مشاهده نسخه کامل
: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
به این صورت درسته دیگه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره درسته...
ariajoker
14-03-2010, 14:59
حالا یعنی دیگه مشکل شبانه حل میشه؟
حالا یعنی دیگه مشکل شبانه حل میشه؟
کمتر میشه... ولی کامل حل نمیشه...
ariajoker
14-03-2010, 15:04
پس میگین 512 بگیرم مشکل حل میشه؟
پس میگین 512 بگیرم مشکل حل میشه؟
احتمالش هست چون شرکتا هوای کاربرانی که سرعت بالاتری میخرن رو بیشتر دارن... منم صبانت دارم پارس آنلاینی نیستم... بهتره از اعضایی که پارس آنلاین دارن (که زیادن) توی تاپیک پارس آنلاین در مورد کیفیت سرویساشون بپرسید...
دیگه این بحثا رو ببرید توی همون "اینترنت و شبکه" الان مدیرا میان گیر میدن...! :31:
ariajoker
14-03-2010, 15:16
احتمالش هست چون شرکتا هوای کاربرانی که سرعت بالاتری میخرن رو بیشتر دارن... منم صبانت دارم پارس آنلاینی نیستم... بهتره از اعضایی که پارس آنلاین دارن (که زیادن) توی تاپیک پارس آنلاین در مورد کیفیت سرویساشون بپرسید...
دیگه این بحثا رو ببرید توی همون "اینترنت و شبکه" الان مدیرا میان گیر میدن...! :31:
سپاس ولی اخه اونجا جواب درستی نمیدن بیشتر هم کاربرایی هستن که اطلاعات فنیشون پایینه.
شما چه سرویسی دارین؟ اگر هم ممکنه یه سر به تاپیک مشکلات اوپرا بزنین.
سپاس ولی اخه اونجا جواب درستی نمیدن بیشتر هم کاربرایی هستن که اطلاعات فنیشون پایینه.
شما چه سرویسی دارین؟ اگر هم ممکنه یه سر به تاپیک مشکلات اوپرا بزنین.
من سرویس 512 صبانت دارم سه ماهه 15 گیگ... تاپیک آپرا هم میام همه رو جواب میدم فعلاً وقتش نیست...! :20:
در جستجوی یک دوست قدیمی از داتک که قرار بود یک موردی رو ازمایش کنیم ... پوزش بخاطر فراموشی بنده اگر وقت داشتی با من تماس بگیر .( حالا من باید بین 2000 تا پیغامم بگردم ببینم کی بوده .... تا اخر عید طول می کشه پیداش کنم)
ویرایش
پیداش کردم ببینم هنوز هست .....
Silence so loud
16-03-2010, 15:20
ثبت نام demonoid باز است :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدون نیاز به دعوت نامه
DaRiOuShJh
16-03-2010, 19:34
همممم
من که فکر کنم دفه ی آخرم باشه از تورنت فایل بالای 15 گیگ دانلود مکینم
بابا پیرم کرد
3 برابره حجمش که 16-17 هست آپلود داشته فقط!!!
همممم
بابا پیرم کرد
آپلود رو روی 10 کیلوبایت محدود میکردی خیلی خوب بود(اگه 128 داری).سرعت اینترنتت چنده؟
همممم
بابا پیرم کرد
داریوش با این وضعیت فکر کنم از خصوصی ها استفاده کنی خیلی سود می کنی:46:
تورنت داری چی میگیری که سرعتت اینجوری است؟
امیدوارم سرعت اپلود رو بدون محدودیت نزاشته باشی چون اگر از حداکثر اپلود استفاده کنه تورنت سرعت دریافت افت می کنه
mohsen_sir
17-03-2010, 00:17
دوستان من الان با تورنت آشنا شدم vuze رو دانلود كردم اشتباه كه دانلود نكردم؟
ضمناً من از اينترنت مخابرات سرويس ميگيرم(128) تنظيمات خاصي نياز داره كه انجام بدم؟
DaRiOuShJh
17-03-2010, 02:02
فرقی نمیکنه اخه
امتحان کردم محود کنم بدتره
128 دارم
فرقی نمیکنه اخه
امتحان کردم محود کنم بدتره
128 دارم
فکر کنم بدونم مشکلت چیه.
ببین Hashfail تورنتت چنده؟
چون هر چی فایل حجیم تر و تعداد فایلهاش زیاد تر باشه hashfail معمولا خیلی زیاده
DaRiOuShJh
17-03-2010, 13:40
مرسی برادر
یه راهنمایی میکنی از کجا باید حجم این hash file رو ببینم؟
مرسی برادر
البته ربط مستقیم به آپلود نداره.ولی اگه میبینی که تورنتت با اینکه سرعتت مشکلی نداره،خیلی کم دانلود میشه و کلی طول میکشه تا دانلود بشه ممکنه از این باشه.
DaRiOuShJh
17-03-2010, 14:34
به نظرم مشکلش اینه که سید ثابتدنداره اون طور هی کم میشن و بعضا صفر هست
باید بمونه تا بلکه شب ها یه مقدار سید داشته باشه
البته 15 گیگیه آخراشه دیگه
اونیکی مونده نصفش
مرسی برادر
اگه از utorrent استفاده میکنی، روی تورنت کلیک کن، روی زبونه general قسمت پائین ببین wasted و چقدر زده.
در مورد این تورنت، از چه ترکر/هائ/ی استفاده کردی؟ dht فعال بوده؟
DaRiOuShJh
17-03-2010, 17:54
هش اینه:
90DFB1C2385D5E5AB15AF29BE27A7E3FE8772A19
wasted هم اینقد زده
362 MB (31 hashfails)
والا تنظیمات هم من دست کاری ای نکردم هر چی بوده همون گزاشتم
هش اینه:
90DFB1C2385D5E5AB15AF29BE27A7E3FE8772A19
wasted هم اینقد زده
362 MB (31 hashfails)
والا تنظیمات هم من دست کاری ای نکردم هر چی بوده همون گزاشتم
362 مگ واسه تورنتی به اون حجم خوبه.
ولی ایکاش از همون اول،حجم آپلودتو روی 8 یا 9 میذاشتی.واسه سرعت 128 این استانداردشه:11:
دوستان من الان با تورنت آشنا شدم vuze رو دانلود كردم اشتباه كه دانلود نكردم؟
ضمناً من از اينترنت مخابرات سرويس ميگيرم(128) تنظيمات خاصي نياز داره كه انجام بدم؟
نه مشکلی نداره.... می تونی از هر نرم افزاری که بخوای استفاده کنی.
تنظیمات هم معمولا نرم افزار ها یک بخش باسه تست تنظیمات دارن که یکم بگردی احتمالا پیدا می کنی:46:
morteza.m2n
20-03-2010, 15:50
سلام،دوستان من ديشب يه تورنت دانلود ميكردم كه seed هاش زياد بود فكر كنم 30 به بالا
بعد stop اش كردم الان كه دوباره زدم دانلود شه seed ها صفر شدن!!!
آپلود ميكنه ولي دانلود نه!!! چكار بايد بكنم ؟
وضعيت peer ها هم به اين صورته : (210)25
mohsen_sir
20-03-2010, 16:24
من تو حالت عادی با 20 دانلود میکنم اما با تورنت که میام دان کنم منشه 10:24:چرا؟! مگه نمیگن سرعت تورنت بالاتره !؟
brave_ie
20-03-2010, 16:48
دوستان من فکر میکنم مخابرات پورت های تورنت رو بسته چون دیگه نمیتونم باهاش دانلود کنم
کسی سرویس مخابرات داره؟ تورنتش کار میکنه؟
mohsen_sir
20-03-2010, 16:50
من مخابرات دارم کار میکنه ولی سرعتش پائینه
مگه میتونه پورت تورنتو ببنده؟!
من تو حالت عادی با 20 دانلود میکنم اما با تورنت که میام دان کنم منشه 10:24:چرا؟! مگه نمیگن سرعت تورنت بالاتره !؟
سرعت تورنت بستگی به یه سری شرایط داره.(چون سروری در کار نیست)(تو همین تاپیک توضیح داده شده)
دوستان من فکر میکنم مخابرات پورت های تورنت رو بسته چون دیگه نمیتونم باهاش دانلود کنم
کسی سرویس مخابرات داره؟ تورنتش کار میکنه؟
من مخابرات دارم کار میکنه ولی سرعتش پائینه
مگه میتونه پورت تورنتو ببنده؟!
امکان بستن پورت هست.سعی کنین از تو تنظیمات برنامه(که معمولاً ساده هم هست)پورت رو عوض کنین.(یا برنامه رو مجبور کنین یه پورت رندوم واسه خودش انتخاب کنه)
morteza.m2n
20-03-2010, 19:19
سرعت تورنت بستگی به یه سری شرایط داره.(چون سروری در کار نیست)(تو همین تاپیک توضیح داده شده)
امکان بستن پورت هست.سعی کنین از تو تنظیمات برنامه(که معمولاً ساده هم هست)پورت رو عوض کنین.(یا برنامه رو مجبور کنین یه پورت رندوم واسه خودش انتخاب کنه)
جطوري ساده هست؟ توضيح بدين لطفا بايد چيكار كنيم؟ من الان دانلود رو 96 درصد مونده با qtpprent
چيكار كنم seed هاش صفره ؟
سلام،دوستان من ديشب يه تورنت دانلود ميكردم كه seed هاش زياد بود فكر كنم 30 به بالا
بعد stop اش كردم الان كه دوباره زدم دانلود شه seed ها صفر شدن!!!
آپلود ميكنه ولي دانلود نه!!! چكار بايد بكنم ؟
وضعيت peer ها هم به اين صورته : (210)25
جطوري ساده هست؟ توضيح بدين لطفا بايد چيكار كنيم؟ من الان دانلود رو 96 درصد مونده با qtpprent
چيكار كنم seed هاش صفره ؟
مشکل پورت رو باید ببینین نرم افزار به شما ارور داده یا نه...معمولا در یک بخش از نرم افزار علامت هایی برای نمایش وضعیت پورتی که نرم افزار استفاده می کنه نشون میده.
همچنین پیشنهاد هم می کنم ترکرهای فایل تورنتت رو چک کنی چون ممکنه از کار افتاده باشن ( چون یهو مفقود شدن این همه سید ( اگر تورنت خیلی جدید نباشه ) غیر معموله )
از بخش وضعیت فایل تورنتت یک عکس بگیر و بزار تو انجمن که بررسی کنیم.
morteza.m2n
21-03-2010, 00:40
مشکل پورت رو باید ببینین نرم افزار به شما ارور داده یا نه...معمولا در یک بخش از نرم افزار علامت هایی برای نمایش وضعیت پورتی که نرم افزار استفاده می کنه نشون میده.
همچنین پیشنهاد هم می کنم ترکرهای فایل تورنتت رو چک کنی چون ممکنه از کار افتاده باشن ( چون یهو مفقود شدن این همه سید ( اگر تورنت خیلی جدید نباشه ) غیر معموله )
از بخش وضعیت فایل تورنتت یک عکس بگیر و بزار تو انجمن که بررسی کنیم.
نه نرم افزار ارور نداده،فقط يهو seed ها صفر شدن
نو 96 گير كرده فقط آپلود ميكنه :41:
چطور تركهاي فايل تورنت رو چك كنم، من الان تو يه سايت ديدم كه چند تا ترك گذاشته بود و گفته بود اينارو
تو propertis و اون جاي خالي كپي كن مشكل حل ميشه، ولي نشد:41:
تاريخ آپلودشم اينه :
2008-07-28 12:51:06 GMT سيد ها 0(0)
پيرها14(38)
نه نرم افزار ارور نداده،فقط يهو seed ها صفر شدن
نو 96 گير كرده فقط آپلود ميكنه :41:
چطور تركهاي فايل تورنت رو چك كنم، من الان تو يه سايت ديدم كه چند تا ترك گذاشته بود و گفته بود اينارو
تو propertis و اون جاي خالي كپي كن مشكل حل ميشه، ولي نشد:41:
تاريخ آپلودشم اينه :
2008-07-28 12:51:06 GMT سيد ها 0(0)
پيرها14(38)
تو نرم افزار یک زیر بخش در مشخصات تورنت با نام tracker باید پیدا کنی...انجا وضعیت ترکر هارو نوشته
در مورد وارد کردن ترکر دقت کن ...بیشتر نرم افزار تورنت برای تشخیص هر ترکر معمولا یک روش ( تو بیشتروش معمولا یک inter بینشون فاصله ) می زارن که ترکر هارو بتونه نرم افزار تشخیص بده.
اگر بتونی تصویر هم بزاری خیلی بهتر می تونیم بهت کمک کنیم.
morteza.m2n
21-03-2010, 04:12
تو نرم افزار یک زیر بخش در مشخصات تورنت با نام tracker باید پیدا کنی...انجا وضعیت ترکر هارو نوشته
در مورد وارد کردن ترکر دقت کن ...بیشتر نرم افزار تورنت برای تشخیص هر ترکر معمولا یک روش ( تو بیشتروش معمولا یک inter بینشون فاصله ) می زارن که ترکر هارو بتونه نرم افزار تشخیص بده.
اگر بتونی تصویر هم بزاری خیلی بهتر می تونیم بهت کمک کنیم.
ممنون دوست عزيز همون 96 درصد كافي بود ، فايلهاش قابل استفاده هستن، نيازي به ادامه ي دانلود نيست،
فايلها رو برداشتم و تورنت ور پاك كردم...
ممنون دوست عزيز همون 96 درصد كافي بود ، فايلهاش قابل استفاده هستن، نيازي به ادامه ي دانلود نيست،
فايلها رو برداشتم و تورنت ور پاك كردم...
ولی 96 درصد یعنی کامل نیست و ان 6 درصد رو یا موقع اجرا از روش میپره نرم افزار یا هیچ کاری نمی کنه.
به هر حال هر جور راحتید
brave_ie
21-03-2010, 13:02
ترکر
dht
غیرفعاله
ترکر
dht
غیرفعاله
دوست عزیز dht ترکر نیست ....یک قابلیت پشتیبانی تو نرم افزار های تورنت است که در صورتی که ترکرها از کار افتادن میشه بدون ترکر خود نرم افزار روی سیستمتان در اینترنت بگرده و سید و پیر پیدا کنه.....که البته معمولا تو این روش اگر ترکرها سالم و فعال باشن و dht هم فعال باشه باعث میشه سوابق شما درست در ترکر ثبت نشه.( این مورد در خصوصی ها توصیه اکید میشه غیر فعال باشه که بعدا حال گیری اساسی ازتون نکنه .)و همچنین به دقت ترکر ها هم نمی تونه کار کنه.
ببخشید اساتید یه مشکلی جدیدا واسم پیش اومده...شبا که میزارم تورنت دانلود کنه سرعتش یه نوسان عجیبی داره!!5-6 ثانیه میره رو 60-70 بعدش 9-8 دقیقه روی 19-16 گیر میکنه...کل روز همینه...همین روند هی تکرار میشه...
ممکنه مشکل از یوتورنت من باشه؟؟ورزن 2.0.1 beta دارم...
قبلنا همیشه نوسان داشت ولی بین 100 تا 150 -170.....ولی اینجوری هم پایین اومده سرعتش// هم نوسان خیلی عجیبی داره..
چکار کنم؟
ببخشید اساتید یه مشکلی جدیدا واسم پیش اومده...شبا که میزارم تورنت دانلود کنه سرعتش یه نوسان عجیبی داره!!5-6 ثانیه میره رو 60-70 بعدش 9-8 دقیقه روی 19-16 گیر میکنه...کل روز همینه...همین روند هی تکرار میشه...
ممکنه مشکل از یوتورنت من باشه؟؟ورزن 2.0.1 beta دارم...
قبلنا همیشه نوسان داشت ولی بین 100 تا 150 -170.....ولی اینجوری هم پایین اومده سرعتش// هم نوسان خیلی عجیبی داره..
چکار کنم؟
واسه تموم تورنتهاتون اینطوری میشه؟مشکل سید ندارن تورنتهاتون؟
معمولا 3-4 تا تورنت رو با هم میزارم...قدیما هم همین کار رو میکردم..سرعت همیشه بالای 100-120 بود...سید اکثرشون بالای 150 - 200 تاست..
معمولا 3-4 تا تورنت رو با هم میزارم...قدیما هم همین کار رو میکردم..سرعت همیشه بالای 100-120 بود...سید اکثرشون بالای 150 - 200 تاست..
اینطوری پس ممکنه از طرف ISP باشه.محدود کردن سرعت یا ترافیک زیاد شبانه:11:
پی نوشت:
اکانتتون مال چه شرکتیه؟هزینه اش چقدره؟(واسه کنجکاوی پرسیدم.):11:
ممنون دیگو جان...تو صفحه اول یه قسمت بود واسه افزایش سرعت تورنت...اونو خوندم و اون قسمت global number ..... رو گذاشتم رو 550 و اونیکی هم 200 ...بهتر شده مثلا بین 90 تا 110 نوسان داره...ولی بازم مثل قدیم نشده...(160-170)...حتی گاهی بالای 200 هم میرفت
شما درباره اون دوتا شماره ها (گلوبال نامبر آو کانکشن و اونیکی) نظری نداری؟ زیاد ترش کنم؟کمترش کنم؟
اندیشه هستم...128-----9 گیگ 3 ماهه 37 چوق
ممنون دیگو جان...تو صفحه اول یه قسمت بود واسه افزایش سرعت تورنت...اونو خوندم و اون قسمت global number ..... رو گذاشتم رو 550 و اونیکی هم 200 ...بهتر شده مثلا بین 90 تا 110 نوسان داره...ولی بازم مثل قدیم نشده...(160-170)...حتی گاهی بالای 200 هم میرفت
شما درباره اون دوتا شماره ها (گلوبال نامبر آو کانکشن و اونیکی) نظری نداری؟ زیاد ترش کنم؟کمترش کنم؟
اندیشه هستم...128-----9 گیگ 3 ماهه 37 چوق
خواهش میکنم:11:
واسه من رو دیفالته.روی دیفالت 128 تنظیم کردم خودم.ولی واسه شما سرعت واقعیتون 1 تا 1.5 مگابیت هستش(طبق سرعت دانلودی که دارین)
الان رو همین اعدادی که تنظیم کردی مناسبه واسه اون سرعت.البته واسه من هم گاهی اوقات نوسان پیدا میکنه که از شبکه هست و معمولاً بعد یه مدت بهتر میشه دوباره.فعلاً شما یه مدت بهتره صبر کنی ببینی بهتر میشه یا نه.
خواهش میکنم:11:
واسه من رو دیفالته.روی دیفالت 128 تنظیم کردم خودم.ولی واسه شما سرعت واقعیتون 1 تا 1.5 مگابیت هستش(طبق سرعت دانلودی که دارین)
الان رو همین اعدادی که تنظیم کردی مناسبه واسه اون سرعت.البته واسه من هم گاهی اوقات نوسان پیدا میکنه که از شبکه هست و معمولاً بعد یه مدت بهتر میشه دوباره.فعلاً شما یه مدت بهتره صبر کنی ببینی بهتر میشه یا نه.
بازم ممنون دیگو جان...اون قسمت سرعت واقعی رو نفهمیدم...اونو یه دستی بکش!!!
یعنی چیکار باید بکنم؟کجا؟
بازم ممنون دیگو جان...اون قسمت سرعت واقعی رو نفهمیدم...اونو یه دستی بکش!!!
یعنی چیکار باید بکنم؟کجا؟
نه کاری نکن.
منظورم این بود که شما چون سرعت دانلودتون تا 200 تا هم بالا میره،پس در واقع اینترنتتون تقریباً 1 مگابیت هست سرعتش.
M A X I M U M
26-03-2010, 06:39
تمام فايل هايي كه در تورنت قرار مي گيره به اصطلاح پايريت هستن و براي همين در بيشتر كشورهاي دنيا پورت دانلود بسته شده اما خوشبختانه در اين مورد ايران خوب عمل كرده
تمام فايل هايي كه در تورنت قرار مي گيره به اصطلاح پايريت هستن و براي همين در بيشتر كشورهاي دنيا پورت دانلود بسته شده اما خوشبختانه در اين مورد ايران خوب عمل كرده
تا انجایی که می دونم تورنت پورت اختصاصی نداره و میشه به راحتی هر پورتی رو جا گذاری کرد ماشالله هم بیشتر از 40000 پورت داریم اگر بخوان همه رو ببندن دیگر نمیشه به اینترنت وصل شد .چون همه ارتباطات اینترنت از همین پورت ها می گذره .:46:
تا انجایی که می دونم تورنت پورت اختصاصی نداره و میشه به راحتی هر پورتی رو جا گذاری کرد ماشالله هم بیشتر از 40000 پورت داریم اگر بخوان همه رو ببندن دیگر نمیشه به اینترنت وصل شد .چون همه ارتباطات اینترنت از همین پورت ها می گذره .:46:
البته راه های پیشرفته تری برای فیلترینگ ارتباطات p2p هست (قبلا یه پست در مورد Packet Classifier ها داده بودم؟) و در ضمن این جمله
تمام فايل هايي كه در تورنت قرار مي گيره به اصطلاح پايريت هستن....و به زبون ساده این فکر که تکنولوژی p2p متعلق به دنیای خلاف کارهاست، کاملا غلطه. نمونه برای رد سور عمومی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوضیح اینکه، اگه اهل video game و بخصوص بازی های استراتژیک باشین احتمالا با اسم company of heroes آشنا هستین. این صفحه دانلود پچ های بازیه در سایت رسمی relic ـه. relic دو راه برای دانلود پچ ها پیشنهاد میکنه. دانلود با لینک مستقیم از سرور relic و اسنفاده از تورنت که ازین ترکر استفاده میکنه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود این فایل ها کاملا قانونیه.
میشه 10 ها مورد نام برد که شرکت های بزرگی مثل amazon، blizzard و... از تورنت برای کاهش فشار به منابع شون بهره میبرن.
