مشاهده نسخه کامل
: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
fouad-pes
20-07-2009, 16:54
سلام
من یه فایل تورنت از یه سایتی گرفتم که یک سریال کامل بود. حدود 60 قسمت. حالا اگر بخوام فقط یک قسمت بخصوصی رو به یک فایل تورنت جدا تبدیل کنم. چه کار باید بکنم؟
یه سوال دیگه/ سرعت دانلود تورنت من خیلی پایینه. یعنی حدودا 1 تا 2 کیلوبایت!! ولی فایل های عادی در حدود 10 کیلوبایت هست!
چجوری میشه سرعتم رو افزایش بدم؟
piremard
20-07-2009, 20:50
سلام
من یه فایل تورنت از یه سایتی گرفتم که یک سریال کامل بود. حدود 60 قسمت. حالا اگر بخوام فقط یک قسمت بخصوصی رو به یک فایل تورنت جدا تبدیل کنم. چه کار باید بکنم؟
یه سوال دیگه/ سرعت دانلود تورنت من خیلی پایینه. یعنی حدودا 1 تا 2 کیلوبایت!! ولی فایل های عادی در حدود 10 کیلوبایت هست!
چجوری میشه سرعتم رو افزایش بدم؟
اگه از میکرو تورنت - یو تورنت - استفاده می کنید کافیه پارتهایی رو نمی خواهید انتخاب کنید و کلیک راست کنید و گزینه - dont download - رو انتخاب کنید . یا همون ابتدا که تورنت رو ادد می کنید ، فقط پارت مورد نظر رو تیک بزنید
سلام دوستان
چجوری میشه به utorrent فهموند که وقتی دانلود یک فایل تموم شد دیگه اون رو سید نکنه؟
می دونم بر خلاف تورنت هست ولی چه کنیم با این ADSL های با محدودیت حجمی
مرسی
piremard
21-07-2009, 05:13
سلام دوستان
چجوری میشه به utorrent فهموند که وقتی دانلود یک فایل تموم شد دیگه اون رو سید نکنه؟
می دونم بر خلاف تورنت هست ولی چه کنیم با این ADSL های با محدودیت حجمی
مرسی
شما تو ستینگ برای دانلود و آپلود تنها عدد 1 رو تنظیم کنید . تو بخش bandwidth , global upload rate
fouad-pes
22-07-2009, 20:55
اگه از میکرو تورنت - یو تورنت - استفاده می کنید کافیه پارتهایی رو نمی خواهید انتخاب کنید و کلیک راست کنید و گزینه - dont download - رو انتخاب کنید . یا همون ابتدا که تورنت رو ادد می کنید ، فقط پارت مورد نظر رو تیک بزنید
فکر کنم منظور منو متوجه نشده باشین.
میخوام یک پارت رو به یک فایل تورنت تبدیل کنم و بدم به رپیدباز تا مستقیم کنه.
DaRiOuShJh
24-07-2009, 00:12
دوستان منم ای دی اس الی شدم
پیشنهادی فتوایی چیزی ندارید که از کدوم سایت و کدوم سیستم استفاده کنم؟
پستای اول زیاد داره
مبارک یاشه
به نظر من از نرم افزار utorrent استفاده کن.
سایت هم piratebay.org و mininova.org خوب هستن.
DaRiOuShJh
24-07-2009, 02:46
ممنون برادر
مرسییه نگاهی میندازم ببینم چی خبرن اونجاها
خوده سایته utorrent هم سرچ گزاشته که
superior
24-07-2009, 18:03
به نام او
جند تا سوال در مورد تورنت داشتم:
من از BitTorrent 6.1.2 استفاده یکنم:
1. در هنگام دانلود ی فایل برنامه بصورت خودکار مقداری هم آپلود میکنه که نمیدونم چی هست! این حجمی که فایل برای خودش آپلود میکنه چی هست؟ اگه جلوگیری کنم بد میشه؟
2. چند تا لینک تورنت دارم که خیلی خیلی با سرعت کم دانلود میکنند(3/. در هر ثانیه!!!)! و نوار اون ها قرمز هست! ( فکر کنم باید آبی باشه!) چه راهکاری برای رفع این مشکل پیشنهاد می کنید؟ ( البته با تشکر از IceLord عزیز !)
آیا لینک ها یا فایل ها مشکل پیدا کردند؟
3.این نرم افزار برای تورنت بهتره یا Utorrent
4. شنیدم استفاده از تورنت بدرده ایران نمیخوره!!!!میشه کمی توضیح بدید.
با تشکر
سلام منم دقیقآ این سوالهای بالا رو داشتم . واسه منم یه فایل 270 مگی هست که تا 93% دانلود کرده 45 مگ هم آپلود کرده ولی سرعتش بعد از 93% به 0.1 رسیده باید چی کار کرد
arash66_2m
25-07-2009, 17:06
سلام منم دقیقآ این سوالهای بالا رو داشتم . واسه منم یه فایل 270 مگی هست که تا 93% دانلود کرده 45 مگ هم آپلود کرده ولی سرعتش بعد از 93% به 0.1 رسیده باید چی کار کرد
حتما تعداد سیدهاش کاهش یافته...
تعداد کسانی که آپلود می کنند و دانلود می کنند.
حتما تعداد سیدهاش کاهش یافته...
تعداد کسانی که آپلود می کنند و دانلود می کنند.
یعنی باید بیخیال دانلود بشم یا شاید شانسی بتونم دانلود کنم
دوستان منم ای دی اس الی شدم
پیشنهادی فتوایی چیزی ندارید که از کدوم سایت و کدوم سیستم استفاده کنم؟
پستای اول زیاد داره
اول: نرمافزار BitTorrent رو از سایت خودش دانلود کن.
دوم:برو سایت torrentz.com یه سایت مرجع هستش.اون بالا هر چیزی که میخوای سرچ کن.مثلا transformers 2007.. کلی واست لینک ردیف میکنه.سمت راست مقدار seed هارو نوشته+حجم فایل.هر فایلی که seed بیشتری داره احتمالا کیفیت بهتری داره.(چون عده ی زیادی دارن اون فایل رو میزبانی میکنن).روش کلیک کن.بعد بالای صفحه یه سری سایت میاره که همشون همون فیلمی رو که میخوای دارن.مثلا mininova.com ..بعد فایل تورنت رو دانلود میکنی و میدیش به برنامه.
به نام او
جند تا سوال در مورد تورنت داشتم:
من از BitTorrent 6.1.2 استفاده یکنم:
1. در هنگام دانلود ی فایل برنامه بصورت خودکار مقداری هم آپلود میکنه که نمیدونم چی هست! این حجمی که فایل برای خودش آپلود میکنه چی هست؟ اگه جلوگیری کنم بد میشه؟
2. چند تا لینک تورنت دارم که خیلی خیلی با سرعت کم دانلود میکنند(3/. در هر ثانیه!!!)! و نوار اون ها قرمز هست! ( فکر کنم باید آبی باشه!) چه راهکاری برای رفع این مشکل پیشنهاد می کنید؟ ( البته با تشکر از IceLord عزیز !)
آیا لینک ها یا فایل ها مشکل پیدا کردند؟
3.این نرم افزار برای تورنت بهتره یا Utorrent
4. شنیدم استفاده از تورنت بدرده ایران نمیخوره!!!!میشه کمی توضیح بدید.
با تشکر
در تورنت هر کسی که دانلود میکنه,برای بقیه هم آپلود میکنه!اون آپلود باید انجام بشه و اگه جلوش رو بگیری سرعت دانلود خودت کم میشه.
اگه سرعت دانلود فایلی کم هست احتمالا seed هاش کم شدند.
بهترین نرمافزار از نظر من bittorrent هست.
شنیدم استفاده از تورنت بدرده ایران نمیخوره!!!!میشه کمی توضیح بدید.
اشتباه گفته طرف.هیچ ربطی نداره.از هر نقطه ی دنیا با هر نوع اینترنتی میشه استفاده کرد.فقط سرعتها فرق دارند.
DaRiOuShJh
25-07-2009, 22:24
دوم:برو سایت torrentz.com یه سایت مرجع هستش.اون بالا هر چیزی که میخوای سرچ کن.مثلا transformers 2007.. کلی واست لینک ردیف میکنه.سمت راست مقدار seed هارو نوشته+حجم فایل.هر فایلی که seed بیشتری داره احتمالا کیفیت بهتری داره.(چون عده ی زیادی دارن اون فایل رو میزبانی میکنن).روش کلیک کن.بعد بالای صفحه یه سری سایت میاره که همشون همون فیلمی رو که میخوای دارن.مثلا mininova.com ..بعد فایل تورنت رو دانلود میکنی و میدیش به برنامه.
مرسی برادر
والا من به پیشنهاد دوستمون utorrent رو گرفتم و از سایته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استفاده کردم
یه فایل گرفتم و دو شب پیش یه مقدارش رو گفتم
سرعت 24 اینا بود
ولی الان که گزاشتم بقیش رو بگیرم ترکیده! یعنی 6 بیشتر نمیره
فقط یه سوال دیگه هم داشتم
من الان سرعت آپلود رو به یک کلیوبیت محدود کردم
حالا این تاثیر منفی داره یا ....؟
مرسی برادر
والا من به پیشنهاد دوستمون utorrent رو گرفتم و از سایته
استفاده کردم
یه فایل گرفتم و دو شب پیش یه مقدارش رو گفتم
سرعت 24 اینا بود
فقط یه سوال دیگه هم داشتم
توی خود برنامه نزده چند عدد (یا نفر!) seed وجود داره؟احتمال داره چون شما آپلود رو محدود کردید سرعت دانلود شما هم کم شده باشه.چون سرعت دانلود با آپلود شما نسبت مستقیم داره.بهتره بذارید رو تنظیمات دیفالت بمونه.
DaRiOuShJh
26-07-2009, 02:45
والا برادر گشتم یه لینکه دیگه یافتم
27 نفر seed داشت
تا 25 میگرفت
ولی آخه تنظیماته خودش نامحدود هست جفتشون
سرعت کم نمیشه
راستی من الان 256 دارم همرمان میتونه 32 بفرسته و 32 بگیره یا جمع سند و ریسیوم باید 32 بشه؟
والا برادر گشتم یه لینکه دیگه یافتم
27 نفر seed داشت
تا 25 میگرفت
ولی آخه تنظیماته خودش نامحدود هست جفتشون
سرعت کم نمیشه
راستی من الان 256 دارم همرمان میتونه 32 بفرسته و 32 بگیره یا جمع سند و ریسیوم باید 32 بشه؟
32 دوتا میگیره...تا 22 تا فکر کنم اپ میکنه.:11:
DaRiOuShJh
26-07-2009, 13:14
مرسی
یعنی همزمان؟
یعنی در یه ثانیه میتونه همزمان 32 بگیره 22 بفرسته (رو هم 54) یا نه در کل باید جمعشون تو دریافت 32 بشه و یا تو فرستادن 22 بشه؟×!
هنگ کردم!×![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پی نوشت: داتک خاک بر سر به درد نمیخوره! الان سرعتش 3-8 هست!!!!!!!!!
morteza.m2n
27-07-2009, 01:07
سلام
من adsl 512 دارم ولی همیشه سرعت تورنتم کم بوده!!!!
با برنامه ی Qturrnet دانلود میکنم اولا سرعت دانلود تا 40 بالا میرفت ولی الان بین1-4 بعضی وقتا جو گیر بشه تا 25 بالا میره
چه کنم تا سرعت زیاد بشه؟
mac_world
28-07-2009, 10:33
یه سوال این لیچر و سیدر (leechers و seeders) چی هست ؟ زیاد باشن خوبن یا کم باشن یه توضیحی بدین ممنون میشم وآیا امکان زیاد کردن سرعت دانلودش وجود نداره؟
arash66_2m
28-07-2009, 11:19
یه سوال این لیچر و سیدر (leechers و seeders) چی هست ؟ زیاد باشن خوبن یا کم باشن یه توضیحی بدین ممنون میشم وآیا امکان زیاد کردن سرعت دانلودش وجود نداره؟
بله /
بایستی تعداد سیده زیاد باشه تا بتونه با حداگثر نفرات دانلود رو انجام بده.
اگه از سایت های خصوصی دانلود کنید می تونید با حداگثر سرعت دانلود انجام بشه در غیر اینصورت از سایت های عمومی با سید بالاتر !
mac_world
28-07-2009, 12:38
یه سوال دیگه در سایت demonoid.com چقدر میشه دانلود کرد؟
arash66_2m
28-07-2009, 13:54
با توجه به ratio
اگر Ratio شما با توجه به قوانیی که خودش تو سایتش گذاشته اگه اونقدر آپلود داشته باشین و Ratio شما از حد مجاز کمتر نباشه تا آخر عمر می تونید دانلود کنید :31::20:
هر چقدر که بخای! demonoid فعلا هیچ قانونی در مورد ratio نداره.
My ratio is getting too low, am I going to be banned?
The ratio system is purely statistical and somewhat innacurate for the ones with shared or dynamic ips. Besides what other users may think of you for not sharing, there is no punishment for having a low ratio.
البته این در مورد اکثر ترکرهای خصوصی صادق نیست.
morteza.m2n
29-07-2009, 02:31
با توجه به ratio
اگر Ratio شما با توجه به قوانیی که خودش تو سایتش گذاشته اگه اونقدر آپلود داشته باشین و Ratio شما از حد مجاز کمتر نباشه تا آخر عمر می تونید دانلود کنید :31::20:
هر چقدر که بخای! demonoid فعلا هیچ قانونی در مورد ratio نداره.
البته این در مورد اکثر ترکرهای خصوصی صادق نیست.
لطفا از این سایتی که میگین برا من یه دعوتنامه بفرستین برا ی ثبت نام باید حتما یکی دعوتنامه بفرسته
m0rtoz@yahoo.com
سلام به همگی
دوستان لطفا بگید با برنامه bittorrent چطور میشه یه فایل رو seed کرد ( منظورم همون upload هست ). چون سرعت دانلود من خیلی کمه زیر 10 کیلوبایت در ثانیه. سرعت دانلود و آپلود هم نامحدود گذاشتم. تنظیمات دیگه هم بدین صورته:
global max num of con: 520
max num of connected peers per torrent: 10000
num of upload spot ser torrent: 12
با شبانه صبانت هم وصل میشم. سرعت با دانلود منیجر هم مجموعا 70 kB هست معمولا.
این فایلی هم که دارم دانلود میکنم 5 تا tracker داره و هر کدوم به طور متوسط 13 تا peers و 16 تا seeds دارن. اون tracker اصلی هم که mvmgroup باشه، 32 تا peers و 60 تا seeds داره.
معمولا تنظیمات پیش فرض تورنت اینه که بعد از پایان دانلود به میزان 150 درصد از حجم دریافت شده رو به عنوان سید ارسال می کنه تا فایل تورنت همچنان زنده بمونه ...اگر تنظیمات رو دست نزده باشین پس از پایان داونلود بزارین فایل تورنت باز بمونه تا خودش تا ان حد یا نسبتی که خودتون تو تنظیمات وارد کردین سید کنه.
در تورنت هر کسی که دانلود میکنه,برای بقیه هم آپلود میکنه!اون آپلود باید انجام بشه و اگه جلوش رو بگیری سرعت دانلود خودت کم میشه.
اگه سرعت دانلود فایلی کم هست احتمالا seed هاش کم شدند.
بهترین نرمافزار از نظر من bittorrent هست.
اشتباه گفته طرف.هیچ ربطی نداره.از هر نقطه ی دنیا با هر نوع اینترنتی میشه استفاده کرد.فقط سرعتها فرق دارند.
مندقیقا همین کارا رو کردم ولی نتونستم چیزی دانلود کنم. سرعتم از 5 بیشتر نمیشه. اینترنتم 512 هست. چاره چیه؟ لطفا راهنماییم کنید.
مندقیقا همین کارا رو کردم ولی نتونستم چیزی دانلود کنم. سرعتم از 5 بیشتر نمیشه. اینترنتم 512 هست. چاره چیه؟ لطفا راهنماییم کنید.
مقدار سید و پییر چه قدره ؟مشکل پورت داری یا نه؟ تو روتر تنظیمات مربوطه رو هم انجام دادی یا نه؟
DaRiOuShJh
02-08-2009, 14:31
میگم یه سوال که شونصد بار پرسیدم هیچکی هم اخر جوا ب نداد
من الان 256 دارم یعنی حدودا 32 دریافت و 22 آپلود دارم مودم میتونه در یه ثانیه همزمان 32 کیلو دریافت و داشته باشه و 22 آپلود یهنی رو هم 54 کیلو یا نه یه ثانیه 32 تا میگیره یه ثانیه بعد 22 میفرسته؟!×!
چی ریختیه؟
میگم یه سوال که شونصد بار پرسیدم هیچکی هم اخر جوا ب نداد
من الان 256 دارم یعنی حدودا 32 دریافت و 22 آپلود دارم مودم میتونه در یه ثانیه همزمان 32 کیلو دریافت و داشته باشه و 22 آپلود یهنی رو هم 54 کیلو یا نه یه ثانیه 32 تا میگیره یه ثانیه بعد 22 میفرسته؟!×!
چی ریختیه؟
نه کاملا جدا هست.
من هم 256 دارم، سرعت دانم با تورنت 31 هست و آپم رو گذاشتم رو ی 10 و همزمان هم دریافت میشه هم ارسال
keykavoos
02-08-2009, 16:41
سلام
آقا سرعت با بيت تورنت فوقالعاده مزخرفه در حد حد اكثر 2-3 !:18: (همين الان سه هفته و دو روز مونده تا يك سوم فايل 700 مگي دان شه) با اينهمه تعريفي كه شنيدم سازگار نيست. همه ي اين تنظيماتم انجام دادم. اون علامت زرد هرگز سبز نشد.
تعداد سيد ها رو نوشته 10(31) تعداد پير ها رو نوشته 4(41)
توي صفحه ي تركرزم نوشته
DTH
LOCAL PEER DISCOVERY
PEER EXCHANGE
اينا با سه تا URL رو زده WORKING دو تا URL ام داده كه نوشته invalid url
نمي دونم ديگه. خيلي افتضه.
؟ مرسي.
DaRiOuShJh
02-08-2009, 16:54
خدایی یعنی میتونم 32 بگیرم 22 بفرستم؟
اینطوری باشه که خیلی خوبه
خوب شما چرا همون 22 برای آپ نزاشتی؟
فرقی نمیکنه تو سرعت که؟ 32 تاتون رو دارید میگیرید دیگه
مقدار سید و پییر چه قدره ؟مشکل پورت داری یا نه؟ تو روتر تنظیمات مربوطه رو هم انجام دادی یا نه؟
تو روتر چه تنظیماتی رو باید انجان بدم؟ 25 تا سید داشت.فایلای دیگه ای رو هم امتحان کردم با 30 تا سید بازم همونطوری بود. چندتا سید داشته باشه خوبه؟ منظورتون چیه که مشکل پورت دارم یا نه. ممنون میشم یه خورده کاملتر راهنماییم کنید.
سلام
آقا سرعت با بيت تورنت فوقالعاده مزخرفه در حد حد اكثر 2-3 !:18: (همين الان سه هفته و دو روز مونده تا يك سوم فايل 700 مگي دان شه) با اينهمه تعريفي كه شنيدم سازگار نيست. همه ي اين تنظيماتم انجام دادم. اون علامت زرد هرگز سبز نشد.
