مشاهده نسخه کامل
: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
سلام
نمیدونم کسی اینجا از ترکر چکر استفاده کرده یا نه ، یه برنامه هستش که سایت های خصوصی تورنت رو چک میکنه و اګه امکان رجیسترشون فعال بود بهتون اطلاع میده
کلا برنامه ی مفیدی هستش واسه کسایی که دنبال سایت خصوصی واسه ثبت نام هستن
واسه توضیحات بیشتر و دانلود برنامه میتونین به سایت زیر برین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
xdvbxkaomx
12-10-2007, 22:13
پیمان جان من چیکار کنم از دست تو ؛ وقتی تو اینجایی من اصلا فرصت نفس کشیدن هم ندارم ؛ دستت درد نکنه باز هم مثل همیشه یه مطلب بی نقص و جدید
ما مخلصیم رضا جان
فقط یه توضیحی در مورد برنامه بدم و اون هم اینه که سایت هایی که داخل خود برنامه از قبل ادد شده ممکنه url هاشون تغییر کرده باشه که در این صورت باید خودتون ادرس ها رو اپدیت کنین
-----------
راستی دوستانی که تو سایت های خصوصی تورنت اپلود میکنن، فایل های فارسی رو هم اپلود کردین تاحالا؟منظورم فیلم اهنګ برنامه های فارسی هست
اګه یه وقت از این چیزا جایی اپلود کردین اسم فایل و لینک تورنت رو بزارین شاید به درد ما خورد رفتیم واسه دانلودش
arash66_2m
13-10-2007, 05:49
خوب آرش جا ن موقع ثبت نام تو این سایت بهتون یه پیام خوش آمد فرستاده میشه و اگه اونو خوب بخونید نوشته که شما باید share ratio خودتونو بالای 0.95 نگه دارید و اگه اونو بمدت بیشتر از یک هفته زیر 0.65 نگه دارید ip شما بن خواهد شد
من خودم بعد از ثبت نام این تورنت رو تست کردم :
راستش ترکر سایت خیلی عالیه من در کمتر از نیم دقیقه با 4 سید کننده و 3 پییر به حداکثر سرعت دانلودم رسیدم تو نگفتی که تا حالا از اینجا دانلود داشتی یا نه ؟
راستی اون پیغام رو که باید صبر کنی رو کجا مینویسه ؟توی سایت یا توی برنامه موتورنت زیر آدرس ترکر ؟ ضمنا کی تو این سایت ثبت نام کردی و از کی به این مشکل برخورد کردی؟
با سلام.
اون که گفتی Ratio به مدت یه هفته باید بالای 0.95 نگه داری تا ip منو بن نکنه که مشکلی نیست که میذارم آپلود دو سه فیلم رو Ratio میره بالا...
من مشکلم این جاست که هنوز نمی تونم دانلود باید اول یه فایلی رو بزارم آپلود ((مگه نه!)) منم نمی دونم چیکار باید بکنم!(کمکم کنید)
آره اون پیغام رو تو داخل Control Panel من مینویسه.تقریبا دو سه روزه تو این سایت ثت نام کرده ام.و از همون اول نتونستم دانلود کنم.((ببینم مگه شا از همون اول که عضو شدی تونستی دانلود کنی.)
در ضمن Ratio شما الان چنده!از این سایت راضی هستی.
در ضمن اون تورنتی که شما گذاشته بودید رو امتحان کردم مشکلم پورت بود که اونو هم عوض کردم ((واقعا دستتون درد نکنه!))
----------------------------------
سوال:
من که الان مشکلم درست شده و می تونم از این سایت دانلود که خدایا شکر!
من وقتی می خوام دانلود کنم آپلود نمی کنه!منظورم اینه که چیکار کنم تا هم زمان هم آپلود کنم و دانلود تا Ratio من زیاد تغییر نکنه!!!
با تشکر.
وقتی می خوام دانلود کنم آپلود نمی کنه!منظورم اینه که چیکار کنم تا هم زمان هم آپلود کنم و دانلود
یکی از مشکلات من همینه
توی ترکرهای عمومی همزمان با دانلود شما آپلود هم داری و خیلی بهتره ولی توی خصوصی ها خیلی کم پیش میاد که همزمان دانلود و آپلود اتفاق بیفته یعنی عملا من که ندیدم ...
راهی داره که بشه اینجوری بشه ؟
============================
ضمنا عید سعید فطر رو به همه دوستان عزیز تبریک میگم
s_a_m4000
13-10-2007, 09:05
یکی از مشکلات من همینه
توی ترکرهای عمومی همزمان با دانلود شما آپلود هم داری و خیلی بهتره ولی توی خصوصی ها خیلی کم پیش میاد که همزمان دانلود و آپلود اتفاق بیفته یعنی عملا من که ندیدم ...
راهی داره که بشه اینجوری بشه ؟
============================
ضمنا عید سعید فطر رو به همه دوستان عزیز تبریک میگم
بله.تقریبا اکثریت ترکرهای خصوصی امکان آپلود همزمان با دانلود و همچنین امکان آپلود فایلهی بغیر از فایل دانلودیتون رو بهتون نمیدن تا هم از نوع فایل آپلودی مطمئن باشن هم اینکه مطمئن باشند تا شما کل فایل رو به صورت کامل دارید و اونو سید می کنی
hamed_1988
13-10-2007, 10:43
ببخشید من تازه به این تاپیک اومدم و برنامه هاي دانلود از تورنتو میخوام .اگه لطف کنید لینکشو بزارید ممنون میشم . Thx
s_a_m4000
13-10-2007, 10:55
ببخشید من تازه به این تاپیک اومدم و برنامه هاي دانلود از تورنتو میخوام .اگه لطف کنید لینکشو بزارید ممنون میشم . Thx
به پست اول مراجعه می کردید هم معرفی برنامه ها بود هم لینک دانلود
اینم utorrent که لینک آخرین نسخش تو پست اول نبود و پیشنهاد منم برای استفاده از تورنت همین برنامه ست
وقتی می خوام دانلود کنم آپلود نمی کنه!منظورم اینه که چیکار کنم تا هم زمان هم آپلود کنم و دانلود
علت این که اپلود نمیکنه اینه که کسی نیست که بخواد اون فایل رو از سیستم شما دانلود کنه ( پيرز وجود نداره )
اکثر ترکر های خصوصی سیدر بیشتر از پيرز هست برا همین سرعت دانلودت خیلی زیاده ولی سرعت اپلودت کم چون در واقع کسی نیست شما براش اپلود کنی
اګه میخواین share ratio رو با سید کردن زیاد کنین سعی کنین فایل هایی رو دانلود کنین که جدید هستن و سیدرشون کم تر از دانلودر هستش
دانلود یه تیکه از فایل های خیلی بزرګ و بعد سید کردن اون هم می تونه مفید باشه
مرسی امیر و پیمان عزیز
فکر میکنم راهی که پیمان میگه به نظرم خیلی باید جالب و کارا باید باشه
دانلود یه تیکه از فایل های خیلی بزرګ و بعد سید کردن اون هم می تونه مفید باشه
بریم امتحان کنیم ببینیم چی میشه :)
دانلود یه تیکه از فایل بزرګ واسه کسایی که سرعتشون زیاد نیست و اپلود هم نمتونن بکنن خیلی خوبه البته باید فایلی رو واسه دانلود استفاده کنین که میبینین پیرزهاش خیلی زیاد هست نیسبت به سیدرش چون خارجی ها سرعتشون خیلی بیشتر هست اګه ما بخوایم مثل اونا کل فایل رو دانلود کنیم اونا خیلی سریعتر فایل رو دانلود میکنن و پيیرزی واسه ما باقی نمیمونه که بخوایم واسش اپلود کنیم ( در عین حال بخاطر دانلود زیاد شیر ریتو هم کم میشه )اما اګه یه تیکه رو فقط دانلود کنیم وضعیت فرق میکنه
دانلود فایل های freeleech و سید کردن اونا هم خیلی خوبه چون مقدار دانلود حساب نمیشه ولی اپلودش باعث افزایش شیر ریتو میشه ، اکثر سایت های خصوصی freeleech دارن
xdvbxkaomx
13-10-2007, 22:00
با سلام.
اون که گفتی Ratio به مدت یه هفته باید بالای 0.95 نگه داری تا ip منو بن نکنه که مشکلی نیست که میذارم آپلود دو سه فیلم رو Ratio میره بالا...
من مشکلم این جاست که هنوز نمی تونم دانلود باید اول یه فایلی رو بزارم آپلود ((مگه نه!)) منم نمی دونم چیکار باید بکنم!(کمکم کنید)
آره اون پیغام رو تو داخل Control Panel من مینویسه.تقریبا دو سه روزه تو این سایت ثت نام کرده ام.و از همون اول نتونستم دانلود کنم.((ببینم مگه شا از همون اول که عضو شدی تونستی دانلود کنی.)
در ضمن Ratio شما الان چنده!از این سایت راضی هستی.
در ضمن اون تورنتی که شما گذاشته بودید رو امتحان کردم مشکلم پورت بود که اونو هم عوض کردم ((واقعا دستتون درد نکنه!))
----------------------------------
سوال:
من که الان مشکلم درست شده و می تونم از این سایت دانلود که خدایا شکر!
من وقتی می خوام دانلود کنم آپلود نمی کنه!منظورم اینه که چیکار کنم تا هم زمان هم آپلود کنم و دانلود تا Ratio من زیاد تغییر نکنه!!!
با تشکر.
والا من همون لحظه که ثبت نام کردم تونستم دانلود کنم و هیچ مشکلی هم نداشتم تازه سرعت ترکر واقعا خوبه حتی بهتر از دمونوئید من با 4 تا سید کننده دیروز تا میخواستم استارت بزنم در عرض کمتر از نیم دقیقه به حداکثر سرعت دانلودم میرسیدم البته فکر کنم بخاطر اینکه کسی نیست که فایلها رو دانلود کنه و من به تنهایی از 4 نفر دانلود داشتم اینطوری بود ضمنا این سایت بخاطر اینکه تازه هستش دانلود کننده زیادی نداره برا همین ممکنه برا آپلود مشکل داشته باشی که روشش رو پیمان جان این بالا گفته چیکار کنی و الا نمیتونی share ratio خودتو بالا نگه داری یه چاره دیگه هم داره و اونهم اینکه با توجه به اینکه ثبت نام آزاد هستش و ترکر خصوصی و 100 در 100 در آینده جلوی ثبت نام بسته میشه پیشنهاد میکنم تمام کاربرا ن این قسمت تو این سایت ثبت نام کنن چون تنهای بوسیله خودمون میتونیم share ratio خودمونو بالا نگه داریم و خارجی ها اونقدر سرعت دارن که ما هیچوقت نمیتونیم سیدر خوبی برای اونها باشیم و لی اگه شما ها همه تو اونجا ثبت نام کنند لا اقل با کمک خودمون و بقیه کاربران ایرانی میشه برای همدیگه سید کرد و share ratio رو بالا نگه داشت یه عکس هم از صفحه اول سایت میزارم که ببینید من دانلود داشتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم مشکلت رو بلاخره چطوری حل کردی ولی خوشحالم که حل شده
newmusic
14-10-2007, 00:41
کمک ناجور/
من یه فایلی را دانلود دامر می کنم و قبلا نصفش رو دانلود کردم .الان دیگه نمی شه اخه هیچی سید نیست چیکار باید کنم
کمک ناجور/
من یه فایلی را دانلود دامر می کنم و قبلا نصفش رو دانلود کردم .الان دیگه نمی شه اخه هیچی سید نیست چیکار باید کنم
باید ترکر دیګه ای ازش پیدا کنی که سیدر داشته باشه یا اینکه بری تو سایت مربوط به ترکر و درخواست reseed بدی
newmusic
14-10-2007, 01:15
چی بنویسم انگلیسی باید بنویسم .کمک کنید و در کدوم قسمت بنویسم (ویدئو هستش)
چی بنویسم انگلیسی باید بنویسم .کمک کنید و در کدوم قسمت بنویسم
لینک اون تورنت رو بزار
در مورد نحوه ی درخواست reseed خوب بعضی سایت ها دکمه ی درخواست reseed رو واسه تورنت ها دارن که باید اون رو بزنی خیلی ها هم تایپيک میزنن تو انجمنش یا اینکه یه بخش درخواست رسید دارن خودشون
دانلود یه تیکه از فایل بزرګ واسه کسایی که سرعتشون زیاد نیست و اپلود هم نمتونن بکنن خیلی خوبه البته باید فایلی رو واسه دانلود استفاده کنین که میبینین پیرزهاش خیلی زیاد هست نیسبت به سیدرش چون خارجی ها سرعتشون خیلی بیشتر هست اګه ما بخوایم مثل اونا کل فایل رو دانلود کنیم اونا خیلی سریعتر فایل رو دانلود میکنن و پيیرزی واسه ما باقی نمیمونه که بخوایم واسش اپلود کنیم ( در عین حال بخاطر دانلود زیاد شیر ریتو هم کم میشه )اما اګه یه تیکه رو فقط دانلود کنیم وضعیت فرق میکنه
دانلود فایل های freeleech و سید کردن اونا هم خیلی خوبه چون مقدار دانلود حساب نمیشه ولی اپلودش باعث افزایش شیر ریتو میشه ، اکثر سایت های خصوصی freeleech دارن
پیمان بابا تو دیگه کی هستی
طبق روشی که گفتی عمل کردم الان Ratio به صورت وحشتناک رفته بالا
دستت درد نکنه
الحق باید بشی مدیر بخش تورنت ....:)
arash66_2m
14-10-2007, 10:33
پیمان بابا تو دیگه کی هستی
طبق روشی که گفتی عمل کردم الان Ratio به صورت وحشتناک رفته بالا
دستت درد نکنه
الحق باید بشی مدیر بخش تورنت ....:)
چیکار کردی!!!یعنی من چیکار کنم Ratio من بره بالا....
چیکار کردی!!!یعنی من چیکار کنم Ratio من بره بالا....
خوب کاری که من کردم این بود که :
یک فایل بزرگ DVD که حدودا 50 تا فایل داشت و خیلی جدید هم بود و تعداد Peers هاش بیشتر از تعداد Seeds هاش بود رو انتخاب کردم ولی نه همه فایلها رو
بلکه 2 تا از فایلهاشو از جمله Sample.avi رو سریع شروع کردم به دانلود و تمام
از دیشب تا الان با تمام پهنای باند داره آپلود میکنه
با اینکه کل دانلودم 700 مگ بیشتر نبوده ولی الان Ratio حدود 0.5 شده که واسه این ترکر Torrent-damge.net فکر کنم خیلی خوب باشه ....
خلاصه پیمان جان باز هم تشکر ...
فقط یک سوال
پیمان جان الان با این کار که ما قسمتی از فایلو داریم و اونو سید میکنیم به عنوان Leecher شناخته میشیم نه به عنوان Seeders
حالا این در Ratio تاثیری داره یا خیر ؟
چون سایت به راحتی میتونه شناسایی کنه
آیا ممکنه با این کار بن بشیم ؟ و یا کلا مشکلی پیش بیاد ؟؟؟
فقط یک سوال
پیمان جان الان با این کار که ما قسمتی از فایلو داریم و اونو سید میکنیم به عنوان Leecher شناخته میشیم نه به عنوان Seeders
حالا این در Ratio تاثیری داره یا خیر ؟
چون سایت به راحتی میتونه شناسایی کنه
آیا ممکنه با این کار بن بشیم ؟ و یا کلا مشکلی پیش بیاد ؟؟؟
خیالت راحت باشه
این روش به هیچ عنوان باعث بن شدن نمیشه
بن شدن در صورتی اتفاق میوفته که شیر ریتوی شما کم باشه ولی چون شما یه تیکه از فایل رو دانلود میکنین و خیلی بیشتر از اون یه تیکه رو اپلود میکنین شیر ریتوی شما افزایش پيدا میکنه و این از بن شدن شما جلو ګیری میکنه
من خودم از همین روش استفاده میکنم و شیر ریتویی که تو سایت ها دارم همیشه بالای 1.00 هست
من خودم از همین روش استفاده میکنم و شیر ریتویی که تو سایت ها دارم همیشه بالای 1.00 هست
زنده باد پیمان جان
فقط اگر واست مقدوره یه باره دیگه بگو با کدوم سایتها بیشتر کار میکنی
و محبوبترین سایت به نظرت کدومه
و کلا یه خلاصه ایی از نوع فایلهای دانلودیت بگی بد نیست ...
ممنون
فقط اگر واست مقدوره یه باره دیگه بگو با کدوم سایتها بیشتر کار میکنی
و محبوبترین سایت به نظرت کدومه
و کلا یه خلاصه ایی از نوع فایلهای دانلودیت بگی بد نیست ...
محبوت ترین هاش که تو امضام هست بیشتر از سایت های زیر اسفاده میکنم
bitme.org واسه فایل های اموزشی
oink.cd واسه دانلود موزیک
torrentleech بیشتر واسه دانلود ګیم قبلا BLACKCATS-GAMERS بود که بخاطر فعال نبودن اکانتم غیر فعال شد
rmvbusters & demonoid واسه دانلود فیلم و سریال البته از RMVBUSTER بخاطر کم حجم بودن فیلم هاش و همینطور FREELEECH بیشتر استفاده میکنم و اګه اونجا فیلمی پیدا نکنم بعد میرم سراغ DEMONOID
demonoid واسه دانلود برنامه
خیلی سایت های دیګه هم استفاده میکنم ولی خیلی کم
arash66_2m
15-10-2007, 07:47
بهترین سایت های خصوصی که شماها استفاده می کنید چیه!!!
یعنی منظورم اینه که seed بالایی داشته باشه و با حال باشه.....
سراغ دارید برام بگید
farshad86
15-10-2007, 13:26
من اتفاقی این سایت رو دیدم ببینید بدرد میخوره یا نه. فقط بازش کردم به نظر کامل میومد
torrent-finder.com
راستی انگار bitme.org فقط با دعوت نامه میشه عضو شد اگه دعوت نامش رو کسی داره یه اینویت بده ممنون میشم
ghost2nightmare <AT> gmail <.>com
arash66_2m
15-10-2007, 15:00
من اتفاقی این سایت رو دیدم ببینید بدرد میخوره یا نه. فقط بازش کردم به نظر کامل میومد
torrent-finder.com
راستی انگار bitme.org فقط با دعوت نامه میشه عضو شد اگه دعوت نامش رو کسی داره یه اینویت بده ممنون میشم
ghost2nightmare <AT> gmail <.>com
اونارو بیخال برو تو سایت Demonoid عضو شو من با کدی که پیدا کردم رفتم عضو شدم بی نظیره از هر نظر((10-20 تا کد دارم دارم اونارو هم میخورم))خیلی خوشمزه هستش.... حال میده:27:
s_a_m4000
15-10-2007, 16:45
سایت معروف و بسیار خوب تورنت که معرف تورنت بازهای عزیز هم هست منظورم Torrent-damage.net هستش یک سایت جدید تورنت برای گیمرها باز کرده که فعلا امکان عضویت توش فعاله پس هرچه سریعتر عضو بشید. یک نکته دیگه هم اینکهTD امکان دانلود با حداکثر سرعت رو فراهم میکنه اما به شدت نسبت به Ratio حساسه!
پیمان جان مرسی بابت توضیحاتی که دادی
اما
یک نکته دیگه هم اینکهTD امکان دانلود با حداکثر سرعت رو فراهم میکنه اما به شدت نسبت به Ratio حساسه!
امیر جان راجع به Ratio این سایت Torrent-Damage.net
من تا دیروز Ratio ام0.8 بود و دیشب یه فیلم دانلود کردم که آپلودی نداشت ولی الان میبینم که Ratio شده 0.4 که به نظر خیلی عجیب میاد ...
حالا سوالم اینه واسه هر دانلودی باید سریع آپلود بذاریم یا نه نیازی نیست ؟
آخه اگر بخواد اینجوری Ratio کم بشه که سر یک هفته با چند تا دانلود صفر میشه ؟!؟!؟1
arash66_2m
15-10-2007, 21:00
با سلام.
من می خوام Ratio خودم رو در Demonoid افزایش بدم باید چی بزارم و چطوری (واسه فردا می خوام+صبح زود)
در ضمن در Demonoid یه سری فیلم ها هستند که بصورت (external) اگه من اینارو دانلود کنم چی میشه (فکر می کنم اگه اینارو دانلود کنم در Ratio فقط آپلود اینارو حساب میکنه یا نه؟؟؟
خواهشا دیگه به این سوال من جواب بدی.....:41:
با تشکر... :11:
xdvbxkaomx
15-10-2007, 21:58
سلام
به اين وبلاگ سر بزنيد 6 تا از فيلم هاي رده اول باكس آفيس رو براي دانلود گذاشته كه تورنتاش مطمئنند و با خيال راحت مي تونيد دانلود كنيد
آدرس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببینم شما با اینکه یه بار بخاطر تبلیغ این وبلاگ اخطار گرفتید و پستهاتون پاک شدند بازهم اومدی و اینجا تبلیغ وبلاگ میکنی بابا جون چرا نمیخوای بفهمی این کار قوانین انجمن رو زیر پا میزاره خواهشا دفعه آخرت باشه ( راستی وبلاگت واقعا پر مطلب و با محتواست :27: )
سایت معروف و بسیار خوب تورنت که معرف تورنت بازهای عزیز هم هست منظورم Torrent-damage.net هستش یک سایت جدید تورنت برای گیمرها باز کرده که فعلا امکان عضویت توش فعاله پس هرچه سریعتر عضو بشید. یک نکته دیگه هم اینکهTD امکان دانلود با حداکثر سرعت رو فراهم میکنه اما به شدت نسبت به Ratio حساسه!
امیر جان ممنون از خبر رسانیت
امیر جان راجع به Ratio این سایت Torrent-Damage.net
من تا دیروز Ratio ام0.8 بود و دیشب یه فیلم دانلود کردم که آپلودی نداشت ولی الان میبینم که Ratio شده 0.4 که به نظر خیلی عجیب میاد ...
حالا سوالم اینه واسه هر دانلودی باید سریع آپلود بذاریم یا نه نیازی نیست ؟
آخه اگر بخواد اینجوری Ratio کم بشه که سر یک هفته با چند تا دانلود صفر میشه ؟!؟!؟1
محمد حسین جان تو دیگه چرا تو که ماشالله اوستایی ؛ خوب پسر خوب حتما آپلود نداشتی که ratio پایین اومده و انتظار هم نداشته باش که ثابت بمونه فقط سه راه پیشنهاد میدم امتحان کن :
1- لینک ترکر رو از پراپرتیز تورنت کات کن بعد ok کن بعد DHT رو فعال کن و بعد بزن استارت بشه اینطوری اگه کس یا کسانی اون تورنت رو داشته باشند که تو برنامشون DHT هم فعال باشه و فایل مورد نظر هم فعال باشه بدون اینکه ترکر میزان دانلود تو رو ثبت کنه میتونی دانلودش کنی بعد اتمام دانلود لینک ترکر رو برگردون همونجایی که بوده و DHT رو از کار بنداز و دوباره استارت اگه خوش شانس باشی و همونطور که گفتم یه کسایی اون تورنت رو داشته باشنو DHT تو برنامشون فعال باشه و فایل هم فعال میتونی اونو دانلود کنی بدون اینکه ratio تو کمترین تنزلی داشته باشه بعد از اتمام هم که گفتم اینطوری ترکر فقط آپلود هاتو ثبت میکنه ؛ ولی اگه موقع دانلود بدون ترکر به مشکل برخوردی و نتونستی دانلود کنی باید لینک رو برگردونی سرجاش و چاره ای جز طی کردن روال عادی نداری
2- جلوی فوروارد شدن پورتتو بگیری و فایل رو دانلود کنی بعد دانلود موقع آپلود دوباره بزاری پورتت فوروارد کنه اینطوری بازهم بدون اینکه ترکر تو رو ببینه میتونی دانلود کنی و فقط آپلود هات ثبت میشه و ratio میره بالا
توجه : این دو مورد یه اشکال دارن و اون هم اینه که سرعت دانلودت کمتر هست البته من خودم بجای اینکه 1 تورنت بزارم دانلود بشه 2 تا میزارم برا دانلود اینطوری تا حدودی افت سرعت دانلود جبران میشه و مثلا اگه قراره یک تورنت باسرعت 8 کیلو بایت دانلود بشه با قرار دادن تورنت دوم مقدار دانلود به 14 تا 16 کیلو بایت میرسه ( البته این مثال فرضیه و برای روشن شدن مطلب نوشتم ممکنه در عمل غیر از این باشه )
3- برای اینکه ترکر نتونه دانلود شما رو ثبت کنه تو سایتهایی مثل دمونوئید و امثالهم میتونی با یه ip وارد سایت بشی و تورنت رو دانلود کنی بعد از سایت لاگ آوت کنی و خارج بشی بعد با یه ip دیگه دانلود اصلیتو شروع کنی بعد اتمام دانلود لاگین کنی تو سایت یه تورنت دانلود کنی تا سایت آیپی تو رو بشناسه و بعد بزاری فایل آپلود بشه ( این روش ممکنه تو خیلی از سایتها مخصوصا سایتهای کاملا خصوصی جواب نده و ترکر اجازه دانلود به شما نده )
اینها روشهایی هستش که میتونید با سعی و خطا روش مناسب خودتونو برای بالا بردن share ratio پیدا کنید ضمن اینکه یه روش بهتر و مطمئن تر رو پیمان جان قبلا توضیح دادن و شاید برای خیلی از دوستان روشهایی که من گفتم کمی حوصله بر و سخت باشه ولی عملی هستند فقط باید سعی کنید و ببینید با کدوم روش هم راحتتر هستید و هم به نتیجه دلخواه میرسید .
برای تغییر ip میتونید از نرم افزارهای مربوطه به اینکار یا با استفاده از vpn اینکار رو انجام بدید بزودی آموزش استفاده و ساخت اکانت vpn رو برای اونهایی که آشنایی ندارن میزارم
xdvbxkaomx
15-10-2007, 22:03
با سلام.
