ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

korosh.MD
26-07-2017, 19:49
برا من که نمیزنه از روی نمودار باید فهمید!!!! البته برا من هنوز طرح یکساله خودش هست هنوز طرح جدید نزدم ببینم اونجا میزنه یا نه!چون با مرورگر موبایل پنل رو چک میکردم و توضیحات نمودار فقط با کلیک روی علامت تعجب مشخص میشد، متوجه تفاوت رنگ ها نشده بودم :-) ( رنگ سبز = رایگان و رنگ قرمز = غیر رایگان )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my P024 using Tapatalk

Mohsen_mzh
26-07-2017, 20:52
من کوچ کردم سمت ایرانسل.
خیلی افتضاح شده. پهنای باندشون محدوده فقط با قیمت پایین یوزر جدید جذب می کنن.

masoud71
26-07-2017, 21:15
من کوچ کردم سمت ایرانسل.

الان راضی هستی؟
منم می خوام ایرانسل بگیرم
اصلا راضی نیستم

saeed22s
26-07-2017, 21:41
دوستان یکنفر لطف کنه سوالی که صفحه قبل پرسیدم رو پاسخ بده جوابش خیلی راحت هستش

Mohsen_mzh
26-07-2017, 21:45
الان راضی هستی؟
منم می خوام ایرانسل بگیرم
اصلا راضی نیستم
۴ ساعته تقریبا ایرانسل رو شارژ کردم هنوز خیلی زوده بگم راضیم یا نه ولی با اینکه سیگنالم زیاد جالب نیست سرعت تا ۵۳ مگابیت میره با IDM
مشکلی تو دیدن ویدیو تو یوتیوب با کیفیت 1080p یا بالاتر (1440p) هم ندارم. 4K هم خیلی کم وسطش قطع میشه.

Vahid67
26-07-2017, 23:20
من کوچ کردم سمت ایرانسل.

میشه بفرمایید کدوم منطقه هستید ؟ من امروز ثبت نام کردم تا از شر پارس آنلاین خلاص بشم دوباره اینم نشه یکی مثل پارس آنلاین...

پینگ حدودا چقدر هستش ؟

و اینکه برای کوچ به ایرانسل باید مودم جدید گرفت یا فقط سیم عوض میشه ؟

essien
27-07-2017, 00:10
جدیدا بدجوری ریدن ...
چپ و راست قطعی های طولانی داریم .
مثل همین الان !

siamak_mu
27-07-2017, 00:17
دوستان چشمک زدن چراغ wlan زمانی که دستگاهی به وای فای کانکت نیست طبیعی هستش یا باگ مودم هستش البته هر چند ثانیه دو سه باری چشمک میزنه داخل کلاینت لیست هم غیر از دستگاههای داخل خونه مک ادرس دستگاه دیگه ای نیست

در حال استفاده که چک کردم برای منم میزنه ولی وصل نباشه رو نمیدونم. تست هم نکردم. توی کانفیگ مودم قسمت Network Configuration و بعد تب Client List میتونید ببینید چه دستگاه هایی به مودم وصل هستن یا اخیراً وصل بودن.

saeed22s
27-07-2017, 01:20
در حال استفاده که چک کردم برای منم میزنه ولی وصل نباشه رو نمیدونم. تست هم نکردم. توی کانفیگ مودم قسمت Network Configuration و بعد تب Client List میتونید ببینید چه دستگاه هایی به مودم وصل هستن یا اخیراً وصل بودن.
مهم وقتی هستش که کانکت نیستید قسمت کلاینت لیست رو چک کرده بودم.

rezausa2020
27-07-2017, 01:41
جدیدا بدجوری ریدن ...
چپ و راست قطعی های طولانی داریم .
مثل همین الان !
آقا این قطعی ها خیلی رفته روی مخ . بازم الان قطع شد . دیگه تقریبا هر چند ساعت یکبار قطع میشه . از صبح بیشتر از 10 بار قطع شده واسم

vanish
27-07-2017, 07:47
دوستان کسی راهنمایی نمیکنه؟ یوزر پسوردی که دادن رو میزنم ولی سرویس رو نشون نمیده!

siamak_mu
27-07-2017, 08:28
مهم وقتی هستش که کانکت نیستید قسمت کلاینت لیست رو چک کرده بودم.

خب شما از راه های دیگه چک کن که کسی وصل نباشه. حجم اینترنتت رو توی پنل مبین نت نگاه کن و همه دستگاه ها رو قطع کن بعد از مدت مورد نظرت دوباره وصل شو ببین اصلاً کم شده یا نه. قسمت کلاینت لیست هم که راحت میتونی دیوایس های خودت رو شناسایی کنی و بعد ببینی دستگاه اضافه ای وصل هست یا خیر. به یه چشمک حساس نشو. خیلی ها چشمک میزنن :n39::n02:

aliprince
27-07-2017, 08:33
آقا این قطعی ها خیلی رفته روی مخ . بازم الان قطع شد . دیگه تقریبا هر چند ساعت یکبار قطع میشه . از صبح بیشتر از 10 بار قطع شده واسمتایید میشه قطع و وصلی خیلی زیاد شده.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

saeed22s
27-07-2017, 09:23
خب شما از راه های دیگه چک کن که کسی وصل نباشه. حجم اینترنتت رو توی پنل مبین نت نگاه کن و همه دستگاه ها رو قطع کن بعد از مدت مورد نظرت دوباره وصل شو ببین اصلاً کم شده یا نه. قسمت کلاینت لیست هم که راحت میتونی دیوایس های خودت رو شناسایی کنی و بعد ببینی دستگاه اضافه ای وصل هست یا خیر. به یه چشمک حساس نشو. خیلی ها چشمک میزنن :n39::n02:
ممکن هستش که مودم باگ در این ضمینه داشته باشه برای همین میخواستم که اطمینان پیدا کنم بهرحال ازفیلتر مک ادرس استفاده کردم.

Mohsen_mzh
27-07-2017, 11:33
میشه بفرمایید کدوم منطقه هستید ؟ من امروز ثبت نام کردم تا از شر پارس آنلاین خلاص بشم دوباره اینم نشه یکی مثل پارس آنلاین...

پینگ حدودا چقدر هستش ؟

و اینکه برای کوچ به ایرانسل باید مودم جدید گرفت یا فقط سیم عوض میشه ؟
گیم نزدم باهاش که ملموس تستش کنم ولی پینگ گرفتم الان از دو آیپی:

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=89ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=81ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=78ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=74ms TTL=52

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=130ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=123ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=120ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=114ms TTL=47
من تهرانم، تجریش
فکر کنم باید مودم تهیه کنید ولی مطمئن نیستم

senaps
27-07-2017, 18:42
دوستان الان اومد برام نصب کرد.... سرعت ۳۷ مگابیت بودش... اسپید تست تست کردم، با سرور مبین نت همون سرعت بودش و با سرور امریکا ۱۱ مگ...
کار من رو فعلا راه میندازه

سوال الان من این هستش که این سایتهای اپارات و اینها ترافیک رایگان من هستن یا نیم بها حساب میشن یا رایگان هم هستن یا چی؟

ایرانسل یه سری سایت برای رایگان داره ولی من نیمدونم مبین نت نوشته نیم بها....

essien
28-07-2017, 09:17
دوستان الان اومد برام نصب کرد.... سرعت ۳۷ مگابیت بودش... اسپید تست تست کردم، با سرور مبین نت همون سرعت بودش و با سرور امریکا ۱۱ مگ...
کار من رو فعلا راه میندازه

سوال الان من این هستش که این سایتهای اپارات و اینها ترافیک رایگان من هستن یا نیم بها حساب میشن یا رایگان هم هستن یا چی؟

ایرانسل یه سری سایت برای رایگان داره ولی من نیمدونم مبین نت نوشته نیم بها....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی به شخصه تست نکردم ببینم واقعا نیم بها حساب میشه یا خیر .
به هر حال آپارات هم جزوشه ...
ضمنا مبین نت فعلا با جایی قراردادی نداره که بخاد اونجا رو کلا رایگان حساب کنه .

senaps
28-07-2017, 11:40
از دیروز هرچی مصرف کردم اصلا لحاظ نمیشه و هنوز توی سایت همون ۱۰ گیگ هستش. چطوری نشون میده میزان ترافیک مصرف شده رو؟ میخوام این ده گیگه رو یه مدت مثلا تا یکی دو هفته داشته باشم...

babak2002
28-07-2017, 13:13
سلام دوستان
منم به دلیل نویز شدید خط تصمیم گرفتم از این سرویس استفاده کنم چند تا سوال داشتم
تو نقشه می دونم که خونه مون تحت پوششه اما اگه زنگ بزنم برای امکان سنجی کسی رو می فرستن ؟ هزینه ای هم میگیره ؟
برای امکان سنجی اگه اومد به چه پارامتر هایی دقت کنم برای اینکه ببینم وضعیت توی منطقمون خوبه یا نه ؟
در صورت عدم رضایت از سرویس امکان پس دادنش هم هست ؟
این سرویس 130 تومنی 10 گیگ یکساله که با مودمه اجباریه !؟

saeed22s
28-07-2017, 13:59
سلام دوستان
منم به دلیل نویز شدید خط تصمیم گرفتم از این سرویس استفاده کنم چند تا سوال داشتم
تو نقشه می دونم که خونه مون تحت پوششه اما اگه زنگ بزنم برای امکان سنجی کسی رو می فرستن ؟ هزینه ای هم میگیره ؟
برای امکان سنجی اگه اومد به چه پارامتر هایی دقت کنم برای اینکه ببینم وضعیت توی منطقمون خوبه یا نه ؟
در صورت عدم رضایت از سرویس امکان پس دادنش هم هست ؟
این سرویس 130 تومنی 10 گیگ یکساله که با مودمه اجباریه !؟
بعد از ثبت نام از طرف شرکت با شما تماس گرفته میشه و بعد از ثبت درخواست کد پیگیری براتون اس ام اس میشه تا 72 ساعت هم کارشناس میفرستن برای نصب هرچی لینک کوالیتی بالاتر باشه سرعت بیشتری میگیرید حتی با لینک کوالیتی 5 هم میتونید تا یک مگابایت سرعت داشته باشید اگه راضی بودید هزینه رو پرداخت میکنید سرویس ده گیگ هم هنگام خرید روی مودم هستش ولی بعد از اتمام طرح میتونید از سایر طرح های موجود انتخاب کنید

aliprince
28-07-2017, 14:01
دوست عزیز سرعت زیر ۲۰ مگ باشه تحویل نمیدند

ham33d
29-07-2017, 00:55
اخه مگه میشه هزارگیگ شبانه دانلود کرد اونم با سرعت 500
فوقش 400 گیگ بگیری :n10:

amir_amd
29-07-2017, 07:01
اخه مگه میشه هزارگیگ شبانه دانلود کرد اونم با سرعت 500
فوقش 400 گیگ بگیری :n10:

مگه بده 400 گیگ ؟
300 گیگ راحت میگیری البته دیگه چیزی نیست دانلود کنم

essien
29-07-2017, 11:27
مگه بده 400 گیگ ؟
300 گیگ هم نمیشه بگیرید . سرعت فیکس رو 4 مگ نیست بالا پایین داره .
200 گیگ تونستید بگیرید راضی باشید ...

mf.aghaei70
29-07-2017, 11:29
سرعت میاد رو ۵۰۰کیلو بخای چیزی دان کنی عمرت رفته

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

amir_amd
29-07-2017, 11:30
300 گیگ هم نمیشه بگیرید . سرعت فیکس رو 4 مگ نیست بالا پایین داره .
200 گیگ تونستید بگیرید راضی باشید ...
من شبی 10 گیگ تونستم بگیرم حتی کمی بیشتر .
خیلی شبها خودم حجم دانلودم به 10 گیگ نمیرسه.

essien
29-07-2017, 12:21
من شبی 10 گیگ تونستم بگیرم حتی کمی بیشتر .
خیلی شبها خودم حجم دانلودم به 10 گیگ نمیرسه.
این از شانس شماست و خلوتی دکل ارتباطی شما .
من 7.5 گیگ و یادم نمیاد رد کرده باشم ، ضمن اینکه خیلیا اینجا از سرعت پایین شبانه گلایه دارند که مربوط به شلوغی دکل میشه ...

ولی خب کسیکه بازی دانلود نکنه ، سریال دانلود نکنه ، دنبال کالکشن جمع کردنهای آنچنانی نباشه یا دنبالهای فیلمهای 4k و بلوری نره ، همون 7 گیگ رایگان هر شب هم زیادی بسه .

ham33d
29-07-2017, 15:37
مگه بده 400 گیگ ؟
شما پول سانتافه بدی بهت پراید بدن مشکلی نیست !!؟؟؟؟
واسه ما هزارگیگ هم کمه

amir_amd
29-07-2017, 18:57
این از شانس شماست و خلوتی دکل ارتباطی شما .
من 7.5 گیگ و یادم نمیاد رد کرده باشم ، ضمن اینکه خیلیا اینجا از سرعت پایین شبانه گلایه دارند که مربوط به شلوغی دکل میشه ...

ولی خب کسیکه بازی دانلود نکنه ، سریال دانلود نکنه ، دنبال کالکشن جمع کردنهای آنچنانی نباشه یا دنبالهای فیلمهای 4k و بلوری نره ، همون 7 گیگ رایگان هر شب هم زیادی بسه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](13)_thumb.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](13).jpg)

جایی سراغ دارید که با همین قیمت شبی بیشتر از 10 گیگ دانلود بتونید بکنید ؟

amir_amd
29-07-2017, 19:01
شما پول سانتافه بدی بهت پراید بدن مشکلی نیست !!؟؟؟؟
واسه ما هزارگیگ هم کمه

داستان اینه که قیمتش هم خوبه
روزانه میشه 100 گیگ 70 هزار تومن (گفتند بعد از تابستون هم طرح های بهتر میزنند) یعنی گیگی 700 اون هم باسرعت 20 مگابیت
شبانه هم 300 گیگ دارید.
یعنی اینترنت ارزون (به نسبت قیمتهای موجود) با سرعت خوب.

شما طرح بهتری سراغ داری معرفی کن

essien
29-07-2017, 22:43
ببین دوست عزیز احتیاجی به جبهه گیری نیست .
بله بهترشم سراغ دارم تازه تو همون adsl !
تازه همراه اول و ایرانسل هم هست ، میتونید با هزینه پایین دو شب کل دانلودی که قراره تو 1 ماه با این سرعت بکنید و یجا انجام بدید .
ضمن اینکه قیمت مبین نت همچین هم پایین نیست ...

ولی خام این وعده وعیدها هم نشید . فروردین یادمه نصابش گفت قراره خیلی زود امکانی فراهم بشه شما که td-lte دارید اگه جایی رفتید آنتن نداشت بتونید از آنتن وایمکس مبین نت استفاده کنید ولی همین چند روز پیش بود کارشناسشون برای تست مودم اومد خونه گفت اصلا همچین خبری نیست .
این سرویس 100 گیگ 70 تومن هم با توجه به قیمت بقیه سرویس ها ، مشخصه که فقط برای جمع کردن مشتریه .بنابراین اگه قرار بود طرح های بهتر از این بدن به هیچ عنوان اینو حذف نمیکردن !

masoud71
29-07-2017, 22:49
تازه همراه اول و ایرانسل هم هست ، میتونید با هزینه پایین دو شب کل دانلودی که قراره تو 1 ماه با این سرعت بکنید و یجا انجام بدید .

ولی خام این وعده وعیدها هم نشید . فروردین یادمه نصابش گفت قراره خیلی زود امکانی فراهم بشه شما که td-lte دارید اگه جایی رفتید آنتن نداشت بتونید از آنتن وایمکس مبین نت استفاده کنید ولی همین چند روز پیش بود کارشناسشون برای تست مودم اومد خونه گفت اصلا همچین خبری نیست .
این سرویس 100 گیگ 70 تومن هم با توجه به قیمت بقیه سرویس ها ، مشخصه که فقط برای جمع کردن مشتریه .بنابراین اگه قرار بود طرح های بهتر از این بدن به هیچ عنوان اینو حذف نمیکردن !

