PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Hadi.Dastour
18-11-2017, 23:15
سلام
برای من هم همینجوری میشه.
وقتی بازی انلاین می کنیم بعد 5 دقیقه یه دفعه انتن 4G قطع میشه و بعد دوباره وصل میشه.
جایی که انتن قوی بوده هم تست کردم بازم قطع شده.
سرعت دانلود و پینگ و... همه چی خوبه فقط این قطع شدنه خیلی بده.
اگر کسی می دونه مشکل چیه لطفا بگه؟
با تشکر

- - - Updated - - -

سلام
وقتی بازی انلاین می کنیم بعد 5 دقیقه یه دفعه انتن 4G قطع میشه و بعد دوباره وصل میشه.
با تشکر

- - - Updated - - -

سلام
با تشکر

- - - Updated - - -

سلام
با تشکر

mahan999
19-11-2017, 01:39
برای اوکراینه. تازه باکابل مستقیم وصل کنه 1 میشه سرعت با مودم 800 بیشتر جواب نمیده. ماهی 3 دلار ناقابل.

باور نکردنیه البته حجم معین کرده ولی خوب حجمش بالاست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammadgh6
19-11-2017, 12:02
من زنگ زدم مبین نت بابت ری استارت شدنش گفتند این مودم ،،3100v بعضیهاش اینط‌وریه ببرین مطهری برای تعویض .گفت مدل 3000 میدن

mohammadgh6
20-11-2017, 11:37
دوستان اگر اداپتور مودم که ۱۲ولت ۱آمپره
آداپتور ۱۲ولت ۱.۵ آمپر بندازی اشکال داره؟

srx190d
20-11-2017, 15:08
دوستان اگر اداپتور مودم که ۱۲ولت ۱آمپره
آداپتور ۱۲ولت ۱.۵ آمپر بندازی اشکال داره؟

نه

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

mayahnation007
21-11-2017, 14:48
سلام دوستان از ثبت‌نام تا تحویل مودم چقدر طول میکشه

فرستاده شده از MI 5sِ من با Tapatalk

amin_v30
21-11-2017, 14:54
دوستان با سلام،من سرویسم توی ساعت های اولیه روز مناسبه ولی بقیه ساعت ها افت میکنه،میخواستم بدونم طبیعی هست و خاصیت اینترنت بی سیم هست یا اینکه برای دوستان کیفیتش به صورت ثابت به یک صورت هست مثل ADSL

saeid_sh2027
21-11-2017, 15:53
الان یه چند روزی هست در تمام ساعات وز دچار افت میشه به غیر از اول صبح

mahdyshr
22-11-2017, 00:08
ببخشید دوستان معمولا سرعت شبانه مبین نت چقدره ؟
بیشتر از 500 هم میشه ؟

behzadee
22-11-2017, 00:17
سلام دوستان از ثبت‌نام تا تحویل مودم چقدر طول میکشه

شاید یک یا دو روز، کمتر از یک هفته

دوستان با سلام،من سرویسم توی ساعت های اولیه روز مناسبه ولی بقیه ساعت ها افت میکنه،میخواستم بدونم طبیعی هست و خاصیت اینترنت بی سیم هست یا اینکه برای دوستان کیفیتش به صورت ثابت به یک صورت هست مثل ADSL

یه چند روزی هستش یه مفدار سرعت افت کرده

الان یه چند روزی هست در تمام ساعات وز دچار افت میشه به غیر از اول صبح

بله تایید میشه

ببخشید دوستان معمولا سرعت شبانه مبین نت چقدره ؟
بیشتر از 500 هم میشه ؟

بیشتر از 500 نمیشه

mayahnation007
22-11-2017, 18:49
دوستان الان زنگ زدن از طرف مبین نت برای تحویل مودم گفت هزینش میشه ۱۶۴ تومن که با گفته سایت ۱۳۰+۲۰ نصب تفاوت داره

Sent from my MI 5s using Tapatalk

mayahnation007
22-11-2017, 19:03
سلام دوستان امروز زنگ زدن برای تحویل مودم گفتن هزینش ۱۶۴ تومن میشه در حالی که توسایت زده ۱۵۰

mayahnation007
22-11-2017, 19:05
سلام دوستان امروز زنگ زدن برای تحویل مودم گفتن هزینش ۱۶۴ تومنه در حالی که در سایت گفته ۱۵۰

Kioooskhz
22-11-2017, 21:41
دوستان بسته های حجم اضافه رو چه جوری میشه خرید من تو پنل کاربریم نتونستم پیداش کنم ممنون میشم کمکم کنید

behzadee
22-11-2017, 22:39
دوستان بسته های حجم اضافه رو چه جوری میشه خرید من تو پنل کاربریم نتونستم پیداش کنم ممنون میشم کمکم کنید

Kioooskhz
22-11-2017, 23:10
ممنون دوست عزیز بابت جواب من هنوز طرحه اولیه رو دارم واسم نیومده اون بالا چیزی فقط تغییر طرحا فکر کنم برای اینهمه هنوز طرح نگرفتم درسته؟

behzadee
22-11-2017, 23:26
ممنون دوست عزیز بابت جواب من هنوز طرحه اولیه رو دارم واسم نیومده اون بالا چیزی فقط تغییر طرحا فکر کنم برای اینهمه هنوز طرح نگرفتم درسته؟

آهان آره راست میگی، شاید اگه این طرح تموم بشه و طرح دیگه‌ای بگیری باز بشه

ولی بازم یه تماسی بگیر باهاشون شاید اضافه کردن

amir_amd
23-11-2017, 18:40

طرح اولیه امکان اضافه کردن حجم نداره

mohammadgh6
23-11-2017, 23:23
هواست باشه طرح اولیه تا تموم نشده طرح نخر . اگر بخری مانده فعلیت میسوزه تمومش کن بعدا طرح بخر

Kioooskhz
24-11-2017, 02:10
هواست باشه طرح اولیه تا تموم نشده طرح نخر . اگر بخری مانده فعلیت میسوزه تمومش کن بعدا طرح بخر
سپاسگذارم بابت وقتی که گذاشتید و جواب دادید

amin_v30
24-11-2017, 20:12
دوستان راهی هست که سرعت تک کانکشن رو بالا برد؟

mayahnation007
25-11-2017, 11:07
تست سرعت سرور لندن

xomax
25-11-2017, 16:28
دوستان راهی هست که سرعت تک کانکشن رو بالا برد؟

هات اسپات شیلد. البته رو PC جواب میده فقط

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A2D3D
26-11-2017, 16:43
سلام
من قصد دارم مبین نت بگیرم
در حال حاضر جایی دیگه شاتل دارم و راضیم
اما جای جدیدم خط تلفن نداریم
شما از مبین راضی هستید ؟

xomax
26-11-2017, 17:20
سلام
من قصد دارم مبین نت بگیرم
در حال حاضر جایی دیگه شاتل دارم و راضیم
اما جای جدیدم خط تلفن نداریم
شما از مبین راضی هستید ؟
بعد از 7 ماه تجربه این سرویس اگر کماکان طرح ماهی 100 گیگ رو ادامه بده تمدید میکنم. طبق نظرسنجی خود مبین نت اکثر کاربر ها "راضی" و "تا حدودی راضی" هستن. منم به شخصه "تا حدودی راضی" هستم. نه خیلی خوشحالم از داشتن این سرویس نه از خریدش پشیمونم. در حال حاضر هیچ شرکت دیگه ای این قیمت ، سرعت و حجم ماهانه رو با هم نداره. شاید تعرفه های جدید ADSL بتونن رقابت کنن. درخواست بدید میان رایگان تست میکنن اگر راضی بودید خرید کنید.

A2D3D
26-11-2017, 17:43
بعد از 7 ماه تجربه این سرویس اگر کماکان طرح ماهی 100 گیگ رو ادامه بده تمدید میکنم. طبق نظرسنجی خود مبین نت اکثر کاربر ها "راضی" و "تا حدودی راضی" هستن. منم به شخصه "تا حدودی راضی" هستم. نه خیلی خوشحالم از داشتن این سرویس نه از خریدش پشیمونم. در حال حاضر هیچ شرکت دیگه ای این قیمت ، سرعت و حجم ماهانه رو با هم نداره. شاید تعرفه های جدید ADSL بتونن رقابت کنن. درخواست بدید میان رایگان تست میکنن اگر راضی بودید خرید کنید.
ممنون
خب فرض کنید تا 2-3 ماه دیگه این طرح باشه بعدش نباشه!
خب یه مودم 170 تومنی رو دستم میمونه که :n28:
چرا شما راضی نیستید ؟

xomax
26-11-2017, 23:55
ممنون
خب فرض کنید تا 2-3 ماه دیگه این طرح باشه بعدش نباشه!
خب یه مودم 170 تومنی رو دستم میمونه که :n28:
چرا شما راضی نیستید ؟
همونطور که گفتم من تا حدودی راضی هستم. اون یه مقدار نارضایتی هم برای بعضی قطعی ها و افت سرعت هست که بعضی اوقات رخ میده. من یه مودم وایمکس داشتم که روی دستم مونده بود، توی طرح با مودم TD تعویض کردم و برام ارزون تر افتاد و اگه روزی طرح های خوب رو حذف کردند میشه مودم رو فروخت. الان مبین نت چندبار خیز برداشته این طرح 100 گیگ رو حذف کنه ولی همش به تعویق میندازه چون الان بهترین و پر طرفدار ترینش همینه. نمونش یه طرح 3 ماه 300 گیگ 150 تومن داشت که همون اوایل سریع برداشت اما این طرح 100 گیگ اگه برداشته بشه اکثر یوزر ها تمدید نمیکننن. به نظرم شما یا مودم دست دوم بگیر یا صبر کن جشنواره ای تخفیفی داشت بخر.

amir.nero1
28-11-2017, 22:46
سلام دوستان من مودم AirMaster 3100 مبین نت رو گرفتم زمانی که آنلاین پلی استیشن بازی میکنم هر 10 دقیقه قطع میشه حتی مودمشونو بردم عوض کردم بازم درست نشد کسی میدونه مشکلش چیه؟

essien
29-11-2017, 12:25
سلام دوستان من مودم AirMaster 3100 مبین نت رو گرفتم زمانی که آنلاین پلی استیشن بازی میکنم هر 10 دقیقه قطع میشه حتی مودمشونو بردم عوض کردم بازم درست نشد کسی میدونه مشکلش چیه؟
اگه غیر موقع هم زیاد اینترنت قطع میشه باید همین مودمی هم که گرفتی بری عوض کنی .
شما اگه حجمت زیاده گهگاه مثلا یه فیلم بذار دانلود بشه ، تو مدتی که دانلود میشه نوار دانلود و چک کن ببین یهو قطع و وصل میشه یا نه . اگه دیدی اینجوریه اینم خرابه باید بری عوض کنیش .
ولی اگه فقط با شبکه پلی استیشن مشکل داری دوستان دیگه امیدوارم راهنمایی بهتری بکنن به شما .

Hadi.Dastour
29-11-2017, 17:49
من مودم AirMaster 3100 داشتم این طوری می شد یه بار مودممو عوض کردم نشد. الان AirMaster 3000 گرفتم تست کنم ببینم قطع میشه یا نه.

- - - Updated - - -

من مودم AirMaster 3100 داشتم این طوری می شد یه بار مودممو عوض کردم نشد. الان AirMaster 3000 گرفتم تست کنم ببینم قطع میشه یا نه.

- - - Updated - - -

maxmen
29-11-2017, 21:33
سلام دوستان امروز یه دفعه چراغ انتن با سیم کارت خاموش شد روشن نشد که نشد ریبوت کردم مودمو سیم رو در اوردم دوباره جا زدم
درست نشد زنگ زدم گفت کارشناس میفرستیم بیاد کسی اینطوری نشده؟ اینم معلو نیست کی میخواد بیاد راهی به ذهنتون نمیرسه تست کنم؟؟

WhiteHat
30-11-2017, 00:18
شب ها دیگه قابل استفاده نیست بس که شلوغ شده سرعت زیر 4مگه

behzad.awesome
30-11-2017, 10:10
شما مشکلتون بر طرف شد؟
منم دقیقا همین مشکل رو دارم و موقع آنلاین بازی کردن هر 5 دقیقه مودم کاملا سیگنالش قطع میشه! هرچی هست مشکل باید مربوط به فایروال باشه که انتقال داده را می بنده!

siamak_mu
01-12-2017, 13:50
دیگه سرعت مثل سابق نیست. فقط صبح ها یه مقدار خوبه.

Hadi.Dastour
01-12-2017, 23:27
بله من مودممو عوض کردم و به جای AirMaster 3100 مودم AirMaster 3000 گرفتم. دیگه تو بازی آنلاین قطع نمیشه.
مشکلی که الان داره اینه که بعضی موقع ها به سرور فیفا داخل PS4 وصل نمیشه. حتی بعضی موقع ها تو قسمت Internet Test به سرور PS4 وصل نمیشه در حالی که در همون زمان با ADSL سریع به سرور PS4 وصل میشه.
کسی این مشکل و داره؟
یه چیز دیگه من چراغ های مودمم انگار نصفه روشنن کسی میتونه از چراغ های مودم AirMaster3000 عکسی بفرسته.
باتشکر

Hadi.Dastour
01-12-2017, 23:31
راستی پشت مودم 3000 نوشته اداپتور 12 ولت 1.5 آمپر به عنوان تغذیه استفاده شود ولی من چون مودممو عوض کردم آداپتور قبلی رو دارم که 1 آمپره و آداپتور جدید ندادن منم حواسم نبود ببینم.
به نظرتون این قضیه می تونه مشکل سازه اباشه یا نه؟

ALIRK
02-12-2017, 14:03
راستی پشت مودم 3000 نوشته اداپتور 12 ولت 1.5 آمپر به عنوان تغذیه استفاده شود ولی من چون مودممو عوض کردم آداپتور قبلی رو دارم که 1 آمپره و آداپتور جدید ندادن منم حواسم نبود ببینم.
به نظرتون این قضیه می تونه مشکل سازه اباشه یا نه؟

مشکلی پیش نمیاد مهم 12 ولت هست امپر 1تا1.5 موردی نداره

behzad.awesome
02-12-2017, 14:20
بله من مودممو عوض کردم و به جای AirMaster 3100 مودم AirMaster 3000 گرفتم. دیگه تو بازی آنلاین قطع نمیشه.
مشکلی که الان داره اینه که بعضی موقع ها به سرور فیفا داخل PS4 وصل نمیشه. حتی بعضی موقع ها تو قسمت Internet Test به سرور PS4 وصل نمیشه در حالی که در همون زمان با ADSL سریع به سرور PS4 وصل میشه.
کسی این مشکل و داره؟
یه چیز دیگه من چراغ های مودمم انگار نصفه روشنن کسی میتونه از چراغ های مودم AirMaster3000 عکسی بفرسته.
باتشکر

جدا درست شد و دیگه قطع نمیشه؟ پس یعنی مشکل از مودم بوده؟
این که میگی به PSN وصل نمیشه ... پینگت چنده؟ وقتی وصل میشه با NAT Type چند وصل میشه؟

ERF@NIAN
02-12-2017, 15:58
درسته که مصوبه جدید شامل مبین نت نمیشه، ولی همه شرکتا دارن تعرفه جدید میزارن، حتی شاتل 160 گیگ گذاشته 80 تومن شبانه هم میخواد بده. مبین نت هم یه تکونی بخوره بد نیست،چندتا طرح جدید معرفی کنه حداقل. خوبیش اینه دیگه بهونه ای برای حذف 100 گیگ 70 تومن نداره چون ارزون تز ار خودش هم اومده.

