ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

aliprince
01-05-2017, 16:18
قصد ندارن شبکشون گسترش بدن ؟! :n13:

دکل هاشون جدا هست یا رو دکل اپراتورهاست ؟
احتمالا مبین نت یا همراه اول یکی باشه دکلاش.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

essien
01-05-2017, 16:36
چجوری میشه براش تعریف کرد؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rohani93
01-05-2017, 20:44
آقا چشمتون روز بد نبينه بدجورى خورد تو ذوقم :|
هر چى به نيمه شب نزديك ميشيم سرعتم داره كم و كمتر ميشه[emoji24][emoji24][emoji24]
حالا چيكار كنم [emoji24][emoji24][emoji24]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Saysooka
01-05-2017, 20:59
آقا چشمتون روز بد نبينه بدجورى خورد تو ذوقم :|
هر چى به نيمه شب نزديك ميشيم سرعتم داره كم و كمتر ميشه[emoji24][emoji24][emoji24]
حالا چيكار كنم [emoji24][emoji24][emoji24]

چرا اينقد شلوغش ميكني ؟ از ساعت ده به بعد افت سرعت داره شما خيلي از ساعت ده به بعد دانلود سرچ داري؟ من فقط يهروز تو هفته بيشتر از ساعت ده با نت كار ميكنم

- - - Updated - - -

چرا اينقد شلوغش ميكني ؟ از ساعت ده به بعد افت سرعت داره شما خيلي از ساعت ده به بعد دانلود سرچ داري؟ من فقط يهروز تو هفته بيشتر از ساعت ده با نت كار ميكنم

بعدشم برا من الان به نسبت روزاي ديگه بهتره

rohani93
01-05-2017, 21:07

- - - Updated - - -

بعدشم برا من الان به نسبت روزاي ديگه بهتره

اصلاً شب به اينترنت خوشه :)))
ولى جالبه الان نگاه كردم با اينكه مودم تكون نخورده از سر جاش link quality از ١٨ به ١٥ كاهش پيدا كرده،نميدونم دليلش چى ميتونه باشه؟[emoji848]

rohani93
01-05-2017, 21:13
فكر كنم يكى اينجاست صداى مارو ميشنوه :))) درست شد سرعت [emoji23][emoji23]

hmahmoudi
01-05-2017, 22:11
من امشب تماس گرفتم با پشتيباني مبين نت
گفتم شب ها سرعت ارتباط با سرورهاي خارجي خيلي افت داره.
و بهش گفتم كه فكر ميكنم شماها اينترنت و ترافيك داخلي ميفروشين...
كيفيت و قدرت سيگنال من خيلي خوبه (88 قدرت و 19.5 كيفيت)
آخرش قرار شد يكي از كارشناساشونو بفرستن حضوري بياد چك كنه

xomax
01-05-2017, 22:56
ممنون میشم ما رو هم در جریان کار قرار بدید. البته بعید میدونم توجهی بکنن چون ملاک سرور داخل و سرور خود مبین نت هست. جالب اینجاست که با سرور های داخل هم قضیه بی اشکال نیست. مثلا همین الان که با سرور IPM تست میگیرم رو 13 تا 14 مگ هست ولی با سرور خود مبین نت 30 مگ

aliprince
01-05-2017, 23:29
یعنی قراره شب کارشناس بفرستن؟؟؟

hmahmoudi
02-05-2017, 07:37
ممنون میشم ما رو هم در جریان کار قرار بدید. البته بعید میدونم توجهی بکنن چون ملاک سرور داخل و سرور خود مبین نت هست. جالب اینجاست که با سرور های داخل هم قضیه بی اشکال نیست. مثلا همین الان که با سرور IPM تست میگیرم رو 13 تا 14 مگ هست ولی با سرور خود مبین نت 30 مگ
حتما

Sent from my E6833 using Tapatalk

hmahmoudi
02-05-2017, 07:39
یعنی قراره شب کارشناس بفرستن؟؟؟

گفتن تماس میگیرن برای هماهنگی..
حالا من سعی میکنم تا جایی که امکان داره دیرتر باشه تا فاجعه رو بهتر حس کنن

JJHACKER
02-05-2017, 18:58
سلام به همه
امروز برای من وصل کردن ،
عکس میخوام بذارم نمیشه :\

Connected Network Operator:
43244
Technology:
LTE
Connected Time:
1 hour, 7 mins, 32 secs
Signal Strength: -100.79 dBm
Link Quality: 15.84 dB

اینم کیفیت اتصال من هست ، دوستان دقت کنید ، ممکنه نصاب زیاد به مکان نصب دقت نکنه ، شما جا به جا کنید حتما مکان بهتری پیدا میکنید تو خونه یا همون اطراف جایی که مودم هست الان.

rohani93
02-05-2017, 19:03
سلام به همه
امروز برای من وصل کردن ،
عکس میخوام بذارم نمیشه :\

Connected Network Operator:
43244
Technology:
LTE
Connected Time:
1 hour, 7 mins, 32 secs
Signal Strength: -100.79 dBm
Link Quality: 15.84 dB

اینم کیفیت اتصال من هست ، دوستان دقت کنید ، ممکنه نصاب زیاد به مکان نصب دقت نکنه ، شما جا به جا کنید حتما مکان بهتری پیدا میکنید تو خونه یا همون اطراف جایی که مودم هست الان.

سلام،مباركتون باشه [emoji5]
فكر كنم نزديك هم باشيم چون مشخصات سيگنال خيلى شبيه به مال منه [emoji23][emoji23][emoji23]

JJHACKER
02-05-2017, 19:16
سلام،مباركتون باشه [emoji5]
فكر كنم نزديك هم باشيم چون مشخصات سيگنال خيلى شبيه به مال منه [emoji23][emoji23][emoji23]

اتفاقا اصلا فکر نمیکردیم وصل بشه !!!! (50 50 اومد نصب کرد) :n02:
چون ما دقیقا آخر لیست هستیم تو نقشه ، 500 متر بری جلوتر از خط سبز خارج میشی.

aliprince
02-05-2017, 19:25
نقششون کلا الکیه همینجوری یلخی کشیدن
به من میگفتن پوششتون عاالیه تو دل انتن دهی هستید ولی اینجوری نبود!

rohani93
02-05-2017, 19:26
اتفاقا اصلا فکر نمیکردیم وصل بشه !!!! (50 50 اومد نصب کرد) :n02:
چون ما دقیقا آخر لیست هستیم تو نقشه ، 500 متر بری جلوتر از خط سبز خارج میشی.

در كمال ناباورى منم خيلى نزديك مرز سبزم :)))
همسايه درنيايم صلوات [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPad using Tapatalk

aliprince
02-05-2017, 19:27
حالا ببینم میتونین یه کاری کنین که به خاطر دوست یابی مبین نت رو تعطیل کنن!!

rohani93
02-05-2017, 19:30
حالا ببینم میتونین یه کاری کنین که به خاطر دوست یابی مبین نت رو تعطیل کنن!!

عالى بود [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
بعيد نيست البته :)))))))

hmahmoudi
02-05-2017, 23:14
امشب از پشتیبانیشون تماس گرفتن و خودشون نیومدن.
خودشون firmware رو آپدیت کردن، اون موقع سرعت بهتر شد و روی سرورای ایران بین 35-40 مگ میداد...
از ساعت 10 سرور خارجیاش مثه شبای قبل شد و الان تعریفی نداره.
کلا به دردسرای تماس گرفتن و فهموندن ماجرا و مشکل به کارشناسای کال سنترش نمی ارزید

aliprince
02-05-2017, 23:27
امشب از پشتیبانیشون تماس گرفتن و خودشون نیومدن.
خودشون firmware رو آپدیت کردن، اون موقع سرعت بهتر شد و روی سرورای ایران بین 35-40 مگ میداد...
از ساعت 10 سرور خارجیاش مثه شبای قبل شد و الان تعریفی نداره.
کلا به دردسرای تماس گرفتن و فهموندن ماجرا و مشکل به کارشناسای کال سنترش نمی ارزید

الان ورژن مودم شما چنده؟

saeed9009
03-05-2017, 22:00
سرعت این موقع شب زیر یک مگابیت هست و از لحاظ پشتیبانی فنی طبیعه . اگر نسبت به سرعت شکایتی داشته باشید ارجاع میدن شما رو به سایت speedtest.mobinnet.ir و تست سرعت اینترانت براشون ملاک هست نه اینترنت.
خلاصه اینکه پولتون رو حروم نکنید!

Mohammad Aghaee
03-05-2017, 22:30
سرعت این موقع شب زیر یک مگابیت هست و از لحاظ پشتیبانی فنی طبیعه . اگر نسبت به سرعت شکایتی داشته باشید ارجاع میدن شما رو به سایت speedtest.mobinnet.ir و تست سرعت اینترانت براشون ملاک هست نه اینترنت.
آقا پس شما بین td مبین نت و td ایرانسل ، دومی رو پیشنهاد میدی یا به نظرت کماکان مبین نت بهتره؟؟
والا من دنبال یه isp خوب هستم و یه مودم adsl هم دارم ولی میترسم سمت adsl برم و ترجیحا میخوام td بگیرم . به نظرتون چی کنم؟
(تا الان از 4G ایرانسل به عنوان نت ثابت استفاده میکردم که ایرانسل لطف کرد و بسته های خوبش رو حذف کرد و حالا موندم چی کنم)

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

aliprince
03-05-2017, 23:05
آقا پس شما بین td مبین نت و td ایرانسل ، دومی رو پیشنهاد میدی یا به نظرت کماکان مبین نت بهتره؟؟
والا من دنبال یه isp خوب هستم و یه مودم adsl هم دارم ولی میترسم سمت adsl برم و ترجیحا میخوام td بگیرم . به نظرتون چی کنم؟
(تا الان از 4G ایرانسل به عنوان نت ثابت استفاده میکردم که ایرانسل لطف کرد و بسته های خوبش رو حذف کرد و حالا موندم چی کنم)

بستگی به پوششت داره ولی از نظر من فعلا در حال حاضر مبین نت بسته های بهتری داره. من خودم ۱۰۰ گیگ ۴۰ مگ میگیرم ماهی با مالیات و عوارض ۷۶۳۰۰

Mohammad Aghaee
03-05-2017, 23:24
بستگی به پوششت داره ولی از نظر من فعلا در حال حاضر مبین نت بسته های بهتری داره. من خودم ۱۰۰ گیگ ۴۰ مگ میگیرم ماهی با مالیات و عوارض ۷۶۳۰۰

بدبختی اینجاست که هیچ راهی واسه تست پوشش td ایرانسل ندارم . خودشون که نمیان تست کنن و منم کسی رو توی اطرافیان نمیشناسم که مودم td ایرانسل داشته باشه . بازم مبین نت میان تست میکنن دمشون گرم .

aliprince
03-05-2017, 23:32
بدبختی اینجاست که هیچ راهی واسه تست پوشش td ایرانسل ندارم . خودشون که نمیان تست کنن و منم کسی رو توی اطرافیان نمیشناسم که مودم td ایرانسل داشته باشه . بازم مبین نت میان تست میکنن دمشون گرم .

ایرانسل تست‌ نداره ولی پول رو برمیگردونه اگر پوشش نباشه. بهتره اول مبین نت رو که تست داره امتحان کنید و درگیر ایرانسل و باز پس گیری وجه نشید.

ir.ghost
04-05-2017, 00:56
تبدیل مودم مبین نت به مودم OutDoor

Electronic-Arts
04-05-2017, 01:18
دوستان 2 تا 7 سرعت فیکس میشه روی 4 مگابیت یا کمتر از 4 مگابیت هم میشه ؟ چون اگر کمتر بشه مفت نمیارزه که نمیشه حتی یک صفحه درست و حسابی باز کرد یا بازی کرد

ALIRK
04-05-2017, 01:33

باکسی که گرفتی چند در چند هست
و اینکه برقش رو poeدست ساز درست کردی یا اماده استفاده میکنی
و اینکه دست ساز چقدر هزینه اش میشه
و ایا برقی که همراه کابل شبکه بهش رسوندی باعث نوسان نمیشه

rohani93
04-05-2017, 07:47

معلومه خب اگه بخواد تو اين ساعت هم سرعت دانلود حالت عادى رو بده:
١-ممكنه با كمبود پهناى باند مواجه بشه!
٢-ورشكسته ميشه انقدر كه دانلود ميكنيم :))))
ولى بازم سرعت ٥٠٠ كيلوبايت بر ثانيه ساعت ٢ تا ٧ صبح با توجه به قيمت بسته ها فكر نميكنم خيلى بد باشه :)

rohani93
04-05-2017, 07:50

به نظر من مبين نت ! چون موقع ثبت نام توى سايت ايرانسل ديدم كه بايد تيك گزينه :
"در محدوده ى پوشش دهى هستم"
رو بزنى در حاليكه نميدونى واقعاً هستى يا نه :))))
بنابراين فكر كنم شرايط بازگشت هزينه و لغو سرويس شون بعد از ثبت نام هم اونقدرا آسون نباشه( با توجه به همين تاييديه اى كه ميگيره از متقاضى)

rohani93
04-05-2017, 08:26

سرعت ساعت شبانه براى من ٤ مگابيت هست چجورى مال شما يكه؟![emoji848][emoji848][emoji848]
بعد اينكه خب معلومه نميتونه همون سرعت عادى رو بده چون انقدر دانلود ميكنيم كه ورشكسته ميشه :))))))))

rohani93
04-05-2017, 08:28
دوستان 2 تا 7 سرعت فیکس میشه روی 4 مگابیت یا کمتر از 4 مگابیت هم میشه ؟ چون اگر کمتر بشه مفت نمیارزه که نمیشه حتی یک صفحه درست و حسابی باز کرد یا بازی کرد

براى من فيكس روى ٤ مگابيت ميشه، در ضمن پينگ تغييرى نميكنه بنابراين تو بازى كردن مشكلى ايجاد نميشه :)

ir.ghost
04-05-2017, 09:37
باکسی که گرفتی چند در چند هست
و اینکه برقش رو poeدست ساز درست کردی یا اماده استفاده میکنی
و اینکه دست ساز چقدر هزینه اش میشه
و ایا برقی که همراه کابل شبکه بهش رسوندی باعث نوسان نمیشه
برای خود مودم که POE ساختم برای POE injector ش هم توی بازار آماده هست دست ساز هم میشه ساخت

rohani93
04-05-2017, 09:47

چه مزايايى داره وقتى outdoor بشه؟[emoji848]

saeed9009
04-05-2017, 10:45

به TD-LTE ایرانسل دسترسی ندارم ولی مبین نت در یک کلام افتضاحه. اگر بیشتر کارتون با سرورهای داخلی هست سرعت خوبه تا سی مگ هم براحتی جواب میده ولی اگه سرورهای خارجی مدنظرتون هست باید بگم از ساعت سه چهار بعد از ظهر به بعد افتضاحه و سرعت تک کانکشن زیر یک مگ هست. البته سرعت بستگی به منطقه و تعداد یوزرهای اون منطقه داره.