به شدت موافقم...

essien
29-07-2017, 22:49
.................

amir_amd
29-07-2017, 23:20

خدایی جبهه گیری نکردم
تصویر دانلود شبی 10 گیگ رو گذاشتم
و اگر سرویس بهتر دارید معرفی کنید انجمن برای تبادل نظر هست.
سهامدار یا مقروض مبین نت که نیستم عوض میکنم.
من ماهی حدود 80 گیگ استفاده روزانه و 200 گیگ (بیشتر بشه بهتر ) استفاده شبانه دارم
سرویسی سراغ دارید خوشحال میشم و لطف میکنید که معرفی کنید

zn4
30-07-2017, 09:30

دوست عزیز تا حالا جای سفت نایستادی از اینترنت استفاده کنی!!!
وقتی محدوده منزلت جایی باشه که هیچ isp پوشش نده به کمترین سرعت قانع می‌شی

essien
30-07-2017, 09:58
من صحبتهای لازمه رو کردم بقیه مطالب مثل زمین سفت و ... :n02: یا ارتباطی به صحبت من نداشت یا دقت نکردید چی میگم ...
کلا بی خیال .
ضمنا من خودم هم که اینجا دارم پست میذارم از همین مبین نت سرویس دارم !

WhiteHat
30-07-2017, 11:52

همراه اول و ایرانسل همه جا خوب آنتن نمیدند و سرعتشونم بستگی به دکل داره قیمت ترافیک روزانشونم خیلی گرونتره

اگه کسی پیشنهاد بهتری داره همینجا بذاره تا ببینیم...

essien
30-07-2017, 12:43
همراه اول و ایرانسل همه جا خوب آنتن نمیدند و سرعتشونم بستگی به دکل داره قیمت ترافیک روزانشونم خیلی گرونتره

اگه کسی پیشنهاد بهتری داره همینجا بذاره تا ببینیم...
همراه اول و ایرانسل خوب آنتن نمیدن بعد حتما مبین نت همه جا خوب آنتن میده!؟
سرعت اینا به دکلشون بستگی داره ولی مبین نت به دکل بستگی نداره !؟
برای مبین نت بهتر از اینا نیست . یه تست میگیرن 20 مگ شد تحویل میدن دیگه کاری ندارن دکلی که وصل میشی کیفیتش چطوره کوالیتی چنده و ...

100 گیگ ماهی 76 تومن فقط تا اخر تابستونه و برای جلب مشتری بود ، وگرنه نگاه کنید 1 ماه 40 گیگ 65 تومن . اگه کیفیتشون بالاتر بره بازم خیلی خوبه!
همراه اول 25 گیگ و 60 تومن میده و گرونتره بله ولی اینترنت رو گوشی همیشه همراهتونه .

البته برای شبانه من همراه اول و ایرانسل و پیشنهاد کردم . بجای اینکه 1 ماه با سرعت حداکثر 4 مگ دانلود کنید گفتم 2 شب با کمی هزینه از اینا بگیرید جای یک ماه و دانلود کنید .
حالا دوست دارید با شبی 5 ساعت سرعت 4 مگ 1000 گیگ در ماه دانلود کنید !

aliprince
30-07-2017, 12:51
من نمیفهمم یجوری درباره شبی ۱۰ یا ۱۰۰ یا ۱۰۰۰ گیگ‌دانلود اینجا بحث میشه انگار بچه ها هاردشون نامحدوده. من اینقدرا دانلود ندارم در حد همون فیلم و سریال و نرم افزارای مورد نیازم ۶ ترا هم هارد دارم ولی همیشه با مشکل کمبود جا روبرو هستم حالا نمیدونم دوستان اینجا شبی ۱۰‌ یا ماهی ۱۰۰ و هزار گیگ رو کجا ذخیره میکنن.

aliprince
30-07-2017, 12:57
انتخاب سرویس مناسب هم که دعوا نداره. هیچ ISP ای توی ایران همه شهرها و مناطق یکسان نیست حالا چه باسیم مثل adsl چه بیسیم مثل وایمکس یا تی دی. برای انتخاب isp مناسب باید:
۱- ببینید کدوم سرویس دهنده ها در منطقه شما حضور دارن و کدوم سرویساشون رو ارایه میدن
۲- از میون سرویس های موجود، کدوم توی اون منطقه خوبه و کیفیت و سرعتش‌ بالاست.
۳- حالا باید بیینید از میون این گزینه هایی که کیفیت خوبی توی اون نقطه دارن، کدومش به جیب و میزان استفادتون میخونه. همونو انتخاب کنید. حالا ممکنه یکی بخواد حجم بیشتر رو فدای سرعت کنه یا بگه من کیفت و قطعی نداشتن برام مهمتره از سرعت یا یکی‌بیاد بگه پینگ برام مهمتره. یا هرچی.
الان توی‌منطقه ما سیمکارت ها همه شون سرعتشون پایینه چه رایتل چه همراه اول چه ایرانسل. دیگه تی دی ایرانسل با کلی پیگیری از ۱‌مگ رسیده به ۱۰ مگ اونم ناپایدار. شمام ببینید توی‌محلتون کدوم از همه بهتره همونو بگیرید.

WhiteHat
30-07-2017, 13:56
همراه اول و ایرانسل خوب آنتن نمیدن بعد حتما مبین نت همه جا خوب آنتن میده!؟
سرعت اینا به دکلشون بستگی داره ولی مبین نت به دکل بستگی نداره !؟
برای مبین نت بهتر از اینا نیست . یه تست میگیرن 20 مگ شد تحویل میدن دیگه کاری ندارن دکلی که وصل میشی کیفیتش چطوره کوالیتی چنده و ...

100 گیگ ماهی 76 تومن فقط تا اخر تابستونه و برای جلب مشتری بود ، وگرنه نگاه کنید 1 ماه 40 گیگ 65 تومن . اگه کیفیتشون بالاتر بره بازم خیلی خوبه!
همراه اول 25 گیگ و 60 تومن میده و گرونتره بله ولی اینترنت رو گوشی همیشه همراهتونه .

البته برای شبانه من همراه اول و ایرانسل و پیشنهاد کردم . بجای اینکه 1 ماه با سرعت حداکثر 4 مگ دانلود کنید گفتم 2 شب با کمی هزینه از اینا بگیرید جای یک ماه و دانلود کنید .
حالا دوست دارید با شبی 5 ساعت سرعت 4 مگ 1000 گیگ در ماه دانلود کنید !

شبانه مبین نت سرعتش مشخصه حتی تو بدترین وضعیت هم 4مگ میده و نیازی به هزینه اضافی برای خرید بسته نداره
بازم همون کارشناس که میاد تست میگیره خیلی بهتر از همراه اول و ایرانسلیه که پشتیبانیشون کلا آفسایده

شما فکر می کنید با همراه اول و ایرانسل همه جا با 2 شب میتونید 200گیگ دانلود کنید؟

خودتون میگید همراه اول 25 گیگ رو 60 تومن میده الان این بهتره یا طرح 40گیگ ماهی 60 تومن مبین نت؟ منطق هم خوب چیزیه
شما دوست داری همه جا نت داشته باشی ولی خیلی ها تو خونشون فقط استفاده می کنند دیگه از ADSL و مکافات خط تلفن که بهتره

به هرحال دوستان اگه پیشنهاد بهتری دارند منتظریم...

essien
30-07-2017, 18:37
شبانه مبین نت سرعتش مشخصه حتی تو بدترین وضعیت هم 4مگ میده و نیازی به هزینه اضافی برای خرید بسته نداره
بازم همون کارشناس که میاد تست میگیره خیلی بهتر از همراه اول و ایرانسلیه که پشتیبانیشون کلا آفسایده

شما فکر می کنید با همراه اول و ایرانسل همه جا با 2 شب میتونید 200گیگ دانلود کنید؟

خودتون میگید همراه اول 25 گیگ رو 60 تومن میده الان این بهتره یا طرح 40گیگ ماهی 60 تومن مبین نت؟ منطق هم خوب چیزیه
شما دوست داری همه جا نت داشته باشی ولی خیلی ها تو خونشون فقط استفاده می کنند دیگه از ADSL و مکافات خط تلفن که بهتره

به هرحال دوستان اگه پیشنهاد بهتری دارند منتظریم...
در مورد شبانه مبین نت مخالفم . کی گفته تو بدترین وضعیت 4 مگو میده !؟ قاعدتا تو بهترین حالت شاید 4 مگو بده . صفحات قبل همین تاپیک و دنبال کنید ... وضعیت خودم اکثرا طوریه که ترجیح میدم از شبانه اش استفاده نکنم !
بله خب کسی هم نگفت تو همه مناطق با همراه اول و ایرانسل بشه دو شبه 200 گیگ گرفت . کما اینکه بعضیا بیشترم میگیرن ساعتی 20 گیگ با ایرانسل میگیرن بعضیا هم کمتر !
در کل نه شما میتونی بگی کلا مبین نت بهتره نه من میتونم بگم کلا اپراتورهای همراه . همونطور که تو پستای قبلی بچه ها گفتن منطقه به منطقه فرق داره .
اینم شما نمیتونی ادعا کنی که خیلیا فقط تو خونه استفاده میکنن . دقیقا خیلیا برعکس نظر شما رو دارن . بله اینترنت همراه گرونتره طبیعی هم هست کاربردی تر هم هست .
متاسفانه بد دارید برداشت میکنید فک میکنید من میگم مبین نت بدرد نمیخوره . من بازم میگم خودم هم دارم استفاده میکنم . بحث سر سرعت و کیفیت شبانه و وعده وعیدهای مبین نت رسیده به اینجا ...

babak2002
31-07-2017, 18:57
سلام دوستان
کارشناس اومد و برام نصب کرد
با سرعت و پینگ مشکلی ندارم
اما متاسفانه توی فواصل زمانی نامشخص اما مداوم ارتباطم قطع میشه و تا مودم رو خاموش روشن نکنی وصل نمیشه
لینک کوالیتم بین 22 تا 13 متغییره و بازی می کنی
SNRI هم بین 19 تا 10 متغییره اینجا بهترین جای خونه است که امتحان کردم و هیچ جا این مقدار ها هیچ وقت ثابت نیست همیشه متغییر هستن
به پشتیبانی زنگ زدم برام تیکت فنی پر کرد و یه بار دیگه زنگ زدن و کار خاصی نکردن اخرش گفت بررسی می کنیم
می خواستم ببینم دوستان کسی این مشکل رو داشته بدونه از کجاست !؟
وقتی قطع میشه هم لینک کوالیتیم خوبه هم SNRI هم به دکل متصله
اما یه گزینه داره EEM State که از registered به deregistered تغییر می کنه

Baademjoon
31-07-2017, 19:27
سلام دوستان
اما متاسفانه توی فواصل زمانی نامشخص اما مداوم ارتباطم قطع میشه و تا مودم رو خاموش روشن نکنی وصل نمیشه
SNRI هم بین 19 تا 10 متغییره اینجا بهترین جای خونه است که امتحان کردم و هیچ جا این مقدار ها هیچ وقت ثابت نیست همیشه متغییر هستن
به پشتیبانی زنگ زدم برام تیکت فنی پر کرد و یه بار دیگه زنگ زدن و کار خاصی نکردن اخرش گفت بررسی می کنیم
اینترنت منم سه چهار روزیه ساعت 7 عصر به بعد یهو قطع و وصل میشه
خخخخخییییییییلیی رو مخه
دو روز قبل گفتم شاید مشکل درست بشه که نشد
امروز ایمیلی حاوی کلمات +18 فرستادم شاید فرجی شد. حالا اینو اصلن جواب نمیدنا. تا تو 195 شکایت پر میکنی کمتر از 12 ساعت زنگ میزنن منت کشی.
چرا اینجوریه آخه:n28:

alphamaster
31-07-2017, 19:35
سلام دوستان
یه مدتی هست مال منم اینطوری شده البته از اول بود الان بدتر شده:n02:
دیگه می ترسم واقعا بازی آنلاین کنم همین ظوری در حالت عادی چوب خطام پر شده می ترسم بن شم یا بیفتم قاطی داغونایی که وسط بازی دیس می دن
یه سوالی هم هست این که واقعا دوستان می تونید با این سرویس بازی کنید؟

L.utus
31-07-2017, 19:45
من نمیفهمم یجوری درباره شبی ۱۰ یا ۱۰۰ یا ۱۰۰۰ گیگ‌دانلود اینجا بحث میشه انگار بچه ها هاردشون نامحدوده. من اینقدرا دانلود ندارم در حد همون فیلم و سریال و نرم افزارای مورد نیازم ۶ ترا هم هارد دارم ولی همیشه با مشکل کمبود جا روبرو هستم حالا نمیدونم دوستان اینجا شبی ۱۰‌ یا ماهی ۱۰۰ و هزار گیگ رو کجا ذخیره میکنن.

ماهی 1000 گیگ چرا ولی ماهی 100 گیگ خیلی هم زیاد نیست
شما که خودت فیلم و سریال دانلود می کنی حساب کن روزی یه دونه فیلم فول اچ دی 2 گیگی هم بخوای دانلود کنی در طول ماه میشه 60 گیگ حالا سریال و موزیک و نرم افزار و باقی چیز ها به کنار
در ضمن همه این 100 گیگ که یه راست روی هارد ذخیره نمیشه
بخش زیادی از اون مربوط به وبگردی و شبکه های اجتماعی و ویدیوهای انلاین میشه

babak2002
31-07-2017, 20:33
یه مدتی هست مال منم اینطوری شده البته از اول بود الان بدتر شده:n02:
دیگه می ترسم واقعا بازی آنلاین کنم همین ظوری در حالت عادی چوب خطام پر شده می ترسم بن شم یا بیفتم قاطی داغونایی که وسط بازی دیس می دن
یه سوالی هم هست این که واقعا دوستان می تونید با این سرویس بازی کنید؟

منم برای همین مشکل دارم چون وسط بازی قطع میشه
اقدامی نکردی !؟
یعنی ایراد از شبکه شونه !؟
اگه بخوام می تونم مودم رو پس بدم !!؟
یه روزه تحویل گرفتم

masoud71
31-07-2017, 20:38
سلام
دوستان برای ثبت شکایت در سایت 195 توی لیستش فقط وایمکس مبین نت هست و تی دی ال تی اس نیست
چه کنم؟؟

rezausa2020
31-07-2017, 20:43
دوستان مال منم هر روز . حداقل چند بار قطع میشه . کسی اقدامی نکرده؟ زنگ بزنیم فایده ای داره؟ ظاهرا همه مشکل دارن یکی راهنمایی کنه بهترین روش چیه واسه اقدام؟
با تشکر

alphamaster
01-08-2017, 01:02
منم برای همین مشکل دارم چون وسط بازی قطع میشه
اقدامی نکردی !؟
یعنی ایراد از شبکه شونه !؟
اگه بخوام می تونم مودم رو پس بدم !!؟
یه روزه تحویل گرفتم
شبکشون که صد در صد ایراد داره ولی همه جورس یه بار دکل قطع می شه یه باز مشکل شما می شه کلا ثبات نداره ولی من به شخصه کار خاصی نمی تونم بکنم من یه ماهه گرفتم سرعت دانلودش بد نیست اگه سیستماشون رو دزست کنن خیلی خوب می شه مخصوصا تو این وضع اینترنت به اسم نا محدودی که برای ADSL ها می ذارن
ولی چند مدته بازی به دلم مونده استیم وسط چت هم بعضی اوقات قطع می شه
وایمکس 4 سال پیشش که خیلی خوب بود من از اول دوست داشتم وایمکسشو بگیرم ولی گفتن نمی دیم:n37:

ak313
01-08-2017, 12:23
این مبین نت خیلی مسخرس
توی پنلش حجم و گیگ شبانه رو نشون نمیده اولا
ثانیا توی الکامپ طرح مهاجرت از وایمکس به تی دی رو برای کسانی که مودم ایرماستر دارن رو داشت که نوشته بود 40 گیگ و نمایندشون هم گفت روزانه هست حالا برای من سی گیگ روزانه و ده گیگ شبانه اضافه کردن .. منم نامردی نکردم رفتم سایت 195 شکایت کردم.. می خوام حجمشو بگیرم بعد مودمو بفروشم چون یه بسته به درد بخور طولانی مدت برای کم مصرف ها نداره مثلا سالی 30 گیگ 100 هزار تومن و امثال این که برای یکی از آشناهای خودم می خواستم یعنی توی مبین نت باید ماهی 25 تومن حداقل بدی

و مسخره ترین چیز تعریف بسته بر اساس سرعتهاست که مثلا تی دی بسته پایه اش یک تا چهار مگه.. بره تی دیشو جمع کنه.. یعنی کسی که مجبور نباشه متحیرم چرا باید بره تی دی انتخاب کنه ... وقتی fdd برای همراه اول و ایرانسل هست و تی دی هم برای ایرانسل
من مودمو گرفته بود که سیم ایرانسل بندازم روش که اونم نشد.. ده گیگ وایمکسشم دادم یه نفر مجانی استفاده کنه ... یعنی دور مبین نت یه خط قرمز کشیدم
هر کس خواست پیام بده با همین سی چهل گیگش که برای یکساله می فروشم ( چیزی هم استفاده نشده )

mohammadgh6
01-08-2017, 13:49
بچه ها چک کنید برای من استفاده میکنم 3ساعته کم نمیکنه

alphamaster
01-08-2017, 15:17
بچه ها چک کنید برای من استفاده میکنم 3ساعته کم نمیکنه
آره مال منم این طور شده فکر می کردم این طوریه بعدش کم کرد گول این سیستم داغونشو نخورید:n02:

xomax
01-08-2017, 15:38
خیلی کیفیت بد شده. قطعی مکرر ، پینگ بالا ، سرعت هم خیلی نوسان داره

essien
01-08-2017, 20:18
واسه من امروز زده بود 25 گیگ مونده .
12 الی نهایت 15 گیگ مجموعا سند و رسیوم میشد چون روز آخر سرویس بود گفتم تمومش کنم . دیگه حسابشو خودمون داریم دیگه!
الان چک کردم زده 1.5 گیگ مونده :n18:
اینجوریاس!