XaniaR_paliz
29-03-2010, 07:03
سلام
من از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبدون ثبت نام یه فیلم شروع کردم به دانلود . ... ولی چرا سرعتش کمه؟
اولین باره وارد تورنت شدم راهنماییم کنید.
این هم عکس از تب جنرال utorrent:
در مورد آپلود، من باید از روز هاردم چیزی آپلود کنم برای سایت؟
سلام
من از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبدون ثبت نام یه فیلم شروع کردم به دانلود . ... ولی چرا سرعتش کمه؟
اولین باره وارد تورنت شدم راهنماییم کنید.
این هم عکس از تب جنرال utorrent:
در مورد آپلود، من باید از روز هاردم چیزی آپلود کنم برای سایت؟
حاجی با 3 تا دونه seed داری 60 کیلوبایت در ثانیه دان میکنی،ناراحت هم هستی؟:20:(تعداد seed تورنتی رو که در حل حاضر دانلود میکنی کمه):46:
در ضمن این برنامه BitTorrent نیست آیا؟:20:
XaniaR_paliz
29-03-2010, 15:38
حاجی با 3 تا دونه seed داری 60 کیلوبایت در ثانیه دان میکنی،ناراحت هم هستی؟:20:(تعداد seed تورنتی رو که در حل حاضر دانلود میکنی کمه):46:
در ضمن این برنامه BitTorrent نیست آیا؟:20:
خب این seed که میگی باید از کجا بیارم :دی (شوخی)
نه µTorrent هست.
خب این seed که میگی باید از کجا بیارم :دی (شوخی)
نه µTorrent هست.
تو نت بگردی معمولا چند نسخه از یک تورنت با ترکر های متفاوت موجوده تعدادی سید تو هر کدومش هست که اگر انها رو باز کنی و نرم افزار تشخیص بده که دو تورنت یکی است پیغام میده که می خوای ترکر های تورنت جدید به تورنت اصلی ات اضافه شه که تایید کن.
اگر شانس بیاری و ترکر ها مشابه نباشن می تونی تعداد سید رو افزایش بدی:46:
farhad200
01-04-2010, 21:35
چطور میتونم علامت تعجب توی bittorent رو سبز کنم دقیقا چیکار باید کرد با تشکر
چطور میتونم علامت تعجب توی bittorent رو سبز کنم دقیقا چیکار باید کرد با تشکر
احتمالاً مشکل پورت دارید.
از قسمت setting و connection پورت رو عوض کنید.
farhad200
01-04-2010, 22:10
احتمالاً مشکل پورت دارید.
از قسمت setting و connection پورت رو عوض کنید.
پورت رو هم عوض کردم بازم علامت تعجب سبز نشد ایا عدد مشخصی هست؟
پورت رو هم عوض کردم بازم علامت تعجب سبز نشد ایا عدد مشخصی هست؟
دکمه ی رندوم پورت رو چند بار دیگه بزنید و هر دفعه امتحان کنین ببینین تغییر میکنه یا نه.
از کی اینطوری شده؟شاید ISP شما محدودیت گذاشته واسه برنامه های peer to peer
farhad200
01-04-2010, 23:37
دکمه ی رندوم پورت رو چند بار دیگه بزنید و هر دفعه امتحان کنین ببینین تغییر میکنه یا نه.
از کی اینطوری شده؟شاید ISP شما محدودیت گذاشته واسه برنامه های peer to peer
از همون اولش اینجوری بود
amir2011
02-04-2010, 01:47
یه سوال اینکه اگه تعداد تورنتهای در حال دانلود رو زیاد کنم خیلی سرعت کم میشه ؟ یعنی اینکه دریافت چند تورنت به طور همزمان چقدر باعث افت سرعت کل میشه ؟
" اینترنت 128 صبانت "
یه سوال اینکه اگه تعداد تورنتهای در حال دانلود رو زیاد کنم خیلی سرعت کم میشه ؟ یعنی اینکه دریافت چند تورنت به طور همزمان چقدر باعث افت سرعت کل میشه ؟
" اینترنت 128 صبانت "
بستگی داره به تورنت هات
اگر چند تا تورنت پر سرعت رو با هم بزاری بازدهی کلی میاد پایین ولی بر عکس اگر چند تا کم سرعت رو بزاری کنار هم بازدهی میشه....البته باز به خیلی عوامل دیگر مثل پهنای باندی که داری و پینگ و.... هم توجه باید بکنی چون اگر زیاد تورنت فعال بزاری باز تاثیر معکوس می زاره.
farhad200
02-04-2010, 14:30
کسی کرک یا رجیستر کد واسه pfconfig نداره؟
shivashivaaaa
03-04-2010, 00:54
salam bacheha
ye soal fori dashtam mamnoon misham komakam konid
man ta chand vaght pish too site daneshgah az utorrent estefade mikardam soratesh ali bood dar hodooode 100kb/s
aama chand vaghte sorat 0 shode ba hame pc ha emtehan krdam ama baz 0 hast torrent ha ham moshkel nadare\
che balayi saresh oomade? aya rahe hali dare ke beshe dorstesh kard?
mamnoon misham komakam konid
سلام بچه ها...
-------------
-- کردن max TCP connections:
اگر از ویندوز XP SP2 استفاده می کنید. TCP connections شما به 10 تا محدود شده(به دلیل مسایل امنیتی)
که سرعت دانلود رو پایین میاره خوب راه حل چیه؟؟؟
بوسیله پچ زیر می تونید زیادش کنید بین 50 تا 100 خوبه.
کد:
این قسمت رو از لینکی که تو صفحه اول بود گذاشتم..
من وقتی میخوام این کار رو کنم میگه باید سی دی ویندوز داشته باشید ..متاسفانه سی دی ویندوزمو یه آدم فلان فلان شده ای گم کرده...بجز سیدی ویندوز راه دیگه ای نیس؟
اگه یه سی دی ویندوزه دیگه بخرم کار میکنه؟
XaniaR_paliz
04-04-2010, 00:26
تو نت بگردی معمولا چند نسخه از یک تورنت با ترکر های متفاوت موجوده تعدادی سید تو هر کدومش هست که اگر انها رو باز کنی و نرم افزار تشخیص بده که دو تورنت یکی است پیغام میده که می خوای ترکر های تورنت جدید به تورنت اصلی ات اضافه شه که تایید کن.
اگر شانس بیاری و ترکر ها مشابه نباشن می تونی تعداد سید رو افزایش بدی:46:
ببخشید متوجه نشدم
من الان توی demonid هستم . مثلا برای یک فیلم چند تا تورنت میده برای دانلود (با مثلا حجمهای متفاوت).
چه جوری یک تورنت خاص رو پیدا کنم که فقط تراکرش فرق داشته باشه؟
برای افزایش سرعتم چطوری ازش استفاده کنم.
سلام بچه ها...
-------------
اگر از ویندوز XP SP2 استفاده می کنید. TCP connections شما به 10 تا محدود شده(به دلیل مسایل امنیتی)
کد:
من وقتی میخوام این کار رو کنم میگه باید سی دی ویندوز داشته باشید ..متاسفانه سی دی ویندوزمو یه آدم فلان فلان شده ای گم کرده...بجز سیدی ویندوز راه دیگه ای نیس؟
آره.با هر CD ویندوز xp که باشه کار میکنه.خیالت راحت.
فقط در مورد این قضیه کسی امتحان کرده؟تغییری هم تو سرعتش پیش اومده واقعاً؟
ببخشید متوجه نشدم
من الان توی demonid هستم . مثلا برای یک فیلم چند تا تورنت میده برای دانلود (با مثلا حجمهای متفاوت).
شما دو راه داری کلاً:
1_ بگردی دنبال تورنت خودت(دقیقاً همین تورنتی که داری،با همین نام و با همین مشخصات) بعد ترکر های اونو واسه تورنت فعلیت آپدیت کنی.به عنوان مثال مثلاً شما تورنت منحصر بفردی رو از تو demonoid دان کردی،بعد میری تو سایت torrentreactor میبینی دقیقاً همون تورنت شما رو گذاشته واسه دانلود(تاکید میکنم:دقیقاً).شما اونو دان میکنی و وارد برنامه تورنت میکنی،بعد اگه دقیقاً تورنت ها یکی باشن اخطار میده که تورنت تکراریه،میخوای ترکر هاشو آپدیت کنم؟شما میزنی بله.اینطوری سیدهاتون بیشتر میشه
2_وقتی اسم فیلمی رو سرچ میکنی،اونی که سیدهاش بیشتره رو دان کن تا بعداً به مشکل نخوری
:11:
XaniaR_paliz
04-04-2010, 20:30
خیلی ممنون
با روشی که توی این تاپیک گفته شما تونستید ترکر ها رو بالا ببرید
salam bacheha
ye soal fori dashtam mamnoon misham komakam konid
man ta chand vaght pish too site daneshgah az utorrent estefade mikardam soratesh ali bood dar hodooode 100kb/s
aama chand vaghte sorat 0 shode ba hame pc ha emtehan krdam ama baz 0 hast torrent ha ham moshkel nadare\
che balayi saresh oomade? aya rahe hali dare ke beshe dorstesh kard?
mamnoon misham komakam konid
تو ان مدتی که تونستی استفاده کنی خوش شانس بودی.
الان احتمالا بیشتر پورت هارو بستن یا از نرم افزار بلوک کننده استفاده کردن.
متاسفانه داشنگاه ما بهمون اینترنت که چه عرض کنیم سایت کامپیوتر هم نمی ده که بشه توش عملیات اجرا کرد.... و گرنه من رو این موضوع کار می کردم:41:
سلام بچه ها...
-------------
کد:
وقتی از ان فایل استفاده کردی دیگر نباید سی دی بزارین چون دوباره فایل اصلی که محدودیت 10 تا ارتباط رو دوباره کپی می کنه رو فایل تغییر داده شده
باید بعد از انجام اینکار و امدن درخواست دکمه انصراف رو بزنید و بزارید ویندوز یکبار ریست بشه تا تغییرات کامل اعمال شه
ببخشید متوجه نشدم
این روشی که من گفتم باسه عمومی ها بود اگر از خصوصی ها استفاده می کنید حتما قوانین رو بخونید و ببیند استفاده از ترکر های غیر از ترکر های تایید شده خود ان ساید مسئله ای ایجاد می کنه یا نه که بعدا دچار مشکل نشین
آره.با هر CD ویندوز xp که باشه کار میکنه.خیالت راحت.
فقط در مورد این قضیه کسی امتحان کرده؟تغییری هم تو سرعتش پیش اومده واقعاً؟
شما دو راه داری کلاً:
1_ بگردی دنبال تورنت خودت(دقیقاً همین تورنتی که داری،با همین نام و با همین مشخصات) بعد ترکر های اونو واسه تورنت فعلیت آپدیت کنی.به عنوان مثال مثلاً شما تورنت منحصر بفردی رو از تو demonoid دان کردی،بعد میری تو سایت torrentreactor میبینی دقیقاً همون تورنت شما رو گذاشته واسه دانلود(تاکید میکنم:دقیقاً).شما اونو دان میکنی و وارد برنامه تورنت میکنی،بعد اگه دقیقاً تورنت ها یکی باشن اخطار میده که تورنت تکراریه،میخوای ترکر هاشو آپدیت کنم؟شما میزنی بله.اینطوری سیدهاتون بیشتر میشه
2_وقتی اسم فیلمی رو سرچ میکنی،اونی که سیدهاش بیشتره رو دان کن تا بعداً به مشکل نخوری
دیگو جان مورد خصوصی هارو هم باید متذکر بشیم چون اگر تو خصوصی اینکارو انجام بدن احتمال مشکل پیدا کردن هستش
من این روش فقط باسه عمومی ها توصیه می کنم.
خیلی ممنون
با روشی که توی این تاپیک گفته شما تونستید ترکر ها رو بالا ببرید
فکر کنم منظور شما سید و پییر رو بالا ببردن است نه ترکر:11:
این روش قدیمی است و من خیلی وقت پیش قبلا تست کردم
برای اطمینان دوباره تست هم کردم ....
الان این لیست که 80 درصدش برای من یا دان شده ارور میده یا خصوصی است 20 درصد باقیمانده هم تو تورنت هام سیدهاش تکراری بوده و تو تورنت های من عملا جز بار اضافی باسه نرم افزار سود دیگری نداشته است.
به دوستان توصیه می کنم بجای این روش ها تو خود سایت های تورنت دونبال ترکر باشن چون شانس موفقیت بیشتر است.:46:
بچه ها یک خبر بدم احتمالا جدید ( شوکه کرد منو ...یک لحظه فکر کردم سایت رو اشتباهی رفتم )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساید مونوا دات اورگ منو ها و بخش هاشو به فارسی ترجمه کرده و زبان فارسی رو تو لیست زبان های نمایش اضافه کرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فقط منو هاست....
بخش نظرات و .... همچنان اینگلیسی هست ( و در بعضی موارد زبان های دیگر ) چون هر کس با زبان خودش می نویسه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rahvar77
05-04-2010, 17:12
با سلام
من با استفاده از یه --- connection به اینترنت وصل میشم(وی پی ان دانشگاهه) ولی با bit torrent نمیتونم دانلود کنم!:41: زیر پنجرش خطای no incoming connections میده! اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنن!:10:
ممنونم
با سلام
من با استفاده از یه --- connection به اینترنت وصل میشم(وی پی ان دانشگاهه) ولی با bit torrent نمیتونم دانلود کنم!:41: زیر پنجرش خطای no incoming connections میده! اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنن!:10:
ممنونم
فعلا هنوز کسی اینجا راه حلی باسه این مشکل پیدا نکرده....
shivashivaaaa
06-04-2010, 11:36
yani yeki nist be man komak kone va javbe soale safhe ghablamo bede??????????????????
chejoori mitoonam baz utorrentamo faal konam?
با سلام
ممنونم
سلام، احتمالن این کار کنه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددنگ و فنگ داره البته.
سلام، احتمالن این کار کنه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددنگ و فنگ داره البته.
rahvar77 و shivashivaaaa یکیتون تست کنه بگه به نتیجه می تونه برسه یا نه و خبر بدین...
rahvar77
06-04-2010, 23:02
فعلا هنوز کسی اینجا راه حلی باسه این مشکل پیدا نکرده....
با سلام
من متوجه مراحل کار نشدم!!!:2:
XaniaR_paliz
07-04-2010, 05:01
۱- چرا این سیدرها غیبشون میزنه؟
ظهر با فول اسپید دانلود میکنی شب با ۲
۲- چرا اینجا جایی برای معرفی فیلمها و .... برای تورنت نیست؟
۱- چرا این سیدرها غیبشون میزنه؟
ظهر با فول اسپید دانلود میکنی شب با ۲
۲- چرا اینجا جایی برای معرفی فیلمها و .... برای تورنت نیست؟
1- خوب ان بندگان خدا که سرعت ارسال زیاد دارن ممکنه ارتباط رو شب قطع کرده باشن تا فردا صبح .( و یا ترافیک پهنای باند مرکز مخبراتون شبا زیاد باشه اینجوری بشه )
2- به مدیریت بخش پیشنهاد کن:46:
XaniaR_paliz
07-04-2010, 13:06
1- خوب ان بندگان خدا که سرعت ارسال زیاد دارن ممکنه ارتباط رو شب قطع کرده باشن تا فردا صبح .( و یا ترافیک پهنای باند مرکز مخبراتون شبا زیاد باشه اینجوری بشه )
2- به مدیریت بخش پیشنهاد کن:46:
به نظرم خز میشه.. همینجوری بهتره!:46:
۱- راستی من میتونم اپلود رو ببندم که فقط دانلود کنه؟
۲- اگه به قول ما خز بشه و تعداد استفاده کننده بالا بره سرعت بالا نمیره؟
++++++++
۳- شما اینو تایید میکنید؟
به نظرم خز میشه.. همینجوری بهتره!:46:
۱- راستی من میتونم اپلود رو ببندم که فقط دانلود کنه؟
۲- اگه به قول ما خز بشه و تعداد استفاده کننده بالا بره سرعت بالا نمیره؟
++++++++
۳- شما اینو تایید میکنید؟
.......
1- شدن که میشه و راه داره ولی به مرور ترکر ها در اخر اولویت های دریافت قرار بگیرید و همچنین احتمال بلوک شدن ip شما در نرم افزار های تورنت دیگر و عدم ارسال به شما رو دارید ( نظر شخصی خودم: بزار یکم باز باشه چون ضرر بسته بودنش بیشتر از منفعتش هست....)
2- اگر گروهی یک تورنت مشترک رو بگیرن میشه با چند روش میشه سرعت رو بالاتر هم برد و ترافیک رو شبکه رو کم کرد.( البته من یکبار می خواستم ازمایش کنم ولی کسی که قرار بود بیاد دیگر جوابی به بنده نداده است)
3- چون شاتل ندارم نمی دونم شاتل وقتی حجمش رو تموم کرده چه جوری ارتباط اینترنتش رو محدود می کنه و به همین خاطر نظری ندارم ( اگر مثل داتک باشه دیگر با اینترنت چون وصل نیست نمی تونه از تورنت باز های بین المللی استفاده کنه و فقط میتونه بین کاربرای خود شرکت که تورنت مشترک با ایشون دارن و ip و پورت هم رو داشته باشن می تونن ارسال دریافت کنن)
من منتظرم خود کاربرای شاتل یا دیگر سرویس ها بیان و اعلام کنن که جواب میده بهشون یا نه.....تا ان موقع نه تایید می کنم تا تکذیب...
بچه ها این تورنتی هست که بشه دانش کرد؟
نه بردیا جان.یکی دو تا دونه seed بیشتر نداره.
یعنی سیدها تا حدی که تورنت رو 100درصد کنه نرفتن یا اینکه به خاطر سید کم سرعت دانلود خیلی پایین ممکنه باشه؟
یعنی سیدها تا حدی که تورنت رو 100درصد کنه نرفتن یا اینکه به خاطر سید کم سرعت دانلود خیلی پایین ممکنه باشه؟
علاوه بر اینکه سرعت میاد پائین،ریسک خیلی زیادی داره،چون هر لحظه ممکنه سید کننده،دیگه سید نکنه.یه وقت میبینی تا 99% دان کردی،یهو یارو دیگه سید نمیکنه.ضد حال اساسی:41:
آخه لامصب من به این خیلی احتیاج دارم
دی وی دی ناینش رو پیدا نکردم و آخر به هزار دردسر این لینکو پیدا کردم
ببینم کسی ریسک میکنه انتقالش بده به رپیدشر و پولشو بگیره:دی
mamad gonzo
10-04-2010, 18:44
اقا من پست اولو خوندم و يه چيزايي دستگيرم شد ...
ولي چنتدا سوال دارم ...
1. براي اينكه من بتونم دان كنم حتما قبلش بايد يه فايل اپلود كنم ؟ اينجوريه يا من درست متوجه نشدم؟
2. برنامه هاي خاصي كه واسه دانلود داره سرعتشون خوبه ؟
مثلا يه فايل 70 مگي رو با سرعت 256 چند دقيقه اي ميشه دان كرد؟
shivashivaaaa
11-04-2010, 17:41
salam man vaghti az mikham az u torrent too site danshgah estefade konam vaghti torrento moarefi mikonam
oon paeen kenare DHT ye alamat taajob miad va mige nemitoone be network conect she
ta chand vaghti pish kheili khoob kar mikard
kasu midoone vase chi injoor mishe/
porto avaz kardam dorostnashod
torrentam moshkel nadare
merc
آخه لامصب من به این خیلی احتیاج دارم
دی وی دی ناینش رو پیدا نکردم و آخر به هزار دردسر این لینکو پیدا کردم
ببینم کسی ریسک میکنه انتقالش بده به رپیدشر و پولشو بگیره:دی
کیفیت bdrip 720p با حجم 8 گیگ چطوره ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپ ن :
البته من نباید لینک معرفی کنم:31:
اقا من پست اولو خوندم و يه چيزايي دستگيرم شد ...
ولي چنتدا سوال دارم ...
1. براي اينكه من بتونم دان كنم حتما قبلش بايد يه فايل اپلود كنم ؟ اينجوريه يا من درست متوجه نشدم؟
2. برنامه هاي خاصي كه واسه دانلود داره سرعتشون خوبه ؟
مثلا يه فايل 70 مگي رو با سرعت 256 چند دقيقه اي ميشه دان كرد؟
این مقاله رو هم خوندید؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1- منظورتان را خوب نرساندید....اگر حدسم درست باشه موقعی که می خواین یک فایل اصلی رو که ندارین و از تورنت می خواین بگیرین باید فایل تورنتش که تو اینترنت هست رو دانلود و در نرم افزار اجرا کنید تا نرم افزار شروع کنه به دانلود کردن ( که همزمان با دانلود بسته به سرعتی که تنظیم کردین اپلود هم می کنه )
2- نمیشه سرعت رو دقیق گفت و بسته به نوع تورنت ترکر سید ها پییر ها وضعیت ای پی ات در ترکر و .... ( زیاده این موارد ) ریط داره
ممکنه با سرعت 32 کیلوبایت بتونی دانلود کنی یا با سرعت 2 کیلوبایت دانلود کنی
سرعت معمولا در حالت کلی متغیر است.
این یه لیست (ناکامل احتمالا) از ترکرهائی که اون تورنت توش ثبت شدن. بغیر از خصوصیاش بقیه سر جمع سید زیادی ندارن:
فکر کنم توی dvdquorum بتونی پیداش کنی. باید دنبال یه کسی بگردی که اونجا عضو باشه یا یه دعوتنامه گیر بیاری.
وین رونی
14-04-2010, 16:49
سلام
عجب دنیاییه این کامپیوتر
تازه با تورنت آشنا شدم
دارم Metallica.Mexico.2009.BDRip.Xvid.AC3.-HELLYWOOD رو میگیرم که حجمش است 2.91 GB.با پهنای باند 256 و سرعت میانگین 120.
