مشاهده نسخه کامل
: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
19
meisam2020
10-03-2020, 15:29
اقا من تازه مبین نت گرفتم
FDD با 5 آنتن بهتره یا TDD با 3 آنتن ؟
هر دو رو امتحان کنید
به خیلی از چیزا بستگی داره خب
behzadee
10-03-2020, 19:09
سلام
دوستان همه از کاهش سرعت مینالند
مبین نت هم بعد از فعالسازی بسته کاهش سرعت داشته؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mostafadc
11-03-2020, 15:35
برای خود من سرعت دانلود در TDD با 2 آنتن، بالاتر از FDD با 5 آنتن هست.
ولی سرعت آپلودم در FDD بالاتره.
پینگ هم در TDD کمتره
در کل ترجیح خودم روی TDD هست.
شما هم تک تک تست کنید، ببینید کدوم بهتره
seetherali
11-03-2020, 17:41
دوستان از اهواز کسی نتش چند روزه قطع هست؟!
دو روزه آنتن ندارم با 1575 با تلفن همراه تماس میگیرم اصلا تماس برقرار نمیشه
با تلفن ثابت هم چندبار گرفتم تا وصل شد نفر 76 ام بودم!
P.30.MAN
11-03-2020, 18:26
برای خود من سرعت دانلود در TDD با 2 آنتن، بالاتر از FDD با 5 آنتن هست.
ولی سرعت آپلودم در FDD بالاتره.
پینگ هم در TDD کمتره
در کل ترجیح خودم روی TDD هست.
شما هم تک تک تست کنید، ببینید کدوم بهتره
سلام.
این fdd و tdd رو چجوری میشه تغییر داد؟ توی مودم airmaster 3000 هم میشه؟
mostafadc
11-03-2020, 20:21
سلام.
این fdd و tdd رو چجوری میشه تغییر داد؟ توی مودم airmaster 3000 هم میشه؟
مودم شما فقط از TDD پشتیبانی میکنه.
meisam2020
11-03-2020, 22:14
چقدر وضع نت بد شده امروز ، دیروز روی 2.5 الی 3 مگ دانلود میکردم با پینگ 80
امروز سرعت مکس 500 ه و پینگ 120 - 30 پر تایم اوت
poriya_hashie
11-03-2020, 23:33
مبین نت که خیلی بد شده هم روی FD هم TD
آقا من الان که مطمئن شدم به خاطر شلوغه مراکز هست که اینطوری شده
یه دوست آگاهی که خودش تو یکی از شرکتا کار میکرد، میگفت اینا خیلی وقته توسعه ای تو سیستم هاشون ندادن، یه چیزی گذاشتن و تمام..... میگفت از همون روزای اول که TD اومد هم، یکمی توسعه دادن و همینجوری مونده.... (تحریم یکی از دلایل.... به قول یارو، بی حالی، تبلی، فربه شدن شرکتا و خیلی چیزای دیگه)
خودم تازه TD مبین نت گرفتم و تو شهرمون هم td نیست و رو fd دارم کار میکنم..... بعد از ظهرا یکم پینگ بالاست (البته سرعتم هم یه ذره کمتره) ولی صبح ها خوبه
البته اینم بگم.... سرورای داخلی خیلی اوضاعشون خرابه..... رو خیلی از سایتا چک کردم..... من از سرور خارج 3-4 مگ میگیرم، درحالی که رو سرور داخل همون لحظه میزنم رو دانلود، سرعت 1 مگ ایناست (البته من همه ترافیکم خارجیه فقط یک دوتا سایت داخلی استفاده میکنم)
مسئله دیگه هم اینه که بعد از ظهرا، وقتی تست میگیرم سرعت خیلی کمتره شاید حدود 10 مگابیت، ولی وقتی فایلی میذارم رو دانلود بعد از حدود 20 ثانیه سرعت میره رو همون 3-4 مگ (اول با همون 1 مگ شروع میشه ولی بعد میره بالا)
مشکلات ADSL و خیلی چیزای دیگه هم ناشی از کمبود هست..... نه اینکه اونا بسته باشند..... من برای خونه ADSL مخابرات دارم، اون زمان همیشه مواقع شلوغی مثل شب سرعتم میومد رو حدود 300 کیلوبایت و در مواقع خوب رو 500 کیلوبایت قفل بود (خط نمیکشه برای همین خودم گفتم ببند روی 5 مگابیت) ولی الان اکثر اوقات رو 200 تا 400 کیلوبایت هست (بازم معلومه خلوتی و شلوغی داره)
بهتره اول یه جوری به اینا حالی کنیم که عرضه خیلی کمتر از تقاضاست
من حمایتی از اینا نمیکنم، ولی میگم عمدی نیست این کاهش سرعت..... همین که انقدری بی فکر هستند که نمیتونند پیش بینی همین واقعه ای رو بکنند دلیل محکمی برای بی لیاقتیشونه (البته تحریم ها هم چندان بی دلیل نیست ولی وقتی میتونند کم و بیش مودم بیارند، معلومه میتونند آنتن هم بیارند ولی نمیخوان)
خدا باعث و بانیشون لعنت کنه
دوستان شما رو نمیدونم ولی من میگم قدر مبین رو بدونید، خیلی بهتر از ایرانوِله..... خودم و دوستم رو میبینم ..... اینم بگم، امیدوارم که به مرور مبین نت به طور کامل بشه طرف قرارداد همراه اول و کلا TD همراه اول رو اون به دست بگیره..... چون ایرانسل بخاری ازش بلند نمیشه
meisam2020
12-03-2020, 13:19
شاید براتون جالب باشه من با چیز پی ان سرعت دانلودم 3 مگ ه
بدون اون 400 کیلوبایت : )) چرا؟!
mf.aghaei70
12-03-2020, 14:44
برای منم با فیلترشکن سرعتم بیشتره خیلی بیشتر
Sent from my iPhone using Tapatalk
morteza_mombeini
12-03-2020, 16:08
برا من برعکسه ، سرعت دانلودم با چیز پی ان ۸۰۰ کیلوبایته و با خود مبین نت ۲.۵ مگابایت
payampop
12-03-2020, 17:26
سرعت از زمان اختصاص 100 گیگ رایگان افتضاح شده. سرعت سرورهای داخلی حداکثر 350Kb و سرعت دانلود از سرورهای خارجی که وحشتناک تر هم هست. از 50Kb بیشتر نمی شه. امیدوارم زودتر 100 گیگ ها تموم بشه تا سرعت دوباره به حالت قبل برگرده.
morteza_mombeini
12-03-2020, 19:37
سرعت از زمان اختصاص 100 گیگ رایگان افتضاح شده. سرعت سرورهای داخلی حداکثر 350Kb و سرعت دانلود از سرورهای خارجی که وحشتناک تر هم هست. از 50Kb بیشتر نمی شه. امیدوارم زودتر 100 گیگ ها تموم بشه تا سرعت دوباره به حالت قبل برگرده.
پ این جهرمی چی میگه ظرفیت رو داره ارتقا میده که از ۱۰۰ گیگ با کیفیت بالا استفاده کنیم؟
payampop
12-03-2020, 21:52
پ این جهرمی چی میگه ظرفیت رو داره ارتقا میده که از ۱۰۰ گیگ با کیفیت بالا استفاده کنیم؟
فقط حرف می زنن. در عمل هیچ اتفاقی نمی افته.
mohammadgh6
16-03-2020, 00:47
سرعت من اومده زیر ۲مگابیت
تا دیروز خوب بود تا ۳۵هم میرفت.
mohammadgh6
16-03-2020, 00:48
سرعت من اومده زیر ۲مگابیت<br>تا دیروز خوب بود تا ۳۵هم میرفت.
morteza_mombeini
16-03-2020, 09:25
برا من خوبه تا ۳۰ مگابیته فعلا
morteza_mombeini
16-03-2020, 13:28
مبین نت انگار طرح ورود رو یکساله زده به نوعی با حجم بیشتر خاسته گرونتر بفروشه دیگه سه ماهه و شش ماهه نداره .
دوستان شما هم بسته 100 گیگ از تو سامانتون حذف شده؟ :mellow:
اصلاح: تو سایت نشون نمیده ولی تو نرم افزار موبایلش نشون میده
سلام دوستان اپلود شما چنده؟
amirniack
16-03-2020, 19:15
سلام دوستان اپلود شما چنده؟
زیر 1Mbit :blush:
زیر 1Mbit :blush:
قبل این ۱۰۰ گیگ چقدر بود
dadadasa
17-03-2020, 19:16
مبین نت انگار طرح ورود رو یکساله زده به نوعی با حجم بیشتر خاسته گرونتر بفروشه دیگه سه ماهه و شش ماهه نداره .
با سلام شما درست می گید دیگه خبری از طرح اولیه 3 و6 ماهه نیست و در بسیاری از نمایندگی ها هم مودم b612 به مشترک تحویل نمی دهند و به جاش مودم airmaster 3100m تحویل مشتری می دهند. ایرانسل هم بسته هاش رو گرون کرده و شبانه رایگان بسته ها رو برداشته به احتمال زیاد مبین نت هم بسته هاش رو گرون کنه. در حال حاضر بسته های مبین نت به صرفه تر از ایرانسل هست به طور مثال ایرانسل بسته شش ماهه 260 گیگ رو میده 360 هزار تومان اما مبین نت بسته 330 شش ماهه رو میده 369 هزار تومان. البته اگه مبین نت تا آخر سال گرونش نکنه. این دو اپراتور کاملا هماهنگ با هم مردم رو سر کیسه می کنند و از سر اجبار برای استفاده از اینترنت مجبور به استفاده هستیم.
morteza_mombeini
17-03-2020, 19:29
با سلام شما درست می گید دیگه خبری از طرح اولیه 3 و6 ماهه نیست و در بسیاری از نمایندگی ها هم مودم b612 به مشترک تحویل نمی دهند و به جاش مودم airmaster 3100m تحویل مشتری می دهند. ایرانسل هم بسته هاش رو گرون کرده و شبانه رایگان بسته ها رو برداشته به احتمال زیاد مبین نت هم بسته هاش رو گرون کنه. در حال حاضر بسته های مبین نت به صرفه تر از ایرانسل هست به طور مثال ایرانسل بسته شش ماهه 260 گیگ رو میده 360 هزار تومان اما مبین نت بسته 330 شش ماهه رو میده 369 هزار تومان. البته اگه مبین نت تا آخر سال گرونش نکنه. این دو اپراتور کاملا هماهنگ با هم مردم رو سر کیسه می کنند و از سر اجبار برای استفاده از اینترنت مجبور به استفاده هستیم.
اینا چون اینترنت نامحدود میخرن دادن حجم اضافه براشون هیچ هزینه ای نداره برا همین مثل اب خوردن میتونن به بهانه ی حجم بیشتر مودم رو گرونتر بفروشن وگرنه ایرانسل چرا باید مودم i60 رو با بسته حجیم یک ساله بفروشه ولی بقیه مودم ها رو بسته کم حجم هم میده ؟ چون این بسته براش رایگانه در واقع داره پول مودمو میگیره ولی به اسم ترافیک.مبین هم همینطور .اگر گرون کنه دیگه از ایرانسل گرونتر نمیشه که اونوقت باید ببینیم کدومش سرعت و کیفیت بهتر داره همونو شارژ کنیم .من که چند روز پیش یکساله 650 گیگ از مبین خریدم 700 تومن خیالم راحته تا یه ساله دیگه نیاز به شارژ ندارم .فوقش گیگ پک نوروزی هم داد اونم میخرم تا حجمم بیشتر بشه .یک سال دیگه هم که سرویسم تمام شد اگر دیدم به صرفه نیست میام سمت همراه اول که سرعت بیشتری داره
سلام دوستان
یه سیم کارت غیر از مبین نت بذارید و ببینید میتونید کد وارد کنید یا برای شما هم میزنه remained=0
سلام دوستان
یه سیم کارت غیر از مبین نت بذارید و ببینید میتونید کد وارد کنید یا برای شما هم میزنه remained=0
درود داداش
مبین نت بالای 196 هیچ راهی نداره
درود داداش
مبین نت بالای 196 هیچ راهی نداره
برای 196 راهی داره؟
برای 196 راهی داره؟
منظور 196 به بالا بود
یعنی خود 196 هم نمیشه
خودتون خسته نکنید یکی دوساله بچه های اینجا دنبالشن هیچ راهی نداشته
میگن بعضی ها تونستن ولی با تعویض cpu البته فقط حرف زدن و در واقع چیزی ندیدیم :weird:
و میگفتن هزینش نزدیک 400-500 هست
اگر اینجور باشه خوب شما میری همون ایرانسل میخری آنلاک میکنی دیگه :rambo:
همین تاپیک رو برو عقب یا تاپیک نفد و بررسی i60بخونی تمام این حرفا رو قبلا جواب دادن :headphone
منظور 196 به بالا بود
یعنی خود 196 هم نمیشه
خودتون خسته نکنید یکی دوساله بچه های اینجا دنبالشن هیچ راهی نداشته
میگن بعضی ها تونستن ولی با تعویض cpu البته فقط حرف زدن و در واقع چیزی ندیدیم :weird: و میگفتن هزینش نزدیک 400-500 هست
اگر اینجور باشه خوب شما میری همون ایرانسل میخری آنلاک میکنی دیگه :rambo:
همین تاپیک رو برو عقب یا تاپیک نفد و بررسی i60بخونی تمام این حرفا رو قبلا جواب دادن :headphone
من دانگل داشتم تا قبل از این E8372 هواوی که خب تقریبا میشه گفت یکی از بهترین دانگل هاست.... میخواستم اونو بفروشم و اینکه b612 پلاس رو ساپورت میکنه.... برا اونم میخواستم.... که خب خیلی شیک بیخیالش میشیم :biggrin:
ریا نباشه سرعت مبین نتم (اونم رو FD چون TD شهرمون نداره) :biggrin::biggrin:
تک کانکشن
دوستان تاریخ بسته برای شما درست شده یا شما هم هنوز 01/01 زده؟
dadadasa
20-03-2020, 11:17
دوستان تاریخ بسته برای شما درست شده یا شما هم هنوز 01/01 زده؟
با سلام سال نو همگی دوستلن مبارک. تاریخ بسته تا 7 فروردین تمدید شده.از ما که تمام شد.
با سلام سال نو همگی دوستلن مبارک. تاریخ بسته تا 7 فروردین تمدید شده.از ما که تمام شد.
برا منم درست شد
منم اگر میدونستم تا 7 فروردین میخوان تمدید کنند انقدر زیاد مصرف نمیکردم..... یه سریشو میذاشتم شبا با نت شبانه میگرفتم
دوستان الان راهی هست بشه مودم wimax رو با مودم td-lte عوض کرد؟
دوستان الان راهی هست بشه مودم wimax رو با مودم td-lte عوض کرد؟
سلام خیر
اخرین بار که حوالی مهر یا آذر 98 بود که پرس و جو کردم
گفتن مودم وایمکس میگیرن فقط جاش 50 گیگ ترافیک میدن همین :thumbsdow
alirecoba2
21-03-2020, 18:11
دوستان برای TDLTE ایرانسل هم سرعت محدود شده روی 500 کیلوبایت. گفتم در جریان باشین و حرص نخورین:laughing:
دوستان برای TDLTE ایرانسل هم سرعت محدود شده روی 500 کیلوبایت. گفتم در جریان باشین و حرص نخورین:laughing:
برا اونا "هم" محدود شده.... مگه مبین محدود کرده!!!! ..... چون من سرعتم تا 5 مگ میره (با اینکه تو محدوده فعلیم td ندارم و رو fdم) تست سرعتم فکر کنم صفحات قبلی باشه (اون تست برای زمانی هست که اکثر دوستان اینجا از سرعتشون گله داشتند)
دوستانی هم که سرعتشون کمه فکر کنم کم و بیش تو محدوده شلوغی هستند......
