مشاهده نسخه کامل
: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
Black.Hawk
18-12-2018, 08:13
سلام
این طرح ثبت نام اولیه که قیمت 300 هزار تومن تو سایت مبین نت زده و نوشته مودم رومیزی با مودم b612 هست یا مدل دیگه ای هست؟
اصلا مبین نت مودم رومیزی مدل دیگه ای هم داره؟
بعد اینکه اگه منطقه تحت پوشش td lte مبین نت نباشه از دکل های همراه اول میتونه استفاده کنه و به اونا وصل بشه؟
ممنون
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
سلام
این طرح ثبت نام اولیه که قیمت 300 هزار تومن تو سایت مبین نت زده و نوشته مودم رومیزی با مودم b612 هست یا مدل دیگه ای هست؟
اصلا مبین نت مودم رومیزی مدل دیگه ای هم داره؟
بعد اینکه اگه منطقه تحت پوشش td lte مبین نت نباشه از دکل های همراه اول میتونه استفاده کنه و به اونا وصل بشه؟
ممنون
مبین نت در کل ۲ مودم داره
رومیزی airmaster و huawei و یکی دیگه مثل ۲۱۰۱ ایرانسل هست
و جیبی یک مدل که زیاد جالب نیست
تمام مودم رومیزی میشه۳۰۰ یا ۴۰۰ به اضاف هزینه نصب که ۵۰ هست
بنظرم زنگ بزنین مستقیم به نمایندگی شهرتون و با شرط خرید مودم b612 هواوی اقدام بخرید کنید
اکر کیفیت اینترنت مبین نت در زمان نصب خوب نباشه به شما سرویس ۳۶۰ میدن که اینم باز هزینه اضاف داره نزدیک ۱۰۰ که فقط روی همین مودم هواوی ارایه میشه
ali.xvb.x
19-12-2018, 12:40
این مبین نت تو فیلترینگ شده کاسه داغ تر از آش! قیمتاشونم که خیلی بردند بالا!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارزش داره؟
قیمت قبلشچقدره؟
ارزش داره؟
قیمت قبلشچقدره؟
ارزش خرید نداره
دقیقا. چند روزه اکانت ----- کار نمیکنه میگن پورت اینم بستن. برای یه بازی معمولی مثل township هم باید فیلتر شکن بزنم. مسخره است دیگه
- - - Updated - - -
دقیقا. چند روزه اکانت ----- کار نمیکنه میگن پورت اینم بستن. برای یه بازی معمولی مثل township هم باید فیلتر شکن بزنم. مسخره است دیگه
Black.Hawk
23-12-2018, 20:46
دوستان مبین نتی یه سوال دارم در مورد پورت های باز شبکه
پشتیبانی مبین نت که سوال کردم میگه ما هیچ پورتی رو فیلتر نکردیم و راحت میتونید ریموت بزنید
اما میخوام قبل از خرید و هزینه کردن مطمئن بشم
کسی تجربه استفاده چه با آی پی داینامیک و چه با استاتیک داشته که خبر داشته باشه وضعیت چجوری هست؟
از طریق این سایت هم میتونید یه محدوده از پورت ها رو وارد کنید و ببینید که باز هستن یا نه
مثلا پروت های 443 80 8080 و...
ممنون
آخرین فریم ویز AirMaster 3000M چنده ؟
دوستان مبین نتی یه سوال دارم در مورد پورت های باز شبکه
پشتیبانی مبین نت که سوال کردم میگه ما هیچ پورتی رو فیلتر نکردیم و راحت میتونید ریموت بزنید
اما میخوام قبل از خرید و هزینه کردن مطمئن بشم
کسی تجربه استفاده چه با آی پی داینامیک و چه با استاتیک داشته که خبر داشته باشه وضعیت چجوری هست؟
از طریق این سایت هم میتونید یه محدوده از پورت ها رو وارد کنید و ببینید که باز هستن یا نه
مثلا پروت های 443 80 8080 و...
ممنون
این سایتی که گذاشتید من تست کردم برای من فقط 80 بازه از 81 تا 88 فیلتره.
hotman1234
01-01-2019, 14:29
نت تایپ مبین نت 2 هست یا 3؟
Black.Hawk
01-01-2019, 15:02
نت تایپ مبین نت 2 هست یا 3؟٢ میده
من مودم ایرانسل بی 612 انلاک دارم. الان سیمکارت مبین نت داخلش گذاشتم اما تنظیمات apn مبین نت رو ندارم از دوستان میشه یکی مقدارش رو بگه من دستی وارد کنم؟
abdollahy2009
06-01-2019, 02:28
من مودم ایرانسل بی 612 انلاک دارم. الان سیمکارت مبین نت داخلش گذاشتم اما تنظیمات apn مبین نت رو ندارم از دوستان میشه یکی مقدارش رو بگه من دستی وارد کنم؟
APN: MobinNet
MohsenRamezani
10-01-2019, 14:37
196 مبین نت هنوز برای آنلاک نیومده ؟
196 مبین نت هنوز برای آنلاک نیومده ؟
خیر
تغیری نکرده اوضاع
mirsina1979
10-01-2019, 23:49
دوستان کیفیت سعادت اباد طرف میدان کاج چطوره؟؟
تست سیم کارت مبین نت روی مودم TD LTE ایرانسل B612 آنلاک شده با آخرین فریمور ایرانسل.
vahidna65
14-01-2019, 10:23
سلام دوستان ، مودم 180 TENDA همراه اول با طرح های مبین نت به زودی
ارائه میشه
morteza_mombeini
14-01-2019, 14:07
ارائه میشه
از طرف چه شرکتی ؟ همه میتونن بخرن یا باید مشترک مبین نت باشیم ؟
mirsina1979
14-01-2019, 15:35
ارائه میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%85-%D9%88-%D8%AA%D8%AC%D9%87%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87_%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7% D9%86_%D8%A7%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%86_% D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B1/NINGJ_vD_
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%85-%D9%88-%D8%AA%D8%AC%D9%87%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87_%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7% D9%86_%D8%A7%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%86_% D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B1/NINGJ_vD_
بنظرم اصلا منطقی نیست خرید این مودم اونم با قیمت ۵۰۰ تومن و نهایت سرعت ۴۰ مگ
و مشخصات ضعیف این مودم
کسی مودم Air master 3100v رو داره پیام خصوصی بده احتمالا بشه کاری کرد ترافیک کم نشه ، یه تست کنیم ممنون .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مودم-td-lte-مبین-نت-مدل-air-master-3100v.jpg
number-1
16-01-2019, 22:44
دوستان میشه کاری کنیم شرکت نتونه بدون اجازه مودم رو اپدیت کنه؟
و اینکه مودم seowon رو میشه انلاک کرد؟
دوستان میشه کاری کنیم شرکت نتونه بدون اجازه مودم رو اپدیت کنه؟
و اینکه مودم seowon رو میشه انلاک کرد؟
واسه مودمهای بقیر از ۶۱۲ فکر نکنم راهی باشه چون اون مودم ها معلوم نیست فریمور از کجا میشه گرفت
واسه ۶۱۲ قبل از اینکه به ورژن ۱۹۶ اپدیت بشه میشه جلوشو گرفت
number-1
17-01-2019, 20:04
دوستان فقط یه نکته که خودم تجربه کردم رو اینجا بگم
این مودم های seowon کوچیکا که اندازه لیوان هستن واقا فوق العاده هستن برد وای فایش حرف نداره من قدرتشو کم کردم ولی تا وسطای کوچه اونم از چندین طبقه بالاتر بازم انتن میده اول فکر میکردم کاذبه ولی تست که کردم سایت ها با سرعت عالی باز میشدند
من مودم های مختلف زیاد داشتم zyxel Huawei Dlink ولی واقا این یه چیز دیگس چون ساخت کره است کیفیت ساختش عالیه
تنظیمات توی مودم هم کامله بدون هیچ کمو کاستی
وای فای 612 با اون اندازه بزرگش در برابر این هیچه
البته من فقط تجربه مو گفتم قصد طرفداری از برند خاصی نیست همین
dadadasa
18-01-2019, 12:06
باسلام خدمت دوستان گرامی.
این مودم های seowon کوچیکا که اندازه لیوان هستن اگه واقا فوق العاده هستن طبق گفته دوستمون پس مودم های جیبی td-lte که مبین نت جدیدا ارایه کرده (مدل slr-120) و ساخت همین شرکت کره ای
seowon هست هم باید خوب باشه از دوستان اگه کسی تجربه کار با این مودم رو داره اطلاع رسانی کنه تا اگه کسی خواست بخره در جریان مزایا و معایبش باشه.بنده خودم به شخصه از تاریخ 1397/5/2 تا به حال مودم b612s-25d مبین نت رو دارم البته با سیم کارت 360 درجه و فقط از حالت fdd استفاده می کنم (رومینگ همراه اول) تست سرعت همیشه بین 35 الی 42 مگابایت بر ثانیه هست و سرعت دانلود هم بین 5 الی 6 مگابایت بر ثانیه و در بدترین حالت هم 3 مگابایت بر ثانیه میشه سرعت دانلود شبانه هم همیشه 500 الی 550 کیلوبایت بر ثانیه هست و کم و زیاد نمیشه یک بار هم در این مدت در طول شبانه روز قطع و وصل نشده .لازم به ذکره از سال 90 الی 97 هم مشترک وایمکس مبین نت بودم و سرعت وایمکسش هم بسته به سرعت اینترنت خریداری شده خیلی خوب بود و کم و زیاد نمی شد.راجع به مودم b612 هم ورژن نرم افزار مودم بنده به صورت اتوماتیک 196 شده که فراموش کرده بودم گزینه آپدیت خودکار مودم رو خاموش کنم که زیاد هم مهم نیست اما اگه مودم رو بشه آنلاکش کرد که دیگه محشر هست کسی از دوستان خبر نداره نرم افزار آنلاکش چه موقع به بازار میاد (ورژن 196) و اینکه wifi مودم هم نسبتا ضعیف هست اما اون قدر ها هم که همه میگن ضعیف نیست. تنها ایراد td-lte مبین نت این هست که تنوع بسته های 3 و 6 و یک ساله اون نسبت به ایرانسل بسیار بسیار کم هست و گر نه مشکل دیگه ای حداقل برای من که تا به حال اصلا نداشته .
- - - Updated - - -
این مودم های seowon کوچیکا که اندازه لیوان هستن اگه واقا فوق العاده هستن طبق گفته دوستمون پس مودم های جیبی td-lte که مبین نت جدیدا ارایه کرده (مدل slr-120) و ساخت همین شرکت کره ای
seowon هست هم باید خوب باشه از دوستان اگه کسی تجربه کار با این مودم رو داره اطلاع رسانی کنه تا اگه کسی خواست بخره در جریان مزایا و معایبش باشه.بنده خودم به شخصه از تاریخ 1397/5/2 تا به حال مودم b612s-25d مبین نت رو دارم البته با سیم کارت 360 درجه و فقط از حالت fdd استفاده می کنم (رومینگ همراه اول) تست سرعت همیشه بین 35 الی 42 مگابایت بر ثانیه هست و سرعت دانلود هم بین 5 الی 6 مگابایت بر ثانیه و در بدترین حالت هم 3 مگابایت بر ثانیه میشه سرعت دانلود شبانه هم همیشه 500 الی 550 کیلوبایت بر ثانیه هست و کم و زیاد نمیشه یک بار هم در این مدت در طول شبانه روز قطع و وصل نشده .لازم به ذکره از سال 90 الی 97 هم مشترک وایمکس مبین نت بودم و سرعت وایمکسش هم بسته به سرعت اینترنت خریداری شده خیلی خوب بود و کم و زیاد نمی شد.راجع به مودم b612 هم ورژن نرم افزار مودم بنده به صورت اتوماتیک 196 شده که فراموش کرده بودم گزینه آپدیت خودکار مودم رو خاموش کنم که زیاد هم مهم نیست اما اگه مودم رو بشه آنلاکش کرد که دیگه محشر هست کسی از دوستان خبر نداره نرم افزار آنلاکش چه موقع به بازار میاد (ورژن 196) و اینکه wifi مودم هم نسبتا ضعیف هست اما اون قدر ها هم که همه میگن ضعیف نیست. تنها ایراد td-lte مبین نت این هست که تنوع بسته های 3 و 6 و یک ساله اون نسبت به ایرانسل بسیار بسیار کم هست و گر نه مشکل دیگه ای حداقل برای من که تا به حال اصلا نداشته .
hotman1234
18-01-2019, 13:50
سلام.
میشه سیم کارت مبین نت رو به صورت جدا بدون مودم خریداری کرد؟
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
تجربه استفاده از مودم لیوانی و مودم جیبی رو ندارم
ولی اطلاعاتی که در مورد مودم جیبی دارم اینه که شما نمیتونید در حال حرکت از اینترنت استفاده کنید و سرویس به شدت ناپایدار هست به دلیل ماهیت سرویس td lte و مودم حتما باید ثابت باشه
متاسفانه تا امروز هیچ روشی برای انلاک مودم بی ۶۱۲ ارایه نشده واونم دلیلش بسته شدن usb مودم هست
با وجود برداشتن تیک اپدیت مودم باز اپدیت میشه و اونم دلیلش پروتوکل tr069 هست مه اجازه دسترسی به مودم رو از طریق مبین نت در هر شرایطی فراهم میکنه
بنظرم سرویس مبین نت پایدار ترین و نه پر سرعترین اینترنت ثابت در حال حاضر در ایران هست
وای فای این مودم بنظرم معمولی و در فضایی حدود ۵۰ تا ۸۰متر بدون مانع خوب کار میکنه و برای فاصله بیشتر ریپیتر الزامی هست
بی ۶۱۲ بنظرم پایدار تر از بقیه مودم موجود هست حتی با انتن ضعیف
سرویس ۳۶۰ جدیدا فعال نمیکنن ولی کسانی که دارن اکثرا راضی هستند و حداکثر پهنای باند که ۴۰ مگ باشه رو دریافت میکنه
بسته های بلند مدت مبین نت فقط از بقیه شرکت ها به صرفه تر هست
مبین نت مجددا طرح تعویض مودم وایمکس و مودم دوگانه روبه مودم تی دی ال تی ای اغاز کرده
سلام.
میشه سیم کارت مبین نت رو به صورت جدا بدون مودم خریداری کرد؟
سلام , در عوامل فروش آشنا داشته باشید بله میشه اما به سختی.
number-1
19-01-2019, 01:24
بله اما مثل سابق نیست
در طرح قبلی با 50 تومتن و 6 ماه اینترنت این کار رو انجام میدادن
در حال حاضر بالای 200 هزار تومان هزینه برمیداره
بله اما مثل سابق نیست
در طرح قبلی با 50 تومتن و 6 ماه اینترنت این کار رو انجام میدادن
در حال حاضر بالای 200 هزار تومان هزینه برمیداره
هر روز بهتر از دیروژ
اینا هم مثل سایپا هستن هر هفته گرونمیکنن
Behzad83
19-01-2019, 03:22
راجع به مودم b612 هم ورژن نرم افزار مودم بنده به صورت اتوماتیک 196 شده که فراموش کرده بودم گزینه آپدیت خودکار مودم رو خاموش کنم که زیاد هم مهم نیست اما اگه مودم رو بشه آنلاکش کرد که دیگه محشر هست کسی از دوستان خبر نداره نرم افزار آنلاکش چه موقع به بازار میاد (ورژن 196)
من سرچ میزدم، تو فروم روسی 4pda دیدم که گفته بودن با پروگرام کردن آیسی میشه. همون کاری که با موبایل و دستگاههای دیگه میکنند.
