ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19

saeeddeeas
28-07-2018, 20:35
مبین نت پینگ داخلش معمولا زیر 30 هست .مثلا بین 19 تا 24 ولی اینی که گذاشتی 40 ، حالا داخل خیلی مهم نیست ، خارج مهمه اگه اونم بالای 110-120 باشه که بدرد .... میخوره:n09:والا توی مصرف من ده تا پینگ بالا پایین خیلی برام تاثیری نداره اهل گیم و اینا هم نیستم، الان نسبت به ایرانسل که که خیلی پینگ پایینتر داره مبین نت بهتر صفحات لود می‌کنه
البته من از دکل دورم حدود ۵ کیلومتر مودم بالا گذاشتم

Sent from my ALP-L29 using Tapatalk

aliprince
28-07-2018, 21:09
طرح 360 مبین نت برای همه کشور فعال می باشد .امروز مودم منم تعویض شد . سرعت تعویض خیلی بالاست و باید تا اول شهریور کل کشور جمع آوری بشه .در روستا ها هم مبین نت با رومینگ همراه اول (4جی) فعال است .
در مودم هم نگاه کردم...مودم روی حالت td نیست بلکه بروی fdd هست برای اینکه بتونه رومینگ کنه .
در واقع مشخصه چرا مبین نت داره مودم b612 رو میده برای اینکه همزمان ساپورت 4 جی اف دی دی داشته باشه . گفتن یسری مودم هم در اینده میدن که در جاده ها هم نت داشته باشین .دوستان این طرح 360 مبین نت چیه؟

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

ALIRK
28-07-2018, 22:49
دوستان این طرح 360 مبین نت چیه؟

تاجای من اطلاع دارم ی طرحی هست بحساب رومینگ که هرجا 4gهمراه اول باشه اینترنت داری
به گفته نماینده یجورایی فریمور مودم هم فرق میکنه +اینکه طرحش هم متفاوته:n13:

aliprince
28-07-2018, 23:13
تاجای من اطلاع دارم ی طرحی هست بحساب رومینگ که هرجا 4gهمراه اول باشه اینترنت داری
به گفته نماینده یجورایی فریمور مودم هم فرق میکنه +اینکه طرحش هم متفاوته:n13:مودم رو تعویض میکنن؟

ALIRK
29-07-2018, 00:38
مودم رو تعویض میکنن؟

فقط این طرح برای تعویض مودم هست و ی حجم مسخره فضایی با قیمت فوق فضایی میدن که درست روشن شی:n02: یعنی مودمو دودستی باید بدی مفتی تازه اگر قر نیارن و شامل حالت بشه :n10:

aliprince
29-07-2018, 01:20
فقط این طرح برای تعویض مودم هست و ی حجم مسخره فضایی با قیمت فوق فضایی میدن که درست روشن شی:n02: یعنی مودمو دودستی باید بدی مفتی تازه اگر قر نیارن و شامل حالت بشه :n10:شامل کدوم مودم ها میشه؟ اطلاعات کاملی توی لینکی جایی نیست؟

ALIRK
29-07-2018, 13:47
شامل کدوم مودم ها میشه؟ اطلاعات کاملی توی لینکی جایی نیست؟

دوستان تا جای که من اطلاع دارم از نظر فنی مودم طرح360 فریمورش کلا متفاوت هست هم tdهست همfdd

این نوع مودمها رو باهم مقایسه کردم و کلا نوع نرم افزاری متفاوت هست

و در جواب شما و دیگر دوستان که میخواهید تعویض کنید فقط شامل حال مودمهای قدیمی مبین نت میباشد

هرنمایندگی فرق میکنه و موقعیت مکانی افراد هم خیلی مهم هست
اما نظر شخص من که توکار خرید و فروش انواع اقسام مودم بودم و هستم ..هیچ تفاوتی با i60ایرانسل نداره
و قیمت فعلی مودمهای مبین نت با طرح هاشون خیلی بصرفه نیست با توجه به اینکه ایرانسل تعرفه های بهتری ارائه داده

Hemai
29-07-2018, 14:26
دوستان یه زمانی اینجا سر میزدم خیلی کیفیت بدی داشت. جالا از مودم بود یا ز چیز دیگه نمیدونم الان درست شده؟

mostafadc
29-07-2018, 14:37
دوستان تا جای که من اطلاع دارم از نظر فنی مودم طرح360 فریمورش کلا متفاوت هست هم tdهست همfdd

این نوع مودمها رو باهم مقایسه کردم و کلا نوع نرم افزاری متفاوت هست

و در جواب شما و دیگر دوستان که میخواهید تعویض کنید فقط شامل حال مودمهای قدیمی مبین نت میباشد

هرنمایندگی فرق میکنه و موقعیت مکانی افراد هم خیلی مهم هست
اما نظر شخص من که توکار خرید و فروش انواع اقسام مودم بودم و هستم ..هیچ تفاوتی با i60ایرانسل نداره
و قیمت فعلی مودمهای مبین نت با طرح هاشون خیلی بصرفه نیست با توجه به اینکه ایرانسل تعرفه های بهتری ارائه داده
من مودم وايمكس داشتم و حدوداً 45 روز پيش مودم وايمكس رو تحويل دادم و td-lte گرفتم. البته كارشناس نصب كه اومد، ديد كه سيگنال ضعيفه و گفت اينترنت داري ولي با سرعت پايين. اگر با همين شرايط ميخوايد كه مودم بمونه براتون. منم قبول كردم. ولي خب سرعتم الان زير 4 مگابيته. الان شركت ميتونه فرمويره مودممو عوض كنه به طرح 360 يا نميكنن اينكارو؟؟ چون 4g همراه اول اينجا خيلي خوبه. البته چند بار از طريق ايميل و صداي مشتري و تيكت اين درخواست رو زدم براشون ولي تا اين لحظه هيچ جوابي ندادن بهم :n37:

ALIRK
29-07-2018, 15:48
من مودم وايمكس داشتم و حدوداً 45 روز پيش مودم وايمكس رو تحويل دادم و td-lte گرفتم. البته كارشناس نصب كه اومد، ديد كه سيگنال ضعيفه و گفت اينترنت داري ولي با سرعت پايين. اگر با همين شرايط ميخوايد كه مودم بمونه براتون. منم قبول كردم. ولي خب سرعتم الان زير 4 مگابيته. الان شركت ميتونه فرمويره مودممو عوض كنه به طرح 360 يا نميكنن اينكارو؟؟ چون 4g همراه اول اينجا خيلي خوبه. البته چند بار از طريق ايميل و صداي مشتري و تيكت اين درخواست رو زدم براشون ولي تا اين لحظه هيچ جوابي ندادن بهم :n37:

کلا گفتن 4مگابیت تا 40مگابیت شما روی همراه اول هم بری سرعتت نهایت 30مگابیت بده

ضمنا فکر نمیکنم دیگه عوض کنن از نمایندگی بپرس بهتره ..ممکنه مودمتو بگیرن و 110هزار بی ارزش رو بهت میدن :n03:

پیشنهاد میکنم یا بفکر جایگزین باشید یا مودمت اگر قابلیت انلاک داره برید سمت همراه اول

mostafadc
29-07-2018, 20:16
کلا گفتن 4مگابیت تا 40مگابیت شما روی همراه اول هم بری سرعتت نهایت 30مگابیت بده

ضمنا فکر نمیکنم دیگه عوض کنن از نمایندگی بپرس بهتره ..ممکنه مودمتو بگیرن و 110هزار بی ارزش رو بهت میدن :n03:

پیشنهاد میکنم یا بفکر جایگزین باشید یا مودمت اگر قابلیت انلاک داره برید سمت همراه اول
اخه الان سرعتم حتي به 4 مگابيت هم نميرسه. اخه حدود 5 ماه از اشتراكم مونده. ميخواستم اگه ميشه كه فعلاً همينو تبديل به 360 كنن. كه هيچ جوابي به ايميل و تيكتي كه زدم ندادن!!!

ahwazp30
29-07-2018, 21:29
اخه الان سرعتم حتي به 4 مگابيت هم نميرسه. اخه حدود 5 ماه از اشتراكم مونده. ميخواستم اگه ميشه كه فعلاً همينو تبديل به 360 كنن. كه هيچ جوابي به ايميل و تيكتي كه زدم ندادن!!!

به قول یه بزرگی خود کرده را تدبیر نیست.شما خودت قبول کردی که با این سرعت کنار میای و الان هم نمیتونی اعتراض کنی چون گزارشش توی سیستمشون هست که سیگنال ضعیف بوده و سرعت پایین و شما با رضایت خودت این سرعت رو پذیرفتی .جزو شرایط قرارداد مبین نت هست که میگه با سیگنال مناسب 4 تا 40 ، شما که سیگنالت ضعیفه.در مورد مودم هم فکر کنم مودم خاصی باید باشه که فرکانس fdd رو هم ساپورت کنه که اگر مودمت فقط td باشه احتمالا نشه طرح 360 رو روش پیاده کرد.

mostafadc
30-07-2018, 08:51
به قول یه بزرگی خود کرده را تدبیر نیست.شما خودت قبول کردی که با این سرعت کنار میای و الان هم نمیتونی اعتراض کنی چون گزارشش توی سیستمشون هست که سیگنال ضعیف بوده و سرعت پایین و شما با رضایت خودت این سرعت رو پذیرفتی .جزو شرایط قرارداد مبین نت هست که میگه با سیگنال مناسب 4 تا 40 ، شما که سیگنالت ضعیفه.در مورد مودم هم فکر کنم مودم خاصی باید باشه که فرکانس fdd رو هم ساپورت کنه که اگر مودمت فقط td باشه احتمالا نشه طرح 360 رو روش پیاده کرد.
اتفاقاً برعكس. كارشناس نصب وقتي مياد بايد چك كنه تا سرعت از يه حدي بيشتر باشه(فكر كنم حداقل 20 مگ بايد باشه) اگر اون سرعت نبود، نبايد مودم رو تحويل بده. ولي خب كارشناسي كه برا من اومد گفت من خودم پيشنهاد ميدم بر داريد مودمو، بعداً ممكنه پوشش بهتر بشه. گفت ما هم يجورايي گزارش الكي ميديم كه سيگنال خوب بوده.
اين مودمي كه تحويل من دادن مدل b612 هست كه از لحاظ سخت افزاري هم td ساپورت ميكنه و هم fdd. ولي firmware يا همون نرم افزاري كه روش هست فقط td رو ساپورت ميكنه. يعني كافيه شركت بخواد از طريق آپديت آنلاين و يا بصورت دستي، نرم افزارشو تغيير بده تا هر دو رو ساپورت كنه. اينكه قبول كنن يا نكنن معلوم نيست. به نفع خودشونه كه قبول كنن. چون نهايتش اينه كه من بعد اتمام اشتراك فعليم، مودم رو آنلاك ميكنم و با همين مودم ميرم سمت اوپراتوراي ديگه. اونوقت خود مبين نت ضرر ميكنه

saeeddeeas
31-07-2018, 08:30
فعلا اینجا خوبه سرعت شاید هنوز خلوته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alphamaster
31-07-2018, 11:21
سلام کسی تا حالا رفته مودم Airmaster 3000 رو با b612 عوض کنه اصلا عوض می کنن یا باید جدا بگیریم اگه جدا بگیریم هزینش چنده
این وایفای airmaster داره منو دیوونه می کنه کلا داغونه یا باید یه روتر بگیرم یا اینو عوض کنم

ho3in2012
31-07-2018, 11:43
سلام کسی تا حالا رفته مودم Airmaster 3000 رو با b612 عوض کنه اصلا عوض می کنن یا باید جدا بگیریم اگه جدا بگیریم هزینش چنده
این وایفای airmaster داره منو دیوونه می کنه کلا داغونه یا باید یه روتر بگیرم یا اینو عوض کنم
من b612 مبین نت دارم
وای فای این مدل هم اصلا چنگی به دل نمیزنه و واقعا ضعیف هست
پولتو الکی دور نریز

pedram2222
31-07-2018, 13:19
سلام

دوستان میشه بگید این مدل مودم چه مدلیه و آیا خوبه با نه ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

test84
31-07-2018, 16:21
چه مودمی میتونم بگیرم که بشه آنلاک کرد و از ایرانسل هم سرویس گرفت بعدا؟

mostafadc
31-07-2018, 18:28
سلام

دوستان میشه بگید این مدل مودم چه مدلیه و آیا خوبه با نه ؟؟
اينو مبين نت جديداً ميده؟؟
ميشه مدلشا بنويسيد.

mostafadc
31-07-2018, 18:29
چه مودمی میتونم بگیرم که بشه آنلاک کرد و از ایرانسل هم سرویس گرفت بعدا؟
فعلاً همون مدل b612 از همه بهتره. اگه مدلاي جديدتر آوردن من خبر ندارم ازشون

aliprince
31-07-2018, 18:35
چه مودمی میتونم بگیرم که بشه آنلاک کرد و از ایرانسل هم سرویس گرفت بعدا؟آنلاک هم بکنی ایرانسل بهت سیمکارت تی دی نمیده باید از خودشون مودم بگیری

pedram2222
31-07-2018, 18:45
اينو مبين نت جديداً ميده؟؟
ميشه مدلشا بنويسيد.

