مشاهده نسخه کامل
: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
WhiteHat
28-02-2018, 19:35
مودم شماها هم آپدیت شده؟
Software Version: V2.0.1B1053
bahram_milad
02-03-2018, 12:09
درود
من هم باید برگردم adsl سرعت بالاتر از 100 کیلویایت نمیره هرچی هم پیگیری کردم تا الان بی نتیجه بوده
این شرکت اصلا به فکر مشترک هاش نیست و فقط به فکر فروشه
Armin.Computer
02-03-2018, 12:13
سرعت تک کانکشن من خیلی کم شده
اصلا از یه ساعاتی به بعد ویدیو های اینستگرام به زحمت لود میشه
نمی دونم چرا مشکل پهنای باند رو حل نمی کنه
الان دارم چک می کنم خیلی ها مشکل دارن
amir000098
02-03-2018, 12:34
مشکل پهنای باند الان 3 ماهی میشه من دارم و هر روز هم داره میاد پایین تر دقیقا همون کاری که با وایمکس کردن دارن میکنن فقط مشتری جذب میکنن کیفیت هیچوقت براشون مهم نیست فقط مانی...
aliprince
02-03-2018, 13:33
مشکل پهنای باند الان 3 ماهی میشه من دارم و هر روز هم داره میاد پایین تر دقیقا همون کاری که با وایمکس کردن دارن میکنن فقط مشتری جذب میکنن کیفیت هیچوقت براشون مهم نیست فقط مانی...مثل من مبین نت رو جمع کنید بزارید گوشه کمد
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
behzadee
02-03-2018, 14:37
سرعت تک کانکشن من خیلی کم شده
اصلا از یه ساعاتی به بعد ویدیو های اینستگرام به زحمت لود میشه
نمی دونم چرا مشکل پهنای باند رو حل نمی کنه
الان دارم چک می کنم خیلی ها مشکل دارن
راستش من هم از مبیننت زدم بیرون اومدم ADSL داتک ولی همین مشکل ویدئوهای اینستاگرم رو دارم
نمیدونم ولی شاید مشکل سراسری باشه چون بعضی تاپیکها هم مشکل تککانکشن داشتن
Tornado2800
02-03-2018, 18:20
سلام
مودم مبین نت من گاهی خودکار ریست می شود یا ارتباط با دکل قطع می شود
بیشترین مشکل ریست شدنش است
دوستان دیگر این مشکل روی مبین نت دارن؟
روی ایرانسل چنین مشکلی هم هست ظاهرا
behzadee
02-03-2018, 19:15
سلام
مودم مبین نت من گاهی خودکار ریست می شود یا ارتباط با دکل قطع می شود
بیشترین مشکل ریست شدنش است
دوستان دیگر این مشکل روی مبین نت دارن؟
روی ایرانسل چنین مشکلی هم هست ظاهرا
درخواست بدین که ورژن مودم رو بیارن پایینتر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
master_cl2552
02-03-2018, 22:11
حدود 1 هفته پیش سرویس TD-LTE مبین نت خریدم ... اوایل خیلی قطعی داشت بخصوص هنگام بازی آنلاین ... زنگ زدم پشتیبانی گفتن بخاطر SINR 0 هست که باید حداقل 8 باشه ... مودم جابجا کردم و برا من 12 شد ولی بازم قطعی داشت که دوباره زنگ زدم و نرم افزار مودم آپدیت کردن و درست شد ... دیگه اصلا قطعی ندارم ... مودم هم AirMaster 3100 ورژن مودم v2.0.0b09
میخواستم بپرسم برا شما هم همینجوری بوده ؟ واقعا بخاطر یه آپدیت مسخره مودم اینجوری میشده ؟
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه بین AirMaster 3000 و 3100 کدوم بهتره ؟
RealFlow
03-03-2018, 06:14
این اینترنت نسل 4 و td و ... تازه اول شروع کارشونه و تا جا افتادن و مناسب شن شون حد اقل 1 تا 3 سالی طول میکشه که درستو ثابت خدمات بدن اوایل وایمکس خیلی داغون بود و تو سرعتهای 128! هم ثبات سرعت نداشت ولی الان خدا رو شکر خوبه. این اینترنت نسل 4 و TD و... هم تازه اول کارشونه و هم مثل آنتن دهی موبایل دکل داره و اگه دکل نزدیک باشه و مانع سیگنال نباشه و مودم در مکان که سیگنال قوی برسه و..... الان خیلی زوده که روی اینترنت Td و نسل 4 بشه حساب کرد این ثبات سرعت و کیفیت و و گرانی سرویس رو من پیش بیین میکردم بر اساس تجربیات خودم و بقیه ... نگیرید هر تکنولوژی تازه که میاد کمبود و مشکلاتی داره بعد چند سال ورودش یا خوب جا می افته یا اینکه بدرد نخوره و مشکل دار که از دور خارج میشه. برای من هر ماه پیامک میاد که وایمکس رو با 50000 با مودم TD تعویض کنید 2 گیگ حجم هدیه!! ولی من که خبر دارم در TD چه کیفیت پائینی دار بهمراه بی ثبات بودن سرعت بین 1 مگ و 40 مگ!! و قیمت گرانش.
adcomputer
03-03-2018, 14:46
سلام بر دوستان عزیز و وقت همگی بخیر.
من مودم SLC-130 رو دارم.
یادم میاد مودم های وایمکس رو میشد فریم ویرشونو تغییر داد و مال ایرانسل رو مثلا زد و از خدمات اونا استفاده کرد.
حالا خواستم ببینم امکانش هست همین کارو با این TD-LTE ها بکنیم؟
میشه روش سیم کارت شرکت های دیگه رو بزنم مثلا همراه اول؟ فنارویش اصلا میخوره؟
TD-LTE ایرانسل چی؟ اگر بخوره چون فریم ویر ادیت شده است باید تغییر کنه؟(همینطوری گذاشتم که نشد یا اینکه تنظیماتی میخواست که من بلد نبودم)
و در آخر اگر کسی فریم ویر اصلیش رو در دسترسش هست لطف کنه آپلود کنه بسیار ممنون میشم.
سپاس از دوستان مهربان.
bahram_milad
04-03-2018, 00:01
سلام
من پیگیری کردم و نمایندشون اومد خونمون چک کرد و گفت این مشکلات برمیگرده به وایمکس و گفت که اگر وایمکس جمع بشه مشکلات حل میشه
الان سرعتم برگشته بالای 1 مگ دوستان مودم رو حتما هر جایی میذارین جلوی مودم رو به بیرون باشه اینجوری انتن دهی بهتر میشه حرفی که خود نماینده زد و sinr0 حتما بالای 10 باشه
The master
04-03-2018, 00:14
به تازگی مشترک مبین نت شدم. میخواستم بدونم اگر بعد از اتمام حجم طرح ورود،قبل از سر رسید دوره بعد اقدام به تعویض طرح کنم،طرح جدید از زمان پرداخت قابل استفاده است؟
master_cl2552
04-03-2018, 02:45
سلام
من پیگیری کردم و نمایندشون اومد خونمون چک کرد و گفت این مشکلات برمیگرده به وایمکس و گفت که اگر وایمکس جمع بشه مشکلات حل میشه
الان سرعتم برگشته بالای 1 مگ دوستان مودم رو حتما هر جایی میذارین جلوی مودم رو به بیرون باشه اینجوری انتن دهی بهتر میشه حرفی که خود نماینده زد و sinr0 حتما بالای 10 باشه
sinr0 برا من بعضی وقتا 3 هست بعضی وقتا هم 12 تا 14 هم میره ولی بیشتر اوقات زیر 10 هست ولی قطعی ندارم
واقعا موندم که این حرفایی که کارشناساشون میزنن بر چه پایه و اساسی هست
یه سوال.
وایمکس از اول سال 1397 در تهران دیگه خدمات نمیده؟
حتما باید وایمکسم رو بدم و TD-LTE بگیرم؟ نمیشه همین وایمکس رو نگه دارم؟
از طرح وایمکسم 270 روز و 350 گیگ مونده، اینا چی میشن؟ قابل انتقاله؟
arasholiver007
05-03-2018, 04:31
سلام کسی میتونه بگه مبین نت رو چه فرکانسی سرویس میده؟ 2600؟
arasholiver007
05-03-2018, 04:33
سلام کسی میتونه بگه مبین نت رو چه فرکانسی سرویس میده؟ 2600؟
RealFlow
05-03-2018, 06:37
یه سوال.
وایمکس از اول سال 1397 در تهران دیگه خدمات نمیده؟
حتما باید وایمکسم رو بدم و TD-LTE بگیرم؟ نمیشه همین وایمکس رو نگه دارم؟
از طرح وایمکسم 270 روز و 350 گیگ مونده، اینا چی میشن؟ قابل انتقاله؟ با خیال راحت استفاده کن وایمکس جمع نمیشه ..... مشترکای زیادی از TD-l
ناراضی هستن و .... و اینکه مشترکان وایمکس بیشتر از DT-l هست من که تا تابستان 97 سرویس دارم ..... و TD-Lte هم نمیگیرم.
master_cl2552
05-03-2018, 15:22
مودم AirMaster 3000 بهتره یا AirMaster 3100 ؟ اگه میشه دلیل هاتونم بگید
aliprince
05-03-2018, 17:03
مودم AirMaster 3000 بهتره یا AirMaster 3100 ؟ اگه میشه دلیل هاتونم بگیدهیچ کدوم
هر دو چینی درجه چندم هستن که بعد از مدتی خراب میشن و مرتب ریست میشن و سیگنالشون میپره. من هر دو رو داشتم. هردو هم همین شدن. باز ۳۰۰۰ ۶ ماه کار کرد. اما ۳۱۰۰ ۲ ماه.
Armin.Computer
05-03-2018, 22:18
راستش من هم از مبیننت زدم بیرون اومدم ADSL داتک ولی همین مشکل ویدئوهای اینستاگرم رو دارم
نمیدونم ولی شاید مشکل سراسری باشه چون بعضی تاپیکها هم مشکل تککانکشن داشتن
البته یکم سرعت ظاهرا بهتر شده بود و تلگرام دیشب و پریشب سرعتش عالی بود
ولی بازهم مشکل اینستگرام داشتنم
master_cl2552
06-03-2018, 00:12
هیچ کدوم
هر دو چینی درجه چندم هستن که بعد از مدتی خراب میشن و مرتب ریست میشن و سیگنالشون میپره. من هر دو رو داشتم. هردو هم همین شدن. باز ۳۰۰۰ ۶ ماه کار کرد. اما ۳۱۰۰ ۲ ماه.
فکرنکنم دیگه اینجوری باشه ... یعنی واقعا در این حد وضعیت فاجعه ست ؟!
aliprince
06-03-2018, 00:19
فکرنکنم دیگه اینجوری باشه ... یعنی واقعا در این حد وضعیت فاجعه ست ؟!برای من که بود
The master
06-03-2018, 00:40
مصرف حجم روزانه درست کم میشه؟
مصرف این چند روزم به طور عجیبی بالاست!
master_cl2552
06-03-2018, 14:41
برای من که بود
الان بازم مبین نت دارین ؟ برای تعویض مودم اذیت که نکردن ؟
aliprince
06-03-2018, 15:22
الان بازم مبین نت دارین ؟ برای تعویض مودم اذیت که نکردن ؟دارم ولی دیگه استفاده نمیکنم. نه اذیت نکردن دفعه اول کارشناس اومد خونه عوض کرد دفعه دوم ادرس دادن اولِ مطهری رفتم اونجا عوض کردم ولی فایده نداره همون مودم آشغال قبلی رو میدن و چند وقت بعد بازم همون آش و همون کاسه و سریع خراب شد مودم دوم که ۲ ماه عمر کرد.
i_netboyy
07-03-2018, 05:26
سلام من تو شرکت مبین کار می کنم روزی رو می بینم که پوشش شبکه کامل شده باشه الان رو 4G کار می کنه 4.5G شروع به کار کنه اون موقع باید این تاپیک رو دید در ضمن در حال حاضر شرکت مودم کت 6 b612- s هواوی رو داره دست مشترک میده همین مودم رو ایرانسل 360 تومن تقدیم مشترکاش می کنه مودم همراه هم توراهه البته تو گمرک
aliprince
07-03-2018, 08:14
سلام من تو شرکت مبین کار می کنم روزی رو می بینم که پوشش شبکه کامل شده باشه الان رو 4G کار می کنه 4.5G شروع به کار کنه اون موقع باید این تاپیک رو دید در ضمن در حال حاضر شرکت مودم کت 6 b612- s هواوی رو داره دست مشترک میده همین مودم رو ایرانسل 360 تومن تقدیم مشترکاش می کنه مودم همراه هم توراهه البته تو گمرکپساون مودم های زباله قبلی که به مردم انداخت چی؟
من ۲۴۰ تومن پول مودم دادم دوبار تا حالا خراب شده ولی اونی که الان مودم میگیره ۱۳۰ تومن میده مودم هواوی میگیره.
master_cl2552
08-03-2018, 14:12
سلام من تو شرکت مبین کار می کنم روزی رو می بینم که پوشش شبکه کامل شده باشه الان رو 4G کار می کنه 4.5G شروع به کار کنه اون موقع باید این تاپیک رو دید در ضمن در حال حاضر شرکت مودم کت 6 b612- s هواوی رو داره دست مشترک میده همین مودم رو ایرانسل 360 تومن تقدیم مشترکاش می کنه مودم همراه هم توراهه البته تو گمرک
کاش بشه انتخاب مودم بزارین دست مشترک که بدونه چی میخواد ... هرچه را برای خود میپسندید برای دیگران هم بپسندید ... صرفا به حرف نیست در عمل انسانیت و راستگویی ملاک است و البته اونیکه واقعا به فکر مال حلال باشه هیچوقت دنبال مال حرام نمیره
یه سوال داشتم ... مودم AirMaster 3100 مودم خوبیه ؟
blackbird
08-03-2018, 14:25
سلام من میخوام مودم مبین نت بصورت بریج به روترم وصل بشه، پشتیبانی یه بار میگه میشه یه بار میگه نمیشه میشه شما راهنمایی کنی، یا بگی به کی زنگ بزنم مرسی
iDownload & iGame
09-03-2018, 00:17
سلام من میخوام مودم مبین نت بصورت بریج به روترم وصل بشه، پشتیبانی یه بار میگه میشه یه بار میگه نمیشه میشه شما راهنمایی کنی، یا بگی به کی زنگ بزنم مرسی
سلام بله وصل میشه ولی اگر از آی پی ولیدش میخوای استفاده کنی باید آی پی استاتیک بخری.
