ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19

mostafadc
10-10-2018, 22:06
این طرح ۳۶۰ سرعتش در شرایط یکسان چقدر با سرعت نت مبین نت فرق داره؟
طرح 360 از دكل همراه اول هم ميتونه نت بگيره.سقف سرعتشم رو 40 مگابيت در ثانيه قفل شده.
خود td-lte مبين نت هم سقفش 40 مگابيت هست.
فرق مهم طرح 360 با معمولي اينه كه 360 هم از مبين نت هم از همراه اول ميتونه نت بگيره. ولي طرح معمولي فقط از مبين نت.
در واقع پوشش 360 بيشتره. در شرايط يكسان فرقي تو سرعت ندارن

number-1
11-10-2018, 12:16
دوستان یه موردی جدیدا خیلی برام ازار دهنده شده
مودم وقتی که چندین ساعت روشنه با اینکه چراغ lte روشنه و سبزه اما اینترنت وصل نیست علامت خطر زرد رنگ روی ویندوز هم نمایان میشه
وقتی مودم رو روشن خاموش میکنم همه چی درست میشه
این ایراد مربوط به مبین نته درسته؟

Alireza.M67
11-10-2018, 12:27
من تقریبا 2 ماهه که دارم از این اینترنت مبین نت استفاده می کنم.
از انواع و اقسام ISP های موجود تا حالا برای خودم و دوستان و آشناها اینترنت گرفتم،‌ می تونم بگم بدتر و افتضاح تر و بی کیفیت تر از این TD LTE مبین نت ندیدم.
یعنی دیگه کلافه شدم از دستش.
یه روز آنتنش خوبه یه روز بد. یه بار با سرعت 2 مگابایت دانلود می کنه یه ساعت بعد میشه 200 کیلوبایت.
وسط بازی آنلاین چپ و راست قطع میشه. اصلا من اینو واسه بازی آنلاین گرفتم. مثلا NAT TYPE 2 میده؛ بله میده ولی انقدر اینترنت بی کیفیتیه که اصلا نمیشه روش حساب کرد.
بازی هایی مثل DOTA رو که به هیچ وجه نمیشه چون وسط درگیری یهو می بینی قطع میشه و تیم به فنا میره.
بازیهایی مثل Hearthstone هم که باید یه نت موبایل با hotspot آماده داشته باشی که تا قطع شد اونو وصل کنی.
یعنی واقعا من یه زمانی هارتسون رو با اینترنت E همراه اول بازی می کردم، اون موقع کمتر مشکل داشته. تاخیر داشت ولی انقدر قطع نمیشد.
از تمام اینا گذشته من نمیدونم چیکار کردن که بعضی سایتهایی که در حالت عادی با هر نت دیکه ای باز میشه با این باز نمیشه. یا مثلا نرم افزار هایی مثل Battle.net رو من با این نت باز می کنم اولش به صورت کاملا بی دلیل 5 - 6 دقیقه ای در حالت Sleep قرار می گیره.
بعد سر دانلود کردن بازی در میاره ... هر وقت عشقش بکشه دانلود می کنه و تازه اونم با هر سرعتی که دلش بخواد.
این اواخر هم که هی کلا قطع میشه و مسیج معذرت خواهی میاد که آقا ببخشید مشکل از ما نیست ...
خلاصه اینکه واقعا خستم کرده :n03:
بدبختی اینجاست که خط تلفنمون یه جوریه که نمیتونم ADSL بگیرم وگرنه دیگه یک لحظه هم این نت آشغال رو تحمل نمیکردم

Behzad83
11-10-2018, 15:00
سلام
دوستان الان مبین‌نت ثبت‌نام کنیم، کدوم مودم رو میدن؟
بهترین مودم مبین‌نت کدام هستش؟
سپاس

Behzad83
11-10-2018, 16:44
خير فعال نميشه و فقط سيمكارت tdd و باند 42 رو پشتيباني ميكنه.
مودم هم مال شركت seowon كره هست مدل SLR-120S42G

آنتن دهی این مودم جیبی نسبت به مودم‌های رومیزی چطور هست؟

مودم SLC-130 (لیوانی) چطور هستش؟ قدرت گیرندگیش با هواوی 612 برابر هست؟

سپاسگزارم

aliprince
11-10-2018, 19:33
سلام
سپاسهر مودمی که موجود داشته باشن. و فقط وقتی نصاب میخواد برای امدن هماهنگ بکنه میتونین ازش
اون موقع بپرسید. مودم هوای از لیوانی وای فای و همچنین گیرندگی قوی تری داره به علاوه اینکه قابلیت تبدیل به طرح ۳۶۰ رو داره چون از ۴جی عادی هم پشتیبانی میکنه. قابلیت آنلاک هم داره و که میشه از سیمکارت ایرانسل و رایتل و همراه اول هم در اون استفاده کرد

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

alirezaer
11-10-2018, 20:07
هر مودمی که موجود داشته باشن. و فقط وقتی نصاب میخواد برای امدن هماهنگ بکنه میتونین ازش
اون موقع بپرسید. مودم هوای از لیوانی وای فای و همچنین گیرندگی قوی تری داره به علاوه اینکه قابلیت تبدیل به طرح ۳۶۰ رو داره چون از ۴جی عادی هم پشتیبانی میکنه. قابلیت آنلاک هم داره و که میشه از سیمکارت ایرانسل و رایتل و همراه اول هم در اون استفاده کرد

منظورتون مودم Slc-130 هست؟
طرح ۳۶۰ چیه ؟
و اینکه گفتید از 4G هم ساپورت می کنه،سیم کارت TDLTE مبین نت که از ۴جی ساپورت نمی کنه تا جایی که می دونم.
ممنون میشم توضیح بیشتری بدید،ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

mostafadc
11-10-2018, 21:03
آنتن دهی این مودم جیبی نسبت به مودم‌های رومیزی چطور هست؟

مودم SLC-130 (لیوانی) چطور هستش؟ قدرت گیرندگیش با هواوی 612 برابر هست؟

سپاسگزارم
آنتن دهي جيبي از روميزي ها كمتره.
گيرندگي مودم slc-130 رو نميدونم از هوآوي b612 بيشتره يا نه ولي اينو ميدونم كه امكاناتش كمتر از b612 هست.
اكثراً هم بين اين دوتا ترجيح ميدن b612 رو داشته باشن

saeexx
11-10-2018, 21:44
سلام
سپاس

مودم‌ b612 بهترین مودمی هست که میتونین بگیرین
با نمایندگی شهرتون تماس بگیرین خودتون و با شرط اینکه این مودم رو میخام ثبت سفارش کنید
معمولا میگن مودم رو‌ نمیتونین انتخاب کنید و شانسی هست در صورتی که یکم زبون بذارید میتونین اون مودم رو بگیرین که کیفیت ش از بقیه مودم ها یه سر و‌گردن بالاتر هست
نصاب قبل حرکت به سمت شما تماس میگیره اونجا میتونین بهش بگین که چی میخواین اگه مخالفت کرد با مقداری پول بیشتر راضیش کنین
من اینجوری گرفتم توی شیراز مودم هواوی خیلی کم هست

saeexx
11-10-2018, 21:47
طرح ۳۶۰ چیه ؟
و اینکه گفتید از 4G هم ساپورت می کنه،سیم کارت TDLTE مبین نت که از ۴جی ساپورت نمی کنه تا جایی که می دونم.

طرح ۳۶۰ میاد از دکل همراه اول نت میکیره ماله جاهایی هست که کیفیت و قدرت سیگنال خیلی کمه یا اصلا تحت پوشش نیست
میتونین به نصاب بگین که این طرح و فعال کنه ولی با فعال شدن این طرح مبین نت دیگه زیر بار اینکه سرعت خوب نیست نمیره دیکه به این راحتی
و میتونین سویچ کنید زمانی که نت هرکدوم خوب نیست

alirezaer
11-10-2018, 22:18
طرح ۳۶۰ میاد از دکل همراه اول نت میکیره ماله جاهایی هست که کیفیت و قدرت سیگنال خیلی کمه یا اصلا تحت پوشش نیست
میتونین به نصاب بگین که این طرح و فعال کنه ولی با فعال شدن این طرح مبین نت دیگه زیر بار اینکه سرعت خوب نیست نمیره دیکه به این راحتی
و میتونین سویچ کنید زمانی که نت هرکدوم خوب نیست

یعنی هر وقت بخوایم می‌تونی از ۴جی استفاده کنیم و هروقت خواستیم سوییج کنیم روی TDLTE?

saeexx
11-10-2018, 23:30
یعنی هر وقت بخوایم می‌تونی از ۴جی استفاده کنیم و هروقت خواستیم سوییج کنیم روی TDLTE?