آره مبین نت میده برای من آوردن البته مهر ماه پارسال ولی هیچی از مدلش ننوشته

میخوام بدونم چطور مودمیه

mohammadgh6
31-07-2018, 19:06
آره مبین نت میده برای من آوردن البته مهر ماه پارسال ولی هیچی از مدلش ننوشته

میخوام بدونم چطور مودمیه
برای شرکت gemtekهستش،مودم خوب و کاملیه از airmaster3000خیلی بهتره

pedram2222
31-07-2018, 19:31

ممنون

جالب اینه که من هیچ جای دیگه ای ندیدم از این مودم

mostafadc
31-07-2018, 19:35
مودماي gemtek واقعاً عالي هستند. مودم وايمكس gemtek مدل 130 هم واقعاً عالي بود و هم سيگنال وايمكسش قوي بود هم سيگنال واي فاي.
سخت افزار اين مدل فقط td ساپورت ميكنه يا fdd هم داره ؟؟

mohammadgh6
31-07-2018, 22:18
مودماي gemtek واقعاً عالي هستند. مودم وايمكس gemtek مدل 130 هم واقعاً عالي بود و هم سيگنال وايمكسش قوي بود هم سيگنال واي فاي.
سخت افزار اين مدل فقط td ساپورت ميكنه يا fdd هم داره ؟؟

سخت افزارو نمیدونم ولی نرم افزار فقط td.
در ضمن تو یو تیوب دیدم یه شرکت ایتالیایی بود 4gداشت

mostafadc
01-08-2018, 02:10
سخت افزارو نمیدونم ولی نرم افزار فقط td.
در ضمن تو یو تیوب دیدم یه شرکت ایتالیایی بود 4gداشت
اگه مدل دقيقشا بفهميم، ميشه مشخصات كاملشا دراورد

pedram2222
01-08-2018, 18:51
اگه مدل دقيقشا بفهميم، ميشه مشخصات كاملشا دراورد

این مدلیه که پشتش زده

Model: WLTXFSR-104GN

arashsard
01-08-2018, 23:25
دوستان مودم b612 وی پی ان روش ست نمیشه ؟ من هر کاری میکنم کانکت نمیشه .

mostafadc
01-08-2018, 23:36
این مدلیه که پشتش زده

Model: WLTXFSR-104GN
مشخصات و DATASHEET و توضيحات كاملش تو اين سايته:
اينطور كه نوشته فقط وايمكس و td-lte ساپورت ميكنه.

pedram2222
01-08-2018, 23:51
مشخصات و DATASHEET و توضيحات كاملش تو اين سايته:
اينطور كه نوشته فقط وايمكس و td-lte ساپورت ميكنه.

مگه چه چیزای دیگه هم باید ساپورت کنه؟

mostafadc
02-08-2018, 07:12
مگه چه چیزای دیگه هم باید ساپورت کنه؟
نت 4g همراه يا همون fdd
مثل مودم b612 كه هم tdd ساپورت ميكنه و هم fdd. يعني هم سيمكارت td-lte يا 4g ثابت و lte يا 4g همراه

mostafadc
03-08-2018, 09:32
كسايي كه طرح 360 دارن يه سوال دارم.
اگر مودمي كه طرح 360 داره رو بر فرض جايي ببريم كه سيگنال 4g همراه اول نباشه و يا ضعيف باشه ولي سيگنال td-lte مبين نت قوي باشه، در اينصورت مودم به صورت خودكار به شبكه مبين نت وصل ميشه يا نه؟؟
اگر هر تجربه ديگه اي كه در مورد اين طرح داريد، لطفاً بنويسيد.

pedram2222
03-08-2018, 10:13
كسايي كه طرح 360 دارن يه سوال دارم.
اگر مودمي كه طرح 360 داره رو بر فرض جايي ببريم كه سيگنال 4g همراه اول نباشه و يا ضعيف باشه ولي سيگنال td-lte مبين نت قوي باشه، در اينصورت مودم به صورت خودكار به شبكه مبين نت وصل ميشه يا نه؟؟
اگر هر تجربه ديگه اي كه در مورد اين طرح داريد، لطفاً بنويسيد.

بله میتونید
چیزی که من زنگ زدم سوال کردم این بود دیگه با این طرح همه جا اینترنت دارید یعنی هرجا که یکیش آنتی دهی نداشته باشه یکی دیگه رومینگ میشه و شما بدون اینترنت نخواهی بود
این چیزی بود که از قسمت فروش پرسیدم

ho3in2012
03-08-2018, 10:38
تست مبین نت td-lte
با کیفیت سیگنال متوسط

ho3in2012
03-08-2018, 10:43
بله میتونید
چیزی که من زنگ زدم سوال کردم این بود دیگه با این طرح همه جا اینترنت دارید یعنی هرجا که یکیش آنتی دهی نداشته باشه یکی دیگه رومینگ میشه و شما بدون اینترنت نخواهی بود
این چیزی بود که از قسمت فروش پرسیدم
من مودم b612 دارم و روی همراه اول اصلا رومینگ نمیشه
مشترکین فعلی نمیتونن سیمکارتشون رو به این طرح تبدیل کنن؟
چون شهر اراک که میرم اصلا تحت پوشش نیست و مجبورم سیم td ایرانسل بندازم تو مودم

pedram2222
03-08-2018, 10:56
من مودم b612 دارم و روی همراه اول اصلا رومینگ نمیشه
مشترکین فعلی نمیتونن سیمکارتشون رو به این طرح تبدیل کنن؟
چون شهر اراک که میرم اصلا تحت پوشش نیست و مجبورم سیم td ایرانسل بندازم تو مودم

ولا منم میخواستم بگیرم زنگ زدم گفتن باید مودم هم تعویض بشه مودم خودتون امکانش نیست

ولی باید راهی باشه که همین مودم ها بشه ولی بخاطر پول احتمالا انجام ندن

pedram2222
03-08-2018, 11:01
تست مبین نت td-lte
با کیفیت سیگنال متوسط

بله ظاهرا سرعت خلی بهتر شده برای منم اینه

ولی مشکلی که هست ظاهرا گیگ دزدیه من 10 گیگ برای تست شارژکردم 15 روز پیش فقط در حد تست مودم برای یک یا دوساعت روشن کردم و اینستا چک کردم

دیروز ای دی اس ال قطع بود خواستم از این استفاده کنم یهو دیدم زد حجم شما به پایان رسید

من حتی یک گیگ هم استفاده نکردم

aliprince
03-08-2018, 11:08
بله ظاهرا سرعت خلی بهتر شده برای منم اینه

ولی مشکلی که هست ظاهرا گیگ دزدیه من 10 گیگ برای تست شارژکردم 15 روز پیش فقط در حد تست مودم برای یک یا دوساعت روشن کردم و اینستا چک کردم

دیروز ای دی اس ال قطع بود خواستم از این استفاده کنم یهو دیدم زد حجم شما به پایان رسید

من حتی یک گیگ هم استفاده نکردماگر ssid و رمز وای فایتون پیشفرض هست تغییرش بدید
رمز ادمین رو هم همینطور

pedram2222
03-08-2018, 11:45
اگر ssid و رمز وای فایتون پیشفرض هست تغییرش بدید
رمز ادمین رو هم همینطور

من مک آدرس ست کردم یعنی هیچ جوره کس دیگه ای فکر نکم بتونه وصل بشه تا مک آدرس دیوایسش ادد نشه

aliprince
03-08-2018, 11:53
من مک آدرس ست کردم یعنی هیچ جوره کس دیگه ای فکر نکم بتونه وصل بشه تا مک آدرس دیوایسش ادد نشهحالا شما محض اطمینان این کارهارو بکن
رمز ادمین رو عوض کن
نام و رمز وای فای رو هم عوض کن

pedram2222
03-08-2018, 18:15
حالا شما محض اطمینان این کارهارو بکن
رمز ادمین رو عوض کن
نام و رمز وای فای رو هم عوض کن

این کارهایی هم که گفتین انجام دادم و یک گیگ اضافه خریدم که تست کنم

هیچ دیوایسی بهش وصل نکردم و از ای دی اس ال استفاده کردم و فقط مودم روشن بود و کمتر از دو ساعت زد حجم شما تمام شد

مطمعن هستم کسی استفاده نکرده چون کلا وای وای مودم غیر فعال کردم

saeeddeeas
03-08-2018, 22:50
این کارهایی هم که گفتین انجام دادم و یک گیگ اضافه خریدم که تست کنم

هیچ دیوایسی بهش وصل نکردم و از ای دی اس ال استفاده کردم و فقط مودم روشن بود و کمتر از دو ساعت زد حجم شما تمام شد

مطمعن هستم کسی استفاده نکرده چون کلا وای وای مودم غیر فعال کردممن هیچوقت حجم دزدی ندیدم از هیچ شرکتی، حتما مشکل چیز دیگه ای هست همه جوانب رو بررسی کنید
قسمت کارکرد داخل پنل کاربری رو چک کنید چه ساعت‌هایی مصرف شده

apple021
04-08-2018, 13:18
من هیچوقت حجم دزدی ندیدم از هیچ شرکتی، حتما مشکل چیز دیگه ای هست همه جوانب رو بررسی کنید

شما همونایی بودید فک کنم گفتید جینگیلی امریکا فینگیلی اسرائیل درسته؟
حجم دزدی ندیدید یا نخواسستید ببینید ؟

saeeddeeas
04-08-2018, 13:49
شما همونایی بودید فک کنم گفتید جینگیلی امریکا فینگیلی اسرائیل درسته؟
حجم دزدی ندیدید یا نخواسستید ببینید ؟درست صحبت کنید آقا
من چند ساله توی انجمن هستم
وقتی دزدی ندیدم دروغ بگم دیدم؟ شما مشکل داری دلیل نمیشه همه مشکل داشته باشند، چون اوضاع مملکت جالب نیس باید همه چی رو منفی بگیم؟ عجب

saeeddeeas
04-08-2018, 21:35
دوستان این مبین نت اصلا کارش معلوم نیس، امروز دو تا مودم برای نصب توی یک مکان آوردن یکی معمولی بود یکی ۳۶۰
مودم های که ۳۶۰ هستن این گزینه رو دارن
آیا از نظر فنی میشه فریمور رو به این صورت تغییر داد؟

mostafadc
05-08-2018, 00:05
دوستان این مبین نت اصلا کارش معلوم نیس، امروز دو تا مودم برای نصب توی یک مکان آوردن یکی معمولی بود یکی ۳۶۰
مودم های که ۳۶۰ هستن این گزینه رو دارن
آیا از نظر فنی میشه فریمور رو به این صورت تغییر داد؟

بله ميشه. سخت افزار مودم ها يكي هست. فقط firmware مودما فرق ميكنه. كه ميشه فرم وير يه مودم رو به مودم ديگه بزنن و اون مودم هم 360 بشه

pedram2222
05-08-2018, 08:57
من هیچوقت حجم دزدی ندیدم از هیچ شرکتی، حتما مشکل چیز دیگه ای هست همه جوانب رو بررسی کنید

متاسفانه وجود داره وقتی شما حجم بالا 100 گیگ یا 50 گیگ یا بالاتر میگیرید نشون نمیده چون از 100 گیگ 1 گیگ هم کم بشه خیلی به چشم نمیاد متاسفانه برای من اتفاق افتاد و هیچ مشکلی هم وجود نداشته چون تمام راه های اتصال به مودم بسته شده بود و با چندین اپ هم چک کردم ببینم کسی وصل میشه یا نه هیچی نبود جز خودم
به کامپیوتر هم وصل نکردم فقط گوشی خودم هیچ کاری هم با گوشی نکردم که ببینم چی میشه که دیدم بله وقتی یک دیواس وصل باشه کنتور میندازه برات گوشیم هم آپدیتاش بستست و با همین گوشی دارم روی ای دی اس ال وصل میشم ولی روی ای دی اس ال هیچ مشکلی نیست

aliprince
05-08-2018, 09:02
متاسفانه وجود داره وقتی شما حجم بالا 100 گیگ یا 50 گیگ یا بالاتر میگیرید نشون نمیده چون از 100 گیگ 1 گیگ هم کم بشه خیلی به چشم نمیاد متاسفانه برای من اتفاق افتاد و هیچ مشکلی هم وجود نداشته چون تمام راه های اتصال به مودم بسته شده بود و با چندین اپ هم چک کردم ببینم کسی وصل میشه یا نه هیچی نبود جز خودم
به کامپیوتر هم وصل نکردم فقط گوشی خودم هیچ کاری هم با گوشی نکردم که ببینم چی میشه که دیدم بله وقتی یک دیواس وصل باشه کنتور میندازه برات گوشیم هم آپدیتاش بستست و با همین گوشی دارم روی ای دی اس ال وصل میشم ولی روی ای دی اس ال هیچ مشکلی نیستبا شرکت تماس گرفتید مشکل رو بگید؟

pedram2222
05-08-2018, 09:26
با شرکت تماس گرفتید مشکل رو بگید؟

یعنی واقعا فکر میکنید میگن بله وجود داره و ما حجمتونو بهتون برمیگردونیم؟

ببینید اینحجم دزدی توی همه شرکتها بوده ولی الان شرکتهایی که ای دی اس ال میدن دیگه انجام نمیدن بخاطر این طرح های نامحدود چون عملا کسی همشو استفاده نمیکنه

این از یکی از کارمندهای رده بالای همین شرکتها شنیدم

aliprince
05-08-2018, 09:31
یعنی واقعا فکر میکنید میگن بله وجود داره و ما حجمتونو بهتون برمیگردونیم؟

ببینید اینحجم دزدی توی همه شرکتها بوده ولی الان شرکتهایی که ای دی اس ال میدن دیگه انجام نمیدن بخاطر این طرح های نامحدود چون عملا کسی همشو استفاده نمیکنه

