مشاهده نسخه کامل
: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
می خواستم یکمش رو دانلود و بعد با زور مجبور کنی با پلیر اجرا شه ببینم ارور چی می ده:31:
حالا دوست نداری اینو بگیر و فایل sample رو فقط دانلود و اجرا کن ببین باز چی پخش می کنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا این فایل cars.mp4 رو که 1.8 گیگ بود اولاش رو دانلود کردم
ولی بدون تصویره و سعید کرمانی میخونه بجاش!!!!!!!!!!!!!!!!!:27::31:
آقا این فایل cars.mp4 رو که 1.8 گیگ بود اولاش رو دانلود کردم
ولی بدون تصویره و سعید کرمانی میخونه بجاش!!!!!!!!!!!!!!!!!:27::31:
باید کامل دانلود بشه..
موقعی که ناقص دانلود کرده باشی میره یه فایل دیگه رو از رو هارد میخونه..نمیدونم چرا
کسی دلیلش رو میدونه؟
utorrent از این پلاگین ها داره؟
اصلا پلاگینی داره که کارایی رو بالا ببره؟
نه فعلا چیزی برای افزایش کارایی نیومده.چند تا Apps اومده (برای نسخه بتا) که جالب نیستن و هیچ گونه تاثیری رو کارایی ندارن.حتی لود کردن نقشه تو یکی از این App ها کارایی نرم افزار رو تو سرعت های پایین کاهش میده.
اگه به دنبال پلاگین و امکانات بیشتر وسرعت بیشتر+Hash Check Fail کمتر هستین بهتره از Vuze استفاده کنین.
Sheeeeeeeeeeeeet
:18:
( قابل توجه جناب Zed2 . من با ووزه فیکس 25 دانلود داشتم. و واقعا خیلی سرعتش فرق داره. Seed هاش هم بیشتره از تورنت حدودا برای الان 39 بود. ولی با تورنت 12 بود فکرکنم!!!):5:
حالا مشکل من یه چیز عجیب بود. دیشب 1 میلون یوزر در ووزه آنلاین بودن. ولی الان!!!؟!!!:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:18:
مگه من چی گفتم که اینجوری شمشیر کشیدی رو من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین بلایی سر ترکر هاش نیموده؟
باید کامل دانلود بشه..
موقعی که ناقص دانلود کرده باشی میره یه فایل دیگه رو از رو هارد میخونه..نمیدونم چرا
کسی دلیلش رو میدونه؟
ویندوز چیه ؟ چون من تو xp چنین مشکلی نداشتم تا به حال.......اگر اینجوری باشه باید ویندوز هامون فرق داشته باشه...
نه فعلا چیزی برای افزایش کارایی نیومده.چند تا Apps اومده (برای نسخه بتا) که جالب نیستن و هیچ گونه تاثیری رو کارایی ندارن.حتی لود کردن نقشه تو یکی از این App ها کارایی نرم افزار رو تو سرعت های پایین کاهش میده.
اگه به دنبال پلاگین و امکانات بیشتر وسرعت بیشتر+Hash Check Fail کمتر هستین بهتره از Vuze استفاده کنین.
پیش نیاز سخت افزاری Vuze چیه؟
پ ن:
Vuze دارها یکم اطلاعات فنی بیشتر بزارین منم اطلاعاتم بیشتر شه خوب.:13:
مثلا قابلیت های فنی یا امکاناتی که داره.
هر چی ما صبر کردیم یکی از یک نرم افزار دیگر نقدی معرفی امکاناتی.....بده که من بتونم تو راهنماهای بعدی ام بزارم نیومد
پیش نیاز سخت افزاری Vuze چیه؟
پ ن:
Vuze دارها یکم اطلاعات فنی بیشتر بزارین منم اطلاعاتم بیشتر شه خوب.:13:
مثلا قابلیت های فنی یا امکاناتی که داره.
هر چی ما صبر کردیم یکی از یک نرم افزار دیگر نقدی معرفی امکاناتی.....بده که من بتونم تو راهنماهای بعدی ام بزارم نیومد
ویندوز 2000 به بالا
150 مگ رم
مانیتور و ماوس و کیبورد:31:
تمام تنظیمات رو هم میتونین خودتون دستی تنظیم کنین.
در ضمن خودتون میتونین ترکر درست کنین و ترکری برای تورنت ها بشین.
با تنظیم کردن درست کش و بافر میتونین کارایی رو بالا ببرین.(البته برای سرعت کمتر از 20 مگ بی مفهومه).
Auto speed برای به حداکثر رسوندن سرعت دانلود و آپلود
پشتیبانی از Encryption لول RC4
پلاگین های متعدد
قابلیت تغییر دادن مسیر فایل ها بعد از اتمام دانلود
سرچ از سایت های مختلف
RSS برای پیدا کردن تورنت های مشابه یا اطلاع یافتن از وضعیت تورنت موجود
کنترل نرم افزار به صورت وب ریموت
در کل مزیتش برای کاربرای معمولی سرعت بهتر و Hash Fail کمتر هست.
در ضمن هیچ وقت همه ترکرها رو مثل نرم افزارهای دیگه همزمان Scrape نمیکنه و این خودش کارایی رو افزایش میده.
توی Prioroty هم میتونین عدد بدین.مثلا اگه 5 تا قسمت یک سریال رو دارین دانلود میکنین و میخایین به ترتیب تماشا کنین میتونین برای قسمت اول بدین High 1 برای قسمت دوم High 2 و... که تو نرما فزار Utorrent فقط گزینه های High Normal و Low وجود دارن.
بهتره خودتون نصبش کنین.بعد از یکی دو روز ور رفتن همه چیز رو کامل متوجه میشین.:11:
Dreamland
17-09-2010, 08:52
چرا سرعت آپلود من از سرعت دانلود بیشتره؟
تو برنامه utorrent چه تنظیماتی هست که حداکثر سرعت دانلود رو داشته باشم؟:11:
ویندوز چیه ؟ چون من تو xp چنین مشکلی نداشتم تا به حال.......اگر اینجوری باشه باید ویندوز هامون فرق داشته باشه...XP استفاده میکنم. بعضی تورنتها رو اینطوری میکنه. بعضی ها رو اصلا اجرا نمیکنه.
بهتره خودتون نصبش کنین.بعد از یکی دو روز ور رفتن همه چیز رو کامل متوجه میشین.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این Vuze رایگان هست دیگه؟ لازم نیست پول بدیم؟ :دی منظور اینکه کرک و اینا نمیخواد؟ مثل utorrent
چرا سرعت آپلود من از سرعت دانلود بیشتره؟
تو برنامه utorrent چه تنظیماتی هست که حداکثر سرعت دانلود رو داشته باشم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چه تورنتی استفاده میکنید؟ چند تا seed داره؟ چند تا peer داره؟ یه عکس از برنامه بگیری بزاری بد نیست!
XP استفاده میکنم. بعضی تورنتها رو اینطوری میکنه. بعضی ها رو اصلا اجرا نمیکنه.
این Vuze رایگان هست دیگه؟ لازم نیست پول بدیم؟ :دی منظور اینکه کرک و اینا نمیخواد؟ مثل utorrent
آره رایگانه.اما نسخه پولی هم داره که چند تا امکانات اضافی مثل رایت کردن دی وی دی و آنتی ویروس مخصوص داره.شما نسخه رایگانش رو دانلود کنین کافیه.:31:
Dreamland
18-09-2010, 20:05
تورنتی که دارید میگیرید تناسب پیر و سید خوبی نداره.کل پیرها از سیدها بیشتره.یعنی گیرنده ها از آپلود کننده ها بیشتر هستن،واسه همین سرعت آپلود از سرعت دریافت بیشتره.:11:
Dreamland
19-09-2010, 08:42
تورنتی که دارید میگیرید تناسب پیر و سید خوبی نداره.کل پیرها از سیدها بیشتره.یعنی گیرنده ها از آپلود کننده ها بیشتر هستن،واسه همین سرعت آپلود از سرعت دریافت بیشتره.:11:
این چطوره ؟ این برنامه چه تنظیماتی داره؟
اینم وضعیتش خوب نیست.گوشه سمت راست،پائین رو نگاه کنید،تعداد کل پیر ها از تعداد کل سیدها بیشتره.(تعداد جفتشون هم خیلی کمه،حالا اگه زیاد بودن موردی نداشت)
Steps-Rap
19-09-2010, 10:12
سلام به همه.
آقا پس چرا من نمیوتونم با سرعت های بالا با این تورنت دانلود کنم؟؟؟
سرعتی که میندازه از بین 30 تا 54 متغیره.من از صبا adsl دارم و 1 mg هستش.
ولی مثل این که گفته بودن با تورنت سرعت خیلی بالا تره ولی اینجور که من میبینم مثل سرعت دانلود با idm هستش....
مثلا من همین فایلو شبانه ها که میزاشتم واسه دانلود 2 روز طول کشید.
ویندوز 2000 به بالا
150 مگ رم
مانیتور و ماوس و کیبورد:31:
تمام تنظیمات رو هم میتونین خودتون دستی تنظیم کنین.
در ضمن خودتون میتونین ترکر درست کنین و ترکری برای تورنت ها بشین.
با تنظیم کردن درست کش و بافر میتونین کارایی رو بالا ببرین.(البته برای سرعت کمتر از 20 مگ بی مفهومه).
Auto speed برای به حداکثر رسوندن سرعت دانلود و آپلود
پشتیبانی از Encryption لول RC4
پلاگین های متعدد
قابلیت تغییر دادن مسیر فایل ها بعد از اتمام دانلود
سرچ از سایت های مختلف
RSS برای پیدا کردن تورنت های مشابه یا اطلاع یافتن از وضعیت تورنت موجود
کنترل نرم افزار به صورت وب ریموت
در کل مزیتش برای کاربرای معمولی سرعت بهتر و Hash Fail کمتر هست.
در ضمن هیچ وقت همه ترکرها رو مثل نرم افزارهای دیگه همزمان Scrape نمیکنه و این خودش کارایی رو افزایش میده.
توی Prioroty هم میتونین عدد بدین.مثلا اگه 5 تا قسمت یک سریال رو دارین دانلود میکنین و میخایین به ترتیب تماشا کنین میتونین برای قسمت اول بدین High 1 برای قسمت دوم High 2 و... که تو نرما فزار Utorrent فقط گزینه های High Normal و Low وجود دارن.
بهتره خودتون نصبش کنین.بعد از یکی دو روز ور رفتن همه چیز رو کامل متوجه میشین.:11:
150
مگ رم
خداوند سیستم فسیل من رو بیامرزه......کل دانلود منیجر با نرم افزار تورنت من رو هم 25 مگابایت فضا می گیرن انوقت این 150 مگ....با سیستمم می خوام اپولو هوا کنم....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چطوره ؟ این برنامه چه تنظیماتی داره؟
اینم وضعیتش خوب نیست.گوشه سمت راست،پائین رو نگاه کنید،تعداد کل پیر ها از تعداد کل سیدها بیشتره.(تعداد جفتشون هم خیلی کمه،حالا اگه زیاد بودن موردی نداشت)
تو سایت های دیگر دونبال تورنتی که می گیری باش و اگر پیدا کردی رو تورنت فعلی ات لود کن اگر ترکر های جدید داشته باشه شاید بتونه تعداد سید و پییر هارو افزایش بده
سلام به همه.
آقا پس چرا من نمیوتونم با سرعت های بالا با این تورنت دانلود کنم؟؟؟
سرعتی که میندازه از بین 30 تا 54 متغیره.من از صبا adsl دارم و 1 mg هستش.
ولی مثل این که گفته بودن با تورنت سرعت خیلی بالا تره ولی اینجور که من میبینم مثل سرعت دانلود با idm هستش....
مثلا من همین فایلو شبانه ها که میزاشتم واسه دانلود 2 روز طول کشید.
تورنت با حداکثر سرعتی که عملا کاربر با دانلود معمولی می تونه بگیره می تونه دریافت کنه که باز بستگی به وضعیت خود تورنت هم داره.
omid-p30
19-09-2010, 21:23
دوستان برای روشن شدن خودکار سیستم و دانلود خودکار شبانه با utorrent چطور باید عمل کرد ؟
یک جاش رو به اسم scheduel دیدم ولی تنظیم خاصی مثل idm نداره.
ممنون.
150
خداوند سیستم فسیل من رو بیامرزه......کل دانلود منیجر با نرم افزار تورنت من رو هم 25 مگابایت فضا می گیرن انوقت این 150 مگ....با سیستمم می خوام اپولو هوا کنم....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان همه رم هایی که تو بازار میبندن بالاتر از 4 گیگه.:27:حالا شما با 150 مگ میخایی آپولو هوا کنی:31:
البته اینم بگم که 150 مگ بیشتر به خاطر پلاگین هاش هست که واقعا هم ارزش نصب دارن.
اگه رم کم آوردین میتونین از پیج فایل کمک بگیرین.:11:
دوستان برای روشن شدن خودکار سیستم و دانلود خودکار شبانه با utorrent چطور باید عمل کرد ؟
یک جاش رو به اسم scheduel دیدم ولی تنظیم خاصی مثل idm نداره.
ممنون.
تو بخش اینترنت یک تاپیک روشن کردن سیستم هست که نرم افزار های مربوطه رو دادن و فقط بجای دانلود منیجر می تونی طوری تنظیم کنی که تورنت رو اجرا کنه بعد از روشن شدن.:46:
الان همه رم هایی که تو بازار میبندن بالاتر از 4 گیگه.:27:حالا شما با 150 مگ میخایی آپولو هوا کنی:31:
البته اینم بگم که 150 مگ بیشتر به خاطر پلاگین هاش هست که واقعا هم ارزش نصب دارن.
اگه رم کم آوردین میتونین از پیج فایل کمک بگیرین.:11:
ببخشید بنده از سیستم فسیلم باسه دانلود استفاده می کنم و فعلا از این پولا ندارم که بدم سیستم 4 گیگ رمی و چهار هسته ای ببندم :31:( اگر هم بیاد صرف htpc می کنم)( پ ن:باسه ازمایش هم شده بزور نصب می کنم که تاثیرش رو ببینم....سیستمم بعدا ازم انتقام نگیره.)
ویکی اش رو داشتم می خوندم یک چند تا سوال پیش امده:
خود نرم افزار رو زده حدود 8 مگ و خورده ای و با جاوا نوشته شده.....مجموعا حجم پلاگین هاش چه قدر هست که این حجم رو اشتغال کرده؟یا اینکه این سان جاوا رو هم همراش لود میشه که اینجوری حجم می گیره؟
(52 Languages)تو ویکی زده....فارسی رو هم ساپورت کردن؟
omid-p30
19-09-2010, 23:50
تو بخش اینترنت یک تاپیک روشن کردن سیستم هست که نرم افزار های مربوطه رو دادن و فقط بجای دانلود منیجر می تونی طوری تنظیم کنی که تورنت رو اجرا کنه بعد از روشن شدن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون. من معمولا با idm با سه فایل همزمان دانلود میکنم. تورنت از نظر گرفتن پهنای باند چجوریه ؟ یعنی بهتره برا دانلود شبانه فقط تورنت رو بگذارم دان بشه یا میشه دانلود منیجر رو هم با یک یا دو لینک کنارش داشته باشم ؟
ببخشید بنده از سیستم فسیلم باسه دانلود استفاده می کنم و فعلا از این پولا ندارم که بدم سیستم 4 گیگ رمی و چهار هسته ای ببندم :31:( اگر هم بیاد صرف htpc می کنم)( پ ن:باسه ازمایش هم شده بزور نصب می کنم که تاثیرش رو ببینم....سیستمم بعدا ازم انتقام نگیره.)
ویکی اش رو داشتم می خوندم یک چند تا سوال پیش امده:
خود نرم افزار رو زده حدود 8 مگ و خورده ای و با جاوا نوشته شده.....مجموعا حجم پلاگین هاش چه قدر هست که این حجم رو اشتغال کرده؟یا اینکه این سان جاوا رو هم همراش لود میشه که اینجوری حجم می گیره؟
تو ویکی زده....فارسی رو هم ساپورت کردن؟
خب رو همین سیستم فسیل 500 مگ پیج فایل بزاری کارت راه میفته.:31:
خود پلاگین ها حجم زیادی اشغال نمیکنن.اطلاعاتی که پلاگین ها رد و بدل میکنن حجم اشغال میکنه.(که دیگه اونم حداکثر میشه 50-60 مگ و بقیه مربوط به خود برنامس.)
جاوا هم باید نصب باشه ولی لود نمیشه.
فارسی هم نداره.(فکر هم نمیکنم زیاد مهم باشه.چون بالاخره همه میتونن ازش استفاده کنن.)
پ.ن:پول برای HTPC نده.چون با 100 تومن میشه دستگاه هایی با کیفیت بهتر خرید و استفادش نسبت به پی سی خیلی خیلی راحت تره.:11:
omid.7128
20-09-2010, 11:13
hellllllp me
اضطراریه
من یه فایل تو تورنت پیدا کردم اینجوریه
هیچی دانلود نمیکنه
هیچ جای دیگه هم این فایل رو پیدا نکردم؛ چجوری میشه کاری کرد که بشه دانلودش کرد؟
hellllllp me
اضطراریه
من یه فایل تو تورنت پیدا کردم اینجوریه
هیچی دانلود نمیکنه
هیچ جای دیگه هم این فایل رو پیدا نکردم؛ چجوری میشه کاری کرد که بشه دانلودش کرد؟
چون سید نداره واسه همین دانلود نمیکنه.اگه مدتی همینطوری بزارین بمونه شاید سید پیدا بشه.
تو نرم افزار Vuze یه پلاگین به نام Mainline DHT هست که برای بعضی تورنت ها ممکنه بتونه سید پیدا کنه.(50-60 درصد موارد میتونه حداقل یک سید پیدا کنه.ولی بستگی به تورنت هم داره.شاید اصلا سیدی وجود نداشته باشه.)
mohammadirani
20-09-2010, 11:42
مستقیم کردن تورنت رو کسی امتحان کرده؟
omid.7128
20-09-2010, 12:29
چون سید نداره واسه همین دانلود نمیکنه.اگه مدتی همینطوری بزارین بمونه شاید سید پیدا بشه.
تو نرم افزار Vuze یه پلاگین به نام Mainline DHT هست که برای بعضی تورنت ها ممکنه بتونه سید پیدا کنه.(50-60 درصد موارد میتونه حداقل یک سید پیدا کنه.ولی بستگی به تورنت هم داره.شاید اصلا سیدی وجود نداشته باشه.)
برنامه و پلاگین رو نصب کردم
چه جوری باید پیدا کنه؟ (یه توضیح درباره ی نحوه ی کارش میخوام)
برنامه و پلاگین رو نصب کردم
چه جوری باید پیدا کنه؟ (یه توضیح درباره ی نحوه ی کارش میخوام)
کار خاصی نمیخاد.فقط روش راست کلیک کن و برو به قسمت Show Details.تو سر برگ Sources ببین جلوی پلاگین چیزی نوشته یا نه.اگه ننوشته تو خود پلاگین گزینه Bootstrap رو بزن.یه مدتی هم بزار همونطوری بمونه.بعضی مواقع سیدهای اصلی وقتی میبینن پییر پیدا شده شروع میکنن به سید کردن.(البته نه همه تورنت ها)
خب رو همین سیستم فسیل 500 مگ پیج فایل بزاری کارت راه میفته.:31:
خود پلاگین ها حجم زیادی اشغال نمیکنن.اطلاعاتی که پلاگین ها رد و بدل میکنن حجم اشغال میکنه.(که دیگه اونم حداکثر میشه 50-60 مگ و بقیه مربوط به خود برنامس.)
جاوا هم باید نصب باشه ولی لود نمیشه.
فارسی هم نداره.(فکر هم نمیکنم زیاد مهم باشه.چون بالاخره همه میتونن ازش استفاده کنن.)
پ.ن:پول برای HTPC نده.چون با 100 تومن میشه دستگاه هایی با کیفیت بهتر خرید و استفادش نسبت به پی سی خیلی خیلی راحت تره.:11:
پیج فایل منظورت همین حافظه مجازی هست ؟
جواب پ ن:
من کلی باسه htpc نقشه کشیدم:27:....در غیر این صورت این پلیر های wd رو می گرفتم.
پیج فایل منظورت همین حافظه مجازی هست منظورت؟
جواب پ ن:
من کلی باسه htpc نقشه کشیدم:27:....
آره.همون که رو هارده.
