مشاهده نسخه کامل
: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
سلام دوست من اگر سرویست 360 باشه میتونی به همراه اول متصل بشی و این که تعرفه اش نسبت به سرویس عادی مبین گرون تره و تو پنل حساب کاربری اگر 360 توربو خورده باشه یعنی سروسی شما 360 هست در غیر اینصورت سرویس خود مبینه از e node bi id هم میشه فهمید به همراه اول وصل هستی یا مبین اگر ای ند بی ایدی با 101 شروع بشه به خود مبین وصلی امید وارم متوجه شده باشی
morteza_mombeini
23-12-2021, 16:46
سلام دوست من اگر سرویست 360 باشه میتونی به همراه اول متصل بشی و این که تعرفه اش نسبت به سرویس عادی مبین گرون تره و تو پنل حساب کاربری اگر 360 توربو خورده باشه یعنی سروسی شما 360 هست در غیر اینصورت سرویس خود مبینه از e node bi id هم میشه فهمید به همراه اول وصل هستی یا مبین اگر ای ند بی ایدی با 101 شروع بشه به خود مبین وصلی امید وارم متوجه شده باشی
کی گفته تعرفه اش گرونتره ؟
البته اصلاح می کنم سرویس عادی مبین و 360 تو تعرفه یکی هستن فقط بسته 100 گیگ یک ماهه و 1000 گیگ یک سال روی 360 نیست
complement
21-01-2022, 01:58
مبیننتیهای تو خونه. بسته 100 گیگ یک ماهه برا شما حذف شده؟ (سیم کارتم 360 نیس)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PedramIV
21-01-2022, 09:31
آره برای من هم حذف شده. دارن اینترنت رو داغون میکنن. هر پیجی که اینجا میری میبینی کاربرا با یه مشکل دارن سر و کله میزنن
soheilsh
21-01-2022, 11:06
بسته ۱۰۰ گیگ هنوز هستش ولی قیمتش شده ۱۱۴۹۰۰ تومن با مالیاتش ۱۲۵ هزار تومان
kenshikan
21-01-2022, 12:35
دوستان عزیزم ، سلام ، سوالی که دارم اینه که این سرویس 2199 تومن مبین نت به همراه مودم و 300 گیگ اینترنت 3 ماهه از نظر سرعت
آپلود خوب هست؟ من برای پخش زنده میخوام و سرعت اپلود مناسب و همچنین سرعت اپلود استیبل برام خیلی مهم هست.
سلام
بله براي بنده هم حذف شده. اگه دقت کنيد بيشترين مانور مبين نت روي بسته هاي يک ماهه است که سوخت و سوز بيشتري براي کاربر و سود بيشتري براي مبين نت دارند. يعني يا زودتر تموم مي کنيد و مجبوريد جلوتر تمديد کنيد يا بايد ترافيک ميان دوره گرون بخريد.
اگه گزينه اي به جز مبين نت نداريد و اينترنت رو براي درازمدت مي خواهيد، اصلا سراغ بسته هاي يک ماهه نريد که گيگي 1500 تا 2000 و بعضا 3000 تومن پاتون در مياد. و در مجموع يک سال اگه حساب کنيد، بسيار گرونتر از 6 ماهه ها و يک ساله ها پاتون مي افته. خودتون دو دو تا چار کنيد دست تون مياد که مثلا مجموع ترافيک 12 تا بسته يک ماهه، هزينه هر گيگش چند برابر يه بسته 12 ماهه با همون ترافيک هست. نکته ديگه اين که بسياري از اپراتورهاي بي وجدان، ماه رو 30 روزه حساب مي کنن، ولي يک سال 365 روز هست. يعني هيچوقت زمان 12 تا بسته يک ماهه (يا چهار تا 3 ماهه، يا دو تا 6 ماهه) برابر با يک سال نخواهد شد. :devil:
فعلا به صرفه ترين و کم سوخت و سوز ترين بسته هاي مبين نت (و بسياري ديگر از اپراتورها) بسته يک ساله 1000 گيگي و بعد ازاون، بسته 6 ماهه 480 گيگي هستند. کل ترافيک رو هم يک جا داريد و مي تونيد به دلخواه استفاده کنيد. اگه شده از شکم تون :wac:بزنيد يا پول قرض کنيد:دیو اينها رو بگيريد به صرفه تر هستن. خريد بسته يک ماهه پول دور ريختنه.:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow
complement
21-01-2022, 15:34
بستههای جدید + قیمتهای جدیدتر جایگزین شدند
S M Λ S Ħ
21-01-2022, 17:40
اساتیدی که مبین نت دارین
وضعیت تون چه طوریه؟ سرویسا کیفیت دارن؟ میدونم که همه داغونن میخوام بدونم اینجا چه طوریه وضعش
از نظر قیمتی مبین نت توی سرویسای تی دی خیلی بهتر از بقیس نسبت به بقیه شرکتا
پیشنهاد میدین مبین نت رو به کسی؟ برای کسی که ADSL واسش نویز داره و کیفیت نداره و سرویس p2p هم نمیتونه استفاده کنه و تقریبا فقط یک انتخاب تی دی رو داره
music007
25-02-2022, 17:03
اساتیدی که مبین نت دارین
وضعیت تون چه طوریه؟ سرویسا کیفیت دارن؟ میدونم که همه داغونن میخوام بدونم اینجا چه طوریه وضعش
از نظر قیمتی مبین نت توی سرویسای تی دی خیلی بهتر از بقیس نسبت به بقیه شرکتا
پیشنهاد میدین مبین نت رو به کسی؟ برای کسی که ADSL واسش نویز داره و کیفیت نداره و سرویس p2p هم نمیتونه استفاده کنه و تقریبا فقط یک انتخاب تی دی رو داره
بهمن 1400 مودم B612 مبین نت رو تهیه کردم
وضعیتش خوبه راضی هستم چند تا Device هم اکثر اوقات به مودم وصلن و خیلی کم پیش اومده که از کیفیت و سرعت تو این مدت ناراضی باشم ( شاید نهایتا 1 بار )
بهترین سرعت دانلودی که داشتم 5 مگ بوده ولی اکثرا رو 2 مگ نهایتا 1 مگه
منم کاربر ADSL بودم ولی نویز و کیفیت به شدت بد و هزینه های گذاف باعث شد که به استفاده از سرویس های TD-LTE رو بیارم
فقط یه مسئله ای اذیتم کرد اون هم 100 گیگ 1 ماهه بود که موقع خرید مودم امکان تهیه اش از سایت بود اما وقتی طرحی که داشتم تموم شد و
خواستم تمدید کنم انگار به دلیل محدوده ای که درش ساکن هستم این طرح 100 گیگ 1 ماه شامل حال من نمیشد که خیلی خورد تو ذوقم الانم اجبارا از طرح 150 گیگ 3 ماهه استفاده میکنم
خلاصه که راضی هستم ولی اگر کاربر پر مصرفی هزینه هات بالا میره .
Mohammad Aghaee
17-03-2022, 18:49
دوستان آیا سیمکارت TDLTE مبین نت در جایی که تحت پوشش TD این شرکت نیست و صرفا 4G معمولی همراه اول هست ، رومینگ میشه روی اون شبکه یا کلا آنتن نمیده؟ فکر کنم این موضوع مربوط به طرح ۳۶۰ مبیننت باشه ؛ توی خود سایت مبیننت چیزی راجع بهش ندیدم ؛ دوستان اگه اطلاع به روزی ازش دارن بگن لطفاً.
سوال بعدی اینکه اون بستههایی که ستارهدار هستند و نمیشه همه جا ازشون استفاده کرد ، موقع خریدشون ، خودش با دکلی که در اون لحظه سیمکارت و مودم بهش وصل هستند چک میکنه و اگه امکان ارائهش نباشه نمیزاره بخریمش؟
morteza_mombeini
17-03-2022, 23:07
دوستان آیا سیمکارت TDLTE مبین نت در جایی که تحت پوشش TD این شرکت نیست و صرفا 4G معمولی همراه اول هست ، رومینگ میشه روی اون شبکه یا کلا آنتن نمیده؟ فکر کنم این موضوع مربوط به طرح ۳۶۰ مبیننت باشه ؛ توی خود سایت مبیننت چیزی راجع بهش ندیدم ؛ دوستان اگه اطلاع به روزی ازش دارن بگن لطفاً.
سوال بعدی اینکه اون بستههایی که ستارهدار هستند و نمیشه همه جا ازشون استفاده کرد ، موقع خریدشون ، خودش با دکلی که در اون لحظه سیمکارت و مودم بهش وصل هستند چک میکنه و اگه امکان ارائهش نباشه نمیزاره بخریمش؟
بله مبین نت با همون سیم کارت رومینگ میشه روی همراه اول ولی به شرط اینکه طرح 360 خریده باشی وگرنه اجازه رومینگ بهت نمیده .البته الان نمیدونم طرح 360 به مشتریان جدید میفروشه یا نه باید از خودشون بپرسی .در مورد اون طرح های ستاره دار هم اگر طرح 360 خریده باشی که اصلا نمیتونی ازش استفاده کنی فرقی هم نمیکنه به دکل مبین نت وصل باشی یا همراه اول کلا تعرفه های طرح 360 توی پنلت میاد که شامل طرح های ستاره دار نمیشه .
سلام از ایرانسل ناراضی هستم نبودم جدیدا خیلی سرعتش پایین اومده می خوام بیام مبین نت همراه اول خیلی خوب جواب می ده سرعتش ۳۰ و خورده ای مگابیت هست سوال اول بنظرتون بیام مبین نت سوال دوم توی ایرانسل ترافیک نیم بها از ترافیک تمام بها تفکیک داده شده توی مبین نت هم هست ؟از کجا میشه فهمید نیم بها کم شده یا تمام بها ممنونم
سلام از ایرانسل ناراضی هستم نبودم جدیدا خیلی سرعتش پایین اومده می خوام بیام مبین نت همراه اول خیلی خوب جواب می ده سرعتش ۳۰ و خورده ای مگابیت هست سوال اول بنظرتون بیام مبین نت سوال دوم توی ایرانسل ترافیک نیم بها از ترافیک تمام بها تفکیک داده شده توی مبین نت هم هست ؟از کجا میشه فهمید نیم بها کم شده یا تمام بها ممنونم
سلام در مورد سوال اولت باید تست کنی یه مبین نت پیدا کن و تست کن ببین واست چطوریه
در مورد سوال دومت هم بازم باید تست کنی بعضی وقتا برای من حساب نمی کنه
ولی از کجا میشه فهمید حساب می کنه از گزینه مشخص شده
ata.royalfalcon
05-04-2022, 19:52
در مورد نیم بها، حداقل در مورد سایت من که نیم بها هست و در لیست تعرفه ترجیهی هم هست نیم بها حساب نمیکنه.
mehryar1973
03-05-2022, 22:47
سلام
مبین نت هم بسلامتی تعرفه ها رو گرون کرد;)
سلام یک سوال دارم مبین نت حجم خوری هم داره
armin100
13-05-2022, 12:01
سلام یک سوال دارم مبین نت حجم خوری هم داره
سلام
من چند ساله استفاده میکنم و چنین چیزی ندیدم.
Strmx_2057
22-06-2022, 01:41
سلام دوستان. مودم B612 مبین نت دارم. بعضی وقتها روی 4G میمونه و دیگه 4G plus نمیشه حتی با جابجایی. آیا راهی هست که روی پلاس قفل بشه؟ ضمنا آپدیت آخر هم گرفتم
ss_movies
24-06-2022, 12:14
سلام دوستان کسی میتونه تست کنه ببینه تو موبین نت پورت فورواردینگ باز هست نه پورتهای اصلی پورت های متفرقه اگر میشه تست کنید مثلا 13654 یا حالا هرچیزی باشه بدون ایپی ثابت میخواسم ببین باز هست یا نه ممنون میشم
Strmx_2057
25-06-2022, 22:50
لطفا حذف شود
haj_farbod
30-06-2022, 17:08
سلام، دوستان من دیروز یه مودم مبین نت از خود سایت مبین نت سفارش دادم و اومدن نصب کردن، ولی کیفیتش اونجوری که فکر میکردم نیست !
( شدیدا نوسان داره مثلا 7-6 صبح سرعت داخل سایت SpeedTest تا 35مگ هم شما دریافت می کنید ولی سر ظهر یا اوایل شب سرعت تا 10مگ افت میکنه )
پشتیبانی هم به شدت بده ( تلفنی همیشه خدا حداقل 10 نفر داخل صف هستن، داخل پنل هم اگر بخواید تیکت ثبت کنید : زده که 6 روز طول میکشه تا جواب بدن )
راهی به غیر از استلال به سرعت و پایداری سرویس برای مرجوع کردن وجود داره ؟
kenshikan
01-07-2022, 10:05
دوستان عزیزم ، سلام ، سوالی که دارم اینه که این سرویس 2199 تومن مبین نت به همراه مودم و 300 گیگ اینترنت 3 ماهه از نظر سرعت
آپلود خوب هست؟ من برای پخش زنده میخوام و سرعت اپلود مناسب و همچنین سرعت اپلود استیبل برام خیلی مهم هست.
سلام، دوستان من دیروز یه مودم مبین نت از خود سایت مبین نت سفارش دادم و اومدن نصب کردن، ولی کیفیتش اونجوری که فکر میکردم نیست !
( شدیدا نوسان داره مثلا 7-6 صبح سرعت داخل سایت SpeedTest تا 35مگ هم شما دریافت می کنید ولی سر ظهر یا اوایل شب سرعت تا 10مگ افت میکنه )
پشتیبانی هم به شدت بده ( تلفنی همیشه خدا حداقل 10 نفر داخل صف هستن، داخل پنل هم اگر بخواید تیکت ثبت کنید : زده که 6 روز طول میکشه تا جواب بدن )
راهی به غیر از استلال به سرعت و پایداری سرویس برای مرجوع کردن وجود داره ؟
سلام
نيازي به استدلال نيست. تا يک هفته مي تونيد بگيد اوني که مي خواستيد نبوده و پس بديد بره. اگه گير دادن يا بيش از يه هفته کش دادن توي 195 ثبت شکايت کنيد.
Strmx_2057
01-07-2022, 13:33
ببینید شما از هر نوع مودم مبین نتی که استفاده کنید همین مشکل رو خواهید داشت به جز مودم هوواوی b612 مبیننت. من بعد از استفاده از ۴ مدل مودم مبین نت به این نتیجه رسیدم که روی این مودم همیشه سرعت دانلود بالای ۳۷ و سرعت آپلود بین ۴ و ۵ مگابیت. و اصلا نوسان نداره. البته اینم بگم که بنده از طرح ۳۶۰ مبین نت استفاده میکنم
linux-lover
02-07-2022, 19:21
سلام دوستان
من یه مودم tfi60 ایرانسل دارم که انلاک شده میخواستم ببینم میشه از مبین نت فقط سیم کارت بگیرم دیگه مودم نگیرم ازشون؟ با سیمکارت مبین نت یکی از دوستام تست زدم ۴g مبین نتو پیدا میکنه ولی رو شبکه رجستر نمیشه کسی دلیلشو میدونه؟
Strmx_2057
03-07-2022, 13:01
شرکت مبین نت سیم کارت جداگونه نمیفروشه و حتما باید با مودم خریداری کنید. احتمالا سیم کارت دوستتون از نوع TD مبین نت بوده. شما میتونید داخل دیوار سیم کارت FD مبین نت از طرح ۳۶۰ مببن نت تهیه کنید ولی اگه مشکل فنی پیش بیاد مبین نت پاسخگو نیست چون از مودم خودشون استفاده نمیکنید.
linux-lover
03-07-2022, 17:22
شرکت مبین نت سیم کارت جداگونه نمیفروشه و حتما باید با مودم خریداری کنید. احتمالا سیم کارت دوستتون از نوع TD مبین نت بوده. شما میتونید داخل دیوار سیم کارت FD مبین نت از طرح ۳۶۰ مببن نت تهیه کنید ولی اگه مشکل فنی پیش بیاد مبین نت پاسخگو نیست چون از مودم خودشون استفاده نمیکنید.