منتها باید گشت دید چه کسی این کار رو میتونه انجام بده.
به نظر من شدنش میشه. این همه موبایل و ... رو هک میکنن، یه مودم رو نتونن آنلاک کنن؟
apple021
19-01-2019, 16:30
سلام دوستان من مودم فروختم
ولی دوستم داره و یک سوال داره منم موندم چی بگم
اینکه مودم b612 بهش سیم همراه اول بندازی مشکل ایجاد میشه؟؟
مودم خودش از انتن های همراه اول استفاده میکنه
سلام دوستان من مودم فروختم
ولی دوستم داره و یک سوال داره منم موندم چی بگم
اینکه مودم b612 بهش سیم همراه اول بندازی مشکل ایجاد میشه؟؟
مودم خودش از انتن های همراه اول استفاده میکنه
مشکلی ایجاد نمیشه ولی انتن نمیده احتمالا
میتونین با خیال راحت تست کنید
در صورتی که طرح ۳۶۰ فعال باشه سیم کارت مبین نت به دکل همراه اول رومینگ میکنه
sajjads24
22-01-2019, 04:44
سلام دوستان من یک مودم td-lte موبیننت مدل B612 دارم راهی هست انلاک بشه ؟
میخوام سیمکارت همراه اول استفاده کنم ولی انتن نمیده !
سلام دوستان من یک مودم td-lte موبیننت مدل B612 دارم راهی هست انلاک بشه ؟
میخوام سیمکارت همراه اول استفاده کنم ولی انتن نمیده !
مودم مبین نت ورژن 196 فعلا قابل انلاک نیست
*Forgotten*
25-01-2019, 14:03
سلام دوستان
من یه مودم سوخته وایمکس دارم به نظرتون با مودم نسل جدید تعویض میشه ؟
اصلا توی طرح تعویض مودم قدیمی خراب باشه یا سالم مهمه یا فقط اشتراکش مهمه؟
سلام دوستان
من یه مودم سوخته وایمکس دارم به نظرتون با مودم نسل جدید تعویض میشه ؟
اصلا توی طرح تعویض مودم قدیمی خراب باشه یا سالم مهمه یا فقط اشتراکش مهمه؟
با پشتیبانی تماس بگیر و بگو میخام تعویض کنم
اول چیزی نگو که مودم سوخته
mohamadgh1376
28-01-2019, 15:48
سلام دوستان من تازه اینترنت مبین نت خریدم طرح 360 با مودم b612 داخل تنظیمات دو حالت FDD , TD داره خواستم بدونم میخوام به TD مبین نت وصل بشم حتما باید سیم کارت تعویض کنم یا خیر لطفا کسانی که میدونن لطفا راهنمایی کنید خواهشا عکس از صفحه اصلی مودم روی حالت Td قرار بدید . باتشکر
سلام دوستان من تازه اینترنت مبین نت خریدم طرح 360 با مودم b612 داخل تنظیمات دو حالت FDD , TD داره خواستم بدونم میخوام به TD مبین نت وصل بشم حتما باید سیم کارت تعویض کنم یا خیر لطفا کسانی که میدونن لطفا راهنمایی کنید خواهشا عکس از صفحه اصلی مودم روی حالت Td قرار بدید . باتشکر
مگه بهتون ۲ تا سیم کارت دادن؟
توی صفحه اصلی مودم یا تنظیمات مودم قسمت کانکشن میتونید تغیر بدین
td مبین نت
fd مبین نت ۳۶۰ یا همراه اول
چجوری ۳۶۰ گرفتین؟ انتن دهی مبین نت ضعیف بوده؟
sajjads24
28-01-2019, 22:05
td مبین نت
به منم 360 درجه دادن و خود شرکت موبین نت گفت چون انتن دهی ضعیف هست باید 360 درجه استفاده کنید !ولی ظاهرا تفاوت هایی بین 360 درجه و حالت عادی وجود داره ولی نمیدونم روی سرعت تاثیری داره یا خیر ؟!
به منم 360 درجه دادن و خود شرکت موبین نت گفت چون انتن دهی ضعیف هست باید 360 درجه استفاده کنید !ولی ظاهرا تفاوت هایی بین 360 درجه و حالت عادی وجود داره ولی نمیدونم روی سرعت تاثیری داره یا خیر ؟!
منظورتون از تفاوت چیه؟
خودتون تست کنید سرعت رو
ولی احتمال زیاد ۳۶۰ سرعت بیشتری میده
میتونین مودم رو جابجا کنید واسه انتن دهی بیشتر
چون نصاب معمولا اولین جایی که مودم انتن بده مودم رو همونجا نصب میکنه و دنبال جای بهتری نمیگرده
از پنل اصلی مودم میتونید تغییر بدین مثل عکس
td مبین نت
fd ۳۶۰
mohamadgh1376
29-01-2019, 12:58
الان شما به دوحالت td , fdd میتونید وصل بشید از داخل تنظیمات ؟
mohamadgh1376
29-01-2019, 13:06
td مبین نت
شهر ما td آنتن نمیده بهم طرح 360 دادن میخوام بدونم جای که td آنتن میده وصل میشه به td یا فقط روی حالت fdd میشه وصل شده ؟
خواهشا اگه ممکنه یه عکس کامل از تنظیمات بخش آنتن دهیش و یکی از تست سرعت از سایت Speed Test قرار بدید ممنون میشم؟
sajjads24
29-01-2019, 13:38
من فقط روی fdd وصل میشه و امروز از پشتیبانی سوال کردم گفتن هر جا موبین نت دکل نداشته باشه این مودم های 360 درجه رو به مشتری میده که از دکل همراه اول استفاده کنن و عملا سرعت اینترنت با 4G همراه اول هیچ تفاوتی نداره فقط تنها تفاوت قیمت تعرفه ها هست ...!
من فقط روی fdd وصل میشه و امروز از پشتیبانی سوال کردم گفتن هر جا موبین نت دکل نداشته باشه این مودم های 360 درجه رو به مشتری میده که از دکل همراه اول استفاده کنن و عملا سرعت اینترنت با 4G همراه اول هیچ تفاوتی نداره فقط تنها تفاوت قیمت تعرفه ها هست ...!
پس دکل مبین نت در نزدیکی شما نیست
توی نقشه پوشش مبین نت چک کردین؟
لازم به ذکر هست که با جابجایی مودم در مناطق تحت پوشش میتونید به هر دو شبکه وصل بشید
میشه از صفحه تغییر تعرفه عکس بفرستین تا قیمت رو مقایسه کنیم؟
mohamadgh1376
30-01-2019, 03:18
td مبین نت
میشه یه عکس کامل از بخش device information مودم و تست سرعت اینترنت از سایت Speed Test قرار بدید ممنون میشم.
mohamadgh1376
30-01-2019, 03:30
td مبین نت
میشه یه عکس کامل از بخش device information مودم و عکس تست سرعت اینترنت از سایت Speed test قرار بدی ممنون میشم.
mohamadgh1376
30-01-2019, 03:48
saeexx میشه یه عکس کامل از بخش device information و یه تست سرعت اینترنت از Speed test قرار بدی ممنون میشم.
saeexx میشه یه عکس کامل از بخش device information و یه تست سرعت اینترنت از Speed test قرار بدی ممنون میشم.
اره داداش
خدمت شما
*تست سرعت با هر دو سرور داخلی و خارجی
*سرعت شبانه سرویس من محدود نشده
دوستان مبین نتی یه نکته ای هست که چند روزه متوجه شدم و اینه که توی تعرفه های مبین سرعت ارسال یا اپلود متفاوت هست
به عکس زیر توجه کنید و زمانی که نحوه نمایش تعرفه ها رو عوض کنید نشون میده
خیلی سرعت اپلود خوبه حالا کمش هم میکنه!!
sajjads24
30-01-2019, 04:41
پس دکل مبین نت در نزدیکی شما نیست
توی نقشه پوشش مبین نت چک کردین؟
لازم به ذکر هست که با جابجایی مودم در مناطق تحت پوشش میتونید به هر دو شبکه وصل بشید
میشه از صفحه تغییر تعرفه عکس بفرستین تا قیمت رو مقایسه کنیم؟
توی نقشه پوشش ندارم قیمت ها که برای همه یکسان مگه نیست ؟!
توی نقشه پوشش ندارم قیمت ها که برای همه یکسان مگه نیست ؟!
بنظرم چرا باید یکسان باشه
اخه کفتی پشتیبانی گفته توی تعرفه تفاوت دارن تعجب کردم
واسه فعال سازی ۳۶۰ ازتون هزینه اضافه گرفتن؟
babi_rich
30-01-2019, 12:35
هنوزم طرح تعویض مودم قدیمی رو داره مبین نت؟؟؟
Tornado2800
30-01-2019, 14:27
سلام
برای طرح ۳۶۰ باید مودم مخصوص تهیه کرد؟یا با مودم های قبلیشونم میشه
سه گیگ هدیهی همراهی بهمناسبت روز مبیننت
بهمناسبت دهم بهمن، روز مبیننت، یک گیگپک 1روزه با حجم سهگیگابایت در بخش هدایای حساب کاربری کلیهی مشترکین TD-LTE منظور شد. امیدواریم این هدیه، قدردانی کوچکی از مشترکین عزیزمان باشد
منبع: اینستاگرام مبیننت
هنوزم طرح تعویض مودم قدیمی رو داره مبین نت؟؟؟
اره فکر کنم فعال هست هنوز
با پشتیبانی تماس بگیرین سوال کنید واسه اطلاعات دقیقتر
فکر کنم هزینه بیشتر شده
سلام
برای طرح ۳۶۰ باید مودم مخصوص تهیه کرد؟یا با مودم های قبلیشونم میشه
واسه ۳۶۰ مودم حتما باید مدل b612 باشه
dadadasa
30-01-2019, 18:41
با سلام خدمت دوستان گرامی . طرح 360 به غیر از مودم b612 شامل مودم جیبی جدید slr-120 هم می شود.در سایت نمایندگی مبین نت اصفهان به این موضوع اشاره شده است.
mohamadgh1376
30-01-2019, 21:29
باتوجه به تحقیق های که کردم متوجه شدم که کسانی که مبین نت طرح 360 دارن هم میتونن به دکل همراه اول وصل بشن وهم به دکل مبین نت یعنی هردو حالت Tdd و Fdd من اول شک داشتم چون بعضی ها میگن برای وصل شدن به Tdd باید سیمکارت تعویض بشه ولی این حرف اشتباهه .
باید بگم من در خوزستان شهرستان شوشتر زندگی میکنم در شوشتر Tdd آنتن نمیده و فقط به Fdd وصل میشه در شهر اهواز هم به حالت Fdd وصل شدم و هم Tdd در ادامه جزییات های طرح 360 و عادی میگم
هنگام ثبت نام طرح 360 قیمت 100 هزارتومان گران تر از حالت عادی هست
از نظر سرعت اینترنت و پینگ هردو یکسان هست و حداکثر سرعت 40 مگ میده
قیمت تغییر و تمدید اینترنت هیچ تفاوتی باهم ندارن فقط نام طرح فرق میکنه برای مثال قیمت طرح T7304 با 25 گیگ 1 ماهه در td هزینش 49000 هزار تومان هست و در Fdd همینه فقط نام طرح RT7304 هست.
کسانی که مودم از شهری به شهری دیگه جابه جا میکنن پیشنهاد میکنم طرح 360 بگیرن .
باتوجه به تحقیق های که کردم متوجه شدم که کسانی که مبین نت طرح 360 دارن هم میتونن به دکل همراه اول وصل بشن وهم به دکل مبین نت یعنی هردو حالت Tdd و Fdd من اول شک داشتم چون بعضی ها میگن برای وصل شدن به Tdd باید سیمکارت تعویض بشه ولی این حرف اشتباهه .
باید بگم من در خوزستان شهرستان شوشتر زندگی میکنم در شوشتر Tdd آنتن نمیده و فقط به Fdd وصل میشه در شهر اهواز هم به حالت Fdd وصل شدم و هم Tdd در ادامه جزییات های طرح 360 و عادی میگم
هنگام ثبت نام طرح 360 قیمت 100 هزارتومان گران تر از حالت عادی هست
از نظر سرعت اینترنت و پینگ هردو یکسان هست و حداکثر سرعت 40 مگ میده
قیمت تغییر و تمدید اینترنت هیچ تفاوتی باهم ندارن فقط نام طرح فرق میکنه برای مثال قیمت طرح T7304 با 25 گیگ 1 ماهه در td هزینش 49000 هزار تومان هست و در Fdd همینه فقط نام طرح RT7304 هست.
کسانی که مودم از شهری به شهری دیگه جابه جا میکنن پیشنهاد میکنم طرح 360 بگیرن .
از همون ابتدا طرح ۳۶۰ یک سیم کارت وجود داشت و فقط رومینگ ان فعال میشد
عجیبه که بعضی ها گفتن ۲ سیم کارت تحویل میدن که خب صحیح نیست
مبین نت یه سیاست عجیبی داره و اون اینکه فقط به مودم در همونجایی که نصاب نصب کرده پشتیبانی میده
در حال حاضر هم طرح ۳۶۰ به سختی فعال میکنن مگر اینکه در زمان خرید فعال بشه
سرویس ۳۶۰ سرعت خوبی داره حتی بنطرم بهتر از سرویس خود مبین نت هست
number-1
31-01-2019, 00:35
از امروز صبح داخل پنل کنترل حساب نمیتونم برم
کلا برای همه دان شده یا مشکل از طرف منه؟
pedram2222
31-01-2019, 08:26
از امروز صبح داخل پنل کنترل حساب نمیتونم برم
کلا برای همه دان شده یا مشکل از طرف منه؟
نه مشکلی نیست هم صبخ داخل پنل شد هم الان
number-1
31-01-2019, 12:17
نه مشکلی نیست هم صبخ داخل پنل شد هم الان
بنده کماکان نمیتونم وارد بشم سایت مبین نت باز میشه ولی قسمت حساب کاربری نه
نمیدونم چرا
من سمت غرب تهران هستم حالا نمیدونم ربطی داره یا نه
نمیدونم چرا
قبلا مشکلی نداشتین؟
پیغام در حال بروزرسانی میزنه یا هیچی نشون نمیده؟
ShadowDragon
31-01-2019, 22:48
نمیدونم چرا
ممکنه با مرورگرتون مشکل داشته باشه، احیانا مرورگر دیگه ای تست نکردید؟
چند سال پیش یه همچین مشکل مشابه با یه سایت دیگه داشتم
sepehr_sn
01-02-2019, 00:38
با سلام
دوستان مبین نت سرعت شبانه روی چقدر محدود میکنه ؟؟
number-1
01-02-2019, 01:01
قبلا مشکلی نداشتین؟
پیغام در حال بروزرسانی میزنه یا هیچی نشون نمیده؟
نه دوست عزیز تا همین چند روز پیش مشکلی نبوده
پیغامی نمیزنه فقط مرورگر ارور میده
number-1
01-02-2019, 01:03
ممکنه با مرورگرتون مشکل داشته باشه، احیانا مرورگر دیگه ای تست نکردید؟
چند سال پیش یه همچین مشکل مشابه با یه سایت دیگه داشتم
مرورگر من که Edge هستش ولی با این حال با فایرفاکس هم امتحان کردم که نشد
ممکنه به خاطر dnd باشه اخه من dns دیگه ای ست کردم
ولی میگم تاحالا مشکلی نبوده یکدفه اینطوری شده
نه دوست عزیز تا همین چند روز پیش مشکلی نبوده
پیغامی نمیزنه فقط مرورگر ارور میده
از اینترنت دیگه اسنفاده کن بغیر ار مبین نت
منالان تست کردم با vpn باز شد
mohamadgh1376
01-02-2019, 01:51
با سلام
دوستان مبین نت سرعت شبانه روی چقدر محدود میکنه ؟؟
بستگی به طرحی داره که خریداری کردید که 2حالت داره سرعت شبانه 4 مگ و 40 مگ که اکثر تعرفه ها سرعت شبانه روی 4 مگ محدود کردن فقط 2 تعرفه هست شبانه محدودیت نداره .
number-1
01-02-2019, 12:27
از اینترنت دیگه اسنفاده کن بغیر ار مبین نت
منالان تست کردم با vpn باز شد
جالبه بعد چندروز قطعی امروز درست شده
مطمئنم مشکل از من نبوده از همون مبین نت بوده
Black.Hawk
01-02-2019, 12:29
دوستان شما هم با o.p.e.n v..p.n مشکل دارین؟
من با نت همه اپراتور ها میتونم وصل شم به غیر از مبین نت
کسی راه حلی داره؟
Behzad83
02-02-2019, 00:09
کسی راه حلی داره؟
بله، برای همه این مشکل هست و این پروتکل از طرف مبیننت مسدود شده.
