مشاهده نسخه کامل
: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
این سرعت خودش را نگه داشته یا نه ؟
چون مال من هم رو 100 میره اما بر میگرده باز به 50
ببین دوست گرامی هیج وقت انتظار نداشته باش که همیشه دالودت ثابت باشه جون فاکتورهای زیادی هست که کمش میکنه فقط هم ترافیک نیست. مال من روی 15-52 kb بازی میکنه ولی عقلب توی 4 ساعت 600mb ترافیک دارم ( دانلود و آپلود) میکنم یعنی 40kb/s میانگین ترافیک دارم:46:
من پهنای باندم 10 مگ هستش یه شبکه اختصاصی هست سرعتم یه بار به 100 kb هم رفت که از صفحه اش عکس گرفتم اما سریع میاد پایین تو مایه های 50 ثابت میشه
حالا میخوام ببینم مال من چطوری میره 100 یا 80 بعد میاد میشه 50 من از بیتلورد استفاده میکنم
سرعتم بت لینک مستقیم هم اگر از دانلود منیجر استفاده کنم حداقل 200 حدکثر 1 مگ است
حالا من چکار کنم تا سرعت دانلودم با بیت لورد بره بالا
شما باید از سایت های تورنت اختصاصی استفاده کنید تا از حداکثر پهنای باند استفاده کنید
100کیلوبایت در ثانیه:18: چقدر کار هام رو می تونستم سریع انجام بدم با این سرعت:41:
چطور میشه فهمید فایلی که داری دانلود میکنی 100% قابل دانلوده؟ بعضی از فایلها تو سایتها زده دیگه کامل نیست ولی وقتی میزارم واسه دانلود همش دانلود میشه و برعکس !؟@؟!؟!؟؟!@؟!#؟!؟@#!:13:
میشه منظورتان را دقیقتر بگید
ممنون دوستان
بازم مزاحمتان میشوم
میشه منظورتان را دقیقتر بگید[/quote]
منظورم اینه که تو تورنت 1000000 تا فایل هست من یکی رو انتخاب میکنم. تو سایتی که بهم تورنتشو میده می گه Health این فایل مثلا 30% سیدر 4 تا پیر 10 تا داره ولی من بارها شده این فایل و که انقدر ضعیفه واسه دانلود دانلود کردم بصورت 100% ولی خب زمان برده دیگه . می خاو بدونم میشه فایلی رو واسه دانلود بزاریم و 100% دانلود نشه؟ و اینکه چطوری میشه پیشگیری کرد از اینکار ( نصفه دانلود نکنی)
میشه منظورتان را دقیقتر بگید
منظورم اینه که تو تورنت 1000000 تا فایل هست من یکی رو انتخاب میکنم. تو سایتی که بهم تورنتشو میده می گه Health این فایل مثلا 30% سیدر 4 تا پیر 10 تا داره ولی من بارها شده این فایل و که انقدر ضعیفه واسه دانلود دانلود کردم بصورت 100% ولی خب زمان برده دیگه . می خاو بدونم میشه فایلی رو واسه دانلود بزاریم و 100% دانلود نشه؟ و اینکه چطوری میشه پیشگیری کرد از اینکار ( نصفه دانلود نکنی)[/QUOTE]
ان health احتمال نبود سیتر را میده ....
احتمالش هست و بعضی ها دچار شدن .معمولا فایل هایی که یک سیتر دارن و یا تعداد پیر هاش خیلی کم باشد احتمال دارد کامل نشود و فایل ناقص بماند. تجربه عامل پیشگری است:46:
منظورم اینه که تو تورنت 1000000 تا فایل هست من یکی رو انتخاب میکنم. تو سایتی که بهم تورنتشو میده می گه Health این فایل مثلا 30% سیدر 4 تا پیر 10 تا داره ولی من بارها شده این فایل و که انقدر ضعیفه واسه دانلود دانلود کردم بصورت 100% ولی خب زمان برده دیگه . می خاو بدونم میشه فایلی رو واسه دانلود بزاریم و 100% دانلود نشه؟ و اینکه چطوری میشه پیشگیری کرد از اینکار ( نصفه دانلود نکنی)
ان health احتمال نبود سیتر را میده ....
احتمالش هست و بعضی ها دچار شدن .معمولا فایل هایی که یک سیتر دارن و یا تعداد پیر هاش خیلی کم باشد احتمال دارد کامل نشود و فایل ناقص بماند. تجربه عامل پیشگری است:46:[/quote]
پس همچی ممکنه:27:
Backstreetboys
15-01-2008, 21:35
سلام
2روزه که یک فیلم از تورنت دارم دانلود میکنم حالا که تموم شده بازش میکنم میبینم نوشته
File Encrypted
حجم فایل 790 مگه ولی مدت زمانی که این نوشته رو نشون میده 3 دقیقه
داستان چیه ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن وقتی دانلود رو زدم همون گزینه اولی یعنی دانلود از mybittorrent رو انتخاب کردم
حالا چی کار کنم ؟
سلام
2روزه که یک فیلم از تورنت دارم دانلود میکنم حالا که تموم شده بازش میکنم میبینم نوشته
File Encrypted
حجم فایل 790 مگه ولی مدت زمانی که این نوشته رو نشون میده 3 دقیقه
داستان چیه ؟
در ضمن وقتی دانلود رو زدم همون گزینه اولی یعنی دانلود از mybittorrent رو انتخاب کردم
حالا چی کار کنم ؟
فکر می کنم فایلتون فیک است .می خوای مطمئن شی صبر کن دیگران هم نظر بدن. :11:
bakhishman
17-01-2008, 12:11
کسی نمیتونه یه دعوتنامه واسه من بفرسته از هر جا باشه اشکالی نداره من 512 دارم آپلودمم خوبه.
Backstreetboys
17-01-2008, 14:08
فکر می کنم فایلتون فیک است .می خوای مطمئن شی صبر کن دیگران هم نظر بدن. :11:
یعنی چی ؟ فیک شده
Backstreetboys این فایلی که شما دانلود کردی رو از اسمش هم میشه حدس زد که فیک هستش
اون فیلم هنوز یه ماه نیست وارد سینما شده شما چطور انتظار داشتی دی وی دی ریپښ بیاد؟
فیک بود یعنی اینکه اون فایل فقط اسم فایلی که شما دنبالش بودی رو داره ولی خود فایل هرچیزی غیر از اون چیزی که شما دنبالش بودی میتونه باشه
قبل از دانلود هر چیزی کامنت های افرادی که دانلود کردن رو بخودن ، اګه کامنت نداشت دانلودش نکنی بهتره
یا اینکه همیشه از سایت های خصوصی دانلود کن
Backstreetboys
17-01-2008, 14:58
خیلی ممنون از راهنمایی که کردین
من تا حالا نمیدونستم که فیک چیه
اون فایلی که من دانلود کردم (اونم با بدبختی) هیچ کامنتی نداشت و من بهش توجه نکردم و دانلود کردم
خودم کردم که لعنت بر خودم باد
از این به بعد باید بیشتر دقت کنم
حالا میخواستم فیلم Terminator 3 - DVDRIP رو دانلود کنم حالا از دوستان میخوام که یک مورد قابل اطمینان که فیک نباشه بهم معرفی کنن
ممنون
حالا میخواستم فیلم Terminator 3 - DVDRIP رو دانلود کنم حالا از دوستان میخوام که یک مورد قابل اطمینان که فیک نباشه بهم معرفی کنن
ممنون
من اینو پیدا کردم :
emp-ehsan
17-01-2008, 17:43
يك سوال دارم.
چرا در بيت تورننت سرعت اينقدر كمه؟
من با دانلود منيجر با سرعت 54 تا 60 كيلو دانلود مي كنم اما در بيت تورنت با 3 تا 5 كيلو ديگه خودش رو بكشه 10 كيلو.
چرا اينطوريه و بايد چكر كنم تا سرعتم بالا تر بياد؟
bakhishman
17-01-2008, 18:18
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:
سلام بچه ها من تا ماه قبل 128 داشتم و اولش سرعت دانلود تورنتم پایین بود اما بعد با یه سری تغییرات درست شد الان دو روزه که 512 گرفتم . تنظیمات u torrent رو روی 512 تنظیم کردم ولی این این مثلث زرد این پایین که میگه no incomig connection سبز نمیشه سرعتمم از 17 یا 18 بالاتر نمیره.ضمنا یکی از دوستان میفت که بهتره تیک Enable DHT نزنم یکی دیگه از دوستان میگفت بزنم حالا بزنم یا نزنم؟!
arash66_2m
17-01-2008, 18:19
من اینو پیدا کردم :
دوست من برید سایت bestxvid.org ثبت نام کنید سایت خصوصی بود که الانه باز هست ولی اگه پست های اول رو خوب انجام بدید سایت هنگامه دانلود از این سایت هم یه کم سرعتتون بالا بشه مثلا30-40
bakhishman
17-01-2008, 18:21
يك سوال دارم.
من با دانلود منيجر با سرعت 54 تا 60 كيلو دانلود مي كنم اما در بيت تورنت با 3 تا 5 كيلو ديگه خودش رو بكشه 10 كيلو.
خب با bit torrent دانلود نکن .u torrent بهتره .azureus هم خوبه .
این هم از طرف ما :
وارد سایت بشین ، داخلش لیست تمام سایت هایی که رجیسترشون باز هست رو میبینن ، داخل اون سایت ها عضو بشین و دیګه مشکلی با فیک بودن تورنت یا کم بودن سرعت نخواهید داشت
البته سرعت بستګی به تعداد سیدر هم داره ولی داخل سایت های خصوصی سیدر ها خیلی مطمعن تر هستن و اګه ببینن کسی داره ازشون دانلود میکنه سیستم رو خاموش نمیکنن و سید میکنن
فقط سعی کنین لیچر نباشین و share ratio خوبی توو اون سایت ها داشته باشین
.ضمنا یکی از دوستان میفت که بهتره تیک Enable DHT نزنم یکی دیگه از دوستان میگفت بزنم حالا بزنم یا نزنم؟!
داخل سایت های خصوصی یکی از قوانینشون اینه که این ګزنیه رو غیر فعال کنین ، اګه غیر فعال کنین فقط کسایی میتونن به شما کانکت بشن که به ترکر کانکت شده باشن ولی اګه نزنین خیلی ها به صورت ناشناس به شما کانکت میشن با کنکت شدن اونا سرعت اپلود شما بیخودی بالا میره هر چند شما هم میتوین از اونا دانلود کنی ولی کسایی که به صورت ناشناس کانکت میشن سرعت اپلود درست حسابی ندارن یا اصلا اپلود نمیکنن و اکثر لیچر هستن
حالا تصمیم با خودتونه .
Gamemaster
17-01-2008, 23:32
ما ديال آپي ها بايد چي كار كنيم?
يك سوال دارم.
ببخشید پورت شما باز است فایلی که استفاده می کنید چغدر سیتر و پیر دارد؟ چه تعداد از انها به شما وصل می شوند لطفا یک تصویر از تورنتتان بگذارید تا حداقل بشه یک چیزی فهمید.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:
سلام بچه ها من تا ماه قبل 128 داشتم و اولش سرعت دانلود تورنتم پایین بود اما بعد با یه سری تغییرات درست شد الان دو روزه که 512 گرفتم . تنظیمات u torrent رو روی 512 تنظیم کردم ولی این این مثلث زرد این پایین که میگه no incomig connection سبز نمیشه سرعتمم از 17 یا 18 بالاتر نمیره.ضمنا یکی از دوستان میفت که بهتره تیک Enable DHT نزنم یکی دیگه از دوستان میگفت بزنم حالا بزنم یا نزنم؟!
از کدام شرکت گرفتین . پورت را به فایر وال تعریف کردین و همچنین فایر وال را تنظیم کردین؟
ما ديال آپي ها بايد چي كار كنيم?
پیشنهاد می کنم وقتی adsl گرفتید از تورنت استفاده کنید یا در موارد خیلی خاص که فایلی را که تو اینترنت و بازار پیدا نکردید از تورنت بگیرید
نسخه جدید utorrent ارائه شد برای کسانی که تازه نرم افزار را می خواهند بگیرند به لینک زیر مراجعه کنند.
کسانی که نسخه 1.7.5 را دارند به بخش اپدیت بروند و کلیک کنند تا نسخه جدید را نصب کنند ( پیشنهاد می کنم موقع دریافت نسخه جدید تمام تورنت ها تان را متوقف کنید تا مشکلی پیش نیاید.
همچنین بسته زبانی utorrent هم برای 1.7.6 امد
برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید
bakhishman
18-01-2008, 12:35
یه شرکت جدیده کارش خوبه .
من فایروالو کلا خاموش کردم بازم نه!
شاید فایروال مودمت فعال است به ان پورت را معرفی کردی؟ اگر شرکته پورت ها رو بسته باسه کاری نمی شود کرد باید بسازی.
A r c h i
19-01-2008, 22:52
دوست من برید سایت bestxvid.org ثبت نام کنید سایت خصوصی بود که الانه باز هست ولی اگه پست های اول رو خوب انجام بدید سایت هنگامه دانلود از این سایت هم یه کم سرعتتون بالا بشه مثلا30-40
ممنون بابت معرفی سایت
این هم از طرف ما :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوارد سایت بشین ، داخلش لیست تمام سایت هایی که رجیسترشون باز هست رو میبینن ، داخل اون سایت ها عضو بشین و دیګه مشکلی با فیک بودن تورنت یا کم بودن سرعت نخواهید داشت
البته سرعت بستګی به تعداد سیدر هم داره ولی داخل سایت های خصوصی سیدر ها خیلی مطمعن تر هستن و اګه ببینن کسی داره ازشون دانلود میکنه سیستم رو خاموش نمیکنن و سید میکنن
فقط سعی کنین لیچر نباشین و share ratio خوبی توو اون سایت ها داشته باشین
خوب حالا این سایتا کدومشون بهتره؟؟؟
و بعد منظورتون از لیچر نباشید و شر رتیو خوبی داشته باشید چیه؟
خوب حالا این سایتا کدومشون بهتره؟؟؟
شما بګین در کدوم زمینه بیشتر فعالیت دارین اینجوری بهتر میشه میګفت کدوم سایتها بیشتر به دردتون میخوره
و بعد منظورتون از لیچر نباشید و شر رتیو خوبی داشته باشید چیه؟
در تورنت لیچر به کسی ګفته میشه که دانلود میکنه و بعد از اینکه دانلودش تموم شد تورنت رو میبنده ( برا بقیه اون چیزی رو که دانلود کرده اپلود نمیکنه ) البته با این اون فرد share ratio ( که بر اساس مقدار دانلود و اپلود تایین میشه ) بدی خواهد داشت ( share ratio کمتر از 1 ) که باعث محدود شدن امکانات دانلود برای اون فرد میشه و اګه sahre ratio خیلی کم باشه ( کمتر از 0.5 ) ممکنه بعد از مدتی بن بشه و دیګه نتونه از اون سایت تورنت استفاده کنه
پس سعی کنین همیشه همونطور که دانلود میکنین اپلود خوبی هم داشته باشین تا share ratio شما هم خوب باشه داخل سایت های خصوص share raio شما نشون داده میشه و شما میتوین ببینین
خبر مهم برا تمام کسایی که از سایت های خصوصی استفاده میکنن : اګه از utorrent استفاده میکنین هرچه سریع تر اون رو به اخرین ورژن که 1.7.6 هست upgrade کنین چون ورژن های قبلی نقص امنیتی دارن و به زودی بن میشن
خبر مهم برا تمام کسایی که از سایت های خصوصی استفاده میکنن : اګه از utorrent استفاده میکنین هرچه سریع تر اون رو به اخرین ورژن که 1.7.6 هست upgrade کنین چون ورژن های قبلی نقص امنیتی دارن و به زودی بن میشن
ممنون از خبرت ولی برای ویستا من هر کاری کردم با ورژن جدید با اینکه Seeder هم بود چیزی دانلود نیمشد . البته توی فیلمها اینطوریه و گرنه تو فایل های کوچک 5 مگی مثلا راحت دانلود میشه . . .
ممنون از خبرت ولی برای ویستا من هر کاری کردم با ورژن جدید با اینکه Seeder هم بود چیزی دانلود نیمشد . البته توی فیلمها اینطوریه و گرنه تو فایل های کوچک 5 مگی مثلا راحت دانلود میشه . . .
اون فیلم ها با ورژن های قبلی utorrent مشکلی نداشتن ؟ همون تورنت رو با ورژن قبلی امتحان کردی؟ ترکرش چی هست ؟
سلام بچه ها
کسی بلده بگه چطوری میشه فیلمی که داره دانلود میشه رو یه ذره اش رو دید؟
سلام بچه ها
کسی بلده بگه چطوری میشه فیلمی که داره دانلود میشه رو یه ذره اش رو دید؟
قبلا بحث شده پست های قبل را نگاه کنید.
باید حتما قسمت اول فایل فیلم دریافت شه بعد با یک پخش کننده ( اسمش یادم نیست) باز کنید. معمولا به صورت پرش پرش از تصاویر یا قطع و وصل شدن اجرا می شه.
Backstreetboys
20-01-2008, 17:37
یکی بگه چه جور میشه مقدار فیلمی که دانلود کردی رو ببینی
تو کدوم فولدر این فایل موقت ذخیره میشه
دوست عزیز در تورنت فایل ها به صورت تیکه تیکه های خیلی کوچیک دانلود میشن ( یه تیکه از اول ، تیکه از اخر، یه تکیه از وسط و ... ) شما برا ایکه یه فیلم رو ببیین باید حد اقل قسمت ابتدایی فیلم رو داشته باشی تا پلیر بتونه اون رو پخش کنه ، برا همین بر اایکه بتونی فیلمی رو که با تورنت دانلود کردی ببینن باید قسمت ابتدای فیلم دانلود بشه که اون هم دست دانلود کننده نیست ( اګه قسمت ابتدای فیلم دانلود شده شما میتونی با vlc media player فیلم رو ببینی
اګه فیلمی که دانلود میکنی چندین فایل rar هست و قسمت قسمت شده که می تونی یکی از اون قسمت ها رو دانلود کنی بعد با یه برنامه ی مخصوصی که میتونه فیلم های داخل فایل rar رو نشون بده ببینی ( اون برنامه توو قسمت معرفی نرم افزار معرفی شده بود یه بار فک کنم )
Backstreetboys
20-01-2008, 19:55
همین تیکه اولی که میگید بالاخره یه جای ویندوز ذخیره میشه من اونجا رو میخوام بگین کجاست
مثلا وقتی با IDM یک فیلم رو دانلود میکنم فایل موقت فیلم تو قسمت Application Data ذخیره میشه و میتونم اون مقدار دانلود شده رو ببینم
تورنت این قابلیت رو نداره ؟
همین تیکه اولی که میگید بالاخره یه جای ویندوز ذخیره میشه من اونجا رو میخوام بگین کجاست
مثلا وقتی با IDM یک فیلم رو دانلود میکنم فایل موقت فیلم تو قسمت Application Data ذخیره میشه و میتونم اون مقدار دانلود شده رو ببینم
تورنت این قابلیت رو نداره ؟
سلامی دوباره:20:
اگر از utorrent استفاده کی کنید و تنظیمات پیش فرض را عوض نکرده باشین جایی که فایل موقت ذخیره میشه همان مسیری است که برای ذخیره کل فایل داده اید. در صورت تغییر تنظیمات پیش فرض قسمت تنظیمات را نگاه کنید نوشته.
فعلا:46:
A r c h i
20-01-2008, 22:02
سلام دوستان
من امروز برنامه یوتورنت را آپدیت کردم به ورژن 1.7.6 از اون موقع ..این نورتون یک بند داره سکیوریتی آلرت می ده..چی کار کنم؟؟؟ با ورژن قبلی این مشکل را نداشتم؟:41:ا
من امروز برنامه یوتورنت را آپدیت کردم به ورژن 1.7.6 از اون موقع ..این نورتون یک بند داره سکیوریتی آلرت می ده..چی کار کنم؟؟؟ با ورژن قبلی این مشکل را نداشتم؟
چه الرتی میده؟ اګه موضوع کانکت شدن هست ( الرتها از طرف فایرال باشه ) که احتمالا به خاطر تغییر ورژن هست و باید برنامه رو به فایروال ادد کنی تا دیګه واسه هر بار کانکت شدن ازتون سوال نکنه
اګه مشکل ویروسی و تروجان باشه که فک کنم مشکل از نورتون باشه چون من و خیلی دیګه از همین ورژن استفاده میکنیم و مشکلی وجوود نداره وسایت سازنده هم مطمعن هست
SHABAHPASHA
21-01-2008, 01:12
سلام
با اجازه اساتید برای دیدن اون فایلی که دانلود میشه اگه از یوتورنت استفاده می کنی داخل برنامه روی فایل مورد نظر کلیک راست کنید وگزینه دوم open containing folder را بزنید فایل رو اونجا می بیند در آزاریوس هم روی فایل مورد نظر کلیک راست کنید گزینه show in explorer را بزنید فایل رو می بینید
برای دیدن فایلهای rar هم وین رار را باز کنید از داخل برنامه فایل مورد نظر رو انتخاب کنید روی دکمه repair کلیک کنید بعد فایلی بوجود می آید که اولش rebuilt نوشته شده حالا اونو از داخل برنامه انتخاب کنید extract to را انتخاب کنید و بعد گزینه keep broken fhles را تیک دار کنیدو...
از اساتید یه سئوال داشتم این گزینهUseNeXT client که تقریبا کنار هر تورنتی وجود داره چیه هم یه برنامه برای دانلود داره هم یه کراک که بصورت تورنت قابل دانلوده ممنون می شم به من بگید
usenext هم یه شبکه ی مخصوص اشتراک فایل هست ، داخل سایت های تورنت هرکی دنبال چیزی باشه و نتونه پیداش کنه یا سرعت بالای 20MB\s رو بخواد usenext رو بهش پیشنهاد میکنن ، تاحالا امتحان کردم چون واسه کانکت شدن به شبکه هاش ( اکثر شبکه هاش ) یورز پسورد میخواد که پولی هست ، اګه کرک کلاینتش هم کار کنه فک نکنم به دردی بخوره چون واسه کانکت شدن به شبکه باید یورز پسورد درست بدی
ولی همه چی تووش پیدا میشه و خیلی به روز هست
alfafa320
21-01-2008, 12:50
سلام خدمت دوستان در این بخش
من یک سوال داشتم من تازه با این سیستم اشنا شدم و تا حالا یک بار هم دانلود نداشتم از این
برنامها utorrent میخاستم بدونم من اگه یک اشتراک adsl 512 بگیرم شرکت در ماه به من 2 گیگ
برای دانلود میده اگه من بخام از این برنامه utorrent ... یا برنامهای دیگه تو زمینه p2p استفاده کنم
از اون 2 گیگی که شرکت به من داده استفاده میشه یا نه به صورت 24 ساعته رایگان میتونم دانلود کنم
ممنون میشم یک اطلاعاتی در این زمینه به من بدید
سلام خدمت دوستان در این بخش
من یک سوال داشتم من تازه با این سیستم اشنا شدم و تا حالا یک بار هم دانلود نداشتم از این
برنامها utorrent میخاستم بدونم من اگه یک اشتراک adsl 512 بگیرم شرکت در ماه به من 2 گیگ
برای دانلود میده اگه من بخام از این برنامه utorrent ... یا برنامهای دیگه تو زمینه p2p استفاده کنم
از اون 2 گیگی که شرکت به من داده استفاده میشه یا نه به صورت 24 ساعته رایگان میتونم دانلود کنم
ممنون میشم یک اطلاعاتی در این زمینه به من بدید
نه قربونت برم به هر حال شما داريد دانلود ميكنيد و متاسفانه از 2 گيگ شما كسر خواهد شد
alfafa320
21-01-2008, 13:22
من برنامه Azureus_3.0.4.2رو دانلود کردم ولی میخام اجراش کنم یک صفحه داس می یاد زود میره
علتش چیه
من برنامه Azureus_3.0.4.2رو دانلود کردم ولی میخام اجراش کنم یک صفحه داس می یاد زود میره
علتش چیه
90% درست دانلود نشده:27: اگه برنامت مال windows باشه ولي مسكه مال سان هستش
كسي ميدونه مقدار آپلود در تورنت نسبت به دانلود چقدره؟ يعني اگه من 1kb براي آپلود بزارم چقدر اجازه دانلود دارم؟؟
كسي ميدونه مقدار آپلود در تورنت نسبت به دانلود چقدره؟ يعني اگه من 1kb براي آپلود بزارم چقدر اجازه دانلود دارم؟؟
معمولا موقعی که محدود می کنی پایین نرم افزار مقدار محدودیت دریافت را هم نشون می ده :46:
معمولا موقعی که محدود می کنی پایین نرم افزار مقدار محدودیت دریافت را هم نشون می ده :46:
من یه بلایی سرش اوردم که هر 250KB رو 1 KB حساب کنه بعد محدودیت آپلود رو گزاشتم رو 0.1KB سرعتمو اورد پایین ولی تعیر میکرد :13:
کسی میدونه چطوری میتونم با µTorrent فایل ها رو زمانبندی(Scheduler) کنم که به ترتیب دانلود کنه؟
Street.Boy
21-01-2008, 23:17
سلام به همگی.
یه سوال من فایلهای تورنت رو با FlashGet دانلود می کنم. آیا خوبه!؟ از همه لحاظ منظورمه، سرعت و خیلی چیزای دیگه!؟! یا اینکه از یه برنامه دیگه مثل uTorrent استفاده کنم. ممنون می شم راهنماییم کنید.
SHABAHPASHA
22-01-2008, 00:26
سلام
برای زمانبندی از منوی option گزینه preference بعدscheduler را انتخاب کنیدenable schedulerرا تیک بزنید
حالا روی روزهایی که مخواهید زمانبندی کنید کلیک کنید هر خانه شامل 59 دقیقه است مثلا آخرین خانه معنای 12 شب را میدهد سه رنگ هم وجود دارد که معنای آنها مشخص است در مورد سرعت و میزان پهنای باند مصرفی پیش فرض را قبول کنید
در مورد فلاش گت هم من تمام برنامه های دانلود منیجر و تورنت رو حداقل برای مدتی امتحان کردم دانلدر تورنت فلاش گت پر از باگ می باشد وبیشتر حالت تبلیغی برای نرم افزار دارد (من خودم بارها امتحان کردم بسیاری از تنظیمات تورنت در ان قابل اجرا نیست) چیزی که در مورد لینکهای edonky هم کاملا مصداق دارد.نظر شخصی من فلاش گت حتی یک دانلود منیجر خوب هم نیست در مقابل orbit یا idm یا dap
در مورد برنامه های تورنت دوستان هم گفتند یوتورنت (بیت کامت هم کاملا مشابه یوتورنت است) واذاریوس به قول بسیاری قورباعه سمی هم دارای امکانات فوق العاده ایست و مشکل پریدن تورنتها که در یوتورنت گاهی اوقات اتفاق می افتد را ندارد ولی چون بر پایه جاوا می باشد برای سیستمهای نه چندان قوی یه کم سنگین است بهر حال بیشتر سلیقه ایست.
موفق باشید.
shabahpasha
ممنون از توضیحاتت ولی به کارم نیومد یکمه ناقصه , مثلا اگه مانند Idm تو یه زمانی شروع میکرد و توی زمانی توقف میکرد و یه منو واسه ترتیب داشت خیلی خوب میشد
سلام به همه من چند وقته با Azerus مشکل دارم سرعت دانلود فایل های تورنت خیلی کمه نهایتا 8 kb از نظر seed مشکلی نداره اشکال هم از خط نیست چون با DAP سرعتم تا 15 هم میره . در ضمن سرعت Down و up رو unlimit گذاشتم(سرعت خطم 128 است)
یه مشکل اساسی تر اینکه مثلا اگر فایلی 40 Mb باشه تا 65 mb دانلود می کنه بعد تموم می شه ممنون می شم اگه کسی راهنمائی کنه
alfafa320
22-01-2008, 11:50
سلام
ببخشید برای من یک سوال پیش امده میخاستم بدونم اون افرادی که با uTorrent و یا برنامهای از این قبیل
کار میکنند و به صورت 24 ساعته دانلود دارنند از کدام isp اشتراک adsl گرفتتد با چه حجم دانلودی
و اگه الان بخام adsl 512 بخرم در ماه به من 2 گیگ برای دانلود میده چه جوری شما راحت در روز دو یا سه تا
فیلم دانلود میکنید اگه من بخام دانلود داشته باشم با این 2 گیگ چیزی نمیتونم دانلود کنم
میشه یکی یک توضیح به ما بده ممنون میشم
سلام به همه من چند وقته با Azerus مشکل دارم سرعت دانلود فایل های تورنت خیلی کمه نهایتا 8 kb از نظر seed مشکلی نداره اشکال هم از خط نیست چون با DAP سرعتم تا 15 هم میره . در ضمن سرعت Down و up رو unlimit گذاشتم(سرعت خطم 128 است)
یه مشکل اساسی تر اینکه مثلا اگر فایلی 40 Mb باشه تا 65 mb دانلود می کنه بعد تموم می شه ممنون می شم اگه کسی راهنمائی کنه
سریسی که گرفتی 128/128 است یا نه ؟ اگر بود یا نبود برو این سایت ببین سرعت ارسال و در یافت را چند می زند
سرعت ارسال را ببین چند است بر اساس ان سرعت ارسال را محدود کن .
در مورد حجم بیشتر گرفتن فایل. چون بعضی مواقع تکه های فایل ها در حین انتقال از بین می رود چند دوباره دریافت می کنی که باعث افزایش حجم دریافت نسبت به حجم فایل می شود.
سلام
ببخشید برای من یک سوال پیش امده میخاستم بدونم اون افرادی که با uTorrent و یا برنامهای از این قبیل
کار میکنند و به صورت 24 ساعته دانلود دارنند از کدام isp اشتراک adsl گرفتتد با چه حجم دانلودی
و اگه الان بخام adsl 512 بخرم در ماه به من 2 گیگ برای دانلود میده چه جوری شما راحت در روز دو یا سه تا
فیلم دانلود میکنید اگه من بخام دانلود داشته باشم با این 2 گیگ چیزی نمیتونم دانلود کنم
میشه یکی یک توضیح به ما بده ممنون میشم
اکثر کسانی که اینجا هستند موقعی که فایل مورد نظرشون را در اینترنت یا بازار پیدا نمی کنند به تورنت مراجعه می کنند.
اکثرا هم سرویسی را گرفتن با محدودیت حجمی بالا یا از اشتراک شبانه استفاده می کنند یا سرویس بدون محدودیت حجمی است. چون در تورنت هم حجم ارسال زیلد است و هم حجم دریافت و در مواقع و برای محئوئیت حجمی ها بجز حجم فایل دریافتی حجم فایل ارسلی هم از حجم داده شده کم میشه . به همین خاطر معمولا ماهاول جستجو می کنیم ببینیم فایل تو اینترنت و بازار هست یا نه اگر نبود به عنوان اخرین راه حل استفاده می کنیم.
Street.Boy
22-01-2008, 13:34
ممنون می شم یکی راهنماییم کنه البته یکی از دوستان یه کمکایی کردن ولی من هنوز کامل متوجه نشدم.
من در حال حاضر برنامه های FlashGet, LimeWire, uTorrent, eMule رو رو سیستمم نصب دارم می خوام بدونم کدوم برنامه برای دانلود کردن و گرفتن فایلهای تورنت از همه بهتره، چه از لحاظ سرعت چه از لحاظ اینکه گفته شد هنگام دانلود حتما باید آپلود هم انجام بشه آیا برای برنامه هایی مثل FlashGet و LimeWire هم همینجوریه!؟ آیا تو این برنامه هم Share Ratio اهمیت داره!؟ در کل از همه نظرها کدام برنامه بهتر هست برای گرفتن فایلهای تورنت.
ممنون می شم اگه کمکم کنید.
s_a_m4000
22-01-2008, 18:09
ممنون می شم یکی راهنماییم کنه البته یکی از دوستان یه کمکایی کردن ولی من هنوز کامل متوجه نشدم.
من در حال حاضر برنامه های FlashGet, LimeWire, uTorrent, eMule رو رو سیستمم نصب دارم می خوام بدونم کدوم برنامه برای دانلود کردن و گرفتن فایلهای تورنت از همه بهتره، چه از لحاظ سرعت چه از لحاظ اینکه گفته شد هنگام دانلود حتما باید آپلود هم انجام بشه آیا برای برنامه هایی مثل FlashGet و LimeWire هم همینجوریه!؟ آیا تو این برنامه هم Share Ratio اهمیت داره!؟ در کل از همه نظرها کدام برنامه بهتر هست برای گرفتن فایلهای تورنت.
ممنون می شم اگه کمکم کنید.
emule که برای تورنت نیست.
limewire هم فکر نکنم برای تورنت باشه یعنی مطمئن نیستم
بهترینش utorrent هست در حال حاضر و معروفترین هم.
Street.Boy
22-01-2008, 18:45
emule که برای تورنت نیست.
limewire هم فکر نکنم برای تورنت باشه یعنی مطمئن نیستم
بهترینش utorrent هست در حال حاضر و معروفترین هم.
LimeWire فایلهای torrent رو داتلود می کنه. مرسی از راهنماییت دوست عزیز.
اگر کسه دیگه ایی اطلاعات بیشتری راجب بهترین برنامه برای دانلود فایلهای تورنت داره لطفا کمک کنه.
SHABAHPASHA
22-01-2008, 20:39
دوست عزیز برنامه های دانلود تورنت (فقط مخصوص دانلود تورنت هستند )
bitlord
bit comet(درضمن یک دانلود منیجر هم هست)
utorrent
azures
main line
برنامه هایی که علاوه بر کاربرد های خاص خود می تواند تورنت را هم دانلود کند
flash get(یک دانلود منیجر معروف که قابلیت دانلود فایلهای تورنت و لینکهای ایموله را دارد)
Shareaza(یک برنامه p2pکه قابلیت جستجو در شبکه های خود ودانلود آنها را نیز داردو تورنتها را می تواند دانلود کند)
ares(درست مثل بالایی با شبکه های خودش )
lime wire(ایضا)
usenext(به گفته پیمان جان)
واما چه از لحاظ سرعت و جه از لحاظ تنظیمات برای دانلود تورنت برنامه های مخصوص تورنت بهترین انتخاب هستند و از میان انها محبوبترین و کارا ترین آنها یوتورنت،مین لاین و آزاریوس می باشد امیدوارم خوب گفته باشم
و به شما کمک کرده باشم
Street.Boy
22-01-2008, 22:14
دوست عزیز برنامه های دانلود تورنت (فقط مخصوص دانلود تورنت هستند )
bitlord
bit comet(درضمن یک دانلود منیجر هم هست)
utorrent
azures
main line
برنامه هایی که علاوه بر کاربرد های خاص خود می تواند تورنت را هم دانلود کند
flash get(یک دانلود منیجر معروف که قابلیت دانلود فایلهای تورنت و لینکهای ایموله را دارد)
Shareaza(یک برنامه p2pکه قابلیت جستجو در شبکه های خود ودانلود آنها را نیز داردو تورنتها را می تواند دانلود کند)
ares(درست مثل بالایی با شبکه های خودش )
lime wire(ایضا)
usenext(به گفته پیمان جان)
واما چه از لحاظ سرعت و جه از لحاظ تنظیمات برای دانلود تورنت برنامه های مخصوص تورنت بهترین انتخاب هستند و از میان انها محبوبترین و کارا ترین آنها یوتورنت،مین لاین و آزاریوس می باشد امیدوارم خوب گفته باشم
و به شما کمک کرده باشم
مرسی دوست عزیز خیلی کمک خوبی بود. از دوستای دیگه هم که کمک کردن ممنونم.
موفق باشید.
Street.Boy
23-01-2008, 10:52
من به یه مشکل جدید بر خورد کردم.
هنگامی که دارم توسط برنامه uTorrent دانلود و آپلود می کنم. بعد از یه مدت دیگه نمی تونم با Internet Explorer صفحه ها رو Load کنم. مشکل هم بخاطر پهنای باند نیست چرا که وقتی uTorrent با سرعت خیلی پایین هم که در حالت دانلود هست باز تا یک صفحه رو باز می کنم سریع The Page Cannot be Displayed می زنه، بدون معطلی، هر چقدر هم که F5 یا Ctrl+F5 رو می رنم باز سریع The Page Cannot be Displayed می زنه. اینقدر باید Back رو بزنم بعد Forward رو بزنم تا یه صفحه بیاد. مشکل از کجاست!؟ تا برنامه uTorrent رو می بندم درست می شه مشکل. بازم می گم با سرعت خیلی خیلی پایین هم که در حال دانلود باشه این مشکل هست، کسی علتش رو می دونه!؟!؟!
سریسی که گرفتی 128/128 است یا نه ؟ اگر بود یا نبود برو این سایت ببین سرعت ارسال و در یافت را چند می زند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسرعت ارسال را ببین چند است بر اساس ان سرعت ارسال را محدود کن .
در مورد حجم بیشتر گرفتن فایل. چون بعضی مواقع تکه های فایل ها در حین انتقال از بین می رود چند دوباره دریافت می کنی که باعث افزایش حجم دریافت نسبت به حجم فایل می شود.[/quote]
دستت درد نکنه ولی سایتی رو که گفتی جلوی همه ی گزینه ها n/a می زنه
هنگامی که دارم توسط برنامه uTorrent دانلود و آپلود می کنم. بعد از یه مدت دیگه نمی تونم با Internet Explorer صفحه ها رو Load کنم. مشکل هم بخاطر پهنای باند نیست چرا که وقتی uTorrent با سرعت خیلی پایین هم که در حالت دانلود هست باز تا یک صفحه رو باز می کنم سریع The Page Cannot be Displayed می زنه، بدون معطلی، هر چقدر هم که F5 یا Ctrl+F5 رو می رنم باز سریع The Page Cannot be Displayed می زنه. اینقدر باید Back رو بزنم بعد Forward رو بزنم تا یه صفحه بیاد. مشکل از کجاست!؟ تا برنامه uTorrent رو می بندم درست می شه مشکل. بازم می گم با سرعت خیلی خیلی پایین هم که در حال دانلود باشه این مشکل هست، کسی علتش رو می دونه!؟!؟!