Tornado2800
10-03-2018, 00:53
کاش بشه انتخاب مودم بزارین دست مشترک که بدونه چی میخواد ... هرچه را برای خود میپسندید برای دیگران هم بپسندید ... صرفا به حرف نیست در عمل انسانیت و راستگویی ملاک است و البته اونیکه واقعا به فکر مال حلال باشه هیچوقت دنبال مال حرام نمیره
یه سوال داشتم ... مودم AirMaster 3100 مودم خوبیه ؟
سلام
طی این مدتی که داشتم مشکلی مشاهده نشد.
master_cl2552
10-03-2018, 22:32
این سیمکارت های شاتل که داره توضیع میشه الان ... بعدا برای TD-LTE هم قابل استفاده هست یا دوباره شاتل سیمکارت جداگانه ای میده ؟
هیچ کدوم
برای منم دقیقا همینظور شد. هر دو مودم آشغال هستن
WhiteHat
13-03-2018, 11:24
کسی مودم هواوی B612 از مبین نت گرفته؟
Tornado2800
13-03-2018, 14:25
برای منم دقیقا همینظور شد. هر دو مودم آشغال هستن
سلام
زنگ زدم مودم اپدیت کردند الان یک هفته هست حتی یکبار ریست نشده
این مشکلات اغلب نرم افزاری هست که با فریم ور حل میشه
hooss128
14-03-2018, 08:25
سلام
زنگ زدم مودم اپدیت کردند الان یک هفته هست حتی یکبار ریست نشده
این مشکلات اغلب نرم افزاری هست که با فریم ور حل میشه
آخرین آپدیت مودم چه نسخه ای هست ؟ و مودمتون چه مدلی هست ؟
دوستان برای من signal strength زده -95 و کامل پر شده اما link quality رو زده 3.20 و فقط یه خط از پنج تا پر شده! چرا اینجوریه؟ راستی اینکه میگن مودم قابلیت جابجایی نداره منظورشون چیه؟ یعنی از یه شهر به شهر دیگه مثلا؟
سلام دوستان کسی هست که فریم ویزش آبدیت نشده باشه سزی یه پی ام بده یه چیزیو تست کتم شاید بشه آنلاک کرد ، Airmaster 3000M
سلام دوستان کسی هست که فریم ویزش آبدیت نشده باشه سزی یه پی ام بده یه چیزیو تست کتم شاید بشه آنلاک کرد ، Airmaster 3000M
سلام با انلاکش که فقط میشه سیمکارت tdایرانسل رو استفاده کرد ....باند فرکانسی fd نداره این مودم
lordsajad7
19-03-2018, 13:14
بچه ها من Rainbow: Six Siege رو پلی 4 بازی میکنم ولی ارور میده همش قبلا ریستارت میکردم درست میشد مدمم خرابه گردن نمیگرن قبلا با ریستارت میتونستم هر روز یه بار ریستارت میکردم تا رین بو بازی کنم اما دیگه ریستارت مودم جواب نمیده و امروز ریستارت کردم باز ارورش موند خسته شدم به مولا الکی گردونه میزارن مودمشو یه ماه مصرفه پشتیبان های احمق قیمت بالا نسبت به adsl پینگ متغیر!
بخدا اگر میتونستم ای دی اس ال بگیرم یه لحظه هم نمیموندم
ایرانسل داره 4 مگ نامحدد میده این اون وقت با اون قیمت 10 گیگ میده
master_cl2552
21-03-2018, 13:00
بچه ها من Rainbow: Six Siege رو پلی 4 بازی میکنم ولی ارور میده همش قبلا ریستارت میکردم درست میشد مدمم خرابه گردن نمیگرن قبلا با ریستارت میتونستم هر روز یه بار ریستارت میکردم تا رین بو بازی کنم اما دیگه ریستارت مودم جواب نمیده و امروز ریستارت کردم باز ارورش موند خسته شدم به مولا الکی گردونه میزارن مودمشو یه ماه مصرفه پشتیبان های احمق قیمت بالا نسبت به adsl پینگ متغیر!
بخدا اگر میتونستم ای دی اس ال بگیرم یه لحظه هم نمیموندم
ایرانسل داره 4 مگ نامحدد میده این اون وقت با اون قیمت 10 گیگ میده
مشکل دقیقا چیه ؟ ... فریمور بگو آپدیت کنن برات مشکلت برطرف میشه ...
adcomputer
22-03-2018, 18:30
سلام دوستان عیدتون مبارک
من قطع و وصلی دارم پنل حساب کاربری هم کلا داون شده چند ساعته. مودمم SLC-130 این بحث آپدیت که میفرمایید برا مودم منم مطرحه؟ چه ورژنی باید باشه؟ سپاس
adcomputer
22-03-2018, 18:37
سلام دوستان عیدتون مبارک
من قطع و وصلی دارم پنل حساب کاربری هم کلا داون شده چند ساعته. مودمم SLC-130 این بحث آپدیت که میفرمایید برا مودم منم مطرحه؟ چه ورژنی باید باشه؟ سپاس
Notorious098
22-03-2018, 19:56
دوستان این هدیه که مبین نت به مناسبت سال نو داده رو میشه برای دوره بعد استفاده کرد یا حتما باید تو همین دوره ازش استفاده کنیم ؟
behzad20120
23-03-2018, 13:54
سلام
دوستان من مودم مبیننت مدل Airmaster 3100v گرفتم خواستم روش سیم کارت ایرانسل استفاده کنم وقتی سیم ایرانسل روشه حدود 10 ثانیه آنتن ها پر میشه و 10 ثانیه کاملا اینترنت میاد بعد متاسفانه آنتن میره حال از دوستان حرفه ای میخوام کمک کنن که ایرانسل را هم روش راش بندازیم آیا تنظیمات خاصی باید انجام بدیم که دیگه آنتن نپره یا ...؟
سلام
دوستان من مودم مبیننت مدل Airmaster 3100v گرفتم خواستم روش سیم کارت ایرانسل استفاده کنم وقتی سیم ایرانسل روشه حدود 10 ثانیه آنتن ها پر میشه و 10 ثانیه کاملا اینترنت میاد بعد متاسفانه آنتن میره حال از دوستان حرفه ای میخوام کمک کنن که ایرانسل را هم روش راش بندازیم آیا تنظیمات خاصی باید انجام بدیم که دیگه آنتن نپره یا ...؟
سلام تو این مدل اصلا راهی فعلا وجود نداره
دوستان این هدیه که مبین نت به مناسبت سال نو داده رو میشه برای دوره بعد استفاده کرد یا حتما باید تو همین دوره ازش استفاده کنیم ؟
فکر کنم اول همین جشنواره استفاده میشه و رزروی درکار نیست و تا جای من میدونم حجم قبلی هم سوخت میشه ...چون قانون مسخره مبین نت رزرو نداره
ata.royalfalcon
04-04-2018, 07:13
این دو روز اخیر فوق العاده افتضاح شده . قطعی و پرش آنتن . یعنی سیگنال خوبه ، یدفعه میاد پایین دوباره برمیگرده بالا !
امیدوارم موقتی باشه و درست بشه . چون اینترنت جایگزین ندارم :n37:
*Forgotten*
04-04-2018, 16:10
سلام
عزیزان این شبانش چجوریاست راسته یا دروغه ؟:n02: مبین نت توی شبانه سابقه گندی داره
میشه راحت دانلود کرد یانه عوضی بازی در میاره؟
ho3in2012
04-04-2018, 19:19
سلام
مودم 4.5G CAT6 B612 مبین نت الان قیمتش چند هست؟
و اینکه کسی داره این مدل رو؟
pipo4713
12-04-2018, 16:57
سلام
یه سئوال
توی مودم های مبین نت TDLTE میشه DDNS ست کرد؟
بخشی وجود داره؟
اگه داره امکانش هست عکسی بفرستید..
مرسی
ata.royalfalcon
12-04-2018, 19:59
سلام
یه سئوال
بخشی وجود داره؟
مرسی
سلام .
عکس از قسمت DDNSمودم AirMaster 3000
pipo4713
13-04-2018, 11:36
سلام .
عکس از قسمت DDNSمودم AirMaster 3000
دستت درد نکنه لطف کردی..
سلام
دوستان اگر کسی تجربه عودت داره میشه لطفا از شرایطش یه مقدار توضیح بده؟ آیا مودم هم عودت داده میشه؟
iDownload & iGame
13-04-2018, 21:46
سلام
یه سئوال
بخشی وجود داره؟
مرسی
به این نکته توجه داشته باشین تا زمانیکه آیپی استاتیک از مبین نت نخرید نمیتونید از قابلیت های آیپی ولید استفاده کنید چون مبین نت محدود کرده!
master_cl2552
14-04-2018, 12:51
بسته های Turbo+ با Turbo که پهنای باند 4 تا 40 مگ دارن تفاوت چشمگیری دارن ؟ خیلی سرعت فرق داره یا نه ؟
mahdyshr
14-04-2018, 17:43
بسته های Turbo+ با Turbo که پهنای باند 4 تا 40 مگ دارن تفاوت چشمگیری دارن ؟ خیلی سرعت فرق داره یا نه ؟سوال من هم همینه
چقدر با هم فرق دارند این دو بسته ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Hossein_Bahal
15-04-2018, 12:44
بسته های Turbo+ با Turbo که پهنای باند 4 تا 40 مگ دارن تفاوت چشمگیری دارن ؟ خیلی سرعت فرق داره یا نه ؟
سرعت یکیه و از 4 تا 40 مگ که به سیگنال و منطقه ای که هستین بستگی داره
تفاوتشون فقط تو حجمه
سلام
عزیزان این شبانش چجوریاست راسته یا دروغه ؟:n02: مبین نت توی شبانه سابقه گندی داره
میشه راحت دانلود کرد یانه عوضی بازی در میاره؟
سرعت شبانه اش خوبه. مشکلی نداره.
pooriaonline
19-04-2018, 10:50
تو حالت کلی نمی تونی موقع ثبت نام سرویس بگی فلان مدل مودم رو بیارید برای نصب ولی 2 روز پیش یه سرویس جدید گرفتم واسم از این جدیدا آوردن
از مودم های قبلیش خیلییییییی بهتره
حالا بعد از 7 یا 8 ماه که به خاطر سرعت داغونش استفاده نمی کردم مودم خودمو داده بودم دوستم این جدیدرو نصب کردن سرعتم خیلی بهتر شده
حالا یا دکل خلوت شده یا ظرفیت دکل رو افزایش دادن یا به خاطر مودم جدیده نمی دنم (شایدم هر 3 تا گزینس :n41:) خیلی سرعتم بهتره
حداقلش اینه که این مودم جدیدا یه اسم هوواوی خورده روش یکم پدر مادر دار شده مودم :n02:
خود وایرلس مودم از مودم های قبلیش خیلی بهتره پنلش تر تمیز تره و 4 تا پورت لن داره و میشه آنتن جدا هم بهش وصل کرد
همون قیمت 130 تومن
pooriaonline
20-04-2018, 18:28
تو حالت کلی نمی تونی موقع ثبت نام سرویس بگی فلان مدل مودم رو بیارید برای نصب ولی 2 روز پیش یه سرویس جدید گرفتم واسم از این جدیدا آوردن
از مودم های قبلیش خیلییییییی بهتره
حالا بعد از 7 یا 8 ماه که به خاطر سرعت داغونش استفاده نمی کردم مودم خودمو داده بودم دوستم این جدیدرو نصب کردن سرعتم خیلی بهتر شده
حالا یا دکل خلوت شده یا ظرفیت دکل رو افزایش دادن یا به خاطر مودم جدیده نمی دنم (شایدم هر 3 تا گزینس ) خیلی سرعتم بهتره
حداقلش اینه که این مودم جدیدا یه اسم هوواوی خورده روش یکم پدر مادر دار شده مودم
خود وایرلس مودم از مودم های قبلیش خیلی بهتره پنلش تر تمیز تره و 4 تا پورت لن داره و میشه آنتن جدا هم بهش وصل کرد
همون قیمت 130 تومن
دوستان این مودم AirMaster 3000M مبین نت لاک هست یا نه؟
چه فرکانس هایی رو روی lte پشتیبانی میکنه؟
دوستان این مودم AirMaster 3000M مبین نت لاک هست یا نه؟
چه فرکانس هایی رو روی lte پشتیبانی میکنه؟
بله لاک هست فرکانس 3500
ho3in2012
02-05-2018, 22:41
سلام
به صرفه ترین طرح اینترنت مبین نت td-lte برای کاربران پر مصرف چی هست؟
ERF@NIAN
02-05-2018, 23:38
سلام
به صرفه ترین طرح اینترنت مبین نت td-lte برای کاربران پر مصرف چی هست؟
200 گیگ 100 تومن با 200 گیگ شبانه یک ماه. فناوری lte هیچ تضمین سرعتی نداره. با این هزینه اگه کیفیت خط تلفن خوب باشه 16 adsl بهتره
meisam2020
10-05-2018, 20:56
اقا این TD LTE مبین نت پینگش چنده ؟
کسی از نت تایپش خبر داره؟
سرویس دهی تو منطقه ستارخان چطوره؟
بعد من یه مودمشو میخوام که فقط با لن وصل کنم یعنی آنتن وایرلس آنچنانی نمیخوام . چی خوبه؟
ata.royalfalcon
11-05-2018, 11:11
اقا این TD LTE مبین نت پینگش چنده ؟
بعد من یه مودمشو میخوام که فقط با لن وصل کنم یعنی آنتن وایرلس آنچنانی نمیخوام . چی خوبه؟
پینگ سرور داخل
پینگ سرور خارج
منهم تو محدوده ستارخان هستم . اینجا به خاطر محصور بودن بین ساختمانها و برجها آنتن خوبی ندارم . در مورد سرعت و کیفیت الان خوبه ولی بعضی اوقات خیلی بد میشه طوری که مجبور میشم از اینترنت دیگه ای استفاده کنم .