ولی ایرانسل اینجوری نیست... من از دوستی که داره پرسیدم، اون میگفت "امکان نداشت افت سرعت تو عمرم تجربه کنم و لی با اینکه میدونم خیلیا رفت شهرستان، سرعتم دقیقا رو 500 محدود شده"
البته منتظر نظر دوستان هم هستم
morteza_mombeini
21-03-2020, 21:14
برای من مبین بازه ولی ایرانسل روی ۵۰۰ محدود کرده
payampop
22-03-2020, 10:24
سلام
دوستان یک سوالی داشتم. توی موبایل وقتی با برنامه SpeedTest تست سرعت می گیرم. سرعت روی 38 مگ می ده ولی وقتی روی همون سرور توی لپ تاپ تست می گیرم (با مرورگر کروم و بدون هیچ گونه پ ر و ک س ی و یا DNS) سرعت روی 20 مگ هست! همینطور وقتی فایلی رو که تو سرور داخلی هست با IDM دانلود می کنم، باز همون سرعت 20 مگ هست (2/6 مگ). توی لپ تاپ چرا سرعت دانلود و تست پایین تر از سرعت در موبایل است؟! آیا راهی هست که بشه سرعت رو بالا برد و مثل موبایل 38 مگ کرد؟
ممنون
سلام
دوستان یک سوالی داشتم. توی موبایل وقتی با برنامه SpeedTest تست سرعت می گیرم. سرعت روی 38 مگ می ده ولی وقتی روی همون سرور توی لپ تاپ تست می گیرم (با مرورگر کروم و بدون هیچ گونه پ ر و ک س ی و یا DNS) سرعت روی 20 مگ هست! همینطور وقتی فایلی رو که تو سرور داخلی هست با IDM دانلود می کنم، باز همون سرعت 20 مگ هست (2/6 مگ). توی لپ تاپ چرا سرعت دانلود و تست پایین تر از سرعت در موبایل است؟! آیا راهی هست که بشه سرعت رو بالا برد و مثل موبایل 38 مگ کرد؟
ممنون
لپ تاب با کابل لن به مودم وصله کردی یا وای فای؟
payampop
22-03-2020, 12:44
لپ تاب با کابل لن به مودم وصله کردی یا وای فای؟
سلام
با وای فای وصله
سلام
با وای فای وصله
سلام
با کابل لن امتحان کن احتمال داره درست بشه
farshad_scientist
22-03-2020, 13:13
سلام
ممنون
Auslogics BoostSpeed
این برنامه رو بگیر و از internet optimizer استفاده کن تو قسمت all tools ، من خودم مشکل سرعت داشتم رو مرورگر که این برنامه حل کرد برام
blackbird
22-03-2020, 13:31
امکان داره به سخت افزار وایر لس هم ربط داشته باشه اکثر گوشی ها AC هستند اما لپ تاپ اگه قدیمی باشه شاید حتی N نباشه G باشه و چیپ اون برند خوبی نباشه یا با چیپ اکسس پوینت مچ نباشه ، سیستم عامل مورد داشته باشه یا درایور اون بروز نباشه، فاصله زیاد باشه. بهترین چیپها مال اینتل هستند
payampop
22-03-2020, 13:35
سلام
با کابل لن امتحان کن احتمال داره درست بشه
ممنون دوست عزیز امتحان می کنم
payampop
22-03-2020, 13:37
Auslogics BoostSpeed
این برنامه رو بگیر و از internet optimizer استفاده کن تو قسمت all tools ، من خودم مشکل سرعت داشتم رو مرورگر که این برنامه حل کرد برام
سپاس دوست عزیز
payampop
22-03-2020, 13:39
امکان داره به سخت افزار وایر لس هم ربط داشته باشه اکثر گوشی ها AC هستند اما لپ تاپ اگه قدیمی باشه شاید حتی N نباشه G باشه و چیپ اون برند خوبی نباشه یا با چیپ اکسس پوینت مچ نباشه ، سیستم عامل مورد داشته باشه یا درایور اون بروز نباشه، فاصله زیاد باشه. بهترین چیپها مال اینتل هستند
من هم همین احتمال رو می دم. مدل کارت وایرلسم Dell Wireless 1397 WLAN Mini-Card هست. احتمالا بیشتر از این سرعت رو ساپورت نکنه. به توصیه دوستمون naasr احتمالا اگر با کابل وصل کنم سرعت واقعی و بالاتر بشه. ممنون از شما
blackbird
22-03-2020, 13:44
اگه خیلی وایرلس کار کردن لازم داری میشه یه دانگل USB وایرلس بگیری اما نه هر مدلی یه چیز خوب بگیر از این ریزه میزه ها نباشه آنتن بد میده اونا و تحقیق کن چیپش چی هست من خیلی وقته بازار و چک نکردم وگرنه مدل بهت میگفتم.
payampop
22-03-2020, 14:32
اگه خیلی وایرلس کار کردن لازم داری میشه یه دانگل USB وایرلس بگیری اما نه هر مدلی یه چیز خوب بگیر از این ریزه میزه ها نباشه آنتن بد میده اونا و تحقیق کن چیپش چی هست من خیلی وقته بازار و چک نکردم وگرنه مدل بهت میگفتم.
اتفاقا خیلی فکر خوبیه. فقط باید ببینم مدل خوب چی هست. اگر شما مدل خوب و با قیمت مناسبی بنظرتون اومد ممنون می شم بهم بگید. ممنون بابت راهنمایی
اتفاقا خیلی فکر خوبیه. فقط باید ببینم مدل خوب چی هست. اگر شما مدل خوب و با قیمت مناسبی بنظرتون اومد ممنون می شم بهم بگید. ممنون بابت راهنمایی
از اونجایی که مبین نت بدون مودم سیم کارت نمیده و شما از مودمش استفاده نمیکنید... پس یعنی نیاز به مودم قابل حمل دارید
من خودم دانگل E8372 داشتم و دارم وخیلی راضیم.... فقط کافیه به پورت usbش برق برسه (دوشاخه، شارژر فندکی، پاوریانک هرچی) میگیره و وای فای پخش میکنه
بهتره این مسائل رو تو تاپیک مربوطه اعلام کنید دوستان راهنمایی میکنند
از اونجایی که مبین نت بدون مودم سیم کارت نمیده و شما از مودمش استفاده نمیکنید... پس یعنی نیاز به مودم قابل حمل دارید
من خودم دانگل E8372 داشتم و دارم وخیلی راضیم.... فقط کافیه به پورت usbش برق برسه (دوشاخه، شارژر فندکی، پاوریانک هرچی) میگیره و وای فای پخش میکنه
درود بله اون کارت شما قدیمی هست و اگر اشتباه نکنم روی لپ تاپ دل 1545 خودم هم همون مدل بود سال 88
در رابطه با کارت شبکه وایرلس صابر جان توی این پست گفتن کدوم مدل رو استفاده کردن و مناسب هست
#3706 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن سیم کارت مبین نت خالی هم صابر جان آشنا داشتن سیم کارت بدون مودم تهیه کنید از خودشون بپرسید
payampop
23-03-2020, 11:10
درود بله اون کارت شما قدیمی هست و اگر اشتباه نکنم روی لپ تاپ دل 1545 خودم هم همون مدل بود سال 88
در رابطه با کارت شبکه وایرلس صابر جان توی این پست گفتن کدوم مدل رو استفاده کردن و مناسب هست
#3706 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن سیم کارت مبین نت خالی هم صابر جان آشنا داشتن سیم کارت بدون مودم تهیه کنید از خودشون بپرسید
ممنون از راهنماییتون دوستان عزیز
چند؟
الان باید بشنوم که مدومو انداختن بهم :n14:
چند؟
الان باید بشنوم که مدومو انداختن بهم :n14:
والا صابر آشنایی داد با یه بنده خدایی که اون موقع سیم کارت با باسته 100 گیگ میداد 200 خورده ای و الان که دیگه بسته ها حذف شدن و فقط یکی مونده یکساله قیمتش خیلی گرون در میاد دیگه
خودمم اشتباه کردم سیم کارت ازش نخریدم ولی به یکی دوتا بچه فروخت برو از صابر خصوصی بپرس سراغ داره یا نه
سلام دوستان من مبین نت دارم طرح 360 به دکل همراه اول وصل میشه td lte شهر ما پوشش نمیده من برای گیم استفاده میکنم زمانی که مودم روشن میکنم در بعضی از رنج ای پی ها بهم پینگ پایین میده و بعضی از ای پی ها پینگ بالاست خواستم بدونم تماس بگیرم پشتیبانی میتونه برام کاری کنه پینگ بیاد پایین یا خیر ؟
سلام.
دوستان فندق شکن چی رو نت کذایی این شرکت جواب میده ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ...
درود
مودم نو از مبین نت بگیرم فیرم ویر پایه اش 192 هست یا بالاتر ؟؟
چون مبین نت با 600 گیگ میده 1 تومن
ایرانسل با 480 گیگ میده 1150
درود
مودم نو از مبین نت بگیرم فیرم ویر پایه اش 192 هست یا بالاتر ؟؟
چون مبین نت با 600 گیگ میده 1 تومن
ایرانسل با 480 گیگ میده 1150
شما مالیات و این مسائل رو هم حساب کنید روش....
قیمت به حدود 1100 تا 1150 میرسه دوست عزیز
در ضمن، من جز اوناییم که تازه مودم گرفتم، قبل از عیذ، مودم با فریمور 197 بهم تحویل دادند
اگر فقط مودم رو میخواید، ایرانسل بگیرید
moderntalking123
28-03-2020, 18:39
سلام.
دوستان فندق شکن چی رو نت کذایی این شرکت جواب میده ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ...
همه چی اوکیه. البته پولی ها رو تست کردم رایگانا کلا درست کار نمیکنن.
همه چی اوکیه. البته پولی ها رو تست کردم رایگانا کلا درست کار نمیکنن.
اگه مقدوره معرفی کنید تو پیام خصوصی. من پولی هم دارم فول پروتوکل ولی 99% درصدشون با نت مبین نت کار نمیکنه. بدتر از همه تلویزیون اندرویدیه. رو اون openv..p.n ریختم ، کلا رو ویندوز و اندروید با اپن چیز پی ان کار نمیکنه. از یوتیوب رو تلویزیون محرومیم ...
امروز مبین نت برای من شدیدا بی ثبات بود صبحم که نزدیک یک ساعت قطع بود (TD نیست، رومینگ همراه اوله اینجا)
saeeddeeas
03-04-2020, 10:03
امروز مبین نت برای من شدیدا بی ثبات بود صبحم که نزدیک یک ساعت قطع بود (TD نیست، رومینگ همراه اوله اینجا)مبین نت روی شبکه خودش خیلی پایدار هست البته در منطقه ما که اینطور هست
روی همراه اول خیلی شرایط جالب نیست و با قطعی و سرعت پایین مواجهیم
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
dadadasa
03-04-2020, 11:34
امروز مبین نت برای من شدیدا بی ثبات بود صبحم که نزدیک یک ساعت قطع بود (TD نیست، رومینگ همراه اوله اینجا)
با سلام از من که خوب هست عکس از من آپلود نمیشه و گرنه براتون میفرستادم. D:40.4 A:3.84
Tornado2800
03-04-2020, 12:44
سلام
speedtest به نظر بنده سرعت واقعی را نشان نمی دهد
سرعت من در دانلود داخلی ۵-۶ مگابایت بر ثانیه است و خارجی ۱-۲ مگابایت گاها ۳ مگابایت بر ثانیه
و اسپید تست را چنین سرعتی نشان می دهد که در شرایط واقعی دانلود بیشتر از این تست است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ثبات و پایداری TD LTE مبین نت برای من در نقاط مختلف کشور که تست کردم بسیار مطلوب بوده است.
morteza_mombeini
03-04-2020, 13:48
چه پایدار باشه چه نباشه از ایرانسل یه سر و گردن بالاتره ، هم قیمت کمتر هم کیفیت مطلوب تر
چه پایدار باشه چه نباشه از ایرانسل یه سر و گردن بالاتره ، هم قیمت کمتر هم کیفیت مطلوب تر
میشه بفرمایید کدوم بسته ها قیمتش کمتر از ایرانسله؟
ضمنا 1تا40مبین نت رو با 1تا 80مگ ایرانسل مقایسه میکنی
شهرنوش.انوار
03-04-2020, 15:41
اولا 4 تا 40 که اگه با شبکه TDD استفاده کنید سرعتتون نسبتا با ثباته مگه موارد خاص (نقص فنی دکل، اشباع فرکانس منطقه و...)
دوما مقایسه کنید انصافا مبین نت به صرفه تره. 100 گیگ یک ماهه ایرانسل بهتون میده زیر 100 تومن؟
۴۲ گیگابایت
30 روزه
59,500 تومان
morteza_mombeini
03-04-2020, 22:53
شما ۸۰ تا میگیری دلیل نمیشه که کل ایران سرعتشون ۸۰ تا باشه الان خیلیا دارن کیلوبایتی دانلود میکنن من خودم همیشه زیر ده مگ میگیرم . تازه زمانی که محدودیت سرعت گذاشت مبین نت با سرعت بالا در دسترس بود. قیمت هم ببین ایرانسل ۶۵۰ گیگ رو بهت میده ۶۰۰ تومن یا ۱۰۰۰ گیگ رو میده 850 تومن؟ ایرانسل ۳۶۰ گیگ رو میده پونصد تومن ینی اگه بخای بسته ی ۶۵۰ گیگی مبین نت رو از ایرانسل بخری باید یه تومن پول بدی
dadadasa
03-04-2020, 23:17
با سلام دوست عزیز بسته های ایرانسل تا قبل عید 99 از مبین نت ارزونتر بود و اینترنت شبانه هم داشت اما از سال جدید همانطور که در سایت خود ایرانسل نیز قابل مشاهده است بسته های 1 و 3 ماهه ایرانسل و مبین نت تقریبا هم قیمت هستند فقط در حد خیلی کم ایرانسل ارزانتر هست البته مبین نت در سیم کارت های معمولی خود و نه در سیم کارت های 360 (رومینگ همراه اول) یک بسته 100 گیگ 84900 هزار تومان داره که ایرانسل فاقد آن است اما در بسته های 6 ماهه و 1 ساله و در حجم های بالا ایرانسل گرانتر از مبین نت هست.(6 ماهه: ایرانسل 200 گیگ 270 هزار تومان و 260 گیگ 340 هزار تومان. 6 ماهه : مبین نت 330 گیگ 339 هزار تومان و 480 گیگ 446 هزار تومان) - (1 ساله ایرانسل : 260 گیگ 370 هزار تومان و 360 گیگ 449 هزار تومان. 1 ساله مبین نت : 650 گیگ 659 هزار تومان و 1000 گیگ 850 هزار تومان) همه قیمت ها بدون 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده است. پایداری شبکه مبین نت از ایرانسل بهتر هست این امر در 100 گیگ هدیه قبل عید کاملا مشهود بود.حتی رومینگ همراه اول مبین نت هم اگر در منطقه خوبی باشید دست کمی از شبکه td-lte خود مبین نت نداره.بنده از سال 89 مشترک وایمکس مبین نت بودم و در زمانی هم مشترک وایمکس ایرانسل نیز بودم پایداری شبکه جفتشون کاملا مشابه هم بود الان هم سیم کارت 360 مبین نت رو در گوشیم گذاشتم و از اینترنت همراه به جای اینترنت ثابت استفاده می کنم که این هم مزیتی نسبت به ایرانسل محسوب می شود.اما شبکه td-lte ایرانسل به خاطر اینکه در این شبکه شرکت هایی نظیر وینکس و آسیا تک و بهار نت نیز فعالیت می کنند پایداری به نسبت مبین نت که شبکه td-lte اختصاصی خودش رو دارد کمتر هست این امر هم کاملا طبیعی هست. اما ایرانسل هم در حال حاضر به خاطر مودم tf-i60 که قابل آنلاک هست برتری نسبت به مبین نت دارد در حالیکه مودم b612 مبین نت از ورژن 192 به بعد فعلا قابل آنلاک نیست.
این بسته هایی که * داره، مثل 1000 گیگ سالانه رو چطور باید فعال کرد؟؟ (سیم کارت 360)
dadadasa
04-04-2020, 00:05
این بسته هایی که * داره، مثل 1000 گیگ سالانه رو چطور باید فعال کرد؟؟ (سیم کارت 360)
این طرح 1000 گیگ 850 هزار تومان 1 ساله به اضافه طرح 100 گیگ 84900 یک ماهه برای سیم کارت های 360 مبین نت فعال نیست.
این طرح 1000 گیگ 850 هزار تومان 1 ساله به اضافه طرح 100 گیگ 84900 یک ماهه برای سیم کارت های 360 مبین نت فعال نیست.
پس اینم الکی تو سایت نوشتن :|
**در برخی از مناطق با هدف بهبود تجربه مشترکین طرحهای ستارهدار (TP۸۲۰۴ و TP۸۲۰۱) به صورت موقت ارائه نخواهد شد.
dadadasa
04-04-2020, 09:41
الکی تو سایت ننوشتند مختص مشترکین معمولی مبین نت هست وقتیکه از صفحه مشترکین مشتریان سیم کارت معمولی حذف شود بی جهت در سایت درج شده است.
dadadasa
04-04-2020, 09:47
الکی تو سایت ننوشتند مختص مشترکین معمولی مبین نت هست وقتیکه از صفحه مشترکین مشتریان سیم کارت معمولی حذف شود بی جهت در سایت درج شده است.
- - - Updated - - -
منظورم این بود که اینا نوشتن منطقه در حالی که مربوط به نوع سیم کارت هست
morteza_mombeini
04-04-2020, 17:52
منظورم این بود که اینا نوشتن منطقه در حالی که مربوط به نوع سیم کارت هست
تقریبا همونه چون اینا فرض رو بر این گرفتن که هر کس از همراه اول استفاده میکنه یعنی منطقه ای هست که تی دی پوشش نداره .در برخی مناطق یعنی مناطقی که از مبین نت استفاده نمیکنن و رومینگ هستن.
دوستانی که در حال حاظر طرح 360دارن اپلودشون روی چند هست
dadadasa
05-04-2020, 20:00
با سلام.
دانلود : 34.9
آپلود : 3.80
- - - Updated - - -
با سلام.
دانلود : 34.9
آپلود : 3.80
مهدیپروینی
08-04-2020, 20:20
پینگ داخل شبکه با مبین نت پایین تر است یا با td lte همراه اول
در شهر تهران
- - - Updated - - -
پینگ داخل شبکه با مبین نت پایین تر است یا با td lte ایرانسل
در شهر تهران
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- - - Updated - - -
در شهر تهران
- - - Updated - - -
در شهر تهران
- - - Updated - - -
در شهر تهران
دوستان مناطقی که تحت پوشش مبین نت هستند واقعا پوششش اوکی هست .
من میخوام امروز این طرح 600 گیگ 999 هزار تومان با مودم TD رو بگیرم
ولی یکم شک دارم روی سرعت ، پوشش و اینا نمیدونم راهی هست تست کرد منطقه رو بعد خرید کرد ؟
ارزش داره کلا مبین نت ؟
moderntalking123
13-04-2020, 00:07
دوستان مناطقی که تحت پوشش مبین نت هستند واقعا پوششش اوکی هست .
من میخوام امروز این طرح 600 گیگ 999 هزار تومان با مودم TD رو بگیرم
ولی یکم شک دارم روی سرعت ، پوشش و اینا نمیدونم راهی هست تست کرد منطقه رو بعد خرید کرد ؟
ارزش داره کلا مبین نت ؟
میخری میاد خودش برات تست میکنه سرعتت باید بالای 4مگابیت باشه بعد تحویل میده در غیر این صورت با رضایت خودت تحویل میده.