متاسفانه راهی وجود نداره و باید از اپلیکیشن یا پروتکلهای دیگه (مثل شدوساکس) استفاده کرد.
کسی راه حلی داره؟
اره opvn خیلی وقته از طرف مبین نت محدود شده
ولی بقیه پروتکل ها مثل ipsec l2tp pptp و ikev2 بدون مشکل و محدودیت وصل میشه
جدیدا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] prx هم وصل میشه
sajjads24
03-02-2019, 16:46
بنظرم چرا باید یکسان باشه
اخه کفتی پشتیبانی گفته توی تعرفه تفاوت دارن تعجب کردم
واسه فعال سازی ۳۶۰ ازتون هزینه اضافه گرفتن؟
تعرفه موبین نت نسبت همراه اول تفاوت دارن ولی در ارتباط مودم های ۳۶۰ درجه به همون دکل های BTS همراه اول وصل میشن و فقط در حالت FDD کار میکنن ...
بله برای اینکه مودم ۳۶۰ درجه باشه مبلغ 150 هزار تومان اضافه تر گرفتن ...(در حقیقت برای یک رومینگ ساده که همه سیمکارتهای رایتل و همراه اول و ایرانسل اتوماتیک و رایگان انجام میدن این شرکت موبین نت 150 هزار تومان اضافه تر از من پول گرفت رسید و فاکتورش رو هم هنوز دارم ...)
sajjads24
03-02-2019, 16:49
کسی راه حلی داره؟
اره منم مشکل دارم ولی راه های جدیدتر و بهتری برای دور زدن پیدا کردم ...
sajjads24
03-02-2019, 16:51
بله، برای همه این مشکل هست و این پروتکل از طرف مبیننت مسدود شده.
متاسفانه راهی وجود نداره و باید از اپلیکیشن یا پروتکلهای دیگه (مثل شدوساکس) استفاده کرد.
ازTor و JAP هم میتونید استفاده کنید ...
babi_rich
03-02-2019, 17:25
امروز زنگ زدم مبین نت گفتم طرح تعویض مودم دارین...
گفتش برای اونایی که مودمشون تو این ۳ ماه فعال بوده آره...
من الان مودمم ۷.۸ ماه فعال نبوده .... اگه الان یه سرویس فعال کنم بعد از یکی ۲ هفته زنگ بزنم بهشون بنظرتون عوض می کنن؟؟؟؟
mostafadc
03-02-2019, 22:56
اينو بگم كه تعرفه هاي مبين نت از تمام اوپراتورهاي ديگه گرون تره و حتي از اينترنت fdd سيمكارت هاي موبايل هم گرون تر ميشه
توصيه ميكنم كه اگر گزينه هاي ديگه اي مثل adsl و فيبر نوري داريد، به هيچ عنوان سمت مبين نت نيايد. اگر هم تو پوشش td ايرانسل هستيد كه ايرانسل بگيريد(هرچند اونم نسبت به adsl و فيبر گرون تر هست)
من با نت همراه اول يه بسته 10 گيگ رو گرفتم حدود 11 هزار تومن كه ميشه هم رو موبايل و هم تو مودم گذاشت و قابليت استفاده در حركت داره
مبين نت يه بسته 7 گيگي رو رو سيمكارت ثابت كه نميشه رو موبايل گذاشت و در حال حركت نميشه استفاده كرد رو ميده حدود 32 هزار تومن(با ماليات)
mostafadc
03-02-2019, 23:05
براي سرويس هاي با حجم بالا هم نسبت به adsl و فيبر نوري خيلي گرون تر ميده
1000 گيگ يكساله رو ميده 927 هزار تومن
دوست من حدود دو ماه پيش adsl گرفت 5000 گيگ به مدت 500 روز به 500 هزار تومن!!
babi_rich
07-02-2019, 19:46
کسی نمی دونه ...
Behzad83
07-02-2019, 22:47
اينو بگم كه تعرفه هاي مبين نت از تمام اوپراتورهاي ديگه گرون تره و حتي از اينترنت fdd سيمكارت هاي موبايل هم گرون تر ميشه
توصيه ميكنم كه اگر گزينه هاي ديگه اي مثل adsl و فيبر نوري داريد، به هيچ عنوان سمت مبين نت نيايد. اگر هم تو پوشش td ايرانسل هستيد كه ايرانسل بگيريد(هرچند اونم نسبت به adsl و فيبر گرون تر هست)
من با نت همراه اول يه بسته 10 گيگ رو گرفتم حدود 11 هزار تومن كه ميشه هم رو موبايل و هم تو مودم گذاشت و قابليت استفاده در حركت داره
مبين نت يه بسته 7 گيگي رو رو سيمكارت ثابت كه نميشه رو موبايل گذاشت و در حال حركت نميشه استفاده كرد رو ميده حدود 32 هزار تومن(با ماليات)
حجم های بالای مبیننت برعکس حرف شما از سایر اپراتورها مناسبتر هست (غیر از adsl). اتفاقا از td-lte ایرانسل هم مناسبتر هست.
میشه لینک یا تصویری که نشون بده همراه اول ۱۰ گیگ رو ۱۱ هزارتومن میفروشه رو ارسال کنید؟ برای ما که بسته ۱۰ گیگی خیلی بیشتر از این قیمت هست.
mostafadc
08-02-2019, 16:14
حجم های بالای مبیننت برعکس حرف شما از سایر اپراتورها مناسبتر هست (غیر از adsl). اتفاقا از td-lte ایرانسل هم مناسبتر هست.
میشه لینک یا تصویری که نشون بده همراه اول ۱۰ گیگ رو ۱۱ هزارتومن میفروشه رو ارسال کنید؟ برای ما که بسته ۱۰ گیگی خیلی بیشتر از این قیمت هست.
منم نوشتم كه براي حجم هاي بالا adsl و فيبر نوري خيلي بصرفه تر هست. نمونش رو هم نوشتم در پست بعد از اين پست. پنج هزار گيگ به مدت 500 روز به قيمت 500 هزار تومن
براي حجم هاي عادي حتي نت همراه اول هم ارزون تره
عكس از اون بسته هم گرفتم. فقط چون گوشي اصليم دو سيمكارته نيست، رو يه گوشي قديمي يه سيمكارت گذاشتم و عكس از روش گرفتم تا ببينيد.
mostafadc
08-02-2019, 16:19
ايرانسل هم يه مدت بسته هاي 5 گيگ به سه هزار تومن گذاشته بوده ولي ظاهراً چند روزه برشون داشته.(رو سيمكارت fdd)
مقايسه كنيد با بسته هاي مبين نت كه بايد ارزون تر از ايرانسل و همراه اول باشه ولي چند برابر اوناست!!!
بسته اینترنت همراهی هست واسه هر کس فرق داره
واسه من ۳۰ گیگ یک ماهه رو زده ۳۶ تومن بدون مالیات کد ستاره ۱۰۰۰ مربع
mostafadc
08-02-2019, 17:35
بسته اینترنت همراهی هست واسه هر کس فرق داره
واسه من ۳۰ گیگ یک ماهه رو زده ۳۶ تومن بدون مالیات کد ستاره ۱۰۰۰ مربع
بله همينطوره برا شما 30 گيگ با مالياتش ميشه حدود 40 تومن كه بازم به صرفه تر و بهتر از مبين نت هست و سرعتشم بيشتر و پوششش هم صد برابر مبين نت هست.(برا من سي گيگش با ماليات در مياد كمتر از 33 تومن
خب تا وقتي اين بسته ها هست كه از هر لحاظ بهتر و بصرفه تره، مگه آدم ديوانس بره سراغ اينترنت ثابت مبين نت؟؟
بله همينطوره برا شما 30 گيگ با مالياتش ميشه حدود 40 تومن كه بازم به صرفه تر و بهتر از مبين نت هست و سرعتشم بيشتر و پوششش هم صد برابر مبين نت هست.(برا من سي گيگش با ماليات در مياد كمتر از 33 تومن
خب تا وقتي اين بسته ها هست كه از هر لحاظ بهتر و بصرفه تره، مگه آدم ديوانس بره سراغ اينترنت ثابت مبين نت؟؟
اینا بسته عادی نیستن جز بسته های خاص هست
مثلا مبین نت بسته ای که به نظرم جذابه ۱۰۰ گیگ یک ماه و گیگ پک یه روزه
ولی توی ترافیک بالا بنظرم مبین نت بهتره
mostafadc
09-02-2019, 17:05
اینا بسته عادی نیستن جز بسته های خاص هست
مثلا مبین نت بسته ای که به نظرم جذابه ۱۰۰ گیگ یک ماه و گیگ پک یه روزه
ولی توی ترافیک بالا بنظرم مبین نت بهتره
بسته خاص يا غير خاص. به هر حال قيمتش پايين تره. مبين نت بسته خاص ارزون نداره كه.
الان برا همراه اول هركس چندتا سيمكارت داشته باشه، براحتي ميتونه براي حداقل يك سال با نرخ خيلي ارزون تر از مبين نت اينترنت 4g استفاده كنه با سرعت و پوشش خيلي خيلي بيشتر از مبين نت.
خود من ماكزيمم حدود 200 گيگابايت در سال احتياج دارم. هزينش با نت همراه اول كمتر از نصف مبين نت ميشه.تازه همراه اول ماه به ماه پول ميدم، مبين نت كل پولشا اول ميگيره. الان حدود 3 ماهه كه از نت همراه اول استفاده ميكنم و مبين نت رو گذاشتم كنار
اگر هم حجم خيلي بالا احتياج داشته باشم كه ميرم سراغ ADSL يا فيبر نوري. چون در كل اينترنتاي بيسيم برا حجم خيلي زياد به صرفه نيستن
Behzad83
09-02-2019, 20:42
بسته خاص يا غير خاص. به هر حال قيمتش پايين تره. مبين نت بسته خاص ارزون نداره كه.
الان برا همراه اول هركس چندتا سيمكارت داشته باشه، براحتي ميتونه براي حداقل يك سال با نرخ خيلي ارزون تر از مبين نت اينترنت 4g استفاده كنه با سرعت و پوشش خيلي خيلي بيشتر از مبين نت.
خود من ماكزيمم حدود 200 گيگابايت در سال احتياج دارم. هزينش با نت همراه اول كمتر از نصف مبين نت ميشه.تازه همراه اول ماه به ماه پول ميدم، مبين نت كل پولشا اول ميگيره. الان حدود 3 ماهه كه از نت همراه اول استفاده ميكنم و مبين نت رو گذاشتم كنار
اگر هم حجم خيلي بالا احتياج داشته باشم كه ميرم سراغ ADSL يا فيبر نوري. چون در كل اينترنتاي بيسيم برا حجم خيلي زياد به صرفه نيستن
خب اینی که شما میگی بسته اینترنت همراهی همراه اول هست. برای همه یکسان نیست. معمولا هم کسانی که مصرفشون کمتره، برای تشویق بیشتر برای خرید، بستههای با قیمت مناسبتر پیشنهاد داده میشه.
مثلا بنده به علت مصرف بالا، الان یک پیشنهاد دارم که اونهم ۲۰ گیگ به مبلغ ۴۹ هزار تومن هست که دو برابر هر گیگ بستههای پرحجم مبیننت درمیاد.
در حالت کلی و بستههای روتین و همیشگی، برای افراد پرمصرف (بالای ۵۰ گیگ ماهیانه) بستههای پرحجم مبیننت همچنان باصرفهتر هست.
خب اینی که شما میگی بسته اینترنت همراهی همراه اول هست. برای همه یکسان نیست. معمولا هم کسانی که مصرفشون کمتره، برای تشویق بیشتر برای خرید، بستههای با قیمت مناسبتر پیشنهاد داده میشه.
مثلا بنده به علت مصرف بالا، الان یک پیشنهاد دارم که اونهم ۲۰ گیگ به مبلغ ۴۹ هزار تومن هست که دو برابر هر گیگ بستههای پرحجم مبیننت درمیاد.
در حالت کلی و بستههای روتین و همیشگی، برای افراد پرمصرف (بالای ۵۰ گیگ ماهیانه) بستههای پرحجم مبیننت همچنان باصرفهتر هست.
منم با صحبت شما موافقم
توی بسته های پر حجم مبین اوضاش بد نیست
برای منی که ماهانه نزدیک به ۱۰۰ گیگ بدون محاسبه دانلود شبانه مصرف دارم اینترنت همراه پاسخگوی من نیست
و اینکه اینترنت همراه اصلا استیبل نیست
یه قابلیت جالب مبین نت استفاده از گیگ پک و خرید حجم اضافه هست که توی اینترنت ۴جی هیچ شرکتی ارایه نمیده
mostafadc
10-02-2019, 01:20
الان يكي از خطهاي همراه اول من 3 ماهه كه همين بسته رو به همين قيمت داره ميده و براي رزرو بار چهارم هم همين قيمت رو داده. بر فرض كه اين بخواد گرون بشه، يه سيمكارت ديگه ميزارم و دوباره برا چند دفعه از اون استفاده ميكنم و همچنان اين كارو ادامه ميدم تا وقتي كه قيمتش پايينه.
البته اينم بگم كه ميشه براي چندين بار يك بسته رو يك ماه خريد. يعني اگر بسته در عرض مثلاً ١ هفته تموم شد، ميشه دوباره همونو بخريم. برا همين نياز به گيگ پك و خريد ترافيك اضافه نيست. چون خريد اون بسته ها باز هم بصرفه تر هست.
براي مصارف بالا و اينكه مثلاً كسي ماهي 100 گيگ نياز داشته باشه،در حال حاضر اصلاً اينترنت سيمكارت مناسب و به صرفه نيست. حالا چه همراه اول چه مبين نت چه هر شركت ديگه اي. براي اون مقدار و بيشتر ADSL و VDSL و FTTH گزينه هاي خيلي بهتر و به صرفه تر و منطقي تري هستند. و اينكه سرعت و پايداري بهتري ميتونن داشته باشن مخصوصاً FTTH كه تا سرعت 100 مگابيت در ثانيه ارائه ميكنن.
mostafadc
10-02-2019, 01:27
منم با صحبت شما موافقم
توی بسته های پر حجم مبین اوضاش بد نیست
برای منی که ماهانه نزدیک به ۱۰۰ گیگ بدون محاسبه دانلود شبانه مصرف دارم اینترنت همراه پاسخگوی من نیست
و اینکه اینترنت همراه اصلا استیبل نیست
یه قابلیت جالب مبین نت استفاده از گیگ پک و خرید حجم اضافه هست که توی اینترنت ۴جی هیچ شرکتی ارایه نمیده
براي شما خيلي خيلي به صرفه تر و بهتر ميبود كه فيبر نوري يا حتي adsl ميگرفتين.