دقیقاً نمی دونم درست میگم یا نه اما seeds رو زده 31(102) و peer رو هم نوشته 6(79)
سوال:
1-بهترین سایت برای تورنت کدومه؟همونهایی که در پست اول اومده؟
2-و اینکه اگه الآن اون فایلی رو که دارم میگیرم Pause کنم و ادامش رو فردا برم مشکلی پیش نمیاد؟سرعتش تغییر نمی کنه؟
3-من فهمیدم که ما وقتی داریم دانلود می کنیم آپلود هم میکنیم.درسته؟!خوب این خطری نداره؟برای نفوذ هکرها به کامپیوتر ما؟
4-راستی یه سری لینک معرفی شده بود برای بالا رفتن سرعت که در قسمت Properties اضافه کردم.OK?
متشکر
سلام
چرا من از تورنت دیگه نمیتونم دانلود کنم؟
adsl م داتک است
فکر کنم ایراد از port شه.چی بزنم که کار کنه؟
سلام
عجب دنیاییه این کامپیوتر
تازه با تورنت آشنا شدم
دارم Metallica.Mexico.2009.BDRip.Xvid.AC3.-HELLYWOOD رو میگیرم که حجمش است 2.91 GB.با پهنای باند 256 و سرعت میانگین 120.
دقیقاً نمی دونم درست میگم یا نه اما seeds رو زده 31(102) و peer رو هم نوشته 6(79)
سوال:
1-بهترین سایت برای تورنت کدومه؟همونهایی که در پست اول اومده؟
2-و اینکه اگه الآن اون فایلی رو که دارم میگیرم Pause کنم و ادامش رو فردا برم مشکلی پیش نمیاد؟سرعتش تغییر نمی کنه؟
3-من فهمیدم که ما وقتی داریم دانلود می کنیم آپلود هم میکنیم.درسته؟!خوب این خطری نداره؟برای نفوذ هکرها به کامپیوتر ما؟
4-راستی یه سری لینک معرفی شده بود برای بالا رفتن سرعت که در قسمت Properties اضافه کردم.OK?
متشکر
سلام..به دنیای تورنت خوش اومدی...
اون 31 از 102 یعنی از 102 نفری که این فایل رو تو pc شون دارن 31 نفر در حال حاضر دارن بهت سید میدن..
و peer هم یعنی از 72 نفری که دارن این فایل رو میگیرن 6 نفر در حال حاضر آن هستن و در حال دریافت هستن ( مثل شما)..
1-من از سایت زیر استفاده میکنم..به نظرم عالیه..از بین 300-400 تا سایت میگرده همه رو میاره..
2-نه هیچ مشکلی پیش نمیاد..
3-درسته..این قانون تورنته..یه چیز میگیری باید یه چیز هم بدی....
4-منم 2-3 بار این کار رو کردم..اما تفاوت زیادی تو سرعت مشاهده نکردم..حالا تو این کار رو بکن شاید رو فایل تو جواب داد
خوبی تورنت اینه که همه چیز توش پیدا میشه و مهم نیست فایلت چه حجمی داشته باشه..هر چقدر باشه تو دو سه روز تموم میشه...
وین رونی
15-04-2010, 07:04
متشکر از راهنمایی شما
فایل مورد نظر(کنسرت متالیکا)رو دانلود کردم تو هفت ساعت با سرعت 120.چه کیفیتی داره...
خوب من لینک رو از تو نرم افزار پاک نکردم تا آپلود بشه(چقدر من خوبم).خوب تا کی اجازه بدم فایل آپلود بشه؟
متشکر از راهنمایی شما
فایل مورد نظر(کنسرت متالیکا)رو دانلود کردم تو هفت ساعت با سرعت 120.چه کیفیتی داره...
خوب من لینک رو از تو نرم افزار پاک نکردم تا آپلود بشه(چقدر من خوبم).خوب تا کی اجازه بدم فایل آپلود بشه؟
بهترین حالت اینه که تا 150% اجازه سید شدن فایلتو بدی.مثلا اگه 100 مگابایت دریافت کردی،تا زمانی که حجم آپلود اون فایلت به 150 مگابایت برسه سید باشی.(این هارو میشه تنظیم کرد)
یه راه دیگه هم اینه که یه زمان خاص به برنامه بدی،بگی مثلاً هر تورنتی رو که دان میکنم تا فلان مدت سید کن.
سلام
چرا من از تورنت دیگه نمیتونم دانلود کنم؟
adsl م داتک است
فکر کنم ایراد از port شه.چی بزنم که کار کنه؟
اروری خود نرم افزارت بهت نداده؟
ترکرهات سالم هست؟
تو پست اول یک راهنما باسه تنظیمات پورت هست ان را بخوان:46:
اروری خود نرم افزارت بهت نداده؟
ترکرهات سالم هست؟
تو پست اول یک راهنما باسه تنظیمات پورت هست ان را بخوان:46:
نه اروری نداده
آره سالمن
تا همین 2روزه پیش راحت دانلود میشد الان دیگه نمیشه
brave_ie
15-04-2010, 12:02
مال منم بسته شده اگر راهی پیدا کردین مثل فیل .. شک. به منم بگید که توش موندم
mojtaba182003
15-04-2010, 13:49
يه سوال خدمت دوستان آشنا به تورنت
وقتي ما داريم فايلي رو ميگيريم يه فايلم داريم ميديم
اين فايل كجاست
ما ميتونيم انتخاب كنيم يا اونا روي كل سيستم ما جستجو مي كنن؟
يه سوال خدمت دوستان آشنا به تورنت
وقتي ما داريم فايلي رو ميگيريم يه فايلم داريم ميديم
اين فايل كجاست
ما ميتونيم انتخاب كنيم يا اونا روي كل سيستم ما جستجو مي كنن؟
نه،کسی نمیتونه سیستم شما رو جستجو کنه.شما همون فایلی رو که داری دانلود میکنی،تا جایی که دانلود کردی داری همون فایلو به دیگران هم میدی.
یعنی من از شما دان میکنم،از طرفی دارم همون فایلو واسه یه نفر دیگه میفرستم و ....
kamran987456
16-04-2010, 13:12
بهترین حالت اینه که تا 150% اجازه سید شدن فایلتو بدی.مثلا اگه 100 مگابایت دریافت کردی،تا زمانی که حجم آپلود اون فایلت به 150 مگابایت برسه سید باشی.(این هارو میشه تنظیم کرد)
یه راه دیگه هم اینه که یه زمان خاص به برنامه بدی،بگی مثلاً هر تورنتی رو که دان میکنم تا فلان مدت سید کن.
خب اگه دانلود تموم شد و ما بعد از اون seed
نکنیم چه اتفاقی میفته؟
خب اگه دانلود تموم شد و ما بعد از اون seed
نکنیم چه اتفاقی میفته؟
هیچی نمیشه،روحیه اشتراک گذاری آسیب میبینه.
اگه قرار باشه بقیه هم اینکارو بکنن،اون وقت دیگه تو دنیا سیدی وجود نخواهد داشت.
وین رونی
17-04-2010, 14:30
فایروال مثل zone alarm می تونه نقشی در کند شدن دانلود در تورنت داشته باشه؟
خوب شد جواب داده نشد.سوال دیگه ای پیش اومده:
دیروز یه فیلم رو داشتم دانلود می کردم به نام Legion [2010.English] no fake PHY.کلی زمان گذاشتم الآن که می خوام اجرا کنم می بینم فیلم تقریباً 10 20 ثانیه بیشتر نیست در حالی که حجمش حدود 700 میگ هست.
اما چیز فوق العاده عجیبی پیش اومده و اونم اینه که داخل یکی دو تا فیلم دیگه در کمال تعجب می دونید چی دیدم؟؟!!!!یک سری از کلیپهایی که رو هارد کامپیوترم بود از قبل!!!!!! :18:
یعنی من یه پوشه درست کردم به نام Torrent Download تا فایلهای دانلود شده از تورنتم بره اون تو قرار بگیره.اما در کمال تعجب میبینم بعضی از کلیپهام که در پوشه ای دیگه است اونجاست.من اومدم یه کلیپی رو بگیرم بعد از اتمام دانلود وقتی رو کلیپ کلیک کردم دیدم مورد دیگه ای که از قبل رو هاردم بود را نشون داد!!!!!!!!!!
مورد دیگه:
گفته بودم کلیپ متالیکا رو به عنوان اولین تورنتم دانلود کردم.جالبه وقتی می خوام اجراش کنم چند ثانیه از اره 5 که رو هاردم هست رو نشون میده بعد شطرنجی میشه و میره رو کنسرت متالیکا!!!!! :18:(نه من دیوونه نیستم به خدا-کسی رو هم سر کار نذاشتم)
فکر کنم کامپیوترم جنی شده
به خاطر همین فایروال نصب کردم.
ببخشید مزاحم شدم
مال منم بسته شده اگر راهی پیدا کردین مثل فیل .. شک. به منم بگید که توش موندم
یک راهنما تو پست اول هست ان رابخوان احتمالا می تونی مشکلت رو حل کنی
فایروال مثل zone alarm می تونه نقشی در کند شدن دانلود در تورنت داشته باشه؟
خوب شد جواب داده نشد.سوال دیگه ای پیش اومده:
دیروز یه فیلم رو داشتم دانلود می کردم به نام Legion [2010.English] no fake PHY.کلی زمان گذاشتم الآن که می خوام اجرا کنم می بینم فیلم تقریباً 10 20 ثانیه بیشتر نیست در حالی که حجمش حدود 700 میگ هست.
اما چیز فوق العاده عجیبی پیش اومده و اونم اینه که داخل یکی دو تا فیلم دیگه در کمال تعجب می دونید چی دیدم؟؟!!!!یک سری از کلیپهایی که رو هارد کامپیوترم بود از قبل!!!!!! :18:
یعنی من یه پوشه درست کردم به نام Torrent Download تا فایلهای دانلود شده از تورنتم بره اون تو قرار بگیره.اما در کمال تعجب میبینم بعضی از کلیپهام که در پوشه ای دیگه است اونجاست.من اومدم یه کلیپی رو بگیرم بعد از اتمام دانلود وقتی رو کلیپ کلیک کردم دیدم مورد دیگه ای که از قبل رو هاردم بود را نشون داد!!!!!!!!!!
مورد دیگه:
گفته بودم کلیپ متالیکا رو به عنوان اولین تورنتم دانلود کردم.جالبه وقتی می خوام اجراش کنم چند ثانیه از اره 5 که رو هاردم هست رو نشون میده بعد شطرنجی میشه و میره رو کنسرت متالیکا!!!!! :18:(نه من دیوونه نیستم به خدا-کسی رو هم سر کار نذاشتم)
فکر کنم کامپیوترم جنی شده
به خاطر همین فایروال نصب کردم.
ببخشید مزاحم شدم
این ربطی به مسائل امنیتی نداره...
سیستمت مشکل داره ....منم یک چنین مشکلاتی بهم بر می خوره .....وقتی هاردم خیلی پر می کنم بعضی فایل ها از تو هاردم مفقود میشه.....ربطی به تورنت نداره.....علتشم نفهمیدم چرا سیستم اینجوری میشه.....
فایروال رو سیستم من که تاثیری رو سرعت نزاشته پیشنهاد هم می کنم همه استفاده کنن چون برای امنیت سیستم چه تورنت استفاده کنین چه استفاده نکنین لازمه.
نه اروری نداده
آره سالمن
تا همین 2روزه پیش راحت دانلود میشد الان دیگه نمیشه
یک تصویر از وضعیت تورنت می تونی بزاری؟
راستی داتک تو روز محدودیت می زاره ها
وین رونی
18-04-2010, 16:41
ببخشید من زیاد سوال می پرسم.
در عکس زیر کدوم لینک را برای دانلود انتخاب کنم؟اون ستاره ها چی هستن؟
و سوال دوم اینکه چرا دانلود من شروع نمیشه.عکس:
ببخشید من زیاد سوال می پرسم.
در عکس زیر کدوم لینک را برای دانلود انتخاب کنم؟اون ستاره ها چی هستن؟
و سوال دوم اینکه چرا دانلود من شروع نمیشه.عکس:
برای اولی اگر لینک صفحه رو می دادی بهتر از عکس گرفتن است چون اینجوری از رو ظاهر تصویر همشون سید دارن ولی نمی دونم تو کامنت ها چی گفتن ...این ستاره هارو هم بررسی کردم نظر کاربرا به این تورنت است که ظاهرا رای میدن بهش.
تو دومی از تصویر
پورت سالمه ترکر تورنت هم ظاهرا سالمه کلی هم سید و پییر داری ولی از وضعیت تورنت چیزی مشخص نیست چون تب general رو چسبوندی به کف زمین.....
از ظاهرا من نگاه می کنم بنظرم بدونم مشکل شما چیه ...نمی دونم چند ساعته شما تورنت رو گذاشتی ولی تا الان هیچی دانلود نکردی....تو چند مگ اول همیشه سرعت تورنت کمه وقتی چند قطعه از فایل اصلی رو گرفتی ( هر فایل اصلی که می خوای بگیری به چند صدا تا چند هزار بخش چند کیلوبایتی تقسیم میشه )و برای دانلود گذاشتی به مرور دانلود میشه.
شما ظاهرا 1 دقیقه بیشتر نیست این تورنت رو گذاشتی بزار یک نیم ساعت تا یک ساعت بگذره و نرم افزار کار کنه و دانلود کنه بعد دوباره چک کن ببین سرعت چطوره.
اگر باز سرعت اینجوری بود پست بزن تا یک چیزی رو ازمایش کنی.
وین رونی
20-04-2010, 07:20
آقا تورنت چرا اینطوریه؟تا به حال 2 بار زور زدم دو تا فیلم رو گرفتم با حجم حدود 800 میگ.زمان فیلم را میزنه مثلاً یک ساعت و نیم اما وقتی میذارم فیلم اجرا بشه 20 ثانیه بیشتر نیست...اینها fake هستند؟قبل از دانلود چطور متوجه بشیم؟
آقا تورنت چرا اینطوریه؟تا به حال 2 بار زور زدم دو تا فیلم رو گرفتم با حجم حدود 800 میگ.زمان فیلم را میزنه مثلاً یک ساعت و نیم اما وقتی میذارم فیلم اجرا بشه 20 ثانیه بیشتر نیست...اینها fake هستند؟قبل از دانلود چطور متوجه بشیم؟
با یکی دو پلیر دیگر چک کن اگر درست پخش نکرد یعنی فیک است.
فیک بودن رو باید بر اساس زمان ارائه نسخه اصلی و کامنت هایی که گذاشتن و شخص اپلود کننده بفهمی ....بیشتر موارد فایل های zip شده در تورنت که چند ده بخشی شدن هم احتمال داره فیک باشن ( نسخه کامل نمی پیچم چون یکی دوم مورد برای خودم رخ داده که این مدل فایل ها درست بودن )
وین رونی
21-04-2010, 08:31
ببخشید من بازم سوال دارم.نوب بودن در تورنت همینه دیگه...
سایت فارسی و انگلیسی می خواستم که لینکهای معتبر تورنت را همراه با توضیح داشته باشه.(فیلم-بازی-نرم افزار)
خداوکیلی گشتم اما چیزی پیدا نکردم
متشکر
ببخشید من بازم سوال دارم.نوب بودن در تورنت همینه دیگه...
سایت فارسی و انگلیسی می خواستم که لینکهای معتبر تورنت را همراه با توضیح داشته باشه.(فیلم-بازی-نرم افزار)
خداوکیلی گشتم اما چیزی پیدا نکردم
متشکر
نظر شخصی من بهتره خودت رو به یک سایت محدود نکن اتفاق می افته که تو یک سایت دیگر یک تورنت با اپدیت جدیدتر یا وضعیت بهتر پیدا بشه.
این نوب رو هم نفهمیدم چیه....اینگلیسی اش رو می زاری.
وین رونی
21-04-2010, 20:43
نظر شخصی من بهتره خودت رو به یک سایت محدود نکن اتفاق می افته که تو یک سایت دیگر یک تورنت با اپدیت جدیدتر یا وضعیت بهتر پیدا بشه.
این نوب رو هم نفهمیدم چیه....اینگلیسی اش رو می زاری.
ببخشید من درست تلفظ نکردم منظورم همون newbie بود.یعنی تازه کار یا یه جورایی اسپمر
متشکر
ببخشید من درست تلفظ نکردم منظورم همون newbie بود.یعنی تازه کار یا یه جورایی اسپمر
متشکر
ربطی به هم نداره.
این درجات یوزر ها تو سایت هاست که از این نامگذاری ها استفاده می کنن ( و بعضی سایت های فری هم که بدون ثبت یوزر هم تورنت ثبت می کنن )
فیک به اینگلیسی میشه fake که ربطی به یوزر نداره و به فایل می گن.:46:
تورنت بازان حرفه ای، اگه کسی دلش خواست و عین من از کیفیت شبانه و اینکه فقط شب میشه دانلود کرد ناراضیه، میتونم با یه نفر دیگه توی سروری با پورت 1Gbps و رم یه گیگ و هارد 130 با سی پی یو دو هسته ای اینتل زایان و پهنای باند ماهی 2 ترابایت و فقط برای مقاصد دانلود و شخصی، شریک بشم...
سرعت دانلود از لینک مستقیم و سرور خوبی مثل مایکروسافت 60-70 مگابایت برثانیه ـس (حداقل 10-20) و تورنت بسته به وضعیت تورنت، متغییره... سرعت بسیار بالاتر از چیزیه که SpeedTest.net میکشه...
من خودم به شخصه واقعاً از کیفیت بد اینترنتای شبانه خسته شدم به خاطر همین با رفیقم رفتیم سراغ سرور و بعد مدت ها به یه سرور عالی رسیدیم... وقتی کیفیت و پینگ شبانه ها به شدت بالا میره، تورنت عین خر جون میکنه بازم سرعتش به حداکثر نمیرسه... ولی وقتی تورنتو به لینک مستقیم تبدیل کنی میتونی از تمام سرعت استفاده کنی برای دانلود تو کامپیوترت تا پوز شرکت اینترنت زده بشه...
اگه کسی خواست همراه بشه میتونه با ماهی 10 تومن بیاد (یه نفر)... :8:
وین رونی
23-04-2010, 22:16
تورنت بازان حرفه ای، اگه کسی دلش خواست و عین من از کیفیت شبانه و اینکه فقط شب میشه دانلود کرد ناراضیه، میتونم با یه نفر دیگه توی سروری با پورت 1Gbps و رم یه گیگ و هارد 130 با سی پی یو دو هسته ای اینتل زایان و پهنای باند ماهی 2 ترابایت و فقط برای مقاصد دانلود و شخصی، شریک بشم...
سرعت دانلود از لینک مستقیم و سرور خوبی مثل مایکروسافت 60-70 مگابایت برثانیه ـس (حداقل 10-20) و تورنت بسته به وضعیت تورنت، متغییره... سرعت بسیار بالاتر از چیزیه که SpeedTest.net میکشه...
من خودم به شخصه واقعاً از کیفیت بد اینترنتای شبانه خسته شدم به خاطر همین با رفیقم رفتیم سراغ سرور و بعد مدت ها به یه سرور عالی رسیدیم... وقتی کیفیت و پینگ شبانه ها به شدت بالا میره، تورنت عین خر جون میکنه بازم سرعتش به حداکثر نمیرسه... ولی وقتی تورنتو به لینک مستقیم تبدیل کنی میتونی از تمام سرعت استفاده کنی برای دانلود تو کامپیوترت تا پوز شرکت اینترنت زده بشه...
کلاً اینهایی که گفتی یعنی چی؟من هیچی نفهمیدم.فقط اینو میدونم سرعتم خوبه
کلاً اینهایی که گفتی یعنی چی؟من هیچی نفهمیدم.فقط اینو میدونم سرعتم خوبه
این دوست عزیزمون دنبال یه شریک میگردن که یه سرور اجاره کنن، تورنتها رو بریزن توش و از سرور به طور مستقیم فایلها رو دانلود کنن.
Pejvak61
24-04-2010, 06:41
من يه مشكلي برام پيش اومده با Bitcomet :
چند روز پيش وقتي سيستمم روشن شد ديدم bitcomet موقع بالا اومدن يه پيغامي داد كه بهش توجه نكردم. بعدش ديدم تو ليست فايل هاي در حال دانلودم هيچ چيزي وجود نداره در حاليكه من يه فيلم 3 گيگاباتي رو تا 90 درصد دانلود كرده بودم و البته چند فايل باارزش ديگه اونها هم سرجمع تقريباً همينقدر ميشد.
الآن روي هارد من اون فايل ها رو دارم ولي در ليست تورنت هاي در حال فعاليت چيزي نميبينم. آيا راهي وجود داره كه بشه توليست بيارمشون و دانلودشونو ادامه بدم؟
شرایطش کامل دقیق بگین لطفا
من يه مشكلي برام پيش اومده با Bitcomet :
چند روز پيش وقتي سيستمم روشن شد ديدم bitcomet موقع بالا اومدن يه پيغامي داد كه بهش توجه نكردم. بعدش ديدم تو ليست فايل هاي در حال دانلودم هيچ چيزي وجود نداره در حاليكه من يه فيلم 3 گيگاباتي رو تا 90 درصد دانلود كرده بودم و البته چند فايل باارزش ديگه اونها هم سرجمع تقريباً همينقدر ميشد.