Hadi.Dastour
02-12-2017, 18:02
بله مشکل قطعی حل شد.
پینگم با سرور ایران حدود 16 است. NAT TYPE 2 وصل میشه.
ولی بعضی موقع ها تو قسمت Internet Test به سرور PSN وصل نمیشه و خطای شلوغی شبکه میده. یا تو بازی فیفا وقتی وارد قسمت انلاین می خواد بشه یه دفعه روی Checking Network گیر میکنه.
نمی دونم داستانش چجوریه ولی احساس می کنم کلا با سرور PSN مشکل داره.

amin_v30
03-12-2017, 09:35
پاک شود لطفا....

amir_amd
03-12-2017, 12:32
مشکلی پیش نمیاد مهم 12 ولت هست امپر 1تا1.5 موردی نداره
الان دیگه 100 گیگ 70 هزار تومن گرون حساب میشه.
اکثر طرح های جدید ارزونتر هستند

mohammadgh6
03-12-2017, 22:44
دوستان مودمو بردم عوض کردم 3000 دادن دیگه قطع نمیشه.بعد همینطوری اتفاقی مودمو کج کردم به سمت جلو .یعنی باورتون نمیشه چقدر سیگنال عالی شد
سرعتمم تو دانلود با idm 3.5 تا 5 حتی 6 هم رفته خیلی عالی شد
مودمو به سمت جلو کج کردم 3تا بسته خالی سیگار گذاشتم زیزش.
اینکه میگم بسته سیگار میخام اندازه دستتون بیاد
یعنی جایی که بهترین سیگنال و میده این کارو بکنید

mohammadgh6
03-12-2017, 23:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷۱۲۰۳-۲۱۴۳۵۱_thumb.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷۱۲۰۳-۲۱۴۳۵۱.png)

Immunology
04-12-2017, 16:01
دوستان مودمو بردم عوض کردم 3000 دادن دیگه قطع نمیشه.بعد همینطوری اتفاقی مودمو کج کردم به سمت جلو .یعنی باورتون نمیشه چقدر سیگنال عالی شد
سرعتمم تو دانلود با idm 3.5 تا 5 حتی 6 هم رفته خیلی عالی شد
مودمو به سمت جلو کج کردم 3تا بسته خالی سیگار گذاشتم زیزش.
اینکه میگم بسته سیگار میخام اندازه دستتون بیاد
یعنی جایی که بهترین سیگنال و میده این کارو بکنیدیه عکس از اون حالت بزارید ببینیم چجوریه

Sent from my SM-C7000 using Tapatalk

Immunology
04-12-2017, 16:02
مبین نت کی طرح های جدیدشو اعلام میکنه؟

essien
04-12-2017, 18:45
مبین نت کی طرح های جدیدشو اعلام میکنه؟

این بساط راه افتاده مربوط به وایمکس و td-lte نمیشه .

mohammadgh6
04-12-2017, 21:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷۱۲۰۴_۲۱۲۴۰۹.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

siamak_mu
04-12-2017, 22:53
فکر کنم دوباره بریم ADSL بهتر باشه. حداقل اگه اونا 16 مگابیت سرویس میدن موظف هستن 95 درصد مواقع 16 مگابیت ثابت باشه نه مثل اینکه به اسم 4-40 مگ گرفتیم درست شب ها که لازم داریم سرعت 5 مگابیت بیشتر نشه.

ERF@NIAN
04-12-2017, 23:02
منم برای ماه آخر مبین نت رو شارژ کردم سه روز گذشته، adsl فن آوا از قبل دارم، تا ماه بعد فیدبکای مردم رو چک میکنم احتمالا مبین نت رو بزارم کنار. خط تلفنم هم چک کردم تا 15 مگابیت کشش داره نویزشم در حد عالی کمه.

siamak_mu
05-12-2017, 03:04
البته من منظورم 2 شب نیستا که سرعت میشه زیر 4 مگابیت منظور 8-9 شب به بعد هست که افتضاحه... :n28:
چه کاریه حالا ما که سرعتمون تو بهترین حالا 20 بیشتر نمیشه اونم بعضی ساعات و اوقات خب 16 ثابت خیلی بهتره به نظرم.

amir_amd
05-12-2017, 10:58
من هم دیگه تمدید نمیکنم.
سرعت بغیر از صبح ها اون هم روزهای غیر تعطیل زیر 10 هست.
خیلی مواقع هم 4 تا 5 هست. یعنی عملا سرعت 4 تا 10 شده. تماس هم که میگیری میگن ما 4 تا 40 هستیم و طبیعی هست.
چند بار هم زیر 4 شد زنگ زدم میگه ما 90% اوقات سرعت رو تضمین میکنیم.
ADSL 16 مگ مخابرات با 350 گیگ ترافیک داره میده 80. اگر همش رو هم ترافیک بین الملل استفاده کنیم باز هم 175 گیگ میشه که عالی هست.

david-ebi
05-12-2017, 17:41
سرعت ال تی ای مبین نت خیلی افتضاح شده.قشنگ معلومه پهنای باند کم آوردن.اون اوایل فقط عالی بود.الان مزیتشون رو نسبت به adsl از دست دادن.الان در طرحهای نامحدود جدید adsl حجم بیشتر گیرمون میاد با قیمت کمتر حتی نسبت به طرح ماهیانه 100 گیگ 76 تومان ال تی ای مبین نت.

مگر کسی خط تلفنش pcm باشه یا فیبر نوری در غیر اینصورت موندن در ال تی ای هدر دادن پوله.

xomax
05-12-2017, 22:29
سرعت ال تی ای مبین نت خیلی افتضاح شده.قشنگ معلومه پهنای باند کم آوردن.اون اوایل فقط عالی بود.الان مزیتشون رو نسبت به adsl از دست دادن.الان در طرحهای نامحدود جدید adsl حجم بیشتر گیرمون میاد با قیمت کمتر حتی نسبت به طرح ماهیانه 100 گیگ 76 تومان ال تی ای مبین نت.

مگر کسی خط تلفنش pcm باشه یا فیبر نوری در غیر اینصورت موندن در ال تی ای هدر دادن پوله.

محدودیت PCM و ONU (فیبر نوری) هم برداشته شده طبق گفته وزیر و از این به بعد مخابرات حق نداره شما رو در استفاده از سرویس بقیه شرکت ها محدود کنه.

sirus 90
06-12-2017, 14:28
کی td lte مبین نت داره اینجا؟ یکم عجیبه ! 4 تا 40 گرفتم چند روز اول که گرفتن سرعت خوبی داشت حدود 10 تا 15 بعد از چند روز سرعتش اومد پایین 4 یعنی از نهایت 1 یا 2 میشد سرعتش ..زنگ زدم بهشون میگن یه نویز شدید روی سیگنال مودم هست باید مودم رو جابه جا کنید..درحالی که داشتم جابه جا میکردم برام سوال شد مگه یکی از مزیت های این ثبات سرعت و نداشتن نویز این حرفا نبود؟ پس چرا من چند قدم مکانش رو تغییر میدم اینطور تغییر میکنه؟ بعد تغییر مکانش حدود 1 یا 2 ساعت یه مکان خوب پیدا کردم که سرعتش شد دوباره 10 تا 14 و خیالم راحت شد. بعد از دو هفته دوباره بدون اینکه جاش رو تغییر بدم سرعتش اومد زیر 4 در حدی که همش قطع و وصل میشد..دوباره زنگ زدم دوباره همون حرفا مکانش خوب نیست..حالا من هرچی میگفتم سیگنال دهی شما ضعیفه قبول نمیکرد و بی خیال شدم..الان چهارشنبه روز میلاد پیامبر هستش کسی مشکلی مثل من پیدا کرده؟ خیلی از برنامه های پخش فیلم مثل فیلیمو و آی سیما هم از کار افتادن..داستان چیه؟

WhiteHat
07-12-2017, 21:12
محدودیت PCM و ONU (فیبر نوری) هم برداشته شده طبق گفته وزیر و از این به بعد مخابرات حق نداره شما رو در استفاده از سرویس بقیه شرکت ها محدود کنه.

یعنی الان اگه کسی خطش فیبر باشه بقیه شرکتها بهش سرویس میدند؟

Imanhjp
08-12-2017, 02:10
متاسفانه چند روزه سرعت مقدار خیلی چشمگیری اومده پایین اما مقدار پینگ همچنان زیر 20 میلی ثانیه ست!
به نظر میاد خود مبین نت پهنای باند رو محدود کرده! برای بقیه هم به همین صورته؟

david-ebi
08-12-2017, 15:55
یعنی الان اگه کسی خطش فیبر باشه بقیه شرکتها بهش سرویس میدند؟

هنوز تا عملا اجراشه بشه چند ماهی کار داره.فعلا هیچ شرکتی(جز خود مخابرات) فیبر نوری و pcm رو adsl نمیده

farhad_usa
08-12-2017, 19:25
سلام دوستان دو سوال داشتم
td مبین نت جزو اینترنت ثابت حساب میشه.پس چرا این طرح نامحدود حجمی:n02: که گذاشتن ،شامل مبین نت نمیشه؟
به نظرتون با این طرح های جدید شرکت ها،بهترین شرکت برای جایگزینی مبین نت کدومه(در حال حاظر از طرح 100 گیگ استفاده می کنم)

david-ebi
08-12-2017, 21:00
سلام دوستان دو سوال داشتم
td مبین نت جزو اینترنت ثابت حساب میشه.پس چرا این طرح نامحدود حجمی:n02: که گذاشتن ،شامل مبین نت نمیشه؟
به نظرتون با این طرح های جدید شرکت ها،بهترین شرکت برای جایگزینی مبین نت کدومه(در حال حاظر از طرح 100 گیگ استفاده می کنم)

TD-LTE مبین یا هر شرکت دیگه جزو اینترنت بیسیم و سیار حساب میشه که جزو تعرفه های جدید اینترنت نامحدود adsl نیست

essien
09-12-2017, 01:46
یه تکونی خورد مبین نت!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ALIRK
09-12-2017, 10:34
یه تکونی خورد مبین نت!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

زحمت کشیده خسته نباشه:n02:

david-ebi
09-12-2017, 17:39
یه تکونی خورد مبین نت!

چه تکونی؟من که تغییری نمی بینم

essien
09-12-2017, 19:47
چه تکونی؟من که تغییری نمی بینم
آفرین به شما .

srx190d
09-12-2017, 20:00
ریز میاد
محسوس نیست
در کل اصلا با مبین نت کنار نمیام
از قدیم تا الان

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

aliprince
09-12-2017, 21:56
امروز سرعت دانلود برای من بهتر بود
ولی وقتی با سرعت بالا یکم دانلود میکنی قطع و وصل میشه. فکر کنم سی می یو مودما نمیکشه.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

HiGhBoM
10-12-2017, 13:53
تو این مدتی که مشترک مبین نت هستم (از تیر ماه تا امروز) از رویکرد کیفیت اینترنت بشدت رضایت دارم. اما کیفیت خدمات پشتیبانی نه.
حالا پست های منو سرچ کنید تو همین تاپیک چندین و چندبار نقد کردم
حتی ماجرای حذف بسته ها و غیر...
با این حال چیزی از بابت کیفیت اینترنت تو چند ماه برای من فرق نکرده.

سرعت دانلود من برای سرور داخلی و خارجی مطلوبه.

قبلا خیلی رو ماجرای مصرف گیگ و غیره حساسیت داشتم و خوب مثل همه فکر می کردم این اتفاق از خود مبین نت هست

NBMonitor Network Bandwidth Monitor نصب کردم. که متوجه نشتی ویندوز شدم و خوب انصافا بعدش یک مگ هم کم و زیاد ثبت نشد.

کیفیت سیگنال و پیدا کردن فرکانس های درست واقعا مهمه. برای من سه روز زمان برد تا بهترین نقاط رو کشف کردم. الان این اسکرین از بهترین نقطه خونه نیست ولی خوب کار راه بنداز هست برا من.

باری بازی من هیچ وقت رو مبین حساب باز نکردم. نه اینکه وضعیت افتضاح ای داشته باشه. پارس ان لاین جواب بهتری به من میده و همیشه کنسول با پارس هستم.

amin_v30
10-12-2017, 14:12
کیفیت سیگنال و پیدا کردن فرکانس های درست واقعا مهمه. برای من سه روز زمان برد تا بهترین نقاط رو کشف کردم. الان این اسکرین از بهترین نقطه خونه نیست ولی خوب کار راه بنداز هست برا من.

دوست من تبریک بابت این link quality عالی،فقط یه سوال داشتم،شما نوشتین کیفیت سیگنال و پیدا کردن فرکانس های درست خیلی مهمه،میخواستم بدونم اگه این پیدا کردن فرکانس مطلوب از طریق تنظیمات داخلی مودم هست میشه یه توضیح آموزش طوری در مورد پیدا کردن فرکانس مناسب از طریق تنظیمات داخلی مودم بدی،ممنون:n16:

HiGhBoM
10-12-2017, 14:33
دوست من تبریک بابت این link quality عالی،فقط یه سوال داشتم،شما نوشتین کیفیت سیگنال و پیدا کردن فرکانس های درست خیلی مهمه،میخواستم بدونم اگه این پیدا کردن فرکانس مطلوب از طریق تنظیمات داخلی مودم هست میشه یه توضیح آموزش طوری در مورد پیدا کردن فرکانس مناسب از طریق تنظیمات داخلی مودم بدی،ممنون:n16:

شاید استفاده از کلمه فرکانس درست نباشه اینجا، بیشتر خواستم در مورد این بگم که میشه با یه سرچ ساده تو خونه به بهترین کیفیت رسید.

amin_v30
10-12-2017, 16:43
شاید استفاده از کلمه فرکانس درست نباشه اینجا، بیشتر خواستم در مورد این بگم که میشه با یه سرچ ساده تو خونه به بهترین کیفیت رسید.