من می خوام Ratio خودم رو در Demonoid افزایش بدم باید چی بزارم و چطوری (واسه فردا می خوام+صبح زود)
در ضمن در Demonoid یه سری فیلم ها هستند که بصورت (external) اگه من اینارو دانلود کنم چی میشه (فکر می کنم اگه اینارو دانلود کنم در Ratio فقط آپلود اینارو حساب میکنه یا نه؟؟؟
خواهشا دیگه به این سوال من جواب بدی.....:41:
با تشکر... :11:
آرش جان کم لطف شدی ها مگه پستها رو نمیخونی قبلا اینجا با شکل توضیح دادم :
اگه بازهم مشکل داشتی بگو تا ایشالله با کمک دوستان بتونیم حلش کنیم ولی فکر کنم اگه دقت کنی همه چیز تو لینک بالا مشخصه
arash66_2m
16-10-2007, 06:29
آرش جان کم لطف شدی ها مگه پستها رو نمیخونی قبلا اینجا با شکل توضیح دادم :
آره راست میگی سعی می کنم دیگه کم لطفی نکنم و پست های اضافی نزنم.:19:
s_a_m4000
16-10-2007, 08:30
:13:بیت تورنت دیگه چیه
دوست عزیز در چند پست اول به صورت مفصل توضیح داده شده می تونید اونها رو مطالعه بکنید فقط همین قدر بگم که تورنت یک پروتکل اشتراکی (p2p) بین افراد هست که فایلهاشون رو با هم دیگه به اشتراک می ذارند
real_717
16-10-2007, 09:32
سلام بر دوستان،
سه تا سوال داشتم،1-بعضی وقتا فیلمیو که می ذارن واسه دانلود،یه فایل sample هم واسش میذارن که معمولا کیفیت فیلم اصلیو نشون می ده،راهی هست که بشه قبل از دانلود فیلم اصلی،این sample رو دانلود کرد؟
2-من از برنامه azuraus استفاده می کنم،adsl 512 هم دارم،فایلی که گذاشتم واسه دانلود،seed و peer زیاد داره(بالای 1000)،upload limit رو گذاشتم رو 20، download unlimited،
ولی سرعت upload مدت زیادی رو صفر می مونه و بعدش که میاد بالا تازه میرسه به 2و3 و ناگفته پیداست که با این شرایط سرعت دانلود پایینه(حداکثر 7و8) البته این شرایط تا قبل از ساعت 9،10 شبه،بعدش بهتر میشه،راهی داره که سرعت آپلود رو ثابت و نزدیک به مقداری که خودم تعیین کردم نگه دارم؟
3-آیا لازمه ratio رو واسه فایلهایی که از trackerهای عمومی(مثل mininova) میگیریم بالا نگه داریم؟
با تشکر از تمام اساتید (;
arash66_2m
16-10-2007, 10:19
بعضی وقتا فیلمیو که می ذارن واسه دانلود،یه فایل sample هم واسش میذارن که معمولا کیفیت فیلم اصلیو نشون می ده،راهی هست که بشه قبل از دانلود فیلم اصلی،این sample رو دانلود کرد؟
بله می تونی.وقتی که فایل کم حجم تورنت رو می خوای در برنامه تورنت مثلاutorrent یا azuraus که شما گفتی add می کنی اونجا لینک های فیلم رو می بینی می تونی قبل از دانلود اصلی اونارو addشو برداری و اون sample رو دانلود کنی بعد خود فیلم مشکلی نیست.... :46:
:13:بیت تورنت دیگه چیه
به پست اول این تایپک یه سری می زدی بد نبود!!:19:
s_a_m4000
16-10-2007, 12:15
سلام بر دوستان،
سه تا سوال داشتم،1-بعضی وقتا فیلمیو که می ذارن واسه دانلود،یه فایل sample هم واسش میذارن که معمولا کیفیت فیلم اصلیو نشون می ده،راهی هست که بشه قبل از دانلود فیلم اصلی،این sample رو دانلود کرد؟
2-من از برنامه azuraus استفاده می کنم،adsl 512 هم دارم،فایلی که گذاشتم واسه دانلود،seed و peer زیاد داره(بالای 1000)،upload limit رو گذاشتم رو 20، download unlimited،
ولی سرعت upload مدت زیادی رو صفر می مونه و بعدش که میاد بالا تازه میرسه به 2و3 و ناگفته پیداست که با این شرایط سرعت دانلود پایینه(حداکثر 7و8) البته این شرایط تا قبل از ساعت 9،10 شبه،بعدش بهتر میشه،راهی داره که سرعت آپلود رو ثابت و نزدیک به مقداری که خودم تعیین کردم نگه دارم؟
3-آیا لازمه ratio رو واسه فایلهایی که از trackerهای عمومی(مثل mininova) میگیریم بالا نگه داریم؟
با تشکر از تمام اساتید (;
1. اينو كه جواب دادن.
2. شما مي توني سرعت آژلود و دانلود رو مشخص بكني ولي هيشه ثابت نميمونند چونكه يك فيال يا فيلم كه هميشه دانلود كننده نداره
3.نه لازم نيست تركرهاي عمومي نسبت به رتيو حساس نيستد البته درصد اطمينان كمتري هم دارند
با سلام به همه دوستان ؛
راستش این اولین پست منه در این سایت. تقریباً تمام نوشته های دوستان رو خوندم ولی نتونستم ایم پورت رو درست فوروارد کنم. در یوتورنت یا قرمز میشه و یا زرد و هیچ وقت هم سبــز نمی شه. تمام تنظیمات مربوط به پورت و مودم و فایروال ویندوز رو هم چندین بار چک کردم ، ولی هنوز مشکل حل نشده که نشده. :41: هیچ چیز خاصی هم در کامپیوترم نصب نکردم. فقط همین kaspersky internet security ، چیز دیگری ندارم که مشکل ایجاد . در ضمن مودم من Aztech DSL600EU هست. با تشکر از کمک دوستان.
xdvbxkaomx
16-10-2007, 14:59
با سلام خدمت شما دوست گرامی :
دوست عزیز گفتی که همه چیزو انجام دادی درسته ؟
برای حل مشکل باید در اولین بار اجرایبرنامه موتورنت وقتی که kaspersky ازت در مورد اجازه دسترسی به اینترنت از طریق این برنامه میپرسه باید Add to trust zone رو انتخاب کنی .
برای add کردن پورت تو فایروال باید :
1- بری به قسمت تنظیمات فایروال کانکشنت بعد ببینی برنامه تو قسمت exceptions و تو لیست برنامه ها add شده یا نه ؟ اگه add شده باشه که هیچ و اگه add نشده باشه باید add کنی هم برنامه و هم پورت ( من با زدن edit نشون دادم باید پس از add کردن هرکدوم از گزینه ها به چه شکلی باید باشه :
2- باید تو قسمت advanced هم بترتیب شکلهای زیر باشه :
3- باید موقع دانلود از تورنت فایروال خود ویندوز و احیانا" برنامه آنتی ویروس و ... رو غیر فعال کنی ولی آنتی ویروست فعال باشه
اگه اینکار ها رو کردی و جواب نگرفتی باید پورت رو تو قسمت کانفیگ مودم یا روتر adsl خودت هم add کنی برای ورود به این بخش باید مرورگر اینترنتت رو باز کنی و با زدن 192.168.1.1 و یا 192.168.0.1 یا ip های مشابه ( توی دفترچه مودمت نوشته با کدوم ip وارد بشی ) در قسمت آدرس و زدن اینتر یه پنجره باز میشه و یوزر نیم پسورد میخواد که باز هم تو دفترچه نوشته ولی معمولا یا هردوشون admin هستش و یا یوزر نیم admin و پسورد 1234 .
بعد از ورود به قسمت کانفیگ باید بگردی ببینی چیزی راجع به port forward و یا nat پیدا میکنی که پورتتو اونجا add کنی اگه موفق شدی باید مشکلت حل بشه در غیر اینصورت به احتمال زیاد isp شما پورتها رو مسدود کرده که میتونید باهاشون تماس بگیرید و یه پورت برا خودتون درخواست کنید تا باز کنن البته یکم سخته قبول کنن ولی اگه بتونید غیر ممکن نیست .
سعی کنید از پورتهای بین 49 هزار تا 62 هزار استفاده کنید من تو یه جا دیدم که نوشته بهترین رنج پورتهای p2p همینه اگه لینکشو پیدا کردم میزارم .
با تشکر از شما. من تمام این کار ها را که شما نوشته اید چندین و چند بار تکرار کرده ام ولی هنوز که هنوز در یوتورنت یا قرمزه و یا زرد. :13:
senjed1349
16-10-2007, 16:11
با سلام خدمت شما دوست گرامی :
............................
..............
2- باید تو قسمت advanced هم بترتیب شکلهای زیر باشه :
xdvbxkaomx جان سلام
سوال من در مورد آي پي تعريف شده در قسمت service setting است:(قسمت آخر عكس پست قبلي)
با توجه به اينكه من از طريق شبكه داخلي (هاب) به روتر وصل هستم و در حقيقت يك آي پي داخلي براي شبكه خودمان
دارم (tcp/ip=192.168.1.7) و تركر ها هم آي پي ديگري كه از طريق سرور اختصاص داده شده (91.98.74.118) را ميشناسند كه البته هر از گاهي در اثر ري استارت شدن توسط سرور عدد آخر (118) تغيير ميكنه بايد كدام آي پي را در اين قسمت وارد كنم.
تشكر
senjed1349
16-10-2007, 16:36
اگه كسي دعوت نامه demonoid رو ميخواد pm بزنه (خدائيش يه كاري نكنيد ما رو بن كنن):10:
s_a_m4000
16-10-2007, 17:16
با تشکر از شما. من تمام این کار ها را که شما نوشته اید چندین و چند بار تکرار کرده ام ولی هنوز که هنوز در یوتورنت یا قرمزه و یا زرد. :13:
دوست عزیز مراحل زیر رو از kaspersky دنبال کن مشکلت حل میشه:
kaspersky>setting>protection>firewall>setting
از قسمت سمت راست add رو انتخاب کن از کادر باز شده local port رو تیک بزن بعد از کادر پایینش روی enter port کلیک کن و پورت مورد استفاده ات رو بنویس تمامی کادرها رو apply و ok کن مشکلت حل میشه.
اگه نتونستی اینکار هارو انجام بدی بگو تا مراحل تصویریشو برات بذارم.
موفق باشی
سلام دوست من
مشکل شما همیشه مربوط به فایروال و تنظیمات ویندوز و نرم افزار تورنت نیست در بعضی مواقع مشکل از ISP است
اینطور که معلوم است شما از ADSL استفاده می کنید بعضی شرکتهای ارایه کننده ADSL از روتر استفاده می کنند که
پورتهای مورد استفاده را می بندد و شما نیز متاسفانه کاری نمی توانید بکنید برای امتحان کاسپرسکی را ببندید و فایروال
ویندوز را هم خاموش کنید و تست موردنظر یعنی Port Forwarding را مجدد انجام دهید اگر باز ناموفق بود مشکل از ISP
است.
real_717
16-10-2007, 20:48
بله می تونی.وقتی که فایل کم حجم تورنت رو می خوای در برنامه تورنت مثلاutorrent یا azuraus که شما گفتی add می کنی اونجا لینک های فیلم رو می بینی می تونی قبل از دانلود اصلی اونارو addشو برداری و اون sample رو دانلود کنی بعد خود فیلم مشکلی نیست....
ممنون آرش جان
1. اينو كه جواب دادن.
2. شما مي توني سرعت آژلود و دانلود رو مشخص بكني ولي هيشه ثابت نميمونند چونكه يك فيال يا فيلم كه هميشه دانلود كننده نداره
3.نه لازم نيست تركرهاي عمومي نسبت به رتيو حساس نيستد البته درصد اطمينان كمتري هم دارند
مثل همیشه مفید بود،مرسی:31:
محمد حسین جان تو دیگه چرا تو که ماشالله اوستایی ؛ خوب پسر خوب حتما آپلود نداشتی که ratio پایین اومده و انتظار هم نداشته باش که ثابت بمونه فقط سه راه پیشنهاد میدم امتحان کن :
رضا جان ممنونم بابت توضیحات کاملت .مثل همیشه سریع و جامع
سلام دوست من
مشکل شما همیشه مربوط به فایروال و تنظیمات ویندوز و نرم افزار تورنت نیست در بعضی مواقع مشکل از ISP است
اینطور که معلوم است شما از ADSL استفاده می کنید بعضی شرکتهای ارایه کننده ADSL از روتر استفاده می کنند که پورتهای مورد استفاده را می بندد و شما نیز متاسفانه کاری نمی توانید بکنید برای امتحان کاسپرسکی را ببندید و فایروال ویندوز را هم خاموش کنید و تست موردنظر یعنی Port Forwarding را مجدد انجام دهید اگر باز ناموفق بود مشکل از ISP است.
دوست عزیز من هم دقیقا این مشکل شما رو داشتم و دارم و هر راه و چاهی هم که بود و نبود امتحان کردم ولی نشد که نشد
اما
با عضویت در ترکرهای خصوصی مشکلم حل شد و الان با تمام پهنای باند در حال دانلود هستم
پیشنهاد من به شما عضویت در سایتهای خصوصی مختلفی هست که در صفحات قبلی معرفی شدند ...
حتما امتحان کنید و جوابشو اینجا اعلام کنید
با تشـکر از راهنمایی های دوستان
متاسفانه تمامی تلاش ها با شکست کامل مواجه شد و ما نتونستیم جمال این چراغ سبز رو در یوتورنت ببینیم.
من حدود 7 ماه است که از یوتورنت استفاده می کنم و دانلود دارم و تمامی راهنمایی های موجود را چندین مرتبه امتحان کردم ولی هیچ خبری نیست که نیست. :13:
البته زیاد تفاوتی نداره چون با اینکه اتصال برقرار نیست و چراغ یوتورنت یا قرمزه یا زرد ؛ من نسبت به سرویس Adsl که دارم ، سرعت خوب و قابل قبولی دارم . ولی چی می شد اگه چراغش سبز می شد. با تشکر مجدد از راهنمایی های دوستان .
در ضمن کاشکی این سایت قابلیت browse داشت تا براحتی می شد عکس یا هر فایل دیگه رو در هر پست براحتی آپلود کرد.
xdvbxkaomx
17-10-2007, 00:10
با تشـکر از راهنمایی های دوستان
متاسفانه تمامی تلاش ها با شکست کامل مواجه شد و ما نتونستیم جمال این چراغ سبز رو در یوتورنت ببینیم.
من حدود 7 ماه است که از یوتورنت استفاده می کنم و دانلود دارم و تمامی راهنمایی های موجود را چندین مرتبه امتحان کردم ولی هیچ خبری نیست که نیست. :13:
البته زیاد تفاوتی نداره چون با اینکه اتصال برقرار نیست و چراغ یوتورنت یا قرمزه یا زرد ؛ من نسبت به سرویس Adsl که دارم ، سرعت خوب و قابل قبولی دارم . ولی چی می شد اگه چراغش سبز می شد. با تشکر مجدد از راهنمایی های دوستان .
در ضمن کاشکی این سایت قابلیت browse داشت تا براحتی می شد عکس یا هر فایل دیگه رو در هر پست براحتی آپلود کرد.
هنوز که هنوزه قرمزه .
دوست عزیز اگه مطمئنی که همه کارها رو انجام دادی مخصوصا add کردن پورت تو تنظیمات کانفیگ مودم پس مشکل از isp شماست قبلا هم توضیح دادم با isp خودتون در اینمورد تماس بگیرید شاید کمکتون کردن . لطف کنید و پست ها رو دقیق بخونید و سئوال تکراری رو نپرسید مطمئن هستم که با isp خودتون در اینمورد صحبت نکردید ؛ درسته یا نه ؟ بسته بودن پورت از isp و add نشدن اون تو فایروال داخلی مودم یا روتر هستش چون با غیر فعال کردن فایروال یا آنتی ویروس میشه اون مشکلا رو حل کرد ولی این دو تا به این راحتی حل نمیشه و حتما باید دقیق بررسی بشن
xdvbxkaomx
17-10-2007, 00:20
xdvbxkaomx جان سلام
سوال من در مورد آي پي تعريف شده در قسمت service setting است:(قسمت آخر عكس)
با توجه به اينكه من از طريق شبكه داخلي (هاب) به روتر وصل هستم و در حقيقت يك آي پي داخلي براي شبكه خودمان دارم (tcp/ip=192.168.1.7) و تركر ها هم آي پي ديگري كه از طريق سرور اختصاص داده شده (91.98.74.118) را ميشناسند كه البته هر از گاهي در اثر ري استارت شدن توسط سرور عدد آخر (118) تغيير ميكنه بايد كدام آي پي را در اين قسمت وارد كنم.
تشكر
سنجد جان باید پورت شبکه داخلی رو تو فایروال کانکشن add کنی ( tcp/ip=192.168.1.7 ) تا پورت مابین سیستم تو و روتر شبکه داخلیت باز بشه بعد از اینکار باید پورت رو تو روتر شبکه داخلیو قسمت روتر کانفیگ add کنی تو همون پستم نوشتم چطوری ؛ در این مرحله ارتباط پورت تو با isp باز میشه اگه شانس بیاری و isp شما اون پورت رو نبسته باشه مطمئنا" پورتت فوروارد خواهد کرد تو اون پست همه چیز برای فوروارد شدن پورت توضیح داده شده مطمئن باش اگه اون کارها رو همونطور که گفتم انجام بدی و مشکل دیگه ای نداشته باشی اون چراغ سبز رو پایین موتورنت میبینی و خودت هم تعجب میکنی که چقدر آسون بوده و تا حالا چرا نتونسته بودی پورتتو فوروارد کنی
real_717
17-10-2007, 08:54
سلام بر و بچ،
یه فیلم دانلود کردم با فرمت rmvb،با هر برنامه ای امتحان کردم باز نشد (jet audio,media player,vlc,real)
k-lite هم قبلا رو سیستم نصب کردم،یکی گفت real player alternative رو بگیر، گرفتم،نشد!
چی کار کنم؟!!
s_a_m4000
17-10-2007, 09:06
سلام بر و بچ،
یه فیلم دانلود کردم با فرمت rmvb،با هر برنامه ای امتحان کردم باز نشد (jet audio,media player,vlc,real)
k-lite هم قبلا رو سیستم نصب کردم،یکی گفت real player alternative رو بگیر، گرفتم،نشد!
چی کار کنم؟!!
دوست عزیز تو تایپیک مربوطه مطرح کنید لطفا
یا
+
rmvb با real player باز میشه اگر k lite رو سیستم دارید احتمالا مشکل از فایلتونه این بسته کدک رو هم امتحان کنید
real_717
17-10-2007, 09:52
دوست عزیز تو تایپیک مربوطه مطرح کنید لطفا
یا
rmvb با real player باز میشه اگر k lite رو سیستم دارید احتمالا مشکل از فایلتونه این بسته کدک رو هم امتحان کنید
شرمنده امیرجان،تازه واردی مارو به استادی خودت ببخش!:12:
به هرحال ممنون،هم از تذکرت هم از جوابت
1- لینک ترکر رو از پراپرتیز تورنت کات کن بعد ok کن بعد DHT رو فعال کن و بعد بزن استارت بشه اینطوری اگه کس یا کسانی اون تورنت رو داشته باشند که تو برنامشون DHT هم فعال باشه و فایل مورد نظر هم فعال باشه بدون اینکه ترکر میزان دانلود تو رو ثبت کنه میتونی دانلودش کنی بعد اتمام دانلود لینک ترکر رو برگردون همونجایی که بوده و DHT رو از کار بنداز و دوباره استارت اگه خوش شانس باشی و همونطور که گفتم یه کسایی اون تورنت رو داشته باشنو DHT تو برنامشون فعال باشه و فایل هم فعال میتونی اونو دانلود کنی بدون اینکه ratio تو کمترین تنزلی داشته باشه بعد از اتمام هم که گفتم اینطوری ترکر فقط آپلود هاتو ثبت میکنه ؛ ولی اگه موقع دانلود بدون ترکر به مشکل برخوردی و نتونستی دانلود کنی باید لینک رو برگردونی سرجاش و چاره ای جز طی کردن روال عادی نداری
2- جلوی فوروارد شدن پورتتو بگیری و فایل رو دانلود کنی بعد دانلود موقع آپلود دوباره بزاری پورتت فوروارد کنه اینطوری بازهم بدون اینکه ترکر تو رو ببینه میتونی دانلود کنی و فقط آپلود هات ثبت میشه و ratio میره بالا
توجه : این دو مورد یه اشکال دارن و اون هم اینه که سرعت دانلودت کمتر هست البته من خودم بجای اینکه 1 تورنت بزارم دانلود بشه 2 تا میزارم برا دانلود اینطوری تا حدودی افت سرعت دانلود جبران میشه و مثلا اگه قراره یک تورنت باسرعت 8 کیلو بایت دانلود بشه با قرار دادن تورنت دوم مقدار دانلود به 14 تا 16 کیلو بایت میرسه ( البته این مثال فرضیه و برای روشن شدن مطلب نوشتم ممکنه در عمل غیر از این باشه )
من با یه مشکلی مواجه شدم که هم چنان پا برجاست.4 تا فایل با سرعت 10 که مجموعا میسه 40 رو می تونم دانلود کنم ولی یه فایلو با 40 نمی تونم. ؟؟؟:41:؟؟؟در حالی که قبلا می تونستم...ریتیو هام 0.800 هستند حدودا ولی فکر نکنم مال این باشه.سیدهام تعداد کلی شون زیاده ولی کانکتاش کمه.20(1200) ...در حالی که همین فایل قبلا سیداش خیلی زیاد بود..خلاصه فکر کنم تعداد سیدهم به نسبت سرعت کم شده.؟؟ ضمنا از صبا شبانش استفاده میکنم.
دیگه نمی دونم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
senjed1349
18-10-2007, 07:53
جالبه كه بين دو تا پست آخر حدود 20 ساعت فاصله است
پس نذاريد فروم بخوابه :8:
senjed1349
18-10-2007, 13:43
اين سايت مخصوص سرچ تورنت در 10 سايت برتر تورنته:
/TorrentSpy /IsoHunt /PirateBay /TorrentReactor /MegaNova /MiniNova/ Demonoid TorrentPortal /BTJunkie/ FullDls
و امكان سورت كردن بر اساس: Seeds /Date/ Name /Size رو داره
و مينونه اونها رو بر اساس: Zero-Seeders/ Duplicates/ ---- سرند كنه
فروم هم داره
آدرس: scrapetorrent.com
ScrapeTorrent combines torrent search results from the top bittorrent index sites into a single page of results. You can sort search results by name, date, seed count, category, and file size. ScrapeTorrent relies on your generous donations to stay alive and as thanks, donors are allowed ad-free access among other exclusive features in development.
senjed1349
18-10-2007, 13:54
من دعوت نامه سايت filelist.ro رو دارم اگه كسي ميخواد pm بزنه (ايميلشو بده).
توجه مزايا:
1- تمام تورنت هاش فري ليچ هستند (همش 751 تورنت داره)
2- اگه كسي رو دعوت كنيد 10 گيگ آپلود بهتون ميده.
3- تعداد ليچرهاش خيلي كمه و سرعت دانلود بالايي داره.
================================
(26 مهر 1386) Stats
-------------------------------
Registered users 19912
Torrents 5,679
Seeders 24,450
Seeder/leecher ratio (%) 10
---------------------------
xdvbxkaomx
18-10-2007, 20:08
من با یه مشکلی مواجه شدم که هم چنان پا برجاست.4 تا فایل با سرعت 10 که مجموعا میسه 40 رو می تونم دانلود کنم ولی یه فایلو با 40 نمی تونم. ؟؟؟:41:؟؟؟در حالی که قبلا می تونستم...ریتیو هام 0.800 هستند حدودا ولی فکر نکنم مال این باشه.سیدهام تعداد کلی شون زیاده ولی کانکتاش کمه.20(1200) ...در حالی که همین فایل قبلا سیداش خیلی زیاد بود..خلاصه فکر کنم تعداد سیدهم به نسبت سرعت کم شده.؟؟ ضمنا از صبا شبانش استفاده میکنم.
دیگه نمی دونم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز برای اینکه مطمئن بشی مشکل از فایلی که دانلود میکنی نیست این فایلو دانلود کن برا من زیر یک دقیقه به حداکثر سرعت دانلود رسید مال شما هم حداکثر باید در عرض 5 دقیقه برسه فعلا اینو امتحان کن ببینیم نتیجه چیه :
من دعوت نامه سايت filelist.ro رو دارم اگه كسي ميخواد pm بزنه (ايميلشو بده).
توجه مزايا:
1- تمام تورنت هاش فري ليچ هستند (همش 751 تورنت داره)
2- اگه كسي رو دعوت كنيد 10 گيگ آپلود بهتون ميده.
3- تعداد ليچرهاش خيلي كمه و سرعت دانلود بالايي داره.
================================
(26 مهر 1386) Stats
-------------------------------
Registered users 19912
Torrents 5,679
Seeders 24,450
Seeder/leecher ratio (%) 10
---------------------------
قربونت ما را دعوت کنی ممنون میشیم یه دنیا. ایمیل: maxbox200@yahoo.com (maxbox200@yahoo.com)
ستت درد نکنه.
دوست عزیز اگه مطمئنی که همه کارها رو انجام دادی مخصوصا add کردن پورت تو تنظیمات کانفیگ مودم پس مشکل از isp شماست قبلا هم توضیح دادم با isp خودتون در اینمورد تماس بگیرید شاید کمکتون کردن . لطف کنید و پست ها رو دقیق بخونید و سئوال تکراری رو نپرسید مطمئن هستم که با isp خودتون در اینمورد صحبت نکردید ؛ درسته یا نه ؟ بسته بودن پورت از isp و add نشدن اون تو فایروال داخلی مودم یا روتر هستش چون با غیر فعال کردن فایروال یا آنتی ویروس میشه اون مشکلا رو حل کرد ولی این دو تا به این راحتی حل نمیشه و حتما باید دقیق بررسی بشن
ISP ما که حرف جدیدی بلد نیست که بزنه. مثل همه شرکت ها می گه: مشکل از خودتونه . تمامی پورت های ما کاملاً بازه . همه دارند خیلی خوب استفاده می کنند . همه 100% راضی هستند . ما بهترین خدمات ADSL را در ایران می دیم و هزار جور از این حرفهای دیگر.
newmusic
19-10-2007, 14:53
لینک اون تورنت رو بزار
در مورد نحوه ی درخواست reseed خوب بعضی سایت ها دکمه ی درخواست reseed رو واسه تورنت ها دارن که باید اون رو بزنی خیلی ها هم تایپيک میزنن تو انجمنش یا اینکه یه بخش درخواست رسید دارن خودشون
من که هر چی گشتم نتونسم کاری کنم برام درخواست بدین یا کمک کنید خودم درخواست رو بدم ادرسی چیزی
اینم فایل هستش Alicia_Keys-No_One-XviD-2007-DYNASTY
الان تا 80 دانلود شده
من که هر چی گشتم نتونسم کاری کنم برام درخواست بدین یا کمک کنید خودم درخواست رو بدم ادرسی چیزی
اینم فایل هستش Alicia_Keys-No_One-XviD-2007-DYNASTY
الان تا 80 دانلود شده
لینک تورنت رو بزار
arash66_2m
19-10-2007, 17:57
با سلام.
من یه سری دعوتنامه Demonoid دارم اگه دوستان می خواند می تونند درخواست بدند در تایپکی که معرفی میشه.
سعی کنید شما هم دعوتنامه سایت های دیگه ر هم بزارید(بدید)اونوقت شما راحت می تونید دعوتنامه Demonoid به دستتون بیاد
اینم تایپک:
سلام دوست عزیز برای اینکه مطمئن بشی مشکل از فایلی که دانلود میکنی نیست این فایلو دانلود کن برا من زیر یک دقیقه به حداکثر سرعت دانلود رسید مال شما هم حداکثر باید در عرض 5 دقیقه برسه فعلا اینو امتحان کن ببینیم نتیجه چیه :
اینو ظرف یک دقیقه با 40-50 شروع به دانلود می کنه ....پس یعنی لینکام خوب نیستند؟؟؟؟
:20:
اینو ظرف یک دقیقه با 40-50 شروع به دانلود می کنه ....پس یعنی لینکام خوب نیستند؟؟؟؟
در این صورت تنظیمات کامپیوتر ، ای اس پي و خود برنامه ی تورنت خوب هست و باهاشون نباید مشکلی داشته باشی مشکل از ترکر و فایل تورنتی هست که داری دانلود میکنی سعی کنین تورنتی رو دانلود کنین که سیدر و لیچر ( پيرز ) به اندازه کافی داشته باشه همینطور ترکرش درست حسابی باشه
پيشنهاد میکنم برین تو سایت های خصوصی عضو شین دګه همه تو این تایپیک رجوع کردن به سایت های خصوصی که خیلی بی دردسر تر هستش
safir_filthy
20-10-2007, 01:01
سلام دوستان من تازه با این برنامه آشنا شدم بیشتر صفحات تاپیک رم خوندم ولی مشکلم بر طرف نشد یکی هر کاری میکنم سرعت بیشتر 5 ، 6 Kb نمیشه . با opera که میگیرم سرعت 24 ،29 میرسه دوم اینکه این چراغ سبز بشو نیست.
راستی دوستان لطف کنن در مورد por , firewellو .... یه توضیح خفن بدن .
ممنون میشم از دوستانی که راهنمایی میکنند
کسی می تونه برام دعوت نامه demonoid بفرسته....؟؟؟
isbn84@yahoo.com
کسی می تونه برام دعوت نامه demonoid یا supertorrents بفرسته....؟؟؟
isbn84@yahoo.com
s_a_m4000
20-10-2007, 03:12
سلام دوستان من تازه با این برنامه آشنا شدم بیشتر صفحات تاپیک رم خوندم ولی مشکلم بر طرف نشد یکی هر کاری میکنم سرعت بیشتر 5 ، 6 Kb نمیشه . با opera که میگیرم سرعت 24 ،29 میرسه دوم اینکه این چراغ سبز بشو نیست.
