مشاهده نسخه کامل
: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
senjed1349
15-11-2007, 07:23
سنجد جان اون سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رجیسترش باز هست اګه هنوز عضو نشدی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پيمان جان دستت درد نكنه قبلا عضو شدم.
pooriya12266
15-11-2007, 10:34
سلام
خیلی ممنون از اموزشتون
با اجازه اساتيد محترم:
دوست عزيز لطفا اطلاعات بيشتري در مورد تورنتي كه توي utorrent براي دانلود گذاشتيد بدهيد.
مثلا: تركر-تعداد سيدر-تعداد ليچر و ...
ضمنا در مورد پورت فورواردينگ تو همين تاپيك مطلب زياد هست به اونها هم يه سر بزنيد.
مثلا:
اصلا سرعتي نداره تا بخواد بگيره
s_a_m4000
16-11-2007, 04:39
سلام.
نسخه آلفای uTorrent منتشر شد اینم لنیکش
µTorrent 1.8 Build 6171 alpha
شرکت همیارنت ( شیراز هستم ).
این هزینه VPN چقدر هست؟
اینجا جاش نیست
ولی برات پیغام خصوصی فرستادم.
Helen_Farhani
16-11-2007, 11:47
اینجا جاش نیست
ولی برات پیغام خصوصی فرستادم.
ممنون. چک میکنم
ozzy red
16-11-2007, 16:28
سلام بر همگی.
من تازه adsl گرفتم و کل مطالب رو خوندم و حسابی استفاده کردم. عالی بود.
بیشتر دنبال دانلود فیلم فرانسوی یا انگلیسیم. خودمم آرشیو خوبی دارام که میتونم upload کنم. اگه آدرس سایتی دارین به من بدین ممنون میشم. اگه خصوصیم هست بگین mail بدم.
از utorrnet بهتر سراغ ندارین؟
Helen_Farhani
16-11-2007, 17:27
سلام بر همگی.
بیشتر دنبال دانلود فیلم فرانسوی یا انگلیسیم. خودمم آرشیو خوبی دارام که میتونم upload کنم. اگه آدرس سایتی دارین به من بدین ممنون میشم. اگه خصوصیم هست بگین mail بدم.
بهتر از این توی هیچ عطاری پیدا نمیشه برادرم.
Helen_Farhani
16-11-2007, 17:54
تورنتی که من دارم دانلود میکنم با اینکه تعداد زیادی seed و peer داره و با توجه به اینکه آدرس 5 ترکر را هم در قسمت مشخصات تورنت داره اما در قسمت Tracker Status برنامه یا اینکه نوشته Time Out یا Url Invalid یا hostname is not found.
پ.ن
برنامه مورد استفاه uTorrent 1.7.5
تورنتی که من دارم دانلود میکنم با اینکه تعداد زیادی seed و peer داره و با توجه به اینکه آدرس 5 ترکر را هم در قسمت مشخصات تورنت داره اما در قسمت Tracker Status برنامه یا اینکه نوشته Time Out یا Url Invalid یا hostname is not found.
پ.ن
برنامه مورد استفاه uTorrent 1.7.5
با اجازه استادان
لطفا لینک ادرس جایی که فایل را در یافت کردید را در اینجا قرار دهید تا چک کنیم ببینم مشکل چیست؟
ولی در کل بعضی مواقع سرور های ترکر ها از کار می افتد که بعد از چند ساعت مشکل رفع می شود معمولا .
ozzy red
17-11-2007, 00:27
نمیشه یه سری از peerها رو remove کرد؟ بعضیا که فقط download می کنن. این کار سرعت رو بالا می بره؟
senjed1349
17-11-2007, 08:41
سلام.
نسخه آلفای uTorrent منتشر شد اینم لنیکش
µTorrent 1.8 Build 6171 alpha
امير جان سلام، دستت درد نكنه
توجه داشته باش كه اين نسخه بتا هستش نه آلفا
راستي ميدوني چه ويژگي نسبت به 1.7.5 داره يا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابلی نداشت
فقط مواظب باش که تمام فایلت آبی باشه وگرنه ضد حال می خوری اساس
سلام و خسته نباشید . من 3 تا سوال دارم که اگه راهنماییم کنیدممنون میشم ....
1.شما در این قسمت نوشتید که باید رنگ آبی باشه .. ولی من به هر کدوم که نگاه کردم رنگشون سبز بود .... آیا سبز هم باشه درسته یا نه مشکل داره آخه من الان تا 95٪ دانلود کردم ( آخه راستش موقعی که من میخواستم این فایل رو بگیرم این قسمت رو ندیده بودم که نوشتید باید رنگ آبی باشه )
2. اگه من دانلودم تموم شد باید بازهم صبر کنم تا آپلود هم تموم بشه یا نه وسط راه ولش کنم و برم ؟؟؟
3. در یک قسمتی خوندم که نوشته بود باید این فایلهارو به هم چسبوند بعد از دانلود کردن ... میشه بگید چه جوری باید این کارو انجام بدم
میدونم که سوالهام زیاد شد شرمنده ولی اگه کمکم کنید بینهایت ممنون میشم . با تشکر فراوان .
نمیشه یه سری از peerها رو remove کرد؟ بعضیا که فقط download می کنن. این کار سرعت رو بالا می بره؟
منظور شما upload است ؟ تمام کسانی که به تورنت شما وصل می شوند دارای ارسال هستند ولی همان طور که شما تعداد اسلات های ارسال و سرعت را محدود می کنید انها هم این کار را بسته به سرعت خود انجام می دهند. اگر هم بتوانی این کار را بکنی فایده هم ندارد زیرا سرعت دریافت شما به سرعت ارسال خودتان و دیگران مرتبط است و در صورتی که مجموع ارسال از مجموع دریافت تمام کسانی که از ان تورنت استفاده می کنند کمتر باشد سرعت محدود می شود .
سلام و خسته نباشید . من 3 تا سوال دارم که اگه راهنماییم کنیدممنون میشم ....
1.شما در این قسمت نوشتید که باید رنگ آبی باشه .. ولی من به هر کدوم که نگاه کردم رنگشون سبز بود .... آیا سبز هم باشه درسته یا نه مشکل داره آخه من الان تا 95٪ دانلود کردم ( آخه راستش موقعی که من میخواستم این فایل رو بگیرم این قسمت رو ندیده بودم که نوشتید باید رنگ آبی باشه )
2. اگه من دانلودم تموم شد باید بازهم صبر کنم تا آپلود هم تموم بشه یا نه وسط راه ولش کنم و برم ؟؟؟
3. در یک قسمتی خوندم که نوشته بود باید این فایلهارو به هم چسبوند بعد از دانلود کردن ... میشه بگید چه جوری باید این کارو انجام بدم
میدونم که سوالهام زیاد شد شرمنده ولی اگه کمکم کنید بینهایت ممنون میشم . با تشکر فراوان .
1-از چه نرم افزاری استفاده می کنید؟
2-اگر ترکر خصوصی باشد نه باید حداقل اندازه ratio شما بالای 0.5 باشد تا بن نشوید ولی اگر ترکر عمومی بود می توانید قطع کنید البته بهتر است اگر تعداد seeder های تورنتی که گرفتید کم بود یک مدت بزارید ارسال کند تا دیگران هم استفاده کنند اینجوری هم به کسانی که این فایل را می خواهند دریافت کنند کمک کردید هم عمر فایل تورنت را بیشتر می کنید.
3-اینجا جای این سوال نیست باید در بخش دیگری از انجمن مطرح کنید ولی قسمتی مربوط به ما است . بعضی از تورنت ها که فایل های داخل ان به صورت rar است ایراد دارد و بهتر است قبل از دریافت پیغام هایی که کاربران در مورد ان فایل تورنت می گذارند را بخوانید تا از سلامت ان فایل اطمینان یابید.
سلام بر همگی.
لطفا قبل از پست دادن یک بار پست های قبلی را نگاه کنید . و همچنین برای اپلود از ترکر های عمومی استفاده کنید تا همه بتوانند استفاده کنند
1-از چه نرم افزاری استفاده می کنید؟
2-اگر ترکر خصوصی باشد نه باید حداقل اندازه ratio شما بالای 0.5 باشد تا بن نشوید ولی اگر ترکر عمومی بود می توانید قطع کنید البته بهتر است اگر تعداد seeder های تورنتی که گرفتید کم بود یک مدت بزارید ارسال کند تا دیگران هم استفاده کنند اینجوری هم به کسانی که این فایل را می خواهند دریافت کنند کمک کردید هم عمر فایل تورنت را بیشتر می کنید.
3-اینجا جای این سوال نیست باید در بخش دیگری از انجمن مطرح کنید ولی قسمتی مربوط به ما است . بعضی از تورنت ها که فایل های داخل ان به صورت rar است ایراد دارد و بهتر است قبل از دریافت پیغام هایی که کاربران در مورد ان فایل تورنت می گذارند را بخوانید تا از سلامت ان فایل اطمینان یابید.
سلام مجدد ... من از برنامه تورنت استفاده میکنم ... ولی برای دانلود یک فایل جلوی هرکدوم یک نمودار هستتش ، باید این نمودار آبی باشه تا معلوم باشه که این فایل درست هست یا باید رنگش سبز باشه ؟ اگه لطفا این سوالم رو جواب بدید ممنون میشم ..
راستی الان share ratio من روی 0.956 هستش .. این خوبه یا نه ؟؟؟
منظورتان utorrent است ؟
اگر این است ان نور دومی باید ابی باشد اگر جاییش قرمز بود یعنی تمام کسانی که به شما وصل هستند با هم فایل کامل را ندارند اگر سفید بود مشکلی نیست
share ratio برای عمومی فرقی نمی کند برای خصوصی مشکلی ندارد
Helen_Farhani
17-11-2007, 18:29
بچه ها به دادم برسید که Port Forwarding من دیگه کار نمیکنه.
زنگ زدم به ISP گفتند که از دیروز تا حالا پروتهای P2P را بستند. :41:
حالا باید چکار کنم؟ :41:
یک نفر به من کمک کنه :19: :37:
بالاخره تونستم با VPN وصل بشم. اما اون چراغ پایینیه زرد هست و سبز نمیشه. چندین بار پورت را بصورت random تغییر دادم و گذاشتم یکی دو ساعت هم گذشت اما سبز نشد. :41:
s_a_m4000
18-11-2007, 03:17
امير جان سلام، دستت درد نكنه
توجه داشته باش كه اين نسخه بتا هستش نه آلفا
راستي ميدوني چه ويژگي نسبت به 1.7.5 داره يا نه؟
سلام. درسته بتاسیت:31:
اینم ویژگیهاش
- Feature: Support for file:// URLs
- Feature: Use RSS feed title as alias if available
- Feature: Last Active column
- Feature: Use RSS feed TTL value if available
- Feature: RSS title parsing available for all torrents in main window
- Feature: Codec parsing from title
- Feature: Smart episode filter will download repack for most recent episode with rss.smart_repack_filter
- Feature: More support for http web seeds including support for torrents with multiple files, torrent creation with web seeds, and changing web seeds on the fly via torrent properties
- Feature: Elapsed time column
- Feature: Program start time in statistics window
- Feature: Improved hashfail banning system (special thanks to the Azureus devs for describing their method)
- Feature: Faster resume after a crash (does not re-check finished or flushed files)
- Feature: Support FAST extensions
- Feature: Basic auto-download setup available while adding RSS feeds
- Feature: Metadata extension
- Feature: Support %s (search term) and %v (version identifier) in search engine list
- Feature: Support .btsearch files to add to search engine list
- Feature: support for relative paths with .torrent files
- Feature: Improved uTorrent UPnP mechanism. Should map correctly on routers that only send NOTIFY packets, uses XP API where functional, and maps UDP port now too
- Change: User-Agent for web usage is now "BTWebClient/" plus uT version
- Change: Added a tracker and transfers tab to help spread out the information a bit
- Change: uTorrent now fetches paths using shfolder.dll so that it can get the correct APPDATA path for Windows 95. If you are on a similar system you will need to download shfolder.dll from Microsoft if you do not have a later version of Internet Explorer installed.
- Change: Change addtorrent dialog treeview into a listview so it can be sorted + have a selection rectangle et al.
- Change: uTorrent now uses the user's download folder on Vista by default, rather than the custom %HOMEPATH%\Downloads
- Change: utorrent.exe now has version, company, and product metadata
- Change: prio_first_last_piece now prioritizes first and last megabyte of file instead of only the piece on the edge
- Change: diskio.sparse_files is now enabled by default
- Change: RSS feeds listed in category view, items in main window
- Change: Removed now-redundant feeds and releases tabs from RSS Downloader window
- Change: RSS button on toolbar now brings up Add Feed dialog
- Change: rss.filters_use_default_dir determines if default download folder is used for filter matches when filter or settings do not specify a download path
- Change: do not use adapter subnets to detect local peers. seems to result in many false-positives
- Change: Add torrent uses .torrent storage path as default search path
- Change: allow a manual reannounce every max(60 seconds, min_interval) where min_interval is from the tracker
- Change: remove non-US supporting site from search list
- Change: queue RSS feed updates
- Change: ";" no longer separates skip files in Create Torrent since it is a valid filename character in Windows
- Change: no more blank white screen when the WebUI is not installed, instead an informative message and a link (also 404s for other resource requests)
- Fix: Implement ability to change trackers for a torrent from webui
- Fix: When creating a .torrent file, all files are now sorted regardless of file system
- Fix: Logic error where it would not copy the .torrent to the storage path if only part of the path was matched
- Fix: Bug where BT backend didn't take into account alt .torrent storage path
- Fix: "&" characters in label names within the main download list context menu no longer become accelerators and display normally
- Fix: Last line of ipfilter.dat is loaded if it does not end with a carriage return
- Fix: Close file handles during hashchecking, instead of all at the end
- Fix: Properly open RSS releases with quotes in title
- Fix: Fixed several cases where UPnP would not unmap the portmapping on exit
- Fix: when a modal dialog is active other windows that are not its parent can recieve input
senjed1349
18-11-2007, 07:21
سلام. درسته بتاسیت:31:
اینم ویژگیهاش
- Feature: Support for file:// URLs
- Feature: Use RSS feed title as alias if available
- ....
....
...
would not unmap the portmapping on exit
- Fix: when a modal dialog is active other windows that are not its parent can recieve input
امير جان دستت درد نكنه خيلي عالي بود.:20:
بالاخره تونستم با VPN وصل بشم. اما اون چراغ پایینیه زرد هست و سبز نمیشه. چندین بار پورت را بصورت random تغییر دادم و گذاشتم یکی دو ساعت هم گذشت اما سبز نشد. :41:
:13: ظاهرا با vpn هم مشکلت هل نشد .
یک سوال اگر ناراحت نمی شی اطمینان داری پورت و نرم افزار تورنت را هم به firewall و هم به روتر adsl ات معرفی کردی؟
من اینجا پست ها را نگاه کردم یک راه هل پیدا کردم که مال دوستان است . پیشنهادشون استفاده از http tonnel است . لینک نداده بودن یک سرچ بکن احتمالا پیدا می کنی
senjed1349
18-11-2007, 13:25
دوستان عزيز سلام
كي ميدونه اين ستون فلگ تو نرم افزار يوتورنت (بخش پيرز) چيه و اين حروف اختصاري چه معني دارند؟
این توضیح فلگ ها :
* D = Currently downloading (interested and not choked)
* d = Your client wants to download, but peer doesn't want to send (interested and choked)
* U = Currently uploading (interested and not choked)
* u = Peer wants your client to upload, but your client doesn't want to (interested and choked)
* O = Optimistic unchoke
* S = Peer is snubbed
* I = Peer is an incoming connection
* K = Peer is unchoking your client, but your client is not interested
* ? = Your client unchoked the peer but the peer is not interested
* X = Peer was included in peerlists obtained through Peer Exchange (PEX)
* H = Peer was obtained through DHT.
* E = Peer is using Protocol Encryption (all traffic)
* e = Peer is using Protocol Encryption (handshake)
* L = Peer is local (discovered through network broadcast, or in reserved local IP ranges)
منبع :
یه روش خوب هم پیدا کردم برای زیاد شدن Ratio :
ترکر ها معمولا برای سید کردن یه فایل چه آپلود داشته باشین یا نداشته باشین یه امتیازی در نظر می گیرن که با جمع شدن اون می تونید به آپلودتون اضافه کنید .
من هم تورونت های ترکر رو بر اساس حجم مرتب کردم و 25 تا تورنت چند کیلوبایتی رو دانلود کردم و گذاشتم همه با هم سید بشه .
سید کردن هر تورنت در هر ساعت 0.4 امتیاز داره که ضرب در 25 میشه 10 تا تو هر ساعت . یعنی مثلا برای ترکر iptorrent که من عضوم بعد از یه روز با 250 امتیاز می تونم 5 گیگ به آپلودم اضافه کنم بدون اینکه حتی 1 مگابایت آپلود کرده باشم اینطوری :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]]
senjed1349
18-11-2007, 16:14
حمزه جان دستت درد نكنه كلي استفاده كردم.:10:
senjed1349
18-11-2007, 16:50
از دوستان عزيز اگه كسي عضو سايت grabthe.info هستش لطف كنه عكس صفحه mybonus خودشو براي من pm كنه. چون صفحه مربوط به من با توجه به بالا رفتن مقدار bonus من تغيير كرده (پست 1248) و ميخوام از مسئولين سايت سوالاتي بكنم ولي يادم نيست كه قبلا اين صفحه شامل جه مطالبي ميشد. چون يادمه قبلا دسته بندي كرده بود و نوشته بود با توجه به رنج امتياز چه كارهايي ميشه كرد.
Helen_Farhani
18-11-2007, 21:47
ظاهرا با vpn هم مشکلت هل نشد .
چرا. تا حدودی حل شده. در واقع میتونم با یک دوم سرعت قبلی که داشتم، دانلود کنم ( با VPN سرعتم کم شده اما مبشه دانلود کرد ). اما اون چراغ هنوز مشکل داره.
اطمینان داری پورت و نرم افزار تورنت را هم به firewall و هم به روتر adsl ات معرفی کردی؟راستش به فایروال که مطمئن هستم. اما به مودم شک دارم. یعنی دقیقا نمیدونم که تنظیمات را باید کدام قسمت مودم ست کنم ( هرچند که قبل از این مشکلات بدون معرفی به مودم هیچ مشکلی نداشتم ).
البته نتونستم نحوه فوروارد کردن پورت در مودم خودمو در جایی پیدا کنم. در آدرس زیر تعداد زیادی مودم لیست شده که نحوه فوروارد کردن پورت را بصورت تصویری شرح داده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمودم من Planet ADE-3400 هست که در لیست فوق نزدیک ترین مدل با مودم من ADE-3100 و ADE-4000 هست. که متاسفانه قسمت تنظیمات اونها با تنظیمات مودم من تفاوتهایی داره.
اگر بطور کلی با تنظیمات مودمها آشنایی دارید تا چند تصویر از تنظیمات مودم خودم اینجا بگذارم.
senjed1349
19-11-2007, 14:38
دوستان سلام
شكل زير صفحه مربوط به چگونگي پاداش دهي در سايت grabthe.info ميباشد.
كسي ميدونه بندهاي 5 و 6 به چه دردي ميخورند؟
پنجمی نوشته یه title اختصاصی واسه خودت درست کنی و در عوض 50 امتیاز ( bonus) ازت کم میکنه title شما در p30world الان " داره خودمونی میشه " هست ، داخل اون سایت میتونی یه چیز دلخواه واسه خودت بنویسی
ششمی هم میګه شما میتونی 950 از امتیاز هات رو با vip شدن به مدت یک ماه ، عوض کنی در مورد اینکه vip چه امتیازات برتری داره میتونی به faq سایت یه سر بزنی اونجا توضیح داده
senjed1349
20-11-2007, 07:57
پنجمی نوشته یه title اختصاصی واسه خودت درست کنی و در عوض 50 امتیاز ( bonus) ازت کم میکنه title شما در p30world الان " داره خودمونی میشه " هست ، داخل اون سایت میتونی یه چیز دلخواه واسه خودت بنویسی
ششمی هم میګه شما میتونی 950 از امتیاز هات رو با vip شدن به مدت یک ماه ، عوض کنی در مورد اینکه vip چه امتیازات برتری داره میتونی به faq سایت یه سر بزنی اونجا توضیح داده
پيمان جان سلام
بالاخره چشم ما به جمال شما منور شد.