درسته،پس یعنی شما به تنظیمات داخلی مودم دست نزدی،فقط با جا به جایی مودم به بهترین مکان برای سیگنال بهتر رسیدی؟

HiGhBoM
10-12-2017, 23:28
درسته،پس یعنی شما به تنظیمات داخلی مودم دست نزدی،فقط با جا به جایی مودم به بهترین مکان برای سیگنال بهتر رسیدی؟

بله من هیچی رو دستکاری نکردم. البته مودم رو هم تو این مدت آپدیت نکردم.
واقعا سه روز با موبایل افتاده بودم به جونش برای پیدا کردن دیسیبل بالا.
مثلا پنجره چیزیه که همیشه ادم به صورت دیفالت فکر می کنه کاربرد داره اما در شرایط فعلی من وسط خونه به نتیجه رسیدم نه کنار پنجره ها.
هم حوصله می خواد هم یه مقداری سیم برق.
ولی وقتی نقطه های خوبی رو پپیدا م یکنید همیشه ثابت هست و تغییری نمی کنه.

amir_amd
14-12-2017, 12:19

های وب

مبین نت خجالت بکش

reallife0002
14-12-2017, 15:48

های وب

مبین نت خجالت بکش

اما خوب شد با این طرح های جدید احتمالش کمه بخوان این طرح 100 گیگ رو بردارن
برا ما که خطمون فیبر نوریه فعلا راهی جز استفاده از مبین نت نیست انصافا من تا الان راضی بودم

amir_amd
15-12-2017, 13:47

پارس آنلاین هم خیلی خوبه
تازه شبانه هم داره

david-ebi
15-12-2017, 15:09
خیلی سرعت TD-LTE مبین نت افتصاح شده.با adsl که پهنای باندش 8 مگابیت هست فرقی نداره.تو ساعتای خلوتی سرعت دانلود به 2 مگابایت میرسه:n03:

amir_amd
15-12-2017, 17:08
کاملا درسته
سرعت من در اکثر 70% مواقع مثل اینترنت 8 مگ هست
20% بدتر از 8 مگ هست (حدود 4 مگ)
10% هم بهتر هست (حدود 16 مگ)

Angel Of Darkness
15-12-2017, 23:12
پینگ چطوره ؟
سرعت آپلود چطوره ؟
من نیاز به سرعت آپلود بالا و پینگ خوبم

essien
15-12-2017, 23:48
پینگ چطوره ؟
سرعت آپلود چطوره ؟
من نیاز به سرعت آپلود بالا و پینگ خوبم
سرعت آپلود 4 مگابیت تعیین شده و همین هم هست ...
البته اپلود خاصی نداشتم کیفیتشو چک کنم ولی معمولا تست سرعت که میگرفتم اپلود فیکس رو 4 مگ بود.
از adsl که خیلی بیشتره ولی خب سرعت آپلود بهتر میخای باید بری سراغ اینترنت ایرانسل و همراه اول .

پینگ هم نرماله وضعیتش معمولا .

ERF@NIAN
16-12-2017, 07:31
طرح های جدید مبین نت رو دیدید؟ دیگه قطعا از ماه بعد مودمشو خاموش میکنم برمیگردم adsl خطم هم راحت تا 16 مگابیت میکشه با حجم مفت استفاده میکنم:)))

essien
16-12-2017, 10:42
دارن با شیب ملایم ، بله بله :n09:
البته سرویس 150 گیگ یکماه 98 تومن با 300 گیگ شبانه بدک نیست .
من اگه آنتن دهی خوبی داشتم این طرح و یا 1 ماه 100 گیگ با 10 گیگ شبانه رو میگرفتم . ولی خب آنتن دهی خوبی ندارم سرعتم عصر تا شب خیلی میاد پایین . با این وضعیت منم adsl رو با حجم بهتر ترجیح میدم با اینکه شدیدا مشکل سرعت تک کانکشن دارم :n27:

ERF@NIAN
16-12-2017, 10:52
من اگه آنتن دهی خوبی داشتم این طرح و یا 1 ماه 100 گیگ با 10 گیگ شبانه رو میگرفتم . ولی خب آنتن دهی خوبی ندارم سرعتم عصر تا شب خیلی میاد پایین . با این وضعیت منم adsl رو با حجم بهتر ترجیح میدم با اینکه شدیدا مشکل سرعت تک کانکشن دارم :n27:

البته صبح من چک کردم نوشته بود 100 گیگ 70 با 10 گیگ شبانه یک روزه، الآن عوضش کردن شده 1 ماهه. ببین چه راحت شبانه رو پیچوندن حالا درسته سرعت کم نمیشه ولی معنی نداره این حرکت، 10 گیگ به کجا میرسه.

amin_v30
16-12-2017, 12:00
منم مشکل شما رو دارم،هیچ راهی نیست مثلا درخواست بدیم که آنتن دهی رو مثلا توی منطقه بهبود بدن؟:n24:

essien
16-12-2017, 14:28
منم مشکل شما رو دارم،هیچ راهی نیست مثلا درخواست بدیم که آنتن دهی رو مثلا توی منطقه بهبود بدن؟:n24:
برای من که قطعا راهی نیست .
تو فاصله بسیار کم و مناسبی از من 3 تا دکل داره مبین نت :n02:
خیلی عجیبه که نزدیکترینش اصلا سیگنال نداره . حتی کارشناسش بخاطر این دکل تو منزل ما یک ربع تلفنی با دفترشون صحبت کرد آخر به این نتیجه رسیدن خیلی مویی به من نمیخوره!
دو تا دکل دیگه هم هست من بخاطر ساختمانهای بلند روبرومون ، یکیش برام سیگنال داره یکش هم خیلی ضعیفه .

شما حتما اعلام کن اگه مشترکان سمت شما هم زیاد بگن در آینده دور شاید حرکتی کردن :n13:
چون واقعا جایی که آنتندهی عالی باشه خیلی حال میده این سرعت . همین دیروز یجا دیدم سیگنال 86 بود کوالیتی هم 4 خط سبز داشت ، سرعت دانلودش که بماند ، تک کانکشنش هم خیلی خوب بود . تلویزیون رو زدن به آیو یه فیلم با کیفیت 720p بدون استپ تصویر راحت دیدیم . من با adsl چند روز پیش از همین آیو یه فوتبال اونم غیر زنده نتونستم درست ببینم همش استپ میشد و کیفیت تصویر خودکار میومد پایین .

amir_amd
16-12-2017, 15:03
آخه 10 گیگ دیگه شبانه داره که بخواد سرعتش هم بالا باشه
خب بگو شبانه نداریم

راحع به ما چه فکری کردی ؟

amir_amd
16-12-2017, 15:07

کلی باهاشون صحبت کردم
حداقل 3 بار
نمی تونند کاری کنند

essien
16-12-2017, 18:55
کلی باهاشون صحبت کردم
حداقل 3 بار
نمی تونند کاری کنند
اخه بخاطر فقط یک مشترک معلومه کاری نمیکنن ، مگر اینکه تو منطقه شما زیاد تماس بگیرن شکایت کنن ...
دیگه اینا همراه اول و ایرانسل نیستن که زنگ بزنی بگی این تیکه آنتن نداره بیاید برطرف کنید .
دیگه چه میشه کرد دوست عزیز ، منم تقریبا حجمش فقط بدرد بخور شده بود برام چون تو ساعت غیر اداری که شلوغ میشد افت سرعتم به نسبت روز زیاد بود . الان هم adsl شدیدا تو زمینه حجم جوابگو شده یهویی!

بیا و خوبی کن مثل من مودمتو اهدا کن به کسی بره :n02:

amir_amd
16-12-2017, 20:11
اخه بخاطر فقط یک مشترک معلومه کاری نمیکنن ، مگر اینکه تو منطقه شما زیاد تماس بگیرن شکایت کنن ...
دیگه اینا همراه اول و ایرانسل نیستن که زنگ بزنی بگی این تیکه آنتن نداره بیاید برطرف کنید .
دیگه چه میشه کرد دوست عزیز ، منم تقریبا حجمش فقط بدرد بخور شده بود برام چون تو ساعت غیر اداری که شلوغ میشد افت سرعتم به نسبت روز زیاد بود . الان هم adsl شدیدا تو زمینه حجم جوابگو شده یهویی!

بیا و خوبی کن مثل من مودمتو اهدا کن به کسی بره :n02:

منطقه ما شلوغه اولش خوب بود الان داغون شده

چیز با ارزشی نیست اهدا کنم. دکوری استفادش میکنم

bahram_milad
16-12-2017, 21:41
البته صبح من چک کردم نوشته بود 100 گیگ 70 با 10 گیگ شبانه یک روزه، الآن عوضش کردن شده 1 ماهه. ببین چه راحت شبانه رو پیچوندن حالا درسته سرعت کم نمیشه ولی معنی نداره این حرکت، 10 گیگ به کجا میرسه.

واقعا کارشون معنی نداره به جای اینکه طرحشونو ارزون کنن میان شبانه رو محدود میکنن
این ماه تمام بشه من هم adsl خودمو استفاده میکنم الان پارس آنلاین راحت میتونم 300 گیگ که 150 گیگش برای بین المللی رو بخرم 55 تومن یا 600 گیگ که 300 تاش میشه بین المللی بخرم 97 تومن که خیلی هم به صرفه هستش سرعت هم 8 مگ میده
همین الان سرعت من از 900 کیلوبایت بالا نمیره
اینا به جای اینکه بیان سرعتشونو درست کنن که افتضاح شده میان شبانه رو که محدود کردن برمیدارن
هیچی تو ایران درست نیست

behzadee
16-12-2017, 21:49
واقعا کارشون معنی نداره به جای اینکه طرحشونو ارزون کنن میان شبانه رو محدود میکنن
این ماه تمام بشه من هم adsl خودمو استفاده میکنم الان پارس آنلاین راحت میتونم 300 گیگ که 150 گیگش برای بین المللی رو بخرم 55 تومن یا 600 گیگ که 300 تاش میشه بین المللی بخرم 97 تومن که خیلی هم به صرفه هستش سرعت هم 8 مگ میده
همین الان سرعت من از 900 کیلوبایت بالا نمیره
اینا به جای اینکه بیان سرعتشونو درست کنن که افتضاح شده میان شبانه رو که محدود کردن برمیدارن
هیچی تو ایران درست نیست

دقیقاً برنامه من هم همین هستش

اتفاقاً امروز هم داشتم تعرفه‌های پارس‌آنلاین رو بررسی می‌کردم تا مبین‌نت رو دیگه تمدید نکنم و برگردم به ای‌دی‌اس‌ال

با بهتر شدن وضعیت ای‌دی‌اس‌ال به جای اینکه یه کاری کنن بقیه ترغیب بشن بمونن بدتر شبانه رو هم برداشتن حذف کردن

Imanhjp
16-12-2017, 23:12
به سلامتی خود مبین نت داره کاری میکنه که مشترک هاش برن سمت ADSL
من قبلا وسط شهر تهران تو همین خونه خودمون راحت سرعت 40 مگابیت دانلود داشتم و فوق العاده راضی بودم که البته سیگنال نسبتا خوبی هم دریافت میکنم که عکسشو گذاشتم.

حالا با همین سیگنال سرعت دانلود من به 2 مگابیت رسیده!!!!!! در حالی که پینگ همچنان خوبه!!!

آدم می مونه چی بگه واقعا! با این اوصاف نمی ارزه تمدید کنم ماه بعد رو!

amir_amd
16-12-2017, 23:29
پارس آنلاین شبانه هم داره

احتمالا بقیه هم بزودی میزارند

من فردا اشتراکم تموم میشه. خداحتفظ مبین نت.

یادتونه میگفتم کسی چیز بهتری سراغ داره معرفی کنه
الان کلی انتخاب بهتر هست

seetherali
17-12-2017, 04:24
عجب اشتباهی کردیم 170 دادیم جای مودم مبین نت !
چرا طرح به صرفه نمیذارن ؟ من نهایت مصرفم 50 گیگ در ماه هست و واقعا هم نمیخوام ماهی 70 تومن پول نت بدم و طرح صد گیگ بردارم. استفاده ی شبانه هم ندارم خیلی.
این ماه هم مجبورم شارژ کنم تا خطم از pcm در بیاد.

reallife0002
17-12-2017, 15:18
واقعا اینا خجالت نمیکشن
گند زدن به خودشون یه شرکت باید تا این اندازه احمق باشه!!!
دقیقا روز قبلش به دو نفر پیشنهاد دادم برا همین تعرفه 100 گیگ که دیروز بهشون گفتم نگیرید دیگه
اینا بجای اینکه دایره مشتریاشونو گسترش بدن گند میزنن به خودشون الان که فیبر نوری از انحصار مخابرات در اومده میشه از شر این کلاه بردارا راحت شد حالا چند ماه هم صبر میکنیم تا این قضیه عملی بشه
تمام مشتریاش برای همین طرح 100 گیگ بود بعد اومدن کردنش یک صدم قبل و اقعا این خجالت آوره تمام طرح ها نسبتا خوب رو هم برداشتن تغییر دادن، میگن هرچی به نفع ماست باید انتخاب کنید نمی دونم واقعا اینا دیگه چه جور جونورایین
بعد میان نظر سنجی هم میکنن آخه بگو شما که پشیزی برا کاربراتون احترام قائل نیستید و فقط میخواید جیب گشادتونو پر کنید دیگه نظر سنجیتون چیه؟!!!
من زنگ زدم شستمشون تا میتونم هم تخریبشون میکنم به خودشونم گفتم لطفا دوستان دیگه هم زنگ بزنن تا فکر نکنن هر غلطی میخوان میکنن هیچکی هم صداش در نمیاد باید بفهمن اگر ماها نباشیم باید برن غاز بچرونن

farhad_usa
17-12-2017, 19:30
اگر قیمت طرح جدید 150 گیگ رو 80 تومان قرار میدادن،چون با قیمت فعلی به اضافه مالیات حدود 100 هزا تومان میشه که نسبت به بقیه شرکت ها گرون تر هست
محدودیت سرعت شبانه هم برای این طرح بر میداشتن،حتی می توانند به صورت انتخابی باشه که کاربر انتخاب کنه رایگان باشه یا غیر رایگان بدون محدودیت سرعت
ولی با توجه به این ایرادات سرعت و حتی پینگش از ADSL بهتره که این مسئله انتخاب شرکت جایگزین رو برای من سخت میکنه

essien
17-12-2017, 21:40
مساله اصلی سرعته . قیمتهای بالای adsl رو برای 20 مگ به بالا دیدید دیگه ، البته حجمهای بسیار زیادی اختصاص داده بودن و اینکه تقریبا فیبر و vdsl ارائه نمیشه !
ولی خب با در نظر گرفتن این موارد اگه کسی آنتن دهیش و سرعتش در حد 4 تا 5 مگابایت باشه با این تغییراتی که دادن هنوزم td-lte به صرفه است ...

الان 16 مگ دارم با حجم مناسب ولی خب چون این سرعت فقط تو دانلوده جوابگوی بقیه امور نیست ...

amir_amd
17-12-2017, 21:57
مساله اصلی سرعته . قیمتهای بالای adsl رو برای 20 مگ به بالا دیدید دیگه ، البته حجمهای بسیار زیادی اختصاص داده بودن و اینکه تقریبا فیبر و vdsl ارائه نمیشه !
ولی خب با در نظر گرفتن این موارد اگه کسی آنتن دهیش و سرعتش در حد 4 تا 5 مگابایت باشه با این تغییراتی که دادن هنوزم td-lte به صرفه است ...

الان 16 مگ دارم با حجم مناسب ولی خب چون این سرعت فقط تو دانلوده جوابگوی بقیه امور نیست ...

اگر سرعت دانلود حداقل 90% وقتها 2 ثابت هم باشه من از مبین نت نمیرم
ولی بیشتر وقتها سرعت 1 مگابایت هست.

reallife0002
17-12-2017, 23:36
تعرفه جدید پیشگامان 900 گیگ 80 هزار تومن!!
300 گیگ حجم خارجیه
تا الان که پیشتازه

amir_amd
17-12-2017, 23:47
300 گیگ حجم خارجیه
تا الان که پیشتازه

شبانه هم داره ؟

reallife0002
18-12-2017, 00:03
شبانه هم داره ؟

فکر نکنم
ثبت نام زدم فقط به تهران سرویس میده ظاهرا

essien
18-12-2017, 00:38
300 گیگ حجم خارجیه
تا الان که پیشتازه

اول تحقیق کنید همچین شرکتی از پس این سبک سرویس دهی بر میاد ...
مثل این موسسات مالی می مونه . شنیدم موسسه ای مدتی سود 60 درصد پرداخت میکرده !

ضمنا فک کنم به چشمم خورده بود که پیشگامان قراره اینترنت شبانه رو هم بعنوان آپشن اضافه کنه به سرویس هاش .

WhiteHat
18-12-2017, 01:01
دم مبین نت گرم که اگه نبود adsl ارزون نمیشد. تجهیزات وایرلس کلا هزینشون از ثابت کلی گرونتره
درنظر بگیرید این شرکتهای adsl قبلا چه سودی می کردند با فروش 10 برابر هر گیگ به گفته خودشون...

david-ebi
18-12-2017, 02:42
شبانه هم داره ؟

7 تومن اضافه میدی برات شبانه رو هم فعال می کنن.از تو پنل کاربری این کار انجام میشه

amir_amd
18-12-2017, 16:18
دم مبین نت گرم که اگه نبود adsl ارزون نمیشد. تجهیزات وایرلس کلا هزینشون از ثابت کلی گرونتره
درنظر بگیرید این شرکتهای adsl قبلا چه سودی می کردند با فروش 10 برابر هر گیگ به گفته خودشون...

ارتباط مبین نت با ارزون شدن adsl چیه ؟
فشار وزیر و ... بود که adsl درست شد.

مبین نت هم با این تعرفه ها فقط به درد کسانی میخوره که به adsl دسترسی ندارند.

luches
18-12-2017, 16:34
ارتباط مبین نت با ارزون شدن adsl چیه ؟
فشار وزیر و ... بود که adsl درست شد.

مبین نت هم با این تعرفه ها فقط به درد کسانی میخوره که به adsl دسترسی ندارند.

دوست عزیز adsl در ایران هرگز به پتانسیل واقعیش دست نخواهد یافت چون به شدت به کیفیت زیر ساخت وابستست. با توجه به قدیمی بودن بسیاری از مراکز مخابراتی و خطوط مسی که 20 سال از عمرشون میگذره عملا در خیلی مراکز حتی اگر کنار مرکز مخابراتی هم باشید حداکثر attainable rate شما به زور به 7 مگ خواهد رسید. خدمات TD-LTE همیشه مشتری خودش رو در ایران خواهد داشت تا روزی که فیبر فراگیر بشه . ای دی اس ال با این کیفت خطوط همچین اش دهن سوزی نیست . شما حتی اگر ترافیک ارزونتر هم بگیری با این سرعتهای داغون کار چندانی نمیتونی بکنی. من خودم بیشتر روز بین 18-30 مگ سرعت دارم مگر در ساعت شلوغی شب که به 10 مگ میرسه ولی بازم برای من خیلی خوبه چون خط تلفن من بیشتر از 5 مگ ریت نمیده یعنی اینقدر داغونه (مخابرات لطیفی تهران)! این مشکل کیفیت خطوط رو تعداد کثیری از یوسرها دارن . شما حتی اگر بتونی adsl هم بگیری بسته به کیفیت خطت ممکنه اصلا ارزش نداشته باشه !

amir_amd
18-12-2017, 22:38
دوست عزیز adsl در ایران هرگز به پتانسیل واقعیش دست نخواهد یافت چون به شدت به کیفیت زیر ساخت وابستست. با توجه به قدیمی بودن بسیاری از مراکز مخابراتی و خطوط مسی که 20 سال از عمرشون میگذره عملا در خیلی مراکز حتی اگر کنار مرکز مخابراتی هم باشید حداکثر attainable rate شما به زور به 7 مگ خواهد رسید. خدمات TD-LTE همیشه مشتری خودش رو در ایران خواهد داشت تا روزی که فیبر فراگیر بشه . ای دی اس ال با این کیفت خطوط همچین اش دهن سوزی نیست . شما حتی اگر ترافیک ارزونتر هم بگیری با این سرعتهای داغون کار چندانی نمیتونی بکنی. من خودم بیشتر روز بین 18-30 مگ سرعت دارم مگر در ساعت شلوغی شب که به 10 مگ میرسه ولی بازم برای من خیلی خوبه چون خط تلفن من بیشتر از 5 مگ ریت نمیده یعنی اینقدر داغونه (مخابرات لطیفی تهران)! این مشکل کیفیت خطوط رو تعداد کثیری از یوسرها دارن . شما حتی اگر بتونی adsl هم بگیری بسته به کیفیت خطت ممکنه اصلا ارزش نداشته باشه !

من همین رو گفتم
خطت میکشه خب ADSL بگیر
به ADSL خوب دسترسی نداری mobinnet

من اینترنت 16 مگ ADSL گرفتم و خطم هم خدا رو شکر تا 20 مگ جواب میده
با مبین نت نصف این سرعت داشتم

اگر بعدا مبین نت و تعرفه و خصوصا سرعت بهتری داشت برمی گردم مبین نت

pedram2222
18-12-2017, 22:39
سلام
دوستان منم چند ماهی هست که مبین نت گرفتم منزل هم جایی هست که آنتن بدی داره

ولی دیگه از دست ای دی اس ال خسته شده بودم با اینکه اون شخصی که اومد برای نضب گفت سرعت قابل قبول ما نیست ولی دیدم از ای دی اس ال خیلی بهتره و گرفتم

توی این چند ماه اصلا افت سرعت نداشتم یعنی خیلی عالی نبود ولی راضی بودم و هستم

عکسهای سرعت و سیگال و تست هم میزارم

فقط سوالم اینه بنظرتون میشه خط تلفن و از حالت مسی خارج کرد یا نمیشه؟ چون روی خطم بد جور نویز هست و بیشتر از 4 مگ کشش نداره الان روی هر دو خط تلفنم ای دی اس ال دارم هم های وب هم آسیاتک و اینکه بنظرتون این طرح فراگیر بشه و همه بیان سمت این طرح های جدید آیا سرعت خوب باقی میمونه؟ چون اینا کلا عادن ندارن پهنای باند اضافه کنن

xomax
18-12-2017, 22:58
ساعت 11 شب اینه سرعت... تازه از سرور خودش! بعد انتظار داره ماهی 20 تومن هم اضافه بدیم؟ رسما اینترنتش از ساعت 7 صبح که شبانه تموم میشه تا ظهر، نهایت بعد از ظهر قابل استفاده است. ظاهرا باید برگردیم ADSL

pedram2222
18-12-2017, 23:00
ظاهرا مناطق و شهر ها با هم فرق میکنن عکسی هم که من گذاشتم مال 10:30 شب هست

amir_amd
18-12-2017, 23:10
سلام
دوستان منم چند ماهی هست که مبین نت گرفتم منزل هم جایی هست که آنتن بدی داره

ولی دیگه از دست ای دی اس ال خسته شده بودم با اینکه اون شخصی که اومد برای نضب گفت سرعت قابل قبول ما نیست ولی دیدم از ای دی اس ال خیلی بهتره و گرفتم

توی این چند ماه اصلا افت سرعت نداشتم یعنی خیلی عالی نبود ولی راضی بودم و هستم

عکسهای سرعت و سیگال و تست هم میزارم

فقط سوالم اینه بنظرتون میشه خط تلفن و از حالت مسی خارج کرد یا نمیشه؟ چون روی خطم بد جور نویز هست و بیشتر از 4 مگ کشش نداره الان روی هر دو خط تلفنم ای دی اس ال دارم هم های وب هم آسیاتک و اینکه بنظرتون این طرح فراگیر بشه و همه بیان سمت این طرح های جدید آیا سرعت خوب باقی میمونه؟ چون اینا کلا عادن ندارن پهنای باند اضافه کنن

داداش تو که سرعتت خوبه adsl میخوای چکار

pedram2222
19-12-2017, 08:16
داداش تو که سرعتت خوبه adsl میخوای چکار
اره گفتم که مشکلی با سرعت ندارم

فقط هزینه و طرح های مبین یکم بده

aliprince
19-12-2017, 08:19
قطعی های مکرر این ۳ روز دیوانه کننده شده

amir_amd
19-12-2017, 10:26
اره گفتم که مشکلی با سرعت ندارم

فقط هزینه و طرح های مبین یکم بده

اصل موضوع سرعت و کیفیت هست

pedram2222
19-12-2017, 10:31
اصل موضوع سرعت و کیفیت هست
البته قیمت خوب باشه که عالیه

هرچند این 100 گیگ برای من خیلی خوبه 4 نفر 24 ساعت توی خونه داریم استفاده میکنیم آخر ماه بازم اضافه میاریم

بخاطر همین میگم یکم قیمتش مناسبتر بود عالی بود

amir_amd
19-12-2017, 11:27
البته قیمت خوب باشه که عالیه

هرچند این 100 گیگ برای من خیلی خوبه 4 نفر 24 ساعت توی خونه داریم استفاده میکنیم آخر ماه بازم اضافه میاریم

بخاطر همین میگم یکم قیمتش مناسبتر بود عالی بود

من اگر سرعت و کیفیت شما رو داشتم در خرید بسته 150 گیگ درنگ نمی کردم

Immunology
19-12-2017, 15:50
واقعا نمیدونم فاز مدیران مبین نت چیه؟روی اکثر طرح ها شبانه رو محدود کردن به مقدار خیلی کم.مثلا طرح 100 گیگ یک ماهه 4تا40،حجم اینترنت شبانش کلا 10 گیگ هست!!!!!!

farhad_usa
19-12-2017, 17:40
من شنبه طرح 100 که نوشته "شبانه با سرعت بالا' گرفتم بازم مثل قبل شبانش روی 4 مگابیت محدود شده،زنگ زدم پیشتیبانی میگه چون سرعت 4 تا 40 هست.شما حق اعتراض نداری:n27:

xomax
19-12-2017, 20:00
من شنبه طرح 100 که نوشته "شبانه با سرعت بالا' گرفتم بازم مثل قبل شبانش روی 4 مگابیت محدود شده،زنگ زدم پیشتیبانی میگه چون سرعت 4 تا 40 هست.شما حق اعتراض نداری:n27:

این دیگه نوبرشه!! خیلی عوضی ان!

reallife0002
19-12-2017, 20:25

غیر از این من دیشب 2 به بعد گذاشتم برا دانلود میبینم داره از حجمم کم میکنه در واقع هیچ خبری از 10 گیگ حجم شبانه نیست!!!!!!!

saeeddd1
19-12-2017, 21:22
بنام خدا
سلام

لطفا راهنمایی فرمایید
دوستان الان جدا از تعرفه و قیمت سرعت کدومisp بهتره(مبین نت یا ایرانسل)(البته در ال تی ایی)؟
[[حدودا دم غروب از مبین نت اومدن برا نصب و تحویل مودم(البته بنده وایمکسشو داشتم و درخواست ارتقا داده بودم)
نصابشون اوورد مودم خودش رو که ازین مدل های کتابی بود زد به برق تا سیگنال یابی کنه/خلاصه سیگنال خوبی نداشتیم و سرعت در اتاقم حدودا 10 مگابیت بود و تو اشپزخونه حدودا 14 بود
ولی مشکلم زیاد دراینجا بود که مودمی که برا خودم اوورده بود ازون طرح لیوانی ها (استوانه ای کوتاه)بود
که چون شنیده بودم زیاد خوب نیست این مدل نگرفتم و طرف گفت بعدا زنگ بزن شرکت بگو ازون مدل کتابیها میخوام]]

حالا بنظر شما چیکار کنم؟

کدوم مدل مودم مبین نت بهتره؟

این مودم لیوانی ها چطوره؟

ایا اصلا مبین نت بگیرم؟

باتشکر

david-ebi
19-12-2017, 21:25
بنام خدا
سلام

لطفا راهنمایی فرمایید
دوستان الان جدا از تعرفه و قیمت سرعت کدومisp بهتره(البته در ال تی ایی)؟
حدودا دم غروب از مبین نت اومدن برا نصب و تحویل مودم(البته بنده وایمکسشو داشتم)
اوورد مودم خودش رو که ازین مدل های کتابی بود زد به برق تا سیگنال یابی کنه/خلاصه سیگنال خوبی نداشتیم و سرعت تو اتاقم رو 10 مگابیت بود و تو اشپزخونه رو 14 بود
ولی مشکلم زیاد دراینجا بود که مودمی که برا خودم اوورده بود ازون طرح لیوانی ها (استوانه ای کوتاه)بود
که چون شنیده بودم زیاد خوب نیست این مدل نگرفتم و طرف گفت بعدا زنگ بزن بگو اگر ازون مدل کتابیها میخوام

حالا بنظر شما چیکار کنم؟
این لیوانی ها چطوره؟

باتشکر

ویرایش شد.ویرایش شد

farhad_usa
19-12-2017, 22:21
غیر از این من دیشب 2 به بعد گذاشتم برا دانلود میبینم داره از حجمم کم میکنه در واقع هیچ خبری از 10 گیگ حجم شبانه نیست!!!!!!!
سرعت شبانه شما هم روی 4 مگ محدود شده بود؟

aliprince
19-12-2017, 23:13
دوستان آپلود من توی اسپید تست اکثر مواقع ۵ مگ هست برای شما هم همینطور شده؟

david-ebi
19-12-2017, 23:17
سرعت شبانه من هم بعد از خرید سرویس جدید 100 گیگ یکماهه همون 4 مگابیت هستش.اما دقت نکردم ببینم به گفته یکی از دوستان از حجمم کم میکنه یانه

aliprince
19-12-2017, 23:18
سرعت شبانه من هم بعد از خرید سرویس جدید 100 گیگ یکماهه همون 4 مگابیت هستش.اما دقت نکردم ببینم به گفته یکی از دوستان از حجمم کم میکنه یانهموقع خرید توی پیش فاکتور سرعت شبانه رو چند زده بود؟

david-ebi
19-12-2017, 23:58
من سرویسم رو تمدید کردم.موقع تمدید هم نوشته بود شبانه با سرعت بالا(10 گیگ).من ساده هم خیال کردم منظورش اینه تا 10 گیگ با همون سرعت روزانه و بقیه اش تا پایان دوره با سرعت 4 مگابیت.