راستی دوستان لطف کنن در مورد por , firewellو .... یه توضیح خفن بدن .
ممنون میشم از دوستانی که راهنمایی میکنند
نگفتین از چه برنامه ای استفاده میکنین ولی معلومه که تنظیمات مورد استفادش درست نیست اول از همه پورتتون رو چک کنید ببینید درست فوروارد شده یا نه بعدش چندتا صفحه پایین رو که لینک کردم رو مطالعه کنید و طیق اونا عمل کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل بشه در غیر اینصورت همینجا دوباره مطرح کنید تا راهنمایتون کننید دوستان
موفق باشین.
safir_filthy
20-10-2007, 06:14
samممنون من از برنامه utorrent استفاده می کنم .
منظورت از اینکه پورتم رو چک کنم چیه میشه کامل توضیح بدی شرمنده ت وایت قسمت ها من بی سوادم
senjed1349
20-10-2007, 08:41
تكرار واضحات:
از كليه دوستان تقاضا ميشه براي درخواست دعوتنامه حتما پيغام خصوصي ارسال كنند تا كسانيكه ميخواهند دعوتنامه بدهند سردرگم نشوند.
چون وقتي درخواستتون رو توي پست مطرح ميكنيد افراد زيادي اون رو مي بينند و نميدونند كه آيا كسي دعوتنامه فرستاده يا نه؟ و ممكنه چند تا دعوتنامه براي يك نفر ارسال بشه.
ضمنا اگه يه سرچ توي تاپيك بزنيد ميتونيد كساني رو كه دعوت نامه دارند پيدا كنيد و بهشون پيغام خصوصي بزنيد.
يا علي مدد است
s_a_m4000
20-10-2007, 12:57
samممنون من از برنامه utorrent استفاده می کنم .
منظورت از اینکه پورتم رو چک کنم چیه میشه کامل توضیح بدی شرمنده ت وایت قسمت ها من بی سوادم
دوست عزیز قبلا توضیح داده شده ولی من دوباره میگم به سایت زیر برید و به جای شماره پورت 52749 شماره پورتی رو که به utorrent دادین رو جایگزین کنید اگه پورت باز باشه با دادن پیغام Ok اونو اعلام میکنه در غیر اینصورت جئاب دیگه ای میده...اینو چک کنید و همینجا اعلام کنید تا ببینیم چی میشه...
senjed1349
20-10-2007, 13:25
كسانيكه از من دعوت نامه filelist رو گرفتن موقع ثبت نام حتما طبق دستورالعمل پست 833
عمل كنند و اگه متن سوال اين بود
Ce cuvant de 5 litere completeaza secventa:
saisprezece impartit la patru face ...
اول جواب opt رو امتحان كنيد
با توجه به اينكه سوالش هي عوض ميشه اگه سوال اين نبود بهتره متن سوال رو به آقا پيمان بگيد تا جوابشو بهتون بگن. (با اجازه آقا پيمان):20:
اقا این عکس رو ببینین و کف کنین
senjed1349
20-10-2007, 14:02
0هoهOه0ooهo0oOهOOه0هOoهO0ه0هoهOه0ooهo 0oOهOOه0هOoهO0ه0هoهOه0ooهo0oOهOOه0هOo O0ه0هoهOه0ooهo0oOهOOه0هOoهO0ه0هoهOه0 ooهo0oOهOOه0هOoهO0ه00هoهOه0ooهo0oOهOOه 0هOoهO0ه0هoهOه0ooهo0oOهOOه0هOoهO0ه0هo هOه0ooهo0oOهOOه0هOoهO0ه0هoهOه0ooهo0oO OOه0هOoهO0ه0هoهOه0ooهo0oOهOOه0هOoهO0 00هoهOه0ooهo0oOهOOه0هOoهO0ه0هoهOه0oo o0oOهOOه0هOoهO0ه0هoهOه0ooهo0oOهOOه0هO oهO0ه0هoهOه0ooهo0oOهOOه0هOoهO0ه0هoهO 0ooهo0oOهOOه0هOoهO0ه0
خوب شد گفتي كف كنيد وگرنه سكته ميكرديم.
آقا پيمان نگفتي مال كدوم سايته :18:
s_a_m4000
20-10-2007, 14:58
اه بابا این که چیزی نیست:18::18: عینه سرعته منه دیگه:18::18::19:
شوخی میکنم ها البته این سرعت آپلودشه ببین سرعت دانلودش چقدره......هییییییییی فکر کنم برا ما همون در حد آرزو بمونه:41:
نفر اولی الان معلوم شد که سایت رو ګذاشته بوده سر کار ( نمیدونم چه جوری اینکارو کرده خدا خفش نکنه ) و بنش کردن دیګه تو لیست نیست
جواب این سوال میشه patru
senjed1349
20-10-2007, 15:51
دوستان عزيز
اگه كسي روتور symphony sy800c رو داره(ADSL پارس آنلاين) و ميتونه آموزش پورت فوروارد رو توي اون بصورت تصويري بذاره خيلي ممنون ميشم. ضمنا من عكس تمام صفحات رو دارم.
لازم به ذكر است كه من و بقيه يوزرها(همكارها) از طريق شبكه داخلي (بكمك يك عدد هاب _اينترنت پروتكل tcp-ip) به روتور وصل هستيم و هر كدام آي پي ثابتي داريم ولي تركرها همگي ما رو با آي پي سرور (پارس آنلاين) 91.98.74.119 ميشناسند .
تشكر
دوستانی که تو ایران هستن میشه لطفن کنن فایل های اموزشی ( تصویری نرم افزاری فارسی ) که دارن رو تو سایت های تورنت مثل demonoid اپلود کنن ؟ اینجوری هم شیر ریتوی شما زیاد میشه هم ما میتونیم از این اموزشها استفاده کنیم ،
اینو هم بګم که اګه کسی فایل های اموزشی که طرف دار زیاد داشته باشه اپلود کنه ما هم اګه بتونیم واسه تشکر اینوایت سایت های دګه رو بهش میدیم من خود الان اینوایت از چنتا سایت دارم و به زودی کانکشنم رو اپګرید میکنم که بعد از اون میتونم اینوایت خیلی از سایتهای بحال تورنت رو بدست بیارم و مطمعنن کسایی که مفیدتر باشن شانس اینوایشون بیشتر خواهد بود
xdvbxkaomx
20-10-2007, 17:37
پیمان جان چیزی خاصی رو در نظر داری یا هرچی باشه قبوله ؛ راستش من تشویق شدم برم از بیرون بگیرم بیارم برات آپلود کنم چون واقعیتش من که فایل آموزشی چیز خاصی ندارم و تا حالا هم هرچی یاد گرفتم بیشتر از انجمنها بوده ولی اگه چیز خاصی میخوای بگو اگه تونستم برات آپلود میکنم راست اینروزا اصلا وضعیت isp من خوب نیست دیسی های مکرر افت شدید پهنای باند کلافه م کرده از یه طرف هم علاقمند شدم به یکی از نسخه های جییییییگر لینوکس به اسم اوبونتو نمیدونم چقدر با سیستمهای عامل لینوکس آشنایی داری ولی این کفمو برده بهمین خاطر اینروزها همش دارم وبگردی میکنم بجای دانلود بازی ولی بازهم اگه کاری از دستم بر بیاد برات انجام میدم
xdvbxkaomx
20-10-2007, 17:42
دوستان عزيز
اگه كسي روتور symophony sy800c رو داره و ميتونه آموزش پورت فوروارد رو توي اون بصورت تصويري بذاره خيلي ممنون ميشم.
تشكر
سنجد جان مگه با اون نوشته های من مشکلتو نتونستی حل کنی؟ من شرمنده ام تا حالا از این مودم نداشتم تا بتونم بیشتر کمکت کنم
پیمان جان چیزی خاصی رو در نظر داری یا هرچی باشه قبوله ؛ راستش من تشویق شدم برم از بیرون بگیرم بیارم برات آپلود کنم چون واقعیتش من که فایل آموزشی چیز خاصی ندارم و تا حالا هم هرچی یاد گرفتم بیشتر از انجمنها بوده ولی اگه چیز خاصی میخوای بگو اگه تونستم برات آپلود میکنم راست اینروزا اصلا وضعیت isp من خوب نیست دیسی های مکرر افت شدید پهنای باند کلافه م کرده از یه طرف هم علاقمند شدم به یکی از نسخه های جییییییگر لینوکس به اسم اوبونتو نمیدونم چقدر با سیستمهای عامل لینوکس آشنایی داری ولی این کفمو برده بهمین خاطر اینروزها همش دارم وبگردی میکنم بجای دانلود بازی ولی بازهم اگه کاری از دستم بر بیاد برات انجام میدم
ممنون رضا جان
ارزش نداره برین بیرون بخرین واسه اپلود من فکر کردم ممکنه کسایی باشن که این فایل ها رو دارن و ازش استفاده میکنن ګفتم برا همین پیشنهاد دادم اونا رو شیر کنن شاید کسایی دیګه ای هم باشن که اون فایل های بدردشون بخوره
درضمن شما که به اندازه کافی تو این تایپيک زحمت میشکی همین خودش خیلیه
موفق باشی
safir_filthy
20-10-2007, 22:43
دوست عزیز قبلا توضیح داده شده ولی من دوباره میگم به سایت زیر برید و به جای شماره پورت 52749 شماره پورتی رو که به utorrent دادین رو جایگزین کنید اگه پورت باز باشه با دادن پیغام Ok اونو اعلام میکنه در غیر اینصورت جئاب دیگه ای میده...اینو چک کنید و همینجا اعلام کنید تا ببینیم چی میشه...
Welcome to the µTorrent Port Checker.
A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened.
Checking port 34464 on 85.185.228.231...
Error! Port 34464 does not appear to be open.
Please see
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید for more information about how to map a port.
Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this test by refreshing the page (F5).
این error میده ولی روی اون چراق قرمزم نشته اتصال امکان پذیر نمی باشد فایروال یا مسیریاب
سرعت دانلود این بابا ( نفر دومی ) 7KB و سرعت آپلودش 444MB مگه میشه ؟
دوستان سلام
آقا سنجد لطف کردم اینوایت این سایتو به من دادند ولی برای اون کلمه ایراد میگیره
اینم متن سوال :
opt و invita رو میزنم برا هر دو ارور میده
لطفا راهنمایی کنین
patru رو بزنین
در ضمن یه توضیحی در مورد این سایت بدم : اګه شما کسی رو اینوایت نکنین بعد از چند بار دانلود دیګه اجازه ی دانلود بیشتر رو بهتون نمیده مګه اینکه افراد دیګه ای رو اینوایت کنین
ممنون اقا پیمان
من همین الان ثبت نام کردم و 6 نفر رو هم اینوایت کردم و آپلودم شد 60 گیگ
و بین Top 10 Fastest Uploaders شدم نفر اول
جواب این سوال بالاییم رو هم خودم گرفتم
این عدد هایی که بعنوان سرعت آپلود میگه میدونین چجوری بدست اوومده
این سایت میاد کل آپلود شما رو به زمانی که تو سایت بوودین تقسیم میکنه و اوون عدد رو به عنوان سرعت آپلود شما در نظر میگیره
مثلا من که سرعت دانلودم 512 و آپلودم هم 70 هست برا سرعت آپلود من نوشته 4.36 MB/s در حالی که این امکان نداره
سرعت دانلود این بابا ( نفر دومی ) 7kb و سرعت آپلودش 444mb مگه میشه ؟
اره اون سرعتش درسته و از سید باکس استفاده میکنه ظاهرا ولی نفر اولی خودش با یه ترفندی که من موندم چیه شیر ریتو و دانلود اپلودش رو زیاد کرده که البته میدیرای سایت فهمیدن و بنش کردن
s_a_m4000
21-10-2007, 03:10
Welcome to the µTorrent Port Checker.
A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened.
Checking port 34464 on 85.185.228.231...
Error! Port 34464 does not appear to be open.
Please see
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید for more information about how to map a port.
Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this test by refreshing the page (F5).
این error میده ولی روی اون چراق قرمزم نشته اتصال امکان پذیر نمی باشد فایروال یا مسیریاب
خب دوست عزیز مثل اینکه مشکا از پورتتونه اون تو فایروال ویندوز و آنتی ویروستون add کنید تا حل بشه مسئله.
این دوتا پست هم می تونه کمکتون کنه
senjed1349
21-10-2007, 08:05
سنجد جان مگه با اون نوشته های من مشکلتو نتونستی حل کنی؟ من شرمنده ام تا حالا از این مودم نداشتم تا بتونم بیشتر کمکت کنم
دشمنت شرمنده
متاسفانه نه!
xdvbxkaomx
21-10-2007, 21:41
ممنون رضا جان
ارزش نداره برین بیرون بخرین واسه اپلود من فکر کردم ممکنه کسایی باشن که این فایل ها رو دارن و ازش استفاده میکنن ګفتم برا همین پیشنهاد دادم اونا رو شیر کنن شاید کسایی دیګه ای هم باشن که اون فایل های بدردشون بخوره
درضمن شما که به اندازه کافی تو این تایپيک زحمت میشکی همین خودش خیلیه
موفق باشی
سلام داش پیمان اولا وظیفه مه دوما دوست دارم همونطور که تو به خیلی ها کمک کردی منهم به نوبه خودم به دوستان کمک کنم ( البته اگه بتونم ) سوما فکر کنم همه بچه های اینجا یه دین به گردنشونه همونقدر که یاد گرفتن باید همونقدر هم یاد بدن تا share ratio اونا پایین نیاد :27:
به هر حال من در خدمتم باز هم میگم اگه چیز خاصی مد نظرته بگو شاید حداقل از دوستا پیدا کردیم اگه منهم نداشته باشم ممکنه دوستان دیگه داشته باشن تو فقط لب تر کن ؛ خیلی ها تو این تاپیک ازت خوبی دیدن و میخوان یجوری تلافی کنن
xdvbxkaomx
21-10-2007, 21:59
ممنون اقا پیمان
من همین الان ثبت نام کردم و 6 نفر رو هم اینوایت کردم و آپلودم شد 60 گیگ
و بین Top 10 Fastest Uploaders شدم نفر اول
جواب این سوال بالاییم رو هم خودم گرفتم
این عدد هایی که بعنوان سرعت آپلود میگه میدونین چجوری بدست اوومده
این سایت میاد کل آپلود شما رو به زمانی که تو سایت بوودین تقسیم میکنه و اوون عدد رو به عنوان سرعت آپلود شما در نظر میگیره
مثلا من که سرعت دانلودم 512 و آپلودم هم 70 هست برا سرعت آپلود من نوشته 4.36 MB/s در حالی که این امکان نداره
مسعود جان مبارکه ؛ بلاخره بصورت مجازی هم شده سرعت مگابیتی رو تجربه کردی خوش به حالت ؛ خیلی حال داره نه ؟ راستی یخورده هم اجازه بده ماها اینوایت کنیم شاید منهم تونستم سرعتمو ارتقا بدم :27: از دوستان اگه خواست تو این سایت filelist.ro uq عضو بشه به من بگه نه به مسعود :31: :21:اون دیگه تا یه سال هم دانلود بکنه به اون حد نمیرسه که سرعتشو بیارن پایین:18: :11:مسعود اینهم منو تو در صورتی که بزاری ما هم کار کنیم :10: ولی اگه نذاری :19:
مسعود جان مبارکه ؛ بلاخره بصورت مجازی هم شده سرعت مگابیتی رو تجربه کردی خوش به حالت ؛ خیلی حال داره نه ؟ راستی یخورده هم اجازه بده ماها اینوایت کنیم شاید منهم تونستم سرعتمو ارتقا بدم :27: از دوستان اگه خواست تو این سایت filelist.ro uq عضو بشه به من بگه نه به مسعود :31: :21:اون دیگه تا یه سال هم دانلود بکنه به اون حد نمیرسه که سرعتشو بیارن پایین:18: :11:مسعود اینهم منو تو در صورتی که بزاری ما هم کار کنیم :10: ولی اگه نذاری :19:
ممنون رضا جان :10:
قابل شما رو نداره ها ( سرعت مگابیتی رو میگم ) می خوا ی بدم باهاش یه دور بزن خوبه ؟:27:
بالاخره نمردیم و بین Top 10 Fastest Uploaders شدیم نفر اول اونم با این اینترنت درپیتموون :31:
بابا راستشو بخوای واقعا که اینوایت نکردم اینم بصورت مجازی بوود :21: ( ببین چی شد سرعت مگابیتی مجازی + اینوایت مجازی + . . . :18: ) میگی چطوری خب معلومه چند تا ایمیل توو یاهوو ساختم و به تک تکشوون اینوایت فرستادم و بعد با اونا با یوزر های مختلف عضو شدم :27: ، فقط حواست باشه هر بار که با هر یوزری عضویتت رو کامل کردی یه بار دیس شو بعد کانکت شو آخه این سایته آی پی رو میشناسه میگه که تو همونی نبوودی که چند ثانیه پیش توو سایت میچرخیدی ؟ :31:
xdvbxkaomx
22-10-2007, 01:06
ایول ؛ تو هم خیلی شیطون بودی و ما نمیدونستیم ؛ اونوقت میگن چرا خارجیا میخوان اینترنت رو بروی ایرانیا ببندن خوب همین کارها رو میکنید دیگه منهم برم ببینم چیکار میشه کرد ؛ حالا یه چیز بگم ؛ فردا امیر و پیمان میان به من میگن رضا تو هم :27:
بابا راستشو بخوای واقعا که اینوایت نکردم اینم بصورت مجازی بوود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( ببین چی شد سرعت مگابیتی مجازی + اینوایت مجازی + . . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) میگی چطوری خب معلومه چند تا ایمیل توو یاهوو ساختم و به تک تکشوون اینوایت فرستادم و بعد با اونا با یوزر های مختلف عضو شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، فقط حواست باشه هر بار که با هر یوزری عضویتت رو کامل کردی یه بار دیس شو بعد کانکت شو آخه این سایته آی پی رو میشناسه میگه که تو همونی نبوودی که چند ثانیه پیش توو سایت میچرخیدی ؟
بابا تو دیگه کی هستی دست شیطونو بستی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل توجه پیمان جان
راستی دوستان یه سایت تورنت فارسی پیدا کردم که مال پرشین گیگ هستش فعلا جدیده تا ببینیم بعدا چی میشه :
senjed1349
22-10-2007, 15:36
با اجازه از اساتيد محترم (آقا پيمان و آقا رضا و ....) و با تشكر از راهنمائيهاي آقا رضا( xdvbxkaomx) اينهم آموزش تصويري پورت فوروارد port forwarding:
---------------------------------------------------------------------------------------
فرض:
1- روتور مورد استفاده symphony sy800cميباشد.
2- نرم افزار تورنت مورد استفاده Utorrent ميباشد.
3- آي پي شما 192.168.1.7 ميباشد.
4- پورت مورد استفاده 57077 است.
---------------------------------------------------------------------------------------
مراحل:
1- اضافه نمودن نرم افزار تورنت به فايروال ويندوز
2- اضافه نمودن پورت مورد استفاده در نرم افزار به فايروال ويندوز
3- اضافه كردن آي پي براي نرم افزار بهمراه پورتها در فايروال ويندوز
4- اضافه نمودن پورت مورد استفاده در نرم افزار به تنظيمات روتور
توضيحات:
1- اضافه نمودن نرم افزار تورنت به فايروال ويندوز
از مسير start/control panel/windows firewall/exception/add program.. آدرس نرم افزار را در محل اجراي آن وارد كنيد. البته موقع نصب اكثر نرم افزار ها در مورد اضافه نمودن آنها به فايروال ويندوز از شما سوال ميشود كه بايد تاييد كنيد. و خودبخود نرم افزار به اين قسمت اضافه ميشود
2- اضافه نمودن پورت مورد استفاده در نرم افزار به فايروال ويندوز
از مسير start/control panel/windows firewall/exception/add port.. نام نرم افزار و پورت مورد استفاده را طبق شكل وارد كنيد.
3- اضافه كردن آي پي براي نرم افزار بهمراه پورتها در فايروال ويندوز
از مسير start/control panel/windows firewall/advance/setting/service/add.. نام نرم افزار و پورت مورد استفاده و آي پي خودتان را طبق شكل وارد كنيد. در قسمت advance بخش مربوط به اينترنت را انتخاب كنيد ( NET براي ارتباط بدون شبكه يا workgroup براي شبكه هاي داخلي) و setting را بزنيد
4- اضافه نمودن پورت مورد استفاده در نرم افزار به تنظيمات روتور
برای ورود به تنظیمات روتور آی پی 192.168.1.1 یا 192.168.0.1 را در اینترنت اکسپلورر وارد نمایید و بعد از وارد نمودن یوزر نیم و پسورد وارد تنظیمات روتور میشود. در اكثر روتور ها در بخش NAT اين تنظيمات وجود دارد براي مثال روتور symphony sy800c بدين شكل است:
در ضمن براي تكميل اطلاعات حتما به اين پست (تهيه شده توسط آقا رضاي گل) سر بزنيد
----------------
اميدوارم چراغ يوتورنتتون سبز بشه
دوستان اشکالاتمشاهده شده در این پست رابه من pm بزنن تا مطلب رو اصلاح و تكميل كنم ضمنا اگه کسی از تنظیمات روتور های دیگه عکس داره آپلود کنه و آدرسش رو pm بزنه تا من بذارم تو پست. فکر کنم اینکه همه موارد مربوط به یک موضوع یکجا باشه برای مراجعه کنندگان راحت تره.
همیشه سبز باشيد
xdvbxkaomx
22-10-2007, 15:56
با اجازه از اساتيد محترم (آقا پيمان و آقا رضا و ....) و با تشكر از راهنمائيهاي آقا رضا( xdvbxkaomx) اينهم آموزش تصويري پورت فوروارد port forwarding:
فرض:
1- روتور مورد استفاده symphony sy800cميباشد.
2- نرم افزار تورنت مورد استفاده Utorrent ميباشد.
3- آي پي شما 192.168.1.7 ميباشد.
4- پورت مورد استفاده 57077 است.
در ضمن براي تكميل اطلاعات حتما به اين پست (تهيه شده توسط آقا رضاي گل) سر بزنيد
----------------
اميدوارم چراغ يوتورنتتون سبز بشه
دوستان اصلاحات لازم را pm بزنن تا مطلب رو اصلاح و تكميل كنم
با سلام ؛ مهندس جان اولا خیلی خوشحالم که مشکلت بلاخره حل شد ؛ دوما" امیدوارم همیشه زندگی هم چراغ سبز بهت نشون بده موتورنت که جای خود دارد حالا با جازه یه مورد رو توضیح بدم تا برا بچه ها مشکلی پیش نیاد :
دوستان عزیز تو عکسهای پست سنجد عزیز و میبینید که پورتها و آیپی های مختلفی هستش نکنه اونا شما رو به اشتباه بندازه پورت برای همه محلها از فایروال کانکشن و فایروال مودم یا روتر Adsl همه باید یه چیز باشه بیشتر دوستان در مورد فوروارد شدن پورتشون مشکل دارن که اکثرا بعد از طی مرحله اول که تو لینکی که سنجد جان از من گذاشتن و مربوط به پست 1039 همین تاپیک میشه موقع Add کردن پورت به تنظیمات داخلی مودم یا روتر به مشکل بر میخورن با مراجعه به دفترچه و دیدن نحوه ورود به تنظیمات مودم یا روتر کانفیگ و با زدن 192.168.1.1 و یا 192.168.0.1 که اکثر مودمها و روتر های Adsl از اونها برای ورود استفاده میکنند و دادن یوزر نیم و پسورد ورود بعد از ورود به مودم کانفیگ دنبال گزینه NAT بگردید و تو قسمت virtual server پورت مورد استفاد خودتونو Add بکنید . تو عکس بالا هم که کاملا" مشخصه .
امیدوارم مشکل همه حل بشه :10:
این Isp که ما ازش Adsl گرفتیم تمام پورت ها را بسته. هرگز ســــــــــــــــبــــــز نمی شه. :2:
من از نیونت سرویس دارم. بچه هایی که تونستند پورت رو درست فوروارد کنند چراغ تورنتشون هم سیره و از تهرون هستند ؛ لطف کنند بگند از کدوم Isp سرویس می گیرند؟
با تشکر.
senjed1349
22-10-2007, 21:43
من از نیونت سرویس دارم.
بچه هایی که تونستند پورت رو درست فوروارد کنند چراغ تورنتشون هم سیره و از تهرون هستند ؛ لطف کنند بگند از کدوم Isp سرویس می گیرند؟
با تشکر.
من از isp پارس آنلاین استفاده میکنم ولی سپنتا هم خیلی خوبه بخصوص که adsl ساعتی میده.
safir_filthy
23-10-2007, 17:28
سلام دوستان بابابت آموزش ممنون من تمام مراحل رو انجام دادم ولی روی قسمت آخر مشکل دارم . وقتی آپی رو وارد میکنم یک صفحه باز میشه که مخصوص مدمم هست (siemens C-110) ولی قسمتی بنام نت داخلش نیست
سلام دوستان بابابت آموزش ممنون من تمام مراحل رو انجام دادم ولی روی قسمت آخر مشکل دارم . وقتی آپی رو وارد میکنم یک صفحه باز میشه که مخصوص مدمم هست (siemens C-110) ولی قسمتی بنام نت داخلش نیست
برای دسترسی به تنظیمات advanced مودم زیمنس باید به[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروی . دفترچه مودم صفحه 16 رو چک کن.
ISP ما (ایران نیو نت) تمام پورت ها رو بسته :2:؛ اگه تونستی پورت رو درست فوروارد کنی و چراغ تورنتت سبز شد ، در جریانمون بذار. ممنون. راستی از سپنتا سرویس داری؟
با سلام
من خیلی از نرم افزار ها رو برای دانلود از تورنت امتحان کردم ولی هیچ کدام جواب نمی داد آخر با اپرا سعی کردم اما اونهم در هنگام تست پورت میگه پورت خاموشه
از یکی پرسیدم میگه چون از لن استفاده می کنم برای اتصال به اینترنت آی پی معتبر نداری تا سایتها به تو اجازه دانلود بدن . می خواستم بدانم سایر دوستانی هم که از طریق لن متصل هستند بخصوص تو دانشگاه با این مشکل برخورد کردن یا نه
واینکه راه حلی داره این موضوع یا نه
با تشکر
با سلام
من خیلی از نرم افزار ها رو برای دانلود از تورنت امتحان کردم ولی هیچ کدام جواب نمی داد آخر با اپرا سعی کردم اما اونهم در هنگام تست پورت میگه پورت خاموشه
از یکی پرسیدم میگه چون از لن استفاده می کنم برای اتصال به اینترنت آی پی معتبر نداری تا سایتها به تو اجازه دانلود بدن . می خواستم بدانم سایر دوستانی هم که از طریق لن متصل هستند بخصوص تو دانشگاه با این مشکل برخورد کردن یا نه
واینکه راه حلی داره این موضوع یا نه
با تشکر
تا اونجایی که من میدونم اپرا مرورگر وبه ؛ خودش هم در سایتش میگه Opera Web browser و نه برنامه ای برای دانلود فایل های تورنت. حتی برای دانلود اپرا در سایت آن (این لینک)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید شما می تونید به جای دانلود مستقیم ؛ فایل تورنت رو دانلود کنید و بعد فایل تورنت دانلود شده را در یکی از برنامه های مخصوص دانلود تورنت باز کنید و اپرا را به طور کامل دانلود کنید.