دوست من از يه شركت adsl گرفت پنج هزار گيگابايت به مدت 500 روز به قيمت 500 هزار تومن!!!
شما بيش از پنج هزار گيگابايت در سال نياز داريد؟؟
فكر نكنم حتي با دانلود شبانه بتونين اين مقدار رو در اين دوره تموم كنيد.
اگر هم سرعت بالاتر از adsl بخوايد كه فيبر نوري بهترين گزينه هست كه سرعت واقعاً بالايي ارائه ميده البته با هزينه بالا. ولي بازهم از نت مبين نت ارزون تر و بهتر ميشه
دوست من از يه شركت adsl گرفت پنج هزار گيگابايت به مدت 500 روز به قيمت 500 هزار تومن!!!
اگر هم سرعت بالاتر از adsl بخوايد كه فيبر نوري بهترين گزينه هست كه سرعت واقعاً بالايي ارائه ميده البته با هزينه بالا. ولي بازهم از نت مبين نت ارزون تر و بهتر ميشه
سرویس dsl و فیبر برای همه در دسترس نیست دوست عزیز یا اگه باشه مثلا فیبر همونطور کهگفتین هزینه بالایی داره و یا dsl که خیلی ها بخاطر کیفیت پایین خط سرعت مناسبی دریافت نمیکنن
همیشه سرویس های بهتری میاد و تعرفه رقابتی تر ولی در شرایط حاضر توی بحث اینترنت lte و حجم بالا مبین نت منطقی تر هست
Behzad83
10-02-2019, 18:18
شما چند نکته رو در نظر نمیگیرید:
۱. اینکه فردی مثل من ممکنه خط تلفن ثابتش قابلیت adsl و فیبرنوری نداشته باشه (خط pcm هست)
۲. نکته مهمتر اینکه فردی ممکنه مانند من جابهجایی زیاد و طولانی داشته باشه و آنوقت نیاز به اینترنت سیار داره.
اما اگر کسی جاش ثابت باشه، قطعا صرفه با adsl هست. (مگر کسی سرعت بالا بخواد)
یا اگر کسی مصرفش ماهیانه ۱۰ گیگ و این حدود باشه، اینترنت موبایل بهتر هست.
البته این رو هم بگم بنده به واسطه کارم چند اینترنت همزمان دارم. اینترنت ایرانسل و همراه اول و td ایرانسل و مبین. برای مصرف بنده، مبیننت از همه باصرفهتر هست.
قبلا این بحث یکبار شده که نمیشه یک نسخه برای همه پیچید. شرایط همه یکسان نیست. شما عقیده دارید مبیننت برای شما گرانترین اینترنت هست، درحالی که برای بنده بین اینترنتهای سیار، باصرفهترین!
کسی راه حلی داره؟
دلیل امنیتی داره چون میشود این نوع سرورهای open v را برای دور زدن محدودیت اینترنت اوپراتورهای موبایل تنظیم و استفاده کرد این بستن پورتهای l2tp و.. هم دلیلش امنیتیه
البته open v جایگزینی بهتر با سرعتی بیشتر هم داره که بخوبی کار میکنه و تاحالا ندیدم روی شبکه خاصی فیلتر بشه
PedramIV
11-02-2019, 12:51
سلام.
روشی هست که آنتن رو به صورت دستی توی مودم B612s وارد کرد؟
Behzad83
12-02-2019, 05:41
دلیل امنیتی داره چون میشود این نوع سرورهای open v را برای دور زدن محدودیت اینترنت اوپراتورهای موبایل تنظیم و استفاده کرد این بستن پورتهای l2tp و.. هم دلیلش امنیتیه
البته open v جایگزینی بهتر با سرعتی بیشتر هم داره که بخوبی کار میکنه و تاحالا ندیدم روی شبکه خاصی فیلتر بشه
بیشترین محدودیت رو مبیننت اعمال کرده. در اپراتورهای دیگه اوضاع به خرابی مبیننت نیست.
جایگزین هم شدوساکس هست یا شاید منظور شما چیز دیگری هست که اون رو سانسور کردید!
سلام.
روشی هست که آنتن رو به صورت دستی توی مودم B612s وارد کرد؟
منظورتون از وارد کردن دستی انتن، انتخاب دستی شبکه هست؟
اکر منظورتون اینه اره این مودم این قابلیت رو داره ولی چون لاک هست فقط میتونین شبکه اطراف رو ببینید ولی رجیستر نمیشه
دقیقتر بگید منظور از انتن دستی چیه؟
silverbios
12-02-2019, 21:55
مبین نت مودمی که طرح های سایت خو.دش ثبت نام میکنیم چی هست؟
چون دیجی کالا همین سرویسشون رو روی چندتا مودم مختلف میفروشه
میخواستم تفاوت این موضوع رو بدونم
مبین نت مودمی که طرح های سایت خو.دش ثبت نام میکنیم چی هست؟
چون دیجی کالا همین سرویسشون رو روی چندتا مودم مختلف میفروشه
میخواستم تفاوت این موضوع رو بدونم
فرقی نمیکنه
مبین نت دو نوع مودم داره جیبی و ثابت
تنها تفاوت که میشه اشاره کرد در دی جی کالا میتونید نوع مودم رو خودتون انتخاب کنید ولی در مبین نت طبق گفته پشتیبان مودم بصورت موجودی انبار تخصیص داده میشه که خوب فرمالیته هست چون زمانی که نمایندگی مبین نت شهرتون برای نصب باهاتون تماس میگیره میتونید نوع مودم رو مشخص یا سوال کنید
البته بهره سرویس مبین نت رو از طریق سایت یا نمایندگی مجاز تهییه کنید چون خیلی روی محل نصب مودم الکی حساس هستند و ممکنه بعدا به مشکل بخورید
نکته مهم زمانی که از طریق نمایندگی اقدام بخرید کنید تا زمان حضور نصاب در محل و تست حداقل سرعت دریافتی و پایداری هیچ هزینه پرداخت نمیکنید و بعد از گذر موفق از این مراحل هزینه رو پرداخت میکنید و اینکه اکانت مدیریت حساب از طریق نصاب فعال و به شما ارایه میشه
number-1
13-02-2019, 17:50
شرکت ارتباطات مبیننت همزمان با توقف ارائه خدمات وایمکس و بهرهبرداری از اینترنت نسل جدید TD-LTE، شــرایط ویژهای بـرای تعویض مودم وایمکس در نظر گرفته است.
شرایط ارتقا به TD-LTE
(ویژه مشترکین با مودم وایمکس فعال)
[*=1] تعویض مودم وایمکس با مودم نسل جدید TD-LTE
[*=1] ارائه سیم کارت نسل جدید TD-LTE با اینترنت پرسرعت تا 40Mbps
[*=1] نصب و راهاندازی رایگان
Click here to view the original image of 1017x668px.
دوستان بعد از تهدیدات تلفنی که چند وقت پیش کرده بودن و گفته بودن یا تمدید کنید یا مودم و پس میگیریم ، سر وقت کسی هم اومدن کرم بریزن ؟ مثلا سیم کارتش و غیر فعال کنن یا ... ؟
number-1
14-02-2019, 15:30
دوستان بعد از تهدیدات تلفنی که چند وقت پیش کرده بودن و گفته بودن یا تمدید کنید یا مودم و پس میگیریم ، سر وقت کسی هم اومدن کرم بریزن ؟ مثلا سیم کارتش و غیر فعال کنن یا ... ؟
دوست عزیز زوری که نمیتونن بگیرن نهایت همون سیمکارت رو غیر فعال میکنن
اگه واقا استفاده ای ندارین خوب پس بدین پولتونو بگیرین
مبین نت هم مثل ایرانسل نیست بتونید سیم کارت رو جدا تهیه کنین
حتی ممکنه مک ادرس مودم رو فیلتر کنن و هیچ وقت نتونین تو شبکه ازش استفاده کنین
البته من نظمو گفتم خودتون مختارید
morteza_mombeini
14-02-2019, 20:08
خواهشا یکی منو راهنمایی کنه میخام مبین نت بگیرم چون خطم خرابه و ایرانسلم سرعتش تو خیابونمون افتضاحه فقط مبین نت میتونم بگیرم .بی زحمت هر کی وارده به سوالاتم جواب بده
1-برای خرید مبین نت حتما باید بیان تست کنن ؟ اگه مطمِن باشیم انتن میده قبول میکنن که حضورا بریم نمایندگی مودم رو بخریم و استفاده کنیم یا حتما باید کارشناس بیاد تو محل ؟اجباریه ؟
2-مودم ها قیمتشون یکیه ؟ مثلا قیمت مودم لیوانی یا 3000 با b612 رو همه رو به یه قیمت میدن به مشتری ؟
3-من اوایل که ایرانول گرفته بودم پینگش زیر 100 بود ولی الان بالای 130 شده .ایا مبین نت هم همینطوره یا پینگش همیشه زیر 100 ؟منظورم اینه که توی تمام شهر ها پینگش از خارج یکیه یا مثل ایرانسل متفاوته ؟
4-من که ماهی 200 گیگ مصرفمه ترافیک مازاد برام گرون درمیاد .میشه یه سرویس یک ماهه 100 گیگ بخرم و وقتی حجمم تموم شد باقیمانده ی روزهای سرویسم رو بسوزونم و مجددا همین طرح رو بخرم که برام به صرفه باشه ؟
دمتون گرم
خواهشا یکی منو راهنمایی کنه میخام مبین نت بگیرم چون خطم خرابه و ایرانسلم سرعتش تو خیابونمون افتضاحه فقط مبین نت میتونم بگیرم .بی زحمت هر کی وارده به سوالاتم جواب بده
1-برای خرید مبین نت حتما باید بیان تست کنن ؟ اگه مطمِن باشیم انتن میده قبول میکنن که حضورا بریم نمایندگی مودم رو بخریم و استفاده کنیم یا حتما باید کارشناس بیاد تو محل ؟اجباریه ؟
2-مودم ها قیمتشون یکیه ؟ مثلا قیمت مودم لیوانی یا 3000 با b612 رو همه رو به یه قیمت میدن به مشتری ؟
3-من اوایل که ایرانول گرفته بودم پینگش زیر 100 بود ولی الان بالای 130 شده .ایا مبین نت هم همینطوره یا پینگش همیشه زیر 100 ؟منظورم اینه که توی تمام شهر ها پینگش از خارج یکیه یا مثل ایرانسل متفاوته ؟
4-من که ماهی 200 گیگ مصرفمه ترافیک مازاد برام گرون درمیاد .میشه یه سرویس یک ماهه 100 گیگ بخرم و وقتی حجمم تموم شد باقیمانده ی روزهای سرویسم رو بسوزونم و مجددا همین طرح رو بخرم که برام به صرفه باشه ؟
دمتون گرم
1بله حضوری هم برید نصاب میاد وتحویل میده
2قیمتهاشون فرق میکنه
3پینگ چی گرفته بودید زیر 100بود الان پینگ 4.2.2.4 از 100تا 130هست و منطقه های هر استان و ایپی که میگیری فرق میکنه
4شما میتونی در هر لحظه بسته بخری نیازی به سوزوندن روزهای باقیمانده نیست
و در اخر هم بگم طرح اولیه که میدن فقط یکبار هست و طرح های داخل پنلتون روباید بخرید
ERF@NIAN
14-02-2019, 21:19
حدودا 10،11 ماهی استفاده نکرده بودم تا اینکه زنگ زدن گفتن ازتون 120 تومن میخریم منم شرشو کم کردم همون زمان. ولی پنلم با وجود اینکه مودم نداشتم همچنان فعال بود تا اینکه دقیقا یک سال از آخرین تمدیدم گذشت و پنلم همون تاریخ تمدید بسته شد
morteza_mombeini
14-02-2019, 23:48
1بله حضوری هم برید نصاب میاد وتحویل میده
2قیمتهاشون فرق میکنه
3پینگ چی گرفته بودید زیر 100بود الان پینگ 4.2.2.4 از 100تا 130هست و منطقه های هر استان و ایپی که میگیری فرق میکنه
4شما میتونی در هر لحظه بسته بخری نیازی به سوزوندن روزهای باقیمانده نیست
و در اخر هم بگم طرح اولیه که میدن فقط یکبار هست و طرح های داخل پنلتون روباید بخرید
بله همون منظورمه ، اخه تستهايي كه توي فروم بود اكثرا دور و بر ٩٠ بودن ، پينگش از ايرانسل پايينتره يعني؟
١-يعني هيچ راهي نيست كه نصاب نياد و بدون تست مودم بخريم؟
٢-خوب الان من ميخام بخرم چه جوري بايد بفهمم قيمت مودم هاي موجود چقدره و اون بسته اي كه ميخرم پولش رو بابت كدوم مودم ميدم ؟چون من سه نمونه مودم ديدم يكي ليواني و يكي همون كه مربعه و يكي هم b612
٤-پس حجم بسته كه تموم بشه سرويس هم منقضي ميشه همون لحظه مثل ايرانسل؟ فك نكنم ، اگه اينطوري باشه پس ترافيك مازاد رو بابت كدوم سرويس ميفروشه؟ لابد سرويس فعال ميمونه كه بعد از مصرف حجم خود سرويس بتوني ترافيك بخري،
بله همون منظورمه ، اخه تستهايي كه توي فروم بود اكثرا دور و بر ٩٠ بودن ، پينگش از ايرانسل پايينتره يعني؟
١-يعني هيچ راهي نيست كه نصاب نياد و بدون تست مودم بخريم؟
٢-خوب الان من ميخام بخرم چه جوري بايد بفهمم قيمت مودم هاي موجود چقدره و اون بسته اي كه ميخرم پولش رو بابت كدوم مودم ميدم ؟چون من سه نمونه مودم ديدم يكي ليواني و يكي همون كه مربعه و يكي هم b612
٤-پس حجم بسته كه تموم بشه سرويس هم منقضي ميشه همون لحظه مثل ايرانسل؟ فك نكنم ، اگه اينطوري باشه پس ترافيك مازاد رو بابت كدوم سرويس ميفروشه؟ لابد سرويس فعال ميمونه كه بعد از مصرف حجم خود سرويس بتوني ترافيك بخري،
اگه بدون حضور نصاب مودمبخیرن به مشکل میخورین
۱. اگه توی مکان مورد نظر انتن نداشته باشید پول اضاف هزینه کردید و مودم روی دستتون میمونه و از پشتیبانی خبری نیست یا کیفیت اینترنت پایین باشه سرویس ۳۶۰ نمیتونید فعال کنید
و مهمترین بخش فعال سازی سیم کارت و پنل کاربری هست که کار نصاب هست
۲. مودم ها همه به یک قیمت هستند و هزینه روی بسته اغازین محاسبه شده و دقیق مشخص نیست و نوع مودم با توجه به موجودی انبار مشخص میشه ولی خب میتونید با نصاب هماهنگ کنید مدل رو
یکی از دوستان میگفت مودم مبین نت بصورت امانی داده میشه و هزینه کمی گرفته میشه که میتونه دلیل تهدید مبین نت برای شارژ مجدد یا فروش مودم برای مشترکین غیر فعال باشه باشه
مودم جیبی از بقیه مودم ها گرونتر هست
۴. با اتمام حجم بسته میتونید تا پایان مدت زمان بسته ترافیک اضافه یا گیگ پک بخرید
۳. ؟
من بدون نصب گرفتم البته باطرح 360 که 100 بیشتر دادم از نماینگی فروس همون جا هم برام فعال کرد
البته طرح 360 پیشنهاد نمی کنم
البته طرح 360 پیشنهاد نمی کنم
۳۶۰ واسه جای خوبه که مبین نت انتن نده
بنظرم خرید مستقیم بدون حضور نصاب منطقی نیست
چون نصاب میاد تست میکنه و اگه سرعت مناسب باشه سرویس رو تحویل میده بدون هزینه اضافی
mehrdad84
15-02-2019, 18:00
سلام آیا منظور از سرویس 360 یعنی مکانی ه tddمبین نت انتن نمی ده با صد هزار تومان پرداخت اضافه فرکانس fdیا همون 2600 و1800 روی سبم کارت شما فعال می کنن که فکر کنم از انتن همراه اول می گیرن هست؟؟؟
سلام آیا منظور از سرویس 360 یعنی مکانی ه tddمبین نت انتن نمی ده با صد هزار تومان پرداخت اضافه فرکانس fdیا همون 2600 و1800 روی سبم کارت شما فعال می کنن که فکر کنم از انتن همراه اول می گیرن هست؟؟؟
اره اگه مبین نت انتن نده یا حداقل سرعت رو ارایه نده سرویس ۳۶۰ فعال میکنن که وصل میشه به رومینگ همراه اول
sajjads24
15-02-2019, 20:07
اره اگه مبین نت انتن نده یا حداقل سرعت رو ارایه نده سرویس ۳۶۰ فعال میکنن که وصل میشه به رومینگ همراه اول
دقیقا برای منم همین کارو کردن و الان از BTS های همراه اول استفاده میکنه ...