WhiteHat
04-05-2017, 11:33

توی عکس جای دوتا آنتن هست. مربوط به WiFi میشه یا LTE؟

ir.ghost
04-05-2017, 12:08
توی عکس جای دوتا آنتن هست. مربوط به WiFi میشه یا LTE؟

آنتن هاشو وصل نکردم برای LTE

WhiteHat
04-05-2017, 12:24
آنتن هاشو وصل نکردم برای LTE

ممنون، اون دو تا آنتن ها دقیقا کجای مودم قرار می گیره؟

ir.ghost
04-05-2017, 15:24
ممنون، اون دو تا آنتن ها دقیقا کجای مودم قرار می گیره؟

توش

ir.ghost
04-05-2017, 15:25

و نتیجه

rohani93
04-05-2017, 22:18
اينم عكس براى دوستانى كه از سرعت شب ناراضى هستن!
دانلود از سايت تاينى موويز با سرعت متغير از ٣.٥ تا ٥!!
ويرايش:
ساعت ٢٣:٢٠

britain
04-05-2017, 23:01
پس مودم airmaster 3000 این توانایی و سرعت رو هم داره . عمرا ایرانسل با اون مودم هاش به این برسه !

ir.ghost
04-05-2017, 23:21
پس مودم airmaster 3000 این توانایی و سرعت رو هم داره . عمرا ایرانسل با اون مودم هاش به این برسه !

ایرانسل 6.5MB هم دانلود داشتم و معمولا 5.5 5.8 هست

rohani93
05-05-2017, 00:45
من خودمم از ايرانسل با LTE موبايلم ٦٠ مگابيت بر ثانيه گرفتم،ولى زير دكل نصب شده رو ساختمون شهردارى بودم :)))))
ولى خب قطعاً اگه خونم رو به اونجا انتقال ميدادم نسلم منقرض ميشد [emoji23][emoji23][emoji23]

siamak_mu
05-05-2017, 02:04
حتماً باید مودم خودشون رو خرید؟ مودم TD-LTE مارک های دیگه تو بازار هست؟ نمیشه مودم برند دیگه خرید که لاک نباشه بشه بعداً اگر نیاز شد اپراتور عوض کرد؟

rezausa2020
05-05-2017, 07:23
اينم عكس براى دوستانى كه از سرعت شب ناراضى هستن!
دانلود از سايت تاينى موويز با سرعت متغير از ٣.٥ تا ٥!!
ويرايش:
ساعت ٢٣:٢٠

فکر نکنم کسی از سرعت دانلود با IDM از سرور ایران ناراضی بود!
بیشتر کسایی که من دیدم (از جمله خودم) مشکلشون اینه که سرعت تک کانکشنشون با سرور خارج از ایران کم میشه

Mohammad Aghaee
05-05-2017, 08:37
حتماً باید مودم خودشون رو خرید؟ مودم TD-LTE مارک های دیگه تو بازار هست؟ نمیشه مودم برند دیگه خرید که لاک نباشه بشه بعداً اگر نیاز شد اپراتور عوض کرد؟
موضوع اینجاست که ایرانسل و مبین نت ، سیم کارت TD رو بدون مودم نمیدن . بنابرین شما مجبورید که مودم هم از خودشون بخرید . ضمن اینکه من به شخصه مودمی که از فرکانس ۳۵۰۰ TD ساپورت کنه توی بازار ندیدم (ایرانسل) . فرکانس مبین نت رو اطلاعی ندارم شاید مودم واسش باشه .

saeed9009
05-05-2017, 09:23
کسایی که به Port Forwarding / Virtual Serverو DMZ رو لازم دارن واسه بازی و .... باید خدمتتشون بگم که رو این مودم air master 3000 کار نمی کنه . حتی شما نمی تونید پنگ از خارج رو باز کنید. تو مودم تغییرات دخیره میشه ولی در عمل کار نمیکنه. با پشتیبانی صحبت کردم و واسم تیکت باز کردن. اگر نتیجه ای داشت اینجا بهتون میگم .

rohani93
05-05-2017, 09:54

خير فقط با مودم خودشون سرويس ارائه ميكنن

rohani93
05-05-2017, 09:55
فکر نکنم کسی از سرعت دانلود با IDM از سرور ایران ناراضی بود!
بیشتر کسایی که من دیدم (از جمله خودم) مشکلشون اینه که سرعت تک کانکشنشون با سرور خارج از ایران کم میشه

من فكر ميكردم تاينى سروراش داخلى نيست :|

essien
05-05-2017, 11:05
البته خیلی از مسائل مربوط به دکلی میشه که بهش وصل میشیم ...

من با سیگنال 90 و کوالیتی زیر 10 تو تایمی که سرعتم حداکثر بود ، متوسط 25 مگابیت دانلود میکردم .
ولی مودم و مدتیه به کسی دادم که اونجا سیگنالش حدود 75 شده و کوالیتی 4 خط سبز داره ! اما تست که کردیم سرعت متوسطش 18 مگابیت بود ! تو تایم خوبی هم تست کردیم ضمن اینکه روزای بعد دیگه تست نکردم شایدم بهتر میشد اگه تست میکردم ، نمیدونم...

siamak_mu
05-05-2017, 13:05
دوستان میشه بفرمایید این که میفرمایید شب ها سرعت میاد پایین منظور همون ساعت 2 تا هفت هست فقط؟ چون 20 صفحه اخیر رو خوندم یکی دو جا انگار گفته بودن 10 شب؟؟؟ اگه ساعت 2 شب باشه که اوکی هست برای من.
این مودمی که مبین نت میده مارک اصلیش چی هست؟ بالاخره خودش که تولید نکرده از جایی خریده مارک زده روش. این طوری خیلی ظلمه فقط مودم خودشون رو لاک کنن و بفروشن. بعداً آدم حق انتخاب نداره باید مودم رو بندازه دور.

salarnosrati
05-05-2017, 13:17
دوستان میشه بفرمایید این که میفرمایید شب ها سرعت میاد پایین منظور همون ساعت 2 تا هفت هست فقط؟ چون 20 صفحه اخیر رو خوندم یکی دو جا انگار گفته بودن 10 شب؟؟؟ اگه ساعت 2 شب باشه که اوکی هست برای من.
این مودمی که مبین نت میده مارک اصلیش چی هست؟ بالاخره خودش که تولید نکرده از جایی خریده مارک زده روش. این طوری خیلی ظلمه فقط مودم خودشون رو لاک کنن و بفروشن. بعداً آدم حق انتخاب نداره باید مودم رو بندازه دور.

مودماشون رو فرکانسی هست که تو بازار اصلا پیدا نمیکنید شبیهش! سیاستشون همینه که مودم زورکی بفروشن که مصرف کننده حتی اگه خواست از تی دی شرکت دیگه (ایرانسل) هم استفاده کنه مجبور شه یه مودم جدید تهیه کنه! وگرنه که همین مودم های lte موجود در بازار یک سری فرکانس های تی دی رو ساپورت میکنن...
مدل مودم مبین نت air master 3000 هستش و مودم خوبی هم هست نسبتا. خیلی قویه و تو سیگنال ضعیف خوب جواب میده.

saeed9009
05-05-2017, 14:24
کسایی که به Port Forwarding / Virtual Serverو DMZ رو لازم دارن واسه بازی و .... باید خدمتتشون بگم که رو این مودم air master 3000 کار نمی کنه . حتی شما نمی تونید پنگ از خارج رو باز کنید. تو مودم تغییرات دخیره میشه ولی در عمل کار نمیکنه. با پشتیبانی صحبت کردم و واسم تیکت باز کردن. اگر نتیجه ای داشت اینجا بهتون میگم .

امروز پشتیبانی تماس گرفت و مودم رو واسم آپگرید کردن . خلاصه اینکه واسه کارهایی که بالا گفتم طبق حرف های پشتیبانی نیاز به خرید آی پی استاتیک دارید در غیر این صورت Port Forwarding واستون کار نخواهد کرد.

EDWARD WHITE
05-05-2017, 14:37
این که مثل لاکپشت توسعه پیدا می کنه ... هنوز منتقه ما نداره ... توی تلکام وعده داده بودن .... زود تر مارو از شر ایرانسل خلاص کن مبین نت :n16:

rezausa2020
05-05-2017, 16:01
امروز پشتیبانی تماس گرفت و مودم رو واسم آپگرید کردن . خلاصه اینکه واسه کارهایی که بالا گفتم طبق حرف های پشتیبانی نیاز به خرید آی پی استاتیک دارید در غیر این صورت Port Forwarding واستون کار نخواهد کرد.
این که بهتون گفتن دری وری محض هست . میگن نمیشه ... درصورتی که من یک ماه پیش انجام دادم پورت فوروارد کردم بعد 1هفته قطع شد یکروز ( آی پی هم میشد پینگ گرفت از خارج شبکه) - اینا خودشون از قصد بستن بعد زنگ زدم طرف میگه رو این مودم نمیشه ... انگار با بچه طرف هستن خوب وقتی گزینشو داره من انجام دادم واسه یک هفته نمیشه یعنی چی . بگید بلاک کردیم!
طرف به منم گفت ip static میخواد . بعد بهش میگم خوب چند هست بخوام بگیرم میگه نمیدیم آی پی استاتیک واسه TD-LTE
اینا همش بهونست!

aliprince
05-05-2017, 16:55
ورژن مودمتون چند شده؟

saeed9009
05-05-2017, 18:03
ورژن مودمتون چند شده؟

V2.0.1B1037

siamak_mu
05-05-2017, 18:14
خب نمیشه اینترنتش رو انداخت روی یه روتر و از طریق اون Port Forwarding کرد؟ چون منم Port Forwarding لازم دارم و این کارو با مودم ADSL ام کردم ولی خب میخواستم TD-LTE بگیرم که الآن دچار تردید شدم.

saeed9009
05-05-2017, 18:36
خب نمیشه اینترنتش رو انداخت روی یه روتر و از طریق اون Port Forwarding کرد؟ چون منم Port Forwarding لازم دارم و این کارو با مودم ADSL ام کردم ولی خب میخواستم TD-LTE بگیرم که الآن دچار تردید شدم.

وقتی خودشون پورت ها رو بستن شما هر کار دیگه ای هم که بکنید فایده ای نداره چون پورت ها رو بلاک کردن. امروز پشتیبان تلفنی شون به من گفت که واسه این کارها باید آی پی استاتیک بخرید.

essien
05-05-2017, 19:21
البته ip رو من از پشتیبانی پرسیده بودم میگفت 6 ماهه و یکساله میدیم . 6 ماهه فک کنم 45 تومن گفتن ...

rohani93
05-05-2017, 20:51
يكى از معايب اين سرويس كه الان باهاش مواجه شدم، اينه كه الان چند ساعته به خاطر شرايط آب و هوا و مشكل پيدا كردن دكل قطع شده....

bzt
05-05-2017, 23:09
دوستان آیا این مودمی که میدن رو با پورت لن هم میشه به کامپیوتر وصل کرد یا اینکه فقط وای فای؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

rohani93
05-05-2017, 23:16
دوستان آیا این مودمی که میدن رو با پورت لن هم میشه به کامپیوتر وصل کرد یا اینکه فقط وای فای؟

دوتا پورت LAN هم داره

aliprince
05-05-2017, 23:18

دوتا پورت لن داره.

britain
06-05-2017, 12:04
سلام دوستان
یکی تست کنه ببینه سیمکارت ایرانسل رو Mobinnet AirMaster 3000M WIMAXLTE کار می کنه ؟

Saysooka
06-05-2017, 14:30
سلام دوستان
یکی تست کنه ببینه سیمکارت ایرانسل رو Mobinnet AirMaster 3000M WIMAXLTE کار می کنه ؟

مودم لاك شدست

aliprince
06-05-2017, 14:59
سلام دوستان
من خونمون پوشش td ایرانسل نداره وگرنه تست میکردم

ak313
06-05-2017, 15:11
مودم لاك شدست

فکر نمی کنم لاک شده باشه
خود ایرانسل اجازه نمیده

aliprince
06-05-2017, 15:12
ایرانسل چجوری میتونه به مبین نت اجازه نده؟ این دوستمون میخواد بدونه مودم مبین نت لاک شده هست یا نه‌.

ak313
06-05-2017, 15:22
ایراسل چجوری میتونه به مبین نت اجازه نده؟ این دوستمون میخواد بدونه مودم مبین نت لاک شده هست یا نه‌.