راستی شرکت پیشگامان تو کانال تلگرامیش خبر داده در آینده نزدیک سرویس td-lte با سرعت 40 تا 100 مگ ارائه میکنه . امیدوارم بیان جلو وضعیت و بهتر کنن ...

m2music
01-08-2017, 22:14
12 الی نهایت 15 گیگ مجموعا سند و رسیوم میشد چون روز آخر سرویس بود گفتم تمومش کنم . دیگه حسابشو خودمون داریم دیگه!
اینجوریاس!

راستی شرکت پیشگامان تو کانال تلگرامیش خبر داده در آینده نزدیک سرویس td-lte با سرعت 40 تا 100 مگ ارائه میکنه . امیدوارم بیان جلو وضعیت و بهتر کنن ...

چند شرکت دیگه امسال TD-LTE رو ارائه میدن و روی باند های فرکانسی 40(2300) و باند 38(2600)
بعضی گوشی ها این باند ها رو ساپورت میکنن و احتیاجی به مودم هم نیست.

ak313
01-08-2017, 22:16
اینجوریاس!

یه کنسرسیومه که 30 مگاهرتز روی فرکانس 2300 داره.. بر اساس اون می خواد خدمات بده ..

Vahid67
02-08-2017, 05:23
دوستان معمولا چند روز طول میکشه تا تماس بگیرن از مبین نت برای نصب و بقیه مراحل ؟ من تقریبا یک هفته هستش که ثبت نام تلفنی انجام دادم .... این پارس آنلاین خیلی قطع و وصلش زیاد شده اصلا قابل تحمل نیست دیگه!

mohammadgh6
02-08-2017, 19:42
دوستان معمولا چند روز طول میکشه تا تماس بگیرن از مبین نت برای نصب و بقیه مراحل ؟ من تقریبا یک هفته هستش که ثبت نام تلفنی انجام دادم .... این پارس آنلاین خیلی قطع و وصلش زیاد شده اصلا قابل تحمل نیست دیگه!
فکر میکنی مبین نت بگیری مشکلت حل میشه نه برادر مشکلت چندبرابر میشه

masoud71
03-08-2017, 07:40

ایرانسل بگیر داداش ، اشتباه منو تکرار نکن

tghss
03-08-2017, 10:19
ایرانسلم مالی نیس آخه. یه هفتس سفارش دادم. حالا آوردن، ولی دو روزه سیمکارتش فعال نیس. باز صد رحمت به مبین نت. کارشناسش پشت دره انگار. میاد نصب میکنه و همون لحظه تحوبل میده.

ham33d
04-08-2017, 00:07
داستان اینه که قیمتش هم خوبه
روزانه میشه 100 گیگ 70 هزار تومن (گفتند بعد از تابستون هم طرح های بهتر میزنند) یعنی گیگی 700 اون هم باسرعت 20 مگابیت
شبانه هم 300 گیگ دارید.
یعنی اینترنت ارزون (به نسبت قیمتهای موجود) با سرعت خوب.

شما طرح بهتری سراغ داری معرفی کن
خب چرا اسمشو گذاشتن 1000گیگ واسه جالبه توجه:n10::n10:

korosh.MD
04-08-2017, 17:00
دوستان میشه با مودم مبین نت اکانت جداگانه ای برای مهمان تعریف کرد که سرعت دانلودش محدود باشه ؟ ( آموزشی برای مودم مبین نت پیدا نکردم ). مرسی.

Sent from my P024 using Tapatalk

w.majid
06-08-2017, 22:07
آیا سرعت طرح turbo+ با turbo یکیه؟ و فقط حجم هاشون فرق داره؟

ak313
06-08-2017, 22:48
توی پنل تی دی از کجا معلوم میشه چقدر حجم روزانه و شبانه داریم؟

mf.aghaei70
06-08-2017, 23:20
آیا سرعت طرح turbo+ با turbo یکیه؟ و فقط حجم هاشون فرق داره؟سرعتا یکی هستن ولی حجمای توربو حجیمتره

mf.aghaei70
06-08-2017, 23:20
آیا سرعت طرح turbo+ با turbo یکیه؟ و فقط حجم هاشون فرق داره؟سرعتا یکی هستن ولی حجمای توربو پلاس حجیمتره

mf.aghaei70
06-08-2017, 23:21
توی پنل تی دی از کجا معلوم میشه چقدر حجم روزانه و شبانه داریم؟بعضیا اعلام کردن ک حجم شبانه رو تو پنل نشون نمیده

mf.aghaei70
06-08-2017, 23:23
دوستان میشه با مودم مبین نت اکانت جداگانه ای برای مهمان تعریف کرد که سرعت دانلودش محدود باشه ؟ ( آموزشی برای مودم مبین نت پیدا نکردم ). مرسی.

Sent from my P024 using Tapatalkمودمای جدید ایرانسل ک چنین قابلیتی دارن و اسمشون QOS هست اگ داخل مودمت هست ینی این قابلیت رو داره اگه نداره ک هیچی

Mahdi11Najafi
07-08-2017, 03:17
سلام
طرح نامحدود هم داره؟
مرسی

mf.aghaei70
07-08-2017, 09:01
سلام
طرح نامحدود هم داره؟
مرسیطرح نامحدود ک نداره ولی بسته های حجیمش شبانه ۱۰۰۰گیگ داره ک منتها سرعتو محدود میکنه رو ۵۱۲

Mahdi11Najafi
07-08-2017, 10:40
طرح نامحدود ک نداره ولی بسته های حجیمش شبانه ۱۰۰۰گیگ داره ک منتها سرعتو محدود میکنه رو ۵۱۲

یعنی مثلا بسته توربو با سرعت 4 تا 40 بگیرم
شب ها سرعت دانلودم میشه 512 KB/s ؟
بازم خوبه اگه کمتر نشه
مرسی

apple021
07-08-2017, 15:29
دوستان راهی نداره جایی که پوشش نداره اعتراض کنن چندین نفر پوشش دهی داشته باشند!؟

Mahdi11Najafi
07-08-2017, 17:29
یعنی مثلا بسته توربو با سرعت 4 تا 40 بگیرم
شب ها سرعت دانلودم میشه 512 KB/s ؟
بازم خوبه اگه کمتر نشه
مرسی

اینو جواب بدین لطفا

یه سوال دیگه هم دارم

مودم هاش قیمتش چنده؟
تو سایت ندیدم من اصن نبود انگار

مرسی

mf.aghaei70
07-08-2017, 22:42
اینو جواب بدین لطفا

یه سوال دیگه هم دارم

مودم هاش قیمتش چنده؟

مرسیکلا محدود میکنه شبانه رو.مودمشم مدل air master 3000 هست ک با اینترنت یکساله میده ۱۳۰تومن ۲۰تومنم موقع نصب میگیرن

amir_amd
08-08-2017, 00:24
اینو جواب بدین لطفا

یه سوال دیگه هم دارم

مودم هاش قیمتش چنده؟

مرسی
بله سرعت همین حدوده حالا 512 نه 450 هست و میتونی شبی8 تا 10 گیگ دانلود کنی
البته جایی که ازش دانلود میکنی و روش دانلود هم مهمه

armin_punisher6
08-08-2017, 11:00
2 ماه پیش اومدن واسه نصب که سرعت 12 مگابیت بود و چراغ مودم قرمز بود که نصب نکردن.الان اگه دوباره بگم بیان و سرعت همون 12 بود،تحویل بگیرم؟این سرعت باعث قطعی نمیشه؟مشکلی نداره؟
این خطمون ضعیفه و adsl خیلی داره اذیتم میکنه.

essien
08-08-2017, 12:59
2 ماه پیش اومدن واسه نصب که سرعت 12 مگابیت بود و چراغ مودم قرمز بود که نصب نکردن.الان اگه دوباره بگم بیان و سرعت همون 12 بود،تحویل بگیرم؟این سرعت باعث قطعی نمیشه؟مشکلی نداره؟
این خطمون ضعیفه و adsl خیلی داره اذیتم میکنه.
اون ساعتایی که میان نصب ، ساعت اوج ترافیک نیست . اگه سرعت بازم همون باشه ، از عصر تا آخر شب بدجوری کلافت میکنه . قطعی هم با توجه به سیگنال ضعیفی که داری بعید نیست ...

armin_punisher6
09-08-2017, 09:12
اون ساعتایی که میان نصب ، ساعت اوج ترافیک نیست . اگه سرعت بازم همون باشه ، از عصر تا آخر شب بدجوری کلافت میکنه . قطعی هم با توجه به سیگنال ضعیفی که داری بعید نیست ...
تا الان یک بار اومدن و اونم ساعت 1 ظهر بود.واقعا نمیدونم چی کار کنم!

essien
09-08-2017, 10:50
تا الان یک بار اومدن و اونم ساعت 1 ظهر بود.واقعا نمیدونم چی کار کنم!
ساعت کاریشونه دیگه .
نمیدونم دفه قبلی چه تاریخی بوده ولی شاید وضعیت بهتر شده باشه . بگید بیان تست کنن ...
من سری اول که گرفتم وضعیت انتن دهی خیلی جالب نبود اخرشم مودم و دادم به یکی رفت . ولی یک ماه پیش که دوباره گرفتم وضعیت انتن دهیم خوب شده .

ahwazp30
09-08-2017, 11:50
اقا اگه کسی از اهواز اینجا هست که lte مبین نت داره لطفا اعلام کنه میخام ببینم وضعیتش توی اهواز چطوره ؟

armin_punisher6
09-08-2017, 12:21
ساعت کاریشونه دیگه .
نمیدونم دفه قبلی چه تاریخی بوده ولی شاید وضعیت بهتر شده باشه . بگید بیان تست کنن ...
من سری اول که گرفتم وضعیت انتن دهی خیلی جالب نبود اخرشم مودم و دادم به یکی رفت . ولی یک ماه پیش که دوباره گرفتم وضعیت انتن دهیم خوب شده .
خرداد بود.الان زنگ زدم دوباره درخواست کارشناس دادم.گفت این سری یه نفر دیگه رو میفرستیم.امیدوارم بهتر بشه.اگه این سری هم 12 مگ بود تحویل بگیرم؟وضعیت سیگنال اینارو چطور تشخیص بدم که سرویس خوبه یا نه؟

cotgnx
09-08-2017, 12:38
خرداد بود.الان زنگ زدم دوباره درخواست کارشناس دادم.گفت این سری یه نفر دیگه رو میفرستیم.امیدوارم بهتر بشه.اگه این سری هم 12 مگ بود تحویل بگیرم؟وضعیت سیگنال اینارو چطور تشخیص بدم که سرویس خوبه یا نه؟

برا منم خرداد اومدن سیگنال خوب نبود تحویل ندادن 2 هفته پیش باز زنگ زدم اومدن بازم سیگنال ضعیف بود ولی دیگه تحویل گرفتم سرعت هم رو همون حدود 12 تا 15 هست. ولی خیلی از مواقع تا 6-7 هم میشه. سیگنالم اصلا خوب نیست و نوسان زیاده ولی در کل بد نیست و ثباتش اصلا به ADSL نمیرسه.

amir_amd
09-08-2017, 13:30
اقا اگه کسی از اهواز اینجا هست که lte مبین نت داره لطفا اعلام کنه میخام ببینم وضعیتش توی اهواز چطوره ؟

من دارم
هر سوالی داری در خدمتم

essien
09-08-2017, 16:12
سیگنال باید زیر 100 باشه . کوالیتی باید بالای 5 باشه . این بنظرم حداقلشه .
اون کارشناسی که میاد خودش وارده فقط سعی کن اگه جایی گذاشت وضعیت خوب نبود ازش بخای جاهای دیگه خونه رو هم تست کنه شاید بهتر شد .
من وضعیت adsl شما رو نمیدونم تا چه حد بده ، دیگه انتخاب با شماست . همونطور که دوستمون هم گفت یه وقتایی سرعت کمتر هم میشه دیگه یه سبک سنگین خودت بکن ...

armin_punisher6
09-08-2017, 21:19
اون کارشناسی که میاد خودش وارده فقط سعی کن اگه جایی گذاشت وضعیت خوب نبود ازش بخای جاهای دیگه خونه رو هم تست کنه شاید بهتر شد .
من وضعیت adsl شما رو نمیدونم تا چه حد بده ، دیگه انتخاب با شماست . همونطور که دوستمون هم گفت یه وقتایی سرعت کمتر هم میشه دیگه یه سبک سنگین خودت بکن ...

برا منم خرداد اومدن سیگنال خوب نبود تحویل ندادن 2 هفته پیش باز زنگ زدم اومدن بازم سیگنال ضعیف بود ولی دیگه تحویل گرفتم سرعت هم رو همون حدود 12 تا 15 هست. ولی خیلی از مواقع تا 6-7 هم میشه. سیگنالم اصلا خوب نیست و نوسان زیاده ولی در کل بد نیست و ثباتش اصلا به ADSL نمیرسه.
adsl من افتضاحه.2 مگ تا 4مگ با snr 6.5.همش قطعی دارم.
امروز کارشناس زنگ زد فردا 10 صبح میاد.جاهای مختلف خونه رو میگم تست کنه.به نظرتون سرعت رو چند بود تحویل بگیرم؟

armin_punisher6
09-08-2017, 21:32

امروز کارشناس زنگ زد فردا 10 صبح میاد.جاهای مختلف خونه رو میگم تست کنه.به نظرتون سرعت رو چند بود تحویل بگیرم؟

cotgnx
09-08-2017, 22:44

همونطور که دوستمون گفت سیگنال زیر 100 و کوالیتی بالای 5 بود خوبه، تحویل بگیر،
برای من سیگنال حدود 110 هست و کوالیتی 3 و 4. حداکثر سرعتی که تونستم بگیرم 18 مگ بوده البته نوسان هم که خیلی زیاد داره از 3 مگ نوسان دارم تا 17-18. به دلیل آنتن ضعیف این حداکثر کیفیتی هست که می تونم بگیرم. البته من چون مودم وایمکس رو تعویض کردم و 54 هزارتومن برای این پرداخت کردم تحویل گرفتم وگرنه با این کیفیت هیچ موقع 130 تومن نمیدادم.

bahram_milad
09-08-2017, 23:33

سلام
من اهواز هستم و مبین نت هم دارم سوالی بود در خدمتم

ahwazp30
10-08-2017, 00:08
سلام

ممنون خدمت از ماست ،اگه زحمتی نیست یه تست سرعت توی ساعات غیر پیک بزار ببینم چه جوریه

سپاس

armin_punisher6
10-08-2017, 10:53
امروز واسه نصب مجدد اومدن.سیگنال 105 تا 115 و کوالیتی حداکثر 6 میشد.چراغ بین قرمز و سبز متغیر بود.سرعت دانلود در بهترین حالت 15 بود.کارشناس گفت به هیچ وجه راضی کننده نیست.
گفت با به مبین نت اطلاع میدیم که پیگیری کنن.شانس گندم خونه ما وسط دو تا دکله.
امیدوارم پیگیری بشه.