اهاا، با این حساب سیمکارت های طرح 360 روی هر مودم و حتی رو گوشی هم کار میکنه درسته؟ این طرح جدید که رو سایت زدن مودم جیبی سیار میدن همین سیمکارت هاست خبر داشته باشید؟
Strmx_2057
04-07-2022, 02:51
اهاا، با این حساب سیمکارت های طرح 360 روی هر مودم و حتی رو گوشی هم کار میکنه درسته؟ این طرح جدید که رو سایت زدن مودم جیبی سیار میدن همین سیمکارت هاست خبر داشته باشید؟
بله سیم کارت طرح ۳۶۰ روی هر مودم فورجی و شاید بعضی از گوشیها هم کارکنه (بنده روی گوشی تست نکردم ولی بعضی از دوستان تست کردن جواب گرفتن) در مورد مودم جیبی که فرمودین اطلاع ندارم ولی بنده تجربه شخصیم اینه که اگه میخاید با مبینت یه اینترنت با ثبات و خوب رو تجربه کنید حتما از طرح ۳۶۰ با همون مودم هوواوی b612 یا tfi 60 آنلاک خودتون استفاده کنید. نهایت سرعت دانلود و آپلود یعنی ۴۰ و ۴ مگابیت رو بهتون میده و به ندرت سرعنش پایینتر از این مقدار میاد مخصوصا اگه منطقتون پوشش فورجی پلاس همراه اول رو داشته باشه. بنده از سه مدل mn4200 , AG 3100 و مدل لیوانی مبین نت تجربه استفاده داشتم و همگی به شدت ناپایدار بودن به جز مدل B612 یا همون tfi 60
البته اینا تجربه شخص بنده س و شاید تو مناطق دیگه وضعیت به این شکل نباشه
morteza_mombeini
04-07-2022, 14:30
بله سیم کارت طرح ۳۶۰ روی هر مودم فورجی و شاید بعضی از گوشیها هم کارکنه (بنده روی گوشی تست نکردم ولی بعضی از دوستان تست کردن جواب گرفتن) در مورد مودم جیبی که فرمودین اطلاع ندارم ولی بنده تجربه شخصیم اینه که اگه میخاید با مبینت یه اینترنت با ثبات و خوب رو تجربه کنید حتما از طرح ۳۶۰ با همون مودم هوواوی b612 یا tfi 60 آنلاک خودتون استفاده کنید. نهایت سرعت دانلود و آپلود یعنی ۴۰ و ۴ مگابیت رو بهتون میده و به ندرت سرعنش پایینتر از این مقدار میاد مخصوصا اگه منطقتون پوشش فورجی پلاس همراه اول رو داشته باشه. بنده از سه مدل mn4200 , AG 3100 و مدل لیوانی مبین نت تجربه استفاده داشتم و همگی به شدت ناپایدار بودن به جز مدل B612 یا همون tfi 60
البته اینا تجربه شخص بنده س و شاید تو مناطق دیگه وضعیت به این شکل نباشه
سلام
این چند مدلی که گفتی تجربه استفاده ازشون داشتی و ناپایدار بودن مودم رو روی حالت td میزاشتی یا fd ؟
Strmx_2057
04-07-2022, 17:20
سلام
این چند مدلی که گفتی تجربه استفاده ازشون داشتی و ناپایدار بودن مودم رو روی حالت td میزاشتی یا fd ؟
یکیشون که مدل یوتل mn4200 بود که کلا FD هست و از ۵ مگ تا ۲۵ مگ ناپایدار بود ولی اپلود همیشه ۳.۵ تا ۳.۸ بود (اصلا آپلود ۴ مگ رو ندیدم) مدل لیوانی که کلا TD هست و کمی بهتر بود ولی آپلودش اکثرا زیر ۱ مگابیته. مدل ۳۱۰۰ هم هم FD داشت هم TD ولی TD بازم پایدارتر بود ولی بازم آپلود سرویس TD حدود ۱.۵ و پایینتر بود.
الان با هوواوی روی FD سرعت دانلود همیشه بالای ۳۷ مگ و آپلود بین ۴ تا ۴.۵ مگ و باز با این مودم روی TD سرعت دانلود بالای ۳۷ ولی آپلود زیر ۱.۵
morteza_mombeini
04-07-2022, 19:41
یکیشون که مدل یوتل mn4200 بود که کلا FD هست و از ۵ مگ تا ۲۵ مگ ناپایدار بود ولی اپلود همیشه ۳.۵ تا ۳.۸ بود (اصلا آپلود ۴ مگ رو ندیدم) مدل لیوانی که کلا TD هست و کمی بهتر بود ولی آپلودش اکثرا زیر ۱ مگابیته. مدل ۳۱۰۰ هم هم FD داشت هم TD ولی TD بازم پایدارتر بود ولی بازم آپلود سرویس TD حدود ۱.۵ و پایینتر بود.
الان با هوواوی روی FD سرعت دانلود همیشه بالای ۳۷ مگ و آپلود بین ۴ تا ۴.۵ مگ و باز با این مودم روی TD سرعت دانلود بالای ۳۷ ولی آپلود زیر ۱.۵
من b612 دارم میخاستم عوضش کنم با مودم معمولی چون وقتی پسورد صفحه تنظیمات مودم رو تغییر میدم پینگ یهو میزنه بالا و باید مودم رو ریست فکتوری کنم .
Strmx_2057
05-07-2022, 21:54
من b612 دارم میخاستم عوضش کنم با مودم معمولی چون وقتی پسورد صفحه تنظیمات مودم رو تغییر میدم پینگ یهو میزنه بالا و باید مودم رو ریست فکتوری کنم .
جالبه چون همچین مشکلی ندیدم. ولی اگه عوض کنید حتما پشیمون میشید چون بقیه مودمهای مبینت کیفیت خوبی ندارن
sajadkharestani
09-07-2022, 09:07
مودم AG3100
دارم اما سرعت دانلود وسرعت آپلود نوسان داره و در اکثر مواقع سرعت دانلود 8 و سرعت آپلود 1 هست
با تعویش مودم به هوای b 622 مشکل سرعت حل میشه؟
لطفا یه راهنمایی کنید
با تشکر
haj_farbod
10-07-2022, 10:35
مودم AG3100
دارم اما سرعت دانلود وسرعت آپلود نوسان داره و در اکثر مواقع سرعت دانلود 8 و سرعت آپلود 1 هست
لطفا یه راهنمایی کنید
با تشکر
این مورد بنظر من بیشتر ( 80 درصد ) بستگی به پوشش منطقه داره و فاصله از دکل
Mohammad Aghaee
10-07-2022, 17:44
من مشترک مبین نت نیستم ولی برای یک روستا که تحت پوشش 4G همراه اول هست میخوام بررسی کنم که آیا میصرفه طرح 360 مبین نت رو بخرم یا نه . تا قبل از این از 4G روستایی Hiweb استفاده میکردم که خیلی خوب بود اما متاسفانه Hiweb قیمت بسته هاش رو به شدت گرون کرده (گیگی 4 هزار تومن شده) و دنبال سرویس به صرفه تر هستم . در روستای مدنظرم هم همراه اول و هم ایرانسل پوشش 4G دارند و میخواستم ببینم نظر دوستان چی هست برای اونجا؟ خودم فعلا گزینه اولی که به ذهنم میرسه رایتل هست که اونجا رومینگ میشه به همراه اول با گیگی 2400 تومن و تا حدودی هم شاتل موبایل که حدودا گیگی میوفته 3400 تومن ولی اگه طرح 360 مبین نت بهتر هست ، برم سراغش و اقدام کنم . مشکل اینجاست که داخل سایت مبین نت هیچ قسمتی برای مشاهده تعرفه بسته های طرح 360 نیست و صرفا بسته های معمولی خود مبین نت دیده میشوند . کسی از دوستان امکان داره تعرفه های طرح 360 رو اعلام کنه ؟ و اگه اپراتور بهتری برای مناطق روستایی مشناسید هم لطفا بگید .
mostafadc
11-07-2022, 16:02
من مشترک مبین نت نیستم ولی برای یک روستا که تحت پوشش 4G همراه اول هست میخوام بررسی کنم که آیا میصرفه طرح 360 مبین نت رو بخرم یا نه . تا قبل از این از 4G روستایی Hiweb استفاده میکردم که خیلی خوب بود اما متاسفانه Hiweb قیمت بسته هاش رو به شدت گرون کرده (گیگی 4 هزار تومن شده) و دنبال سرویس به صرفه تر هستم . در روستای مدنظرم هم همراه اول و هم ایرانسل پوشش 4G دارند و میخواستم ببینم نظر دوستان چی هست برای اونجا؟ خودم فعلا گزینه اولی که به ذهنم میرسه رایتل هست که اونجا رومینگ میشه به همراه اول با گیگی 2400 تومن و تا حدودی هم شاتل موبایل که حدودا گیگی میوفته 3400 تومن ولی اگه طرح 360 مبین نت بهتر هست ، برم سراغش و اقدام کنم . مشکل اینجاست که داخل سایت مبین نت هیچ قسمتی برای مشاهده تعرفه بسته های طرح 360 نیست و صرفا بسته های معمولی خود مبین نت دیده میشوند . کسی از دوستان امکان داره تعرفه های طرح 360 رو اعلام کنه ؟ و اگه اپراتور بهتری برای مناطق روستایی مشناسید هم لطفا بگید .
طرح های 360 همون طرح های عادی هستن، با این تفاوت که طرح هایی که ستاره کنارشون هست، برای 360 ارائه نمیشن و فقط مختص خود مبین نت هستن. طرح 360 چون از رومینگ همراه اول استفاده میکنه، بستگی به شلوغی کاربران همراه اول تو اون منطقه داره و اگه کاربر زیادی داشته باشه که پهنای باند همراه اول جوابگو نباشه، سرعت مبین نت 360 هم تعریفی نخواهد داشت.اما اگر تو پوشش خود مبین نت باشید و مودم فضای باز هم بگیرید، سرعت و پایداری و تعرفه های خیلی بهتری نسبت به طرح 360 خواهید داشت. در مورد رایتل هم تقریبا همینطوره(با توجه به اینکه از رومینگ همراه اول و ایرانسل استفاده میکنه)
Strmx_2057
12-07-2022, 01:38
مودم AG3100
لطفا یه راهنمایی کنید
با تشکر
بنده همین مشکل نوسان رو روی mn4200 داشتم و با تعویض به b612 کلا برطرف شد مخصوصا زمانی که تحت پوشش 4g پلاس هست که دیگه همیشه بالای ۳۷
Strmx_2057
12-07-2022, 01:41
اگه مصرفتون در روز بیشتر از ۶ گیگ هست قطعا مبین نت عالیه. گیگ پک های روزانه ۶ گیگ ۷۵۰۰ تومن و ۱۲ گیگ ۱۳ تومن خیلی به صرفه س. یعنی گیگی کمتر از ۱۵۰۰ تومن میفته
Mohammad Aghaee
12-07-2022, 23:49
طرح های 360 همون طرح های عادی هستن، با این تفاوت که طرح هایی که ستاره کنارشون هست، برای 360 ارائه نمیشن و فقط مختص خود مبین نت هستن. طرح 360 چون از رومینگ همراه اول استفاده میکنه، بستگی به شلوغی کاربران همراه اول تو اون منطقه داره و اگه کاربر زیادی داشته باشه که پهنای باند همراه اول جوابگو نباشه، سرعت مبین نت 360 هم تعریفی نخواهد داشت.اما اگر تو پوشش خود مبین نت باشید و مودم فضای باز هم بگیرید، سرعت و پایداری و تعرفه های خیلی بهتری نسبت به طرح 360 خواهید داشت. در مورد رایتل هم تقریبا همینطوره(با توجه به اینکه از رومینگ همراه اول و ایرانسل استفاده میکنه)
بعد یه سوال دیگه : من اگه بخوام از مبین نت ، سیم کارت بگیرم با توجه به اینکه سیم کارت جداگانه مبین نت نمیفروشه ، آیا میتونم سیم کارت که به دستم رسید بندازمش داخل مودم های سیم کارت خور معمولی یا فقط روی مودم خودش جواب میده؟ من یه مودم TPLINK mr600 فورجی پلاس دارم و میخوام ترجیحا از اون برای مبین نت استفاده کنم چون برد وای فای و گیرندگی آنتنش قطعا از مودم جیبی خود مبین نت بهتره . تنها ایرادی که تی پی لینک داره عدم ساپورت باند 42 مبین نت هست که فکر نمیکنم مشکلی برای طرح 360 ایجاد کنه .
mostafadc
15-07-2022, 11:39
بعد یه سوال دیگه : من اگه بخوام از مبین نت ، سیم کارت بگیرم با توجه به اینکه سیم کارت جداگانه مبین نت نمیفروشه ، آیا میتونم سیم کارت که به دستم رسید بندازمش داخل مودم های سیم کارت خور معمولی یا فقط روی مودم خودش جواب میده؟ من یه مودم TPLINK mr600 فورجی پلاس دارم و میخوام ترجیحا از اون برای مبین نت استفاده کنم چون برد وای فای و گیرندگی آنتنش قطعا از مودم جیبی خود مبین نت بهتره . تنها ایرادی که تی پی لینک داره عدم ساپورت باند 42 مبین نت هست که فکر نمیکنم مشکلی برای طرح 360 ایجاد کنه .
قبلا که جواب میداد.
البته چند نفر میگفتن که اگر مشکلی داشتید، پشتیبانی مبین نت جوابگو نیست.(خودم در مورد پشتیبانی اطلاعی ندارم و فقط نقل قول کردم)
aidin0000
16-07-2022, 16:26
دوستان کدوم مودم بهتره
مودم ag3100
مودم mn4200؟!؟!
Strmx_2057
19-07-2022, 02:31
دوستان کدوم مودم بهتره
مودم ag3100
مودم mn4200؟!؟!
قطعا ۳۱۰۰ گزینه بهتریه چون هر دو نوع سرویس TD و FD رو ساپورت میکنه ولی ۴۲۰۰ فقط FD هست
ehsan-75
04-08-2022, 17:54
سلام دوستان وقتتون بخیر
من جدیدا از مبین نت سرویس گرفتم. طرح انتخابیم مودم b612 بود که گفتن نداریم و برای ag3100 هم بهونه آوردن و ندادن. الان بران یدونه مودم یوتل 4200 فرستادن با سیمکارت FD مبین نت. مشکلی که با این مودم دارم اینه که هر از گاهی به وای فای وصل نمیشه و باید ریست کنم یا کانال وای فای رو تغییر بدم تا درست بشه. با لن هیچ مشکلی نداره ولی وای فایش اذیت میکنه.
پشتیبانی هم گردن نمیگیره و میگه موردی نداره. ممنون میشم دوستان اگه تجربه ای داشتن راهنمایی کنن. در ضمن وای فایش اگه ایراد دار بشه نه به گوشی نه لپ تاپ و نه کلا هیچی وصل نمیشه.
kenshikan
05-08-2022, 12:01
سلام دوستان وقتتون بخیر
من جدیدا از مبین نت سرویس گرفتم. طرح انتخابیم مودم b612 بود که گفتن نداریم و برای ag3100 هم بهونه آوردن و ندادن. الان بران یدونه مودم یوتل 4200 فرستادن با سیمکارت FD مبین نت. مشکلی که با این مودم دارم اینه که هر از گاهی به وای فای وصل نمیشه و باید ریست کنم یا کانال وای فای رو تغییر بدم تا درست بشه. با لن هیچ مشکلی نداره ولی وای فایش اذیت میکنه.
پشتیبانی هم گردن نمیگیره و میگه موردی نداره. ممنون میشم دوستان اگه تجربه ای داشتن راهنمایی کنن. در ضمن وای فایش اگه ایراد دار بشه نه به گوشی نه لپ تاپ و نه کلا هیچی وصل نمیشه.
سلام
اين مشکل بيشتر مشکل وايفاي هست تا خود سرويس و شايد بهتر بود توي تاپيک هاي وايرلس و مودم پرسيده بشه تا اينجا. يه شات از کانفيگ هاي بي سيم مودم مي ذاريد؟
iman2919
18-08-2022, 09:50
سلام دوستان مبین نت خودش دکل و تجهیزات جدا داره یا از شبکه اپراتورهای دیگه استفاده میکنه؟
سلام دوستان مبین نت خودش دکل و تجهیزات جدا داره یا از شبکه اپراتورهای دیگه استفاده میکنه؟
درود.
خودش تجهیزات داره. جایی هم که نداشته باشه از همراه اول استفاده میکنه.
kenshikan
19-08-2022, 09:58
سلام
هر دو روش رو به کار مي گيره
morteza_mombeini
19-08-2022, 10:38
تمام موارد
mgh12364
20-08-2022, 18:39
سلام دوستان کسی این مودم بیرونی MN7700 OAP مبین نت تست کرده؟ خوبه ؟من میخوام بخرم پینگ خوبی میده برای گیم یا خیر ؟
amir000098
25-08-2022, 21:53
دوستان مبین نت هنوز گیگ پک داره؟ امکان داره از طرح هاش عکس بزارید
- - - Updated - - -
درود.
