مشاهده نسخه کامل
: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
atrocious
14-06-2008, 00:28
سلام به همگي !!!!
آقا من يه فايل تورنت رو با برنامه ي bittorent گذاشتم واسه دانلود ولي سرعت دانلود 0/0 هست ، يعني اصلا دانلود نميكنه!!
سرعت معمول دانلود من 16 كمتر نمياد!!!!!!
من الان 2 ساله تو كف اين قضيه تورنت موندم ، هي خواستم ته و توش رو در بيارم هي يادم رفت!
ولي اين دفه ديگه ميخوام قال قضيه رو بكنم:دي!!!
آقا من رو راهنمايي كنيد لطفا !!
يك دنيا ممنون!
خواهش می کنم
الان مشکل جدیدا این است که راتیو من 3 هفته است اپگرید نمیشه.نمی دونم چشه؟
مشکل را ادمین سایتش حل کرد بالاخره(گرچه اپلود های قبلیم حساب نشد)
سلام من 256 دارم از یو تورنت هم استفاده میکنم
نمیدونم چرا سرعت دانلود کم 6 - 7 کیلو بایت هستش
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول از همه امیدوارم مشکل پورت نداشته باشید که یکی از عوامل کاهش سرعت است.
تا انجا که تجربه به من ثابت کرده سرعت دریافت هر کس به نسبت سرعت ارسال و دریافت کاربران و همچنین مقدار اپلود شما نسبت مستقیم دارد.مخصوصا در تورنت هایی که تعداد peer هاش زیاده باشه( در خصوصی ها هم همچنین)
همچنین بالا بودن پینگ هم یکی از عوامل است.
در مورد موارد بالا کار زیادی نمی توان کرد.بجز اولی
در این مورد هم بحث های زیادی شده که پیشنهاد می کنم صفحات قبل را ببینید شاید بتواند بهتان کمک کند
:10:
سیاهی در پس سفیدی :11:
در همه جا از این موارد پیدا می شود و نباید انسان خودش را ناراحت کند.بلکه باید بخشش کند
سلام به همگي !!!!
آقا من يه فايل تورنت رو با برنامه ي bittorent گذاشتم واسه دانلود ولي سرعت دانلود 0/0 هست ، يعني اصلا دانلود نميكنه!!
سرعت معمول دانلود من 16 كمتر نمياد!!!!!!
من الان 2 ساله تو كف اين قضيه تورنت موندم ، هي خواستم ته و توش رو در بيارم هي يادم رفت!
ولي اين دفه ديگه ميخوام قال قضيه رو بكنم:دي!!!
آقا من رو راهنمايي كنيد لطفا !!
يك دنيا ممنون!
پیشنهاد می کنم یک بار از اول تا اخر این تاپیک را بخون خیلی بهت برای شناخت کمک می کند(من هم با همین روش تورنت را شناختم)
atrocious
14-06-2008, 12:48
پیشنهاد می کنم یک بار از اول تا اخر این تاپیک را بخون خیلی بهت برای شناخت کمک می کند(من هم با همین روش تورنت را شناختم)
شوخي ميكني!:18:
176 صفحه!
باشه در كل ممنون!
ولي اگر سوالي داشتم ازتون ميپرسم!
موفق باشيد.
شوخي ميكني!:18:
176 صفحه!
باشه در كل ممنون!
ولي اگر سوالي داشتم ازتون ميپرسم!
موفق باشيد.
یادش بخیر البته ان زمان که خوندم 130 خوده ای ( همین حدود) بود.
اره همش را خوندم.([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نصف راه حل هاشو هم امتحان کردم بعضی هاش خوب بود بعضی هاش نه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی کن تمام موارد را بخونی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی 256 داره ( من اسیا تک هستم ) داره که بگه صرعتش چه قده هست
در ضمن من یه روشی را کشف کردم که یه اکانت ای دی اس ال میشه بین چند نفر تو یه شهر شیر کرد : دی
اگه میشه یه راهنمایی بکنید چه کار کنم صرعتم درست بشه ( اکانت خودم شیر نیستا )
سلام.
میشه بپرسم این سوالتون چه ربطی به تاپیک تورنت داره ؟
میتونید سوالتون رو برین بخش اینترنت بپرسین که اونجا هم به شما میگن از پشتیبانی شرکتی بپرسین که سرویس ازش گرفتید .
atrocious
15-06-2008, 10:51
یادش بخیر البته ان زمان که خوندم 130 خوده ای ( همین حدود) بود.
اره همش را خوندم.([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نصف راه حل هاشو هم امتحان کردم بعضی هاش خوب بود بعضی هاش نه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی کن تمام موارد را بخونی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چسم استاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اينكه راه ديگه اي نيست![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي حداقل بگو:
1- خودت از چه برنامه اي استفاده ميكتي؟
2-با چند كيلو بايت سرعت ؟
3-از پرو....كسي استفاده ميكني آيا؟
4-خارج از بحث تورنت سرعت download و upload شما چقدره؟
طیق پست قبلتان که گفتید مال اسیاتک است اول بگید مشکل پورت دارید؟
چسم استاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اينكه راه ديگه اي نيست![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي حداقل بگو:
1- خودت از چه برنامه اي استفاده ميكتي؟
2-با چند كيلو بايت سرعت ؟
3-از پرو....كسي استفاده ميكني آيا؟
4-خارج از بحث تورنت سرعت download و upload شما چقدره؟
من از یو تورنت از اول
بسته به فایلی که می خوام بگیرم از 14 تا 0.14 کیلوبایت بر ثانیه(جدی گفتم الانم سرعتم میانگین زیر 3 است بخاطر اینکه فایلی که میگیرم سید به اندازه کافی نداره.
خیر
دانلود 12 اپلود 3
atrocious
16-06-2008, 15:32
طیق پست قبلتان که گفتید مال اسیاتک است اول بگید مشکل پورت دارید؟
من از یو تورنت از اول
بسته به فایلی که می خوام بگیرم از 14 تا 0.14 کیلوبایت بر ثانیه(جدی گفتم الانم سرعتم میانگین زیر 3 است بخاطر اینکه فایلی که میگیرم سید به اندازه کافی نداره.
خیر
دانلود 12 اپلود 3
ممنون !
لطف كردي
كسي تو ايران تونسته با آخرين سرعت ممكن دانلود كنه؟؟!؟ مثلا با 512 ، 64 تا دانلود كنه!؟
s_a_m4000
16-06-2008, 15:57
ممنون !
لطف كردي
كسي تو ايران تونسته با آخرين سرعت ممكن دانلود كنه؟؟!؟ مثلا با 512 ، 64 تا دانلود كنه!؟
]چرا نشده شده منم هم دان کردم:20:
Amin_0913
16-06-2008, 23:34
سلام
ببینید من درست متوجه شدم
ما اسمیه فیلمو توی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید می گردیم
بعد اون سایت فیلم برامون پیدا میکنه
بعد همون سایت یه فایل مخصوص خودشو میده
ما اون فایلو با اون برنامه مخصوصش باز می کنیم
بعدش چی میشه؟؟؟؟
سلام.
میشه بپرسم این سوالتون چه ربطی به تاپیک تورنت داره ؟
میتونید سوالتون رو برین بخش اینترنت بپرسین که اونجا هم به شما میگن از پشتیبانی شرکتی بپرسین که سرویس ازش گرفتید .
بابا iq دارم با تورنت دانلود میکنم سرعت دانلودم 7 - 8 میگم نرم افزار تورنت را چه کار باید بکنم که. درست . بشه . با هاش . با سرعت بالاتری دانلود کرد .
.= نقطه
راستی این تورنت هم دل گلستانی میخواد هاا
ادم مثل بچه ادم به طور معمولی که دانلود میکنه با 256 30 یا 29 ایناست اون وقت بره با تورنت 10 -12 دانلود کنه اون وقت برای دانلود یه فیلم بچه بچه مون بتونه فیلم ببینه !!!
تو تاپیک قبلان خونده بودم 256 تا 50 اینا دانلود میکنه همین شد که علاقه مند شدم نولا اگه کمتر باشه فایده نداره
راستی اوربیت هم خواصیت تورنتی داره !!!
تو توضیحاتش خونده بودم میشه فایل های تورنتی دانلود کرد
اما نمیشه !!! چاخان گفته بودن !!!
سلام
ببینید من درست متوجه شدم
ما اسمیه فیلمو توی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید می گردیم
بعد اون سایت فیلم برامون پیدا میکنه
بعد همون سایت یه فایل مخصوص خودشو میده
ما اون فایلو با اون برنامه مخصوصش باز می کنیم
بعدش چی میشه؟؟؟؟
بعدش با ارتیاط با ترکر به کسایی که فایل را دارد و یا ناقص دارد وصل میشه و بسته کوچک فایل را دریافت و ارسال میکنه تا تمام بسته های فایل کامل بشه.
بهتر می خوای بفهمی توضیح ویکی را بخوان
بابا iq دارم با تورنت دانلود میکنم سرعت دانلودم 7 - 8 میگم نرم افزار تورنت را چه کار باید بکنم که. درست . بشه . با هاش . با سرعت بالاتری دانلود کرد .
.= نقطه
تورنت سرعت بیشتر از سرعت اینترنتی که دارین نمیده
راستی این تورنت هم دل گلستانی میخواد هاا
ادم مثل بچه ادم به طور معمولی که دانلود میکنه با 256 30 یا 29 ایناست اون وقت بره با تورنت 10 -12 دانلود کنه اون وقت برای دانلود یه فیلم بچه بچه مون بتونه فیلم ببینه !!!
تو تاپیک قبلان خونده بودم 256 تا 50 اینا دانلود میکنه همین شد که علاقه مند شدم نولا اگه کمتر باشه فایده نداره
اونا درحال دانلود فایلی بودن که کلی سیدر داشته یا خصوصی بوده ترکرش.
من الان یک فایل دارم که تعداد سیتراش نزدیک4700 است و peer هاش نزدیک 600 .اینجور فایل ها حداکثر سرعت دانلودی که دارن را به شما میدن ولی اگر تعداد peer هاش زیاد باشه سرعت دریافت کم میشه.
تورنت به این خاطر مشهور شده چون یک شبکه اشتراک فایل ازاد و مجانی است و همچنین موقع دانلود فایل ها قابلیت ادامه دریافت را دارد.
می توانید بیشتر توضیح بدهید؟:20:
اوربیت اصلا هم چنین چیزی نگفته بود بابا از یک نرم افزار دومگاباتی چقدر انتظار دارید والا اقا من یک بار اینترنتم قاطی کرده بود سرعت 110 کیلو بایت پر سکند می داد برای دانلود با اوربیت کیف می کردم ولی حیف اخر هر فایلی می شه میمیره تا اخرشو دانلود کنه انگار مایوس می شه تورنت هم باید سعی کنی هرچیزی تا مییاد بری دانلود کنی مثلا فیلم یک هفته است اومده همه می گیرم اصلا نرم افزار پی تو پی اون موقع است که کیف می کنی برای دانلود راستی یک چیز دیگه بیت تورنت بهتر از یوتورنت چون من با بیت تورنت اون موقع ک قاطی کرده بود 90 رسید سرعت دانلودم اما با یو تورنت 40 بیشتر نداد نامرد در ضمن روی اون مثلث پایین کلیک کن و سرعتتو تا اخر ببر بالا
در ضمن شایدم بخ خاطر اینه که من ADSL 2 دارم بعضی موقع ها قاطی می کنه سرعت می ره بالا میترکونم اینترنت در حالی که 128 بیشتر نگرفتم کاش 256 می گرفتم دوبابر همین سرعت دانلود می کردم
iman0007
17-06-2008, 16:41
من utorrent رو گرفتم.اما اون پایینش به جای عامت سبز یه علامت تعجب میاد که میگه:
no incomming connections
unless the icon turns green,it could indicate a problem with your network configuration.
در ضمن من با adsl 2plus با سرعت 128 connect میشم.لطفن کمک کنید
s_a_m4000
17-06-2008, 17:09
من utorrent رو گرفتم.اما اون پایینش به جای عامت سبز یه علامت تعجب میاد که میگه:
no incomming connections
unless the icon turns green,it could indicate a problem with your network configuration.
در ضمن من با adsl 2plus با سرعت 128 connect میشم.لطفن کمک کنید
مشکل از پورتتون هست
ورت تورنت رو به آنت ویروستون add کنید حل میشه
مشکل از پورتتون هست
همچنین فایروال(چون بیشتر فایراول مشکل ایجاد می کند)
همچنین در روتر ان پورت را باز بزارین
iman0007
18-06-2008, 14:06
مشکل از پورتتون هست
همچنین فایروال(چون بیشتر فایراول مشکل ایجاد می کند)
همچنین در روتر ان پورت را باز بزارین
متشکرم.حل شد.
shahlaaa
18-06-2008, 19:24
دوست دارم یه چیزی بگم ...
ولی بماند .
خب... جناب Zed2 گفتن سوالم رو اینجا بپرسم... (سوالم زیاد به تاپیک حـل مشکلات در مــورد فیلمهــای دانـلــودی مربوط نمیشه) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3 فیلم از تورنت دانلود کردم... هر سه کد شدن!یکی میگه پلیر دوم-ایکس رو میخوام! یکی پلیر ویدئو پلیر!! یکی هم میگه برو سایت تورنت پسورد!! راه حلی داره؟
یکی این :
Speed Racer.2008.DvdRip.XViD.Eng.HQRiPS
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم تو سایت اش ... میگه فلان جا ثبت نام کن بعد نحوه باز کردن رو بهتون توضیح میدن! سایته بالا نمیاد! (با ----- شکن هم امتحان کردم...)
یکی هم این :
WALL-E.2008.English.TeleSync.Special.Edition.XviD
اینم تو نت سرچ کردم یه فروم پیدا شد که طرف همین مشکلو داشت بعد آدرس یه جایی رو داده بود که بری برنامه 3wdecoder رو دانلود کنی اون دیکود میکنه!!!! دانلود کردم بعد اون برنامه این ارور رو به یه ارور دیگه تغییر داد که میگفت برای رایت اش باید بری فلان برنامه رو دانلود کنی!!!!!
یه فیلم سوم هم بود که همون اول دانلود (150مگ رفته بود) با VLC بازش کردم دیدم میگه برنامه DOM-X میخوام!!! حالا ذوم ایکس چیه!!؟! یه برنامس که باید 10$ بدی برا خریدنش! باز تو نت سرچ کردم ببینم این برنامه گیر میاد! دیدم نه! (سایت DDL2.com رو امتحان کردم)
خب! دوستان حرفه ای ...چی کار میشه کرد!؟!!
خب... جناب Zed2 گفتن سوالم رو اینجا بپرسم... (سوالم زیاد به تاپیک حـل مشکلات در مــورد فیلمهــای دانـلــودی مربوط نمیشه) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3 فیلم از تورنت دانلود کردم... هر سه کد شدن!یکی میگه پلیر دوم-ایکس رو میخوام! یکی پلیر ویدئو پلیر!! یکی هم میگه برو سایت تورنت پسورد!! راه حلی داره؟
یکی این :
رفتم تو سایت اش ... میگه فلان جا ثبت نام کن بعد نحوه باز کردن رو بهتون توضیح میدن! سایته بالا نمیاد! (با ----- شکن هم امتحان کردم...)
یکی هم این :
اینم تو نت سرچ کردم یه فروم پیدا شد که طرف همین مشکلو داشت بعد آدرس یه جایی رو داده بود که بری برنامه 3wdecoder رو دانلود کنی اون دیکود میکنه!!!! دانلود کردم بعد اون برنامه این ارور رو به یه ارور دیگه تغییر داد که میگفت برای رایت اش باید بری فلان برنامه رو دانلود کنی!!!!!
یه فیلم سوم هم بود که همون اول دانلود (150مگ رفته بود) با VLC بازش کردم دیدم میگه برنامه DOM-X میخوام!!! حالا ذوم ایکس چیه!!؟! یه برنامس که باید 10$ بدی برا خریدنش! باز تو نت سرچ کردم ببینم این برنامه گیر میاد! دیدم نه! (سایت DDL2.com رو امتحان کردم)
در مورد فایل ها تورنت هر کدوم را از کجا گرفتی می تونی ادرس ان جایی که دانلود کردی( نه خود ادرس فابل دانلودی) را بدی یک بررسی بکنیم.
ببینم احتمالا فایل های اصلی بخش های زیپ شده نبودند؟(چون تو عمومی 80 90 درصد انها فیک هیتند و کار نمی کنند.
تو
گذشته معمولا گفتن قبل از دریافت فایل از عمومی ها حتما یک بار بخش پیغام های ان تورنت را بخونید که ببینید فیک است یا نه.
در مورد این فایل ها معمولا می گن فیک است و الکی دانلود شده .حالا شما موارد بالا را بگید ما یک بررسی بکنیم.
s_a_m4000
20-06-2008, 18:53
یکی این :
یکی هم این :
سلام.
فایل تورنتی که شما گرفتین فیک هستش ابدا هم 3wplayer رو نه دانلود کنین و نه نصب چون یه تروجان هست
برای رفع این مشکل من قبلا تو یکی از پستهام آموزش کامل رو دادم
می تونید به اینجا مراجعه کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن سعی کنید بیشتر از سایتهای خصوصی دان داشته باشین
ممنون از جواب اتون! تورنت هارو از تورنت ریاکتور گرفتم... زیپ هم نبودن...هیچ کدوم ام کامنت نداشتن... اما در حال دانلود یکی ام که اون زیپ ه! باز فیلم Wall-E ...البته این رو از پایرتس-بی گرفتم! کامنت هاش فقط همینی رو که شما گفتی گفتن! کنسل کنم؟! 40% اش رفته! (ادیت : الان شد 90% از روی پایرتس بی هم ورداشتنش! برای طرف چه سودی داره که فیک بزاره؟ مثل رپید که نیست طرف پوینت جم کنه!؟!!)
اینه : Wall-E.2008.TS.Proper.XviD-PreVail
اون تاپیک اتون رو هم دیدم... لینکاش کار نمیکرد اما برنامه رو تو نت گشتم یه تورنتشو پیدا کردم ورژن 1
یه فروم خارجی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدویکی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد یه رب کانورت کردن هیچی پخش نکرد! windows player Clasic ارور Connot render this file رو داد ... VLC هم هیچ مسیجی نداد! فقط پخش نکرد!
دان از سایت خصوصی چیه؟ از این وبلاگ ها که توضیح و عکس هم دارن؟
تو عمومی ها شرکت ها برای اینکه جلوی ملت تو بگیرن میان از این کارا می کنند تا بیان پول بدن بخرن.
خصوصی منظورش ترکر خصوصی است.
یک سری سایت ها هستش که قوانین خاصی برای اپلود فایل تورنت و مقدار حجم اپلود داره و روی فایل های اپلودی به شدت نظارت داره.
معمولا تو انها کسی فیک نمب ده چون بده به سرعت بن می کنن .
تو ان سایت ها بر خلاف عمومی ها که مقدار حجم اپلود و دانلود ازاده شما باید تا یک میزان بیشتر از دانلود اپلود کنبد تا اخطار و بن نشید.(برای همین معمولا تو خصوصی ها یک سیدر برای هر فایل پیدا می کنی)
خب! حالا برا مشکل من راه حلی نبود!؟ این 4امی هم که زیپ بود پسورد میخواد!!
خب! حالا برا مشکل من راه حلی نبود!؟ این 4امی هم که زیپ بود پسورد میخواد!!
شما خیلی بدشانس هستید که هر چی می گیرین فیک در میاد.
راه اقای s_a_m4000 رو برای ان فیلم ها رفتید و نتیجه نمیده دیگر کاری جز پاک کردن انها نمی توانید انجام بدید
در مورد فایل اخر تو توضیحات فایل چیزی در مورد پسورد نگفته یا پیغام های ان تورنت چیزی نگفتن؟
شمایی که از سایت های عمومی استفاده میکنین فایل های زیپ شده رو دانلود نکنین حتی فایل های غیر زیپ شده رو هم بدون خوندن کامنت ها دانلود نکنین احتمال فیک بودن فایل های زیپ شده مخصوصا اګه فیلم باشه خیلی زیاد هست
اګه میخواین از تورنت استفاده کنین بهتر دنبال سایت های خصوصی باشین و وقتتون رو با سایت های عمومی تلف نکین
شما خیلی بدشانس هستید که هر چی می گیرین فیک در میاد.
راه اقای s_a_m4000 رو برای ان فیلم ها رفتید و نتیجه نمیده دیگر کاری جز پاک کردن انها نمی توانید انجام بدید
در مورد فایل اخر تو توضیحات فایل چیزی در مورد پسورد نگفته یا پیغام های ان تورنت چیزی نگفتن؟
در مورد اون من برنامه RAR password recovery رو دانلود کردم... یه مدت طولانی مشغول بود! آخرش به نتیجه نرسید!
در مورد سایت های خصوصی هم کلا به من یه سر نخی برای شروع بگید برم سراغ اش...
تو همینجا تاپیکی هست... تو گوگل چی سرچ بشه... سایت های خارجی و غیره... ممنون!
این برای شروع :
این مقاله ی خیلی ساده و خیلی خوبی بود!!
این لیست 10 تا Open registration
Bitsoupرو دیدم...عضویت نمیگیره...
oink.me.uk هم دیدم ولی مثل اینکه سایت خوابیده و مسئولینش دادگاهی شدن!
یا اینجا که لیست تعدادی سایت های تورنت رو گذاشته و Private Trackers هم هستن...
وکلی اطلاعات دیگه و از اینجور سایتا! (خوب پیشرفت میکنما!)
خب شما معمولا از کدوما استفاده میکنید؟ و کدوما خوبن؟
درضمن اینم اضافه کنم که من دانلود ام فیلم های box office و آهنگ های به روزه... (برای آهنگ سایت ریپید میشناسم مشکلی ندارم!)
اینم یه مقاله از zeroPaid که البته فیل-تر میباشد (فروم خوبی به نظر میاد)... به همراه یه فیل-تر ش-کن cgi (که ssl هم داره) :
برنامه Torrents Open Registrations Checker ورژن 1.24 برای چک کردن وضعیت عضویت +66 سایت خصوصی!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود برنامه :
میبخشید اینجا یکم گرد و خاک کردم!
Bitsoupرو دیدم...عضویت نمیگیره...
oink.me.uk هم دیدم ولی مثل اینکه سایت خوابیده و مسئولینش دادگاهی شدن!
یا اینجا که لیست تعدادی سایت های تورنت رو گذاشته و Private Trackers هم هستن..[QUOTE][/QUOTE
OINK الان ۶ ماه هستش که بسته شده جاش سایت هایWHAT.CD AND WAFFLES.FM اومدهن که هر دوشتون هم بالای ۱۳۰ هزار تورنت دارن
iman0007
25-06-2008, 12:00
دوستان من با adsl 128 دارم از utorrent استفاده میکنم.در حالی که تعداد seed ها 30 و تعداد peer ها 2 تا هست ،سرعت دانلودم بیشتر از 10 نمیره و سرعت آپلودم کمتر از 1 هستش در حالی که سرعت دانلود من در حالت معمولی در حدود 18 هستش.ratio هم یه چیزی حدود 0.090 .در ضمن در حالی که آنتی ویروس رو خاموش کردم ولی بازم اون علامت قرمز پایین نمی ره.اگه کمک کنین ممنون میشم.
mojtaba_tanha
25-06-2008, 13:41
سلام من با 512 تا سه چهار روز پيش حدود 50 دانلود داشتم الان ولي از 8 بالاتر نميره. يه علامت خطر نارنجي هم اون پايين ظاهر شده كه وقتي ميري روش ... no incoming connection مياد چي كار كنم لطفا help me.!