میخاستم td مبین نت رو بخرم.الان با این وضعیت کرونا که هستش میان برای نصب؟بعد کلا هزینه نصبش و راه اندازیش چقدر میشه؟مودم b612 بخام میدن یا هر مودمی که خودشون بخان میدن ؟ممنون
میخاستم td مبین نت رو بخرم.الان با این وضعیت کرونا که هستش میان برای نصب؟بعد کلا هزینه نصبش و راه اندازیش چقدر میشه؟مودم b612 بخام میدن یا هر مودمی که خودشون بخان میدن ؟ممنون
هر مودمی که خودشون داشته باشن رو میدن مگر اینکه بزنگید نمایندگی هاشون تو شهرتون بپرسید ببینید کی b612 داره اگر بده ازش بگیرید
هر مودمی که خودشون داشته باشن رو میدن مگر اینکه بزنگید نمایندگی هاشون تو شهرتون بپرسید ببینید کی b612 داره اگر بده ازش بگیرید
چه سرعت دانلودی با idm و speedtest دارید؟کیفیتش ثبات داره؟و اینکه الان به خاطر کرونا میان برای نصب؟
چه سرعت دانلودی با idm و speedtest دارید؟کیفیتش ثبات داره؟و اینکه الان به خاطر کرونا میان برای نصب؟
من یکم داستانم فرق داره، قبل از عید خریدم
شهر ما td نیست کلا با رومینگ همراه اول دارم میگیرم و تا جایی که خبر دارم فعلا 2-3 نفریم که اینجا مبین نت داریم.... من سرعت 40 مگابیت رو میگیرم (5 مگابایت سرعت دانلود)
من از نمایندگی خریدم نه خود شرکت، یه شرکتی عامل فروششون بود از اون گرفتم و هزینه رو پرداخت کردم مدارک هم عکس گرفتم فرستادم اونا هم مودم رو دادند به یکی از ماشین های خطی شهرمون داد آورد.... همین
میتونید بگید که نیان
ولی قضیه مودم یکم داستانه.... من 5 تا عامل فروش مرکز استان زنگ زدم تا یکیشون یه چراغ سبز نشون داد ولی گفت باید با مدیر شرکت حرف بزنم خبرشو میدم.... که خب موافقت کردند و B612 اومد
moderntalking123
13-04-2020, 20:06
من شهرستان زنگ زدم نمایندگی گفتم این مودمو میخوام داشت و آورد نصب کرد. بستگی به پوشش منطقه کیفیت و ثبات شبکه مشخص میشه. خودش میاره تست میکنه اگه سرعتت زیر 4 مگ باشه وصل نمیکنه. من راضی هستم از کیفیت و سرعتش. فقط بسته هاش گرونن.
من شهرستان زنگ زدم نمایندگی گفتم این مودمو میخوام داشت و آورد نصب کرد. بستگی به پوشش منطقه کیفیت و ثبات شبکه مشخص میشه. خودش میاره تست میکنه اگه سرعتت زیر 4 مگ باشه وصل نمیکنه. من راضی هستم از کیفیت و سرعتش. فقط بسته هاش گرونن.
بدرد اینستا میخوره ؟ در ماه با مصرف فیلم آنلاین یوتیوب و اینا میصرفه ؟
با خیال راحت
به قول یکی از دوستان بصرفه ترین طرح ورود برای مبین هست
مودم + طرح یکساله (سیم کارتش هم روی 4g همراه اول رومینگ میشه) حدود 1 میلیون و 200
600 گیگ روزانه
600 گیگ شبانه (2 تا 7 صبح)
شما روزی 1.6 گیگابایت میتونید استفاده کنید... من کلا زیاد اینستا نمیرم ولی مصرف نتم کلا بالاست (یه گیگ پک 5 گیگ روزانه 3000 تومن داره میتونید بعضی روزا اونو بگیرید)
با خیال راحت
به قول یکی از دوستان بصرفه ترین طرح ورود برای مبین هست
مودم + طرح یکساله (سیم کارتش هم روی 4g همراه اول رومینگ میشه) حدود 1 میلیون و 200
600 گیگ روزانه
600 گیگ شبانه (2 تا 7 صبح)
شما روزی 1.6 گیگابایت میتونید استفاده کنید... من کلا زیاد اینستا نمیرم ولی مصرف نتم کلا بالاست (یه گیگ پک 5 گیگ روزانه 3000 تومن داره میتونید بعضی روزا اونو بگیرید)
داداش مطمئنی ؟ الان تو سایتش فقط گفته 600 گیگ یکساله 999 با مودمو اینا بعد اگه رومینگگ همراه اول باشه پس تو منطقه ما 2 مگ جواب نمیده خود همراه اول وای باحال این
این طرح کجای سایتش بود ندیدیمش
من فکر کردم اینو میگی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
moderntalking123
13-04-2020, 23:58
دیگه بسته به بودجه و مصرف خودت داره ببین ماهیانه مصرف چقدره. اگه یوتیوب این داستانا میری ماهی بیشتر از 100 گیگ میشی که بسته 100 گیگ 90تومنه الان. روی نت شبانه حساب نکن سرعتش خیلی پایین میاد 2 تا 7.
دیگه بسته به بودجه و مصرف خودت داره ببین ماهیانه مصرف چقدره. اگه یوتیوب این داستانا میری ماهی بیشتر از 100 گیگ میشی که بسته 100 گیگ 90تومنه الان. روی نت شبانه حساب نکن سرعتش خیلی پایین میاد 2 تا 7.
الان یه سوال دیگ
خود مبین نت دکل BTS نداره
مثلا الان تو سایت خودش زده نقاط تحت پوشش این دیگ شامل همه رومینگ ها هم میشه ؟
چون الان منطقه ما همراه اول 1 مگ میده ایرانسل 45 مگ میده تو سایت مبین نت هم تو محدود رنگ سبز زده ولی نمیدونم چطوری میشه فهمید اینو
morteza_mombeini
14-04-2020, 09:34
الان یه سوال دیگ
خود مبین نت دکل BTS نداره
مثلا الان تو سایت خودش زده نقاط تحت پوشش این دیگ شامل همه رومینگ ها هم میشه ؟
چون الان منطقه ما همراه اول 1 مگ میده ایرانسل 45 مگ میده تو سایت مبین نت هم تو محدود رنگ سبز زده ولی نمیدونم چطوری میشه فهمید اینو
اون نقشه پوشش که تو سایت مبین نت برای دکل های خود مبین نته و ربطی به رومینگ نداره .برای رومینگ هر جا همراه اول انتن بده میشه از رومینگ مبین نت استفاده کرد ولی باید طرح FD ازشون بخری وگرنه نمیتونی رومینگ کنی رو همراه اول .بعدشم اگر سرعت همراه اول تو منطقتون پایینه احتمال زیاده که با fd مبین نت هم سرعتت پایین باشه .
داداش مطمئنی ؟ الان تو سایتش فقط گفته 600 گیگ یکساله 999 با مودمو اینا بعد اگه رومینگگ همراه اول باشه پس تو منطقه ما 2 مگ جواب نمیده خود همراه اول وای باحال این
این طرح کجای سایتش بود ندیدیمش
من فکر کردم اینو میگی
من با هزینه ها دیگش حدودی گفتم.... اون 1 میلیون سایت بازم میاد روش.....
اون نقشه پوشش که تو سایت مبین نت برای دکل های خود مبین نته و ربطی به رومینگ نداره .برای رومینگ هر جا همراه اول انتن بده میشه از رومینگ مبین نت استفاده کرد ولی باید طرح FDD ازشون بخری وگرنه نمیتونی رومینگ کنی رو همراه اول .بعدشم اگر سرعت همراه اول تو منطقتون پایینه احتمال زیاده که با fdd مبین نت هم سرعتت پایین باشه .
بله ایشون درست میگن ولی اینم باید بگم که مشکل همراه اول ممکنه کمبود پهنای باند برای منطقه باشه نه مشکل دکل.... دقیقا برای من همینطوره، همراه اول تو روز تا 20 مگابیت میره (حدود 2.5 مگابایت) ولی مبین نت همیشه روی 40 مگابیته (البته همراه اول شب تا 100 مگابیت که میشه حدود 13 مگابایت هم میره)
اینو دیگه خودتون باید تشخیص بدید..... تعداد دکل در شهر و تعداد جمعیت (بهتره بگم تعداد مشترک همراه اول).... اینجا مشترک زیاده ولی نه به اندازه ای که دکل زیربار فشار نتونه خدمات بده.... برا همین پهنای باندی که همراه اول اختصاص داده کم میاره
من مناطق تحت پوشش رو چک کردم فقط نهایتا 500 متر باما فاصله داشت .از کجا بفهمم کی تحت پوشش td هم قرار میگیرم و اینکه کلا مبین نت به مناطق تحت پوشش زود اضافه میکنه ؟
kingzegon
16-04-2020, 13:56
سلام
آقا مودم B612 سخت گیر میاد خود مبین نت هم زنگ زدم میگن نداریم دیگه
کسی میدونه Air master 3100v خوبه یا نه ؟
به یه نمایندگی توی کرج زنگ زدم گفت مودم خوبیه این مدل، و مزیتش اینه که میتونی دکل رو انتخاب کنی که به کدوم وصل بشه
من مناطق تحت پوشش رو چک کردم فقط نهایتا 500 متر باما فاصله داشت .از کجا بفهمم کی تحت پوشش td هم قرار میگیرم و اینکه کلا مبین نت به مناطق تحت پوشش زود اضافه میکنه ؟
کسی نمیدونه؟
dadadasa
16-04-2020, 16:14
با سلام فقط از روی نقشه خود مبین نت قابل رویت هست.مبین نت دیر به دیر مناطق تحت پوشش خودش رو گسترش میده.نهایتا ثبت نام کنید کارشناس مربوطه که برای نصب اومد متوجه می شید کیفیت سیگنال مودم چه قدر هست اگه خوب بود قبول کنید اگر هم مناسب نبود قبول نکنید هزینه ای هم ازتون نمی گیرند.اگر هم خواستید حالت رو مینگ همراه اول رو بهشون بگید براتون فعال کنند البته به شرط اینکه همراه اول در منطقه شما سیگنال خوبی داشته باشه.
dadadasa
16-04-2020, 16:35
سلام
به یه نمایندگی توی کرج زنگ زدم گفت مودم خوبیه این مدل، و مزیتش اینه که میتونی دکل رو انتخاب کنی که به کدوم وصل بشه
مودم هوآوی b612 قطعا بهتر از air master 3100v هست.دو دلیل بیشتر وجود ندارد که مبین نت مودم b612 دیگر به مشتریان نمی دهد یا موجودی این مودم رو تمام کرده که احتمالش بسیار کم هست و یا که می خواد ابتدا مودم های نسل قدیم اینترنت ثابت مثل air master 3100v رو به مشتری ها بده تا موجودیش تمام بشه و دو مرتبه شروع کنه مودم b612 به مشتری ها بده که احتمالش بسیار زیاد هست.این مودم air master 3100v رو در ابتدای راه اندازی اینترنت ثابت و پس از اتمام موجودی مودم air master 3000m (که قابلیت اتصال به شبکه وایمکس و اینترنت ثابت رو داشت) به مشتری ها تحویل می دادند و فقط تحت شبکه tdd کار می کند و تحت شبکه fdd کار نمی کند (فقط فرکانس های 3500 و 3700 رو ساپورت می کند. CAT چهار هست. MIMO 2*2 هست. دانلود 120 و آپلود 30 مگابیت برثانیه هست. پشتیبانی از قابلیت ca رو هم نداره و... ) دو مدل از این مودم هم وجود دارد air master 3100e و air master 3100v.این حرفی رو هم که نمایندگی بهتون گفته در این مودم میشه دکل اپراتور رو انتخاب کرد مربوط به سخت افزار مودم نیست به ماهیت سیم کارت مبین نت بستگی داره. (سیم کارت اینترنت ثابت مبین نت و سیم کارت اینترنت ثابت مبین نت با قابلیت رومینگ همراه اول 360)
سلام
من دارم این مدلو مودم بدی نیست منتها قبلا باگ فریمور داشت و مودم خود بخود ریست میشد به تنظیمات کارخونه
ضمنا من چیزی داخلش ندیدم که چطوری گفته میشه به دکلی که خودت میخواهی وصل بشه
اگر گرفتی اموزش تعین دکلو بزار
dadadasa
16-04-2020, 22:21
من دارم این مدلو مودم بدی نیست منتها قبلا باگ فریمور داشت و مودم خود بخود ریست میشد به تنظیمات کارخونه
ضمنا من چیزی داخلش ندیدم که چطوری گفته میشه به دکلی که خودت میخواهی وصل بشه
اگر گرفتی اموزش تعین دکلو بزار
با سلام منظور از دکلی که دوستمون گفتند میشه انتخاب کرد این هست که در مودم air master 3100v که جدیدا مبین نت با بسته 600 گیگ روز و 600 گیگ شب 1 ساله به مشترکین واگذار می کنه فقط و فقط بواسطه سیم کارت 360 (رومینگ همراه اول) مبین نت که با مودم ارایه می شود میشه به اصطلاح دکل رو انتخاب کرد.اگر کسی سیم کارت معمولی مبین نت داشته باشه این حق انتخاب رو ندارد.بدین صورت که اگر سیم کارت 360 مبین نت داشته باشی جاهایی که تحت پوشش شبکه خود مبین نت باشی به اصطلاح هم به دکل مبین نت و هم به دکل همراه اول میتونی وصل بشید به شرط اینکه در آن منطقه همراه اول فقط و فقط سیگنال 4g داشته باشه و در جاهایی که تحت پوشش شبکه مبین نت نباشی میتونی بواسطه سیم کارت 360 که همون رومینگ همراه اول هست به دکل همراه اول اگر سیگنال 4g داشته باشد وصل بشید.فقط و فقط باید ورژن فریمور مودمتون رو به روز کنید تا حق انتخاب بین گزینه های tdd و fdd (یا به اصطلاح انتخاب دکل) رو داشته باشید و مهمتر از اون داشتن سیم کارت 360 یا رومینگ همراه اول مبین نت.
morteza_mombeini
17-04-2020, 00:38
با سلام منظور از دکلی که دوستمون گفتند میشه انتخاب کرد این هست که در مودم air master 3100v که جدیدا مبین نت با بسته 600 گیگ روز و 600 گیگ شب 1 ساله به مشترکین واگذار می کنه فقط و فقط بواسطه سیم کارت 360 (رومینگ همراه اول) مبین نت که با مودم ارایه می شود میشه به اصطلاح دکل رو انتخاب کرد.اگر کسی سیم کارت معمولی مبین نت داشته باشه این حق انتخاب رو ندارد.بدین صورت که اگر سیم کارت 360 مبین نت داشته باشی جاهایی که تحت پوشش شبکه خود مبین نت باشی به اصطلاح هم به دکل مبین نت و هم به دکل همراه اول میتونی وصل بشید به شرط اینکه در آن منطقه همراه اول فقط و فقط سیگنال 4g داشته باشه و در جاهایی که تحت پوشش شبکه مبین نت نباشی میتونی بواسطه سیم کارت 360 که همون رومینگ همراه اول هست به دکل همراه اول اگر سیگنال 4g داشته باشد وصل بشید.فقط و فقط باید ورژن فریمور مودمتون رو به روز کنید تا حق انتخاب بین گزینه های tdd و fdd (یا به اصطلاح انتخاب دکل) رو داشته باشید و مهمتر از اون داشتن سیم کارت 360 یا رومینگ همراه اول مبین نت.
این مودم که دو منظوره نیست که بتونن شبکه رو عوض کنن این مدل تی دی هست و یه مدل دیگه شبیه خودش داره که فقط روی همراه اول کار میکنه ، اون مودم b612 که میشه شبکه رو عوض کرد
dadadasa
17-04-2020, 10:43
این مودم که دو منظوره نیست که بتونن شبکه رو عوض کنن این مدل تی دی هست و یه مدل دیگه شبیه خودش داره که فقط روی همراه اول کار میکنه ، اون مودم b612 که میشه شبکه رو عوض کرد
عزیز مودم air master 3100v که شبکه عوض نمی کند فقط و فقط بواسطه سیم کارت 360 یا همون رومینگ همراه اول میتونه به دکل مبین نت یا همراه اول کانکت بشه. توضیحات بنده در صفحه 385 که درباره این مودم دادم رو ببینید.
اون 360رو که روز اول افتتاح شد من خریداری کردم و اطلاع دارم الان هم گویا تو بعضی جاها سرعتش خیلی خرابه
من از همون اول که طرح ها رو گرون کرد دیگه تمدید نکردم و سیم انداختم تو اشغالی:D
dadadasa
17-04-2020, 20:12
اون 360رو که روز اول افتتاح شد من خریداری کردم و اطلاع دارم الان هم گویا تو بعضی جاها سرعتش خیلی خرابه
من از همون اول که طرح ها رو گرون کرد دیگه تمدید نکردم و سیم انداختم تو اشغالی:D
با سلام چرا سیم کارت 360 رو در گوشی ازش استفاده نمی کنید.من سیم کارت 360 مبین نت رو در گوشی ازش استفاده می کنم و طرح 1 ساله 650 گیگ رو با ارزش افزوده خریدم 718310 هزار تومان و اینترنت همراه رو با این حجم و مبلغ دارم.یعنی هر گیگ 1105 هزار تومان.
دوست من میشه توضیح بدی چطوری و روی چه مدل گوشی استفاده می کنید؟
morteza_mombeini
17-04-2020, 21:17
عزیز مودم air master 3100v که شبکه عوض نمی کند فقط و فقط بواسطه سیم کارت 360 یا همون رومینگ همراه اول میتونه به دکل مبین نت یا همراه اول کانکت بشه. توضیحات بنده در صفحه 385 که درباره این مودم دادم رو ببینید.
از یه طرف گفتی قابلیت اتصال به شبکه فقط به سیم کارت مربوطه بعد از یه طرف دیگه گفتی این مودم فقط فرکانس تی دی رو پشتیبانی میکنه . پس میشه بفرمایید چه طور میشه سیم کارت رومینگ رو روی مودمی که fd رو ساپورت نمیکنه گذاشت و به دکل همراه اول وصل شد؟
با سلام چرا سیم کارت 360 رو در گوشی ازش استفاده نمی کنید.من سیم کارت 360 مبین نت رو در گوشی ازش استفاده می کنم و طرح 1 ساله 650 گیگ رو با ارزش افزوده خریدم 718310 هزار تومان و اینترنت همراه رو با این حجم و مبلغ دارم.یعنی هر گیگ 1105 هزار تومان.