برای من همین یکی رو داره:
arashsard
29-08-2022, 17:59
دوستان کسی آموزش کامل کانفیگ مودم b612 رو بلده . مودم رو ریستور کردم میخوام کافیگ کنم . مرسی . تمام مراحل قدم به قدم باشه . مودم هم آخرین آپدیته
سلام
دوستان تهران منطقه تهرانپارس کسی TD LTE مبین نت داره ؟ بدرد میخوره بگیرم ؟
سلام.
میدونید مبین نت روی چه فرکانس هایی اینترنت میده ؟
ایا با مودم هوواوی هم میشه ازش استفاده کرد ؟>
MMDFullHD
11-09-2022, 15:59
سلام.
میدونید مبین نت روی چه فرکانس هایی اینترنت میده ؟
ایا با مودم هوواوی هم میشه ازش استفاده کرد ؟>
روی 3500 یا باند 42
روی 3500 یا باند 42
ممنونم
ایا به جز مودم خودش.
مودم دیگه ایی هست که هم این رکانس رو پشتیبانی کنه و هم فرکانس اینترنت عادی همراه اول؟
سلام.این روزا عصرا که نت موبایل قطع میشه ایا اینترنت td مبین هم قطع میشه ؟
Abolfazl-Star
02-10-2022, 01:55
سلام.این روزا عصرا که نت موبایل قطع میشه ایا اینترنت td مبین هم قطع میشه ؟
نه قطع نمیشه ولی سرعتش خیلی پایینه کلا
ممنونم
مطمین هستید ؟
چون مثل اینکه ایرانسل اینترنتش در این ساعات ملی میشه.
سرعت پایین یعنی چقدر حدودا ؟
Abolfazl-Star
12-10-2022, 14:04
ممنونم
مطمین هستید ؟
چون مثل اینکه ایرانسل اینترنتش در این ساعات ملی میشه.
سرعت پایین یعنی چقدر حدودا ؟
دارم استفاده میکنم در طول روز مشکلی نداره فقط سرعتش پایینه
این تست رو امروز ساعت 14:00 گرفتم سرعت کم شده ولی بد نیست هم سرور خارج هم داخل
من که با پشتیبانی صحبت کردم گفت نمیشه.
حالا نمیدونم ریسک کنم و بگیرم یا نه
لیونل_مسی
13-10-2022, 17:01
دوستان راهی هست گیم ها را با پینگ پایین بشه بالا آورد ؟
من سرویس پینگ هینت خریداری کردم ولی پایین ترین پینگی که میده 200 هست
لیونل_مسی
14-10-2022, 10:27
سلام دوست من
فکر کنم یه جا نوشته بودی
مودم فایبر هوم داری و سرعت از گیگ یهو میاد رو 100 مگ
و گفتی اشکال از پورت مودم هست ...
میخواستم به اطلاع برسانم که مشکل اگر از کابل رابط نباشه
از کارت شبکه روی کامپیوتر و یا پورت لن روی مادربرد هست
من این مشکل را دقیق بررسی کردم
و از پورت مودم نیست
از اون وره
موفق باشید
سلام.
من میخام هر دو نوع اینترنت جیبی و td مبین رو بخرم.
جیبی چون که همش در سفر هستم.
td به حارط اینکه دایم وقتی خونه هستم اینترنت موبایل ملی میشه.
خودم الان یه مودم جیبی هواوی دارم.
ایا راهی داره که بتونم از مبین اینترنت طرح 360 رو بخرم بدون اینکه مودم رو ازشون بخرم؟
چون مودم های td شرکت .سیم کارت fd یا همون موبایل رو هم پشتیبانی میکنه؟
شرکت مبین جدیدا برای td مودم fv-IGC4000L رو اروده؟
ایا میشه بعدا این مودم رو هک کرد و روش سیم کارت ایرانسل یا همراه اول انداخت؟قیافش شبیه مودم های ایرانسله
سلام دوستان
من پوشش مبین نت تو منطقه نگاه کردم و تو پوشش کامل هستم
حالا کاری به مودم بیرونی فضای باز یا داخلی ندارم .
فقط سوالم بنده:
پینگ مبین نت TDLTE از : 4.2.2.4 چند هست؟
کلا برای بازی های انلاین مثل "warzon"pubg" و امثالهم میشه رو نت مبین نت حساب وا کرد؟
لطفا بنده حقیر راهنمایی بفرمایید
سلام دوستان
من پوشش مبین نت تو منطقه نگاه کردم و تو پوشش کامل هستم
حالا کاری به مودم بیرونی فضای باز یا داخلی ندارم .
فقط سوالم بنده:
پینگ مبین نت TDLTE از : 4.2.2.4 چند هست؟
کلا برای بازی های انلاین مثل "warzon"pubg" و امثالهم میشه رو نت مبین نت حساب وا کرد؟
لطفا بنده حقیر راهنمایی بفرمایید
درود.
پینگ سرویسهای TD-LTE کلا برای بازی جالب نیست. پینگشون همینطوری از سرویسهای ADSL و .. بالاتر هست و مهمتره از هم جیتر و نوسان بیشتری هم دارن. باید تو منطقتون تست کنید. بعضی جاها نوسان پینگ اینقدر زیاده اصلا نمیشه بازی کرد . اگر دکل منطقتون شلوغ و پر یوسر باشه اذیت میکنه.
ehsan-75
17-10-2022, 20:49
من که با پشتیبانی صحبت کردم گفت نمیشه.
حالا نمیدونم ریسک کنم و بگیرم یا نه
شما موقع ثبت نام اون محلی که میخواین ازش استفاده کنین رو وارد کنین، کارشناسای فروششون وقتی تماس گرفتن میبینین که طرح های 360 رو پیشنهاد میدن. سیمکارت 360 FD هست و TD نیست. در عوض تو همه جاهایی که همراه اول پوشش اینترنت داره قابل استفاده هست.
شما وقتی سیمکارت 360 براتون ارسال شد دیگه طرح های ستاره دار براتون نمایش داده نمیشه و قابل خرید از پنل کاربری نیستش.
سلام.
من میخام هر دو نوع اینترنت جیبی و td مبین رو بخرم.
جیبی چون که همش در سفر هستم.
td به حارط اینکه دایم وقتی خونه هستم اینترنت موبایل ملی میشه.
خودم الان یه مودم جیبی هواوی دارم.
ایا راهی داره که بتونم از مبین اینترنت طرح 360 رو بخرم بدون اینکه مودم رو ازشون بخرم؟
چون مودم های td شرکت .سیم کارت fd یا همون موبایل رو هم پشتیبانی میکنه؟
معمولا یه سری از نمایندگی ها تو مغازشون حضوری میفروشن. برین به نمایندگی شهرتون هم مودم رو تهیه کنین ازشون هم دوتا سیمکارت.
و اینکه سیمکارت FD رو گوشی قابل استفاده نیست و فرکانسش فقط تو بعضی از گوشی های شیائومی شناسایی میشه.
در مورد ملی شدن نت هم مبین نت فقط از همراه اول رومینگ میکنه و اینترنت رو خودش تامین میکنه پس از اینترنت دیتا کاملا جدا هست. اگه استفاده پر حجم نخواهید داشت 360 براتون مناسبه
یه سری از مودم هاشون هم FD هست هم TD و لازم نیست دوتا مودم مجزا تهیه کنین.
سلام دوستان، مبین نتی ها امکان اجرای warzone رو با dns یا بدون dns دارید ؟ لطفا یکی یه آمار بده من هرکاری میکنم سرور پیدا نمیکنه برای جوین شدن
Abolfazl-Star
23-10-2022, 00:17
سلام دوستان، مبین نتی ها امکان اجرای warzone رو با dns یا بدون dns دارید ؟ لطفا یکی یه آمار بده من هرکاری میکنم سرور پیدا نمیکنه برای جوین شدن
فقط با سرویس v2ray وصل میشه
morteza_mombeini
26-10-2022, 14:15
سلام من ای پی استاتیک دارم ولی وقتی ای پی استاتیکم رو میزنم از بیرون نمیتونم وارد تنظیمات مودم بشم .کسی دلیلشو میدونه ؟
aidin0000
19-11-2022, 05:21
دوستان رو كنسول nat
Type چند ميده مبين نت ؟؟؟؟
من الان زنگ زدم پشتیبانی.
بهم گفت زمان هایی که اینترنت ملی میشه.
طرح اینترنت جیبی مبین نت یا همون fd( همون که سوییچ میکنه و همراه اول و با سیم کارت معولی هست)بهم گفت اون ملی نمیشه .جتی اگر بیابون باشم و طرح 360 رو استفاده کنم.
ایا درست گفته؟ (کاربرا تو اینستا چیز دیگه گفته بودن فکر کنم)
چون فقط به همین دلیل میخام بخرمش. (الان اینترنت رایتل دارم و بعد از فوتبال ایران انیگلیس کلا ملی شده و سایت خارجی باز نمیکنه)
Behzad83
28-11-2022, 13:55
من الان زنگ زدم پشتیبانی.
بهم گفت زمان هایی که اینترنت ملی میشه.
طرح اینترنت جیبی مبین نت یا همون fd( همون که سوییچ میکنه و همراه اول و با سیم کارت معولی هست)بهم گفت اون ملی نمیشه .جتی اگر بیابون باشم و طرح 360 رو استفاده کنم.
ایا درست گفته؟ (کاربرا تو اینستا چیز دیگه گفته بودن فکر کنم)
چون فقط به همین دلیل میخام بخرمش. (الان اینترنت رایتل دارم و بعد از فوتبال ایران انیگلیس کلا ملی شده و سایت خارجی باز نمیکنه)
بله درست گفته. من ۳۶۰ دارم و نت داخلی نمیشه.
aidin0000
07-12-2022, 22:43
دوستان من برا nat tape 2 ميخوام از طرح ٣٦٠ بيام رو معمولي مودمم ٦١٢ هست هر دو رو ميشه استفاده كرد زنگ زدم شركت به بهونه حا به جايي گفتم طرح رو ميخوام عوض كنم گفتن سخت قبول ميكنن
كسي قبلا اين كار رو كرده ؟
amin_v30
22-12-2022, 15:09
دوستان من بعد از 1 سال دوباره مودم رو راه انداختم،قبلا nat type 2 میداد،الان چرا 3 میده جدیدا؟
تازگیا اینجوری شده؟
سلام.من جدیدا مودم جیبی مبین رو خریدم.رو خود صفحه نمایش میزان مصرف رو نشون میده..
ولی من چند بار که تست کردم دیدم که داره دزدی میکنه و حجم مصرفی رو بیشتر نشون.میده.
حتی اپلود رو هم حساب کردم.ولی دیدم که حدود 10 15 درصد مصرف رو بیشتر از مقدار واقعی نشون میده.
کسی این مشکل من رو داشته /؟
چرا مبین داره دو لا پهنا حجم رو حساب میکنه ؟
از بین این دو عکس زیر کدوم ترافیک مصرفی واقعی من هست و از حجم من کم میشه ؟
چرا سایت های نیم بها رو محاسبه نمیکنه ؟
ایا نباید قاعدتا ترافیک رایگان که مربوط به سایت های داخلی هست از حجم مصرف شده کم بشه ؟
مبین اینترنت یکساله 200 گیگ رو میده 515 تومن. یه مودم یک و خورئه ایی هم به زور میکنه تو پاچت.
رایتل 100 گیگ یکساله میده 220 تومن.با سرعت بهتر و امکانات بیشتر.مودم هم نمیکنه تو پاچت.
پشتیبانی عالی تر.دزدی حجم هم نکنه و بیشتر حساب کنه.تازه سایت های داخلی رو هم واقعا نیم بها حساب میکنه.
برید رایتل بخرید.شما اشتباه منو نکنید.
meysam_s2015
25-12-2022, 13:15
مبین اینترنت یکساله 200 گیگ رو میده 515 تومن. یه مودم یک و خورئه ایی هم به زور میکنه تو پاچت.
رایتل 100 گیگ یکساله میده 220 تومن.با سرعت بهتر و امکانات بیشتر.مودم هم نمیکنه تو پاچت.
پشتیبانی عالی تر.دزدی حجم هم نکنه و بیشتر حساب کنه.تازه سایت های داخلی رو هم واقعا نیم بها حساب میکنه.
درسته رایتل واقعا عالیه . تو این وضعیت اپراتورها و قیمت ها واقعا عملکردش عالی بوده . بسته های مناسب بلند مدت . هفته ای یکبار هدیه اینترنت و مکالمه برون شبکه میده . بسته های پیشنهادی فوق العاده عالی و خوش قیمت (به اسم بسته های دست دوز) به غیر از بسته های اصلی . امکان رومینگ رو همراه اول و ایرانسل . بسته های نامحدود ساعتی و هفتگی که محدودیت نداره و هرساعتی از شبانه روز که بخواین میتونید فعالش کنید و نامحدود دانلود کنید . بین این شرکت های ADSL و رایتل واقعا صرفه با رایتله . متاسفانه اخیرا خبر ضررش رو هم شنیدیم . به نظرم با خرید از این اپراتور نزاریم از بازار حذف بشه چون واقعا نسبت به بقیه مشتری مدار عمل میکنه . شعارشون همراه همدله که به نظرم اینو ثابت کرده .
shervin115
25-12-2022, 13:37
سرعت مبین نت چطور هست ؟
منطقه البرز که رایتل روی شبکه همراه اول رومینگ میشه و همراه اول هم افتضاحه
سرعت مبین نت چطور هست ؟
دو روزه خریدم.بدک نبوده.مبین سرعتش شدیدا بستگی به قدرت انتن دهی داره.طوری که اگر دو تا از خط های انتن بره.سرعت شدیدا افت میکنه.
ضمین اینکه مبین داره حدودا 20 درصد اضافه تو محاسبه حجم کنتور میندازه.
سایت داخلی هم مثل اینکه نیم بها حساب نمیکنه
سرعت مبین نت چطور هست ؟
دو روزه خریدم.بدک نبوده.مبین سرعتش شدیدا بستگی به قدرت انتن دهی داره.طوری که اگر دو تا از خط های انتن بره.سرعت شدیدا افت میکنه.
shervin115
25-12-2022, 16:59
طرح 360 بوده یا Tdlte خود شبکه مبین نت ؟
مثل اینکه به جز من بقیه هم این مشکل دزدی حجم مبین نت رو دارن.
ولی خود شرکت گردن نمیگیره
mohsen2129
04-01-2023, 20:25
سلام. دوستانی که رایتل دارند لطفا بگویند که از نظر اتصال به وی- پی - ان نسبت به بقیه سرویس دهنده ها خصوصا adsl ها چطور است. اگر قیاسی با بقیه لنجام دادید لطفا بگید.
سلام.
کسی میدونه چطور میشه مودم جیبی مبین نت رو انلاک کرد ؟
الان دیگه تعرفه هاش به صرفه نیست.
ولی مودمش خوبه.(فقط زیاد کنتور میندازه)
من سرعتم با اینترنت همراه ایرانسل خیلی بهتره تا سرویس TD-LTE مخصوصا سرعت آپلود که با TD-LTE واقعا فاجعه است
من سرعتم با اینترنت همراه ایرانسل خیلی بهتره تا سرویس TD-LTE مخصوصا سرعت آپلود که با TD-LTE واقعا فاجعه است
کاملا قبول دارم اپلود مبین اعصاب ادم رو خورد میکنه.مخصوصا وقتی میخای تو تلگرام اینا عکس و فیلم بفرستی
جدیدا سیم کارت جدا هم میفروشه.بدون مودم
هزار گیگ یه ساله 2500
رایتل هم همین قیمت داره.به نظرم رایتل بهتر باشه.
چون سرعتش محدودیت نداره.مخصوصا اپلود
سلام
دیشب وارد سایت مبین نت شدم و دیدم که منطقه که کلا تو پوشش نبود کامل تو پوشش قرار گرفته.
میخواستم بدونم برج 12 سال 1401 کسی از مبین نت سرویس خریداری کرده و ایا کیفیت ارتقاء پیدا کرده یا نه؟
سپاس
ShadowDragon
04-04-2023, 21:06
سلام. دوستانی که رایتل دارند لطفا بگویند که از نظر اتصال به وی- پی - ان نسبت به بقیه سرویس دهنده ها خصوصا adsl ها چطور است. اگر قیاسی با بقیه لنجام دادید لطفا بگید.