بابت جواب ممنون
من به قسمت faq سر زدم و اين مطلب رو گرفتم بنظر شما صرف ميكنه از امتياز vip استفاده كرد؟
What are the different user classes?
User The default class of new members.
Power User Can download DOX over 1MB and view NFO files.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Has donated money to grabthe.info .
VIP Same privileges as Power User and is considered an Elite Member of grabthe.info. Immune to automatic demotion unless ratio falls below 1.0 .
Other Customised title.
Uploader Same as PU except with upload rights and immune to automatic demotion unless not following uploading rules.
Moderator Can edit and delete any uploaded torrents. Can also moderate usercomments and disable accounts.
Administrator Can do just about anything.
Staff Leader (site owner).
How does this promotion thing work anyway?
Power User Must have been be a member for at least 4 weeks, have uploaded at least 25GB and have a ratio at or above 1.05.
The promotion is automatic when these conditions are met. Note that you will be automatically demoted from
this status if your ratio drops below 0.95 at any time.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Just donate, and send a message to Admin
VIP Assigned by mods at their discretion to users they feel contribute something special to the site.
(Anyone begging for VIP status will be automatically disqualified.)
Other Conferred by mods at their discretion (not available to Users or Power Users).
Uploader Appointed by Admins/SysOp (see the 'Uploading' section for conditions).
Moderator You don't ask us, we'll ask you!
چرا. تا حدودی حل شده. در واقع میتونم با یک دوم سرعت قبلی که داشتم، دانلود کنم ( با VPN سرعتم کم شده اما مبشه دانلود کرد ). اما اون چراغ هنوز مشکل داره.
راستش به فایروال که مطمئن هستم. اما به مودم شک دارم. یعنی دقیقا نمیدونم که تنظیمات را باید کدام قسمت مودم ست کنم ( هرچند که قبل از این مشکلات بدون معرفی به مودم هیچ مشکلی نداشتم ).
البته نتونستم نحوه فوروارد کردن پورت در مودم خودمو در جایی پیدا کنم. در آدرس زیر تعداد زیادی مودم لیست شده که نحوه فوروارد کردن پورت را بصورت تصویری شرح داده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمودم من Planet ADE-3400 هست که در لیست فوق نزدیک ترین مدل با مودم من ADE-3100 و ADE-4000 هست. که متاسفانه قسمت تنظیمات اونها با تنظیمات مودم من تفاوتهایی داره.
اگر بطور کلی با تنظیمات مودمها آشنایی دارید تا چند تصویر از تنظیمات مودم خودم اینجا بگذارم.
ببین مودم دفترچه داشته یا نه اگر نداشته بر اساسی یکی از مدل ها اجرا کن بعد ببین صفحه ای که باز میشه شبیه صفحه کدام مدل است با تنظیمات ان مودم پیش برو. اگر شبیه هیچ کدام نبود احتمالا باید بری تو بخش Virtual Server ( اکثرا تنظیمات پورت این مارک در انجاست ) تصویر هم بزاری بعد نیست شاید دوستان دیگر بتوانند کمک کنند.
من به قسمت faq سر زدم و اين مطلب رو گرفتم بنظر شما صرف ميكنه از امتياز vip استفاده كرد؟
سلام سنجد جان
راستش این به خودت بستګی داره همونطور که تو قسمت faq هم نوشته vip با power user زیاد فرقی نداره فقط بیشتر مورد توجه قرار میګیرن مثلا اګه شما تو forum کامنت یا درخواستی بدی اګه vip باشی بیشتر بهت توجه میشه تا یه یوزر معمولی در کل واسه کسایی که درخواستی از ادمین ها یا سایر کاربرای سایت دارن هرچی مقام بالا تر باشه بهتره این مورد بخصوص تو درخواست اینوایت صدق میکنه اګه تو یه سایت vip با دانلود و اپلود خود باشی شانس اینکه اینوایت سایت های دیګه رو هم بهت بدن بیشتر هستش
موفق باشی
senjed1349
22-11-2007, 11:42
سلام سنجد جان
راستش این به خودت بستګی داره همونطور که تو قسمت faq هم نوشته vip با power user زیاد فرقی نداره فقط بیشتر مورد توجه قرار میګیرن مثلا اګه شما تو forum کامنت یا درخواستی بدی اګه vip باشی بیشتر بهت توجه میشه تا یه یوزر معمولی در کل واسه کسایی که درخواستی از ادمین ها یا سایر کاربرای سایت دارن هرچی مقام بالا تر باشه بهتره این مورد بخصوص تو درخواست اینوایت صدق میکنه اګه تو یه سایت vip با دانلود و اپلود خود باشی شانس اینکه اینوایت سایت های دیګه رو هم بهت بدن بیشتر هستش
موفق باشی
پيمان جان سلام
از راهنمائيت ممنون
senjed1349
24-11-2007, 15:35
از دمونوئيد خبر جديدي نداريد؟؟؟
اميدي بهش هست يا نه؟؟؟؟؟؟؟ دلم براش تنگ شده:41:
راستي اين سايت تورنتستان چه بلايي سرش اومده. مثل اينكه شوهرش دادند!!!!!!!!!!!!:46:
s_a_m4000
24-11-2007, 17:42
از دمونوئيد خبر جديدي نداريد؟؟؟
اميدي بهش هست يا نه؟؟؟؟؟؟؟ دلم براش تنگ شده:41:
راستي اين سايت تورنتستان چه بلايي سرش اومده. مثل اينكه شوهرش دادند!!!!!!!!!!!!:46:
نه دیگه! ازش قطع امید کردن:31:خودش هم نوشته که دیگه منتظر نباشید
سایتهای بهتری هست که!
دوستان اگه ممکنه چند تا سایت خوب برای دانلود جدیدترین نرم افزارها بذارین.
ضروریه.
ممنون.
senjed1349
25-11-2007, 08:07
اين هم رده بندي سايتهاي تورنت بوسيله سايت TORRENTRESOURCE:
rezapourmanesh
26-11-2007, 06:56
سلام دوستان سرعت دانلود من با اینترنت 512 صبا از 18 بالاتر نمیره چه کارکنم؟ آخه می خواهم یه فایل 4 گیگا بایتی را دانلود کنم.
کسی فایل تورنت بازیهای معروف مثل نید فور اسید یا Pes یا Fifa08 و... نداره؟یا نمی دونه کجا می تونم پیدا کنم؟
اگر لینک مستقیم هم داشتید که بشه با دانلود منیجر دانلود کرد ممنون می شوم.
arash66_2m
26-11-2007, 10:25
سلام دوستان سرعت دانلود من با اینترنت 512 صبا از 18 بالاتر نمیره چه کارکنم؟ آخه می خواهم یه فایل 4 گیگا بایتی را دانلود کنم.
کسی فایل تورنت بازیهای معروف مثل نید فور اسید یا Pes یا Fifa08 و... نداره؟یا نمی دونه کجا می تونم پیدا کنم؟
اگر لینک مستقیم هم داشتید که بشه با دانلود منیجر دانلود کرد ممنون می شوم.
می تونید از تورنت filelist.ro دانلودش کنید......
سرعتش عالیه هستش من که امروز یه فیلم دانلود کردم.......
اگه می خوای یه سری به اینجا بزن.....
اين هم رده بندي سايتهاي تورنت بوسيله سايت TORRENTRESOURCE
سنجد جان این سایت ها به هیچ عنوان نمیتونن بهترین ها باشن ، اکثر اینا سرچ انجین هستن و از خودشون تورنتی ندارن
سرعتش نسبت به سایت های تورنت واقعی خیلی کم هست ، تورنت هاش اعتبار چندانی ندارن و میتونن فیک باشن
سایت های واقعی تورنت اینا هستن که بدترینشون بهتر از بهترین سایت های تورنتی هست که تو لیست torrentresourse قرار دارن
توضیح : هرچی level ها بالاتر میره دسترسی به سایت ( اینوایت یا رجیستر کردن ) سخت تر ، و ارزش سایت ها بیشتر میشه
اعدادی که داخل پرانتز جلوی اسم سایت ها قرار دارن نشون دهنده ی کیفیت تورنت ها از نطر سرعت ، ګستردګی و اپدیت بودن هستن
Level 1 ••••••••••
These sites are open for sign ups. Those looking to join can register.
Seed Academy Bulgaria[8] - Bitlove[8] - Bitbarat[7] -BitNation[4] - Partis[8]- ArenaBG[8] -Bitsoup[8] - Swebits[8] - ST[7] - IP Torrents[7] - ScL[7] - Powerbits[7] - Danishbits[7] - BTnext[7] - Respect The Seed[6] - Witch Tracker[6] - SceneWorld[6]- Zamunda[6] - BestShare[6] - ILoveTorrents[6] - iTS[5] - AOM Killer[8] - Sport-Scene[8] - STmusic[8] - FCZ[7] - docs.torrents.ro[7] - Softmp3[7] - Cinemageddon[7] and countless others...
Level 2 ••••••••••
These sites are very easy to obtain. Chances are you will get one free.
Demonoid[7] - Majomparade[7] - SCC[9] - Telugu Torrents[7] - Delight4U[7] - GFT[7] - filelist.ro[7] - FileZone[6]- MazeTorrents[6] - FL[6] - DH[6] - HT[6] - ChronicTracker[6] - TD[6] - Leechbits[5] - TakoRauta[6] - btgigs[6] - SITR[5] - The Box[10] - PWT[9] -XboxSky[8] - PussyTorrents[8] - Ntorrents[8] - Dimeadozen[8] - HDBITS.ro[8] - cheggit[8] - XWT[7] - Bitspyder[8] - Filemp3[7] - Christian Torrents[7] - Learnbits[7] - HorrorChannel[7] - UKNova[7] - BitHDTV[7] - Elbitz[7] - Bitseduce[7] - Bitgate[7] - Under Ground Gamer[7] - The Pokerbay[7] - TVJunkies[6] - TvT.ro[6] - Filmbits[6] - x264[6] - Diwana[5] - Audiozone[5] - SoundDamage[5] - TorrentBits[?] etc.
Level 3 ••••••••••
These sites are fairly easy to obtain.
LinkoManija[8] - Torrent.LT[7] - Independence[7] - Insane Team[7] - Giga Torrents[5] - Finpirates[8] - CZone[8] - Acetorrents[7] - WB[7] - Midnight Torrents[7] - Power Of Freedom[7] - Evolution PT[7] - TauriTracker[6] - TB[6] - SoftTorrents[6] - PotUK[6] - Doyanakadar[6] - rSR[6] - Moobs and SpeedFire[6] - Seeders Team[5] - A-L[5] - TVTorrents[8] - VIPMusic[8] - BW Torrents[8] - Brokenstones[8] - Audionews[7] - MMATracker[7] - ProAudioTorrents[7] - Childbytes[7] - Torrentbits[7] - DVDseed[7] - CO[6] - KrayTracker[6] - Music-Vids[6] - ExtremeBits[6] - Sweloaders[6] - Goem [6] - Arabfilms[5] - TranceBooster[?] - What[?] etc.
Level 4 ••••••••••
These sites are harder to obtain for various reasons. Though fairly easy provided that you offer similar.
Pretorians[7] - Thor'sLand[6] - TL[10] - RevTT[9] - TTi[7] - PeerPortal[7] - BT-Arg[6] - Snowtigers[6] - HDBits[10] - BitMe[9] - BlackCats[9] - The DVD Club[8] - BTMusic[8] - KG[8] - DesiTorrents[8] - IT[7] - RMVBusters[7] - Waffles[?] etc.
Level 5 ••••••••••
Sites from this level on are more difficult to obtain.
FB[7] - Pisexy[7] - nCore[7] - RP[7] - DarkSide[7] - iPLAY[8] - TS-Tracker[8] - TheVault[7] - TranceRoute[7] - ThePlace[7]
Level 6 ••••••••••
Bithumen[7] - PT[8] - BitMeTV[10] - elektronik[8] - AOM[7]
Level 7 ••••••••••
ScT[10] - NB[8]
Level 8 ••••••••••
TT[10] - SweDVDR[8]
Level 9 ••••••••••
FTN[10] - FSC[8]
Level 10 ••••••••••
Getting these sites is difficult if not impossible. Consider yourselves lucky if you have these.
F***[6] - UK-T[6] - E****[8]
senjed1349
26-11-2007, 11:55
سنجد جان این سایت ها به هیچ عنوان نمیتونن بهترین ها باشن ، اکثر اینا سرچ انجین هستن و از خودشون تورنتی ندارن
سرعتش نسبت به سایت های تورنت واقعی خیلی کم هست ، تورنت هاش اعتبار چندانی ندارن و میتونن فیک باشن
سایت های واقعی تورنت اینا هستن که بدترینشون بهتر از بهترین سایت های تورنتی هست که تو لیست torrentresourse قرار دارن
توضیح : هرچی level ها بالاتر میره دسترسی به سایت ( اینوایت یا رجیستر کردن ) سخت تر ، و ارزش سایت ها بیشتر میشه
اعدادی که داخل پرانتز جلوی اسم سایت ها قرار دارن نشون دهنده ی کیفیت تورنت ها از نطر سرعت ، ګستردګی و اپدیت بودن هستن
پيمان جان ممنون از توضيحات كامل و نافعت:20:
دقيقا درست فرموديد. ظاهرا آمار سايت torrentresourse بر اساس تعداد clickهاي هر سايت بوده و ملاك اعتبار يك سايت نيست.
arash66_2m
26-11-2007, 22:39
سلام دوستان.
کسی می تونه دعوتنامه این سایت رو برام ارسال کنه؟
ممنون میشم...........
خیلی لازمش دارم.
؟؟؟؟:31::31::31:
سلام.
اگه این سوالا تکراریه به بزرگی خودتون ببخشید.
کدوم یکی از سایتهای تورنت از بقیه مطمئن تره ( از نظر کیفیت و free ) بودن فیلمها؟
دوم اینکه از کجا میشه قبل از دانلود فهمید که این فیلم قابل دیدنه یا باید رجیستر بشی؟
s_a_m4000
29-11-2007, 23:42
سلام.
اگه این سوالا تکراریه به بزرگی خودتون ببخشید.
کدوم یکی از سایتهای تورنت از بقیه مطمئن تره ( از نظر کیفیت و free ) بودن فیلمها؟
دوم اینکه از کجا میشه قبل از دانلود فهمید که این فیلم قابل دیدنه یا باید رجیستر بشی؟
تکراریه:31:
مطمئنا سایتهای خصوصی که نیاز به دعوتنامه دارند مثل Torrent-Damage.net
منظور از رجیستر رو نگرفتم یعنی چی ! اگه منظورتون اصل بودنشه به همون سطر بالا مراجعه کنید:31:
از نظر فری بودن یعنی چی؟ منظورتون رو متوجه نمیشم ، داخل تورنت ها فیلم ها مجانی هستن دیګه
کیفیت رو میشه با خوندن کامنت های افرادی که فیلم رو دانلود کردن یا دیدن SAMPLE و SCREENSHOT ها فهمید
داخل سایت های خصوصی عضو شو هر فیلمی دانلود کنی مطمعن هست و فیک نیستن فقط اګه فیلم خیلی جدید باشه که هنوز دی وی دی اون داخل بازار نباشه فیلم های پرده ای رو میزارن که ممکنه کیفیت زیاد خوب نباشه اګه دی وی دی یا ریپ ها رو دانلود کنین که همګی کیفیتشون خوبه
اینایی که ګفتم در مورد سایت های خصوصی تورنت صدق میکنه
داخل سایت های عمومی هیچ وقت فایل های فشرده شده رو دانلود نکنین چون اکثرا فیک هستن
داخل سایت های عمومی هیچ وقت فایل های فشرده شده رو دانلود نکنین چون اکثرا فیک هستن
البته اصلا کامل صدق نمی کنه ها
بنده 100 گیگ فایل از گروه هایی مثل Razor1911 و FLT و TLF فشرده گرفتم از سایت عمومی
می دونی مثلا COD4 رو Razor می گذاره تو تورنت خصوصی ولی همون رو تو تورنت عمومی قرار می دن و طبق سید ها و کامنت دانلود می کنی
نسخه کلی نمیشه پیچید اصلا
rezapourmanesh
30-11-2007, 13:08
سلام یکی در مورد سایت " filelist.ro " برام توضیح بده چطوری عضو شوم؟ زبان این سایت چیه؟سوالاتش را کی بلده که جواب بده؟
با تشکر
arash66_2m
30-11-2007, 13:13
سلام یکی در مورد سایت " filelist.ro " برام توضیح بده چطوری عضو شوم؟ زبان این سایت چیه؟سوالاتش را کی بلده که جواب بده؟
با تشکر
به این جا مراجعه شود
میگم یه سوالی.مردونه جونه بچتون رست میگید ریسوم داره؟
s_a_m4000
30-11-2007, 21:14
میگم یه سوالی.مردونه جونه بچتون رست میگید ریسوم داره؟
منظورت تورنته؟ درسته بچه ندارم ولی آره داره:31:
rezapourmanesh
01-12-2007, 03:46
سلام کسی دعوت نامه سایتها زیر رو داره؟ میتونه توضیح بده چطوری میشه عضو شد؟
با تشکر
سلام
دوستان عزيز ISPمن پورت تورنت روو بسته و سرعت دانلودم 1kbشده بهتر بگن دانلود نميشه كرد
چگونه ميشه از تورنت استفاده كرد با اين شرايط ؟
با VPNميشه ؟
برنامه خواصي داره؟
يا تنظيمات خواصي؟
مرسي
seppeehr
04-12-2007, 14:05
بله دوست عزیز با VPN می شه، به شرطی که اون سروری که بهش وصل می شی پورت های تورنتش باز باشه. می تونی قبل از گرفتن اشتراک از شرکتی که می خوای اکانت بگیری این رو بپرسی. اگه هم از VPN مجانی SEcureix استفاده کنی هم که پورت هاش بازه.
سلام
دوستان عزيز ISPمن پورت تورنت روو بسته و سرعت دانلودم 1kbشده بهتر بگن دانلود نميشه كرد
با VPNميشه ؟
برنامه خواصي داره؟
يا تنظيمات خواصي؟
مرسي
خوب برادر من... به Isp یت بگو بازش کنن... اگه گفتن نه... Isp تو عوض کن... چه کاریه vpn بگیری... بگزریم از اینکه کلن vpn چیز خیلی خوبیه...
Helen_Farhani
05-12-2007, 02:03
سلام
با VPNميشه ؟
برنامه خواصي داره؟
يا تنظيمات خواصي؟
مرسي
منهم همچین مشکلی داشتم. با VPN مشکلتون حل میشه. اما نه 100%
به احتمال خیلی زیاد عمل Port Forwarding درست انجام نخواهد شد. و سرعت دانلود شما مانند قبل نخواهد بود.
البته صرفنظر از PF همانطور که دوستان هم اشاره کردند، با انتخاب VPN های مختلف از شرکتهای و سرورهای مختلف شاهد نتایج گوناگونی خواهید بود.
rezapourmanesh
05-12-2007, 09:34
سلام کسی دعوت نامه سایتها زیر رو داره؟ میتونه توضیح بده چطوری میشه عضو شد؟
با تشکر
کسی پیدا نشد جواب من را بدهد؟؟؟؟
:10::10::10:
rezapourmanesh
05-12-2007, 09:39
منهم همچین مشکلی داشتم. با VPN مشکلتون حل میشه. اما نه 100%
به احتمال خیلی زیاد عمل Port Forwarding درست انجام نخواهد شد. و سرعت دانلود شما مانند قبل نخواهد بود.
البته صرفنظر از PF همانطور که دوستان هم اشاره کردند، با انتخاب VPN های مختلف از شرکتهای و سرورهای مختلف شاهد نتایج گوناگونی خواهید بود.