سیم تی دی ایرانسل فقط با مک ادرس و ای ام ای مودمهای خودش اجازه کار در شبکه رو دارن به همین راحتی
قبلا تست شده

aliprince
06-05-2017, 15:34
سیم تی دی ایرانسل فقط با مک ادرس و ای ام ای مودمهای خودش اجازه کار در شبکه رو دارن به همین راحتی
قبلا تست شده
ایرانسل با سیمکارت های عادی خودش هم کار میکنه ینی سیم های غیر td

britain
06-05-2017, 15:34
من گفتم چونکه ایرانسل مودم مزخرف میده شاید بشه از مودم این استفاده کرد برای اون . پس ممکن نیست :n03:

aliprince
06-05-2017, 15:38
من گفتم چونکه ایرانسل مودم مزخرف میده شاید بشه از مودم این استفاده کرد برای اون . پس ممکن نیست :n03:
این مودم هم پوشش وای فایش ضعیفه

ak313
06-05-2017, 15:42
اتفاقا به نظر من مدل 3000M وای فای قویی داره

aliprince
06-05-2017, 15:59
نصف مودم وای فای فعلی منم نمیشه که ۷۰ تومن خریدمش

rar
06-05-2017, 19:05
سلام
قصد دارم مبین نت TD LTE بگیرم
دوستان واسه مودم راهنمایی میکنید ؟ چی بگیرم ؟ مودمایه خوده سایتش چطوره ؟
کابل لن هم میخورن ؟

کلا چی پیشنهاد میدین ؟

ممنون
و چقدر طول میکشه تا سرویس فعال بشه و بشه استفاده کرد ؟ و سرعت چطوره ؟

rohani93
06-05-2017, 19:21
سلام
کابل لن هم میخورن ؟

کلا چی پیشنهاد میدین ؟

ممنون

سلام.
براى TD LTE مبين نت فقط يك راه هست اونم خريد مودم به همراه بسته ١٠+١٠(شبانه) از سايت خودشونه!
(فقط يك نوع مودم TD LTE دارن)،دوتا هم پورت LAN داره.
با مودم هاى ديگه كار نميكنه...اين بسته اى هم كه روى سيم كارت هست يك ساله ست ولى خيلى زود تموم ميشه و ميتونيد تغيير طرح بديد(طرح ها توى سايتشون موجوده با حجم و قيمت)
از موقع ثبت نام توى سايت تا فعال شدن سرويس هم نهايتاً ٣روز زمان ميبره(براى تهران اينطوريه لااقل بقيه رو نميدونم!)
درمورد سرعت و كيفيت هم پٌست هاى قبلى رو بخونيد دوستان توضيحات زياد دادن...

Saysooka
06-05-2017, 19:27
سلام
کابل لن هم میخورن ؟

کلا چی پیشنهاد میدین ؟

ممنون
دوست من اينا حواب داده شده اخه واقعا سخته دوباره جواب بديم چون فك منم بالاب شيش هفت بار اين سوالارو ج داديم يه نگاه به پستا بندازيد

rar
06-05-2017, 19:31
دوست من اينا حواب داده شده اخه واقعا سخته دوباره جواب بديم چون فك منم بالاب شيش هفت بار اين سوالارو ج داديم يه نگاه به پستا بندازيد

58 صفحه هست آخه :n37:

rohani93
06-05-2017, 19:34
58 صفحه هست آخه :n37:

من جواب داده بودم همه رو :|
نميدونم چرا Tapatalk قاطى كرده send نشده :|
يادم رفت كپى كنم متنش رو [emoji24][emoji24][emoji24]

britain
06-05-2017, 19:47
مثل اینکه ایرانسل برنامه داره علاوه بر باند 3500 بره باند 2300 و cat6 tdlte هم بیاره .. امیدوارم مبین نت برنامه اونجوری داشته باشه برای رقابت و گرنه اوت میشه قشنگ

Continental
07-05-2017, 01:00
سلام دوستان ،

بنده میخوام در این یکی دو روز سرویس lte بگیرم

بین دو شرکت مبین نت و ایرانسل دو دل هستم

مبین نت : در منطقه ی ما پوشش داره و قیمت بسته هاش خیلی بهتر هست ولی میگن سابقه ی وای مکس خوب و پشتیبانیه خوبی نداشته ولی lte کسی رو نمیشناسم داشته باشه.
ایرانسل : فقط تا ابتدای خیابانمون پوشش lte داره و حتماً باید مودم فضای باز ZW101 بگیرم که گفتند گیرندگی خیلی قوی داره ولی وای فای نداره و باید اکسس پوینت هم براش بخرم (هزینه ی اضافه تر)

دوستانی که این سرویس ها رو دارند اگه بگن راضی هستن یا نه ممنون میشم.

تشکر پیشاپیش

جیوه
07-05-2017, 01:01
مبین نت بسته های قیمت متنوع نداره ... مشکلش اینه !

Continental
07-05-2017, 01:03
ممنون ، از خود سرویس و سرعت و پشتیبانی و مودم ارائه شده راضی هستید ؟

جیوه
07-05-2017, 01:07
اون مودم اکسترنال ایرانسل الکی هست مثل مودم های دیگش ... ایرانسل خیلی بده کیفتش . اون مودم یک مودم ( کاملا معمولی ) هست
مبین نت هم که گفتم خیلی بسته متنوع نداره .. بگردید بسته خوب اگه بود عضو بشید ... بقیه چیزاش بستگی به فاصلتون داره با دکل ..

rezausa2020
07-05-2017, 09:10
دوستان میشه با این آی پی پینگ بگیرید؟> من تایم اوت شدید دارم (بعد 30ثانیه اول پینگ) اگر امکانش هست شما هم برای 20 30 ثانیه پینگ بگیرید و نتیجشو به من اعلام کنید. چون با اینترنت دیگه درسته.
104.160.142.35
با تشکر
(البته الان درست شد ولی این مشکل از دیشب هی داره اتفاق میوفته خیلی عجیبه)

rohani93
07-05-2017, 14:42
دوستان میشه با این آی پی پینگ بگیرید؟> من تایم اوت شدید دارم (بعد 30ثانیه اول پینگ) اگر امکانش هست شما هم برای 20 30 ثانیه پینگ بگیرید و نتیجشو به من اعلام کنید. چون با اینترنت دیگه درسته.
104.160.142.35
با تشکر
(البته الان درست شد ولی این مشکل از دیشب هی داره اتفاق میوفته خیلی عجیبه)

براى منم ٦-٧ بار time out داد ولى بعدش اوكى شد،متوسط ١٠٠ميلى ثانيه داد...

siamak_mu
07-05-2017, 19:37
دوستان میشه بفرمایید این که میفرمایید شب ها سرعت میاد پایین منظور همون ساعت 2 تا هفت هست فقط؟ چون 20 صفحه اخیر رو خوندم یکی دو جا انگار گفته بودن 10 شب؟؟؟

aliprince
07-05-2017, 19:55
دوستان میشه بفرمایید این که میفرمایید شب ها سرعت میاد پایین منظور همون ساعت 2 تا هفت هست فقط؟ چون 20 صفحه اخیر رو خوندم یکی دو جا انگار گفته بودن 10 شب؟؟؟
بعضی از دوستان میگن شبا مشکل سرعت دارن ولی در کل ساعت رایگان سرعت میشه ۴ مگ

siamak_mu
07-05-2017, 21:58
بعضی از دوستان میگن شبا مشکل سرعت دارن ولی در کل ساعت رایگان سرعت میشه ۴ مگ

حالا اون ساعت رایگان که کاملاً رسمی همی تو خود سایت مبین نت نوشته بحثی توش نیست ولی اگه از 10 شب سرعت کم میشه لطفاً بفرمایید.
بعد این مودم Air master 3000 توی بیشتر سایت ها 300 تومن به بالا هست. این همونه که تو سایت خود مبین با سیم کارت و بسته زده 200 تومن؟؟؟

rezausa2020
07-05-2017, 22:02
حالا اون ساعت رایگان که کاملاً رسمی همی تو خود سایت مبین نت نوشته بحثی توش نیست ولی اگه از 10 شب سرعت کم میشه لطفاً بفرمایید.
بعد این مودم Air master 3000 توی بیشتر سایت ها 300 تومن به بالا هست. این همونه که تو سایت خود مبین با سیم کارت و بسته زده 200 تومن؟؟؟
وضعیت نت من در این همین ساعت : افتضاح
البته این شاید فقط مال من باشه . بازم معلوم نمیکنه

aliprince
07-05-2017, 22:03
با دانلود منیجر هم همینه؟

rezausa2020
07-05-2017, 22:08
با دانلود منیجر هم همینه؟

مسئله همینه . دانلود منیجر اوکی هست و سرعت خوبه
به عبارت دیگه تک کانکشن مشکل داره و سرعتش چیزی هست که دادم و به همین دلیل توی ویدیو - استریم و اینجور چیزا اذیت میشین. اگه فقط دانلود باشه مشکلی نداره

rohani93
07-05-2017, 22:09

از vpn استفاده كرديد يا خودتون سرور آلمان رو انتخاب كرديد؟

rezausa2020
07-05-2017, 22:11
از vpn استفاده كرديد يا خودتون سرور آلمان رو انتخاب كرديد؟

من معمولا آلمان رو انتخاب میکنم چون اگه قرار باشه با سرور مبین نت تست دانلود بگیرم که خوب هنر کردن ! بیشترکارهایی که دارم هم سرورشون آلمانه

rohani93
07-05-2017, 22:12
من معمولا آلمان رو انتخاب میکنم چون اگه قرار باشه با سرور مبین نت تست دانلود بگیرم که خوب هنر کردن ! بیشترکارهایی که دارم هم سرورشون آلمانه

از هات_اسپات_شيلد استفاده كنيد بزاريدش روى آلمان...دوباره تست بگيريد.
فيلترمون نكنن صلوات [emoji51]

rezausa2020
07-05-2017, 22:19
از هات_اسپات_شيلد استفاده كنيد بزاريدش روى آلمان...دوباره تست بگيريد.
فيلترمون نكنن صلوات [emoji51]

آخه چرا باید اینجوری باشه!!!
(دوستان پینگ شما الان چطوره مال من اکثر اوقات 110-120 بود ولی الان شده 150-200 که خیلی تاثیر داره . شما سالم هستین؟)

rohani93
07-05-2017, 22:21
آخه چرا باید اینجوری باشه!!!
(دوستان پینگ شما الان چطوره مال من اکثر اوقات 110-120 بود ولی الان شده 150-200 که خیلی تاثیر داره . شما سالم هستین؟)

هاهاها راه حل و داشتيد [emoji51]
نميدونم شايد فكر ميكنن آلمانى هستيم سرعت خوب ميدن بهمون :)))))))))
نه پينگ من مثل قبله،توى رينبو سيكس براى مثال از اول ١٤٦ بوده و الانم هست!

siamak_mu
07-05-2017, 22:50
فقط با ها_ت_اس_پات و اونم فقط با سرور آلمان درست میشه؟ کسی Next_V_PN نداره تست کنه؟ چون من از این استفاده میکنم.

iDownload & iGame
07-05-2017, 23:21
دوستانی که میخوان با V پی N آلمان تست کنن پیغام خصوصی بدن تا بهشون اکانت آلمان بدم.

m_amin
07-05-2017, 23:56
من امروز واسه یکی از دوستام گرفتم
تو روز سرعتش خوب بود هم سرور ایران هم خارج از ایران

ham33d
08-05-2017, 12:02
من امروز واسه یکی از دوستام گرفتم
تو روز سرعتش خوب بود هم سرور ایران هم خارج از ایران

با
چه سرعنی دانلود میکردی؟؟؟
چه سرویسی گرفتی؟؟

m_amin
08-05-2017, 12:11
با
چه سرعنی دانلود میکردی؟؟؟
چه سرویسی گرفتی؟؟

الان فقط یه سرویس میدن که ۲۴۰ تومن در میاد همون ۴ تا ۴۰ مگ
با انتن ضعیف یعنی یک چراغ
۲۲-۲۳ سرعت میداد البته احتمالا جاشو درست کنم سرعت بیشتر بشه

ham33d
08-05-2017, 12:49
الان فقط یه سرویس میدن که ۲۴۰ تومن در میاد همون ۴ تا ۴۰ مگ
با انتن ضعیف یعنی یک چراغ
۲۲-۲۳ سرعت میداد البته احتمالا جاشو درست کنم سرعت بیشتر بشه
سرعت
چنده برات دانلود منیجر؟؟؟

siamak_mu
08-05-2017, 13:30
یه سؤال برام پیش اومده. وقتی به TD-LTE میگن اینترنت ثابت یعنی از محدوده ای که نصب میشه نمیشه جابجا بشه؟؟؟ یعنی مثل وایمکس نیست هرجای شهر که آنتن داشته باشه بشه جابجا کرد و استفاده کرد؟
ممنون.

ALIRK
08-05-2017, 14:13
یه سؤال برام پیش اومده. وقتی به TD-LTE میگن اینترنت ثابت یعنی از محدوده ای که نصب میشه نمیشه جابجا بشه؟؟؟ یعنی مثل وایمکس نیست هرجای شهر که آنتن داشته باشه بشه جابجا کرد و استفاده کرد؟
ممنون.

هر جای پوشش داشته باشه. میشه جاجا کرد یک اصطلاح هستش

essien
08-05-2017, 15:14
ممنون.
.
فک میکنم منظور این باشه که در حال حرکت جواب نمیده .
وایمکس هم ابتدا یادتون باشه قرار بود در حال حرکت هم جواب بده ولی ایراد گرفتن و ...

حیزون
08-05-2017, 15:49
ممنون.

