا هرجوری شده کمکم کنید تا با تورنت بتونم برای یک بار هم شد دانلود درست و حسابی داشته باشه .....

ببینم کسی صبانت برای µTorrent استفاده کرده ببینه سرعت چطوره ......

راستی سرعت Upload رو میزد 14 مگابایت ولی Download رو میزد 15-20 کیلوبیت

bakhishman
23-07-2007, 10:10
من یه فایل avi از تورنت گرفتم یه فیلمه.ولی media player11وjet audio وpower dvd و کلا همه ی [playerها فقط صدا رو پخش میکنن.میترسم اگه تبدیلش کنم کیفیتش بیاد پایین.راستی تصویر توی یه صفحه ی کوچیک تو convertor نمایش داده میشه و این به این معنیه که فایل سالمه.چیکار کنم؟؟؟

ms368
23-07-2007, 10:28
من یه فایل avi از تورنت گرفتم یه فیلمه.ولی media player11وjet audio وpower dvd و کلا همه ی [playerها فقط صدا رو پخش میکنن.میترسم اگه تبدیلش کنم کیفیتش بیاد پایین.راستی تصویر توی یه صفحه ی کوچیک تو convertor نمایش داده میشه و این به این معنیه که فایل سالمه.چیکار کنم؟؟؟

تو احتیاج به این داری
K-Lite Codec Pack

sina1100
23-07-2007, 12:35
تو احتیاج به این داری
K-Lite Codec Pack

شايد دانلود ليميت روشنه... اگه روشنه خاموشش کن... والا يادم نيست کجا بود دانلود ليميت بگرد پيداش ميکني!

SAMSUNG9500
23-07-2007, 16:32
سلام
کسی باeMule کار کرده ثنظیماتش چه طوره ؟؟؟؟

Amin
23-07-2007, 20:21
سلام
کسی باeMule کار کرده ثنظیماتش چه طوره ؟؟؟؟
سلام
emule چچه ربطی به اینجا داره ؟
برنامه مورد نیازشو باید دانلود کنید + لینکهاشو تو نت
لینکها رو بدین به برنامه تا براتون دانلود کنه

----------------------------------------

تو پست دوم این تاپیک توضیح داده شده

SAMSUNG9500
23-07-2007, 23:46
سلام
emule چچه ربطی به اینجا داره ؟
برنامه مورد نیازشو باید دانلود کنید + لینکهاشو تو نت
لینکها رو بدین به برنامه تا براتون دانلود کنه

----------------------------------------

تو پست دوم این تاپیک توضیح داده شده

سلام
آخه ظاهرا یک برنامه ای هست برای دانلود فیلم که تو این تاپیک درباره نرم افزار دیگه با این امکانات توضیح دادین گفتم اگر بشه مقایسه کنیم که کدوم بهتره جواب میده. یا اصلا این طور نیست منداشتباه میکنم اخه تازه کارم میخواستم راهنمایی کنید چی بهتره. این قسمت خیلی پراکنه شه من تمام تاپیک رو خوندم چیزه زیادی حالیم نشد اگر ممکنه یک اموزش کامل همراه با عکس بگذارید وبا توجه به مشکلات مطرح شده در هر قسمت با نشان دادن عکس توضیح دهید همرا با اینکه متلا برای adslفلان سرعت بهترین تنظیم اینهو.... گمان کنم با گذاشتن چنین پستی دیگه سوالت متشابه کمتر وبه اصل مطلب بیشتر میرسد ضمنا از زحماتشما کمال تشکر را دارمadsl من 256 شهرستان میباشد بی صبرانه منتظر جوابم

LeBron
24-07-2007, 00:33
یه آموزش بسیار مفید در مورد بالا بردن سرعت دانلود در تورنت برای خود من که جواب داد...سرعتم رفت بالا !!!

به زبان انگلیسی هست...
خیلی از یوزرا اونجا نظر دادن و گفتن جواب داده...

SAMSUNG9500
25-07-2007, 16:39
سلام
من تمام تاپیک رو خوندم و چون تازه کارم فعلا این چند سوال برام پیش اومده
ترکر چیه وچند نمونه کامل بذارید تا کاملا متوجه بشم
من با تنظیماتی که برای 256(ادسل منم 256) گفتید روشکل هم توضیح دادید چن مشکل دارم اون عدد 1 را باید کجای ویندز به 100 تبدیل کنم
اون لینک اول که یه پچ هست چیه من که بازش میکنم یه صفه داس باز میشه!!!یه halfتو اولین قسمت نوشتتون گفتید که نمیدونم کجا هست وتو پست بعدی درستش کردین اما در مورد قسمت دوم ولی این تصحیح ربطی به قسمت اول ندارد پس منظور از قسمت اول چیست
من از میو ترنت استفاده میکنم چند تا فیلم راباهم (5) شروع کردم سید وپیر ش هم بد نیستند حدود 20و پیرش کم است سرعتم بالای 5 نمیاد اگر 4 تا را قطع کنم ویک یک شرو کنم بهتر نیست؟
حالا با بیت تورنت هم همزمان شروع کردم(5تا) که سرعتش به نهایت بعضی وقتها به 2 میرسه
چی کار کنم بهتره؟ حالا اگر 4 تارا قطع کردم وتک تک شروع کردم وتا 50% رسید ودیگه سید نداشت چی
ببخشید خیلی سوال کردم فعلا تامشکلات بعدی
مرس از اینهمه حوصله وصبر در پاسخ گوئی شما
:11: