مشاهده نسخه کامل
: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Saysooka
03-04-2017, 18:20
دوستان یه تست سرعت دانلود با دانلود منیجر میزارید لطفا
من گذاشتم تو تاپيك اي دي اس ال وايمكس و .. بريد ببينيد
WhiteHat
03-04-2017, 22:38
مدل دقیق مودمش چیه؟
امکان آنلاک کردنش هست؟
از مودم با برندهای دیگه نمیشه استفاده کرد؟
مدل دقیق مودمش چیه؟
امکان آنلاک کردنش هست؟
از مودم با برندهای دیگه نمیشه استفاده کرد؟
1مودم air master 3000
2 امکانش نیست فعلا
3خیر چون سیمکارتش رو جدا نمیفروشن جدا هم گیر بیاری رجیستر نمیشه
اگر توی مودم ایرماستر سیم کارت نباشه. شبکه تی دی مبین نت رو توی سرچ پیدا می کنه ؟
اینجا منظورمه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر توی مودم ایرماستر سیم کارت نباشه. شبکه تی دی مبین نت رو توی سرچ پیدا می کنه ؟
اینجا منظورمه
چند شب پیش مودم ها رو ریموت آپدیت کردن و نسخه اش شده این : Software Version: V2.0.1B1037
قبلا این منو رو داشت ولی الان حذف شده!
hamidkey
04-04-2017, 11:09
سلام دوست عزیز
من خودم از سرویسش دارم استفاده میکنم و خیلی راضی هستم
اون سرعت هایی که اعلام کردی شما واسه Wimaxeshe نه این سرویس جدید TD-LTE
آره سرعتش تا 40 مگ هست و آپلودشم تا 5 و 6 میره که قشنگ یک هشنمه سرعت دانلودشه
حالا جالبیش اینجاست که میان سرویس رو بهت تحویل میدن و تست سرعتم میگیرن و اگر رضایت کامل داشتی ازت پول میگیرن
ایرانسل فله ای داره میفروشه
میری پول میدی و مودم میگیری
حالا باید دید چه سرعتی قسمتت میشه
مثل هندونه در بسته میمونه
WhiteHat
04-04-2017, 15:15
1مودم air master 3000
با تورنت مشکلی نداره؟
میشه دستی port forwarding انجام داد؟
با تورنت مشکلی نداره؟
میشه دستی port forwarding انجام داد؟
از این اطلاع ندارم
دوستان دیگه تورنت تست کردن جواب بدن
rezausa2020
04-04-2017, 18:53
نمیدونم مشکلش چیه من دارم تلاش میکنم port forward کنم کردم حتی تو سایت هم مینویسه پورت باز هست ولی نمیشه وصل شد . من با مخابرات همین کارو امتحان کردم درست بود
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
david-ebi
05-04-2017, 20:17
دوستان عزیز جایی آموزش کانفیگ و معرفی گزینه های موجود در کانفیگ مودم ایر مستر 3000 هست برای آموزش؟
دوستان عزیز جایی آموزش کانفیگ و معرفی گزینه های موجود در کانفیگ مودم ایر مستر 3000 هست برای آموزش؟
Behzad83
06-04-2017, 00:12
دوستان سرعت در طول روز میانگین چقدره در طرح های 4 تا 40 مگابیت؟
و اینکه سرعت شبانه چطوره؟ کاهش داره یا مثل روز هستش؟
با سپاس
من دیروز سرویسم برقرار شد .
از ساعت 3 ظهر تا طرفای 12 شب سرعت بین 20 تا 25 مگ بود.( سرور داخلی ، خارجی ، تک کانکشن )
ولی از 12 شب به بعد متاسفانه افت سرعت داره مخصوصا سرعت تک کانکشن افت شدیدی داره .
دوستان برای شما هم اینطوریه ؟
سیگنالم حدود 90 هستش و لینک کوالیتی اکثرا زیر 10 و قرمزه ...
من دیروز سرویسم برقرار شد .
از ساعت 3 ظهر تا طرفای 12 شب سرعت بین 20 تا 25 مگ بود.( سرور داخلی ، خارجی ، تک کانکشن )
ولی از 12 شب به بعد متاسفانه افت سرعت داره مخصوصا سرعت تک کانکشن افت شدیدی داره .
دوستان برای شما هم اینطوریه ؟
سیگنالم حدود 90 هستش و لینک کوالیتی اکثرا زیر 10 و قرمزه ...
افت نداره
طبق نظر دوستان محدود میکنند شبانه رو ۴ مگابیت
سیگنال شما هم خوب نیست بتونی جایی بزاری لینک کوالیتی بیاد بالای ۱۴ اون موقع سرعت بهتری هم میگیری
aliprince
06-04-2017, 09:04
شمام شرایطت شبیه منه
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
تو اون تایمی که گفتم افت داشتم واقعا .
البته سرعت آپلودم هم کلا ثابت رو 4 مگه .
سر ساعت 2 شب هم که سرعت دانلود دقیقا شد 4مگابیت که قولشو داده بودن :n10:
کلا 7.5 گیگ از سرورای داخلی تو این تایم دانلود شد با سرعت بین 400 تا 500 کیلوبایت .
ولی در مورد سیگنال واقعا کار ساده ای نیست ، من دیروز کل خونه رو با مودم چرخیدم به لینک کوالیتی 14 نرسیدم ، نهایتش 12 و سیگنال هم زیر 87 ندیدم لحظه ای هم برسه ...
مثلا الان با سیگنال 92 و کوالیتی 7 تست میگیرم سرعت 26 مگابیته . همینم علی الحساب کفایت میکنه اگه افت نداشته باشه ، ولی 12 شب به بعد افت داشتم.
کلا 7.5 گیگ از سرورای داخلی تو این تایم دانلود شد با سرعت بین 400 تا 500 کیلوبایت .
ولی در مورد سیگنال واقعا کار ساده ای نیست ، من دیروز کل خونه رو با مودم چرخیدم به لینک کوالیتی 14 نرسیدم ، نهایتش 12 و سیگنال هم زیر 87 ندیدم لحظه ای هم برسه ...
مثلا الان با سیگنال 92 و کوالیتی 7 تست میگیرم سرعت 26 مگابیته . همینم علی الحساب کفایت میکنه اگه افت نداشته باشه ، ولی 12 شب به بعد افت داشتم.
منظورت اینه که ۱۲ تا ۲ شب افت داری؟!
در حد چقدر؟!
یعنی مثلا ۱۰ مگابیت سرعت خارجی رو داری یا اونم نداره؟!
Saysooka
06-04-2017, 10:55
در حد چقدر؟!
بابا جان من. ده بار اين سوال پاسخ داديم از ياعت دو شب تا هفت صبح يرعت رو چهار مگابيت محدود ميشه افت نمي كنه محدود ميشه
بابا جان من. ده بار اين سوال پاسخ داديم از ياعت دو شب تا هفت صبح يرعت رو چهار مگابيت محدود ميشه افت نمي كنه محدود ميشه
یک ذره دقت کنی یا حداقل ۲تا پست بالاتر رو بخونی بدون اینکه ففط پست بزاری میفهمی اون قضیه محدود رو خودم میدونم و به دوستوثمون هم گفتم
ایشون میگه ۱۲ شب به بعد افت داره یعنی به ۲ شب نرسیده هنوز!
وقتی میخواین پست برارین اول دقت کنین به پستها
aliprince
06-04-2017, 11:03
۱۲ شب به بعد افت سیگنال هم داری یا با همون سیگنال روز افت داری؟
WhiteHat
06-04-2017, 12:22
نمیدونم مشکلش چیه من دارم تلاش میکنم port forward کنم کردم حتی تو سایت هم مینویسه پورت باز هست ولی نمیشه وصل شد . من با مخابرات همین کارو امتحان کردم درست بود
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
بقیه دوستان تورنت رو تست نکردند؟
Saysooka
06-04-2017, 12:36
یک ذره دقت کنی یا حداقل ۲تا پست بالاتر رو بخونی بدون اینکه ففط پست بزاری میفهمی اون قضیه محدود رو خودم میدونم و به دوستوثمون هم گفتم
ایشون میگه ۱۲ شب به بعد افت داره یعنی به ۲ شب نرسیده هنوز!
وقتی میخواین پست برارین اول دقت کنین به پستها
دوست عزيز اگه دقت كنيد مي فهميد ايشون ساعت محدود شبانه رو اشتباه گفتن من خودم ساعت يك شب كار كردم سرعت رو سي مگ بود ولي دو به بعد محدود ميشه :|. طوري رفتار نكنيد انگار من نفهمم نمي فهمم
داداش :
لطف کن به سوالات بقیه دوستان جواب بده .
من اصلا راضی به زحمت شما نیستم .
خواهشا !
۱۲ شب به بعد افت سیگنال هم داری یا با همون سیگنال روز افت داری؟
نه سیگنال همونه . بین 89 تا 92 بازی میکنه ...
کوالیتی هم بین 6 تا 10 .
در حد چقدر؟!
البته
با یه شب تست نمیشه گفت ولی خب به هر حال دیشب بین 12 تا 2 افت سرعت فاحش بود.
در جواب شما باید بگم 10 مگ سرعت خارجی که هیچ سرعت داخلی هم نداشتم ...
تقریبا سرعت 8 مگ بود .
بچه ها سرعت تک کانکشن هم اگه میتونید تست کنید ببینید چقدره ...
دیروز تا 12 شب خوب بود ولی الان شده در حد 4 مگابیت .
این باعث میشه از سیستمی مثله iptv نشه درست استفاده کرد .
در حالیکه تست سرعت گرفتم 27 مگ بود . سرعت با idm با تعداد 8 کانکشن در همین حد بود ولی با تک کانکشن که تست میکنم حدود 400 ، 500 کیلیوبایت سرعت میده ...
تورنت هم الان تست میکنم . گرچه دیگه سایتهای زیادی هستند بدون هزینه یا هزینه پایین تورنتها رو مستقیم میکنن .
-----------------------------
تست تورنت :
یه فایل با حجم 1 گیگ با سید و پیر بالا در زمان 30 دقیقه دانلود شد .
سرعت گهگاه به 1 مگابایت هم میرسید ولی سرعت متوسط حوالی 500 کیلوبایت بود.
البته send رو تقریبا بسته بودم.
سرعت نتم هم حدود 25 مگابیته در حال حاضر .
aliprince
06-04-2017, 15:47
نه سیگنال همونه . بین 89 تا 92 بازی میکنه ...
کوالیتی هم بین 6 تا 10 .
البته
با یه شب تست نمیشه گفت ولی خب به هر حال دیشب بین 12 تا 2 افت سرعت فاحش بود.
در جواب شما باید بگم 10 مگ سرعت خارجی که هیچ سرعت داخلی هم نداشتم ...
تقریبا سرعت 8 مگ بود .
برای مایی که سیگنالمون ضعیفه این اتفاق پیش میاد منم گاهی اوقات افت دارم که معمولا با یه خاموش روشن برطرف میشه اون لحظه. البته سعی میکنم مودم رو جوری قراربدم که دیگه کوالیتی روی ۱۰ تا باشه حداقل. کلا مبین نت خواسته با حداقل انتن پوشش بده که امیدوارم پوشش رو قوی تر کنن تا ما حداقل ۲۰ تا رو بتونیم بگیریم.
WhiteHat
06-04-2017, 20:50
بچه ها سرعت تک کانکشن هم اگه میتونید تست کنید ببینید چقدره ...
دیروز تا 12 شب خوب بود ولی الان شده در حد 4 مگابیت .
این باعث میشه از سیستمی مثله iptv نشه درست استفاده کرد .
در حالیکه تست سرعت گرفتم 27 مگ بود . سرعت با idm با تعداد 8 کانکشن در همین حد بود ولی با تک کانکشن که تست میکنم حدود 400 ، 500 کیلیوبایت سرعت میده ...
تورنت هم الان تست میکنم . گرچه دیگه سایتهای زیادی هستند بدون هزینه یا هزینه پایین تورنتها رو مستقیم میکنن .
-----------------------------
تست تورنت :
یه فایل با حجم 1 گیگ با سید و پیر بالا در زمان 30 دقیقه دانلود شد .
سرعت گهگاه به 1 مگابایت هم میرسید ولی سرعت متوسط حوالی 500 کیلوبایت بود.
البته send رو تقریبا بسته بودم.
سرعت نتم هم حدود 25 مگابیته در حال حاضر .
ممنون، داخل مودم تنظیمی برای port forwarding یا upnp داره؟
تک کانکشن آسیاتک با دایال آپ برابری میکنه lol
ممنون، داخل مودم تنظیمی برای port forwarding یا upnp داره؟
تک کانکشن آسیاتک با دایال آپ برابری میکنه lol
بله
virtual server داره . رو حالتهای tcp / udp .
ضمنا آپشن مربوط به dns دینامیک هم داره که داخلش dyndns , no-ip رو داره + اینکه میتونی dns دینامیک دلخواه هم براش تعریف کنی .
البته دیگه هر مودمی این آپشن و داره ولی اینکه بغیر از پیش فرض خودش هم بشه معرفی کرد چیز خوبیه.
فک میکنم این مورد برای port forwarding مهم باشه ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
jouhofre
06-04-2017, 22:46
دوستان یه توضیحی دربارهی Signal Strength، Link Quality میدین
هر قسمت از خونه یکی خوب میشه اون یکی پایین میاد،
مثلا Signal strength -90 و LQ 12 بهتره یا SS -102 و LQ 8?
قطعا اولی بهتره ...
عدد سیگنال باید پایین باشه ، کوالیتی هم باید بالا باشه .
-----------------------
متاسفانه امشب هم درست راس ساعت 12 شب افتضاح شد!
نوسان شدید سرعت و رفته رفته کاهش زیاد سرعت .
خاموش و روشن هم کردم ، تو بهترین جای خونه مودم و گذاشتم ، الان کوالیتی شده 15 و دو چراغ سبز داره با همون سیگنال 90 ولی بازم فرقی نکرد ...
دوستان شما هم لطف کنید بین 12 تا 2 شب تست کنید ببینید اوضاع چطوره.
ممنون ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vahidhgh
07-04-2017, 03:49
سلام
دوستانی که دارین یکم توضیح میدین درباره مبین نت
adsl دارم سرعت پایینه میخوام بیام سمت مبین نت
از سرعت راضی هستین ؟
مودمش قطعی نداره یا چیز دیگه . چون شنیدم مودمهای 4 جی خیلی مشکل دارن
کلا نظرتون چیه ؟
Saysooka
07-04-2017, 10:53
سلام
دوستانی که دارین یکم توضیح میدین درباره مبین نت
adsl دارم سرعت پایینه میخوام بیام سمت مبین نت
از سرعت راضی هستین ؟
مودمش قطعی نداره یا چیز دیگه . چون شنیدم مودمهای 4 جی خیلی مشکل دارن
کلا نظرتون چیه ؟
يه نگاه به پست ها بندازبد تمام سوالاتون جواب داده ميشه ؛) رلي من راضيم بين دوازده تا دو قطعي ندارم افت سرعتم كلن ندارم
اين مودم 4g نيست مودم lte هست ثابت هست خوبيش اينه. جايع جا ميشه مثل مودم اي دب اس ال نيست كه يع جا بايد بزاريش كه وصل شع سرعتش بين 4تا 40 هست من. متوسط سرعتم 35 هست
vahidhgh
07-04-2017, 11:57
يه نگاه به پست ها بندازبد تمام سوالاتون جواب داده ميشه ؛) رلي من راضيم بين دوازده تا دو قطعي ندارم افت سرعتم كلن ندارم
اين مودم 4g نيست مودم lte هست ثابت هست خوبيش اينه. جايع جا ميشه مثل مودم اي دب اس ال نيست كه يع جا بايد بزاريش كه وصل شع سرعتش بين 4تا 40 هست من. متوسط سرعتم 35 هست
فقط مودم خودشون باید باشه ؟
نمیشه از مودمهای سیم کارت خور دیگه استفاده کرد ؟
سیم کارت دیگه به مودمشون میخوره ؟
پشتیبانی مبین نت چطوره خوب جواب میدن ؟
برای خرید طرح شماره حساب میدن ؟
دوست عزیر یه ذره تایم بزار پستهای قبل رو بخون همه اینا رو به جواب میرسی
vahidhgh
07-04-2017, 12:11
دوست عزیر یه ذره تایم بزار پستهای قبل رو بخون همه اینا رو به جواب میرسی
خوندم دوست من از صفحه یک شروع کردم به خوندن جوابی نگرفتم
خوندم دوست من از صفحه یک شروع کردم به خوندن جوابی نگرفتم
با اینکه جوابات هست تو پستهای قبل ولی جواب سوالات نه هست
از خودشون هم مودم هم سیم باید بگیری
خرید هم نمایندگی میاد تست میکنه سرعت راضی بودی پول مسدی تحویل میگیری
vahidhgh
07-04-2017, 12:27
با اینکه جوابات هست تو پستهای قبل ولی جواب سوالات نه هست
از خودشون هم مودم هم سیم باید بگیری
خرید هم نمایندگی میاد تست میکنه سرعت راضی بودی پول مسدی تحویل میگیری
مودم از طریق وایرلس شیر میکنه دیگه درسته ؟
برد مودم چقدر هست ؟
منظورم اینه با کابل میخوام وصل کنم پی سی و با گوشی طبقه دیگه خونه باشم بردش جواب میده ؟
مودم از طریق وایرلس شیر میکنه دیگه درسته ؟
برد مودم چقدر هست ؟
منظورم اینه با کابل میخوام وصل کنم پی سی و با گوشی طبقه دیگه خونه باشم بردش جواب میده ؟
بردش در فضای خونه 250 متری با دیوار بتنی خوبه
prance666
07-04-2017, 20:00
دوستان میشه آپی ولید هم ازشون گرفت
دوستان میشه آپی ولید هم ازشون گرفت
سلام، بله ....
Saysooka
07-04-2017, 20:56
فقط مودم خودشون سيمكارت خودشون
نه سيمكارت ديگه نمي خوره من واميمكس داشتم مي تونستي خريد شارژ به صورت حضوري تو بانك داشته باشي اره بد نبست پشتيباني
packman1
08-04-2017, 18:28
سلام دوستان محترم
عزیزانی که LTE مبین نت دارن خواهشا لطف کنید از آی پی ها پینگ بگیرین و بگید
نکته دیگه اینکه ثبات پینگشم عکس بگیریدبدین (مثلا یه پینگ 100 میده یه پینگ 220 و یا مثلا تو یه رنج هستن مثلا 100 و105و 107 و ...)
آی پی و آدرس ها :
lux.valve.net
146.66.158.1
vie.valve.net
185.25.180.1
sto.valve.net
ممنون از لطفتون
king_james
08-04-2017, 20:45
بین 100 تا 140 ئه معمولا اما نتایجش یکسانه تقریبا
packman1
08-04-2017, 21:46
بین 100 تا 140 ئه معمولا اما نتایجش یکسانه تقریبا
ممنون دوست من
همه آی پی ها رو تست کردین ؟
و سواال مهم بعدی این که ببینید هنگام دانلود با IDM ، پینگ بالا میره یا خیر ؟
این افت سرعتش متاسفانه قابل تحمل نیست ...
الان دوباره سرعت اومده 6و7 مگ .
مشتری هاشون زیاد شدن نتیجه اش شد این .
rezausa2020
08-04-2017, 22:27
امروز افت سرعت داشتم منم . الان یک لایو استریم نمیتونم نگاه کنم بدون لگ
پشتیبانیش میگه اگه تست سرعت بگیری حداقل 10 مگابیت باشه از نظر ما نرماله !
آخه این که نشد اگه دنبال این سرعتا بودیم adsl با قیمت مناسب تر داشتیم که ...
سرعت تک کانکشن الان واقعا افتضاحه بخاطر همین لایو استریم و iptv اصلا معنی نداره در حال حاضر .
Saysooka
09-04-2017, 05:22
این افت سرعتش متاسفانه قابل تحمل نیست ...
الان دوباره سرعت اومده 6و7 مگ .
مشتری هاشون زیاد شدن نتیجه اش شد این .
درست عزيز شايد خودشون محدود كردن پس چرا براي من اينطور نيست؟ ديروز همين ساعت داشتم با سرعت پنج مگ فيلم دانلود مي كردم
Saysooka
09-04-2017, 05:24
برا من مشكلي ندناره شايد اينجا مشتريتيي كه استفاده ميكنند كم تت هست برا همين من يا به پهناي باند بيشتري دسترسي دارم يا مشكل نداره اينجا
amir000098
09-04-2017, 11:24
سلام دوستان هنوز افت سرعت دارید؟ لطف کنید شهر منطقه رو هم بگید .
- - - Updated - - -
سلام دوستان هنوز افت سرعت دارید؟ لطف کنید شهر منطقه رو هم بگید .
packman1
09-04-2017, 11:34
دوستان گرامی لطفا جواب این سوال رو بدین
ممنون
هنگام دانلود با IDM ، پینگ بالا میره یا خیر ؟
rezausa2020
09-04-2017, 11:41
دوستان گرامی لطفا جواب این سوال رو بدین
ممنون
هنگام دانلود با IDM ، پینگ بالا میره یا خیر ؟
اگه فول اسپید دانلود کنی آره میره بالا .
*Forgotten*
09-04-2017, 13:00
اگه فول اسپید دانلود کنی آره میره بالا .
آقا چرا اطلاعات غلط به ملت میدید
یعنی یه کاربر میتونه با یه برنامه زپرتی پینگ یک شرکت رو تغییر بده !!!!!! اونوقت او خطی که بین 8 تا 10 نفر تقسیم کردن هم با برنامه شما پینگش هم تغییر میکنه !!!!!
اونوقت باید یه برنامه دیگه وجود داشته باشه که بشه پینگ رو در حد صفر برسونیم :n08:
برناممون حتما یه هوش مصنوعی داره که باسرور و شرکتمون حرف میزنه و میگه "جان من پینگتو بیار پایین" :n24: وگرنه :n08:
همین مونده که به شرکتای دزد با کارشناسای بی سواد ش اینو القا کنیم که یه کاربر میتونه با یه برنامه زپرتی روی پینگ و حتی سرعت یک شرکت تاثیر بزاره و کارشناسای بی سواد شرکتهای دزد اینو برای یه کاربر از همه جا بیخبر تکرار کنن کاربر بیچاره رو ترول کنن
ماشا الله
عزیز من پینگ فاصله ی زمانی اتصال بین دو دستگاه هستش و کاربر هیچ کاری در این زمینه نمیتونه بکنه و تاثیری نمیتونه بزاره
در ضمن پینگ به عوامل مختلفی از جمله فاصله سرور از کاربر و قدرت سرور و یا حتی اون آشغالایی که با نام فیل شکن سر راه کاربر و سرور میزارن بستگی داره و عوامل دیگه ای که میتوننین حدس بزنید
و همچنین IDM و امثالهم فقط گیرنده میباشند و حتی تعداد کانکشن رو سرور تعیین میکنه
وقتی پینگ خیلی بره بالا این نرم افزار در واقع سرعتش کاهش پیدا میکنه چون در اون لحضه نرم افزار صبر میکنه تا پاسخی از سرور دریافت بکنه
دوست عزیز. منظور ایشون پینگ خودشون بوده نه پینگ کل شبکه مبین نت!
بله شما اگه از تمام پهنای باندی که در اختیارتون قرار داره استفاده کنید پینگ تون با یه سرور مثلا 4.2.2.4 به میزان قابل توجهی میره بالا. حالا هر چه قدر پهنای باند بیشتری در اختیار داشته باشید افزایش پینگ به نسبت کمتره. به عنوان مثال من 1 مگابیت بر ثانیه ADSL دارم. در حالتی که دیتا از مودم رد و بدل نمیشه پینگ من با یه سرور مثلا 50 میلی ثانیه است اما به محض اینکه یه پیج شروع به لود شدن بکنه پینگ میره روی 500-600 و حتی بالاتر. حالا اگه من 20 مگابیت پهنای باند داشتم این اتفاق رخ نمیداد یا تاثیرش به مراتب کمتر بود و پینگ مثلا میشد 100 میلی ثانیه. وقتی شما با نرم افزاری مثل IDM و تعداد کانکشن بالا از یه سرور دانلود میکنید ، دارید از تمام پهنای باندتون استفاده میکنید و این قضیه روی پینگ خیلی تاثیر میذاره. حالا اگه 1 مگابیت من باشه پینگ میشه 2000-3000 و بیشتر تایم اوت و اینترنت عملا برای کارهای دیگه غیر قابل استفاده میشه اما اگه 20 مگابیت باشه ، پینگ مثلا میشه 200 میلی ثانیه و کارهای دیگه مثل وب گردی و غیره تعطیل نمیشه.
کاربر ها هم میتونن روی پینگ کل شبکه یه ISP تاثیر بذارن. اگه ترافیک یه شبکه بالا بره به همون میزان پینگ هم بالاتر میره. این که توی ساعت اوج ترافیک پینگ ISP ها میره بالاتر هم به همین علته.
*Forgotten*
09-04-2017, 14:41
دوست عزیز. منظور ایشون پینگ خودشون بوده نه پینگ کل شبکه مبین نت!
بله شما اگه از تمام پهنای باندی که در اختیارتون قرار داره استفاده کنید پینگ تون با یه سرور مثلا 4.2.2.4 به میزان قابل توجهی میره بالا. حالا هر چه قدر پهنای باند بیشتری در اختیار داشته باشید افزایش پینگ به نسبت کمتره. به عنوان مثال من 1 مگابیت بر ثانیه ADSL دارم. در حالتی که دیتا از مودم رد و بدل نمیشه پینگ من با یه سرور مثلا 50 میلی ثانیه است اما به محض اینکه یه پیج شروع به لود شدن بکنه پینگ میره روی 500-600 و حتی بالاتر. حالا اگه من 20 مگابیت پهنای باند داشتم این اتفاق رخ نمیداد یا تاثیرش به مراتب کمتر بود و پینگ مثلا میشد 100 میلی ثانیه. وقتی شما با نرم افزاری مثل IDM و تعداد کانکشن بالا از یه سرور دانلود میکنید ، دارید از تمام پهنای باندتون استفاده میکنید و این قضیه روی پینگ خیلی تاثیر میذاره. حالا اگه 1 مگابیت من باشه پینگ میشه 2000-3000 و بیشتر تایم اوت و اینترنت عملا برای کارهای دیگه غیر قابل استفاده میشه اما اگه 20 مگابیت باشه ، پینگ مثلا میشه 200 میلی ثانیه و کارهای دیگه مثل وب گردی و غیره تعطیل نمیشه.
کاربر ها هم میتونن روی پینگ کل شبکه یه ISP تاثیر بذارن. اگه ترافیک یه شبکه بالا بره به همون میزان پینگ هم بالاتر میره. این که توی ساعت اوج ترافیک پینگ ISP ها میره بالاتر هم به همین علته.
دوست عزیز پینگ خودش رو تاثیر میزاره یعنی چی !
یک نفر سرعت در ححد 1 مگ داره ولی پینگش ممکنه ببسیار پایینه و یه نفر 20 مگ سرعت داره ولی ممکنه پینگش خیلی بالا باشه
در ضمن شما هیچ دلیل قانع کننده ای نیاوردید که استفاده از پهنای باند توسط کاربر باعث بشه پینگش بره بالا (یعنی کاربر خودش پینگ خودشو بالا میبره !)
اینکه پهنای باند اشغال میشه خوب سرعتی که شرکت در قرار داد داه فقط میتونید اشغال کنید چه ربطی به پینگ داره یعنی شما دارید میگید ما نباید از تمام پهنای باندی که داریم استفاده کنیم که پینگ خطی که از طرف شرکت زیر ساخت کنترل میشه یا تحت تاثیر قرار میگیره پینگش میره بالا!
در ضمن اگه هر شرکتی به خاطر اینکه تعداد زیادی کاربر در ساعاتی مشخصی سرعتش یا پینگش داغون میشه یه دلیلش اینه که از ظرفیت سرورهاش بالاتر استفاده میکنه برای سود بیشتر و این ربطی به کاربر نداره
Saysooka
09-04-2017, 14:44
دوست عزیز پینگ خودش رو تاثیر میزاره یعنی چی !
یک نفر سرعت در ححد 1 مگ داره ولی پینگش ممکنه ببسیار پایینه و یه نفر 20 مگ سرعت داره ولی ممکنه پینگش خیلی بالا باشه
در ضمن شما هیچ دلیل قانع کننده ای نیاوردید که استفاده از پهنای باند توسط کاربر باعث بشه پینگش بره بالا (یعنی کاربر خودش پینگ خودشو بالا میبره !)
اینکه پهنای باند اشغال میشه خوب سرعتی که شرکت در قرار داد داه فقط میتونید اشغال کنید چه ربطی به پینگ داره یعنی شما دارید میگید ما نباید از تمام پهنای باندی که داریم استفاده کنیم که پینگ خطی که از طرف شرکت زیر ساخت کنترل میشه یا تحت تاثیر قرار میگیره پینگش میره بالا!
در ضمن اگه هر شرکتی به خاطر اینکه تعداد زیادی کاربر در ساعاتی مشخصی سرعتش یا پینگش داغون میشه یه دلیلش اینه که از ظرفیت سرورهاش بالاتر استفاده میکنه برای سود بیشتر و این ربطی به کاربر نداره
دوست عزيز من خودم نت مخابرات داشتم وقتي دانلود نميكردم 5 يا 6 بود وقتي دانلود ميكردم ميشد 50 60 نت اسياتك داشتم وقتي دانلود نمي كردم 30 با سرعت دو مگ. البته-وقتي ميكردم 300 200
Saysooka
09-04-2017, 14:45
اينم بگم وقتي با اين مبين نت كار مي كنم اينطوري نميشم راحت مم كار ميكنم هم دانلود سرعت بعضي اوقات تا شيش مگ ميره برا شيش هفت ثانيه
*Forgotten*
09-04-2017, 14:52
دوست عزيز من خودم نت مخابرات داشتم وقتي دانلود نميكردم 5 يا 6 بود وقتي دانلود ميكردم ميشد 50 60 نت اسياتك داشتم وقتي دانلود نمي كردم 30 با سرعت دو مگ. البته-وقتي ميكردم 300 200
خوب عزیزم این بخاطر استفاده شما نیست که پینگ میره بالا برعکس باید پینگ بره پایین تا کیفیتتون ثابت بشه اونوقت چطوری باید مثلا بازی آنلاینتون انجام بدید
از طرف او شرکتی هست که ممکنه اینجور سرورها رو به صورت عمدی یا دلایل زیادی که میتونید بهش فکر کنید تنظیم کرده
یعنی اون شرکت موظفه که تعداد کاربراش با قدرت و تعداد سرورش جور باشه که حتی اگه همه کاربرا باه از تمام پهنای باندشون استفاده کنن مشکلی پیش نیاد
همینه که میگم این شرکتای دزد برای سود بیشتر به جای اضافه کردن پهنای باند بیشتر فقط کاربر جذب میکنن و یه عده کارشناس بیسواد رو میزان که که کاربر بدبخت رو بپیچونه
rezausa2020
09-04-2017, 16:59
یعنی یه کاربر میتونه با یه برنامه زپرتی پینگ یک شرکت رو تغییر بده !!!!!! اونوقت او خطی که بین 8 تا 10 نفر تقسیم کردن هم با برنامه شما پینگش هم تغییر میکنه !!!!!
اونوقت باید یه برنامه دیگه وجود داشته باشه که بشه پینگ رو در حد صفر برسونیم :n08:
برناممون حتما یه هوش مصنوعی داره که باسرور و شرکتمون حرف میزنه و میگه "جان من پینگتو بیار پایین" :n24: وگرنه :n08:
همین مونده که به شرکتای دزد با کارشناسای بی سواد ش اینو القا کنیم که یه کاربر میتونه با یه برنامه زپرتی روی پینگ و حتی سرعت یک شرکت تاثیر بزاره و کارشناسای بی سواد شرکتهای دزد اینو برای یه کاربر از همه جا بیخبر تکرار کنن کاربر بیچاره رو ترول کنن
ماشا الله
عزیز من پینگ فاصله ی زمانی اتصال بین دو دستگاه هستش و کاربر هیچ کاری در این زمینه نمیتونه بکنه و تاثیری نمیتونه بزاره
در ضمن پینگ به عوامل مختلفی از جمله فاصله سرور از کاربر و قدرت سرور و یا حتی اون آشغالایی که با نام فیل شکن سر راه کاربر و سرور میزارن بستگی داره و عوامل دیگه ای که میتوننین حدس بزنید
و همچنین IDM و امثالهم فقط گیرنده میباشند و حتی تعداد کانکشن رو سرور تعیین میکنه
وقتی پینگ خیلی بره بالا این نرم افزار در واقع سرعتش کاهش پیدا میکنه چون در اون لحضه نرم افزار صبر میکنه تا پاسخی از سرور دریافت بکنه
من نمیدونم شما با کی کار داری ولی من تست کردم همینجوری رو هوا هم حرف نمیزنم منظورمم کل شبکه مبین نت نبود.
من میگم خیلی راحت اگه من الان با 4.2.2.4 پینگ بگیرم بطور مثال پینگ 105 هست ولی وقتی دانلود میکنم با تمام سرعتی که به من داده شده پینگم میشه 700 . اینی که دارم میگم همین الان حتی انجام دادم . شما هم الکی داری یک چیزیو که اشتباه متوجه شدی گنده میکنی!
حتی اگه خیلی اصرار میکنی میتونم واست ویدیو هم بگیرم
*Forgotten*
09-04-2017, 17:32
من نمیدونم شما با کی کار داری ولی من تست کردم همینجوری رو هوا هم حرف نمیزنم منظورمم کل شبکه مبین نت نبود.
من میگم خیلی راحت اگه من الان با 4.2.2.4 پینگ بگیرم بطور مثال پینگ 105 هست ولی وقتی دانلود میکنم با تمام سرعتی که به من داده شده پینگم میشه 700 . اینی که دارم میگم همین الان حتی انجام دادم . شما هم الکی داری یک چیزیو که اشتباه متوجه شدی گنده میکنی!
اینکه تغییر میکنه قبول دارم ولی اینکه این مشکل از طرف کاربر هست باعث سو اسفاده شرکتا میشه که به اسم کاربر همه کاسه کوزه ها سرش میشکنن
ولی این مسئله در همه جا صادق نیست این یعنی اینکه کیفیت بسیار بده
برای نمونه به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نگاهی بندازید
rezausa2020
09-04-2017, 17:40
اینکه تغییر میکنه قبول دارم ولی اینکه این مشکل از طرف کاربر هست باعث سو اسفاده شرکتا میشه که به اسم کاربر همه کاسه کوزه ها سرش میشکنن
ولی این مسئله در همه جا صادق نیست این یعنی اینکه کیفیت بسیار بده
برای نمونه به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نگاهی بندازید
مسئله اینجاست من درک میکنم شما چی میگی دقیقا میفهمم .
ولی این توی 90 درصد ایران صدق نمیکنه
بطور مثال من همین مسئله رو روی ایرانسل تست کردم شبا ساعت 5 صبح که سرعت خوبه اگر فول هم دانلود کنی نمیره بالا پینگ چون کیفیتش نسبتا خوبه ولی کیفیت اینترنت توی ایران کلا داغون هست برای همینم من کلی جواب دادم.
*Forgotten*
09-04-2017, 17:55
ببینید من الان چنتا تست انجام دادم به این صورت
من از گوگل پینگ گرفتم (قبل از دانلود) پینگم حدود 200 بود
بعدش از سایت سافت 98 با 1 کانکشن شروع به دانلود کردم و دوباره از گوگل پینگ گرفتم پینگم شد حدود 290 تا 300
نتیجه : اختلاف پینگ قبل دانلود با بعد دانلود حدود 80 شد
و دوباره از سایت سافت 98 با 8 کانکشن شروع به دانلود کردم (اینجا حدس زدم باید پینگم بشه 8*80 حدود 650 تا 700) و بعدش پینگ گرفتم و درست بود پینگم همین مقدار بود
و دوباره از سایت سافت 98 با 14 کانکشن شروع به دانلود کردم (اینجا حدس زدم باید پینگم بشه 14*80 حدود 1100 تا 1000) و بعدش پینگ گرفتم و درست بود پینگم همین مقدار بود
نتیجه نهایی که من گرفتم : درواقع پینگ اصلی تغییر نمیکنه در واقع اینا مجموع پینگ هر کانکشن هستش نه پینگ اصلی
اگه کسی در مورد این نتیجه نظری داره بگه
Saysooka
09-04-2017, 18:18
سرعتم ساعت 7 شب
amirlovely
09-04-2017, 22:39
سرعتم ساعت 7 شب
کدوم شهر و کدوم طرح
ببینید من الان چنتا تست انجام دادم به این صورت
من از گوگل پینگ گرفتم (قبل از دانلود) پینگم حدود 200 بود
بعدش از سایت سافت 98 با 1 کانکشن شروع به دانلود کردم و دوباره از گوگل پینگ گرفتم پینگم شد حدود 290 تا 300
نتیجه : اختلاف پینگ قبل دانلود با بعد دانلود حدود 80 شد
و دوباره از سایت سافت 98 با 8 کانکشن شروع به دانلود کردم (اینجا حدس زدم باید پینگم بشه 8*80 حدود 650 تا 700) و بعدش پینگ گرفتم و درست بود پینگم همین مقدار بود
و دوباره از سایت سافت 98 با 14 کانکشن شروع به دانلود کردم (اینجا حدس زدم باید پینگم بشه 14*80 حدود 1100 تا 1000) و بعدش پینگ گرفتم و درست بود پینگم همین مقدار بود
نتیجه نهایی که من گرفتم : درواقع پینگ اصلی تغییر نمیکنه در واقع اینا مجموع پینگ هر کانکشن هستش نه پینگ اصلی
اگه کسی در مورد این نتیجه نظری داره بگه
چی میگی؟![emoji23][emoji23][emoji23]
پینگ اصلی فرعی چیه؟![emoji1]
مجموع پینگ کانکشن هست چیه؟!
شما واقعا جدی داری این حرفارو میزنی یا مسخره بازی میکنی؟![emoji1]
شما بهتره در این مورد مطالبی بخونی کلا بفهمی پینگ یعنی چی و چه نسبتی با پهنای باند داره تا متوجه بشی
این حرفای خنده دار هم نزن دیگه واسه خودتدقشنگ نیست
*Forgotten*
10-04-2017, 04:21
چی میگی؟![emoji23][emoji23][emoji23]
پینگ اصلی فرعی چیه؟![emoji1]
مجموع پینگ کانکشن هست چیه؟!
شما واقعا جدی داری این حرفارو میزنی یا مسخره بازی میکنی؟![emoji1]
شما بهتره در این مورد مطالبی بخونی کلا بفهمی پینگ یعنی چی و چه نسبتی با پهنای باند داره تا متوجه بشی
این حرفای خنده دار هم نزن دیگه واسه خودتدقشنگ نیست
شما بجای این حرفا و مطالعاتی که خودتون دارید با دلیل علمی و قانع کننده بفرمایید چرا با دانلود کردن حالا مثلا با برنامه IDM وقتی کانکشن ها رو کم یا زیاد میکنیم پینگ هم میره بالا و پایین
شما کانکشن ها رو بزار روی 16 و بعد بزار روی 1
اینم لطفا توضیح بدید :
توی بازی آنلاین وقتی ما با مثلا 8 کانکشن به او سرور بازی متصل میشیم پینگمون باید حتما دورو بره 600 700 بشه در حالی که این پینگ برای بازی آنلاین مناسب نیست ممکنه اون بازی پینگ خیلی بارا رو کیک کنه
packman1
10-04-2017, 09:34
وای خدای من
یه سوال پرسیدما
به جای جواب دادن دعوا میکنید؟!!!
دوستان دلیل پرسیدن سوال بنده اینه که الان من پارس آنلاین دارم
حتی اگه با حداکثر سرعت و هر تعداد کانکشن هم دانلود کنم پینگم ثابت هست
ولی بعضی شرکت ها و نت ها مثلا وایمکس مبین نت اگه دانلود کنم پینگم از 100 میشه 30000 !!!
واسه همین سوال کردم چون برام مهمه این موضوع
دوستانی که تست کردن میزان تغییر رو بگن لطفا
لطفا از آی پی 146.66.152.2 پینگ بگیرید و قبل و بعد از دانلود ببینید پینگ چقدر تغییر میکنه (از چند میشه چند؟)
ممنون از دوست محترمی که پاسخ میده
rezausa2020
10-04-2017, 09:47
شما بجای این حرفا و مطالعاتی که خودتون دارید با دلیل علمی و قانع کننده بفرمایید چرا با دانلود کردن حالا مثلا با برنامه IDM وقتی کانکشن ها رو کم یا زیاد میکنیم پینگ هم میره بالا و پایین
اینم لطفا توضیح بدید :
توی بازی آنلاین وقتی ما با مثلا 8 کانکشن به او سرور بازی متصل میشیم پینگمون باید حتما دورو بره 600 700 بشه در حالی که این پینگ برای بازی آنلاین مناسب نیست ممکنه اون بازی پینگ خیلی بارا رو کیک کنه
شما کلا تعریفی که از پینگ فهمیدی اشتباهه . من فقط همینو میتونم بهت بگم. در ضمن اونیم که میبینی با 1 کانکشن دانلود میکنی پینگ کم میره بالا بخاطر این نیست که پینگ کانکشنیه ! بخاطر اینه که کیفیت اینترنتت بده و تک کانکشنش سرعتش کمه!
وای خدای من
یه سوال پرسیدما
به جای جواب دادن دعوا میکنید؟!!!
دوستان دلیل پرسیدن سوال بنده اینه که الان من پارس آنلاین دارم
حتی اگه با حداکثر سرعت و هر تعداد کانکشن هم دانلود کنم پینگم ثابت هست
ولی بعضی شرکت ها و نت ها مثلا وایمکس مبین نت اگه دانلود کنم پینگم از 100 میشه 30000 !!!
واسه همین سوال کردم چون برام مهمه این موضوع
دوستانی که تست کردن میزان تغییر رو بگن لطفا
لطفا از آی پی 146.66.152.2 پینگ بگیرید و قبل و بعد از دانلود ببینید پینگ چقدر تغییر میکنه (از چند میشه چند؟)
ممنون از دوست محترمی که پاسخ میده
ببینید من بالا تر هم گفتم . اگر بعنوان مثال از دانلود مثلا دیدن ویدیو هست خیر پینگ شاید خیلی تغییر کنه 50 تا باشه . من خودم وسط بازی یوتوب میبینم مشکلی هم ندارم . ولی اگه بخوای مثلا فایل دانلود کنی پینگ میره بالا و نمیشه همزمان هم دانلود کرد هم بازی . البته جدیدا یکم کیفیت کم تر شده ولی هنوز خوبه.
پینگ هم در حالت عادی با این آی پی که دادید 100 هست
Milad9676
10-04-2017, 11:07
سلام. کسی میدونه کیفیتش از نظر پینگ و تایم اوت چطوره؟ nat type این اینترنت ها ۳ هست؟ نمیشه تغییرش داد از روو مودم ؟
اینم لطفا توضیح بدید :
دوست عزیز شما معنی پینگ رو کلا اشتباه متوجه شدی
اولا پینگ دیتای خیلی خیلی ناچیزی ردو بدل میکنه
و اینکه شما فکر میکنی با ۷ کانکشن به جایی وصلی باید پینگت بره بالا کاملا اشتباه
ببین پینگ از نحوه اتصال تجهیزات شبکه و دم دستگاهای هسن که بین تو و اون سروری که بهش وصل هستی و اون کانکشن ارتباطی بین اینها هست و تو موقعی که شبکه خالی از لود هست یا به عبارتی بیزی نیست و خلوت هست فرقی نداره شما سرعتت ۱ مگ باشه یا ۲۰ مگ پینگ یه حدود ثابتی هست
اما در موقعی که شبکه تحت بار دینا میره و بیزی میشه هرچی لود بیشتری پیدا کنه و بیزی تر بشه پینگ با یه نسبتی افت میکنه و زیاد میشه
ایم ربط نداره به تعداد کانکشن چون ایران اینترنتش فرق زیادی بین تک کانکشن و مولتی کانکشن هست شما فکر میکنی اینجوریه
در صوزتی که اگه جایی باشین که اینترنت کاملا مناسبی داشته باشین فرق زیادی بین تک و مولتی کانکشن نیست
هر چی سرعتی که مشغول دانلود هستین به نقطه ۱۰۰٪ ظرفیت اون شبکه ای که دارین نزدیک بشه پینگ شما همیجوری بالاتر میره
حالا اگه شبکه شما ۱۰۰ مگ باشه این تاثیر کمتری رو قضیه میزاره هر چی پهنای باند کمتر باشه تاثیرش بیشتره
مثلا رو یه سرویسی که ۵۱۲ هیت اگه بزارین با تعداد کانکش بالا دیتا بگیره چون ظرفیتش خیلی کم هست دیگه احتمال داره شبکه برای پینگ تایم اوت بده
اون قضیه هم که گفتین موقع بازی با چند تا کانکش وصل میشه درسته اما اون چند تا کانکشن که مثل دانلود همزمان با نهایت امکان دیتا دانلود یا اپلود نمیکنند که! واسه همین میگن مثلا برای بازی کردن یخ بازی مینیمومذاین مقدار پهنای باند لازم هست چون اگه کمتر باشه میدونن شبکتون رو اوور لود میکنه و پینگتون خراب میشه و غیر قابل بازی کردن میشه
Saysooka
10-04-2017, 14:19
کدوم شهر و کدوم طرح
تهران طرح نود گيگ سه ماه توربو اسپيد
rezasniper2012
10-04-2017, 16:28
دوستان از من میشنوین حتا اگه این شرکت مفت هم بسته ارائه داد برا یک سال و فقط پول مودم رو خواست بگیره سمتش نرین! امکان نداره از مبین نت سرویس بگیرین و در آخر پشیمون نشین
الان روزای خوش مبین نت هست فقط صبر کنین یوزراشو جمع کنه بهتون نشون میده دزدی و کلاه برداری واقعی رو
تو وایمکس اینو ثابت کرد به همه اینجا هم ثابت میکنه خیالتون راحت
من که همین طرح مهاجرت رو ثبت نام کردم که لااقل از شر مودم وایمکس خلاص بشم. از چهارشنبه هفته پیش تا حالا تماس نگرفتن در صورتی که میگه کمتر از یک روز کاری تماس میگیریم. دو بار پیگیری کردم میگه درخواست زیاده شما تو صف انتظار هستی. یه بار دیگه تماس گرفتم گفت نمیدونم مودم کم آوردن، سیم کارت ندارن فعلا فروش متوقف شده. خلاصه که معلوم نیست چه خبره. باز همین که اپراتور مودب داره و جوابگو هستند جای شکر داره. فعلا منتظرم ببینم چی میشه.
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
من که همین طرح مهاجرت رو ثبت نام کردم که لااقل از شر مودم وایمکس خلاص بشم. از چهارشنبه هفته پیش تا حالا تماس نگرفتن در صورتی که میگه کمتر از یک روز کاری تماس میگیریم. دو بار پیگیری کردم میگه درخواست زیاده شما تو صف انتظار هستی. یه بار دیگه تماس گرفتم گفت نمیدونم مودم کم آوردن، سیم کارت ندارن فعلا فروش متوقف شده. خلاصه که معلوم نیست چه خبره. باز همین که اپراتور مودب داره و جوابگو هستند جای شکر داره. فعلا منتظرم ببینم چی میشه.
شاید دارن پوشش رو قوی ترمیکنن و دست نگه داشتن و قرار نباشه نماینده بفرستن ببینم تحت پوشش نیستی
یا اینکه پهنای باند کم اوردن
دوستانی که از شبانش استفاده میکنن سرعت رو برحسب کیلو بزارن
ضمنا تو ساعات شبانه ایا مشکل سرعت هم وجود داره یانه
Saysooka
10-04-2017, 18:57
من پنج نشبه قبل عيد زنگ زدم شنبه بيست نهم اسفند برام وصل كردن دقيقا يه روز كاري بعدش :) دير جنبيدي مثل اين كه:)
من پنج نشبه قبل عيد زنگ زدم شنبه بيست نهم اسفند برام وصل كردن دقيقا يه روز كاري بعدش :) دير جنبيدي مثل اين كه:)
به من گفتن بخاطر تعطیلات عید تعداد درخواست ها بالا رفته یکم طول میکشه رسیدگی کنن
دوستان از من میشنوین حتا اگه این شرکت مفت هم بسته ارائه داد برا یک سال و فقط پول مودم رو خواست بگیره سمتش نرین! امکان نداره از مبین نت سرویس بگیرین و در آخر پشیمون نشین
الان روزای خوش مبین نت هست فقط صبر کنین یوزراشو جمع کنه بهتون نشون میده دزدی و کلاه برداری واقعی رو
تو وایمکس اینو ثابت کرد به همه اینجا هم ثابت میکنه خیالتون راحت
حرف شما رو در مورد وایمکس قبول دارم ولی نمیشه نتیجه گیری کرد که چون سر وایمکس او برنامه هارو دراوردن پس اینم همینجوری میشه!!!
وایمکس سراسری اون موقع فقط مبین نت داشت و کسی هم که وایمکس میگرفت واقعا مجبور بود که وایمکس میگرفت ولی الان td lte هم رقیب داره و کسی هم مجبور نیست این سرویس رو بگیره و اگه بخاد خیلی رو قیمت و خدمات اذیت کنه جایگزین هست.
احتمال داره یه سری تغییرات قیمتی بعده مشتری جمع کردن ایجاد کنه ولی اینکه بخاد وضعش بشه مثل وایمکس خیلی بعیده!
توی حالت رقابتی باید ایرانسل بیاد سیم تی دی رو جدا هم بفروشه تا با مودم اسرماستر 3000 هم کار کنه و بالعکس اما فعلا به این بلوغ نرسیده. بیشتر به فکر فروختن مودمه و الا اگر سیم رو 5 هزار می فروخت و می دیدی سیگنالت خوب نیست خوب بسته نمی خریدی
Behzad83
12-04-2017, 11:35
لطفا لینک این مطلب که سرعت دو به بعد محدود میشه رو قرار بدید.
من هرچی گشتم تو سایت مبین نت همچین چیزی ندیدم.
من واسه دانلود شبانش میخواستم بگیرم که اگه اینجوره منتفیه.
Le0nard0
12-04-2017, 11:52
دوستانی که از شبانش استفاده میکنن سرعت رو برحسب کیلو بزارن
ضمنا تو ساعات شبانه ایا مشکل سرعت هم وجود داره یانه
سرعت شبانه روی 4 مگابیت محدود شده که بهت 500 کیلوبایت دانلود میده .
Le0nard0
12-04-2017, 11:55
لطفا لینک این مطلب که سرعت دو به بعد محدود میشه رو قرار بدید.
من هرچی گشتم تو سایت مبین نت همچین چیزی ندیدم.
من واسه دانلود شبانش میخواستم بگیرم که اگه اینجوره منتفیه.
تو
این 2 تا پلن که عکس گذاشتی خوب کسی 12 تا 1 ماه 100 گیگ بگیره که هم 1200 گیگ حجم داره سالانه هم 840 تومن درمیاد ارزون تر از 900 تومن
Le0nard0
12-04-2017, 12:13
تو این 2 تا پلن که عکس گذاشتی خوب کسی 12 تا 1 ماه 100 گیگ بگیره که هم 1200 گیگ حجم داره سالانه هم 840 تومن درمیاد ارزون تر از 900 تومن
درسته قیمت گذاری بعضی از سرویس هاش مشکل داره . همین دوتا سرویس حجم شبانه سرویس یه ساله 2000 گیگه سرویس ماهانه 200 گیگ که حجم شبانه 12 تا یه ماهه هم 400 گیگ بیشتر از سالانه میشه . ولی فعلا برای اون یه سالانه 20 درصد تخفیف زده که شده 720 تومن .
درسته قیمت گذاری بعضی از سرویس هاش مشکل داره . همین دوتا سرویس حجم شبانه سرویس یه ساله 2000 گیگه سرویس ماهانه 200 گیگ که حجم شبانه 12 تا یه ماهه هم 400 گیگ بیشتر از سالانه میشه . ولی فعلا برای اون یه سالانه 20 درصد تخفیف زده که شده 720 تومن .
یعنی واقعا شرکت به این بزرگی حتی نمیاد ۴ تا آدم بزاره یه جمع و تفریق ساده انجام بدن بعد پلن هارو مشخص گنند!؟
حرف شما رو در مورد وایمکس قبول دارم ولی نمیشه نتیجه گیری کرد که چون سر وایمکس او برنامه هارو دراوردن پس اینم همینجوری میشه!!!
وایمکس سراسری اون موقع فقط مبین نت داشت و کسی هم که وایمکس میگرفت واقعا مجبور بود که وایمکس میگرفت ولی الان td lte هم رقیب داره و کسی هم مجبور نیست این سرویس رو بگیره و اگه بخاد خیلی رو قیمت و خدمات اذیت کنه جایگزین هست.
احتمال داره یه سری تغییرات قیمتی بعده مشتری جمع کردن ایجاد کنه ولی اینکه بخاد وضعش بشه مثل وایمکس خیلی بعیده!
الانم تنها رقیبش در td lte ایرانسل هست که تعرفه هاش چند برابر تعرفه های فعلی مبین نته و شرکت دیگه ای این سرویس رو ارائه نمیده
منم میخوام بگیرم ولی می ترسم یوزراش که زیاد شد بابمول در بیاره مثلا اون طرح 70 تومن 100 گیگ روزانه 200 گیگ شبانه رو حذف کنه یا قیمتا رو خیلی ببره بالا
بچه ها قیمت هر گیگ اضافه 1000تومان هستش؟ چون برا من اینجوری زده یا نه؟
aliprince
14-04-2017, 09:00
الانم تنها رقیبش در td lte ایرانسل هست که تعرفه هاش چند برابر تعرفه های فعلی مبین نته و شرکت دیگه ای این سرویس رو ارائه نمیده
منم میخوام بگیرم ولی می ترسم یوزراش که زیاد شد بابمول در بیاره مثلا اون طرح 70 تومن 100 گیگ روزانه 200 گیگ شبانه رو حذف کنه یا قیمتا رو خیلی ببره بالا
فعلا بگیر حالشو ببر تا هست. من adsl رو هم نگه داشتم با یه تعرفه پایین که اگه مبین نت پررو بازی دراورد برگردم رو همون.
and-roid2
14-04-2017, 10:34
بچه ها قیمت هر گیگ اضافه 1000تومان هستش؟ چون برا من اینجوری زده یا نه؟
هرگیگ اضافه 3ت در سایت درج شده.
Saysooka
14-04-2017, 12:08
هرگیگ اضافه 3ت در سایت درج شده.
عزبز من ده گيگ رو زده 24 تومن با ماليات زده 26 تومن
and-roid2
14-04-2017, 13:01
دوست عزیز ایشون در مورد ترافیک اضافه سوال پرسیدن که من طبق اطلاعات خود مبین نت که در سایتش گذاشته پاسخشونو دادم. حالا من مشترک TD LTE مبین نت نیستم که ببینم تو پنل کاربری هم قیمت هر گیگ اضافه اینطوریه یا خیر!
WhiteHat
14-04-2017, 17:51
ممنون دقیقا کجاش نوشته؟
Saysooka
14-04-2017, 18:56
تو پنل كاريري
دوستان یه سوال وقتی طرح تعویض از وایمکس بی تی دی ال تی ای میدی میان تست میکنن سرعت چند باشه وصل میکنن حداقل
بعد بنظرتون مبین نت کیفیتش بهتره یا ایرانسل
من حجم مصرفم زیاده ماهیی حداقل شصت گیگ بخاطر همین ماهی صد چهل تومن مجبورم کم کم بخاطر خرید دوتا بسته سی گیگ به مبین نت بدم
حالا چون دیدم برای تی دی ال تی ای داره بسته های صد گیگ ماهی ۷۰ تومن میگیره میخوایم اینو بگیرم
از لحاظ سرعت به ایرانسل میرسه؟
یا باید بریم سراغ ایرانسل
Saysooka
14-04-2017, 22:03
دوستان یه سوال وقتی طرح تعویض از وایمکس بی تی دی ال تی ای میدی میان تست میکنن سرعت چند باشه وصل میکنن حداقل
بعد بنظرتون مبین نت کیفیتش بهتره یا ایرانسل
من حجم مصرفم زیاده ماهیی حداقل شصت گیگ بخاطر همین ماهی صد چهل تومن مجبورم کم کم بخاطر خرید دوتا بسته سی گیگ به مبین نت بدم
حالا چون دیدم برای تی دی ال تی ای داره بسته های صد گیگ ماهی ۷۰ تومن میگیره میخوایم اینو بگیرم
از لحاظ سرعت به ایرانسل میرسه؟
یا باید بریم سراغ ایرانسل
دويت عزيز اين ها همه پاسخ داده شده تو تاپيك ولي باز مي گم يرعت بايد بالاي چهار باشه وصل كنت طبق قانونشون .توي سايتم زده سرعتش نهايت تا پنج مگابايت ميرسه بسته داره يه سال پونصد گيگ ولي گرونه
دو روز پیش برای من اومدن خونه تست کردن و آنتن خیلی ضعیف بود و تحویل ندادن، link quality که روی 2 بود و strength هم روی -120 !!!
با این حال تست سرعت که میداد روی 15-16 مگابیت دانلود و 1.5 -2 مگابیت روی آپلود بود. ولی متاسفانه به علت کیفیت پایین آنتن تحویل ندادن.
دو روز پیش برای من اومدن خونه تست کردن و آنتن خیلی ضعیف بود و تحویل ندادن، link quality که روی 2 بود و strength هم روی -120 !!!
با این حال تست سرعت که میداد روی 15-16 مگابیت دانلود و 1.5 -2 مگابیت روی آپلود بود. ولی متاسفانه به علت کیفیت پایین آنتن تحویل ندادن.
سلام.
یه وقتایی هم دوست عزیز نوسان میکنه مخصوصا شب که دیگه همونا رو هم نمیگیری ...
پوشش بهتری که پیدا کرد بعدا دوباره بگو بیان تست کنن . تا شهوریور قراره اوضاع خیلی عوض بشه.
rezausa2020
15-04-2017, 17:07
دوستان پورت من تا 1ساعت پیش باز بود بقیه هم میتونستن از آی پی من پینگ بگیرن ولی یهو خراب شد نمیدونم قضیه چیه پورت منو یعنی از قصد بستن؟ من یک سرور کوچیک بازی زده بودم با 2تا دوستام بازی کنم . چرا اینجوری کردن پس. الان دیگه پورتم نمیتونم باز کنم...
دوستان پورت من تا 1ساعت پیش باز بود بقیه هم میتونستن از آی پی من پینگ بگیرن ولی یهو خراب شد نمیدونم قضیه چیه پورت منو یعنی از قصد بستن؟ من یک سرور کوچیک بازی زده بودم با 2تا دوستام بازی کنم . چرا اینجوری کردن پس. الان دیگه پورتم نمیتونم باز کنم...
کلا حساب کتاب نداره :n19:
Saysooka
15-04-2017, 18:52
مطمئنيد يه چك تو صفحه مودم بكنيد شايز از اونجا بستن اگه منظورتون نت تايپ هست ببينيد صفحه تنظيمات مودم رو
rezausa2020
15-04-2017, 19:38
مطمئنيد يه چك تو صفحه مودم بكنيد شايز از اونجا بستن اگه منظورتون نت تايپ هست ببينيد صفحه تنظيمات مودم رو
بله جالبی قضیه همینه من دیگه نمیتونم هیچ پورتی باز کنم . اون هایی هم که باز بودن یهویی بسته شدن . حتی دیگه پینگ هم نمیتونم از آی پی خودم بگیرند (از خارج مبین نت) . حالا نمیدونم باگ نرم افزاریه یا خودشون اینجوری کردن چون من زمانی که این اتفاق افتاد اصلا دست به چیزی نزده بودم.
بزرگ ترین مشکل من اینه که این شرکتای ارائه دهنده ی اینترنت کلا اوپراتور های جالبی ندارند. مثلا من زنگ بزنم بگم مشکلمو طرف اصلا نمیدونه پورت چی هست سر همین یکجوری آدمو میپیچونه...
Saysooka
15-04-2017, 20:02
بله جالبی قضیه همینه من دیگه نمیتونم هیچ پورتی باز کنم . اون هایی هم که باز بودن یهویی بسته شدن . حتی دیگه پینگ هم نمیتونم از آی پی خودم بگیرند (از خارج مبین نت) . حالا نمیدونم باگ نرم افزاریه یا خودشون اینجوری کردن چون من زمانی که این اتفاق افتاد اصلا دست به چیزی نزده بودم.
بزرگ ترین مشکل من اینه که این شرکتای ارائه دهنده ی اینترنت کلا اوپراتور های جالبی ندارند. مثلا من زنگ بزنم بگم مشکلمو طرف اصلا نمیدونه پورت چی هست سر همین یکجوری آدمو میپیچونه...
بزاريد ببينم منم اينجوريم
Saysooka
15-04-2017, 20:04
نه من از دي ان اسم پينگ مي گيرم نت همم بازه :|
در حال حاضر درصورت ضعف سیگنال و تست سرعت زیر 20 مگ تحویل سرویس صورت نخواهد گرفت ... حداقل سرعت برای تحویل سرویس 20 مگ لحاظ شده
rezausa2020
18-04-2017, 00:36
واقعا خیلی جالبه . زنگ زدم پشتیبانی مشکلمو گفتم طرف برداشته به من میگه مودم شما امکان port forwarding نداره . ظاهرا من این 4 5 روز توهم زده بودم این صفحه هم فقط تو خیالات منه!!!
واقعا ناامید شدم از مبین نت
saeed9009
18-04-2017, 08:40
واقعا خیلی جالبه . زنگ زدم پشتیبانی مشکلمو گفتم طرف برداشته به من میگه مودم شما امکان port forwarding نداره . ظاهرا من این 4 5 روز توهم زده بودم این صفحه هم فقط تو خیالات منه!!!
واقعا ناامید شدم از مبین نت
فایروال رو غیرفعال کردید؟
تو تب DMZ فعلا آی پی اون سرورتون رو بدید و مستقیم کنید ببینیم کار میکنه یا نه
در حال حاضر درصورت ضعف سیگنال و تست سرعت زیر 20 مگ تحویل سرویس صورت نخواهد گرفت ... حداقل سرعت برای تحویل سرویس 20 مگ لحاظ شده
پس
لطفا بفرمایید شبها برای تست و تحویل بیان .
البته اگه بیان طبق فرمایشات شما دیگه اون موقع هیچ مودمی تحویل مشترکی نمیشه :n10::n02:
Saysooka
18-04-2017, 21:51
پس
البته اگه بیان طبق فرمایشات شما دیگه اون موقع هیچ مودمی تحویل مشترکی نمیشه :n10::n02:
اين مشكلي كه شما داريد من ندارم فقط ساعات شبانه محدود ميشه لي بقيش سرعت برا من رو چهل مگ قفله
اين مشكلي كه شما داريد من ندارم فقط ساعات شبانه محدود ميشه لي بقيش سرعت برا من رو چهل مگ قفله
به
چه زبونی به شما بگم بی خیال من یکی بشید !؟
لطفا !!
پس
ضمن سلام
حتما و حتما با پشتیبانی 1575 تماس گرفته و وضعیت سرعت در ساعتهای مختلف را گزارش دهید، درصورت وجود مشکل، تیکت ثبت و کارشناس فنی به محل شما مراجعه خواهد کرد
ضمن سلام
حتما و حتما با پشتیبانی 1575 تماس گرفته و وضعیت سرعت در ساعتهای مختلف را گزارش دهید، درصورت وجود مشکل، تیکت ثبت و کارشناس فنی به محل شما مراجعه خواهد کرد
اطلاعای از نحوه پوشش دهی دارین؟!
مثلا کوچه ۳۲ فیضیه جمشیدیه کلا پوشش نداره پاییت تر داره
Saysooka
19-04-2017, 05:29
به
چه زبونی به شما بگم بی خیال من یکی بشید !؟
لطفا !!
اوكي پس هي نيا اينجا همون حرف تكراري رو نزن مام فهميديم مشكل داري بسه ديگه يه بار بگي كافيه
ضمن سلام
سلام.