بله میتونین

aliprince
12-10-2018, 00:11
طرح ۳۶۰ چیه ؟

Sent from my iPhone using Tapatalkنه منظورم b612 هواوی هست. طرح ۳۶۰ طرحی هست که در اون برای کسانی که پوشش مبین نت ضعیفی دارن، رومینگ روی شبکه همراه اول فعال میشه به شرطی که همراه اول اونجا پوشش خوبی داشته باشه که البته به این راحتی شرکت زیر بار فعال کردنش نمیره. اما در صورت آنلاک کردن این مودم، میتونید سیمکارت ۴جی معمولی از همراه اول و ایرانسل و رایتل بزارید به علاوه اینکه این مودم به جز ۴جی، ۳جی و ۲جی رو هم در ساپورت میکنه‌.

alirezaer
12-10-2018, 00:14
بله میتونین

ممنون
خوب یک سوال:
اگر از ۴جی استفاده کنیم از حجم بسته TDLTE محاسبه میشه یا بسته جداگانه باید خرید؟
من که الان مبین نت دارم می تونم درخواست ۳۶۰ بدم؟

saeexx
12-10-2018, 01:22
ممنون
خوب یک سوال:
اگر از ۴جی استفاده کنیم از حجم بسته TDLTE محاسبه میشه یا بسته جداگانه باید خرید؟
من که الان مبین نت دارم می تونم درخواست ۳۶۰ بدم؟

بله از همون ترافیک اصلیتون کم میشه وبسته جداگانه ای نداره
اگه سرعتتون خیلی کم باشه میتونین درخواست بدین
ولی ظاهرا به این راحتی ها فعال نمیکنن و‌باید دلیل خیلی محمکی داشته باشین

armin.arianfar
12-10-2018, 14:13
اگه تی دی براتون فعال کردن و نت هم داشته باشید حتی در حد آب راهه براتون ۳۶۰ فعال نمیکنن . من خودم با سه تا کارشناس تلفنی صحبت کردم . دو تاشون که رفتن با بالا صحبت کردن اومدن گفتن نمیشه . یکیشونم که اصلا همون اول آب پاکیو ریخت روو دستم . فقط یه کلکی میتوتید بزنید . قبل از اینکه تماس بگیرید یک روز مودمتون بزارید یه نقطه کوری که آنتنش بپره . بعد زنگ بزنید بگید از دیروز آنتنم پریده . پوشش ضعیفه . ولی بازم بعید بدونم زیر بار برن

Behzad83
12-10-2018, 14:33
اگه تی دی براتون فعال کردن و نت هم داشته باشید حتی در حد آب راهه براتون ۳۶۰ فعال نمیکنن . من خودم با سه تا کارشناس تلفنی صحبت کردم . دو تاشون که رفتن با بالا صحبت کردن اومدن گفتن نمیشه . یکیشونم که اصلا همون اول آب پاکیو ریخت روو دستم . فقط یه کلکی میتوتید بزنید . قبل از اینکه تماس بگیرید یک روز مودمتون بزارید یه نقطه کوری که آنتنش بپره . بعد زنگ بزنید بگید از دیروز آنتنم پریده . پوشش ضعیفه . ولی بازم بعید بدونم زیر بار برن

سلام
با سپاس از همه دوستان (آقا سعید، آقا مصطفی، آقا آرمین و ...) که اطلاعات خوبشون رو به اشتراک گذاشتند.

بنده تهران هستم و جایی که هستم پوشش کامل هست. اما به علت مسافرت و جابه‌جایی به شهرهایی که پوشش مبین‌نت نداره، به طرح ۳۶۰ نیاز دارم.
حالا زنگ میزنم با شرط دادن ۳۶۰ ثبت‌نام میکنم‌. یعنی میگم به علت مسافرت و رفت‌وآمد و زیاد، نیاز به طرح ۳۶۰ دارم. اگر دادند، که هیچ. اگر ندادند، یک نقشه دیگه دارم!

چند روز دیگه به شهری باید برم که پوشش مبین‌نت اصلا وجود نداره. از همون جا تماس میگیرم و آدرس همون‌جا رو میدم و سفارش میدم. شاید طرح ۳۶۰ رو برای من ارسال کنند.
البته اگه اصلا درخواست رو ثبت کنند. مثلاً شهری مثل ورامین اصلا مبین‌نت نداره. حالا باید دید اصلا سفارش رو ثبت می‌کنند؟ نمی‌دونم در شهری که نماینده‌ای در اون منطقه نیست، چکار میکنند.

alirezaer
12-10-2018, 17:05

ممنونم،مرسی از توضیحات
شما مودم‌مبین نت چیه؟
کدوم شهر هستید؟
تهران که مدت ها هست قطعه

armin.arianfar
12-10-2018, 18:56
سلام
با سپاس از همه دوستان (آقا سعید، آقا مصطفی، آقا آرمین و ...) که اطلاعات خوبشون رو به اشتراک گذاشتند.

بنده تهران هستم و جایی که هستم پوشش کامل هست. اما به علت مسافرت و جابه‌جایی به شهرهایی که پوشش مبین‌نت نداره، به طرح ۳۶۰ نیاز دارم.
حالا زنگ میزنم با شرط دادن ۳۶۰ ثبت‌نام میکنم‌. یعنی میگم به علت مسافرت و رفت‌وآمد و زیاد، نیاز به طرح ۳۶۰ دارم. اگر دادند، که هیچ. اگر ندادند، یک نقشه دیگه دارم!

چند روز دیگه به شهری باید برم که پوشش مبین‌نت اصلا وجود نداره. از همون جا تماس میگیرم و آدرس همون‌جا رو میدم و سفارش میدم. شاید طرح ۳۶۰ رو برای من ارسال کنند.
البته اگه اصلا درخواست رو ثبت کنند. مثلاً شهری مثل ورامین اصلا مبین‌نت نداره. حالا باید دید اصلا سفارش رو ثبت می‌کنند؟ نمی‌دونم در شهری که نماینده‌ای در اون منطقه نیست، چکار میکنند.
اگه ندارید میتونید به شرط ارائه ۳۶۰ درخواست بدید . چون وقتی خرشون از پل گذشت دیگه جواب گو نیستن

ممنونم،مرسی از توضیحات
شما مودم‌مبین نت چیه؟
کدوم شهر هستید؟
تهران که مدت ها هست قطعه

b612 اصفهان . من قطعی ندارم .

mostafadc
13-10-2018, 04:20
سلام

در اينصورت حتماً طرح 360 رو ميدن بهتون. فقط مشكل اينه كه تو ورامين نماينده و كارشناس داشته باشن يا خير. اگر كارشناس نداشته باشن، احتمالاً بايد خودتون بريد مودم رو از نزديك ترين نمايندگي تحويل بگيريد.

alireza93633
13-10-2018, 11:41
سلام دوستان من قصد دارم اینترنت نسل 4 ثابت بگیرم بین ایرانسل و مبین نت کدام رو انتخاب کنم دوستانی که مبین نت دارن از سرعت و کیفیت راضی هستند؟

aliprince
13-10-2018, 13:37
سلام دوستان من قصد دارم اینترنت نسل 4 ثابت بگیرم بین ایرانسل و مبین نت کدام رو انتخاب کنم دوستانی که مبین نت دارن از سرعت و کیفیت راضی هستند؟دوست عزیز جفتشون بستگی‌به منطقه داره و نمیشه یه چیز کلی گفت. اما در کل ماکسیمم سرعت ایرانسل ۸۰ مگ و مبین نت ۴۰ مگ هست البته خیلی کم پیش میاد ۴۰ مگ رو بده و اکثرا دور و بر ۱۶ تا ۲۰ مگ هست

Behzad83
13-10-2018, 15:59
سلام
دوستان با مبین‌نت بابت طرح ۳۶۰ تماس گرفتم.
میگه اگه کارشناس اومد و ضعف سیگنال زد، طرح ۳۶۰ رو میدیم.
بعد گفتم اگه از شهری مثل ورامین که اصلا مبین‌نت نداره درخواست بدم چی؟ گفت هیچ سرویسی بهتون تعلق نمیگیره.
گفتم اگه بخرم بعد به جایی برم که آنتن نداشته باشم چه؟ گفت در اون صورت میتونید مشکل رو مطرح کنید تا بررسی بشه. در حقیقت این مرحله بعد از خرید هست.

حرفش این بود که اخیرا ۳۶۰ خیلی سخت میدن.
راهکار خوب اینه که آشنا داشته باشی و بگیری.
و یکی هم اینکه بخری و بعد بری جایی که آنتن نداری، ببینی چی میشه!
فقط یادم رفت بپرسم طرح ۳۶۰ روی چه مودم‌هایی فعال میشه.

اگه کسی از دوستان آشنا داره و می‌تونه طرح ۳۶۰ خریداری کنه، پیام بده. حق‌الزحمه‌شون هم محفوظ هست.

saeexx
13-10-2018, 17:00
سلام
بعد گفتم اگه از شهری مثل ورامین که اصلا مبین‌نت نداره درخواست بدم چی؟ گفت درخواست‌‌تون ثبت نمیشه و بهتون تعلق نمیگیره.
گفتم اگه بخرم بعد به جایی برم که آنتن نداشته باشم چه؟ گفت در اون صورت میتونید مشکل رو مطرح کنید تا بررسی بشه. در حقیقت این مرحله بعد از خرید هست.

اگه کسی از دوستان آشنا داره و می‌تونه طرح ۳۶۰ خریداری کنه، پیام بده. حق‌الزحمه‌شون هم محفوظ هست.

نتیجه این کار بهمون اعلام کن حتما
چون منم میخام ۳۶۰ فعال کنم ببینم چجوریه سرعتش
فکر کنم چون از دکل همراه اول استفاده میکنه باید به همراه اول یه درصدی بده و این یعنی کم شدن سودشون
یه راه دیگه هم داری اونم اینکه نصاب اومد واسط نصب کنه هواشو داشته باش و بهش بگو واسط فعال کنه
اگه نصب کرد و فعال نکرد ۳۶۰ رو شرکت فعال نمیکنه براحتی ولی اکه نصاب اعلام کنه فعال میشه راحت
من زمانی که نصاب اومد اول تست کرد دید انتن نمیده بعد یه جای دیکه تست کرد خوب بود
بهش گفتم ۳۶۰ میخواد؟ گفت اگه فعال کردم اگه سرعت اونم خوب نبود دیگه پس نمیگیریم منم بیخیال شدم حالا سرعت خود مبین نت نزدیک ۳۰ مگابیت هست

saeexx
13-10-2018, 17:01
دوستان این رمز puk بغیر از ثبت نام دیگه چه کاربردی داره؟

Notorious098
13-10-2018, 19:55
دوستان یه موردی جدیدا خیلی برام ازار دهنده شده
مودم وقتی که چندین ساعت روشنه با اینکه چراغ lte روشنه و سبزه اما اینترنت وصل نیست علامت خطر زرد رنگ روی ویندوز هم نمایان میشه
وقتی مودم رو روشن خاموش میکنم همه چی درست میشه
این ایراد مربوط به مبین نته درسته؟
سلام
شما مشکلت حل نشد ؟ چون منم این مشکل رو دارم :n27:
مودمم از این رومیزی لیوانی هاست
ریست هم کردم درست نشد

Behzad83
13-10-2018, 23:05
نتیجه این کار بهمون اعلام کن حتما
چون منم میخام ۳۶۰ فعال کنم ببینم چجوریه سرعتش
فکر کنم چون از دکل همراه اول استفاده میکنه باید به همراه اول یه درصدی بده و این یعنی کم شدن سودشون
یه راه دیگه هم داری اونم اینکه نصاب اومد واسط نصب کنه هواشو داشته باش و بهش بگو واسط فعال کنه
اگه نصب کرد و فعال نکرد ۳۶۰ رو شرکت فعال نمیکنه براحتی ولی اکه نصاب اعلام کنه فعال میشه راحت
من زمانی که نصاب اومد اول تست کرد دید انتن نمیده بعد یه جای دیکه تست کرد خوب بود
بهش گفتم ۳۶۰ میخواد؟ گفت اگه فعال کردم اگه سرعت اونم خوب نبود دیگه پس نمیگیریم منم بیخیال شدم حالا سرعت خود مبین نت نزدیک ۳۰ مگابیت هست

سلام
مودم شما b612 هست دیگه؟ خب فعال میکردید، چون قابلیت سوییچ داره.