وصل نمیشه.... فرقی با بقیه نداره. والا سرعتشم داغون. من با ایرانسل ۱۲.۵ مگ سرعت دانلودمه، همراه اول ۸۰۰ کیلو تا ۱.۲ مگ. و با رایتل ۱۰۰ تا ۲۰۰.... حالا شاید حای دیگه بهتر باشه اما منطقه ما که اصلا خوب نیست
kenshikan
06-04-2023, 14:39
سلام
دیشب وارد سایت مبین نت شدم و دیدم که منطقه که کلا تو پوشش نبود کامل تو پوشش قرار گرفته.
میخواستم بدونم برج 12 سال 1401 کسی از مبین نت سرویس خریداری کرده و ایا کیفیت ارتقاء پیدا کرده یا نه؟
سپاس
سلام
از زمانی که با همراه نخست جوین شده، هر جایی که همراه پوشش داره، مبین نت هم کار می کنه و فول آنتن می ده. کیفیت کاملا وابسته هست به سیگنال + چگالی کاربر در اون شهر و محله. شما باید همونجا که می خوای بگی کارشناس میاد و تست می کنه و بهت تحویل می ده.
برای هیچ اپراتوری تست مثبت در زمان تحویل، گارانتی خوب موندن در سالهای آینده نبوده و نیست. هر اپراتوری می تونه بعدا بهتر و شاید بدتر بشه. این که برای کس دیگه سرویس در برج 12 خوب بوده یا نبوده، یا برج 10 و 11، یا سال پیش، یا وضعیت مبین نت در سالهای92 تا 1401، هیچ تاثیری در سرویسی که شما الان می خری نداره. الان اگه کسی بیاد بگه بد بوده، برای محل خودش گفته و اگه بگه خوب بوده باز برای شهر و محل خودش گفته. تنها چیزی که تفاوت می کنه پاسخگویی اپراتورها و بسته ها و نرخ ها شون هست که می تونه فاکتور مهمی در انتخاب شما باشه. البته از سال گذشته، وضعیت فیل و تر بودن هم به این پارامترها اضافه شده. مثلا ایرانسل دیگه رسما ترکیده.
شما همیشه باید بهترین اپراتوری که می تونی رو با بررسی سیگنال و سرعت در همون محلی که می خوای پیدا کنی و بخری و اگه بعدا بد شد یا بری سراغ پشتیبانیش، یا اپراتور رو جایگزین کنی.
پ.ن.: در کنار سرویس های دیگه، 10 ساله که مبین هم دارم از زمان وایمکس ش تا ای تی ئی شدنش، برای من سرعت همیشه اوکی بوده. وایمکس گاهی ریپ می زد. ال تی ئی ش هیچ گونه دوشواری نداشته. به صرفه ترین بسته هاش سالانه اس
ShadowDragon
26-06-2023, 10:37
دوستان با توجه به قطعی مکرر adsl و سرعت پایین تصمیم گرفتم نگاهی هم به مبین نت داشته باشم. تو اگهی های دیوار دیدم نوشته مودم انلاک.
فکر کنم مل ag300 یا همچین چیزی. با قیمت 1900.
اولا همه مودم هاش انلاک میشه؟ من مودم ایرانسلم رو خودم انلاک کردم. دوم اینکه اصلا مدل مهمه؟
- - - Updated - - -
دوستان با توجه به قطعی مکرر adsl و سرعت پایین تصمیم گرفتم نگاهی هم به مبین نت داشته باشم. تو اگهی های دیوار دیدم نوشته مودم انلاک.
فکر کنم مل ag300 یا همچین چیزی. با قیمت 1900.
اولا همه مودم هاش انلاک میشه؟ من مودم ایرانسلم رو خودم انلاک کردم. دوم اینکه اصلا مدل مهمه؟
درسته رایتل واقعا عالیه . تو این وضعیت اپراتورها و قیمت ها واقعا عملکردش عالی بوده . بسته های مناسب بلند مدت . هفته ای یکبار هدیه اینترنت و مکالمه برون شبکه میده . بسته های پیشنهادی فوق العاده عالی و خوش قیمت (به اسم بسته های دست دوز) به غیر از بسته های اصلی . امکان رومینگ رو همراه اول و ایرانسل . بسته های نامحدود ساعتی و هفتگی که محدودیت نداره و هرساعتی از شبانه روز که بخواین میتونید فعالش کنید و نامحدود دانلود کنید . بین این شرکت های ADSL و رایتل واقعا صرفه با رایتله . متاسفانه اخیرا خبر ضررش رو هم شنیدیم . به نظرم با خرید از این اپراتور نزاریم از بازار حذف بشه چون واقعا نسبت به بقیه مشتری مدار عمل میکنه . شعارشون همراه همدله که به نظرم اینو ثابت کرده .
این حرفی خوبی بود
BMW.M3_E46
02-07-2023, 18:06
کسی از دوستان پینگ 4.2.2.4 میگره سیم کارت FD ممنون
سلام
احوالتون
مودم MN6200D که مبین نت میده همون مودم HA6400 همراه اولهمیخوام بدونم اصلا فرقشون چیه پس؟
قیمتاشون هم تقریبا یکیه حالا شاید همراه اول یذره ارزونتر باشه
بیشتر منظورم اینه که فرق اینکه من از مبین نت بگیرم یا همراه اول در چیه؟
چون اینطور که من فهمیدم خود مبین نت هم از انتن های همراه اول استفاده می کنه
ممنون از توجهتون
shervin115
03-07-2023, 18:52
سلام
احوالتون
مودم MN6200D که مبین نت میده همون مودم HA6400 همراه اولهمیخوام بدونم اصلا فرقشون چیه پس؟
ممنون از توجهتون
مسئله لاک سیم کارت روی همون اپراتور و کیفیت سرویس دهنده هست
تو مناطقی روی همراه اول کیفیت خوبی از سیم همراه اول ندیدم ولی در همون مناطق کیفیت مبین نت 360 خوب بوده .
سلام
احوالتون
ممنون از توجهتون
اگر مبین نت استفاده کنید هم از شبکه خود مبین نت بهرمند میشوید و هم در مکان هایی که مبین نت پوشش ندارد بصورت رومینگ از شبکه همراه اول بهرمند می شوید و این در صورتی است که مودم مبین نتی که خریداری میکنید از سرویس رومینگ ۳۶۰ مبین جهت استفاده از شبکه همراه اول پشتیبانی کند.
اما اگر از سیم کارت همراه اول استفاده کنید امکان استفاده از بسته نامحدود ماهانه همراه اول ساعت ۱ بامداد الی ۱۱ صبح به قیمت ۱۹.۹۰۰ت بهرمند می شوید که مبین نت چنین بسته های نامحدودی را تا بدین لحظه ارائه نمی دهد
بهترین راه این است تعرفه بسته های هر دو اپراتور را مشاهده کنید هر کدام که به مصرف و سلیقه ،نیاز شما نزدیک بود را انتخاب کنید.
iman2919
07-07-2023, 09:28
سلام
مبین نت fd فرقی با همراه اول میکنه توی استفاده از فیلترشکن ها و یا پایداری شبکه موقع قطع اینترنت یا دقیقا همون همراه اول هستش؟
چون شهر ما مبین نت td-lte ندارن فقط fd هستش
iman2919
07-07-2023, 09:30
سلام مبین نت fd فرقی با همراه اول میکنه توی استفاده از فیلترشکن ها و یا پایداری شبکه موقع قطع اینترنت یا دقیقا همون همراه اول هستش؟
در کل پیشنهاد میکنید بیام سمت مبین نت؟
سلام مبین نت fd فرقی با همراه اول میکنه توی استفاده از فیلترشکن ها و یا پایداری شبکه موقع قطع اینترنت یا دقیقا همون همراه اول هستش؟
سلام
همون همراه اول هست
NinjaLord
07-07-2023, 22:56
در مورد همراه اول همونقدر بگم که وقتی با یکی از پرسنل اصلی پشتیبانی و مهندس شبکه شان صحبت میکردم متوجه شدم تفاوت مگابایت و مگابیت را نمیدانند:mellow: اونوقت بعضیها میگویند چرا همراه اول تبدیل به همراه اخر و داغان شده:mellow:
S M Λ S Ħ
12-07-2023, 12:17
اساتید من الان از ADSL شاتل ( خدا لعنتشون کنه ) استفاده میکنم 220 ایناها دارم ماهی میدم برا 190 گیگ سرعتمم 500 کیلو بایت : ))
میخوام برم LTE که گفتم ایرانسل نه اونم فقط به خاطر محدودیت زیادش برا ویـ پــ انــ و اینکه حجم زیادم نداره
دیدم مبین نت تعریفه هاش برا منی که ماهی بین 150 تا 200 گیگ مصرف دارم خوبه
دنبال مودم هستم بیارم تست بگیرم ببینم وضعیتش چیه
میخواستم بپرسم اتصال ویـ پــ انــ ها برا شما چه طوره؟ چون از همراه اول استفاده میکنه، دقیقا هم شرایط همراه اول رو داره؟ اگه همراه اول باشه من اوکیم مشکلی نیست ولی میترسم محدود تر باشه و به سختی چیزی وصل بشه
سوال بعدی اینکه پیشنهاد میشه مودم آنلاک خودم بگیرم و سیم کارت مبین نت بذارم یا که مودم لاک خود مبین نت رو بخرم ازشون؟
سوال سوم هم اینکه آنتن همراه اول رو من روی گوشی اینجا نسبتا خوب دارم، حالا ایا چون همراه اول اینجا اوکیه مبین نت هم اوکیه؟ البته که این FD حساب میشه اگه اشتباه نکنم و این یکی TDLTE:eh:
یه چیزی که دیدم چن نفر از مبین نت دارن اینجا بد میگن حجم دزدیش بود
حجم دزدی مبین نت رو من سال ها قبل شنیده بودم فک میکردم تا الان رفع شده ولی ظاهرا هنوز هست که!
ata.royalfalcon
13-07-2023, 13:29
اساتید من الان از ADSL شاتل ( خدا لعنتشون کنه ) استفاده میکنم 220 ایناها دارم ماهی میدم برا 190 گیگ سرعتمم 500 کیلو بایت : ))
میخوام برم LTE که گفتم ایرانسل نه اونم فقط به خاطر محدودیت زیادش برا ویـ پــ انــ و اینکه حجم زیادم نداره
دیدم مبین نت تعریفه هاش برا منی که ماهی بین 150 تا 200 گیگ مصرف دارم خوبه
دنبال مودم هستم بیارم تست بگیرم ببینم وضعیتش چیه
میخواستم بپرسم اتصال ویـ پــ انــ ها برا شما چه طوره؟ چون از همراه اول استفاده میکنه، دقیقا هم شرایط همراه اول رو داره؟ اگه همراه اول باشه من اوکیم مشکلی نیست ولی میترسم محدود تر باشه و به سختی چیزی وصل بشه
سوال بعدی اینکه پیشنهاد میشه مودم آنلاک خودم بگیرم و سیم کارت مبین نت بذارم یا که مودم لاک خود مبین نت رو بخرم ازشون؟
سوال سوم هم اینکه آنتن همراه اول رو من روی گوشی اینجا نسبتا خوب دارم، حالا ایا چون همراه اول اینجا اوکیه مبین نت هم اوکیه؟ البته که این FD حساب میشه اگه اشتباه نکنم و این یکی TDLTE:eh:
یه چیزی که دیدم چن نفر از مبین نت دارن اینجا بد میگن حجم دزدیش بود
حجم دزدی مبین نت رو من سال ها قبل شنیده بودم فک میکردم تا الان رفع شده ولی ظاهرا هنوز هست که!
من چندسال هست که مبین نت دارم. بعد از اون محدودیت هایی که اعمال کردن، هر محدودیت شکنی به سختی وصل میشه و اگر هم وصل بشه آنقدر سرعت کاهش پیدا میکنه که عملا ارتباط قطع میشه ولی با اینترنت سیمکارت همراه اول مشکلی نیست.
مبین نت رو فقط برای این نگه داشتم که چندتا سریال دانلود کنم. دوره بعدی ایرانسل رو امتحان میکنم اگر بهتر باشه مبین نت رو دیگه تمدید نمیکنم چون عملا کاربردی نیست.
درود
مبین نت به نظرم ارزش نداره
به زور یه مودم 3 میلیون تومنی لاک شده بهت تحمیل میکنن
زنگ زدم میگم اگر سرویس رو راضی نبودم 3 میلیون مودمو چیکار باید بکنم
به درد دیگه ای هم که نمیخوره ... میگه بذار دیوار بفروش اگر نخواستی
حداقل با این قیمت نباید لاک شده بفروشن .. مودم لاک همه جای دنیا ارزونه
iman2919
14-07-2023, 12:30
من چندسال هست که مبین نت دارم. بعد از اون محدودیت هایی که اعمال کردن، هر محدودیت شکنی به سختی وصل میشه و اگر هم وصل بشه آنقدر سرعت کاهش پیدا میکنه که عملا ارتباط قطع میشه ولی با اینترنت سیمکارت همراه اول مشکلی نیست.
مبین نت رو فقط برای این نگه داشتم که چندتا سریال دانلود کنم. دوره بعدی ایرانسل رو امتحان میکنم اگر بهتر باشه مبین نت رو دیگه تمدید نمیکنم چون عملا کاربردی نیست.
یعنی واقعا از همراه اول و ایرانسل هم محدودیت بیشتری گذاشتن برای استفاده از فی لتر شکن ها؟
یا خداااا پس این دیگه اینترنت جهانی نداره کلا اینترنت ملی شده مبین نت :/
itsmemeysam
19-07-2023, 18:10
دوستان قند شکن ها رو مبین نت FD اوکی هست؟
مبین نت روی دکل همراه اول مطمئن نیستم سرورهاش فرق میکنه با همراه اول یا نه
ولی شکن پولی استفاده میکنم
رو همراه اول و مخابرات جواب نمیده یا سخت جواب میده ولی رو باقی اپراتورها مثل رایتل و ایرانسل و مبین نت کامل جواب میده البته بعضی شکن ها هم بهتر رو همراه اول جواب میدن و رو اونای دیگه جواب نمیدن
پینگ همراه اول و مبین نت روی fd هم فرق میکنه و مبین نت تا حدودی پینگ بهتری میده
NinjaLord
04-08-2023, 11:23
یعنی واقعا از همراه اول و ایرانسل هم محدودیت بیشتری گذاشتن برای استفاده از فی لتر شکن ها؟
یا خداااا پس این دیگه اینترنت جهانی نداره کلا اینترنت ملی شده مبین نت :/
از نظر محدودیت پورتها و اختلال و... رایتل ترکونده انگار واسه پشتیبانی شبکشون کلا اخوند استخدام کردند:D
NinjaLord
04-08-2023, 11:46
حجم دزدی هم بیشتر همان ضریب دو یا بیشتر برای محاسبه کردن پهنای باند بینالملل است برخی اوپراتورها ممکن است بسته های ارزانتری داشته باشند ولی بخاطر ضریب محاسبه بالا در ساعات خاص حجم سریعتر هم مصرف میشود
گذشت آن زمان که میگفتیم فلان اوپراتور اینترنت ارزانتر میفروشد! الان هرقیمتی هم روی حجم و بسته هایشان باشد و هرچقدر هم پول پرداخت کنید باز هم گران است! مثلا 100گیگ حجم را شما 200هزارتومان خریداری کنید در اصل شما 200هزار تومان برای 50گیگ پرداخته اید یعنی 100گیگابایت را بینالمللی استفاده کنید با ضریب مثلا دو و شاید بیشتر با شما حساب میکنند
*Forgotten*
10-08-2023, 17:29
سلام
جدیدا چند روزیه تو کامپیوتر روی اینترنت مبین نت-360 به صورت رندم ارور 403 گوگل دریافت میکنم ،گوگل بالا نمیاد و بعضی از سایت های ایرانی با دامنه ir درست کار نمیکنه
برای اطمینان روی اینترنت 4g موبایل چک کردم مشکلی نبود
کسی همچین مشکلی نداره؟
shervin115
10-08-2023, 18:22
سلام
جدیدا چند روزیه تو کامپیوتر روی اینترنت مبین نت-360 به صورت رندم ارور 403 گوگل دریافت میکنم ،گوگل بالا نمیاد و بعضی از سایت های ایرانی با دامنه ir درست کار نمیکنه
برای اطمینان روی اینترنت 4g موبایل چک کردم مشکلی نبود
کسی همچین مشکلی نداره؟
بله روی 2 سیم کارت مختلف همچین مشکلی رو دارم
*Forgotten*
10-08-2023, 19:12
بله روی 2 سیم کارت مختلف همچین مشکلی رو دارم
رو اعصابه الان هر 10 دقیقه همینجوری میشه :angry: وضعی شده
پینگ هم با google.com دارم رو 170 بدون پکت لاست
عجیبه
NinjaLord
11-08-2023, 00:29
رو اعصابه الان هر 10 دقیقه همینجوری میشه :angry: وضعی شده
پینگ هم با google.com دارم رو 170 بدون پکت لاست
عجیبه
احتمالا از مرورگر گوگل کروم استفاده میکنی؟ با مرورگر مایکروسافت که برپایه همان کروم هست هم تست کن
iman2919
11-09-2023, 21:25
من میخوام مبین نت fd بگیرم چون شهرمون td نیست میخواستم بدونم تعرفه های fd و td مثل هم هستن یا فرق دارن برای تمدید؟
و اینکه اوضاع مبین نت با ف ی ل تر شکن ها چطوریه؟
shervin115
12-09-2023, 15:37
من میخوام مبین نت fd بگیرم چون شهرمون td نیست میخواستم بدونم تعرفه های fd و td مثل هم هستن یا فرق دارن برای تمدید؟
تعرفه هاشون نزدیک به هم هست
کیفیتش به نسبت از Tdlte ایرانسل و آسیاتک بهتره .