تعداد سيد ها رو نوشته 10(31) تعداد پير ها رو نوشته 4(41)
توي صفحه ي تركرزم نوشته
DTH
LOCAL PEER DISCOVERY
PEER EXCHANGE
اينا با سه تا URL رو زده WORKING دو تا URL ام داده كه نوشته invalid url
نمي دونم ديگه. خيلي افتضه.
؟ مرسي.
راهنمایی های این مقاله رو هم انجام دادی؟
بعد از تورنت و وضعیتش یک چند تا تصویر بگیر بزار شاید بشه کشف کرد مشکل چیه
تو روتر چه تنظیماتی رو باید انجان بدم؟ 25 تا سید داشت.فایلای دیگه ای رو هم امتحان کردم با 30 تا سید بازم همونطوری بود. چندتا سید داشته باشه خوبه؟ منظورتون چیه که مشکل پورت دارم یا نه. ممنون میشم یه خورده کاملتر راهنماییم کنید.
اینجا تنظیمات رو توضیح دادم
abbasnajafzade
04-08-2009, 18:20
سلام چه اتقاقی برای سایت mybittorrent افتاده؟؟؟؟
سلام چه اتقاقی برای سایت mybittorrent افتاده؟؟؟؟
مشکوک میزنه.... نه ارور نبود صفحه می زنه نه تگ های کدنویسی داره.....احتمالا باز مخابرات داره یک کاری می کنه....از کی اینطوری شده؟
abbasnajafzade
07-08-2009, 09:00
مشکوک میزنه.... نه ارور نبود صفحه می زنه نه تگ های کدنویسی داره.....احتمالا باز مخابرات داره یک کاری می کنه....از کی اینطوری شده؟
حدود یک ماه یا شاید هم بیشتره که همچین مشکلی پیداکرده و ظاهرا درست شدنی هم نیست:41:
حدود یک ماه یا شاید هم بیشتره که همچین مشکلی پیداکرده و ظاهرا درست شدنی هم نیست:41:
اگر از طرف ما این کارو کردن بهت می گم امید به درست شدنش نداشته باشی ( حداقل به این زودی ها ....شاید دوره بعد درست بشه ...البته ارزوهای جوانان است....) از یکی از بچه های انجمن که خارجه بپرس ببین می تونه ببینه یا نه( یادمه یکی از همکار های فیلم هم خارج بود ) از انها بخواه ببین میبینن یا نه اگر دیده شد که مشخص است ولی اگر ایشون هم ندید باید مشکل رو تو جای دیگر پیدا کرد و ربطی به اینها نداره
سلام.
من به روتر محل کارم دسترسی ندارم، واسه همین هم نمی تونم پورت ها رو forward کنم؛ اگر با این حالت دانلود کنم چی می شه؟(چون اصولا تو این حالت باید دانلود بشه و فقط بقیه نتونن از من دانلود کنن یا به عبارتی نشه آپلود کنم) منظورم اینه که وقتی ratio من کمتر و کمتر بشه(مقداری هم تو خونه دانلود/آپلود کردم و ratio من الان صفر نیست!) چی می شه؟ یعنی مثلا tracker ها نمیان چون ratio من خیلی کم می شه سرعت من رو کم کنن؟
(به عبارتی وقتی از یک peer به leech تبدیل می شم، tracker ها با من چی می کنن؟!)
ممنون.
سلام.
من به روتر محل کارم دسترسی ندارم، واسه همین هم نمی تونم پورت ها رو forward کنم؛ اگر با این حالت دانلود کنم چی می شه؟(چون اصولا تو این حالت باید دانلود بشه و فقط بقیه نتونن از من دانلود کنن یا به عبارتی نشه آپلود کنم) منظورم اینه که وقتی ratio من کمتر و کمتر بشه(مقداری هم تو خونه دانلود/آپلود کردم و ratio من الان صفر نیست!) چی می شه؟ یعنی مثلا tracker ها نمیان چون ratio من خیلی کم می شه سرعت من رو کم کنن؟
(به عبارتی وقتی از یک peer به leech تبدیل می شم، tracker ها با من چی می کنن؟!)
ممنون.
اگر تو تورنت مشکل پورت داشته باشی با ترکر ها نمی تونی تماس برقرار کنی و مشکل پیدا می کنی و مجبوره خود نرم افزار تورنت بگرده دونبال دیگر تورنت باز ها و تازه هم چون بر اساس درجه و اولویت نیست هرکی به هر کی است.
اگر می تونی پورت های خاص رو استفاده کن ( گر چه تو اداره توصیه نمی کنم با تورنت کار کنی چون خیلی ترافیک ایجاد می کنه مخصوصا رو ارسال و مواقع اوج کاری کاربرای شرکت.)
اگر تو تورنت مشکل پورت داشته باشی با ترکر ها نمی تونی تماس برقرار کنی و مشکل پیدا می کنی و مجبوره خود نرم افزار تورنت بگرده دونبال دیگر تورنت باز ها و تازه هم چون بر اساس درجه و اولویت نیست هرکی به هر کی است.
اگر می تونی پورت های خاص رو استفاده کن ( گر چه تو اداره توصیه نمی کنم با تورنت کار کنی چون خیلی ترافیک ایجاد می کنه مخصوصا رو ارسال و مواقع اوج کاری کاربرای شرکت.)
ممنون بابت راهنمایی. من ساعت 7 شب به بعد از تورنت استفاده می کنم! (ساعت 6 تعطیل می شه اما سایت تا 11 شب بازه و ضمنا می تونم لپ تاپ رو بذارم تا صبح تو سایت بمونه) الان پورت رو 80 گذاشتم، سایت Port Checker که می گه بازه و می تونم استفاده کنم؛ اما تو µTorrent اول اون علامت خطر زرد رنگ بود و بعد هم قرمز شد(که اگر نشانگر ماوس رو اون بره می نویسه Not conectable). به هر حال فعلا داره با سرعت 400 آپلود می کنه و 160 دانلود؛ حالا چجوری با پورت بسته این کار رو می کنه نمی دونم! راستی منظور شما از پورت های خاص دقیقا کدوم پورت ها بود؟
ممنون بابت راهنمایی. من ساعت 7 شب به بعد از تورنت استفاده می کنم! (ساعت 6 تعطیل می شه اما سایت تا 11 شب بازه و ضمنا می تونم لپ تاپ رو بذارم تا صبح تو سایت بمونه) الان پورت رو 80 گذاشتم، سایت Port Checker که می گه بازه و می تونم استفاده کنم؛ اما تو µTorrent اول اون علامت خطر زرد رنگ بود و بعد هم قرمز شد(که اگر نشانگر ماوس رو اون بره می نویسه Not conectable). به هر حال فعلا داره با سرعت 400 آپلود می کنه و 160 دانلود؛ حالا چجوری با پورت بسته این کار رو می کنه نمی دونم! راستی منظور شما از پورت های خاص دقیقا کدوم پورت ها بود؟
دقیقا منظورم پورت های مطرح است که معمولا باز می مونن و نمیشه بست.
اگر تو مرورگر نشون می ده بازه ولی تو نرم افزار نه یعنی مشکل از فایروال سیستم است که به نرم افزار اجازه دسترسی به ان پورت رو نمی ده.
الان شما ارتباط داری ولی با هر کی نرم افزار پیدا کنه ( یعنی ممنکه به یکی وصل شی که همش فایل خراب بفرسته -کلی الکی وقتت رو می بره)معمولا اگر ترکر باشه زود پیدا می کنه و نمی زاره چنین اتفاق هایی بیوفته.
الان شما باید بری سراق فایروال سیستمت
پی نوشت :
اگر بعد از زمان اداری که کسی نیست انجام میدی مشکلی نیست...
دقیقا منظورم پورت های مطرح است که معمولا باز می مونن و نمیشه بست.
اگر تو مرورگر نشون می ده بازه ولی تو نرم افزار نه یعنی مشکل از فایروال سیستم است که به نرم افزار اجازه دسترسی به ان پورت رو نمی ده.
الان شما ارتباط داری ولی با هر کی نرم افزار پیدا کنه ( یعنی ممنکه به یکی وصل شی که همش فایل خراب بفرسته -کلی الکی وقتت رو می بره)معمولا اگر ترکر باشه زود پیدا می کنه و نمی زاره چنین اتفاق هایی بیوفته.
الان شما باید بری سراق فایروال سیستمت
پی نوشت :
اگر بعد از زمان اداری که کسی نیست انجام میدی مشکلی نیست...
من لپ تاپم رو اونجا میبرم و با همون تو خونه کار میکنم؛ تو خونه مشکلی ندارم٬ پس چطور ممکنه فایروال فقط تو محل کار جلوی برنامه رو بگیره؟! / البته پورتها رو بعیده بسته باشن٬ اما به آیپی من forward نمیشن. [همونطور که میدونید آدرسدهی ip:port هست و تو شبکهای که تنها یک آیپی واقعی داره باید بگیم تمام چیزایی که به پورت x میان رو به آیپی غیرواقعی xxx.xxx.xxx.xxx بفرست(در غیر این صورت آدرس "آیپی واقعی:پورت" میشه٬ در حالی که برنامهی تورنت رو کامپیوتر با آیپی واقعی نیست)/من تو شبکه خونه خودم هم برای استفاده از تورنت تو تنظیمات روتر یه پورت رو به یه آیپی forward کردم.] / راستی چرا نتونم با tracker ارتباط برقرار کنم؟ ارتباط با اون که از همون پروتکل http هست و مشکلی نداره. من بدون port forward هم همیشه میتونم trackerها رو بهروز کنم.
به هر حال ممنون برای کمکها.
من لپ تاپم رو اونجا میبرم و با همون تو خونه کار میکنم؛ تو خونه مشکلی ندارم٬ پس چطور ممکنه فایروال فقط تو محل کار جلوی برنامه رو بگیره؟! / البته پورتها رو بعیده بسته باشن٬ اما به آیپی من forward نمیشن. [همونطور که میدونید آدرسدهی ip:port هست و تو شبکهای که تنها یک آیپی واقعی داره باید بگیم تمام چیزایی که به پورت x میان رو به آیپی غیرواقعی xxx.xxx.xxx.xxx بفرست(در غیر این صورت آدرس "آیپی واقعی:پورت" میشه٬ در حالی که برنامهی تورنت رو کامپیوتر با آیپی واقعی نیست)/من تو شبکه خونه خودم هم برای استفاده از تورنت تو تنظیمات روتر یه پورت رو به یه آیپی forward کردم.] / راستی چرا نتونم با tracker ارتباط برقرار کنم؟ ارتباط با اون که از همون پروتکل http هست و مشکلی نداره. من بدون port forward هم همیشه میتونم trackerها رو بهروز کنم.
به هر حال ممنون برای کمکها.
توی روتر های adsl هم همین قضیه رخ می ده و سیستم ها با یک ip غیر معتبر وارد روتر میشن و و روتر ip اصلی رو داره.
احتمال داره تو فایروال سرور اداره تنظیماتی در مورد مسدود کردن این موارد موجود باشه( مثلا پیشفرض خیلی ار فایر وال های نرم افزاری تورنت مسدوده )باید ببینی چنین بخشی تو فایروالش هست یا نه
یا اگر بشه باید به فایر وال شرکت نرم افزار تورنت رو به عنوان نرم افزار مجاز بشناسونه.
mahsafar
18-08-2009, 18:14
میشه یکی لطف کنه این متن رو ترجمه کنه و توضیح بده
فکر کنم فایل مهمی باشه
مثل اینکه قراره thepiratebay.org بسته بشه
Hamed_forum
21-08-2009, 14:48
ميخواستم بدونم براي دريافت فيلمها كه كم حجم شده با پسوند MP4, RMVB , Mkv چي بايد دز سايتهاي تورنت سرچ كنم هرچي سرچ ميكنم چيزي نميده؟
DaRiOuShJh
21-08-2009, 15:53
بچه ها اگه یه تورنتی رو بزاریم مثلا اون شب 90 تا سید داشته باشه تا نصف بگیریم بعد هفته ی بعد بقیش رو بزاریم 9 تا سید داشته باشه راهی هست که یه طوری سرعت رو ببیرم بالا؟!×! فسیل میشیم خوب!
7-8 گیگ هم هست حیفه!
بچه ها اگه یه تورنتی رو بزاریم مثلا اون شب 90 تا سید داشته باشه تا نصف بگیریم بعد هفته ی بعد بقیش رو بزاریم 9 تا سید داشته باشه راهی هست که یه طوری سرعت رو ببیرم بالا؟!×! فسیل میشیم خوب!
7-8 گیگ هم هست حیفه!
نه دیگه...راهی نداره....باید دعا کنی تا peer ها معرفت داشته باشن بعدا seed کنن.
DaRiOuShJh
21-08-2009, 21:35
ای بابا
چی کار کنم پس
این رپید باز تورنتش چی ریختیاس؟
میتونم اون قسمت هایی که گرفتم رو حذف کنم بقیش رو بگیرم؟
ای بابا
چی کار کنم پس
اگه تیکه تیکه باشه اره.قابلیت انتخاب داره.با 9 seed هم که خوب دانلود میشه...!حداقل با سرعت قابل قبول...
DaRiOuShJh
21-08-2009, 23:22
مرسی
حالا ببینم اگه سید هاش از اینی که هست هم آبتر رفت باید برم دست به دامن اون شم
دوستان کسی هس که دعوت نامه demonoid.com داشته باشه لطف کنه؟
Cyberlife
22-08-2009, 14:43
دانلود نامحدود از UseNeXt ، برای دانلود برنامه هک شده به این تاپیک مراجعه کنید ، در ضمن تشکر یادت نره .
Pejvak61
23-08-2009, 12:49
آيا ميشه از وسط دانلود يه فايل بزرگ مثلاً 8 گيگابايتي نرم افزار دانلود از طريق تورنت رو عوض كرد؟ آيا اصلاً تأثيري داره كه از نرم افزار قوي تري استفاده كرد؟
من الآن دارم از Bitcomet استفاده ميكنم. تعداد seed هاي تورنت من اولش 6 تا بود الآن شده 1 و فايل مورد نظر هم 8 گيگابايته و من هم 51% تكميل كردم ولي به دليل كم شدن تعداد seed ها من مشكل پيدا كردم و سرعت دانلودم از 32KB رسيده به 1KB آيا فكر ميكنين استفاده از نرم افزار بهتر تأثيري داره يا نه؟
آيا ميشه از وسط دانلود يه فايل بزرگ مثلاً 8 گيگابايتي نرم افزار دانلود از طريق تورنت رو عوض كرد؟ آيا اصلاً تأثيري داره كه از نرم افزار قوي تري استفاده كرد؟
من الآن دارم از Bitcomet استفاده ميكنم. تعداد seed هاي تورنت من اولش 6 تا بود الآن شده 1 و فايل مورد نظر هم 8 گيگابايته و من هم 51% تكميل كردم ولي به دليل كم شدن تعداد seed ها من مشكل پيدا كردم و سرعت دانلودم از 32KB رسيده به 1KB آيا فكر ميكنين استفاده از نرم افزار بهتر تأثيري داره يا نه؟
این بزرگترین ضعف توررنت است...تعویض نرم افزار هیچ کمکی نمیکنه.چون تعداد سید ها برای تمام نرم افزار ها یکیه...فکر نمیکنم بشه وسط داتلود ادامه دانلود رو با یه نرم افزار دیگه ادامه داد..
مثلا من خودم یه فایلی رو دان کردم چجوری میشه با معرفت شم؟!!!!(seed شم؟)
راستی یه شرکتی که سرعت دانش بالاس توش تورنت نصب کردم اما جواب نمیده.seed و peer فعالش صفر میزنه!!! آی پی ش مشکل داره؟اونجا شبکه اس هر کی آی پی مخصوص داره.سرعت دانش به 15mg/s هم میرسه.اگه تورنت جواب بگیرم میدونید یعنی چی؟؟؟؟؟؟
کمک کنید پیلیزززززز
Pejvak61
24-08-2009, 08:06
این بزرگترین ضعف توررنت است...تعویض نرم افزار هیچ کمکی نمیکنه.چون تعداد سید ها برای تمام نرم افزار ها یکیه...فکر نمیکنم بشه وسط داتلود ادامه دانلود رو با یه نرم افزار دیگه ادامه داد..
پس وقتي نتونه سرعت دانلود رو بهبود بده استفاده از نرم افزار هاي ديگه چه منفعتي رو برامون در پي داره؟
Pejvak61
24-08-2009, 08:18
راستی یه شرکتی که سرعت دانش بالاس توش تورنت نصب کردم اما جواب نمیده.seed و peer فعالش صفر میزنه!!! آی پی ش مشکل داره؟اونجا شبکه اس هر کی آی پی مخصوص داره.سرعت دانش به 15mg/s هم میرسه.اگه تورنت جواب بگیرم میدونید یعنی چی؟؟؟؟؟؟
کمک کنید پیلیزززززز
اگر ميخواي جزء Seed ها بشي بايد دانلودت تموم شده باشه و در ضمن فكر ميكنم بايد يكي از اعضاي Wan هم باشي اونوقته كه فقط ميشي فرستنده (فقط Upload ميكني و دانلودت صفر ميشه) تا زماني كه Stop نكني كار آپلود ادامه پيدا ميكنه.
در مورد سئوال دومت هم بايد بگم كه اگر Seed و Peer داخل كروشه[ Seed / peer] صفر باشن يعني اصلاً اون تورنت فعال نيست و بهتره از ادامه كار صرفنظر كني چون فقط داري وقتتو تلف ميكني.
پس وقتي نتونه سرعت دانلود رو بهبود بده استفاده از نرم افزار هاي ديگه چه منفعتي رو برامون در پي داره؟
دقیقا متوجه منظور سوالتون نمیشم....ولی هر کسی با یه نزم افزار راحت تره و من منظورم تعداد سید ها بود که گفتم با تعویض نرم افزار سید یک فایل تورنت افزایش پیدا نمیکنه.
اگر ميخواي جزء Seed ها بشي بايد دانلودت تموم شده باشه و در ضمن فكر ميكنم بايد يكي از اعضاي Wan هم باشي اونوقته كه فقط ميشي فرستنده (فقط Upload ميكني و دانلودت صفر ميشه) تا زماني كه Stop نكني كار آپلود ادامه پيدا ميكنه.
در مورد سئوال دومت هم بايد بگم كه اگر Seed و Peer داخل كروشه[ Seed / peer] صفر باشن يعني اصلاً اون تورنت فعال نيست و بهتره از ادامه كار صرفنظر كني چون فقط داري وقتتو تلف ميكني.
به صورت سوالم پس دقت نکردید.(انقدرها هم تو زمینه تورنت بی سواد نیستم که اینا رو میگید!!).من اون تورنتو که میگم تو شرکت نمیشه دانلود کرد تو خونه میشه.تو شرکت احتمالا آی پی های تورنت رو بستن حتی از سایت های آپلودر هم نمیشه اونجا دانلود کرد.میخوام راهنمایی کنید تنظیمات اونجا رو چه جوری میشه باهاش ور رفت تا درست بشه.دورش بزنم!!