مشكل سيد هم نداره
دوستان من با adsl 128 دارم از utorrent استفاده میکنم.در حالی که تعداد seed ها 30 و تعداد peer ها 2 تا هست ،سرعت دانلودم بیشتر از 10 نمیره و سرعت آپلودم کمتر از 1 هستش در حالی که سرعت دانلود من در حالت معمولی در حدود 18 هستش.ratio هم یه چیزی حدود 0.090 .در ضمن در حالی که آنتی ویروس رو خاموش کردم ولی بازم اون علامت قرمز پایین نمی ره.اگه کمک کنین ممنون میشم.
سلام من با 512 تا سه چهار روز پيش حدود 50 دانلود داشتم الان ولي از 8 بالاتر نميره. يه علامت خطر نارنجي هم اون پايين ظاهر شده كه وقتي ميري روش ... no incoming connection مياد چي كار كنم لطفا help me.!
مشكل سيد هم نداره
مشکل پورت باعث این مشکل کم بودن سرعت است .چون پورت دروازه ارتباطی نرم افزار با ترکر و دیگر افراد است.
معمولا فایروال خود ویندوز یا فایروالی که نصب کردین باعث مشکل میشه همچنین فایروال داخلی خود روتر مودم adsl (در مدل هایی که تو خود روتر تنظیمات میشه )هم این مشکل را ایجاد می کند و تا وقتی پورت را به روتر و همچنین فایروال( در مورد بعضی فایروال ها مثلا مال پیشفرض ویندوز می توان خود نرم افزار را معرفی کرد که بهتر است) تعریف نشه پورت بسته می ماند .
من این چند روزه یه فیلم رو برا دانلود گذاشتم... سرعتم حدود 0.1 کیلوبایت بالاتر نمیرفت! seed و peer هم نداشت! وقتی محدودیت آپلودم رو ورداشتم درست شد!! 25 تا سید و کلی peer و سرعت رو 18 !!
چجوریه؟!
تورنت ام از mininova بود...
من این چند روزه یه فیلم رو برا دانلود گذاشتم... سرعتم حدود 0.1 کیلوبایت بالاتر نمیرفت! seed و peer هم نداشت! وقتی محدودیت آپلودم رو ورداشتم درست شد!! 25 تا سید و کلی peer و سرعت رو 18 !!
چجوریه؟!
تورنت ام از mininova بود...
اینجور که شما گفتید مشکل ترکر بوده که به سرعت ارسال پایین ها اجازه نمی ده وصل شن نه به سایت مورد نظر
سلام.
:دی
دوستان یک لینک پر سید از این فیلم
میتونید برای من پیدا کنید :دی
s_a_m4000
28-06-2008, 22:40
سلام.
فیلمهای قدیمی از تورنت خیلی کم پیدا میشه مگه اینکه از ترکر های خصوصی باشه اونم اکثرا باید درخواست بدی چرا eMule رو تست نمیکنی؟
فیلمهای قدیمی از تورنت خیلی کم پیدا میشه مگه اینکه از ترکر های خصوصی باشه اونم اکثرا باید درخواست بدی چرا eMule رو تست نمیکنی؟
سلام.
به به داش امیر :دی
یادی از چغندر کنیم :دی
ایمول تا حالا استفاده نکردم :دی
این فیلم اخه رپیدش هم پیدا نمیشه یکی از دوستان یافت اما دوبله اسپانیایی:(
سلام.
تنها لینک تورنت که هنوز کار می کرد( 3 4 تا سیتر و 5 6 تا لیچر در زمان نوشتن داشت)اینه
اینم یک ترکر که توش 1 سیتر و یک دونه لیجر هم توش داره اگر تو لیستش نبود اضافه کن.فرمتش هم دی وی دی است.
پوزش اگر بهتر از این پیدا نکردم:11:
s_a_m4000
29-06-2008, 17:42
سلام.
به به داش امیر :دی
یادی از چغندر کنیم :دی
ایمول تا حالا استفاده نکردم :دی
این فیلم اخه رپیدش هم پیدا نمیشه یکی از دوستان یافت اما دوبله اسپانیایی:(
چطوری امین جان؟ مییو : دی :31:
امتحان کنی مشتری میشی به شرطی که حوصله داشته باشی
VALENTINO.46
04-07-2008, 21:19
سلام:31:
من از یوتورنت استفاده میکنم...زمانی که یو تورنت رو باز میکنم بعد از چند دقیقه دانلود همچین اروری می یاد :45:
The process cannot access the file because it is is being used by another process
تا حالا چندین فایل مختلف تورنت رو امتحان کردم ولی همه شون با این ارور مواجه میشن!:45:
چيكار بايد بكنم؟ ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد...:45::45::45:
سلام:31:
من از یوتورنت استفاده میکنم...زمانی که یو تورنت رو باز میکنم بعد از چند دقیقه دانلود همچین اروری می یاد :45:
The process cannot access the file because it is is being used by another process
تا حالا چندین فایل مختلف تورنت رو امتحان کردم ولی همه شون با این ارور مواجه میشن!:45:
چيكار بايد بكنم؟ ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد...:45::45::45:
می تونی موقعی که این ارور را میده از صفحه تصویر(پرینت اسکرین) بگیری
VALENTINO.46
06-07-2008, 03:11
این حالت موقعی پیش میاد که یک نرم افزار دیگه هم زمان با یوتورنت داره با ان فایل که داری دانلود می کنه کار می کنه.ببین چی داره ان فایل را باز میکنه .
شاید انتی ویروس این مشکل را ایجاد کرده؟
باید نرم افزاری که این کار را میکنه کاری کنی که همزمان با یوتورنت کار نکنه یا ببندیش (اگر انتی ویروس بود باید بگی ان پوشه را بررسی نکنه)
نتیجه را بگو
VALENTINO.46
06-07-2008, 18:16
این حالت موقعی پیش میاد که یک نرم افزار دیگه هم زمان با یوتورنت داره با ان فایل که داری دانلود می کنه کار می کنه.ببین چی داره ان فایل را باز میکنه .
شاید انتی ویروس این مشکل را ایجاد کرده؟
باید نرم افزاری که این کار را میکنه کاری کنی که همزمان با یوتورنت کار نکنه یا ببندیش (اگر انتی ویروس بود باید بگی ان پوشه را بررسی نکنه)
نتیجه را بگو
آنتی ویروس سیستم من: نود 32 ورژن 3.650 ...
ویندوز : ویستا هوم بیسیک
چطوربفهمم کدوم نرم افزار همزمان با یوتورنت کار میکنه و جلوی رسیو فایلها رو میگیره ؟:sad:
این تنظیمات رو چطوری اعمال کنم تا نود 32 اون پوشه رو برررسی نکنه؟
میشه بیشتر توضیح بدید :43::43:
پیشاپیش از لطفتون ممنونم:35:
آنتی ویروس سیستم من: نود 32 ورژن 3.650 ...
ویندوز : ویستا هوم بیسیک
چطوربفهمم کدوم نرم افزار همزمان با یوتورنت کار میکنه و جلوی رسیو فایلها رو میگیره ؟:sad:
این تنظیمات رو چطوری اعمال کنم تا نود 32 اون پوشه رو برررسی نکنه؟
میشه بیشتر توضیح بدید :43::43:
پیشاپیش از لطفتون ممنونم:35:
ریزتر از این نبود بنویسی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز معمولا گیر نمیده به نرم افزار (نوع سیستم 32 است یا 64)
قبل از هر کاری با یک نرم افزار دیگر از تورنت بگیر ببین باز همین ارور را میده یا نه
نمونه:
اینو بگیر با این تورنت رو چک کن ببین ارور میده یا نه
یک پشنهاد می کنم اول یک بار انتی ویروس را ببند بعد چک کن ببین ارور میده یا نه ؟
VALENTINO.46
06-07-2008, 20:45
ویندوز معمولا گیر نمیده به نرم افزار ، نوع سیستم 32 است یا 64؟
سیستم 32
:-(
اینم اسکرین شات از بیت تورنت بعداز Disable کردن نود 32
داستان داره جالب میشه....
اگر ناراحت نمی شی می تونی کل نرم افزارهایی که رو سیستم نصب کردی را بنویسی؟
می خوای از اد ریمو ویندوز تصویر بگیر راحت تر است و انهایی که تو لیست نیست را بنویس.
(اگر نگران امنیت هستی پ خ کن )
اگر تو لیست نرم افزار خاصی نبینم شاید مشکل ویندوز ویستا باشد(البته احتمالا نه حتما)
در ان صورت باید دونبال یکی بگردیم که ویستا نصب کرده باشه ببینیم این مشکل را داشته یا نه و اگر داشته چجوری حل کرده.
VALENTINO.46
06-07-2008, 23:38
اعضای جدید از دسترسی به پیام خصوصی منع شده اند!!!!!!!!!:32:
ایمیلتون لطفا! :45:
اعضای جدید از دسترسی به پیام خصوصی منع شده اند!!!!!!!!!:32:
ایمیلتون لطفا! :45:
دوست عزیز تازه وارد ها منع نشدن .برای جلوگیری از تبلیغات چی ها این کارو کردن تا اول کاری ایمیل باران نکنند بچه هارو.
مدت 40 روزه با 20 تا پست در جاهای قابل شمارش است و بعد از ان تمام امکانات کاربر عادی رادارید
در بخش پیغام های بازدید کنندگان تو پروفایلم تصویر هارو بزار انجا تا وقتی کسی تایید نکنه هیچ کدام از پیغام های گذاشته شده در معرض دید عموم نیست.(البته خودت می تونی همان موقع ببینی)
SHABAHPASHA
08-07-2008, 08:34
سلام
آقا چطور ميشه از دست اين ليچره خلاص شد تورنته هودش 4 تا سيد داره وقتي آپلود و دانلود رو نامحدود مي کنم اين يارو کل پهناي باند رو به خودش اختصاص مي ده بدون اينکه حتي 1 کيلو بايت دانلود داشته باشه چطوري ميشه به نوعي اين رو ignoor کرد هر چي فايلهاي هش رو دستکاري مي کنم نميشه...نمي دونم چي کار کرده که فقط دانلود داره الان مجبور شدم آپلودم رو رو 3 بزارم
ممنون ميشم کمکم کنيد ...
با یوتورنت نمیشه ip هارو محدود کرد( بخاطر همین هم ترکر خصوصی ها قبولش دارن)
یک سری از نرم افزار های تورنت هستند که می تونن دستی ip رو محدود و یا از لیست دانلود و یا اپلود حذف کنند. یکیش رو یادمه رو مکینتاش کار می کرد ولی ویندوزی ندیدم (چون دونبالش نبودم) یکم جستجو کن بین نرم افزار ها ببین کدوم این قابلیت رو داره.
SHABAHPASHA
08-07-2008, 11:26
ممنون
يعني دنبال ip blocker مخصوص يو تورنت بگردم يا نه يه تورنت دانلودر ديگه نصب کنم و بعد به صورت دستي اي پي طرف وارد کنم؟ از اينا که استفاده کردم نشد bitlord,bittorrent,azurus مونده bitcomet که اونم استفاده مي کنم ببينم چي ميشه...
يه چيزي توي تنظيمات پيشرفته يوتورنت هست ميگه پاک کردن ليست سياه شريکها اين شکل
اين چيه؟ اگه قرار ليستي پاک بشه کجا بايد اين رو وارد کرد ؟ يه کمي در مورد ايناهم توضيح بدي ممنون ميشم
بچه ها بعضی از پستهاتون خیلی برام عجیبه من1 ساله با تورنت دارم کار میکنم نزدیک به 150 تا فیلم از تورنت تا حالا دانلود کردم آخریشم فیلم رستگاری از شائوشنگ بود همین الان تموم شد.. یعنی چی ثبت نام میکنید.. شما در mininova یه سرچ کوچیک که میکنید انواع تورنتها رو بهتون تحویل میده..نه فیک و نه چیزه دیگه ای که فکرش رو کنید.. چرا بعضی از دوستان انقدر خودشون رو عذاب میدند..به سایتهای معروفی مثل همین mininova برید هم مشکل سرعت ندارید و هم فایلها معتبرند
سلام.
یک دوستمون یک درخواست داشت من پاسخ دادم
در مورد نحوه ی دانلود و .... راهنماییش کنید .
ولی Azureus امکان ----- داره ها !
یادمه یه چند وقت پیش یه بابایی منو محدود کرده بوود و نمیذاشت ازش دانلود کنم منو بنش کردم
SHABAHPASHA
09-07-2008, 08:19
ولی Azureus امکان ----- داره ها !
یادمه یه چند وقت پیش یه بابایی منو محدود کرده بوود و نمیذاشت ازش دانلود کنم منو بنش کردم
من که خيلي با برنامه ور رفتم لطف مي کني بگي چه جوري....با محدوديت سرعتي که اينجا داريم خيلي حياتي که بشه تو ترا کرهاي عمومي خود برنامه قابليتي داشته باشه که يه همچين افرادي رو بن کرد چون همه به تراکر هاي خصوصي دسترسي ندارن .....
اون نکته اي که دوستمون در مورد mininova گفت درسته ولي يه چيزم بگم ببين فيلمهاي اروپايي يا قديمي مثل فيلماي هاليوودي نيستند که به سرعت روي نت و شبکه هاي p2p قرار بگيرند بنابراين بايد در تراکرهاي منطقه اي دنبال اونا گشت اينه که هر فيلمي رو نميشه تو اين سايت يافت...
الان خودم به برنامه دسترسی ندارم و دقیق نمیتونم بگم ولی . . . .
فکر کنم تب دوم از سمت چپ بوود که IP و کشور اونایی رو دارن ازت دانلود میکنن نشون میده و شما برای اینکار باید روی ip راست کلیک کنی و از اونجا یه همچین گزینه ای رو انتخاب کنی
یکم بگردی پیداش میکنی
من که خيلي با برنامه ور رفتم لطف مي کني بگي چه جوري....با محدوديت سرعتي که اينجا داريم خيلي حياتي که بشه تو ترا کرهاي عمومي خود برنامه قابليتي داشته باشه که يه همچين افرادي رو بن کرد چون همه به تراکر هاي خصوصي دسترسي ندارن .....
اون نکته اي که دوستمون در مورد mininova گفت درسته ولي يه چيزم بگم ببين فيلمهاي اروپايي يا قديمي مثل فيلماي هاليوودي نيستند که به سرعت روي نت و شبکه هاي p2p قرار بگيرند بنابراين بايد در تراکرهاي منطقه اي دنبال اونا گشت اينه که هر فيلمي رو نميشه تو اين سايت يافت...
mininova خودش موتور سرچ کنندست ... همونطور که میدونید سال قبل هم برای چندمین بار بهترین سایت تورنت از سوی منتقدان انتخاب شد...البته شما درست میگید هیچ موقع نمیشه گفت که فلان سایته تورنت تمام مشکلات رو حل میکنه ..من البته با فیلمای قدیمی تا الان مشکلی نداشتم مثل بیمار روانی هیچکاک 1960 که دانلود کردم یا پاپیلون..
راستی یادتون باشه برای اینکه در تورنت راحت تر کار کنید همیشه برای فیلمهای قدیمی سال اکران فیلم رو هم کنار فیلم ذکر کنید ..برای مثال من وقتی فیلم psycho یا همون بیمار روانی رو در mininova سرچ میکنم هیچ تورنتی مشاهده نمیشه.. ولی وقتی مینویسم psycho 1960 نزدیک به 80 تا تورنت ظاهر میشه:46:
جدیدا پسر داییم یه سایت تورنت معرفی کرده بود که واقعا عالی بود..تمام فیلمهای روز هالیوود یا آلبومهای موسیقی رو فورا با بهترین کیفیت دسته بندی میکنه ... سرعتش هم برای دانلود فوقالعاده بود..از اون روز تاحالا همش میخوام برم دوباره ازش بپرسم کدوم سایت بود وقت نمیکنم
reza3600
09-07-2008, 16:21
سلام
نرم افزاری هست که مخفیانه بشه با اون از تورنت دانلود کرد. مثلا µTorrent موقع دانلود ایکونش پایین کنار ساعت ویندوز هست.
ولی من یه برنامه میخام که توی بک گراند کار کنه و موقع دانلود هیچ ایکون یا نشانه ای نداشته باشه. و اگر بشه روش پسورد گذاشت که چه بهتر.
ممنون
سلام
نرم افزاری هست که مخفیانه بشه با اون از تورنت دانلود کرد. مثلا µTorrent موقع دانلود ایکونش پایین کنار ساعت ویندوز هست.
ولی من یه برنامه میخام که توی بک گراند کار کنه و موقع دانلود هیچ ایکون یا نشانه ای نداشته باشه. و اگر بشه روش پسورد گذاشت که چه بهتر.
ممنون
می خوای کسی برنامه رو موفع استفاده نبنده؟( گرچه احتمالا مجبور میشب اخرش قطع کنی)
تا انجا که می دونم نرم افزار های هست که قابلیت اجرا نرم افزارهای دیگر را در پس زمینه کار کنه و کسی نتونه پیدا کنه تا وقتی شما نرم افزار رو اول اجرا کنی بعد ان یکی را از توش به حالت عادی در بیاد.
تو بخش در خواست نرم افزار بپرس .
پیدا کردی اینجا هم معرفی کن تا اگر کسی بعدا خواست هم بتونه راحت استفاده کنه
سلام دوستان
یه سوال در مورد NAT داشتم
الان من Azereus رو نصب کردم ورژن جدید ( خیلی مهشره ) مثل اینکه پورت بستس و بیچاره نمیتونه تورنتارو آپ کنه
با توجه به اینکه من قبلا با این موم بدون دستکاری تو مودم بدون مشکل از تورنت فایل دانلود و آپلود میکردم فکر میکنم مشکلی از جانب مودم نباشه
تو کسپرسکی هم که تمام اختیارات رو به این برنامه دادم ( نمیدونم آیا باید پورت رو هم باز کرد یا خودش بازه ؟ )
یه قسمتی هم تو کسپرسکی بوود که نوشته بوود UDP و TCP که جلوش ضربدر قرمز بوود فعالش کردم ( این دو تا هم به تورنت مربوط میشه ؟ )
ولی جدیدا ISP رو عوض کردم
الان راه چاره ی من چیه ؟
reza3600
09-07-2008, 19:50
می خوای کسی برنامه رو موفع استفاده نبنده؟( گرچه احتمالا مجبور میشب اخرش قطع کنی)
تا انجا که می دونم نرم افزار های هست که قابلیت اجرا نرم افزارهای دیگر را در پس زمینه کار کنه و کسی نتونه پیدا کنه تا وقتی شما نرم افزار رو اول اجرا کنی بعد ان یکی را از توش به حالت عادی در بیاد.
تو بخش در خواست نرم افزار بپرس .
پیدا کردی اینجا هم معرفی کن تا اگر کسی بعدا خواست هم بتونه راحت استفاده کنه
اخه من از تو دانشگاه دانلود میکنم و اینکه دست زیاد شده!
سلام
اینکه از Azureus استفاده کنیم یا از µTorrent توی سرعت دانلود اثر داره؟
reza3600
10-07-2008, 09:01
سلام
به نظر شما چند تا از بهترین سایتها برای دانلود لینک تورنت کدوم ها هستند. سایتی مثل isohunt.com بیشتر فیلمهاش با حجم 700 یا 900 مگ هست که مطمئنن به پای کیفیت دی وی دی و حتی dvdrip نمیرسه.
Untouchable
10-07-2008, 09:30
چرا؟
فیلم های دی وی دی ریپ که حجمشون معمولا 700 مگه !
reza3600
10-07-2008, 10:33
چرا؟
فیلم های دی وی دی ریپ که حجمشون معمولا 700 مگه !
یعنی کیفیت این فیلمها که حجمشون 700 مگه خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
Amin_0913
10-07-2008, 18:56
سلام
یه چندتا سوال داشتم
1-هر چه Seed بیشتر باشه بهتره یا کمتر؟
2-هر چه Peer بیشتر باشه بهتره یا کمتر؟
3-ترکر به چه درد میخوره؟
4-با سرعت 64 کیلوبایت در ثانیه یه فیلم 700 مگی چقدر طول میکشه دانلود بشه؟
5-این الان تعداد Seed , Peer رو مشاهده کنید ببنینید خوبه یا نه؟
Untouchable
10-07-2008, 20:29
سلام
یه چندتا سوال داشتم
3-ترکر به چه درد میخوره؟
سلام
هرچه Seed نسبت به Peer بیشتر باشه بهتره !
Untouchable
10-07-2008, 20:30
یعنی کیفیت این فیلمها که حجمشون 700 مگه خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
آره دیگه !
معمولا 10% کیفیتشون از DVD اصلی پایین تره :27:
reza3600
11-07-2008, 01:47
غیر از اون سایتهای صفحه اول سایت دیگه ای هست. سایتی باشه که مثل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برای تورنتهاش کامنت یا همون نظر گذاشته باشن.
راستی اپلود کننده های معروف مثل axxo دیگه کیا هستند؟
ممنون
راستی برای مستندهای علمی مثل مستند های شبکه دیسکاوری و بی بی سی چیکار کنم. لینک تورنتش از کوجا گیر میاد؟؟
ممنون
ممنون
ممنون
Klaxxon
Fxg
Pukka
Eztv برای TV
Fxm َشاید
dmd Diamond
ریپرهای معروف دیگه ای هم هستند که الان یادم نیست
reza3600
11-07-2008, 11:13
غیر از اون سایتهای صفحه اول سایت دیگه ای هست. سایتی باشه که مثل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برای تورنتهاش کامنت یا همون نظر گذاشته باشن.
ممنون
راستی برای مستندهای علمی مثل مستند های شبکه دیسکاوری و بی بی سی چیکار کنم. لینک تورنتش از کوجا گیر میاد؟؟
ممنون
راستی برای سرچ توی فیلمهایی که مثلن axxo اپلودیده! باید چیکار کنم.
لیست فیلمهاش میاد ولی نمیدونم چطور باید سرچ کنم. اخه خیلی فیلمه؟
شاید باید این طوری باشه name filme+axxo
Untouchable
11-07-2008, 12:04
سلام
ببخشید یه سوال داشتم : اگه سرعت آپلود رو محدود کنیم مثلا نذاریم از 4 بیشتر بشه مشکلی پیش میآد؟
سلام
ببخشید یه سوال داشتم : اگه سرعت آپلود رو محدود کنیم مثلا نذاریم از 4 بیشتر بشه مشکلی پیش میآد؟
نه.
من اون وقتا که از Torrent دانلود ميکردم سرعت آپلود رو حتي رو 1 هم ميذاشتم ولي مشکلي پيش نميومد و دانلود به روال طبيعيش ادامه ميداد.
Gune Baxan
12-07-2008, 00:51
سلام خدمت دوستان،
من دیال آپ دارم و گاهی اوقات فقط لینک های تورنت در مورد بعضی آهنگ ها رو پیدا می کنم.
سوال اینه که آیا برای دانلود از طریق تورنت باید حتما سرعت بالا داشت؟
اصلا تک آهنگ تو تورنت پیدا میشه؟
خواستم ببینم اگر برای ما هم کار میده بریم تو کار تورنت.
---------------------------------------------------------------------------
هر چند سوال من ربطی به نام این تاپیک نداشت، چون تو انجمن نرم افزار دنبال تاپیکی برای تورنت میگشتم ولی دیدم بحث ها اینجا بیشتر و جامع تره، برای همین سوالم رو این جا مطرح کردم.