جواب جواب پ.ن:
منم کلی نقشه کشیده بودم ولی بعد از چند روز استفاده همه نقشه هام نقش بر آب شد.میخاستم هم برام دی وی دی پلیر باشه هم میدیا سنتر هم ماهواره که هیچ کدوم هم نشد.:31:
دستگاه های جداگانه برای هر کدوم بهترین راه حله.
من کلی باسه htpc نقشه کشیدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که گفتی یعنی چه؟ htpc چیه؟
ممنون. من معمولا با idm با سه فایل همزمان دانلود میکنم. تورنت از نظر گرفتن پهنای باند چجوریه ؟ یعنی بهتره برا دانلود شبانه فقط تورنت رو بگذارم دان بشه یا میشه دانلود منیجر رو هم با یک یا دو لینک کنارش داشته باشم ؟
اگه تورنت خوبی داشته باشی یعنی سیدر بالایی داشته باشه و سرعت بالا بره تا خرخره پهنای باندت رو میگیره...
معمولا دوتایی چیز جالبی واسه من نشده سرعت یکیش بالا بوده معمولا.. حالا میتونی امتحان کنی
بهترین سایت واسه پیدا کردن تورنت کدومه؟ :10:
آره.همون که رو هارده.
جواب جواب پ.ن:
منم کلی نقشه کشیده بودم ولی بعد از چند روز استفاده همه نقشه هام نقش بر آب شد.میخاستم هم برام دی وی دی پلیر باشه هم میدیا سنتر هم ماهواره که هیچ کدوم هم نشد.:31:
دستگاه های جداگانه برای هر کدوم بهترین راه حله.
500 مگ داره اتومات استفاده میشه....
جواب جواب جواب پ ن::31:
برای گفتگوی بیشتر بریم تاپیک htpc یا در پ خ مزاحم بشم؟:20:
این که گفتی یعنی چه؟ htpc چیه؟
اگه تورنت خوبی داشته باشی یعنی سیدر بالایی داشته باشه و سرعت بالا بره تا خرخره پهنای باندت رو میگیره...
معمولا دوتایی چیز جالبی واسه من نشده سرعت یکیش بالا بوده معمولا.. حالا میتونی امتحان کنی
خدمت شما:46:
این هم ویکی
البته من نوع دست سازش با قطعات معمولی منظورم هست:31:
بحث خواستین بکنین برین انجا چون دیگر داریم شوت می شیم بیرون از مبحث اصلی تاپیک:11:
بهترین سایت واسه پیدا کردن تورنت کدومه؟ :10:
این 3 تا تقریبا همه موارد جواب میدن.
isohunt.com
thepiratebay.org
btmon.com
500 مگ داره اتومات استفاده میشه....
جواب جواب جواب پ ن::31:
برای گفتگوی بیشتر بریم تاپیک htpc یا در پ خ مزاحم بشم؟:20:
خدمت شما:46:
این هم ویکی
البته من نوع دست سازش با قطعات معمولی منظورم هست:31:
بحث خواستین بکنین برین انجا چون دیگر داریم شوت می شیم بیرون از مبحث اصلی تاپیک:11:
خواهش میکنم.مراحمین.:11:
دومی رو جا انداختیم.:41:
من خودم ترکیبی استفاده می کنم البته بستگی به تورنت هم داره .:46:
دقیق تر توضیح بدید ؟منظورتون سایتهایی که فایل تورنت رو می گیرن و دانلود می کنن و لینک مستقیم می کنن؟
من استفاده کردم .....بعضی مواقع که نمی تونستم تو لیستم بزارم تبدیلش می کردم به لینک مستقیم ( البته فقط در مواقعی که لازم باشه یا عجله داشته باشم.)
mehdihamed
23-09-2010, 14:33
بچه ها سایتی سراغ دارین که مثل فروش اکانت رپید شر بجاش اکانت تورنت بفروشه؟
بچه ها سایتی سراغ دارین که مثل فروش اکانت رپید شر بجاش اکانت تورنت بفروشه؟
سلام
تورنت اکانتی نداره عزیزم.
Facon_Archi
23-09-2010, 16:22
از کجا میشه فهمید یه لینک تورنت فیک هست یا نه؟!
از روی کامنت هایی که میزارن مردم؟!من 8گیگ دکتر هاوس دانلود کردم از utorrent سریال legend of the seeker! بود!
از کجا میشه فهمید یه لینک تورنت فیک هست یا نه؟!
از روی کامنت هایی که میزارن مردم؟!من 8گیگ دکتر هاوس دانلود کردم از utorrent سریال legend of the seeker! بود!
سلام
همچنین استفاده از سایت های معتبر و صد البته تورنت های خصوصی :20:
مورد اضافه تر دوستان واردتر میان میگن .
mehdihamed
23-09-2010, 20:02
سلام
تورنت اکانتی نداره عزیزم.
هر وقت یه چیزی سرچ میکنیم یه لینکایی میده که میگه سرعتش بالاتره اونا رو میگم مثل این
هر وقت یه چیزی سرچ میکنیم یه لینکایی میده که میگه سرعتش بالاتره اونا رو میگم مثل این
منم اکثرا به این جور سایت ها برخوردم!!!
متاسافنه اینا یا فیک هستن یا همون خصوصی ها!!
David.Jn
24-09-2010, 01:35
دوستان بالاترین seed چقدره
واینکه اعداد داخل پرانتز به چه معناست مثل 40(117)
راستی امکان این هست که من همین فایل تورنت رو یه روز دیگه م ادامه بدم همون resume کنم
اونوقت seed چی میشه همین باقی مینونه یا اضافه یا کم میشه(یعنی بنا به هر لحظه تغییر میکنه درسته)
راستی امکان این هست که من همین فایل تورنت رو یه روز دیگه م ادامه بدم همون resume کنم
اونوقت seed چی میشه همین باقی مینونه یا اضافه یا کم میشه(یعنی بنا به هر لحظه تغییر میکنه درسته)
منظور سید دریافتیه؟ من معمولا تا 300 تا هم میرم!!(واسه تورنت های حسابی و جدید مثلا فیلم سلت که 400و خورده ای گرفتم!)
کل سید ها هم برا هر تورنت فرق میکنه مثلا برا همون سلت که مثال زدم برات،اونموقع که من گرفتم حدود 11 هزار تا داشت!!
بله! من حدود 36 فیلم تورنت تو لیست دانلود یوتورنت دارم که اکثرا هر دو شب یکیشون دان میشه!
سید ها تقریبا به لحظه ها عوض میشن!!!مثلا ممکنه طرف دانلودش رو قطع کنه یا هر چیزی....ولی کسایی که مثل خودتون دارن دانلود کامل میکنن زیاد هستن و همین باعث میشه که تو تعداد سید های دریافتی شما،زیاد تفاوتی پیشنیاد...البته تو فایل های و فیلم های قدیمی گاهی 1سید هست که تا فرصت داری باید سریع ازش بگیری چون ممکنه فردا دیگه سید نکنه!!
سید میتونه هر تعدادی باشه،ولی این دلیل نمیشه شما بتونی به همه ی اونا متصل بشی.مثلاً برای سرعت 256 کیلوبیت بر ثانیه،نرم افزار اگه روی تنشیم اتوماتیک باشه،میتونه حد اکثر به 60 تا ازونها وصل بشه.چون بیشتر از اون تاثیری توی سرعت شما نداره.هر چقدر سرعت اینترنت شما بالاتر باشه بهتره که به تعداد بیشتری وصل بشید.
اون اعداد داخل پرانتز هم: اونی که داخل پرانتز هستش،کل سیدها هستن،اون عدد بیرون پرانتز،تعداد سیدهایی هستن که شما بهشون وصل هستی.
تا وقتی که یه تورنت سید داشته باشه،قابلیت ریزوم هم داره.حتی 10 سال دیگه هم اگه همین تورنتی که داری میگیری هنوز سید داشته باشه،میتونی ریزوم کنی.
سید به صورت لحظی ای قابل تغییره.یه لحظه میبینی یه تورنت 10 تا سید داره،یکیشون تصمیم میگیره دیگه سید نکنه،یهو میشه 9 تا سید.
:11:
David.Jn
24-09-2010, 12:11
منظور سید دریافتیه؟ من معمولا تا 300 تا هم میرم!!(واسه تورنت های حسابی و جدید مثلا فیلم سلت که 400و خورده ای گرفتم!)
کل سید ها هم برا هر تورنت فرق میکنه مثلا برا همون سلت که مثال زدم برات،اونموقع که من گرفتم حدود 11 هزار تا داشت!!
بله! من حدود 36 فیلم تورنت تو لیست دانلود یوتورنت دارم که اکثرا هر دو شب یکیشون دان میشه!
سید ها تقریبا به لحظه ها عوض میشن!!!مثلا ممکنه طرف دانلودش رو قطع کنه یا هر چیزی....ولی کسایی که مثل خودتون دارن دانلود کامل میکنن زیاد هستن و همین باعث میشه که تو تعداد سید های دریافتی شما،زیاد تفاوتی پیشنیاد...البته تو فایل های و فیلم های قدیمی گاهی 1سید هست که تا فرصت داری باید سریع ازش بگیری چون ممکنه فردا دیگه سید نکنه!!
همون سیدی که موقع دانلود جلوی فایل تو utorrent میاد رو میگم
این فیلمی که من مگیرفتم جدید نبود واسه 2008 بود
راستی این قسمت Healt که تو سایتهای تورنت گذاشته میشه چیه؟
این سرعت دانلودی که من دیشب با تورنت داشتم همون قدیه که با IDM دارم پس چیع تورنت رو میگن که سرعتش بیشتره
این که همون سقف دانلود ADSL من رو نشون میداد!! یعنی بستر از اون نمیره؟ که اگه نره که همون بریم عادی دانلود خودمونو بکنیم که سنگینترم تا اینکه بریم دنبال تورنت و ...
راستی اگه راهی چیزی واسه افزایش سرعت میدونید منون میشم بگید
یه آموزش تو فروم گیر آواردم ولی اون هم با ورژن utorent من (ورژن من 2.2) جور نبود و اون واسه 256 ولی واسه من 128
David.Jn
24-09-2010, 12:19
سید میتونه هر تعدادی باشه،ولی این دلیل نمیشه شما بتونی به همه ی اونا متصل بشی.مثلاً برای سرعت 256 کیلوبیت بر ثانیه،نرم افزار اگه روی تنشیم اتوماتیک باشه،میتونه حد اکثر به 60 تا ازونها وصل بشه.چون بیشتر از اون تاثیری توی سرعت شما نداره.هر چقدر سرعت اینترنت شما بالاتر باشه بهتره که به تعداد بیشتری وصل بشید.
اون اعداد داخل پرانتز هم: اونی که داخل پرانتز هستش،کل سیدها هستن،اون عدد بیرون پرانتز،تعداد سیدهایی هستن که شما بهشون وصل هستی.
تا وقتی که یه تورنت سید داشته باشه،قابلیت ریزوم هم داره.حتی 10 سال دیگه هم اگه همین تورنتی که داری میگیری هنوز سید داشته باشه،میتونی ریزوم کنی.
سید به صورت لحظی ای قابل تغییره.یه لحظه میبینی یه تورنت 10 تا سید داره،یکیشون تصمیم میگیره دیگه سید نکنه،یهو میشه 9 تا سید.
:11:
خوب این سیدی که من داشتم قابل قبول بود یا ...؟
نمیدونم مگه چند تا seed داریم
نه همون یه سید رو داریم!!! ولی منظور من این بود که منظورتون اینه که چند تا سید وصل هستیم یا چند تا سید کلا داره فایل!!!
دقیقا نمیدونم،ولی هرچی بیشتر باشه به نظرم بهتره...احتمالا هم منظورش ای نحوه ی تعیینش از روی تعداد سید هاش هستش...هر چی سید کمتر،یعنی فایل ناقص تره!!1یا سلامتیش میاد پایین به این معنا که ممکنه دیگه سید نشه یا اینکه ناقص بیاد یا .....کلا هلث بالاتر بهتر(هرچند با یک عدد سید هم میشه دانلود کرد!)
منم فکر میکردم که میشه با تورنت،مثلا 100کیلوبیت دانلود کرد در حالی که اینترنت پهنای باند 64 داره!
ولی الان تنها دلیلی که تورنت دانلود میکنم اینه که یه سرچ،انتخاب از بین ده ها گزینه! و بعدشم انتخاب برای دانلود....بدون هیچ دردسری که در دانلود از رپید شر باید کشید!!!
فک کنم تنها مزیتش همین باشه...مثلا لینک دانلود فعال از فیلمی که سال 95 پخش شده،احتمالا پیدا نمیشه و اگر هم بشه باید بابتش پول بدی!!!در صورتی که در تورنت میبینی چندین نسخه ی مختلفش داره سید میشه!!!
David.Jn
24-09-2010, 16:14
دوستان چه جوری میشه ratio رو بالا برد
این آپلود کردن هم زمان که که با دانلود کردن انجام میشه کافی نیست
ممنون میشم یه توضیحی بدین
هبچ راهی به جز آپلود کردن نیست.
خوب این سیدی که من داشتم قابل قبول بود یا ...؟
خواهش میکنم.( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (
:31:
-------------
اون سید قابل قبوله.(خوبه)
health با سنجیدن یه سری از فاکتور های یه تورنت تعیین میشه.مثلاً نسبت تعداد سیدها به لیچ ها و وضعیت ترکر های یه تورنت
برای بالا بردن ratio باید برنامه رو طوری تنظیم کنید که بعد از اتمام دانلود یه تورنت،نسبت به سید کردن اون اقدام کنه.مثلاً تعیین میکنید که بعد از اتمام دانلود یه تورنت(که فرض میکنیم 1 گیگابایت هستش) ،تا زمانی که حجم آپلود به 2 برابر حجم دانلود فایل برسه سید کنه.(در این صورت شما برای یه فایل 1 گیگی ،دوبرابر حجم اون،یعنی 2 گیگ آپلود میکنید.):11:
mehdihamed
25-09-2010, 13:39
دوستان من بالاخره نفهمیدم باید میزان سرعت آپلود رو روی unlimit بزارم یا روی 1 کیلو در ثانیه چون یه فایل رو داشتم دانلود میکردم و میزان سرعت آپلود روی 1 کیلو بود حدود یه هفته بود که سر 80 درصد گیر کرده بود هر روز 1 یا 2 درصد اضافه میشد ولی وقتی گذاشتم روی unlimit در عرض 2 روز تموم شد اصلاً چقدر سرعت آپلود رو سرعت دانلود تاثیر داره
دوستان من بالاخره نفهمیدم باید میزان سرعت آپلود رو روی unlimit بزارم یا روی 1 کیلو در ثانیه چون یه فایل رو داشتم دانلود میکردم و میزان سرعت آپلود روی 1 کیلو بود حدود یه هفته بود که سر 80 درصد گیر کرده بود هر روز 1 یا 2 درصد اضافه میشد ولی وقتی گذاشتم روی unlimit در عرض 2 روز تموم شد اصلاً چقدر سرعت آپلود رو سرعت دانلود تاثیر داره
رو هیچ کدوم نباید بزاری.(مگر این که مشکل و محدودیتی برای آپلود کردن نداشته باشی.)
محدودیت آپلود باید بین 70 تا 80 درصد سرعت کل آپلود شما باشه.مثلا اگه سرعت آپلود شما 512kbps(64KB/S) باشه باید محدودیت آپلود رو بین 45 تا 50 تنظیم کنین.
شما هر چقدر کمتر آپلود کنی کمتر هم دانلود میکنی.مقدار مطلوب آپلود هم از Ratio(نسبت آپلود به دانلود) تشخیص داده میشه.(معمولا 1 و بیشتر مقدار مطلوب هست)
mehdihamed
25-09-2010, 17:41
رو هیچ کدوم نباید بزاری.(مگر این که مشکل و محدودیتی برای آپلود کردن نداشته باشی.)
محدودیت آپلود باید بین 70 تا 80 درصد سرعت کل آپلود شما باشه.مثلا اگه سرعت آپلود شما 512kbps(64KB/S) باشه باید محدودیت آپلود رو بین 45 تا 50 تنظیم کنین.
شما هر چقدر کمتر آپلود کنی کمتر هم دانلود میکنی.مقدار مطلوب آپلود هم از Ratio(نسبت آپلود به دانلود) تشخیص داده میشه.(معمولا 1 و بیشتر مقدار مطلوب هست)
خب این که باید بین 70 تا 80 درصد سرعت کل آپلود باشه رو از کجا فهمیدین جایی خوندین؟ یا تجربی بدست آوردین؟آخه هر کی یه چیزی میگه دیگه نمیدونم چیکار کنم قاطی کردم :19:
من سرعت دانلود لینک مستقیمم حدود 80 هست ولی تو تورنت حدود 50 هست کدومش حساب میشه باید 70 درصد سرعت دانلود تورنت باشه یا 70 درصد سرعت لینک مستقیم؟
خب این که باید بین 70 تا 80 درصد سرعت کل آپلود باشه رو از کجا فهمیدین جایی خوندین؟ یا تجربی بدست آوردین؟آخه هر کی یه چیزی میگه دیگه نمیدونم چیکار کنم قاطی کردم :19:
من سرعت دانلود لینک مستقیمم حدود 80 هست ولی تو تورنت حدود 50 هست کدومش حساب میشه باید 70 درصد سرعت دانلود تورنت باشه یا 70 درصد سرعت لینک مستقیم؟
آخه هر کی چی میگه؟؟؟!!!
اصل تورنت یعنی دانلود و در مقابلش آپلود.این که دیگه چیز سختی نیست که هزار تا مفهموم بشه ازش درآورد:31:
این 70-80 درصد هم فقط به خاطر اینه که بعضی آی اس پی ها سرعت رو بعد از مدتی آپلود با سرع بالا محدود میکنن و این برای جلوگیری از کم شدن سرعت توسط آی اس پی هست.اگر آی اس پی تون چنین مشکلی نداره میتونین روی Unlimited بزاری.(البته 90 درصد آی اس پی ها این سیاستو دارن.)
سرعت تورنت هم معمولا کمتر از سرعت لینک مستقیم هست.چون تو سرور مستقیم شما به کامپیوتری وصل میشین که کم کمش 100-200 مگ سرعت داره ولی تو تورنت شما به کاربرای معمولی وصل میشین.
نوشته هام رو هم با دقت بخونین.من نوشتم 70-80 درصد سرعت آپلود نه سرعت دانلود.سرعتتون آپلودتون رو هم میتونین از سایت های زیر به دست بیارین.
David.Jn
25-09-2010, 20:34
Sلام
خوبین همه
آقا این utorrent رو چه جوری میشه کاری کرد که تا باز میکنی دانلودش شروع نشه
و اینکه چرا وقتی من pause میزنم بازم دانلود و آپلود ادامه داره اصلاً هم متوقف نمیشه
Sلام
خوبین همه
آقا این utorrent رو چه جوری میشه کاری کرد که تا باز میکنی دانلودش شروع نشه
و اینکه چرا وقتی من pause میزنم بازم دانلود و آپلود ادامه داره اصلاً هم متوقف نمیشه
چند تا راه وجود داره
میتونی تمام تورنتها رو انتخاب کنی در نوار ابزار Stop بزنی
میتونی توی زمانبندی تنظیم کنی مثل این عکس: که فقط زمانهای خاصی دانلود کنه
David.Jn
25-09-2010, 21:30
چند تا راه وجود داره
میتونی تمام تورنتها رو انتخاب کنی در نوار ابزار Stop بزنی
میتونی توی زمانبندی تنظیم کنی مثل این عکس: که فقط زمانهای خاصی دانلود کنه
خوب اگه stop کنم نمیره دانلود رو از اول شروع کنه؟!
mehdihamed
25-09-2010, 23:07
خوب اگه stop کنم نمیره دانلود رو از اول شروع کنه؟!
نه از ادامش میره ولی اگه میخوای دانلود رو فوراً شروع نکنه اینو تیک بزن
David.Jn
25-09-2010, 23:25
نه از ادامش میره ولی اگه میخوای دانلود رو فوراً شروع نکنه اینو تیک بزن
ممننون
ولی فکر میکنم این واسه زمانیه که یه تورنت جدید میاد تو لیست دانلود(اونطور که از عنوانش معلومه)
اونم تیک زدم با یاز کردن برنامه خوش شروع میکنه به دانلود
ولی فکر میکنم این واسه زمانیه که یه تورنت جدید میاد تو لیست دانلود(اونطور که از عنوانش معلومه)
اونم تیک زدم با یاز کردن برنامه خوش شروع میکنه به دانلود رفیق،میخوای چیکار کنه برنامه واست؟ یعنی دقیقا میخوای چجوری باشه؟
من بدون هیچج تنظیمی روزی سیصد هزار بار برنامه رو باز میکردن و ترکر اضافه میکنم و کلی فیلم وچیز میز اضافه میکنم و ترتیب دانلودشون رو دوباره میچینم و ....