من همین یکی دو روزه درخواست میدم، طرف زنگ زد میگم ۳۶۰ میخوام، شیرینی هم بهت میدم. برای منی که جابه‌جا میشم و به حجم بالا نیاز دارم، ارزش داره.
الان td-lte ایرانسل دارم اما بسته‌های حجم بالای مبین‌نت خیلی باصرفه‌تر از ایرانسل هست.
خلاصه سعی میکنم مخ طرف رو پشت تلفن بزنم، اگه عقل داشته باشه طرح ۳۶۰ رو میاره!

apple021
14-10-2018, 01:23
یه سری جوری دنبال 360 هستن انگار چیزی گیرشون نمیاد اینا همونایی هستن که دنبال روغن و اینا بودن کیلو کیلو .....
فرهنگ زشت در نیارید وقتی انتن دارید .... دنبال سرعت ما فوق نور هستید تو این کشور نیست .....برید سیم کشی خونتون و درست کنید 20 مگ شیرین بگیرید مثل دوستم پینگشم 10 نهایت نه قطعی دارید نه مشکل پینگ هزار زهر مار دیگه.....
بسه دیگه بسه ....این همه ذور بهتون میگم لایقش هستید.....
اپدیت:همین الان 20 دقیقه قطع شد

mirsina1979
14-10-2018, 10:58
سلام
بعد گفتم اگه از شهری مثل ورامین که اصلا مبین‌نت نداره درخواست بدم چی؟ گفت هیچ سرویسی بهتون تعلق نمیگیره.

شما که خیلی مسافرت میرید میتونین یه کار دیگه بکنین
بعضی شهر ها هستن قبلا وایمکس داشتن الان td-lte ندارن مثل خوی
تو این شهر ها از سایت مبین نت ادرس نمایندگی پیدا کنین از اونجا میتونین مودم b612با طرح 360بگیرین مودم اماده دارن همون لحظه هم نت وصل میشه

Behzad83
14-10-2018, 16:08
یه سری جوری دنبال 360 هستن انگار چیزی گیرشون نمیاد اینا همونایی هستن که دنبال روغن و اینا بودن کیلو کیلو .....
فرهنگ زشت در نیارید وقتی انتن دارید .... دنبال سرعت ما فوق نور هستید تو این کشور نیست .....برید سیم کشی خونتون و درست کنید 20 مگ شیرین بگیرید مثل دوستم پینگشم 10 نهایت نه قطعی دارید نه مشکل پینگ هزار زهر مار دیگه.....

شما که دیگران را به بی‌فرهنگی متهم میکنید، بهتره قبل از اهانت و توهین، مطالب رو بهتر بخونید و پس از فکر، صحبت کنید.

بنده زیاد جابه‌جا میشم. همچنین مصرف بالایی دارم (میانگین بالای ۱۰۰ گیگ در ماه)
در اکثر شهرستانهایی هم که میرم، مبین‌نت پوشش نداره. (مانند کاشان، رامسر و ...)

توقع ندارید که سیم تلفن خونه و مودم Adsl رو بزارم زیر بغلم و برم این‌ور اون‌ور؟!

قبل از دهان باز کردن، کمی تعقل و تفکر بد نیست!

saeexx
14-10-2018, 19:14

پینگ ۱۰ !!!
داداش مارو گرفتی!
این پینگی‌که دوستتون‌گرفته ماله شبکه داخلی هست و ۲ زار هم ارزش نداره
اون ۲۰ مگی هم میگی‌ نشدنیه ویسری مشکلات سرعت adsl ربطی به سیم کشی خونه نداره
در ضمن خط مسی تلفن نهایت ۱۶ مگ میده اونم در بهترین حالت و با اینکه سرعت اشتراکی هست رسیدن به این سرعت محال هست
کاش یکم اطلاعات داشتیم کاش یکم کمتر چاخان کنیم و بقیه رو‌قضاوت نکنیم

aliprince
14-10-2018, 19:48
پینگ ۱۰ !!!
داداش مارو گرفتی!
در ضمن خط مسی تلفن نهایت ۱۶ مگ میده اونم در بهترین حالت و با اینکه سرعت اشتراکی هست رسیدن به این سرعت محال هست
کاش یکم اطلاعات داشتیم کاش یکم کمتر چاخان کنیم و بقیه رو‌قضاوت نکنیمدوست عزیز
خط ای دی اس ال در بهترین حالت تا حدود ۲۵ مگ میتونه جواب بده‌. اما باید خیلی به مرکز تلفم نزدیک باشی. سیم کشی داخل خونه هم خیلی روی کیفیت خط تاثیر داره اگر شیلد دار نباشه و از کنار برق رد شده باشه نویزی که روش میفته باعث افت سرعت میشه.

apple021
14-10-2018, 22:11
پینگ ۱۰ !!!
داداش مارو گرفتی!
کاش یکم اطلاعات داشتیم کاش یکم کمتر چاخان کنیم و بقیه رو‌قضاوت نکنیم
زود قضاوت نکنیم ؟ چی میگی؟
شما بیا خونه دوسته من ببین پینگش داخلی 10
تو سرور بازی پاپجی 60 !
سرعتش 20 مگ بر ثانیه
اونم تازه از شرکت داغون پیشگامان!!!
شما دیگه دنبال سرعت ما فوق نوری گفتم تو ایران نیست !!!!!!!!!!!!!

saeexx
14-10-2018, 23:19
زود قضاوت نکنیم ؟ چی میگی؟
شما بیا خونه دوسته من ببین پینگش داخلی 10
تو سرور بازی پاپجی 60 !
سرعتش 20 مگ بر ثانیه
اونم تازه از شرکت داغون پیشگامان!!!
شما دیگه دنبال سرعت ما فوق نوری گفتم تو ایران نیست !!!!!!!!!!!!!

قضاوت واسه اینه که کسایی که دارن در مورد ۳۶۰ بحث میکنن رو به روغن کیلو کیلو ربط میدی
عرض کردم خدمتتون پینگ داخلی اصلا ملاک نیست و به درد نمیخوره
واسه سرعت ۲۰ مگ و پینگ ۶۰ هم عکس بذارید
کسی دنبال سرعت موشکی نیست اینجا
جو‌ گیر نشو‌ دادش

apple021
15-10-2018, 01:38
قضاوت واسه اینه که کسایی که دارن در مورد ۳۶۰ بحث میکنن رو به روغن کیلو کیلو ربط میدی
عرض کردم خدمتتون پینگ داخلی اصلا ملاک نیست و به درد نمیخوره
واسه سرعت ۲۰ مگ و پینگ ۶۰ هم عکس بذارید
کسی دنبال سرعت موشکی نیست اینجا
جو‌ گیر نشو‌ دادش
شاد باشی .....

m2music
15-10-2018, 11:16
تأثیر پارازیت‌ها روی کیفیت سرویس‌های اینترنتی

بروز اختلالات اینترنتی در کیفیت ارائه سرویس‌ شرکت‌ها اگرچه می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد اما در چند هفته‌ی اخیر ظاهرا پارازیت‌ها بودند که تأثیراتی روی خدمات اینترنتی داشتند.

به گزارش ایسنا، اختلالات چندروزه‌ی هفته‌های اخیر اینترنت بی‌سیم یکی از اپراتورها، باعث اظهارنظرهایی از سوی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات شد که علت را متوجه نهادهای دیگر می‌کرد و درنهایت ادامه‌ی این اختلالات، موجب شد متولیان دولتی و مدیران اپراتورهای ارائه‌دهنده‌ی خدمات اینترنتی، به تاثیر پارازیت‌ها بر این موضوع اشاره کنند.

محمدجواد آذری جهرمی درباره اختلال به وجود آمده در سامانه GPS در شهر تهران تاکید کرده که بر اساس گزارش‌های دریافتی از سیستم‌های نظارتی رگولاتوری، سیگنال مزاحمی در یک منطقه از تهران شناسایی شد.

وی با بیان اینکه این سیگنال باعث اختلال در سامانه GPS شده بود، اظهار کرد: در این زمینه شکایتی به قوه قضائیه ارجاع شده تا با بررسی دستگاه‌های امنیتی مبدا و منشاء این سیگنال شناسایی شود اما هم‌اکنون این سیگنال غیرفعال است.

از سوی دیگر حسین ریاضی - مدیرعامل شرکت مبین‌نت - درباره اختلالی که در شبکه اینترنتی این شرکت ایجاد شده بود، اظهار کرد: حدود چهار هفته پیش به مدت چهار روز روی شبکه TD-LTE دچار اختلال شدیم که علت آن پارازیت‌هایی بود که GPS ماهواره‌ای را مختل کرده بود و کنترل و برطرف کردن این اختلال خارج از سیستم و عهده ما بود.

وی با بیان اینکه BTSها در شبکه TD-LTE با سیگنال‌های GPS خود را منطبق می‌کنند، افزود: اگر به هر دلیلی سیگنال‌های ماهواره‌ای GPS مختل شوند، BTSها از سرویس خارج می‌شوند.
ریاضی ادامه داد: ما به سرعت فناوری و تکنولوژی دیگری را جایگزین کردیم تا این اختلالات را به حداقل برسانیم. اگرچه هم‌چنان معتقدیم تا زمانی که پارازیت‌ها باشند، این اختلالات هم گریبان مشترکین‌مان را خواهد گرفت. که ای کاش دیگر چیزی به عنوان پارازیت نداشته باشیم.