jouhofre
10-08-2017, 15:03
ظهرها چیکار میکنن همش سرویس ریست میشه؟
دارن مودم‌ها رو آپدیت می‌کنن یا چی؟

ham33d
10-08-2017, 19:03
من دارم
هر سوالی داری در خدمتم

سلام
دوستان همشهری راست میگن قطعی زیاد داره؟؟؟
شبانه که صدرصد محدود میشه !!
پینگ چطوره ؟؟؟ تایم اوت داره؟؟؟
با قندشکن و سرور های خارجی چطوره⁦

ham33d
10-08-2017, 19:13
من دارم
هر سوالی داری در خدمتم

سلام
با قندشکن و سرور های خارجی چطوره⁦������️⁩⁦��� ��️⁩⁦������️⁩

bahram_milad
11-08-2017, 17:04
با قندشکن و سرور های خارجی چطوره⁦������️⁩⁦��� ��️⁩⁦������️⁩

قطعی که خیلی کمه یعنی سیگنال برای چند ثانیه قطع میشه و دوباره وصل میشه ولی خیلی کم اتفاق میوفته ممکنه هم در طول روز اصلا اینجوری نشه الان چند روزیه که دیگه اینجوری نمیشه
بله شبانه روی 500 کلوبایت قفل میکنن
پینگ خوبه معمولا ثابت تایم اوت هم ندیدم تا حالا
بله عالی خوب کار میکنه برعکس ایرانسل که خیلی بده
در کل بستگی به منطقه شما داره شما کدوم منطقه اهواز هستین

و حتما حتما برای خرید به هیج وجه از نمایندگی ها نخرین مستقیم از سایت خرید کنید بیشتر نمایندگی های اهواز تخلف میکنن در فروش و پول بیشتر میگیرن یا مثل خودم مودم کار کرده رو جای نو دادن که با پیگیری یکی دیگه گرفتم ازشون برای خرید تماس بگیرین 1575 و قسمت فروش یا از خود سایتشون اقدام کنید

پ ن : با رنگ قرمز نوشتم که مثل من کلاه سرتون نره

bahram_milad
11-08-2017, 17:06
ممنون خدمت از ماست ،اگه زحمتی نیست یه تست سرعت توی ساعات غیر پیک بزار ببینم چه جوریه

سپاس

چشم حتما
معمولا سرعت تا 3.2 مگ در دانلود منیجر بهم داده چه داخلی چه خارجی باز هم بستگی به سرور و ساعات شلوغی داره

bahram_milad
11-08-2017, 17:20

سپاس

امروز سرعت خیلی پایینه چون روز تعطیل هست معمولا طبیعیه

ahwazp30
12-08-2017, 00:21
امروز سرعت خیلی پایینه چون روز تعطیل هست معمولا طبیعیه

تشکر ، لطف کردی ، ظاهرا طبق تستی که من با ایرانسل انجام دادم مبین نت خیلی پهنای باند بالاتری میده ولی همش احساس میکنم پینگ ایرانسل پایین تره چون من با ایرانسل از لندن و فرانکفورت پینگ حدودا 100 دارم البته چون مودم خودم نبود نتونستم بیشتر تست بگیرم ولی همون دو سه باری که تست گرفتم به نظرم پینگش پایین تر بود ولی خوب الان باید از بین پینگ و سرعت فقط یکی رو انتخاب کنم ( دوتا با هم نمیشه ):n08:

ffarsiany
12-08-2017, 10:44
کسی می دونه جریان این پیامک مبینت چیه؟: ( چیزی تو صفحه مای مبین نت نبود)
مشترک گرامی
تنها تا 23 مرداد،آخرین فرصت استفاده از 180 هزار تومان تخفیف ویژه ی طرح تا 40 مگ، یک ساله، 3000 گیگ در شهر شما.
اطلاعات بیشتر:
my.mobinnet.ir

فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk

mohammadgh6
12-08-2017, 11:48
برای اون ۱۰۰۰گیگ و۲۰۰۰گیگ شبانست که ۹۰۰تومن بوده تخفیف خورده ۷۲۰تومن

david-ebi
12-08-2017, 13:48
بعد از چند روز که در مشهد می گفتن مودم نداریم امروز بالاخره اومدن برای نصب مودم و یک مودم عجیب با خودشون آوردن که تا حالا ندیده بودم.

مودمی هستش ظاهرا ساخت کره با مارک seowon intech که مدلشم هست:SLC-130S42G

همه چیش درست کار میکنه.اما برام تعجبه که این دیگه یک دفعه از کجا اومد.کلا استوانه ای شکل هستش.تا حالا برای کسی از این نوع مودم آوردن؟

اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سایت رسمیش.

Blueinsomnia
12-08-2017, 14:11
مشترک آسیاتکم سرعت دانلودم نوسان شدیدی داره از اسفند پارسال قطعی زیاد داره از 960میاد رو 40 و 50 بعد روزی دوسه بار قطع میشه از اسفند پارسال که اینجوری شد مشترک مخابرات بودم از اردیبهشت به همین خاطر مشترک اسیاتک شدم بازهم همین مشکل و دارم از طرف خودم هیچ مشکلی نیست به نظرم از مبدا

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Blueinsomnia
12-08-2017, 14:12
ممنون میشم راهنماییم کنید کسی جواب نمیده

david-ebi
12-08-2017, 14:33
ممنون میشم راهنماییم کنید کسی جواب نمیده

دوست عزیز تو تاپیک آسیاتک مشکلتو عنوان کن.یا تو تاپیک رفع نویز.اینجا واسه اینترنت LTE مبین نت هستش.

ham33d
12-08-2017, 17:17
قطعی که خیلی کمه یعنی سیگنال برای چند ثانیه قطع میشه و دوباره وصل میشه ولی خیلی کم اتفاق میوفته ممکنه هم در طول روز اصلا اینجوری نشه الان چند روزیه که دیگه اینجوری نمیشه
بله شبانه روی 500 کلوبایت قفل میکنن
پینگ خوبه معمولا ثابت تایم اوت هم ندیدم تا حالا
بله عالی خوب کار میکنه برعکس ایرانسل که خیلی بده
در کل بستگی به منطقه شما داره شما کدوم منطقه اهواز هستین

و حتما حتما برای خرید به هیج وجه از نمایندگی ها نخرین مستقیم از سایت خرید کنید بیشتر نمایندگی های اهواز تخلف میکنن در فروش و پول بیشتر میگیرن یا مثل خودم مودم کار کرده رو جای نو دادن که با پیگیری یکی دیگه گرفتم ازشون برای خرید تماس بگیرین 1575 و قسمت فروش یا از خود سایتشون اقدام کنید

پ ن : با رنگ قرمز نوشتم که مثل من کلاه سرتون نره
چی بگم هرجا میرم از افتضاح بودن مبین نت میگن ⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

saeidf1
12-08-2017, 20:40
مشترک آسیاتکم سرعت دانلودم نوسان شدیدی داره از اسفند پارسال قطعی زیاد داره از 960میاد رو 40 و 50 بعد روزی دوسه بار قطع میشه از اسفند پارسال که اینجوری شد مشترک مخابرات بودم از اردیبهشت به همین خاطر مشترک اسیاتک شدم بازهم همین مشکل و دارم از طرف خودم هیچ مشکلی نیست به نظرم از مبدا

خو پستت چ ربطی به این بخش داره تاپیک Td lteمبین نته اینجا

mohammadgh6
12-08-2017, 21:21
بعد از چند روز که در مشهد می گفتن مودم نداریم امروز بالاخره اومدن برای نصب مودم و یک مودم عجیب با خودشون آوردن که تا حالا ندیده بودم.

همه چیش درست کار میکنه.اما برام تعجبه که این دیگه یک دفعه از کجا اومد.کلا استوانه ای شکل هستش.تا حالا برای کسی از این نوع مودم آوردن؟

اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سایت رسمیش.

داداش چند یوزر بهش میتونن وصل بشن راضی هستی ازش؟

lordsajad7
12-08-2017, 22:15
دوستان نمیدونم این موضوع رو اینجا پهن کنم یا در تاپیک ADSL مخابرات!
بنده از اهالی غنیمت سال 94 مخابرات هستیم که 512 نامحدود 20 تومن میداد هستیم که برای بازی کردن جدیدا غیرممکن شده و فقط اعصاب خورد کنیه برای هر گیگ هم باید 6 ساعت صبر کنی تا دان شه کلا خیلی بی مصرفش کردن تا کاربر خودش بکنه ازش
الان بودجه ام محدود حدود 150 هزارتومن میخوام یک سرویسی بگیریم که پینگش معقول باشه الان این 512 به سرور آمریکا آپلودش 0.0 هستش بخدا!
پیینگش هم 250 به بالا.
بسته های مبین نت رو دیدم نیست به ایرانسل خیلی بصرفه تر هستش به ازای هر گیگابایت ولی نمیدونم کدومشون روی پینگ بهتر کار میکنن که خیلی برام مهم هست
مبین نت خودش دکل مخابراتی داره یا از دکل های برند های رقیب استفاده میکنه؟
محدوده من درست وسط تهران هستش منطقه 6 که قلب شرکت های تهرانه ولی میترسم آنتن دهیش و فاصله از دکل بالا باشه و پینگش هم به طبع با وجود اینکه بی سیمه و دور هستش بالاتر از بالاتر بره
دو سه تا کوچه اون ور تر آنتن دهی TD-LTE نداره روی نقشه خود مبین نت ولی خونه ما مقداری از مرز فاصله داره لب لبش نیست
سرعتش برای بنده دو مگابایت یا همان 16 مگابیت ثابت باشه کافیه و پینگ هم زیر 100 برای بازی ها .
والا بازم موندم از ایرانسل بگیرم یا از مبین نت یا اصلا مودم های 3G/4g ایرانسل رو بگیرم که جیبی هستش مثل LH92 که اون هم بسته هاش خیلی گرونه و نمی صرفه خود دستگاهش هم به زور میتونم بخرم
بین TD-LTE ثابت(مبین نت یا ایرانسل) و مودم های 3G 4G ایرانسل موندم راهنمایی کنید لطفاً

Vahid67
12-08-2017, 22:28
دوستان نمیدونم این موضوع رو اینجا پهن کنم یا در تاپیک ADSL مخابرات!
بنده از اهالی غنیمت سال 94 مخابرات هستیم که 512 نامحدود 20 تومن میداد هستیم که برای بازی کردن جدیدا غیرممکن شده و فقط اعصاب خورد کنیه برای هر گیگ هم باید 6 ساعت صبر کنی تا دان شه کلا خیلی بی مصرفش کردن تا کاربر خودش بکنه ازش
الان بودجه ام محدود حدود 150 هزارتومن میخوام یک سرویسی بگیریم که پینگش معقول باشه الان این 512 به سرور آمریکا آپلودش 0.0 هستش بخدا!
پیینگش هم 250 به بالا.
بسته های مبین نت رو دیدم نیست به ایرانسل خیلی بصرفه تر هستش به ازای هر گیگابایت ولی نمیدونم کدومشون روی پینگ بهتر کار میکنن که خیلی برام مهم هست
مبین نت خودش دکل مخابراتی داره یا از دکل های برند های رقیب استفاده میکنه؟
محدوده من درست وسط تهران هستش منطقه 6 که قلب شرکت های تهرانه ولی میترسم آنتن دهیش و فاصله از دکل بالا باشه و پینگش هم به طبع با وجود اینکه بی سیمه و دور هستش بالاتر از بالاتر بره
دو سه تا کوچه اون ور تر آنتن دهی TD-LTE نداره روی نقشه خود مبین نت ولی خونه ما مقداری از مرز فاصله داره لب لبش نیست
سرعتش برای بنده دو مگابایت یا همان 16 مگابیت ثابت باشه کافیه و پینگ هم زیر 100 برای بازی ها .
والا بازم موندم از ایرانسل بگیرم یا از مبین نت یا اصلا مودم های 3G/4g ایرانسل رو بگیرم که جیبی هستش مثل LH92 که اون هم بسته هاش خیلی گرونه و نمی صرفه خود دستگاهش هم به زور میتونم بخرم
بین TD-LTE ثابت(مبین نت یا ایرانسل) و مودم های 3G 4G ایرانسل موندم راهنمایی کنید لطفاً

منم دو سال پیش از همون 512 نامحدود داشتم به نظرم ارزش وقتی که ادم میزاره برای دانلود رو اصلا نداشت و اینکه کلی زمان رو از دست میدادی ویدئو آنلاین تعطیل و مشکلات بسیار زیاد دیگه ... جچوری دووم اوردی ؟
منم میخواستم اول مبین نت بگیرم بعد پشیمون شدم وقتی کمی پرس و جو کردم از بچه های این فروم و دوستان دیگه ...
امروز مودم ایرانسل رسید دستم کلا شد 212 تومن که پول مودم + 100 گیگ + مالیات + پیک + سیم کارت
صبر کن یکی دو روز بزار من تست بگیرم نتیجه رو میزارم ... من پارس آنلاین داشتم (دارم) برای حدود 2 سال کلی توی این شرکت خرج کردم حدود شش ماهی هستش که رو به بدی رفته کیفیتش و تصمیم گرفتم تغییر بدم ... دلایل اصلی پینگ حدود 100 تا 120 بود توی این مدت ولی اواحر زیاد شده ... قطع و وصلی های بسیار زیاد ... گرون کردن قیمت ها ... افت کیفیت وبگردی ... سرعت روی 16 مگ بسته ولی سرعت دانلود پایین و مشکلات دیگر

lordsajad7
12-08-2017, 22:33
کدوم بسته ایرانسل رو گرفتی میشه لینکش یا مشخصاتش رو بدید؟
مودم های TD LTE که 150 هزارتومنه رو سایت بدون هدیه
مودم های 3G 4G هم که 250 تومنه با 10 گیگ هدیه!
شما بسته رو جدا گرفتید با مودم TD LTE?

Blueinsomnia
12-08-2017, 22:43
خو پستت چ ربطی به این بخش داره تاپیک Td lteمبین نته اینجامیدونم چون کسی جواب نمیداد مجبور شدم معذرت میخوام.

lordsajad7
12-08-2017, 22:43
منم دو سال پیش از همون 512 نامحدود داشتم به نظرم ارزش وقتی که ادم میزاره برای دانلود رو اصلا نداشت و اینکه کلی زمان رو از دست میدادی ویدئو آنلاین تعطیل و مشکلات بسیار زیاد دیگه ... جچوری دووم اوردی ؟
منم میخواستم اول مبین نت بگیرم بعد پشیمون شدم وقتی کمی پرس و جو کردم از بچه های این فروم و دوستان دیگه ...
امروز مودم ایرانسل رسید دستم کلا شد 212 تومن که پول مودم + 100 گیگ + مالیات + پیک + سیم کارت
صبر کن یکی دو روز بزار من تست بگیرم نتیجه رو میزارم ... من پارس آنلاین داشتم (دارم) برای حدود 2 سال کلی توی این شرکت خرج کردم حدود شش ماهی هستش که رو به بدی رفته کیفیتش و تصمیم گرفتم تغییر بدم ... دلایل اصلی پینگ حدود 100 تا 120 بود توی این مدت ولی اواحر زیاد شده ... قطع و وصلی های بسیار زیاد ... گرون کردن قیمت ها ... افت کیفیت وبگردی ... سرعت روی 16 مگ بسته ولی سرعت دانلود پایین و مشکلات دیگر
ببخشید میشه بگید از کدوم بسته ایرانسل خریداری کردید
مودم 3G 4G هست یا TD-LTE ثابت؟
مودم های 3G 4G که 250 هزارتومنه با 10 گیگابایت مودم ثابت TD-LTE هم بدون ترافیک هدیه 150 تومنه!
فکر کنم شما td-lte ثابت گرفتی با بسته جدا؟
کدوم بسته

bahram_milad
12-08-2017, 23:02
تشکر ، لطف کردی ، ظاهرا طبق تستی که من با ایرانسل انجام دادم مبین نت خیلی پهنای باند بالاتری میده ولی همش احساس میکنم پینگ ایرانسل پایین تره چون من با ایرانسل از لندن و فرانکفورت پینگ حدودا 100 دارم البته چون مودم خودم نبود نتونستم بیشتر تست بگیرم ولی همون دو سه باری که تست گرفتم به نظرم پینگش پایین تر بود ولی خوب الان باید از بین پینگ و سرعت فقط یکی رو انتخاب کنم ( دوتا با هم نمیشه ):n08:

