مشاهده نسخه کامل
: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
ای بابا !! این شرکت هم تیر خلاصی را به مشتریان قدیمیش زد که :angry: :V16:
چرا قیمت ها افزایش پیدا کرده ؟؟!! :V9:
چرا حجم شبانه حذف شده ؟!؟ (من از مودم قدیمی این شرکت استفاده میکنم.) :V9:
الان یعنی شرایط من طوری شده که یک مودم قدیمی با سیگنال ضعیفتر نسبت به مودم جدیدترشون دارم و تازه به دکل های همراه اول هم نمیتونم وصل بشم.
دستشون درد نکنه بعد از حذف طرح گیگپک و معرفی گیگپک جدید با تعرفه بالاتر، این هم هدیه دومشون بود. :33:
طرح هاشم که به جای اینکه روز به روز بهتر و متنوع تر بشه ، داره بیشتر بدرد نخور تر میشه :41:
pesar_tanha
30-07-2020, 01:32
سلام
چند ماهی میشه مبین نت دارم
ببشتر برای بازی رینیو سیکس استفاده میکنم ازش
اوایل پینگش عالی بود ۱۰۰ یا ۱۱۰
ولی این اواخر رفته رو ۱۵۰ که همینم خوبه ولی رو همین ثایت نیست یهو میپره بیرون انگار تایم اوت بده و بازی خطای کانکشن میگیره
کسی میدونه چیکارش کنم چند نوع DNS هم امتحان کردم فایده نداره
ممنون اگه کسی میدونه بما هم بگه چیکارش کنم
پشتیبانی که میگه مشکلی از سمت ما نیست
در ضمن هم با کابل لن تست کردم و هم وای فای جفتش تایم اوت داره
حتی تو خود وب گردی هم یهو میزنه no internet
moderntalking123
30-07-2020, 03:12
سلام
ولی این اواخر رفته رو ۱۵۰ که همینم خوبه ولی رو همین ثایت نیست یهو میپره بیرون انگار تایم اوت بده و بازی خطای کانکشن میگیره
عزیزم الان یکی دو ماهی میشه کل اینترنت ایران مختل شده و پینگا شدیدا نوسان دارن و کلا همه چی رو هواست. گاهی وقتا با فیل شکن بهتر میشه گاهی وقتا هم به هیچ صراطی مستقیم نیس و باید قید گیم رو زد. حداقل برای همه اینترنت های من اینطوره
سلام
درود؛ اینترنت بی سیم برای بازی مناسب نیست و اگر گیمر حرفه ای هستین باید به فکر adsl باشین؛ به dns دست نزنید هیچ تاثیری نداره، تنها دی ان اسی که شاید روزی به دردتون بخوره، شکن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست برای دور زدن تحریمای برخی سایت و بازی ها؛ روت یا مسیر اینترنتی کشور توسط شرکت زیرساخت تامین و تعیین میشه و شرکتای اینترنتی در این باره کاری از دستشون بر نمیاد و زنگ زدن بی فایدس، اونطور که متوجه شدم سرورهای بازی رینبو توی اروپای شمالی و غربی هست و فاصلش تا ایران زیاده، بهترین فاصله برای ما اروپای شرقی و خاورمیانه هست که این بازی اینجاها سرور نداره.
اکثر دیتای کشور از مسیر GBI یا کابل خلیج فارس میگذره و بعد وارد اروپا میشه؛ برای مطمئن شدن از این موضوع ای پی سرور این بازی رو پیدا کنید و با نرم افزار cmd دستور tracert بگیرید و عکس بدید تا بررسی کنم. بعد از بررسی متوجه میشیم مسیر شما مستقیم به اروپا میره یا از خلیج فارس میگذره که با آگاهی از این موضوع می تونید با پشتیبانی در میون بگذارید که مسیر شمارو تغییر بدن به سمت ترکیه یا آذربایجان(باید چندبار باهاشون در تماس باشی تا یه پشتیبان باسواد و با درک این کارو انجام بده با ایمیل و زنگ زدن و هرچی راه تماس هست، همچنین ازش بپرسید اگه ایپی ثابت بخرید رو این موضوع تاثیر میزاره یا نه)
اگر تمایل ندارید با پشتیبانی مبین نت کلنجار برید یا کمکتون نمی کنن، می تونید از نرم افزارهای کاهش پینگ اختصاصی استفاده کنید که مسیر شما رو تا سرور بازی به حداقل می رسونه، دوتا از این سرویس ها رو که خودم تست کردم معرفی میکنم:
exitlag.com سه روز اکانت تست میده، اگه راضی بودید و اکانت دایمی خواستید، سایت فورتنایت فا اکانت قانونیشو می فروشه
pingpass.ir میتونید اکانت تست بگیرید ازشون اگ راضی بودید بعد سرویس اختصاصی بگیرید
در آخر برای رفع مشکل وب گردیتون طبق راهنمای من عمل کنید به احتمال زیاد مشکلتون برطرف بشه: 1. نرم افزا cmd رو در حالت administrator باز کنید و این دستور رو تایپ(یا کپی پیست) کرده و اینتر بزنید: ipconfig /flushdns این دستور کش dns شما رو پاک میکنه با توجه به اینکه زیاد دی ان اس عوض کردین. 2. به کنترل پنل برید، گزینه Internet Option رو باز کنید، برید تب Advanced، در پایین روی گزینه های Restore و Reset کلیک کنید و بعدش اوکی کنید و بیایید بیرون.
morteza_mombeini
31-07-2020, 17:47
مبین نت بسته یکساله 650 گیگ رو انگار صد تومن گرونتر کرده و برای 360 هم حذفش کرده .البته برای من هنوز میاد ولی چون توی تعرفه ها ستاره زده کنارش احتمالا میخاد حذفش کنه
dadadasa
03-08-2020, 22:33
اویل خودم روی گوشی جاهای که پوشش نداشت روی همراه رومینگ میشدم فقط گوشی برند هواوی
اما سال گذشته دیگه روی همون گوشی هم جواب نداد و ریجستر نشد و هر چند تا مدل سامسونگ و شیائومی امتحان کردم جواب نداد
شما ipثابت خریدی یا نه؟
با سلام سیم 360 مبین نت برای من روی گوشی جواب میده Honor 9x قبلش هم روی honor 8x جواب میداد.
dadadasa
03-08-2020, 22:39
مبین نت بسته یکساله 650 گیگ رو انگار صد تومن گرونتر کرده و برای 360 هم حذفش کرده .البته برای من هنوز میاد ولی چون توی تعرفه ها ستاره زده کنارش احتمالا میخاد حذفش کنه
با سلام 650 گیگ رو حذف نکرده قیمتش رو بالا برده من الان بسته 1 ساله 650 گیگ دارم با مالیات خریدم 714 هزار تومان. الان بخام بخرم میشه 814 هزار تومان یعنی 100 هزار تومان گذاشته روش.در کل تمام بسته ها رو گرون کرده.
scorpion2
04-08-2020, 21:57
سلام
دوستان این طرح P9201 ، که شامل ۲۰۰ گیگابایت حجم سهماهه به همراه مودم و سیمکارت LTE میشه (899 هزار تومان) میرزه خریداری کنیم ؟
فکر کنم مودم 3100 باهاش بدن ، مودمش خوب هست؟
mostafadc
05-08-2020, 09:20
سلام
دوستان این طرح P9201 ، که شامل ۲۰۰ گیگابایت حجم سهماهه به همراه مودم و سیمکارت LTE میشه (899 هزار تومان) میرزه خریداری کنیم ؟
نظر منو بخوای، میگم نه
مبین نت دیگه به درد نمیخوره
سلام
من مبین نت رو چندین سال پیش برای گیم خریدم و بعنوان اینترنت دوم/سوم استفاده میکردم. تا اینکه کلا تویه 2سال اخیر بدلیل سرعت بالاش، تبدیل شد به اینترنت اصلیم. ولی 2هفته پیش بسته ام تموم شد و متوجه افزایش قیمت بسته ها و حذف پکیجهای خوبشون شدم. (در هفت پست بالاتر پیغامم را میتوانید بخونید چرا؟) من دیگر از مشترکین مبین نت نیستم. و برگشتم به ADSL که بهتر از این بخوای باید هزینه زیادی بدی. و با هم همین میسازم.
در کل بستگی به شرایط خودتون داره !
dadadasa
06-08-2020, 20:33
با سلام یه مقایسه بین بسته های اینترنت ثابت ایرانسل و مبین نت پس از افزایش تعرفه های هر دو اپراتور انجام دادم.قیمت های زیر با مالیات هست.قیمت های زیر بر اساس بیشترین حجم هر دو اپراتور در هر بازه زمانی است.انتخاب با خودتان.
1 ماهه
ایرانسل 42 گیگ 65000 تومان قیمت هر گیگ 1550 تومان
مبین نت 50 گیگ 82000 تومان قیمت هر گیگ 1640 تومان
3 ماهه
ایرانسل 140 گیگ 185000 تومان قیمت هر گیگ 1320 تومان
مبین نت 150 گیگ 217000 تومان قیمت هر گیگ 1450 تومان
6 ماهه
ایرانسل 260 گیگ 370000 تومان قیمت هر گیگ 1450 تومان
مبین نت 330 گیگ 435000 تومان قیمت هر گیگ 1320 تومان
مبین نت 480 گیگ 505000 تومان قیمت هر گیگ 1050 تومان
1 ساله
ایرانسل 360 گیگ 544000 تومان قیمت هر گیگ 1510 تومان
مبین نت 650 گیگ 814000 تومان قیمت هر گیگ 1250 تومان
البته در انتها به این نکته اشاره می کنم که تنوع بسته های ایرانسل در هر بازه زمانی بیشتر از مبین نت است اما با کاهش حجم در هر بازه زمانی قیمت هر گیگ افزایش می یابد.
amin_v30
07-08-2020, 12:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اساتید من از چه طریق میتونم بفهمم که کدوم دکل برای همراه اول هست و کدوم برای مبین نت؟؟
برنامه ای چیزی برای فهمیدن این موضوع هست؟
mostafadc
07-08-2020, 14:54
اساتید من از چه طریق میتونم بفهمم که کدوم دکل برای همراه اول هست و کدوم برای مبین نت؟؟
اون دکل هایی که با سیمکارت مبین نت و حالت tdd بهشون وصل میشی، مبین نت هستن
و اونایی که با سیمکارت خود همراه اول بهشون وصل میشی، همراه اول
amin_v30
07-08-2020, 19:25
اون دکل هایی که با سیمکارت مبین نت و حالت tdd بهشون وصل میشی، مبین نت هستن
و اونایی که با سیمکارت خود همراه اول بهشون وصل میشی، همراه اول
آخه یک دفه شرکت اینترنتی من رو تو اسپید تست،همراه اول زد که سرعت خیلی بالایی داشت،اما تست بعدی که بعد از خاموش و روشن کردن مودم بود،مبین نت زد شرکت اینترنتی رو که سرعت کمتری داشت
خواستم ببینم میشه فهمید کدوم دکل مال همراه اول هست که بشه روی اون دکل لاک کرد که فقط به همون وصل شد
mostafadc
07-08-2020, 19:33
آخه یک دفه شرکت اینترنتی من رو تو اسپید تست،همراه اول زد که سرعت خیلی بالایی داشت،اما تست بعدی که بعد از خاموش و روشن کردن مودم بود،مبین نت زد شرکت اینترنتی رو که سرعت کمتری داشت
خواستم ببینم میشه فهمید کدوم دکل مال همراه اول هست که بشه روی اون دکل لاک کرد که فقط به همون وصل شد
راهش همینه دیگه
یکی یکی باید بهشون وصل بشی
کلا میتونی به همه وصل بشی و speed test بگیری ببینی کدوم سرعتش بالاتره. رو همون قفل کنی
morteza_mombeini
08-08-2020, 09:41
مدل این مودم چیه ؟
مدل این مودم چیه ؟
ایر مستر 3000هست
سری اخری دوکاره وایمکس و سیمکارتی
اما مشکلاتی که این مودم داره هم کم نبود
amin_v30
08-08-2020, 15:52
ایر مستر 3000هست
سری اخری دوکاره وایمکس و سیمکارتی
اما مشکلاتی که این مودم داره هم کم نبود
نه این مدل airmaster 3100v هست
نه این مدل airmaster 3100v هست
توی سری 3000mهم همین امکانات هست اما فایده ای نداره
hossein_5
08-08-2020, 23:07
به نظرتون این سرعت دانلودی که من دارم زیادی کند نیست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
morteza_mombeini
09-08-2020, 12:09
به نظرتون این سرعت دانلودی که من دارم زیادی کند نیست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چرا باید بالای 4 باشه .اول بگو این fd یا td بعد چند تا تست با سرورهای مختلف داخل و خارج بگیر ببین با همشون همین سرعتو میده
italodance
09-08-2020, 13:53
. پاک شود اشتباهی
خریدار سیم 360 مبین هستم در صورت تمایل به بنده پیغام خصوصی همراه قیمت ارسال کنید
abi_55514
13-08-2020, 11:07
سلام دوستان وقت همه بخیر. من یه هفته هست از مودم دوگانه مبین نت am3100e خریدم تنظیمات مودم رو دستکاری کرده بودم ریست کارخونه زدم ولی الان برای تنظیم مودم رمز ادمین قبول نمیکنه و فقط میزنه رمز اشتباهه رمز قبلیشم میزنم قبول نمیکنه لطفا راهنمایی کنید نمایندگی هم رفتم اون بنده خدای اصل کاری نبود. کارم گیره لطفا سریع راهنمایی کنم . ممنونم
سلام دوستان وقت همه بخیر. من یه هفته هست از مودم دوگانه مبین نت am3100e خریدم تنظیمات مودم رو دستکاری کرده بودم ریست کارخونه زدم ولی الان برای تنظیم مودم رمز ادمین قبول نمیکنه و فقط میزنه رمز اشتباهه رمز قبلیشم میزنم قبول نمیکنه لطفا راهنمایی کنید نمایندگی هم رفتم اون بنده خدای اصل کاری نبود. کارم گیره لطفا سریع راهنمایی کنم . ممنونم
دوباره از سوراخ ریست سخت افزاری تنظیم کارخونه بزنید
و مرورگر رو هم تغیر بدید درست میشه
ضمنا میتونی از طریق وای فای و پسورد پشت مودم هم وارد بشی
pesar_tanha
14-08-2020, 03:51
واقعا این پول حروم مبین نت بشه واقعا 1 دقیقه نمیشه مداون از اینترنت استفاده کرد
یک دقیقه ای پی 8.8.8.8 گوگل پینگ کنم چند تا تایم اوت میده
خیلی اشغال شده
از مجبوری دو هفته نمیشه 460 گیگ خریدم مونده رو دستم همش از ایرانسل استفاده میکنم
abi_55514
17-08-2020, 13:41
با سلام
متاسفانه بیش از ده بار انجام دادم و جواب نگرفتم بالاخره دل رو زدم به دریا و به پشتیبان زنگ زدم و بعد از نیم ساعت نوبت من رسید و بنده خدا گفت این آپدیت جدید یه بگی داره وقتی ریست کارخونه میزنید رمز ادمین رندوم گذاشته میشه و فقط اکانت user قابل دسترسی هست اونم فقط میتونید سطح سیگنال رو نگاه کنیم . خوشبختانه رمز ادمین برای من به پیش فرض تغییر کرد. خب ورژن مودم من V2.0.0B32 این هست نسخه جدید اگه اومده به من هم بدید تا بتونم این باگ رو برطرف کنم . و اینکه به صورت پیش فرض آی پی 172.16.1.1 برای من فعاله نمیشه اون رو غیرغعال کنیم در ضمن مودم روی حالت روتر هست که کلا ربطی اون آی پی نداره .ویه مشکل هست نه نمیدونم پشت مودم هر پورت دو چراغ داره یکی زرد و یکی دیگه زرد سبز که همیشه روشنه و شروع به چشمک میزنه زرد مال چی هست؟ ببخشید نمیدونم در این مواردی که گفتم کسی از دوستان توضیح دادند یانه چون چند صفحه مطالعه کردم فقط بحث سر سطح سیگنال بود و نه رفع مشکلات . ممنون
morteza_mombeini
21-08-2020, 10:07
پنل کاربری مبین نت چه وب سایت و چه اپلیکیشن برای من فقط با نت مبین نت باز میشه و با شاتل و ایرانسل باز نمیشه ولی اگه وی پی ان بزنم باز میشه .کسی میدونه مشکل از چیه ؟
mostafadc
21-08-2020, 12:59
پنل کاربری مبین نت چه وب سایت و چه اپلیکیشن برای من فقط با نت مبین نت باز میشه و با شاتل و ایرانسل باز نمیشه ولی اگه وی پی ان بزنم باز میشه .کسی میدونه مشکل از چیه ؟
بعضی از ISPها معمولا صفحه لاگین به اکانت ISPهای دیگه رو فیلتر میکنن تا نشه از نت خودشون وارد اکانت ISPهای رقیب بشیم.
این داستان در زمان دیال آپ هم بود.
البته با نت همراه اول، صفحه لاگین مبین نت باز میشه. چون با هم همکار هستند.
morteza_mombeini
21-08-2020, 13:44
بعضی از ISPها معمولا صفحه لاگین به اکانت ISPهای دیگه رو فیلتر میکنن تا نشه از نت خودشون وارد اکانت ISPهای رقیب بشیم.
این داستان در زمان دیال آپ هم بود.
البته با نت همراه اول، صفحه لاگین مبین نت باز میشه. چون با هم همکار هستند.
اره اینو میدونم ولی به نظر میاد کرم از خود مبین نت باشه وگرنه چطور ممکنه یه شبه پنل یه سرویس دهنده همزمان با اینترنت همه ی isp ها بالا نیاد ؟
WhiteHat
21-08-2020, 20:25
شبانه پر؟ قیمت 10% گرونتر؟؟
خداحافظ...
mostafadc
22-08-2020, 13:23
اره اینو میدونم ولی به نظر میاد کرم از خود مبین نت باشه وگرنه چطور ممکنه یه شبه پنل یه سرویس دهنده همزمان با اینترنت همه ی isp ها بالا نیاد ؟
اره اینم میتونه باشه
ولی با خود همراه اول بدون رومینگ هم باز میشه راحت
mostafadc
22-08-2020, 13:37
خداحافظ...
نزدیک 5 ماهه که دیگه نگرفتم. اینجوری بمونه دیگه نمیگیرم.
WhiteHat
27-08-2020, 23:51
نزدیک 5 ماهه که دیگه نگرفتم. اینجوری بمونه دیگه نمیگیرم.
منم از این ماه جمعش کردم 16مگ مخابرات گرفتم.
sajjads24
28-08-2020, 11:00
خداحافظ...
منم جمعش کردم رفتم وایرلس گرفتم اگه این طوری ادامه بده هیچ وقت نمیگیرم/.
وایرلس از ساعت 1 بامداد تا 7 صبح رایگان هست.
ata.royalfalcon
28-08-2020, 12:07
من هم دیگه تمدید نکردم . فقط نمیدونم تا چه مدت غیر فعال بمونه اشتراک رو جمع کنن .
WhiteHat
28-08-2020, 12:40
منم جمعش کردم رفتم وایرلس گرفتم اگه این طوری ادامه بده هیچ وقت نمیگیرم/.
وایرلس از ساعت 1 بامداد تا 7 صبح رایگان هست.
از کجا ؟
sajjads24
28-08-2020, 18:01
از کجا ؟
من خوزستان هستم توی شهرمون یک شرکت هست به نام سماء فقط وایرلس کارمیکنه یک انتن میکروتیک 5Hpnd داشتم الان از طریق اون وصل هستم ping 8.8.4.4 -t از 90ms بالاتر نمیره ♥.
با سلام مبین چرا حجم شبانه شو حذف کرده از تعرفه های جدیدش ؟
من هم دیگه تمدید نکردم . فقط نمیدونم تا چه مدت غیر فعال بمونه اشتراک رو جمع کنن .
با سلام
من 4 ماه هست که جمعش کردم .صرفا تماس میگیرن که چرا شارژ نمیکنی
دوستان عزیزی که در حال استفاده از اینترنت مبین نت هستند آیا از کیفیت و سرعت راضی هستند؟ آیا سرعتش در حد بسته های اینرنت ایرانسل هست ؟ چند ماه پیش که خیلی افتضاح شده بود
f_s10224
06-09-2020, 18:17
برای سیم کارت غیر 360 ...تعرفه های فرق می کند ؟ حجم های 100 گیگ و 1000 گیگ هست یا یکی شده ؟
morteza_mombeini
08-09-2020, 16:03
سلام دوستان
من امروز اینترنتم یکی دو ساعت قطع بود و بعدش وصل شد ولی توی پنل کاربری گزینه های تغییر و تمدید طرح حذف شدن و بالای پنل نوشته فروش غیر فعال .من طرح 360 دارم.دوستانی که از این طرح و طرح td استفاده میکنن پنلشون رو چک کنن ببینیم فقط برای 360 غیرفعال شده یا برای همه اینطوره :
منم 360 دارم.... تایید میکنم قطع بود
پنل مشکلی نداره
morteza_mombeini
08-09-2020, 17:10
منم 360 دارم.... تایید میکنم قطع بود
پنل مشکلی نداره
انگار درست شده الان خرید و تمدید برام میاد مشکل سیستمی خودشون بوده شایدم دارن یه کاراییی میکنن
دوستان چرا مبین شبانه شو حذف کرده ایا بر میگرده شبانش یا نه ؟
f_s10224
11-09-2020, 16:39
دوستان چرا مبین شبانه شو حذف کرده ایا بر میگرده شبانش یا نه ؟
من صحبت کردم باهاشون خیر هیچ شبانه ای بر نمی گرده . کلا همینه سیستم.
من صحبت کردم باهاشون خیر هیچ شبانه ای بر نمی گرده . کلا همینه سیستم.
پس خدا نگهدار مبین نت....با سرعت فوق نوسانیش
morteza_mombeini
12-09-2020, 20:49
پس خدا نگهدار مبین نت....با سرعت فوق نوسانیش
مثلا بقیه اینترنتا چه گوزی هستن ؟ ایرانسل دارم یه روز 6 مگه یه روز 20 مگه یه روز 60 مگه ولی مبین نت همیشه روی 40 ثابته
*Forgotten*
16-09-2020, 04:49
ظاهرا مبین نت در حال جمع آوری طرح های 360 هستش من از یک ماه پیش قطعی های مکرر داشتم و از دیروز هم که قطع شده هنوز وصل نشده
وقتی تنظیمات رو روی tdd میزارم اینتر نت دارم ولی بخاطر پوشش لب مرز آنتن ندارم ولی 5 مگ سرعتو میده
الان تکلیف من چیه که این همه هزینه کردم و این شرکت وضعیت پوشش خودشو توسعه نداده و این همه کاربر با طرح (360) که باید تو این مدت مشکل پوشش خودشو حل میکرد بازی داد
الان هم داره آروم آروم این طرح مسخره رو جمع آوری میکنه
کسایی که هم میخان بیان سمت مبین نت اگه به امید این طرحه دارن پولشونو میریزن توی آشغال دونی حواستون باشه :grrr:
f_s10224
16-09-2020, 07:41
ظاهرا مبین نت در حال جمع آوری طرح های 360 هستش من از یک ماه پیش قطعی های مکرر داشتم و از دیروز هم که قطع شده هنوز وصل نشده
وقتی تنظیمات رو روی tdd میزارم اینتر نت دارم ولی بخاطر پوشش لب مرز آنتن ندارم ولی 5 مگ سرعتو میده
الان تکلیف من چیه که این همه هزینه کردم و این شرکت وضعیت پوشش خودشو توسعه نداده و این همه کاربر با طرح (360) که باید تو این مدت مشکل پوشش خودشو حل میکرد بازی داد
الان هم داره آروم آروم این طرح مسخره رو جمع آوری میکنه
کسایی که هم میخان بیان سمت مبین نت اگه به امید این طرحه دارن پولشونو میریزن توی آشغال دونی حواستون باشه :grrr:
خیر جمع آوری نمی کنن چون من یروز حدود سه بار مکالمه داشتم برای گرفتن سیم کارت 360 و تی دی دی...گفتن یه مقدار اختلال هاشون زیاد شده کلا شبکه رومینگ چند ماهه مشکل داره تو هر منطقه هم یه وضعی داره . یجا خوبه یجا بده به من هم می گفتن 360 بگیرین . که خوب منطقه ما من 3 خط انتن پوشش خودشون را دارم . این مدت هم مثل اینکه یسری مناطق کرج پوشش را بیشتر کردن .
*Forgotten*
16-09-2020, 07:54
خیر جمع آوری نمی کنن چون من یروز حدود سه بار مکالمه داشتم برای گرفتن سیم کارت 360 و تی دی دی...گفتن یه مقدار اختلال هاشون زیاد شده کلا شبکه رومینگ چند ماهه مشکل داره تو هر منطقه هم یه وضعی داره . یجا خوبه یجا بده به من هم می گفتن 360 بگیرین . که خوب منطقه ما من 3 خط انتن پوشش خودشون را دارم . این مدت هم مثل اینکه یسری مناطق کرج پوشش را بیشتر کردن .
هیچ مغازه داری نمیگه ماست من ترشه شما یعنی این دروغا باور دارید بعد از اینهمه تجربه با شرکت های اینترنتی اینا نفس بکشن من میدونم قضیه چیه
اینا دیگه پول توسعه شبکه خودشونو ندارن
اون همراه اول( که اینا طرح 360 روی دکل های این شرکت گذاشتن) وضعیتش خرابه همه طرح های خودشونو حذف کرده
خلاصش اینه که من 2 روزه روی 360 اینترنت ندارم هیچ پیشرفتی هم این 2 ساله توی پوشش نداشتن
هرکس دوست داره ریسک کنه بره مودم بخره 1 تومن هم خورد تو گوشش مودم هم موند رو دستش نگو کسی نگفته
اگر اینا این همه صادقا پس این مودم رو گارانتی کنن که بعدا پس بگیرن اگه پوشش نداشتن :thumbsup:
ebrahim17525570431
29-11-2020, 06:58
سلام دوستان
مودم من پشتش زده Model: WLTXFSR-104GN
این مدل میشه سیم کارت دیگه ای روش انداخت؟
سلام من ی دونه از این مودم دارم و دنبال این هستم که آیا این مودم قابلیت انلاک شدن را دارد یا خیر
یه سوالی داشتم دوستان کسی اگر میدونه جواب بده.
مودم airmaster 3100e هیچ دکمه power ی نداره.برای خاموش/روشن های احتمالی شما چه می کنید؟ همون کابلو می کشید یا راه دیگه؟ ضرر نداره؟
یه سوالی داشتم دوستان کسی اگر میدونه جواب بده.
مودم airmaster 3100e هیچ دکمه power ی نداره.برای خاموش/روشن های احتمالی شما چه می کنید؟ همون کابلو می کشید یا راه دیگه؟ ضرر نداره؟
بنظر خودت راه حل دیگه ای داره یا 0 یا 1 دیگه !!! استغفرالله :rambo: اگر میخوای ریستش کنی حال نداری بلند شی مثله من رو یخ گذاشتی داخل کنسولش شو ریست بزن
بنظر خودت راه حل دیگه ای داره یا 0 یا 1 دیگه !!! استغفرالله :rambo: اگر میخوای ریستش کنی حال نداری بلند شی مثله من رو یخ گذاشتی داخل کنسولش شو ریست بزن
اینطوری به مرور مدار power ش آسیب میبینه! :mellow:
amin_v30
01-12-2020, 12:16
دوستان تا چند وقت میتونیم که اشتراک رو تمدید نکنیم؟
نمیسوزونن که؟
دوستان تا چند وقت میتونیم که اشتراک رو تمدید نکنیم؟
نمیسوزونن که؟
اشتراک شما نمیسوزه.فقط اگر بعد از ۳ ماه پس از اتمام بسته تمدید نکنید مبلغ عودت مودم، دیگه به شما پرداخت نمیشه.
amin_v30
01-12-2020, 18:25
اشتراک شما نمیسوزه.فقط اگر بعد از ۳ ماه پس از اتمام بسته تمدید نکنید مبلغ عودت مودم، دیگه به شما پرداخت نمیشه.
ممنون از توضیحت:»،شما میدونی الان مبلغ عودت چقدر هست؟
تقریبا 3 سالی هست که دارم این اشتراک و مودم رو
ممنون از توضیحت:»،شما میدونی الان مبلغ عودت چقدر هست؟
تقریبا 3 سالی هست که دارم این اشتراک و مودم رو
خواهش.از زمان وصل شدن سیم کارت و سرویس به مدت ۵ سال با عودت مودم و سیم کارت هزینه ای مطابق چک عودت به شما میدن و کاری به قیمت روز ندارن.بنظرم برای ۳ سال پیش شما بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ بدن.جهت اطمینان چک عودت داخل جعبه رو نگاه کنید
انتن دهی مبین نت خونه ما خیلی خیلی ضعیفه
راهی هست تماس بگیریم ترتیب اثر بدن ؟
راهی داره ؟
hosseinzfff
04-12-2020, 15:30
راهی داره ؟
خب انتن دهی را تقویت کن بگرد تو خونه ببین کجا سیگنال قویه مودم رو بذار همونجا بمونه.. یا اینکه انتن بیرونی بخر و به مودم متصل کن.