نت تایپ 2 میده (با PS4 تست شد) .
meisam2020
11-05-2018, 14:56
پینگ سرور داخل
پینگ سرور خارج
منهم تو محدوده ستارخان هستم . اینجا به خاطر محصور بودن بین ساختمانها و برجها آنتن خوبی ندارم . در مورد سرعت و کیفیت الان خوبه ولی بعضی اوقات خیلی بد میشه طوری که مجبور میشم از اینترنت دیگه ای استفاده کنم .
نت تایپ 2 میده (با PS4 تست شد) .
به به بچه محل :n05:
بعد مودم همون استوانه ای رو بگیرم خوبه؟ نمیدونم مدلشو
من طبقه 7 ام و آنتن همه سیم کارت هایی که تا حالا داشتم پر بوده .
اگه پینگش این باشه که عالیه
pedram2222
12-05-2018, 11:28
سلام دوستان
مودم من پشتش زده Model: WLTXFSR-104GN
این مدل میشه سیم کارت دیگه ای روش انداخت؟
بعد از چند روز قطع و وصل شدن و چندین بار زنگ زدن به شرکت دیروز بهم اعلام کردن مودمم خرابه باید برم مطهری بدم تعویضش کنن. این دومین باره که به این نتیجه رسیدن. امیدوارم این یکی مودم رو راحت عوض کنن و مشکل حل بشه. دفعه قبلی که برام تعویض زده بودن تازه یک هفته بود مودم رو گرفته بودم، با وجودی که کارشناسشون گفته بود اون آقایی که تو تخت طاووس بود داشت بازی در میاورد و عوض نمیکرد. میگفت سالمه. حالا ببینیم این دفعه چکار میکنن. ده روزه همه اش قطع و وصل میشم.
مودم اولم 3100 بود که کیفیت سیگنالش خیلی خوب بود ولی شانس من خراب بود، اونو دادم تعویض یکی دیگه از یه مدل دیگه دادن بهم که از روز اول اصلا جالب نبود. باید نزدیک به مودم می موندی که قطع نشی. الان هم که دیگه کلا قطع میشه نتش و چراغ سیگنال از یکی بالاتر نمیره.
من قبل از LT چندین سال وایمکس مبین نت داشتم، مودمش هواوی بود فکر کنم، خدایی اصلا اذیتم نکرد ولی دوبار تعویض این مودم تو یک سال یه ذره آزار دهنده است. کیفیت نت مبین نت خوبه امیدوارم کیفیت مودمش رو هم ببره بالاتر.
- - - Updated - - -
بعد از چند روز قطع و وصل شدن و چندین بار زنگ زدن به شرکت دیروز بهم اعلام کردن مودمم خرابه باید برم مطهری بدم تعویضش کنن. این دومین باره که به این نتیجه رسیدن. امیدوارم این یکی مودم رو راحت عوض کنن و مشکل حل بشه. دفعه قبلی که برام تعویض زده بودن تازه یک هفته بود مودم رو گرفته بودم، با وجودی که کارشناسشون گفته بود اون آقایی که تو تخت طاووس بود داشت بازی در میاورد و عوض نمیکرد. میگفت سالمه. حالا ببینیم این دفعه چکار میکنن. ده روزه همه اش قطع و وصل میشم.
مودم اولم 3100 بود که کیفیت سیگنالش خیلی خوب بود ولی شانس من خراب بود، اونو دادم تعویض یکی دیگه از یه مدل دیگه دادن بهم که از روز اول اصلا جالب نبود. باید نزدیک به مودم می موندی که قطع نشی. الان هم که دیگه کلا قطع میشه نتش و چراغ سیگنال از یکی بالاتر نمیره.
من قبل از LT چندین سال وایمکس مبین نت داشتم، مودمش هواوی بود فکر کنم، خدایی اصلا اذیتم نکرد ولی دوبار تعویض این مودم تو یک سال یه ذره آزار دهنده است. کیفیت نت مبین نت خوبه امیدوارم کیفیت مودمش رو هم ببره بالاتر.
- - - Updated - - -
سعي كنيد مودم b612 هواوي ازشون بكيريد
اين مودم كت ٦ هست و حتي انلاك هم ميشه و مي تونيد بقيه سيم كارت ها رو هم روش بگذاريد
اگر خواستن باز ٣١٠٠ بدهند كلا ازشون نگيريد و ازشون بخواهيد كه ١١٠ هزار تومني كه قراره بابت پس دادن مودم بدهند رو به شما پرداخت كنن ، اگر اين رو بگيد احتمالا قبول كنن كه مودم b612 بهتون بدهند
mahan999
15-05-2018, 00:41
اين مودم كت ٦ هست و حتي انلاك هم ميشه و مي تونيد بقيه سيم كارت ها رو هم روش بگذاريد
اگر خواستن باز ٣١٠٠ بدهند كلا ازشون نگيريد و ازشون بخواهيد كه ١١٠ هزار تومني كه قراره بابت پس دادن مودم بدهند رو به شما پرداخت كنن ، اگر اين رو بگيد احتمالا قبول كنن كه مودم b612 بهتون بدهند
این همون TF-i60 ایرانسله ؟
پایش جدا میشه از زیرش ؟
این همون TF-i60 ایرانسله ؟
پایش جدا میشه از زیرش ؟
در واقع بايد گفت tfi60 همون b612 هواوي هست
اسم رسمي مودم b612 هست كه مبين نت اسم رو تغيير نداده ولي ايرانسل اسم رو عوض كرده
من هر دو مودم رو خريدم كه بعدا ايرانسلش رو فروختم چون كيفيت ساخت مودم مبين نت خيلي بهتر بود به نظر من و قيمتش هم ارزون تر هست
پايه اش هم جدا نميشه چون روميزي هست
الان هم انلاكش كردم و سيم كارت همه اپراتورها رو ساپورت ميكنه
mahan999
15-05-2018, 17:53
در واقع بايد گفت tfi60 همون b612 هواوي هست
اسم رسمي مودم b612 هست كه مبين نت اسم رو تغيير نداده ولي ايرانسل اسم رو عوض كرده
من هر دو مودم رو خريدم كه بعدا ايرانسلش رو فروختم چون كيفيت ساخت مودم مبين نت خيلي بهتر بود به نظر من و قيمتش هم ارزون تر هست
پايه اش هم جدا نميشه چون روميزي هست
الان هم انلاكش كردم و سيم كارت همه اپراتورها رو ساپورت ميكنه
این مودم از 4.5 G داخل ایران ساپورت نمیکنه درسته ؟
این مودم از 4.5 G داخل ایران ساپورت نمیکنه درسته ؟
فعلا تو اكثر جاهاي ايران قادر به تجميع نيست ولي اگر اپراتور ها سيستم هاشون و دكل هاشون رو ارتقا بدن اين مودم قادر هست باندهاي نت رو تجميع كنه و 4.5G بشه و سرعت زياد بشه
بابت راهنمایی تون واقعا ممنونم دوست عزیز. همین مودمی که شما گفتید رو گرفتم.
در مقایسه با مدلهای airmaster 3000 و 3100 که قبلا بهم داده بودن این مودم عالیه. مشکل قطعی ندارم دیگه و سرعت بالاتری دارم الان، در ضمن برد وایرلسش هم خیلی خوب شده من با مدل 3000 از این اتاق به اون اتاق وایرلسم می رفت. الان عالیه. در ضمن رسیورم هم با این مدل برای شیرینگ کانال های کارتی مطابقت بیشتری داره و اصلا قطع نمیشه، با مودم قبلی قطع میشد.
کلا راضی ام ازش :n33:
Tornado2800
18-05-2018, 23:09
سلام
متاسفانه ۱۰ روزه که سرعت به زیر ۱۰ کیلوبایت کاهش پیدا کرده
پینگ فقط عالیه
Tornado2800
18-05-2018, 23:15
سلام
متاسفانه ۱۰ روزه که سرعت به زیر ۱۰ کیلوبایت کاهش پیدا کرده
پینگ فقط عالیه
بابت راهنمایی تون واقعا ممنونم دوست عزیز. همین مودمی که شما گفتید رو گرفتم.
در مقایسه با مدلهای airmaster 3000 و 3100 که قبلا بهم داده بودن این مودم عالیه. مشکل قطعی ندارم دیگه و سرعت بالاتری دارم الان، در ضمن برد وایرلسش هم خیلی خوب شده من با مدل 3000 از این اتاق به اون اتاق وایرلسم می رفت. الان عالیه. در ضمن رسیورم هم با این مدل برای شیرینگ کانال های کارتی مطابقت بیشتری داره و اصلا قطع نمیشه، با مودم قبلی قطع میشد.
کلا راضی ام ازش :n33:
سلام مبارک باشه میشه لطفا ورژن فریم ور بگید چیه؟ برای شما که تازه b612 گرفتید؟ والبته بقیه دوستان که دو هفته اخیر b612 گرفتن ورژن فریم ور چند هست؟
سلام مبارک باشه میشه لطفا ورژن فریم ور بگید چیه؟ برای شما که تازه b612 گرفتید؟ والبته بقیه دوستان که دو هفته اخیر b612 گرفتن ورژن فریم ور چند هست؟
سلام. ممنونم
11.192.05.00.1472
omidbaran
26-05-2018, 07:41
یعنی این مبین نت آخره دزده چنان از حجم میخوره که آدم حیران میمونه
دقیقا 1.3 گیگ فایل دانلود کردم ساعت 5.5 صبح تا 7 صبح که ساعت رایگانش هست برای من زده حجم مصرفی رایگان 2.6 گیگ و حجم روزانه 1.3 گیگ
دیگه من ساعت 7 مودم را خاموش کردم چطور از حجم روزانه کم شد چطور حجم شبانه 2 برابر شد
چند ساله مبین نت دارم هر بار که ازش اینترنت گرفتم بعدش به شدت پشیمان شدم
حالا فکر کنم از وی پی ان استفاده کنیم حجم را چند برابر کم میکنه
چند روز قبل 16 گیگ فایل از تلگرام دانلود کردم وقتی حجم استفاده را دیدم شوکه شدم زده 40 گیگ
اخه با چی حساب میکنین وجبی متری چه جوری
omidbaran
26-05-2018, 07:47
یعنی این مبین نت آخره دزده چنان از حجم میخوره که آدم حیران میمونه
دقیقا 1.3 گیگ فایل دانلود کردم ساعت 5.5 صبح تا 7 صبح که ساعت رایگانش هست برای من زده حجم مصرفی رایگان 2.6 گیگ و حجم روزانه 1.3 گیگ
دیگه من ساعت 7 مودم را خاموش کردم چطور از حجم روزانه کم شد چطور حجم شبانه 2 برابر شد
چند ساله مبین نت دارم هر بار که ازش اینترنت گرفتم بعدش به شدت پشیمان شدم
حالا فکر کنم از وی -پی -ان استفاده کنیم حجم را چند برابر کم میکنه
چند روز قبل 16 گیگ فایل از تلگرام دانلود کردم وقتی حجم استفاده را دیدم شوکه شدم زده 40 گیگ
اخه چه جوری حساب میکنین
hosseinmet
26-05-2018, 10:32
سلام دوستان
کسی سیمکارت Td مبین برای فروش داره؟؟؟
من مودم ایرانسل دارم که میخوام آنلاکش کنم اگه سیمکارت مبین گیر بیارم
Sent from my iPhone using Tapatalk
number-1
28-05-2018, 12:16
سلام
دوستان من یک مودم وایمکس دارم مثل اکبند هم میمونه حقیقتش اون موقع دویست و خودره ای پولشو دادم الان حیفم میاد تو این طرح تعویض به lte بدم بره البته 50 تومان هم میگیرن
وایمکس رو قراره جمع کنن به کل؟
چی کار کنم دوستان؟
حتما تعویض کن .وایمکس کم کم صددرصدجمع میشه
number-1
28-05-2018, 15:06
چه مودمی میدن؟مدلش چیه؟
تقریبا 90 درصد همین b612 میدن .
number-1
28-05-2018, 16:26
B612 خوبه؟
بهترین مدلش کدومه؟
number-1
28-05-2018, 16:51
دوستان واس تعویض کسی میاد خونه برای نصب یا مودم رو با پست یا پیک میفرستن؟
آرین 0098
29-05-2018, 02:42
دوستانی که مودم B612 دارن، Bridge Mode داره؟
x_zarbat
29-05-2018, 09:58
سلام میخواستم بدونم کدوم مودم بین b612 و slc130 بهتره؟ تو شهر ما من دنبال slc130بودم به علت اینکه با پاور بانک هم روشن میشه اما نصاب ها همه b612 رودارن وفعلا نگرفتم...