قبلا همه نت ها ملی میشد ولی مبین نت خیر
با اینکه سرویس 360 از آنتن های همراه اول استفاده میکنه ولی کیفیتش از همراه اول بهتره و با نت همراه اول فرق میکنه .
- - - Updated - - -
تعرفه هاشون نزدیک به هم هست
کیفیتش به نسبت از Tdlte ایرانسل و آسیاتک بهتره .
قبلا همه نت ها ملی میشد ولی مبین نت خیر
با اینکه سرویس 360 از آنتن های همراه اول استفاده میکنه ولی کیفیتش از همراه اول بهتره و با نت همراه اول فرق میکنه .
mehdi_vsgh
17-09-2023, 11:44
سلام دوستان سوال داشتم
من فعلا adsl پارس انلاین دارم که دیگه از دستش خسته شدم و میخوام td lte بگیرم
تو محله ما هم سیمکارت همراه اول و هم سیمکارت ایراسنل خوب آنتن میده
(باگوشی تست کردم با سیسمکارت ایرانسل سرعت ۵۷مگابیت و پینگ ۴۸ میداد!)
درکل میخواستم بدونم کیفیت و سرعت مبین نت که با سیمکارت همراه اول ظاهرا کار میکنه بهتره یا ایرانسل؟؟
kenshikan
17-09-2023, 18:25
سلام دوستان سوال داشتم
درکل میخواستم بدونم کیفیت و سرعت مبین نت که با سیمکارت همراه اول ظاهرا کار میکنه بهتره یا ایرانسل؟؟
سلام
آنتن دهی مبین نت خوبه
کم و بیش توی همه شهرها کار می کنه (به جز سرعین!)
بسته های سالانه اش به صرفه اس
تا جایی که تست کردم سرعتش از 40 بالاتر نمی ره که همونیه که ادعا می کنه
مبین نت سیم کارت خودش رو داره نه همراه اول. ولی از دکل های همراه سیگنال می گیره.
- - - Updated - - -
سلام دوستان سوال داشتم
سلام
آنتن دهی مبین نت خوبه
مبین نت سیم کارت خودش رو داره نه همراه اول. ولی از دکل های همراه سیگنال می گیره.
thelegend1987
18-09-2023, 16:48
سلام
آنتن دهی مبین نت خوبه
سلام دو تا سوال داشتم
میشه از مودم b612 استفاده کرد؟
وارپ روی مبین نت کار میکنه؟
kenshikan
18-09-2023, 17:03
سلام دو تا سوال داشتم
میشه از مودم b612 استفاده کرد؟
وارپ روی مبین نت کار میکنه؟
سلام
آره، خودمم همین مدل دارم. کلا مودم های استاندارد و مودم های آنلاک پاسخگو هستند.
نمی دونم، تست نکردم.
mahdyshr
19-09-2023, 07:14
وارپ رو مبین نت کار نمیکنه
mazdak89
19-09-2023, 12:08
سلام دوستان . سوالم اینه که آیا سرعت دانلود مبین نت در زمان رومینگ روی همراه اول (همین طرح 360 فک کنم باشه ) باز هم تا 40 مگابیت محدود میشه ؟
mahdyshr
20-09-2023, 01:04
سلام دوستان . سوالم اینه که آیا سرعت دانلود مبین نت در زمان رومینگ روی همراه اول (همین طرح 360 فک کنم باشه ) باز هم تا 40 مگابیت محدود میشه ؟
بله محدود میشه در هر صورت
aliniceboy
22-09-2023, 14:15
سلام دوستان. وقت بهخیر. نظرتون در مورد مودم 6300D مبیننت چیه؟ و آیا میشه آنلاکش کرد؟
iman2919
24-09-2023, 10:53
درود
سیم کارت مبین نت جایی هست که بدون مودم بفروشه حالا یا خام یا با بسته؟
aliniceboy
24-09-2023, 16:14
سلام دوستان. لطفا بگین روی کامپیوتر، با مبیننت چه شکنهایی وصل میشن؟ از صبح کلافه شدم هرچی تست کردم.
درود
من خودم از یه پیج اینستا خریدم سیمکارت خالی البته با بسته
- - - Updated - - -
درود
iman2919
25-09-2023, 13:43
- - - Updated - - -
لطفا ای دی بفرست
بعد اینکه ثبت نام به مشکل نخوردی و چند روزه فعال شد؟
shervin115
28-09-2023, 12:47
- - - Updated - - -
به نام شما تغییر مالکیت داد ؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
به نام شما تغییر مالکیت داد ؟
iman2919
29-09-2023, 00:56
درود
دوستان اگر سیم کارت FD مبین نت دارین یک اسکرین شات از تعرفه ها و حجم های قابل خرید بفرستین
من سایت چک کردم فقط تعرفه های و بسته های TD بود
soheilsh
29-09-2023, 13:28
درود
دوستان اگر سیم کارت FD مبین نت دارین یک اسکرین شات از تعرفه ها و حجم های قابل خرید بفرستین
تعرفه تیدی و افدی یکسان شدن
- - - Updated - - -
درود
تعرفه تیدی و افدی یکسان شدن
دوستان من یه مودم Air3000 مبین دارم
میخواستم بدونم باید براش سیمکارت بخرم ؟
نمیشه استفاده ADSL ازش کرد ؟
مودم های مبین نت حتما سیمکارت اختصاصی میخورن ؟
NinjaLord
02-10-2023, 00:18
یک عدد سیمکارت مبین نت نیاز دارم نحوه خرید و قیمت را در پ.خ اطلاع بدهید.سپاس
سیمکارت مبین نت نیاز دارم
خوب از شرکت مبین نت بخر
NinjaLord
02-10-2023, 00:34
خوب از شرکت مبین نت بخر
یکبار تماس گرفتم و گفتند فقط همراه با مودم میفروشیم
microbit
02-10-2023, 03:18
سلام
دوستان کسی رمز Root مودم Airmaster 3100D رو احیاناً نداره؟
یا روش تغییر رمز پیشفرض روت بدون داشتن رمز قبلی؟
اینترنت رو زیر و رو کردم پیدا نکردم
kenshikan
02-10-2023, 09:57
یه بخش بزرگی از سود مبین نت از فروش سخت افزار (مودم) هست. برای همین جدا سرویس نمی دن. یا باید بری از بازار و شیپور سیم کارت جدا گیر بیاری و به نام خودت کنی یا اگه خودت مودم داری برو سراغ سیم کارت همراه یا ایرانسل و اینقد سختش نکن. در نهایت سرویس مبین نت هم روی دکل های همراهه.
shervin115
02-10-2023, 09:58
سریال مودم و Imei مودم رو برای شرکت ارسال کن برات سیم کارت Tdlte میفرستند
kenshikan
02-10-2023, 10:02
دوستان من یه مودم Air3000 مبین دارم
میخواستم بدونم باید براش سیمکارت بخرم ؟
نمیشه استفاده ADSL ازش کرد ؟
مودم های مبین نت حتما سیمکارت اختصاصی میخورن ؟
تکنولوژی ADSL با LTE زمین تا آسمون فرق داره. شما باید تصمیم بگیری کدوم سرویس برات بهتر یا به صرفه تره. مودمی که شما داری تنها با LTE و سیم کارت کار می کنه. اگه آنلاک باشه با سیم کارت های دیگه هم می تونی راهش بندازی. وگرنه دنبال سیم مبین باش.
iman2919
04-10-2023, 01:15
درود
دوستان کسی تونسته از خود شرکت مبین نت سیم کارت بدون مودم خریداری کنه حالا چه سیم FD یا TD؟
اگر جواب آره هست چطوری؟!
shervin115
04-10-2023, 07:41
درود
دوستان کسی تونسته از خود شرکت مبین نت سیم کارت بدون مودم خریداری کنه حالا چه سیم FD یا TD؟
اگر جواب آره هست چطوری؟!
بعضی از نمایندگی های مبین نت سیم کارت های FD یا TD رو جدا میفروشند منتهی با قیمت های فضائی . از نظر مبین نت این کار غیر قانونی هست . چون سیم و مودم رو با هم رجیستر میکنه و میشناسه .
یک راه دیگر به خود شرکت زنگ بزنید و سیم کارت TD رو ثبت سفارش کنید . البته باید چندین بار تماس بگیرید و زنگ بزنید .
پیام بده بهم با جزئیات بهت بگم .
بعضی از نمایندگی های مبین نت سیم کارت های FD یا TD رو جدا میفروشند منتهی با قیمت های فضائی . از نظر مبین نت این کار غیر قانونی هست . چون سیم و مودم رو با هم رجیستر میکنه و میشناسه .
یک راه دیگر به خود شرکت زنگ بزنید و سیم کارت TD رو ثبت سفارش کنید . البته باید چندین بار تماس بگیرید و زنگ بزنید .
پیام بده بهم با جزئیات بهت بگم .
مبین نت اطلاعات رو برای ارسال سیمکارت دریافت میکنه
جالبه قیمتش 54 هزاره ولی اونی که تو سایت ها فضایی میفروشن 800 هزاره مگه چیه اینقدر بالاست ؟
یه بخش بزرگی از سود مبین نت از فروش سخت افزار (مودم) هست. برای همین جدا سرویس نمی دن. یا باید بری از بازار و شیپور سیم کارت جدا گیر بیاری و به نام خودت کنی یا اگه خودت مودم داری برو سراغ سیم کارت همراه یا ایرانسل و اینقد سختش نکن. در نهایت سرویس مبین نت هم روی دکل های همراهه.
یعنی مودم های مبین نت همراه اول یا ایرانسل میخونه ؟
تکنولوژی ADSL با LTE زمین تا آسمون فرق داره. شما باید تصمیم بگیری کدوم سرویس برات بهتر یا به صرفه تره. مودمی که شما داری تنها با LTE و سیم کارت کار می کنه. اگه آنلاک باشه با سیم کارت های دیگه هم می تونی راهش بندازی. وگرنه دنبال سیم مبین باش.
چطوری میشه فهمید آنلاک بودنشو ؟
kenshikan
04-10-2023, 23:32
با تست سیم کارت
- - - Updated - - -
با تست سیم کارت
مبین هم چه شرکت عجیب غریبی هست
بعد از سه هفته زنگ زدن میگن که سیمکارت نداریم
محمد7966
26-10-2023, 18:15
سلام، دوستان مبین نت سیم کارت میده؟ زنگ زدم به یک فروشگاه، میگه سیم کارت جدا نمی فروشیم، باید زنک بزنی 1575 ببینی بهت سیم کارت تخصیص میدن یا نه
کسی از دوستان تونسته سیم کارت بگیره؟
سلام، دوستان مبین نت سیم کارت میده؟ زنگ زدم به یک فروشگاه، میگه سیم کارت جدا نمی فروشیم، باید زنک بزنی 1575 ببینی بهت سیم کارت تخصیص میدن یا نه
کسی از دوستان تونسته سیم کارت بگیره؟
درود . به نظر میاد سیمکارت FDD رو با مودم می فروشن ولی TDD رو جدا هم میشه گرفت .
magiteq1
07-11-2023, 21:53
دوستان این طرح فیبر نوری مبین نت به حومه نهران هم میدن؟؟
magiteq1
07-11-2023, 21:54
دوستان این طرح فیبر نوری مبین نت به حومه نهران هم میدن؟
دوستان این طرح فیبر نوری مبین نت به حومه نهران هم میدن؟
برخی جاها توسعه در دست مبین نت هست که معلوم نیست کجاها رو تحت پوشش داره ولی فکر کنم اگر مثلاً مخابرات جایی فیبرنوری کشیده باشه بشه از بستر مخابرات استفاده کرد ولی مبین نت روش فیبرنوری بهتون بده درواقع میشه بیت استریم.
برای شرکت آسیاتک و صبانت که اینطور هست. به من گفتن اگر مثلاً از مخابرات فیبرنوری دارید میتونید بعد از تمام شدن سرویس از مخابرات جمع آوری کنید و از ما (آسیاتک یا صبانت) فیبرنوری بگیرید بر بستر همون کابل فیبرنوری مخابرات.
shervin115
08-11-2023, 17:07
دوستان این طرح فیبر نوری مبین نت به حومه نهران هم میدن؟؟
فقط مجتمع های بالای 100 واحد
mazdak89
16-11-2023, 00:04
سلام . چطور میتونم سیم کارت خام مبین نت داشته باشم ؟ با شرکت تماس گرفتم بهم گفتن که فعلا سیم کارت نمیدن !!!!
محمد7966
16-11-2023, 12:18
سلام . چطور میتونم سیم کارت خام مبین نت داشته باشم ؟ با شرکت تماس گرفتم بهم گفتن که فعلا سیم کارت نمیدن !!!!
سلام اگر شهرتون td داره بهتون سیمکارت میدن اگر نداشته باشه چون از همراه اول میگیره، بهتون سیمکارت نمیدن مگر اینکه مودم خودشون رو هم بخرید.
- - - Updated - - -
سلام اگر شهرتون td داره بهتون سیمکارت میدن اگر نداشته باشه چون از همراه اول میگیره، بهتون سیمکارت نمیدن مگر اینکه مودم خودشون رو هم بخرید.
mazdak89
16-11-2023, 17:14
[QUOTE=محمد7966;9196338]سلام اگر شهرتون td داره بهتون سیمکارت میدن اگر نداشته باشه چون از همراه اول میگیره، بهتون سیمکارت نمیدن مگر اینکه مودم خودشون رو هم بخرید.
ممنون محمد جان من تحت پوشش TD هستم ولی باز هم شرکت میگه سیم کارت نمیدیم . چکار کنم ؟
- - - Updated - - -
[QUOTE=محمد7966;9196338]سلام اگر شهرتون td داره بهتون سیمکارت میدن اگر نداشته باشه چون از همراه اول میگیره، بهتون سیمکارت نمیدن مگر اینکه مودم خودشون رو هم بخرید.
ممنون محمد جان من تحت پوشش TD هستم ولی باز هم شرکت میگه سیم کارت نمیدیم . چکار کنم ؟
محمد7966
16-11-2023, 18:00
حذف شود لطفا.
محمد7966
16-11-2023, 18:16
1575 تماس گرفتید؟ من چند هفته پیش تماس گرفتم. اولم ازم اسم شهرمون رو پرسید که بعدش گفت پوشش نداریم. گفت باید مودم خودمون رو بخری. ولی اصلا صحبتی از اینکه سیم کارت نمیدیم نکرد.
راه حلی که بعضی از دوستان دادند اینه که سیم کارت مبین نت رو از بازار بخرید ولی به قیمت بالا. مثلا مودم های مبین نت میسوزن و سیم کارتشون باقی میمونه که توی بازار به قیمت چندبرابر فروش میره که البته خودم این راهو تست نکردم
shervin115
17-11-2023, 13:34
1575 تماس گرفتید؟ من چند هفته پیش تماس گرفتم. اولم ازم اسم شهرمون رو پرسید که بعدش گفت پوشش نداریم. گفت باید مودم خودمون رو بخری. ولی اصلا صحبتی از اینکه سیم کارت نمیدیم نکرد.
