مشاهده نسخه کامل
: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
mohammadgh6
22-05-2017, 13:35
C:\Users\mary\Desktop\Untitled1.png
reallife0002
22-05-2017, 13:56
داداش نتونستم عکس بزارم خیلی مشکله .چطوری عکس بذارم؟
دوست عزیز عکس بگیر تو سایت پایین آپلود کن لینکشو بزار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
armin_punisher6
22-05-2017, 13:58
من رشت زندگی میکنم و میخوام سرویس مبین نت رو بگیرم.فقط چند تا سوال دارم:
1.ما منطقه مون رو تو نقشه دیدم پوشش میده.از کجا بفهمم به من 5 مگ میرسه یا 40 مگ؟
2.بین این مودمهای دیجی کالا کدومش رو باید بخرم که آنتن وایرلس خوبی هم داشته باشه؟
mohammadgh6
22-05-2017, 14:02
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
mohammadgh6
22-05-2017, 14:03
درسته یا اشتباه گذاشتم
mohammadgh6
22-05-2017, 14:08
siamak_mu
22-05-2017, 14:15
همون اولی درسته. برای من بعضی وقت ها پیش اومده اشتباهی به دکل ایرانسل وصل شده برای همین اینترنتم قطع شده! ولی برای شما کلاً به هیچ دکلی وصل نشده انگار! همیشه قسمت Network Operator جلوش خالی هست یا چون تازه مودم رو روشن خاموش کردید خالیه؟ اگر کلاً خالیه که تست کردید سیم کارت رو دربیارید دوباره جا بزنید؟
از مبین نت زده نشید برای شما یه مشکل خاص و زود هنگام پیش اومده. من که سالیان سال ADSL داشتم توی این مدتی که مبین گرفتم دارم استفاده میکنم و خیلی راضیم ازش. حالا مشکل شما هم حتماً حل میشه. ته تهش کارشناس میاد در محل.
mohammadgh6
22-05-2017, 14:30
دوست عزیز سیم و که خیلی در اوردم وجا زدم که نشد.چند بار هم ریست کردم نشد
فقط سیم و که در میارم
قسمت Network Operator اسم ایرانسل میاد .اون خونه های مربوط به سیگنال هم پر میشه ولی disconnect هست
به نظرتون سیم نسوخته؟دیروز هم یکی از مبین نتی ها که زنگ زده بود بعد از کلی چک کردن اخرش گفت مشکل ورژن داری .نمیدونم هنگ کردم
ali.xvb.x
22-05-2017, 14:41
من رشت زندگی میکنم و میخوام سرویس مبین نت رو بگیرم.فقط چند تا سوال دارم:
1.ما منطقه مون رو تو نقشه دیدم پوشش میده.از کجا بفهمم به من 5 مگ میرسه یا 40 مگ؟
2.بین این مودمهای دیجی کالا کدومش رو باید بخرم که آنتن وایرلس خوبی هم داشته باشه؟
معلوم نیست. کارشناس میاد تست میکنه واستون. اگه سرعت مناسب باشه تحویل میگیرید. مودم هم فقط باید از خود مبین نت بخرید.
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
siamak_mu
22-05-2017, 14:42
ظاهراً زمانی به ایرانسل وصل میشه که سیگنال ایرانسل از مبین نت بیشتر باشه که یکی از عواملش میشه زاویه اشتباه مودم باشه. شما سعی کن دقیقاً به همون صورتی که نصاب تنظیم کرده بود قرار بدی. مودمش مثل تنظیم د_ی__ش میمونه! من احتمال میدم شما جای مودمت بده. مودم تو یه جا باید باشه که اطرافش باز باشه. نه یه جا محصور یا نیمه محصور باشه. وقتی به ایرانسل وصل میشی احتمالاً سیم کارتت سالم باشه.
mohammadgh6
22-05-2017, 14:52
بدون سیم کارت به ایرانسل وصل میشه.بی زحمت این عکس وم ببین به این دلیل میگم که سیم شاید سوخته باشه
mohammadgh6
22-05-2017, 14:54
armin_punisher6
22-05-2017, 16:07
این مودمی که خود مبین نت میده چطوره؟یه خونه رو کامل پوشش میده؟
هیچ راهی نداره از بیرون مودم تهیه کنیم؟
aliprince
22-05-2017, 16:23
وای فایش قوی نیست
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
siamak_mu
22-05-2017, 16:42
بدون سیم کارت به ایرانسل وصل میشه.بی زحمت این عکس وم ببین به این دلیل میگم که سیم شاید سوخته باشه
فکر میکردم نشه. پس شما زودتر درخوست پشتیبان حضوری کنین با سیم کارت دیگه بیان تست کنن انشالله که زودتر درست بشه و لذتشو ببرید.
مودمش خوبه. برای من خونه رو پوشش میده. فقط پورت لن دوتا بیشتر نداره که برای اکثر کاربر ها کافی هست.
مبین نت خوبیش اینه شما ثبت نام میکنی کارشناس به صورت رایگان میاد براتون با مودم تست خودشون وصل میکنه تست هاتون رو میکنید اگر از همه چی راضی بعد هزینه رو پرداخت میکنید.
mohammadgh6
22-05-2017, 16:58
[QUOTE=siamak_mu;8965517]فکر میکردم نشه. پس شما زودتر درخوست پشتیبان حضوری کنین با سیم کارت دیگه بیان تست کنن انشالله که زودتر درست بشه و لذتشو ببرید.
همه طرف هم چرخوندم اصلا به هیچ وجه سیگنال نداد
mohammadgh6
22-05-2017, 17:16
mohammadgh6
22-05-2017, 18:08
این عکس بدون سیم کارته
شایدم سیگنال وایمکشون باشه احتمالا
mohammadgh6
22-05-2017, 20:16
اقا سیامک داداش اومد درستش کرد مشکل ورژن داشت سرعتشم 20
siamak_mu
22-05-2017, 20:53
خب خدا رو شکر که حل شد. :n40: کلاً سرعت و ادب پشتیبانیشون خوبه خدا رو شکر.
من هم تصاویر شما رو که دیدم متوجه شدم که ورژن فریم ور شما پایین هست. بعد از آپدیتی که چند وقت پیش کردن، شبکه روی مبین نت قفل میشه و به صورت دستی هم نمیشه انتخاب کرد (قبلا میشد)
ولی خوب ظاهرا مشکل تون حل شده
armin_punisher6
22-05-2017, 23:22
سه تا سوال داشتم:
1.من مودم adsl مدل tenda dh301 دارم.اگه این مودم td lte رو بگیرم ،میتونم به مودمم وصل کنم و کار روتر رو برام انجام بده و از آنتن مودم تندا بتونم وصل شم؟
2.سرویسهای 4 تا 40 مگ،سرویس 1 ماهه زیر 15 گیگ داره؟
3.port forwarding چیه؟
vahidna65
23-05-2017, 07:34
سلام دوستان ؛ بنده هم LTE گرفتم ؛ با سرعت خوب و پینگ خوب ؛ که عکس هاشو براتون میزارم ؛ نکته اینه که خودم وارد کنسول مودم شدم و تو خونه بهترین مکان را برای مودم انتخاب کردم ؛ تست رو گوشی گرفتم با SPEED TEST
کاربر جدید هستم نمیتونم عکس آپلود کنم ؛ اینو عرض کنم که وارد کنسول مودم بشید و RSSI و CINR را کنترل کنید ؛ هر چقدر RSSI کمتر باشد بهتر و هر چقدر CINR بیشتر باشد وضعیت مودم و سرعت شما بهتر خواهد شد.
mohammadgh6
23-05-2017, 10:49
سلام دوستان ؛ بنده هم LTE گرفتم ؛ با سرعت خوب و پینگ خوب ؛ که عکس هاشو براتون میزارم ؛ نکته اینه که خودم وارد کنسول مودم شدم و تو خونه بهترین مکان را برای مودم انتخاب کردم ؛ تست رو گوشی گرفتم با SPEED TEST
کاربر جدید هستم نمیتونم عکس آپلود کنم ؛ اینو عرض کنم که وارد کنسول مودم بشید و RSSI و CINR را کنترل کنید ؛ هر چقدر RSSI کمتر باشد بهتر و هر چقدر CINR بیشتر باشد وضعیت مودم و سرعت شما بهتر خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینجا اپلود کن لینکشو بذار
mohammadgh6
23-05-2017, 11:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ورژن_جدید.png[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammadgh6
23-05-2017, 11:22
دوستان اونایی که با مبین نت کار کردن .اینا سرعت و پینگ اپلود ش خوبه یا نه
aliprince
23-05-2017, 11:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ورژن_جدید.png[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا از صفحه اول مودمتونم عکس بزارید
mohammadgh6
23-05-2017, 11:42
یه سوال دیگه من adsl شاتل دارم سرعت speedtest روی 10بیشتر نمیره.آپلودش که 1
مشکل اینجاست که صفحه ها و اینستاگرام و خیلی راحت باز میکنه بدون معطلی فیلماشو هم سریع لود میکنه.بهد با مبیننت باسرعت تست 30 جون میکنه باز کنه. برای چیه؟
mohammadgh6
23-05-2017, 12:09
osta_ali
23-05-2017, 12:20
دوستان اونایی که با مبین نت کار کردن .اینا سرعت و پینگ اپلود ش خوبه یا نه
من هم ايرانسل دارم هم مبين نت.سرعت ايرانسل براي من يكم بهتره ولي پينگ مبين نت پايين تره.البته همه اينا شايد منطقه به منطقه فرق كنه.
siamak_mu
23-05-2017, 13:45
مشکل اینجاست که صفحه ها و اینستاگرام و خیلی راحت باز میکنه بدون معطلی فیلماشو هم سریع لود میکنه.بهد با مبیننت باسرعت تست 30 جون میکنه باز کنه. برای چیه؟
مبین نت سایت هایی که روی سرور داخل ایران هستن سریع باز یا ازشون دانلود میکنه ولی خارجی ها سرعتش کمتر هست.
behzadee
23-05-2017, 18:01
توی پست های قبلی به این مورد اشاره کردم
متاسفانه سرعت دانلود بالا ولی برای باز کردن صفحات و شبکه های اجتماعی زور میزنه!
فعلا وب گردي فقط adsl و كلا نت كابلي
نت سيم كارت و حتي وايمكس كيفيت وب گردي پايين داره
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
armin_punisher6
23-05-2017, 21:45
شما رو مبین نت هم همین نظر رو دارین؟
متاسفانه مبين نت هم همين تجربه رو داشتم
هم وايمكس و هم TD
ايرانسل هم همين طور
پينگ بد نيست ولي علاوه به وب گردي پكت لاست جالب نداره مخصوصا براي سرور خارج
با اينكه سرعت بد نيست
ايرانسل كه فقط به درد دانلود ميخوره
فعلا بهترين وب گردي رو روي صبانت دارم
حتي شاتل هم كم مياره مخابرات هم البته زياد محسوس نيست
mohammadgh6
23-05-2017, 22:03
حتما.صددرصد
ایرانسل ۲مدل مودم دارم،مبین نت هم که جدیدگرفتم چند سالم هست که از شاتل استفاده میکنم.جاهای دیگه هم دوستان adsl شرکتهای دیگه داشتن و تست کردم.واقعا کابلی یه چیز دیگه است.تازه اونا سرعت تست شون ۵ بود.
درضمن ۴g هم امتحان کردم.
armin_punisher6
23-05-2017, 22:16
حتما.صددرصد
ایرانسل ۲مدل مودم دارم،مبین نت هم که جدیدگرفتم چند سالم هست که از شاتل استفاده میکنم.جاهای دیگه هم دوستان adsl شرکتهای دیگه داشتن و تست کردم.واقعا کابلی یه چیز دیگه است.تازه اونا سرعت تست شون ۵ بود.
درضمن ۴g هم امتحان کردم.
هم وايمكس و هم TD
ايرانسل هم همين طور
با اينكه سرعت بد نيست
آخه مشکل اینه خط خونه ما افتضاحه و adsl که دارم 4 مگ بیشتر نمیکشه،اونم با قطعی.الان واقعا موندم چی کار کنم؟فیبر نوری امروز رفتم مخابرات پرسیدم،گفتن شاید تا چند ماه دیگه واسه منطقون راه اندازی بشه.vdsl هم که هنوز رشت نیومده.2 روز پیش اس ام اس مبین نت اومد که منو وسوسه کرده.
آخه مشکل اینه خط خونه ما افتضاحه و adsl که دارم 4 مگ بیشتر نمیکشه،اونم با قطعی.الان واقعا موندم چی کار کنم؟فیبر نوری امروز رفتم مخابرات پرسیدم،گفتن شاید تا چند ماه دیگه واسه منطقون راه اندازی بشه.vdsl هم که هنوز رشت نیومده.2 روز پیش اس ام اس مبین نت اومد که منو وسوسه کرده.
متاسفم واقعا
شما اگر ميتونين همراه اول رو امتحان كنين
مخصوصا روي تري جي وب گردي بدي نيست اگر منطقه شلوغ ندارين
ولي در كل وقتي چاره اي ديگر نيست فعلا بين بد و بدتر انتخاب با مبين نت
در ضمن همون adsl هم اگر بتونين روي صبانت يا شاتل بيارين همون سرعت كم هم وب گردي عالي داره اگر بيشتر كيفيت نت مهم باشه تا سرعت و دانلود
mohammadgh6
23-05-2017, 22:55
من خیلی تو این چیزا وسواس دارم به همین دلیل همیشه ضرر میکنم الان ۲تا تی دی ایرانسل دارم یکی هم مبین نت .حالا مجبورم دنبال فروشش باشم.یارو زنگ زده مودم فعال که همش یه هفته کارکرده میگه آقا ۱۰۰میشه ،انگارمال دزدی میخاد بخره.
arashsard
23-05-2017, 23:12
موافقم . من ایرانسل دارم با پینگ ۸۰ واسه شروع کردن لود صفحه حرص آدمو در میاره . بعد یهو همرو با هم باز میکنه . مگه اینکه پ ر و ک س ی ست کنی .
mohammadgh6
23-05-2017, 23:42
بچهها کسی میدونه کلا این مودمها تا چه سرعتی پشتیبانی میکنه؟
aliprince
23-05-2017, 23:49
من از صفحه باز کردن مبین نت یه شدت راضی ام و به نظرم از همه سرویس های ای دی اس ال که تا حالا از شرکتای مختلف و جاهای مختلف داشتم خیلی بهتره
bahram_milad
24-05-2017, 12:59
دوستان چجوري ميشه آپديت كرد مودم airmaster 3000 رو
mohammadgh6
24-05-2017, 13:16
اقایون چطوری بفهمیم که چقدر از حجم شبانه مصرف شده؟
mohammadgh6
24-05-2017, 13:58
دوستان چجوري ميشه آپديت كرد مودم airmaster 3000 رو
خودشون وقتی مودم روشنه از شبکه اپدیت میکنن
دوستان وسه حجم شبانه باید مودمو خاموشروشن کرد یا نیازی نیست؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
mohammadgh6
24-05-2017, 16:15
عجب داستانی داریم با این مبین نت تازه مشترک شدم 10گیگ روزانه10گیگ شبانه یه مقدارم مصرف کردم اومدیم یه40گیگ بخریم اضافه بشه به اون قبلیه .اون قبلیه که یه سالم وقت داشت ازبین رفت
والا من هرچی دیدم ایرانسل .همراه اول .adsl طرح میخری میاد رو قبلیه این دیگه نوبره
rezausa2020
24-05-2017, 17:23
دوستان چند روزه یک مشکلی دارم . روزی چند بار(در طول روز 10 بار بیشتر) نت قطع میشه و تایم اوت میخوره برای 30 ثانیه بعد دوباره وصل میشه . کسی میدونه مشکل از چیه؟ خیلی اعصاب خورد کنه
عجب داستانی داریم با این مبین نت تازه مشترک شدم 10گیگ روزانه10گیگ شبانه یه مقدارم مصرف کردم اومدیم یه40گیگ بخریم اضافه بشه به اون قبلیه .اون قبلیه که یه سالم وقت داشت ازبین رفت
والا من هرچی دیدم ایرانسل .همراه اول .adsl طرح میخری میاد رو قبلیه این دیگه نوبره
کوتاهی از خودتون بود که زنگ نزدید به پشتیبانی بپرسید. من همون روز که اومدن وصل کردن این مسئله رو پرسیدم تا مطمئن بشم.