هیچ مشکلی هم ندارم!
تنها دلیلش هم اینه که برنامه رو تنظیم کردم که ساعت 12 شروع کنه و ساعت 5:59 تموم کنه! در خارج از این تایم تحت هیچ شرایطی دانلود نمیکنه!!!
شما از برنامه اینو میخوای؟!توی تنظیمات برنامه ریزscheduler مثل عکسی که دوستان داده بودن خونه ها رو سفید کن و همه ی مشکلت درست میشه!!!
----------------
راستی رفقا،6.6 گیگ اپ و 18.5 گیگ دانلود نسبت خوبیه؟
David.Jn
25-09-2010, 23:41
دوستان تو scheduling نمیشه کاری کرد که از ساعت 1:15 شروع بشه
چون انگار همشون از یه ساعت مشخص تنظیم میشن
David.Jn
25-09-2010, 23:47
رفیق،میخوای چیکار کنه برنامه واست؟ یعنی دقیقا میخوای چجوری باشه؟
من بدون هیچج تنظیمی روزی سیصد هزار بار برنامه رو باز میکردن و ترکر اضافه میکنم و کلی فیلم وچیز میز اضافه میکنم و ترتیب دانلودشون رو دوباره میچینم و ....
هیچ مشکلی هم ندارم!
تنها دلیلش هم اینه که برنامه رو تنظیم کردم که ساعت 12 شروع کنه و ساعت 5:59 تموم کنه! در خارج از این تایم تحت هیچ شرایطی دانلود نمیکنه!!!
----------------
راستی رفقا،6.6 گیگ اپ و 18.5 گیگ دانلود نسبت خوبیه؟
رفیق میخوام زمانی که خود برنامه یوتورنت باز میشه شروع به دانلود نکنه! نه اینکه وقتی یه تورنت جدید آواردم تو لیست شروع به دانلود نکنه
شما از برنامه اینو میخوای؟!توی تنظیمات برنامه ریزscheduler مثل عکسی که دوستان داده بودن خونه ها رو سفید کن و همه ی مشکلت درست میشه!!!
اوکی تنظیم کردم ولی من ADSL حجمی دارم و این نرم افزار سرویس دهنده انگاری درست تنظیم نیست چون به جای 1 از 1:10 شروع میکنه
ولی تو Scheduler تنظیم دقیق وجود نداره و همشون از یه ساعت مشخص شروع میشن
mehdihamed
26-09-2010, 00:55
رفیق میخوام زمانی که خود برنامه یوتورنت باز میشه شروع به دانلود نکنه! نه اینکه وقتی یه تورنت جدید آواردم تو لیست شروع به دانلود نکنه
اوکی تنظیم کردم ولی من ADSL حجمی دارم و این نرم افزار سرویس دهنده انگاری درست تنظیم نیست چون به جای 1 از 1:10 شروع میکنه
میتونی ساعت کامپیوتر رو چند دقیقه ببری جلو
دوستان تو scheduling نمیشه کاری کرد که از ساعت 1:15 شروع بشه
چون انگار همشون از یه ساعت مشخص تنظیم میشن
نه نمیشه..
اره منم همینو گفتم دیگه!!!
با تنظیم کردن زمان بندی،در باقی طول ساعات روز،تحت هیچ شرایطی با باز کردن برنامه،دانلود اتوماتیک شروع نمیشه!!!
من هم مثل شما دی اس ال حجمی دارم! تفاوت منو شما اینه که محدودیت حجمی من ساعت 12 برداشته میشه!!
ولی اینکه شما تنظیم کردی واسه ساعت 1 شروع کنه به دانلود،بعد ساعت1.15 شروع میکنه رو نمیدونم چرا! این برنامه تاحالا کرش اینجوری نداشته واسه من!!! بهتره ببینی اخرین نسخه ای یا نه!
تنظیمات رو بگرد شاید مشکل از تنظیماتی که کردی باشه....راستی ببین حتمی از ساعت 1 شب تا پایا ن محدودیت حجمی(احتمالا 7!)همه ی مربع ها سبز باشن! اونم سبز پر رنگ چون سبز کم رنگ با سرعت کم دانلود کنه یا سفید یعنی دانلود نکنه یا رنگ هی دیگه که فقط سید میکنه و اینا!!!
بله! متاسافنه فقط امکان تنظیم نیم ساعت به نیم ساعت وجود داره......البته تا اونجایی که یادمه یه تنظیمی واسه ساعت و دقیقه بود نمیدونم مال چی بود چک میکنم بهتون میگم
ولی اینکه شما تنظیم کردی واسه ساعت 1 شروع کنه به دانلود،بعد ساعت1.15 شروع میکنه رو نمیدونم چرا!
احتمالا ایشون میخواد وسواس به خرج بده که از ترافیکش کم نکنه..
David.Jn
26-09-2010, 23:18
بله! متاسافنه فقط امکان تنظیم نیم ساعت به نیم ساعت وجود داره......البته تا اونجایی که یادمه یه تنظیمی واسه ساعت و دقیقه بود نمیدونم مال چی بود چک میکنم بهتون میگم
ولی 1ساعتست نه نیم ساعته؟!!!!
احتمالا ایشون میخواد وسواس به خرج بده که از ترافیکش کم نکنه..
نه بحث وسواس نیست
من از لایزر ADSL دارم اونم ساعت شبانش به جای اینکه از ساعت 1 شروع بشه از 1:10 شروع میشه و پایان دالودش هم تا 7:10
ولی 1ساعتست نه نیم ساعته؟!!!!
مطمئنی اینو من گفتم؟!!!!!!
نه بحث وسواس نیست
من از لایزر ADSL دارم اونم ساعت شبانش به جای اینکه از ساعت 1 شروع بشه از 1:10 شروع میشه و پایان دالودش هم تا 7:10
چقدر بد...
مطمئنی اینو من گفتم؟!!!!!!
اینو من گفتم و دلیلش هم این بود که خیلی وقت پیش اینو پر کردم و تا جایی که یادم بود تعداد کادر هاش زیاد بود!!الان چک کردم دیدم ساعت 13 یکی داره و ساعت 1 یکی!!!!
چقدر بد...
تایید میشه...خیلی بده که این؟بنابراین بهتره که شما از ساعت 2 شروع کنینو به idm بسپرین که سایر فایل های مورد نظرتون رو واستون بین اسعت 1:10 تا 2 دانلود کنه...مگر اینکه فقط تورنت دانلود داشته باشین که بحثش جداست!
چقدر بد...
با پلاگین Azcron نرم افزار Vuze میتونین راحت این کارو انجام بدین.
اینم تصویرش:
David.Jn
27-09-2010, 16:05
با پلاگین Azcron نرم افزار Vuze میتونین راحت این کارو انجام بدین.
اینم تصویرش:
این پلاگین رو utorrent نصب میشه؟؟؟
++++++++++++++++++++++++++++
راستی دوستان من یه فیلم 2008 تو لیست یورترونتم داشتم حالا سیدر های این فایل کم شدن
میتونم دوباره یه فایل تورنت دیگه بزارم واسه این
اگه بازرم دانلود از ادامش میره یا بیاد از اول شروع کنم
و اینکه این فیلم 1.34 گیگ بود نمیوتنم فایلهای با حجم بالاتر یا پایینتر واسه هیمن فیلم انتخاب کنم درسته؟
در کل میخوام بدونم چه جوری میشه فایله دیگه ای رو به خورد utorrent داد تا بشه ادامه دانلود رو انجام بده نه از اول شروع کنه
++++++++++++++++++++++++++++
راستی دوستان من یه فیلم 2008 تو لیست یورترونتم داشتم حالا سیدر های این فایل کم شدن
میتونم دوباره یه فایل تورنت دیگه بزارم واسه این
اگه بازرم دانلود از ادامش میره یا بیاد از اول شروع کنم
و اینکه این فیلم 1.34 گیگ بود نمیوتنم فایلهای با حجم بالاتر یا پایینتر واسه هیمن فیلم انتخاب کنم درسته؟
در کل میخوام بدونم چه جوری میشه فایله دیگه ای رو به خورد utorrent داد تا بشه ادامه دانلود رو انجام بده نه از اول شروع کنه
اگه یه فایل دیگه بزاری از اول شروع میشه.
هیچ جوری نمیشه یه فایل دیگه رو به خوردش بدی تا ادامه بده.حتی اگر یک بیتش متفاوت باشه یه فایل جدید محسوب میکنه و اول شروع به دانلود میکنه.چون تورنت براساس Hash کار میکنه که این یه شناسه چهل رقم/عددی برای هر فایل هست و برای هر تورنت متفاوته(حتی اگر یک بیت متفاوت داشته باشن)
David.Jn
27-09-2010, 19:10
نه نمیشه.فقط رو Vuze نصب میشه.
اگه یه فایل دیگه بزاری از اول شروع میشه.
هیچ جوری نمیشه یه فایل دیگه رو به خوردش بدی تا ادامه بده.حتی اگر یک بیتش متفاوت باشه یه فایل جدید محسوب میکنه و اول شروع به دانلود میکنه.چون تورنت براساس Hash کار میکنه که این یه شناسه چهل رقم/عددی برای هر فایل هست و برای هر تورنت متفاوته(حتی اگر یک بیت متفاوت داشته باشن)
عجب چیزیه این تورنت هم
مثلاً یکی 90% بره بعد دیگه seed وجود نداشته باشه باید چیکار کنه؟!
خودش نمیتونه ادامه بده؟!
مثلاً تو دانلود آفلاین میشه فایلهایی که ناقص دانلود میشه با نرم افزار مخصوص ترمیم کرد اینجا رو نمیدونم
عجب چیزیه این تورنت هم
خودش نمیتونه ادامه بده؟!
مثلاً تو دانلود آفلاین میشه فایلهایی که ناقص دانلود میشه با نرم افزار مخصوص ترمیم کرد اینجا رو نمیدونم
اگه سید وجود نداشته باشه که هیچ.(البته ممکنه سید وجود نداشته باشه ولی بعضی از پییرهاقسمت های مورد نیاز شما رو داشته باشن و دانلودتون تکمیل بشه.)
تو آفلاین هم کسایی که فایل کامل رو دارن میتونن ترمیم کنن.(حالا یا ترمیم دستی یا آنلاین).سید هم در اینجا کسی هست که فایل کامل رو داره.
احتمالا Mainline DHT در نرم افزار Vuze بتونه براتون حداقل یه سید پیدا کنه.(برای من خیلی پیش اومده که سیدشون صفر بود ولی تونسته حداقل یه سید پیدا کنه.)
ممکنه بعد از یه مدتی که بزارین بمونه سید پیدا بشه.شما چند روز متوقفش نکنین شاید یه سید پیدا بشه.
من که فعلا از Vuze استفاده میکنم و خیلی راضیم(نسبت به utorrent)اما محیطش یه ذره شلوغ پلوغه و کار کردن باهاش یه خورده سخته.
f-secure
27-09-2010, 19:51
کسی از پچ tcp.sys برای ویندوز هفت استفاده کرده یا نه؟؟
تنها پچ ویندوز هفت که با جستجو پیدا کردم گفته مال هفت بتا هستش
Half-open_limit_fix_4.2
میخوام ببینم اگه کسی استفاده کرده کارش خوب بوده یا نه
Half-open_limit_fix_4.2
ویندوزهای ویستا و 7 محدودیت Half open ندارن.پس این پچ هیچ کاری انجام نمیده.
عجب چیزیه این تورنت هم
خودش نمیتونه ادامه بده؟!
چرا سرور هاش رو عوض نمیکنین؟!!
واسه هر فایل،چندین سرور وجود داره!!من همیشه با سرور هام بازی میکنم که بیشترین تعداد سید رو بگیرم!!شما هم امتحان کن ضرر نداره!!
تو تورنتز یا کیک اس تورنت،(من خودم کیک اس تورنت رو باهاش کار میکنم الان بهتره!!)(
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) اونجا فیلم رو که انتخاب کردین،سه قسمت داره....یکی معرفی فیلم،یکی کامنت هاش و یکی مکان هاش!!!(لوکیشن هاش در اصل...)
تو بخش لوکیشن ها روی گزینه ی یوتورنت کامپلیتبل سرور یا یه همچین چیزی کلیک میکنی و لیست سرور ها رو کپی میکنی رو تورنتت....(روی تورنت توی برنامه راست کلیک،پروپرتیس و بعدش هم پیست میکنی تو همون کارد بزرگه!!)
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
Half-open_limit_fix_4.2
تو ویندوز هفت،خیلی راحت میشه با km player فایل ها رو تا جایی که دانلود شدن دید....
البته گاهی خش خشیه فیلم ولی میشه فهمیدش،گاهی هم نصفه و نیمه!!
Half-open_limit_fix_4.2
حالا از این پچ tcp.sys کسی واسه وین xp استفاده کرده؟ واقعاً تاثیر گذاره؟
چرا سرور هاش رو عوض نمیکنین؟!
تو ویندوز هفت،خیلی راحت میشه با km player فایل ها رو تا جایی که دانلود شدن دید....
البته گاهی خش خشیه فیلم ولی میشه فهمیدش،گاهی هم نصفه و نیمه!!
احتمالا منظورتون ترکر بوده هست ولی لزوما همیشه بیشتر بودن ترکر به معنای سید بیشتر نیست چون سیدهایی که روی ترکرهای دیگه هستن با روش هایی مثل PEX و DHT پیدا میشن.
جمله آخرتون هم متوجه نشدم.TCP.Sys یه تنظیم شبکه هست.ارتباطش رو با پلیر متوجه نشدم.:11:
بله روی ایکس پی تاثیر میزاره.البته نه با سرعت های ایران.تاثیرش رو سرعت های بالای 2 مگ مشهوده نه 128kbps.:46:
f-secure
28-09-2010, 18:14
نسخه ی مخصوص xp sp2 و xp sp3 داره
استفادش خیلی تآثیر مثبت داره
قبل از استفاده ,خیلی طول میکشه به حداکثر سرعت برسه ولی بعد از استفاده از پچ در کمتر از 40 ثانیه به حداکثر سرعت دان میرسه
در ثانی خیلی راحت تر میتونی ضمن دانلود کردن بتونی صفخان وب را هم بازی کنی
طبق تجربیاتم برای سرعتهای پایینم خیلی تآثیرگذاره
جمله آخرتون هم متوجه نشدم.TCP.Sys یه تنظیم شبکه هست.ارتباطش رو با پلیر متوجه نشدم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان از استفاده ی این پچ برای دیدن فیلم تا جایی که دانلود شده و برای ویندوز هفت حرف زدن،من گفتم که ویندوز هفت خودش اینکارو میکنه و با یه کی ام پلیر میشه خیلی راحت دید فیلم ها رو...(معرفی پلیر فقط برای اعلام مجدد این غول بودش!!)
mjt10063
29-09-2010, 00:53
سلام خدمت دوستان عزیز.
چند تا سوال داشتم.
اینکه در مورد این ترنت یه توضیح مختصر و مید بدین.؟
و اینکه لینک مستقیم بهترین ورژن این نرم افزار رو میخوام؟
و فایل کرک و پچ یا هر چیز دیگه ای هم که هست یادتون نره ؟
ممنون میشم اگر جواب ها کامل باشن.
تنکس.:10:
mjt10063
29-09-2010, 10:17
سلام خدمت دوستان کسی که به سوال قبلیمون جوابی نداده مثله اینکه دیگه این تاپیک بیننده نداره.
من یه بازی ر انتخاب کردم و الان تو نرم افزار
در حال دانلود شدن.
سرعت دانلود با IDM بین 15 تا 20 بوده
از سایت ترنت یه فایلی رو خیلی سریع با پسوند ترنت دانلود کردم و اونو گذاشتم تو نرم افزار utorrent
الان که دیگه اصلا نمیتونم کاریانجام بدم ولی
این مشخصات رو واسم نوشته
seed 0(6
peer11(60
down speed 0.1 kb/s
از مدیران خواهش مندم که کمکم کنند
با تشکر فراوان:40:
سلام خدمت دوستان عزیز.
چند تا سوال داشتم.
اینکه در مورد این ترنت یه توضیح مختصر و مید بدین.؟
و اینکه لینک مستقیم بهترین ورژن این نرم افزار رو میخوام؟
و فایل کرک و پچ یا هر چیز دیگه ای هم که هست یادتون نره ؟
ممنون میشم اگر جواب ها کامل باشن.
تنکس.:10:
بهترین نرم افزارها Utorrent و Vuze هستن.هر کدومو دوست داشتی استفاده کن.
سلام خدمت دوستان کسی که به سوال قبلیمون جوابی نداده مثله اینکه دیگه این تاپیک بیننده نداره.
من یه بازی ر انتخاب کردم و الان تو نرم افزار
در حال دانلود شدن.
سرعت دانلود با IDM بین 15 تا 20 بوده
از سایت ترنت یه فایلی رو خیلی سریع با پسوند ترنت دانلود کردم و اونو گذاشتم تو نرم افزار utorrent
الان که دیگه اصلا نمیتونم کاریانجام بدم ولی
این مشخصات رو واسم نوشته
seed 0(6
peer11(60
down speed 0.1 kb/s
از مدیران خواهش مندم که کمکم کنند
با تشکر فراوان:40:
Ctrl+G رو بزن.بزار تست ها تموم بشه.اگه همشون تیک خوردن مشکلی نیست و نرم افزار خودش تنظیمات بهینه رو برای سرعتتون انجام میده.(بعضی از سرورهای نرم افزار خیلی شلوغن.اگه یکیش ارور داد اون یکی رو امتحان کنین.)اگر هم مشکلتون حل نشد من توصیه میکنم از Vuze استفاده کنین.
mjt10063
29-09-2010, 11:13
وقتی میخوای تست کنی میگه
سرور انتخاب کن.:41:
mjt10063
29-09-2010, 11:26
من سرور نیو یورکرو انتخاب کردم اول تست کرد ولی بازم همچنان سرع خیلی پایین تو تخمینی که خود داده میگه
1سال میگه طول میکشه.
من سرور نیو یورکرو انتخاب کردم اول تست کرد ولی بازم همچنان سرع خیلی پایین تو تخمینی که خود داده میگه
1سال میگه طول میکشه.
تورنت سید داره؟اگه میتونی یه عکس بزار.
mjt10063
29-09-2010, 15:19
نمیدونم از چی عکس میخوای ولی این هارو عکی گرفتم
ببین درسته.:31:
mjt10063
29-09-2010, 15:36
خواهشن اگر میشه
به سوال ما زود تر رسیدگی بشه.:5:
دوست عزیز تورنت شما سیدر نداره..
۷ تا خیلی کمه
دنبال تورنت دیگری بگردید.
نمیدونم از چی عکس میخوای ولی این هارو عکی گرفتم
ببین درسته.:31:
خواهشن اگر میشه
به سوال ما زود تر رسیدگی بشه.:5:
مشکل از کم بودن سید نیست.من با 2 تا سید هم تونستم حداکثر سرعت رو بگیرم.مشکل اینه که پورت های تورنت بستس.پایین عکس اولی رو نگاه کن.
منم از وقتی آی اس پی مو عوض کرده بودم به علت اشتراکی بودن IP این مشکلو داشتم تا چند روز پیش که شرکت برای همه آی پی اختصاصی داد و مشکلم حل شد.
شما ببین مشکلت کدومه.آی پی اشتراکی یا بستن پورت های تورنت توسط آی اس پی.
یه امتحانی هم با Vuze بکن ببین حل میشه یا نه.
من اومدم ووزلا بریزم جاوا لازم داشت.. رفتم جاوا دانلود کنم دیدم جاوا تحربم کرده.. خلاصه یه نیم ساعتی ور رفتم باهاش دیدم نمیشه...
من اومدم ووزلا بریزم جاوا لازم داشت.. رفتم جاوا دانلود کنم دیدم جاوا تحربم کرده.. خلاصه یه نیم ساعتی ور رفتم باهاش دیدم نمیشه...
از سایت زیر هم Vuze و هم جاوا رو میتونین دریافت کنین.
mjt10063
30-09-2010, 21:53
سلام خدمت مهندسین.