شما باید از برنامه های مخصوص دانلود نظیر: uTorrent / Azureus / BitComet / BitLord و ... استفاده کنید. توی بعضی از دانشگاه ها پورت ها را برای دانلود از شبکه های peer to peer می بندند. اما در دانشکده مهندسی دانشگاه تربیت مدرس که من امتحان کردم مشکلی نداشت. اگر هم پورت رو برای دانلود فایل های تورنت بسته باشند ، سایت هایی هستند که شما می تونید لینک فایل تورنت خودتون رو به اون بدید و از آن طریق دانلود کنید. اطلاعات بیشتری بدید تا بتونیم با دیگر دوستان انشاءالله مشکل رو حل کنیم.
xdvbxkaomx
24-10-2007, 15:05
تا اونجایی که من میدونم اپرا مرورگر وبه ؛ خودش هم در سایتش میگه Opera Web browser و نه برنامه ای برای دانلود فایل های تورنت. حتی برای دانلود اپرا در سایت آن (این لینک)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید شما می تونید به جای دانلود مستقیم ؛ فایل تورنت رو دانلود کنید و بعد فایل تورنت دانلود شده را در یکی از برنامه های مخصوص دانلود تورنت باز کنید و اپرا را به طور کامل دانلود کنید.
شما باید از برنامه های مخصوص دانلود نظیر: uTorrent / Azureus / BitComet / BitLord و ... استفاده کنید. توی بعضی از دانشگاه ها پورت ها را برای دانلود از شبکه های peer to peer می بندند. اما در دانشکده مهندسی دانشگاه تربیت مدرس که من امتحان کردم مشکلی نداشت. اگر هم پورت رو برای دانلود فایل های تورنت بسته باشند ، سایت هایی هستند که شما می تونید لینک فایل تورنت خودتون رو به اون بدید و از آن طریق دانلود کنید. اطلاعات بیشتری بدید تا بتونیم با دیگر دوستان انشاءالله مشکل رو حل کنیم.
دوست عزیز درسته که اپرا برنامه ای برای مرور وب هستش ولی تو ورژنهای جدید این نرم افزار قابلیت دانلود از تورنت هم اضافه شده البته که من استفاده از اونو توصیه نمیکنم چون وقتی براحتی میتونید با دانلود یه برنامه 200 و چند کیلو بایتی مثل موتورنت از امکانات و قدرت حرفه ای اون برای دانلود از تورنت استفاده کنید دیگه چه نیازیه از اوپرا استفاده بشه اونهم با اون امکانات کم ( نسبت به موتورنت ) در مورد بسته بودن پورتها تو شبکه ها حرفتون تائید میشه اکثر شبکه ها ی دانشگاهی و حتی شبکه های اداری برای استفاده از تورنت مشکل دارن تو بعضی از اونها از خود سرور پورتها رو میبندن و بعضی هم بخاطر نوع شبکه بندیشون امکان استفاده از تورنت رو ندارن مثلا تو بعضی از شبکه ها برای دسترسی مشترکین شبکه به اینترنت از پ ر و ک س ی استفاده میشه و اونهم اکثرا باعث میشه یوزرها نتونن پرتهای ارتباطیشونو بدرستی فوروارد کنن و ... در مورد سایتهایی که گفتید اگه آدرس خاصی سراغ دارید بزارید اینجا تا بچه ها استفاده کنند تا اونجا که من میدونم برای اینکار باید از هاستی که سرور اون php ساپورت هست و از نظر حجم انتقال داده هم باید محدودیت نداشته باشه و یا محدودیتش خیلی کم باشه استفاده کرد و یه پهنای باند خوب ( ترجیحا " مگابیتی ) هم به سرور کانکت باشه اونوقت با استفاده از یک اسکریپت خاص فایل رو با سرعت خیلی بالا میکشن روی اون سرور و بعد هم شما میتونید اونو از روی سرور بصورت معمولی دانلود کنید ؛ ولی اگه منظور شما روش دیگه هست لطفا " بگید تا همه استفاده کنند
دوست عزیز درسته که اپرا برنامه ای برای مرور وب هستش ولی تو ورژنهای جدید این نرم افزار قابلیت دانلود از تورنت هم اضافه شده البته که من استفاده از اونو توصیه نمیکنم چون وقتی براحتی میتونید با دانلود یه برنامه 200 و چند کیلو بایتی مثل موتورنت از امکانات و قدرت حرفه ای اون برای دانلود از تورنت استفاده کنید دیگه چه نیازیه از اوپرا استفاده بشه اونهم با اون امکانات کم ( نسبت به موتورنت ) در مورد بسته بودن پورتها تو شبکه ها حرفتون تائید میشه اکثر شبکه ها ی دانشگاهی و حتی شبکه های اداری برای استفاده از تورنت مشکل دارن تو بعضی از اونها از خود سرور پورتها رو میبندن و بعضی هم بخاطر نوع شبکه بندیشون امکان استفاده از تورنت رو ندارن مثلا تو بعضی از شبکه ها برای دسترسی مشترکین شبکه به اینترنت از پ ر و ک س ی استفاده میشه و اونهم اکثرا باعث میشه یوزرها نتونن پرتهای ارتباطیشونو بدرستی فوروارد کنن و ... در مورد سایتهایی که گفتید اگه آدرس خاصی سراغ دارید بزارید اینجا تا بچه ها استفاده کنند تا اونجا که من میدونم برای اینکار باید از هاستی که سرور اون php ساپورت هست و از نظر حجم انتقال داده هم باید محدودیت نداشته باشه و یا محدودیتش خیلی کم باشه استفاده کرد و یه پهنای باند خوب ( ترجیحا " مگابیتی ) هم به سرور کانکت باشه اونوقت با استفاده از یک اسکریپت خاص فایل رو با سرعت خیلی بالا میکشن روی اون سرور و بعد هم شما میتونید اونو از روی سرور بصورت معمولی دانلود کنید ؛ ولی اگه منظور شما روش دیگه هست لطفا " بگید تا همه استفاده کنند
اگر نتونستید با برنامه های تورنت فایلی رو دانلود کنید ، از سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید. کافیه لینک متافایل تورنت مثل
U[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو در فیلد خالی وارد کرده و دکمه دانلود تورنت رو بزنید. اتوماتیک شروع به دانلود می کنه و و قتی تمام حجم فایل تمون شد ؛ صفحه ای باز مشه و از شما میخواد تا مسیر و درایو مناسب بر روی هاردتون رو مشخص کنید تا فایل مربوطه که دانلود شده در آن ذخیره بشه. من و چند تا از دوستان از این روش استفاده کردیم و حتی فایل های 1.5 گیگی را هم براحتی دانلود کردیم . دیگه نگران پورت فورواردینگ نباشید ولی اگر از سایت های خصوص دانلود می کنید ؛ دیگه نمیتونید سید کنید. فقط و فقط دانلود.
بعضی بچه ها که از صبا نت اینترنت ADSL گرفته اند ؛ نوشتند با سرویس 128 تا 30 کیلو در ثانیه و با سرویس 256 با سرعت 60 کیلو در ثانیه دانلود می کنند؟ این راسته؟ من که با سرویس 128k حداکثر 13 تا 14 کیلو دانلود دارم. شما ها چطور؟
بعضی بچه ها که از صبا نت اینترنت ADSL گرفته اند ؛ نوشتند با سرویس 128 تا 30 کیلو در ثانیه و با سرویس 256 با سرعت 60 کیلو در ثانیه دانلود می کنند؟ این راسته؟ من که با سرویس 128k حداکثر 13 تا 14 کیلو دانلود دارم. شما ها چطور؟
با اینکه اینجا جاش نیست ولی: سرعت صبا تازگی ها افت کرده..مخصوصا در شهرستانها.....:20:
xdvbxkaomx
25-10-2007, 01:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید. کافیه لینک متافایل تورنت مثل
رو در فیلد خالی وارد کرده و دکمه دانلود تورنت رو بزنید. اتوماتیک شروع به دانلود می کنه و و قتی تمام حجم فایل تمون شد ؛ صفحه ای باز مشه و از شما میخواد تا مسیر و درایو مناسب بر روی هاردتون رو مشخص کنید تا فایل مربوطه که دانلود شده در آن ذخیره بشه. من و چند تا از دوستان از این روش استفاده کردیم و حتی فایل های 1.5 گیگی را هم براحتی دانلود کردیم . دیگه نگران پورت فورواردینگ نباشید ولی اگر از سایت های خصوص دانلود می کنید ؛ دیگه نمیتونید سید کنید. فقط و فقط دانلود.
دوست عزیز اولا اینجا هیچکی نگران پورت فوروارد نیست که بخواد از این روشها استفاده کنه دوما اینجور سایتها راه حل خوبی برای درمان مشکل کسایی که بخوان از تورنت بصورت حرفه ای دانلود کنند نیست ما اینجا جمع شدیم و به همدیگه کمک میکنیم تا مشکل همه حل بشه و با توجه به اینکه تو این روش شما به یک سایت جهت دانلودتون وابسته هستید و هر لحظه امکان ف ی ل ت ر شدن یا down شدن سرور وجود داره ( با توجه به حجم بالای دانلود و آپلود ) و از همه مهمتر با توجه به اینکه این سایت از یه اسکریپت برای دانلود از تورنت استفاده میکنه و یه سایت free هستش و با ازدیاد حجم دانلود و آپلود و تمام شدن پهنای باند به مشکل بر میخوره و همیشه جوابگو نیست پس بهتره که از خیر اینجور دانلود کردن گذشت من خودم سرعت دانلودم از تورنت بیشتر از سرعت دانلود معمولیمه حتی بیشتر از سرعت دانلود رپید شیر با اونهمه دبدبه و کبکبه تو این روش شما با کوچکترین مشکل که برای سرور سایت پیش بیاد تمام زحمت شما به هدر میره ولی تورنت بزرگترین مزیتش به اینه که هرجا مشکلی برای فایل دانلودی پیش بیاد تمام بیتهای از دست رفته وخراب ترمیم میشن و بعد از ترمیم میشه ادامه دانلود رو انجام داد ؛ با تمام این تفاسیر با توجه به اینکه بعضی از دوستان از شبکه هایی استفاده میکنند که به هیچ وجه امکان دانلود از تورنت براشون فراهم نیست این روش میتونه جوابگو باشه هرچند من خودم چند تا تورنتو تست کردم و سرور سایت بدلیل کمبود پهنای باند نتونست جواب بده ؛ به هر حال باز هم از شما بخاطر معرفی سایت متشکرم
مشکل یا خطر اصلی این سایت اینه که با ګرفتن لینک تورنت در واقع می تونه یه اکانت رو بدست بیاره ، لینک سایت های خصوصی ( اکثرشون ) حاوی passkey هستش حالا اګه صاحب سایت این پس کی رو بدست بیاره ( که با قرار دادن لینک تورنت دستش میاد ، شاید هدفش همین باشه ) میتونه بجای شما از اکانت شما استفاده کنه و شروع به دانلود از سایت های خصوصی با استفاده از اکانت شما بکنه
یه خبر خیلی بد البته فک کنم بیشتر واسه خودم : oink.cd بزرګترین سایت تورنت در ضمینه ی موزیک و نرم افزار با بیش از 1000000 یورز و بیش از 220000 هزار البوم موزیک و نرم افزار به وسیله ی پلیس انګلیس و المان تخته شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
safir_filthy
25-10-2007, 06:49
برای دسترسی به تنظیمات advanced مودم زیمنس باید به[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروی . دفترچه مودم صفحه 16 رو چک کن.
ISP ما (ایران نیو نت) تمام پورت ها رو بسته :2:؛ اگه تونستی پورت رو درست فوروارد کنی و چراغ تورنتت سبز شد ، در جریانمون بذار. ممنون. راستی از سپنتا سرویس داری؟
isp من مال شرکت فن آوا هستش فکرکنم پرتا رو بسته داخل قسمت نت هم رفتم ADD کردم ولی بازم جواب نداد تازه بدتر شد دیگ بعد یه مدت کمی داخل utorrnet سرت قطع میشه باید برنامه رو بندم دوباره باز کنم.
یه برنامه ای دیگه برای گرفتن فایل های تورنت نیست که اینقدر دنگو فنگ نداشته باشه
دوست عزیز اولا اینجا هیچکی نگران پورت فوروارد نیست که بخواد از این روشها استفاده کنه دوما اینجور سایتها راه حل خوبی برای درمان مشکل کسایی که بخوان از تورنت بصورت حرفه ای دانلود کنند نیست ما اینجا جمع شدیم و به همدیگه کمک میکنیم تا مشکل همه حل بشه و با توجه به اینکه تو این روش شما به یک سایت جهت دانلودتون وابسته هستید و هر لحظه امکان ف ی ل ت ر شدن یا down شدن سرور وجود داره ( با توجه به حجم بالای دانلود و آپلود ) و از همه مهمتر با توجه به اینکه این سایت از یه اسکریپت برای دانلود از تورنت استفاده میکنه و یه سایت free هستش و با ازدیاد حجم دانلود و آپلود و تمام شدن پهنای باند به مشکل بر میخوره و همیشه جوابگو نیست پس بهتره که از خیر اینجور دانلود کردن گذشت من خودم سرعت دانلودم از تورنت بیشتر از سرعت دانلود معمولیمه حتی بیشتر از سرعت دانلود رپید شیر با اونهمه دبدبه و کبکبه تو این روش شما با کوچکترین مشکل که برای سرور سایت پیش بیاد تمام زحمت شما به هدر میره ولی تورنت بزرگترین مزیتش به اینه که هرجا مشکلی برای فایل دانلودی پیش بیاد تمام بیتهای از دست رفته وخراب ترمیم میشن و بعد از ترمیم میشه ادامه دانلود رو انجام داد ؛ با تمام این تفاسیر با توجه به اینکه بعضی از دوستان از شبکه هایی استفاده میکنند که به هیچ وجه امکان دانلود از تورنت براشون فراهم نیست این روش میتونه جوابگو باشه هرچند من خودم چند تا تورنتو تست کردم و سرور سایت بدلیل کمبود پهنای باند نتونست جواب بده ؛ به هر حال باز هم از شما بخاطر معرفی سایت متشکرم
ما که هر کی رو می بینیم مشکل پورت فورواردینگ یا بسته بودن پورت ها در دانشگاه ها یا ادارات رو دارند. یا از طریق شبکه های داخلی به اینترنت متصل می شند. خود ISP ما تمام پورت ها رو بسته و هیچگاه چراغ یوتورنت سبز نمی شه. من حداقل با 20 نفر از کسانی که از این ISP سرویس دارند صحبت کردم. هیچ کدومشون نتونستند پورت رو در یوتورنت فروارد کنند. چون تموم اونا رو بستند. مشکل از این واضح تر چی میشه؟
آخه نمیشه که هم خدا را خواست و هم خرما رو . میخوای دانلود حرفه ای کنی و لحظه به لحظه روی دانلودت مدیریت داشته باشی و 100% رایگان باشه و پورت هم که ماشاءالله بسته و سرعت اینترنت هم که کند و هزاران سایت هم فیلتره و .....
حالا یه بنده خدایی در خارج یه سایت زده برای گرفتار هایی مثل ما تا مستقیماً فایل های تورنت رو بدون هیچ گونه تنظیماتی خاص دانلود کنیم ، هی اخ و توفش کنیم که انصاف نیست.
اونا برای خودشون فکر کردند. سرعت اینترنت های خودشون که مگابایتی بوده را حساب کردند ، دیدند ظرف چند ساعت فایل های سنگین رو هم راحت دانلود می کنند.
در ضمن هیچ مشکلی از لحاظ پهنای باند آن سایت تاکنون گزارش نشده.
همینطور مشکلی از جهت resume هم اصلاً وجود ندارد. از آنجایی که شما فایلی رو که دارید دانلود می کنید اگر در وسط کار اینترنتتون قطع شد و یا هر مشکلی دیگر یپدا کردید؛ به راحتی می تونید با کلیک بر دکمه save صفحه خود سایت ، اون دانلود رو تا همون جایی که دانلود شده رو ذخیره کنید و بعد هر وقت دیگر مایل بودید دانلود را ادامه بدید.
و وقتی هم که کل دانلود تموم شد و اون رو روی هاردتون ذخیره کردید ، اگر فایلی مشکل داشت می تونید فقط همون فایل یا فایل های مربوطه رو مجدداً از طریق همان سایت دانلود کنید.
در آخرین تغییراتی که در سایت اعمال شده به آن قابلیت سید کردن هم اضافه کردند. از انجایی که قبلاً گفتم خود من فایل های 1.5 گیگی رو هم بدون هیچ مشکلی از طریق tracker خصوص دانلود کردم. خیلی هم راضی هستم.
آخه اون بدبختی که نشسته این سیستم رو طراحی کرده هم مثل شما ها فکر اکثر مشکلات از قبول حجم فایل ؛ پهنای باند ؛ قابلیت resume ؛ سید ؛ ترکر خصوص و ..... رو کرده.
مشکل یا خطر اصلی این سایت اینه که با ګرفتن لینک تورنت در واقع می تونه یه اکانت رو بدست بیاره ، لینک سایت های خصوصی ( اکثرشون ) حاوی passkey هستش حالا اګه صاحب سایت این پس کی رو بدست بیاره ( که با قرار دادن لینک تورنت دستش میاد ، شاید هدفش همین باشه ) میتونه بجای شما از اکانت شما استفاده کنه و شروع به دانلود از سایت های خصوصی با استفاده از اکانت شما بکنه
اصلاً این طور نیست. شما متافایل یک ترکر خصوص رو به من بدید یا من متافایل یک ترکر خصوصی رو به شما بدم ؛ کی می تونه یوزرنیم و پسورد رو پیدا کنه. از آنجایی که امنیت یوزرنیم و پسورد توسط خود سایتی که در آن عضو هستید و دارید ازش دانلود می کنید تامین میشه در هنگام دانلود.
اصلاً این طور نیست. شما متافایل یک ترکر خصوص رو به من بدید یا من متافایل یک ترکر خصوصی رو به شما بدم ؛ کی می تونه یوزرنیم و پسورد رو پیدا کنه. از آنجایی که امنیت یوزرنیم و پسورد توسط خود سایتی که در آن عضو هستید و دارید ازش دانلود می کنید تامین میشه در هنگام دانلود.
دوست عزیز یوزر پسورد شما رو لازم نداره ، کافیه یه فایل از اون ترکر دانلود کنه و بعد تو برنامه ی تورنت داخل ترکر url از passkey شما استفاده کنه ، اینجوری ترکر فک میکنه شما دارین از سایت دانلود میکنین
فر میکنین ترکر از کجا متوجه میشه یه یوزر خاص به سایت کانکت شده ؟ چه جوری میفهمه چقدر دانلود کردین؟ همش با استفاده از همون passkey هستش
دوست عزیز یوزر پسورد شما رو لازم نداره ، کافیه یه فایل از اون ترکر دانلود کنه و بعد تو برنامه ی تورنت داخل ترکر url از passkey شما استفاده کنه ، اینجوری ترکر فک میکنه شما دارین از سایت دانلود میکنین
فر میکنین ترکر از کجا متوجه میشه یه یوزر خاص به سایت کانکت شده ؟ چه جوری میفهمه چقدر دانلود کردین؟ همش با استفاده از همون passkey هستش
آخه مشکل اینجاست که چطور می تونه با یک فایل که از ترکر دانلود می کنه ؛ تمام تورنت های دیگر همون ترکر رو هم با همون یک فایل دانلود کنه؟ مگه tracker url تمام تورنت های یک سایت یکیه؟ اصلاً اگه خود شما متافایل چند کیلوبایتی یک تورنت چند گیگی رو در یک سایت خصوص دانلود کنید و بعد او رو روی اینترنت share کنید؛ کسی می تونه از طریق اون فایل کوچک حتی خود اون تورنت رو دانلود کنه؟ این امکان نداره. فقط خود شما می تونید چون تمام مشخصات سیستم شما روی اون متافایل کوچک ذخیره میشه و اگر مثلاً من بخوام با اون متافایل گه شما دانلود کردی از همان ترکر دانلود کنم ؛ خود سایت قبول نمی کنه. اگر این طور بود که دیگه ترکر خصوصی که عضو بگیره معنا نداشت. یکی عضو می شد و متا فایل کوچک تمام تورنت ها را share می کرد و بقیه هم از طریق اون فایل کوچک و لود کردنش در یکی از برنامه های تورنت از طریق اون سایت شروع به دانلود می کردند.
آخه مشکل اینجاست که چطور می تونه با یک فایل که از ترکر دانلود می کنه ؛ تمام تورنت های دیگر همون ترکر رو هم با همون یک فایل دانلود کنه؟ مگه tracker url تمام تورنت های یک سایت یکیه؟ اصلاً اگه خود شما متافایل چند کیلوبایتی یک تورنت چند گیگی رو در یک سایت خصوص دانلود کنید و بعد او رو روی اینترنت share کنید؛ کسی می تونه از طریق اون فایل کوچک حتی خود اون تورنت رو دانلود کنه؟ این امکان نداره. فقط خود شما می تونید چون تمام مشخصات سیستم شما روی اون متافایل کوچک ذخیره میشه و اگر مثلاً من بخوام با اون متافایل گه شما دانلود کردی از همان ترکر دانلود کنم ؛ خود سایت قبول نمی کنه. اگر این طور بود که دیگه ترکر خصوصی که عضو بگیره معنا نداشت. یکی عضو می شد و متا فایل کوچک تمام تورنت ها را share می کرد و بقیه هم از طریق اون فایل کوچک و لود کردنش در یکی از برنامه های تورنت از طریق اون سایت شروع به دانلود می کردند.
شما متوجه نمیشین ، اګه دوست داری بهت ثابت کنم لینک دانلود یه فایل از یه ترکر خصوصی رو بزار ( demonoid خصوصی نیست) بعد ببین من چطور هر فایلی خواستم دانلود میکنم و مقدار دانلود برا اکانت شما ثبت میشه
من به جز این فایل که این دوستمون برای تست سرعت گذاشته بودند.هیچ لینک تورنتی رو نمی تونم پیدا کنم که اون سرعتو داشته باشه ..انگار این فایله جادویی است...کسی یه لینک تورنت که خصوصی نباشه و فیلم باشه و بشه با حداکثر سرعت دانلود کرد داره که بذاره من امتحان کنم.اخه من قبلا راحت از سایتای عمومی با 45-50 دانلود می کردو ولی حالا نمی تونم.البته به جز این فایله : ubuntu-7.04-server-i386.iso
xdvbxkaomx
25-10-2007, 16:59
دوست عزیز چرا نمیخوای قبول کنی مگه میشه یه نفر بیاد یه سرور و یه پهنای باند نسبتا" قوی رو معطل یه کاری بکنه که هیچ خیری هم برای خودش نداشته باشه من که باور نمیکنم حتما یه نفعی واسه ایشون داره و اون نفع هم همونی که پیمان جان بهش اشاره کرده ؛ ضمنا در مورد اینکه یه فایل تورنت رو از یه سایت خصوصی بگیریم و روی اینترنت شیر کنیم شکی نیست که کسی نمیتونه ازش دانلود کنه ولی وقتی یه همچین سایتی میاد اینکار رو برای شما بصورت رایگان انجام میده مطمئن باش اسکریپتی که اینکار رو میکنه یه فایل کوکی که مشخصات شما برای کانکت شدن به سرور خصوصی توش هست تو یه گوشه ای از هارش ذخیره میکنه و بعد هم میتونه بوسیله همون کوکی دوباره از اون سایت دانلود کنه و حتی بنام شما بره تو سایت و بیاد بیرون همونطور که شما میایید تو این انجمن لاگین میکنید و بعد از تموم شدن کارتون مرورگرتونو میبندید و دفعه بعد که مرورگرتونو باز میکنید و آدرس انجمن رو وارد میکنید میتونید با نام کاربری خودتون که دفعه پیش وارد کردید وارد انجمن بیشید البته من نمیگم که طرف کارشو ول کرده نشته و داره به اسم شما از سایتها دانلود میکنه ولی اونایی که یه اطلاعاتی درباره کوکی ها دارند میدونند که اگه طرف اینکاره باشه میتونه اطلاعات زیادی از شما بدست بیاره که این جور فضولی های اینترنتی الان خیلی شایع هستش و تنها درصورتی طرف نمیتونه از این قضیه سوئ استفاده بکنه که شما از vpn استفاده کرده باشید والا سوئ استفاده تو این روش برا اینکاره ها مثل آب خوردنه
دوست عزیز چرا نمیخوای قبول کنی مگه میشه یه نفر بیاد یه سرور و یه پهنای باند نسبتا" قوی رو معطل یه کاری بکنه که هیچ خیری هم برای خودش نداشته باشه من که باور نمیکنم حتما یه نفعی واسه ایشون داره
من از خیر و شرش اطلاعی ندارم. فقط من این رو میدونم که من و تعدادی از دوستانمون دارند از سایت مذکور به مدت نسبتاً طولانی استفاده می کنند ؛ و هیچ مشکلی هم از لحاظ ایمنی براشون پیدا نشده. و سایت مذکور هم خیلی خوب جوابگوی نیازهاشون بوده. خدا پدر و مادر راه انداز چنین سایتی رو بیامرزه . کار ملت رو راه انداخت. این مسئله که شما به عنوان نفر سوم دارید اشاره می کنید باور کنید می تونه اصلاً نفعی به خودش نداشته باشه. از آنجاییکه شما دارید تقریباً تمامی تورنت ها تون رو به صورت رایگان دانلود می کنید. کدوم آدمی که بیاد یک چیزی رو به بخره و بعد مجانی برای بقیه شیر کنه؟؟؟؟ از این آدم ها در شبکه های تورنت کم نیستند که.
و اون نفع هم همونی که پیمان جان بهش اشاره کرده ؛ ضمنا در مورد اینکه یه فایل تورنت رو از یه سایت خصوصی بگیریم و روی اینترنت شیر کنیم شکی نیست که کسی نمیتونه ازش دانلود
ما که از اول این رو به صورت شفاف بیان کردیم و تایید کردیم. ولی این رفیقمون j0l6 که مگه من میتونم دانلود کنم.
ولی وقتی یه همچین سایتی میاد اینکار رو برای شما بصورت رایگان انجام میده مطمئن باش اسکریپتی که اینکار رو میکنه یه فایل کوکی که مشخصات شما برای کانکت شدن به سرور خصوصی توش هست تو یه گوشه ای از هارش ذخیره میکنه و بعد هم میتونه بوسیله همون کوکی دوباره از اون سایت دانلود کنه و حتی بنام شما بره تو سایت و بیاد بیرون همونطور که شما میایید تو این انجمن لاگین میکنید و بعد از تموم شدن کارتون مرورگرتونو میبندید و دفعه بعد که مرورگرتونو باز میکنید و آدرس انجمن رو وارد میکنید میتونید با نام کاربری خودتون که دفعه پیش وارد کردید وارد انجمن بیشید البته من نمیگم که طرف کارشو ول کرده نشته و داره به اسم شما از سایتها دانلود میکنه
هر روز هزاران نفر این این سایت استفاده می کنند ؛ من و شما که از سایت خاصی استفاده نمی کنیم تا مشکلی برامون پیش بیاد. تازه خوبه تمام این تورنت ها و فایل های اینترنتی و سایت هایی که خصوصی هستند رو این خارجی ها درست کردند و اون هم مجانی. مگنه که ما ایرانی های گوش فلک رو هم کر می کردیم.
xdvbxkaomx
25-10-2007, 19:49
من از خیر و شرش اطلاعی ندارم. فقط من این رو میدونم که من و تعدادی از دوستانمون دارند از سایت مذکور به مدت نسبتاً طولانی استفاده می کنند ؛ و هیچ مشکلی هم از لحاظ ایمنی براشون پیدا نشده. و سایت مذکور هم خیلی خوب جوابگوی نیازهاشون بوده. خدا پدر و مادر راه انداز چنین سایتی رو بیامرزه . کار ملت رو راه انداخت. این مسئله که شما به عنوان نفر سوم دارید اشاره می کنید باور کنید می تونه اصلاً نفعی به خودش نداشته باشه. از آنجاییکه شما دارید تقریباً تمامی تورنت ها تون رو به صورت رایگان دانلود می کنید. کدوم آدمی که بیاد یک چیزی رو به بخره و بعد مجانی برای بقیه شیر کنه؟؟؟؟ از این آدم ها در شبکه های تورنت کم نیستند که.