تنها تفاوت قیمت تعرفه همراه اول و موبین نت هست و تفاوتی با سرعت موبایلم نداره ...
morteza_mombeini
15-02-2019, 23:44
تنها تفاوت قیمت تعرفه همراه اول و موبین نت هست و تفاوتی با سرعت موبایلم نداره ...
منظورت اينه كه اگه سرعت همراه اول داغون باشه تو طرح ٣٦٠ هم سرعت كم ميشه؟ اگه اينطوري باشه كه بايد بيخيال شم چون همراه اول اينجا با 4g+ و 4.5g كمتر از ١٥ مگه حتي گاهي تا ٤ مگ هم پايين مياد و اصلا تا حالا سابقه نداشته بره بالاي ٢٠ يا ٣٠
منظورت اينه كه اگه سرعت همراه اول داغون باشه تو طرح ٣٦٠ هم سرعت كم ميشه؟ اگه اينطوري باشه كه بايد بيخيال شم چون همراه اول اينجا با 4g+ و 4.5g كمتر از ١٥ مگه حتي گاهي تا ٤ مگ هم پايين مياد و اصلا تا حالا سابقه نداشته بره بالاي ٢٠ يا ٣٠
نه اصلا ربطی به همراه و ترافیکش نداره ..شما همون 40مگابیتی که بهت میدن هست فقط دکل همراه هست
morteza_mombeini
15-02-2019, 23:55
نه اصلا ربطی به همراه و ترافیکش نداره ..شما همون 40مگابیتی که بهت میدن هست فقط دکل همراه هست
ولي ايشون انگار گفتن كه سرعتشون كم بوده ، به نظر من كه تاثير داره چون با سيم كارت رايتلم هرجا رومينگ كردم روي همراه اول دقيقا همون سرعتي رو داده كه سيم كارت همراه اول ميداده مثل خونمون كه سرعت همراه اول كمه با رايتلم وقتي رومينگ ميشه همون قدر ميده
ولي ايشون انگار گفتن كه سرعتشون كم بوده ، به نظر من كه تاثير داره چون با سيم كارت رايتلم هرجا رومينگ كردم روي همراه اول دقيقا همون سرعتي رو داده كه سيم كارت همراه اول ميداده مثل خونمون كه سرعت همراه اول كمه با رايتلم وقتي رومينگ ميشه همون قدر ميده
نه اینطور نیست سرعت با اکانتینگ روی 40مگابیت بسته شده اما ممکنه 20مگ هم بدن بگن خوبه
با اینحال نصاب مهمه بیاد چک کنه ببینه شرایط چطور هست
amirlovely
16-02-2019, 09:52
سلام تو طرح 360 که 3 ماه میدن وقتی تموم شد باید بسته های همراه اول بگیری ؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام تو طرح 360 که 3 ماه میدم وقتی تموم شد باید بسته های همراه اول بگیری ؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
خیر.از بسته های خود مبین نت باید استفاده کنید اصلا ربطی به همراه اول نداره
فقط دکلشون مشترکه
سلام
کسی میدونه میشه در خواست داد توی مبینت که اپلود رو بیشتر از 4 ببندن یا حداکثر 4 است
number-1
16-02-2019, 18:37
سلام
کسی میدونه میشه در خواست داد توی مبینت که اپلود رو بیشتر از 4 ببندن یا حداکثر 4 است
نه اقا نمیشه
adsl رو میتونن دستکاری کنن
lte بازه ، بستگی به bts و فشار بار روی دکل داره
توی تمام سرویس هایی که داشتم اپلود lte مبین بهترین بوده
برای من 4 هست ولی برای کاری من می خوام بکنم کم هست و تا جای که توی خود سایت مبینت نوشته یا تا 2 هست و یا تا 4 و سوالم همین بود بسته است و یا میشه در خواست داد بیشتر باز کنند
سلام
تو بسته های مبین نت چنتا بسته هست که سرعت اپلود روی یک تنطیم شده اگه اپلود مهمه واسطون این بسته ها رو نکیرید
دوست عزیز زوری که نمیتونن بگیرن نهایت همون سیمکارت رو غیر فعال میکنن
اگه واقا استفاده ای ندارین خوب پس بدین پولتونو بگیرین
مبین نت هم مثل ایرانسل نیست بتونید سیم کارت رو جدا تهیه کنین
حتی ممکنه مک ادرس مودم رو فیلتر کنن و هیچ وقت نتونین تو شبکه ازش استفاده کنین
البته من نظمو گفتم خودتون مختارید
زوری که حریف نمیشن :n02:
منظورم این بود اومدن طبق تهدیدات برای کسی و قطع کنن یا نه .
چون این مودم و به یه آشنایی دادم اونم فعلا adsl گرفته بخاطر همینم tdd رو تمدید نکرده . برای اینکه شر بخابه یکی دو تا از بسته های هدیه رو فعال کردم :n10:
ولی خب چند ماه بعد دوباره استفاده میکنه ...
ضمن اینکه 120 تومن زور داره اینا همینو بعنوان نو میکنن تو پاچه ملت . حداقل قیمتی که پول دادیم بیان بخرن بعد بگن امانی بوده و فلان...
Behzad83
17-02-2019, 14:56
تعرفه ۳۶۰ هیچ تفاوتی نداره و اصلا شما بسته همراه اول نمیخرید!
همون بستههای مبیننت رو میخرید.
سلام دوستان
من تو منطقه ای هستم که مبین نت انتن نمیده و گفتن که نمیدونم یک نوع مودم بهت میدیم که اون انتن میده، و قبلش هم میایم تست میکنیم
حالا چند تاسوال دارم:
1- دوستان قبلتر گفتن اگر جایی باشید که مبین نت انتن نده از دکل همراه اول استفاده میشه، حالا جایی که من هستم سرعت همراه اول چندان خوب نیست، اگر مبین نت بگیرم باز سرعتم به همین شکله؟
2- سرعت آپلود برام خیلی مهمه، دوستان گفتن که سرعت اپلود روی 4 مگ بسته شده که برای من کافی نیست، خواستم ببینم واقعا روی 4 مگ هست؟
3- دوستان چه نتی رو پیشنهاد میدن که سرعت اپلودش خوب باشه
mohamadgh1376
19-02-2019, 01:45
سلام دوستان
من تو منطقه ای هستم که مبین نت انتن نمیده و گفتن که نمیدونم یک نوع مودم بهت میدیم که اون انتن میده، و قبلش هم میایم تست میکنیم
حالا چند تاسوال دارم:
1- دوستان قبلتر گفتن اگر جایی باشید که مبین نت انتن نده از دکل همراه اول استفاده میشه، حالا جایی که من هستم سرعت همراه اول چندان خوب نیست، اگر مبین نت بگیرم باز سرعتم به همین شکله؟
2- سرعت آپلود برام خیلی مهمه، دوستان گفتن که سرعت اپلود روی 4 مگ بسته شده که برای من کافی نیست، خواستم ببینم واقعا روی 4 مگ هست؟
3- دوستان چه نتی رو پیشنهاد میدن که سرعت اپلودش خوب باشه
سلام درمورد سوال اول حداکثر سرعت دانلود در مبین نت روی 40 مگ هست این جور نیست که بگی اگه سیم کارت همراه اول سرعتش کمه روی مبین نت هم سرعت کم هست چون سیم کارت های همراه اول حالت 4G هست ولی با سیم کارت های مبین نت روی FDD وصل میشی حالت FDD خیلی قوی تره. الان شهری که من هستم مبین نت آنتن نمیده ولی حالت FDD وصل میشه یعنی همون دکل های همراه اول سرعت همون 40 مگ هست.
درمورد سوال دوم سرعت آپلود 4 مگ هست .
اگه براتون سرعت آپلود مهم است اینترنت فیبر یا وایرلس خوبه که کمی گرون تر است.
سلام درمورد سوال اول حداکثر سرعت دانلود در مبین نت روی 40 مگ هست این جور نیست که بگی اگه سیم کارت همراه اول سرعتش کمه روی مبین نت هم سرعت کم هست چون سیم کارت های همراه اول حالت 4G هست ولی با سیم کارت های مبین نت روی FDD وصل میشی حالت FDD خیلی قوی تره. الان شهری که من هستم مبین نت آنتن نمیده ولی حالت FDD وصل میشه یعنی همون دکل های همراه اول سرعت همون 40 مگ هست.
درمورد سوال دوم سرعت آپلود 4 مگ هست .
اگه براتون سرعت آپلود مهم است اینترنت فیبر یا وایرلس خوبه که کمی گرون تر است.
سلام ممنون
من دوباره الان تماس گرفتم ، گفتند که نه 4 مگ نیست و بستگی به کشش و جایی که هستین داره
یعنی اعتماد نکنم به حرفشون؟
بعد اینترنت داخلی و خارجی رو به چه شکلی محاسبه میکنند؟ اگر من بر فرض بسته 100 گیگ یک ماهشون رو بگیرم این 100 گیگ د سایتهای ایرانی و خارجی به چه شکلی محاسبه میشه؟
سلام ممنون
من دوباره الان تماس گرفتم ، گفتند که نه 4 مگ نیست و بستگی به کشش و جایی که هستین داره
بعد اینترنت داخلی و خارجی رو به چه شکلی محاسبه میکنند؟ اگر من بر فرض بسته 100 گیگ یک ماهشون رو بگیرم این 100 گیگ د سایتهای ایرانی و خارجی به چه شکلی محاسبه میشه؟
اعتماد:n36: هرگز:n02:
اگر واقعاداخلی رواز خارجی درست سیستمشون جدا کنه نیم بها هست 100گیگـ =200گیگ
morteza_mombeini
19-02-2019, 22:43
طبق نقشه ی پوشش مبین نت من با قسمت سبز رنگ خیلی فاصله دارم و اصلا منطقه ما تحت پوشش نیست طبق نقشه من توی اون مکانی هستم که با فلش قرمز مشخص کردم :
ولی توی مودم ایرانسل شبکه ی مبین نت رو پیدا میکنه .به نظر شما وقتی شبکه رو پیدا میکنه یعنی سیگنال دارم ازش ؟
mostafadc
20-02-2019, 00:53
طبق نقشه ی پوشش مبین نت من با قسمت سبز رنگ خیلی فاصله دارم و اصلا منطقه ما تحت پوشش نیست طبق نقشه من توی اون مکانی هستم که با فلش قرمز مشخص کردم :
ولی توی مودم ایرانسل شبکه ی مبین نت رو پیدا میکنه .به نظر شما وقتی شبکه رو پیدا میکنه یعنی سیگنال دارم ازش ؟
سيگنالش هست ولي اينكه قدرت و كيفيتش چقدر هست، معلوم نيست و بايد با يه مودم و سيمكارت مبين نت قدرت و كيفيت سيگنال مشخص بشه
silverbios
21-02-2019, 11:38
معمولا از زمان ثبت درخواست بطور تلفنی تا تماس برای نصب سرویس TD-LTE مبین نت چقدر طول میکشه؟
آیا روز تعطیل هم نصب انجام میشه؟
amir_amd
21-02-2019, 14:29
معمولا از زمان ثبت درخواست بطور تلفنی تا تماس برای نصب سرویس TD-LTE مبین نت چقدر طول میکشه؟
2 تا 3 روز
خیلی سریع
مثلا من امروز بعدازظهر ثبت سفارش کردم فرداش ظهر نصاب اومد اکی کرد
نقشه های پوشش تقریبی هست و دقیق نیست
مثلا ایرانسل توی پوشش نبودم بعد که مودم کرفتم دیدم انتن دهی خوبی داره
بعد از چند ماه نقشه رو نگاه کردم پوشش داره
اگه میخاین مبین نت بگیرین از بابت عدم انتن دهی نگران نباشید نصاب چک میکنه ولی احتمالا سیگنال ضعیفی خواهید داشت
سلام ممنون
مبین نت اپلود خوبی نداره در حد کار راه بندازه
توی اینترنت ۴جی سرعت اپلود اینترنت همراه از اینترنت ثابت بیشتره
Moayeri1372
23-02-2019, 21:45
دوستان برای خرید حتما باید بیان خونه نصب کنن؟
اگه بخوای بری حضوری بخری چطور هست؟
sepehr_sn
24-02-2019, 17:57
سلام
وقت بخیر
دوستانی که مودمشون لاک مبین نت شده و قصد فروشش رو دارن بنده خریدارم
لطفا پیام خصوصی ارسال بفرمایید
متشکرم
سلام
وقت بخیر
دوستانی که مودمشون لاک مبین نت شده و قصد فروشش رو دارن بنده خریدارم
لطفا پیام خصوصی ارسال بفرمایید
متشکرم
نکنه میشه انلاک کرد؟! [emoji16]
دوستان برای خرید حتما باید بیان خونه نصب کنن؟
اگه بخوای بری حضوری بخری چطور هست؟
امکانش هست
توی سایت فروش انلاین یا نمایندگان فروش شهرتون تماس بگیرید
sepehr_sn
24-02-2019, 20:24
نکنه میشه انلاک کرد؟! [emoji16]
خیر امکانش ظاهرا هنوز محیا نشده
بنده برای موضوع دیگری احتیاج دارم:n39:
silverbios
24-02-2019, 22:04
این مودم های b612 مبین نت 5ghz ساپورت نمیکنن؟!
sepehr_sn
24-02-2019, 22:21
خیر
فقط ۲.۴ ساپورت میکنن
silverbios
24-02-2019, 22:54
خیر
فقط ۲.۴ ساپورت میکنن
عجیبه چون b612 ساپورت میکنه!
پس این رو مبین نت بسته!