چند روز و شب پشت سر هم این کارا رو کردم .
ولی آخرش اینو میگن : سرویس 4 تا 40 مگ دادیم بهتون!
از طریق صدای مشتری هم جلو رفتم ولی کسی که تماس گرفت باز همین حرف و تکرار کرد ...
از 10 شب به بعد نوسان شروع میشه . از 12 شب تا 2 هم کیفیت همه جوره میاد پایین .
مخصوصا سرعت تک کانکشن .
توجه داشته باشید که کسیکه سرعت بالا میگیره فقط برای دانلود نمیخاد.
بخام دانلود کنم راه های ارزونتری هم هست ...
بماند که اینجا دوستان جدیدا نوشتن امکان پورت فرواردینگ هم رو سرویسهای شما مقدور نیست!
اوكي پس هي نيا اينجا همون حرف تكراري رو نزن مام فهميديم مشكل داري بسه ديگه يه بار بگي كافيه
این
به تو مربوط نمیشه ...
سرت به کار خودت باشه ، منم همینطور .
اطلاعای از نحوه پوشش دهی دارین؟!
مثلا کوچه ۳۲ فیضیه جمشیدیه کلا پوشش نداره پاییت تر داره
دقیق و کوچه به کوچه خیر متاسفانه اطلاع دقیقی نداریم اما شبکه همچنان در حال توسعه است و میشه گفت تا شهریور وضعیت متفاوت خواهد بود
سلام.
چند روز و شب پشت سر هم این کارا رو کردم .
ولی آخرش اینو میگن : سرویس 4 تا 40 مگ دادیم بهتون!
از طریق صدای مشتری هم جلو رفتم ولی کسی که تماس گرفت باز همین حرف و تکرار کرد ...
از 10 شب به بعد نوسان شروع میشه . از 12 شب تا 2 هم کیفیت همه جوره میاد پایین .
مخصوصا سرعت تک کانکشن .
توجه داشته باشید که کسیکه سرعت بالا میگیره فقط برای دانلود نمیخاد.
بخام دانلود کنم راه های ارزونتری هم هست ...
بماند که اینجا دوستان جدیدا نوشتن امکان پورت فرواردینگ هم رو سرویسهای شما مقدور نیست!
ساعتهایی که اعلام کردین سرعتتون تا چقدر افت پیدا میکنه ؟
ساعتهایی که اعلام کردین سرعتتون تا چقدر افت پیدا میکنه ؟
تست
که میگیرم به 5و6 مگابیت هم میرسه ...
البته اون ساعتها نوسان خیلی زیاده ممکنه دو دقیقه بعدش تست بگیری بشه 10 مگ .
ولی غیر موقع بین 20 تا 30 مگ سرعتشه .
ممکنه بگید سیگنالتون یا کوالیتی خوب نیست . ولی خب مودم و یجای ثابت گذاشتم تا اون ساعت هم خوبه .
به هر حال سیگنالم 90 و کوالیتی حدود 10 .
rezausa2020
19-04-2017, 23:36
کسی اینترنتش امشب دقیقا از ساعت 12 قطع نشد؟ الان نت من قطع شده وصلم نمیشه با یک اینترنت دیگه اومدم:n15:
آپدیت : بعد یک ساعت و نیم وصل شد
من هم همین مشکل قطعی رو مثل شما (ساعت ۱۲ شب تا حدود ۱ و نیم) در غرب تهران داشتم
سیگنال هم بود ولی وصل نمیشد. وقتی هم وصل شد چند دقیقه اول پینگ بالا بود ولی بعدش نرمال شد
packman1
20-04-2017, 02:43
کسی اینترنتش امشب دقیقا از ساعت 12 قطع نشد؟ الان نت من قطع شده وصلم نمیشه با یک اینترنت دیگه اومدم:n15:
بله
برای منم قطع شده بود
اینا تمام بروز رسانیها و ... حوالی 12 شب به بعد انجام میدن (فریم ور مودم من هم همون تایم به روز شد) .. احتمالا رو سیستم مشغول کار بودن.
Saysooka
20-04-2017, 06:58
برا منم قطع شد ظاهرا اختلال داشتن
من سفارش تعویض دادم ثبت نامم کردم کد پیگیریمم۹۶۰۱۲۷۹۸۳۷ بعد چهار روز هنوز نیوردن :n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03:
ورژن فریمور مودمتون بعد از آپدیت آخر چنده ؟
من مودمم خاموش بوده خب آپدیت هم نشده .
ولی امروز کوالیتی خیلی اومده پایین .
تست
که میگیرم به 5و6 مگابیت هم میرسه ...
البته اون ساعتها نوسان خیلی زیاده ممکنه دو دقیقه بعدش تست بگیری بشه 10 مگ .
ولی غیر موقع بین 20 تا 30 مگ سرعتشه .
ممکنه بگید سیگنالتون یا کوالیتی خوب نیست . ولی خب مودم و یجای ثابت گذاشتم تا اون ساعت هم خوبه .
به هر حال سیگنالم 90 و کوالیتی حدود 10 .
سیگنالتونم مناسب نیست اما برای بررسی بیشتر شناسه اشتراک (شماره همراه) اعلام نمائید
بالاخره بعد دو هفته زنگ و تماس و دردسر امروز آوردن نصب کردن.خیلی اذیت شدم سر پیگیری مودم چون مودم وایمکسم منقضی شده بود بعد دوباره فعالش کردم بعد داخل سیستمشون میزد مشکل داره. خلاصه چهار بار کد پیگیری گرفتم و دقیقا زمانی که بیخیالش شدم زنگ زدن گفتن کارتون درست شد. اما انصافا اپراتور های مودب و خوش برخوردی دارن و از این جهت راضیم. سیگنالم که کامل نیست چون در حاشیه محدوده قرار دارم و طبقه اول هستیم و جالب اینجاست که از همون اول که وایمکس راه افتاد ما لب مرز بودیم تا حالا. اصلا پوشش این منطقه رو گسترش ندادن. درسته من با 4G ایرانسل همین جا سرعت بیشتری میگیرم ولی مبین نت فعلا طرح های خیلی بصرفه و ثبات بهتری داره. امیدوارم خرابش نکنه.
سیگنالتونم مناسب نیست اما برای بررسی بیشتر شناسه اشتراک (شماره همراه) اعلام نمائید
ببخشید
ولی موقع نصب همکارتون گفت زیر 115 عالیه :n10:
آخر این بحث هم احتمالا همینه که سرویس 4 تا 40 مگ دادیم بهتون .
اگه واقعا این نیست محبت بفرمایید شماره داخلیتون رو تو شرکت به من pm کنید تا باشما تماس بگیرم .
متشکرم ...
Saysooka
20-04-2017, 23:57
ببخشید
اگه واقعا این نیست محبت بفرمایید شماره داخلیتون رو تو شرکت به من pm کنید تا باشما تماس بگیرم .
متشکرم ...
كواليتيت پايينع بايد چيزي بين 15به بالا باشه استرنف هم بايد كمتراز نود
WhiteHat
21-04-2017, 00:25
باز این بازیا شروع شد... dsl/lte هم نداره، بهانه فراوونه
ببخشید
متشکرم ...
زیر 115 مطلوبه اما به هیچ وجه عالی نیست
از وضعیت قرارگیری مودم، منطقه، وضعیت سیگنال و ... اسکرین شات تهیه و ارسال کنید
aliprince
21-04-2017, 11:20
برای تقویت منطقه دزاشیب برنامه ای ندارید؟ من توی ارتفاع هستم اطراف ساختمون هم خالیه باید پوشش خوبی داشته باشه ولی به زور میاد روی ۱۳ و اکثرا روی ۱۰ هست. همه جای خونه هم تست میکنم همینه.
سلام.
منطقه پونک ، مودم کنار پنجره ، سیگنال الان 92 ، کوالیتی هم همونطور که گفتم 2 روزه شدید اومده پایین الان رسیده به 4 ...
ولی تست سرعت که میگیرم 3 مگابایته و خوبه .
البته کوالیتی تا دو روز پیش حدودا 10 بود ولی الان 4 دیگه آخرشه.
ممکنه به آپدیتی که دوستان گفتن اخیرا شده مربوط باشه . مودم من اون تایم خاموش بوده ...
این ورژنشه : V2.0.0B1024
البته اینم بگم با همین وضعیت سیگنال تا ساعت 10 شب مشکلی وجود نداره .سرعتی بین 20 تا 30 مگ دارم که جوابگو هستش ...
ولی از ساعت 10 شب نوسان شروع میشه و تقریبا از 12 شب تا 2 سرعت دیگه بدجوری میاد پایین .
بدترین مشکل هم افت سرعت تک کانکشنه .
باور کن من راضی بودم شرکت شما کلا سرعت 10 مگابیت بمن بده جای 40 مگابیت ولی اون 10 مگو با تک کانکشن بتونه بده بدون نوسان!
دوست عزیز شما نفرمودین سمتتون تو شرکت چیه . یه شماره داخلی میدادین تمام این اسکرین ها و تست هایی که خاستین رو براتون میفرستادم .
من اگه ندونم که نمیشه شناسه اشتراک بدم بهتون ...
سلام.
منطقه پونک ، مودم کنار پنجره ، سیگنال الان 92 ، کوالیتی هم همونطور که گفتم 2 روزه شدید اومده پایین الان رسیده به 4 ...
ممکنه به آپدیتی که دوستان گفتن اخیرا شده مربوط باشه . مودم من اون تایم خاموش بوده ...
البته اینم بگم با همین وضعیت سیگنال تا ساعت 10 شب مشکلی وجود نداره .سرعتی بین 20 تا 30 مگ دارم که جوابگو هستش ...
ولی از ساعت 10 شب نوسان شروع میشه و تقریبا از 12 شب تا 2 سرعت دیگه بدجوری میاد پایین .
باور کن من راضی بودم شرکت شما کلا سرعت 10 مگابیت بمن بده جای 40 مگابیت ولی اون 10 مگو با تک کانکشن بتونه بده بدون نوسان!
دوست عزیز شما نفرمودین سمتتون تو شرکت چیه . یه شماره داخلی میدادین تمام این اسکرین ها و تست هایی که خاستین رو براتون میفرستادم .
درصورتی که تمایل به بررسی و رفع مشکل داشتید پس از همکاری و دریافت تصاویر کنسول مودم در خدمت شما هستیم. موفق باشید
aliprince
21-04-2017, 13:18
بچه ها الان اخرین ورژن فرمور ایرمستر چیه؟
درصورتی که تمایل به بررسی و رفع مشکل داشتید پس از همکاری و دریافت تصاویر کنسول مودم در خدمت شما هستیم. موفق باشید
به سلامت ...
Saysooka
21-04-2017, 14:40
سلام.
فريمورت اپديت ني برا 1037 هست
Saysooka
21-04-2017, 14:43
سلام چرا بدون اطلاع طرح سه ماه نود گيگ 140تومن رو حذف كرديد،من پول سه ماهو دادم الان حجمم داره تموم ميشه بعدشم نميتونم تمديد حجم كنم فقط تغيير طرح داره:|خوبه يه سركت خبر بده .شكايت بايد كرد حتما
aliprince
21-04-2017, 15:16
اگر مبین نت ازین کارا نکنه که دیگه مبین نت نیست
چند روز طول میکشه معمولا بیان نصب کنن؟ بعد از ثبت نام منظورمه ششنبه ثتب نام کردم هنوز خبری نیست
چند روز طول میکشه معمولا بیان نصب کنن؟ بعد از ثبت نام منظورمه ششنبه ثتب نام کردم هنوز خبری نیست
تماس بگیرید پیگیری کنید حتما
تماس بگیرید پیگیری کنید حتما
پیگیری کردم میگن سرشون شلوغه
پیگیری کردم میگن سرشون شلوغه
به من هم همین رو گفتند. من یه دو هفته ای درگیر بودم تا بیان وصل کنن، البته مودمم منقضی شده بود و دوباره فعالش کردم و یه مقدار دردسر اضافه داشتم اما با فاصله 2-3 روز تماس گرفتم و پیگیری کردم تا اومدن وصل کردند
دوستان سرعت تک کانکشن شما هم افت میکنه؟ من الان آخر شب یه فایل تو تلگرام لود میکنم سرعت در حد 100-200 کیلوبایته ولی ظهر با 1.5 مگ لود میکرد
بله دقیقا مثله شما ...
کلا شب افتضاح میشه برای منم .
امیدوارم راهکاری بشه پیدا کرد برای بالا بردن سرعت تک کانکشن ...
rezausa2020
22-04-2017, 03:22
این مسئله تک کانکشن مال من از ساعت 10 شب خراب میشه . باز من امیدوارم پینگ تغییر نکنه در آینده
JJHACKER
22-04-2017, 06:35
دوستانی که سرویس td-lte مبین نت رو دارن -> لطف بفرمایید از این 2 سایت پینگ بگیرید و اعلام بفرمایید
1- سافت 98 (نمیتونستم آدرس رو بنویسم اینجا)
2- jjhome.ir
بازم ممنون
Saysooka
22-04-2017, 14:19
دوستانی که سرویس td-lte مبین نت رو دارن -> لطف بفرمایید از این 2 سایت پینگ بگیرید و اعلام بفرمایید
1- سافت 98 (نمیتونستم آدرس رو بنویسم اینجا)
2- jjhome.ir
بازم ممنون
دوست عزيز پينگ سرور داخي 20هست سرور خارجي لطف بفرماييد
JJHACKER
22-04-2017, 15:30
دوست عزيز پينگ سرور داخي 20هست سرور خارجي لطف بفرماييد
سایت دومی سرورش آلمان هست
hmahmoudi
22-04-2017, 15:35
دوستان ظاهرا این مشکل افت کیفیت اینترنت در ساعات انتهایی شب برای همهس.
قدرت سیکنال من معمولاً حدود 90 و کیفیتش هم 18-19 هست و بیشتر استفادهم هم برای استریم کردن IPTV ِ
نکته جالب اینه که با اینترنت 4g ایرانسل هیچ لگی توی استریم کردن ندارم ولی با اینترنت مبین نت با اینکه باید پایداری بیشتری داشته باشه خیلی اذیت میشم
جناب مبین نت که معمولاً پست های این فوروم رو دنبال میکنید لطفاً این مشکل رو انتقال بدید چون هر کدوم به نحوی با این جریان مشکل دارن
مودم امروز به دستم رسید تست سرعت رو ۳۰مگابیت بود :n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02:
خوب مثل اینکه سرعت روی 30mb/s قفل شده . من تا دیروز 40 مگ رو راحت مگیرفتم ولی از امروز چه سرور داخل چه خارجی ماکس 30 مگ هست. امیدوارم اگر به مشکل پهنای باند خوردن سریعتر رفعش کنند.
aliprince
22-04-2017, 18:25
من که ماکسیمومم همیشه ۲۹ بوده
Immunology
22-04-2017, 18:51
پست اشتباهی....:n12:
Saysooka
22-04-2017, 19:13
با راهنمایی دوست عزیزمونون و فعال کردن اون در پنل بنده طرح بسیار به صرفه 300 گیگ سرعت 4مگ 1ساله به قیمت 218 تومن فعال شد.:n12::n12::n12:
به همچين طرحي توي td lte نيست يه دونه هست سيصد گيگ سه ماه 175 سرعت چهل
به همچين طرحي توي td lte نيست يه دونه هست سيصد گيگ سه ماه 175 سرعت چهل
این دوستمون مال مبینت معمولی رو گذاشته اینجا اشتباه پست زده
تست سرعت پینگ ۲۰ سرعت ۳۲ اپلود ۱۲ با فیلتر شکنم وارد شدم
Saysooka
22-04-2017, 21:36
تست سرعت پینگ ۲۰ سرعت ۳۲ اپلود ۱۲ با فیلتر شکنم وارد شدم
اپلود رو چهارمگ محدوده چه طور برا شما دوازده هست
دوستان ساعت رایگان بالاخره از 1 شروع میشه یا 2؟ من از ساعت 1 سرعتم میاد رو 4 مگ ولی داخل سایت ساعت رایگان رو 2 تا 7 زده
دوستان ساعت رایگان بالاخره از 1 شروع میشه یا 2؟ من از ساعت 1 سرعتم میاد رو 4 مگ ولی داخل سایت ساعت رایگان رو 2 تا 7 زده
ساعت 1 هست و کلا روی همون 4 مگ بسته شده
اپلود رو چهارمگ محدوده چه طور برا شما دوازده هست
نمیدونم خودش تست کردانقدراومدالان سرعت اپولدم شیشه
سلام.