Notorious098
15-10-2018, 20:17
تأثیر پارازیت‌ها روی کیفیت سرویس‌های اینترنتی

بروز اختلالات اینترنتی در کیفیت ارائه سرویس‌ شرکت‌ها اگرچه می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد اما در چند هفته‌ی اخیر ظاهرا پارازیت‌ها بودند که تأثیراتی روی خدمات اینترنتی داشتند.

به گزارش ایسنا، اختلالات چندروزه‌ی هفته‌های اخیر اینترنت بی‌سیم یکی از اپراتورها، باعث اظهارنظرهایی از سوی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات شد که علت را متوجه نهادهای دیگر می‌کرد و درنهایت ادامه‌ی این اختلالات، موجب شد متولیان دولتی و مدیران اپراتورهای ارائه‌دهنده‌ی خدمات اینترنتی، به تاثیر پارازیت‌ها بر این موضوع اشاره کنند.

محمدجواد آذری جهرمی درباره اختلال به وجود آمده در سامانه GPS در شهر تهران تاکید کرده که بر اساس گزارش‌های دریافتی از سیستم‌های نظارتی رگولاتوری، سیگنال مزاحمی در یک منطقه از تهران شناسایی شد.

وی با بیان اینکه این سیگنال باعث اختلال در سامانه GPS شده بود، اظهار کرد: در این زمینه شکایتی به قوه قضائیه ارجاع شده تا با بررسی دستگاه‌های امنیتی مبدا و منشاء این سیگنال شناسایی شود اما هم‌اکنون این سیگنال غیرفعال است.

از سوی دیگر حسین ریاضی - مدیرعامل شرکت مبین‌نت - درباره اختلالی که در شبکه اینترنتی این شرکت ایجاد شده بود، اظهار کرد: حدود چهار هفته پیش به مدت چهار روز روی شبکه TD-LTE دچار اختلال شدیم که علت آن پارازیت‌هایی بود که GPS ماهواره‌ای را مختل کرده بود و کنترل و برطرف کردن این اختلال خارج از سیستم و عهده ما بود.

وی با بیان اینکه BTSها در شبکه TD-LTE با سیگنال‌های GPS خود را منطبق می‌کنند، افزود: اگر به هر دلیلی سیگنال‌های ماهواره‌ای GPS مختل شوند، BTSها از سرویس خارج می‌شوند.
ریاضی ادامه داد: ما به سرعت فناوری و تکنولوژی دیگری را جایگزین کردیم تا این اختلالات را به حداقل برسانیم. اگرچه هم‌چنان معتقدیم تا زمانی که پارازیت‌ها باشند، این اختلالات هم گریبان مشترکین‌مان را خواهد گرفت. که ای کاش دیگر چیزی به عنوان پارازیت نداشته باشیم.

امان از پارازیت :n27:
کلا نت من که عوض شده همش باید مودم رو خاموش کنم.
سرعت هم یکمی کم شده:n35:

Behzad83
16-10-2018, 16:59
سلام دوستان
دیروز مبین‌نت رو سفارش دادم. امروز نصاب که بچه خوبی بود بهم زنگ زد. پشت تلفن گفتم ۳۶۰ می‌خوام. گفت مشکلی نداره، بهت تحویل میدم.
اومد خونه و یک نقطه کور پیدا کرد که ضعف سیگنال رو ثبت کنه (تو دستشویی!)
بعد 360 رو فعال کرد.
مودم هم b162 هست و طرح ۳۶۰ فقط و فقط روی این مودم داده میشه و مودم‌های لیوانی، جیبی و ... قابلیت ۳۶۰ رو ندارن.
ضمن اینکه مبلغ ۱۱۰ هزار تومان به فاکتور برای طرح ۳۶۰ اضافه شد. این مورد رو کسی تاحالا اشاره نکرده بود. من بسته ۲۰۰ گیگ ۶ ماهه گرفتم که با ۳۶۰ شد 557 هزار تومن.

سرعت هر دو رو با سرور داخلی گرفتم. هر دو نزدیک ۴۰ مگابیت دادن. البته اینجا سیگنال همراه اول و مبین‌نت هر دو قوی هست و برای نقطه‌کور و ضعف سیگنال، ۵ دقیقه‌ای نصاب گشت. البته حین کار گفت اگر هیچ نقطه کوری پیدا نکردم، ۳۶۰ رو واست فعال میکنم و یجوری بلاخره اعلام ضعف سیگنال میکنم. (جوان خوبی بود!) که البته سرانجام در دستشویی! ضعف سیگنال پیدا شد.

Electronic-Arts
16-10-2018, 17:17
سلام دوستان
دیروز مبین‌نت رو سفارش دادم. امروز نصاب که بچه خوبی بود بهم زنگ زد. پشت تلفن گفتم ۳۶۰ می‌خوام. گفت مشکلی نداره، بهت تحویل میدم.
بعد 360 رو فعال کرد.
مودم هم b162 هست و طرح ۳۶۰ فقط و فقط روی این مودم داده میشه و مودم‌های لیوانی، جیبی و ... قابلیت ۳۶۰ رو ندارن.
ضمن اینکه مبلغ ۱۱۰ هزار تومان به فاکتور برای طرح ۳۶۰ اضافه شد. این مورد رو کسی تاحالا اشاره نکرده بود. من بسته ۲۰۰ گیگ ۶ ماهه گرفتم که با ۳۶۰ شد 557 هزار تومن.

سرعت هر دو رو با سرور داخلی گرفتم. هر دو نزدیک ۴۰ مگابیت دادن. البته اینجا سیگنال همراه اول و مبین‌نت هر دو قوی هست و برای نقطه‌کور و ضعف سیگنال، ۵ دقیقه‌ای نصاب گشت. البته حین کار گفت اگر هیچ نقطه کوری پیدا نکردم، ۳۶۰ رو واست فعال میکنم و یجوری بلاخره اعلام ضعف سیگنال میکنم. (جوان خوبی بود!) که البته سرانجام در دستشویی! ضعف سیگنال پیدا شد.
این 360 چیه ؟

ALIRK
16-10-2018, 18:52
سلام دوستان
بعد 360 رو فعال کرد.

557 دادی بابت 360 که سرعتش همون 40مگابیت هست ....مگه چقدر جابجاش میکنی که 110بایی اضافه بدید

ALIRK
16-10-2018, 18:53
این 360 چیه ؟

ی طرحی هست که رومینگ میشه روی همراه اول جایی که سیگنال خود مبین نت نباشه

ALIRK
16-10-2018, 18:59
این توجه کنید که سرویس 360زمانی کار میکنه که در اون نقطه یا شهر 4gهمراه اول وجود داشته باشه
و جاهای که مبین نت انتن بده هم اون 360درست کار نمیکنه :n02: حالا هی 360..360بکنید

mostafadc
16-10-2018, 22:18
سلام دوستان
بعد 360 رو فعال کرد.

فقط همين يبار ١١٠ هزار تومن اضافه ميدين يا اينكه براي طرح هاي بعدي هم پول بيشتر بايد داد؟

abdollahy2009
17-10-2018, 00:44
سلام دوستان
بعد 360 رو فعال کرد.

سلام.درسته دقیقا منم همین طرحو فعال کردم 200 گیگ 6 ماهه با طرح 360 شد 557 هزار تومن
طرح 360 یکساله 900 گیگ هم میشه 1039000 تومن

Behzad83
17-10-2018, 00:56
فقط همين يبار ١١٠ هزار تومن اضافه ميدين يا اينكه براي طرح هاي بعدي هم پول بيشتر بايد داد؟

نه همین یکبار هست. دفعه‌های بعد مانند همون مبلغ بسته‌ها رو مثل سایرین می‌پردازید.

Behzad83
17-10-2018, 01:00
557 دادی بابت 360 که سرعتش همون 40مگابیت هست ....مگه چقدر جابجاش میکنی که 110بایی اضافه بدید

بنده سایت و کانال دارم و وبمستر هستم.
به همین علت آپلود و دانلود بالایی دارم.
ضمن اینکه سفرهام طولانی‌ هست و جابه‌جایی زیادی دارم و روزانه باید سایت و ... آپدیت کنم و همیشه به نت نیاز دارم.

Behzad83
17-10-2018, 01:14
این توجه کنید که سرویس 360زمانی کار میکنه که در اون نقطه یا شهر 4gهمراه اول وجود داشته باشه
و جاهای که مبین نت انتن بده هم اون 360درست کار نمیکنه :n02: حالا هی 360..360بکنید

عزیز مگه کسی غیر از این گفته؟! خب معلومه این سرویس روی 4G همراه اول هست! مگه قرار بوده روی همه اپراتورها باشه؟!
ضمن اینکه حرف شما هم غلط هست. الان جایی که هستم آنتن مبین‌نت فول هست و مثل آب خوردن روی 4G سوییچ میشه و 4G عالی کار می‌کنه.

من واکنش شما و برخی رو متوجه نمیشم. حالا ما ۳۶۰-۳۶۰ کردیم، به شما فشار اومده؟ جای شما رو تنگ کردیم؟! حق شما رو خوردیم؟
این چه رفتاریه شما دارید؟ غیر از این هست که اینجا دوستان تجارب خودشون رو با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند؟

این سرویس برای بنده باارزش هست. چون شغل و درآمدم از اینترنت هست.
شما این سرویس رو نمیخوای؟ خب استفاده نکن.
من نمی‌فهمم چرا بعضی دوستان حساسیت نشون میدن!
مگه قرار بوده اینجا مثلاً در مورد چیزی غیر از اینترنت مبین‌نت صحبت بشه؟

لطفاً به نظرات دیگران احترام بگذارید.