خواهش میکنم دوست عزیز
الان که اوج مصرف اینترنت هست من دارم با 3 مگ دانلود میکنم
باز هم بستگی به منطقه شما داره

bahram_milad
12-08-2017, 23:03
چی بگم هرجا میرم از افتضاح بودن مبین نت میگن ⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

برای من که اینطور نبوده شما کسی رو ندارین مودم بهتون بده یه چند ساعت تست کنید شاید خوب وبد حالا

babak2002
12-08-2017, 23:11

منم دو هفته ای میشه که سرویس گرفتم و از این مودم برام اوردن
تا الان مشکلی نداشتم همه چی خوب بوده
جز دو سه روز اول که قعطی داشت که گفتن کل شبکه مون مشکل داشته
تنها ایرادی که می تونم بگیرم من با snr 22 توی خونه سرعتی بیشتر 20 مگ (2.5 مگ دانلود ) نمی تونم بگیرم که اونم نوسان شدید داره و اصلا ثابت نیست که فک کنم از دکله
پینگ بهترین حالت 120-130 بدترین حالت 170-180 تایم اوت هم نداشته جز اون دو سه روزی که به گفته خودشون کل شبکه مشکل داشته
یه مشکل مودمم اینه دکمه پاور نداره :n29: من که کلی زیر و روش کردم چیزی نداشت :n41: :n13:
واسه خاموش روشن کردنش باید از تو برق بکشیش بیرون :n29:

Kioooskhz
12-08-2017, 23:29
دوستان من امروز اینترنتی ثبت نام کردم بعد ۵ دقیقه تماس گرفتن ادامه ثبت نانم نجام داد تو نقشه چک کرد خونه رو گفت برای نصب باهام تماس میگیرن قیمتم گفت 165.500 تومان گفت یه قبض محل سکونت لازمه من تهران سعادت آبادم اینترنت فعلیم نامحدود مخابرات 512 با سرعت دانلود 50 آپلود 10 واقعا اذیتم میکرد مخصوصاً تو آپدیتهای ماهانه ویندوز 10 عملا انگار نت نداشتم امید وارم شرایطم بهتر بشه مبین نت اذیت نکنه مصرف منم ماهانه 40 تا 50 گیگه البته شبا همش فیلم دانلود میکنم از تورنت تو ۵ ساعت نهابت ۱ گیگ دانلودمه روزام سایتایی که میرم ورزشی و فناوری هست که تو لیست که چک کردم داخلی حساب میشه خدا کنه تصمیم خوبی گرفته باشم در رابطه با مودم جدید نمیدونم برای من جدید میاد یا قدیمه بهتر یا بدتر اگه جدید بود تست میکنم به همه اساتید میگم تجربه امو چون واقعا تو انتخاب و تصمیم گیریم خیلی بهم نظراتتون کمک کرد سپاس از همه که وقت گذاشتید خوندبد ممنون

ahwazp30
12-08-2017, 23:46
خواهش میکنم دوست عزیز
الان که اوج مصرف اینترنت هست من دارم با 3 مگ دانلود میکنم
باز هم بستگی به منطقه شما داره

راستی وقتی میان برای تست ملاک چه سرعتی هست واسشون ؟ مثلا چقدر اگه باشه تحویل میدن ؟ یا سرعت مهم نیست فقط سیگنالش مهمه ؟

david-ebi
13-08-2017, 00:07
راستی وقتی میان برای تست ملاک چه سرعتی هست واسشون ؟ مثلا چقدر اگه باشه تحویل میدن ؟ یا سرعت مهم نیست فقط سیگنالش مهمه ؟

پهنای باند حداقل 20 مگابیت و یا بیشتر.کمتر از 20 مگابیت تحویل نمیدن مگر با رضایت کتبی خودت

Vahid67
13-08-2017, 07:17
ببخشید میشه بگید از کدوم بسته ایرانسل خریداری کردید
مودم 3G 4G هست یا TD-LTE ثابت؟
مودم های 3G 4G که 250 هزارتومنه با 10 گیگابایت مودم ثابت TD-LTE هم بدون ترافیک هدیه 150 تومنه!
فکر کنم شما td-lte ثابت گرفتی با بسته جدا؟
کدوم بسته

از اینجا گرفتم : y e l l o . i r

ahwazp30
13-08-2017, 09:36
پهنای باند حداقل 20 مگابیت و یا بیشتر.کمتر از 20 مگابیت تحویل نمیدن مگر با رضایت کتبی خودت

ممنون ، بخواهم از طریق سایت ثبت نام کنم باید هزینه پرداخت کنم یا موقعی که برای تست امدن پول رو میگیرن ؟

mohammadgh6
13-08-2017, 10:24

دوستانی که بیشتر سر در میارن .ببینن اطلاعات این مودم چطوره خوبه یا ضعیفه ممنون میشم

lordsajad7
13-08-2017, 10:38
یعنی میان نصب میکنن تست میگیرن اگه کمتر از 20 مگابیت یا 2.5 مگابایت نباشه پس میگیرن ؟
اینجوری که خیلی خوبه
بعدش این پینگ رو با کدام سرویس و با کدام سرور دنیا گرفتید؟
در ضمن اگه آی پی استاتیک بگیریم نت تایپ 2 میشه یا همون 3 میمونه؟

lordsajad7
13-08-2017, 10:40
دیگه AIR Master 3000 نمیارن تو هیچ جا؟ اونا که خیلی خوب بودن هم طراحیش خوب بود هم امکانات داشت!
این پینگ رو با کدام سرور گرفتید
راستی کسی میدونه اگه IP Static بگیریم نت تایپ 2 میشه یا همون 3 میمونه؟

rezausa2020
13-08-2017, 11:00
دوستان اینترنت کسی قطع نیست؟ مال من 4.2.2.4 پینگ میده ولی هیچ جا دیگه پینگ نمیده . هیچ صفحه ای باز نمیشه . به هیچ چیزی هم وصل نمیشه . خیلی عجیبه
(البته الان درست شد . ولی عجیب بود چون من اومدم پای سیستم دیدم اینجوریه تعجب کردم)

xomax
13-08-2017, 13:45
دوستان اینترنت کسی قطع نیست؟ مال من 4.2.2.4 پینگ میده ولی هیچ جا دیگه پینگ نمیده . هیچ صفحه ای باز نمیشه . به هیچ چیزی هم وصل نمیشه . خیلی عجیبه
(البته الان درست شد . ولی عجیب بود چون من اومدم پای سیستم دیدم اینجوریه تعجب کردم)

کلا هر روز سر ظهر سکته میزنه. لینک همش قطع میشه یا همین مشکلاتی که گفتین پیش میاد

ham33d
13-08-2017, 20:46
برای من که اینطور نبوده شما کسی رو ندارین مودم بهتون بده یه چند ساعت تست کنید شاید خوب وبد حالا
رفیقم مبین نت داره لاشی نمی‌ده :n35::n35:

lordsajad7
13-08-2017, 21:44
بچه ها آخرش کدوم رو بگیرم ایرانسل یا مبین نت؟
میخوام از مبین نت کارشناس بگیرم تست کنم! ایرانسل کبیر هم که کارشناس برای تست نمیده بهمون :|
کسی منطقه 6 تهران زندگی نمیکنه و از این سرویس ها بگیره؟

rar
13-08-2017, 22:23
رفیقم مبین نت داره لاشی نمی‌ده :n35::n35:

سرو کولوم بهت خیر
خب برو ثبت نام کن اگر خوب بود یکی بگیر
جدیدا هم شده 135 تومن

mi13
13-08-2017, 22:46
بچه ها آخرش کدوم رو بگیرم ایرانسل یا مبین نت؟
میخوام از مبین نت کارشناس بگیرم تست کنم! ایرانسل کبیر هم که کارشناس برای تست نمیده بهمون :|
کسی منطقه 6 تهران زندگی نمیکنه و از این سرویس ها بگیره؟
من خودم از مخابرات دو سه ماه پیش فرار کردم مبین نت با اینکه آنتن معمولیه و قوی نیست ولی تو روز حد اکثر تا 3.5 مگ و حداقل 1.5 مگ دانلود دارم اصلا ثبات نداره اما اینقدر سرعت بالا هست که نگران این موضوع نباشی
قبلش تحقیق کردم راجع به مودم ها ، مودم های ایرانسل بی کیفیت تر بودند ولی مبین نت مشکلی نداره شنیدم جدیدا ایرانسل مودم هاشو عوض کرده خبر ندارم
و در آخر اینکه طرح های مبین نت با ایرانسل به لحاظ صرفه اقتصادی به هیچ وجه قابل مقایسه نیستند مبین نت علاوه برا حجمی که میده شبانه رایگان داره که ایرانسل نداره همچنین طرح های مصرف روزانش هم به صرفه تره
من الان با مخابرات وب گردی میکنم و با مبین شبانه دانلود، گاهی اوقات قطع میشه برای چند ثانیه نت اما زیاد اینطور نشده برای بازی پینگش نصف پینگ مخابراته

lordsajad7
13-08-2017, 22:46
داشتم نواحی تحت پوشش ایرانس TD-LTE رو میدیدم که یه جایی از پوشش داخلی هم بیشتر بود! سیز پررنگ پررنگ
اونجا ها دکلش هستند؟
خیلی هم کوچک هستند رو نقشه به جز منطقه نازی آباد که انگار همش سبزر پرنگ پر رنگ!
کسی تو این محدودها هست؟
فکر کنم 40 مگابیت رو باید رو شاخش بده!

lordsajad7
13-08-2017, 22:52
ممنونم که راهنماییم کردید الان که 512 مگابیت دارم:n31::n31: پینگش مخابرات که 250 زیرش نمیاد
اگه میتونید یه چند اسکرین شات از سرورهای نیویورک و لندن و هامبورگ و داخلی مخابرات بدید ممنون میشم:n40:
والا ما رو منطقه مون حساب کردیم حداقل 24 مگابیت رو که میشه3 مگابایت رو بهم با پینگ 120 تو همه ی بازیا بده امیدوارم ناامیدم نکنه.و راستی نت تایپ 2 هست؟ تایم اوتش چقدره ؟ شما آنلاین بازی میکنید؟
قطعی هاش چقدره؟

rezausa2020
14-08-2017, 11:00
ممنونم که راهنماییم کردید الان که 512 مگابیت دارم:n31::n31: پینگش مخابرات که 250 زیرش نمیاد
اگه میتونید یه چند اسکرین شات از سرورهای نیویورک و لندن و هامبورگ و داخلی مخابرات بدید ممنون میشم:n40:
والا ما رو منطقه مون حساب کردیم حداقل 24 مگابیت رو که میشه3 مگابایت رو بهم با پینگ 120 تو همه ی بازیا بده امیدوارم ناامیدم نکنه.و راستی نت تایپ 2 هست؟ تایم اوتش چقدره ؟ شما آنلاین بازی میکنید؟
قطعی هاش چقدره؟
نظر شخصی من اینه اگر برای دانلود میخواین مبین نت عالیه . اگر برای بازی میخواین جز اعصاب خوردی چیزی نداره . ببین نمیگم پینگش زیاده ها . پینگش همیشه 120 هه ولی چیزی به اسم ثبات نداره . دیروز آرزوی یک دست بازیو به دل من گذاشت . از قطعی بگیر تا نوسان پینگ و تایم اوت . همیشه اینجوری نیست ولی خوب برای کسی که بازی میکنه 1ساعت هم 1ساعته . تا چند وقت پیش که روزی 15بار حداقل قطع میشد . باز الان دیگه اونجوری قطع نمیشه ولی نوسان رو داره

lordsajad7
14-08-2017, 12:02
نظر شخصی من اینه اگر برای دانلود میخواین مبین نت عالیه . اگر برای بازی میخواین جز اعصاب خوردی چیزی نداره . ببین نمیگم پینگش زیاده ها . پینگش همیشه 120 هه ولی چیزی به اسم ثبات نداره . دیروز آرزوی یک دست بازیو به دل من گذاشت . از قطعی بگیر تا نوسان پینگ و تایم اوت . همیشه اینجوری نیست ولی خوب برای کسی که بازی میکنه 1ساعت هم 1ساعته . تا چند وقت پیش که روزی 15بار حداقل قطع میشد . باز الان دیگه اونجوری قطع نمیشه ولی نوسان رو داره
دانلودها که اونقدرها هم خوره نیستم فوقش 3-4 تا بازی 40 گیگابایتی بگیرم برام بسه با این آپدیت های دیوانه وار:n28:
پینگش که خوبه اگه با تمام سرورهای اروپا همین باشه, فقط تایم اوت و قطعی داره که خیلی بده برای گیمینگ
نمیدونم والا ADSL تایم اوت و قطعیش کمتره(مخابرات منطقه ما خیلی کم قطعی داره تو یک سالی که دارم فقط دو سه با دیدم که نت قطع باشه اونم ساعت 4 صبح! که از خواب می پرم! ولی با پنبه سر میبره از سرعتت مثلا امروز 60 کیلوبایته یه ماه دیگر بالاتر از 58 نمیره اوایل بالای 70 بود الان بالا 58 نمیره) ولی پینگ و سرعتش کمتر از TD-LTE هست
:n34:

bahram_milad
14-08-2017, 13:40

باید بالای 23 یا 26 مگ بده اگر اشتباه نکرده باشم دقیقا یادم نیست میتونید تماس بگیرین از خودشون سوال کنید

armin_punisher6
14-08-2017, 16:03
باید بالای 23 یا 26 مگ بده اگر اشتباه نکرده باشم دقیقا یادم نیست میتونید تماس بگیرین از خودشون سوال کنید
20 مگه دوست عزیز

masonbrook
14-08-2017, 18:06
خیلی مسخرست اول اس ام اس میده که تا 23 مرداد بیشتر وقت ندارین افر های تخفیف دار رو بگیرین بعد از 21 من هر وقت میرم توسایت میزنه :
مشترک گرامی

به دلیل به روز رسانی صفحه مشترکین در دسترس نمی باشد
از صبر و شکیبایی شما سپاسگزاریم:

Kioooskhz
14-08-2017, 19:11
دوستان بابت همه اطلاعات و نکاتی که گفتیت ممنونم من باتوجه به سرویس فعلیم که نامحدود مخابرات ۵۱۲ با سرعت دانلود ۵۵ نهایت آپلود ۱۱ است تصمیم گرفتم بیام سمته مبین نت چون تعرفه هاش بنظرم به صرفه تره. من شنبه اینترنتی درخواست ثبت نام دادم ۵ دقیقه بعد سریع تماس گرفتن ادرسو منطقه پوشش دهی و قیمت گفتن تا مراحل ثبت نام کامل شد اگه مودمم از این جدیدا بود هر سوالی بود درخدمتم اگه بازم نکته ای هست که باید بدونم خوشحال میشم بهم بگید در ضمن من منطقه ۲ تهرانم

ahwazp30
14-08-2017, 19:11
بخام از طریق سایت ثبت نام کنم حتما باید هزینش رو واریز کنم که بیان برای تست یا موقعی که میان پول رو میگیرن ؟

ak313
14-08-2017, 19:49
یدونه مودم تی دی دارم با 40.. 50 گیگ اینترنت یکساله،، از سیم تی دی اصلا استفاده نکردم
چند روزی تهرانم،، هر کی به دردش می خوره،، پی وی پیام بده

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

saeed22s
14-08-2017, 20:38
بخام از طریق سایت ثبت نام کنم حتما باید هزینش رو واریز کنم که بیان برای تست یا موقعی که میان پول رو میگیرن ؟
زمان تحویل سرویس هزینه رو پرداخت میکنید.

xomax
16-08-2017, 11:06
ریدمان رو به حد اعلی رسوندن
هر 5 دقیقه قطع میشه

bahram_milad
16-08-2017, 15:47
ریدمان رو به حد اعلی رسوندن
هر 5 دقیقه قطع میشه

ورژن مودم شما چنده فکر کنم از این ورژن جدید باشه 1044
خودم هم چنین مشکلی داشتم تماس گرفتم مانیتور کردن دیدن
کیفیت آنتن دهی خوبه
ولی قطعی داشتم یک بار

xomax
16-08-2017, 18:17
ورژن مودم شما چنده فکر کنم از این ورژن جدید باشه 1044
خودم هم چنین مشکلی داشتم تماس گرفتم مانیتور کردن دیدن
کیفیت آنتن دهی خوبه
ولی قطعی داشتم یک بار

