مشاهده نسخه کامل
: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
منم باهاشون مخالفم ولي به نظرم يكي از مزيتاش اينه كه همراه اول همه جا خوب انتن ميده ولي تي دي ايرانسل اينقد پوشش هنوز قوي نيست و ديگه اينكه سرعتو هم رو ٣٦٠ كامل ميده هنوزم طرح هاي ٦٥٠ گيگ يكسالش به صرفه هست ولي من ميترسم شارژ كنم مشكل پينگش حل نشده باشه
بهتره بگی هر جا که 4gهمراه اول باشه پوشش داره
شما سرعت 90مگی ایرانسل tdبا با سرعت 40مگی مبینت هرگز مقایسه نکن
شبانه هم ایرانسله یکسانه اما مبین نت 400کیلوه هست خنده داره
morteza_mombeini
20-08-2019, 19:19
بهتره بگی هر جا که 4gهمراه اول باشه پوشش داره
شما سرعت 90مگی ایرانسل tdبا با سرعت 40مگی مبینت هرگز مقایسه نکن
شبانه هم ایرانسله یکسانه اما مبین نت 400کیلوه هست خنده داره
براي من كه ٩٠ مگ نيست و به زور ٢٠ مگ ميده شبانه هم كه الان ديگه ٤٠٠ نيست چون محدوديت سرعت رو بعد از حذف شبانه برداشت
morteza_mombeini
20-08-2019, 19:24
با پول همین طرحی که شما میگید و 9٪ مالیات ارزش افزودش، تو همراه اول میتونید 659 گیگ اینترنت fd همراه بگیرید(9 گیگ بیشتر از مبین نت) و البته پولش رو هم یکجا نمیدین و هر بسته ۱۰ گیگابایتی که میگیرید، در اون لحظه فقط پول همون بسته رو پرداخت میکنید(برعکس مبین نت که کل پول رو همون اول باید واریز کنید)
طرح مبین نت td ثابت هست و حتی اگر طرح 360 داشته باشید، فقط میتونید به 4g مبین نت و همراه اول وصل بشید. ولی طرح همراه اول حتی اگر 4g در دسترس نباشه، به 3g همراه اول هم میتونید وصل بشید.
در مورد td و fd ایرانسل هم میشه طرح های به صرفه تر از مبین نت پیدا کرد.
حتی vdsl و فیبر نوری و adsl با توجه به پایداری بهتر و حجم بیشتر هم ارزون تر از این طرح مبین نت هستن.
ببين داداچ تو داري يه جوري مقايسه ميكني انگار همه ي اينا رو جلومون گذاشتن و منتظرن تا يكي رو انتخاب كنيم من كه محدوديت دارم و adsl م داغونه ايرانول هم سرعت خوبي نداره مجبورم از مبين نت استفاده كنم يا همراه اول تا الان مبين نت به صرفه بوده ولي اين ده گيگ همراه اول كه ميگي رو من نديدم ، جزو همون پيشنهاداي تشويقيه؟
Hossein jabbar
20-08-2019, 19:39
ببين داداچ تو داري يه جوري مقايسه ميكني انگار همه ي اينا رو جلومون گذاشتن و منتظرن تا يكي رو انتخاب كنيم من كه محدوديت دارم و adsl م داغونه ايرانول هم سرعت خوبي نداره مجبورم از مبين نت استفاده كنم يا همراه اول تا الان مبين نت به صرفه بوده ولي اين ده گيگ همراه اول كه ميگي رو من نديدم ، جزو همون پيشنهاداي تشويقيه؟
به دلایل شکایت مکرر به مبین نت از سوی 195 شبانه حذف گردید
mostafadc
20-08-2019, 20:08
بسته همراهی اسمشه
رو سیمکارتای اعتباری که تا حالا بسته نگرفتن یا بسته های کم گرفتن، ۱۰ گیگ یکماهه میده به ده هزار تومن. که میتونی بارها و بارها همینو هی بگیری
در حالیکه یکماهه ۱۰ گیگ مبین نت با مالیاتش میشه حدود ۳۸۰۰۰ تومن!!
mostafadc
20-08-2019, 20:12
شکایت کردن، اونوقت بجا اینکه ابروش رو درست کنه، زده چشمشم کور کرده.
من که اگه به همین وضعیت بمونه، طرح فعلیم که تموم بشه دیگه نمیگیرم ازش.
مسخرشو دراوردن. دم به دیقه یا گرون ترش میکنن یا محدودیتاشو بیشتر میکنن
خود طرح ۳۶۰ هم فایده نداره. چون سرعتش پایدار نیست. یه لحظه ۲ مگ میشه یه لحظه ۱۰ یه لحظه ۴
Hossein jabbar
20-08-2019, 20:24
شکایت کردن، اونوقت بجا اینکه ابروش رو درست کنه، زده چشمشم کور کرده.
من که اگه به همین وضعیت بمونه، طرح فعلیم که تموم بشه دیگه نمیگیرم ازش.
مسخرشو دراوردن. دم به دیقه یا گرون ترش میکنن یا محدودیتاشو بیشتر میکنن
خود طرح ۳۶۰ هم فایده نداره. چون سرعتش پایدار نیست. یه لحظه ۲ مگ میشه یه لحظه ۱۰ یه لحظه ۴
دادا جریان 10 گیگ همراه اول چیست/؟؟؟
من خودم 200 تومن سیمش رو فروختم....
پیشنهاد میکنم به اپراتور بهتری روی بیاورید...
morteza_mombeini
20-08-2019, 21:02
شبانه كه از ساعته ٢ بود ، پينگ از ساعت ١٠ ميرفت بالا كه بود و نبود شبانه تاثيري توش نداره
morteza_mombeini
20-08-2019, 21:04
بسته همراهی اسمشه
رو سیمکارتای اعتباری که تا حالا بسته نگرفتن یا بسته های کم گرفتن، ۱۰ گیگ یکماهه میده به ده هزار تومن. که میتونی بارها و بارها همینو هی بگیریديگه
در حالیکه یکماهه ۱۰ گیگ مبین نت با مالیاتش میشه حدود ۳۸۰۰۰ تومن!!
اشتباهت همينجاس ، برا منم اولا ميومد ولي بعد از چند بار خريد ديگه نمياد و الان تعرفه هاي گرون و بدردنخور برام مياد ، اگه مصرفت بيشتر از ماهي ده گيگ بشه بسته هاي گرونتر ميكنه تو پاچت
mahdyshr
20-08-2019, 23:47
مبین نت به نظر می خواد این دو تا تعرفه رو حذف کنه
فعلا رو اوناییکه طرح 360 دارن حذف کرده نه رو همه
تا بازخوردها رو ببینه
اگه بازخوردها محکم نباشه کلا حذف می کنه....
این تحلیل منه
خدا خیرشون بده بهتر که حذف شد
نه اینکه بخاطر سرعت 400کیلو شبانه منت سر مشترکین میزاشتن تازه پولشو هم حساب میکردن
دادا جریان 10 گیگ همراه اول چیست/؟؟؟
من خودم 200 تومن سیمش رو فروختم....
پیشنهاد میکنم به اپراتور بهتری روی بیاورید...
کد *1000*21رو بگیری بهت پیشنهاد میده حالا یا 5گیگ یا 10گیگ یا 20گیگ قیمت هم هر جور حساب کنی بصرفه برات در میاد
مثلا برای بعضی ها 5گیگ 9500میشه برای ی سری دیگه 10گیگ 9500ووووو
morteza_mombeini
21-08-2019, 10:00
مبین نت به نظر می خواد این دو تا تعرفه رو حذف کنه
فعلا رو اوناییکه طرح 360 دارن حذف کرده نه رو همه
تا بازخوردها رو ببینه
اگه بازخوردها محکم نباشه کلا حذف می کنه....
این تحلیل منه
ینی اونایی که 360 نیستن الان طرح یک ماهه 100 گیگ میاد براشون توی پنل ؟ اگه برا کسی میاد خواهشا اینجا اعلام کنه
Tornado2800
21-08-2019, 11:09
ینی اونایی که 360 نیستن الان طرح یک ماهه 100 گیگ میاد براشون توی پنل ؟ اگه برا کسی میاد خواهشا اینجا اعلام کنه
سلام
بله برای یکی از مودم های ما که طرح ۳۶۰ نیستند چنین پکیج هنوز وجود دارد
morteza_mombeini
21-08-2019, 11:15
سلام
بله برای یکی از مودم های ما که طرح ۳۶۰ نیستند چنین پکیج هنوز وجود دارد
عجب ادمایی هستن میگن در بعضی مناطق حذف شده خوب بگن فقط برای 360 حذفیدن .اشتباه کردم 360 گرفتم الکی صد تومن پول اضافه دادم
شبانه چی برای اون مودم معمولیت هست یا کلا حذفش کردن ؟
mahdyshr
21-08-2019, 13:15
هم شبانه و هم یک ماهه صد گیگ روی اون هایی که ۳۶۰ نیستند الان در دسترسه ( الان تو پنل غیر ۳۶۰ من هست نمی دونم مال بقیه چطوره )
رو ۳۶۰ حذف کرده
حداقل برید تو صفحه انستاگرامشون اعتراض کنیم به این کارشون
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
morteza_mombeini
21-08-2019, 13:56
هم شبانه و هم یک ماهه صد گیگ روی اون هایی که ۳۶۰ نیستند الان در دسترسه ( الان تو پنل غیر ۳۶۰ من هست نمی دونم مال بقیه چطوره )
رو ۳۶۰ حذف کرده
حداقل برید تو صفحه انستاگرامشون اعتراض کنیم به این کارشون
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
اگر مشكل پينگ ساعت ١٠ شب حل شده باشه من اعتراضي ندارم ولي اگه با حذف اينا مشكل پينگ هنوز باشه بايد مودمشو انداخت توي حليم
سلام تایم شبانه سرعت مبین نت محدود میشه ؟
ho3in2012
21-08-2019, 15:55
سلام تایم شبانه سرعت مبین نت محدود میشه ؟
اگه سرویستون شبانه معمولی داره بله رو 4 مگابیت (512 کیلوبایت) محدوده میشه
اگر شبانه پرسرعت داشته باشه سرویستون خیر
mahdyshr
21-08-2019, 20:08
از چه تایمی محدود میشه ؟
2 تا 7 بامداد
poriya_hashie
23-08-2019, 01:11
سرویس های شبانه که حذف شده
سرویس های پر مصرف بسته 100 گیگ هم حذف کرده
حتما شکایت کنید
سرویس های TuRBO + با TURBO چه فرقی میکنه؟
- - - Updated - - -
Farhad 8904
23-08-2019, 12:53
اصفهان خیابان سروش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
دوستان مبین نت نسبت به ای دی اس ال ارزش داره که مودم و طرح بگیرم ؟ .. الانی که ای دی اس ال گرون شده و حجما هم خیلی کم شده ؟
مبین نت شهر ما تازه اومده و امکان تست هم نداشتم ببینم چطور هست
poriya_hashie
23-08-2019, 16:51
با سلام و احترام
به استحضار می رساند شرکت در جهت افزایش رضایت مندی مشترکین و با توجه ظرفیت های شبکه طرح های تمدید را در اختیار مشترکین قرار داده است و ممکن است بنا به صلاحدید و یا با توجه به محدودیت های شبکه ارائه هریک از طرح ها را متوقف نماید، لذا مشترکین مطابق با ماده 5-17 قرارداد می توانند از پروموشنها و طرحهاي تشويقي خریداری شده تا پایان مدت زمان طرح خود استفاده نموده و پس از آن نسبت به خریداری از طرحهای جدید قراردادشده در سبد محصولات شرکت مبین نت اقدام نمایند.
لازم به ذکر است در راستای بهبود سرعت شبانه و افزایش میزان رضایت مشترکین از سرعت در ساعات رایگان سرویس ارائه طرح های شبانه جهت بهبود تجربه مشترکین حذف گردیده و به جای آن محدودیت سرعت در سرویس شبانه طرح ها برداشته شده و سرعت در ساعات رایگان همانند ساعات غیر رایگان 4 تا 40 مگابیت بر ثانیه گردیده است.
لطفا در صورت بروز مشکل یا هرگونه درخواست ،فرم صدای مشتری درسایت را تکمیل و ارسال فرمایید.
باتشکر از همکاری صمیمانه ی شما
شرکت ارتباطات مبین نت
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
با توجه به حجم و سرعت هزینه کمتری داشتند این سرویس ها
- - - Updated - - -
سلام
دوستان مبین نت نسبت به ای دی اس ال ارزش داره که مودم و طرح بگیرم ؟ .. الانی که ای دی اس ال گرون شده و حجما هم خیلی کم شده ؟
با توجه به حذف شبانه و بسته های 100 گیگ اصلا نخر ارزش نداره من تمدید نمیکنم سرویسم رو
mostafadc
23-08-2019, 18:11
سلام
در حال حاضر اصلاً ارزش خرید نداره.
برای خرید ADSL میتونید هر موقع که جشنواره و فروش ویژه گذاشتند، با قیمت ارزون و به صرفه، ADSL بگیرید.
دوستان سلام
من با توجه به مشکلی که دارم با ADSL دارم جایگزین ها رو بررسی می کنم چنتا سوال داشتم
1.برای استفاده از مبین نت حتما باید مودم رو از خودشون تهییه کرد؟
2.در صورت امکان خرید مودم از بازار چه مودم هایی در حال حاضر موجود هست؟...و ارزون ترین مودم که البته کیفیت قابل قبولی داشته باشه چی هست؟
3.وضعیتش با شبکه های اجتماعی به چه صورت هست؟..اخه بعضی اپراتور ها مثلا با اینستاگرام مشکل دارن
فکر می کنم هزینه اصلی هزینه مودم باشه که قیمت ها بالا هست
و دست اخر چه سرویسی از مبین نت رو پیشنهاد میدین با حجم ماهانه حداقل 60 گیگ
ho3in2012
24-08-2019, 04:24
دوستان سلام
من با توجه به مشکلی که دارم با ADSL دارم جایگزین ها رو بررسی می کنم چنتا سوال داشتم
2.در صورت امکان خرید مودم از بازار چه مودم هایی در حال حاضر موجود هست؟...و ارزون ترین مودم که البته کیفیت قابل قبولی داشته باشه چی هست؟
3.وضعیتش با شبکه های اجتماعی به چه صورت هست؟..اخه بعضی اپراتور ها مثلا با اینستاگرام مشکل دارن
1. بله سیمکارت جدا نمیدن حتما باید مودم و طرح اولیه بخری
2. عزیز ارزون ترین مودمی که میتونی بگیری همون b612 مبین نت هست که معادل tf-i60 ایرانسله. این مودم ایرانسلش در بازار بالای یک و نیم میلیون تومن هست که مبین نت داره با سه ماه طرح اولیه میده 500 تومن
3. من مشکلی با کیفیت ندارم و واقعا 40 مگابیت رو کامل بهم میده
طرح هاش اینجا هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل مبین نت قیمتاشه کلا طرح خوب یه 100 گیگ ماهیانه داره قیمتش با مالیات حدود ماهی 92 تومن می افته بقیه طرح هاش اصلا صرفه ندارن و گرون در میاد
این طرج هم مبین نت برداشته تو بعضی مناطق حذف کرده!!!!!!!!!
یعنی عملا باید سرویس کم حجم با قیمت بالا بخرین
حالا تصمیم با خودتونه اگه مشکل مالی ندارین و راحت میتونین هزینه کنین بیا مبین نت
1. بله سیمکارت جدا نمیدن حتما باید مودم و طرح اولیه بخری
امکان تغییر نام سیم کارت وجود داره؟
مبین نت داره با سه ماه طرح اولیه میده 500 تومن
اون 100 گیگ برای سه ماه هست یا ماهیانه 100 گیگ هست؟
مشکل مبین نت قیمتاشه کلا طرح خوب یه 100 گیگ ماهیانه داره قیمتش با مالیات حدود ماهی 92 تومن می افته بقیه طرح هاش اصلا صرفه ندارن و گرون در میاد
این طرج هم مبین نت برداشته تو بعضی مناطق حذف کرده!!!!!!!!!
توی سایتش که هست کدوم مناطق رو برداشته!!..سرویس خاصی جایگزینش کرده؟!
حالا تصمیم با خودتونه اگه مشکل مالی ندارین و راحت میتونین هزینه کنین بیا مبین نت
من همین الان دارم بالای 90 میدم...راحت که نیست ولی در حال حاضر تک کانکشن زیر 1مگ!!! و دانلود 450-500 کیلوبایت هست البته خیلی مشکلی با سرعتش ندارم ولی خوب اون چیزی که میفروشن با اونی که تحویل میدن زمین تا اسمون فرق داره اینش اذیت کنندس
واقعا پشیمونم از خریدم دیگه تمدید نمیکنم زنگ میزنم بیان مودمشونو ببرن
poriya_hashie
24-08-2019, 23:08
دوستان سلام
با توجه به حذف شبانه و بسته های 100 گیگ اصلا نخر ارزش نداره من تمدید نمیکنم سرویسم رو
برای این شرکت سرعت 500 کیلوبایت تا 5 مگ جز سرعت که هیچ مشکلی نداره
یعنی سرعت شما یک شب 5 مگ بود یک شب 600 کیلوبایت زنگ بزنی شرکت میگن سرویس شما مشکلی نداره
توی دوماهی که از سرویس من گذشته گیگ پک حذف کردن
با اعتراض برگشت
الانم که شبانه و بسته 100 گیگ ماهانه رو حذف کرده
اصلا حساب نکن روی مبین نت
برای این شرکت سرعت 500 کیلوبایت تا 5 مگ جز سرعت که هیچ مشکلی نداره
یعنی سرعت شما یک شب 5 مگ بود یک شب 600 کیلوبایت زنگ بزنی شرکت میگن سرویس شما مشکلی نداره
توی دوماهی که از سرویس من گذشته گیگ پک حذف کردن
با اعتراض برگشت
الانم که شبانه و بسته 100 گیگ ماهانه رو حذف کرده
اصلا حساب نکن روی مبین نت
فعلا صبر می کنم ببینم چه طور میشه وضعیت تعرفه ها البته شبانه که لازم ندارم بسته 60 گیگ با قیمت مناسب داشته باشه هم کافیه برا من
فقط یک سوال جریان این طرح 360 چیه؟
ho3in2012
25-08-2019, 01:21
فعلا صبر می کنم ببینم چه طور میشه وضعیت تعرفه ها البته شبانه که لازم ندارم بسته 60 گیگ با قیمت مناسب داشته باشه هم کافیه برا من
فقط یک سوال جریان این طرح 360 چیه؟
سیمکارتش رومینگ میشه رو همراه اول
اوایل خوب بود ولی الان مبین نت قشنگ بین مشتری های 360 و عادی داره فرق میزاره
روز به روز طرح هاش داره محدود تر میشه و شبانه و سرویس های پرحجم 100 گیگ روی سیم 360 حذف شده
اگه منطقتون مبین نت پوشش داره سیمکارت عادی بگیر و طرف 360 نرو
amir000098
25-08-2019, 10:50
الان نزدیک دو هفته هستش دقیقا روزی بالای 10 بار قطع وصلی دارم ...