نمیدونم چی شد یه خورده سرعت دانلود با ترنت رفت بالا.
لازم به ذکر که من سرور نیویورک رو انتخاب کردم.
اینم عکس های هست که میزارم لطفا زود تر جواب بدین.
ممنون میشم زود تر جواب بدین.:10::31:
سلام خدمت مهندسین.
ممنون میشم زود تر جواب بدین.:10::31:
سوالی نپرسیدی که جواب بدیم.:31:
سرور نیویورک فقط برای تست سرعت هست.احتمالا قبلا سرعت آپلود رو خیلی محدود کرده بودی.واسه همین Ratio کم شده بود.بعضی از ترکرها اگر ریشیو به مدت زیادی پایین بمونه آی پی رو بین میکنن.
ناقلا سرعت آپلود 1.5 مگی رو از کجا گیر آوردی:31:حتما سرعت دانلودت هم بالای 3-4 مگه.:31:
سلام خدمت مهندسین.
مشکل شما اینه که دانلود هاتون کنده نه؟!
واسه اینکه بفهمین مشکل از شماست،یا فایل تورنت،یه فایل با سید بالا بگیرید!!چه میدونم مثل فیلم salt رو ....چند لحظه بذارین دانلود کنه ببینید که به چه سرعتی میرسه....اگه 10-12 کیلو موند،اگر سرعتتون 128 هست که خوبه!!برای 256 هم باید 30 تا باشه....
برای 512 من تا 65 تاش رو هم گرفتم!!!(منظور از این تا ها،سرعت دانلود به کیلو بایت هست نه سید!)
اگه غیر از این بود نتایج شما،مشکل از جای دیگه اب میخوره!!!فعلا سرعت اینترنتتون رو با یه فایل با سید زیاد مثل salt چک کنین واطلاع بدین تا بعد!
mjt10063
30-09-2010, 23:19
این نرم افزار تنظیمات خاصی هم داره
از کجا میشه پیداکرد :5:
mjt10063
30-09-2010, 23:30
مشکل شما اینه که دانلود هاتون کنده نه؟!
واسه اینکه بفهمین مشکل از شماست،یا فایل تورنت،یه فایل با سید بالا بگیرید!!چه میدونم مثل فیلم salt رو ....چند لحظه بذارین دانلود کنه ببینید که به چه سرعتی میرسه....اگه 10-12 کیلو موند،اگر سرعتتون 128 هست که خوبه!!برای 256 هم باید 30 تا باشه....
برای 512 من تا 65 تاش رو هم گرفتم!!!(منظور از این تا ها،سرعت دانلود به کیلو بایت هست نه سید!)
اگه غیر از این بود نتایج شما،مشکل از جای دیگه اب میخوره!!!فعلا سرعت اینترنتتون رو با یه فایل با سید زیاد مثل salt چک کنین واطلاع بدین تا بعد!
دمت گرم کارت درسته سرعت رفت بالا
ولی میخوام اینو بگم که من با IDM سرعتم کمتر از 23 نبود ولی اینجا کمتر نهایتا رو 12
بدی IDM اینه که نمیشه زیاد فایل رو نگه داشت و رسوم کرد
حالا برتری تورنت از IDM چیه ؟؟؟:19:
دمت گرم کارت درسته سرعت رفت بالا
ولی میخوام اینو بگم که من با IDM سرعتم کمتر از 23 نبود ولی اینجا کمتر نهایتا رو 12
بدی IDM اینه که نمیشه زیاد فایل رو نگه داشت و رسوم کرد
حالا برتری تورنت از IDM چیه ؟؟؟:19:
اگه سیدها خوب باشن و سرعتشون بالا باشه سرعت شما هم بیشتر میشه.
IDM و تورنت دو چیز کاملا جدا از هم هستن.نمیشه دوتاشون رو مقایسه کرد.
من نقهمیدم سرعت شما چنده.1.5مگه یا 128؟لطفا یه تست سرعت با speedtest.net بزارین.
mjt10063
01-10-2010, 16:40
دوست عزیز اگر دیر کردم ببخشید فقط یه کم سرم شلوغ بود
اینم عکسی که خواستی
فقط یه سوال دیگه میشه بگی چرا با ترنت نهایتا 10 کیلو بایت
ولی با idm 23 کیلو بایت
من :5:متوجه نمیشم
mjt10063
01-10-2010, 17:02
ببخشید زیاد سوال میکنم
اخه اخلاقم اینه تا از یه چیزی سر در نیارم ولش نمیکنم
این ترنت تنظیمات خاصی هم داره.
بای چه کار کنیم من این فایلی که دارم دانلود میکنم.
180 مگ دانلود شده
103 مگ آپلود باید چه کار کنم که بیشتر پیه دانلود باشه.:11:
دوست عزیز اگر دیر کردم ببخشید فقط یه کم سرم شلوغ بود
اینم عکسی که خواستی
ولی با idm 23 کیلو بایت
من :5:متوجه نمیشم
سرعت آپلود شما نسبت به دانلودت خیلی کمه.برای همین دانلوداتون زیاد طول میکشه.معمولا Ratio(نسبت حجم آپلود به دانلود)باید حدود 1 باشه.چون تفاوت سرعت دانلود و آپلودتون خیلی زیاده مثلا شما 5 مگ اگه دانلود کنین باید 5 مگ هم آپلود کنین که ریشیو بشه 1.حالا مشکلتون اینجاست که 5 مگ رو در عرض 40 ثانیه میگیرین ولی برای آپلود همون 5 مگ باید حدود 4 دقیقه وقت صرف کنین.پس این یعنی 3 دقیقه و 20 ثانیه منتظر موندن اضافی.(البته بعضی از ترکرها این میزان رو روی 0.5 تنظیم کردن.)
فرق IDM و تورنت اینه که شما با IDM به سروری وصل میشین که حداقل 100Mbps سرعت داره ولی در تورنت به کاربران معمولی وصل میشین.ممکنه تورنتی 2 تا سید داشته باشه ولی سرعتشون اونقدر خوب باشه که بتونن 30 تا کاربر رو سرویس بدن.در مقابلش بعضی از تورنت ها هم هستن که 10-20 تا سید دارن ولی جمع سرعت همشون به 5 مگ نمیرسه.
محدودیت آپلودتون رو هم حداکثر روی 17 تنظیم کنین.
به نظرم یه برنامه ی مدیریت ارتباط نصب کن رو سیستمت....
اون بالا اسپید تست نوشته که میتونی تا 98 کیلو بایت دانلود کنی،بعد 24 تا دانلود کردی و راضی هم هستی؟!!(تازه اونم با idm!)
حالا برتری تورنت از IDM چیه ؟؟؟
تورنت خوبیی که داره اینه که میتونی اثکرا فیلم و اینا رو سریع دانلود کنی بدون مشکل و حتی قدیمی ترین فیلم ها رو هم میتونی پیدا بکنی....
در صورتی که برای دانلود از سرور مثل رپید شر،باید اکانت بخری!(پول دادن یه تفاوت بزرگه!) بعدشم ممکنه نتونی فیلم مورد نظرت رو پیدا کنی!!
ولی با idm 23 کیلو بایت
من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]متوجه نمیشم
با این تست،به نظرم کلا سیستمت مشکل داره رفیق!!!شما باید با سرور(idm) لااقل 95 تا دانلود کنی! که میگی 24 هستش....
سرور رو عوض کن...ساده ترینش اینه که مثلا یه فایل حجیم رو از اسان دانلود بگیر!!! اگه سرعت همین 24 تا موند،حتمی سیسمت رو تست کن یا ویروسی شده،یا اینکه یه سری برنامه بدون اجازت دارن از اینترنت استفاده میکنن...
واسه تورنت هم همینطوره!!
کاری که میکنی اینه که از سایت های معتبری مثل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید استفاده میکنی! (من خودم از دومی فیلم دانلود میکنم و حدود 13 گیگ دانلود کردم با بهترین سرعت!!)
بعد هم توجه کن که برای یه تورنت،به المانهای مختلفش توجه کنی! مثلا: به این عکس توجه کن:
توی این عکس من فقط 10 ثانیه هستش که فعالش کردم که دانلود کنه،و هنوز به نهایت سرعتش نرسیده،هنوز به سید های کافی وصل نشده!!!دلیل سرعت بالای من،انتخاب فایلی با تعدا دسید بالا+تنظیمات بدون محدودیت دانلود و اپلود هستش.....
درضمن شما باید 15 دقیقه بذاری دانلود کنه تا به اوج سرعت خودش برسه و دیگه هم باهاش اینترنت کار نکنی تا بتونه کل پهنای باندت رو به خودش اختصاص بده!
درضمن شما باید 15 دقیقه بذاری دانلود کنه تا به اوج سرعت خودش برسه و دیگه هم باهاش اینترنت کار نکنی تا بتونه کل پهنای باندت رو به خودش اختصاص بده!
من یه زمانی در عرض ۲۰ ثانیه به سرعت نهایی میرسید.
دوستان من الان واقعا با تورنت به مشکل خوردم . سرعتم بالا نمیره.
مدتی ISP من مشکل داشت و سرعتش پایین بود. الان که درست شده نمیدونم چرا سرعت دانلود از تورنت واسه من خوب نیست.
شما یه تورنت فوق سرعت بالا به من معرفی کنید که برم تست کنم شاید مشکل از برنامه utorrent باشه.
mjt10063
01-10-2010, 18:00
از جواب های هر 2 تا تون متشکرم.
بازم ببخشید که سوال میکنم.
این که میگید سرعتم تو دانلود پایین ...
ویروسی برنامه های بیجا ...
ویروس کم آپدیت نود32
بیشتر برنامه ها تو فایروال محدود شدن
بعد هم چیز های دیگه گفتی ...
که الان میگم
سرور رو عوض کن یعنی چی ؟
نرم افزار مدیریت اینترنت چیه ؟ از کجا ؟ اسم ؟ تنکس پلیز ؟
این برنامه ای هم که الان دارم ازش دانلود میکنم 5320 سید داره
دیگه نمیدونم باید چه کار کنم
آپ 116
دان 198
این تنظیماتی که میگی روی 17 تنظیم کن از کجا تنظیم میشه
اگر همه اینا رو بگی
دیگه تو عروسیت با آب کش آب میارم.
David.Jn
01-10-2010, 18:47
واسه دانلود Ebook های جدید یا در کلEbook کدوم سایت تورنت رو پیشنهاد میکنید
در کل آدرس یه چند تا سایت واسه دانلود تورنت Ebook میخوام
واسه دانلود Ebook های جدید یا در کلEbook کدوم سایت تورنت رو پیشنهاد میکنید
در کل آدرس یه چند تا سایت واسه دانلود تورنت Ebook میخوام
ایبوک فارسی نمیتونی پیدا کنی ولی اگر انگلیسی خواستی میتونی در torrentz.com سرچ کنی. بهتره ebook رو هم بنویسی.
David.Jn
01-10-2010, 19:02
راستی دوستان
من دانلودم الا 1.39 هست و آپلود هم 55.2 این میزان آپلود واسه این دانلود خوبه؟
محدودیت دانلود و آپلود رو به پیشنهاد یکی از دوستان بینهایت قرار دادم
در ضمن AVF دانلود من رو 13.6 KB/S هست(اینم خوبه؟)
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
ایبوک فارسی نمیتونی پیدا کنی ولی اگر انگلیسی خواستی میتونی در torrentz.com سرچ کنی. بهتره ebook رو هم بنویسی.
ممنون
بله Ebook انگلیسی میخوام
دیشب سرچ کردم تو torrentz.com ولی اون کتابی رو که میخواستم گیر نیاواردم
کتابi تو سرورهای بدون رزیوم هست ولی من نمخوام میخوام تورنت باشه که رزیوم کنم
از جواب های هر 2 تا تون متشکرم.
بازم ببخشید که سوال میکنم.
این که میگید سرعتم تو دانلود پایین ...
ویروسی برنامه های بیجا ...
ویروس کم آپدیت نود32
بیشتر برنامه ها تو فایروال محدود شدن
بعد هم چیز های دیگه گفتی ...
که الان میگم
سرور رو عوض کن یعنی چی ؟
نرم افزار مدیریت اینترنت چیه ؟ از کجا ؟ اسم ؟ تنکس پلیز ؟
این برنامه ای هم که الان دارم ازش دانلود میکنم 5320 سید داره
دیگه نمیدونم باید چه کار کنم
آپ 116
دان 198
این تنظیماتی که میگی روی 17 تنظیم کن از کجا تنظیم میشه
اگر همه اینا رو بگی
دیگه تو عروسیت با آب کش آب میارم.
ناد 32 رو که ولش:31:بود و نبودش فرقی نمیکنه.:27:
شما اگه با 23 دانلود میکنی یعنی سرعتتون 184 هست.ولی در تستی که گذاشتین سرعتتون رو بالای 1000 نشون میده.با چند تا سرور دیگه مثل استانبول و باکو و نیویورک تست بگیرین ببینین بازم همون نتیجه رو میده یا نه.اگر که نتایجشون مشابه هم بود یا سروری که ازش دانلود میکنین ایراد داره یا سیستمتون مشکل داره.(مثل ویروس و به هم خوردن تنظیمات ویندوز و ...)
برای اعمال محدودیت آپلود هم تو برنامه Utorrent پایین گوشه سمت راست روی U چپ کلیک کنین و بزارینش رو 17.
شما Vuze رو امتحان کردی؟من الان دارم تورنتی رو دانلود میکنم که کلا 7 تا سید داره.با Utorrent حداکثر سرعتی که گرفتم 11 بود(اونم به مدت چند ثانیه).میانگینش هم 6.1 بود ولی با Vuze سرعتش به 19 میرسه و میانگینش هم 16.(هر دوتاشون رو با یه تورنت تست کردم.)
mjt10063
01-10-2010, 19:41
دمت گرم رفیق
اینی که گفتی رو نصب میکنم
ولی بهم بگو خودت چه ویروس کشی داری آخه واسم جالبه بدونم.:5:
---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
راستی نگفتی برای مدیریت اینترنت چه کار کنم
با راهنمایی.:31:
دمت گرم رفیق
اینی که گفتی رو نصب میکنم
ولی بهم بگو خودت چه ویروس کشی داری آخه واسم جالبه بدونم.:5:
Kapersky 2011
مگه سرویست حجمیه که میخایی مدیریت کنی؟
کسی دعوتنامه سایت تورنت داره ؟ من از demonoid دارم شما هم اگر از سایتی دارید به اشتراک بزارید همه استفاده کنن.
mjt10063
01-10-2010, 19:51
نه بابا:20:
این دوسته مون گفته بود که از یه نرم ازارمدیرت استفاده کن سرعتت بهتر میشه واسه اون گفتم
این ویروس کشی که جناب دارین
تو بیشتر آمار ها پایین تر از نود بوده ها:46:
بابا شما هم:27:
پس ویروس کش شما ... :21:
شوخی کردم یه وقت به دل نگیری دیگه راهنماییم نکنی ها
دارم میگردم دنبال اون نرم .. که گفتی
نصبش کردم دیگه...:31:
فعلا:11:
mjt10063
01-10-2010, 20:03
کسی دعوتنامه سایت تورنت داره ؟ من از demonoid دارم شما هم اگر از سایتی دارید به اشتراک بزارید همه استفاده کنن.
دوست عزیز تا اونجای که من یهعالمه از این تاپیک پست خوندم کسی حرفی از دعوت نامه نزده بود
:10:
David.Jn
01-10-2010, 20:21
دعوتنامه Demonoid رو منم میخوام
لطف کنید واسم بفرستید با پ.خ
اگه ایمیل هم خواستید با پ.خ اوکی میکنینم :دی
نه بابا:20:
این دوسته مون گفته بود که از یه نرم ازارمدیرت استفاده کن سرعتت بهتر میشه واسه اون گفتم
این ویروس کشی که جناب دارین
تو بیشتر آمار ها پایین تر از نود بوده ها:46:
بابا شما هم:27:
پس ویروس کش شما ... :21:
شوخی کردم یه وقت به دل نگیری دیگه راهنماییم نکنی ها
دارم میگردم دنبال اون نرم .. که گفتی
نصبش کردم دیگه...:31:
فعلا:11:
من خودم ناد استفاده کردم واسه همین میگم بود و نبودش فرقی نمیکنه.:27:اگه آمار میخایی منم میگم ایران 150 میلیون جمعیت داره.کی به کیه!!!:27::27::27:
Vuzeرو هم از Vuze.com بگیر.
David.Jn
01-10-2010, 20:25
راستی آخرین ورژن Vuze چیه؟؟
اینه آخریش Vuze 4.5.0.4؟؟؟
mjt10063
01-10-2010, 21:27
من خودم ناد استفاده کردم واسه همین میگم بود و نبودش فرقی نمیکنه.:27:اگه آمار میخایی منم میگم ایران 150 میلیون جمعیت داره.کی به کیه!!!:27::27::27:
Vuzeرو هم از Vuze.com بگیر.
بابا ترکوندی دیگه:31:
بابا ترکوندی دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کی گفتم سرعتت بیشتر میشه؟!!!
من گفتم بگیر ببینی که کی چقدر از اینترنت داره استفاده نمیکنه که با امکان دانلود 98،داری 24 دالنود میکنی از سرور!!!!
به نظرم netlimiter رایگان رو بگیر...حداقل بدونی کی داره از اینترنت استفاده میکنه......
اخه من با 63 کیلو بیتی که اسپید تست بهم نشون میده،عین 63 تا رو هم تو سرور و هم تورنت داشتم.....
درضمن منم ناد 32 دارم که واقعا تعطیله!(دارمش که رفقایی که میان خونمون،هی نگن پسر ویروس کش چرا نصب نمیکنی؟!!و بعد بحث های تخصصیشون در مورد نیاز به ویروس کش و اینا شروع بشه....
به ظنرم تا وقتی از اینترنتت عین 98 تا دانلود میکنی،کوتاه نیا!!!منم همین کارو کردم...از سرعت دانلود 11 تا رسیدم به 63 و گاهی هم حتی قاط میزنه و 70 تا رو هم میزنه...!!!(البته واسه چند لحظه....)
اصلا اینترنت شما چیه؟! 128- 256-512-786-1 مگ ؟ چیه؟
mjt10063
01-10-2010, 21:43
من کی گفتم سرعتت بیشتر میشه؟!!!
من گفتم بگیر ببینی که کی چقدر از اینترنت داره استفاده نمیکنه که با امکان دانلود 98،داری 24 دالنود میکنی از سرور!!!!
به نظرم netlimiter رایگان رو بگیر...حداقل بدونی کی داره از اینترنت استفاده میکنه......
اخه من با 63 کیلو بیتی که اسپید تست بهم نشون میده،عین 63 تا رو هم تو سرور و هم تورنت داشتم.....
درضمن منم ناد 32 دارم که واقعا تعطیله!(دارمش که رفقایی که میان خونمون،هی نگن پسر ویروس کش چرا نصب نمیکنی؟!!و بعد بحث های تخصصیشون در مورد نیاز به ویروس کش و اینا شروع بشه....
به ظنرم تا وقتی از اینترنتت عین 98 تا دانلود میکنی،کوتاه نیا!!!منم همین کارو کردم...از سرعت دانلود 11 تا رسیدم به 63 و گاهی هم حتی قاط میزنه و 70 تا رو هم میزنه...!!!(البته واسه چند لحظه....)
اصلا اینترنت شما چیه؟! 128- 256-512-786-1 مگ ؟ چیه؟
:41:
ببخشید
128
چشم رعیس حالا ه گفتی بیخیال نمیشم
اولین دستوری که میدی چیه
یعنی باید چه کار کنم
در مورد این که به 98 برسم
منتظرم:5:
ببخشید
128
اولین دستوری که میدی چیه
یعنی باید چه کار کنم
منتظرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدی با 128 داری 98 تا دالنود میکنی؟!! مطمئنی؟ اسپید تست رو از نتیجش مطمئنی؟ نکنه مثل بار اول من رفتی عکس یکی دیگه رو کپی کردی اوردی؟!!
اگه اینجوریه که سرعت دانلودت خوبه!(128 میتونه حداکثر تا 16 تا دانلود کنه...) حالا که شما با دانلود منیجر 24 و با تورنت 11 تا داری،مشکلی نیست؟!!
ببنی من همیشه از اینکه دانلودم کنده تو تورنت ناراضی بودم،الان سرعتی که راضیم کرده(تنظیماتی که راضیم کرده بهتره!) اینجوریه:
بور تو تنظیمات bandwidth و بعدش کادر ها رو اینجوری پر کن:
اولیش 100!