ir.ghost
25-05-2017, 09:39
:n08:
:n08:
۶۱ گیگابایت از ۱۰ گیگ مونده؟ یعنی چی؟!
masoud71
25-05-2017, 20:37
سلام
دو تا سوال؟
آقا من تازه LTE مبین نت گرفتم
اول اینکه حجم مصرف شده اینترنت شبانه رو از کجا نگاه کنم؟؟
دوم اینکه مثل شاتل نرم افزاری برای مدیریت اکانت رو اندروید داره؟
ممنونم
armin_punisher6
26-05-2017, 09:29
کسایی که مبین نت دارن،تو پنل کاربریشون برای تمدید سرویس،سرویس 4 تا 40 مگ،زیر 15 گیگ در ماه داره؟
masoud71
26-05-2017, 11:17
سلام
نداره
سلام
دو تا سوال؟
آقا من تازه LTE مبین نت گرفتم
اول اینکه حجم مصرف شده اینترنت شبانه رو از کجا نگاه کنم؟؟
دوم اینکه مثل شاتل نرم افزاری برای مدیریت اکانت رو اندروید داره؟
ممنونم
سلام. حجم مصرف شده شبانه رو فقط از روی نمودار و گزارش مصرف میتونید ببنید. متاسفانه نشون نمیده چقدر باقی مونده.
قبلا برای وایمکس برنامه اندروید داشت ولی الان چک کردم چیزی نبود.
mohammadgh6
26-05-2017, 13:40
سلام. حجم مصرف شده شبانه رو فقط از روی نمودار و گزارش مصرف میتونید ببنید. متاسفانه نشون نمیده چقدر باقی مونده.
همه پیشرفت میکنن مبین نت پس رفت
masoud71
26-05-2017, 15:31
آخه اصلا نمیشه مقدار دقیقشو محاسبه کرد!!!!
آخه اصلا نمیشه مقدار دقیقشو محاسبه کرد!!!!
چطور نمیشه، پس شرکتای دیگه چه جوری مصرف دقیق شبانرو میگن؟
shaahinorazi
26-05-2017, 19:45
دوستان حدود 20 صفحه از تاپیک رو خوندم متاسفانه نتوستم به نتیجه ی درستی برسم. نظرات خیلی متفاوته راجه به کیفیت این اینترنت.
در حال حاضر، آی دی اس ال آسیاتک دارم، سرعت 16 مگ و دانلود شبانه ی رایگان. دانلود 1.2 مگابایت بر ثانیه رو دارم (راضی کنندس برای من)، پینگ مناسبی برای بازی آنلاین داره (البته نه آخر هفته ها) ولی هزینه ی ماهیانش زیاده در میاد برام.
میخوام ببینم کسایی که تجربه کردن (مخصوصاً در محله ی شهرآرا تهران) رضایت دارن از سرویسشون یا نه؟ می ارزه عوض کنم اینترنتم رو یا نه و اینکه برای یه خونه ی حدود 130 متری پوشش وایفای کافی هست یا احتیاج به خرید ریپیتور دارم؟
Baademjoon
26-05-2017, 20:20
سلام
من تازه همین سرویس رو گرفتم، میخواستم ببینم دوستانی که دارن رو کنسول PS4 به مشکل برنخوردن؟اعصاب منو داغون کرده. وایمکسش بهتر از این بود. نمیدونم مشکلش از کجاس که اصلن نمیتونی با کنسول بازی کنی. سرعت دانلود عالی ولی تو بازیای آنلاین اصلن لاگین نمیشه. خودم بتلفیلد و تایتان فال رو دارم.بتلفیلد که اصلن کانکت نمیشه تو طول روز ( ساعتای مختلف امتحان کردم) تایتان هم باید برم سینگل بازی کنم یه دو دقیقه تا آنلاینش کار بکنه که اونم از بس پینگ بالاس وسط بازی همش تو در دیوارم و سریع دیسکانکت میشم. به خود شرکت هم پیغام دادم و باهام چندبار تماس گرفتن(بنده خدا چقدر هم کمک میخواست بکنه) ولی مشکلم حل نشد.خودشون گفتن با شبکه پلی استیشن مشکل داریم. خلاصه دوستانی که برای بازی کردن میخوان بگیرن دست نگه دارن.:n27:
mohammadgh6
26-05-2017, 20:33
سلام
من تازه همین سرویس رو گرفتم، میخواستم ببینم دوستانی که دارن رو کنسول PS4 به مشکل برنخوردن؟اعصاب منو داغون کرده. وایمکسش بهتر از این بود. نمیدونم مشکلش از کجاس که اصلن نمیتونی با کنسول بازی کنی. سرعت دانلود عالی ولی تو بازیای آنلاین اصلن لاگین نمیشه. خودم بتلفیلد و تایتان فال رو دارم.بتلفیلد که اصلن کانکت نمیشه تو طول روز ( ساعتای مختلف امتحان کردم) تایتان هم باید برم سینگل بازی کنم یه دو دقیقه تا آنلاینش کار بکنه که اونم از بس پینگ بالاس وسط بازی همش تو در دیوارم و سریع دیسکانکت میشم. به خود شرکت هم پیغام دادم و باهام چندبار تماس گرفتن(بنده خدا چقدر هم کمک میخواست بکنه) ولی مشکلم حل نشد.خودشون گفتن با شبکه پلی استیشن مشکل داریم. خلاصه دوستانی که برای بازی کردن میخوان بگیرن دست نگه دارن.:n27:
یه عکس از صفحه اول کانفینگ مودمت بذار .همون 192.168.1.1
masoud71
26-05-2017, 20:39
والا نوی اکانتم مقدار دقیقی نمیده
ali.xvb.x
27-05-2017, 01:07
دوستان وسه حجم شبانه باید مودمو خاموشروشن کرد یا نیازی نیست؟
نیازی نیست.
Saysooka
27-05-2017, 05:48
سلام
سلام من رينبو بازي مي كنم بدون مشكل پينگ 140
rohani93
27-05-2017, 06:11
سلام
سلام، من هم رينبو هم for honor و هم بتلفيلد 1 رو بازى ميكنم بدون مشكل...البته سرعت دانلود روى كنسول به خوبى سرعت PC نيست ولى بازم قابل قبوله...
(البته با اينكه نت تايپ ٢ هستش ولى توى بازى moderate ميزنه نه open,ولى با اين حال بازم مشكلى نيست...)
Sent from my iPhone using Tapatalk
shaahinorazi
27-05-2017, 09:24
دوستان حدود 20 صفحه از تاپیک رو خوندم متاسفانه نتوستم به نتیجه ی درستی برسم. نظرات خیلی متفاوته راجه به کیفیت این اینترنت.
در حال حاضر، آی دی اس ال آسیاتک دارم، سرعت 16 مگ و دانلود شبانه ی رایگان. دانلود 1.2 مگابایت بر ثانیه رو دارم (راضی کنندس برای من)، پینگ مناسبی برای بازی آنلاین داره (البته نه آخر هفته ها) ولی هزینه ی ماهیانش زیاده در میاد برام.
میخوام ببینم کسایی که تجربه کردن (مخصوصاً در محله ی شهرآرا تهران) رضایت دارن از سرویسشون یا نه؟ می ارزه عوض کنم اینترنتم رو یا نه و اینکه برای یه خونه ی حدود 130 متری پوشش وایفای کافی هست یا احتیاج به خرید ریپیتور دارم؟
کسی نظری نداره؟؟؟
mohammadgh6
27-05-2017, 09:55
من مبین نت مو تازه گرفتم .خونه ما ایرانسل بهتره.هرکی از دوستان بخواد.واگذار میکنم حدود 30گیگ هم مانده داره
اگر کسی بخاد بامن تماس بگیره 09396596672
کسی نظری نداره؟؟؟
سلام. من تجربه یک ماهه استفاده از این سرویس رو میگم براتون. اول نکات مثبت رو میگم.
هزینه این سرویس (بغیر از هزینه اولیه نصب و مودم) نسبت به ADSL منطقی تره ، مخصوصا اگر کاربر پر مصرف باشید چون طرح های با حجم بالا براتون گیگی 700 تومان یا کمتر میافته. این برای من به شخصه خیلی ارزش داره.هزینه ترافیک اضافه هم کمتر از adsl میافته.
سرعت این سرویس به طور متوسط از adsl بیشتر هست و همینطور سرعت آپلودش،( اگه آپلود مد نظرتون باشه).من به راحتی میتونم ویدیو های یوتیوب رو با کیفیت 4K نگاه کنم.
در 90 درصد اوقات پینگ مناسبی داره (حدود 115) و برای بازی آنلاین و تماس تصویری و غیره مناسبه.
دانلود رایگان شبانه با سرعت ثابت 4 مگابیت داره که نسبت به خیلی از adsl ها که دانلود شبانه رو حذف کردن یه مزیت به حساب میاد. من خیلی دانلود ندارم ولی اگه اشتباه نکنم شبی حدود 10 گیگابایت با این سرعت میشه دانلود کرد.
وب گردی خیلی خوبی داره نسبتا . در مورد پوشش هم میتونم بگم راضی کننده است. من مودم رو در ارتفاع (بالای کمد) گذاشتم و 180 متر رو راحت پوشش میده.
اما نکات منفی:
این سرویس با توجه به ماهیت وایرلس بودنش نسبت به سرویس های کابلی مثل adsl ثبات و پایداری کمتری داره. نوسان سرعت لحظه ای خیلی زیاد داره. مثل 4G موبایل هست اما یکم بهتر. البته موقع دانلود با idm خیلی احساس نمیشه.
شبکه مبین نت یه مقدار مشکل داره یعنی شما همیشه نمیتونی از حداکثر سرعتت استفاده کنی. بیشتر این مشکل هم مربوط به سرعت تک کانکشن این سرویس هست. به عنوان مثال من موقع دانلود اپلیکیشن از پلی استور تا 3.8 مگابایت بر ثانیه دانلود دارم اما توی تلگرام یا اینستاگرام سرعت نهایت 1.5 مگابایت بر ثانیه میشه. بعضی اوقات موقع کار با این برنامه ها اختلال هایی ایجاد میشه که آزار دهنده است مثل لود نشدن صفحه و قطع و وصل شدن دانلود فایل های تلگرام که همه این مشکلات با قند شکن حل میشه ولی سرعت هم کم میشه.
اواخر شب مخصوصا ساعت 11 به بعد سرعت خیلی افت میکنه (نه در حد دایال آپ) ولی پینگ ثابته.
در نهایت من بعد از یکماه استفاده، در مجموع با توجه به خوبی و بدی هایی که داره نمره 70 از 100 میدم به این سرویس و میخوام 3 ماه دیگه تمدیدش کنم. امیدوارم کیفیت خودش رو حفظ کنه.
در مورد آنتن دهی هم بهترین کار اینه که تماس بگیرین بیان منزل خودتون تست کنن. رایگان میان تست میکنن و اگه سرعتتون بالای 20 مگابیت بود و خودتون هم رضایت داشتین نصب میکنن براتون. اپراتور ها و کارشناس نصب هم خیلی مودب و خوش برخورد هستند.
mohammadgh6
27-05-2017, 10:56
درسته کارشناساشون خیلی مودبن مبین نت
ولی ایرانسل قبل عید مودم ایراد داشت گفت فقط بایر بری اکباتان مگامال درغیر اینصورت هیچی .من از شرق تهران رفتم غرب تهران گفت اگر مودم ایراد داشته باشه عوض میکنه منم به امید تعویض رفتمیارو رفت داخل تنضیمات مودم یه قسمت وعوض کرد گفت درست شد برو گفتم چکار کردی نگفت اومدم ببهتر شد ولی 1 روز از کار افتادم ولی مبیننت میاد خودش تو محل کار و انجام میده احترام میذاره به مشتری
shaahinorazi
27-05-2017, 11:50
سلام. من تجربه یک ماهه استفاده از این سرویس رو میگم براتون. اول نکات مثبت رو میگم.
هزینه این سرویس (بغیر از هزینه اولیه نصب و مودم) نسبت به ADSL منطقی تره ، مخصوصا اگر کاربر پر مصرف باشید چون طرح های با حجم بالا براتون گیگی 700 تومان یا کمتر میافته. این برای من به شخصه خیلی ارزش داره.هزینه ترافیک اضافه هم کمتر از adsl میافته.
سرعت این سرویس به طور متوسط از adsl بیشتر هست و همینطور سرعت آپلودش،( اگه آپلود مد نظرتون باشه).من به راحتی میتونم ویدیو های یوتیوب رو با کیفیت 4K نگاه کنم.
در 90 درصد اوقات پینگ مناسبی داره (حدود 115) و برای بازی آنلاین و تماس تصویری و غیره مناسبه.
دانلود رایگان شبانه با سرعت ثابت 4 مگابیت داره که نسبت به خیلی از adsl ها که دانلود شبانه رو حذف کردن یه مزیت به حساب میاد. من خیلی دانلود ندارم ولی اگه اشتباه نکنم شبی حدود 10 گیگابایت با این سرعت میشه دانلود کرد.
وب گردی خیلی خوبی داره نسبتا . در مورد پوشش هم میتونم بگم راضی کننده است. من مودم رو در ارتفاع (بالای کمد) گذاشتم و 180 متر رو راحت پوشش میده.
اما نکات منفی:
این سرویس با توجه به ماهیت وایرلس بودنش نسبت به سرویس های کابلی مثل adsl ثبات و پایداری کمتری داره. نوسان سرعت لحظه ای خیلی زیاد داره. مثل 4G موبایل هست اما یکم بهتر. البته موقع دانلود با idm خیلی احساس نمیشه.
شبکه مبین نت یه مقدار مشکل داره یعنی شما همیشه نمیتونی از حداکثر سرعتت استفاده کنی. بیشتر این مشکل هم مربوط به سرعت تک کانکشن این سرویس هست. به عنوان مثال من موقع دانلود اپلیکیشن از پلی استور تا 3.8 مگابایت بر ثانیه دانلود دارم اما توی تلگرام یا اینستاگرام سرعت نهایت 1.5 مگابایت بر ثانیه میشه. بعضی اوقات موقع کار با این برنامه ها اختلال هایی ایجاد میشه که آزار دهنده است مثل لود نشدن صفحه و قطع و وصل شدن دانلود فایل های تلگرام که همه این مشکلات با قند شکن حل میشه ولی سرعت هم کم میشه.