نظر شما کدوم هست؟
اون slc130 میشه با پاوربانک وشارژر ماشین و... روشن کرد اما اون یکی رونمیشه!
ومزیت مودم b612 نسبت به اون slc چیه؟
number-1
29-05-2018, 10:30
دوستان واس تعویض کسی میاد خونه برای نصب یا مودم رو با پست یا پیک میفرستن؟
کسی نمیدونه؟
amin_v30
29-05-2018, 11:21
کسی نمیدونه؟
کارشناس میاد منزل، نصب میکنه، تست میگیره، تحویل میده
number-1
29-05-2018, 19:32
دوستان واس تعویض مودم چک میکنن مودم رو ؟
مثلا اگه کسی مدار توشو خالی کنه چی میشه؟
majidjan
30-05-2018, 02:50
سلام ،
این مودم b612 رو از خود نمایندگیهای مبین نت میشه تهیه کرد ؟
آنلاک کردنش راحته ؟
i_netboyy
30-05-2018, 03:51
نه عزیزم نمیشه تهیه کرد همه چیز دست کارشناسه اگه بخواهد میده نخواهد هم نمیده مودم وایمکس هم تست میگیره سالم باشه تحویل میگیره نباشه تحویل نمگیره
mahan999
30-05-2018, 04:10
حتما تعویض کن .وایمکس کم کم صددرصدجمع میشه
این مودم غیرفعالها رو هم رو تلویزیون بده تعویض می کنند؟
بنظرم بهتره رفقا یا با عوامل فروش که نزدیک خودتون هس مراجعه کنن یا تماس بگیرن
و یا مرکز خدمات مبین نت1575 تماس بگیرن
همچنین میتونن به اینستاگرامش هم رجوع کنن ادمینش تا حدودی جوابگو هس
وفقط به نظرات اینجا اکتفا نکنن
fanoostalaei
31-05-2018, 00:06
دوستان ، میشه سیم کارت مبین نت رو جدا خرید ؟
چجوری میشه خرید کرد ؟
number-1
31-05-2018, 12:28
دوستان این مودهای slc130 عالیه حرف نداره ساخت کره هم هست
هم با پاوربانک هم با فندکی ماشین میشه استفاده کرد که فوق العادس
خیلی خوشم اومده ازش
number-1
31-05-2018, 17:33
دوستان تفاوت turbo+ با turbo چیه؟
فرق خاصی تو سرعتشون هست؟
ho3in2012
31-05-2018, 19:13
دوستان ، میشه سیم کارت مبین نت رو جدا خرید ؟
چجوری میشه خرید کرد ؟
مبین نت سیمکارت هاش داخل جعبه مودم هست و فقط موقع نصب مودم براتون به نام میزنن
فکر نکنم جداگونه بتونین خرید کنین
اگه قصدتون اینه مودم i60 رو بخرین و انلاک کنین و روش مبین نت بندازین بنظرم مودم b612 مبین نت رو بخرین و انلاک کنین
هم ارزون تر هست هم سیمکارت ایرانسل رو بعدا جداگونه میتونین بخرین و از جفتش استفاده کنین(خودم سیم ایرانسل ثابت رو جدا خریدم)
fanoostalaei
31-05-2018, 20:16
اگه قصدتون اینه مودم i60 رو بخرین و انلاک کنین و روش مبین نت بندازین بنظرم مودم b612 مبین نت رو بخرین و انلاک کنین
هم ارزون تر هست هم سیمکارت ایرانسل رو بعدا جداگونه میتونین بخرین و از جفتش استفاده کنین(خودم سیم ایرانسل ثابت رو جدا خریدم)
مشکل اینجاست که من مودم رو دارم !و سیم ایرانسل رو هم دارم ! ولی سیم مبین نت رو ندارم :n02:
alidevil100
31-05-2018, 21:35
سلام دوستان. میخواستم بدونم امکان تعویض مودم 3000 به b612 هست یا خیر. من پارسال خریدم اصلا راضی نیستم از مودم
mahan999
31-05-2018, 23:19
سیم ایرانسل رو چند خریدید از کجا؟
ho3in2012
31-05-2018, 23:21
سیم ایرانسل رو چند خریدید از کجا؟
از نمایندگی خریدم
1 سیم ثابت + 2 تا عادی(با 14 گیگ نت رایگان روی هر کدوم) با هزینه ثبت نامشون شد 35 تومن
mahan999
01-06-2018, 04:03
از نمایندگی خریدم
1 سیم ثابت + 2 تا عادی(با 14 گیگ نت رایگان روی هر کدوم) با هزینه ثبت نامشون شد 35 تومن
سیم ثابت خالی نمی داد مثلا با تعرفه نامحدود 15 مگ ؟
number-1
01-06-2018, 14:58
دوستان دیروز کیفیت سیگنال رو از مودم چک کردم در شرایط عادی بود
امروز که چک کردم بسیار فرق کرده و در شرایط ایده آل قرار گرفته
میخوام ببینم ینی سیگنال دریافتی از دکل تغییر کرده؟
اخه من تو وایمکس با تغییر فرکانس دکل رو خودم انتخاب میکردم
Lte چنین قابلیتی نداره نه؟
اگه کسی باند فرکانسیه مبین نت و ایرانسلم بگه ممنون میشم
arashsard
01-06-2018, 16:51
شرق شیراز کی تحت پوشش قرار میگیره پس ؟ شهرک ولی عصر و پل غدیر :n03:
ho3in2012
01-06-2018, 19:36
سیم ثابت خالی نمی داد مثلا با تعرفه نامحدود 15 مگ ؟
سیم ثابت رو بدون بسته خریدم
اما گفت هر بسته ای بخوای برات فعال میکنم
یه بسته شروع هم داشت گفت اگه میخوای باید پولشو الان بدی وگرنه خودت نمیتونی بخریش
apple021
01-06-2018, 22:09
سلام شب خوش مبین نت هنوزم مودم b612 میده؟
و اینکه چقدر زمان میبره در تهران تا دست مشتری برسه و نصب شه؟
مرسی
number-1
01-06-2018, 22:37
سلام شب خوش مبین نت هنوزم مودم b612 میده؟
و اینکه چقدر زمان میبره در تهران تا دست مشتری برسه و نصب شه؟
مرسی
مدل مودم شانسیه معلوم نمیکنه چی تحویل بدن
اتفاقا b612 چرت ترین مدلشه
تو تهران هم 2-3 روزه تحویل میدن
mahan999
02-06-2018, 02:46
نمیشه حضوری تعویض کنیم؟
mahan999
02-06-2018, 03:15
الان شما این مدل رو داری ؟ میشه روش سیمکارت همراه اول انداخت؟
alidevil100
02-06-2018, 04:14
سلام دوستان. میخواستم بدونم امکان تعویض مودم 3000 به b612 هست یا خیر. من پارسال خریدم اصلا راضی نیستم از مودم
کسی نبود راهنمایی کنه؟
کسی نبود راهنمایی کنه؟
من دقیقا همین دو مدل رو با هم عوض کردم. هی قطع میشد اذیت میکرد، زنگ زدم مبین نت گفتن ببر عوض کن.
زنگ بزن چند بار هی قطعی و مشکلاتت رو گزارش کن اگه هنوز گارانتی داشته باشه میفرستنت عوض کنی. به من گفت چون نتت سه بار تیکت گرفته مشکل از مودمه ببر تعویض.
hosseinmet
02-06-2018, 16:07
سلام دوستان
کسی سیمکارت Td مبین برای فروش داره؟؟؟
من مودم ایرانسل دارم که میخوام آنلاکش کنم اگه سیمکارت مبین گیر بیارم
کسی نیست سیم کارت مبین اضافه داشته باشه؟
mahan999
02-06-2018, 19:05
»ودم مبین نت رو که نمیشه انتخاب کرد ؟ مثل قبل دیگه به نمایندهاش مودم نمیده.
ho3in2012
02-06-2018, 19:10
»ودم مبین نت رو که نمیشه انتخاب کرد ؟ مثل قبل دیگه به نمایندهاش مودم نمیده.
مودم مبین نت انتخابی نیست
زنگ بزنی هر چی موجود داشته باشن برات میارن
البته میتونی بپرسی از نماینده چه مدلی دارن بعد خرید کنی
mahan999
02-06-2018, 23:26
مودم مبین نت انتخابی نیست
زنگ بزنی هر چی موجود داشته باشن برات میارن
البته میتونی بپرسی از نماینده چه مدلی دارن بعد خرید کنی
الان من زنگ زدم میگه دست ما نیست اصلا از خود شرکت میارن . شما به کدوم نماینده زنگ زدی ؟ آیا میشه آورد بگی نمی خوام اون مودم نیست ؟
ho3in2012
03-06-2018, 00:53
الان من زنگ زدم میگه دست ما نیست اصلا از خود شرکت میارن . شما به کدوم نماینده زنگ زدی ؟ آیا میشه آورد بگی نمی خوام اون مودم نیست ؟
دوست عزیز به همون نماینده که قراره براتون یکی رو برای نصب سرویس بفرسته زنگ بزنین
اون میدونه چه مدلی رو دارن
اگه بیاره بگین نمیخوام احتمالا دفعه بعدی زنگ بزنین کسی رو براتون نمیفرستن
timsar jackson
03-06-2018, 17:55
میشه من مودم یه نفر دیگه رو ازش بگیرم و بعد برم به نام خودم تغییرش بدم همون اکانت رو؟
timsar jackson
03-06-2018, 17:59
اگه مودم b612 لاک مبین نت داشته باشیم نمیتونیم از اون مودم واسه سیم کارت فور جی همراه اول هم استفاده کنیم؟
alirezaveis
03-06-2018, 19:40
اگه مودم b612 لاک مبین نت داشته باشیم نمیتونیم از اون مودم واسه سیم کارت فور جی همراه اول هم استفاده کنیم؟
با استفاده از آموزشای توی انجمن میتونین مودمتون رو آنلاک کنین و از هر سیم کارتی روی مودمتون استفاده کنید.
از این آموزش استفاده کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند وقتیه انتن هی میپره و برمیگرده. شده چند روز انتن به کل رفته و زنگ هم میزنی میگن به مقامات بالا ارجاع میدیم چون وضعیت دکلها رو به ما نمیگن. اگر نت بک اپ نداشتم از تمام کار و زندگیم می افتادم.
amir-magic
05-06-2018, 11:17
چند وقتیه انتن هی میپره و برمیگرده. شده چند روز انتن به کل رفته و زنگ هم میزنی میگن به مقامات بالا ارجاع میدیم چون وضعیت دکلها رو به ما نمیگن. اگر نت بک اپ نداشتم از تمام کار و زندگیم می افتادم.
کاملا تایید میشه صحبت دوستمون.
apple021
05-06-2018, 11:38
اومدن برای نصب در خود پونک انتن نداد دقیقا کنار اتوبان هست خونمون !!! انتن هاش چه جوریه :n02:
amirunited
07-06-2018, 17:34
بین ثابت ایرانسل و ثابت مبین نت، کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید؟
منم تقریبن ماهیی 40 گیگ مصرف می کنم، به جز شبانه. و برام سرعت و پینگ مهمه. پورت های adsl هم منطقه ما پر هست..
حالا می خواستم ببینم بین مبین نت و ایرانسل کدوم بهتره.؟ چون از هر دو خیلی بدی شنیدم!
pedram2222
08-06-2018, 21:42
سلام
ببخشید این مدل مودم خوبه: WLTXFSR-104GN
آیا آنلاک میشه؟
JamesMcAhoy
09-06-2018, 12:58
سلام
من شنیدم Nat type مبین نت در بازی انلاین مشکل ایجاد میکنه
behzadee
11-06-2018, 22:35
بعد از یک سال مجبور شدم دوباره یه ماه شارژ کنم چون به سرعت بالا نیاز داشتم
ولی الان سرعت اصلا به 1 مگ توی دانلود منیجر به زور میرسه در حالیکه قبلا اصلا اینجور نبود
ممنون میشم اگه نظری دارین بگین
number-1
11-06-2018, 23:28
بعد از یک سال مجبور شدم دوباره یه ماه شارژ کنم چون به سرعت بالا نیاز داشتم
ولی الان سرعت اصلا به 1 مگ توی دانلود منیجر به زور میرسه در حالیکه قبلا اصلا اینجور نبود
ممنون میشم اگه نظری دارین بگین
ببین link quality نسبتا خوبه
ولی signal strength اصلا خوب نیست خوبش حدود 80اینا هستش
تو جایی که هستی مودم رو جا به جا کن نقاط مختلف رو تست کن احتمالا به شرایط ایده ال نزدیک بشی
این lte با کوچیکترین جا به جایی مودم کلی تو کیفیت سیگنال تاثیر میزراه حتی گاهی چرخوندنش تو همون نقطه سیگنال رو از این رو به اون رو میکنه
number-1
12-06-2018, 00:38
دوستان ممنون میشم به سوالام پاسخ بدین
اول اینکه کانال مودم روی چند باشه بهتره ایا رو autoمناسبه؟
دوم اگه کسی مودم slc 130 داره اخرین فریمور این مودم چنده ؟فریمورای مدمای مبین نت رو از کجا میشه گرفت؟
و در اخر اینکه من اول که مودم میزنم تو برق سیگنال کوالیتیم زیر ده هستش ولی بعد چند ساعت روشن موندن مودم بدون تغیر مکان به حدود 30 میرسه میخوام ببینم دلیلش چیه؟ کسی تجربه ای داره ایا این باگ فریمور مودمه یا مودم اتومات سیگنال دریافتی از bts رو عوض میکنه مودم ؟
با تشکر
mrkh2008
12-06-2018, 00:45
سلام
کلا فقط خود شرکت موبین نت اپ دیت رو میفرسته برای مودم
mrkh2008
12-06-2018, 00:47
با مبین نت منظورتونه؟
apple021
23-06-2018, 14:46
سلام خواهش میکنم توجه کنید:
دوستانی که در منطقه پونک هستند یه نامه الکترونیکی اعتراضی برای مبین نت در موضوع انتن دهی انجام بدید زیرا انتن دهی خیلی بده اینجا و اصلا انتن نمیده
واقعا از بچه های پونک ممنون میشم همتون ارسال نامه کنید
pr@mobinnet.net
arashsard
26-06-2018, 16:00
سلام دوستان . منطقه ما دیروز تحت پوشش قرار گرفت ، شیراز شهرک ولی عصر ، خوب موقع شد چون پس فردا هم ایرانسل من دورش تموم میشه . خواستم ببینم مودم چی بهم میدن ؟ اون مودم b612 فکر کنم از همش بهتر باشه .