این از یکی از کارمندهای رده بالای همین شرکتها شنیدمدر سایت سازمان تنظیم مققرات شکایت ثبت کنید با مستندات

ho3in2012
05-08-2018, 11:06
سلام
چند ساعته به طور کامل آنتن من پریده و چراغ شبکه قرمز شده
شبکه رو به صورت دستی سرچ میکنم داخل لیستش مبین نت نیست
کسی چنین مشکلی رو داره؟

pedram2222
05-08-2018, 12:13
سلام
کسی چنین مشکلی رو داره؟

ظاهرا همه جا مشکل اینترنت دارن برای من هم ای دی اس ال خیلی کند شده بعضی جاها هم شنیدم که قطع شدن

احتمال خیلی زیاد بابت این شلوغی ها باشه

البته مبین نت من وصله و سرعتشم افت نکرده
ممکنه یرای شما هم مقطعی باشه

saeeddeeas
05-08-2018, 12:33
بله ميشه. سخت افزار مودم ها يكي هست. فقط firmware مودما فرق ميكنه. كه ميشه فرم وير يه مودم رو به مودم ديگه بزنن و اون مودم هم 360 بشه
خب همین مهمه چطوری باید فریمور مودم 360 رو گیر بیاریم:n02:

ahwazp30
05-08-2018, 12:35
سلام
کسی چنین مشکلی رو داره؟
من مبين نت ندارم ولي td ايرانسلم ديروز همينطوري شد تماس گرفتم ظاهرا خودشون ميدونستن گفتن اختلال هست صبح ديدم درست شده.

ho3in2012
05-08-2018, 12:45
من مبين نت ندارم ولي td ايرانسلم ديروز همينطوري شد تماس گرفتم ظاهرا خودشون ميدونستن گفتن اختلال هست صبح ديدم درست شده.
منم زنگ زدم
گفت مشکل از مبین نت هست
باید صبر کنین تا رفع بشه
از ساعت 9 صبح نت من رو قطع کردن

ALIRK
05-08-2018, 14:19
ضاهرا وباطنن 360هم قاط زده :n02:
فعلا فقط tdاونهم تو نقاط تحت پوشش کار میکنه پینگ هم شده 1600:n02::n08:

ho3in2012
05-08-2018, 15:50
ضاهرا وباطنن 360هم قاط زده :n02:
فعلا فقط tdاونهم تو نقاط تحت پوشش کار میکنه پینگ هم شده 1600:n02::n08:
نت من وصل شد
پینگ داخلی 800 میلی ثانیه هست

mohammadgh6
05-08-2018, 15:58
امروز از مبین نت زنگ زدن به من میگن مودمتون و چرا استفاده نمیکنید.گفتم فعلا احتیاج ندارم .گفت مودم و بین 100تا150ازت میخریم.مودم b612.گفت کارشناس میفرستیم قیمت میذاره

ho3in2012
05-08-2018, 16:33
امروز از مبین نت زنگ زدن به من میگن مودمتون و چرا استفاده نمیکنید.گفتم فعلا احتیاج ندارم .گفت مودم و بین 100تا150ازت میخریم.مودم b612.گفت کارشناس میفرستیم قیمت میذاره
قبول نکن با این قیمت اصلا بهت مودم نمیدن
نهایتا مبین نت به کارت نیومد آنلاکش کن سیم یه اپراتور دیگه بنداز داخلش

SAHANDE3
05-08-2018, 17:32
ببخشید مبین نت الان مودم خودش رو چند می فروشه ؟

بعد این 1000 گیگ شبانه سرعتش چقدر افت می کنه؟

چند سال پیش وایمکس مبین نت داشتم شبانه سرعتش داعون بود

ho3in2012
05-08-2018, 17:52
ببخشید مبین نت الان مودم خودش رو چند می فروشه ؟

بعد این 1000 گیگ شبانه سرعتش چقدر افت می کنه؟

چند سال پیش وایمکس مبین نت داشتم شبانه سرعتش داعون بود

مودم خالی نمیفروشه
داخل سایتش طرح های ورودش هست یکی از اون ها رو بخری همراهش مودم داره
دو نوع شبانه داره
اون سرویس هایی که نوشته شبانه پرسرعت شبانش محدودیت نداره و سرعتش بازه تا 40 مگ
اگه چیزی ننوشته مثل همین 1000 گیگ شبانش روی سرعت 4 مگابیت(512 کیلوبایت) محدود هست

SAHANDE3
05-08-2018, 18:11
مودم خالی نمیفروشه
داخل سایتش طرح های ورودش هست یکی از اون ها رو بخری همراهش مودم داره
دو نوع شبانه داره
اون سرویس هایی که نوشته شبانه پرسرعت شبانش محدودیت نداره و سرعتش بازه تا 40 مگ
اگه چیزی ننوشته مثل همین 1000 گیگ شبانش روی سرعت 4 مگابیت(512 کیلوبایت) محدود هست

چند سال پیش وایمکس 2 مگ داشتم شبانه سرعتش به یک دهم کاهش پیدا می کرد به زور 50 تا 60 کیلو دانلود می کرد پس هنوزم از این کارا می کنن
جالبه نمی گن با این سرعت چه طوری طرف 1000 گیگ رو مصرف کنه

epaaeiz
05-08-2018, 23:38
دوستان یه چیزی رو در مورد مودم های 360 مبین نت کشف کردم.
این هست که تو تنظیمات همون صفحه اول دو نوع کانکشن داره یکی FDD و یکی TDD. خودش خودبخود میره روی FDD و وقتی میذاری روی TDD آنتن میپره. به نظرم اتوماتیک هست. جایی که TDD داشته باشه میره رو اون و جایی که نداشته باشه میره روی FDD و همراه اول بهش آنتن میده. چون کسی که اومد برای ما نصب کرد گفت اینجا آنتن دهی همراه اول خوبه؟ منم گفتم آره.
امروز مودم رو بردم محله ای دیگه و روی TDD گذاشتم. ابتدا آنتن نداشت ولی بعد یه خط آنتن داشت ولی گذاشتم روی FDD از پنج تا چراغ آنتن دهی چهار تا روشن شد.
:n41:

ALIRK
06-08-2018, 00:13
دوستان یه چیزی رو در مورد مودم های 360 مبین نت کشف کردم.
این هست که تو تنظیمات همون صفحه اول دو نوع کانکشن داره یکی FDD و یکی TDD. خودش خودبخود میره روی FDD و وقتی میذاری روی TDD آنتن میپره. به نظرم اتوماتیک هست. جایی که TDD داشته باشه میره رو اون و جایی که نداشته باشه میره روی FDD و همراه اول بهش آنتن میده. چون کسی که اومد برای ما نصب کرد گفت اینجا آنتن دهی همراه اول خوبه؟ منم گفتم آره.
امروز مودم رو بردم محله ای دیگه و روی TDD گذاشتم. ابتدا آنتن نداشت ولی بعد یه خط آنتن داشت ولی گذاشتم روی FDD از پنج تا چراغ آنتن دهی چهار تا روشن شد.
:n41:

خدا خیرت بده تازه کشف کردی.... 20روزه بیشتر تواین تاپیک و تاپیکهای دیگه داریم در مورد همین بحث میکنیم شما پستهای قبل نخودید

number-1
06-08-2018, 12:09
مبین نت چرا مثل قبل مودم با طرح یک ماهه با قیمت حدود 150 تومان ارایه نمیده؟
خب کسی حجم زیاد نخواد کی رو باید ببینه

ho3in2012
06-08-2018, 12:17
مبین نت چرا مثل قبل مودم با طرح یک ماهه با قیمت حدود 150 تومان ارایه نمیده؟
خب کسی حجم زیاد نخواد کی رو باید ببینه
برای جلوگیری از سو استفاده برخی فروشندگان که مودم بی طرح میخریدن و انلاک میکردن میفروختن و مبین نت این وسط ضرر میکرد
برخی از فروشنده های دیجی کالا که رسما کلاه برداری میکردن و مودم مبین نت رومیخردن آنلاک میکردن و مارک مبین نت رو از روی مودم پاک میکردن برچسب هوآوی میزدن و از اول کارتن بندی وبسته بندی میکردن و مودم 150 تومنی رو 450 به عنوان مودم هوآوی میفروختن!
برای اثبات حرفم برید نظرات مودم b612 دیجی کالا رو بخونید که خیلیا عنوان کردن بعد از ریست مودم اسم وای فای به مبین نت تغییر پیدا کرده و جعبه مودم تقلبیه!

ho3in2012
06-08-2018, 12:22
من اسکرین شات از نظرات دیجی کالا جهت اثبات حرفم میزارم

arlenminas
06-08-2018, 12:36
سلام . منطقه ما (قائم مقام فراهانی) ADSL آدم رو عصبی میکنه دیگه . میخواستم مودم LTE-TDD بگیرم . ایرانسل بگیرم یا مبین نت ؟ :n13:

shahin_ak
06-08-2018, 15:24
سلام - دوستان مبین نت مودمی داره که از وای فای دوال باند پشتیبانی کنه ؟

number-1
06-08-2018, 18:03
بالاخره یه کاری کنه مشترک واقعی از سایت خودش بتونه بخره بالاخره قابل تشخیصه مصرف کننده از دلال سودجو

aliprince
07-08-2018, 10:42
سلام دوستان
امروز تماس گرفتن گفتن از مبین نت هستن و مبین نت داره مودم هاش رو باز خرید میکنه بین ۱۰۰ تا ۱۲۰. شماره اش هم شماره معمولی بود‌. کسی تجربه اش رو داشته؟ یا شگرد کلاهبرداری جدید افرادیه که نمایندگی بودن؟

mostafadc
07-08-2018, 11:05
سلام دوستان
امروز تماس گرفتن گفتن از مبین نت هستن و مبین نت داره مودم هاش رو باز خرید میکنه بین ۱۰۰ تا ۱۲۰. شماره اش هم شماره معمولی بود‌. کسی تجربه اش رو داشته؟ یا شگرد کلاهبرداری جدید افرادیه که نمایندگی بودن؟

از طريق پشتيباني آنلاين به كارشناسان مبين نت گزارش بدين تا پيگيري كنن :n02:

aliprince
07-08-2018, 12:00
هرچی گفتم
از طريق پشتيباني آنلاين به كارشناسان مبين نت گزارش بدين تا پيگيري كنن :n02:هرچی گفتم شماره بدید خودم خبر بدم گفتن نه خودمون زنگ میزنیم خیلی مشکوک بودن

ALIRK
07-08-2018, 15:07
هرچی گفتم هرچی گفتم شماره بدید خودم خبر بدم گفتن نه خودمون زنگ میزنیم خیلی مشکوک بودن

شماره ای که باهتون تماس گرفتن چنده

aliprince
07-08-2018, 18:27
شماره ای که باهتون تماس گرفتن چنده02166715392

pedram2222
07-08-2018, 18:59
سلام . منطقه ما (قائم مقام فراهانی) ADSL آدم رو عصبی میکنه دیگه . میخواستم مودم LTE-TDD بگیرم . ایرانسل بگیرم یا مبین نت ؟ :n13:

ایرانسل فکر کنم گزینه بهتری باشه چون هم طرح هاش بهتره همین اینکه کمناطقی که پوشش میده خیلی بیشتره

f_s10224
09-08-2018, 19:53
به هیچ عنوان سیم کارت مبینت را در مودم دیگر نزارید احتمال پریدن شبکه به طور کامل هست و مجبورن از اول براتون رجیستر کنن ...سیم کارت های رومینگ با سیم کارت های سری اول ال تی ایی فرق داره و باید براشون تعریف بشه رجیستر رومینگ .رومینگ فقط از طریق مودم خود شرکت امکان پذیره

mostafadc
09-08-2018, 20:53
به هیچ عنوان سیم کارت مبینت را در مودم دیگر نزارید احتمال پریدن شبکه به طور کامل هست و مجبورن از اول براتون رجیستر کنن ...سیم کارت های رومینگ با سیم کارت های سری اول ال تی ایی فرق داره و باید براشون تعریف بشه رجیستر رومینگ .رومینگ فقط از طریق مودم خود شرکت امکان پذیره
پس ايشون در اين پست چطوري تست كردند؟

f_s10224
09-08-2018, 22:24
پس ايشون در اين پست چطوري تست كردند؟
خیر من اینکارو کردم و پرید و پشتبان اومد و دوباره فعالش کرد سیم کارتو بهم هم گفتن اینکارو نکنین .

number-1
09-08-2018, 23:14
از کجا بفهمیم سیمکارت از کدوماس
سریالاش فرق میکنه؟ینی از رو سریال میشه فهمید؟

ho3in2012
10-08-2018, 10:14
از کجا بفهمیم سیمکارت از کدوماس
سریالاش فرق میکنه؟ینی از رو سریال میشه فهمید؟
سیمکارت های مودم 360 دارای طرح رومینگ هست

alphamaster
12-08-2018, 00:33
دوستان من یه سوال داشتم برای فروش مودم باید کار خاصی انجام بدم؟
بعد یه سوال دیگه هم داشتم این که مودم جدید اگر بخوایم بگیریم قیمتش 400 تومنه یا 250 هم میشه از نمایندگی گرفت؟

ksjvk
12-08-2018, 07:47
02166715392

پیش شماره مبین نت 8 هستش نه 6
این کلاه برداره فکر کنم!

aliprince
12-08-2018, 07:52
پیش شماره مبین نت 8 هستش نه 6
این کلاه برداره فکر کنم!بله چون دیگه هم زنگ نزد

baren
13-08-2018, 11:15

baren
13-08-2018, 11:20
من قم هستم و جالبه بدونید در منطقه ای هستم که کلا آنتن مبین نت وجود نداره !!
توجه کنید آنتن دور و ضعیف نیست هااا
کلا وجود نداره و اولین آنتن و پوشش دهیش بسیار فاصله داره با من
ولی من همچین سرعتی دارم با همچین پینگی!