سلام
من میخوام این طرح ورود به مبین نت بگیرم
100گیگ 3ه ماهه با مودم 300 هزار تومان
سوال داشتم:
چه نوع مدلی از مودم ها رو میفروشن؟ B612? آیا لاک شده هست؟ بعدا میشه آنلاکش کرد؟
من جایی که هستم از نمایندش سوال کردم گفت سوئیچ میکنه رو همراه اول شبکه و میتونی اینترنت بگیری
من رو همراه اول سرعت دانلود 6مگابایت هست
به نظرتون بگیرم؟ ارزش داره؟ پینگ همراه اول هم 150 هست
هیچ شرکت دیگه ADSL و وایرلس نمیتونم نت بگیرم شرایطش نیست
طرح های اینترنت اپراتور ها هم داره ازیت می کنه مصرف زیاد دارم نمیصرفه
لطفا سریعا منو راهنمایی کنید
سلام
من میخوام این طرح ورود به مبین نت بگیرم
100گیگ 3ه ماهه با مودم 300 هزار تومان
سوال داشتم:
چه نوع مدلی از مودم ها رو میفروشن؟ B612? آیا لاک شده هست؟ بعدا میشه آنلاکش کرد؟
من جایی که هستم از نمایندش سوال کردم گفت سوئیچ میکنه رو همراه اول شبکه و میتونی اینترنت بگیری
من رو همراه اول سرعت دانلود 6مگابایت هست
به نظرتون بگیرم؟ ارزش داره؟ پینگ همراه اول هم 150 هست
هیچ شرکت دیگه ADSL و وایرلس نمیتونم نت بگیرم شرایطش نیست
طرح های اینترنت اپراتور ها هم داره ازیت می کنه مصرف زیاد دارم نمیصرفه
لطفا سریعا منو راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
نوع مودم بر اساس موجودی شرکت و نماینده فروش مشخص میشه و همه مودم ها به یک قیمت و یصورت امانی فروخته میشه
بهتره قبل از حظور نصاب در محل نوع مودم رو جویا بشین
البته با توجه به صحبت خودتون مبنی بر سویچ به همراه اول مودم بی ۶۱۲ رو بهتون میدنچون فقط این مودم قابلیت سویچ داره و اصطلاحا طرح ۳۶۰ اسم داره که ۱۰۰ هزار تومن اضافه میشه
مودم ها همگی لاک هستند و اگر فریمور ۱۹۶ باشه غیر قابل انلاک تا این لحظه هست
سرعت دریافت مبین نت بر بستر همراه اول با سرعت دریافت مسترکین همراه اول تفاوت داره و احتمالا حداکثر سرعت ۴۰ مگ رو دریافت میکنید
در صورتی که سرعت مناسب باشه مودم رو نصب میکنند
سلام دوست عزیز
نوع مودم بر اساس موجودی شرکت و نماینده فروش مشخص میشه و همه مودم ها به یک قیمت و یصورت امانی فروخته میشه
بهتره قبل از حظور نصاب در محل نوع مودم رو جویا بشین
البته با توجه به صحبت خودتون مبنی بر سویچ به همراه اول مودم بی ۶۱۲ رو بهتون میدنچون فقط این مودم قابلیت سویچ داره و اصطلاحا طرح ۳۶۰ اسم داره که ۱۰۰ هزار تومن اضافه میشه
مودم ها همگی لاک هستند و اگر فریمور ۱۹۶ باشه غیر قابل انلاک تا این لحظه هست
سرعت دریافت مبین نت بر بستر همراه اول با سرعت دریافت مسترکین همراه اول تفاوت داره و احتمالا حداکثر سرعت ۴۰ مگ رو دریافت میکنید
در صورتی که سرعت مناسب باشه مودم رو نصب میکنند
متشکرم راهنمایی بسیار جامع و کاملی بود
نماینده نسخه فرمیور درخواست بکنم میگن یا نه؟ اگر بشه آنلاک کرد توسط خودشون یه هزینه جدایی هم داد خوبه
متشکرم راهنمایی بسیار جامع و کاملی بود
نماینده نسخه فرمیور درخواست بکنم میگن یا نه؟ اگر بشه آنلاک کرد توسط خودشون یه هزینه جدایی هم داد خوبه
تا مودم روشن نشه خیر امکانش نیست و احتمال زیاد هم نمیگن و هم انجام نمیدن
اگه مودم جز موجودی های جدید باشه به نسخه ۱۹۶ اپدیت شدن و امکان انلاک نیست
مودم ها معمولا بعد از روشن شدن بصورت انلاین و اجباری وبدون اطلاع به کاربر به اخرین نسخه اپدیت میشن
joykiller360
04-03-2019, 01:54
سلام دوستان کسی مودم جیبی خریده از مبین نت ؟
راضی هستید؟
سلام دوست من من مودم جیبی دارم مودم برای شرکت seowonکره هستش 6 ساعت باطریش به صورت مداوم جواب میده از مودم های رو میزی ضعیف تره انتن دهیش هم بسته به منطقه ایی که هستی متغیره در کل برای استفاده داخل تهران خوبه فقط مبین بسته هاش گرونه و متاسفانه سرویس 360 همنمیشه روی این مودم استفاده کرد در ضمن بدون باطری هم با شارژ کار میکنه وای فای مودم هم پوشش متوسطی داره چک 120 هزار تومنی باز گشت هم روی مودم جیبی بهت نمیدن یعنی اگه از سرویست راضی نباشی شرکت پس نمیگیره پس حتما کارشناس اومد بهش بگو با همین مودم برات تست بگیره اگه ال ای دی رو مودم قسمت ال تی ایی ابی یا سبز بود بگیر در غیر اینصورت به درد اونجایی که هستی نمی خوره
mohammadgh6
04-03-2019, 18:48
دوستان صفحه مشترکین در دسترس نیست کسی مشکلی داره؟
pedram2222
04-03-2019, 22:09
بله برای من هم باز نمیشه
Armin.Computer
06-03-2019, 02:11
برای منم باز نمیشه
پنل مشترکین مبین نت در حال بروزرسانی هست
Ehsan-Dadash
07-03-2019, 21:09
نرم افزار پنل کاربری برای مایکروسافت هست و لایسنسش به علت تحریم ها باطل شده، الان چند روزه درگیر هستن برای درست کردن این موضوع، قول دادن تا شنبه درست میشه ولی از این قول ها زیاد دادن.
یه پنل کاربری ایرانی نتونستن طراحی کنن !!!
amir_amd
07-03-2019, 23:00
پنل کاربری به درک
اینترنت هم قطع شده
پورت های udp و tcp در برنامه openvpn باز شدن...
تجربه ثابت کرده که زمانی که سرویس های مبین نت در هر قسمتی دچار مشکل میشه مسدود سازی و فیلترینگ کمتر میشه...
Ehsan-Dadash
08-03-2019, 01:44
من هر دو ورژن فریمور مودم B612 رو پیدا کردم، حالا نمیدونم به کار آنلاک میاد یا نه!
ورژن 192:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 014VFY.zip.html)
ورژن 196:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 015MAM.zip.html)
sajjads24
08-03-2019, 22:22
بله دقیقا و سرعت دانلود من تا حالا بالاتر از 20 الی 25 مگ نبوده .
Tornado2800
10-03-2019, 00:06
سلام
وضعیت پینگ مبین نت چطوره؟
ایا از TD ایرانسل بهتر است؟
سرعتتون چطوره
سلام
وضعیت پینگ مبین نت چطوره؟
ایا از TD ایرانسل بهتر است؟
سرعتتون چطوره
پینگ بهتر
سرعت کمتر
اینترنت استیبل تر واسه مبین نت
سرعت من ۲۵ مکابیت هست همیشه همینه
شبا میشه ۵۰۰ کیلوبایت واسه شبانه رایگان
Tornado2800
10-03-2019, 23:50
پینگ بهتر
سرعت کمتر
اینترنت استیبل تر واسه مبین نت
سرعت من ۲۵ مکابیت هست همیشه همینه
شبا میشه ۵۰۰ کیلوبایت واسه شبانه رایگان
سلام
برای کار من پایداری و پینگ مهمه . میتونم تایید کنم که پینگ و کیفیت بهتری داره .
سلام
برای کار من پایداری و پینگ مهمه . میتونم تایید کنم که پینگ و کیفیت بهتری داره .
البته ایرانسل هم بد نیست
ولی بعضی وقت ها بصورت ناکهانی ارتباط مودم با دکل قطع میشه و با یک ریستارت ساده مشکل حل میشه و پینگش هم نسبت به مبین نت بالاتر و نوسان بیشتری داره در عوض سرعت خیلی بیشتری داره
من هم ایرانسل و هم مبین نت رو دارم
به نظرم اگر میتونید قبلش تست کنید
در ضمن مودم ایرانسل بی۶۱۲ قابلیت انلاک هم داره که میوتونید بعد از انلاک از مبین نت هم استفاده کنید مبین نت انلاک نمیشه اگه مودم سری جدید باشه
mirsina1979
11-03-2019, 13:31
البته ایرانسل هم بد نیست
ولی بعضی وقت ها بصورت ناکهانی ارتباط مودم با دکل قطع میشه و با یک ریستارت ساده مشکل حل میشه و پینگش هم نسبت به مبین نت بالاتر و نوسان بیشتری داره در عوض سرعت خیلی بیشتری داره
در ضمن مودم ایرانسل بی۶۱۲ قابلیت انلاک هم داره که میوتونید بعد از انلاک از مبین نت هم استفاده کنید مبین نت انلاک نمیشه اگه مودم سری جدید باشه
شما هم همین مشکل با ایرانسل دارین؟
من ۲تا مودم ۶۰۰۰ و۶۱۲ همین مشکل قطعی رو دارم هر کاریم میکنم درست نمیشه
البته با۲۱۰۱ و ۲۵۱۰ اصلا همچین قطعی ندارم پشتیبانی که هیچی نمیفهمه
شما هم همین مشکل با ایرانسل دارین؟
من ۲تا مودم ۶۰۰۰ و۶۱۲ همین مشکل قطعی رو دارم هر کاریم میکنم درست نمیشه
البته با۲۱۰۱ و ۲۵۱۰ اصلا همچین قطعی ندارم پشتیبانی که هیچی نمیفهمه
من الان tfi60 ایرانسل و b612 مبین نت دارم هر ۲ هم یکی هستنن
تقریبا هر ۲ مودم این مشکل رو دارن و no service میشن
توی مبین نت این اتفاق خیلی نادر هست شاید توی ۳ ماه یک بار یا دوبار اتفاق بیافته
ولی توی ایرانسل شایع تره
قبلا ۵۱۴۲ ایرانسل رو داشتم اصلا این مشکل رو نداشتم
عجیبه.. اکثرا با مودم هوواوی مشکل دارن
ببینید میتونید مودم رو بصورت دستی به شبکه وصل کنید از یوزر administrator?
Tornado2800
11-03-2019, 19:14
البته ایرانسل هم بد نیست
سلام
من هردوش دارم استفاده می کنم
ایرانسل برای من هیچ قطعی نداره
اما
سرعت ایرانسل بسیار بالاتر ولی ناپایداری در پینگ زیاد داره ( افتضاح نمیشه ولی برای من کند میشه )
ولی این ۳ روزی که مبین نت مجددا شارژ کردم پینگ کیفیت خط کاملا پایدار دارم تجربه می کنم
mirsina1979
11-03-2019, 21:22
من الان tfi60 ایرانسل و b612 مبین نت دارم هر ۲ هم یکی هستنن
تقریبا هر ۲ مودم این مشکل رو دارن و no service میشن
توی مبین نت این اتفاق خیلی نادر هست شاید توی ۳ ماه یک بار یا دوبار اتفاق بیافته
ولی توی ایرانسل شایع تره
قبلا ۵۱۴۲ ایرانسل رو داشتم اصلا این مشکل رو نداشتم
عجیبه.. اکثرا با مودم هوواوی مشکل دارن
ببینید میتونید مودم رو بصورت دستی به شبکه وصل کنید از یوزر administrator?
منم سرویس 360 مبینت دارم این مورد اونجا هم برام اتفاق افتاد با پشتیبانی تماس گرفتم شبکه رو دستی انتخاب کردم مشکلم ح شد ولی تو ایرانسل همچنان این مشکل دارم جالب اینجاس هر روز قطع میشه
با انتخاب دستی هم حل نمیشه
apple021
11-03-2019, 22:16
این چه وضعیتی دشده
استیم و بستن
گوگل و 6 تا عکس بیشتر نشون نمیده
نصف سایتهای خارجی بستس
حتی انی دسک هم نمیشه دیگه وصل شد
مادرشونو حتما باید گرفت به عذاشون نشوند اینارو.....
Tornado2800
12-03-2019, 01:21
سلام مجدد
دوستان عزیز بنده یک دستگاه مودم AirMaster 3100V دارم .
وضعیت سیگنال :
وضعیت مصرف:
سقف سرعت دانلود ۱.۵ مگابایت
پینگ ثابت و پایدار
قطعی ندارم
تصمیم :
ایا مودم رو عودت و از طرح ۳۶۰ که بتونم به دکل همراه اول وصل بشه با تهیه مودم جدید استفاده کنم ؟
ارزش داره یا اگر مشکل داره به بنده تجربه خودتون رو بگید که مودم رو الکی از دست ندم.
با تشکر
سلام
من هردوش دارم استفاده می کنم
ایرانسل برای من هیچ قطعی نداره
اما
سرعت ایرانسل بسیار بالاتر ولی ناپایداری در پینگ زیاد داره ( افتضاح نمیشه ولی برای من کند میشه )
ولی این ۳ روزی که مبین نت مجددا شارژ کردم پینگ کیفیت خط کاملا پایدار دارم تجربه می کنم
خب شما که هر دو سرویس دارین که!!
سوالتون جوری بود که مبین نت رو ندارین
[emoji848]
منم سرویس 360 مبینت دارم این مورد اونجا هم برام اتفاق افتاد با پشتیبانی تماس گرفتم شبکه رو دستی انتخاب کردم مشکلم ح شد ولی تو ایرانسل همچنان این مشکل دارم جالب اینجاس هر روز قطع میشه
با انتخاب دستی هم حل نمیشه
هر روز قطع شدن دیگه عجیبه
اکه توی بازه های زمانی مشخص قطع میشه مشکل از مودم هست اگه یکسال بیشتر نشده از کارانتی استفاده کن
اکه هم میتونی مودم ببر جای دیگه منظور یک منطقه دیگه از شهر تست کن
سلام مجدد
دوستان عزیز بنده یک دستگاه مودم AirMaster 3100V دارم .
وضعیت سیگنال :
وضعیت مصرف:
سقف سرعت دانلود ۱.۵ مگابایت
پینگ ثابت و پایدار
قطعی ندارم
تصمیم :
ایا مودم رو عودت و از طرح ۳۶۰ که بتونم به دکل همراه اول وصل بشه با تهیه مودم جدید استفاده کنم ؟
ارزش داره یا اگر مشکل داره به بنده تجربه خودتون رو بگید که مودم رو الکی از دست ندم.
با تشکر
شما خواستی برید مودم جدید بگیرید امامودم خودتون رو ندید
اگر هم نیازشدید ندارید دست نگه دارید فعلا وضعیتش خرابه از همه نظر
طرح 360در اصل همون معمولی مبین هست فکر نکنیدچون رومینگه پینگ و یا سرعت بهتر میشه
mirsina1979
12-03-2019, 12:30
هر روز قطع شدن دیگه عجیبه
اکه توی بازه های زمانی مشخص قطع میشه مشکل از مودم هست اگه یکسال بیشتر نشده از کارانتی استفاده کن
اکه هم میتونی مودم ببر جای دیگه منظور یک منطقه دیگه از شهر تست کن
مودم انلاک کردم
فقط شبکه تی دی این مشکل دارم سیگنالمم پره ولی نمیدونم چرا قطع میشه
با سیم کارت همراه اول بیشتر از یک هفتس که روشنه یک بار هم قطع نشده
Tornado2800
12-03-2019, 17:13
خب شما که هر دو سرویس دارین که!!