سلام ببخشید که این سوال رو اینجا می پرسم:41::41:
میشه در مورد VPN برای من توضیحاتی بدهید؟ یا جایی که کاملا توضیح داده رو برایم مشخص کنید؟
:11::11::11:
:10::10::10:
دوست عزیز اگر این دعوت نامه ها را می خواهید باید در پست های قدیمی تر را نگاه کنید و به افراد قدیمی تر پیغام خصوصی بفرستید شاید انها دعوت نامه داشته باشند . من از عمومی ها استفاده می کنم .
سلام ببخشید که این سوال رو اینجا می پرسم:41::41:
میشه در مورد VPN برای من توضیحاتی بدهید؟ یا جایی که کاملا توضیح داده رو برایم مشخص کنید؟
:11::11::11:
اینجا جاش نیست یک جستجو می کردید در همین انجمن چند تا بحث هست
برات پیغام خصوصی فرستادم ولی خودت باید یک جستجو انجام بدی
دوست عزیز جواب شما خیلی واضح هست ، کسی چیزی رو مجانی بکسی نمیده.
در مورد اون سایت هایی که نوشتی TORENTLEECH که اینوایت رو بسته و هیچ کسی نمیتونه کسیو اینوایت کنه ، THEDVDCLUCB هم قوانینش خیلی سخته اګه کسیو دعوت کنی و اون طرف کوچکترین خطایی بکنه شما هم بن میشین ، از این ګذشته اګه ببینن شما کسیو اینوایت کردی که نمیشناسی ( کسایی که تو انجمن ها درخواست اینوایت میدن) سریعا هم شما و هم کسیو که اینوایت کردی بن میکنن
filelist.org هم ایوایتش کمیاب شده من خود اکانتش رو از یه نفر دیګه ګرفتم ولی اینوایتش رو نتونستم پیدا کنم ،
در کل اګه انتظار اینوایت داری باید یه اینوایت از یه سایت دیګه در همون level داشته باشی تا بتونی با اینوایت سایت دیګه عوضش کنی
من از سایت IPtorrent می تونم دعوتنامه بفرستم . اگر کسی خواست پی ام بده .
naeemtop
05-12-2007, 23:00
بچه ها کسی هست از رو مرام برا من یه فیلم به حجم تقریبی 700 مگ دانلود کنه؟
خواهش میکنم
اینجا اینترنت پر سرعت نیست
از تورنت هست
s_a_m4000
06-12-2007, 02:06
µTorrent 1.8 Alpha 6838
seppeehr
06-12-2007, 10:01
خواهش میکنم
از تورنت هست
شما کجا هستی؟ اسم فیلمی که می خوای چی هست؟
seppeehr
06-12-2007, 10:11
دوستان یه سوال. حالا با این همه دردسر عضو این سایت های خصوصی شدن ارزشش رو داره؟
منظورم اینه که تو اکثر این سایت ها باید یه Ratio ی حداقلی رو داشته باشی. یعنی وقتی دانلودت هم تموم شد، باید seed کنی، ضمن این که چون اکثرا tracker این سایت ها هم خصوصیه، باید کلی معطل بمونی که یه leecher ای پیدا بشه و ازت دانلود کنه. یعنی عملا اگه توی یه سایت عمومی خوب مثل isohunt بگردی و یک لینک خوب با نسبت seeder/leecher خوب پیدا کنی، عملا تو وقتت صرفه جویی میشه. منت کسی رو هم نمی کشی.
البته من خودم تو سایت demonoid عضو بودم، tracker عمومی بود و ضمنا نیاز به ratio خاصی برای ادامه فعالیت نبود، انصافا هم چیزای تکی توش پیدا میشد، اما حیف که بسته شد. الان هم تو چند تا سایت خصوصی که عضو شدم، همچین ارشیو به درد بخوری ندارن.خیلی چیز های رو که سرچ میکنی، ندارن.
s_a_m4000
06-12-2007, 11:19
شما کجا هستی؟ اسم فیلمی که می خوای چی هست؟
بهتره اینجور مسائل تو پیام خصوصی مطرح بشه چون خلافه قوانینه:11:
دوستان یه سوال. حالا با این همه دردسر عضو این سایت های خصوصی شدن ارزشش رو داره؟
منظورم اینه که تو اکثر این سایت ها باید یه Ratio ی حداقلی رو داشته باشی. یعنی وقتی دانلودت هم تموم شد، باید seed کنی، ضمن این که چون اکثرا tracker این سایت ها هم خصوصیه، باید کلی معطل بمونی که یه leecher ای پیدا بشه و ازت دانلود کنه. یعنی عملا اگه توی یه سایت عمومی خوب مثل isohunt بگردی و یک لینک خوب با نسبت seeder/leecher خوب پیدا کنی، عملا تو وقتت صرفه جویی میشه. منت کسی رو هم نمی کشی.
البته من خودم تو سایت demonoid عضو بودم، tracker عمومی بود و ضمنا نیاز به ratio خاصی برای ادامه فعالیت نبود، انصافا هم چیزای تکی توش پیدا میشد، اما حیف که بسته شد. الان هم تو چند تا سایت خصوصی که عضو شدم، همچین ارشیو به درد بخوری ندارن.خیلی چیز های رو که سرچ میکنی، ندارن.
چرا ارزشش رو نداره؟ترکرهای خصوصی امکانات و مزایای دارن که تو هیچ ترکر عمومی نمیشه اونها رو پیدا کرد درصد اطمینان بالا سرعت حداکثر و قابلیت درخواست تورنت و ...
در ترکرهای عمومی ممکن هست بعنوان مثال از یک فیلم چندین فایل تورنت وجود داشته باشه که شما باید کامنتهای تک تک اونها رو بخونید تا از اصل بودنشون مطمئن بشین ولی در ترکر های خصوصی همچین چیزی وجود نداره مگر اینکه کیفیتشون باهم فرق کنه یا توسط گروه متفاوتی ریپ شده باشند در ضمن مجبور هم نیستسد که همه کامنت ها رو بخونید چون 90 درصدشون تشکر هست! تورنت فیک هم توشون پیدا نمی کنید.تو ترکرهای خصوصی چون هرکسی امکان آپلود نداره و این فقط برای مدیرانشون محدود شده بنابراین اطمینان هم بالاتر هستش.
برای یک چنین امکاناتی که در اختیار میذارن شما هم باید سید کنین تا بقیه هم بتونن ازش استفاده کنن این قانون Share هست.
Helen_Farhani
06-12-2007, 11:34
خواهش میکنم
از تورنت هست
مشخصاتی که مد نظر دارید را برای من بفرستید (پیغام خصوصی)
بتونم، براتون انجام میدم :10:
cyrus_achamenian
08-12-2007, 13:19
سلام
آلبوم های موسیقی رو از کدوم سایت تورنت جسنجو کنم...و همچنین چی جستجو کنم؟؟؟؟
من الان می خوام تمام آلبوم های Linkinpark و Evanescence رو دانلود کنم
ممنون می شم راهنمایی کنید
arash66_2m
08-12-2007, 14:46
سلام
آلبوم های موسیقی رو از کدوم سایت تورنت جسنجو کنم...و همچنین چی جستجو کنم؟؟؟؟
من الان می خوام تمام آلبوم های Linkinpark و Evanescence رو دانلود کنم
ممنون می شم راهنمایی کنید
یه سایت تورنت هست ولی دعوتنامه میخواد که خودم هم دنبالش هستم
این هم آدرس اون سایت:
siavash77
09-12-2007, 01:15
من از سایت IPtorrent می تونم دعوتنامه بفرستم . اگر کسی خواست پی ام بده .
اگر می تونی یه دونه برای من بفرست . مر30
کسی میتونه راهنمایی کنه بهترین سایت عمومی تورنت که بهترین دانلود وسرعت بالایی داشته باشه چیه ؟
کسی میتونه راهنمایی کنه بهترین سایت عمومی تورنت که بهترین دانلود وسرعت بالایی داشته باشه چیه ؟
سرعت در تورنت زیاد به سایت بستګی نداره به تعداد سیدر و پيرز ها یی که به شما کانکت میشن و سرعت اپلود این افراد بستګی داره
arash66_2m
09-12-2007, 05:50
من خودم زمانی که تو سایت filelist.ro عضو نبودم یعنی دعوتنامه ینداشتم از این سایت ها دانلود میکردم......
در ضمن اینو هم بگم که احتمال Fake بودن فیلم ها هست!میتونی یه چیزی حدود 10% فیلم ها رو دانلود کنید و بعدش با برنامه Gom player باز کنی ببینید Fake هست یا نه!!!
موفق باشید.
cyrus_achamenian
09-12-2007, 11:52
یه سایت تورنت هست ولی دعوتنامه میخواد که خودم هم دنبالش هستم
این هم آدرس اون سایت:
یعنی از سایت های معمولی دیگه نمی شه استفاده کرد؟؟؟
ممنون از توجهتون
یعنی از سایت های معمولی دیگه نمی شه استفاده کرد؟؟؟
تا دلت بخواد سایت برا دانلود موزیک هست
sotfmp3.org
اینا امکان رجیسترشون فعال هست و معمولا نیازی به اینوایت ندارن
senjed1349
11-12-2007, 09:07
اين هم آدرس فروم دمونوئيد
کی میتونه دعوت نامه چندتا سایت توپ تورنت خصوصی رو برا من بفرسته!
مثل دمونائید و...
هر کی میتونه یه پی ام بده ! ثواب داره ها!
arash66_2m
11-12-2007, 18:55
کی میتونه دعوت نامه چندتا سایت توپ تورنت خصوصی رو برا من بفرسته!
مثل دمونائید و...
هر کی میتونه یه پی ام بده ! ثواب داره ها!
دمونائید که به رحمت ایزدی پیوست!!ولی من می خواستم واسه دوستانم دعوتنامه سایت filelist.ro رو بفرستم که اونو اینوانت رو غیرفعال کرد فکر کنم دیگه باید بریم تو chat room سایت های خصوصی اونجا یه نقشه ی بکشیم و بعدش اونا واسمون دعوتنامه بفرستند!!!:31:
آقا سلام عرض شد.
بابا این چه بدبختیه دیگه؟!
همه جورشو دیده بودیم بجز این یکی!
فیلم American Pie Presents_ Beta House 2007
رو از سایت
گرفتم ولی فقط صدا داره و تصویرش سیاهه!
حجمشم 731مگه.
اینو نمیشه کاریش کرد؟
حجمشم 731مگه.
اینو نمیشه کاریش کرد؟
شما همیشه سعی کنین تورنت هایی رو دانلود کنی که کامنت دارن و کسای دیګه تایید کردن که تورنت سالم هست
این مشکلتون شاید از پلیرباشه ، vlc media player رو نصب کن و با اون امتحان کن شاید درست بشه اګه نشد به همون سایتی که فایل تورنت رو ازش دانلود کردی یه سر بزن و کامنت ها رو بخون ببین بقیه چی ګفتن
arash66_2m
12-12-2007, 14:52
آقا سلام عرض شد.
بابا این چه بدبختیه دیگه؟!
همه جورشو دیده بودیم بجز این یکی!
فیلم American Pie Presents_ Beta House 2007
رو از سایت
حجمشم 731مگه.
اینو نمیشه کاریش کرد؟
اینو دوستونمون جواب دادن فقط یه برنامه دیگه براتون معرفی می کنم به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه!
می تونید با یه سرچ ساده این پلیر Media Player Classic رو دانلود کنید که تقریبا از همه codec ها پشتیبلنی می کنه(به احتمال زیاد مشکل شما بایستی Codec باشه) در ضمن سعی کنید از سایت های عمومی تورنت فیلم دانلود نکنید چون به احتمال خیلی زیاد Fake هستند می تونید به پست اول تاپیپک مراجعه و لیست سایت های تورنت رو ببینید * سعی کنید از سایت های عمومی تورنت فیلم رو دانلود کنید که تقریبا بهش مطمئن هستید.
موفق باشید!
آقا
j0l6
و
arash66_2m
دمتون گرم، بابا اگه شما نبودید ما چیکار میکردیم. خداییش ایول. این فیلمه با برنامه vlc باز شد و تصویرشم اومد.
راستی من فکر میکردم سایت mininova سایت معتبریه، چون تو لیست اول همین تاپیک هم هست!
مگه نیست؟
arash66_2m
12-12-2007, 16:13
آقا
j0l6
و
arash66_2m
دمتون گرم، بابا اگه شما نبودید ما چیکار میکردیم. خداییش ایول. این فیلمه با برنامه vlc باز شد و تصویرشم اومد.
راستی من فکر میکردم سایت mininova سایت معتبریه، چون تو لیست اول همین تاپیک هم هست!
مگه نیست؟
آره آدرس اون هست ولی دلیل بر معتبر و فیلم های Fake نداشتن نیست منظورم اینه که هنگامی که می خوای دانلود کنید به نظرات و به حجم و سایر اطلاعات فیلم ها یه نگاهی بکنی بد نیست!
مگه نیست؟
mininova در واقع سرچ انجین هست که فایل تورنتی رو ترکر های مختلف اپلود شده رو جمع اوری میکنه ولی از خودش ترکر نداره ، از اونجایی که داخل اینجور سایتها هرکسی میتونه تورنت اپلود کنه و نظارت درست حسابی وجود نداره امکان فیک بودن تورنت ها بخصوص فیلم ها هستش ولی خوب خیلی از تورنت ها هم سالم هستن فقط کافیه کامنت ها رو بخونین تا مطمعن شین
سلام
نمیدونم معرفی شده یا نه
اما این سایت هم بسیار عالی هستش
سعی کین توش عضو بشین
s_a_m4000
12-12-2007, 21:50
سلام
نمیدونم معرفی شده یا نه
سعی کین توش عضو بشین
درسته.و تا آخر دسامبر هم همه ی تورنتهاش Free Leech هستش
امین جان wellcome back بعد از مدت ها
این سایتی که معرفی کردین همه ی تورنت هاش از خودش هست یا از ترکر های دیګه هم تورنت میزاره؟
چون من یه سایتی میشناختم که اسمش یه همچین چیزایی بود و نیاز به رجیستر هم داشت ولی بعضی از تورنت هاش از ترکر های عمومی بودن . البته الان که ای پی ما رو بن کرده و نمیتونیم بهش وارد بشیم ببینیم چه خبره
به خاطر سال جدید اکثر سایت های خصوصی فری لیچ دارن نمیدونم اسمشون رو اینجا بزارم به درد کسی میخوره یا نه
سایت torrent.ru سایتی با حدود یک میلیون یوزر هست و تورنت های بسیار زیادی داره ، چون الان demonoid وجود نداره فک کنم به درد خیلی ها بخوره ، البته زبان سایت روسی هست متاسفانه
s_a_m4000
12-12-2007, 22:54
امین جان wellcome back بعد از مدت ها
این سایتی که معرفی کردین همه ی تورنت هاش از خودش هست یا از ترکر های دیګه هم تورنت میزاره؟
چون من یه سایتی میشناختم که اسمش یه همچین چیزایی بود و نیاز به رجیستر هم داشت ولی بعضی از تورنت هاش از ترکر های عمومی بودن . البته الان که ای پی ما رو بن کرده و نمیتونیم بهش وارد بشیم ببینیم چه خبره
به خاطر سال جدید اکثر سایت های خصوصی فری لیچ دارن نمیدونم اسمشون رو اینجا بزارم به درد کسی میخوره یا نه
سایت torrent.ru سایتی با حدود یک میلیون یوزر هست و تورنت های بسیار زیادی داره ، چون الان demonoid وجود نداره فک کنم به درد خیلی ها بخوره ، البته زبان سایت روسی هست متاسفانه
سلام.
درسته البته اکثر سایتها هم رجیسترشون رو فعال کردن.
پیمان جان این سایتی که دادی تورنته؟صفحه انگلیسی هم داره البته
ولی من که تورنتی توش ندیدم:41:
شرمنده اسمش رو اشتباه نوشتم
سایت به صورت انجمن هست ولی با سرچ میتونین تورنت هایی که میخواین رو پیدا کنین ، صفحه ی اول انجمن رو میشه با ګوګل به انګلیسی ترجمه کرد ولی صفحات دیګه رو نمیشه چون ازتون یوزر پسورد میخواد ، اګه میشد تمام صفحات رو انګلیسی دید عالی میشد
ایا سایت هایی هستند که شبیه همین سایت به صورت فورم باشن ولی انگلیسی باشن؟>>>
سلام
نمیدونم معرفی شده یا نه
سعی کین توش عضو بشین
مرسی من عضو شدم سایت خوبیه..فقط خیلی گیره
SHABAHPASHA
13-12-2007, 00:16
سلام من واقعا خیلی با این تاپیک حال کردم واقعا از همه ممنونم
من تازه وارد وتازه کار هستم می خوام این فیلمو دانلود کنم می خواستم بدونم بدون ریجستر شدن راه دیگه برای دانلود از تراکرش هست یانه چون تورنتشو توی عمومی ها پیدا کردم اسم فیلم ولینک تورنتش
Ambers Story 2006 DVDRip XviD
SHABAHPASHA
13-12-2007, 00:29
شرمنده یه سئوال دیگه داشتم جریان این سایت چیه من هر وقت دنبال فیلم می گردم این سایت پیدا میشه اما گویا تورنتهاش مشکل دارند می خواستم بدونم من مشکل دارم یا سایت مشکل داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
rezapourmanesh
13-12-2007, 06:29
درسته.و تا آخر دسامبر هم همه ی تورنتهاش Free Leech هستش
سلام ببخشی یکی در مورد Free Leech توضیحاتی بده و اصولا یعنی چی؟اگه فایلی Free Leech نباشه نمیشه دانلود کرد یا تصویر نداره؟ با تشکر.
rezapourmanesh
13-12-2007, 06:39
سلام
نمیدونم معرفی شده یا نه
سعی کین توش عضو بشین
سلام این سایت که بسته شده و میگه دعوت نامه برایم بفرستید؟ اگر من اشتباه کردم طریقه عضویت را برای بنویسید.
باتشکر.:11::11::11:
s_a_m4000
13-12-2007, 10:59
سلام ببخشی یکی در مورد Free Leech توضیحاتی بده و اصولا یعنی چی؟اگه فایلی Free Leech نباشه نمیشه دانلود کرد یا تصویر نداره؟ با تشکر.
یعنی حجم دانلودیتون حساب نمیشه
سلام این سایت که بسته شده و میگه دعوت نامه برایم بفرستید؟ اگر من اشتباه کردم طریقه عضویت را برای بنویسید.
باتشکر.:11::11::11:
درباره دعوتنامه دوست خوبم پیمان قبلا توضیح داده.این سایت هم فعلا امکان دعوت نداره. شما چند بار سر بزن به خاطر سال جدید هرازگاهی رجیستر رو باز میکنه
s_a_m4000
13-12-2007, 11:10
سلام من واقعا خیلی با این تاپیک حال کردم واقعا از همه ممنونم
من تازه وارد وتازه کار هستم می خوام این فیلمو دانلود کنم می خواستم بدونم بدون ریجستر شدن راه دیگه برای دانلود از تراکرش هست یانه چون تورنتشو توی عمومی ها پیدا کردم اسم فیلم ولینک تورنتش
Ambers Story 2006 DVDRip XviD
mininova ترکر عمومی هستش.عضویتش هم بازه می تونید ازش دانلود داشته باشین.فقط موقع دانلود به کامنهاش هم یه نگاهی بکنید تا فیک نباشه
s_a_m4000
13-12-2007, 11:21
سلام.
برای دوستانی که تو سایتهای خصوصی عضو نیستند یه ترکر عمومی معرفی می کنم ترکر بدی نیست تورنتاش هم خوبن
2.379.714 registered users
5.589.058 peers (2.276.898 seeders + 3.312.160 leechers) in 864.893 torrents on tracker.