مدل گوشیت چیه؟
dadadasa
17-04-2020, 22:52
از یه طرف گفتی قابلیت اتصال به شبکه فقط به سیم کارت مربوطه بعد از یه طرف دیگه گفتی این مودم فقط فرکانس تی دی رو پشتیبانی میکنه . پس میشه بفرمایید چه طور میشه سیم کارت رومینگ رو روی مودمی که fd رو ساپورت نمیکنه گذاشت و به دکل همراه اول وصل شد؟
بر اساس قابلیت رومینگ سیم کارت میشه به دکل همراه اول کانکت شد.
اصلا شما به قابلیت مودم air master 3100v که شبکه fd رو ساپورت نمیکنه توجه نکنید این قابلیت سیم کارت 360 مبین نت هست که اجازه میده در این مودم که fd رو ساپورت نمیکنه بشه به دکل همراه اول کانکت شد.این ترفند مبین نت هست برای جذب مشتری. به عنوان مثال مودم tenda 180 که حدود 1 سال پیش مبین نت ارایه می کرد مخصوص اینترنت ثابت نبود و فقط فرکانس های fd رو ساپورت می کرد و برای مرتبه اول همراه اول اون رو به مشتری ها تحویل می داد اما بعد مبین نت این مودم رو به عنوان مودم همراه اینترنت ثابت td-lte به مشتری ها تحویل می داد با یک عدد سیم کارت 360.این ماهیت سیم کارت اینترنت ثابت 360 مبین نت هست که به این مودم که td رو ساپورت نمیکنه اجازه میده به دکل همراه اول کانکت شد.من تا این حد اطلاعات دارم اگه شما باز هم اطلاعاتی دارید که چطور با مودم air master میشه به دو دکل مبین نت و همراه اول میشه کانکت شد بگید.با تشکر
ahwazp30
17-04-2020, 23:46
درود
باتوجه به اینکه برخی از کاربران به دلیل نداشتن اطلاعات کافی و یا غلط سهوا باعث گمراهی سایرین میشن لازم دونستم چند تا نکته رو بگم :
برای استفاده از یک فرکانس سخت افزار ،میان افزار و سیم کارت هر سه باید از فرکانس مورد نظر پشتیبانی کنند در غیر اینصورت به هیچ عنوان امکان اتصال بر روی ان فرکانس وجود نداره.
مبین نت در حال حاضر دو مدل مودم Air Master 3100 داره که یکی از ان ها بر روی شبکه مبین نت و دیگری بر روی شبکه همراه اول کار میکنه که این دو مدل از نظر فیزیکی کاملا شبیه به هم ولی از نظر نرم افزاری و یا شاید سخت افزاری با هم تفاوت دارند که همین مورد باعث اشتباه کاربران شده . تا به حال مودمی به جز B612 ندیدم که فرکانس های TD و FD رو به طور همزمان ساپورت کنه اگر هم چنین مودمی وجود داشته باشه به دلایل خاص به واسطه ی میان افزار از هم تفکیک شدن و جداگانه به فروش میرسن .
انتخاب دکل با انتخاب شبکه دو چیز کاملا متفاوت هستن . انتخاب شبکه یعنی انتخاب نوع TD و یا FD و انتخاب دکل یعنی شما بین دکل هایی که در دید مودم شما هستند سوییچ کنید که در برخی فریمورها این امکان وجود داره و میشه با استفاده از این اپشن مودم رو روی دکلی که سرعت بهتر میده فیکس کرد
dadadasa
18-04-2020, 08:35
درود
باتوجه به اینکه برخی از کاربران به دلیل نداشتن اطلاعات کافی و یا غلط سهوا باعث گمراهی سایرین میشن لازم دونستم چند تا نکته رو بگم :
برای استفاده از یک فرکانس سخت افزار ،میان افزار و سیم کارت هر سه باید از فرکانس مورد نظر پشتیبانی کنند در غیر اینصورت به هیچ عنوان امکان اتصال بر روی ان فرکانس وجود نداره.
مبین نت در حال حاضر دو مدل مودم Air Master 3100 داره که یکی از ان ها بر روی شبکه مبین نت و دیگری بر روی شبکه همراه اول کار میکنه که این دو مدل از نظر فیزیکی کاملا شبیه به هم ولی از نظر نرم افزاری و یا شاید سخت افزاری با هم تفاوت دارند که همین مورد باعث اشتباه کاربران شده . تا به حال مودمی به جز B612 ندیدم که فرکانس های TD و FD رو به طور همزمان ساپورت کنه اگر هم چنین مودمی وجود داشته باشه به دلایل خاص به واسطه ی میان افزار از هم تفکیک شدن و جداگانه به فروش میرسن .
انتخاب دکل با انتخاب شبکه دو چیز کاملا متفاوت هستن . انتخاب شبکه یعنی انتخاب نوع TD و یا FD و انتخاب دکل یعنی شما بین دکل هایی که در دید مودم شما هستند سوییچ کنید که در برخی فریمورها این امکان وجود داره و میشه با استفاده از این اپشن مودم رو روی دکلی که سرعت بهتر میده فیکس کرد
دو نوع مودم air master 3100 وجود دارد air master 3100e و air master 3100v که مشخصات اون رو در گوگل میتوان جستجو البته در وب سایت های خارجی هیچ کدام شبکه fd رو ساپورت نمیکنه و مبین نت مدل 3100v رو به مشتری ها تحویل می دهد. در این مودم فقط و فقط بواسطه فریموری که مبین نت بر روی اون ریخته و سیم کارت 360 یا رومینگ همراه اول میشه از دکل های همراه اول استفاده کرد.مبین نت در ابتدا این مودم رو با سیم کارت معمولی به مشتریان تحویل می داد و فقط تحت شبکه td کار می کرد اما حالا این مودم رو با تغییر فریمور و البته سیم کارت 360 به مشتری ها تحویل می دهد و میشه برای اتصال به اینترنت از دکل های همراه اول استفاده کرد.
dadadasa
18-04-2020, 09:02
درود
دو نوع مودم air master 3100 وجود دارد air master 3100e و air master 3100v که مشخصات اون رو در گوگل میتوان جستجو کرد البته در وب سایت های خارجی هیچ کدام شبکه fd رو ساپورت نمیکنه و مبین نت مدل 3100v رو به مشتری ها تحویل می دهد. در این مودم فقط و فقط بواسطه فریموری که مبین نت بر روی اون ریخته و سیم کارت 360 یا رومینگ همراه اول میشه از دکل های همراه اول استفاده کرد.مبین نت در ابتدا این مودم رو با سیم کارت معمولی به مشتریان تحویل می داد و فقط تحت مناطق خود اینترنت ثابت مبین نت کار می کرد اما حالا این مودم رو با تغییر فریمور و البته سیم کارت 360 به مشتری ها تحویل می دهد و میشه برای اتصال به اینترنت از دکل های همراه اول استفاده کرد.اینکه در این مودم مانند b612 بشه همزمان بین شبکه های td و fd حق انتخاب داشت (البته فقط و فقط بواسطه سیم کارت 360) رو باید از کسانی که به تازگی این مودم رو با طرح 600 گیگ روزانه و 600 گیگ شبانه به قیمت 999 هزار تومان (بدون هزینه مالیات نصب و سیم کارت 360) خریدند پرسید.
دو نوع مودم air master 3100 وجود دارد air master 3100e و air master 3100v که مشخصات اون رو در گوگل میتوان جستجو کرد البته در وب سایت های خارجی هیچ کدام شبکه fd رو ساپورت نمیکنه و مبین نت مدل 3100v رو به مشتری ها تحویل می دهد. در این مودم فقط و فقط بواسطه فریموری که مبین نت بر روی اون ریخته و سیم کارت 360 یا رومینگ همراه اول میشه از دکل های همراه اول استفاده کرد.مبین نت در ابتدا این مودم رو با سیم کارت معمولی به مشتریان تحویل می داد و فقط تحت مناطق خود اینترنت ثابت مبین نت کار می کرد اما حالا این مودم رو با تغییر فریمور و البته سیم کارت 360 به مشتری ها تحویل می دهد و میشه برای اتصال به اینترنت از دکل های همراه اول استفاده کرد.اینکه در این مودم مانند b612 بشه همزمان بین شبکه های td و fd حق انتخاب داشت (البته فقط و فقط بواسطه سیم کارت 360) رو باید از کسانی که به تازگی این مودم رو با طرح 600 گیگ روزانه و 600 گیگ شبانه به قیمت 999 هزار تومان (بدون هزینه مالیات نصب و سیم کارت 360) خریدند پرسید.
مودم ایر مستر چیپ ست 3500رو ساپورت میکنه تاجای من اطلاع دارم حالا اگر در پنل مودم باند وصل شده به دکل همراه اول fdباشه
حرف شما درسته اگر عکسی از پنل دارید قرار بدید
یا فریمور ورژن جدید که میگید 360رو ساپورت میکنه
dadadasa
18-04-2020, 17:21
مودم ایر مستر چیپ ست 3500رو ساپورت میکنه تاجای من اطلاع دارم حالا اگر در پنل مودم باند وصل شده به دکل همراه اول fdباشه
حرف شما درسته اگر عکسی از پنل دارید قرار بدید
یا فریمور ورژن جدید که میگید 360رو ساپورت میکنه
همانطور که در آخر پست گفتم فریمور مودم رو باید کسایی که جدیدا این مودم رو تهیه کردند در اختیار انجمن بگذارند تا شبهات بر طرف بشه. من هم اکنون سیم کارت 360 مبین نت رو در گوشیم ازش استفاده می کنم همنطور که می دونیم گوشی های موبایل فرکانس 3500/3700 رو ساپورت نمیکنه (البته بعضی ها می گویند موبایل هایی هم هستند که فرکانس های 3500/3700 رو ساپورت می کند من که اطلاعی ندارم) و فقط و فقط به خاطر ماهیت سیم کارت 360 مبین نت هست که بنده میتونم سیم کارت اینترنت ثابت رو در موبایل ازش استفاده کنم. یک مثال میزنم. (مودم GP2101 plus ایرانسل) شبکه های قابل پشتیبانی اون فقط TDD هست و فقط فرکانس های 3500/3700 رو ساپورت می کنه اما در کمال تعجب سیم کارت های معمولی ایرانسل FDD رو هم ساپورت میکنه به نظر شما علت چیست.
همانطور که در آخر پست گفتم فریمور مودم رو باید کسایی که جدیدا این مودم رو تهیه کردند در اختیار انجمن بگذارند تا شبهات بر طرف بشه. من هم اکنون سیم کارت 360 مبین نت رو در گوشیم ازش استفاده می کنم همنطور که می دونیم گوشی های موبایل فرکانس 3500/3700 رو ساپورت نمیکنه (البته بعضی ها می گویند موبایل هایی هم هستند که فرکانس های 3500/3700 رو ساپورت می کند من که اطلاعی ندارم) و فقط و فقط به خاطر ماهیت سیم کارت 360 مبین نت هست که بنده میتونم سیم کارت اینترنت ثابت رو در موبایل ازش استفاده کنم. یک مثال میزنم. (مودم GP2101 plus ایرانسل) شبکه های قابل پشتیبانی اون فقط TDD هست و فقط فرکانس های 3500/3700 رو ساپورت می کنه اما در کمال تعجب سیم کارت های معمولی ایرانسل FDD رو هم ساپورت میکنه به نظر شما علت چیست.
داداش اون مودم ایرانسل که سیمfddروش کار میکنه بخاطر اینکه توی محدوده پوشش هست و روی باند 3500
اینکه طرف روی مودم ایر مستر سیم مبین نت 360رو استفاده میکنه در پوشس tdخود مبین نت هست
من با وجود اینکه میدونستم کار نمیکنه زنگ زدم پشتیبانی مبین نت و اونها تائید کردن که سیم 360روی مودم فقط در زمانی کار میکنه که پوشش خود مبین نت باشه نه جای که پوشش نداره و فقط 4جی همراه اول هست
dadadasa
18-04-2020, 20:12
داداش اون مودم ایرانسل که سیمfddروش کار میکنه بخاطر اینکه توی محدوده پوشش هست و روی باند 3500
اینکه طرف روی مودم ایر مستر سیم مبین نت 360رو استفاده میکنه در پوشس tdخود مبین نت هست
من با وجود اینکه میدونستم کار نمیکنه زنگ زدم پشتیبانی مبین نت و اونها تائید کردن که سیم 360روی مودم فقط در زمانی کار میکنه که پوشش خود مبین نت باشه نه جای که پوشش نداره و فقط 4جی همراه اول هست
مزیت و برتری سیم 360 (که مبین نت 100 هزار تومان بابت اون بیشتر از مشتری می گیرد) در این هست که وقتیکه تحت پوشش شبکه مبین نت نباشی بشه به همراه اول وصل بشی و از اینترنت استفاده کنی پس اینطور که پشتیبانی مبین نت گفته مودم air master 3100v مبین نت ارزش خرید نداره (احتیاجی هم به سیم کارت 360 نداره. وقتیکه تحت پوشش شبکه مبین نت باشی با همون سیم کارت معمولی هم میتونی اینترنت داشته باشی و لزومی نداره از سیم 360 استفاده کنی و هزینه 100 هزار تومانی بیشتر بدی) وقتی ارزش خرید داره که مانند مودم b612 هنگامیکه تحت پوشش شبکه خود مبین نت نباشی از حالت fd یا رومینگ همراه اول استفاده کنی.مبین نت می خواد موجودی مودم air master 3100v رو تمام کنه و گر نه همین الان هم مودم b612 در انبارش موجود داره.همین مودم رو ایرانسل تحت عنوان tf-i60 هم اکنون در سایتش با 480 گیگ اینترنت 1 ساله در کل به قیمت 1155900 هزار تومان داره می فروشه و به راحتی هم ٱنلاک میشه و همه سیم کارت ها رو ساپورت می کنه.
morteza_mombeini
19-04-2020, 11:10
من نفهمیدم چطور شد .اگه سیم 360 فقط جایی که خود مبین نت پوشش داشته باشه کار میده پس مزیتش نسبت به سیم معمولی چیه ؟ خو سیم معمولی هم فقط به پوشش مبین نت وصل میشه دیگه چه کاریه ادم 360 بخره ؟
من نفهمیدم چطور شد .اگه سیم 360 فقط جایی که خود مبین نت پوشش داشته باشه کار میده پس مزیتش نسبت به سیم معمولی چیه ؟ خو سیم معمولی هم فقط به پوشش مبین نت وصل میشه دیگه چه کاریه ادم 360 بخره ؟
بله کار میکنه چون پوشش شبکه خودش هست
مثل ایرانسل که در پوشش خودش سیم معمولی روی مودم tdکار میکنه
360بدرد کسی میخوره که تو پوشش مبین نت نیست اما فورجی همراه اول داره و دسترسی به هیچ نتی نداره و ناچار بگیره
قیمت بسته هاش هم که سال گذشته گرون کرد و حجمو کم
dadadasa
19-04-2020, 14:05
تعرفه های سیم معمولی و 360 مبین نت هیچ تفاوتی با هم ندارد به جز در دو مورد (100 گیگ 1 ماهه و 1000 گیگ 1 ساله) که در سیم کارت 360 خذف شده است.حجم بسته های 360 هم کم نشده اینترنت شبانه آن حذف شده است که بعد از آن مبین نت در سیم معمولی هم اینترنت شبانه رو حذف کرد.در کل سیم 360 بهتر از سیم معمولی هست.
تعرفه های سیم معمولی و 360 مبین نت هیچ تفاوتی با هم ندارد به جز در دو مورد (100 گیگ 1 ماهه و 1000 گیگ 1 ساله) که در سیم کارت 360 خذف شده است.حجم بسته های 360 هم کم نشده اینترنت شبانه آن حذف شده است که بعد از آن مبین نت در سیم معمولی هم اینترنت شبانه رو حذف کرد.در کل سیم 360 بهتر از سیم معمولی هست.
نه اقا حذف نکرده و همچنان در سیمهای معمولی دو تعرفه داره یکی سرعت بالا روزانه شبانه بدن ترافیک شبانه و یکی هم باترافیک شبانه و البته سرعت 500کیلو
dadadasa
19-04-2020, 16:50
نه اقا حذف نکرده و همچنان در سیمهای معمولی دو تعرفه داره یکی سرعت بالا روزانه شبانه بدن ترافیک شبانه و یکی هم باترافیک شبانه و البته سرعت 500کیلو
قبلا که تعرفه های سیم معمولی و 360 یکی بود دو طرح شبانه سرعت بالا داشت یکی (100 گیگ روز 10 گیگ شب با سرعت بالا 1 ماهه) و اون یکی رو یادم نیست میشه اطلاع رسانی کنید.شما خودتون هم اکنون سیم معمولی دارید یا
360 که فعال باشه و استفاده کنید.در همین انجمن دو ستان گفتند در سیم معمولی شبانه حذف شده است.سیم 360 رو حدود 1سالی هست حذف کرده.
- - - Updated - - -
قبلا که تعرفه های سیم معمولی و 360 یکی بود دو طرح شبانه سرعت بالا داشت یکی (100 گیگ روز 10 گیگ شب با سرعت بالا 1 ماهه) و اون یکی رو یادم نیست میشه اطلاع رسانی کنید.شما خودتون هم اکنون سیم معمولی دارید یا
360 که فعال باشه و استفاده کنید.در همین انجمن دو ستان گفتند در سیم معمولی شبانه حذف شده است.سیم 360 رو حدود 1سالی هست حذف کرده.
morteza_mombeini
19-04-2020, 16:52
بله کار میکنه چون پوشش شبکه خودش هست
مثل ایرانسل که در پوشش خودش سیم معمولی روی مودم tdکار میکنه
360بدرد کسی میخوره که تو پوشش مبین نت نیست اما فورجی همراه اول داره و دسترسی به هیچ نتی نداره و ناچار بگیره
قیمت بسته هاش هم که سال گذشته گرون کرد و حجمو کم
ولی این دوستمون dadadasa میگه سم کارت که 360 باشه میشه به همراه اول وصل شد و مودم مهم نیست فقط سیم کارت مهمه
360
که فعال باشه و استفاده کنید.در همین انجمن دو ستان گفتند در سیم معمولی شبانه حذف شده است.سیم 360 رو حدود 1سالی هست حذف کرده.