توی این خراب شده یه شرکت خوبم نیست خدمات بگیری ازش
دوستان بی زحمت پاسخ این پستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بدین
سلام
دوستان من دیروز با نمایندگی شهرمون صحبت کردم در خصوص پوشش انتن مبین نت بهم گفت اگه جایی که هستی فورجی همراه اول داری اینم با بهترین کیفیت میتونی دریافت کنی .. این یعنی طرح 360 میخاد بهم بده ؟؟؟ .. گفتم تضمین سرعت هم اصلا میدید گفت زیر 30 نمیاد البته میدونم دروغ میگه ولی چون شهر کوچیکی هستیم و اکثرا اینجا به همون ای دی اس ال راضی هستن فکر کنم بتونم باهاش کنار بیام .. به نظر شما چیکار کنم ؟؟
poriya_hashie
26-08-2019, 20:25
سلام
دوستان من دیروز با نمایندگی شهرمون صحبت کردم در خصوص پوشش انتن مبین نت بهم گفت اگه جایی که هستی فورجی همراه اول داری اینم با بهترین کیفیت میتونی دریافت کنی .. این یعنی طرح 360 میخاد بهم بده ؟؟؟ .. گفتم تضمین سرعت هم اصلا میدید گفت زیر 30 نمیاد البته میدونم دروغ میگه ولی چون شهر کوچیکی هستیم و اکثرا اینجا به همون ای دی اس ال راضی هستن فکر کنم بتونم باهاش کنار بیام .. به نظر شما چیکار کنم ؟؟
این همون 360 مبین نت که 120 هزار تومان از شما بیشتر گرفته میشه
poriya_hashie
26-08-2019, 20:26
دوستانی که مبین نت 360 هستید حتما شکایت خودتون در 195 و صدای مشتری رو ثبت کنید
شرکت مبین نت این اجازه رو نداره برای مشترکین 360 و Td تفاوت قیمت و بسته داشته باشه
مبین نت طرح 100 گیگ و 1000 گیگ رو فقط برای مشترکین 360 حذف کرده
Hossein jabbar
26-08-2019, 21:20
شرکت مبین نت این اجازه رو نداره برای مشترکین 360 و Td تفاوت قیمت و بسته داشته باشه
دادا های گرامی هر کسی شکایت داره این پست رو تگ کنه هر کی تگ کرد بعد شکایت کنه مبین نت داره نقش دو اپراتو رو بازی میکنه حتما شکایات بیشتر بشه
حتما...
mostafadc
27-08-2019, 04:35
سلام
تضمین سرعت دانلود 4 مگابیت در ثانیه، و برای آپلود 1 مگابیت در ثانیه هست. برای سرعت بالاتر، تضمین نمیدن. ولی اگر دکلی که بهش وصل میشید خلوت باشه و سیگنال قوی داشته باشید، سرعت بیشتر تا حداکثر 40 مگابیت برای دانلود خواهید داشت.
morteza_mombeini
27-08-2019, 10:50
دوستاني كه شكايت كردن به خاطر فرقي كه مبين نت در تعرفه عادي و ٣٦٠ گذاشته اگر جوابي گرفتن اينجا بزارن من الان شكايت كردم ولي فك كنم ١٠ روز ديگه جوابش بياد
poriya_hashie
27-08-2019, 20:31
دادا های گرامی هر کسی شکایت داره این پست رو تگ کنه هر کی تگ کرد بعد شکایت کنه مبین نت داره نقش دو اپراتو رو بازی میکنه حتما شکایات بیشتر بشه
حتما...
حتما در شکایت ذکر کنید که چرا فقط برای مشترکین 360 حذف کردید
Tornado2800
27-08-2019, 20:58
سلام
دوستان عزیز تفاوت سرعت Turbo+ با Turbi در چیست ؟
ho3in2012
27-08-2019, 21:32
سلام
دوستان عزیز تفاوت سرعت Turbo+ با Turbi در چیست ؟
هیچ فرقی ندارن
حجم توربو پلاس ها فقط بیشتره
poriya_hashie
28-08-2019, 15:41
مشترك گرامي با سلام و احترام به استحضار مي رساند، پيرو تماس تلفني توضحات لازم خدمت شما ارائه شد، طبق قرارداد تامين دسترسي شركت در جهت افزايش رضايت مندي مشتركين و با توجه ظرفيت هاي شبكه طرح هاي تمديد را در اختيار مشتركين قرار داده است و ممكن است بنا به صلاحديد و يا با توجه به محدوديت هاي شبكه ارائه هريك از طرح ها را متوقف نمايد، لذا مشتركين مطابق با ماده 5-17 قرارداد مي توانند از پروموشنها و طرحهاي تشويقي خريداري شده تا پايان مدت زمان طرح خود استفاده نموده و پس از آن نسبت به خريداري از طرحهاي جديد قراردادشده در سبد محصولات شركت مبين نت اقدام نمايند. لازم به ذكر است در راستاي بهبود سرعت شبانه و افزايش ميزان رضايت مشتركين از سرعت در ساعات رايگان سرويس ارائه طرح هاي شبانه جهت بهبود تجربه مشتركين حذف گرديده و به جاي آن محدوديت سرعت در سرويس شبانه طرح ها برداشته شده و سرعت در ساعات رايگان همانند ساعات غير رايگان 4 تا 40 مگابيت بر ثانيه گرديده است. لطفا در صورت بروز مشكل يا هرگونه درخواست ،فرم صداي مشتري درسايت را تكميل و ارسال فرماييد. باتشكر از همكاري صميمانه ي شما شركت ارتباطات مبين نت
دوستان به هیچ عنوان قبول نکنید و شکایت کنید تا شکایت شما به لایه های بالاتر برسه
اگر الان شکایت نکنید باید برای بسته ها دقیقا دوبرابر بیشتر هزینه کنید
سلام
دوستانی که از طرح ۳۶۰ استفاده میکنید وضعش خوبه؟
بگیرم؟
با همراه اول نزدیک به ۱۴ مگابایت سرعت دارم ولی هزینش زیاده , adsl هم تو منطقه ما خوب نیست
mostafadc
28-08-2019, 17:04
سلام
دوستانی که از طرح ۳۶۰ استفاده میکنید وضعش خوبه؟
بگیرم؟
با همراه اول نزدیک به ۱۴ مگابایت سرعت دارم ولی هزینش زیاده , adsl هم تو منطقه ما خوب نیست
در سرویس 360 اگر به دکل های همراه اول وصل بشید، سرعتتون خیلی نوسان خواهد داشت. یعنی مثلاً یه لحظه میشه 10مگابیت، یه لحظه میشه 4 ، یه لحظه میشه 8 ، یه لحظه میشه 1 و ......
ولی ثبات سرعت اگر به خود مبین نت وصل بشید و سیگنال مناسب باشه، خیلی بهتر از همراه اول هست.
ولی در کل توصیه نمیکنم فعلاً سراغ مبین نت بیاید. مگر اینکه گزینهی بهتر دیگه ای نداشته باشید.
در سرویس 360 اگر به دکل های همراه اول وصل بشید، سرعتتون خیلی نوسان خواهد داشت. یعنی مثلاً یه لحظه میشه 10مگابیت، یه لحظه میشه 4 ، یه لحظه میشه 8 ، یه لحظه میشه 1 و ......
ولی ثبات سرعت اگر به خود مبین نت وصل بشید و سیگنال مناسب باشه، خیلی بهتر از همراه اول هست.
ولی در کل توصیه نمیکنم فعلاً سراغ مبین نت بیاید. مگر اینکه گزینهی بهتر دیگه ای نداشته باشید.
ممنون از شما
یعنی منی که چند متر با دکل هم فاصله دارم سرعتم نوسان داره؟
morteza_mombeini
28-08-2019, 20:31
من هنوز یه چیزو نفهمیدم : روی طرح 360 نوسان هست یا روی دکل همراه اول ؟ مثلا اگر طرح 360 باشه ولی از توی مودم به جای fdd به tdd وصل بشیم چطور ؟ بازم نوسان داره ؟
SINASONY
29-08-2019, 10:06
مبین نت شرکت گرونفروشیه. اصلا ارزش نداره منکه مودمشو گذاشتم کنار.
mostafadc
30-08-2019, 02:27
ممنون از شما
یعنی منی که چند متر با دکل هم فاصله دارم سرعتم نوسان داره؟
با توجه به اینکه سرعت اینترنت شما با همراه اول طبق گفته خودتون 14 مگابیت در ثانیه هست، من حدس میزنم با سرویس 360 مبین نت در حالت fd نوسان سرعت داشته باشید. چون این سرعت همراه اول خیلی کمه و احتمالاً دارای نوسان خواهد بود. دقیقاً مثل منطقهی ما که آنتن دهی همراه اول فول هست ولی هم همراه اول و هم طرح 360 مبین نت نوسان سرعت داره.
حالا بازم اگر خواستید، نصاب مبین نت میاد براتون تست میکنه. اگر راضی بودید که بگیرید. البته تو ساعت های مختلف روز نوسانات فرق میکنه. خودتون هم میتونید با همراه اول تو ساعت های مختلف تست سرعت بگیرید.
mostafadc
30-08-2019, 02:33
من هنوز یه چیزو نفهمیدم : روی طرح 360 نوسان هست یا روی دکل همراه اول ؟ مثلا اگر طرح 360 باشه ولی از توی مودم به جای fdd به tdd وصل بشیم چطور ؟ بازم نوسان داره ؟
روی fdd که فقط روی طرح 360 میشه انتخابش کرد، نوسان زیاده حتی با سیگنال قوی
ولی روی tdd(چه با طرح 360 و چه بدون 360) اگر سیگنال قوی باشه، نوسان چندانی نیست و سرعت نسبت به fdd بالاتر هست.
یعنی به نظر میرسه که BTSهای خود مبین نت، در صورت وجود سیگنال قوی، سرعت بهتر و کم نوسان تری ارائه میدن و BTSهای همراه اولی که به fdd طرح 360 ، اینترنت میدن، سرعت کمتر و نوسان بیشتری دارن
البته ممکنه تو مناطق مختلف فرق داشته باشه.
با توجه به اینکه سرعت اینترنت شما با همراه اول طبق گفته خودتون 14 مگابیت در ثانیه هست، من حدس میزنم با سرویس 360 مبین نت در حالت fd نوسان سرعت داشته باشید. چون این سرعت همراه اول خیلی کمه و احتمالاً دارای نوسان خواهد بود. دقیقاً مثل منطقهی ما که آنتن دهی همراه اول فول هست ولی هم همراه اول و هم طرح 360 مبین نت نوسان سرعت داره.
حالا بازم اگر خواستید، نصاب مبین نت میاد براتون تست میکنه. اگر راضی بودید که بگیرید. البته تو ساعت های مختلف روز نوسانات فرق میکنه. خودتون هم میتونید با همراه اول تو ساعت های مختلف تست سرعت بگیرید.
تشکر از شما
البته من عرض کردم ۱۴ مگابایت حدودا ۱۱۲ مگابیت سرعت دارم با همراه اول
نوسان داشته باشه موقع نصب و نصاب میاد اصولا همون موقع مشخص میشه؟
راستی مبین نت به غیر از TD الان 4G هم ارائه میکنه؟
mostafadc
30-08-2019, 04:43
تشکر از شما
البته من عرض کردم ۱۴ مگابایت حدودا ۱۱۲ مگابیت سرعت دارم با همراه اول
نوسان داشته باشه موقع نصب و نصاب میاد اصولا همون موقع مشخص میشه؟
اگه اینجوریه، توصیه من اینه که همون همراه اول رو بگیرید. خیلی بهتره. حتی اگر مبین نت 360 بدون نوسان داشته باشید.
چون تو مبین نت چه طرح عادی چه 360 ، سرعت تا 40 مگابیت(5 مگابایت) قفل شده و بالاتر نمیره. که البته معمولاً کمتر از اینم میشه.
در ضمن شما تو همراه اول تجمیع فرکانس و یا MIMO هم دارید که باعث میشه سرعت بیشتری بگیرید ولی تو مبین نت نه تجمیع فرکانس وجود داره و نه MIMO (نه طرح معمولی و نه طرح 360)
نصاب میاد تست سرعت میگیره، اگه سرعت دانلود بالای 4 مگابیت و سرعت آپلود بالای 1 مگابیت باشه، تحویلتون میده.
ولی مثلاً اگه شما بخاطر نوسان یا پینگ بالا راضی نباشید، میتونید بگید که نمیخوایدش.
نوسان تو ساعت های مختلف روز ممکنه فرق کنه.
mostafadc
30-08-2019, 04:50
راستی مبین نت به غیر از TD الان 4G هم ارائه میکنه؟
سیمکارت 4g جدا نداره. همون سیمکارت td رو هم فقط با مودم میفروشه و جدا نمیده
رو همون سیمکارت و مودمی که به عنوان td-lte میده، اگه طرح 360 بگیرید، اینترنت FD بوسیله رومینگ همراه اول ارائه میشه.
البته با محدودیت های زیادتر نسبت به خود همراه اول که بعضیاش رو در پست قبلی عرض کردم
morteza_mombeini
30-08-2019, 12:34
روی fdd که فقط روی طرح 360 میشه انتخابش کرد، نوسان زیاده حتی با سیگنال قوی
ولی روی tdd(چه با طرح 360 و چه بدون 360) اگر سیگنال قوی باشه، نوسان چندانی نیست و سرعت نسبت به fdd بالاتر هست.
یعنی به نظر میرسه که BTSهای خود مبین نت، در صورت وجود سیگنال قوی، سرعت بهتر و کم نوسان تری ارائه میدن و BTSهای همراه اولی که به fdd طرح 360 ، اینترنت میدن، سرعت کمتر و نوسان بیشتری دارن
البته ممکنه تو مناطق مختلف فرق داشته باشه.
برای من روی fdd سرعت اکثرا روی 40 مگ ثابته ولی پینگ ساعت 10 شب میره روی 200 حتی روی tdd هم که میزارم پینگ کم نمیشه توی چند تا منطقه مختلف تست کردم فرقی نداشت
mostafadc
30-08-2019, 16:19
برای من روی fdd سرعت اکثرا روی 40 مگ ثابته ولی پینگ ساعت 10 شب میره روی 200 حتی روی tdd هم که میزارم پینگ کم نمیشه توی چند تا منطقه مختلف تست کردم فرقی نداشت
حالا جالب اینه که برا من پینگ معمولاً ثابته به غیر از شبایی که فرداش تعطیله که مشخصه به خاطر استفاده زیاده
ولی سرعت دانلودم با fdd و سیگنال خیلی قوی از 15 مگابیت بیشتر نمیشه و البته اکثر مواقع زیر 10 مگابیت هست اونم با نوسان بسیار زیاد. البته سرعت آپلودم با fdd نسبتاً بالا هست و حتی تا 10 مگابیت هم میرسه که نسبتاً خوبه
روی tdd با اینکه سیگنال خیلی ضعیفی دارم ولی سرعت دانلودم نوسان چندانی نداره و بعضی وقتا تا 30 مگابیت هم میرسید ولی نزدیک دو سه ماهه که اومده پایین. سرعت آپلودم با tdd همیشه افتضاح بوده و زیر 1 مگابیت بود. که اونم مشخصه بخاطر ضعف سیگنال tdd هست.
و پینگم هم معمولا با tdd پایین تره. با اینکه سیگنال tdd خیلی ضعیفه و سیگنال fdd خیلی قوی
morteza_mombeini
30-08-2019, 18:01
حالا جالب اینه که برا من پینگ معمولاً ثابته به غیر از شبایی که فرداش تعطیله که مشخصه به خاطر استفاده زیاده
ولی سرعت دانلودم با fdd و سیگنال خیلی قوی از 15 مگابیت بیشتر نمیشه و البته اکثر مواقع زیر 10 مگابیت هست اونم با نوسان بسیار زیاد. البته سرعت آپلودم با fdd نسبتاً بالا هست و حتی تا 10 مگابیت هم میرسه که نسبتاً خوبه
روی tdd با اینکه سیگنال خیلی ضعیفی دارم ولی سرعت دانلودم نوسان چندانی نداره و بعضی وقتا تا 30 مگابیت هم میرسید ولی نزدیک دو سه ماهه که اومده پایین. سرعت آپلودم با tdd همیشه افتضاح بوده و زیر 1 مگابیت بود. که اونم مشخصه بخاطر ضعف سیگنال tdd هست.
و پینگم هم معمولا با tdd پایین تره. با اینکه سیگنال tdd خیلی ضعیفه و سیگنال fdd خیلی قویمنم سيگنالم ضعيفه با تي دي و سرعت اپلودم كمتر از يه مگه ولي پينگم هيچ فرقي نداره ، وقتي مبين نت اپلود رو روي ٤ مگ محدود كرده چه جوري ١٠ مگ ميگيري؟
poriya_hashie
30-08-2019, 20:23
دوستانی که طرح 360 دارید خواهش میکنم هم در پیج اینستاگرام شرکت مبین نت
هم صدای مشتری مبین نت
هم سامانه 195 شکایت کنید
طرح شبانه و بسته های اصلی برای مشترکین 360 فقط غیر فعال شده
با این داستان شرکت بسته ها دوبرابر گرونتر میده به شما
حتما شکایت کنید
هم صدای مشتری مبین نت
هم سامانه 195 شکایت کنید
حتما شکایت کنید
وقتی شما و امثال شما خرید نکنید از این اپراتور خوذش باعث میشه به مشترک احترام بزاره
شکایت شما و دیگران هیچ اثری نداره چون تو قرار دادی که امضا کردی گفته شده که حجم ها قابل تغیر هستن و ثابت نیست
mahdyshr
30-08-2019, 23:03
وقتی شما و امثال شما خرید نکنید از این اپراتور خوذش باعث میشه به مشترک احترام بزاره
شکایت شما و دیگران هیچ اثری نداره چون تو قرار دادی که امضا کردی گفته شده که حجم ها قابل تغیر هستن و ثابت نیست
بعضی از افراد مثل خود من مجبوریم ازش خرید کنیم
چون جایی که هستم نه adsl خوب هست نه wireless
سیم کارت هم خیلی گرونه نسبتا تعرفه هاش
پس نمی شه به همین راحتی قضاوت کرد.
بعضی از افراد مثل خود من مجبوریم ازش خرید کنیم
چون جایی که هستم نه adsl خوب هست نه wireless
سیم کارت هم خیلی گرونه نسبتا تعرفه هاش
پس نمی شه به همین راحتی قضاوت کرد.
سیم کارت های وب بسته هاش خیلی ارزون تر از مبین نت هست
mostafadc
30-08-2019, 23:45
منم سيگنالم ضعيفه با تي دي و سرعت اپلودم كمتر از يه مگه ولي پينگم هيچ فرقي نداره ، وقتي مبين نت اپلود رو روي ٤ مگ محدود كرده چه جوري ١٠ مگ ميگيري؟
نمیدونم.
برا خودمم سواله!
البته فقط رو fdd این اتفاق افتاده
جالب اینجاس که خیلی وقتا با fdd سرعت دانلودم میشه حدود 5 و سرعت آپلودم حدود 10 !!
morteza_mombeini
31-08-2019, 00:16
هم صدای مشتری مبین نت
هم سامانه 195 شکایت کنید
حتما شکایت کنید
من كه شبانه اصلا استفاده نميكنم بسته هاي بلند مدت هم ميخرم كه به صرفه باشه برا همين تاثيري رو من نداره ولي اگه بخاد گرونتر از تي دي بده اونطوري ديگه كوتاه نميام البته بسته ي ١٠٠٠ گيگ يه ساله رو هم حذف كرده خيلي بد شد چون به صرفه بود . اينم بگم من تا حالا از دو سه تا سرويس دهنده شكايت كردم و تا تهش و رفتم با اينكه تماما حق با من بود ولي هيچ گوهي نتونستم بخورم كلا قانون وجود نداره ما هم زورمون بهش نميرسه بي خيال نهايت ميزيريم كنار يه جيز ديگه پيدا ميكنيم ارزونتر
poriya_hashie
31-08-2019, 14:40
قابل تغییر باشن برای همه باید قابل تغییر باشه نه فقط یک عده
poriya_hashie
31-08-2019, 15:21
من كه شبانه اصلا استفاده نميكنم بسته هاي بلند مدت هم ميخرم كه به صرفه باشه برا همين تاثيري رو من نداره ولي اگه بخاد گرونتر از تي دي بده اونطوري ديگه كوتاه نميام البته بسته ي ١٠٠٠ گيگ يه ساله رو هم حذف كرده خيلي بد شد چون به صرفه بود . اينم بگم من تا حالا از دو سه تا سرويس دهنده شكايت كردم و تا تهش و رفتم با اينكه تماما حق با من بود ولي هيچ گوهي نتونستم بخورم كلا قانون وجود نداره ما هم زورمون بهش نميرسه بي خيال نهايت ميزيريم كنار يه جيز ديگه پيدا ميكنيم ارزونتر
همین الان گرون کرده دیگه دوست عزیز بسته های 100 گیگ و 1000 گیگ رو حذف کرده
morteza_mombeini
31-08-2019, 16:00
همین الان گرون کرده دیگه دوست عزیز بسته های 100 گیگ و 1000 گیگ رو حذف کرده
نه حذف یه سری بسته خاص که من ازش استفاده نمیکنم مهم نیست چون من فقط طرح 650 و 1000 گیگ رو میخریدم ولی اگه مثلا طرح 650 گیگ رو برای تی دی بده 650 و برای 360 بده یه تومن اونطوری دیگه چوب میکنم تو استینشون:n10:
mostafadc
31-08-2019, 19:07
وقتی حجم شبانه رو حذف کرده برای طرح 360، باید قیمت بسته های 360 رو ارزون کنه. چون به هرحال اون مقدار حجم، یه مبلغی پولش بوده و حالا که حذف شده، باید پول بسته کمتر باشه تا کاربر اگه خواست بتونه حجم اضافه یا گیگ پک بخره
اگر هم ارزون نکنن، دقیقاً مصداق بارز کم فروشی و گران فروشی هست.
morteza_mombeini
31-08-2019, 19:31
وقتی حجم شبانه رو حذف کرده برای طرح 360، باید قیمت بسته های 360 رو ارزون کنه. چون به هرحال اون مقدار حجم، یه مبلغی پولش بوده و حالا که حذف شده، باید پول بسته کمتر باشه تا کاربر اگه خواست بتونه حجم اضافه یا گیگ پک بخره
اگر هم ارزون نکنن، دقیقاً مصداق بارز کم فروشی و گران فروشی هست.