سلام
من امروز U Torrent رو نصب کردم تا یک فیلم دانلود کنم سرعتم تو دانلود معمولی 20 - 25 هست ولی توی این اصلا بعضی وقتا میره 5 میاد صفر و اصلا میشه گفت دانلود نمیشه ... میشه کمک کنید ؟
در ضمن اینم لینک اون تورنت ...
سلام
من بعد از عوض کردن ویندوز با utorrent va bittorrent نمی تونم دانلود کنم!
service pack 2
firewall off
سلام دوستان
یه سوال در مورد NAT داشتم
الان من Azereus رو نصب کردم ورژن جدید ( خیلی مهشره ) مثل اینکه پورت بستس و بیچاره نمیتونه تورنتارو آپ کنه
با توجه به اینکه من قبلا با این موم بدون دستکاری تو مودم بدون مشکل از تورنت فایل دانلود و آپلود میکردم فکر میکنم مشکلی از جانب مودم نباشه
تو کسپرسکی هم که تمام اختیارات رو به این برنامه دادم ( نمیدونم آیا باید پورت رو هم باز کرد یا خودش بازه ؟ )
یه قسمتی هم تو کسپرسکی بوود که نوشته بوود UDP و TCP که جلوش ضربدر قرمز بوود فعالش کردم ( این دو تا هم به تورنت مربوط میشه ؟ )
ولی جدیدا ISP رو عوض کردم
الان راه چاره ی من چیه ؟
مشکل از isp است باید از شرکت درخواست باز گردن پورت بدی یا ازپ ورت های خاص که نمی تونن ببندن استفاده کنی
اخه من از تو دانشگاه دانلود میکنم و اینکه دست زیاد شده!
سلام
اینکه از Azureus استفاده کنیم یا از µTorrent توی سرعت دانلود اثر داره؟
معمولا هذ نرم افزار بر اساس نیاز و قابلیت های یک گروه از کاربر ها ساخته شده با هر کدوم کار کنید .هر کدوم که باهاش راحتتر بودید را استفاده کنید
سلام
یه چندتا سوال داشتم
3-ترکر به چه درد میخوره؟
1و 2 - هر چه بیشتر باشد بهتر است مخصوصا سید
3- ترکر یک سرور ارتباط دهنده است که کاربران را به هم متصل و الویت بندی می کند و در صورت موجود نبودن پیدا کردن افراد سخت می شود
4- این سوال بسته به سرعت اپلود دانلود دیگران و وضع سرعت شما زمانش متفاوت است ولی بیشتر از سرعتی که دارید بهتان نمی دهد
سلام
هرچه Seed نسبت به Peer بیشتر باشه بهتره !
سلام
در عمومی در حق دیگران ظلم می کنی و تو اخر لیست ترکر می روید.کاربر ها هم اگر بتونن به شما کمتر ارسال می کنند. همچینی در حالت استاندارد خود نرم افزار تورنت هم به نسبت کاهش سرعت ارسال دریافت را هم محدود می کند.
در خصوصی ها هم بن می شوبد
نه.
من اون وقتا که از Torrent دانلود ميکردم سرعت آپلود رو حتي رو 1 هم ميذاشتم ولي مشکلي پيش نميومد و دانلود به روال طبيعيش ادامه ميداد.
البته بسته به تورنتی که میگیری هم داره چون بعضی هاش اگر محدود کنی سرعت خیلی افت می کنه
سلام خدمت دوستان،
من دیال آپ دارم و گاهی اوقات فقط لینک های تورنت در مورد بعضی آهنگ ها رو پیدا می کنم.
سوال اینه که آیا برای دانلود از طریق تورنت باید حتما سرعت بالا داشت؟
اصلا تک آهنگ تو تورنت پیدا میشه؟
خواستم ببینم اگر برای ما هم کار میده بریم تو کار تورنت.
---------------------------------------------------------------------------
هر چند سوال من ربطی به نام این تاپیک نداشت، چون تو انجمن نرم افزار دنبال تاپیکی برای تورنت میگشتم ولی دیدم بحث ها اینجا بیشتر و جامع تره، برای همین سوالم رو این جا مطرح کردم.
سوال شما به اینجا ریط داشت
در تورنت معمولا افراد یک مجموعه را اپلود می کنند که عمرش بیشتر بشود.
ولی معمولا کسی از دایل اپ برای تورنت استفاده نمی کنه
تو تورنت با 64 هم میشه استفاده کرد
برای هر کس که بتونه درست استفاده کنه میشه .
سلام
من امروز U Torrent رو نصب کردم تا یک فیلم دانلود کنم سرعتم تو دانلود معمولی 20 - 25 هست ولی توی این اصلا بعضی وقتا میره 5 میاد صفر و اصلا میشه گفت دانلود نمیشه ... میشه کمک کنید ؟
در ضمن اینم لینک اون تورنت ...
تصویری از تورنت را هم بگذارید.
سلام
من بعد از عوض کردن ویندوز با utorrent va bittorrent نمی تونم دانلود کنم!
service pack 2
firewall off
میشه بهتر بگید .نرم افزار اجرا نمیشه دانلود قطع میشه پورت خرابه....
یکم کاملتر همراه با تصویر در جواب می تونه خیلی کمک کنه
utorrent به سرور کانکت نمیشه! و حتی علامت ! هم ظاهر نمیشه!
THANKS FOR YOUR ATTENTION
utorrent به سرور کانکت نمیشه! و حتی علامت ! هم ظاهر نمیشه!
THANKS FOR YOUR ATTENTION
تا انجا که من می دانم تورنت سرور نداره بلکه از کاربرهای دیگر که فایل رو دارن دانلود می کنید.
ای کاش عکس می زاشتید.
سلام
جايي كه torrent را ----- كرده باشن براي استفاده از اون چيكار بايد كرد
ممنون
Silence so loud
16-07-2008, 15:41
سلام
ترکر خصوصی زیر که در زمینه آموزشهای الکترونیکی فعالیت میکند
تا جمعه بازه ثبت نامش:
حالا ازما گفتن:46:
سلام
جايي كه torrent را ----- كرده باشن براي استفاده از اون چيكار بايد كرد
ممنون
تورنت سایت نیست که بخوان از ان کارها بکنن
سلام
ترکر خصوصی زیر که در زمینه آموزشهای الکترونیکی فعالیت میکند
تا جمعه بازه ثبت نامش:
حالا ازما گفتن:46:
سلام
ميخواستم بپرسم آيا برنامه اي هست كه بشه به وسيله اون از محدوديت p2p داتك رد شد و فايلهاي تورنت رو دان كرد؟
ممنون
سلام
ميخواستم بپرسم آيا برنامه اي هست كه بشه به وسيله اون از محدوديت p2p داتك رد شد و فايلهاي تورنت رو دان كرد؟
ممنون
داتک محدودست سرعت رو معمولا موقعی که سرعت تو ان مرکز افت می کنه می زاره
یکی از راهاش کد گزاری اطلاعات است( گرچه کم تاثیر است)
یکی v p n است و یک یک نرم افزار عجیب غریب که من تست کردم نتیجه خوبی رو سیستم نزاشت.
فقط قبلش تورنتی که داری هواست باشه اگر افراد تورنت بیشتر از اروپا امریکا باشن چون روز ما انها یا خوابن یا نیستن سرعت ها کمتر است.
Utorrent
20-07-2008, 22:25
من نمیدونم مشکل چیه ولی بیشتر مواقع سرعت دانلودم 10/1 سرعت اپلودم هست هیچ راهکاری بلد نیستین؟
من نمیدونم مشکل چیه ولی بیشتر مواقع سرعت دانلودم 10/1 سرعت اپلودم هست هیچ راهکاری بلد نیستین؟
اگر می توانید یک عکس از ترکر و سید پیر و نوع فایل بزارید بررسی کنم
Utorrent
23-07-2008, 11:36
ورژن uTorrent رو که بالا بردم درست شد!
این علامت تعجب رو چکار کنم .میگه پرت بسته. ویروس کشم مک آفی اینترپرایسه و جائی توش برای معرفی کردن یوتورنت نداره ولی به fire wall خود ویندوز یوتورنت رو معرفی کردم ولی بازم علامت تعجب سره جاشه.
کسی نیست راهنمائی کنه ؟ علامت تعجب زرد رنگ تبذیل به قرمز شد. سرعت دانلودم با اینترنت 128 الان رسیده به 5K ولی اپلودم 15k هستش !!!. چکار باید بکنم
SHABAHPASHA
10-08-2008, 11:16
کسی نیست راهنمائی کنه ؟ علامت تعجب زرد رنگ تبذیل به قرمز شد. سرعت دانلودم با اینترنت 128 الان رسیده به 5K ولی اپلودم 15k هستش !!!. چکار باید بکنم
سلام راهنمايي خاصي که نميشه کرد چون پرتها رو هم اضافه کردي به فايروال سيستمت و محدوديت آپلودت رو حداکثر روي 5 بذار
علامت قرمز بعد از يک بار باز بسته کردن برنامه خودش درست ميشه اما براي اينکه از زرد به سبز تبديل بشه ...
اول پرتت رو روي اين پرت (مال من اين پرت با ديال آپ هم 5ي6 سرعت رو به هم ميده...)40625 تنظيم کن بعد اسم روتر(مودم) رو توي صحفه پرت فوروارد اين:
پيدا کن حالا بر اساس اون روشي که توي سايت توضيح داده شده عمل کن .....
اگر احيانا اسم مودمت رو پيدا نکردي توي ليستا بايد با روش سعي وخطا پيش بري تا بالخره يکي از روشها يي که براي بقيه مودمها نوشته شده ايشالا جواب بده و رنگ زرد رو سيستمت بياد.....
سلام راهنمايي خاصي که نميشه کرد چون پرتها رو هم اضافه کردي به فايروال سيستمت و محدوديت آپلودت رو حداکثر روي 5 بذار
علامت قرمز بعد از يک بار باز بسته کردن برنامه خودش درست ميشه اما براي اينکه از زرد به سبز تبديل بشه ...
اول پرتت رو روي اين پرت (مال من اين پرت با ديال آپ هم 5ي6 سرعت رو به هم ميده...)40625 تنظيم کن بعد اسم روتر(مودم) رو توي صحفه پرت فوروارد اين:
پيدا کن حالا بر اساس اون روشي که توي سايت توضيح داده شده عمل کن .....
اگر احيانا اسم مودمت رو پيدا نکردي توي ليستا بايد با روش سعي وخطا پيش بري تا بالخره يکي از روشها يي که براي بقيه مودمها نوشته شده ايشالا جواب بده و رنگ زرد رو سيستمت بياد.....
مرسی از کمکت من پرتم و روی 40625 تنظیم کردم ولی این سایتی که شما گفتید من ازش چیزی نمی فهمم. میشه بگید کدوم قسمتش باید برم اگه بشه یه عکس از اون قسمت برام بزارید ممنونتون میشم
SHABAHPASHA
11-08-2008, 07:29
مرسی از کمکت من پرتم و روی 40625 تنظیم کردم ولی این سایتی که شما گفتید من ازش چیزی نمی فهمم. میشه بگید کدوم قسمتش باید برم اگه بشه یه عکس از اون قسمت برام بزارید ممنونتون میشم
خوب ببين وقتي يک پرت رو براي انتقال و ارسال داده در برنامه هاي اشتراکي فايل(چه ايموله باشه،چه لايم واير يا همين تورنت خودمون) داده انتخاب مي کنيم يا بايد کلا اين پرت رو باز کنيم يا اينکه اون رو فوروارد ....
راه اول رو ميشه با نرم افزارهايي مثل net cat انجام داد اما با اين کار خودمون رو تبديل به طعمه جوجه هکر ها که دنبال پرتهاي باز از رنجهاي اي پي هستن مي کنيم.
اما بهترين کار پورتفورواردينگه.پورت فوروارد به ما امکان استفاده بهينه رو از پرت انتخابيمون ميده.براي اينکار قدم اول اينه که نوع مدوم و روتر خودمون رو بشناسيم.در واقع مارک مودمون رو بدونيم.در سايت ذکر شده ليستي از مدلهاي استاندارد روتر وجود داره .براي هر نوع مودم يا روتر روش پورت فورواردينگ فرق ميکنه (اتفاقا مهمترين انتخاب هم همينه....)ليست رو مي توني توي اين لينک ببيني
مثلا مدل روتر من اينه ....3com/3C857
پس من اون رو از ليست انتخاب مي کنم و کليک مي کنم و بعد ليست برنامه هايي مياد که ميبايد انتخاب کنم براي رت فوروارد.من يوتورنت رو انتخاب ميکنم و به اين لينک مي رسم که مر احل پورت فوروارد براي اين مدل خاص روتر رو آورده....
اما .......
در اکثر مواقع کار به اين راحتي نيست چون به احتمال زياد در بسياري از شرکتهاي isp آي پي که به مشترک داده ميشه ديناميکه و نه استاتيک ،صفحه مربوط به تنظيمات روتر بسته شده و يا اصلا اسم روترما در داخل اين ليستا نيست و اينجاست که پورت فورواردينگ سخت ميشه
در اين مواقع يا بايد همون جوري که گفتم از روش سعي و خطا استفاده کني .
اينجاست که روش خاصي رو نميشه پيشنهاد کرد و کار سخت ميشه. برنامه هايي وجود دارن به اسم router grabber که قسمتي از مراحل بالا رو براي شما انجام ميدن....
اما من براي مودم خودم از سايت youtube يک آموزش تصويري مناسب پيدا کردم...
به شما هم پيشنهاد مي کنم که يه سري به you tube بزنين و کلمه port forwarding رو سرچ کنين ...
کلي ويدئوي تصويري از نحوه پورت فورواردينگ مارکهاي مختلف به شما نشون داده9 ميشه.....
و آخر سخن اينکه اگر هم رنگ سبز يوتورنت رو نديدين باز هيچ منعي براي شما نيست که نتونين با سرعت بالا از تورنت دانلود کنين چونبا همون رنگ زرد هم مي تونين دانلود کنين
shahab_f
11-08-2008, 12:48
آقا این سرعت تورنت به چی بستگی داره ؟تا دیشب با سرعت 13-14 دی ال می کردما حالا شده 1-2 بالاهم نمیره U
چی کار باید بکنم؟
آقا این سرعت تورنت به چی بستگی داره ؟تا دیشب با سرعت 13-14 دی ال می کردما حالا شده 1-2 بالاهم نمیره U
چی کار باید بکنم؟
شایک ترافیک خود isp که ازش سرویس گرافتی زیاد شده(احتمال زیاد)؟
یک احتمال دیگر هست که میانگین ارسال از دریافت کمتر شده و اولویت با کسایی باشه که بیشتر ارسال و کمتر دریافت داشن.
شایدم چون سرعت ارسالت خیلی پایین است ترکر گذاشته اخر لیست دریافت ها.
راستی امیدوارم مشکل پورت هم نداشته باشی.
شایک ترافیک خود isp که ازش سرویس گرافتی زیاد شده(احتمال زیاد)؟
یک احتمال دیگر هست که میانگین ارسال از دریافت کمتر شده و اولویت با کسایی باشه که بیشتر ارسال و کمتر دریافت داشن.
شایدم چون سرعت ارسالت خیلی پایین است ترکر گذاشته اخر لیست دریافت ها.
راستی امیدوارم مشکل پورت هم نداشته باشی.
آقا من هم مشکل دارم با این تورنت شما که تهه این کاری یه کمکی کن . یکی از دوستان قبلا یه راهنمائی هایی برای پورتم کرد و لی هر کاری کردم درست نشد . الان دانلودم رسیده به 4k ولی آپلودم 13k هست . چکار کنم .
آقا من هم مشکل دارم با این تورنت شما که تهه این کاری یه کمکی کن . یکی از دوستان قبلا یه راهنمائی هایی برای پورتم کرد و لی هر کاری کردم درست نشد . الان دانلودم رسیده به 4k ولی آپلودم 13k هست . چکار کنم .
دوست عزیز مدل مودم و نرمافزاری که استفاده می کنی را بده
از عجایب. نسخه جدید یوتورنت امده ولی نرم افزار میگه نیامده !!!!!
بچه ها شما هم این مشکل را دارید؟
دوست عزیز مدل مودم و نرمافزاری که استفاده می کنی را بده
از عجایب. نسخه جدید یوتورنت امده ولی نرم افزار میگه نیامده !!!!!
بچه ها شما هم این مشکل را دارید؟
مودمم JUSTEC JDR840 هست که 4 پورته و نرم افزاره تورنتم هم یوتورنت هست . ویروس کشم مکافی اینترپرایس و FIRE WALL تا همین 1 ساعت پیش برا خود ویندوز اکس پی بود که الان NET LIMITER 2PRO هست. امیدی هست یا بی خیال تورنت شم؟
Hossein Adeli
12-08-2008, 11:37
سلام دوستان
من از این نرم افزار استفاده میکنم اما چند تا مشکل و سوال دارم
یکی اینکه این عددای داخل پارانتز در لیست Seed , Peer چیه و چه معنی داره؟
آیا میزان آپلود و داونلود با هم در ارتباط است ؟ اینا از کجا میفهمن کدوم کاربر بیشتر آپلود کرده تا سرعت داونلودش رو بیشتر کنن؟
این مقدار DHT چی است در قسمت 4
میانگین سرعت داونلود من همواره 20 الی 25 است و ممکن نیست بالاتر بره و حداکثر سرعت داونلود برای یک فایل 10 و میانگین 5 است . چرا اینطوری است؟ با این حساب برای داونلود 1 گیگ باید 40 ساعت منتظر بود یعنی حدود 10 شب با اکانت شبانه صبانت .
اگه اینطور باشه اصلا ارزشی نداره و داونلود از راپید شرافتمندانه تر از این تورنت الکی است!!
در کل بهترین تنظیمات برای یوتورنت چیه؟
من از ADSL 512 استفاده میکنم و میانگین سرعتش 55 کیلوبایت است
مدل مودم من D-link DSL-200 , نرم افزار یو تورنت 1.8 & 1.77
با داونلود عادی مشکلی ندارم و به راحتی تا 55 میره ام تو تورنت نمیتونم بیشتر از 25 برم
حداکثر آپلود و داونلود هم رو نامحدود تنظیم کردم و 6 تا فایل رو دارم با هم داونلود میکنم
مودمم JUSTEC JDR840 هست که 4 پورته و نرم افزاره تورنتم هم یوتورنت هست . ویروس کشم مکافی اینترپرایس و FIRE WALL تا همین 1 ساعت پیش برا خود ویندوز اکس پی بود که الان NET LIMITER 2PRO هست. امیدی هست یا بی خیال تورنت شم؟
متاسفانه مدلی که گفتی هنوز کسی راهنمای پورت نوشتنش را نزاشته.
تنها پیشنهادی که دارم اینه که از این دو تا مدل که گذاشتم را درک کن و بعد بر یرو تنظیم کن چون معمولا تنظیمات یک مارک در بیشتر مدل هاش مشابه است.
و
باید به فایروال هم اگر لازم بشه یوتورنت رو معرفی کنی یا پوزتی که تو یو تورنت داری را توش باز بزاری.
سلام دوستان
من از این نرم افزار استفاده میکنم اما چند تا مشکل و سوال دارم
یکی اینکه این عددای داخل پارانتز در لیست Seed , Peer چیه و چه معنی داره؟
آیا میزان آپلود و داونلود با هم در ارتباط است ؟ اینا از کجا میفهمن کدوم کاربر بیشتر آپلود کرده تا سرعت داونلودش رو بیشتر کنن؟
این مقدار DHT چی است در قسمت 4
میانگین سرعت داونلود من همواره 20 الی 25 است و ممکن نیست بالاتر بره و حداکثر سرعت داونلود برای یک فایل 10 و میانگین 5 است . چرا اینطوری است؟ با این حساب برای داونلود 1 گیگ باید 40 ساعت منتظر بود یعنی حدود 10 شب با اکانت شبانه صبانت .
اگه اینطور باشه اصلا ارزشی نداره و داونلود از راپید شرافتمندانه تر از این تورنت الکی است!!
در کل بهترین تنظیمات برای یوتورنت چیه؟
من از ADSL 512 استفاده میکنم و میانگین سرعتش 55 کیلوبایت است
مدل مودم من D-link DSL-200 , نرم افزار یو تورنت 1.8 & 1.77
با داونلود عادی مشکلی ندارم و به راحتی تا 55 میره ام تو تورنت نمیتونم بیشتر از 25 برم
حداکثر آپلود و داونلود هم رو نامحدود تنظیم کردم و 6 تا فایل رو دارم با هم داونلود میکنم
اعداد داخل پرانتز تعداد کل نفراتی هستن که هم با ترکر پیدا شدن هم بدون ترکر.
سرعت ارسال و دریافت بسته به ترکر و نوع قایل و ترافیک تاثیر داره. ترکر با گرفتن امار از نرم افزار ها این اطلاعات را بدست میاره
DHT امکان اتصال بدون نیاز به ترکر را فراهم می کنه که تو امار ترکر هم نمیادو عدد روبهرویش هم تعداد استفاده شده را نشان می دهد(اگر درست گفته باشم)
خوب این مشکل سرعت را خیلی ها دارن که در خیلی از پست های قبل هم جواب را تکرار کردم.
در ضمن در تورنت هم می توان به حداکثر سرعت رسید که البته بسته به تعداد سید و پیر و ترافیک isp شما داره در ان زمان.
تنظیمات پیشفرضش.
این سرعتی که زدین با سرعت بالا چرا فرق می کنه؟؟؟؟
پیشنهاد می کنم یک بار با
سرعت خودتان را با چند سرور تست کنید از میانگین سرعت ارسالی که یدست میاد چند کیلوباید کم کنید تا رو سرعت دریافت تاثیر نزاره.(مثلا اگر ماکسیموم 10 کیلوبایت ارسال داشتید تو یو تورنت 7 یا 8 یا 9 کیلوبایت بزارید( تست کنید بهترین عدد را خودتان می فهمید))
shahab_f
12-08-2008, 15:00
آقا من اصلا نمی فهمم این سرعت تورنت چجوری کار می کنه , شما یه توضیح بده که مثلا ارتباط upload با download چیه؟هر فایلی که دانلودش تموم شه , من تبدیل به یه seed برای اون فایل میشم درسته ؟ آیا تعداد این سید ها زیادتر بشه بهتره یا اینکه هر فایلی که دانلودش تموم شد دیلیتش کنم تا آپلود نگیره؟
سرعت ارسال یوتورنت رو هم که گفتی نمی دونم تو کدوم منوشه تا تنظیم کنم.