بله برای من هم به تازگی شده 1044 و هر موقع دوست داشته باشه قطع و وصل میکنه. البته سر ظهر این اتفاق بیشتر میافته و در باقی اوقات شاید 1 یا دوبار قطع بشه

lordsajad7
16-08-2017, 21:33
بله برای من هم به تازگی شده 1044 و هر موقع دوست داشته باشه قطع و وصل میکنه. البته سر ظهر این اتفاق بیشتر میافته و در باقی اوقات شاید 1 یا دوبار قطع بشه
چرا این اینقدر قطعی داره؟!:n38::n38::n38:
خداییش نمیدونم برای بازی واقعاً خوبه یا یک ریسک احمقانه هست دیشب درخواست دادم گفتم شنبه هفته دیگر برای تحویل سرویس میام خدا کنه یه بهونه بتونم گیر بیارم بپیچونمش!:n37:

- - - Updated - - -

خداییش نمیدونم برای بازی واقعاً خوبه یا یک ریسک احمقانه هست دیشب درخواست دادم گفتن شنبه هفته دیگر برای تحویل سرویس میان خدا کنه یه بهونه بتونم گیر بیارم بپیچونمش!:n37:

- - - Updated - - -

خداییش نمیدونم برای بازی واقعاً خوبه یا یک ریسک احمقانه هست دیشب درخواست دادم گفتن شنبه هفته دیگر برای تحویل سرویس میان خدا کنه یه بهونه بتونم گیر بیارم بپیچونمش!:n37:

- - - Updated - - -

lordsajad7
16-08-2017, 21:34

WhiteHat
17-08-2017, 12:41
مشکل حل شد

alireza26345
17-08-2017, 14:26
سلام من شیراز بلوار رحمت هستم کسی میتونه به من بگه کدوم شرکت پینگ بهتر و ثابت تری داره برای بازی انلاین منظورم td lte ایرانسل یا مبین نت هست و اگه توصیه ای دارین لطفا راهنماییم کنین و nat type ایرانسل روی ps4 چنده ؟

alireza26345
17-08-2017, 14:28
سلام من شیراز بلوار رحمت هستم کسی میتونه به من بگه کدوم شرکت پینگ بهتر و ثابت تری داره برای بازی انلاین منظورم td lte ایرانسل یا مبین نت هست و اگه توصیه ای دارین لطفا راهنماییم کنین ​ممنون

lordsajad7
17-08-2017, 18:07
این بسته‌ی 100 گیگ 1000 شبانه مطمئن باشید برداشته میشه ولی الان که دارم نگاه میکنم بقیه بسته‌هاش مالی نیستش
بسته‌ی 1 ماهه 15 گیگ 40 تومن (+شبانه 1000گیگ)
اصلاً نمیصرفه! با مالیان میشه 45 تومن و میشه گیگی 3 تومن!

essien
18-08-2017, 00:50
این بسته‌ی 100 گیگ 1000 شبانه مطمئن باشید برداشته میشه ولی الان که دارم نگاه میکنم بقیه بسته‌هاش مالی نیستش
بسته‌ی 1 ماهه 15 گیگ 40 تومن (+شبانه 1000گیگ)
اصلاً نمیصرفه! با مالیان میشه 45 تومن و میشه گیگی 3 تومن!
البته دیگه مطمئن نیستیم ، بلکه حتم داریم چون تو پنل که میریم جلوی این سرویس نوشته فقط تا آخر تابستون ...
اون بسته که فرمودین خوب نیست ولی خب سرویس یکماه 40 گیگ 65 تومن بدک نیست .

mohammadgh6
18-08-2017, 13:40
دوستان به نظرم بسته های ایرانسل از مبین نت و همراه اول بیشتر دوام میاره
شماهم امتحان کردید؟

zofishel
18-08-2017, 13:51
سلام
از دوستانی که مبین نت دارن یه سوالی دارم بسته 180 گیگ 6 ماهه با قیمت 220 تومن نوشته سرعت 1 تا 4 مگ درسته؟ یا سرعت بیشتره؟

aliprince
18-08-2017, 14:02
سلام
از دوستانی که مبین نت دارن یه سوالی دارم بسته 180 گیگ 6 ماهه با قیمت 220 تومن نوشته سرعت 1 تا 4 مگ درسته؟ یا سرعت بیشتره؟سرعت همینه. تا ۴۰ رو هم بگیری برای اکثر بچه ها روی ۲۰ تا ۲۵ وایمیسته

mi13
19-08-2017, 02:53
چند روزه با سرور های داخلی مشکل پیدا کردم سرعت دانلود به شدت پایینه یعنی عملا نمیشه دانلود کرد سایتهای زیادی رو تست کردم همشون همینن اسپید لیمیتر خاموشه هم تک لینک هم idm سرعت خیلی پایینه
این در حالیه که با چیز شکن از سرورهای خارجی حتی با تک لینک هم سرعتم خوبه!
قبلا برعکس بود سرور های خارجی تک لینک بعضی روزا مشکل پیدا میکرد
کلافم کرده نمیدونم مشکل از چیه

Notorious098
19-08-2017, 13:16
دوستان من یک هفته پیش رفتم نمایندگی سفارش دادم ولی فقط پیامک زدن و شماره پیگیری دادند و هنوز با من تماس نگرفتن حالا بنظرتون دوباره از خود سایت درخواست بدم ؟
بعد من دو هفته پیش LTE ایرانسل رو گرفتم که تو نقشش زده بود ساپورت میکنه ولی وقتی گرفتم اصلا آنتن نداد !:n28:
قبلا هم از مخابرات استفاده میکردم که واقعا نمیصرفید خطمون هم سیمی نیست که برم از شرکت های خصوصی ADSL بگیرم !
الان بنظرتون واقعا کیفیت LTE مبین نت خوب هستش یا نه ؟:n36:
من برای مرور وب و تلگرام و نهایتا بازی کردن کلش رویال و تماشا از یوتیوب میخوام

دوستان شرمنده این پستو پاک کنید ارسال نشد مجبور شدم دو بار پیام بدم

Notorious098
19-08-2017, 13:18
دوستان من یک هفته پیش رفتم نمایندگی سفارش دادم ولی فقط پیامک زدن و شماره پیگیری دادند و هنوز با من تماس نگرفتن حالا بنظرتون دوباره از خود سایت درخواست بدم ؟
بعد من دو هفته پیش LTE ایرانسل رو گرفتم که تو نقشش زده بود ساپورت میکنه ولی وقتی گرفتم اصلا آنتن نداد !:n28:
قبلا هم از مخابرات استفاده میکردم که واقعا نمیصرفید خطمون هم سیمی نیست که برم از شرکت های خصوصی ADSL بگیرم !
من برای مرور وب و تلگرام و نهایتا بازی کردن کلش رویال و تماشا از یوتیوب میخوام :n28:

الان 4 جی گوشی رو شیریت کردم دارم پست میزنم :n34:

xomax
19-08-2017, 15:12
من برای مرور وب و تلگرام و نهایتا بازی کردن کلش رویال و تماشا از یوتیوب میخوام :n28:

الان 4 جی گوشی رو شیریت کردم دارم پست میزنم :n34:

لازم نیست دوباره درخواست بدید. تماس بگیرید پیگیری کنید
من بعد 4 ماه استفاده نمره 7 از 10 میدم بهش و فعلا خوبه. برای کاربری هم که میخواین مناسبه

aliprince
20-08-2017, 08:14
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تست سرعت 9:10 دقیقه صبح

amir9000amir
20-08-2017, 10:05
سلام مبین نت سرعتش خوبه خلوت ترم هست اگه تو منطقه هستید سرعتش من دارم خوبه راضیم بین 20 تا 33 بالا پایین داره
شبانه هم که تا 4مگ بستن

Kioooskhz
23-08-2017, 13:23
دوستان ببخشید من دو هفته است ثبت نام کردم باهام تماسم گرفتن ولی هنوز کارشناس زنگ نزده واسه نصب این طبیعیه یا واسه این مودم جدیداست تاخیر داره

aliprince
23-08-2017, 14:10
دوستان ببخشید من دو هفته است ثبت نام کردم باهام تماسم گرفتن ولی هنوز کارشناس زنگ نزده واسه نصب این طبیعیه یا واسه این مودم جدیداست تاخیر دارهرنگ بزنید ببینید به کدوم نمایندگی دادن بعد با خود نمایندگی تماس بگیرید.

Kioooskhz
23-08-2017, 14:41
ممنون بابت جواب تا شنبه صبر میکنم ببینم چی میشه
رنگ بزنید ببینید به کدوم نمایندگی دادن بعد با خود نمایندگی تماس بگیرید.

N O V A L I S
23-08-2017, 15:18
دوستان شما هم شب ها با قطعی های زیاد موقع دانلود مواجه هستید؟ قطعی اینترنت وای فای باید مجددا به صورت دستی برطرف بشه و دوباره متصل شم (چه گوشی چه کامپیوتر) و حتی با وجود فعال کردم تیک اتصال اتوماتیک باز هم راه حل همینه برای همین از کابل LAN برای اینترنت کامپیوتر استفاده کردم ولی همچنان قطعی های پی در پی رو دارم و حدس می زنم بعضی فایل های rar ای هم که دانلود میشه مشکل دار هستن که موقع اکسترکت حتی با ریپیر کردن هم همچنان مشکل دار باشن.

راه حلی دارید آیا؟

rezausa2020
23-08-2017, 15:29
دهن مارو سرویس کردن اینقدر اینترنت قطع شد . معلوم نیست دارن چیکار میکنن باز

xomax
23-08-2017, 16:14
دوستان شما هم شب ها با قطعی های زیاد موقع دانلود مواجه هستید؟ قطعی اینترنت وای فای باید مجددا به صورت دستی برطرف بشه و دوباره متصل شم (چه گوشی چه کامپیوتر) و حتی با وجود فعال کردم تیک اتصال اتوماتیک باز هم راه حل همینه برای همین از کابل LAN برای اینترنت کامپیوتر استفاده کردم ولی همچنان قطعی های پی در پی رو دارم و حدس می زنم بعضی فایل های rar ای هم که دانلود میشه مشکل دار هستن که موقع اکسترکت حتی با ریپیر کردن هم همچنان مشکل دار باشن.

راه حلی دارید آیا؟

موقع دانلود قطع میشه.اوقات دیگه قطع میشه ، کلا هر وقت دوست داشته باشه قطع میشه. همین الان هم پشت سر هم قطع و وصل میشه زنگ زدم پشتیبانی میگه اختلال داریم

mohammadgh6
23-08-2017, 17:10
موقع دانلود قطع میشه.اوقات دیگه قطع میشه ، کلا هر وقت دوست داشته باشه قطع میشه. همین الان هم پشت سر هم قطع و وصل میشه زنگ زدم پشتیبانی میگه اختلال داریم
من چند سال مبین نت داشتم وایمکس وtdدقت کنید. هروقت به هردلیل باهرمشکلی زنگ میزدم پشتیبانی میگه اختلال داریم چند ساعت دیگه درست میشه.اگر به جای 115اشتباهی به مبین نت زنگ بزنی بگی بابام داره میمیره میگه چند ساعت دیگه درست میشه....
بهتر اینکه مثل من بندازینش توی انباری به کسی هم نفروشین که شارجش کنه بره تو جیب مبین نت

mohammadgh6
23-08-2017, 17:15
من چند سال مبین نت داشتم وایمکس وtdدقت کنید. هروقت به هردلیل باهرمشکلی زنگ میزدم پشتیبانی میگه اختلال داریم چند ساعت دیگه درست میشه.اگر به جای 115اشتباهی به مبین نت زنگ بزنی بگی بابام داره میمیره میگه چند ساعت دیگه درست میشه....
بهتر اینکه مثل من بندازینش توی انباری به کسی هم نفروشین که شارجش کنه بره تو جیب مبین نت

WhiteHat
24-08-2017, 00:31
کلا اعتباری بهش نیست حتما باید یه نت دیگه کنارش داشت یا کلا بیخیالش شد. طرف می گفت طبق قوانین تا 14 ساعت در ماه مجاز به قطعی هستیم
البته ناگفته نماند که امروز هم نت مخابرات کلا قطع بود دیگه هرکدومشون یه آشغاله از این چاله میری تو یه چاله دیگه
بازم شرکتهایی که هاست و امکانات جانبی ندارند از بقیه بهترند وگرنه مثل اسیاتر میگه فقط بشین از هاست خودمون دانلود کن، خواستم بگم که بدترشم هست

N O V A L I S
24-08-2017, 07:44
دیگه رسما رو دانلود شبانه ی 1000!!!!!!!! گیگ در ماه بسته ای که خریدم حسابی باز نمی کنم!! دیشب از ساعت 3 تا 7 زحمت کشیدن 3 گیگ دانلود کردن!!! خسته نباشی دلاور، خدا قوت پهلوون!!

Notorious098
25-08-2017, 10:35
دوستان من تازه مودم به دستم رسید چنتا سوال داشتم :
1- الان فعلا از همون طرح 10 گیگ + 10 گیگ شبانه استفاده میکنم میخواستم بدونم تایم مصرف شبانه 7-2 هست یا 7-3 ؟:n13:
2- اقتصادی ترین طرح بنظرتون کدومه ؟ :n13:
3- طرح 1 تا 4 مگش کف سرعتش از 1 مگ شروع میشه (مثل مخابرات نباشه 1 مگش نهایت 120 کیلوبایت باشه ):n08:

Armin.Computer
25-08-2017, 17:37
سلام دوستان
من به تازگی یه پیش ثبت نام انجام دادم که گفت تا 1 روز کاری با شما تماس گرفته خواهد شد
می خواستم بدونم که روال راه اندازیش چه جوریه؟
به جز 130 تومن بازم باید پول بدیم؟
هزینه رو به کجا باید پرداخت کنیم؟
مودم هاش از 4.5 پشتیبانی می کنن؟

cotgnx
25-08-2017, 18:00
سلام دوستان
من به تازگی یه پیش ثبت نام انجام دادم که گفت تا 1 روز کاری با شما تماس گرفته خواهد شد

9 درصد مالیات هم داره که میشه144500
احتمالا فردا باهاتون تماس بگیرن بیان برا نصب.
نصاب کارت خوان داره مبلغ رو کارت می کشید.
مودم فقط td lte ساپورت می کنه، اگه منظورتون اینه که به عنوان مودم 4g هم میشه ازش استفاده کرد نه نمیشه.

mohammadgh6
25-08-2017, 18:13
سلام دوستان
لطفا هروقت مودم و آوردن نوع مودم و اعلام کنید .برای داداشم یه مودم اوردن اصلا تو سایت مبین نت نیست (البته طرح محاجرت وایمکس)مودم مثل 5142 ایرانسله کمی کوتاه تربرای همون شرکته
gemtek اینم 2کارست وایمکس و تی دی

mohammadgh6
25-08-2017, 18:53
سلام دوستان
کارشناساشون که میگن 4.5g ولی همینجوری یه چیزی شنیدن تا حالا باچند تا شون برخورد داشتم اطلاعاتشون از 100 نمره 10بوده هرچیزی ازشون پرسیدم دیدم خودم بیشتر بلدم.

siamak_mu
25-08-2017, 19:52
از دیروز خیلی سرعت افت کرده. اکثر مواقع 100 کیلوبایت الی 200 کیلیوبایت. واقعاً افتضاح شده.

mohammadgh6
25-08-2017, 20:28
1- الان فعلا از همون طرح 10 گیگ + 10 گیگ شبانه استفاده میکنم میخواستم بدونم تایم مصرف شبانه 7-2 هست یا 7-3 ؟:n13:
3- طرح 1 تا 4 مگش کف سرعتش از 1 مگ شروع میشه (مثل مخابرات نباشه 1 مگش نهایت 120 کیلوبایت باشه ):n08:
دوست عزیز میشه بگی مودمت از کدوم مدله ؟

lordsajad7
25-08-2017, 21:43
کسی اینجا میدونه وضعیت مبین نت تو منطقه 12 (شمالش) و جنوب منطقه 6 چطوره؟
(تهران)
در ضمن اگه این بسته 100 گیگ
یک ماهه برداشته شه چه بسته‌ای رو بعدش پیشنهاد میدید؟

babak2002
26-08-2017, 09:44

1- اره از 10 + 10 استفاده می کنی ساعت رایگانش هم 2 تا 7
3- من 4 تا 40 مگ دارم بیشترین سرعتی که گرفتم 20 مگ بوده با نوسان بستگی به انتن دهی و منطقه ات داره
برای شبانه محدود میشی و کف سرعت رو بهت میده من که 4 تا 40 مگ دارم بهم 500 کیلوبایت میده که 4 مگ
قاعدتا برای دانلود شبانه شما میاد رو 1 مگ محدود میشه 120 کیلو بایت

babak2002
26-08-2017, 09:49
سلام دوستان

به جز مالیات که دوستمون گفتن 20 تومن هم هزینه نصب می گیرن
برای من 163 هزار خورده ای در اومد
میاد امتحان می کنه ببینه انتن دهی چطوری با اسپید نت تست می گیره اگه به بیست مگ رسید بهت تحویل میده
سعی کن مجبورش کنی اکثر جاهای خونه رو برات تست بگیره بدونی بهترین جا کجاست

Notorious098
26-08-2017, 11:39
سلام
مدل SL-130

یکی از دوستان پرسیدن مدلی که بهم دادن چی بودش !