خودشون میگن چون حجم شبانه هدیه ی شرکته بودن و نبودنش تاثیری توی قیمت ها نداره .اینکه کم فروشی میکنن هم همه سرویس دهنده ها اینطورن ولی ما زورمون به کدومشون میرسه ؟
mostafadc
31-08-2019, 20:45
خودشون میگن چون حجم شبانه هدیه ی شرکته بودن و نبودنش تاثیری توی قیمت ها نداره .اینکه کم فروشی میکنن هم همه سرویس دهنده ها اینطورن ولی ما زورمون به کدومشون میرسه ؟
خیر
حجم شبانه جزو هدیه نبوده. جزو خود بسته بوده و کلمه هدیه هم کنار حجم شبانه نبود.
من عکس بسته های قبل رو دارم. داخل هیچکدوم اسمی از هدیه نیست. مثلاً نوشته ۲۰۰۰ گیگابایت حجم شبانه
حتی اسم رایگان هم کنارش نیست.
پس این یعنی پول حجم شبانه هم داخل قیمت کل بسته گنجانده شده بوده و الان وقتی حجم شبانه رو حذف کردند،باید قیمت بسته رو متناسب با قیمت حجم شبانه کم کنند. در غیر اینصورت این شرکت متهم هست به گران فروشی و کم فروشی.
Hossein jabbar
31-08-2019, 20:51
خیر
حجم شبانه جزو هدیه نبوده. جزو خود بسته بوده و کلمه هدیه هم کنار حجم شبانه نبود.
من عکس بسته های قبل رو دارم. داخل هیچکدوم اسمی از هدیه نیست. مثلاً نوشته ۲۰۰۰ گیگابایت حجم شبانه
حتی اسم رایگان هم کنارش نیست.
پس این یعنی پول حجم شبانه هم داخل قیمت کل بسته گنجانده شده بوده و الان وقتی حجم شبانه رو حذف کردند،باید قیمت بسته رو متناسب با قیمت حجم شبانه کم کنند. در غیر اینصورت این شرکت متهم هست به گران فروشی و کم فروشی.
همه ی برادران عزیز درست میگوند مبین نت دیگر مبین نت قبلی نیس خودش با دست خودش میخواد خودشو ورشکسته کنه یا ملت رو با چشم دیگه ای میبینن من که دیگه هم شکایت کردم هم از طریق صدای مشتری به خوده1575زنگ زدم وگله از سرعت و پینگ و خدمات گفتم من دیگه طرح نمیخرم یک . دو ماه طول نمی کشه مبین نت ورشکسته بشه علت حذف شدن قرار داد360 شبانه قصدا بوده از سوی مبین نت که بیشتر منفعت کنه که شرعی و عرفا حرام هست
بسته ازش نخرید والسلام
poriya_hashie
31-08-2019, 22:09
همه ی برادران عزیز درست میگوند مبین نت دیگر مبین نت قبلی نیس خودش با دست خودش میخواد خودشو ورشکسته کنه یا ملت رو با چشم دیگه ای میبینن من که دیگه هم شکایت کردم هم از طریق صدای مشتری به خوده1575زنگ زدم وگله از سرعت و پینگ و خدمات گفتم من دیگه طرح نمیخرم یک . دو ماه طول نمی کشه مبین نت ورشکسته بشه علت حذف شدن قرار داد360 شبانه قصدا بوده از سوی مبین نت که بیشتر منفعت کنه که شرعی و عرفا حرام هست
بسته ازش نخرید والسلام
دقیقا پیداست خودش همچین چیزی میخواد حتما مشترکین 360 اونقدر سود نداره برای شرکت مبین نت و میخواد مجبور کنه مشترکین 360 رو که یا تخلیه کنند و مودم ذو پس بدهند یا با هزینه دو برابری بدون شبانه استفاده کنند
من که تمدید نمیکنم مبین نتم رو یک گیگ مونده از بسته ام
قابل تغییر باشن برای همه باید قابل تغییر باشه نه فقط یک عده
وقتی زورمون نمیرسه تکلیف چیه
اینکه بیاد تو tdتحت پوشش 1000گیگ بده بعد تو 360 هر چی بسته خوب باشه رو حذف کنه
تازه ی عده هم که 100هزار تومن گرونتر خریدن فقط بخاطر رومینگش که بتونن همجا ببرنش
morteza_mombeini
31-08-2019, 22:40
دقیقا پیداست خودش همچین چیزی میخواد حتما مشترکین 360 اونقدر سود نداره برای شرکت مبین نت و میخواد مجبور کنه مشترکین 360 رو که یا تخلیه کنند و مودم ذو پس بدهند یا با هزینه دو برابری بدون شبانه استفاده کنند
من که تمدید نمیکنم مبین نتم رو یک گیگ مونده از بسته ام
امروز خریت کردم یه بسته ی یک ماهه 7 گیگ رو سی تومن خریدم برای تست که ببینم پینگش درست شده یا نه ولی متاسفانه همون اشغالیه که قبلا بود دیگه طرح مفتی هم بزاره محاله شارژ کنم ولی بمونه اگه یه وقت اینترنتام به فنا رفتن به عنوان دایال اپ ازش استفاده میکنم :n09:
apadana.1001
07-09-2019, 14:34
دوستان من یه نظری رو اینجا بیان میکنم ، اگر موافق بودین همه با هم اعلام حمایت کنیم و تلاش کنیم که به نتیجه برسیم.
به نظرم بهترین کار اینه که همگی یه همتی بکنیم و با هر گونه حمایتی که ازمون برمیاد ، تلاش کنیم برای هک کردن مودم موبین نت.
من اول خرداد اومدم از مبین نت سرویس گرفتم. 100 تومن پول اضافه دادم برای طرح 360 حالا اینا اومدن از طرح 360 سرویس های مناسبش رو حذف کردن و باید برای اینترنت 7 گیگ حدود 30 تومن پرداخت کنیم. خب همراه اول هم دقیقا به همین قیمت داره سرویس ارائه میکنه.
بهترین کار اینه که مودم رو هک کنیم و بریم از شرکتای دیگه خدمات بگیریم. مثل های وی یا حتی همراه اول. تا هم این شرکت موبین نت ورشکسته بشه . هم اینکه یه بفهمن که با وجود ما کاربران هست که می تونن سر پا باشن. پس باید به خواسته های ما توجه کنن.
تا زمانی هم که نتیجه نگرفتیم به هیچ عنوان ازشون سرویس نخریم تا استارتش رو زده باشیم.
پس علاوه بر نخریدن سرویس و شکایت کردن ، هَک کردن مودم هاشون رو هم بزاریم توی برنامه مون. همه با هم میتونیم . باور کنید 100 نفر جمع بشیم ، پول بزاریم روی همدیگه ، از خود کشور چین هم میتونیم هکر استخدام کنیم برام مودم رو هک بکنه
سلام
دوستان از پنل مبین نت میشه وسط یک دوره طرح رو عوض کرد ؟؟ .. مثلا اگه برای ورودی 100 گیگ سه ماهه بگیرم اگه زودتر از 3 ماه تموم شد میتونم طرحهای دیگه رو بگیرم و این طرح رو کنسل کنم یا باید حتما گیگ اضافه بخرم تا بشه سر تاریخ اتمام دوره ؟؟
ممنون
persian.godfather
07-09-2019, 16:59
میخوام طرح رنگین نت بگیرم نوع افزایش سرعت ، واقعا روی ۱۶ میبندن اگر خط بکشه؟ و این که مخابرات حجم خوری و اینا داره؟ اوضاع چیزشکن ها توش چطوره ؟ مرکز مخابرات آیت تهران هستم ، لطفاً راهنمایی کنید چون همه شرکت ها بودم بجز مخابرات و چیزی ازش نمیدونم
morteza_mombeini
07-09-2019, 20:32
دوستان من یه نظری رو اینجا بیان میکنم ، اگر موافق بودین همه با هم اعلام حمایت کنیم و تلاش کنیم که به نتیجه برسیم.
به نظرم بهترین کار اینه که همگی یه همتی بکنیم و با هر گونه حمایتی که ازمون برمیاد ، تلاش کنیم برای هک کردن مودم موبین نت.
من اول خرداد اومدم از مبین نت سرویس گرفتم. 100 تومن پول اضافه دادم برای طرح 360 حالا اینا اومدن از طرح 360 سرویس های مناسبش رو حذف کردن و باید برای اینترنت 7 گیگ حدود 30 تومن پرداخت کنیم. خب همراه اول هم دقیقا به همین قیمت داره سرویس ارائه میکنه.
بهترین کار اینه که مودم رو هک کنیم و بریم از شرکتای دیگه خدمات بگیریم. مثل های وی یا حتی همراه اول. تا هم این شرکت موبین نت ورشکسته بشه . هم اینکه یه بفهمن که با وجود ما کاربران هست که می تونن سر پا باشن. پس باید به خواسته های ما توجه کنن.
تا زمانی هم که نتیجه نگرفتیم به هیچ عنوان ازشون سرویس نخریم تا استارتش رو زده باشیم.
پس علاوه بر نخریدن سرویس و شکایت کردن ، هَک کردن مودم هاشون رو هم بزاریم توی برنامه مون. همه با هم میتونیم . باور کنید 100 نفر جمع بشیم ، پول بزاریم روی همدیگه ، از خود کشور چین هم میتونیم هکر استخدام کنیم برام مودم رو هک بکنه
عمو اين مودم طوري لاك شده كه هيچ رقمه هك نميشه و جز خود مبين نت كسي نميتونه انلاكش كنه به نظر من دنبال يه مهندس الكترونيك باشي بهتره تا يه هكر
morteza_mombeini
07-09-2019, 20:34
سلام
دوستان از پنل مبین نت میشه وسط یک دوره طرح رو عوض کرد ؟؟ .. مثلا اگه برای ورودی 100 گیگ سه ماهه بگیرم اگه زودتر از 3 ماه تموم شد میتونم طرحهای دیگه رو بگیرم و این طرح رو کنسل کنم یا باید حتما گیگ اضافه بخرم تا بشه سر تاریخ اتمام دوره ؟؟
ممنون
اره گزينه ي تغيير طرح داره همون ثانيه ي اول هم ميتوني طرحت رو تغيير بدي
persian.godfather
08-09-2019, 01:15
عمو اين مودم طوري لاك شده كه هيچ رقمه هك نميشه و جز خود مبين نت كسي نميتونه انلاكش كنه به نظر من دنبال يه مهندس الكترونيك باشي بهتره تا يه هكر
توی دنیایی که استاکس نت میزنه اونجا که همه میدونن رو میترکونه ، هیچ چیزی غیر قابل هک نیست دیگه
renfield
08-09-2019, 01:55
توی دنیایی که استاکس نت میزنه اونجا که همه میدونن رو میترکونه ، هیچ چیزی غیر قابل هک نیست دیگه
استاکس نت دوست عزیز با فلش یو اس بی ریختن رو سیستم های ایران . اینو خود بی بی سی فارسی گفت . اگه غیر از اینه بگو ما هم استفاده کنیم
persian.godfather
08-09-2019, 04:30
استاکس نت دوست عزیز با فلش یو اس بی ریختن رو سیستم های ایران . اینو خود بی بی سی فارسی گفت . اگه غیر از اینه بگو ما هم استفاده کنیم
اولاً که آیت الله بی بی سی درستش هست ، همه میدونن از کجا تغذیه میشه از کودتای مرداد گرفته تا ۵۷ و همین حالا و .... ، ولی در کل منظور سیستم هک توی دنیا بود که خیلی پیشرفته هست و مبین نت در مقابلش هیچه ، دنیای امروز جنگ و حملات سایبری هست
morteza_mombeini
10-09-2019, 21:21
برادرایی که به خاطر حذف بسته های 360 شکایت کرده بودن نتیجه ای گرفتین ؟
پینگ ساعت 10 شب درست شده یا هنوز همونطوریه ؟ من چند شبه تست میکنم روی 360 دیگه نه افت سرعت هست نه پینگ میره بالا نمیدونم به خاطر محرمه یا کلا درست شده خواهشا چک کنید
poriya_hashie
12-09-2019, 21:35
برادرایی که به خاطر حذف بسته های 360 شکایت کرده بودن نتیجه ای گرفتین ؟
پینگ ساعت 10 شب درست شده یا هنوز همونطوریه ؟ من چند شبه تست میکنم روی 360 دیگه نه افت سرعت هست نه پینگ میره بالا نمیدونم به خاطر محرمه یا کلا درست شده خواهشا چک کنید
پینگ که از 9 به بعد خیلی بد میشه من پابجی رو با اینترنت موبایل بازی میکنم
سرعت هم افت سرعت هست هنوز از ساعت 11 تا 1
بهتر شده یکم ولی
برای شکایت هم من درخواستم تجدید نظر دوم رفته
morteza_mombeini
13-09-2019, 13:16
پینگ که از 9 به بعد خیلی بد میشه من پابجی رو با اینترنت موبایل بازی میکنم
سرعت هم افت سرعت هست هنوز از ساعت 11 تا 1
بهتر شده یکم ولی
برای شکایت هم من درخواستم تجدید نظر دوم رفته
تو تجدید نظر اول چی گفتن ؟ چرت و پرت ؟
پینگ بهتر شده ینی چه جور مثلا ؟ برا من قبلا ازساعت 10 شب پینگ داخل که 30 بود میشد 200 و خورده ای و خارج هم که زیر 300 نمیومد ولی الان کل شبانه روز پینگ داخل 30 و خارج هم زیر 130 هست و دیگه بالا نمیره.احتمال داره به خاطر مراسم عذاداری چون مصرف کمتره پینگ نره بالا که باید یه مدت صبر کرد ببینیم بعد از این ایام وضعیتش چه جوریه ولی به نظرم خودشون درستش کردن یا اینکه اگه عمدی بوده دیگه توبه کردن:biggrin:
poriya_hashie
13-09-2019, 14:12
تو تجدید نظر اول چی گفتن ؟ چرت و پرت ؟
پینگ بهتر شده ینی چه جور مثلا ؟ برا من قبلا ازساعت 10 شب پینگ داخل که 30 بود میشد 200 و خورده ای و خارج هم که زیر 300 نمیومد ولی الان کل شبانه روز پینگ داخل 30 و خارج هم زیر 130 هست و دیگه بالا نمیره.احتمال داره به خاطر مراسم عذاداری چون مصرف کمتره پینگ نره بالا که باید یه مدت صبر کرد ببینیم بعد از این ایام وضعیتش چه جوریه ولی به نظرم خودشون درستش کردن یا اینکه اگه عمدی بوده دیگه توبه کردن:biggrin:
من پینگم بالاست شبا کلا مبین نت به جز روز برای بازی خوب نیست
morteza_mombeini
13-09-2019, 18:43
من پینگم بالاست شبا کلا مبین نت به جز روز برای بازی خوب نیست
ببین این مال قبله :
اینا هم مال چند روز پیشه که تست گرفتم فعلا پینگ بالا نمیره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش روی طرح 360 و دکل همراه اول گرفته شده .
poriya_hashie
13-09-2019, 22:29
ببین این مال قبله :
اینا هم مال چند روز پیشه که تست گرفتم فعلا پینگ بالا نمیره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش روی طرح 360 و دکل همراه اول گرفته شده .
شما پینگتو تو بازی بگیر سرور بازی ها باید پینگت پایین باشه
silverbios
15-09-2019, 21:48
اخرین فریمور منتشر شده از سمت مبین نت برای b612 چه نسخه ای هست؟
poriya_hashie
16-09-2019, 20:45
اخرین فریمور منتشر شده از سمت مبین نت برای b612 چه نسخه ای هست؟
Software version: 11.197.03.00.1472
Web UI version: 21.100.46.00.03
adibstar
17-09-2019, 11:31
منم مودم این شرکت رو گذاشتم تو انبار خونه خاک بخوره . نهایت سرعت حماقت را با مبین نت تجربه کنید
masoud71
27-09-2019, 22:46
سلام دوستان
سرعت اینترنت شما هم حدود 48 ساعته داغونه؟
پینگ به شدت بالا
من که مبین نت دارم و مشکلی ندارم. به احتمال زیاد منطقه ی شما تحت پوشش مبین نت نیست و مودم شما رو روی FDD-LTE گذاشتن که در واقع از همراه اول آنتن میگیره و مدتی هست که همراه اول با مشکل مواجه شده و کاربران زیادی اعتراض کردن و وزیر ارتباطات هم در این مورد مطلب نوشتن که شبکه همراه اول اشباع شده چون بخشی از شبکه اون رو به هواپیمایی دادن و در حال بررسی موضوع هستن.
morteza_mombeini
05-10-2019, 10:39
مبین نت هر روز یه گند جدید میزنه .نت تایپ 3 شده
poriya_hashie
09-10-2019, 22:37
مبین نت چند روزه سرعتش از ساعت 9 شب تا 2 بامداد افتضاح شده حتی به 200 کیلوبایت رسیده
شبانه رو حذف کرد که سرعت بهتر بشه :))))
f_s10224
10-10-2019, 09:30
مبینت الان در جاده های کشور روی ایرانسل و همراه اول حتی جاهایی راتیل رومینگ می کنه خودشو ....رسما شده سیم کارتی که همه جا نت رو میده ...و فکر کنم بخاطر همین مجبوره سیم کارت های 360 رو جوری تعرفه بده که در محدود اپراتور ها باشه ولی تعرفه اون دسته سیم کارتاش که 360 نیستن مثل قبل مونده . همین کار رو اگر شاتل و شاتل پلاس رو چک کنین کرده ...شاتل رو شبکه رایتل حجم بالا میده ولی برای حالت رومینگش تعرفه های به شدت بالا و حجم ها کم میشه...این سیاست افزایش سرعت یا ...نیست بلکه بیشتر یجور انحصار اپراتوریه خصوصا همراه اول که همرو داره کنترل می کنه
morteza_mombeini
10-10-2019, 10:35
مبین نت چند روزه سرعتش از ساعت 9 شب تا 2 بامداد افتضاح شده حتی به 200 کیلوبایت رسیده
شبانه رو حذف کرد که سرعت بهتر بشه :))))
از ۹ شب؟ برا من از ۷ شب سرعت حدود ۴ مگه ولی چون تو محدودس نمیشه اعتراض کرد ، خیلی ضایس رو همراه اول سرعت بیاد رو ۴ مگ ، کندی سرعتش برای من تو پیج باز کردن هم تاثیر گذاشته واقعا نمیدونم دلیل خرید از این شرکت کلاهبردار درپیت چی میتونه باشه .راستی موفق شدی تو شکایت شبانه رو پس بگیری؟
تست همین الان ساعت 11 صبح
poriya_hashie
11-10-2019, 15:35
از ۹ شب؟ برا من از ۷ شب سرعت حدود ۴ مگه ولی چون تو محدودس نمیشه اعتراض کرد ، خیلی ضایس رو همراه اول سرعت بیاد رو ۴ مگ ، کندی سرعتش برای من تو پیج باز کردن هم تاثیر گذاشته واقعا نمیدونم دلیل خرید از این شرکت کلاهبردار درپیت چی میتونه باشه .راستی موفق شدی تو شکایت شبانه رو پس بگیری؟
تست همین الان ساعت 11 صبح
تا تجدید نظر دوم رفته شکایتم
sajjads24
12-10-2019, 00:42
مبینت الان در جاده های کشور روی ایرانسل و همراه اول حتی جاهایی راتیل رومینگ می کنه خودشو ....رسما شده سیم کارتی که همه جا نت رو میده ...و فکر کنم بخاطر همین مجبوره سیم کارت های 360 رو جوری تعرفه بده که در محدود اپراتور ها باشه ولی تعرفه اون دسته سیم کارتاش که 360 نیستن مثل قبل مونده . همین کار رو اگر شاتل و شاتل پلاس رو چک کنین کرده ...شاتل رو شبکه رایتل حجم بالا میده ولی برای حالت رومینگش تعرفه های به شدت بالا و حجم ها کم میشه...این سیاست افزایش سرعت یا ...نیست بلکه بیشتر یجور انحصار اپراتوریه خصوصا همراه اول که همرو داره کنترل می کنه
سلام
من دو تا مودم موبین نت lte دارم برای هر دوتاش حجم شبانه رو حذف کرده این یعنی هر دوتا مودم من 360 درجه هستن و رویه رومینگ فعال هستن درسته ؟!
morteza_mombeini
12-10-2019, 14:53
تست روی دکل مبین نت :
تست روی دکل همراه اول :
یه اینترنت درست و حسابی هم نداریم .واقعا چی میشه گرفت که سرعتش همیشه بالا باشه ؟;)
تست سرعت مبین نت. کرمانشاه شهرک نجفی. (همیشه هم سرعتش همینه و تغییر نمیکنه).