الآن روي هارد من اون فايل ها رو دارم ولي در ليست تورنت هاي در حال فعاليت چيزي نميبينم. آيا راهي وجود داره كه بشه توليست بيارمشون و دانلودشونو ادامه بدم؟
نمی دونم چی کار کردی که این اتفاق باست افتاده ولی برای ادامه دادن تورنت های قبلی باید فایل تورنتی که قبلا تو نرم افزار استفاده کردی رو دوباره پیدا کنی بعد ارتباط رو قطع کن و فایل تورنت رو به نرم افزار بده و اینبار مسیر جایی که فایل های اصلی قبلا ذخیره شده رو بهش بدی و بعد که امد تو لیست فایل هات رو یک بار همش رو بزار باسه دریافت و بعد کلیک راست کن و یک منو با مفهوم چک کردن پیدا و انتخاب کن و بزار نرم افزار ادرس رو بررسی کنه بعد از بررسی که وقت می بره تو نرم افزار هر چی قبلا دانلود کردی و بهت نشون می ده و می تونی مجدد دانلود رو فعال و از جایی که قبلا داشتی ادامه بدی:46:
سلام
من یه فایل تورنت از مدتها پیش توی utorrent داشتم که به علت کندی رفتم تورنت فلاکس گرفتم ولی الان هرچی توی نت میگردم اون فایل تورنت رو نمیتونم پیدا کنم
راهی نیست الان از توی utorrent اون فایل رو در بیارم یا آدرس دانلودشو پیدا کنم ؟
شرایطش کامل دقیق بگین لطفا
شرایط خاصی نداره...
Windows Server 2003 R2 - RAM 1GB - CPU Intel Xeon 2.83GHz - HDD 130GB - Bandwidth 2TB/month - Port 1Gbps
همه نرم افزارا هم نصبه و کلاً همه چیز تکمیله و من و دوستم الان توی سرویس هارد 60 و رم 512 هستیم و اگه کسی بخواد شریک بشه و 10 تومن اضافه بشه، هارد و رم میشه مقدار بالا و تقریباً هر کسی 40 گیگ بهش میرسه...
دانلود میکنی تو سرور، کل فایلا رو zip میکنی بعدش دانلود میکنی مستقیم تو کامپیوتر خودت با سرعت زیاد... فقط با 10 تومن در ماه...
:46:
amir2011
27-04-2010, 01:48
دعوت نامه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو از کجا گیر بیارم ؟
?damet garm hamzeh joon mitooni baram davat nameye iptorrento baram beferesti
دعوت نامه
سلام
خود سایت بعضی روزها ثبت نام رو باز میکنه باید گوش به زنگ باشین زودی ثبت نام کنید
یا باید یکی رو پیدا کنید براتون بفرسته که باید Rating بالایی هم خودش داشته باشه مثلا من عضو هستم اما چون رتینگ بالایی ندارم نمیتونم دعوت نامه بفرستم .
mkharchang
27-04-2010, 17:58
سلام
من تا چند وقت پیش با نهایت سرت از تورنت دانلود می کردم ولی از چند روز پیش سرعتم شده 1 kb/s
هر فایلی میزنم همینه
میشه کمکم کنید
من از سایت IPtorrent می تونم دعوتنامه بفرستم . اگر کسی خواست پی ام بده .
اقا من میخوام تو iptorrent عضو شم.میتونی برام دعوتنامشو بفرستی؟
سلام
من تا چند وقت پیش با نهایت سرت از تورنت دانلود می کردم ولی از چند روز پیش سرعتم شده 1 kb/s
هر فایلی میزنم همینه
میشه کمکم کنید
توی چند روز اخیر تغییری توی سیستمتون ایجاد نشده...؟ اگه فایروالی توی سیستمتون نصب دارید، یه بار کلاً غیرفعالش کنید و تست کنید ببینید چی میشه... همچنین توی کلاینت تورنتتون قسمتای Bandwidth Limit رو نگاه کنید یه وقت اشتباهاً پهنای باند رو محدود نکرده باشید...
احتمالش هست ISP (سرویس دهنده اینترنت) ـتون جلوی p2p رو گرفته باشه...! زنگ بزنید بگید بهشون ببینید چی میگن...!!
سلام
من یه فایل تورنت از مدتها پیش توی utorrent داشتم که به علت کندی رفتم تورنت فلاکس گرفتم ولی الان هرچی توی نت میگردم اون فایل تورنت رو نمیتونم پیدا کنم
هنوز راهی کشف نکردم:41:
بچه ها سایت دمونید از کار افتاده یا اینترنت من ایراد داره؟
هنوز راهی کشف نکردم:41:
سلام
برای منم باز نمیشه
یک سری مشکلات اخیرا باز نمود پیدا کرده و سرعت رپید باز خوابیده و... اینم میتونه از تبعات همون باشه که ایشالا به زودی درست شه:19:
سلام
از توی سون و ویستا از اینجا میتونی پیدا کنی
C:\Users\username\AppData\Roaming\uTorrent
توی xp هم یادمه یه جایی شبیه همین توی my document بود
......
این که هر چی سایت می زنم می گه
appears to be Offline!
حالش بدتر از اینترنت ماست؟:13:
سلام
برای منم باز نمیشه
یک سری مشکلات اخیرا باز نمود پیدا کرده و سرعت رپید باز خوابیده و... اینم میتونه از تبعات همون باشه که ایشالا به زودی درست شه:19:
می گم چرا یک مواقعی هم اینها قات میزنن...............
این که هر چی سایت می زنم می گه
appears to be Offline!
حالش بدتر از اینترنت ماست؟:13:
lol، آره مثل اینکه مشکل داره. ولی demonoid فعلا down ـه.
gmt325gh
29-04-2010, 09:34
سلام
هر فایلی میزنم همینه
میشه کمکم کنید
من هم 4-5 روزه که اين مشکل رو دارم و از ساعت 2 تا 8 صبح تورنت درست کار ميکنه ولی بقیه ی وقتها 1k بیشتر نميده !
اينترنتت چيه ؟ تهرونی ؟ کدوم منطقه مخابراتی ؟
بچه ها maximum Upload rate رو باید کم بزاریم یا زیاد؟؟
یکی میگه کم بزار سرعت دانلودت زیاد میشه...یکی میگه زیاد کن اگه کم کنی سرعت دانلودتم کم میشه...
شما اساتید بگید چه کنم؟:31:
بچه ها maximum Upload rate رو باید کم بزاریم یا زیاد؟؟
یکی میگه کم بزار سرعت دانلودت زیاد میشه...یکی میگه زیاد کن اگه کم کنی سرعت دانلودتم کم میشه...
شما اساتید بگید چه کنم؟:31:
آره با توجه به کیفیت اینترنت توی ایران، سرعت آپلودت بالا بره دانلودت یکمی افت میکنه...
اول سرعت آپلودو زیاد کن و هر وقت دانلودت بالا رفت کمش کن... :دی
سلام
اگه بخام من یه فایلی رو سید کنم با توجه به سرعت نسبتا پایین من (15-16) این چقدر تاثیر میزاره روی سرعت دانلود کسی که با خط 1مگ این فایلو میخاد از من دریافت کنه ؟
سلام
اگه بخام من یه فایلی رو سید کنم با توجه به سرعت نسبتا پایین من (15-16) این چقدر تاثیر میزاره روی سرعت دانلود کسی که با خط 1مگ این فایلو میخاد از من دریافت کنه ؟
هر چقدر که سرعت آپلودت بکشه... اگه سرعت آپلودت 15KBps باشه وقتی یه تورنت رو seed کنی بستگی داره peer ـها بهت وصل بشن یا نه... اگه وصل بشن سرعت آپلودت از 1 تا 15 کیلوبایت برثانیه خواهد رسید و در کل تو 15KBps به کل شبکه اون فایل (های) تورنت اضافه کردی و کسی که خطش 1Mbps ـه ممکنه 1 تا 15 کیلوبایت سرعتش رو از شما بگیره و 105 کیلوبایت باقیمانده رو از بقیه seeder ـها و peer ـها... البته اگه تورنت سیدر و پییرهای دیگه ای داشته باشه... وگرنه سرور tracker وقتی تنهای سیدر و کلاً تنها کسی که فایل رو داره رو ببینه شما هستید، اون فرد رو به شما وصل میکنه و نهایت سرعتی که اون فرد میتونه دانلود کنه ، نهایت سرعت آپلود شماس یعنی 15KBps ...
همچنین دوستان توجه داشته باشید اگه اینترنتتون محدودیت حجمی داره، آپلود هم از حجم کم میکنه ها...!
دعوت نامه
الان ثبت نام را باز کرده:
اصلاً احساس خوبی ندارم که این تورنت رو درست کردم و به نظرم کارم با اینکه بسیار واسه مردم و دیگر دوستداران Anathema ارزشمند بود ولی اصلاً احساس ننگیه که اولین کسی باشی که آلبوم جدید گروه موسیقی مورد علاقه ـت رو پخش میکنی روی نت (اونم 26 روز قبل از عرضه) و اونم نه فقط تورنت بلکه به علاوه سایتای دیگه... تف به این last.fm و این فورما که باعث شدن این کارو بکنم...
البته اگه منم نمیکردم مطمئناً کس دیگه ای به فکرش میرسید اون فایلا رو از پلیر اون فروشگاه کش بره ولی اصلاً حس خوبی ندارم که اون آدم من بودم... حس ننگینیه...
تف........ :37: :45:
محمد بیطرف
05-05-2010, 09:37
سلام
یکی از دوستان ماه پیش یک سایتی رو به من معرفی کرد که
توش لیست سایت اختصاصی مخصوص تورنت رو که ثبت نام هاشون باز شدن
رو مینوشت ولی متأسفانه اسمش رو فراموش کردم:41:.اگر کسی
بتونه منو راهنمایی کنه که چه سایتی بود ممنونش میشم.
Moahammad_sdt
07-05-2010, 04:42
سلام
دوستان من با Vuze دانلود می کردم ویندوز رو که دوباره نصب کردم همه تورنت هام رفتن لطفا راهنمایی کنید چه جوری می شه اونهارو برگردونم
محمد بیطرف
08-05-2010, 10:03
سلام
یکی از دوستان ماه پیش یک سایتی رو به من معرفی کرد که
توش لیست سایت اختصاصی مخصوص تورنت رو که ثبت نام هاشون باز شدن
رو مینوشت ولی متأسفانه اسمش رو فراموش کردم:41:.اگر کسی
بتونه منو راهنمایی کنه که چه سایتی بود ممنونش میشم.
خودم تونستم پیداش کنم. واقعاً ممنون از راهنمایی:13:
omidshsh
09-05-2010, 13:55
دوستان من دنبال مجوعه ی کامل لورل هاردی هستم
توی تورنت گیر میاد؟
دوستان من دنبال مجوعه ی کامل لورل هاردی هستم
توی تورنت گیر میاد؟
دنبال این ریلیز بگرد: Laurel & Hardy Collection DVDRips XviD-DIE حدود 39 گیگ.
amir2011
09-05-2010, 20:10
الان ثبت نام را باز کرده:
ممنون ولی چون چند روز وقت نکرده بودم سر بزنم باز مثل اینکه بسته شده !
یه سوالم داشتم از دوستان اونم اینکه من یه تورنت مال فیلم آواتار هست که حجمش 2.5 گیگ ایناست نمیدونم با توجه به اینکه سیداش زیاده ولی چرا نسبت به بقیه تورنتایی که DL میکنم سرعتش خیلی پایینتره ؟
یه سوالم داشتم از دوستان اونم اینکه من یه تورنت مال فیلم آواتار هست که حجمش 2.5 گیگ ایناست نمیدونم با توجه به اینکه سیداش زیاده ولی چرا نسبت به بقیه تورنتایی که DL میکنم سرعتش خیلی پایینتره ؟
سرعت تورنت به خیلی عوامل دیگر هم ربط داره دوست عزیز فقط سید و پیر یکیش هست.
amir2011
10-05-2010, 23:12
سرعت تورنت به خیلی عوامل دیگر هم ربط داره دوست عزیز فقط سید و پیر یکیش هست.
خوب پس اگه کسی تورنت پر سرعت از آواتار داره (کیفیت خوب) ممنون میشم بذاره ...
Kasra 91
10-05-2010, 23:36
تورنت Pes 2010 وجود داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتو ببینید حالشو ببرید :
خوب پس اگه کسی تورنت پر سرعت از آواتار داره (کیفیت خوب) ممنون میشم بذاره ...
Avatar - 2009 - by James Cameron - IMDb rate : 8.4 / 10
DVDrip version - 988.66 MB - by FXG
Blu-ray version - 10.93 GB - by AMIABLE
تورنت Pes 2010 وجود داره ؟
Pro Evolution Soccer (PES) 2010 - PC version - 5.1 GB - by RELOADED
با برنامه 7zip فایل با پسوند r00 رو extract کن تا تمام فایلا با هم extract بشن... بعدش یک یا دو فایل بزرگ که disk image هستش رو خواهی دید که میتونی با برنامه Virtual Clone Drive (حتی اگه فرمتشو ساپورت نکنه) بازش کنی و توی یه درایو CD/DVD/BD مجازی به اصطلاح Mount ـش کنی و عین یه CD/DVD/BD عادی باهاش کار کنی و بازی رو نصب کنی و غیره.......
:8: :46:
Kasra 91
11-05-2010, 22:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتو ببینید حالشو ببرید :
Avatar - 2009 - by James Cameron - IMDb rate : 8.4 / 10
DVDrip version - 988.66 MB - by FXG
Blu-ray version - 10.93 GB - by AMIABLE
Pro Evolution Soccer (PES) 2010 - 5.1 GB - by RELOADED
با برنامه 7zip فایل با پسوند r00 رو extract کن تا تمام فایلا با هم extract بشن... بعدش یک یا دو فایل بزرگ که disk image هستش رو خواهی دید که میتونی با برنامه Virtual Clone Drive (حتی اگه فرمتشو ساپورت نکنه) بازش کنی و توی یه درایو CD/DVD/BD مجازی به اصطلاح Mount ـش کنی و عین یه CD/DVD/BD عادی باهاش کار کنی و بازی رو نصب کنی و غیره.......
:8: :46:
آقا خیلی ممنون ولی شرمنده ام یادم رفت بگم برای Ps2 میخوام دوباره زحمت میکشی؟
آقا خیلی ممنون ولی شرمنده ام یادم رفت بگم برای Ps2 میخوام دوباره زحمت میکشی؟
دشمنت شرمنده... بفرما :
Pro Evolution Soccer (PES) 2010 - PS2 version - 2.5 GB
با توجه به اینکه تعداد seeder/peer ـهاش خیلی زیاد نیست، اینم لیست ترکراش (در این لحظه May 12, 2010) ، (موقع زدن تورنت توی BitTorrent یه دکمه هست به اسم Advanced اونو بزن و این ترکرا رو کلاً Copy/Paste کن ته Tracker ـهایی که اونجا میبینی و oK کن) :
فقط اینطور که از کامنتا برمیاد، سازنده، پسوند فایل رو جا انداخته... دانلود که کردی، فایل رو rename کن و تهش یه iso. اضافه کن و بعد بزنش رو یه DVD و حالشو ببر... :8:
تورنت های جدید چون نسبت سید به پیر کمتره،سرعتشون کمتره.شاید خیلی کمتر.چند روز صبر کنین تا تعداد سیدها نسبت به پیرها/لیچر ها افزایش پیدا کنه.:11:
یک داستان واقعی عبرت آموز::31:
دیشب،ناگهان متوجه تغییراتی مشکوک در سرعت تورنت شدم.سرعت خیلی نوسان داشت.گفتم شاید بعد چند ساعت درست بشه.نشد که نشد! صبح بد تر هم شد!تا اینکه به کلی افتضاح شد! جالب اینکه سرعت دانلود پروتکل http من نرمال و مثل همیشه بود.
seed ها به خوبی شناسایی نمیشدند.بیشتر tracker ها کانکت نمیشدند.یعنی مدام در حال سعی برای برقراری تماس بودند.عجالتاً یه سکته ی ناقص زدیم:19:...چون زندگی من بسته به تورنته. بعد از کلی فحش بستن به زمین و زمان :47:دوباره به خودم مسلط شدم!:5: ! با اینکه علامت وضعیت پورت سبز بود،پورت رو که عوض میکردم وضعیت هم کمی بهتر میشد ولی کماکان مشکل سرعت و نوسان وحشتناکش ادامه داشت.
تا اینکه...............!
تا اینکه همین الان در یک حرکت دلیرانه از منوی خود نرم افزار BitTorrent 6.1 ، نرم افزار رو به آخرین نسخه (6.4) آپدیت کردم.خدا رو شکر همه چیز خوب که شد هیچ، بهتر از قبل هم شد!:8: سرعت از قبل هم بهتر شد و کلاً برنامه خیلی سر حال اومده...
اینو گفتم که دوستان تورنت باز از آپدیت برنامشون غافل نمونند.چون با توجه به تغییرات مداوم استانداردها و پروتکل ها آپدیت کردن حیاتی و لازم هستش.
Pedy.Spider
17-05-2010, 20:26
نمیدونم این سایت معرفی شده یا نه ولی بهترین سایت سرچ تورنت همینه
بدون شک بهترینه...:40:
قشنگ میدونی چی داری دانلود میکنی...
من فیلمهای دوبله شده به فارسی قبل انقلاب رو میخوام کجا میتونم پیدا کنم؟:10:
+++++++++++++
کجای این سایت میشه تورنت رو دانلود کرد هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم!!
من فیلمهای دوبله شده به فارسی قبل انقلاب رو میخوام کجا میتونم پیدا کنم؟:10:
+++++++++++++
کجای این سایت میشه تورنت رو دانلود کرد هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم!!
سوال اولتون: مسلماً تو تورنت که نیست.ولی DVD فروشها فت و فراوون دارند.هر چی که فکرشو بکنی...
تو اون سایت هم بعد از سرچ و پیدا کردن تورنت مورد نظر، تو صفحه ای که تورنت رو باز کردید،بالای صفحه لینک سایتهایی که اون تورنت رو دارند معرفی کرده که ده تایی میشه.وارد یکی ازون سایتها بشید و تورنت رو دانلود کنید.(این سایت فقط واسه سرچ هستش)
سایت thepiratebay آفلاین شد
سایت thepiratebay اولین و یکی از بزرگترین سایت های اشتراک فایل ( تورنت ) آفلاین شد. این سایت که مدت ها در پی شکایت استدیو های فیلمسازی مطرح دنیا درگیر مسائل حقوقی بود و حتی منجر به بازداشت صاحبین سایت شد، بلاخره آفلاین شد. چندی پیش حکم قطع سرور این سایت از اینترنت توسط یکی از دادگاه های آلمان در هامبورگ صادر شده بود که این حکم به اجرا گذاشته شد.
+++++++++++++++++++
درست شد... صبح و دیشب اینطوری شده بود:31:
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
حزب pirate سوئد که در پارلمان اروپا هم چند کرسی داره، قراره که کنترل thepiratebay رو به طور کامل به دست بگیره.
این هم لینک خبر از تلوزیون ملی سوئد:
سایت thepiratebay آفلاین شد
سایت thepiratebay اولین و یکی از بزرگترین سایت های اشتراک فایل ( تورنت ) آفلاین شد. این سایت که مدت ها در پی شکایت استدیو های فیلمسازی مطرح دنیا درگیر مسائل حقوقی بود و حتی منجر به بازداشت صاحبین سایت شد، بلاخره آفلاین شد. چندی پیش حکم قطع سرور این سایت از اینترنت توسط یکی از دادگاه های آلمان در هامبورگ صادر شده بود که این حکم به اجرا گذاشته شد.
+++++++++++++++++++
درست شد... صبح و دیشب اینطوری شده بود:31:
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
حزب pirate سوئد که در پارلمان اروپا هم چند کرسی داره، قراره که کنترل thepiratebay رو به طور کامل به دست بگیره.
این هم لینک خبر از تلوزیون ملی سوئد:
خبر بیشتر نیست؟
اینpirate با تورنت چی کار داره؟
خبر بیشتر نیست؟
اینpirate با تورنت چی کار داره؟
شاید به دلیل شباهت اسمی باشه! :دی
نمیدونم والا شاید توی سوئد مردم علاقه زیادی به تورنت دارن!
++++++++++
تورنت داغ
The.Book.Of.Eli.2010.480p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداسکرین شات:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیگم یه تاپیک راه بندازیم تورنت معرفی کنیم؟!:46:
میگم دوستان ارتش نازی بدجور داره به سایتهای تورنت حمله میکنم.
سایتها هیتلر بشه میشه از خود فایل تورنت استفاده کرد؟ گمون نمیکنم تأثیری روی اتصال بزاره
شاید به دلیل شباهت اسمی باشه! :دی
نمیدونم والا شاید توی سوئد مردم علاقه زیادی به تورنت دارن!
++++++++++
تورنت داغ
The.Book.Of.Eli.2010.480p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداسکرین شات:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیگم یه تاپیک راه بندازیم تورنت معرفی کنیم؟!:46:
فکر بدی نیست ولی با چه شرایطی و چه خصوصیاتی باید معرفی کنیم؟موضوع تورنت هارو چی بزاریم؟
میگم دوستان ارتش نازی بدجور داره به سایتهای تورنت حمله میکنم.
سایتها هیتلر بشه میشه از خود فایل تورنت استفاده کرد؟ گمون نمیکنم تأثیری روی اتصال بزاره
اره میشه ولی مسئله فایل تورنت هست که باید از این سایت ها بگیریم وقتی مسدود میشه باید از روش های بالادور به انها دسترسی پیدا کنیم.....وقت گشتن رو بیشتر می کنن اینجوری.:13:
فکر بدی نیست ولی با چه شرایطی و چه خصوصیاتی باید معرفی کنیم؟موضوع تورنت هارو چی بزاریم؟
خب ما که فعلا توی قسمت فیلم فعال هستیم، میتونیم تاپیک فیلمهای تورنت درست کنیم. حاالا دوستانی که توی قسمت نرم افزار و بازی فعال هستن توی انجمن خودشون تاپیک بازی یا نرم افزارهای تورنت ایجاد کنن.
اینطوری به نظرم نظم بهتری پیدا میکنیم.