"ثابت" یعنی اینکه مودم رومیزی داره . این اینترنت td lte فقط چین و ایران ارائه میشه و مخترع و مبدع اصلی ش هم همون چین هست . مثل مودم های ایرانسل که به صورت فله ای از چین وارد میشه و به فروش میرسه . وگرنه هیچ جای دنیا برای اینترنت خونه از دکل مخابراتی استفاده نمیکنند . همه جا یا فیبر کشیدن یا کارشناسی شده کار میکنند مثل تو ترکیه که نوشته از سال 2004 ! dsl رو بدون تلفن میدادند و مشتری باید خودش میرفته voip میگرفته روش

siamak_mu
08-05-2017, 16:34
الآن زنگ زدم مبین نت اصلاً من چیزی هم در این مورد نپرسیدم ولی خودش گفت نمیتونین جابجا کنید ها! جابجا کنید تنظیماتش بهم میریزه تنظیماتش هم خیلی سخته و کارشناس باید مجدد بیاد تنظیم کنه! پرسیدم یعنی مثل مودم ADSL نیست خودم بتونم تنظیم کنم یا حداقل از تنظیمات بک آپ بشه گرفت؟ گفت نه نمیشه! البته فکر کنم اشتباه میکنه مگه میشه بک آپ نداشته باشه؟ حالا مگه تنظیماتش سخته یا اینا جَوِ الکی میدن؟ :n02: یعنی تو خونه هم نمیشه جابجا کرد؟؟؟

rezausa2020
08-05-2017, 16:55
الآن زنگ زدم مبین نت اصلاً من چیزی هم در این مورد نپرسیدم ولی خودش گفت نمیتونین جابجا کنید ها! جابجا کنید تنظیماتش بهم میریزه تنظیماتش هم خیلی سخته و کارشناس باید مجدد بیاد تنظیم کنه! پرسیدم یعنی مثل مودم ADSL نیست خودم بتونم تنظیم کنم یا حداقل از تنظیمات بک آپ بشه گرفت؟ گفت نه نمیشه! البته فکر کنم اشتباه میکنه مگه میشه بک آپ نداشته باشه؟ حالا مگه تنظیماتش سخته یا اینا جَوِ الکی میدن؟ :n02: یعنی تو خونه هم نمیشه جابجا کرد؟؟؟
دارن جو میدن باور کن . تنظیمات چیش سخته؟ اینکه سیم کارته همه چیش اتوماتیک تنظیم میشه من تاحالا 2 بار ریست فکتوری دادم . بعدم مگه اون یارو که اومد نصب کرد چیکار کرد معجزه کرد؟ من که اصلا هیچوقت اطلاعات این اپراتور هارو حساب نمیکنم:n33:

alimoosavi15
08-05-2017, 17:32
"ثابت" یعنی اینکه مودم رومیزی داره . این اینترنت td lte فقط چین و ایران ارائه میشه و مخترع و مبدع اصلی ش هم همون چین هست . مثل مودم های ایرانسل که به صورت فله ای از چین وارد میشه و به فروش میرسه . وگرنه هیچ جای دنیا برای اینترنت خونه از دکل مخابراتی استفاده نمیکنند . همه جا یا فیبر کشیدن یا کارشناسی شده کار میکنند مثل تو ترکیه که نوشته از سال 2004 ! dsl رو بدون تلفن میدادند و مشتری باید خودش میرفته voip میگرفته روش
آقای هذیون، شما اگه یه سرچ تو گوگل بزنی میبینی که چند ده کشور هستند که این سرویس رو ارائه میدند.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

alimoosavi15
08-05-2017, 17:37
میتونین جا به جا کنید و تنظیماتی هم لازم نیست. کارشناس هم که میاد فقط فعال سازی میکنه. به تنظیمات مودم اصلا دست نمیزنه. حتی برای تست آنتن دهی از مودم تست استفاده میکنه و وقتی جای مناسب پیدا کرد، مودم شمارو از جعبه درمیاره و میزنه تو برق و شناسه مودم رو میرنه تو سیستم خودشون که فعال شه.

srx190d
08-05-2017, 18:12
ثابت يعني در حال حركت نميتوني استفاده كني
يعني نميشه داخل ماشين بزاري راه بيوفتي نت داشته باشي موبايل نيست مثل فورجي FD كه دوستان پشت فرمان تست ميگيرن
فقط بايد ثابت باشه حالا مودم روميزي باشه يا نباشه

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

masonbrook
08-05-2017, 19:27
من تازه مودم خریده بودم که طرح 500 گیگ 1 سالشونو بخرم اونم گرون کردن یعنی شانس نیست که
به نظرتون دوباره ازین طرح ها میزارن؟

siamak_mu
08-05-2017, 19:46
من سفارش دادم بیان نصب کنن. فقط در مورد Port Forwarding میترسم اعصابم رو بهم بریزه. من لازم دارم و دوستان هم میگن که مبین نت Port Forwarding رو بسته! آخه برای چی بسته؟؟؟ :n13:

srx190d
08-05-2017, 19:48
من سفارش دادم بیان نصب کنن. فقط در مورد Port Forwarding میترسم اعصابم رو بهم بریزه. من لازم دارم و دوستان هم میگن که مبین نت Port Forwarding رو بسته! آخه برای چی بسته؟؟؟ :n13:

احتمالا به خاطر اینکه ای پی بگیرین ازشون

siamak_mu
08-05-2017, 21:44
ساعت 5 زنگ زدم ساعت 9:30 هم اومد وصل کرد :n02: چه سریع :n02:

WhiteHat
08-05-2017, 23:22
آقای هذیون، شما اگه یه سرچ تو گوگل بزنی میبینی که چند ده کشور هستند که این سرویس رو ارائه میدند.

اینجا مشکل بخاطر مخابرات گور به گور شده هست که بقیه مجبور شدند از رو هوا سرویس بدند
بازم جای شکر داره وگرنه چندین سال دیگه باید با این کابلهای درپیت مسی می ساختیم

karname
08-05-2017, 23:55
بحث ثابت و غیر ثابت یعنی اینکه در حالت ثابت وقتی مودم به شبکه متصل شد، بین دکل ها نمی تونه جابجا بشه
توی حالت غیرثابت مثل موبایل، شما وقتی در حال مکالمه هستی، می تونی جابجا بشی (مثلا تو ماشین یا اتوبوس) و بین دکل ها به صورت اتوماتیک دست به دست میشی(hand off) و ارتباطت قطع نمیشه
ولی در حالت ثابت، شما در صورتی که از محدوده ی یک دکل خارج بشی و وارد محدوده ی دکل دیگه بشی، ارتباطت قطع میشه و خوب مجدد یک زمانی صرف میشه تا ارتباط مجددا برقرار بشه
در نهایت یعنی اینکه جابجایی بین دکل ها مستلزم یکبار قطع و مجددا اتصال مجدد هست و امکان سوییچ کردن بین دکل ها وجود نداره

alimoosavi15
09-05-2017, 00:00
اینجا مشکل بخاطر مخابرات گور به گور شده هست که بقیه مجبور شدند از رو هوا سرویس بدند
بازم جای شکر داره وگرنه چندین سال دیگه باید با این کابلهای درپیت مسی می ساختیم
خیلی از اوپراتورها در خیلی از کشورها در حال حاضر دارند این سرویس رو ارائه میدند. مثالا اپراتور Tele2, یکی از بزرگ ترین اپراتورهای اروپا، در سوئد، آلمان، اتریش، هلند و چند کشور دیگه اروپایی همین سرویس ایرانسل و مبین نت رو ارائه میده و به همین صورت با حجم های محدود.

سیم کشی و بهبود زیرساخت کار آسونی نیست. گوگل با اون عظمتش تو سرویس «گوگل فایبر» شکست خورده. دیگه مخابرات بماند!

همین اینترنت ملی که همه فقط شکایت میکنند ازش، یکی از پروژه های اخیر استرالیاست.

متاسفانه ما مردمان ناسپاسی هستیم و قرن هاست که داریم چوبشو میخوریم. برعکس آمریکا که مردمان شکرگذاری دارن و خدا هم جواب شکرگذاری هاشونو داده.

دوام دولت اندر حق شناسیست
زوال نعمت اندر ناسپاسی است

اگر فضل خدا بر خود بدانی
بماند بر تو نعمت جاودانی

- حافظ

siamak_mu
09-05-2017, 01:14
قابل توجه دوستانی که مشکل پورت فورواردینگ (Port Forwarding) داشتن:

مطمئن هستید قبلاً این کارو انجام داده بودید؟؟؟! چون خیلی ساده بود. اگر هم مبین نت گفته آی پی ثابت میخواد برای این گفته که واقعاً میخواد ولی میشه با یه DDNS اونم حل کرد که دیگه آی پی ثابت نخواد. در کل خیال همه راحت مبین نت Port Forwarding رو نبسته اینم مدرکش:

rezausa2020
09-05-2017, 01:19
قابل توجه دوستانی که مشکل پورت فورواردینگ (Port Forwarding) داشتن:

مطمئن هستید قبلاً این کارو انجام داده بودید؟؟؟! چون خیلی ساده بود. اگر هم مبین نت گفته آی پی ثابت میخواد برای این گفته که واقعاً میخواد ولی میشه با یه DDNS اونم حل کرد که دیگه آی پی ثابت نخواد. در کل خیال همه راحت مبین نت Port Forwarding رو نبسته اینم مدرکش:

هه. شما یک هفته استفاده کن وقتی بستنش زنگ زدی گفتی بهت گفتن امکان پورت فورواردینگ روی این مودم اصلا نیست :n04: میای همینجا یاد من میوفتی. من دقیقا همینجوری شدم دیگه اوکی بود یک هفته باز بود بعد که دیدن دارم استفاده میکنم یهو یکروز دیگه نه تونستم آی پیم رو از خارج شبکه پینگ بگیرم نه پورت فورواردینگ کنم!

rezausa2020
09-05-2017, 01:21
خیلی از اوپراتورها در خیلی از کشورها در حال حاضر دارند این سرویس رو ارائه میدند. مثالا اپراتور Tele2, یکی از بزرگ ترین اپراتورهای اروپا، در سوئد، آلمان، اتریش، هلند و چند کشور دیگه اروپایی همین سرویس ایرانسل و مبین نت رو ارائه میده و به همین صورت با حجم های محدود.

سیم کشی و بهبود زیرساخت کار آسونی نیست. گوگل با اون عظمتش تو سرویس «گوگل فایبر» شکست خورده. دیگه مخابرات بماند!

متاسفانه ما مردمان ناسپاسی هستیم و قرن هاست که داریم چوبشو میخوریم. برعکس آمریکا که مردمان شکرگذاری دارن و خدا هم جواب شکرگذاری هاشونو داده.

اگر فضل خدا بر خود بدانی
بماند بر تو نعمت جاودانی

- حافظ

دوست عزیز من خیلی معذرت میخوام ولی تا همین 4سال پیش سرعت 128 به بالا کارت دانشجویی میخواست . پینگ هم زیر 350 میگفتن خیلی خوبه. همین الانشم یک پینگ درست حسابی نمیدن . کیفیت تک کانکشن کلا افتضاحه . یک روز خوش نداریم از دست این اینترنت بعد شما یک جوری میگی شکرگذار نیستی انگار ما 10ساله اینترنت 100مگ داریم و راضی نیستیم.

alimoosavi15
09-05-2017, 02:01
دوست عزیز من خیلی معذرت میخوام ولی تا همین 4سال پیش سرعت 128 به بالا کارت دانشجویی میخواست . پینگ هم زیر 350 میگفتن خیلی خوبه. همین الانشم یک پینگ درست حسابی نمیدن . کیفیت تک کانکشن کلا افتضاحه . یک روز خوش نداریم از دست این اینترنت بعد شما یک جوری میگی شکرگذار نیستی انگار ما 10ساله اینترنت 100مگ داریم و راضی نیستیم.
من کارم با اینترنته و هرروز دارم با این سرویس کار میکنم. رو تلویزیونم یوتوب فول اچ دی بدون یک ثانیه بافر وسط stream میگیرم. سرور NAS ام فیلم و سریال فول اچ دی دانلود میکنه و بک آپ های گیگابایتی فایلای کارمو آپلود میکنه رو سرور آمازون بدون هیچ مشکلی. یک سری پورت رایج هم هرروز استفاده میکنم.

همون احتیاجات اینترنتیم که تا چند ماه پیش خارج ایران با خط ۱۰۰ مگ کابلی برطرف میکردم، الان داخل ایران مبین نت با خط ۲۰ مگ برطرف کرده واسم. من که راضی و شاکرم. البته از مبین نت راضیم. ایرانسل هرروز قطعی داشت.

شما اگه مشکل پینگ واسه بازی کردن داری، تا بوده همین بوده و همین خواهد بود. مشکل مختص ایران نیست. مشکل Latency بین قاره ای، مشکل جهانیه. شما نباید انتظار داشته باشی از داخل ایران با سرور مثلا آلمان بدون مشکل Latency بتونی بازی کنی و برعکس یا از داخل آمریکا با سرور آلمان و برعکس. شما باید با سرور داخل کشورت بازی کنی.

rezausa2020
09-05-2017, 02:21
من کارم با اینترنته و هرروز دارم با این سرویس کار میکنم. رو تلویزیونم یوتوب فول اچ دی بدون یک ثانیه بافر وسط stream میگیرم. سرور NAS ام فیلم و سریال فول اچ دی دانلود میکنه و بک آپ های گیگابایتی فایلای کارمو آپلود میکنه رو سرور آمازون بدون هیچ مشکلی. یک سری پورت رایج هم هرروز استفاده میکنم.

همون احتیاجات اینترنتیم که تا چند ماه پیش خارج ایران با خط ۱۰۰ مگ کابلی برطرف میکردم، الان داخل ایران مبین نت با خط ۲۰ مگ برطرف کرده واسم. من که راضی و شاکرم. البته از مبین نت راضیم. ایرانسل هرروز قطعی داشت.