arashsard
26-06-2018, 17:21
تماس گرفتم گفتن فردا میان برای تست سیگنال . مودم هم گفتن همون b612 هست . بنظرم مودم خوبی هست
apple021
26-06-2018, 19:54
دوستان کسی میدونه مودم outdoor هم میده ؟
- - - Updated - - -
mohammadgh6
28-06-2018, 02:26
تماس گرفتم گفتن فردا میان برای تست سیگنال . مودم هم گفتن همون b612 هست . بنظرم مودم خوبی هست
عالی.تازه انلاک هم میشه
mohammadgh6
28-06-2018, 02:28
- - - Updated - - -
نه نداره.همین b612روبگیر انتن هم میخوره
تو TD-LTE ها، مبین نت بهتره به نظرتون؟
apple021
28-06-2018, 14:04
تو TD-LTE ها، مبین نت بهتره به نظرتون؟
این بستگی به خودت داره
چقد مصرف داری
چقد انتن دهیت خوب باشه
چقد میخوای خرج کنی
apple021
28-06-2018, 14:06
اومدن نصب کردن انتن داد خدارو شکر
ولی چقد مدارک گرفت کارت ملی و قولنامه و .... کم مونده بود یه عکسم از من بگیره :n02:
.اینا رو میخوان چی کـــــار؟؟امار میگیرن؟؟:n01:
arashsard
28-06-2018, 20:28
دوستان برای ورود به صحفه کاربران که حجم رو چک کنیم و ترافیک بخریم و اینا یوزر و پسورد رو باید شرکت برامون اس ام اس کنه ؟ یا خودمون باید بریم بسازیم . چون من الان میخوام وارد پنل کاربری بشم یه جا نوشته ثبت نام و این حرفا . چی کار باید کنم ؟
mohammadgh6
29-06-2018, 00:05
دوستان برای ورود به صحفه کاربران که حجم رو چک کنیم و ترافیک بخریم و اینا یوزر و پسورد رو باید شرکت برامون اس ام اس کنه ؟ یا خودمون باید بریم بسازیم . چون من الان میخوام وارد پنل کاربری بشم یه جا نوشته ثبت نام و این حرفا . چی کار باید کنم ؟
زنگ بزن شرکت برات نام کاربری و رمزعبور درست میکنه
mahan999
29-06-2018, 01:40
اومدن نصب کردن انتن داد خدارو شکر
ولی چقد مدارک گرفت کارت ملی و قولنامه و .... کم مونده بود یه عکسم از من بگیره :n02:
.اینا رو میخوان چی کـــــار؟؟امار میگیرن؟؟:n01:
شما طرح تعویض بودی ؟ کدوم مودم رو آوردن؟
arashsard
29-06-2018, 11:46
وضعیت چطوره ؟ rsrp خوب نیست بنظرم
من همین امروز اومدن تست کردن. با وجودی که آنتن یه خیابون با ما فاصله داره و پیاده بری به سه دقیقه نمیکشه، آنتن نداد!!!:n04:
arashsard
29-06-2018, 19:44
من همین امروز اومدن تست کردن. با وجودی که آنتن یه خیابون با ما فاصله داره و پیاده بری به سه دقیقه نمیکشه، آنتن نداد!!!:n04:
واقعا حیف شد . اگه سیگنالت در حد متوسط هم بود خوب بود ، خیلی بهتر اینترنت های ایرانسل و همراه اول هست . از همه نظر . بنظرم از ای دی اس ال هم بهتره با توجه به زیر ساخت های داغون ایران .
بسته های ایرانسل و همراه اول که چرت چرته واقعا
همراه اول و ایرانسل فقط اینترنت بین راهی هست که وقتی کوچولو اینترنت نیاز داشته باشی کارت راه بندازه وگرنه برای مصرف خونگی که افتضاح . تی دی ایرنسل یکی دو بستش برای پر مصرفا خوبه . ولی مبین و ای دی اس ال ها بسته هاشون خیلی بصرفه تر هست
سلام لطفا اگه میشه یک اسکرین شات از گیگ پک های مبین نت بذارین ممنون میشم منظورم قیمت و گیگ ارایه شده هست و همچنین قیمت خرید گیگ اضافه رو میخواستم ممنون میشم اگه عکس بذارید
arashsard
30-06-2018, 03:53
دوستان مبین نت سرویس گیم داره ؟
نه نداره عزیز ولی در حال حاضر برای بازی خیلی خوب هست (حتی بهتر از ای دس ال). از همون روز اول که راه افتاد تو منطقه ما گرفتم و wow و overwatch تو سرور بلیز بازی میکنم و پینگم بسته به سرور بین 110-135 میچرخه.
بازیهای دیگر رو تست نکردم.
arashsard
30-06-2018, 11:14
نه نداره عزیز ولی در حال حاضر برای بازی خیلی خوب هست (حتی بهتر از ای دس ال). از همون روز اول که راه افتاد تو منطقه ما گرفتم و wow و overwatch تو سرور بلیز بازی میکنم و پینگم بسته به سرور بین 110-135 میچرخه.
بازیهای دیگر رو تست نکردم.
دقیقا . واقعا ثبات پینگش عالیه . منم شوکه شدم وقتی دیدم راحت تمام بازی ها رو به شبکه وصل میکنه . امیدوارم همینجوری با ثبات بمونه
لطفا اگه میشه از تعرفه گیگ پک و قیمت هاش یک عکس بگذارید
تفاوت td turbo+ plus و td turbo چیه ???
این بستگی به خودت داره
چقد مصرف داری
چقد انتن دهیت خوب باشه
چقد میخوای خرج کنی
1- والله مصرف که هرچی بیشتر بهتر. بیشتر دنبال اینم کدوم TD-LTE الان بیشتر به صرفه است.
2- یه سوال دیگه، شبانه معمولی و شبانه با سرعت بالا هر کدوم چه عددی رو حدودا میده؟
3- الان اگه بخوایم سرویس بگیریم نمیشه فقط یه ماه بگیریم ببینیم سرعت و اینا چطوره؟ فقط مجبوریم از اون طرح های ورود استفاده کنیم که حداقل سه ماه است؟
apple021
30-06-2018, 20:54
1- والله مصرف که هرچی بیشتر بهتر. بیشتر دنبال اینم کدوم TD-LTE الان بیشتر به صرفه است.
2- یه سوال دیگه، شبانه معمولی و شبانه با سرعت بالا هر کدوم چه عددی رو حدودا میده؟
3- الان اگه بخوایم سرویس بگیریم نمیشه فقط یه ماه بگیریم ببینیم سرعت و اینا چطوره؟ فقط مجبوریم از اون طرح های ورود استفاده کنیم که حداقل سه ماه است؟
ببین اولا اگه خونت نو ساخته یا اصلا adsl بهت تعلق میگیره طرف مبین نت و اینا نیا (ما خونمون شخمیه اومدم طرف مبین نت) الان دوستم خونش نو ساخته از شرکت داغون پیشگامان گرفته 2 مگ شیرین میگیره در ثانیه !!!
دوما مبین نت هر جایی انتن نمیده دکلاش خیلی خیلی بد زده
1-تو td lte ها نه دنبال ثبات باش چه از نظر سرعت و انتن دهی یه بادی بیاد و بره کلا بهم میریزه
و این که همیشه اون تعرفه هایی که میبینی نیست خصوصا مبین نت تعرفه هاش به باد وصله و مشتری خر میکنه
دنبال به صرفه بودن نباش باید خرج کنی اگه حجم خوب میخوای ولی گفتم adsl کمتره
2.شبانشو اطلاعی ندارم چون ایرانسل میزنم سرعتش خیلی برام بالاتره!!
3.کمترینش برات در میاد 284 تومن
لطفا اگه میشه از قیمت گیگ پک مبین نت یک عکس بگذارین ؟!
apple021
30-06-2018, 20:59
لطفا اگه میشه از قیمت گیگ پک مبین نت یک عکس بگذارین ؟!
عزیزم یه دفعه گذاشتی دیگه صبر کن.....
طرحی در کار نیست سر کاریه
عزیزم یه دفعه گذاشتی دیگه صبر کن.....
طرحی در کار نیست سر کاریه
برای شما هم همین رو مینویسه ( طرح مناسبی یافت نشد)
اخه من همون طرح اولیه خرید هست هنوز تمدید نکردم فکر کردم هنوز برام باز نشده
apple021
30-06-2018, 21:03
برای شما هم همین رو مینویسه ( طرح مناسبی یافت نشد)
اخه من همون طرح اولیه هست فکر کردم هنوز برام باز نشده
بله ....
مشتری خوب خر میکنه ....
قیمت هر گیک هم 3200 ت با مالیات هست دیگه درسته ؟ اگه اینجور باشه تمدید نمیکنم
apple021
30-06-2018, 21:13
قیمت هر گیک هم 3200 ت با مالیات هست دیگه درسته ؟ اگه اینجور باشه تمدید نمیکنم
بله درسته
3270
ببین اولا اگه خونت نو ساخته یا اصلا adsl بهت تعلق میگیره طرف مبین نت و اینا نیا (ما خونمون شخمیه اومدم طرف مبین نت) الان دوستم خونش نو ساخته از شرکت داغون پیشگامان گرفته 2 مگ شیرین میگیره در ثانیه !!!
دوما مبین نت هر جایی انتن نمیده دکلاش خیلی خیلی بد زده
1-تو td lte ها نه دنبال ثبات باش چه از نظر سرعت و انتن دهی یه بادی بیاد و بره کلا بهم میریزه
و این که همیشه اون تعرفه هایی که میبینی نیست خصوصا مبین نت تعرفه هاش به باد وصله و مشتری خر میکنه
دنبال به صرفه بودن نباش باید خرج کنی اگه حجم خوب میخوای ولی گفتم adsl کمتره
2.شبانشو اطلاعی ندارم چون ایرانسل میزنم سرعتش خیلی برام بالاتره!!
3.کمترینش برات در میاد 284 تومن
مشکلم اینه که خط به اسم خودم نیست و صاحب خط هم در دسترس نیست و قدیم که نمیشد اینطوری ADSL عوض کرد (الان مخابراتم). مطلب دیگه اینکه میخوام بتونم ببرمش سر کار ولی نمیدونم اونجا چطوری آنتن میده.
apple021
02-07-2018, 08:17
مشکلم اینه که خط به اسم خودم نیست و صاحب خط هم در دسترس نیست و قدیم که نمیشد اینطوری ADSL عوض کرد (الان مخابراتم). مطلب دیگه اینکه میخوام بتونم ببرمش سر کار ولی نمیدونم اونجا چطوری آنتن میده.
نمیدونم والا انتن هاش معلوم نیست .....اگه واقعا مصرفت زیاد نیست ایرانسل بگیر با مودم
ایرانسل پوشش انتنش همه جا بیشتره خصوصا شما که هی جا به جایی هم داری
arashsard
09-07-2018, 23:03
دوستان من الان nat type 2 میگیرم روی ps4 . میخواستم ببینم راهی هست nat type 1 بگیرم . مثلا آیپی استاتیک (ثابت ) بگیرم nat type 1 بهم میده ؟
iDownload & iGame
09-07-2018, 23:22
دوستان من الان nat type 2 میگیرم روی ps4 . میخواستم ببینم راهی هست nat type 1 بگیرم . مثلا آیپی استاتیک (ثابت ) بگیرم nat type 1 بهم میده ؟
آیپی استاتیک (ثابت) + مودم Airmaster 3000 یا از اون مودم لیوانیا (این 2 تا مودم حالت بریج دارن) [مودم B612 بریجش کار نمیکنه]
amin_v30
11-07-2018, 13:07
فایده nat type 1 تو آنلاین ps4 چی هست؟
پینگش کمتره یا چیزه دیگه؟ ممنون میشم توضیح بدی:n16:
arashsard
11-07-2018, 13:47
در سرعت و پینگ هیچ تاثیری نداره . سرعت و پینگ فقط به شرکت و زیر ساخت و مسیر اینترنتی مربوط میشه . Nat type 1 در بازی هایی مثل مورتال کمبت ، pes . Fifa . اینجاستیس و ... که بصورت p2p هستن یعنی مستقیم به حریف وصل میشی بازی میکنی باعث میشه شما تقریبا به تمام حریفا متصل بشی . Nat type 3 اینجوری نیست . خیلی از حریفا رو پیدا نمیکنه و نمیتونی بهش وصل شی . Nat type 2 هم خوبه . تقریبا میتونی به همه وصل شی . در کل تفاوتش در همینه بیشتر . Nat type 3 یه بدی دیگه هم داره این هست که گاهی اوقات نمیتونی به پارتی وصل شی . الان اینترنت های همراه اول و ایرانسل تایپ 3 هستن . ولی ای دی اس ال ها و مبین نت تایپ ۲ هستن . تا اونجایی که اطلاع دارم فقط تانوما هست که تایپ ۱ میده .