اواخر شب مخصوصا ساعت 11 به بعد سرعت خیلی افت میکنه (نه در حد دایال آپ) ولی پینگ ثابته.
در نهایت من بعد از یکماه استفاده، در مجموع با توجه به خوبی و بدی هایی که داره نمره 70 از 100 میدم به این سرویس و میخوام 3 ماه دیگه تمدیدش کنم. امیدوارم کیفیت خودش رو حفظ کنه.
در مورد آنتن دهی هم بهترین کار اینه که تماس بگیرین بیان منزل خودتون تست کنن. رایگان میان تست میکنن و اگه سرعتتون بالای 20 مگابیت بود و خودتون هم رضایت داشتین نصب میکنن براتون. اپراتور ها و کارشناس نصب هم خیلی مودب و خوش برخورد هستند.
ممنون راهنمایی خوبی بود. تک کانکشن بودن به همین وضعیت میمونه یا ممکنه در آینده تغییری بکنه؟ من همینطوری هم با ADSL سرعت خیلی بالایی توی این 2 شبکه ی اجتماعی ندارم، اکثرا هم همیشه چیز پی ان روی گوشیم فعاله....
rohani93
27-05-2017, 11:57
اما نکات منفی:
نظرات اين دوستمون كاملاً تأييد ميشه وضعيت اين سرويس دقيقاً همينه كه فرمودند....
Sent from my iPad using Tapatalk
shaahinorazi
27-05-2017, 11:57
یه سوال دیگه راجع به پوشش وایفای خود دستگاه اینکه اگر انتهای خونه نزدیک پنجره کار گذاشته بشه، خونه ی 130-140 متری رو ساپورت میکنه یا ریپیتور احتیاج هست؟؟؟
-الان دیدم که نوشتید بالای کمد گذاشتید و پوشش داره.
ممنون راهنمایی خوبی بود. تک کانکشن بودن به همین وضعیت میمونه یا ممکنه در آینده تغییری بکنه؟ من همینطوری هم با ADSL سرعت خیلی بالایی توی این 2 شبکه ی اجتماعی ندارم، اکثرا هم همیشه چیز پی ان روی گوشیم فعاله....
ممکنه در آینده بهبود پیدا کنه. الان مشکل مبین نت خیلی حاد نیست و از adsl که دارید بهتر نباشه بدتر نیست، ایشالا در آینده بهتر میشه.
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
mohammadgh6
27-05-2017, 17:12
بالاخره بچه های نابغه آنلاک این مودم ها رو پیدا میکنن
من اگر میدونستم انقدر میخام هزینه کنم همون اول یه مودم هواوی 4gمیخریدم با هر سیم کارتی هم که دلم میخاست کار میکردم
Baademjoon
27-05-2017, 18:06
یه عکس از صفحه اول کانفینگ مودمت بذار .همون 192.168.1.1
والا نمیذاره عکس بفرستم تو فروم
ولی اون دوتا پارامتر قدرت و کیفیت به ترتیب 98.8 و 14.13 (دسیبل؟!) هستش
البته قبلن یادمه بالایی بیشتر بود و پایینی هم سه تا خونه اش پرمیشد
مشکل از اون نیست اون بنده خدا هم که باهام تماس گرفت اینا رو پرسید و نت تایپ رو چک کرد و پینگ گرفت و آخرشم گفت مشکلی نیست
مشکل اینه که اصلن کنسول یه جوری رفتار میکنه تو بازی آنلاین که انگار آنلاین نیستم و هر چقدر هم تلاش بکنم نمیفهمه که بابا وصله بخدا.
ما شرق تهرانیم ولی همکارم غرب تهران به تحریک من رفت خرید اصلن میگه آنتن نداره. تماس هم گرفته گفتن فعلن مشکل داره آنتن اون سمت.:n29:
mohammadgh6
27-05-2017, 18:09
مشکل از اون نیست اون بنده خدا هم که باهام تماس گرفت اینا رو پرسید و نت تایپ رو چک کرد و پینگ گرفت و آخرشم گفت مشکلی نیست
مشکل اینه که اصلن کنسول یه جوری رفتار میکنه تو بازی آنلاین که انگار آنلاین نیستم و هر چقدر هم تلاش بکنم نمیفهمه که بابا وصله بخدا.
ما شرق تهرانیم ولی همکارم غرب تهران به تحریک من رفت خرید اصلن میگه آنتن نداره. تماس هم گرفته گفتن فعلن مشکل داره آنتن اون سمت.:n29:
ورژن مودمت چنده؟
rohani93
27-05-2017, 18:10
اگه آنتن نداشته باشه كه اصلاً نصب نميكنن،چطور نصب كردن براى همكارتون؟[emoji848][emoji848][emoji848]
Baademjoon
27-05-2017, 18:34
من همین الان داشتم تایتان بازی میکردم
دوستانی که میگن با پینگ 140 بدون مشکلن چجوری آخه ؟!
همش گیر و گور داره اینجوری
خود بازی میزنه پینگت نامناسبه
Baademjoon
27-05-2017, 18:48
ورژن مودمت چنده؟
v2.0.0b1024
Baademjoon
27-05-2017, 18:50
اگه آنتن نداشته باشه كه اصلاً نصب نميكنن،چطور نصب كردن براى همكارتون؟[emoji848][emoji848][emoji848]
همین دیگه بنده خدا روز اول خوب بود ذوق مرگ شد
فرداش زارت
قبل اونم با مودم من امتحان کرده بود
بطور کلی شبکه اش انگار هنوز کلی راه داره تا به پایداری برسه
mohammadgh6
27-05-2017, 18:51
ورژنت پایینه جدیدش اینه.زنگ بزن مبین نت
Software Version
: V2.0.1B1038P1
armin_punisher6
27-05-2017, 21:47
این port forwarding چیه؟
armin_punisher6
27-05-2017, 23:24
فردا میان واسه نصب سرویسم.سیگنال و بقیه چیزا چه عددی باید باشن که خوب باشه؟
تو نقشه منطقه ما سبزه.ساکن رشتم
دوستان توی بسته بندی مودم من کارت گارانتی نبوده و امروز بعد یک هفته تازه فهمیدم کاری میتونم بکنم؟
باید قدرت فرکانس رو روی صد در صد بگذاری و ببینی چندتا دیوار بین مودم و دیوایس مقصد هستش برای من فکرکنم گذاشتم رو سی درصد شعاع انتندهی نزدیک سی تا چهل متر هستش با دوتا دیوار در مسیرش
در پاسخ ب اون دوستی که در مورد کیفیت وایرلس مودم پرسیده بودند
فردا میان واسه نصب سرویسم.سیگنال و بقیه چیزا چه عددی باید باشن که خوب باشه؟
تو نقشه منطقه ما سبزه.ساکن رشتم
اونجور که اپراتور به من گفت لینک کوالیتی بالای 9 و سیگنال هم زیر 100 من با کوالیتی 12 و سیگنال 105 سرعت پهنای باندم نزدیک 30 مگ هستش در کل راضیام ازش ب جز یک بار ک نزدیک 1.2 گیگ از حجم نت مصرف شده بود در صورتی که اصلا ما خونه نبودیم!!!!
armin_punisher6
28-05-2017, 14:12
شانس گند من امروز اومدن واسه نصب.3 جای خونه تست کردیم ولی اصلا پایداری نداشت.اسپید تست هم بین 6 مگ تا 20 مگ بود و آپلود هم از 0.6 مگ تا 3 مگ متغیر.مودم رو بردن.
mohammadgh6
28-05-2017, 15:12
دوستان توی بسته بندی مودم من کارت گارانتی نبوده و امروز بعد یک هفته تازه فهمیدم کاری میتونم بکنم؟
مال منم نبود زنگ زدم گفتن از شروع سرویس شما 1سال گارانتی دارید مشکلی نیست
mohammadgh6
28-05-2017, 15:20
همین دیگه بنده خدا روز اول خوب بود ذوق مرگ شد
فرداش زارت
قبل اونم با مودم من امتحان کرده بود
بطور کلی شبکه اش انگار هنوز کلی راه داره تا به پایداری برسه
دوستانی که مودمشون اول خوبه بعد افت میکنه مشکل ورژن دارن مال من روز اول نیم ساعت بعد رفتن کارشناس از برق در اورم دیگه انتن نداد.کارشناس جدیده اومد ورژنشو برد بالا درست شد الان هر جای خونه میبرم انتن میده.بعد گفت این مودمها خیلی وقته که تو انباره شرکته و باید اپدیت میشد.ورژن جدید اینه .برای هر کی پایینه زنگ بزنه شرکت
V2.0.1B1038P1
mohammadgh6
28-05-2017, 15:35
[QUOTE=armin_punisher6;8967179]شانس گند من امروز اومدن واسه نصب.3 جای خونه تست کردیم ولی اصلا پایداری نداشت.اسپید تست هم بین 6 مگ تا 20 مگ بود و آپلود هم از 0.6 مگ تا 3 مگ متغیر.مودم رو بردن.[/QU
همچین برتری نداره نسبت به ایرانسل
میخاهی بیا مودم من و بگیر با اخرین ورژن1 هفتس خریدم.
mohammadgh6
28-05-2017, 15:40
دوستان کسی اطلاع داره مودم مال کدوم شرکت خارجیه؟
مثلا مودم ایرانسل b5142ساخت شرکت Gemtek
mohammadgh6
28-05-2017, 15:46
شانس گند من امروز اومدن واسه نصب.3 جای خونه تست کردیم ولی اصلا پایداری نداشت.اسپید تست هم بین 6 مگ تا 20 مگ بود و آپلود هم از 0.6 مگ تا 3 مگ متغیر.مودم رو بردن.
همچین برتری نداره نسبت به ایرانسل
میخاهی بیا مودم من و بگیر با اخرین ورژن1 هفتس خریدم.
mohammadgh6
28-05-2017, 15:50
اگر این مودم آنلاک بشه خوبه با یه مودم میشه هم با ایرانسل کار کرد هم با مبین نت مثل اینکه TDهر دو با یه فرکانس کار میکنه
masoud71
28-05-2017, 17:07
اونجور که اپراتور به من گفت لینک کوالیتی بالای 9 و سیگنال هم زیر 100 من با کوالیتی 12 و سیگنال 105 سرعت پهنای باندم نزدیک 30 مگ هستش در کل راضیام ازش ب جز یک بار ک نزدیک 1.2 گیگ از حجم نت مصرف شده بود در صورتی که اصلا ما خونه نبودیم!!!!
دقیقا منم این مشکل رو دارم ، خودجوش کم میشه حتی با خاموش بودن مودم
shaahinorazi
28-05-2017, 18:49
دقیقا منم این مشکل رو دارم ، خودجوش کم میشه حتی با خاموش بودن مودم
مودمایی که قابلیت WPS دارن، باگ بزرگی توی هک شدن دارن. از داخل تنظیمات WPS رو خاموش کنید. (همه ی مودم ها ضعف امنیتی WPS داره)
Baademjoon
28-05-2017, 19:05
مودم مبین نت ( همین سفید زشتا با دکمه WPS ) مال شرکت چینی jatontec ئه
تو رو خدا برو تو سایتش ببین چقدر عهد بوقیه
-----------------------------------------
در مورد مشکل من هم امروز باهام تماس گرفتن( دیگه رفیق شدم با پشتیبانیش) گفت مشکل با شبکه psn حل شده. الانم تست کردم دیدم که بعلللله بالاخره انگار داره کار میکنه. البته پینگش همون 140 150 ئه تو بازی همش رو در و دیوارم و مشکل داره ولی جا داره از پشتیبانیش تشکر کنم واقعن فکر نمیکردم انقدر پیگیر باشن. یه نکته بخوام ازشون تعریف کنم میگم پشتیبانیشون عالیه حالا مودم و سرعت و اینا رو شما مزخرف در نظر بگیری
david-ebi
28-05-2017, 21:16
دوستان اون طرحی که مودم lte میدن و مودم وایمکستو می گیرن(طرح تعویض)دقیقا با هزینه نصب و راه اندازیش چقدر در میاد؟
masoud71
28-05-2017, 21:20
دوستان اون طرحی که مودم lte میدن و مودم وایمکستو می گیرن(طرح تعویض)دقیقا با هزینه نصب و راه اندازیش چقدر در میاد؟
حدود 150 تومن
david-ebi
28-05-2017, 21:35
من مصرف اینترنتم در ماه رفته بالا و دیدم به نفعمه که lte ثابت مبین بگیرم و از طرح 100 گیگ ماهیانه 70 تومانش استفاده کنم.از نظر اقتصادی برام به صرفه تره.فقط دوستان بگن حجم خوری نداره؟
سلام دوستان
من تازه میخوام TD-LTE مبین نت بگیرم
ایا برای دانلود از واتساپ و تلگرام و اینستاگرام سرعتش خوبه ؟
سرعت دانلود معمولا چند مگابایت میده ؟
اگه روستان لطف کنن و کمک کنن ممنون میشم
با سلام به دوستان عزیز
سرویس جدید TD_lte مثل adsl ثابت هست و یا مثل مودم وایمکس قابلیت حمل و نقل داره و هرجا میشه از اینترنتش استفاده کرد ؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
ir.ghost
29-05-2017, 10:28
فرقی بین TD LTE و wimax نیست هر2تاش Time-division هست
mohammadgh6
29-05-2017, 11:05
دوستان حرفه ای آیا راهی هست برای مودمهای td آنتن بیرونی نصب کرد؟
با سلام به دوستان عزیز
سرویس جدید TD_lte مثل adsl ثابت هست و یا مثل مودم وایمکس قابلیت حمل و نقل داره و هرجا میشه از اینترنتش استفاده کرد ؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
می تونی جابجا کنی هر جا پوشش تی دی باشه قابل استفادس
من مصرف اینترنتم در ماه رفته بالا و دیدم به نفعمه که lte ثابت مبین بگیرم و از طرح 100 گیگ ماهیانه 70 تومانش استفاده کنم.از نظر اقتصادی برام به صرفه تره.فقط دوستان بگن حجم خوری نداره؟
برای من یک پیش اومد که زنگ زدم به شرکت اپراتور گفت فلان ساعت 1.2 گیگ مصرف داشتید گفتم آخه ما اصلا اون ساعت خونه نبودیم گفت شاید هک شدید هیچی خلاصه منم تمام محدودیتها رو از mac adress و hiden ssid و رمز wpa2 همه رو گذاشتم روی مودم الان فقط منتظرم این اتفاق بیوفته
الان توی این چند روز بعد اون موقع هنوز پیش نیومده
دوستان یک سوال کانفیگ این مودم ها روش خاصی داره مثلا الان من یک مودم آنلاک بخرم همین سیمکارت مبیننت رو بندازم داخلش کار میکنه یا نه اخ اپراتور اومده بودمیگفت باید مودم رو معرفی کنیم و نمیدونم سیمکارت رو بشناسیم ب سیستم آیا حقیقت داره؟
چون توی نظرم هست یه مودم انلاک بخرم که بتونم اینترنت همه اپراتورها استفاده کنم
reallife0002
29-05-2017, 14:07
برای من یک پیش اومد که زنگ زدم به شرکت اپراتور گفت فلان ساعت 1.2 گیگ مصرف داشتید گفتم آخه ما اصلا اون ساعت خونه نبودیم گفت شاید هک شدید هیچی خلاصه منم تمام محدودیتها رو از mac adress و hiden ssid و رمز wpa2 همه رو گذاشتم روی مودم الان فقط منتظرم این اتفاق بیوفته
الان توی این چند روز بعد اون موقع هنوز پیش نیومده
مطمئنید آپدیت اتوماتیک ویندوز رو خاموش کردید؟
دوستان من مودم tdlte مبین نتم رو میفروشم کسی خاست پیغام بده
Baademjoon
29-05-2017, 18:21
Jatontec
شرکت چینی درپیت زپرتی
تو سایتش بری قشنگ طراحی 10 سال پیشه
mohammadgh6
29-05-2017, 21:43
دوستان من مودم tdlte مبین نتم رو میفروشم کسی خاست پیغام بده
قیمت مبین نت چند؟
چقدر حجم داره؟
ببخشید دوستان من اجازه دادن پیام خصوصی در سایت رو ندارم دوستانی که مودم رو میخاستن با من تماس بگیرن
09373588282
قیمتش 150 هزار تومان حجم هم نداره دوستانی که پیغام خصوصی دادن من نمیتونم جواب بدم تو سایت تماس بگیرند
09373588282
گوش شیطون کر ظاهرا یکم وضعیت بهتر شده. معمولا این ساعت 12-1 شب سرعت بین الملل میرسید به 2-3 مگ. امیدوارم بهتر بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنید آپدیت اتوماتیک ویندوز رو خاموش کردید؟
اون ساعتی که اعلام کردن که اینقدر مصرف حجم داشتیم ما اصلا خونه نبودیم که ویندوز بخواد اتومات آپدیت بشه
اتومات اپدیت رو هم از ریجستری بستم برای همه دیوایس ها :n02::n02::n02:
mohammadgh6
30-05-2017, 16:39
گوش شیطون کر ظاهرا یکم وضعیت بهتر شده. معمولا این ساعت 12-1 شب سرعت بین الملل میرسید به 2-3 مگ. امیدوارم بهتر بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز چطوری تست فرانگفورد بگیرم.من گشتم همش تهران و یه سری شهر های عراق تو لیستش داره
hamed m2m
30-05-2017, 21:58
سلام
آقا کیفیتش چطوره؟تو بدترین شرایط سرعت دانلود؟
میخوام برم سمت مبین
یه توضیحی بده هرکی داره ممنون میشم
Saysooka
31-05-2017, 07:13
سلام
میخوام برم سمت مبین
قبلا توضيح داديم خب يه نگاه به صفحه ها بندازيد :|
عزیز چطوری تست فرانگفورد بگیرم.من گشتم همش تهران و یه سری شهر های عراق تو لیستش داره
از لوازم دور زدن تحریم استفاده کن
سلام
میخوام برم سمت مبین
اگه هزینه برات مهمه توی همین سرویسی که داری بمون و در مورد کیفیت هم دوستان عکس تست فرستادن از همه مهمتر اینه که توی محدوده اتون پوشش دهیاش مناسب باشه
به قند شکن آلمان وصل بشید. سرور های آلمان میاد تو لیست اسپید تست. سرور مورد نظر رو favourite کنید. از اون به بعد سرور پیش فرض همونه مگر اینکه عوضش کنید.