یه تاپیک هم میتونه باشه که درخواست فیلم تورنت توش بدیم :دی
قوانینش هم این باشه سیدر ها فلان سرعت رو داشته باشن و فیک نباشه و ... :دی
نظر شما چیه؟ اگر موافقید با مدیر هماهنگ کنم
اره میشه ولی مسئله فایل تورنت هست که باید از این سایت ها بگیریم وقتی مسدود میشه باید از روش های بالادور به انها دسترسی پیدا کنیم.....وقت گشتن رو بیشتر می کنن اینجوری.:13:
استفاده از «آوولــتـــزا» توی فایرفاکس سرعت خیلی خوبی داره.
mohsen_1363
19-05-2010, 15:49
سلام به همه
ماشاالله اینقدر صفحات زیاد بود که دیگه حوصله جستجو نبود
این لینک تو بخش مستقسم کردن فایل بود
شما میتونید تورنتاتونو مستقیم کنید
البت رایگان
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسقف حجم تورنت1.5 گیگ
شما میتونید تورنتاتونو مستقیم کنید
تورنت مستقیم دیگه چه صیغهایه ؟
تورنت هم مگه مستقیم میشه؟
تورنت مستقیم دیگه چه صیغهایه ؟
تورنت هم مگه مستقیم میشه؟
اون سایتی که دوستمون معرفی کردن رو امتحان نکردم ولی میشه.چون رپیدباز این کارو میکنه.میریزه رو سرور خودش،لینک مستقیم میده:21:
amir2011
22-05-2010, 22:08
اگه یه تاپیک برای درخواست تورنت باشه عالی میشه ...
من یه تورنت خوب از آخرین نسخه ویندوز 7 میخواستم ؟
من خیلی تورنت باز نیستم اما یه فایل خیلی مهم قدیمی دارم البته مشکلم اینا نیست
وقتی برنامه تورنت بازه لن قطع میشه ودباره وصل میشه وقتی برنامه بستست اینجوری نمیشه
میگم یه تاپیک راه بندازیم تورنت معرفی کنیم؟!:46:
بسیار موافقم...حتما این کا رو بکنید...اگه دوستان راه بدن منم فیلم معرفی میکنم...:10::10::10:
خب ما که فعلا توی قسمت فیلم فعال هستیم، میتونیم تاپیک فیلمهای تورنت درست کنیم. حاالا دوستانی که توی قسمت نرم افزار و بازی فعال هستن توی انجمن خودشون تاپیک بازی یا نرم افزارهای تورنت ایجاد کنن.
اینطوری به نظرم نظم بهتری پیدا میکنیم.
یه تاپیک هم میتونه باشه که درخواست فیلم تورنت توش بدیم :دی
قوانینش هم این باشه سیدر ها فلان سرعت رو داشته باشن و فیک نباشه و ... :دی
نظر شما چیه؟ اگر موافقید با مدیر هماهنگ کنم
استفاده از «آوولــتـــزا» توی فایرفاکس سرعت خیلی خوبی داره.
من خیلی تورنت باز نیستم اما یه فایل خیلی مهم قدیمی دارم البته مشکلم اینا نیست
وقتی برنامه تورنت بازه لن قطع میشه ودباره وصل میشه وقتی برنامه بستست اینجوری نمیشه
بسیار موافقم...حتما این کا رو بکنید...اگه دوستان راه بدن منم فیلم معرفی میکنم...:10::10::10:
یک تاپیک عمومی باسه معرفی تورنت خوب جواب نمی ده به چند علت
اول جستجوش سخته تو بخش
بعد ممکنه در مورد یک تورنت فقط یک فایل تورنت پیدا بشه و از ان به بعد برای ان فایل تورنت ترکر بخوان بزارن.
اگر تو یک تاپیک عمومی تورنت ها باشه معلوم نیست دقیقا کدوم ترکر مال کدوم تورنت هست و....
همچنین ممکنه چند بار یک تورنت تکراری معرفی بشه که این هم تو تاپیک های عمومی یک ضعف هست
نظر شخصی اگر با مدیریت صحبت کنید تا یک زیر بخش تو گروه هاشون برای دانلود از تورنت بزارن بهتر است.
حرفتون کاملا درسته زد2 جان..
من هروقت میخوام یه فیلمی-سریالی چیزی بگیرم تقریبا تو 7-8 تا سایت معروف و غیر معروف میگردم تا بهترین سیدر و پیرها رو پیدا کنم...
منظورم این بود که دوستان دیگه این قدر نگردن و بیان از اینجا بگیرن.
مثلا همین قسمت آخر لاست...لینک مستقیم کلی بود اما سرعت لینک مستقیم واسه من خیلی پایین بود//نمیدونم واسه شما هم پایین بود یا نه///ولی رفتم سه سوت یه تورنت 350 مگی با کیفیت عالی پیدا کردم و خیلی راحت دانلود کردم...و تماشا کردم..
به هر حال نظر بقیه هم مهمه......
گود لاک
soroush_sa67
26-05-2010, 04:14
سلام، لطفا کمکم کنید
تورنت من تا نیم ساعت پیش درست کار می کرد ولی یهو اون علامت پایین زرد شد (no incoming connection) و هر کاری هم کردم دیگه نمی تونم دانلود کنم، یکی از دوستام گفت احتمالا ISP پورت تورنتتو بسته، چند تا سایت سر زدم، چیز خاصی دستگیرم نشد.
توو نرم افزار random port رو هم زدم اما وقتی تستش می کنم، همه ی پورت ها رو بسته اعلام می کنه
تورو خدا کمکم کنید
از نرم افزار bittorent استفاده می کنم، مودمم هم Tplink-8811 هست، ضمنا وقتی از طریق browser به منوی مودمم وارد می شم، منویی به نام port forwarding پیدا نمی کنم
خواهش می کنم راهنمایی کنید
ممنون
Honradez
27-05-2010, 10:01
سلام.
من دنبال يه سايت ميگردم که تورنتهاي فوتبالو داشته باشه.
کسي ميتونه راهنماييم کنه؟
واقعا ممنونم.
minizoro بخواند
توی سایتهای تورنت مثل thepiratebay.org و غیره تورنت مورد نظر رو پیدا میکنی مثل این:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد میری فایل تورنتی که لینکش توی همین صفحه هست رو پیدا میکنی و دانلود میکنی
مثلا نوشته: Download this torrent
فایل تورنت یک فایل با حجم پایین هست.
بعد که دانلود کردی این فایل رو با کلایت تورنت (utorrent و bittorent و غیره...) باز میکنی... و بعد OK میکنی.
و دانلود شروع میشه.... در قسمت آپشن هم میتونی زمانبندی دانلود رو انجام بدی
فقط یادت باشه تورنتهای با SEED بالا انتخاب کنی چون روی سرعت خیلی تاثیر میذاره.
سلام، لطفا کمکم کنید
تورنت من تا نیم ساعت پیش درست کار می کرد ولی یهو اون علامت پایین زرد شد (no incoming connection) و هر کاری هم کردم دیگه نمی تونم دانلود کنم، یکی از دوستام گفت احتمالا ISP پورت تورنتتو بسته، چند تا سایت سر زدم، چیز خاصی دستگیرم نشد.
توو نرم افزار random port رو هم زدم اما وقتی تستش می کنم، همه ی پورت ها رو بسته اعلام می کنه
تورو خدا کمکم کنید
از نرم افزار bittorent استفاده می کنم، مودمم هم Tplink-8811 هست، ضمنا وقتی از طریق browser به منوی مودمم وارد می شم، منویی به نام port forwarding پیدا نمی کنم
خواهش می کنم راهنمایی کنید
ممنون
از کجا سرویس میگیری؟
وسط دانلود این اتفاق افتاد؟فایروال نداری؟ تو فایر وال ویندوز اجازه فعالیت برنامه تورنت فعاله؟
احتمالش هست.شما باز هم چند بار دیگه پورت هاتو عوض کن ببین چی میشه.
سلام.
من دنبال يه سايت ميگردم که تورنتهاي فوتبالو داشته باشه.
کسي ميتونه راهنماييم کنه؟
واقعا ممنونم.
سلام، یه سری ترکر ورزشی هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای مسائل مرتبط با فوتبال بخصوص در منطقه اروپا، من این فروم رو پیشنهاد میکنم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تنها مشکلی که هست اینه که باید چند وقت چک کنی تا بخش ثبت نام باز بشه.
Honradez
28-05-2010, 01:05
سلام، یه سری ترکر ورزشی هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای مسائل مرتبط با فوتبال بخصوص در منطقه اروپا، من این فروم رو پیشنهاد میکنم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تنها مشکلی که هست اینه که باید چند وقت چک کنی تا بخش ثبت نام باز بشه.
آقا دم شما گرم!
ولي اين فرومه که گفتين رجيسترش بسته است و بدون رجيسترم نميذاره فايلاشو ببيني. چيکار کنم؟
سلام
آقا جریان این تورنت هایی که عکس جمجمه میاد کنارشون چیه ؟
یه تورنت 7-8 گیگی رو هفته پیش بدونه مشکل دانلود میکردم حالا که این هفته گزاشتم دانلود بشه بعد از چند دقیقه دانلود کردن عکس یه جمجمه میاد کنارش و از کار میفته سید هم بالای 50 تا داره
البته الان که دوباره یه چیزه دیگه رو تست کردم انگار همه فایل های تصویری اینطوری شدن !
آقا دم شما گرم!
ولي اين فرومه که گفتين رجيسترش بسته است و بدون رجيسترم نميذاره فايلاشو ببيني. چيکار کنم؟
همونطور که گفتم:
...........
....
..
.
تنها مشکلی که هست اینه که باید چند وقت چک کنی تا بخش ثبت نام باز بشه.
یعنی فعلا نمیشه ثبت نام کرد تا اطلاع ثانوی، حالا من بازم سوال میکنم ببینم راه دیگه ای برای ثبت نام هست یا نه.
Honradez
28-05-2010, 10:57
همونطور که گفتم:
یعنی فعلا نمیشه ثبت نام کرد تا اطلاع ثانوی، حالا من بازم سوال میکنم ببینم راه دیگه ای برای ثبت نام هست یا نه.
آقا خيلي لطف ميکنيد. خدا عمرتون بده.
فقط يه چيزي: براساس تجربهاي که تاحالا بوده، معمولا هر چند وقت يه بار بازش ميکنن؟ (ميخوام ببينم چقدر ميتونم اميدوار باشم!!)
Honradez
01-06-2010, 15:15
دوباره سلام.
آقا من چجوري ميتونم کاري کنم که تورنتها سر يه ساعت خاص دانلودشون شروع شه و مثلا 10 دقيقه بعد دانلود استوپ بشه؟
آيا با uTorrent ميتونم اينکارو کنم؟
ممنون ميشم.
سلام
آقا جریان این تورنت هایی که عکس جمجمه میاد کنارشون چیه ؟
یه تورنت 7-8 گیگی رو هفته پیش بدونه مشکل دانلود میکردم حالا که این هفته گزاشتم دانلود بشه بعد از چند دقیقه دانلود کردن عکس یه جمجمه میاد کنارش و از کار میفته سید هم بالای 50 تا داره
البته الان که دوباره یه چیزه دیگه رو تست کردم انگار همه فایل های تصویری اینطوری شدن !
این نرم افزارت چیه که چنین تمی داره؟
تصویر نرم افزارت رو بزار شاید بشه حدس زد
دوباره سلام.
آقا من چجوري ميتونم کاري کنم که تورنتها سر يه ساعت خاص دانلودشون شروع شه و مثلا 10 دقيقه بعد دانلود استوپ بشه؟
آيا با uTorrent ميتونم اينکارو کنم؟
ممنون ميشم.
بله میشه
تو بخش تنظیمات بخش زمانبدی برین می تونین 7 روز هفته و 24 ساعت تنظمیات رو انجام بدین:46:
Oooh YeaH...!
به این میگن سرعت :
Oooh YeaH...!
به این میگن سرعت :
لطفاً تو یه هاست دیگه آپلود کن.این واسه ما فیل هستش.
لطفاً تو یه هاست دیگه آپلود کن.این واسه ما فیل هستش. یعنی چی؟؟
در ضمن چطور اینقدر سرعتت بالاست ... من همون فایلو دارم میگیرم منتها سرعتم 10 کیلو هستش..
هنوز شاخ دارم تا جواب بدی:19:
فهمیدم البته فک کنم@@@ به خاطره تعداد Peer ها.
لطفاً تو یه هاست دیگه آپلود کن.این واسه ما فیل هستش.
ای تو روحشون... ساب دامینای اینم قیلتر کردن... oK جای دیگه آپش کردم و لینکو عوض کردم... :46:
یعنی چی؟؟
در ضمن چطور اینقدر سرعتت بالاست ... من همون فایلو دارم میگیرم منتها سرعتم 10 کیلو هستش..
هنوز شاخ دارم تا جواب بدی:19:
فهمیدم البته فک کنم@@@ به خاطره تعداد Peer ها.
خوب اون سرعت توی کامپیوتر خودم نیست... تو سرورمه (VPS) که سرعت لینک مستقیمش تا 10MBps ـم میرسه...
این سرعتم فقط به خاطر تعداد peer ـهاش نیست بلکه به خاطر تعداد مناسب seeder ـها و peer ـهاش رو همه...
دانلود میکنم تو سرور، لینک مستقیم درست میکنم بعد با لینک مستقیم شبا با سرعت 120KBps دانلود میکنم تو کامپیوتر خودم...
من خیلی از تورنت دانلود میکنم و واقعاً برام سخت و کشنده ـس با این کیفیت کم اینترنتای مزخرف شبانه و ping داغونشون از تورنت دانلود کنم (اصلاً همین لفظ "فقط شبا رایگان" یعنی باید بیخیال تورنت بشی)... اصلاً با این اینترنتای محدود حجمی و مزخرف توی ایران نمیشه به خوبی با تورنت کار کرد و کلاً اسم Seeder شدنم باید از سرت خارج کنی... یه vps آدم میگیره خیال خودشو راحت میکنه... هم از تورنت نهایت حالشو میبری و دانلود میکنی و هم اینور با نهایت سرعت شبا دانلود میکنی تو کامپیوتر خودت...
:8:
M i L @ D
06-06-2010, 13:19
دوستان سرعت دریافت من از تورنت خیلی عجیب پایینه !
1 یا 2 کیلوبایت در ثاینه !
سرعت اینترنتم 128 هست ... تنظیمات پست شماره ی 645 رو انجام دادم ... با نرم افزارهای Utorrent و BitTorrent هم امتحان کردم !
ممنون میشم راهنمایی کنید !
ای تو روحشون... ساب دامینای اینم قیلتر کردن... oK جای دیگه آپش کردم و لینکو عوض کردم... :46:
خوب اون سرعت توی کامپیوتر خودم نیست... تو سرورمه (VPS) که سرعت لینک مستقیمش تا 10MBps ـم میرسه...
این سرعتم فقط به خاطر تعداد peer ـهاش نیست بلکه به خاطر تعداد مناسب seeder ـها و peer ـهاش رو همه...
دانلود میکنم تو سرور، لینک مستقیم درست میکنم بعد با لینک مستقیم شبا با سرعت 120KBps دانلود میکنم تو کامپیوتر خودم...
من خیلی از تورنت دانلود میکنم و واقعاً برام سخت و کشنده ـس با این کیفیت کم اینترنتای مزخرف شبانه و ping داغونشون از تورنت دانلود کنم (اصلاً همین لفظ "فقط شبا رایگان" یعنی باید بیخیال تورنت بشی)... اصلاً با این اینترنتای محدود حجمی و مزخرف توی ایران نمیشه به خوبی با تورنت کار کرد و کلاً اسم Seeder شدنم باید از سرت خارج کنی... یه vps آدم میگیره خیال خودشو راحت میکنه... هم از تورنت نهایت حالشو میبری و دانلود میکنی و هم اینور با نهایت سرعت شبا دانلود میکنی تو کامپیوتر خودت...
:8:
واوووووو..
یه توضیحی راجع به VPS میدی ببینیم چطوریه؟از کجا باید خرید؟
من با 128 محدود شبا اکثرا سرعتم بالای 120-130 ه..یعنی بیشتر هم میشه؟؟؟
115 گیگ آپلود؟؟؟؟28 گیگ دانلود؟؟؟چر اینقدر اختلاف زیاد؟؟؟چرا seeding رو قطع نمیکنی؟
دوستان سرعت دریافت من از تورنت خیلی عجیب پایینه !
1 یا 2 کیلوبایت در ثاینه !
سرعت اینترنتم 128 هست ... تنظیمات پست شماره ی 645 رو انجام دادم ... با نرم افزارهای Utorrent و BitTorrent هم امتحان کردم !
ممنون میشم راهنمایی کنید !
اول از همه بگید آیا اون دایره سبز رنگ تیک دار در پایین برنامه نشون داده میشه...؟
توی کلاینت های BitTorrent و uTorrent ابتدا Ctrl+G رو بزنید و تنظیمات اتوماتیک سرعت رو انجام بدید...
با توجه به سرعتتون که اشاره کردید 128Kbps ـه به Ctrl+P > Bandwidth رفته و Maximum upload rate رو Automatic و Global maximum number of connections رو 500 و Maximum number of connected peers per torrent رو 300 و Maximum upload slots per torrent رو 5 تنظیم کنید...
با این تنظیمات، شما بسته به پینگتون و شرایط تورنت و تعداد Seeders و Peers ، باید نهایتاً بین 5-10 دقیقه سرعتتون حداقل به 13-14 کیلوبایت برثانیه برسه...
البته در سرعت کم نباید انتظار زیادی از لذت بردن از کار با تورنت رو داشته باشید...! با این تنظیمات هم تا جایی که پهنای باندتون جا داشته باشه خورده میشه درنتیجه سایتا براتون به سختی باز خواهند شد (کلاً کار سنگین دیگه ای با نت نمیتونید بکنید)...!
واوووووو..
یه توضیحی راجع به VPS میدی ببینیم چطوریه؟از کجا باید خرید؟
من با 128 محدود شبا اکثرا سرعتم بالای 120-130 ه..یعنی بیشتر هم میشه؟؟؟
115 گیگ آپلود؟؟؟؟28 گیگ دانلود؟؟؟چر اینقدر اختلاف زیاد؟؟؟چرا seeding رو قطع نمیکنی؟
نه شما یکم اشتباه متوجه شدید... سرعت دانلود شما از لینک مستقیم پرسرعتی (مثل سرورای مایکروسافت) با Internet Download Manager هر چقدر باشه یعنی اون سقف سرعت شماس... یعنی سقف سرعت شما همون 120KBps هستش و بالاتر از اون به هیچ وجه نمیتونید برید...
VPS مخفف عبارت Virtual Private Server به معنی "سرور خصوصی مجازی" هستش...
برای مثلاً یه نفر از یه شرکت هاستینگ خارجی یه Dedicated Server میخره (یعنی یه سرور خصوصی با سخت افزار و همه چیز اختصاصی) بعدش به کمک برنامه های مجازی سازی مثل VMWare ، عمل مجازی سازی رو انجام میده و سرورهای مجازی با سخت افزار و همه چیز مجازی ایجاد میکنه و میفروشه به مردم...
خوب شما مثلاً یه VPS ویندوز یا لینوکس از اون فرد میخرید و عین یه کامپیوتر معمولیه و روش میتونید برنامه بریزید و به کمک Remote Desktop (کنترل دسکتاپ از راه دور) به سرور وصل شده و عین ویندوز خودتون باهاش کار میکنید...
خیلیا به خصوص تو کشوری مثل ایران، از VPS ـها استفاده میکنن و با سرعت بسیار بالا در سرور دانلود کرده بعد مثلاً تبدیلش میکنن به یه فایل zip و خودشون با لینک مستقیم از سرورشون دانلود میکنن تو کامپیوتر خودشون (مثلاً با سرعت 120KBps شما و من).....
VPS ـها ارزون هستن (به لطف مجازی سازی)... میتونید از 10-15 هزار تومن با CPU ضعیفتر و رم و سرعت و هارد کمتر بخرید تا چیزای خوب و عالی که خیلی خوبش 40-50 تومن در ماه و دیگه محشرش 100 تومن در ماه (که اون واسه ساختن سایت و غیره ـس و واسه دانلود نمیصرفه)...
خیلیا مثل من یکی دو سه نفر با هم شراکتی میخرن و استفاده میکنن (به دلیل Windows Server بودن به راحتی چندین نفرم میتونن همزمان از سیستم عامل استفاده کنن)...............
در کل مثل عکس زیر :
M i L @ D
06-06-2010, 21:45
اول از همه بگید آیا اون دایره سبز رنگ تیک دار در پایین برنامه نشون داده میشه...؟
بله ...
توی کلاینت های BitTorrent و uTorrent ابتدا Ctrl+G رو بزنید و تنظیمات اتوماتیک سرعت رو انجام بدید...
با توجه به سرعتتون که اشاره کردید 128Kbps ـه به Ctrl+P > Bandwidth رفته و Maximum upload rate رو Automatic و Global maximum number of connections رو 500 و Maximum number of connected peers per torrent رو 300 و Maximum upload slots per torrent رو 5 تنظیم کنید...
با این تنظیمات، شما بسته به پینگتون و شرایط تورنت و تعداد Seeders و Peers ، باید نهایتاً بین 5-10 دقیقه سرعتتون حداقل به 13-14 کیلوبایت برثانیه برسه...
البته در سرعت کم نباید انتظار زیادی از لذت بردن از کار با تورنت رو داشته باشید...! با این تنظیمات هم تا جایی که پهنای باندتون جا داشته باشه خورده میشه درنتیجه سایتا براتون به سختی باز خواهند شد (کلاً کار سنگین دیگه ای با نت نمیتونید بکنید)...!
دوست عزیز ممنون از راهنمایی ، همه ی کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی درست نشد . یه لحظه رفت رو 11 کیلوبایت ولی باز اومد پایین و الان روی 2 یا 1 کیلوبایت هست !
=-=-=
بهرحال ... خیلی ممنون ! :11:
reza10_devil
06-06-2010, 23:51
سلام
میخواستم ببینم چجوری میتونم تنظیمات utorrent رو به حالت اول برگردونم؟
با تنظیماتش ور رفتم سرعتم داغون شد
بله ...