راهی داره ؟
کلا ضعیفه یا تحت شرایط خاصی ضعیف میشه ؟
من هم از زیتل سرویس دارم
هم از مبین نت برا کارم مودم گرفتم
اتفاقی که میوفته برا هر دو سرویس دهنده زمانه بارونه
بارون که میاد سیگنال 4g وحشتناک ضعیف میشه
شما یا به قول دوستمون اگر کلا سیگنالت ضعیفه بگرد اصطلاحا Golden Point خونهات رو پیدا کن
ترجیحا نزدیک پنجره باشه
چون سیگنال از دیوار و بتن خیلی سخت تر عبور میکنه.
من هم از زیتل سرویس دارم
شما یا به قول دوستمون اگر کلا سیگنالت ضعیفه بگرد اصطلاحا Golden Point خونهات رو پیدا کن
ترجیحا نزدیک پنجره باشه
کلا ضعیفه , یک جای خونه مودم میشه 2 خط انتن که تست سرعت گرفتم هیچ فرقی نکرد
آنتن بیرونی چطور باید نصب کنم ؟
- - - Updated - - -
من هم از زیتل سرویس دارم
ترجیحا نزدیک پنجره باشه
- - - Updated - - -
والله اطلاعی راجع به آنتن بیرونی ندارم
با کارشناس های مبین نت تماس بگیرین ببینین چی میگن
kenshikan
07-12-2020, 09:28
1- بزار توي تراس يا پشت بوم، زير سايه بون که آفتاب و بارون نخوره
2- اگه مي توني، يه جفت آنتن اکسترنال قلمي براش بگير، مودم رو تنظيم کن از اونها استفاده کنه
3- هر دو روش بالا
4- مودم رو ببريد روي رومينگ
مبين يا هر شرکت ديگه اي، براي يه کاربر نمياد دکل بزنه يا تعداد آنتن ها يا ارتفاع دکل رو بيشتر کنه. مگه اينکه جايي درخواست زياد باشه. بهتره روي مودم خودتون کار کنيد.
راهی داره ؟
مدل مودم چیه؟ قبلا این مشکل رو نداشتید یا بتازگی نصب کردید؟
number-1
08-12-2020, 13:20
دوستان سمت غرب تهران اختلال شدید وجود داره
کندی سرعت پینگ بالا
پ ر ک س ی هم ب هیچ وجه وصل نمیشه
کسی مشکلی نداره؟
با سلام این سیم کارت های ایرانسل گه میگید با480 گیگ 1 ساله 350 تومان حقه بازی هست در دیوار پر هست از این آگهیمن تا250 هم سراغ دارم.میدونید چرا اینقدر ارزون هست کسیکه این سیم کارت رو میفروشه اون رو با مودم tf-i60 خریده ایرانسل سیم کارت با این حجم به تنهایی نمی فروشه اون شخص مودم رو به تنهایی با قیمت بالا فروخته و سیم کارت هاش رو هم بعد به تنهایی می فروشه فقط عیبی که داره این هست که در اکثر مواقع اسم مهلت استفاده از سیم کارت 1 سال هست وقتیکه داخل برنامه ایرانسل من شماره سیم کارت و رمز عبور رو وارد می کنی میبینی 5 یا 6 ماه از 1 سال بیشتر باقی نمونده. مودم ایرانسل و سیم کارت و 480 گیگ اینترنت 1 ساله قیمتش 1155000 تومان در وب سایت ایرانسل هست و از وقتیکه از مامور پست اون رو تحویل میگیری بعد نهایت 4 روز سیم کارت فعال میشه استفاده بکنی ونکنی تاریخ شروع اینترنت 1 ساله شروع میشه.ایرانسل سیم کارت با حجم 80 گیگ 1 ساله رو میده 141000 تومان.
من این هارو نمیدونستم
مرسی که گفتید بهم
پس در واقع کلاه برداری نیس و فقط ممکنه از زمان یک ساله سیم کارت ها چندین ماه گذشته باشه
درسته
mf.aghaei70
13-12-2020, 11:29
دوستانی که سیم 360 یا همون fd رو دارن لطفا بگن سرعت و پینگشون چطوره و اینکه گیگ پک و جوایز دیگ بهش تعلق میگیره یا ن؟مرسی
mohamadgh1376
14-12-2020, 10:36
دوستانی که سیم 360 یا همون fd رو دارن لطفا بگن سرعت و پینگشون چطوره و اینکه گیگ پک و جوایز دیگ بهش تعلق میگیره یا ن؟مرسی
سلام هیچ فرقی با td نمیکنه سرعت همون 40 مگ هست البته کیفیت آنتن دهی تاثیر داره تو سرعت و پینگ گیگ پک هم میشه استفاده کرد .
mf.aghaei70
16-12-2020, 19:49
بچه ها سیمکارت360گیگ مبین نت با 200گیگ رو تو دیوار میفروشن 650این طبیعیه؟اگ بخریم شرکت بعدا ابطال نمیکنه تو مودم آنلاک استفاده کنیم؟
mostafa682
24-12-2020, 20:09
این مودم جدید یوتل چه فرقی با b612 و ایرمستر 3100داره؟ من یه سری پورت و dmz زدم توی گیم کاراکترم کند شده ریست فاکتوری هم زدم درست نمیشه آپدیت کنم درست میشه؟ بعد ایر مستر جدید تره یا b622
mahdyshr
30-12-2020, 12:10
با عرض سلام
دوستان طی چند روز گذشته کاهشسرعت در شب رو داشتند ؟
مثلا دیشب و یا پنج شنبه گذشته
می خوام بدونم مشکل کلی بوده یا نه ؟
این مودم جدید یوتل چه فرقی با b612 و ایرمستر 3100داره؟ من یه سری پورت و dmz زدم توی گیم کاراکترم کند شده ریست فاکتوری هم زدم درست نمیشه آپدیت کنم درست میشه؟ بعد ایر مستر جدید تره یا b622
خوب مودم یوتل در باند فرکانسی سیمکارت fdکار میکنه و تمام چینی هست اسمبل کردنش در ایرانه
مودم b612 شرکت هواوی هست که در باندهای فرکانس 800تا 3500در ایران کار میکنه و همه سیمکارتها رو جواب میده البته اگر مبین نت باشه لاک شده خود شرکته
مودم ایر مستر در باند فرکانسی3500فقط کار میکنه و لاکه مبین نت هست
جمع بندی اینکه مودم یوتل با طرح 360ارائه میشه رومینگ همراه اول
مودم b612هم 360هم در پوشش باند 3500مبین نت کار میکنه
مودم ایر مستر هم که فقط در پوشش دهی خود مبین نت در باند 3500tdکار میکنه و 360روش جواب نمیده
- - - Updated - - -
با عرض سلام
دوستان طی چند روز گذشته کاهشسرعت در شب رو داشتند ؟
مثلا دیشب و یا پنج شنبه گذشته
می خوام بدونم مشکل کلی بوده یا نه ؟
منطقه ها فرق میکنه اما کلا اختلال همیشه وجود داشت
mf.aghaei70
04-01-2021, 15:49
بالاخره سیم 360 مبین نت تهیه کردم که تستاشو میذارم این سیگنال در وضعیت رومینگه
اینم تست سرعت رومینگ با سرور فرانکفورت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %DB%B4_%DB%B1%DB%B4_%DB%B0%DB%B0_%DB%B1%DB%B6.jpg
اینم طرح های 360 مبین نت
mostafadc
05-01-2021, 10:23
در حال حاضر هیچکدوم از طرح های مبین نت نسبت به سایر اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت به صرفه نیست. چه طرح های کم حجم و چه پر حجم(فیبر نوری و VDSL و ADSL به صرفه تر و پایدارتر از مبین نت هستند و فیبر و VDSL که سرعت بسیار بالاتری نسبت به مبین نت دارند)
فقط در صورت موجود نبودن هیچ کدوم از اینا، برید سراغ مبین. در غیر اینصورت فقط برا خودتون دردسر میخرید.
خود من نزدیک به یکساله که دیگه مبین نت نگرفتم.
mahdi406
05-01-2021, 18:17
در حال حاضر هیچکدوم از طرح های مبین نت نسبت به سایر اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت به صرفه نیست. چه طرح های کم حجم و چه پر حجم(فیبر نوری و VDSL و ADSL به صرفه تر و پایدارتر از مبین نت هستند و فیبر و VDSL که سرعت بسیار بالاتری نسبت به مبین نت دارند)
فقط در صورت موجود نبودن هیچ کدوم از اینا، برید سراغ مبین. در غیر اینصورت فقط برا خودتون دردسر میخرید.
خود من نزدیک به یکساله که دیگه مبین نت نگرفتم.دقیقا تایید میشه ما تا سال پیش مبین نت داشتیم با سرعت 30 مگابیت اما امسال همون سرویس بهترین حالت سرعتش 16 مگابیت میرسه و پشتیبانی هم میگه ما گفتیم سرعت تا 40 مگابیت یعنی اگر سرعت سرویس شما اندازه دایال اپ هم باشه شرکت به تعهدش عمل کرده منم دیدم اینجوره یک adsl گرفتم حداقل ادم میدونه چی گرفته چه سرعتی به ادم میدن اندازه همون هزینه میکنه نه اینکه هزینه td lte بدی بجاش adsl
تحویل بگیری
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
mostafadc
06-01-2021, 12:43
دقیقا تایید میشه ما تا سال پیش مبین نت داشتیم با سرعت 30 مگابیت اما امسال همون سرویس بهترین حالت سرعتش 16 مگابیت میرسه و پشتیبانی هم میگه ما گفتیم سرعت تا 40 مگابیت یعنی اگر سرعت سرویس شما اندازه دایال اپ هم باشه شرکت به تعهدش عمل کرده منم دیدم اینجوره یک adsl گرفتم حداقل ادم میدونه چی گرفته چه سرعتی به ادم میدن اندازه همون هزینه میکنه نه اینکه هزینه td lte بدی بجاش adsl
تحویل بگیری
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
گفتن سرعت دانلود 4 تا 40 مگ هست و سرعت آپلود 1 تا 4 مگ
یعنی تا زمانی که سرعت دانلود، زیر 4 مگابیت در ثانیه(512 کیلوبایت) نیومده، حق اعتراض نداریم.
همینطور برای آپلود تا وقتی زیر 1 مگابیت(128 کیلوبایت) نیومده هم همینطور.
به هیچ عنوان خرید مبین نت رو توصیه نمیکنم. به دلایل زیاد. قبلا شبانه رایگان هم داشت که اونم حذف کردن و همه بسته هارو چندین نوبت گرون کردن و البته کیفیت رو هم پایین آوردن. سرعت خود من با بهترین سیگنال، بین 10 تا 16 مگ بود.
حساب کردم دیدم من با اشتراک یکسال مبین نت، میتونم دو سال و نیم اشتراک ADSL بگیرم با حجم خیلی بیشتر و پینگ کمتر و ثبات بالاتر
حتی برای بسته های با حجم کم، همراه اول و ایرانسل و رایتل خیلی به صرفه تر از مبین نت در میاد. پس کلا بیخیالش شدم.
mostafa682
08-01-2021, 15:04
خوب مودم یوتل در باند فرکانسی سیمکارت fdکار میکنه و تمام چینی هست اسمبل کردنش در ایرانه
مودم b612 شرکت هواوی هست که در باندهای فرکانس 800تا 3500در ایران کار میکنه و همه سیمکارتها رو جواب میده البته اگر مبین نت باشه لاک شده خود شرکته
مودم ایر مستر هم که فقط در پوشش دهی خود مبین نت در باند 3500tdکار میکنه و 360روش جواب نمیده
- - - Updated - - -
منطقه ها فرق میکنه اما کلا اختلال همیشه وجود داشتالان خود شرکت b612 آکبند داره؟ بعد این utel از لحاظ کیفیت و دوام و آنتن دهی چطوریه والا یه ایرمستر بجای fd پارسال کردن توی پاچه ما قشنگ نوسان آنتن دهیش حس میشه توی گیم یهو بازی لگ میگیره نگاه میکنم sinr0ش میاد پایین میره بالا میخواستم بپرسم یوتل بهتره؟ بعد طرح ثبت نام اینترنتی از سایتشو بخریم مودم چی میفرسته برای fd
mostafa682
08-01-2021, 15:15
- - - Updated - - -
منطقه ها فرق میکنه اما کلا اختلال همیشه وجود داشتالان خود شرکت b612 آکبند داره؟ بعد این utel از لحاظ کیفیت و دوام و آنتن دهی چطوریه والا یه ایرمستر بجای fd پارسال کردن توی پاچه ما قشنگ نوسان آنتن دهیش حس میشه توی گیم یهو بازی لگ میگیره نگاه میکنم sinr0ش میاد پایین میره بالا میخواستم بپرسم یوتل بهتره؟ بعد طرح ثبت نام اینترنتی از سایتشو بخریم مودم چی میفرسته برای fd
mostafa682
08-01-2021, 15:18
خوب مودم یوتل در باند فرکانسی سیمکارت fdکار میکنه و تمام چینی هست اسمبل کردنش در ایرانه <br>
<font color="#ff0000">مودم b612 شرکت هواوی هست که در باندهای فرکانس 800تا 3500در ایران کار میکنه و همه سیمکارتها رو جواب میده البته اگر مبین نت باشه لاک شده خود شرکته <br>
</font><font color="#008000">مودم ایر مستر در باند فرکانسی3500فقط کار میکنه و لاکه مبین نت هست<br>
<br>
</font><font color="#b22222">جمع بندی اینکه مودم یوتل با طرح 360ارائه میشه رومینگ همراه اول <br>
مودم b612هم 360هم در پوشش باند 3500مبین نت کار میکنه<br>
مودم ایر مستر هم که فقط در پوشش دهی خود مبین نت در باند 3500tdکار میکنه و 360روش جواب نمیده<br>
</font><br>
<br>
<font color="silver"><font size="1">- - - Updated - - -</font></font><br>
<br>
<br>
<br>
منطقه ها فرق میکنه اما کلا اختلال همیشه وجود داشتالان خود شرکت b612 آکبند داره؟ بعد این utel از لحاظ کیفیت و دوام و آنتن دهی چطوریه والا یه ایرمستر بجای fd پارسال کردن توی پاچه ما قشنگ نوسان آنتن دهیش حس میشه توی گیم یهو بازی لگ میگیره نگاه میکنم sinr0ش میاد پایین میره بالا میخواستم بپرسم یوتل بهتره؟ بعد طرح ثبت نام اینترنتی از سایتشو بخریم مودم چی میفرسته برای fd<br>
<br>
الان خود شرکت b612 آکبند داره؟ بعد این utel از لحاظ کیفیت و دوام و آنتن دهی چطوریه والا یه ایرمستر بجای fd پارسال کردن توی پاچه ما قشنگ نوسان آنتن دهیش حس میشه توی گیم یهو بازی لگ میگیره نگاه میکنم sinr0ش میاد پایین میره بالا میخواستم بپرسم یوتل بهتره؟ بعد طرح ثبت نام اینترنتی از سایتشو بخریم مودم چی میفرسته برای fd<br>
<br>
اصلا مودم نداره چه برسه b612
اون یوتل هم اش دهن سوزی نیست
کلا نوسان پینگ و سرعت در طرح 360بیشتر هست تا پوشش خود مبین نت
anobanini
11-01-2021, 14:00
تبدیل مودم مبین نت به مودم OutDoor
ابعاد باکس چند در چنده ؟
از کجا تهیه کردید ؟
babak1000
17-01-2021, 16:29
سلام دوستان
وقت بخیر
کسی در مورد انلاک کردن مودم مبین نت AirMaster 3100 اطلاعاتی داره؟
میخوام سیم کارت tdlte ایرانسل روش استفاده کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
mahdyshr
18-01-2021, 09:47
سلام دوستان
وقت بخیر
کسی در مورد انلاک کردن مودم مبین نت AirMaster 3100 اطلاعاتی داره؟
میخوام سیم کارت tdlte ایرانسل روش استفاده کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
تا حالا ندیدم جایی تو این سایت آنلاکش رو توضیح داده باشند.هر چند تو اینترنت آنلاکش در حال فروشه
metalgear2
26-01-2021, 15:31
بچه ها مودمی از Asus سراغ دارین که با همه فرکانسا و سیم کارتای ایران مثل b612 کار کنه؟
metalgear2
26-01-2021, 15:44
بچه ها مودمی از Asus سراغ دارین که با همه فرکانسا و سیم کارتای ایران مثل b612 کار کنه؟
Behzad83
27-01-2021, 19:31
وجود نداره. فقط همین هواوی b612 هست.
mf.aghaei70
29-01-2021, 15:07
باسلام یک عدد سیمکارت360 مبین نت با 110گیگ اینترنت تا سال1400 با انتقال مالکیت بفروش میرسه هرکسی خواست خصوصی بهم پیام بده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C_%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1 %DA%A9%DB%8C%D9%86_%D9%85%D8%A8%DB%8C%D9%86_%D9%86 %D8%AA.jpg
سلام دوستان.
آیا میشه مبیننت رو جایی که فقط آنتندهی 4g همراه اول هست استفاده کرد؟
یعنی تو خود سایت مبیننت اون منطقه جزو پوششدهی نیست و بشه از قابلیت رومینگ برای آنتندهی تو اون منطقه استفاده کرد؟
mahdyshr
30-01-2021, 09:08
سلام دوستان.
آیا میشه مبیننت رو جایی که فقط آنتندهی 4g همراه اول هست استفاده کرد؟
یعنی تو خود سایت مبیننت اون منطقه جزو پوششدهی نیست و بشه از قابلیت رومینگ برای آنتندهی تو اون منطقه استفاده کرد؟
بله قبلا که می شد نماینده شرکت میومد و براتون تست می گرفت
اگر مبین نت خط نمی داد. سرویس 360 رو فعال می کرد و به همراه اول وصل می شدید
سلام این طرح ۳۶۰ که به دکل همراه اول وصل میشه سیمکارت خاص میخواد یا میتونیم به پشتیبانی پیام بدیم رو همین سیم کارت فعلی فعال کنه خونه ما انتن دهی خود مبین نت افتضاحه
فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk
mostafadc
04-02-2021, 09:29
سلام این طرح ۳۶۰ که به دکل همراه اول وصل میشه سیمکارت خاص میخواد یا میتونیم به پشتیبانی پیام بدیم رو همین سیم کارت فعلی فعال کنه خونه ما انتن دهی خود مبین نت افتضاحه
فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk
بله میشه. با همین سیمکارت، سرویس شما تبدیل میشه به 360 . البته در صورتی که واقعا مشکل آنتن دهی دارید، درخواست بدید. چون تو طرح 360 ، چند تا از طرح های به صرفه براتون حذف میشه و دیگه نمیتونید بخریدشون.
morteza_mombeini
07-02-2021, 13:47
سلامون علیکم
کسی میدونه تو مودم b612 از کدوم قسمت میشه بین fd و td سوییچ کرد ؟ مودمم اپدیت شده و مثل قبل روی صفحه ی اصلی گزینه ی مربوطه نمیاد
mostafadc
07-02-2021, 15:54
سلامون علیکم
کسی میدونه تو مودم b612 از کدوم قسمت میشه بین fd و td سوییچ کرد ؟ مودمم اپدیت شده و مثل قبل روی صفحه ی اصلی گزینه ی مربوطه نمیاد
Settings >> Dial-up >> Network Settings
morteza_mombeini
11-02-2021, 11:39
Settings >> Dial-up >> Network Settings
مال من این چیزایی که گفتی رو نداره منظورت از اینجاست :
اگه این قسمته چرا fd نداره یه تی دی داره یه اتوماتیک که اگر روی اتوماتیک باشه احتمالا هر وقت دلش خاست سوییچ میشه روی تی دی و نمیشه ثابت نگهش داشت
mostafadc
11-02-2021, 15:50
مال من این چیزایی که گفتی رو نداره منظورت از اینجاست :
اگه این قسمته چرا fd نداره یه تی دی داره یه اتوماتیک که اگر روی اتوماتیک باشه احتمالا هر وقت دلش خاست سوییچ میشه روی تی دی و نمیشه ثابت نگهش داشت
تو ورژن جدید کلا تغییرش دادن!!
mahdyshr
11-02-2021, 17:42
بگذارید تو auto
از قسمت network search mode هم بگذارید رو manual
بعد خودش search می کنه و شما همراه اول رو انتخاب کنید
kenshikan
12-02-2021, 12:37
تازگي مبين نت سياست چماق و هويج رو در پيش گرفته. دوره افتاده داره کاربراني که چند ماهي تمديد نکردن رو تهديد مي کنه يا سرويس بخرن يا سيم کارت مي سوزه و دوباره فعال کردنش 150 تومن هزينه داره!
و اگر نخوان تمديد کنن، مودم رو ازشون 500 تومن بزخري مي کنه!
احتمالا اين سياست بازيابي مودم هاي بيکار، به خاطر بالا رفتن دلار و گروني چندميليون تومني مودم هست. بنابراين يه بخشي از کساني که تازه سرويس مبين مي خرن (همچنين مودم هاي اپراتورهاي ديگه و حتا بازار) احتمالا مودم شون دست دوم و ريفربيش/ري-برند شده خواهد بود.
اگر کسي از اين جور تماسها داشته، لطفا اينجا شير کنه.
تازگي مبين نت سياست چماق و هويج رو در پيش گرفته. دوره افتاده داره کاربراني که چند ماهي تمديد نکردن رو تهديد مي کنه يا سرويس بخرن يا سيم کارت مي سوزه و دوباره فعال کردنش 150 تومن هزينه داره!
و اگر نخوان تمديد کنن، مودم رو ازشون 500 تومن بزخري مي کنه!
احتمالا اين سياست بازيابي مودم هاي بيکار، به خاطر بالا رفتن دلار و گروني چندميليون تومني مودم هست. بنابراين يه بخشي از کساني که تازه سرويس مبين مي خرن (همچنين مودم هاي اپراتورهاي ديگه و حتا بازار) احتمالا مودم شون دست دوم و ريفربيش/ري-برند شده خواهد بود.
اگر کسي از اين جور تماسها داشته، لطفا اينجا شير کنه.
تماس و پیامک میدن شما نگران نباش :D سیم رو بسوزونن هم مهم نیست من مودمو به اینها نمیدم :دی
2سال بیشتر دیگه شارژ نکردم
hassan_sia
17-02-2021, 00:49
دوستان ببخشید یه سوال شما هم اخیرا شب ها سرعتتون پایین میاد ؟
بچه ها یه پینگ بگیرید :|
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ata.royalfalcon
19-02-2021, 11:38
دوستان ببخشید یه سوال شما هم اخیرا شب ها سرعتتون پایین میاد ؟
بله ، شدید .
سلام دوستان.. چرا برنامههایی مثل دیسکورد یا برخی از بازیها روی این اپراتور فیلتر هست و تنها با چیز پی ان باز میشه؟ مشکل چیه؟ من پارس آنلاین و ایرانسل داشتم این مشکلات نبود.
farhad_usa
01-03-2021, 20:37
بچه ها یه پینگ بگیرید :|
اینم پینگ شت نت من :(
morteza_mombeini
03-03-2021, 14:31
کسی اطلاع داره مبین نت برای نوروز توی طرح های تمدیدش تغییری میده یا نه ؟ من سرویسم فردا تموم میشه گفتم اگه چیز بهتری ارایه میده فعلا تمدید نکنم تا عید ؟؟
کسی اطلاع داره مبین نت برای نوروز توی طرح های تمدیدش تغییری میده یا نه ؟ من سرویسم فردا تموم میشه گفتم اگه چیز بهتری ارایه میده فعلا تمدید نکنم تا عید ؟؟
بهتر؟؟؟؟؟؟؟؟ :)))
morteza_mombeini
05-03-2021, 21:54
بهتر؟؟؟؟؟؟؟؟ :)))
والا بعضی وقتا موقع عید که میشه یه تخفیفی چیزی میزارن گفتم ضرر نکنم
سلام
من یه مودم Airmaster 3100 دارم، مودم رو ریست میکنم همه چی ریست میشه به غیر از یوزرنیم و پسورد پنل مودم! با admin/admin باز نمیشه! کسی راه حلی داره؟
alireza_asol
14-03-2021, 16:52
سلام
برای مبین نت کدوم مودم بهتره؟ آنتن دهی برام مهمه بیشتر
خونمون مبین نت زیاد خوب آنتن نمیده
ایرانسل و همراه اول که تعطیل
مخابراتم پورت خالی نداره
کسی این مودم ۶۱۲ رو با آنتن اکسترنال استفاده کرده؟
دوستم ۳۱۰۰ آورد یه جا ۳ تا آنتنش روشن شد
شرکت ۶۱۲ آورد هرکار کرد snr بالاتر از ۰ نرفت
mostafa682
17-03-2021, 19:27
این تنظیمات توی b612 کجاست؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpg
mahdyshr
17-03-2021, 20:56
این تنظیمات توی b612 کجاست؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpg
بالاتر گفته تو مودم slc نه b612
morteza_mombeini
19-03-2021, 12:25
سلام
برای مبین نت کدوم مودم بهتره؟ آنتن دهی برام مهمه بیشتر
خونمون مبین نت زیاد خوب آنتن نمیده
ایرانسل و همراه اول که تعطیل
مخابراتم پورت خالی نداره
کسی این مودم ۶۱۲ رو با آنتن اکسترنال استفاده کرده؟
دوستم ۳۱۰۰ آورد یه جا ۳ تا آنتنش روشن شد
شرکت ۶۱۲ آورد هرکار کرد snr بالاتر از ۰ نرفت
فقط snr مهمه برای سرعت که بهتره بالای 10 باشه اینکه اون مودم سه تا انتنش روشن شده دلیل بر خوب بودنش نیست شاید توی اون هم snr 0 بوده
سلام
کسی می دونه مودم وایمکس مبینت هنور میشه استقاده کرد
kenshikan
26-03-2021, 10:17
سلام
کسی می دونه مودم وایمکس مبینت هنور میشه استقاده کرد
سلام
نه داداش، دکل هاش رو خاموش کردن و ديگه سيگنال نمي ده. زودتر برو تو طرح مهاجرت به LTE وگرنه رو دستت مي مونه.
shervin115
26-03-2021, 15:16
سلام
نه داداش، دکل هاش رو خاموش کردن و ديگه سيگنال نمي ده. زودتر برو تو طرح مهاجرت به LTE وگرنه رو دستت مي مونه.
طرح هاش رو برداشتن
مودم ها باد کرده رو دستمون
kenshikan
27-03-2021, 15:56
طرح هاش رو برداشتن
مودم ها باد کرده رو دستمون
يه زنگ به خودشون بزن ببين مودم رو چن ور مي دارن. معمولا گردآوري مي کنن بر مي گردونن هوآووي مي فروشه به جاهاي پرت و توسعه نيافته آسيا و آفريقا
shervin115
27-03-2021, 18:04
يه زنگ به خودشون بزن ببين مودم رو چن ور مي دارن. معمولا گردآوري مي کنن بر مي گردونن هوآووي مي فروشه به جاهاي پرت و توسعه نيافته آسيا و آفريقا
من 2 تا دارم زنگ زدم گفتند دیگه طرحی برای تعویض ندارند .
kenshikan
28-03-2021, 11:07
من 2 تا دارم زنگ زدم گفتند دیگه طرحی برای تعویض ندارند .
ازش ميشه به عنوان دکوري استفاده کرد. يا دل و روده اش رو بيرون بياريد يه چيزي ياد بگيريد.
shervin115
28-03-2021, 13:34
ازش ميشه به عنوان دکوري استفاده کرد. يا دل و روده اش رو بيرون بياريد يه چيزي ياد بگيريد.
برای تلفن اینترنتی ازش استفاده می کنم .
tranceyou
02-04-2021, 15:16
دوستان عزیزم ، سلام ، سوالی که دارم اینه که این سرویس 2199 تومن مبین نت به همراه مودم و 300 گیگ اینترنت 3 ماهه از نظر سرعت
آپلود خوب هست؟ من برای پخش زنده میخوام و سرعت اپلود مناسب و همچنین سرعت اپلود استیبل برام خیلی مهم هست.
kenshikan
02-04-2021, 19:49
دوستان عزیزم ، سلام ، سوالی که دارم اینه که این سرویس 2199 تومن مبین نت به همراه مودم و 300 گیگ اینترنت 3 ماهه از نظر سرعت
آپلود خوب هست؟ من برای پخش زنده میخوام و سرعت اپلود مناسب و همچنین سرعت اپلود استیبل برام خیلی مهم هست.
سلام
با توجه به بالارفتن قيمت ها اگر به شرط کارشناسي بخريد مفت هست.
کارشناس مي فرستن سيگنال رو در محل تست مي کنن و تست سرعت مي گيرن و تحويل ميدن.
tranceyou
02-04-2021, 20:43
سلام
با توجه به بالارفتن قيمت ها اگر به شرط کارشناسي بخريد مفت هست.
کارشناس مي فرستن سيگنال رو در محل تست مي کنن و تست سرعت مي گيرن و تحويل ميدن.
هزینه کارشناس چقدر میشه ، اگر جواب بده یا نده؟!
mahdyshr
03-04-2021, 07:55
سرعت آپلود یک تا 4 مگابیته
فکر کنم به درد شما نمی خوره و کمه
kenshikan
03-04-2021, 09:02
هزینه کارشناس چقدر میشه ، اگر جواب بده یا نده؟!