Hossein Adeli
12-08-2008, 16:59
اگه به ستاتوس بار یا نوار وضعیت در این عکس نگاه کنی میبینی دارای 4 قسمت است
1. DHT: 315nodes
2. علامت وضعیت ( سبز - زرد - قرمز )
3. میزان و سرعت داونلود
4. میزان و سرعت آپلود
حالا شما با راست کلیک کردن بر روی میزان آپلود می تونین برای آپلود محدودیت بزارین ( بین 0 تا نامحدود )
بهتر این محدودیت را نذارین چون مثلا من که 512 دارم اگه از 5 پایین تر بذارم یک خط افقی در نمودار میزان آپلود و داونلود ظاهر میشه که نمیذاره سرعت شما از 15 تا بیشتر بره
همچنین مسیر آپلود با داونلود با هم متفاوت است یعنی من که 512 دارم میزان دانلود من حداکثر 64 و میزان آپلود من 16 است چون 128 تا برای آپلود رو خط برای من در نظر گرفتن و با اون 512 کاملا متفاوت است
پس بهتره این عدد رو تغییر ندین
اگه من برنامه بوتورنت و پاک کنم و چیز دیگه ای برای دانلود از تورنت بریزم امکان داره بتونم سرعت بالاتری و تجربه کنم ؟ اگه آره چه برنامه ای
آقا من اصلا نمی فهمم این سرعت تورنت چجوری کار می کنه , شما یه توضیح بده که مثلا ارتباط upload با download چیه؟هر فایلی که دانلودش تموم شه , من تبدیل به یه seed برای اون فایل میشم درسته ؟ آیا تعداد این سید ها زیادتر بشه بهتره یا اینکه هر فایلی که دانلودش تموم شد دیلیتش کنم تا آپلود نگیره؟
سرعت ارسال یوتورنت رو هم که گفتی نمی دونم تو کدوم منوشه تا تنظیم کنم.
فکر کنم این مقاله بتواند شما دوستان رو یکم راهنمایی کند برای درک طرز کار تورنت
s_a_m4000
15-08-2008, 10:40
اگه من برنامه بوتورنت و پاک کنم و چیز دیگه ای برای دانلود از تورنت بریزم امکان داره بتونم سرعت بالاتری و تجربه کنم ؟ اگه آره چه برنامه ای
نه احتمالش کمه چون utorrent محبوبترین ، ساده ترین و بهترین هست برای اینکار و با همه ی سایتها همخونی داره حالا اگه از سرعتت راضی نیستی یه سری به بحثهای اولیه انجمن بزن و اونا رو امتحان کن پورت تورنت رو عوض کن سایتهای خصوصی رو امتحان کن و...
amin_lni
15-08-2008, 20:49
اقایان ما از flashget 1.9 استفاده میکنیم از همه نرم افزار های دیگر بهتر نتیجه گرفته ایم
s_a_m4000
15-08-2008, 21:40
اقایان ما از flashget 1.9 استفاده میکنیم از همه نرم افزار های دیگر بهتر نتیجه گرفته ایم
امکاناتش کمتره
bakhishman
24-08-2008, 10:00
آقا من هر کاری میکنم نمیتونم به بقیه وصل بشم مثلا از 80 تا seed من فقط به دونفرشون وصل میشم. firewall رو هم تنظیم کردم حتی خاموش کردم پورتمم ده بار عوض کردم درست بشو نیست
s_a_m4000
24-08-2008, 17:59
آقا من هر کاری میکنم نمیتونم به بقیه وصل بشم مثلا از 80 تا seed من فقط به دونفرشون وصل میشم. firewall رو هم تنظیم کردم حتی خاموش کردم پورتمم ده بار عوض کردم درست بشو نیست
شما مگه مطمئنی اونای دیگه آنلاینن؟ امکان داره آنلاین نباشن
mohammad_twe
25-08-2008, 01:26
اقا من از کدوم قسمت همین p30world خودمون فیلم با لینک هایه تورنت دانلود کنم ؟
تمام پستهای این کاربر به علت بیشعور بودن و زبان درازی اش حذف گردیده است، با عرض پوزش از همه کاربران گرامی!
همیشه اون علامت پایین utorrent که باید سبز باشه یا قرمزه یا نارنجیه.
علت قرمز بودن علامت این هست که چون از اینترنت با پهنای باند اشتراکی استفاده می کنی شرکت برای اینکه بتونه سرعت کاربرای دیگر رو هم فراهم کنه میزان دسترسی به سایت تورنت رو محدود می کنه و اجازه نمی ده میزان دریافت شما زیاد باشه و راهی که فکر کنم بتونید سرعت را افزایش بدید :
1-استفاده از برنامه هایی مثل Flash get 200که سرعت رو افزایش می دن
2-در خواست یک اینترنت با پهنای باند اختصاصی
سلام دوستان. من سرعت دانلود مستقیمم 27 کیلو بایت بر ثانیه هستش ( 256 دارم از فن آوا). وقتی میخوام تورنت دانلود کنم با اینکه کارهای زیر رو کردم ولی بازم سرعتم پایینه:
1 - تو تنظیمات مودم که ایسوس 602 هستش port forwarding رو برای پورت 50000 تنظیم کردم و utorrent هم ازین پورت استفاده میکنه.
2 - درانتخاب تورنت دقت میکنم که مثلا seed زیاد داشته باشه peer کم و tracker غیرvip و خصوصی و ...
3- تو تنظیمات فایروالم (eset smart security 3.0.369 business edition) هم به utorrent اجازه دادم بدون محدودیت ورود و خروج از هر پورتی چه بصورت udp چه tcp داشته باشه.
ولی بااین حال سرعت خیلی پایینه درحد 3 تا 4 کیلو بایت ماکسیمم! متاسفانه گاهی هم کلی دانلود میشه ولی درصد تکمیل بالا نمیره!!! به اصطلاح خود یوتورنت waste میشه.
چیزهایی که به عقل خودم میرسه:
1 - متاسفانه ip های فن آوا valid نیست منظورم استاتیک و دینامیک نیستا، یعنی اومدن یک ip رو دادن به چندنفر! اصطلاحا NAT
که باعث میشه مثلا تو رپید شیر مینویسه شما الان داری دانلود میکنی پس برو پی کارت!
2 - آپلود فن آوا داغونه البته آپلود تو محیطهایی که لاگین داره مثل میل باکس و 4shared. داغون به معنی کندی نه ها! اصلا شدنی نیست و همش error میده!
3- از بیت کامت، فلش گت و آزاروس هم استفاده کردم مقایسه کردم بهتر که نشد بدتر هم میشد.
4- همیشه اون علامت پایین utorrent که باید سبز باشه یا قرمزه یا نارنجیه.
ممنون میشم کمکم کنین. :10:
یک تصویر تز تورنتی که داری میگری با تعداد سید و پیر و همچنین یک عکس از بخش سرعت خود نرم افزار تورنت (بازه رو روی یک ساعت گذشته بزار .) و یک عکس از
بزار
در مورد حدس هات
تورنت به ip های معتبر بیشتر بها میده( تو خصوصی ها بهتره ip معتبر باشه چون ممکنه یکی دیگر اتفاقی هم از همان ترکر خصوصی استفاده کنه همش دریافت کنه و هیچی ارسال نکنه)ولی در کل ip زیاد رو سرعت تاثیر نمیده.
در مورد اپلود احتمالا اپلود شمت هم مثل مال من است که به زحمت به 4 می رسه و اکثران 1 تا 2 است و حالت عادی هم موقع اپلود فایل مشکل پیش میاد. من با این خط به حد اکثر سرعت یعنی 13 14 کیلوبایت هم رسیدم( با 128 ) ولی در کل اگر سرعت اپلود پایین باشه رو لیست ترتیب الویت ترکر وهمچنین نرم افزار های دیگر تاثیر میزاره و باعث میشه سرعت دریافت هم کم شه.(این تاثیرش تو ترکر های خصوصی و تورنت های شلوغ با سید کم خیلی محصوص است)
ان مشکل علامت هم مربوط به پروت ارتباطی میشه . از انجایی که شما تمام کارهای لازم را انجام دادین( و امیدوارم فایروال ویندوز هم خاموش باشه ) احتمال زیاد ان پورت توسط شرکت PAP بسته شده. باید یک سری پروت های پر کاربرد تر را پیدا کنید که نرم افزار های زیادی استفاده می کنند و احتمال زیاد باز است.
ان علامت به اشتراکی بودن adsl ربطی نداره چون تو همه جای دنیا پهنای باند اصلی رو در حالت شیرینگ عذضه می کنند . فقط نکته انجا است تو خارج برای مشترک 10 مگابیت خارج پهنای باند 100 مگابیت رو بیت 10 تا 30 (بسته به نوع شرکت و قیمت اش) نفر شیر می کنند تو ایران تقصیم معمولا برای 128 کیلوبیت 1 مگابیت رو بین 10 تا 30 نفر تقسیم می کنند.
تمام پستهای این کاربر به علت بیشعور بودن و زبان درازی اش حذف گردیده است، با عرض پوزش از همه کاربران گرامی!
ممنون دوست من بخاطر پاسخ کاملت. درمورد پورت تورنت تو سایت معتبری خوندم "خیلی بهتره که پورت تورنت تورنج 49152-65534 باشه، زیر 10000 نیایین و بهیچوجه زیر 1024 نیاین". من 50000 رو انتخاب کردم. حالا منظور شما از پورتهای پرکاربردتر پورتهای پایین باید باشه درسته مثلا پورت 23 تلنت یا 37 تایم. یعنی قطعا این پورتا غیرقابل سد کردنه؟ من یادمه تو دانشگاه همین بدبختیو با اینترنتش داشتیم. ضمنا اگه بخوام بفهمم شرکتی که ازش سرویس گرفتم چه پورتهاییش رو بسته ( درحالت کلی) با نرم افزارهای پورت اسکنر مثل super scan میشه؟ باید hostname رو چی بزنم؟ 127.0.0.1 یا ip م رو یا ip که مودم رو روش تنظیم کردم مثلا 192.168.1.1 یا ip کلاینت رو ( مثلا منکه کانکت میشم معمولا10.51.29.11 هستش آیپی کلاینتم). کمال تشکر رو دارم. :7:
ضمنا تو این آدرس
نحوه پورت فورواردینگ رو برا مودمم نوشته جالبه بدونین چیزی نوشته که 70 درصد مشکل من ازون بود! نوشته توی منویoptions/preferences/connection باید: Make sure the Enable UPnP box is unchecked
که وقتی این تیک رو برداری یوتورنت بد کار میکنه و برخلاف گفته سایت باید تیک بخوره. مشکل سرعتم خیلی بهتر شده ولی بازم 10 تا 12 بیشتر نشد با خط 256 :19:
این که می گن پورت از 10000 کمتر نباشه بیشتر بخاطر اینکه تداخل پیش نیاد و همچنین رسمه ولی می توان از پورت های پایینتر از 10000 استفاده کرد .نگاه کنی تعدادی از خارجی ها پروت هاشون 4 3 و 2 رقمی است.
پورت های کاربردی تر مثل انهایی که گفتی احتمال باز بودنش بیشتره چون معمولا نرم افزار ها بیشتر از انها استفاده می کنند. اگر بسته باشه رو سرعت و کار کردن نرم افزار ها تاثیر زیادی می کنه. پیشنهاد می کنم تمام پروت های پر کاربرد رو چک کن ببین کدوم بازه بعد از بین باز ها اونی را انتخاب کن که احتمال اینکه ازش استفاده کنی کمتر است از همان استفاده کن.اگر مجبور شدی از پورتی استفاده کنی که نرم افزار هات هم زیاد استفاده می کنند پیشنهاد می کنم همزمان هر دو نرم افزار استفاده کننده پورت را فعال نکنی که تداخل نشه.
در مورد اینکه چجوری میشه فهمید چون من چورت ها بازه نرفتم دونبال راه حل ولی یکی از راه ها که امتحانی خودم تست کردم ( برای پرسیدن کیفیت پورت ها زنگ زدن یا پیغام گذاشتن(من این کارو انجام دادم) برای بخش فروش است و یک تعداد از پورت هارو نوشتم ببینم چی گفتن که جواب می دن).
در مورد نرم افزار چون استفاده نکردم نمی دونم.
سلام دوستان. من سرعت دانلود مستقیمم 27 کیلو بایت بر ثانیه هستش ( 256 دارم از فن آوا). وقتی میخوام تورنت دانلود کنم با اینکه کارهای زیر رو کردم ولی بازم سرعتم پایینه:
1 - تو تنظیمات مودم که ایسوس 602 هستش port forwarding رو برای پورت 50000 تنظیم کردم و utorrent هم ازین پورت استفاده میکنه.
2 - درانتخاب تورنت دقت میکنم که مثلا seed زیاد داشته باشه peer کم و tracker غیرvip و خصوصی و ...
3- تو تنظیمات فایروالم (eset smart security 3.0.369 business edition) هم به utorrent اجازه دادم بدون محدودیت ورود و خروج از هر پورتی چه بصورت udp چه tcp داشته باشه.
ولی بااین حال سرعت خیلی پایینه درحد 3 تا 4 کیلو بایت ماکسیمم! متاسفانه گاهی هم کلی دانلود میشه ولی درصد تکمیل بالا نمیره!!! به اصطلاح خود یوتورنت waste میشه.
چیزهایی که به عقل خودم میرسه:
1 - متاسفانه ip های فن آوا valid نیست منظورم استاتیک و دینامیک نیستا، یعنی اومدن یک ip رو دادن به چندنفر! اصطلاحا NAT
که باعث میشه مثلا تو رپید شیر مینویسه شما الان داری دانلود میکنی پس برو پی کارت!
2 - آپلود فن آوا داغونه البته آپلود تو محیطهایی که لاگین داره مثل میل باکس و 4shared. داغون به معنی کندی نه ها! اصلا شدنی نیست و همش error میده!
3- از بیت کامت، فلش گت و آزاروس هم استفاده کردم مقایسه کردم بهتر که نشد بدتر هم میشد.
4- همیشه اون علامت پایین utorrent که باید سبز باشه یا قرمزه یا نارنجیه.
ممنون میشم کمکم کنین. :10:
سلام دوست عزیز
سرعت دانلود با تورنت به خیلی چیزها بستگی دارد و چیزهایی که شما به آنها اشاره کردید
تنها قسمتی از این چیزها است :
1.شرکت فن آوا تا انجا که من می دانم از روتر های متعدد در اتصالات خود استفاده می کند
بنابراین مشکلات فراوانی برای استفده کنندگان از تورنت فراهم می کند.
2.اگر از اکانت نامحدود شرکت فن آوا استفاده می کنید باید بدانید که این شرکت
میزان Sharing این اکانتها را بسیار کم کرده است ( حداقل تا چند ماه قبل که من از آن
استفاده می کردم ) و پهنای باندی که این شرکت به شما می فروشد متاسفانه
بسیار پایینتر از پهنای باندی است که شما خریداری کرده اید.
3.مهمترین عامل در سرعت دانلود تورنت سرعت آپلود شما است بنابراین با توجه
مطالبی که خودتان در مورد وضعیت آپلودتان فرمودید جای تعجبی ندارد که با تورنت مشکل دارید.
پیشنهاد من این است :
1.شرکتی را که از آن ADSL را خریداری کرده اید تعویض کنید و از اکانتهای نامحدود با
سرعت آپلود بالا استفاده کنید هر چند این اکانته اندکی گرانتر هستند ولی
برای کار با تورنت ایده آل هستند.
2.علاوه بر تنظیم یک پورت مخصوص برای استفاده نرم افزار تورنت و تنظیم
فایروال شما باید یک IP استاتیک هم برای سیستم خود تعریف کنید
( البته این با Valid IP متفاوت است ):
3. حتما از tcpip.sys اصلاح شده استفاده کنید.
4.نرم افزار تورنت نیاز به تنظیمات دقیق برای استفاده بهینه از پهنای باندتان دارد
اگر شما سرعت آپلود و دانلود واقعیتان را بگویید بهتر می توان راهنماییتان کرد.
5.سرعت دانلود تورنت علاوه بر تعداد Seed/Peer به عوامل دیگری هم مانند
نسبت این دو به هم و نیز پهنای باند این Seed/Peer ها و ... بستگی دارد که باید به آنها هم دقت کنید.
سلام دوست عزیز
سرعت دانلود با تورنت به خیلی چیزها بستگی دارد و چیزهایی که شما به آنها اشاره کردید
تنها قسمتی از این چیزها است :
1.شرکت فن آوا تا انجا که من می دانم از روتر های متعدد در اتصالات خود استفاده می کند
بنابراین مشکلات فراوانی برای استفده کنندگان از تورنت فراهم می کند.
2.اگر از اکانت نامحدود شرکت فن آوا استفاده می کنید باید بدانید که این شرکت
میزان Sharing این اکانتها را بسیار کم کرده است ( حداقل تا چند ماه قبل که من از آن
استفاده می کردم ) و پهنای باندی که این شرکت به شما می فروشد متاسفانه
بسیار پایینتر از پهنای باندی است که شما خریداری کرده اید.
3.مهمترین عامل در سرعت دانلود تورنت سرعت آپلود شما است بنابراین با توجه
مطالبی که خودتان در مورد وضعیت آپلودتان فرمودید جای تعجبی ندارد که با تورنت مشکل دارید.
پیشنهاد من این است :
1.شرکتی را که از آن ADSL را خریداری کرده اید تعویض کنید و از اکانتهای نامحدود با
سرعت آپلود بالا استفاده کنید هر چند این اکانته اندکی گرانتر هستند ولی
برای کار با تورنت ایده آل هستند.
2.علاوه بر تنظیم یک پورت مخصوص برای استفاده نرم افزار تورنت و تنظیم
فایروال شما باید یک IP استاتیک هم برای سیستم خود تعریف کنید
( البته این با Valid IP متفاوت است ):
3. حتما از tcpip.sys اصلاح شده استفاده کنید.
4.نرم افزار تورنت نیاز به تنظیمات دقیق برای استفاده بهینه از پهنای باندتان دارد
اگر شما سرعت آپلود و دانلود واقعیتان را بگویید بهتر می توان راهنماییتان کرد.
5.سرعت دانلود تورنت علاوه بر تعداد Seed/Peer به عوامل دیگری هم مانند
نسبت این دو به هم و نیز پهنای باند این Seed/Peer ها و ... بستگی دارد که باید به آنها هم دقت کنید.
تا انجا که می دونم ip استاتیک در صورتی میشه تنظیم کرد که شرکت خدمات دهنده هم بده چون ip دینامیک رو نمیشه این کار کرد.
تا انجا که می دونم ip استاتیک در صورتی میشه تنظیم کرد که شرکت خدمات دهنده هم بده چون ip دینامیک رو نمیشه این کار کرد.
Static IP با Valid IP فرق دارد .اولی یک IP است که شما برای روترتان تعریف می کنید ولی دومی را باید از ISP خودتان
خریداری کنید.شکلی که دوست عزیزمان quazgaa گذاشته است را ببینید ایشان همانطور که مشخص کرده اند
192.168.1.10 را انتخاب کرده اند .هر چند بهتر است ار اعداد بالاتر از 10 استفاده کنید (این عدد
می تواند بین 0 تا 254 باشد)
درمورد فن آوا واقعا درست میفرمایین مشکل زیاد دارم وقتی میخواد کانکت شه حداقل10 بار خطای یوزریا پسورد میده تا بالاخره کانکت بشه. سرعت دانلود واقعی که فرمودی اگه با فلشگت یا IDM بگیرم تا 27 بالا میره گاهی هم بیشتر ولی اگه معمولی دانلود کنم مثلا با transfers مرورگر opera نهایتا تا 5 6 کیلوبایت بالامیره! سرعت صفحه بازکردنشم کنده. سرعت واقعی آپلود رو هم والاچی بگم با speedtest نشون میده 18 تا 27 کیلوبیت فقط! یعنی فاجعه گاهی هم یک رقمی میشه!
درمورد tcpip.sysهم قطعا جهت کانکشنهایhalfopen میفرمایین متاسفانه آخرین نسخه اش با SP2 سازگاره و برا SP3 هنوز نیومده. منم XP SP3 دارم.
البته استفاده از Patch تاثیری روی سرعت دانلود شما نخواهد داشت تنها باعث می شود شما سریعتر
به سرعت مورد نظر برسید. برای tcpip.sys خیلی ها بدون مشکل از همان Patch مربوط به XP SP2
استفاده می کنندو من هم توصیه می کنم با خیال راحت از همین Patch استفاده کنید :
در غیر این صورت من Patch زیر را از نت برای XP SP3 پیدا کردم خود من آن را امتحان نکرده ام
چون از ویستا استفاده می کنم ولی نظرات در مورد ان مثبت بوده است به هر حال بهتر است قبل از به
کار بردن آن ازtcpip.sys اصلی خودتان یک Back up بگیرید تا خیالتان راحت باشد( البته فایل از نظر
ویروسی بودن چک شده است و مشکلی ندارد ):
در ضمن شما سرعت آپلود ودانلودتان را به طور دقیق به کیلوبایت در ساعت ( در بهترین حالت و نیز در
حالت معمولی ) بگویید تا من تنظیمات بهینه تورنت را برایتان بگذارم.
منظور اون ip که شرکت pap میده نیست این رو میفرماین و درست هم هست:
بله حالا منظور ایشون را فهمیدم
درمورد فن آوا واقعا درست میفرمایین مشکل زیاد دارم وقتی میخواد کانکت شه حداقل10 بار خطای یوزریا پسورد میده تا بالاخره کانکت بشه. سرعت دانلود واقعی که فرمودی اگه با فلشگت یا IDM بگیرم تا 27 بالا میره گاهی هم بیشتر ولی اگه معمولی دانلود کنم مثلا با transfers مرورگر opera نهایتا تا 5 6 کیلوبایت بالامیره! سرعت صفحه بازکردنشم کنده. سرعت واقعی آپلود رو هم والاچی بگم با speedtest نشون میده 18 تا 27 کیلوبیت فقط! یعنی فاجعه گاهی هم یک رقمی میشه!
درمورد tcpip.sysهم قطعا جهت کانکشنهایhalfopen میفرمایین متاسفانه آخرین نسخه اش با SP2 سازگاره و برا SP3 هنوز نیومده. منم XP SP3 دارم.
در مورد سرعت اپلود باهات همدردم:10:
Static IP با Valid IP فرق دارد .اولی یک IP است که شما برای روترتان تعریف می کنید ولی دومی را باید از ISP خودتان
خریداری کنید.شکلی که دوست عزیزمان quazgaa گذاشته است را ببینید ایشان همانطور که مشخص کرده اند
192.168.1.10 را انتخاب کرده اند .هر چند بهتر است ار اعداد بالاتر از 10 استفاده کنید (این عدد
می تواند بین 0 تا 254 باشد)
این ip که quazgaa گفتن ip های شبکه مجازی است( تا انجا که می دونم.البته من شبکه کار نیستم و در مورد اسم ها حق با شما باشه)
ولی یک سری ip های دیگر هم داری که مال شبکه اینترنت است و با شبکه داخلی( که شامل روتر و کامپیوتر ها هست)شماره هاش جدا است.
شرکت های pap ان ip رو در دو حالت عرضه می کنند تو کانت های اینترنت یا ip هر مشترک ثابت است مثلا 187.111.97.198 که تا وقتی کاربر قرار داد داره این ip را شرکت براش می زاره ( و معمولا شرکت ها مثل بانکها و ... برای ارتباطات ایمن بین خودشان از این ip ها استفاده می کنند که به انها ip استاتیک می گن یا هر 24 ساعت یا هر دفعه قطع شدن از اینترنت و وصل شدن شماره ip شخص در اینترنت تغییر می کند و ثابت نیست که تعداد زیادی از شرکت ها اکانت مشترک خانگی را این کار می کنند.
KING iMAN
30-08-2008, 01:35
یه سؤال:
من خیلی تعریف تورنت رو شنیدم ولی عمراً سرعت دانلودم برا تورنت بیشتر از 0.2 کیلوبیت برثانیه نمیشه!!!یعنی از لاک پشتم آرومتر.در حالیکه فیلمهای دیگه رو با دانلود منجر با سرعت 50 کیلو بیت میگیرم.
از uTorrent استفاده میکنم.
تو رو خدا کمکم کنین که بتونم لااقل روزی یه فیلم باهاش بگیرم.