دوست عزیز ممنون از راهنمایی ، همه ی کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی درست نشد . یه لحظه رفت رو 11 کیلوبایت ولی باز اومد پایین و الان روی 2 یا 1 کیلوبایت هست !
=-=-=
بهرحال ... خیلی ممنون ! :11:
شما چه تورنتی رو انتخاب کردی... درمورد سیدرهاش دقت کردی؟ چند تا سیدر داره؟
سلام
میخواستم ببینم چجوری میتونم تنظیمات utorrent رو به حالت اول برگردونم؟
با تنظیماتش ور رفتم سرعتم داغون شد
شما برنامه رو پاک کند دوباره بریز :دی
نه شما یکم اشتباه متوجه شدید... سرعت دانلود شما از لینک مستقیم پرسرعتی (مثل سرورای مایکروسافت) با Internet Download Manager هر چقدر باشه یعنی اون سقف سرعت شماس... یعنی سقف سرعت شما همون 120KBps هستش و بالاتر از اون به هیچ وجه نمیتونید برید...
VPS مخفف عبارت Virtual Private Server به معنی "سرور خصوصی مجازی" هستش...
برای مثلاً یه نفر از یه شرکت هاستینگ خارجی یه Dedicated Server میخره (یعنی یه سرور خصوصی با سخت افزار و همه چیز اختصاصی) بعدش به کمک برنامه های مجازی سازی مثل VMWare ، عمل مجازی سازی رو انجام میده و سرورهای مجازی با سخت افزار و همه چیز مجازی ایجاد میکنه و میفروشه به مردم...
خوب شما مثلاً یه VPS ویندوز یا لینوکس از اون فرد میخرید و عین یه کامپیوتر معمولیه و روش میتونید برنامه بریزید و به کمک Remote Desktop (کنترل دسکتاپ از راه دور) به سرور وصل شده و عین ویندوز خودتون باهاش کار میکنید...
خیلیا به خصوص تو کشوری مثل ایران، از VPS ـها استفاده میکنن و با سرعت بسیار بالا در سرور دانلود کرده بعد مثلاً تبدیلش میکنن به یه فایل zip و خودشون با لینک مستقیم از سرورشون دانلود میکنن تو کامپیوتر خودشون (مثلاً با سرعت 120KBps شما و من).....
VPS ـها ارزون هستن (به لطف مجازی سازی)... میتونید از 10-15 هزار تومن با CPU ضعیفتر و رم و سرعت و هارد کمتر بخرید تا چیزای خوب و عالی که خیلی خوبش 40-50 تومن در ماه و دیگه محشرش 100 تومن در ماه (که اون واسه ساختن سایت و غیره ـس و واسه دانلود نمیصرفه)...
خیلیا مثل من یکی دو سه نفر با هم شراکتی میخرن و استفاده میکنن (به دلیل Windows Server بودن به راحتی چندین نفرم میتونن همزمان از سیستم عامل استفاده کنن)...............
در کل مثل عکس زیر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:46:
اوکی..گرفتم...دمت گرم..
چه جالبه من تاحالا نمیدونستم:41::41::41:///برم تو کارش ببینم چی میشه...ممنون بابت توضیحات کاملت..:10:
mostafa_maca
08-06-2010, 22:54
سلام راستش یه سوالی تو ذهنمه اعصابمو ریخته بهم از اونجایی که اکثر فایلهای درست و حسابی یا بصورت تورنتن یا رپیدشیر و هات فایل منم دیگه قید لینک مستقیم رو زدم حالا وقتی مثلا تو سایتی مثله downarchive.com میرم یه قسمت داره که میگه علاوه بر رپید و تورنت میتونی این فایلو با لینک مستقیم هم دانلود کنی منتها باید عضو شم که متاسفانه باید یه مبلغی رو هم پرداخت کنم حالا من میخواستم بدونم چیکار باید بکنم یا مثلا کسی هست که کارت ویزا یا ... داشته باشه
شرمنده زیاد شد:11:
p0w3rfu7
09-06-2010, 12:46
سلام دوستان، دو تا سوال داشتم:
هیچ راهی نداره یوتورنت بتونه مثل IDM در صورت دیسکانکت خودش اتوماتیک وصل بشه.
و اگه ما یه تورنت داشته باشیم که توش ده تا فایل باشه چجوری میشه یه کاری کرد که فایل های توش به ترتیب دانلود بشن. که اگه هر کدوم دانلود شده ما بتونیم استفده کنیم.
YAHYA-PRO
09-06-2010, 19:20
سلام دوستان
من با این تورنت مشکل دارم من از بیت تورنت استفاده میکنم بعد وقتی تو خونه دانلود ها رو استارت میکنم بدون هیچ مشکلی شروع میشه ولی توی شرکت این طوری نیست استارت رو که میزنم اصلا دانلود شروع نمیشه فایروال هم غیر فعال کردم کلا هیچ تاثیری نداشت
البته ما از ------ استفاده میکنیم من تو تنظیمات قسمت کانکشن ------ سرور رو فعال میکنم بعد ------ رو میزنم پورت رو هم میزنم و میزارمش روی اچ تی تی پی (البته همش رو امتحان کردم ) بازم دانلود نمیشه
ما کلا 10 ، 12 تا اتاق داریم که همه اینترنت داریم و از بچه ها زیاد دان میکنن ولی خوب وقتی من میزنم اصلا شروع نمیکنه
ممنون میشم راهنمایی کنید
این عکس رو ببنید یکی از دوستان چند صفحه پیش گذاشته منم دقیقا همینطوری هست سید و .. رو نشون میده ولی شروع نمیکنه ان البته من حدود 10 مین گذاشتمش
اینم بگم سرعت دانلودم 300 کیلوبایت هست و نامحدود !
سلام راستش یه سوالی تو ذهنمه اعصابمو ریخته بهم از اونجایی که اکثر فایلهای درست و حسابی یا بصورت تورنتن یا رپیدشیر و هات فایل منم دیگه قید لینک مستقیم رو زدم حالا وقتی مثلا تو سایتی مثله downarchive.com میرم یه قسمت داره که میگه علاوه بر رپید و تورنت میتونی این فایلو با لینک مستقیم هم دانلود کنی منتها باید عضو شم که متاسفانه باید یه مبلغی رو هم پرداخت کنم حالا من میخواستم بدونم چیکار باید بکنم یا مثلا کسی هست که کارت ویزا یا ... داشته باشه
شرمنده زیاد شد:11:
خوب اگه شما میخوای چنین کاری بکنی همین رپید باز ایرانیم هیمن کار رو بسیار ارزون میکنه : rapidbaz.com
سلام دوستان، دو تا سوال داشتم:
1- هیچ راهی نداره یوتورنت بتونه مثل IDM در صورت دیسکانکت خودش اتوماتیک وصل بشه.
2- و اگه ما یه تورنت داشته باشیم که توش ده تا فایل باشه چجوری میشه یه کاری کرد که فایل های توش به ترتیب دانلود بشن. که اگه هر کدوم دانلود شده ما بتونیم استفده کنیم.
1- نوچ...
2- تنها چیزی که وجود داره، اون پایین روی تب Files که بزنی، میتون با راست کلیک کردن روی یک یا چند فایل، Priority تعیین کنی که کدوما اول دانلود بشن... چون در کل فایلا دونه دونه دانلود نمیشن، چیزی بیشتر از تعیین اولویت (Priority) نمیتونی انتظار داشته باشی...
سلام دوستان
من با این تورنت مشکل دارم من از بیت تورنت استفاده میکنم بعد وقتی تو خونه دانلود ها رو استارت میکنم بدون هیچ مشکلی شروع میشه ولی توی شرکت این طوری نیست استارت رو که میزنم اصلا دانلود شروع نمیشه فایروال هم غیر فعال کردم کلا هیچ تاثیری نداشت
البته ما از ------ استفاده میکنیم من تو تنظیمات قسمت کانکشن ------ سرور رو فعال میکنم بعد ------ رو میزنم پورت رو هم میزنم و میزارمش روی اچ تی تی پی (البته همش رو امتحان کردم ) بازم دانلود نمیشه
ما کلا 10 ، 12 تا اتاق داریم که همه اینترنت داریم و از بچه ها زیاد دان میکنن ولی خوب وقتی من میزنم اصلا شروع نمیکنه
ممنون میشم راهنمایی کنید
این عکس رو ببنید یکی از دوستان چند صفحه پیش گذاشته منم دقیقا همینطوری هست سید و .. رو نشون میده ولی شروع نمیکنه ان البته من حدود 10 مین گذاشتمش
اینم بگم سرعت دانلودم 300 کیلوبایت هست و نامحدود !
اولاً اینکه پراکسی سرورتون که یوزر و پسورد نمیخواد...؟
دوم اینکه تیک Use proxy server for peer-to-peer connections رو هم بزنید...
سوم اینکه وضعیت seeder و peer تورنتتون چطوره...؟ شاید مشکل از کمبود seeder باشه...!
همچنین از چه نسخه ای از BitTorrent استفاده میکنید...؟
mostafa_maca
10-06-2010, 12:25
خوب اگه شما میخوای چنین کاری بکنی همین رپید باز ایرانیم هیمن کار رو بسیار ارزون میکنه : rapidbaz.comممنون از جوابتون ولی یه چیزی هست اینه که اکثر فایلهایی که میخوام لینکاش پاک شده و همچنین در تورنت فایلهای خیلی خیلی جالبی پیدا میشه که مطمئنم تا یکسال هم با سرچ کردن پیدا نمیشه حداقل در مورد خودم صدق میکنه!:46:
راستی در مورد vps توضیح دادین ولی میشه یکم دیگه هم توضیح بدین مثلا الان این سوال برام ایجاد شده که منی که الان اینترنت 256 دارم و سقف سرعتم 30 هستش اکثر موراد تاثیری داره رو سرعتم یا بد متوجه شدم؟
سپاس:11:
ممنون از جوابتون ولی یه چیزی هست اینه که اکثر فایلهایی که میخوام لینکاش پاک شده و همچنین در تورنت فایلهای خیلی خیلی جالبی پیدا میشه که مطمئنم تا یکسال هم با سرچ کردن پیدا نمیشه حداقل در مورد خودم صدق میکنه!:46:
راستی در مورد vps توضیح دادین ولی میشه یکم دیگه هم توضیح بدین مثلا الان این سوال برام ایجاد شده که منی که الان اینترنت 256 دارم و سقف سرعتم 30 هستش اکثر موراد تاثیری داره رو سرعتم یا بد متوجه شدم؟
سپاس:11:
خوب شما اگه اینترنتتون نامحدوده و کیفیتش خوبه، در نتیجه سرعت دانلودتون از تورنت تفاوت زیادی نباید بکنه و نهایتش به 30 میرسه...
مثلاً من که اینترنتم سرعتش 120 ـه و محدودیت حجمی دارم و شبا که مجانیه، سرعت دانلودم از تورنت به زور به 30 میرسه، VPS گرفتم و تورنتا رو دانلود میکنم اونجا، بعدش تبدیل میکنم به یه فایل zip مثلاً و بعدش با سرعت 120 تا شبا دانلود میکنم...
در کل تو سرعت شما ـدثیرش فقط اینه که از لینک مستقیم دانلود خواهید کرد و حداکثر استفاده رو خواهید برد... توی تورنت هیچ وقت سرعت دانلودتون به حداکثری که با لینک مستقیم دارید نمیرسه...
Honradez
10-06-2010, 13:01
آقا دم شما گرم!
رجيسترش الان بازه!!! fbtz.com رو ميگم. خيلي باحاله!
YAHYA-PRO
10-06-2010, 16:38
اولاً اینکه پراکسی سرورتون که یوزر و پسورد نمیخواد...؟
دوم اینکه تیک Use proxy server for peer-to-peer connections رو هم بزنید...
سوم اینکه وضعیت seeder و peer تورنتتون چطوره...؟ شاید مشکل از کمبود seeder باشه...!
همچنین از چه نسخه ای از BitTorrent استفاده میکنید...؟
peer 388 هست و سیدر هم 72 هست
نسخه 6.4 استفاده میکنم
میدونید مساله اینجاست که خونه کار میکنه ولی محل کار هر کاری میکنم دانلود رو شروع نمیکنه
شرمنده در مورد سوال اول باید از کجا فهمم پراکسی یوزر و پسورد میخواد یا نه ؟
البته ما کلا برای استفاده از اینترنت باید ------ رو وارد کنیم و توی اینترنت اکسپلورر من فقط ------ رو میزنم و پسورد نمیزارم و کار هم میکنه !
ممنون :11:
peer 388 هست و سیدر هم 72 هست
نسخه 6.4 استفاده میکنم
میدونید مساله اینجاست که خونه کار میکنه ولی محل کار هر کاری میکنم دانلود رو شروع نمیکنه
شرمنده در مورد سوال اول باید از کجا فهمم پراکسی یوزر و پسورد میخواد یا نه ؟
البته ما کلا برای استفاده از اینترنت باید ------ رو وارد کنیم و توی اینترنت اکسپلورر من فقط ------ رو میزنم و پسورد نمیزارم و کار هم میکنه !
ممنون :11:
خوب پس معلومه که یوزر و پسورد و اینا نداره سرورتون...
یه راه دیگه ای که میتونید تست کنید اینه که برنامه رو کلاً در پوشش پراکــسی ببرید... یعنی توی برنامه هیچ پراکسی ای تنظیم نکنید و کلاً با یه سری برنامه های معروف به "کلاه" ببریدش در پوشش پراکسی...
شما ProxiFier رو هم امتحان کنید ببینید چی میشه :
maxpayne1372
11-06-2010, 11:45
سلام
دوستان من فیلم رابین هود رو با تورنت دانلود کردم
حالا میگه واسه دیدن کل فیلم باید نرم افزار vidplayer رو بگیری که اون هم پولیه
چیکار کنم؟
جایی هست که بدون پول بتونم این نرم افزار رو بگیرم؟
سلام
دوستان من فیلم رابین هود رو با تورنت دانلود کردم
حالا میگه واسه دیدن کل فیلم باید نرم افزار vidplayer رو بگیری که اون هم پولیه
چیکار کنم؟
جایی هست که بدون پول بتونم این نرم افزار رو بگیرم؟
احتمالش وجود داره که تورنت مزبور، سرکاری باشه... شما باید تورنت ها رو از سایتای بهتر و با توجه به کامنتاشون دانولد کنید...
شما لینکی که ازش تورنت رو دانلود کردید رو بگید... همچنین با KMPlayer هم تست کنید...
هیچ کس جواب من رو نداد
من با برنامه تورنت یه مشکل دارم هر وقت که تورن داره دانولد میکنه برای یه لحظه کارت شبکه (لن) قطع و وصل میشه این باعث دی سی شدن از نت میشه دفعات این کار هم خیلی زیاده و وقتی تورنت رو استوپ میکنم دیگه پیش نمیاد اول از نسخته قدیمی استفاده میکردم نسخه جدید رو نصب کردم یه هفته دیگه اینجوری نشد اما الان یه مدت اینجوریه :41:
Silence so loud
13-06-2010, 14:58
توی تورنت هیچ وقت سرعت دانلودتون به حداکثری که با لینک مستقیم دارید نمیرسه...
کاملا اشتباهه
ترکرهای عمومی شاید اونطوری بشن ولی ترکرهای خصوصی عمرا
شما شاید از ترکرهای خصوصی خوبی استفاده نکردین واسه همین به اون نتیجه رسیدین
من تو ترکرهای خصوصی با 1 سیدر هم سرعتی برابر با رپیدشیر میگیرم و گرفتم
عوضش با 100 سیدر تو ترکر عمومی نتونستم سرعت 10 بگیرم
هیچ کس جواب من رو نداد
من با برنامه تورنت یه مشکل دارم هر وقت که تورن داره دانولد میکنه برای یه لحظه کارت شبکه (لن) قطع و وصل میشه این باعث دی سی شدن از نت میشه دفعات این کار هم خیلی زیاده و وقتی تورنت رو استوپ میکنم دیگه پیش نمیاد اول از نسخته قدیمی استفاده میکردم نسخه جدید رو نصب کردم یه هفته دیگه اینجوری نشد اما الان یه مدت اینجوریه :41:
شما از چه برنامه ای استفاده میکنید و همچنین از چه سیستم عاملی... شاید مشکل مربوط به ایرادی در سیستم عاملتون باشه...!
اگه از uTorrent استفاده میکنید، از BitTorrent استفاده کنید بهتره...
کاملا اشتباهه
ترکرهای عمومی شاید اونطوری بشن ولی ترکرهای خصوصی عمرا
شما شاید از ترکرهای خصوصی خوبی استفاده نکردین واسه همین به اون نتیجه رسیدین
من تو ترکرهای خصوصی با 1 سیدر هم سرعتی برابر با رپیدشیر میگیرم و گرفتم
عوضش با 100 سیدر تو ترکر عمومی نتونستم سرعت 10 بگیرم
خوب خودتون میگید ترکرای خصوصی... ترکرای خصوصی خوب، پولی هستن و با سروراشون، تورنتاشونو پشتیبانی میکنن... ترکرای خصوصی مجانی معمولاً تفاوتی با ترکرای عمومی ندارن و سروری واسه پشتیبانی ندارن و شما شانس بیارید seeder و peer ـهای خوب به پستتون بخورن...
همچنین مشکل بسیار عدیده ای که ما در ایران داریم، اینترنتای با محدودیت حجمی هستش... بسیاری از کاربران واسه فرار از اینترنت لاکپشتی 128 ، به اینترنتای با محدودیت حجمی ولی سرعت بالاتر (512 و یه مگ) پناه میارن که معمولاً ساعات رایگان شبانه دارن...
تقریباً تمام شرکتا، چه به عمد و چه غیر عمد، کاری میکنن که شبا پینگ بالا بره، کیفیت پایین بیاد و ملت نتونن با سرعت بالا دانلود کنن... در نتیجه کامپیوتر جونش بالا میاد با این کیفیت کم، بخواد با سرعت بالا دانلود کنه.......
همچنین، به حال سرعت داخل ایران، ترکر خصوصی و عمومی فرقی نمیکنه... نهایت سرعت ما بعضی از صبانتیا هستن که اینترنت محدودشون 2Mbps ـه.....
بین ترکرای عمومی و خصوصی واسه ما تفاوت خاصی نیست... ترکرای خصوصیم به جز یکی دو تا سایت، همه ناقصن، کاربران کمی دارن، سرعتشون کمه، فایلاشون کمه و خیلیاشون حتی از ترکرای عمومی کپی میکنن اسم خودشونو میندازن تهش.......
:13:
@Cleeev
لطفا قبل از پست زدن یه مقدار تحقیق کنید.
شما از چه برنامه ای استفاده میکنید و همچنین از چه سیستم عاملی... شاید مشکل مربوط به ایرادی در سیستم عاملتون باشه...!
اگه از uTorrent استفاده میکنید، از BitTorrent استفاده کنید بهتره...
:13:
ممنون از راهنماییت از اخرین نسخه uTorrent قبلم از یه نسخه پایین ترش استفاده میکردم این مشکلو داشتم جدید رو نصب کردم یه هفته مشکل نداشتم اما دباره شروع شد
xp فایروال خاموش
البته smart security رو نصب دارم:41:
brave_ie
14-06-2010, 09:39
سلام به همگی
کسی اینجا از سرویس مخابرات استفاده میکنه؟
mostafa_maca
14-06-2010, 11:09
سلام
پس تا ایونجایی که من فهمیدم سرویس های vps مشابه همون رپیدباز خودمون هستش اگه اینطور باشه خیلی خوب هست بعد یه سوال ما هر لینکی که خواستیم میتونیم تو سرور اونا مستقیم کنیم دیگه محدود به تورنت نیست که؟
بعد اگه کسی میخواد این ماه vps بگیره منم شراکتی باهاش بگیرم چون دانشجو هستمو سخته واسم تنهایی بگیرم...
مرسی:11:
سلام به همگی
کسی اینجا از سرویس مخابرات استفاده میکنه؟
من نه اما دوستام خیلی تو تهران ناراضین
باید از فایل tcpip.sys ویرایش شده استفاده کنید.داخل همین تاپیک و گوگل جستجو کنید نسخه ی مناسب سیستم عاملتان از فایل tcpip.sys را پیدا میکند
اگر از این فایل اصلاح شده استفاده کنید در کمتر از 1 دقیقه utorrent به حداکثر سرعت خود میرسد و نیز براحتی میتوانید ضمن داشتن حداکثر سرعت دانلود, صفحات را نیز براحتی میتوانید باز کنید
@Cleeev
لطفا قبل از پست زدن یه مقدار تحقیق کنید.
خوب مگه دروغ میگم...؟؟؟ ترکرا و سایتای وابسته ـشون که خصوصی و اکثراً پولی هستن، به خاطر همین ایجاد محدودیت در دنیای آزاد تورنت و بعضاً پولی بودن امکانات خوبشون، مردم کمتر سمتشون میرن.... فایلاشون محدوده و نهایتاً گیریم که فایلای خوبیم کاربراشون بفرستن رو شبکه، اولین نفری که دانلود کنه، ب هاسم خودش پخش میکنه توی ترکرا و سایتای عمومی و خیلیا کارشون همینه واسه ری*دن به هیکل صاحاب ترکر و سایتم که شده، یه ذره پول میدن کاربرشون میشن بعدش فایلاشونو کش میرن و میریزن رو شبکه های عمومی.........
چیزی به نام خصوصی در تورنت نمیتونه زیاد پیشرفت کنه......
سلام
پس تا ایونجایی که من فهمیدم سرویس های vps مشابه همون رپیدباز خودمون هستش اگه اینطور باشه خیلی خوب هست بعد یه سوال ما هر لینکی که خواستیم میتونیم تو سرور اونا مستقیم کنیم دیگه محدود به تورنت نیست که؟
بعد اگه کسی میخواد این ماه vps بگیره منم شراکتی باهاش بگیرم چون دانشجو هستمو سخته واسم تنهایی بگیرم...