سوالتون جوری بود که مبین نت رو ندارین
[emoji848]
سلام
بله هردو رو دارم اما مدتیه ایرانسل از نظر کیفیت پایداری خوبی نداره ( سرعت دانلود مشکلی ندارد )
شما خواستی برید مودم جدید بگیرید امامودم خودتون رو ندید
اگر هم نیازشدید ندارید دست نگه دارید فعلا وضعیتش خرابه از همه نظر
طرح 360در اصل همون معمولی مبین هست فکر نکنیدچون رومینگه پینگ و یا سرعت بهتر میشه
سلام
پس با این حساب به همینی که هست راضی باشم و با طرح ۳۶۰ سرعتم بیشتر ممکنه نشه و پایداریم به واسطه استفاده از دکل همراه اول بهم بخوره؟
فعلا حداکثر ۱.۵ مگابایت بر ثانیه بدون قطعی دارم.
ahwazp30
12-03-2019, 17:43
سلام
پس با این حساب به همینی که هست راضی باشم و با طرح ۳۶۰ سرعتم بیشتر ممکنه نشه و پایداریم به واسطه استفاده از دکل همراه اول بهم بخوره؟
زمانی که رومینگ میکنید کیفیت اینترنت شما وابسته به تجهیزات و زیرساخت اپراتور میزبان خواهد بود ، بنابراین میتونه با طرح 360 پینگ بهتر و سرعت بالاتر بده یا میتونه کیفیت بسیار پایین تر از حالت فعلی بده اما معمولا پینگ بهتر نمیشه ممکنه پهنای باند تفاوت کنه که در هر صورت از دکل هر اپراتوری استفاده کنید پهنای باند شما حداکثر 40 مگابیت خواهد بود.
سلام
بله هردو رو دارم اما مدتیه ایرانسل از نظر کیفیت پایداری خوبی نداره ( سرعت دانلود مشکلی ندارد )
سلام
قرار بود کل سرویسهای وایمکس مبین رو از کشور جمع کنن اما نکردن فعلا
طرح 360 رومینگه. و ربطی به همراه نداره ..ایپی. پینگ .پهنای باند. همگی مربوط به مبیننته پس فکر نکنید همراه سرعتش 70مگابت باشه +پینگ 100شما هم باید روی مبین همونو بگیرید
سرعتش توی وایمکس فعلا خوبه منتها حجمهاش بشدت گرونه اما اگر براتون مهم نیست خوب مجبور نیستی عوضش کنی
اما خیلیها مشکل پیدا کردن با فیل....ش ویکسری سایتها
dadadasa
13-03-2019, 20:52
با سلام خدمت دوستان گرامی صفحه مشترکین مبین نت مجددا از دسترس خارج شد.کسی از دوستان تا به حال مودم جیبی مبین نت مدل tenda 180
(طرح 360 درجه)
داشته (مودم مشترک مبین نت با همراه اول) .آیا مودم خوبی هست یا نه. لطفا اگر تجربه کار با این مودم رو داشتید راهنمایی کنید.
sepehr_sn
14-03-2019, 23:53
با سلام
دوستان کسی APN مبین نت میدونه ؟؟
سجادفراهانی
15-03-2019, 03:57
دوستان منقطه ما تحت پوشش مبین نت نبود بخاطر همین طرح رومینگ با همراه اول دادن اما تو تنظیمات مودم فقط با مود tdd وصل میشه و با fdd وصل نمیشه این یعنی چی؟
میخوام بدونم اگه رومینگ نیست چرا این طرحو بهم دادن :|
دوستان منقطه ما تحت پوشش مبین نت نبود بخاطر همین طرح رومینگ با همراه اول دادن اما تو تنظیمات مودم فقط با مود tdd وصل میشه و با fdd وصل نمیشه این یعنی چی؟
میخوام بدونم اگه رومینگ نیست چرا این طرحو بهم دادن :|
عجیبه
ببینید گزینه data roaming فعال باشه
و روی fd بذارید و mode روی 4g بذارید و بعد بصورت دستی جست و جو کنید ببینید میتونید روی همراه اول رجیستر کنید
اکه نشد احتمالا اونجا مبین نت انتن میداده
واسه اطلاعات بیشتر در مورد اکانت با پشتیبانی تماس بگیرید
سلام
من یک ماه پیش مدم مبینت گرفتم با طرح 360 از نمایندگی مشکلی که الان دارم اینکه برگهای گارانتی داخل جعبه ی مدم امضا نشده می خواستم بدونم مهم هست یا نه ( برای گارانتی در صورت خرابی )
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام
من یک ماه پیش مدم مبینت گرفتم با طرح 360 از نمایندگی مشکلی که الان دارم اینکه برگهای گارانتی داخل جعبه ی مدم امضا نشده می خواستم بدونم مهم هست یا نه ( برای گارانتی در صورت خرابی )
با تشکر
سلام
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام
با تشکر
اگه شماره تماس نمایندگی رو دارید اطلاع بدین بهشون ولی خیلی مهم نیست
مودم b612 هواوی کیفیت ساخت خوبی داره و اگه ضربه نخوره و از لحاظ فریمور دستکاری نکنید مودم جون سختی هست
silverbios
20-03-2019, 14:15
مبین نت این پنل ecare اش تا کی قرار دردسترس نباشه؟ و اینکه من الان حدود۴۰ دقیقه هست با ipهای خارج از ایران باهاش مشکل دارم برای بقیه هم همینطوره؟
Black.Hawk
20-03-2019, 14:31
الان دو سه روزه همش داره قطع و وصل میشه اینترنت معلوم نیس چیکار دارن میکنن
apple021
20-03-2019, 15:27
بنده زنگ زدم پیگیر شدم
مشکل از زیر ساخته دارن دست کاری میکنن عوضی ها
بابا بگید از اول اینترنت ملی میخواییم بدیم یه فکری دیگه بکنیم خووب
Behzad83
20-03-2019, 16:21
مبین نت این پنل ecare اش تا کی قرار دردسترس نباشه؟ و اینکه من الان حدود۴۰ دقیقه هست با ipهای خارج از ایران باهاش مشکل دارم برای بقیه هم همینطوره؟
بله تایید میشه. من هم مشکل دارم. سرعت بسیار کاهش پیدا کرده، قطعی زیاد با سایتهای خارجی.
دو سه روز پیش تاحالا مشکل پیش اومده و امروز دیگه افتضاح شده.
apple021
20-03-2019, 16:27
بله تایید میشه. من هم مشکل دارم. سرعت بسیار کاهش پیدا کرده، قطعی زیاد با سایتهای خارجی.
دو سه روز پیش تاحالا مشکل پیش اومده و امروز دیگه افتضاح شده.
کاش اینجوری نبودیم معلومه هدفشون چیه ....
به خدا حاضرم قسم بخورم ایران مثل کره شمالی میشه ....
ho3in2012
20-03-2019, 19:04
مشکل اینه نت مبین نت کلا رایگان شده:n02::n02:
از دیروز اکانتینگشون قطع هست و من بدون بسته وصلم
ملت هم فهمیدن و گذاشتن رو دانلود
ahwazp30
20-03-2019, 20:38
مشکل اینه نت مبین نت کلا رایگان شده:n02::n02:
از دیروز اکانتینگشون قطع هست و من بدون بسته وصلم
ملت هم فهمیدن و گذاشتن رو دانلود
خیلی امیدوار نباشید ، ممکنه بعدا از شما کم بشه .من تا به حال روی 2 تا سرویس دهنده به همچین مشکلی برخوردم و بعد از در دسترس شدن اکانتینگ و خرید بسته از حجمم یک جا کم شده اخریش هم حدود 20 روز پیش بود .امیدوارم بعدا کم نکنن ازتون.
ho3in2012
20-03-2019, 21:39
خیلی امیدوار نباشید ، ممکنه بعدا از شما کم بشه .من تا به حال روی 2 تا سرویس دهنده به همچین مشکلی برخوردم و بعد از در دسترس شدن اکانتینگ و خرید بسته از حجمم یک جا کم شده اخریش هم حدود 20 روز پیش بود .امیدوارم بعدا کم نکنن ازتون.
من هفت ماهه تمدید نکردم
هر چقدر میخوان از صفر کیلوبایت مونده کم کنن:n02::n02:
Tornado2800
20-03-2019, 22:01
سلام
امروز پینگ به شدت افزایش یافته.
mostafadc
21-03-2019, 15:31
من هفت ماهه تمدید نکردم
هر چقدر میخوان از صفر کیلوبایت مونده کم کنن:n02::n02:
ببخشيد ميشه بپرسم براي شما كه بيشتر از 6 ماه استفاده نكرديد، تو قسمت خريد طرح و پيشنهادهاي ويژه، چه بسته هايي با تخفيف براتون اومده؟
ho3in2012
21-03-2019, 15:46
ببخشيد ميشه بپرسم براي شما كه بيشتر از 6 ماه استفاده نكرديد، تو قسمت خريد طرح و پيشنهادهاي ويژه، چه بسته هايي با تخفيف براتون اومده؟
هنوز پنل قطع هست نمیشه چک کرد
ho3in2012
21-03-2019, 16:10
دوستان خود مبین نت هم اعلام کرد تا پایان بروزرسانی نت رو برای کسی قطع نمیکنه
عملا رایگان هست:n02:
morteza_mombeini
21-03-2019, 18:02
الان که مبین از کار افتاده حداکثر سرعت دانلود چقدره ؟
mostafadc
21-03-2019, 20:05
بي زحمت هر موقع درست شد يه چك كنيد و نتيجه رو اينجا بزاريد.
خيلي ممنون:n40:
Tornado2800
21-03-2019, 23:49
الان که مبین از کار افتاده حداکثر سرعت دانلود چقدره ؟
سلام
برای بنده در بهترین حالت با سیگنال نه چندان قوی
۱.۵ مگابایت بر ثانیه تا ۲ مگابایت هم میده.
ولی پینگ وضعیتش مطلوب است به جز دیروز.
سلام. من یه چیزی رو درست نفهمیدم
الان که وبسایت مبین نت قطع هست دانلود رایگان حساب میشه یا نه ؟
bahmanjasemi
24-03-2019, 19:45
سلام. من یه چیزی رو درست نفهمیدم
الان که وبسایت مبین نت قطع هست دانلود رایگان حساب میشه یا نه ؟
من که با پشتیبانی صحبت کردم گفت بعد از بروزرسانی سیستم تموم هرینه ها حساب میشه باید پرداخت کنید. نمیدونم چقدر واقعیت داره این حرفشون
من که با پشتیبانی صحبت کردم گفت بعد از بروزرسانی سیستم تموم هرینه ها حساب میشه باید پرداخت کنید. نمیدونم چقدر واقعیت داره این حرفشون
الان یکسری سیمکارت که کلا بلا استفاده و بدون حجم بودن دارن مجانی استفاده میکنن بعد هممیندازن دور از کجا میخواهن حساب کنن
سیمکارت بود 8ماه بیشتر خاموش بوده :n02:
WhiteHat
25-03-2019, 13:34
غلط کردند، شاید برای اشتراکهای بالای یک ماه بشه حساب کنند
mostafadc
28-03-2019, 07:21
الان كه مبين نت دوباره وصل شده، بي زحمت يه نگاه بنداز تو قسمت پنل كاربري>>خريد خدمات>>خريد طرح>>پيشنهادهاي ويژه مبين نت براي شما
ببين چه طرحايي برات هست
ممنون
ho3in2012
28-03-2019, 07:49
الان كه مبين نت دوباره وصل شده، بي زحمت يه نگاه بنداز تو قسمت پنل كاربري>>خريد خدمات>>خريد طرح>>پيشنهادهاي ويژه مبين نت براي شما
ببين چه طرحايي برات هست
ممنون
200 گیگ 12 ماه با 400 گیگ شبانه - 50 درصد تخفیف ویژه نوروز - 214 هزار و 500 تومن
100 گیگ یکماهه - 35 درصد تخفیف - 55 هزار 185 تومان
mostafadc
28-03-2019, 10:54
200 گیگ 12 ماه با 400 گیگ شبانه - 50 درصد تخفیف ویژه نوروز - 214 هزار و 500 تومن
تخفيف ويژه نوروز برا من نيومده متاسفانه
Kaveh619
28-03-2019, 19:26
اصن گزینه خرید طرح نداره برا من ... تمدید داره و تغییر ... با حجم اضافه و گیگ پک
ho3in2012
28-03-2019, 20:52
اصن گزینه خرید طرح نداره برا من ... تمدید داره و تغییر ... با حجم اضافه و گیگ پک
پیشنهادات ویژه تو قسمت تغییر طرح هست و به همه نمایش داده نمیشه
ایشون اشتباه لفظی داشتن گفتن خرید طرح
morteza_mombeini
28-03-2019, 21:16
امروز مودم یکی رو که طرح 360 داشت اوردم خونه به همون دکلی وصل شدم که با گوشیم وصل میشم .همزمان تست سرعت گرفتم همراه اول روی گوشی تا 60 مگ داد ولی مبین نت 25 مگ بود .چرا اینطوریه ؟ برای شماها هم همینجوره ؟
امروز مودم یکی رو که طرح 360 داشت اوردم خونه به همون دکلی وصل شدم که با گوشیم وصل میشم .همزمان تست سرعت گرفتم همراه اول روی گوشی تا 60 مگ داد ولی مبین نت 25 مگ بود .چرا اینطوریه ؟ برای شماها هم همینجوره ؟
گوشیت چیه شاید کت ۶ هست گوشیت
از بابت دکل مطمنی؟
شماره دکل رو مطابقت دادی؟
پسر ایران
28-03-2019, 22:19
مرتضی جان ایران جز چند کشوری هست که سرعت دیتای تلفن همراه از سرعت مودم خانگی بیشتره
برو خدا رو شکر کن 25 مگ داد مال من الان 250 کیلوبایت در ثانیه هست (مخابرات):n34::n34:
mostafadc
29-03-2019, 02:49
پیشنهادات ویژه تو قسمت تغییر طرح هست و به همه نمایش داده نمیشه
ایشون اشتباه لفظی داشتن گفتن خرید طرح
فكر كنم اگر طرح فعال نداشته باشيد، مينويسه خريد طرح، ولي اگر طرح فعال داشته باشيد، گزينه خريد طرح نمياد و به جاش تغيير طرح مياد و يه سري گزينه هاي ديگه هم زيرش مياد كه قبلش نبودن(مثل خريد گيگ پك)
برا من كه اينطوري بود. چون تا قبلش خريد طرح بود، بعد كه طرح خريدم، گزينه ها عوض شدن.