وایمکس مبین نت داشتم، از پشتیبانیش زنگ زدن گفتن که طرح تعویض 50 هزار تومنی دارن ، گفتم باشه ولی من جایی هستم که کلا آنتن ندارید، گفت مشکلی نیست از آنتن های همراه اول استفاده می کنن! گفت هر جا برید که آنتن همراه اول باشه شما هم میتونی از مبین نت استفاده کنی!!!
عملا الان این اتفاق برام افتاده. سوالم اینجاست واقعا هر جای ایران که حتی وایمکسش هم آنتن نداره میشه از تی دی ال تی ایش استفاده کرد؟

ALIRK
13-08-2018, 12:04

وایمکس مبین نت داشتم، از پشتیبانیش زنگ زدن گفتن که طرح تعویض 50 هزار تومنی دارن ، گفتم باشه ولی من جایی هستم که کلا آنتن ندارید، گفت مشکلی نیست از آنتن های همراه اول استفاده می کنن! گفت هر جا برید که آنتن همراه اول باشه شما هم میتونی از مبین نت استفاده کنی!!!
عملا الان این اتفاق برام افتاده. سوالم اینجاست واقعا هر جای ایران که حتی وایمکسش هم آنتن نداره میشه از تی دی ال تی ایش استفاده کرد؟

بله میشه همجا استفاده کرد

مدل مودمتون چی بود برای تعویض

and-roid2
13-08-2018, 12:05

به شما طرح 360 دادن که به انتن های 4G همراه اول وصل میشه.
از شما چقدر مبلغ دریافت کردن؟

ho3in2012
13-08-2018, 12:47
به شما طرح 360 دادن که به انتن های 4G همراه اول وصل میشه.
از شما چقدر مبلغ دریافت کردن؟
نوشته که
طرح تعویض 50 هزار تومانی:n02:

ho3in2012
13-08-2018, 13:09
دوست عزیز منم قم میشینم و کلا خونمون تو نقشش تحت پوشش نیست
ولی td-lte عادی چند ماه پیش گرفتم و کاملا آنتن داد و سرعتش هم دقیقا مثل شماست
با توجه به تست سرعتی که گزاشتین سرعتتون رو 40 مگابیت محدود شده و ISP رو هم Mobin Net زده
مطمئن هستین به دکل همراه اول وصل هستین؟
اگه مودموتون 360 هست با lte watch باند فرکانسی رو بزارین رو 2600 یا 1800 اگه وصل بشه سرعتتون بالاتر خواهد بود

srx190d
13-08-2018, 13:56
اگر قرار مهمان همراه اول باشید چرا غیر مستقیم
منطقی تر اینکه با سیم و مودم آنلاک وصل بشیم
حالا بسته ها و طرح تعویض باز ی مورد مثبت ممکن باشه

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]

ho3in2012
13-08-2018, 14:46

چون مبین نت خیلی ارزون تره
مثلا همراه اول طرح 100 گیگ ماهیانه 70 تومن نداره

f_s10224
13-08-2018, 18:00

همراه اول بیشتر به صورت هاب اینجا عمل می کنه . یعنی از نت همراه اول نمیگیره بلکه نت خود شرکت مبینت هست که به مشترک داده میشه . طرح ها هم مبینت بهتر از همراه اول هست فقطم بحث دانلود نیست ...بحث اینه تو روز روشن ادم بخواد یوتوب بره یا هر کاری قیمت بسته ها بهتر از همراه اول هست

ahwazp30
13-08-2018, 18:16
همراه اول بیشتر به صورت هاب اینجا عمل می کنه . یعنی از نت همراه اول نمیگیره بلکه نت خود شرکت مبینت هست که به مشترک داده میشه . طرح ها هم مبینت بهتر از همراه اول هست فقطم بحث دانلود نیست ...بحث اینه تو روز روشن ادم بخواد یوتوب بره یا هر کاری قیمت بسته ها بهتر از همراه اول هست
اما یک مسئله هست ، باید دید وقتی بار ترافیکی دکل بالاست ایا تاثیری توی نت مبین نت میزاره یا نه .مثلا دکلی که نزدیک من هست تقریبا 50 متر باهام فاصله داره و روی 4g انتن فول هست اما سرعت بیشتر از 3 مگابیت نمیشه و پینگ داخل هم بالای 250 هست.حالا اگر من از 360 استفاده کنم با توجه به اینکه از همین دکل سرویس میگیره همینقدر افت سرعت و پینگ بالا داره ؟

apple021
13-08-2018, 19:11
مثل میمون نشستن اون پشت سیستم هی قطع و وصل میکنن
هیچ مشکلی ندارنااا فقط مثل میمون دست میزنن رو دکمه میتونم قسم بخورم 80 درصد کادر مبین نت بی سواد هستن

f_s10224
13-08-2018, 20:23
اما یک مسئله هست ، باید دید وقتی بار ترافیکی دکل بالاست ایا تاثیری توی نت مبین نت میزاره یا نه .مثلا دکلی که نزدیک من هست تقریبا 50 متر باهام فاصله داره و روی 4g انتن فول هست اما سرعت بیشتر از 3 مگابیت نمیشه و پینگ داخل هم بالای 250 هست.حالا اگر من از 360 استفاده کنم با توجه به اینکه از همین دکل سرویس میگیره همینقدر افت سرعت و پینگ بالا داره ؟
نباید بار ترافیکی دکل روی مبینت تاثیر بزاره چون کانال ها جدا هستن از هم . به نظرم تست کنین

saeexx
13-08-2018, 21:31
دوستان این طرح ۳۶۰ چیه؟
چه نوع مودمی میدن
من تو فروم ایرانسل هستم میخام مبین نت بگیرم
ممنون میشم نظر بدین؟

ho3in2012
13-08-2018, 22:41
دوستان این طرح ۳۶۰ چیه؟
چه نوع مودمی میدن
من تو فروم ایرانسل هستم میخام مبین نت بگیرم
ممنون میشم نظر بدین؟
مودم b612
تو طرح تعویض وایمکس مبین نت به td-lte میدن در صورتی که تحت پوشش مبین نت نباشین
سیمکارتش فرق داره با سیمکارتای معمولی مبین نت و قابلیت رومینگ به همراه اول رو داره

ahwazp30
13-08-2018, 22:56
نباید بار ترافیکی دکل روی مبینت تاثیر بزاره چون کانال ها جدا هستن از هم . به نظرم تست کنین

تست که نمیتونم چون مبین نت ندارم ولی فکر کنم تاثیر داشته باشه .اینو باید دوستانی که از طرح 360 استفاده میکنن بگن.عجیبه که این دکل فیبر نوری هست و وضعیتش اینقدر تاسف باره .

abadan2345
13-08-2018, 23:00
عالی بود ممنون

saeexx
14-08-2018, 01:06
مودم b612
تو طرح تعویض وایمکس مبین نت به td-lte میدن در صورتی که تحت پوشش مبین نت نباشین
سیمکارتش فرق داره با سیمکارتای معمولی مبین نت و قابلیت رومینگ به همراه اول رو داره

پیشنهاد میکنین این مودم رو؟
میشه بصورت مشترک جدید این مودم رو‌خرید؟ قیمتش چجوری هست؟
کلا از سرویس مبین نت راضی هستین؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

ho3in2012
14-08-2018, 01:24
پیشنهاد میکنین این مودم رو؟
میشه بصورت مشترک جدید این مودم رو‌خرید؟ قیمتش چجوری هست؟
کلا از سرویس مبین نت راضی هستین؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
من طرح 360 ندارم و مودم b612 بصورت td-lte عادی خریداری کردم از مبین نت
از یه جهت مودم خوبیه چون هم 4g بصورت fdd ساپورت میکنه وهم tdd
و از طرف دیگه وای فای این مودم به نظر من خیلی ضعیفه و 5 گیگاهرتز هم پشتیبانی نمیکنه
مودم b612 رو ایرانسل با نام tf-i60 میفروشه 360 تومن
ولی مبین نت بدون طرح مودم نمیفروشه و باید از داخل سایت مودمرو همراه با یک طرح اولیه td-lte خریداری کنین قیمتاش هم تو سایت هست و بعد خرید هم یه مودم شانسی براتون میارن ممکنه b612 باشه یا هر چیز دیگه!
اما اگر طرح 360 (که مودمش قطعا b612 هست) میخواین باید تماس بگیرین چون طرح داخل سایت موجود نیست و اینکه احتمالا فقط به کاربران وایمکس داده میشه

parsbin
14-08-2018, 09:50
دوستان، این دو تا طرح فقط در سرعت اینترنت شبانه فرق دارن یا در سرعت روزانه هم فرق میکنن؟
پیشنهاد شما کدوم طرحه؟

and-roid2
14-08-2018, 10:38
دوستان، این دو تا طرح فقط در سرعت اینترنت شبانه فرق دارن یا در سرعت روزانه هم فرق میکنن؟
پیشنهاد شما کدوم طرحه؟

در شبانه فرق میکنند.
سرعت روزانه 4 تا 40مگ هست در هر دو طرح

arashsard
14-08-2018, 12:22
یه هفتس افزایش پینگ دارم . از حدود ۱۱۰ اومده ۱۶۰ با سرور اروپا :n27:

ksjvk
14-08-2018, 13:51
پیشنهاد شما کدوم طرحه؟

طرح پر سرعت فقط ده گیگ ترافیک شبانه داره. چه فایده داره پر سرعت باشه ولی فقط ده گیگ. من طرح عادی دارم هر شب راحت ده گیگ رو دانلود میکنه. به نظرم این یکی هزار گیگ ترافیک شبانه داره خیلی بهتره

ksjvk
14-08-2018, 13:53
یه هفتس افزایش پینگ دارم . از حدود ۱۱۰ اومده ۱۶۰ با سرور اروپا :n27:

منم چند روزه تایم اوت دارم. نمیدونم چش شده

ho3in2012
14-08-2018, 15:58
منم چند روزه تایم اوت دارم. نمیدونم چش شده
تایید میشه
چند روزی خوب بود ولی امروز دوباره پینگ رفته بالا و تایم اوت هم هست

nobody2000
15-08-2018, 22:27
سلام - دوستان مبین نت مودمی داره که از وای فای دوال باند پشتیبانی کنه ؟

یا باید مودم برا استفاده از 4G بگیرید و از مودمهایی که 2 باند رو پشتیبانی میکنه استفاده کنید یا یه مودم معمولی بگیرید و وصل کنید به یه روتر 2 باند .

parsbin
18-08-2018, 15:20
یک نرم افزار اندرویدی روی سایت مبین نت بود برای تنظیم و سیگنال گرفتن مودمش، الان دیگه نمیتونم پیداش کنم. بهترین راه پیدا کردن موقعیت خوب قرارگیری مودم مبین نت چیه؟
داخل پنل مدیریت مودم، چه فاکتورهایی رو باید توجه کنم؟
منزل در مرکز شهر و در ارتفاع بالایی هست ولی سرعت خوبی نمیگیرم

mostafadc
18-08-2018, 18:34
یک نرم افزار اندرویدی روی سایت مبین نت بود برای تنظیم و سیگنال گرفتن مودمش، الان دیگه نمیتونم پیداش کنم. بهترین راه پیدا کردن موقعیت خوب قرارگیری مودم مبین نت چیه؟
داخل پنل مدیریت مودم، چه فاکتورهایی رو باید توجه کنم؟
منزل در مرکز شهر و در ارتفاع بالایی هست ولی سرعت خوبی نمیگیرم
برا مودم b612 شما از طريق اين آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد پنل تنظيمات مودم بشو. بعدش برو به اين قسمت ها به ترتيب از چپ به راست
Settings>System>Device Information
وسطاي صفحه سه تا پارامتر مخصوص سيگنال دريافتي هست.
RSRQ - RSRP - SINR
جلوي هر كدوم اينا يه عدد هست. شما مودم رو بايد انقدر جابجا كنيد تا بزرگترين عدد ممكن برا اينا بدست بياد. البته اگر علامت منفي كنار عدد باشه، بايد خود عدد بدون توجه به علامتش كوچيكتر باشه.
توصيه مبين نت اينه كه RSRP بزرگتر از منفي 115 باشه و SINR بزرگتر از 10 باشه تا سرعت مطلوب بدست بياد.