ساعت رایگان از 2 شروع میشه ...
خواستی تو این ساعت مصرف کن ببین حجم کم میکنه یا نه.
خودمم امشب تست کنم نکنه برای ما هم ساعت 1 می بندن رو 4 مگ :n36:
--------------------------
تست کردم . سرعتم اومده پایین ولی رو 4 مگ محدود نشدم!
aliprince
25-04-2017, 08:29
اینترنت من که از دیشب قطع شد و سیگنال اومد روی ۱.۵
از صبحم انگار دی ان اس هاشون مشکل داره و خیلی از سایتا بدون قندشکن باز نمیشن.
Saysooka
25-04-2017, 08:42
اینترنت من که از یشب قطع شد و سیگنال اومو روی ۱.۵
از صبحم انگار ری ان اس هاشون مشکل داره و خیلی از سایتا بدون قندشکن باز نمیشن.
برا من مشكلي نداره احتمالا. مشكل از انتن دهيتونه جابه جاش كنيد كجا ميشينيد؟
aliprince
25-04-2017, 08:43
برا من مشكلي نداره احتمالا. مشكل از انتن دهيتونه جابه جاش كنيد كجا ميشينيد؟
دزاشیب
Saysooka
25-04-2017, 08:47
دزاشیب
عجيبه اونجا تحت. پرششه من يه كوچه بيرون منطقه پوشش ميشينم بالاي كاشانك ولي كواليتيم هميشه رو 18-20 هست
aliprince
25-04-2017, 10:32
عجيبه اونجا تحت. پرششه من يه كوچه بيرون منطقه پوشش ميشينم بالاي كاشانك ولي كواليتيم هميشه رو 18-20 هست
برعکسمن تو نقشه تو ول موششم ولی سیگنالم روی ۱۰ تا ۱۳ هست
hmahmoudi
25-04-2017, 11:02
فک کنم سیستمشون قاطی کرده:
1. دیشب مشکل دی ان اس و باز نشدن سایتا
2. باز هم قطع شدن موقع طوفان مثل وایمکس
امروزم یه چیز عجیب دیدم
اینترنت قطع شده بود دیدم به شبکه ایرانسل(توی عکس بالا هست) وصل شده، بعد ریبوتش و یکی دو بار سوییچ کردن بین مبین نت و ایرانسل بالاخره درست شد
Sent from my E6833 using Tapatalk
Electronic-Arts
25-04-2017, 11:34
دوستان پینگ این چه جوری هست ؟ میشه لطف کنید از 8.8.8.8 و login.p1.worldoftanks.eu و login.p2.worldoftanks.eu یک زحمت بکشید پینگ بذارید ؟
بعدم این 4 مگ تا 40 مگ یعنی حداقل 4 مگ تضمین شده و 40 مگ حداکثر هست دیگه ؟ شب ها که به قول خودشون رایگان هست ححمش هم سرعت میاد پایین ؟ میشه بگم رایگان نداشته باشه که سرعتم ثابت بمونه؟
aliprince
25-04-2017, 11:38
دوستان پینگ این چه جوری هست ؟ میشه لطف کنید از 8.8.8.8 و login.p1.worldoftanks.eu و login.p2.worldoftanks.eu یک زحمت بکشید پینگ بذارید ؟
از ۸.۸.۸.۸ میانگین ۱۰۴
سرور اول میانگین ۱۰۰
سرور دوم میانگین ۱۱۱
Electronic-Arts
25-04-2017, 11:40
از ۸.۸.۸.۸ میانگین ۱۰۴
سرور اول میانگین ۱۰۰
سرور دوم میانگین ۱۱۱
شما تهران هستید دیگه ؟ بعد پستم رو ادیت کردم در مورد بقیه هم لطف میکنید راهنمایی کنید؟
aliprince
25-04-2017, 11:44
شما تهران هستید دیگه ؟ بعد پستم رو ادیت کردم در مورد بقیه هم لطف میکنید راهنمایی کنید؟
بله تهران هستم. سرعت من معمولا روی ۲۵ هست و گاهی تا ۳۰ هم میره. شبا سرعت میاد روی ۴ مگابیت یعنیبا سرعت ۵۱۲ کیلوبایت دانلود میده. فکر نمیکنم قبول کنن رایگان نباشه و سرعت هم پایین نیاد توی پنل که همچین چیزی ندارن اگر داشتن منم متقاضی بودم ولی ازونجایی که احتمالا شبا پهنای باند کم میارن این کارو نمیکنن.
Electronic-Arts
25-04-2017, 11:50
بله تهران هستم. سرعت من معمولا روی ۲۵ هست و گاهی تا ۳۰ هم میره. شبا سرعت میاد روی ۴ مگابیت یعنیبا سرعت ۵۱۲ کیلوبایت دانلود میده. فکر نمیکنم قبول کنن رایگان نباشه و سرعت هم پایین نیاد توی پنل که همچین چیزی ندارن اگر داشتن منم متقاضی بودم ولی ازونجایی که احتمالا شبا پهنای باند کم میارن این کارو نمیکنن.
بسیار ممنون فقط یک چیز دیگه شبا پینگ هم خراب میشه یا سرعت فقط کم میشه ؟ پینگ خیلی مهمه برای من
aliprince
25-04-2017, 11:51
بسیار ممنون فقط یک چیز دیگه شبا پینگ هم خراب میشه یا سرعت فقط کم میشه ؟ پینگ خیلی مهمه برای من
شبا پینگ رو چک نکردم تا حالا
شبها پینگ هیچ فرقی با روز نمیکنه ...
فقط سرعت کاهش پیدا میکنه ، 2 تا 7 هم رسما میشه 4 مگابیت .
hmahmoudi
25-04-2017, 12:16
بعدم این 4 مگ تا 40 مگ یعنی حداقل 4 مگ تضمین شده و 40 مگ حداکثر هست دیگه ؟ شب ها که به قول خودشون رایگان هست ححمش هم سرعت میاد پایین ؟ میشه بگم رایگان نداشته باشه که سرعتم ثابت بمونه؟
تست های من هم شبیه دوستمونه...
8.8.8.8 میانگین 103
روی p1 میانگین 100
و روی p2 میانگین 120 که یه مقدار با تست ایشون اختلاف داره
Saysooka
25-04-2017, 12:42
نوشته حداقل چهار مگ ولي اگه حداقل بيست نده براتون وصل نمي كنند بعدشم شبانه رايگان نيست.شبانه هزارگيگ سرعت چهارمگ داره
- - - Updated - - -
پينگ خيلي موبه تغيير نميكنه
اگه پینگ براتون مهمه و برای بازی آنلاین و غیره میخواید. در حال حاضر پینگش 24 ساعته روی میانگین 115 هست با سرور های اروپا. اگه با اسپید تست بخواید، با Leaseweb فرانکفورت بین 90 تا 100 هست. برای بازی هم مناسبه و پایداری خوبی داره. یه مقدار خیلی ناچیز و قابل چشم پوشی در حد 10، 15 میلی ثانیه (بعضی اوقات) spike داره ولی اثر منفی روی گیم پلی نمیزاره.اگه بصورت همزمان هم خودتون یا شخص دیگه ای از اینترنت استفاده کنه بازم پینگ ثابته. پلک لاس هم اکثرا صفر جوری که بازی اخطار نمیده. چند باری که شخصا با بتل 1 تست کردم هیچ مشکلی وجود نداشت و تجربه قبلی ام از دیتا سنتر مبین نت هم توی این چند ماهی که راه اندازی شده خیلی خوب بوده. قبل از مبین نت، 1 مگ نامحدود مخابرات داشتم و برای بازی چیز پی ان با همین دیتا سنتر میگرفتم. اکثرا پینگم زیر 100 و بدون پکت لاس بود.
گرچه همین الان که روز تعطیله و اواخر شب سرعت و به خصوص تک کانکشن خیلی میاد پایین ولی کیفیت و پینگ ثابته فعلا. امیدوارم اینم با افزایش تعداد کاربرا به فنا نره.
در کل نسبت به FDD خیلی ثبات بیشتری داره.
͏ Mehran ͏
26-04-2017, 17:48
سلام عرض شد دوستان گرامی
بنده به دلیل اینکه مستاجر هستیم و کپی کارت ملی صاحب خط در دسترس نیست مجبور هستم از TD LTE یا وایمکس استفاده کنم . محله ای که ما هستیم تحت پوشش هست اما در ساختمان ما آنتن دهی موبایل خیلی ضعیف هست . میخواستم از بزرگوارانی که از مبین نت استفاده می کنند بپرسم که قیمت مودم ها چنده ؟ حالا سرعت خیلی هم بالا نباشه مسئله ای نیست (چازه ای نیست) فقط آیا مودم قوی ای هست که بشه ازش یه اینترنت گرفت ؟ به عبارتی کدوم مودم از همش بهتره که تهیه کنم ؟
پیشاپیش ممنون و متشکرم
سلام عرض شد دوستان گرامی
بنده به دلیل اینکه مستاجر هستیم و کپی کارت ملی صاحب خط در دسترس نیست مجبور هستم از TD LTE یا وایمکس استفاده کنم . محله ای که ما هستیم تحت پوشش هست اما در ساختمان ما آنتن دهی موبایل خیلی ضعیف هست . میخواستم از بزرگوارانی که از مبین نت استفاده می کنند بپرسم که قیمت مودم ها چنده ؟ حالا سرعت خیلی هم بالا نباشه مسئله ای نیست (چازه ای نیست) فقط آیا مودم قوی ای هست که بشه ازش یه اینترنت گرفت ؟ به عبارتی کدوم مودم از همش بهتره که تهیه کنم ؟
پیشاپیش ممنون و متشکرم
سلام گرچه الان دیگه هر شرکتی بری و نت بخواهی بگیری کپی کارت ملی خودت کفایت میکنه و نیاز به کپی صاحب خط نیست
مودمها هم کلا از 140تا 250 هزار هست که مدل یکی هست و نوع اینترنت و حجمش فرق میکنه
قیمت در سایت مبین نت وجود داره
اما نماینده شرکت میاد و تست میکنه ....
مودمهای سری جدید هم خوب و قوی هستش
͏ Mehran ͏
26-04-2017, 18:09
سلام گرچه الان دیگه هر شرکتی بری و نت بخواهی بگیری کپی کارت ملی خودت کفایت میکنه و نیاز به کپی صاحب خط نیست
مودمها هم کلا از 140تا 250 هزار هست که مدل یکی هست و نوع اینترنت و حجمش فرق میکنه
قیمت در سایت مبین نت وجود داره
اما نماینده شرکت میاد و تست میکنه ....
مودمهای سری جدید هم خوب و قوی هستش
والا بنده به هر شرکتی زنگ میزنم اجاره نامه ای میخواد که نام صاحب خانه با نام صاحب خط یکی باشه در اجاره نامه . این وضعع یه مقدار نامردیه آخه یه خونه ای که 15 ساله ساخته شده و 3 تا صاحب خانه داشته چجوری بنده که مستاجر هستم کپی کارت ملی صاحب خط تلفن رو تهیه کنم ؟ به طور مثال همین مخابرات هم وقتی مراجعه کردم اولش قبول نمی کردم اما بعدش که گفتم پیش پرداخته وصل کردن اما الان تماس گرفتن و گفتن اگه کپی کارت ملی صاحب خط نباشه فردا ساعت 10 صبح قطع میشه .
خیلی ممنون از راهنمایی شما دوست عزیزم . . امیدوارم بتونم تهیه کنم و دیگه از این داستان اجاره نامه و ... خلاص بشم
لطف کردید
salarnosrati
26-04-2017, 18:51
با سلام به دوستان عزیز. چند روزی هست که تی دی مبین نت در اهواز راه اندازی شده. آیا کسی تجربه استفاده ازش رو داره؟ اینجور که از صحبت های دوستان شنیدم نقشه پوشش شبکه که روی سایت هست خیلی دقیق نیست و ممکنه کسی خارج از پوشش هم باشه طبق سایت، ولی بتونه از سرویس استفاده کنه درسته؟
aliprince
26-04-2017, 19:08
با سلام به دوستان عزیز. چند روزی هست که تی دی مبین نت در اهواز راه اندازی شده. آیا کسی تجربه استفاده ازش رو داره؟ اینجور که از صحبت های دوستان شنیدم نقشه پوشش شبکه که روی سایت هست خیلی دقیق نیست و ممکنه کسی خارج از پوشش هم باشه طبق سایت، ولی بتونه از سرویس استفاده کنه درسته؟
دوست عزیز
بارها همینجا اعلام شده که قبل از تحویل تست میگیرن و اگر اوکی بود پول رو با کارتخوان یا نقدی به مبلغ ۲۳۹۸۰۰ تومن بابت مودم و یک طرح ۱۰ گیگ روزانه + ۱۰ گیگ شبانه یکساله پرداخت میکنید. البته هنگام ثبت نام تلفنی اول آدرس رو روی نقشه خودشون چک میکنن اگر امکان برقراری ارتباط باشه میان برای تست.
rezausa2020
26-04-2017, 19:09
والا بنده به هر شرکتی زنگ میزنم اجاره نامه ای میخواد که نام صاحب خانه با نام صاحب خط یکی باشه در اجاره نامه . این وضعع یه مقدار نامردیه آخه یه خونه ای که 15 ساله ساخته شده و 3 تا صاحب خانه داشته چجوری بنده که مستاجر هستم کپی کارت ملی صاحب خط تلفن رو تهیه کنم ؟ به طور مثال همین مخابرات هم وقتی مراجعه کردم اولش قبول نمی کردم اما بعدش که گفتم پیش پرداخته وصل کردن اما الان تماس گرفتن و گفتن اگه کپی کارت ملی صاحب خط نباشه فردا ساعت 10 صبح قطع میشه .
خیلی ممنون از راهنمایی شما دوست عزیزم . . امیدوارم بتونم تهیه کنم و دیگه از این داستان اجاره نامه و ... خلاص بشم
لطف کردید
برای مبین نت فقط قبض برق-گاز-تلفن ( فرقی نداره ) لازم داره با کارت ملی خودتون(کسی که ثبت نام کرده)
aliprince
26-04-2017, 19:11
سلام عرض شد دوستان گرامی
پیشاپیش ممنون و متشکرم
دوست عزیز اگر تهران هستید و حاضرید انقدر برای تجهیزات هزینه کنید اگر tdlte مبین نت جواب نداد tdlte ایرانسل هم هست اگر نشد وایمکس همین دوشرکت و همچنین شرکت داتک هم هست بازم نشد سرویس های وایرلس تعداد زیادی از شرکتها هم هست بالاخره میتونید یه انتخاب خوب داشته باشید اگر حوصله کنید و خوب تحقیق کنید
Saysooka
26-04-2017, 19:20
اره من بيرون پوششم
aliprince
26-04-2017, 19:23
ولی شما اهواز نیستی.
salarnosrati
26-04-2017, 19:30
ولی شما اهواز نیستی.
چرا من اهواز هستم. منطقه شهرک نفت
Sent from my iPhone using Tapatalk
aliprince
26-04-2017, 19:38
چرا من اهواز هستم. منطقه شهرک نفت
دوست عزیز اشتباه شد منظورم saysooka بود ایشون تهرانن.
salarnosrati
26-04-2017, 19:39
آها. ممنون از توضیحاتتون علی جان. ایشالا که خونه ما هم سیگنال داشته باشه و بتونم استفاده کنم. فرم تعویض وایمکس پر کردم منتظر تماسشون هستم.
͏ Mehran ͏
26-04-2017, 20:10
برای مبین نت فقط قبض برق-گاز-تلفن ( فرقی نداره ) لازم داره با کارت ملی خودتون(کسی که ثبت نام کرده)
. بسیار عالی . متاسفانه شرکت هایی که ADSL دارن به هیچ عنوان اینجوری نیستن .