دومیش 100
سومیش 100000
چهارمیش 95000
اخریش هم 10000
و بعدش هم ذخیره کن!!!
حالا یه نیم ساعت بذار دانلود کنه ببین اوج سرعشت چندتا میره...اگه همون 11 تا موند باز،net limiter رو نصب کن تا ببینی که کی داره از اینترنتت استفاده میکنه! شاید ویروی یا برنامه ی دیگه ای داری که از اینترنت استفاه میکنه و الکی پهنای باندت رو به خودش گرفته؟(ویندوز و ادوب اپدیت خیلی زبون نفهمن و همینجوری سرشون رو میندازن پایین و دانلود میکنن اونم چه خر حجم هایی رو!!!)
:41:
ببخشید
128
اولین دستوری که میدی چیه
یعنی باید چه کار کنم
منتظرم:5:
خب شما که 128 داری اگه با 16 دانلود کنی باید کلاتو بندازی هوا.:31:
با چند تا سرور تست بگیر ببین بازم همون سرعتو نشون میده.اگه آره که برو حالشو ببر.:27:
mjt10063
01-10-2010, 23:30
نه رفیق
خلاف خلاف اینو آقام گفته
عکس درسته
هیچ شبه ای هم درش نیست
ولی این راهی که گفتی یه خرده تاثیر داشت
سرعت بالا میمونه
آپ 12
دا 11
و بلعکس
فرمان بعدی چیه
این لیمیتد هم دارم نصب میکنم
mjt10063
02-10-2010, 00:42
داشی این Vuze
رو نصب کردم حالا بهم بگو تنظیمات چیه
داشی این Vuze
رو نصب کردم حالا بهم بگو تنظیمات چیه
اول این پلاگین ها رو نصب کن.
DHT Scraper
Mainline DHT
Measurment Lab
بعدش از قسمت Help برو به Configuration Wizard.تست ها رو انجام بده.خود نرم افزار همه چیز رو ست میکنه.
در قسمت Tools>Options>Plugins>Measurment Lab دو تا تست هست Run It رو بزن و بزار تست ها تموم بشه.فقط یادت باشه که هر دوتا رو با هم ران نکنی.یکیش تموم بشه بعدش اون یکی رو اجرا کنین.
فینیشد:31:
mjt10063
02-10-2010, 11:11
این پلاگین ها رو از کجا باید گیر بیارم:31:
این پلاگین ها رو از کجا باید گیر بیارم:31:
بابا یه بار هم به جای سوال کردن خودت یه نگاهی به نرم افزار بنداز:31:(شوخی کردم.هر سوالی داری بپرس)
Tools>Plugins>Installation Wizard
نه رفیق
خلاف خلاف اینو آقام گفته
عکس درسته
هیچ شبه ای هم درش نیست
ولی این راهی که گفتی یه خرده تاثیر داشت
سرعت بالا میمونه
آپ 12
دا 11
و بلعکس
فرمان بعدی چیه
این لیمیتد هم دارم نصب میکنم
با این اوصاف،
خب شما که 128 داری اگه با 16 دانلود کنی باید کلاتو بندازی هوا.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا تایید میشه!:27:
من با 128 به زور جونم در میومد که 13 تا دانلود میکردم....
ولی جالبیش اینجاست که شما میتونی 98 کیلو دانلود کنی!!! نمیدونم باید چیکارش کرد انصافا....اگر اون مسئله ی استفاده ی برنامه های دیگه رو هم بذاریم کنار،مجبوری با همین سرعت استفاده کنی! احتملاا مشکل از ای اس پی هستش....
mjt10063
02-10-2010, 13:42
با این اوصاف،
کاملا تایید میشه!:27:
من با 128 به زور جونم در میومد که 13 تا دانلود میکردم....
ولی جالبیش اینجاست که شما میتونی 98 کیلو دانلود کنی!!! نمیدونم باید چیکارش کرد انصافا....اگر اون مسئله ی استفاده ی برنامه های دیگه رو هم بذاریم کنار،مجبوری با همین سرعت استفاده کنی! احتملاا مشکل از ای اس پی هستش....
دمت گرم داشی واقعا از سوال جواب پرسیدن از شما 2 دوست عزیز لذت میبرم:10:
رفیق شفیقم AB
فقط همین پلوگین های که دادی کافیه آره
دیگه کار دیگه ای نیست انجام بدم
دمت گرم داشی واقعا از سوال جواب پرسیدن از شما 2 دوست عزیز لذت میبرم:10:
رفیق شفیقم AB
فقط همین پلوگین های که دادی کافیه آره
دیگه کار دیگه ای نیست انجام بدم
فقط کارهایی رو که گفتم انجام بدی کافیه.آخر سر هم تورنتت رو بزار تو لیست و از دانلودت لذت ببر.:31::31::31:
یه چیزی هم یادم رفت بگم.برو به این قسمت:
Tools>Options>Connection>Transport Encryption و سطح انکریپشن رو بزار رو RC4.دو تا گزینه پایینی که Allow نوشته تیک بزن.
mjt10063
02-10-2010, 14:31
یه چیزی هم یادم رفت بگم.برو به این قسمت:
Tools>Options>Connection>Transport Encryption و سطح انکریپشن رو بزار رو RC4.دو تا گزینه پایینی که Allow نوشته تیک بزن.
تو این قسمتی گه گفتی من چیز خاصی ندیدم
فقط نوشته بود
this section ... it is not available in beginner mode
تو این قسمتی گه گفتی من چیز خاصی ندیدم
فقط نوشته بود
this section ... it is not available in beginner mode
اولین گزینه توی تنظیمات Mode هست.بزارش رو Advanced.اگه خودت یک ساعت باهاش ور بری همه تنظیماتش دستت میاد.
mjt10063
02-10-2010, 15:04
آره گرفتم چی میگی
ولیه سوال از سر بس حوصله گی
این 2 تا run it
های گه گفتی رو زدم
اولی تستش تموم شد دومی رو زدم
ولی الان خیلی وقت تموم نمیشه هیچ اتفاقی هم نمیوفته
اصلا نمیزاره حتا اپلای کنی:41:
mjt10063
02-10-2010, 15:11
فقط یه سوال دیگه این فایلی که برداشت میکنی
حتما باید به اندازه ی حجمش که میخواد دانلود بشه
مثلا 5 گیگ
باید 5 گیگ هم آپلود بشه:20:
فقط یه سوال دیگه این فایلی که برداشت میکنی
حتما باید به اندازه ی حجمش که میخواد دانلود بشه
مثلا 5 گیگ
باید 5 گیگ هم آپلود بشه:20:
اگه همه تنظیماتو اتوماتیک انجام داده باشه حدودا 5 گیگ(یه کم کمتر یا بیشتر) آپلود میکنه.
البته به سیدهای دیگه هم ارتباط داره.من دیشب یه فایل 175 مگی دانلود کردم اما کلا 2 مگ آپلود کرده بود.چون سرعت من نسبت به سیدهای دیگه خیلی کمتره.ولی یه تورنت هم داشتم که هم سیدهاش کم بود هم سرعتشون کم بود.چیزی حدود 1.5 برابر فایل اصلی هم برای این تورنت آپ کرده بودم.کلا به خود تورنت بستگی داره.
Milad4171
02-10-2010, 18:42
آقا چرا فایلهایی که با lime wire باهاش تورنت میگیرم و میگذارم توی Vuze مشکل داره؟
کلا قضیه فیک بودن توی اونم زیاد شده گویا
من زدم فول آلبوم فلان بعد که با ووزه دانلود کردم یه فولدر بود با چند تا فیلم متنی!!!
من هنوزم سر حرفم هستم.
سرعت تو تورنت یا موتونت یا وو تورنت :31: از ووزه کمتره!
5 کلوبیت هم خودش 5 کلوبیته :31:
آقا چرا فایلهایی که با lime wire باهاش تورنت میگیرم و میگذارم توی Vuze مشکل داره؟
کلا قضیه فیک بودن توی اونم زیاد شده گویا
من زدم فول آلبوم فلان بعد که با ووزه دانلود کردم یه فولدر بود با چند تا فیلم متنی!!!
من هنوزم سر حرفم هستم.
سرعت تو تورنت یا موتونت یا وو تورنت :31: از ووزه کمتره!
5 کلوبیت هم خودش 5 کلوبیته :31:
بیشتر باد تورنت هایی رو دانلود کنی که توسط کابرا تایید شدن.
شاید لایم ویر برای خودش الگوی مخصوصی داره.واسه همین با ووز مشکل داره.
برای من هم ووز خیلی بهتر از utorrent هست.تنها مشکلش اینه که رم زیادی میگیره.
(این تلفظ ها هم معضل شده:31::27:)
Arsenal-4ever
02-10-2010, 23:19
سلام به عاشقان تورنت :دی
امروز حدود ساعت 11 صبح تا تقریبا ساعت 16، نت استان بوشهر قاطی پاطی شد. فقط و فقط سایتهای ایرانی باز میشد. اونم تازه نه همشون. کل و یوم سایتای خارجی از دسترس خارج شده بودن!
از قضا من در حال دانلود از تورنت بودم، بازی پارتیزان بلگراد-آرسنال به حجم 5.78 گیگ؛ که قبل از مشکلات اینترنت پورت تورنت کاملا سبـــز بود و مشکلی نداشتم ولی بعد از حل مشکلات، به هیچ وجه پورتش کانکت نمیشه و مدام قرمـزه
یادمه تو اردیبهشت یا شاید خرداد هم مشکل مشابه برام پیش اومده بود که با کلی مصیبت یه پورت بدون مشکل پیدا کردم (47220) + پورت فوروارد و غیره و تا امروز دیگه مشکلی نداشتم
حالا سوالم اینه که، راهی هست که بشه پورتهایی که برام OK هستن رو پیدا کنم؟
تو 2-3 ساعت گذشته هر کدومو امتحان میکنم باهام راه نمیاد!!
uTorrent 1.8.5
win xp s2
tp-link 8811
ممنون.
mjt10063
03-10-2010, 00:41
سلام به عاشقان تورنت :دی
امروز حدود ساعت 11 صبح تا تقریبا ساعت 16، نت استان بوشهر قاطی پاطی شد. فقط و فقط سایتهای ایرانی باز میشد. اونم تازه نه همشون. کل و یوم سایتای خارجی از دسترس خارج شده بودن!
از قضا من در حال دانلود از تورنت بودم، بازی پارتیزان بلگراد-آرسنال به حجم 5.78 گیگ؛ که قبل از مشکلات اینترنت پورت تورنت کاملا سبـــز بود و مشکلی نداشتم ولی بعد از حل مشکلات، به هیچ وجه پورتش کانکت نمیشه و مدام قرمـزه
یادمه تو اردیبهشت یا شاید خرداد هم مشکل مشابه برام پیش اومده بود که با کلی مصیبت یه پورت بدون مشکل پیدا کردم (47220) + پورت فوروارد و غیره و تا امروز دیگه مشکلی نداشتم
حالا سوالم اینه که، راهی هست که بشه پورتهایی که برام OK هستن رو پیدا کنم؟
تو 2-3 ساعت گذشته هر کدومو امتحان میکنم باهام راه نمیاد!!
uTorrent 1.8.5
win xp s2
tp-link 8811
ممنون.
به نظر من از نرم افزار Vuzo
استفاده کنی کارت حل میشه
امتحانش ضرر نداره
اول جاوا نصب کن بعد از سایت vuzo.com
دانلود کن
Arsenal-4ever
03-10-2010, 02:22
سپاس mjt10063
ولی من از سرور خصوصی دانلود میکنم (footytorrents.co.uk) که پیشنهاد خودشون uTorrent هست. خودمم ازش راضیم و نیازهامو تا حالا که جواب داده
از آخرین باری که ویندوز نصب کردم هم حدودا یه 4 ماهی میگذره و مشکلی نداشتم باهاش. ترافیک خوبی هم گرفتم:
با پشتیبانی isp هم صحبت کردم، گفت که مشکلی از طرف سرویس هامون نیست
یکی از دوستام هم که مثل من از همین شرکت سرویس میگیره، الان به راحتی داره دانلود میکنه و مشکلی نداره. ولی من همچنان یه لنگ در هوا !!
دوباره ممنون
سلام دوستان ببینید این تستی که من گرفتم چطوره؟
سپاس mjt10063
ولی من از سرور خصوصی دانلود میکنم (footytorrents.co.uk) که پیشنهاد خودشون uTorrent هست. خودمم ازش راضیم و نیازهامو تا حالا که جواب داده
از آخرین باری که ویندوز نصب کردم هم حدودا یه 4 ماهی میگذره و مشکلی نداشتم باهاش. ترافیک خوبی هم گرفتم:
با پشتیبانی isp هم صحبت کردم، گفت که مشکلی از طرف سرویس هامون نیست
یکی از دوستام هم که مثل من از همین شرکت سرویس میگیره، الان به راحتی داره دانلود میکنه و مشکلی نداره. ولی من همچنان یه لنگ در هوا !!
دوباره ممنون
شما Vuze رو یه بار امتحان کن.هم سرعتش بیشتره هم مشکلات اینچنینیش کمتره.
اگه برای دوستتون بازه باید برای شما هم باز باشه.چک کنین ببینین IP تون اشتراکی هست یا نه.به این ترتیب که برین تو خود مودم و IP تون رو با یکی از سایتهایی که IP رو نشون میده مثل whatismyip.com مقایسه کنین.اگر یکسان بود که مشکلی نیست ولی اگه متفاوت بودن آی پی تون اشتراکیه.
قسمت اول که ارور داده.(اکثرا به علت شلوغی سرور این ارور میاد.)
قسمت دوم هم که نوشته پورت بستس.چند تا پورت دیگه رو امتحان کنین.
Arsenal-4ever
03-10-2010, 13:55
@ AB
آیپی که اون سایت بهم داد، با default gateway که از تو تنظیمات مودم دیدم، یکی بود
ولی با Primary DNS Server متفاوت...
حالا به فرض که آیپی اشتراکیه، من باید چیکار کنم که مشکلم حل بشه؟ فک کنم همیـــــشه آیپی من اشتراکی بوده ولی خب قبلا چنین مشکلی نداشتم
ممنون
ویرایش: Vuze رو هم از سایتش دانلود کردم (آخرین ورژن). باهاش در حال دانلودم ولی همون ترکر خصوصی که گفتم، پورت رو چک کرد و انگار اینم کانکت نشده
عکس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/B]
قسمت دوم هم که نوشته پورت بستس.چند تا پورت دیگه رو امتحان کنین.
چه پورتی؟
چکار باید کنم؟
من شاتل دارم
سرعت مستقیمم شصته ولی تورنت بیشتر از 35 بهم سرعت نمیده
نه bittorrent نه utorrent
چجوری میشه حلش کرد؟
من شاتل دارم
سرعت مستقیمم شصته ولی تورنت بیشتر از 35 بهم سرعت نمیده
نه bittorrent نه utorrent
چجوری میشه حلش کرد؟
سیدر داری؟
لیچر داری؟
محدودیت نزاشتی؟
سیدر داری؟
لیچر داری؟
محدودیت نزاشتی؟
مشکل این چیزا نیست! میدونم!
مشکل از شاتله! نمیدونم چی کار میکنه چون نهایت سرعت دقیقا سی و پنجه! هزار تا تورنت امتحان کردم
bandwidth allocation هم نذاشتم
هم bittorrent هم utorrent امتحان کردم:41::5:
مشکل این چیزا نیست! میدونم!
مشکل از شاتله! نمیدونم چی کار میکنه چون نهایت سرعت دقیقا سی و پنجه! هزار تا تورنت امتحان کردم
bandwidth allocation هم نذاشتم
هم bittorrent هم utorrent امتحان کردم:41::5:
خب این مشکل همگانی هست و کاریش هم نمیشه کرد./
aliali58
09-10-2010, 09:06
قسمت اول که ارور داده.(اکثرا به علت شلوغی سرور این ارور میاد.)
قسمت دوم هم که نوشته پورت بستس.چند تا پورت دیگه رو امتحان کنین.[/QUOTE]
آقا مشكل كه مشخصه چيه. راه حل رفع مشكل رو بگين چطوريه، پورت ديگه رو چه جوري بايد امتحان كرد؟؟؟ ليست پورتهايي كه بايد امتحان كرد از كجا بايد بياريم؟ مگه اون تيك اتوماتيك پورت مپينگ كه فعال هست خودش اتوماتيك پرت انتخاب نميكنه؟؟؟
mehdihamed
09-10-2010, 11:02
سلام
تو bittorent قسمت ratio بالای 1 باشه بهتره یا زیر 1 باشه بهتره؟ :20:
سلام
تو bittorent قسمت ratio بالای 1 باشه بهتره یا زیر 1 باشه بهتره؟ :20:
اون نسبت دریافت به آپلود شما هستش. بستگی به مرام خودتون داره.
mehdihamed
09-10-2010, 14:37
اون نسبت دریافت به آپلود شما هستش. بستگی به مرام خودتون داره.
مرام کیلویی چنده میخوام سرعت دانلودم بره بالاتر :21: دیگه 30 کیلو بایت در ثانیه چیه که بخوام مرامم بزارم
اگه سرعت آپلود زیاد باشه سرعت دانلود کم نمیشه؟
سلام دوستان.....
من دارم لاست رو دانلود میکنم(نسخه ی hdtv رو که با کیفیت 350 مگ عرضه شده بود....) فصل 6 تقریبا تموم شده دانلودش،حالا مونده فصل 5 و 4 و3و2و1 که همشون رو میخوام....
مشکل من اینجاس که فایلی که برای سیزن 3 پیدا کردم اینه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدظاهرا بهترینه!!!حجمش هم مناسبه و کل قسمت ها رو هم داره....
برای فصل 2 هم اینو پیدا کردم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان متاسافنه حالا که سیزن 3 رو وارد کردم،اجازه ی وارد کردن سیزن 2 رو نمیده و اگه بخواد وارد کنه جایگزین سیزن 3 میکنه....
میشه بگین با توجه به نبودن انتخاب دیگه ای جز الین دوتا(مشکلی با بقیه ندارم!) چیکار باید بکنم؟! حجم جفتشون یکیه،ولی اپلودر هاشون فرق میکنه....اسم داخل فایل ها هم همینطور!!!
مشکل دقیقا چیه؟ چیکار باید بکنم؟ ایا شما گزینه ی بهتری سراغ دارین؟
--------------.
ویاریش: مشکل حل شد! شرمنده دوستان ظاهرا قبلا این سیزن دو رو اضافه کرده بودم و یادم نبود،حالا که دوباره داشتم فایل ها رو جایگذاری میکردم دیدم مشکلی نیست! شرمنده دوستان.....
مرام کیلویی چنده میخوام سرعت دانلودم بره بالاتر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه 30 کیلو بایت در ثانیه چیه که بخوام مرامم بزارم
اگه سرعت آپلود زیاد باشه سرعت دانلود کم نمیشه؟
هرچی سرعت اپلودتون بیشتر باشه،سرعت دانلود هم بیشتره...اعتبارتون هم بالاتره...البته من خودم استثنام! با 2 کیلو بیت در ثانیه اپلود،55 تا دانلود میکنم!!
سلام.
دیروز به یه مشکل عجیب برخورد کردم.مسئله از این قراره زمانی که دانلودها تموم میشن و میرن تو پوشه Completed وقتی دوباره میزنم Force Recheck تو 99.9 یا 99.5 درصد گیر میکنن و دانلود شروع میشه.جالب اینجاست که با Vuze هم تو همون درصد گیر میکنن.وقتی هم با Vuze دانلود رو تموم میکنم و تو Utorrent میزنم Force Recheck میبینم که کامله و ایرادی نداره.
چند تا از دانلودهایی که قبلا با Utorrent تموم شده بودن رو دوباره چک کردم و دیدم از هر 9-10 تا فایل یکیش ناقصه.:13:
تو اینترنت هم گشتم و تو فروم خود نرم افزار میگفتن که مشکل از رمه و یه نرم افزار تست رم گذاشته بودن.با اونم چندین ساعت تست کردم و هیچ مشکلی نداشت.حالا نمیدونم مشکل از چیه!!!
Arsenal-4ever
11-10-2010, 16:47
^^
وقتی میخوای تورنتی که با یه برنامه کامل دانلود کردی تو یکی دیگه اضافه کنی، از همون فایل تورنتی که قبلا برای دانلود استفاده کردی، دوباره استفاده کن.