ERF@NIAN
19-08-2018, 16:40
بعد از حدود 8 یا 9 ماه خاموش بودن مودم و استفاده نکردن یکی دو هفته قبل خودشون زنگ زدن اومدن مودم به درد نخورشونو ازم خریدن و رفتن. منم راحت کردن

ho3in2012
19-08-2018, 16:57
بعد از حدود 8 یا 9 ماه خاموش بودن مودم و استفاده نکردن یکی دو هفته قبل خودشون زنگ زدن اومدن مودم به درد نخورشونو ازم خریدن و رفتن. منم راحت کردن
کدوم مدل رو داشتین؟

ERF@NIAN
19-08-2018, 18:42
کدوم مدل رو داشتین؟
Air master 3000m

behzadee
19-08-2018, 23:48
Air master 3000m

چند برداشتن؟

ksjvk
20-08-2018, 12:58
به خاطر تحریم قیمتش خیلی رفته بالا به همین خاطر دارن بلا استفاده ها رو جمع میکنن.
من شنیدم به خاطر بالا بودن قیمت قطعات دزدها میرن سراغ باطری دکل ها، به خاطر همین مدام قطعی داریم.

mostafadc
20-08-2018, 20:54
به خاطر تحریم قیمتش خیلی رفته بالا به همین خاطر دارن بلا استفاده ها رو جمع میکنن.
من شنیدم به خاطر بالا بودن قیمت قطعات دزدها میرن سراغ باطری دکل ها، به خاطر همین مدام قطعی داریم.
هركي استفاده نكنه اجباراً مودمشا ميگيرن ازش يا اينكه اختياريه؟

mohammadgh6
22-08-2018, 03:48
مودم مال شماست.پس طبیعتاً اختیاریه که بس بدی یانه.به من زنگ زدن گفتن صد الی صدو پنجاه میخریم.تو دیوار فروختم ۲۵۰بدون سیم کارت.

pedram2222
22-08-2018, 11:15
مودم مال شماست.پس طبیعتاً اختیاریه که بس بدی یانه.به من زنگ زدن گفتن صد الی صدو پنجاه میخریم.تو دیوار فروختم ۲۵۰بدون سیم کارت.
مبین نت سیم کارت جدا میفروشه؟
بدون سیم کارت بدرد کسی میخوره؟ آنلاک میکنن؟

mohammadgh6
22-08-2018, 21:04
نه سیم خالی نمیده
فقط انلاک کنه به دردش میخوره

Armin.Computer
23-08-2018, 14:01
سلام دوستان
دیروز مودمم رو بردم یه منطقه تست کنم
با اعداد پایین مواجه شدم:
Signal Strength : -76
Link Quality : 10
چرا اینا اینقدر اختلاف دارن. حتی پارامتر سیگنال که 76 بود دیگه سبز شده بود ولی لینک 10 بود و حتی کمتر و قرمز

ksjvk
26-08-2018, 10:21
هركي استفاده نكنه اجباراً مودمشا ميگيرن ازش يا اينكه اختياريه؟

اختیاریه، سیم کارت نیست که مثل ایرانسل دزد بسوزوننش بدن به یکی دیگه. مگر اینکه چند وقت دیگه یه راه برای دزدیدنش پیدا کنن به زور بگیرن ازمون!:n23:

rezausa2020
30-08-2018, 00:12
کسی مشکل قطعی نداره؟
دهن مارو سرویس کرد امشب

mohammadgh6
30-08-2018, 00:19
اقایون من مودمم آنلاک شدست. با سیم TDایرانسل و مبین نت با هر دو سرعت خیلی پایینه درحد 512کیلوبیت ولی با سیم fdd بهتره کسی راه حلی داره؟

farhad_usa
30-08-2018, 01:28
کسی مشکل قطعی نداره؟
دهن مارو سرویس کرد امشب
از ساعت 10 شب قطع شده،زنگ زدم پشتیبانی،میگه سراسری هست،ممکنه تا صبح ادامه داشته باشه،:n34:

apple021
30-08-2018, 15:38
یک مشت دزددددددد
rsrp من ۸۵ بود
sinr من ؛۶ تا ۸
حدودا ۱ هفته است منتطقه پونک
داغونه
مودم‌ بگید یک سانت تکون داده باشم ندادم
ولی این الان وضعیتمه
rsrp شد ۱۰۰
sinr شده 0
زنگم‌میزنم میگن شاید ساختمون ساختن شاید شرایط جوی
این هفته تکلیفمو مشخص میکنم
دایال اپ میخرم خوب ....

ho3in2012
31-08-2018, 14:41
امروز نمیدونم دوباره چی شده
هیچ سایتی رو درست باز نمیکنه مبین نت
سرعت هم شدیدا اومده پایین
کسی چنین مشکلی نداره؟

saeidf1
31-08-2018, 15:11
امروز نمیدونم دوباره چی شده
هیچ سایتی رو درست باز نمیکنه مبین نت
سرعت هم شدیدا اومده پایین
کسی چنین مشکلی نداره؟
مشکل سراسریه بقیه دوستام با اپراتور های دیگه هم پینگشون داغون شده تو psn بالا 240 رفته سرعت دانلود هم 1 مگابیت شده:n35:

ksjvk
03-09-2018, 08:34
معلوم نیست باز پای کی رفته رو سیم. سرعت داغوووونه مدام هم قطع میشه. من شمال غرب تهرانم اینجا افتضاحههههه

apple021
03-09-2018, 12:01
نخــــیر مثل اینکه این قضیه قرار نیست درست بشه!
دوستان من همیشه خامموش روشن میکنم انتن کامل سیگنال عالی ولی بعد 1 دقیقه سریع سوییچ میشه رو دکل دیگه یا دستکاری میکنن!
نمیدوونم داستان چیه!

ho3in2012
03-09-2018, 12:44
من فعلا کناز گذاشتم مبین نت رو تا اوضاعش درست بشه
قطعی هاش زیاد شده جدیدا

apple021
04-09-2018, 09:13
اول اومدن بسته 200 گیگ رو برداشتن بعد اومدن انتن ها رو کم کردن با سرعت رو ....پینگ هاش افتضحاهه...یه بازی میخوای بکنی کلا داغونه به خدا...........
به همین سادگی ذور میگن و ما ساکتیم :)
بیایید مودم ها رو ازمون بگیرید ذوری ما چیزی نمیگیم

f_s10224
04-09-2018, 10:03
اول اومدن بسته 200 گیگ رو برداشتن بعد اومدن انتن ها رو کم کردن با سرعت رو ....پینگ هاش افتضحاهه...یه بازی میخوای بکنی کلا داغونه به خدا...........
به همین سادگی ذور میگن و ما ساکتیم :)
بیایید مودم ها رو ازمون بگیرید ذوری ما چیزی نمیگیم
انتن رو که طرح 360 باشین خیلی فرقی نمی کنه دیگه

number-1
05-09-2018, 00:29
طرح 360 چیه ؟
TDD با FDD با همه؟
خوب ما TDD خریدیم اگه میخواستیم که از همون 4G استفاده میکردیم دیگه
قابلیت انتخاب داره یا نه هر چی خودش صلاح بدونه میره روی اون؟

ho3in2012
05-09-2018, 07:53
طرح 360 چیه ؟
TDD با FDD با همه؟
خوب ما TDD خریدیم اگه میخواستیم که از همون 4G استفاده میکردیم دیگه
قابلیت انتخاب داره یا نه هر چی خودش صلاح بدونه میره روی اون؟
طرح 360 باهاش میشه به دکل همراه اول وصل شد و از همون طرح های مبین نت رو دکل همراه اول استفاده کرد
اینو دوستانی که دارن باید نظز بدن که قابلیت انتخاب داره یا نه ولی حتی اگه نداشته باشه با یه نرم افزار ساده مثل ltewatch میشه به راحتی روی tdd و fdd قفلش کرد

f_s10224
05-09-2018, 09:08
طرح 360 باهاش میشه به دکل همراه اول وصل شد و از همون طرح های مبین نت رو دکل همراه اول استفاده کرد
اینو دوستانی که دارن باید نظز بدن که قابلیت انتخاب داره یا نه ولی حتی اگه نداشته باشه با یه نرم افزار ساده مثل ltewatch میشه به راحتی روی tdd و fdd قفلش کرد
من شیراز تستش کردم خیلی راحت هم روی تی دی دی سویچ میشه هم اف دی دی ...از نظر سرعتی هم فرقی نداشتن فقط انتن همراه اول پر بود

ho3in2012
05-09-2018, 11:00
من شیراز تستش کردم خیلی راحت هم روی تی دی دی سویچ میشه هم اف دی دی ...از نظر سرعتی هم فرقی نداشتن فقط انتن همراه اول پر بود
چقدر هزینش شد؟
روی همراه اول هم محدودیت سرعت 40 مگابیت هست؟

f_s10224
05-09-2018, 15:43
چقدر هزینش شد؟
روی همراه اول هم محدودیت سرعت 40 مگابیت هست؟
هزینه که فرقی نداشت من همون اول بهم 360 دادن ...سرعت روی 40 مگ فیکسه البته الان جدیدا یجایی هستم که بخاطر خلوتی سرعت بالاتر از 40 مگ هم میره

ho3in2012
05-09-2018, 15:52
هزینه که فرقی نداشت من همون اول بهم 360 دادن ...سرعت روی 40 مگ فیکسه البته الان جدیدا یجایی هستم که بخاطر خلوتی سرعت بالاتر از 40 مگ هم میره
قبلش مشترک وایمکس بودین؟

f_s10224
05-09-2018, 16:44
قبلش مشترک وایمکس بودین؟
بله
اینجا کلا انتن هم نداره فقط همراه اول میشه

mohammadgh6
05-09-2018, 17:01
من فکر کنم به جاهایی که پوشش داره 360 به هیچ وجه نمیده .احتمالا هزیزه داره براش.

ho3in2012
05-09-2018, 17:39
من فکر کنم به جاهایی که پوشش داره 360 به هیچ وجه نمیده .احتمالا هزیزه داره براش.
بله
اینطور که معلومه مخصوص کاربران وایمکس هست این طرح
چون وایمکس رو دارن جمع میکنن این طرحو درست کردن برای کاربران وایمکسی که تحت پوشش نیستن

mostafa_2050
07-09-2018, 10:14
سلام اصلا چیزی به نام مودم ۳۶۰ درجه نداریم مودما همشون یه جورن اون چیزی که مهمه وباعث میشه رو شبکه همراه اول ریجستر بشه سیم کارت ۳۶۰ درجه هست شما میتونید باسیم کارت ۳۶۰ درجه با هر مودمی که فورجی داشته باشه به جز گوشی به شبکه همراه وصل بشید من خودم تست کردم و کاملا مطمعن هستم وسرعت هم رو ۴۰ قفل هست پسدنبال سیم کارت ۳۶۰ درجه باشید مودم مهم نیست با مودم جیبی هم وصل میشه فقط باید دستی apn بسازید

mostafa_2050
07-09-2018, 10:19
سلام اصلا چیزی به نام مودم ۳۶۰ درجه نداریم مودما همشون یه جورن اون چیزی که مهمه وباعث میشه رو شبکه همراه اول ریجستر بشه سیم کارت ۳۶۰ درجه هست شما میتونید باسیم کارت ۳۶۰ درجه با هر مودمی که فورجی داشته باشه به جز گوشی به شبکه همراه وصل بشید من خودم تست کردم و کاملا مطمعن هستم وسرعت هم رو ۴۰ قفل هست پسدنبال سیم کارت ۳۶۰ درجه باشید مودم مهم نیست با مودم جیبی هم وصل میشه فقط باید دستی apn بسازید

mostafa_2050
07-09-2018, 10:20
اگر سیم کارت ۳۶۰ درجه گذاشتید و به همراه اول ریجستر نشد تو قسمت تنظیمات شبکه به صورت دستی سرچ کنید موقعی که شبکه فورجی همراه اول پیدا کرد به صورت دستی انتخابش کنید

mostafa_2050
07-09-2018, 10:22
رومینگ دیتا هم فعال کنید

ho3in2012
07-09-2018, 13:44
اگر سیم کارت ۳۶۰ درجه گذاشتید و به همراه اول ریجستر نشد تو قسمت تنظیمات شبکه به صورت دستی سرچ کنید موقعی که شبکه فورجی همراه اول پیدا کرد به صورت دستی انتخابش کنید
سیمکارت 360 تون رو روی مودم عادی نزارین
طبق تجربه دوستان ممکنه سیمکارتتون رو مسدود کنن

iran100
07-09-2018, 21:55
دوستان این طرح 360 چیست؟ یعنی الان سیم کارت های مبین نت روی همراه اول رومینگ می شود؟ یا فقط بعضی سیم کارت های مبین نت؟ قیمتش چنده؟

ho3in2012
07-09-2018, 21:59
دوستان این طرح 360 چیست؟ یعنی الان سیم کارت های مبین نت روی همراه اول رومینگ می شود؟ یا فقط بعضی سیم کارت های مبین نت؟ قیمتش چنده؟
فقط سیمکارت های 360 روی شبکه همراه اول رومینگ میشه
طرح 360 مخصوص یوزر هایی هست که مشترک وایمکس هستن و منطقه اون ها تحت پوشش td-lte نیست
چون دارن وایمکس رو جمع میکنن این طرح رو جایگزینش کردن

mostafa_2050
08-09-2018, 00:05
اصلا اینجوری نیست مسودیتی در کار نیست من خودم تست کردم

ksjvk
11-09-2018, 09:14
خدایی این چه وضعیه. مبین نت همه اش قطع میشه. از دیروز بعد از ظهر داره شدید بازی در میاره زنگ هم میزنی به شرکتشون همه اش اشغاله. دیگه واقعا گندشو درآوردن

farhad_usa
11-09-2018, 15:31
خدایی این چه وضعیه. مبین نت همه اش قطع میشه. از دیروز بعد از ظهر داره شدید بازی در میاره زنگ هم میزنی به شرکتشون همه اش اشغاله. دیگه واقعا گندشو درآوردن
از ساعت هشت شب تا ساعت چهار و بیست دقیقه بعدازظهر امروز قطع بوده.تلفنشم هم که زنگ می زنی،به کارشناسا وصل نمیشن و میگه همکاران در تلاشن:n34:
فک کنم تحریما بعد پوشک و نوار بهداشتی به مبین نت رسیدن

mohammadgh6
11-09-2018, 17:35
الان ساعت ۶ونیم عصر کسی قطعی داره؟

iDownload & iGame
11-09-2018, 17:48
ایرانسل که همچنان مشکل داره!