Notorious098
26-08-2017, 11:52
1- اره از 10 + 10 استفاده می کنی ساعت رایگانش هم 2 تا 7
3- من 4 تا 40 مگ دارم بیشترین سرعتی که گرفتم 20 مگ بوده با نوسان بستگی به انتن دهی و منطقه ات داره
برای شبانه محدود میشی و کف سرعت رو بهت میده من که 4 تا 40 مگ دارم بهم 500 کیلوبایت میده که 4 مگ
قاعدتا برای دانلود شبانه شما میاد رو 1 مگ محدود میشه 120 کیلو بایت

پس با این حساب اگه 1 تا 4 مگ بگیرم سرعت دانلود روزانم میشه 500 کیلوبایت بر ثانیه و سرعت شبانه هم 120 کیلوبایت بر ثانیه ؟ :n13:

بعد سرعت دانلود شما با سرویس 4 تا 40 مگ معمولا چند مگابایت بر ثانیست ؟

سرعت وبگردی و کار با با نرم افزار های مثه تلگرام و اینستا و ... سرویس 1تا4 مگ با سرویس 4 تا 40 مگ خیلی فرق دارن ؟

من میخواستم طرح 6 ماه 1تا4 مگ بگیرم که میشد 220 تومن که با گفته شما یکم تو شک افتادم :n37:

Tornado2800
26-08-2017, 12:15
سلام
مقایسه
سرعت
قیمت تعرفه
ایرانسل و مبین نت کدام بهتره ؟

mohammadgh6
26-08-2017, 13:20
سلام
مقایسه
سرعت
قیمت تعرفه
یه جاهایی تقریبا یکی هستن یه جاهای مبین ارزونتره باید خودت بسته مرد نیازتو تو هر دو شرکت بررسی کنی

ahwazp30
26-08-2017, 16:00
سلام
مقایسه
سرعت
قیمت تعرفه
در ابتدا توصیه میکنم اونی رو تهیه کنید که سیگنال بهتری ازش دارید ولی اگر از هر دو سیگنال خوب دریافت میکنید :

در کل تفاوت زیادی ندارند در هر دو قیمت ها در فصول مختلف بالاتر یا پایین تر میتونن باشن و میشه گفت با هم رقابت میکنن .
توی کیفیت و پهنای باند هم تفاوت کلی زیادی ندارند جزیی شاید ولی کلی خیر ، ایرانسل بعضی جاها پهنای باند بیشتری میگیرید بعضی جاها هم کمتر ولی مبین نت استیبل تر هست من جای شما بودم مبین نت رو انتخاب میکردم

lord_alone_dark
26-08-2017, 16:35
من میدان توحیم .ای دی اس ال مخابرات خلم کرده میخوام مبین نت بگیرم .این بابا که میاد چی کارش کنم چیو چک کنم .نمیخوام قطع بشه نتم .ایا مودم بهتر بیرون هست بشه خرید یا مودمه خودشون خوبه کدوم مودمشون خوبه .قطعی چطوره .تا چند میده .اول یک ماه بگیرم بعد یک سالش کنم؟ حجم خوره داره؟استیبیله .کمکم کنید لطفا.

mohammadgh6
26-08-2017, 17:10
من میدان توحیم .ای دی اس ال مخابرات خلم کرده میخوام مبین نت بگیرم .این بابا که میاد چی کارش کنم چیو چک کنم .نمیخوام قطع بشه نتم .ایا مودم بهتر بیرون هست بشه خرید یا مودمه خودشون خوبه کدوم مودمشون خوبه .قطعی چطوره .تا چند میده .اول یک ماه بگیرم بعد یک سالش کنم؟ حجم خوره داره؟استیبیله .کمکم کنید لطفا.
در رابطه بامودم که حتما حتما باید از خودشون بگیری حال کدوم وبرای شما بیارن خدا میدونه از لحاظ کیفیتم بای ببینی تو محلی که میخاهی استفاده کنی کدوم سیگنال قوی تری دارن

lord_alone_dark
26-08-2017, 17:12
در رابطه بامودم که حتما حتما باید از خودشون بگیری حال کدوم وبرای شما بیارن خدا میدونه از لحاظ کیفیتم بای ببینی تو محلی که میخاهی استفاده کنی کدوم سیگنال قوی تری دارن

کدوم مودم قوی تره برای ال تی ای .اونی که بیاره مهم نیس میگم نمیخوام عوضش کنه

mohammadgh6
26-08-2017, 17:17
من تاحالا 3مدل مودم تو مبی نت دیدم airmaster3000 فکر کنم خوبه ولی همه چیز بیشتربه شبکه ربط داره

lord_alone_dark
26-08-2017, 17:25
من تاحالا 3مدل مودم تو مبی نت دیدم airmaster3000 فکر کنم خوبه ولی همه چیز بیشتربه شبکه ربط داره

شما الان وضعیت سرویست چطوره دانلود اپلود پینگ snr کیفیت خط سیگنال ؟کدوم منطقه ای از منطقه توحید کسی هست؟ قطعیاش چطوره اتومات بعدش خودش وصل میشه؟

lord_alone_dark
26-08-2017, 18:01

شما الان وضعیت سرویست چطوره دانلود اپلود پینگ snr کیفیت خط سیگنال ؟کدوم منطقه ای از منطقه توحید کسی هست؟ قطعیاش چطوره اتومات بعدش خودش وصل میشه؟

mohammadgh6
26-08-2017, 18:25
من داشتم منطقمون خوب نبود انداختمش کنا 2ماهه

babak2002
26-08-2017, 19:52
پس با این حساب اگه 1 تا 4 مگ بگیرم سرعت دانلود روزانم میشه 500 کیلوبایت بر ثانیه و سرعت شبانه هم 120 کیلوبایت بر ثانیه ؟ :n13:

سرعت وبگردی و کار با با نرم افزار های مثه تلگرام و اینستا و ... سرویس 1تا4 مگ با سرویس 4 تا 40 مگ خیلی فرق دارن ؟

من میخواستم طرح 6 ماه 1تا4 مگ بگیرم که میشد 220 تومن که با گفته شما یکم تو شک افتادم :n37:

اره روزانه ات میشه 500 کلیوبایت بر ثانیه و شبانه 120
بالاترین سرعتی که گرفتم 2.5 مگابایت در ثانیه بوده که میشه چیزی حدود 20 مگ
تنها ایرادی هم که می تونم بگیرم همینه که تا حالا 40 مگ حداکثر سرعت رو که میشه 5 مگابایت در ثانیه نگرفتم
حالت عادی و ثابتش حداقل بین 1.3 مگابایت - 1.8 مگابایت میگیرم ایده ال ترینشم که گفتم 2.5 بوده
اگه ویدیو انلاین می بینی 100 % تاثیر داره
برای دانلود شبانه هم که کلی تفاوتش هست 1 تا 4 مگ 4ساعت شبانه داره که با کف سرعت 1 گیگ 700 - دو گیگ دانلود کنی
ولی تو 40 تا 4 از 2 هست تا 7 که 5 ساعته و با 500 کیلوبایت 8 گیگ 700 - 9 گیگ می تونی دانلود کنی

mohammadgh6
26-08-2017, 20:28

به نظر من اگر میخاهی اون بسته 180گیگ و بگیری اول یه بسته 1ماهه تو اون پایه سرعت بگیر اگر راضی بودی بعد 6ماهه رو فعال کن

mohammadgh6
26-08-2017, 20:32
اون بسته های 1تا4 الان دیدم سرعت شبانه و روزانش یکیه. ولی به هر حال باید امتحان کرد

babak2002
26-08-2017, 22:37
اون بسته های 1تا4 الان دیدم سرعت شبانه و روزانش یکیه. ولی به هر حال باید امتحان کرد

من سرویس رو نداشتم
اما دانلود شبانه اش زده UP to 1 یعنی رو 1 مگ محدودش می کنن حول و حوش 120 کیلو بایت
توی روز تا 4 مگ باید بره 500 کیلوبایت
مقدار ساعت رایگانش هم کمتره 3 تا 7

essien
27-08-2017, 11:49
انقد سرعت پایینه که اگه الان برای نصب میومدن با سری پایین و اندوهگین بر میگشتن!!

lord_alone_dark
27-08-2017, 12:01
انقد سرعت پایینه که اگه الان برای نصب میومدن با سری پایین و اندوهگین بر میگشتن!!

کجایی شما سرعتت چنده الان؟

ahwazp30
27-08-2017, 12:28
كمتر از ٤ مگابيت هست؟

lord_alone_dark
27-08-2017, 12:29
قراره برای من بیان برای نصب باید چه چیز هایی رو چک کنم

mehrdad2
27-08-2017, 13:26
بازنگری در تعرفه اینترنت TD-LTE
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از بازنگری در تعرفه اینترنت TD-LTE بر اساس حجم مصرفی تا نیمه دوم سال جاری خبر داد.
وب سایت کلیک - مهدی فوقی: معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از بازنگری در تعرفه اینترنت TD-LTE بر اساس حجم مصرفی تا نیمه دوم سال جاری خبر داد.

بازنگری در تعرفه اینترنت TD-LTE

صادق عباسی شاهکوه معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به ساماندهی و ایجاد مدل سرویس دهی جدید برای استفاده بیشتر کاربران با هزینه پایین‌تر از اینترنت نسل چهارم ثابت یا همان TD-LTE گفت: قرار است در تعرفه اینترنت TD-LTE بازنگری انجام شود تا کاربران در مدل جدیدی سرویس داشته باشند.

عباسی شاهکوه با بیان اینکه تعرفه گذاری اینترنت نسل چهارم ثابت در تمام دنیا بر اساس سرویس حجمی است، عنوان کرد: فناوری اینترنت نسل چهار ثابت یا همان TD-LTE در تمام دنیا بر اساس سرویس حجمی محاسبه می‌شود. این شبکه اتصال محور است و در شبکه‌های بدون سیم محدودیت آنتن و فرکانس دارد به همین دلیل نمی‌توان مدل تعرفه گذاری حجمی را متوقف و سرعت را جایگزین کنیم.

وی افزود: در فناوری TD-LTE به دلیل سرعت ۴۰ تا ۵۰ مگابیت بر ثانیه با بهترین حالت آنتن‌دهی و فرکانس، امکان داد تا حجم بسته اینترنت مشترک سریع‌تر از تصورش به مقصد برسد. از طرفی نرخ‌های فعلی از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در حال بازبینی است که به احتمال زیاد در نیمه دوم سال جاری به نتیجه نهایی برای تعرفه اینترنت نسل چهارم ثابت می رسیم.

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه تکنولوژی وایمکس در حال منسوخ شدن است، گفت: سازمان تنظیم مقررات به اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنت بی‌سیم وایمکس اجازه می‌دهد که سرویس خود را به سمت اینترنت پرسرعت ثابت نسل چهارم TD-LTE ببرند.

گفتنی است؛ مدتی قبل بود که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از بازبینی در فروش حجمی اینترنت ثابت خانگی ADSL و اینترنت موبایل ۳G و ۴G که وزیر ارتباطات بر روی آن تاکید بسیار زیادی دارد، خبر داده بود که طبق آخرین آمار، نتایج آن به زودی منتشر خواهد شد و قیمت این دسته از سرویس‌ها کاهش پیدا خواهد کرد.

essien
27-08-2017, 14:16
سرعت 4مگابیت در روز که فحشه چه برسه به پایینتر !
امروز دانلود که میکردم حدود 1 مگابایت بود ، تست سرعت هم که میگرفتم بیشتر از سرعت دانلودم بود ولی خب بازم پایین بود اونم .
همین الانشم وضعیت اینجوریه .
دو ماه پیش این حوالی یادمه سرعت راحت بالای 4 مگابایت می رسید ...

aliprince
27-08-2017, 14:21
دوستان
با توجه به اینکه طرح ۱۰۰ گیگ ۷۰ تومن تا پایان تابستون بیشتر نیست و با ایت وضعیت افت سرعت فجیع و قطع شدن های پی در پی و پاسخگو نبودن پشتیبانی،
من اخرین ماهی هست که مبین نت رو تمدید کردم. با نخریدن از همچین شرکتهایی که فقط به فکر فروشن و پهنای باند رو زیاد نمیکنن فقط ادعای سرعت ۴۰ مگ رو دارن، مجبورشون میکنیم سرویس بهتری رو ارایه بدن.

essien
27-08-2017, 14:22
قراره برای من بیان برای نصب باید چه چیز هایی رو چک کنم
تست سرعت میگیرن اگه زیر 20 مگابیت نباشه میتونه بهت تحویل بده ...
ولی سعی کن سیگنال زیر 95 باشه ( هر چی کمتر بهتر) ، کوالیتی حوالی 10(هر چی بالاتر بهتر .)
اگه دیدی سیگنال مناسب نیست مجبورش کن چند جای خونه مودم و بچرخونه شاید جای بهتری باشه براش. اینجوری بهتر میتونی تصمیم بگیری بخری یا نه .

mohammadgh6
27-08-2017, 14:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n_thumb.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n.jpg)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _thumb.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpg)

mohammadgh6
27-08-2017, 15:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpg

Hi5
27-08-2017, 22:05
اینترنت LTE مبین نت کدوم شهرها پوشش داره؟

mi13
27-08-2017, 23:50
اینترنت LTE مبین نت کدوم شهرها پوشش داره؟

از اینجا چک کنید

aliprince
28-08-2017, 09:53
تست های ساعت 10:30 صبح (ارتباط کابلی با مودم)

سرور آلمان با آی پی آمریکا

همون سرور آلمان با آی پی ایران

همون سرور با داغ اس_پات

سرور مبین نت با آی پی ایران

کسی سر از کار نتورکینگ و روتینگ مبین نت درآورد به ما هم بگه!

ahwazp30
28-08-2017, 11:34
سرعت 4مگابیت در روز که فحشه چه برسه به پایینتر !
امروز دانلود که میکردم حدود 1 مگابایت بود ، تست سرعت هم که میگرفتم بیشتر از سرعت دانلودم بود ولی خب بازم پایین بود اونم .
همین الانشم وضعیت اینجوریه .
دو ماه پیش این حوالی یادمه سرعت راحت بالای 4 مگابایت می رسید ...

شما درست میگید 4 مگ سرعتی نیست مخصوصا برای وضعیت فعلی که با کمتر از 10 مگ وبگردی خوبی نمیشه داشت حجم سایت ها زیاده ، حجم نرم افزارها برای دانلود بیشتر شده و ...
ولی یادتون باشه که خود شرکت گفته 4 تا 40 و هیچ تضمینی نداده که در روز سرعت بالا باشه چون پهنای باند اشتراکی هست نه اختصاصی اون هم با این دکل های کمی که شرکت داره،حالا خودشون موقع نصب میگن بالای 20 مگ باید باشه ولی ملاک اون چیزی هست که شما خریداری میکنید 4 تا 40 .

Kioooskhz
28-08-2017, 12:49
دوستان امروز برای نضب اومدن سرعت دانلود بالا27بود تحویل دادن فقط یه سوال مودم من مدل wltxfsr_104GN هست می خواستم بدونم کسی تنظیم WPS و قطع کردنشو میدونه کجاست هرچی گشتم پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید

mohammadgh6
28-08-2017, 13:39
دوستان امروز برای نضب اومدن سرعت دانلود بالا27بود تحویل دادن فقط یه سوال مودم من مدل wltxfsr_104GN هست می خواستم بدونم کسی تنظیم WPS و قطع کردنشو میدونه کجاست هرچی گشتم پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید
اصلا نداره اسم وای فای تو مخفی کن

Kioooskhz
28-08-2017, 13:58
سلام ممنون بابت جواب عزیز شمام همین مودم دارید ممنون میشم آی دی تلگرام تو لطف کنی چند تا سوال مزاحمتون بشم
اصلا نداره اسم وای فای تو مخفی کن

mohammadgh6
28-08-2017, 14:07
سلام ممنون بابت جواب عزیز شمام همین مودم دارید ممنون میشم آی دی تلگرام تو لطف کنی چند تا سوال مزاحمتون بشم mahdi4072
این درسته

amir_amd
01-09-2017, 15:14
اینترنت من خیلی داغون شده. 10 دقیقه وصل 2 دقیقه قطع.
چند بار هم زنگ هم زدم پشتیبانی قراره یک نفر رو بفرستند ولی تا حالا که نفرستادند.