چون یه Hash و PID برای آیپی ِ تو رو اون فایل ثبت میشه و سرور تورنت تو رو با اون میشناسه. اگه ری-دانلود کنی فایل تورنت رو، سیستم یه Hash دیگه میده و به عنوان عضو جدید محسوب میشی
( نمیدونم از چه سایتی برای دانلودهات بهره میجویی! ولی تو سایتی که من عضوم، اوضاع به این شکل میباشه)
ضمنا شما جواب سوال قبلی منو ندادی :دی
البته؛
4-5 روزی میشه که با استفاده از یه سایتی تونستم یه پورت که برام باز بود رو پیدا کنم. اوایل که پورت فورارد کردم، وقتی اون پورت رو توی قسمت testport ِ سایت uTorrent.com تست میکردم، میزد سبز و open و این حرفا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی همون لحظه تو خود برنامه uTorrent قرمز بود. به هر حال میتونستم راحت دانلود کنم و تو پروفایلم تو اون سایت تورنت هم پورت رو که چک میکرد، میزد که connect و این صحبتها
از دیروز، دیگه تو uTorrent هم سبز شده
فقط یه سوال برام هست (با توجه به اینکه یه جا خوندم که پورتها بهتره که بین محدوده 49160 تا 65534 انتخاب بشه که البته تمامی اینها برام بسته هستن) و از اونجایی که پورتی که الان ست کردم 1723 هست، مشکلی پیش نمیاد؟
^^
وقتی میخوای تورنتی که با یه برنامه کامل دانلود کردی تو یکی دیگه اضافه کنی، از همون فایل تورنتی که قبلا برای دانلود استفاده کردی، دوباره استفاده کن.
چون یه Hash و PID برای آیپی ِ تو رو اون فایل ثبت میشه و سرور تورنت تو رو با اون میشناسه. اگه ری-دانلود کنی فایل تورنت رو، سیستم یه Hash دیگه میده و به عنوان عضو جدید محسوب میشی
( نمیدونم از چه سایتی برای دانلودهات بهره میجویی! ولی تو سایتی که من عضوم، اوضاع به این شکل میباشه)
ضمنا شما جواب سوال قبلی منو ندادی :دی
البته؛
4-5 روزی میشه که با استفاده از یه سایتی تونستم یه پورت که برام باز بود رو پیدا کنم. اوایل که پورت فورارد کردم، وقتی اون پورت رو توی قسمت testport ِ سایت uTorrent.com تست میکردم، میزد سبز و open و این حرفا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی همون لحظه تو خود برنامه uTorrent قرمز بود. به هر حال میتونستم راحت دانلود کنم و تو پروفایلم تو اون سایت تورنت هم پورت رو که چک میکرد، میزد که connect و این صحبتها
از دیروز، دیگه تو uTorrent هم سبز شده
فقط یه سوال برام هست (با توجه به اینکه یه جا خوندم که پورتها بهتره که بین محدوده 49160 تا 65534 انتخاب بشه که البته تمامی اینها برام بسته هستن) و از اونجایی که پورتی که الان ست کردم 1723 هست، مشکلی پیش نمیاد؟
منظورم فایل های یکسان بود.اگه هش فایل ها متفاوت باشه ری چک هم کنم صفر درصد نشون میده.مشکل اینه که utorrent میزنه که دانلود تموم شد و میره تو پوشه کامل ها.وقتی فورس ری چک میکنم تو حدود 99.5 درصد(خیلی وقتا 99.9 و 99.8) درصدش میمونه و باید دوباره بزنم دانلود تا تکمیل بشه.(منظورم اینه که فایل های ناقص میرن تو پوشه کامل و شروع میکنه به سید کردن).ولی با Vuze همچین مشکلی ندارم.تنها مشکل Vuze اینه که بیشتر از 100 مگ رم میگیره.(ولی کارش حرف نداره:27:)
راجع به سوالتون هم راه حلی نمیدونستم.حالا که پورت باز پیدا کردین چه بهتر.مشکلی هم نداره که چه پورتی رو انتخاب کردین.مهم اینه که باز باشه.
arash66_2m
12-10-2010, 11:00
سلام
من یه دو فایل گذاشتم دانلود کنه
ولی یکیش دانلود نمی کنه و قرمز شده مشکل از کجاس؟؟؟
اونم چه فایلی دان نمی کنه :دی
اقا من سرعت دانلودم یه دفعه ای افت کرد!!!!شده 3 تکون هم نمیخوره...اولین باره فایل با حجم بالای 1 گیگ باهاش میگیرم قضیه چیه؟سید هاش هم خوبن...اولش سرعت 40 تا داشت...خریت کردم قطعش کردم سرعتش بهتر بشه،الان دیگه از 2 تکون نمیخوره!!!
من یه مشکلی با utorrent دارم بعد از اینکه دانلود تموم میشه نمیتونم سید بشم ولی موقع دانلود اپلود میکنه:13:
من یه مشکلی با utorrent دارم بعد از اینکه دانلود تموم میشه نمیتونم سید بشم ولی موقع دانلود اپلود میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که تاحالا سید نکردم!!! ولی احتمالا تو بخش زمانبندی دانلود،قطع کردن دانلود داری(همون بخشی که چراغ ها رو سبز و سفید میکنی که خودش دانولد کنه!!) اونجا رو تست کن و ساعت هایی که میخوای برات سید کنه،رو مشخص کنو....درضمن نباید به فایل ها دست بزنی!!
من که تاحالا سید نکردم!!! ولی احتمالا تو بخش زمانبندی دانلود،قطع کردن دانلود داری(همون بخشی که چراغ ها رو سبز و سفید میکنی که خودش دانولد کنه!!) اونجا رو تست کن و ساعت هایی که میخوای برات سید کنه،رو مشخص کنو....درضمن نباید به فایل ها دست بزنی!!
Ctrl+P رو بزن.برو به قسمت queueing.در قسمت اول حداکثر تعداد دانلود و حداکثر تعداد تورنت فعال(دانلود+سید کردن)رو تنظیم کنین.اگه تعداد دانلود و تعداد تورنت اکتیو با هم برابر باشن یعنی همه تورنت ها باید از نوع دانلود باشن و جایی برای سید کردن نمیمونه.بلافاصله بعد از این که دانلود یکی تموم شد اونو متوقف میکنه و شروع میکنه به دانلود فایل بعدی.شما میتونی تعداد دانلود رو بزاری 1 و تعداد تورنت اکتیو رو 2.(که یکیش میشه همون دانلود و یکیش هم میشه سید.)
چرا اینقدر سرعت بالا پایین میشه؟
مشکل از ISPهست؟
+++++++
این لعنتی چرا اینجوری شده لینک مستقیم سرعتش تا خرخره میره ولی تورنت با یک سوم سرعت دانلود میکنه... شیطونه میگه از تورنت بریم به rapidshar...
Milad4171
18-10-2010, 11:53
آقا 2 تا مورد شدیدا باعث عذاب بنده شده:
1 : چرا با اینکه با bit torenet میرم سرچ میکنم که دنبال فایلم بگیرم باز میره یه سری فایلها رو توی 4 شیر و راپیدو هات فایل و اینا رو میاره که اصلا لینک تورنت نیست؟
بعد هم تازیگا هرچی میخوام سرچ کنم فیلتره یا یه پیغامی میده؟
عجیبه هااااا!!!!
من با Torrent 2.2 beta کار میکنم!! فکر کنم وووزه بهتر بتونه عمل کنه! نه؟
David.Jn
19-10-2010, 12:23
دوستان چرا من وقتی با تورنت فیلم میگیرم بعضی حاهای فیلم شطرنجی و بعضی جاها اسلوموشن میشه؟
انگاری اون قسمتای فیلام تکمیل نشده باشن!
اینم بگم همشون 100% شدن
Arash4484
22-10-2010, 14:47
دوستان چرا من وقتی با تورنت فیلم میگیرم بعضی حاهای فیلم شطرنجی و بعضی جاها اسلوموشن میشه؟
انگاری اون قسمتای فیلام تکمیل نشده باشن!
اینم بگم همشون 100% شدن
من اینهمه تورنت گرفتم تا حالا 1 بار هم برام رخ نداده - خیلی عجیبه! اشکال از اینترنتت یا سیستمت نیست؟
KING iMAN
26-10-2010, 19:47
سلام.نميدونم اين درخواستمو كجا بايد بگم.اينا رو ببينين:
يه تورنت درست و حسابي از اين فيلم واسم بذارين.تا حالا 4 بار دانلود كردم و همش فيك بوده.با كيفيت DVDRip يا BDRip و حجم معقول(زير 900مگ)باشه.
سلام.نميدونم اين درخواستمو كجا بايد بگم.اينا رو ببينين:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديه تورنت درست و حسابي از اين فيلم واسم بذارين.تا حالا 4 بار دانلود كردم و همش فيك بوده.با كيفيت DVDRip يا BDRip و حجم معقول(زير 900مگ)باشه.
نه DVD این اومده و نه بلوری ....
۸ اوت تازه رفته سینما...
کیفیت CAMRip:
KING iMAN
27-10-2010, 13:46
نه DVD این اومده و نه بلوری ....
۸ اوت تازه رفته سینما...
کیفیت CAMRip:
يه دنيا ممنون كه پاسخ دادي.
David.Jn
27-10-2010, 18:42
من اینهمه تورنت گرفتم تا حالا 1 بار هم برام رخ نداده - خیلی عجیبه! اشکال از اینترنتت یا سیستمت نیست؟
ســـــیســـــــتم؟؟؟!!!:13:ف ر نمیکنم؟
ولی سرعت رو نمیدونم چون نوسان ماشالا در حد تیم ملی بالاس
serhossien
27-10-2010, 20:09
سلام دوستان
امروز یه تورنت گرفتم آموزش شرکت لیندا بود.ولی قبل از اینکه تورنت رو شروع کنم نوع فرمت این فایلا نا آشنا بود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید (یه عکس از فرمت این فایلا قبل از شروع تورنت)
گفتم ببینم کسی می تونه به من بگه که چطور از این فایلا استفاده کنم:
سلام دوستان
امروز یه تورنت گرفتم آموزش شرکت لیندا بود.ولی قبل از اینکه تورنت رو شروع کنم نوع فرمت این فایلا نا آشنا بود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید (یه عکس از فرمت این فایلا قبل از شروع تورنت)
گفتم ببینم کسی می تونه به من بگه که چطور از این فایلا استفاده کنم:
اینا فایل های RAR تکه تکه شده هستن.بعد از دانلود میتونین با WinRAR اکسترکت کنین.
معمولا اکسترکت شدش هم پیدا میشه.اگه پیدا کردین اونو دانلود کنین.
serhossien
28-10-2010, 09:35
اینا فایل های RAR تکه تکه شده هستن.بعد از دانلود میتونین با WinRAR اکسترکت کنین.
معمولا اکسترکت شدش هم پیدا میشه.اگه پیدا کردین اونو دانلود کنین.
اینا رو اکسترکت کردم ولی فقط یه فایل با پسوند bin و یه فایل با پسوند cub اومد بیرون میدونی اینا چیه:11:
اینا رو اکسترکت کردم ولی فقط یه فایل با پسوند bin و یه فایل با پسوند cub اومد بیرون میدونی اینا چیه:11:
یه فایل ایمیج هستش .باید با برنامه های رایت ایمیج ،اینو روی یه سی دی رایت کنی
یه فایل ایمیج هستش .باید با برنامه های رایت ایمیج ،اینو روی یه سی دی رایت کنی
نیاز به رایت نداره البتّه؛ میتونی با برنامههایی که درایو مجازی میسازن [از قبیل Alcohol، Virtual CloneDrive، Daemon Tools و...] هم اجراش کنی.
یکی میتونه داستان ترکر خصوصی و تفاوتش با ترکر عمومی رو توضیح بده ؟ و آیا دانلود از ترکر خصوصی باعث افزایش سرعت میشه ؟
اصلاً امکان داره سرعت دانلود از ترکر خصوصی بیشتر از سرعت اینترنت بشه ؟
rezapazahr
01-11-2010, 20:28
سلام
یه فایل تورنت به این آدرسو گرفتم :
وقتی میخوام بازش کنم با UTorrent میگه قادر به باز کردنش نیست .
راه حل مشکل چیه ؟
سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی میخوام بازش کنم با UTorrent میگه قادر به باز کردنش نیست .
راه حل مشکل چیه ؟
خرابه خو حتما... همین تورنت رو در torrentz.com سرچ کن، سایتهای دیگری هم احتمالا دارنش.
Milad4171
01-11-2010, 21:49
این چه وضعشه؟؟
من هرچی لینک تورنت میگیرم فیک هست!
چطوری میشه از سالم بودنش مطلع شد. فقط P2P هایی که توی Limewire هست رو میشه Priview کرد.
مگه غیر از Seed و Peer هست که باید زیاد باشه؟؟ خوب هست دیگه!!!!
این چه وضعشه؟؟
من هرچی لینک تورنت میگیرم فیک هست!
چطوری میشه از سالم بودنش مطلع شد. فقط P2P هایی که توی Limewire هست رو میشه Priview کرد.
مگه غیر از Seed و Peer هست که باید زیاد باشه؟؟ خوب هست دیگه!!!!
زیاد به سید و پیر ربطی نداره....
شما باید ببینی کامنتهایی که در زیر تورنت میزارن چی میگه...
مثلا ۶ نفر میگن فیک و ۶ نفر میگن خوب... پس حتما فیک هست...ولی ۱۰ نفر میگن خوب و ۲ نفر میگن فیک پس خوب هست...
بعضی سایتها verify دارن... باید ببینی چند نفر verify (تایید درستی) کردن.
سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی میخوام بازش کنم با UTorrent میگه قادر به باز کردنش نیست .
راه حل مشکل چیه ؟
این مشکل مربوط به خود سایته.میتونی از سایت های زیر همون تورنت رو بگیری.
isohunt.com که خودش فایل تورنت رو برای دانلود میده و معمولا هم ترکرهاش آپدیت هستن.
torrentz.com که لیستی از سایت هایی که اون فایل تورنت رو دارن میده.از هر کدوم خاستی دان کن.
btmon.com که یکی از بهترین ایندکسرهای تورنت هست ولی بعضی مواقع(کم) ارور تورنت خراب میده.
به نظر من بهترین کار اینه که از ایزوهانت دانلود کنی و با Hash فایل تو btmon جستجو کنی و بعد از دانلود فایل تورنت ترکرهاش رو آپدیت کنی.(معمولا تعداد ترکرهای btmon خیلی بیشتر از ایزوهانت هست.)torrentz هم لیست ترکرها رو میذاره ولی باید دستی بدی.
amir2011
02-11-2010, 02:43
میشه ادامه یه تورنت رو تو یک سیستم دیگه گرفت ؟ اگه میشه چجوری ؟
SADEGH 7
02-11-2010, 09:52
سلام
دوستان راهی هست تا بشه تنظیم کرد U Torrent به صورت اتومات تو ساعت معین شده، شروع به دانلود فایل ها بکنه و تو ساعت معین دانلود رو متوقف کنه؟ یه چیزی مثل Scheduler تو برنامه IDM .
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
میشه ادامه یه تورنت رو تو یک سیستم دیگه گرفت ؟ اگه میشه چجوری ؟
بله میشه.باید فایل تکمیل نشده و فایل تورنت مورد نظر(یا اعداد هش برای پیدا کردن تورنت) رو داشته باشی.فایل تکمیل نشده رو کپی کن رو سیستم جدید.حالا فایل تورنت رو باز کن و تو صفحه ای که ظاهر میشه مسیر فایل تکمیل نشده رو بده.آخر سر هم روش راست کلیک کن و Force Re-Check رو بزن.یه راه دیگش هم اینه که تورنت رو همین طوری لود کنی و بعد روش راست کلیک کنی و Advanced>Set Download Location رو بزنی.
سلام
دوستان راهی هست تا بشه تنظیم کرد U Torrent به صورت اتومات تو ساعت معین شده، شروع به دانلود فایل ها بکنه و تو ساعت معین دانلود رو متوقف کنه؟ یه چیزی مثل Scheduler تو برنامه IDM .
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
Options>Preferences>Scheduler
وقتی موس رو روی هر یک از مربع ها ببری ساعت مورد نظر رو نشون میده.با کلیک رنگشون تغییر میکنه.ساعاتی رو که میخایی دانلود انجام بشه سبز پر رنگ و بقیه رو سفید کن.
سلام
چرا سرعت اینقدر افت و خیز داره؟ این تنظیمات من هست.
سلام
چرا سرعت اینقدر افت و خیز داره؟ این تنظیمات من هست.
سرعت آپلودتون نسبت به دانلودتون خیلی پایینه.بهتره شما با سایت های دیگه مثل اسپید تست سرعت واقعیتون رو اندازه گیری کنین و بعد به صورت دستی توی speed guide وارد کنین.یه مقدار اینور اونور هم اشکالی نداره.مثلا اگه 180 شد بزارین رو 192.کم و زیاد شدن سرعت هم به کسایی که دارین ازشون دانلود میکنین مربوطه و کاریش نمیشه کرد.ولی اگه سرعت آپلودتون کمتر از نصف سرعت دانلودتون هست بهتره محدودیت آپلود نزارین.
ooh yeaaah
Gune Baxan
09-11-2010, 13:59
با سلام،
می خواستم امروز فایلی رو دانلود کنم که فقط لینک تورنت براش پیدا کردم، برای همین برنامه Bit Torrent رو نصب کردم و دانلود رو شروع کردم. اول سرعت در حدود 10 بود ولی الان اومده پایین و رسیده به 1.
حالا چند سوال:
برای بالا بودن سرعت دانلود باید چند نفرهمزمان اون فایل رو دانلود کنن؟
تا اونجایی که فهمیدم هر کاربر همزمان با دانلود باید آپلود هم داشته باشه، ولی آپلود من صفر رو نشون میده. برای آپلود باید تنظیماتی انجام داد؟
Peers همون دانلود کنندگان دیگر هستند؟ الان در Peers دو تا IP رو نشون میده که آپلود اونها هم صفره.
با سلام،
می خواستم امروز فایلی رو دانلود کنم که فقط لینک تورنت براش پیدا کردم، برای همین برنامه Bit Torrent رو نصب کردم و دانلود رو شروع کردم. اول سرعت در حدود 10 بود ولی الان اومده پایین و رسیده به 1.
حالا چند سوال:
تا اونجایی که فهمیدم هر کاربر همزمان با دانلود باید آپلود هم داشته باشه، ولی آپلود من صفر رو نشون میده. برای آپلود باید تنظیماتی انجام داد؟
Peers همون دانلود کنندگان دیگر هستند؟ الان در Peers دو تا IP رو نشون میده که آپلود اونها هم صفره.
تعداد پییر زیاد مهم نیست.تا زمانی که سید داشته باشه نباید مشکلی داشته باشین.
سرعت دانلود شما هم به سرعت آپلود کاربرای دیگه بستگی داره.مثلا اگه کسی که داره سید میکنه حداکثر سرعت آپلودش 128 باشه و تنها یک سید موجود باشه شما بیشتر از اون نمیتونین ازش دانلود کنین.ولی اگه تورنتی 1000 تا سید داشته باشه و سرعت همشون هم به فرض 8 باشه شما میتونین همزمان به 100 نفر وصل بشین و سرعتتون میشه 800.البته اینایی که گفتم همشون تئوری هستن و مقدار عملی همیشه پایین تره.
سید هم یعنی کسایی که نسخه کامل رو دارن و پییر هم یعنی دانلود کننده ها.
با سلام،
حالا چند سوال:
سعی کنید همیشه از توزنتایی استفاده کنید که سیدر زیادی دارن...
الانم توی پنجره کلاینت بیت تورنت روی تورنت مربوطه راست-کلیک کرده و Force Start رو بزنید شاید فرجی تو دانلودتون ایجاد شد...!
arash66_2m
09-11-2010, 19:29
ooh yeaaah
سلام این اینترنت شماس که utorrent رو گذاشتی؟
مال کدوم شرکته ؟ + مشخصات
ممنون :40:
سلام رفقا ... فیلم old boy رو میخوام ... ببخشید اینجا درخواست کردم ... یک هفته اس دنبال این فیلم میگردم :(
سلام این اینترنت شماس که utorrent رو گذاشتی؟
مال کدوم شرکته ؟ + مشخصات
ممنون :40:
نوچ... شعبه روحمان است در ممالک استکباری... سروره...