يه زماني نزديک به رايگان بود. من توي طرح مهاجرت از وايمکس به LTE گرفتم. شرکت نشاني رو پرسيد، يه نفر نماينده اومد، از همه مدارک (کارت ملي، قبض و کد پستي) در محل عکس گرفت و فرم ها رو خودش پر کرد و سيگنال رو تست کرد، مودم و چک بازگشت رو تحويل داد، کلا يه 2 تومن گرفت که اونم فک کنم نبايد مي گرفت.
اين کارشناسها کارمند مبين نت نيستن و در قالب کارشناس فروش شهرهاي مختلف رو پوشش مي دن. وضعيت به روزتر هزينه ها رو دوستاني که تازگي خريدن بايد بگن.
kenshikan
03-04-2021, 09:09
سرعت آپلود یک تا 4 مگابیته
فکر کنم به درد شما نمی خوره و کمه
تازگي وضعيت سيگنال مبين نت بهتر شده. شايد براي اينکه همکاري با همراه اول رو شروع کرده و احتمالا داره از دکل هاي اونها هم استفاده مي کنه. تست هاي من نشون مي ده آپلود 4 و دانلود 40 رو بيشتر جاها مي تونيد داشته باشيد. (همه 100 گيگ رايگان نوروزي پارسال رو با سرعت 40 مگ دانلود کردم) سرعت 4 مگ براي آپلود ويدئو زنده اچ دي کافي هست.
المیرا جهانبخش
03-04-2021, 12:47
سلام
چرا پس برای من تند تند قطع میشه اوایل که خرید بودم خوب بود و بعدش دگ افتضاح شد
toadstool
03-04-2021, 18:40
سلام دوستان
در مورد آنتن خارجی برای مودم های مبین نت سوال داشتم من یه مدت یه سرویس از مبین نت گرفتم که چون خونمون طبقه اول(تهران) هست خود مبین نت تقریبا اصلا آنتن نداد ولی روی همراه اول کمی بهتر بود و مخصوصا بعضی قسمتهای خونه سرعت قابل قبول بود حتی صبح زود گاهی اوقات به 60 هم می رسید ولی بعد یه مدت اینقدر ضعیف شد که قیدش رو زدم و پس دادم و پول مودم هم گرفتم الان با ADSL به مشکل خوردم و نویزم زیاده باز تصمیم گرفتم اینترنت رو عوض کنم مصرفم ماهانه حداقل 40 گیگ هست و توی اینترنت های بدون نیاز به خط تلفن به نظرم قیمت های مبین نت هنوز منطقی تره (در ضمن خونمون ایرانسل کلا تعطیله و همراه اول کم و بیش آنتن دارم که گاهی اوقات میترکه). به نظرتون برای مصارف با حجم بالا کدوم شرکت و جه اینترنتی رو پیشنهاد میدید؟ و اما سوال اصلی آنتن های خارجی مبین نت هزینش چقدره؟ آیا ارزش هزینه کردن داره؟
ممنون
kenshikan
04-04-2021, 08:51
سلام دوستان
در مورد آنتن خارجی برای مودم های مبین نت سوال داشتم من یه مدت یه سرویس از مبین نت گرفتم که چون خونمون طبقه اول(تهران) هست خود مبین نت تقریبا اصلا آنتن نداد ولی روی همراه اول کمی بهتر بود و مخصوصا بعضی قسمتهای خونه سرعت قابل قبول بود حتی صبح زود گاهی اوقات به 60 هم می رسید ولی بعد یه مدت اینقدر ضعیف شد که قیدش رو زدم و پس دادم و پول مودم هم گرفتم الان با ADSL به مشکل خوردم و نویزم زیاده باز تصمیم گرفتم اینترنت رو عوض کنم مصرفم ماهانه حداقل 40 گیگ هست و توی اینترنت های بدون نیاز به خط تلفن به نظرم قیمت های مبین نت هنوز منطقی تره (در ضمن خونمون ایرانسل کلا تعطیله و همراه اول کم و بیش آنتن دارم که گاهی اوقات میترکه). به نظرتون برای مصارف با حجم بالا کدوم شرکت و جه اینترنتی رو پیشنهاد میدید؟ و اما سوال اصلی آنتن های خارجی مبین نت هزینش چقدره؟ آیا ارزش هزینه کردن داره؟
ممنون
سلام
دو نکته درباره آنتن هاي خارجي بايد در نظر داشته باشيد: يکي اينکه بنجل توي بازار ريخته و حتا فروشگاه هاي آنلاين ممکنه ترکيبي از نمونه ها بنجل و اصل بفرستن. ديگه اينکه حتما بايد گزينه آنتن خارجي در مودم فعال بشه تا ازش استفاده کنه.
طبيعتا اگر بتونيد آنتن اصل برند هواوي بخريد حتما تاثير داره.
توي سرويسهاي LTE ثابت، فعلا سرويس يک ساله مبين نت به صرفه ترين هست.
kenshikan
04-04-2021, 08:59
سلام
چرا پس برای من تند تند قطع میشه اوایل که خرید بودم خوب بود و بعدش دگ افتضاح شد
سلام
اينجا پشتيباني مبين نت نيست و ما هوادارانش نيستيم. تنها کاربراني هستيم که تجربه هامون رو به اشتراک مي گذاريم. پست ها رو بخونيد و شرايط محيطي تون رو بررسي کنيد.
شايد چيزي در خونه تون جا به جا يا در محله تون ساخته شده که جلوي سيگنال رو گرفته.
نزديک پنجره ها و تراس دنبال بهترين سيگنال باشيد.
مطمئن بشيد مشکل از وايفاي و آداپتور (داغ کردن) مودم و يا وايفاي گوشي و لپ تاپ نيست.
fg_war2000
04-04-2021, 21:37
سلام بچهها. من قبل از تعطیلات سرویس 360 یکساله رو گرفتم که مودم یوتل بود و به همراه اول وصل میشد. تو طول روز بدک نبود نوسان زیادی داشت ولی خب رو مخ نبود ولی شبا بشدت سرعتش کم بود و خب با توجه به هزینهای که کرده بودم اصلاً راضی نبودم و برگشت از فروش زدم. مودم رو پست کردم براشون امروز رسید دستشون و تا چند روز دیگه مبلغی که باید برگردونن( پول مودم + مقداری که از حجمم مونده بود) رو بهم میدن. تجربه خوبی نبود ولی بهم ثابت کرد TD-LTE اصلاً ثبات نداره و دیگه سمتش نمیرم.
mahdyshr
05-04-2021, 08:15
سلام بچهها. من قبل از تعطیلات سرویس 360 یکساله رو گرفتم که مودم یوتل بود و به همراه اول وصل میشد. تو طول روز بدک نبود نوسان زیادی داشت ولی خب رو مخ نبود ولی شبا بشدت سرعتش کم بود و خب با توجه به هزینهای که کرده بودم اصلاً راضی نبودم و برگشت از فروش زدم. مودم رو پست کردم براشون امروز رسید دستشون و تا چند روز دیگه مبلغی که باید برگردونن( پول مودم + مقداری که از حجمم مونده بود) رو بهم میدن. تجربه خوبی نبود ولی بهم ثابت کرد TD-LTE اصلاً ثبات نداره و دیگه سمتش نمیرم.
آیا مودم شما قابلیت وصل شدن به td lte مبین نت را داشت ؟ یا فقط با fdd کار می کرد ؟
fg_war2000
05-04-2021, 09:53
آیا مودم شما قابلیت وصل شدن به td lte مبین نت را داشت ؟ یا فقط با fdd کار می کرد ؟
نه TD-LTE نبود و مودمش از نظر طراحی و تنظیمات هم خیلی آشغال بود.
shervin115
05-04-2021, 10:23
نه TD-LTE نبود و مودمش از نظر طراحی و تنظیمات هم خیلی آشغال بود.
مودم ها یوتل هست و لاک مبین نت
و سرویس شما هم 360 مبین نت بوده که رومینگ میشه روی همراه اول
که حدود 1 یا 2 ماهی میشه شبکه همراه اول افت سرعت زیادی داشته و داره .
amirhalgord
21-04-2021, 21:16
دوستان از اونجایی که تانوما گرفتم میخواستم یکی از مودم های مبین نت خودم رو بفروشم که مدلش b612s هستش که کاملا سالم و تمیز است
به نظر شما به چه قیمتی بفروشم ؟
flashpoint1985
23-04-2021, 22:51
دوستان یکی به من بگه چرا اینترنت مبین نت اینطوریه؟ یه اختلالای عجیبی داره که اصلا روی adsl نداشتم اما خب بخاطر سرعت بهتر و قطعی کمتر بهش روی آوردم.
اول اینکه خیلی وقتا صفحه ای رو باز میکنم فقط لود میچرخه و باید دوباره بزنم ناگهان باز میشه، انگار بخاطر ست بودن اجباری dns هستش که از dns داخلی استفاده میکنه که از نظر کشخیلی فقیره آدرس این dns هم داخل تنظیمات مودم هست.
بخشی هم هست داخل مودم ظاهرا اجازه وارد کردن dns سفارشی میده اما تاثیری نداره و اعمال نمیشه و فقط همون dns خودش رو در نهایت استفاده میکنه.
نکته اینکه باز زدن نرم افزار دورزدن این مشکلات حل میشه.
مشکل دومش هم اینه اصلا نمیشه پورتی رو باز کرد روش و انگار کل تنظیمات port forwarding عین همون dns بیفایده و نمایشیه.
اگر دوستان هم تجربه مشابه و راه حلی براش دارن ممنون میشم به اشتراک بزارید
بامدادنیکنفس
24-04-2021, 00:18
دوستان یکی به من بگه چرا اینترنت مبین نت اینطوریه؟ یه اختلالای عجیبی داره که اصلا روی adsl نداشتم اما خب بخاطر سرعت بهتر و قطعی کمتر بهش روی آوردم.
اول اینکه خیلی وقتا صفحه ای رو باز میکنم فقط لود میچرخه و باید دوباره بزنم ناگهان باز میشه، انگار بخاطر ست بودن اجباری dns هستش که از dns داخلی استفاده میکنه که از نظر کشخیلی فقیره آدرس این dns هم داخل تنظیمات مودم هست.
بخشی هم هست داخل مودم ظاهرا اجازه وارد کردن dns سفارشی میده اما تاثیری نداره و اعمال نمیشه و فقط همون dns خودش رو در نهایت استفاده میکنه.
مشکل دومش هم اینه اصلا نمیشه پورتی رو باز کرد روش و انگار کل تنظیمات port forwarding عین همون dns بیفایده و نمایشیه.
اینترنت موبایل هست دوست گرامی
ارتباط شما تا دکل موبایل ارتباط مایکروویو هست
مثل اینکه اینرتنت ماهواره ای ایلان ماسک را کسی با فیبر مقایسه کنه
خط زمینی برای گیم بهتره
port forwarding هم عملا کشکه و NAT شما را باز نمیکنه .. مگه اینکه از وی پی ا* های مخصوص گیم اصتفاده کنی
flashpoint1985
24-04-2021, 00:44
اینترنت موبایل هست دوست گرامی
ارتباط شما تا دکل موبایل ارتباط مایکروویو هست
مثل اینکه اینرتنت ماهواره ای ایلان ماسک را کسی با فیبر مقایسه کنه
خط زمینی برای گیم بهتره
port forwarding هم عملا کشکه و NAT شما را باز نمیکنه .. مگه اینکه از وی پی ا* های مخصوص گیم اصتفاده کنی
درباره مشکل اول مطمئن نیستم بخاطر نوع ارتباط بیسیم باشه چون همونطور که گفتم سرعت و پایداری اتصالم اتفاقا خیلی بهتر از خطی هست
اما درباره مشکل پورت یعنی میفرمایید محدودیت TDLTE های داخل کشور هست و کاریش نمیشه کرد؟
و دقیقا چرا این محدودیت رو دارند اما خطی ها ندارند؟!
بامدادنیکنفس
24-04-2021, 00:49
درباره مشکل اول مطمئن نیستم بخاطر نوع ارتباط بیسیم باشه چون همونطور که گفتم سرعت و پایداری اتصالم اتفاقا خیلی بهتر از خطی هست
اما درباره مشکل پورت یعنی میفرمایید محدودیت TDLTE های داخل کشور هست و کاریش نمیشه کرد؟
و دقیقا چرا این محدودیت رو دارند اما خطی ها ندارند؟!
تا جایی که من تحقیق کردم ، NAT اینترنت دکلی کلا بسته هست تو ایران و خارج از ایران یکسان
البته یکی میگفت TD مبین نت فرق میکنه راست و دروغش را نمیدونم .
مودم ها هم که خودتون میدونید چینی هست یه چیزی گذاشتن برا port forwarding و dmz و این بند و بساط ها ولی بیشتر به نظر میرسه علکی هست
در مورد قسمت اول هم بله تا حدودی ولی ما خودمون طبقه 5 هستیم ؛ یه دکل ایرانسل با دید مستقیم داریم یه 300 - 400 متر اون طرف تر . با این حال اصلا کیفیت خط زمینی را نمیده ؟
flashpoint1985
24-04-2021, 01:57
تا جایی که من تحقیق کردم ، NAT اینترنت دکلی کلا بسته هست تو ایران و خارج از ایران یکسان
البته یکی میگفت TD مبین نت فرق میکنه راست و دروغش را نمیدونم .
مودم ها هم که خودتون میدونید چینی هست یه چیزی گذاشتن برا port forwarding و dmz و این بند و بساط ها ولی بیشتر به نظر میرسه علکی هست
در مورد قسمت اول هم بله تا حدودی ولی ما خودمون طبقه 5 هستیم ؛ یه دکل ایرانسل با دید مستقیم داریم یه 300 - 400 متر اون طرف تر . با این حال اصلا کیفیت خط زمینی را نمیده ؟
یجور تایم اوت لحظه ای رخ میده انگار، داخل بازیهای آنلاین تقریبا قطعی ندارم ولی در باز کردن صفحات و بخصوص بروز کردن یک صفحه مشکل هست.
درباره dns چطور اون رو هم پس محدود کردن؟
چون خطی خیلی راحت قابل تغییر بود اما در این تغییرش تاثیری نداره بازهم به dns خودش ارجاع میده که یک ای پی ایرانی هست نمیدونم چرا حداقل dns گوگل رو استفاده نکردن و معلوم نیست چه دی ان اس آشغالی داخلی هست
بامدادنیکنفس
24-04-2021, 02:16
یجور تایم اوت لحظه ای رخ میده انگار، داخل بازیهای آنلاین تقریبا قطعی ندارم ولی در باز کردن صفحات و بخصوص بروز کردن یک صفحه مشکل هست.
درباره dns چطور اون رو هم پس محدود کردن؟
چون خطی خیلی راحت قابل تغییر بود اما در این تغییرش تاثیری نداره بازهم به dns خودش ارجاع میده که یک ای پی ایرانی هست نمیدونم چرا حداقل dns گوگل رو استفاده نکردن و معلوم نیست چه دی ان اس آشغالی داخلی هست
بله متوجه هستم
یعنی دایره کروم یه مدت میچرخه تا شروع کنه صفحه را باز کزدن منظورتون همینه ؟
اون دیگه بیشتر برمیگرده به شبکه داخلی ایرانسل و مبین نت و فاصله تا سرور اون سایتی که میخواید باز کنید ..
مثلا من 15 سال پیش کانادا بودم صفحات مثلا گوگل بی بی سی یا یوتیوب به صورت آنی باز میشد . انگار اصلا آفلاین ه و همین بغل دست آدم نشسته
ولی الان که ایرانم آی پی دوربین مدار بسته داخل خونه را میزنم .. یه مدت طول میکشه تا صفحه باز بشه
تغییر dns را امتحان کنید رو همون آداپتور شبکه
اولی را بزارید 1.1.1.1 دومی 8.8.8.8
مو.دم را با سیم وصل کنید به کامپیوتر تا اینکه از وایرلس استفاده کنید ..
باز هم اگه تو لود کردن صفحات ایراد داشت میشه گفت کاری از دست شما ساخته نیست میتونید با اپراتور تماس بگیرید ولی بعیده اون ها کاری بکنن باسه این
---------
یه جایی وزیر ارتباطات میگفت هر کدوم از این اینترنت ها یه لایه ای دارن تو شرکت زیر ساخت
برای همینه که مثلا وایرلس یه شرکتی ممکنه پینگ 18 بده تا تهران ولی فیبر نوری پینگ 25
شاید مشکل همین باشه ...
kenshikan
24-04-2021, 09:51
مشکل باز نشدن و بعد يهو بازشدن رو احتمالا فقط با سايت هاي وابسته به خود مبين نت نداريد؟ به خاطر اينه که اينها يه سري دامنه رو با هم نشاني اينترانتي و هم اينترنتي توي dns تعريف کردن تا در زمان پايان بسته يا ترافيک، کاربر بتونه يه سري سايت ها و سرويس ها رو باز و خودش رو شارژ کنه. البته چون پيکربندي رکوردها و فايروالش شون مشکل داره گاهي شما رو سر کار مي زاره. در اين حالت بهتره يا يه چند مين ديس کنيد، يا مودم رو ريبوت کنيد که کش پاک و بازسازي بشه.
براي dns خارجي کاري نمي تونيد بکنيد و همگي اسير dns هاي داخلي هستيم. ست کردن خارجي ها تنها دلخوش کنک هست. فايروالهاي شرکتها و زيرساخت همه درخواست هاي dns رو به سرورهاي داخلي بر مي گردونن، مگر اينکه وي.چيز.ان بزنيد.
فرم-ور مودمها کاستوم شده و همونطور که دوستان گفتن نابوده و البته اپراتورها اصراري به بازکردن مسير برگشت پورت به سمت کاربر ندارن. يعني سمت مودم هم درست باشه، فايروال اپراتور نمي زاره. (شايد براي انداختن بسته هاي آي پي ثابت شون به مشتري) با پشتيباني تماس بگيريد متوجه مي شيد دردشون فنيه يا پول مي خوان. بگيد مي خوايد از بيرون دوربين هاي خونه يا فروشگاهتون رو چک کنيد.
از اينها بگذريم، با سه چراغ سيگنال تا 40 مگ رو به خوبي مي ده. تايم پينگش نسبت به زمان وايمکس و سالهاي اول LTE، خيلي بهتر شده. نسبت به زميني ها هنوز هزينه هر گيگ شون بالا هست. بسته سالانه اش به صرفه ترين بسته اش هست که تا گيگي زير 1000 تومن پايين مياد.
flashpoint1985
24-04-2021, 12:03
مشکل باز نشدن و بعد يهو بازشدن رو احتمالا فقط با سايت هاي وابسته به خود مبين نت نداريد؟ به خاطر اينه که اينها يه سري دامنه رو با هم نشاني اينترانتي و هم اينترنتي توي dns تعريف کردن تا در زمان پايان بسته يا ترافيک، کاربر بتونه يه سري سايت ها و سرويس ها رو باز و خودش رو شارژ کنه. البته چون پيکربندي رکوردها و فايروالش شون مشکل داره گاهي شما رو سر کار مي زاره. در اين حالت بهتره يا يه چند مين ديس کنيد، يا مودم رو ريبوت کنيد که کش پاک و بازسازي بشه.
براي dns خارجي کاري نمي تونيد بکنيد و همگي اسير dns هاي داخلي هستيم. ست کردن خارجي ها تنها دلخوش کنک هست. فايروالهاي شرکتها و زيرساخت همه درخواست هاي dns رو به سرورهاي داخلي بر مي گردونن، مگر اينکه وي.چيز.ان بزنيد.
فرم-ور مودمها کاستوم شده و همونطور که دوستان گفتن نابوده و البته اپراتورها اصراري به بازکردن مسير برگشت پورت به سمت کاربر ندارن. يعني سمت مودم هم درست باشه، فايروال اپراتور نمي زاره. (شايد براي انداختن بسته هاي آي پي ثابت شون به مشتري) با پشتيباني تماس بگيريد متوجه مي شيد دردشون فنيه يا پول مي خوان. بگيد مي خوايد از بيرون دوربين هاي خونه يا فروشگاهتون رو چک کنيد.
از اينها بگذريم، با سه چراغ سيگنال تا 40 مگ رو به خوبي مي ده. تايم پينگش نسبت به زمان وايمکس و سالهاي اول LTE، خيلي بهتر شده. نسبت به زميني ها هنوز هزينه هر گيگ شون بالا هست. بسته سالانه اش به صرفه ترين بسته اش هست که تا گيگي زير 1000 تومن پايين مياد.
مشکل اصلیم در اصل اینجا آزاردهنده هست عزیز، سایت وردپرسی دارم و وقتی روی صفحه یک پست یا محصول کار میکنم، در آخر وقتی بروزرسانی رو میزنم تا صفحه و تغییراتی که انجام دادم سیو بشه، در ۶۰٪ مواقع فقط میچرخه و ریفرش نمیشه و متاسفانه بیشتر کاری که کردم میپره چون باید دوباره کل صفحه رو ریفرش کنم و وردپرس هم بخش اندکی رو از تغییری که بیاد نگه میداره، در همون حالت که بروزرسانی میچرخه و ریفرش نمیشه اما مثلا سایتهای دیگه باز میشن، انگار درخواست تایم اوت میشه و فقط با ارسال مجدد درخواست (مثل ریفرش صفحه) میشه دوباره بهش بازگشت هرچند کارم پریده!
اگر وی پی بزنم اما این مشکل اصلا وجود نداره.
این اپراتور امکان خرید ای پی استاتیک گذاشته ۶ ماهه ۷۲،۰۰۰ تومان نمیدونم مشکل NAT و این تایم اوت شدن صفحه ها رو حل میکنه آیا؟ لااقل یماهه هم نذاشته که پول کمتری بدیم اگر بی تاثیر بود ضرر نکرده باشیم
kenshikan
24-04-2021, 12:58
مشکل اصلیم در اصل اینجا آزاردهنده هست عزیز، سایت وردپرسی دارم و وقتی روی صفحه یک پست یا محصول کار میکنم، در آخر وقتی بروزرسانی رو میزنم تا صفحه و تغییراتی که انجام دادم سیو بشه، در ۶۰٪ مواقع فقط میچرخه و ریفرش نمیشه و متاسفانه بیشتر کاری که کردم میپره چون باید دوباره کل صفحه رو ریفرش کنم و وردپرس هم بخش اندکی رو از تغییری که بیاد نگه میداره، در همون حالت که بروزرسانی میچرخه و ریفرش نمیشه اما مثلا سایتهای دیگه باز میشن، انگار درخواست تایم اوت میشه و فقط با ارسال مجدد درخواست (مثل ریفرش صفحه) میشه دوباره بهش بازگشت هرچند کارم پریده!
اگر وی پی بزنم اما این مشکل اصلا وجود نداره.
این اپراتور امکان خرید ای پی استاتیک گذاشته ۶ ماهه ۷۲،۰۰۰ تومان نمیدونم مشکل NAT و این تایم اوت شدن صفحه ها رو حل میکنه آیا؟ لااقل یماهه هم نذاشته که پول کمتری بدیم اگر بی تاثیر بود ضرر نکرده باشیم
آخ که گفتي، اين مشکل شما به خاطر NAT و اين چيزها نيست و با آي پي ثابت هم درست نميشه. دوستان مبين نت (و شايد ايرانسل) يه محدوديتي روي Request Body اعمال کردن که موقع فرستادن درخواست (چه متن و تم سنگين يا بارگذاري فايل) از يه سايزي بزرگتر رو خوب رد نمي کنه و توي آپلود مي مونه تا تايم اوت بده. آدم خيلي اذيت ميشه. من خودم بارها اينجوري سرکار مي رفتم و تا اينکه فهميدم از اوناست، و با چيز.پي.ان يا استفاده از خط زميني (فقط براي آپلود) مشکلم حل مي شد.
اينو بايد با پشتيباني لايه دوم يا سوم که فني هستن مطرح کنيد. يا اون هزينه رو بزاريد براي خريد وي.پي.چيز و اعصابتون رو سيو کنيد
flashpoint1985
24-04-2021, 13:02
آخ که گفتي، اين مشکل شما به خاطر NAT و اين چيزها نيست و با آي پي ثابت هم درست نميشه. دوستان مبين نت (و شايد ايرانسل) يه محدوديتي روي Request Body اعمال کردن که موقع فرستادن درخواست (چه متن و تم سنگين يا بارگذاري فايل) از يه سايزي بزرگتر رو خوب رد نمي کنه و توي آپلود مي مونه تا تايم اوت بده. آدم خيلي اذيت ميشه. من خودم بارها اينجوري سرکار مي رفتم و تا اينکه فهميدم از اوناست، و با چيز.پي.ان يا استفاده از خط زميني (فقط براي آپلود) مشکلم حل مي شد.
اينو بايد با پشتيباني لايه دوم يا سوم که فني هستن مطرح کنيد. يا اون هزينه رو بزاريد براي خريد وي.پي.چيز و اعصابتون رو سيو کنيد
بسیار عالی پس اینجا درد مشترکی داریم و پرده دیگری از گندکاری اپراتورها کنار زدیم!
خب کاریش نمیشه کرد پشتیبانی که یک کارمند تلفن رو برمیداره و نه چیزی متوجه میشه، فقط انکار میکنه و چیزی هم به مهندس اصلی که میدونه چیکار کرده انتقال نمیده.
سلامنمیدونم این بی خانواده ها چیکار کردن
دو روزه سیم کارت توی مودمای دیگه حواب نمیده، فقط مودم b612 خود شرکت
سرچ کنید MSS -
مشکل سر MSS ه ، اگر میخواید هم کیفیت باز شدن صفحاتتون بهتر شه و هم این مشکلات نباشه ، باید mss رو بیارید حدود ۱۰۰۰ .
یکم بحثش تخصصیه و نیازه که حتما مودم مبین نت به یک روتر متصل شه
amin_v30
11-05-2021, 20:50
سرچ کنید MSS -
مشکل سر MSS ه ، اگر میخواید هم کیفیت باز شدن صفحاتتون بهتر شه و هم این مشکلات نباشه ، باید mss رو بیارید حدود ۱۰۰۰ .
یکم بحثش تخصصیه و نیازه که حتما مودم مبین نت به یک روتر متصل شه
خوب چه جوری میشه تنظیم کرد این عدد رو مثلا؟
تو تنظیمات مودم هست؟
خوب چه جوری میشه تنظیم کرد این عدد رو مثلا؟
تو تنظیمات مودم هست؟
بعید میدونم
عرض کردم باید روتر جدا داشته باشید
این عدد ماکسیمم سایز سگمنت tcp ه ، که شما ارسال میکنی ،
به دلیل overhead های مختلف و miss configuration و ... این ایدالش حدود ۱۵۰۰ باید باشه ولی نیست ، بذاریش روو ۱۲۰۰ بهتره
بعضی وقت ها مجبوری کمترم کنی ..
KING_6270
27-05-2021, 10:45
سلام سیم کارت مبین نت به صورت جداگانه هست برای فروش؟!!
kenshikan
28-05-2021, 22:48
دوستاني که مبين رو استفاده مي کنن. اگه متوجه شده باشين، مبين نت به تازگي فرم ور مودم ها رو خودکار و خودجوش به روزرساني کرده. اگه حتا اين ويژگي رو غيرفعال کرده يا بسته ترافيک نداشته باشيد، با روشن کردن مودم و داشتن سيگنال اين به روزرساني اتفاق مي افته. :blink::thumbsdow
فرم ور تازه، منوهاي بهتري از ورژن هاي قبلي داره و چند ويژگي بهشون اضافه شده. نکته اي که هست بعد از آپديت افت شديد سيگنال نشون مي ده (کاهش چراغ هاي روشن روي مودم، و کاهش SINR توي پنل) گشتم ديدم يکي از آيتم هايي که هست Link+ ه که براي ايجاد ابر وايرلس استفاده مي شه و پيش فرض فعاله. با غيرفعال کردنش سيگنال بر مي گرده.
خلاصه حواستون باشه
mahdyshr
29-05-2021, 08:47
دوستاني که مبين رو استفاده مي کنن. اگه متوجه شده باشين، مبين نت به تازگي فرم ور مودم ها رو خودکار و خودجوش به روزرساني کرده. اگه حتا اين ويژگي رو غيرفعال کرده يا بسته ترافيک نداشته باشيد، با روشن کردن مودم و داشتن سيگنال اين به روزرساني اتفاق مي افته. :blink::thumbsdow
فرم ور تازه، منوهاي بهتري از ورژن هاي قبلي داره و چند ويژگي بهشون اضافه شده. نکته اي که هست بعد از آپديت افت شديد سيگنال نشون مي ده (کاهش چراغ هاي روشن روي مودم، و کاهش SINR توي پنل) گشتم ديدم يکي از آيتم هايي که هست Link+ ه که براي ايجاد ابر وايرلس استفاده مي شه و پيش فرض فعاله. با غيرفعال کردنش سيگنال بر مي گرده.