morteza_mombeini
29-03-2019, 12:01
گوشیت چیه شاید کت ۶ هست گوشیت
از بابت دکل مطمنی؟
شماره دکل رو مطابقت دادی؟
اره دکل رو مطمئنم چون فقط همین یکی انتن میده روی نسل 3 و 4 و شماره اش هم رو چک کردم یکی بود ولی تنها چیزی که ازش مطمئن نیستم اینه که گوشی ممکنه فورجی پلاس بوده و مودم روی فورجی برای همین سرعت گوشی بیشتر بوده .یعنی گوشی تجمیع کرده ولی مودم نه .ممکنه به خاطر این بوده باشه یا مودم هم تجمیع میکنه ؟
اره دکل رو مطمئنم چون فقط همین یکی انتن میده روی نسل 3 و 4 و شماره اش هم رو چک کردم یکی بود ولی تنها چیزی که ازش مطمئن نیستم اینه که گوشی ممکنه فورجی پلاس بوده و مودم روی فورجی برای همین سرعت گوشی بیشتر بوده .یعنی گوشی تجمیع کرده ولی مودم نه .ممکنه به خاطر این بوده باشه یا مودم هم تجمیع میکنه ؟
احتمالا گوشیت تجمیع کرده
مودم مبین نت با اینکه کت ۶ هست ولی امکان تجمیع نداره
ولی از بقیه هم رده هاش یه سر و گردن بالاتره تو سرعت
morteza_mombeini
29-03-2019, 15:33
احتمالا گوشیت تجمیع کرده
عجب ، با تجمیع 50 مگ میده بدون تجمیع چقدره .من هر جا تجمیع دیدم سرعت بالای 100 مگ بوده واقعا خیلی مسخرس .حالا این مودم رو میشه توی حالت 3g هم استفاده کرد اگه فورجی دکل قطع بشه ؟
چکارش باید کرد که بتونه از تجمیع استفاده کنه ؟ اگه ایرانسل رو انلاک کنم و سیم 360 مبین رو بندازم روش بازم نمیتونه تجمیع کنه ؟
silverbios
29-03-2019, 15:37
احتمالا گوشیت تجمیع کرده
منظورتون از تجمیع Carrier Aggregation هست؟
اگر بله پس این اپشنی که تو b612 مبین نت هست کاربردی نداره و نمایشی هست؟
عجب ، با تجمیع 50 مگ میده بدون تجمیع چقدره .من هر جا تجمیع دیدم سرعت بالای 100 مگ بوده واقعا خیلی مسخرس .حالا این مودم رو میشه توی حالت 3g هم استفاده کرد اگه فورجی دکل قطع بشه ؟
چکارش باید کرد که بتونه از تجمیع استفاده کنه ؟ اگه ایرانسل رو انلاک کنم و سیم 360 مبین رو بندازم روش بازم نمیتونه تجمیع کنه ؟
اون سرعت تجمیع بالای ۱۰۰ مگ در شرایط خوب هست
مودم توانایی اتصال به هر نوع شبکه ای داره ولی نتاسفانه نسخه فریمور مبین نت محدودیت های زیادی داره که شامل حذف انتخاب دستی نوع شبکه هم میشه و باید در زمان قطعی شبکه ۴جی تست کنید که بصورت دستی شبکه رو جست و جو و دکل ۳جی انتخاب کنید در صورتی که نسخه ایرانسل محدودیت کمتری داره و قسمت انتخاب نوع شبکه حذف نشده
در مورد تجمیع کردن یا نکردن این مودم چه ایرانسل چه مبین نت و چه سایر شرکت ها بحث زیاده
ولی نظر شخصی من اینه که این مودم تجمیع نمیکنه چه انلاک چه لاک و با هر سیم کارتی (با توجه به ساختار دکل انتن دهی ایران )
البته ناگفته نماند توی نسخه جدید ایرانسل فقط روی شبکه تی دی علامت پلاس ظاهر میشه ولی هیچ اطلاعات قابل استنادی مربوط به تجمیع وجود نداره
چیزی که بارز هست سرعت بیشتر این مودم نسبت به سایر مودم ها در شرایط یکسان هست
منظورتون از تجمیع Carrier Aggregation هست؟
اگر بله پس این اپشنی که تو b612 مبین نت هست کاربردی نداره و نمایشی هست؟
بله دقیقا منظور همین هست
توی اطلاعات دیتا شیت این مودم ذکر شده کت ۶ و میمو ۴*۴
در صورتی که بیشتر دکل های ایران میمو ۲*۲ و مبین نت ۱ هست و تعداد محدودی میمو ۴*۴ هست
در صورتی که این مودم زیر پوشش میمو ۴*۴ قرار بگیره قدرت واقعی خودشو نشون میده
نظر من و دوستان صاحب نظر هم بر عدم تجمیع هست البته نه تایید شده و نه رد شده
silverbios
29-03-2019, 16:08
بله دقیقا منظور همین هست
توی اطلاعات دیتا شیت این مودم ذکر شده کت ۶ و میمو ۴*۴
در صورتی که بیشتر دکل های ایران میمو ۲*۲ و مبین نت ۱ هست و تعداد محدودی میمو ۴*۴ هست
در صورتی که این مودم زیر پوشش میمو ۴*۴ قرار بگیره قدرت واقعی خودشو نشون میده
نظر من و دوستان صاحب نظر هم بر عدم تجمیع هست البته نه تایید شده و نه رد شده
بله متاسفانه مدرک قابل استنادی از استفاده اون نیست حتی در صورت تجمیع از طریق سرعت بدلیل police چهل مگی مبین نت نمیشه به مطمئن شد!
به همین دلیل سوال کردم گفتم شاید مدرک مستدلی پیدا کرده باشید
ممنون
سلام عزیزان بنده قصد خرید نت lte داشتم
بین ایرانسل و مبین نت و شاتل موندم
ماکزیمم سرعت دانلودتون با این مبین نت چقدر بوده ؟ همون 40 مگابیت هست ؟
چرا سرعت ایرانسل و شاتل تا دوبرابر مبین نت اعلام شده ؟
ahwazp30
31-03-2019, 19:55
سلام
شاتل رو که بی خیال بشید ، چون تازه راه اندازی شده و هنوز به طور کامل خودشو نشون نداده ،دوستانی هم که گرفتن راضی نبودند .پهنای باند خروجی BTS حدودا 100 مگابیت هست که بین کاربران یک دکل تقسیم میشه که این مقدار برای ایرانسل و شاتل 80 مگ اعلام شده و مبین نت هم سرعت رو روی 40 مگ محدود کرده اما این عدد مهم نیست مهم ترافیک شبکه هست که به طور متوسط زیر 40 مگ میده.بنابراین تفاوت زیادی نمیکنه از کدوم شرکت بگیرید. در کل شما از بین مبین نت و ایرانسل با توجه به پوشش یکی رو انتخاب کنید .ایرانسل پهنای باند بیشتری بهتون ممکنه بده و قطعی هم کمتره ولی مبین نت کیفیت بهتری از نظر پینگ میده .
persian.godfather
31-03-2019, 21:33
آسیاتک هم خوبه شنیدم
ahwazp30
31-03-2019, 22:34
آسیاتک هم خوبه شنیدم
توصیه نمیشه
persian.godfather
01-04-2019, 00:20
توصیه نمیشه
میشه توضیح بدید چرا
mostafadc
01-04-2019, 01:32
آسیاتک هم خوبه شنیدم
آسياتك و خيلي شركت هاي ديگه، در واقع از خود ايرانسل td-lte ميدن و خودشون تجهيزات مجزا ندارن.
از خود ايرانسل بگيريد بهتر از اينه كه از شركت هاي واسطه بگيريد. مگر اينكه تعرفه ارزون تر از خود ايرانسل بهتون بدن
ahwazp30
01-04-2019, 09:07
میشه توضیح بدید چرا
به دلایل زیر :
1-از زیرساخت ایرانسل استفاده میکنه و در صورت بروز مشکل و اختلال در تجهیزات و شبکه ایرانسل پروسه ی پشتیبانی شما طولانی تر خواهد شد.
2-پهنای باند دریافتی از این شرکت تفاوتی با ایرانسل نداره و سرعت دریافتی یکسان خواهد بود چه بسا ایرانسل میتونه پهنای باند بیشتری ارایه بده.
3-تعرفه ها حداقل 1.5 برابر بیشتر از تعرفه های خود ایرانسل هست .
4-پشتیبانی ایرانسل بسیار بهتر از اسیاتک هست.
5-در واقع شما دارید تی دی ایرانسل رو با قیمت بیشتر خریداری میکنید.
تنها تفاوت در ارایه خدمات هست مثل گیگ باکس ها ، ای پی استاتیک و سرویس با حجم متفاوت
سلام
منم مودم 360 مبین نت دارم قابلیت تنظیم روی هم fdd هم Tdd رو داره که روی حالت FDD روی همراه اول میره که سرعتش تقریبا دو برابره حالت TDD هست که از دکل مبین نت استفاده میکنه روی همراه اول سرعت دانلودم به 50 مگابیت میرسه ولی رو حالت مبین نت اخرش به 30 مگابیت میرسه
Black.Hawk
02-04-2019, 10:29
سلام
منم مودم 360 مبین نت دارم قابلیت تنظیم روی هم fdd هم Tdd رو داره که روی حالت FDD روی همراه اول میره که سرعتش تقریبا دو برابره حالت TDD هست که از دکل مبین نت استفاده میکنه روی همراه اول سرعت دانلودم به 50 مگابیت میرسه ولی رو حالت مبین نت اخرش به 30 مگابیت میرسهشما اگه روی حالت fdd باشی بازم شبانه رو محدود میکنه برات روی ۴ مگابیت یا سرعت تغییر نمیکنه؟
شما اگه روی حالت fdd باشی بازم شبانه رو محدود میکنه برات روی ۴ مگابیت یا سرعت تغییر نمیکنه؟
چون شبانه استفاده نمی کنم تا حالا تست سرعت نگرفتم
امشب یه تست می زنم
تست سرعت همین الان
حالت مبین نت برروی دکل همراه اول
حالت مبین نت بر روی دکل مبین نت
تست سرعت همین الان
سلام
دوست عزیز میتونی یه تست از سرعت آپلود در هر دو حالت هم قرار بدی؟
تست سرعت همین الان
حالت مبین نت برروی دکل همراه اول
حالت مبین نت بر روی دکل مبین نت
سرعتتون متوسط هست نه زیاد و نه کم
و اکثر کاربرها سرعتشون همین هست
البته سرعت روی سرورهای داخلی باید بیشتر باشه البته نه همشون
مثلا تی دی ایرانسل روی بعضی از سایت های داخلی نزدیک به ۱۵ مگابایت بر ثانیه میرسه و مبین نت نزدیک ۸ مگابایت بر ثانیه
شما اگه روی حالت fdd باشی بازم شبانه رو محدود میکنه برات روی ۴ مگابیت یا سرعت تغییر نمیکنه؟
بله باز هم محدود به ۵۰۰ کیلوبایت میشه
در صورتی که شبانه پر سرعت داشته باشید این اتفاق نمیافته
Black.Hawk
02-04-2019, 12:38
بله باز هم محدود به ۵۰۰ کیلوبایت میشه
در صورتی که شبانه پر سرعت داشته باشید این اتفاق نمیافتهخیلی محدودیت بدی گذاشته شب تا صبح کلی پول برق بدی و سیستم رو روشن بزاری برا ١٠ گیگ دانلود
باید حداقل روی ٨ مگابیت محدود میکرد
morteza_mombeini
02-04-2019, 12:44
سلام
منم مودم 360 مبین نت دارم قابلیت تنظیم روی هم fdd هم Tdd رو داره که روی حالت FDD روی همراه اول میره که سرعتش تقریبا دو برابره حالت TDD هست که از دکل مبین نت استفاده میکنه روی همراه اول سرعت دانلودم به 50 مگابیت میرسه ولی رو حالت مبین نت اخرش به 30 مگابیت میرسه
روی همراه اول که میزاری سرعتش در طول روز نوسان نداره ؟ همیشه 40 مگ رو میده؟
خیلی محدودیت بدی گذاشته شب تا صبح کلی پول برق بدی و سیستم رو روشن بزاری برا ١٠ گیگ دانلود
باید حداقل روی ٨ مگابیت محدود میکرد
خیلی ظلمه
اینقدر سرعت پایین میاد که قطع بشه بهتره حداقل خیالت راحته
پنل مشترکین مجددا از دسترس خارج شد
معلوم نیست جریان چیه
وی پی ان هم کار نمیکنه. من بخش مهمی از کارم تو فیس بوکه. بدبخت شدم از دست اینا
دوستان این مودم slc مبین نت قابلیت تغییر fdd رو نداره؟
از منوی انتخاب cell selection نمیشه؟
ی موضوع مهم ددیگه هم اینکه من قبل عید راحت وی پی ان l2tp خودم رو تو تنظیمات میزدم و کل مودم تونل میشد و دیگه احتیاجی به فیلترشکن برای اعضای خوانواده نبود
الان ولی با اینکه نه سرور مشکل داره هرچی تنظیم میکنم نمیشه
با اینکه گزینش فعال شده
اما هیچی تونل نمیشه
لطفا هرکس که سر در میاره و مودم slc از همون استوانه ای ها داره بیاد تست کنه ببینیم مشکل از چیه
وی پی ان هم کار نمیکنه. من بخش مهمی از کارم تو فیس بوکه. بدبخت شدم از دست اینا
اکانت شما شاید مشکل کانکت شدن داشته باشه
دوستان این مودم slc مبین نت قابلیت تغییر fdd رو نداره؟
از منوی انتخاب cell selection نمیشه؟
ی موضوع مهم ددیگه هم اینکه من قبل عید راحت وی پی ان l2tp خودم رو تو تنظیمات میزدم و کل مودم تونل میشد و دیگه احتیاجی به فیلترشکن برای اعضای خوانواده نبود
الان ولی با اینکه نه سرور مشکل داره هرچی تنظیم میکنم نمیشه
با اینکه گزینش فعال شده
اما هیچی تونل نمیشه
لطفا هرکس که سر در میاره و مودم slc از همون استوانه ای ها داره بیاد تست کنه ببینیم مشکل از چیه
سوال اول نه نمیشه
بجای l2tp شما pptpرو تست بزن ببین با اون چطوری هست
مودمو ریست فکتوری بزن ببین بازم مشکل داری یانه
Immunology
06-04-2019, 22:25
بیشتر از سه هفتست سایتش نوشته بروزرسانی!ینی فکر نمیکنن ممکنه یکی طرحش تموم شده باشه!؟:n23:
ho3in2012
06-04-2019, 22:36
بیشتر از سه هفتست سایتش نوشته بروزرسانی!ینی فکر نمیکنن ممکنه یکی طرحش تموم شده باشه!؟:n23:
اکانتینگ رو قطع کردن
بدون طرح هم وصل میشه و برای کسی مشکلی بوجود نمیاد
سلام چجوری مودم AIR master 3000m رو اپگرید کنم؟
اکانت شما شاید مشکل کانکت شدن داشته باشه
اکانت وی پی ان منظورتونه؟ من با اکانت های مختلف امتحان کردم نشد. فکر کردم شرکت پورتش رو بسته.
morteza_mombeini
07-04-2019, 10:23
بی زحمت یکی از دوستان که طرح 360 داره با دکل همراه اول با اسپید تست یه تست از سرور خارج برام بزاره .دستتونو میبوسم .دمتون گرم:n16:
silverbios
07-04-2019, 14:15
مودم b612 مبین نت پورت rj11 رو مخفی کرده یا میشه ازش استفاده کرد؟
*Forgotten*
07-04-2019, 21:49
سلام
من 3 روزه سرعتم خیلی پایین اومده سرعت تک کانکش شده 250 کیلوبیت
دارن چیکار میکنن؟
سراسری یا مشکل از طرف خودمه؟:n03:
مودم هم b612
سلام
دوستان میخاستم سرویس turbo + رو از مبین نت بخرم سرعت دانلودش از سرور های خارج چنده؟(هم با idm و هم با سایت speedtest.net ممنون میشم یه تست ازشون بزارید)وضعیتش ثبات داره؟همون 40 مگ رو میده راحت یا نه؟ممنون
ffarsiany
09-04-2019, 00:40
مبین نت اکانتینگش انگار درست شده
تو دستگاهی که روشنه و خاموش روشن نکردم نام کاربری که اکانت من نوشته فرق می کنه و هنوز بدون بسته به اینترنت وصلم ولی تو اون که خاموشش کرده بودم بسته و نام کاربری خودم رو زده
دوستان یه چک کنین ببینین مال شما چطوریه
فرستاده شده از SM-G960Fِ من با Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.