دیتاسنتر آتلانتیک مترو - نیویورک / پورت یه گیگابیت / سرعت دانلود مستقیم 20-60 مگ / تورنت خوب 2-8 مگ
البته الان دیگه نقض کپی رایت به راحتی گذشته نیست و اگه تو فکر سید باکس باشه کسی، سرورای آسیایی و روسی و آلمانی و هلندی بهترن و آمریکا خطری شده...
سلام رفقا ... فیلم old boy رو میخوام ... ببخشید اینجا درخواست کردم ... یک هفته اس دنبال این فیلم میگردم :(
این فیلم کروی :
یا این فیلم سال 2012 :
؟
همون فیلم کره ای رو میگم رفیق
سلام
من از uTorrent استفاده مي كنم تنظيماتش ديفالته، تا الان اگه مي خواستم چيزي رو دانلود كنم فايل تورنتو گير مي آوردم (البته با سيد بالا) وارد برنامه مي كردم و منتظر مي شدم تا دانلود تمام بشه، با تنظيمات هم كاري نداشتم ولي الان بد جوري گير سرعتم
بي زحمت يكي اين اصطلاح ها رو توضيح بده شايد فرجي بشه:
force start
tracker
price
hash
راستي چرا جلوي سيدها داخل پرانتز يه شماره ديگه هم هست مثلا به اين صورت (7)3
سه چهار صفحه اول و اخر اين تايپيك رو خوندم ولي آموزش از uTorrent پيدا نكردم، اگه كسي فايل آموزشي داره لطفا برام لينكش كنه
3پا3
chaparman
10-11-2010, 19:37
راهی هست که تورنت رو به جای دانلود روی pc روی هاست دانلود کرد بعد روی pc آورد ؟ شنیدم با اسکریپتی به اسم تورنت فلوکس میشه ! ولی چطور؟
سلام
من از uTorrent استفاده مي كنم تنظيماتش ديفالته، تا الان اگه مي خواستم چيزي رو دانلود كنم فايل تورنتو گير مي آوردم (البته با سيد بالا) وارد برنامه مي كردم و منتظر مي شدم تا دانلود تمام بشه، با تنظيمات هم كاري نداشتم ولي الان بد جوري گير سرعتم
بي زحمت يكي اين اصطلاح ها رو توضيح بده شايد فرجي بشه:
force start
tracker
price
hash
راستي چرا جلوي سيدها داخل پرانتز يه شماره ديگه هم هست مثلا به اين صورت (7)3
سه چهار صفحه اول و اخر اين تايپيك رو خوندم ولي آموزش از uTorrent پيدا نكردم، اگه كسي فايل آموزشي داره لطفا برام لينكش كنه
3پا3
اولی یعنی مجبور به شروع کردن.مثلا وقتی تو تنظیمات گذاشتی 2 تا دانلود همزمان انجام بشه تا وقتی که اون دو تا تموم نشن سومی شروع نمیشه ولی وقتی فورس استارت رو بزنی شروع میکنه به دانلود.
دومی یعنی سرورهایی که سید ها و پییرها رو مانیتور یا همون ترک میکنن و به هم دیگه وصل میکنن.
تا حالا همچین چیزی ندیدم.
هش هم یعنی اعداد و حروف 40 رقمی که برای شناسایی تورنت به کار میره.مثل اثر انگشته برای هر تورنت.
اون اعداد داخل پرانتر یعنی کل سیدها و عدد کناری یعنی به تعداد سیدی که شما وصل هستین.
تنظیماتتون رو هم دیفالت نزارین.بهتره سرعت آپلودتون رو (حدودی) به نرم افزار بدین تا بتونه حداکثر کارایی رو داشته باشه.(تو نرم افزار CTRL+G رو بزنین تنظیماتو میاره.)
همون فیلم کره ای رو میگم رفیق
از یکی از سایتایی که در صفحه زیر در همون قسمت اول صفحه "torrent download locations" میتونید تورنتشو بگیرید که وضع سیدراشم خوبه و باید سرعت خوبی داشته باشه... :
VBYOFSKI
15-11-2010, 23:31
راستش من یه مشکل اساسی با برنامه های تورنت دارم:
اول از uTorrent استفاده میکردم که افت و خیز سرعت دانلودش خیلی زیاد بود (میانگین دانلود رو 4 بود) و منم هیچ رقمه نتونستم درستش کنم.
بعد Vuze استفاده کردم. سرعت دانلودش خیلی خوب و میانگین زیر 9 نمیومد. ولی بعد یه مدت متوجه شدم که بدجو پینگم رو آورد پایین. وقتی رو دانلود بود پینگ میرفت روی 2000-3000 حتی تا 6000 هم رفت ولی وقتی قطع میکردم میومد 500.
امروز هم از BitTorrent استفاده کردم ولی اینم یکم سرعت دانلودش افت و خیز داره و میانگین رو 7 هستش و پینگ هم روی 1000.
حالا با این توضیحات کسی میدونه من باید چی کار کنم. اگه راه حل Vuze بهم بگین خوب میشه چون با برنامش خیلی حال کردم.
ممنون.
راستش من یه مشکل اساسی با برنامه های تورنت دارم:
اول از uTorrent استفاده میکردم که افت و خیز سرعت دانلودش خیلی زیاد بود (میانگین دانلود رو 4 بود) و منم هیچ رقمه نتونستم درستش کنم.
بعد Vuze استفاده کردم. سرعت دانلودش خیلی خوب و میانگین زیر 9 نمیومد. ولی بعد یه مدت متوجه شدم که بدجو پینگم رو آورد پایین. وقتی رو دانلود بود پینگ میرفت روی 2000-3000 حتی تا 6000 هم رفت ولی وقتی قطع میکردم میومد 500.
امروز هم از BitTorrent استفاده کردم ولی اینم یکم سرعت دانلودش افت و خیز داره و میانگین رو 7 هستش و پینگ هم روی 1000.
حالا با این توضیحات کسی میدونه من باید چی کار کنم. اگه راه حل Vuze بهم بگین خوب میشه چون با برنامش خیلی حال کردم.
ممنون.
با این سرعت ذغالی که نباید انتظار داشته باشین همزمان با تورنت بشه کار دیگه ای کرد.
حالا شما شکر کن که سایت ها باز میشن حتی با پینگ 6000.من وقتی تورنت میزارم هیچ سایتی باز نمیشه.:27:
Acro-Crown
18-11-2010, 00:38
سلام دوستان سه عدد دعوت نامه سایت
برای مدت محدود سه روز در اختیارم هست. از دوستان اگر کسی خواست همین جا اعلام کند تا تقدیم شود. شایان ذکر است که بدلیل علاقم به پی سی ورد همین جا فقط پست زدم :10:
سوال: اینکه تورنت رو تبدیل کنیم به لینکه مستقیم چه مزیتی داره؟
سوال: اینکه تورنت رو تبدیل کنیم به لینکه مستقیم چه مزیتی داره؟
سرعتش از تورنت کمی بیشتره.
Milad4171
18-11-2010, 20:28
کسی از لایم وایر و ووزه کار میکنه
تازگیها که لایم وایر توی connecting گیر میکنه!!
ووزه هم خیلی از فیلم ها و موزیک ها رو که سرچ میکنم یه صفحه همچین صفحه ای وجود ندارد!!!
کلا بعد از یک هفته کار نکردن با برنامه های تورنت گویا یکم این هفته مشکلاتی بوجود آمده.
نمیدونم شایدم مشکل منم!!
کسی از لایم وایر و ووزه کار میکنه
تازگیها که لایم وایر توی connecting گیر میکنه!!
ووزه هم خیلی از فیلم ها و موزیک ها رو که سرچ میکنم یه صفحه همچین صفحه ای وجود ندارد!!!
کلا بعد از یک هفته کار نکردن با برنامه های تورنت گویا یکم این هفته مشکلاتی بوجود آمده.
نمیدونم شایدم مشکل منم!!
لایم ویر که پروندش بسته شد.بنا به قرار دادگاه هرگونه فعالیت و پخش این نرم افزار متوقف شده.
برای سرچ هم لازم نیست تو سایت خود vuze سرچ کنین.کافیه تو سایت های دیگه مثل isohunt یا btmon یا torrentz سرچ کنین و بعد از دانلود فایل تورنت مسیرش رو بدین به vuze که دانلود کنه.
landscape
19-11-2010, 23:52
اگه يكي از دوستان حوصله داشته باشه و به سئوال من پاسخ بده واقعا ممنون ميشم،من µTorrent رو داونلود كردم و براي بار اول ميخوام يه فيلم داونلود كنم، خيلي ممنون ميشم بگيد كه از چه سايتي مثلا بايد لينكهاي داونلودي رو پيدا كنم ، يه جاييش
add torrent from URL داره كه احتمالا اونجا بايد آدرس اون فيلم رو بذارم، درسته؟؟حالا اون آدرسو از كجا بايد گير بيارم؟؟
با تشكر
Arsenal-4ever
20-11-2010, 00:28
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برای مدت محدود سه روز در اختیارم هست. از دوستان اگر کسی خواست همین جا اعلام کند تا تقدیم شود. شایان ذکر است که بدلیل علاقم به پی سی ورد همین جا فقط پست زدم :10:
سلام
لطفا برام بفرستید
Arsenal_4_ever_1988@hotmail.com
سپـــاس فراوان
سلام
علق افت سرعت تورنت چی میتونه باشه رفقا؟
این که من در سایت های تورنت مرجع که ازشون دانلود میگیرم عضو نیستم تاثیر داره؟
متشکر.
sepantax
20-11-2010, 00:34
برای مدت محدود سه روز در اختیارم هست. از دوستان اگر کسی خواست همین جا اعلام کند تا تقدیم شود. شایان ذکر است که بدلیل علاقم به پی سی ورد همین جا فقط پست زدم :10:
سلام
من می خوام
ممنون
Acro-Crown
20-11-2010, 09:12
سلام
من می خوام
ممنون
لطفا سریع تر ایمیل خود را برام بفرستید آخرین مهلتش امروزه.....
سلام
متشکر.
عواملش زیاده
از نسبت تعداد سید به پییر و میانگین کلی پهنای باند ارسال و دریافت همه کاربرا و میزان ratio شما و وضعیت ترکر و.... می تونه تاثیر بزار.
تو خصوصی ها امتیازش نسبت به عمومی ها اینه که 90 درصد همه فایل ها سید دارن و سرعت دریافت پییر ها بیشتر است ( و البته شما هم باید اپلود کنید که بخاطر ratio پایین بن نشین )
اگه يكي از دوستان حوصله داشته باشه و به سئوال من پاسخ بده واقعا ممنون ميشم،من µTorrent رو داونلود كردم و براي بار اول ميخوام يه فيلم داونلود كنم، خيلي ممنون ميشم بگيد كه از چه سايتي مثلا بايد لينكهاي داونلودي رو پيدا كنم ، يه جاييش
add torrent from URL داره كه احتمالا اونجا بايد آدرس اون فيلم رو بذارم، درسته؟؟حالا اون آدرسو از كجا بايد گير بيارم؟؟
با تشكر
برای استفاده از ان گزینه باید ادرس جایی که فایل تورنت ( همان چند کیلوبایتی که پسوند torrent داره ) رو در ان کادر بزاری که دانلود کنه.ادرس صفحه رو نباید بزاری.
برای پیدا کردن ادرس فایل هم باید اول تو سایت های عمومی و خصوصی اشتراک تورنت بگردی و لینک مناسب رو پیدا کنی.:46:
me2
s_barrett2005@yahoo.com
سلام خدمت اساتيد تورنتي محترم.
من يه تازه كارم تو زمينه تورنت.
از نرم افزار2.2 utorrent استفاده ميكنم و adsl 128 دارم.لطفا بهترين تنظيماتي كه ميشه براي اين نرم افزار رو داشت برام بزاريد.
در ضمن چرا يه انجمن تورنت ايراني درست نميكنيد.به اينصورت كه چند تا فايل تورنت رو بزاريد براي همه پرسي(نظر سنجي)بعد از بينشون يكي دو تا رو به در خواست كاربرا انتخاب كنيد فايلش رو بزاريد تو ساعتهاي رايگان (براي من 1 تا 6 صبح-بقيه رو نميدونم)براي دانلود همه تو يه ساعت كانكت شن شروع به دانلود كنن يا يه همچين چيزي.
منتظر جواب شما اساتيد هستم.
پيشاپيش تشكر ميكنم.
و يه سوال ديگه.چطور با utorrent اپلود كنم.و وقتي كه اپلود ميكنم چيزي از حجم ترافيك ماهيانه ام كم ميشه يا نه؟
و يه سوال ديگه.چطور با utorrent اپلود كنم.و وقتي كه اپلود ميكنم چيزي از حجم ترافيك ماهيانه ام كم ميشه يا نه؟
شما دانلود بذاری خودش به طور اتوماتیک آپلود هم میکنه.
اگر تو ساعات غیر رایگان بزاری از ترافیکت کم میکنه.
دوباره سلام
من الان تو سايت speedtest سرعت اپلود و دانلودم رو تست كردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود و اپلود ريت utorrent رو چقدر بايد تنظيم كنم؟
من الان دانلود رو رو 100 گزاشتمو اپلود رو روي 3.البته همينطوري واسه خودم اين كار رو كردم.
لطفا راهنمايي كنيد
Arsenal-4ever
20-11-2010, 23:09
سلام
متشکر.
به قول دایی اقبال؛ حکمـــاً
مثلا همین ترکری که Acro-Crown دعوتنامه ازش داشت، یه ترکر خصوصی ِ بلغاریه (بلغارستان)
جدیدترین و با کیفیت ترین فیلما (اکثــــــرا اچ دی) رو میشه توش پیدا کرد. چون خصوصی هم هست و ratio تو درجه بندی کاربرا بسیار اهمیت داره، تمامی تورنت ها از نظر سرعت تضمین شده هستن
از یه ترکر مخصوص فوتبال، من بازی بولتون-آرسنال فصل قبل رو با کیفیت اچ دی دانلود کردم. حجمش 4.6گیگ بود منتها 6 ماه از زمان آپلودش گذشته بود و فقط 1 نفر سیدر داشت. ولی با همون 1 سید من تا بالاترین حد سرعتم رو داشتم (31 کیلوبایت/ثانیه) و البته بدون افت سرعت
Acro-Crown جان، دوباره ممنونم ازت
و یه درخواست: (احتمالا مثل شیر مرغ نایابه :دی)
کسی دعوتنامه ای از سایت HDbits.org نداره؟ من حاضرم بابتش پول هم بدم!
كسي جواب ما رو نميده؟لطفا
کسی دعوتنامه ای از سایت HDbits.org نداره؟ من حاضرم بابتش پول هم بدم!
200.000 تومان.
نگرد که پیدا نمیکنی چون قیمتش همینه که گفتم زیر 150 دلار گیر نمیاری بدون سیدباکس هم دوام نمیاری.
راهی هست که تورنت رو به جای دانلود روی pc روی هاست دانلود کرد بعد روی pc آورد ؟ شنیدم با اسکریپتی به اسم تورنت فلوکس میشه ! ولی چطور؟
یه اسکریپت مثل رپیدلیچ میمونه ولی هاستی که روش نصب میشه باید خصوصیاتی داشته باشه که بیشتر هاستها اون رو غیر فعال میکنند.
Arsenal-4ever
21-11-2010, 03:26
200.000 تومان.
نگرد که پیدا نمیکنی چون قیمتش همینه که گفتم زیر 150 دلار گیر نمیاری بدون سیدباکس هم دوام نمیاری.
فکر میکردم نهایتا 50 دلار باشه!! چند وقت قبل داشتم سرچ میکردم در همین مورد، یه جایی رو دیدم که یه نفر با 35 دلار دنبال دعوتنامه میگشت (خارجی بود اون سایت) نمیدونم پیدا کرد یا نه..
حالا؛
شما خودت اونجا عضوی؟ اگه بله، یه سری سوال داشتم. ممنون میشم کمکم کنی
iman0007
22-11-2010, 00:50
سلام.من به یه مشکلی برخوردم.ممنون میشم اگه کمکم کنید.
من دارم با utorrent یه فایلی رو دانلود می کنم،که سید اصلا نداره و پیر های فعالش هم دوتاست.
من این فایل رو تا 30 % تونستم دانلود کنم....ولی از اون به بعد دیگه هیچی دریافت نمی کنه و روی همون 30 درصد مونده...به نظرتون مشکل از کجاست؟چه کار می تونم بکنم؟
سلام
یکی از دوستان لطف کنه و یه سری سایت معرفی کنه که دعوت نامه اش راحت گیر بیاد.
متشکر.
فکر میکردم نهایتا 50 دلار باشه!! چند وقت قبل داشتم سرچ میکردم در همین مورد، یه جایی رو دیدم که یه نفر با 35 دلار دنبال دعوتنامه میگشت (خارجی بود اون سایت) نمیدونم پیدا کرد یا نه..
حالا؛
شما خودت اونجا عضوی؟ اگه بله، یه سری سوال داشتم. ممنون میشم کمکم کنی
حیر من اونجا عضو نیستم فکر نکنم از کل ایران 10 تا عضو بیشتر داشته باشه . گفتم که بهترین ترکر هست . بعضیها هستند همون دعوتنامه Demonoid رو هم 5$ میفروشند .
سلام.من به یه مشکلی برخوردم.ممنون میشم اگه کمکم کنید.
من دارم با utorrent یه فایلی رو دانلود می کنم،که سید اصلا نداره و پیر های فعالش هم دوتاست.
من این فایل رو تا 30 % تونستم دانلود کنم....ولی از اون به بعد دیگه هیچی دریافت نمی کنه و روی همون 30 درصد مونده...به نظرتون مشکل از کجاست؟چه کار می تونم بکنم؟
مشکل اینجاست که کسی نیست برای شما فایل رو سید کنه و موجودیت فایل هم به احتمال به شما اون دو تا پیر از 30 درصد بیشتر نیست واسه همین دیگه چیزی نمی تونید دانلود کنید.
دوباره سلام.
اقا من دارم فصل سوم سريال scrubs رو دانلود ميكنم.فايل تورنتش رو از سايت isohunt بدست اوردم بعد توي همون سايت از همون فايل تورنت ليينك ميده به فايل مشابه توي سايتهاي تورنت ديگه.از سه تا سايت ديگه همون فايل رو دانلود كردم.حالا ميخواستم ببينم من اگه موقع دانلود تركر هاي اونا رو add كنم تاثيري روي سرعت دانلود داره.؟
در ضمن كسي از دوستان جواب من رو براي تنظيمات utorrent ندادند.
من 128 دارم سرعت دانلودم توي تورنت تا حالا از 20 بالاتر نرفته.
download limit رو گزاشتم روي 100
upload limit رو گزاشتم رو 20
از لحاظ seed هم فايل مشكلي نداره.
ممنون ميشم
دوباره سلام.
اقا من دارم فصل سوم سريال scrubs رو دانلود ميكنم.فايل تورنتش رو از سايت isohunt بدست اوردم بعد توي همون سايت از همون فايل تورنت ليينك ميده به فايل مشابه توي سايتهاي تورنت ديگه.از سه تا سايت ديگه همون فايل رو دانلود كردم.حالا ميخواستم ببينم من اگه موقع دانلود تركر هاي اونا رو add كنم تاثيري روي سرعت دانلود داره.؟
در ضمن كسي از دوستان جواب من رو براي تنظيمات utorrent ندادند.
من 128 دارم سرعت دانلودم توي تورنت تا حالا از 20 بالاتر نرفته.
download limit رو گزاشتم روي 100
upload limit رو گزاشتم رو 20
از لحاظ seed هم فايل مشكلي نداره.
ممنون ميشم
اگر تورنت سید خوبی داشته باشه اضافه کردن ترکر هیچ فرقی نمیکنه.
در قسمت speed guide خود نرم افزار بعد از تست سرعت همه چیز به طور اتوماتیک ست میشه و لازم نیست تنظیمات دستی بدین.
حداکثر سرعت شما با 128 میتونه 16 باشه ولی بعضی آی اس پی ها لطف میکنن:27: سرعتو تا 22-23 باز میزارن.پس سرعت دانلود 20 برای تورنت خوبه.
سرعت 128 شما واحدش kbps هست ولی اونی که تو نرم افزار نوشته kB/S هست.برای دانلود محدودیت نزارین و برای آپلود محدودیت 70 الی 80 درصدی سرعت آپلودتون بزارین.مثلا اگه سرعت آپلودتون 128kbps یا همون 16 kB/S هست محدودیت رو بزارین روی 11 یا 12.
ممنون دوست عزيز.