شما اگه مشکل پینگ واسه بازی کردن داری، تا بوده همین بوده و همین خواهد بود. مشکل مختص ایران نیست. مشکل Latency بین قاره ای، مشکل جهانیه. شما نباید انتظار داشته باشی از داخل ایران با سرور مثلا آلمان بدون مشکل Latency بتونی بازی کنی و برعکس یا از داخل آمریکا با سرور آلمان و برعکس. شما باید با سرور داخل کشورت بازی کنی.

منظورتونو متوجه میشم . بله فاصله رو خیلی نمیشه کاریش کرد قبول . ولی بحث من پینگ فاصله ای نبود . نوسان پینگ بود و کیفیت adsl ها که پینگ آلمان که حدود 100 باید باشه به 300 350 هم میرسه تو زمان های خاص . تازه الان مثلا بهتر شده.

ولی راجب بحث اصلی : من واقعا توی اینترنت هایی که داشتم , مبین نت از همه بهتر بوده شکی درش نیست . فقط شبا افت کیفیت پیدا میکنه (10 شب) که بازم با افت کیفیتش بهتر از adsl هست . قبول دارم ولی شما بحث adsl رو کشیدی وسط من اون حرفارو زدم.

alimoosavi15
09-05-2017, 02:35
این پینگ من از داخل پنل مودم و سرور آلمانی:

PING 91.250.106.100 (91.250.106.100): 56 data bytes
64 bytes from 91.250.106.100: seq=0 ttl=47 time=108.980 ms
64 bytes from 91.250.106.100: seq=1 ttl=47 time=108.420 ms
64 bytes from 91.250.106.100: seq=2 ttl=47 time=104.300 ms
64 bytes from 91.250.106.100: seq=3 ttl=47 time=104.180 ms

حدود ۱۰۰ ساعت ۴ نصفه شب که حداکثر ۴ مگ میشه.

در ضمن من حرفی از adsl نزدم.

rezausa2020
09-05-2017, 02:42
شاید من اشتباه متوجه شدم ولی مبین نت سیم کشی نداره

در ضمن من حرفی از adsl نزدم.

alimoosavi15
09-05-2017, 02:46
شاید من اشتباه متوجه شدم ولی مبین نت سیم کشی نداره
اون قسمت در جواب یوزر whitehat بود که در مورد زیرساخت نوشته بودند.

italodance
09-05-2017, 08:55

عزیز تازه ایران امدی؟ شاکری؟ خوبی؟ میدونستی تو ایران (فقط و فقط تو ایران) مردم از نداشتن اینترنت پر سرعت تک کانکشن جهانی رنج میبردند و می برند؟ این قدر که برنامه ای مثل IDM و انواع مشابه اش تو ایران سبز شده و فقط تو ایران استفاده می کنند؟ آن ور دنیا به طرف میگی IDM یا دانلود منیجر میگه چی هست؟ عزیز برادر مارو گرفتی؟
پینگ ملی هم تو ایران عدد 2 نیست! اینو میدونستی؟ آن ور طرف بعد از پینگ 1 مودم/روتورش پینگ بعدی رو 2 هست! اینو میدونستی یا تبلیغی چیزی می کنی؟

alimoosavi15
09-05-2017, 09:35
عزیز تازه ایران امدی؟ شاکری؟ خوبی؟ میدونستی تو ایران (فقط و فقط تو ایران) مردم از نداشتن اینترنت پر سرعت تک کانکشن جهانی رنج میبردند و می برند؟ این قدر که برنامه ای مثل IDM و انواع مشابه اش تو ایران سبز شده و فقط تو ایران استفاده می کنند؟ آن ور دنیا به طرف میگی IDM یا دانلود منیجر میگه چی هست؟ عزیز برادر مارو گرفتی؟
پینگ ملی هم تو ایران عدد 2 نیست! اینو میدونستی؟ آن ور طرف بعد از پینگ 1 مودم/روتورش پینگ بعدی رو 2 هست! اینو میدونستی یا تبلیغی چیزی می کنی؟
من تو یکی از کشورای پیشرفته بودم، شهرهای مختلف هم زندگی کردم، از آی اس پی های مختلف هم اینترنت خوب داشتم ولی هیچ وقت پینگ زیر ۲۰ یا ۲۵ نداشتم! احتمالا شما داخل سرور روم گوگل پینگ گرفتی که انقدر مطمئن آمار میدی. من الان پینگ داخل شبکه گرفتم و متوسط ۴ شد! شما خودتو هم پینگ کنی ۱ نمیگیری. حالت خوبه؟

در ضمن وقتی تورنت که مالتی کانکشنه هست، استفاده کردن از IDM منطقی نیست.

italodance
09-05-2017, 09:48
من تو یکی از کشورای پیشرفته بودم، شهرهای مختلف هم زندگی کردم، از آی اس پی های مختلف هم اینترنت خوب داشتم ولی هیچ وقت پینگ زیر ۲۰ یا ۲۵ نداشتم! احتمالا شما داخل سرور روم گوگل پینگ گرفتی که انقدر مطمئن آمار میدی. من الان پینگ داخل شبکه گرفتم و متوسط ۴ شد! شما خودتو هم پینگ کنی ۱ نمیگیری. حالت خوبه؟

در ضمن وقتی تورنت که مالتی کانکشنه هست، استفاده کردن از IDM منطقی نیست.

تورنت؟ IDM? منظور بنده از سرعت تک کانکشن یعنی شما صرفا یک دانلود و یک کانکشن رو از پورتهای:

http
ftp
smtp
imap
ssh
....

ماکزیمم سرعت بگیری چیزی که در همون جاهایی که شما ادعا دارید بودید رایج و امکان پذیر در طول ساعات شبانه روز هست.

اصلا پینگ 20 اوکی! پینگ الانت چنده که هنوز شاکری؟

alimoosavi15
09-05-2017, 10:00
تورنت؟ IDM? منظور بنده از سرعت تک کانکشن یعنی شما صرفا یک دانلود و یک کانکشن رو از پورتهای:

http
ftp
smtp
imap
ssh
....

ماکزیمم سرعت بگیری چیزی که در همون جاهایی که شما ادعا دارید بودید رایج و امکان پذیر در طول ساعات شبانه روز هست.

اصلا پینگ 20 اوکی! پینگ الانت چنده که هنوز شاکری؟
لاگ پینگ الانمو چند پست قبل با سرور آلمان نوشتم که کاملا قابل قبوله. حدود ۱۱۰. در ضمن اون پینگ ۲۰ که گفتم بین قاره ای نبود. داخلی بود.

بعد شما حداکثر سرعت با SSH یا SMTP یا IMAP میخوای چیکار؟! من به روزی حداقل ۲۰ سرور خارجی ssh و ftp و sftp میزنم و هیچ مشکلی ندارم! مگه آدم با ssh میخواد چیکار کنه؟ یه command تایپ میکنی و میفرستی به سرور!

ایران فقط با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل داره که اونم به خاطر فیلترینگه و با وی«پی«ان خوب مشکل حل میشه.

italodance
09-05-2017, 10:09
لاگ پینگ الانمو چند پست قبل با سرور آلمان نوشتم که کاملا قابل قبوله. حدود ۱۱۰. در ضمن اون پینگ ۲۰ که گفتم بین قاره ای نبود. داخلی بود.

بعد شما حداکثر سرعت با SSH یا SMTP یا IMAP میخوای چیکار؟! من به روزی حداقل ۲۰ سرور خارجی ssh و ftp و sftp میزنم و هیچ مشکلی ندارم! مگه آدم با ssh میخواد چیکار کنه؟ یه command تایپ میکنی و میفرستی به سرور!

ایران فقط با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل داره که اونم به خاطر فیلترینگه و با وی«پی«ان خوب مشکل حل میشه.

پس از نظر شما پینگ و سرعت قابل قبوله پس شاکری البته فکر کنم تازه امدی قبلش نبودی! پس طرف سرعت داره ان ور 100 مگابیت حتما خیلی بده ما اینجا داریم 16 مگابیت بله شاکریم. تبلیغ خوبی بود برای مبین نت.:n31::n10::n11::n15:

alimoosavi15
09-05-2017, 10:25
....................

siamak_mu
09-05-2017, 10:25
هه. شما یک هفته استفاده کن وقتی بستنش زنگ زدی گفتی بهت گفتن امکان پورت فورواردینگ روی این مودم اصلا نیست :n04: میای همینجا یاد من میوفتی. من دقیقا همینجوری شدم دیگه اوکی بود یک هفته باز بود بعد که دیدن دارم استفاده میکنم یهو یکروز دیگه نه تونستم آی پیم رو از خارج شبکه پینگ بگیرم نه پورت فورواردینگ کنم!

من دیگه حرفی برای گفتن ندارم :n02: ولی امیدوارم بسته نشه :n28::n27:

rohani93
09-05-2017, 13:29
دوستان خواهشاً سر اينترنت ديگه با هم جنگ نكنيد!! به اندازه ى كافى بحث و جدل داريم....! فعلاً همينه همه ى نظرات دوستان هم هست،هر كى دوست داشت ميتونه تهيه كنه استفاده كنه،هر كى هم دوست نداشت ميتونه نگيره يا از جايى كه فكر ميكنه بهتره بگيره!

m_amin
09-05-2017, 16:18
قبلشم بودم. همه نوع سرویس هم تست کردم. جاهای مختلف. مرغ همسایه غاز نیست. یکم پروار تره فقط. شاید اگر ما هم مثل اونوریا پرتلاش بودیم مرغ ما هم پروار بود ولی ما مردمان پرتلاشی نیستیم. سهم ما در حال حاضر همین مقداره و این مقدار هم متناسب با اعمال و رفتارمونه.

این دوستمون رو من تایید میکنم
منم اینترنت کیبل ۱۸۰ مگی داشتم پینگ از جاخای مختلف فرق زیاد داشت
بین ۲۰ تا ۵۰ بود
اینکه فک کنین خارج پینگ میشه یک رقمی این خیر نیست مگه اینکه دیتا سنتر باشه

ffarsiany
10-05-2017, 14:02
دوستان برای طرح مهاجرت از وایمکس به مبین نت چی ها نیاز هست؟ فقط باید فرم توی سایت رو پر کنیم ؟ همون روز جواب میدن یا چند روز بعد
تازه تو بندرعباس اومده می خواستم وایمکس آشغالش رو بدم اینو بگیرم

فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk

siamak_mu
10-05-2017, 20:47
برای کامپیوتر که همون ها_ت_اسپا__ت خیلی خوب جواب میده برای موبایل چیزی سراغ ندارید به همون خوبی جواب بده؟

rohani93
10-05-2017, 21:29
برای کامپیوتر که همون ها_ت_اسپا__ت خیلی خوب جواب میده برای موبایل چیزی سراغ ندارید به همون خوبی جواب بده؟

براى اندرويد و IOS بازم همون هات_اس_پات!
ولى براى iOS كرك شده نيست و لازمه براى تغيير كشور و سرعت بهتر اكانت پريميوم خريدارى كنيد!

siamak_mu
10-05-2017, 22:04
براى اندرويد و IOS بازم همون هات_اس_پات!
ولى براى iOS كرك شده نيست و لازمه براى تغيير كشور و سرعت بهتر اكانت پريميوم خريدارى كنيد!

برای اندروید آخرین نسخه گشتا_سب از ها_ت_اسپا__ت رو ریختم ولی فقط آمریکا داشت اونم سرعتش خیلی خیلی کم بود :n41:

m2music
11-05-2017, 23:05
بررسی مودم TD-LTE مبین نت مدل رومیزی AirMaster 3000M

siamak_mu
12-05-2017, 09:39

فاز نویسنده این مطلب چی بوده؟ :n02:
این که بررسی مودم نبود بررسی و مقایسه اینترنت مبین نت بود. یعنی کسی که تو سایت بزرگ و تخصصی تکنولوژی مثل دیـ_جیاتو مطلب مینویسه نباید ابتدایی ترین نکته تو سرعت اینترنت که همون مگابیت و مگابایت هست بدونه؟؟؟!
فقط تو یه چیز موندم چطوری همه جای شهر سرعت سرور داخلی و خارجی براش یکی بوده؟! اینو که دیگه همه میگن تفاوت داره برای منم تفاوت داره.

rezausa2020
12-05-2017, 12:04

من به کلیات نقدش کاری ندارم . زحمت کشیدن نقد خوبی هست
ولی توی نکات منفی نوشته
"تنها یک مدل مودم رومیزی و عدم امکان انتخاب مدل های جیبی"
مگه TD-LTE با مودم جیبی هم داریم؟
بعد مگه نمیگفتن سرعت زیر 20 نصب نمیکنیم ایشون سرعتش 15 بوده چرا نصب کردن براش پس

amir_amd
12-05-2017, 13:52
من به کلیات نقدش کاری ندارم . زحمت کشیدن نقد خوبی هست
ولی توی نکات منفی نوشته
"تنها یک مدل مودم رومیزی و عدم امکان انتخاب مدل های جیبی"
مگه TD-LTE با مودم جیبی هم داریم؟
بعد مگه نمیگفتن سرعت زیر 20 نصب نمیکنیم ایشون سرعتش 15 بوده چرا نصب کردن براش پس

نویسنده مطلب خودش موذم را جابجا کرده و احتمالا از ابتدا هم خودش نصب کرده
نا سلامتی میخواسته نقد و بررسی کنه

leysan
12-05-2017, 13:58
کسی تست کرده ببینه سرعتش چقدره؟

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

rezausa2020
12-05-2017, 17:40
نویسنده مطلب خودش موذم را جابجا کرده و احتمالا از ابتدا هم خودش نصب کرده
نا سلامتی میخواسته نقد و بررسی کنه
خوب آره ولی تو هیچ جا بیشتر از 15 نبود . بازم واسم عجیب بود همین :n01:
ادیت : البته الان که دوباره دیدم 19.5 تو یوسف آباد