:thumbsup:
morteza_mombeini
13-10-2019, 09:40
تست سرعت مبین نت. کرمانشاه شهرک نجفی. (همیشه هم سرعتش همینه و تغییر نمیکنه).
:thumbsup:
روی td یا fdd ؟
روی td یا fdd ؟
روی TDD. بیخیال FDD بشید چون همراه اول بهش آنتن میده و اوضاع همراه اول هم خرابه. من سرعتم همیشه همینه هیچوقت هم کم نمیشه. فقط ساعت دو تا هفت صبح میاد روی چهار مگابیت.
armin.arianfar
14-10-2019, 23:11
دوستان الان چک کردم نت تایپ روی کنسول ps4 از دو شده سه :sad: بدبخت شدیم . خوبیش نت تایپ دو بود که اونم پرید . چی کار کنیم ؟
armin.arianfar
15-10-2019, 12:35
بچه ها من الان زنگ زدم پشتیبانی میگه رنج آیپی هایی که با ۱۸۰ شروع میشه تایپ سه هست . نیم ساعت مودم خاموش کردم بعو روشن کردم رنج آیپی ۳۷ شد و نت تایپ دو شد . دوباره زنگ زدم که آیپی استاتیکی با رنج ۳۷ بگیرم که گفتن نه بصورت راندوم آیپی بهتون میدن و ممکنه آیپی استاتیکتون با رنج ۱۸۰ بشه . عجب اوضاعی هستااا
adibstar
15-10-2019, 13:25
امروز از مبین نت زنگ زدن گفتند چرا از مودم استفاده نمی کنید گفتم بخاطر تغییر در بسته هاتون، گفتند به زودی مثل قبل میشه
apadana.1001
15-10-2019, 14:42
هفته ی پیش هم به من زنگ زدن گفتن چرا استفاده نمیکنی؟؟
من گفتم چون سرویسهای خوب و مناسب رو برای ۳۶۰ ها برداشتین.
باورتون نمیشه، در جوابم برگشت گفت: چون مشترکین بهمون اطلاع دادن که استفاده نمیکنن ، ما هم برداشتیم!!
منم همونجا زدم زیر خنده. گفتم یعنی هر روزی ۱۰۰ تا از مشترکین زنگ میزدن میگفتن طرح کاربرهای ۳۶۰ رو بردارید؟؟
گفتش از کجا میدونید فقط واسه ۳۶۰ ها برداشتیم؟؟
گفتم آخه همسایه کناریمون از طرح ۳۶۰ استفاده نمیکنه، توی پنلش همه ی طرح ها هستن. شما هم سعی کنید دروغ نگید خانم، این دوره زمونه همه از حال و شرایط هم خبر دارن.
گفت من مسئله رو به مدیریت اطلاع میدم تا مشکلتون رفع بشه.
دوستان اگر بهتون زنگ زدن گفتن چرا استفاده نمیکنید، حتما بخاطر قیمت و بلایی که سرمون آوردن اعتراض کنید.
آها، من توی مکالمه که الان گفتم بهتون، به پشتیبانی گفتم: الان قیمت مبین نت توی همه ی طرح ها حداقل ۱۰۰۰ الی ۲۰۰۰ تومن گرونتر از ایرانسل و همراه اوله ، برای من اصلا نمیصرفه بخوام با این وضعیت از مبین نتر سرویس بگیرم:دی
خلاصه شما هم بهشون اعتراض کنید تا بفهمن باید خدمات خوب ارائه کنن
morteza_mombeini
15-10-2019, 20:30
بچه ها من الان زنگ زدم پشتیبانی میگه رنج آیپی هایی که با ۱۸۰ شروع میشه تایپ سه هست . نیم ساعت مودم خاموش کردم بعو روشن کردم رنج آیپی ۳۷ شد و نت تایپ دو شد . دوباره زنگ زدم که آیپی استاتیکی با رنج ۳۷ بگیرم که گفتن نه بصورت راندوم آیپی بهتون میدن و ممکنه آیپی استاتیکتون با رنج ۱۸۰ بشه . عجب اوضاعی هستااا
ینی اگر استاتیک هم بگیریم رو رنج 180 بده بازم نت تایپ 3 میشه؟ غیر ممکنه ای پی استاتیک باید نت تایپ 2 باشه
- - - Updated - - -
امروز از مبین نت زنگ زدن گفتند چرا از مودم استفاده نمی کنید گفتم بخاطر تغییر در بسته هاتون، گفتند به زودی مثل قبل میشه
چند وقت بود شارژ نکرده بودی؟
adibstar
17-10-2019, 15:31
چند وقت بود شارژ نکرده بودی؟[/QUOTE]
تقریبا دو ماه
morteza_mombeini
18-10-2019, 14:07
کسی هست که رو طرح ۳۶۰ ای پی استاتیک گرفته باشه ؟ اگه هست لطفا بگه وضعیت پینگ و سرعت با ای پی استاتیک چه جوریاس
morteza_mombeini
24-10-2019, 10:57
مبین نت انگار مشکل جدیدی روی طرح 360 پیدا کرده .روی بعضی از ای پی ها سرعت از 2 مگ بالاتر نمیره یعنی از حداقل سرعت که شرکت تعیین کرده هم کمتره و روی بعضی دیگه هم حدودا 17 مگه و روی بعضی از رنج ها 40 مگ رو کامل میده اما روی شبکه تی دی اینطور نیست .تو این مدت که مبین نت داشتم خیلی عذاب کشیدم تصمیم گرفتم دیگه شارژ نکنم تا خودشون تماس بگیرن و مودم رو ازم بخرن.
armin.arianfar
24-10-2019, 12:06
ینی اگر استاتیک هم بگیریم رو رنج 180 بده بازم نت تایپ 3 میشه؟ غیر ممکنه ای پی استاتیک باید نت تایپ 2 باشه
- - - Updated - - -
نت تایپ دو میده ولی رنج ۳۷ برای من پینگ بهتری داره تا رنج ۱۸۰
mostafadc
24-10-2019, 12:25
مبین نت انگار مشکل جدیدی روی طرح 360 پیدا کرده .روی بعضی از ای پی ها سرعت از 2 مگ بالاتر نمیره یعنی از حداقل سرعت که شرکت تعیین کرده هم کمتره و روی بعضی دیگه هم حدودا 17 مگه و روی بعضی از رنج ها 40 مگ رو کامل میده اما روی شبکه تی دی اینطور نیست .تو این مدت که مبین نت داشتم خیلی عذاب کشیدم تصمیم گرفتم دیگه شارژ نکنم تا خودشون تماس بگیرن و مودم رو ازم بخرن.
رنج ایپی هایی که اینطوری هستن رو میدونید کدوما هستن؟
morteza_mombeini
24-10-2019, 20:17
نت تایپ دو میده ولی رنج ۳۷ برای من پینگ بهتری داره تا رنج ۱۸۰
برا من توی پینگ خیلی فرق نداره بعضی وقتها نت ۲ ولی بیشتر ۳ هست سرعت هم اکثرا روی ۳۷ یا ۱۸۵ چهل مگ میده بقیه ای پی ها ۲ تا ۲۰ مگ هست ولی روی تی دی در هر حالتی که باشه هم سرعت کامله هم پینگ خوبه ولی چون داخل انتن نمیده بدردم نمیخوره
morteza_mombeini
24-10-2019, 20:20
رنج ایپی هایی که اینطوری هستن رو میدونید کدوما هستن؟
تقریبا همشون به جز ۳۷ و ۱۸۵ ولی روی همین دو تا هم بعضی وقتها اینطوری میشه معلوم نیست چرا روی رومینگ اینقد مشکل داره قبلا پینگش میزد بالا حالا پینگ درست شده یه درد دیگه زده به جونش ، دلیل اینکه من پرسیدم کسی استاتیک گرفته یا نه همین بود میخاستم ببینم روی رنج هایی که برای استاتیک میده هم همین مشکل هست یا نه که خدا رو شکر کسی جواب نداد
adibstar
24-10-2019, 20:56
تقریبا همشون به جز ۳۷ و ۱۸۵ ولی روی همین دو تا هم بعضی وقتها اینطوری میشه معلوم نیست چرا روی رومینگ اینقد مشکل داره قبلا پینگش میزد بالا حالا پینگ درست شده یه درد دیگه زده به جونش ، دلیل اینکه من پرسیدم کسی استاتیک گرفته یا نه همین بود میخاستم ببینم روی رنج هایی که برای استاتیک میده هم همین مشکل هست یا نه که خدا رو شکر کسی جواب نداد
آ
این شرکت همونطور که تو وایمکس گند زد تو تی دی هم گند زد دیگه مشتری زیادی نداره که آپی ثابتش هم بگیرند ...
morteza_mombeini
24-10-2019, 23:10
آ
این شرکت همونطور که تو وایمکس گند زد تو تی دی هم گند زد دیگه مشتری زیادی نداره که آپی ثابتش هم بگیرند ...
اره گند زده ولی به نظرم مشتریاش بیشتر از ایرانسله چون هم ارزونتره هم مودمش امانی و قیمت کمتری داره و هم گیگ پک و اینا داره و مشتریای استاتیکش هم کم نیستن چون من دیدم هر که میخاد دوربین راه بندازه به خاطر ای پی ثابت میاد مبین نت میخره
bnsh2010
25-10-2019, 17:36
مبین نت با حذف شبانه و یکسری طرح ها واسه سرویس های ۳۶۰ خراب کرد واقعا
ولی هرکی td خالی بگیره و تو پوشش باشه سرویسش خپبه خدایی من ۳ ساله تو شیراز دارم
پینگ و سرعتم عالی هست
morteza_mombeini
25-10-2019, 18:54
مبین نت با حذف شبانه و یکسری طرح ها واسه سرویس های ۳۶۰ خراب کرد واقعا
ولی هرکی td خالی بگیره و تو پوشش باشه سرویسش خپبه خدایی من ۳ ساله تو شیراز دارم
پینگ و سرعتم عالی هست
الان شما که روی ۳۶۰ نیستی طرح یک ماهه ۱۰۰ گیگ و یکساله ۱۰۰۰ گیگ میاد برات تو قسمت تغییر طرح یا حذف شدن؟
jaberaghidat
25-10-2019, 20:33
طرح 360 هست فعلا
طرح 100 گیگ و 1000 گیگ مودم هم روشه اما کمی قیمت هاش بالاست
bnsh2010
26-10-2019, 18:22
الان شما که روی ۳۶۰ نیستی طرح یک ماهه ۱۰۰ گیگ و یکساله ۱۰۰۰ گیگ میاد برات تو قسمت تغییر طرح یا حذف شدن؟
من یکی ۳۶۰ دارم
یکی هم td ساده
فقط تو طرح های td
۱۰۰گیگ ماهانه و ۱۰۰۰گیگ سالانه و همینطور شبانه هست
تو ۳۶۰ این طرح ها نیست ، شبانه هم نیست
morteza_mombeini
26-10-2019, 21:46
من یکی ۳۶۰ دارم
یکی هم td ساده
فقط تو طرح های td
توی ۳۶۰ وقتی به دکل همراه اول وصل میشی افت سرعت یا نوسان نداری؟
bnsh2010
27-10-2019, 00:33
توی ۳۶۰ وقتی به دکل همراه اول وصل میشی افت سرعت یا نوسان نداری؟
جایی که هستم نوسان پینگ داره
ولی یه جا دیکه هم هست اونجا عین td و همه چی ثابت و خوب
همراه اول چند ماه بدجوری فشار رو سیستمش
واسه همین سرعت نوسان داره
morteza_mombeini
28-10-2019, 12:19
من یکی ۳۶۰ دارم
یکی هم td ساده
فقط تو طرح های td
شما اون مودمت که فقط تی دی هست هم b612 ؟ اگر مودمی غیر از b612 دارید سرعت تی دی روی مودمتون نسبت به b612 کمتره یا همونقدره ؟
bnsh2010
29-10-2019, 03:51
شما اون مودمت که فقط تی دی هست هم b612 ؟ اگر مودمی غیر از b612 دارید سرعت تی دی روی مودمتون نسبت به b612 کمتره یا همونقدره ؟
من هردو مودمم b612، هردو هم انلاک هستن و هردو فریمور ۱۹۶ ایرانسل مود شده اخرین ورژن که نو همین انجمن هست
morteza_mombeini
29-10-2019, 12:04
من یکی ۳۶۰ دارم
یکی هم td ساده
فقط تو طرح های td
پس با این حساب توی طرح های تی دی هیچ طرحی نیست که سرعت شبانش ۴۰ مگ باشه؟
bnsh2010
30-10-2019, 13:43
پس با این حساب توی طرح های تی دی هیچ طرحی نیست که سرعت شبانش ۴۰ مگ باشه؟
توی سرویس td هست
جهت توضیح بهتر از طرح های ارائه شده تو td و 360 عکس ضمیمه میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WhiteHat
31-10-2019, 12:01
جز مبین نت شرکت دیگه ای نیست که برای مصرف ماهانه 100گیگ وایرلس بده؟؟
morteza_mombeini
02-11-2019, 22:13
همین چند روز پیش بود که تصمیم گرفته بودم دیگه مبین نتمو شارژ نکنم چون واقعا کیفیت افتضاح بود ولی ظاهرا باید دوباره برگردم مبین نت چون ایرانسل باز گند زده سرعتش اومده روی ۳۰۰ کیلوبایت ، مبین نت لااقل هیچ وقت کمتر از ۵۰۰ کیلوبایت نشده بود ، نظر شما چیه چکار کنم؟
apple021
03-11-2019, 16:44
سلام مودم مبین نت دو هزاری رو من اقا جمع کردم کردم
adsl کردم فقط اقا میشه مودم هاشونو به خط تلفن وصل کرد یا نمیشه ؟ من زدم چراغ قرمز بود!
poriya_hashie
03-11-2019, 23:39
دوستانی که شکایت کردند و درخواستشون به تجدید نظر دوم رفته سه شنبه جلسه ای با مبین نت خواهند گذاشت و موارد و شکایات مبین نت بررسی خواهد شد
moderntalking123
04-11-2019, 04:42
بچه ها مبین نت فقط یه طرح داره که شبانه سرعتش اوکیه؟ TP7302 ?
من میخوام سرویس بگیرم ولی شبا سرعتش خیلی پایین میاد میخوام طرحی بگیرم که شبا سرعت پایین نیاد. حجم رایگان اینا نمیخوام. زنگ زدم گفتن 360 فقط به مناطق غیر پوشش میدیم حتی عادی هم بگیرم TP7302 بازم به مناطق خاص میدن :thumbsdow .
ینی هیچ تضمینی نیست من شبا سرعتم نرمال باشه؟
poriya_hashie
04-11-2019, 16:55
بچه ها مبین نت فقط یه طرح داره که شبانه سرعتش اوکیه؟ TP7302 ?
من میخوام سرویس بگیرم ولی شبا سرعتش خیلی پایین میاد میخوام طرحی بگیرم که شبا سرعت پایین نیاد. حجم رایگان اینا نمیخوام. زنگ زدم گفتن 360 فقط به مناطق غیر پوشش میدیم حتی عادی هم بگیرم TP7302 بازم به مناطق خاص میدن :thumbsdow .
ینی هیچ تضمینی نیست من شبا سرعتم نرمال باشه؟
360 شبانه نداره و بسته های 100 گیگ و 1000 گیگش رو غیر فعال کردند
moderntalking123
05-11-2019, 12:25
360 شبانه نداره و بسته های 100 گیگ و 1000 گیگش رو غیر فعال کردند
خب 360 نمیدن آخه. میگه فقط مناطقی که پوشش نباشه میدیم
mahdyshr
05-11-2019, 13:31
خب 360 نمیدن آخه. میگه فقط مناطقی که پوشش نباشه میدیم
برا راه اندازی 360 اگر اون کسی که میاد برا نصب قبول کنه که جایی که شما هستین پوشش ضعیفه براتون 360 رو فعال می کنه.اگر قبول نکنه فعال نمی کنه.
jaberaghidat
05-11-2019, 13:41
برا راه اندازی 360 اگر اون کسی که میاد برا نصب قبول کنه که جایی که شما هستین پوشش ضعیفه براتون 360 رو فعال می کنه.اگر قبول نکنه فعال نمی کنه.
باید تعهد بده که این سرعت راضی هست کاربر وگرنه نصب نمی کنه
apple021
06-11-2019, 14:36
اقا مودم و من استفاده نمیکنم مبین نت میتونه شاکی بشه از من که سیم کارت و بسوزونه؟؟؟:rolleye:
mohammadgh6
06-11-2019, 16:45
اقا مودم و من استفاده نمیکنم مبین نت میتونه شاکی بشه از من که سیم کارت و بسوزونه؟؟؟:rolleye:
نه هیچ کارینمیتونه بکنه.اگر هم گفت مودم و بفروش به خودمون بگو فروختم مودم و.تمام
morteza_mombeini
06-11-2019, 20:17
نه هیچ کارینمیتونه بکنه.اگر هم گفت مودم و بفروش به خودمون بگو فروختم مودم و.تمام
چرا اتفاقا میتونه، مبین نت اگر ببینه مدت زیادی شارژ نکردی زنگ میزنه که مودمو بخره و اگر نفروشی بهشون و شارژ هم نکنی حساب کاربری رو مسدود میکنن مال اخوی من اینطور شد
ERF@NIAN
06-11-2019, 21:44
دو سال پیش بعد از دقیقا یکسال شارژ نکردن حساب رو حذف کردن
البته چندماه قبلش مودمو بهشون فروخته بودم
moderntalking123
06-11-2019, 22:51
چرا اتفاقا میتونه، مبین نت اگر ببینه مدت زیادی شارژ نکردی زنگ میزنه که مودمو بخره و اگر نفروشی بهشون و شارژ هم نکنی حساب کاربری رو مسدود میکنن مال اخوی من اینطور شد
با این حساب ینی ما نمیتونیم مودم مبین نت رو از جای دیگه کار کرده بخریم؟ دیوار و اینا مثلا مودم رو گذاشتن 300 یا 400 تومن ارزش داره بگیریم؟
morteza_mombeini
07-11-2019, 00:03
با این حساب ینی ما نمیتونیم مودم مبین نت رو از جای دیگه کار کرده بخریم؟ دیوار و اینا مثلا مودم رو گذاشتن 300 یا 400 تومن ارزش داره بگیریم؟
دیوار که همش کلاهبرداریه مراقب باش ولی خرید مودم کارکرده مشکلی نداره چون تغییر مالکیت میدن و بنام خودت میشه فقط ادرس قابل تغییر نیست بعدا ممکنه برا پشتیبانی مشکل پیدا کنی.مبین نت فقط مودم هایی رو غیرفعال میکنه که هم مدت زیادی شارژ نشن هم پس داده نشن .با بقیه کار نداره .به نظر من نو بگیری بهتره چون گارانتی داره و 200 تومن بیشتر دادن ارزش این حرفا رو نداره
مال دوستام الان داره میره تو2سال شارژ نکردن و زنگ هم نزدن تخلیه هم نشده و دعا میکنه تخلیه بشه:دی
دیوار که همش کلاهبرداریه مراقب باش ولی خرید مودم کارکرده مشکلی نداره چون تغییر مالکیت میدن و بنام خودت میشه فقط ادرس قابل تغییر نیست بعدا ممکنه برا پشتیبانی مشکل پیدا کنی.مبین نت فقط مودم هایی رو غیرفعال میکنه که هم مدت زیادی شارژ نشن هم پس داده نشن .با بقیه کار نداره .به نظر من نو بگیری بهتره چون گارانتی داره و 200 تومن بیشتر دادن ارزش این حرفا رو نداره
مودم رو که اصلا نیاز نیست تغیر مالکیت بدی
سیمکارت مبین نت هم تغیر مالکیت نمیشه داد هر کی هم گفته الکی گفته زنگ بزن سوال کن
moderntalking123
07-11-2019, 00:34
مودم رو که اصلا نیاز نیست تغیر مالکیت بدی
سیمکارت مبین نت هم تغیر مالکیت نمیشه داد هر کی هم گفته الکی گفته زنگ بزن سوال کن
اتفاقا زنگ زدم گفتن نمیشه، حتی سیم کارت خالی هم نمیشه بگیرم اگه مودم داشته باشم. میخوان مودما فقط دست خودشون باشه احتمالاً. با این حساب مودم آنلاک هم به درد مبین نت نمیخوره.
amir_amd
07-11-2019, 11:27
دوستان من چند روز به انتهای طرحم مونده.