مرسی:11:
بله شبیه همون رپیدبازه و میشه با نصب RapidLeech و اگه ویندوز باشه، دانلود مستقیم با IDM و غیره، دانلود کرد... ولی توجه داشته باشید که رپیدباز با توجه به اینکه از همه سایتا با اکانت دانلود میکنه، سرعتش خیلی بالاس ولی تورنتش زیاد خوب نیست... در هر صورت اگه قصدتون بیشتر کار کردن با سایتایی مثل رپیدشیره، رپید باز براتون بهتره...
واسه تورنتم، رپیدباز عالی نیست ولی قابل تحمله...
در هر حال خودتون میدونید...
باید از فایل tcpip.sys ویرایش شده استفاده کنید.داخل همین تاپیک و گوگل جستجو کنید نسخه ی مناسب سیستم عاملتان از فایل tcpip.sys را پیدا میکند
اگر از این فایل اصلاح شده استفاده کنید در کمتر از 1 دقیقه utorrent به حداکثر سرعت خود میرسد و نیز براحتی میتوانید ضمن داشتن حداکثر سرعت دانلود, صفحات را نیز براحتی میتوانید باز کنید
بله اینم صحیحه (البته توی ویندوز 7 کاربردش کمتره) ولی در کل این برنامه خیلی راحت و ساده این کار رو انجام میده :
اگه از ADSL استفاده میکنید کنار PPPoE DSL رو تیک بزنید و بعد تعیین سرعت، Optimal Settings رو از پایین تیک بزنید و بعدشم Apply....
خوب مگه دروغ میگم...؟؟؟
نمی دونم شما چه اصراری دارین حرف های خودتونو به عنوان fact ارائه کنین. بعید میدونم شما به سیستم های توزیع در اینترنت آشنا باشین و با ترکرهای خصوصی زیاد کار کرده باشین، همونطور که برای یه بنده خدا گفتین:
هر چیزی که واسه دانلود تو اینترنت میبینید از این شبکه ها پخش میشن...یکم راجع به the scene تحقیق کنین.
و در ضمن یه بروزرسانی در اطلاعتتون انجام بدین و وضعیت ویدئو ترافیکم تو اینترنت بررسی کنین:
بیش از 60 درصد ترافیک اینترنت مربوط به شبکه های تورنت و دیگر شبکه های نظری به نظری (Peer-to-Peer یا P2P) هستش...میرسیم به پست (های) شما:
خوب خودتون میگید ترکرای خصوصی... ترکرای خصوصی خوب، پولی هستن
ترکرا و سایتای وابسته ـشون که خصوصی و اکثراً پولی هستن،دقیقا با این دو تا جمله 95 درصد ترکرهای خصوصی عالی رو زیر سوال بردی. اگه مشکل در پیدا کردن و عضو شدن توی ترکرهای خصوصی دارین بهتره دنبال راهش بگردین. البته امیدوارم منظورتون یه مفاهیمی مثل donate نباشه.
چیزی به نام خصوصی در تورنت نمیتونه زیاد پیشرفت کنه......از بحث ساده مثل سرعت و content که بگذریم...ترکرهای خصوصی اینقدر پیشرفته هستن که از مفاهیمی مثل اشتراک گذاری فایل به اشتراک گذاری عقاید و همفکری جهت کمک به دیگران افتادن. خیلی از ترکرهای خصوصی تو پروژه هائی مثل f@h حضور فعال دارن. اتفاقا در آینده که بحث های نظارت بر شبکه های اشتراک گذاری سفت و سخت تر میشه. این شبکه های خصوصی شانس بیشتری برای بقا دارن.
با سروراشون، تورنتاشونو پشتیبانی میکنن... اکثرا اینطوری نیست. تا حالا به معنی این disclaimer توجه کردین:
None of the files shown here are actually hosted on this server. The links are provided solely by this site's users. The administrator of this site cannot be held responsible for what its users post, or any other actions of its users. You may not use this site to distribute or download any material when you do not have the legal rights to do so. It is your own responsibility to adhere to these terms.
ترکرای خصوصی مجانی معمولاً تفاوتی با ترکرای عمومی ندارن و سروری واسه پشتیبانی ندارن و شما شانس بیارید seeder و peer ـهای خوب به پستتون بخورن...
پس ما همیشه روی شانسیم. : دی من برای ملموس شدن موضوع یه مثال میزنم: ipt یه ترکر خصوصی بزرگه با حدود 100k عضو و تورنت. عضویت توش راحته..سید بک هم سادست بعلاوه سیستم bounus ش میتونه کمک خوبی در مورد ratio باشه.. یه موقع موضوع پیدا کردن یه آلبوم کمیابه که مثلا فقط تو pb پیدا میشه، اره اونوقت چاره ای نیست که از یه ترکر عمومی استفاده کنی ولی من واقعا متوجه نمیشم آدم هائی که کل ترافیکشون به دانلود 0day میگذره چه اصراری دارن که از ترکر عمومی با اون امنیت پائین و سرعت نامناسب و pretimes زیاد استفاده کنن، واقعا خسته نشدین از بس دنبال تورنتی گشتین که فیک نباشه، سیدر داشته باشه، ویروس نداشته باشه و کامنت داشته باشه تا یکی گفته باشه thx تا شما خیالت راحت بشه که این همون تورنتیه که دنبالشی و... گشتین؟
همچنین، به حال سرعت داخل ایران، ترکر خصوصی و عمومی فرقی نمیکنه
بین ترکرای عمومی و خصوصی واسه ما تفاوت خاصی نیست... :|
ترکرای خصوصیم به جز یکی دو تا سایت، همه ناقصن، کاربران کمی دارن، سرعتشون کمه، فایلاشون کمه و خیلیاشون حتی از ترکرای عمومی کپی میکنن اسم خودشونو میندازن تهش.......
یه مثنوی در مورد این جملت میتونم بنویسم...
کاربران کمی دارن البته نمیدونم شما به چه عددی میگین کم (100k ؟) ولی در نهایت این عیب نیست بلکه برای اینطور شبکه ها میتونه یه مزیت به حساب بیاد.
سرعتشون کمه،واقعا؟
لینک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا ما اندر خم 3-4 مگ موندیم :|
فایلاشون کمهشاید یه دلیلش این باشه که کلاس uploader اهمیت زیادی داره هر کسی از راه برسه نمیتونه uploader بشه.
خیلیاشون حتی از ترکرای عمومی کپی میکنن اسم خودشونو میندازن تهش.......خوشحال میشم یه چند نمونه مثال بزنی. اگه بحث سر 0day ـه که منبعش مشخصه. در غیر اینصورت میمونه گروه های ریلیز p2p که در قالب تورنت ریلیز میکنن که با یه تحقیق میشه فهمید بیشتر تو قالب ترکرهای خصوصی سازماندهی شدن یا عمومی. (برای تحقیق: E****، HDBits)
به خاطر همین ایجاد محدودیت در دنیای آزاد تورنت و بعضاً پولی بودن امکانات خوبشون، مردم کمتر سمتشون میرن....اینقدر متقاضی برای عضویت بالا هست که یه دعوتنامه یه ترکر کمیاب بالای 100 دلار قیمت پیدا میکنه. اصلا این معامله و تبادل دعوتنامه یه پدیده فراگیره. (البته قبول دارم که از هدف اصلی عضویت دور شده.)
.....
...
..
.
brave_ie
15-06-2010, 08:06
من سرعتم خیلی پایین بود
الان connection هامو کم کردم فعلا عالی شده:20:
mostafa_maca
15-06-2010, 10:24
سلام میشه در مورد ترکرهای خصوصی بیشتر توضیح بدین و این که معمولا چند درصد از فایلهای تورنت ترکر خصوصی دارن چجوری میشه فهمید؟
Silence so loud
15-06-2010, 14:44
البته آقای Cleeev هر جور راحتی ;)
ولی
میشه بگی تو کدوم ترکرهای خصوصی عضو بودی یا الانم هستی؟
البته آقای Cleeev هر جور راحتی ;)
ولی
میشه بگی تو کدوم ترکرهای خصوصی عضو بودی یا الانم هستی؟
ثبت نام که تقریباً زیاد داشتم ولی هر چی تا حالا زور زدم نتونستم به SCC و TorrentLeech و BlackCats-Games راه پیدا کنم :19:... SCT ـیم که تعطیل شد...
یه زمانی توی bitmetv بودم که با اینکه خوبه ولی سر دونیت عوضی بازی درمیارن و اکانتو میبندن.....
الانم تو چند تا که زیاد جالب نیستن عضوم و demonoid ـم که بودیم و هستیم........ واقعاً داشتن ratio ـیه مناسب تو ایران با این کیفیت و سرعت کم اینترنت و محدودیت حجمی، سخته و وقتی نتونی در مدت کوتاهی به ratio ـیه مناسب برسی اکانتتو میبندن..... حالائم که vps داریم دعوتنامه گیر نمیاد.....
البته یه راه خوب واسه بهبود ratio اینه که فایلایی که میخوای دانلود کنی رو تا جایی که میتونی بگردی نمونه مشابهشونو تو ترکرای عمومی پیدا کنی (کاملاً مشابه) بعدش که دانلود کردی، ترکر خصوصیه رو بندازی تنگش و seed کنی...!!! راه احمقانه و خوبیه واسه بهبود ratio واسه ما بدبختا که تو این کشور گیر کردیم.....
-----------
دعوتنامه blackcats-games.net به شدت مورد نیازه...
s_a_m4000
16-06-2010, 17:15
سلام میشه در مورد ترکرهای خصوصی بیشتر توضیح بدین و این که معمولا چند درصد از فایلهای تورنت ترکر خصوصی دارن چجوری میشه فهمید؟
سلام.
ترکر خصوصی هم مثل بقیه ترکرهای تورنت هست ولی یکسری امکانات و بالطبع محدودیتهای خودش رو داره نحوه ی دانلود ، سرچ ، ... مثل بقیه ی ترکرهاست ولی خب عضویت تو اونها free نیست منظور از free الزام به پرداخت پول برداشت نشه چون اکثر این ترکر ها در مواقع خاصی مثل سال نو ، سالگرد تاسیس ، هالووین و.. عضویت رو باز میکنن بیشتر علت این محدودیت جلوگیری از بارگذاری فایلهای فیک ، ساپورت بیشتر هستش برای استفاده از این ترکرها حتی بعد از عضویت باید ratio قابل قبولی داشته باشید یعنی امتیازتون از حد معینی کمتر نشه تو اکثر این سایتها می تونید فایل مورد نظرتون رو در صورت عدم وجود درخواست کنید و اینکه همه ی تورنتها در بیشتر و شاید هم همه ی مواقع سیدر خواهند داشت
brave_ie
16-06-2010, 22:59
بالاخره بعد از مدت ها تونستم با کم کردن تعداد کانکشن ها سرعتم رو درست کنم
Silence so loud
17-06-2010, 12:47
دعوتنامه blackcats-games.net به شدت مورد نیازه...
این BCG که میخوای تو , تقریبا تو یک ماه اخیر به قول دوستی اگه ثبت نامش رو باز میکرد
بهترتر بود از بس که ایوایت دادن خود ادمینا تو سایتهای مختلف :8:
اگه حواست جمع بود و واقعا دنبالش بودی میتونستی بگیری
ولی
فک نکن که جای محشریه و همه چی داره
من که بعضی وقتها گیم هایی رو که از BCG پیدا نمکینم از Demonoid با یه ذره دنگ و فنگ میزنم :19:
soroshea
17-06-2010, 13:33
1 دعوت نامه ی Demonoid می تونید برام بفرستید ؟
ممنون ...
soroshea@yahoo.com
:40:
mostafa_maca
17-06-2010, 16:33
سلام میخواستم بهترین راه افزایش سرعت رو برای اخرین ورژن u torrent لطف کنین بگین صفحه های قبلم نگاه کردم یه کمی تعدد روشها زیاد بود انگار اگه ممکن هست بگین بمن ممنون میشم و یه سوال میشه کاری کرد که فایل با نامی که ما میخوایم ذخیره بشه؟
سلام من وقتی دارم از تورنت دانلود میکنم وقتی پیر یه فایل به 200 میرسه فرقی نمیکنه چنتاشون برای من بیاد ینی مثلا
(200)1
یک دفعه لن قعط میشه
و توی یک ثانیه وصل میشه
التبه من نمیتونم ایقدر سریع عکس بگیرم این شبیه سازیه این اتفاق بود
چطور میتونم تعداد پییر هایی که برای یه فایل پیدا میشه کنترل کنم تا اینقد زیاد نشه
سلام من وقتی دارم از تورنت دانلود میکنم وقتی پیر یه فایل به 200 میرسه فرقی نمیکنه چنتاشون برای من بیاد ینی مثلا
(200)1
یک دفعه لن قعط میشه
و توی یک ثانیه وصل میشه
التبه من نمیتونم ایقدر سریع عکس بگیرم این شبیه سازیه این اتفاق بود
چطور میتونم تعداد پییر هایی که برای یه فایل پیدا میشه کنترل کنم تا اینقد زیاد نشه
این مشکل میتونه مشکلی در سیستم عامل، uTorrent ، فایروالتون و حتی سیستم TCP/IP سیستم عاملتون باشه...
از برنامه های به روز استفاده کنید...
همچنین میتونید برنامه BitTorrent رو تست کنید که با ثبات تره...!
شما نمیتونید تعداد Peer/Seeder ـهایی که پیدا میشه رو محدود کنید ولی تعدادی که بهشون وصل میشید رو میتونید از Options > Preferences > Bandwidth تعیین کنید...
جالبه یکی دوتا از دوستان منم طی یکی دو هفته گذشته گفتن که این مشکل با uTorrent واسه ـشون پیش میاد (ویندوز XP SP2,SP3)......!!! :13:
1 دعوت نامه ی Demonoid می تونید برام بفرستید ؟
ممنون ...
اگر نگرفتی بهم پ خ بزن.:46:
این مشکل میتونه مشکلی در سیستم عامل، uTorrent ، فایروالتون و حتی سیستم TCP/IP سیستم عاملتون باشه...
شما نمیتونید تعداد Peer/Seeder ـهایی که پیدا میشه رو محدود کنید ولی تعدادی که بهشون وصل میشید رو میتونید از Options > Preferences > Bandwidth تعیین کنید...
جالبه یکی دوتا از دوستان منم طی یکی دو هفته گذشته گفتن که این مشکل با uTorrent واسه ـشون پیش میاد (ویندوز XP SP2,SP3)......!!! :13:
ممکنه مشکل سخت افزاری باشه ( گشاد شدن سوکت لن یا اتصالات کابل )؟
.....
ممکنه مشکل سخت افزاری باشه ( گشاد شدن سوکت لن یا اتصالات کابل )؟
:46: نه من 24 ساعته انلاینم فقط وقتی تورنت بازه این اتفاق میوفته و فقط و فقط وقتی تعداد پییر ها بالاست حتی وقتی اون تورنت رو استوپ میکنم بقیه دان میشن
جالبه یکی دوتا از دوستان منم طی یکی دو هفته گذشته گفتن که این مشکل با uTorrent واسه ـشون پیش میاد (ویندوز XP SP2,SP3)......!!!
d
این اخرین ورژن برنامست
تو تایپیک ها خوندم بیت تورنت بیشتر ارور میده
smart security هم همه جوره برای تورنت allow هست
tcp/ip هم همیشه یه شکل بود یک ماه پیش مشکل داشتم بعد وژن جدید نسب کردم خوب شد اما الان دو هفتست اینجوری شده
خیلی ممنون از کمکتون
:46: نه من 24 ساعته انلاینم فقط وقتی تورنت بازه این اتفاق میوفته و فقط و فقط وقتی تعداد پییر ها بالاست حتی وقتی اون تورنت رو استوپ میکنم بقیه دان میشن
d
این اخرین ورژن برنامست
تو تایپیک ها خوندم بیت تورنت بیشتر ارور میده
smart security هم همه جوره برای تورنت allow هست
tcp/ip هم همیشه یه شکل بود یک ماه پیش مشکل داشتم بعد وژن جدید نسب کردم خوب شد اما الان دو هفتست اینجوری شده
خیلی ممنون از کمکتون
ویدوز و سخت افزارت چیه؟ این تعداد پیر همزمان به همشون تورنت وصل میشه یا اینکه فقط لیست میاره میگه 200 تا هستن؟
ویدوز و سخت افزارت چیه؟ این تعداد پیر همزمان به همشون تورنت وصل میشه یا اینکه فقط لیست میاره میگه 200 تا هستن؟
سخت افزارم نسبتا قویه
cpu Q9550 12Mb
2g ram fsb1066MH
moderbord asus p5q pro MaxFSB=1333MH
South Bridge 533MH
Xp Sp2 32bit
مثلا زیر پیر مینویشه 10(200)
فرقی نمیکنه من 10 تا داشته باشم یه 20 تا همچین که تعداد پیر زیاد شدمخصوصا بالای 200 قطع میشه یکی دوتا از دوستام هم این مشکلو دارن که اونا اصلا بیخیال تورنت شدن
فقط یه سوال اگه بیت تورننت نصب کنم میشه ادمه این تورنت ها رو دانلود کنم؟؟
سخت افزارم نسبتا قویه
cpu Q9550 12Mb
2g ram fsb1066MH
moderbord asus p5q pro MaxFSB=1333MH
South Bridge 533MH
Xp Sp2 32bit
مثلا زیر پیر مینویشه 10(200)
فرقی نمیکنه من 10 تا داشته باشم یه 20 تا همچین که تعداد پیر زیاد شدمخصوصا بالای 200 قطع میشه یکی دوتا از دوستام هم این مشکلو دارن که اونا اصلا بیخیال تورنت شدن
فقط یه سوال اگه بیت تورننت نصب کنم میشه ادمه این تورنت ها رو دانلود کنم؟؟
قطعا مشکل از سیستم نیست.
مودمی که استفاده می کنی رو برو سایت سازنده اش چک کن فریم ور جدید باسش امده یا نه و اگر بلدی نصب کن شاید حل بشه .
در مورد سوال دومت اگر فایل تورنتی که قبلا تو torrent وارد کردی رو داشته باشی می تونی با دادن ادرس ذخیره سازی قبلی و بررسی اجباری نرم افزار به چک کردن اطلاعات ادامه بدی ( فکر کنم تو راهنمایی که تو پست اول اخرش به صورت لینک هست راهش رو گذاشتم
خیلی ممنون امروز یه کار جدید کردم و رفتم تو سیستم عامل seven اونجا دیگه دیسی نشد و این ارور رو داد
به نظرت این ماله چیه
دیشب بیت تورنت رو تو xp نصب کردم اون سرعتش فرق نمیکرد اما تونست تا 500 پییر رو تحمل کنه بعد دی سی شد
بعد از سایت the pirate bay یه برنامه دانلود تورن دان کردم سرعت دانلودش کمتر بوداما باز بهتر بود و تا صبح فقط دو بار دی سی شد برخلاف میو که 40 بار تا صبح دی سی میشد
در کل قضیه داره برام جالب میشه و میخام یاد بگیرم چطور میشه حلش کرد
خیلی ممنون امروز یه کار جدید کردم و رفتم تو سیستم عامل seven اونجا دیگه دیسی نشد و این ارور رو داد
به نظرت این ماله چیه
دیشب بیت تورنت رو تو xp نصب کردم اون سرعتش فرق نمیکرد اما تونست تا 500 پییر رو تحمل کنه بعد دی سی شد
بعد از سایت the pirate bay یه برنامه دانلود تورن دان کردم سرعت دانلودش کمتر بوداما باز بهتر بود و تا صبح فقط دو بار دی سی شد برخلاف میو که 40 بار تا صبح دی سی میشد
در کل قضیه داره برام جالب میشه و میخام یاد بگیرم چطور میشه حلش کرد
یک چیزی تو ویندوز مانع دسترسی به فایل توسط یو تورنت میشه ( احیانا یک چیزی داره فایل اصلی که داری دانلود می کنی رو داره ران می کنه یا فایروال مسئله ایجاد کرده شاید البته )
من نمی دونم مسئله ات چیه چون من تا 2000 سید و پییر داشتم و قطع نکرده ارتباطم رو ( گرچه ارتباط ما دو تا فرق داره از لحاظ تکنولوژی ولی از لحاظ سیستم سخت افزاری مال من خیلی ضعیفتر از مال شما است....)
موقع اجرا یو تورنت در ویندوز 7 ببرش تو مود xp ببین چطور کار می کنه... (َشاید یک باگ هست که تو xp اینجوری میشه )
پ ن
یک تورنت با 12000 سیدر هم چک کردم تو xp مشکلی نبود
من یه لپ تاپ قدیمی دارم که دیروز رفتم درایور کارت شبکش رو واسه xp پیدا کردم و مودمو زدم بهش و تورت هارو گزاشتم اونجا دان بشه و بدون هیچ مشکلی با سرعت 120 همه چیز دان شد حداقل میدون مشکل از مودم نیست
قضیه اینجاست که من ویندوزم تو هر 2 سیستم یکیه تنظیمات فایروال عین همه و همون انتی ویروس رو لپ تاپ هم نصبه و سخت افزارش خیلی خیلی ضعیف تر از pc هست
گیج شدم
من یه لپ تاپ قدیمی دارم که دیروز رفتم درایور کارت شبکش رو واسه xp پیدا کردم و مودمو زدم بهش و تورت هارو گزاشتم اونجا دان بشه و بدون هیچ مشکلی با سرعت 120 همه چیز دان شد حداقل میدون مشکل از مودم نیست
قضیه اینجاست که من ویندوزم تو هر 2 سیستم یکیه تنظیمات فایروال عین همه و همون انتی ویروس رو لپ تاپ هم نصبه و سخت افزارش خیلی خیلی ضعیف تر از pc هست
گیج شدم
حال داری دوباره ویندوز نصب کنی ؟( شاید یک مشکل تو خود ویندوز است )
یک احتمال دیگر هم می دم که مشکل از یکی از درایو ها ممکنه باشه
سلام
من واسه دانلود تورنت میرم تو the pirate bay .