شما احتمالا اون پچ Windows XP SP2 TCP/IP "Patch" رو اجرا نکردین ، این پچ رو از سایت زیر دانلود کنین و بعد از اجرا تعداد half open connection رو از 10 به 100 افزایش بدین
Street.Boy
23-01-2008, 22:46
شما احتمالا اون پچ Windows XP SP2 TCP/IP "Patch" رو اجرا نکردین ، این پچ رو از سایت زیر دانلود کنین و بعد از اجرا تعداد half open connection رو از 10 به 100 افزایش بدین
مرسی دوست عزیز، می شه بگی این کار دقیقا چه کاری انجام می ده!؟ و چه معایب و مزایایی داره!؟
در ویندوز xp سرویس پک دو تعداد half open connection هایی که میتونین به طور همزمان داشته باشین حد اکثر 10 هست که ( ویندوز های دیګه این محدودیت رو ندارن این هم به خاطر این هست که اګه تروجانی چیزی سیستم رو الوده کرد شانس کمتری واسه کانکت شدن به نت داشته باشه ) موقع استفاده از برنامه های p2p چون تعداد کانکشن ها زیاد هست ممکنه هر ده کانکشن مورد استفاده قرار بګیره در این صورت شما اګه بخواین از مرورګر استفاد کنین باید صبر کنین تا یکی از کانکشن ها خالی بشه و مرورګر بتونه از اون کانکشن برای برقراری ارتباط استفاده کنه
کلا این پچ واسه کسایی که از تورنت استفاده میکنن ضروری هست و بر داشتن این محدودیت 10 تایی میتونه هم به سرعت تورنت و هم به وبګردی کمک کنه
اګه سیستم شما انتی ویروس و فایروال رو سیستم دارین از اون پچ استفاده کنین و تعداد کانکشن ها رو بین 50 تا 100 بزارین
Street.Boy
24-01-2008, 01:48
در ویندوز xp سرویس پک دو تعداد half open connection هایی که میتونین به طور همزمان داشته باشین حد اکثر 10 هست که ( ویندوز های دیګه این محدودیت رو ندارن این هم به خاطر این هست که اګه تروجانی چیزی سیستم رو الوده کرد شانس کمتری واسه کانکت شدن به نت داشته باشه ) موقع استفاده از برنامه های p2p چون تعداد کانکشن ها زیاد هست ممکنه هر ده کانکشن مورد استفاده قرار بګیره در این صورت شما اګه بخواین از مرورګر استفاد کنین باید صبر کنین تا یکی از کانکشن ها خالی بشه و مرورګر بتونه از اون کانکشن برای برقراری ارتباط استفاده کنه
کلا این پچ واسه کسایی که از تورنت استفاده میکنن ضروری هست و بر داشتن این محدودیت 10 تایی میتونه هم به سرعت تورنت و هم به وبګردی کمک کنه
اګه سیستم شما انتی ویروس و فایروال رو سیستم دارین از اون پچ استفاده کنین و تعداد کانکشن ها رو بین 50 تا 100 بزارین
آقا خیلی حال دادی دمت گرم.
من Patch که گفتی رو نصب کردم اما هنوز مطمئن نیستم که Half Open Connection هام 100 شده یا نه کجا باید برم ببینم که این تغییر انجام شده!؟ شرمنده ها!
اګه درست پچ کرده باشین ازتون میخواد سی دی ویندوز رو وارد کنین که شما نباید این کار رو انجام بدین و کنسل رو بزنین بعد سیستم رو ریستارت کنین
اګه شما داخل utorrent توو قسمت number of connection چیزی تغییر نداده باشین که باید با نصب پچ مشکلتون حل بشه اګه نشد احتمالا توو اون قسمت از تنظیمات تعداد کانکشن ها رو زیادی بالا بردین
Street.Boy
24-01-2008, 11:05
ولی اون زمانی که می خواست Cd ویندوز رو بذارم من این کار رو کردم. و Ok کردم. الان چه مشکلی ممکنه پیش بیاد و باید چیکار کنم!؟
اون پچ یکی از فایل های ویندوز رو تغییر میده برا همین ویندوز از شما میخواد سی دی رو وارد کنین اګه وارد کردین فایل تغییر یافته رو به حالت قبل بر میګردونه ( پس سیستم شما الان مثل موقع قبل از اجرا کردن پچ هستش ) دو باره پچش کن و اینبار سی دی رو وارد نکن ( کنسل رو بزن )
Street.Boy
24-01-2008, 15:12
Current maximum concurrent half-open connections: 100
If you continue, please press 'Abort' and 'Yes' on the popup from Windows
File Protection. Because we change system files, Windows tries to restore the
original one. So it's normal.
Do you really want to change the limit to 10?
(Y=Yes / N=No / C=Change limit / U=Uninstall)
والا من پچ رو که دوباره اجرا کردم این پیغام اولش بود یعنی: Current maximum concurrent half-open connections: 100
ولی من با این حال دوباره Half Opening رو 100 کردم.
امیدوارم الان دیگه ردیف شده باشه.
s_silent
24-01-2008, 23:41
شما همه چیز در مورد تورنت گفتید . اما این رو هم در نظر بگیرید همونطور که گفته شد تورنت یک سیستم اشتراک فایله که از جدش Kaza به ارث برده و این سیستم یه عیب بزرگ داره اونم اینه که در لحظه ای که میخواید دانلود رو انجام بدید حتما سرور منبع یا همون کسی که فایلی رو به اشتراک گذاشته باید روشن باشه و به اصطلاح On باشه . وگرنه شما هر چقدر هم که توی سایتهای تورنت لینک فایلهاتون رو پیدا کنید وبعد اونو توی برنامه تورنت برای دانلود بزارید جواب نمیگیرید .
شما همه چیز در مورد تورنت گفتید . اما این رو هم در نظر بگیرید همونطور که گفته شد تورنت یک سیستم اشتراک فایله که از جدش Kaza به ارث برده و این سیستم یه عیب بزرگ داره اونم اینه که در لحظه ای که میخواید دانلود رو انجام بدید حتما سرور منبع یا همون کسی که فایلی رو به اشتراک گذاشته باید روشن باشه و به اصطلاح On باشه . وگرنه شما هر چقدر هم که توی سایتهای تورنت لینک فایلهاتون رو پیدا کنید وبعد اونو توی برنامه تورنت برای دانلود بزارید جواب نمیگیرید .
راستش من از کازا تا حالا استفاده نکردم اګه اون هم مثل emule و limeware و ... هست که اصلا از نظر کیفیت و سرعت و امنیت با تورنت قابل مقایسه نیست ، خیلی از فایل هاش ویروس هست و رو فایل هاش هم هیچ نظارتی نمیشه ، سرعتش خیلی کمه یعنی کلی طول میکشه تا دانلود شروع بشه ،در مورد فایل ها اطلاعات چندانی وجود نداره .برا دانلود فایل های حجیم و جدید هم تورنت بسیار اپدیت تر هستن
شما اګه با تورنت اشنایی داشته باشین و بدونین کجا دنبال چی بګردین میتونین هرچیزی رو داخلش پيدا کنین بدون این که مشکلی از لحاظ سیدر سرعت یا امنیت داشته باشین
این مشکلی که شما بهش اشاره کردین مشکل تورنت نیست در واقع تمام p2p ها بر همون اساس هستن که یه نفر یه فایل رو داره به اشتراک بقیه میزاره و بعد از مدتی چندین نفر اون فایل رو دارن و همونطور ادامه پیدا میکنه ، حالا چه داخل تورنت چه داخل emule یا کازا اګه اولین نفری که فایل رو به اشتراک میزاره انلاین نباشه یا وسط اپلود دیسکانکت بشه بقیه نمیتونن فایل رو دانلود کنن ، برا همین هم بهشون میګن p2p هرچند این مشکل با عضو شدن در سایت های خصوصی حل میشه و اګه کسی تورنتی رو اپلود کنه تا زمانی که حد اقل چند نفر فایل رو به صورت کامل دانلود نکردن اپلود رو ادامه میده برا تورنت های بدون سیدر هم درخواست میدن و سیدر براشون پیدا میشه
سلام....
من اکثر صفحاتی که اینجا نوشته شده رو تقریبا خوندم(150 زیاده ماشالله)متاسفانه اکثر سوال ها و مشگلات تکراریه و بعضی هاش هم اصلا هیچ راه حل درست و حسابی پیدا نشده.(مثلا برای باز کردن پورت های بسته شده بهتر بود یه آموزشی یا یه راه عملی که واسه یکی امتحان شده پیدا میکردیم)
ولی در کل تایپیک بسیار جالبیه.من که از تورنت کلی استفاده کردم و بدون تعارف میگم برای دانلود هیچ چیزی به تورنت نمیرسه.:thumbsup:
در ضمن سایتهایی که فکر میکنین سرعت بالاتری میدن و یا لینک دعوت سایتهای خصوصی رو اگه به همدیگه بدین خیلی به درد میخوره.........
ممنونم
Street.Boy
25-01-2008, 14:05
می شه یه مقدار راجب این سایتهای خصوصی توضیح بدین و بگین چجوری می شه توش عضو شد و چه شرایطی داره و چه امکاناتی. ممنون می شم.
راستی یه سوال مهم آیا می شه از داخل برنامه فایلهای تورنت رو Search کرد. یعنی برنامه ایی باشه مثلا مثل LimeWire و eMule که از تو خود برنامه فایل مورد نظر رو Search کرد نه داخل سایت!؟!؟!؟
به نظر من بهترین برنامه شرینگ همین تورنت چون خیلی تفاوت داره با برنامهای دیگه من خودم 64Kb بیشتر فایلم از این سایت میگیرم فقط از اساتید یک سوالی داشتم.من یک فایل در داخل mininova شرینگ کردم که از خودم بود این فایل کسی نداره حالا یکسری peers میان از من دانلود میکنند که سرعتشون بیشتر میخوام ببینم آیا اونها با همین سرعت من دانلود میکنند یا نه تقسیم بندیه میشه فایل .هر کسی یه تیک از فایل منو میگیره؟
من یک فایل در داخل mininova شرینگ کردم که از خودم بود این فایل کسی نداره حالا یکسری peers میان از من دانلود میکنند که سرعتشون بیشتر میخوام ببینم آیا اونها با همین سرعت من دانلود میکنند یا نه تقسیم بندیه میشه فایل .هر کسی یه تیک از فایل منو میگیره؟
بستګی به تنظیمات utorrent یا هر تورنت کلاینت دیګه ای دارین استفاده میکنین داره ، مثلا اګه حد اکثر upload slot همزمان برای هر تورنت برابر با 3 باشه ، سه نفر بطور همزمان به شما کانکت میشن و سرعت اپلود شما بین این سه نفر تقسیم میشه ( سرعت دانلود اونها به سرعت اپلود شما بستګی داره ) ، یک قسمت از فایل بین اون سه نفر شیر میشه وقتی هر سه اون فایل ها رو دارن اونوقت قسمت دیګه ای از فایل بینشون شیر میشه و همینطور ادامه پیدا میکنه
اخرین ورژن utorrent 1.7.7 ارائه شد برای دریافت اخرین ورژن از لینک زیر استفاده کنید
کسانی که نسخه 1.7.6 را دارند به بخش اپدیت بروند و کلیک کنند تا نسخه جدید را نصب کنند ( پیشنهاد می کنم موقع دریافت نسخه جدید تمام تورنت ها تان را متوقف کنید تا مشکلی پیش نیاید.
wantonboy13
09-02-2008, 18:09
اخرین ورژن utorrent 1.7.7 ارائه شد برای دریافت اخرین ورژن از لینک زیر استفاده کنید
کسانی که نسخه 1.7.6 را دارند به بخش اپدیت بروند و کلیک کنند تا نسخه جدید را نصب کنند ( پیشنهاد می کنم موقع دریافت نسخه جدید تمام تورنت ها تان را متوقف کنید تا مشکلی پیش نیاید.
سلام ،
من قبلا" نسخه اولیش رو دانلود کرده بودم و هیچ مشکلی نداشت و فایل های تورنت رو دانلود میکرد.
اما اونو به دلایلی پاک کردم و الان بعد 5-6 ماه اومدم و این نسخه جدیده رو دانلود می کنم ، اما بهم یه فایل ناشناخته میده !! درصورتی که اون موقع بعد دانلود به شکل یک دانلود منیجر بود:41:
به نظرتون مشکل از کجاست ؟! :13:
wantonboy13
09-02-2008, 18:19
حالا اگه کسی از بچه ها فایل utorrent رو روی کامپیوترش داره ، اگه میشه برام آپلود کنه ... :11:
چون این لینک های خود سایت اصلا" جواب نمیده... :41:
یه آهنگ باحال گذاشتم تو تورنت برین صفا کنین
حالا اگه کسی از بچه ها فایل utorrent رو روی کامپیوترش داره ، اگه میشه برام آپلود کنه ... :11:
چون این لینک های خود سایت اصلا" جواب نمیده... :41:
والا من فقط اپگرید کردم مستقیم دریافت نکردم. ببینم فایلش را چک کنم
چک کردم سالم بود شما دوباره بگیرید و دقت کنید حجم فایلش 214 کیلوبایت است روش کلیک کنید تنظیمات اولیه میاد بعد اجرا می شه:46:
از دوستان عزیز کسی نحوه انتقال مسیر فایل save کردن نرم افزار Azureus غیر از مسیر پیش فرض را به من یاد می دهد.
با روش تغییر از مسیرbrows عمل می کنم ولی تغیرات save نمی شود.
با تشکر از راهنمایی دوستان
از دوستان عزیز کسی نحوه انتقال مسیر فایل save کردن نرم افزار Azureus غیر از مسیر پیش فرض را به من یاد می دهد.
یکم صبر کنید یکی از استفاده کنندگان Azureus راهنمایی کند. من یوتورنت دارم
سلام دوستان من میخواستم بدونم چه جوری زبان های دیگر را درون utorrent بریزم
اخه من فایلش گرفتم ولی نمیشه
سلام دوستان من میخواستم بدونم چه جوری زبان های دیگر را درون utorrent بریزم
اخه من فایلش گرفتم ولی نمیشه
فایل را که گرفتی در مسیر پوشهutorrent کنار فایل اصلی بزار بعد برو تو تنضیمات بخش زبان انجا لیستش می یاد بعد که انتخاب کردید .یک بار ببند و دوباره باز کن اجرا میشه و محیط فارسی می شود.
پاسخ ندادن دوستان باعث شد که خودم راه حل این مشکل را پیدا کنم
SHABAHPASHA
11-02-2008, 18:13
سلام
دوست عزیز خیلی راحته
فایل تورنت رو مسثقیم باز نکن (یعنی روی تورنت دبل کلیک نکن ) اول ازریوس رو باز کن بعد از منوی فایل open torent تورنت رو باز کن بعد به جای مسیر پیش فرض (my document/download/azerus) مسیر دلخواهرو با browse بهش بدین
wantonboy13
14-02-2008, 02:38
سلام ،
من قبلا" نسخه اولیش رو دانلود کرده بودم و هیچ مشکلی نداشت و فایل های تورنت رو دانلود میکرد.
اما اونو به دلایلی پاک کردم و الان بعد 5-6 ماه اومدم و این نسخه جدیده رو دانلود می کنم ، اما بهم یه فایل ناشناخته میده !! درصورتی که اون موقع بعد دانلود به شکل یک دانلود منیجر بود:41:
به نظرتون مشکل از کجاست ؟! :13:
عجیبه ، یکی از دوستام دانلود کرد و جواب داد... احتمالا" یه چیزی رو کامپیوتر من کمه !!
singoli.1982
14-02-2008, 11:35
سلام
در نرم افزار یوتورنت چطور میتونم آی پی ها ی خرابکار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بن کنم؟
مثلا در حال حاضر حدود hashfailes 12 و به مرور زمان بیشتر و بیشتر میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14 wastedمگ
96 download مگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم منو راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير موسر
14-02-2008, 11:54
ببخشيد شايد سوالم زياد مربوط به اينجا نباشه.
من الان دارم فيلم rembo 4 2008 رو از طريق utorrent دانلود مي كنم.روز اول شركيكهام خيلي زياد بودند ولي الان همچين رسيدند به 2 تا 3 نفر.
سرعتم هم خيلي پايين اومده.
حالا ايا راهي هست كه من بتونم همين فيلم رو ادامش رو از جايي ديگه بگيرم,كه upload كنندهاي بيشتري داشته باشه؟
يه سوال ديگه اصلا ميشه سرعت dl رو بالاتر برد.تو اين برنامه؟
سلام
در نرم افزار یوتورنت چطور میتونم آی پی ها ی خرابکار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بن کنم؟
مثلا در حال حاضر حدود hashfailes 12 و به مرور زمان بیشتر و بیشتر میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14 wastedمگ
96 download مگ
ممنون میشم منو راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود utorrent این کار را اتوماتیک انجام میده بعد از چند بار hashfailes ای پی هایی رو که از انها دریافت کرده و در همه مشترک است بن می کند اگر نبود دوباره چک می کند و ای پی های دیگر را بن می کند . لازم نیست کار خاصی بکنید
ببخشيد شايد سوالم زياد مربوط به اينجا نباشه.
من الان دارم فيلم rembo 4 2008 رو از طريق utorrent دانلود مي كنم.روز اول شركيكهام خيلي زياد بودند ولي الان همچين رسيدند به 2 تا 3 نفر.
سرعتم هم خيلي پايين اومده.
حالا ايا راهي هست كه من بتونم همين فيلم رو ادامش رو از جايي ديگه بگيرم,كه upload كنندهاي بيشتري داشته باشه؟
يه سوال ديگه اصلا ميشه سرعت dl رو بالاتر برد.تو اين برنامه؟
من این راه را بلدم تو اینترنت بگردید ببینید تورنت دیگری که توش همان فایل ها موجود باشد پیدا می کنید یا خیر اگر پیدا کردید ببینید ادرس ترکری که ان فایل تورنت دارد با مال شما یکی است یا نه اگر نبود ادرس را کنار ادرس ترکر قبلی اضافه کنید تا کسانی که به ان ترکر وصل هستند به شما وصل بشوند. یک نگاه به ترکر فایلتان بندازید ببینید ترکرش فعال است یا نه احتمال دارد سرور ترکر با مشکل مواجه باشد اگر این طور بود معمولا صبر کنید درست می شود.:46:
امير موسر
14-02-2008, 14:24
من این راه را بلدم تو اینترنت بگردید ببینید تورنت دیگری که توش همان فایل ها موجود باشد پیدا می کنید یا خیر اگر پیدا کردید ببینید ادرس ترکری که ان فایل تورنت دارد با مال شما یکی است یا نه اگر نبود ادرس را کنار ادرس ترکر قبلی اضافه کنید تا کسانی که به ان ترکر وصل هستند به شما وصل بشوند. یک نگاه به ترکر فایلتان بندازید ببینید ترکرش فعال است یا نه احتمال دارد سرور ترکر با مشکل مواجه باشد اگر این طور بود معمولا صبر کنید درست می شود.