یوزر و پسورد TD LTE به چه شکلی است؟؟
مثلا ماله من اینه 989951079321
پسورد هشت رقمه
چرا وصل نمیشه ب پنل کاربری؟؟
یوزر و پسورد TD LTE به چه شکلی است؟؟
مثلا ماله من اینه 989951079321
پسورد هشت رقمه
چرا وصل نمیشه ب پنل کاربری؟؟
یوزر شماره ای هستش که موقعه ثبتنام دادی و یه کد برات اومده989951079321 این شناسه کابریه و یوزر ورود نیست
بعد از روزها زنگ زدن و الافی مودمم جزو مودمهای مجاز ثبتنام قرار گرفت و تعویض شدش جالبیش اینه ک شهرمون TD lte نیستش :n02: با فناوری 360 کار میکنه و رومینگی وصل میشه به دکل همرا اول همه جا کار میکنه و انتنش تا اخر پره:n01::n05:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلا اگر آدرس دهی یک شبکه به کاربرها بدون ایجاد هیچ محدودیت و مستقیم باشد همان NAT 1 میشود اگر در لایه های بعدی این شبکه محدودیتی اعمال بشود حالا با فایروال یا و... این NAT 2 و 3 میشود
این فایده داشتن بستگی به استفاده کاربرها دارد
f_s10224
12-07-2018, 17:08
بعد از روزها زنگ زدن و الافی مودمم جزو مودمهای مجاز ثبتنام قرار گرفت و تعویض شدش جالبیش اینه ک شهرمون TD lte نیستش :n02: با فناوری 360 کار میکنه و رومینگی وصل میشه به دکل همرا اول همه جا کار میکنه و انتنش تا اخر پره:n01::n05:
کدام شهر هستین . این خصوصیت برای همه شهر های ایرانه؟
shahamion
12-07-2018, 17:11
مطمئنی لاک نیست ؟
کدام شهر هستین . این خصوصیت برای همه شهر های ایرانه؟
شهر ساوه هستیم احتمالا برای تمام شهر ها بزودی مودمشو میارن بجا توسعه دکلهای tdبا همراه اول قرارداد بستن برا استفاده از اونا
همراه اول همینجوری زیر مشترکین خودش خوابیده
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
ahwazp30
12-07-2018, 20:52
سلام
دوستاني كه اهواز هستن اگه زحمتي نيست يه تست سرعت بزارن ببينم وضعيتش توي اهواز الان چطوره
ممنون
arashsard
12-07-2018, 21:34
شهر ساوه هستیم احتمالا برای تمام شهر ها بزودی مودمشو میارن بجا توسعه دکلهای tdبا همراه اول قرارداد بستن برا استفاده از اونا
زحمت نیست چنتا تست پینگ و سرعت بگیرید
زحمت نیست چنتا تست پینگ و سرعت بگیرید
تست سرعت سرور پاریس
سرور فرانکفورت
saeeddeeas
12-07-2018, 23:55
مبین نت هم به جرگه رومینگی ها پیوست
2هفتس زنگ زدن گفتن داریم وایمکس جمع میکنیم بیاید تعویض مودم اما نمایندگی میگه باید شرکت اول اسم شما رو ثبت کنه شرکت هم زنگ میزنیم میگه پیگیری میکنیم 45 دقیقه الاف میشیم اخرش هیچی کلا پشتیبانی ضعیفی داره مبین نت
مبین نت هم به جرگه رومینگی ها پیوست
2هفتس زنگ زدن گفتن داریم وایمکس جمع میکنیم بیاید تعویض مودم اما نمایندگی میگه باید شرکت اول اسم شما رو ثبت کنه شرکت هم زنگ میزنیم میگه پیگیری میکنیم 45 دقیقه الاف میشیم اخرش هیچی کلا پشتیبانی ضعیفی داره مبین نت
برا اینکه زیاد الاف تلفن بازی نشی برو اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پایین سمت راست گفتگوی انلاین بزن و از اونجا پیگیری و درخواست بده سریعتر ب نتیجه میرسی
apple021
13-07-2018, 11:57
واقعا برای این مبین نت متاسفم اصلا پایدار نیست نه سرعت دانلود نه پینگ و نه اپلود
یهو پینگ میده 19 یهو میشه 60 شبها
یهو سرعت میشه 1 مگ یهو خیلی خیلی کمتر
این مشکل و من دارم فقط یا همه مبین نتی ها دارن؟
به خدا adsl شرافت داره به این دیونه بازیا
هم ارزون تر هم خیلی خیلی خیلی ثابت تر
حیف که خونمون adsl تعلق نمیگیره
cheettaah
13-07-2018, 14:45
سلام دوستان
کسی به مودم B612 مبیننت آنتن خارجی وصل کرده؟ چه مدل آنتن خارجیای بش میخوره؟ از کجا میشه تهیه کرد؟ و تاثیرش چقدره؟
Band 42/43
Freq: 3.5 GHz
SMA ??
کارشناس فنی خود مبیننت که میگفت آنتن خارجی وصل کنی یا نکنی هیچ فرقی نداره! که مسلما بنظر چرت میگفت.
ممنون میشم اگر تجربهاش رو دارین به اشتراک بذارین
Sent from my iPad using Tapatalk
ho3in2012
13-07-2018, 14:57
سلام دوستان
کسی به مودم B612 مبیننت آنتن خارجی وصل کرده؟ چه مدل آنتن خارجیای بش میخوره؟ از کجا میشه تهیه کرد؟ و تاثیرش چقدره؟
Band 42/43
SMA ??
کارشناس فنی خود مبیننت که میگفت آنتن خارجی وصل کنی یا نکنی هیچ فرقی نداره! که مسلما بنظر چرت میگفت.
سلام
آنتن خارجی مودم b612 برای fdd هست
پس در نتیجه اگه برای td-lte بهش آنتن وصل کنین هیچ تغییری تو آنتن دهی حاصل نمیشه
ahwazp30
13-07-2018, 16:19
سلام دوستان
Band 42/43
SMA ??
من قبلا روی مودم ایرانسل اینکار رو انجام دادم که هیچ تاثیری نداشت تازه بدتر هم شد .چون کلا خود مودم با برد داخلش باید مقابل سیگتال قرار میگرفت نه فقط انتن خالی .شما هم اگر wifi برات مهم نیست خود مودم رو تبدیل به outdoor کنید خیلی بهتره.
cheettaah
13-07-2018, 21:44
سلام
آنتن خارجی مودم b612 برای fdd هست
پس در نتیجه اگه برای td-lte بهش آنتن وصل کنین هیچ تغییری تو آنتن دهی حاصل نمیشه
من قبلا روی مودم ایرانسل اینکار رو انجام دادم که هیچ تاثیری نداشت تازه بدتر هم شد .چون کلا خود مودم با برد داخلش باید مقابل سیگتال قرار میگرفت نه فقط انتن خالی .شما هم اگر wifi برات مهم نیست خود مودم رو تبدیل به outdoor کنید خیلی بهتره.
مشکل آنتنهای خارجی داخل بازار انگار اینه که فرکانس ٣۵٠٠ مگاهرتز رو هیچکدوم ساپورت نمیکنن.
چون روی آمازون همچین آنتنهایی موجوده البته
apple021
13-07-2018, 22:17
RSRQ:
RSRP:
SINR:
دوستان از بین این 3 تا سیگنال کدوم مهم تره ؟؟
ho3in2012
13-07-2018, 23:56
مشکل آنتنهای خارجی داخل بازار انگار اینه که فرکانس ٣۵٠٠ مگاهرتز رو هیچکدوم ساپورت نمیکنن.
چون روی آمازون همچین آنتنهایی موجوده البته
سلام مجدد
تا اونجایی که من میدونم شما حتی اگه انتنی بخرید که فرکانس 3500 هم ساپورت کنه باز هم در مودم b612 تاثیری نخواهد داشت
چون هیچ کدام از محل های اتصال آنتن برای td-lte در نظر گرفته نشده و برای فورجی عادی هست
f_s10224
14-07-2018, 12:17
امروز رفتم نمایندگی وایمکس کلی مودم تی دی اورده بود گفت شهر 3 روزه هم انتن مبینت نصب شده و هم رومینگ فعال شده ......
دوستان به نظر میاد مبینت تمام ایران را تحت پوشش قرار داده .
در ضمن گفت سرعت هم تست شده 40 مگ کامل پر میشه
apple021
14-07-2018, 16:24
وایییییییییییی چه رو مخ شده این مبین نت ! td lte که 5 انتن میده ولی سرعت 500 کیلوبایت در ثانیه:n02:
دوستان اولش سرعت و میبرن بالا بعد تحویل دادن حدود یک هفته خوبه شباشم داغون
بعد دیگه کلا شب و روز داغون
mostafadc
14-07-2018, 19:07
من حدود يه ماهه كه وايمكسم رو تبديل به td-lte مبين نت كردم. الان سرعتم زير 4 مگابيت هست و پارامتراي سيگنال حتي در بهترين جايي كه مودم رو گذاشتم، خيلي ضعيف هستن. ميخواستم ببينم ميتونم سرويسم رو به 360 تبديل كنم تا سيگنال بهتر و سرعت بيشتري داشته باشم يا نه؟
اگر جواب مثبت هست، آيا مودمم بايد عوض بشه يا خير؟ (الان مودم b612 دارم)
با تشكر از دوستان مطلع و جوابگو
pedram2222
15-07-2018, 12:35
سلام
دوستان من چند ماههی بود بخاطر افت سرعت و سیگنال بد مبین رفتم سراغ ای دی اس ال
امروز گفتم وصل کنم مودمو ببینم سیگنال چطوره که در کمال ناباوری دیدم شده اینی که توی عکس زیر میبینید
در صورتی که قبلا
99
11
بود
حالا نمیدونم این تغییر سیگنال واقعا روی کیفیت و سرعت هم تاثیر داشته چون هنوز تمدید نکردم اینترنت ندارم تست کنم
مبین هم هیچ سرویس ارزونی نداره بخرم تست کنم
کسی هست این قدرت سیگنال داشته باشه؟ که بگه بده یا خوب؟
ممنون
aminsol70
15-07-2018, 14:09
بی خیال مبین نت. هم گرونه هم بدرد نخور. برو سمت ایرانسل یا همون ای دی اس ال. یا نت موبایل خودت.
WhiteHat
15-07-2018, 15:16
منظور از شبانه پرسرعت چیه؟ یعنی شبی 10گیگ یا ماهی 10گیگه؟
ho3in2012
15-07-2018, 17:31
منظور از شبانه پرسرعت چیه؟ یعنی شبی 10گیگ یا ماهی 10گیگه؟
منظور از شبانه پرسرعت یعنی سرعتش بازه تا 40 مگابیت
شبانه معمولی سرعتش روی 4 مگابیت محدود شده
و منظورشون کلا 10 گیگ شبانه هست برای کل دوره:n27:
apple021
15-07-2018, 21:49
یعنی شب میشه به حدی پرش انتن دارم کانگورو اینجوری بالا پایین نمیپره!
سرعت میشه زیر 64 کیلوبایت!
زنگ میزنی میگه درسته! مشکلی نیست
مشتریمون زیاد شده!!!!!!!!
مودمی میشه گرفت، چه از مبین نت چه از جای دیگه، که بشه آنلاک کرد که از جای دیگه هم بشه بعدا سرویس گرفت مثه ایرانسل؟
دوستان تو گیم فورتنایت اپلودم پکت لاست داره باعث لگ کوچیکی توگیم میشه کسی راه حلی داره
f_s10224
17-07-2018, 12:48
طرح 360 مبین نت برای همه کشور فعال می باشد .امروز مودم منم تعویض شد . سرعت تعویض خیلی بالاست و باید تا اول شهریور کل کشور جمع آوری بشه .در روستا ها هم مبین نت با رومینگ همراه اول (4جی) فعال است .
در مودم هم نگاه کردم...مودم روی حالت td نیست بلکه بروی fdd هست برای اینکه بتونه رومینگ کنه .
در واقع مشخصه چرا مبین نت داره مودم b612 رو میده برای اینکه همزمان ساپورت 4 جی اف دی دی داشته باشه . گفتن یسری مودم هم در اینده میدن که در جاده ها هم نت داشته باشین .
mohammadgh6
17-07-2018, 13:32
مبین نت باید برای بسته هاش یه فکری بکنه.چون ایرانسل با قیمت های جدید ش ترکونده
ahwazp30
17-07-2018, 13:32
سلام
دوستان جایی که من هستم تحت پوشش نیست ولی دکل همراه اول نزدیکمونه که پینگش چهار رقمی و سرعت حداکثر 800 کیلوبایته .اگر مبین بگیرم و رومینگ کنه روی همراه اول بازم کیفیت نتم همونجوری میشه که با گوشی هست ؟ یعنی همونطوری پینگ چهار رقمی میمونه ؟
fafool70
17-07-2018, 13:55
این قضیه ۳۶۰ چیه؟؟ مودم جدید میخواد یا چی؟
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
SAeedBaa
17-07-2018, 14:08
طرح 360 مبین نت برای همه کشور فعال می باشد .امروز مودم منم تعویض شد . سرعت تعویض خیلی بالاست و باید تا اول شهریور کل کشور جمع آوری بشه .در روستا ها هم مبین نت با رومینگ همراه اول (4جی) فعال است .
در مودم هم نگاه کردم...مودم روی حالت td نیست بلکه بروی fdd هست برای اینکه بتونه رومینگ کنه .
در واقع مشخصه چرا مبین نت داره مودم b612 رو میده برای اینکه همزمان ساپورت 4 جی اف دی دی داشته باشه . گفتن یسری مودم هم در اینده میدن که در جاده ها هم نت داشته باشین .