Pejvak61
25-08-2009, 09:07
کمک کنید پیلیزززززز
از كجاي اين پستي كه دادين من بايد مي فهميدم جنابعالي تازه كار نيستيد و اينقدر بهتون بر ميخوره؟
Pejvak61
25-08-2009, 11:41
چطور ميشه آدرس و پورت Peer هاي فعالي كه در آپلود فايل به من شركت ندارن رو شناسايي كرد؟
ميخواستم بدونم براي دريافت فيلمها كه كم حجم شده با پسوند MP4, RMVB , Mkv چي بايد دز سايتهاي تورنت سرچ كنم هرچي سرچ ميكنم چيزي نميده؟
تو جستجو ها بر اساس فرمت فایل خطا زیاده ...پیشنهاد می کنم ب همان سبک نام فایل بگردی و از لینک ها ببینی کدوم فرمت بهت می خوره .....البته یک ک موضوع هم هست که انتشار دهنده های معروف بر اساس فرمت های مختلف فایل هاشون رو ارائه کرده باشن و گرنه اگر ارائه نشده باشه پیدا کنردن هم نداره.
میشه یکی لطف کنه این متن رو ترجمه کنه و توضیح بده
فکر کنم فایل مهمی باشه
مثل اینکه قراره thepiratebay.org بسته بشه
تا انجایی که من فهمیدم این یک فایل تورنت با بانک اطلاعاتی و یک سری اطلاعات طراحی سایت و اینها است
موضوعی در مورد باز یا بسته بودن ننوشته بود.
ای بابا
چی کار کنم پس
یعنی یک بخش از تورنت رو گرفتی می خوای یک بخش دیگر رو بگیری؟
دوستان کسی هس که دعوت نامه demonoid.com داشته باشه لطف کنه؟
من یک دو ماه پیش داشتم بزار یک بررسی کنم ببینم باز اجازه دسترسی می ده یا نه ...اگر کی بهت نداده بهم پ خ بزن تا برات پ خ کنم سریالش رو که بتونی عضو شی
دانلود نامحدود از UseNeXt ، برای دانلود برنامه هک شده به این تاپیک مراجعه کنید ، در ضمن تشکر یادت نره .
این چیه که تاپیکش موجود نیست؟؟؟؟؟
بررسی هایی که من کردم این کار میشه و انجام شدنی هست:20:
کافیه خود فایل تورنت رو داشته باشین به اضافه اینکه بدونین مسیری که فایل های اصلی ذخیره شده کجاست و همچنین برای احتیاطفایل هایی که تا ان لحظه درخواس دانلود دادین رو هم یادتون باشه.
بعد از پاک کردن نرم افزار قبلی و نصب نرم افزار جدید فایل تورنت رو از داخل نرم افزار اجرا می کنید بعد به جای مسیر پیش فرض مسیر پوشه اصلی فایل های تورنت (اولین پوشه که خود تورنت ساخته و اگر کار نکرد تا مکانی که ان پوشه هست ) رو انتخاب می کنید و تست می کنید بعد از بررسی توسط نرم افزار اگر فایلی موجود باشه تو تورنت جدید خودش رو نشون می ده اگر نشون نداد از داخل نرم افزار تورنت فایل هایی که قبلا درخواست دانلود داده بودین رو انتخاب و تست مجدد بررسی فایل ها رو بزنین تا پیدا کنه
:46:
کمک کنید پیلیزززززز
کافیه هر وقت که فایل هایی که می خواستی دانلود شه تمام شد ( در صورت حفظ تنظیمات پیش فرض ) حالت اجرایی فایل رو قطع نکنی تا به صورت سید عمل کنه:46:
در مورد سوال شرکت باید پورت های بازی که تو شرکت بازن رو پیدا کنی ( چون بخاطر امنیت شبکه بیشتر پورت ها بسته ان .البته پیشنهاد می کنم تو اداره و ساعات کاری این کارو نکنی چون ترافیک شدیدی می زاره و شاکی می شن.
دقیقا متوجه منظور سوالتون نمیشم....ولی هر کسی با یه نزم افزار راحت تره و من منظورم تعداد سید ها بود که گفتم با تعویض نرم افزار سید یک فایل تورنت افزایش پیدا نمیکنه.
به صورت سوالم پس دقت نکردید.(انقدرها هم تو زمینه تورنت بی سواد نیستم که اینا رو میگید!!).من اون تورنتو که میگم تو شرکت نمیشه دانلود کرد تو خونه میشه.تو شرکت احتمالا آی پی های تورنت رو بستن حتی از سایت های آپلودر هم نمیشه اونجا دانلود کرد.میخوام راهنمایی کنید تنظیمات اونجا رو چه جوری میشه باهاش ور رفت تا درست بشه.دورش بزنم!!
من یک سری اطلاعات اولیه دادم بالاتر
چطور ميشه آدرس و پورت Peer هاي فعالي كه در آپلود فايل به من شركت ندارن رو شناسايي كرد؟
این کارو خود نرم افزار تورنت انجام می ده البته اصل این وضیفه بر عهده ترکر هست که از خراب کاری های احتمالی با بردن تو لیست سیاه جلوگیری می کنه
مرسی که به سوال من جواب دادید!
بالا
یک خواهش می کنم و ان این است که اخر پست اول این تاپیک یک لینک به مقاله راهنمای اولیه است که بخوانید خیلی کمک می تواند به شما بکند.
panther99
27-08-2009, 19:38
آقا من چند تا صفحه اول رو خوندم ممنون بابت اطلاعات خوبتون اما سوال دارم :
اگه يه فايل تورنت رو كه مثلا 100 مگابايت هست بخواهيم دانلود كنيم وقتي دانلود تموم شد چقدر از ترافيك اينترنتمون ميره ؟؟؟؟؟ 2 برابر يعني 200 مگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
و اين برنامه µTorrent سرعت دانلود رو بيشتر ميكنه ؟؟؟؟؟؟ من از مرورگر اوپرا استفاده ميكنم . ميخوام ببينم تاثير سرعت چشمگيره ؟؟؟؟؟؟
mahdi.a81
28-08-2009, 17:27
اگه يه فايل تورنت رو كه مثلا 100 مگابايت هست بخواهيم دانلود كنيم وقتي دانلود تموم شد چقدر از ترافيك اينترنتمون ميره ؟؟؟؟؟ 2 برابر يعني 200 مگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
و اين برنامه µTorrent سرعت دانلود رو بيشتر ميكنه ؟؟؟؟؟؟ من از مرورگر اوپرا استفاده ميكنم . ميخوام ببينم تاثير سرعت چشمگيره ؟؟؟؟؟؟
سوال اول : شما همون 100 مگ رو دان میکنی و فقط یه خورده هم آپ میکنی .
سوال دوم : برای دانلود باید یه نرم افزار که تورنت دان میکنه داشته باشی مثل µTorrent . فک نمیکنم که اوپرا بتونه تورنت دانلود کنه .
panther99
28-08-2009, 18:53
دوست عزيز ممنون . ولي من خودم با اوپرا دارم تورنت دانلود ميكنم .
ميخوام بدونم با نرم افزارهاي مخصوصش سرعت دانلودم فرقي ميكنه يا نه ؟؟؟؟؟
100 مگ حجم خود فایل به اضافه یکی دو مگ هش فایل و مقادر حجمی که ارسال کردین.
كسي نيست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا صبر کن....چت روم که نیست:46:
سوال اول : شما همون 100 مگ رو دان میکنی و فقط یه خورده هم آپ میکنی .
سوال دوم : برای دانلود باید یه نرم افزار که تورنت دان میکنه داشته باشی مثل µTorrent . فک نمیکنم که اوپرا بتونه تورنت دانلود کنه .
اپرا قابلیت دانلود تورنت رو داره
دوست عزيز ممنون . ولي من خودم با اوپرا دارم تورنت دانلود ميكنم .
ميخوام بدونم با نرم افزارهاي مخصوصش سرعت دانلودم فرقي ميكنه يا نه ؟؟؟؟؟
می تونی دانلود کنی ولی ازادی عمل نسبت به نرم افزار های مخصوص تورنت رو به خودت نمی ده
اگر با اپرا راحتی از اپرا استفاده کن.فرق زیادی معمولا نمی کنه ولی رسمه می گن اگر از نرم افزار های مرتبط با هر موضوع استفاده شه بهتره.
من با ADSL 512 روی kb 10_15 با تورنت دانلود میکنم...در حالیکه سرعتم با لینک مستقیم به 70 هم میرسه!
یکی از دوستان لطف کنه در مورد تنظیمات utorrent (برای ADSL 512) راهنمایی کنه...شاید وضع سرعتمون بهتر شد.
تنظیمات فعلی:
maximum upload rate:2
number of upload slot per torrent:4
global maximum number of connection:300
maximum number of connected peer:100
max number of active torrents:4
max number of active download:3
port:45682 و تیک enable unpnp port mapping برداشته شده.(disable شده)
protocal encryption outgoing هم enable هست.
سلام
شاید جای سوالم اینجا نباشه
کسی دعوت نامه از سایت filelist.ro نداره برام بفرسته :31:
مرسی
BLACK-BLACK
01-09-2009, 08:22
من با ADSL 512 روی kb 10_15 با تورنت دانلود میکنم...در حالیکه سرعتم با لینک مستقیم به 70 هم میرسه!
یکی از دوستان لطف کنه در مورد تنظیمات utorrent (برای ADSL 512) راهنمایی کنه...شاید وضع سرعتمون بهتر شد.
تنظیمات فعلی:
چون شما از باقی جاها با سرعت 70 میگیری دلیل نمیشه تورنتتم بتونه با این سرعت دانلود کنه من که 128 دارم گاهی سرعتم دانلود از تورنتم به 16 هم میرسه ولی از رپید با 27 دانلود میکنم وقتی که افراد زیادی درحال دانلود فایل هستند ولی وقتی که از تورنت کم دانلود کنن سرعت دانلود شما هم میاد پایین.
تنظیمات فعلی:
امیدوارم مقاله ای که لینکش تو اخر پست اول تاپیک هست رو خونده باشی
سرعت تورنت به خیلی چیز ها ربط داره که بعضی هاش از دسترس ما خارجه و بعضی هاشو ما می تونیم با درست تنظیم کردن بازدهی بیشتر بگیریم
سلام
شاید جای سوالم اینجا نباشه
کسی دعوت نامه از سایت filelist.ro نداره برام بفرسته :31:
مرسی
پوزش
:41:
چون شما از باقی جاها با سرعت 70 میگیری دلیل نمیشه تورنتتم بتونه با این سرعت دانلود کنه من که 128 دارم گاهی سرعتم دانلود از تورنتم به 16 هم میرسه ولی از رپید با 27 دانلود میکنم وقتی که افراد زیادی درحال دانلود فایل هستند ولی وقتی که از تورنت کم دانلود کنن سرعت دانلود شما هم میاد پایین.
دوست گرامی من هم توقع سرعت 70 برای دانلود تورنت ندارم!!
اما قبول کنید kb 10 برای ADSL 512 خیلی پایینه. تورنتی که من استفاده میکنم تعداد seed دوبرابر peer هست (معمولا 20 seed و 10 peer) پس مشکل میتونه از تنظیمات غلط باشه.
امیدوارم مقاله ای که لینکش تو اخر پست اول تاپیک هست رو خونده باشی
سرعت تورنت به خیلی چیز ها ربط داره که بعضی هاش از دسترس ما خارجه و بعضی هاشو ما می تونیم با درست تنظیم کردن بازدهی بیشتر بگیریم
بله پستهای اول مطالعه شده..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حق با شماست...ولی همونطور که بالا گفتم مشکل نمیتونه از تورنت باشه (با توجه به تعداد بالای سید)
منظور من استفاده از بهترین تنظیمات برای داشتن حداکثر سرعته (برای ADSL 512) .....که در اینمورد از دوستان راهنمایی میخوام.
اگه ممکنه یه نگاهی به تنظیمات زیر بندازید , مشکلی هست بگین....(مخصوصا از نظر پورتی که استفاده میکنم , حداکثر تعداد کانکشن و سرعت آپلود)
ممنون میشم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی من هم توقع سرعت 70 برای دانلود تورنت ندارم!!
اما قبول کنید kb 10 برای ADSL 512 خیلی پایینه. تورنتی که من استفاده میکنم تعداد seed دوبرابر peer هست (معمولا 20 seed و 10 peer) پس مشکل میتونه از تنظیمات غلط باشه.
بله پستهای اول مطالعه شده..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حق با شماست...ولی همونطور که بالا گفتم مشکل نمیتونه از تورنت باشه (با توجه به تعداد بالای سید)
منظور من استفاده از بهترین تنظیمات برای داشتن حداکثر سرعته (برای ADSL 512) .....که در اینمورد از دوستان راهنمایی میخوام.
اگه ممکنه یه نگاهی به تنظیمات زیر بندازید , مشکلی هست بگین....(مخصوصا از نظر پورتی که استفاده میکنم , حداکثر تعداد کانکشن و سرعت آپلود)
ممنون میشم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این تنظیماتی که داری این تورنت رو تست کن ببین سرعت بالا رو می تونی بگیری یا نه
اگر با سرعت مناسب گرفتی مسئله تنظیمات نیست .
تست رو برای 30 دقیقه حداقل بزار پیشنهاد 1 ساعت
hosein67
06-09-2009, 20:33
تورنت بهتره یا لینک مستقیم مزیت تورنت نسبت به لینک مستقیم چیه؟ سرعتش چطور کمتر از لینک مستقیم هست؟
تورنت بهتره یا لینک مستقیم مزیت تورنت نسبت به لینک مستقیم چیه؟ سرعتش چطور کمتر از لینک مستقیم هست؟
سوال فلسفی کردی........................[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوابش بسته به موقعیت فرق می کنه چون ممکنه یکجا موقعیت تورنت بهتر باشه یکجا موقعیت لینک مستقیم....
جواب کلی ....هر دوش خوبن
یه سری مزایا نسبت به لینک مسقیم داره و یه سری معایب.
مزایاش اینه که کلاً نظارتی در اون نمیشه و به همین دلیل از جون مرغ! تا شیر آدمیزاد :31: میتونی توش پیدا کنی و دیگه با پیغام:( ! this file removed due to a*.d*lt content) رو به رو نمیشی.
اینکه لینک تا وقتی ملت سید کنن ممکنه سالها پایدار بمونه.ولی لینک های مستقیم گاهی اوقات به دلیل خالی کردن فضای هاست یا کم کردت ترافیک سایت ها از اعتبار میوفتند(دیلیت میشن فایلهاشون).
سرعتش هم بسته به کیفیت اینترنت شما ممکنه خیلی خیلی بیشتراز لینک مستقیم باشه.چون دیگه سروری در کار نیست و مردم فایل رو سید میکنن.
و نکته ی اصلی که خیلی خیلی مهمه اینه که آرشیو های خوبی توش پیدا میشه.مثلا شما هیج جا(یا به ندرت) سایتی رو پیدا میکنید که 120 گیگ ویدئو موزیک رو میزبانی کنه.حتی پیدا کردن لینک غیر مستقیمش هم محاله!
نکته ی بعدی هم اینه که شما برای دانلود یه دونه آهنگ از یه آلبون حجیم مجبور نیستی 100 مگ کل آلبوم رو که معمولا در یک فایل فشرده هست دانلود کنید.میتونید خیلی راحت در تورنت فقط همون یه دونه فایل رو از داخل آرشیوش دانلود کنید.
linkin_park
08-09-2009, 22:34
میشه یه کاری کرد تو میکرو تورنت آلبوم ها و کلا تورنت هایی که شامل چن تا فایلن به ترتیب بگیره ؟ مثلا خودش اتوماتیک از اولین آهنگ آلبوم شروع کنه به دانلود تا آخریش ... نه اینکه از هر جاش شد بگیره ...
darkangel85
11-09-2009, 13:18
سلام
یه سوال در مورد دانلود فیلم با تورنت و ریپر ها داشتم
همون جور که میدونید وقتی میخوایم یه فیلم رو دانلود کنیم (البته من فقط dvdrip دانلود میکنم) تعداد زیادی گزینه واسه انتخاب داریم که فیلم با ریپر های مختلف ریپ شده، حالا از کسایی که اطلاعات بیشتری از این ریپر ها دارن یه درخواست داشتم و اون اینه که کدوم یکی از این ریپر ها فیلمای با کیفیت تری میزارن واسه دانلود و کدومارو دانلود نکنیم بهتره
مثلا خودم به توجه به تجربه ای که داشتم این ریپر ها خوبن: axxo , FxG, Fxm , maxspeed, diamond , noir1337
میشه یه کاری کرد تو میکرو تورنت آلبوم ها و کلا تورنت هایی که شامل چن تا فایلن به ترتیب بگیره ؟ مثلا خودش اتوماتیک از اولین آهنگ آلبوم شروع کنه به دانلود تا آخریش ... نه اینکه از هر جاش شد بگیره ...
باید دستی انتخاب کنی...
تو تنظیمات پیش فرض همه را انتخاب نشده بزار بعد در بخش فایل های تورنت انهایی که می خوای رو انتخاب کن تا دانلود کنه.
سلام
همون جور که میدونید وقتی میخوایم یه فیلم رو دانلود کنیم (البته من فقط dvdrip دانلود میکنم) تعداد زیادی گزینه واسه انتخاب داریم که فیلم با ریپر های مختلف ریپ شده، حالا از کسایی که اطلاعات بیشتری از این ریپر ها دارن یه درخواست داشتم و اون اینه که کدوم یکی از این ریپر ها فیلمای با کیفیت تری میزارن واسه دانلود و کدومارو دانلود نکنیم بهتره
مثلا خودم به توجه به تجربه ای که داشتم این ریپر ها خوبن: axxo , FxG, Fxm , maxspeed, diamond , noir1337
من تا حالا بین اینکه کدوم گروه خوب هستن دقت نکردم ...فقط می دونم که هر گروه برای فیلم هایی که عرضه می کنه از یک کدک ویدیو و صدا با یک کیفیت مشخص استفاده می کنه که با دیگری فرق می کنه.....
Amin_0913
14-09-2009, 18:02
من دارم RE5 رو دانلود میکنم اما فقط تعداد Peer ها زیاد میشه و سید 0 هست در صورتی که نوشته بود 217 تا سید داره
باید از توی تنظیمات ,اولویت اون فایل رو بالا ببرید.
سلام
از رو تعداد سیدها هم میشه فهمید.همینطور از رو نظرات کاربران که فوق العلاده مهم هستش.اکثر ریپر های معروف هم یه نمونه sample از فیلم رو در حجم 10 مگابایت هم میذارن...بهتره اول اون نمونه رو دانلود کنید.بعضی ها هم اسکرین شات از فیلم میذارن.
من دارم RE5 رو دانلود میکنم اما فقط تعداد Peer ها زیاد میشه و سید 0 هست در صورتی که نوشته بود 217 تا سید داره
لینک تورنتتون رو بدید تا تست کنم.
سلام
چرا تو روز افت سرعت پیدا میکنیم؟
s_a_m4000
17-09-2009, 17:15
سلام
چرا تو روز افت سرعت پیدا میکنیم؟
عمده ترین دلیلش ادارات و سازمانهایی هستند که روزها ساعات کاریشون هست و پهنای باند زیادی هم اشغال می کنند البته فقط کار مفید می کنند یه وقت فکر بد نکنید اصلا دانلود و .. اینا نمی کنند به جون شما !
سلام...