خيلي ممنون.
singoli.1982
14-02-2008, 16:18
خود utorrent این کار را اتوماتیک انجام میده بعد از چند بار hashfailes ای پی هایی رو که از انها دریافت کرده و در همه مشترک است بن می کند اگر نبود دوباره چک می کند و ای پی های دیگر را بن می کند . لازم نیست کار خاصی بکنید
ممنون از راهنمایی کاملتون :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
noir_corneille
15-02-2008, 03:29
با عرض سلام خدمت استادان خودم ;)
من در حال حاضر میخوام یه فایل رو با utorrent بگیرم ولی اصلآ دانلود نمی کنه. تیک سبز پایین برنامه هم هستش ولی فکر کنم اشکال از peers ها باشه چون پایینش نوشته " (5)0 " فکر کنم یعنی در حال حاضر نمیشه دانلودش کرد؟؟؟!!
اگه جواب مثبته می خواستم ببینم یعنی دیگه باید قیدشو بزنم یا راههای دیگه ای هم هست؟؟؟!!
جایی دیگه هم گیرش نیووردم!!
در ضمن با مودم های معمولی 56KB به شبکه وصل می شم.یعنی ممکنه از سرعت پایینم باشه؟
با عرض سلام خدمت استادان خودم ;)
من در حال حاضر میخوام یه فایل رو با utorrent بگیرم ولی اصلآ دانلود نمی کنه. تیک سبز پایین برنامه هم هستش ولی فکر کنم اشکال از peers ها باشه چون پایینش نوشته " (5)0 " فکر کنم یعنی در حال حاضر نمیشه دانلودش کرد؟؟؟!!
اگه جواب مثبته می خواستم ببینم یعنی دیگه باید قیدشو بزنم یا راههای دیگه ای هم هست؟؟؟!!
جایی دیگه هم گیرش نیووردم!!
در ضمن با مودم های معمولی 56KB به شبکه وصل می شم.یعنی ممکنه از سرعت پایینم باشه؟
به نظر من احتمالا مشکل از سرعت است.معمولا موقعی که تعداد پیر ها کم است. احتمال اتصال کمتر است.باید صبر کنی و چندین بار ip ها رو ریفریش کنی.ببینم فایلت را جای دیگر پیدا نکردی؟؟؟
Oracle_Eldorado
15-02-2008, 13:54
ببخشید من چطوری میتونم لینک فیلم های تورنت رو گیر بیارم ؟
یا اصلا سایتی هست که معرفی کنه ؟ یا لیست داشته باشه ؟
ببخشید من چطوری میتونم لینک فیلم های تورنت رو گیر بیارم ؟
یا اصلا سایتی هست که معرفی کنه ؟ یا لیست داشته باشه ؟
سلام . تو صفحه اول لیست کوچکی از کلیه سایت هایی که فایل تورنت را می دن موجود است باید توشون نام فایل اصلی را که می خوای سرچ کنی .بعد از نتایج بهترینش را انتخاب کنید و بعد از دریافت فایل تورنت ان را در نرم افزار تورنت قرار بدهید و فایل را دریافت کنید پیشنهاد می کنم را هنمایی های صفحات اول را بخوانید
noir_corneille
15-02-2008, 15:26
به نظر من احتمالا مشکل از سرعت است.معمولا موقعی که تعداد پیر ها کم است. احتمال اتصال کمتر است.باید صبر کنی و چندین بار ip ها رو ریفریش کنی.ببینم فایلت را جای دیگر پیدا نکردی؟؟؟
ببخشید هان من تو تورنت تازه کارم:blush: ولی چه طور میشه پیر ها رو ریفرش کرد؟؟!! و اصلآ چه تآثیری داره.
در مورد سؤالتون هم باید بگم چرا پیدا کردم ولی اونم اوضاش به همین صورته!!:41:
راستی زیر پیرهام شده "(5)1" این یعنی چی؟ چه فرقی داره با "(5)0" ؟؟
آهان راستی یادم نبود; تعداد seed هام هم صفره!!! چی کارش کنم بالاخره اینــــــــــــــــــــــ ــو؟؟؟!!!
ممنون از راهنماییتون;)
ببخشید هان من تو تورنت تازه کارم:blush: ولی چه طور میشه پیر ها رو ریفرش کرد؟؟!! و اصلآ چه تآثیری داره.
در مورد سؤالتون هم باید بگم چرا پیدا کردم ولی اونم اوضاش به همین صورته!!:41:
راستی زیر پیرهام شده "(5)1" این یعنی چی؟ چه فرقی داره با "(5)0" ؟؟
آهان راستی یادم نبود; تعداد seed هام هم صفره!!! چی کارش کنم بالاخره اینــــــــــــــــــــــ ــو؟؟؟!!!
ممنون از راهنماییتون;)
اگر سید 0 است و پییر 5 باید از خیرش بگذری چون اصلا کامل نمی شه.(در مورد(5)1 معنی اش این است که یک نفر از 5 نفر با شما ارتباط دارد و بقیه هنوز نه ولی موجود هستند)
تو یوتورنت تو صفحه ایپی ها کلیک کنی تو بخش فارسی به نام بار کردن مجدد ipfilter نام دارد. بزنی یک بار ای پی ها را چک می کند .
سلام !
یه کمک خیلی فوری لطفا !!
من نمی دونم الان 2 روز چرا با تورنت دانلود می کنم
دانلودم کمه ! چی کار کنم ؟؟
آپلودمم درسته !
کمک کنید!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام !
یه کمک خیلی فوری لطفا !!
آپلودمم درسته !
کمک کنید!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مجبور بودی پایینش را انقدر بکشی پایین که نشه وضع ترکر را دید؟
تا انجا که من فهمیدم پورتتان مشکل دارد و به همین خاطر با سرعت کامل دریافت و ارسال نمی کنید(ارسال هم کجاش خوبه؟؟؟)
پورتتان را چک کنید ببینید باز است یا نه(از ان مثلث زرد برید چک کنید.
پورتتان را به فایروال معرفی کردید؟؟؟؟
نه
کنترل پنل رو دیدم سیستمم اصلا فایروال نداره
سلام دوستان عزیز
فکر می کنم سایت Demonoid احتمالا به زودی مجددا شروع به کار کند چوت ترکر این سایت که مدتها بود از کار افتاده بود
از دو روز قبل مجددا فعال شده است .
سلام !
یه کمک خیلی فوری لطفا !!
آپلودمم درسته !
کمک کنید!
سلام
منم چند روز همین مشکل رو پیدا کردم
قبلا سرعت دانلودم روی 11 بود ولی الان شده 2
zed2 جان ممنون میشم کمکم کنی
s_a_m4000
18-02-2008, 16:21
سلام دوستان عزیز
فکر می کنم سایت Demonoid احتمالا به زودی مجددا شروع به کار کند چوت ترکر این سایت که مدتها بود از کار افتاده بود
احتمالش خیلی بعیده اینم که تو صفحه اولش نوشته
NOT FILE SHARING RELATED IN ANY WAY.
دوست عزیز در آن صفحه آدرس یک فوروم را داده است و نوشته ای که شما نقل قول کرده اید مربوط به ان فوروم است
یعنی در آن فوروم هیچ چیزی به اشتراک گذاشته نمی شود و هدف از ایجاد آن آنطور که نوشته اند جلوگیری از پرا کنده
شدن
کاربران Demonoid است . حتی در خود آن فوروم نیز از دیروز چند نفر از کاربران به فعال شدن دوباره ترکر اشاره کرده اند
هرچند ادمینهای آنجا توصیه می کنند فعلا بهتر است صدایش را درنیاورید:31:
فقط 12 ساعت نبودم ببین چه خبر شد.
نه
ویندوز xp و ویستا فایروال توکار دارن که در حالت پیشفرض تمام ارتباطات را بسته است باید تنظیم کنید کدوم نزم افزار ها می تونند با اینترنت ارتباط برقرار کنند.
سلام دوستان عزیز
سلام
منم چند روز همین مشکل رو پیدا کردم
قبلا سرعت دانلودم روی 11 بود ولی الان شده 2
zed2 جان ممنون میشم کمکم کنی
اخرین باری باشد می بینم این قسمت ترکر را جمع کردین .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه احتمال دارد با ترکر مشکل دارد( که با این همه پیدا کردن بعید است.) یا پینگ شما خوب نیست که باغث دیر رسیدن درخواست ها می شود یا نسبت پهنای باند ارسال همه به دریافت کمتر است که باعث این مشکل می شود و الویت به کسانی می رود معمولا که پینگ عالی و سرغت ارسال بیشتر از بقیه دارد.
در ان لحظه اگر سرعت کم بود یک تست سرعت از سایت
بگیرید و ببینید پینگ و سرعتتان چگونه است.
دوست عزیز در آن صفحه آدرس یک فوروم را داده است و نوشته ای که شما نقل قول کرده اید مربوط به ان فوروم است
یعنی در آن فوروم هیچ چیزی به اشتراک گذاشته نمی شود و هدف از ایجاد آن آنطور که نوشته اند جلوگیری از پرا کنده
شدن
کاربران Demonoid است . حتی در خود آن فوروم نیز از دیروز چند نفر از کاربران به فعال شدن دوباره ترکر اشاره کرده اند
هرچند ادمینهای آنجا توصیه می کنند فعلا بهتر است صدایش را درنیاورید:31:
خوب به اعضای Demonoid تبریک می گم :11:
ویندوز xp و ویستا فایروال توکار دارن که در حالت پیشفرض تمام ارتباطات را بسته است باید تنظیم کنید کدوم نزم افزار ها می تونند با اینترنت ارتباط برقرار کنند.
گفتم که نباید مشکل از اون باشه چون چند وقتیه که اینجوری شده !
s_a_m4000
19-02-2008, 09:23
سلام !
یه کمک خیلی فوری لطفا !!
آپلودمم درسته !
کمک کنید!
نه
سلام.
مثل اینکه شما دانلودتون رو محدود کردین خودتون رو فایل تورنت رایت کلیک کنید و از روی Bandwith Limit سرعت دانلود و آپلود رو Unlimited بکنید
پس احتمالا این وضعیت باید باشد(اگر ترافیک isp زیاد نباشه)
نسبت پهنای باند ارسال همه به دریافت کمتر است که باعث این مشکل می شود و الویت به کسانی می رود معمولا که پینگ عالی و سرغت ارسال بیشتر از بقیه دارد.
برای من هم تو 3 تا تورنت پیش امده و کاری اش نمی توان کرد .
سلام.
مثل اینکه شما دانلودتون رو محدود کردین خودتون رو فایل تورنت رایت کلیک کنید و از روی Bandwith Limit سرعت دانلود و آپلود رو Unlimited بکنید
فکر نمی کنم ( مگر این که رفته تو قسمت تنظیمات پیشرفته) تو عکسی گه ذاشتن محدودیتی برای سرعت ها ندیدم
سلام
ببخشید من توی یه سایت خصوصی بن شدم و بهم میگه باید فقط سید کنی تا دوباره فعال بشی... حالا سوالم اینه من یه فایل دارم که قبلا از همون سایت (البته فکر کنم) دانلود کردم ..در هر حال همون فیلمه... و نام ان فیلم در لیست فیلمهای ان سایت خصوصی هم هست... ولی در لیست نرم افزار یو تورنت من دیگر نیست... حالا من میخام این فیلم را سید کنم در همان سایت ... کسی می داند چه جوری باید این کار را کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
ببخشید من توی یه سایت خصوصی بن شدم و بهم میگه باید فقط سید کنی تا دوباره فعال بشی... حالا سوالم اینه من یه فایل دارم که قبلا از همون سایت (البته فکر کنم) دانلود کردم ..در هر حال همون فیلمه... و نام ان فیلم در لیست فیلمهای ان سایت خصوصی هم هست... ولی در لیست نرم افزار یو تورنت من دیگر نیست... حالا من میخام این فیلم را سید کنم در همان سایت ... کسی می داند چه جوری باید این کار را کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید فایل تورنتی که از ان سایت خصوصی گرفته بودی و مال ان فیلم است را دوباره به یوتورنت بدی و به جای ادرس پیش فرض ادرسی که فایل اصلی( اگر پوشه هم ساخته بود تا پوشه تو پوشه خود فیلم نرو) بدی بعد یوتورنت بعد از چک کردن فایل ان را سید می کند.
ببینم مگر قوانین سایت های خصوصی را نخوندی؟ باید نسبت ارسال به دریافت از حداقل مرزی که سایت گذاشته کمتر نباشه و گرنه بن میشی.
مرسی اقا ممنون
اخه سرعت اپلودم 10 دانلودم 60.... برا همینه ...و اگر اپ کنم بازم از حجم دانلودم کم میکنه برا همین فقط تو مایه های free leech هستم
مرسی اقا ممنون
اخه سرعت اپلودم 10 دانلودم 60.... برا همینه ...و اگر اپ کنم بازم از حجم دانلودم کم میکنه برا همین فقط تو مایه های free leech هستم
خوب باید محدودیت هایی رو که داشتی می دونستی.الان هم چاره ای نداری جر همان کاری که سایت گفته.
سلام
ببخشید من سرویس 64 دارم.می خواستم ببینم چه تنظیماتی خوبه که من برا u torrent استفاده کنم.تا سرعت دانلودم بالا باشه؟
arash66_2m
28-02-2008, 12:11
سلام
ببخشید من سرویس 64 دارم.می خواستم ببینم چه تنظیماتی خوبه که من برا u torrent استفاده کنم.تا سرعت دانلودم بالا باشه؟
سلام.
اگه به پست اول و دوم این تایپیک یه نگاهی می کردی تمامی تنظیمات لازم واسه این کار اونجا قشنگ توضییح داده شده.
اینم برای شما:
و
Mehdi.7600
02-03-2008, 13:01
سلام.
توی همین تنظیماتی که اول همین تاپیک گفته شده بود ,پایین برنامه ی utorrent نباید علامت قرمز باشه, که مال من همیشه هست. اشکالش هم اینه که میگه پورتی که به برنامه داده شده بسته شده. می خواستم ببینم چه پورتی باید بزارم اونجا؟:46:
سلام.
توی همین تنظیماتی که اول همین تاپیک گفته شده بود ,پایین برنامه ی utorrent نباید علامت قرمز باشه, که مال من همیشه هست. اشکالش هم اینه که میگه پورتی که به برنامه داده شده بسته شده. می خواستم ببینم چه پورتی باید بزارم اونجا؟:46:
اول باید پورت را به فایروالت تعریف کنی بعد به یوتورنت چون به طور استاندارد پورت ها بسته است.البته اگر isp نبسته باشه
با سلام خدمت همه دوستان
من همیشه با اینترنت دانلود منیجرم سرعت دنلودم 25 تا 30 متغیره
ولی بامو تورنت حداکثر در بهترین مواقع 12 است
یه ارور البته اول باز شدن برنامه به من میده که این تصویر این اروره
به نظرتون این داره سرعتمو محدود می کنه یا نه توررنت کلا سرعتش از دانلود منیجر پایینتره؟ولی 14 15 تا؟
لیمیتاشم همرو ورداشتم
با سلام خدمت همه دوستان
من همیشه با اینترنت دانلود منیجرم سرعت دنلودم 25 تا 30 متغیره
ولی بامو تورنت حداکثر در بهترین مواقع 12 است
یه ارور البته اول باز شدن برنامه به من میده که این تصویر این اروره
به نظرتون این داره سرعتمو محدود می کنه یا نه توررنت کلا سرعتش از دانلود منیجر پایینتره؟ولی 14 15 تا؟
لیمیتاشم همرو ورداشتم
ببینم احتمالا اینnvidia firewall فایروال است؟
ظاهرا این نرم افزار( یا فایلش ) با یوتورنت هماهنگ نیست.ظاهرا تداخل دارند با هم.
احتمالا این نرم افزار اجازه ارتباط از طریق ان پورت را نمی دهد.(اگر فایروال باشه باید بهش تعریف کنی)
سرعت یوتورنت به حداکثر سرعت دریافت شما و سرعت ارسال بقیه و نسبت دریافت به ارسال کل کسانی که اشتراک می کنند بستگی دارد.
ببینم احتمالا اینnvidia firewall فایروال است؟
ظاهرا این نرم افزار( یا فایلش ) با یوتورنت هماهنگ نیست.ظاهرا تداخل دارند با هم.
احتمالا این نرم افزار اجازه ارتباط از طریق ان پورت را نمی دهد.(اگر فایروال باشه باید بهش تعریف کنی)
سرعت یوتورنت به حداکثر سرعت دریافت شما و سرعت ارسال بقیه و نسبت دریافت به ارسال کل کسانی که اشتراک می کنند بستگی دارد.
نمیدونم ممکنه باشه؟
اگه باشه کجا باید پیداش کنم؟
من کارت شبکه ام رو مادر بردم بود که یه ربطایی به این ان ویدیا داشت!:31:
حالا نمیدونم چیکارش کنم؟
تو مسنجر شما هستین؟
Error! Port 45682 does not appear to be open
من چه جوری پورتو باز کنم؟؟پورت فایر واله ؟پورته چیه؟
مشکل اون ارور قبلی و حل کردم ولی هنوز مثلث زرد هست!
Error! Port 45682 does not appear to be open
من چه جوری پورتو باز کنم؟؟پورت فایر واله ؟پورته چیه؟
مشکل اون ارور قبلی و حل کردم ولی هنوز مثلث زرد هست!
خوبه .حالا فکر کنم مشکل فایروال وبندوز است.باید به ان هم معرفی کنید.
سلام
من یه تاپیک درست کرده بودم واسه ی این حرفی که الان می خوام بزنم ولی پاکش کردن به همین دلیل الان یه کم عصبانی هستم و نمی تونم کامل حرفم رو بزنم. امیدوارم من رو ببخشید.
ببینید من با PHP یه برنامه نوشتم که شاید سرعت دانلود از torrent رو افزایش بده
حالا اگر کسی هست که ADSL داره و سرعتش بالاس بیاد تا تستش کنیم
من 56k نابود دارم
فعلاً
زیاد جوش نخور . در ضمن امیدوارم adsl ات زودتر وصل شه
بریم سر اسم مطلب
تصویری از این برنامه داری؟
چه جوری ساختی؟
حداقل یک توضیح می دادی.
قضیه اصلاً تصویری نیست
برنامه نویسی سمت سروره
اگه یکی پیدا شه برای تست بهش توضیح می دم آخه نمی خوام الکی یه حرفی بزنم بعد ضایع شم!