ALIRK
17-10-2018, 12:58
عزیز مگه کسی غیر از این گفته؟! خب معلومه این سرویس روی 4G همراه اول هست! مگه قرار بوده روی همه اپراتورها باشه؟!
ضمن اینکه حرف شما هم غلط هست. الان جایی که هستم آنتن مبین‌نت فول هست و مثل آب خوردن روی 4G سوییچ میشه و 4G عالی کار می‌کنه.

من واکنش شما و برخی رو متوجه نمیشم. حالا ما ۳۶۰-۳۶۰ کردیم، به شما فشار اومده؟ جای شما رو تنگ کردیم؟! حق شما رو خوردیم؟
این چه رفتاریه شما دارید؟ غیر از این هست که اینجا دوستان تجارب خودشون رو با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند؟

این سرویس برای بنده باارزش هست. چون شغل و درآمدم از اینترنت هست.
شما این سرویس رو نمیخوای؟ خب استفاده نکن.
من نمی‌فهمم چرا بعضی دوستان حساسیت نشون میدن!
مگه قرار بوده اینجا مثلاً در مورد چیزی غیر از اینترنت مبین‌نت صحبت بشه؟

لطفاً به نظرات دیگران احترام بگذارید.

حالا روی فورجی هستی دوبرابر که سرعتت نیست همون 40مگه:n02:
نه خودمم 360دارم فشاری نیست :n19: همچین اش دهن سوزی نیست بحث بگیریم شما ناراحت نشو
اینجا تبادل اطلاعات داریم چرا شما یهو جبهه گرفتی عصبی شدی
بهتر نیست مطلب منو درست بخونی که چی نوشتم بعد بیایی شمشیر بکشی ...
هرگز قصاص قبل از جنایت نکنید ..مخصوصا شما که تو دنیایی مجازی پول درمیاری و درامدتون از نت هست از پشت pcفقط بلدی داد بزنی .اروم هم میشه صحبت کرد تلاش کنید موفق میشی

saeexx
17-10-2018, 17:44
سلام دوستان
بعد 360 رو فعال کرد.

مبارکت باشه رفیق
پس مشکل شما هم حل شد خدا رو شکر
بابت هزینه اضاف من در جریان نبودم
ورژن نرم افزار مودم چی هست؟
قدرت و گیرندگی مودم رو بصورت عددی اعلام کنید
اکر مقدور هست تست با سرور خارجی و همینطور idm بذارید

vanish
17-10-2018, 23:03
دوستان مشکل کندی ندارین؟ من نواب هستم. سرعتم 2 مگابیت بالاتر نمیره. بعد از اون داستان قطع شدن اینجوری شده

pedram2222
18-10-2018, 22:21
سلام

کرج چند وقته خیلی خوب شده خدا کنه گند نزنن بهش

این تست سرعتهایی که ساعت 10 شب گرفتم از سروهای مختلف

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ksjvk
20-10-2018, 08:06
دوستان مشکل کندی ندارین؟ من نواب هستم. سرعتم 2 مگابیت بالاتر نمیره. بعد از اون داستان قطع شدن اینجوری شده
مال منم همینطور شده. دیروزم قطع بودم دوباره. کلا خیلی کند شده بعد از اون جریانات قطعی و اینا

Behzad83
22-10-2018, 02:10

من سمت خیابان کمیل-سلسیبل دیروز و امروز بودم، تا بیست مگابیت سرعت گرفتم.

ksjvk
22-10-2018, 07:35
من نمیدونم چرا اینطوری شده، سرعت دانلودم عالی شده، کاملا راضی هستم ولی تایم اوت داره انگار. کانال های کارتی که اینترنت میخوان هی قطع و فریز می شن. توی بازی هم لگ دارم. :n13:

mahdyshr
23-10-2018, 09:13
امروز زنگ زدم مبین نت
میگه دیگه ۳۶۰ نمی فروشیم
فعلا متوقفه

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

mostafadc
23-10-2018, 10:35
امروز زنگ زدم مبین نت
میگه دیگه ۳۶۰ نمی فروشیم
فعلا متوقفه

360 بدن يا ندن ديگه برا خيليا فرقي نميكنه. چون با اين تعرفه هاي فضايي كه مبين نت تعيين كرده، كسي رقبت نميكنه ازشون سرويس جديد بگيره يا تمديد كنه. مگر اينكه نه بتونه adsl بگيره، نه تو پوشش ايرانسل و همراه اول و رايتل و .... باشه.
من خودم تا اين طرح فعليم تموم بشه حتي اگر 360 هم بهم بدن، ديگه با مبين نت تمديد نميكنم. قيمتاشون تا سه برابر بيشتر از بقيه هست!

mahdyshr
23-10-2018, 10:44
360 بدن يا ندن ديگه برا خيليا فرقي نميكنه. چون با اين تعرفه هاي فضايي كه مبين نت تعيين كرده، كسي رقبت نميكنه ازشون سرويس جديد بگيره يا تمديد كنه. مگر اينكه نه بتونه adsl بگيره، نه تو پوشش ايرانسل و همراه اول و رايتل و .... باشه.
من خودم تا اين طرح فعليم تموم بشه حتي اگر 360 هم بهم بدن، ديگه با مبين نت تمديد نميكنم. قيمتاشون تا سه برابر بيشتر از بقيه هست!مبین نت برای پر مصرف ها تعرفه هاش به صرفه است نسبت به بقیه
برای منی که حداقل در ماه ۱۰۰ گیگ می خوام بقیه شرکت تعرفه ای ندیدم داشته باشن که قیماش از مبین نت کمتر باشه

برای کم مصرف ها نمی دونم واقعا

mostafadc
23-10-2018, 10:55
مبین نت برای پر مصرف ها تعرفه هاش به صرفه است نسبت به بقیه
برای منی که حداقل در ماه ۱۰۰ گیگ می خوام بقیه شرکت تعرفه ای ندیدم داشته باشن که قیماش از مبین نت کمتر باشه

برای کم مصرف ها نمی دونم واقعا

فقط تعرفه يكماهه 100 گيگش ارزون تر از ايرانسله.
ولي مثلاً 1000 گيگ يكساله با ايرانسل يه قيمته با اين تفاوت كه سرعت شبانه تو مبين نت تا 4 مگابيته، تو ايرانسل تا 80 مگابيت.
من خودم در سال نهايتاً 200 گيگ نياز دارم كه تعرفه ايرانسل خيلي ارزون تر از مبين نته تو اين طرح
طرحاي ديگه هم همينطور
و البته ايرانسل نامحدود ماهيانه داره(البته با سرعت كمتر) ولي مبين نت كلاً نامحدود نداره

abdollahy2009
23-10-2018, 11:29
فقط تعرفه يكماهه 100 گيگش ارزون تر از ايرانسله.
ولي مثلاً 1000 گيگ يكساله با ايرانسل يه قيمته با اين تفاوت كه سرعت شبانه تو مبين نت تا 4 مگابيته، تو ايرانسل تا 80 مگابيت.
من خودم در سال نهايتاً 200 گيگ نياز دارم كه تعرفه ايرانسل خيلي ارزون تر از مبين نته تو اين طرح
طرحاي ديگه هم همينطور
و البته ايرانسل نامحدود ماهيانه داره(البته با سرعت كمتر) ولي مبين نت كلاً نامحدود نداره

سرعت شبانه اینترنت ثابت ایرانسل از ساعت 2 تا 7 صبح 80 مگابایته؟

saeexx
23-10-2018, 11:39
سرعت شبانه اینترنت ثابت ایرانسل از ساعت 2 تا 7 صبح 80 مگابایته؟

۸۰ مگابیت فکر‌ کنم منظرتونه
اسمی اره ولی واقعی حتی یکم نزدیکش هم‌ نمیشه
ولی مثل مبین نت محدود نمیکنه

abdollahy2009
23-10-2018, 11:46
۸۰ مگابیت فکر‌ کنم منظرتونه
اسمی اره ولی واقعی حتی یکم نزدیکش هم‌ نمیشه
ولی مثل مبین نت محدود نمیکنه

اره متاسفانه مبین نت محدود میکنه و میشه 4 مگ
جالبه مبین نت ماهانه 1000 گیگ شبانه هم داره که با این سرعت 4 مگ شبانه نهایت هر شب از ساعت 2 تا 7 صبح میشه 10 گیگ دانلود کرد که ماهانه جمعا میشه 300 گیگ.... اونوقت معلوم نیست چرا 1000 گیگ شبانه ماهانه میدن وقتی نمیشه بیشتر از 300 گیگ در یک ماه دانلود کرد

mostafadc
23-10-2018, 11:56
اين سرعت "تا 80 مگابيت هست" يعني سرعت از حداقل تا حداكثر 80 مگابيت(10 مگابايت) ميتونه برسه. نه اينكه بصورت ثابت 80 مگابيت باشه. وقتي تا ميارن يعني همين. كه البته اين سرعت تا 80 بستگي به فاصله مودم تا دكل و گيرندگي و تعداد استفاده كنندگان همزمان در اون منطقه داره. كه هرچي فاصله كمتر و گيرندگي بيشتر و تعداد كاربران كمتر باشه، سرعت بيشتر به 80 مگابيت نزديك تر خواهد بود.
ولي مبين نت تو اكثر طرح هاش، سرعت شبانش رو تا 4 مگابيت(512 كيلوبايت) محدود ميكنه. اين يعني حتي 4 مگابيت ثابت هم نيست و ميتونه با توجه به شرايط، كمتر هم باشه.