منهم که همون اول گفتم این سایت میتونه کار بعضی ها رو راه بندازه منتها به هیچ وجه نمیتونه جای دانلود واقعی از تورنت رو بگیره اونهم بخاطر کم آوردن پهنای باند و ... شاید تو سرعتهای پایین جواب بده ولی مطمئنا" تو سرعتهای بالا کم میاره ضمنا هیچکدوم از سایتهای تورنت رایگان رایگان نیستند و به ازای سرمایه ای که میزارن از راههای مختلف پول درمیارن و شما ظاهر قضیه رو میبینید ؛ درمورد کسایی هم که تو نت فیلمو برنامه و ... شیر میکنن حرفتونو تائید میکنم ولی این با قضیه این سایته خیلی فرق داره برای اینکه مثلا من خودم وقتی یه چیزی تو دستمه که احساس میکنم کسای دیگه تو نت ندارن از اینکه بتونم اونو تو نت شیر کنم تا دوستام ازش استفاده کنن لذت میبرم ولی اینکار رو تا زمانی که هزینه اضافی نداشته باشه میکنم و یا حداقل هزینش قابل تحمل باشه ولی داشتن یه سرور برا همچین کاری خیلی هزینه داره
ما که از اول این رو به صورت شفاف بیان کردیم و تایید کردیم. ولی این رفیقمون j0l6 که مگه من میتونم دانلود کنم.
ببین دوست عزیز من که گفتم اگه فایل کوکی دست طرف باشه میتونه دانلود کنه عدم توانایی در دانلود چنین فایلهایی زمانیه که هیچی از اطلاعات طرف دستت نباشه و اینهم بگم وقتی آقا پیمان یه مطلبی رو میگه من یکی بهش اطمینان دارم ایشون تا اونجا که من شناختم بی دلیل حرفی نمیزنه و اینکه منو شما نتونیم کار ایشونو انجام بدیم دلیل نمیشه که پیمان جان هم نتونه پس وقتی پیمان میگه میشه پس حتما میشه و شاید هم پیمان جان هم از روش مشابه که من گفتم استفاده میکنه که من و شما ازش بی اطلاع هستیم
هر روز هزاران نفر این این سایت استفاده می کنند ؛ من و شما که از سایت خاصی استفاده نمی کنیم تا مشکلی برامون پیش بیاد. تازه خوبه تمام این تورنت ها و فایل های اینترنتی و سایت هایی که خصوصی هستند رو این خارجی ها درست کردند و اون هم مجانی. مگنه که ما ایرانی های گوش فلک رو هم کر می کردیم.
دوست عزیز باز هم تاکید میکنم هیچ سایتی بصورت رایگان و بدون بدست آوردن پول از راههای مختلف و گاهی پشتیبانی مالی توسط یوزرهای خودش نمیتونه مدت زیادی روی نت دووم بیاره حتی اگه صاحبش بیل گیتس باشه چون واقعا هزینه های داشتن یه سرور اختصاصی برای همچین کاری اونهم با اونهمه ترافیک هزینه بر هستش اگه باور نداری میتونی تو امضای من اون لینک مربوط به رپید شیر رو دنبال کنی و از دوستمون 4shakh که مدیر یکی از اون سایتهاست بپرسی چقدر براش هزینه برداشته تازه با اونهمه هزینه سایت همیشه کمبود پهنای باند داره و اکثر دوستان نتونستن چیزی از سایت دانلود کنن ؛ ولی بازهم میگم و تاکید دارم این سایت برای کسایی خوبه که هیچ راه چاره ای برای دانلود از تورنت و حل مشکلشون ندارن خوبه ولی برای کسایی که بتونن مشکلاتشونو حل کنن خیلی بده چون میتونه اونا رو تنبل بار بیاره و بخاطر اینکه مشکلشونو با این سایت حل میکنن دیگه دنبال یاد گرفتن مسائل اساسی و واقعی تورنت نباشن ؛ باز هم از شما تشکر میکنم و خواهش میکنم دیگه این بحث رو ادامه ندید چون هدف اصلی تاپیک رو داریم به بیراهه میکشونیم اگه امری بود با پیغام خصوصی بفرمائید من در خدمتتون هستم راستی مشکل شما چیه که از این سایت استفاده میکنید ؟ اگه مشکلی هست که بشه حل کرد با کمال میل منو دوستان در خدمتتون هستیم
شما متوجه نمیشین ، اګه دوست داری بهت ثابت کنم لینک دانلود یه فایل از یه ترکر خصوصی رو بزار ( demonoid خصوصی نیست) بعد ببین من چطور هر فایلی خواستم دانلود میکنم و مقدار دانلود برا اکانت شما ثبت میشه
چشم عزیز. بفرما این هم لینک دانلود یک فایل از یه ترکر خصوصی که ما عضویم. شما هم هرچی خواستی دانلود کن تا بیاد روی اکانت ما !!!
بگم وقتی آقا پیمان یه مطلبی رو میگه من یکی بهش اطمینان دارم ایشون تا اونجا که من شناختم بی دلیل حرفی نمیزنه و اینکه منو شما نتونیم کار ایشونو انجام بدیم دلیل نمیشه که پیمان جان هم نتونه پس وقتی پیمان میگه میشه پس حتما میشه و شاید هم پیمان جان هم از روش مشابه که من گفتم استفاده میکنه که من و شما ازش بی اطلاع هستیم
انجام بدند. اگه شد و کار کرد ؛ من و شما هم ازشون یاد بگیریم. چه عیبی داره؟
چشم عزیز. بفرما این هم لینک دانلود یک فایل تورنت از ترکر خصوصی که ما عضویم. شما هرچی خواستی دانلود کن تا بیاد روی اکانت ما !!!
[URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t[/URL
اون سایت با این لینک کارش راه نمیوفته و نمیتونه دانلود کنه حتی اګه واقعا اوانایی دانلود از ترکر های خصوصی رو داشته باشه باید شما اول خوتون فایل تورنت رو از ترکر خصوصی دانلود کنین بعد فایل رو یه جا دیګه اپلود کنین و اونوقت لینک مستقیمش رو به این سایت بدین تا شاید شروع به دانلود کنه که در این صورت passkey شما به اون فایل تورنت اضافه شده و هرکی از اون فایل تورنت استفاده کنه با همون passkey( psskey مربوط به یورنیم شما) به سایت وصل میشه و از سایت دانلود میکنه در اصدامه
از اونجایی صاحب های این سایت تو اکثر سایت های خصوصی عضو هستن ( دیګه پيدا عضو شدن تو سایت های خصوصی فکر نکنم واسه یه کسی که تو کار تورنت هست سخت باشه )خودشون هر فایلی رو خواست از سایت دانلود میکنن بعد دانلود برنامه ی تورنت فایل رو باز میکنن و passkey خودشون رو با passkey فایلی که شما بهشون دادین عوض میکنن اینجوری هرچی دانلود کنن به نام اکانت شما ثبت میشه ( اکثر سایت های خصوصی از رو passkey یوزر های رو شناسایی میکنن )
امیدوارم متوجه شده باشی
البته این کامل نبود روش هایی وجود داره که میشه باهاش passkey رو هک کرد ( و passkey مهمتر از password هستش چون پسورد رو میشه ریکاور کرد ولی passkey رو اګه از دست بدی و اون فرد در حال استفاده از اون باشه نمیتونی عوضش کنی )
علت اینکه میګی خیلی وقته ازش استفاده میکنی و تاحالا برا اکانت هات مشکلی پيش نیومده فک کنم اینکه یا از ترکر خصوصی دانلود نکردی تاحالا یا اینکه نیازی به اون ترکر خصوصی نداشته
در ضمن این سایتی که معرفی کردی یه چیزی رو هم رو بروزر نصب میکنه مطمعنی این کوکی ها رو نمیدزده؟ اګه اینکارو بکنه خفه میشیم هر چی اکانت داریم از دست میدیم
یه چیز دیګه که باعث میشه دیګه اینکه اینجور سایت ها اګه زیاد بشن تورنت های عمومی به شدت سرعتشون کم میشه چون اینا چیزی رو اپلود نمیکنن فقط کانکت میشن و دانلود میکنن حالا اګه این روش ها زیاد بشن دیګه کار ترکر های عمومی تمومه
اون سایت با این لینک کارش راه نمیوفته و نمیتونه دانلود کنه حتی اګه واقعا اوانایی دانلود از ترکر های خصوصی رو داشته باشه باید شما اول خوتون فایل تورنت رو از ترکر خصوصی دانلود کنین بعد فایل رو یه جا دیګه اپلود کنین و اونوقت لینک مستقیمش رو به این سایت بدین تا شاید شروع به دانلود کنه که در این صورت passkey شما به اون فایل تورنت اضافه شده و هرکی از اون فایل تورنت استفاده کنه با همون passkey( psskey مربوط به یورنیم شما) به سایت وصل میشه و از سایت دانلود میکنه در اصدامه
از اونجایی صاحب های این سایت تو اکثر سایت های خصوصی عضو هستن ( دیګه پيدا عضو شدن تو سایت های خصوصی فکر نکنم واسه یه کسی که تو کار تورنت هست سخت باشه )خودشون هر فایلی رو خواست از سایت دانلود میکنن بعد دانلود برنامه ی تورنت فایل رو باز میکنن و passkey خودشون رو با passkey فایلی که شما بهشون دادین عوض میکنن اینجوری هرچی دانلود کنن به نام اکانت شما ثبت میشه ( اکثر سایت های خصوصی از رو passkey یوزر های رو شناسایی میکنن )
امیدوارم متوجه شده باشی
البته این کامل نبود روش هایی وجود داره که میشه باهاش passkey رو هک کرد ( و passkey مهمتر از password هستش چون پسورد رو میشه ریکاور کرد ولی passkey رو اګه از دست بدی و اون فرد در حال استفاده از اون باشه نمیتونی عوضش کنی )
علت اینکه میګی خیلی وقته ازش استفاده میکنی و تاحالا برا اکانت هات مشکلی پيش نیومده فک کنم اینکه یا از ترکر خصوصی دانلود نکردی تاحالا یا اینکه نیازی به اون ترکر خصوصی نداشته
در ضمن این سایتی که معرفی کردی یه چیزی رو هم رو بروزر نصب میکنه مطمعنی این کوکی ها رو نمیدزده؟ اګه اینکارو بکنه خفه میشیم هر چی اکانت داریم از دست میدیم
یه چیز دیګه که باعث میشه دیګه اینکه اینجور سایت ها اګه زیاد بشن تورنت های عمومی به شدت سرعتشون کم میشه چون اینا چیزی رو اپلود نمیکنن فقط کانکت میشن و دانلود میکنن حالا اګه این روش ها زیاد بشن دیګه کار ترکر های عمومی تمومه
برای اینکه بتونید از ترکر خصوصی و آن سایت همزمان استفاده کنید ؛ باید در همان ترکر خصوص صفحه مورد نظر در بروزرتون باز باشه. یعنی با یوزرنیم و پسوردتون در سایت وارد شده باشید. وقتی لینک رو در سایت کپی می کنید به راحتی شروع به دانلود می کنه و دیگر نیازی به چیزی ندارد. راستش من فقط از ترکر خصوصی استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم با اون سایت نداشتم. ولی در اکثر مواقع با همین یوتورنت دانلود میکنم. کسی که اون سایت رو زده که دیگه به اکانت ما در چند سایت درب و داغون کاری نداره که. خودش میره و ترا بایت ترا بایت دانلود میکنه.
برای اینکه بتونید از ترکر خصوصی و آن سایت همزمان استفاده کنید ؛ باید در همان ترکر خصوص صفحه مورد نظر در بروزرتون باز باشه. یعنی با یوزرنیم و پسوردتون در سایت وارد شده باشید. وقتی لینک رو در سایت کپی می کنید به راحتی شروع به دانلود می کنه و دیگر نیازی به چیزی ندارد. راستش من فقط از ترکر خصوصی استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم با اون سایت نداشتم. کسی که اون سایت رو زده که دیگه به اکانت ما در چند سایت درب و داغون کاری نداره که. خودش میره و ترا بایت ترا بایت دانلود میکنه.
به هر حال همون طور که ګفتم میتونه از اکانت افرادی از سایت استفاده میکنن استفاده کنه
ولی اینجور افراد همونطور که ګفتی دنبال اکانت سایت هایی که ریجسترشون بازه یا اینوایتشون هرجایی پيدا میشه نیستن
arash66_2m
26-10-2007, 07:27
با سلام.
می خواستم ببینم کسی با سایت filelist.ro کار میکنه یا نه؟؟؟ می خوام ببینم صرف میکنه از سایت دانود کنم.یه راهنمایی بکنید ممنون میشم.
xdvbxkaomx
26-10-2007, 09:03
منظورت چیه که صرف میکنه یا نه ؟ خوب بشین دانلود کن اگه سرعتش بدلت چسبید که هیچ اگه نچسبید ولش کن ؛ ضمنا چون این سایت فعلا جدیده همه تورنتاش freeleech هستن یعنی موقع دانلود هرچی اپلود کردی دیگه نیازی نیست بیشتر آپلود کنی و به فکر share ratio باشی منتها سرعت آپلودتو سعی کن اگه محدود میکنی حداقل رو 6 یا 7 بزاری چون اگه رو کمتر بزاری سرعتت اتوماتیک افت میکنه من خودم رو 9 میزارم و راضیم فقط بگم باز هم با توجه به اینکه جدیده انتظار نداشته باش هر تورنتی رو توش پیدا کنی
arash66_2m
26-10-2007, 11:14
منظورت چیه که صرف میکنه یا نه ؟ خوب بشین دانلود کن اگه سرعتش بدلت چسبید که هیچ اگه نچسبید ولش کن ؛ ضمنا چون این سایت فعلا جدیده همه تورنتاش freeleech هستن یعنی موقع دانلود هرچی اپلود کردی دیگه نیازی نیست بیشتر آپلود کنی و به فکر share ratio باشی منتها سرعت آپلودتو سعی کن اگه محدود میکنی حداقل رو 6 یا 7 بزاری چون اگه رو کمتر بزاری سرعتت اتوماتیک افت میکنه من خودم رو 9 میزارم و راضیم فقط بگم باز هم با توجه به اینکه جدیده انتظار نداشته باش هر تورنتی رو توش پیدا کنی
با سلام.
منظورم اینه که سرعت دانلود ش چطره به پای torrent-damage میرسه؟؟؟
من مشکل آپلود ندارم در ضمن اون از این.....
arash66_2m
26-10-2007, 11:27
با سلام دوباره.........
در ضمن هر کس دعوتنامه سایت filelist.ro خواست به من بگه من براس ارسال کنم
تنها ایمیل خودتون رو به من بگید تا من براتون ارسال کنم.
linkin_park
26-10-2007, 14:50
من از utorrent استفاده میکنم اما نمیدونم چرا بعضی تورنت ها رو با سرعت 1 دانلود میکنم در حالی که باید 20 الی 30 باشه ... مثلا یه تورنت که 150 تا سید داره و 35 تا دانلودر ... اما سرعت دانلودم 1 بیشتر نمیشه !
یا یکی دیگه 67 تا سید و 9 تا دانلودر داره سرعتش 2 بیشتر نمیره !
ولی بعضی تورنت ها راحت با 20 دانلود میکنم ... نمیدونید مشکل از کجاست ؟! من زندگیم با تورنته روزی 3 تا آلبوم از تورنت میگیرم ...
من سرعت اپلودم 10 است و دانلودم 50 ...اگر بخواهم فایلی را که مثلا 8 گیگ است به همان مقدار اپلود کنم چندین سال طول می کشد..روزها هم که محدودیت دارم ایا راهی برای بالا بردن ratio نیست؟
ایا در سایتهای عمومی هم باید ratio بالا باشد؟
می شود یه لینک فیلم از یه سایت عمومی برای من بگذارید که خودتان ان را با حداکثر سرعت دانلود کر ده اید. demonoid هم باشد اشکال ندارد.....
xdvbxkaomx
26-10-2007, 23:33
من از utorrent استفاده میکنم اما نمیدونم چرا بعضی تورنت ها رو با سرعت 1 دانلود میکنم در حالی که باید 20 الی 30 باشه ... مثلا یه تورنت که 150 تا سید داره و 35 تا دانلودر ... اما سرعت دانلودم 1 بیشتر نمیشه !
یا یکی دیگه 67 تا سید و 9 تا دانلودر داره سرعتش 2 بیشتر نمیره !
ولی بعضی تورنت ها راحت با 20 دانلود میکنم ... نمیدونید مشکل از کجاست ؟! من زندگیم با تورنته روزی 3 تا آلبوم از تورنت میگیرم ...
دوست عزیز احتمالا ترکر تورنتهایی که دانلود میکنی پهنای باندش کمه DHT رو تیک زدی یا نه ؟
من سرعت اپلودم 10 است و دانلودم 50 ...اگر بخواهم فایلی را که مثلا 8 گیگ است به همان مقدار اپلود کنم چندین سال طول می کشد..روزها هم که محدودیت دارم ایا راهی برای بالا بردن ratio نیست؟
ایا در سایتهای عمومی هم باید ratio بالا باشد؟
می شود یه لینک فیلم از یه سایت عمومی برای من بگذارید که خودتان ان را با حداکثر سرعت دانلود کر ده اید. demonoid هم باشد اشکال ندارد.....
دوست عزیز خوب دست خودته سرعت آپلودتو اونقدر محدود نکن بزار رو 20 یا 30 کیلو مگه دست خودت نیست ؟ سایتهای عمومی زیاد به share ratio اهمیت نمیدن تو هم زیاد فکرشو نکن .در اولین فرصت چند تا برات میفرستم سعی کن دنبال فایلهای axxo بگردی معمولا سرعت فایلهاش خوبه
Dht رو تیک زدم . دانلودم 50 ولی اپلودم 10 بیشتر نمی ره......سرویسم صباست...خیلی ممنون اگه بزارید ....اخه سریال دانلود می کنم که axxo ندارد....
isbn84
احتمالا شما کانکشن 512 دارین که اپلودش 128 هست برا همین سرعت اپلودت بیشتر از 10 نمیره هرچند بازم باید تا 16 بره البته شاید به خاطر فاصله و بعضی جیزهای دیګه این سرعت کاهش پيدا کرده ،
تو سایت filelist.ro عضو شو ، (اینوایتش رو نداری بګو دوستان برات میفرستن ( اکثر فیلم ها ، سریال ها و بازی های پر طرفدار و جدید رو میزاره سرعتش هم واسه من که خیلی خوبه ( بین 58 تا 60 ) که حد اکثر سرعت واسه کانکشن من هستش نیازی به اپلود هم نداره در کل کالملا مفید و به درد بخور هستش برا کسایی که تازه با تورنت اشنا شدن و هنوز تو سایت های خصوصی عضو نیستن
xdvbxkaomx
27-10-2007, 01:15
Dht رو تیک زدم . دانلودم 50 ولی اپلودم 10 بیشتر نمی ره......سرویسم صباست...خیلی ممنون اگه بزارید ....اخه سریال دانلود می کنم که axxo ندارد....
دوست عزیز زنگ بزن isp بپرس ببین سرعت دانلود وپلود سرویست چقدره اگه همونطور که پیمان جان گفته 128 آپلودت باشه سرعت اپلودت از 8 تا 16 بستگی به کیفیت سرویس isp و پهنای باند اون میتونه منطقی باشه ولی اگه غیر از اونه تیک DHT رو بردار ( تیک هر دو گزینه رو دوباره امتحان کن شاید فرق کرد درباره DHT هم صفحات قبل رو سرچ کنی به حد کافی مطلب هست اینهم یه ادرس برای فایلهای axxo :
این سه تا رو تست کردم مشکلی نداشتن
Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix[2007]DvDrip[Eng]-aXXo
Pirates.Of.The.Caribbean-At.World__s.End[2007]DvDrip[Eng]-aXXo
Shrek.The.Third[2007]DvDrip.AC3[Eng]-aXXo.3828771.TPB
من این فایلو که لینکشو قبلا به من داده بودید راحت با 50 دانلود می کنم .ولی این فیلمایی که لینکشو بهم دادید به سختی به 30 می رسه.... شما اینارو با چند دانلود کردید.؟
اینم لینک تنها فایلی که می تونم با 50 دانلود کنم .ولی بقیه رو نمی تونم. ولی قبلا می تونستم..ratio pirate bay هم هست0.222
من این فایلو که لینکشو قبلا به من داده بودید راحت با 50 دانلود می کنم .ولی این فیلمایی که لینکشو بهم دادید به سختی به 30 می رسه.... شما اینارو با چند دانلود کردید.؟
اینم لینک تنها فایلی که می تونم با 50 دانلود کنم .ولی بقیه رو نمی تونم. ولی قبلا می تونستم..ratio pirate bay هم هست0.222
اینجا هم دقیقاً همین مساله تایید میشه. فقط لینکی که دادی به حداکثر سرعت می رسه و نه بقیه. بهتره بگم بقیه از نظر من وقت تلف کردنه. واسه همینه که من فقط از ترکر خصوصی و تخصصی دانلود می کنم. اگی تونستی مشکل رو حل کنی ؛ ما را هم دریاب.
خارج از موضوع:
(راستی این صبا نت عجب حالی به شما ها میده؛ دانلود با سرعت 50 تا 60 کیلو :18:. این نیونت ما که به بیشتر از 14 تا 15 نمی رسه).
xdvbxkaomx
27-10-2007, 17:00
ببین دوست عزیز نمیدونم من منظورمو بد بیان میکنم یا شما متوجه حرفهای من و دوستانم نشدید خود شما گفتید تورنتهایی رو براتون بزارم که روی ترکر عمومی باشن و سرعتشون هم خوب باشه چند پست قبل میگفتید سرعتتون از 6 یا 7 بیشتر نمیره و ما گفتیم تورنتت مشکل داره حالا هم که سرعتت به 30 میرسه باز هم ناراضی هستی خوب اینهمه تو این تاپیک گفته شده که ترکر های خصوصی سرعتشون بیشتر از ترکر های عمومی هستش شما هیچ وقت انتظار نداشته باش که با یه ترکر عمومی و یه تورنت که از طریق اون در حالا دانلود وآپلود هستش حداکثر سرعت رو بگیری ( البته استثناهایی هم وجود داره ) ولی اگه میخوای به حداکثر سرعت دانلودت برسی حتما باید از یه ترکر خصوصی استفاده بکنی مشکل اصلی شما این بود که میگفتید سرعتتون بیشتر از 6 یا 7 کیلوبایت بیشتر نمیشه الحمدلله که متوجه شدید که مشکلتون چی بوده شما فقط در صورتی به حداکثر سرعت دانلودتون از تورنت میرسید که از یه ترکر خصوص دانلود کنید البته باز هم تاکید میکنم از ترکر عمومی هم میشه با حداکثر سرعت دانلود کرد فقط باید اینو در نظر داشته باشید که هر تورنتی یه تاریخ مصرفی داره معمولا یه تورنت که رو نت پخش میشه تا یه مدت طرفدار زیاد داره ( البته شاید هم نداشته باشه این یه فرضه ) و بعد یه مدت که تورنتهای جدید اومدن جای اونو گرفتن دیگه سرعت دانلود و آپلود شما مثل روزهای اولش نخواهد بود چون تعداد کمی از کاربران میرن طرف اون من خودم بعضی مواقع اتفاق افتاده که یه تورنت رو گرفتم و موقع دانلود فایل اصلی بعلت قدیمی بودن با سرعت 2 یا 3 کیلو بایت تونستم دانلود کنم ؛ خوب بعضی مواقع که فایل شما قدیمی باشه شاید چاره ای جز تحمل نباشه ولی اگه تورنتتون جدیده میتونید در صورت پایین بودن سرعت دنبال یکی دیگه بگردید روی یه سایت دیگه با یه ترکر دیگه این لینکهایی هم که من براتون گذاشتم شاید در بعضی از ساعات حتی بیشتر از اون چیزی که شما انتظار دارید سرعت دانلود بهتون بده با توجه به اینکه سرعت شما مستقیما به سرعت ترکر ؛ تعداد سیدرز و پییرز بستگی داره و اونها هم ممکنه یه ساعت باشن یه ساعت دیگه نه سرعت شما میتونه موقع دانلود از تورنت متغییر هم باشه برا همینه که تاکید میشه از ترکر خصوصی دانلود کنید البته این برای همه تورنتها هست ولی دلیل عمدش که ترکرهای عمومی سرعت پایینتری دارن اینه که یوزرهایی که از ترکر های عمومی دانلود میکنن دیگه نگران share ratio خودشون نیستند و خیلی کم پیش میاد که یوزر این ترکر ها بعد از اتمام دانلود آپلود هم بکنن من مثلا وقتی از تورنتهای mininova استفاده میکنم به محض اتمام دانلود جلوی آپلود رو میگیرم ولی موقعی که از دمونوئید ( مثلا ) دانلود میکنم بخاطر اینکه share ratio پایین نیاد بعد از اتمام دانلود چندین ساعت هم میزارم فایل اپلود بشه حتی فایلهایی بوده که دیدم طرفدار زیاده و سرعت آاپلود خوب و منهم فرصت رو غنیمت دونسته و گذاشتمن دو سه برابر حجم خود فایل اپلود شده ؛ پس همین حاالا برین طرف ترکر های خصوصی و مواظب share ratio خودتون باشید ؛ پیغام خصوصی خودتو چک کن دعوتنامه filelist.ro رو برات فرستادم
اینجا هم دقیقاً همین مساله تایید میشه. فقط لینکی که دادی به حداکثر سرعت می رسه و نه بقیه. بهتره بگم بقیه از نظر من وقت تلف کردنه. واسه همینه که من فقط از ترکر خصوصی و تخصصی دانلود می کنم. اگی تونستی مشکل رو حل کنی ؛ ما را هم دریاب.
خارج از موضوع:
(راستی این صبا نت عجب حالی به شما ها میده؛ دانلود با سرعت 50 تا 60 کیلو :18:. این نیونت ما که به بیشتر از 14 تا 15 نمی رسه).
دوست عزیز خوب حق با شماست من خودم هم خیلی کم اتفاق میافته از سایتهای عمومی تورنت بگیرم
ببین دوست عزیز نمیدونم من منظورمو بد بیان میکنم یا شما متوجه حرفهای من و دوستانم نشدید خود شما گفتید تورنتهایی رو براتون بزارم که روی ترکر عمومی باشن و سرعتشون هم خوب باشه چند پست قبل میگفتید سرعتتون از 6 یا 7 بیشتر نمیره و ما گفتیم تورنتت مشکل داره حالا هم که سرعتت به 30 میرسه باز هم ناراضی هستی خوب اینهمه تو این تاپیک گفته شده که ترکر های خصوصی سرعتشون بیشتر از ترکر های عمومی هستش شما هیچ وقت انتظار نداشته باش که با یه ترکر عمومی و یه تورنت که از طریق اون در حالا دانلود وآپلود هستش حداکثر سرعت رو بگیری ( البته استثناهایی هم وجود داره ) ولی اگه میخوای به حداکثر سرعت دانلودت برسی حتما باید از یه ترکر خصوصی استفاده بکنی مشکل اصلی شما این بود که میگفتید سرعتتون بیشتر از 6 یا 7 کیلوبایت بیشتر نمیشه الحمدلله که متوجه شدید که مشکلتون چی بوده شما فقط در صورتی به حدا......