1.اگه از magnet link استفاده کنیم چه فرقی میکنه با حالت عادی که فایلشو دانلود میکنیم؟آخه جدیدا میخوام فایلارو دان کنم میگه فیلتره.به خاطر همین از magnet استفاده کردم.
2.فایلا مثل حالت قبل resume میشن؟
3.این نرم افزار utorrent acceleration باعث افزایش سرعت میشه واقعا؟
4.من adsl 512 دارم ولی سرعت دانلود با bit torrent از 30-35 تا بیشتر نمیشه.چه seedش زیاد باشه چه کم.چی کار کنم از کل پهنای باند استفاده کنه و سرعت 60-65 بشه.با IDM همیشه 60 هس لا اقل!
ممنون میشم جواب بدید
سلام
من واسه دانلود تورنت میرم تو the pirate bay .
1.اگه از magnet link استفاده کنیم چه فرقی میکنه با حالت عادی که فایلشو دانلود میکنیم؟آخه جدیدا میخوام فایلارو دان کنم میگه فیلتره.به خاطر همین از magnet استفاده کردم.
2.فایلا مثل حالت قبل resume میشن؟
3.این نرم افزار utorrent acceleration باعث افزایش سرعت میشه واقعا؟
4.من adsl 512 دارم ولی سرعت دانلود با bit torrent از 30-35 تا بیشتر نمیشه.چه seedش زیاد باشه چه کم.چی کار کنم از کل پهنای باند استفاده کنه و سرعت 60-65 بشه.با IDM همیشه 60 هس لا اقل!
ممنون میشم جواب بدید
من خیلی حرفه ای نیستم ازونجایی که این تایپیک خیلی ساکت شده
اون جوابایی که میدونم رو بهت میگم بلکه کارت راه بیوفته
1 تغرییبا بعضی وقتا هیچ فرقی نمیکنه فایل تورنت رو از کجا بگیری و باز یه فایل دانلود میشه و مشخصات فایل های تورنت تو دوتا سایت یکی هست جز اینکه فایلها فرق کنن مثلا از نظر کیفیت
بعد راجب فیل*ر هم اگه بتونی فایل رو با فیل*ر ش*ک دان کنی و به برنامه تورنت بدی دانلود میشه حتی اگر سایت باز نشه
2.بله همیشه قابلیت resume داره
3.من استفاده کردم فایده نداشت اما بعضی دوستان میگن فایده داره
4.منم در مورد بعضی فایلها این مشکل رو دارم
امید وارم کمک کرده باشم
ببخشید ولی زیاد کمک نشد...مخصوصا سوال 1 که فکر نکنم بدونی magnet link در the pirate bay چی هست.
ولی ممنون:46:
کسایی که اططلاعاتشون بیشتره خواهشن نظر بدن.
یه سوال دیگه هم داشتم...اگه وسط دانلود از تورنت کامپیوتر یه دفعه خاموش بشه چی؟بازم resume میشه؟یا اصلا خاموش نه , بدون اینکه pause یا stop بزنیم کامپیوترو شات دان کنیم؟
یه سوال بی ربطم داشتم:
فرق shut down با hibernate چیه؟
ببخشید ولی زیاد کمک نشد...مخصوصا سوال 1 که فکر نکنم بدونی magnet link در the pirate bay چی هست.
ولی ممنون:46:
کسایی که اططلاعاتشون بیشتره خواهشن نظر بدن.
یه سوال دیگه هم داشتم...اگه وسط دانلود از تورنت کامپیوتر یه دفعه خاموش بشه چی؟بازم resume میشه؟یا اصلا خاموش نه , بدون اینکه pause یا stop بزنیم کامپیوترو شات دان کنیم؟
یه سوال بی ربطم داشتم:
فرق shut down با hibernate چیه؟
تفاوت اون magnet اینه که روش میزنی اتوماتیک ارجاع داده میشه به برنامه پیشفرض اجراکننده فایلای torrent ـتون... توی Download this torrent فایل رو دانلود میکنید، توی magnet اتوماتیک میره به برنامه (uTorrent, BitTorrent و غیره)...
کامپیوترتون خاموش و هرچیم بشه تأثیری تو دانلود از تورنت نداره چون کلاً با دانلود از لینکای مستقیم و سایتا متفاوته...
Shut Down ـم تفاوتش با Hibernate اینه که در هایبرنیت، تمام حجم RAM سیستمتون در فایلی در درایو ویندوزتون ذخیره شده و کامپیوتر خاموش میشه و دفعه بعد که روشن کنید دیگه صفحه انتخاب سیستم عامل و loading سیستم عامل نمیاد و مستقیماً از همونجایی که بودید، سیستم عاملتون به کارش ادامه میده انگار هیچی نشده...
البته بعضاً در ویندوز اکس پی مشکلاتی در اتصالات شبکه و اینترنتتون به وجود میاد با هایبرنیت و مجبور میشید ریست کنید تا درست بشه... بعد از اکس پی تقریباً مشکل خاصی ندارن...
کلاً هم چیز خوبیه هم زیاد کاربردی نیست... اگه خیلی دلتون بخواد که کامپیوترتون رو خاموش کنید! و بعدش که روشن میکنید همونطور مونده باشه (فایلا و فولدرا و برنامه های باز هیچ تغییری نمیکنن و همونجور باقی میمونن) میتونید از هایبرنیت استفاده کنید... کار خیلی خفنیم نیست... فقط از رم کپی میگیره بعدش دوباره کپی میکنه تو رم...
:46: :8:
در مورد utorrent accelrator چی؟سرعتو بالا میبره؟
soroshea
28-06-2010, 09:36
بچه ها من یه مشکل اساسی دارم ....
با دمونوید چند تا فیلم دانلود کردم ...
اپلود لیمیت همشون هم روی 1 بود ...
بعد هم تموم شدن -دور و بر 2 گیگ -
بعد الان رفتم توی سایت بعد از چند روز با این صحنه مواجه شدم
مشکل چیه :13:
یعنی اونی که نوشته Uploaded به معنای چیزیه که من دانلود کردم :13:
مرسی ...
بچه ها من یه مشکل اساسی دارم ....
با دمونوید چند تا فیلم دانلود کردم ...
اپلود لیمیت همشون هم روی 1 بود ...
بعد هم تموم شدن -دور و بر 2 گیگ -
بعد الان رفتم توی سایت بعد از چند روز با این صحنه مواجه شدم
مشکل چیه :13:
یعنی اونی که نوشته Uploaded به معنای چیزیه که من دانلود کردم :13:
مرسی ...
میزان Upload مقداریه که شما آپلود کردید یعنی دیگران از شما دانلود کردن...
میزان Download مقداریه که شما از شبکه دانلود کردید...
در Demonoid سخت گیری خیلی زیادی روی ratio (نسبت آپلودتون به دانلود که نباید فقط دانلود کنید) نیست... البته اگه خیلی ratio ـتون بیاد پایین اکانتتون رو میبندن...
همچنین این سیستما تنها راهی که میفهمن شما چقدر دانلود و آپلود کردید از روی IP شماس... با توجه به اینکه توی ایران اینترنتامون IP داینامیک داره یعنی هر بار وصل میشیم عوض میشه، پس زیاد نمیتونه واسه این سیستما مناسب باشه... مگر اینکه از شرکت اینترنتتون به ازای مبلغ ماهیانه ای IP استاتیک یعنی متعلق به شما و خصوصی بخرید در نتیجه همیشه IP ـتون همون خواهد بود...
برای اینکه سیستم سایت IP جدید شما رو بفهمه و کاراتون رو ثبت کنه هم باید در حالی که به اکانتتون وارد شدید، چند صفحه و اینور اونور سایت رو یه مقدار بچرخید تا IP ـتون ثبت بشه...
این آمارم هر 24 تا 48 و 72 ساعت یه بار آپدیت میشه...
soroshea
28-06-2010, 14:52
سلام ...
ممنون ولی اینا روخودم میدونستم اما من 2.5 گیگ دانلود کردم اپلودم 50 مگابایت بوده ...
پس چرا اونجا بر عکس نوشته :13:
مرسی اگه توضیح بدید ...
alpha007
28-06-2010, 19:22
1.بین bittorrent و utorrent چقدر اختلاف تو کارایی وجود داره؟
ظاهرا utorrent که واسه من خوب کار نمیکنه عملکردش خوبه ولی گزینه های hibernate و sleep کردن سیستمش روی ویندوز 7 اختلال ایجاد میکنه
2.کسی امتحان کرده؟
3.برنامه ای که میزان آپلودش خیلی کم باشه دیگه چی میتونید پیشنهاد بدید؟
1.بین bittorrent و utorrent چقدر اختلاف تو کارایی وجود داره؟
ظاهرا utorrent که واسه من خوب کار نمیکنه عملکردش خوبه ولی گزینه های hibernate و sleep کردن سیستمش روی ویندوز 7 اختلال ایجاد میکنه
2.کسی امتحان کرده؟
3.برنامه ای که میزان آپلودش خیلی کم باشه دیگه چی میتونید پیشنهاد بدید؟
میزان آپلود بستگی به برنامه نداره.قابل تنظیمه:11:
alpha007
28-06-2010, 21:05
میزان آپلود بستگی به برنامه نداره.قابل تنظیمه:11:
خیر
همین میزان آپلود قابل تنظیمه
یه برنامه مینیمم میزان آپلودش رو میشه 1 گذاشت یکی دیگه کمتریم مقدارش متناسب با دانلودشه و امکان تنظیم روی کمترین مقدار رو نداره
خیر
همین میزان آپلود قابل تنظیمه
یه برنامه مینیمم میزان آپلودش رو میشه 1 گذاشت یکی دیگه کمتریم مقدارش متناسب با دانلودشه و امکان تنظیم روی کمترین مقدار رو نداره
من تمام برنامه هایی رو که تا به حال دیدم،قابل تنظیم بوده، میشه اسم برنامه ای رو که امکان تنظیم نداشته رو بگید؟
alpha007
28-06-2010, 23:10
من تمام برنامه هایی رو که تا به حال دیدم،قابل تنظیم بوده، میشه اسم برنامه ای رو که امکان تنظیم نداشته رو بگید؟
منم اکثریت و مهمترین هاشونو امنحان کردم
اونایی که معروف ترن:
bitcomet
vuze
تنها 2 برنامه هست که میشه میزان آپلود رو روی عدد 1 تنظیم کرد
برای vuze که کمترین مقدار 5 ه
اگه مثلا دانلود رو روی 1000 بزاریم خودش عدد 500 رو برای آپ قرار میده
میخوام بدونم کدوم برنامه دیگه کمترین مقدار رو براش 1 میشه تنظیم کرد
راستی باگ جدیدی که تو utorrent هست رو تشخیص دادید؟
اینو به دوستمم گفتم امتحان کرد تایید کرد
بعضی وقتا (نه همیشه) جلوی standby و hibernate شدن سیستمو میگیره
من با تنها برنامه ای که حال میکنم،bittorrent هستش.
----
راستی یه خبر بد،thepiratebay.org امروز ترکید!:19::41:
منم اکثریت و مهمترین هاشونو امنحان کردم
اونایی که معروف ترن:
bitcomet
vuze
تنها 2 برنامه هست که میشه میزان آپلود رو روی عدد 1 تنظیم کرد
برای vuze که کمترین مقدار 5 ه
اگه مثلا دانلود رو روی 1000 بزاریم خودش عدد 500 رو برای آپ قرار میده
میخوام بدونم کدوم برنامه دیگه کمترین مقدار رو براش 1 میشه تنظیم کرد
راستی باگ جدیدی که تو utorrent هست رو تشخیص دادید؟
اینو به دوستمم گفتم امتحان کرد تایید کرد
بعضی وقتا (نه همیشه) جلوی standby و hibernate شدن سیستمو میگیره
BitTorrent, uTorrent :
Ctrl+P > Bandwidth > Maximum Upload Rate و تیک Automatic رو برداشته و در فیلد مقابل که فعال میشه عدد 1 رو قرار بدید و oK...
همچنین برای هر تورنت به صورت جداگانه Right-Clik > Bandwidth Allocation > Set Download/Upload Limit...
البته با انجام چنین کاری دیگه نباید انتظار سرعت دانلود خیلی بالا داشته باشید... سرعت دانلود شما به آپلودتون بستگی داره... البته توی تورنتای با سیدر زیاد، کمتر به چشم میاد... توصیه میکنم کمتر از 30-40 نگذارید...
من با تنها برنامه ای که حال میکنم،bittorrent هستش.
----
راستی یه خبر بد،thepiratebay.org امروز ترکید!:19::41:
کلاً BitTorrent برنامه خیلی خوب و سریعیه و پایداره و کم مشکل...
TPB ـیم عادیه... یکی دو روز درمیون مشکل براش پیش میاد...! ولی بازم دوسش داریم... :8:
---------------------------
منظورت از ترکیدن، مشکلات سرور عادیش بود یا این پایینی (همین الان متوجهش شدم)...؟
---------------------------
ThePirateBay.org قیلتر شد.........!!!! :19:
ThePirateBay.org قیلتر شد...!!!!! :19: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](118).gif
سایت TPB که یکی از بزرگترین و مهمترین سایت های عمومی تورنت هستش امروز به همت برادران، قیلتر شد...
این در حالیه که چندی پیش یکی از بزرگترین موتورهای جست و جوی تورنت یعنی Torrentz.com هم به فیض قیلتر شدن نایل گشته بود...
واقعاً اگه کسی علت این رویکرد عجیب و غریب جدید که شروع به قیلتر کردن سایتای نرم افزاری و دانلود و تورنت کردن رو میدونه مارم تفهیم کنه...!!!!
اینا همه از نشانه های ظهور اینترنت میلیه... احتمالاً دانلود سنتر ملی هم به راه میفته تا یه وقت فرهنگ استکباری و برنامه های صهیونیسم بین الملل وارد کشور نشن و همگی از سایت زیبای تنبان (تبیان) دانلودامون رو به عرصه ظهور برسانیم...
احتمالاً شبکه Torrent, P2P میلی هم راه میفته و میتونیم تمامی مراسم های مذهبی 14 قرن اخیر رو با سرعت خفن مگابیت برثانیه با هم به اشتراک بزاریم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](271).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](329).gif
والسلام و علیکم و التف به روح اینترنت رجیم... :27:
اینو میبینید...؟ :
دیگه نمیینید... :27: :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](67).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](116).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](124).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](214).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](138).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](216).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](215).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](116).gif
البته با انجام چنین کاری دیگه نباید انتظار سرعت دانلود خیلی بالا داشته باشید... سرعت دانلود شما به آپلودتون بستگی داره... البته توی تورنتای با سیدر زیاد، کمتر به چشم میاد... توصیه میکنم کمتر از 30-40 نگذارید...
30-40 خیلی زیاده و اصلاً توصیه نمیشه چون سرعت آپلود زیاد باعث کاهش در سرعت دانلود میشه
یک مدتی من خیلی روی این مسأله مانور دادم و انواع سرعتهای آپلود و تآثیرش رو در سرعت دانلود امتحان کردم
با سرعت آپلود 17Kbps شما براحتی میتونید سرعت دانلود تا 1.2Mbps رو داشته باشید.ولی احتیاطاً میتونید سرعت آپلود رو بین 17-20Kbps ثابت کنید.تا جایی که سرعت دانلود من اجازه میداد فهمیدم که بیشتر از این حد تاثیر مثبتی روی سرعت دانلود تا 2Mbps نداره و بلکه تآثیر منفی میذاره
30-40 خیلی زیاده و اصلاً توصیه نمیشه چون سرعت آپلود زیاد باعث کاهش در سرعت دانلود میشه
یک مدتی من خیلی روی این مسأله مانور دادم و انواع سرعتهای آپلود و تآثیرش رو در سرعت دانلود امتحان کردم
با سرعت آپلود 17Kbps شما براحتی میتونید سرعت دانلود تا 150Kbps رو داشته باشید.ولی احتیاطاً میتونید سرعت آپلود رو بین 17-20Kbps ثابت کنید.تا جایی که سرعت دانلود من اجازه میداد فهمیدم که بیشتر از این حد تاثیر مثبتی روی سرعت دانلود تا 230Kbps نداره و بلکه تآثیر منفی میذاره
بستگی به کیفیت خطتون، میزان snr (نویز) و نوع اتصالتون داره...
من واسه یه اتصال 1 مگابیت گفتم بهتره کمتر از 30 نگذاره... سرعتتون اگه کمتره، کمتر آپلود کنید شاید تو سرعت دانلودتون تأثیر داشته باشه ولی دیگه سعی کنید زیر 10 کیلوبایت برثانیه نرید...
مثلاً صبانت شبا به تمام معنا داغون میشه و کیفیت اتصال میاد پایین و من الان که دیگه با کامپیوتر خودم دانلود نمیکنم ولی قبلاً مجبور بودم همه ـش اول سرعت آپلودو ببرم بالا که سرعت سرعت دانلودم یکم بیشتر بشه بعد یهو میزدم 15-20 و سرعتم دانلودم میرفت بالا و بالا مموند... وقتی کیفیت اتصالتون پایین بیاد بیشتر این قضییه که سرعت آپلودتون بالا بره سرعت دانلودتون میاد پایین مشهود میشه...
بستگی به کیفیت خطتون، میزان snr (نویز) و نوع اتصالتون داره...
من واسه یه اتصال 1 مگابیت گفتم بهتره کمتر از 30 نگذاره... سرعتتون اگه کمتره، کمتر آپلود کنید شاید تو سرعت دانلودتون تأثیر داشته باشه ولی دیگه سعی کنید زیر 10 کیلوبایت برثانیه نرید...
مثلاً صبانت شبا به تمام معنا داغون میشه و کیفیت اتصال میاد پایین و من الان که دیگه با کامپیوتر خودم دانلود نمیکنم ولی قبلاً مجبور بودم همه ـش اول سرعت آپلودو ببرم بالا که سرعت سرعت دانلودم یکم بیشتر بشه بعد یهو میزدم 15-20 و سرعتم دانلودم میرفت بالا و بالا مموند... وقتی کیفیت اتصالتون پایین بیاد بیشتر این قضییه که سرعت آپلودتون بالا بره سرعت دانلودتون میاد پایین مشهود میشه...
من اون اعدادی که برنگ قرمز برای دانلود نوشتم منظورم KBps بود که اشتباهاً Kbps نوشتم و ویرایشش کردم
ببین واسه دانلود از تورنت باید یه لیست حداقل 10-15 تایی و seed بالا واسه دانلود داشته باشی تا به حداکثر سرعت برسی
گاهی شبها با همین صبانت تا بالای 2.5گیگ توسط utorrent دانلود میکنم.اون تنظیماتی که گفتم خیلی تأثیر داره
من اون اعدادی که برنگ قرمز برای دانلود نوشتم منظورم KBps بود که اشتباهاً Kbps نوشتم و ویرایشش کردم
ببین واسه دانلود از تورنت باید یه لیست حداقل 10-15 تایی و seed بالا واسه دانلود داشته باشی تا به حداکثر سرعت برسی
گاهی شبها با همین صبانت تا بالای 2.5گیگ توسط utorrent دانلود میکنم.اون تنظیماتی که گفتم خیلی تأثیر داره
میدونم...
صبانت تو تهران که رو یه مگ بسته شده و سرعت از 100-120 بالاتر نمیره... حالا شبا هم پینگ میره رو 1000-2000 و دیگه تورنت به سختی میشه دانلود کرد و سرعت به زور به 70-80-90 ـم ممکنه برسه... تازه با اون مسخره بازی هر یه ساعت قطع و وصل میشه هم که با این پینگ بالا بعد هر بار ریکانکت ده دقیقه طول میکشه دوباره سرعت بره بالا...
به خاطر همینا سرور گرفتم دانلود میکنم اونجا بعد با لینک مستقیم دانلود میکنم تو کامپیوتر خودم... الان یه 4-5 ماهه شبی راحت با سرعت 100-110 ثابت دانلود میکنم و شبی میتونم 1.6 گیگ دانلود کنم... یه جوری دانلود میکنم که دهن صبانت سرویس بشه..... :20:
شما کدوم شهری که برات 2 مگه...؟ قبلاً مشهد و تبریز 2 مگ بودن ولی میگن سرعتو کم کرده شدن یه مگ...
The Joker
30-06-2010, 15:27
سلام ...
دوستان من تازه کارم برای تورنت ، یک راهنمایی ساده و صریح می خوام از شما عزیزان در این موارد :
از قویترین و بهترین تورنت ها که برای دانلود شبانه بشه خوب استفاده کرد و اینکه uTorrent استفاده می کنم ، بهترش هم هست ، بهترین کارایی رو چگونه بگیرم .
ممنون
سلام ...
دوستان من تازه کارم برای تورنت ، یک راهنمایی ساده و صریح می خوام از شما عزیزان در این موارد :
از قویترین و بهترین تورنت ها که برای دانلود شبانه بشه خوب استفاده کرد و اینکه uTorrent استفاده می کنم ، بهترش هم هست ، بهترین کارایی رو چگونه بگیرم .
ممنون
یک بخش از سرعت تورنت به تنظیمات و سرعت و پینگی که داری هست که هر کدوم رو اگر درست تنظیم کنی تاثیر می زاره
تنظیمات نرم افزار معمولا باسه مبتدی ها همان حالت اتومات که نرم افزار پس از تست سرعت میاره خوبه ولی می تونین دستی خودتون مقادیر رو تغییر بدین.تنظیم درست سرعت ارسال بسته به سرعت ارسالی که واقعا دارین با چند واحد کمتر و ست کردن در نرم افزار .
اینترنت هم هر چی پینگ کمتر و سرعت بیشتر داشته باشین بازدهی تورنت بیشتر میشه.
و بخش دیگر مربوط به تورنت هایی که انتخاب کردی که چه قدر سید و پییر داره و ترافیکش چه طوری است و ترکر هاش چه وضعی از شما ثبت کردن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.