از اپلیکیشن speedsmart استفاده کنید،بدون نیاز به وی پی ان میتونید هر سرور خارجی رو تو دنیا انتخاب کنید و تست بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehrdad2
01-06-2017, 07:18
مبین بهترین یسته رو حدف کرد
3ماه 300 گیگ دیگه رو سایت نیست
rohani93
01-06-2017, 09:32
مبین بهترین یسته رو حدف کرد
3ماه 300 گیگ دیگه رو سایت نیست
يك ماه ١٠٠ گيگ حدف نشه صلوات :|
Baademjoon
01-06-2017, 10:01
کسی نحوه فعال کردن قندشکن رو تو مودم بلده ؟
تو تنظیماتش وی پی ن داره ولی چیزی سر در نمیارم
کسی نحوه فعال کردن قندشکن رو تو مودم بلده ؟
تو تنظیماتش وی پی ن داره ولی چیزی سر در نمیارم
قسمت ایپی سرور ...ایپی رو بده
قسمت یوزر و پسوزد هم که مشخصه
نوع پروتکل سرویس هم انتخاب کنید
reallife0002
01-06-2017, 11:15
يك ماه ١٠٠ گيگ حدف نشه صلوات :|
دقیقا مبین نت خوراکش همین کاراست من یه زمانی ازشون وایمکس داشتم هر ماه یک طرح و برمیداشتن (هر ماه 30 ثانیه هنگ میکردم که این طرحه که ماه پیش بود!!!) واقعا خیلی زشته یه همچین شرکت به اصطلاح بزرگی یکذره ثبات نداره ، اینکارشون فرقی با کلاه برداری نداره چه بسا خیلی ها برای همین طرح ها اومدن اینترنتشون رو عوض کردن و مبین نت گرفتن بعد اینجوری سرشون بی کلاه می مونه اون دوستمون که ظاهرا از طرف شرکت بعضی مواقع اینجا هستن لطفا جواب بدن!!!
paradisepersian
01-06-2017, 13:46
masoud71
01-06-2017, 17:13
دقیقا مبین نت خوراکش همین کاراست من یه زمانی ازشون وایمکس داشتم هر ماه یک طرح و برمیداشتن (هر ماه 30 ثانیه هنگ میکردم که این طرحه که ماه پیش بود!!!) واقعا خیلی زشته یه همچین شرکت به اصطلاح بزرگی یکذره ثبات نداره ، اینکارشون فرقی با کلاه برداری نداره چه بسا خیلی ها برای همین طرح ها اومدن اینترنتشون رو عوض کردن و مبین نت گرفتن بعد اینجوری سرشون بی کلاه می مونه اون دوستمون که ظاهرا از طرف شرکت بعضی مواقع اینجا هستن لطفا جواب بدن!!!
کاملا موافقم....
من خودم واسه طرح هاش اومدم ولی توی همین 10 روز همش باید بترسم مبادا حذف بشه....
siamak_mu
01-06-2017, 20:23
من که دارم الآن از فیلم_نت دانلود میکنم ولی داره حجم کم میکنه شدید :n19:
david-ebi
01-06-2017, 21:51
بالاخره ساعت شبانه 1 تا 7 هستش یا 2 تا 7؟دوستانی که میگن از 1 بامداده مطمئن هستند که بین 1 تا 2 از حجمشون کم نکرده؟
mohammadgh6
01-06-2017, 21:53
من که هروقت بسته هاش خوب نباشه ایرانسل جون و شارج میکنم
شاتل هم دارم که اونم دیگه سالی 156تومن میگیره.اونم دیگه تمدید نمیکنم شرکتهایی دیگه هستن بدون هزینه adslمیدن از اونا میگیرم
حالا هرکی بهتر بده تو اقتصاد امروز اون برندست
WhiteHat
02-06-2017, 09:59
لطفا اسپم های این حروم زاده ها رو پخش نکنید
از کی تاحالا معنی اینترنت شده اون سایت های آشغال داخلی؟ توهین به شعور کاربران هم حدی داره
بالاخره ساعت شبانه 1 تا 7 هستش یا 2 تا 7؟دوستانی که میگن از 1 بامداده مطمئن هستند که بین 1 تا 2 از حجمشون کم نکرده؟
آخه رو چه حسابی باید از 1 باشه وقتی توسایت زدن از 2 !
1تا7 مال وایمکسه ...
masoud71
03-06-2017, 17:07
سلام
دانلود شبانه از ساعت 2 بامداد تا ساعت 7 صبح می باشد.
متاسفانه سرعت دانلود از 450 کیلوبایت (در داخل دانلود منیجر ) بیشتر نمیشه و عملا 1000 گیگی که توی تبلیغات برای دانلود شبانه اختصاص دادن حتی یک پنجمش هم استفاده نمبشه.
من حتی تماس گرفتم و پاسخی که بهم دادن این بود که افت سرعت در ساعت اینترنت شبانه بررسی نمیشه و اگر افت سرعت در ساعات غیر از شبانه دارید اطلاع بدید.
متاسفم واسه خودمون که باید فقط پول تبلیغات بدیم (چون حق انتخاب نداریم)
(دلیل ناراحتیم هم اینه که همه جا تبلیغ شده نصب و راه اندازی رایگان پس یعنی با 200 هزار تومان فعال میشه ولی موقع حساب و کتاب میگه 239 هزار تومان ، بیست تومن هزینه نصب و نوزده تومن مالیات ارزش افزوده ، متاسفم)
siamak_mu
04-06-2017, 01:03
اون هزینه نصب رو با شما موافقم توی تبلیغات زده رایگان ولی باز تو صفحه تعرفه ها درج کرده 20 تومن. سرعت شبانه رو بخوایم حق رو بگیم توی سایتش نوشته که 1 تا 4 مگابیت که تقریباً همون رو جواب میده. شما چقدر مگه دانلود دارید؟ شبی 7-8 گیگ که میشه یه 100 گیگ همین طوری میشه حدود ماهی بالای 300 گیگ. همین مقدار به نظرم از همه سرویس هایی که میشناسم توی ایران نسبت به قیمتش مناسب تره! در کل این موارد توی بخش تعرفه های سایت درج شده من عیناً برای شما کپی میکنم:
شرایط عمومی خدمات
در قیمتها سهم مالیات بر ارزش افزوده (۹ درصد) محاسبه نشده است.
هزینه نصب مودم در تمامی شهرهای تحت پوشش TD-LTE مبین نت ۲۰۰,۰۰۰ ریال است که هنگام نصب دریافت میشود.
در طرح ویژه TD-LTE، مصرف از ساعات ۲ تا ۷ صبح رایگان است و مشترکین میتوانند از ۱۰ گیگابایت حجم رایگان در ساعات شبانه استفاده کنند.
استفاده از حجم شبانه رایگان با سرعت 1 تا 4 مگابیت بر ثانیه و تنها در صورت فعال بودن طرح اشتراکی و عدم اتمام حجم ترافیک روزانه امکانپذیر است.
شما ماهی چقدر دانلود دارید که این حجم جوابگو نیست برای شما؟
WhiteHat
04-06-2017, 01:35
متاسفانه سرعت دانلود از 450 کیلوبایت (در داخل دانلود منیجر ) بیشتر نمیشه و عملا 1000 گیگی که توی تبلیغات برای دانلود شبانه اختصاص دادن حتی یک پنجمش هم استفاده نمبشه.
من حتی تماس گرفتم و پاسخی که بهم دادن این بود که افت سرعت در ساعت اینترنت شبانه بررسی نمیشه و اگر افت سرعت در ساعات غیر از شبانه دارید اطلاع بدید.
تو سایت 195 شکایت کردید با عنوان تبلیغ خلاف واقع؟ اگه نه یه شکایت ثبت کنید
شاسکولا خودشون میگند شبی 10گیگ بعد این 1000گیگو از کجاشون درآوردند؟
masoud71
04-06-2017, 08:21
اون هزینه نصب رو با شما موافقم توی تبلیغات زده رایگان ولی باز تو صفحه تعرفه ها درج کرده 20 تومن. سرعت شبانه رو بخوایم حق رو بگیم توی سایتش نوشته که 1 تا 4 مگابیت که تقریباً همون رو جواب میده. شما چقدر مگه دانلود دارید؟ شبی 7-8 گیگ که میشه یه 100 گیگ همین طوری میشه حدود ماهی بالای 300 گیگ. همین مقدار به نظرم از همه سرویس هایی که میشناسم توی ایران نسبت به قیمتش مناسب تره! در کل این موارد توی بخش تعرفه های سایت درج شده من عیناً برای شما کپی میکنم:
شرایط عمومی خدمات
در قیمتها سهم مالیات بر ارزش افزوده (۹ درصد) محاسبه نشده است.
هزینه نصب مودم در تمامی شهرهای تحت پوشش TD-LTE مبین نت ۲۰۰,۰۰۰ ریال است که هنگام نصب دریافت میشود.
در طرح ویژه TD-LTE، مصرف از ساعات ۲ تا ۷ صبح رایگان است و مشترکین میتوانند از ۱۰ گیگابایت حجم رایگان در ساعات شبانه استفاده کنند.
استفاده از حجم شبانه رایگان با سرعت 1 تا 4 مگابیت بر ثانیه و تنها در صورت فعال بودن طرح اشتراکی و عدم اتمام حجم ترافیک روزانه امکانپذیر است.
شما ماهی چقدر دانلود دارید که این حجم جوابگو نیست برای شما؟
سلام و عرض ادب و احترام
بحث دانلود نیست
ببینید وقتی میگن دانلود شبانه تا 1000 گیگ طبیعتا توقع شما بالا میره و انتظار سرعت بهتری دارید. (پس این یک تبلیغ الکی هست)
دیشب سرعت دانلود من از 80 کیلوبایت در دانلود منیجر بالاتر نرفت و کلا نزدیک دو گیگ دانلود کردم.
چرا باید سرعت کاهش پیدا کنه در دانلود شبانه؟ مثلا اگر من در حالت عادی سرعت دانلودم روی 2.5 مگ هست چرا نباید شب هم روی همون سرعت باشه؟؟؟
پشتیبانی هم اصلا پاسخ درستی نمیده و من 3 بار زنگ زدم و همسش جواب های طلبکارانه
مثلا شما توی اکانتت نمی تونی ببینی چقدر دانلود شبانه مثلا در 9 شب گذشته انجام شده (البته به صورت تقریبی و با جمع نمودار قرمز میشه ولی دقیق نیست) بعد پشتیبانی میگه روی لپ تاپتون یک نرم افزار محاسبه گر ترافیک نصب کنید آخه مگه تمام دانلود ما از یک دیوایس هست؟ متاسفانه آگاهی ندارند یا اگر هم دارند اصلا درست پاسخ نمیدن و مشتری رو دست کم فرض می کنن.
ata.royalfalcon
04-06-2017, 10:23
سلام .
من چهارشنبه هفته پیش ثبت نام کردم ، زنگ زدن گفتن تا 24 ساعت میاییم برای تست . ولی تا الان نیومدن هنوز !
کار خاصی باید انجام بدم ؟ از کجا میتونم پیگیری کنم ؟
mohammadgh6
04-06-2017, 16:58
سلام
دانلود شبانه از ساعت 2 بامداد تا ساعت 7 صبح می باشد.
متاسفم واسه خودمون که باید فقط پول تبلیغات بدیم (چون حق انتخاب نداریم)
(دلیل ناراحتیم هم اینه که همه جا تبلیغ شده نصب و راه اندازی رایگان پس یعنی با 200 هزار تومان فعال میشه ولی موقع حساب و کتاب میگه 239 هزار تومان ، بیست تومن هزینه نصب و نوزده تومن مالیات ارزش افزوده ، متاسفم)
بنده هم به نشانه اعتراض دیگه تا 20 روز دیگه که طرحم تموم میشه دیگه شارجش نمیکنم
و مودم و نمیفروشم تا کسی دیگه شارج نکنه که به نفع این دزدها بشه.