اما دیدم نخیر کلا 10 گیگ شبانه با سرعت 4 مگابیت هستش.

تازه یکی از دوستان که اینجا گفت که تو ساعت شبانه چک کرده هر چی دانلود می کرده از حجم روزانه کم می کردن:n03:

aliprince
20-12-2017, 00:25
من سرویسم رو تمدید کردم.موقع تمدید هم نوشته بود شبانه با سرعت بالا(10 گیگ).من ساده هم خیال کردم منظورش اینه تا 10 گیگ با همون سرعت روزانه و بقیه اش تا پایان دوره با سرعت 4 مگابیت.

اما دیدم نخیر کلا 10 گیگ شبانه با سرعت 4 مگابیت هستش.

تازه یکی از دوستان که اینجا گفت که تو ساعت شبانه چک کرده هر چی دانلود می کرده از حجم روزانه کم می کردن:n03:اگر ادامه پیدا کنه بهتره همه اعتراض کنن هم به حامی مشترکین هم cra. تجربه نشون داده مبین نت وقتی میبینه داره علیه‌ش موج اعتراض شکل میگیره سعی میکنه با یه سیاست موذیانه با دادن کمترین باج به مشترکاش اعتراضو ساکت کنه. نمونش تمدید ۱۰۰ گیگ ۷۰ تومن از پایان تابستون به پایان پاییز و در ظاهر، نگه داشتن این طرح.
شما ببین شاید ۱۰ گیگ رایگان سرعتش ۴ مگه و بعدش که با حجم روزانه یکی‌ بشه سرعتش عادی بشه. میدونم غیر منطقیه ولی خب چون تصمیم گیرنده مبین نت هست، هیچ بعید نیست.

farhad_usa
20-12-2017, 00:56
موقع خرید توی پیش فاکتور سرعت شبانه رو چند زده بود؟

در قسمت سرعت دریافت و سرعت ترافیک شبانه نوشته 4 TO 40 Mbps

reallife0002
20-12-2017, 01:08
سرعت شبانه شما هم روی 4 مگ محدود شده بود؟
بله دقیقا این مبین نت عین آب خوردن دروغ میگه آخه بگو مجبوری بزنی با سرعت بالا !!!
نمی دونم چه اصراری دارن اینقدر خودشونو خراب کنن

david-ebi
20-12-2017, 02:12
من همین الان تست کردم.برای سرویس 100 گیگ یکماهه 70 تومان با 10 گیگ شبانه متاسفانه وقتی در ساعت شبانه فایلی رو دانلود می کنید از حجم روزانه کم میکنه:n03::n03::n04::n04:

saeeddd1
20-12-2017, 19:36
بنام خدا
سلام

لطفا راهنمایی فرمایید
دوستان الان جدا از تعرفه و قیمت سرعت کدومisp بهتره(مبین نت یا ایرانسل)(البته در ال تی ایی)؟
[[حدودا دم غروب از مبین نت اومدن برا نصب و تحویل مودم(البته بنده وایمکسشو داشتم و درخواست ارتقا داده بودم)
نصابشون اوورد مودم خودش رو که ازین مدل های کتابی بود زد به برق تا سیگنال یابی کنه/خلاصه سیگنال خوبی نداشتیم و سرعت در اتاقم حدودا 10 مگابیت بود و تو اشپزخونه حدودا 14 بود
که چون شنیده بودم زیاد خوب نیست این مدل نگرفتم و طرف گفت بعدا زنگ بزن شرکت بگو ازون مدل کتابیها میخوام]]

حالا بنظر شما چیکار کنم؟

ایا اصلا مبین نت بگیرم؟

باتشکر

کسی نبود راهنمایی کنه

saeeddd1
20-12-2017, 20:37
کاربران گرامی یعنی یکی نبود و نیست که مارو راهنمایی کنه

ماشاءلله این همه کاربر با تجربه یعنی هیچکی نیست ....................................

aliprince
20-12-2017, 20:55
کاربران گرامی یعنی یکی نبود و نیست که مارو راهنمایی کنه

ماشاءلله این همه کاربر با تجربه یعنی هیچکی نیست ....................................دوست عزیز طبق تست هایی که من انجام دادم قدرت گیرندگی کتابیا و لیوانیا یکیه فقط قدرت وای فای کتابیا بیشتره یکم

farhad_usa
20-12-2017, 21:01
بنام خدا
سلام

لطفا راهنمایی فرمایید

حالا بنظر شما چیکار کنم؟

ایا اصلا مبین نت بگیرم؟

باتشکر

من فقط یک مدل مودم (اونی که توی سایت مبین نت هست) رو دیدم
سرعت 14 مگابیت مبین تقریبا اندازه adsl هست.البته فکر کنم به صورت تک کانکشن 14 مگ سرعت داده.اگه بخوای فایل دانلود کنی سرعت بیشتری میده
کیفیت مبین نت در منطقه ایی که من هستم خوبه،ولی متاسفانه اصلا از حجم هایی بالایی که شرکت های adsl دادن خبری نیست.

msdotnet
23-12-2017, 11:22
مودم های استوانه ای مبین نت که ساخت کره س رو دیذن؟

david-ebi
23-12-2017, 15:19
TD مبین نت افتصاح شده.سرعت دانلود در بهترین حالت 2 مگابایت وگرنه اکثر مواقع بین 1 تا 1.5 مگابایت.

شبانه بهترین سرویسشون یعنی 100 گیگ ماهیانه 70 تومان هم محدود شد به 10 گیگ که تازه اونم وقتی 2 به بعد دانلود می کنید از حجم روزانه کم میکنه:n38:

من که فقط به خاطر سرعت TD این سرویس رو خریدم و اوایل به راحتی سرعت دانلود 3.5 مگابایت هم داشتم الان با توجه به سرعت پایینشون و سرویسهای غیر حجمی ADSL

و قیمتهای ارزانتر و کلی حجم بیشتر که ADSL داره و سرعتش که اونم به راحتی 1 تا 1.5 مگابایت هست دارم مبین نت رو کنار میزارم و سرویس ADSL می گیرم.

باز هم اگر سرعتشون مثل اون اوایل بود حجم و قیمت رو تحمل می کردم.

farhad_usa
23-12-2017, 18:17
بیاید همه با هم با پشتیبانی مبین نت تماس بگیریم، بگیم چرا شب ها از حجم روزانه کم می کنید:n13::n34:

saeed22s
23-12-2017, 22:32
الان ۱۰۰۰ گیگ شبانه حذف شده قیمتها تغییری نداشته خیلی ها برای همین شبانه مجبور شدن حجم بیشتر از مصرف ماهیانه خریداری کنن حالا هم که اینطوری باید شبانه به حالت قبل برگرده در صفحه اینستاگرام حتما اعتراض کنید.

ERF@NIAN
23-12-2017, 23:22
عین برق و باد حجم مبین نت کم میشه. شبانشم که برداشت. سرعتشم که افتضاح شده 10 مگابیت

alexfr
23-12-2017, 23:37
این مدم مبین نت بدرد دیگه ای می خوره؟

msdotnet
24-12-2017, 11:58
آقا ی سر برید دوباره تعرفه‌ها رو ببینید, دانلود شبانه از ۱ ترا اومده زیر ۱۰۰ گیک

WhiteHat
24-12-2017, 12:28
آقا ی سر برید دوباره تعرفه‌ها رو ببینید, دانلود شبانه از ۱ ترا اومده زیر ۱۰۰ گیک

جای 1000گیگ یا همون 300گیگ در عمل کلا شده 10گیگ
طرح ماهیانه دیگه به درد نمیخوره مگه اینکه کسی adsl نتونه بگیره

msdotnet
25-12-2017, 21:14
ی طرح 60 تومنی با دانلود شبانه با سرعت بالا حذف شده

msdotnet
25-12-2017, 21:16
من برنامه نویسم ی adsl هم دارم ولی اصلا برای من کافی نیست!

farhad_usa
26-12-2017, 12:50
ی طرح 60 تومنی با دانلود شبانه با سرعت بالا حذف شده
طرحش برای من 70 تومان 100 گیگ بود
به شما 10 تومان تخفیف داده بود؟:n02:

saeed22s
26-12-2017, 13:43
طرحش برای من 70 تومان 100 گیگ بود
به شما 10 تومان تخفیف داده بود؟:n02:
منظور دوستمون یه طرح دیگه هستش که ۱۰ گیگ شبانه داشت طرح ۱۰۰ گیگ یکماهه هم حذف شده.

pedram2222
26-12-2017, 15:22
سرعت 1تا 4 مگ 30گیگ ماهیانه 60 گیگ شبانه 50هزار تومن!!!!!

سرعت 4تا 40 مگ 30گیگ ماهیانه 60 گیگ شبانه 50هزار تومن!!!!!

چجوریاست؟ چرا اینا قیمتشون یکیه؟

100گیگ ماهیانه هم که حذف شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ksjvk
26-12-2017, 16:04
سلام. راهی هست که بشه برد وایرلس مودم TD مبین نت رو بیشتر کرد؟ من سرعتم خوبه ولی توی اتاق خواب علامت وایرلس گوشیم هی میره و میاد. باید به مودم نزدیک باشم که قطع نشم. راهی نداره که بردش بیشتر بشه؟

aliprince
26-12-2017, 16:28
منظور دوستمون یه طرح دیگه هستش که ۱۰ گیگ شبانه داشت طرح ۱۰۰ گیگ یکماهه هم حذف شده.من از همین جا به این شرکت دزد و نفهم اعلام میکنم که اگر طرح ۱ ماه ۱۰۰ گیگ رو برنگردونه بعد از اتمام طرحم دیگه به هیچ وجه تمدید نمیکنم و هردو مودمم رو میندازم گوشه انباری خاک بخورن. مسخره کرده ملت رو. تازه طرح ۱۰۰ گیگ رو تغییر داده بود شبانه اش رو حذف کرده بود هیچی نشده اینم برداشت. نه سرعتش ثبات داره نه پینگش. دائم قطع و وصل. تنها نقطه قوتش همین ۱۰۰ گیگ ۷۶ تومن بود که به خاطر همین ازشون سرویس گرفتم. آش دهن سوزی هم نبود. طرح برنگرده دیگه نمیگیرم. خوشبختانه ADSL امو جمع نکردم و هنوز هست.

reallife0002
26-12-2017, 17:13
هر دم از اين باغ بري مي‌رسد
طرح 100 گیگ هم برداشتن

behzadee
26-12-2017, 18:30
تنها طرح به درد بخور این شرکت فقط این طرح 100 گیگ بود که با اینکار احتمال زیاد مشتری‌های زیادی رو از دست میدن

خود من که رفتم مودم ای‌دی‌اس‌ال رو در آوردم و پارس‌آنلاین ثبت‌نام کردم

xomax
26-12-2017, 18:54
گور باباشون من که از اول دی تمدید نکردم . سرعتش از ADSL هم کمتر بود ماهی 70 تومن میگرفت، حالا هم که همون طرح آبدوغ خیاری رو حذفش کرد. واقعا تو مغز اینا چی میگذره؟ همون 70 رو به زور میدادیم 20 تومن دیگه کشیدن روش. شد عین همون وایمکس آشغالش.

farhad_usa
27-12-2017, 01:18
ای دوستانی که مبین نت را کنار گذاشتید، به نظرتون بهترین شرکت adsl از لحاظ کیفیت اینترنت-پشتیبانی-مدت انتظار برای رانژه(غیر مخابرات) کدومه؟

david-ebi
27-12-2017, 01:50
ای دوستانی که مبین نت را کنار گذاشتید، به نظرتون بهترین شرکت adsl از لحاظ کیفیت اینترنت-پشتیبانی-مدت انتظار برای رانژه(غیر مخابرات) کدومه؟

شاتل.

اگر هم حجم بیشتر و شبانه رایگان میخواهی داشته باشه فن آوا.

