مشاهده نسخه کامل
: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
[
19]
محمد7966
09-06-2024, 20:39
در نظر داشته باشید در صورتی که در حال حاضر اشتراک فعال فیلیمو دارید، ترافیک مصرفی شما به صورت نیمبها محاسبه میشود و در صورتی که بدون اشتراک، فیلم و سریال تماشا کنید، ترافیک مصرفی شما به صورت تمامبها محاسبه خواهد شد.
این چیه که نوشتن:مگه معنیش نمیشه که رایگانه؟!
از تاریخ 28 اسفند 1402 به بعد، میتوانید از طریق اینترنت مبیننت به تمام محتواهای فیلیمو (برترین ارائهدهنده محتوای ویدئویی کشور) بدون نیاز به خرید اشتراک دسترسی داشته باشید و از مشاهدهی انواع فیلم، سریال و انیمیشن جذاب لذت ببرید.
برای اعمال تغییرات میبایست یکبار مودم خود را خاموش و پس از چند ثانیه آن را روشن کرده و با مراجعه به وب سایت یا اپلیکیشن تلفن همراه فیلیمو، فیلم و سریال دلخواهتان را به صورت رایگان تماشا کیند.
- - - Updated - - -
در نظر داشته باشید در صورتی که در حال حاضر اشتراک فعال فیلیمو دارید، ترافیک مصرفی شما به صورت نیمبها محاسبه میشود و در صورتی که بدون اشتراک، فیلم و سریال تماشا کنید، ترافیک مصرفی شما به صورت تمامبها محاسبه خواهد شد.
از تاریخ 28 اسفند 1402 به بعد، میتوانید از طریق اینترنت مبیننت به تمام محتواهای فیلیمو (برترین ارائهدهنده محتوای ویدئویی کشور) بدون نیاز به خرید اشتراک دسترسی داشته باشید و از مشاهدهی انواع فیلم، سریال و انیمیشن جذاب لذت ببرید.
برای اعمال تغییرات میبایست یکبار مودم خود را خاموش و پس از چند ثانیه آن را روشن کرده و با مراجعه به وب سایت یا اپلیکیشن تلفن همراه فیلیمو، فیلم و سریال دلخواهتان را به صورت رایگان تماشا کیند.
Amir1234646
10-06-2024, 09:43
نه، منظورش اینه که با اینترنت مبین نت نیاز به خرید اشتراک فیلیمو ندارید که در این حالت ترافیک مصرفی تمام بها حساب میشه. اگر اشتراک فیلیمو داشته باشید ترافیک نیم بها محاسبه میکنه. در واقع چیز کاملا رایگانی نیست. در هر دو حالت ترافیک مصرف میکنه. حالا باید مقایسه کنید کدوم حالت به صرفه تره! اینکه اشتراک فیلیمو بخرید و ترافیک نیم بها حساب بشه یا بدون اشتراک فیلیمو ترافیک تمام بها حساب بشه.
alireza_asol
18-06-2024, 23:58
سلام
کسی فرکانس دقیق td مبین نت رو میدونه؟ بعضی مودما دقیق مینویسه. مودم من فقط میزنه باند ۴۲
- - - Updated - - -
سلام
کسی فرکانس دقیق td مبین نت رو میدونه؟ بعضی مودما دقیق مینویسه. مودم من فقط میزنه باند ۴۲
سلام کسی فرکانس دقیق td مبین نت رو میدونه؟ بعضی مودما دقیق مینویسه. مودم من فقط میزنه باند ۴۲
درود ، مبین نت از باند فرکانسی 3500 مگاهرتز (باند 42) و باند فرکانسی 3700 مگاهرتز (باند 43) برای ارئه اینترنت TD-LTE استفاده می کند.
alireza_asol
19-06-2024, 21:43
درود ، مبین نت از باند فرکانسی 3500 مگاهرتز (باند 42) و باند فرکانسی 3700 مگاهرتز (باند 43) برای ارئه اینترنت TD-LTE استفاده می کند.
باند ۴۲ خودش از ۳۴۰۰ تا ۳۶۰۰ مگاهرتز رو پوشش میده. فرکانس دقیقش ممکنه به عنوان مثال ۳۵۷۰ باشه. بعضی مودما دقیق نشون میدن.