من قصد داشتم در یک تاپیک مجزا به معرفی و دانلود فیلمهای تورنت بپردازم که مدیر محترم فرمودند که این تاپیک موجود است. ولی این تاپیک بیشتر به حل مشکل دوستان پرداخته تا معرفی فیلمهای درست و Dvdrip. من مدت زیادی است که فیلم از این طریق دانلود میکنم. برای همین فیلمهائی که دانلود کردم و از ریپرهای معروف هستند رو در اینجا برای دانلود قرار میدم !
شاد باشید
No Country for Old Men
Movie Description
TiTLE.............No Country for Old Men
YEAR............2007
GENRE..........Crime / Drama / Thriller
RUNTiME........2:02:11
AWARDS.......Won 4 Oscars. Another 76 wins & 31 nominations
iMDB RATE.....8.6/10 - 62,020 votes
TOP 250........#37
iMDB URL
AUDiO...........MP3 48000Hz 112 kb/s CBR - 2 chnls
LANGUAGE.....English / Spanish
ViDEO...........679 kbps XviD 23.976 FPS
RESOLUTiON...616 x 256
DAR.............2.406
SUBS............English
SiZE.............699 MB
SOURCE....... NTSC DVD
ریپ این فیلم مربوط به گروه FXG هست.
وضعیت Seed و leech در روز 29 اسفند 86 :
Seed ...... 1177
Leech........580
دانلود فایل تورنت این فیلم :
هر کی تو کار دانلود Torrent ه بیاد این دو تا رو امتحان کنه و نتیجه شون رو به صورت مجزا به من بده
و
اول همه چیزتون رو روی Unlimited بذارید و اهمیت دانلود فایلهاتون رو هم روی High بذارید و Tacker هاتون رو توی اون دو تا صفحه ای که نوشتم وارد کنید
معلومه باید چه کنید
اگر مشکلی بود بپرسید
ولی مهمه که بفهمم اسکریپتم سرعت دانلود از Torrent رو زیاد می کنه یا نه
فعلاً
سلام به همگی
من با بیت تورنت آشنایی کامل ندارم و برای اولین باره که دارم باهاش فیلم دانلود میکنم
من حدود 6-7 ساعت پیش فیلم کشتار با اره برقی تگزاس رو گذاشتم رو دانلود با UTORRENT ولی الان بعد از دانلود 38% فیلم ناگهان دانلود قطع شده و هیچ عملی برنامه انجام نمیده... خواستم ببینم مشکل از چیه اگه کمکم کنید ممنون میشم
اطلاعات روی صفحه الان اینچنین نوشته شده :
peers : 3 (6(
seed : 0 (0(
آخه هیچکس نیست که فایل رو کامل داشته باشه
یا باید صبر کنی یا یه Torrent دیگه از همین فیلم پیدا کنی
سلام به همگی
من با بیت تورنت آشنایی کامل ندارم و برای اولین باره که دارم باهاش فیلم دانلود میکنم
من حدود 6-7 ساعت پیش فیلم کشتار با اره برقی تگزاس رو گذاشتم رو دانلود با UTORRENT ولی الان بعد از دانلود 38% فیلم ناگهان دانلود قطع شده و هیچ عملی برنامه انجام نمیده... خواستم ببینم مشکل از چیه اگه کمکم کنید ممنون میشم
سلام
سید و پیر هنگامی که داشتی دانلود میکردی رو چند بود؟
ترجیحا یه عکس بزار ببینم مشکل کجاست
سلام به همگی
خوب وقتی سیدی وجود نداره دانلود هم بی معنی میشه ! :41:
اگه میتونی فایل تورنتی که دانلود کردی رو بزار. شاید چندتا ترکر بشه جور کرد !
یا یه عکسی از یوتورنت و صفحه نمایشت در وضعیت مشکل بزار.
.bahman.
26-03-2008, 14:02
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان منم دائم برام اون مثلث زرد میاد یا این علامت که تو عکس زدم میخواستم ببیینم چطوری من پورتی روکه میگه باز کم62482
این پورت ربطی به فایروال نداره انگار مربوط به تنظیمات مودم و کارت شبکس رو ایکونم کلیک کنی یه برنامه در ادامش پیشنهاد میکنه به نام Pfconfig ولی ریجستر نمیشه براشم کرکی ندیدم مدل کارت شبکه منم توی لیستش نبود
نظرتون چیه چیکار باید کرد
راستی تو عکس مشخصه چقدر سرعت سند من بالاتر دان هست نمیشه اینو رفع کرد یا تورنت همینجوریه
.bahman. جان
شما از کدوم شرکت ADSL گرفتی؟
ببخشید سرعت معمولی من برا دانلود 14 است ولی این با سرعت 5 تا 9 دانلود میکنه سیدر ها و.. هم خیلی زیاد هستن من از داتک میگیرم لطفا راهنمایی کنین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان منم دائم برام اون مثلث زرد میاد یا این علامت که تو عکس زدم میخواستم ببیینم چطوری من پورتی روکه میگه باز کم62482
این پورت ربطی به فایروال نداره انگار مربوط به تنظیمات مودم و کارت شبکس رو ایکونم کلیک کنی یه برنامه در ادامش پیشنهاد میکنه به نام Pfconfig ولی ریجستر نمیشه براشم کرکی ندیدم مدل کارت شبکه منم توی لیستش نبود
نظرتون چیه چیکار باید کرد
راستی تو عکس مشخصه چقدر سرعت سند من بالاتر دان هست نمیشه اینو رفع کرد یا تورنت همینجوریه
برای پورت اگر به فایروال و روتر مودمت(تو بخش تنظیمات فایروال روتر) تعریف کرده باشی اخر سر مشکل isp است که بسته .
برای افزایش سرعت بهت پیشنهاد می کنم ارسالت را به 7 یا 6(باید خودت چک کنی قطعی نیست بسته به سرویس ها فرق می کنه) محدود کنی احتمالا رو سرعت دریافت تاثیر مثبت می گذارد(ممکنه نزارد باز بستگی به شانس)
درضمن ان دایره قرمز است نه مثلث زرد.
ببخشید سرعت معمولی من برا دانلود 14 است ولی این با سرعت 5 تا 9 دانلود میکنه سیدر ها و.. هم خیلی زیاد هستن من از داتک میگیرم لطفا راهنمایی کنین
چه سرویسی گرفتی؟
با
speedtest.net
با چند تا سرور چک کن تا متوسط سرعتت در بیاد .
با همون جا کردم اینو داد
با همون جا کردم اینو داد
همه چیت مثل مدل 128/128 است.خوب وضعش خوبه
اگر پورتت رو تو فایروال تعریف کرده باشی فقط دو حالت داره :
1-یا سیتر ها انقدر ارسال ندارند و بقیه خیلی درخواست دادن که معمولا فقط با دادن ترکر جدید یا شانس میشه حل کرد
2-یا سرعت ارسالت نامحدود است که باید یکم محدود کنی( مثلا رو 6 7 8 تست کنی خودت می فهمی کدوم بهتر است)
.bahman.
27-03-2008, 15:11
ممنون از جواب zad2جان
درسته منم نوشتم اکثرا مثلثه زرده و یا این علامت که تو عکس بود
خب اکثر این تاپیک رو من خوندم اکثرا هم این مشکل پورت بسته رو دارن
نمیدونم شما ها چطوری برطرف کردید اگه بتونید یه راهنمایی کامل بزارید برا همه که خیلی خوبه
اکثر جوابا کلی هست اگه یه اموزش کامل برا فوروارد کردن این پورت تورنت باشه خیلی خوبه
دوستانی که این مشکل رو برطرف کردن راهنمایی کنن لطفا
dogtagجان من شهرستانم عزیز
بسته به سیستم و چیزهایی که روش هست و روشی که به اینترنت وصل شده و isp فرق می کنه و نمی شه یک نسخه برای همه پیچید.
کار من هم نیست
SHABAHPASHA
28-03-2008, 01:57
ویرایش شد..........
ذوالقرنين
29-03-2008, 11:50
دوستان سلام. راستش طريقه كار كردن با برنامه هاي مرتبط با Torrnet رو تا حدودي ميدونم . اما مشكل من اينه : اول شب لينك مورد نظر رو دانلود ميكنم و با برنامه تا چند دقيقه اي از اون رو دانلود ميكنم بعد برنامه رو ميبندم . كامپيوترم رو جوري تنظيم كردم كه شب خودش روشن شه و شروع به دانلود كنه ولي وقتي صبح بلند ميشم ميبينم كه هيچ چيز دانلود نكرده. البته اين بخاطر اينه كه هيچ Seed ي وجود نداره. اما چرا اين اتفاق مي افته؟. چند تا لينك رو هم امتحان كردم همشون اينجورين. سوالم اينه كه هيچ راهي وجود نداره كه نصف شب بدون اينكه يه لينك جديد بدم دانلود كنه(منظورم اينه كه اين Seed ها كجا ميرن) . يعني حتما بايد شب بيدار شم و لينك رو به برنامه بدم (سر شب كه اينكار رو ميكنم خيلي خوب دانلود ميكنه ). دوستاني كه كاركردن ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
؟؟؟؟؟؟؟
منظورت از لینک فابل تورنته دیگر؟
موقعی که می خوای ببندی برنامه رو تنظیم کردی که همه تورنت های ناقص رو ادامه بده و همچنین تنظیم کردی به تو پیش فرض بعد از بوت شدن ویندوز بوت شه؟
من دقیق از گفته هات سر در نیاوردم لطفا دقیقتر بنویس.
به نظر من این جیمز باند (007) بازی ها رو در نیار
شب قبل از خواب خودت تنظیمش کن و بعد از این که شروع شد برو بخواب
ذوالقرنين
30-03-2008, 09:41
؟؟؟؟؟؟؟
منظورت از لینک فابل تورنته دیگر؟
موقعی که می خوای ببندی برنامه رو تنظیم کردی که همه تورنت های ناقص رو ادامه بده و همچنین تنظیم کردی به تو پیش فرض بعد از بوت شدن ویندوز بوت شه؟
من دقیق از گفته هات سر در نیاوردم لطفا دقیقتر بنویس.
سلام . اره عزيز تنظيم كردم كه با ويندوز بوت بشه . منظورم از لينك هم همون فايل بود . ولي اگر ممكنه درمورد اون تنظيمات كه گفتي يه توضيح بده .ممون
Dogtag جان يعني ميگي هر شب بيدار شم. خودت اون همه DVD رو همينجوري دانلود كردي . اخه اتومات هم ميشه بچه هاي همينجا ميگن
ممنون از جواب zad2جان
درسته منم نوشتم اکثرا مثلثه زرده و یا این علامت که تو عکس بود
خب اکثر این تاپیک رو من خوندم اکثرا هم این مشکل پورت بسته رو دارن
نمیدونم شما ها چطوری برطرف کردید اگه بتونید یه راهنمایی کامل بزارید برا همه که خیلی خوبه
اکثر جوابا کلی هست اگه یه اموزش کامل برا فوروارد کردن این پورت تورنت باشه خیلی خوبه
دوستانی که این مشکل رو برطرف کردن راهنمایی کنن لطفا
dogtagجان من شهرستانم عزیز
دوست عزیز تنها راه بی دردسر و مطمنی که به ذهن من میرسه استفاده از سایتهای Private هست که میتنونی از تمام پهنای باندت استفاده کنی
من مشکلمو از این طریق حل کردم و الان کاملا راضی هستم
مرسی
خودت اون همه Dvd رو همينجوري دانلود كردي
شما از کجا می دونی؟
بله. شب قبل از خواب می زدم و صبح ور می داشتم
Mehdi.7600
30-03-2008, 16:34
سلام
تورنت فیلم insomnia رو می خوام ( لینک مستقیم هم اگه بود که بهتر)!
arash66_2m
30-03-2008, 18:19
سلام
این جا یه سر بزن.
s_a_m4000
02-04-2008, 17:35
تورنت اسپای هم بسته شد.!
Friends of TorrentSpy,
We have decided on our own, not due to any court order or agreement, to bring the Torrentspy.com search engine to an end and thus we permanently closed down worldwide on March 24, 2008.
The legal climate in the USA for copyright, privacy of search requests, and links to torrent files in search results is simply too hostile. We spent the last two years, and hundreds of thousands of dollars, defending the rights of our users and ourselves.
Ultimately the Court demanded actions that in our view were inconsistent with our privacy policy, traditional court rules, and International law; therefore, we now feel compelled to provide the ultimate method of privacy protection for our users - permanent shutdown.
It was a wild ride,
The TorrentSpy Team
تورنت اسپای هم بسته شد.!
Friends of TorrentSpy,
We have decided on our own, not due to any court order or agreement, to bring the Torrentspy.com search engine to an end and thus we permanently closed down worldwide on March 24, 2008.
The legal climate in the USA for copyright, privacy of search requests, and links to torrent files in search results is simply too hostile. We spent the last two years, and hundreds of thousands of dollars, defending the rights of our users and ourselves.
Ultimately the Court demanded actions that in our view were inconsistent with our privacy policy, traditional court rules, and International law; therefore, we now feel compelled to provide the ultimate method of privacy protection for our users - permanent shutdown.
It was a wild ride,
The TorrentSpy Team
باز تسلیت برای ترکر خصوصی کارها
ذوالقرنين
03-04-2008, 17:53
سلام
لينك مستقيمش رو توي پ.خ ميفرستم برات [چون اينجا نميشه لينكشو گذاشت]
سلام ... من به تازگی وقتی مونیتورو خاموش می کنم می بیننم صبح که تورنت چیزی دانلود نکرده .... ایا خاموشی مونیتور ربطی به کانکت شدن داره....ایا روشی هست که بشه به صورت دستی مونیتورو تو حالت stand by برد؟ بدون دیسکانکت شدن...
فکر نمی کنم ربطی به مانیتور داشته باشه
شاید Seed یا Peer نباشه
ذوالقرنين
07-04-2008, 19:04
سلام ... من به تازگی وقتی مونیتورو خاموش می کنم می بیننم صبح که تورنت چیزی دانلود نکرده .... ایا خاموشی مونیتور ربطی به کانکت شدن داره....ایا روشی هست که بشه به صورت دستی مونیتورو تو حالت stand by برد؟ بدون دیسکانکت شدن...
اول اينكه ربطي به مانيتور شما نداره. ولي اگر ميخوايي بعد از چند دقيقه به حالت Stand by بره ميتوني از طريق Control Panel و سپس Power Option تنظيمات مربوط به مانيتور رو جوري تنظيم كني كه بعد از چند دقيقه اتوماتيك به حالت Stand by بره.
دوستان من يه سوال دارم و اون اينه كه يه فايل تورنت تا چه مدت معتبره. يعني اينكه من كه سرعتم پايينه براي دانلود فيلم ميتونم از يه فايل تورنت 10 روز متوالي همون فيلم اوليه رو دانلود كنم يا نه؟
SHABAHPASHA
07-04-2008, 19:37
دوستان من يه سوال دارم و اون اينه كه يه فايل تورنت تا چه مدت معتبره. يعني اينكه من كه سرعتم پايينه براي دانلود فيلم ميتونم از يه فايل تورنت 10 روز متوالي همون فيلم اوليه رو دانلود كنم يا نه؟
اعتبار و زنده بودن یک تورنت تا زمانی است که حداقل یک seed داشته باشد و این seed چند بار ان لاین شود.گاهی اوقات اگر یک کاربر 90 درصد یک فایل را در اختیار داشته باشد و بقیه لیچر ها 10 در صد باقی مونده را این تورنت می تواند دوباره زنده شود بنابراین قاعده مشخصی برای اینکه چند روز یک تورنت اعتبار داشته باشد وجود ندارد اما منطق می گوید هرچه تعداد سیدهای یک تورنت بیشتر باشد عمر آن تورنت افزایش می یابد به هر حال من یک بار یک تورنت رو بعد از یک سال وقتی دوباره لود کردم هنوز زنده بود...
اول اينكه ربطي به مانيتور شما نداره. ولي اگر ميخوايي بعد از چند دقيقه به حالت Stand by بره ميتوني از طريق Control Panel و سپس Power Option تنظيمات مربوط به مانيتور رو جوري تنظيم كني كه بعد از چند دقيقه اتوماتيك به حالت Stand by بره.
شايد منظورت از اعتبار اينه كه fake نباشه
براي اين كار مي توني فقط تورنت هايي رو دانلود كني كه راجع بهشون صحبت شده. مثل:
شايد منظورت از اعتبار اينه كه fake نباشه
براي اين كار مي توني فقط تورنت هايي رو دانلود كني كه راجع بهشون صحبت شده. مثل:
فکر کنم منظورت
بود گرچه فرقی نمی کنه
ذوالقرنين
08-04-2008, 20:07
اعتبار و زنده بودن یک تورنت تا زمانی است که حداقل یک seed داشته باشد و این seed چند بار ان لاین شود.گاهی اوقات اگر یک کاربر 90 درصد یک فایل را در اختیار داشته باشد و بقیه لیچر ها 10 در صد باقی مونده را این تورنت می تواند دوباره زنده شود بنابراین قاعده مشخصی برای اینکه چند روز یک تورنت اعتبار داشته باشد وجود ندارد اما منطق می گوید هرچه تعداد سیدهای یک تورنت بیشتر باشد عمر آن تورنت افزایش می یابد به هر حال من یک بار یک تورنت رو بعد از یک سال وقتی دوباره لود کردم هنوز زنده بود...
ببخشيد اين ليچرها كيا هستند؟
يعني من و شما كه داريم فايل رو دانلود مي كنيم و همزمان سند هم مي كنيم
ببخشيد اين ليچرها كيا هستند؟
سیدر به کسانی که کل فایل را دارن می گن و لیچر به کسانی که قسمتی از فایل را دارن.
يعني من و شما كه داريم فايل رو دانلود مي كنيم و همزمان سند هم مي كنيم
dogtag
اصلاح کردی برنامه را
نه عزيز
ايشالاه تا 2 روز ديگه رديفش مي كنم
سلام
من يه مشكل اساسي با تورنت دارم
پايين utorrent هميشه دايره قرمز يا مثلث نارنجيه و هيچ وقت سبز نمي شه
port forwardingرو انجام دادم ولي بي فايده بود. firewall ويندوز رو هم براي پورت مورد نظر pen كردم و اين هم جواب نداد
upnp رو هم enable كردم اين هم جواب نداد!!!
از شركت صبا نت Adsl گرفتم و مي دونم كه پورتهاي تورنتش بازه
از node 32 هم استفاده مي كنم
واقعا ديگه نمي دونم چي كار كنم
makmalmk
10-04-2008, 01:04
سلام
شما 100% تنظیماتت مشکل داره برنامتو کلا پاک کن از ادرس زیر دوباره دانلود کن و نصب کن
بعد از نصب یه صفحه تنظیمات میاره(speed guide) تو قسمت Connection Type یک مگ رو انتخاب کن
تیک گزینه Enable Encryption رو بزنو تو قسمت Current Port به عدد پیش فرض کاری نداشته باش
و کلید بقلشو بزن که یه صفحه باز میکنه پورتتو تایید میکنه دراخرم دکمه پایین برگ Use Selected Settings رومیزنی
به تنظیمات دیگه کار نداشته باش فقط سرعت اپلودتو کمتر کن 3 مناسبه
منم adsl صبا دارم کامپیوترو کردم یه دانلودر توپ
همیشه ساعت 3 اتومات روشن میشه تا 7 دانلود میکنه وخاموش میشه
سرعتشم بین 40 تا 50 کمتر یا بیشتر هم نمیشه حدود 500 مگ هم دانلود میکنه (هرشب)
امیدوارم مشکلت حل بشه.