اگر الان یک سرویس را شارژ کنم رزور میشه یا طرح فعلیم هم کنسل میشه ؟
sunicorn
07-11-2019, 11:58
اگه از قسمتی که داخل عکس مشخص کردم رزرو صورت بگیره اتوماتیک بعد از پایان طرحتون قابل جایگزینیه.
kenshikan
08-11-2019, 17:44
عمده فروش مبين نت مال دوره اي بود که با رانت يا هرچي، پوشش خوب وايمکس داشت و در مقايسه با ايرانسل، شهرهاي بيشتري رو کاور مي کرد. کاربرا هم که چند تا گزينه بيشتر نداشتن و آخر اينترنت ثابت هم اي دي اس ال و دايال بود. نت همراه نسل گرون بود و 3 و 4 هم جا نيافتاده بود، اگه اي دي اس ال توي منطقه مون پا نميداد، يه چيزي مث مبين نت برامون خداااه بود. ولي مبين از تکتولوژي جا موند. فکر کرد تا آخرش مي تونه همينطور بتازونه. وايمکس از نسل 4 عقب افتاد و مبين هم همراهش. توي نرخگذاري مبين به شدت محدود و بسته فکر مي کنه. با اينکه دپارتمان تي ديش از وايمکسش جداست ولي همون تفکر (حتي اگه مقايسه کرده باشيد همون بسته ها و قيمت ها) رو توي ال تي دي هم داره. تنوع بسته نداره و کنسرسيوم خوبي هم نزده که بازارش رو نگه داره.
يکي دوماه پيش زنگ زدن پرسيدن چرا شارژ نمي کني همين داستان گروني و کمبود گزينه رو بهشون گفتم. طرف هم ياوه بافت و تهديد کرد که اگه استفاده نکني مي سوزه و ال و بل. اتفاقا بعد 9 ماه از دستم در رفته بوذ و براي يه کاري يه شارژ کوچيک کرده بودم و تازه تموم شده بود. يعني اگه مي خواستن پيگيري و تهديد بکنن اصولا بايد توي اون 9 ماه مي کردن. نه اينکه يکي دو هفته از پايان آخرين شارژ زنگ بزنن. گفتم اتفاقا مي خوام سرويس بگيرم ولي نه با اين بسته هاي کم و گرون. مگه اينکه آپشن هاي بيشتري توي پنل ببينم. الانم دو ماه گذشته و خبري نشده.
شايد يه عده توي مبين نت فهميدن که ديگه بايد تنگش کنن و مفت خوري و رانت توي اين بازار جواب نمي ده. ولي هنوز گزينه هاي توي سايت شون تکون اساسي نخورده.
kenshikan
08-11-2019, 18:18
حذف به علت تايم اوت
bnsh2010
09-11-2019, 03:50
دوستان مبین نت رو میشه انتقال داد،
تماس بگیرین بخش پشتیبانی بهتون میگن
من مبین نت خودمو فروختم
دوباز هم خریدم فروختم
تو قسمت صدای مشتری درخواست ثبت میکنین
و عکس کارت ملی مالک و خریدار و همینطور یک عدد قبض از خریدار و شماره تماس مالک و خریدار رو میفرستین
بعدثبت که کردین
یکی دوروز بعد از مبین نت تماس میگیرن و خبر انتقال مالکیت رو میدن
دوستان مبین نت رو میشه انتقال داد،
تماس بگیرین بخش پشتیبانی بهتون میگن
من مبین نت خودمو فروختم
دوباز هم خریدم فروختم
تو قسمت صدای مشتری درخواست ثبت میکنین
و عکس کارت ملی مالک و خریدار و همینطور یک عدد قبض از خریدار و شماره تماس مالک و خریدار رو میفرستین
بعدثبت که کردین
یکی دوروز بعد از مبین نت تماس میگیرن و خبر انتقال مالکیت رو میدن
نوش چنده :D که بخواهیم خودمونو تو دردسر بندازیم مودم و سیمکارت دست دوم بخریم یا بفروشیم
بازم ایرانسل انتقال مالکیت سیمکارت کاملا اصولی وقانونی انجام میشه
بنظر شخص بنده یا نخرین یا میخرین نو بخرین
moderntalking123
09-11-2019, 10:50
نوش چنده :D که بخواهیم خودمونو تو دردسر بندازیم مودم و سیمکارت دست دوم بخریم یا بفروشیم
بازم ایرانسل انتقال مالکیت سیمکارت کاملا اصولی وقانونی انجام میشه
بنظر شخص بنده یا نخرین یا میخرین نو بخرین
به نظر من هم نمیصرفه دست دو بگیریم، چون آفر طرحش جوریه که تقریبا مودمش خیلی ارزون میفته برعکس بقیه شرکتهای TDLTE. الان بهترین مودم مبین نت رو دست دوم میفروشن حداقل 400 که هزینه طرح اولیه با 100 گیگ 500تومنه. خیالت هم راحته میان تست میکنن بعد تحویل میدن.
apple021
09-11-2019, 12:41
یک دفعه هم شده پشت هم باشید
به من زنگ بزنن
با جرئت میگم صدا بنده رو ظبط کنید و برسونید به مسئولش
من نه تمدید میکنم نه میفروشم
باید تعرفه بذارید همونجوری که تعرفه های 360 برداشتید بدون اطلاع مشترکین ما هم نه تمدید میکنیم نه میفروشیم در صورتی که سیم کارت ها رو بسوزونید کلی شکایت میکنن ازتون کمپ این تاپیک ....
یک بار بیایید ثابت کنیم
این همه بلا سرمون آورد شما هم بلا شید براشون:happy:
در شکایت هم ذکر کنید خرابی پینگ برای مدت طولانی و بالا بردن قیمت
و برداشتن طرح ها و مشتری فریبی
و قطع شدن اینترنت در سال پیش حدود 3 ماه هم شد!
و از همه مهم تر قطع کردن سیم کارت بدون اجازه مشتری....
poriya_hashie
09-11-2019, 18:42
به من زنگ بزنن
باید تعرفه بذارید همونجوری که تعرفه های 360 برداشتید بدون اطلاع مشترکین ما هم نه تمدید میکنیم نه میفروشیم در صورتی که سیم کارت ها رو بسوزونید کلی شکایت میکنن ازتون کمپ این تاپیک ....
یک بار بیایید ثابت کنیم
من که به شدت پیگیرم کاشکی شما ها هم در سامانه 195 شکایت میکردید تا تعداد شکایت ها بالا بره
morteza_mombeini
09-11-2019, 19:52
به من زنگ بزنن
یک بار بیایید ثابت کنیم
خودتو خسته نکن اگر تمدید نکنی و بهشون هم نفروشی سرویس رو مسدود میکنن و دیگه نه میتونی بفروشیش نه میتونی تمدید کنی .از اونجایی هم که توی قرارداد نوشته در صورت تمدید نکردن طولانی و عدم فروش مودم به شرکت جمع اوری میشه پس اگر شکایت کنی هم خودت ضایع میشی و نهایتش اینه که دوباره سرویست رو فعال میکنن تا شارژ کنی من چندین ساله از انواع اپراتورها شکایت کردم و تا مرحله سوم هم رفتم کلی تجربه دارم .برا همین میگم زحمت الکی نکش که بی فایدس.منم الان مجبور شدم دوباره برگردم مبین نت چون ایرانسل انتنش پریده غیر از مبین نت چیزی نیست که استفاده کنم مجبورم همه چیزشو تحمل کنم
sunicorn
10-11-2019, 23:22
apple021
12-11-2019, 00:02
من که به شدت پیگیرم کاشکی شما ها هم در سامانه 195 شکایت میکردید تا تعداد شکایت ها بالا بره
بنده شکایت کردم باز هم شکایت میکنم در صورت مسدود شدن
sajjads24
15-11-2019, 02:17
به من زنگ بزنن
یک بار بیایید ثابت کنیم
گشتم نبود ، نگرد نیست.
WhiteHat
18-11-2019, 13:24
چرا اینترانت روی مبین نت قطعه؟؟
amir_amd
18-11-2019, 15:06
مسخره اش را در آوردن
همه وصل هستند (حداقل داخلی) ولی مبین نت کلا قطعه
شما اگر DNS های فعال داخلی رو بزنی، به سایت های داخلی (مثل بانک ها) به راحتی می تونی وصل بشی (ممکنه بعضی وقت ها اینا هم اختلال داشته باشند)
این دو تا رو ست کن:
217.218.155.155
213.127.60.170
hadi-dindar
23-11-2019, 10:41
در این 10 استان که اینترنت وصل شده آیا سرویس مبین نت هم فعال شده ؟ حالت ffd هم منظورمه
dadadasa
24-11-2019, 19:30
در این 10 استان که اینترنت وصل شده آیا سرویس مبین نت هم فعال شده ؟ حالت ffd هم منظورمه
با سلام امروز سوم آبان ماه نود و هشت (اصفهان) ساعت 19.28 دقیقه اینترنت ثابت مبین نت هم در حالت tdd و هم fdd به صورت کامل وصل هست
آقا فرق سرویس TURBO+ با توربو خالی چیه هر دو یک سرعت دارن که فقط حجم فرق میکنه یا نه چیز دیگه ای هستش ؟؟
dadadasa
25-11-2019, 12:44
آقا فرق سرویس TURBO+ با توربو خالی چیه هر دو یک سرعت دارن که فقط حجم فرق میکنه یا نه چیز دیگه ای هستش ؟؟
هیچ فرقی با هم ندارند در دو مورد سرعت دریافت 4 تا 40 مگ و سرعت ارسال 1 تا 4 مگ هست.
amir_amd
26-11-2019, 08:23
هنوز مبین نت توی اهواز وصل نشده.
تماس گرفتم میگه همه جا وصله بجز خوزستان
abbasjun
28-11-2019, 16:13
سلام
این 7 روز که اضافه کردن فقط به سرویس اضافه میشه نه به گیگ پک من 200 گیگ گیگ پک 1 ماهه داشتم سوخت تاریخشم اضافه نشد
اگه بخوام جمع آوری کنم هزینه مودم رو چقدر بر می گردونن؟
dadadasa
28-11-2019, 17:11
سلام
این 7 روز که اضافه کردن فقط به سرویس اضافه میشه نه به گیگ پک من 200 گیگ گیگ پک 1 ماهه داشتم سوخت تاریخشم اضافه نشد
اگه بخوام جمع آوری کنم هزینه مودم رو چقدر بر می گردونن؟
با سلام قیمت مودمی که بهت بر می گردونند مساوی است با چک مهر دار و ماشین نویسی شده که هنگام تحویل مودم بهت دادند. (آخرین قیمت چک ها که رو مودم می دند 250 هزار تومان هست مثلا چک خود من که 2 سال پیش مودم خریدم 110 هزار تومان هست) در بازار آزاد مثل دیوار بتونی بفروشی کمتر ضرر میکنی.
مودم مبین نت مدل TD-LTE Air Master 3100V فقط روی مبین نت کار می کنه یا میشه انلاکش کرد و روی ایرانسل یا همراه اول هم استفاده کرد؟
dadadasa
28-11-2019, 18:21
مودم مبین نت مدل TD-LTE Air Master 3100V فقط روی مبین نت کار می کنه یا میشه انلاکش کرد و روی ایرانسل یا همراه اول هم استفاده کرد؟
با سلام مودم ایر مستر 3100 مبین نت قابل آنلاک نیست. فقط مودم هواوی b612 ورژن نرم افزاری 195 به پایین از مبین نت فعلا قابل آنلاک هست.
amir_amd
29-11-2019, 01:37
من تقاضای 7 روز اضافه کردم. یک روز گذشته اضافه نشده
چقدر طول میکشه اضافه بشه ؟
sunicorn
29-11-2019, 02:32
معمولا 4-3 روز
dadadasa
29-11-2019, 19:22
من تقاضای 7 روز اضافه کردم. یک روز گذشته اضافه نشده
چقدر طول میکشه اضافه بشه ؟
" هفت روز اعتبار زمانی حداکثر تا یک هفته پس از ثبت درخواست به طرح شما افزوده خواهد شد."
morteza_mombeini
29-11-2019, 20:36
دوستان من از چند جای مختلف سرویس دارم که تقریبا از همشون به یه اندازه استفاده میکنم ولی احساس میکنم مبین نت زود حجمم تموم میشه به طوری که در عرض یک ماه از 15 گیگ یک سرویس دهنده 7 گیگ مونده ولی از 15 گیگ مبین نت کمتر از یک گیگ .مصرف من از تمام سرویس دهنده ها تقریبا یکسان هست پس امکان نداره طی چند ماه روی مبین نت بیشتر مصرف کنم .از طرفی وقتی یه فایل با حجم مشخص رو دانلود میکنم و حجمم رو چک میکنم میبینم مبین نت درست محاسبه کرده و چیزی اضافه کسر نکرده اما خیلی زودتر از بقیه حجمم تموم میشه.ایا برای شما هم همینطوره ؟
mostafadc
30-11-2019, 00:53
دوستان من از چند جای مختلف سرویس دارم که تقریبا از همشون به یه اندازه استفاده میکنم ولی احساس میکنم مبین نت زود حجمم تموم میشه به طوری که در عرض یک ماه از 15 گیگ یک سرویس دهنده 7 گیگ مونده ولی از 15 گیگ مبین نت کمتر از یک گیگ .مصرف من از تمام سرویس دهنده ها تقریبا یکسان هست پس امکان نداره طی چند ماه روی مبین نت بیشتر مصرف کنم .از طرفی وقتی یه فایل با حجم مشخص رو دانلود میکنم و حجمم رو چک میکنم میبینم مبین نت درست محاسبه کرده و چیزی اضافه کسر نکرده اما خیلی زودتر از بقیه حجمم تموم میشه.ایا برای شما هم همینطوره ؟
معمولا حجم اینترنتای adsl فقط با دانلود کم میشه و آپلود رایگان هست.
ولی تو مبین نت و اینترنت های سیمکارتی، هم دانلود و هم آپلود، از حجم بسته کم میکنه.
احتمالا برای همینه که تو مبین نت حجم شما زودتر تموم میشه.
morteza_mombeini
30-11-2019, 10:29
ولی تو مبین نت و اینترنت های سیمکارتی، هم دانلود و هم آپلود، از حجم بسته کم میکنه.
منظور من adsl نبود ، همون td مثل ایرانسل یا اینترنت سیم کارت خیلی دیرتر از مبین نت حجم تموم میشه
mehdi_nin
30-11-2019, 15:41
سلام دوستان
از مودمی غیر از مودم خود مبین نت هم میشه استفاده کرد ؟ یا باید مودم حتما از خود مبین نت خریده شده باشه ؟
dadadasa
30-11-2019, 18:56
با سلام بنده از سال 1390 تا کنون مشترک مبین هستم (وایمکس و اینترنت ثابت ) و تا به حال چنین چیزی ندیدم . برای ریز گزارشات مصرفت ابتدا به صفحه مشترکین مبین نت سپس قسمت گزارشات و در آخر قسمت جزیات مصرف اینترنت برو اگه باز هم شک داری نرم افزار network رو نصب کن و گزارش مصرف روزانه خودت رو با این نرم افزار و صفحه مشترکین مبین نت خودت به صورت روزانه مقایسه کن.
dadadasa
30-11-2019, 19:02
سلام دوستان
از مودمی غیر از مودم خود مبین نت هم میشه استفاده کرد ؟ یا باید مودم حتما از خود مبین نت خریده شده باشه ؟
با سلام اگه سیم کارت مبین نت داری باید از مودم آنلاک اینترنت ثابت td-lte استفاده کنی (بطور مثال مودم آنلاک هواوی b612). تمام اپراتور های اینترنت ثابت ایران (مبین نت ایرانسل آسیاتک و ...) سیم کارت بدون مودم نمی فروشند و حتما باید هر دوی آنها رو از همون شرکت بخری من جمله مبین نت.
blackbird
01-12-2019, 01:52
فکر کنم خیلی وقته همه حجم آپلود رو هم حساب می کنن خیلی سال پیش بود که فقط داتلود حساب میشد
mostafadc
01-12-2019, 12:01
فکر کنم خیلی وقته همه حجم آپلود رو هم حساب می کنن خیلی سال پیش بود که فقط داتلود حساب میشد
من حدود ۸ ساله که فقط از نت بیسیم(وایمکس - سیمکارت fdd و tdd) استفاده میکنم. اون موقع یادم میومد که adsl ها اپلودشون رایگان بود ولی وایمکس و سیمکارت نه.
حقیقتش فکر میکردم هنوزم همونطوره. چون تو این مدت adsl نگرفتم خودم.
mehdi_nin
01-12-2019, 13:00
با سلام اگه سیم کارت مبین نت داری باید از مودم آنلاک اینترنت ثابت td-lte استفاده کنی (بطور مثال مودم آنلاک هواوی b612). تمام اپراتور های اینترنت ثابت ایران (مبین نت ایرانسل آسیاتک و ...) سیم کارت بدون مودم نمی فروشند و حتما باید هر دوی آنها رو از همون شرکت بخری من جمله مبین نت.
آره سیم کارتش رو دارم داخل خونه جدید رفتیم مودم رو فقط وقتی کنار پنجره میزارم سیگنالش خوب میشه میخواستم یه مودم outdoor بخرم
dadadasa
01-12-2019, 18:29
آره سیم کارتش رو دارم داخل خونه جدید رفتیم مودم رو فقط وقتی کنار پنجره میزارم سیگنالش خوب میشه میخواستم یه مودم outdoor بخرم
با سلام مدل مودم td-lte که داری چی هست. مبین نت و سایر اپراتورهای اینترنت ثابت (سیم کارتی) مودم outdoor ندارند.
mehdi_nin
01-12-2019, 18:35
با سلام مدل مودم td-lte که داری چی هست. مبین نت و سایر اپراتورهای اینترنت ثابت (سیم کارتی) مودم outdoor ندارند.
مودم b612 برا خود مبین نت
مودم رو میزی میشناسید که قوی تر این باشه قدرت آنتنش ؟ از نظر بودجه هم مشکلی نیست و با سیم کارت مبین نت کار کنه
dadadasa
01-12-2019, 19:41
مودم b612 برا خود مبین نت
مودم رو میزی میشناسید که قوی تر این باشه قدرت آنتنش ؟ از نظر بودجه هم مشکلی نیست و با سیم کارت مبین نت کار کنه
مودم b612 در حال حاضر بهترین مودم اینترنت ثابت موجود در بازار ایران هست .مشکلتون با این مودم چیه آیا از حالت اینترنت ثابت مبین نت (tdd) استفاده می کنید یا حالت رومینگ همراه اول مبین نت (fdd) خود من هم این مودم رو دارم منتها از حالت رومینگ همراه اول استفاده میکنم و آنتن مودمم فول هست و سرعت دانلودم (فیلم و نرم افزار و ...)