من اوایل با IDM و از RS دانلود میکردم، سرعتم حدودا 450-500 کیلوبایت بود(تعجب نکنید، اینترنت دانشگاهه دیگه) بعد تصمیم گرفتم که از torrent ها بگیرم، هم با vuze و هم با utorrent امتحان کردم، ولی مسئله ای که هست اینه که حتی با وجود زیاد بودن seed ها (بین 9000 تا 12000)، بازم سرعتم خیلی کمه، یعنی حدودا 10-15 کیلوبایته. حتی vuze سرعت swarm رو 4-5 مگابایت تخمین میزنه ولی بازم فرقی نداره،جریان چیه؟ شما میتونین ایده ای بدین؟
dany_3p4u
20-09-2009, 23:16
با سلام
آقا تویseed دوتا عدد 5 و 290 نوشته شده .
برای peer هم دوتا عدد نوشته
عکسش را می زارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا می خوام بدونم کدومشون درسته ؟ 5 یا290 ؟؟؟
ممنون
با سلام
آقا تویseed دوتا عدد 5 و 290 نوشته شده .
برای peer هم دوتا عدد نوشته
عکسش را می زارم
حالا می خوام بدونم کدومشون درسته ؟ 5 یا290 ؟؟؟
ممنون
عدد داخل پرانتز تعداد کل سیدها و پیرهای موجود هست.ولی عدد بیرون پرانتز تعداد سیدها و پیرهاییست که شما به انها متصل هستید و ارتباط دیتائی دارید.
dany_3p4u
21-09-2009, 13:24
عدد داخل پرانتز تعداد کل سیدها و پیرهای موجود هست.ولی عدد بیرون پرانتز تعداد سیدها و پیرهاییست که شما به انها متصل هستید و ارتباط دیتائی دارید.
یعنی 5 نفر دارن آپلود می کنن و 34 دانلود ؟
تحت این شرایط سرعت دانلود من بین 70 تا 90 متغیر هست .
یعنی 5 نفر دارن آپلود می کنن و 34 دانلود ؟
تحت این شرایط سرعت دانلود من بین 70 تا 90 متغیر هست .
یعنی از 290 نفری که نسخه ی کامل رو دارن سید میکنن,شما به 5 نفرشون متصل هستی و ازشون دیتا دریافت میکنی...و از بین 1787 نفری که دارن دانلود میکنن شما فقط به 34 نفرشون متصل هستی و داری به اونا دیتا میفرستی..
dany_3p4u
21-09-2009, 18:50
من یک مشکل دیگه هم با این تورنت دارم
یک فایلی که کلی لینک فیلم توش هست را وقتی اجرا می کنم و می خوام مثلا فقط تیکه های 2 و 3 را ازش دانلود کنم - وقتی تیکش را می زنم حجم اون دو تا تیکه را می نویسه ولی موقع اجرا حجم کل فایل هاا را نشون می ده و بعد از مدتی می ره سراغ تیکه های 4 و بقیه ...
عکسش را هم می زارم
چارش چیه ؟؟؟
ممنون
من یک مشکل دیگه هم با این تورنت دارم
یک فایلی که کلی لینک فیلم توش هست را وقتی اجرا می کنم و می خوام مثلا فقط تیکه های 2 و 3 را ازش دانلود کنم - وقتی تیکش را می زنم حجم اون دو تا تیکه را می نویسه ولی موقع اجرا حجم کل فایل هاا را نشون می ده و بعد از مدتی می ره سراغ تیکه های 4 و بقیه ...
عکسش را هم می زارم
چارش چیه ؟؟؟
ممنون
[
اینکه در حالت دانلود حجم کل فایل رو نشون میده طبیعیه.مثلا من اگه از یک فایل تورنت 4 گیگاباتی فقط یک فایل صد مگابایتی رو انتخاب کنم ,هنگام دانلود حجم کلی رو نشون میده ولی دراصل همون صد مگابایت رو دانلود میکنه.
ولی این مورد دوم خیلی عجیبه.واسه من که اینطوری نیست. حالا این پرش که نوشته یعنی چی؟!منظورش همون skip هستش؟!:31:
dany_3p4u
21-09-2009, 19:11
آره همونه .
ولی همونطور که می بینین شروع به دانلود می کنه .
babialex
23-09-2009, 14:36
من کلی لینک به تورنت برای دانلود فیلم دادم اما باید ویندوزمو عوض کنم چکار کنم لینک هامو از دست ندم ؟ و تو ویندوز جدید همشو بتونم بیارم ؟ فایل هم دارم که نصفشو گرفته میخام بقیشو تو ویندوز جدید بگیرم
ممنون
من کلی لینک به تورنت برای دانلود فیلم دادم اما باید ویندوزمو عوض کنم چکار کنم لینک هامو از دست ندم ؟ و تو ویندوز جدید همشو بتونم بیارم ؟ فایل هم دارم که نصفشو گرفته میخام بقیشو تو ویندوز جدید بگیرم
ممنون
باید فایل های تورنتی که الان استفاده می کنی رو نگه داشته باشی همچنین مسیر ذخیره شدن فایل های اصلی هر تورنت رو هم یاداشت کنی
بعد از نصب ویندوز و نرم افزار مجدد مسیر فایل های اصلی هر تورنت رو بدی و بزاری نرم افزار تست کنه ( ببخشید خلاصه گفتم ... ...اگر کاملتر خواستید تو صفحات قبل یکی مثل شما همین سوال رو پرسید و بهتر توضیح دادم پیشنهاد می کنم اگر کسی بهتر نگفت صفحات قبل رو ببینید.)
دوستان من متوجه نمي شم مگه فرستادن فايل و دريافت اون به طور همزمان سرعت رو كم نمي كنه اصلا فرض كنيم من دارم يه فيلم رو دانلود مي كنم به چه درد بقيه مي خوره وقتي من هنوز يه فايل رو دانلودنكردم چي رو بايد به بقيه بفرستم ؟
دوستان من متوجه نمي شم مگه فرستادن فايل و دريافت اون به طور همزمان سرعت رو كم نمي كنه اصلا فرض كنيم من دارم يه فيلم رو دانلود مي كنم به چه درد بقيه مي خوره وقتي من هنوز يه فايل رو دانلودنكردم چي رو بايد به بقيه بفرستم ؟
مهم نیست که چقدر دانلود کرده باشید,حتی اگه 1 درصد هم دانلود کرده باشید اونو به دیگران میفرستید.اگه هر کاربری اینطوری فکر کنه= نابودی تورنت!
سلام دوستان
ترکر piratebay از دیروز برای من دیگه کار نمی کنه. برای شما هم همینجوریه؟
اگه piratebay بره کنار که تورنت نابود میشه :گریه
سرعت تورنت بيشتر از دانلود معمولي هست ؟
arash66_2m
04-10-2009, 18:33
سرعت تورنت بيشتر از دانلود معمولي هست ؟
خیر/.
چون تورنت فایل ها به صورت اشتراک گذاری هستش ولی دانلود معمولی دانلود از سرور نکی فایل هست که مسلما سرعت دانلود از یک سرور از دانلود از چندین ترکر بیشتره :ی:31:
خیر/.
چون تورنت فایل ها به صورت اشتراک گذاری هستش ولی دانلود معمولی دانلود از سرور نکی فایل هست که مسلما سرعت دانلود از یک سرور از دانلود از چندین ترکر بیشتره :ی:31:
البته بسته به سرور هم فرق می کنه و ممکنه سرعت تورنت بیشتر از سرور بشه
این دمونوید هم هنوز تو مشکلش مونده ...فکر کنم اخرش مجبور شم به یک جای دیگ کوچ کنم.....
Pejvak61
10-10-2009, 07:41
من از نرم افزار Bitche براي جستجوي تورنت ها استفاده ميكنم ولي اخيراً متوجه شدم كه يك سري نتيجه جستجو رو به هر دليلي نشون نميده. آيا نرم افزار ديگري هم به خوبي Bitche براي جستجوي تورنت ها داريم؟
یک نرم افزار دیگر هم بود که اسمش یادم رفته و 2 سال پیش استفاده می کردم ولی به مرور به خاطر تغییرات موتور جستجوی سایت ان نرم افزار هم همین مشکل رو پیدا می کرد بعد هم به خاطر ارائه نشدن نسخه های جدید رو ویندوز های جدید از کار افتاد.....
احتمال می دم بقیه هم همچین مشکلاتی داشته باشن.
ولی اگر خواستی بگو برات چند تا جدید پیدا کنم
Armin1370
18-10-2009, 05:58
سلام ...
ببخشید کسی لینکی از نسخه 5.3.6 کرک شده limwire pro داره؟
این تنها چیزی بود که من تونستم پیدا کنم ...تست کن ببین کار می کنه یا نه
اگر کار نکرد از بخش درخواست کرک و سریال درخواست ببده شاید انها بتونن کرک مناسب رو پیدا کنن
تورنت
اینم یک ادرس ترکر دارای 4 سید
تاپیک اطلاع رسانی تورنت اپدیت شد و دوستان می تونن چند مورد که مفید هست رو به اطلاعاتشون بی افزایند
pejman999
23-10-2009, 15:26
سلام ...
ببخشید کسی لینکی از نسخه 5.3.6 کرک شده limwire pro داره؟
ardavan_2008
28-10-2009, 13:14
دوستان جدیدا من یک فایل تورنت گرفتم وبا Flash Get دانلود کردم که به 97%رسید اصلا هیچ حرکتی نمیکنه و سرعت دانلودش 0شده باید چی کار کنم؟(300مگ هست )
دوستان جدیدا من یک فایل تورنت گرفتم وبا Flash Get دانلود کردم که به 97%رسید اصلا هیچ حرکتی نمیکنه و سرعت دانلودش 0شده باید چی کار کنم؟(300مگ هست )
با احترام
من علم غیب ندارم جواب بدم مگر اینکه از بخش تورنت یک عکس بگیرین بزارین شاید بشه کشف کرد
لطفا دوستان در خواست کمک می خوان حداقل یک مقدار از وضعیت تورنتشون یک عکس بزارین که بشه مشکل رو تا حدودی تشخیص داد.
ardavan_2008
28-10-2009, 19:07
ببخشید !:11:
بفرمایید این از قسمت اطلاعات هست:
ardavan_2008
29-10-2009, 22:30
کسی نبود به داد ما برسه؟
کسی نبود به داد ما برسه؟
سلام
معلومه چرا توی 97 درصد مونده: سیدر نداره.
Connected Seeds: 0احتمالا این تورنته :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباید صبر کنی تا یه سیدر پیدا بشه یا میتونی یه کامنت بنویسی و درخواست reseed کنی.
ardavan_2008
30-10-2009, 18:40
درخواست reseed کنی.
چطور باید اینکار رو کرد؟
چطور باید اینکار رو کرد؟
یه اکانت توی piratebay بساز:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بعد از login با استفاده از Write comment میتونی تو صفحه هر تورنتی کامنت بذاری.
Saeed_Med82
11-11-2009, 14:10
سلام به همه دوستان.الان دو شب هست كه سرعت دانلود تورنت من به شدت افت كرده.سرعت دانلودم از لينك هاي مستقيم بين 50-60 هست اما با تورنت به 10 هم نميرسه.ميخواستم بدونم علتش چيه و چطوري ميشه درستش كرده؟؟bittorrent از طريق كدوم پورت عمل ميكنه و اگه پورتش بسته باشه كلا تورنت دانلود نميشه يا اينكه مثل الان ممكنه سرعت دانلود به شدت افت كنه؟؟در ضمن اون فايلي كه دارم دانلود ميكنم Seed بالايي هم داره.
سلام به همه دوستان.الان دو شب هست كه سرعت دانلود تورنت من به شدت افت كرده.سرعت دانلودم از لينك هاي مستقيم بين 50-60 هست اما با تورنت به 10 هم نميرسه.ميخواستم بدونم علتش چيه و چطوري ميشه درستش كرده؟؟bittorrent از طريق كدوم پورت عمل ميكنه و اگه پورتش بسته باشه كلا تورنت دانلود نميشه يا اينكه مثل الان ممكنه سرعت دانلود به شدت افت كنه؟؟در ضمن اون فايلي كه دارم دانلود ميكنم Seed بالايي هم داره.
اگر مشکل پورت داشته باشی باید تو نرم افزار پایینش علامت غیر سبز ببینی.
پیشنهاد می کنم یک تصویر از وضعیت تورنت و بخش ترکر هاش بزاری که بشه حدس زد مشکل چیه
تورنت از طریق هر پورتی عمل می کنه فقط مهم اینه که توسط فایر وال خود سیستم یا توسط شرکت خدمات دهنده بسته نشده باشه.پورت بسته باشه تورنت می تونه دانلود کنه ولی بازدهی در ان حالت هیچ وقت بالا نمی ره.
pejman999
12-11-2009, 08:35
اگر مشکل پورت داشته باشی باید تو نرم افزار پایینش علامت غیر سبز ببینی.
پیشنهاد می کنم یک تصویر از وضعیت تورنت و بخش ترکر هاش بزاری که بشه حدس زد مشکل چیه
تورنت از طریق هر پورتی عمل می کنه فقط مهم اینه که توسط فایر وال خود سیستم یا توسط شرکت خدمات دهنده بسته نشده باشه.پورت بسته باشه تورنت می تونه دانلود کنه ولی بازدهی در ان حالت هیچ وقت بالا نمی ره.
سلام
اقا این port کدومه ؟ من از utorrent استفاده می کنم. بعضی از فایل هایی که دانلود میکنم خوبه ولی بعضی سرعتش پایین با اینکه سیدش بالای 2000 تاست ولی سرعت پایین . به ISP هم که زنگ میزم میگه همه پورتا بازه. از Norton Internet Security 2010 استفاده میکنم. این پورت کدوم هست؟ این port رو از کجا پیدا کنم که به ISP بدم بگم اینو باز کنه؟ پیشاپیش ممنون
سلام
اقا این port کدومه ؟ من از utorrent استفاده می کنم. بعضی از فایل هایی که دانلود میکنم خوبه ولی بعضی سرعتش پایین با اینکه سیدش بالای 2000 تاست ولی سرعت پایین . به ISP هم که زنگ میزم میگه همه پورتا بازه. از Norton Internet Security 2010 استفاده میکنم. این پورت کدوم هست؟ این port رو از کجا پیدا کنم که به ISP بدم بگم اینو باز کنه؟ پیشاپیش ممنون
مشکل پورت داری با این عکسی که گذاشتی راهنمای تنظیم پورت رو تو تاپیک زیر بخون فکر کنم بتونی حل کنی
Honradez
23-11-2009, 22:19
سلام دوستان.
براي فيلمهاي مستند، چه سايتي خوبه؟
تشکر ميکنم.
سلام دوستان.
تشکر ميکنم.
پوزش دیر جواب می دم
من گشتم تو نت ولی نتونستم سایتی با این عنوان پیدا کنم ولی یادمه تو صفحات قبلی یکی یک لیست از سایت ها معرفی کرده بود که توش سایت های مخصوص فیلم های مستند هم بود.
این تاپیک هم یک لیست از سایت های تورنت هست ببین تو معرفی شده ها برای مستند سایتی دادن یا نه...
سلام دوستان.
تشکر ميکنم.
سلام
من قبلا یه توضیح مختصر داده بودم:
Honradez
26-11-2009, 10:26
مرسي از هردو. تندرست باشيد.
Alastoor
27-11-2009, 00:23
خبر بسی دردناک بوود اما واقعیت داشت
Mininova یکی از غول های تورنت زین پس فقط محتویات کپی رایت دار به خود خواهد دید !
و این یعنی دیگر Mininova تقریبا وجود خارجی ندارد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون هم کلیه ایندکس های کپی رایت دار پاک شدن .
یادمه سال گذشته رووی Piratebay خیلی فشار آوردن و دادگاه تشکیل دادن در مورد همین قضیه کپی رایت
خب Piratebay موند سر جاش و Mininova رفت ! ...
البته نمی دونم دلیل انجام این کار از سوی Mininova مربوط به همین موضوع کپی رایت بووده یا نه
ولی چیزی که واضح هست اینه که این اتفاق افتاده .
به امید اینکه دیگر غول های تورنت به این سرنوشت شوم دچار نشوند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
ویرایش / خبر تکمیلی :
علاقمندان به تورنت حتما با وب سایت mininova آشنایی دارند. این پایگاه در کنار وب سایتهای piratebay و isohunt، یکی از بزرگترین و مهم ترین وب سایتهای توزیع و به اشتراک گذاری فایلهای تورنت (فیلم، موسیقی، کتاب، نرم افزار،...) در وب محسوب میشد. میلیونها تورنت در این وب سایت نمایه سازی می گردید و علاوه بر آن تیمهای حرفه ای نظیر تیم aXXo، FXG، eztv و حرفه ای های تورنت، از کانال این وب سایت تورنت های خود را به اشتراک می گذاشتند.اما امروز در وبلاگ رسمی این وب سایت خبری منتشر شد که یک موفقیت برای صنعت موسیقی و فیلم و کپی رایت محسوب می شود و البته از سوی دیگر یک خبر غمناک برای علاقمندان به تورنت و دانلود فیلمها و موسیقی های روز!. مسئولین این وب سایت اعلام کرده اند که از این به بعد مینی نوا پایگاهی برای عرضه و به اشتراک محتوا و اطلاعات تولید شده توسط خود کاربران خواهد بود و نه فایلهای مشمول قانون کپی رایت. همچنین این وب سایت همه فایلها و ایندکسهای تورنتهای خود را که چندین میلیون فایل بود از سرورهای خودش حذف کرده و امکان بازیابی و دانلود آنها دیگر وجود ندارد. ظاهرا دادگاه حکم به حذف همه این اطلاعات داده و بنابر نظر مسئولین وب سایت هیچ حق انتخابی نداشته اند. در عین حال دادگاه موافقت کرده است که مینی نوا همچنان به عنوان پایگاهی برای به اشتراک گذاری فایلها و محتواهای تولید شده توسط خود کاربران که مشمول قانون کپی رایت نیست، فعالیت کند. کاربران می توانند تورنت فایلهای خود را در این پایگاه عرضه کنند و از طریق آن فیلمها و موسیقی هایی که خود تهیه کرده اند را با کاربران دیگر به اشتراک بگذارند.
landscape
29-11-2009, 20:33
سلام به دوستان عزیز... من اولین باره که از torrent (utorrent استفاده میکنم ... در حالت عادی سرعت داونلودم حدود 35 هست ولی با این زیر 10 (حدود 5 تا 6) شده .. اون علامت سبزی هم که گفتین زیرش هست... البته من دیگه هیچ چی راجع به این نرم افزار نمیدونم، و به هیچ چیزشم دست نزدم...اگه راهنماییم کنین ممنون میشم ...راستی seed: 8(45 و peer: 2(132
با تشکر
سلام به دوستان عزیز... من اولین باره که از torrent (utorrent استفاده میکنم ... در حالت عادی سرعت داونلودم حدود 35 هست ولی با این زیر 10 (حدود 5 تا 6) شده .. اون علامت سبزی هم که گفتین زیرش هست... البته من دیگه هیچ چی راجع به این نرم افزار نمیدونم، و به هیچ چیزشم دست نزدم...اگه راهنماییم کنین ممنون میشم ...راستی seed: 8(45 و peer: 2(132
با تشکر
seed تون کمه.
seed تون کمه.