سلام
شما 100% تنظیماتت مشکل داره برنامتو کلا پاک کن از ادرس زیر دوباره دانلود کن و نصب کن
بعد از نصب یه صفحه تنظیمات میاره(speed guide) تو قسمت Connection Type یک مگ رو انتخاب کن
تیک گزینه Enable Encryption رو بزنو تو قسمت Current Port به عدد پیش فرض کاری نداشته باش
و کلید بقلشو بزن که یه صفحه باز میکنه پورتتو تایید میکنه دراخرم دکمه پایین برگ Use Selected Settings رومیزنی
امیدوارم مشکلت حل بشه.
مرسي مرسي
مشكل utorrent م با bridge كردن و دو تا connection درست كردن حل شد
فقط يه سوال ديگه
در اين حالت كه broadband connection درست كردم چه جوري تنظيم كنم كه شب كه كامپيوتر روشن شد اين connection خودبه خود كانكت شه
هر كار مي كنم بعد از hibernate خودش كانكت نميشه
حتما بايد يه url باز كنم؟؟
makmalmk
10-04-2008, 12:41
من از برنامه Aclvancecl Dialer استفاده میکنم
برنامه های utorrent و Auto power off رو توش add کردم
تو Control Panel قسمت Scheduled Tasks هم Aclvancecl Dialer رو Add کردمو براش ساعت قرار دادم
توجه : تو این قسمت گزینه Wake the computer رو باید تیک بزنی تا کامپیوترو روشن کنه من با hibernate تست نکردم ولی100%باید کار کنه من Stand By میکنم (از روی آدت)
بعد از دانلود هم در ساعتی که برای Auto power off قرار دادی خاموش میشه (.....hibernate , Stand By or)
hibernation چی کار میکنه؟
میشه یه کم بیشتر در مورد اتوماتیک روشن شدن و خاموش شدن کامپیوتر توضیح بدین ..چون من سه روز تو هفته خونه نیستم میخاستم ببینم میشه به راحتی این کارو کرد؟؟؟؟
SHABAHPASHA
11-04-2008, 12:13
hibernation چی کار میکنه؟
میشه یه کم بیشتر در مورد اتوماتیک روشن شدن و خاموش شدن کامپیوتر توضیح بدین ..چون من سه روز تو هفته خونه نیستم میخاستم ببینم میشه به راحتی این کارو کرد؟؟؟؟
hibernate یعنی بیهوشی کامپیوتر که با شات داون کردن فرق میکنه اما خوب سیستم همون حالت داره ولی برعکس شات داون دوباره میشه اون رو اتوماتیک روشن کرد
بهترین برنامه ای که من دیدم و خودم ازش استفاده می کنم auto power on هستش که می تونی چند برنامه ریزی براش بگذاری عکس برنامه
تو برنامه می تونید یوتورنت رو بعد بیداری لود کنی اما بهترین کار اینه که یوتورنت همراه با ویندوز اجرا بشه یعنی توی استارتاب لود بشه
سلام
من يه مشكل اساسي با تورنت دارم
پايين utorrent هميشه دايره قرمز يا مثلث نارنجيه و هيچ وقت سبز نمي شه
port forwardingرو انجام دادم ولي بي فايده بود. firewall ويندوز رو هم براي پورت مورد نظر pen كردم و اين هم جواب نداد
upnp رو هم enable كردم اين هم جواب نداد!!!
از شركت صبا نت Adsl گرفتم و مي دونم كه پورتهاي تورنتش بازه
از node 32 هم استفاده مي كنم
واقعا ديگه نمي دونم چي كار كنم
سلام
امیدوارم مشکلت حل بشه.
اگر اپلود را رو 3 بگذارید حذاکثر سرعت دریافت محدود به 18 میشه باید حداقل اپلود را 6 بگذارید تا از تمام پهنای باند دریافت استفاده کنید.
اگر اپلود را رو 3 بگذارید حذاکثر سرعت دریافت محدود به 18 میشه باید حداقل اپلود را 6 بگذارید تا از تمام پهنای باند دریافت استفاده کنید.
روش محاسبتون به چه شکلیه ؟؟ برای منم هر چی اپلودم کمتر باشه دانلودم بیشتره ولی خوب رشیو پایین می اد
روش محاسبتون به چه شکلیه ؟؟ برای منم هر چی اپلودم کمتر باشه دانلودم بیشتره ولی خوب رشیو پایین می اد
در یو تورنت به شرطی که تو تنظیمات برنامه گزینه دیدن محدودیت سرعت در نوار وضعیت(تو بخش فارسی)را تیک دار کنید می توانید محدودیت سرعتی که گذاشتید را در نوار پایین ببینید.
موقعی که از 6 کیلو بایت سرعت را کمتر می کنید سرعت دریافت به طور اتومات محدود به 30 میشه که به هر 1 کیلوبایت کاهش ارسال 8 کیلو بایت دریافت محدودتر میشه.(برای رعایت عدالت برای کسانی که بیشتر شیر می کنند بیشتر سرعت بگیرند)
البته هیچ وقت نباید سرعت ارسال رو رو حداکثر گذاشت چون رو دریافت تاثیر می زاره مگر موقعی که دریافت کامل شده.
برای این موارد با ازمون و خطا می توانید بهترین نصبت را برای دریافت و ارسال پیدا کنید.
مثلا من دیدم اگر تا بزارم دریاغتم مشکلی ندارد ولی موقعی که رو 6 می زارم سرعت دریافتم به نصبت قبل کمتر میشه در ان موقع می فهمم که سرعت ارسال مناسب برای من 5 است.(و اگر بیشتر اجازه بده بیشتر می گذارم مثلا موقع عید که چون خلوت بود سرعت را تا 7 گذاشتم)
در ضمن علت اینکه ترکر های خصوصی یو تورنت و بعضی دیگر را قبول دارند به خاطر ارائه درست محدودیت سرعت ها و میزان دریافت و ارسال است تا ترکر الویت ها رو مرتب کند.
در یو تورنت به شرطی که تو تنظیمات برنامه گزینه دیدن محدودیت سرعت در نوار وضعیت(تو بخش فارسی)را تیک دار کنید می توانید محدودیت سرعتی که گذاشتید را در نوار پایین ببینید.
موقعی که از 6 کیلو بایت سرعت را کمتر می کنید سرعت دریافت به طور اتومات محدود به 30 میشه که به هر 1 کیلوبایت کاهش ارسال 8 کیلو بایت دریافت محدودتر میشه.(برای رعایت عدالت برای کسانی که بیشتر شیر می کنند بیشتر سرعت بگیرند)
البته هیچ وقت نباید سرعت ارسال رو رو حداکثر گذاشت چون رو دریافت تاثیر می زاره مگر موقعی که دریافت کامل شده.
برای این موارد با ازمون و خطا می توانید بهترین نصبت را برای دریافت و ارسال پیدا کنید.
مثلا من دیدم اگر تا بزارم دریاغتم مشکلی ندارد ولی موقعی که رو 6 می زارم سرعت دریافتم به نصبت قبل کمتر میشه در ان موقع می فهمم که سرعت ارسال مناسب برای من 5 است.(و اگر بیشتر اجازه بده بیشتر می گذارم مثلا موقع عید که چون خلوت بود سرعت را تا 7 گذاشتم)
در ضمن علت اینکه ترکر های خصوصی یو تورنت و بعضی دیگر را قبول دارند به خاطر ارائه درست محدودیت سرعت ها و میزان دریافت و ارسال است تا ترکر الویت ها رو مرتب کند.
منظورتون نوار پایین سمت راسته که نوشته U T وقتی راست کلیک میکنی؟؟؟
خیلی ممنون
...یه مدت از سایت های خصوصی استفاده می کردم ولی الان دیگه به این نتیجه رسیدم که عمومی ها بهترند ...حداقل برای من که سرعت اپلودم پایینه
hibernate
یعنی بیهوشی کامپیوتر که با شات داون کردن فرق میکنه اما خوب سیستم همون حالت داره ولی برعکس شات داون دوباره میشه اون رو اتوماتیک روشن کرد
بهترین برنامه ای که من دیدم و خودم ازش استفاده می کنم auto power on هستش که می تونی چند برنامه ریزی براش بگذاری عکس برنامه
تو برنامه می تونید یوتورنت رو بعد بیداری لود کنی اما بهترین کار اینه که یوتورنت همراه با ویندوز اجرا بشه یعنی توی استارتاب لود بشه
این hibernate کردن ضرری برای کامپیوتر برای مدت طولانی نداره .. چون ظاهرا کامپیوتر خاموش نمیشه چون یه راست میاد تو همون صفحه دسکتاپی که کار میکردی انگار اصلا کامپیوتر خاموش نشده .. یعنی میگم اگر hibernate این قدر راحته پس چرا اصلا باید ما shut down کنیم اصلا؟؟؟؟؟
ایا باید یو تورنت رو هم ادد کرد به جایی
ایا روشی هست که بشه بیت تورنت را هر بار با بالا اومدن سیستن توی . hibernate ,ری استارت کرد ....چون بعضی وقتا ایکون کنار تورنت ها قرمز میشه و دانلود نمیکنه ولی یه بار که تورنتو می بندم و دوباره باز می کنم درست میشه .... ولی اگر خودم نباشم که خود به خود بالا نمی اد ...یعنی تو hibernate اصلا سیستم ری استارت نمیشه که بخوام یو تورنت رو تو استارت اپ بزارم که بالا بیاد .... باید یو تورنت رو فعال کنم بعد سیستم رو تو hibernate ببرم ... هر وقت سیستم بالا بیاد یو تورنت تو همون حالت قبلیه .یعنی اگر مشکلی داشته باشه اصلا ری استارت نمیشه و همین طوری میمونه......
سلام دوستان عزیز
بالاخره پس از حدود 6 ماه تعطیلی سایت Demonoid دوباره به حال Online درآمده است و دوستانی که در آن عضو هستند
می توانند از آرشیو عظیم آن مجددا استفاده کنند.
SHABAHPASHA
12-04-2008, 07:12
این hibernate کردن ضرری برای کامپیوتر برای مدت طولانی نداره .. چون ظاهرا کامپیوتر خاموش نمیشه چون یه راست میاد تو همون صفحه دسکتاپی که کار میکردی انگار اصلا کامپیوتر خاموش نشده .. یعنی میگم اگر hibernate این قدر راحته پس چرا اصلا باید ما shut down کنیم اصلا؟؟؟؟؟
ایا باید یو تورنت رو هم ادد کرد به جایی
ایا روشی هست که بشه بیت تورنت را هر بار با بالا اومدن سیستن توی . hibernate ,ری استارت کرد ....چون بعضی وقتا ایکون کنار تورنت ها قرمز میشه و دانلود نمیکنه ولی یه بار که تورنتو می بندم و دوباره باز می کنم درست میشه .... ولی اگر خودم نباشم که خود به خود بالا نمی اد ...یعنی تو hibernate اصلا سیستم ری استارت نمیشه که بخوام یو تورنت رو تو استارت اپ بزارم که بالا بیاد .... باید یو تورنت رو فعال کنم بعد سیستم رو تو hibernate ببرم ... هر وقت سیستم بالا بیاد یو تورنت تو همون حالت قبلیه .یعنی اگر مشکلی داشته باشه اصلا ری استارت نمیشه و همین طوری میمونه......
به شرط اعتدال ! نه ضرر نداره اما به هر حال چون يه قسمتايي هنوز فعال مي مونن جايگزين شات داون نميشه
توي اين عکس که گذاشتم جايي که بايد برنامه را اد کرد مشخصه اين جوري مشکلي پيدا نمي کني يا حداقل من مشکل پيدا نکردم
به شرط اعتدال ! نه ضرر نداره اما به هر حال چون يه قسمتايي هنوز فعال مي مونن جايگزين شات داون نميشه
توي اين عکس که گذاشتم جايي که بايد برنامه را اد کرد مشخصه اين جوري مشکلي پيدا نمي کني يا حداقل من مشکل پيدا نکردم
خیلی مممنون
منظورتون نوار پایین سمت راسته که نوشته U T وقتی راست کلیک میکنی؟؟؟
خیلی ممنون
منظورتان از U وT ان U و D بود دیگه ؟اره همان است
خواهش
makmalmk
12-04-2008, 20:22
سلام
اولاببخشید که زود به زود سر نمی زنم
دوم من از برنامه ای که دوستمون SHABAHPASHA معرفی کرد استفاده می کنم که در این ادرس موجود است:
و براش دستور می نویسم فلان ساعت روشن شو و چند دقیقه بعد برنامه Aclvancecl Dialer رو باز کن که دراینجا موجود است:
Name: FREE USER s/n: 4F673900 or Name: mochivseh s/n: cf675400
که اموزش کار با اون رو با تشکر از اقای mohammad.clergyman در این ادرس میتونید ببینید:
بعد utorrent رو توش add کردم که بعد از کانکت بالا بیاد و شروع به دانلود کنه
در انتها هم با زمانی که به برنامه Auto power on/off داده بودم خاموش میشه
سوم برای utorrent فرقی نمیکنه از استارت اپ بیاد بالا یا بازش کنیم در هر صورت کارشو میکنه
4) اقای zed2 جان عزیز عرض کردم بنده اپلودمو روی 3k قرار دادمو سرعت دانلودم هم بین40 تا 50k است چجوری؟
خب هست دیگه دروغ بگم که برام فایده ای نداره
5) اقای isbn84 عزیز هرچه را بهر کاری ساختند hibernate جای shut down رو نمی گیره هر از چند گاهی سیستم (برای ریکاور، ریبوت یا هرچی که می گن) نیاز به shut down یا حداقل ری استارت کردن داره
و utorrent هر وقت کانکشن ارتباط به شبکه برقرار باشه بعد از چند ثانیه شروع به کار میکنه کاری به قرمز زرد یا سبز بودنش نداشته باش ولی در هر صورت میتونی با همون برنامه Auto power on/off که توعکس هم معلومه قبل از زمان خاموشی یه فرمان برای بستن این برنامه بنویسی
6) نخندیدا ! من سرعت تایپم شدیدا پایینه برای نوشتن همین چند خط حدود 2 ساعت وقت گذاشتم
تا بعد............................................ ................................
4) اقای zed2 جان عزیز عرض کردم بنده اپلودمو روی 3k قرار دادمو سرعت دانلودم هم بین40 تا 50k است چجوری؟
من از حالت استاندارد یو تورنت گفتم .مال شما رو نمی دونم چطوری تغییر دادین ولی مال من در حالت استاندارد موقعی که رو 3 باشه محدودیت دریافت رو 18 است.
من از حالت استاندارد یو تورنت گفتم .مال شما رو نمی دونم چطوری تغییر دادین ولی مال در حالت استاندارد موقعی که رو 3 باشه محدودیت دریافت رو 18 است.
سلام
اولاببخشید که زود به زود سر نمی زنم
دوم من از برنامه ای که دوستمون SHABAHPASHA معرفی کرد استفاده می کنم که در این ادرس موجود است:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو براش دستور می نویسم فلان ساعت روشن شو و چند دقیقه بعد برنامه Aclvancecl Dialer رو باز کن که دراینجا موجود است:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدName: FREE USER s/n: 4F673900 or Name: mochivseh s/n: cf675400
که اموزش کار با اون رو با تشکر از اقای mohammad.clergyman در این ادرس میتونید ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد utorrent رو توش add کردم که بعد از کانکت بالا بیاد و شروع به دانلود کنه
در انتها هم با زمانی که به برنامه Auto power on/off داده بودم خاموش میشه
سوم برای utorrent فرقی نمیکنه از استارت اپ بیاد بالا یا بازش کنیم در هر صورت کارشو میکنه
5) اقای isbn84 عزیز هرچه را بهر کاری ساختند hibernate جای shut down رو نمی گیره هر از چند گاهی سیستم (برای ریکاور، ریبوت یا هرچی که می گن) نیاز به shut down یا حداقل ری استارت کردن داره
و utorrent هر وقت کانکشن ارتباط به شبکه برقرار باشه بعد از چند ثانیه شروع به کار میکنه کاری به قرمز زرد یا سبز بودنش نداشته باش ولی در هر صورت میتونی با همون برنامه Auto power on/off که توعکس هم معلومه قبل از زمان خاموشی یه فرمان برای بستن این برنامه بنویسی
6) نخندیدا ! من سرعت تایپم شدیدا پایینه برای نوشتن همین چند خط حدود 2 ساعت وقت گذاشتم
تا بعد............................................ ................................
خیلی ممنون که توضیح دادی .. واقعا ممنون
من یه مشکلی که دارم اینه که وقتی سیستم رو hibernate میکنم برای مثلا ساعت 3 که برنامه auto power on سیستمو روشن کنه ...وقتی این بین خودم کاری برام پیش بیادو سیستمو دستی روشن کتم چون هایبرنیت بوده زود میاد صفحه دسک تاپ ولی بعدش که میخام کانکت بشم کانکت میشه ولی تو سایتی نمیره و پیغام سرور نات فاوند server not found میده . وقتی بعدش سیستمو ریاستارت می کنم (یعنی دیگه از حالت hibernate ) در میاد .دوباره درست میشه ...مال شمام همین طوره؟؟؟؟؟
makmalmk
14-04-2008, 06:41
خواهش میکنم قابلی نداشت....
نه مال من این طوری نمیشه البته یه جا دیدم نوشته بود که با IE6 سازگار نیست اگه IE7 نداری حتما بگیر شاید درست بشه.
zed2 عزیز : درست میگی حالت استانداردش همونیه که شما گفتی ولی اگه تو قسمت peers نگاه کنی نصف بیشتر nood ها مال امریکاست چندتا هم کانادا و دانمارک و تک و توک چند کشور اروپایی خیلی به ندرت میتونی کشور اسیایی ببینی مثل ژاپن مالزی عربستان و ایران که سرعتشون هم خیلی کمه به همین خاطر اگه نباشن هم تاثیری نداره ولی utorrent برنامشو جوری ساخته که بدون اپلود سرعت نداره شما هم بهش کلک بزن سرعت اپلودو تو ستینگ 50k انتخاب کن ولی روی لینکی که داری دان میکنی راست کلیک کن و تو گزینه Properties ماکزیمم اپلودتو محدود کن به 2 یا 3 اون وقت میبینی که سرعت دانت کم نمیشه هیچ زیادم میشه
تا بعد.........
mahdicpu
15-04-2008, 23:20
اقایون من یه سوال حیاتی دارم ممنون میشم جواب بدید.