سلام
مودم جدیدی که برای شما فرستادن b612 هست؟ انلاکه یا لاک؟ میشه لطفا ازش تصویر بزارین.
apple021
17-07-2018, 15:33
بگیرید واقعا عالیه!!!!!!!!!!:n02::n02::n02::n02::n19::n02:
پینگ داخلی 150
سرعت دانلود در منطقه پونک خود پونک 800 کیلوبایت در بهترین حالت!
پشتیبانیش ولی میخواد بخوره ادمو میگم که بهشون اولش اومدین نصب کردین سرعت 15 مگابایت بود الان میگه نه اشتباه میکنید!!!بحث نکنید با من آقا!!!!! بعد من با خنده اینو به من گفت بهش گفتم من دیگه حرفی ندارم :n01:
بررسی هم کردن شما سرعتتون درسته و مشکلی نداره با یک بار تماس یعنی اولین تماسم بود باهاشون!!!!
بعد اصلا معلوم نیست چه خبره پشتیبانی که من زنگ زدم میگه بذار رو فلان گزینه بعدش اونی کی زنگ زده برای پیگیری که قانعم کنه برای سرعت 8 مگابایت در ثانیه درسته بعد میگه استدلال همکارم نمیدونم چی بوده که گفته بذارید روی اون گزینه!!!!همراه اول تو مشتری های خودش مونده:n27:
morad009
21-07-2018, 21:40
سلام دوستان
تو منطقه ما فقط از طرف مخابرات اینترنت داده میشه که گرفتم و داغون بود.
الان میخوام lte بگیریم. من همه جوره از اینترنت مبین نت و ایرانسل شنیدم. هم خوب و هم خیلی بد!
الان به نظرتون چی بگیرم؟ تو منطقه ما نسل 4 سیمکارت ایرانسل همراه موبایلم رو خوب میگیره ولی نمیدونم مودمش چجوریه. از نظر سرعت و نوسانات میگم
اینم بگم قبلا وایمکس مبین نت داشتم که متوسط بود(سال 92) و الان طرح تعویض مودم میده 346 تومن شش ماهه 200 گیگ روز و200 تا شب.
نظر شما رو میخوام بدونم که چی بگیرم اذیت نکنن مارو. (هر دو شرکت منطقه سبز هستیم)
morad009
21-07-2018, 21:49
اشتباها دوباره پست قیلی رو زدم. سوال دومم رو اینجا میپرسم.
الان که به طرح های اینترنت ایرانسل نگام میکنم خیلی قیمتش نسبت به میبین نت ارزونتره
خیلی پر مصرف نیستم.خواستم از خدمتتون راهنمایی بگیرم حالا چه ایرانسل چه مبین نت.
pedram2222
22-07-2018, 07:33
دوستان در کمال ناباوری چند وقته مبین نت برای من عالی شده نمیدونم چیکار کردن دایمی هست یا موقته ولی تا حالا همچین سرعتی ندیدم ازش
ho3in2012
22-07-2018, 20:47
سلام دوستان
یه نکته رو خواستم بگم که شاید ندونین
مبین نت طرح 200 گیگ یکماهه و 150 گیگ یکماهه رو حذف کرده و داخل پنل کاربری برای تمدید وجود نداره
در کمال تعجب این طرح ها رو از صفحه اصلی سایتشون بر نداشتن!
امروز برای اطمینان هم زنگ زدم پشتیبانی و گفتن کلا این طرح ها برداشته شده
mostafadc
23-07-2018, 00:13
با قيمتاي جديد td ايرانسل، ديگه اصلاً نميصرفه از مبين نت td بگيريم.تازه ايرانسل سرعتش تا 80 مگابيت هست. مبين نت زده تا 40 مگابيت.
كه البته سرعت من زير 4 مگ هست!!
حتي اينترنت fdd همراه اول و ايرانسل و رايتل هم از td مبين نت ارزون تر هستن!!
مبين نت بايد به گران فروشي خاتمه بده، وگرنه بزودي مشتريان خودش رو از دست ميده و ورشكسته ميشه
ahwazp30
23-07-2018, 09:41
سلام دوستان
یه نکته رو خواستم بگم که شاید ندونین
مبین نت طرح 200 گیگ یکماهه و 150 گیگ یکماهه رو حذف کرده و داخل پنل کاربری برای تمدید وجود نداره
در کمال تعجب این طرح ها رو از صفحه اصلی سایتشون بر نداشتن!
امروز برای اطمینان هم زنگ زدم پشتیبانی و گفتن کلا این طرح ها برداشته شده
من به امید این طرح 200 گیگ میخاستم مبین بخرم ،خوب شد نخریدم ، امیدوارم طرح مشابه بزاره و در هر صورت ترافیکش بیشتر از ایرانسل باشه.
با قيمتاي جديد td ايرانسل، ديگه اصلاً نميصرفه از مبين نت td بگيريم.تازه ايرانسل سرعتش تا 80 مگابيت هست. مبين نت زده تا 40 مگابيت.
مبین نت پینگش پایینتره ایرانسله ، مخصوصا از وقتی که ایرانسل بسته ها رو ارزون کرده سرعت من از 40 مگ به زیر 20 مگ افت کرده و کیفیتش داره میاد پایین ولی مبین نت ظاهرا داره زیرساختش رو ارتقا میده و وضعیت سرعتش بهتر هم میشه .
WhiteHat
23-07-2018, 11:11
مبين نت بايد به گران فروشي خاتمه بده، وگرنه بزودي مشتريان خودش رو از دست ميده و ورشكسته ميشه
طرحهای ایرانسل که گرونتره
apple021
23-07-2018, 12:33
دقیقا کدومو میگی :)))
f_s10224
23-07-2018, 14:00
یکی از طرح های 100 گیگی مبینت 1 ماهه هم هست و 70 تومن به نظرم خیلی مناسبه ....من اگه ایرانسل اینکارو بکنه قطعا ایرانسل میگیرم ..و یه چیزی من در دانلود با ایرانسل مشکل دارم فایلم کراپت میشه دوباره از اول میگیره ..اینو کسی حل کرده؟
apple021
23-07-2018, 16:31
یکی از طرح های 100 گیگی مبینت 1 ماهه هم هست و 70 تومن به نظرم خیلی مناسبه ....من اگه ایرانسل اینکارو بکنه قطعا ایرانسل میگیرم ..و یه چیزی من در دانلود با ایرانسل مشکل دارم فایلم کراپت میشه دوباره از اول میگیره ..اینو کسی حل کرده؟
شما اگه دانلودر باشی که 100 درصد هستی چون کاربر معمولی زیاد پست نمیذاره باید بدونی 100 گیگ و 10 گیگ شبانه هیچ جایه یک دانلودر رو نمیگیره
ولی ایرانسل 50 گیگ روزانه میده 100 گیگ شبانه با سرعت بالاتر و قیمت کمتر به 360 هم وصل نمیشه (همراه اول تو مشتری های خودش مونده:n02:) و پوشش بهتر 65 تومن! تازه ایرانسل ثبات داره! و از همه مهم تر از ساعت 7 شب به بعد شما زنگ بزن مبین نت ببینم یک نفر جوابتو میده :n02::n02:
ی دونه داره 100روزانه 1000شبانه 70000 ت اون برای دانلود خوبه دیگه
شما اگه دانلودر باشی که 100 درصد هستی چون کاربر معمولی زیاد پست نمیذاره باید بدونی 100 گیگ و 10 گیگ شبانه هیچ جایه یک دانلودر رو نمیگیره
ولی ایرانسل 50 گیگ روزانه میده 100 گیگ شبانه با سرعت بالاتر و قیمت کمتر به 360 هم وصل نمیشه (همراه اول تو مشتری های خودش مونده:n02:) و پوشش بهتر 65 تومن! تازه ایرانسل ثبات داره! و از همه مهم تر از ساعت 7 شب به بعد شما زنگ بزن مبین نت ببینم یک نفر جوابتو میده :n02::n02:
ho3in2012
23-07-2018, 20:58
این بسته ای شما می فرمایین سرعت شبانش رو 4 مگابیت محدود شده و اصلا بدرد نمیخوره
سرویس هایی که شبانه پرسرعت دارن سرعتشون فقط بازه
f_s10224
23-07-2018, 22:31
اون که برای نصف شبه ....نه من یوتوب زیاد میرم و استریم دارم باید در روز معمولی بهم سرعت بده ....مبینت بهتره البته ایرانسل هم دارم .....ای دی اس ال هم برای دانلود دارم
ho3in2012
23-07-2018, 23:30
من هم سیمکارت TD-LTE مبین نت دارم هم ایرانسل
هیچکدوم برای کسانی که دانلود زیاد دارن طرح مناسبی ارایه ندادند
برای کسانی که کم مصرف هستند ایرانسل واقعا بصرفه تره
mostafadc
24-07-2018, 04:06
الان شما خودت مثلاً اين دو تا رو مقايسه كن، ببين كدوم گرون تره!
ahwazp30
24-07-2018, 13:09
الان شما خودت مثلاً اين دو تا رو مقايسه كن، ببين كدوم گرون تره!
ملاک طرح های یک ماهه هست نه بلند مدت .الان منی که ماهی حداقل 150 گیگ روزانه مصرف دارم 100 گیگ مبین نت با قیمت 70 تومن برام به صرفه تره یا 120 تومن ایرانسل ؟
mostafadc
24-07-2018, 16:48
ملاک طرح های یک ماهه هست نه بلند مدت .الان منی که ماهی حداقل 150 گیگ روزانه مصرف دارم 100 گیگ مبین نت با قیمت 70 تومن برام به صرفه تره یا 120 تومن ایرانسل ؟
شما كه مصرفت زياده بهتر نيست ايرانسل نامحدود يكماهه رو بگيري با سرعت 4 مگابيت به قيمت 30 تومن؟
مبين نت كدوم طرحش نامحدود داره؟؟ حالا با هر سرعتي
ho3in2012
24-07-2018, 17:20
شما كه مصرفت زياده بهتر نيست ايرانسل نامحدود يكماهه رو بگيري با سرعت 4 مگابيت به قيمت 30 تومن؟
سلام
طرح های نامحدود ایرانسل اصلا ارزش خرید ندارن با همون مبلغ میشه طرح های بدون محدودیت سرعت گرفت
کلا با 4 مگابیت نامحدود میشه 30 گیگ دانلود کرد با سرعت 512 کیلوبایت بعد میشه سرعت 32 کیلوبایت که واقعا کمه
با همین مبلغ بسته حجمی ایرانسل 25 + 50 رو خرید بدون محدودیت سرعت
ahwazp30
24-07-2018, 21:17
دوستمون به اين مورد اشاره كرد، نامحدود ايرانسل در واقع همون اينترنت ديال اپ هست كه شما فقط يه حجم مشخص ميخري و بعد از اتمامش بايد دوباره طرح بخري كه اصلا به صرفه نيست، يكي از دلايل ترافيك بالاي نت من اينه كه ٧ تا كلاينت دارن ازش استفاده ميكنن ، حالا اگه ٣٢ كيلوبايت بينشون شير بشه سرعت هر نفر چه قدره؟ شما خودت حاضري با سرعت ٧ هشت كيلوبايتي نت نامحدود داشته باشي؟
مبين نت نامحدود نداره ، كلا روي تي دي بايد بي خيال نامحدود بشي چون يا بدردنخوره يا اگه بدردبخور باشه قيمت خوبي هم داره كه به جيب ماها نميخوره.
mostafadc
24-07-2018, 23:53
دوستمون به اين مورد اشاره كرد، نامحدود ايرانسل در واقع همون اينترنت ديال اپ هست كه شما فقط يه حجم مشخص ميخري و بعد از اتمامش بايد دوباره طرح بخري كه اصلا به صرفه نيست، يكي از دلايل ترافيك بالاي نت من اينه كه ٧ تا كلاينت دارن ازش استفاده ميكنن ، حالا اگه ٣٢ كيلوبايت بينشون شير بشه سرعت هر نفر چه قدره؟ شما خودت حاضري با سرعت ٧ هشت كيلوبايتي نت نامحدود داشته باشي؟
مبين نت نامحدود نداره ، كلا روي تي دي بايد بي خيال نامحدود بشي چون يا بدردنخوره يا اگه بدردبخور باشه قيمت خوبي هم داره كه به جيب ماها نميخوره.
اگر 8 تا يوزر يا سيستم مجزا همزمان بخوان از اينترنت يه مودم خونگي با سرعت عادي استفاده كنن كه كلاً كيفيت خوبي تجربه نميكنن. به نظر من كه نت td-lte اصلاً برا چنين حالتي مناسب نيست. اگر اينترنت FTTH مخابرات تو شهر شما اومده، برا ٨ يوزر همزمان خيلي بهتره و شايد هزينه اشتراكش هم كمتر از td باشه. و البته سرعتشم خيلي بيشتره.
adsl شركتي هم هست. مخابراتم هست ولي اون بستگي داره كه تو محله شما خوب باشه يا نه.
اگر سرعت و قيمت و مقدار حجم و ثبات و كيفيت رو كه در نظر بگيريم، بدترين گزينه td-lte هست.