خلاصه حواستون باشه
در کدوم مودم این link plus هست ؟ b612 هم هست ؟ کجاشه دقیقا ؟
kenshikan
29-05-2021, 20:48
در کدوم مودم این link plus هست ؟ b612 هم هست ؟ کجاشه دقیقا ؟
بله B612
System -> System Settings
kenshikan
01-06-2021, 14:49
بله B612
System -> System Settings
توضيح هوآوي براي تکنولوژي ابر بي سيم، يا بي سيم ابري
به نظر نمياد براي کاربران جدا هم از کاربردي باشه. کمي هم مشکوکه چون به نظر مي رسه هماهنگي مودم ها براي اين ويژگي رو بايد کمک سرورهاي هوآوي انجام بدن.
abi_55514
06-06-2021, 11:03
سلام دوستان
مودم airmaster 3100e دارم مشکل نسخه فعلی وقتی ریست کارخونه میزنم باید به پشتیبان زنگ بزنم تا دسترسی به تنظیمات رو داشته باشم وگرنه فقط به user دسترسی دارم و ادمین باز نمیشه خودشون میگن این یه باگه فعلا هم برطرف نشده آیا نسخه جدیدش اومده یانه؟
V2.0.0B36
خلاصه حواستون باشه
تست کردم هیچ تاثیری نداشت ! مطمِنی فقط همینو خاموش کردی ؟
kenshikan
09-06-2021, 10:39
تست کردم هیچ تاثیری نداشت ! مطمِنی فقط همینو خاموش کردی ؟
آره دوست من. ولي منظورم اين نبود که سيگنال ضعيف رو بالا مي بره.
گفتم با به روز شدن فرم-ور و فعال شدن ناخواسته ي اين گزينه، سيگنالت اگه قوي بوده، افت مي زنه که بايد اين رو غيرفعال کرد تا سيگنال برگرده (چون کاربردش در جاهاي خاصيه به درد ما تک کاربره ها نمي خوره و حتا ريسک امنيتي داره).
اگه سيگنال شما از قبل ضعيف بوده، برات کار خاصي نمي کنه. فقط در کل توصيه ميشه برش داري.
آره دوست من. ولي منظورم اين نبود که سيگنال ضعيف رو بالا مي بره. گفتم با به روز شدن فرم-ور و فعال شدن ناخواسته ي اين گزينه، سيگنالت اگه قوي بوده، افت مي زنه که بايد اين رو غيرفعال کرد تا سيگنال برگرده (چون کاربردش در جاهاي خاصيه به درد ما تک کاربره ها نمي خوره و حتا ريسک امنيتي داره). اگه سيگنال شما از قبل ضعيف بوده، برات کار خاصي نمي کنه. فقط در کل توصيه ميشه برش داري. اهان اره اصلا هیچ فرقی نکرد برای من . کاش یه محدودیت سرعت میذاشتن واسه این مودما . اشک آدم در میاد یکی زیاد مصرف کنه :/
kenshikan
10-06-2021, 09:22
اهان اره اصلا هیچ فرقی نکرد برای من . کاش یه محدودیت سرعت میذاشتن واسه این مودما . اشک آدم در میاد یکی زیاد مصرف کنه :/
يه ميکروتيک لايت بخر بزار سر راهش روش هات اسپات بيار بالا، حله
flashpoint1985
11-06-2021, 02:05
خلاصه حواستون باشه
من دقیقا این مشکل رو دارم، برای من هم بروز شده چون منوهای جدید میبینم و آنتن دهیم خوبه اما هر چند ساعت یکبار یهو افت میکنه و باید رییوت بشه، اما این گزینه رو پیدا نکردم، مدل مال من قدیمی تر هست و AirMaster 3000M هست.
kenshikan
11-06-2021, 10:51
(نمي دونم چرا هي فروم ازم مي خواد دوباره به اين پست جواب بدم. يه بار ميارمش که شايد از ما بکشه بيرون!)
من دقیقا این مشکل رو دارم، برای من هم بروز شده چون منوهای جدید میبینم و آنتن دهیم خوبه اما هر چند ساعت یکبار یهو افت میکنه و باید رییوت بشه، اما این گزینه رو پیدا نکردم، مدل مال من قدیمی تر هست و AirMaster 3000M هست.
با اون مدل سر و کار نداشتم ولي شايد اين فيچر براي رده سخت افزاري مشخصي باشه و همه مودم ها ساپورت نکنن. اگه توي گزينه ها نيست، ديگه نمي خواد نگرانش باشيد. از زندگي پاي نت تون لذت ببريد. :thumbsup:
flashpoint1985
11-06-2021, 11:47
(نمي دونم چرا هي فروم ازم مي خواد دوباره به اين پست جواب بدم. يه بار ميارمش که شايد از ما بکشه بيرون!)
با اون مدل سر و کار نداشتم ولي شايد اين فيچر براي رده سخت افزاري مشخصي باشه و همه مودم ها ساپورت نکنن. اگه توي گزينه ها نيست، ديگه نمي خواد نگرانش باشيد. از زندگي پاي نت تون لذت ببريد. :thumbsup:
خب چه لذتی ببرم وقتی روزی ۲ بار قطع میشه بخصوص که باید مدام روشن باشه و خیلی وقتا سفرم و نیستم که خاموش روشنش کنم، ایکاش راه حلی باشه دوستان اگر میدونن بگن ممنون
kenshikan
05-07-2021, 16:22
خب چه لذتی ببرم وقتی روزی ۲ بار قطع میشه بخصوص که باید مدام روشن باشه و خیلی وقتا سفرم و نیستم که خاموش روشنش کنم، ایکاش راه حلی باشه دوستان اگر میدونن بگن ممنون<br>
بررسي دوباره نقشه پوشش
جا به جايي مودم و يافتن سيگنال بهتر
تماس با اپراتور و پيگيري
تغيير اپراتور
سلام به همه دوستان
فرکانسی که مبین نت روی ان سرویس میده چی هست؟ ایا جداگانه سیم کارت میفروشد؟ ممنون.
ArashMiniStar
06-08-2021, 00:43
/..............................................
سلام به همه دوستان
فرکانسی که مبین نت روی ان سرویس میده چی هست؟ ایا جداگانه سیم کارت میفروشد؟ ممنون.
درود. فرکانس 3500 هست و سیم کارت جدا برای فروش نداره. این چیزی هست که نماینده خودشون گفته.
سلام دوستان من یه مودم مبین نت نسخه ۸۱.۲۰۱ نسخه اصلی لاک شده دارم وقتی فرکانس بوسیله lte watch بصورت دستی میخوام تغییر بدم بعد از چند دقیقه آنتن مودم قطع میشه حتما باید روی حالت خودکار باشه میشه راهنمایی کنید چیکار کنم ؟ جالبه سیم کارت روی یه مودم دیگه قرار میدم مشکلی نداره مودمم B612 هست
دوستان اساتید مبین نت
اگر محبت کنین یک اطلاع به بنده بدید که اوضاع سرعت و پینگ برای بازی های آنلاین کلا چطوریه ممنون میشم من قصد خرید دارم ولی خیلی برای سرعت مخصوصا در عصر ها و شب و همین طور پینگ نگرانم ممنون میشم اگر لطف کنید و پاسخ بدید یک دنیا ممنونم
pooyakasa
03-09-2021, 16:40
دوستان طرحهای ویژه تا کی در پنل خواهند بود؟
منظورم بستههای اینترنت با تخفیف برای کاربران فعلی مبین نت هست.
سلام دوستان
حدود دو هفته هست که مودم من فقط از ساعت شش عصر تا حدود چهار صبح وصل میشه و بقیه ساعتها اینترنت ندارم
حدود شش سال هست که مشترک مبین نت هستم
خونه هم تهران. جنت آباد . نزدیک بلوار کاشانی هست
پشتیبانی هم زنگ زدم همش میپیچونن و میگن مشکل سراسری هست و حل میشه و از این جور صحبتها
کسی میدونه چه اتفاقی افتاده و چجور میشه درستش کرد؟
دوست من مدل مودم که استفاده می کنی چیه؟
mahdyshr
04-09-2021, 08:35
سلام دوستان
حدود دو هفته هست که مودم من فقط از ساعت شش عصر تا حدود چهار صبح وصل میشه و بقیه ساعتها اینترنت ندارم
پشتیبانی هم زنگ زدم همش میپیچونن و میگن مشکل سراسری هست و حل میشه و از این جور صحبتها
زنگ زدن به پشتیبانی مبین نت اشتباهه محضه
بایدتو سایت 195 شکایت ثبت کنید اون وقت مبین نت با شما تماس می گیره و معمولا بهتر پیگیری میشه
kenshikan
04-09-2021, 10:25
سلام
بستگي به سيگنال و منطقه داره
دوستان طرحهای ویژه تا کی در پنل خواهند بود؟
منظورم بستههای اینترنت با تخفیف برای کاربران فعلی مبین نت هست.
معمولا براي بازار گرمي هست و به صورت منطقه اي يکي دو ماه نشون مي دن تا چند تا مشتري پيدا بشه يا مشتري هاي خاموش، مودم رو روشن کنن و بسته بخرن، بعد برميدارن.
kenshikan
04-09-2021, 10:28
سلام دوستان
سلام
گاهي برق نوسان داره ولي يو پي اس دکل ها و بک بون ها باتري درست و درمون ندارند و شات داون مي کنن. اگه دکل خود مبين باشه مي شه با پيگيري کاري پيش برد. ولي اگه سرويس تون رومينگ همراه اول هست، شرمنده.
soroori2
14-09-2021, 13:29
سلام
دوستان اینترنت مبین نت با مودم جیبی دارای چه سرعتی هست . از ای دی اس ال بهتره ؟
kenshikan
14-09-2021, 20:19
سلام
دوستان اینترنت مبین نت با مودم جیبی دارای چه سرعتی هست . از ای دی اس ال بهتره ؟
سلام
بسته به سیگنالی که می گیرید تا همون 40 مگ رو می ده
سرعتش آره تا دو نیم برابر
هزینه اش نه
morteza_mombeini
15-09-2021, 14:17
سلام
گاهي برق نوسان داره ولي يو پي اس دکل ها و بک بون ها باتري درست و درمون ندارند و شات داون مي کنن. اگه دکل خود مبين باشه مي شه با پيگيري کاري پيش برد. ولي اگه سرويس تون رومينگ همراه اول هست، شرمنده.
تو منطقه ما دکل های موبایل و تی دی همه یو پی اس دارن هم همراه اول هم ایرانسل هم مبین نت ولی وایرلس ها ندارن
soheilsh
15-09-2021, 16:31
سلام دوستان
مودم airmaster 3100e دارم مشکل نسخه فعلی وقتی ریست کارخونه میزنم باید به پشتیبان زنگ بزنم تا دسترسی به تنظیمات رو داشته باشم وگرنه فقط به user دسترسی دارم و ادمین باز نمیشه خودشون میگن این یه باگه فعلا هم برطرف نشده آیا نسخه جدیدش اومده یانه؟
V2.0.0B36
تلگرام پیغام بده تا بگم چیکارش کنی
megasoheilsh
jojonice
30-09-2021, 23:39
سلام دوستان
یه راهنمای لطفا
آیا میشود مثلا یک مودم آنلاک خریداری کرد و بعد از مبین نت سیم کارت گرفت و استفاده کرد ؟ و یا باید حتما مودم را از خود مبین نت خرید ؟
آیا مثلا اگر بعد از یک ماه یا 4 ماه اگر سرویسش خوشمون نیومد مودم را تحویل بدهیم ؟ و آیا پول مودم را واقعا میدن ؟ یا با دلایلی الکی پول را پس نمیدن ؟
بعد شبانه رایگان هم دارن ؟ مثلا مثل شاتل که شبانه رایگان بود
میشود کسانی که مبین نت استفاده میکنن یه سری توضیحات بدن
ممنون
دوست من وقتی مودم انلاک بگیری دیگه نیاز نیست مودم رو پس بدی تودیوار بگرد سیم 360 مبین گیر بیار با مودم h1 ایرانسل بخر انلاک کن استفاده کن البته بسته های 360 از سیم عادی مبین قیمتش بالاتره اینجوری همه سیم هارو می تونی استفاده کنی
سلام دوستان
یه راهنمای لطفا
آیا میشود مثلا یک مودم آنلاک خریداری کرد و بعد از مبین نت سیم کارت گرفت و استفاده کرد ؟ و یا باید حتما مودم را از خود مبین نت خرید ؟
آیا مثلا اگر بعد از یک ماه یا 4 ماه اگر سرویسش خوشمون نیومد مودم را تحویل بدهیم ؟ و آیا پول مودم را واقعا میدن ؟ یا با دلایلی الکی پول را پس نمیدن ؟
بعد شبانه رایگان هم دارن ؟ مثلا مثل شاتل که شبانه رایگان بود
میشود کسانی که مبین نت استفاده میکنن یه سری توضیحات بدن
ممنون
سلام ، قبلا این سوال رو خودم کرده بودم
عزیز ، مبین نت سیم کارت بدون مودم نمیفروشه ، حتما باید برای دریافت سیم کارت ازشون مودم هم بگیری
این که پس میگیرن یا نه زدن پس میگیرن به شروط های البته...
برخی از طرح هاش شبانه رایگان داره همه رو نمیدونم در کل شبانه اش ، اش دهن سوزی نیست یه بسته شبانه همراه اول خیلی بهتر هست
دوستان گرامی و اهل فن
من مودم B612 مبین نت دارم و یک روتر TL-WR840N هم دارم ، وقتی وی پی ان روی روتر ست می کنم کار نمی کنه! یعنی متصل میشه اما حتی تلگرام هم باز نمی کنه با نت دیگه تست می کنم درسته
روی مودم مبین نت تنظیماتی باید انجام داد؟
اگر کسی میدونه منو راهنمایی کنه
jojonice
01-10-2021, 15:20
سلام ممنون از دوستان برای پاسخ
فقط اگر دیگر دوستان هم اطلاعی و یا تجربه ای ار پس دادن مودم به شرکت مبین نت دارن ؟
مثلا بعد از 1 یا چند ماه اگر خوب نبود میشود مودم را پس داد و پول را گرفت ؟ خودش نوشته که میشود
اما اصل کار اینجاست که دوستانی که اینجا هستند تجربه پس دادن را دارن و تونستن پول را پس بگیرن ؟
ممنون
kenshikan
04-10-2021, 13:09
دوستان گرامی و اهل فن
من مودم B612 مبین نت دارم و یک روتر TL-WR840N هم دارم ، وقتی وی پی ان روی روتر ست می کنم کار نمی کنه! یعنی متصل میشه اما حتی تلگرام هم باز نمی کنه با نت دیگه تست می کنم درسته
به صورت کلي وي پي ان روي مبين نت باز ميشه
شايد روي مودم تيک دسترسي رو برداشتيد
VPN pass through
PPTP pass through
به صورت کلي وي پي ان روي مبين نت باز ميشه
شايد روي مودم تيک دسترسي رو برداشتيد
VPN pass through
PPTP pass through
مودم B612 اصلا چنین دسترسی های نداره که بشه فعال یا غیر فعالش کرد بیشتر میاد یه باک باشه بخاطر اینکه اگر از توی خوده مودم ست کنم وصل میشه و کارم میده ولی روتری که وصل کردم روی ان روتر ست کنم وصل فقط میشه اما دیتا انتقال نمیده! ، با پشتیبان مبین نت صحبت کردم منو وصل کرد به یه شخصی واسش توضیح دادم مشکل رو گفت بررسی می کنم اگر صحت ادعای شما درست باشه تو اپدیت بعدی سعی می کنیم رفع بشه ، نمی دونم دیگه ، تو اینترنت که سرچ کردم کسی چنین چیزی رو اشاره نکرده بود به احتمال این رام مبین نت مشکل داره
*Forgotten*
11-10-2021, 12:34
اینترنت من 3 روزه قطه طرحم هم 360 هستش
پوشش هم ندارن مجبورم هنوز روی اینطرح بمونم
بعد از چند سال هنوز نتونستن مشکل پوشش منطقه رو حل کنن
کلا ری****ن
soheilsh
11-10-2021, 18:23
دوستان گرامی و اهل فن
مشکل از vpn شماست ، درصورت راهنمایی به تلگرامم پیغام بدید megasoheilsh
مشکل از vpn شماست ، درصورت راهنمایی به تلگرامم پیغام بدید @megas ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])oheilsh
مشکل از وی پی ان نیست ، من مطمئنم این مشکل از خوده مبین نت هست! بخاطر اینکه با هر نتی مشکل نداره جز با مبین نت
میگه اگر می خوای مشکلت حل بشه تو تلگرام پیام بده ، خب پیام دادم بهش ، هیچ پاسخی نداد بهم :mellow: ...
lord_alone_dark
13-10-2021, 19:55
سلام دوستان من کمک میخوام .من در شهرستان تفرش فقط میتونم از مبین نت استفاده کنم اونم ۴ g که رومینگ میشه رو همراه اول ای دی اس الم داغون بس نویز داره .میخوام یک مودم ا نلاک بخرم حدود ۳۴۰۰ هست .سیم کارت جدا از کجا بخرم؟؟ ایا مشکلی نداره الان ؟؟مصرفم زیاده حدود ۸۰ گیگ ماهیانه.کسی هست سیم بفروشه؟
lord_alone_dark
13-10-2021, 20:24
همراه اول ۹ مگ بهم سرعت میده .تا چند میتونم دانلود کنم؟؟ قدرت گیرندگی های مودم ها از موبایل ها بیشتر؟؟؟
سلام دوستان من کمک میخوام .من در شهرستان تفرش فقط میتونم از مبین نت استفاده کنم اونم ۴ g که رومینگ میشه رو همراه اول ای دی اس الم داغون بس نویز داره .میخوام یک مودم ا نلاک بخرم حدود ۳۴۰۰ هست .سیم کارت جدا از کجا بخرم؟؟ ایا مشکلی نداره الان ؟؟مصرفم زیاده حدود ۸۰ گیگ ماهیانه.کسی هست سیم بفروشه؟
درود ، والا اون چیزی که میدونم رو بهت میگم
مبین نت سیم کارت با مودم میفروشه و سیم خالی نمیده ، البته تو دیوار دیدم که میفروشن ولی مطمئن نیستن
اگر رومینگ میشه به همراه اول ببین تو تایم شلوغی و خلوتی شبکه جقدر بهت سرعت میده همراه اول حساب سرعت و پینگ دستت میاد ، اگر مصرفت ۸۰ گیگ هست که یه مصرف نرمال با شرایط فعلی هست پیشنهاد می کنم برای صرفه جویی در هزینه ها اگر اقدام به خرید مودم کردی طرح ۱۵۰ گیگسه ماهه بگیر و این ۱۵۰ گیگ رو توی دوماه استفاده کن ، من خودم طرح ۳۶۰ مبین نت رو دارم که رومینگ میشه به همراه اول ، اصولا به مناطقی که پوشش ندارند و روی شبکه همراه اول رومینگ میشه بهش طرح ۳۶۰ میگن
همراه اول ۹ مگ بهم سرعت میده .تا چند میتونم دانلود کنم؟؟ قدرت گیرندگی های مودم ها از موبایل ها بیشتر؟؟؟
شما هر عددی رو در ۸ تقسیم کن ، برای ۹ مگابیت تا ۱.۱ مگابایت می تونی دانلود داشته باشی
lord_alone_dark
14-10-2021, 20:41
درود ، والا اون چیزی که میدونم رو بهت میگم
مبین نت سیم کارت با مودم میفروشه و سیم خالی نمیده ، البته تو دیوار دیدم که میفروشن ولی مطمئن نیستن
اگر رومینگ میشه به همراه اول ببین تو تایم شلوغی و خلوتی شبکه جقدر بهت سرعت میده همراه اول حساب سرعت و پینگ دستت میاد ، اگر مصرفت ۸۰ گیگ هست که یه مصرف نرمال با شرایط فعلی هست پیشنهاد می کنم برای صرفه جویی در هزینه ها اگر اقدام به خرید مودم کردی طرح ۱۵۰ گیگسه ماهه بگیر و این ۱۵۰ گیگ رو توی دوماه استفاده کن ، من خودم طرح ۳۶۰ مبین نت رو دارم که رومینگ میشه به همراه اول ، اصولا به مناطقی که پوشش ندارند و روی شبکه همراه اول رومینگ میشه بهش طرح ۳۶۰ میگن
من میخوام سیم کارت از دیوار بخرم اما نمیدونم روی مودم انلاک کار میکنه یا نه .یک سری میگن کار میکنه یک سری میگن کار نمیکنه .دوستانی که تجربه دارن کمک کنن.ایا گیرندگی مودم ها بیشتر از موبایل مثلا من 9 گرفتم با موبایل میشه با مودم مثلا 20 گرفت؟ میشه انتن اکسترنال گذاشت .
*Forgotten*
14-10-2021, 21:48
من میخوام سیم کارت از دیوار بخرم اما نمیدونم روی مودم انلاک کار میکنه یا نه .یک سری میگن کار میکنه یک سری میگن کار نمیکنه .دوستانی که تجربه دارن کمک کنن.ایا گیرندگی مودم ها بیشتر از موبایل مثلا من 9 گرفتم با موبایل میشه با مودم مثلا 20 گرفت؟ میشه انتن اکسترنال گذاشت .
هویت درواقع خود سیمکارت هستش اگه میفروشن باید به اسم هم بزنن بعضی دوستان هم گفتن که حتی سیم مثلا ایرانسل روی مودم آنلاک مبین نت و بلعکس کار میکنه
lord_alone_dark
14-10-2021, 21:53
منم مشکلم همینه .سیم بخرم به نام بزنن اما نمیدونیم روی مودم انلاک که از مبین نت خریدیم کار کنه یا نه.مودم بین نت رو اگر بخریم میشه انلاک کرد ایرانسل انداخت
*Forgotten*
14-10-2021, 22:00
منم مشکلم همینه .سیم بخرم به نام بزنن اما نمیدونیم روی مودم انلاک که از مبین نت خریدیم کار کنه یا نه.مودم بین نت رو اگر بخریم میشه انلاک کرد ایرانسل انداخت
شما مودم آنلاک مبین نت دارید یا ایرانسل ؟
من ایرانسل آنلاک کردم و همیه سیم ها هم روش کار میکنه این سیم های تی دی مبین نت یا ایرانسل هم مثل سیم معمولی میمونه فکر نکنم مشکلی باشه فقط توی مودم بدون آنلاک تعریف کردن سیم هر شرکت رو تشخیص بده وقتی آنلاک بشه دیگه مشکلی نیست
lord_alone_dark
14-10-2021, 22:05
هنوز نخریدم .چون اطلاعاتم کامل نیست میخواستم مودم خود b612هواوی رو بخرم که انلاکه برای هیچ کدوم از شرکت ها نیستش.که بتونم بعدا بدون انلاک و دردسر استفاده کنم
*Forgotten*
14-10-2021, 22:07
هنوز نخریدم .چون اطلاعاتم کامل نیست میخواستم مودم خود b612هواوی رو بخرم که انلاکه برای هیچ کدوم از شرکت ها نیستش.که بتونم بعدا بدون انلاک و دردسر استفاده کنم
تا جایی که میدونم مبین نت فقط ورژن های اولیه که توی نمایندگی ها پخش کرده بودن آنلاک میشد بعد از یهک مدت مبین نت مودم هاشو آپدیت کرد و از ورژن خاصی به بالا آنلاک نمیشن
*Forgotten*
14-10-2021, 22:32
سوالاتتون اینجا مطرح کنید اساتید اینجا تشریف دارن جواب میدن:
lord_alone_dark
16-10-2021, 14:21
نه مشکل از رجیستر نشدن سیم در مودم هست که مبین نت اجازه اینکارو نمیده
جدیدا تغیراتی اعمال کردن روی استفاده 360بغیر از مودم b612 حساب باز نکن که ممکنه اجازه سرویس بهت نده
سلام شما سیم کارت ۳۶۰ رو انداختین رو مودم انلاک b 612الان مشکلی ندارین؟؟ اذیت نمیکنه مبین نت
سلام شما سیم کارت ۳۶۰ رو انداختین رو مودم انلاک b 612الان مشکلی ندارین؟؟ اذیت نمیکنه مبین نت
بله بدون مشکل کار میکنه
lord_alone_dark
18-10-2021, 14:48
سلام من مودم رو از مبین نت خریدم تو شهرستان ۳ تا خط انتن داره و ۴ مگ میکشه برای دانلود .چطوری میتونم انتن اکسترنال بخرم؟؟ برم پشت بامی جایی وصل کنم گیرندگیش رو بالا ببرم .ایا تنظیمات خاصی داره برای بهتر شدن مودم ؟؟
سلام من مودم رو از مبین نت خریدم تو شهرستان ۳ تا خط انتن داره و ۴ مگ میکشه برای دانلود .چطوری میتونم انتن اکسترنال بخرم؟؟ برم پشت بامی جایی وصل کنم گیرندگیش رو بالا ببرم .ایا تنظیمات خاصی داره برای بهتر شدن مودم ؟؟
انتن های که تو بازار هست برای مودم های 3G و 4G هستند که نهایت تا فرکانس ۲۶۰۰ رو ساپورت می کنن ولی مودم های ثابت ایرانسل و مبین نت روی فرکانس ۳۵۰۰ کار می کنن پس به لحاظ فنی نمی تونن کمکی به شما کنن ، بهتره مودم رو جا به جا کنی تا محلی که انتن دهی بهتری با کیفیت بهتری داشته باشه پیدا کنی
اون پورت های پشت مودم برای 4g و 3g هست که البته مبین نت اجازه قرار دادن سیم کارت دیگر اپراتور ها رو نمیده عملا بلا استفاده اند. البته این سوال منم بوده که پیگیری من جوابی که به شما دادم رو بهم دادن
lord_alone_dark
21-10-2021, 09:07
انتن های که تو بازار هست برای مودم های 3G و 4G هستند که نهایت تا فرکانس ۲۶۰۰ رو ساپورت می کنن ولی مودم های ثابت ایرانسل و مبین نت روی فرکانس ۳۵۰۰ کار می کنن پس به لحاظ فنی نمی تونن کمکی به شما کنن ، بهتره مودم رو جا به جا کنی تا محلی که انتن دهی بهتری با کیفیت بهتری داشته باشه پیدا کنی
اون پورت های پشت مودم برای 4g و 3g هست که البته مبین نت اجازه قرار دادن سیم کارت دیگر اپراتور ها رو نمیده عملا بلا استفاده اند. البته این سوال منم بوده که پیگیری من جوابی که به شما دادم رو بهم دادن
من هم از ۴ جی مبین نت استفاده میکنم .یعنی هیچ انتی بدرد نمیخوره .
eightskh
21-10-2021, 09:35
lord_alone_dark
21-10-2021, 09:44
از اتفاق این رو دیدم تو دیجی کلا .جواب نیده کامل؟؟ حداکثر سیمم چقدر باید باشه و چه نوع سیمی باید استفاده کنم چون برای شهرستان میخوام.
eightskh
21-10-2021, 09:49
از اتفاق این رو دیدم تو دیجی کلا .جواب نیده کامل؟؟ حداکثر سیمم چقدر باید باشه و چه نوع سیمی باید استفاده کنم چون برای شهرستان میخوام.من تو تلگرام ديدم كه برا ايرانسل شده زنگ بزن پشتيباني سايتشون ازشون بپرس
من هم از ۴ جی مبین نت استفاده میکنم .یعنی هیچ انتی بدرد نمیخوره .
تا جای که میدونم به لحاظ فنی خیر ؛ شما با مبین نت تماس بگیر شاید انها اطلاع داشته باشن و مارک و مدل انتنی بهتون معرفی کنن ، من که پیگیری کردم گفتن نمیشه و انتن دهی ضعیف تر میشه ، البته من انتن 4g دارم زدم تاثیری نکرد که هیچ از ۴ خط شد ۲ خط
از اتفاق این رو دیدم تو دیجی کلا .جواب نیده کامل؟؟ حداکثر سیمم چقدر باید باشه و چه نوع سیمی باید استفاده کنم چون برای شهرستان میخوام.
شما یک عدد انتن گروه مهندسی ان جی بخر از فرکانس 800 تا 3700 رو جواب میده و نهایت فاصله با مودم باید 20 متر رو رعایت کنی و پشت بام در فضای ازاد 360 درجه بچرخون و بهترین جهت و بهترین سیگنال رو راحت دریافت و تقویت میکنی چه مبین نت 360 و چه tdd فقط یادت باشه اول تصمیم بگیر یا تست کن کدوم باند برا 360 مبین نت خوبه اونجا و انتن بهتری داره و سرعت خوبی میده اونو تنظیم کن با انتن البته حوصله داشته باشی میتونی دو نه دونه تست کنی و مودم رو قفل کنی رو باند 3 و یک بار 7 و با انتن تقویت و تست بگیری از سرعت مودم و برا tdd هم که فقط یک باند 42 داریم اونو باید با انتن تقویت کنی . در ضمن سرعت شبکه مبین نت نهایت 40 مگابیت برثانیه هست و بیشتر نمیره
eightskh
21-10-2021, 11:35
شما یک عدد انتن گروه مهندسی ان جی بخر از فرکانس 800 تا 3700 رو جواب میده و نهایت فاصله با مودم باید 20 متر رو رعایت کنی و پشت بام در فضای ازاد 360 درجه بچرخون و بهترین جهت و بهترین سیگنال رو راحت دریافت و تقویت میکنی چه مبین نت 360 و چه tdd فقط یادت باشه اول تصمیم بگیر یا تست کن کدوم باند برا 360 مبین نت خوبه اونجا و انتن بهتری داره و سرعت خوبی میده اونو تنظیم کن با انتن البته حوصله داشته باشی میتونی دو نه دونه تست کنی و مودم رو قفل کنی رو باند 3 و یک بار 7 و با انتن تقویت و تست بگیری از سرعت مودم و برا tdd هم که فقط یک باند 42 داریم اونو باید با انتن تقویت کنی . در ضمن سرعت شبکه مبین نت نهایت 40 مگابیت برثانیه هست و بیشتر نمیره
با تشكر اقا صابر ممنون از لطف هميشگيتون./.
hamidzaeri
21-10-2021, 15:47
با سیم کارت طرح مبین 360 که رومینگ همراه اول وصل میشه؛ امکان هست با گوشی 4G هم وصل شد؟
با سیم کارت طرح مبین 360 که رومینگ همراه اول وصل میشه؛ امکان هست با گوشی 4G هم وصل شد؟
اگر منظورت اینکه سیم کارت رو بزاری تو گوشی استفاده ! خیر نمیشه
complement
22-10-2021, 00:53
بل
من دارم:eh::eh::eh::eh::eh::eh:
- - - Updated - - -
بل
من دارم:eh::eh::eh::eh::eh::eh:
hamidzaeri
22-10-2021, 06:06
اگر منظورت اینکه سیم کارت رو بزاری تو گوشی استفاده ! خیر نمیشه
چرا؟ باند متفاوتی برای اتصال نیاز داره؟
منظورم فقط دیتا هست، نه تماس و پیام
f_s10224
22-10-2021, 09:47
اون اوایل برای منم می شد ولی بعد یه مدتی نشد . انتن خیلی کمی میگیره وقتی رومینگ میشه و برای من متزلزل هست . نمی دونم چرا .