- - - Updated - - -
360
که فعال باشه و استفاده کنید.در همین انجمن دو ستان گفتند در سیم معمولی شبانه حذف شده است.سیم 360 رو حدود 1سالی هست حذف کرده.
من 8تا سیم دارم 3تا معمولی 5تا 360 مربوط هم به زمانی هست که مودم قیمتش 140تومن بود و بنام خانواده گرفتم 2سال پیش
ی بسته 1ماهه برای تست 360فعال کردم دیدم سرعت و پینگ نوسان داره
و در دوتا سیم که تخفیف زده بود یکی بسته 1ماهه و یکی بسته 3ماهه فعال کردم
اگر دوستی گفته حذف شده ممکنه همون 360بوده برای من کماکان تمام طرح های شبانه و سرعت بالا معمولی وجود داره
ولی این دوستمون dadadasa میگه سم کارت که 360 باشه میشه به همراه اول وصل شد و مودم مهم نیست فقط سیم کارت مهمه
بله درست میگه اما مهم سیمکارت هم نیست در اصل اون طرح 360رومینگه که میشه رجیستر کرد به همراه
morteza_mombeini
19-04-2020, 18:04
بله درست میگه اما مهم سیمکارت هم نیست در اصل اون طرح 360رومینگه که میشه رجیستر کرد به همراه
خو میدونم ینی اگر سیم 360 رومینگ رو بزارم روی مودم airmaster که فقط از فرکانس 3500 پشتیبانی میکنه میشه باهاش جایی که مبین نت پوشش نداره از همراه اول استفاده کرد؟
dadadasa
19-04-2020, 18:21
برای من سیم 360 بهتر از سیم معمولی مبین نت هست.به علت های گوناگون.البته این نظر شخصی بنده هست و هر کس بسته به نیازش باید اپراتور اینترنت خود را انتخاب کند.
اول بگم که مودم b612 رو در ابتدا با 200 گیگ روز و 400 گیگ شب با سیم 360 خریدم 346100 تومان البته مودم وایمکسم رو هم تحویل گرفتند به همین خاطر قیمت رو کمتر برام حساب کردند (اون موقع بابت سیم 360 از مشتری ها هزینه اضافی دریافت نمی کردند)
1.هنگامیکه از سیم 360 در مودم b612 استفاده می کردم جاهایی که تحت پوشش شبکه مبین نت بودم از حالت tdd استفاده می کردم که ثبات شبکه خیلی خوب بود و وقتیکه مسافرت یا هر جایی دیگه می رفتم که شبکه خود مبین نت آنتن نمی داد مودم رو روی حالت fdd میگذاشتم و از اینترنت 4g mci استفاده می کردم.(4g همراه اول هم در اکثر نقاط ایران آنتن میده) مودم b612 با فریمور 196 رو بدون سیم کارت در دیوار 400 هزار تومان فروختم.
2.الان حدود 4 ال 5 ماهی میشه سیم 360 مبین رو به کمک دوستان در همین انجمن در گوشیم (honor 8x) گذاشتم و از اینترنت همراه در اکثر نقاط استفاده می کنم.
3بنده بسته 650 گیگ 1 ساله رو با مالیات میخرم 718310 هزار تومان یعنی هر گیگ 1105 تومان. کدوم اپراتور های همراه تکرار میکنم اپراتور های همراه هر گیگ رو میده 1105 تومان.سیم کارت درون گوشیم هست و همه جا اینترنت همراه دارم به قیمت هر گیگ 1105 توملن. منظورم فقط بسته های 24 ساعته اپراتور های همراه هست نه بسته های شبانه.
4.نوسان سرعت و پینگ بالا رو هم به جز موارد معدود تا حالا تجربه نکردم.
5.البته دو تا مشکلی که سیم کارت 360 مبین نت در گوشی داره این هست که در سرعت بالا هنگامیکه سوار ماشین هستم به نسبت سایر اپراتور های همراه سرعت دانلود و آپلود پایینتر هست این هم طبیعی هست به خاطر ماهیت سیم کارت های اینترنت ثابت.و یکی هم اینکه 3g همراه اول رو ساپورت نمیکنه.
من امروز زنگ زدم به نمایندگی مبین نت در شهرمون گفتن نوع مودم برای fd lte مدل utel هستش(منطقه ما تحت پوشش td مبین نیست از بد شانسی من فقط 500 متر فاصله داریم حالا نمیدونم کی تحت پوشش td هم قرار میگیرم)خواستم از دوستان بپرسم مودم utel به درد میخوره؟من با گوشی رو همراه اول تا 50 مگابیت هم میگیرم با این مودم این سرعت رو می تونم بگیرم؟اصلا مودم خوبی هست؟اصرارم روی گرفتن b612 بود دیگه نشد.:n34::n34::n34:دوستانی که این نوع مودم رو دارن بگن راضین یا نه.ممنون
dadadasa
19-04-2020, 20:19
من امروز زنگ زدم به نمایندگی مبین نت در شهرمون گفتن نوع مودم برای fd lte مدل utel هستش(منطقه ما تحت پوشش td مبین نیست از بد شانسی من فقط 500 متر فاصله داریم حالا نمیدونم کی تحت پوشش td هم قرار میگیرم)خواستم از دوستان بپرسم مودم utel به درد میخوره؟من با گوشی رو همراه اول تا 50 مگابیت هم میگیرم با این مودم این سرعت رو می تونم بگیرم؟اصلا مودم خوبی هست؟اصرارم روی گرفتن b612 بود دیگه نشد.:n34::n34::n34:دوستانی که این نوع مودم رو دارن بگن راضین یا نه.ممنون
مبین نت دیر به دیر مناطق تحت پوشش خود را توسعه می دهد.مودم utel چهار تا خروجی لن داره دو تا آنتن خارجی و مونتاژ ایران هست.مودم اینترنت ثابت که نیست مانند مودم همراه tenda 180 که اولین بار همراه اول ارایه داد و چندی پیش مبین با سیم کارت 360 به مشتری ها تحویل می داد بعد هم جمعش کرد. وب سایت utelcpe.com قسمت lte مشخصات کامل مودم هست.این قیمت 1200000 با مالیات و هزینه نصب که مبین نت بابت مودم utel و 600 گیگ روز و 600 گیگ شب از شما می خواد بگیره اصلا صرفه اقتصادی ندارد.میتونید مودم b612 رو در دیوار با سیم کارت بدون بسته بخرید. تا 500 بتونید بخرید شیرین خریدید بعد هم یک بسته 1000 گیگ 1 ساله با قیمت 850 هزار تومان بدون مالیات بخرید و استفاده کنید.مودم b612 هم خریدید نه مودم utel
مبین نت دیر به دیر مناطق تحت پوشش خود را توسعه می دهد.مودم utel چهار تا خروجی لن داره دو تا آنتن خارجی و مونتاژ ایران هست.مودم اینترنت ثابت که نیست مانند مودم همراه tenda 180 که اولین بار همراه اول ارایه داد و چندی پیش مبین با سیم کارت 360 به مشتری ها تحویل می داد بعد هم جمعش کرد. وب سایت utelcpe.com قسمت lte مشخصات کامل مودم هست.این قیمت 1200000 با مالیات و هزینه نصب که مبین نت بابت مودم utel و 600 گیگ روز و 600 گیگ شب از شما می خواد بگیره اصلا صرفه اقتصادی ندارد.میتونید مودم b612 رو در دیوار با سیم کارت بدون بسته بخرید. تا 500 بتونید بخرید شیرین خریدید بعد هم یک بسته 1000 گیگ 1 ساله با قیمت 850 هزار تومان بدون مالیات بخرید و استفاده کنید.مودم b612 هم خریدید نه مودم utel
سایتی رو نمیشناسید که مودم b612 رو همراه با سیم کارت و 360 بفروشه؟نو منظورمه
در ضمن حرفتون درسته ولی همراه اول بسته با حجم زیاد نداره نه ایرانسل نه رایتل.شبانه داره که به دردم نمیخوره.ftth و vdsl هم نمی تونم بگیرم.td ایرانسل هم دارم ولی بسته های مبین نت هم حجیم تره هم ارزون تر
dadadasa
19-04-2020, 21:19
سایتی رو نمیشناسید که مودم b612 رو همراه با سیم کارت و 360 بفروشه؟نو منظورمه
در ضمن حرفتون درسته ولی همراه اول بسته با حجم زیاد نداره نه ایرانسل نه رایتل.شبانه داره که به دردم نمیخوره.ftth و vdsl هم نمی تونم بگیرم.td ایرانسل هم دارم ولی بسته های مبین نت هم حجیم تره هم ارزون تر
دیوار اصفهان تبریز و اهواز نمایندگی های مبین نت هنوز مودم b612 به صورت آکبند دارند ارسال به تمام نقاط ایران هم دارند.
شاهین شهر اصفهان 09139300083
اهواز.09219512978
اهواز.09167393948
اهواز که قید کرده مودم b612 موجود هست
درود دوستان طرح 360 مبین نت لطفا یک عکس کامل از آخرین تغییرات بسته هاتون قرار بدید و اینکه چه پیشنهاداتی رو برای تمدید توی پنل شما میاد؟
دوستان من تو گوشی سامسونگ j700 سیم 360 مبین که میزارم روی شبکه همراه اول حتی لاک که میکنم نمیشه استفاده کرد کسی منو راهنمایی میکنه چطوری میشه روی این مدل گوشی از این سرویس استفاده کرد؟
poriya_hashie
21-04-2020, 03:52
درود دوستان طرح 360 مبین نت لطفا یک عکس کامل از آخرین تغییرات بسته هاتون قرار بدید و اینکه چه پیشنهاداتی رو برای تمدید توی پنل شما میاد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](64).png
bnsh2010
21-04-2020, 10:59
دوستان من تو گوشی سامسونگ j700 سیم 360 مبین که میزارم روی شبکه همراه اول حتی لاک که میکنم نمیشه استفاده کرد کسی منو راهنمایی میکنه چطوری میشه روی این مدل گوشی از این سرویس استفاده کرد؟
باید یک تنظیمات دیتا هم درست کنید، و جلیو name و apn بنویسید mobinnet
سیو کنید
بعد برین دستی دکل همراه اول رو انتخاب کنید و حتما رو ۴جی باشه
روی همه گوشی ها جواب میده
dadadasa
21-04-2020, 12:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](64).png
با سلام از من هم دقیقا همین هست.
من سال گذشته در گوشی هواوی استفاده کردم اما امثال در دوگوشی j701و a50امتحان کردم جواب نداد و سیم قفل شد و گذاشتم روی مودم بمدت 15دقیقه دوباره بحالت قبل برگشت
هواست باشه خیلی ور نری ممکنه سیم بلاک بشه
morteza_mombeini
21-04-2020, 14:05
من سال گذشته در گوشی هواوی استفاده کردم اما امثال در دوگوشی j701و a50امتحان کردم جواب نداد و سیم قفل شد و گذاشتم روی مودم بمدت 15دقیقه دوباره بحالت قبل برگشت
هواست باشه خیلی ور نری ممکنه سیم بلاک بشه
چه جوری قفل میشه ؟ من همین الانشم روی مودم اگر زیاد بین تی دی و رومینگ جا به جا کنم تا دقایقی اصلا انتن نمیگیره فک کنم پسخل میشه
چه جوری قفل میشه ؟ من همین الانشم روی مودم اگر زیاد بین تی دی و رومینگ جا به جا کنم تا دقایقی اصلا انتن نمیگیره فک کنم پسخل میشه
منظورم اینکه یهوهی از شبکش خارج میشه گیچ میزنه باید رو مودم گذاشت تا بحالت قبل بیاد
البته من در مودم 3372گذاشتم و بخوبی انتن داد اما در گوشی سامی رجیستر نمیشه
بنظرم باید گوشی رو روت کنیم تا بشه به باندهای شبکه بصورت دستی دسترسی داشت
dadadasa
21-04-2020, 16:54
با سلام خدمت دوستان گرامی.برای استفاده از سیم کارت مبین نت در تلفن همراه باید مراحل زیر رو انجام دهید.
ابتدا باید حالت 360 یا رومینگ همراه اول سیم کارت مبین نت فعال باشه. سیم کارت رو باید اگه گوشیتون دو سیم کارت هست داخل سیم یک (داخل سیم یک) قرار دهید و گوشیتون رو روشن کنید پس از روشن کردن گوشی باید آنتن سیم یک که سیم کارت 360 مبین نت داخل اون هست بسته به قدرت سیگنال 4g همراه اول پر شود.(لزوما در مکانی این کار رو انجام دهید که آنتن همراه اول در حالت 4g پر باشد) اگر آنتن سیم کارت مبین نت پر شود به مفهوم ساپورت سیم کارت توسط تلفن همراه است و میتوان به مرحله بعد یعنی تنظیمات اینترنت رفت. پس از آن درصفحه mobile network (شبکه تلفن همراه) در قسمت سیم یک گزینه Access point names (نام نقطه دستیابی) رو انتخاب کنید و از قسمت سه نقطه بالای صفحه یک New APN بسازید در قسمت Name دقیقا عبارت MobinNet (حروف کوچک و بزرگ رعایت شود) و در قسمت APN عبارت mobinnet رو تایپ کنید به بقیه قسمتها کار نداشته باشید و پس از ذخیره آن از این صفحه خارج شوید و گزینه Data roaming (رومینگ داده) رو فعال کنید. پس از آن وارد صفحه Carrier (شرکت مخابراتی) شوید و Network selection (انتخاب شبکه) رو از حالت اتوماتیک خارج کرده و درحالت دستی قرار بدهید تا جستجوی دستی شبکه شروع شود چند لحظه طول می کشد پس از جستجو از میان گزینه های موجود MCI 4G رو انتخاب کنید تا عبارت Network registered نمایش داده شود در نهایت mobile data (داده تلفن همراه) رو روشن کنید و از اینترنت fdd مبین نت در گوشیتون استفاده کنید (اگر تمام مراحل فوق رو درست انجام داده باشید اسم سیم کارت 1 به صورت IR-MCI/MobinNet نوشته میشه و بالای آنتن سیم 1 پس از روشن کردن mobile data علامت 4G R نمایش داده می شود. لازم به ذکر است مدل گوشی من Honor 8x دو سیم کارت هست)
WhiteHat
27-04-2020, 22:29
حل شد.....
mf.aghaei70
02-05-2020, 16:53
سلام کسی سیمکارت 360مبین نت فروشی نداره؟تو تلگرام کسی داشت لطفا بهم پیام بده
MEYSAM_FASTER@
hojjat_2008
04-05-2020, 08:34
سلام کسی سیمکارت 360مبین نت فروشی نداره؟تو تلگرام کسی داشت لطفا بهم پیام بده MEYSAM_FASTER@ منم لازم دارم کسی داشت به منم اطلاع بده
morteza_mombeini
04-05-2020, 09:24
منم لازم دارم کسی داشت به منم اطلاع بده
آشغالی بیش نیست
bnsh2010
04-05-2020, 23:50
من سیم کارت td خالی مبین نت میخوام کسی داره؟
mf.aghaei70
06-05-2020, 01:22
بچه ها نت مبین نت برای بازی مناسب هست بخرم؟چون adsl من از هرشرکتی گرفتم مزخرف بوده فاصله هم از مرکز مخابرات زیاده رو ۸مگ قطع و وصلی دارم میخام td lte بگیرم ایرانسل طرح هاش بشدت گرونه میخاستم راهنمایی کنید لطفا
بچه ها نت مبین نت برای بازی مناسب هست بخرم؟چون adsl من از هرشرکتی گرفتم مزخرف بوده فاصله هم از مرکز مخابرات زیاده رو ۸مگ قطع و وصلی دارم میخام td lte بگیرم ایرانسل طرح هاش بشدت گرونه میخاستم راهنمایی کنید لطفا
فقط در پوشش دهی خودش ثبات بیشتری داره
اما رومینگش اصلا بدرد بازی نمیخوره
نا گفته نمونه بعضی وقتها هم با بیشتر فیل...ش مشکل داره و وصل نمیشه که مربوط به بستن پورتا هست
ایرانسل با توجه به اینکه سرعت بیشتری داره اما از نظر حجم و پینگ خیلی داغونه و اصلا پیشنهاد نمیکنن سمتش بری
mf.aghaei70
06-05-2020, 13:06
فقط در پوشش دهی خودش ثبات بیشتری داره
اما رومینگش اصلا بدرد بازی نمیخوره
نا گفته نمونه بعضی وقتها هم با بیشتر فیل...ش مشکل داره و وصل نمیشه که مربوط به بستن پورتا هست
ایرانسل با توجه به اینکه سرعت بیشتری داره اما از نظر حجم و پینگ خیلی داغونه و اصلا پیشنهاد نمیکنن سمتش بری
مبین نت تو پوشش شبکش هستم فقط میخام بدونم تو خود شبکش پینگ خوب و سرعت خوبی میده؟
moderntalking123
06-05-2020, 15:40
مبین نت تو پوشش شبکش هستم فقط میخام بدونم تو خود شبکش پینگ خوب و سرعت خوبی میده؟
آره در مقایسه با سیم کارتا بهتره قطعا. با اختلاف خیلی کمتری از adsl پایینتره ولی در نهایت همه چیز بستگی به موقعیت مکانی و دید به دکل و فاصله و ارتفاع داره
هر ایپی که میدونید بگید براتون پینگ بگیرم
mf.aghaei70
06-05-2020, 22:40
هر ایپی که میدونید بگید براتون پینگ بگیرم
پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 رو بگیرید و لطفا بگید شما 360 هم هستید یا ن
پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 رو بگیرید و لطفا بگید شما 360 هم هستید یا ن
طرح معمولی هست
تجربه فعال سازی طرح ۳۶۰ مبین نت
دوستان تقریبا دو یا سه سال میشه که مشترک مبین نت شیراز با مودم بی ۶۱۲ هستم در ابتدا سرعت سرویس در بهترین حالت ممکن بود با ۴ خط انتن ولی با گذشت زمان سرعت کمتر و کمتر شد قدرت سیگنال به پایین ترین حد خودش یعنی یک خط رسید و اینجا بود که سر و کله زدن من با پشتیبانی مبین نت با ثبت تیکت شروع شد
بعد از یک روز از ثبت تیکت پشتیبانی با من تماس گرفت و اطلاعات اولیه رو گرفت که محل سکونت و تست سرعت بود
مشکل اصلی من کندی سرعت دانلود بود که به زور به ۸ مگابیت میرسید و با ۴۰ مگابیت روزهای طلایی فاصله بسیار داشت
طبق گفته پشتیبانی سرعت دانلود من در محدوده قابل قبول بود [emoji23] ولی نکته اصلی که من ازش قافل بودم سرعت ۰.۸ مگابیت (۸دهم) اپلود من بود ظاهرا توی بازه قابل قبول نبود پشتیبانی یه تیکت دیگه ثبت کرد و گفت منظر تماس مجدد باشید و فقط برای مشکل کندی اپلود تماس گرفته خواهد شد
ادامه در پیام بعدی......