- - - Updated - - -
سلام
سلام از لینک زیر می توانید مشاهده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام
سلام از لینک زیر می توانید مشاهده کنید:
badboy2008
08-08-2024, 12:33
سلام ، میخواستم از مبین نت سرویس بگیرم
درحال حاضر سه مدل مودم داره
MN6200 طرح جشنواره
MN-C1210 EQ طرح پرو
MN-C1200M طرح آلترا
از لحاظ سرعت فرق میکنه کدوم مودم رو بگیرم؟
محمد7966
16-12-2024, 08:10
سلام یه تست از مبین نت بذارم اینجا. البته منطقه ما پوشش خوبی داره. فقط دوستان من یک مشکلی که دارم اینه گاهی اینترنت قطع میشه و مجبورم مودم رو خاموش و روشن کنم تا وصل بشه. خواستم ببینم این مشکل از مبین نت هست یا مودمم ایراد داره. مودمم هواوی b622 هست . یکساله خریدمش. اوایل ایرانسل داشتم این مشکلو ندیدم. مبین نت هم این مشکل اوایل نبود. الان این مشکل گاهی پیش میاد ولی خب مشکل چندانی نیست با یک خاموش و روشن کردن حل میشه. ممنون از شما . اصلا قطعی اینترنت سیم کارتی چطوریاست؟ قبلا adsl داشتم خب نگاه به سیم تلفن و وضعیت نویز میکردی و خب معمولا با خاموش و روشن کردن مودم هم مشکل حل نمیشد. ولی این سیم کارتی ها رو نمیدونم چه شکلیه؟ پارامترهای کیفیت سیگنال رو هم چک میکنم خوب هستند ولی نمیدونم چرا باید با خاموش و روشن کردن مودم قطعی اینترنت درست بشه. گاهی به مودمم شک میکنم.
siavash1382
16-12-2024, 12:05
این مشکل از مبین نته. قطعی زیاد داره برا منم اینجوریه. البته یه مدته که قطعیاش کمتر شده انگار
kenshikan
16-12-2024, 13:56
سلام یه تست از مبین نت بذارم اینجا. البته منطقه ما پوشش خوبی داره. فقط دوستان من یک مشکلی که دارم اینه گاهی اینترنت قطع میشه و مجبورم مودم رو خاموش و روشن کنم تا وصل بشه. خواستم ببینم این مشکل از مبین نت هست یا مودمم ایراد داره. مودمم هواوی b622 هست . یکساله خریدمش. اوایل ایرانسل داشتم این مشکلو ندیدم. مبین نت هم این مشکل اوایل نبود. الان این مشکل گاهی پیش میاد ولی خب مشکل چندانی نیست با یک خاموش و روشن کردن حل میشه. ممنون از شما . اصلا قطعی اینترنت سیم کارتی چطوریاست؟ قبلا adsl داشتم خب نگاه به سیم تلفن و وضعیت نویز میکردی و خب معمولا با خاموش و روشن کردن مودم هم مشکل حل نمیشد. ولی این سیم کارتی ها رو نمیدونم چه شکلیه؟ پارامترهای کیفیت سیگنال رو هم چک میکنم خوب هستند ولی نمیدونم چرا باید با خاموش و روشن کردن مودم قطعی اینترنت درست بشه. گاهی به مودمم شک میکنم.
سلام
مودم رو جابه جا کنید به بهترین با بالاترین سیگنال نقطه ببرید. تنها داشتن سیگنال خوب بسنده نیست و باید ارور پایین و کیفیت سیگنال بالا باشه که توی بخش اینفو اینها رو هم چک کنید بالای منفی 100 دیبی باشه
محمد7966
16-12-2024, 16:58
این اطلاعات کیفی الان مودمم هست. نوسان داره و ثابت نیست. مثالا sinr گاهی به 19 و 20 هم میرسه. کلا مودمم از همون اول هم همینجا بوده و اوایل هم این مشکل نبود. من کلا پهنای باند 40 مگ رو میگیرم و گاهی هم بیشتر هم میرسه ولی خب اون کم پیش میاد که به بالای 40 مگ برسه. اون 100 مگ هم استثنا بود
RSRQ
-14.0dB
RSRP
-92dBm
SINR
6dB
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.