بامدادنیکنفس
22-10-2021, 10:45
میشه چون فرنکاسش 2600 هست و مثل ایرانسل نیست
چرا؟ باند متفاوتی برای اتصال نیاز داره؟
منظورم فقط دیتا هست، نه تماس و پیام
من روی گوشی و مودم tp link mr 6400 سیم کارت 360 رو تست کردم انتن نداد بهم ، مبین نت میگه فرکانس کاری ۳۵۰۰ هست
مبین نت سرویسی داره که درخواست بدی و پینگ رو برات پایینتر بیارن؟ پینگ الان تقریبا 120 هست
مبین نت سرویسی داره که درخواست بدی و پینگ رو برات پایینتر بیارن؟ پینگ الان تقریبا 120 هست
پینگ کدام ادرس ، اگر ۸.۸.۸.۸ داره بهت ۱۲۰ میده فقط میتونی مودمرو ریست کنی ، اما اگر 4.2.2.4 بهت ۱۲۰ میده اوکی هست و مقدارش همین قدره ، البته برای اینترنت ایران
morteza_mombeini
04-11-2021, 13:47
سلام دوستان چند روزی است پینگ مبین نت روی fdd هم از داخل هم از خارج 40 تا بالاتر رفته ولی روی TD اوکی هست اما من چون انتنم خوب نیس مجبورم روی همون fd باشم ایا شماها هم همین مشکل رو دارید ؟
morteza_mombeini
04-11-2021, 13:53
سلام دوستان چند روزی است پینگ مبین نت روی fdd هم از داخل هم از خارج 40 تا بالاتر رفته ولی روی TD اوکی هست اما من چون انتنم خوب نیس مجبورم روی همون fd باشم ایا شماها هم همین مشکل رو دارید ؟
دوستان یه موارد عجیب تو مبین نت دیدم
شما اگر دستگاهی ، حالا هر چی ، با اون اقدام به دانلود با نت مبین نت کنید ، اگر شما فایلتون ۱ گیگ باشه ولی توی مودم ۲.۵ گیگ ثبت می کنه و بخاطر همین از حجمتون ۲.۵ گیگ کسر میشه در حالی که فقط ۱ گیگ دانلود داشتید
مورد بعدی ، اگر شما دو لپ تاپ به مودم مبین نت متصل کنید و بخواهید فایلی بین دو دستگاه رد و بدل کنید ، هر مقدار حجمی که رد و بدل کنید از حجم اینترنت تون کسر میشه
مورد بعد ، اگر شما مودمتان روشن باشه و دستگاهی بهش متصل داشته باشید چه بخواهید و چه نخواهید بعضی وقتا بدون دلیل مودم در حال دانلود میره (موضوع هک و مک رو رد می کنم) خوده اپدیت مشکل داره
مورد بعدی اگر شما کنسولی داشته باشید و بخواید فایلی از طریق Pc به کنسول ارسال کنید ، هر مقدار که حجمش باشه بازم از حجمتان کسر میشه
:eh::eh::eh::eh:
complement
05-11-2021, 03:23
دوستان یه موارد عجیب تو مبین نت دیدم
شما اگر دستگاهی ، حالا هر چی ، با اون اقدام به دانلود با نت مبین نت کنید ، اگر شما فایلتون ۱ گیگ باشه ولی توی مودم ۲.۵ گیگ ثبت می کنه و بخاطر همین از حجمتون ۲.۵ گیگ کسر میشه در حالی که فقط ۱ گیگ دانلود داشتید
مورد بعدی ، اگر شما دو لپ تاپ به مودم مبین نت متصل کنید و بخواهید فایلی بین دو دستگاه رد و بدل کنید ، هر مقدار حجمی که رد و بدل کنید از حجم اینترنت تون کسر میشه
مورد بعد ، اگر شما مودمتان روشن باشه و دستگاهی بهش متصل داشته باشید چه بخواهید و چه نخواهید بعضی وقتا بدون دلیل مودم در حال دانلود میره (موضوع هک و مک رو رد می کنم) خوده اپدیت مشکل داره
مورد بعدی اگر شما کنسولی داشته باشید و بخواید فایلی از طریق Pc به کنسول ارسال کنید ، هر مقدار که حجمش باشه بازم از حجمتان کسر میشه
:eh::eh::eh::eh:
خواهشمند است پایین آمده و ما را دچار سردرد نکنید
خواهشمند است پایین آمده و ما را دچار سردرد نکنید
تازه اینها حادترین هاشونه ، باگ زیاد دیدم تو این مودم مبین نت :wac:
morteza_mombeini
05-11-2021, 11:16
تازه اینها حادترین هاشونه ، باگ زیاد دیدم تو این مودم مبین نت :wac:
برای من باگش اینه که پسورد ورود به تنظیمات مودم رو باید روی حالت دیفالت بزارم اگه تغییرش بدم اینترنت قطع و وصلی پیدا میکنه و پینگ به شدت بالا میره
jojonice
06-11-2021, 22:46
سلام دوستان
الان مبین نت در سایتش دو تا طرح است
یکی
طرحهای ویژه اینترنت LTE
و
طرحهای پرو، ویژه حرفهایها
خواستم بدونم فرقش در چی است
پهنای باند را نمیگم فقط خواستم بدونم فرق اصلی در آنها چی است ؟
و فرق بین مودم KZ AG3100 و B612 در چی است ؟
ممنون
سلام دوستان
الان مبین نت در سایتش دو تا طرح است
یکی
طرحهای ویژه اینترنت LTE
و
طرحهای پرو، ویژه حرفهایها
خواستم بدونم فرقش در چی است
پهنای باند را نمیگم فقط خواستم بدونم فرق اصلی در آنها چی است ؟
و فرق بین مودم KZ AG3100 و B612 در چی است ؟
ممنون
سلام
فرقشون تو طرح اولیه هست و تو این طرح های جدید مودم متفاوت هست
مودم ها هم B612 این شکل هست
مودم ag3100
تفاوت دارند اما در تجربه استفاده خیر
jojonice
08-11-2021, 00:50
ممنون
فقط مودم AG3100 کیفیتش خوب است ؟ و سیگنال قوی است ؟ چون اون مودم B612 الان مبین نت میده با سرویسش گرون میشه و خواستم بدونم واقعا در کیفت و کارای فرق زیادی بین AG3100 و مدل B612 یا تفاوتی نمیکنن ؟ ممنون
ممنون
فقط مودم AG3100 کیفیتش خوب است ؟ و سیگنال قوی است ؟ چون اون مودم B612 الان مبین نت میده با سرویسش گرون میشه و خواستم بدونم واقعا در کیفت و کارای فرق زیادی بین AG3100 و مدل B612 یا تفاوتی نمیکنن ؟ ممنون
من دوستم از AG3100 داره استفاده میکنه و خودم از B612 ، در مورد B612 بد نیست و نمیگم عالی هست ولی بین مودم های که ارایه میده این بهتره ، در مورد AG3100 هم که دوستم ازش استفاده می کنه راضی هست ، اون چیزی که باید ارایه بهش بده رو میده ، حالا بحث کیفیت شبکه رو ازش بگذریم ، به لحاظ امکانات یه جورن همون چیزی که B612 بهتون ارائه میده مدل AG3100 هم میده ، میگم فقط یکم متفاوت هست توی سایت ها میتونی تفاوت هاشون رو ببینی
اگرم قصد خرید داشتی و میخواستی سریع کارت راه بیفته و مودم دستت برسه از این سایت خرید بزن ، نمایندگی مبین نت هست و معتبره
کار من رو سریع انجام دادن
Mohammadzahiri
15-11-2021, 19:06
سلام
اصلا میشه با سیم کارت مبین نت رفت رو FDD؟ اون موقع تعرفه فرق می کنه؟
mohammadgh6
17-11-2021, 11:03
دوستان سلاممودم 3100D
fddهم پشتیبانی میکنه؟ و اینکه آنلاک میشه؟
دوستان سلاممودم 3100D
fddهم پشتیبانی میکنه؟ و اینکه آنلاک میشه؟
fddدر مبین نت پشتیبانی نمیشه حتی انلاک هم بکنی این مودم fddنمیشه
چون باند فرکانسش tdو 3500هست
انلاک میشه
mohammadgh6
22-11-2021, 11:36
منظورم از آنلاک اینه که با td ایرانسل کار کنه
soheilsh
23-11-2021, 12:20
منظورم از آنلاک اینه که با td ایرانسل کار کنه
بله امکان پذیره ، تلگرام به ایدی megasoheilsh پیغام بدید
Mohammadzahiri
01-12-2021, 10:53
عجیه! من حدود یک ماه پیش اشتراک مبین نت رو برای اولین بار خریدم. برعکس اون چیزی که تو راهنمای پنل کاربری نوشته، اینترنت شبانه نداره! بدتر از اون، اینکه وقتی از بازار دانلود میکنی نیم بها حساب نمیکنه!
S M Λ S Ħ
04-12-2021, 22:56
لطف میکنین کسایی که در حال حاضر سرویس از مبین نت دارن این پینگارو برای من بفرستن
ping 1.1.1.1
ping 4.2.2.4
ping 8.8.8.8
ping 99.24.18.25
ping fdcservers.net
و اینکه اینجا دیدم گفته بودن مودم آنلاک میشه، بعد چون مودم امانی هست مشکلی پیش نمیاد؟ چیزی بعدا نمیگن؟
وقتی انلاک میشه میشه سیم کارت همراه اول گذاشت و مثلا از شبانه همراه اول روش استفاده کرد؟
ShadowDragon
05-12-2021, 15:23
سلام، ایا مبین نت سیمکارت جدا میده؟
mostafadc
05-12-2021, 21:50
سلام، ایا مبین نت سیمکارت جدا میده؟
قبلا که نمیداد. ولی ایرانسل میده.
ata.royalfalcon
11-12-2021, 22:00
عجیه! من حدود یک ماه پیش اشتراک مبین نت رو برای اولین بار خریدم. برعکس اون چیزی که تو راهنمای پنل کاربری نوشته، اینترنت شبانه نداره! بدتر از اون، اینکه وقتی از بازار دانلود میکنی نیم بها حساب نمیکنه!
منهم سایت دارم که نیم بها هست ولی نیم بها حساب نمیکنه!
ایرانسل داشتم نیم بها حساب میکرد.
سلام دوستان
مودم ag3100
سیم کارت رو چطوری در بیارم؟
این پایه زیرمودم رو چطوری جدا کنم که نشکنه و سیم کارتو در بیارم
jojonice
12-12-2021, 23:59
سلام
دوستم قبلا با اینترنت موبایل ایرانسل و همراه اول استفاده میکردم سرعت خوب بود
الان چند وقته از مبین نت استفاده میکنه اما سرعش خیلی کم است
و مثلا وقتی یه فایل چند کلوبایتی میخواهد آپلود کنه دیگه نمیتونه از اینرنت استفاه کنه چون خیلی سرعتش کم میشود
آیا روش یا چیزی است که با تغییر دادن اون این مشکلش حل بشود ؟
ممنون
سلام
دوستم قبلا با اینترنت موبایل ایرانسل و همراه اول استفاده میکردم سرعت خوب بود
الان چند وقته از مبین نت استفاده میکنه اما سرعش خیلی کم است
و مثلا وقتی یه فایل چند کلوبایتی میخواهد آپلود کنه دیگه نمیتونه از اینرنت استفاه کنه چون خیلی سرعتش کم میشود
آیا روش یا چیزی است که با تغییر دادن اون این مشکلش حل بشود ؟
ممنون
مودم رو جابجا کنید, بعضی وقتا تو ی قسمت خونه سیگنال ضعیفه بعضی قسمت ها قوی، الان من مودم تو هال که هست سرعت کمه تو اتاق میذارم لب پنجره سرعت خوبه
جابجا کنید و با speedtest ببینید سرعت چقدره، هر جا بهتر یود مودم رو همون جا بذارید
jojonice
14-12-2021, 07:20
ممنون اره همه جا امتحانش کرد اما میگه فقط چند روز اول یه خورده بهتره بود اما الان اصلا سرعت نداره
و مثلا دیشپ که اونجا بودم وقتی که یه فایل را خواست آپلود کنه اینقدر از سرعتش کم شد که کل صفحاتش بسته شد
با لپ تاپ و با دسکتاپ و wifi همه مدل امتحان کرد تاثیری نداشت بعد که با سیم کارت موبایل همراه اول و ایرانسل امتحان کرد خیلی قوی بود
راهی نداره یا تنضیماتی که مثلا خطش قوی بشه ؟ در موردم گذینه ای است که با تغییر اون سرعت آپلود و دانلود قوی بشه
چون اصلا نمیتونه استفاده کنه اخه بهم گفته بود کدام خط خوبه بعد از چند جا سوال کردم گفتن مبین نت خوبه حالا واسه همین میگه تو گفتی این و بخر واسه همین دنبال راهی هستم که مشکل رفع بشه
وقتی نصاب آمد گفت خیلی آنتن دهی قوی داره اینجا اما خوب الان که هیچ
ممنون میشوم راهنمای کنید
kenshikan
14-12-2021, 12:41
ممنون اره همه جا امتحانش کرد اما میگه فقط چند روز اول یه خورده بهتره بود اما الان اصلا سرعت نداره
و مثلا دیشپ که اونجا بودم وقتی که یه فایل را خواست آپلود کنه اینقدر از سرعتش کم شد که کل صفحاتش بسته شد
با لپ تاپ و با دسکتاپ و wifi همه مدل امتحان کرد تاثیری نداشت بعد که با سیم کارت موبایل همراه اول و ایرانسل امتحان کرد خیلی قوی بود
راهی نداره یا تنضیماتی که مثلا خطش قوی بشه ؟ در موردم گذینه ای است که با تغییر اون سرعت آپلود و دانلود قوی بشه
چون اصلا نمیتونه استفاده کنه اخه بهم گفته بود کدام خط خوبه بعد از چند جا سوال کردم گفتن مبین نت خوبه حالا واسه همین میگه تو گفتی این و بخر واسه همین دنبال راهی هستم که مشکل رفع بشه
وقتی نصاب آمد گفت خیلی آنتن دهی قوی داره اینجا اما خوب الان که هیچ
ممنون میشوم راهنمای کنید
مودم رو جا به جا کنيد تا بهترين سيگنال رو بگيريد (بيشترين چراغ روشن)
توي پنل مودم دنبال کيفيت سيگنال بگرديد و اون رو هم چک بفرماييد. براي پيدا کردن بهترين کيفيت مودم رو سي درجه سي درجه بچرخونيد. سپس خودتون از مودم دور بشيد و دوباره بررسي کنيد
در بخش جستجوي شبکه، شبکه هاي ديگه اي مي بينيد رو دستي بزاريد و تست کنيد هر کدوم که بهتر بود فيکس کنيد
(براي هر کدوم از اين ها ده دقيقه وقت بگذاريد تا پايدار بشه، با بزن دررو نتيجه نمي گيريد)
براي مودم تون از بازار آنتن اکسترنال بخريد
نيت تون رو صاف کرده، دعا کنيد
jojonice
14-12-2021, 13:30
ممنون :biggrin:
فقط یه چیز چگونه میشود اون شبکه بهتر را پیدا کنیم و دستی تغییرش بدیم ؟ نرم افزاری است برای این کار که بشود شبکه قوی تر را پیدا کرد ؟
و بعد در کدام قسمت مودم اون را تغییر بده ؟
kenshikan
16-12-2021, 16:27
ممنون :biggrin:
فقط یه چیز چگونه میشود اون شبکه بهتر را پیدا کنیم و دستی تغییرش بدیم ؟ نرم افزاری است برای این کار که بشود شبکه قوی تر را پیدا کرد ؟
و بعد در کدام قسمت مودم اون را تغییر بده ؟
نه قربان. همانگونه که گفته شد، شما توي پنل مودم در بخش انتخاب شبکه، چند نام مي بينيد که بايد يکي يکي تست کنيد و سطح سيگنالي که پس از چند دقيقه وصل بودن به هر کدام مي بينيد را ملاک مقايسه و انتخاب قرار بديد.
ahmadreza9069
17-12-2021, 02:29
fddدر مبین نت پشتیبانی نمیشه حتی انلاک هم بکنی این مودم fddنمیشه
چون باند فرکانسش tdو 3500هست
انلاک میشه
دوست عزیز مودم AG3100D با مودم 3100E و 3100V متفاوته و فقط شکلش شبیهشونه و از FD و TD پشتیبانی میکنه و فعلا راهی برای آنلاکش وجود نداره
ahmadreza9069
17-12-2021, 02:40
سلام من ی دونه از این مودم دارم و دنبال این هستم که آیا این مودم قابلیت انلاک شدن را دارد یا خیر
سلام بله آنلاک میشه اگه میخواین پیام بدین انجام میدم
ArashMiniStar
22-12-2021, 22:08
با عرض سلام
دوستان یک سوال داشتم.الان این تصویر صفحه اول مودم مبین نتی هست که دستمه
این به شبکه TD-LTE وصل شده یا همراه اول ؟ چون من جریان و فرق هزینه این دوتارو نمیدونم.اگه کسی میدونه راهنمایی کنه که اگه به همراه اول وصله تعرفه ها چطوری میشه اونوقت؟
بعد پینگی که از 8.8.8.8 میگیریم نهایت از ۹۰ کمتر نمیشه.پکت لاست هم این بین داره.همینطوریه ؟ پنج خط آنتن دهی هم روشنه.
خیلی ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ElEQVR4nOzde3DV933n/ e56uiKEAjEzVjchcGAkziGpq5X6SQpiX/Z4HUv5rfNtGR386s9mf3V3p3OmMn8poN3OjvxTidj73TbePvL7 A/SrktcN7GTJjZ1nARsxwEbzN0gZAMSuqPbOTqX7/f3h0DmIoEwHMTl ZjRSPpe30cg6eh1Pp/3JxKGYYgkSZIkSZKuuehEFyBJkiRJknSrMniRJEmSJEkqEoMXS ZIkSZKkIjF4kSRJkiRJKhKDF0mSJEmSpCIxeJEkSZIkSSoSgxd JkiRJkqQiMXiRJEmSJEkqEoMXSZIkSZKkIjF4kSRJkiRJKhKDF 0mSJEmSpCIxeJEkSZIkSSoSgxdJkiRJkqQiMXiRJEmSJEkqEoM XSZIkSZKkIjF4kSRJkiRJKhKDF0mSJEmSpCIxeJEkSZIkSSoSg xdJkiRJkqQiMXiRJEmSJEkqEoMXSZIkSZKkIjF4kSRJkiRJKhK DF0mSJEmSpCIxeJEkSZIkSSoSgxdJkiRJkqQiMXiRJEmSJEkqE oMXSZIkSZKkIjF4kSRJkiRJKhKDF0mSJEmSpCIxeJEkSZIkSSo SgxdJkiRJkqQiMXiRJEmSJEkqEoMXSZIkSZKkIjF4kSRJkiRJK hKDF0mSJEmSpCIxeJEkSZIkSSoSgxdJkiRJkqQiMXiRJEmSJEk qEoMXSZIkSZKkIjF4kSRJkiRJKhKDF0mSJEmSpCIxeJEkSZIkS SoSgxdJkiRJkqQiMXiRJEmSJEkqEoMXSZIkSZKkIjF4kSRJkiR JKhKDF0mSJEmSpCIxeJEkSZIkSSoSgxdJkiRJkqQiMXiRJEmSJ EkqEoMXSZIkSZKkIjF4kSRJkiRJKhKDF0mSJEmSpCIxeJEkSZI kSSoSgxdJkiRJkqQiMXiRJEmSJEkqEoMXSZIkSZKkIjF4kSRJk iRJKhKDF0mSJEmSpCIxeJEkSZIkSSoSgxdJkiRJkqQiMXiRJEm SJEkqEoMXSZIkSZKkIjF4kSRJkiRJKhKDF0mSJEmSpCIxeJEkS ZIkSSoSgxdJkiRJkqQiMXiRJEmSJEkqEoMXSZIkSZKkIjF4kSR JkiRJKhKDF0mSJEmSpCIxeJEkSZIkSSoSgxdJkiRJkqQiiU90A ZIkaeKFYUihUKCjo4OjR49y7Ngx2traGBwcpFAoEATBRJd4U4l Go8RiMcrKyqirq6O vp558 YxefJkYrEYkUhkokuUJEnXSSQMw3Cii5AkSRMnDEP6 vo4fPgwTU1NdHR00N/fz9DQEPl8Hp8qfDyRSIRYLEZpaSmVlZVMmTKFBQsWMG/ePCoqKgxfJEm6TTjiRZKk21gYhnR2dnL48GH2799PW1sb2WyWI AgMXK5SGIYEQUA n2dgYIDu7m76 /vJ5XIjo18MXyRJuvUZvEiSdBvr7e3l/fffZ/fu3bS2to5MKTJ0uXbCMCQMQwYHB2lubqZQKACwePFiKisrJ7g6 SZJUbAYvkiTdpoIg4MiRI zbt8/QpcjCMCQSiVAoFDh /DiJRIJUKsXSpUuJRl3rQJKkW5m/6SVJuk21t7dz9OhR2traDF2ug7Nf2yAIaG1t5f3336enp2eCq5 IkScVm8CJJ0m3q6NGjdHR0MDQ0NDIdRsV19uucyWRGgi9JknRr M3iRJOk2dfToUfr6 lwq jo7u3R3X18fx44dm hyJElSkdnjRZKk21RrayuZTGZcx55dfcdVeC5vPKOHzo56OXXq 1HWqSpIkTRSDF0mSblMDAwPjGu1SUlJCPB63Cew4BUFALpcjl8 tdMoDJ5/P09fVdx8okSdJEMHiRJOk2FQTBZUdmJBIJ1qxZw7x586iqqnLE y2WEYUh3dzcHDx7k7bffJpfLjXlsEATk8/nrWJ0kSZoIBi SJN3mLhW xGIx5s6dS11dHclk0uDlMsIwpLS0lHw zzvvvEM n7/k19f OpIk3focMyxJksYUiUSorKw0dBmnSCRCSUkJ1dXV45qa5UpSki Td gxeJEnSqCKRCJFIhFgsZuhyBSKRCPF4fORjSZJ0e3OqkSRJt6l zQ4HRRl6cDV4kSZL08TniRZIkSZIkqUgMXiRJkiRJkorE4EWSJ EmSJKlIDF4kSZIkSZKKxOBFkiRJkiSpSAxeJEmSJEmSisTgRZI kSZIkqUgMXiRJkiRJkorE4EWSJEmSJKlIDF4kSZIkSZKKxOBFk iRJkiSpSAxeJEmSJEmSisTgRZIkSZIkqUjiE12AJEnSeIRhSD6 fH3krFAoAxGIx4vE4iUSCWCxGJBKZ4EolSZI YvAiSZJuWGEYEoYhQRCQy Xo7e2ls7OT7u5u0uk0QRBQVVVFdXU1NTU1VFdXE4vFiEajBjCS JOmGYPAiSZJuWH19fRw/fpwjR47Q1tZGOp0ml8tRKBQIggCAaDRKLBYjkUhQWlpKXV0dix YtYubMmZSXl0/wI5AkSbc7gxdJknRDCcOQoaEhPvzwQ44dO8bx48fp7OwknU5TK BQIw3DU8yKRCLFYjJ6eHjo6Orjjjjuor69nzpw5xGKx6/woJEmShhm8SJKkG0YYhgwODnL06FEOHjzI8ePH6e3tHennclYk EhmZSnR2OtLZHjC9vb0MDAxw vRpent7SafTzJ49m7KyMgMYSZJ03Rm8SJKkG0IYhgwMDPDhhx/yq1/9ira2NjKZDGEYEolESCQSlJWVkUqlSCaTIyFKoVAgm80yODjI4 OAghUKBQqFAV1cXAwMDdHV18clPfpI777yTiooKe79IkqTryuB FkiTdELLZLMeOHeP111 nvb19pIfL2dCltraWZcuWMX/ fKZOnToSvOTzedra2jh48CB79uyht7eXXC5HEARkMhmOHz9OoV AglUpRX19PPO7TH0mSdP34zEOSJN0Qmpub2bt3L93d3SOhSywW o7a2liVLlrBo0SImTZpEKpUiGo2OnHf2mIqKCubPn8 BAwc4dOgQXV1dFAqFkWBm9 7dRKNR5s2b56gXSZJ03Ri8SJKkCdfX18eHH37I8ePHyeVyhGFI LBZj1qxZNDQ0sGjRopGloi8MTc6OiInH45SWlpJKpaiqquLAgQ N88MEH5PN5hoaGaG5upqamhunTp1NRUTFBj1SSJN1uDF4kSdKE O3nyJCdPnqS/v3 kp8vMmTNZunQpixYtYsqUKZe9xtkAZtq0aSSTScIwJJ1O09raS hiG9Pb2cvLkSVpbW1mwYMF1eFSSJEkQvfwhkiRJxRMEAc3NzXR 0dBAEAZFIhJKSEpYuXcqSJUvGFbpcqLq6mnnz5rFgwQLi8TiRS IQwDOno6KC5uXnMJaklSZKuNYMXSZI0YcIwJJvNcurUKfr7 4GPerbU19czefLkj33t2tpaFixYQEVFxUgj3r6 Pk6dOkUQBIYvkiTpujB4kSRJE6ZQKNDd3U06naZQKACQSqVYvn z5VfdhiUajVFdXs2LFCkpKSoDhFZDS6TT9/f0jDXwlSZKKyeBFkiRNmEKhQFdXF9lsdqS3SzKZZM6cOZSWll7 19cvKyqivryeRSADDI2xyuRy9vb0GL5Ik6boweJEkSRMmn8/T0dFBNpsd2RaLxZg0aRLx OhrAIRhyNDQEN3d3QwMDIyMlBlNIpGgpqZmpM/L2XuePn3a4EWSJF0XrmokSZImTBAEnD59mnw PzLiJRKJnBeUXOhsn5ZTp05RUVHB7Nmzqa6uHjWoiUajlJSUjP R4geHgpb //5KBjSRJ0rVi8CJJkiZMGIYjoctZYwUuZ4/ft28f27dvp6enB4Df/M3fZOXKldTW1o553tlAJwzDkelGNteVJEnXg1ONJEnSDeVSwcv g4CA9PT309fWNbGtra6O7u3vc1wzD0NEukiTpujF4kSRJEyoWi 42MSDn7NpZ4PE4qlSKZTI5sKysrI5VKXY9SJUmSrphTjSRJ0oS JRCJEo9GRsOVSoQtAMplk9uzZLFu2jM7OThKJBPPnz6e6uvp6l CtJknTFDF4kSdJNIxKJUF9fT21tLe3t7VRUVDB58mRKSkomujR JkqRRGbxIkqSbytnlpquqqi47QkaSJGmiGbxIkqSbkqGLJF1/mUyGgwcPsmfPHlpaWhgYGCAIgokuS1cpEomQSCSoqalhyZIlLF 26lLq6uoku65Zh8CJJkiRJuqxMJsObb77JoUOH6OrqYmhoyNDl FhGGIfl8nu7ubt577z16e3u55557mDVrFrFYbKLLu kZvEiSJEmSLuvgwYMcOnSIkydPUigUJrocXWNBEDA0NMTQ0BDZ bJZ4PM6UKVMoKytzlOlVcjlpSZIkSdJl7dmzh66uLkOX20B/fz HDx mt7fXf 9rwOBFkiRJknRZLS0tDA0NTXQZug7Ojn7p6uoim81OdDk3Paca SZIkSZIuq7 /nzAMJ7oMXSdhGDI4OOiIl2vAES SJEmSpMsydLn9BEHgv/s1YPAiSZIkSZJUJAYvkiRJkiRJRWKPF0mSJEnSNRGJRCgtLSUa 9TX G1UYhgwNDVEoFJxGdJ0YvEiSpJtKS0sLhw8f5oMPPqC8vJyVK1 cya9YsksnkRJcmSbe90tJSHnzwQWpqaojH/XPzRpROp/mXf/kXTpw4QSaTmehybgt J1xjIQFD T4 6P0lp/r3MJhrJxKJUVUyk1mV9zKtfBklscpxXasnc4yW/l2cGtjDYLaDRKycyal6Zlbew/Tyu4lFfYJ5PeSDIQayrbQO7KZ36DjZwgDRSJzSxBRqy5YwpXQR qfikiS5Tkm4L2WyWDz74gN27d9PV1UVJSQnl5eWkUilmzJgx0e VJ0m0vGo0yadIkg5cbWDqdpqSkxFFJ15HfCddQSMDpzHGO9bzG kZ5X6Bw8RDrfTYQo5cla2gcPsnjKl5hV8UnKk9Muea32wQMc7X 6F5tM/pzN9mEy h3i0lKqSWXRnjpLOd1Nf3Ug0EgUi1 cB3ob6si209r/L8d436UgfZCDbRi4YJBKJk4pNYnLqTmZUrmRW5b1MLV1sGCZJR VYoFOju7qa9vZ0wDMnn83R0dNDf3z/RpUmSzohGo8RiMWKx2ESXolFEo1EiEf GvJ4MXq6RkJC bCvHTr/Grtb/l 6hJsIwGNnfk2mmJ9NMrpAmES1jbqKGaOTiL39ISCHI8n7XP3Og 80W60kdG9mUL/XQMHqQ/28pgrpOpZUuoSNYRiySuy2O83QzmOvmwdwd727fy4elfEnL /MfTwKmB3Zzs/zV9Qy00TP3X1JYtJRIxOZakYonH45SXl1NRUUEmkyEajVJRUUF JSclElyZJkjQq/0K8RvJBhiNdP Xd1v9FV bIeaHLuY6d/hkt/bvI5HtH3R EeQay7bzf/RO6002jHpPJn bU4Hu83/0Tsvm a/YY9JGQkA9Ob2dv2/N8cPoXF4Uu5 odOsG jhfY3fY98kH6OlYpSbefRCLBokWLuO 5g5cyaLFy/m7rvvdpqRJEm6YTni5RoIw4B97Vs50Pki3UPHLnNsgd6hE/QOfUBZouai/fkgzamB3WQL/YSMHt4A5AqDtPTtYuHkz1PKxdfRxxcSMphrp6lnG60D747rnEy m1P9uznY TLLpj1c5Aol6fZWU1PDihUrWLhwIfF4nMrKSvsISJKkG5bPUq5 StjDAke6fcrDzJToHD1EIspc9Jx kyY0xMiIMA4YKvYRh4ZLXCMI86Xw3[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bAtHun9q8CJJRZZIJEgkElRVVU10KZIkSZdl8HIV0vluWvp2sb f9H2gbeI hwvim/YQEY05FCgkJw/wlp7aMXCXMw2WP05UKwgIdgwfI5Lq5kq/vUKF33CNkJEmSJEm3B4OXjylb6OfUwHu81/6/Od77JoXw8iNddLMI6c 2jTkqaSzDy063FakmSZIkSdLNyODlYwjDgPbBfRzo EcOd/1oosvRNRcShDkYY1TSZc4sQj2SJEmSpJuVqxp9DK0Du9nbvpX3 u3860aVIkiRJkqQbmCNerkAQ5uhKH2Vv /M0n/4FQ/nTE12SJEmSJEm6gRm8jFMhGKJ36AT7OrZyrOdn9A2dmOiSJEmS JEnSDc7gZRyCMEdv9iRHul9hb9vzpPM941h1SJIkSZIk3e4MXs Yhneumued1dpz4S3KFQUMXSZIkSZI0LgYvl5HOdXGg80X2tP09 uULa0EWSJEmSJI2bwcslDBX6OND5Txzq hE9mWaXCpYk6QaQzWbp6 ujq6uL0tJSpkyZQiqVIhKJTHRpkiRJFzF4uYQj3T/lUNePaB/YRyHMTnQ5kiTd9sIwpK2tjcOHD9Pa2kp5eTkNDQ3MmjWLsrKyi S5PkiTpIgYvl7Cz9W/pSR8jF6QnuhRJkgTk83kOHTrE9u3byWazI9uSySRz586d4OokS ZIuZvByCV2D71MIhya6DEmSdMbQ0BCZTIZcLjeyrb /n3TaF0kkSdKNyeDlEu6Z8ccc6f4p3emjFMLc5U9QkYUEQZ7OzP v0Dh0nW gnFimhIlnHlLKFJGPlRIhOdJGSpCJKpVJMnTqVqVOn0tHRQSwW Y bMmdTU1Ex0aZIkSaMyeLmEhqn/mrryu0nnuwnDwmWPP973Jh c3s5Arr3oteWDLN2Zo/zyw6dJxisve3w8kqSuYhUzK1cxqeSOotd3raXz3bQP7uNYz8/oyXxAJt9NIcgSicRIxiqoTs1lTtVqZlSspCJZN9HlSpKKJB6Pc eddxKJROjs7KSkpIQFCxYwadKkiS5NkiRpVAYvlzCldCFTSheO /iQkFMD712X4CUIcwxk2zjQ U/jOj4eLaEjfYhoJHbTBS8DuXZO9r3Nwc6XaT79M7KFfoILgrCSW CU9mWbSuS7urP4tqkpmTVC1kqRimzZtGjU1NWQyGZLJJIlEwhW NJEnSDcvg5TaRD4Y41b bzspPTXQpVyQIc7T072Jv /Mc6d4GhKMeN1Too6nnNdK5LojAXbUPE4vEAZ IS9KtKB6PU1FRMdFlSJIkXZYNMW4j5YlplMWnTHQZV2Qw18mRr p/Q1PMzxgpdPhLSNriX99r NwPZDgph/nqUKEmSJEnSmAxebgMRIpQnarlr2sPUT35gosu5IsdO/5zO9PsXTS0aSxAWGMi1cajrhwzle4tcnSRJkiRJl2bwcouLRmK k4tUsm/Z71Fc/QEVyxkSXdEU6BvfTnzvF5Ue7nBWSLfRzsu/X5AKXFpUkSZIkTSx7vNzCIkQpS9Qyr/oBlkz5P6hO3Ukskpjosq7IQK6dXGHgis7JB0OcHvqAIMwWqSpJ kiRJujlFIhHKysqoqqoikRj778NUKkVJSQnRqOM1rpbByy0qQo TSxGRmV36KT838v6gsmXXThS4AhWCI4Ap7tYRhQLbQRxAGRapK kiRJ0m0jA0/8BTwdAFOh5RtQN9E1XYV4PM4dd9xBRUUFuVxuzOMSiQRTpky5Z Dij8TF4uUVFIwnuqPoNPjXzPzApNZfIbbW6T3jOmyRJkiR9fDt eOBO63CISiQQrVqyY6DJuKwYvt6BIJMbCKV/grqn/hsml82 z0EWSJEmSro2m12Dd/omuQjc7J2vdYiKRGPOrP8vimi8xveJuEtHSiS5JkiRJkm46Ta/DZ7dB60QXopueI15uIYlYOVNLF7O09iFmVn6S0vjkiS5JkqSiC IKAQqFANBolGo0SiTi6U5J07ez/MTRuN3TRtWHwcouIR0uoSc1nVd1XuWPSGkpiVRNdkiRJRZHP5x kYGKCvr4/S0lIqKipIJpOGL5Kkq5eBLd D9U0TXcjYgiAgm81y vRp0uk0uVyOILgxm9DEYjGSySTl5eVUVlaSSCRuy9/XBi 3iJrSBdxV xCLp3yJaCQ20eVIklQUYRhy PBhdu3axcmTJ0kmk/zGb/wGixYtorKycqLLkyTdxFrfhUdfhO9f2aKq11WhUGBgYIDW1lbe e 89Tp48SW9vL0NDQ4ThjbW4SDQaJZVKUVNTw9y5c2loaKC2tva2 XKLa4OUWMK18GQ1Tv8yimrVEI/6TSpJuXZlMhpaWFpqbm0mn00SjUY4dO8aUKVMMXiRJH0vPCXhu KzzRccGOKGy6H3a Bt fkMrOF4YhLS0t7N69m3379pHJZCgUCgRBcMOFLjA8MiedTtPS0 kJHRweHDh1ixYoVLFnMmTb6 2GP6Vfg1FIzGikcuvcR4hNuaolAgRopHEOFciijA5Vc imrXMq26kPDntCiuWJOnmk8/nyeVywPCTulwuRz5/A788KUm6cXXAhv9xcbBSVwHP/iGsi8NDr01IZRf54IMP2L17N4cOHaKvrGDFsuFIYhhUKBQqFAL pdj586dhGFIQ0MD06bdPn /GrxcQyWxSZdtaBshQkm8ipL4pFH3RyNxypN1xKJJIAKM/s0UjcQpTdSwcMrvMH/yb1NTOv8qq79SIfkgSxDmiUSixCMlRCK313AxSdL1l0wmqa2tZ dasWfT29hKPx5kxYwZVVfY2kyRdG tWwbMPQl0cuHAUzAQIw5B0Os2hQ4c4cuQIp0 fnuiSPpZCoUBXVxf79u2jrKyMqqoqUqnURJd1XRi8XENVJbOZU rqIk32/phBmRz0mGa iuuQOKpMzR90fj6aoLWugPDGd3qET5IPMRcdEIzHKElO4Y9JnW D7t95lUMhvGNULmaoUUgixDhX5yhQEG853kCoPEIgnKElNJxip IxisNYSRJRROLxVi8eDHV1dU0NzdTVVXFvHnzmDRp9Bc0JEkar/qp8J3/ExprJrqS8xUKBU6cOMGxY8fo7u6e6HKu2qlTp2hubqauro45c ZMdDnXhcHLNTS1bDFzq3 TD/veoCt9mDC8uLP0vOp/xczKT1ASH/2VueERL1NZWPMFhgqnaRvYe9Exqfhk7qj6DL8190lSsUlEuD4h RyHI0Zl n/0d/8ixntcYyLVTCHNEI1GSsSpmVX6Ku2r/DXXld4/5 CRJulqlpaXMnj2buro6otHobbtCgiTp2pg8DbZ EdbVT3Qlo8vlcuzfv5 enp6LphdFIhHi8TjxePyG l14ts5cLkehUDiv7iAIaGlp4dixYwYvunKxaJKZFav4zTn/iQOdP BU/276s6eIRmJMSs3hjkmfYeHkLzClbNEle7hEiLKw5vMk4xU0dW/jZP v6c 2kYxVUFu2hDsn/RbzJjdSGpt83UaWDBX6ONr9Cvs7/pGOwYMM5rsIgiwhIRAhWxik fTrdGeOsXjKF1lU8ztUlcy LrVJkm4vkUiERCJBInH5vmqSJF3SVPjOYxNdxKUFQcCpU6fIZC 6eDZFKpViwYAELFiygpKRkAqob3dnpUXv27OHkyZMMDQ2dt7 /v5 urq4Jqu76M3i5hiJEKE3UMKfqPkpiVZyedD Z/GkikShliSlMKV1EdWouiWjpZa9VkaxjbtVnqErOZO6kz5DJnyY eTVFZMoMppQupLpl7HafzhDSf/jkHOn/Iib5fkS0MXLQ/CPMM5jrJ5E8DAdFInOXTfu/MY71xkldJkiRJupkEQcDAwACFQuGiffPmzWPZsmXMmTPnhlui Wy9QRDQ3Nx83r5sNjtqkHSrMni5xiJEScYqmV31aWbz6au6VkV yOhXJ6cypWn2NqrtyYRgwmO/gSPcrnOx7e5TQ5XxBmKdtYB8l8UnMqFjF9PJlLnEtSZIkSVchn 88TBBe3sqipqWHq1KlUVFRMQFWXN23aNCorKy/aHgTBqEHSrerGisR0wymEOU727aJz8BCZfM 4zgnCHD3pYxztfoVCmCtyhdLHczMsvydJkiTB2M9d4/H4DTfS5Vxj1ReG4W31fPzG/RfSDSEIc7T27yKdv7Lu2el8Fy397xCE SJVJn086XSaAwcO8A//8A 88MILNDU1kc2OvgrZtZLZD2u CTtG29cMT/w3mPFNiHwT1vwP2Dae6a4B7PghfPHPh8 b9xfw9LsXHLN/eN9T 0c// W/Hd6/ftvwpi3fhsi3ofXKHp4kSZKkS3AOiC4pJKA/2zbqstaXkg8yDOTaRl3ZSZoog4ODHDx4kPfee48PPviAaDRKLp cjnU6zYMECksnkNb9nz0FY//ejhy4cgcbvQlMFbPwCNABbfgGf/TZsfQzWTR37ujuehzV7YcO98Opc2P8GbNoKO7th8wOXKSoPW/4a1rfCo2vhmfs /uOTJEmSdGkGL7q0MCQfpAnDK5t/F4QFcoU0cPsMH9ONKwgChoaGOHjwILt376a5uZl8fng01uHDhy kUCkQiERYsWHDtluLLwraX4Gu7oGmMQ3a9Azui8Oo3oDE1vK1x GfAt2PRLWPflMU48Ao/uhXWN8J0zIUvjcmj4X/DZ1 CJB2DVWHVl4Om/gid6YNPD8OTyj/0IJUmSJI2DU410SSHDo17CKw5QQkIc7aKJd7YL/NGjR3nzzTdpbm4 r5FXNpvl6NGj7Nixgw8//JB0On1N5pvueAE uwvq58P2MUagZPJABdSnztlYBfXArksMMmtth8lJ2PDJ87dPrg ICGPPUfnjq28Ohy3f aOzQpWUPrN80PA1p6X DLRckR099Ex56Dfa/9tFUp9GmSPXsga/91zPTqP4f Ox4p1FJkiRJtxCDF0m3tMHBQY4ePcoPfvADWltbiUQiJBKJkf2 JRIIgCDh /Dj/9E//xPHjxxkaGrrq 6ZS8K2H4NWvQv0YP2lXLYH6Xtj4Y gJgDzs jE8A2xaOfa16 6DVzfC2rPN6/PQ9C5s3AWrV4wx2qUHNj4DGzOw euwYe4YFCtVthxr3w6pdhXRTW/y08dfD8w5regMbXofG34dUvwNLu4SlS3 8Y3p/ZD43PQ8t0ePZhePVzUH/mmG3FbakjSZIk3VCcaiTpltXX18eePXv41a9 RTqdprS0lIaGBuLxOG SYAn/rUp8hkMuzevZvTp0 zbds27r33XpYuXUoqlbrMHca26suXmO5zRi6/kmIAACAASURBVGoF7EzB s0weftH27/1b HxheO7T trMONMc9yG bDty3Bh1ekW Nrz8FweSEF99SUuGMCmfwcb5gx/2rgK6v8SvvbPsGEx1J05bFcGNv8JPDLtzHH3QPVfwKP/DGvXw67dsKsGtn51eAQPQOMsaPou7DoMjXeN7/FJkiRJNztHvEi6JfX397Nz507eeecdent7SaVS3HvvvSxfvpzJ kyePHDdt2jRWrlzJJz7xCaLRKB0dHSPnZTJX1lT6SmX2w0Pfg/1TYfOXh0eObKiAJ74HWz4c3zXSM DVh2HzCqg Aqv GpoumOX31GvwXBJe jKszsC65y8xHWkWPDTnnM j0LgS6IDt50wTqmv4KHQBIAUPNUDrYdgP1E0GuuDpn0DT2ZvNh Ve/CY8buugq9fb2cujQIX72s5/xq1/9is7OToLA6a2SJOnG5IgXSbekkydP0tTURFdXF1VVVSxbtoxly 5ZRWlpKR0fHyHHJZJIZM2YQi8UIgoCDBw9y6tQpUqkUtbW1zJ8/vzgFBvDsC7BvGmz/ kfTkRrvg8ZnhkfBrPqz4ZWOLqV 8ZkRJcth3TyofwGeegO s ajY pq4OWvw6oUzDgO9/waNrwOm 8f5YLVcOGAmPoZwbuoGa4Y/XTB llunAXtjfAY/cD88cgMd Ac/ AurLYO0y2LAGVtVc5kFJl1AoFDh /Djvvvsup06dorS0lCAIWLhwITU1/ueSJEk3Hke8SLolBUFARUUFs2fP5q677uLTn/40U6ZMIR6/OG9OJpPU1dWxevVqlixZQm1tLbFYrLgjXk7AyxlYv/qCHjBRWHsvMAi7OsY6eXSpFbABeO6C0TKPfX44dAFY9SB8qwy2 bIMtbVd2/epxrradigIpePQbkH4Mtn4GGqOw9S245y/hqf1Xdl/pXPl8nuPHj3Pw4EG6uro4ceIER48epavLzs2SJOnG5IgXSbek fPnU1JSQiQSoba2lvLy8kseH4/HmTJlCmvWrOHEiROEYUh9ff0lz5kou34ID 2GrX8Gq84NbfLDU4jqLvWTPQqPPwxbvwuP/wOs/voFwU8/9HD qJemluH3Myafs 30xZduOsVwD5lzBh2kpsG6zw2/0Xumwe92eLTh4pE10ngUCoXzphVFIhHCMLwmq5FJkiQVg8GLpF tSIpHgzjvvBIb/MBuv6upqJk2aBEA0WsRBgbNgbQqe Dk8uuKc8COAl98CUtAwxqyJ qnDfVM2vwurzung27QdNgMbFlzm3vPh2U8MTzl64jXY2njOvmZ 4ue2c/i0Z2PLWcL1rKj46bNde2PF5WH22k28XbN4Pq86sqrTlb2BjADv/wzkBSwXMGOeoGWksqVSKefPm0dPTw9GjR6msrGTJkiXU1dVd/mTpKoRhQGf6MB3pg/RkjjGYa2eo0E8sUkJZYgqTSmZTU7qAaWV3EY miEQcWC5JGmbwIumWdSWBy7nnfJzzrlgUNnwRtm6Fzz4DT34S6 ktgxy9hYwds oOPRrOcXblo0x/Akw1QfS9s3gnrX4SeE/DIXGjdBxv3Qv1dsHHF5W /6kH41v7h4OXpufD42VY2ZfDMX0HT/bA6CVt Ac9lYPNXLhihkoF134aNnxnuQ/PsK/D9FGz/neHdjYsh/Qo89Dew4Z7h1ZB2vQ1P9MKmBx3too8vGo0ya9YsSktLWbZsGYl Egrq6OsrKyia6NN2iBnOddKXf59TAnuHAJd9FPsgAIZwZaDWQa 6MzfZjjvb ipnTecABTvoxJJbOv7ub9sOUFeKYJduShLgnrPwMb74fqK8h1e t6Ahpfh6W/AI1PHeVIXbPkpPHcYtmWHNzVUwNqV8ETj aMrz/6e2jzW9TvgoW8DjbD1gfHXLUm3CoMXSZog1Svg5SrY9AJs/DG0AqtnwdY/gnWXmuUUhUf PdT9ADbuhMNdy8dsMX4NH7Ll5OeqxrnJ1y9MTz0PinZ7bXw a58NgrsDELDdPgpT EtdMuOP8ueLkcHn0FdgSwdj7s wo0nLl53f2wPTW8otLjLw4/toZq2PxH8MiNOYNLN5Hy8nLKy8uZM2fO5Q WrkJftoWTfb mqednHO99g9LEZCaVzKG2rIFJJbMpjdeQCwbpy7bQnT5KV/oorQPvUFUyi3nVn XO6t iKjmLWPRjDPfLwFPPDP8s3nQ/bJoCre/B49tg ynY9nvj/HnfBo e R0zXk2vwWe3QToJ61fC43OH79X0Djy9HZ7eCS/98Si/GyRJozJ4uUmFhARBlnwwREhILJIgFi0hGolNdGnSDS0ajRKPx0 feYrHif8/UPQDhGK/wVdfDt/4UvnWl58eh8Suw/SuXOLEBwj /xP75sP2c/au AY c fil y5x3tnjvwTbvzT2/vp74Tv3Xv46knSjeq/tf7O/4wWCsMDd0x5h fTfpzQ eczjs4V PujdzhvHv80vP/wWx3vf4rfmPklVyawrvnfT67BxEDY/ds70z Ww scwbztsboUNl5thF8CWv4OmFDA4vvtmdsGabcOr5r38BxeMrFk OG9pg/X HDT A/RscwShJ42HwcpMJw4BCmCNb6Gcw10F/tpUgzJOKV1ORrCMVryY EsBch kS0k0mHo9TXV3NggULKCkpobKycqJLkiTdgH585E9p6X XmZWfYPm036eqZDbpXCcHO3/Ayb5f0zt0gjAsAFCaqKG2bClzJq1mZsUn ML8b7Gv4/s09bzGi4f Pf92 UtXfP/9LVBXA6svGFVS3wCrt0NrN8PzOC9hx/OwHjj6RZj3/DhuGsCz/wytZaOELmdNg01rYH0TNA3Cqo8xy /s1KSxjDllSZJuUgYvN5mBXBvNp3/Boa6XaB84QBDmgZBoJE5ZYgqzKu9lWe3DTC6tJx4tnehypRtOL BbjzjvvZPbs2USj0esy4kWSdPMpS0xlyZQHmVX5SSoS0znc9SP aB/eTznUTiyapLWugJF5FPsiQznfRPriP9sH9TC6dx9KpX2Fhze9Q kZhOR/rQx7r/2q9Cyyjbe07ADuChy8xeyuyHx/fD5j B s5x3rQJNg/CusYLVs27QP3nYPs4Lzma6qXw6pQLNg7A0y/DzjpYPUZzeUm6WRm83EQ604c50PEiTT2vcXroAzL5c9dzjTCY7 yKd7 L00Icsq32Y2VX3kYpPmrB6pRtVNBolmXR5HUnS2BbW/A5VJbMZyvdytOdV9rT9HRXJOqaULmB6 XKmli0hES0joMDpTDOnBvbQ2v8u73f9mFgkwcKaz7Nk6r mL3vy2hWVgWdfB6ph3fxLHNcLT/w93POFM9OUxhm8tJ6AXcBDMz5eeeu/PTzCZizrzrxPTYPGc0fyBLDlr DlMtj x es9CfdCKbC1ktN3ZbGweDlJhCGAblgkEOdL3G468d0ZY4QhsGF R1EIhugdOslgrotYNEksmuTOSb/lcoaSrqkn/xyenOgiJKnIZlSsAqCp51/Y0/Z3AHxmzn9iUskcgrBALhhgINdOKjaJqWVLmFn5CXKFQd488SyH u35EPFrCqrqvMr18 bUpKAPP/U/YmIHNfwxj9ikPYMv/BzsbYNs4 nVdeC5A/YWjUYCnvgkbL9h2drW9sx5ZDPeM1vE3A5sPjn3bHc/D lb4zr D1ePqGCxJNxeDl5tAPsjQPriPQ10/oitzdJTQ5eLjm3t TkViOtPK7qI8act5SZKkj2Na2V18etY3qCu/m4rkNA51vczBzh/SNrCXgAIRolQkpjFv8m zYvp61sz5v5nb xlKEzXANXrxqx e u/DzXa/80fnNNsdRdNPYH3v8MiRj5thNHUCF/RYWbXinEbwPfBE88XnffHzYy8nvX2M4KXpNVi3Fx5phA0uVCbp FmXwchPIFHrY3/GPDOTaRpq4Xc5QoZf2wf2c7N/JwpovFLlCSZKkW1N1ai4VyekkYmX88sOn bDvTVLxSays 0OqkrPIFHpp7X H431v0Jc9yadnPUpdxQri0VIS16LfXit87a/huSS89CeXX8J5y5nmK2v y8X7zk4F2v7nsHqUc vmwCpgZwuw Px9ax CtWc/2T968HLF2mDja1B/Fzw3xup/knQrMHi5CeQKg5zs20WuMM51AM8YyLXRmT7EQgxepHMFQUA nx9prhuJuAKYJGl0yVgFyVgF SBDPhyitqyBmZX3MHfSZyhPTCdb6GNy6k6O973FYK6DQpijPDG NePTq58xkDsNDm2FnNez8OqwaxyXXPTxKqPIhfPYNePJz0DgJG kY7EaAe1qfgiZ3QdH Re61k4Kn/CVtq4OjDH390jiTdDAxebgKFMEdf9gRBmLui87KFAQZz421jL9 0eCoUCzc3NvPHGG5SUlHDfffcxa9asa3 jDHz/Rdi4H/YH0FANG78Cj1wwKb9nD2z8KWztgdY4bFgMj38RGiouf4v9r8ET v4CXs1BfBhsa4cl7zz0AIt 7eA4 AAG8/F34YhM88gBsboQtZ14JbfnGZVcolaTbTjSSYMnUL1OVnElJfBL ZfB8d6YMko XMqFhFbdlSerMnKI1XE41cg6fYbbBhM ycBtu/Pv4QpGH5KMFKHHgDli6Bxkst0xyFR78CW78H678H3/89qLvwofTDc6 P 1GMLoAt5/arsR2hpFucwctNIAwDsoV gsv0drlQEObIBekiVSXdnPL5PD09Pbz//vvE43Huuuuua3 TM08o17fBkw9AYyXs CWs/1toOicEaf0FrPkJpCtg4xeGnyhv QUsfQa2/8dLNxjc9SLc82tYdxe8tBSa3oBNP4R9Gdh8/2Xqy8OWvx5uZPjoWnjmSpsvShOou7ubrq4u vr6yOfzAMTjcaqqqqipqaG6unqCK9StKhqJMbPiHgB6Msc40v1 Tdrf9HTMqVrG89neZVXUvZYlRutJ TC//ALYEsK4Svv/Cxfsb7oO1sxgJ2dc1wtZrMF0n1QCb18L6l2HGf4FHF0LjMqjOw v598PRhaALWrYJHF1/2cqPa9cLw76C1y6HuFGw7df7 ydNhlS0KJd1CDF5uCiHBOHu7nHdWGI67J4x0uzg7zejsW6Fw7b 9Het4afkJ57kiTxlVQ95fwtX BDQ1QF8Dm16FpKhx97KNX xrvgfq/hEd/BDu/MsYNeuHZX8PaNbD17EzC5XDP92DNNthwHzSOtVp2Bp7 K3iiBzY9DE9eo8U2pGIKw5BcLsfp06c5fPgwhw4doqWlhWw2C0 BJSQkzZ85k0aJFLFy4kKqqKuLxuNMIVTSnBvawu20LvUMnyeS7 qSu/m kVy4lfi54uAP3w8pkeKt8/DN8f5ZBNS88EL0VQfx9sXwovvw7PvQcP7T zvQzWroD1/wpW13z86 8/Mfz 5T3Dbxda1whbDV4k3UIMXiTpGmvqgNUVsPbcsd5RmDEJGDjzeR dsz8CjjRcMsU7BIyth4xuw6yvDTQ4v1LMPngM2f/L87avvhVX7YccRaBxtAv8Fq2JsmDt6/S174PEXYUt29ClST30TdjbCJuCJ1 