در کل نقد جالبی بود و نکات خوبی رو اشاره کرده بود
تشکر میکنم

amir_amd
12-05-2017, 17:44
خوب آره ولی تو هیچ جا بیشتر از 15 نبود . بازم واسم عجیب بود همین :n01:

الان شما و دوستان دیگه که مودم رو دارید سرعت همیشه بالای 20 هست ؟ مخصوصا ساعت 10 تا 12 شب
اگر اینجور باشه خیلی خوبه.
من 90% استفادم سایتهای داخلی هست. میخوام ببینم میتونم همیشه روی سرعت 20 حساب کنم ؟
یه سوال دیگه که دارم شبانه سرعتش ثابت هست حالا 95% اوقات. چون دانلود شبانه هم برای من خیلی مهم هست. البته از سایتهای داخلی بیشتر دانلود میکنم.
یعنی میشه شبی 10 گیگ دانلود کرد ؟

rezausa2020
12-05-2017, 17:54
الان شما و دوستان دیگه که مودم رو دارید سرعت همیشه بالای 20 هست ؟ مخصوصا ساعت 10 تا 12 شب
من 90% استفادم سایتهای داخلی هست. میخوام ببینم میتونم همیشه روی سرعت 20 حساب کنم ؟
یه سوال دیگه که دارم شبانه سرعتش ثابت هست حالا 95% اوقات. چون دانلود شبانه هم برای من خیلی مهم هست. البته از سایتهای داخلی بیشتر دانلود میکنم.
من تاحالا با داخلی مشکلی پیدا نکردم و همیشه بالای 15-20 بوده
خارجی هم دوستان راه کشف کردن با هات اسپات ظاهرا زیاد میشه . سرعت شبانه از 2 به بعد هم من هرموقع تست کردم دقیقا همون 450-500 بوده چون دقیقا از ساعت 2 لیمیت میشه.
در کل من راضیم . بعضی اوقات مشکل پینگ و سرعت داشته ولی در مقایسه با سرویس های دیگه ای که داشتم . حالا چه adsl و ... این از همه کمتر مشکل داشته.

essien
12-05-2017, 17:57
سلام.
سرعت 20 خوب هم نیست ...
اینجا هستن کسایی که همون 40 رو راحت دارن .
منهای 10 شب به بعد میشه تضمین کرد 20 رو بگیری . البته واقعا ضمانتی در کار نیست شلوغ میشه پهنای باند کم میارن و ...
شب هم نمیشه گفت فیکس 4 مگ و بهت میده نوسان داره .باید چندتا دانلود همزمان بذاری ولی به هر ترتیب 10 گیگ و نمیتونی بگیری . بین 6 تا 8 گیگ حساب کن .
البته با توجه به اینکه حجم شبانه شون ماهی 1000 گیگه ، امیدوارم بزودی این 4 مگ شبانه رو حداقل دوبرابر کنن . چون کل یک ماه رو هم دانلود کنی به یک سوم این عدد نمیرسه . مگر اینکه قصد تمسخر مردم و داشته باشن ...

ali.xvb.x
12-05-2017, 18:52
سلام.
سرعت 20 خوب هم نیست ...
اینجا هستن کسایی که همون 40 رو راحت دارن .
منهای 10 شب به بعد میشه تضمین کرد 20 رو بگیری . البته واقعا ضمانتی در کار نیست شلوغ میشه پهنای باند کم میارن و ...
شب هم نمیشه گفت فیکس 4 مگ و بهت میده نوسان داره .باید چندتا دانلود همزمان بذاری ولی به هر ترتیب 10 گیگ و نمیتونی بگیری . بین 6 تا 8 گیگ حساب کن .
البته با توجه به اینکه حجم شبانه شون ماهی 1000 گیگه ، امیدوارم بزودی این 4 مگ شبانه رو حداقل دوبرابر کنن . چون کل یک ماه رو هم دانلود کنی به یک سوم این عدد نمیرسه . مگر اینکه قصد تمسخر مردم و داشته باشن ...
اون عدد فقط برای بازاریابیه. قصد تمسخر ندارن و قرارم نیست شما اون مقدارو پر کنی.

essien
12-05-2017, 21:07
اون عدد فقط برای بازاریابیه. قصد تمسخر ندارن و قرارم نیست شما اون مقدارو پر کنی.

.
اگه میخای جواب بدی منطقی صحبت کن ...

ali.xvb.x
12-05-2017, 21:16
.
اگه میخای جواب بدی منطقی صحبت کن ...
شما گویا با بازاریابی آشنایی نداری و منطق شگردهای بازاریابی هم برای شما قابل درک نیست. شما به دانلود کردنت برسی راحت تری.

در ضمن ما کلمه ای در فارسی با املای "میخای" نداریم.

essien
12-05-2017, 22:11
شما گویا با بازاریابی آشنایی نداری و منطق شگردهای بازاریابی هم برای شما قابل درک نیست. شما به دانلود کردنت برسی راحت تری.

در ضمن ما کلمه ای در فارسی با املای "میخای" نداریم.

.

نه منطقی دیدیم نه ادب .
من به همچین بحثی ادامه نمیدم ...

bahram_milad
12-05-2017, 23:27
سلام
یکی از دوستان گفته بودن که شبا از ساعت 2 به بعد سرعت رو محدود میکنن روی 450تا 500
آیا این واقعیت داره که محدود میکنن
مرسی

ali.xvb.x
12-05-2017, 23:31
سلام
یکی از دوستان گفته بودن که شبا از ساعت 2 به بعد سرعت رو محدود میکنن روی 450تا 500
آیا این واقعیت داره که محدود میکنن
مرسی
بله. نصفه شبا سرعت میشه ۱ تا ۴ مگابیت که میشه حداکثر حدود ۵۰۰ کیلوبایت در ثانیه.

bahram_milad
12-05-2017, 23:39
بله. نصفه شبا سرعت میشه ۱ تا ۴ مگابیت که میشه حداکثر حدود ۵۰۰ کیلوبایت در ثانیه.

این که اصلا خوب نیست من میخواستم بگیرم ولی با این وضعیت منصرف شدم
دوست عزیز مودم مبین نت فقط سیمکارت خودشونو ساپورت میکنه آیا میشه ایرانسل گذاشت و استفاده کرد

ali.xvb.x
12-05-2017, 23:42
این که اصلا خوب نیست من میخواستم بگیرم ولی با این وضعیت منصرف شدم
دوست عزیز مودم مبین نت فقط سیمکارت خودشونو ساپورت میکنه آیا میشه ایرانسل گذاشت و استفاده کرد
سرعت نصفه شب کمه ولی حجمش تقریبا نامحدوده.

مودم متاسفانه فقط سیم کارت خودشو ساپورت میکنه.

WhiteHat
13-05-2017, 00:47

اگر فضل خدا بر خود بدانی
بماند بر تو نعمت جاودانی

- حافظ

شما حالت خوبه؟ اصلا معنی اینترنت ملی تو ایران رو میدونی یعنی چی؟ یعنی کره شمالی
اینجا ایرانه نه استرالیا یا... امثال شماها 38ساله که مردم رو فریب دادند که رای بدند

ali.xvb.x
13-05-2017, 00:48
شما حالت خوبه؟ اصلا معنی اینترنت ملی تو ایران رو میدونی یعنی چی؟ یعنی کره شمالی
اینجا ایرانه نه استرالیا یا...
من پیشنهاد میکنم بیشتر در مورد اینترنت ملی مطالعه کنید و به حرف افراد ناآگاه بسنده نکنید. نگرانی یا ترس شما از اینترنت ملی به دلیل اطلاعات کم شماست. طبق تحقیقات روانشناسی، اصولا ترس از ناآگاهی سرچشمه میگیره.

در مورد کره شمالی هم مطالعه ای داشته باشید بد نیست.

amir_amd
13-05-2017, 09:07
یک سوال مهم :
مودم های مبین نت قابلیت روتر هم دارند ؟

ir.ghost
13-05-2017, 09:19
توی حالت معمولی روتر هستند - قابلیت Bridge رو هم دارند

Dr Nima
13-05-2017, 15:56
بررسی تخصصی مودم TD-LTE مبین نت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

maxmen
13-05-2017, 16:09
وای پسر این طرح 100 گیگ 70 تومنش عالیه ولی شک ندارم حذفش میکنن نامردا

aliprince
13-05-2017, 16:13
فعلا که فعاله استفاده کن حالشو ببر

rohani93
13-05-2017, 17:10
چرا نفوس بد ميزنيد [emoji52]
ايشالا كه هميشه هست اين طرح بهترشم مياد تازه...[emoji4]
شبانه هم قراره سرعتش به جاى ١-٤ بشه ٨-١٦ [emoji7][emoji7][emoji7](البته همه ى اينا افكار مثبتى بود كه ميتونستم بيان كنم[emoji23])

Saysooka
13-05-2017, 17:43
چرا نفوس بد ميزنيد [emoji52]
ايشالا كه هميشه هست اين طرح بهترشم مياد تازه...[emoji4]
شبانه هم قراره سرعتش به جاى ١-٤ بشه ٨-١٦ [emoji7][emoji7][emoji7](البته همه ى اينا افكار مثبتى بود كه ميتونستم بيان كنم[emoji23])

از كجا ميدوني

aliazad3700
13-05-2017, 19:33
سلام دوستان سوال اینکه سرعت با قند شکن روی موبایل خیلی افتضاح هست کسی چاره ای داره؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان سوال اینکه سرعت با قند شکن روی موبایل خیلی افتضاح هست کسی چاره ای داره؟

aliprince
13-05-2017, 19:40

- - - Updated - - -

قندشکنتو عوض کن

xomax
13-05-2017, 20:16
شما فقط در نظر داشته باشید الان داره گیگی 700 تومن میفروشه و تازه سود هم میکنه.دیگه ببینید adsl که 3500 میفروشه چه خبره. البته این نکته هم هست که مبین نت برای خودش دیتا سنتر داره و این خیلی از هزینه هاش کم میکنه.

Sent from my GT-I9506 using Tapatalk

ali.xvb.x
13-05-2017, 20:47
طرح سه ماهه ۳۰۰ گیگش ارزونتر در میاد. میشه ماهی ۵۸ تومن.

aliazad3700
13-05-2017, 21:32
فایده نداره 10 مورد تست کردم کلا با سرور خارجی به درد نمی خوره

WhiteHat
13-05-2017, 23:44
من پیشنهاد میکنم بیشتر در مورد اینترنت ملی مطالعه کنید و به حرف افراد ناآگاه بسنده نکنید. نگرانی یا ترس شما از اینترنت ملی به دلیل اطلاعات کم شماست. طبق تحقیقات روانشناسی، اصولا ترس از ناآگاهی سرچشمه میگیره.

در مورد کره شمالی هم مطالعه ای داشته باشید بد نیست.

اول شما تشریف ببر درباره اینترنت آسیاتک که حامی شماره یک اینترنت ملی هست تحقیق بکن بعد بیا اینجا نظر بده
ملاک سرعت اینترنت اون شرکت دانلود از سایت میهن دانلوده و سرعت از سایتهای خارجی معادل 56k
منم دیگه حوصله بحث با امثال شماها رو ندارم گند زدید به این مملکت رفت پی کارش

ali.xvb.x
14-05-2017, 00:14
منم دیگه حوصله بحث با امثال شماها رو ندارم گند زدید به این مملکت رفت پی کارش

اتفاقا شما با اون جناحی که خیلی شاکی هستی ازش و فکر و ذهنتو مشغول خودش کرده فرق چندانی نداری. واکنش هم شما و هم اون جناح در مقابل حرف منطقی برچسب زدنه.

ir.ghost
14-05-2017, 00:59
دانلود همین الان مبین نت سرور انگلیس

aliazad3700
14-05-2017, 10:12
سلام دوست عزیز راهکار شما تو سرور های خارجیه چی بوده با این سرعت؟؟

ffarsiany
14-05-2017, 10:39
دوستان نحوه تست و راه اندازی مبین نت چجوریه که میگن حتما باید بیان حضوری؟ قراره بیان تو خونه چیزی نصب کنن یا از بیرون فقط سیگنال رو چک می کنن؟
به من اپراتور مبین نت گفت با مودم رو ۹۰ ت برمیدارن و باید ۱۳۸ت بدم

siamak_mu
14-05-2017, 11:06
هیچی میاد در محل اول با مودم تست خودشون سیگنال و سرعت یه چک میکنه اگه هم خودشون هم شما رضایت داشتید کارت میکشید یه مودم براتون باز میکنه سیم کارت میندازه و اینترنت شما فعال میشه.

ffarsiany
14-05-2017, 11:13
هیچی میاد در محل اول با مودم تست خودشون سیگنال و سرعت یه چک میکنه اگه هم خودشون هم شما رضایت داشتید کارت میکشید یه مودم براتون باز میکنه سیم کارت میندازه و اینترنت شما فعال میشه.
آخه به خاطر کار من صبح ها خونه نیستم و اونم گفت عصرها نمیتونه بیاد و اگه تست رو بیرون خونه انجام میدن من میتونم از نگهبان ساختمون بخوام برام بگیردش و گرنه نمیتونم تحویل بگیرم

ffarsiany
14-05-2017, 11:14
سوال دیگه هم دارم
حجم وایمکس به lte منتقل میشه؟

ir.ghost
14-05-2017, 11:29
اولا مودم شما باید TD LTE باشه هموم مودم
در غیر این صورت باید مودم بخرید

siamak_mu
14-05-2017, 13:25
آخه به خاطر کار من صبح ها خونه نیستم و اونم گفت عصرها نمیتونه بیاد و اگه تست رو بیرون خونه انجام میدن من میتونم از نگهبان ساختمون بخوام برام بگیردش و گرنه نمیتونم تحویل بگیرم