mostafadc
23-10-2018, 12:15
اره متاسفانه مبین نت محدود میکنه و میشه 4 مگ جالبه مبین نت ماهانه 1000 گیگ شبانه هم داره که با این سرعت 4 مگ شبانه نهایت هر شب از ساعت 2 تا 7 صبح میشه 10 گیگ دانلود کرد که ماهانه جمعا میشه 300 گیگ.... اونوقت معلوم نیست چرا 1000 گیگ شبانه ماهانه میدن وقتی نمیشه بیشتر از 300 گیگ در یک ماه دانلود کردسرعت شبانه مبين نت رو زدن بين 1 تا 4 مگابيت در ثانيه (128 تا 512 كيلوبايت در ثانيه)كه خب معمولاً به بالاترين حد يعني 4 نميرسه. اگر بطور ميانگين 2 باشه، در عرض 30 روز حدود 132 گيگ ميشه شبانه دانلود كرد. اگر هم كلاً 4 ثابت باشه و بدون قطعي و ...(كه هيچوقت نميشه) كلاً 264 گيگ

mostafadc
23-10-2018, 12:39
سرعت شبانه مبين نت رو زدن بين 1 تا 4 مگابيت در ثانيه (128 تا 512 كيلوبايت در ثانيه)كه خب معمولاً به بالاترين حد يعني 4 نميرسه. اگر بطور ميانگين 2 باشه، در عرض 30 روز حدود 132 گيگ ميشه شبانه دانلود كرد. اگر هم كلاً 4 ثابت باشه و بدون قطعي و ...(كه هيچوقت نميشه) كلاً 264 گيگ
مصداق بارز كم فروشي!!
1000 گيگ شبانه ميفروشه ولي حدود سه چهارمش رو نميشه مصرف كرد!!
مثل اينه بري پول 1 كيلو گوشت رو بدي، ولي فروشنده بهت 250 گرم گوشت بده و بگه 750 گرم بقيه رو نميدم بهت ولي پولشا ازت ميگيرم :n08:

vanish
24-10-2018, 00:32
تست ۱۲ شب منطقه نواب تهران
Check out my Speedtest result! How fast is your internet? [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Angel Of Darkness
24-10-2018, 07:35
مبین نت td-lte
nat-type چی هست ؟

saeexx
24-10-2018, 13:46
مبین نت td-lte
nat-type چی هست ؟

ظاهرا ۲ هست

amir_amd
26-10-2018, 01:44
مبین نت داره دکل اش را بالای آپارتمان ما نصب میکنه
من هم بالاترین طبقه هستم
یعنی فاصله دکل تا مودم میشه 5 متر
این توی سرعت من تاثیر میزاره ؟

mostafadc
26-10-2018, 06:11
من هم بالاترین طبقه هستم
اگر شما زير دكل باشيد، هيچ تاثيري براي شما نداره. چون سيگنال هاي دكل براي زير دكل تقريباً صفر هست

ksjvk
26-10-2018, 12:42
من هم بالاترین طبقه هستم
فکر کنم زیر دکل اینترنتت رو بدتر هم بکنه چون نمایندگی تخت طاووس مبین نت همیشه موقع تحویل میگه ما زیر دکل هستیم سرعتمون خوب نیست برید بیرون بهتر میشه.

ShadowDragon
26-10-2018, 12:56
من هم بالاترین طبقه هستم

به شما سرویس رایگان نیده به خاطر همین؟

bahram_milad
26-10-2018, 13:19
سلام
دوستان در اهواز منطقه کوی انقلاب سرعت شما هم کند شده و زیر یک مگ هست یا نه ممنون میشم جواب بدین

- - - Updated - - -

aliprince
26-10-2018, 14:38
من هم بالاترین طبقه هستم
این توی سرعت من تاثیر میزاره ؟دکل ها زیر خودشون رو اصلا پوشش نمیدن

Behzad83
26-10-2018, 14:53
دکل ها زیر خودشون رو اصلا پوشش نمیدن

منزل یکی از دوستان bts همراه اول نصب هست. وقتی میرم اونجا آنتن‌دهی خوب هست و اینترنت همراه اول سرعت خوبی داره. توجه کنید منزل دقیقا زیر دکل هست. پس اینکه اصلا پوشش نمیده درست نیست.

اما وقتی از منزل خارج میشیم و کمی با دکل زاویه پیدا میکنیم، آنتن‌دهی قویتر و سرعت فول میشه. پس میشه گفت مثلاً بیست متر فاصله، سرعت فول هست، اما زیر دکل فول نمیشه اما باز هم آنتن‌دهی قوی هست.

aliprince
26-10-2018, 14:59
منزل یکی از دوستان bts همراه اول نصب هست. وقتی میرم اونجا آنتن‌دهی خوب هست و اینترنت همراه اول سرعت خوبی داره. توجه کنید منزل دقیقا زیر دکل هست. پس اینکه اصلا پوشش نمیده درست نیست.

اما وقتی از منزل خارج میشیم و کمی با دکل زاویه پیدا میکنیم، آنتن‌دهی قویتر و سرعت فول میشه. پس میشه گفت مثلاً بیست متر فاصله، سرعت فول هست، اما زیر دکل فول نمیشه اما باز هم آنتن‌دهی قوی هست.دوست عزیز من دارم بحث فنیش رو میگم
اینکه شما اونجا چه برداشتی از آنتن دهی دارید بحثش جداست
کسی نگفت زیر دکل پوشش نیست. بلکه گفته شد که دکل زیر خودش رو پوشش نمیده. شما زیر دکل آنتن رو از دکل های اطراف میگیرید.
به دکل ها هم دقت کنید هیچ کدوم فرستنده هاشون رو به پایین نیست. همه رو به اطرافن. و با یک زاویه ای سیگنال رو پخش میکنن به اطراف که در نتیجه چند متر بعد از دکل پوششون به سمت پایین و زمین میرسه. تصور کنید ارسال امواج مثل یک چتر روی ساختمون میشه. و‌مستقیم زیر دکل توسط اون دکل پوشش داده نمیشه بلکه توسط دکل های اطراف پوشش داده میشه

Behzad83
28-10-2018, 09:13
دوست عزیز من دارم بحث فنیش رو میگم
اینکه شما اونجا چه برداشتی از آنتن دهی دارید بحثش جداست
کسی نگفت زیر دکل پوشش نیست. بلکه گفته شد که دکل زیر خودش رو پوشش نمیده. شما زیر دکل آنتن رو از دکل های اطراف میگیرید.
به دکل ها هم دقت کنید هیچ کدوم فرستنده هاشون رو به پایین نیست. همه رو به اطرافن. و با یک زاویه ای سیگنال رو پخش میکنن به اطراف که در نتیجه چند متر بعد از دکل پوششون به سمت پایین و زمین میرسه. تصور کنید ارسال امواج مثل یک چتر روی ساختمون میشه. و‌مستقیم زیر دکل توسط اون دکل پوشش داده نمیشه بلکه توسط دکل های اطراف پوشش داده میشه

من با open signal و signal strength چک کردم دقیقا همان دکل بود.
یکی از آشنایان متخصص مایکروویو مخابرات هست، دیدمش این رو ازش سوال میکنم حتما.

amir_amd
28-10-2018, 11:01
به شما سرویس رایگان نیده به خاطر همین؟
خیر نمیده.....

yakooza
28-10-2018, 12:22
دوست من روی خونه ما هم دکل ایرانسل هست ولی دقیقا به اون دکل متصل نیمیشدم انتن بی تی اس به صورت چتری امواج رو میفرسته کسی که زیر انتن هست به او ن متصل نمیشه در عوض همسایه های کوچه بالا پایین لذتشو میبرن

farhad_usa
29-10-2018, 13:22
دوستان کسی از کیفیت مودم جیبی جدید مبین نت خبر داره؟

mostafadc
29-10-2018, 17:17
دوستان کسی از کیفیت مودم جیبی جدید مبین نت خبر داره؟
از لحاظ مشخصات و امكانات، نسبت به مودماي روميزي اصلاً قوي نيست و امكانات كمتري داره.
از لحاظ قيمت هم اصلاً خريدش به صرفه نيست. مگر اينكه كسي واقعاً بهش احتياج داشته باشه. مثلاً جايي باشه كه به پريز برق دسترسي نداشته باشه. وگرنه براي داخل ساختمان، مودم روميزي خيلي بهتر و به صرفه تره

Mrgoood
29-10-2018, 23:55
سلام دوستان
می خواستم بدونم پینگ با اروپا و سرعت اپلود چه قدره
برای گیم بازی کردن و twitch ( آنلاین ) گذاشتن می خوام
اگه شرکت بهتری هم می شناسید ممنون می شم بهم بگید
با تشکر

- - - Updated - - -

سلام دوستان
با تشکر

mostafadc
30-10-2018, 11:37
سلام دوستان
با تشکر
همين الان اين تستارو گرفتم.
برلين آلمان: ping:147s - download:24.4Mb - upload:4.38Mb
پاريس: ping:118 - download:26.5 - upload:5.36
لندن: ping:124 - download:11.7 - upload:4.42
لوس آنجلس آمريكا: ping:243 - download:15 - upload:3.78

Mrgoood
30-10-2018, 12:41
خیلی ممنون

parsbin
31-10-2018, 22:26
از دیروز openVPN دیگه برام کانکت نمیشه . برای شما هم همینطوره؟
بستن اش؟

saeexx
01-11-2018, 08:17
بستن اش؟

اره منم این مشکل دارم
طاهرا مبین نت تمام پورت های udp و tcp رو بسته و خیلی مشکل میشه وصل شد
الان اکسپرس و نورد کار میکنه اونم بسختی

Angel Of Darkness
01-11-2018, 09:35
کارشناس اومد خونمون با مودم خودش تست گرفت 5 تا آنتن فول ولی snr -6 بود گفت نمیشه رفت
چطور آنتن فول هست ولی سیگنال به نویزش اینجوریه ؟

mostafadc
01-11-2018, 10:05
بستن اش؟
برا منم همينطوره. كلاً هيچكدوم برنامه ها وصل نميشن

mostafadc
01-11-2018, 10:07
اره منم این مشکل دارم
طاهرا مبین نت تمام پورت های udp و tcp رو بسته و خیلی مشکل میشه وصل شد
الان اکسپرس و نورد کار میکنه اونم بسختی
نميدونيد دائميه يا موقتي؟
اگه دائمي باشه كه در واقع گور خودشا كنده. چون ديگه هيچكدوم از كاربراي شخصي، تمديد نميكنن و كسي هم طرف مبين نت نمياد.

saeexx
01-11-2018, 10:33
کارشناس اومد خونمون با مودم خودش تست گرفت 5 تا آنتن فول ولی snr -6 بود گفت نمیشه رفت
چطور آنتن فول هست ولی سیگنال به نویزش اینجوریه ؟

انتن مودم معمولا به ۳ عامل بستگی داره sinr rsrp rsrq
که به زبون خودمون میشه قدرت سیگنال و کیفیت سیگنال و همچنین قدرت سیگنال مخرب.

saeexx
01-11-2018, 10:38
نميدونيد دائميه يا موقتي؟
اگه دائمي باشه كه در واقع گور خودشا كنده. چون ديگه هيچكدوم از كاربراي شخصي، تمديد نميكنن و كسي هم طرف مبين نت نمياد.