mohammadgh6
11-09-2018, 19:38
دوستان کسایی که اعلام قطعی میکنن.لطفا بگن کجا و کدوم منطقه

ata.royalfalcon
11-09-2018, 20:15

برای منهم از دیروز بعد از ظهر دچار مشکل و قطعی شده . محله شهرآرا - ستارخان .

farhad_usa
11-09-2018, 20:35
شرق تهران-ساعت چهار وبیست دقیقه، چند دقیقه وصل شد،ولی دوباره قطع شد و قطعی همچنان ادامه داره
دوستان در اینستاگرام مبین نت زده قطعی خارج از شبکه هست، دوستان از وضعیت نت شرکت های دیگه خبر ندارید که واسه اونام قطع شده یا نه؟

N O V A L I S
11-09-2018, 21:07
پونک قطعه. عصری یه ساعتی وصل بود دوباره قطع شد. یه هدیه 2 گیگ بابت قطعی داد که فعالش کردم ولی من که ندیدم حجمی اضافه بشه.
ضمنا نکته جالبی که همیشه موقع تمدید ماهانه طرح 100 گیگ برام وجود داره اینه که 80 مگ از حجم همون لحظه گم و گور میشه!! یعنی حجم واقعی ۹۹.۹۲ هست!!

ho3in2012
11-09-2018, 22:10
دوستان دو هفته هست که سیم مبین نتم رو کنار گذاشتم دو تا سوال داشتم:
1- قطعی هایی که اشاره میکنین موقت هست (در حد قطع و وصل) یا اینکه برای چند ساعت قطع میشه؟
2- فقط اینترنت قطع میشه یا کلا سیگنال مودم هم میپره؟

farhad_usa
11-09-2018, 22:17
دوستان دو هفته هست که سیم مبین نتم رو کنار گذاشتم دو تا سوال داشتم:
1- قطعی هایی که اشاره میکنین موقت هست (در حد قطع و وصل) یا اینکه برای چند ساعت قطع میشه؟
2- فقط اینترنت قطع میشه یا کلا سیگنال مودم هم میپره؟
1-تقریبا 24 ساعته که به صورت کامل قطع بوده.
2-سیگنال قطع و وصل میشه،ولی نت به صورت ثابت قطع هست.

bargozideh
12-09-2018, 01:04
منم از دوشنبه حدودا ساعت 8 شب دیگه قطغ شدم - منطقه مجیدیه

ksjvk
12-09-2018, 09:52
منم از دوشنبه حدودا ساعت 8 شب دیگه قطغ شدم - منطقه مجیدیه
قطعی سراسریه فکر میکنم. من جنت آباد هستم دقیقا از همین ساعت قطع شد. معلوم نیست چه گندی دارن میزنن

iDownload & iGame
13-09-2018, 08:32
عذرخواهی مبین‌نت از مشکلات شبکه و تایید اشکال در آنتن‌های GPS
شرکت ارتباطات مبین‌نت در خصوص اختلالات اخیر در شبکه اینترنت ثابت TD-LTE در بیانیه‌ای اعلام کرد:
اختلالات اخیر به دلیل اشکال در اتصال آنتن‌های رادیویی به سیستم تعیین موقعیت جهانی (GPS) به وجود آمده و منجر به قطعی در شبکه اینترنت TD-LTE مبین‌نت در شهرهای تهران و برخی از شهرهای حومه شده است.
به محض پایان ناپایداری، برنامه‌ی وسیعی را برای جلب رضایت مشترکین خود و جبران خسارت ایشان در مناطق دچار اختلال به اجرا درخواهد آورد.

farhad_usa
14-09-2018, 02:02
عذرخواهی مبین‌نت از مشکلات شبکه و تایید اشکال در آنتن‌های GPS
شرکت ارتباطات مبین‌نت در خصوص اختلالات اخیر در شبکه اینترنت ثابت TD-LTE در بیانیه‌ای اعلام کرد:
اختلالات اخیر به دلیل اشکال در اتصال آنتن‌های رادیویی به سیستم تعیین موقعیت جهانی (GPS) به وجود آمده و منجر به قطعی در شبکه اینترنت TD-LTE مبین‌نت در شهرهای تهران و برخی از شهرهای حومه شده است.
به محض پایان ناپایداری، برنامه‌ی وسیعی را برای جلب رضایت مشترکین خود و جبران خسارت ایشان در مناطق دچار اختلال به اجرا درخواهد آورد.
بعنی دو گیگ دبگه هم می خواد برای جبران خسارت بده؟

morteza_mombeini
14-09-2018, 09:00
سلام .کسی مودم b612 مبین نت رو انلاک کرده ؟

ho3in2012
14-09-2018, 09:08
سلام .کسی مودم b612 مبین نت رو انلاک کرده ؟

بله، خیلی ها از جمله من آنلاک کردن
اما میگن سری های جدیدش بوت لودرش لاک شده و آنلاک نمیشه

morteza_mombeini
14-09-2018, 18:10
بله، خیلی ها از جمله من آنلاک کردن
اما میگن سری های جدیدش بوت لودرش لاک شده و آنلاک نمیشه

اخه من میخام یکی از این مودم ها بخرم و انلاک کنم ولی نمیدونم از مبین نت بخرم یا ایرانسل .چون خودم مودم ایرانسل دارم و اگر بخام از ایرانسل بگیرم دیگه نمیتونم از مبین نت سرویس بگیرم چون سیم جداگانه نمیفروشن ولی اگر از مبین نت بخرم هم میتونم از مبین نت استفاده کنم هم سیم مودم ایرانسل رو روی این بزارم ولی اگر قفل شده که دیگه هیچ.نظر شما چیه ؟

mostafadc
14-09-2018, 20:52
مبين نت الان هم تعرفه هاش خيلي گرون تره هم مودم هاش انلاك نميشن.
با اين حساب يواش يواش مشتري هاشو از دست ميده. چون كمتر كسي ميره سمتش
من خودم سه ماه ديگه از اشتراكم مونده، بعدش ميرم سمت ايرانسل.

ksjvk
15-09-2018, 06:36
بعنی دو گیگ دبگه هم می خواد برای جبران خسارت بده؟
من سه روز آخر اشتراکم افتاد تو این خرابی ها، باعث شد 20 گیگ از اینترنتم سوخت بشه. اینو با دو گیگ میخوان جبران کنن؟ :n27:

Saysooka
15-09-2018, 19:59
سلام این سرعت دانلود تو سرمر های ps4

تقریبا از عید 96 مبین نت دارم اکثرا خوبه فقژ این هفته اخر یکم افت داشت ک امروز درست شده

سرعتش تو پی سی 4.5 مگا بیت در ثانیه هست ک میشخ خر گیگ 2-3 مین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Saysooka
15-09-2018, 20:00
(.)ویرایش شد

number-1
16-09-2018, 09:47
دوستان این 2 گیگی که بابت خسارت داده تا کی میشه استفادش کرد؟مهلای داره؟

- - - Updated - - -

دوستان این 2 گیگی که بابت خسارت داده تا کی میشه استفادش کرد؟مهلتی داره؟

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

number-1
16-09-2018, 09:48

ksjvk
16-09-2018, 10:06

من فعالش کردم، هیچ تغییری تو حجمم نداد فکر کنم سرکاریه

danielo
16-09-2018, 15:17
من مودم وایمکس مبین نت داشتم . الان متوجه شدم lte مبین نت به شهر من اومده .
امکان تعویض مودم هست ؟
چون قبلا تو همین تاپیک میدیدیم یک پول کمی میگرفته و مودم تعویض میکرده

saeidf1
17-09-2018, 14:16
من مودم وایمکس مبین نت داشتم . الان متوجه شدم lte مبین نت به شهر من اومده .
امکان تعویض مودم هست ؟
چون قبلا تو همین تاپیک میدیدیم یک پول کمی میگرفته و مودم تعویض میکرده

مهاجرت رو برداشتن از وایمکس به td

number-1
17-09-2018, 16:14
علی‌رغم بروز اختلالات به‌صورت پراکنده، مبین‌نت در راستای جلب رضایت مشترکین خود، حداکثر زمان یعنی چهار روز را ملاک جبران قرار داده و به هریک از مشترکینی که دچار اختلال در استفاده از اینترنت شده‌اند، فارغ از زمان‌های قطعی و وصلی، یک طرح 4 روزه با حجم 80 گیگابایت (40 گیگابایت روزانه + 40 گیگابایت شبانه) اختصاص داده است. این طرح در بانک هدایای حساب کاربری مشترکین ذخیره‌شده و پس از پایان طرح فعلی قابلیت فعال‌سازی خواهد داشت. بنابراین لازم است مشترکین در زمانی نسبت به فعال‌سازی این هدیه اقدام کنند، که طرح فعلی آن‌ها به اتمام رسیده باشد. چراکه طرح هدیه، جایگزین طرح قبلی خواهد شد. بدیهی است پس از پایان طرح هدیه مشترکین می‌توانند هر طرحی که تمایل دارند را انتخاب نمایند.

saeexx
19-09-2018, 02:51
دوستان من امروز مبین نت گردم مودم b612 از سرعت که راضیم نزدیک ۳۰ مگابیت در ثانیه
سوالم اینه به نظرتون مودم انلاک کنم یا نه
چجوری میتونم از fd lte استفاده کنم
نصاب گفت باید طرحشو‌ بکیری
میشه از هر ۲ اینترنت استفاده کرد البته سویچ کنم اگه مشکل داشت
تنظیمات خاصی واسه مودم نمیخاد که؟! تخصصی
سپاس

mostafadc
19-09-2018, 13:14
دوستان من امروز مبین نت گردم مودم b612 از سرعت که راضیم نزدیک ۳۰ مگابیت در ثانیه
سوالم اینه به نظرتون مودم انلاک کنم یا نه
چجوری میتونم از fd lte استفاده کنم
نصاب گفت باید طرحشو‌ بکیری
میشه از هر ۲ اینترنت استفاده کرد البته سویچ کنم اگه مشکل داشت
تنظیمات خاصی واسه مودم نمیخاد که؟! تخصصی
سپاس
تا اونجايي كه به من گفتن، جايي كه پوشش td-lte خوب باشه، طرح 360 رو نميدن.(مگه اينكه نظر مبين نت در اين مورد عوض بشه)
اگر مودم رو آنلاك كنيد با داشتن سيمكارت هر اپراتوري ميتونيد از اينترنت اون اپراتور استفاده كنيد.

saeexx
19-09-2018, 15:01
تا اونجايي كه به من گفتن، جايي كه پوشش td-lte خوب باشه، طرح 360 رو نميدن.(مگه اينكه نظر مبين نت در اين مورد عوض بشه)
اگر مودم رو آنلاك كنيد با داشتن سيمكارت هر اپراتوري ميتونيد از اينترنت اون اپراتور استفاده كنيد.

مرسی بابت پاسخ
اگر مودم انلاک بشه هنوز میشه از td lte مبین یا ایرانسل استفاده کرد؟
خوندم که بعد از انلاک مودم دیگه استیبل نیست درسته؟
مودم خوبی به نظر میرسه هم از لحاظ قدرت سیگنال دریافتی هم کیفیت ساخت
بعدم اون کاغذ گارانتی و قرارداد رو‌ نصاب نه امضا کرده و نه مهر به مشکل نمیخورم؟

nobody2000
19-09-2018, 16:52
دوستان میخواستم ببینم سیم کارت TD-LTE مبین نت را تک هم میفروشند یا مثل ایرانسل حتما باید با مودم خریداری کرد ؟

ho3in2012
19-09-2018, 17:18
دوستان میخواستم ببینم سیم کارت TD-LTE مبین نت را تک هم میفروشند یا مثل ایرانسل حتما باید با مودم خریداری کرد ؟
حتما باید مودم تهیه کنین

mostafadc
19-09-2018, 17:49
مرسی بابت پاسخ
اگر مودم انلاک بشه هنوز میشه از td lte مبین یا ایرانسل استفاده کرد؟
خوندم که بعد از انلاک مودم دیگه استیبل نیست درسته؟
مودم خوبی به نظر میرسه هم از لحاظ قدرت سیگنال دریافتی هم کیفیت ساخت
بعدم اون کاغذ گارانتی و قرارداد رو‌ نصاب نه امضا کرده و نه مهر به مشکل نمیخورم؟
بعضيا گذارش كردن كه بعد از آنلاك به مشكل برخوردن. البته همگي با اين روشي آنلاك كردن كه درب مودم بايد باز بشه و ....
به احتمال زياد اگر از طريق دادن كد و بدون نياز به باز كردن مودم بشه مودم رو آنلاك كرد، اين مشكلات نخواهد بود.
در مورد گارانتي مودم اگر بفهمن در مودم رو باز كردين و آنلاكش كردين از گارانتي خارج ميشه
در مورد مهر و امضا هم ميتونين از خود پشتيباني شركت بپرسيد.

saeexx
19-09-2018, 22:47
بعضيا گذارش كردن كه بعد از آنلاك به مشكل برخوردن. البته همگي با اين روشي آنلاك كردن كه درب مودم بايد باز بشه و ....
به احتمال زياد اگر از طريق دادن كد و بدون نياز به باز كردن مودم بشه مودم رو آنلاك كرد، اين مشكلات نخواهد بود.
در مورد گارانتي مودم اگر بفهمن در مودم رو باز كردين و آنلاكش كردين از گارانتي خارج ميشه
در مورد مهر و امضا هم ميتونين از خود پشتيباني شركت بپرسيد.