در تکمیل کردن حرف دیگو برای اشنایی بیشتر با تورنت مطلب زیر و بحث هایی که توش هست رو بخونید تا راحت تر بتونید کار بکنید
من از utorrent استفاده میکنم وقتی میزارم دانلود کنه هر 20-30 دقیقه سرعت دانلودم میاد رو 0 باید دیسکانکت کنم دوباره کانکت شم تا درست شه:41:
راه حلی نداره که دیگه اینجوری نشه؟
من از utorrent استفاده میکنم وقتی میزارم دانلود کنه هر 20-30 دقیقه سرعت دانلودم میاد رو 0 باید دیسکانکت کنم دوباره کانکت شم تا درست شه:41:
راه حلی نداره که دیگه اینجوری نشه؟
از بخش ترکر و وضعیت پورت ارتباطی ات تصویر بزار؟
موقعی که سرعت مودم صفر میشه اینترنت داری؟
سرویس دهنده ات مال کدوم شرکته؟
از بخش ترکر و وضعیت پورت ارتباطی ات تصویر بزار؟
موقعی که سرعت مودم صفر میشه اینترنت داری؟
سرویس دهنده ات مال کدوم شرکته؟
اینجا منظورته؟
نه اینترنتمم میپره
سرویسم مال سپنتاس
از دیروز گزاشتم اینترنت دانلود کنه یبارم قطعی نداشته ولی تورنت.....
اینجا منظورته؟
نه اینترنتمم میپره
سرویسم مال سپنتاس
از دیروز گزاشتم اینترنت دانلود کنه یبارم قطعی نداشته ولی تورنت.....
وضعیت ترکر هاتون که خوبه.همشون کار میکنن.تعداد سیدهاتون هم عالیه.
وضعیت ترکر هاتون که خوبه.همشون کار میکنن.تعداد سیدهاتون هم عالیه.
در کامل کردن حرف دیگو فکر نمی کنم مشکل پورت هم داشته باشین
احتملا تورنتی که می گیرین نسبت ترافیک ارسال به دریافت کلی خیلی پایینه ....اگر این حالت باشه اولویت سرعت های بالا باسه کسایی هستش که تو ترکر اولویت بالاتری بر اساس نسبت ارسال به دریافت دارن است و سرعت بر این اساس تقسیط میشه.
اگر خواستین فایل تورنتی که دارین استفاده می کنین رو می تونین بدین یک بررسی بکنیم.
mahdi.a81
05-12-2009, 23:52
سلام
سر سايت دمونوئيد چي اومده ؟
من چند وقته هرچي ميزنم يه پيغام خطا مياد ؟
كسي ميدونه چي شده ؟
سلام
كسي ميدونه چي شده ؟
تحت کد نویسی دوباره است و به زودی برمیگرده.
یه فایل دارم دانلود میکنم 3-5سید داره 40-50پیر از یه ترکر.میتونم ادرس ترکر های دیگه رو هم بش بدم سرعتش بره بالا؟چطوری؟
امکان اضافه کردن ترکر هست فقط فایل تورنتت نباید از خصوصی ها گرفته باشی که بعدا دچار دردسر میشی
برای اینکار باید روی نام تورنت کلیک راست کنی و بسته به نرم افزاری که استفاده می کنی بدون فاصله یا با یک خط فاصله ادرس های ترکر های مرتبط با ان تورنت رو کپی می کنی و بعد تایید می کنی
من الان هیچی نمیتونم از تورنت دانلود کنم مشکل از چیه؟
من الان هیچی نمیتونم از تورنت دانلود کنم مشکل از چیه؟
بخاطر 16 اذر است....تنها تورنت نیست خیلی چیز های دیگر مجدد محدود شده.
این شلوغ ترین تورنتیه که توی این سالا دیدم... حدود یک میلیون و 600 هزار نفر دارن دانلودش میکنن و 600 و خورده ای هزار سیدر داره... تورنت فیلم 2012 هستش حالا خوبه DVDrip نیست وگرنه کیفیت واقعی DVD ش بیاد فکر کنم بترکه... چه استقبالی از هر دو طرف از این تورنت شده... هر جا که هست همه دارن به هم فحش میدن (طرفداران تورنت و ضد تورنت ها... چون این فیلم از اون پرخرجاس...!)... :27:
عکس متعلق به بامداد چهارشنبه س و مال خودمه... همینطورم تعداد leecher هاش بیشتر میشن... انقدر تعداد افرادی که دارن دانلود میکنن زیاده که سخت دانلود میشه و چند دقیقه ای طول میکشه تا کلاینت بتونه کسی رو واسه دانلود پیدا کنه... ولی در کل خوبه...!
borderlessboy
12-12-2009, 12:08
سلام
دوستان میشه اینجا کمکم کنید؟
خداییش این MiniNova ر*ی*د به حال تمام مردم جهان... یکی از معدود سایتای خوب تورنت بود (البته به پای tpb و demonoid نمیرسید)... یعنی چی آخه...؟؟؟ اصلاً اصول تورنت با کپی رایت نمیخونه حالا مینینوا رفته سراغ محتوای کپی رایت دار و ارائه خدمات به شرکت های بزرگ برای انتشار برنامه هاشون (حتی سرورای سیدر هم ساخته که برای فایلای شرکتا Auto Seed میکنه و تضمین میکنه که seed داشته باشن)...!!!
سلام
كسي ميدونه چي شده ؟
تحت کد نویسی دوباره است و به زودی برمیگرده.
کدنویسی ای درکار نیست... یه عده از خدا بی خبر بلانسبت ر*ی*د*ن به سایتشون و آنچنان داغونشون کردن که کل سیستمشون پکید و اینجور که میگفتن اونی که میتونه این مشکل رو حل کنه زیاد در دسترس نیست و الانم که اومده توی دسترس، میگن که بک آپ دیتابیس چون یه ذره قدیمیه ممکنه تورنتای حتی چند ماه آخرم نباشه توش...!!! یه جوراییم به نظر میاد که اشتیاق زیادی به بازگردوندن سایت ندارن... خدا کنه زودتر برگردن...
البته الان یه ماهه که ترکرای demonoid باز دوباره راه افتادن که واقعاً دنیای تورنت رو از کمبود seeder نجات داد...
امیدواریم هر چه زودتر قوی تر از همیشه برگردن... :13:
سلام به دوستان
من بعد از 16ام که سروریسم تمدید شد با تورنت مشکل پیدا کردم .
وقتی توی سایت utorrent هم چک میکنم میگه به نظر میرسه پورت بسته است.
سرعتم هم متوسطش میشه 4Kb/s .
ولی تو دنلود منیجر سرعت 30Kb/s هست .
(سرویس مال شرکت شاتله)
میخواستم ببینم :
1-این مشکل رو کسی دیگر نداره
2-چطور حلش کنم؟
توی Firewall ت تغییری ایجاد نکردی اخیراً...؟؟؟ Firewall سیستمت رو خاموش کن ببین بازم مشکل داری یا نه...!
------------------------------------------
درضمن از افراد آگاه، خبرهایی به گوش رسیده که aXXo میخواد برگرده ولی با توجه به اینکه MiniNova که به کل گند زده به سرویسش (حتی یوزر aXXo رو پاک کرده) و سایت اصلی یعنی Demonoid م که وضعش داغونه، یا به یه سایت دیگه کوچ خواهد کرد یا اینکه منتظر خواهد موند تا دمونوید دوباره راه بیفته... بنابراین میشه نتیجه گرفت که دمونوید مدت زیادی دیگهخ اینطوری نخواهد موند و دوباره زنده میشه... امیدواریم... Amen
ardavan_2008
12-12-2009, 18:17
دوستان یه چند تا سایت خوب مثل MiniNova (خدا رحمتش کنه)و یا بهتر معرفی کنید ...ممنون میشم..
دوستان یه چند تا سایت خوب مثل MiniNova (خدا رحمتش کنه)و یا بهتر معرفی کنید ...ممنون میشم..
برو torrentz.com سرچ انجینه دنبال هر چی میخوای بگرد کارتو راه میندازه... thepiratebay.org هم خوبه و isohunt هم سرچ انجینه...! h33t هم سایت خوبیه... ولی در کل همون torrentz.com برای گشتن دنبال تورنتا خیلی عالیه مخصوصاً که به خوبی و کامل لیست tracker ها رو مینویسه که میتونید به تورنت اضافه شون کنید...!
nic_chagal
12-12-2009, 21:34
سلام خدمت اساتید من چند تا سوال داشتم:
یکی اینکه آآیا امکان هک کامپیوتر خودمون توسط هکرها در شبکه تورنت وجود داره یا خیر؟مثلا دزدیدن اطلاعات
دوم اینکه راست می گن تمام ویرروسهای جدید که انتی ویرووس نمی شناسه از طریق تورنت پخش می شن و کسی متوجه نمی شه؟
سوم اینکه اگه توسایته piratebay یک ترکر نوشته باشه trusted دیگه مطمئنا فایل سالم و بدونه ویرروسه؟
چهارم اینکه بعضی وقتها ما در torrentz.com یک فایل میبینیم نوشته مثلا در pratebay هست اما جالبه تو خود piratebay سرج می کنیم میبینیم نیست جالبتر اینکه در گوگل سرچ می کنیم می گه تو piratebay هست اما با خود سرچ piratebay میگه فایل مورد نظر پیدا نشد علتش چیه؟
ببخشید سالهام زیاد شد ممنون
borderlessboy
12-12-2009, 23:55
توی Firewall ت تغییری ایجاد نکردی اخیراً...؟؟؟ Firewall سیستمت رو خاموش کن ببین بازم مشکل داری یا نه...!
نه نشد هنوز همون طوره
ardavan_2008
13-12-2009, 00:24
برو torrentz.com سرچ انجینه دنبال هر چی میخوای بگرد کارتو راه میندازه... thepiratebay.org هم خوبه و isohunt هم سرچ انجینه...! h33t هم سایت خوبیه... ولی در کل همون torrentz.com برای گشتن دنبال تورنتا خیلی عالیه مخصوصاً که به خوبی و کامل لیست tracker ها رو مینویسه که میتونید به تورنت اضافه شون کنید...!تو torrentz سیدهاش همون سبزاست و peers هاش هم همون ابی؟
Silence so loud
13-12-2009, 19:55
باز شد
سلام خدمت اساتید من چند تا سوال داشتم:
یکی اینکه آآیا امکان هک کامپیوتر خودمون توسط هکرها در شبکه تورنت وجود داره یا خیر؟مثلا دزدیدن اطلاعات
دوم اینکه راست می گن تمام ویرروسهای جدید که انتی ویرووس نمی شناسه از طریق تورنت پخش می شن و کسی متوجه نمی شه؟
سوم اینکه اگه توسایته piratebay یک ترکر نوشته باشه trusted دیگه مطمئنا فایل سالم و بدونه ویرروسه؟
چهارم اینکه بعضی وقتها ما در torrentz.com یک فایل میبینیم نوشته مثلا در pratebay هست اما جالبه تو خود piratebay سرج می کنیم میبینیم نیست جالبتر اینکه در گوگل سرچ می کنیم می گه تو piratebay هست اما با خود سرچ piratebay میگه فایل مورد نظر پیدا نشد علتش چیه؟
ببخشید سالهام زیاد شد ممنون
تا الان که من به چنین موردی بر بخوردم....در کل شما هر وقت به اینترنت وصل بشین در معرض نفوض هکر هستین چه با مرورگر کارکنین چه با سیستم های مدیریت ایمیل چه مسنجر چه.....
مهم اینه که موارد امنیتی رو رعایت کنید تا دچار مشکل نشید.:46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباز شد
حمله:19:
بچه ها بریزین سرش ببینین اکانتاهاتون سالمه یا نه.....
پ ن :
اکانتم رو چک کردم بود
از بقیه چه خبر؟
سلام به دوستان
من بعد از 16ام که سروریسم تمدید شد با تورنت مشکل پیدا کردم .
وقتی توی سایت utorrent هم چک میکنم میگه به نظر میرسه پورت بسته است.
سرعتم هم متوسطش میشه 4Kb/s .
ولی تو دنلود منیجر سرعت 30Kb/s هست .
(سرویس مال شرکت شاتله)
میخواستم ببینم :
1-این مشکل رو کسی دیگر نداره
2-چطور حلش کنم؟
رفیق از صفحه اصلی نرم افزار و بخش ترکر ها و از بخش وضعیا فایل تورنت عکس بزار تا بررسی کنیم ببینم مشکلت از کجا است.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباز شد
بابا ایول... به این میگن یه خبر خوش... به قول zed2 حمله....!!! :19:
فکر کنم فریاد من رو که در چند پست قبل گفتم "اینا به نظر میاد که دیگه اشتیاقی به راه اندازی مجدد ندارن" رو شنیدن... :27: البته یه تیکه هم اضافه کردن که پول بدید و امکانات بیشتر بگیرید که بگن "آره ما داشتیم سایت رو پیشرفته میکردیم"... :27: درضمن یوزر منم زنده س... به نظر میاد اطلاعات زیادی رو در این حمله انتهاری از دست نداده باشن (برعکس چیزی که قبلاً میگفتن که "آی بدبخت شدیم فلان شدیم backupمون قدیمیه فلانه ای ملت مسلمان بترسید از روز قیامت و ناپدید شدن تورنتایی که چند ماه آخر اضافه کردید"...!!! :دی
تو torrentz سیدهاش همون سبزاست و peers هاش هم همون ابی؟
آره...
--------------------------
در ضمن دوستان به همه تون توصیه میکنم این تورنت فیلم 2012 رو که نسخه R5 از فیلمه (DVDrip ش خالی بندیه) رو تجربه کنید (صفحه قبلی لینکشو گذاشتم)... واقعاً ترکونده... تا الان بیش از دو میلیون و 100 هزار peer و حدود یه میلیون seeder داره... واقعاً تورنت ترکیده که میگن یعنی این... عکسو نیگا (به اون tracker ی که اون پایین پررنگ کردمم دقت کنید... به نظر ترکر خیلی باحالی میاد... احتمالاً تمام جمعیت روسیه توی اون ترکر دارن تبادل اطلاعات میکنن :18:... از این به بعد به تورنتامون اون ترکرم اضافه کنیم شاید فرجی شد... :27:) :
برو torrentz.com سرچ انجینه دنبال هر چی میخوای بگرد کارتو راه میندازه... thepiratebay.org هم خوبه و isohunt هم سرچ انجینه...! h33t هم سایت خوبیه... ولی در کل همون torrentz.com برای گشتن دنبال تورنتا خیلی عالیه مخصوصاً که به خوبی و کامل لیست tracker ها رو مینویسه که میتونید به تورنت اضافه شون کنید...!
اینم هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم هست
به شخصه به نظر من توی سرچ انجینا torrentz.com و isohunt.com برای گشتن دنبال تورنت از همه بهتر و پرطرفدارترن... torrent-finder به نظر میاد سایت خوبی نباشه علاوه بر اون توسط سرویس های امنیتی به عنوان سایت خطرناک لیست شده...! :13: البته محدوده وسیعی از سایتا رو پوشش میده... جالبه...!
در مورد خود سایتا هم demonoid.com و thepiratebay.org سَرورن...
بابا ایول... به این میگن یه خبر خوش... به قول zed2 حمله....!!! :19:
فکر کنم فریاد من رو که در چند پست قبل گفتم "اینا به نظر میاد که دیگه اشتیاقی به راه اندازی مجدد ندارن" رو شنیدن... :27: البته یه تیکه هم اضافه کردن که پول بدید و امکانات بیشتر بگیرید که بگن "آره ما داشتیم سایت رو پیشرفته میکردیم"... :27: درضمن یوزر منم زنده س... به نظر میاد اطلاعات زیادی رو در این حمله انتهاری از دست نداده باشن (برعکس چیزی که قبلاً میگفتن که "آی بدبخت شدیم فلان شدیم backupمون قدیمیه فلانه ای ملت مسلمان بترسید از روز قیامت و ناپدید شدن تورنتایی که چند ماه آخر اضافه کردید"...!!! :دی
آره...
--------------------------
در ضمن دوستان به همه تون توصیه میکنم این تورنت فیلم 2012 رو که نسخه R5 از فیلمه (DVDrip ش خالی بندیه) رو تجربه کنید (صفحه قبلی لینکشو گذاشتم)... واقعاً ترکونده... تا الان بیش از دو میلیون و 100 هزار peer و حدود یه میلیون seeder داره... واقعاً تورنت ترکیده که میگن یعنی این... عکسو نیگا (به اون tracker ی که اون پایین پررنگ کردمم دقت کنید... به نظر ترکر خیلی باحالی میاد... احتمالاً تمام جمعیت روسیه توی اون ترکر دارن تبادل اطلاعات میکنن :18:... از این به بعد به تورنتامون اون ترکرم اضافه کنیم شاید فرجی شد... :27:) :
دوباره می تونم دعوت نامه بسازم:20:مال تو نسبت راتیو رو چند زده؟
این 2012 هم عجب داستان تورنتی داره ها ....می گم این همه ادم امدن دانلود کنن پس وضع سینماش باید کساد شده باشه....:31:
mohsenmsi
14-12-2009, 22:26
سلام
اینجا کسی هست که معرفت نشون بده و ما رو به demonoid دعوت کنه ؟ رجیسترش غیرفعال شده.
mohsenmrds@gmail.com
پیشاپیش تشکر.:40:
دوباره می تونم دعوت نامه بسازم:20:مال تو نسبت راتیو رو چند زده؟
این 2012 هم عجب داستان تورنتی داره ها ....می گم این همه ادم امدن دانلود کنن پس وضع سینماش باید کساد شده باشه....:31:
ratio رو واسه من 1.48 زده البته 2-3 گیگش پریده...!
میگم دیگه... هر جا این تورنت فیلم 2012 هست، طرفداران حقوق کپی رایت و ناقضان کپی رایت به شدت در جنگی تمام عیار انواع و اقسام فحاشی ها رو به هم انجام میدن و به شدت بساط فحش و فحش کشی سر این فیلم زیاده... احتمالاً هالیوود الان به شدت نگرانه از این وضعیت که در مورد این فیلم واقعاً ترکیده... بدبختا اینهمه پول خرج کردن فیلم رو ساختن ولی دکه ها و سینماهاش خالیه و ملت همه دارن میلیون میلیون اینجا دانلود میکنن...!!! :20:
سلام
اینجا کسی هست که معرفت نشون بده و ما رو به demonoid دعوت کنه ؟ رجیسترش غیرفعال شده.
mohsenmrds@gmail.com
پیشاپیش تشکر.:40:
شما اگه توی تاپیک زیر درخواست بدی راحت تر و سریعتر ممکنه یه دعوتنامه گیر بیاری...!
ardavan_2008
15-12-2009, 10:55
میگم دیگه... هر جا این تورنت فیلم 2012 هست، طرفداران حقوق کپی رایت و ناقضان کپی رایت به شدت در جنگی تمام عیار انواع و اقسام فحاشی ها رو به هم انجام میدن و به شدت بساط فحش و فحش کشی سر این فیلم زیاده... احتمالاً هالیوود الان به شدت نگرانه از این وضعیت که در مورد این فیلم واقعاً ترکیده... بدبختا اینهمه پول خرج کردن فیلم رو ساختن ولی دکه ها و سینماهاش خالیه و ملت همه دارن میلیون میلیون اینجا دانلود میکنن...!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حالا خوبه R5ــــه انقدر طرفدار داره خیلی ها مثل من منتظر نسخه ی با کیفیت ترشن...
Roovigital
19-12-2009, 00:21
دوستان سلام...