راه حلی که بعضی از دوستان دادند اینه که سیم کارت مبین نت رو از بازار بخرید ولی به قیمت بالا. مثلا مودم های مبین نت میسوزن و سیم کارتشون باقی میمونه که توی بازار به قیمت چندبرابر فروش میره که البته خودم این راهو تست نکردم
اونهایی که مودم دست دوم مبین نت بدون سیم کارت از دیوار و ... میخرند
میتوانند تماس بگیرند و همین رو اعلام کنند و درخواست سیم کارت td کنند .
بعد شرکت اعلام میکنه هیچ تعهدی در قبال سیم کارت خالی نداره و مشکل شبکه رو تعهد نمیکنه .
شما بازهم مورد رو تائید می کنید و سیم کارت رو به نام شما صادر و با پست یا تیپاکس یراتون ارسال می کنند .
mazdak89
17-11-2023, 19:10
اونهایی که مودم دست دوم مبین نت بدون سیم کارت از دیوار و ... میخرند
میتوانند تماس بگیرند و همین رو اعلام کنند و درخواست سیم کارت td کنند .
بعد شرکت اعلام میکنه هیچ تعهدی در قبال سیم کارت خالی نداره و مشکل شبکه رو تعهد نمیکنه .
شما بازهم مورد رو تائید می کنید و سیم کارت رو به نام شما صادر و با پست یا تیپاکس یراتون ارسال می کنند .
نمیدن آقا . الان یک ماهه تماس میگیرم . شکایت هم تنظیم کردم (195) ولی میگن فعلا فروش نداریم . بازار هم خیلی تخیلی قیمت میدن .
shervin115
17-11-2023, 21:07
نمیدن آقا . الان یک ماهه تماس میگیرم . شکایت هم تنظیم کردم (195) ولی میگن فعلا فروش نداریم . بازار هم خیلی تخیلی قیمت میدن .
با شکایت و دعوا که نمیشه .
ولی با بخش فروش صحبت کنی موجود داشته باشند بهت میدهند .
وین رونی
18-11-2023, 13:27
سلام
من دوشنبه هفته پیش یه مودم و سرویس مربوطه رو خریدم اما هنوز به دستم نرسیده که هیچ حتی کد پیگیری پست رو هم ندادن
چند بار زنگ زدم میگم کد رهگیری پستی رو حداقل بدید اما خبری نشده
داستان چیه؟امکانش هست با توجه به اینکه 5 روزه از خریدم گذشته و هنوز حتی کد رهگیری رو ندادن،مودم رو حتی به پست هم نداده باشن؟
وین رونی
18-11-2023, 18:07
مودم من تازه اومد
اصلاً از سرعتش راضی نیستم
با IDM سرعتش نهایتش به 800 یا 900 میرسه
اینم از تست سرعت
نزدیک 3 تومن پول دادم که این آشغال نصیبم بشه
shervin115
18-11-2023, 21:27
مودم من تازه اومد
اینم از تست سرعت
مودم چی هست ؟
وین رونی
18-11-2023, 22:20
مودم چی هست ؟
مودم MN-6200 D
mazdak89
18-11-2023, 23:43
مودم من تازه اومد
اینم از تست سرعت
کدوم شهر هستین ؟ الان این روی TD هست یا FD ؟
- - - Updated - - -
مودم من تازه اومد
اینم از تست سرعت
shervin115
19-11-2023, 08:06
احتمال زیاد سیم 360 هست و روی شبکه همراه اول
در یک نقطه هم مودم 6200 و 4200 تست شد . 6200 نسبتا بهتر بود .
سعی کنید اگر تحت پوشش هستید از سرویس TD مبین نت استفاده کنید .
و اگر تحت پوشش نیستید سعی کنید به دکل و باند بهتری از همراه اول متصل بشید .
وین رونی
19-11-2023, 10:10
- - - Updated - - -
شاهرود.
این موردی که گفتید را نمیدونم.چطور باید بفهمم؟
mazdak89
19-11-2023, 11:12
شاهرود.
از تنظمات مودم نگاه کنید . به احتمال زیاد شاهرود پوشش اختصاصی شبکه مبین نت نداره و شما رومینگ شدین رو همراه اول . ولی میتونین از ایرانسل استفاده کنید که در شاهرود پوشش 60-70 درصدی TD داره ولی حتما قبلش با وبسایت ایرانسل چک کنید که منطقه شما تحت پوشش ایرانسل باشه اگه باز هم سرعت راضی نکرد شمارو من پوشش FD ایرانسل را با یک مودم خوب جهت تجمیع ۴ باند پیشنهاد میدم حتما شمارو ارضا میکنه .
- - - Updated - - -
شاهرود.
از تنظمات مودم نگاه کنید . به احتمال زیاد شاهرود پوشش اختصاصی شبکه مبین نت نداره و شما رومینگ شدین رو همراه اول . ولی میتونین از ایرانسل استفاده کنید که در شاهرود پوشش 60-70 درصدی TD داره ولی حتما قبلش با وبسایت ایرانسل چک کنید که منطقه شما تحت پوشش ایرانسل باشه اگه باز هم سرعت راضی نکرد شمارو من پوشش FD ایرانسل را با یک مودم خوب جهت تجمیع ۴ باند پیشنهاد میدم حتما شمارو ارضا میکنه .
وین رونی
19-11-2023, 11:38
- - - Updated - - -
ممنون از پاسخگویی شما
با مبین نت صحبت کردم.گفتن که پوشش 100 درصدی منطقه شما داره و مودم به صورت پیش فرض روی FD هست
ولی چون سر کار هستم و کنار مودم نیستم نشد که راهنمایی دیگهای کنن.موکول شد به بعد از ظهر
وین رونی
19-11-2023, 13:32
شرایط جدید
اپراتورش میگه به خاطر پیک استفاده شاید شب ها افت سرعت باشه
الآن شرایط خیلی خوبه
تو دهن اونی که گفت مبین نت پرسرعته خر شا شید
درود.
منم مبین نت دارم ولی هرگز سرعتم اینطور نبوده. زیر بیست مگابیت ندارم.
- - - Updated - - -
تو دهن اونی که گفت مبین نت پرسرعته خر شا شید
درود.
منم مبین نت دارم ولی هرگز سرعتم اینطور نبوده. زیر بیست مگابیت ندارم.
mazdak89
25-11-2023, 18:48
سلام دوستان . من تا امروز نمیدونستم که مبین نت دو سیم کارت مجزا TD و FD داره !!!! گمان میکردم سیم 360 یعنی اگه توی منطقه ای باشید که تحت پوشش TD مبین نت نباشه بطور خودکار رومینگ بکنه رو همراه اول ! من هفته گذشته طی تماس با خود شرکت درخواست سیم کارت کردم که امروز بدستم رسید بعد تست و استفاده متوجه شدم به TD مبین نت در باند 42 متصل نمیشه (حتی با خاموش کردن گزینه رومینگ و ست کردن apn) با اینکه منطقه ما td هم ساپورت میکنه ! با پشتیبانی که تماس گرفتم بهم گفتن سیم FDD برام ارسال کردن و به td وصل نمیشه !!! درست میگن ؟؟
shervin115
25-11-2023, 22:19
سلام دوستان . من تا امروز نمیدونستم که مبین نت دو سیم کارت مجزا TD و FD داره !!!! گمان میکردم سیم 360 یعنی اگه توی منطقه ای باشید که تحت پوشش TD مبین نت نباشه بطور خودکار رومینگ بکنه رو همراه اول ! من هفته گذشته طی تماس با خود شرکت درخواست سیم کارت کردم که امروز بدستم رسید بعد تست و استفاده متوجه شدم به TD مبین نت در باند 42 متصل نمیشه (حتی با خاموش کردن گزینه رومینگ و ست کردن apn) با اینکه منطقه ما td هم ساپورت میکنه ! با پشتیبانی که تماس گرفتم بهم گفتن سیم FDD برام ارسال کردن و به td وصل نمیشه !!! درست میگن ؟؟
با قفل باند باید بتونی متصل بشی
منتهی تو مودم رومینگ رو فعال کن و روی باند 42 قفل کن
5 تا 10 دقیقه بگذار مودم بمونه و سیم کارت شبکه رو بشناسه
iman2919
26-11-2023, 00:14
بدون مودم سیمکارت گرفتی؟
پس چرا من زنگ میزنم میگه سیم کارت فقط همراه مودم بفروش میرسه و جدا نداریم :(
mazdak89
26-11-2023, 11:29
بدون مودم سیمکارت گرفتی؟
پس چرا من زنگ میزنم میگه سیم کارت فقط همراه مودم بفروش میرسه و جدا نداریم :(
بمن هم اول همینو گفتن . حدود دو هفته در صف انتظار موندم و بهم گفتن ایمیل بزن درخواست کتبی کن و ...
iman2919
26-11-2023, 14:10
بمن هم اول همینو گفتن . حدود دو هفته در صف انتظار موندم و بهم گفتن ایمیل بزن درخواست کتبی کن و ...
چه جالب نمیدونستم
توی متن ایمیل چی نوشتی؟
هزینه سیم کارت با بسته و ارسال چقدر شد؟
mazdak89
26-11-2023, 20:10
چه جالب نمیدونستم
توی متن ایمیل چی نوشتی؟
درخواستم رو مبنی بر اینکه مودم TD دارم اونم آنلاک (همراه با عکس از مشخصات مودم) و به سیم کارت مبین نت نیاز دارم همراه با مشخصات کامل شامل : کارت ملی شماره تلفن . آدرس دقیق با مختصات جغرافیایی و ... ایمیل کردم .
shervin115
26-11-2023, 20:39
چه جالب نمیدونستم
توی متن ایمیل چی نوشتی؟
برای من کمتر از 150 شد
منتهی سیم TD که مبین نت جدا میفروشه به شبکه fd 360 متصل نمیشه و فقط TD هست .
mazdak89
26-11-2023, 20:55
برای من کمتر از 150 شد
منتهی سیم TD که مبین نت جدا میفروشه به شبکه fd 360 متصل نمیشه و فقط TD هست .
خیلی جالب شد :)) هزینه سیم کارت من با ارسال شد 107 هزار تومن فقط مشکلم اینه که فقط به شبکه FD همراه اول متصل میشه امروز هم کلی با پشتیبانی کلنجار رفتم که چرا نمیتونم به TD خود مبین وصل بشم با اینکه تحت پوشش هم هستم . سرآخر هم بدون نتیجه شد .!!!!!
محمد7966
26-11-2023, 22:01
درخواستم رو مبنی بر اینکه مودم TD دارم اونم آنلاک (همراه با عکس از مشخصات مودم) و به سیم کارت مبین نت نیاز دارم همراه با مشخصات کامل شامل : کارت ملی شماره تلفن . آدرس دقیق با مختصات جغرافیایی و ... ایمیل کردم .
شما توی شهرتون td مبین نت پوشش داره؟ آخه من پوشش نداره ، اونوقت مجبور میشه از دکل های همراه اول اینترنت بده که خب مجبورت میکنه خود مودم مبین نت رو هم بخری.
امکانش هست یک سیم کارت fd بدن به نظرتون؟
26-11-2023, 22:43
شما توی شهرتون td مبین نت پوشش داره؟ آخه من پوشش نداره ، اونوقت مجبور میشه از دکل های همراه اول اینترنت بده که خب مجبورت میکنه خود مودم مبین نت رو هم بخری.
امکانش هست یک سیم کارت fd بدن به نظرتون؟
کیفیت اینترنتش اصلا خوب نیست
سرعت دانلود روی ۴۰ قفل شده و آپلود هم روی ۴
که اکثر مواقع نصف این سرعت هم نمیده
با اکثر فیلتر شکن ها هم مشکل داره
وارپ هم کار نمیکنه
در کل اصلا گزینه خوبی نیست.
وین رونی
26-11-2023, 23:52
مبین نت فقط قیمت بسته هاش خوبه
وارپ هم کار نمیکنه
برای من وارپ رو گوشیم اکی هست اما رو پی سی نه!!!
محمد7966
27-11-2023, 07:48
مبین نت فقط قیمت بسته هاش خوبه
وارپ هم کار نمیکنه
من الان td ایرانسل دارم. قیمت بستش نسبت به adsl باز خوبه. وارپ هم روش کار میده. بدیش آپلود داغونشه که از adsl کمتره. بیشتر مواقع در حد 100 کیلوبایت. البته 1 مگ هم داشتم. دانلودش هم تا 20 ممکنه برسه.
در هر صورت الان پیشگامان دارم، ایرانسل هم دارم ولی واقعا ایرانسل هم اگر شبکه اش شلوغ باشه یا شرایط جوی بد باشه، کیفیت سرویسش تعریفی نداره.
من خیال میکردم اگر مبین نت بگیرم، چون از همراه اول استفاده میکنه، وارپ هم روش کار میکنه که اینطوری که شما میگید، ظاهر اینطور نیست
وین رونی
27-11-2023, 08:51
من الان td ایرانسل دارم. قیمت بستش نسبت به adsl باز خوبه. وارپ هم روش کار میده. بدیش آپلود داغونشه که از adsl کمتره. بیشتر مواقع در حد 100 کیلوبایت. البته 1 مگ هم داشتم. دانلودش هم تا 20 ممکنه برسه.
در هر صورت الان پیشگامان دارم، ایرانسل هم دارم ولی واقعا ایرانسل هم اگر شبکه اش شلوغ باشه یا شرایط جوی بد باشه، کیفیت سرویسش تعریفی نداره.
من خیال میکردم اگر مبین نت بگیرم، چون از همراه اول استفاده میکنه، وارپ هم روش کار میکنه که اینطوری که شما میگید، ظاهر اینطور نیست
من که بعد از یک هفته اعصاب خوردی که سرعت نوسان بسیار زیادی داره و فیلترشکن ها مخصوصا وارپ روش کار نمی کنه، مودم رو با شصت گیگ 2500 گذاشتم برای فروش
میرم سمت tdlte ایرانسل
حداقلش اینه که فیلترشکن روش کار می کنه
shervin115
27-11-2023, 09:00
خیلی جالب شد :)) هزینه سیم کارت من با ارسال شد 107 هزار تومن فقط مشکلم اینه که فقط به شبکه FD همراه اول متصل میشه امروز هم کلی با پشتیبانی کلنجار رفتم که چرا نمیتونم به TD خود مبین وصل بشم با اینکه تحت پوشش هم هستم . سرآخر هم بدون نتیجه شد .!!!!!
من برای شهرستان میخواستم . که تحت پوشش نبود .
به آدرس تهران ثبت کردم و با تقیبل هزینه ارسال از تهران تا شهر دیگه و هزینه پیک حدودا این قیمت در اومد .
چند روز اول به هیچ شبکه ای متصل نمیشد و با پشتیبانی تماس هم میگرفتم میگفتند سیم کارت بدون مودم هیچ پشتیبانی نداره .
تو تنظیمات مودم قسمت رومینگ رو فعال کردم و به شبکه خود مبین نت متصل شد .
جالبه از شانس خوبت برات FD ارسال کردند . برای من فقط TD رو گردن گرفتند . سیم FD فقط با مودم فعال میکنند .
محمد7966
27-11-2023, 10:05
من که بعد از یک هفته اعصاب خوردی که سرعت نوسان بسیار زیادی داره و فیلترشکن ها مخصوصا وارپ روش کار نمی کنه، مودم رو با شصت گیگ 2500 گذاشتم برای فروش
میرم سمت tdlte ایرانسل
اگر وارپ روی گوشی کار میکنه ولی روی کامپیوتر نه، چک کنید ببینید تیک ipv6 خورده باشه. منم با ایرانسل این مشکلو داشتم که تیک ipv6 نخورده بود.
میرم سمت tdlte ایرانسل
من هیچ مشکلی باهاش ندارم. اینم تست سرعتش:
هر نوع فیل.تـرشکنی هم باهاش کار میکنه.
چه مودمی دارید؟
وین رونی
27-11-2023, 19:06
اگر وارپ روی گوشی کار میکنه ولی روی کامپیوتر نه، چک کنید ببینید تیک ipv6 خورده باشه. منم با ایرانسل این مشکلو داشتم که تیک ipv6 نخورده بود.