برای منو که 9 و نیم شب اومد نصب کرد. شما سفارشت رو بده (تو این مرحله هیچ پولی نمیدید) بعد کارشناس برای هماهنگی ساعتش بهتون زنگ میزنه. شما هم بهشون بگو یا فلان ساعت بیاید برای نصب یا کلاً نمیخوام بعد ببین هر ساعتی بخواین میاد یا نه :n02:

aliazad3700
14-05-2017, 18:31
سلام دوستان سرعت من با قند شکن تو کامپیوتر عالیه و تو موبایل 10 تا برنامه تست کردم بالای 1مگ نمیاد کسی نمیتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

rohani93
14-05-2017, 21:46
منم با موبايل خيلى داستان دارم...تلگرام و اينستاگرام مخصوصاً! چند روزه بدجور داره عذاب ميده...اگه كسى راه حلى براى iOS داشت بگه ممنون...

soroush7334
15-05-2017, 00:18
تست سرعت. ساعت ۱ شب. شهر اهواز
نسبتا راضی کننده بوده تا الان. حداقل نسبت به نت مخابرات که داشتم خیلی بهتره!

aliprince
15-05-2017, 00:34
اینم‌ تست سرعت من ساعت ۱:۳۰ شب سرور داخلی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Electronic-Arts
15-05-2017, 02:05

یه لطفی میکنید از سرور لندن یا برلین هم تست بذارید ؟
ممنون

rohani93
15-05-2017, 06:24
كلاًسرور داخلى كه هم با موبايل هم هر وسيله ى ديگه اى اوكيه...سرورهاى خارجى هم كه با ها_ت_اس_پات براى كامپيوتر اوكى ميشه....اين وسط ميمونه سرورهاى خارجى براى موبايل (اندرويد و ios) كه من هنوز قندشكن مناسبى كه سرعتش مثل ها_ت_اس_پات كامپيوتر بشه پيدا نكردم....كسى چيزى پيدا كرد به بقيه هم بگم ثواب داره...:))))

zn4
15-05-2017, 07:03
خواستم از دوستان بخواهم همین رویه تست سرعت خودشون رو با اسپید تست و دانلود منیجر توی بازه های مختلف زمانی مثلا صبح ظهر و عصر و مهمتر از همه شبانه انجام بدن چون دغدغه اصلی کاربران اکثرا همین هستش منم تازه این سرویس رو سفارش دادم قبل ازین از اکثر سرویس های نت به جز وایمکس استفاده کردم از تجربیات قبلی کاربران ازون سرویس ها استفاده کردم پست ها رویه ای داشته باشه که اگر کسی توی گوگل سرچ کرد تاپیک به عنوان یه مرجع خوب براش باز بشه و پر از اسپم بحث و جدل بی مورد نباشه البته بحث فنی خیلی خوبه قطعا سرویس منم وصل بشه اولین کاری که بکنم همینه که توی این بازه های زمانی ای که گفتم برای کاربرای عزیز سایت تست بزارم
با تشکر پیشاپیش از همه
:n16::n16::n16::n16:

reallife0002
15-05-2017, 13:49

لطفا بفرمایید کدوم منطقه اهواز هستید؟

bahram_milad
15-05-2017, 15:22
اينم تست اهواز

xomax
15-05-2017, 15:37
مشکل سرعت روی موبایل رو هنوز نتونستم حل کنم. روی کامپیوتر حتی ساعت 12 شب که سرور خارجی میاد 2-3 مگ ، با هات اسپات مشکل کاملا حل میشه ولی روی موبایل هات اسپات مثل کامپیوتر جواب نمیده. اگه راه حل مناسب پیدا کردم حتما اینجا به اشتراک میزارم

soroush7334
15-05-2017, 19:01
یه لطفی میکنید از سرور لندن یا برلین هم تست بذارید ؟
ممنون

لطفا بفرمایید کدوم منطقه اهواز هستید؟

سلام. مطقه کیانپارس تست انجام شده.

siamak_mu
15-05-2017, 19:49
من IP استاتیک خریدم پورت فورواردینگ راه افتاد.:n09:

essien
15-05-2017, 21:13
.
لطفا تست کن ببین وضعیت تک کانکشن بهتر شده با ip یا نه .
البته بعیده ولی تستش بی ضرره ...

ir.ghost
16-05-2017, 01:33

مودم حالتBridge داره میتونید IP رو روی دستگاه دیگه مستقیم استفاده کنید

ffarsiany
16-05-2017, 06:29
من دستگاه رو دیشب گرفتم سرعت ۳۰.۱مگ بود اگه شد شب یه تست میزارم

rezausa2020
16-05-2017, 08:39
سلام
زنگ زدی پشتیبانی یا تو سایت جایی هست واسه سفارش؟
بعد اینکه هزینش چقدر هست؟
با تشکر

siamak_mu
16-05-2017, 10:25
منظورتون رو از دستگاه دیگه متوجه نشدم.

سلام
زنگ زدی پشتیبانی یا تو سایت جایی هست واسه سفارش؟
بعد اینکه هزینش چقدر هست؟
با تشکر
زنگ زدم پشتیبانی. تو سایت نیست.
شش ماهه 436000 یک ساله 654000
کلاً من ip داینامیک رو ترجیح میدم یه وقتا پیش میاد آدم بخواد ip ایرانش رو عوض کنه ولی به خاطر پورت فورواردینگ مجبور شدم عوض کنم. :n35:

reallife0002
16-05-2017, 10:27
اينم تست اهواز

لطف میکنید سرعت دانلود شبانه رو هم، در صورتی که مقدوره بزارید 2 شب به بعد.ممنون

bahram_milad
16-05-2017, 12:35
لطف میکنید سرعت دانلود شبانه رو هم، در صورتی که مقدوره بزارید 2 شب به بعد.ممنون

شب سرعت روی 500 کیلوبایت محدود میشه

bahram_milad
16-05-2017, 12:39
دوستان کسی میدونه چجوری میشه dns مودم رو تغییر داد

essien
16-05-2017, 16:33
دوستان کسی میدونه چجوری میشه dns مودم رو تغییر داد
راهی نداره از طریق اینترفیس مودم .

osta_ali
17-05-2017, 11:05

با گرفتن IP ثابت نت تايپ اپن ميشه؟
پينگ چطور تغيير ميكنه ؟
پورت فوروارديگ به چه دردي ميخوره؟

bzt
17-05-2017, 13:53
.................................

bzt
17-05-2017, 13:54
یه لیست گذاشتن وسه سایتای داخلی پربازدید که ترافیکش نیم بهاس، اما عملآ همشون مزخرفن و اصلآ جز پربازدیدها هم نیستن، مثلآ سایت آپارات و آیو که حتی همراه اول و ایرانسل هم تو لیست نیم بهاشون هست، تو لیست اینا نیست، هر چی سایت مزخرفه که کسی اصلآ بهش سرنمیزنه لیست کردن، یادمه یه دستورالعملی به کلیه شرکتا دادن بودن که کلیه سایتایی که سرور داخلی دارن ترافیکش نیم بها باشه و این کارشون عملآ خلافه که فقط یه مشت سایت مزخرف کم بازدیدو انتخاب کردن

bzt
17-05-2017, 14:14
دوستان امروز میان وسه نصب، سرعت تا چقدر بود قبول کنم؟ نکته ای چیزی هست که وقتی میان وسه نصب مد نظر داشته باشم؟ ممنون

bzt
17-05-2017, 18:13
دوستان وسه منو اومدن نصب کردن، سیگنال آبیه، اینم وضعیت سیگنال مودم و اسپید تست، به نظرتون اوضاع چطوره؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

siamak_mu
17-05-2017, 20:02
با گرفتن IP ثابت نت تايپ اپن ميشه؟
پينگ چطور تغيير ميكنه ؟
پورت فوروارديگ به چه دردي ميخوره؟

از کجا چک کنم اپن شده یا نه چون من استفاده نمیکنم؟
راستش من سرویسم رو تازه گرفته پینگ و اینا رو قبل از گرفتن آی پی چک نکرده بودم ولی بعید میدونم ربطی داشته باشه. باز اگه از سرور خاصی پینگ میخواین بگید براتون پینگ بگیرم.
پورت فورواردینگ که تو مودم مبین نت گزینه اش Virtual Server درج شده به این درد میخوره مثلاً شما یه دیوایس داری که خارج از شبکه از طریق اینترنت قابل کنترل هست که شما با استفاده از پورت فورواردینگ میتونی تنظیم کنی که با زدن آی پی داخل شبکه اون دیوایس و پورت مربوط به آن از خارج شبکه بهش متصل بشید. اگر واضح نگفتم بگید با مثال توضیح بدم.

Electronic-Arts
17-05-2017, 20:03
دوستان وسه منو اومدن نصب کردن، سیگنال آبیه، اینم وضعیت سیگنال مودم و اسپید تست، به نظرتون اوضاع چطوره؟

با این سیگنال خیلی خراب سرعتش خوبه پینگ خارجیش چه طوره ؟

siamak_mu
17-05-2017, 20:09

سیگنال بد نیست ولی لینک جالب نیست. احتمالاً با تغییر جای مودم و چرخندن میلیمتر میلیمتر لینک میتونه هردو بهتر هم باشه. مثل تنظیم د_ی___ش میمونه :n02: ولی در عمل من تست کردم سیگنال و لینک چندان روی سرعت تاثیر چشمگیر نداشته برای من. در کل سرعت شما تقریباً کمابیش شبیه اکثریت کاربر ها هست. اکثراً بین 15 تا 30 هست سرعت ها. حالا یه عده بالای 30 هم هستن که خوش به حالشون ولی هرچی باشه همین 22 مگابیت شما از ADLS که خیلی بهتره.

behzadee
17-05-2017, 20:37
1- خودتون رو درگیر سیگنال و کوالیتی نکنین چون اتفاق خاصی توی سرعت نمی افته

2- الان چند روزی هستش که من شدید درگیر مشکل تک کانکشن هستم سایت ها درست حسابی بالا نمیاد و تلگرام و اینستاگرام هم مشکل داره
ولی دانلود منیجر هیچ مشکلی نداره!

bzt
17-05-2017, 20:39
سیگنال بد نیست ولی لینک جالب نیست. احتمالاً با تغییر جای مودم و چرخندن میلیمتر میلیمتر لینک میتونه هردو بهتر هم باشه. مثل تنظیم د_ی___ش میمونه :n02: ولی در عمل من تست کردم سیگنال و لینک چندان روی سرعت تاثیر چشمگیر نداشته برای من. در کل سرعت شما تقریباً کمابیش شبیه اکثریت کاربر ها هست. اکثراً بین 15 تا 30 هست سرعت ها. حالا یه عده بالای 30 هم هستن که خوش به حالشون ولی هرچی باشه همین 22 مگابیت شما از ADLS که خیلی بهتره.
ممنون رفیق، میشه فرقه سیگنال و لینکو بفرمایید، چه عددی مناسبه، وسه شما چنده؟

siamak_mu
17-05-2017, 20:53
ممنون رفیق، میشه فرقه سیگنال و لینکو بفرمایید، چه عددی مناسبه، وسه شما چنده؟

قدرت سیگنال که مشخص هست برای همه ولی راستش لینک رو نمیدونم چیه. خود نصاب هم گفت لینک زیاد مهم نیست. نصاب به من گفت سیگنال باید زیر -110 باشه و زیر -100 خوبه و لینک هم گفت بالای 10 باشه خوبه.
این برای منه:

البته بعد از نصب من خودم تنظیمش کردم به این اعداد رسیدم. بعد از نصب خودشون بدتر بود.

bzt
17-05-2017, 21:20
قدرت سیگنال که مشخص هست برای همه ولی راستش لینک رو نمیدونم چیه. خود نصاب هم گفت لینک زیاد مهم نیست. نصاب به من گفت سیگنال باید زیر -110 باشه و زیر -100 خوبه و لینک هم گفت بالای 10 باشه خوبه.
این برای منه:

البته بعد از نصب من خودم تنظیمش کردم به این اعداد رسیدم. بعد از نصب خودشون بدتر بود.
علاوه بر قسمت system information تنظیمات مودم که این سیگنالا درج شده، تو قسمت wireless configuration هم اطلاعات سیگنال درج شده که اعدادش یه خورده فرق داره، این اطلاعات سیگنال فرقش با قبلیه چیه؟

rohani93
17-05-2017, 22:15
1- خودتون رو درگیر سیگنال و کوالیتی نکنین چون اتفاق خاصی توی سرعت نمی افته

2- الان چند روزی هستش که من شدید درگیر مشکل تک کانکشن هستم سایت ها درست حسابی بالا نمیاد و تلگرام و اینستاگرام هم مشکل داره
ولی دانلود منیجر هیچ مشکلی نداره!

منم همينه وضعيتم دقيقاً!!!
لايو خواننده مورد علاقه مو از دست دادم به خاطر همين موضوع [emoji52][emoji52][emoji22][emoji22]
راه حلى پيدا كرديد به منم خبر بديد.

behzadee
17-05-2017, 22:26
منم همينه وضعيتم دقيقاً!!!
لايو خواننده مورد علاقه مو از دست دادم به خاطر همين موضوع [emoji52][emoji52][emoji22][emoji22]
راه حلى پيدا كرديد به منم خبر بديد.

باور نمیکنی همین الان چند بار رفرش کردم تا همین صفحه بالا بیاد! یه گوگل هم باید چند بار رفرش کنم!