تقریبا ۳ روز از اولین تماس گذشته بود که پشتیبان تماس گرفت و مجددا همون کارای پشتیبان اول رو تکرار کرد با این تفاوت که حالا از سرعت پایین اپلود و برگ برنده [emoji23] اگاه بودم با گرفتن result id اسپید تست مکالمه تمام شد
مجددا بعد از ۳ روز دیگر پشتیبانی تماس گرفت و پرسید مشکل حل شده؟ گفتم خیر مگه چه کاری انجام دادین؟ گفت که تمام مشخصات و قدرت دریافتی مودم شما در حالت خوب قرار داره که گفتم یک خط انتن یعنی خوب چه جالب معنی حالت خوب هم فهمیدیم و از اینجا بود که شانه خالی کردن از رفع عیب شروع شد که شما از وای فای استفاده میکنید شبکه های وای فای زیادی در منطقه وجود داره و این دلیل سرعت پایین شماست و باید همیشه از کابل اسنفاده کنید منم گفتم اگه شما میتونی با کابل نیم متری تو هوا معلق بمونی و با لپ تاپ کار کنی جایزه داری
(به دلیل دور بودن مودم از محل استفادم از روتر استفاده میکنم)
همون لحظه کابل شبکه رو مستقیم به لپ تاپ وصل کردم و مجددا اسپید تست گرفتم و براشون اسکرین شات گرفتم سرعت اپلود همچنان زیر حالت قابل قبول بود همچنین از من لیست سیستم های متصل به مودم رو خاستن که اونم ارسال کردم فقط باید یک سیستم اونم با کابل وصل میبود
ادامه در پیامبعد...
بعد از چند روز مجددا تماس گرفتم و گفتن مودم رو جابجا کنید و منم در عین ناباوری گفتم راه حل اینه؟! و به کنایه گفتم اگه مودم رو جابجا کنم که دیگه پشتیبانی قبول نمیکنه [emoji16]
بعد از بالا و پایین رفتن از در و دیوار هیچ تغیری ایجاد نشد
و در اخرین تماس با من گفتن که مودم شما میتونه به یه سرویس دیگه وصل بشه و طرح ۳۶۰ رو فعال کردن واسم و یه اسپید تست دیگه وضعیت بهتر شده بود و مشخصات دکل جدید رو ثبت کرد و گفت دیگه شبانه ندارین و ....
و بعد از سه هفته تیکت من بسته شد و طرح ۳۶۰ فعال شد
حالا اگه شما میخاین طرح ۳۶۰ رو فعال کنید مودم رو جای بذارید که سرعت اپلود زیر ۱مگابیت بیاد و مطمعن بشید مودم توی جای بدی از نظر سیگنال قرار داره و بذارید چند روزی اونجا بمونه چون ظاهرا تاریخچه ارتباطات شما با دکل ثبت میشه
تیکت رو ثبت کنید و مثل من منتظر معجزه باشید
در اخر مودم رو روی حالت تی دی در پشت بام تست کردم که دیدم سیگنال فول و سرعت اپلود و دانلود در حداکثر حالتش قرار داره چون اوایل فکر میکردم کندی مربوط به دکل منطقه باشه نه قدرت سیگنال
و در اخر بابت گذاشتن وقت گران بهاتون برای خوندن پیام های من قدر دانی میکنم و عذرخواهی بابت طولانی شدن مطالب تلاش کردم جامع و مفید توضیح بدم
اگه سوالی داشتین یا کمتی خواستین دریغ نکنید
در خانه بمانیم ،سلامت بمانیم [emoji3083]
ارادتمند شما
tigertronica
13-05-2020, 22:42
سلام دوستان -کسی ورژن 197 رسمی و اصلی مودم B616 مبین نت رو فایلشو داره که بتونم local update کنم - ورژن من 196 هست و خودکار هم update نمیشه
alphamaster
14-05-2020, 09:53
سلام دوستان -کسی ورژن 197 رسمی و اصلی مودم B616 مبین نت رو فایلشو داره که بتونم local update کنم - ورژن من 196 هست و خودکار هم update نمیشه
برو پنل کاربری یه تیکت بده برات آپدیت می کنن
شک دارم فایلشو جایی پیدا کنی تنها راهش همینه
number-1
14-05-2020, 16:43
سلام
اخرین ورژن مودم seowon slc چیه؟
اگه یکی بگه ممنون میشم
mobile-1199
20-05-2020, 16:36
درود
دوستان میخواستم ببینم این طرح ورود 6 ماهه 400 گیگ به چه صورت هست مودم ـش؟ چون چیزی داخل سایت راجع به مودم ننوشته بودن. همون مودم i60 ایرانسل ـه که انلاک نمیشه؟ (چون یادم نیست مدل دقیق هوواوی این مودم رو، از ایرانسل مثال زدم.)
درود
دوستان میخواستم ببینم این طرح ورود 6 ماهه 400 گیگ به چه صورت هست مودم ـش؟ چون چیزی داخل سایت راجع به مودم ننوشته بودن. همون مودم i60 ایرانسل ـه که انلاک نمیشه؟ (چون یادم نیست مدل دقیق هوواوی این مودم رو، از ایرانسل مثال زدم.)
مودم گویا از این جدیدا هست همون یوتل
مدل ایرانسل و مبین نت همون b612 هست اگر بهت بدن هم انلاک نمیشه
number-1
20-05-2020, 21:08
من در حال حاضر یه مودم از مبین نت دارم
میتونم یه سرویس دیگه بگیرم؟
مودم هم تاکید کنم b612 باشه
بله میتونید
morteza_mombeini
21-05-2020, 12:35
هر چند تا که بخای میتونی بگیری ولی اگر حضوری بری نمایندگی بخری بهتره چون ممکنه از سایت بخری و زیر قولشون بزنن به جاش یه مودم دیگه بدن
شما پیامای قبلی تاپیک رو بخونید، متوجه میشید که جدیدا مودم b612 پر.... از این مدل جدیدا میدن.... من دوستم تازه گرفته بود گفت Utel دادن :| حالا نمیدونم جدی میگفت یا از مدلش سر در نیاورده یا واقعا یوتل دادن
نمایندگی فکر نکنم ولی "عاملین فروش" باز امیدی هست..... من قبل از عید همینجوری گرفتم
payampop
23-05-2020, 14:38
از این آدرس هدیه عید فطر مبین نت رو دریافت کنید :
dadadasa
23-05-2020, 19:43
از این آدرس هدیه عید فطر مبین نت رو دریافت کنید :
با سلام بنده 15 گیگ 2 روزه برنده شدم تحت عنوان جایزه نقره ای.
number-1
24-05-2020, 00:48
به من 5 گیگ داد:D
20 گیگ دو روزه .... خدا بده برکت :rolleye:
فعالا که شبانه نامحدود دزداول هست حالا ببینیم کی لازم میشه :cool:
so_dehghan
24-05-2020, 14:40
سلام
عبد بر همگی مبارک
دوستان مودم airmaster 3100v انلاک می شود؟چطور
number-1
24-05-2020, 23:47
دوستان از طریق سایت ثبت نام کنیم مودم b612 میدن؟
یا از نملیندگی ها عوامل فروش ؟
البته فکر میکنم گرونتر بدن
سلام
خیر شرکت در حال حاضر ندارد.خواستین من دارم
درود بر شما
اگر سیم کارت طرح 360 همون رومینگ همراه اول بدون مودم میفروشید
یه پیام تلگرام بدید NimaZF@
دوتا گیگ پک
6 گیگ 5000 تومن
12 گیگ 9000 تومن
برا من نشون میداد ولی الان نشون نمیده... همون 5 گیگ 3000 هست :mellow:
kenshikan
27-05-2020, 14:22
درود بر شما
اگر سیم کارت طرح 360 همون رومینگ همراه اول بدون مودم میفروشید
یه پیام تلگرام بدید NimaZF@
شما اين شاتي که تو امضاتون هست رو واقعا با نت همراه اول گرفتيد؟
شما اين شاتي که تو امضاتون هست رو واقعا با نت همراه اول گرفتيد؟
درود فکر نمیکنم به این تاپیک ربطی داشته باشه پس پوزش میطلبم
بله توضیحات تکمیلی در تاپیک همراه اول هست دوست عزیز
morteza_mombeini
28-05-2020, 17:22
گند زدند تو گیگ پکا :grrr::n34:
دوتا گیگ پک
6 گیگ 5000 تومن
12 گیگ 9000 تومن
برا من نشون میداد ولی الان نشون نمیده... همون 5 گیگ 3000 هست :mellow:
شاید فقط برا تو نشون میداده برا من که تو این دو سال از اولش همون 5 گیگ 3000 تومن بوده تا الان
اره برای من هم اینطور شد
و دیگه نشون نداد
با اینکارشون گرون تر کردن قیمتارو
البته من موافق افزایش حجم گیگ پکم ولی نه با این همه اقزایش قیمت
apple021
30-05-2020, 03:36
اره برای من هم اینطور شد
و دیگه نشون نداد
با اینکارشون گرون تر کردن قیمتارو
البته من موافق افزایش حجم گیگ پکم ولی نه با این همه اقزایش قیمت
جفتشون یک روزه هستش؟
من 7 ماهه مبین نت و استفاده نکردم
از وقتی 100 گیگ و برداشت مفت نمیارزه
جفتشون یک روزه هستش؟
من 7 ماهه مبین نت و استفاده نکردم
از وقتی 100 گیگ و برداشت مفت نمیارزه
۱۰۰ گیگ که داره بازم
من هر ماه میخرم برا خونه
اره جفتش یک روزه بود
میدونی به ازای هر گیگ گرون تر کرده بودن
خوب نبود زیاد
poriya_hashie
30-05-2020, 15:54
۱۰۰ گیگ که داره بازم
من هر ماه میخرم برا خونه
اره جفتش یک روزه بود
خوب نبود زیاد
در طرح 360 حذف شده دوست عزیز
apple021
30-05-2020, 16:05
۱۰۰ گیگ که داره بازم
من هر ماه میخرم برا خونه
اره جفتش یک روزه بود
خوب نبود زیاد
من 360 دارم دوسته عزیز مفتش گرونه!!! یه دونه 50 گیگ داره 1 ماهه ! :laughing:
یعنی قبلا گیگ پک 30 گیگ میخواستی میشد 20 تومن
الان شده 27
خدا شاهده دارم با سرعت 200 کیلوبایت میسازم ولی پول به اینا نمیدم !
خیلی خیلی بده
دست دومش چنده 360 بدمش بره بابا ....
من 360 دارم دوسته عزیز مفتش گرونه!!! یه دونه 50 گیگ داره 1 ماهه ! :laughing:
یعنی قبلا گیگ پک 30 گیگ میخواستی میشد 20 تومن
الان شده 27
خدا شاهده دارم با سرعت 200 کیلوبایت میسازم ولی پول به اینا نمیدم !
خیلی خیلی بده
دست دومش چنده 360 بدمش بره بابا ....
اوه اوه چقد مسخرس ها جدا
تازه اپراتور ی بار میخواست ۳۶۰ رو بندازه بهم به خاطر سرعت
والا گرونه حق داری
اگ مودمت انلاک میشه, برو سیم کارت ایرانسل بخر
۴۸۰ گیگ رو میفروشن ۳۵۰ تومن
ی ساله هم هست
میصرفه
apple021
30-05-2020, 17:58
دوستان یک سوال دیگه
همراه اول 4 جی سیم کارتش جواب میده رو 360 ؟
من 3 جی شو دارم همراه اول جواب نمیده !!
دوستان یک سوال دیگه
همراه اول 4 جی سیم کارتش جواب میده رو 360 ؟
من 3 جی شو دارم همراه اول جواب نمیده !!
نه اصلا به هم ربط ندارن
360یعنی رومینگ همراه اول
مودم مبین اگر انلاک بشه همه سیمی جواب میده
همون بهتر نخریدم یک دوستی فرمودن سیم 360 مبین نت بدون طرح
400 هزارتومان !!:دی:thumbsdow
apple021
30-05-2020, 19:10
نخریـــــــــــــــــد بابا
چرا اینجوری میکنیم ما ایرانیا
میخوایید بخرید بیایدییید خودم بهتون میدم :laughing:
50 گیگ کجای شما میشه اخه عزیزای من
نخریـــــــــــــــــد بابا
چرا اینجوری میکنیم ما ایرانیا
میخوایید بخرید بیایدییید خودم بهتون میدم :laughing:
50 گیگ کجای شما میشه اخه عزیزای من
نه بابا مگر دیوانم ؟
یکی دوستان مودم مبین نت داره با سیم میده 600
اونم B612 خواستم میخرم ازش با مودم دیگه !
تازه نمایندگی ایرانسل اقوام هست سیم اعتباری تبدیل به دائمی میزنه یکماه 30 گیگ به قیمت همون 30 تومن سیم کارت هم از خودش بعدشم برش میگردونم بهش :rambo:
برا استفاده روزانه کافیه شبا هم که نامحدود همراه اول
400هزار :wac: حالا 200تا 250منطقی تره اما 400اصلا :D
Thesaeedtk
07-06-2020, 20:29
دوستان کسی سیم همراه اول رو b612 مبین نت تست کرده که کار میکنه یا نه
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
so_dehghan
07-06-2020, 21:25
سلام خیر لاک هستش
Rahpooyan
08-06-2020, 13:16
همراه اول هم مگه TD-LTE داره؟
Thesaeedtk
08-06-2020, 14:01
همراه اول هم مگه TD-LTE داره؟نه سیم fd همرا اول چون شبگه fd مبیننت از همراه اول استفاده میکنه
سلام به همه آیا با سیم کارت 360 میشه به TD lte وصل شد یا خیر منظورم اینه اگه من طرح 360 بگیرم میشه از حالت td lte استفاده کنم جای که td lte پوشش میده یا خیر ؟
1. سیم همراه اول روی مودم مبین نت جواب نمیده.... اون اوایل که وینکس و آسیاتک دادن، سیم کارتای آسیاتک و وینکس و ایرانسل رو مودم هر سه شرکت جواب میداد (البته من تست نگرفتم دوستان گفتند) منم همراه اول رو تست زدم رو مبین جواب نداد
2. مبین نت اساسا TD هست و طرح 360 فقط یه آپشن بیشتر داره اونم قابلیت رومینگ روی همراه اوله (البته از نظر بسته، سیم معمولی یکی دوتا بسته حجیم بیشتر داره ولی رومینگ رو نداره)..... جواب سوالتون بله هست
درود دوستان ماهم مبین نتی شدیم :دی
از اونجایی که adsl مشکل پیدا کرده سمت ما و پرش لینک پیدا کرده !
یه مبین نت برای منزل گرفتم با مودم b612 از یکی دوستان که استفاده ای ازش نداشت فروخت بهم 600 تومن البته مودم در حد آک هست کلا تو جعبه بوده !:D
الان adsl و همراه اول رو ادغام کردم روی میکروتیک پیکربندی کردم خودکار در طول شبانه روز قطع و وصل کنه بینشون !که چند روز دیگه دورش تمام میشه !
تعرفه ها مبین نت بد نیست ولی خوب هم نیستن همون 50 گیگ کافیه برا منزل!شبانه هم که همراه اول هست
morteza_mombeini
10-06-2020, 09:10
درود دوستان ماهم مبین نتی شدیم :دی
از اونجایی که adsl مشکل پیدا کرده سمت ما و پرش لینک پیدا کرده !
یه مبین نت برای منزل گرفتم با مودم b612 از یکی دوستان که استفاده ای ازش نداشت فروخت بهم 600 تومن البته مودم در حد آک هست کلا تو جعبه بوده !:D
الان adsl و همراه اول رو ادغام کردم روی میکروتیک پیکربندی کردم خودکار در طول شبانه روز قطع و وصل کنه بینشون !که چند روز دیگه دورش تمام میشه !
تعرفه ها مبین نت بد نیست ولی خوب هم نیستن همون 50 گیگ کافیه برا منزل!شبانه هم که همراه اول هست
خوبه مبارکه .شارژش کردی یه تست هم بزار ببینیم سرعت چه جوریه .
bnsh2010
12-06-2020, 17:25
سلام دوستان
من یک عدد سیم کارت مبین نت ۳۶۰ دارم میخوام بفروشم
کسی مایل بود تو تلگرام بهم پی ام بده dbehn9
دیدم دوستان میکن قیمت این سیم رو ۴۰۰ ۴۵۰ گفتن
اما من کمتر میدم کسی خواست بگه
سلام دوستان
من یک عدد سیم کارت مبین نت ۳۶۰ دارم میخوام بفروشم
کسی مایل بود تو تلگرام بهم پی ام بده @dbeh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])n9
دیدم دوستان میکن قیمت این سیم رو ۴۰۰ ۴۵۰ گفتن
اما من کمتر میدم کسی خواست بگه
قبلاً سیم کارت رو با مودم به این قیمت میفروختن وگرنه سیمکارتش زیر صد هزار تومان ارزش داره.