اقا من چند تا فایل زده بودم توی برنامه بیت تورنت برای دانلود و وقتی که اونها حدود 60-70 درصد رسیدند کامپیوترم ویروس گرفت و من مجبور شدم کامپیوتر رو فرمت کنم و وقتی دوباره ویندوز رو ریختم و بیت تورنت رو نصب کردم دیگه اون فایل ها رو نتونستم ادامشون رو دانلود کنم.خواستم ببینم کسی میتونه کمک کنه که چه طور میتونه این برنامه فایل هایی رو که نصفه دانلود کرده رو بشناسه و ادامشون رو دانلود کنه؟
اقایون من یه سوال حیاتی دارم ممنون میشم جواب بدید.
اقا من چند تا فایل زده بودم توی برنامه بیت تورنت برای دانلود و وقتی که اونها حدود 60-70 درصد رسیدند کامپیوترم ویروس گرفت و من مجبور شدم کامپیوتر رو فرمت کنم و وقتی دوباره ویندوز رو ریختم و بیت تورنت رو نصب کردم دیگه اون فایل ها رو نتونستم ادامشون رو دانلود کنم.خواستم ببینم کسی میتونه کمک کنه که چه طور میتونه این برنامه فایل هایی رو که نصفه دانلود کرده رو بشناسه و ادامشون رو دانلود کنه؟
باید فایل تورنتی را که مربوط به ان فایل ها هستش را یپدا کنی و به نرم افزار تورنت معرفی کنی و همچنین در هنگام عرفی ادرس جایی که قبلا فایل ها در انجا ذخیره شده (در صورتی که به صورت فولدر بود تا فلدر) را بهش می دی بعد چک میکنه و از ادامش می گیره.
mahdicpu
16-04-2008, 13:34
باید فایل تورنتی را که مربوط به ان فایل ها هستش را یپدا کنی و به نرم افزار تورنت معرفی کنی و همچنین در هنگام عرفی ادرس جایی که قبلا فایل ها در انجا ذخیره شده (در صورتی که به صورت فولدر بود تا فلدر) را بهش می دی بعد چک میکنه و از ادامش می گیره.
اقا دستت درد نکنه. واقعا عزا گرفته بودم به خاطر این. یه دنیا ممنون.
Devil_xxx2008
17-04-2008, 13:20
بهترین سایت برای دان فیلم torrent چیه ؟
من که از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید استفاده می کنم و راضی ام
ولی بهترینش رو نمی دونم
makmalmk
18-04-2008, 19:04
اسم چیزی که میخوایو تو سایت زیر سرچ کنی لینک همه سایت هایی که دارنو لیست میکنه هر کدوم seed بیشتر دارن بهتره
امير موسر
18-04-2008, 19:13
بهترین سایت برای دان فیلم torrent چیه ؟
بهترین راه اینه که اسمه فیلمی رو که می خوای +torrent تو گوگل سرچ کنی !!
Devil_xxx2008
20-04-2008, 12:41
بهترین راه اینه که اسمه فیلمی رو که می خوای +torrent تو گوگل سرچ کنی !!
منظور شمارو نفهمیدم
میشه دقیق تر بگین؟
منظور شمارو نفهمیدم
میشه دقیق تر بگین؟
منظور ایشان این بود که در گوگل در کادر در کنار اسم فیلم +torrent را هم بگذاری تا فایل های تورنت را بدهد.البته معمولا اگردر حالت عمومی نشد اخرین روش این است.
arash66_2m
20-04-2008, 20:33
سایت demonoid دوباره از سر گرفته شد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کجایی....................:18:
من میرم ببینم کدوم فیلم رو بزارم دانلود ....:31:
اینم لینک سایت...
آقا اين سايت قابل اطمينان هست؟
اگه من بيام يكي از اين external ها رو دانلود كنم يه وقت fake از آب در نياد!
اون mininova مياد fake هاي خودش رو پاك مي كنه. اين چي؟
arash66_2m
20-04-2008, 22:14
آقا اين سايت قابل اطمينان هست؟
اگه من بيام يكي از اين external ها رو دانلود كنم يه وقت fake از آب در نياد!
اون mininova مياد fake هاي خودش رو پاك مي كنه. اين چي؟
آره قابل اطمیتان هستش..
ولی به نظرات هم توجه کنید بد نیست.
شما دعوتنامه اش رو داری به ما بدی؟
شما دعوتنامه اش رو داری به ما بدی؟
dogtag دیگه رو ی ان برنامه کار نمی کنی؟
می خوام روش کار کنم ولی وقتش رو ندارم.
کسی هم که ساپورتم نمی کنه که حداقل دلگرم شم.
فقط شمایی که ما شرمنده تیم.
به هرحال ببخشید که منتظرت گذاشتم ولی فعلاً وقت تعمیرش رو ندارم.
ببخشید
*Necromancer
22-04-2008, 16:19
یه سوال: من می خوام واسه اولین بار امتحانش کنم . تو صفه اول نوشته هر روز یه فیلم می شه دانلود کرد منم می خواستم در مورد سرعتش بیشتر بدونم کلا این به چه معناس؟ یه روز کامل؟ ینی سرعتش از اینترنت معمولی کمتره؟ برا هر گیگ چقد باید وقت صرف کرد؟
یه سوال: من می خوام واسه اولین بار امتحانش کنم . تو صفه اول نوشته هر روز یه فیلم می شه دانلود کرد منم می خواستم در مورد سرعتش بیشتر بدونم کلا این به چه معناس؟ یه روز کامل؟ ینی سرعتش از اینترنت معمولی کمتره؟ برا هر گیگ چقد باید وقت صرف کرد؟
ویکی را بخون فکر کنم بیشتر جوابات را بدهد.
اگر نداد من به زبان ساده قبلا گفتم.یکبار پست های قبلی را مرور کن . اگر باز جواب نگرفتی بیا بهت ساده می گم
ذوالقرنين
23-04-2008, 20:20
دوستان سلام. مزاحم شدم يه سوال داشتم. اگه من بخوام يه فايل حالا فيلم يا چيز ديگه اي رو در اختيار ديگران قرار بدم تا اونا دانلود كنند چيكار بايد بكنم؟ ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
دوستان سلام. مزاحم شدم يه سوال داشتم. اگه من بخوام يه فايل حالا فيلم يا چيز ديگه اي رو در اختيار ديگران قرار بدم تا اونا دانلود كنند چيكار بايد بكنم؟ ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
اگر از تورنت گرفتی کاری ندارد همچنان بزار کار کنه ولی اگر می خواهی تورنتش را بسازی اول باید با نرم افزار تورنت از فایل اصلی یک فایل تورنت بسازی که در همین حین هم ترکر را معرفی کنی.ترکر را هم باید بر اساس سایتی که توش فایل تورنت را اپلود می کنی بزنی(که خود سایت معمولا ادرس ترکر را می دهد مخصوصا تو عمومی ها برای کمک)
یک راهنما هم در این مورد وجود دارد که تو تاپیک های قبلتر موجود است یکم جستجو کنید کامل گفته است.
befermatooo
24-04-2008, 21:31
سلام
من تازه با تورنت آشنا شدم
میشه بگید باید چیکار کنم . لطفا کامل باشه
ممنون
سلام
من تازه با تورنت آشنا شدم
میشه بگید باید چیکار کنم . لطفا کامل باشه
ممنون
سلام
شما پستهای اول تاپیک رو مطالعه بفرمایین
کامل توضیح داده شده
سلام
تو پستای قبلی یکی برنامه advance dialer رو برای دانلود از تورنت یعنی کانکت شدن اتوماتیک معرفی کرده بود
از کسایی که با برنامه advance dialer کار کردند..من وقتی تنظیم می کنم برای اتوماتیک کانکت شده برای شب... روز که می رم تو قسمت گراف(امارش) می بینم فقط یه ساعت کانکت شده دقیقا از زمان کانکت شدن تا زمانی که فکر کنم خو شرکت هر یه ساعت دیس کانکت می کنه ....بعد توی دکمه keep که قبلا من زده بودم جوری که اون دو تا سیم قرمز و ابی به هم وصل بودن .صبح که می ام می بینم اونا از هم قطعند...و فقط یه ساعت دیشب کانکت بودم ..میشه کسی به من کمک کنه و یا تنظیماتشو بگه که هر وقت از طرف شرکت قطع شد دوباره خودش کانکت شه؟
راستی یه موتور جستجوی تورنت خیلی خوب:
لطفا شماره ی صفحه ای که کاملترین توضیح رو از بیت تورنت داشته بفرمایید .
صفحه اول این تاپیک و صفحه مال ویکی پدیا
سلام
یه سوال
چند روزه که دارم یه فایل رو از تورنت دانلود میکنم ...
اما نمیدونم چرا سرعت آپلودم تقریبا 3 برایر دانلودم هست
یکی میتونه راهنمایی کنه
من قبلا حدود 10 تا فیلم از تورنت گرفتم و تا 150 مگابایت آپلود نداشتم ( برای هر فیلم )
ولی این یکی تا 70 درصد دانلود کردم و 250 مگابایت آپلود کرده
روز اول دانلودم سرعتش تا 30 میرفت ولی الان تا 8 بیشتر نمیره
تعداد seed هاشم بیشتر از peer هستش
سلام
یه سوال
یکی میتونه راهنمایی کنه
من قبلا حدود 10 تا فیلم از تورنت گرفتم و تا 150 مگابایت آپلود نداشتم ( برای هر فیلم )
ببین سرعت دریافت محدود نشده؟(چک کن)
پورتات بازه ؟ترکری کهتو فایل هست کار می کنه؟
ببین ممکنه قسمت هایی را که می خوای دانلود کنی همه نداشته باشن و چون درخواست برای ان قسمت ها زیاده سرعت کمه.
اگر همه را چک کردی لینک فایل تورنت را بده چک کنم.
mahdi17729
03-05-2008, 14:33
نمیدونم من تا حالا نتونستم از تورنت فایل بگیرم الان هم سرعتم 1 کیلوبایت هست در صورتی که من فایلهای معمولی رو 30 کیلوبایت دانلود میکنم
من از utorrent استفاده میکنم
چی کار کنم میخوام فیلم دانلود کنم
نمیدونم من تا حالا نتونستم از تورنت فایل بگیرم الان هم سرعتم 1 کیلوبایت هست در صورتی که من فایلهای معمولی رو 30 کیلوبایت دانلود میکنم
من از utorrent استفاده میکنم
چی کار کنم میخوام فیلم دانلود کنم
این سوال را خیلی از دوستان گفتن و در همان پست ها هم جواب دادن اگر صفحات قبلی را می دید عین سوال شما را حداقل من خودم به 5 نفر جواب دادم و گفتم چون در تورنت یک سرور مرکزی وجود ندارد و همه افرادی که متصل اند نقش سرور را دارند (در راهنمای ویکی کامل گفته شده چجوری) سرعت ها بر اساس مقدار پهنای باند ارسال و دریافت همه کاربرانی که دارن ان فایل را اشتراک می کنند بستگی دارد.(نمونه اش من یک فایلی دارم همین الان دریافت می کنم که به خاطر سرعت کم ارسال بقیه رو 2 3 و حتی 0.5 کیلو بایت می رسد.در این حالت اولویت با کسانی است که سرعت ارسال بیشتر و دریافت کمتر داشته باشن)
همچنین اگر پورتی که یوتورنت استفاده می کند به هر دلیلی بسته باشد سرعت کاهش پیدا می کند که معمولا در پایین نرم افزار به سورت 3 رنگ سبز زرد و قرمز است که وقتی سبز است پورت باز است و وقتی زرد و قرمز است پورت مشکل دارد و باید مشکلش رفع شود(اگر ISP) نبسته باشد.
mahdi17729
04-05-2008, 08:28
این سوال را خیلی از دوستان گفتن و در همان پست ها هم جواب دادن اگر صفحات قبلی را می دید عین سوال شما را حداقل من خودم به 5 نفر جواب دادم و گفتم چون در تورنت یک سرور مرکزی وجود ندارد و همه افرادی که متصل اند نقش سرور را دارند (در راهنمای ویکی کامل گفته شده چجوری) سرعت ها بر اساس مقدار پهنای باند ارسال و دریافت همه کاربرانی که دارن ان فایل را اشتراک می کنند بستگی دارد.(نمونه اش من یک فایلی دارم همین الان دریافت می کنم که به خاطر سرعت کم ارسال بقیه رو 2 3 و حتی 0.5 کیلو بایت می رسد.در این حالت اولویت با کسانی است که سرعت ارسال بیشتر و دریافت کمتر داشته باشن)
همچنین اگر پورتی که یوتورنت استفاده می کند به هر دلیلی بسته باشد سرعت کاهش پیدا می کند که معمولا در پایین نرم افزار به سورت 3 رنگ سبز زرد و قرمز است که وقتی سبز است پورت باز است و وقتی زرد و قرمز است پورت مشکل دارد و باید مشکلش رفع شود(اگر ISP) نبسته باشد.
مرسی ولی حالا باید چی کار کرد که بتونم از حداکثر سرعت استفاده کرد
چه عاملی باعث میشود سرعت زیاد شود
مرسی ولی حالا باید چی کار کرد که بتونم از حداکثر سرعت استفاده کرد
چه عاملی باعث میشود سرعت زیاد شود
سه راه داره:
راه اول:بگردی دنبال یک فایل تورنت که مشخصاتش عین فایل شما است و فقط ترکرش فرق می کند که با کپی کردن می تونی از سیدر های ان هم استفاده کنی(که بعضی مواقع فایده نداره)
2-24 ساعت وصل باشی تا اگر افراد پر سرعت با سرعت ارسال زیاد(مثلا 3 4 مگ بیان اپلود کنند)که مثل حالت قبل شانسی است.
3-سرعت ارسال خوب داشته باشی که اولویت دریافتت بیاد بالا(که فکر نکنم با محدودیت سرعت بتونی)
بجز اینها فقط می تونی صبر کنی تا با همان رسرعت دریافت بشه
makmalmk
04-05-2008, 18:05
سلام
تو پستای قبلی یکی برنامه advance dialer رو برای دانلود از تورنت یعنی کانکت شدن اتوماتیک معرفی کرده بود
از کسایی که با برنامه advance dialer کار کردند..من وقتی تنظیم می کنم برای اتوماتیک کانکت شده برای شب... روز که می رم تو قسمت گراف(امارش) می بینم فقط یه ساعت کانکت شده دقیقا از زمان کانکت شدن تا زمانی که فکر کنم خو شرکت هر یه ساعت دیس کانکت می کنه ....بعد توی دکمه keep که قبلا من زده بودم جوری که اون دو تا سیم قرمز و ابی به هم وصل بودن .صبح که می ام می بینم اونا از هم قطعند...و فقط یه ساعت دیشب کانکت بودم ..میشه کسی به من کمک کنه و یا تنظیماتشو بگه که هر وقت از طرف شرکت قطع شد دوباره خودش کانکت شه؟
فقط تنظیماتی که تو شکل نشون دادم مهمه
سلام
یه سوال
یکی میتونه راهنمایی کنه
دوست عزیز یه بار گفته بودم که اگه روی فایل در حال دانلود راست کلیک کنی و از پروپرتیز گزینه ماکزیمم اپلودتو روی 2 قرار بدی دیگه این مشکلو نداری من در ازای هر 700MB دانلود فقط 10MB اپلود دارم :5::20:
ذوالقرنين
07-05-2008, 19:06
سلام . ببخشيد بازم سوال. با اين فيلمها كه دانلود ميكنم بعضي وقتها فايلهايي با پسوند sub , srt , idx دانلود ميشه . لطف كنيد بفرماييد اين فايلها چي هستند و چجوري ميشه از اونها استفاده كرد؟
پيشاپيش از راهنمايي شما متشكرم.
سلام . ببخشيد بازم سوال. با اين فيلمها كه دانلود ميكنم بعضي وقتها فايلهايي با پسوند sub , srt , idx دانلود ميشه . لطف كنيد بفرماييد اين فايلها چي هستند و چجوري ميشه از اونها استفاده كرد؟
پيشاپيش از راهنمايي شما متشكرم.
انها زیر نویس فیلم هاست که جدیدا بعضی گروه ها که اشتراک می کنند با فیلم زیر نویس هم می دن به پخش کننده زیر نویس را بدی اجرا می کنه
سلام به همه ی دوستان.
من میخوام 1 فایل 6Gb دانلود کنم ولی زمانی که فایل .torrent رو با utorrent باز میکنم میخوام دانلود رو شروع کنم همچین erorr ی می یاد.مشکل از کجاست؟
One or more files exceed the filesystem size limit, these files can not be saved properly.
سلام به همه ی دوستان.
من میخوام 1 فایل 6Gb دانلود کنم ولی زمانی که فایل .torrent رو با utorrent باز میکنم میخوام دانلود رو شروع کنم همچین erorr ی می یاد.مشکل از کجاست؟
One or more files exceed the filesystem size limit, these files can not be saved properly.
سلام
سیستم فایل شما FAT هستش
و نمیتونه فایل با حجم بالاتر از 1 گیگ رو نگه داره
باید به NTFS تبدیلش کنید
یا اینکه تو درایوی سیو کنید که NTFS هستش
inspiron
12-05-2008, 13:07
سلام
من یک سرچی زدم چی در مورد اینکه چجوری پورته باز پیدا کنم ندیدم از این نرم افزار هایی هم که هست برای پیدا کردن پورت های باز استفاده کردم ولی فایده ای نداشت . نرم افزاری که من استفاده میکنم µTorrent هست.
منتظره راهنمایی شما هستم
سلام
من یک سرچی زدم چی در مورد اینکه چجوری پورته باز پیدا کنم ندیدم از این نرم افزار هایی هم که هست برای پیدا کردن پورت های باز استفاده کردم ولی فایده ای نداشت . نرم افزاری که من استفاده میکنم µTorrent هست.
منتظره راهنمایی شما هستم
اگر رو ویندوز فایروال پیش فرض را استفاده می کنی برو گزینه
don't allow exception را از تیک بردار(تیک دار نباشه)
بعد برو تو تب exception
add program را بزن و ادرس فایل exe یوتورنت را بده(اگر تو لیست اصلی نبود) بعد که امد تیک کنارش را فعال کن و تنظیمات را ذخیره کن. ویندوز بهش اجازه میده در صورت استفاده از فایروال دیگر به فایر وال معرفی کن.(بعضی انتی ویروس ها قبلا باید بهشون معرفی می شد الان نمی دونم)
اگر مودم adsl داری و از نوع روتر است و تنظیمات اتصال را از داخل روتر (با مرورگر ) انجام دادی باید بری تو روتر ببینی فایر وال داره یا نه (معمولا پیش فرض داره)و پورتی که یوتورنت می خواد از ان استفاده کنی را بهش بده و اجازه دسترسی بدی.اگر تمام اینکار هارو کردی و هنوز ان پایین مثلث زرد یا دایره قرمز بود بمعنی این است که پورت را شرکت ارائه کننده خدمات بسته است و باید ان باز کند( که کم دیدم باز کنند)
ذوالقرنين
13-05-2008, 13:53
سلام. و بازهم سوال البته تا حدودي به اين تاپيك مربوط نميشه ولي من به اين تاپيك عادت كردم!! يه دي وي دي دارم كه زير نويس فارسي هم داره ميخوام اونو به Divx تبديل كنم ميشه بفرماييد چطور ميشه با زيرنويس فارسي اونو تبديل كرد.متشكرم
سلام. و بازهم سوال البته تا حدودي به اين تاپيك مربوط نميشه ولي من به اين تاپيك عادت كردم!! يه دي وي دي دارم كه زير نويس فارسي هم داره ميخوام اونو به Divx تبديل كنم ميشه بفرماييد چطور ميشه با زيرنويس فارسي اونو تبديل كرد.متشكرم
خوبه خودت می دونی اینجا جاش نیست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک بحث جدید بزن و انجا سوالتو بپرس .دوستان میان و راهنمایی ات می کنند.