همیشه بین 4 تا 5 مگا بایت هست. اگه مودم قویتر از b612 می خواهی باید مودم
Huawei B618 B618S-65d رو تهیه کنی که هنوز وارد ایران نشده قیمتش در سایت aliexpress معادل 252 دلار هست که باید بگی از خارج کشور برت بیارند و آنلاک هست و سیم کارت همه اپراتور ها رو هم ساپورت می کنه.لینک مودم رو از سایت aliexpress برات میفرستم یه نگاهی بهش بندازالبته با فیلتر شکن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8lOJK3R&algo_pvid=b98c8a29-f1e4-4de6-8ce8-36dd65d11912&algo_expid=b98c8a29-f1e4-4de6-8ce8-36dd65d11912-11&btsid=ceb81ecc-cb5a-476a-8651-644107316ece&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_7,searchwe b201603_52
mehdi_nin
01-12-2019, 21:30
مودم b612 در حال حاضر بهترین مودم اینترنت ثابت موجود در بازار ایران هست .مشکلتون با این مودم چیه آیا از حالت اینترنت ثابت مبین نت (tdd) استفاده می کنید یا حالت رومینگ همراه اول مبین نت (fdd) خود من هم این مودم رو دارم منتها از حالت رومینگ همراه اول استفاده میکنم و آنتن مودمم فول هست و سرعت دانلودم (فیلم و نرم افزار و ...)
Huawei B618 B618S-65d رو تهیه کنی که هنوز وارد ایران نشده قیمتش در سایت aliexpress معادل 252 دلار هست که باید بگی از خارج کشور برت بیارند و آنلاک هست و سیم کارت همه اپراتور ها رو هم ساپورت می کنه.لینک مودم رو از سایت aliexpress برات میفرستم یه نگاهی بهش بندازالبته با فیلتر شکن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8lOJK3R&algo_pvid=b98c8a29-f1e4-4de6-8ce8-36dd65d11912&algo_expid=b98c8a29-f1e4-4de6-8ce8-36dd65d11912-11&btsid=ceb81ecc-cb5a-476a-8651-644107316ece&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_7,searchwe b201603_52
روی tdd استفاده میکنم سرعت دانلودش خوبه ولی 3 تا چراغ سیگنالش بیشتر روشن نمیشه ولی پینگش به شدت بالاس و با نوسان ولی وقتی کنار پنجره میزارمش پینگش خیلی میاد پایین و استیبل و 5 تا چراغش روشن میشه
moderntalking123
01-12-2019, 23:13
من تازه مبین نت گرفتم. 3 تا آنتن دارم حتی کنار پنجره، پینگ و سرعت ثابته ولی سرعت آپلود بالای 1.5 مگابیت نمیره اصلا نهایتاً تایم خلوت به 2 برسه. جدیدا اینطور شده یا کلا سیستمش همینه همه جا؟
FDD هم که اصلا وصل نمیشه.
dadadasa
01-12-2019, 23:40
روی tdd استفاده میکنم سرعت دانلودش خوبه ولی 3 تا چراغ سیگنالش بیشتر روشن نمیشه ولی پینگش به شدت بالاس و با نوسان ولی وقتی کنار پنجره میزارمش پینگش خیلی میاد پایین و استیبل و 5 تا چراغش روشن میشه
بالا و پایین بودن پینگ رابطه مستقیمی با اعداد RSRQ و RSRP و SINR در تنظیمات مودمتون داره و همچنین آنتن دهی مودمتون. برای مثال اعداد مودم من در شرایط ایده آل به صورت زیر هست.
RSRQ= - 6
RSRP= - 75
SINR= 18
دو عدد اول هر چی به صفر نزدیکتر بشه بهتره و عدد سوم هر از صفر بیشتر باشه پینگت بهتر میشه.
همین الان با نرم افزار SPEED TEST پینگ من 26 بود و سرعت دانلود 36 مگ و سرعت آپلود 5 مگ.
برای بهتر شدن اعداد سه گزینه بالا باید مودم رو جابجا کنید تا بهترین اعداد بدست بیاد. در کل در مودم B612 مبین نت حالت رومینگ همراه اول FDD بهتر کار میکند تا حالت TDD.
dadadasa
01-12-2019, 23:46
من تازه مبین نت گرفتم. 3 تا آنتن دارم حتی کنار پنجره، پینگ و سرعت ثابته ولی سرعت آپلود بالای 1.5 مگابیت نمیره اصلا نهایتاً تایم خلوت به 2 برسه. جدیدا اینطور شده یا کلا سیستمش همینه همه جا؟
FDD هم که اصلا وصل نمیشه.
با سلام سرعت آپلود مبین نت در بهترین شرایط از 5 مگا بایت بالاتر نمیره و علت سرعت آپلود 1.5 مگ شما عدم آنتن دهی کامل مودمتون هست. حالت FDD هم که می گید اصلا کار نمی کنه باید ببینید رومینگ همره اول سیم کارتتون فعال هست یا که نه اگر مبلغ 100 هزار تومان هنگام تحویل گرفتن مودم اضافه تر داده باشید براتون فعال هست اگه نداه باشید که فعال نیست. هر کجا همراه اول آنتن بده به شرط فعال بودن رومینگ سیم کارتتون حالت FDD بدون شک کار میکنه و بسیار عالی هم هست چه از لحاظ پینگ و چه از لحاظ سرعت دانلود و آپلود.
moderntalking123
01-12-2019, 23:54
با سلام سرعت آپلود مبین نت در بهترین شرایط از 5 مگا بایت بالاتر نمیره و علت سرعت آپلود 1.5 مگ شما عدم آنتن دهی کامل مودمتون هست. حالت FDD هم که می گید اصلا کار نمی کنه باید ببینید رومینگ همره اول سیم کارتتون فعال هست یا که نه اگر مبلغ 100 هزار تومان هنگام تحویل گرفتن مودم اضافه تر داده باشید براتون فعال هست اگه نداه باشید که فعال نیست. هر کجا همراه اول آنتن بده به شرط فعال بودن رومینگ سیم کارتتون حالت FDD بدون شک کار میکنه و بسیار عالی هم هست چه از لحاظ پینگ و چه از لحاظ سرعت دانلود و آپلود.
منظورتون 5 مگابیت هست دیگه؟
موقع فعال کردن که حرفی از رومینگ و اینا نزد. باید خودم پول رو میدادم؟ موقع سفارش پرسیدم گفتن فقط به شرط پوشش نداشتن فعال میکنن.
الان نمیشه بگم بیان؟ چون آنتن همراه اول اینجا خوبه کیفیتش.
mostafadc
02-12-2019, 00:08
تو همین سایتی که دادید، فرکانس های پشتیبانی شده توسط این مودم رو زده. ظاهرا از فرکانس td مبین نت و ایرانسل پشتیبانی نمیکنه و برای td این دوتا شرکت، کارایی نداره
mostafadc
02-12-2019, 00:22
شما چندتا کار میتونید انجام بدید.
اگر از fdd مبین نت طرح 360 (رومینگ همراه اول) استفاده میکنید که میتونید با خرید آنتن مخصوص این مودم، کیفیت و قدرت سیگنال رو افزایش بدید. ولی برای tdd آنتن مخصوص فرکانس tdd مبین نت در بازار ایران یافت نمیشود.
اگر قصد دارید از tdd استفاده کنید و مودم کنار پنجره بهتر آنتن میدهد ولی سیگنال وایفای در جاهای مختلف ساختمان ضعیف هست، میتونید از وای فای اکستندر استفاده کنید تا پوشش وای فای در ساختمان شما بیشتر شود و اگر ساختمان بالای ۲۰۰ متر باشد، میتونید از مش وایفای استفاده کنید.
mehdi_nin
02-12-2019, 01:08
به پشتبیانی زنگ بزنم رومینگ رو فعال میکنه با پرداخت هزینه ؟ شما الان خودتون با رومینگ هستید ؟
یه سوال دیگه اینکه رومینگ همراه اول با این مودم کیفیتش با اینترنت سیم کارت همراه اول روی گوشی فرق میکنه ؟
من پینگ فقط برام مهمه چون گیم میزنم
dadadasa
02-12-2019, 08:12
به پشتبیانی زنگ بزنم رومینگ رو فعال میکنه با پرداخت هزینه ؟ شما الان خودتون با رومینگ هستید ؟
یه سوال دیگه اینکه رومینگ همراه اول با این مودم کیفیتش با اینترنت سیم کارت همراه اول روی گوشی فرق میکنه ؟
ابتدا ببینید در محلی که هستید آنتن هنراه اول خوب هست یا نه برای این کار آنتن گوشیتون اگه پر هست بعد اقدلم به فعال کردن رومینگ همراه اول بکنید هزینه اون هم 100 هزار تومان هست. به پشتیبانی هم زنگ بزنید اگه فعال نکردند به شرکتی که در شهرتون براتون نصب کردن زنگ بزنید و بگید آنتن دهی اینترنت ثابت مبین نت زیاد خوب نیست تا براتون حالت رومینگ رو فعال کنند چونکه تازگی ها حالت رومینگ رو بد فعال می کنند. فقط ابتدا آنتن سیم کارت همراه ول رو در گوشیتون ببینید پر هست یا که نه. پینگ من در شرایطی که آنتن مودم در حالت رومینگ FDD پر هست (پنج چراغ روشن) همیشه بین 25 تا 35 هست و از ابتدا که مشترک مبین نت بودم (نزدیک 2 سال) همیشه از حالت رومینگ همراه اول FDD استفاده کرده ام و می کنم. باز هم اگه سوالی داشتید در خدمتم.
- - - Updated - - -
ابتدا ببینید در محلی که هستید آنتن هنراه اول خوب هست یا نه برای این کار آنتن گوشیتون اگه پر هست بعد اقدلم به فعال کردن رومینگ همراه اول بکنید هزینه اون هم 100 هزار تومان هست. به پشتیبانی هم زنگ بزنید اگه فعال نکردند به شرکتی که در شهرتون براتون نصب کردن زنگ بزنید و بگید آنتن دهی اینترنت ثابت مبین نت زیاد خوب نیست تا براتون حالت رومینگ رو فعال کنند چونکه تازگی ها حالت رومینگ رو بد فعال می کنند. فقط ابتدا آنتن سیم کارت همراه ول رو در گوشیتون ببینید پر هست یا که نه. پینگ من در شرایطی که آنتن مودم در حالت رومینگ FDD پر هست (پنج چراغ روشن) همیشه بین 25 تا 35 هست و از ابتدا که مشترک مبین نت بودم (نزدیک 2 سال) همیشه از حالت رومینگ همراه اول FDD استفاده کرده ام و می کنم. باز هم اگه سوالی داشتید در خدمتم.
dadadasa
02-12-2019, 08:27
منظورتون 5 مگابیت هست دیگه؟
موقع فعال کردن که حرفی از رومینگ و اینا نزد. باید خودم پول رو میدادم؟ موقع سفارش پرسیدم گفتن فقط به شرط پوشش نداشتن فعال میکنن.
الان نمیشه بگم بیان؟ چون آنتن همراه اول اینجا خوبه کیفیتش.
بله سرعت آپلود 5 مگا بایت منظورم هست.خودتون به پشتیبانی زنگ نزنید به شرکتی که در شهرتون مودم رو نصب کردن زنگ بزنید و بگید آنتن دهی اینترنت ثابت مودم در محل ما بد شده نصاب اگه بیاد و بتونید راضیش کنید به پشتیبانی زنگ بزنه 100 درصد براتون فعال می کنند. کار دیگه ای هم که میتونید انجام بدید این هست که مودم رو جایی ببرید که اینترنت ثابت مبین نت آنتن ندهد و به شرکتی که براتون مودم رو نصب کردند زنگ بزنید و بگید آدرسم تغییر کرده و مودم آنتن نمیده در این صورت هم 100 درصد حالت رومینگ رو براتون فعال می کنند بدون دردسر. باز هم سوالی بود در خدمتم.
dadadasa
02-12-2019, 08:36
تو همین سایتی که دادید، فرکانس های پشتیبانی شده توسط این مودم رو زده. ظاهرا از فرکانس td مبین نت و ایرانسل پشتیبانی نمیکنه و برای td این دوتا شرکت، کارایی نداره
مودم آنلاک تمام فرکانس ها رو ساپورت میکنه برای مثال مودم های b612 مبین و ایرانسل رو آنلاک می کنند و بعد آنلاک تمام سیم کارت ها رو با تمامی فرکانس ها را ساپورت می کنه.
dadadasa
02-12-2019, 09:01
شما چندتا کار میتونید انجام بدید.
اگر از fdd مبین نت طرح 360 (رومینگ همراه اول) استفاده میکنید که میتونید با خرید آنتن مخصوص این مودم، کیفیت و قدرت سیگنال رو افزایش بدید. ولی برای tdd آنتن مخصوص فرکانس tdd مبین نت در بازار ایران یافت نمیشود.
اگر قصد دارید از tdd استفاده کنید و مودم کنار پنجره بهتر آنتن میدهد ولی سیگنال وایفای در جاهای مختلف ساختمان ضعیف هست، میتونید از وای فای اکستندر استفاده کنید تا پوشش وای فای در ساختمان شما بیشتر شود و اگر ساختمان بالای ۲۰۰ متر باشد، میتونید از مش وایفای استفاده کنید.
آنتن هایی که سفید رنگ و تخت و پشت مودم نصب میشه و مخصوص مودم b612 در حالت FDD (رومینگ همراه اوله) هست تاثیر چندانی در بهتر شدن آنتن دهی مودم نداره من خودم تست کردم. قدرت سیگنال مودم رابطه مستقیمی با اعداد RSRQ و RSRP و SINR در تنظیمات مودم داره و لا غیر.بعضی اوقات چراغ های مودم همگی روشن هست 5 عدد اما اعداد RSRQ و RSRP و SINR شرایط مطلوبی نداره باید مودم رو جابجا کنید تا به اعداد مطلوب که در پست های بالا توضیح دادم برسید. اگر سوالی داشتید در خدمتم.
mostafadc
02-12-2019, 13:20
مودم آنلاک تمام فرکانس ها رو ساپورت میکنه برای مثال مودم های b612 مبین و ایرانسل رو آنلاک می کنند و بعد آنلاک تمام سیم کارت ها رو با تمامی فرکانس ها را ساپورت می کنه.
اینطوری نیست که هر مودم آنلاکی تمام فرکانس های موبایلی رو ساپورت کنه. بستگی داره که شرکت سازنده بنا به طراحی سخت افزار مودم، چه باندهای مخابراتی رو برای مودم در نظر گرفته. مودم b612 به لحاظ سخت افزاری باندهای tdd و fdd اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت سیمکارت در ایران رو کاملا پشتیبانی میکنه. حالا چه لاک باشه و چه آنلاک. ولی مودم های لاک، فقط به اپراتور شرکت ارائه دهنده وصل میشن. مگر اینکه اون شرکت رومینگ برای اپراتورهای دیگه رو فعال کرده باشه. یعنی حتی مودم های لاک مبین نت همچنان فرکانس سایر اپراتورهارو پشتیبانی میکنه ولی به علت قفل نرم افزاری، به سیمکارت اون اپراتورها سرویس نمیده
مشخصات کامل اون مودمی که شما نوشتید رو میتونید از سایت شرکت سازندش ببینید و باندهای پشتیبانی شده در مودم.
باندهای tdd مبین نت و ایرانسل 42 و 43 هست( یعنی محدوده فرکانس 3500 مگاهرتز) که در اون مودم پشتیبانی نمیشه.
mostafadc
02-12-2019, 13:27
آنتن هایی که سفید رنگ و تخت و پشت مودم نصب میشه و مخصوص مودم b612 در حالت FDD (رومینگ همراه اوله) هست تاثیر چندانی در بهتر شدن آنتن دهی مودم نداره من خودم تست کردم. قدرت سیگنال مودم رابطه مستقیمی با اعداد RSRQ و RSRP و SINR در تنظیمات مودم داره و لا غیر.بعضی اوقات چراغ های مودم همگی روشن هست 5 عدد اما اعداد RSRQ و RSRP و SINR شرایط مطلوبی نداره باید مودم رو جابجا کنید تا به اعداد مطلوب که در پست های بالا توضیح دادم برسید. اگر سوالی داشتید در خدمتم.
آنتن هایی که تو بازار هست، قدرت های مختلفی دارن که با واحد dB (دسی بل) مشخص شدن و هرچه قدرت بیشتری داشته باشن، پارامترهای سیگنال در مودم، قوی تر خواهد شد. آنتن ها در دو نوع کلی indoor و outdoor ارائه میشن که معمولا قدرت outdoor ها خیلی بیشتر هست ولی در خارج از ساختمان نصب میشن.
البته باید حتما آنتن هایی نصب بشه که محدوده فرکانس مورد نظر رو پشتیبانی کنه.
و اینکه اگر در جایی سیگنال 4g وجود نداشته باشه، وجود آنتن تاثیری نداره
ولی اگر سیگنال وجود داشته اما ضعیف باشه، وجود آنتن قوی، موثر خواهد بود.
moderntalking123
02-12-2019, 22:22
بله سرعت آپلود 5 مگا بایت منظورم هست.خودتون به پشتیبانی زنگ نزنید به شرکتی که در شهرتون مودم رو نصب کردن زنگ بزنید و بگید آنتن دهی اینترنت ثابت مودم در محل ما بد شده نصاب اگه بیاد و بتونید راضیش کنید به پشتیبانی زنگ بزنه 100 درصد براتون فعال می کنند. کار دیگه ای هم که میتونید انجام بدید این هست که مودم رو جایی ببرید که اینترنت ثابت مبین نت آنتن ندهد و به شرکتی که براتون مودم رو نصب کردند زنگ بزنید و بگید آدرسم تغییر کرده و مودم آنتن نمیده در این صورت هم 100 درصد حالت رومینگ رو براتون فعال می کنند بدون دردسر. باز هم سوالی بود در خدمتم.
درسته که باز هم مگابایت نوشتید ولی منظورتون همون مگابیت بود :tongue:
آنتن همراه اول من فوله ولی آپلودش همونقدر داغونه ینی زیر 2مگابیت. پس اگه رومینگ هم کنم احتمالش هست همین سرعت باشه؟
قیمت سرویس ها همون مثل قبل میشه؟
alirezarz62
02-12-2019, 22:32
سلام
دوستان بنده مودم و سرویس مبین نت رو بعد از قطعی یک هفته ای اینترنت خریداری کردم. اوایل خیلی خوب بود و من از اونجایی که برای گیم میخواستمش پینگ بسیار مناسب و پایداری به سرور های اروپایی داشت (چیزی بین 88 تا 95 ms) تا اینکه اینترنت همراه وصل شد! از اون موقع تا همین الان مشکل دارم خیلی پینگ و Latency ناپایدار شده با ساپورت هم دیروز صحبت کردم گفتن تا امشب (یعنی دیشب) مشکل شبکه حل میشه ولی امشب من دوباره مشکل دارم و بشدت ناپایدار هست وضعیت اینترنت بنده! وقتی کارشناس نصب اومد و نصب کردم مودم رو بشدت آنتن دهی و سیگنال عالی بود (روی مودم 5 آنتن روشن و SINR هم تقریبا 30 بود!) ولی الان با اینکه آنتن خوبه ولی SINR بشدت نوسان داره و چیزی بین 12 تا 20 هست! بنده قم هستم میخواستم بدونم دوستان تو شهر های دیگه هم این مشکل رو دارن؟ قبل از قطعی اینترنت هم همین طوری بود؟؟
ویرایش: یه چیزی یادم رفت بگم، روز ها پایداری نسبتا خوبی داره ولی شبا از ساعت 8 تا 1 شب این مشکل پیش میاد که تو پیک مصرف هست! و اینکه مودم روی حالت FD هست ولی رو TD با اینکه آنتن دهی بسیار ضعیفی داره ولی این مشکل وجود نداره!!
poriya_hashie
02-12-2019, 23:24
دوستان کاشکی راهی برای آنلاک مودم مبین نت پیدا میکردید
dadadasa
03-12-2019, 11:04
درسته که باز هم مگابایت نوشتید ولی منظورتون همون مگابیت بود :tongue:
آنتن همراه اول من فوله ولی آپلودش همونقدر داغونه ینی زیر 2مگابیت. پس اگه رومینگ هم کنم احتمالش هست همین سرعت باشه؟
قیمت سرویس ها همون مثل قبل میشه؟
با سلام بله منظورم مگا بیت بر ثانیه هست. سرعت آپلودتون رو با سرورهای داخل تست می کنید یا خارج. اگه با سرور های داخل تست می کنید و سرعت همون 2 مگا بیت بر ثانیه هست و آنتن مودمتون فول هست اعداد RSRQ و RSRP و SINR رو در تنضیمات مودمتون چک کنید ببینید چند هست و اطلاع دهید ببینیم مشکل کجاست.سرعت دانلود بنده در حالت رومینگ همیشه بین 35 تا 40 مگا بیت بر ثانیه هست و سرعت آپلود بین 4 تا 5 مگابیت بر ثانیه همیشه هم از حالت رومینگ استفاده می کنم. بزرگترین مزیت رومینگ همراه اول اینه که هر کجا تحت پوشش شبکه اینترنت ثابت مبین نت نبودید حالت FDD رو فعال میکنید همراه اول هم که در اکثر نقاط ایران آنتن میده. قیمت طرح ها و تعرفه های حالت TDD با حالت FDDهیچ تفاوتی با هم نداره و فقط به تازه گی در حالت رومینگ طرح هدیه شبانه حذف شده.
dadadasa
03-12-2019, 11:09
دوستان کاشکی راهی برای آنلاک مودم مبین نت پیدا میکردید
مودم b612 مبین نت رو میشه آنلاک کرد به شرطی که ورژن نرم افزاری مودم 195 به پایین باشه هزینه اون هم تا جایی که بنده اطلاع داشتم 80 هزار تومان بود البته بدون اینکه در مودم رو باز کنند. ورژن 196 به بالا هنوز قابل آنلاک نیست اگه قابل آنلاک هست اطلاع دهید.