این وبلاگ هم لینک نسخه ی DVDRip فیلمها رو میذاره از همین سایت:
seppeehr
13-12-2007, 11:49
سایت های زیر چند تا ترکر خصوص هستن که سرعت خوبی دارن. تا اون جایی هم که من می دونم فعلا ثبت نامشون بازه، امیدوارم هنوزم باز باشن.
seppeehr
13-12-2007, 11:51
ضمنا هیچ سایتی بهتر از این سایت برای dvdrip های جدید پیدا نمی کنید. هم لینک تورنت داره، هم لینک rapidshare و غیره:
s_a_m4000
15-12-2007, 12:00
µTorrent 1.8 Alpha 7041
Changes in µTorrent Version 1.8 alpha (build 7041), 2007-12-13:
- Fix: Add Torrent dialogs on Win9x/NT
Changes in µTorrent Version 1.8 alpha (build 7022), 2007-12-12:
- Feature: better Windows Firewall registration on Vista
- Change: move IpFilter and RangeBlock blocked messages to Peer Traffic
- Change: webui now looks for webui.zip on each request
- Fix: crash when deleting multiple RSS feeds
- Fix: crash with very large numbers of outstanding disk IO jobs
- Fix: minor titlebar and torrent list transfer rate mismatch
ِDownload
کی نسخه نهایی µTorrent 1.8 می اید؟
دوستانی که پورت هاشان بسته است پورت 993 را چک کنند ببینند باز است یا نه.
arash66_2m
15-12-2007, 12:38
Azureus 3.0.4.0 Beta
Azureus is a java bittorrent client offering multiple torrent downloads, queuing/priority systems (on torrents and files), start/stop seeding options and instant access to numerous pieces of information about your torrents.
Azureus now features an embedded tracker easily set up and ready to use.
Please note that it requires the latest Java Runtime Environment to work.
Download
Size:7.44 MB
:31::31::31:
arash66_2m
15-12-2007, 12:47
کی نسخه نهایی µTorrent 1.8 می اید؟
هنوز نسخه بتای این uTorrent اومده وگرنه اگه بیاد تو این تایپیک معرفی میشه (به پست قبلی تون انگار نگاه نکردی!):20:
اتفاقا نگاه کردم و به این دلیل پرسیدم میخواستم بدونم تاریخی گفتن کی می یاد یا نه ؟
خود سایت که تو صفحه اول هیچی در موردش نگفته در forum هاش هم که هنوز من هیچی پیدا نکردم ( در حال جستجو)
ایشون از کجا اینها را پیدا می کند؟
arash66_2m
15-12-2007, 13:05
اتفاقا نگاه کردم و به این دلیل پرسیدم میخواستم بدونم تاریخی گفتن کی می یاد یا نه ؟
نه هنوز نیومده!می تونی به خود سایت utorrent هم یه سری بزنید.:31:
یه توضیح در مورد نسخه های الفا و بتا اینکه بعضی از ترکر های خصوصی اجازه ی استفاده از این ورژن ها رو نمیدن ، و اګه کسی ورژن های غیر فاینال استفاده کنه ممکنه نتونه چیزی دانلود کنه اګه همچین مشکلی براتون پيش اومد ممکنه بخاطر ورژن بتا یا الفا بودن برنامه باشه
SHABAHPASHA
15-12-2007, 16:04
سلام
ببخشید این سئوال را اینجا مطرح می کنم چون جای دیگه ای جوابی پیدا نکردم سئوال من درباره رابطه emulaوتورنته
با وجود عظمت تورنت اما باز هم در قیاس با emule وسعت بسیار کمی دارد وقتی آن همه فیلمهای نایاب را در emule می بینم و از اینکه نمی توانم آنها را دانلود کنم دلم آتش می گیرد اما بحث من اینجاست یکبار در یکی از تاپیکها دوستی گفت می توانیم سورسهای emule را تبدیل به seedدر تورنت بکنیم یه کم هضم این مسئله برای من یه کم سخت است می خواستم اساتید کمکم کنند که این کار چگونه صورت می گیرد
من دهها گیگ از تورنت دانلود کرده ام اما از emule دریغ از 1 مگ
با تشکر از اساتید
s_a_m4000
15-12-2007, 17:10
سلام
ببخشید این سئوال را اینجا مطرح می کنم چون جای دیگه ای جوابی پیدا نکردم سئوال من درباره رابطه emulaوتورنته
با وجود عظمت تورنت اما باز هم در قیاس با emule وسعت بسیار کمی دارد وقتی آن همه فیلمهای نایاب را در emule می بینم و از اینکه نمی توانم آنها را دانلود کنم دلم آتش می گیرد اما بحث من اینجاست یکبار در یکی از تاپیکها دوستی گفت می توانیم سورسهای emule را تبدیل به seedدر تورنت بکنیم یه کم هضم این مسئله برای من یه کم سخت است می خواستم اساتید کمکم کنند که این کار چگونه صورت می گیرد
من دهها گیگ از تورنت دانلود کرده ام اما از emule دریغ از 1 مگ
با تشکر از اساتید
سلام.
برا eMule تایپیک هست اونجا مطرح کنید زودتر به جواب می رسید.
در ضمن شما نگفتین چرا نتونستین از eMule دانلود کنین.
در ضمن اینطور به نظر میاد یا من اینطور برداشت کردم که اکثر فیلمهای جدید تو تورنت زودتر و بیشتر پیدا میشه تا eMule و نرم افزارها هم از eMule بهتر میان.
سلام
من میخوام بدونم این تنظیماتم درسته یا نه ؟؟؟
آموزش رو خوندم ولی بعضی از گزینه هایی که گفته بودین رو پیدا نکردم ...
اون پچ هم کار نمیکنه نمیدونم چرا ؟؟؟
شاید هم من بلد نیستم ...
با سلام خدمت همگي دوستان.
يه سوال داشتم:
من با برنامه uTorrent 1.6 كار ميكنم.مي خواستم بدونم چطوري ميتونم اين برنامه رو طوري تنظيم كنم كه با حد اكثر سرعت دانلود كنه؟
آيا برنامه تورنتي بهتر از اين هست كه سرعت دانلودش بيشتر باشه ؟
با تشكر
arash66_2m
15-12-2007, 18:44
يه سوال داشتم:
من با برنامه uTorrent 1.6 كار ميكنم.مي خواستم بدونم چطوري ميتونم اين برنامه رو طوري تنظيم كنم كه با حد اكثر سرعت دانلود كنه؟
با تشكر
تنظیمات رو دوستان در پست های اولیه توضییح داده اند.و برنامه ی بهتر که بتونی فایل های تورنت رو دانلود کنید همین دو تا برنامه utorrent , Azureus نیست. فقط برای اینکه بتونی بهتر و با حداکثر سرعت دانلود کنید بایستی تو سایت های خصوصی تورنت عضو بشی و از اونجا دانلود کنید.
برای دریافت و اصلاع از رجیستری شدن بعضی از سایت های تورنت می تونید به این جا مراجعه کنید.
با سلام دوباره.
اول از شما آقاي arash66_2m بخاطر جوابتون تشكر ميكنم
چند تا سوال ديگه داشتم :
من وقتي با utorrent دانلود ميكنم پايين برنامه يه مثلث نارنجي مياد.مي خواستم بدونم مشكلش چيه؟
توي قسمت Current Port چه مقداري رو بايد وارد كنم.آخه وقتي روي دكمه Test if port is forwarded properly
كليك ميكنم اين پيغام رو ميده:Error! Port 31418 does not appear to be open.
ميشه اين برنامه رو طوري تنظيم كني كه فقط دانلود كنه و چيزي آپلود نكنه؟
ببخشيد اگه زيادي سوال كردم.
با تشكر
arash66_2m
16-12-2007, 06:19
من وقتي با utorrent دانلود ميكنم پايين برنامه يه مثلث نارنجي مياد.مي خواستم بدونم مشكلش چيه؟
توي قسمت Current Port چه مقداري رو بايد وارد كنم.آخه وقتي روي دكمه Test if port is forwarded properly
يک عددی را وارد کنيد بهتر اينه که عدد پورت بالاي 10000 باشه.پيشنهاد من45682 یا 56094
بله.میشه اگه شما از سایت های عمومی تورنت دارید دانلود می کنید.آپلود انجام نگیره بهتره!به این صورت عمل کنید.
Queueing--->Maximum number of active torrents(upload or download):0 مقدارش هر چقدر باشه اونو به صفر تبدیلش کنید.
الان اگه من سرعـت Dl 15 باشه با تورنت در بدترین حالت چند میشه تقریبا ؟؟؟
اگر دانلود معمولی من 15 باشد در بدترین حالت تورنت چند میشه ...؟؟؟
سلام
من میخوام بدونم این تنظیماتم درسته یا نه ؟؟؟
آموزش رو خوندم ولی بعضی از گزینه هایی که گفته بودین رو پیدا نکردم ...
اون پچ هم کار نمیکنه نمیدونم چرا ؟؟؟
شاید هم من بلد نیستم ...
تنظیمات برای تورنت های عمومی درست است . ورژن utorrent چند است؟
ان پچ مال ویندوز XP SP2 است. روی ویستا کار نمی کند .
يه سوال داشتم:
با تشكر
حداکثر سرعت دریافت به سرعت ارسال دیگران بستگی دارد.
با سلام دوباره.
چند تا سوال ديگه داشتم :
با تشكر
ان مثلث نارنجی منظور این است که پورت بسته است . فایروال را تنظیم کردید ؟ به روتر معرفی کردید ؟
از کجا اینترنت خود را گرفتید؟
اگر سرعت ارسال را خیلی کم کنید سرعت دریافت محدود می شود. و احتمال دارد دیگران به شما چیزی نفرستن .
56094
[/COLOR]ميشه اين برنامه رو طوري تنظيم كني كه فقط دانلود كنه و چيزي آپلود نكنه؟
بله.میشه اگه شما از سایت های عمومی تورنت دارید دانلود می کنید.آپلود انجام نگیره بهتره!به این صورت عمل کنید.
Queueing--->Maximum number of active torrents(upload or download):0 مقدارش هر چقدر باشه اونو به صفر تبدیلش کنید.
ببخشید از شما انتظار این جواب را نداشتم . فلسفه تورنت اشتراک فایل بین همه است اگر کسی بخواهد فقط دریافت کند که نمی شه:20:
اول: لطفا دو بار نفرستید .
دوم: سوال را درست گفتی :18: اگر منظورت بهترین حالت است با حداکثر سرعت می توانی دانلود کنی ولی اگر در بدترین حالت باشد 1KB می رسد ( احتمالش خیلی خیلی خیلی خیلی کم است برای من فقط یک بار پیش امده که صبر کردم سرعت بهتر شد .) سرعت تورنت به ارسال دیگران ربط دارد. پیشنهاد می کنم پست های اول را بخوانید.
arash66_2m
16-12-2007, 12:23
ببخشید از شما انتظار این جواب را نداشتم . فلسفه تورنت اشتراک فایل بین همه است اگر کسی بخواهد فقط دریافت کند که نمی شه
با سلام.
من فقط جواب دوستومون رو دادم مخصوصا برای ماها که آپلود اصلا به صرفه نیست.ولی اگه تو سایت های خصوصی تورنت آپلود هم بایستی بشه و هم اینکه برای این که بتونیم با حداکثر سرعت دانلود کنیم. بایستی Ratio ما بالا باشه که این بیشتر به حجم آپلودی های ما داره!:5:یعنی اصلا لازم نیست وقتی از سایت های عمومی چیزی رو که دانلود می کنی برید تنظیمات رو دست کاری کنید در ضمن اون محدودی که برای آپلود تو خود برنامه قسمت تنظیملت هستش رو نامحدود کنید.چون این طوری بهتر می تونید دانلود کنید با حداگثر سرعت ولی در کل آپلود بیشتر در سایت های خصوصی بدرد میخوره تا عمومی!
با سلام دوباره.
چند تا سوال ديگه داشتم :
با تشكر
اون مثلث و پیغام ارور بعد از تست نشون میده که پورتی که استفاده میکنی یا به درستی forward نشده یا اینکه به وسیله ی فایر وال بلاک شده باید از روتر دارین داخل روتر پورت رو فوروارد کنین همینطور فایروالتون رو چک کنین و مطمعن شین اجازه کامل رو به برنامه ی تورنتتون دادین
سرعت تورنت به تعداد seeder\leecher ( دانلود و اپلودر ) بستګی داره
برنامه رو اګه جوری تظیم کنی که اصلا اپلود نداشته باشه به ضرر خودت هست ، سایت های عمومی معمولا بر اساس سرعت اپلودتون بهنون سرعت دانلود میدن پس از اپلودی نداشته باشین از سرعت دانلودتون هم کم میشه همینطور بعد از مدتی ای پي شما تو بلک لیست میره که اګه اینجوری بيښ بره مشکلاتتون بیشتر میشه
برین همین تایپیک رو بخونین مخصوصا قسمت مربوط به سرعت در تورنت و اینکه سرعت به چه چیزایی بستګی داره
با سلام.
من فقط جواب دوستومون رو دادم مخصوصا برای ماها که آپلود اصلا به صرفه نیست.ولی اگه تو سایت های خصوصی تورنت آپلود هم بایستی بشه و هم اینکه برای این که بتونیم با حداکثر سرعت دانلود کنیم. بایستی Ratio ما بالا باشه که این بیشتر به حجم آپلودی های ما داره!:5:یعنی اصلا لازم نیست وقتی از سایت های عمومی چیزی رو که دانلود می کنی برید تنظیمات رو دست کاری کنید در ضمن اون محدودی که برای آپلود تو خود برنامه قسمت تنظیملت هستش رو نامحدود کنید.چون این طوری بهتر می تونید دانلود کنید با حداگثر سرعت ولی در کل آپلود بیشتر در سایت های خصوصی بدرد میخوره تا عمومی!
اگر منظورتان محدودیت حجمی است که بعضی ISP ها گذاشتن درست است ( گرچه من محدودیت ندارم). ولی بالاخره باید اشتراک گذاشت تا تورنت از بین نرود:10:
با سلام دوباره.
آقايان zed2 - arash66_2m- j0l6 ممنونم ازشما بخاطر جوابتون
واقعا دستتون درد نكنه.
چند تا سوال داشتم:
چطوري بايد از روتر پورت رو فروارد كنم؟
آيا بايد فاير والم غير فعال باشه؟
اگه مثلث پايين قرمز سد مشكل از كجاست؟
با تشكر
با سلام دوباره.
آقايان zed2 - arash66_2m- j0l6 ممنونم ازشما بخاطر جوابتون
واقعا دستتون درد نكنه.
چند تا سوال داشتم:
چطوري بايد از روتر پورت رو فروارد كنم؟
آيا بايد فاير والم غير فعال باشه؟
اگه مثلث پايين قرمز سد مشكل از كجاست؟
با تشكر
اگر همراه روتر دفترچه راهنما بود تو اون نوشته اگر نبود در سایت زیر برو و مدل روتر را پیدا کن و بر اساس ان دستور عمل پیش برو اگر نبود مدل های مشابه را ببین شاید مثل انها بود.
یا دقیقتر
فایروال را اصلا off نکن امنیت سیستم میاد پایین .اگر فایر وال ویندوز را استفاده می کنی در پست های اول ( دقیق نمی دونم بگردی پیدا می کنی) نوشته اگر مدل دیگری بود در بخش آنتي ويروس و نرم افزارهاي امنيتی برو راهنمایی می کنند.
تو راهنمای تورنت رنگ ها را نوشته معنی اش چیست. در ضمن نگفتید از کجا اشتراک اینترنت می گیرید.
این را نمی دونم قبلا معرفی شده یا نه ( تو 3 تا صفحه قبل نبود ) ثبت نامش ازاد است
بازم سلام
آقاي zed2 بازم ممنون .
در مورد سوالتون هم اگه منظورتون adsl هست بايد بگم هيچ جا.آخه مخابرات پشتيباني نميكنه وگرنه من كه از خدامه adsl داشته باشم.
يه سوال ديگه:چطوري بايد مدل روتر رو پيدا كنم؟(اصلا اين روتر چي هست)
بازم ممنون.
با تشكر
بازم سلام
آقاي zed2 بازم ممنون .
در مورد سوالتون هم اگه منظورتون adsl هست بايد بگم هيچ جا.آخه مخابرات پشتيباني نميكنه وگرنه من كه از خدامه adsl داشته باشم.
يه سوال ديگه:چطوري بايد مدل روتر رو پيدا كنم؟(اصلا اين روتر چي هست)
بازم ممنون.
با تشكر
روتر منظور مودم ADSL است. شما با dial-up وصل هستید ؟ :18:معمولا کسی با دایل اپ از تورنت استفاده نمی کند.
با سلام دوباره.
آره من با dial-up هستم.با دانلود هم مشكلي ندارم.فقط اون مثلثه بعضي وقتها نارنجيه بعضي وقتها هم قرمز.
پس يعني نمي تونم مشكل رو حل كنم ؟
با تشكر
با سلام دوباره.
آره من با dial-up هستم.با دانلود هم مشكلي ندارم.فقط اون مثلثه بعضي وقتها نارنجيه بعضي وقتها هم قرمز.
پس يعني نمي تونم مشكل رو حل كنم ؟
با تشكر
بهت گفتم
رنگ ها
بازم سلام.
آقاي zed2 يه چيزي رو ميدونستيد.خيلي گليد.
واقعا مرسي.
اگه در اين زمينه سوال داشتم حتما با پيغام مزاحمتون ميشم.
با تشكر
سلام بچه ها .... hpk34 تو هم که اینجایی :21:
آقا یه سوال دیگه .....
امیدوارم بهم نخندید
موقع دانلود از توررنت محدودیت حجمی دانلودمون هم کم میشه یا نه ....
ببینید من موقع دانلود از تورنت میتونم از سرورها FTP یا HTTP بصورت همزمان دانلود کنم . یعنی هم تورنت و هم لینکهای مستقیم FTP .... ولی موضوع اینه که چرا سرعت دانلود Ftp یا Http موقع دانلود از تورنت پایین نمیاد .... یا برعکس . ببینم نکنه تورنت اصلا کاری به محدودیت حجمی نداره .....
خودمم نفهمیدم چی گفتم :18:
آقا یه سوال دیگه .....
امیدوارم بهم نخندید
موقع دانلود از توررنت محدودیت حجمی دانلودمون هم کم میشه یا نه ....
ببینید من موقع دانلود از تورنت میتونم از سرورها FTP یا HTTP بصورت همزمان دانلود کنم . یعنی هم تورنت و هم لینکهای مستقیم FTP .... ولی موضوع اینه که چرا سرعت دانلود Ftp یا Http موقع دانلود از تورنت پایین نمیاد .... یا برعکس . ببینم نکنه تورنت اصلا کاری به محدودیت حجمی نداره .....
خودمم نفهمیدم چی گفتم :18:
:18: خوبید شما؟ اگر منظورت محدودیت حجمی ISP است که بله اگر منظورت خود تورنت است دو حالت دارد اگر از سایت های عمومی تورنت بگیری مشکلی نداری اگر از سایت های خصوصی تورنت بگیری باید ( بسته به سایت های مختلف ) به اندازه دریافت باید ارسال کنید.
بخش پایین را هم اصلا نفهمیدم:13:
:18: خوبید شما؟ اگر منظورت محدودیت حجمی ISP است که بله اگر منظورت خود تورنت است دو حالت دارد اگر از سایت های عمومی تورنت بگیری مشکلی نداری اگر از سایت های خصوصی تورنت بگیری باید ( بسته به سایت های مختلف ) به اندازه دریافت باید ارسال کنید.
بخش پایین را هم اصلا نفهمیدم:13:
اشکال نداره .... خودمم نفهمیدم چی گفتم :27:
به هر حال ممنون از راهنماییت .
تنظیمات برای تورنت های عمومی درست است . ورژن utorrent چند است؟
ان پچ مال ویندوز XP SP2 است. روی ویستا کار نمی کند .
سلام
ورژن نرم افزار من 1.7 هست Build 2539 ....
میگم چرا DL نمیکنه به خاطره اینه پس ...
اگه میشه ورژن سازگار با ویستا رو بذارید ...
ممنون
سلام
ورژن نرم افزار من 1.7 هست Build 2539 ....
میگم چرا DL نمیکنه به خاطره اینه پس ...
اگه میشه ورژن سازگار با ویستا رو بذارید ...
ممنون
این اخرین ورژن رسمی که تو سایتش هست ورژن µTorrent 1.7.5 build 4602 :46:
با سلام دوباره.
ms368 جان خوش اومدي
يه سول ديگه داشتم خدمت دوستان:
من وقتي دارم دانلود ميكنم همش اون پايين علامت قرمز يا نارنجي هست.