HlPKyeNRzkNJ7zRLxnDzzxI3ipH1qj0DgDnrzgGGk8crkcra2t/PjHP6a9vX0kcDkrnU5z5MgRjh8/zoEDB/jc5z5HbW0tiURigirWra48MY3p5SsIgjyVJTMpS04lEolduxtU wDN/Ds M59gGCP/8GhxzoSpY 6Xht8upewDCS422mQpbz7n/I9 AR66wHEm6mTmjUtIta3jUV3jF5wRBQBBc2dS c636Emz/z eEJlnY9Rpsah4OVc7tn5IqGeMiAezvGH1X05lXCusvnKc/Bxo5sxrFhXpg4zNn5tN/fezQhS5YuxVm3AuvfhnWRYenSD11wTKgTW9A4 vQ Nvw6hdgaTd89tvw/TM1Z/ZD4/PQMh2efRhe/RzUnzlmW/bi20pjCYKA9vZ23n77bTo7O8nn89TU1LBy5UoefPBBvvzlL3P3 3XczefLkkYDmjTfeoK2t7aq j6VLmVK6kGXTfpeGqV9hWe3vMq1sKbGIQZ8kaXSOeJF0S8rlch w/fpxIJEJtbS3l5eXjOq np4cTJ04QhiHz58 nrKzsqurY8fewZu/wx2s/Ac d7b9SBQ1ReG4nPLEC6s7G4AFs23fpa2byQM0oDXCTMBl4uv38z ekW Nrz8FweSEH9pVpgBLDp38GGOcOfNq4anvr0tX8ebvx79p67MrD 5T CRM0PBGB6r AR/8Z1q6HXbthVw1s/SqcHSzTOAuavgu7DkNjEVrr6NY0ODjIyZMnOXbsGLlcjgULFrB gwQJmzZrFpEmTRr7H6 rqeP/99zl27BhNTU3MnTuX6urqcX/vS1eiNFHDHYk13FG1ZqJLkSTdBAxeJN2Sjhw5wnvvvUd/fz zZ8/mvvvuo7R07Ln3 Xye06dP88Ybb3DixAkqKyuJRqNX3Xy3egm8uhSadsLGX0NjBrb 9HqSSsOEBeG4brHkGNv0G1A0NN9dNX2ZFo3QWiMJ4Owk89RpQB i99ETa9COueh6Z/O8bSnbPgoTnnfB6FxpXAa7C9C9admSZU1/BR6AJACh5qgKf3w36gbjKwF57 CTx P9SngLnw6jfHWbR0Rnd3Ny0tLfT19ZFKpVi8eDGLFy msrJy5Jjy8nIqKyuJxWK0trbS39/PyZMnmT59usGLJEmacE41knRLikaj9Pf3c/z4cfbu3cubb745Mk3hQtlsltbWVnbs2MGBAwdob2 nUCiQSl1iWaFxalgBjcthw1dh xrYsReePTy8r/4B2PUQNA7C hfha69Dw fh2dWXvmZpEghgvGuW1dXAzv84POLm2U9A62HYMNZSoNVw4YCY hnD75u6P9q2ZvrFp9ZPZ2SKVP398MxUePYXMO /wLy/gMd CLu6xlm0dEZPTw/t7e1Eo1Gqq6uZPn36eaELQCQSobq6emQUTDQapa2tje7u7jGuK kmSdP0YvEi6Jc2cOZP6 npqamro7e3lrbfe4r333qO9vf288CWbzdLS0sLu3bvZtWsX6XS a6dOnj0xluJbq74F1wPYTH22rWwHf bPhpodH/wweXwHdZ5bVrKsa/TqpONAFrRfuyEI3sK72/M2PfR5WncmQVj0I3yqDLdtgS9uV1V891kpJF9YXBVLw6Dcg/Rhs/Qw0RmHrW3DPX8JT 6/svrq9ZTIZBgcHicVi1NTUkEyO/R8xkUgwefJkotEog4ODZDKZ61ipJEnS6AxeJN2SKioquOeee1i 5ciVVVVVkMhneeust9uzZc96r4G1tbbz77rv8 te/JggCpk6dOnLexx3x8vJzMON/QM FO4aGt6XO/OR99r/CPS9efP6OQ8BUWDrG35f1Z/Kgpgub734I24CG2gvPOEcUHn8YVgfw D9A04W9R/svrrvpTLPeGZPP2Xb64ks3nWK4h8w5qxalpsG6z8F3/jO0PAFPpmDj9lG NtIYYrEY8XicMAzJZDKXXAI CIKRFY8SiQTxuDOqJUnSxDN4kXTLqqys5O677 aBBx6gtLSUTCbDnj17eOedd0aOefvtt9m9ezdhGFJVVUVjYyNL ly69qmlGM6ZC6wnY uH523dsHw5GGhcNf94wA3bthV3nhB Z/fBMB2z45CjNc8 oXgobgM1vX3D9t2BXFBoXX6bA WemHLXCE69dsK8ZXj53JEwGtrwFzII15/Se2bUXdpw7mKALNu HVQ3Dqzlt RuYd2H4VAEzxjlqRrePSCRCIpEgEokAF69GVl5eTlVVFUEQ0NP TQzqdHjV8yeVy9PX10dPTQxAETJo0iYqKj/7TnnvNaDRKSUnJyD0lSZKKyZeCJN3SysrKmDdvHg8CA///nPaWtrOPtmw2SzKZZPbs2TzwwAPU1dVRUjLWGs/js rzsGk/fO1vofV WD0F9r8Bmz6ERxphw5lEpXENrP4uPPQMfOtfAc3w7NvQVAeb7/voeq2vwYxtsOkP4MkGoAoeXQH3bIcvdsOjy4aXdz57/cZxhBurHoRv7R8OXp6eC4/PP/sFg2f Cpruh9XJ4Wa/z2Vg81cu6P2SgXXfho2fgQbg2Vfg ynY/jtnHttiSL8CD/0NbLhnOETa9TY80QubHry4j4xuX9FolIqKCmKxGPDRku5ng5Lq 6mpqa2tpamqir6 Po0ePUlJSQm1t7cj36tDQEC0tLRw5coS vj5isRjTp0 nurqaMAwpFArnXTMWi1FRUUE06utPkiSp AxeJN3SotEo5eXlzJs3j2w2y 7du2lubh7p85JMJpk3bx4rV65kzpw5xOPxq38VPAVPPgb1L8Cm 12BjAA3VsPGh4cBkxHx4 Y9g01Z46HkgDhtWwOYHz1leegyrvgL7psATv4Av7of6MnjsS/DkveOs8cyUo63fhSeeh8Y/PbO9HjbPhcdegY1ZaJgGL/0hrJ12wfl3wcvl8OgrsCOAtfNh31eg4cxAobr7YXtqeEWlx18c 7kfTUA2b/wgeqUcacbZ3y//P3r2HV3XWef9/r7X2MeeEQHYobUk4hpZCerCFsQ4NMtrUTqdhqhZtOJzljpPF4j OKNSvXpV8LEV9KkD1RmL7eiAM9MfdBynVKeS8hRNUCvUHggUSt ICTaBAyHGf9/37IweSkCNkJ5B8Xte1rclee6177x32vfZnfe/7drvdQHvwEovFCIVCeDwesrKymDp1KhkZGTQ0NPDqq68SDoeZM 2cOWVntEV5DQwPV1dUcOnSIWCxGXl4eU6dOJTMzk1gsRlNTE7F YrCt46ZwLpjPsEREREUkmBS8iMu7Zto3f72fOnDldP7/zzjvYts2MGTO4/vrrmTFjRtcXvxGRBis ASsG2SyrADasgQ0DbBNYAmZJr1/aULQEnuv96K2ift7dcMqOx2f/H/Ot/e527r8xE9FH8EKj/S//0F74MnhxoEyYTlOA6TJ0/G7XZ3BSORSISamhpmz55NWloa fn5XHfddfzud7 jubmZffv28dprr HxeDDGEIlEiEajGGPw XzccMMNBAIBPB4PjY2NHDlypGvuF1DwIiKSTPF4nBMnTtDa2qr P2WGwLIuUlBTy8vpYOlKueApeRGTCSElJYe7cufj9fnw Hy6Xi4ULF3LVVVcNuFKKiCSP4zhkZ2fj8/lwHKdrgtwDBw6Ql5dHSkoKGRkZLFiwgNTUVA4dOsTJkycJBoNE o1GgvUrG6/WSl5fHvHnzugKbRCJBU1MThw8f7gpeXC4XPp8Pv9 voUYiIkkQCoXYvXu3Qpdh6rwgePfdd491UyQJFLyIyITi9/uZO3cuc bM0cSaIpcBy7JwuVxkZ2dz8uRJWltbiUaj1NXVceLECdLS0sjM zCQ7O5u5c eSk5PDmTNnaGpqIhgMYowhJSWF9PR0Jk2aRCAQ6JozpqGhgWPH jvVYRj41NZXc3FyFLiIiSWKMoaWlRedZw Q4DsFgcKybIUmi4EVEJiSdDIhcXqZNm8apU6doa2vDGENraytH jhwhNTUVt9uN3 8nKyuLjIwMrrnmGtra2rq2TU1NJSUlBY/Hg23bXSf977zzDkeOHOkKaGzbZtKkSUybNm2sn66IyLjWe4U6G ZxlWXrNxjEFLyIiMixrH4G1Y90IGXemT59OXV0dp0 f7gpKamtr8Xg8uFwupk2bRkpKCrZt4/P58Pl85OTkXLCfRCJBMBiktraWAwcO8M4773SdyPr9fvLz87n6 6qtHmJiIjIBKY6WxERERlz2dnZXH311UyZMqWraiUcDnPw4EH2 7NlDdXV113Ch/nQ prq6mqqqKo4cOdI16a5t2 Tl5XHVVVeRnp4 Ss9KRGR8cRxHVcMiF0EVL8MQSwR5t UVjjft5UzwTYLRBiwg1ZPHlNTruSZjEZP8s3FsTdIpIiIyHJZl dQ0hCgaDnDlzhng8TjQa5eTJk1RVVXH06FEKCwuZNm0a2dnZeL 1eAMLhMGfOnOHYsWMcPXqU06dPdy0hDedXTioqKmLatGn60iAi cpH8fj hUGjQIFxEelLwMgQJE6cx/A5Hzv6SY02/5VyolrbYaWLx9smPPE4ap9sOcqr1da7NvJ0Z2cvwuTIAndiJiI gMVXp6OoWFhUSjUV599VUaGhqIRqNEIhHOnDlDS0sL586d4 jRo6SmpnatRhaJRGhpaaGhoYGzZ88SiUS6hhd1Lh194403UlhY SFpa2lg RRGRK1peXh719fUKXkSGScHLEDSGj/FWw6947b3/oDFUS8LEe9wfjDUQjDXQGD5Ga QUtuViVs6HcNk FL6IiIgMjeM45OTkMG/ePAAOHz7Me91zXnSygU4sSJE7z77rtYltW1MlEikSCRSPTYl23 bpKSkMHnyZAoLCykqKiI9PV2rGYmIXIKbbrqJ3/zmN12Tm4vI0Ch4GUQsEeZ4014OnN5BQ/CtAbeNxFt5t2U/URNiSup1ZHqvwWV7R6mlIiIiVz6Xy8WkSZNYvHgxqampvPnmm9 TX1xMMBrsqWTpvvcOWzjDG7XaTmprK1KlTmT17NnPmzMHj8WiI kYjIJZo fTpNTU24XC7q6 sJh8Nj3SSRK4KCl0E0ht/hRPPLnG6tHtL2sUSQc8FaDp99nusm/yXpnqlJbqGIiMj44zgOCxYsYMaMGRw/fpyDBw/y9ttv09ra2m Ju8vlIi0tjYKCAmbPns3UqVNV5SIiMoLS0tK47rrr8Pv91NTU0 NzcTDwevyKrX4LBIM3NzQSDwRHbp M4pKamkp2dPezH2rbN5MmTR6wtcnlR8DKIU61v0Bh B8PQP0yiiTbebvw1hVkfVPAiIiJykRzH6QpS8vLyaGtro6Wlha amJpqamrpK3VNSUsjMzCQrK4v09HR8Ph8pKSl4PB6FLiIiIywz M5Pi4mJuuOEGgsEgbW1tF1QgXglqamp44403eOedd0Zsnz6fj4 KCAv7kT/5k2I 1LKtr0ngZfxS8DKI58i7BKV/dPAAAIABJREFU6NlhPSZhojQE3yKWaEtSq0RERCYGx3FISUkhJ SUFYwzRaJRQKNRj6JHX68Xn8 H3 7sm3BURkeTqrO7o/Hy 0pw9e3bE 4zu84tdDA2JHb8UvAwiEm8hlhhe VnCJAjGzhE3mu1bRERkpFiWhcfjwePxkJGRMdbNERGZ8CzLumL DgmRURHa Ho7jjPi 5cqm ttBJEychBlu6ZwhYWIwjOFJIiIiIiIiIjL KHgREREREREREUkSBS8iIiIiIiIiIkmiOV5ERC4jMROnJnqait bX U3wMK G3qEm h4t8RAJDD7bzWQng9meADf5C1iWOp8F3muY7Eof66aLiMgYUL8 hInL5U/AiInIZaEoEeSN0nOdaX HlYA11sQbOxltpigdpMxESHXNGRRJxTtNMMBTh7ehpXmo9SJH3 Kj6QMocPpd3AFCcDx1Ixo4jIeKd Q0TkyqHgRURkjB2JnOSltoP8qvV1fht8i3eip4n1M6l3ggTBRI QgEU7HmznCSQ5H6jkcqedQpJ7StAXc4L2aTCdllJ FiIiMFvUbIiJXFgUvIiJjJGbi1EZP85/Nf2B70 /4ffAocYa7ihqcibfwm7Y3eS10jPrYOT6WcSs3 wvJdVRGLiIynqjfEBG5Mil4EREZA3ESnI638ONze/jXxt9QE33vkvZnMDQm2nj63EucjbfwGRPnz9Lm47XcI9RiEREZ S o3RKQviUQCY8xYN6Nfl3v7RouCFxGRMVAXPcd/Nv Bpxpfoj52bkT3/ULL6/gtD2m2nztSi0Z03zKxdJ4odZ40WZY1xi26MhhjiMViGGN0sikj Rv2GiPSlubmZYDA41s3oV1NTE21tbWPdjDGn4EVEZJQ1JYL8Pn iUf254kZOxxn7H5V soInwUttBsp1U5nrzNXGiXJJEIkFjYyNpaWl4vV6FL4MwxhAMB mloaCCRGPzftl5PGQr1GyLSn6NHj5JIJHj33Xfxer1j3Zwuxhj C4TBHjhyhvr5 rJsz5hS8iIiMsurwu/yy9VUOhI9f1Nj83hxs0mwf2U4K9bFGwibGyVgjlcHDPN/yRz6WcRup1uXTEcvlw7Zt4vF4v/d3Vm4cOXIEYwzZ2dk4jjOKLbzyxONxzpw5w5tvvkk8Hh 04sW29eVWBqd Q0T609jYyFtvvcWpU6dwuS6vr/fRaJSGhgbC4fBYN2XMXV7vjIjIOBc0UV4OHqWi9cCInDy7LIeZ 7jyKfddyjXsSvwxSvBdzibaOWd6GmeafodJanX4bXcuHT1Unpx uVyDjr2OxWL8/ve/Z// /di2rQqNQRhjSCQSxGIxotHogNtalqUgSwalfkPk/IWAoVQSDlU0Gh3x4aDGGOLx EUHDbZt43YPb54lYwzNzc00Nzdf1DFldCh4GYSFxcWcYl7cowb Ym VgTAIY oeDZbU/bgSOflHPZ2Rfg EdGeyO/4pcXt6NNvBa BiHI5decmlhEXAyuT9zEZ/NvoNsO5WXWqp56OR/cDbUwrlYG38IHuVQuI5sO0VLhcoFUlNTSSQSRCIRLMvq8wTUGE MkEukKERS8DGw487q4XC7S0tKS3CK50qnfkImqM8gOh8NEo1Fa WlqIRCIjFpacPXuWUCg0IvvqFI/HaWlp4cSJE8N rGVZpKSkkJeXN6JtksuDgpdBuGwfju0Z1mMsbNxOCvYIhB4Alm XjddKJxJtJmP5LwntzLA8e 9I6TMuycDupww5wbMuF20nhUsMPl 3Ftob3Z2pZNh4nFfuir9JYuG0/lj3M42KP2Hsu49e UA1HIicveT8WFqm2l8/nLOO jPcxxZVB3CTItFJwxx2IG7AgbGLsbjvADM9knUDLBaZMmUI0Gh 3SVb/O zVZ7MiwLAu/309 fv5YN0Uuc o3ZKKKxWLU1dXx8ssvc zYMcLh8Ij2QfF4fNDKxOEKBoO8 eab1NbWDvuxjuMwa9Ys7rnnnhFtk1weFLwMIsWdi9eVMazH2Ja LDO9VOCM0NtaxPGR6r Zs8AgJM/QZqz1OOqmeS0tMLRzSPfm4bf wHue2U0j3TMW6xBLVFPdk3E4qoVjjkB/j2O2vl32RyyFaWKR583EPM7RybC p7skXdUyZON6M1HMi1nBJ 7CxyHGl8UD2Uj6SvpBp7hyMMdSHz/EvJ1/k7eBJ2qvjLCImxv7Q2zTENZu8XGj69Ok0NjbS2to64FwvMrIsy 8K2bdLT05k ffpYN0cuc o3ZCIyxvDWW2 xb98 jh8/Tltb24gOM0oWY0zXBY3hchxnwAqc8VZx2j46Y3w9p4EoeBlEtr QdM9UTvI6Zojjal22l/y0hXhd6SPSBreTwtT0m2iO1BFNDC14sbBJ80whxz/zko5tWy6mpF5Hzbn/S1P4OGaIQ5387mzyUucPu1qlt0n OaS6/0BzuI6hDbOy8Dhp5KfdOOzgpGsPlsOUlCJS3Dk0hOyOIV6D87u yuCrjlos65uWoJVJPU/gELdGTROItxBMje0Vgovpj61HqIxc/BtfC4mr3JO5OL a jFuZ6c7Dhc3R4EmeOV3FLxv/yGnT3PXpHjUJ3gjW88ezv8QzzBBZznNsNx4njTR3Hhneq0jzBM a6SSNi5syZnDhxgnPnztHW1tbvcCMZOZ0nmj6fj9zc3HEVvKjf SA71G1em8dpvjJYzZ85w9OhRamtrR3w40JXIsiw8Hg 2bV8RAdRQOI4z7PlsrmQKXgYRSF3A5JQijjVVDbHqwsLjymDup HtGrPrB78riusl/yfGmvQSjZ4cUALmdFCanFDEt/X2XdGzH9nB15p/w5tnnaQi9RSTeOoRHWWR4pzEr50M4F1l10ml61vt5t/ll3ms9QNxEBt3ethzS3XnMmfSRYVcqdd/H1LSbmOSfxem2Q0Outknz5DMvd/lFHfNy9F7bQd5u/DWnWl nLXqamNFs5CPhsH0VjY4PrPaTYa/l4mr3JNyWzdlYK/WxxgFH6E11ZbE09TrKs5Yw1zMVB5ua0El2NuzjqVMVvBM/S8wN2BZYFnESvBtp5NXT/wWmZdSe53jjsrykuHOZknod12bePm5OoHNycpg5cyYtLS28/fbbxONxhS9J1Bm6OI7D1KlTmTVrFtnZ2WPdrBGjfiM51G9cmcZ rvzFa6uvrOXXqlEKXDpZlkZGRQXNz87hZIcjn85GamjrWzRg1C l4G4Xb8XJv1AVqj7/H6qf8gbqIMVHmR5buWotx7mJxahOsS51fp5FhecnwzKMr9Cw68 9yyng4cG3N623MzIXkZBdgle59Im7bOw8NppFE26h2i8jZpzu0 mYga5gWeSnLWR2TinZvsJLnvMkxT2ZGdkfJBg7y9FzFQNWn1jY 5KVez3VTPkaqZ8olVNtYuJwUZud8hHCsmSMNvySWGPgDbnJKEb NyPkRe6vyLPOblpyF0lHebX Z020FiifCQq51kYJGUdEzH36Zj2VzrzuWTWe8n207lt21H M mP9BsQiSsC1/vNNvLsrTr Uz2HSz0XQvA2WgLz539A/988le8FXsPPDa4bHDsjhNxQ8IJ0xo SWPs7Cg 0/HFwqIpfJxYIkS6ZyoFWUvGukkjwrZtCgsLiUQixGIxTpw40XUl TeHLyOhdRu04DldffTXz5s1j vTp42pVI/UbyaF 48o0XvuN0dLc3Exbm4a7deoM7M ePTtugpeMjAxyc3PHuhmjRsHLICxsJvlnMWfSRzAmwTtNlbRE6 i74Iu52Usj1z2Z61hJm59yJz8kckRWFoH2yWLeTwozsZRigpqG CU20HiMR7XoVwLA8pnlyuyVjM7EkfYUrKvJFZ1ciyyU8vJpoI4 bJ9nGj Ha3R93qEIBbtE9oG0hYwM/tDXJt5e8fkupfGsTzkpxcTN1Ec28Pxpt8Rip0jYWI9tvO5sgik 3cCM7GVMz/wAjjW8CZF7s7DIS72eaO6f41hujjVX0RI51eO4FhYux09e6nxm ZC2lIPsOfCrJlWFIsTx8NPNW/iL9Zq5xT L9/jlc6 Tyj2d/yblEENNriqSyjFv4ZObt3ORrH5qQwPDjk7v519MvcSR6so TZ5HBpaWlUVhYCLSvsnPy5ElCodCgy0zL0HVWufh8PvLz85k3b x4FBQVa0UiGTf2GTBQul2tcBdOXyu12c/3113PixAmampqu OFGnUFS5/nHRKDgZQi8TjqBtIX4XTmkeibzXlt1ewltIoyFhWP7yPDkc3XG Iq7OXEy2ryAp7cjxz2Su7SPNPYW3m35NY gYsUQIg8Gx3PjdOUzyz2J2zl3k GfgcUaudMvvymF61u2kuCeR5pnCmbbDhONNxE0UCwePk0qG9yo Ks5YyNf3GES2nTHVP4drM9mOnuifTEKolHGtsP7bl4Lb9ZPsKK MhawtT0m0h1TxmR43pdGVydsYgU9yRSPJM53XaQUKyRuIm0r1x lp5DuzWd61p8yLf19ZHinjchxLxfZvkKmpt Ey/bRFn2P2BCGesngPGRgGRfGihEnwfHIWRImQZrtY6Y3j/uzF HCYWvjbzgcO0nCNvhtD3elLWRFxmKKfdPxWC5a4iG2ndrD/3d2L4ci9URdpp TZws77iHVnUema KUc4607iXjOf4ZY92cEWVZFjk5OXg8HjweD0ePHuX06dM0NzcT DAaJxWIKYC6Sbdu4XC78fj/p6elMnjyZWbNmce21147L8mr1G8mhfuPKNJ77jdEwadIk0tNHZ r7M8cC2bXJzc5k9ezbBYJD6 ktfXn4sXXvttRQWFpKZmTnWTRk1Cl6GyG37yU2ZQ27KHJoiJzg XrKElegoLi3TPVeSmzMbnyiTZlwsyvNOYN/kqZuZ8iNNth2gKnyBBjBTXJLJ9BWT6rknasb1OBldn3MZV6TfT GD5GQ/AtQrFGXLaPDO/VTE6Z07H09si/Bj5XZnuwlXEbZ4NHOBd6u/3Yjp8s77Xk AtxDXPlpaHonKg3kLqQpshxzgbfIhhrwLHcpHumdgwp82ONw8t Ek1Pm4nXSmZp E5F4M/FEbPAHyaBmtR6lNvwu50wzEROjqu0wv/BMxYOLWb58ZnoDfCzrNiwLnm1 mWOxM9zoL BTWR/gFn8hWU4Kp6KN7D73Bv/63ku8FjpGix3p94qlg02 J5Mb0m7mFlVkXbTekySON5ZlkZaWxnXXXcdVV11FbW0ttbW11N XV0dLSQjweVwXMMHSuWuRyuUhLSyMQCDB9 nQKCwvJysrCti9txb/LlfqN5FC/cWUa7/1Gsk2ePJlp06Zx8uRJGhoubVWv8aBzct1Zs2Z1rZh06tSpK6ry xbIsXC4XU6dOZf78 UybNk2T68rAMjxXkeEZyw/Q9pV7pqbfxNT0m0b96LblIttXkLTKnoFZ5PhnkeOfNbpHtWwyv deQ6U1esHW5SfMENBFcEiw4/TNea2zmXLiZqIlzMPwu/3auCmPgL6ybmenNY7Y/nxX2Yny2m rwCZZl3MAdKfNIsT2ciTbzm8ZDPFm/i9 3HSXkioO7/zJxt2VznT/AgpwPscA/cco5Zfg6T4hyc3PJzc3l5ptvHusmyRVG/UZyqN QiSg9PZ3CwkKCwSBHjhyhtbWVaDQ6ri8COI4z6PCqKVPaK/vdbjdvvvkmDQ0NXdWp8Xh8NJo5LJ0XIjweD6mpqUyePJm5c cyY8YMMjImVrCr4EVEZBTN9gS4ypXNwfC77b wLP4QrqX1bIjmWBt/O VOcpxUCr15lOfcQdhECbizAAglolQ2HeJfTu3mhebX2sfmD3Dy DOCxXBT7riV7BOZcEhGR0ad QyaqadOmkZ6eTk5ODkeOHOHMmTOEw FxHbx4PIPPUzllyhQyMzO59tpr2b9/P8ePH6ehoeGyDKUsy8Ln85Gbm0thYSHz588nJydn3FZ DkTBi4jIKLrRV8AMTx67Wt9o/4XV/j9HYu xtbGShlgrXw38BVPcmWS6Unp0oC81HuDHp/4v/9P0Krit9ptjte jnxNor ViSco8JjsT66qCiMh4oX5DJrLMzExuueUWbrnllrFuymXF6/Uybdo0pk0bX3NMjmcTL2oSERlDU93Z3OC9mlndy/EtiFkJTiTO8d tr7C /lleDb5D3MRxLJtwIsqvm6r50ckKXmqpJuhEu12xtPo9ec5yUrj JX8gcbz6ptm90nqCIiIwo9RsiIlc 5 GHH354rBshIjJRuC0HAzQm2ngl9DaGjiuTFsRJ0GxCHI82EElE sbGJJWK83naMH518kReb3 CkaTq//OcAJ882FrO8 fxV1p/yPv8MfPbEmbxMRGQ8Ub8hInLl01AjEZFRVuSdyodSb6Cy7QgHI yeImo7J0CyIYziRaODfG/dyPHKGOe58akOn HnDy7Ta0SGdPAPkuTJZ7J/FnWkL8Fk6eRYRuZKp3xARubJZ5nKbgUdEZAI4Hj3Lfzb/gW d/jkn4 eImV7LASYMxA3EDCQS7SfMLrt9bL498Mmzz3JzT/pN/E12CXekzkvuExERkVGhfkNE5MqlOV5ERMZAviuLv8x4H5/O gBXuyZduIFtgctqv1LpdYHHaf95kJNngGVp81mZuZjFKaO77Lq IiCSP g0RkSuXKl5ERMZIzMSpjZ7mP5v/wPam3/H74FHi9LqC2f0TeoATZwuLDNvPvRk387GMW7nZX0iuk56UdouI yNhQvyEicmVSxYuIyBhxWQ4zPXn8RfpNfDb7Dj6aeSuFnim4rG 4fzVa3Wz8mOWn8ScpsHsj5IH V9acs8s/SybOMrOPbWG5ZWJbF0h/W9L/d3vXkWxaWtZxtx5PRkCrWWxbLf1o/wvutZ9tHLayPbmOk9ywyktRviIhcmTS5rojIGJvpyWOKK4Miz1 QKPa/wcrCGulgDZ OtNMWDtJkIsY6JFG1svLaLVMtLlpNCrpNOkfcqPpAyhw l3cAUJwPHUqYuyVPxTAU1ny2noI/7ql7YpOBCZBSo3xARubLoU3bC6LiaZ1lYf7aF/q9XVrE v3274V1RHOrVwvarldY3qoaxb85fbV20nv2hfvb8DQvLWs8w9w z1FWz8xg59WZAxlWH7WZQyi4dzy/jHwP/L57M/yB2p8yjwTCbF9mB3XLr02A65TjoLfNdQlnEL35hyH49O TifyvoA a4snTxLUpXdV0bghW1UHOnr3ioqnoDSO0tGu1kjIMCK/zCY/1hBYKybIjJE6jdERK4c qQddfvZuGig4OEcNc9v5sGPLqawo6zbmrWY5Z/fyI7Xz41ME/o9aQb2VrDpck4g9j7Equ/up5/s5aJU/XApa14byT2KXDyX5TDLk8ffZC/lx1M/xyuF36Rxzg Jz/sJZt6/Epz7FO/MepxfXfsVHp3ycT6Yeh2TXSoPl1Fy93IeDFSw7cUL4/vQi8 xiQdZeX/W V8e2cJd/QT5NT9cipU/UFgeovqna7hrfj6Wlc 8FZvZ39LXdue6bWeRP/8uHvzHKrp6zFc2cqNlseaFCz/nq76Rj1W8kf39XDwIHdzB r/q7I8LWfxX69lxsOd zr2 jTV/Pq99iFX PO76/GaqTvf7pERGnPoNkYF0u/jc65Y/fymf cY29iftM/siLzjLuKTgZVSFqPrGKtbs7efuc1WsLymisHQjNbklrN2xi10V u3jukeXk125m fwi7rrU0OHeMsr6OWmG9jJx7iwledcrF7HWGMzXFl30Hqq uorNr4xgk0REZGhciyj9YnH7cKMed4SofGELfL6ERd0HMc 8i5X3wY5nK3pVFdZQ8UwFxV8spb/eYP93S5i3YiuhZet4rmILDxVVsPLzm9jXY6t6dvzVjcz74n7y/3ozuyp2sfmv86n 5mKKPrmtvY0Ly1i1DDa UNmr/6yi4ol6ij9ZQnEfxw/tXU9J0XI21c5j9Y5d7Nqxmnm1m1h Rzk7OuavqX/2M9w4fzX7A6vYXLGLXU sIv/gOhbPX8m22kFfTRERGTWlrHpsAxu6bmtZXhSk4usruXH SrYc1EVYSTIjoya4Z60pDiwyixZieKSy171HzZN3YgisME9WB/t6tKl8ZJGBRWbD/os5ep3Zeh G 7aarY8EDMueNEcvOMQuszYQMOu2bTVlYMq21Z2/r GA2f5IuVk0EwOYgtvKzbodB0ywj/3v27PBrLg YCBgiu5ebba 1tDtIJVmHd2ff/vPZdsOmAPbVpvS6wNd 9 wp9vjjnW06YmtZu1CDLdtMPt6Nb/yEQysMz1e2bpdZsOnF5kCMFBgFn16ndne9fp2tJnztx7PWURE2 