خیلی ممنون از توضیحاتی که دادید...فقط می خواستم مطمئن بشم که اشکال سرعت مال دستگاه یا برنامم نباشه.....حالا متوجه شدم چه اون زمان که 6.7 دانلود می کردم چه زمانی که 45-50 همش به خاطر ترکرهایی بوده که ازشون استفاده کردم...در هر حال از هر دوی شما متشکرم ....
linkin_park
28-10-2007, 21:03
آقا مرسی DHT زدم یه کم بهتر شد ولی هنوزم نه !
این عکسو ببین :
همون طور که میبینید تورنت ها دارای Seed های زیادی هستند ولی سید هایی که میگیره کمه ! فقط 2 تا از 200 تا رو میگیره ... دلیلش چیه ؟! با اکثر تورنت ها این مشکلو دارم ....
به هر حال ...... زنده باد تورنت !
s_a_m4000
28-10-2007, 22:03
همون طور که میبینید تورنت ها دارای Seed های زیادی هستند ولی سید هایی که میگیره کمه ! فقط 2 تا از 200 تا رو میگیره ... دلیلش چیه ؟! با اکثر تورنت ها این مشکلو دارم ....
سلام.
اگه عکسو resize کنی یا لینکش کنی خوب میشه اینطوری نظم تایپیک به هم نمیخوره...
بعدش احتمال داره که اونای دیگه در حال سید نباشن شاید به خاطر اونه که به تعداد کمیشون وصل میشه
چرا force start کردی تورنت هاتو از تنظیماتش اونا رو تنظیم کن تا خودش هرچندتا که می خواهی رو دان کنه و از پهنای باند کامل استفاده کنه سرعت دانلودت چقدره ؟؟ منظورم اینه که دانلود همزمان 3 تا فایل برا adsl512 هستش و ترکرهم عمومیه از ترکرهای خصوصی استفاده کنی سرعت بالاتری میدن بهت و یه چیز دیگه پورتهای TCP رو افزایش دادی؟؟؟ اونم موثره امتحان کن ...
موفق باشی
------ویرایش
یه چیز دیگه که الان دیدم یکی این که از یه طرف adobe داره آپدیت میکنه از طرف دیگه هم با موزیلا داری دانلود میکنی که باعث میشه سرعتت کم بشه بهتره با Net Limiter سرعت اونها رو محدود کنی
قید این ترکرهای عمومی رو بزنید. تقریباً مفت نمی ارزند. فقط دنبال ترکر خصوصی و تخصصی برید تا با بهترین کیفیت و سرعت دانلود کنید. ترکرهای عمومی حتی از نظر به روز بودن عقب هستند. از آنجا که اغلب تورنت های اول توی ترکر های خصوصی شیر می شند بعد توی ترکرهای عمومی می یاند.
از نظر درست فوروارد کردن پورت هم تجربه این چند ماه به میگه اکثرای قریب به اتفاق اونایی که نتونستن چراغ تورنتشون رو سبز کنند تقصیر متوجه Isp هست ؛ که پورت ها رو می بندد. همین امروز نشسته بودم بدون اینکه هیچ تغییری در برنامه ای یا تنظیم ایجاد کنم؛ ناگهان دیدم چراغ تورنت از زرد به سبز تبدیل شد ؛ برای اولین بار چشم مون به جمالش افتاد ؛ اما بعد از کمتر از 2-3 دقیقه خودش بدون حتی یک کلیک من دوباره زرد شد. پس زیاد خودتون رو زحمت ندید اگه سبز نشد.
این دوستمون میخواد یک فایل 205 مگی رو بگیره که گرفته، بیشتر هم گرفته؛ 215 مگ. اما همش از بین رفته و تلف شده. حتی 65 مگ هم آپلود کرده به نفع بقیه. تنها راهش اینه که ترکر تخصصی و خصوصی در زمینه مورد نظرتون پیدا کنید و عضو شوید.
safir_filthy
29-10-2007, 12:56
سلام دوستان این یه سایتی که طریقه فوروارد کردن اکثر مودم ها داخلش هست ببینید به درد تون میخوره یا نه:
سلام دوستان این یه سایتی که طریقه فوروارد کردن اکثر مودم ها داخلش هست ببینید به درد تون میخوره یا نه:
وقتی ISP پورت ها رو می بنده چی رو میخوای فوروارد کنی؟
senjed1349
29-10-2007, 14:47
كي با اين سايت تورنت ايراني سرو كار داشته (torrentestan.com)؟
من خواستم اونجا تورنت آپلود كنم پيغام خطا ميداد.
بعد از آپلود، بالاي صفحه اين پيغام رو داد
Warning: move_uploaded_file(C:/Inetpub/vhosts/torrentestan.com/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in C:\Inetpub\vhosts\torrentestan.com\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ts-upload.php on line 205
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move 'C:\WINDOWS\Temp\php29D4.tmp' to 'C:/Inetpub/vhosts/torrentestan.com/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]' in C:\Inetpub\vhosts\torrentestan.com\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ts-upload.php on line 205
Warning: move_uploaded_file(C:/Inetpub/vhosts/torrentestan.com/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in C:\Inetpub\vhosts\torrentestan.com\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ts-upload.php on line 207
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move 'C:\WINDOWS\Temp\php29D5.tmp' to 'C:/Inetpub/vhosts/torrentestan.com/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]' in C:\Inetpub\vhosts\torrentestan.com\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ts-upload.php on line 207
و آخر صفحه هم اين پيغام رو داد
The torrent has been uploaded successfully!
Now that you have uploaded a torrent, you will need to seed it in order to allow other users to download the file.
To seed the file, open the .TORRENT file you just uploaded and open it in your favourite BitTorrent Client.
Have your client save to the same file that you have just created the torrent. It will then check for completion and begin to seed.
To download a copy of the .torrent file you just uploaded so you can seed - CLICK HERE
و قتي CLICK HERE رو زدم اين پيغام رو داد
The ID has been found on the Database, but the torrent has gone!
Check Server Paths and CHMODs Are Correct
در نهايت من نتونستم فايل تورنتش رو هم دانلود كنم كه براي سيد بزارم مشكل چيه؟
جالبه كه فقط يك تورنت داره (dorj3) كه اونهم سرعتش ذغاليه (كمتر از گازوئيلي)
و آخر صفحه هم اين پيغام رو داد
The torrent has been uploaded successfully!
Now that you have uploaded a torrent, you will need to seed it in order to allow other users در نهايت من نتونستم فايل تورنتش رو هم دانلود كنم كه براي سيد بزارم مشكل چيه؟
اینجا که فـــــیـــــلـــــتـــــر ه. باید متوسل بشیم به فــــیـلــتــــر شکن اجنبی برای سایت ایرانی.
linkin_park
29-10-2007, 19:00
حالا چراغ سبز بشه خیلی تاثیر داره تو سرعت ؟! واسه من قدیما میشد اما 3 ماهی هست تا حالا نشده ...
xdvbxkaomx
29-10-2007, 19:59
این عکسو ببین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمون طور که میبینید تورنت ها دارای Seed های زیادی هستند ولی سید هایی که میگیره کمه ! فقط 2 تا از 200 تا رو میگیره ... دلیلش چیه ؟! با اکثر تورنت ها این مشکلو دارم ....
با سلام دوست عزیز ضمن تائید حرفهای امیرجان باید بگم اولین ایراد کار شما اینه که از ورژن بتای موتورنت برای دانلود استفاده میکنی الان ورژن 1.7.5 تو سایتش هست دوما" پورت شما درست فوروارد نمیشه ؛ سوما" تورنتی که شما ازش دارین دانلود میکنید با اینکه قبلا کسای زیادی ازش دانلود کردن ولی فعلا یا غیر فعال هستند و یا شما بعلت پایین بودن پهنای باندتون نمیتونید درست به ترکر وصل بشید و با سید ها درست ارتباط برقرار کنید ( همونطور که امیر جان گفتند با force start کردن احتمال استفاده بیش از حالت اصولی از پهنای باندتون میکنید شما سرعت دانلود وآپلودتونو بگید تا بگم چند تا تورنت رو باید بطور همزمان فعال کنید چون مثلا اگه شما سرعتتون 128 باشه و بخواهید بیش از 1 تورنت بطور همزمان دانلود بشن احتمال داره که یکی از اونها دچار مشکل بشه و مال شما هم به احتمال زیاد به همین خاطر بوده چون یه فایلی که 205 مگ حجم داره رو شما 215 مگ دانلود کردید و تازه 10.6 درصد اون درست دانلود شده و 196 مگ از اون فایل بخاطر عدم توانایی در کانکت شدن صحیح به ترکر خراب شده ) و میبینید که فقط 15 تا سید کننده برای این تورنت وجود داره در حالی که 47 نفر در حال دانلود از اون 15 نفر هستند وشما هم تنها به 12 تای اونها وصل هستیدخوب شما انتظار داری سرعت دانلودت خوب باشه ضمنا" مگه شما میتونید با زور اونایی که قبلا فایل رو دانلود کردن رو مجبور به سید شدن بکنید خوب مسلمه نه این تورنت هم همینطوره اونایی که دانلود کردن خوب الان نمیخوان سید بشن برا همینه که الان 15 تا سید دارید و بودن اون عدد 201 به این معنی نیست که 201 تا سید دارید معنیش اینه که تا حالا 201 نفر دانلودشون کامل شده و حالا شما 15 تا سید دارید ولی بنا به دلایلی مثل پایین بودن سرعت شما از اون 15 تا فقط به 2 تاشون میتونید وصل بشید اول مشکلاتی رو که منو امیر جان گفتند بر طرف کن بعد اگه مشکل حل نشد تو انتخاب تورنتهات دقت کن برای تست سرعت میتونی از تورنتهای زیر که تو فایل rar هستن استفاده کنی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه با تورنتها مشکل سرعت نداشتی مشکل از خود تورنتی هستش که داری دانلود میکنی ضمنا DHT رو زمانی فعال کن که موارد بالا رو رعایت کردی و جواب نگرفتی فعال کردن DHT به نظر من آخرین تیر ترکش هست مخصوصا اگه ترکرت خصوصی باشه تو صفحات قبل در مورد DHT توضیح داده شده ولی در کل من فکر میکنم مشکل شما اینه که بعلت لود کردن چند تورنت با هم اونهم با سرعت پایین تورنتی که دانلود کردین نتونسته بدرستی دانلودشو انجام بده و همش در حال قطع و وصل شدن ارتباتش با ترکر بوده و اونهم باعث شده 196 مگ از فایلتون خراب بشه که اگه عکستونو نگاه کنید متوجه اون میشید
قید این ترکرهای عمومی رو بزنید. تقریباً مفت نمی ارزند. فقط دنبال ترکر خصوصی و تخصصی برید تا با بهترین کیفیت و سرعت دانلود کنید. ترکرهای عمومی حتی از نظر به روز بودن عقب هستند. از آنجا که اغلب تورنت های اول توی ترکر های خصوصی شیر می شند بعد توی ترکرهای عمومی می یاند. این حرفها بارها تو این تاپیک گفته شده ولی شما هم نباید اینهمه تبلیغ منفی بر علیه ترکر های عمومی بکنید تورنتهای axxo رو که همه میشناسند اول تو ترکر های عمومی آپلود میشه بعد یوزرها تورنتهای اونو با نام خود axxi تو ترکر های دیگه آپلود میکنند و از اونجایی که معمولا این تورنتها طرفدارای خیلی زیادی دارند باعث میشند تو یه سایت با ترکر خصوصی share ratio آپلود کننده تورنت بسرعت بره بالا
از نظر درست فوروارد کردن پورت هم تجربه این چند ماه به میگه اکثرای قریب به اتفاق اونایی که نتونستن چراغ تورنتشون رو سبز کنند تقصیر متوجه Isp هست ؛ که پورت ها رو می بندد. همین امروز نشسته بودم بدون اینکه هیچ تغییری در برنامه ای یا تنظیم ایجاد کنم؛ ناگهان دیدم چراغ تورنت از زرد به سبز تبدیل شد ؛ برای اولین بار چشم مون به جمالش افتاد ؛ اما بعد از کمتر از 2-3 دقیقه خودش بدون حتی یک کلیک من دوباره زرد شد. پس زیاد خودتون رو زحمت ندید اگه سبز نشد. این حرف رد میشه چون اکثر دوستان خودشون مشکل داشتن که اینجا با کمک بقیه حل شده حتی خود من اولش مشکل رو بگردن isp مینداختم ولی با سعی حدود یکماهه تونستم بلاخره مشکلمو حل کنم و حالا مثل آب خوردن بعد از نصب یه ویندوز جدید میتونم پورتمو فوروارد بکنم تا حالا به چند نفر هم الحمدلله تونستم کمک کنم که مشکل عدم فوروارد پورتشون حل بشه و اونایی که تا حالا مشکلشون حل نشده باز هم 50 درصدشون خودشون مقصر هستند که اینجا اطلاعات ناقص میدن و کسی نمیتونه کمکشون کنه ولی خوب هستند کسایی هم که مشکل از شبکه داخلی خودشون یا isp دارن ولی این درست نیست که با این صراحت وقتی یکی نمیتونه به نتیجه برسه زود بندازه گردن isp درسته که بعضی ها هم واقعا مشکلشون از isp هستش ولی این حرفهای شما میتونه بقیه رو گمراه و با تصور اینکه مشکلشون از isp هستش دیگه دست از تلاش بکشن و دیگه تلاشی برای حل مشکلشون با اون تصور غلط انجام ندن شما بجای اینکه سعی کنید دوستان رو نا امید کنیدیخورده واقع بین باشید همه که مشکل شما رو ندارن میگی نه حالا ببین چند نفر حرفهای منو تایید میکنن
این دوستمون میخواد یک فایل 205 مگی رو بگیره که گرفته، بیشتر هم گرفته؛ 215 مگ. اما همش از بین رفته و تلف شده. حتی 65 مگ هم آپلود کرده به نفع بقیه. تنها راهش اینه که ترکر تخصصی و خصوصی در زمینه مورد نظرتون پیدا کنید و عضو شوید دوست عزیز این قضیه هیچ ربطی به ترکر خصوصی یا عمومی نداره ایشون پورتشون درست فوروارد نمیشه و خیلی از قوانین دانلود از تورنت رو رعایت نکردن برا همین فایل دانلودیشون خراب شده بالا رو بخونید متوجه میشید
در نهايت من نتونستم فايل تورنتش رو هم دانلود كنم كه براي سيد بزارم مشكل چيه؟
سلام مهندس جان رسیدن بخیر راستش من خودمم وقتی این سایت رو معرفی کردم خیلی باهاش ور رفتم ظاهرا ترکر سایت غیر فعاله و بلا تکلیف مونده تنها راه چارش اینه که یکی از ما یه فایل 10 ؛ 20 مگی رو بزاره برا آپلود و یه ساعتی رو به بچه ها اطلاع بده تا بیایم دانلود کنیم ببینیم ترکر کار میکنه یانه اون فایلی هم که گفتید فعلا سید نداره
دوست عزیز این سایت یه نرم افزار داره که پولی و میتونی بوسیله اون بعد از ریجیستر شدن بصورت اتوماتیک پورتتو فوروارد کنی ولی در مورد فوروارد کردن پورت فکر کنم به حد کافی تو این تاپیک توضیح داده شده ؛ از شما بابت لینک متشکرم
حالا چراغ سبز بشه خیلی تاثیر داره تو سرعت ؟! واسه من قدیما میشد اما 3 ماهی هست تا حالا نشده ...
رو سرعت که حتما تاثیر داره ولی نسبی هستش یعنی نمیشه گفت مثلا 2 برابر برای بعضی تورنتها ممکنه خیلی کم تاثیر بزاره برای بعضی تا 10 برابر سرعتو کم کنه برای حل مشکلتون هم پستهای صفحات قبل رو بخونید انشالله حل میشه اگه نشد ما در خدمتیم
سلام . من مدتی است انتی ویروس kaspersky را رو سیستمم نصب کردم.وقتی از تورنت استفاده می کنم می بینم پورتمو بسته... تورنتمو توی قسمت rules for application اضافه کردم ولی بازم گیر می ده...مجبورم خاموشش کنم ..اگر کسی کاسپر داره کمکم کنه.مرسی
senjed1349
30-10-2007, 07:37
اینجا که فـــــیـــــلـــــتـــــر ه. باید متوسل بشیم به فــــیـلــتــــر شکن اجنبی برای سایت ایرانی.
واسه من كه فـــــیـــــلـــــتـــــر نيست :31:
senjed1349
30-10-2007, 08:26
1- این حرف رد میشه چون اکثر دوستان خودشون مشکل داشتن که اینجا با کمک بقیه حل شده حتی خود من اولش مشکل رو بگردن isp مینداختم ولی با سعی حدود یکماهه تونستم بلاخره مشکلمو حل کنم و حالا مثل آب خوردن بعد از نصب یه ویندوز جدید میتونم پورتمو فوروارد بکنم تا حالا به چند نفر هم الحمدلله تونستم کمک کنم که مشکل عدم فوروارد پورتشون حل بشه و اونایی که تا حالا مشکلشون حل نشده باز هم 50 درصدشون خودشون مقصر هستند که اینجا اطلاعات ناقص میدن و کسی نمیتونه کمکشون کنه ولی خوب هستند کسایی هم که مشکل از شبکه داخلی خودشون یا isp دارن ولی این درست نیست که با این صراحت وقتی یکی نمیتونه به نتیجه برسه زود بندازه گردن isp درسته که بعضی ها هم واقعا مشکلشون از isp هستش ولی این حرفهای شما میتونه بقیه رو گمراه و با تصور اینکه مشکلشون از isp هستش دیگه دست از تلاش بکشن و دیگه تلاشی برای حل مشکلشون با اون تصور غلط انجام ندن شما بجای اینکه سعی کنید دوستان رو نا امید کنیدیخورده واقع بین باشید همه که مشکل شما رو ندارن میگی نه حالا ببین چند نفر حرفهای منو تایید میکنن
2- سلام مهندس جان رسیدن بخیر راستش من خودمم وقتی این سایت رو معرفی کردم خیلی باهاش ور رفتم ظاهرا ترکر سایت غیر فعاله و بلا تکلیف مونده تنها راه چارش اینه که یکی از ما یه فایل 10 ؛ 20 مگی رو بزاره برا آپلود و یه ساعتی رو به بچه ها اطلاع بده تا بیایم دانلود کنیم ببینیم ترکر کار میکنه یانه اون فایلی هم که گفتید فعلا سید نداره
آقا رضاي گل سلام
بزنم به تخته ماشاالله همچنان پر حوصله جواب ميدي :20:
1-همه که مشکل شما رو ندارن میگی نه حالا ببین چند نفر حرفهای منو تایید میکنن
100% تاييد ميشه نمونش خودم كه با راهنمائيهاي آقا رضا چراغ سبز رو گرفتم .
2- صحيح ميفرمائيد ولي مشكل اينه كه نميشه چيزي رو آپلود كرد.
s_a_m4000
30-10-2007, 08:58
سلام . من مدتی است انتی ویروس kaspersky را رو سیستمم نصب کردم.وقتی از تورنت استفاده می کنم می بینم پورتمو بسته... تورنتمو توی قسمت rules for application اضافه کردم ولی بازم گیر می ده...مجبورم خاموشش کنم ..اگر کسی کاسپر داره کمکم کنه.مرسی
قبلا مطرح شده بود!
xdvbxkaomx
30-10-2007, 12:38
آقا رضاي گل سلام
بزنم به تخته ماشاالله همچنان پر حوصله جواب ميدي :20:
1-همه که مشکل شما رو ندارن میگی نه حالا ببین چند نفر حرفهای منو تایید میکنن
100% تاييد ميشه نمونش خودم كه با راهنمائيهاي آقا رضا چراغ سبز رو گرفتم .
2- صحيح ميفرمائيد ولي مشكل اينه كه نميشه چيزي رو آپلود كرد.
لطف داری مهندس جان در رابطه با آپلود تورنت تو سایت تورنتستان خودم تا حالا فرصت نکردم تستکنم ولی موقعی که خواستم اون نرم افزار رو که گفتی دانلود کنم سید نداشت منم ادامه ندادم و آدرسش هم فقط برای اطلاع دوستان گذاشتم و فکر نمیکنم ارزش آپلود فایلی رو داشته باشه چون پشتیبانیش خیلی ضعیفه من امروز هرچی سعی کردم نتونستم سایت رو باز کنم
واسه اپلود تورنت از همون سایت demonoid استفاده کنین بهتره اګه نرم افزار یا فیلمی دارین که فارسی هست میتونین موقع اپلود تورنت زبان فارسی رو انتخاب کنین
حد اقل ترکر demonoid مطمعن هستش ، torrentstan خیلی وقت پیش یکی دوتا تورنت رو اپلود کرد رو ترکرش ولی الان دیګه خیلی وقته که هیچ فعالیتی نداره حتی کسایی که سایت رو راه انداختن هم ولش کردن و دیګه کسی روش اپلود نمیکنه
این هم یه خبر خیلی داغ واسه ګیمر ها
سایت blackcats-games.net به مناسبت هالوین به مدت 24 ساعت امکان رجیستر رو فعال کرد
این سایت در level 4 قرار داره و میشه ګفت بهترین سایت تورنت در زمینه بازی های ویدویی هست ( هم کنسول ها هم pc)
این سایت خیلی وقته رجیستر رو باز نکرده و حتی اینوایت رو هم غیر فعال کردن فقط تا ساعت 11:30 امشب به وقت ایران وقت دارین ثبت نام کنین بعدش دیګه فک نکنم بتونین به این سایت وارد شین
خوش باشید
senjed1349
31-10-2007, 08:28
این هم یه خبر خیلی داغ واسه ګیمر ها
سایت blackcats-games.net به مناسبت هالوین به مدت 24 ساعت امکان رجیستر رو فعال کرد
این سایت در level 4 قرار داره و میشه ګفت بهترین سایت تورنت در زمینه بازی های ویدویی هست ( هم کنسول ها هم pc)
این سایت خیلی وقته رجیستر رو باز نکرده و حتی اینوایت رو هم غیر فعال کردن فقط تا ساعت 11:30 امشب به وقت ایران وقت دارین ثبت نام کنین بعدش دیګه فک نکنم بتونین به این سایت وارد شین
خوش باشید
پيمان جان دستت درد نكنه
يه نكته ظاهرا با ايميل ياهو نميشه ثبت نام كرد اين پيغام رو ميده:
Signup failed!
We do not allow signups using email accounts from that domain. You must use another.
من از جي ميل استفاده كردم جواب داد :18:
s_a_m4000
31-10-2007, 08:37
پيمان جان دستت درد نكنه
يه نكته ظاهرا با ايميل ياهو نميشه ثبت نام كرد اين پيغام رو ميده:
Signup failed!
We do not allow signups using email accounts from that domain. You must use another.
من از جي ميل استفاده كردم جواب داد :18:
آره یاهو رو قبول نمیکنه منم ایمیل @live.vom رو بهش دادم قبول کرد
senjed1349
31-10-2007, 09:40
آره یاهو رو قبول نمیکنه منم ایمیل @live.vom رو بهش دادم قبول کرد
ولي من وقتي خواستم از تو جي ميلم كانفيرم كنم ارور HTTP 404 Not Found رو ميده:18: نميدونم چكار بايد بكنم :41:
ولي من وقتي خواستم از تو جي ميلم كانفيرم كنم ارور HTTP 404 Not Found رو ميده نميدونم چكار بايد بكنم
واسه من هم چندین بار این پیغام رو داد ، چون همه ریختن رو سرش سایت کاتی کرده پنج شیش بار امتحان کردم تا یکیش درست در اومد
یه نکته رو بګم تو این سایت اګه دانلود اپلودی نداشته باشی خیلی زود بدون اینکه خودت بفهمی اکانتت رو حذف میکنن پس بهتره به فکر دانلود اپلود باشین من قبلا اکانتش رو داشتم که حذف شد
senjed1349
31-10-2007, 14:31
واسه من هم چندین بار این پیغام رو داد ، چون همه ریختن رو سرش سایت کاتی کرده پنج شیش بار امتحان کردم تا یکیش درست در اومد
یه نکته رو بګم تو این سایت اګه دانلود اپلودی نداشته باشی خیلی زود بدون اینکه خودت بفهمی اکانتت رو حذف میکنن پس بهتره به فکر دانلود اپلود باشین من قبلا اکانتش رو داشتم که حذف شد
پيمان جان ممنون:20:
خيلي خوش شانسي من 100 بار امتحان كردم نشد:41:
آقا اگه میشه کمک کنید.
من یه فیلم گذاشتم برای دانلود حالا که 75 درصدشو گرفته این ارور رو میده؟!
میشه کاری کرد تا به دانلود ادامه بده؟
s_a_m4000
31-10-2007, 22:56
آقا اگه میشه کمک کنید.
من یه فیلم گذاشتم برای دانلود حالا که 75 درصدشو گرفته این ارور رو میده؟!
میشه کاری کرد تا به دانلود ادامه بده؟
فایل تورنتی رو که از ترکر گرفتین پاک کردین؟؟ اگه آره اون دوباره بگیرید و برش گردونید به جای اولش
فایل تورنتی رو که از ترکر گرفتین پاک کردین؟؟ اگه آره اون دوباره بگیرید و برش گردونید به جای اولش
این کارو کردم ولی نشد؟!
iran_torrent
01-11-2007, 20:55
این کارو کردم ولی نشد؟!
سلام.
خودش نوشته که دوباره چک کنید که؟ ننوشتید که این کار رو کردید یا نه؟ اگه نه ؛ امتحان کنید. روی فایلش توی یوتورنت رایت کلیک کنید ؛ Force Re-Check رو انتخاب کنید.
اگه نشد ، بگید آیا مسیر دانلود یا اسم فایل های دانلودی رو در حین دانلود تغییری دادید؟
nimamani
01-11-2007, 22:31
سلام دوستان
چند روزه پيش فيلم Heat.WS.AC3.DVDRip.Xvid.BeefStew.avi
رو از تورنت گرفتم ولي امروز وقت كردم ببينمش كه يهو حالم رو گرفت
حدود 1.5 گيگ دانلود كردم الكي
كيفيت صداي ديالوگ ها خيلي پايينه
در صورتي كه صداي افكت ها يا هم همه ها و برخودها خوبه
وفقط صداي افراد ضعيفه كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟
سلام دوستان
چند روزه پيش فيلم Heat.WS.AC3.DVDRip.Xvid.BeefStew.avi
رو از تورنت گرفتم ولي امروز وقت كردم ببينمش كه يهو حالم رو گرفت
حدود 1.5 گيگ دانلود كردم الكي
كيفيت صداي ديالوگ ها خيلي پايينه
در صورتي كه صداي افكت ها يا هم همه ها و برخودها خوبه
وفقط صداي افراد ضعيفه كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟
سلام
این مشکل زیاد مربوط به تورنت و دانلود اون نمیشه هرچی هست مربوط به فایل فرمت و کدکی هست که استفاده شده
با پلیر های مختلف امتحان کن شاید درست میشه من vlc رو پيشنهاد میکنم
s_a_m4000
02-11-2007, 04:13
سلام.
Torrent-Damage سه ساله شد!
TD به مناسبت سه سالگیش کادوی تولد بزرگی رو به کاربرانش داده و اون اینه که هر چقدر که دانلود کنی تو ratio تاثیری نداره و در عوض upload ها محسوب میشند.
چند روز پیش هم به خاطر هالوون 75 درصد دانلود و 150 درصد آپلود رو در ratio تاثیر میداد این امتیازات تا 2 نوامبر اعتبار دارند پس این یه روز باقی مونده رو از دست ندید
siolishe
02-11-2007, 13:50
سلام دوستان با توجه به مشكلات بچه ها براي پيدا كردن تورنتهاي خوب وسرعت بالا مي خوام يه نرم افزار بهتون معرفي كنم كه براي سرچ كردن تورنت بكار ميره اين نرم افزار قادره از بين 88 سايت معروف تورنتي كه ميخوايين رو پيدا كنه شما ميتونين با sort كردن تورنتها به ترتيبseeds يا peers بهترين و سرعت بالاترين تورنت رو پيدا كنين و لينك دانلودشو رو بدست بيارين حتي براي بعضي از تورنت ها ميتونه لينك مورد نظرو مستقيما وارد برنامه مخصوص دانلود كنه وشروع به دانلود كنه!
sagh_moha
02-11-2007, 14:09
سلام - آقا من یه فیلم دانلود کردم 100% دانلود شد - 1 بار هم اجرا شد اما فردای اون روز دیگه باز نشد - باید چی کار کنم - از نرم افزار های Jetaudio - winamp - windows media player هم استفاده کردم اما نشد....