مي خواستم بدونم اين مشكلي براي فايل در حال دانلود به وجود نمياره.منظورم اينه كه فايلو خراب نميكنه؟
با تشكر
با سلام دوباره.
ms368 جان خوش اومدي
يه سول ديگه داشتم خدمت دوستان:
من وقتي دارم دانلود ميكنم همش اون پايين علامت قرمز يا نارنجي هست.
مي خواستم بدونم اين مشكلي براي فايل در حال دانلود به وجود نمياره.منظورم اينه كه فايلو خراب نميكنه؟
با تشكر
جواب نه است . فایل خراب نمی شود ولی چون پورت هات باز نیست ترکرها راحت بهت وصل نیستند و افراد کمتری می توانند بهت وصل بشوند. و ممکن است سرعت دریافت کمتری داشته باشی.
من دیشب یه فیلم تورنت رو تا 45% دانلود کردم و 2 تا لینک 230 مگابایتی مستقیم با IDM دانلود کردم .
البته سرعت دانلود تورنت تا 35 میرفتم و FTP هم تا 45 .....
لینک تورنت
Share ratio: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 92 seeds, 82 leechers
ببینم سرعتم بیشتر از اینا هم میشه ....
اصلا سرعتم مناسبه !
من دیشب یه فیلم تورنت رو تا 45% دانلود کردم و 2 تا لینک 230 مگابایتی مستقیم با IDM دانلود کردم .
البته سرعت دانلود تورنت تا 35 میرفتم و FTP هم تا 45 .....
لینک تورنت
Share ratio: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 92 seeds, 82 leechers
ببینم سرعتم بیشتر از اینا هم میشه ....
اصلا سرعتم مناسبه !
از کجا ADSL گرفتی و چه مدلی؟
اگر من این سرعت را داشتم کلاهم را می انداختم هوا:19:
اگر شانس بیاری تا 45 می رسد( به سرعت ارسال و دریافت بقیه هم دارد).
از کجا ADSL گرفتی و چه مدلی؟
اگر من این سرعت را داشتم کلاهم را می انداختم هوا:19:
اگر شانس بیاری تا 45 می رسد( به سرعت ارسال و دریافت بقیه هم دارد).
جدی ؟
یعنی سرعتم بالاست ! :20:
من از صبا گرفتم 64 ولی اصلش 512 بهت میده ..... من اینو دیشب از ساعت 3 تا 7 رایگان گرفتم .. دی:
البته تنظیماتی رو که توی صفحه ی اول گفتن رو انجام دادم .....
خیلی ممنون که امیدوارم کردی ...... میخواستم Pc رو با مودم از پنجره بندارم بیرون :21:
جدی ؟
یعنی سرعتم بالاست ! :20:
من از صبا گرفتم 64 ولی اصلش 512 بهت میده ..... من اینو دیشب از ساعت 3 تا 7 رایگان گرفتم .. دی:
البته تنظیماتی رو که توی صفحه ی اول گفتن رو انجام دادم .....
خیلی ممنون که امیدوارم کردی ...... میخواستم Pc رو با مودم از پنجره بندارم بیرون :21:
:18: اگر این کار را می کردی می اومدم خودت را از پنجره می انداختم بیرون.
سرعت خوبه و اگر شانس بیاری بیشتر هم می شود:10:
من نمیدونم چرا بعضی دوستان به نظرشون عجب میاد که سرعت تورنت زیاد باشه
سرعت تورنت میتونه از سرعت http هم بیشتر باشه ، کاربران حرفه ای تورنت داخل سایت های خصوصی از سید باکس استفاده میکنن ، یعنی یه نفر که سید باکس داره به تنهایی با سرعت MB/s 20 برا بقیه اپلود میکنه ، حالا فک کنین تورنتی که 20 تا سیدر داره اګه دوتا از سیدرهاش سید باکس داشته باشن اونوقت چه سرعتی واسه دانلودر ها فراهم میکنن
داخل سایت های تورنت level 5 به بعد اکثر یوزر ها سیدباکس دارن و سرعت دانلود در این سایت ها فضایی هست
واسه ګرفتن حد اکثر سرعت با کانکشن های dsl که سایت های level 1 هم کافیه من خودم تمام تورنت ها رو از سایت های زیر lvl5 دانلود میکنم و سرعتم برا 99٪ تورنت ها 60 کیلوبایت یعنی حد اکثر ممکنه وا کانکشن 512 هست
--------
یه عکس از وضیعت دانلود و اپلودتون در تورنت منیحر بندازین بزارین اینجا ببینیم چقدر فعالیت تورنتی دارین
سرعت تورنت میتونه از سرعت http هم بیشتر باشه ، کاربران حرفه ای تورنت داخل سایت های خصوصی از سید باکس استفاده میکنن ، یعنی یه نفر که سید باکس داره به تنهایی با سرعت MB/s 20 برا بقیه اپلود میکنه ، حالا فک کنین تورنتی که 20 تا سیدر داره اګه دوتا از سیدرهاش سید باکس داشته باشن اونوقت چه سرعتی واسه دانلودر ها فراهم میکنن
داخل سایت های تورنت level 5 به بعد اکثر یوزر ها سیدباکس دارن و سرعت دانلود در این سایت ها فضایی هست
واسه ګرفتن حد اکثر سرعت با کانکشن های dsl که سایت های level 1 هم کافیه من خودم تمام تورنت ها رو از سایت های زیر lvl5 دانلود میکنم و سرعتم برا 99٪ تورنت ها 60 کیلوبایت یعنی حد اکثر ممکنه وا کانکشن 512 هست
سلام
یه لطفی کن و آدرس کامل سایت رو همینجا بگو ... شاید ماهم تونستیم با این سرعت دانلود کنیم ....
ممنون ......
سلام
یه لطفی کن و آدرس کامل سایت رو همینجا بگو ... شاید ماهم تونستیم با این سرعت دانلود کنیم ....
ممنون ......
معمولا تمام سایت های تورنتی خصوصی که معرفی شده در این جا شرایط گفته شده را دارند ولی قوانینی دارند که باید رعایت کنی مثلا به یک نسبت دریافت ارسال کنی یا.... ( البته بعضی هاشون را باید از دوستان دعوت نامه بگیری )
zartosht 2008
20-12-2007, 09:35
من صفر كيلومترم ميشه بيشتر توضيح بديد كه چه جوري ميشه از اين برنامه استفاده كرد
zartosht 2008
20-12-2007, 09:50
لطفا پست های اول را بخوان بعد اگر بخشی از ان را نفهمیدی بپرس:46:
لطفا دو بار پست نده
سلام
ممنون ......
قبلا سایت های خصوصی معرو ف تورنت رو همراه با level و rating توو یه پست معرفی کردم به صفحات قبل مراجه کنین
داخل امضام هم چهارتا از سایت هایی که بیشتر استفاده میکنم رو ګذاشتم
موفق باشید
--------
یه عکس از وضیعت دانلود و اپلودتون در تورنت منیحر بندازین بزارین اینجا ببینیم چقدر فعالیت تورنتی دارین
اقا این وضعیت ما است.:31:
هنوز کار دارد تا به شما برسم.
s_a_m4000
20-12-2007, 18:07
اقا این وضعیت ما است.:31:
هنوز کار دارد تا به شما برسم.
سلام.
بهتره از ratio تون از سایتهای خصوصی عکس بذارین چون مقداری که uTorrent نشون میده خیلی کلی هست و شامل سایتهای عمومی هم میشه
سلام.
بهتره از ratio تون از سایتهای خصوصی عکس بذارین چون مقداری که uTorrent نشون میده خیلی کلی هست و شامل سایتهای عمومی هم میشه
رفیق جان:10: ما را دریاب . سرعت ارسال 4kb/s است. 24 ساعت نشده در خصوصی ها بن می شوم انوقت خدا بده برکت.
s_a_m4000
20-12-2007, 18:26
رفیق جان:10: ما را دریاب . سرعت ارسال 4kb/s است. 24 ساعت نشده در خصوصی ها بن می شوم انوقت خدا بده برکت.
4KB/s ؟؟؟؟ شما سرعت دریافتتون 64 هست؟ اینطوری کمی مشکل میشه چون تو سایتهای خصوصی زود بن میشید و حتی اگه بن هم نشید سرعت دانلودتون میاد پایین
4KB/s ؟؟؟؟ شما سرعت دریافتتون 64 هست؟ اینطوری کمی مشکل میشه چون تو سایتهای خصوصی زود بن میشید و حتی اگه بن هم نشید سرعت دانلودتون میاد پایین
گفتم ارسال.
به غرورم برخورد :37: .
rezapourmanesh
21-12-2007, 06:13
سلام ببخشید شاید سوال کمی بی ربط باشه ولی لطفا اگه کسی می دونه جواب ده.
کسی تورنت فیلمها و نرم افزارهای ایرانی خودمون را سراغ نداره؟ یعنی مثلا جای یا سایتی با شه که بشه با تورنت نرم افزار جامع الاحادیث یا مثلا نرم افزار های دیگه مثلا کینگ و ام آر تی و.... را بشه دانلود کرد؟ یا بشه فیالها و نرم افزارهای آموزشی را دانلود کرد؟
کسی سراغ داره؟
با تشکر.
سلام ببخشید شاید سوال کمی بی ربط باشه ولی لطفا اگه کسی می دونه جواب ده.
کسی تورنت فیلمها و نرم افزارهای ایرانی خودمون را سراغ نداره؟ یعنی مثلا جای یا سایتی با شه که بشه با تورنت نرم افزار جامع الاحادیث یا مثلا نرم افزار های دیگه مثلا کینگ و ام آر تی و.... را بشه دانلود کرد؟ یا بشه فیالها و نرم افزارهای آموزشی را دانلود کرد؟
کسی سراغ داره؟
با تشکر.
تو پست های قبلی قبلا یکبار بحث شده بود در این مورد صفحات قبل را یک نگاه بکنید.
این Axxo کجاست؟
من شنیدم MPAA بهش گیر داده؟
پس این axxo ها رو کی داره اپلود میکنه؟
این Axxo کجاست؟
میشه یک توضیح بدی بگی قضیه چیه؟:13:
سرعت دانلود ما به سرعت آپلود بستگي داره ؟
بله به صورت كاملا مستقيم در ارتباط هستن.
* چرا بايد در هنگام دانلود يك فايل اووون رو براي ديگران آپلود كنيم؟
جواب اين سوال كاملا به سوال قبل وابسته هستش. چون اگر فايلي رو آپلود نكنيد سرعت دانلود شما كم ميشه و از يه حدي بيشتر نميره. در واقع رمز موفقيت و بقاي تورنت همين هستش كه شما براي بدست آوردن فايل مورد نيازتون بايد اووون رو براي ديگران هم آپلود كنيد
....
میشه یه توضیحی درباره این قضیه بدید
ممنون
میشه یه توضیحی درباره این قضیه بدید
ممنون
در مورد سوال اول
در تورنت سرور مرکزی وجود ندارد که بخواهیم از ان دریافت کنیم. این کاربران دیگر هستند که ان فایل را دریافت و برای دیگران به اشتراک می گذارند. به همین خاطر برای حفظ سرعت افرادی که تورنت را ارسال می کنند به ان کسانی ارسال می کنند که سرعت ارسال بیشتری دارند . به این ترتیب اولویت بندی می شوند و سرعت افراد مشخص می شود.
در مورد سوال دوم
چون شما قسمتی از پهنای باند ارسال کسانی را که ارسال می کنند استفاده می کنید باید برای جبران پهنای باند شما هم فایل را ارسال کنید تا سرعت دریافت بقیه کاهش نیابد. اگر کسی این کار را نکند در صورتی شما سرعت ارسال کمی داشته باشید در تورنت های عمومی جزو اخر لیست قرار می گیرید و در صورتی که پهنای باند ارسال کم شود ( مثلا سیدرها کم باشد یا در خواست از سیدرها زیاد باشد )سرعت دریافت شما کاهش می یابد .
در خصوصی ها هم اگر ارسال نکنید ترکر شما را بن می کند و چیزی دیگر نمی توانید دریافت کنید.
فرهنگ تورنت همکاری و اشتراک و کمک به بقیه است:10:
لطفا یه آموزش کامل برای آپلود(سوال دوم) بذارید
از من سرعتش خیلی پایینه چون آپلود نمیکنم(بلد نیستم)
ممنون
[QUOTE]لطفا یه آموزش کامل برای آپلود(سوال دوم) بذارید
ممنون[/QUOTE0]
اول ترکری که میخوای فایل تورنت خودت رو رووش اپلود کنی پیدا میکنی بعد میری به قسمت اپلودش اونجا یه url ګذاشته اون رو کاپی میکنی
بعد باید فایل تورنت رو بسازی که خیلی ساده هست ولی مراحل در کلاینت های مختلف تورنت شاید فرق کنه ، بهتره اسم برنامه ی تورنتت رو اینجا بزاری یا اینکه خودت داخل ګوګل سرچ کنی ، اموزش تصویری ساخت فایل تورنت به وسیله ی کلاینت های مختلف رو میتونی پیدا کنی ( در یکی از مراحل ساخت ازتون url ترکر رو میخواد )
بعد از ساخت فایل تورنت ، اون فایل چند کیلوباتی رو رو یه ترکر اپلود میکنی و لینک فایل رو برا هرکسی خواستی ارسال میکنی تا بتونی به کامپیوتر شما کانکت بشه و از سیسم شما دانلود کنه
به نظر من بهتری راه واسه اشتراک فایل تورنت هست که خیلی بی دردسر میشه کل فایل های داخل سیستم رو با افراد دیګه ( که میتونن دوستاتون هم باشن ) به اشتراک ګذاشت و اونا هم هر فایل رو خواستن میتونن انتخاب و دانلود کنن .
لطفا یه آموزش کامل برای آپلود(سوال دوم) بذارید
ممنون
اگر منظورتان اپلود فایل هایی که دارین به دیگران است توضیح دادن.
اگر منظور فایلی است که هم اکنون در حال دریافت ان هستید . شما موقعی که اولین بار نرم افزار را نصب می کنید باید تنظیمات سرعت را در نرم افزار تورنت انجام بدهید و تورنت بر اساس سرعتی که دادین اپلود می کند. اگر می خواهید خودتان دستی سرعت را تنظیم کنید باید در بخش تنظیمات انجام دهید.
SHABAHPASHA
22-12-2007, 17:00
سلام دوباره
از آقا امیر که هوای تازه واردا رو دارن ممنون بحث تورنت و ایموله رو مطرح کردم اون تاپیک ایموله که مدتهاسن خاک می خوره ولی بحث اصلی من ایموله نیست
راست میگه فیلما وگیمهای جدید تو تورنت زیاد تر از ایموله پیدا میشه بحث من سر فیلمهای نایاب وقدیمیه و یه کم ناشناخته مثلا
el nido anna shadows ,وچندین وچندین فیلم کمیاب دیگه
البته بحث من اینه یه پروتکل مشترک بین تمام سیستمهای اشتراکی و امکان تبدیل اونها به هم دیگه من این سئوالو داشتم
در ضمن خیلی از تراکرهای خصوصی داره تعریف میشه یه کم بی انصافیه که تراکر های عمومی رو این جوری زیر سئوال ببریم
من خودم 988 تا فیلم divx و xvid از تراکرهای عمومی دانلود کردم
عمرا اگه چیزی توی تراکرهای عمومی پیدا نشه تو یه تراکر خصوصی بتونین پیدا کنین
یه چیز دیگه دوستان خیلی به اون مثلث گیر میدن خوب اگه شما همزمان از یه پروتکل دیگه استفاده کنین بعضی پورتها میرن سراغ اون کار باعث میشه تو تورنت یهکم اختلال پیش بیاد امتحان کنید بعد از پورت فورواردینگ ونصب اون patch پک 2 ویندوز بذارین نیم ساعت تورنت تنها کار کنه ببینین سبز میشه یا نه
ببخشید پر حرفی کردم ولی اخه 140 صفحه رفتیم ولی هنوز تکرار می کنیم
با تشکر
عمرا اگه چیزی توی تراکرهای عمومی پیدا نشه تو یه تراکر خصوصی بتونین پیدا کنین
البته این زیاد هم صحت نداره .
ترکر های خصوصی خیلی up to date تر از ترکر های عمومی هستن ،چون ترکر های خصوصی اکثرا رو یک یا چند موضوع خواص تمرکز میکنن و هرچیزی رو اجازه ی اپلود نمیدن شما باید بدونین رو کدوم ترکر دنبال چی چیزی بګردین
مثلا در مورد فایل های اموزشی واقعا ترکر های عمومی کم میارن ،
ترکر هایی وجود دارن که داخلش افراد ګروه ګروه نرم افزار های مختلف و خیلی ګرون قیمت رو میخرن واسه استفاده ی خودشون و بعد هم رو همون ترکر اپلود میکنن ( نرم افزار هایی که بار اولین بار واسه دانلود رو نت قرار میګیرن ) واسه فیلم های قدیمی و کمیاب ترکر های خصوصی مخصوص به خودش وجود داره و فیلم هایی که رو اون ترکر ها قرار دارن شما نمیتونی داخل ترکر های عمومی پيدا کنی ( واسه همین فکر میکنین فیلم های قدیمی کمیاب هستن ، تقریبا 80٪ کشور ها با زبان های مختلف ترکر های مخصوص به خودشون رو دارن و فایل های مخصوص همون زبان ، فیلم و نرم افزار و کتاب و ... رو روش اپلود میکنن ولی شما کم پيش میاد رو ترکر عمومی یه نرم افزار یا کتاب و فیلم اسپانیایی یا فرانسوی پیدا کنی)
واسه دانلود موزیک سایت های مخصوصی وجود دارن و هر موزیکی رو میشه داخلشون پیدا کرد موزیک هایی که رو ترکر های عمومی پیدا نمیشه ،
ترکر های عمومی در مورد نرم افزار خیلی خود هستن چون نرم افزار ها حجم زیادی ندارن و ترکر خصوصی درست هم هنوز براش نساختن ( چون demonoid وجود داشت )
الان که demonoid از کار افتاده دیګه ترکر های عمومی خیلی ضعیف تر از قبل شدن
اکثر فایل هایی که داخل ترکر های عمومی میبینی سورسش ترکر های خصوصی هست مثلا همین axxo هم dvd رو از داخل ترکر های خصوصی دانلود میکنه و اونا رو ریپ میکنه بعد رو ترکر های عمومی اپلود میکنه ( البته من قبلا فکر میکردم ایشون خودشون این دی وی دی ها رو میخرن ولی تازه متوجه شدم اشتباه بوده )
newmusic
22-12-2007, 21:36
اقا من دانلودم رو دارم 3 روز بعد ادامه می دم و سید و از این چیزا دیگه نداره چه جوری درخواست سید بدم الان نمی تونم دامش رو دانلود کنم کمک کنید
seppeehr
22-12-2007, 21:54
این Axxo کجاست؟
axxo با هاستش در سایت thepiratebay دعواش شده، اینه که تا اطلاع ثانوی فایل جدید آپلود نمی کنه. اگه فایل جدیدی هم به اسم axxo می بینین، فیک هست.
پیشنهاد می کنم تورنت های FxM و FXG رو دانلود کنین، از نظر کیفیت هیچی از axxo کم ندارن.