Dj Sasan
14-05-2008, 01:32
سلام دوستان
من در مورد تورنت خیلی شنیده بودم ولی تا حالا تو بحرش نرفته بودم. این تاپیک رو یه جورایی مطالعه کردم و دوتا نرم افزارEmule و UTorrent رو دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری استفاده کنم. اگه میشه یکم در مورد تنظیمات لازم و اینکه چطوری لینک رو باید وارد کنیم, توضیح بدین. یعنی اون حد اقلا رو توضیح بدین تا ما هم راه بیوفتیم!
inspiron
14-05-2008, 02:03
اگر رو ویندوز فایروال پیش فرض را استفاده می کنی برو گزینه
don't allow exception را از تیک بردار(تیک دار نباشه)
بعد برو تو تب exception
add program را بزن و ادرس فایل exe یوتورنت را بده(اگر تو لیست اصلی نبود) بعد که امد تیک کنارش را فعال کن و تنظیمات را ذخیره کن. ویندوز بهش اجازه میده در صورت استفاده از فایروال دیگر به فایر وال معرفی کن.(بعضی انتی ویروس ها قبلا باید بهشون معرفی می شد الان نمی دونم)
اگر مودم adsl داری و از نوع روتر است و تنظیمات اتصال را از داخل روتر (با مرورگر ) انجام دادی باید بری تو روتر ببینی فایر وال داره یا نه (معمولا پیش فرض داره)و پورتی که یوتورنت می خواد از ان استفاده کنی را بهش بده و اجازه دسترسی بدی.اگر تمام اینکار هارو کردی و هنوز ان پایین مثلث زرد یا دایره قرمز بود بمعنی این است که پورت را شرکت ارائه کننده خدمات بسته است و باید ان باز کند( که کم دیدم باز کنند)
ممنون از لطفت دوست عزیز من این کارها رو کردم ولی این علامت ها بعد جور جا خشک کردن حالا چجوری من میتونم از این isp پورته باز پیدا کنم.
سلام دوستان
من در مورد تورنت خیلی شنیده بودم ولی تا حالا تو بحرش نرفته بودم. این تاپیک رو یه جورایی مطالعه کردم و دوتا نرم افزارEmule و UTorrent رو دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری استفاده کنم. اگه میشه یکم در مورد تنظیمات لازم و اینکه چطوری لینک رو باید وارد کنیم, توضیح بدین. یعنی اون حد اقلا رو توضیح بدین تا ما هم راه بیوفتیم!
Emule مال تورنت نیست مال شبکه اشتراک فایل است و با تورنت فرق می کند(یک تاپیک جدا دارد که راهنما رو هم توش گذاشتن.
برای دانلود فایل ها اصلی از تورنت باید برید سایت های که فایل تورنت فایل اصلی را می دن(که حجم ان فایل ها 10 20 کیلوبایت است)یک لیست از سایت ها تو صفحه اول موجود است باید در انجا دونبال فایل مورد نظر بگردید تا فایلی را پیدا کنید که دارای سیتر و پیر زیاد است..فایل را دریافت و روش کلیک می کنید.(یا از داخل یو تورنت باز می کنید)بعد اجازه می دید دریافت کند.
ممنون از لطفت دوست عزیز من این کارها رو کردم ولی این علامت ها بعد جور جا خشک کردن حالا چجوری من میتونم از این isp پورته باز پیدا کنم.
پس معنی اش این است که شرکت خدمات دهنده شما پورت ها را کامل بسته است.و کاری جز ساختن با این وضعیت نمی تونید بکنید.:41:(مگر اینکه شرکت را عوض کنید)
ذوالقرنين
14-05-2008, 18:20
سه راه داره:
راه اول:بگردی دنبال یک فایل تورنت که مشخصاتش عین فایل شما است و فقط ترکرش فرق می کند که با کپی کردن می تونی از سیدر های ان هم استفاده کنی(که بعضی مواقع فایده نداره)
2-24 ساعت وصل باشی تا اگر افراد پر سرعت با سرعت ارسال زیاد(مثلا 3 4 مگ بیان اپلود کنند)که مثل حالت قبل شانسی است.
3-سرعت ارسال خوب داشته باشی که اولویت دریافتت بیاد بالا(که فکر نکنم با محدودیت سرعت بتونی)
بجز اینها فقط می تونی صبر کنی تا با همان رسرعت دریافت بشه
سوال قبليم رو كه .... راه اول كه گفتي رو ميشه بيشتر توضيح بدي. كجا بايد دنبالش بگرديم همون سايت يا سايتهاي ديگه و چجوري بفهميم كه تركرهاش همون تركرهاي قبليان؟
متشكرم
سوال قبليم رو كه .... راه اول كه گفتي رو ميشه بيشتر توضيح بدي. كجا بايد دنبالش بگرديم همون سايت يا سايتهاي ديگه و چجوري بفهميم كه تركرهاش همون تركرهاي قبليان؟
متشكرم
ببخشید .مدتی نبودم الانم برقم رفته .
ببین تو تورنت معمولا از فایل اصلی چندین فایل با نام های مختلف وجود دارد که از لحاظ حجم یکسان است و تنها تفاوت انها ترکر انهاست ترکر وظیفه پیدا کردن وارتباط افراد و اولویت بندی انها را بر عهده دارد(تو ویکی پدیا توضیح کاملتر موجود است). معمولا در سایت های تورنت ادرس ترکر فایل را برای پیدا کردن شمارش سیدر ها و پیر ها می نویسن .
یکم جستجو کنی احتمالا پیدا می کنی اگر پیدا نکردی ادرس فایل تورنتت را بده من ببینم چیزی پیدا می کنم یا نه
Dj Sasan
17-05-2008, 01:32
Emule مال تورنت نیست مال شبکه اشتراک فایل است و با تورنت فرق می کند(یک تاپیک جدا دارد که راهنما رو هم توش گذاشتن.
برای دانلود فایل ها اصلی از تورنت باید برید سایت های که فایل تورنت فایل اصلی را می دن(که حجم ان فایل ها 10 20 کیلوبایت است)یک لیست از سایت ها تو صفحه اول موجود است باید در انجا دونبال فایل مورد نظر بگردید تا فایلی را پیدا کنید که دارای سیتر و پیر زیاد است..فایل را دریافت و روش کلیک می کنید.(یا از داخل یو تورنت باز می کنید)بعد اجازه می دید دریافت کند.
من می خواستم فیلم Malena رو دانلود کنم که فایل تورنت رو گرفتم و تو نرم افزار µTorrent وارد کردم شروع به دانلود کرد ولی سرعت معمولی بود. من خودم از Dial up استفاده می کنم، آیا می تونم با سرعت بیشتری دانلود کنم؟
من می خواستم فیلم Malena رو دانلود کنم که فایل تورنت رو گرفتم و تو نرم افزار µTorrent وارد کردم شروع به دانلود کرد ولی سرعت معمولی بود. من خودم از Dial up استفاده می کنم، آیا می تونم با سرعت بیشتری دانلود کنم؟
تورنت سرعت بیشتر از سرعت عادی شما نمیده.
شما براتون میصرفه با دایل اپ از تورنت استفاده می کنید؟
برای تمام دوستانی که با تنظیم روتر (مودم) ADSl شان مشکل دارند(البته بعد از تنظیم فایروال سیستم).[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این سایت برید:
لیستی از تمام مارک ها به ترتیب حروف الفبا موجود است.مارک و نوع مودمتان را در انجا پیدا کنید.
در صفحه بعد لیستی از تمام نرم افزار ها که می خواهید تنظیمات پورتشان را در روتر بزنید بر اساس حروف الفبا موجود است نرم افزار را پیدا و داخل لینک شود .
در مرحله بعد توضیحات به زبان اینگلیسی روان و به همراه تصویر موجود است.
در صورتی که مدل شما در لیست نبود تمام مدل های ان مارک را یک چک بکنید و تنظیماتشان را نگاه کنید معمولا تنظیمات بین چند مدل مشترک است.در صورتی که هیچ کدام شبیه نبود با دقت در تنظیمات مدل هاب مختلف همان کارخانه می توانید تنظیمات مدلتان را خودتان هم بفهمید.
ذوالقرنين
18-05-2008, 18:34
ببخشید .مدتی نبودم الانم برقم رفته .
ببین تو تورنت معمولا از فایل اصلی چندین فایل با نام های مختلف وجود دارد که از لحاظ حجم یکسان است و تنها تفاوت انها ترکر انهاست ترکر وظیفه پیدا کردن وارتباط افراد و اولویت بندی انها را بر عهده دارد(تو ویکی پدیا توضیح کاملتر موجود است). معمولا در سایت های تورنت ادرس ترکر فایل را برای پیدا کردن شمارش سیدر ها و پیر ها می نویسن .
یکم جستجو کنی احتمالا پیدا می کنی اگر پیدا نکردی ادرس فایل تورنتت را بده من ببینم چیزی پیدا می کنم یا نه
ZED جان سلام. ببين من تا اينجا اينو متوجه شدم كه يكي ممكنه بياد يه فايلي رو از طريق چند تركر توي نت قرار بده حالا به هر دليلي . تركرها هم براي استفاده شما يه سري فاكتورها رو در نظر ميگيرند مثلا سرعت آپلود شما يا چيزهاي ديگري از اين قبيل . سوال من دقيقا اينه كه اين بنده خدا كه فايل رو با چند تركر روي نت قرار ميده دقيقا با همون نام اين كار و ميكنه و فقط اسم و ادرس تركرهاش فرق ميكنه يا نه ممكنه اسم فايل هم با تركرهاي متفاوت فرق كنه. و از همه مهمتر اينكه اگه شما مثلا دو تا فايل تورنت رو داري كه مثلا يه فيلم هستند با تركرهاي متفاوت چجوري ميشه اين دو فايل رو با هم دانلود كرد (يعني از سيدرهاي دوتاشون هم زمان استفاده كرد)
ببخشيد كه خيلي سوال ميكنم ميخواستم تو پست شخصي بپرسم گفتم بگذار همه از اين اطلاعات استفاده كنند.:11: اگر بهت برنخوره اصلا هم توقع ندارم اين چيزايي كه من مي پرسم مو به مو بلد باشي:11: :40:متشكرم
zed جان سلام. ببين من تا اينجا اينو متوجه شدم كه يكي ممكنه بياد يه فايلي رو از طريق چند تركر توي نت قرار بده حالا به هر دليلي . تركرها هم براي استفاده شما يه سري فاكتورها رو در نظر ميگيرند مثلا سرعت آپلود شما يا چيزهاي ديگري از اين قبيل . سوال من دقيقا اينه كه اين بنده خدا كه فايل رو با چند تركر روي نت قرار ميده دقيقا با همون نام اين كار و ميكنه و فقط اسم و ادرس تركرهاش فرق ميكنه يا نه ممكنه اسم فايل هم با تركرهاي متفاوت فرق كنه. و از همه مهمتر اينكه اگه شما مثلا دو تا فايل تورنت رو داري كه مثلا يه فيلم هستند با تركرهاي متفاوت چجوري ميشه اين دو فايل رو با هم دانلود كرد (يعني از سيدرهاي دوتاشون هم زمان استفاده كرد)
ببخشيد كه خيلي سوال ميكنم ميخواستم تو پست شخصي بپرسم گفتم بگذار همه از اين اطلاعات استفاده كنند.:11: اگر بهت برنخوره اصلا هم توقع ندارم اين چيزايي كه من مي پرسم مو به مو بلد باشي:11: :40:متشكرم
معمولا نام فایل یکم با نام فایل دیگر فرق دارد.
در مورد اینکه ان فایل ها یکی اس یا نه باید ببینی فایل هایی که تو فایل تورنت است با فایل هایی که تو تورنت دیگر هست یکی است(ار لحاظ اسم حجم و تعداد فایل ).اگر باشد فایل ها یکی است و فقط کافی است نام هارو کپی کنی
planetmercury
20-05-2008, 21:02
ببخشيد ميشه يه آدم باحال يه دعوتنامه از demonoid براي من بفرسته ؟
دمتون گرم :)
تو متفرقه یک تاپیک بود که کسایی که اکانت داشتن را نوشته بود( یکی فکر کنم اکانت اضافی داشته باشه) یک نگاه بکن احتمالا پیدا می کنی.من هنوز نتونستم به ان حد که دعوت نامه بده برسم.
planetmercury
21-05-2008, 14:35
تو متفرقه یک تاپیک بود که کسایی که اکانت داشتن را نوشته بود( یکی فکر کنم اکانت اضافی داشته باشه) یک نگاه بکن احتمالا پیدا می کنی.من هنوز نتونستم به ان حد که دعوت نامه بده برسم.
اوه چه سایت سخت گیری؟!
مرسی،
حالا یه نگاه میندازم.
senjed1349
25-05-2008, 12:14
دوست عزيز شما كه دعوتنامه ميخواي حداقل ايميلت رو هم بذار
حالا به نقدا ايميلت رو به آي دي من بفرست ببينم چكار ميتونم برات بكنم ID yahoo=senjed1349
Gamemaster
26-05-2008, 17:35
اما بهترنینش همون azureus هستش
اما بهترنینش همون azureus هستش
دوست من demonoid سایت خصوصی با ترکر خصوصی است نه نرم افزار تورنت.
ozzy red
30-05-2008, 10:39
منم دربه در دنبال دعوتنامه demonoid هستم. اگه از دوستان کسی بتونه بفرسته خیلی حال داده.:thumbsup:
منم دربه در دنبال دعوتنامه demonoid هستم. اگه از دوستان کسی بتونه بفرسته خیلی حال داده.:thumbsup:
به senjed1349 یک پ خ بزن بپرس ببین هنوز داره یا نه .اگر نداشت برو تو متفرقه تاپیکش را پیدا کن ببین کسی اکانت اضافه دارد یا نه
سلام.
دیدم اینجا مناسب تر هست :31:
دوستان تورنت باز من یک آلبوم موزیک میخوایم میتونید توی تورنت برام پیدا کنید ؟
این رو میخوام
La Califfa ( 1970 )
کل آلبومش رو که 20 تا ترک هم داره
از این بزرگ مرد
Ennio Morricone
-----------
SHABAHPASHA
02-06-2008, 20:42
سلام.
دیدم اینجا مناسب تر هست :31:
دوستان تورنت باز من یک آلبوم موزیک میخوایم میتونید توی تورنت برام پیدا کنید ؟
این رو میخوام
La Califfa ( 1970 )
کل آلبومش رو که 20 تا ترک هم داره
از این بزرگ مرد
Ennio Morricone
-----------
سلام
حالا تورنت چرا؟
خوب از اینجا بگیر ...
بچه ها کسایی که دموید دارن میشه بگن موقعی که کد دعوت نامه میده همینجوری تو ان بخش می زاره یا باید کاری انجام بدیم؟
سلام
حالا تورنت چرا؟
خوب از اینجا بگیر ...
سلام.
لینک دیگه آخه نیافتم.
شما اگه داری بذار من دعا میکنمت.
اگه رپید باشه که مدیونم میکنی .
--------
این تورنت رو قبلا خودم یافته بودم .
کل آلبوم نیست فقط یکی از آهنگ هاشه :(
حجم پایینش هم که میگه 4 مگ هم نیست
من خودم این آلبوم رو دارم اما با 14 ترک رفتم توی سایت آمازون میبینم 20 تا ترک داره
کل نت رو ریختم بهم اون 6 تا ترک دیگه رو نیافتم
گفتم دست رو دست زیاده .....
شاید دوستان فرجی کنند
SHABAHPASHA
03-06-2008, 00:40
سلام.
لینک دیگه آخه نیافتم.
شما اگه داری بذار من دعا میکنمت.
اگه رپید باشه که مدیونم میکنی .
--------
این تورنت رو قبلا خودم یافته بودم .
کل آلبوم نیست فقط یکی از آهنگ هاشه :(
حجم پایینش هم که میگه 4 مگ هم نیست
من خودم این آلبوم رو دارم اما با 14 ترک رفتم توی سایت آمازون میبینم 20 تا ترک داره
کل نت رو ریختم بهم اون 6 تا ترک دیگه رو نیافتم
گفتم دست رو دست زیاده .....
شاید دوستان فرجی کنند
اینجا رو ببین البته تو اینجا یه سرچ بکنی فکر کنم یافت کنی
senjed1349
08-06-2008, 08:33
بچه ها کسایی که دموید دارن میشه بگن موقعی که کد دعوت نامه میده همینجوری تو ان بخش می زاره یا باید کاری انجام بدیم؟
سلام
اون كد رو بايد به كسي كه ميخواهيد دعوتش كنيد بفرستيد و اون وقتي كه ميره تو سايت ثبت نام كنه ازش كد ميخواد و اون بايد اون كد رو بده
پس از ورود به اين صفحه كد دعوت رو توي باكس مربوطه كپي و اطلاعات را تكميل نماييد تا يوزري به اسم شما ايجاد گردد
سلام
اون كد رو بايد به كسي كه ميخواهيد دعوتش كنيد بفرستيد و اون وقتي كه ميره تو سايت ثبت نام كنه ازش كد ميخواد و اون بايد اون كد رو بده
پس از ورود به اين صفحه كد دعوت رو توي باكس مربوطه كپي و اطلاعات را تكميل نماييد تا يوزري به اسم شما ايجاد گردد
اقای senjed1349 جان من اینارو میدونم ولی ان موقع نمیدونستم باید چجوری این کد را بدست بیارم که یکی از بچه ها گفت که اگر پایین ان بخش که کد قرار می گیره دکمه ساخت کد بود بزنی کد را می سازه و می تونی بدی به دیگران
senjed1349
10-06-2008, 08:13
اقای senjed1349 جان من اینارو میدونم ولی ان موقع نمیدونستم باید چجوری این کد را بدست بیارم که یکی از بچه ها گفت که اگر پایین ان بخش که کد قرار می گیره دکمه ساخت کد بود بزنی کد را می سازه و می تونی بدی به دیگران
ببخشيد من سوالتون رو درست متوجه نشدم :20:
ببخشيد من سوالتون رو درست متوجه نشدم :20:
خواهش می کنم
الان مشکل جدیدا این است که راتیو من 3 هفته است اپگرید نمیشه.نمی دونم چشه؟
سلام من 256 دارم از یو تورنت هم استفاده میکنم
نمیدونم چرا سرعت دانلود کم 6 - 7 کیلو بایت هستش
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.