سلام دوستان من تازه به جمع شما پیوستم.
می خواستم چند سوال شاید تکراری بپرسم .
من نمی تونم از تورنت دانلود کنم .
فکر کنم بنا به دلیایل زیر :
1. شاید کشور من (من در ایران زندگی نمی کنم) بلاک شده .
2. من تا حالا براشون چیزی آپلود نکردم
و................................................ ...................
دوستان لطفا کمکم کنید می خواهم بازی دانلود کنم.
arash66_2m
02-11-2007, 15:10
شما اولا از کدوم سایت تورنت ها رو برمیدارید دوما همین اول که شروع نمی کنه به دانلود که.......باید وصل بشه بهطرف بعدش seeder بگیره بعد دانلود.........
arash66_2m
02-11-2007, 15:18
در ضمن من چطوری و یا از کدوم سایت می تونم ببینم که رجیستری اون سایت تورنت باز شده تا من بتونم توش عضو بشم یه سایتی سراغ ندارید که این کار می کنه!!!
ممنون میشم......
s_a_m4000
02-11-2007, 15:59
سلام - آقا من یه فیلم دانلود کردم 100% دانلود شد - 1 بار هم اجرا شد اما فردای اون روز دیگه باز نشد - باید چی کار کنم - از نرم افزار های Jetaudio - winamp - windows media player هم استفاده کردم اما نشد....
اروری چیزی نمیده؟؟ احتمالا مشکل از کدک هستش k-lite رو امتحان کنید
نه به کشور ربطی نداره بدون آپلود هم می تونید دانلود داشته باشید البته تو ترکرهای عمومی تو ترکرهای خصوصی اگه آپلود نداشته باشید بن میشید احتمالا مشکل از تنظیمات تورنتتون هستش اونو چک کنید راهنماش هم تو همینجا هست اگه بگردید پیداش می کنید یه سایت هم واسه ی دانلود گیم من معرفی گرده بودم تو اون عضو بشید و اونم امتحان کنید اینطوری لاقل از نظر ترکر خیالتون راحت میشه
nimamani
02-11-2007, 16:54
سلام
این مشکل زیاد مربوط به تورنت و دانلود اون نمیشه هرچی هست مربوط به فایل فرمت و کدکی هست که استفاده شده
با پلیر های مختلف امتحان کن شاید درست میشه من vlc رو پيشنهاد میکنم
پيمان جان از راهنماييت ممنون
من تا حالا با KMPlayer مشكل نداشتم
ولي اين دفعه مشكل از KMPlayer بود
با پلير ديگه صدا خوب بود
دستت درد نكنه
سعی میکنم از این به بعد ترکر های خصوصی که عضویت رو فعال کردن رو اینجا بزارم البته اینایی که مزارم الان فعال هستن و شاید موقعی که شما چک میکنین بعضی هاش بسته باشن
TV torrent tracker w/ 3,256 torrents
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
sagh_moha
03-11-2007, 01:02
سلام - آقا دستتون درد نکنه - اصلا تا اون برنامه رو اومد نصب کنم یه اخطار هائی مبنی بر حذف یه سری برنامه ها رو داد که تا اونا رو حذف کردم دوباره فیلم اجرا شد -
اما یه سوال دیگه
این فیلم ها با پسوند avi هستند , چطوری DVD درست کنم ؟
اما یه سوال دیگه
این فیلم ها با پسوند avi هستند , چطوری DVD درست کنم ؟
این سوال شما زیاد به تورنت ربطی نداره
داخل همین انجمن ( فیلم ) سرچ کنی جوابت رو پیدا میکنی
سلام .ببخشید من از کجا بدونم این فایل فیلم پرده ای است یا نه؟؟؟؟؟
Saw 4.TS.2007.XviD-MX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .ببخشید من از کجا بدونم این فایل فیلم پرده ای است یا نه؟؟؟؟؟
Saw 4.TS.2007.XviD-MX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکرش خصوصیه پس میشه به اونچیزی که تو نام فایل نوشته اعتماد کرد همینطور میتونی کامنت های کسایی که فایل رو دانلود کردن رو بخونی احتمالا نوشته کیفیتش چطوره
یه چنتا سایت بودن که مشخصات و اسکرین شات های فیلم های اپلود شده رو تورنت رو مینوشتن اګه پیدا شون کردم میزام ، توو اون سایت ها هم میتونی چک کنی
البته saw 4فکر نمی کنم هنوز غیر پرده ای اون اومده باشه
senjed1349
04-11-2007, 13:22
اين هم لينك اختصاصي گوگل براي سرچ تورنت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Helen_Farhani
04-11-2007, 22:39
share ratio هر کسی کجا ذخیره میشه؟
share ratio هر کسی کجا ذخیره میشه؟
share ratio رو ترکری که ازش دانلود میکنی ذخیره میشه و عین همون داخل برنامه تورنتت هم نشون داده میشه
ترکر با استفاده از اطلاعاتی که توسط برنامه براش سند میشه share ratio رو ثبت میکنه و اګه بخوای برنامه رو دستکاری کنی ترکر متوجه میشه و شما بن خواهی شد
تو سایت های خصوصی یکی از جدی ترین قوانینشون استفاده نکردن از برنامه های دستکاری شده دانلود تورنت هستش ( اینجور برنامه ها وجود دارن ولی استفاده از اون بخصوص در استفاده از ترکر های خصوصی توصیه نمیشه)
Helen_Farhani
04-11-2007, 23:59
share ratio رو ترکری که ازش دانلود میکنی ذخیره میشه و عین همون داخل برنامه تورنتت هم نشون داده میشه
ترکر با استفاده از اطلاعاتی که توسط برنامه براش سند میشه share ratio رو ثبت میکنه و اګه بخوای برنامه رو دستکاری کنی ترکر متوجه میشه و شما بن خواهی شد
تو سایت های خصوصی یکی از جدی ترین قوانینشون استفاده نکردن از برنامه های دستکاری شده دانلود تورنت هستش ( اینجور برنامه ها وجود دارن ولی استفاده از اون بخصوص در استفاده از ترکر های خصوصی توصیه نمیشه)
حالا متوجه شدم. پس share ratio برای هر فایلی که دانلود میکنیم جداگانه هست، درسته؟
حالا متوجه شدم. پس share ratio برای هر فایلی که دانلود میکنیم جداگانه هست، درسته؟
داخل ترکر اینطور نیست و share ratio هر فایلی که شما دانلود کنی رو share ratio شما در ترکر تاثیر میزاره و حساب میشه ( شما داخل ترکر فقط یه share ratio کلی دارین )
داخل برنامه ی تورنت share ratio ها جدا ګانه نشون داده میشن ولی اخرش همون share raio کل مهم هستش که از مجموع دانلود و اپلود های شما به وجود میاد
Helen_Farhani
05-11-2007, 16:16
داخل ترکر اینطور نیست و share ratio هر فایلی که شما دانلود کنی رو share ratio شما در ترکر تاثیر میزاره و حساب میشه ( شما داخل ترکر فقط یه share ratio کلی دارین )
داخل برنامه ی تورنت share ratio ها جدا ګانه نشون داده میشن ولی اخرش همون share raio کل مهم هستش که از مجموع دانلود و اپلود های شما به وجود میاد
خب با این حساب، اگر ارتباط ما با ترکر قطع بشه ( نصب مجدد ویندوز، DC شدن و ... ) share ratio ما چی میشه؟ از دست رفته محسوب میشه؟
خب با این حساب، اگر ارتباط ما با ترکر قطع بشه ( نصب مجدد ویندوز، DC شدن و ... ) share ratio ما چی میشه؟ از دست رفته محسوب میشه؟
share ratio رو ترکر زخیره شده و ترکر هم که داخل کامپیوتر شما قرار نداره
پس هیچ اتفاقی واسه share ratio شما نمیوفته
Helen_Farhani
05-11-2007, 16:51
share ratio رو ترکر زخیره شده و ترکر هم که داخل کامپیوتر شما قرار نداره
پس هیچ اتفاقی واسه share ratio شما نمیوفته
یعنی میخواید بگید که ترکر، بر اساس IP مشخصات و share ratio را ذخیره میکنه؟
با این تفاصیل، اگر کسی IP ثابت نداشته باشه که باید کاسه و کوزه خودشو جمع کنه. درست میگم؟
یعنی میخواید بگید که ترکر، بر اساس IP مشخصات و share ratio را ذخیره میکنه؟
با این تفاصیل، اگر کسی IP ثابت نداشته باشه که باید کاسه و کوزه خودشو جمع کنه. درست میگم؟
ترکر های عمومی از ای پي استفاده میکنن ولی ترکر های خصوصی به فایل تورنت یه سری اطلاعات اضافه میکنن که مختص همون فرد هست و با تغییر ای پی باز هم سایت میتونه فرد رو رشناسایی که و برا اساس دانلود اپلودش share ratio رو تغییر بده
Helen_Farhani
05-11-2007, 19:32
هنگام خوندن پستهای قبلی چندین بار با کلمه "aXXo" برخورد کردم. این چی هست؟
Helen_Farhani
05-11-2007, 20:30
... واسه کسایی ګذاشتن که اون تورنت ها رو قبلا دانلود کردن و سید رو متوقف کردن ، این افراد با دیدن درخواست ها دوباره میرن سید میکنن تورنت ها رو
یا اینکه میرن از یه ترکر دیګه اون فایل ها رو دانود میکنن بعد میان واسه ترکر ilovetorrent سید میکنن
چطوری میشه یک فایل را seed کرد. البته با توجه به اینکه خودمون اون فایل را دانلود نکرده باشیم. مثلا هودمون اون فایل را داشته باشیم.
هنگام خوندن پستهای قبلی چندین بار با کلمه "aXXo" برخورد کردم. این چی هست؟
axxo نام مستعار شخصی هست که فیلم های جدید رو با کیفیت قابل قبول رو با نام axxo رو ترکر های عمومی اپلود میکنه برا همین وقتی کسی بخواد یه فیلم جدید رو که از لحاظ کیفیت مطمعن هست دانلود کنه نام axxo رو سرچ میکنه
البته خیلی ها برا خراب کردن اعتبار این اقا تورنت ها fake رو با نام axxo اپلود میکنن برا همین اګه خواستی فیلمی از axxo دانلود کنی باید حتما کامنت های کسایی که فیلم رو دانلود کردن رو بخونی و مطمعن شی که فیک نیست
چطوری میشه یک فایل را seed کرد. البته با توجه به اینکه خودمون اون فایل را دانلود نکرده باشیم. مثلا هودمون اون فایل را داشته باشیم.
اګه شما یه فایل رو داشته باشین و بخواین سیدش کنین
1 . باید یه فایل تورنت واسش بسازین و اون فایل رو داخل یه ترکر خصوصی یا عمومی فرقی نمیکنه اپلود کنین بعد از اپلود فایل باز همون فایلی که اپلود کردین رو دانلود میکنین و با برنامه ی تورنت بازش میکنین حالا از این به بعد هر کس دیګه ای اون فایل رو دانلود کنه و با برنامه ی تورنت بازش کنه به شما کانکت میشه و از سیستم شما دانلود میکنه و در این حالت شما سیدر هستین
2. راه دوم اینکه قبلا یه تورنت ساخته شده توسط به فرد دیګه و اون تورنت اپلود شده رو ترکر حالا شما اګه فایل هایی که داخل اون تورنت هستن رو داشته باشین از قبل واسه این که اون تورنت رو سید کنین اول فایل تورنت رو از ترکر دانلود میکنین بعد محل save فایل ها رو همون فولدری قرار میدین که فایل های شما داخلش هستن ، در این حال برنامه چک میکنه اګه فایل های داخل تورنت با فایل هایی که شما رو سیستم دارین کاملا شبیه هم باشن برنامه شروع به سید کردن فایل میکنه
Helen_Farhani
06-11-2007, 14:51
آقا پیمان ممنون که پاسخ سوالات منو میدین. :46:
1- اگر یک تورنت را از یک جایی گیر بیارم ( از خود ترکر دانلود نکرده باشم ) چطور میشه به صحت و سقم اون پی برد. مثلا چطور میشه فهمید که برای اون تورنت کامنتی وجود داره یا نه!
حتی توی پستهای قبلی، جایی اشاره کرده بودید که: "این تورنت را خود axoo آپلود کرده و مطمئن هست".
چطوری میشه فهمید؟
2- اگر یک فایل را seed کردیم و به هر دلیلی خواستیم ارتباطمون را قطع کنیم و مجددا برگردیم و کانکت بشیم ( مثلا با فواصل زمانی زیاد ) آیا دوباره seeder اون فایل هستیم یا نه؟
مرسی
1- اگر یک تورنت را از یک جایی گیر بیارم ( از خود ترکر دانلود نکرده باشم ) چطور میشه به صحت و سقم اون پی برد. مثلا چطور میشه فهمید که برای اون تورنت کامنتی وجود داره یا نه!
حتی توی پستهای قبلی، جایی اشاره کرده بودید که: "این تورنت را خود axoo آپلود کرده و مطمئن هست".
چطوری میشه فهمید؟
بهترین راه واسه اینکه مطمعن بشین تورنتی که دانلود میکنین سالم هست و عیبی نداره ، دانلود از ترک های خصوصی هست که تورنت هاش همه سالم و مطمعن هستن.
اګه یه تورنت رو از یه جایی دانلود کرده باشین که کامنتی در موردش وجود نداره و ترکرش هم خصوصی نیست میتونین اسم تورنت رو داخل ګوګل سرچ کنین اینجوری هر سایتی که اون تورنت رو اپلود کرده رو میاره و از بین اون سایتها به احتمال زیاد سایتهایی پیدا میشن که کامنت داشته باشن ( فقط اسم تورنت رو باید به صورت کامل مثل خودش تایپ کنین )
اکثر فیلم هایی که داخل تورنت اپلود میشن یه فایل sample دارن که در این صورت شما میتونین هنګام باز کردن فایل تورنت در برنامه ی تورنت فقط فایل sample رو واسه دانلود انتخاب کنین با دیدن فایل sample می تونین به کیفیت اون فیلم پي ببرین
یه چیزی که موقع دانلود فیلم از سایت های تورنت عمومی باید بهش توچه کنین اینه که هیچ وقت فیلم با پسوند rar یا پسورد دار رو دانلود نکنین در 99٪ موارد این فیلم ها فیک هستن
داخل هر سایتی که تورنت رو دانلود میکنی مشخصات مربوط به تورنت مثل : ترکر ، تعداد سیدر و لیچر ((peers ، اسم و نام فایل ها ی داخل تورنت رو نشون میده با استفاده زا اون اطلاعت هم میشه یه چیزا های رو فهمید
مثلا اګه فایل ترکرش demonoid.com بود میشه بهش اطمینان داشت که فیک نیست البته شاید کیفتش خوب نباشه (کیفت فیلم همراه با اسم فیلم نوشته میشه ts, cam ,dvdrip, xvid etc...
2. تا زمانی که شما اون فایل ها رو داخل کامپیوترتون دارین میتونین اون رو از ادامه سید یا دانلود کنین ، البته واسه دانلود باید سیدر وجود داشته باشه ولی سید کردن رو هرزمان میتونین واګه دانلودری باشه به شما کانکت میشه )
Helen_Farhani
06-11-2007, 23:08
از این تصویر چه چیزی دستگیرتون میشه؟
s_a_m4000
07-11-2007, 03:09
از این تصویر چه چیزی دستگیرتون میشه؟
سلام.
یعنی به 33 تا از 5322 سیدر و 20 تا 6537 دانلود کننده اون فایل متصل هستید
Helen_Farhani
07-11-2007, 11:55
سلام.
یعنی به 33 تا از 5322 سیدر و 20 تا 6537 دانلود کننده اون فایل متصل هستید
اولا:
چرا اینقدر کم؟ ( منظورم تعداد کانکت شده ها هست ) چه سیدر چه دانلود کننده ها
البته نمیدونم این ربطی به اون pach ویندوز هست یا نه ( سرویس پک 2 )
دوما:
در اون قسمت که تعداد سیدر ها ذکر شده، نوشته 33 از 315 کانکت و داخل پرانتز نوشته 5322.
مگر نه اینکه swarm ها کسانی هستند که بیشتر آپلود میکنند و کمتر دانلود؟
بنابراین در انتخاب یک تورنت، دچار اشتباه میشیم درسته؟
چون تعداد خیلی زیادی از سیدر ها درواقع swarm هستند.
اگر اشتباه میکنم، لطفا منو راهنمایی کنید.
مرسی
چرا اینقدر کم؟ ( منظورم تعداد کانکت شده ها هست ) چه سیدر چه دانلود کننده ها
البته نمیدونم این ربطی به اون pach ویندوز هست یا نه ( سرویس پک 2 )
اون پچ ویندوز اجازه میده که ویندوز قابلیت کانکت شدن به peers بیشتری رو داشته باشه ولی بازم باید خود برنامه ی تورنت رو تنظیم کنی که مثلا برا هر تورنت چه تعداد دانلود\اپلودر کانکت کنه تعداد کل کانکشن ها چقدر باشه و ...
در اون قسمت که تعداد سیدر ها ذکر شده، نوشته 33 از 315 کانکت و داخل پرانتز نوشته 5322.
مگر نه اینکه swarm ها کسانی هستند که بیشتر آپلود میکنند و کمتر دانلود؟
بنابراین در انتخاب یک تورنت، دچار اشتباه میشیم درسته؟
چون تعداد خیلی زیادی از سیدر ها درواقع swarm هستند.
اگر اشتباه میکنم، لطفا منو راهنمایی کنید.
خیلی از دانلود در ها در تورنت به صورنت ناشناس هستن یعنی ترکر اون ها رو تشخیص نمیده ، اونا میتونن به شما کانکت بشن ولی شما نمیتونین بهشون کانکت بشین ( امکان dht که داخل برنامه دانلود تورنت هستش اګه فعال باشه اجازه میده این افراد ناشناس به شما کانکت بشن )
عداد داخل پرانتز مربوط به کل تعداد کانکت به ترکر و غیر کانکت به ترکر هستش و اون عدد خارج از پرانتز هم فکر کنم ( مطمعن نیستم ) مربوط به تعداد افرادی هست که به ترکر کانکت شدن
mahyar49
07-11-2007, 20:36
سلام و خسته نباشید
بی زحمت به این سوال من پاسخ دهید:
من فیلم اره4 رو از تورنت گرفتم تا 99.5 هم دانلود کرد ولی الان دیگه اصلا دانلود نمی کنه فقط داره آپلود می کنه از اون اول هم اصلا seeds نداشت فقط peers کسی می دونه اشکال از کجاست؟تا 99.5خوب دانلود کرد یدفعه خود به خود دانلود قطع شد فقط فقط داره آپلود می کنه
ممنون از شما
mokhe_donia
07-11-2007, 21:31
با سلام من چجوری بتونم اون زبانها رو که دانلود کردم استفاده کنم ورژن µTorrent v1.7.5 ..اگه توی این صفحات بود من نگشتم لطف کنید دوباره برام لینکشو بزارید
سلام و خسته نباشید
بی زحمت به این سوال من پاسخ دهید:
من فیلم اره4 رو از تورنت گرفتم تا 99.5 هم دانلود کرد ولی الان دیگه اصلا دانلود نمی کنه فقط داره آپلود می کنه از اون اول هم اصلا seeds نداشت فقط peers کسی می دونه اشکال از کجاست؟تا 99.5خوب دانلود کرد یدفعه خود به خود دانلود قطع شد فقط فقط داره آپلود می کنه
سلام
خوب شما خودتون پاسخ دادین ، از همون اول سید نداشته یعنی اینکه هیچ کسی اون فایل رو به صورت کامل نداشته پس نباید انتظار داشته باشین مال شما 100٪ میشه ، همیشه باید به تعداد سیدر و peers ها نیګا کنین و سید نداشت نباید دانلود کنین
حالا واسه اینکه بتونین تا اخر دانلود کنین یا باید به سایت ترکر تورنت برین و درخواست سید بدین یا اینکه همون تورنت رو داخل ګوګل یا سایت جستجوی تورنت سرچ کنین و سعی کنین تورنتی ازش پیدا کنین که سیدر داشته باشه بعد ترکر اون تورنت رو به اینی که خودتون دارین اضافه کنین
با سلام من چجوری بتونم اون زبانها رو که دانلود کردم استفاده کنم ورژن µTorrent v1.7.5 ..اگه توی این صفحات بود من نگشتم لطف کنید دوباره برام لینکشو بزارید
کدوم زبانها ؟ متوجه منظورتون نمیشم
s_a_m4000
08-11-2007, 03:40
سلام.
فایل Language pack رو که گرفتی تو مسیر زیر کپی کن و یه باز utorrent رو Restart بکن بعد از لیست زبانها می تونی زیبا مورد نظرت رو انتخاب کنی....
document and setting >user name shoma>appilication data>utorrent
سلام دوستان
من يك سوالي از شما دارم. اميدوارم كه بي ربط نباشه.
يك فيلم با ظرفيت 551 مگابايت دارم و مي خوام اين فيلم را در يكي از سايتها بصورت تورنت آپلود كنم. ولي نمي دونم كجا و چطوري؟
اگه مي شه به صورت مفصل راهنماييم كنيد. با تشكر
سلام دوستان
من يك سوالي از شما دارم. اميدوارم كه بي ربط نباشه.
يك فيلم با ظرفيت 551 مگابايت دارم و مي خوام اين فيلم را در يكي از سايتها بصورت تورنت آپلود كنم. ولي نمي دونم كجا و چطوري؟
اگه مي شه به صورت مفصل راهنماييم كنيد. با تشكر
سلام
اول بګین برنامه ی دانلود تورنت شما کدوم برنامه هست بعد هم باید یه ترکر پیدا کنین که روش اپلود کنین ، اسم اون ترکر رو هم بنویسین اګه ندارین تو یکی از سایت های خصوصی یا ایګه تو سایت demonoid که واسه دانلود کننده هم راحتتر هست عضو بشین بعدش خیلی ساده هستش همش کمتر از یک دقیقه طول میکنشه تا تورنت رو بسازی و رو ترکر اپلود کنی
Helen_Farhani
08-11-2007, 14:06
روی ترکرهای عمومی، میزان share ratio خیلی تاثیر داره؟
راستش من یک تورنت را دانلود کردم و shar ratio اون تورنتم شد 0.4 اما زیاد seeder نموندم (سرعتم هم خوب بود).
اما تورنت بعدی سرعتم کم شده ( هم دانلود و هم آپلود ) share ratio این فایل هم 0.03 است.
آیا این بخاطر این هست که زیاد seader نبودم؟
پ.ن
ترکر هر دو تورنت عمومی بودند.
senjed1349
08-11-2007, 14:13
آموزش ساخت تورنت و آپلود آن
1- تهيه اطلاعات:
ابتدا به سايت مورد نظر(مثلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] demonoid.com) رفته و به بخش آپلود ميرويد.
- در اين قسمت اكثرا بطور خلاصه قوانين آپلود نوشته شده است. كه بايد حتما آنها را رعايت كنيد
- در اين قسمت آدرس تركر را يادداشت (كپي) و در قسمت شماره 4 شكل وارد كنيد. مثلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- در بعضي از سايتها بايد در كنار فايلهاي آپلود شده يك عدد فايل nfo داشته باشيد كه اين فايل بايد در notepad تايپ شده باشد و شامل اطلاعاتي در مورد تورنت آپلود شده باشد.
- در بعضي از سايتها بايد در كنار فايلهاي آپلود شده يك عدد فايل txt كه آدرس سايت داخل آن است گذاشته شود.
2- ساخت تورنت:
در نرم افزار utorrent به آدرس فايل/ساخت تورنت جديد برويد (شماره 1و 2 شكل )
در قسمت انتخاب منبع (شماره 3 شكل ) ميتوانيد فايل يا فولدري را كه ميخواهيد آپلود كنيد (قوانين بخش 1 در آن رعايت شده) را انتخاب كنيد.
در قسمت 4 شكل آدرس تركر را كه قبلا در بخش يك گفته شده بود كپي نماييد.
در قسمت 5 شكل توضيحاتي كه براي تورنت لازم است بنويسيد.(اين توضيحات بعدا در سايت مورد نظر در كنار آدرس تورنت مي آيد.
آخرين مرحله ساخت تورنت كليك كليد بساز و ذخيره كن ميباشد . كه شما تورنت مذكور را در هارد خود ذخيره ميكنيد.
3- آپلود كردن تورنت در سايت:
مجددا به بخش آپلود سايت مذكور ميرويد كه اين قسمت عمدتا شامل بخشهايي مانند:
_آدرس تورنت ساخته شده روي هاردتان
_نام تورنت (كه در سايت با اين نام مشخص ميشود) و اصولا شامل مشخصات تورنت هم هست مثلا كيفيت فيلم و .....
_آدرس فايل nfo روي هارد
_لينك عكس
_لينك سايتي كه ميتواند اطلاعاتي در مورد تورنت بدهد
_زبان بكار رفته در تورنت
_نوع تورنت مثلا فيلم- نرم افزار – انيميشن و ........
_....
لازم به ذكر است تمام بندهاي فوق اجباري نميباشد و در سايتهاي مختلف فرق ميكند.
حال پس از تكميل كردن بندها كليد آپلود تورنت را ميزنيد.و منتظر ميشويد تا صفحه اختصاصي تورنت بيايد.
4- سيد كردن تورنت:
از اين صفحه تورنت را دانلود كرده و در نرم افزارتان (مثلا utorrent ) وارد ميكنيد و آدرس ذخيره سازي تورنت را همان آدرسي ميدهيد كه فايلها يا فولدر مورد نظرتان در آنجا قرار دارد. در اين مرحله نرم افزار شروع به بارگذاري فايلها ميكند تا صددرصد شود و بعد از آن تورنت شروع به سيد شدن مينمايد . توجه كنيد كه در اكثر سايتها الزام كرده كه تورنتتان را براي مدت معيني بدون وقفه سيد كنيد.
اينهم يك لينك مفيد براي آموزش آپلود:
موفق باشيد
Helen_Farhani
08-11-2007, 14:36
برای این 2 تا log توضیحی میخواستم.
روی ترکرهای عمومی، میزان share ratio خیلی تاثیر داره؟
راستش من یک تورنت را دانلود کردم و shar ratio اون تورنتم شد 0.4 اما زیاد seeder نموندم (سرعتم هم خوب بود).
اما تورنت بعدی سرعتم کم شده ( هم دانلود و هم آپلود ) share ratio این فایل هم 0.03 است.
آیا این بخاطر این هست که زیاد seader نبودم؟
اره تاثیر داره سعی کنین همونطور که دانلود میکنین اپلود هم داشته باشین
در مورد اون لاګ ها یه اطلاعاتی در مورد ای پي هایی که به شما کانکت شدن و ای پي هایی که بن شدن هستش
Helen_Farhani
08-11-2007, 16:39
در مورد اون لاګ ها یه اطلاعاتی در مورد ای پي هایی که به شما کانکت شدن و ای پي هایی که بن شدن هستش
خوب اینو که میدونم :31: اما چه اطلاعاتی و چرا؟ چون تعدادشون زیاد نیست. یعنی برای هر کانکشنی log نشدن. برای تعداد خیلی کمیشون ثبت شده.
مثلا : Too many local connections برای چی هست؟ و PIECE 1720 FAILED HASH CHECK در log دومی؟
خوب اینو که میدونم اما چه اطلاعاتی و چرا؟ چون تعدادشون زیاد نیست. یعنی برای هر کانکشنی log نشدن. برای تعداد خیلی کمیشون ثبت شده.