h3r1i/s32CKKTFPHu52f2f/UWVM3bYyA2Vm67H2uxp2lPf42RhjzOEnTQnF/fdn72035WAWPVJpuveIR39c1uOzOlix1gQoNZuqez3 8JOmlIBZW9H 6KM/KjWw2uzqvrOqdSbQ9TzO92Hte 7ok /s1Vc27zKrZxaZsh8d6HjOmNInDvQ6ePtjA1/ZZfrqzUVEZDR1nu/3 o7QqWarWRHAcNs6s08f2pJEqngZLbXbKL9vJ6XPbOHBWRfefe7 nG3no QCr/nkz5XN9fezAx6IvrWPtbdnU1AywosQQLLp7DcV9DDcKVVWwhQc p6X35saWK9XfOY/kTdZQ88hy7Krazen4Nm8rmUfKNqp5XEPespvS neR/cQu7dm6kjK2snF/K pcHTpFrvlfOXT88R kjW9m1YxMl/udYc/tKtvQeEpVVwkP/uJbivWtY9d39A 4z9PJGlhYvZXPLXazbuYtdO9dxV8sWlheVsH5vCMii5O93semz wLK1bK/YxUO3Zw24TxGRCW9hCSsX9qycDFVVsCWwhtLbLtw86/ZSytnB9j3na172/3wzFQtXUrKw70OE9leyhRLK719E9x6x4L5VrO728/4X11M/twhfXQUVL3a7HQuRTz3rf93eTxTcXkYpG9m553xfVPXCJurvXE HJzD4aUL fiueh7BN39ZxEOK2EDYcPsP3TRfByBevriyjy1fU89os1hKZB/f uYuBeSkRExtz0FWx ohz2PsSWF7pN6xCrp Lbn2HxrPZhSYWLPsP6Z6u7vvfs/ 6NWNYaKi74itM X aN395Pf0ONzv16Mw8OOER1kCG0AC3VbPv75d3at5w1P61mhCam kGQY6 RnYjhqtn4i0HHlriN17VHx0mCeewBDoJ8kdkR0v5q3z2xYiCn5 5 7X8YJm11cCJvBIZc8rm8aYfY8Vt1 trOm5xwNPlBoo7Xm1sOvnTh1XDbuuIvZd8cLCtaayudvDerWh5 89BU/m14guqf3pWvHRccfzSc6Z7vY0xQbPrS4EeVzErH nePhERuUBf/UJX5WTQ7PoSpvix9jrE3hUvxjSY7Z/u/jnb3gcVf6d33eJ57fvoVaHS7bHt7biwavGC2ye2dxyzY9svdVa hVJp1AUzpjzp7gl4VL79fZwJg1lX1/5K0t3Gg468w29WxiIiMsUEqXowxJrjLrAbD1zq2CO4zG 4IGGaWmXXbnjO7Kp4zWx8pMwXdKzEPP2lKwKz n14dVdU6E iq6Oz9vceYo9tWmACYgvvWma07d5nntq0zZTO7V9zUme2fLjAE Skz597abXRW7zPbvlZuSACbwia0d/W7Hc7qt3GzobN9XSk2A7v2aXG5U8TIK9n93JSsPr2Hz13peuTu vhv3PAsuK lyec QVU7Ki1xj9UCUVT Wz5u7e5S77qdi2H760irLpPe8puq ccnb2nC/m0 Us73H1sICS 8vgmeeoHGjS3rvvYlFat5 nFXAjsONIX9U9Phb9/WbWLqxizQMb 76iWFvFzudh8WTY1 NKZCXnfPPg Z1UHR gPSIi0q/iZSvPV06GKtn57WJWLutrphSALEruXQXPVFB5Gnilgq2vFLPyj v62H0gWWZN7/eq rdQZg nr9uOyjlWKApTeXw4/qaAyRMdE8qWU3d5PrxtjiCvdlbH1WD/HNlsp0xJJIiKXP182 QuBgzXUAzU/fYg11St57vfbWXt/KSV3lLLia9s58D rqfn6OrYeAWaWsOLOC cPq3phE/XLVlHWV0VnqIItX9wGX9rFgf9Yy4o7Syi9fy3bn3 S0tPPsX1PiNCLm1j1VBGbXtzFk39bRskdJZT97ZPs2vMkN/5kNVteDMHxCrY/A2u//SSrO9v3ze1s dsANXuqBli9VsaSgpckC 1dz6rHCtj609V9Tt7XsVX7Gd6s/AuWsaz/6fILZ EedMnmwfU4aQZCe3ayPtBX2XeI0CtQMqvgwtAoN58CoKK W2sK8uk9WKdg1o1ANTUDNdo9zCeQtmjgIUf1NewAdvz9XSwtWd rjtvwbFUDlwO0REZH dQw32rGnhtCenWwcYNgQQNayMlazhZ17zrH/xa3s7ktHP73AJgPzW9A/JQDdUvdG1FYDrwzD4ODGFOxKzbSymv30JFVaj9xPi ldzV1zAjgOlFrAD2XdBR1LPjk4Us/noFvtwCYAf7qjUho4jIlS2f/K6pIGqo vlOuD0f9vccxlp5zsc8drLz9/VAASX3lcK3d7YH kDnpO2l95f0fTH99Sq21Ad4sKyk5/eqmeU8d7iSdct8QxtCmxugKABbHlvPzoPnOoIfH6Xfq PAj1aM0oV8GS4FL8nUUsFD926i4DvrWDF98M05XHdBoOIrKO0x /aKAU5Uh6XHGP0QlS9spHhF3ys7jIxsstIG32o4fO9/iM1fK6bqi6vY2M8qR uq rsSWcfam0e2PSIiE0d75eTOZ3ay5YWN/a4M1MW3mNKvBNjywmZ2Pr //5PSzs1vKWFVoILNP 45j1jNs1vYen4rFt 5lgAb2fxMr t7tdtYbhVy11PV53 XW0LZA/VseXEjzz1RT/n9pRdc7OgSKKbkTtjxk d6XjmsrWDrT2rIL5pH1u2lrA3Axh/u6HV1sYZtH7Uo/PMtVCMiIpe/Omr2dP7/emqeBZ5Zw129Lt4u/eh6KoD4tdmAAAAf6UlEQVTK2joACpatpKz7/GGDVFPW1xygnsUUTOuvHfXUHAQObuQzvY9d8iBboP37oq E8n9ezbzfP8RdRdn48 ex9K/Ws 3FGs3xchlT8JJE9T/fzMb6eratKOxWsZLPymeAry/GsiyW/7QeKKL4AeCF6gtKw7JuK2f1l1Z33B7krj4m5r04HcONnq2gZsA ycRhVBxuObCZaxP11EDlE3vdupa13DBP/iaw/uAIvJzR6rt59vWfchRZbTbXbkBSoCK11RsJyKSDMXLVlL8/IM8 O2hDBvysXhZOYFnN7HphQGG HTKKmX1d1ZQ940y7vrrzex4sYId317O0hU9Kz59d5Sz8RMBdnx yMUu/uIWdL1aw46k1LF 2kh23lfPQfUXdd8riO1dR/42HWF9fTumAk6kXsPLr61j0/GdY/OcPse35Ciqe3dix33U8dG8AfCWUf2cFgWdWsrhkDVuer6Di2S2 s ehSVj6ziPKvrqRogCOIiMhl4lwddfUQmF9wPpB/pLKfi7eGuq909HnTSln5adj6Yvtwo/ZJ28v6nrQdIDbECskhDKEtuHsDu441cKBiKxvuLSK45yFWlhRS 9MltGmp0mVLwkkRZtz/EropdvW7bWbsM OwmdnWtopPF4mXlUL J7S MXsly 0nzDnb cKAy8faAhm9vZkdtz3uqn9nCFhZRUtztBPr7W9jZfbuWKrY9sQ M XcLiZCwY1G3I0ZpvdPt9x7jLiie2UNXS/QEhqr5 I/nzH6KiBRERuVgLS1i5EBhkmFEn36ISyqkf KS0m4L7t7K/Yg0Fr21keclS1uzIZtWe7aztuRUrflxN5feW43vhIe4qWcryb1 bCvVs58PzannOH0TnkCXigjJJBLgb4bltLRfV2Hsyt4KHSpSz9/BZC927lwAtrKfadb2P1nk0sT9vZvk3ZeiopY trO1l7W9 zuomIyOXl3Is72EyA8vcXAwECy4A9B4YQYGRRcnc59U9VUNnSP szogtXwugnMupEAlRcOo2U/62fNY/lT9cMaQosri6I7VrD6ie1UHg5y9Edl1P9kAzv6GQkgY2y0ZvGV Tn2tamRM58pHBFaYJ19r6PuRO9eaksDFrsDTa8UGY0zn6hDQa3 WJ3isKNVeadbdhCJSatdueM7sqtptNny0xge4ze3fNrr3ILOqc AXzHJlN R/tzOr8iUj rGl3wevT6fe829dC5ylHPGcuDVevMIjDMLDMbduwyu3ZuNRs W2ICBMyKbedn/N73nWIDpWbdjl1m37ELltAQEZER0b6SUN f4yIiIskwyKpGNVvNigCG2zaYzm9DR39UaqDYrN3T83tBcM9aU xwoMmu7r2TU8JxZRcCsfWStCVButr/X/RG9vs8Ed5m1AUyga4W9bvslYNZVGROsWGsCYMp 3Gt1opqtpowCU/qjA8ZUbTAl1/dc3dUYY4I7Vxm6VlSSy41rrIMf6VTAiid2UreilM/ML2Lj/StZdXcJRQEf52or2PmTLWx5sZ7AHavZ khZ/ PSh6WjmuUVBi4TT1vE2ucPUPSPG9nw9btYfwQKbitnzc6jrLqz 16S7pRvZunA7D361nIdeh6L7H S5H62ldChz3Fw0H4v fgOrf7iUjd1q0NuvVhax8bENbC5bSg0Biu64izUVW1l9x/lXsPjedax 4UEeKlvKpm/uO18 KCIiIyb0wnY21ZezeZmW hERkdFWydZvb6Sy6 cGavbsYPvPq6kPrOixEErBfQ x7p8X89Dt86h bAOrbvZR//IOtnxnC3XLtlK rNu3n6zFlD5Qz11fXw f3j5wNWXHENUtK5ZScnoTaz5RhK92Jxu/upG6T2yn/DbwUc7GT2xh5ScXs3T/OlbfXUCodidbv7mRHbeto/K InCFKElbw5r7llP31ZWUTs/iXO1Otnx1M4FPbG vRpXLz1gnPxNPfxUvnYKmrmqrWffpElMUaK9GIVBkSj692jy58 6jpuxZGRETk8nT0vzaYDV8rNyUBTHFXlaSIiMho6Kx4ufBWcFu ZWfXYdnOgry9YzQfM9kfKzaKZ7dsGri8x5Y/tMnXRCzcN/s9qA5hV/9V7R31X9jfs2WRW3V1kAmCYuciUP1bZ6zteg6n83ipTen2gva0 zF5myL23t2c6GfebJB8q62te n77bJ5cHyxhjxir0ERERkfGt vtLKfn8AbI/u47t3ymnaIRXuBMRERG53Cl4ERERERERERFJEq1qJCIiIiIiIi KSJApeRERERERERESSRMGLiIiIiIiIiEiSKHgREREREREREUkS BS8iIiIiIiIiIkmi4EVEREREREREJEkUvIiIiIiIiIiIJImCFx ERERERERGRJFHwIiIiIiIiIiKSJApeRERERERERESSRMGLiIiI iIiIiEiSKHgREREREREREUkSBS8iIiIiIiIiIkmi4EVERERERE REJEkUvIiIiIiIiIiIJImCFxERERERERGRJFHwIiIiIiIiIiKS JApeRERERERERESSRMGLiIiIiIiIiEiSKHgREREREREREUkSBS 8iIiIiIiIiIkmi4EVEREREREREJEkUvIiIiIiIiIiIJImCFxER ERERERGRJFHwIiIiIiIiIiKSJApeRERERERERESSRMGLiIiIiI iIiEiSKHgREREREREREUkSBS8iIiIiIiIiIkmi4EVERERERERE JEkUvIiIiIiIiIiIJImCFxERERERERGRJFHwIiIiIiIiIiKSJA peRERERERERESSRMGLiIiIiIiIiEiSKHgREREREREREUkSBS8i IiIiIiIiIkmi4EVEREREREREJEkUvIiIiIiIiIiIJImCFxERER ERERGRJFHwIiIiIiIiIiKSJApeRERERERERESSRMGLiIiIiIiI iEiSKHgREREREREREUkSBS8iIiIiIiIiIkmi4EVEREREREREJE kUvIiIiIiIiIiIJImCFxERERERERGRJFHwIiIiIiIiIiKSJApe RERERERERESSRMGLiIiIiIiIiEiSKHgREREREREREUkSBS8iIi IiIiIiIkmi4EVEREREREREJEkUvIiIiIiIiIiIJImCFxERERER ERGRJFHwIiIiIiIiIiKSJApeRERERERERESSRMGLiIiIiIiIiE iSKHgREREREREREUkSBS8iIiIiIiIiIkmi4EVEREREREREJEkU vIiIiIiIiIiIJImCFxERERERERGRJFHwIiIiIiIiIiKSJApeRE RERERERESSRMGLiIiIiIiIiEiSKHgREREREREREUkSBS8iIiIi IiIiIkmi4EVEREREREREJEkUvIiIiIiIiIiIJImCFxERERERER GRJFHwIiIiIiIiIiKSJApeRERERERERESSRMGLiIiIiIiIiEiS KHgREREREREREUkSBS8iIiIiIiIiIkmi4EVEREREREREJEkUvI iIiIiIiIiIJImCFxERERERERGRJFHwIiIiIiIiIiKSJApeRERE RERERESSRMGLiIiIiIiIiEiSKHgREREREREREUkSBS8iIiIiIi IiIkmi4EVEREREREREJEkUvIiIiIiIiIiIJImCFxERERERERGR JFHwIiIiIiIiIiKSJApeRERERERERESSRMGLiIiIiIiIiEiSKH gREREREREREUkSBS8iIiIiIiIiIkmi4EVEREREREREJEkUvIiI iIiIiIiIJIlrrBsgIiKXP2MMiUSCcDhMOBwmEokQjUaJx MkEgmMMRhjxrqZIiJyiSzLwrIsbNvGcRzcbjcejwev14vX68W2 bSzLGutmiohcUSyjM2UREelHNBolFAoRDoeJxWLYtt110t39Ji Ii40tnoN55SyQSJBIJXC4XXq8Xn8 H2 0e62aKiFwRFLyIiEgPiUSCaDRKOBwmHo8Tj8e7qllcLldX NJ5AxS iIiMI52f Z1hS ctFosB7Z/5juPgOA5erxe3293VH4iIyIUUvIiICNB oh2LxYhEIkQiEcLhMLZt43a7cbvduFwanSoiMtHFYjGi0SjRaJ REIoHX68Xj8eDxeHC5XAriRUT6oOBFREQwxhCJRGhrayMUCuE4 Dj6fr6vCRUREpLvOCphQKEQ8Hsfn85GSkoLH41H4IiLSi4IXEZ EJzhhDW1sbjY2NWJaFz fD6/Vq/hYRERlQ5/wv4XCYUCiEMYbMzExSUlLUf4iIdKPgRURkAovFYrS2thKNRgG6 hhWpykVERIaqc26w7n1JamqqhqiKiHRQ8CIiMkFFIhGCwSCRSA SXy4Xb7cZxHF2lFBGRYTPGEI/HiUajxGIxPB4Pfr8fj8cz1k0TERlziqFFRCagWCxGMBgkHA7jc rnw XwKXERE5KJZloXL5cJxnK7 BcC2bVW iMiEp1pyEZEJxhhDa2trV6WLxuKLiMhIsSyLlJQUXC4XkUiE1t ZWVGAvIhOdghcRkQmkcyLdaDSKy XC7/ePdZNERGQc8vv9uFwuotEobW1tCl9EZEJT8CIiMkF0Lhnd2NgI tE9 qEoXERFJBsuycLvdADQ2NhKJRBS iMiEpeBFRGSC6FzBqPNk2HGcsW6SiIiMY47jdIX8ra2txGKxsW 6SiMiYUPAiIjIBJBIJIpEI4XAYn8 nahcREUm6zqDf5/MRDoeJRCIkEomxbpaIyKhT8CIiMgFEo1EikQiO4 D1erFtffyLiEjy2baN1 vFcRwikQjRaHSsmyQiMup05i0iMgGEw GuahdVuoiIyGiyLKur6qVzmWkRkYlEwYuIyDgXjUaJx PYto3L5VLwIiIio8qyLFwuF7ZtE4/HVfUiIhOOghcRkXEuFAoRj8dxu90aYiQiImPCtm3cbjfxeJxQK DTWzRERGVU6AxcRGceMMYTDYYwxXct6ioiIjAW3292jXxIRmSg UvIiIjGOJRKJr U6XyzXGrRERkYmssx KxWJa3UhEJhQFLyIi41g4HO6a20VERGSsdc71okl2RWQi0Zm4i Mg41hm8aG4XucAhL/7tfU 0fOskw8dvjfOphTF8Xb918 g3HR4uihO8d2Qnxjz5ay/TX4Kn/ybMxyb1t5WLf/8nF5 aMgLHP Ph4/9k8zNgyftiPP/BWN/bHfIyfbvFScwgbettiK9Vx3vw8PIQ/zDn/Ouw 6thbh3mU qp47U6c E9eR64c0aCz5VEWZB5EUM9Eg4HK13szgvzuVmX1EiZoDr7pHA4 TEpKylg3R0RkVCh4EREZxyKRSNfVRZG LMgz3D 52y C8ItjFn 308W/Hbb42fIomeP4z2d3tU3tB2H6BfdY/PaAxckxaNNI tz1psdzq62z EW1zdOHPHx/ZZRPXT3M4R4NDg /ZFG8fESbKROIbdtYlkUkEhnrpoiIjBoFLyIi41g0GtVqRjKg6X PifOH9PSs vpBw O3P3CypdvjCXsPTi2NAlH/4apR/GJtmJsU9kwx7z9jsPgGfuqrXnQkXuw/BhzPhF41JasCcMMGvJmnfABg /ucXVs9896SHTz1l88B2N8WfD7PAk8w2iPTUGbxoSWkRmUh0Ji4 iMo7F43Esy1LwIsNjx7n1njjf8sG/77X5I9A fMaH/9luq2M1unn8KR/F3/Lh/6aP4se9PP6603NfjW5 8BMvSx5r38b/LR93PuXlt419DHM66 bxH/qY/k0f0zd4 fKvXTQOWJBh0fi2hy9vbn M/1s 7v2Jp 9996XI8IAN/1594XWo0AGb72P4 Pzew3Haj/noUz6Kvtn nJY85eVnx/r N3bw117ufez8drsbum13yIv/mz4ePTRAG2MOu//7/OtX9H 8PPo7F5e0GG9ehMdLDLRZPP1qt/drsPfqkBd/xxCth7f78H/Ty28BsDn4Oy8PPN7xPnS088u/vsR2yrjUGbzE4/GxboqIyKjRmbiIyDiWSCSwrCF CRXpzo5yzw1AyOLge33cH3Hz6BaH74YMXyiJ8/w9Cf4mw LL/ Xm4dc7Ti9Cbr78fYdvnYWPL4nz/D1xnp5nCNZZLHnKzR97hCoW/7Dd4RdpCX5wT5xHC DfXnJxz3 7 /3yfnKvh9u22vwxLcHj98R5viRB4KzNku97 Pf3hvB3byf48PUdw4163sHeagvmJLi115lS6JCHe7bafD9keLg 0zvMfTFDUZPHxn3h49FCvjQ85fLgSlizp2K7R4s5/cvOzPuZe6VPEzeOb3dx5AO5c3P76PXwtPP0rFx9 tv/XZSgyFyb4AvCDt4fxXk2N83yJYQnwqZvbt5mLRe2vPBT/yqLhmvb37vkPJrjHa/H4Sy6 8rIzQCtkorIsS6saiciEoqFGIiLjmDHtV sVvsjFyM4ygEXtWWByrztrbB4OGZ7 RJiPddy3pMgFm13821EHrk/QeMBmr2149P/pNjHtdXBrmo ivRYHG2BBtwlri2 O8WznRLfXWdz6Ky9Fv7P52Z9w4cS2ETff320x9 YYz/7Z aFSS252cev3XfzDbhf33BftNjlw3xYUJVjwaq/hRhGH3W/BA/fG8L/XbRxOws0/PWfx20kJqj8bYXpHZrHkRhcL/snF3/3KxcfmRLrNqWJ4 n FWdLRiCU3uMn8Pw5feMnNPUOYILj21w5fDhqe/dsIH041Xa/fPTO8zP1vh39bHOVTeYPupm8eQ74PON0 j41vSO9VjCWzbH5QYTH92ihL5gC4 Wk13FoU5 l7z7/eSxa68X3H4dFjNt 9WZUNcl5nf9TZP4mITASqeBERGcd0YiuXIjN9gDuzDB/G4vv/4 G3JztOJ wYn/vbELv/vD1UyLwxzO6/v3A1oOlXtQc6wR4lG4ZP3Rrr8fP0BQnuweL5Q31UTRy2eTQBcz wWu99wn79VW4TS4OThziFSgygw3O/rOdwo9KbN054EH57V69/P2xY/DcEXFsW6QhcAXDHuv8VAY3uA02nB9Ymu0AUAX4x7Z8HJQ0Npm4 vfHgKygVpXj e4tw2KgF8cvrTrZ4HU8/9/eO9Vd9H29/zeXiGXx1CUDUTQcCPpk/onEZlIVPEiIjKOqdJFLsXJgYbE5MV4 EY3H99ns2SLB1xwT36C 98f556CXhUOIYfaOpva9yz WGPx7Nvtf5cnW3puFugd9Ew2FAPPnrvw7/hkQ/t/H690eLyfJtY30B5cDMSOsWS2w5e7Vjey2fuGRWB2ggU2PVc1il j8EfjcpAuHSGRmcsFzmp7V 4ulYXqegUNQ1woLBmyYRW1D 3/v/Vnfw3Xyzl7KvO/fd fYb4Xl0gYdPYaHPwXYvaYzZ737J4trH9OI0waOWRTDzqn0RkIl HwIiIyjnUv6dZJrgxX/TkLMEzP7eveBAs HKa6xMUfX7H56Rs2vzxh8/Gf2txaZPOLe6P4Qm5 8C8Of9cR4MxNhTk5hk/NMvy2euh/j9n9rrpjePpvLqzSGB7Tc7jRZIdfvAX3fyw2 EMvgc89 DYAFMUJDmFY0rC1WtQnIG KIQ/got8ri9qXPTzwK4vdCcAFS/yGBbMSfPyw3W8oJhOXhsCKyESk4EVEZByzbVvl3HJxEm52HwQy DbcOFGx4Yix4Hyx4H3wr5rD7Z27urLbZ/WcW S86/N0Zw3fvj/G5blUwoVe9PFB94a4aWoFuw194z2I/MLdjrpnuMjMALPafsPlYHxUow9Ix3Ohnh1x8/IzN474Eewv6 HfjMSzA4uAZG67qeczGRgDD9Jzzv6tt6r0Di9qTFvgSA4RJnQx 56cBxi1roNm/MyGh8w IHwD/MigMWf/zV8N6rLs1uHv0fi4YZcWrvjZHn6XzdXDx9WCPapW/GGK22JyITij7xRETGMcdxMMZo9QgZnoTDb3/m8OUQfO7WeJ9f msrvSx5zMvPmrv90pXoNlzI4eAJINvw4e5DjxLO/9/e/YTocd93HP/MzDMzz 4ahAlB JBGucRqayKatjgOIRW0B4UegttDUnSoeop9Ej2Z3HSzfAqmFMe XsrckhSIUaJpDCSKExuq/RCbxn5YQFZMSUVowtbT7PM88Mzms98mqkup16WjxPq8XPBcheE ba4XlGb/1 31 u3XcFRZHtfzr4/0Flrn vzNUMOfv4vcNZp6f7PFcmL35/kpsHb 9 km 8PM2v/nmTNw75x93bbpR8 /Uy268XOXN6b5vRPT66F2juec9ukq/9Q5FsDjlzYAjxjTeqXD844OQ/6rz0r8mZjw/vsc0oSbqc/fUk/11m 8d3X8zuj9t86vI0l179P54YdKvJxe8UyWafp3 tz/v/WR3w70W2k5x74mB0SfJWefe9Ae/q z7DMKSqnHgFrA8rXgCOsbquV HFQy73c/PNKi/ 14F7Yye58m9Frnd7J9U8/4ATaU49PuTUd8tc/Is2N3 zz5lHk1s/KfPSj5Inn hzdmuZNz8ySX5Y5tmvNbn4iSHT20WuXi9zZSe532E8P//nvRUnFz6e3PzHMpd/lnzhs8t8/n5DfpsuFz5TZvu7Zc7 WZtLv9Pn1LzIt39Q5sX/TC79YZfTh/5b OV2oz99O7n8Rw/YZlQu8qXfL3Plr8qcfbnNC0/1OTkv8o3vl9m fe97nimLXHi5zcWn pyal9n uyJXp0Ou/d7htg6d vQyl16tculqkzd 2ueZjw259ZMy268V fmH 1x44r1OCyry9W 2eeXAr9x8a2/2yq1yyPb5xbuBaZnTh/1ZTZPHklz5 yZnuj5P/cqQZ8oiL/x1k0dv9zmzldz6lzKX3yyy6ymT 9gPL3V92P12AB98vhIBjrGmabJcLq144YFu3Cpy4 AE2TI5e3LIS7/d/e//sP/QPNt/UueFb1XZ/l6VN/rkZDPki5/t8uVPd5kmOXNukWv9JM 9VubpnyanNod8/hPLXP NIpdfKvPKzybJ4/uRY8gL54dc csyz7yepBny7Lllnvvkg2atDDn1mXluPFrn0rUyl75V5VaSJz8 0ZPt8ly989H3e8 9uN7qRPmc/9uDfNn18nqvn63z1O3vveTPJk48NufLFRc6dvPs9T/1Wly /U XitSrXu TcR/q88geLnDnspNnpIs89M T031T5ymtlPvdqcrJJPvfEMtvnFjl5iHXLX/3R3StWTm0OefqJIV/63UVO7x9RneHwP6utLhc WefaD8s8/VaRrz87y/Pnm7TfLPOVv61y69375/k/XuSxH9T51KtFXp/vXTckvwwvTeOmANZHMdj8D3Bs3blzJ8807qus7GxsZRXw4Aa25 nZyeLxSKPPPJINjc3j/pyAB4KM14AjrG2bdP3fbpu3BNaAOAwuq5L3/dp2/aoLwXgoRFeAI6xsiwzmeztKhVfADhK 99Dk8nEqUbAWvGJB3CMFUWRtm1TFEUWi8MN9ASAMSwWi7u lwDWhfACcMxNp9NUVZXFYmHILgBHou/7LBaLVFWV6fSwE6YBjgfhBeCYq s6VVWtZr2YqQ7AwzQMw2q2S1VVjpIG1o7wArAG2rZN27bZ3d0V XgB4qIZhyO7u7uq7CGDdCC8Aa6Cu6zRNk VymdlsZssRAA9F3/eZzWZZLpdpmsZqF2AtCS8Aa6AsyzRNs1r1slgsrHwBYFTDMGSx WKxWuzRN4zQjYC355ANYE5PJJFtbW6sH4eVyedSXBMAxtlwuV6 F/a2srk8nkqC8J4EgILwBroiiKNE2TEydOJIlVLwCMZj/yJ8mJEyfSNI0jpIG1JbwArJGiKLK5uZm6rtN1XXZ2do76kgA4h nZ2dtJ1Xeq6zubmpugCrDXhBWDNFEWRra2tNE2Truty584dK18 A H8xDEPu3LmTruvSNE22trZEF2Dt2WgJsIYmk0k2NjaSJPP5PLu 7u6nrOlVVeUAG4H0bhmE102W5XKZt22xsbJjrAhDhBWBtHTxdY v9Bua7r1HXt1AkADq3v ywWi9VMl/2VLqILwJ5isL4cYK3tLwt/23kyQbGxtp2zZFUVj9AsADDcOQYRgym81WM8NOnDhhpgvA/yC8AJBhGDKfz3P79u3MZrNUVZXpdJrJZGL1CwD36Ps Xddld3d3tbVof36Y6AJwN EFgCR78aXruszn88zn88xms5Rludp ZMk4AF3XrbYV9X2ftm3TNE2apslkMhFdAO5DeAHgLvt79WezWZ bLZZbL5erUo/0VMAdfSTxoAxwj 5/5fd/f9eq6LsneZ35VVamqKm3bmg0G8B6EFwAeaLFYZHd3N7PZLF3Xr WLL/vwXc2AAjqf9 S37r/34MplM0rZtptNp6ro 6ssE EAQXgB4T/sP3bPZLLPZLPP5fHUSUt/3qwdzAD7Y9oN6WZapqip1XadpmrRtm7ZtV/EdgMMTXgAAAABGYjMmAAAAwEiEFwAAAICRCC8AAAAAIxFeAAAA AEYivAAAAACMRHgBAAAAGInwAgAAADAS4QUAAABgJMILAAAAwE iEFwAAAICRCC8AAAAAIxFeAAAAAEYivAAAAACMRHgBAAAAGInw AgAAADAS4QUAAABgJMILAAAAwEiEFwAAAICRCC8AAAAAIxFeAA AAAEYivAAAAACMRHgBAAAAGInwAgAAADAS4QUAAABgJMILAAAA wEiEFwAAAICRCC8AAAAAIxFeAAAAAEYivAAAAACMRHgBAAAAGI nwAgAAADAS4QUAAABgJMILAAAAwEiEFwAAAICRCC8AAAAAIxFe AAAAAEYivAAAAACMRHgBAAAAGInwAgAAADAS4QUAAABgJMILAA AAwEiEFwAAAICRCC8AAAAAIxFeAAAAAEYivAAAAACMRHgBAAAA GInwAgAAADAS4QUAAABgJMILAAAAwEiEFwAAAICRCC8AAAAAIx FeAAAAAEYivAAAAACMRHgBAAAAGInwAgAAADAS4QUAAABgJMIL AAAAwEiEFwAAAICRCC8AAAAAIxFeAAAAAEbyC/rDQJV0pRT5AAAAAElFTkSuQmCC
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.