اما کیفیت و پشتیبانی عالی و ثبات اینترنت فقط شاتل

ERF@NIAN
27-12-2017, 02:36
شاتل،سراغ این شرکتای کوچیک نرید مثل فن آوا که هزار و یک مشکل دارن. هایوب هم ترکیده جدیدا. پیشگامان هم هست خبر ندارم چطوریه. پارس هم خوبه اگر بعد عید بلایی سرش نیاد. من میرم شاتل

pedram2222
27-12-2017, 09:03

اگه خطتت کشش داره تقریبا سرعت همه یکیه بجز فن آوا که اصلا سراغش نرو بدجور گرفتار میشه بخوای جمع آوریش هم بکنی بیچارت میکنن

باز همه اینها بستگی به خط و مرکز مخابرات و فاصله شما از مرکز مخابرات داره ولی پارس آنلاین و های وب و آسیا تک که داشتم هر چقدر خطتت کشش داشته باشه باز میزارن البته توی این طرح جدید نمیدونم

reallife0002
27-12-2017, 14:35
ظاهرا اعتراضات نتیجه داد

xomax
27-12-2017, 15:27
ظاهرا اعتراضات نتیجه داد

با این حساب من بازم تمدید نمی کنم. اینا سابقه سیاهی تو اذیت کردن مشتری دارن و اصلا بعید نیست 2 ماه دیگه دوباره حذفش کنن. با توجه به کیفیت فعلی اش به کار من نمیاد، شاید برای دوستانی که سرعت و کیفیت پایدار از مبین نت دیدن تمدیدش توجیه داشته باشه. من فعلا سرویس 16 مگ مخابرات با ماهی 65 تومن رو به این ترجیح میدم.

amir_amd
27-12-2017, 15:27
این مدت محدودش دل آدم رو میلرزونه

aliprince
27-12-2017, 15:36
ظاهرا اعتراضات نتیجه داد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از بالا رفتن سرعت معلوم بود خیلیا ترکش کردن و شبکه خالی شده. من اون طرح شبانه غیر رایگان با سرعت بالا رو ترجیح میدادم. منم فکر میکنم بهتره دیگه تمدید نکنیم تا این مدت محدود رو برداره.
فعلا دارم از ایرانسل و ای دی اس ال استفاده میکنم. مودم مبین نتم هم مرتب قطعی داره زنگ زدم پشتیبانی ارجاع دادن الان ۲ روزه هیچی به هیچی. این چند گیگ باقی مونده رو هم تا بایت آخرش استفاده میکنم و بعد مودم رو‌ به خاطره ها میسپارم. فعلا ثبات ایرانسل خیلی بهتره با وجود اینکه تحت پوشش نیستیم.

farhad_usa
27-12-2017, 16:18
به نظرم هیچکس نباید تمدید کنه، تا مبین نت دست از این مسخره بازی ها برداره و مثل شرکت های adslحجم های بالای 200 - 300 گیگ ارائه بده ،هر هفته یه چیزی رو حدف می کنه،بعد دوباره میاره،اصلا معلوم نیست با خودش چند چنده.

aliprince
30-12-2017, 11:54
دوستان مودم من دچار مشکل شده و قراره با airmaster 3100 تعویض بشه. کسی میدونه این ۳۱۰۰ چجور مودمیه؟؟

siamak_mu
31-12-2017, 01:09
زدن اینترنت بین الملل رو پکوندن

saeidf1
31-12-2017, 01:13
زدن اینترنت بین الملل رو پکوندن
فردا در اخبار سراسری ایران:
لنگر یک کشتی به سیم اینترنت گیر کرده و دیشب اینترنت کشور دچار مشکل شد

ksjvk
31-12-2017, 09:53
فکر میکنم اینه
اگر اینه نگیرش. مودمش خرابه. برای من آورد، هر نیم ساعت قطع میشه دوباره وصل میشه. انگار ریست میشه. سرعت و آنتن دهیش عالی بود ولی دقیقا هر نیم ساعت قطع و وصل میشد. پدرم در اومد تا بردم عوضش کردن. بعد اونجا دیدم چند نفر دیگه هم دقیقا با همین مودم اومده بودن همین مشکل رو داشتن. کارشناسشون هم که اومده بود خونه گفت این سری مودم هاش خوبه ولی فقط این مشکل ریست رو داره صبر کن آپدیت بیاد شاید درست شد!!!
فقط یک هفته آدم رو تلفنی سر می دوئنن در حالی که خودشون میدونن مشکل چیه، میخوان یه کاری کنن خسته شی بگی حالا هر نیم ساعت قطع میشه وصل میشه دیگه! بیخیال!!
آخرشم مجبورم کردن از غرب تهران تا تخت طاووس برم که برام تعویض کنن. الان مدل 3000 دارم. بردش کمه ولی حداقل قطع نمیشه هی. :n35:

aliprince
31-12-2017, 12:06
فکر میکنم اینه
اگر اینه نگیرش. مودمش خرابه. برای من آورد، هر نیم ساعت قطع میشه دوباره وصل میشه. انگار ریست میشه. سرعت و آنتن دهیش عالی بود ولی دقیقا هر نیم ساعت قطع و وصل میشد. پدرم در اومد تا بردم عوضش کردن. بعد اونجا دیدم چند نفر دیگه هم دقیقا با همین مودم اومده بودن همین مشکل رو داشتن. کارشناسشون هم که اومده بود خونه گفت این سری مودم هاش خوبه ولی فقط این مشکل ریست رو داره صبر کن آپدیت بیاد شاید درست شد!!!
فقط یک هفته آدم رو تلفنی سر می دوئنن در حالی که خودشون میدونن مشکل چیه، میخوان یه کاری کنن خسته شی بگی حالا هر نیم ساعت قطع میشه وصل میشه دیگه! بیخیال!!
آخرشم مجبورم کردن از غرب تهران تا تخت طاووس برم که برام تعویض کنن. الان مدل 3000 دارم. بردش کمه ولی حداقل قطع نمیشه هی. :n35:فقط همینو داشت برای تعویض
فعلا عوضش کردم
قبلیم ۳۰۰۰ بود که قطع و وصلیش دقیقه ای شده بود
پرش انتن داشت از ۱۳ میشد ۵ بعد میشد ۱۵
ایم گیرندگی و ثباتش بهتره به نظرم
حالا ببینیم قطعی داره یا نه چون ورژنش رو اپدیت کردن خراب باشه میزنم تو سرشون مودم رو

blackbird
31-12-2017, 13:56
با سلام دوستان چند تا سوال داشتم

1- مودم TDLTE رو میشه بریج گذاشت و به یه روتر وصل کرد؟ 4 بار زنگ زدم پشتیبانی هر بار یه چیزی میگن
2- سرعت دانلود شبانه الان چقدره حدودا
3 - اگه حجم شبانه یا روزانه تموم بشه قطع میشه یا کند میشه
4- الان مودم فقط استوانه ای موجوده .. یه بار هم یه پشتیبانی گفت یه مدل جدید اوردیم هنوز توزیع نشده کسی اطلاعی داری استوانه ای ها خوبن؟ بریج میشن ؟

پیشاپیش تشکر از پاسخگویی شما

siamak_mu
31-12-2017, 20:22
با سلام دوستان چند تا سوال داشتم

1- مودم TDLTE رو میشه بریج گذاشت و به یه روتر وصل کرد؟ 4 بار زنگ زدم پشتیبانی هر بار یه چیزی میگن
2- سرعت دانلود شبانه الان چقدره حدودا
3 - اگه حجم شبانه یا روزانه تموم بشه قطع میشه یا کند میشه
4- الان مودم فقط استوانه ای موجوده .. یه بار هم یه پشتیبانی گفت یه مدل جدید اوردیم هنوز توزیع نشده کسی اطلاعی داری استوانه ای ها خوبن؟ بریج میشن ؟

پیشاپیش تشکر از پاسخگویی شما

1- نمیدونم
2- حدوداً زیر 4 مگابیت (زیر 500 کیلوبایت) گاهی خیلی کمتر
3- با این سرعت حجم شبانه تموم نمیشه
4- من AirMaster 3000M دارم نمیدونم الآن چی موجوده ولی قبل از پرداخت هزینه برای تست رایگان میان تو محل شما و اگر راضی بودید نصب میکنن و هزینه رو میگیرن.

alijigari
01-01-2018, 12:51
درود
در قسمت جزییات کارکرد اینترنت فقط تا یک ماه اخر با توجه به تاریخ روز را بهم میده ،چطور میتونم ماه های قبل تر را چک کنم ؟؟
در قسمت از تاریخ امکان تغییر تاریخ وجود نداره
ممنون میشم بهم بگین.
فقط امکان این هست که مودم را جابجا کنم ،مثلا از خونه به سر کار ببرم ؟؟
چون توی دفترچه راهنما گفته این خاصیت وجود نداره .

farhad_usa
01-01-2018, 13:27
درود
در قسمت جزییات کارکرد اینترنت فقط تا یک ماه اخر با توجه به تاریخ روز را بهم میده ،چطور میتونم ماه های قبل تر را چک کنم ؟؟
در قسمت از تاریخ امکان تغییر تاریخ وجود نداره
ممنون میشم بهم بگین.
فقط امکان این هست که مودم را جابجا کنم ،مثلا از خونه به سر کار ببرم ؟؟
چون توی دفترچه راهنما گفته این خاصیت وجود نداره .
1-"از تاریخ" رو نمیشه تغییر داد ولی "تا تاریخ" را میشه
-2بله،اگر آن منطقه تحت پوشش مبین نت باشه،امکان جابه جایی وجود داره.

alijigari
01-01-2018, 14:23
1-"از تاریخ" رو نمیشه تغییر داد ولی "تا تاریخ" را میشه
-2بله،اگر آن منطقه تحت پوشش مبین نت باشه،امکان جابه جایی وجود داره.

درود
مثلا امروز 11/10/96 هست و تاریخ از 11/9/96 میده مثلا برای ماه مهر یا ابان را نمیشه گزارش گرفت

moriii88
06-01-2018, 13:56
دوستان
کسی تا حالا سیم کارت مبین نت و با مودم های دیگه امتحان کرده؟
من احتیاج به یه مودم دارم که بهش آنتن بیرونی وصل بشه و نمی‌خوام مودم بیرونی مبین نت رو بخاطر هزینه اضافیش (400 تومن) و این که فقط با سیم کارت خودش کار میکنه رو بگیرم
درضمن به نمی تونم ADSL هم بگیرم و مجبورم از LTE استفاده کنم :n37:

reallife0002
06-01-2018, 19:38
برداشتن برچسب های به مدت محدود طرح ها

behzadee
06-01-2018, 20:31
برداشتن برچسب های به مدت محدود طرح ها

با توجه به طرح‌های جدیدی که در حوزه ADSL ارائه شده و رقابت به وجود اومده، باید تغییرات گسترده‌تری انجام بدن

خود من که مودم رو جمع کردم و رفتم ADSL و با نصف این قیمت حجمی تقریباً 4 برابر گرفتم و راضی هستم

luches
06-01-2018, 21:56
بزارید کوچ مشتریهاشون بهشون فشار بیاره یک کاری میکنن. اینا همیشه تا اخرین لحظه مقاومت میکنن تا ریال اخر به جیب بزنن . دقیقا مثل ایرانسل.

reallife0002
06-01-2018, 22:54
با توجه به طرح‌های جدیدی که در حوزه ADSL ارائه شده و رقابت به وجود اومده، باید تغییرات گسترده‌تری انجام بدن

خود من که مودم رو جمع کردم و رفتم ADSL و با نصف این قیمت حجمی تقریباً 4 برابر گرفتم و راضی هستم

متاسفانه چون خط ما فیبر نوری هست فعلا تنها راهمون همین مبین نت هست،اگر به همین صورت بمونه خوبه.
در جریان اعتراضات تنها شرکتی که ثبات سرعت داشت و سرویس میداد همین مبین نت بود البته در اهواز

moriii88
07-01-2018, 13:39
البته الان غیر مخابرات باقی شرکت ها هم رو فیبر نوری خدمات میدن، شاتل رو که مطمئنم، حالا یه سرچ بکن

saeidf1
07-01-2018, 16:37
دوستان امروز درخواست ip static دادم برای مبین نت چطوری نت تایپ رو اپن کنم توpsn کسی بلده؟؟!!!

ERF@NIAN
08-01-2018, 12:18

طرح جدید. همچنان به صرفه نیست، با توجه به اینکه سرعتش برای من در بهترین حالت به 2.5 مگابایت میرسه. شبا ساعت 9 به بعد هم به زور به یک مگ میرسه، خب adsl الآن گرفتم با یک ترابایت حجم همیشه سرعت 1.6 داره و قیمت ارزون تر. تو توضیحات این طرح جدید نوشته شبانه این طرح سرعت 4 تا 40 داره یعنی نباید محدودش کنن.

amin_v30
08-01-2018, 12:45
طرح جدید. همچنان به صرفه نیست، با توجه به اینکه سرعتش برای من در بهترین حالت به 2.5 مگابایت میرسه. شبا ساعت 9 به بعد هم به زور به یک مگ میرسه، خب adsl الآن گرفتم با یک ترابایت حجم همیشه سرعت 1.6 داره و قیمت ارزون تر. تو توضیحات این طرح جدید نوشته شبانه این طرح سرعت 4 تا 40 داره یعنی نباید محدودش کنن.
داداش زیر همه طرحاش این 4 تا 40 رو میزنه که سرعت در واقع روزانه هست،ربطی به شبانه نداره،شبانش محدوده واسه همه طرحا

essien
08-01-2018, 13:22
شبانه های جدید رو که همه اینجا باهاش مشکل دارن .
یه دوستی دیدم گفته حجم شبانه رو از روزانه کم میکنن!
یا اینکه سرعت تایم شبانه انقد افت میکنه که همون 4 مگی که قبلا هم گذاشته بودن عملا اتفاق میفته و در جواب هم این جمله کذایی رو میگن : ما 4 تا 40 مگ فروختیم!!

ولی از لحاظ حجمی طرح خوبیه ، من اگه مشکل آنتن دهی نداشتم حتما استفاده میکردم . این حجم اگه با سرعت بین 30 تا 40 مگ باشه و این قیمت اصلا صرف نظر از شبانه عالیه ...
شبانه رو فوقش میشه از اینترنت های ساعتی نامحدود همراه شبانه استفاده کرد .

essien
08-01-2018, 13:25
داداش زیر همه طرحاش این 4 تا 40 رو میزنه که سرعت در واقع روزانه هست،ربطی به شبانه نداره،شبانش محدوده واسه همه طرحا
نه.
دو تا از طرحهاش شبانه اش 4 تا 40 مگه .
تو سایت ببینید ...

amin_v30
08-01-2018, 13:37
نه.
تو سایت ببینید ...
بله حق با شماست،من بی دقتی کردم،از یوزر ERF@NIAN هم عذرخواهی میکنم:n16:

xomax
08-01-2018, 20:31
تعرفه های جدید هنوز هم به صرفه نیست. با توجه به عدم پایداری سرعت و افت سرعت در حد لالیگا در ساعات افت مصرف و از همه مهم تر قانون مسخره 4 تا 40 مگ، خیلی به صرفه تر نمیشه!
اگه این قانون مزخرف رو حذف کنند یا حداقل 20 مگ یعنی 50 درصد سرعت رو 95 درصد اوقات تضمین کنند، شاید بشه به این تعرفه ها فکر کرد...

david-ebi
09-01-2018, 12:46
نه.
تو سایت ببینید ...

توی این دو تا طرح هم شبانش کاملا روی 4 مگابیت بسته شده

essien
09-01-2018, 12:54
توی این دو تا طرح هم شبانش کاملا روی 4 مگابیت بسته شده
احساس قلدری میکنن دیگه ...
باید انقد دوستانی که این سرویس ها رو دارن زنگ بزنن و شکایت کنن به 195 که نتونن اینجوری تو روز روشن حقه بازی کنن .
اینکه بزنن 4 تا 40 واقعا باید تو این بازه 4 تا 40 رو حس کنی نه اینکه کلا 4 باشه . این یعنی کلاه برداری !

mohammadgh6
09-01-2018, 20:47
دوستان کسی امروز باصفحه کاربری مشکل نداره؟
برای من کار نمیکنه

ERF@NIAN
10-01-2018, 22:36
طرح 200 گیگ 100 تومن از پنل حذف شد

xomax
11-01-2018, 00:13
طرح 200 گیگ 100 تومن از پنل حذف شد

کلا تعرفه هاش خیلی مضحک و متناقضه. مثلا اون اوایل سرویس بلند مدت داده بود، اگه بجاش ماه به ماه میخریدی ارزون تر در میومد با ترافیک بیشتر!
الان هم 150 گیگ داده 90 تومن، بعد 200 گیگ گذاشته 100 تومن، مسخره کردن مارو

danielo
11-01-2018, 01:02
من مودم وایمکس مبین نت دارم . شنیدم تعویض میکنند .
سوالم اینه که چقدر خرج اولیه واسه تعویضه .
سوال دیگه ام اینه که nat 2 هست یا nat 3 ?