KING iMAN
30-08-2008, 01:47
نرم افزارهاي زيادي براي دانلود فايلهاي تورنت وجود داره مثل uTorrent,Arestorrent,BitLord,BitTorrent,Azureus که هر کدومشون نسبت به بقيه داراي محاسن و معايبي هستند ولي از بين اينها uTorrent و Azureus بيشتر استفاده مي شن که سرعت بالاتری نسبت به بقیه دارن من خودم از Azureus زياد خوشم نيومد به دلیل محیط تحت جاواش و سنگین بودن اجراش.به همین دلیل uTorrent رو پیشنهاد میدم.
حالا يه سوالي اينجا پيش مي آيد که تا وقتي ميشه فيلمها رو از طريق لينکهاي مستقيم و يا سايتهاي به اشتراک گذاري مثل Rapid دانلود کرد اونم با سرعت بالا چرا از تورنت استفاده کنيم؟؟درحالی که سرعت کمتری داره!!
جوابي که هست اينه که خلي از فيلمهاي جديد(شايد همشون بگم بهتر باشه) به اين زودي ها لينک مستقيمشون پيدا نميشه و از طرف ديگه پيدا کردن لينک مستقيم براي فيلمهاي قديمي تر هم مشکل هست. يک مسئله ديگه هم که هست اينه که امکان داره شما به طور مثال تا 75% يک فيلم رو دانلود کرده باشيد و وسط کار ييهو ديگه دانلود نشه!چرا؟چون سرور Down شده يا مثلا فايل از رو سرور حذف شده! که يه ضد حاله اساسي
هست.مشکلات سايتهايي مثل Rapid رو هم که خودتون بهتر ميدونيد مثل حجم بالا و نداشتن امکان Resnume(البته اين براي اونهايي که اکانت دارن صدق نميکنه)
به همين خاطر تصميم گرفتم تو اين تايپيک چند راه رو براي بالا بردن سرعت دانلود از طريق uTorrent قرار بدم.
دوستان ديگه هم اگه راهي بلد بودن بگن.
البته دوستان توجه کنن بیشتر تاکید من رو دانلود فیلم هست چون اکثرا فیلمها با تورنت خوب میان و نرم افزارها با eMule
افزايش سرعت دانلود در utorrent
اميدوارم اين تنظيمات گفته شده موثر و مفيد باشه
----------------
[Options>Preferences>Connection]
1. ‘Port used for incomming connections‘ يک پورت را وارد کنيد بهتر اينه که عدد پورت بالاي 10000 باشه.پيشنهاد من 45682
2. تيک Enable UPnP port mapping را برداريد چون باعث کاهش سرعت شما مي شود اگر پورت را به صورت دستي وارد کرديد
3. Protocol Encryption را فعال کنيد چون به افزايش سرعت کمک مي کند.4. تيک Allow incoming Legacy Connections را بزنيد.
--------------
[Options>Preferences>bitTorrents]
1.(Global Maximum Number of Connections) براي سرعت 256K ، 130 تا مناسب هست.
اين عدد نبايد خيلي کم باشه چون سرعت دانلود رو پايين مياره و بالا بودنش هم باعث استفاده زياد از پهناي باند ميشه که سرعت رو پايين مياره
3.Number of upload slots per torrent براي 256k ، 3 مناسب هستش البته بستگي به اين داره چقدر مي خواهيد Upload داشته باشيد توجه داشته باشيد که کمتر نباشه چون تو دانلود تاثير مي ذاره
4.Maximum number of active torrents براي 256k ، 2تا مناسبه
5.Enable DHT Network تيکش زده بشه
6.Enable DHT for new torrents تيک زده شود
7.Enable Peer Exchange تيک زده شود
8.ask tracker for scape information تيک زده شود
9.Enable DHT for new torrents تیک زده شود
10.Protocol Encryption Outgoing تیک زده شود
11.Allow legacy connections تیک زده شود
--------------
--------------
هک کردن max TCP connections:
اگر از ویندوز XP SP2 استفاده می کنید. TCP connections شما به 10 تا محدود شده(به دلیل مسایل امنیتی)
که سرعت دانلود رو پایین میاره خوب راه حل چیه؟؟؟
بوسیله پچ زیر می تونید زیادش کنید بین 50 تا 100 خوبه.
-----------------
تعداد Seeder و Peers:
همیشه به نسبت سیدر به پییر نیگاه کنید.تعداد سیدر بالا بهتره معمولا.
اما 50 سیدر به همراه 50 پییر از 500 سیدر به همراه 1000 پییر بهتر هستش!
----------------
آخرین نسخه Utorrent را می تونید از اینجا بگیرید.
این هم Language Pack :
دوست عزیز اون خطی که قرمز کردم رو نتونستم پیدا کنم.
کجاس؟
KING iMAN
30-08-2008, 01:51
سلام دوستان
نمیدونم که میدونید بیت تورنت چیه یا نه اما اینو بگم که 35% ترافیک اینترنت کل دنیا مال تورنت هاست همچنین 55درصد ترافیک شرکت های بزرگ!(مدرک: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خط 6) خود من هم 120 تا فیلم dvd با این روش دانلود کردم :tongue:
بیت تورنت یک پروتکل اشتراک برنامه بین افراد هست( P2P) که یکی یک فایل را میزاره توی اینترنت و همه شروع میکنن از همدیگه دانلود کردن. اما به دلایلی کیفیت و امنیت این سیستم از بقیه سیستم های مشابه بهتره.که بماند
برای شروع شما باید یک سایت برای جستجوی تورنتی که میخواهید پیدا کنید که کم هم نیستن و من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را پیشنهاد میدم. توی این سایت باید یک سرچ بزنید و اون چیزی را که میخواهید فایل .torrent ش را پیدا کنید نمونه نتیجه جستجو اینه:
این لینت نتیجه جستجوی فایل های axxo هست که تجربه من میگه کیفیت خیلی خوبی داره فیلماش و خیلی هم جدیده و xvid 700 مگی :cool: یه جورایی اولین نسخه dvd که میاد تو بازار 15 دقیقه بعد این بابا میگیره میچپونه تو اینترنت. :blink:
روی یکی که کلیک کنی یک صفحه میاد که توش مشخصات فیلم و نظر کاربران در مورد اون فیلمه
یک کم پایین تر یک دکمه هست DOWNLOAD torrent روش کخ بزنید یه فایل کوچیک به شکل moviename.torrent دانلود میکنه و سریع تموم میشه.(فکر نکنید که خراب بود و زود تموم شد) :ohno:
نمونه:
این فایل که گرفتید برای اینه که فایلتون خراب دانلود نشه(توش پر از md5 و اینجور چیزاست)
مرحله بعدی اینه که این فایل توررنت را به یک برنامه بدین که دانلود اصلی را شروع کنه
این برنامه ها هم خیلی زیاده نمونه هم:azureus utorrent bittornado و....
اما باز پیشنهاد من utorrent هست به آدرس: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که خیلی سبکه نسبت به بقیه.
دقت داشته باشید:
1سعی کنید سرعت این برنامه ها رو محدود کنید چون سرعتش خیلی خره ! یعنی تا 7-8 مگ در ثانیه جا داره و اگه پر کنه ممکن حتی دیگه نتونید وب گردی هم بکنید! :blink:
2یک علامت سبز باید پایین برنامه بیاد وگرنه اینترنت شما مشکل داره :sad:
3ه port forwarding باید پورت های برنامه را forward کنه
4 مراقب آنتی ویروس ها باشید نپیچن به پرو پاچتون که فلانی داره از فلان پورت استفاده میکنه :angry:
5 با adsl لگن 128 روزی یک فیلم دانلود میشه. :rolleye:
--------------مدیر انجمن: ببین اگر ارزش داره از اون میخ ها بزن روش که بالای لیست بمونه
+++++++++++
معرفی تورنت و جواب به بعضی از مشکلات
اینم نتونستم بفهمم کجا رو میگن؟کسی از دوستان میتونه یه اسکرین شات بذاره من بفهمم کجا منظورتونه؟
یه سؤال:
من خیلی تعریف تورنت رو شنیدم ولی عمراً سرعت دانلودم برا تورنت بیشتر از 0.2 کیلوبیت برثانیه نمیشه!!!یعنی از لاک پشتم آرومتر.در حالیکه فیلمهای دیگه رو با دانلود منجر با سرعت 50 کیلو بیت میگیرم.
از uTorrent استفاده میکنم.
تو رو خدا کمکم کنین که بتونم لااقل روزی یه فیلم باهاش بگیرم.
دوست عزیز مقاله ی معرفی تورنت و جواب به بعضی از مشکلات را بخونید یکم دید پیدا کنید تا بتونم راهنمایی کنم
کجاس؟
دوست عزیز ان گزینه برای نسخه های 1.7 به پایین بود تو 1.8 حذف شده( یا جابه جا شده)
اینم نتونستم بفهمم کجا رو میگن؟کسی از دوستان میتونه یه اسکرین شات بذاره من بفهمم کجا منظورتونه؟
این بخش پایین نرم افزار utorrent وسطش یک علامت است که باید سبز باشه
اگر زرد باشه مشکل داره که علتش را هم تو مقاله و هم تو این تاپیک گفتن
کجاس؟
3. Protocol Encryption را فعال کنيد چون به افزايش سرعت کمک مي کند.
محل این گزینه در نسخه 1.8 uTorrent :
KING iMAN
31-08-2008, 00:10
محل این گزینه در نسخه 1.8 uTorrent :
دوست عزیز اینکه بیت تورنته!
KING iMAN
31-08-2008, 00:14
دوست عزیز مقاله ی معرفی تورنت و جواب به بعضی از مشکلات را بخونید یکم دید پیدا کنید تا بتونم راهنمایی کنم
دوست عزیز ان گزینه برای نسخه های 1.7 به پایین بود تو 1.8 حذف شده( یا جابه جا شده)
این بخش پایین نرم افزار utorrent وسطش یک علامت است که باید سبز باشه
اگر زرد باشه مشکل داره که علتش را هم تو مقاله و هم تو این تاپیک گفتن
1.لینک اون مقاله و آموزش رو لطف کنین
2.واسه من سبز نیست و زرده.
من متوجه منظور شما نمی شوم مگر از نرم افزار uTorrent استفاده نمی کنید؟
نه تو utorrent تو بخش تنظیمات این گزینه را bit torrent که به معنای پروتوکل تورنت است گذاشته. شما برو بخش تنظیمات می بینی منم دیدم تو تنظیماتم هست .:46:
1.لینک اون مقاله و آموزش رو لطف کنین
2.واسه من سبز نیست و زرده.
تو پست اول بجز نوشته های پست های اول که توضیح دادن یک لینک اخر پست اول موجود است که تو تگ کد است . بالاش نوشته معرفی تورنت و جواب به بعضی از مشکلات
بجز ان هم تو صفحات اول کلی توضیحات در مورد تورنت موجود است.
KING iMAN
31-08-2008, 10:57
من متوجه منظور شما نمی شوم مگر از نرم افزار uTorrent استفاده نمی کنید؟
چرا.از uTorrent استفاده میکنم.اما با این شاتی که شما گذاشتی متفاوته.:18:
KING iMAN
31-08-2008, 10:59
نوع سرویس اینترنت میتونه تأثیری داشته باشه؟
آخه من وایرلس دارم.
شما از چه نسخه ای استفاده می کنید ؟ این تصویر مربوط به نسخه 1.8.11813 است.
یک تصویر از نسخه نرم افزار و از بخش تنظیمات نرم افزار بزار اینجا
نوع سرویس اینترنت میتونه تأثیری داشته باشه؟
آخه من وایرلس دارم.
ipw داری؟
سلام به همگی.
من یه مدت کوتاهیه که از بیت تورنت استفاده می کنم. قبلا خیلی خوب کار می کرد. ولی از وقتی که بند ویدث رو تغییرش دادم روز به روز بدتر شد تا اینکه الان کار نمی کنه!!!
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام به همگی.
من یه مدت کوتاهیه که از بیت تورنت استفاده می کنم. قبلا خیلی خوب کار می کرد. ولی از وقتی که بند ویدث رو تغییرش دادم روز به روز بدتر شد تا اینکه الان کار نمی کنه!!!
لطفا راهنمایی بفرمایید
میشه یک عکس از بخش tracker برام بزاری .چون ظاهرا ترکر های تورنتی که داری کار نمی کنه.
خواستی فایل تورنت (ادرسی که از انجا گرفتی ) را بده یک چک بکنم ببینم مشکل ترکر داره یا نه و اگر داشت ببینم ترکر دیگر دارد یا نه
میشه یک عکس از بخش tracker برام بزاری .چون ظاهرا ترکر های تورنتی که داری کار نمی کنه.
خواستی فایل تورنت (ادرسی که از انجا گرفتی ) را بده یک چک بکنم ببینم مشکل ترکر داره یا نه و اگر داشت ببینم ترکر دیگر دارد یا نه
تشکر. اینم هم آدرس لینکش
تازه اون تیکش هم که سبز بود، زرد شده
تشکر. اینم هم آدرس لینکش
تازه اون تیکش هم که سبز بود، زرد شده
ادرس ترکر تو تورنت اشتباه قرار گرفته(شاید سرور ان ترکر خراب شده باشه)
الان تنها ترکری که پیدا کردم براش این پایینی است (که وضعش از لحاظ سیتر هم خوب نیست
ان مشکل علامت رو تو یک توضیح در مورد تورنت گفتم که تو پست اول تاپیک اخرش لینک به مقالش هست برو و ببین چطور رفع کنی.
سلام دوستان
من ميخوام سرعتم در تورنت بالا ببرم مقاله هم خوندم ولي به خوبي متوجه نشدم
اين عكس كه ميزارم مال موقع دانلود ببينيد مشكل چيه و بگيد چه كار هايي انجام بدم
اون قسمت پايين هم كه بايد سبز باشه هم زرد كه هر كاري كردم سبز نشد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!.jpg
سرويس اينترت صبا نت 256 همين حجمي
سرعت موقع دانلود بين 40 تا 70 كه بيشتر مواقع 58-57 ثابت
سلام دوستان
من ميخوام سرعتم در تورنت بالا ببرم مقاله هم خوندم ولي به خوبي متوجه نشدم
اين عكس كه ميزارم مال موقع دانلود ببينيد مشكل چيه و بگيد چه كار هايي انجام بدم
اون قسمت پايين هم كه بايد سبز باشه هم زرد كه هر كاري كردم سبز نشد
سرويس اينترت صبا نت 256 همين حجمي
سرعت موقع دانلود بين 40 تا 70 كه بيشتر مواقع 58-57 ثابت
از بخش ترکر و peers ها یک عکس بگیر که بتونم وضع ترکرهای دیگر ( اگر داشته باشد(.
برای علامت پایین هم راه حل های موجود را نوشتم باید انجام بدی تا به نتبجه برسی
Nevissande
09-09-2008, 19:47
سايتي وجود نداره كه بشه لينك تورنت رو به آن داد و لينك مستقيمش را دريافت كرد؟
دوستان عددی که میگه ما از تمام پهنای باندمون استفاده کنیم رو کدوم قسمت باید وارد کنیم؟(به پست های قبلی هم مراجعه کردم)
فایلی که میخوایم دانلود کنیم نسبت سید به پیرش چند به چند باشه خوبه؟
تنظیماتdhtرو کدوم قسمت باید عوض کنیم؟
لیست چند تا سایت تراکر خصوصی رو هم یکی از دوستان داده بودن اگه کسی میدونه شماره پستش رو بده.ممنون
سايتي وجود نداره كه بشه لينك تورنت رو به آن داد و لينك مستقيمش را دريافت كرد؟
تا انجایی که می دونم یک سری نرم افزار هستش که رو هاست ها می ریزن و انها فایل هارو از تورنت می گیرن و رو هاست ذخیره می کنند و می شه از هاست دانلود کرد ولی چون استفاده نکردم اطلاع دقیقی ندارم .
تعدادی از بچه ها روی این مورد دونبالش بودن( نمی دونم ایجا پستی ازش هست تو صفحات قبل یا نه ولی یک بار تو بخش اینترنت و شبکه یک تاپیک در این مورد بود.باید بگردی پیداش کنی. فکر کنم لینکش را هم دادن.)
تاپیک را پیدا کردی لطفا لینکش را به من بده که ذخیره کنم برای بقیه که خواستن راحت بهشون بدم.
دوستان عددی که میگه ما از تمام پهنای باندمون استفاده کنیم رو کدوم قسمت باید وارد کنیم؟(به پست های قبلی هم مراجعه کردم)
فایلی که میخوایم دانلود کنیم نسبت سید به پیرش چند به چند باشه خوبه؟
تنظیماتdhtرو کدوم قسمت باید عوض کنیم؟
لیست چند تا سایت تراکر خصوصی رو هم یکی از دوستان داده بودن اگه کسی میدونه شماره پستش رو بده.ممنون
یعنی اینکه محدودیت سرعتت نرم افزارو می خوای بر اساس سرعت اینترنتت بزاری؟
تنظیمات DHT کافیه که تو نوار پایین وری DHT کلیک راست کنی و فعالش کنی.DHT قابلیتی است که به نرم افزار اجازه می ده بجز ارتباط با کاربرا از طریق ترکر خودش دوبال افراد بگردد ( که دیگر در ترکر ارتباط ثبت نمی شه)
مورد اخر رو متاسفانه یادم نیست پوزش:11:
خيلي ممنون
خوب اون پايين تا حدودي درست شد ولي كمي عجيب اوايل دان زرد ولي بد شبز ميشه سبز ميشه
اون قسمت ها هم گرفتم اينم عكس بفرمائيد
Nevissande
09-09-2008, 23:23
تا انجایی که می دونم یک سری نرم افزار هستش که رو هاست ها می ریزن و انها فایل هارو از تورنت می گیرن و رو هاست ذخیره می کنند و می شه از هاست دانلود کرد ولی چون استفاده نکردم اطلاع دقیقی ندارم .
تعدادی از بچه ها روی این مورد دونبالش بودن( نمی دونم ایجا پستی ازش هست تو صفحات قبل یا نه ولی یک بار تو بخش اینترنت و شبکه یک تاپیک در این مورد بود.باید بگردی پیداش کنی. فکر کنم لینکش را هم دادن.)
تاپیک را پیدا کردی لطفا لینکش را به من بده که ذخیره کنم برای بقیه که خواستن راحت بهشون بدم.
تو انجمن كه چيزي پيدا نكردم.
ولي با سرچ در سايت هاي انگليسي، يك وبسايت را يافتم كه لينك تورنت را به لينك مستقيم تبديل مي كند.
آنهم به رايگان!
آدرسش را هم گذاشتم در امضام.
خيلي ممنون
خوب اون پايين تا حدودي درست شد ولي كمي عجيب اوايل دان زرد ولي بد شبز ميشه سبز ميشه
اون قسمت ها هم گرفتم اينم عكس بفرمائيد
ان مدت زمانی که زرده و سبز میشه عادی است چون تا وقتی چک کنه یکم طول میکشه.
وضع ترکر خوبه تعداد سیتر و پیر هم قابل قبول است ولی بر اساس شواهد سرعت ارسال کل کاربرای ات تورنت تعریفی نداره چون یکی 10 کیلوبایته یکی 1 کیلو بایت و تعدادشون هم زیاد نیست پس در کل سرعت زیادی نمی شه انتظار داشت.البته احتمال وجود ترکر هایی با تعداد دیگری کاربر هم وجود داره که باید بگردی.
ولي با سرچ در سايت هاي انگليسي، يك وبسايت را يافتم كه لينك تورنت را به لينك مستقيم تبديل مي كند.
آنهم به رايگان!
سایت جالبیه(اگرچه یکن طول کشید تا راهنمای استفاده اش را پیدا کنم- البته قبل اینکه لینک راهنما رو تو امضات ببینم:31: ) اگر تست کردی نتیجه اش را بهم بگو اگر کار کرد تو تاپیک مقالات تایید کار کردنش را هم بزارم:46:
shadli_m7
10-09-2008, 09:39
سلام
این مثلث زرد پایین utorrent میاد . منتها تا حالا 80 درصد فیلم دانلود شده . یعنی الان فایل دانلود شده مشکل داره ؟ مشکلی که ندارن . دارن ؟
روش هایی که تو پست اول گفتین رو امتحان کردم . منتها هنوز درست نشده .
مــــــرسی
Nevissande
10-09-2008, 09:59
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسایت جالبیه(اگرچه یکن طول کشید تا راهنمای استفاده اش را پیدا کنم- البته قبل اینکه لینک راهنما رو تو امضات ببینم:31: ) اگر تست کردی نتیجه اش را بهم بگو اگر کار کرد تو تاپیک مقالات تایید کار کردنش را هم بزارم:46:
تست كردم.
همه چيز خوب بود:46:
ghelmaan
10-09-2008, 12:33
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
arash66_2m
10-09-2008, 14:29
سلام دوستان من اون سایت که دوستان گفته بودند رو امتحان کردم و به نتیجه جالبی رسیدم
1- سرعت دانلود 90 بود + :27::18:
2- لینک مستقیم نداد !:13:
=============
اینم عکس :
+ اگه لینک مستقیم بده چه شود !!!
+ :13:
Nevissande
10-09-2008, 15:33
سلام دوستان من اون سایت که دوستان گفته بودند رو امتحان کردم و به نتیجه جالبی رسیدم
=============
اینم عکس :
اون عكس نشون ميده كه داره محتويات فايل تورنت شما را بر روي سرورش دانلود مي كند.
يعني شما 50% كار را درست انجام داديد.
به اين آموزش نگاه كنيد تا 50% بقيه را هم فرا بگيريد:
خودِ من تا الان چند تا لينك تورنت رو به همين نحو به لينك مستقيم تبديل كردم و سپس دانلود كردم!
سلام
این مثلث زرد پایین utorrent میاد . منتها تا حالا 80 درصد فیلم دانلود شده . یعنی الان فایل دانلود شده مشکل داره ؟ مشکلی که ندارن . دارن ؟
روش هایی که تو پست اول گفتین رو امتحان کردم . منتها هنوز درست نشده .
مــــــرسی
یعنی تمام مواردی که تو این تاپیک بود رو انجام دادید؟
اگر اینها باشد دیگر فکر نمی کنم راه حل دیگری باقی مانده باشد.
نگران نباشید ان مثلث پایین ربط به سالم یا خراب بودن فایل نداره.
چطوره؟ :10:
بر اساس اطلاعات موجود خوبه
=============
اینم عکس :
Nevissande گفتن و من دیگر توضیح نمی دم.
یک تورنت پیدا کردم مدت ها بود یک قسمتش فرانسوی بود امروز نسخه اینگلیسی اش امده کل ملت ریختنتو تورنت .بیشتر از 100 نفر پیر و 5 6 تا سید. برم لذت ببرم
عجب جواب شیرینی
Error Loding... This torrent contains too many files...
ظاهرا سایت از تورنتام ترسید.....هر چی زدم این ارور را داد. ظاهرا تورنت های کم فایلو پوشش میده
casper66m
10-09-2008, 16:34
تست كردم.
چقدر طول کشید تورنت رو به لینک مستقیم تبدیل کنه؟
ghelmaan
10-09-2008, 16:52
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
ادرس ترکر تو تورنت اشتباه قرار گرفته(شاید سرور ان ترکر خراب شده باشه)
الان تنها ترکری که پیدا کردم براش این پایینی است (که وضعش از لحاظ سیتر هم خوب نیست
ان مشکل علامت رو تو یک توضیح در مورد تورنت گفتم که تو پست اول تاپیک اخرش لینک به مقالش هست برو و ببین چطور رفع کنی.