سلام .
من چهارشنبه هفته پیش ثبت نام کردم ، زنگ زدن گفتن تا 24 ساعت میاییم برای تست . ولی تا الان نیومدن هنوز !
با 1575 تماس بگیرید، پیگیر باشید. من بیچاره شدم تا مودم وایمکس ام رو تعویض کردند، هی میگفتند تو سیستم فلانه بیساره ، انقدر پیگیری کردم خسته شدم ولی بالاخره درست شد
سلام
بالاخره خوبه یا بده؟
میخواستم بپرسم این سرویس یکماه ۱۰۰ گیگ خوبه بگیرم؟ بر ندارن بعدا طرحشو
siamak_mu
05-06-2017, 12:15
خوب بودنش که خوبه ولی فعلاً که تو ایران ISP ها زورشون زیاده هروقت هرکاری بخوان میتونن کنن و هیچ تضمینی نیست که بردارن یا نه.
ata.royalfalcon
05-06-2017, 14:01
سلام .
با 1575 تماس بگیرید، پیگیر باشید. من بیچاره شدم تا مودم وایمکس ام رو تعویض کردند، هی میگفتند تو سیستم فلانه بیساره ، انقدر پیگیری کردم خسته شدم ولی بالاخره درست شد
بدون هیچ پیگیری ، امروز اومدن نصب کردن همه چیز OK بود تحویل دادن رفتن :n02:
سرعت هم خوبه
برای اطلاع دوستانی که سرویس دارند یا کسانی که میخوان تازه بگیرن، یه مقدار وضعیت بهتر شده نسبت به ماه گذشته مخصوصا تو وبگردی و اینستاگرام و تلگرام. عکس و فیلم های اینستا بهتر لود میشه و تلگرام هم دیگه اون سکته ای که زمان لود کردن ویدیو ها داشت خیلی کمتر شده. اکثر اوقات با سرعت 1.4 مگابایت لود میکنه. آخر شب که افتضاح میشد الان قابل تحمل شده البته کماکان تک کانکشن من در حد 4-5 مگابیت هست و نوسان سرعت هم پا برجا.
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
masoud71
05-06-2017, 14:38
بدون هیچ پیگیری ، امروز اومدن نصب کردن همه چیز OK بود تحویل دادن رفتن :n02:
سرعت هم خوبه
سرعت دانلود توی دانلود منیجر چنده؟
ata.royalfalcon
05-06-2017, 15:04
این اینترنت رو فقط برای وبگردی تهیه کردم . برای دانلود هم از شبانه نامحدود FDD-LTE ایرانسل استفاده میکنم بنابراین تست دانلود به خاطر صرفه جویی شدید در حجم و هزینه امکانپذیر نیست (10 گیگ یکساله داره) :n02: ولی نصاب با speedtest تست کرد حدود 22 مگابیت شد . البته طرحی که به همراه این مودم ارائه شده 10 گیگ شبانه هم داره که هنوز تست نکردم .
اگه سیگنال خوب داشته باشید تا 5 مگابایت میده.
hooss128
06-06-2017, 08:39
دوستان کسایی که مودم رو اومدن براشون تست کردن می خواستم بدونم که نصاب از محل نصب عکس خاصی گرفتن ؟
چون ظاهرا از یکی از نمایندگی ها که پرسیدم گفتن میان تست میکنن مودم رو و موقع نصب از محل با نرم افزار خاصی عکس تهیه میکنن.
می خواستم بدونم جریان این عکس و نرم افزارش چیه ؟ واسه چیه ؟
armin_punisher6
06-06-2017, 19:27
حتما.صددرصد
درضمن ۴g هم امتحان کردم.
هم وايمكس و هم TD
ايرانسل هم همين طور
با اينكه سرعت بد نيست
دوستان کسایی که مودم رو اومدن براشون تست کردن می خواستم بدونم که نصاب از محل نصب عکس خاصی گرفتن ؟
چون ظاهرا از یکی از نمایندگی ها که پرسیدم گفتن میان تست میکنن مودم رو و موقع نصب از محل با نرم افزار خاصی عکس تهیه میکنن.
می خواستم بدونم جریان این عکس و نرم افزارش چیه ؟ واسه چیه ؟
واسه من هم از کارت ملیم عکس گرفتن و هم قبض برق.از محیط یادم نمیاد.ولی سرعت راضی کننده نبود و برگشت دادم.
mohammadgh6
08-06-2017, 00:46
دوستان کسی میدونه هاست مبین نت چیه؟
ali.xvb.x
08-06-2017, 02:02
هاست برای میزبانی وب سایته.
سلام، بصورت مختصر : همان سرویس میزبانی از وب سایت هاست که اطلاعات و فایل های سایت طرف قرارداد، در دیتاسنتر مبین نت نگهداری و پشتیبانی می شود
apple021
08-06-2017, 12:48
مبین نت پس کی میخواد پوشش بیشتری بده!
جاهایی که adsl پورت ها پر هستش مثل مرکز یزدان پناه باید بیاد پوشش بده همه اینجا تشنه هستند ! بعد رفتید جاهایی که adsl مرکزش 24 ساعت پورت خالی داره!
جـــــــــــــالبه
خداوکیلی کی میرسید به شهر ساوه اعصابم خورد شد خیلی پوشش شبکتون دیر دیر بروز میشه ایرانسل ظرف یه ماه کل شهرمون رو همTdکرده هم4جی
WhiteHat
08-06-2017, 15:55
علت چشمک زدن چراغ آبی مودم LTE چیه؟
alfredooo
09-06-2017, 12:13
در مودم AirMaster 3000 یا (همون مودم TD-LTE) مبین نت، مشکل با Port Forwarding دارم.
سرور XAMPP نصب کردم و بعد از فوروارد 80 نتونست لوکال رو پیدا کنه
پورت XAMPP رو به 8080 و در صفحه تنظیمات هم روی 8080 بردم، باز هم نتونست
قبلا روی ADSL راحت جواب میداد، تماس گرفتم باهاشون گفتن باید از ما آی پی Valid و ثابت بخری، گفتم نمیخوام! من Dynamic DNS ست میکنم کارم راه میفته.
دوستان اگر تجربه ای دارن راهنمایی کنن ممنون میشم
---------------------------------------------------------------
کاری که انجام شده :
فایروال از بیخ غیر فعال شده.
آی پی لوکال کامپیوتر : 192.168.1.53
XAMPP PORT : 8080
در تنظیمات موردم، قسمت Service Configuration، آی پی 192.168.1.53 با پورت 8080 ثبت شده.
از طریق آی پی پابلیک مودم نمیشه به 192.168.1.53:8080 وصل شد.
saeed9009
09-06-2017, 12:25
در مودم AirMaster 3000 یا (همون مودم TD-LTE) مبین نت، مشکل با Port Forwarding دارم.
قبلا روی ADSL راحت جواب میداد، تماس گرفتم باهاشون گفتن باید از ما آی پی Valid و ثابت بخری، گفتم نمیخوام!
دوست عزیز مبین نت تمام پورتها رو بسته و شما مجبورید برای پورت فورواردینگ یا DMZ آی پی ولید از شرکت خریداری کنید. البته این مشکل که من هم مواجه بودم واسه تقریبا یک و ماه و نیم قبل هست و از اون موقع به بعد که مودم رو جمع و تو کارتنش گذاشتم! تست نکردم ببینم که پورت ها رو باز کردن یا نه.
alfredooo
09-06-2017, 12:32
پس مبین نت واقعاً بدرد من یا کسانی که طراحی سایت وبرنامه نویسی تحت وب میکنن یا دوربین مدار بسته دارن نمیخوره!
چون کلی هم باید هزینه آی پی هم بدن!
دوستان برنامه نویس به گوش باشید
alfredooo
09-06-2017, 13:11
دوست عزیز مبین نت تمام پورتها رو بسته و شما مجبورید برای پورت فورواردینگ یا DMZ آی پی ولید از شرکت خریداری کنید. البته این مشکل که من هم مواجه بودم واسه تقریبا یک و ماه و نیم قبل هست و از اون موقع به بعد که مودم رو جمع و تو کارتنش گذاشتم! تست نکردم ببینم که پورت ها رو باز کردن یا نه.
از Torrent و شبکه P2P هم دیگه نمیتونید دانلود کنید.
دوربین مدار بسته و هاست لوکال که هیچ، دانلود هم که هیچ.
ali.xvb.x
09-06-2017, 13:21
پس مبین نت واقعاً بدرد من یا کسانی که طراحی سایت وبرنامه نویسی تحت وب میکنن یا دوربین مدار بسته دارن نمیخوره!
چون کلی هم باید هزینه آی پی هم بدن!
دوستان برنامه نویس به گوش باشید
من برنامه نویسم و هیچ مشکلی ندارم. پورت های ftp و sftp و ssh و cpanel استفاده میکنم. کلا تا حالا با هیچ پورتی مشکل نداشتم.
تورنت هم راحت با حداکثر سرعتی که مودم بهم میده دانلود میکنم.
siamak_mu
09-06-2017, 16:35
قبلا روی ADSL راحت جواب میداد، تماس گرفتم باهاشون گفتن باید از ما آی پی Valid و ثابت بخری، گفتم نمیخوام! من Dynamic DNS ست میکنم کارم راه میفته.
---------------------------------------------------------------
کاری که انجام شده :
فایروال از بیخ غیر فعال شده.
آی پی لوکال کامپیوتر : 192.168.1.53
XAMPP PORT : 8080
در تنظیمات موردم، قسمت Service Configuration، آی پی 192.168.1.53 با پورت 8080 ثبت شده.
از طریق آی پی پابلیک مودم نمیشه به 192.168.1.53:8080 وصل شد.
دوست عزیز منم حدود یه ماه پیش گرفتم دو سه روز اول دیدم این طوریه بعد یه آی پی ثابت گرفتم مشکل حل شد. DDNS خالی بدون IP ثابت فایده نداره. من الآن راحت پورت فورواردینگ انجام دادم. تورنت هم استفاده میکنم.
salarnosrati
09-06-2017, 20:26
الان ترافیک چه سایت هایی روی مبین نت رایگان هست؟
amir_amd
10-06-2017, 23:30
من آی پی استاتیک نگرفتم و راحت هم تورنت دانلود میکنم.
reallife0002
11-06-2017, 15:39
من آی پی استاتیک نگرفتم و راحت هم تورنت دانلود میکنم.
با چه سرعتی؟؟
amir_amd
11-06-2017, 20:42
با چه سرعتی؟؟
سرعت تورنت ها متفاوته ولی نزدیک سرعت اصلی خودم
rezausa2020
12-06-2017, 21:21
دوستان جدیدا هر 10-60 دقیقه یکبار ( تصادفی ) اینترنتم برای 10-20 ثانیه به کل قطع میشه (چراغ سیگنال مودم خاموش یا عوض نمیشه ) میخواستم بدونم کسی اینجوری نشده؟ من به پشتیبانی زنگ زدم از پشت تلفن کار خاصی نتونستند بکنند فقط گفتن جاشو تکون بده سیگنال بیشتر بگیری.
WhiteHat
13-06-2017, 01:05
دوستان جدیدا هر 10-60 دقیقه یکبار ( تصادفی ) اینترنتم برای 10-20 ثانیه به کل قطع میشه (چراغ سیگنال مودم خاموش یا عوض نمیشه ) میخواستم بدونم کسی اینجوری نشده؟ من به پشتیبانی زنگ زدم از پشت تلفن کار خاصی نتونستند بکنند فقط گفتن جاشو تکون بده سیگنال بیشتر بگیری.
برای منم میشه یکی از بچه ها ایرانسل TD داشت اونم همینو میگفت
osta_ali
13-06-2017, 07:00
من اينطوري تست نگرفتم.ولي فكر كنم مشكل من هم همين باشه.من انلاين بازي كه ميكنم يه هو بعد از نيم ساعت كانكشن فيل ميده و من از بازي كيك ميشم در صورتي كه چراغاي مودم همش درست هست.
كسي نمي دونه چطور ميشه بر طرف كرد اين مشكل رو چو با اين وضع نميشه انلاين بازي كرد.مثلا تا داره نتيجه بازي مياد كيك ميشي و امتياز كه نميگيري هيچ جريمه هم ميشي :n14:
osta_ali
13-06-2017, 07:04
برای منم میشه یکی از بچه ها ایرانسل TD داشت اونم همینو میگفت
من ايرانسل رو هم دارم ولي خوشبختانه اين مشكل رو نداره فقط مشكلم با مبين نت هست.
Saysooka
13-06-2017, 07:39
من اينطوري تست نگرفتم.ولي فكر كنم مشكل من هم همين باشه.من انلاين بازي كه ميكنم يه هو بعد از نيم ساعت كانكشن فيل ميده و من از بازي كيك ميشم در صورتي كه چراغاي مودم همش درست هست.
كسي نمي دونه چطور ميشه بر طرف كرد اين مشكل رو چو با اين وضع نميشه انلاين بازي كرد.مثلا تا داره نتيجه بازي مياد كيك ميشي و امتياز كه نميگيري هيچ جريمه هم ميشي :n14:
اگه منظورت رینبو باشه من قط نمیشم فقط نباید کشی از اینترنت زیاد استفاده کنه اون موقع وگرنه کیک میشم ولی در حد چک تلگرامو اینا باشه اشکالین داره
osta_ali
13-06-2017, 12:32
اگه منظورت رینبو باشه من قط نمیشم فقط نباید کشی از اینترنت زیاد استفاده کنه اون موقع وگرنه کیک میشم ولی در حد چک تلگرامو اینا باشه اشکالین داره
دقيقا منظورم رينبو هست :n02:روي ايكس باكس.
ولي هيچ كس ديگه اي به مودك وصل نيست (رمز مبين نت رو به كسي ندادم تو خونه بقيه به ايرانسل وصل ميشن)
خيلي اين مشكل روي اعصابه مخصوصا موقعي كه رتك بازي ميكنم.شما راه حلي ندارين؟
(رينبو روي ايكس باكس بايد دستي Dsn بدي من هم DSn دستي دادم . 8888 8844)
ممنون ميشم يكي راهنمايي كنه :n14:
Saysooka
13-06-2017, 16:45
دقيقا منظورم رينبو هست :n02:روي ايكس باكس.