WhiteHat
11-01-2018, 14:49
عجب حکایتی شده یکی از یکی گند تر

ksjvk
14-01-2018, 08:00
من مودم وایمکس مبین نت دارم . شنیدم تعویض میکنند .
سوالم اینه که چقدر خرج اولیه واسه تعویضه .

واسه من دو سه ماه پیش با پنجاه تومن تعویض کردن. یه ماه هم رایگان دادن، حجم باقی مانده از وایمکسم رو هم روی مودم جدید بهم دادن.

mhimhdi
14-01-2018, 15:41
کیفیت سرویس TD-LTE مبین نت تو تهران چطوره؟

farhad_usa
14-01-2018, 22:54
شما کدوم منطقه هستی؟ چون منطقه به منطقه کیفیت آنتن دهی متفاوت هست

ksjvk
15-01-2018, 09:37

من تو غرب تهران هستم زیاد راضی نیستم. به نظرم وایمکسش پایدارتر بود. LTE افت سرعت زیاد داره. البته خیابون تا خیابون متفاوته، شاید جایی که خونه من هست اینطوری باشه. در کل به نظرم اگه خونتون تو طبقات بالا باشه بهتر جواب میده. من از طبقه سوم به اول نقل مکان کردم بدتر شد!

essien
15-01-2018, 12:27
کلی نمیشه گفت ...
من یجا سمت پاسداران طبقه دوم یه آپارتمان ، کوالیتی و سیگنالی دیدم که ...!!
بستگی به موقعیت دکل و ساختمونهای بلند دور و بر داره .

فقط باید حضوری بیان تست کنن تا دستتون بیاد .
بیشتر از سرعت لحظه ای که میان تست میکنن هم باید وضعیت سیگنال و کوالیتی رو مدنظرتون باشه.

alirezaer
16-01-2018, 02:30
سلام:
دوستان کسی از مودم TD-LTE مبین نت مدل SLC-130 که استوانه شکل هست استفاده می کنه؟
نظرتون در مورد ای مودم چیه؟
بنظرتون برای سرویس TD-LTE مبین نت،بهترین مودم کدام است؟
سپاس

saeed.zaran
17-01-2018, 00:28
با مودم وایمکس تعویض کردم , این مودم رو دادن بهم , 54 تومنم گرفتن , این مودم مگه چقده قیمتش , میرزه هم مودم وایمکسمو دادم هم 54 تومن اینو بهم دادن؟

WhiteHat
18-01-2018, 11:33
چشمک زدن چراغ آنتن به چه معنی هست؟ نکنه مبین نت جاسوسی می کنه؟

ALIRK
18-01-2018, 14:39
چشمک زدن چراغ آنتن به چه معنی هست؟ نکنه مبین نت جاسوسی می کنه؟

:n02: یعنی با چشمک زدن انتن جاسوسی میکنه نه اون اتصال رو نشون میده ...البته اگر منظورت چشمک زدن وای فای یا پورت لن باشه که خوب یاکسی داره استفاده میکنه یا برنامه ای در حال اجراهست

WhiteHat
18-01-2018, 18:58
:n02: یعنی با چشمک زدن انتن جاسوسی میکنه نه اون اتصال رو نشون میده ...البته اگر منظورت چشمک زدن وای فای یا پورت لن باشه که خوب یاکسی داره استفاده میکنه یا برنامه ای در حال اجراهست

اگه اتصال رو نشون میده پس چرا چشمک میزنه؟

justarm2006
22-01-2018, 04:14
درود، دوستان سرعت دانلود شبانه توی طرح 1 ماهه 100 گیگ + 1000 شبانه (70 تومن) تغییر کرده؟

aliprince
22-01-2018, 05:56
درود، دوستان سرعت دانلود شبانه توی طرح 1 ماهه 100 گیگ + 1000 شبانه (70 تومن) تغییر کرده؟من تغییر طرح زدم بهش و الان بهم کانل ۵ مگابایت رو داد ولی قبلش با همین طرح اما خرید یکماه پیش شبا ۵۰۰ کیلوبایت بود

mahdyshr
22-01-2018, 21:02
۵ مگابایت شبانه ؟ یعنی ۴۰ مگابیت ؟ یعنی شبانه ساعتی حدود ۱۵ گیگ می گیره ؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

mahdyshr
22-01-2018, 21:17
من تغییر طرح زدم بهش و الان بهم کانل ۵ مگابایت رو داد ولی قبلش با همین طرح اما خرید یکماه پیش شبا ۵۰۰ کیلوبایت بود

Sent from my SM-N920C using Tapatalk۵ مگابایت شبانه ؟ یعنی ۴۰ مگابیت ؟ یعنی شبانه ساعتی حدود ۱۵ گیگ می گیره ؟

aliprince
22-01-2018, 21:26
۵ مگابایت شبانه ؟ یعنی ۴۰ مگابیت ؟ یعنی شبانه ساعتی حدود ۱۵ گیگ می گیره ؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalkاره ۴۰ مگابیت رو کامل میداد دیشب. همون دیشب هم تمدید کرده بودم. البته این طرح رو مجبور شدم دوباره انتخاب کنم با این که طرحم همین بود اما ففط گزینه تغییر طرح بود که انتخابش کردم و شبانه اش درست شد. فکر‌کنم توی تعریف اکانتینگ گاف داده بودن و با توجه به سیستم به روزشون! قابل ادیت نبوده و مجبور شدن پاک کنن از اول شبانه سرعت بالا رو تعریف کنن. البته تو این مدت سه ماه سرویس شبانه پایین رو با اسم شبانه بالا فروختن و خیلیارو از ترافیک ۱۰۰۰ گیگ شبانه محروم کردن و سودشو ب جیب زدن.

mahdyshr
22-01-2018, 21:49
اره ۴۰ مگابیت رو کامل میداد دیشب. همون دیشب هم تمدید کرده بودم. البته این طرح رو مجبور شدم دوباره انتخاب کنم با این که طرحم همین بود اما ففط گزینه تغییر طرح بود که انتخابش کردم و شبانه اش درست شد. فکر‌کنم توی تعریف اکانتینگ گاف داده بودن و با توجه به سیستم به روزشون! قابل ادیت نبوده و مجبور شدن پاک کنن از اول شبانه سرعت بالا رو تعریف کنن. البته تو این مدت سه ماه سرویس شبانه پایین رو با اسم شبانه بالا فروختن و خیلیارو از ترافیک ۱۰۰۰ گیگ شبانه محروم کردن و سودشو ب جیب زدن.

Sent from my SM-N920C using Tapatalkآخه تو سایتش نوشته سرعت دانلود این سرویس بالا نیست
عجیبه ...

aliprince
22-01-2018, 22:07
آخه تو سایتش نوشته سرعت دانلود این سرویس بالا نیست
عجیبه ...

Sent from my SM-G935F using Tapatalkیدونه هست شبانه با سرعت بالا ۱۰۰ گیگ روزانه ۱۰ گیگ‌شبانه.

mahdyshr
22-01-2018, 22:13
۱۰ گیگ شبانه عملا یعنی شبانه نداره ....

aliprince
22-01-2018, 22:15
۱۰ گیگ شبانه عملا یعنی شبانه نداره ....

Sent from my SM-G935F using Tapatalkولی برای کسی که شب دانلود نداره و همون ۱۰۰ گیگ بسشه. بسته قبلیشم سر جاشه. ولی خدایی ۴ مگ کمه باید حداقل ۱۰ مگ بشه.

alirezaer
23-01-2018, 01:37
دوستان اینکه ۲ تا شبکه پیدا می کنه مودم SLC 130 و ۲ باند هست چه فایده ای داره؟

Angel Of Darkness
24-01-2018, 13:08
آپلودش رایگانه ؟
اگه نیست به چه صورت حساب میکنن ؟

Angel Of Darkness
24-01-2018, 13:13
آپلودش رایگانه ؟
اگه نیست به چه صورت حساب میکنن ؟

unepus
24-01-2018, 18:51
سلام
میشه دوستان بگند مدل دقیق مودم Td lte مبین نت چیه؟ و ایا میشه انتن تقویت کننده به اون وصل کرد؟
با تشکر

alphamaster
25-01-2018, 19:32
سلام به همه دوستان این گیگ پک رو تو صفحه شخصی من حذف کردن می خواستم بدونم کلا برا همه حذف شده یا فقط برای من این طوریه
گیگ پکاش یکی از دلایلی بود که ممکن بود منو نگه داره توی مبین نت و با همه مشکلات باهاش بسازم خیلی نامردی کردن یه طرحو بذاری بعد حذف کنی:n30:

david-ebi
25-01-2018, 19:59
سلام
میشه دوستان بگند مدل دقیق مودم Td lte مبین نت چیه؟ و ایا میشه انتن تقویت کننده به اون وصل کرد؟
با تشکر

برای من seowon intech مدل: 130s42g هستش.اما برای دوستانی که قبلتر مشترک شدن مودم air master 3000m هستش.

ظاهرا جدیدا همه رو seowon میدن.

اینم لینکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

آنتن خارجی هم نمیشه بهش وصل کرد.یعنی همچین جایی نداره.

unepus
25-01-2018, 22:20
سلام .مبین نت اجازه میده مودم td lte غیر از مال خودشو خریدو با طرح هاش استفاده کرد؟ و چه مدل مودم td lte تو بازار هست که بهش بشه انتن تقویت کننده متصل کرد؟

- - - Updated -

iDownload & iGame
26-01-2018, 18:32
سلام .مبین نت اجازه میده مودم td lte غیر از مال خودشو خریدو با طرح هاش استفاده کرد؟ و چه مدل مودم td lte تو بازار هست که بهش بشه انتن تقویت کننده متصل کرد؟

- - - Updated -
خیر نمیشه ....

WhiteHat
27-01-2018, 00:16
ping 8.8.8.8 -t

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=892ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1452ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1145ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1016ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1507ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=2049ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=2148ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1915ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=2772ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=3135ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=3585ms TTL=51

دایال آپ روحت شاد

RealFlow
27-01-2018, 06:34
تست سرعت 4 مگابیت و آپلود و پینگ اینترنت شبانه وایمکس مبین نت

سرعت با اینترنت دانلود منیجرتا 510 بالا میره و متوسط سرعت 450 و 480 کیلو بایت هست....
این تست رو فقط برای سنجش پینگ گرفتم که برام جالبه که پینگ پائینه! 4 مگا بیت زیاد نیست اما کارم رو راه میندازه ...... و خیلی این وایمکس با این سرعت ثابت بهتر از نسل چهار و چهار نیم و TD هست که بین 1 مگ تا 40 مگ با ادعای فروشندگانشون!! متغیره!! تازه هم مودم جدید باید بخری هم قیمت طرحهای اینترتی شون زیاده....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amin_v30
31-01-2018, 13:00
دوستان راهکاری وجود داره که در تمام طول شبانه روز سرعت اینترنت این سرویس یک مقدار ثابت باشه؟
چون من اوایل صبح واقعا از سرعتم راضی هستم یعنی 7 8 صبح
اما هی رفته رفته کم میشه سرعت
یعنی از 8 شب به بعد خیلی افت محسوسی میکنه
علتش زیاد شدن یوزر هست در این ساعات یا عوامل دیگه ای هم دخیله؟

amin_v30
31-01-2018, 13:05
دوستان راهکاری وجود داره که در تمام طول شبانه روز سرعت اینترنت این سرویس یک مقدار ثابت باشه؟

mehrdad2
31-01-2018, 13:52
دوست گرامی کلیه نت کشور اعم از کابلی و غیره به همین سرنوشت دچارند.

amin_v30
31-01-2018, 15:01
دوست گرامی کلیه نت کشور اعم از کابلی و غیره به همین سرنوشت دچارند.
دوست من،راستش من adsl آسیاتک هم دارم،راستش تو همه ساعت شبانه روز با یه سرعت مشخص دانلود انجام میدم،چه با IDM چه آپدیت توی PS4
ولی با این مبین نت اصلا ثبات سرعت دانلود رو نمیتونم تجربه کنم،شاید باید برم سمت ایرانسل،شاید از پوشش دهی و کمبود دکل هست تو منطقه ما که انقد تفاوت زیاد داره توی روز و شب

xomax
31-01-2018, 19:51

من بخاطر همین نوسان و افت سرعت بعد از 6 ماه دیگه تمدید نکردم و برگشتم روی ADSL. اوایل نسبتا خوب بود اما به مرور تو ساعت اوج شلوغی سرعت میشد زیر 10 مگ و با این اوصاف اصلا ارزش ماهی 70 هزار تومن رو نداشت. برای سرعت بالا گرفتن ازش هم باید هات اسپات شیلد بزنید و در غیر اینصورت تک کانکشن و وب گردی در ساعت شلوغی داغونه.
الان 12-13 مگ سرعت دارم، 24 ساعت هم همینه. مبین هر موقع 90 درصد اوقات بتونه سرعت و کیفیت رو تضمین کنه شاید ارزش خرید داشته باشه. این سرعت 40 مگی هم که تبلیغ میکنه اکثر کاربرها نمیتونن بگیرن

farhad_usa
31-01-2018, 21:09
علتش بیشتر شدن کاربران در این ساعت ها هست و ظاهرا مبین قصد افزایش پهنای باند رو هم نداره و شبانه در همه طرح ها همچنان روی 4 مگابیت محدود هست که نشون میده مبین نت "دروغگو" هست

blackbird
02-02-2018, 02:49
من بخاطر همین نوسان و افت سرعت بعد از 6 ماه دیگه تمدید نکردم و برگشتم روی ADSL. اوایل نسبتا خوب بود اما به مرور تو ساعت اوج شلوغی سرعت میشد زیر 10 مگ و با این اوصاف اصلا ارزش ماهی 70 هزار تومن رو نداشت. برای سرعت بالا گرفتن ازش هم باید هات اسپات شیلد بزنید و در غیر اینصورت تک کانکشن و وب گردی در ساعت شلوغی داغونه.
الان 12-13 مگ سرعت دارم، 24 ساعت هم همینه. مبین هر موقع 90 درصد اوقات بتونه سرعت و کیفیت رو تضمین کنه شاید ارزش خرید داشته باشه. این سرعت 40 مگی هم که تبلیغ میکنه اکثر کاربرها نمیتونن بگیرن
شما روی خط تلفن 12 مگابیت میگیرید ؟ من یه خط اختصاصی گذاشتم برای ADSL کابل جدا کشیدم با بدبختی 4 مگابیت شد رانژه، دانلود هم بزور 450 تا 480. منزل چقدر با مرکز مخابرات فاصله داره و کدوم ISP مرسی.

xomax
02-02-2018, 15:17
شما روی خط تلفن 12 مگابیت میگیرید ؟ من یه خط اختصاصی گذاشتم برای ADSL کابل جدا کشیدم با بدبختی 4 مگابیت شد رانژه، دانلود هم بزور 450 تا 480. منزل چقدر با مرکز مخابرات فاصله داره و کدوم ISP مرسی.