سلام
تو منطقه ای که هستم اینترنت همراه اول سرعت دانلود 4تا 7 مگابایت و در مواقع که شبکه خلوته 12 مگابایت هست.
پینگ همراه اول هم 140.150 هست
میخوام مبین نت بگیرم بعد از FDD اون استفاده کنم که رومینگ میشه رو همراه اول
سوال:
1- ایا پینگ کم تر میشه یا فرقی نداره؟
2-به نظرتون بخرم؟
dadadasa
03-12-2019, 14:44
سلام
تو منطقه ای که هستم اینترنت همراه اول سرعت دانلود 4تا 7 مگابایت و در مواقع که شبکه خلوته 12 مگابایت هست.
سوال:
2-به نظرتون بخرم؟
منظورتون از سرعت دانلود 4 تا 7 که می گید گاهی اوقات تا 12 هم میره دانلود فیلم و نرم افزار و... هست یا که تست سرعت مثلا با نرم افزار speed test
ahwazp30
03-12-2019, 14:49
سلام
سوال:
2-به نظرتون بخرم؟
درود
1-پینگ به سرویس دهنده مربوط میشه ، ممکنه با مبین نت پینگ کمتر یا بیشتری نسبت به همراه اول تجربه کنید ، حتی سرعت هم متفاوته و این 40 مگابیتی که دوستان گفتند در بهترین حالت هست ممکنه سرعت دانلود شما با توجه به اشتراکی بودن پهنای باند تا 500 کیلوبایت هم پایین بیاد که در حالت رومینگ به دلیل کمتر بودن ظرفیت شبکه نوسان سرعت بیشتره .
2-مبین نت کاربران زیادی داره و خیلی جاها کیفیتش افت کرده ،بدون تست در منطقه شما اصلا نمیشه در مورد خریدش نظر داد .
mostafadc
03-12-2019, 15:26
سلام
سوال:
2-به نظرتون بخرم؟
اگر این سرعت ها که نوشتید واقعا به مگابایت هست که احتمالا fdd مبین نت هم سرعت خوبی به شما خواهد داد(نهایت 40 مگابیت یا 5 مگابایت)
اگر پوشش خود مبین نت در منطقه شما نسبتا خوب هست، سرعت tdd بالاتر از fdd خواهد بود و استفاده از پوشش خود مبین نت از لحاظ پینگ و سرعت دانلود بهتر از رومینگ همراه اول خواهد بود.
در منطقه ما متاسفانه خود مبین نت پوشش بسیار ضعیفی داره و td ایرانسل هم اصلا پوشش نداره. فقط همراه اول پوشش خوبی داره که اونم با وجود پارامترهای سیگنال قوی، سرعت دانلود من اکثرا کمتر از 8 مگابیت(1 مگابایت) هست.
جالب اینجاس که با وجود پوشش ضعیف خود مبین نت، سرعت دانلودم و پینگ در حالت tdd، بهتر از fdd هست!! فقط سرعت آپلودم در حالت tdd زیر 1 مگابیت هست ولی روی fdd بعضی وقتا تا 8 مگابیت هم میره!!
dadadasa
03-12-2019, 15:37
اگر این سرعت ها که نوشتید واقعا به مگابایت هست که احتمالا fdd مبین نت هم سرعت خوبی به شما خواهد داد(نهایت 40 مگابیت یا 5 مگابایت)
اگر پوشش خود مبین نت در منطقه شما نسبتا خوب هست، سرعت tdd بالاتر از fdd خواهد بود و استفاده از پوشش خود مبین نت از لحاظ پینگ و سرعت دانلود بهتر از رومینگ همراه اول خواهد بود.
در منطقه ما متاسفانه خود مبین نت پوشش بسیار ضعیفی داره و td ایرانسل هم اصلا پوشش نداره. فقط همراه اول پوشش خوبی داره که اونم با وجود پارامترهای سیگنال قوی، سرعت دانلود من اکثرا کمتر از 8 مگابیت(1 مگابایت) هست.
جالب اینجاس که با وجود پوشش ضعیف خود مبین نت، سرعت دانلودم و پینگ در حالت tdd، بهتر از fdd هست!! فقط سرعت آپلودم در حالت tdd زیر 1 مگابیت هست ولی روی fdd بعضی وقتا تا 8 مگابیت هم میره!!
سرعت tdd مبین نت با سرعت fdd رومینگ همراه اول در شرایطی که شبکه همراه اول شلوغ نباشد و عادی باشد هیچ تفاوتی با هم ندارد. بنده این شرایط رو بارها و بارها تست کردم باز هم تکرار میکنم اگر شبکه همراه اول در شرایط عادی باشد و خیلی شلوغ نباشد. تنها تفاوت حالت tdd با حالت fdd ثبات در شبکه tdd مبین نت هست و لا غیر یعنی سرعت دانلود و آپلود در اکثر مواقع یکسان هست و تغییر نمی کنه. (دانلود بین 35 تا 40 مگا بیت و آپلود بین 4 تا 5 مگا بیت بر ثانیه) در هر دوحالت tdd و fdd سرعت دانلود بیشتر از 40 مگابیت و سرعت آپلود بالاتر از 5 مگابیت برثانیه به هیچ عنوان نمیشه اما در تست سرعت سیم کارت همراه اول (با همون دکلی که حالت fdd مبین نت با مودم فعال هست) سرعت دانلود تا 75 الی 80 مگابیت بر ثانیه هم میرسه.
dadadasa
03-12-2019, 15:56
سلام
سوال:
2-به نظرتون بخرم؟
با سلام سرعت دانلود (فیلم و نرم افزار و...) مبین نت در حالت fdd (رومینگ همراه اول) در بهترین شرایط از 4 الی 5 مگابایت بیشتر نمیشه و پینگش هم بین 30 تا 35 هست.برتری رومینگ همراه اول مبین نت نسبت به اینترنت همراه اول به صرفه بودن طرح های بالاتر از یک ماه هست (و بعضی از طرح های یک ماهش) مثلا در طرح 3 ماهه 150 گیگ رو با مالیات میده 179 هزار تومان یا در طرح 6 ماهه 330 گیگ رو با مالیات بر ارزش افزوده 369 هزار تومان محاسبه می کنه.اما اگه 150 گیگ از همراه اول بخواهی بگیری قیمتش سر به فلک میزاره پس اگر در ماه خیلی دانلود میکنی مبین نت بسیار با صرفه هست و اگر مسافرت هم بری میتونی به خاطر رومینگ همراه اولش مودم رو با خودت هر جایی که خواستی ببری.
mostafadc
03-12-2019, 16:17
سرعت tdd مبین نت با سرعت fdd رومینگ همراه اول در شرایطی که شبکه همراه اول شلوغ نباشد و عادی باشد هیچ تفاوتی با هم ندارد. بنده این شرایط رو بارها و بارها تست کردم باز هم تکرار میکنم اگر شبکه همراه اول در شرایط عادی باشد و خیلی شلوغ نباشد. تنها تفاوت حالت tdd با حالت fdd ثبات در شبکه tdd مبین نت هست و لا غیر یعنی سرعت دانلود و آپلود در اکثر مواقع یکسان هست و تغییر نمی کنه. (دانلود بین 35 تا 40 مگا بیت و آپلود بین 4 تا 5 مگا بیت بر ثانیه) در هر دوحالت tdd و fdd سرعت دانلود بیشتر از 40 مگابیت و سرعت آپلود بالاتر از 5 مگابیت برثانیه به هیچ عنوان نمیشه اما در تست سرعت سیم کارت همراه اول (با همون دکلی که حالت fdd مبین نت با مودم فعال هست) سرعت دانلود تا 75 الی 80 مگابیت بر ثانیه هم میرسه.
برای من و یه سری از دوستان دیگه اینطوری بوده که در حالتی که پوشش tdd و fdd هردو خوب بوده، معمولا سرعت tdd بیشتر از fdd هست و همچنین پینگ کمتری ارائه میدهد. سرعت اپلود هم بر خلاف گفته شما بعضی وقت ها حتی تا 13 مگابیت هم برای من بالا رفته(البته بصورت موقت و در حالت fdd)
همین الان که تست گرفتم سرعت تا 13 هم بالا رفت و میانگین سرعت 5.77 مگابیت شد.
حتی در در ساعات شبانه سرعت اپلود من بیشتر از 5 مگابیت هم میشود.
سرعت دانلود در مبین نت در هر دو حالت tdd و fdd معمولا بیشتر از 40 نمیشود. و در پست قبلی هم نوشتم نهایت 40 مگابیت یا 5 مگابایت
با سلام سرعت دانلود (فیلم و نرم افزار و...) مبین نت در حالت fdd (رومینگ همراه اول) در بهترین شرایط از 4 الی 5 مگابایت بیشتر نمیشه و پینگش هم بین 30 تا 35 هست.برتری رومینگ همراه اول مبین نت نسبت به اینترنت همراه اول به صرفه بودن طرح های بالاتر از یک ماه هست (و بعضی از طرح های یک ماهش) مثلا در طرح 3 ماهه 150 گیگ رو با مالیات میده 179 هزار تومان یا در طرح 6 ماهه 330 گیگ رو با مالیات بر ارزش افزوده 369 هزار تومان محاسبه می کنه.اما اگه 150 گیگ از همراه اول بخواهی بگیری قیمتش سر به فلک میزاره پس اگر در ماه خیلی دانلود میکنی مبین نت بسیار با صرفه هست و اگر مسافرت هم بری میتونی به خاطر رومینگ همراه اولش مودم رو با خودت هر جایی که خواستی ببری.
تمام سرعت که گفتم به مگابایت بود
4مگابایت تا 7 مگابایتا و شبکه خلوت باشه تا 12 مگابایت
بله منم بخاطر هزینه های بلند مدت گفتم خرید انجام بدم
یکی از دوستان گفتن که شاید پینگ بالاتری داشته باشه رو حالت رومینگ!
رو حالت رومینگ پینگ چقدر بالاتر میره؟
پینگ همراه اول من 140-150 نهایت هست البته رایتل هم رومینگ کردم این مقدار بود و زمانی که قند شکن وصل میکنم بیشتر میشه
تو منطقه ما اصلا پوشش TDLTE مبین نت وجود نداره و فقط همراه اول و ایرانسل هست که همراه اول تحقیق کردم از نماینده و خود اپراتور مبین نت گفتن رو حالت FDD میشه رومینگ کرد
درود
1-پینگ به سرویس دهنده مربوط میشه ، ممکنه با مبین نت پینگ کمتر یا بیشتری نسبت به همراه اول تجربه کنید ، حتی سرعت هم متفاوته و این 40 مگابیتی که دوستان گفتند در بهترین حالت هست ممکنه سرعت دانلود شما با توجه به اشتراکی بودن پهنای باند تا 500 کیلوبایت هم پایین بیاد که در حالت رومینگ به دلیل کمتر بودن ظرفیت شبکه نوسان سرعت بیشتره .
2-مبین نت کاربران زیادی داره و خیلی جاها کیفیتش افت کرده ،بدون تست در منطقه شما اصلا نمیشه در مورد خریدش نظر داد .
چه جوری برم تست کنم؟ مودم و سیم کارت از یکی امانی بگیرم یه پول بهش بدم بیارم تو منطقم تست کنم؟ چه جوری واسه فرد مورد نظر اعتماد سازی کنم که بهم بده!
mostafadc
03-12-2019, 18:28
تو منطقه ما اصلا پوشش TDLTE مبین نت وجود نداره و فقط همراه اول و ایرانسل هست که همراه اول تحقیق کردم از نماینده و خود اپراتور مبین نت گفتن رو حالت FDD میشه رومینگ کرد
اگر مصرف اینترنت شما خیلی زیاد نیست و td-lte ایرانسل در منطقه شما پوشش داره، اون هم میتونه یه گزینه باشه.
در ضمن اگر ping پایین خیلی مهم هست براتون، ADSL شرکتی و VDSL و FTTH گزینه های بهتری برای شما هست.(البته در صورتی که امکانش باشه!) مخصوصا FTTH که هم سرعت بالا داره و هم پینگ پایین و هم پایداری بهتر نسبت به اینترنت های سیمکارتی
اگر هیچکدوم از موارد بالا مناسب شما نیست و یا امکان راه اندازیش وجود نداره گزینهی دیگه ای ندارید به غیر از همین fdd مبین نت. حالا چه پینگ پایین داشته باشه یا نه.
dadadasa
03-12-2019, 18:48
پینگ همراه اول من 140-150 نهایت هست البته رایتل هم رومینگ کردم این مقدار بود و زمانی که قند شکن وصل میکنم بیشتر میشه
پینگ رومینگ همراه اول مبین نت fdd من همیشه بین 25 تا 30 میلی ثانیه هست.همیشه هم از حالت رومینگ همراه اول fdd استفاده می کنم
dadadasa
03-12-2019, 18:59
چه جوری برم تست کنم؟ مودم و سیم کارت از یکی امانی بگیرم یه پول بهش بدم بیارم تو منطقم تست کنم؟ چه جوری واسه فرد مورد نظر اعتماد سازی کنم که بهم بده!
با سلام احتیاج نیست از کسی مودم و سیم کارت قرض بگیرید در شهرتون به نمایندگی مبین نت زنگ بزنید بیایند براتون همه چیزش رو اعم از آنتن دهی پینگ سرعت دانلود و آپلود رو تست می کنند و اگه خواستید تحویل بگیرید اگه هم راضی نبودید تحویل نگیرید هیچ هزینه ای هم ازتون نمی گیرند.در ساعات اوج ترافیک مثلا صبح ها 10 تا 13 و بعد اظهرها از ساعت 17 تا 20 با نصاب هماهنگی کنید تا همه چیز در ساعات اوج ترافیک مشخص بشه. بنده از سال 1390 (از زمان وایمکس ) تا به حال (اینترنت ثابت) مشترک مبین نت هستم و تا به حال مشکلی با این شرکت نداشتم. سوال دیگه ای هم بود در خدمتم
ahwazp30
03-12-2019, 20:19
سرعتی که با همراه اول دریافت میکنید فقط ظرفیت BTS رو نشون میده و اصلا اینطور نیست که اگر با همراه اول 12 مگابایت دانلود داشتید با مبین نت 5 مگابایت رو کامل بگیرید .همانطور که گفتم ظرفیت شبکه مبین نت در حالت رومینگ بسیار پایینتر از TD هست و ممکنه سرعت شما حتی از کف سرعت هم که شرکت تعیین کرده پایین تر بیاد که احتمالش خیلی کمه ولی غیرممکن نیست.شما در اینترنت ثابت پهنای باند رو به طور اشتراکی دریافت میکنید و در صورت ازدحام ، سرعت شما افت میکنه و پینگ به شدت بالا میره که فعلا در مبین نت این مشکل در حالت رومینگ وجود داره و گاها در بعضی مناطق این اتفاق میفته و در بعضی مناطق هم ممکنه همیشه 40 مگابیت رو همراه با پینگ پایین بده .بهترین کار اینه که مودم همسایه و یا یک آشنا رو برای چند روز امانت بگیرید و تست کنید تا وضعیت کلی اون مشخص بشه اگر نه که چاره ای نیست جز همون نمایندگی ولی خیلی روی سرعتی که نماینده تحویل شما میده حساب باز نکنید چون در یک بازه ی زمانی کوتاه و چند دقیقه ای تست انجام میشه .
سروش7878
04-12-2019, 16:11
مبین نتی گرامی . از تاریخ 15ام ماه جاری ، ترافیک مصرفی در سایت های نماوا و فیلیمو به صورت نیم بها محاسبه خواهد شد . در صورتی که در حال خاضر دارای طرح اشتراکی از سایت های مذکور هستید تا زمان اتمام اشتراک ترافیک مصرفی به صورت رایگان باقی خواهد ماند . بزودی طرح ها و گیگ پک های ویژه ای جهت مدیریت مصرف در سایت های تماشای آنلاین فیلم و سریال ارائه خواهد شد .
مبین نت رسماََ داره تیشه میزنه به ریشه خودش ...
poriya_hashie
04-12-2019, 16:43
مبین نتی گرامی
از تاریخ 15ام ماه جاری، ترافیک مصرفی در سایتهای نماوا و فیلیمو به صورت نیم بها محاسبه خواهد شد. درصورتیکه در حال حاضر دارای طرح اشتراکی از سایت های مذکور هستید تا زمان اتمام اشتراک، ترافیک مصرفی به صورت رایگان باقی خواهد ماند.
به زودی طرح ها و گیگ پک های ویژه ای جهت مدیریت مصرف در سایت های تماشای آنلاین فیلم و سریال ارایه خواهد شد.
لازم به ذکر است ترافیک وب سایت های فیلمنت و دیجیتون همچنان رایگان محاسبه میگردد.
قدردان همراهیتان هستیم
اینم از مبین نت
alirezarz62
04-12-2019, 16:52
سرعتی که با همراه اول دریافت میکنید فقط ظرفیت BTS رو نشون میده و اصلا اینطور نیست که اگر با همراه اول 12 مگابایت دانلود داشتید با مبین نت 5 مگابایت رو کامل بگیرید .همانطور که گفتم ظرفیت شبکه مبین نت در حالت رومینگ بسیار پایینتر از TD هست و ممکنه سرعت شما حتی از کف سرعت هم که شرکت تعیین کرده پایین تر بیاد که احتمالش خیلی کمه ولی غیرممکن نیست.شما در اینترنت ثابت پهنای باند رو به طور اشتراکی دریافت میکنید و در صورت ازدحام ، سرعت شما افت میکنه و پینگ به شدت بالا میره که فعلا در مبین نت این مشکل در حالت رومینگ وجود داره و گاها در بعضی مناطق این اتفاق میفته و در بعضی مناطق هم ممکنه همیشه 40 مگابیت رو همراه با پینگ پایین بده .بهترین کار اینه که مودم همسایه و یا یک آشنا رو برای چند روز امانت بگیرید و تست کنید تا وضعیت کلی اون مشخص بشه اگر نه که چاره ای نیست جز همون نمایندگی ولی خیلی روی سرعتی که نماینده تحویل شما میده حساب باز نکنید چون در یک بازه ی زمانی کوتاه و چند دقیقه ای تست انجام میشه .
عزیز شما قبل خرید میتونید درخواست تست بدید! بنده رفتم نمایندگی 100 تومن گرفتن کارشناس با مودم تست فرستادن گفتن اگر راضی نبودید 100 تومن رو پس میدیم و سرویس ارائه نمیکنیم! بعد از تست هم مابقی رو کارت کشیدم و مودم رو تحویل دادن!
bnsh2010
04-12-2019, 17:13
مبین نتی گرامی
از تاریخ 15ام ماه جاری، ترافیک مصرفی در سایتهای نماوا و فیلیمو به صورت نیم بها محاسبه خواهد شد. درصورتیکه در حال حاضر دارای طرح اشتراکی از سایت های مذکور هستید تا زمان اتمام اشتراک، ترافیک مصرفی به صورت رایگان باقی خواهد ماند.
به زودی طرح ها و گیگ پک های ویژه ای جهت مدیریت مصرف در سایت های تماشای آنلاین فیلم و سریال ارایه خواهد شد.
لازم به ذکر است ترافیک وب سایت های فیلمنت و دیجیتون همچنان رایگان محاسبه میگردد.