بعضی وقت ها با چیز پی ان کارم راه می افته

اول خیال میکردم جاش بد باشه ولی با تغییر جا و بالا بردن سیگنال هم به جایی نرسیدم!

زنگ زدم پشتیبانی میگه شبکه های اجتماعی به ما ربطی نداره و تک کانکشن خیلی هم خوبه!

siamak_mu
17-05-2017, 22:27
علاوه بر قسمت system information تنظیمات مودم که این سیگنالا درج شده، تو قسمت wireless configuration هم اطلاعات سیگنال درج شده که اعدادش یه خورده فرق داره، این اطلاعات سیگنال فرقش با قبلیه چیه؟

شما همون قسمت system information هم لحظه به لحظه F5 بزنی ریفرش کنی هر لحظه اعداد کم و زیاد میشه.

behzadee
17-05-2017, 22:50

m_amin
18-05-2017, 00:48
ب این تستها
مسلما مبین نت مشکل پهنای باند اینترنت داره
چون اینترانت یاذشبکه داخلیشون خوبه اما اختلاف زیادی با سرور خارجی داره که این نشون میده پهنای باند خارجیشون کمتر از مقدار مورد نیاز شبکه هست و اگه فکری نکنند مسلما با مرور زمان بدتر هم میشه

aliprince
18-05-2017, 02:38
از کجا چک کنم اپن شده یا نه چون من استفاده نمیکنم؟
راستش من سرویسم رو تازه گرفته پینگ و اینا رو قبل از گرفتن آی پی چک نکرده بودم ولی بعید میدونم ربطی داشته باشه. باز اگه از سرور خاصی پینگ میخواین بگید براتون پینگ بگیرم.
پورت فورواردینگ که تو مودم مبین نت گزینه اش Virtual Server درج شده به این درد میخوره مثلاً شما یه دیوایس داری که خارج از شبکه از طریق اینترنت قابل کنترل هست که شما با استفاده از پورت فورواردینگ میتونی تنظیم کنی که با زدن آی پی داخل شبکه اون دیوایس و پورت مربوط به آن از خارج شبکه بهش متصل بشید. اگر واضح نگفتم بگید با مثال توضیح بدم.
اگر واضحتر بگی‌ ممنون میشم

reallife0002
18-05-2017, 12:25
لطفا دوستانی که مشکل باز کردن اینستا و تلگرام و سایت های خارجی رو دارن کمی شفاف سازی کنن چون اگر با باز کردن اینا مشکل داشته باشه و فقط دانلودش خوب باشه هیچ ارزشی نداره:n35:

siamak_mu
18-05-2017, 12:30
اگر واضحتر بگی‌ ممنون میشم

مثلاً ر_س__یو_ر من این قابلیت رو داره که از طریق شبکه بشه کنترلش کرد. مثلاً روشنش کرد و کانال عوض کرد و هر کاری که روی ریموت میشه انجام داد روی اینم انجام داد. حالا مثلاً شما بیرون هستی و کارت طول کشیده و میخوای بزنی فلان برنامه رو برات ضبط کنه. حالا به شبکه خونه وصل نیستی که بتونی این کارو کنی! پس باید از قبل پورت فورواردینگ انجام داده بودی روی مودمت و آی پی و پورت ر_س__یو_ر روی مودم تنظیم کرده باشه بنابراین الآن با زدن آی پی اینترنت خونه و پورت ر_س__یو_ر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بهش وصل میشی حتی با گوشی! درست مثل اینکه توی شبکه داخلی هستی ولی خب تحت اینترنت.

rohani93
18-05-2017, 12:46
لطفا دوستانی که مشکل باز کردن اینستا و تلگرام و سایت های خارجی رو دارن کمی شفاف سازی کنن چون اگر با باز کردن اینا مشکل داشته باشه و فقط دانلودش خوب باشه هیچ ارزشی نداره:n35:

نميدونم چطور توضيح بدم واقعاً آخه...!
ببين شما با قندشكن روى pc هيچ مشكلى نخواهى داشت چه داخلى چه خارجى!
ولى روى موبايل و تبلت و... خيلى بگير نگير داره! مخصوصاً توى اين يك هفته ى اخير! مثلاً اينستاگرام بعضى پست ها و استورى ها لود نميشه (فقط با قندشكن لود ميشه) يا توى تلگرام وقتى ميخوايد فيلم طولانى دانلود كنيد بايد وسطش چندبار قطع و وصل كنيد!
البته اين مشكلات روى موبايل كلاً با قندشكن حل ميشه(نميدونم چرا!!) ولى خوب من و بقيه ى دوستان هنوز قندشكنى براى موبايل پيدا نكرديم كه سرعتش به خوبىِ هات_اسپات_ش_يلد روى كامپيوتر باشه!
يعنى قطعاً روى موبايل و تبلت و كنسول بازى و أمثال اينها،شما نميتونى از نهايت سرعت استفاده كنى ولى با PC هيچ مشكلى نيست!
فكر كنم توضيحات كامل و روشن باشه ديگه :)

bzt
18-05-2017, 12:46
آقا امروز متوجه شدم که مبین نت حجم شبانش داستان داره که تو سایت هیچ اطلاعی به من خریدار ندادن، اپراتوره میگه که حجم شبانه با توجه به حجم باقیمانده ی روزانه تعیین میشه، اینجوری نیست که ۱۰ گیگ روزانه بخری ۲۰ گیگ شبانه داشته باشی، بلکه هر چی از حجم روزانه استفاده کنی دوبرابرش از حجم شبانت کم میشه بدون اینکه حتی از حجم شبانت استفاده کرده باشی، مثلآ اگه امروز نه گیگ حجم روزانت مونده باشه حجم شبانت ۱۸ گیگه اما اگه مثلآ حجم روزانت بشه ۸ حجم شبانتم میشه ۱۶ گیگ مونده، این دیگه چه سیاستیه، چرا تو سایتشون همچین چیزی ننوشته بودن، تو سایت فقط نوشتن ده گیگ روزانه به علاوه ی ده گیگ شبانه، یعنی چی که بدون اینکه از حجم شبانت استفاده کنی ازش کم شه، اینکه خیلی مسخرست!

behzadee
18-05-2017, 15:04
نميدونم چطور توضيح بدم واقعاً آخه...!
ببين شما با قندشكن روى pc هيچ مشكلى نخواهى داشت چه داخلى چه خارجى!
ولى روى موبايل و تبلت و... خيلى بگير نگير داره! مخصوصاً توى اين يك هفته ى اخير! مثلاً اينستاگرام بعضى پست ها و استورى ها لود نميشه (فقط با قندشكن لود ميشه) يا توى تلگرام وقتى ميخوايد فيلم طولانى دانلود كنيد بايد وسطش چندبار قطع و وصل كنيد!
البته اين مشكلات روى موبايل كلاً با قندشكن حل ميشه(نميدونم چرا!!) ولى خوب من و بقيه ى دوستان هنوز قندشكنى براى موبايل پيدا نكرديم كه سرعتش به خوبىِ هات_اسپات_ش_يلد روى كامپيوتر باشه!
يعنى قطعاً روى موبايل و تبلت و كنسول بازى و أمثال اينها،شما نميتونى از نهايت سرعت استفاده كنى ولى با PC هيچ مشكلى نيست!
فكر كنم توضيحات كامل و روشن باشه ديگه :)

دقیقا کلیه نکاتی که اشاره کردین درست هستش
با کامپیوتر بدون چیز پی ان حتی گوگل رو هم من باید چند بار رفرش کنم تا بالا بیاد!
من یه چند روز صبر میکنم اگه درست نشد 195 شکایت میکنم ببینم چی میشه

WhiteHat
18-05-2017, 21:45

یعنی بدون خرید ip static جواب میده؟

یه لیست گذاشتن وسه سایتای داخلی پربازدید که ترافیکش نیم بهاس، اما عملآ همشون مزخرفن و اصلآ جز پربازدیدها هم نیستن، مثلآ سایت آپارات و آیو که حتی همراه اول و ایرانسل هم تو لیست نیم بهاشون هست، تو لیست اینا نیست، هر چی سایت مزخرفه که کسی اصلآ بهش سرنمیزنه لیست کردن، یادمه یه دستورالعملی به کلیه شرکتا دادن بودن که کلیه سایتایی که سرور داخلی دارن ترافیکش نیم بها باشه و این کارشون عملآ خلافه که فقط یه مشت سایت مزخرف کم بازدیدو انتخاب کردن

پس نه انتظار دارید یوتیوب رو رایگان کنند :n02:
مجانی بهتر از این نمیشه که اونم تبلیغ سایتهای مذخرفه

green-mind
19-05-2017, 09:35
دوستان کسی از lte. ایرانسل استفاده کرده میخوام ببینم تو قیاس کدومشون بهتر هستند از لحاظ سرعت و تعرفه ها

aliprince
19-05-2017, 09:46
دوستان کسی از lte. ایرانسل استفاده کرده میخوام ببینم تو قیاس کدومشون بهتر هستند از لحاظ سرعت و تعرفه ها
میین نت از لحاظ تعرفه و پینگ و سرعت بهتره

green-mind
19-05-2017, 09:58
میین نت از لحاظ تعرفه و پینگ و سرعت بهتره

جناب شما از ایرانسل استفاده کردید؟

aliprince
19-05-2017, 10:19
جناب شما از ایرانسل استفاده کردید؟
هردو رو دارم

green-mind
19-05-2017, 10:23
هردو رو دارم

یعنی تفاوت سرعت محسوس هست ؟

aliprince
19-05-2017, 10:26
یعنی تفاوت سرعت محسوس هست ؟
بله خصوصا در باز کردن صفحات

sorena6680
19-05-2017, 15:05
درود بر دوستان
دوستان بگن کیفیت lte مبین نت در عمل چجوریه. نرخ هاش که بسیار خوب و شتابشم از 4 تا 40 مگابیت گفته شده

rohani93
19-05-2017, 17:02
درود بر دوستان
دوستان بگن کیفیت lte مبین نت در عمل چجوریه. نرخ هاش که بسیار خوب و شتابشم از 4 تا 40 مگابیت گفته شده

درود بر شما.
عزيز لطفاً پست هاى قبلى رو مطالعه كنيد،همه چيز كاملاً توضيح داده شده فكر ميكنم.

ffarsiany
21-05-2017, 09:58
تست سرعت ۸ شب (بندرعباس) سرور داخلی بدون vpn
کیفیت و سیگنالم خوب نبود

pooriaonline
21-05-2017, 10:21
آقاا اگه سرعت و پینگتون خوبه به هیچ عنوان به سرتون نزنهههه برین سمت ایرانسل که گندتر از این حرفاس! از ما گفتن بود

ffarsiany
21-05-2017, 13:34
حجم وایمکس هم به lte انتقال پیدا می کنه پس اگه طرح وایمکس دارید تمومش نکنید:
مشترک گرامی
حجم اضافی وایمکس به میزان ۲۴ گیگ به اکانت TD-LTE به شناسه ********* انتقال یافت.
ارتباطات مبین‌نت

aliprince
21-05-2017, 13:57
حجم وایمکس هم به lte انتقال پیدا می کنه پس اگه طرح وایمکس دارید تمومش نکنید:
مشترک گرامی
حجم اضافی وایمکس به میزان ۲۴ گیگ به اکانت TD-LTE به شناسه ********* انتقال یافت.
ارتباطات مبین‌نت

سریع این کارو میکنن یا با خون دل؟

ffarsiany
21-05-2017, 14:04
سریع این کارو میکنن یا با خون دل؟

بعد ۲ ، ۳ روز خودشون می کنن ولی اگه زنگ بزنی همون موقع وارد می کنه یکم بعد اضافه می شه

mohammadgh6
21-05-2017, 19:49
سلام دوستان من مودم td ایرانسل داشتم گفتن مبین نت بهتره .گرفتم اصلا راضی نیستم

mohammadgh6
21-05-2017, 19:59
دوستانی که اطلاع دارن میشه مودمو پس داد یا نه؟

mohammadgh6
21-05-2017, 20:07

مبین نت
21-05-2017, 23:14

سلام
خیر
دلیل نارضایتی ؟!

mohammadgh6
22-05-2017, 11:27
کلا نیم ساعت کار کرد برام.10 سانت جابه جاش کردم قطع شد. الان 3روزه سر کارم از مبین نت هم چند بار زنگ زدن نتونستن مشکل و حل کنن قراره کار شناس بیاد فعلا خبری نیست.کل تنظیمات و هم چک کردن تلفنی نشد.من خودمم ناشی نیستم به اندازه کافی سر در میارم

mohammadgh6
22-05-2017, 11:34
موقعی که اورد نصب کرد فقط یه speed test ازش استفاده کردم.ایرانسل و سر کار.خونه فامیل.شهرستان میبرم هرجا که انتن داشته باشه کار میکنه

siamak_mu
22-05-2017, 12:41
کلا نیم ساعت کار کرد برام.10 سانت جابه جاش کردم قطع شد. الان 3روزه سر کارم از مبین نت هم چند بار زنگ زدن نتونستن مشکل و حل کنن قراره کار شناس بیاد فعلا خبری نیست.کل تنظیمات و هم چک کردن تلفنی نشد.من خودمم ناشی نیستم به اندازه کافی سر در میارم

شما یه عکس از صفحه اول کانفیگ مودمت بذار اینجا من یه احتمال میدم که باید چکش کنم.

mohammadgh6
22-05-2017, 13:04
دیروز 5نفر از مبین نت زنگ زدن حل نشد .فکر کنم سیم سوخته. بازم عکس میذارم شما هم نظر بده

mohammadgh6
22-05-2017, 13:30
داداش نتونستم عکس بزارم خیلی مشکله .چطوری عکس بذارم؟