سلام. همه مراحل رو انجام دادم ولی تغییری نکرد!!!!!!!!راهه دیگه ایی داره؟
سلام. همه مراحل رو انجام دادم ولی تغییری نکرد!!!!!!!!راهه دیگه ایی داره؟
نه بجز انکه همینجور پورت هارو چک کنی تا یکی خالی باشه (یا پروت هایی که قطعا باز هستن و سرویس های دیگر استفاده می کنند رو استفاده کنی) راه دیگری به ذهنم نمی رسه
ghelmaan
10-09-2008, 19:53
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
Utorrent
10-09-2008, 20:54
من نمیدونم مشکلم دقیقا چیه!بذارین یه توضیح بدم خیلی برام عجیبه!
من الان سرعت دانلود معمولیم 50-60 kb/s هست.ولی الان هر تورنتی که دانلود میکنم سرعتشون از 6Kb/s بالا تر نمیره!وضعیت سیدهاشون هم عالیه مثلا 4/4 یا 3/3 !
ghelmaan
10-09-2008, 21:50
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
hosseinmusicmaster
11-09-2008, 01:45
خسته نباشید !
یه لینک تورنت دارم چیجوری بفهمم ویروسی نیست ؟!
ممنون
راستی این سایت torrelay هم سرکاریه ! اصلا لینک مستقیم نمیده ..
casper66m
11-09-2008, 03:36
خسته نباشید !
ممنون
تورنت های سایت های معتبر اصولا ویروسی نیستند
کلا اگه فایل ویروسی وارد تورنت بشه زیاد عمر نمی کنه زود از بین میره
arash66_2m
11-09-2008, 08:45
سلام دوستان .
من تا این مرحله میرم ولی مشکلی دارم اونم این ..
تا این مرحاه رفتم ...
که توتصویر نوشته 16min و از اون طرف هم حجمش هر چقدر باشه تا اون حد تو سرورش به قول شما دانلود می کنه آره ؟
یعنی اگه بخوام یه فایل 700 مگی رو بزارم باید هم بزارم آپ کنه واسه خودش تا به من لینک مسقیم بده ؟
و این که در حالی اون اگه تموم نشده باشه و رو save کلیک کنید بهتون لینک غیر مسقیم میده !
+
کمک شما !:46:
+ یه چیزی یعنی من باید بزارم این 4.5% تا 100% بره ؟
من نمیدونم مشکلم دقیقا چیه!بذارین یه توضیح بدم خیلی برام عجیبه!
من الان سرعت دانلود معمولیم 50-60 kb/s هست.ولی الان هر تورنتی که دانلود میکنم سرعتشون از 6Kb/s بالا تر نمیره!وضعیت سیدهاشون هم عالیه مثلا 4/4 یا 3/3 !
ایو با ادرس ترکری که دادم (که اگر نداشت بزاری توش )یک چک بکن 900 تا سیتر داره 10 تا پیر(یک 30 دقیقه بزار باشه)
نتیجه بخش سرعت تو یک ساعت گذشته را از بخش تورنت بزار اینجا
فهمیدم! وقتی از تو کامپیوتر خودت تورنت براش آپلود میکنی گیر میده...
حالا سوال اینجاست وقتی دانلودشو تموم کرد بهت لینک میده که بتونی با IDM دانلود کنی؟ یا یجور seed اختصاصی یا سریع؟ چه مدت باقی میمونه؟ مثلا میشه گذاشت با شبانه گرفتش؟ اگه به یک شب تموم نشد چی؟
طبق راهنما یک لینک میده که بشه با دانولد منیرجر دانلود کرد.
خسته نباشید !
ممنون
Nevissande باید راهنمایی کنه چون من باهاش کار نکردم
سلام دوستان .
تا این مرحاه رفتم ...
که توتصویر نوشته 16min و از اون طرف هم حجمش هر چقدر باشه تا اون حد تو سرورش به قول شما دانلود می کنه آره ؟
یعنی اگه بخوام یه فایل 700 مگی رو بزارم باید هم بزارم آپ کنه واسه خودش تا به من لینک مسقیم بده ؟
و این که در حالی اون اگه تموم نشده باشه و رو save کلیک کنید بهتون لینک غیر مسقیم میده !
+
نگاه سطحی که من تو راهنما کردم باید تا اخر 100 بزاری دانلود شه.
سلام دوستان .
تا این مرحاه رفتم ...
+
تا زیر 1GB را برای کاربرهای عادی داره
یعنی اینکه محدودیت سرعتت نرم افزارو می خوای بر اساس سرعت اینترنتت بزاری؟
تنظیمات DHT کافیه که تو نوار پایین وری DHT کلیک راست کنی و فعالش کنی.DHT قابلیتی است که به نرم افزار اجازه می ده بجز ارتباط با کاربرا از طریق ترکر خودش دوبال افراد بگردد ( که دیگر در ترکر ارتباط ثبت نمی شه)
مورد اخر رو متاسفانه یادم نیست پوزش:11:
ممنون و در مورد سوال اول:نمیدونم.منظورم اینه که همه ی پهنای باند رو برداره طوری که من نتونم وبگردی کنم مثلا.
من یه فایلی دانلود کردم بعضی از قسمتاش 100در100دانلود نشده چیکار کنم؟اونایی که 100%شده رو زده normalاونایی که 0%یاچند% هست رو هم زدهskip
ممنون و در مورد سوال اول:نمیدونم.منظورم اینه که همه ی پهنای باند رو برداره طوری که من نتونم وبگردی کنم مثلا.
من یه فایلی دانلود کردم بعضی از قسمتاش 100در100دانلود نشده چیکار کنم؟اونایی که 100%شده رو زده normalاونایی که 0%یاچند% هست رو هم زدهskip
انها الویویت دانلود فایل های داخلی است.
وقتی بخواهی چند فایل از تعدادی فایل های داخل تورنت را بخواهی دانلود کنی و به بقیه فایل ها احتیاج نداشته باشی می تونی از بخش files فایب هایی رو که می خوای انتخاب بعد کلیک راست و از انجا الویت دانلود بر اساس سریع عادی کند و یا دانلود نکردن انها را انتخاب کنی. اگر فایلی skip باشه به معنای این است که ان فایل دانلود نمیشه و اگر قسمتی از ان هم دانلود شده باشه ( مثلا 5 درصد) ان قسمت برای ارسال به دیگران استقاده میشه.
در موارد دانلودی هم بر اساس دانلود پک های فایل هم می گیرید الویویت بندی می شه و پک های فایل های با سر عت بالا معمولا سریعتر از سرعت پایین دریافت میشه.
برای دانلود فایل های skip شده باید انها را به حالت دانلود در بیارید.
دوستان،آیا دربارهی تنظیمات پیشرفتهی utorrent که تصویر آنرا در زیر گذاشتهام در جایی صحبت شده است؟ اگر : بله لطفاً لینک آنرا بدهید چون با جستجویی که من در این تاپیک کردم به موردی برنخوردم
با تشکر از راهنماییهای خوب دوستان بخصوص آقای Zed2
دوستان،آیا دربارهی تنظیمات پیشرفتهی utorrent که تصویر آنرا در زیر گذاشتهام در جایی صحبت شده است؟ اگر : بله لطفاً لینک آنرا بدهید چون با جستجویی که من در این تاپیک کردم به موردی برنخوردم
در اینجا هنوز بحث نشده فقط یک بار پرسیده شده بود که گفتن تنظیمات دستی و خاص است و بعضی هاش با تنظیمات نرم افزار عوض میشه.توی راهنمای نرم افزار احتمالا توضیح داده.یک نگاه بکن
شرح این قسمت به نقل از راهنمای خود uTorrent :
bt.allow_same_ip: Enabling this option allows multiple incoming connections from the same IP address. This option affects a single torrent job at a time, so you can still have the same IP address connect to you on different torrent swarms. It is recommended that this option be left disabled, as it weakens the anti-leech protection.
bt.auto_ul_factor: This option sets the portion of the largest reading to use for throttling. It is interpreted as a percentage, so please enter it as such.
bt.auto_ul_interval: This option controls how often µTorrent tests the upload rate for setting the upload rate limit automatically. Every time this interval passes, µTorrent disables the upload rate limit and lets it run while sampling the rate. This option is interpreted in seconds, so please enter it as such.
bt.auto_ul_min: This option determines the smallest upload rate µTorrent will use while in auto-uplink throttling mode. If the sampled average is less than this value, µTorrent ignores the sampled average and uses this value instead. This value is interpreted in bytes per second, so please enter it as such. Note that if this value is too low, the automatic upload rate limiter might possibly set the upload rate to a level low enough to trigger Download Limited mode.
bt.auto_ul_sample_average: This option sets how many seconds to average the amount of uploaded data over (sliding window).
bt.auto_ul_sample_window: This option controls how long each sampling run will take. It is interpreted in seconds, so please enter it as such.
bt.ban_ratio: The lowest acceptable ratio of good to bad pieces a peer can send before it gets banned. This takes effect after bt.ban_threshold is exceeded and bt.use_ban_ratio is enabled.
bt.ban_threshold: This option specifies the maximum number of hashfailed pieces any single peer can send before µTorrent takes action against it (either banning it outright, or enforcing bt.ban_ratio if bt.use_ban_ratio is enabled).
bt.compact_allocation: Enabling this option allows µTorrent to create files in a manner such that the data are incrementally written to disk without file pre-allocation. Because writes are compact, enabling this option may potentially lead to an increased level of disk fragmentation while the file remains incomplete. In addition, this option further decreases the already-low probability that a file can be previewed before completion, since it may write the data for in-progress files out of order. Here are some things to take note of when using this option:
If you tell µTorrent to pre-allocate all disk space, this option is ignored, and µTorrent will pre-allocate the file anyway.
If this option is enabled, files can't be skipped. If a torrent job has skipped files, it will not use compact allocation.
bt.connect_speed: This option specifies the number of connections µTorrent should make each second up to the net.max_halfopen limit.
bt.enable_tracker: Enabling this option enables the rudimentary tracker embedded in µTorrent. If you wish to use this tracker, the URL is located at
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید, where IP is your WAN IP address, and port is the port µTorrent is listening on (or the alternative listening port if set and enabled). If you use a dynamic DNS service, your domain may be used instead of your IP address. The embedded tracker allows tracking of external .torrent files, and provides no way to limit them. There is no interface for viewing the .torrent files that are tracked. It is imperative that µTorrent is able to listen for incoming connections for this feature to work properly, so you have to make sure you have completely forwarded your ports in order to use the embedded tracker.
bt.graceful_shutdown: If enabled, µTorrent will take as long as it needs to finish its shutdown sequence (writing in-progress pieces to disk, deleting files in deletion queue, and waiting for tracker replies to stop messages -- among other things). That means that even if it takes several minutes to shutdown gracefully, it will wait for that long, and the process will remain in memory until then. If disabled, µTorrent will limit how long it waits to to 13 seconds, and regardless of the state of the shutdown sequence, µTorrent will force itself to exit.
bt.multiscrape: Enabling this option allows µTorrent to send multiple hashes each time it scrapes a tracker, which is more efficient than sending one hash at a time. In most circumstances, this option should not need to be disabled, as µTorrent will fall back to single scraping if it detects that the tracker does not support multi-scraping.
bt.no_connect_to_services: This option tells µTorrent not to connect to peers using ports specified in bt.no_connect_to_services_list as their listening ports. This stops firewalls from complaining about µTorrent trying to send an e-mail.
bt.no_connect_to_services_list: This option specifies which ports µTorrent should not connect to when bt.no_connect_to_services is enabled.
bt.prio_first_last_piece: Enabling this option prioritizes the first and last pieces of each file in a torrent job, increasing the chances that they can be previewed before download completion. µTorrent will prioritize at least the first and last 1 MiB of data in a file.
bt.scrape_stopped: Enabling this option allows µTorrent to get seed and peer counts for torrent jobs that are stopped.
bt.send_have_to_seed: Enabling this option tells µTorrent to send a message to other seeds indicating how many pieces you currently have.
bt.set_sockbuf: This debugging option allows µTorrent to automatically detect the TCP buffer size (so_sndbuf) and adjust it based on your upload speed. It does not adjust based on latency.
bt.use_ban_ratio: This option tells µTorrent to use bt.ban_ratio to decide when a peer gets banned after it has exceeded bt.ban_threshold.
bt.use_rangeblock: When enabled, µTorrent will automatically attempt to determine whether an entire range of IP addresses should be banned for sending hashfailed pieces rather than banning individual IPs one at a time. When µTorrent bans 4 IPs from the same /24 CIDR block, it will ban the entire /24 CIDR block. When µTorrent bans 4 CIDR blocks of size /24 from the same /16 CIDR block, it will ban the entire /16 CIDR block. When µTorrent bans 4 CIDR blocks of size /16 from the same /8 CIDR block, it will ban the entire /8 CIDR block.
dht.rate: This option specifies the amount of bandwidth that DHT will use. The default value, -1, tells µTorrent to manage the bandwidth usage automatically based on your maximum upload rate. The automatic value is obtained by dividing your maximum upload rate by 16. This value is interpreted in bytes per second, so please enter it as such.
diskio.coalesce_writes: This option tells µTorrent to try to minimize the number of writes to disk by writing more data at once. It doesn't have any effect on download speeds, but might increase memory and CPU usage to achieve less disk writes.
diskio.flush_files: Enabling this option causes µTorrent to close file handles every minute. It helps to reduce the effect of Windows managing the system cache badly for some people and causing apparent "memory leaks."
diskio.smart_hash: This option makes µTorrent hash data from memory (if in the write queue) instead of flushing to disk, re-reading from disk, and then hashing. This should help reduce hard disk reads, especially when transferring at high speeds.
diskio.smart_sparse_hash: This option is a workaround for a problem in some versions of Windows that return incorrect data to µTorrent regarding sparse files and the amount of data that has actually been completed on disk.
diskio.sparse_files: Enabling this option causes µTorrent to allocate only the data that it writes, but will inform the filesystem of the file's size (so that it can attempt to reserve enough contiguous space on the hard drive without having to physically zero all of the space out for the file). Even though space is reserved for the file, no space will be taken for the unwritten parts of the file. Enabling this option may potentially lead to increased disk fragmentation in rare cases where the drive does not have enough free space available to honor the space reservation for sparse files. Here are some things to take note of when using this option:
Sparse files work only on partitions that are formatted as NTFS.
Hash checking sparse files tends to be quicker than hash checking pre-allocated files, as µTorrent won't have to hash zeroed-out pre-allocated data.
On Windows Vista, sparse files can cause µTorrent to run into a file system limitation.
If you are using a non-administrator account with a disk quota, sparse files won't work, and the file will still get fully allocated. This is a limitation with Windows that µTorrent can't do anything about.
This option cannot be used in conjunction with pre-allocate all files. If both options are enabled simultaneously, pre-allocation will take precedence.
When used in conjunction with bt.compact_allocation, µTorrent will reserve space for each file in the filesystem, but it will continue to use compact writes.
diskio.use_partfile: This option is used to store data that is downloaded from files that you told µTorrent to skip. This is necessary to prevent the file from being allocated. It separately stores the parts of the skipped files that come with a piece, since µTorrent must download and save the entire piece in order to confirm that it is uncorrupted, and each piece can contain data from multiple files. The partfile is removed when you remove the torrent job from the torrent job list.
gui.bypass_search_redirect: Enabling this option tells µTorrent to search directly on the selected search engine rather than being redirected through
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
gui.compat_diropen: If you experience abnormal behaviors while browsing directories in µTorrent, such as a blank browsing dialog, try enabling this option.
gui.default_del_action: This option tells µTorrent how it should remove torrent jobs when pressing the Remove button or Delete on your keyboard. Note that any value above 3 will cause the "Remove" button and the Delete button on your keyboard to do nothing in µTorrent. To be safer, you'd best be setting this option in the GUI through the toolbar method.
0 means "Remove"
1 means "Remove and delete .torrent"
2 means "Remove and delete Data"
3 means "Remove and delete .torrent + Data"
gui.delete_to_trash: Enabling this option tells µTorrent to attempt to delete files to the Recycle Bin rather than directly erasing them from the disk. It is easier to set this option in the GUI through the toolbar method.
gui.graphic_progress: This option tells µTorrent to draw a progress bar for each torrent job in the torrent jobs list, behind the Done column.
gui.log_date: This option causes the date to be included in the timestamp shown in the Logger tab.
gui.piecebar_progress: This option tells µTorrent to draw the lower Downloaded bar as the progress bar for each torrent job in the torrent jobs list, behind the Done column. This option works only if gui.graphic_progress is enabled, and will hide the percentage from the column.
gui.tall_category_list: This option toggles the Category List's height between short and tall. When taller, the Category List displaces the Detailed Info Pane's left-hand side. When shorter, the Category List's lower section is displaced by the Detailed Info pane. A taller list might be more optimal for users with many labels and RSS feeds
gui.update_rate: This option controls the amount of time between each update of the µTorrent main window. The higher it is, the less frequently µTorrent updates the main window, meaning that if you select 1000, the information displayed on the main window is at most 1000 milliseconds (1 second) old. For users of slower computers, you might want to increase this number to decrease resource usage when the main window is displayed. Any value below 500 will be ignored, and 500 will be used instead.
ipfilter.enable: This option, when enabled, tells µTorrent to load ipfilter.dat and apply the rules on connections established after it is loaded. Note that disabling and re-enabling this option will force µTorrent to reload ipfilter.dat.
net.bind_ip: If your computer setup requires that you use a specific LAN adapter for incoming connections, you may specify that adapter's IP address here.
net.calc_overhead: This option causes µTorrent to include communication overhead in the transfer rate calculations.
net.low_cpu: Enabling this option reduces CPU usage slightly. You may achieve faster speeds with this option disabled. In general, this option is useless for most people unless they have extremely fast connections.
net.max_halfopen: This option specifies how many connections µTorrent should attempt to establish simultaneously at any given time. On systems running Windows XP with Service Pack 2 (SP2) or newer, if your TCPIP.sys file is unpatched, you should leave this option at its default value.
net.outgoing_ip: If your computer setup requires that you use a specific LAN adapter for outgoing connections, you may specify that adapter's IP address here. Note that Windows will sometimes ignore this setting and use other adapters due to their binding orders in Windows. To fix this, read Microsoft's knowledge base artile KB894564.
net.outgoing_max_port: This sets the upper limit for the outgoing port range. If this option is set to some invalid port number or some value less than net.outgoing_port, it gets ignored, and only net.outgoing_port gets looked at (meaning the outgoing port "range" will actually be a single outgoing port).
net.outgoing_port: This option specifies the port that µTorrent should use to make outgoing connections. Normally, µTorrent selects a port from the ephemeral port range (between 1024 and 5000 by default on Windows) at random. "This can be used with full cone NAT routers to reduce the number of NAT table entries and thus prevent cashes on some router models. When the outgoing port is bound to the same as the incoming port that might even solve NAT problems on full cone NAT routers" (Advanced Network Settings on AzureusWiki). This option only works on Windows 2000 and above. This option is ignored if it is not a valid port number.
net.upnp_tcp_only: This option disables automatic forwarding of the listening port for UDP via UPnP, telling µTorrent to forward the port for TCP only. This fixes an issue with some broken routers that overwrite the TCP forwarding with the UDP forwarding.
net.wsaevents: This option is used for tweaking if you are experiencing odd firewall issues. Decrease the value one by one to see if it helps.
peer.disconnect_inactive: Enabling this option tells µTorrent to disconnect from a peer that is not transferring with you after peer.disconnect_inactive_interval seconds of inactivity. A peer gets disconnected by this option only if the connection limit has been reached.
peer.disconnect_inactive_interval: This option sets the amount of time µTorrent should wait before breaking an inactive connection. This value is interpreted in seconds, so please enter it as such. Any value below 300 will be ignored, and 300 will be used instead.
peer.lazy_bitfield: Some ISPs block seeding by looking for the complete bitfield and closing the connection. When enabled, µTorrent does not send the complete bitfield, but a sample of it, so as to prevent blocking of seeding.
peer.resolve_country: Enabling this option tells µTorrent to use an Internet database of IP addresses (a DNSBL) to determine a peer's country. Even if the settings directory contains flags.conf and flags.bmp, this option will take precedence, and the internal flag images will be used instead.
queue.dont_count_slow_dl: Enabling this option tells µTorrent to ignore slow downloading torrent jobs as part of the queue. If a torrent job is downloading at less than the value specified by queue.slow_dl_threshold, it will not prevent the next item in the queue from starting.
queue.dont_count_slow_ul: Enabling this option tells µTorrent to ignore slow uploading torrent jobs as part of the queue. If a torrent job is uploading at less than the value specified by queue.slow_ul_threshold, it will not prevent the next item in the queue from starting.
queue.slow_dl_threshold: The rate below which µTorrent should consider a torrent job to be downloading slowly. If µTorrent is downloading at a rate above this value, it is considered to be actively downloading. This value is interpreted in bytes per second, so please enter it as such.
queue.slow_ul_threshold: The rate below which µTorrent should consider a torrent job to be uploading slowly. If µTorrent is uploading at a rate above this value, it is considered to be actively uploading. This value is interpreted in bytes per second, so please enter it as such.
queue.prio_no_seeds: Enabling this option gives torrent jobs without seeds higher priority when seeding than other torrent jobs.
queue.use_seed_peer_ratio: When this option is enabled, µTorrent will determine the seeding queue order based on the ratio of the number of seeds to the number of peers connected in the swarm. The lower the seed:peer ratio is for a torrent job, the higher priority it will be given in the seeding queue. If a torrent job has 0 peers and queue.dont_count_slow_ul is disabled, it will be given the lowest priority. Otherwise, if the aforementioned option is enabled, the torrent job is treated as if there is 1 peer in the swarm.
rss.smart_repack_filter: This option tells µTorrent to select an RSS item designated as REPACK over an item without the REPACK designation if both show up in the RSS feed.
rss.update_interval: This option sets the length of time µTorrent should wait between each RSS feed update check. This value is interpreted in minutes, so please enter it as such. Any value below 5 will be ignored, and 5 will be used instead.
sys.enable_wine_hacks: This option enables several workarounds for bugs found in Wine (like list-view flickering, or improper display of files list-view in Add New Torrent dialog). This option has no effect on Windows. For changes to this option to take effect, you must restart µTorrent.
webui.token_auth: This option enables the token authentication system for the Web UI, which is a method for preventing cross-site request forgery attacks that use the authenticated browser session to issue commands to µTorrent. This option breaks backwards compatibility with applications that are unaware of the token system.
ولی از بین تنظیمات فوق شما تنها با موارد زیر ممکن است سر و کار داشته باشید :
1.net.max_halfopen : اگر از TCPIP.SYS هک شده استفاده می کنید می توانید مقدار این قسمت را افزایش دهید
(برای به دست آوردن عدد مورد نظر سرعت آپلود خود را بر چهار تقسیم کنید مثلا اگر سرعت آپلود شما 128 باشد مقدار
این گزینه 32 خواهد شد ) ولی به یاد داشته باشید اگر از TCPIP.SYS هک شده استفاده نمی کنید بهتر است با این
قسمت کاری نداشته باشید یا مقدار آن را حداکثر تا 8 بالا ببرید.
2.net.low_cpu :اگر از CPU های عهد بوق استفاده می کنید مقدار آن را به True تغییر دهید.
3.peer.disconnect_inactive_interval : برای افزایش میزان ثبات و پایداری Connection های ایجاد شده می توانید
مقدار آن را دو تا سه برابر افزایش دهید (600 تا 900 ).