ولي هيچ كس ديگه اي به مودك وصل نيست (رمز مبين نت رو به كسي ندادم تو خونه بقيه به ايرانسل وصل ميشن)
خيلي اين مشكل روي اعصابه مخصوصا موقعي كه رتك بازي ميكنم.شما راه حلي ندارين؟
(رينبو روي ايكس باكس بايد دستي Dsn بدي من هم DSn دستي دادم . 8888 8844)
ممنون ميشم يكي راهنمايي كنه :n14:
من رو ps4 هستم دی ام اسامو دستی همین دادم imu رو هم 1473 قط نمیشه ت وقتی که سنگین بشه کانکشن البته رینبو وقتی از رنک لفت بخوری میتونی برگردی ولی موقع اینکه میخواد رینونو بده یا رنکو بعد بیوفتی بیرون اخر سوزشه:/
osta_ali
13-06-2017, 18:00
من رو ps4 هستم دی ام اسامو دستی همین دادم imu رو هم 1473 قط نمیشه ت وقتی که سنگین بشه کانکشن البته رینبو وقتی از رنک لفت بخوری میتونی برگردی ولی موقع اینکه میخواد رینونو بده یا رنکو بعد بیوفتی بیرون اخر سوزشه:/
ممنون
میشه بگی چه dns رو گذاشتی؟
به جز imu چیز دیگه ای رو توی تنظیمات مودم تغییر ندادی؟
Saysooka
13-06-2017, 18:24
ممنون
میشه بگی چه dns رو گذاشتی؟
به جز imu چیز دیگه ای رو توی تنظیمات مودم تغییر ندادی؟
چرا دیگه دی انس هامو همین گذاشتم
مبین نت هم پوکید شکر خدا. پینگ 200 + تایم اوت سرعت هم در حد دایال آپ
WhiteHat
14-06-2017, 17:53
مبین نت هم پوکید شکر خدا. پینگ 200 + تایم اوت سرعت هم در حد دایال آپ
تایید میشه خیلی آشغال شده. پینگ زیر 150 باید باشه
Saysooka
14-06-2017, 17:55
تایید میشه خیلی آشغال شده. پینگ زیر 150 باید باشه
برا من خوبه :/ شاید تو منطقه شما مشکل داره
aliprince
14-06-2017, 18:01
برا من خوبه :/ شاید تو منطقه شما مشکل داره
نوسان سرعت زیاد داره برا من
پشتیبانی هم که خودشو راحت کرده میگه بالای ۴ باشه اوکیه از نظر ما و کاری نمیکنیم
rezausa2020
14-06-2017, 18:03
روز به روز داره گه تر میشه . دلمون خوش بود یکجا اینترنت نسبتا پایدار داد بهمون
and-roid2
14-06-2017, 18:45
یه نکته ای رو خدمت دوستان عرض کنم که از اینترنت مبین نت ناراضی هستید:
در این چند وقت اخیر اینترنت کشور دارای اختلال هست در بازه های زمانی مختلف. حتی من که از دیتاسنتر مبین نت سرور دارم این اختلال نیز وجود دارد.
اینترنت منزل هم که از پارس انلاین هست الان با افزایش پینگ و افت سرعت سرور های خارج از کشور مواجه هست.
یه نکته ای رو خدمت دوستان عرض کنم که از اینترنت مبین نت ناراضی هستید:
در این چند وقت اخیر اینترنت کشور دارای اختلال هست در بازه های زمانی مختلف. حتی من که از دیتاسنتر مبین نت سرور دارم این اختلال نیز وجود دارد.
اینترنت منزل هم که از پارس انلاین هست الان با افزایش پینگ و افت سرعت سرور های خارج از کشور مواجه هست.
تشکر. حدس میزدم این اتفاق افتاده باشه چون با سرور های داخل هیچ مشکلی وجود نداره و با سرویس شما که تست کردم ( سرور aria web) سرعت و پینگ به طرز محسوسی بهبود پیدا کرد.
قبلا مخابرات داشتم و این اتفاق زیاد می افتاد یعنی غیر از اختلال پهنای باند بین الملل کم میاورد و با تونل زدن از دیتا سنتر های دیگه مشکل بر طرف میشد.
دوستانی که مودم td_lte خریداری کردن از شرکت، من هرجایی رفتم نتونستم قیمت این مودم رو پیدا کنم تو سایت هم قیمت مودم رو نزده فقط یه سرویس داره 10+10 گیگ سالانه با مودم 200 تومن
که اونم گفتن تو این مدت حجم نمیتونید خریداری کنید یعنی کلا 20 گیگ برای یک سال :/
الان من بخوام سفارش بدم هزینه مودم چقدر برام در میاد بخوام سرویس ماهانه بگیرم
ali.xvb.x
15-06-2017, 01:38
تو نظرسنجی که اقتصاد آنلاین امروز تو کانال تلگرامش گذاشته بود که حدود ۳۶۰۰ نفر شرکت کردند مشخصه که اختلال کنونی سراسریه و مختص به مبین نت نیست.
aliprince
15-06-2017, 01:50
دوستانی که مودم td_lte خریداری کردن از شرکت، من هرجایی رفتم نتونستم قیمت این مودم رو پیدا کنم تو سایت هم قیمت مودم رو نزده فقط یه سرویس داره 10+10 گیگ سالانه با مودم 200 تومن
که اونم گفتن تو این مدت حجم نمیتونید خریداری کنید یعنی کلا 20 گیگ برای یک سال :/
الان من بخوام سفارش بدم هزینه مودم چقدر برام در میاد بخوام سرویس ماهانه بگیرم
۱۰ گیگ که تموم شه طحت لغو میشه و میتونی طرحای دیگه که قابلیت خرید حجم هم دارن بخری
مودم با ۱۰ گیگ حجم و نصب و مالیات میشه حدود ۲۳۹ تومن
siamak_mu
15-06-2017, 10:22
با قند__شیکون:
البته بدون قند__شیکون هم تقریباً همینه.
aliprince
15-06-2017, 12:44
با قند__شیکون:
البته بدون قند__شیکون هم تقریباً همینه.
قندت مال کدوم کشوره؟
siamak_mu
15-06-2017, 13:31
قندت مال کدوم کشوره؟
این سرور آمریکا بود ولی فرقی نمیکنه
ata.royalfalcon
15-06-2017, 16:01
سرعت دانلود TD مبین نت در ساعت روز (غیر شبانه) .
سلام دوستان
من الآن از پارسآنلاین سرویس دارم
قطعی هاش و حجم کمِ طرح هاش دیگه داره اذیت میکنه
میخواستم ببینم از مبین نت راضی هستین؟
تعرفه ۷۰ گیگ ماهیانش پاسخ گو هست؟
قطعی و افت سرعت چی؟
کلا ممنون میشم یه توضیح مختصر و مفید بدین
با تشکر
kolange_edalat2001
16-06-2017, 19:07
دوستان من الان مخابرات دارم. میخوام جم کنمش. از مبین نت راضی هستید/.؟ من دانلود زیاد هست
aliprince
16-06-2017, 19:10
دوستان من الان مخابرات دارم. میخوام جم کنمش. از مبین نت راضی هستید/.؟ من دانلود زیاد هست
بله من ۱۰۰ گیگ ماهانه + ۱۰۰۰ گیگ شبانه رو ماهی ۷۶۳۰۰ میگیرم و راضی هستم
kolange_edalat2001
16-06-2017, 19:23
ممنون. باید مودمش رو بخریم؟
aidin0000
16-06-2017, 22:14
دوستانی که ps4 دارن nat tape چند میده بهتون؟
خدا لعنت کنه پدرِ پارس آنلاین رو !
من ماهی ۲۰۰ تومن فقط پولِ حجم میدم . . .
دوستِ عزیز کدوم شهر کدوم منطقه هستین؟
پینگش چجوریاس؟
قعطی نداره؟
aliprince
16-06-2017, 23:33
تهران دزاشیب هستم
پینگ خوبه
آنتن خوب باشه قطعی خیلی خیلی کم
بالاخره توی ایران هر سرویسی قطعی داره ولی این قطعیش کمه و من خیلی راضی هستم از سرویسش
سرویس های مختلفی هم داشتم از خیلی از شرکتها ولی این انصافا از همشون بهتره
اما td ایرانسل پینگش بیشتره از مبین نت
nadergh1111
17-06-2017, 00:58
سلام دوستان من میخوام Td lte مبین نت بخرم ولی دو سوال دارم
1-آیا مودم Td lte میشه از تهران بخری و در تهران استفاده کنی و هم در سفر استفاده کنی مثل خوزستان یا خیر؟
2- آیا اگه مشترک Td lte باشی میشه وقتی td lte آنتن نمیده از حالت Wimax استفاده کرد یا خیر؟
من دارم فکر میکنم مبین نت بگیرم ولی چیزهای نگران کننده ای میخونم تو صفحات قبلی، تا اوایل صفحه 60 رو خوندم.
من میخوام همین 100 گیگ 70 تومن رو بگیرم ولی میترسم این پلن رو بردارن. همونطور که پلن 300 گیگ 3 ماهه رو قبلا برداشته بودن. این پلن چون به نظر من خیلی بهتر از پلن های رقباش هستش ممکنه برای جمع کاربر باشه و با خرید مودم مجبورین از مبین نت سرویس بگیرین و اصلا بعید نیست این اتفاق بیفته.
دانلود شبانه هم یکی گفته بود 450 کیلوبایت/ثانیه بیشتر نشده براشون و عملا 1000 گیگ در ماه رو نمیتونه استفاده کنه.
برای بازی کردن ظاهرا خوب نیست چون بی سیم هستش، هرچند یکی از دوستان که زیاد بازی میکنه راضیه، منم یک بار با مودمش آنلاین شدم مشکلی حس نکردم. البته منظقه ما خیلی شلوغه و اونجا خیلی خلوت تره. ما شرق هستیم و اونها غرب. یک بار هم مودمش رو تو مرکز شهر تست کردیم که البته منطقه خلوتی بود، سمت بهار.
دوست عزیز سلام،
این مشکل شما همچنان پابرجاس؟ چون شرایطمون و نیازهامون شبیه هستش. یکی از دوستانم WiMAX ـش رو داره و تورنت میگیره مفصل و یکی دیگه هم TD-LTE که اون تورنت نمیگیره ولی از شبکه های P2P استفاده میکنه و مشکلاتی که شما فرمودین برای من عجیب بود.
همینطور تاحالا ندیده بودم نشه از روی مودم DMZ تنظیم کرد. این مساله واقعا هست که همه پورت های مودم بستس؟ مودم دیگه ای نمیشه خرید؟ یکی از صفحات قدیمی در مورد مودم هوآویی صحبتی شده بود.
این اینترنت رو فقط برای وبگردی تهیه کردم . برای دانلود هم از شبانه نامحدود FDD-LTE ایرانسل استفاده میکنم بنابراین تست دانلود به خاطر صرفه جویی شدید در حجم و هزینه امکانپذیر نیست (10 گیگ یکساله داره) :n02: ولی نصاب با speedtest تست کرد حدود 22 مگابیت شد . البته طرحی که به همراه این مودم ارائه شده 10 گیگ شبانه هم داره که هنوز تست نکردم .
دوست عزیز منظورتون اینرتنت نامحدود ساعتی سیم کارت هستش؟ چون طبق چیزی که من میبینم شبانه نامحدود td-LTE (اگه منظورتون همین بوده باشه از FDD-LTE) خیلی کمه.
kolange_edalat2001
17-06-2017, 12:26
سلام دوستان من میخوام Td lte مبین نت بخرم ولی دو سوال دارم
1-آیا مودم Td lte میشه از تهران بخری و در تهران استفاده کنی و هم در سفر استفاده کنی مثل خوزستان یا خیر؟
2- آیا اگه مشترک Td lte باشی میشه وقتی td lte آنتن نمیده از حالت Wimax استفاده کرد یا خیر؟
1- مودم رو که خودشون میارن وصل میکنن. امروز خودم ازشون سوال کردم گفتن میشه ببری در جای دیگه هم استفاده کنی ولی پیشنهاد میکنیم نکنید.
سوال 2 رو من مطلع نیستم بهتره با شماره 1575 تماس بگیری، شماره پشتیبانی مبین نت هست
من دارم فکر میکنم مبین نت بگیرم ولی چیزهای نگران کننده ای میخونم تو صفحات قبلی، تا اوایل صفحه 60 رو خوندم.
من میخوام همین 100 گیگ 70 تومن رو بگیرم ولی میترسم این پلن رو بردارن. همونطور که پلن 300 گیگ 3 ماهه رو قبلا برداشته بودن. این پلن چون به نظر من خیلی بهتر از پلن های رقباش هستش ممکنه برای جمع کاربر باشه و با خرید مودم مجبورین از مبین نت سرویس بگیرین و اصلا بعید نیست این اتفاق بیفته.
دانلود شبانه هم یکی گفته بود 450 کیلوبایت/ثانیه بیشتر نشده براشون و عملا 1000 گیگ در ماه رو نمیتونه استفاده کنه.
برای بازی کردن ظاهرا خوب نیست چون بی سیم هستش، هرچند یکی از دوستان که زیاد بازی میکنه راضیه، منم یک بار با مودمش آنلاین شدم مشکلی حس نکردم. البته منظقه ما خیلی شلوغه و اونجا خیلی خلوت تره. ما شرق هستیم و اونها غرب. یک بار هم مودمش رو تو مرکز شهر تست کردیم که البته منطقه خلوتی بود، سمت بهار.
دوست عزیز سلام،
این مشکل شما همچنان پابرجاس؟ چون شرایطمون و نیازهامون شبیه هستش. یکی از دوستانم WiMAX ـش رو داره و تورنت میگیره مفصل و یکی دیگه هم TD-LTE که اون تورنت نمیگیره ولی از شبکه های P2P استفاده میکنه و مشکلاتی که شما فرمودین برای من عجیب بود.
همینطور تاحالا ندیده بودم نشه از روی مودم DMZ تنظیم کرد. این مساله واقعا هست که همه پورت های مودم بستس؟ مودم دیگه ای نمیشه خرید؟ یکی از صفحات قدیمی در مورد مودم هوآویی صحبتی شده بود.
دوست عزیز منظورتون اینرتنت نامحدود ساعتی سیم کارت هستش؟ چون طبق چیزی که من میبینم شبانه نامحدود td-LTE (اگه منظورتون همین بوده باشه از FDD-LTE) خیلی کمه.
سلام دوستان.
مبین نت متاسفانه بعد از اینکه دنبال جذب مشتری بود داره سرویس های خوب رو جمع میکنه. اول که سه ماه 300 گیگ رو برداشت الان هم داره یک ماه 100 گیگ رو برمیداره.
البته این رو فقط زمانی نشون میده که با خود اینترنت مبین نت داخل اکانت کاربری بشین. با سایر اینترنت ها نشون نمیده که احتمالا مشتری های جدید رو همچنان جذب کنه.
دوستانی که تازه میخوان مبین نت بگیرن با خبر باشن از سیاست های این شرکت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان.
مبین نت متاسفانه بعد از اینکه دنبال جذب مشتری بود داره سرویس های خوب رو جمع میکنه. اول که سه ماه 300 گیگ رو برداشت الان هم داره یک ماه 100 گیگ رو برمیداره.
البته این رو فقط زمانی نشون میده که با خود اینترنت مبین نت داخل اکانت کاربری بشین. با سایر اینترنت ها نشون نمیده که احتمالا مشتری های جدید رو همچنان جذب کنه.