SHABAHPASHA
22-12-2007, 22:18
سلام آقا پیمان البته من به پای شما که عمرا نمی رسم
ولی ببینید ساده ترین راه پیدا کردن یه تورنت اینه که مثلا اسمه فلان فیلمو می نویسیم به اضافه کلمه تورنت وقتی اینو تو گوگل سرچ می کنی بالاخره حتی اگه تراکر خصوصی هم باشه باید یه جایی سرو کلش پیدا بشه ولی هرچه پیش میری هیچی پیدا نمیکنی جز اونایی که مثلا توی mininova thepirate bay isohunt ,btmon
باشن و بعد هم بشه تو چند تا سایت خصوصی عین همونها رو با سیدهای بیشتری پیدا کرد که با اون قوانین واقعا ... آدم باید بترسه که کی بن میشه کی عذرشو می خوان و.... این مزیتشون هم کم رنگ میشه من خودم بخصوص توی thepirate bay تورنتهای تک سید ه ودو سیده رو خیلی راحت دانلود کردم
البته demonoid یک استثنا بود من یکی خودم بعد از نابودشدنش لنگ لنگ شدم
در مورد axxo هم البته شما بهتر می دونید ولی من اینجوریی شنیده بودم که گویا یه گروه چند نفرن که با کپی رایت سانسور و خصوصی کردن و... مخالف هستن فیلمهای dvd رو تبدیل به xvid می کنن وتوی نت پخش می کنن تا برای همه قابل استفاده باشه وبعد هم کاربر های خصوصی توی تراکر های خصوصی آپ می کنن
ممنون از همه اساتید
اقا من دانلودم رو دارم 3 روز بعد ادامه می دم و سید و از این چیزا دیگه نداره چه جوری درخواست سید بدم الان نمی تونم دامش رو دانلود کنم کمک کنید
لطفا ادرس ان فایل تورنت را اینجا بگذارید ما چک کنیم ببینیم مشکل چیست.
ولی ببینید ساده ترین راه پیدا کردن یه تورنت اینه که مثلا اسمه فلان فیلمو می نویسیم به اضافه کلمه تورنت وقتی اینو تو گوگل سرچ می کنی بالاخره حتی اگه تراکر خصوصی هم باشه باید یه جایی سرو کلش پیدا بشه ولی هرچه پیش میری هیچی پیدا نمیکنی جز اونایی که مثلا توی mininova thepirate bay isohunt ,btmon
باشن و بعد هم بشه تو چند تا سایت خصوصی عین همونها رو با سیدهای بیشتری پیدا کرد که با اون قوانین واقعا ... آدم باید بترسه که کی بن میشه کی عذرشو می خوان و.... این مزیتشون هم کم رنگ میشه من خودم بخصوص توی thepirate bay تورنتهای تک سید ه ودو سیده رو خیلی راحت دانلود کردم
البته demonoid یک استثنا بود من یکی خودم بعد از نابودشدنش لنگ لنگ شدم
در مورد axxo هم البته شما بهتر می دونید ولی من اینجوریی شنیده بودم که گویا یه گروه چند نفرن که با کپی رایت سانسور و خصوصی کردن و... مخالف هستن فیلمهای dvd رو تبدیل به xvid می کنن وتوی نت پخش می کنن تا برای همه قابل استفاده باشه وبعد هم کاربر های خصوصی توی تراکر های خصوصی آپ می کنن
ممنون از همه اساتید
درسته SHABAHPASHA جان پيدا کردن تورنت از با استفاده از ګوګل و یه سرچ کوچولو خیلی راحت هست و ترکر هاش هم اکثر عمومی هستن
ولی علت اینکه ګوګل فایل های ترکر های خصوصی رو نشون نمیده اینه که نمیتونه داخل سایت های خصوصی ( database) رو سرچ کنه من خودم چندین بار امتحان کردم ( ګوګل امکان جست و جو در سایت های خواص ) همین الان سعی کردم با استفاده از ګوګل داخل bitme رو سرچ کنم ولی هیچی نشون نداد بعد همون کلمات رو داخل خود سایت bitme سرچ کردم و فایل ها رو پیدا کرد.
در مورد axxo من خودم هم شنیدم کل زندګیش رو هم خوندم ولی همین چند هفته قبل داخل یکی از سایت ها در مورد axxo ګفته بودن که دی وی دی های سایت های خصوصی رو ریپ میکنه و خود سورس فایل هاش نیست
ولی هر کی هست کارش درسته من قبلا ها خیلی از تورنت هاش استفاده کردم و وقعا کیفیت و سرعت خوبی داشتن
newmusic
23-12-2007, 07:59
لطفا ادرس ان فایل تورنت را اینجا بگذارید ما چک کنیم ببینیم مشکل چیست.
اقا اینم لینک تورنت برای فیلم امریکن پای هست من 5 روز پیش داشتم دانلود می کردم که منصرف شدم و کاری پیش اومد الان که می خوام دانلود کنم نمی شه یه راهنمایی کنید حدود 100 مگابایتش رو گرفتم
اینم لینک تورنت
(درخواست سید با ترکر می خواد)
اقا اینم لینک تورنت برای فیلم امریکن پای هست من 5 روز پیش داشتم دانلود می کردم که منصرف شدم و کاری پیش اومد الان که می خوام دانلود کنم نمی شه یه راهنمایی کنید حدود 100 مگابایتش رو گرفتم
اینم لینک تورنت
(درخواست سید با ترکر می خواد)
این فایل تورنت از isohunt برداشته شده . تست کردم 762 seed و peer 247 دارد و من در مدت 1 min به 43 تا peer وصل شدم (احتمالا بقیه سرعتشان خیلی زیاد است که اینجوری شده ) . ولی برای من تمام قسمت های فایل موجود است. اگر در ان بخش اخر گیر کردی باید صبر کنی چون کسایی که ان بخش را گرفتن کم هستند .
newmusic
23-12-2007, 16:20
اقا من چیکارش کنم هر چی وا می ستم چیز ی نمی شه
از صفحه اصلی نرم افزار عکس گرفتم
ببخشید:18: این فایل ارور داده در حال در یافت نیست چی کارش کردین ؟ دوباره دکمه دریافت را بزنید تا دریافت کند.:46:
و موقع دریافت ازش عکس بگیرید.
رو فایلت رایت کلیک کن و force recheck رو بزن بعد دوباره شروع به دانلود کن
newmusic
23-12-2007, 17:13
اقا درست شد من فایل ی که داشت دانلود می کرد رو انتقال داده بودم یه جای دیگه برای همین فایل رو پیدا نمی کرد تا ادامه بده به ججای قبلی اووردم و درست شد و سید ها و داره تن تن بالا می ره
senjed1349
23-12-2007, 17:16
با اجازه اساتيد:
با توجه به عكس فكر كنم بايد يكبار لينك رو از تو نرم افزار حذف كني بدون اينكه ديتا رو حذف كني و دوباره اون رو به نرم افزار اضافه كني و همون آدرس قبلي روي هارد رو بهش بدي.
من قبلا چند بار اينجوري شدم فكر كنم به خاطر هنگ كردن كامپيوتر و خارج شدن از برنامه باشه وقتي برنامه دوباره بالا مياد نميتونه آدرس لينك رو پيدا كنه.
ببخشيد من صفحه رو رفرش نكرده بودم جوابا رو نديدم
موفق باشي
Farzad_p30
24-12-2007, 11:41
سلام
مشکل من اینه که من یک فیلمی رو بوسیله بیت تورنت و بوسیله نرم افزار فلش گت داشتم دانلود می کردم. ولی حالا که به 82 درصد رسیده دیگه جلوتر نمی ره و روی 82% ایستاده
مشکل در کجاست و من چیکار باید بکنم؟
سلام
مشکل من اینه که من یک فیلمی رو بوسیله بیت تورنت و بوسیله نرم افزار فلش گت داشتم دانلود می کردم. ولی حالا که به 82 درصد رسیده دیگه جلوتر نمی ره و روی 82% ایستاده
مشکل در کجاست و من چیکار باید بکنم؟
احتمالا سید نداره ... از همون جا که فایل رو دانلود کردی درخواست سید بده .....
ارور هم میده یا نه !
شما یه عکس از وضعیت تورنتی که دارین استفاده میکنین بزارین عکسی که مشخصات تورنت از جمله ترکر و تعداد پيیرزها ( لیچر و سیدر ) رو نشون بده یه لینک هم از خود فایل تورنت بزار
همون تور که ګفتن احتمال اینکه تورنت شما سیدر نداشته باشه زیاد هست
Farzad_p30
24-12-2007, 13:27
فكر مي كنم شما درست مي گيد
تعداد سيد =0
چطوري ميتونم تقاضاي سيد كنم؟
عكسش رو براتون ميذارم
cyrus_achamenian
24-12-2007, 17:03
سلام
کسی از دوستان ورژن قدیمی تره نرم افزاره Azureus رو سراغ داره؟؟؟
همون طور که می دونید تو این ورژن جدید یعنی 3.0.3.4 یه قسمت به نام Vuze بهش اضافه شده که خیلی آزاردهنده ( سرعت سیستم رو خیلی میاره پایین ) و خیلی مزخرف هستش!
ممنون می شم اگه سراغ دارید لینک دانلودشو اینجا قرار بدید
اول توی سایتش ثبت نام کن بعد برو به همون آدرسی که فایل رو ازش دانلود کردی و توی قسمت کامنتهاش درخواست بده .....
please seed
شاید کمکت کنن
یه چندتا از اون شکلکهایی که گربه میکنن هم بزار ... دی:
فكر مي كنم شما درست مي گيد
تعداد سيد =0
عكسش رو براتون ميذارم
اګه لینک دانلود فایل تورنتتون رو میزاشتی بهتر بود به هر حال ، اون ترکر هایی که پایین ګذاشتم رو add کن ببین چی میشه
اګه فایلی که شما دانلود میکنین با فایلی که من ترکرش رو ګذاشتم یکی باشن بعد از ادد کردن این ترکر ها سیدر خواهی داشت ( سایزشون یکی بود شاید جواب بده )
اګه جواب نداد باید بری درخواست سید بدی که فک کنم اګه جاش بری یه تورنت درست حسابی تر رو دانلود کنی به نفعت باشه ( درخواست سید داخل ترکر های عمومی زیاد جواب نمیده )
بعد توجه داشته باش این فایلی که داری دانلود میکنی به زبان فرانسوی هست .
senjed1349
25-12-2007, 07:51
همون طور که می دونید تو این ورژن جدید یعنی 3.0.3.4 یه قسمت به نام Vuze بهش اضافه شده که خیلی آزاردهنده ( سرعت سیستم رو خیلی میاره پایین ) و خیلی مزخرف هستش! ممنون می شم اگه سراغ دارید لینک دانلودشو اینجا قرار بدید
كوروش جان عزيز سلام
چند تا لينك برات ميذارم ببين بدردت ميخوره يا نه! (منبع لينكها سايتsoftexia.com)
1-ورژن قديمي:
Azureus 2.5.0.4 for Windows Size: 9.40 MB
2-ورژن جديد:
Azureus (Vuze) 3.0.4.2 for Windows Size: 7.43 MB
سلام
همون طور که می دونید تو این ورژن جدید یعنی 3.0.3.4 یه قسمت به نام Vuze بهش اضافه شده که خیلی آزاردهنده ( سرعت سیستم رو خیلی میاره پایین ) و خیلی مزخرف هستش!
ممنون می شم اگه سراغ دارید لینک دانلودشو اینجا قرار بدید
البته میتونی این روژن جدید رو هم به کلاسیک تبدیل کنی برا این کار
وارد قسمت تنظیمات شو
options--interface-- start--- show بعد سمت راست رو دکمه ی show کلیک کن یه پنجره جدید باز میشه که میتونی انترفیس کلاسیک رو انتخاب کنی
سلام دوستان
ببخشید دوستان من یک سایت تورنت می خوام که جدید ترین فیلم ها که در اینترنت می زارن در ان سایت باشه.
یعنی اول در ان سایت جدیدترین فیلم ها را اپلود می کند بعد در تورنت های دیگه.
مرسی
seppeehr
27-12-2007, 09:38
البته چون تورنت ها جدید هستن و بعد از مدتی مردم سراغ سایت های معروف تر می رن ، سرعت دانلود ازش بالا نیست.
بابا اگه میشه یه آموزش خیلی کامل و آسون بزارید
مثلا بگید این سید و ترکر و ... چی هستند /آموزش آپلود رو کامل بگید
من تا حالا تو عمرم فیلم دانلود نکردم
ممنون
بابا اگه میشه یه آموزش خیلی کامل و آسون بزارید
مثلا بگید این سید و ترکر و ... چی هستند /آموزش آپلود رو کامل بگید
من تا حالا تو عمرم فیلم دانلود نکردم
فیوز جان به نظر من صفحات قبلی رو یه نگاه بندازی از ما هم بیشتر یاد میگیری
-------------------
دوستان در جریان ratio building سایت torrent damge که هستند ؟(البته دوستانی که عضو TD هستند )
گفتم شاید بعضی در جریان نباشند
الان بهترین وقته برای افزایش ratio تا 2 ژانویه وقت داره ....
An example : You download 100,000,000 bytes, and seed that to 1:1 - Your total download figure will be increased by 75,000,000 bytes (rather than 100,000,000 bytes), and your total upload figure will be increased by 150,000,000 bytes (rather than 100,000,000 bytes), giving you an effective 200% ratio
بعد اینکه من توی Torrent leech عضو نیستم محض اطلاع میخواستم بدونم تعداد تورنتهای اونجا بیشتره یا TD ؟
ممنون
بعد اینکه من توی Torrent leech عضو نیستم محض اطلاع میخواستم بدونم تعداد تورنتهای اونجا بیشتره یا TD ؟
ممنون
کلا بخوام بګم هر دوسایت از لحاظ تعداد تورنت سید دار تقریبا مثل هم هستن TL تورنت هایی که سید ندارن رو نشون نمیده ( وضعیت سایت رو هم نشون نمیدن ) پس نمیشه فهمید کل تورنت ها چقدر هستن ، TD هم تورنت های سید دار و غیر سیددار رو کاتی کرده که باز مشکله بفهمید تعداد واقعی تورنت های سالم چقدر هستن
ولی احتمالا خودتون متوجه شدین که TL به خاطر نبود اینوایت ( چند ماهی هست اینوایت رو تا مدت نامعلوم بستن )
ارزشش خیلی بیشتر از TD هست از لحاظ سرعت و pre time بود هم TL قوی تر هستش
البته چون تورنت ها جدید هستن و بعد از مدتی مردم سراغ سایت های معروف تر می رن ، سرعت دانلود ازش بالا نیست.
سلام seppeehr جان
دست درد نکنه دوست من سایت خوبی معرفی کردی مرسی دوست من:10::11:
کلا بخوام بګم هر دوسایت از لحاظ تعداد تورنت سید دار تقریبا مثل هم هستن TL تورنت هایی که سید ندارن رو نشون نمیده ( وضعیت سایت رو هم نشون نمیدن ) پس نمیشه فهمید کل تورنت ها چقدر هستن ، TD هم تورنت های سید دار و غیر سیددار رو کاتی کرده که باز مشکله بفهمید تعداد واقعی تورنت های سالم چقدر هستن
ولی احتمالا خودتون متوجه شدین که TL به خاطر نبود اینوایت ( چند ماهی هست اینوایت رو تا مدت نامعلوم بستن )
ارزشش خیلی بیشتر از TD هست از لحاظ سرعت و pre time بود هم TL قوی تر هستش
مرسی پیمان جان
لطف کردی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم یه آموزش خیلی کامل بذارید تو کف این فیلم ها هستم
آپلود و سیدر و ترکر و ... توضیح بدید (148 صفحه رو چطوری بخونم )
لطفا آموزش بدید.بلد نیستم آپلود کنم (واسه همین سرعت خیلی پایینه)
اینم عکسش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
seppeehr
27-12-2007, 21:55
سلام seppeehr جان
دست درد نکنه دوست من سایت خوبی معرفی کردی مرسی دوست من:10::11:
خواهش میکنم دوست عزیز. خوشحالم که مفید بوده!:40:
اینم عکسش:
اول لطفا عکس هاتان را به صورت لینک بگذارید( بگذریم که شما چجوری عکس را تونستید در اینجا بگذارید)
دوم شما باید صبر کنید تا چند مگابایت دریافت شود بعد خود نرم افزار شروع به ارسال می کند و به مرور سرعت دریافت افزایش می یابد
سوم شما چه سرعتی دارید
در wiki یک راهنمای فارسی برای تورنت موجود است
sagh_moha
27-12-2007, 22:41
اینم عکسش:
البته ببخشید فضولی می کنم اما شما که این فیلم رو اینقدر تو کفی اگه بری تو تایپیک دانلود فیلم با resume این فیلم اونجا هست ... البته بازم از همه دوستان معذرت می خوام ...
ممنون از راهنمایی ها
سرعت اینترنت من تقریبا 26 کیلو بایت بر ثانیه هستش
ممنون از راهنمایی ها
سرعت اینترنت من تقریبا 26 کیلو بایت بر ثانیه هستش
باید صبر کنید در ضمن اگر موقع دریافت با اینترنت کار نکنید تورنت با حداکثر سرعت کار خواهد کرد.
مال من 128 است ولی سعتم به زور 8 است ا÷لود 1
مال من 128 است ولی سعتم به زور 8 است ا÷لود 1
اول با دقت بنویسید.
دوم سرعت خود را با سایت زیر تست کنید
با چندین مقصد تست کنید و میانگینش را سایت بهتان می دهد چقدر است. از انجا هر چی شد سرعت تورنت هم همان قدر می شود(با کمی اختلاف)
سوم ممکن است ترافیک شرکتی که گرفتید زیاد باشد .
چهارم احتمال دارد تورنتی که دارید می گیرید به علت درخواست زیاد سرعت کافی را نداشته باشد.
:31:
cyrus_achamenian
30-12-2007, 15:11
سلام
سوالی که دارم عکس سوال های معمول این تاپیکه :
می خوام بدونم چجوری می شه فایلی رو با استفاده از تورنت share کرد؟؟؟ منظورم فایلیه که تو دستگاه خودمه و می خوام با یه دوست Share کنم...
تا اونجایی که می دونم به یه همچین الگویی نیاز هست :
که وقتی می خوای تورنت جدیدی ایجاد کنی Create New Torrent این آدرس رو باید در قسمت Tracker وارد کنی!
من کلاینت Azureus رو دارم...برای اشتراک فایل باید آی پی ثابت داشت، که من اینترنتم کابلیه و آی پیم ثابت...پورت رو هم که باید بین هزار و خورده ای و شصد و سه هزار و خورده ای ( دقیقا یادم نیست ) اتخاب کرد ؛ پس در انتخاب پورت هم مشکلی نیست!
اما وقتی فایل یا فولدور مورد نظر رو انتخاب می کنم و فایل .torrent رو می سازم و بعد وارد کلاینت می کنم هیچ اتفاقی نمی افته... نه دانلود و نه آپلود...تا اونجایی که می دونم وقتی فایلی که خودت داری و برای اشتراک می ذاری رو اگه فایل .torrent اش رو وارد کلاینت کنی ، کلاینت اول به طور سریع اون فایل رو از 0 تا 100 % چک می کنه و بعد اون رو منتقل می کنه به پنجره seed . اما برای من همچین اتفاقی نمی افته و همینطور تو قسمت دانلود و رو 0% وایمیسته!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟
خیلی خیلی ممنون می شم اگه کسی می تونه راهنماییم کنه
فک کنم شما دارین سعی میکنین از کامپیوتر خودتون به عنوان ترکر استفاده کنین ( امکانش هست ولی اګه شما فقط قصدتون اشتراک فایل هست از یه ترکر عمومی استفاده کنین راحتر هستین )
شما خیلی راحت میتونی فایل تورنت رو که ساختی رو یه ترکر عمومی اپلود کنی و ادرس دانلودش رو به دوست بدی بعد دوستت فایل تورنت رو که باز کنه به شما کانکت میشه
( واسه url هم url اون ترکر عمومی رو موقع ساخت فایل تورنت بهش میدی )
مثلا اګه فایل تورنتی که ساختی رو اګه بخوای داخل torrentbox اپلود کنی ادرس زیر رو به فایل اضافه میکنی
اما وقتی فایل یا فولدور مورد نظر رو انتخاب می کنم و فایل .torrent رو می سازم و بعد وارد کلاینت می کنم هیچ اتفاقی نمی افته... نه دانلود و نه آپلود...تا اونجایی که می دونم وقتی فایلی که خودت داری و برای اشتراک می ذاری رو اگه فایل .torrent اش رو وارد کلاینت کنی ، کلاینت اول به طور سریع اون فایل رو از 0 تا 100 % چک می کنه و بعد اون رو منتقل می کنه به پنجره seed . اما برای من همچین اتفاقی نمی افته و همینطور تو قسمت دانلود و رو 0% وایمیسته!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟
این مشکل مربوط میشه به مسیری که شما برای save کردن تورنت ، هنګام باز کردن اون، انتخاب میکنین ، دقت کنین هنګام ساخت فایل تورنت شما فایل یا فولدری رو انتخاب میکنین ( همون فایل\فولدری که می خوای به اشتراک بزاری ) بعد فایل تورنت ساخته میشه حالا شما فایل ساخته شده رو باز میکنین بعد از شما سوال میشه که کجا میخواین این فایل رو ذخیره کنین در این قسمت شما باید هم دقیقا همون مسیری رو انتخاب کنین که فایل های اشتراکی شما درش قرار داره ( اګه موقع ساخت تورنت ، فایل اشتراکی رو فولدر انتخاب کردی اینجا هم باید مسیر همون فولدر رو بدی و اګه فایل اشتراکی شما یه ( فایل ) هست باید ادرس دقیق اون فایل رو بهش بدی ( نه فولدر ) )
emp-ehsan
30-12-2007, 17:10
از چه سايتهايي مي تونيم فايلهاي تورنت رو جستجو كنيم؟ در سفحه اول يك سايت بود كه في_لتر بود و بعد از گذشتن از اون هم پيغام مي داد كه اين سايت فقط مال استفاده آمريكايي هاست
سلام
سوالی که دارم عکس سوال های معمول این تاپیکه :
می خوام بدونم چجوری می شه فایلی رو با استفاده از تورنت share کرد؟؟؟ منظورم فایلیه که تو دستگاه خودمه و می خوام با یه دوست Share کنم...