Marmoulak
12-09-2008, 15:22
میگم این سایتی که برای تبدیل لینک تورنت به مشتثیم دادین هر لینک تورنتی که بهش بدم هی Error می ده !
اینو خودتون چک کنید ببنید :
لینک صفحه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[2007]DvDrip-aXXo
لینک دانلود تورنت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[2007]DvDrip-aXXo.4361641.TPB.torrent
سلام دوستان عزیز
از دوستان یک سوال دارم که چگونه میشه utorrent را تنظیم کننم که وقتی یک فایل را دانلود کرد اتوماتیک خودش فایل بعدی را دانلود کند؟
از شما دوستان عزیز بسیار سپاس گذارم.
میگم این سایتی که برای تبدیل لینک تورنت به مشتثیم دادین هر لینک تورنتی که بهش بدم هی Error می ده !
اینو خودتون چک کنید ببنید :
لینک صفحه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[2007]DvDrip-aXXo
لینک دانلود تورنت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[2007]DvDrip-aXXo.4361641.TPB.torrent
تست کردم اماده برای دانلود بود مشکلی نداشت.
احتملا وقتی رفتی که شلوغ بوده .(قبلش تورنت گذاشته بودی؟)
سلام دوستان عزیز
از دوستان یک سوال دارم که چگونه میشه utorrent را تنظیم کننم که وقتی یک فایل را دانلود کرد اتوماتیک خودش فایل بعدی را دانلود کند؟
از شما دوستان عزیز بسیار سپاس گذارم.
تو بخش تنظیمات منوی صف ( queueing ) در انجا باید تعداد تورنت های فعال 1 و تعداد تورنت های ارسال در یافت فعال رو یک بزاری
بعد برو تو لیست تورنت ها و حالتی الویتی رو بزن و مرتب کن و همه را فعال کن.هر کدوم که تموم میشه میره سر لیست ارسال منتظر و تورنت بعدی میاد کارش رو شروع می کنه.
Utorrent
13-09-2008, 14:05
این مشکلش چیه:
قبلا که تعداد شریک ها 10 هم بود همین مشکلو داشتم!
این مشکلش چیه:
قبلا که تعداد شریک ها 10 هم بود همین مشکلو داشتم!
اول از همه مشکل پورت داری
دوم ممکنه سرعت ارسال سید ها کم باشه یا سرعت دریافت بقیه خیلی زیاد
Marmoulak
13-09-2008, 22:39
[QUOTE=zed2;2942763]تست کردم اماده برای دانلود بود مشکلی نداشت.
من زدم بازم error داد ! شما از چه مرورگری استفاده می کنید من از اپرا استفاده می کنم ! همین لینکی که دادم چک کردید ! با IE هم تست کردم ارور داد !
با تشکر
سلام.
دوستان یک کاری کنند بد نیست !
عکس هاشون رو فقط لینکش رو قرار بدند
اینجوری عکس ها خیلی بزرگ و سایز صفحه هم میریزه به هم رو دیگه نداریم .
فکر کنیم بعضی ها با دیال اپ !! هم هستند که از تورنت دانلود میکنند نظیر اون دوستمون که توی یک تاپیک دیگه گفته بود انجام میده اینکار رو !
به نظرم اینطوری شکیل تر بشه .
[QUOTE=zed2;2942763]تست کردم اماده برای دانلود بود مشکلی نداشت.
من زدم بازم error داد ! شما از چه مرورگری استفاده می کنید من از اپرا استفاده می کنم ! همین لینکی که دادم چک کردید ! با IE هم تست کردم ارور داد !
با تشکر
من از seamonkey استفاده می کنم شما چه ساعت هایی رفتی تست کردی؟
همان لینک شمارو اجرا کردم.شما در همان اول کاری ارور میده یا وقتی فایل هایی که می خواین دانلود کنید تعیین کردید ارور میده؟
mojtaba_tanha
15-09-2008, 09:10
يه نرم افزار ميخوام كه سرعت دانلود تورنتو افزايش ميده. قبلا ديده بودم هست ولي الان نمدونم چي رو سرچ كنم پس لطفا كمك.utorrent
cell_phone
16-09-2008, 02:50
آنهم به رايگان!
تست كردم.
دوست عزیز واقعا جالب بود تو 30 دقیقه لینک مستقیم داد با میانگین سرعت 450KB/S دانلود کرد رو سرورش
اما وقتی لینک رو داد 3 تا مشکل داشت :
1- سرعتش جالب نبود:13:
2 - قابلیت resume نداشت . با این محدودیت حجمی هم که همه ( یا بیشترمون ) دچارشیم پس نمیشه :41:
3 - پس از حدودا 10 دقیقه لینک از بین می رود
:18:
_____ نتیجه گیری اخلاقی : همون رپید شیر با 30 دقیقه الافی بجای چند ثانیه - سرعت کمتر - ولی با قابلیت دانلود با منجر >>>>>>>>>>>>> پس بدرد جرزه لای دیوار هم نمی خوره
دوست عزیز واقعا جالب بود تو 30 دقیقه لینک مستقیم داد با میانگین سرعت 450KB/S دانلود کرد رو سرورش
اما وقتی لینک رو داد 3 تا مشکل داشت :
1- سرعتش جالب نبود:13:
2 - قابلیت resume نداشت . با این محدودیت حجمی هم که همه ( یا بیشترمون ) دچارشیم پس نمیشه :41:
3 - پس از حدودا 10 دقیقه لینک از بین می رود
:18:
_____ نتیجه گیری اخلاقی : همون رپید شیر با 30 دقیقه الافی بجای چند ثانیه - سرعت کمتر - ولی با قابلیت دانلود با منجر >>>>>>>>>>>>> پس بدرد جرزه لای دیوار هم نمی خوره
ببخشید ولی این رپید شیر که شما ازش استفاده می کنید برای کاربر free هم همان رفتاری رو می کنه که این سایت کرده.
هر دو شون هم خدمات اصلیشون رو برای کاربر اکانتدارشون گذاشتن
در ضمن هدف این دو سایت به هم ریطی نداره و نمی توان به هیچوجه کارکرد هاشون رو باهم مقایسه کرد
همچنین تورنت سایت نیست یک شبکه است.این سایت امده به کاربراش کمک کرده که راحتتر از تورنت دانلود کنند.
خیلی از فایل ها هم در رپید موجود نیست و اگر هم هست از همین تورنت که شما گفتین لای جرز دیوار( که یک جور توهین به کاربرهای استفاهد کننده از ان است)کاربرهاش گرفتن و در رپید اپلود کردن و اگر تورنت نباشه بسیاری از فایل های موجود در رپید دیگر موجود نیست.
اگر مدرک می خواهید انقدر می تونم در زمینه های مختلف مثال پیدا کنم که دیگر به استفاده کننده های یک نرم افزار توهین نکنید.
ما تو شركتمون اينترنت 2MBit/s (شاتل) داريم. مدتي هست كه تورنت يا اصلا كار نمي كنه يا بسيار كند كار مي كنه (در حد 2 Kbyte/s). حتي انواع برنامه هاي client مثل azureus , utorrent با تورنتهايي با seed زياد را امتحان كردم.
انگار به نوعي پورتهاي مربوط به تورنت رو بستند چون مثلا از رپيدشر مي تونم با سرعت 230 Kbyte/s دانلود كنم و مشكل پهناي باند ندارم.
مثلا قبلا اينطوري دانلود ميكردم:
كسي مشكل منو داشته تا به حال؟
مرسي از راهنماييتون
اول مشکل پورت دارین که تو راهنما طریقه رفعش را گفتم.البته چون مال شرکت است معمولا مسئول شبکه از سرور یا روتر پورت هارو می بنده(بخاطر راحتی و سادگی کارش)که باید از مسئول سرور بخای باز کنه.
ولی دوست عزیز شما 5 تا تورنت فعال داری که مجموعش 404 کیلوبایت دریافت میشه !!!!انوقت مشکل سرعت دارید( و جالبه که گفتید 2 مگابیت شرکت گرفته ولی این نزدیک 4 مگابیت الان شما سرعت دارین.
گرچه اپلودتان با دانلودتان نمی خوره برای خصوصی و عمومی ها بخاطر نسبت سرعت که 1 به 10 است( حتما دانلود کردی بزار سیتر هم برای مدتی بعد از کامل شدن بمونه که دیگران هم بتونن خوب دانلود کنن)
اول مشکل پورت دارین که تو راهنما طریقه رفعش را گفتم.البته چون مال شرکت است معمولا مسئول شبکه از سرور یا روتر پورت هارو می بنده(بخاطر راحتی و سادگی کارش)که باید از مسئول سرور بخای باز کنه.
ولی دوست عزیز شما 5 تا تورنت فعال داری که مجموعش 404 کیلوبایت دریافت میشه !!!!انوقت مشکل سرعت دارید( و جالبه که گفتید 2 مگابیت شرکت گرفته ولی این نزدیک 4 مگابیت الان شما سرعت دارین.
گرچه اپلودتان با دانلودتان نمی خوره برای خصوصی و عمومی ها بخاطر نسبت سرعت که 1 به 10 است( حتما دانلود کردی بزار سیتر هم برای مدتی بعد از کامل شدن بمونه که دیگران هم بتونن خوب دانلود کنن)
اون عكس براي دو ماه پيشه كه پورت ها باز بود. در ضمن نميتونم از مسئول شبكه همچين درخواستي كنم چون اصلا دانلود هاي سنگين ممنوعه. گفتم شايد راهي باشه بشه دورش بزنم. در ضمن اون راهنمايي كه گفتين پيدا نكردم. ممنون ميشم بگين كجاست.
اون عكس براي دو ماه پيشه كه پورت ها باز بود. در ضمن نميتونم از مسئول شبكه همچين درخواستي كنم چون اصلا دانلود هاي سنگين ممنوعه. گفتم شايد راهي باشه بشه دورش بزنم. در ضمن اون راهنمايي كه گفتين پيدا نكردم. ممنون ميشم بگين كجاست.
!!!!!!چرا عکس جدید نزاشتین؟؟؟؟؟اینجوری که کارتن اشتباه است....اطلاعات غلط بدید نباید انتظار راهنمایی درست داشته باشید
ولی در گذشته هم مشکل پورت داشتین.
سلام.
حالا ما یک زمانی پست دادیم و گفتیم عکس ها رو به صورت لینک بذارین .
یکی اگه گوش کرد !
پست ها حتما باید ویرایش شه ؟
====
مدیر خودمون باشیم.
ardalan_zapata
18-09-2008, 11:45
با سلام
دوستان یه سوالی داشتم
من از صبانت استفاده میکنم و یه مشکلی دارم وقتی با روزانش از یه تورنت دانلود میکنم از تمام سرعت استفاده میکنه که 55 کیلو هست ولی وقتی از شبانش همون تورنت با همون تنظیمات استفاده میکنم سرعت از 15 بالاتر نمیره در صورتی که من با IDM شبانه همون سرعت 55 هم میگیرم
پورت هم روی 23 گذاشتم و از Azureus استفاده میکنم
نظر شما چیه ؟
با سلام
دوستان یه سوالی داشتم
من از صبانت استفاده میکنم و یه مشکلی دارم وقتی با روزانش از یه تورنت دانلود میکنم از تمام سرعت استفاده میکنه که 55 کیلو هست ولی وقتی از شبانش همون تورنت با همون تنظیمات استفاده میکنم سرعت از 15 بالاتر نمیره در صورتی که من با IDM شبانه همون سرعت 55 هم میگیرم
پورت هم روی 23 گذاشتم و از Azureus استفاده میکنم
نظر شما چیه ؟
از قسمت peer ها (بخش پایین منظورم است) یک عکس بزار تا ببینم وضع کلی بقیه چطوری است. یک تصویر هم از بخش ترکر ها بزار
مشکل پورت داری یا نه تو ؟
ardalan_zapata
18-09-2008, 13:04
از قسمت peer ها (بخش پایین منظورم است) یک عکس بزار تا ببینم وضع کلی بقیه چطوری است. یک تصویر هم از بخش ترکر ها بزار
مشکل پورت داری یا نه تو ؟
نمیدونم مشکل پید دارم یا نه
ولی بعید میدونم پورت 23 بلاک کرده باشن چون من خودم با تلنت کار میکنم بازه
:11:
نمیدونم مشکل پید دارم یا نه
ولی بعید میدونم پورت 23 بلاک کرده باشن چون من خودم با تلنت کار میکنم بازه
:11:
این Azureus تو بخش peer تو نوارش بخشی به نام سرعت افراد دیگر نداره؟؟؟(تو یوتورنت اسمش down speed است ولی ظاهرا تو Azureus اسمش فرق می کنه) مال شما سرعت دریافت و ارسال خودتون روبه بقیه down speed و up speed گذاشته اگر می تونید این این بخش رو فعال کنید که بشه نظر داد چون سرعت افراد دیگر رو میشه از انجا دید.
این بخش دوم که گذاشتین مشخصات تورنت است بخش ترکر اطلاعات ترکر رو نشون میده ظاهرا جاش با یوتورنت فرق می کنه ولی اطلاعاتی که تو این تصویر بود ظاهر سالم بودن ترکر را می ده( Azureus کار ها نظر بدن بهتره.
در مورد پورت:حتی اگر تمام پورت های شما باز باشه چون فایروال دارین فایر وال پورت هارو می بنده .تو فایروال ها معمولا دو جور تنظیم موجوده :یکی اینکه یک پورت رو همیشه باز یا بسته کنن یا اینکه به نرم افزار ها بدون توجه به پورت اجازه دسترسی به پورت هارو بدن.
در حالت اول اگر باشد که دیگر تنظیم زیاد نمی خواد ولی تو مورد دوم باید نرم افزار تورنت به فایروال تعریف شه تا اجازه دسترسی بده.(اگر برای حالت اول هم این کار انجام شه بهتره)
ardalan_zapata
18-09-2008, 22:52
این Azureus تو بخش peer تو نوارش بخشی به نام سرعت افراد دیگر نداره؟؟؟(تو یوتورنت اسمش down speed است ولی ظاهرا تو Azureus اسمش فرق می کنه) مال شما سرعت دریافت و ارسال خودتون روبه بقیه down speed و up speed گذاشته اگر می تونید این این بخش رو فعال کنید که بشه نظر داد چون سرعت افراد دیگر رو میشه از انجا دید.
این بخش دوم که گذاشتین مشخصات تورنت است بخش ترکر اطلاعات ترکر رو نشون میده ظاهرا جاش با یوتورنت فرق می کنه ولی اطلاعاتی که تو این تصویر بود ظاهر سالم بودن ترکر را می ده( Azureus کار ها نظر بدن بهتره.
در مورد پورت:حتی اگر تمام پورت های شما باز باشه چون فایروال دارین فایر وال پورت هارو می بنده .تو فایروال ها معمولا دو جور تنظیم موجوده :یکی اینکه یک پورت رو همیشه باز یا بسته کنن یا اینکه به نرم افزار ها بدون توجه به پورت اجازه دسترسی به پورت هارو بدن.
در حالت اول اگر باشد که دیگر تنظیم زیاد نمی خواد ولی تو مورد دوم باید نرم افزار تورنت به فایروال تعریف شه تا اجازه دسترسی بده.(اگر برای حالت اول هم این کار انجام شه بهتره)
سلام
شما یه بار دیگه عکس اول نگاه کن سرعت افراد دیگه هم جلوش زده
در مورد فایروال بگم که من فایروال ندارم
ممکنه فایروالک خود ویندوز این کار بکنه ؟
ممنون از شما:11:
سلام.
یک لینک تورنت پر سید از این فیلم
میخواستم و خواهشا توی فایل Info تورنت چیزی به نام سابتایتل انگلیسی هم باشه !
من خودم تورنت یافتم اما اینکه پرسید بود و......... نمیدونم !
کلا با تورنت مشکل دارم .
سلام
شما یه بار دیگه عکس اول نگاه کن سرعت افراد دیگه هم جلوش زده
در مورد فایروال بگم که من فایروال ندارم
ممکنه فایروالک خود ویندوز این کار بکنه ؟
ممنون از شما:11:
منظورت این تصویر نیست؟
من اینجا فقط برای افراد دیگر سرعتی که شما ازش دریافت داری و سرعتی که ارسال می کنی و ip و نرم افزار و توضیحی در مورد شخص و بخش ها و در صد کامل بودن و یک بخش که مشخص نیست چیه می بینم .نکته ای مربوط به سرعت طرف مقابل نمی بینم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
یک لینک تورنت پر سید از این فیلم
میخواستم و خواهشا توی فایل Info تورنت چیزی به نام سابتایتل انگلیسی هم باشه !
من خودم تورنت یافتم اما اینکه پرسید بود و......... نمیدونم !
کلا با تورنت مشکل دارم .
بهتر از این که بشه بهش اعتماد کرد از لحاظ سالم بودن پیدا نکردم( چند تا دیگر بود ولی بدون متن و زیپ شده بود)
سلام
سرعت من تو Azureus معمولا 50 هستش می خواستم ببینم در صورت اضافه کردن دوستان سرعت بالاتر میره یا نه چون با IDM معمولا 60 تا 64 دانلود میکنم!
ممنون میشم دوستان کمک کنند.
سلام
سرعت من تو Azureus معمولا 50 هستش می خواستم ببینم در صورت اضافه کردن دوستان سرعت بالاتر میره یا نه چون با IDM معمولا 60 تا 64 دانلود میکنم!
ممنون میشم دوستان کمک کنند.
اگر ip و پورت کاربری که داره همان فایل رو پلود می کنه و پهنای اپلودش خالیه رو وارد کنی و وارد لیست بشه می تونه سرعت بیشتر بهت بده.
linkin_park
23-09-2008, 19:24
آقا من یه اینترنت ماهواره ای داره پسر خالم ... سرعت دانلودش 200 Kbs هست ... اما تورنت اصلا دانلود نمیکنه !
مشکل پورته ؟! اگرم فایروالو آف کنم بازم نشه چی کار باید بکنم ؟
آقا من یه اینترنت ماهواره ای داره پسر خالم ... سرعت دانلودش 200 Kbs هست ... اما تورنت اصلا دانلود نمیکنه !
مشکل پورته ؟! اگرم فایروالو آف کنم بازم نشه چی کار باید بکنم ؟
نه تصویری از تورنت نه تصویری از وضعیت سرعت .....
علم غیب من نمی تونم جواب بدم.باید یک چیزی باشه مه بشه راهنمایی کرد.
سلام
منم سرعت دانلودم خیلی پایینه (البته سرعت دانلود غیر تورنتم 1مگابیت است) . اچندتا نرم افزار هم استفاده کردم ولی فایده نداشته !!
اینم عکسا
راستی من برای وصل شدن به اینترنت باید از پ-ر-ک-س-ی استفاده کنم . بدون اون نمیشه !!!
موفق
اول از همه مشکل پورت داری که تو مقاله ای که بخش مقالات هست روش حلش رو نوشته.
دوم باید تنظیمات پ ر و ک سی رو در نرم افزار وارد کنی(تو تنظیماتش یک بخش داره)
avecina.ir
27-09-2008, 12:56
یم مشکل در utorrent1.8 build 11830
من هر بار که برنامه را کاملن میبندم و حتی بیست دقیقه بعدش ریستارت کنم٫ وقتی ویندوز دوباره بالا بیاد و utorrent رو اجرا کنم میبینم که تورنتها بحالت inactive در اومده و باید بذارم بیش از 20 تورنت همه check بشه که هم تا حدود یکساعت باعث کندی شدید سیستم میشه و هم هارد رو مستهلک میکنه موندم اشکالش از چیه که مدتیه اینجوری شده؟
اصل تنظیماتی که تا بحال دست زدم یکی نصب پچ tcpip.sys مخصوص sp3 بوده و دیگری بالا بردن تعداد connectionها به 10000 برای برنامه و تعداد 1000 برای هر تورنت بوده که فکر نکنم اصلن مربوط به مشکلم باشه
راه حلی سراغ دارین؟
SHABAHPASHA
28-09-2008, 12:02
یم مشکل در utorrent1.8 build 11830
من هر بار که برنامه را کاملن میبندم و حتی بیست دقیقه بعدش ریستارت کنم٫ وقتی ویندوز دوباره بالا بیاد و utorrent رو اجرا کنم میبینم که تورنتها بحالت inactive در اومده و باید بذارم بیش از 20 تورنت همه check بشه که هم تا حدود یکساعت باعث کندی شدید سیستم میشه و هم هارد رو مستهلک میکنه موندم اشکالش از چیه که مدتیه اینجوری شده؟
اصل تنظیماتی که تا بحال دست زدم یکی نصب پچ tcpip.sys مخصوص sp3 بوده و دیگری بالا بردن تعداد connectionها به 10000 برای برنامه و تعداد 1000 برای هر تورنت بوده که فکر نکنم اصلن مربوط به مشکلم باشه
راه حلی سراغ دارین؟
ديدم کسي جواب نداد.من جوابتون ميدم.
فکر کنم قبل اينکه برنامه رو ببندي سيستم رو شات داون مي کني(با وجود اينکه گفتي کاملن مي بندي) .واسه همين بعضي سيستما اين مشکل براشون پيش مياد.
يه راه حلي هم که احتمالا جواب ميده قبل از بستن همه تورنت رو متوقف کن بعد برنامه رو ببند.
دليل ديگه اي بعيد داشته باشه .....
کسی برنامه ای مثل peer guardian 2 ولی برای vista سراغ نداره ؟
avecina.ir
29-09-2008, 14:06
ديدم کسي جواب نداد.من جوابتون ميدم.
فکر کنم قبل اينکه برنامه رو ببندي سيستم رو شات داون مي کني(با وجود اينکه گفتي کاملن مي بندي) .واسه همين بعضي سيستما اين مشکل براشون پيش مياد.
يه راه حلي هم که احتمالا جواب ميده قبل از بستن همه تورنت رو متوقف کن بعد برنامه رو ببند.
دليل ديگه اي بعيد داشته باشه .....
نه توجه کن گفتم حتی 20 دقیقه بعد از بستن برنامه! ولی یک راه حلی خودم پیدا کردم:پیش از ریستارت کردن چند بار برنامه رو باز و بسته میکنم با فواصل زمانی متفاوت.بعدش ریستارت میکنم تا اینجوری نشه
Nevissande
30-09-2008, 22:00
:18:تبديل لينك تورنت به لينك مستقيم:18:
1. در مرورگر* خود آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید را تايپ كنيد. حال بايد از بين دو كلاينت موجود، يكي را بر حسب نياز انتخاب كنيد. كلاينت اولي كه بيشترين امكانات را دارد بر حسب تكونولوژي آژاكس نوشته شده است و مناسب اكثر مرورگر ها است. كلاينت دومي، ورژن ساده شده اولي است و داراي امكانات كمتري است و مناسب وسايل همراه (Mobile) است.
(*اين آموزش با مرورگر فايرفاكس انجام شده است)
2. سپس بر روي گزينه Add Torrent كليك كنيد:
3. حالا بايد انتخاب كنيد كه آيا مي خواهيد لينك تورنت ذخيره شده بر روي هارد خودتان را بدهيد (Local Torrent) يا لينك هاي سايت هاي تورنت را(Online URL) :
(ما لينك سايت تورنت LegalTorrents.com را مي دهيم)
4. به سايت LegalTorrents.com مي رويم و لينك تورنت فايل مورد نظرمان را Copy مي كنيم.
توجه: لينك هاي آنلاين تورنت حتما بايد پسوند torrent. داشته باشند.