فکر نمیکنم دایمی باشه
چون با بستن پورت ها خیلی از برنامه و ارتباطات به مشکل میخورن
احتمالا مربوط میشه مسایل س. ی اسی و امنیتی
البته اینم بگم با شروع این مشکل سرویس منم قطع و وصل میشه
شاید مشکل فنی باشه
بقیه دوستان مبین نتی یه تست کنن ببینید چیز پی ان کار میکنه؟

Behzad83
01-11-2018, 11:10
مشکل وی‌پی‌ان روی همراه اول هم اتفاق افتاده و بسیاری از وی‌پی‌ان‌ها از کار افتاده.

abdollahy2009
01-11-2018, 11:16
فکر نمیکنم دایمی باشه
چون با بستن پورت ها خیلی از برنامه و ارتباطات به مشکل میخورن
احتمالا مربوط میشه مسایل س. ی اسی و امنیتی
البته اینم بگم با شروع این مشکل سرویس منم قطع و وصل میشه
شاید مشکل فنی باشه
بقیه دوستان مبین نتی یه تست کنن ببینید چیز پی ان کار میکنه؟

سلام.همین الان با طرح 360 مبین نت تست کردم بدون مشکل وصل میشه... احتمالا بعضی مناطق پورتها رو بستن فعلا یا....

saeexx
01-11-2018, 13:29
طبق کامنت هایی که مشترکین توی صفحه اینستاکرام مبین نت گذاشتن اکثرا از این مشکل عدم کانکت شدن چیز پی ان ناراضی هستن و وصل نمیشه
طرح ۳۶۰ بخاطر اینکه به همراه اول وصل میشه

معلوم نیست باز جریان چیه
اپن وی پی فعلا روی بقیه اپراتورها باز هست

saeexx
01-11-2018, 13:30
مشکل وی‌پی‌ان روی همراه اول هم اتفاق افتاده و بسیاری از وی‌پی‌ان‌ها از کار افتاده.

بلا به دور. [emoji853]

parsbin
01-11-2018, 14:50
الان با مبین نت تماس گرفتم برای OpenVPN، گفتن از سمت ما نیست مشکل از خودتونه :n04::n04::n04::n02::n08:

saeexx
01-11-2018, 15:21
الان با مبین نت تماس گرفتم برای OpenVPN، گفتن از سمت ما نیست مشکل از خودتونه :n04::n04::n04::n02::n08:

بعد از فیلتر تلگرام که همه وی پی ان رو‌بستن فقط اوپن وی پی‌ان وصل میشد اونم براحتی وبا سرعت خوب
حالا چیکار کردن خدا میدونه زیربار هم نمیره توی کامنت اینساتگرام نوشته فیلتر شکن توی مبین نت پشتیبانی‌ نمیشه
در حال حاظر اوپن وی پی ان یکی از قویترین و‌ امن ترین روش ها واسه اتصال هست
کانفیگ خیلی از شرکت ها رو‌تست کردم مثل وایپر نورد اکسپرس هاید مای اس ای بی و ... هیچ کدوم جواب نمیده
فقط اپ اکسپرس و نورد وصل میشه

saeidf1
01-11-2018, 16:42
با شدو ساکس برید راحت وصل میشه:n33:

saeexx
02-11-2018, 21:55
دوستان وضعیف وی پی ان واسه من عوض نشده
واسه شماها چی؟
تازه چنتا برنامه هم دیگه در حالت عادی وصل نمیشه

parsbin
02-11-2018, 22:12
قطعه همچنان
روی همراه اول وصل شده ولی مبین نت نه

Behzad83
03-11-2018, 04:46
دوستان وضعیف وی پی ان واسه من عوض نشده
واسه شماها چی؟
تازه چنتا برنامه هم دیگه در حالت عادی وصل نمیشه

اوپن وی‌پی‌ان برای من هم وصل نمیشه. اما اپلیکیشن‌های زیر روی مبین‌نت خوب جواب میده:
X-VPN
Turbo VPN
Snap VPN
SkyVPN
SuperVPN

saeexx
03-11-2018, 11:09
بعد از اعمال محدودیت از طرف مبین نت توی چند روز اخیر پینگ من توی بازی اذیت میکنه
واسه شما چجوریه؟

osta_ali
03-11-2018, 22:57
پینگ افتضاح شده .کال او دیوتی هم هر کاری میکنم نمیسرچه.
مگه چه بلایی سرش اومده؟

Angel Of Darkness
04-11-2018, 00:41
انتن مودم معمولا به ۳ عامل بستگی داره sinr rsrp rsrq
که به زبون خودمون میشه قدرت سیگنال و کیفیت سیگنال و همچنین قدرت سیگنال مخرب.

گفت تایم اوت \یدا میکنی وسط \ینگت و زیر 8 مشتری هم بخواد نصب نمیکنیم فردا برامون دردسر میشه بعدشم برام \یامک کنسلی اومد و تمام

saeexx
04-11-2018, 09:16
گفت تایم اوت \یدا میکنی وسط \ینگت و زیر 8 مشتری هم بخواد نصب نمیکنیم فردا برامون دردسر میشه بعدشم برام \یامک کنسلی اومد و تمام

زیر ۸ منظورش چیه بوده؟
اگه همراه اول تو‌ منطقه شما خوب جواب میده مجددا تماس بگیرید و ۳۶۰ درخواست بدین

ksjvk
04-11-2018, 09:33
بعضی از نصاب هاشون میخوان از سر خودشون باز کنن. برای من اومده بود نصب انگار دنبالش کرده بودن. یه جای خونه مودم رو گذاشت و رفت. بعدش کلی مشکل داشتم قطع و وصل میشد و اذیت میکرد. یه نصاب دیگه فرستادن اون بنده خدا کل خونه رو چرخید دنبال سیگنال خوب و آخر درستش کرد. اولیه که اومده بود انگار فقط میخواست تعداد نصبش رو در یک روز بالا ببره. همه اش نق میزد که کارمندایی که داخل شرکت نشستن کندن و سریع نیستن من باید برم. اینطوری حقوقم کم میشه!
به نظرم یه بار دیگه درخواست بده، شاید یه نصاب خوب بهت خورد و 360 هم دادن بهت.

Angel Of Darkness
04-11-2018, 10:46
زیر ۸ منظورش چیه بوده؟
اگه همراه اول تو‌ منطقه شما خوب جواب میده مجددا تماس بگیرید و ۳۶۰ درخواست بدین

snr 8 منظورش بود مال من -6 بودش
همراه اول 4 تا آنتن داره و ته سرعت دانلودش 1.5 مگه رو 4g

بعضی از نصاب هاشون میخوان از سر خودشون باز کنن. برای من اومده بود نصب انگار دنبالش کرده بودن. یه جای خونه مودم رو گذاشت و رفت. بعدش کلی مشکل داشتم قطع و وصل میشد و اذیت میکرد. یه نصاب دیگه فرستادن اون بنده خدا کل خونه رو چرخید دنبال سیگنال خوب و آخر درستش کرد. اولیه که اومده بود انگار فقط میخواست تعداد نصبش رو در یک روز بالا ببره. همه اش نق میزد که کارمندایی که داخل شرکت نشستن کندن و سریع نیستن من باید برم. اینطوری حقوقم کم میشه!
به نظرم یه بار دیگه درخواست بده، شاید یه نصاب خوب بهت خورد و 360 هم دادن بهت.
باشه یه بار دیگه درخواست میدم
حالا این 360 چیه ؟

saeexx
04-11-2018, 11:01
snr 8 منظورش بود مال من -6 بودش
همراه اول 4 تا آنتن داره و ته سرعت دانلودش 1.5 مگه رو 4g

باشه یه بار دیگه درخواست میدم
حالا این 360 چیه ؟

۳۶۰ واسه جاهایی هست که سرویس خود مبین نت کیفیت لازم رو‌نداره و طرح ۳۶۰ رو‌فعال میکنن که وصل میشه به دکل همراه اول ولی با همون بسته مبین
ظاهرا ۱۰۰ هزارتومان به هزینه کلی اضافه میشه

Angel Of Darkness
04-11-2018, 12:05
۳۶۰ واسه جاهایی هست که سرویس خود مبین نت کیفیت لازم رو‌نداره و طرح ۳۶۰ رو‌فعال میکنن که وصل میشه به دکل همراه اول ولی با همون بسته مبین
ظاهرا ۱۰۰ هزارتومان به هزینه کلی اضافه میشه

اونوقت nat type 2 میمونه ؟

saeexx
04-11-2018, 12:22

اطلاع ندارم

f_s10224
04-11-2018, 21:28
بله
درحال حاضر مبینت بسیار پینگ نوسانی بد . مشکل با چیز پی ان داره ... حداقل کرج اینطوره

saeexx
04-11-2018, 23:53
بله
درحال حاضر مبینت بسیار پینگ نوسانی بد . مشکل با چیز پی ان داره ... حداقل کرج اینطوره

وی پی که مشکل سرارسی هست البته فقط مبین
پینگ هم اره نوسان داره توی بازی
از ۱۰۰ یهو‌ میره ۲۵۰

aliprince
05-11-2018, 10:49
خیر سرشون تازه گفتن شبکه رو باز طراحی‌کردن و مشکلات حل شده. کاش ایرانسل برای ما پوشش داشت از دست این مسخره بازیای مبین نت راحت میشدم.

saeexx
05-11-2018, 13:55
مبین‌نت از صبح no service شده
کسی این مشکل داره؟
شیراز

Behzad83
05-11-2018, 22:21
کسی این مشکل داره؟
شیراز

تهران که مشکلی نداره.
دوستان اگه چیز‌پی‌ان برای ویندوز که روی مبین‌نت کانکت بشه سراغ دارید، معرفی کنید.