من اکثر تورنت فیلمها رو از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود میکردم ، میخوام بدونم این سایت فیلتر شده که دیگه باز نمیشه یا مشکل از ISP من هست؟
دوستان سلام...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود میکردم ، میخوام بدونم این سایت فیلتر شده که دیگه باز نمیشه یا مشکل از ISP من هست؟
فــــــــیلتره...!!!! از torrentz.com و isohunt.com استفاده کن برای جستجو دنبال تورنتا... torrentz.com برات سایتا رو لیست میکنه و هر کدوم که فــــلتر نبودن از اون دانلود کن...!
چرا سرعت دانلود با نرم افزارهای تورنت اینقدر پایینه ؟؟؟؟؟
آیا باید عضو این سایتها شد ؟؟؟؟
دوستان سلام...
برای من بازه ولی سرعت خیلی پایینه ........
:21:
چرا سرعت دانلود با نرم افزارهای تورنت اینقدر پایینه ؟؟؟؟؟
آیا باید عضو این سایتها شد ؟؟؟؟
بستگی به خیلی موارد داره سرعت دریافت
من تورنت داشتم تا ماکسیموم سرعت ممکن ازش گرفتم تورنت هم داشتم با سرعت 2 3 کیلوبایت مجبور شدم بگیرم.
masoud_fakhary
24-12-2009, 23:52
سلام میخواستم کمکم کنید من اگر بخوام فیلمی دانلود کنم میشه اپلود نداشته باشه اخه من محدودیت دانلود دارم تا 2 gig دیروز یک فیلم دانلود کردم 700 mg 1400 mgپرید فهمیدم اپلود میکنه من با برنامه u torrent استفاده میکنم
سلام میخواستم کمکم کنید من اگر بخوام فیلمی دانلود کنم میشه اپلود نداشته باشه اخه من محدودیت دانلود دارم تا 2 gig دیروز یک فیلم دانلود کردم 700 mg 1400 mgپرید فهمیدم اپلود میکنه من با برنامه u torrent استفاده میکنم
میتونی انسانیت رو زیر پا بذاری و آپلود رو قطع کنی:19::2: ولی رو سرعت دانلودت تاثیر میذاره.
بهترین راه اینه که یه حساب رپیدباز بخری.تورنت رو سایت اونا واست ریموت میکنه و شما راهت با یه لینک مستقیم http از سایتشون فیلمتو دریافت میکنی.(اپلود هم نداری اینطوری)
masoud_fakhary
25-12-2009, 08:27
خوب چطوری اپلود قطع کنم .چقدر رو سرعت دانلود تاثیر میزاره؟
خوب چطوری اپلود قطع کنم .چقدر رو سرعت دانلود تاثیر میزاره؟
Options > Preferences > Bandwidth
ترکر ها میزان سرعت دریافتی شما رو نسبت به میزان آپلودتون تنظیم میکنن معمولا
aluminum
30-12-2009, 19:35
دوستان چه جوری میتونم لینک تورنت Prison Break S01E11 رو پیدا کنم
هر چی میگردم چیزی یافت نمیشه
دوستان چه جوری میتونم لینک تورنت Prison Break S01E11 رو پیدا کنم
هر چی میگردم چیزی یافت نمیشه
فصل اول:
کل سریال(چهار فصل کامل):
Armagedon
03-01-2010, 15:33
سلام دوستان.یه سوال فنی...:31:
به نظر شما واسه دانلود تورنت از چه شرکتی adsl بگیرم؟
اگه جواب شاتل بود بگین کدوم سرویسش....
در مورد مودم.شما واسه تورنت چه مودمی رو پیشنهاد میکنین.
البته ملاحظه جیبمو هم داشته باشین (در هر دو مرد):21:
ممنون از همکاریتون!!!
سلام دوستان.یه سوال فنی...:31:
به نظر شما واسه دانلود تورنت از چه شرکتی adsl بگیرم؟
اگه جواب شاتل بود بگین کدوم سرویسش....
در مورد مودم.شما واسه تورنت چه مودمی رو پیشنهاد میکنین.
البته ملاحظه جیبمو هم داشته باشین (در هر دو مرد):21:
ممنون از همکاریتون!!!
در مورد انتخاب شرکت پیشنهاد می کنم شرکتی رو انتخاب کنی که بدون محدودیت حجمی یا ساعات مجانی در محدودیت حجمی داره اشتراک adsl بگیری .
با بیشتر شرکت ها میشه البته بعضی شرکت ها به خاطر مسائل مختلف تعدادی از پورت هارو می بندن که اگر اشنایی با تورنت و روش تنظیمات روتر داشته باشین مشکلی ندارین.( اطلاعات بیشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )
تو بخش اینترنت و شبکه یک بحث در مورد مودم مناسب شده بود که بگردی پیداش می کنی
نظر شخصی : فکر نمی کنم مودم زیاد فرقی بکنه ( مخصوصا که تو ایران به زحمت 512 کیلوبیت می دن و استانداردد 128 و اگر 24 مگابیت می دادن انوقت مهم بود )
Armagedon
03-01-2010, 21:43
سلام بر zed2 عزیز که خیلی خوب راهنمایی میکنه...:31:
هر کاری کردم دیدم فایده نداره.یه دکمه تشکر خشک و خالی کارساز نیست.گفتم اینطوری تشکر کنم بهتره: :10::10::10:
مقاله ای که لینکشو دادی واقعا عالی بود.نمیدونم چرا تا حالا ندیده بودمش.
البته یه سوال هم دارم:اینطوری که شما گفتین پس به نظر شرکت شاتل رو انتخاب کنم، بد نباشه.به نظر شما چه سرویسی خوبه؟خود شما از چه شرکتی adsl گرفتی؟
بازم ممنون:11:
ardavan_2008
04-01-2010, 00:26
چرا الان 2روزه سرعت دانلود از تورنت من کم شده واسه همه اینطوره؟سیدهای فعالم هم 16تاست و سرعت دانلود رو 30 هستش اما موقعه ی دانلود از تورنت سرعتش بالاتر از 10نمیره مشکل از چیه؟(سرعت اپلود هم رو 5تا 10ـــه)
سلام بر zed2 عزیز که خیلی خوب راهنمایی میکنه...:31:
هر کاری کردم دیدم فایده نداره.یه دکمه تشکر خشک و خالی کارساز نیست.گفتم اینطوری تشکر کنم بهتره: :10::10::10:
مقاله ای که لینکشو دادی واقعا عالی بود.نمیدونم چرا تا حالا ندیده بودمش.
البته یه سوال هم دارم:اینطوری که شما گفتین پس به نظر شرکت شاتل رو انتخاب کنم، بد نباشه.به نظر شما چه سرویسی خوبه؟خود شما از چه شرکتی adsl گرفتی؟
بازم ممنون:11:
من adsl ندارم ipw داتک رو دارم.
بهتره اول بگی چه شرکت هایی منطقه مخابراتی ات رو پشتیبانی می کنه بعد بگی می تونی نامه برای سرعت های بیشتر جور کنی یا نه تا بعد ببینم چی میشه.
چرا الان 2روزه سرعت دانلود از تورنت من کم شده واسه همه اینطوره؟سیدهای فعالم هم 16تاست و سرعت دانلود رو 30 هستش اما موقعه ی دانلود از تورنت سرعتش بالاتر از 10نمیره مشکل از چیه؟(سرعت اپلود هم رو 5تا 10ـــه)
از کدوم شرکت داری؟؟؟
من زمان عاشورا تا دو روز محدودیت های زیادی بوده الان بیشترش ( نه همش ) رفع شده.
پ ن : دوستان من امتحان دارم کم میام
ardavan_2008
07-01-2010, 00:23
از کدوم شرکت داری؟؟؟
من زمان عاشورا تا دو روز محدودیت های زیادی بوده الان بیشترش ( نه همش ) رفع شده.
پ ن : دوستان من امتحان دارم کم میام
شهرستانم...ولی نماینده ی شرکت پیشگامان توشعه ارتباطات(نمیدونم تو تهران اسم دیگه ای داره یا نه؟!)
دوستان سایت تورنتی سراغ دارید که فایلهای که ریلیز میشه رو به صورت آنی قرار بده ، یا خیلی زود و سرعت خوبی داشته باشه ؟
مثل این سایت که فایلهای رو که تا چند دقیقه پیش ریلیز شده رو می گه ، منتها فایلی برای دانلودش نداره !
من سایتی می خوام که لینک تورنتشون رو هم بشه دانلود کرد .
دوستان سایت تورنتی سراغ دارید که فایلهای که ریلیز میشه رو به صورت آنی قرار بده ، یا خیلی زود و سرعت خوبی داشته باشه ؟
مثل این سایت که فایلهای رو که تا چند دقیقه پیش ریلیز شده رو می گه ، منتها فایلی برای دانلودش نداره !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن سایتی می خوام که لینک تورنتشون رو هم بشه دانلود کرد .
سلام
اگه scene ریلیز منظورتونه باید عضو یه ترکر (خصوصی) بشین که عنوان 0day داره. اینطور ترکرها بخشی از (و نه لزوما همه) scene ریلیزها را در زمانی بین چند ثانیه تا چند روز (که به این زمان pretime میگن) منتشر میکنن. اما دسترسی آنی به scene ریلیزها مربوط به بحث p2l و topsite و کلا scene axx میشه که از بحث تورنت و ترکر خارجه.
دردسری که عضویت توی یه ترکر (خصوصی) داره بحث به اشتراک گذاریه که شما رو ناچار به آپلود میکنه برای حل این مشکل عضویت توی ترکرهای ratioless توصیه میشه.
عزیز خیلی ممنون ، بابت توضیحاتتون ، من زیاد با تونرت کار نکردم ، یه کمی توضیخاتتون واسم سنگین بود .
یعنی منظورتون اینه که فرضا عضو سایتی مصل demonoid بشم ؟ این جز ترکرهاست !
اگه اره چندتاشو که نسبت به بقیه به روزترن ممنون میشم معرفی کنید ، مشکل آپلود و حفظ ratio ندارم .
اون خط دومتون رو تقریبا هیچیش رو نفهمیدم !
======
خارج از موضوع :
برنامه p2p هم سراغ دارید که فایلهاش تو مایه های emule باشه ؟ اکثر ایبوک ها و حل المسائل و کارتون قدیمی توش پیدا میشد ، ولی الان مثل اینکه یه مدتی هست دیگه سرورهاش از کار افتادن .
تنکس
kamran_666
10-01-2010, 16:22
با سلام به دوستان
من اکثر فایلای که با u torent می گیرم اجرا نمی شن :41:
کسی می تو نه راهنمایی کنه
ممنون
kamran_666
10-01-2010, 16:29
با سلام به دوستان عزیز
اکثر فایل هایی که از u torrent میگیرم خرابه
یعنی کار نمی کنه
کسی می توننه کمکی بده
ممنون میشم:41::41:
عزیز خیلی ممنون ، بابت توضیحاتتون ، من زیاد با تونرت کار نکردم ، یه کمی توضیخاتتون واسم سنگین بود .
یعنی منظورتون اینه که فرضا عضو سایتی مصل demonoid بشم ؟ این جز ترکرهاست !
اگه اره چندتاشو که نسبت به بقیه به روزترن ممنون میشم معرفی کنید ، مشکل آپلود و حفظ ratio ندارم .
اون خط دومتون رو تقریبا هیچیش رو نفهمیدم !
آره مثل همون demonoid . اون ریلیزائی که شما مثلا توی dup3 میبینین متعلق به یه جامعه بزگ به نام the scene ـه که شامل کلی گروه میشه مثل Caravan ، VoMiT، RELOADED و خیلیای دیگه که شما معمولا اسماشونو میشنوین. بعضی از ترکرها شامل تورنت های زیادی میشن که افراد متفرقه یا گروههای غیر scene پخش کردن و شامل درصد کمی از ریلیزهای scene میشن. معمولا به اینطور ترکرها 0day نمیگن.
تا حالا با کدوم ترکرها کار کردین؟
خارج از موضوع :
برنامه p2p هم سراغ دارید که فایلهاش تو مایه های emule باشه ؟ اکثر ایبوک ها و حل المسائل و کارتون قدیمی توش پیدا میشد ، ولی الان مثل اینکه یه مدتی هست دیگه سرورهاش از کار افتادن .
فایلهاش؟ نمیدونم. یه چند تا برنامه سراغ دارم مثل ++DC یا frostwire. یه چند تا قدیمی هم هست که الان زیاد جالب نیست مثل limewire. مهم تر از برنامه protocol ی که ازش استفاده میکرده مثل همین Bittorrent یا ADC یا .... با دونستن protocol میتونی براش برنامه مناسب پیدا کنی.
مشخصات دیگه ای ازش نداری؟
ardavan_2008
10-01-2010, 22:03
بچه ها اخر من به نتیجه ای نرسیدما(پستم صفحه ی قبل هست)
با سلام به دوستان
من اکثر فایلای که با u torent می گیرم اجرا نمی شن :41:
کسی می تو نه راهنمایی کنه
ممنون
چه فایلهایی؟با چه فرمتی؟
Armagedon
13-01-2010, 14:45
بهتره اول بگی چه شرکت هایی منطقه مخابراتی ات رو پشتیبانی می کنه بعد بگی می تونی نامه برای سرعت های بیشتر جور کنی یا نه تا بعد ببینم چی میشه.
سلام.
منطقه ما از اون خوباست:31: هر شرکتی که میشناسم، رو خطمون پشتیبانی میشه.
نامه هم میتونم جور کنم.مثلا خیر سرم دانشجو ام.:27:
DaRiOuShJh
13-01-2010, 16:46
بچه ها بابا این تورنت ها چرا اینجوری میکنن
از چند تا سایت مختلف گرفتم قبلا خوب مبگرفتن ولی الان هر کاری میکنم اصلا نمیگیره
seed هم زیاده داره ولی نمیدونم چرا شروع نمیکنه به گرفتن
یه چند تا سایت خوب هم بگید که آمار سید و لیچشون واقعی باشه
سلام دوستان
من اکثر تورنت هام رو از سایت TPB می گیرم. یه سوالی در مورد این سایت داشتم.
چجوری میشه توی تورنت هایی سرچ کرد که یه گروه خاص آپلود کرد باشه. مثلا من می خوام توی تورنت هایی که فقط یوزر eztv آپلودشون کرده سرچ کنم. چجوری میشه این کار رو کرد؟
یه سوال دیگه هم داشتم که من قبلا آلبوم های موسیقی و ویدئو کلیپ ها رو از یوزر skirgsk دانلود می کردم که فایل هاش واقعا با کیفیت بود. ولی چند وقتی هست که این یوزر (به دلیل مشکلات قانونی) تورنت هاش رو پاک کرده و دیگه کار نمی کنه. دوستان گروه دیگه ای رو نمی شناسن که تو این کار باشه؟
مرسی
لینک تورنتتونو بدین تست کنیم.:11:
شاید ترکرش خصوصیه؟
آره مثل همون demonoid . اون ریلیزائی که شما مثلا توی dup3 میبینین متعلق به یه جامعه بزگ به نام the scene ـه که شامل کلی گروه میشه مثل Caravan ، VoMiT، RELOADED و خیلیای دیگه که شما معمولا اسماشونو میشنوین. بعضی از ترکرها شامل تورنت های زیادی میشن که افراد متفرقه یا گروههای غیر scene پخش کردن و شامل درصد کمی از ریلیزهای scene میشن. معمولا به اینطور ترکرها 0day نمیگن.
تا حالا با کدوم ترکرها کار کردین؟
فایلهاش؟ نمیدونم. یه چند تا برنامه سراغ دارم مثل ++DC یا frostwire. یه چند تا قدیمی هم هست که الان زیاد جالب نیست مثل limewire. مهم تر از برنامه protocol ی که ازش استفاده میکرده مثل همین Bittorrent یا ADC یا .... با دونستن protocol میتونی براش برنامه مناسب پیدا کنی.
مشخصات دیگه ای ازش نداری؟
من با demonoid و torrentday کار کردم ، که دومی سرعت خیلی خوبی داره ، اولی ارشیو خوبی داره . اگه چندتا دیگه هم که خوبین میشناسی ممنون میشم معرفی کنی .
سرعت توی اولویته . و اینکه پابلیک نباشه که هر تونرتی که فیک باشه توش ریخته باشه .
در مورد دومی هم نه اصلاعات خاص دیگه ای ندارم ، ایمیول هم edonkey سابقه ، پورتکلشون یکیه .
با torretnday کار کن سرعتش فوق العادست . فقط بادی آپبود هم داشته باشیا .
ardavan_2008
15-01-2010, 09:21
واسه شما سرعتتون خوبه؟واسه من از 5بالاتر نمیره نمیدونم چرا؟!!!
واسه شما سرعتتون خوبه؟واسه من از 5بالاتر نمیره نمیدونم چرا؟!!!
واسه همه تورنت هاتون اینطوریه؟
ardavan_2008
15-01-2010, 13:38
بله ،2-3تا که گرفتم همشون بیشتر از 5سرعت نداشتند (سیدها هم 100تاست)
بله ،2-3تا که گرفتم همشون بیشتر از 5سرعت نداشتند (سیدها هم 100تاست)
شاید نسبت peer به seed تون زیاده.
من با demonoid و torrentday کار کردم ، که دومی سرعت خیلی خوبی داره ، اولی ارشیو خوبی داره . اگه چندتا دیگه هم که خوبین میشناسی ممنون میشم معرفی کنی .
سرعت توی اولویته . و اینکه پابلیک نباشه که هر تونرتی که فیک باشه توش ریخته باشه .
اگه سرعت TorrentDay براتون خوبه پس در کل مشکل چندانی با سرعت ترکرای خصوصی ندارین. توصیه من ایناست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ipt حدود 100k تورنت داره در حالیکه مثلا همین TorrentDay حداکثر 10k بیشتر تورنت نداره. اگه اشتباه نکنم بین تمام ترکرهای خصوصی 0day بزرگترین آرشیو رو داره (البته اگر demonoid و Torrents.ru رو خصوصی محسوب نکنیم). pretimes شم بد نیست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آرشیو خوبی داره (حدود 70k) و pretimes شم خوبه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آرشیو خوبی داره (حدود 80k) ولی فعلا down ـه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ـ pretimes خیلی خوبی داره ولی آرشیو کوچیکی داره (کمتر از 10k). ـ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم آرشیو (حدود 40k) و هم pretimes خیلی خوبی داره ولی دعوتنامش سخت گیر میاد.
جناب moxx
این zamunda را که گفتین الان برای شما کار میکنه ؟ من اکانت داشتم ولی دو ماهی میشه که دیگه سایتش برام باز نمیشه ! میخوام ببینم یه وقت ip ban نشده باشم !
جناب moxx
این zamunda را که گفتین الان برای شما کار میکنه ؟ من اکانت داشتم ولی دو ماهی میشه که دیگه سایتش برام باز نمیشه ! میخوام ببینم یه وقت ip ban نشده باشم !
البته من اونجا اکانت نداشتم ولی از نوامبر تا حالا با خیلی از isp ها مشکل داره. با یه ------ میتونین بازش کنین و حتما یه بار login کنین. امیدوارم اکانتتون disable نشده باشه چون شنیدم حدود 60k اکانت رو disable کردن.