از خود مخابرات سرویس میگیرم. فاصله ام هم حدود 2 کیلومتر هست. سر خط سرعت 16 مگ فیکس میگیرم ولی سیم کشی داخلی قدیمیه و سرعت افت میکنه

alijigari
04-02-2018, 12:11
درود
من طرح 4 تا 40 مگ با حجم 100 گیگ گرفتم ، برای من داخل طرح ن.شته 1000 گیگ شبانه
اما وقتی گزارش یک روز را میگیریم میبینم حجم شبانه را هم از این 100 گیگ کم کرده .
کلا ترافیک شبانه شامل چه ساعتی میشه ؟؟

amin_v30
04-02-2018, 12:40
درود
من طرح 4 تا 40 مگ با حجم 100 گیگ گرفتم ، برای من داخل طرح ن.شته 1000 گیگ شبانه
اما وقتی گزارش یک روز را میگیریم میبینم حجم شبانه را هم از این 100 گیگ کم کرده .
کلا ترافیک شبانه شامل چه ساعتی میشه ؟؟
ساعت شبانه 2 تا 7 هست

alijigari
04-02-2018, 13:09
ساعت شبانه 2 تا 7 هست
منظورتون این هست که 2تا 7 باید از 1000 گیگ کم بشه ؟؟
12 تا 2 بامداد از 100 گیگ ؟؟

alijigari
05-02-2018, 13:17
منظورتون این هست که 2تا 7 باید از 1000 گیگ کم بشه ؟؟
12 تا 2 بامداد از 100 گیگ ؟؟
دوستان یکی جواب منو بده

bahmanjasemi
05-02-2018, 16:43
آقا الان درخواست تعویض وایمکس دادم از طریق سایت این پیغام رو میده و میگه باید یک ماه منتظر باشی :n04: برای شما هم اینو میگفت؟ و اینکه برای شما چند روزه ارسال شد مودم؟

درخواست شما با موفقیت ثبت شد. با توجه به استقبال بی‌نظیر از خدمات TD-LTE مبین‌نت در شهر شما، درخواست شما در صف انتظار نصب قرار گرفته و در بازه زمانی کمتز از یک ماه انجام خواهد شد. از اینکه با صبوری خود ما را در ارائه خدمات با کیفیت مطلوب یاری می‌فرمایید کمال تشکر را داریم. هم‌چنین شرکت ارتباطات مبین‌‎نت به پاس قدردانی هدیه‌ای برای شما در نظر گرفته است که در آینده نزدیک اطلاع‌رسانی خواهد شد. قدردان همراهیتان هستیم

مشخصات اشتراک درخواستی : نسل جدید TD-LTE

سرعت 4 تا 40Mbps ،
10 گیگا بایت 12 ماهه: ۵۰۰,۰۰۰ریال
۱۰ گیگابایت شبانه رایگان

farhad_usa
05-02-2018, 18:03
دوستان یکی جواب منو بده
بله،از ساعت 2 تا 7 از حجم شبانه (1000 گیگ) کم می شود
البته یکبار برای من بعد از تمدید، در ساعات شبانه از حجم روزانه کم میشد،که بعد از دو هفته درست شد

alijigari
06-02-2018, 16:49
درود
گزارش کارکرد دیروز و امروز برای بقیه دوستان هم صفر نشان میده ؟؟؟

lordsajad7
06-02-2018, 21:49
بنده بد بخت ترین گیمرم یعنی:|
زمانی که ADSL 2+ داشتم با 512 نامحدود مخابرات می گذروندیم و دهنم سرویس میشد بعد که گشتیم دیدیم که بقیه سرویس های ADSL داغون هستند مجبور شدیم 165 هزارتومان پول مودم مبین نت بدیم و 70 تنگش تا بتونیم راحت تر بازی کنیم بعدش نصرفید یعنی نمیتونستم این بسته رو بخرم بقیه بسته های ارزون ترش هم که بدرد نمیخوره چند ماه نبودیم تا تنونستم دوباره بسته بخرم بیام ببینم اینترنت رو با کمال تعجب این ای دی اس ال بود که دهنم رو باز گذاشت!!!! 350 گیگ -450 گیگ بین الملل 8 مگ 80 تومان!!!!!!!!!! بعد که این بسته ضرر 100 گیگ 70 تومن مبین نت رو گرفتم دیدم واقعا عصبانی شدم بعد از اون ور 512 نامحدود پس پرداخته 6-7 ماه 25 تومن جمع شد با بقیه خرج هاش بدهی هاش شد 220 تومان!!!! بعد خط 50 هزارتومن که خریده بودم رو بردند الان میفهم چه حماقت کردم که به این مبین نت چسبیدم! اون موقع بهترین تعرفه بود اما الان ضرره
بگذریم چون ارتباط بی سیم ضرر داره برای بدن و.. گرون تر هست الان برای آپدیت های پلی 4 باید بیشنم تا 2 شب بشه بزارم در صورتی که با 450 گیگ پیشگامان راحت در هر زمانی میتونم آپدیت هام و بزارم
این بسته رو مبین نت ما رو سرویس کرد بابتش یه روز میزاشت یه روز ور می داشت و منت سرم میگذاشت دم هرکسی که باعث میشه این عرصه رقابتی شه ممنون مبین نت اگه بسته بهتر ندی جهنم و ضرر دیگه تمدید نمیکنم چون بسته ها بدردنمیخوره با این همه قطعی و لگ

- - - Updated - - -

بنده بد بخت ترین گیمرم یعنی:|
زمانی که ADSL 2+ داشتم با 512 نامحدود مخابرات می گذروندیم و دهنم سرویس میشد بعد که گشتیم دیدیم که بقیه سرویس های ADSL داغون هستند مجبور شدیم 165 هزارتومان پول مودم مبین نت بدیم و 70 تنگش تا بتونیم راحت تر بازی کنیم بعدش نصرفید یعنی نمیتونستم این بسته رو بخرم بقیه بسته های ارزون ترش هم که بدرد نمیخوره چند ماه نبودیم تا تنونستم دوباره بسته بخرم بیام ببینم اینترنت رو با کمال تعجب این ای دی اس ال بود که دهنم رو باز گذاشت!!!! 350 گیگ -450 گیگ بین الملل 8 مگ 80 تومان!!!!!!!!!! بعد که این بسته ضرر 100 گیگ 70 تومن مبین نت رو گرفتم دیدم واقعا عصبانی شدم بعد از اون ور 512 نامحدود پس پرداخته 6-7 ماه 25 تومن جمع شد با بقیه خرج هاش بدهی هاش شد 220 تومان!!!! بعد خط 50 هزارتومن که خریده بودم رو بردند الان میفهم چه حماقت کردم که به این مبین نت چسبیدم! اون موقع بهترین تعرفه بود اما الان ضرره
بگذریم چون ارتباط بی سیم ضرر داره برای بدن و.. گرون تر هست الان برای آپدیت های پلی 4 باید بیشنم تا 2 شب بشه بزارم در صورتی که با 450 گیگ پیشگامان راحت در هر زمانی میتونم آپدیت هام و بزارم
این بسته رو مبین نت ما رو سرویس کرد بابتش یه روز میزاشت یه روز ور می داشت و منت سرم میگذاشت دم هرکسی که باعث میشه این عرصه رقابتی شه ممنون مبین نت اگه بسته بهتر ندی جهنم و ضرر دیگه تمدید نمیکنم چون بسته ها بدردنمیخوره با این همه قطعی و لگ

lordsajad7
06-02-2018, 22:25
درود
گزارش کارکرد دیروز و امروز برای بقیه دوستان هم صفر نشان میده ؟؟؟
یه نمودار زیر مدت زمان میزان مرف بود کلا از بین رفت!
بله همینطور تو گزارش ها که دیدم 0 میزنه

alijigari
08-02-2018, 09:36
یه نمودار زیر مدت زمان میزان مرف بود کلا از بین رفت!
بله همینطور تو گزارش ها که دیدم 0 میزنه
درود
الان 4 روز هست برای همه میزان مصرف را در قسمت جزییات کارکرد اینترنت صفر زده و کسی اعتراض نکرده ؟؟
فقط در صفحه پیشخوان حجم باقیمانده را نشان داده اما برای این 4 روز 4 گیگ از من کم کرده ، من اصلا خونه نبودم

lordsajad7
08-02-2018, 10:33
درود
الان 4 روز هست برای همه میزان مصرف را در قسمت جزییات کارکرد اینترنت صفر زده و کسی اعتراض نکرده ؟؟
فقط در صفحه پیشخوان حجم باقیمانده را نشان داده اما برای این 4 روز 4 گیگ از من کم کرده ، من اصلا خونه نبودم
والا من خسته شدمم انقدر جواب مضحک شنیدم! شبکه در دست تعمیر است لطفاً صبر کنید بزودی درست میشه قول میدم اگه زنگ بزنید همینو میگه

Armin.Computer
13-02-2018, 23:36
سلام
دوستان وضعیت تک کانکشن شما چه جوره؟
مخصوصا تو اوج مصرف

farhad_usa
14-02-2018, 14:04
سلام
دوستان وضعیت تک کانکشن شما چه جوره؟
مخصوصا تو اوج مصرف
تست سرعت در صبح

تست سرعت در شب

luches
16-02-2018, 22:59
دوستان 2-3 روز گذشته نت من دچار اختلال خیلی شدید شده . پینگ بالا و تایم اوت زیاد !! وضعیت برای دوستان دیگر به چه صورت هست ؟

ksjvk
19-02-2018, 13:19
دوستان 2-3 روز گذشته نت من دچار اختلال خیلی شدید شده . پینگ بالا و تایم اوت زیاد !! وضعیت برای دوستان دیگر به چه صورت هست ؟
مال منم همینطوره. سرعت افتاده

lordsajad7
20-02-2018, 14:36
پینگ با سرور EU بازی Fortnite 145 هست:|
جیتر و تایم اوت داره بیشتر موقع ها
کلاً اینکه توصیه نمیکنم بخرید تا وضعیت بهتر بشه:n34:

siamak_mu
20-02-2018, 23:33
مبین نت افتضاح رو رد کرده دیگه. تک کانکشن فوقِ داغونه. من که دیگه میرم ADSL دوباره.
اصل مشکل برمیگرده به تک کانکشن خصوصاً با چیز شکن.

alidagha
21-02-2018, 12:07
سلام دوستان یه سوال داشتم مگه مبین نت اینو نگفته؟

برای طرح های TD-LTE، مصرف از ساعت ۲ الی ۷ صبح، شامل ترافیک شبانه می شود و مشترکین می توانند از حجم شبانه در این ساعات استفاده کنند، استفاده از حجم شبانه رایگان با سرعت ۱ تا ۴ مگابیت بر ثانیه امکان پذیر است.

و بعد اینو

برای طرح های +TD.TURBOوTD.TURBO ساعات اینترنت رایگان شبانه از ساعت ۲ الی ۷ صبح و برای سایر طرح ها تمدید۳ الی ۷ صبح می باشد. سرعت ساعات اینترنت رایگان شبانه برای طرح های تمدید ۱ تا ۴ مگابیت بر ثانیه می باشد. اما برای مشترکینی که تمایل دارند در ساعات شبانه از سرعت ۴ تا ۴۰ مگابیت بر ثانیه بهره مند شوند،طرح های TP6401 و TP6402 و T6401 پیشنهاد می گردد.

پس دانلود تو ساعت 2-7 یا 3-7 رایگان حساب میشه یا از حجم شبانه ما کم میشه؟

آخه من طرح ورود P5401 10 گیگ یکساله دارم ولی دیشب از 3-7 دانلود کردم از حجمم کم نکرد؟

aliprince
22-02-2018, 01:18
من که مبین نت رو خاموش کردم و توی کمد گذاشتم و تا وقتی سرویسش‌ به ثبات نرسه دیگه ازش استفاده نمیکنم. برگشتم به ای دی اس ال و طرح ۸ مگ نامحدود با ۱۱۰۰ گیگ مصرف منصفانه با قیمت ۴۵ تومن رو فعال کردم.

amir-magic
22-02-2018, 09:11
منم بعد از استفاده از تیرماه گذشته دیگه این ماه تمدید نکردم و خاموشش کردم امیدوارم یه فکری به حالش بکنن در حال حاضر برگشتم به ADSL با طرح 8مگ:n27:

lordsajad7
23-02-2018, 18:37
منم بعد از استفاده از تیرماه گذشته دیگه این ماه تمدید نکردم و خاموشش کردم امیدوارم یه فکری به حالش بکنن در حال حاضر برگشتم به ADSL با طرح 8مگ:n27:
ممنون ازتون مبین نت باید بفهمه که یه بسته 100 گیگی 75 تومنی رو اونقدر شاخ فکر نکنه با این قطعی های آشغالیش(هی برداشت و گذاشت ! انگار 1000 گیگ 40 مگ به قول خودش که میگن به باند 40 مگی وصل شو! رو گذاشته 10 تومن نه داداش ADSL 2+ تغییر کرد 16 مگ با ثبات و با پینگ عالی شاتل با 350 گیگ ترافیک داره میده 80 تومن تو چیکار کردی!) 100 گیگ 4 مگ 75 تومن!!!!! وقتی مشتری هاش رفتن به ضرر افتاد میفهمه ADSL 2+ این بار برگشته باید رقابت کنه منم چاره ای ندارم چون خط برا مالکه دولتیه نمیتونم ای دی اس ال بگیرم وگرنه یه لحظه نمیموندم

WhiteHat
24-02-2018, 00:19
مبین نت دیگه بعد از ارزون شدن adsl صرف نداره مگه اینکه کسی مشکل خط داشته باشه یا آپلود سریع بخواد
این روزا هم افت سرعت منطقیه...

pedram2222
27-02-2018, 20:18
من هم برگشتم به ال دی اس ال با اینکه مشکل نویز خط داشتم ولی سرعتم خیلی خیلی بهتر از مبین نت هست چون واقعا شبها نمیشد استفاده کرد از مبیننت امیدوارم یه فکری بحال سرویساش بکنه