قبلا یادمه اون سرویس 70 تومنیش 100 گیگ روزانه 200 گیگ شبانه بود
200 گیگ شبانه رو کرده 1000 گیگ بعد سرعت روی 4 مگ محدوده؟؟
من حساب کردم با سرعت 4 مگابیت 2 تا 7 صبح ماهی بیشتر از 270 گیگ نمیشه دانلود کرد بعد چجوری سقف 1000 گیگ گذاشته!؟
من حساب کردم با سرعت 4 مگابیت 2 تا 7 صبح ماهی بیشتر از 270 گیگ نمیشه دانلود کرد بعد چجوری سقف 1000 گیگ گذاشته!؟
من دو ماهه که مبین گرفتم از اول 1000 گیگ بود شبانه این سرویس. 1000 گیگش هم بیشتر برای تبلیغه وگرنه با کاهش سرعتی که شبها داره عملا نمیشه ازش استفاده کرد.
kolange_edalat2001
17-06-2017, 17:23
دوستان من امروز مبین نت گرفتم. این Signal stregth من روی 96- و link Quality رو 19 هست باید چن باشه
aliprince
17-06-2017, 17:24
دوست عزیز مگه ۲۷۰ گیگ رایگان درماه با سرعت ثابت ۴ مگ کمه؟ الان خیلی سرویس دهنده ها شبانه رایگان حذف شده یا محدودیت حجم خیلی بیشتری داره یا ضریبی از ترافیک خریداری شده حجم روزانه هست. درواقع میشه گفت با این سرعت حجم دانلود شبانه نامحدود هست.
دوست عزیز مگه ۲۷۰ گیگ رایگان درماه با سرعت ثابت ۴ مگ کمه؟ الان خیلی سرویس دهنده ها شبانه رایگان حذف شده یا محدودیت حجم خیلی بیشتری داره یا ضریبی از ترافیک خریداری شده حجم روزانه هست. درواقع میشه گفت با این سرعت حجم دانلود شبانه نامحدود هست.
من نگفتم کمه
ولی این 1000 گیگ محدودیت شبانه زمانی معنی پیدا می کنه که سرعت شبانه هم 40 مگابیت باشه ولی وقتی سرعت شبانه محدود میشه این عدد 1000 گیگ بیشتر جبه تبلیغاتی و نمادین داره
می تونستن به جاش بنویسن نامحدود
WhiteHat
17-06-2017, 17:30
سلام دوستان.
چرا جو الکی میدی؟ حالا بازم بگو تا برش دارند خیال همتون راحت بشه
مقصر خود شماها هستید بدبختی این مملکت خود مردمش هست و بس
گیرم برداره مگه بقیه شرکت ها طرح هاشون عوض نمیشه؟ مگه قانونی هست که طرح عوض نشه؟
shayan10-10
17-06-2017, 17:39
سلام
ببینید قبلا که شبانه برقرار بود و سرعت نسبت به روز محدود میشد به خاطر این بود که میخواستن تو تایم شبانه بیشتر از یه حدی دانلود نکنیم
ولی حالا خود شرکت میگه تا 1000 گیگ(همون حدی که تو شرکت های دیگه هم بوده) میتونی دانلود کنی .شرکت داره نسبت به تعرفه های با گیگ شبانه ی کمتر داره پولشو میگیره
بعد اومده سرعت رو نسبت به روز محدود کرده ولی طبق بسته ای که مشتری خریده حالا نمیگم همه ی اون هزار گیگ ولی باید طبق سرعتی که تو روز داره بتونه دانلود کنه و نباید سرعتو محدود کنه
طرح 1 ماهه 70 تومن 100 گیگ روزانست 1000 گیگ شبانه ولی اگر دقت کنید اون طرح یکساله 900 تومن 1000 گیگ روزانست 2000 گیگ شبانه که شبانش به طور میانگین میشه ماهی 170 گیگ
یه کم حساب کتاباشون عجیبه با عدد و رقم ها
طرح 1 ماهه 70 تومن 100 گیگ روزانست 1000 گیگ شبانه ولی اگر دقت کنید اون طرح یکساله 900 تومن 1000 گیگ روزانست 2000 گیگ شبانه که شبانش به طور میانگین میشه ماهی 170 گیگ
یه کم حساب کتاباشون عجیبه با عدد و رقم ها
بخاطر این هست که بسته یک ماهه 100 گیگ 70 تومن طبق شواهدی که گفتم موقتی هست و حذف خواهد شد و گرنه یکساله 900 تومن از اینکه ماهی70 تومنی بخریم (860=70*12) هم گرونتر هست و هم حجمش کمتره.
kolange_edalat2001
17-06-2017, 18:46
یک ساعت بعد از خرید میخوام پس بدم. افتضضضااااااااااااااااااا ااح. چه غلطی کردم گرفتم. سرعت دانلود رو 1 مگ هست!! تعرفها که قربونش برم عوض شدن همشون. چجور میشه پس داد؟
سلام دوستان.
چرا جو الکی میدی؟ حالا بازم بگو تا برش دارند خیال همتون راحت بشه
مقصر خود شماها هستید بدبختی این مملکت خود مردمش هست و بس
گیرم برداره مگه بقیه شرکت ها طرح هاشون عوض نمیشه؟ مگه قانونی هست که طرح عوض نشه؟
شما اولا پست من رو کامل نقل قول بفرمایید.
دوما من با سند حرف زدم.
سوما خیلی از دوستان از جمله خود من بخاطر بصرفه بودن همین سرویس 1ماهه 70 تومن اومدیم مبین نت و 240 تومن پول مودم دادیم. نباید سوء استفاده کنن از اقبال مشتریان.
چهارما کسانی که ساکت میشینن تا هر اتفاقی سرشون بیاد موجب عقب ماندگی هستند نه کسانی که اعتراض می کنند. این رو همه میدونند.
kolange_edalat2001
17-06-2017, 18:49
دوستان من امروز مبین نت گرفتم. این Signal stregth من روی 96- و link Quality رو 19 هست باید چن باشه
به این سوال یکی جواب بده
به این سوال یکی جواب بده
هر چی بالاتر بهتر. کوالیتی خودم 25 هست. ببین چراغ سیگنال روی مودم اگه سبز باشه یعنی خوب و اگه آبی باشه یعنی عالی. انقد تو خونه جابه جا کن تا بهتر بشه. گاهی 10 سانتیمتر جابجایی کلی تاثیر میذاره.
rezausa2020
17-06-2017, 19:18
همینجوریش این چند وقته داغون بود . امروزم 2باز برای نیم ساعت قطع شد تو بازه زمانی 3ساعت ... بعد میخوان تعرفه 100گیگم بردارن ... اینم مملکته داریم... یه اینترنت درست میخوایم خونمونو کردن تو شیشه
اقا مگه داریم. مگه میشه.
این حجم دروغ، این حجم بازاریابی بر مبنای سو استفاده از نیاز و ضعف مردم.
uupload.ir/files/83gb_screen_shot_1396-03-27_at_19.26.49.png
کی باورش میشه مبین نت بعد رسوایی های وایمکس دوباره همون مسیر پوچ قبلی رو بره.
برعکس دوستان که فقط مشتری هستند بنده، به حرفه خبرنگاری هم شاغلم. برای همین یه سری وعده ها و حرف ها بیشتر به گوش ما میرسه و یادمون می مونه.
پنجم اسفند ماه مهندس ریاضی بعد از اینکه به عنوان یکی از مهندسین برجسته معرفی شدن و حرف های خوبی زدن که نشون از تغییرات میداد.
شخصا و همکارانم تو همون همایش تجلیل حضور داشتیم و دقیقا هم از جانب مجموعه تحت فعالیتم در مورد تکریم ارباب رجوع با اقای ریاضی هم کلام شدم و گزارشش هم بنده کار کردم تو همون تاریخ...
این خلاف وعده ها گفته ها و غیره است.
وشخصا ساکت نمیشینم
بنده از تا اخر قراردادم از سرویس های مبین نت استفاده خواهم کرد ولی در مورد این مدل بازاریابی فریبانه ساکت نمیشینم.
چه معنی داره کاربر، با دیدن تعرفه ها و مدل ارائه شما وارد مجموعه شه و با این سوپرایز ها مجبور به ادامه همکاری باشه
mohammadgh6
17-06-2017, 20:06
اقا مگه داریم. مگه میشه.
این حجم دروغ، این حجم بازاریابی بر مبنای سو استفاده از نیاز و ضعف مردم.
uupload.ir/files/83gb_screen_shot_1396-03-27_at_19.26.49.png
کی باورش میشه مبین نت بعد رسوایی های وایمکس دوباره همون مسیر پوچ قبلی رو بره.
برعکس دوستان که فقط مشتری هستند بنده، به حرفه خبرنگاری هم شاغلم. برای همین یه سری وعده ها و حرف ها بیشتر به گوش ما میرسه و یادمون می مونه.
پنجم اسفند ماه مهندس ریاضی بعد از اینکه به عنوان یکی از مهندسین برجسته معرفی شدن و حرف های خوبی زدن که نشون از تغییرات میداد.
شخصا و همکارانم تو همون همایش تجلیل حضور داشتیم و دقیقا هم از جانب مجموعه تحت فعالیتم در مورد تکریم ارباب رجوع با اقای ریاضی هم کلام شدم و گزارشش هم بنده کار کردم تو همون تاریخ...
این خلاف وعده ها گفته ها و غیره است.
وشخصا ساکت نمیشینم
بنده از تا اخر قراردادم از سرویس های مبین نت استفاده خواهم کرد ولی در مورد این مدل بازاریابی فریبانه ساکت نمیشینم.
چه معنی داره کاربر، با دیدن تعرفه ها و مدل ارائه شما وارد مجموعه شه و با این سوپرایز ها مجبور به ادامه همکاری باشه
دقیقا منم همین مشکل و با این شرکت مضخرف دارم چند روز دیگه طرحم تموم میشه دیگه شارجش نمیکنم .از اون طرف میخام مودم و بفروشم نمیشه تغییر مالکیت داد.بهم گفتند بدرد نمیخوره ولی گول طرحهاشو خوردم
سلام
این شرکت با این حرکتش گور خودش رو کند
واقعا متاسفم براشون
WhiteHat
17-06-2017, 20:31
شما اولا پست من رو کامل نقل قول بفرمایید.
دوما من با سند حرف زدم.
سوما خیلی از دوستان از جمله خود من بخاطر بصرفه بودن همین سرویس 1ماهه 70 تومن اومدیم مبین نت و 240 تومن پول مودم دادیم. نباید سوء استفاده کنن از اقبال مشتریان.
چهارما کسانی که ساکت میشینن تا هر اتفاقی سرشون بیاد موجب عقب ماندگی هستند نه کسانی که اعتراض می کنند. این رو همه میدونند.
شما جواب منو ندادید: مگه بقیه شرکت ها طرح هاشون عوض نمیشه؟ مگه قانونی هست که طرح عوض نشه؟
پارس آنلاین 3 سال پیش شبانشو پولی کرد پارسال هم ADSL کلا آپلودش پولی شد آسیاتک هم گیگ باکسهاشو برداشت و بعد گرون کرد
حالا شما به کدوم قانون میخوایید اعتراض کنید؟ کاسپین که پشتش بانک مرکزی بود پول ملتو کشید بالا اینا که دیگه جکه
اون موضوعی که گفتید رو هم همه از روز اول می دونستند دقیقا مثل 38 سال پیش که می دونستند قراره چی بشه
بد نیست یکم واقع بین باشیم! درضمن الان اینترنت 4مگ 30گیگ پارس ماهی 90 تومنه
شما جواب منو ندادید: مگه بقیه شرکت ها طرح هاشون عوض نمیشه؟ مگه قانونی هست که طرح عوض نشه؟
پارس آنلاین 3 سال پیش شبانشو پولی کرد پارسال هم ADSL کلا آپلودش پولی شد آسیاتک هم گیگ باکسهاشو برداشت و بعد گرون کرد
حالا شما به کدوم قانون میخوایید اعتراض کنید؟ کاسپین که پشتش بانک مرکزی بود پول ملتو کشید بالا اینا که دیگه جکه
اون موضوعی که گفتید رو هم همه از روز اول می دونستند دقیقا مثل 38 سال پیش که می دونستند قراره چی بشه
بد نیست یکم واقع بین باشیم! درضمن الان اینترنت 4مگ 30گیگ پارس ماهی 90 تومنه
شما کارمند مبین نت هستی یا وکیلش؟ به نفع مصرف کننده موضع میگیری یا شرکت؟
بله همه شرکتا تعرفه هاشون عوض میشه ولی نه اینجوری. مبین نت سر وایمکس هم تو این زمینه سابقه خوبی نداره. خیلیا می نالیدن از تغییر چندباره تعرفه ها و طرح هاش تو یکسال.شما ببین اونایی که وایمکس مبین نت داشتن تو این سال ها چه نارضایتی هایی داشتن. این مصرف کننده است که باید قضاوت کنه رفتار سرویس دهنده رو که آیا داره از انحصار نسبی ای که داره سوء استفاده میکنه یا نه؟
من به پارس آنلاین چیکار دارم؟ خیلیا مشکل مخابراتی دارن نمیتونن adsl بگیرن که میان سمت امثال مبین نت.
من حرفم اینه که نباید با تبلیغات و طرح های فریب دهنده مصرف کننده بیچاره رو که به هر دلیلی مجبور بوده بیاد سمت مبین نت جذب کرد بعد دستشو بذاره تو پوست گردو.
mohammadgh6
17-06-2017, 21:40
بچه ها هر کسی مشکل داره به سایت 195 شکایت کنید .من کردم خیلی ساده باچند کلیک .واقعا رسیدگی میشه
من سر ایرانسل برای مودم شکایت کردم مجبور شدن عوض کنن.شماهم شکایت کنید حتما
mohammadgh6
17-06-2017, 21:45
اینم ادرسش
WhiteHat
17-06-2017, 21:52
شما کارمند مبین نت هستی یا وکیلش؟ به نفع مصرف کننده موضع میگیری یا شرکت؟
بله همه شرکتا تعرفه هاشون عوض میشه ولی نه اینجوری. مبین نت سر وایمکس هم تو این زمینه سابقه خوبی نداره. خیلیا می نالیدن از تغییر چندباره تعرفه ها و طرح هاش تو یکسال.شما ببین اونایی که وایمکس مبین نت داشتن تو این سال ها چه نارضایتی هایی داشتن. این مصرف کننده است که باید قضاوت کنه رفتار سرویس دهنده رو که آیا داره از انحصار نسبی ای که داره سوء استفاده میکنه یا نه؟
من به پارس آنلاین چیکار دارم؟ خیلیا مشکل مخابراتی دارن نمیتونن adsl بگیرن که میان سمت امثال مبین نت.
من حرفم اینه که نباید با تبلیغات و طرح های فریب دهنده مصرف کننده بیچاره رو که به هر دلیلی مجبور بوده بیاد سمت مبین نت جذب کرد بعد دستشو بذاره تو پوست گردو.