بر اساس این دستورالعملی که در خود سایت کلودفلر اومده،نوشته که ipv6 غیرفعال بشه:
Because of how the WARP client instantiates the local DNS Proxy, it is incompatible with 4G/5G cellular adaptors which have IPv6 enabled. To run WARP on these devices, you will need to disable IPv6 on the system.
من ipv6 رو غیر فعال کردم ولی بازم در پی سی وصل نشد
من هیچ مشکلی باهاش ندارم. اینم تست سرعتش:
هر نوع فیل.تـرشکنی هم باهاش کار میکنه.
چه مودمی دارید؟
mn6200d
وین رونی
27-11-2023, 20:36
مشکل وارپ حل شد
از ربات مخصوصش یه کلید جدید گرفتم و وصل شد!!!!به همین راحتی!!
mazdak89
28-11-2023, 12:20
مشکل وارپ حل شد
از ربات مخصوصش یه کلید جدید گرفتم و وصل شد!!!!به همین راحتی!!
این ربات مخصوص رو به ما هم آموزش میدین لطفا ؟ تشکر
وین رونی
28-11-2023, 20:21
این ربات مخصوص رو به ما هم آموزش میدین لطفا ؟ تشکر
اینجا دقیق و کامل توضیح داده
برای نصب وارپ معمولی کار خاصی نباید کنید فقط نصب برنامه
برای وارپ پلاس نیاز به بات دارید که لینکش در اون فیلم هست،اینجا هم میذارم
generatewarpplusbot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای وارپ زیرو تراست نیاز به اکانت کلودفلر هست
همه اینها در اون لینک یوتیوب هست
number-1
10-12-2023, 14:27
- - - Updated - - -
دوستان به نظرتون کدوم از این طرح ها بهتر و به صرفه تره با توجه به این که پول 1سال رو جلوتر باید پرداخت کرد
اصلا عقلانی هست طرح های بلند مدت؟
نظرتونو لطفا بهم بگین
سپاس گزارم
650 GB
12 ماه
1,050,000 تومان
800 GB
12 ماه
1,259,000 تومان
1111 GB
12 ماه
1,559,000 تومان
kenshikan
12-12-2023, 08:44
دوستان به نظرتون کدوم از این طرح ها بهتر و به صرفه تره با توجه به این که پول 1سال رو جلوتر باید پرداخت کرد
نظرتونو لطفا بهم بگین
سپاس گزارم
650 GB
12 ماه
1,050,000 تومان
800 GB
12 ماه
1,259,000 تومان
1111 GB
12 ماه
1,559,000 تومان
یکی از فرمول های سرانگشتی برای فهمیدن به صرف بودن بسته بخش کردن نرخ بسته بر گیگ ش هست. به سادگی میشه فهمید که از دید زمانی (ماهانه، سه ماهه، 6 ماهه و یک ساله) معمولا سالانه ها و توی سالانه ها اونی که گیگش بیشتره به صرفه هست یعنی شما در بسته های بلندمدت تر و پیش پرداخت ها معمولا هزینه کمتری برای هرگیگ پرداخت می کنید. این فرمول برای همه اپراتورها و همه بسته ها کار می کنه.
برای بلندترین و پرگیگ ترین بسته ی مبین نت، خروجی فرمول میشه حدود 1400 تومن بر گیگ. ولی شما به مصرف خودتون هم نگاه کنید که آیا در سال 1111 گیگ نیاز دارید یا کمتر.
- - - Updated - - -
نظرتونو لطفا بهم بگین
سپاس گزارم
650 GB
12 ماه
1,050,000 تومان
800 GB
12 ماه
1,259,000 تومان
1111 GB
12 ماه
1,559,000 تومان
یکی از فرمول های سرانگشتی برای فهمیدن به صرف بودن بسته بخش کردن نرخ بسته بر گیگ ش هست. به سادگی میشه فهمید که از دید زمانی (ماهانه، سه ماهه، 6 ماهه و یک ساله) معمولا سالانه ها و توی سالانه ها اونی که گیگش بیشتره به صرفه هست یعنی شما در بسته های بلندمدت تر و پیش پرداخت ها معمولا هزینه کمتری برای هرگیگ پرداخت می کنید. این فرمول برای همه اپراتورها و همه بسته ها کار می کنه.
برای بلندترین و پرگیگ ترین بسته ی مبین نت، خروجی فرمول میشه حدود 1400 تومن بر گیگ. ولی شما به مصرف خودتون هم نگاه کنید که آیا در سال 1111 گیگ نیاز دارید یا کمتر.
number-1
12-12-2023, 14:59
- - - Updated - - -
بله دوست عزیز فرمولش رو بلدم و به همین صورتی که توضیح دادی قبلا حساب کردم
نسبت به بقیه رقبا و اپراتورهای دیگه منظورم بود یا گاهی یه طرح نسبت به طرح دیگه همون اپراتور میبینی کلی اقتصادی تره
البته فقط سرویس دهنده های بیسیم
در کل هدفم مشورت با دوستان هستش
طرح 1111 گیگ با مالیات فیکس 1.700.000 تومان درمیاد یعنی هر گیگ بیشتر از 1500 تومان
هدف از خرید طرح بیشتر از 1ماه اینه که مدیریتش اسون تره چون در طرهای ماهانه من گاهی اوقات یا حجم کم میارم یا به علت اتمام زمانی حجمم میسوزه.
با تشکر
kenshikan
12-12-2023, 16:33
بله دوست عزیز فرمولش رو بلدم و به همین صورتی که توضیح دادی قبلا حساب کردم
نسبت به بقیه رقبا و اپراتورهای دیگه منظورم بود یا گاهی یه طرح نسبت به طرح دیگه همون اپراتور میبینی کلی اقتصادی تره
البته فقط سرویس دهنده های بیسیم
در کل هدفم مشورت با دوستان هستش
طرح 1111 گیگ با مالیات فیکس 1.700.000 تومان درمیاد یعنی هر گیگ بیشتر از 1500 تومان
هدف از خرید طرح بیشتر از 1ماه اینه که مدیریتش اسون تره چون در طرهای ماهانه من گاهی اوقات یا حجم کم میارم یا به علت اتمام زمانی حجمم میسوزه.
با تشکر
خب منظورتون رو خوب نگفته بودید. اون 9 درصد که روی همه بسته ها و اپراتورها هست و بدیهیه که ازش فاکتور گرفتم.
در برابر اپراتورهای TDLTE دیگه و نت همراه و بی سیم پوینت تو پوینت با ترافیک محدود، تا اونجا که دیدم بسته سالانه 1111 مبین به صرفه تره ولی برخی اپراتورا ترافیک نامحدود رو بی سیم می دن شرایط و پوشش شون رو باید ببینید. خوبی مبین نت و چند تای دیگه پوشش و جابه جا راحت مودم تو مناطق و شهرهای بزرگ هست.
ولی در برابر بسته های نت ثابت فیبر یا DSL قیمت هر گیگ ش کمی بالاتر هست
بله تو بازه های بزرگتر دست آدم برای مدیریت ترافیک بازتره. بسته های زیر سه ماه سوخت و سوزش و زیاده
majid098
12-12-2023, 21:13
سلام ادرس صفحه اتمام اعتبار مبین نت چیه همون ۱۰.۱۰۴.۱۵.۲۴ هنوز
number-1
13-12-2023, 13:44
دوستان هنوز هم مبین نت شبانه داره؟
توی سایتش چیزی پیدا نکردم
kenshikan
13-12-2023, 14:37
سلام ادرس صفحه اتمام اعتبار مبین نت چیه همون ۱۰.۱۰۴.۱۵.۲۴ هنوز
kenshikan
13-12-2023, 14:42
دوستان هنوز هم مبین نت شبانه داره؟
توی سایتش چیزی پیدا نکردم
نه، خدا بیامرزه. ترافیک شبانه رو برداشته به جاش بسته ها رو بیشتر کرده
majid098
13-12-2023, 15:31
منظورم اون صفحه ای است که وقتی اینترنت نداری یه سایتی رو باز میکنی بهش منتقل میشی میگه اینترنتت تموم شده این که مدیریت حساب که اگه اینطورباشه یعنی عوض شده
majid098
13-12-2023, 15:34
منظورم اون صفحه ای است که وقتی اینترنت نداری یه سایتی رو باز میکنی بهش منتقل میشی میگه اینترنتت تموم شده این که مدیریت حساب که اگه اینطورباشه یعنی عوض شده
number-1
15-12-2023, 00:48
مبین نت طرح یا پروموشنی برای یلدا نمیزاره دوستان؟
number-1
24-12-2023, 15:05
درخواست اپراتورها از رئیسجمهور برای افزایش 100درصدی تعرفه اینترنت
لینک خبر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3%E2%80%8C%D8%AC%D9%85%D9%8 7%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-00%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA
درخواست اپراتورها از رئیسجمهور برای افزایش 100درصدی تعرفه اینترنت
لینک خبر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3%E2%80%8C%D8%AC%D9%85%D9%8 7%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-00%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA
من زیتل پارسال 2.5 دادم امسال همون سرویس رو کرده 4 تومن با این تفاوت که کیفیت افتضاح شده...
iman2919
11-01-2024, 23:38
درود
دوستان بسته 50 و 100 گیگ اینترنت ماهیانه مبین نت طرح FD قیمت چقدره؟
درود
دوستان بسته 50 و 100 گیگ اینترنت ماهیانه مبین نت طرح FD قیمت چقدره؟
درود.
این رو از پنل خودم گذاشتم نمیدونم تی دی هست یا اف دی:
mazdak89
14-01-2024, 17:22
دوستان سلام . چند روزیه که در شبکه های اجتماعی میبینم که با سیم کارت مبین نت تست سرعت گذاشتن و بالای صدمگابیت سرعت دارن !!! مگه مبین نت محدودیت 40 مگابیت رو برداشته !؟؟؟؟؟؟
دوستان سلام . چند روزیه که در شبکه های اجتماعی میبینم که با سیم کارت مبین نت تست سرعت گذاشتن و بالای صدمگابیت سرعت دارن !!! مگه مبین نت محدودیت 40 مگابیت رو برداشته !؟؟؟؟؟؟
درود.
من همین حالا تست کردم همون چهل هستش.جایی هم ندیدم و نشنیدم بالای چهل باشه!
mazdak89
14-01-2024, 19:20
درود.
من همین حالا تست کردم همون چهل هستش.جایی هم ندیدم و نشنیدم بالای چهل باشه!
روی شبکه TD خود مبین نت تست کردین یا رومینگ (FD) همراه اول ؟
روی شبکه TD خود مبین نت تست کردین یا رومینگ (FD) همراه اول ؟
شبکه خود مبین نت روی FD همراه اول آنتن نمیده چون فکر کنم دسترسی اون رو بستن.
درود بر شما.
بله ظاهرا مدتیه سرعت دانلود و آپلود روی خط FD بیشتر شده ولی ثابت نیست و نوسان داره. روی باند 3 و 7 تست کردم در برخی از ساعات سرعت تا 90 مگ و آپلود تا 30 مگ تجربه کردم ، البته مودمی که من دارم قابلیت تجمیع فرکانس داره و شاید با مودم های معمولی نتونید افزایش سرعت رو تجربه کنید.
افزایش قیمت مبین نت:eh:
قیمت های قبل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
iman2919
16-02-2024, 20:31
وارپ یا همون 1.1.1.1 روی شبکه مبین نت وصل میشه؟
mehrdadb3
17-02-2024, 13:10
دوستان مبین نت راضی هستید؟ قطع و وصلی نداره؟
دوستان مبین نت راضی هستید؟ قطع و وصلی نداره؟
سالهاست دارم از سال 1397 هیچ وقت مشکلی نداشته مگر اینکه مشکل سراسری بوده. اگر هم مشکلی از طرف شرکت بوده، چیز مهمی نبوده و بعد که درست شده گیگ اضافه دادن برای جبرانش.
بله ، به راحتی
مبین نت دارم و وصل نمیشه رو گوشی.
مثل اینکه منطقه به منطقه و شهر به شهر فرق داره.
fanoostalaei
19-02-2024, 12:07
بله ، به راحتی
جسارتا کدوم شهر هستین ؟
شما چطور؟
میخوام فیبر نوری مبین نت ثبت نام کنم
برام مهمه که با فیلترشکنا اذیت نشم
خسته شدم از بس این اپراتور و اون اپراتور بسته همراه خریدم
فعالسازی و اتصال وارپ روی گوشی و کامپیوتر یه سری نکته ریز داره که اگر درست انجام نشه روی هیچ اپراتوری وصل نمیشه . خصوصی پیغام بفرستید تا لینک آموزشش رو بفرستم براتون .
فعالسازی و اتصال وارپ روی گوشی و کامپیوتر یه سری نکته ریز داره که اگر درست انجام نشه روی هیچ اپراتوری وصل نمیشه . خصوصی پیغام بفرستید تا لینک آموزشش رو بفرستم براتون .
پیام فرستادم اومده؟
bigbang0661
20-02-2024, 17:14
اقا تو شهر ما اپارتمان ما توی طرح پوشش دورن ساختمان ایرانسل نیست ولی مبین نت زده همش تحت پوششه. سوالم اینه این چیزی که توی سایت مبین نت هست مناطق بیرون ساختمونه یا توی ساختمون؟ یعنی میشه دکل های مبین نت از ایرانسل بیشتر باشه؟!
mazdak89
20-02-2024, 18:44
اقا تو شهر ما اپارتمان ما توی طرح پوشش دورن ساختمان ایرانسل نیست ولی مبین نت زده همش تحت پوششه. سوالم اینه این چیزی که توی سایت مبین نت هست مناطق بیرون ساختمونه یا توی ساختمون؟ یعنی میشه دکل های مبین نت از ایرانسل بیشتر باشه؟!
اون پوشش رو زیاد جدی نگیر . دقیق نیست . اگه منظورت باند 42 هست که تا وقتی سیم کارت نگیری مشخص نیست چطوره !! اگر هم سیگنال TD نداشتی به FDD همراه اول وصل میشه
alirecoba2
26-02-2024, 22:43
سلام. وقت بخیر دوستان.
شهری که الان سکونت دارم در قسمت پوششدهی وبسایت مبیننت در قسمت سبز رنگ هست، ولی اون علامت وایفای رو نداره.
الان پوشش میده اینجا؟ از دکل سایر شرکتها استفاده میکنه؟
ممنونم
سلام. وقت بخیر دوستان.
شهری که الان سکونت دارم در قسمت پوششدهی وبسایت مبیننت در قسمت سبز رنگ هست، ولی اون علامت وایفای رو نداره.
الان پوشش میده اینجا؟ از دکل سایر شرکتها استفاده میکنه؟
ممنونم
درود.
مبین نت هر جا آنتن دهی نداشته باشه همراه اول روی FD بهش آنتن میده. یعنی شما حتی مودم مبین نت رو ببری آبادی صدها کیلومتر از شهر فاصله داشته باشه، آنتن میده به شرطی که همراه اول اونجا آنتن دهی داشته باشه.
sajadkharestani
03-03-2024, 00:28
اشتراک مبین نت دارم
اما جایی که هستم مبین نت پوشش قوی نداره
،همراه اول پوشش خوب هست اما مبین نت به همراه اول وصل نمیشه
سیم کارت مبین نت باید عوض بشه و سیم کارت fd بگیرم؟
برای اشتراک ۳۶۰ یا fd باید چکار کنم؟
لطفا یه راهنمایی کنید
با تشکر
- - - Updated - - -
اشتراک مبین نت دارم
لطفا یه راهنمایی کنید
با تشکر
اشتراک مبین نت دارم
لطفا یه راهنمایی کنید.با تشکر
درود.
یا مستقیم زنگ بزنید مبین نت یا در پنل کاربری تیکت با شرح مشکل بگذارید.
وقتی کارشناس شرکت خودش هست میتونه مستقیم مشکلتون رو حل کنه چرا از این یکی اون یکی بپرسید و وقتتون رو هدر بدید؟
●●●FDR●●●
03-03-2024, 16:52
ببخشید Fd بهتره یا Td ? من همینجوری رفتم گفتم یه دونه اینترنت بده اونا هم برام Fd فرستادن :blush:
ببخشید Fd بهتره یا Td ? من همینجوری رفتم گفتم یه دونه اینترنت بده اونا هم برام Fd فرستادن :blush:
برای مبین نت FD زمانی بهت میدن که پوشش انتن های مبین نت تو منطقه شما خیلی ضعیف باشه و نتونی از سرویس TD استفاده کنی. اینجا به شما سرویس FD میدن که از شبکه و دکلهای همراه اول استفاده میکنه . در مورد کیفیتشون مطمئن نیستم چون مبین نت ندارم ولی FD تقریبا همه جا رو پوشش میده و خیلیها هم ازش راضی هستن.
sajadkharestani
03-03-2024, 18:00
درود.