تا اونجایی که می دونم به یه همچین الگویی نیاز هست :
که وقتی می خوای تورنت جدیدی ایجاد کنی Create New Torrent این آدرس رو باید در قسمت Tracker وارد کنی!
من کلاینت Azureus رو دارم...برای اشتراک فایل باید آی پی ثابت داشت، که من اینترنتم کابلیه و آی پیم ثابت...پورت رو هم که باید بین هزار و خورده ای و شصد و سه هزار و خورده ای ( دقیقا یادم نیست ) اتخاب کرد ؛ پس در انتخاب پورت هم مشکلی نیست!
خیلی خیلی ممنون می شم اگه کسی می تونه راهنماییم کنه
در اینجا هم توضیح داده شده است.:46:
از چه سايتهايي مي تونيم فايلهاي تورنت رو جستجو كنيم؟ در سفحه اول يك سايت بود كه في_لتر بود و بعد از گذشتن از اون هم پيغام مي داد كه اين سايت فقط مال استفاده آمريكايي هاست
از سایت زیر استفاده کن مجانی است
در ضمن ادرس سایتی که می خواستی استفاده کنی را بزار اینجا:46:
emp-ehsan
31-12-2007, 13:43
از سایت زیر استفاده کن مجانی است
در ضمن ادرس سایتی که می خواستی استفاده کنی را بزار اینجا:46:
منظورتون سايتي هست كه باهاش نتونستم باز كنم؟
پیشنهاد می کنم از این سایت استفاده نکنی چون نتایجش چندان جالب نیست از سایت های دیگر که معرفی شده استفاده کن
Backstreetboys
04-01-2008, 20:10
فایل تورنت رو تو برنامش اجرا میکنم ولی چرا اصلا دانلود نمیکنه تو قسمت DHT Status : Not Allowed نوشته
و پایین برنامه هم عکس علامت تعجب زده
چی کار کنم ؟
A r c h i
04-01-2008, 20:18
سلام
من یک فیلم تورنت دانلود کردم و وقتی خواستم فیلم را ببینم کل فیلم این پیغام را نشان میداد که برای دیدن فیلم به سایت زیر برید
بعد از رفتن به این سایت هم دیدم که لینک داده برید یک سایت عضو شید که codec را براتون بفرستیم ...او سایت هم اصلا سایت جالبی نیست (18 سال به بالا :13: )..به هر حال من به خاطر وقتی که گذاشته بودم فیلم را دانلود کنم اونجا هم عضو شدم. منتها هیچ codec ای هم برام نفرستادن :41:
حالا کلا این سر کاری بوده؟ یا راهی هست که من اون فیلم را ببینم؟؟؟
لینک فیلم هم axxo بود :13:
فایل تورنت رو تو برنامش اجرا میکنم ولی چرا اصلا دانلود نمیکنه تو قسمت DHT Status : Not Allowed نوشته
و پایین برنامه هم عکس علامت تعجب زده
چی کار کنم ؟
بهتر بود عکس ارور و دسکتاپتان را می گذاشتید.
علامت زرد نشانه این است که پورت شما درست فروارد نشده ( احتمالا توسط فایروال و یا isp تان بسته شده ) در حالت اول پورت را به فایروال تعریف کنید در حالت دوم کاری نمی توان کرد.
لطفا نوع ارتباط اینترنت و نام شرکتی که از ان گرفتید را بگید:46:
سلام
من یک فیلم تورنت دانلود کردم و وقتی خواستم فیلم را ببینم کل فیلم این پیغام را نشان میداد که برای دیدن فیلم به سایت زیر برید
بعد از رفتن به این سایت هم دیدم که لینک داده برید یک سایت عضو شید که codec را براتون بفرستیم ...او سایت هم اصلا سایت جالبی نیست (18 سال به بالا :13: )..به هر حال من به خاطر وقتی که گذاشته بودم فیلم را دانلود کنم اونجا هم عضو شدم. منتها هیچ codec ای هم برام نفرستادن :41:
حالا کلا این سر کاری بوده؟ یا راهی هست که من اون فیلم را ببینم؟؟؟
لینک فیلم هم axxo بود :13:
بهتر بود لینک فایل تورنت را اینجا می گذاشتید تا چک کنیم
طبق گفته های شما فیلمی که گرفتید فیک است و بدرد نمی خورد .از این به بعد قبل از دریافت فیلم پیام هایی که برای ان تورنت گذاشتن را بخوانید تا احتمال فیک بودن کمتر شود.
همچنین طبق اخبار رسیده فعلا فیلم های جدیدی که به فرمت axxo است فیک است ( پست های قبل را بخوانید) در صورتی که فیلم شما جدید است احتمالا فیک است .:46:
اگر خواستید می توانید منتظر بمانید اساتید دیگر هم بیایند نظرشان را بگویند:10:
A r c h i
04-01-2008, 20:56
بهتر بود لینک فایل تورنت را اینجا می گذاشتید تا چک کنیم
طبق گفته های شما فیلمی که گرفتید فیک است و بدرد نمی خورد .از این به بعد قبل از دریافت فیلم پیام هایی که برای ان تورنت گذاشتن را بخوانید تا احتمال فیک بودن کمتر شود.
همچنین طبق اخبار رسیده فعلا فیلم های جدیدی که به فرمت axxo است فیک است ( پست های قبل را بخوانید) در صورتی که فیلم شما جدید است احتمالا فیک است .:46:
اگر خواستید می توانید منتظر بمانید اساتید دیگر هم بیایند نظرشان را بگویند:10:
فیک بود...خودم چک نکرده بودم قبل از دانلود :19::19::19::41::41::41:
فیک بود...خودم چک نکرده بودم قبل از دانلود :19::19::19::41::41::41:
افرین. تجربه شد حتما پیغام های گذاشته شده را بخوانید . باز هم مشکلی بود من و دوستان دیگر در خدمتیم:10:
seppeehr
04-01-2008, 22:04
یک نکته ای رو هم یادتون باشه! گروه aXXo تا اطلاع ثانوی دیگه تورنت بیرون نمیده، بنابراین فیلم های جدید رو اگه دیدین اسم aXXo داره، شک نکنین فیک هست. به جاش دنبال فیلم های گروه FXG بگردید.
آدرس اصلیشونم اینجاست:
ali_manutd_2007
06-01-2008, 11:48
با سلام . من يك فايل رو داونلود كردم تا 33 درصد داونلود شد . الان يه ماهه كه به تنظيماتم ايراد ميگيره و داونلود نميكنه ولي آپلود ميكنه . لطفا كمك كنيد
علامت زرد پایین ننشانه مشکا در پورت ارائه شده است . فایر والت را تنظیم کردی یا خیر ؟ از کدام شرکت adsl را گرفتی شاید پورت هات را بسته است. اگر می توانی لینک تورنت را بزار چک کنیم.
همچنین ترکر ها به شما وصل هستند؟
علامت زرد پایین ننشانه مشکا در پورت ارائه شده است . فایر والت را تنظیم کردی یا خیر ؟ از کدام شرکت adsl را گرفتی شاید پورت هات را بسته است. اگر می توانی لینک تورنت را بزار چک کنیم.
همچنین ترکر ها به شما وصل هستند؟
ali_manutd_2007 جان تورنت شما سیدر نداره حتی با بهترین تنظیمات هم نمیتونی بیشتر از اون دانلود کنی مګه اینکه سیدر براش پیدا بشه
موقع دانود تورنت مشخصات تورنت از جمله تعداد سیدر و peers\leechers رو می نویسن و تورنت هایی که سیدر زیادی ندارن ( بخصوص در سایت های عمومی تورنت ) رو نباید دانلود کرد و بهتر برای اینکه این مشکلات پيش نیاد همیشه دنبال تورنت هایی با سیدر بیشتر باشین
همچنین بعد از باز کردن برنامه ی تورنت و باز کردن فایل تورنت از داخل خودب برنامه ی تورنت هم مشخصات و تعداد seeder\peers رو چک کنین .
اون علامت زرد میتونی بخاطر نبود سیدر و دانلودر کافی باشه ، معمولا علامت قرمز نشون دهنده ی بسته بودن پورت و اونجور مشکلات هست .
در راهنمای utorrent چیزی در مورد "اون علامت زرد میتونی بخاطر نبود سیدر و دانلودر کافی باشه" پیدا نکردم.
در ضمن احتمال اینکه ترکر ها به خاطر نبود پورت نتونستن وصل شوند و تعداد اتصالات کم است وجود دارد .
ali_manutd_2007
06-01-2008, 17:07
در راهنمای utorrent چیزی در مورد "اون علامت زرد میتونی بخاطر نبود سیدر و دانلودر کافی باشه" پیدا نکردم.
در ضمن احتمال اینکه ترکر ها به خاطر نبود پورت نتونستن وصل شوند و تعداد اتصالات کم است وجود دارد .
با تشكر از راهنمايي دوستان . راستش من زياد وارد نيستم . اينم اولين چيزيه كا دارم داونلود ميكنم . فكر كنم لينكش اين باشه :
در ضمن ، قسمت پورت رو هم مرتب چك كردم . مرتب پيغام زير رو ميده :
Port 33770 does not appear to be open.
هر چي گشتم توي سايت پورت مخصوص مودم رو توي ليستش پيدا نكردم . اينترنت رو از شهراد گرفتم . مودمم هم TD-8841 TP-LINK هست .
Utorrent
06-01-2008, 17:27
سلام
من دانلود یکی از فایلام تموم شد .الان داره فایل رو اپلود میکنه.میخوام ببینم راهی هست که با همون سرعتی که دانلود میکردم اپلود کنه؟
arash66_2m
06-01-2008, 18:57
سلام
من دانلود یکی از فایلام تموم شد .الان داره فایل رو اپلود میکنه.میخوام ببینم راهی هست که با همون سرعتی که دانلود میکردم اپلود کنه؟
هیچ وقت آپلود با سرعت دانلود برابری نمی کنه سرعت آپلود خیلی زیاد باشه همون 10kb/s هستش برادر...
سایت ارور داد دوبار فرستاده شد . ببخشید
سلام
بستگی به سرعت ارسالی که isp گذاشته و ترافیک ارسال و نیاز دیگران است.
اگر می خواهی با سرعت بیشتر بفرستدی می توانی تعداد اسلات های ارسال را تغییر بدی شاید نتیجه داد .
اگر می خواهی سرعت ارسالت را بدانی به سایت speedtest.net برو تست کن تا سرعت دریافت و ارسال را نشان بدهد.
با تشكر از راهنمايي دوستان . راستش من زياد وارد نيستم . اينم اولين چيزيه كا دارم داونلود ميكنم . فكر كنم لينكش اين باشه :
در ضمن ، قسمت پورت رو هم مرتب چك كردم . مرتب پيغام زير رو ميده :
Port 33770 does not appear to be open.
هر چي گشتم توي سايت پورت مخصوص مودم رو توي ليستش پيدا نكردم . اينترنت رو از شهراد گرفتم . مودمم هم TD-8841 TP-LINK هست .
عجب موشی!!!!! لینک بامزه ای بود.:31:
دنبال مودمت گشتی تو سایت تا بفهمی چگونه پورت را معرفی کنی یا دنبال پورت؟
فایروال را هم تنظیم کردی یا نه؟
از بخش اینترنت و شبکه در بخش adsl بپرس ببین اینترنت شهراد پورت هاش بازه یا بستس.:46:
SHABAHPASHA
07-01-2008, 01:12
سلام
دو تا سئوال داشتم یکیش اینه که اینجا اگه دنبال تورنت خاصی بودیم و پیداش نکردیم تقاضا داد
دیگه اینکه در شهر ما فقط یه شرکت اینترنت adsl می فروشه ومیگه نماینده pars online با پهنای 128 از مسئولش در مورد باز ودن پورت تورنت پرسیدم اطلاعی نداشت(نمی دونست تورنت و اصلا p2p چیه) می خواستم از دوستان بپرسم pars online پورتهاش بازه یا نه
قبلا لیز لاین داشتم که خیلی عالی بود ولی حالا با 128 نمی دونم همون کارایی رو داره یا نه؟
ممنون از همه عزیزان
senjed1349
07-01-2008, 07:49
سلام
دو تا سئوال داشتم یکیش اینه که اینجا اگه دنبال تورنت خاصی بودیم و پیداش نکردیم تقاضا داد
دیگه اینکه در شهر ما فقط یه شرکت اینترنت adsl می فروشه ومیگه نماینده pars online با پهنای 128 از مسئولش در مورد باز ودن پورت تورنت پرسیدم اطلاعی نداشت(نمی دونست تورنت و اصلا p2p چیه) می خواستم از دوستان بپرسم pars online پورتهاش بازه یا نه
قبلا لیز لاین داشتم که خیلی عالی بود ولی حالا با 128 نمی دونم همون کارایی رو داره یا نه؟
ممنون از همه عزیزان
دوست عزيز
من تو كرج از پارس آنلاين استفاده ميكنم و مشكلي نيست و پورتها بازند
سلام
ممنون از همه عزیزان
1-باید در انجمن مربوطه در خواست کنیدو بگید لینک تورنت باشد .
2-جواب داده شده است
کسی میدونه این قضیه اش چیه ؟
من با استفاده از بیت تورنت مثلا یک فایل را تا سرعت 80 kb دان میکنم ولی بعد زود سرعتش میاد پایین اما با utorrent اصلا فایل واسه دانلود شروع نمیشه در صورتیکه لینک همان لینک است
سرعت بیت تورنت تنظیماتش چطور باشه تا سرعت بره بالا
جریان چیه 1 دهم % هم جلو نمیره با اینکه seed و leech خیلی بالاست ولی هیچی دانلود نمیکنه .
با همه ی بر نامه ها امتحان کردم ولی هیچی همه ی برنامه ها اصلا دانلود نمیکنند . الان هم میکرو تورنت نصب رو کامپیوترم .
کسی میدونه این قضیه اش چیه ؟
من با استفاده از بیت تورنت مثلا یک فایل را تا سرعت 80 kb دان میکنم ولی بعد زود سرعتش میاد پایین اما با utorrent اصلا فایل واسه دانلود شروع نمیشه در صورتیکه لینک همان لینک است
سرعت بیت تورنت تنظیماتش چطور باشه تا سرعت بره بالا
ارور نداده ؟ پورت هات بازه؟فایل تورنت و یک عکس از تورنت بزار اینچا بررسی کنیم.
احیانا ادرسی که برای ذخیره فایل در ان مسیر دادین به utorrent مثل ادرس bittorrent نیست؟
جریان چیه 1 دهم % هم جلو نمیره با اینکه seed و leech خیلی بالاست ولی هیچی دانلود نمیکنه .
با همه ی بر نامه ها امتحان کردم ولی هیچی همه ی برنامه ها اصلا دانلود نمیکنند . الان هم میکرو تورنت نصب رو کامپیوترم .
فایل تورنت و یک عکس از تورنت را اینجا بگذارید بررسی کنیم . از گفته هاتان بنظر می اید پورت هاتان بسته است که هیچ کس نمی تواند وصل شود.
سلام
کسی میدونه تورنت کسایی که فقط دانلود میکنن و آپلودشون 1KB چی کار میکنه؟ Emule که IP تو filتر میکنه
نه عزیز خطا نداده ولی دو تا فایل رو فکر کنم در یک پوشه گذاشتم به نظرتون دلیلش این میتونه باشه؟
سلام
کسی میدونه تورنت کسایی که فقط دانلود میکنن و آپلودشون 1KB چی کار میکنه؟ Emule که IP تو filتر میکنه
اگر عمومی باشد شما در اخر لیست کسانی که دریافت می کنند قرار می گیرید .اگر تورنت خصوصی باشد قطعا بعد از مدتی بن می شوید.
نه عزیز خطا نداده ولی دو تا فایل رو فکر کنم در یک پوشه گذاشتم به نظرتون دلیلش این میتونه باشه؟
اول عکس را نگذاشتید :5:
دوم لینک تورنت را نگذاشتید.:32:
سوم بهتر است از یک نرم افزار تورنت استفاده کنید
چهارم برو درutorrent چک اجباری را بزن ببین مشکلی پیدا می کند یا نه.:46:
[quote=zed2;1978851]اگر عمومی باشد شما در اخر لیست کسانی که دریافت می کنند قرار می گیرید .اگر تورنت خصوصی باشد قطعا بعد از مدتی بن می شوید.
با تشکر از جواب شما
من منظور شمارو از عمومی و خصوصی متوجه نشدم من فقط فیلم دانلود میکنم میشه عمومی:13:
راستی مقدار قانونی RATIO چنده؟ که اذیت نشیم
[quote=zed2;1978851]اگر عمومی باشد شما در اخر لیست کسانی که دریافت می کنند قرار می گیرید .اگر تورنت خصوصی باشد قطعا بعد از مدتی بن می شوید.
با تشکر از جواب شما
من منظور شمارو از عمومی و خصوصی متوجه نشدم من فقط فیلم دانلود میکنم میشه عمومی:13:
راستی مقدار قانونی RATIO چنده؟ که اذیت نشیم
منظورم این است که اگر از سایت های عمومی فایل تورنت را بگیرید شما در اخر لیست کسانی که دریافت می کنند قرار می گیرید و اگر از سایت های خصوصی که ثبت نام کردین فایل تورنت را گرفته باشید قطعا بعد از مدتی بن می شوید.
برای عمومی ها معمولا ازاد است هر چه شما بیشتر بگذارید دیگران اپلود کنند به دیگران کمک کردین. در خصوصی ها باید قوانینشان را بخوانید ببینید چقدر گفت:46:
ای ول پس اصلا مشکلی نیست من همش تو عمومی هاهستم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید من بلدم آپلودشو بلوک کنم 0kb در ثانیه با emule کردم با utorrent پیشنهاد میکنید انجام بدم؟
سلام دوستان من به تازگی دارم زیاد از تورنت استفاده می کنم . از utorrent
اگه بعد از اینکه فایلت رو دانلود کردی از برنامه بیای بیرون چیزی میشه ؟ منظورم اینه که نخوای کسی ازت اپلود کنه .
من یه فایل 175 مگی دانلود کردم تموم شده و گذاشتم برای seed بمونه ولی بااین حال اون پایین نشون میده که داره دانلود هم میشه این یعنی چی ؟
فایل 175 مگ بوده ولی تا حالا 220 مگ دانلود داشتم و فایل دیگه ای هم بهه جز یکی که اصلا سید و پیر نداره نیست .
یکی می خواستم ببینم این DHT چیه که اون پایین نوشته .
و مال من همیشه زرد یا قرمزه و هیچ وقت سبز نیست باید چی کار کنم ؟ فایروال زوم آلارم دارم ولی وقتی غیرفعالشم می کنم تغییری نمی کنه .