الان مشکلم اینه که نمیتونم وارد پنل مشترکین بشم که بتونم ببینم سرویسم چی هست اصلا
مشکل اینه بعد از وارد کردن شماره و رمز مینویسه سرویس شما در حال بروزرسانی هست و تا ۱۰ دقیقه طول میکشه و از ۰ تا ۱۰۰ پر میشه ولی اتفاقی نمیافته و‌ وارد نمیشه
پشتیبانی گفت واسه بعضی از حساب مشترکین جدید این اتفاق میافته [emoji58]
شماره و رمز و مجددا پشتیبانی عوض کرد ولی نشد
یه گزارش پر کرد واسم.
بعد بهم گفت سرویس شما مقداری قوی تر هست
نفهمیدم منظورش چیه بخاطر دکل اطراف هست یا غیره
بعد هم کفت طرح ۳۶۰ دارم
حالا چجوری از اینترنت همرا اول استفاده کنم
توی مودم کجا برم؟

mostafadc
20-09-2018, 00:08
الان مشکلم اینه که نمیتونم وارد پنل مشترکین بشم که بتونم ببینم سرویسم چی هست اصلا
مشکل اینه بعد از وارد کردن شماره و رمز مینویسه سرویس شما در حال بروزرسانی هست و تا ۱۰ دقیقه طول میکشه و از ۰ تا ۱۰۰ پر میشه ولی اتفاقی نمیافته و‌ وارد نمیشه
پشتیبانی گفت واسه بعضی از حساب مشترکین جدید این اتفاق میافته [emoji58]
شماره و رمز و مجددا پشتیبانی عوض کرد ولی نشد
یه گزارش پر کرد واسم.
بعد بهم گفت سرویس شما مقداری قوی تر هست
نفهمیدم منظورش چیه بخاطر دکل اطراف هست یا غیره
بعد هم کفت طرح ۳۶۰ دارم
حالا چجوری از اینترنت همرا اول استفاده کنم
توی مودم کجا برم؟
همون صفحه اول پنل مودم، يه گزينه داره كه دو تا انتخاب tdd و fdd داره
اگر رو tdd بزاريد وصل ميشه به مبين نت
اگر رو fdd بزاريد وصل ميشه به همراه اول

number-1
21-09-2018, 11:14
دوستان اگه طرح 360 رو سفاررش بدیم میارن واسمون؟ "تهران"

saeexx
21-09-2018, 16:38
همون صفحه اول پنل مودم، يه گزينه داره كه دو تا انتخاب tdd و fdd داره
اگر رو tdd بزاريد وصل ميشه به مبين نت
اگر رو fdd بزاريد وصل ميشه به همراه اول

صفحه اول‌ مودم home هست و هیچ گونه تنظیماتی برای تغییر fd به td یا بلعکس موجود نیست
توی تنظیمات شبکه یه قسمت سرچ داره با نوع شبکه 4g only. 3g only. 2g only. داره

mostafadc
21-09-2018, 19:08
صفحه اول‌ مودم home هست و هیچ گونه تنظیماتی برای تغییر fd به td یا بلعکس موجود نیست
توی تنظیمات شبکه یه قسمت سرچ داره با نوع شبکه 4g only. 3g only. 2g only. داره
پس ورژن firmware مودم شما قديمي هستش. چون تو ورژن جديد هست.
شما network search رو از auto به manual تغيير بدين و apply كنيد. بعد از چند ثانيه ليست network ها براتون مياد كه يه سريشون جلوش زده forbidden و يه سري هم available
شما چون طرح 360 داريد به اونايي كه زده available ميتونيد وصل بشيد. خود مبين نت و 4g همراه اول كه احتمالاً 43212 4g بايد باشه.
انتخاب كنيد و apply بزنيد. اگر وصل بشه ميزنه success . اگر وصل نشه ميزنه failed.
با اين روش بصورت دستي ميتونيد انتخاب كنيد كه به همراه اول وصل بشه يا مبين نت.
اگر رو حالت اتوماتيك بزاريد، اولويت با مبين نت هست و در صورت نبودن يا ضعيف بودن سيگنالش، به همراه اول وصل ميشه.

mostafadc
21-09-2018, 19:47
دوستان اگه طرح 360 رو سفاررش بدیم میارن واسمون؟ "تهران"
جايي كه پوشش مبين نت خوب باشه، نميدن
اگر پوشش مبين نت نباشه و يا ضعيف باشه ميدن

saeexx
22-09-2018, 00:46
پس ورژن firmware مودم شما قديمي هستش. چون تو ورژن جديد هست.
شما network search رو از auto به manual تغيير بدين و apply كنيد. بعد از چند ثانيه ليست network ها براتون مياد كه يه سريشون جلوش زده forbidden و يه سري هم available
شما چون طرح 360 داريد به اونايي كه زده available ميتونيد وصل بشيد. خود مبين نت و 4g همراه اول كه احتمالاً 43212 4g بايد باشه.
انتخاب كنيد و apply بزنيد. اگر وصل بشه ميزنه success . اگر وصل نشه ميزنه failed.
با اين روش بصورت دستي ميتونيد انتخاب كنيد كه به همراه اول وصل بشه يا مبين نت.
اگر رو حالت اتوماتيك بزاريد، اولويت با مبين نت هست و در صورت نبودن يا ضعيف بودن سيگنالش، به همراه اول وصل ميشه.

ممنون از شما
حالا باهاش کار میکنم
اخرین ورژن مبین نت چی هست؟

mostafadc
22-09-2018, 00:50
ممنون از شما
حالا باهاش کار میکنم
اخرین ورژن مبین نت چی هست؟
خواهش ميكنم.
11.196.01.01.1472

saeexx
22-09-2018, 03:39
خواهش ميكنم.
11.196.01.01.1472

چجوری میشه اپدیت کرد؟
فریمور مبین نت واسه دانلود هست یا نمایندگی انجام میده؟

mostafadc
22-09-2018, 04:09

چجوری میشه اپدیت کرد؟
فریمور مبین نت واسه دانلود هست یا نمایندگی انجام میده؟
بايد زنگ بزني پشتيباني و بگي برات آپديت كنن. از همون مركز آپديت ميكنن. همه تنظيمات هم پاك ميشه و رمز و اسم واي فاي هم ميشه هموني كه پشت مودم نوشته كه ميتوني تغييرشون بدي.
ولي اگر ميخواي مودمو آنلاك كني، بهتره آپديت نكني. چون با ورژن جديد فعلاً نميشه

saeexx
22-09-2018, 16:03
بايد زنگ بزني پشتيباني و بگي برات آپديت كنن. از همون مركز آپديت ميكنن. همه تنظيمات هم پاك ميشه و رمز و اسم واي فاي هم ميشه هموني كه پشت مودم نوشته كه ميتوني تغييرشون بدي.
ولي اگر ميخواي مودمو آنلاك كني، بهتره آپديت نكني. چون با ورژن جديد فعلاً نميشه

خیلی به فکر انلاک نیستم حداقل با روش موجود و لحیم این چیزا
تغییر خاصی میکنه؟
چیزی اضاف میشه؟
یه سوال دیگه این مودم تا ۴ تا ssid رو ساپورت میکنه ولی چه کاربردی داره؟
تنظیمات وای فای خیلی ساده هست

number-1
22-09-2018, 18:07
واسه من ورژن مودم اپدیت شده خود به خود از شماره ورژن و تاریخش فهمیدم
ولی مودم تنظیماتش تکون نخورده
کسی توضیحی داره؟

mostafadc
22-09-2018, 19:50
خیلی به فکر انلاک نیستم حداقل با روش موجود و لحیم این چیزا
تغییر خاصی میکنه؟
چیزی اضاف میشه؟
یه سوال دیگه این مودم تا ۴ تا ssid رو ساپورت میکنه ولی چه کاربردی داره؟
تنظیمات وای فای خیلی ساده هست
يه مقدار تغييراتي داره تو قسمت network و همچنين تنظيمات ريستارت شدن مودم
اضافه شدن انتخاب سريع بين tdd و fdd كه بدرد طرح 360 ميخوره فقط.
اضافه شده انتخاب بين 4*4 MIMO و CA
يكي از گزينه هاي system setting مربوط به ريستارت خودكار مودم حذف شده.
يه مقدار خيلي كم گيرندگي سيگنالش بهتر شده برا من

mostafadc
22-09-2018, 19:54
واسه من ورژن مودم اپدیت شده خود به خود از شماره ورژن و تاریخش فهمیدم
ولی مودم تنظیماتش تکون نخورده
کسی توضیحی داره؟
والا به منم كه زنگ زدن گفتن كه ميخوايد مودم رو براتون آپديت كنيم و ريست كنيم تا شايد سيگنالتون بهتر بشه. من گفتم نه انجام نديد تا خودم بهتون اطلاع ميدم اگر خواستم. يه ديقه بعد ديدم مودمم ريست شد. فهميدم كه آپديت كردن سرخود و احتمالاً ريستش هم كردن چون همه تنظيماتم عوض شده بودن. خلاصه فهميدم طرف خيلي زبون نفهم بود كه بهم زنگ زده بود!

number-1
22-09-2018, 20:31
نمیشه کاری کرد راهشو بست خودشونم بکشن نتونن اپدیت کنن؟
راهی نداره؟

mostafadc
22-09-2018, 22:23
نمیشه کاری کرد راهشو بست خودشونم بکشن نتونن اپدیت کنن؟
راهی نداره؟
تنها راهش اينه كه مودم رو آنلاك كني و firmware ديگه اي بريزي رو مودم.
يه تنظيماتي تو نرم افزار فعلي مودم هست كه يعني مثلاً مودم بصورت آتوماتيك آپديت نشه، ولي هيچ تاثيري نداره و اگر از شركت بخوان ميتونن مودم رو force update كنن.

saeexx
23-09-2018, 01:55
يه مقدار تغييراتي داره تو قسمت network و همچنين تنظيمات ريستارت شدن مودم
اضافه شدن انتخاب سريع بين tdd و fdd كه بدرد طرح 360 ميخوره فقط.
اضافه شده انتخاب بين 4*4 MIMO و CA
يكي از گزينه هاي system setting مربوط به ريستارت خودكار مودم حذف شده.
يه مقدار خيلي كم گيرندگي سيگنالش بهتر شده برا من

خوب نظرتون چیه اپدیت کنم؟
به نظر تغیرات بدی نیست
دنبال انلاک نیستم

mostafadc
23-09-2018, 13:41
خوب نظرتون چیه اپدیت کنم؟
به نظر تغیرات بدی نیست
دنبال انلاک نیستم
زياد فرقي نداره ولي اگه دنبال آنلاك نيستي ميتوني آپديت كني. شايد سيگنالت بهتر بشه يه كم

number-1
23-09-2018, 17:54
دوستان این گیگ پک های مبین نت ایا برای همه یکسانه؟
بعد تغییر خاصی نمیکه؟
جدیدشو نمیزنه؟
الان 5 گیگ 3 تومان به غیر این چیز دیگه ای هم داشته؟

saeexx
25-09-2018, 05:07
دی ان اس مبین‌چی هست؟ dns

omidholo
27-09-2018, 23:58
سلام به دوستان ، کسی تونسته مودم SLC-130S42G انلاک کنه؟ :n37::n37:

hassanhbk
28-09-2018, 12:35
سلام، کسی اطلاع داره طرح ورود مودم رومیزی p6302 دویست گیگ شش ماهه که 400 تومن هم قیمتشه،مدل دقیق مودمی که میدن چ مدلیه؟زنگ زدم روزای تعطیل پاسخگویی ندارن و مهمه که بدونم مدل دقیق چیه،اگه کسی اطلاع داره لطفا بگه، ممنون

mohammadgh6
29-09-2018, 15:14
دوستان سیم خالی مبین نت و خرید و فروش میکنه کسی؟اگر هست قیمت چنده معمولا؟

amir_amd
30-09-2018, 23:44
مودم airmaster 3000 را میشه آنلاک کرد که سیم کارت همراه اول یا ایرانسل بهش بخوره ؟

ALIRK
30-09-2018, 23:55
مودم airmaster 3000 را میشه آنلاک کرد که سیم کارت همراه اول یا ایرانسل بهش بخوره ؟

خیر نمیشه

ALIRK
01-10-2018, 00:00
دوستان سیم خالی مبین نت و خرید و فروش میکنه کسی؟اگر هست قیمت چنده معمولا؟

تاجای من اطلاع دارم این سیم کارت +سریال و imei.....مودم در سیستم مبین نت با کد ملی شخص ثبت میشه و فعلا هم غیر قابل انتقال میباشد
هر کسی گفت سیم بدون ثبت نام هست دروغه و100درصد با کدملی اشخاص ثبت نام کردن

ksjvk
01-10-2018, 10:23
بازم تهران پوکید! تا کی قراره این وضع ادامه پیدا کنه آخه. کار ما اینترنتیه از زندگی افتادیم به خدا :n03:

ahmadreza12
01-10-2018, 12:07
بازم تهران پوکید! تا کی قراره این وضع ادامه پیدا کنه آخه. کار ما اینترنتیه از زندگی افتادیم به خدا :n03:
کدوم سمت هستید ؟

amin_v30
01-10-2018, 12:26
تایید میشه من هم مبین نت دارم هم ایرانسل،جفتشون همزمان با هم ترکیدن شرق تهران:n34::n35:

_Mehran
01-10-2018, 17:33
تایید میشه من هم مبین نت دارم هم ایرانسل،جفتشون همزمان با هم ترکیدن شرق تهران:n34::n35:

منم شرقم ترکیده ، فقط شرق اینطوریه ؟ الان خود مبین نتم اس ام اس داد ...

ksjvk
01-10-2018, 18:11
کدوم سمت هستید ؟
شمال غرب تهران

ata.royalfalcon
01-10-2018, 20:44
غرب تهران . ستارخان .
اینترنت قطع !!!

hamham1
01-10-2018, 20:54
واسه منم امروز هم اس ام اس اومد هم وقتی اومدم خونه دیدم ترکیده من هم مبین نت دارم هم ایرانسل TDLTE جفتشون قطع شدن معلوم نیست چه خبره دارن چیکار میکنن (سمت مرکز تخت طاووس هستم)

WhiteHat
02-10-2018, 00:49
ظاهرا بخاطر نوع جدیدی از پارا_زیت هست که روی td-lte و gps تاثیر میذاره، شاید جهت امنیتی کردن کشوره...