این قیمتی که گفتن برای این هست که هیچ نمایندگی سیم کارت رو بدون مودم و بسته نمیفروشه. درواقع شما سیم کارت رو با مودم و بسته الان بخری حدود هشتصد و خورده ای با مالیات و هزینه نصب و... در میاد. وگرنه سیم کارتش زیاد ارزش نداره. همین سیم کارت رو ایرانسل حدود سی هزار تومان تکی میفروشه ولی باید بسته باهاش بخری که حدود هفتاد هشتاد تومنی در میاد.
درواقع اون زمان که تازه مودم های B612 اومده بود به مودم میگفتن 360 نه سیم کارت. این رو خود نصاب به من گفت.
قبلاً سیم کارت رو با مودم به این قیمت میفروختن وگرنه سیمکارتش زیر صد هزار تومان ارزش داره.
این قیمتی که گفتن برای این هست که هیچ نمایندگی سیم کارت رو بدون مودم و بسته نمیفروشه. درواقع شما سیم کارت رو با مودم و بسته الان بخری حدود هشتصد و خورده ای با مالیات و هزینه نصب و... در میاد. وگرنه سیم کارتش زیاد ارزش نداره. همین سیم کارت رو ایرانسل حدود سی هزار تومان تکی میفروشه ولی باید بسته باهاش بخری که حدود هفتاد هشتاد تومنی در میاد.
درواقع اون زمان که تازه مودم های B612 اومده بود به مودم میگفتن 360 نه سیم کارت. این رو خود نصاب به من گفت.
والا من هرچور حساب میکنم اصلا صرفه اقتصادی نداره حتی بخوام براش بسته بخرم!
شاید اصلا استفاده نکرده بفروشم بره!
یعنی فقط برای شرایطی خوبه که یا adsl ندارید و وضع خطوط سمت شما داغونه
یا مابین ایرانسل و مبین نت در منطقه شما پوشش مبین نت بهتر باشه !اونم td که بسته 100 گیگ رو میده 90 تومن!
طرح 360 هم که دیگه بستگی به پوشش همراه اول داره !
واقعا تعجب میکنم از قیمت های پرتی که میدن برای سیم کارت !
وگرنه خیلی آپشن های بهتری هست مثل های وب درسته پوشش به اون وسیعی نیست ولی حداقل 50 گیگ روهمون قیمت میده!
سیمش هم 25 تومن هست:king:
mahdyshr
14-06-2020, 12:22
والا من هرچور حساب میکنم اصلا صرفه اقتصادی نداره حتی بخوام براش بسته بخرم!
شاید اصلا استفاده نکرده بفروشم بره!
یعنی فقط برای شرایطی خوبه که یا adsl ندارید و وضع خطوط سمت شما داغونه
یا مابین ایرانسل و مبین نت در منطقه شما پوشش مبین نت بهتر باشه !اونم td که بسته 100 گیگ رو میده 90 تومن!
طرح 360 هم که دیگه بستگی به پوشش همراه اول داره !
واقعا تعجب میکنم از قیمت های پرتی که میدن برای سیم کارت !
وگرنه خیلی آپشن های بهتری هست مثل های وب درسته پوشش به اون وسیعی نیست ولی حداقل 50 گیگ روهمون قیمت میده!
سیمش هم 25 تومن هست:king:
این ماله adsl هست ؟
این ماله adsl هست ؟
خیر دوست عزیز
گفتم سیم کارت 4g های وب
Thesaeedtk
14-06-2020, 14:41
این ماله adsl هست ؟های وب مگه داخل شهر پوشش داره من که تو نقشه نگاه کردم همش خارج شهر بود
های وب مگه داخل شهر پوشش داره من که تو نقشه نگاه کردم همش خارج شهر بود
بله پوشش داره
ولی سراسری نیست و تنها راهش تست سیم کارتش هست
bnsh2010
14-06-2020, 23:58
خیر دوست عزیز
گفتم سیم کارت 4g های وب
در مورد های وب بحثی نیست خدایی
اما خریدن سیم کارتشممصیبت
هر روستایی روهم قبول نمیکنن
کسی اگر میتونه بخره واسم بگه
dadadasa
15-06-2020, 18:57
اوه اوه چقد مسخرس ها جدا
تازه اپراتور ی بار میخواست ۳۶۰ رو بندازه بهم به خاطر سرعت
والا گرونه حق داری
اگ مودمت انلاک میشه, برو سیم کارت ایرانسل بخر
۴۸۰ گیگ رو میفروشن ۳۵۰ تومن
ی ساله هم هست
میصرفه
با سلام این سیم کارت های ایرانسل گه میگید با480 گیگ 1 ساله 350 تومان حقه بازی هست در دیوار پر هست از این آگهیمن تا250 هم سراغ دارم.میدونید چرا اینقدر ارزون هست کسیکه این سیم کارت رو میفروشه اون رو با مودم tf-i60 خریده ایرانسل سیم کارت با این حجم به تنهایی نمی فروشه اون شخص مودم رو به تنهایی با قیمت بالا فروخته و سیم کارت هاش رو هم بعد به تنهایی می فروشه فقط عیبی که داره این هست که در اکثر مواقع اسم مهلت استفاده از سیم کارت 1 سال هست وقتیکه داخل برنامه ایرانسل من شماره سیم کارت و رمز عبور رو وارد می کنی میبینی 5 یا 6 ماه از 1 سال بیشتر باقی نمونده. مودم ایرانسل و سیم کارت و 480 گیگ اینترنت 1 ساله قیمتش 1155000 تومان در وب سایت ایرانسل هست و از وقتیکه از مامور پست اون رو تحویل میگیری بعد نهایت 4 روز سیم کارت فعال میشه استفاده بکنی ونکنی تاریخ شروع اینترنت 1 ساله شروع میشه.ایرانسل سیم کارت با حجم 80 گیگ 1 ساله رو میده 141000 تومان.
با سلام این سیم کارت های ایرانسل گه میگید با480 گیگ 1 ساله 350 تومان حقه بازی هست در دیوار پر هست از این آگهیمن تا250 هم سراغ دارم.میدونید چرا اینقدر ارزون هست کسیکه این سیم کارت رو میفروشه اون رو با مودم tf-i60 خریده ایرانسل سیم کارت با این حجم به تنهایی نمی فروشه اون شخص مودم رو به تنهایی با قیمت بالا فروخته و سیم کارت هاش رو هم بعد به تنهایی می فروشه فقط عیبی که داره این هست که در اکثر مواقع اسم مهلت استفاده از سیم کارت 1 سال هست وقتیکه داخل برنامه ایرانسل من شماره سیم کارت و رمز عبور رو وارد می کنی میبینی 5 یا 6 ماه از 1 سال بیشتر باقی نمونده. مودم ایرانسل و سیم کارت و 480 گیگ اینترنت 1 ساله قیمتش 1155000 تومان در وب سایت ایرانسل هست و از وقتیکه از مامور پست اون رو تحویل میگیری بعد نهایت 4 روز سیم کارت فعال میشه استفاده بکنی ونکنی تاریخ شروع اینترنت 1 ساله شروع میشه.ایرانسل سیم کارت با حجم 80 گیگ 1 ساله رو میده 141000 تومان.
درود درست می فرمایید
ولی این وسط حقه بازی نیست یجورایی !
خب بله این ها مودم رو آنلاک کردن 1.200 فروختن سیمشم جدا میفروشن 200-300 سود باز میبرن!
یعنی دوجا سود میکنن!
پس یعنی آنچنان حقه بازی نیست و فقط در مورد زمانش صادق نیست و یجورایی تا یه حدی به قول معروف غش در معاملست!:دی
ولی خب بازم 480 گیگ با قیمت 200-300 خوبه که حتی برا 6 ماه !
من اگر اینجا td راه افتاده بود میگرفتم !
اون دفعه رفتم سیم کارت i60خودم که حداقل برای یکسال پیش یا بیشتر هست رو فعال کنم خواستم ببرم برای هاوب توی روستا تست کنم
نماینده آشنا بود رفتم خودم دیدم توی پنلش اومده که باید هزینه 480 گیگ رو بدم که نصف قیمت مودم به نرخ روز بود :sad:
در صورتی که اصلا زمانی که من این مودم رو خریدم همچین بسته ای نبود و ...
درکل سیاست خود ایرانسل کثیفه مودم رو توی پنل نماینده به قیمت 600 نشون میده یعنی میخواد بگه ما این قیمت میفروشیم و این مابقیش پول بستس چون میدونه میبرن آنلاک میکنن میخواد به همون قیمت تمام شده بفروشه!
apple021
16-06-2020, 19:42
گیگ پک ها طرح 360 رو یکی برام بفرسته ممنون
Thesaeedtk
16-06-2020, 20:43
گیگ پکها رو عوض کردن اون ۵ گیگ ۳ تومنیه پرید
واقعا بجای اینکه طرهای بیشتر ارزون تر کنن کمتر گرونتر میکنن شده ۶ گیگ ۵ تومن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sajjads24
16-06-2020, 21:57
درود درست می فرمایید
ولی این وسط حقه بازی نیست یجورایی !
خب بله این ها مودم رو آنلاک کردن 1.200 فروختن سیمشم جدا میفروشن 200-300 سود باز میبرن!
یعنی دوجا سود میکنن!
پس یعنی آنچنان حقه بازی نیست و فقط در مورد زمانش صادق نیست و یجورایی تا یه حدی به قول معروف غش در معاملست!:دی
ولی خب بازم 480 گیگ با قیمت 200-300 خوبه که حتی برا 6 ماه !
من اگر اینجا td راه افتاده بود میگرفتم !
اون دفعه رفتم سیم کارت i60خودم که حداقل برای یکسال پیش یا بیشتر هست رو فعال کنم خواستم ببرم برای هاوب توی روستا تست کنم
نماینده آشنا بود رفتم خودم دیدم توی پنلش اومده که باید هزینه 480 گیگ رو بدم که نصف قیمت مودم به نرخ روز بود :sad:
در صورتی که اصلا زمانی که من این مودم رو خریدم همچین بسته ای نبود و ...
درکل سیاست خود ایرانسل کثیفه مودم رو توی پنل نماینده به قیمت 600 نشون میده یعنی میخواد بگه ما این قیمت میفروشیم و این مابقیش پول بستس چون میدونه میبرن آنلاک میکنن میخواد به همون قیمت تمام شده بفروشه!
سلام الان اگه یک مودم b612 ایرانسل بخوام برای انلاک بخرم دقیقا چقدر هزینش میشه ؟
سلام الان اگه یک مودم b612 ایرانسل بخوام برای انلاک بخرم دقیقا چقدر هزینش میشه ؟
درود قیمت رو که دوستان هم فرمودن
شما از نمایندگی میتونی 1.200 یا کمتر بخری بسته به انصافش دیگه
واقعا بجای اینکه طرهای بیشتر ارزون تر کنن کمتر گرونتر میکنن شده ۶ گیگ ۵ تومن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله واقعا، اخیرا متوجه خوبی این گیگ پکها شده بودم که بی سر و صدا قیمتها را تغییر دادند با حجم بیشتر، درواقع گرونتر کردند.:V16:
نسبت به حالت 1روز 5گیگ، پکیج اولی %39 و دومی %26 افزایش قیمت داشتند.
sajjads24
17-06-2020, 00:00
سلام دوستان شنیدمه چند روزیه موبیننت برای مودم های TD-LTE کلا حجم شبانه رو مثل مودم های 360 حذف کرده درسته ؟!
و الان هم مودم های TD-LTE معمولی و هم 360 حجم شبانه ندارن و تفاوتی در حجم بسته وجود نداره !
Thesaeedtk
17-06-2020, 01:09
سلام دوستان شنیدمه چند روزیه موبیننت برای مودم های TD-LTE کلا حجم شبانه رو مثل مودم های 360 حذف کرده درسته ؟!
و الان هم مودم های TD-LTE معمولی و هم 360 حجم شبانه ندارن و تفاوتی در حجم بسته وجود نداره !والا من که تو پنلم هست هنوز کلا چیز جالبی نیست حجم شبانه لیمیت میکنه سرعتو رو ۴ برای کسی که هر هرشب حوصله داشته باشه دانلود بزار تایم بده به idm بخوابه
Thesaeedtk
17-06-2020, 01:12
بله واقعا، اخیرا متوجه خوبی این گیگ پکها شده بودم که بی سر و صدا قیمتها را تغییر دادند با حجم بیشتر، درواقع گرونتر کردند.:V16:
نسبت به حالت 1روز 5گیگ، پکیج اولی %39 و دومی %26 افزایش قیمت داشتند.من با اون ۵ گیگ زندگیم میگزروندم چون ۱۰۰ گیگ ۱ ماهم که ۱۰ روزه تموم میشد
dadadasa
17-06-2020, 11:19
حدود 700 یا 800 تومان کار کرده و 1 میلیون تومان نو. بستگی به انصاف فروشنده داره. در دیوار میتونید پیدا کنید.
سلام دوستان من یه مودم هواوی B593s-22دارم میخواستم ببینم میتونم از اینترنت مبین نت استفاده کنم یا نه؟
و این که من از پشتیبانی پرسیدم گفتن سیمکارت به صورت جدا نمیفروشن و حتما باید مودم رو هم خریداری کنم
- - - Updated - - -
سلام دوستان من یه مودم هواوی B593s-22دارم میخواستم ببینم میتونم از اینترنت مبین نت استفاده کنم یا نه؟
و این که من از پشتیبانی پرسیدم گفتن سیمکارت به صورت جدا نمیفروشن و حتما باید مودم رو هم خریداری کنم
- - - Updated - - -
درود بله
ولی از نوع 360 که رومینگ همراه اول هست
و این مودم از سیم td پشتیبانی نمیکنه دوست عزیز
درضمن سیم کارت توی دیوار منطقتون سرچ کنید هست
خودشون نمیفروشن به صورت رسمی و فقط با مودم هست
در ضمن تعرفهاش جالب نیست ها اونم با محدودیت سرعتی که قفل شده !
صفحه قبل تعرفه هارو ببینید!
دوستان یه پیشنهاد ویژه زده اگر به درد کسی میخوره بگیره
80 گیگ 3 ماه با سرعت عادی به علاوه 160 گیگ شبانه با سرعت adsl :دی
morteza_mombeini
17-06-2020, 19:25
دوستان یه پیشنهاد ویژه زده اگر به درد کسی میخوره بگیره
80 گیگ 3 ماه با سرعت عادی به علاوه 160 گیگ شبانه با سرعت adsl :دی
این پیشنهاد ویجه برا همه نمیاد بستگی داره چه مدت طرح فعال نداشته باشی .
morteza_mombeini
17-06-2020, 19:27
نپریده :
این پیشنهاد ویجه برا همه نمیاد بستگی داره چه مدت طرح فعال نداشته باشی .
خوب بسته 1ساله همراه اول و ایرانسل fdکه بصرفه تره تا این
مدت زمان مهمه
Thesaeedtk
17-06-2020, 22:46
نپریده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برا من حذف شده فک کنم اینقد خریدم حذفش کردن
برا من حذف شده فک کنم اینقد خریدم حذفش کردن
تا وقتی امثال شما این بسته ها رو بخرن بایدم جیب مبین نت پر بشه اخه برادر من اصلا بصرفه هست
:wac:
Thesaeedtk
18-06-2020, 10:04
تا وقتی امثال شما این بسته ها رو بخرن بایدم جیب مبین نت پر بشه اخه برادر من اصلا بصرفه هست
:wac:برادر ما با خون دل میخریم چکار کنیم کابل تلفن ما وضیفش فقط انتقل صدا شده ۴ سال هم با مخابرات جنگیدم که اینو درست کنن هیچ کاری نکردن adsl که نمیتونیم استفاده کنیم مجبوریم شما اگه پیشنهاد بهتر و ارزونتری داری باور کن من استقبال میکنم
برادر ما با خون دل میخریم چکار کنیم کابل تلفن ما وضیفش فقط انتقل صدا شده ۴ سال هم با مخابرات جنگیدم که اینو درست کنن هیچ کاری نکردن adsl که نمیتونیم استفاده کنیم مجبوریم شما اگه پیشنهاد بهتر و ارزونتری داری باور کن من استقبال میکنم
شاید اون بسته 5 گیگ سقف خرید در دوره داره
مثلا در دوره طرحتون 10 بار یا 20 بار همچین چیزی بشه خریدش!
بله درسته adsl با این که قیمتاش خوبه اما به دلیل اینکه سیم های 90 درصد زیر ساخت کشور فرسوده و اکسیده شدن عملا نمیشه بابت چیزی که پول میدیم استفاده کنیم!
خود من رفتم کلی پول سیم دادم از پشت مودم مستقیم بردم به جعبه تقسیم مخابرات درب منزلمون ولی بازم چه فایده ؟
وقتی اون سمت سیم ها فرسودن !
در این شرایط بله واقعا چاره ای جز همچین اینترنت های بی سیمی که قیمتشون واقعا سرسام آوره نیست!
امیدوارم یکروز رنگ فیبر نوری رو در منازلمون ببینیم !شاید به سن ما هم نرسه اصلا توی این کشور!:worried:
Thesaeedtk
18-06-2020, 11:38
شاید اون بسته 5 گیگ سقف خرید در دوره داره
مثلا در دوره طرحتون 10 بار یا 20 بار همچین چیزی بشه خریدش!
بله درسته adsl با این که قیمتاش خوبه اما به دلیل اینکه سیم های 90 درصد زیر ساخت کشور فرسوده و اکسیده شدن عملا نمیشه بابت چیزی که پول میدیم استفاده کنیم!
خود من رفتم کلی پول سیم دادم از پشت مودم مستقیم بردم به جعبه تقسیم مخابرات درب منزلمون ولی بازم چه فایده ؟
وقتی اون سمت سیم ها فرسودن !