آقایون سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم واسه شما فی>>لتر شده؟:2::41::19::13::41:
ای بابا.........من تموم سرو کارم با این سایت بود.:41::13::19:
Silence so loud
24-01-2010, 23:01
ثبت نامش بازه
از دستش ندین
بازم ازما گفتن
دوستان کسی دعوتنامه Demonoid داره واسه من بفرسته؟
دوستان کسی دعوتنامه Demonoid داره واسه من بفرسته؟
PMed...........
آقایون سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم واسه شما فی>>لتر شده؟:2::41::19::13::41:
ای بابا.........من تموم سرو کارم با این سایت بود.:41::13::19:
واقعا اینها چی فکر می کنن خدا عالمه
حتی منم دیگر وارد محدوده دور زدن شدن با این کاراشون.
بجای اینکه وقت و هوش و دانشی که دیگران می خوان در اختیار همدیگر قرار بدن بشه باید صرف پیچ زدن موانعی که اینها ایجاد می کنن بشه.
اینجوری پیش بره حجم اطلاعات مفید به مرور کم میشه به خاطر موانعی که ایجاد می کنند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدثبت نامش بازه
از دستش ندین
بازم ازما گفتن
از دست دادیم
سلام دوستان
من اکثر تورنت هام رو از سایت TPB می گیرم. یه سوالی در مورد این سایت داشتم.
چجوری میشه توی تورنت هایی سرچ کرد که یه گروه خاص آپلود کرد باشه. مثلا من می خوام توی تورنت هایی که فقط یوزر eztv آپلودشون کرده سرچ کنم. چجوری میشه این کار رو کرد؟
یه سوال دیگه هم داشتم که من قبلا آلبوم های موسیقی و ویدئو کلیپ ها رو از یوزر skirgsk دانلود می کردم که فایل هاش واقعا با کیفیت بود. ولی چند وقتی هست که این یوزر (به دلیل مشکلات قانونی) تورنت هاش رو پاک کرده و دیگه کار نمی کنه. دوستان گروه دیگه ای رو نمی شناسن که تو این کار باشه؟
مرسی
معموات تو سرچ ها سرچ بر اساس نام یوزر موجود است .
اگر نبود می تونی با مراجعه به پروفایل ان یوزر فایل های تورنتی که اپلود کرده رو پیدا کنی.
سلام.
منطقه ما از اون خوباست:31: هر شرکتی که میشناسم، رو خطمون پشتیبانی میشه.
نامه هم میتونم جور کنم.مثلا خیر سرم دانشجو ام.:27:
خوب ولی من که نمی دونم چه شرکت هایی هستن :27:
لیست شرکت هارو باسه من بنویس
شهرستانم...ولی نماینده ی شرکت پیشگامان توشعه ارتباطات(نمیدونم تو تهران اسم دیگه ای داره یا نه؟!)
نمی تونی بپرسی نماینده کدوم شرکت هستن؟:13:
ardavan_2008
27-01-2010, 15:01
نمی تونی بپرسی نماینده کدوم شرکت هستن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایندفعه زنگ زدم و یا رفتم می پرسم...
راستی دوستان این دعوتنامه های دمونید چطور می یاد ؟واسه من 0زده...
ایندفعه زنگ زدم و یا رفتم می پرسم...
راستی دوستان این دعوتنامه های دمونید چطور می یاد ؟واسه من 0زده...
پس از یک مدت فعالیت و ثبت مقداری ارسال به مرور دکمه ساخت دعوت نامه فعال میشه و می تونی هر چند وقت یکبار دعوت نامه بسازی و به دیگران بدی.
پ ن :
یادت نره ها
معموات تو سرچ ها سرچ بر اساس نام یوزر موجود است .
اگر نبود می تونی با مراجعه به پروفایل ان یوزر فایل های تورنتی که اپلود کرده رو پیدا کنی.
من دنبال چندتا یوزر خوب برای آهنگ و موزیک ویدئو های خارجی می گردم.
skirgsk کارش خوب بود که متاسفانه همه تورنت هاش رو پاک کرد.
شما یوزری رو برای این کار نمی شناسی؟
من دنبال چندتا یوزر خوب برای آهنگ و موزیک ویدئو های خارجی می گردم.
skirgsk کارش خوب بود که متاسفانه همه تورنت هاش رو پاک کرد.
شما یوزری رو برای این کار نمی شناسی؟
من تو کار موسیقی نیستم....پوزش
یک سوال داشتم
شما هایی که از یک گروه خاص معمولا منابعی که می خواین می گیرین دلایل خاصی داره این کارو می کنین؟
من تو کار موسیقی نیستم....پوزش
یک سوال داشتم
شما هایی که از یک گروه خاص معمولا منابعی که می خواین می گیرین دلایل خاصی داره این کارو می کنین؟
منم آنچنان توی کار تورنت نیستم ولی وقتی یک یوزر رو امتحان می کنم و می بینم که کیفیت کارش خوب هست خوب چرا ازش استفاده نکنم؟
آخه همه دوستان به مشکلات اینترنت ایران آشنا هستن. خوب آدم حیفش میاد که مثلا یه آلبوم آهنگ یا یه موزیک ویدئو یا هر چیز دیگه ای رو که حداقل 50 مگ الی چند گیگ هست رو دانلود کنه و بعدش ببینه کیفیتش مناسب نیست.
به طور مثال همین skirgsk که در زمینه موسیقی فعالیت می کرد کیفیت کارش خیلی خوب بود با این که آرشیو کارهاش کامل نبود و همون هایی رو که داشت کیفیتشون حرف نداشت.
یا تو زمینه سریال ها مثلا گروه HDTV خیلی سریع تمام سریال ها رو با کیفیت های مناسب قرار می دن. کمتر از یک ساعت از پایان پخش سریال. به همین خاطر تمامی زیرنویس ها و غیره با فایل های این گروه هماهنگ هستن.
در کل به نظر من استفاده از یک یوزر خاص خیلی خوبه.
ببخشید اگه آف تاپیک شد.
Armagedon
28-01-2010, 20:50
خوب ولی من که نمی دونم چه شرکت هایی هستن :27:
لیست شرکت هارو باسه من بنویس
سلام.شاتل و رایان سما و پارس آنلاین و آسیا.
دیدی گفتم منطقه مون از اون خوباست...:31:
سلام.شاتل و رایان سما و پارس آنلاین و آسیا.
دیدی گفتم منطقه مون از اون خوباست...:31:
اگر من باشم ( تاکید می کنم دیدگاه شخصی من است و به هیچ وجه اجبار و ...نیست و می تونی کاملا خلافش رو اجرا کنی)
اگر همش تورنت می خواستم بگیرم از بدون محدودیت ها مثل اسیا تک و رایان سما استفاده می کرد تا محدودیت ترافیک برام نباشه بعد می رفتم طرف شاتل
البته شما باید ببینی تو کارهات بازی انلاین و .... که کار می کنی تو اینده برات مهم میشه یا نه.
کسی این چند روزه افت سرعت نداشته؟ واسه من که افتضاح شده.دو سه روزه با اینترنت 128 کیلوبیت فقط 5 کیلو در ثانیه دان میکنم.:2::41::13:
میخوام بدونم سراسریه یا نه....
برای Torrentz.com که معلوم نیست به چه علتی شیلتر شده میتونید از آیپی هاش استفاده کنید... تصمیمات پای منقل که میگن همینه... :
کسی این چند روزه افت سرعت نداشته؟ واسه من که افتضاح شده.دو سه روزه با اینترنت 128 کیلوبیت فقط 5 کیلو در ثانیه دان میکنم.:2::41::13:
میخوام بدونم سراسریه یا نه....
تازه اولش است......
بزودی کلا قطع میشه ...:27:
واقعا در اندر کف تصمیمات مانده ایم
Armagedon
01-02-2010, 23:52
اگر من باشم ( تاکید می کنم دیدگاه شخصی من است و به هیچ وجه اجبار و ...نیست و می تونی کاملا خلافش رو اجرا کنی)
اگر همش تورنت می خواستم بگیرم از بدون محدودیت ها مثل اسیا تک و رایان سما استفاده می کرد تا محدودیت ترافیک برام نباشه بعد می رفتم طرف شاتل
البته شما باید ببینی تو کارهات بازی انلاین و .... که کار می کنی تو اینده برات مهم میشه یا نه.
سلام دوست عزیز...
کارم دانلوده دیگه.اگه لینک پیدا نکردم از تورنت میگیرم.یعنی کارم منحصراً با تورنت نیست.:13:
در مورد بازی آنلاین هم با اینکه فکر کنم از سنم گذشته ولی دوست دارم تجربش کنم.:31::19::27::21::2::20::41::11::13:
ممنون از کمکت....
سلام دوست عزیز...
کارم دانلوده دیگه.اگه لینک پیدا نکردم از تورنت میگیرم.یعنی کارم منحصراً با تورنت نیست.:13:
در مورد بازی آنلاین هم با اینکه فکر کنم از سنم گذشته ولی دوست دارم تجربش کنم.:31::19::27::21::2::20::41::11::13:
ممنون از کمکت....
بشین حالشو ببر و بازی کن .... به سن چه ربطی داشته اخر؟؟؟؟
اگر باسه بازی انلاین هم می خوای مسئله پینگ هم برات مهم میشه و باید پینگ پایین هم داشته باشی .
اگر بتونی تو بخش اینترنت یک هم منطقه ای پیدا کنی شاید بتونی از وضع شرکت ها استعلام بگیری ولی اگر نباشه روش تاس انداختن و رفتن رو باید بری که ببینی کدوم شرکت پینگش خوبه یا بد .
bakhishman
03-02-2010, 13:42
تازه اولش است......
بزودی کلا قطع میشه ...:27:
واقعا در اندر کف تصمیمات مانده ایم
آره سرعت منم خیلی پایینه با 512 دارم 10k دانلود میکنم :41:
djmilad_mrb
07-02-2010, 13:33
باسه من هم سرعت خیلی پایینه با اینترنت 1 مگا بیت( art 1 شاتل شده ا مگ:20:) دارم با سرغت 10-16 کیلو دانلود میکنم شما همگیتون این مشکل رو دارید؟؟؟؟؟
باسه من هم سرعت خیلی پایینه با اینترنت 1 مگا بیت( art 1 شاتل شده ا مگ:20:) دارم با سرغت 10-16 کیلو دانلود میکنم شما همگیتون این مشکل رو دارید؟؟؟؟؟
یکی از نسخه های پر سید رو تست کن ببین که سرعتت چه طوریه...
مشکلات که ما الان خیلی داریم .....
Greatone
08-02-2010, 13:55
من یه فایل رو اصلا نمیتونم دانلود کنم
فقط آپلود میکنه
چشه؟
من یه فایل رو اصلا نمیتونم دانلود کنم
فقط آپلود میکنه
چشه؟
حتماً تعداد سیدهاتون کمه (یا اصلا سید نداره) ولی لیچ ها زیاد هستند.
ترکر خصوصی و جدید bzee.tv همین الان بدون دعوتنامه داره عضو میگیره از تو لینک زیر میتونید عضو شید، از مزیت هاش اینه که ratio free هستش و برای اینترنت های سرعت پایین خوبه:
ترکر خصوصی و جدید bzee.tv همین الان بدون دعوتنامه داره عضو میگیره از تو لینک زیر میتونید عضو شید، از مزیت هاش اینه که ratio free هستش و برای اینترنت های سرعت پایین خوبه:
Minimum seed time required 72hours in a week
این چرا اینطوریه؟ تو سایتش نوشته ratio free...بعدش نوشته حداقل سید بودن 72 ساعت در هفته!:41:
بله همینکه شما فقط تورنت را در حالت seed قرار بدین کافیه اصلا مهم نیست چه مقدار سید میکنین البته اینها اینقدر هم سختگیر نیستن مثلا تو bitshock و iptorrent هم در صورتی که ratio بالا رو تورنتای دریافتی نتونین بگیرین باید تا دو روز seed کنین ولی من فقط برای چند ساعت سید کردم و هیچ اتفاقی هم نیافتاد !
asskicker56
09-02-2010, 16:35
یکی از نسخه های پر سید رو تست کن ببین که سرعتت چه طوریه...
مشکلات که ما الان خیلی داریم .....
منم چند روزیه با 256kb/s دوروبر 1_5 دانلود میکنم
دانلودای دیگه رو(به غیر از تورنت)با سرعت 30 میگیرم و سییدها هم زیادن:13: :41:
کلا دوستان تورنت باز تا 22 صبر کنن اگر مشکل ادامه داشت از جای دیگر است.
mohammad_77
09-02-2010, 22:12
کلا دوستان تورنت باز تا 22 صبر کنن اگر مشکل ادامه داشت از جای دیگر است.
حق با ایشونه فقط خدا کنه زودتر حل بشه :42:
من حدود 3000 تا سید دارم و حدود 2000 تا لینچ ولی دارم با 1 و 2 دان میکنم . :2:
Masoud.Neshat
10-02-2010, 06:40
آقا حکایتیه ها! من بر عکس افت سرعت ندارم با adsl 512/512 دارم بین 40 تا 50 کیلوبایت درثانیه دانلود میکنم و برای اولین بار طی چند سال گذشته! همش علامت تیک سبز به معنی network ok پایین utorrent میاد، در عوض حجم wasted بدون اینکه hashfail شده باشه! سر به فلک کشیده! یعنی من دانلود میکنم ولی نابود میشه! با 15 تا تورنت مختلف امتحان کردم، همینه.:18::41: :22:
آقا حکایتیه ها! من بر عکس افت سرعت ندارم با adsl 512/512 دارم بین 40 تا 50 کیلوبایت درثانیه دانلود میکنم و برای اولین بار طی چند سال گذشته! همش علامت تیک سبز به معنی network ok پایین utorrent میاد، در عوض حجم wasted بدون اینکه hashfail شده باشه! سر به فلک کشیده! یعنی من دانلود میکنم ولی نابود میشه! با 15 تا تورنت مختلف امتحان کردم، همینه.:18::41: :22:
مشخصه باسه شما رو بسته ها خرابکاری می کنن بجای اینکه کاهش سرعت بدن ....
تا الان از تورنتت چه قدر wasted شده در حجم کلی چه قدر؟
Masoud.Neshat
10-02-2010, 13:49
مشخصه باسه شما رو بسته ها خرابکاری می کنن بجای اینکه کاهش سرعت بدن ....
تا الان از تورنتت چه قدر wasted شده در حجم کلی چه قدر؟
از پنج تورنت فعال با نسبت شیر خوب مجموعا به حجم 7 گیگ ( هرکدوم حدودا 1.4گیگ secretmyth :31:) کلا 289 مگ فلفل شده البته تازه گذاشتم دانلود شه ها.
asskicker56
10-02-2010, 15:10
تو قسمت پایین برنامه یه چراغ قرمز روشن و میگه:
a firwall/router is limiting your network traffic. you need to open a port so others can connect to you
firwall هم خاموشه :41:
اگر ممکنه راجع به باز کردن port و router هم یه توضیحی بدید:11:
از پنج تورنت فعال با نسبت شیر خوب مجموعا به حجم 7 گیگ ( هرکدوم حدودا 1.4گیگ secretmyth :31:) کلا 289 مگ فلفل شده البته تازه گذاشتم دانلود شه ها.
باز خوبه حداقل می تونی با سرعت اینو جبران کنی
تو قسمت پایین برنامه یه چراغ قرمز روشن و میگه:
a firwall/router is limiting your network traffic. you need to open a port so others can connect to you
firwall هم خاموشه :41:
اگر ممکنه راجع به باز کردن port و router هم یه توضیحی بدید:11:
Masoud.Neshat
11-02-2010, 00:46
پیرو موضوعی که گفتم الان یه چیزی کشف کردم! تو log های مربوط به فایروالم تو اون ساعاتی که دانلود کردم به وفور این هشدارها ثبت شده:
Incorrect IP packet checksum
Detected unexpected data in protocol
Incorrect UDP packet length
:13:
پیرو موضوعی که گفتم الان یه چیزی کشف کردم! تو log های مربوط به فایروالم تو اون ساعاتی که دانلود کردم به وفور این هشدارها ثبت شده:
Incorrect IP packet checksum
Detected unexpected data in protocol
Incorrect UDP packet length
:13:
چی چی داری می گیری که اینجوری است؟؟؟؟
dht ات فعاله یا غیر فعال؟
Masoud.Neshat
11-02-2010, 08:19
چی چی داری می گیری که اینجوری است؟؟؟؟
dht ات فعاله یا غیر فعال؟
DHT:310 nodes ( قبلا معمولا کمتر از 300 بود ) و network OK ( همش سبزه ) . میگم نکته از eset smart security هستش؟! ولی نه چون من سالهاست ازش استفاده میکنم، پس مشکل چیز دیگه ایه...
خلاصه اون پیغامها نگران کنندست... :hmm:
راستی این قضیه آی پی های مسموم چیه؟ پیغام DNS cache poisoning هم گاهگاه میاد تو log هام.
DHT:310 nodes ( قبلا معمولا کمتر از 300 بود ) و network OK ( همش سبزه ) . میگم نکته از eset smart security هستش؟! ولی نه چون من سالهاست ازش استفاده میکنم، پس مشکل چیز دیگه ایه...
خلاصه اون پیغامها نگران کنندست... :hmm:
راستی این قضیه آی پی های مسموم چیه؟ پیغام DNS cache poisoning هم گاهگاه میاد تو log هام.
dht رو غیر فعال کن ببین ارور ها کم میشه؟؟؟؟
ان dns هم احتمالا خرابکاری های مخابراته که نمی زاره به تعدادی از ip ها وصل شیم
ip مسموم هم نفهمیدم منظورت چیه...بهتر بگو
Masoud.Neshat
12-02-2010, 21:32
dht رو غیرفعال کردم درست نشد، البته اون پیغام های خطای فایروال مربوط به use ip header compression در قسمت advanced از تنظیمات tcp/ip هستش و درکل به تورنت ارتباطی نداشت.
ruzbe1313
12-02-2010, 23:05
دوستان راهنمایی لطفا:
1-دعوت نامه demonoid از کجا میشه گیر آورد؟:13:
2-اینجا کسی با limewire کار کرده؟ در قیاس با تورنت چطوره؟ (تو دنیا یوزر زیاد داره گویا)
سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دعوتنامه این سایت تورنت را نداره
بچه ما من چند روزی نبودم.سرعتهاتون الان چطوره؟ واسه من الان بدک نیست.ولی هنوز مثل سابق نشده.الان با 128 دارم 11 کیلو دان میکنم.
دوستان راهنمایی لطفا:
1-دعوت نامه demonoid از کجا میشه گیر آورد؟:13:
2-اینجا کسی با limewire کار کرده؟ در قیاس با تورنت چطوره؟ (تو دنیا یوزر زیاد داره گویا)
سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دعوتنامه این سایت تورنت را نداره
این تاپیک درخواست بدین لطفا
بچه ما من چند روزی نبودم.سرعتهاتون الان چطوره؟ واسه من الان بدک نیست.ولی هنوز مثل سابق نشده.الان با 128 دارم 11 کیلو دان میکنم.
برای منم تا حدودی بهتر شده
Silence so loud
16-02-2010, 14:07
تا اونجائیکه یادم میاد تو همین بخش چند بار یوزرها خواستند که
ترکرهای مخصوص مستند و... معرفی بشه
با اینکه تورنت نیستند ولی حتما به درد کسانی میخوره که دنبال اون جور چیزا هستند :
کسی از بچه ها دعوتنامه از ترکرای خصوصی مث iptorrent داره که ایمیلمو بهش بدم دعوتم کنه؟
یه سری موارد هست که نیاز دارم
کسی از بچه ها دعوتنامه از ترکرای خصوصی مث iptorrent داره که ایمیلمو بهش بدم دعوتم کنه؟
یه سری موارد هست که نیاز دارم
این تاپیک درخواست بدین لطفا
به هر حال pm بدین....