من داشتم تو ارشيو سايت در مورد افزايش سرعت تورنت گشت ميزدم كه يه مقاله از يه كاربري به نام bios2bb ديدم كه در مورد پورت فرواردينگ نوشته بود.من مودم tplink td8811دارم و هرچي گشتم گزينه nat و port forwarding پيدا نكردم.
اگه ميشه و اگه اين كار تاثيري روي دانلود از تورنت داره لطفا براي اين مودم راهنماييم كنيد.يه دنيا ممنون ميشم.
اگه خواستيد بگيد تا متن كاملشو بزارم بخونيد.شايد من يكم ناشيانه توضيح دادم.
Shayan Arya
22-11-2010, 15:40
سلام
من دارم یک فایل تورنت حدود 10 گیگ دانلود می کنم که شامل 4 تا ایمیج DVD با حجم 2 تا 3 گیگ هست
از این 4 تا من فقط 2 تا رو لازم دارم و از این دو تا الان یکی رو انتخاب کردم و دارم دانلود میکنم
حالا میخوام بدونم این کار درسته یا نه؟ یعنی بهتر بود هر دو تا رو یک دفعه انتخاب میکردم یا اینکه الان یکی رو بگیرم بعد که تموم شد دومی رو بگیرم روش بهتریه؟
یه سوال دیگه: الان که یکی از 4 پارت رو دارم دانلود میکنم، میشه دوباره همون تورنت رو اد کنم و پارت دیگه رو هم همزمان شروع به دانلود کنم؟ مشکل و تداخلی پیش نمیاد چون هر دو از یک فایل تورنت هستند؟
ممنون دوست عزيز.
من داشتم تو ارشيو سايت در مورد افزايش سرعت تورنت گشت ميزدم كه يه مقاله از يه كاربري به نام bios2bb ديدم كه در مورد پورت فرواردينگ نوشته بود.من مودم tplink td8811دارم و هرچي گشتم گزينه nat و port forwarding پيدا نكردم.
اگه ميشه و اگه اين كار تاثيري روي دانلود از تورنت داره لطفا براي اين مودم راهنماييم كنيد.يه دنيا ممنون ميشم.
اگه خواستيد بگيد تا متن كاملشو بزارم بخونيد.شايد من يكم ناشيانه توضيح دادم.
مودمت تک پورته هست و پورت فورواردینگ لازم نیست.تعریف کردن پورت برای مودم/روتر هایی به کار میره که مثلا 4 تا خروجی شبکه دارن.
سلام
من دارم یک فایل تورنت حدود 10 گیگ دانلود می کنم که شامل 4 تا ایمیج DVD با حجم 2 تا 3 گیگ هست
از این 4 تا من فقط 2 تا رو لازم دارم و از این دو تا الان یکی رو انتخاب کردم و دارم دانلود میکنم
حالا میخوام بدونم این کار درسته یا نه؟ یعنی بهتر بود هر دو تا رو یک دفعه انتخاب میکردم یا اینکه الان یکی رو بگیرم بعد که تموم شد دومی رو بگیرم روش بهتریه؟
یه سوال دیگه: الان که یکی از 4 پارت رو دارم دانلود میکنم، میشه دوباره همون تورنت رو اد کنم و پارت دیگه رو هم همزمان شروع به دانلود کنم؟ مشکل و تداخلی پیش نمیاد چون هر دو از یک فایل تورنت هستند؟
زیاد فرقی نمیکنه.ولی اگه هر دوش رو با هم بزاری بهتره.چون احتمالا در این صورت Availability بیشتر میشه.
تورنت هایی که یکسان باشن نمیشه تو لیست دو بار ادد کرد.چون به محض باز کردن نرم افزار میگه که قبلا این تورنت به لیست اضافه شده.برای دانلود بقیه پارت ها کافیه از سربرگ Files فایل مورد نظر رو انتخاب و Priority رو روی Normal یا High قرار بدین.اگر همشون روی نرمال باشن نرم افزار همشو به طور مساوی دانلود میکنه و اگه یکی از فایل ها High باشه نرم افزار سعی میکنه که اون پارت رو زودتر از بقیه تموم کنه.
Arsenal-4ever
22-11-2010, 16:24
من مودم tplink td8811دارم و هرچي گشتم گزينه nat و port forwarding پيدا نكردم.
از این مسیر برو:
Advanced setup --> NAT --> Virtual servers
اینجا پورت رو add کن (به صورت TCP)
بعد هم در قسمت Exceptions از فایروال ویندوز (اگه xp بود) روی add port کلیک کن و همون پورت رو دوباره به صورت TCP وارد کن
100% پورت فوروارد تو سرعت تاثیر داره. البته اگه از طرف isp پورتای تورنت بسته بشه دیگه پورت فورارد فایده ای نداره..
Shayan Arya
22-11-2010, 16:37
تورنت هایی که یکسان باشن نمیشه تو لیست دو بار ادد کرد.چون به محض باز کردن نرم افزار میگه که قبلا این تورنت به لیست اضافه شده
حالا با این شرایط میشه همین تورنت فعلی که داره دانلود میشه رو دستکاری کنم تا یکی دیگه از DVD ها رو هم به لیست دانلودش اضافه کنه؟
بعد از تموم شدن دانلود تورنت فعلی میشه همون رو دوباره اد کرد و اینبار پارت دیگه رو انتخاب کرد یا باید اول از لیست حدف بشه؟
مرسی برای راهنمایی :11:
از این مسیر برو:
بعد هم در قسمت Exceptions از فایروال ویندوز (اگه xp بود) روی add port کلیک کن و همون پورت رو دوباره به صورت TCP وارد کن
100% پورت فوروارد تو سرعت تاثیر داره. البته اگه از طرف isp پورتای تورنت بسته بشه دیگه پورت فورارد فایده ای نداره..
دوست من.مودم بنده اصلا گزينه اي به نام nat نداره.
ولي به هر حال ممنون.
اگه باز هم راهي بلدي راهنماييم كني ممنون ميشم.
از این مسیر برو:
مودم ایشون تک پورت هست.
حالا با این شرایط میشه همین تورنت فعلی که داره دانلود میشه رو دستکاری کنم تا یکی دیگه از DVD ها رو هم به لیست دانلودش اضافه کنه؟
بعد از تموم شدن دانلود تورنت فعلی میشه همون رو دوباره اد کرد و اینبار پارت دیگه رو انتخاب کرد یا باید اول از لیست حدف بشه؟
مرسی برای راهنمایی :11:
این 4 تا فایل توی یک تورنت هستن یا هرکدوم تو فایل تورنت متفاوتی هستن؟
اگر تو یک فایل هستن که لیست فایل ها حذف نمیشه و هر خاستین میتونین از سربرگ Files انتخاب کنین که دانلود بشه.
اگر هم برای هر کدوم تورنت متفاوتی هست باید هر کدوم رو جداگانه بزارین تو لیست.
Arsenal-4ever
22-11-2010, 19:27
^^
آخه دقیقا مودم منم همین مدلیه که شما داری! امکان نداره اینجوری میگی که باشه : دی
عکس رو ببین:
اين كاملا عجيبه.مال من اصلا همچين منوهايي نداره.
شما firmware مودمتون رو update كرديد.اگه اره نسخش رو بهمون بديد ما هم حالشو ببريم
Arsenal-4ever
22-11-2010, 22:09
نه من کاری انجام ندادم روش. از اول همینجوری بوده
ولی اگه شما مشکل باز نبودن پورتها رو داری، من بهت برنامه Deluge رو پیشنهاد میدم. توانایی عجیبی تو پیدا کردن پورتهای باز داره!
کافیه تست کنی
البته یه مقدار امکانات کمتری نسبت به uTorrent داره. ولی خوبی که داره، تو هیچ ترکری محدودیتی برای استفاده ازش نیست. مثلا تو thebox.bz برنامه uTorrent رو بـن کردن و نمیشه استفاده کرد..
Deluge رو تست کن و نتیجه رو بگو
مرسي بابت راهنماييت.بهتون اطلاع ميدم
البته نميدونم منظورتون ازباز نبودن پورتها چيه؟من در حال حاظر دارم با سرعت 20 دانلود و با سرعت 4 الي 5 اپلود ميكنم.من فقط ميخوام اين سرعت كمي افزايش پيدا كنه.البته اگه بشه.
باز هم ممنون از راهنماييهاتون
Shayan Arya
23-11-2010, 00:12
این 4 تا فایل توی یک تورنت هستن یا هرکدوم تو فایل تورنت متفاوتی هستن؟
اگر تو یک فایل هستن که لیست فایل ها حذف نمیشه و هر خاستین میتونین از سربرگ Files انتخاب کنین که دانلود بشه.
اگر هم برای هر کدوم تورنت متفاوتی هست باید هر کدوم رو جداگانه بزارین تو لیست.
فکر کنم منظورم رو درست منتقل نکردم...
میخواستم بگم میشه در همین تورنت فعلی که یکی از چهار فایلش در حال دانلود هست ، فایل دیگری که الان skip شده رو به حالت normal در بیارم؟ (هر چی گشتم این امکان رو ندیدم - منو فایل هم برای اد کردن تورنت جدید هست دیگه)
قسمت دوم هم منظورم این بود که بعد از اتمام دانلود این تورنت باید از برنامه حدفش کنم تا دوباره اد بشه یا میتونم در حالی که این تورنت اونجا هست (مثلا برای seed دادن) - دوباره ادش کنم و پارت دیگه رو دانلود کنم؟ (قبلا گفته بودید که نمیشه یک تورنت رو دو بار اضافه کرد)
نه من کاری انجام ندادم روش. از اول همینجوری بوده
ولی اگه شما مشکل باز نبودن پورتها رو داری، من بهت برنامه Deluge رو پیشنهاد میدم. توانایی عجیبی تو پیدا کردن پورتهای باز داره!
کافیه تست کنی
البته یه مقدار امکانات کمتری نسبت به uTorrent داره. ولی خوبی که داره، تو هیچ ترکری محدودیتی برای استفاده ازش نیست. مثلا تو thebox.bz برنامه uTorrent رو بـن کردن و نمیشه استفاده کرد..
Deluge رو تست کن و نتیجه رو بگو
اقا من ديشب تا ساعت 2 بيدار بودم.اول با utorrent دانلود كردم دانلود رو زده بود 19 ساعت.بعد با اين نرم افزار دانلود كردم ديدم نوشته 4ساعت و نيم.البته شايد تنظيمات خوبي اعمال نكرده بودم
گذاشتم با همين دانلود كنه.يه فايل 180mg ي رو از 1:30 تا 5:30 طول داد.اين تقريبا همون اندازه اي هست كه من شبا تو ساعت رايگان دانلود ميكنم.يعني از 200 تا 250 mg.
فعلا ميخوام با همين ادامه بدم تا ببينم چي ميشه.
راستي اگه اين نرم افزار تنظيمات خاصي داره بهم بگيد .
ممنون از راهنماييتون.:11:
راستي يه سوال ديگه.نميشه يه انجمن تورنت ايراني بوجود اورد كه مثلا 50 نفر بيان همديگر رو ادد كنن مثلا يه فايل رو دالود كنن يا يه همچين چيزي؟فكر خوبيه ها...
فکر کنم منظورم رو درست منتقل نکردم...
میخواستم بگم میشه در همین تورنت فعلی که یکی از چهار فایلش در حال دانلود هست ، فایل دیگری که الان skip شده رو به حالت normal در بیارم؟ (هر چی گشتم این امکان رو ندیدم - منو فایل هم برای اد کردن تورنت جدید هست دیگه)
قسمت دوم هم منظورم این بود که بعد از اتمام دانلود این تورنت باید از برنامه حدفش کنم تا دوباره اد بشه یا میتونم در حالی که این تورنت اونجا هست (مثلا برای seed دادن) - دوباره ادش کنم و پارت دیگه رو دانلود کنم؟ (قبلا گفته بودید که نمیشه یک تورنت رو دو بار اضافه کرد)
بله میشه.روی اسم فایل راست کلیک کنین و Priority رو تغییر بدین.
اینم عکسش:
Shayan Arya
23-11-2010, 12:36
بله میشه.روی اسم فایل راست کلیک کنین و Priority رو تغییر بدین.
اینم عکسش:
این عکس برای µTorrent هست؟
من که جدیدترین ورژن 2.2 رو دارم چنین منویی در راست کلیک نیست.
بعد Priority که شما عکس گذاشتید برای اولویت کلی اون فایل تورنت نیست؟
من فقط میخوام یکی از skip ها رو به normal تبدیل کنم، مثل این عکس:
Acro-Crown
23-11-2010, 13:26
این عکس برای µTorrent هست؟
من که جدیدترین ورژن 2.2 رو دارم چنین منویی در راست کلیک نیست.
بعد Priority که شما عکس گذاشتید برای اولویت کلی اون فایل تورنت نیست؟
من فقط میخوام یکی از skip ها رو به normal تبدیل کنم، مثل این عکس:
در همین پنجره روی فایل هایی که skip کرده اید right click کنید به حالت دلخواه در بیاورید
Shayan Arya
23-11-2010, 13:36
در همین پنجره روی فایل هایی که skip کرده اید right click کنید به حالت دلخواه در بیاورید
تا الان فکر میکردم این قسمت پایین فقط برای نمایش جزییات هست
مرسی :11:
راستی یک توضیح مختصر و مفید در مورد Availability میخواستم که چقدر باشه خوبه و ...
تا الان فکر میکردم این قسمت پایین فقط برای نمایش جزییات هست
مرسی :11:
راستی یک توضیح مختصر و مفید در مورد Availability میخواستم که چقدر باشه خوبه و ...
خدا رو شکر که مشکلتون حل شد:31:
اینم در مورد Availability.خاستم به فارسی ترجمه کنم دیدم یه چیز خنده داری در اومد.:27:بهتره خودتون مطالعش کنین.
Shayan Arya
23-11-2010, 17:09
خدا رو شکر که مشکلتون حل شد:31:
اینم در مورد Availability.خاستم به فارسی ترجمه کنم دیدم یه چیز خنده داری در اومد.:27:بهتره خودتون مطالعش کنین.
ویکی مفیدی بود، ممنون برای لینک :11:
راستش من در حال دانلود تورنت با Availability خوب 4.945 هستم ولی متاسفانه سرعت خوب نیست و 100% پهنای باند برای دانلود استفاده نمیشه :41: در حالی که آپلود رو خیلی خوب انجام میده!
میشه راهنمایی کنید برای سرویس 256 بدون محدودیت مخابرات که سرعت متوسط دانلود از لینک مستقیم بین 30 تا 31 هست میزان محدودیت دانلود و آپلود utorrent رو چند بگذارم تا به حداکثر استفاده از پهنای باند برسم؟
ضمنا port forwarding و سایر بهینه سازی ها رو انجام دادم اما سرعت دانلود خیلی نوسان داره و کمتر به 100 درصد میرسه
ویکی مفیدی بود، ممنون برای لینک :11:
راستش من در حال دانلود تورنت با Availability خوب 4.945 هستم ولی متاسفانه سرعت خوب نیست و 100% پهنای باند برای دانلود استفاده نمیشه :41: در حالی که آپلود رو خیلی خوب انجام میده!
میشه راهنمایی کنید برای سرویس 256 بدون محدودیت مخابرات که سرعت متوسط دانلود از لینک مستقیم بین 30 تا 31 هست میزان محدودیت دانلود و آپلود utorrent رو چند بگذارم تا به حداکثر استفاده از پهنای باند برسم؟
ضمنا port forwarding و سایر بهینه سازی ها رو انجام دادم اما سرعت دانلود خیلی نوسان داره و کمتر به 100 درصد میرسه
این طبیعیه.هیچ وقت با تورنت نمیتونین به حداکثر سرعت برسین.چون وقتی شما مستقیم دانلود میکنین به سروری وصل میشین که سرعتش حداقل 100Mbps هست ولی در تورنت به کاربرای معمولی وصل میشین که خیلی هاشون حتی یک صدم این سرعت رو ندارن.
Shayan Arya
23-11-2010, 19:59
این طبیعیه.هیچ وقت با تورنت نمیتونین به حداکثر سرعت برسین.چون وقتی شما مستقیم دانلود میکنین به سروری وصل میشین که سرعتش حداقل 100Mbps هست ولی در تورنت به کاربرای معمولی وصل میشین که خیلی هاشون حتی یک صدم این سرعت رو ندارن.
ببین این تورنت seed خوبی داره با این حال سرعت متوسط دانلود حدود 20 هست و از طرفی با سرعت 31 آپلود میکنه! (سرعتی که من در دانلود مستقیم هم ندارم :18:)
به هر حال باید تنظیم مناسبی برای uplimit و downlimit باشه که من سرعت دانلودم کمتر از آپلود نباشه؟
لطفا راهنمایی کنید :10:
كمك
من نرم افزار vuzu رو دانلود كردم.حالا هر كاري ميكنم نميتونم كاري كنم كه اين نرم افزار مثل utorrent سر يه ساعت مشخصي دانلود كنه و سر يه ساعتي تموم كنه كارش رو
لطفا كمك كنيد
ببین این تورنت seed خوبی داره با این حال سرعت متوسط دانلود حدود 20 هست و از طرفی با سرعت 31 آپلود میکنه! (سرعتی که من در دانلود مستقیم هم ندارم :18:)
به هر حال باید تنظیم مناسبی برای uplimit و downlimit باشه که من سرعت دانلودم کمتر از آپلود نباشه؟
لطفا راهنمایی کنید :10:
برای دانلود تنظیمات خاصی نداره ولی برای آپلود نباید سرعت آپلودتون بیشتر از 70-80% کل سرعت آپلود باشه.
كمك
من نرم افزار vuzu رو دانلود كردم.حالا هر كاري ميكنم نميتونم كاري كنم كه اين نرم افزار مثل utorrent سر يه ساعت مشخصي دانلود كنه و سر يه ساعتي تموم كنه كارش رو
لطفا كمك كنيد
باید براش پلاگین نصب کنین.(فکر کنم اسم پلاگین Azcron بود.)تو قسمت Plugin نصبش کنین.
متاسفانه نحوه تنظیم کردنش یادم نیست.
Shayan Arya
23-11-2010, 21:11
برای دانلود تنظیمات خاصی نداره ولی برای آپلود نباید سرعت آپلودتون بیشتر از 70-80% کل سرعت آپلود باشه.
این تنظیماتی هست که میگم:
نتیجه ش هم اینه که میبینید:
آپلود رو ببینید روی 28 هست ولی دانلود فقط 13
میشه با تغییر در تنظیمات عکس اول مشکل رو حل کرد؟
این تنظیماتی هست که میگم:
نتیجه ش هم اینه که میبینید:
آپلود رو ببینید روی 28 هست ولی دانلود فقط 13
میشه با تغییر در تنظیمات عکس اول مشکل رو حل کرد؟
لیمیت دانلود رو صفرش کنین.لیمیت آپلود رو (اگه سرویستون 256 هست) بیشتر از 25 نزارین.
همین جا در قسمت Bittorrent گزینه مربوط به Prorocol Encryption رو Enabled کنین.مطمئن باشین که Allow incoming legacy connections هم تیک خورده باشه.
در ضمن شما وقتی داری دانلود میکنی باید تقریبا همون مقدار هم آپلود کنی.دانلودتون 1.7 گیگ و آپلودتون 1.1 گیگ هست.ممکنه مثلا یه ساعت با 30 دانلود کرده باشه و با 10 آپلود.وقتی هم که شما عکس گرفتین برعکس شده و با 30 آپلود میکنه و با 10 دانلود که کمبود آپلود جبران بشه.
لیمیت دانلود رو صفرش کنین.لیمیت آپلود رو (اگه سرویستون 256 هست) بیشتر از 25 نزارین.
همین جا در قسمت Bittorrent گزینه مربوط به Prorocol Encryption رو Enabled کنین.مطمئن باشین که Allow incoming legacy connections هم تیک خورده باشه.
در ضمن شما وقتی داری دانلود میکنی باید تقریبا همون مقدار هم آپلود کنی.دانلودتون 1.7 گیگ و آپلودتون 1.1 گیگ هست.ممکنه مثلا یه ساعت با 30 دانلود کرده باشه و با 10 آپلود.وقتی هم که شما عکس گرفتین برعکس شده و با 30 آپلود میکنه و با 10 دانلود که کمبود آپلود جبران بشه.
ميشه براي سرعت 128 هم تنظيماتش رو بگيد
در ضمن براي نرم افزار VUZU اگه ميشه اين تنظيمات رو براي بهينه كردن دانلود بگيد لطفا.
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.