در این شرایط بله واقعا چاره ای جز همچین اینترنت های بی سیمی که قیمتشون واقعا سرسام آوره نیست!
امیدوارم یکروز رنگ فیبر نوری رو در منازلمون ببینیم !شاید به سن ما هم نرسه اصلا توی این کشور!:worried:منم دقیقا همین کارو کردم واسه adsl از سر کافو سیم آوردم به پشت مودم ۳ ۴ بار به سیم بان مخابرات پول دادم بیاد بره کافوهای تو مسیر چک کنه زوج سیما رو عوض کنه فایدم نداشت بیشتر از ۳ خط بالا نمیومد همشم crc مینداخت شکایتم کردم چند بار آخرشم یگی بهم زنگ زد از تنظیم مقررات گفت ما تحریم کافو نوری نداریم بزاریم پولم نداریم زیر ساخت عوض کنیم همینه که هست چند وقط پیشم که حفاری میکردن ۴ خیابون اونورتر کلا زدن زیرشاخه کابل اصلی مرکز مخابراتی ما رو قطع کردن دیکه کلا رفت ۱ ماه طول کشید درستش کنن از اون به بعدم تلفن فقط صدا ردو بدل میکنه اونم هفته ای ۴ بار قطع میشه
گیگ پکا پرید...
من که قبل از عید خریدم و هنوز حجم و اینا دارم ولی این گیگ پکا خیلی خوب بود
اینجوری که دارم احساس میکنم، مبین نت بعد از سال اول دور انداخته خواهد شد :rolleye:
kenshikan
22-06-2020, 19:26
گیگ پکا پرید...
من که قبل از عید خریدم و هنوز حجم و اینا دارم ولی این گیگ پکا خیلی خوب بود
اینجوری که دارم احساس میکنم، مبین نت بعد از سال اول دور انداخته خواهد شد :rolleye:
مبين فقط طرح هاي وروديش خوبه که مشتري بياد و گير بيافته. گاهي هم پيشنهادهاي پراکنده چن سال يک بارش. وقتي بيافتي تو تمديد، تازه سوزشش شروع ميشه. مودم هاش رو بسته و آنلاک نميشن نميشه رفت سراغ ايرانسل و ديگران. بيخ ريشته. با قيمت هاي اين روزا هم که نميشه رفت سمت مودم هاي آنلاک و اوريجينال. بايد سوخت و ساخت.
اگه کسي راهي براي اين اوضاع مبين نت داره، اعم از اعتراض و رگولاتوري و عريضه نويسي و پتيشن تا آنلاک کردن مودم و ... لطفا اينجا راهکار بده. اگه دسترسي به کارشناسا و دفترهاي مرکزي شون دارين که فشار بياريم شايد طرح ها رو متنوع تر کنن.
Thesaeedtk
22-06-2020, 19:40
مبين فقط طرح هاي وروديش خوبه که مشتري بياد و گير بيافته. گاهي هم پيشنهادهاي پراکنده چن سال يک بارش. وقتي بيافتي تو تمديد، تازه سوزشش شروع ميشه. مودم هاش رو بسته و آنلاک نميشن نميشه رفت سراغ ايرانسل و ديگران. بيخ ريشته. با قيمت هاي اين روزا هم که نميشه رفت سمت مودم هاي آنلاک و اوريجينال. بايد سوخت و ساخت.
اگه کسي راهي براي اين اوضاع مبين نت داره، اعم از اعتراض و رگولاتوري و عريضه نويسي و پتيشن تا آنلاک کردن مودم و ... لطفا اينجا راهکار بده. اگه دسترسي به کارشناسا و دفترهاي مرکزي شون دارين که فشار بياريم شايد طرح ها رو متنوع تر کنن.بعید میدونم چون رقابتی با شرکتی ندارن یه ایرانسل هست که وضع قیمت td از مبین نت بدتر و گرونتره
حالا fd شبانش خوبه مگر اینکه هممون خاموش کنیم بسته نخریم ۱ ماه شاید یه اتفاقی بیوفته
Thesaeedtk
22-06-2020, 19:43
البته من تیکت زدم اعتراض کردم دوستانم به نظرم بزنن ضرری که نداره شاید اتفاقی افتاد
kenshikan
22-06-2020, 22:32
البته من تیکت زدم اعتراض کردم دوستانم به نظرم بزنن ضرری که نداره شاید اتفاقی افتاد
بسيار عالي
پيشنهاد مي کنم توي نمايشگاه ها (اگه نمايشگاهي برگزار بشه اصلا) حتما به غرفه سر بزنيد و با کله گنده هاشون صحبت کنيد. کارمندان جز و اپراتورها کاره اي نيستن. اگه بشه کار رو بايد به رگولاتوري کشوند تا اينها يه تکوني به خودشون بدن. من تا اينجاش رفتم که کارشناس رگولاتوري پذيرفت که اينها با بسته هاي ورودي تله درست مي کنند و بعد مشتري گير مي افته و امکان جا به جايي نداره. ولي يک نفر کافي نيست.
kenshikan
22-06-2020, 22:36
بعید میدونم چون رقابتی با شرکتی ندارن یه ایرانسل هست که وضع قیمت td از مبین نت بدتر و گرونتره
حالا fd شبانش خوبه مگر اینکه هممون خاموش کنیم بسته نخریم ۱ ماه شاید یه اتفاقی بیوفته
اتفاقا يکي از سرکوفتهايي که به مبين مي زنم اينه که ببين ايرانسل چند تا بسته گذاشته. خجالت بکش.
سلام دوستان
وقت بخیر
کسی در مورد انلاک کردن مودم مبین نت AirMaster 3000M اطلاعاتی داره؟
میخوام سیم کارت tdlte ایرانسل روش استفاده کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
Thesaeedtk
23-06-2020, 10:13
اتفاقا يکي از سرکوفتهايي که به مبين مي زنم اينه که ببين ايرانسل چند تا بسته گذاشته. خجالت بکش.والا نمیدونم من تاز دیروز مودم ایرانسلم رسیده هنوزم فعال نشده ولی بسته ها تو سایت ایرانسل نگاه میکنم خیلی گرونتره مثلا بیشترین بسته ۱ ماه ۴۲ گیگ حدود ۶۰ تومن که مبین نت ۱۰۰ گیگ میده ۹۰ تومن حالا مگر اینکه داخل پنل سیمکارت بسته های بیشتری باشه نمیدونم
mostafadc
04-07-2020, 20:17
پیشنهاد ویژه برا کسایی که بیشتر از ۹۰ روز طرحی نگرفتن برا طرح 360 هم میاد یا نه؟
پیشنهاد ویژه برا کسایی که بیشتر از ۹۰ روز طرحی نگرفتن برا طرح 360 هم میاد یا نه؟
الان نه نداره
اما 1ماه پیش یسری طرح چرت گذاشتن :دی
mostafadc
05-07-2020, 01:55
الان نه نداره
اما 1ماه پیش یسری طرح چرت گذاشتن :دی
کلا حذف شده یا فقط برا 360 حذف کردن؟
کلا حذف شده یا فقط برا 360 حذف کردن؟
برای 360که اصلا پیشنهاد نمیاد و نمیداد
توی هفته های گذشته یکسری طرح مسخره گذاشت 3روزه فقط بخاطراینکه ملت برن فعال کنن هم پولی بجیب بزنن هم سیمها فعال بشن
یعنی بسته 72گیگ همراه اول 12ماهه شرف داشت با بسته ای که اینها گذاشته بود 80گیگ 3ماهه 120هزار تومن :دی
و دیگه پیشنهاد نگذاشت همون نذاره بهتره :wac:
برای سیمهای پوشش خودش همون معمولی هم ی طرحهای 3ماهه قبلا بود که اونها هم حجمشون کم شد قیمتش هم بالاتر رفته
پس دنبال طرح جذاب از طرف مبین نت نباش
mostafadc
05-07-2020, 15:18
برای 360که اصلا پیشنهاد نمیاد و نمیداد
توی هفته های گذشته یکسری طرح مسخره گذاشت 3روزه فقط بخاطراینکه ملت برن فعال کنن هم پولی بجیب بزنن هم سیمها فعال بشن
یعنی بسته 72گیگ همراه اول 12ماهه شرف داشت با بسته ای که اینها گذاشته بود 80گیگ 3ماهه 120هزار تومن :دی
و دیگه پیشنهاد نگذاشت همون نذاره بهتره :wac:
برای سیمهای پوشش خودش همون معمولی هم ی طرحهای 3ماهه قبلا بود که اونها هم حجمشون کم شد قیمتش هم بالاتر رفته
پس دنبال طرح جذاب از طرف مبین نت نباش
همرا اول حجم بسته های بلند مدتش رو نصف کرده به جاش دو برابر حجم داخلی داده که به درد من نمیخوره. اصلا به صرفه نیست. FDD ایرانسل هم همینطور. ایرانسل TDD هم همه جا پوشش نداره، رومینگ رو FDD خودش هم نداره!!
الان فقط رایتل تغییر نداده که اونم کیفیت بقیه رو نداره. واقعا موندم چیکار کنم.
دوستم تو فرانسه با ماهی 8 یورو، نت سیمکارت داره با حجم 100 گیگ. دستمزد یکساعت کارش میشه 10 یورو
یعنی با یکساعت کار، میتونه نت یکماهش رو تامین کنه
مقایسه کنید با اینجا!!
همرا اول حجم بسته های بلند مدتش رو نصف کرده به جاش دو برابر حجم داخلی داده که به درد من نمیخوره. اصلا به صرفه نیست. FDD ایرانسل هم همینطور. ایرانسل TDD هم همه جا پوشش نداره، رومینگ رو FDD خودش هم نداره!!
الان فقط رایتل تغییر نداده که اونم کیفیت بقیه رو نداره. واقعا موندم چیکار کنم.
دوستم تو فرانسه با ماهی 8 یورو، نت سیمکارت داره با حجم 100 گیگ. دستمزد یکساعت کارش میشه 10 یورو
یعنی با یکساعت کار، میتونه نت یکماهش رو تامین کنه
مقایسه کنید با اینجا!!
قبل از گرون شدن گفتم نه الان ضمنا قرار هست بسته ها برگرده به قبل که بازم منشخص نیست
رایتل که داغونه سرعت و پینگش و باعث میشه گوشی بشدت داغ بشه باطری گوشی رو نابود میکنه
اینجا ایرانه فرانسه نیست ما باید 1هفته کار کنیم تا بتونیم ی بسته 100گیگی بخریم:wac:
amir_amd
15-07-2020, 13:55
100 گیگ یگ زملنی خوب بود.
الان به شدت حجم کم میارم
کاش بسته 200 گیگ داشت 150 هزار تومن
mostafadc
15-07-2020, 20:05
100 گیگ یگ زملنی خوب بود.
الان به شدت حجم کم میارم
کاش بسته 200 گیگ داشت 150 هزار تومن
قبلا شبانه هم داشتن. شبانه رو حذف کردن ولی قیمت بسته ها هم کم نشد.
بعضی بسته هارو هم حذف کردن
برا طرح یکساله هم فقط 200 گیگ دارن و 650 گیگ!! حد وسطی وجود نداره برا کسی که مثلا 300 الی 400 گیگ احتیاج داره
خیلی مسخرهس
من که نزدیک ۴ ماهه دیگه تمدید نکردم.
سلام
دوستان این نقاطی که روی نقشه لب مرز پوشش شبکه هستند به مشکل نمیخورند . فرض کنید شبیه این :
kenshikan
25-07-2020, 12:08
سلام
دوستان این نقاطی که روی نقشه لب مرز پوشش شبکه هستند به مشکل نمیخورند . فرض کنید شبیه این :
سلام
همه چيز بستگي به مانع ها، ديوارها، طبقه، درخت و ساختمان هاي اطراف تا دکل داره. ميشه توي پوشش سيگنال بدي داشت و ميشه در لبه پوشش با گذاشتن آنتن رو به دکل (يا ورودي بهترين سيگنال به ساختمان) و باز گذاشتن اطراف دستگاه و بردن نزديک پنجره يا توي تراس و ... سيگنال خوبي گرفت. اگر بتونيد دکل رو ببينيد شانس بالايي براي اتصال خوب داريد و اگر نبينيد شرابط محيطي تعيين کننده هست.
بهترين پاسخ شما از تست کردن در مياد
سلام
همه چيز بستگي به مانع ها، ديوارها، طبقه، درخت و ساختمان هاي اطراف تا دکل داره. ميشه توي پوشش سيگنال بدي داشت و ميشه در لبه پوشش با گذاشتن آنتن رو به دکل (يا ورودي بهترين سيگنال به ساختمان) و باز گذاشتن اطراف دستگاه و بردن نزديک پنجره يا توي تراس و ... سيگنال خوبي گرفت. اگر بتونيد دکل رو ببينيد شانس بالايي براي اتصال خوب داريد و اگر نبينيد شرابط محيطي تعيين کننده هست.
بهترين پاسخ شما از تست کردن در مياد
ما طبقه سوم هستیم مودم رو میتونم در تراس هم قرار بدم . یا نزدیک پنجره رو به کوچه . بعید میدونم به دکل دید مستقیم داشته باشیم . چون اینجا پر از ساختمانهای چهار و پنج طبقه هست . البته ایرانسل خوب آنتن میده و رو گوشی 4.5g دارم . چطور میشه قبل از خرید تست کرد ؟ با تشکر
kenshikan
25-07-2020, 21:05
ما طبقه سوم هستیم مودم رو میتونم در تراس هم قرار بدم . یا نزدیک پنجره رو به کوچه . بعید میدونم به دکل دید مستقیم داشته باشیم . چون اینجا پر از ساختمانهای چهار و پنج طبقه هست . البته ایرانسل خوب آنتن میده و رو گوشی 4.5g دارم . چطور میشه قبل از خرید تست کرد ؟ با تشکر
ايرانسل در کل پوشش خوبي داره ولي آنتن دهي يک اپراتور ملاک براي اپراتور ديگه نيست (مگر اينکه بشه رومينگ استفاده کنيد). در مورد مبين تا اونجا که ديدم کارشناس مياد و مودم رو همراه خودش مياره و تا يک گوشه خوب براي مودم پيدا نکنه و سيگنال قابل قبول نگيره، تحويل نمي ده (و شما هم طبيعتا چيزي رو امضا نمي کنيد). اگه بتونيد پيش از هر چيز از طريق مبين نت با خود کارشناس محلي تون نلفني صحبت کنيد تا ببينيد اين فرايند توي اين شرايط کرونا در منطقه شما انجام ميشه خيالتون راحت خواهد بود.
اگر خودتون مي خواهيد با خريد مودم جداگانه و سيم کارت اين کار رو بکنيد، يه دوستي رو که سرويس مبين نت داره پيدا کنيد و با مودم اون تست بگيريد. 2 يا 3 تا از 5 تا چراغ روشن بشن اوکي هست. من توي شهرهاي مختلف حتي با يکي دو چراغ هم لينک پايدار و سرعت قابل قبول داشتم. با سه چراغ هم تا 40 مگابيت در ثانيه رو مي ده. حالا بشه 4 يا 5 چراغ که چه بهتر...
البته پيش بيني مي کنم با بودن در طبقه سوم و دسترسي به تراس و اينکه طبق نقشه بر خيابون هستيد، وضعيت سيگنال شما خوب خواهد بود.
behrooz_chz
27-07-2020, 01:20
سلام
من یه سیم کارت ۳۶۰ رو انداختم روی مودم m60 انلاک ولی no service میزنع همون رو میندازم توی b612 انلاک اوکیه ممکنه چون اینجا مبیننت انتن داره اتوماتیک نذاره از ۳۶۰ که همون رومینگ همراه اول باشه استفاده کنم ؟
سلام
من یه سیم کارت ۳۶۰ رو انداختم روی مودم m60 انلاک ولی no service میزنع همون رو میندازم توی b612 انلاک اوکیه ممکنه چون اینجا مبیننت انتن داره اتوماتیک نذاره از ۳۶۰ که همون رومینگ همراه اول باشه استفاده کنم ؟
نه مشکل از رجیستر نشدن سیم در مودم هست که مبین نت اجازه اینکارو نمیده
جدیدا تغیراتی اعمال کردن روی استفاده 360بغیر از مودم b612 حساب باز نکن که ممکنه اجازه سرویس بهت نده
mostafadc
27-07-2020, 12:49
نه مشکل از رجیستر نشدن سیم در مودم هست که مبین نت اجازه اینکارو نمیده
جدیدا تغیراتی اعمال کردن روی استفاده 360بغیر از مودم b612 حساب باز نکن که ممکنه اجازه سرویس بهت نده
یعنی رو گوشی موبایل هم دیگه نمیشه 360 استفاده کرد؟
یعنی رو گوشی موبایل هم دیگه نمیشه 360 استفاده کرد؟
اویل خودم روی گوشی جاهای که پوشش نداشت روی همراه رومینگ میشدم فقط گوشی برند هواوی
اما سال گذشته دیگه روی همون گوشی هم جواب نداد و ریجستر نشد و هر چند تا مدل سامسونگ و شیائومی امتحان کردم جواب نداد
شما ipثابت خریدی یا نه؟
mostafadc
28-07-2020, 15:42
اویل خودم روی گوشی جاهای که پوشش نداشت روی همراه رومینگ میشدم فقط گوشی برند هواوی
اما سال گذشته دیگه روی همون گوشی هم جواب نداد و ریجستر نشد و هر چند تا مدل سامسونگ و شیائومی امتحان کردم جواب نداد
شما ipثابت خریدی یا نه؟
نه
اگه رومینگش رو گوشی جواب نده، دیگه کلا به درد نمیخوره. چون طرحای به صرفهشو که حذف کرده، شبانه رایگان هم نداره، تجمیع فرکانس هم نداره، سرعتشم زیر ۴۰ که برا من در بهترین حالت تا ۲۰ میرفت.
الان ۴ ماهه مودمو گذاشتم تو کمد تا خاک بخوره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.