N O V A L I S
02-10-2018, 18:16
بر پدرتون لعنت با این اینترنت یبوستتون خاااک بر سرتون از اول و آخرتون ... پول مفت میدیم که هی پیغام بدید زاییدیم توش بعدم با 2 گیگ سر و تهشو هم بیارید که همون 2 گیگشم دروغ و کلکه ...

armin.arianfar
03-10-2018, 20:39
سلام دوستان . وای فای مودم b612 رو چطور خاموش کنم ؟ روش دکمه ای نیست . از داخل پنل کجا باید برم ؟ راهنمایی میکنید . نشکر

حبیب 35
03-10-2018, 20:57
درمنوی مدیریت بخش Setting شاخه WLAN Basic Settings
گزینه رو Disable کنید

armin.arianfar
03-10-2018, 22:09
درمنوی مدیریت بخش Setting شاخه WLAN Basic Settings
گزینه رو Disable کنید
متاسفانه گزینه تشکر نداره . دم شما گرم . وای فای این مودم خیلی ضعیفه . میخوام یه روتر بهش وصل کنم از وای فای اون استفاده کنم

armin.arianfar
04-10-2018, 11:56
دوستان مودم b612 وقتی باز شبکه میره بالا یهو پینگ با وای فای خود مودم خیلی میره بالا . بعضی موقع ها هم اصلا بدون اینکه باری روو شبکه باشه پینگ با مودم خیلی نوسان داره . از توو تنظیمات پیشرفته میشه مشکل رو حل کرد یا اینکه کلا سخت افزاری وا فای این مودم مشکل داره . با کابل اصلا این مشکل نیست

حبیب 35
04-10-2018, 12:31
وای فای مودم بردضعیفی داره موقع استفاده سعی کنیدنزدیک مودم باشید ومانع بین شمانباشه

number-1
04-10-2018, 16:28
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم سریع پاسخ بدین
گیگ پک های مبین نت تا چه زمانی مهلت استفاده داره بعد رزرو
ینی اونایی رو میگم که تو بانک رزرو هستن
(ضمنا طرح اشتراکیمم ماهانه شارژ میکنم)
با تشکر

armin.arianfar
06-10-2018, 01:44
دوستان من مودمم دیشب آپدیت شده . توو منو صفحه اصلی گزیه fdd و td هست . روی td اینترنت وصل هست ولی روی fdd ارتباط برقرار نمیشه . اون فکر کنم مربوط به 360 هست . زنگ بزنم پشتیبانی فعال میکنن ؟ کسایی اطلاعات تکمیلی داره ؟

mostafadc
06-10-2018, 08:14
دوستان من مودمم دیشب آپدیت شده . توو منو صفحه اصلی گزیه fdd و td هست . روی td اینترنت وصل هست ولی روی fdd ارتباط برقرار نمیشه . اون فکر کنم مربوط به 360 هست . زنگ بزنم پشتیبانی فعال میکنن ؟ کسایی اطلاعات تکمیلی داره ؟
اگر پوشش td-lte در جايي كه شما هستيد خوب باشه و سرعت اينترنتتون هم بالا باشه، طرح 360 رو براتون فعال نميكنن.

armin.arianfar
06-10-2018, 10:39
اگر پوشش td-lte در جايي كه شما هستيد خوب باشه و سرعت اينترنتتون هم بالا باشه، طرح 360 رو براتون فعال نميكنن.
از پنج چراغ آنتن دو تا سه چراغ روشن دارم . حالا یه تماس میگیرم شانسمو امتحان میکنم ببینم چی میشه .

armin.arianfar
06-10-2018, 12:54
اگه طرح ۳۶۰ که روی fdd هست فعال بشه طرح اصلی مبین نت که روی بستر td هست غیر فعال میشه ؟؟

mostafadc
06-10-2018, 15:36
اگه طرح ۳۶۰ که روی fdd هست فعال بشه طرح اصلی مبین نت که روی بستر td هست غیر فعال میشه ؟؟
تو طرح 360 ميتونيد از تو تنظيمات مودم انتخاب كنيد كه td باشه يا fd.

armin.arianfar
06-10-2018, 21:20
تماس گرفتم دو بار با دو تا کارشناس مختلف . هر دو بار فعال نکردن . حتی یه خط آنتن زیر بار نرفت و گفت فعلا نمیتونیم . اگه بدونن میتونی به نت وصل شی قبول نمیکنن الا کلا قطع باشی :n02::n02:

parsbin
07-10-2018, 10:10
نت من با هر بار ریست مودم خوب میشه، نیم ساعت خوبه دوباره خراب میشه. باز باید ریستش کنم.
چه مشکلی داره؟ بخاطر اختلالات اخیر هستش؟

armin.arianfar
07-10-2018, 10:49
نت من با هر بار ریست مودم خوب میشه، نیم ساعت خوبه دوباره خراب میشه. باز باید ریستش کنم.
چه مشکلی داره؟ بخاطر اختلالات اخیر هستش؟
اگه مودمت b612 هست احتمال اینکه از وای فایش باشه هست . دو راه برای تست داری . اول اینکه با کابل وصل شو ببین بعد از نیم ساعت میریزه به هم یا نه . اگه دسترسی به کابل نداری وقتی میریزه به هم این آیپی رو پینگ بگیر 192.168.1.1 ببین پینگ با خود روتر توو چه محدوده ای هست . باید زیر ۱۰ باشه . اگه دیدی هی میپره روو ۷۰ ۸۰ پس وای فایت اذییت میکنه . من خودم این بلا دقیقا سرم اومده

mostafadc
07-10-2018, 13:27
تماس گرفتم دو بار با دو تا کارشناس مختلف . هر دو بار فعال نکردن . حتی یه خط آنتن زیر بار نرفت و گفت فعلا نمیتونیم . اگه بدونن میتونی به نت وصل شی قبول نمیکنن الا کلا قطع باشی :n02::n02:
اگه سرعتت زير 4 مگ باشه، بايد حتماً عوض كنن برات.
منم اون اول سرعتم كم بود، زنگ زدم گفتم، گفت فعلاً امكانشا نداريم ولي ١ ماه ديگه تماس بگيريد، تغييرش ميديدم به 360.
يكماه بعد پوشش مبين نت بهتر شد تو منطقه ما. بعدش دوبار باهاشون تماس گرفتم ولي ديگه قبول نكردن طرح عوض بشه :n27:

saeexx
08-10-2018, 04:15
دوستان توی نمایشگاه تلکام تهران مبین نت ظاهرا یه مودم td lte همراه رونمایی کرده؟
کسی اطلاعاتی ازش داره؟
صحت داره این خبر؟

number-1
08-10-2018, 14:35
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم سریع پاسخ بدین
گیگ پک های مبین نت تا چه زمانی مهلت استفاده داره بعد رزرو
ینی اونایی رو میگم که تو بانک رزرو هستن
(ضمنا طرح اشتراکیمم ماهانه شارژ میکنم)
با تشکر
دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ALIRK
08-10-2018, 21:09
دوستان توی نمایشگاه تلکام تهران مبین نت ظاهرا یه مودم td lte همراه رونمایی کرده؟
کسی اطلاعاتی ازش داره؟
صحت داره این خبر؟

بله مودم جدید هست و بگفته شرکت فقط نقاط تحت پوشش خودش انتن میده..

ALIRK
08-10-2018, 21:12
دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گیگ پکها هم که مشخصه بعضیهاشون زده مدت زمانو ویکسری هم تا زمان اشتراک فعلیتون فعالن

saeexx
09-10-2018, 05:48
بله مودم جدید هست و بگفته شرکت فقط نقاط تحت پوشش خودش انتن میده..

عکسی از این مودم منتشر نشده؟
من فقط توی بنر دیدمش خیلی واضح نبود

mostafadc
09-10-2018, 17:13
عکسی از این مودم منتشر نشده؟
من فقط توی بنر دیدمش خیلی واضح نبود

saeexx
10-10-2018, 13:49
امروز هم مودم من بصورت اتوماتیک اپدیت شد به ورژن ۱۱.۱۹۶.۰۱.۰۲.۱۴۷۲
دیشب پیغام اپدیت دیدم ولی احتمال میدم ۳ روز پیش اپدیت شده
تو قسمت network روی ca باشه یا mimo 4*4 ؟
چه فرقی دارن این دو باهم

saeexx
10-10-2018, 13:50

mostafadc
10-10-2018, 14:21
نه نديدم.
فكر كنم فقط از سيمكارت tdd پشتيباني ميكنه و طرح 360 هم براش فعال نميشه. يعني بايد حتماً تو پوشش خود مبين نت باشه تا آنتن بده.

saeexx
10-10-2018, 14:27
نه نديدم.
فكر كنم فقط از سيمكارت tdd پشتيباني ميكنه و طرح 360 هم براش فعال نميشه. يعني بايد حتماً تو پوشش خود مبين نت باشه تا آنتن بده.

با این وضعیت انتن دهی مبین نت فکر نکنم خیلی جواب بده
الان شهر شیراز که من ساکنش هستم خیلی از جاهاشو انتن نمیده مناطق اصلی شهر هم هست

mostafadc
10-10-2018, 15:11
با این وضعیت انتن دهی مبین نت فکر نکنم خیلی جواب بده
الان شهر شیراز که من ساکنش هستم خیلی از جاهاشو انتن نمیده مناطق اصلی شهر هم هست
حتي اگر از پوشش همراه اول هم استفاده ميكرد اصلاً قيمتاش به صرفه نميبود. يعني نت سيمكارت اوپراتورا از اين ارزون تر ميشه.
با اين وضعيت و قيمت بالا اصلاً به درد نميخوره

aliprince
10-10-2018, 15:14
حتي اگر از پوشش همراه اول هم استفاده ميكرد اصلاً قيمتاش به صرفه نميبود. يعني نت سيمكارت اوپراتورا از اين ارزون تر ميشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با این قیمت فروش نمیره مجبورن ۲ ۳ ماه دیگه جشنواره بزارن براش

saeexx
10-10-2018, 15:56

اوه‌ اوه چه خبره قیمت ها خیلی زیاده
وقتی مودم ثابتش انتن نمیده درست وای بحال جیبیش که انتن دهیش ضعیفترم هست

f_s10224
10-10-2018, 18:55
اوه‌ اوه چه خبره قیمت ها خیلی زیاده
وقتی مودم ثابتش انتن نمیده درست وای بحال جیبیش که انتن دهیش ضعیفترم هست
رو اینا 360 هم فعال میشه فکر کنم ....اگر انتن دهی مودم کم باشه 360 فعال می کنن .....اونایی هم که می خوان تازه بخرن خصوصا این گرونا رو اگه همون اول بگن که 360 می خوان پشتیبانی باهاشون همکاری می کنه ......من اینکارو کردم یه مودم دیگه برای یه نفر دیگه خریدم ...جایی هم که معرفی کردم خیلی انتن دهی زیاد بود ولی گفتم اگه 360 ندین نمی گیرم خلاصه با یه داستانی که سیگنال کمه و...360 دادن !!!
اگر 360 فعال بشه رو اینا میشه استفاده کرد اگر فقط تی دی خودش باشه نه بدرد نمی خوره

mostafadc
10-10-2018, 21:21
رو اینا 360 هم فعال میشه فکر کنم ....اگر انتن دهی مودم کم باشه 360 فعال می کنن .....اونایی هم که می خوان تازه بخرن خصوصا این گرونا رو اگه همون اول بگن که 360 می خوان پشتیبانی باهاشون همکاری می کنه ......من اینکارو کردم یه مودم دیگه برای یه نفر دیگه خریدم ...جایی هم که معرفی کردم خیلی انتن دهی زیاد بود ولی گفتم اگه 360 ندین نمی گیرم خلاصه با یه داستانی که سیگنال کمه و...360 دادن !!!
اگر 360 فعال بشه رو اینا میشه استفاده کرد اگر فقط تی دی خودش باشه نه بدرد نمی خوره
خير فعال نميشه و فقط سيمكارت tdd و باند 42 رو پشتيباني ميكنه.
مودم هم مال شركت seowon كره هست مدل SLR-120S42G

saeexx
10-10-2018, 21:52
این طرح ۳۶۰ سرعتش در شرایط یکسان چقدر با سرعت نت مبین نت فرق داره؟