قدردان همراهیتان هستیم
اینم از مبین نت
هر روز یه حرکت مسخره و عجیب از مبین نت میبینیم
بعد از خذف شبانه تو fd دلمون خوش بود فیلیمو رایگان حدافل
amir_amd
04-12-2019, 19:11
مبین نتی گرامی
قدردان همراهیتان هستیم
اینم از مبین نت
واقعا مسخرشو در آوردن
من یکسال اشتراک فیلیمو را تازه تمدید کردم
poriya_hashie
05-12-2019, 00:44
برای اینکه مبین نت یه تکونی به خودش بده فقط بهترین راه آنلاک مودم هاش هست
کاشکی یکی پیدا میشد که تخصص داره ورژن های 197 هم آنلاک میکرد
poriya_hashie
05-12-2019, 00:46
واقعا مسخرشو در آوردن
من یکسال اشتراک فیلیمو را تازه تمدید کردم
تا پایان تمدیدتون برای شما رایگان خواهد بود
morteza_mombeini
05-12-2019, 19:42
مبین نت دیگه جزو اپراتورهای برتر حساب نمیشه چون تقریبا هیچ مزیتی نداره ، شرکتای دیگه هم هستن که با همین قیمت بدن که اگر کیفیتشون بالاتر از مبین نت نباشه پایین تر هم نیست ، طرح ۳۶۰ که اصلا همون دیال اپه قدیمه ، شاید باور نکنید ولی سرعت من اکثر اوقات بین ۸۰ تا ۶۰۰ کیلوبایته زودم حجمم تموم میشه ، بازم دم این اپراتورهای مجازی گرم .
amir_amd
06-12-2019, 02:12
آخه مبین نت به من هم همین پیام شما را داده
یعنی تا پایان اشتراک فیلیمو ترافیک من رایگان حساب میشه ؟
mostafadc
06-12-2019, 12:51
مبین نت دیگه جزو اپراتورهای برتر حساب نمیشه چون تقریبا هیچ مزیتی نداره ، شرکتای دیگه هم هستن که با همین قیمت بدن که اگر کیفیتشون بالاتر از مبین نت نباشه پایین تر هم نیست ، طرح ۳۶۰ که اصلا همون دیال اپه قدیمه ، شاید باور نکنید ولی سرعت من اکثر اوقات بین ۸۰ تا ۶۰۰ کیلوبایته زودم حجمم تموم میشه ، بازم دم این اپراتورهای مجازی گرم . بی زحمت اسم چندتاشونو که قیمتای بهتری دارن بنویسید.
bnsh2010
06-12-2019, 13:52
بی زحمت اسم چندتاشونو که قیمتای بهتری دارن بنویسید.
یکیش شاتل موبایل
بسته های نت شاتل موبایل پلاس داره مثلا ۶۰گیگ یک ماهه ۶۰ت
هرجا انتن رایتل باشه میتونین استفاده کنین از بسته های شاتل موبایل پلاس
morteza_mombeini
06-12-2019, 14:10
ماکس نت - رفاه تک و یکی دو تای دیگه که الان اسمشون یادم نیست . اینا به همون قیمت مبین نت میدن سرویساشونو .
ولی به نظرم سوالت بیشتر جنبه ی تیکه انداختن داشت تا کنجکاوی .(با عرض معذرت)
dadadasa
06-12-2019, 15:09
مبین نت دیگه جزو اپراتورهای برتر حساب نمیشه چون تقریبا هیچ مزیتی نداره ، شرکتای دیگه هم هستن که با همین قیمت بدن که اگر کیفیتشون بالاتر از مبین نت نباشه پایین تر هم نیست ، طرح ۳۶۰ که اصلا همون دیال اپه قدیمه ، شاید باور نکنید ولی سرعت من اکثر اوقات بین ۸۰ تا ۶۰۰ کیلوبایته زودم حجمم تموم میشه ، بازم دم این اپراتورهای مجازی گرم .
سلام دوست عزیز بنده به مدت 2 سال هست مشترک اینترنت ثابت مبین نت هستم (قبل از اون هم از سال 90 تا 96 مشترک وایمکس مبین نت بودم) و در این مدت فقط مودمم در حالت رومینگ همراه اول(طرح 360)بوده و تا به حال سرعتم از 30 مگابیت بر ثانیه پایینتر نیومده (سرعت دانلود 3 مگا بایت بر ثانیه) مگر در شرایطی بسیار خاص اون هم خیلی کم. بله در طرح 360 ترافیک رایگان شبانه برداشته شده و طرح های 3 و 6 ماهه و یک ساله مبین نت نسبت به ایرانسل بسیار کم هست. اما بزرگترین مزیت طرح 360 مبین نت نسبت به اپراتور های دیگر اینترنت ثابت جابجایی مودم و برقرای ارتباط اینترنت در هر جایی هست که همراه اول آنتن بده همراه اول هم که در اکثر نقاط ایران آنتن میده و مزیت دیگر مبین نت ثبات در آنتن دهی و سرعت دانلود و آپلود هست البته بعضی اوقات هم مشکل پیدا می کنه. اگر با مبین نت مشکل دارید مودمتون رو پس بدید و مبلغ امانی مودم رو که دادید (بوسیله چکی که در هنگام تحویل مودم بهتون دادند) پس بگیرید این مورد هم در اپراتور های دیگر مشاهده نمی شود. بیایید یک مقدار واقع بین باشیم. با تشکر
silverbios
06-12-2019, 15:09
اطلاع دارید چطوری اینو محاسبه میکنن؟
چون حدس میزنم از لحاظ فنی قابل محاسبه نیست!
silverbios
06-12-2019, 15:11
کسی اطلاع داره طریقه عودت سرویس FDD چطور هست؟
هزینه رو پس میدن؟
یا اینکه میشه یه سیم کارت تنها ی دیگه گرفت و تو مودم گذاشت که فقط TDD باشه
----
و اینکه کسی خبر داره مبین نت برای اینکه کلاینت هاش CGNAT ( یا همون NAT Type 3) بشن بیانیه ای چیزی داده؟
و اینکه این موضوع دائمی هست؟
dadadasa
06-12-2019, 15:42
ماکس نت - رفاه تک و یکی دو تای دیگه که الان اسمشون یادم نیست . اینا به همون قیمت مبین نت میدن سرویساشونو .
عزیز ماکس نت که تعرفه هاش با مبین نت هیچ تفاوتی ندارد رومینگ همراه اول (طرح360) هم که اصلا نمیدونه چی هست اشاره ای هم که به نوع و مدل مودم تحویلی نکرده. رفاه تک هم که قیمت تعره فه هاش هیچ فرقی با مبین نت نداره و خبری از طرح 360 رومینگ همراه اول در سایتش نیست. هیچ اشاره ای هم به مودم هاش نکرده که از چه مدلی هست. اونوقت شما شرکت مبین نت رو که از سال 1388 تا به حال خدمات اینترنت بیسیم وایمکس (دیگر ارایه نمی شود) و اینترنت ثابت نسل چهارم ارایه می دهد رو مقایسه می کنید با ماکس نت و رفاه تک.هیچ شرکتی غیر از مبین طرح 360 رومینگ همراه اول ارایه نمی دهد. درست است در طرح های 360 ترافیک رایگان شبانه رو حذف کرده اما ثبات در شبکه مبین نت بدون شک بهتر از اپراتور های دیگر اینترنت ثابت نسل چهارم td_lte هست. در ضمن مودم تحویلی مبین نت هواوی مدل b612 هست یکی از بهترین مودم های حال حاضره بازاره. لااقل مبین نت رو با اینترنت ثابت ایرانسل و آسیاتک مقایسه می کردید هر چند که در این دو شرکت هم طرح 360 رومینگ همراه اول وجود نداره.
morteza_mombeini
06-12-2019, 15:49
عزیز ماکس نت که تعرفه هاش با مبین نت هیچ تفاوتی ندارد رومینگ همراه اول (طرح360) هم که اصلا نمیدونه چی هست اشاره ای هم که به نوع و مدل مودم تحویلی نکرده. رفاه تک هم که قیمت تعره فه هاش هیچ فرقی با مبین نت نداره و خبری از طرح 360 رومینگ همراه اول در سایتش نیست. هیچ اشاره ای هم به مودم هاش نکرده که از چه مدلی هست. اونوقت شما شرکت مبین نت رو که از سال 1388 تا به حال خدمات اینترنت بیسیم وایمکس (دیگر ارایه نمی شود) و اینترنت ثابت نسل چهارم ارایه می دهد رو مقایسه می کنید با ماکس نت و رفاه تک.هیچ شرکتی غیر از مبین طرح 360 رومینگ همراه اول ارایه نمی دهد. درست است در طرح های 360 ترافیک رایگان شبانه رو حذف کرده اما ثبات در شبکه مبین نت بدون شک بهتر از اپراتور های دیگر اینترنت ثابت نسل چهارم td_lte هست. در ضمن مودم تحویلی مبین نت هواوی مدل b612 هست یکی از بهترین مودم های حال حاضره بازاره. لااقل مبین نت رو با اینترنت ثابت ایرانسل و آسیاتک مقایسه می کردید هر چند که در این دو شرکت هم طرح 360 رومینگ همراه اول وجود نداره.
اتفاقا من تماس گرفتم پرسیدم گفتن روی همراه اول رومینگ میشه و سیم کارتشون دوال هست در ضمن من چکی از مبین نت نگرفتم که الان بخام سنگشو به سینه بزنم .
dadadasa
06-12-2019, 15:54
کسی اطلاع داره طریقه عودت سرویس FDD چطور هست؟
هزینه رو پس میدن؟
یا اینکه میشه یه سیم کارت تنها ی دیگه گرفت و تو مودم گذاشت که فقط TDD باشه
----
و اینکه کسی خبر داره مبین نت برای اینکه کلاینت هاش CGNAT ( یا همون NAT Type 3) بشن بیانیه ای چیزی داده؟
و اینکه این موضوع دائمی هست؟
با سلام شما باید ابتدا در صفحه مشترکین اینترنت ثابت مبین خودتون در قسمت ثبت تیکت فرم مربوط به عودت مودم رو پر کنید و ارسال کنید سپس از قسمت پشتیبانی باهاتون تماس می گیرند و کارشناس با شما تماس می گیره و مودم رو در صورت سالم بدون ازتون تحویل می گیره و مبلغ عودت مودم مساوی است با مبلغ چکی که در هنگام تحویل مودم در کارتن مودم موجود بود (به عنوان مثال مبلغ چک بنده که مربوط به دو سال پیش هست 110 هزار تومانه اما جدیدا مبلغ چک ها 250 هزار تومان شده). اگه مودمتون از نوع هواوی b612 هست و ورژن نرم افزاری اون 195 به پایین است اون رو میشه آنلاک کرد و سیم کارت اپراتور های دیگر هم استفاده کنید.سوالی بود در خدمتم. از سوال دومتون هم اطلاعی ندارم.
silverbios
06-12-2019, 16:05
با سلام شما باید ابتدا در صفحه مشترکین اینترنت ثابت مبین خودتون در قسمت ثبت تیکت فرم مربوط به عودت مودم رو پر کنید و ارسال کنید سپس از قسمت پشتیبانی باهاتون تماس می گیرند و کارشناس با شما تماس می گیره و مودم رو در صورت سالم بدون ازتون تحویل می گیره و مبلغ عودت مودم مساوی است با مبلغ چکی که در هنگام تحویل مودم در کارتن مودم موجود بود (به عنوان مثال مبلغ چک بنده که مربوط به دو سال پیش هست 110 هزار تومانه اما جدیدا مبلغ چک ها 250 هزار تومان شده). اگه مودمتون از نوع هواوی b612 هست و ورژن نرم افزاری اون 195 به پایین است اون رو میشه آنلاک کرد و سیم کارت اپراتور های دیگر هم استفاده کنید.سوالی بود در خدمتم. از سوال دومتون هم اطلاعی ندارم.
ممنون از جواب
ولی در مورد سوال اول منظورم این نبود که سرویس رو کامل جمع کنم
منظورم این هست که من الان ۳۶۰ دارم و بسته های یک ماهه و شبانه برام فعال نیست
میخواستم الان به سرویس فقط TDD برگردم
دنبال این هستم مراحل اینکار رو بدونم
یا اینکه مثلا روشی باشه بتونم یک سیم کارت دیگه بگیرم بدون اینکه، این سیم کارت و شمارش رو عودت بدم
و همچنین پیرو بحث فریمور ممنون میشم اخرین ورژن b612 مبین نت رو بهم بگید
بازهم ممنون
dadadasa
06-12-2019, 16:27
ممنون از جواب
ولی در مورد سوال اول منظورم این نبود که سرویس رو کامل جمع کنم
منظورم این هست که من الان ۳۶۰ دارم و بسته های یک ماهه و شبانه برام فعال نیست
میخواستم الان به سرویس فقط TDD برگردم
دنبال این هستم مراحل اینکار رو بدونم
یا اینکه مثلا روشی باشه بتونم یک سیم کارت دیگه بگیرم بدون اینکه، این سیم کارت و شمارش رو عودت بدم
و همچنین پیرو بحث فریمور ممنون میشم اخرین ورژن b612 مبین نت رو بهم بگید
بازهم ممنون
ببخشید اشتباهی متوجه شدم با شرکتی که مودم رو براتون نصب کرده تماس بگیرید و بگید سرویس 360 رو از روی سیم کارتتون حذف کنند و به حالت معمولی برگردونند (فقط tdd) اگر موفق نشدید به قسمت پشتیبانی مبین نت زنگ بزنید مشکلتون رو حل می کنند. مبین نت سیم کارت به تنهایی نمی فروشه قبلا در سایت دیوار سیم کارت اینترنت ثابت مبین (فقط tdd بدون طرح 360) با طرح های سه ماهه به تنهایی به فروش می رسید به قیمت بسیار مناسب در دیوار تهران و شیراز و اصفهان خیلی مشاهده می شد یه جستجو حتما بکنید.آخرین فریمور مودم b612 مبین نت 197 هست.
dadadasa
06-12-2019, 16:36
یکیش شاتل موبایل
اگه اینطور هست که شما می گید اینترنت ثابت مبین نت (فقط در حالت tdd) در طرح یک ماهه 100 گیگ روزانه به علاوه 1000 گیگ شبانه (شبانه تا سرعت حداکثر 4 مگابیت) رو میده 84 هزار تومان یک طرح یک ماه 100 گیگ روزانه به علاوه شبانه 10 گیگ با سرعت تا 40 مگا بیت بر ثانیه رو هم میده 84 هزار تومان.کدوم با صرفه تر هست شاتل یا مبین نت.
mostafadc
06-12-2019, 16:50
شما نوشتید دم اپراتورای مجازی گرم. من حدس زدم شاید اوپراتورای مجازی تعرفه کمتری داشته باشن.
سوالم اصلا تیکه انداختن نبود. گفتم شاید اپراتورهایی باشن که td مبین نت یا ایرانسل رو بفروشن ولی با تعرفه کمتر.
من خودم واقعا چاره ای ندارم که الان مبین نت استفاده میکنم.چون رضایت ندارم از مبین نت. اگر جایگزین بهتری باشه، قطعا عوض میکنم.
mostafadc
06-12-2019, 16:52
یکیش شاتل موبایل
من بسته یکساله میخوام با حجم بین 250 تا نهایت 300 گیگ. شبانه هم نیاز ندارم
فقط میخوام سرعتش بالا باشه. و البته قیمتش فضایی نباشه.
مبین نتی که الان دارم اصلا از سرعتش راضی نیستم
dadadasa
06-12-2019, 17:20
اتفاقا من تماس گرفتم پرسیدم گفتن روی همراه اول رومینگ میشه و سیم کارتشون دوال هست در ضمن من چکی از مبین نت نگرفتم که الان بخام سنگشو به سینه بزنم .
مدل مودمتون چی هست که چک عودت مودم نگرفتید.
morteza_mombeini
06-12-2019, 17:40
شما نوشتید دم اپراتورای مجازی گرم. من حدس زدم شاید اوپراتورای مجازی تعرفه کمتری داشته باشن.
سوالم اصلا تیکه انداختن نبود. گفتم شاید اپراتورهایی باشن که td مبین نت یا ایرانسل رو بفروشن ولی با تعرفه کمتر.
من خودم واقعا چاره ای ندارم که الان مبین نت استفاده میکنم.چون رضایت ندارم از مبین نت. اگر جایگزین بهتری باشه، قطعا عوض میکنم.
پس من اشتباه متوجه شدم .از شما پوزش میخام .تعرفه ی کمتر که اصلا وجود نداره ولی چون همه مبین نت رو ارزونترین اپراتور بی سیم میدونن گفتم شرکتای دیگه هم هستن که با همون قیمت مبین نت اینترنت رو بفروشن .اونایی که از دکل مبین نت استفاده میکنن تقریبا قیمتاشون با مبین یکیه .لا اقل مشترک کمتری دارن و نوسان سرعت کمتره .من که وضعیت خطم خرابه adsl سرعت زیادی بهم نمیده .ایرانسل هم سرعتش بدک نیست ولی یه روز انتن فوله یه روز انتن نمیده.مبین نت هم رو 360 انتن خوبه ولی سرعتش یه روز 40 یه روز 1 مگ یا یهو پینگش میزنه رو 200 تا 300 .خوب یکی مثل من مجبوره یکی درمیون از این دو تا استفاده کنه .اونایی هم که میان میگن روی رومینگ مبین نت 40 مگ رو کامل میگیریم و پینگمون هیچ وقت بالا نمیره شک نکن مهره ی مار دارن.
morteza_mombeini
06-12-2019, 17:43
من بسته یکساله میخوام با حجم بین 250 تا نهایت 300 گیگ. شبانه هم نیاز ندارم
فقط میخوام سرعتش بالا باشه. و البته قیمتش فضایی نباشه.
مبین نتی که الان دارم اصلا از سرعتش راضی نیستم
مگه روی FDD سرعت چقدر بهت میده که راضی نیستی ؟
morteza_mombeini
06-12-2019, 17:44
مدل مودمتون چی هست که چک عودت مودم نگرفتید.
همون b612 ولی توی جعبه مودم فقط یه کارت گارانتی بود و اون برگه ای که مثل چکه توی جعبه نبود.اون موقع من نمیدونستم همچین چیزی هست بعد که فهمیدم رفتم سراغ نماینده و گفتم که مال من برگه عودت نداره گفت کارت نباشه هر وقت مشکلی داشتی خودم برات رفع میکنم.:rolleye:
mostafadc
06-12-2019, 18:28
مگه روی FDD سرعت چقدر بهت میده که راضی نیستی ؟
اکثر اوقات دانلودم با fdd بین 3 تا 4.5 مگابیت در نوسانه(پارامترای سیگنال خیلی خوبه و 5 تا چراغ آنتن هم روشنه)
جالب اینجاست که با fdd سرعت آپلودم بیشتر از دانلوده!! بعضی وقتا حتی تا 13 مگابیت هم میرسه!!
با tdd سرعت دانلود تا حدود 12 مگابیت میرسه ولی آپلود بین 200 تا 750 کیلوبیت!!(سیگنال td منطقه ما خیلی ضعیفه و تو نقشه مبین نت، اصلا تو پوشش نیست)
برا همین دنبال یه نت بهترم که ازین مشکلات مسخره نداشته باشه
dadadasa
06-12-2019, 19:00
همون b612 ولی توی جعبه مودم فقط یه کارت گارانتی بود و اون برگه ای که مثل چکه توی جعبه نبود.اون موقع من نمیدونستم همچین چیزی هست بعد که فهمیدم رفتم سراغ نماینده و گفتم که مال من برگه عودت نداره گفت کارت نباشه هر وقت مشکلی داشتی خودم برات رفع میکنم.:rolleye:
باز هم زنگ بزنید شرکتی که براتون نصب کرده اگر جواب درست ندادند در صفحه مشترکین مبین نت خودتون قسمت پشتیبانی زیر مجموعه ثبت تیکت یکی از گزینه ها رو انتخاب کنید و در قسمت توضیحات مشکلتون رو عنوان کنید قسمت پشتیبانی حتما بهتون زنگ می زنند و علت رو جویا می شوند بطور کامل براشون توضیح بدید مشکلتون رو حل می کنند.شرکتی که مودم براتون نصب کرده می بایست بهتون چک عودت مودم رو می داد که چنین کاری نکرده علت رو نمی دونم چی بوده.حتما برای عودت مودم چک مربوطه لازم هست قیمت چک ها از 110 تا 250 هزار تومان در تاریخ های مختلف متفاوت هست. برای مثال چک بنده که مربوط به 2 سال پیش بوده 110 هزار تومان است.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.