سپاسگذارم از پاسخ شما
دوست عزیز اگر تهران هستید و حاضرید انقدر برای تجهیزات هزینه کنید اگر tdlte مبین نت جواب نداد tdlte ایرانسل هم هست اگر نشد وایمکس همین دوشرکت و همچنین شرکت داتک هم هست بازم نشد سرویس های وایرلس تعداد زیادی از شرکتها هم هست بالاخره میتونید یه انتخاب خوب داشته باشید اگر حوصله کنید و خوب تحقیق کنید
بله دوست عزیزم تهران هستم . والا وایرلس رو بررسی کردم تو محدوده ما نیست اصلآ (شرق تهران خ پیروزی) tdlte هم برای ایرانسل در محدوده پوشش خارجی هستم و مودم فضای باز نیاز داره . چند نمایندگی مراجعه کردم گفتند که مودم فضای باز رو ندارند و باید از طریق خود ایرانسل تهیه کرد که حتی یکیشون گفت من چند بار درخواست دادم برای مشتری نیاوردن . اما wimax رو حتمآ مد نظر قرار میدم فقط با توجه به سرعت tdlte اولویته بنده این سرویس هست . این فرمایش شما هم که چند خط بالا گفتید میان تست می کنن بعدش مبلغ رو باید پرداخت کنیم بسیار بسیار عالی هست .
یک دنیا ممنون و متشکرم از پاسخ شما . خیلی لطف کردید
hmahmoudi
26-04-2017, 20:28
. بسیار عالی . متاسفانه شرکت هایی که ADSL دارن به هیچ عنوان اینجوری نیستن .
سپاسگذارم از پاسخ شما
بله دوست عزیزم تهران هستم . والا وایرلس رو بررسی کردم تو محدوده ما نیست اصلآ (شرق تهران خ پیروزی) tdlte هم برای ایرانسل در محدوده پوشش خارجی هستم و مودم فضای باز نیاز داره . چند نمایندگی مراجعه کردم گفتند که مودم فضای باز رو ندارند و باید از طریق خود ایرانسل تهیه کرد که حتی یکیشون گفت من چند بار درخواست دادم برای مشتری نیاوردن . اما wimax رو حتمآ مد نظر قرار میدم فقط با توجه به سرعت tdlte اولویته بنده این سرویس هست . این فرمایش شما هم که چند خط بالا گفتید میان تست می کنن بعدش مبلغ رو باید پرداخت کنیم بسیار بسیار عالی هست .
یک دنیا ممنون و متشکرم از پاسخ شما . خیلی لطف کردید
پوشش مبین نت رو بررسی بفرمایید چون ظاهرا اونقدر بهش اطمینان دارن که اصلا مودم بیرونی برای فروش ندارن و همه مودم هاشون داخلیه.
با توجه به شرایط و قیمتای فعلی و همچنین سهولت راه اندازی، به نظر بهتره مبین نت گزینه اولتون باشه.
͏ Mehran ͏
26-04-2017, 20:54
پوشش مبین نت رو بررسی بفرمایید چون ظاهرا اونقدر بهش اطمینان دارن که اصلا مودم بیرونی برای فروش ندارن و همه مودم هاشون داخلیه.
با توجه به شرایط و قیمتای فعلی و همچنین سهولت راه اندازی، به نظر بهتره مبین نت گزینه اولتون باشه.
بله دقیقآ همین طور هست که میفرمایید . خوشبختانه تا چندین خیابان اطراف محل سکونت هم پوشش دهی داره و خیلی امیدوار کننده هست این موضوع .
سپاسگذار از پاسخ شما
jouhofre
26-04-2017, 23:10
برای دانلود شبانه، ساعت ۲ باید مودم رو خاموش/روشن کرد که بره روی حالت شبانه یا خودش خودبهخود این کار رو میکنه؟
چون اپراتورشون که میگفت خودش انجام میده اما کسی که برای نصب اومد میگفت که باید خاموش/روشن بشه
لطفا دوستانی که تست کردن و مطمئن هستن جواب بدن. خیلی ممنون
aliprince
26-04-2017, 23:18
برای دانلود شبانه، ساعت ۲ باید مودم رو خاموش/روشن کرد که بره روی حالت شبانه یا خودش خودبهخود این کار رو میکنه؟
چون اپراتورشون که میگفت خودش انجام میده اما کسی که برای نصب اومد میگفت که باید خاموش/روشن بشه
لطفا دوستانی که تست کردن و مطمئن هستن جواب بدن. خیلی ممنون
سرعت راس ساعت ۲ میاد روی ۴ مگ پس فکر مسکنم خودش انجام میده و نیازی به خاموش و روشن نیست.
این قضیه افت سرعت خیلی اذیت میکنه. شب که میشه رسما اینترنت تعطیل میشه و باید از اینترانت لذت ببرید. یه فایل تو تلگرام نمیشه باز کرد. ماشالا سر و تهش رو هم باز گذاشتن که جای اعتراض نداشته باشید. 4 تا 40 مگ ، یعنی اگه سرعت شما یک دهم هم بشه به ما ربطی نداره. کجای دنیا اینجوریه آخه. الان ساعت 1 شب تست کردم سرور لندن سرعت 3 مگ ، سرور ایران 28 مگ، حالا شما اعتراض کن میگن ملاک ما سرور خود مبین نته. یه مدت 4G ایرانسل استفاده میکردم والا اینجوری نمیشد با این همه کاربر. اینجا همیشه منافع آقایان ارجح است، گور بابای ملت.
دوستان وضعیت سرعت تک کانکشن چطوره ؟
تو این دو سه روزه خیلی افت کرده ...
حتی تو ساعتی که همیشه عالی بود افت کرده .
البته کلا سرعتم قدری اومده پایین تر . دانلود که میکنم حساب میکنم سرعت متوسط میشه حدودا 16 مگابیت ...
aliprince
27-04-2017, 12:01
من الان تست کردم سرعت تک کانکشن ۹ مگابیت بود توی دانلود
دوستان وضعیت سرعت تک کانکشن چطوره ؟
تو این دو سه روزه خیلی افت کرده ...
حتی تو ساعتی که همیشه عالی بود افت کرده .
البته کلا سرعتم قدری اومده پایین تر . دانلود که میکنم حساب میکنم سرعت متوسط میشه حدودا 16 مگابیت ...
سرعت به طور کلی اومده پایین. تک کانکشن در حال حاضر 5 مگابیت، تا شب هم بدتر میشه و میرسه به 1 مگابیت و کمتر
من الان تست کردم سرعت تک کانکشن ۹ مگابیت بود توی دانلود
خیلی خوبه اگه همینو حداقل همیشه داشته باشید. تا حدود زیادی جوابگوئه ...
سرعت به طور کلی اومده پایین. تک کانکشن در حال حاضر 5 مگابیت، تا شب هم بدتر میشه و میرسه به 1 مگابیت و کمتر
وضعیت
برای من دقیقا مثل شماست البته اوایل بهتر بود فقط شبها به مشکل میخوردم ...
یادمه موقعی که طرف برای نصب اومد تست تک کانکشن گرفتم تقریبا همون مولتی کانکشن و داد .
الان مشکلی که اضافه شده نوسانه . دانلود که الان تست کردم سرعت بین 6 تا 22 بازی میکنه ، انقد نوسان فاجعه است .
همین باعث میشه سرعت تک کانکشن هم هر چقدر باشه نوسانش باعث بشه نتونیم جواب خوبی بگیریم .
تست من با سرور فرانکفورت testmy.net زیر 4 مگابیت بود .
Saysooka
27-04-2017, 13:26
دوستان كن فقط اينطور مي كنم يا مبين نت حجم خوري داره؟ احساس ميكنم با سرعت 1.5 داره حجمو ميگيره
rezausa2020
27-04-2017, 14:08
اینم نتیجه تعریف هایی که از مبین نت کردم
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=284ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=373ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=378ms TTL=48
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=377ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=385ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=372ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=400ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=375ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=382ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=384ms TTL=48
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=402ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=386ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=390ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=387ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=381ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=380ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=376ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=381ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=373ms TTL=48
قطعی هایی که جدیدا گرفته یک طرف الان پینگمم خراب شد ...
کلا چه معمولی چه td از صبح پکیده
Mohammad Aghaee
27-04-2017, 16:24
دوستان با توجه به حرکت انتحاری که ایرانسل زد (حذف بسته های پرحجم FD) و طرح ترکیبی که به جاش گذاشته آیا صلاح میدونید که برم سمت TD مبین نت؟؟ من الان بیشتر از یه ساله که مودم D100 دارم و به عنوان اینترنت اصلی خونه داشتم ازش استفاده میکردم و بسیار هم راضی بودم ولی حالا موندم چی کنم ؛ بین TD مبین نت و TD ایرانسل موندم ... شما چه پیشنهادی دارید؟ مودم ADSL هم دارم که میتونم دوباره برگردم سمت ADSL بدون هزینه مودم .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
کیفیت ایرانسل خیلی بهتره از مبین نت ، من تست کردم . بنظرم اگه با اون راضی بودین از همون بسته های ترکیبی استفاده کنید با همکاری دوستانی که از اینترنت همراه استفاده میکنند!
میتونید همراهش و بفروشید به اونا ، اینطوری برای هر دو نفر به صرفه است ...
ولی اگه نمیشه مبین نت هم یه گزینه ایه شاید بهتر از خیلی isp ها و adsl !
یه مدت که با سرعت بالاتر کار کنید سخته دوباره برگردید به سرعت پایینتر adsl .
تعرفه های مبین نت و از سایتش ببینید ...
aliprince
27-04-2017, 17:03
کیفیت ایرانسل خیلی بهتره از مبین نت ، من تست کردم . بنظرم اگه با اون راضی بودین از همون بسته های ترکیبی استفاده کنید با همکاری دوستانی که از اینترنت همراه استفاده میکنند!
میتونید همراهش و بفروشید به اونا ، اینطوری برای هر دو نفر به صرفه است ...
ولی اگه نمیشه مبین نت هم یه گزینه ایه شاید بهتر از خیلی isp ها و adsl !
یه مدت که با سرعت بالاتر کار کنید سخته دوباره برگردید به سرعت پایینتر adsl .
تعرفه های مبین نت و از سایتش ببینید ...
چقدر سرعت میده ایرانسل؟ از چه نظر میگید بهتره؟
دوستان با توجه به حرکت انتحاری که ایرانسل زد (حذف بسته های پرحجم FD) و طرح ترکیبی که به جاش گذاشته آیا صلاح میدونید که برم سمت TD مبین نت؟؟ من الان بیشتر از یه ساله که مودم D100 دارم و به عنوان اینترنت اصلی خونه داشتم ازش استفاده میکردم و بسیار هم راضی بودم ولی حالا موندم چی کنم ؛ بین TD مبین نت و TD ایرانسل موندم ... شما چه پیشنهادی دارید؟ مودم ADSL هم دارم که میتونم دوباره برگردم سمت ADSL بدون هزینه مودم .
اگر تحت پوشش تی دی ایرانسل هستید خوبه چون میتونیدfdرو همون مودم استفاده کنید
اما مبین نت خیر فقط همون رو میتونید استفاده کنید
حالا با توجه به بسته های مبین نت کلا بحثش فرق میکنه
شما بسته نیازت خریداری کن
سرعت هر دو از 10مگ تا40 مگ هستش در طول روز
مبین نت شبانه داره ایرانسل نداره ...
WhiteHat
27-04-2017, 22:56
عجیبه امروز آنتن دهی افتضاح شده به روز چراغ مودم سبز میشه قبلا راحت آبی بود. جریان چیه؟
rezausa2020
27-04-2017, 22:57
عجیبه امروز آنتن دهی افتضاح شده به روز چراغ مودم سبز میشه قبلا راحت آبی بود. جریان چیه؟
امروز خیلی داغون بود پینگم همش 200 300 بود اعصاب نموند واسم
خدا کنه این موقتی بوده باشه
WhiteHat
27-04-2017, 23:05
نه، مشکل من با آنتن دهیه، تا همین چند روز پیش اوکی بود الان نه
دوستان کسی مشکل آنتن دهی پیدا نکرده؟
چقدر سرعت میده ایرانسل؟ از چه نظر میگید بهتره؟
سرعت بالاتری نمی داد ولی نوسان هم نداشت ، از نظر تک کانکشن هم فوق العاده بود .
به!
تازه من از امروز یکم آنتن دهیم بهتر شد :n10:
گر چه فایده ای هم نداشت نوسان شدید سرعت دارم . حساب کن دانلود از 6 مگ میپره رو 22 میاد پایین میره بالا ... :n13:
مودم و سپردم آپدیتش کردن بعد از اون کوالیتی بهتر شد.
البته شاید مرتبط نباشه اصلا و تغییرات آب و هوایی دخیل تر باشه تا اون . ولی اگه ورژن فریمور مودم شما دو رقم آخرش 37 نیست به صدای مشتری پیغام بدید تماس میگیرن باهاتون و آپدیتش میکنن شاید بهتر بشه وضعیت شما ...
سلام.
ببخشید دوستان پستای من پشت سر هم شده !
دوستانی که سرعتهای نزدیک به سقف دارن میگیرن وضعیت سیگنال و کوالیتی شون چقدره ؟
من مودم رو جایی بردم که الان کوالیتی بالای 20 رسیده و 3 خط سبزه .
سیگنال هم رسیده به زیر 80 .
ولی سرعت دانلود تفاوت چندانی با وضعیت قبلیم که کوالیتی حوالی 10 و پایینتر بود و سیگنال هم 90 ، نکرده ...
یکم بهتر شده ولی نه اونطوری که فک میکردم بشه .
aliprince
28-04-2017, 15:26
سلام.
ولی سرعت دانلود تفاوت چندانی با وضعیت قبلیم که کوالیتی حوالی 10 و پایینتر بود و سیگنال هم 90 ، نکرده ...
با جه دستگاهی استفاده میکنی؟
من با کابل شبکه سرعت رو با کوالیتی ۱۵ کامل میگیرم نزدیک ۵ مگابایت ولی با وای فای یو اس بی بیشتر از ۳.۵ مگ نمیره
hmahmoudi
28-04-2017, 15:51
سلام.
ظاهرا سرعتتون به میزان کوالیتی ربطی نداره.
من با جابجا کردن مودم به کوالیتی های 10 تا 22 رسیدم. منتها تست سرعت تغییری توی نتایج نشون نداده.
جالبه که ماکسیمم سرعتم هم توی کوالیتی های پایین تر بوده
با جه دستگاهی استفاده میکنی؟
من با کابل شبکه سرعت رو با کوالیتی ۱۵ کامل میگیرم نزدیک ۵ مگابایت ولی با وای فای یو اس بی بیشتر از ۳.۵ مگ نمیره
متاسفانه وضعیت اصلا خوب نیست .
با سیگنال 78 و کوالیتی 23 ( 4 خط سبز! ) تو این نیم ساعت که تست میکردم سرعت زیر 20 مگابیت بود.
هم از طریق کابل تست کردم هم wifi لبتاپ .
فقط یه سوال ؟
میتونید DNS ای که براتون رو مودم ست شده رو بمن بگید ؟
ممنون ...
ظاهرا سرعتتون به میزان کوالیتی ربطی نداره.
من با جابجا کردن مودم به کوالیتی های 10 تا 22 رسیدم. منتها تست سرعت تغییری توی نتایج نشون نداده.
جالبه که ماکسیمم سرعتم هم توی کوالیتی های پایین تر بوده
این
اصلا نشونه خوبی نیست .
تا حالا اینطوری فک میکردم که سیگنالم بهتر بشه کوالیتی بالای 20 بیاد عالی میشه ...
منطقه هم پاسدارنه .
فردا زنگ بزنم 1575 ببینم چی میشه .
ممنون ...
aliprince
28-04-2017, 16:10
متاسفانه وضعیت اصلا خوب نیست .
با سیگنال 78 و کوالیتی 23 ( 4 خط سبز! ) تو این نیم ساعت که تست میکردم سرعت زیر 20 مگابیت بود.
هم از طریق کابل تست کردم هم wifi لبتاپ .
فقط یه سوال ؟
میتونید DNS ای که براتون رو مودم ست شده رو بمن بگید ؟
ممنون ...
این
اصلا نشونه خوبی نیست .
تا حالا اینطوری فک میکردم که سیگنالم بهتر بشه کوالیتی بالای 20 بیاد عالی میشه ...