مثلا : Too many local connections برای چی هست؟ و PIECE 1720 FAILED HASH CHECK در log دومی؟
خوب چیز خواص دیګه ای هم نداره که
too many local connection احتمالا منظورش اینه که تعداد زیادی کانکشن از یه range ای پي بودن برا همین دی سی شده
hash check هم که فایل های داخل تورنت توسط برنامه چک میشن و اګه فایلی که شما داری با فایلی که طرف مقابل میخواد دانلود کنه یکی نباشه این پيغام رو میده و دی سی میشه
میګم شما در مورد چه چیزایی سوال می پرسین !!!
به نظر میاد دنبال یه راهی هستین که سر برنامه ی تورنت رو کلاه بزارین یا اینکه شاید هم میخوای برنامه ی تورنت رو بسازی !!!!
3dartmaster
09-11-2007, 15:03
خسته نباشید بچه ها.
یه سوال من اینترنت 512k دارم سرعت دانلود http هم از 50k کمتر نمیشه هیچوقت ولی هر فایلی که از تورنت میگیرم بیشتر از 10k بهم دانلود نمیده.هر پورتی که فکرشو بکنین امتحان کردم او پایین تو یوتورنت هم چراقم سبز میشه همه فایل هایی که میگیرم سید زیاد دارن دیگه نمیدونم چه کار کنم:41:
یه سوال من اینترنت 512k دارم سرعت دانلود http هم از 50k کمتر نمیشه هیچوقت ولی هر فایلی که از تورنت میگیرم بیشتر از 10k بهم دانلود نمیده.هر پورتی که فکرشو بکنین امتحان کردم او پایین تو یوتورنت هم چراقم سبز میشه همه فایل هایی که میگیرم سید زیاد دارن دیگه نمیدونم چه کار کنم
نسبت تعداد سیدر و لیچر هایی که به شما کانکت میشن چقدر هست؟
سرعت اپلود شما چقدر ه؟ ترکر های عمومی معمولا به نصبت سرعت اپلود سرعت دانلود میدن بهت ، اګه شیر ریتوی خوبی هم نداشته باشی میتونه رو سرعتت تاثیر بزاره
می خوای راحتشی برو تو ترکر های خصوصی عضو شو و از اونا استفاده کن سرعت حد اکثر رو بهت میدن
Helen_Farhani
09-11-2007, 19:45
خوب چیز خواص دیګه ای هم نداره که
too many local connection احتمالا منظورش اینه که تعداد زیادی کانکشن از یه range ای پي بودن برا همین دی سی شده
hash check هم که فایل های داخل تورنت توسط برنامه چک میشن و اګه فایلی که شما داری با فایلی که طرف مقابل میخواد دانلود کنه یکی نباشه این پيغام رو میده و دی سی میشه
به نظر میاد دنبال یه راهی هستین که سر برنامه ی تورنت رو کلاه بزارین یا اینکه شاید هم میخوای برنامه ی تورنت رو بسازی !!!!
ممنون از راهنمایی و اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتین.
اما در مورد:
خیر. تصمیم ندارم سر برنامه تورنت کلاه بگذارم. و تصمیمی هم برای ساخت برنامه تورنت ندارم. :20:
اما برام خیلی جالب بود که شما هم همچین صحبتی کردید. چون نفر سومی هستید که سوالات من براتون عجیب بنظر میرسه ( البته دو نفر قبلی در مورد 2 موضوع متفاوت و تخصصی همچین نظری داشتند ) :46:
باز هم ممنون هستم.
تخته شدن demonoid را به همه ی اهالی تورنت تسلیت عرض مینماییم
اینطور که پیداست معلوم نیست برګرده و شاید دیګه برنګرده امیدوارم این طور نباشه چون واقعا سایتی به بزرګی این سایت سخت پیدا میشه
alirafaat
09-11-2007, 21:58
ن
می خوای راحتشی برو تو ترکر های خصوصی عضو شو و از اونا استفاده کن سرعت حد اکثر رو بهت میدن
سلام
می شه بگید چه جوری میشه این کارو کرد؟
باتشکر
Helen_Farhani
09-11-2007, 22:34
اینطور که پیداست معلوم نیست برګرده و شاید دیګه برنګرده امیدوارم این طور نباشه چون واقعا سایتی به بزرګی این سایت سخت پیدا میشه
خب. حالا چه جایگزینی برای demonoid میشناسید؟
s_a_m4000
09-11-2007, 23:19
سلام پیمان جان
این demonoid از اون دفعه اول که تخته شد دیگه تقریبا به حالت نیمه تعطیل در اومد یعنی یه جورایی کمرش شکست چون نه سرعت خوب می داد برای دالود و نه می تونستی توش تورنت آپ کنی از اون موقع دیگه من قیدشو زده بودم TD رو عشقه ( الان یا در اینو تخته میکنن یا به من اخطار میدن البته از TD هاا :31: چون دفعه پیش که ازش تعریف کردم تو همین پی سی یه اخطار Ratio ازش گرفتم:27:)
خب. حالا چه جایگزینی برای demonoid میشناسید؟
بهترین سایت تورنتی که الان می تونم بهتون معرفی کنم Torrent-damage.net هستش خصوصیه و دعوتنامه می خواد
می شه بگید چه جوری میشه این کارو کرد؟
سایتهای خصوصی تورنت رو پیدا کنین و عضو شین ، توضیح خواصی نداره من تو چند پست قبلی چتا سایت معرفی کردم که امکان ثبت نامش هنوز فعال بود اونا رو چک کن
ب. حالا چه جایگزینی برای demonoid میشناسید؟
جای demonoid رو فک نکنم هیچ سایت دیګه ای بتونه بګیره در حال حاضر من هیچ سایتی نمشناسم که به اندازهdemonoid تورنت داشته باشه و راحت بشه ازش دانلود کرد ، demonoid بیش از 200 هزار تورنت داشت فقط یه oink به این اندازه تورنت داشت که اونو هم چند وقت پيش تعطیل کردن
ترکر های دیګه هم هستن ولی اونا بیشتر خصوصی هستن و اینوایتش سخت تر ګیر میاد سرعتشون خیلی بهتر از demonoid هست ولی مثل demonoid نیست که هر چی سرچ کنی نتیجه بده
لیست سایت های تورنت ګذاشته شده ، صفحات قبلی رو چک کن
قیدشو زده بودم TD رو عشقه ( الان یا در اینو تخته میکنن یا به من اخطار میدن البته از TD هاا
جالبه من هم داخل همین p30 یه نفر بهم پیشنهاد خرید اکانت bitme رو داد روز بعدش اکانتم رو غیر فعال کردن
البته من واسه اینکه دل اون طرف خوش باشه بګم که من نیاز به اکانت bitme ندارم
سلام
کسی دعوتنامه Torrent-damage.net رو داره ؟
من توی سایت iptorrents.com عضوم سرعتش برای من که اینترنت 128 دارم خوبه . بدیش هم اینه که همه سیدرن ، آپلود ندارم Ratio ام همینطوری داره کم میشه .
یه مشکلی هم دارم اگه کمک کنید ممنون میشم . . .
چراغ تورنت من سبزه ، پورت فوروارد هم میشه ولی سرعت دانلود متوسط 10 کیلوبایته . در صورتی که اگر آپلودم رو نامحدود کنم تا 15 - 16 کیلوبایت هم میره بالا !
s_a_m4000
10-11-2007, 03:09
سلام
کسی دعوتنامه Torrent-damage.net رو داره ؟
من توی سایت iptorrents.com عضوم سرعتش برای من که اینترنت 128 دارم خوبه . بدیش هم اینه که همه سیدرن ، آپلود ندارم Ratio ام همینطوری داره کم میشه .
یه مشکلی هم دارم اگه کمک کنید ممنون میشم . . .
چراغ تورنت من سبزه ، پورت فوروارد هم میشه ولی سرعت دانلود متوسط 10 کیلوبایته . در صورتی که اگر آپلودم رو نامحدود کنم تا 15 - 16 کیلوبایت هم میره بالا !
دعوتنامه رو که باید بری و از چت رومش بگیری
در مورد سرعت دانلود: محدود کردن سرعت آپلود باعث کاهش سرعت دانلود میشه شاید به این دلیله سعی کنید سرعت آپلود رو از 5 کمتر نکنید
arash66_2m
10-11-2007, 06:36
سایت filelist.ro هم هستش سرعتش هم خوبه 30 هزار کاربر توش عضو هستند..
دعوتنامه می خواد هر کس خواست ایمیل شو برام بفرسته من براش می فرستم.
مشکلی نیست....
با سلام خدمت دوستان گلم من از اینترنت دی اس ال 256 و برنامه 5.utorrent 1.7 استفاده میکنم وسرعت دانلد من 15 kb نه در تورنت بلکه سایتهای دیگر است لطفا مرا راهنمایی کنیید وبگویید که دانلود و اپلود من در برنامه یوتورنت چقدر باید باشد و اینکه من یک فایل تورنتی را با خود اینترنت اکسپلور دانلود کرده و درون برنامه یوتورنت میگزارم تا دانلود کامل شروع شود ایا همین کار کافی است یا کاردیگری باید انجام دهم ویا من با این روش میتوانم ان را به فرمتهای رایج تبدیل کنم و ببینم.و من چه کار وتنظیمات دیگری برای بهتر شدن دانلد باید انجام دهم. وچطور میتوانم فایل دانلودشده را به صورت فرمتهای رایج در اورم و بر روی سی دی یا دی وی دی بریزم و چطور میتوانم و از چه سایتهای تورنتی فیلمهای با کیفیت axxo را بدست اورم با تشکر از دوستای گلم دمتون گرم.
senjed1349
10-11-2007, 10:20
با سلام خدمت دوستان گلم من از اینترنت دی اس ال 256 و برنامه 5.utorrent 1.7 استفاده میکنم وسرعت دانلد من 15 kb نه در تورنت بلکه سایتهای دیگر است لطفا مرا راهنمایی کنیید وبگویید که دانلود و اپلود من در برنامه یوتورنت چقدر باید باشد و اینکه من یک فایل تورنتی را با خود اینترنت اکسپلور دانلود کرده و درون برنامه یوتورنت میگزارم تا دانلود کامل شروع شود ایا همین کار کافی است یا کاردیگری باید انجام دهم ویا من با این روش میتوانم ان را به فرمتهای رایج تبدیل کنم و ببینم.و من چه کار وتنظیمات دیگری برای بهتر شدن دانلد باید انجام دهم. وچطور میتوانم فایل دانلودشده را به صورت فرمتهای رایج در اورم و بر روی سی دی یا دی وی دی بریزم و چطور میتوانم و از چه سایتهای تورنتی فیلمهای با کیفیت axxo را بدست اورم با تشکر از دوستای گلم دمتون گرم.
با عرض معذرت من يه خاطره تعريف كنم بد نيست:
سر كلاس دانشگاه واحد ريخته گري استاد در مورد ماهيچه يك جلسه كامل توضيح داد آخر كلاس پرسيد آقايون كسي سوالي نداره:
يكي از دانشجوها از خواب پا شد گفت : استاد ميشه كمي در مورد ماهيچه توضيح بديد. !!!:18:
حالا بگيد ببينم تايتانيك زن بود يا مرد!!
با تشکر از دوستای گلم دمتون گرم.:10:
s_a_m4000
10-11-2007, 10:52
با عرض معذرت من يه خاطره تعريف كنم بد نيست:
سر كلاس دانشگاه واحد ريخته گري استاد در مورد ماهيچه يك جلسه كامل توضيح داد آخر كلاس پرسيد آقايون كسي سوالي نداره:
يكي از دانشجوها از خواب پا شد گفت : استاد ميشه كمي در مورد ماهيچه توضيح بديد. !!!:18:
حالا بگيد ببينم تايتانيك زن بود يا مرد!!
با تشکر از دوستای گلم دمتون گرم.:10:
سنجد جان از شما بعید بود!:41:
دوست عزیز قبل از هر چیزی عضویتتون رو بهتون تبریک میگم.برای پرسیدن یک سوال بهتره قبل از دادن پست کمی در انجمن سرچ کنید هر سوال رو یکبار بپرسید و اگر ایرادی در متن سوالتون بود با دکمه ی " ویرایش " اونو اصلاح کنید نه اینه پست جدید بدید.من جواب سوالاتون رو اینجا میدم ولی قبلا همشون بصورت مبسوط توضیح داده شده اند.
منظورتون از adsl 256 رو کامل نگفتید سرعت دانلود فکر کنم منظورتون بود و سرعت آپلود را نگفتید با سرعت 256 حداکثر سرعت دانلودی که باید داشته باشین 32 KBps باید باشه این ربطی به تورنت و دانلود با روشهای دیگه نداره البته بنابه دلایلی که باز هم تو همین تایپیک بارها گفته شده یرعت تورنت کمتر از حداکثر سرعت تون هست رهای که برای دانلود از طریق تورنت استفاده میکنید درسته هیچ نیازی به تبدیل و یا .. نداره در واقع شما بوسیله اون فایلی که از سایت تورنت میگیرید فایل مورد نظرتون رو دانلود می کنید فایل بعد از اتمام دانلود کامل هست و نیازی به هیچ کار اضافه ای نیت مگر اینکه خودتون قصد تبدیل فرمتش رو داشته باشید(بعنوان مثال در فایلهای تصویری).
aXXo کیفیت نیست بلکه فیلمهایی که بوسیله ی aXXo تبدیل شده اند کیفیت خوبی دارند خب مسلما باید دنبالشون بگردید تا پیداشون کنید راحت هم پیدا میشن
موفق باشید
با تشکر از شما دوست عزیز s_a_m4000 مرسی از لطف شما.
Helen_Farhani
10-11-2007, 23:21
و چطور میتوانم و از چه سایتهای تورنتی فیلمهای با کیفیت axxo را بدست اورم
همونطور که دوستان توضیح دادند، axxo کیفیت نیست.
من اینجا چند تا لینک براتون میگذارم که لیست تورنتهایی هست که تماما توسط axxo آپلود شده و میتونید از نظر کیفیت مطمین باشید.
Helen_Farhani
10-11-2007, 23:36
من بصورت معمولی ( بدون تورنت ) 15K دانلود میکنم. در تورنت به 10k تا 12k کاهش پیدا میکنه. این مسئله مهمی نیست. مشکل از اینجا آغاز میشه که با اینکه اون آیکون سبز رنگ در پایین برنامه utorrent ظاهر میشه بعد از اولین دانلود تورنت، سرعت آپلود من از 5-7 کیلو به 1k رسیده ( البته حداکثر 1k ) و به همین دلیل share ratio کاهش پیدا میکنه ( من فقط از ترکرهای عمومی دانلود میکنم. حتی اولین تورنت هم که اوضاع خوب بود، ترکر عمومی بود)
senjed1349
11-11-2007, 18:01
سلام
اگه كسي اينوايت thebox.bz رو داره ممنون ميشم براي من بفرسته.
تشكر
senjed1349&yahoo,com
سلام.
آقا ما فیلم saw 4 رو گرفتیم که توش سه تا فایله:
README FIRST تکست
Saw.IV.DVDRip.Xvid ویدئو کلیپ
Saw.IV.DVDRip.Xvid زیپ
حالا وقتی فایل ویدئویی رو میزنم فیلم رو نشون نمیده.
توی فایل تکست هم متن اینه:
Thank you for downloading this Torrent!
In order to make use of this file you must go to the following website below and follow directions obtain an Unlock passcode.
To Obtain Passcode Please Visit:
Thanks for downloading this file!
توی این سایته رفتم ولی معلوم نیست چیکار باید کرد.
اون فایل زیپه هم پسورد میخواد تا باز بشه.
ولی وقتی داشتم برنامه تورنتشو میگرفتم زده بود no password
حالا چیکار باید بکنم؟
3dartmaster
11-11-2007, 23:33
سلام
من از کجا باید یه دعوتنامه ترکر خصوصی گیر بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
اگه دارین شما برام بفرستین :46:plz
ایمیل :
3dartmaster@gmail.com
سلام.
آقا ما فیلم saw 4 رو گرفتیم که توش سه تا فایله:
README FIRST تکست
Saw.IV.DVDRip.Xvid ویدئو کلیپ
Saw.IV.DVDRip.Xvid زیپ
حالا وقتی فایل ویدئویی رو میزنم فیلم رو نشون نمیده.
توی فایل تکست هم متن اینه:
Thank you for downloading this Torrent!
In order to make use of this file you must go to the following website below and follow directions obtain an Unlock passcode.
To Obtain Passcode Please Visit:
Thanks for downloading this file!
توی این سایته رفتم ولی معلوم نیست چیکار باید کرد.
اون فایل زیپه هم پسورد میخواد تا باز بشه.
ولی وقتی داشتم برنامه تورنتشو میگرفتم زده بود no password
حالا چیکار باید بکنم؟
فایلی که دانلود کردی فیک هستش
فکر کنم بیش از صد بار تو این تایپیک ګفته شده که فایل های تصویری رو با فرمت zip یا rar از سایت های تورنت عمومی دانلود نکین
سلام
اگه كسي اينوايت thebox.bz رو داره ممنون ميشم براي من بفرسته.
تشكر
این سایت بیشتر وقتها امکان عضویش فعال هستش عضو شدن در اون زیاد سخت نیست از اون برنامه ی ترکر چکر استفاده کن هروقت باز شده متوجه میشی
من بصورت معمولی ( بدون تورنت ) 15K دانلود میکنم. در تورنت به 10k تا 12k کاهش پیدا میکنه. این مسئله مهمی نیست. مشکل از اینجا آغاز میشه که با اینکه اون آیکون سبز رنگ در پایین برنامه utorrent ظاهر میشه بعد از اولین دانلود تورنت، سرعت آپلود من از 5-7 کیلو به 1k رسیده ( البته حداکثر 1k ) و به همین دلیل share ratio کاهش پیدا میکنه ( من فقط از ترکرهای عمومی دانلود میکنم. حتی اولین تورنت هم که اوضاع خوب بود، ترکر عمومی بود)
سرعت اپلود موقعی کم میشه که تعداد دنلودر های کانکت شده به شما کم باشن
فایلی که دانلود کردی فیک هستش
فکر کنم بیش از صد بار تو این تایپیک ګفته شده که فایل های تصویری رو با فرمت zip یا rar از سایت های تورنت عمومی دانلود نکین
دوست عزیز من به این مسئله که میفرمایید دقت کردم.
همونطور که گفتم سه تا فایل تویش هست.
منم چون دیدم فایل تصویریش DVDRip.Xvid هست گرفتمش.
تازه توی توضیحاتش نوشته بود که پسورد نمیخواد!
اصلا فکر نمیکردم که اینطوری بشه.
حالا هم اگه راهی هست تا بشه ازش استفاده کنم بگید و گرنه که هیچ!
s_a_m4000
12-11-2007, 03:22
دوست عزیز من به این مسئله که میفرمایید دقت کردم.
همونطور که گفتم سه تا فایل تویش هست.
منم چون دیدم فایل تصویریش DVDRip.Xvid هست گرفتمش.
تازه توی توضیحاتش نوشته بود که پسورد نمیخواد!
اصلا فکر نمیکردم که اینطوری بشه.
حالا هم اگه راهی هست تا بشه ازش استفاده کنم بگید و گرنه که هیچ!
سلام.
فیک بودنش که فیک هست چون DVDRip اره4 نیومده ولی خب شاید بشه باز کرد و اگه شانس داشتی یه چیز دیگه بود البته شاید!
حجم فایل تصویریش چقدره؟اگه کمه که هیچ ولی اگه کم نیست منظورم اینه که در حد حجم دیگر فایلهای ویدوئی هست بعد از مطمئن شدن از اینکه تمامی کدکهای لازم را رو سیستم دارید...یه سر به تایپیک زیر بریید و این راهم امتحان کنید
حجم فایل زیپ؟ نمیتونید از حالت زیپ درش بیارید؟تیکه تیکه هست یا نه؟
senjed1349
12-11-2007, 08:14
این سایت بیشتر وقتها امکان عضویش فعال هستش عضو شدن در اون زیاد سخت نیست از اون برنامه ی ترکر چکر استفاده کن هروقت باز شده متوجه میشی
پيمان جان سلام
دست گلت درد نكنه:10:
1- تو اين نرم افزار Tracker Checker 2.0.3 وقتي ميخواهيم سايت جديدي رو اضافه كنيم find string چيه؟ نكنه همون سوال يوزر نيمه؟
2- آيا همه سايتهايي كه بصورت پيشفرض وجود داره خصوصي هستند؟
3- ملاك خصوصي بودن يك سايت چيه؟
سلام.
فیک بودنش که فیک هست چون DVDRip اره4 نیومده ولی خب شاید بشه باز کرد و اگه شانس داشتی یه چیز دیگه بود البته شاید!
حجم فایل تصویریش چقدره؟اگه کمه که هیچ ولی اگه کم نیست منظورم اینه که در حد حجم دیگر فایلهای ویدوئی هست بعد از مطمئن شدن از اینکه تمامی کدکهای لازم را رو سیستم دارید...یه سر به تایپیک زیر بریید و این راهم امتحان کنید
حجم فایل زیپ؟ نمیتونید از حالت زیپ درش بیارید؟تیکه تیکه هست یا نه؟
بیخیال سرم کلاه رفت!
حجم فایلش اول زده بود 704 مگ. ولی بعد دانلود شده همش 400!!!
اون فایل زیپه هم یه تیکس.
ای بر پدرشون لعنت.
من چند روزه که میام برم تو سایت Demonoid با این پیغام رو برو میشم!!
The CRIA threatened the company renting the servers to us, and because of this it is not possible to keep the site online. Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding.
یعنی این سایت هم بطور کامل بسته شد؟!:41::41:
s_a_m4000
13-11-2007, 03:16
من چند روزه که میام برم تو سایت Demonoid با این پیغام رو برو میشم!!
The CRIA threatened the company renting the servers to us, and because of this it is not possible to keep the site online. Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding.
یعنی این سایت هم بطور کامل بسته شد؟!:41::41:
آره و فکر نکنم دیگه برگرده یا حداقل به این زودی ها برگرده همش هم کار این CRIA هستش
آره و فکر نکنم دیگه برگرده یا حداقل به این زودی ها برگرده همش هم کار این CRIA هستش
حالا کی هست این جناب CRIA ؟!:31:
- تو اين نرم افزار Tracker Checker 2.0.3 وقتي ميخواهيم سايت جديدي رو اضافه كنيم find string چيه؟ نكنه همون سوال يوزر نيمه؟
2- آيا همه سايتهايي كه بصورت پيشفرض وجود داره خصوصي هستند؟
3- ملاك خصوصي بودن يك سايت چيه؟
سلام سنجد جان
find string کلمه هست که برنامه باید داخل صفحه ی sign up سرچ کنه و اګه پيدا کرد بر اساس تنظیماتی که بهش
دادی میګه سایت بازه یا بسته
2- نه سایت هایی مثل demonoid ترکرش خصوصی نبود و هرکسی می تونست به ترکر وصل بشه و ازش دانلود کنه ترکر torrentbox وخیلی های دیګه هم همینطور هستن اکثر تورنت هایی که داخل سایت تورنت اسپای یا btjunkie و mininova و ... وجود دارن ترکر هاشون غیر خصوصی هستن
3- منظور از خصوصی بودن سایت اینکه فقط زمانی میتونین از ترکر سایت دانلود کنین که عضوی از سایت باشین و فایل تورنت رو از داخل سایت دانلود کرده باشین
Helen_Farhani
13-11-2007, 14:12
بچه ها به دادم برسید که Port Forwarding من دیگه کار نمیکنه.
زنگ زدم به ISP گفتند که از دیروز تا حالا پروتهای P2P را بستند. :41:
حالا باید چکار کنم؟ :41:
یک نفر به من کمک کنه :19: :37:
senjed1349
13-11-2007, 17:27
سلام سنجد جان
find string کلمه هست که برنامه باید داخل صفحه ی sign up سرچ کنه و اګه پيدا کرد بر اساس تنظیماتی که بهش
دادی میګه سایت بازه یا بسته
2- نه سایت هایی مثل demonoid ترکرش خصوصی نبود و هرکسی می تونست به ترکر وصل بشه و ازش دانلود کنه ترکر torrentbox وخیلی های دیګه هم همینطور هستن اکثر تورنت هایی که داخل سایت تورنت اسپای یا btjunkie و mininova و ... وجود دارن ترکر هاشون غیر خصوصی هستن
3- منظور از خصوصی بودن سایت اینکه فقط زمانی میتونین از ترکر سایت دانلود کنین که عضوی از سایت باشین و فایل تورنت رو از داخل سایت دانلود کرده باشین
آقا پيمان گل و گلاب دستت درد نكنه:20:
بچه ها به دادم برسید که Port Forwarding من دیگه کار نمیکنه.
زنگ زدم به ISP گفتند که از دیروز تا حالا پروتهای P2P را بستند. :41:
حالا باید چکار کنم؟ :41:
یک نفر به من کمک کنه :19: :37:
با اجازه استادان تورنت
دوست عزیز تمام پرت ها را چک کن اگر پرتی باز بود از ان استفاده کن در غیر این صورت مجبوری برای تورنت یا ISP را عوض کنی یا از VPN استفاده کنی .از چه شرکتی ADSL می گیری؟
ببخشید من هم در اینجا یک سوال دارم چجوری ISP پورت ها را باز می گذارد ولی در ساعت هایی سرعت تورنت را محدود می کند:question:
تو سایت جستجو کردم ولی توضیح قانع کننده ای هنوز پیدا نکردم .
Helen_Farhani
13-11-2007, 22:57
با اجازه استادان تورنت
دوست عزیز تمام پرت ها را چک کن اگر پرتی باز بود از ان استفاده کن در غیر این صورت مجبوری برای تورنت یا ISP را عوض کنی یا از VPN استفاده کنی .از چه شرکتی ADSL می گیری؟
هیچ راه حل دیگه ای نداره؟
s_a_m4000
14-11-2007, 03:13
حالا کی هست این جناب CRIA ؟!:31:
Canadian Recording Industry Association
انجمن ثبت اختراعات کانادا:31:همون کپی رایت دیگه:46:
با اجازه استادان
فعلا راه دیگری پیدا نکردم اگر پیدا کردم بهت می گم. فعلا تنها راه همین هاست.
در ضمن نگفتی adsl مال کدوم شرکت است؟
سلام دوستان.
من ديروز از سپنتا ADSL 128گرفتم.
و utorrent وlimewire رو نصب كردم ولي سرعت جفتشون صفره
چرا؟
راهنمايي لطفا...
senjed1349
14-11-2007, 13:28
اگه كسي تو سايت grabthe.info ريتيو كم داره به من پيام خصوصي بزنه و يوزر نيمش تو اون سايت رو بده تا مقداري امتياز بهش بدم.
senjed1349
14-11-2007, 13:42
سلام دوستان.
من ديروز از سپنتا ADSL 128گرفتم.
و utorrent وlimewire رو نصب كردم ولي سرعت جفتشون صفره
چرا؟
راهنمايي لطفا...
با اجازه اساتيد محترم:
دوست عزيز لطفا اطلاعات بيشتري در مورد تورنتي كه توي utorrent براي دانلود گذاشتيد بدهيد.
مثلا: تركر-تعداد سيدر-تعداد ليچر و ...
ضمنا در مورد پورت فورواردينگ تو همين تاپيك مطلب زياد هست به اونها هم يه سر بزنيد.
مثلا:
سنجد جان اون سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رجیسترش باز هست اګه هنوز عضو نشدی
Helen_Farhani
14-11-2007, 23:13
با اجازه استادان
فعلا راه دیگری پیدا نکردم اگر پیدا کردم بهت می گم. فعلا تنها راه همین هاست.
در ضمن نگفتی adsl مال کدوم شرکت است؟
شرکت همیارنت ( شیراز هستم ).
این هزینه VPN چقدر هست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.