یا مستقیم زنگ بزنید مبین نت یا در پنل کاربری تیکت با شرح مشکل بگذارید.
وقتی کارشناس شرکت خودش هست میتونه مستقیم مشکلتون رو حل کنه چرا از این یکی اون یکی بپرسید و وقتتون رو هدر بدید؟
ثبت کردم امیدوارم جواب بدن
ممنون از راهنماییتون
ثبت کردم امیدوارم جواب بدن
ممنون از راهنماییتون
خواهش میکنم.اون شماره ای که دادی بهت زنگ میزنن حتماً.
●●●FDR●●●
04-03-2024, 16:29
اگه ترافیکم تموم بشه ولی زمان سرویس باقی مونده باشه میتونم یه طرح یک ساله دیگه بگیرم یا حتما باید گیگ اضافه بخرم ؟
اگه ترافیکم تموم بشه ولی زمان سرویس باقی مونده باشه میتونم یه طرح یک ساله دیگه بگیرم یا حتما باید گیگ اضافه بخرم ؟
بله میتونید و مشکلی نداره.
hamed619
05-03-2024, 08:48
سلام من میخوام از مبین نت سرویس بگیرم دوستانی سرویس دارن از سرعتش راضی هستن الان adsl شاتل دارم سرعتش رو 10 مگ برای مبین نت چقدر هست سرعتش
سلام من میخوام از مبین نت سرویس بگیرم دوستانی سرویس دارن از سرعتش راضی هستن الان adsl شاتل دارم سرعتش رو 10 مگ برای مبین نت چقدر هست سرعتش
درود.
نمیشه گفت که مثلاً اگر سرعت من سی مگابیت هست برای شما هم همین سرعت رو میده.
بستگی داره در جایی باشید که آپارتمان زیاد داره یا نه. یوزر مبین نت زیاد هست یا نه. حتی تو ساعت های مختلف شبانه روز هم سرعت های متغییری داره.
اگر در جایی باشید که خود مبین نت آنتن دهی داره که هیچ، اگر نداشته باشه سوئیچ میکنه رو همراه اول که نصاب میاد تست میکنه براتون و هر کدوم بهتر بود همون رو تحویل میده.
حتی نوع مودمی که بهتون میده و اینکه چه چیپستی داره در سرعتی که میگیرید تاثیر داره.
اینجا که ما هستیم خود مبین نت آنتن دهی داره برای همین دیگه برای همیشه گذاشتن روی TDD-LTE مبین نت. از روزی که مبین نت اومد و ابتدا وایمکس داشت مشترک این شرکت بودم. الان هم از سال 1398 TDD-LTE همین شرکت رو دارم که نصاب شرکت اومد مودم وایمکس رو برد و تست کرد و دید که TDD-LTE پوشش داره یه مودم جدید بهمون داد.
در کل ازش راضی هستم. سرعتم هرگز زیر پانزده مگابیت نبوده برای سرویس های داخلی و سرعت آپلود هم حداکثر چهار مگابیت هست و دانلود حداکثر چهل مگابیت. پینگ هم همیشه زیر سی بوده.
اگر خریدید و نصاب نیومد برای نصب سعی کنید همه جای خونه بگردید و بهترین جا رو پیدا کنید که آنتن دهی خوبی داره و نزدیک فضای باز (پنجره) باشه.
ولی اگر بار اول هست میخرید حتماً نصاب میاد.
alirecoba2
06-03-2024, 23:30
دوستان سلام
با توجه به تعدد اپراتورهایی که LTE میدن، به نظرتون کدوم بهتره؟
من در جایی هستم که هیچ اپراتوری LTE اختصاصی نداره.
یعنی مبین نت، پیشگامان، ماهان نت و...از زیرساختهای ایرانسل و همراه اول استفاده میکنن.
به نظرتون کدوم یک به صرفهتر هستن؟ پشتیبانی کدوم بهتره؟
پیشنهادتون کدوم هست؟
ممنونم
دوستان سلام
یعنی مبین نت، پیشگامان، ماهان نت و...از زیرساختهای ایرانسل و همراه اول استفاده میکنن.
پیشنهادتون کدوم هست؟
ممنونم
درود، طی تماسی که باهاشون داشتم فقط آسیاتک و مبین نت هستند که FD-LTE ارائه میدن و بقیه شرکتا صرفا TD-LTE هستند؛ اگر در محدوده پوشش TD-LTE نیستید، بهترین گزینه مبین نت هست.
دوستان سلام
پیشنهادتون کدوم هست؟
ممنونم
درود.
نوشتید فلان و فلان از زیرساخت ایرانسل استفاده میکنن در منطقه شما.
نکته ای که داره اینه که تا ایرانسل اونجا پوشش نده چطور اون شرکت از زیرساخت مثلاً ایرانسل استفاده میکنه؟ پس ایرانسل آنتن دهی داره که اون شرکت هم TDD-LTE اون آنتن دهی داره.
مثلاً جایی که ما هستیم قبلاً تجهیزات ایرانسل نبود پس هیچ شرکت دیگه ای که از ایرانسل استفاده میکرد آنتن دهی نداشت. بعد که ایرانسل تجهیزات گذاشت، به عنوان مثال میشد از وینکس هم استفاده کرد که من سیم کارتش رو خریدم.
پس اگر جایی که هستید یه شرکت دیگه به عنوان مثال همین وینکس که از ایرانسل استفاده میکنه آنتن دهی داره، پس خود ایرانسل هم آنتن دهی داره و بهتره برید سراغ همون ایرانسل که من دیدم تعرفه هاش از بقیه بهتره و بعد از اون مبین نت.
به ستاره بیست مربع که با خط ایرانسل میگیرید و میگه پوشش TDD-LTE ندارید توجه نکنید که تو محله ما هم همینطوره ولی برعکس پوشش داره. اطلاعات خیلی از BTS ها بروزرسانی نشده.
alirecoba2
07-03-2024, 22:04
درود.
نوشتید فلان و فلان از زیرساخت ایرانسل استفاده میکنن در منطقه شما.
نکته ای که داره اینه که تا ایرانسل اونجا پوشش نده چطور اون شرکت از زیرساخت مثلاً ایرانسل استفاده میکنه؟ پس ایرانسل آنتن دهی داره که اون شرکت هم TDD-LTE اون آنتن دهی داره.
مثلاً جایی که ما هستیم قبلاً تجهیزات ایرانسل نبود پس هیچ شرکت دیگه ای که از ایرانسل استفاده میکرد آنتن دهی نداشت. بعد که ایرانسل تجهیزات گذاشت، به عنوان مثال میشد از وینکس هم استفاده کرد که من سیم کارتش رو خریدم.
پس اگر جایی که هستید یه شرکت دیگه به عنوان مثال همین وینکس که از ایرانسل استفاده میکنه آنتن دهی داره، پس خود ایرانسل هم آنتن دهی داره و بهتره برید سراغ همون ایرانسل که من دیدم تعرفه هاش از بقیه بهتره و بعد از اون مبین نت.
به ستاره بیست مربع که با خط ایرانسل میگیرید و میگه پوشش TDD-LTE ندارید توجه نکنید که تو محله ما هم همینطوره ولی برعکس پوشش داره. اطلاعات خیلی از BTS ها بروزرسانی نشده.
ممنونم از پاسخگویی شما
TD LTEرو مطمئنم که نداره. چون شهرستان کوچک هست. از نمایندگی هم پرسیدم.
دوستمون گفتن آسیاتک و مبیننت FD LTE میدن.
من زنگ زدم به پشتیبانی آسیاتک، گفت ما روی همین 4G معمولی ایرانسل، FD LTE میدیم. یعنی در مقایسه با اینترنت موبایل، ارزونتر در میاد هزینهاش.
گفت فقط کافیه جای شما پوشش 4G ایرانسل باشه. نیازی نیست TD LTEباشه. همون 4G کفایت میکنه. مبیننت هم پیام دادم همینو گفت.
قبلاً مشهد بودم همون TD LTE ایرانسل از هر نظر خوب بود، ولی متاسفانه اینجا نمیشه استفاده کرد.
alirecoba2
07-03-2024, 22:07
درود، طی تماسی که باهاشون داشتم فقط آسیاتک و مبین نت هستند که FD-LTE ارائه میدن و بقیه شرکتا صرفا TD-LTE هستند؛ اگر در محدوده پوشش TD-LTE نیستید، بهترین گزینه مبین نت هست.
سلام. ظاهراً پیشگامان هم FD-LTE میده.
تکنت و ماهان نت هم همینطور. چون پوشش سراسری داشتند.
سلام. ظاهراً پیشگامان هم FD-LTE میده.
تکنت و ماهان نت هم همینطور. چون پوشش سراسری داشتند.
درود ؛ وقتی میگیم FD-LTE منظور باندهای 1 ، 3 ، 7 و 40 هست مثل سیمکارت های عادی که میندازین روی گوشی که فقط آسیاتک و مبین نت ارائه میدن .
TDD بر روی باند 42 و 43 ارائه میشه و تک نت، ماهان نت، پیشگامان که نام بردید و بقیه شرکتا فقط روی این باند سرویس ارائه میدن ولی این باند فراگیر نیست و بسیاری از مناطق پوشش نداره. طی تماسی که با همه این شرکتا داشتم بعضیاشون که اصلاً فرق باند TD و FD رو نمیدونستن ولی با پیگیری مکرر گفتن که باند 42 و 43 هستیم یعنی فقط TD LTE .
alirecoba2
08-03-2024, 11:21
درود ؛ وقتی میگیم FD-LTE منظور باندهای 1 ، 3 ، 7 و 40 هست مثل سیمکارت های عادی که میندازین روی گوشی که فقط آسیاتک و مبین نت ارائه میدن .
TDD بر روی باند 42 و 43 ارائه میشه و تک نت، ماهان نت، پیشگامان که نام بردید و بقیه شرکتا فقط روی این باند سرویس ارائه میدن ولی این باند فراگیر نیست و بسیاری از مناطق پوشش نداره. طی تماسی که با همه این شرکتا داشتم بعضیاشون که اصلاً فرق باند TD و FD رو نمیدونستن ولی با پیگیری مکرر گفتن که باند 42 و 43 هستیم یعنی فقط TD LTE .
ممنون از توضیخاتتون. ایرانسل که میدونم جای ما باندهای 43 و 42 رو نداره.
روشی هست خودم بفهمم که آیا TDD هم جای ما ارایه میشه یا نه؟
چون این شرکتها حقیقتاً فقط میخوان مودم و سیمکارتشون رو بفروشن!!
و اینکه آیا همراه اول اصلاً TDD داره؟
چون سامانتل میگه ما روی بستر همراه اول ارایه میدیم.
ممنون از توضیخاتتون. ایرانسل که میدونم جای ما باندهای 43 و 42 رو نداره.
روشی هست خودم بفهمم که آیا TDD هم جای ما ارایه میشه یا نه؟
چون این شرکتها حقیقتاً فقط میخوان مودم و سیمکارتشون رو بفروشن!!
و اینکه آیا همراه اول اصلاً TDD داره؟
چون سامانتل میگه ما روی بستر همراه اول ارایه میدیم.
ایرانسل رو میشه با کد دستوری #20* بررسی کرد که تحت پوشش TDLTE هستید یا خیر .
TDD همراه اول همون TDD مبین نت هست، شرکت مبین نت متعلق به همراه اوله و جاهایی که TDD پوشش داشته باشه سیمکارت و مودم TDD و جاهایی که پوشش نداشته باشه سیمکارت و مودم FD می فرستن براتون ؛ سامانتل هم همیطور بسته های TD که ارزون هست بر بستر باند 42 و 43 و بسته های همراه عادیشون بر بستر FD و باند 1 و 3 و 7 و 40 .
alirecoba2
08-03-2024, 12:31
ایرانسل رو میشه با کد دستوری #20* بررسی کرد که تحت پوشش TDLTE هستید یا خیر .
TDD همراه اول همون TDD مبین نت هست، شرکت مبین نت متعلق به همراه اوله و جاهایی که TDD پوشش داشته باشه سیمکارت و مودم TDD و جاهایی که پوشش نداشته باشه سیمکارت و مودم FD می فرستن براتون ؛ سامانتل هم همیطور بسته های TD که ارزون هست بر بستر باند 42 و 43 و بسته های همراه عادیشون بر بستر FD و باند 1 و 3 و 7 و 40 .
خیلی ممنون از توضیحاتتون.
پس با این حساب و با توجه به اینکه TDD نیست جای ما، بهترین گزینه همون مبیننت هست. درسته؟
چون طبق برداشت من از صحبت شما، سامانتل دو جور بسته ارایه میده که ارزونترش روی باند 42 و 43 هست و اگر سیمکارتشون رو بگیرم باید بسته 4G معمولی تهیه کنم که گرونتره:sad:
برای مبیننت که تفاوتی بین قیمت نیست؟ بگن شما بسته FD دارین و گرونتره؟
●●●FDR●●●
18-03-2024, 06:16
من از سرعتش راضیم ولی بدرد بازی نمیخوره . پینگش یکمی بالاست. جیتر هم که دیگه نگم برات. اما خوشبختانه پکت لاستش از adsl پارس آنلاین هم که استفاده میکنم کمتره.
alirecoba2
25-03-2024, 20:16
سلام دوستان
من دیروز اینترنت مبیننت گرفتم از نمایندگی خودشون در مشهد.
خیلی سریع فعال شد. در مقایسه با ADSL مخابرات که قبلاً داشتم، از هر نظر بهتره به جز پینگ.
تایماوت نداره. سرعتش هم کاملاً بسته به محل مودم و آنتندهی داره.
اول تست گرفتم ۸ مگابیت بود. با تغییر مکان مودم، سرعت دانلود به ۴۰ مگابیت رسید که حداکثر سرعتی هست که تبلیغ میکنن.
بیشتر از ۴۰ نمیره و مشخصاً قفل هست. اما برای من بیشتر از کافی هست.
قندشکنهای رایگان هم خیلی بهتر از ADSL مخابرات روش جواب میده.
امیدوارم همینجوری بمونه.
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن طی چند وقت اخیر که سوال پرسیدم.
iman2919
14-04-2024, 12:08
سلام دوستان
من دیروز اینترنت مبیننت گرفتم از نمایندگی خودشون در مشهد.
خیلی سریع فعال شد. در مقایسه با ADSL مخابرات که قبلاً داشتم، از هر نظر بهتره به جز پینگ.
تایماوت نداره. سرعتش هم کاملاً بسته به محل مودم و آنتندهی داره.
اول تست گرفتم ۸ مگابیت بود. با تغییر مکان مودم، سرعت دانلود به ۴۰ مگابیت رسید که حداکثر سرعتی هست که تبلیغ میکنن.
بیشتر از ۴۰ نمیره و مشخصاً قفل هست. اما برای من بیشتر از کافی هست.
قندشکنهای رایگان هم خیلی بهتر از ADSL مخابرات روش جواب میده.
امیدوارم همینجوری بمونه.
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن طی چند وقت اخیر که سوال پرسیدم.
سلام از چه مودمی استفاده میکنی؟
alirecoba2
19-04-2024, 08:10
سلام از چه مودمی استفاده میکنی؟
همون مودم 4200 خودشون
محمد7966
08-06-2024, 19:32
سلام
دوستان دیدن فیلمیو رایگانه از طریق مبین نت؟ خود مبین نت میگه رایگانه ولی من حساب میکنم اصلا رایگان نیست. یا مقدار کمیش رو رایگان حساب کرده و حجم بیشترشو کم کرده.
تشکر از شما
shervin115
08-06-2024, 22:04
سلام
دوستان دیدن فیلمیو رایگانه از طریق مبین نت؟ خود مبین نت میگه رایگانه ولی من حساب میکنم اصلا رایگان نیست. یا مقدار کمیش رو رایگان حساب کرده و حجم بیشترشو کم کرده.
تشکر از شما
در نظر داشته باشید در صورتی که در حال حاضر اشتراک فعال فیلیمو دارید، ترافیک مصرفی شما به صورت نیمبها محاسبه میشود و در صورتی که بدون اشتراک، فیلم و سریال تماشا کنید، ترافیک مصرفی شما به صورت تمامبها محاسبه خواهد شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.