البته روی سرعت دانلودم زیاد تاثیر نداره من ندیدم ولی میگن واسه فایلهای که سیدشون کمه باید اون سبز باشه !.
توی کدوم بخش باید درخواست لینک تورنت بدم ؟ چون بعضی از چیزای رو که می خوام خودم نمی تونم گیر بیارم .
من دنبال سریال های کارتونی هستم سایت مناسبی سراغ دارید یا نه ؟
عضویت در این سایتهای تورنت دعوتنامه می خواد یا آزاده ؟ در ضمن من بعد از ثبت نام فقط لینک رو از اینا می گیریم یا مصل اکانت راپید باید توی دانلودر یوزر نیم و پس وارد کنم (منظورم از دانلودر کلاینت های تورنت هست )
با تشکر
ای ول پس اصلا مشکلی نیست من همش تو عمومی هاهستم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید من بلدم آپلودشو بلوک کنم 0kb در ثانیه با emule کردم با utorrent پیشنهاد میکنید انجام بدم؟
نه . چون به بقیه کسانی که دارن دریافت می کنند ظلم می کنی . تازه محدود کنی دریافت هم محدود می شود.
سلام دوستان من به تازگی دارم زیاد از تورنت استفاده می کنم . از utorrent
اگه بعد از اینکه فایلت رو دانلود کردی از برنامه بیای بیرون چیزی میشه ؟ منظورم اینه که نخوای کسی ازت اپلود کنه .
من یه فایل 175 مگی دانلود کردم تموم شده و گذاشتم برای seed بمونه ولی بااین حال اون پایین نشون میده که داره دانلود هم میشه این یعنی چی ؟
فایل 175 مگ بوده ولی تا حالا 220 مگ دانلود داشتم و فایل دیگه ای هم بهه جز یکی که اصلا سید و پیر نداره نیست .
یکی می خواستم ببینم این DHT چیه که اون پایین نوشته .
و مال من همیشه زرد یا قرمزه و هیچ وقت سبز نیست باید چی کار کنم ؟ فایروال زوم آلارم دارم ولی وقتی غیرفعالشم می کنم تغییری نمی کنه .:10:
البته روی سرعت دانلودم زیاد تاثیر نداره من ندیدم ولی میگن واسه فایلهای که سیدشون کمه باید اون سبز باشه !.
توی کدوم بخش باید درخواست لینک تورنت بدم ؟ چون بعضی از چیزای رو که می خوام خودم نمی تونم گیر بیارم .
من دنبال سریال های کارتونی هستم سایت مناسبی سراغ دارید یا نه ؟
عضویت در این سایتهای تورنت دعوتنامه می خواد یا آزاده ؟ در ضمن من بعد از ثبت نام فقط لینک رو از اینا می گیریم یا مصل اکانت راپید باید توی دانلودر یوزر نیم و پس وارد کنم (منظورم از دانلودر کلاینت های تورنت هست )
با تشکر
مشکلی نیست .موقع سید بودن هم برای پیدا کردن افراد دیگر و گرفتن اطلاعات دریافت هم می کند. اگر عمومی بود می توانی بیای بیرون ولی در خصوصی باید به همان اندازه که سایت خصوصی گفته ارسال کنید. بهتر است اگر می توانید بگذارید یک مدت باشد تا دیگران هم دریافت کند.
تعجب نداره بیشتر از حج فایل دریافت کردی زیرا مقداری از فایل در حین انتقال خراب می شود .
بسته به فایلی که دنبالشی برو به همان بخش در خواست بده بگو لینک تورنت بدن. فقط اگر دنبال فایلی هستی که کم حجم است و هم تو بازار موجود است و لینک دانلود هم دارد بهتر است از تورنت نگیری. چون نمی صرفه.
سریال های کارتونی . اگر پیدا کردی به من هم بگو کارتون هایی را که پیدا نکردم تو بازار از انجا بگیرم:20:
عمومی ها ازاد است بعضی خصوصی ها هم ازاد است ولی برای بیشتر خصوصی ها باید دعوت نامه از اعضای ان سایت بگیرید . بعضی ها در ان سایت ها عضو هستند درخواست بده اگر تونستند می فرستند.
من خصوصی عضو نیستم نمی دونم چگونه است.:10:
خوب همانطور که در امضای من میبینید در حال ساخت وب سایت جدید هستم.
اما مشکلی دارم.
طریقه ساخت فایهای تورنت رو بلدم و حتی جایی که فایلهای تورنت رو اونجا آپلود کنم هم دارم/
مشکل من اینه که فایلهای اصلی یعنی خود pdf ها رو کجا آپلود کنم تا آدرسش رو در تورنت قرار بدم.چون فایلهای اصلی رو نمیشه بر روی هاستم اپلود کنم یا لینک مستقیم قرار بدم ایراد میگرن از نظر کپی رایت و...
لطفا اساتید راهنمایی نمایید.
و آیا برنامه ای هست که بشه فایلهای تورنتی که از جایی دیگه میگرم رو ویرایش کنم و یکسری فایل که دنبالش هست رو حذف کنم؟
شما باید بعد از ساخت فایل تورنت . ان را با نرم افزار های تورنت مثل utorrent باز کنید و در مسیر ذخیره ادرس جایی که فایل اصلی را ذخیره کردی به ان بده. بعد نرم افزار یک چک می کند . بعد که چک تمام شد شروع به سید شدن می کند.
در مورد سوال دوم . میتوانی فایل های اصلی دیگر را که دریافت کردی بعد از تغییرات دوباره با نرم افزار تورنت لینک تورنت از انها بسازی . فقط بدی این روش این است که کسانی که فایل تورنت اصلی و فایل های اصلی را دارند نمی توانند با تورنت به کسانی که لینک فایل تغییر یافته تورنت شما که بعضی فایل ها از ان حذف شده و احتمالا ادرس ترکر هم عوض شده فایل ها را به اشتراک بگذارند.
[quote=zed2;1980948]نه . چون به بقیه کسانی که دارن دریافت می کنند ظلم می کنی . تازه محدود کنی دریافت هم محدود می شود.
بله چشم:20:
سلام
آقا کسی میدونه چطوری میشه سید ها رو افزایش داد؟
darvish1900
10-01-2008, 19:45
شما باید بعد از ساخت فایل تورنت . ان را با نرم افزار های تورنت مثل utorrent باز کنید و در مسیر ذخیره ادرس جایی که فایل اصلی را ذخیره کردی به ان بده. بعد نرم افزار یک چک می کند . بعد که چک تمام شد شروع به سید شدن می کند.
در مورد سوال دوم . میتوانی فایل های اصلی دیگر را که دریافت کردی بعد از تغییرات دوباره با نرم افزار تورنت لینک تورنت از انها بسازی . فقط بدی این روش این است که کسانی که فایل تورنت اصلی و فایل های اصلی را دارند نمی توانند با تورنت به کسانی که لینک فایل تغییر یافته تورنت شما که بعضی فایل ها از ان حذف شده و احتمالا ادرس ترکر هم عوض شده فایل ها را به اشتراک بگذارند.
سوال دوم را درست درک نکردید. من قرار نیست فایل تورنت رو از جایی کش برم و با تغییرات دوباره آپلود کنم.
به عنوام مثال من یک فایل دارم حالا فیلم موزیک کتاب و... میخوام این رو به اشتراک بذارم.مشکلی از طرف فایل تورنت ندارم. مشکل من اینه که فایل اصلی که همون فیلم یا عکس رو کجا آپلود کنم که مشکلی پیش نیاد . مثلا رو رپیدشیذ که نمیتونم آیا جای خاصی برا این کار هست؟
zed2 جان خیلی ممنون . فقط چندتا سوال رو جا انداختی ممنون میشم در صورت امکان اونا رو هم جواب بدی .
من یه فایل رو دانلود کردم داشت بعد از اینکه دانولد تموم شد داشت سید میداد ، منظورم اینکه بقیه ازم داشتند دانلود می کردند ، من پاکش کردم و وقتی خواستم بوباره اونو بزارم دیگه توی Utorrent نیومد که بتونم سیدر باشم .
یعنی اومد و یه چک کرد فایل رو بعد خودش حذف شد . چی کار کنم .؟
یه چیزه دیگه ، بر فرض من اومدم و یه تورنت واسه یه فایلم ساختم اون رو حتما باید توی نرم افزاری مثل utorrent باز کنم تا دیگران بتونن دانلود کنند دیگه !؟
در مورد کارتون هم توی ایمیول زیاده ولی توی تورنت خیلی کم گیرم میاد دانلود از ایمیول هم با 64 مصیبت هست .
مثلا کوتلاس و خرس های مهربون و ویکی و لوک خوشانس رو گیر اوردم . منم همیشه نت رو می گردم اگه پیدا نشد میرم سراغ تورنت یا ایمیول
البته اکثرآ یا فرانسه ، اسپانیایی و یا ایتالیایی هستند .
به عنوام مثال من یک فایل دارم حالا فیلم موزیک کتاب و... میخوام این رو به اشتراک بذارم.مشکلی از طرف فایل تورنت ندارم. مشکل من اینه که فایل اصلی که همون فیلم یا عکس رو کجا آپلود کنم که مشکلی پیش نیاد . مثلا رو رپیدشیذ که نمیتونم آیا جای خاصی برا این کار هست؟
این فایل ها قرار از کامپوتر شما برای دیگران ارسال بشه و احتیاجی نیست که شما اینا رو توی نت اپلود کنی .
باز zed2 عزیز بهتر میتونه راهنماییت کنه .
سریال های کارتونی . اگر پیدا کردی به من هم بگو کارتون هایی را که پیدا نکردم تو بازار از انجا بگیرم
برا سریال های کارتونی ژاپنی فک کنم بهترینش boxtorrents.com باشه سریال های زیادی داره هرچند همه یه سریال ها رو نداره ولی راحت میتونی عضو بشین و تورنت هاش رو دانلود کنین سرعتش هم واسه کانکشن های داخل ایران بد نیست ( ترکرش فک کنم عمومی هست مطمعن نیستم ) ، TL هم قسمت انیمیشنش خوب هست ولی اینواتیش غیر فعاله پس نمیشه عضو شد ، واسه انیمیشن های خارجی غیر ژاپنی من سایت های عمومی زیاد نمیشناسم ولی سایت های خصوصی معمولا اونایی که مربوط به tv show هستن مثل tvt.torrents.ro یtvtorrents.com سایت های خوبی هستن ، بهتر از همه bitmetv هست که اینوایتش واسه خرید هم سخت ګیر میاد.
[Q-UOTE]سوال دوم را درست درک نکردید. من قرار نیست فایل تورنت رو از جایی کش برم و با تغییرات دوباره آپلود کنم.
به عنوام مثال من یک فایل دارم حالا فیلم موزیک کتاب و... میخوام این رو به اشتراک بذارم.مشکلی از طرف فایل تورنت ندارم. مشکل من اینه که فایل اصلی که همون فیلم یا عکس رو کجا آپلود کنم که مشکلی پیش نیاد . مثلا رو رپیدشیذ که نمیتونم آیا جای خاصی برا این کار هست؟[/QUOTE]
سیستم تورنت اینجوری هست که فایل های اصلی داخل کامپیوتر خود شما هاست میشن و بقیه با استفاده از فایل تورنتی که ساختی به کامپیوتر شما کانکت میشن و دانلود میکنن ، البته شما میتونی سید باکس بګیری ( بخری ) سید باکس تقریبا شبیه اجاره کردن یه هاست هست ، شما فایل تورنت رو از سایت های مختلف با استفاده از سیدباکس میتونید انلود کنی با سرعت خیلی زیاد ( معمولا 100mbit) بعد داخل همون سید باکس سیو میشن و خود سید باکس باز برات سید میکنه با سرعت 100mbit
zed2 جان خیلی ممنون . فقط چندتا سوال رو جا انداختی ممنون میشم در صورت امکان اونا رو هم جواب بدی .
من یه فایل رو دانلود کردم داشت بعد از اینکه دانولد تموم شد داشت سید میداد ، منظورم اینکه بقیه ازم داشتند دانلود می کردند ، من پاکش کردم و وقتی خواستم بوباره اونو بزارم دیگه توی Utorrent نیومد که بتونم سیدر باشم .
یعنی اومد و یه چک کرد فایل رو بعد خودش حذف شد . چی کار کنم .؟
یه چیزه دیگه ، بر فرض من اومدم و یه تورنت واسه یه فایلم ساختم اون رو حتما باید توی نرم افزاری مثل utorrent باز کنم تا دیگران بتونن دانلود کنند دیگه !؟
فایل اصلی را پاک کردی یا فایل تورنت را تو نرم افزار؟
اگر فایل اصلی را پاک کردی که دوباره باید دریافت کنی تا بتوانی دوباره سید بشی .اگر فایل تورنت را از نرم افزار حذف کردی دوباره باید فایل تورنت را اگر داری در تورنت باز کنی و ادرس فایل اصلی را به ان بدی اگر فایل تورنت را هم پاک کردی باید دوباره فایل تورنت را دریافت و در تورنت باز کنی و ادرس فایل اصلی را به ان بدی بعد نرم افزار چک می کند بعد دوباره سیدر می شوی.
از جواب دادن به دوستمان هم ممنون:46:
از شما j0l6 هم به خاطر کامل کردن اطلاعات دوستمان و همچنین معرفی کردن سایت ها ممنون.:10:
darvish1900
10-01-2008, 21:35
zed2
این فایل ها قرار از کامپوتر شما برای دیگران ارسال بشه و احتیاجی نیست که شما اینا رو توی نت اپلود کنی .
باز zed2 عزیز بهتر میتونه راهنماییت کنه .
دوست عزیز من نمیتونم که کامپیوترم رو 24 ساعت روشن بذارم. میلیونها فایل
دوست عزیز من نمیتونم که کامپیوترم رو 24 ساعت روشن بذارم. میلیونها فایل
شما چه انتظاری از تورنت دارید؟ در تورنت یک شبکه اشتراک فایل است که سرور مرکزی به ان معنا وجود ندارد. اگر شما می خواهید میلیونها فایل را به اشتراک بگذارید باید یک کامپیوتر را به صورت سرور در اورید تا همیشه فایل ها در دسترس باشد تا دیگران بتوانند دریافت کنند.این مطلب را در ویکی خواندید؟
من نمی دونم شما چه انتظاری از تورنت داری:question:
darvish1900
11-01-2008, 00:16
شما چه انتظاری از تورنت دارید؟ در تورنت یک شبکه اشتراک فایل است که سرور مرکزی به ان معنا وجود ندارد. اگر شما می خواهید میلیونها فایل را به اشتراک بگذارید باید یک کامپیوتر را به صورت سرور در اورید تا همیشه فایل ها در دسترس باشد تا دیگران بتوانند دریافت کنند.این مطلب را در ویکی خواندید؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن نمی دونم شما چه انتظاری از تورنت داری:question:
عزیز دل برادر پس این هم وقت دارم چی میپرسم. خوب نخوندی گفتم دارم سایت میزنم. فایلها رو نمیشه روی هاست قرار بدم
چون فایل با لینک مسقیم نمیخوام بذار رو سایت.
رفتم دنبالش جوابم رو گرفتم مرسی
H A M E D
11-01-2008, 04:20
من يه مشكل اساسي در اين زمينه داره.
بعضي روزا با تمام قدرت مي تونم دانلود كنم اما مثلا الان چند روزيه كه اصلا يه بايت هم دريافت نميشه فقط فايلايي كه دارم همش در حال آپلود شدنن.
به نظر مياد پورت ها بسته باشه. اما من فايروال رو بستم و همه پورت هاي مربوط رو باز كردم اما فايده نداره مثلا يه فيلم 700 مگي رو تا 68 درصد دانلود كردم و با اينكه Seed و Peer هم زياد داره ولي بهشون براي دانلود كانكت نميشه. تقريبا همه برنامه هايي كه براي دانلود از تورنت هستن رو دانلود كردم ولي همه همين مشكلو دارن. با اينكه مثلا تو شركت با اينكه فايروال هم فعاله روزي راحت دوتا فيلم ميشه دانلود كرد.
من يه مشكل اساسي در اين زمينه داره.
بعضي روزا با تمام قدرت مي تونم دانلود كنم اما مثلا الان چند روزيه كه اصلا يه بايت هم دريافت نميشه فقط فايلايي كه دارم همش در حال آپلود شدنن.
به نظر مياد پورت ها بسته باشه. اما من فايروال رو بستم و همه پورت هاي مربوط رو باز كردم اما فايده نداره مثلا يه فيلم 700 مگي رو تا 68 درصد دانلود كردم و با اينكه Seed و Peer هم زياد داره ولي بهشون براي دانلود كانكت نميشه. تقريبا همه برنامه هايي كه براي دانلود از تورنت هستن رو دانلود كردم ولي همه همين مشكلو دارن. با اينكه مثلا تو شركت با اينكه فايروال هم فعاله روزي راحت دوتا فيلم ميشه دانلود كرد.
اگر می خواهی بفهمی پورتات بازه یا نه اگر utorrent داری پایین صفحه را نگاه کن یک علامت است اگر سبز باشد پورت ها باز است ولی اگر قرمز یا زرد باشد پورت ها مورد دارد.لطفا یک تصویر از تورنتت بزار اینجا ببینم . :10:
بچه ها میشه بگین بالاترین سرعتی که با تورنت دانلود کردین چند بوده ؟ فرض کنید سید بالا و پیر کم باشه
ممنون
اگر می خواهی بفهمی پورتات بازه یا نه اگر utorrent داری پایین صفحه را نگاه کن یک علامت است اگر سبز باشد پورت ها باز است ولی اگر قرمز یا زرد باشد پورت ها مورد دارد.لطفا یک تصویر از تورنتت بزار اینجا ببینم .
zed2 جان منم همین مشکل رو دارم ، یعنی هیچ وقت سبز نیست با این حال وقتی سید یا پیر باشه دانلود و آپلودم خوبه .
فایروال هم ZoneAlarm دارم ولی وقتی هم غیرفعالش می کنم بازم تغییری حاصل نمیشه .
بچه ها میشه بگین بالاترین سرعتی که با تورنت دانلود کردین چند بوده ؟ فرض کنید سید بالا و پیر کم باشه
ممنون
اگه سید باش احتیاجی به پیر هم نیست ، سید در واقع کسانی هستند که فایل رو به طور 100% دارند و پیر کسانی که فایل رو به طور کامل ندارند .
بستگی به پهنای باندت داره ولی در حالت عمومی پاینتر از سرعت دانلود مستقیم هست ، با این حال گاها هم میتونی با همون سرعت دانلود مستقیم دانلود کنی .
مثلا اگه پهنای باندت مثل من 64 نباید انتظار دانلود 20kb رو داشته باشی . این رو هم بگم تا شبهه ای نباشه ، بعضی از شرکتها با این حال که اسمی بهتون 64 میدند(به خاطر داشتن محدودیت حجمی) ولی ممکن پهنای باند بیشتری در اختیارتون قرار بدند مثل صبا نت .(که به ازای پهنای باند بیشتر مسلمآ پول می خواد )
من پهنای باندم 10 مگ هستش یه شبکه اختصاصی هست سرعتم یه بار به 100 kb هم رفت که از صفحه اش عکس گرفتم اما سریع میاد پایین تو مایه های 50 ثابت میشه
حالا میخوام ببینم مال من چطوری میره 100 یا 80 بعد میاد میشه 50 من از بیتلورد استفاده میکنم
سرعتم بت لینک مستقیم هم اگر از دانلود منیجر استفاده کنم حداقل 200 حدکثر 1 مگ است
حالا من چکار کنم تا سرعت دانلودم با بیت لورد بره بالا
چطور میشه فهمید فایلی که داری دانلود میکنی 100% قابل دانلوده؟ بعضی از فایلها تو سایتها زده دیگه کامل نیست ولی وقتی میزارم واسه دانلود همش دانلود میشه و برعکس !؟@؟!؟!؟؟!@؟!#؟!؟@#!:13:
ممنون
52kb/sec با خط 512kbit/s:5:
این سرعت خودش را نگه داشته یا نه ؟
چون مال من هم رو 100 میره اما بر میگرده باز به 50
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.