اصلا قابل استفاده نیست . یک فایل 400 مگی که میخوام دانلود کنم 3 - 4 بار قطع و وصل میشه

reallife0002
02-09-2017, 02:48
چند بار هم زنگ هم زدم پشتیبانی قراره یک نفر رو بفرستند ولی تا حالا که نفرستادند.

اصلا قابل استفاده نیست . یک فایل 400 مگی که میخوام دانلود کنم 3 - 4 بار قطع و وصل میشه

لطفا اگر دوستان دیگه هم این مشکلات رو دارن اطلاع بدن چون من تا 6-5 روز آینده میخوام از مبین نت سرویس بگیرم

hooss128
02-09-2017, 06:49
لطفا اگر دوستان دیگه هم این مشکلات رو دارن اطلاع بدن چون من تا 6-5 روز آینده میخوام از مبین نت سرویس بگیرم

این جور مشکلات معمولا مقطعی است و مربوط به منطقه میشه
یعنی اینکه ممکنه یه منطقه از شهر این مشکل رو داشته باشه و منطقه ای دیگه با کیفیت بسیار بالاتری باشه
در کل مثل شبکه موبایل هست که یه منطقه خوب آنتن میده و یه جا اصلا آنتن نمیده
و ترجیحا یا مودم کسی رو بگیرید و قبلش امتحان بکنید یا موقع تحویل مودم چندین تست بگیرین تا از سرعت و کیفیت مطمئن بشید

RealFlow
02-09-2017, 11:03
سلام من ای دی اس ال صبانت داشتم طرح هاش بد نبود ولی چون شبانه نداشت و طرح تخفیفی روزانه هم نداشت که مناسب من باشه من مصرفم خیلی زیاده حد اقل ماهی 50 گیگ تا 400 گیگ!! جمع آوری کردم از صبا و مودم وایمکس مبین نت داشتم از قبلا . که اون موقع 128 داشت م از مبین که خیلی افتضاح بود سرعتش!! 15 تا 30 کیلو دانلودش!! بود
الان یک هفته اش دوباره امدم وایمکس مبین گرفتم با سرعت 4 مگ که تا 600 کیلو هم سرعت دانلودشه و خیلی بهتره شده ولی قطعی و وصلی کمی داره و در وبی گردی هم سرعت بارگذاری صفحات کم و زیاد میشه ... اینهاش برطرف بشه خوبه .

** فقط برام سواله که ساعت شبانه اش از چند شروع میشه از 1 تا 7 ؟؟ محد ودیت شبانه داره الان؟ قبلا که از 3 تا 7 بود!!

amir_amd
02-09-2017, 20:43

این جور مشکلات معمولا مقطعی است و مربوط به منطقه میشه
یعنی اینکه ممکنه یه منطقه از شهر این مشکل رو داشته باشه و منطقه ای دیگه با کیفیت بسیار بالاتری باشه
در کل مثل شبکه موبایل هست که یه منطقه خوب آنتن میده و یه جا اصلا آنتن نمیده
و ترجیحا یا مودم کسی رو بگیرید و قبلش امتحان بکنید یا موقع تحویل مودم چندین تست بگیرین تا از سرعت و کیفیت مطمئن بشید

مشکل من تا حالا حل شده برای اینکه بقیه دوستان هم استفاده کنند :

فرم ور مودم رو یک نسخه به عقب برگردوند و مشکل کامل حل شد.
نکته اینکه سرعتم هم بهتر شد و پایداری 100% شد.

mohammadgh6
02-09-2017, 20:48
مشکل من تا حالا حل شده برای اینکه بقیه دوستان هم استفاده کنند :

فرم ور مودم رو یک نسخه به عقب برگردوند و مشکل کامل حل شد.
نکته اینکه سرعتم هم بهتر شد و پایداری 100% شد.
چطوری یه نسخه برگردیم عقب؟

saeidf1
02-09-2017, 21:07
سلام من ای دی اس ال صبانت داشتم طرح هاش بد نبود ولی چون شبانه نداشت و طرح تخفیفی روزانه هم نداشت که مناسب من باشه من مصرفم خیلی زیاده حد اقل ماهی 50 گیگ تا 400 گیگ!! جمع آوری کردم از صبا و مودم وایمکس مبین نت داشتم از قبلا . که اون موقع 128 داشت م از مبین که خیلی افتضاح بود سرعتش!! 15 تا 30 کیلو دانلودش!! بود
الان یک هفته اش دوباره امدم وایمکس مبین گرفتم با سرعت 4 مگ که تا 600 کیلو هم سرعت دانلودشه و خیلی بهتره شده ولی قطعی و وصلی کمی داره و در وبی گردی هم سرعت بارگذاری صفحات کم و زیاد میشه ... اینهاش برطرف بشه خوبه .

** فقط برام سواله که ساعت شبانه اش از چند شروع میشه از 1 تا 7 ؟؟ محد ودیت شبانه داره الان؟ قبلا که از 3 تا 7 بود!!
شبانه 1 تا7 هست و محدودیت هم نداره:n02:
البته این تاپیک TD lte هست و باس تو بخش وایمکسش مطرح میکردی:n01:

amir_amd
02-09-2017, 23:50
چطوری یه نسخه برگردیم عقب؟

ما نمی تونیم
به پشتیبانی زنگ زدم و خودشون پیشنهاد دادند و خودشون هم اجرا کردند

amir_amd
02-09-2017, 23:52
1 تا 7 یا 2 تا 7 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

saeidf1
03-09-2017, 06:55
1 تا 7 یا 2 تا 7 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وایمکس1-7
تی دی2-7

rezausa2020
03-09-2017, 11:44
آقا 2 3 روزه پینگ من نوسان شدید داره . یعنی مثلا هر 5دقیقه یهو پینگ از 110 میشه 400 300 200 300 200 (مثلا برای 10 ثانیه ) بد دوباره میاد پایین و به همین ترتیب برای کل روز . میخواستم بدونم کسی این مشکل رو نداره؟ خیلی رو مخه اصلا نمیشه بازی آنلاین کرد اینجوری:n28:

RealFlow
03-09-2017, 14:26

ممنون اوضاع و کیفیت TD Lte چطوره ؟ سرعتش چند مگابیت و سرعت دانلودش چقدره؟؟ اندازه نسل 4 ایرانسل سرعت داره؟؟

aliprince
03-09-2017, 16:25
دوستان از طرف پشتیبانی مودم من دانگرید شد به ورژن ۱۰۳۷ و فعلا مشکلات قطعی و افت سرعت حل شده

aliprince
03-09-2017, 16:31
ممنون اوضاع و کیفیت TD Lte چطوره ؟ سرعتش چند مگابیت و سرعت دانلودش چقدره؟؟ اندازه نسل 4 ایرانسل سرعت داره؟؟مبین نت حداکثر سرعت رو روی ۴۰ مگ میبنده ولی ایرانسل بسته به منطقه سرعتای متفاوتی ارایه میده بودن بچه هایی که ۸۰ مگ هم گرفتن. باید در صورت امکان ایرانسل رو‌ در منطقه تون تست کنید اگر سرعت خوبی داد ایرانسل بگیر در غیر این صورت مبین نت از لحاظ باز کردن صفحات و پینگ و پاسخگویی پشتیبانی نت تایپ اوضاع بهتری داره و ایرانسل پشتیبانیش فقط برات فرم پیگیری پر میکنه بعد باید بشینی تا زیر پات علف سبز شه و یکی از لولای بالاتر کارتو پیگیری کنه ولی وقتی لول بالاتر کار رو بدست میگیره معمولا خوب پیگیری میکنه. از لحاظ سرعت هم کفه ترازو به سمت ایرانسل سنگین هست چون هرچقدر پهنای باندش بکشه (تا سقف توان مودم که ۱۲۰ مگابیت هست) اجازه استفاده میده‌.

rezausa2020
03-09-2017, 19:05
دوستان از طرف پشتیبانی مودم من دانگرید شد به ورژن ۱۰۳۷ و فعلا مشکلات قطعی و افت سرعت حل شده

درود
چجوری یعنی زنگ بزنم بگم دانگرید کنید اوکی می کنن؟

Dim0
03-09-2017, 19:41
سلام
دوستان گرامي اگه امكان داره لطفا تست تك كانكشن از سرور المان(testmy.net)قرار بدين.
همچنين اگه امكانش باشه يه تست كيفيت هم از طريق سايت sourceforge.net لطف كنين خيلي ممنون ميشم.
با تشكر

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

amir_amd
03-09-2017, 20:52
درود
چجوری یعنی زنگ بزنم بگم دانگرید کنید اوکی می کنن؟

اگر مشکلی دارید زنگ بزنید و یگید با ورژن قبلی مشکل کمتر بود یا نداشتم
براتون دانگرید میکنند

برای من که عالی شد

lordsajad7
03-09-2017, 20:57
اگر مشکلی دارید زنگ بزنید و یگید با ورژن قبلی مشکل کمتر بود یا نداشتم
براتون دانگرید میکنند

برای من که عالی شد
از سرعت راضی هستید؟ تک کانکشن و پینگ؟
کدوم منطقه‌ی تهران هستید اگه اهل تهرانید؟
بی زحمت میتونی یه تست تک کانکشن با پینگ از سرورهای آلمان(هامبورگ) و لندن بگیری؟

aliprince
03-09-2017, 21:34
درود
چجوری یعنی زنگ بزنم بگم دانگرید کنید اوکی می کنن؟من زنگ زدم پشتیبانی از مشکل سرعت و‌قطعی گفتم اونم فرم پر کرد یکی دو روز بعد زنگ زدن گفتن روی مودم تغییرات میدیم دوباره چک کنید وگرنه کارشناس بفرستیم. که درست شد و دیدم دانگرید شده به ا۱۰۳۷. ولی راه سریعتر برای شما فکر‌میکنم این باشه که به صدای مشتری ایمیل بزنید و‌از اونا بخواید.

zn4
04-09-2017, 11:27
با سلام خدمت دوستان عزیز امروز بعد چند وقت دوباره سر زدم به نمودار حجم مصرفی دیدم یک نوار دیگه اضافه شده به اسم اینترنت رایگان این فلسفه‌اش چیه؟؟؟؟
:n13::n13::n13::n13:

rezausa2020
04-09-2017, 17:53
با سلام خدمت دوستان عزیز امروز بعد چند وقت دوباره سر زدم به نمودار حجم مصرفی دیدم یک نوار دیگه اضافه شده به اسم اینترنت رایگان این فلسفه‌اش چیه؟؟؟؟
:n13::n13::n13::n13:
یک سری سایت ها هستن تو لیستش بود مثل filmnet (فکر کنم ) اونا رایگان هستن

zn4
04-09-2017, 20:08
یعنی نیم‌بها رو تبدیل کرده به رایگان آخه لیست رایگان نداشت فقط نیم‌بهاست؟؟؟!!!

amir_amd
04-09-2017, 21:51
از سرعت راضی هستید؟ تک کانکشن و پینگ؟
کدوم منطقه‌ی تهران هستید اگه اهل تهرانید؟
بی زحمت میتونی یه تست تک کانکشن با پینگ از سرورهای آلمان(هامبورگ) و لندن بگیری؟
از سرعت راضیم
تهران نیستم اهوازم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ahwazp30
04-09-2017, 22:35
از سرعت راضیم
تهران نیستم اهوازم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تو اهواز بیشتر از این هم انتظار نمیره .

lordsajad7
04-09-2017, 22:40
تو اهواز بیشتر از این هم انتظار نمیره .
مگه چشه؟!
تو تهران والا برای یکی از آشنایانم پینگ هامبورگ 135 کمتر نمیشه و سرعت هم روی 12 مگابیته!
دیشب من تیکت زدم امروز باهام زنگ زدند اطلاعات تکمیلی رو ارائه کردند و بعدش گفت منتظر عاملین فروش بمون! اینا کی زنگ میزنن ؟ چقدر تو تهران بنظرتون طول میکشه؟

ahwazp30
04-09-2017, 22:44
مگه چشه؟!
تو تهران والا برای یکی از آشنایانم پینگ هامبورگ 135 کمتر نمیشه و سرعت هم روی 12 مگابیته!
دیشب من تیکت زدم امروز باهام زنگ زدند اطلاعات تکمیلی رو ارائه کردند و بعدش گفت منتظر عاملین فروش بمون! اینا کی زنگ میزنن ؟ چقدر تو تهران بنظرتون طول میکشه؟

چیزیش نیست .ربطی به شهر نداره و منطقه به منطقه فرق میکنه ولی اهواز کلا پهنای باند بیشتر از این جزو عجایب هفتگانه هست.

lordsajad7
04-09-2017, 22:48
چیزیش نیست .ربطی به شهر نداره و منطقه به منطقه فرق میکنه ولی اهواز کلا پهنای باند بیشتر از این جزو عجایب هفتگانه هست.
جمعیت کمتره باشه تقاضا هم کمتره پس انتظار نداشته باشید پهنای باند کلان شهری مثل تهران رو با اهواز برابر کنن

ahwazp30
04-09-2017, 22:54
جمعیت کمتره باشه تقاضا هم کمتره پس انتظار نداشته باشید پهنای باند کلان شهری مثل تهران رو با اهواز برابر کنن

درسته که تهران جمعیتش زیاده ولی اهواز هم کلان شهره و خوزستان هم نقش زیادی در اقتصاد داره پس حق مردمشه که پهنای باند بالاتر از این داشته باشند.

lordsajad7
04-09-2017, 23:03
اینو کسی میتونه با توجه به تجربه خودش یه پاسخ تقریبی بده؟!

RealFlow
05-09-2017, 01:39

آقا هفته قبل خوب بود الان نزدیک 2 ساعته 300 مگ هم دانلود نشده وایمکس 4 مگ شبانه!! قطعی و وصلی و افت سرعت از 0 تا 400 کیلو!!!

- - - Updated - - -

آقا هفته قبل خوب بود الان نزدیک 2 ساعته 300 مگ هم دانلود نشده وایمکس 4 مگ شبانه!! قطعی و وصلی و افت سرعت از 0 تا 400 کیلو!!!

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

Tornado2800
05-09-2017, 12:29
سلام
حداکثر سرعت روی IDM چقدر گرفتید؟

Fusi0n
05-09-2017, 17:26
راهی نیست مودم های از مبین به ایرانسل برد؟!

Armin.Computer
05-09-2017, 18:46
سلام
نزدیک به 2-3 هفتس با پشتیبانی فنی مبین نت صحبت می کنم و میگن که شهرتون تحت پوشش هست
و جالبه که بخش فروش میگه تحت پوشش نیست
نمی دونم چرا اینجوریه

ahwazp30
05-09-2017, 19:17
سلام
نزدیک به 2-3 هفتس با پشتیبانی فنی مبین نت صحبت می کنم و میگن که شهرتون تحت پوشش هست
و جالبه که بخش فروش میگه تحت پوشش نیست
نمی دونم چرا اینجوریه
توی سایت شهرتون توی نقشه ی پوشش هست ؟ اگه هست تحت پوششه در غیر اینصورت هنوز بطور کامل راه اندازی یا فعال نشده .

Tornado2800
05-09-2017, 19:35
سلام
حداکثر سرعت روی IDM چقدر گرفتید؟
سلام
کسی اطلاعی نداره؟

mohammadgh6
05-09-2017, 20:01
دوستان من یه مودم اکبند مدل جدیده WLTXFSR-104GN و دارم با طرح یک ساله اگر کسی خواست تلگرامم پیام بده mahdi4072

- - - Updated - - -

دوستان من یه مودم اکبند مدل جدیده WLTXFSR-104GN و دارم با طرح یک ساله اگر کسی خواست تلگرامم پیام بده mahdi4072

amir_amd
06-09-2017, 00:07
سلام
کسی اطلاعی نداره؟

بستگی به محل زندگیتون داره
برای من 3.5