5. لينك كپي كرده را در صفحه اي كه در مرحله 3 باز كرديم Paste مي كنيم:
6. بر روي Get URL كليك مي كنيم:
7. چنانچه لينك پيست شده درست باشد به صفحه اي انتقال داده مي شويد كه در آن ليست تمام فايل هاي موجود در لينك داده شده به فهرست در مي آيد. حال شما مي توانيد از بين فايل هاي موجود، هر كدام را كه خواستيد انتخاب كنيد. ما در اين آموزش، تمام فايل ها را انتخاب مي كنيم:
8. بر روي گزينه Start كليك مي كنيم:
9. تورنت شما آغاز مي شود. فرآيند آغاز شدن، حداكثر 5 ثانيه به طول مي انجامد:
10. تورنت شما همينك آغاز شده است و شروع به دريافت اطلاعات كرده است. حالا بايد صبور باشيد. در ابتدا سرعت پائين خواهد بود اما پس از 5 تا 10 دقيقه، سرعت بهبود خواهد يافت:
(سرعت دانلود لينك ما برابر 160 كيلوبايت است)
11. همانطور كه مشاهده مي كنيد پس از گذشت دقايقي، سرعت دانلود افزايش يافته است. البته سرعت، از تورنتي تا تورنت ديگر متفاوت است. ماكسيمم سرعت براي كاربران عادي، 500 كيلوبايت است و البته خيلي بيشتر براي كاربران پريميوم.
سرعت دانلود را مشاهده كنيد:
12. دانلود به پايان رسيد. فايل هاي دانلود شده بر روي سرور به نمايش در مي آيد. هر كدام را كه خواستيم بر روي سيستم مان ذخيره كنيم بر روي گزينه save در سمت راست كليك مي كنيم. و يا اگر همه آنها را خواستيم بر روي save all as zip كليك مي كنيم:
13. كادر دانلودر فايرفاكس باز مي شود:
تهيه كننده: Nevissane
cheshmbr
01-10-2008, 14:39
سلام
سایت دانشگاه اخیرا تمام مرورگرها رو بجز IE بسته بود و تغییر connection setting اش هم فقط برای ادمین ممکن بود.اما با یک برنامه مثل freegate آدرس و پورت پراکسی شو پیدا کردیم و با وارد کردن اون تو firefox,opera ... مشکل حل شد. اما وقتی همین پراکسی رو تو portable utorrent وارد می کنم دانلود نمیکنه. به تمام tracker ها وصل میشه ولی DHT لاگین نمیشه و نمیتونه node ها رو پیدا کنه . لطفا کمک کنید میشه کاری کرد ؟
mehdi_08
02-10-2008, 00:56
سلام به همگی
یه سوال داشتم بابرنامه utorrent یه فایل گرفتم بعد از تموم شدن دانلود در قسمت استوس فایل نوشته بود seeding
یعنی چی؟
یعنی داره برنامه رو برا بقیه به اشتراک می زاه
بعد یه سوال دیگه مگه موقع دانلود همون طور هم آپلود نباید بکنه در حالی که برامن 80kB آپلود کرد؟
بگما این اولین تجربه من در تورنته
سلام به همگی
یه سوال داشتم بابرنامه utorrent یه فایل گرفتم بعد از تموم شدن دانلود در قسمت استوس فایل نوشته بود seeding
یعنی چی؟
یعنی داره برنامه رو برا بقیه به اشتراک می زاه
بعد یه سوال دیگه مگه موقع دانلود همون طور هم آپلود نباید بکنه در حالی که برامن 80kB آپلود کرد؟
بگما این اولین تجربه من در تورنته
حدس شما درست است و با تکمیل دانلود،فقط آپلود برای دیگران خواهید داشت.اگر برایتان مشکلی وجود ندارد تا چند روزی بگذارید تا به همین ترتیب برای سایرین هم آپلود انجام شود.در صورتیکه برایتان مقدور نیست میتوانید فایل مورد نظر را به جای دیگر منتقل کنید و تورنت مورد نظر را Stop یا از لیست حذف نمایید.
اینکه میزان آپلود شما تا این اندازه ناچیز بوده احتمالاً میتواند تنها دلیل آن وجود نداشتن Peer یعنی کسانیکه فایل ناتمام دارند باشد.همه در حال Seed بودهاند
SHABAHPASHA
02-10-2008, 12:33
سلام
سایت دانشگاه اخیرا تمام مرورگرها رو بجز IE بسته بود و تغییر connection setting اش هم فقط برای ادمین ممکن بود.اما با یک برنامه مثل freegate آدرس و پورت پراکسی شو پیدا کردیم و با وارد کردن اون تو firefox,opera ... مشکل حل شد. اما وقتی همین پراکسی رو تو portable utorrent وارد می کنم دانلود نمیکنه. به تمام tracker ها وصل میشه ولی DHT لاگین نمیشه و نمیتونه node ها رو پیدا کنه . لطفا کمک کنید میشه کاری کرد ؟
برنامه اي مثل فري گيت از يک اي پي و پورت مخصوص استفاده مي کنه و اين آدرس و پورتي که شما يافتيد مال ادمين نيست و مال خود برنامه است.(آي پي هم يه آي پي کليه:127.0.0.1و پورت هم يک پورت کلي)
فکر نکنم اصلا احتياجي به وارد کردن پورت و پروکسي داخل يوتورنت باشيد چون هيچگونه تاثيري به کانکت شما نداره (مگر اينکه تراکر بسته يا ----- شده باشه که بعيده) در ضمن به دليل محدوديتهايي که پروکسي ها دارن اصلا استفاده از اونها در برنامه هاي p2p موثر و به صرفه نيست.بنابراين مشکل يه چيز ديگه است .
سلام
دوستان
برنامه های EZ Booster رو برای p2pها (مثل emule و limewire و utorrent و ...) تا حالا تست کردین ؟
نتیجه ای داره ؟
【ツ】
mehdi_08
02-10-2008, 13:35
حدس شما درست است و با تکمیل دانلود،فقط آپلود برای دیگران خواهید داشت.اگر برایتان مشکلی وجود ندارد تا چند روزی بگذارید تا به همین ترتیب برای سایرین هم آپلود انجام شود.در صورتیکه برایتان مقدور نیست میتوانید فایل مورد نظر را به جای دیگر منتقل کنید و تورنت مورد نظر را Stop یا از لیست حذف نمایید.
اینکه میزان آپلود شما تا این اندازه ناچیز بوده احتمالاً میتواند تنها دلیل آن وجود نداشتن Peer یعنی کسانیکه فایل ناتمام دارند باشد.همه در حال Seed بودهاند
از جواب ممنونم باید بگم که من سرویس حجمی دارم ونمی تونم بزارم تا بقیه هم دانلود کنند
یه سوال دیگه داشتم سرویس من512 هست با تور نت حدود 30kB/sمی گیره این سرعت خوبه؟
این برنامه Utorrent قابلیت زمان بندی داره یانه ؟(مثلا بزاری فلان ساعت شروع کنه بعد سر یه ساعتی قطع کنه )
یه قسمتی توش دیدم ملی فکر کنم خیلی ضیعف باشه(از لحاظ برنامه ریزی)
از جواب ممنونم باید بگم که من سرویس حجمی دارم ونمی تونم بزارم تا بقیه هم دانلود کنند
یه سوال دیگه داشتم سرویس من512 هست با تور نت حدود 30kB/sمی گیره این سرعت خوبه؟
این برنامه Utorrent قابلیت زمان بندی داره یانه ؟(مثلا بزاری فلان ساعت شروع کنه بعد سر یه ساعتی قطع کنه )
یه قسمتی توش دیدم ملی فکر کنم خیلی ضیعف باشه(از لحاظ برنامه ریزی)
30KBps برای پهنای باند 512 بالا نیست.آیا پورت تورنت در نوار وضعیت((پایین)) به رنگ سبز است یا نارنجی؟
خود برنامهی utorrent دارای بخش Scheduler است که در تصویر زیر گذاشتهام:
اما اگر میخواهید همهی کارها حتی وصل شدن به شبکه،بطور خودکار انجام شود از روشهای معرفی شده در تاپیک زیر استفاده کنید:
mehdi_08
03-10-2008, 01:54
30KBps برای پهنای باند 512 بالا نیست.آیا پورت تورنت در نوار وضعیت((پایین)) به رنگ سبز است یا نارنجی؟
خود برنامهی utorrent دارای بخش Scheduler است که در تصویر زیر گذاشتهام:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما اگر میخواهید همهی کارها حتی وصل شدن به شبکه،بطور خودکار انجام شود از روشهای معرفی شده در تاپیک زیر استفاده کنید:
ممنونم از جوابات
رنگ اون قسمتی که گفتی نارنجیه تو همین تاپیک یه آموزش بود برای تنظیم کردن آی پی و... این کارا رو کردم سرعت اومد بالاتر شد 50 ولی رنگ همون قسمت هنوز نارنجیه مشکلی پیش نمیاره؟
hosseinmusicmaster
03-10-2008, 21:00
سلام .
یه فیلم دانلود کردم هنگام اجرا پیغام زیر و میده :
drm سرچ کردم ولی فقط واسه مدی پلیر 9 داره !
sepehr_x50
03-10-2008, 21:14
فکر میکنم Fake بوده!
hosseinmusicmaster
03-10-2008, 21:17
چیــــــــی میگــــی !
از یکی از بهترین سایتهای تورنت دانلود کردم
sepehr_x50
03-10-2008, 21:33
منم یبار یه فیلم رو که 700 مگ بود از مینی نوا دانلود کردم و Fake بود.
امیدوارم که اشتباه کنم!
7zelmerlow7
03-10-2008, 21:57
من با برنامه Bittorrent کار می کنم و ازش راضی هستم. فقط یه سؤال داشتم ، اگه بخوام توی این نرم افزار سرعت آپلودم رو کم کنم (اگه نگم صفر) اولا آیا امکانش هست ؟ دوما اگه هست چطور ؟ سوما چون من سقف سرعت دانلود و آپلودم به ترتیب 19 و 10 کیلوبایت بر ثانیه هست آیا با کاهش دادن سرعت آپلودم چطور و چقدر روی سرعت دانلودم تاثیر میذاره ؟
در ضمن اینم بگم که به این دلیل من میخوام سرعت آپلودم رو کم کنم که چون شرکتی که به من ADSL ارائه میده هزینه ترافیک ارسال شده (upload) را به همان اندازه ترافیک دریافتی (download) برای من محاسبه میکند.بنابراین من باید بابت آپلود فایل تورنتی که فقط میخوام اون رو دانلود کنم پول بدم.
خواهشمندم اگه کسی میدونه ،با جواب دادن به تمامی سؤالهای بالا من رو راهنمایی کنه.
با تشکر
ممنونم از جوابات
رنگ اون قسمتی که گفتی نارنجیه تو همین تاپیک یه آموزش بود برای تنظیم کردن آی پی و... این کارا رو کردم سرعت اومد بالاتر شد 50 ولی رنگ همون قسمت هنوز نارنجیه مشکلی پیش نمیاره؟
برنامهی شما مشکل باز بودن پورت دارد
احتمال زیادی هم وجود دارد که فایروال شما جلوی باز بودن کامل پورت برنامه را گرفته است
میتوانید با غیر فعال کردن فایروال،درستی این مطلب را بیازمایید
اگر بعد از اینکار،آیکون به رنگ سبز درآمد،لازمست در داخل تنظیمات فایروال،شمارهی پورت و خود برنامهی utorrent را بعنوان White List معرفی کنید
فایروال ویندوز را هم کلاً غیر فعال کنید
سلام .
یک سوال
آیا در Commentهایی که کاربرها برای ان فایل گذاشته بودند به این مطلب اشاره شده بود یا خیر؟
معمولاً پیش از دانلود هر تورنت بهتر است همانجا به نظرات کاربرانی که پست ارسال کردهاند توجه شود.
من با برنامه Bittorrent کار می کنم و ازش راضی هستم. فقط یه سؤال داشتم ، اگه بخوام توی این نرم افزار سرعت آپلودم رو کم کنم (اگه نگم صفر) اولا آیا امکانش هست ؟ دوما اگه هست چطور ؟ سوما چون من سقف سرعت دانلود و آپلودم به ترتیب 19 و 10 کیلوبایت بر ثانیه هست آیا با کاهش دادن سرعت آپلودم چطور و چقدر روی سرعت دانلودم تاثیر میذاره ؟
در ضمن اینم بگم که به این دلیل من میخوام سرعت آپلودم رو کم کنم که چون شرکتی که به من ADSL ارائه میده هزینه ترافیک ارسال شده (upload) را به همان اندازه ترافیک دریافتی (download) برای من محاسبه میکند.بنابراین من باید بابت آپلود فایل تورنتی که فقط میخوام اون رو دانلود کنم پول بدم.
خواهشمندم اگه کسی میدونه ،با جواب دادن به تمامی سؤالهای بالا من رو راهنمایی کنه.
با تشکر
شما سرعت دانلود بالایی ندارید اما سرعت آپلود به دانلودتان بالا به نظر میرسد
من با سرعت آپلود 19KBps سرعت دانلودی برابر 95 KBps دارم
شما نیز بهتر است به روش تجربی امتحان کنید با کدام سرعت آپلود،بالاترین سرعت دانلود را خواهید داشت.چون با بیش از حد کم کردن سرعت آپلود،دانلودتان هم کاهش یا حتی صفر خواهد شد
تنظیم سرعت آپلود از طریق پنجرهی زیر:
s_a_m4000
04-10-2008, 21:14
سلام .
سلام
فیک نیست DRM مخفف Digital rights management هستش
باید یه unlocker براش پیدا کنی البته زیاد راحت نیست.
یه تایپیکی من قبلا داشتم در رابطه با 3w player = تونی بعد از خوندن اون لم کار دستت میاد با خود اون برنامه هم امتحان کن شاید جواب داد
mehdi_08
04-10-2008, 22:29
برنامهی شما مشکل باز بودن پورت دارد
احتمال زیادی هم وجود دارد که فایروال شما جلوی باز بودن کامل پورت برنامه را گرفته است
میتوانید با غیر فعال کردن فایروال،درستی این مطلب را بیازمایید
اگر بعد از اینکار،آیکون به رنگ سبز درآمد،لازمست در داخل تنظیمات فایروال،شمارهی پورت و خود برنامهی utorrent را بعنوان White List معرفی کنید
فایروال ویندوز را هم کلاً غیر فعال کنید
اون کارهایی که گفتی انجام دادم ولی بازم رنگش نارجیه دیگه باید چه کارهایی انجام بدم؟
hosseinmusicmaster
04-10-2008, 22:33
سلام
فیک نیست DRM مخفف Digital rights management هستش
باید یه unlocker براش پیدا کنی البته زیاد راحت نیست.
یه تایپیکی من قبلا داشتم در رابطه با 3w player = تونی بعد از خوندن اون لم کار دستت میاد با خود اون برنامه هم امتحان کن شاید جواب داد
هر بلایی که فکرشو کنی سر فایل آوردم ولی اجرا نشد
remov drm
drm2wmv
burn
rip
convert
split
decompile
edit
و در آخر بهترین راه شیفت دیلیت بود
:31:
سلام دوستان عزیز
ببخشید یک سوال دارم. کسی از دوستان در سایت blackcats-games عضو هست بدونه برای این سایت چه مشکلی پیش امده ؟
مرسی
من میخوام چند تا کتاب که خیلی لازمشون دارم رو از تورنت دانلود کنم چون میدونم تنها جایی هست که میتونم پیداش کنم.
تو سایتهایی که معرفی کردید رفتم اما اولا باید عضو بشم. انگار پولیه. دوم اینکه وقتی سرچ میکنم اون فایل .torrent رو نمیده. که بخوام دانلود کنم بعد بذارم تو برنامه ی دانلود.
چکار باید بکنم؟
من میخوام چند تا کتاب که خیلی لازمشون دارم رو از تورنت دانلود کنم چون میدونم تنها جایی هست که میتونم پیداش کنم.
تو سایتهایی که معرفی کردید رفتم اما اولا باید عضو بشم. انگار پولیه. دوم اینکه وقتی سرچ میکنم اون فایل .torrent رو نمیده. که بخوام دانلود کنم بعد بذارم تو برنامه ی دانلود.
چکار باید بکنم؟
دوست عزیز اینها مواردیست که خودتان باید با تمرین و تجربه کردن متوجه شوید چون مواردی فوقالعاده پیش و پا افتاده است
اولاً برای جستجوی موارد مورد نظرتان بهترتیب به یکی از مسیرهای زیر بروید:
نیازی به توضیح نیست که نام مورد نظر را باید در Search box موجود وارد کنید...
در بین نتایج بدست آمده باید بدنبال آنهایی باشید که Seed بالاتری داشته باشد
بر روی گزینهی مورد نظر کلیک کنید تا به صفحهی بعد بروید
آدرس دانلود را باید به برنامهی utorrent بدهید تا دانلود کند...
سرچ کردم و چیزی که میخواستم رو پیدا کردم اما روش کلیک میکنم یه سایت دیگه باز میشه، اونجا هم میگه اول عضو شو تا بزاریم دانلود کنی.
عضویتش هم که پولیه.
ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنید.
سرچ کردم و چیزی که میخواستم رو پیدا کردم اما روش کلیک میکنم یه سایت دیگه باز میشه، اونجا هم میگه اول عضو شو تا بزاریم دانلود کنی.
عضویتش هم که پولیه.
عزیزم شما نام کتاب مورد نظر را اینجا بگذارید تا من جستجویی بکنم
The Multiple Intelligences of Reading and Writing: Making the Words Come Alive
Language Through Music: An Essential Companion for Early Learning and the Teaching of English as a Foreign Language
Song and Music in Language Learning: An Analysis of Pop Song Lyrics and the Use of Song and Music in Teaching English to Speakers of Other Languages
The Popular Music Teaching Handbook: An Educator's Guide to Music-Related Print Resources
Nevissande
08-10-2008, 14:01
عضویتش هم که پولیه.
The Multiple Intelligences of Reading and Writing: Making the Words Come Alive
Language Through Music: An Essential Companion for Early Learning and the Teaching of English as a Foreign Language
Song and Music in Language Learning: An Analysis of Pop Song Lyrics and the Use of Song and Music in Teaching English to Speakers of Other Languages
The Popular Music Teaching Handbook: An Educator's Guide to Music-Related Print Resources
شما اين ها رو در كدام سايت تورنت پيدا كرديد؟
من كه هر چه سايت تورنت بود را زيرورو كردم ولي هيچي نيافتم:18:
hosseinmusicmaster
08-10-2008, 15:05
این سایت و امتحان کردی ؟
شما اين ها رو در كدام سايت تورنت پيدا كرديد؟
من كه هر چه سايت تورنت بود را زيرورو كردم ولي هيچي نيافتم:18:
کتاب اول تو سایت torrentreactor
فکر کنم فهمیدم اشتباهم کجا بوده. :41:
External search results:
اون اولی نوشته 100% seeded
اصلا دقت نکرده بودم که resulte خود تورنت پایین تر لیست شده. :41:
--------------
حالا یعنی این کتابا تو تورنت هم پیدا نمیشه؟! اینقدر میگفتن تورنت تورنت (هر چی بخوای داره) این بود؟!!!!
Nevissande
08-10-2008, 18:29
کتاب اول تو سایت torrentreactor
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر کنم فهمیدم اشتباهم کجا بوده. :41:
External search results:
اون اولی نوشته 100% seeded
اصلا دقت نکرده بودم که resulte خود تورنت پایین تر لیست شده. :41:
--------------
حالا یعنی این کتابا تو تورنت هم پیدا نمیشه؟! اینقدر میگفتن تورنت تورنت (هر چی بخوای داره) این بود؟!!!!
شايد توي Emule پيدا بشوند.
بهترین سایت برای search تورنت چیه ؟
نمیشه بهترین رو گفت چون تو هر کدوم ممکنه یک تورنت باشه که تو دیگری نباشه بهتره همه رو نگاه کنی که بهترین تورنت هارو پیدا کنی و خودت رو به یک سایت محدود نکنی.
Babak_King
10-10-2008, 07:07
دوستان کسی میتونه برای این مورد تورنت یا لینکی از ایمول گیر بیاره که کامل باشه :؟
"A Laurel and Hardy Cartoon" (1966)
بتونید پیدا کنید خیلی ممنون میشم
ارادت.
mohammadirani
10-10-2008, 16:03
سایت های زیادی هستند ولی به نظر من بهترینش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید است.
البته برای دانلود فیلم که به نظر من بهترینه و ارشیوش کامله
mohammadirani
10-10-2008, 16:11
سلام
من از برنامه µTorrent 1.8 Build 11813 Stable استفاده میکنم.میخواستم ببینم راهی نیست که بتونم سرعت اپلود رو کم کنم.اخه من سرعت دانلودم بین 10 تا 15 نوسان داره و سرعت اپلودم یکی دو کیلوبایت معمولا بیشتره
از اینجایی هم که از سرویس پارس انلاین استفاده میکنم و محدودیت دانلود دارم نمیخوام اینقدر راحت با اپلود اعتبار دانلودم تموم بشه
BLACK-BLACK
10-10-2008, 22:36
یکی به من کمک کنه
من موقعی که میام این فایلو از دمونوید داونلودکنم
اول که 3 دقیقه طول میکشه تا دانلود شروع شه بعدشم سرعتش خیلی پایینه در حد 3-4 کیلو بایت درثانیه
میشه کسی این فالو برای من دانلود کنه و بعد روی یه جای دیگه اپلودش کنه؟
سلام
من از برنامه µTorrent 1.8 Build 11813 Stable استفاده میکنم.میخواستم ببینم راهی نیست که بتونم سرعت اپلود رو کم کنم.اخه من سرعت دانلودم بین 10 تا 15 نوسان داره و سرعت اپلودم یکی دو کیلوبایت معمولا بیشتره
از اینجایی هم که از سرویس پارس انلاین استفاده میکنم و محدودیت دانلود دارم نمیخوام اینقدر راحت با اپلود اعتبار دانلودم تموم بشه
از بخش bandwidth میشه سرعت هارو تنظیم کرد همچنین از نوار پایین هم میشه.
feryshad
10-10-2008, 23:30
سلام
از تو preferences جلوی گزینه maximum upload rate عدد 0 رو 1 کن
حالا از نوار پایین سمت راست رو آیکون برنامه راست کلیک کن و upload limit و بکن 1
اینجوری حداکثر سرعت آپلود 1 میشه ولی سرعت دانلود هم خیلی میاد پایین و شاید بعضی جاها هم بنت کنن
اگه محدودیت پهنای باند نداری آپلود رو محدود نکن
----------
واسه دانلود فیلم بهترین همون mininova هست؟
hrhgroup
10-10-2008, 23:38
سلام
من يك سوال داشتم، ما تو دانشگاه براي وصل شدن به اينترنت بايد تنظيمات پ.ر.و.ك.س.ي ست كنيم. پورت هايي رو هم كه در اختيارمونه 80 و 8080 هست. اما نميتونيم تو دانشگاه از نرم افزارهاي تورنت استفاده كنيم، مشكل كجاست؟ من شنيدم ميگن پورت هاشو بستن، آيا راهي هست كه بشه وصل شد. من تو دانشگاه كامپيوتر در اختيار دارم و ميتونم صبح تا شب روشن بزارمش و از نظر اينترنت هم مشكلي نداريم(دائم وصله)، سرعت هم خداست. اگه راهي باشي خيلي عالي ميشه!
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.