DaRiOuShJh
22-02-2010, 00:02
ببینید دو تا تورنت که رو هم میشن 15 گیگ چه بلایی سره من آوردن!×!:
پیر شدم! تازه 10 درصدش مسنکه تموم شده
ببینید دو تا تورنت که رو هم میشن 15 گیگ چه بلایی سره من آوردن!×!:
پیر شدم! تازه 10 درصدش مسنکه تموم شده
وضغیت تورنتت چطوریه؟
به هر حال pm بدین....
ندیده بودم اونو
با این حال ممنون،پی ام زدم
DaRiOuShJh
22-02-2010, 18:39
وضغیت تورنتت چطوریه؟
سرعت اینترنت بازی در میاره
معمولی باید رو هم 8 گیگی سند و ریسیو داشت
brave_ie
10-03-2010, 09:45
کسی اینجا الان با سرویس مخابرات میتونه داون کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این مال الان منه ولی شبا سرعت افتضاح میشه.
البته تورنت این چند شب واقعا داره اذیت میکنه مشکل از منه یا کلا همه مشکل دارن؟
البته همین الان هم حتی فایلی که seeder زیاد داره سرعت بیشتر از 40 نمیشه.
توی تنظیمات utorrent هم maximum number of active torrents رو گذاشتم 10 و maximum number of active downloads رو گذاشتم 5 این تنظیمات درسته اگر بخوام 5 تا فایل رو با هم دانلود کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون میشم اگر یکی از دوستان درمورد تنظیم utorrent راهنمایی کنه.
1- Ctrl + G و تنظیم بر اساس سرعتتون
2- Preferences > General کنار Pre-alocate all files برای سلامتی خودتون تیک بخوره...!
3- Preferences > Bandwidth برای Global maximum number of connections عدد 700 و برای Maximum number of connected peers per torrent عدد 400 و برای Maximum number of upload slots هم مقدار 5....
4- همزمان چند تورنت دانلود کنید و حداکثر همزمان 3-4 تورنت دانلود کنید...
5- برای اطلاع از tracker ـهای دیگه ای که فایلتون داره به منظور افزایش تعداد peers و seeders به سایت torrentz.com مراجعه و با سرچ کردن، فایل مورد نظر رو پیدا کنید و لیست tracker ـهاش رو به فایل اضافه کنید...
تنظیمات شماره سه رو با توجه به سرعتتون گفتم (اینطور که به نظر میاد حدود 60-70 کیلوبایت برثانیه ـس) و اگه سرعتتون بالاتر و یا پایین تره باید از اعداد کمتر و یا بیشتری استفاده کنید...
:11:
ariajoker
14-03-2010, 12:41
سرعت من شبا افت شدید پیدا میکنه حالا اگر من تنظیمات 3 رو انجام بدم و شب سرعت پایین بشه مشکلی پیش نمیاد؟
سرعت من هم متغیر بین 70 تا 150 هست.
در ضمن این مدت اخیر تورنت افت پیدا نکرده چون همین الان با لینک مستقیم سرعت 100 هست ولی با تورنت تا 40 نهایتا.
و گزینه ی دوم چه کاری انجام میده؟
سرعت من شبا افت شدید پیدا میکنه حالا اگر من تنظیمات 3 رو انجام بدم و شب سرعت پایین بشه مشکلی پیش نمیاد؟
سرعت من هم متغیر بین 70 تا 150 هست.
در ضمن این مدت اخیر تورنت افت پیدا نکرده چون همین الان با لینک مستقیم سرعت 100 هست ولی با تورنت تا 40 نهایتا.
و گزینه ی دوم چه کاری انجام میده؟
اینطور که حدس میزنم، پارس آنلاینم شده عین قبلاًهای صبانت...!
احتمالاً بیشترین مشکل شما از جانب بالا رفتن پینگ در ساعات شبانه هستش (که با افت سرعت باز شدن صفحات وب نمود پیدا میکنه) و در دانلود از لینک های مستقیم افت سرعت زیادی ندارید... اگرم سرعتتون پایین میاد میتونید 150 تا از اولی و 100 تا از دومی کم کنید...
یکی از دلایل مهم افت سرعت و بالا رفتن پینگ (پینگ توی تورنت برعکس دانلود از لینک مستقیم خیلی مهمه) در ساعات شبانه اکثر سرویس دهندگان داخلی ایران، بالا رفتن بیش از حد ترافیک DNS Server های شرکت ها هستش که قدرت کافی رو ندارن...
به شما پیشنهاد میکنم که از Google Public DNS و یا OpenDNS استفاده کنید که صد البته Google Public DNS توصیه میشه چون بسیار قدرتمندتره...
برای تعویض DNS Server های اتصال اینترنتتون (اگه از توی ویندوز کانکت میشید و مودمتون روی Bridge هستش و مودم خودش کانکت نمیشه) به صورت زیره... :
روی اتصال اینترنتتون راست-کلیک کرده و Properties رو بزنید... سپس به تب Networking رفته و در قسمت This connection uses the following items گزینه Internet Protocol TCP/IP رو با یه کلیک موس هایلایت کنید و بعدش از پایینش روی دکمه Properties کلیک کنید... در پنجره جدید دو بخش میبینید که اولی IP هستش که کاریش نداریم ولی بخش دوم و پایینی که مورد نظر ماست رو باید کنار عبارت Use the following DNS server addresses رو تیک بزنید و بعدش در دو فیلدی که فعال میشن به ترتیب در اولی 8.8.8.8 و در دومی 8.8.4.4 رو وارد کنید و همه رو oK کنید و دوباره کانکت بشید... بعد از oK کردن ممکنه یه ذره طول بکشه تا پنجره ها بسته بشن که عادیه...
استفاده از سرویس های عمومی DNS هیچ ضرری نداره و میلیون ها (و شاید میلیاردها) نفر در جهان برای افزایش کیفیت اتصالشون این کار رو میکنن و هیچ مشکلی برای شما یا اتصال اینترنتتون پیش نمیاره و به شیلترینگ و اینا هم ربطی نداره...
با این کار قطعاً شاهد افزایش کیفیت اتصالتون در کوتاه و طولانی مدت خواهید بود...
Kasra 91
14-03-2010, 13:08
تورنت رو میشه طوری تنظیم کرد سر ساعت 6 صبح هم قطع بشه دانلودش هم کامپیوتر رو خاموش کنه ؟
ariajoker
14-03-2010, 13:10
اینطور که حدس میزنم، پارس آنلاینم شده عین قبلاًهای صبانت...!
احتمالاً بیشترین مشکل شما از جانب بالا رفتن پینگ در ساعات شبانه هستش (که با افت سرعت باز شدن صفحات وب نمود پیدا میکنه) و در دانلود از لینک های مستقیم افت سرعت زیادی ندارید... اگرم سرعتتون پایین میاد میتونید 150 تا از اولی و 100 تا از دومی کم کنید...
یکی از دلایل مهم افت سرعت و بالا رفتن پینگ (پینگ توی تورنت برعکس دانلود از لینک مستقیم خیلی مهمه) در ساعات شبانه اکثر سرویس دهندگان داخلی ایران، بالا رفتن بیش از حد ترافیک DNS Server های شرکت های هستش که قدرت کافی رو ندارن...
به شما پیشنهاد میکنم که از Google Public DNS و یا OpenDNS استفاده کنید که صد البته Google Public DNS توصیه میشه چون بسیار قدرتمندتره...
برای تعویض DNS Server های اتصال اینترنتتون (اگه از توی ویندوز کانکت میشید و مودمتون روی Bridge هستش و مودم خودش کانکت نمیشه) به صورت زیره... :
روی اتصال اینترنتتون راست-کلیک کرده و Properties رو بزنید... سپس به تب Networking رفته و در قسمت This connection uses the following items گزینه Internet Protocol TCP/IP رو با یه کلیک موس هایلایت کنید و بعدش از پایینش روی دکمه Properties کلیک کنید... در پنجره جدید دو بخش میبینید که اولی IP هستش که کاریش نداریم ولی بخش دوم و پایینی که مورد نظر ماست رو باید کنار عبارت Use the following DNS server addresses رو تیک بزنید و بعدش در دو فیلدی که فعال میشن به ترتیب در اولی 8.8.8.8 و در دومی 8.8.4.4 رو وارد کنید و همه رو oK کنید و دوباره کانکت بشید...
استفاده از سرویس های عمومی DNS هیچ ضرری نداره و میلیون ها (و شاید میلیاردها) نفر در جهان برای افزایش کیفیت اتصالشون این کار رو میکنن و هیچ مشکلی برای شما یا اتصال اینترنتتون پیش نمیاره و به شیلترینگ و اینا هم ربطی نداره...
با این کار قطعاً شاهد افزایش کیفیت اتصالتون در کوتاه و طولانی مدت خواهید بود...
مودم بنده بصورت PPPOE تنظیم شده.
ولی مشکل شبانه حدود 40 روزی هست که شروع شده. و درضمن سرویس من 128 هست قبل از اون چه صبح چه شب سرعت روی 100 بود و اصلا پایین نمیومد البته پینگ از همون اول مشکل داشت با سرپرستشون هم که صحبت کردم دربارش به جای اینکه جواب درست بده گفت من شرکتی رو میشناسم که پینگش 3000 هست.
درباره ی افت سرعت هم ظاهرا مرکز مخابراتی که من توش هستم شلوغ شده.و یه هفته ی پیش 3 روز سرویسم قطع بود و همون سرپرست گفت توی مرکز مخابراتی دستگاه جدید گذاشتیمو تا چند روز اینده سرویستون میشه مثل موشک حالا امیدوارم این حرفی که زد مثل موشک امید نشه.
و اینکه شبا حداقل سرعت رو 15 هست ولی بعضی وقت ها هم میره بالا مثلا من چند شب پیش تونستم 2000 mg دانلود کنم در صورتی که توی این سه شب اخر حداکثر 200 دانلود شد.
حالا به نظرتون اگر من سرویس 512 بگیرم مشکل حل میشه؟ البته 512 رو هم از پشتیبانی تهران پرسیدم که سرعت 64 رو تضمین میکنین گفت نه حالا به نظرتون چکار کنم؟ با توجه به حرفای پشتیبانی وسرپرست؟
در ضمن اگر بخوام 512 بگیرم باید تا اخر این هفته اقدام کنم.
درضمن گوگل که مارو تحریم کرده چطوری برای منطقه ی خودم dns بگیرم؟
تورنت رو میشه طوری تنظیم کرد سر ساعت 6 صبح هم قطع بشه دانلودش هم کامپیوتر رو خاموش کنه ؟
BitTorrent و موتورنت چنین امکانی رو ندارن و فقط برای بعد از تموم شدن دانلود میتونید چنین امکانی بگذارید...
میتونید از برنامه PC Auto Shutdown برای خاموش کردن کامپیوتر استفاده کنید (که هم اینترنت قطع میشه هم همه برنامه ها بسته میشن!) که برنامه خیلی جالب و کامل و راحتیه و حتی میتونید براش تایمر با قابلیت کنسل کردن عملیات خاموش کردن و پروفایل های جداگانه خاموش شدن (ریست و غیره هم داره) تعیین کنید... :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید :11:
مودم بنده بصورت PPPOE تنظیم شده.
ولی مشکل شبانه حدود 40 روزی هست که شروع شده. و درضمن سرویس من 128 هست قبل از اون چه صبح چه شب سرعت روی 100 بود و اصلا پایین نمیومد البته پینگ از همون اول مشکل داشت با سرپرستشون هم که صحبت کردم دربارش به جای اینکه جواب درست بده گفت من شرکتی رو میشناسم که پینگش 3000 هست.
درباره ی افت سرعت هم ظاهرا مرکز مخابراتی که من توش هستم شلوغ شده.و یه هفته ی پیش 3 روز سرویسم قطع بود و همون سرپرست گفت توی مرکز مخابراتی دستگاه جدید گذاشتیمو تا چند روز اینده سرویستون میشه مثل موشک حالا امیدوارم این حرفی که زد مثل موشک امید نشه.
و اینکه شبا حداقل سرعت رو 15 هست ولی بعضی وقت ها هم میره بالا مثلا من چند شب پیش تونستم 2000 mg دانلود کنم در صورتی که توی این سه شب اخر حداکثر 200 دانلود شد.
حالا به نظرتون اگر من سرویس 512 بگیرم مشکل حل میشه؟ البته 512 رو هم از پشتیبانی تهران پرسیدم که سرعت 64 رو تضمین میکنین گفت نه حالا به نظرتون چکار کنم؟ با توجه به حرفای پشتیبانی وسرپرست؟
در ضمن اگر بخوام 512 بگیرم باید تا اخر این هفته اقدام کنم.
درضمن گوگل که مارو تحریم کرده چطوری برای منطقه ی خودم dns بگیرم؟
خوب اگه بلدید برید توی تنظیمات مودمتون، برید بگردید دنبال DNS Servers (کافیه توی گوگل سرچ کنید اسم و مدل مودمتون رو + dns تا بتونید بفهمید تنظیماتش کجاس) و تنظیمش کنید (شبیه همین توی ویندوزه و دو تا فیلده که اولی primary dns و دومی secondary dns ـه معمولا!)...
در مورد اونم برید توی بخش اینترنت و شبکه تاپیکای اینترنت پرسرعت و تاپیک پارس آنلاین بپرسید که کسانی که پارس آنلاین دارن کمکتون کنن... سرعت بالاتر همیشه بهتره ولی اینکه آیا کیفیتش بهتره رو دیگه باید از کسانی که پارس آنلاین دارن بپرسید...
گوگل و شرکتای دیگه ما رو در مورد نرم افزارها تحریم کردن که چند روز پیش وزارت خزانه داری ایالات متحره تحریم های اینترنتی علیه ایران، کوبا، لیبی و سودان رو لغو کرد و اولین نشونه ـش اینه که دیگه میتونی راحت یاهو مسنجر رو از سایت یاهو دانلود کنی و به زودی و کم کم شاهد لغو تحریم ها از سوی تمامی سایت های دیگه خواهیم بود... ولی این DNS Server هستش و نمیشه تحریمش کرد چون ممکنه یه خارجی با لپ تاپش بیاد توی ایران و ................... کلاً کی حال داره دیگه تا این حد جدی بازی در بیاره و بره تو جزئیات توی قضییه تحریم......!!!! عین این میمونه که گوگل صفحه اصلیش رو تحریم کنه واسه ایرانیا بگه نمیتونید سرچ کنید....!!!
ariajoker
14-03-2010, 13:40
BitTorrent و موتورنت چنین امکانی رو ندارن و فقط برای بعد از تموم شدن دانلود میتونید چنین امکانی بگذارید...
میتونید از برنامه PC Auto Shutdown برای خاموش کردن کامپیوتر استفاده کنید (که هم اینترنت قطع میشه هم همه برنامه ها بسته میشن!) که برنامه خیلی جالب و کامل و راحتیه و حتی میتونید براش تایمر با قابلیت کنسل کردن عملیات خاموش کردن و پروفایل های جداگانه خاموش شدن (ریست و غیره هم داره) تعیین کنید... :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید :11:
خوب اگه بلدید برید توی تنظیمات مودمتون، برید بگردید دنبال DNS Servers (کافیه توی گوگل سرچ کنید اسم و مدل مودمتون رو + dns تا بتونید بفهمید تنظیماتش کجاس) و تنظیمش کنید (شبیه همین توی ویندوزه و دو تا فیلده که اولی primary dns و دومی secondary dns ـه معمولا!)...
در مورد اونم برید توی بخش اینترنت و شبکه تاپیکای اینترنت پرسرعت و تاپیک پارس آنلاین بپرسید که کسانی که پارس آنلاین دارن کمکتون کنن... سرعت بالاتر همیشه بهتره ولی اینکه آیا کیفیتش بهتره رو دیگه باید از کسانی که پارس آنلاین دارن بپرسید...
گوگل و شرکتای دیگه ما رو در مورد نرم افزارها تحریم کردن که چند روز پیش وزارت خزانه داری ایالات متحره تحریم های اینترنتی علیه ایران رو لغو کرد و اولین نشونه ـش اینه که دیگه میتونی راحت یاهو مسنجر رو از سایت یاهو دانلود کنی وبه زودی تحریمای دانلود نرم افزار لغو میشن... ولی این DNS Server هستش و نمیشه تحریمش کرد چون ممکنه یه خارجی با لپ تاپش بیاد توی ایران و ................... کلاً کی حال داره دیگه ت این حد جدی بازی در بیاره تو قضییه تحریم......!!!!
من dns server رو توی propertis local area connection توی بخش internet protocol version 4 ست کردم اینجا درسته دیگه؟
بله قضیه ی تحریم رو میدونم ولی گوگل هنوز ول کن نیست همینطور SMS های شبکه های اجتماعی.البته من هنوز هم نمیتونم بصورت مستقیم به صفحهی دانلود مسنجر برم باید دورشون بزنم تا اون صفحه رو ببینم.
ولی اخه توی تاپیک اینترنت پر سرعت کسی جواب درست نمیده.راستی نگفتین توی بخش queue تورنت تنظیمات رو روز چند بذارم اصلا تنظیم اون قسمت لازمه؟ و اگر توی قسمت bandwidth مقدار رو بیشتر از سرعت خودم بذارم اختلال ایجاد میکنه؟
در ضمن مودم من Linksys هست ولی فقط روی حالت bridge میشه dns ست کرد.
من dns server رو توی propertis local area connection توی بخش internet protocol version 4 ست کردم اینجا درسته دیگه؟
بله قضیه ی تحریم رو میدونم ولی گوگل هنوز ول کن نیست همینطور SMS های شبکه های اجتماعی.البته من هنوز هم نمیتونم بصورت مستقیم به صفحهی دانلود مسنجر برم باید دورشون بزنم تا اون صفحه رو ببینم.
ولی اخه توی تاپیک اینترنت پر سرعت کسی جواب درست نمیده.راستی نگفتین توی بخش queue تورنت تنظیمات رو روز چند بذارم اصلا تنظیم اون قسمت لازمه؟ و اگر توی قسمت bandwidth مقدار رو بیشتر از سرعت خودم بذارم اختلال ایجاد میکنه؟
در ضمن مودم من Linksys هست ولی فقط روی حالت bridge میشه dns ست کرد.
نه... واسه اتصال LAN چنین تنظیمی فایده نداره و احتمالش هست در ارتباطتون با مودم مشکل ایجاد کنه...
اون تنظیمات Queueing مربوط به حداکثر تعداد تورنتای فعال دانلود آپلوده به خودتون بستگی داره...
سرعت و اینا هم زیاد مهم نیست... فقط Upload رو توی Preferences > Bandwidth روی Auto بزاری بهتره... بقیه م مهم نیست...
احتمالاً باید Linksys ـت شبیه چیزی باشه که توی لینک زیر و عکسای زیر گفته و نشون داده و همونطور که توی عکس دوم این زیر میبینی همونجا باید بنویسی dns1 و dns2 و dhcp هم enabled باشه...
ariajoker
14-03-2010, 14:27
به این صورت درسته دیگه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.