همونطور که گفتم شما اعتراضی نمی تونید بکنید چون توی قرارداد چیزی نوشته نشده پس وقت دوستان رو تلف نکنید
همونطور که امسال و 38سال پیش رفتید رای دادید حالا میخوایید بزنید زیرش؟
شمایی که حساس بودید چرا از روز اول به مبین نت نگفتید که توی قراردادتون بزنه که طرح تغییر نکنه یا چرا 1ساله نبستید؟
امروز دلار فلان تومنه فردا جنگ بشه از کجا معلوم که چند بشه چی تو این مملکت ثبات داره؟
آپلود رایگان رو برداشتند حتی وسط قرارداد کی پیشو گرفت و آخرش چی شد؟ تاپیکشم هنوز هست داره خاک میخوره
این ملت اگه عرضه داشتند حقشونو بگیرند که ما الان گیر خرید بسته نبودیم راحت نامحدود داشتیم
فعلا که اینترنت در انحصار خودشونه و بس حالا یکیشون میاد ترفند میزنه چندماهی بیشتر فروش میکنه
مگه بسته های اینترنت ایرانسل نبود اونم کمی تغییر کرد تازه معلوم نیست شبانشو هم باز بردارند اعتباری نداره
همونطور که گفتم شما اعتراضی نمی تونید بکنید چون توی قرارداد چیزی نوشته نشده پس وقت دوستان رو تلف نکنید
همونطور که امسال و 38سال پیش رفتید رای دادید حالا میخوایید بزنید زیرش؟
شمایی که حساس بودید چرا از روز اول به مبین نت نگفتید که توی قراردادتون بزنه که طرح تغییر نکنه یا چرا 1ساله نبستید؟
امروز دلار فلان تومنه فردا جنگ بشه از کجا معلوم که چند بشه چی تو این مملکت ثبات داره؟
آپلود رایگان رو برداشتند حتی وسط قرارداد کی پیشو گرفت و آخرش چی شد؟ تاپیکشم هنوز هست داره خاک میخوره
این ملت اگه عرضه داشتند حقشونو بگیرند که ما الان گیر خرید بسته نبودیم راحت نامحدود داشتیم
فعلا که اینترنت در انحصار خودشونه و بس حالا یکیشون میاد ترفند میزنه چندماهی بیشتر فروش میکنه
مگه بسته های اینترنت ایرانسل نبود اونم کمی تغییر کرد تازه معلوم نیست شبانشو هم باز بردارند اعتباری نداره
عزیزان خودشون بهتر تشخیص میدن چیکار کنن شما نمیخواد زوری به بهشت هدایتشون کنید.
نگفتید سمتتون چیه تو مبین نت؟ فردا حتما به گوششون برسونید که ما حواسمون هست به تحرکات.
WhiteHat
17-06-2017, 22:45
نگفتید سمتتون چیه تو مبین نت؟ فردا حتما به گوششون برسونید که ما حواسمون هست به تحرکات.
شما اول به قراردادتون رجوع کنید ببینید کجاش نوشته که پلن 100گیگ ماهی 70تومن باید دائمی باشه تا شخصا خودم پیگیری کنم
اگه جوابی براش ندارید پس الکی شکایت نکنید. موضوع هم کاملا مشخصه و به بیراهه نکشید منم دیگه حوصله بحث بی مورد ندارم
روز اول باید فکر خرید مودم رو می کردید نه الان که مثل ADSL به بقیه نمیخوره حتی مودمهای ایرانسل هم لاک شدس
بعدشم اجباری نیست میتونید از بقیه شرکتها تهیه کنید هرکدوم که ارزونتره و بهتره، مگه این همه جشنواره نذاشتند و برداشتند؟
عقل و منطق هم خوب چیزیه. دقیقا مثل اونایی که پولاشونو تو کاسپین گذاشتند باید فکر این روز رو می کردند که اعتباری به اینا نیست
پی یه تاپیک زیرو نگرفتید که تازه قرارداد داشتیم:
حالا شما که سرویس دارید زنگ بزنید پشتیبانیش بپرسید منظور از تا پایان تابستان در سرویس 100 گیگ 1 ماهه چیه؟
شاید نمی خوان برش دارن و قضیه چیز دیگست یا یا شاید قراره سرویس های بهتری جایگزینش بشه
aliprince
17-06-2017, 22:50
طرح ۱۰۰ گیگ ماهی ۷۰ تومن هنوز توی پنل من موجوده و ننوشته تا پایان تابستان
شما اول به قراردادتون رجوع کنید ببینید کجاش نوشته که پلن 100گیگ ماهی 70تومن باید دائمی باشه تا شخصا خودم پیگیری کنم
اگه جوابی براش ندارید پس الکی شکایت نکنید. موضوع هم کاملا مشخصه و به بیراهه نکشید منم دیگه حوصله بحث بی مورد ندارم
روز اول باید فکر خرید مودم رو می کردید نه الان که مثل ADSL به بقیه نمیخوره حتی مودمهای ایرانسل هم لاک شدس
بعدشم اجباری نیست میتونید از بقیه شرکتها تهیه کنید هرکدوم که ارزونتره و بهتره، مگه این همه جشنواره نذاشتند و برداشتند؟
عقل و منطق هم خوب چیزیه. دقیقا مثل اونایی که پولاشونو تو کاسپین گذاشتند باید فکر این روز رو می کردند که اعتباری به اینا نیست
پی یه تاپیک زیرو نگرفتید که تازه قرارداد داشتیم:
پس سمت خوبی داری که میتونی پیگیری کنی. چرا انقد عصبانی میشی؟ ما مصرف کننده ها با خودمون داریم تبادل نظر میکنیم ببینیم چه کاری به نفعمونه همون کارو انجام بدیم. دقیقا همون کاری که شما و همکارانتون انجام میدید. لازم بدونیم شکایت هم میکنیم. شما هم لازم نیست من هرچی میگم جواب بدی که اذیت بشی.
طرح ۱۰۰ گیگ ماهی ۷۰ تومن هنوز توی پنل من موجوده و ننوشته تا پایان تابستان
برای من هست هنوز. عکس همین الآن. ((دقت کنید باید با اینترنت خود مبین نت وارد پنل کاربری تون بشید تا قابل ملاحظه باشه)) با اینترنت سایر شرکت ها نشون نمیده. (احتمالا جهت از دست نرفتن مشتری های جدید)
aliprince
17-06-2017, 23:16
بخواد اینجوری باشه من یکی که مبین نت رو میزارم کنار و دیگه شارژش نمیکنم. مثل وایمکسش. سزای گرون فروش نخریدنه.
Mohsen_mzh
18-06-2017, 01:35
پس سمت خوبی داری که میتونی پیگیری کنی. چرا انقد عصبانی میشی؟ ما مصرف کننده ها با خودمون داریم تبادل نظر میکنیم ببینیم چه کاری به نفعمونه همون کارو انجام بدیم. دقیقا همون کاری که شما و همکارانتون انجام میدید. لازم بدونیم شکایت هم میکنیم. شما هم لازم نیست من هرچی میگم جواب بدی که اذیت بشی.
شما نهایت نتیجه گیری ای که میتونی بکنی اینه که طرف سمت داره اونجا؟ سریع برچسب میزنید که سمت خوبی داری و این حرف های بی ربط یعنی چی آخه.
من نمیدونم چرا اینجا هر مشکلی مثل این پیش میاد یه عده فکر می کنن غیر قانونیه! به صورت خیلی قانونی گول تبلیغات رو میخوریم! چیز غیر قانونی ای وجود نداره که بخواید شکایت کنید.
مساله خیلی ساده ست، بازم میگم، این کار غیر قانونی نیست. میشه سرویسش رو تحریم کرد یا کارهای دیگه ولی نه شکایت به مراجع مربوطه.
شما نهایت نتیجه گیری ای که میتونی بکنی اینه که طرف سمت داره اونجا؟ سریع برچسب میزنید که سمت خوبی داری و این حرف های بی ربط یعنی چی آخه.
من نمیدونم چرا اینجا هر مشکلی مثل این پیش میاد یه عده فکر می کنن غیر قانونیه! به صورت خیلی قانونی گول تبلیغات رو میخوریم! چیز غیر قانونی ای وجود نداره که بخواید شکایت کنید.
مساله خیلی ساده ست، بازم میگم، این کار غیر قانونی نیست. میشه سرویسش رو تحریم کرد یا کارهای دیگه ولی نه شکایت به مراجع مربوطه.
من هدفم این بود بگم مبین داره راه وایمکس رو پیش میره. کسانی که بخوان تصمیم گیری کنن خودشون میدونن چکار کنن چه مشتری فعلی و چه جدید. بچه های این انجمن خودشون اطلاعاتشون بالاست و این جور مسائل رو بارها تجربه کردن میدونن چطور باید تصمیم بگیرن. انقدر هم لازم نبود این آقا با من جر و بحث کنه.
دوستانی که ps4 دارن nat tape چند میده بهتون؟
Nat type 2
ارادت.
دوست عزیز،
این ماجرا خیلی مساله پیچیده ای نیست و قطعا به سادگی گفته شما هم نیست.
اینجا جایی که از تجربه همدیگه استفاده می کنم برای انتخاب بهترین شرایط، قرار نیست کسی رو محکوم کنیم یا بریم اتیشش بزنیم.
من شخصا دارم اینجا برای دوستانی که در آینده قصد اضافه شدن به خانواده مبین نت رو دارن از تجربه شخصیم می گم. دارم می گم این کارو نکنید به این دلایل:
1. در عمل تفاوتی با ایرانسل نداره، پوشش کمتر هم هست.
2. مشخص نیست در آینده چه برنامه و پلنی برای کاربران دارن
3. سرعت شبانه و روزانه برابر نیست.
4. به هوای 100 گیگ 70 هزارتومان هزینه نکنید این سرویس ها موقتی هستند.
قطعا مشخصات و موارد مثبتی هم تو این سرویس وجود داره، ما هم شاید تو شرایطی بودیم که با همه نقاط ضعف کنار اومدیم
ولی حق کاربر ها می دونم، که از همه این موارد خبر داشته باشن.
Saysooka
18-06-2017, 08:46
برای من هست هنوز. عکس همین الآن. ((دقت کنید باید با اینترنت خود مبین نت وارد پنل کاربری تون بشید تا قابل ملاحظه باشه)) با اینترنت سایر شرکت ها نشون نمیده. (احتمالا جهت از دست نرفتن مشتری های جدید)
برای منم نزده تا اخر تابستان:| با خود مبین نت هستم
برای منم نزده تا اخر تابستان:| با خود مبین نت هستم
برای من که زده. مال شما رو نمیدونم داستان چیه. این آقایی هم که دیروز با من بحث می کرد و عضو مبین نت بود تکذیب نکرد و دفاع می کرد از برداشتن و تغییر طرح ها.
amir_amd
18-06-2017, 20:22
برای من هم زده تا آخر تابستان
نمی دونم داستان چیه هر چی مصرف می کنم ثبت نمیکنه ؟
Mohsen_mzh
18-06-2017, 21:29
برای من هم زده تا آخر تابستان
نمی دونم داستان چیه هر چی مصرف می کنم ثبت نمیکنه ؟
آره نه امروز نه دیروز رو حساب نکرده برای من. یادمه قبلا هم اینطوری شده بود.
تو پنل منم زده تا اخر تابستون .
از اول هم همه میدونستیم بر میدارن این سرویس و ...
گیگی 700 تومن کدوم isp داره میده این دومیش باشه ؟
WhiteHat
19-06-2017, 16:23
دقیقا، 38 سال پیش نگفتند آب و برق مجانیه؟ دیروز هم که گند موسسه ثامن درومد و مردمو چطوری می زدند...
جالبه یکی از همین شاکی های اینجا تماس نمی گیره با مبین نت فقط اینجا میان الکی بحث کنند
دقیقا، 38 سال پیش نگفتند آب و برق مجانیه؟ دیروز هم که گند موسسه ثامن درومد و مردمو چطوری می زدند...
جالبه یکی از همین شاکی های اینجا تماس نمی گیره با مبین نت فقط اینجا میان الکی بحث کنند
:)) دوست خوبم گیر کردی 38 سال پیش ها..
به هر حال.
این مطالبی که تو چند صفحه اخیر گفته شد رو من تو دو - سه تا فروم دیگه هم با اسکرین شات و مدرک ذکر کردم.
یه تیکت هم برای سامانه نظارتی ارسال کردم که گفته شد تو پیگیره...
در کنارش با خودشون هم صحبت کردم از شرایط بشدت انتقاد کردم.
فعلا تنها نتیجه ای که داشته شبانه من رو از 4 مگا به 40 مگا قرار دادن.
امیدوارم جواب بهتری بگیرم و پیگیر هستم.
کیفیت لینک:
picoup.ir/images/41891249653295697991.jpg
و سرعت دانلود ابتداری:
picoup.ir/images/94432086034402888875.jpg
WhiteHat
20-06-2017, 10:18
سرعت شبانه رو که روی 4مگ فیکس می کنند
kolange_edalat2001
20-06-2017, 11:17
:)) دوست خوبم گیر کردی 38 سال پیش ها..
به هر حال.
این مطالبی که تو چند صفحه اخیر گفته شد رو من تو دو - سه تا فروم دیگه هم با اسکرین شات و مدرک ذکر کردم.
یه تیکت هم برای سامانه نظارتی ارسال کردم که گفته شد تو پیگیره...
در کنارش با خودشون هم صحبت کردم از شرایط بشدت انتقاد کردم.
امیدوارم جواب بهتری بگیرم و پیگیر هستم.
کیفیت لینک:
picoup.ir/images/41891249653295697991.jpg
و سرعت دانلود ابتداری:
picoup.ir/images/94432086034402888875.jpg
دوست عزیز میشه بفرمایید، دانلود شبانه شما روی چند هست؟ Link quality من روی 18 و 19 هست
Saysooka
20-06-2017, 14:44
سلام دوستان پینگ من فقط بالاست یا پینگ شمام بالاست امروز؟
برادران شیلترچی مشغول کارن. 2 تا سایت دانلود فیلم و بازی رو که درحال چک کردن بودم به فاصله 5 دقیقه شیلتر شدن . دارن سراسری یک گندی دوباره میزنن . ایرانسل 4G و خط adsl هم جفتش داغونن/
Saysooka
20-06-2017, 15:15
برادران شیلترچی مشغول کارن. 2 تا سایت دانلود فیلم و بازی رو که درحال چک کردن بودم به فاصله 5 دقیقه شیلتر شدن . دارن سراسری یک گندی دوباره میزنن . ایرانسل 4G و خط adsl هم جفتش داغونن/
من سخ بار از رینبو لفت خوردم بس که پینگم بالا بود
rezausa2020
20-06-2017, 15:26
سلام دوستان پینگ من فقط بالاست یا پینگ شمام بالاست امروز؟
پینگ زیبای من وسط بازی :
البته الان بهتر شده تقریبا 400هه ولی بازی که نمیشه کرد . بهترین صورت صفحه بتونی باز کنی
Saysooka
20-06-2017, 15:42
پینگ زیبای من وسط بازی :
البته الان بهتر شده تقریبا 400هه ولی بازی که نمیشه کرد . بهترین صورت صفحه بتونی باز کنی
برا منم خیلی بالاست اعصابم خورد شد
WhiteHat
20-06-2017, 16:02
اسکایپ هم امروز شیلتر شده خبرایی در راهه..
mohandes23
20-06-2017, 16:09
کلا منم های وب دارم سابقه نداشته از چند سال پیش که سرعتا کم بشه.یه دفعه سرعت نصف میشه نمی دونم چه اشی پختن.یه اینترنت کوفتی رو هم نمی تونن ببینن به مردم.
amir-magic
20-06-2017, 17:19
بنده هم قصد تهیه این سرویس رو داشتم ولی با مطالبی که این چند روز اخیر دوستان شفاف توضیح دادن و راهنمایی کردن و سیاست های غلطی که این شرکت با تجربه قبلی دوباره پیش گرفته منصرف شدم.
موج اعتراض کاربران مبین نت؛ از حذف بسته های پرطرفدار تا کیفیت پایین اینترنت شبانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.