منطقه هم پاسدارنه .
فردا زنگ بزنم 1575 ببینم چی میشه .
ممنون ...
5.201.138.5
4.2.2.4
مال شما چیه؟
5.201.138.5
4.2.2.4
مال شما چیه؟
دقیقا همینه .
آخه دیدم تو این مودم راهی نیست بتونیم dns رو از اینترفیس مودم تغییر بدیم ، گفتم شاید رو dns ای ست شده باشه که بی ربط به مشکلات نباشه ...
روند نزولی مبین نت. امروز شنبه ساعت 3 بعد از ظهر قاعدتا باید شبکه خلوت باشه،خودتون قضاوت کنید. وقتی پهنای باند کافی نداره و عملا اینترانت میفروشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا روز خوب بود و شب بد، حالا روز بده و شب بدتر. تست ساعت 1 دیشب و 8 صبح امروز رو مقایسه کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aliprince
29-04-2017, 14:53
اره ۸ ۹ صبح خیلی خوبه سرعت
bahram_milad
29-04-2017, 15:40
سلام دوستان
امروز دیدم اهواز هم وصل شده دوستانی که در اهواز استفاده میکنن راضی هستن یا نه سرعت و پینگ چقدره
مرسی
خب نکته ای که امروز متوجه شدم اینه که مشکل مبین نت مربوط به پهنای باند نیست و یه چیزی تو مایه های ایرانسل هست که با قند شکن سرعتش بیشتر میشه. حالا چرا اینجوری هست رو باید از دوستانی که به شبکه وارد هستن بپرسم. تست زیر مربوط به همین الان (11 شب) هست که معمولا سرعت میاد پایین. یه تست روی خود مبین نت هست و یه تست هم با هات اسپات شیلد سرور آلمان. سرور مقصد هر دو تست هم یکسانه. جالبه با قند شکن پینگ 2 میلی ثانیه هم کمتره!
با این چیزی که مبین نت تحویل میده هیچ کاری نمیشه کرد ولی وقتی هات اسپات رو وصل میکنم انگار پا رو از روی گلوی اینترنت برداشته باشی، هم سرعت نهایت ممکن میرسه (یعنی مشابه سرور ایران و بعضا بیشتر) و هم تک کانکشن فوق العاده میشه.یوتیوب هم 4K بافر میکنه
Electronic-Arts
29-04-2017, 23:30
خب نکته ای که امروز متوجه شدم اینه که مشکل مبین نت مربوط به پهنای باند نیست و یه چیزی تو مایه های ایرانسل هست که با قند شکن سرعتش بیشتر میشه. حالا چرا اینجوری هست رو باید از دوستانی که به شبکه وارد هستن بپرسم. تست زیر مربوط به همین الان (11 شب) هست که معمولا سرعت میاد پایین. یه تست روی خود مبین نت هست و یه تست هم با هات اسپات شیلد سرور آلمان. سرور مقصد هر دو تست هم یکسانه. جالبه با قند شکن پینگ 2 میلی ثانیه هم کمتره!
با این چیزی که مبین نت تحویل میده هیچ کاری نمیشه کرد ولی وقتی هات اسپات رو وصل میکنم انگار پا رو از روی گلوی اینترنت برداشته باشی، هم سرعت نهایت ممکن میرسه (یعنی مشابه سرور ایران و بعضا بیشتر) و هم تک کانکشن فوق العاده میشه.یوتیوب هم 4K بافر میکنه
شما پرمیوم هات اسپات رو خریدید ؟ و این که میشه با این تو شبانه هم بیشتر از 4 مگابیت گرفت ؟
ميتونه از mtuباشه
دستور زير رو امتحان كن و هر بار 1500 رو كم كن تا پينگ جواب بده
Ping -f -l 1500 google.com
جاي گوگل هم آدرس يك سايت رو بگذاريد كه مشكل داره
شما پرمیوم هات اسپات رو خریدید ؟ و این که میشه با این تو شبانه هم بیشتر از 4 مگابیت گرفت ؟
هات اسپات کرک هست. بعید میدونم تو شبانه جواب بده چون پهنای باند لیمیت میشه از طرف مبین نت، ولی تست میکنم حتما.
JJHACKER
30-04-2017, 09:14
دوستان من هفته پیش شنبه درخواست انتقال از وایمکس به td-lte دادم ، الان 9 روز گذشته ، 4 بار هم زنگ زدم ولی مودم رو هنوز نیاوردن :\
چیگار باید بکنم ؟
hmahmoudi
30-04-2017, 12:03
اگه ثبت نامتون قطعی شده، یجوری پیدا کنید که نصب مودمتون به کدوم شرکت ارجاع داده شده.
توی تهران دو تا شرکت هست فکر کنم که یکیش سیب سبز هست(اون یکی دیگه رو من نمیدونم و دوستان میتونن کمک کنن)
با شرکت متولی نصب تماس بگیرین و از اونجا پیگیری کنین. امور مشترکین مبین نت کمکی نمیکنه
سلام.
یبار یجا خوندم هات اسپات شیلد بدلیل استفاده از سیستم ipv6 بجای ipv4 میتونه سرعت تک کانکشن و بالا ببره .
البته زیاد جدی نگرفته بودم ، اگه شما تست کردی اینطوریه منم حتما امتحان میکنم.
ولی مشکل فقط رو سرور خارجی نیست .
انقد سرعت افت میکنه سرورای داخل ایران هم افتضاح میشن !
اگه ممکنه شما سرورای داخل ایران رو هم با این برنامه چک کنید .
ممنون ...
سلام.
یبار یجا خوندم هات اسپات شیلد بدلیل استفاده از سیستم ipv6 بجای ipv4 میتونه سرعت تک کانکشن و بالا ببره .
البته زیاد جدی نگرفته بودم ، اگه شما تست کردی اینطوریه منم حتما امتحان میکنم.
ولی مشکل فقط رو سرور خارجی نیست .
انقد سرعت افت میکنه سرورای داخل ایران هم افتضاح میشن !
اگه ممکنه شما سرورای داخل ایران رو هم با این برنامه چک کنید .
ممنون ...
اون زمان که تست کردم سرور داخل ایران همون حدود 30 مگ بود ولی حرف شما رو قبول دارم ، از ساعت 12 به بعد سرور داخل هم افتضاح میشه
اون زمان که تست کردم سرور داخل ایران همون حدود 30 مگ بود ولی حرف شما رو قبول دارم ، از ساعت 12 به بعد سرور داخل هم افتضاح میشه
ممنون ...
البته منظورم تست با همین هات اسپاته . میخام شب تست کنید وقتی با هات اسپات وصل هستید ، حالا مثلا از سرورآلمان نرم افزار ، اون موقع دسترسی تک کانکشن به سرورهای داخلی چه وضعیتی داره .
خودم فعلا دسترسی به مبین نت ندارم ولی کرک شده شو نصب کردم با نت فعلیم احساس میکنم واقعا بهتر میشه ، منتها یه بدی که دیدم ، هات اسپات محدودیت 10 مگابیتی داره انگار برای هر کلاینت . درسته ؟
اگه اینطور باشه فول اچ دی دیدن با بیت ریت مناسب هم ممکنه نشدنی باشه ...
salarnosrati
30-04-2017, 17:50
دوستان این وضعیت کانکشن من هست. یه راهنمایی میکنید چی به چیه و چطور باشه خوبه؟ ممنون
rohani93
30-04-2017, 18:21
سلام.دوستان من دیروز ثبت نام کردم و قرار شده فردا برای نصب بیان....میخواستم ببینم signal strenght و link quality تو چه رنجی باید باشه برای یک سرویس پایدار و با سرعت مناسب؟؟؟
میترسم کارشناس محترم نصب گولم بزنه :) :n02::n31:
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
Saysooka
30-04-2017, 18:46
دوستان این وضعیت کانکشن من هست. یه راهنمایی میکنید چی به چیه و چطور باشه خوبه؟ ممنون
كواليتي لينك داغونه قرمزه. جا به جا وقتي يه تا سبز شد بهت ميشه وضع بعد استرنف هم بد نيست ولي بالاست يه كم
WhiteHat
30-04-2017, 23:52
بعد این باد و طوفان ها دکلشون مرخص شده بود و مشکل هم همین بود
ولی پشتیبانی کلا آف بود و از همه جا بی خبر میگفتی دکل خرابه هم قبول نمیکرد
سلام.دوستان من دیروز ثبت نام کردم و قرار شده فردا برای نصب بیان....میخواستم ببینم signal strenght و link quality تو چه رنجی باید باشه برای یک سرویس پایدار و با سرعت مناسب؟؟؟
کارشناس محترم شما رو گول نمیزنه :) اگه کیفیت سیگنال پایین باشه و سرعت زیر 20 مگابیت باشه براتون نصب نمیکنه اصلا. قدرت و کیفیت سیگنال اگه در محدوده سبز رنگ باشه سرویس پایدار هست و هر چقدر کیفیت سیگنال بالاتر بره سرعت هم به 40 مگ نزدیک تر میشه. به عنوان مثال من با کیفیت 13-14، 30 مگابیت و بعضا بیشتر و کمتر میتونم بگیرم
ممنون ...
البته منظورم تست با همین هات اسپاته . میخام شب تست کنید وقتی با هات اسپات وصل هستید ، حالا مثلا از سرورآلمان نرم افزار ، اون موقع دسترسی تک کانکشن به سرورهای داخلی چه وضعیتی داره .
خودم فعلا دسترسی به مبین نت ندارم ولی کرک شده شو نصب کردم با نت فعلیم احساس میکنم واقعا بهتر میشه ، منتها یه بدی که دیدم ، هات اسپات محدودیت 10 مگابیتی داره انگار برای هر کلاینت . درسته ؟
اگه اینطور باشه فول اچ دی دیدن با بیت ریت مناسب هم ممکنه نشدنی باشه ...
برای من محدودیتی نداره و سرعت تا جایی که بکشه میده. 4K میتونم بافر کنم. کلا هات اسپات رو وصل کنید وب گردی و تک کانکشن خیلی خوب میشه. این یه مشکلی هست که مربوط به شبکه مبین نت میشه. ایرانسل هم همینطوره برای من. یا از قصد این کار رو میکنن یا حالیشون نیست. به نظرم از قصد نیست چون بعضی تست های ایرانسل رو دیدم که بدون قندشکن سرعت و تک کانکشن عالیه. فکر میکنم سیستم توزیع پهنای باند تو شبکه های موبایل بین دکل ها و کاربرا با سرویس های خطی تفاوت داره و این مشکل هم یکی از معایب این سیستمه.
با این وضعیت گران کردن و بی ثباتی که ایرانسل پیدا کرده ما هم می خایم بیایم مبین نت اما کدوم مودم رو بهمون می دن مبین نت الان ؟ قیمت ها که خوبه !
JJHACKER
01-05-2017, 10:23
سلام میشه بفرمایید چقدر کلا صبر کردید تا براتون نصب کنن ؟
الان نصب کردن ؟
salarnosrati
01-05-2017, 10:53
این وضعیت کانکشن من در اهواز هست. جهت اطلاع دوستی که پرسیده بودن. البته با همین وضعیت با سرعت ۲.۵ مگابایت از سایت داخلی دانلود میداد. ولی اسپید تست ۵-۶ مگابیت ببشتر نمیرفت (با سرور تهران) نمیدونم چرا اینطوری بود!
aliprince
01-05-2017, 10:54
این وضعیت کانکشن من در اهواز هست. جهت اطلاع دوستی که پرسیده بودن. البته با همین وضعیت با سرعت ۲.۵ مگابایت از سایت داخلی دانلود میداد. ولی اسپید تست ۵-۶ مگابیت ببشتر نمیرفت (با سرور تهران) نمیدونم چرا اینطوری بود!
اسپید تست معمولا تک کانکشن تست میگیره ولی دانلود اگر با دانلود منیجر باشه چند کانکشنه انجام میده
salarnosrati
01-05-2017, 11:00
اسپید تست معمولا تک کانکشن تست میگیره ولی دانلود اگر با دانلود منیجر باشه چند کانکشنه انجام میده
ولی با رایتل من ۳۰ مگابیت به بالا اسپید تست میگیرم.
مدت زمان نصب در اهواز:
فردای پر کردن درخواست در سایت، از تهران باهام تماس گرفتن، بعد از ظهر از نمایندگی اهواز تماس گرفتن و شب هم نصبش کردن. فردا ظهرش هم فعال شد. کلا خیلی بی دردسر و خوب بود.
aliprince
01-05-2017, 11:03
ولی با رایتل من ۳۰ مگابیت به بالا اسپید تست میگیرم.
مدت زمان نصب در اهواز:
فردای پر کردن درخواست در سایت، از تهران باهام تماس گرفتن، بعد از ظهر از نمایندگی اهواز تماس گرفتن و شب هم نصبش کردن. فردا ظهرش هم فعال شد. کلا خیلی بی دردسر و خوب بود.
خب اون یه سرویس دهنده دیگست ربطی به این نداره.
rohani93
01-05-2017, 13:59
سلام میشه بفرمایید چقدر کلا صبر کردید تا براتون نصب کنن ؟
الان نصب کردن ؟
من پريروز ثبت نام كردم،همون موقع هم تماس گرفتن و درخواست رو نهايى كردم.
ديروز باهام تماس گرفتن چندبار كه چون در دسترس نبودم نصب به امروز موكول شد.
الان حدود نيم ساعت از نصب ميگذره،همه چى عاليه خداروشكر! حس خيلى خوبى دارم ،انگار هر چيزى رو كه ميخوام در حد كپى با usb3 بايد منتظر بمونم[emoji23][emoji5][emoji23][emoji5]
با شخصيت ترين نصابى بودن كه تو عمرم ميديدم [emoji23][emoji171]
اميدوارم همينطور با كيفيت بمونه....
rohani93
01-05-2017, 14:00
انقدر سرعت بالاست هر پُست رو ٢-٣ بار ميفرسته [emoji23][emoji23][emoji23]
JJHACKER
01-05-2017, 14:14
الان حدود نيم ساعت از نصب ميگذره،همه چى عاليه خداروشكر! حس خيلى خوبى دارم ،انگار هر چيزى رو كه ميخوام در حد كپى با usb3 بايد منتظر بمونم[emoji23][emoji5][emoji23][emoji5]
Sent from my iPhone using Tapatalkواقعا عجیبه چطور برای من هنوز نیومدن نصب کنن بعد 10 روز :|
hmahmoudi
01-05-2017, 14:32
مبارکتون باشه و امیدوارم همیشه خوب بمونه...
روزای اول آدم راضی تره از سرویس.
راستی USB3 تون رو چک کنید چون احتمالا مشکل داره. سرعت نت و یو اس بی 3 نمیتونه شبیه به هم باشه
rohani93
01-05-2017, 14:49
مبارکتون باشه و امیدوارم همیشه خوب بمونه...
روزای اول آدم راضی تره از سرویس.
راستی USB3 تون رو چک کنید چون احتمالا مشکل داره. سرعت نت و یو اس بی 3 نمیتونه شبیه به هم باشه
ممنون...
ميدونم :) اغراق كردم تا بيشتر بشه به خوشحاليم پى بُرد از روى پُست [emoji23][emoji6][emoji6]
hmahmoudi
01-05-2017, 14:54
ممنون...
ميدونم :) اغراق كردم تا بيشتر بشه به خوشحاليم پى بُرد از روى پُست [emoji23][emoji6][emoji6]
:)))))
تقریبا اکثر دوستان شب ها مشکل پیدا میکنن و رضایتشون میاد پایین. انشالله مال شما خوب باشه
اتفاقا اسپید تست حداقل 2 کانکشنه و یه وقتایی بیشتر هم هست ...
testmy.net این سایته که تک کانکشنه مگر اینکه براش تعریف کنی مولتی کانکشن باشه .
قصد ندارن شبکشون گسترش بدن ؟! :n13:
دکل هاشون جدا هست یا رو دکل اپراتورهاست ؟
aliprince
01-05-2017, 16:17
اتفاقا اسپید تست حداقل 2 کانکشنه و یه وقتایی بیشتر هم هست ...
testmy.net این سایته که تک کانکشنه مگر اینکه براش تعریف کنی مولتی کانکشن باشه .
چجوری میشه براش تعریف کرد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.