الان همين سرعت تا 40 مگابيت مبين نت، در عمل وجود نداره!! اكثر كسايي كه ديدم، در بهترين حالت بين 10 تا 15 مگ سرعتشون بوده. من كه خودم فقط يه ديوايس استفاده ميكنم زير 4 مگ سرعت دارم. اگه قرار باشه اين سرعت تقسيم بر 8 يوزر بشه كه اصلاً بدرد نميخوره
saeeddeeas
25-07-2018, 08:31
دوستان کسی مودم فروشی نداره یکی میخرم
mostafadc
25-07-2018, 20:31
كسي ميدونه كه آيا كاربراي عادي مبين نت در صورتي كه سيگنال ضعيف داشته باشند،نوع اشتراكشون ميشه به 360 تبديل بشه يا نه؟
اگر جواب مثبت هست، آيا بايد خود مودم هم تعويض بشه يا اينكه همون مودم ميشه به 360 تبديل بشه.
ahwazp30
25-07-2018, 20:51
اگر 8 تا يوزر يا سيستم مجزا همزمان بخوان از اينترنت يه مودم خونگي با سرعت عادي استفاده كنن كه كلاً كيفيت خوبي تجربه نميكنن. به نظر من كه نت td-lte اصلاً برا چنين حالتي مناسب نيست. اگر اينترنت FTTH مخابرات تو شهر شما اومده، برا ٨ يوزر همزمان خيلي بهتره و شايد هزينه اشتراكش هم كمتر از td باشه. و البته سرعتشم خيلي بيشتره.
adsl شركتي هم هست. مخابراتم هست ولي اون بستگي داره كه تو محله شما خوب باشه يا نه.
اگر سرعت و قيمت و مقدار حجم و ثبات و كيفيت رو كه در نظر بگيريم، بدترين گزينه td-lte هست.
الان همين سرعت تا 40 مگابيت مبين نت، در عمل وجود نداره!! اكثر كسايي كه ديدم، در بهترين حالت بين 10 تا 15 مگ سرعتشون بوده. من كه خودم فقط يه ديوايس استفاده ميكنم زير 4 مگ سرعت دارم. اگه قرار باشه اين سرعت تقسيم بر 8 يوزر بشه كه اصلاً بدرد نميخوره
اتفاقا من adsl هم دارم ولي خط بيشتر از ٢ مگ نميكشه فيبر هم كه مركز فعلا ساپورت نميكنه ، الان خودم وايرلس ٨ مگ دارم ماهي ٨٠ تومن كه ٤٠٠ گيگ بين الملله ، مبين نت رو براي سرعت بيشترش ميخاستم ولي فكر نكنم خريدش كار عاقلانه اي باشه ، نمي دونم والا
arashsard
25-07-2018, 22:00
سلام دوستان . من بیشتر از یک سال هست td دارم . یک سال کامل ایرانسل و یک ماه هست مبین چون خونمون خط تلفن برای adsl نداره . شاید تجربه من به درد دوستان بخوره . این تجربه شخصی من که شیراز منطقه شهرک ولی عصر زندگی میکنم . شاید تجربه شخص دیگه فرق میکنه .
اول میرم سر وقت پینگ
هم پینگ ایرانسل هم مبین نت کلا تایم اوت ندارن . اما پینگ مبین نت برای من حدود ۲۰ تا ۳۰ تا کمتر از ایرانسل بود . ایرانسل با اروپا حدود ۱۳۰ ۱۴۰ اما مبین نت ۱۰۰ تا ۱۱۰ ۱۲۰ این حدود
در مورد سرعت دانلود ایرانسل با سینر حدود ۷ تا ۹ سرعت دانلود ۳ مگابایت که میشه ۲۴ مگابیت . سرعت دانلود مبین نت با سینر ۱۴ ۱۵ حدودا همین مقدار . اما آپلود ایرانسل خیلی بهتر از مبین نت هست .
در مورد قطعی تا حالا مبین نت توو این یک ماه قطعی نداشتم . ایرانسل قطعی داشتم چند روز یک بار که با ری استرات مودم حل میشد
در مورد بازی آنلاین ایرانسل اصلا اذییتم نکرد فقط مشکل نت تایپ ۳ بود که توی پارتی و پیدا کردن حریف مشکل داشت . مبین نت بخاطر نت تایپ دو بهتر هست اما حدود یک هفته هست شدیدا برای وصل شدن به psn و سرور بازی ها اذییت داره میکنه . بعضی از آیپی آدرس های مبین نت در این مورد مشکل دارن .
اما در سرعت دانلود شبانه مبین نت دقیقا روو ۵۰۰ کیلو بایت هست جز اونایی که نوشته شبانه با سرعت بالا اما سرعت شبانه ایرانسل دقیقا مثل روزانس . البته الان بسته های ایرانس خیلی خوب شدن برای پر مصرفاا
mostafadc
25-07-2018, 22:57
سلام دوستان . من بیشتر از یک سال هست td دارم . یک سال کامل ایرانسل و یک ماه هست مبین چون خونمون خط تلفن برای adsl نداره . شاید تجربه من به درد دوستان بخوره . این تجربه شخصی من که شیراز منطقه شهرک ولی عصر زندگی میکنم . شاید تجربه شخص دیگه فرق میکنه .
اول میرم سر وقت پینگ
هم پینگ ایرانسل هم مبین نت کلا تایم اوت ندارن . اما پینگ مبین نت برای من حدود ۲۰ تا ۳۰ تا کمتر از ایرانسل بود . ایرانسل با اروپا حدود ۱۳۰ ۱۴۰ اما مبین نت ۱۰۰ تا ۱۱۰ ۱۲۰ این حدود
در مورد سرعت دانلود ایرانسل با سینر حدود ۷ تا ۹ سرعت دانلود ۳ مگابایت که میشه ۲۴ مگابیت . سرعت دانلود مبین نت با سینر ۱۴ ۱۵ حدودا همین مقدار . اما آپلود ایرانسل خیلی بهتر از مبین نت هست .
در مورد قطعی تا حالا مبین نت توو این یک ماه قطعی نداشتم . ایرانسل قطعی داشتم چند روز یک بار که با ری استرات مودم حل میشد
در مورد بازی آنلاین ایرانسل اصلا اذییتم نکرد فقط مشکل نت تایپ ۳ بود که توی پارتی و پیدا کردن حریف مشکل داشت . مبین نت بخاطر نت تایپ دو بهتر هست اما حدود یک هفته هست شدیدا برای وصل شدن به psn و سرور بازی ها اذییت داره میکنه . بعضی از آیپی آدرس های مبین نت در این مورد مشکل دارن .
اما در سرعت دانلود شبانه مبین نت دقیقا روو ۵۰۰ کیلو بایت هست جز اونایی که نوشته شبانه با سرعت بالا اما سرعت شبانه ایرانسل دقیقا مثل روزانس . البته الان بسته های ایرانس خیلی خوب شدن برای پر مصرفاا
خوش بحالتون.
سرعت مبين نت من امروز تو ظهر كه مثلاً بايد بيشترين سرعت رو داشته باشه، با حدود سرعت 250 كيلو بايت در ثانيه دانلود ميكرد يعني حدود 1.95 مگابيت در ثانيه. يعني حتي نصف اون سرعت حداقلي 4 مگابيت در ثانيه كه بايد تضميني باشه رو هم ندارم.
برا همين ميخوام درخواست كنم كه اگه ميشه سرويس منو تبديل به 360 كنن. و البته با توجه به هزينه كمتر ايرانسل، حتماً ميرم به سمت ايرانسل
ahwazp30
25-07-2018, 23:20
خوش بحالتون.
سرعت مبين نت من امروز تو ظهر كه مثلاً بايد بيشترين سرعت رو داشته باشه، با حدود سرعت 250 كيلو بايت در ثانيه دانلود ميكرد يعني حدود 1.95 مگابيت در ثانيه. يعني حتي نصف اون سرعت حداقلي 4 مگابيت در ثانيه كه بايد تضميني باشه رو هم ندارم.
برا همين ميخوام درخواست كنم كه اگه ميشه سرويس منو تبديل به 360 كنن. و البته با توجه به هزينه كمتر ايرانسل، حتماً ميرم به سمت ايرانسل
مگه رومینگ به صورت پیشفرض برای همه فعال نیست؟
mostafadc
26-07-2018, 01:00
مگه رومینگ به صورت پیشفرض برای همه فعال نیست؟
اسماً تو تنظيمات مودم فعاله، ولي رو شبكه همراه اول نميره. حتي اگه بصورت دستي بزاريمش رو شبكه همراه اول، وصل نميشه بهش
arashsard
26-07-2018, 03:53
خوش بحالتون.
کلا وضعیت نت شهرستانا بهتر از تهران هست . بنظرم ایرانسل رو تجربه کنید . خصوصا الان که بسته هاش خیلی متنوع تر و اقتصادی تر شده . من اگه ایرانسل نت تایپ دو بود هیچ وقت نمیومدم مبین نت . چون خداییش توو این یه سال که ایرانسل داشتم وضعیت نتم متوسط رو به خوب بود .
mostafadc
26-07-2018, 06:54
کلا وضعیت نت شهرستانا بهتر از تهران هست . بنظرم ایرانسل رو تجربه کنید . خصوصا الان که بسته هاش خیلی متنوع تر و اقتصادی تر شده . من اگه ایرانسل نت تایپ دو بود هیچ وقت نمیومدم مبین نت . چون خداییش توو این یه سال که ایرانسل داشتم وضعیت نتم متوسط رو به خوب بود .
مشكل اينجاست كه تو نقشه ايرانسل كه نگاه كردم، خونه ما تو پوشش td-lte ايرانسل نبود. البته شايد نقشه ها بروز نباشه. اگر مطمئن بشم كه تو پوشش مودم داخلي هستم، بعد از تموم شدن اشتراك مبين نت، حتماً ميرم سراغ ايرانسل. هرچند كه از وايمكسش خاطره خوشي ندارم. وايمكس مبين نت اين دو سه سال آخر خيلي خوب شده بود. سرعت خوب و قيمت ارزون و حجم بالا و شبانه نامحدود رايگان. ولي خب متاسفانه وايمكس سفره ش برچيده شد.
WhiteHat
27-07-2018, 10:46
الان خودم وايرلس ٨ مگ دارم ماهي ٨٠ تومن كه ٤٠٠ گيگ بين الملله
از کجا؟
matarsaak
27-07-2018, 15:14
مودم مبین نت رو انلاک کرده بودم و یه مدت ازش اسفاده کردم
الان هیچ سیمکارتی حتی موبین نت رو هم براش انتن نمیاره
با دستکاری سوکت قسمت سیم کارتش یکی از شاخک هاش شکست :n02:
مبین نت برای تعمیرش میکنه؟؟
مودم مبین نت رو انلاک کرده بودم و یه مدت ازش اسفاده کردم
الان هیچ سیمکارتی حتی موبین نت رو هم براش انتن نمیاره
با دستکاری سوکت قسمت سیم کارتش یکی از شاخک هاش شکست :n02:
مبین نت برای تعمیرش میکنه؟؟
نه دیکه قبولش نمیکنن چون انلاک کردی
اما قابل تعمیر هست بدید تعمیرات موبایل براتون درستش میکنن
number-1
27-07-2018, 18:46
دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
یه مودم lte مبین نت دارم دیشب شبکه قطع شد چراغش چشمک میزد منم از برق درش اوردم بلافاصله زدم تو برق اما روشن نشد من فکر کردم سوخت کلا هیچ چراغی روشن نمیشد چندین بار هم امتحان کردم بعد 15 دیقه دوباره زدم که کاملا عادی روشن شد
میخواستم ببینم اینا قط کن دارن؟ چرا این حالت رخ داده؟ محافظ داخلی دارن این مودم ها؟
با تشکر
یه مودم lte مبین نت دارم دیشب شبکه قطع شد چراغش چشمک میزد منم از برق درش اوردم بلافاصله زدم تو برق اما روشن نشد من فکر کردم سوخت کلا هیچ چراغی روشن نمیشد چندین بار هم امتحان کردم بعد 15 دیقه دوباره زدم که کاملا عادی روشن شد
میخواستم ببینم اینا قط کن دارن؟ چرا این حالت رخ داده؟ محافظ داخلی دارن این مودم ها؟
با تشکر
شاید قاطی کرده بود ... اما قطع کن ندارن و ممکنه مشکل از اداپتورش هم باشه
با تشکر
موقع بروزرسانی خودکار نرم افزار مودم این حالت پیش میاد
apple021
28-07-2018, 14:12
اقا کسی نمیخواد از اینا شکایت کنه هی بسته هاشو تغییر میده
هی خرمون کرده .....
saeeddeeas
28-07-2018, 18:16
آقا ما هم امروز خریدیم اینم وضعیت سرعت و کیفیت فکر میکنم با ۳ چراغ آنتن عالی باشه وضعیت احتمالا با آنتن فول ۴۰ مگ فیکس میده
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
saeeddeeas
28-07-2018, 18:57
در واقع مشخصه چرا مبین نت داره مودم b612 رو میده برای اینکه همزمان ساپورت 4 جی اف دی دی داشته باشه . گفتن یسری مودم هم در اینده میدن که در جاده ها هم نت داشته باشین .من الان زدم روی همراه اول رومینگ نشد، کجاش زده fd یا td
من الان زدم روی همراه اول رومینگ نشد، کجاش زده fd یا td
تاجای من اطلاع دارم همشون رومینگ نمیشن
و طرح و بسته ها و فریمور مودم فرق میکنه
ahwazp30
28-07-2018, 20:02
آقا ما هم امروز خریدیم اینم وضعیت سرعت و کیفیت فکر میکنم با ۳ چراغ آنتن عالی باشه وضعیت احتمالا با آنتن فول ۴۰ مگ فیکس میده
پینگ خیلی بالاست از فرانکفورت چقدره ؟
saeeddeeas
28-07-2018, 20:20
پینگ خیلی بالاست از فرانکفورت چقدره ؟باید چند باشه ؟
فرانکفورت میگیرم الان بیرونم
ahwazp30
28-07-2018, 20:31
باید چند باشه ؟
فرانکفورت میگیرم الان بیرونم
مبین نت پینگ داخلش معمولا زیر 30 هست .مثلا بین 19 تا 24 ولی اینی که گذاشتی 40 ، حالا داخل خیلی مهم نیست ، خارج مهمه اگه اونم بالای 110-120 باشه که بدرد .... میخوره:n09:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.