mahdyshr
05-11-2018, 23:09
کسی این مشکل داره؟
شیرازیکی از فامیل ها هم شیراز مبین نت داره امروز قطع بوده

saeexx
06-11-2018, 14:38
تهران که مشکلی نداره.
دوستان اگه چیز‌پی‌ان برای ویندوز که روی مبین‌نت کانکت بشه سراغ دارید، معرفی کنید.

tycoonvpn
xvpn

اکسپرس و نورد وصل میشن ولی رایگان نیست
تو نت یکم بگردی میتونی اکانت پیدا کنی

saeexx
09-11-2018, 03:14
بستن vpn از سوی‌مبین نت واقعا داره دردسر میشه؟
نه توضیحی میدن و نه زیر بار میرن؟
من هنوز‌ مشکل عدم ارتباط با سرویس گذر از تحریم هستم و باعث شده برای انجام سرویس پرداخت و سرویس های مسدود شده برای ایرانی ها به مشکل‌برخورد کنم

Hi5
09-11-2018, 11:32
مبین نت از دکل های همراه اول استفاده میکنه برای lte ؟
چرا فیلترینگ اینقدر بد هست روی مبین نت ؟

saeexx
09-11-2018, 11:55
مبین نت از دکل های همراه اول استفاده میکنه برای lte ؟
چرا فیلترینگ اینقدر بد هست روی مبین نت ؟

در حالت عادی خیر
طرحی داره به اسم ۳۶۰ که زمانی کیفیت دکل خودش در محل مشترک مناسب نباشه وصل میشه به همراه اول همون td خودمون میشه
این وضع فیلترینگ مبین نت خیلی عجیبه و بی دلیل
بقیه isp ها وضعیت به مراتب بهتری دارن تو‌فیلترینگ

mahdyshr
09-11-2018, 20:13
پاک شود ...

mahdyshr
09-11-2018, 20:20
من از طرح 360 استفاده می کنم

داخل مودم یک بخشی هست به اسم network mode که دو تا مودم داره یکی 4*4 mimo و یکی هم CA

کدوم بهتره ؟

saeexx
10-11-2018, 00:15

داخل مودم یک بخشی هست به اسم network mode که دو تا مودم داره یکی 4*4 mimo و یکی هم CA

کدوم بهتره ؟

میمو ۴*۴ فعلا در ایران راه اندازی نشده تا اونجایی که میدونم
ca هم فکرنکنم روی ۳۶۰ ساپورت بشه
عملا این ۲ گزینه بلا استفاده هست
در کل ca میتونه بهتر باشه با شرایط اپراتورها
سرعتتون روی ۳۶۰ چقدر هست با سرور خارجی؟

mahdyshr
10-11-2018, 15:30
میمو ۴*۴ فعلا در ایران راه اندازی نشده تا اونجایی که میدونم
ca هم فکرنکنم روی ۳۶۰ ساپورت بشه
عملا این ۲ گزینه بلا استفاده هست
در کل ca میتونه بهتر باشه با شرایط اپراتورها
سرعتتون روی ۳۶۰ چقدر هست با سرور خارجی؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Behzad83
10-11-2018, 15:44

کدوم بهتره ؟

تو هر دو حالت تست سرعت بگیر ببین کدوم بهتره.

saeexx
10-11-2018, 20:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

وضعیت انتنتون چطوره؟
sinr?
سرعت خیلی جالب نیست مخصوصا اپلود
چه شهری هستین؟
از fd هم تست سرعت بکیرین اگه پوشش دارین

Hi5
11-11-2018, 16:36
در حالت عادی خیر
طرحی داره به اسم ۳۶۰ که زمانی کیفیت دکل خودش در محل مشترک مناسب نباشه وصل میشه به همراه اول همون td خودمون میشه
این وضع فیلترینگ مبین نت خیلی عجیبه و بی دلیل
بقیه isp ها وضعیت به مراتب بهتری دارن تو‌فیلترینگ

از ی طرف بیشتر فیلترشکنا قطع هست باز از یک طرف کلی سایت پ****رن باز هست . کلا قاتی داره !!

ERF@NIAN
11-11-2018, 16:52
مشکل vpn همراه اول که مشابه مبین نت هست رو بررسی کردم. متوجه شدم کلا پروتوکل های openvpn رو از کار انداختن.
البته مشکل خاصی نیست، هر سرویس دهنده ای که قابلیت دور زدن فایروال و مخفی کردن ترافیک vpn داشته باشه میتونه متصل بشه. مثل:
ExpressVPN
NordVpn
VyprVPN, Privatevpn, IpVanish, TunnelBear, Strongvpn, VpnUnlimited, Hotspot Shield
که البته همشون پولی هستن اکانت میخوان

saeexx
11-11-2018, 17:49
مشکل vpn همراه اول که مشابه مبین نت هست رو بررسی کردم. متوجه شدم کلا پروتوکل های openvpn رو از کار انداختن.
البته مشکل خاصی نیست، هر سرویس دهنده ای که قابلیت دور زدن فایروال و مخفی کردن ترافیک vpn داشته باشه میتونه متصل بشه. مثل:
ExpressVPN
NordVpn
VyprVPN, Privatevpn, IpVanish, TunnelBear, Strongvpn, VpnUnlimited, Hotspot Shield
که البته همشون پولی هستن اکانت میخوان

من قبلا بررسی کرده بودم و اطلاع داده بودم
بازم تشکر
پروتوکل های udp tcp ipsec ikev2 l2tp pptp همگی از سمت مبین نت محدود شدن
من تمام برنامه هایی که میگین رو قبلا تست کردم با اکانت
در حال حاظر openvpn فقط از طریق http proxy وصل میشه که سرعتش مناسبه
همینطور اکسپرس و چنتا وی‌پی‌ان رایگان درپیتی
nord , hma , ibvpn , windscribe, vypr, ipvanish وصل نمیشن البته روی موبایل
روی ویندوز به دلیل استفاده از سایر پروتوکل ها و قدرت بیشتر نرم افزار مربوطه مشکل کمتر هست

ERF@NIAN
11-11-2018, 18:42
من قبلا بررسی کرده بودم و اطلاع داده بودم
بازم تشکر
پروتوکل های udp tcp ipsec ikev2 l2tp pptp همگی از سمت مبین نت محدود شدن
من تمام برنامه هایی که میگین رو قبلا تست کردم با اکانت
در حال حاظر openvpn فقط از طریق http proxy وصل میشه که سرعتش مناسبه
همینطور اکسپرس و چنتا وی‌پی‌ان رایگان درپیتی
nord , hma , ibvpn , windscribe, vypr, ipvanish وصل نمیشن البته روی موبایل
روی ویندوز به دلیل استفاده از سایر پروتوکل ها و قدرت بیشتر نرم افزار مربوطه مشکل کمتر هست
IpVanish و vyprvpn و nord نسخه موبایل برعکس اکسپرس scramble اشون خود به خود فعال نمیشه. باید از داخل تنظیمات این گزینه رو فعال کرد تا متصل بشن. نورد Obfuscated و وایپر Chameleon
ا windscribe و ibvpn چون روی موبایل برعکس ویندوز همچین قابلیتی ندارن برای همین کلا از کار افتادن

mehdinik59
11-11-2018, 18:51
سلام. چجوری میشه مبین نت رو مجبور کرد طرح ۳۶۰ رو فعال کنه؟ خیلی مقاومت میکنن. من هفته قبل نصاب برام مودم b612 نصب کرد. ولی سرعت نهایتا ۱۰ مگه. وای همراه اول همونجا تا ۷۰ مگ سرعت داره. راهی داره؟ دیشب کلی با کارشناسش کلنجار رفتم. آخرشم فرم پیگیری پر کرد. ولی همش میگفت نمیشه ۳۶۰ بدیم!!!

saeexx
11-11-2018, 20:12
سلام. چجوری میشه مبین نت رو مجبور کرد طرح ۳۶۰ رو فعال کنه؟ خیلی مقاومت میکنن. من هفته قبل نصاب برام مودم b612 نصب کرد. ولی سرعت نهایتا ۱۰ مگه. وای همراه اول همونجا تا ۷۰ مگ سرعت داره. راهی داره؟ دیشب کلی با کارشناسش کلنجار رفتم. آخرشم فرم پیگیری پر کرد. ولی همش میگفت نمیشه ۳۶۰ بدیم!!!

بحث ما هم همینه
طاهرا به این راحتیا فعال نمیکنن
اگه شما تونستین فعال کنید به ما هم بگین
به نظرم مودمتون رو یجایی بذارید که قدرتش کم بشه
سرعت بیاد زیر ۵ مگ چند روزی صبر کنید بعد بابت افت سیگنال و سرعت تماس بگیرید ببینید میشه؟
یا بگین میخام خونمون رو عوض کنیم و منزل جدید انتن نمیده
یا اینکه مودم انلاک کنید و خودتون راحت کنید

saeexx
11-11-2018, 20:14
مبین نت واقعا پیش خودش چی فکر کرده که اومده چک مقوایی گذاشته تو جعبه مودم که اگه از مودم راضی نبودین شرکت ۱۵۰ هزارتومن بدون قید و شرط ازتون میخره [emoji23][emoji23] با منت
این مودم بدون بسته حداقل ۳۰۰ تومن تو بازار دسته دو فیمتش هست

Behzad83
12-11-2018, 04:28
IpVanish و vyprvpn و nord نسخه موبایل برعکس اکسپرس scramble اشون خود به خود فعال نمیشه. باید از داخل تنظیمات این گزینه رو فعال کرد تا متصل بشن. نورد Obfuscated و وایپر Chameleon
ا windscribe و ibvpn چون روی موبایل برعکس ویندوز همچین قابلیتی ندارن برای همین کلا از کار افتادن

برنامه Windscribe نسخه ویندوز روی هیچ پروتکلی متصل نمیشه.
چطور باید scramble رو تو این برنامه فعال کرد؟

saeexx
13-11-2018, 18:32

سرویس dns شرکت معروف و معتبر cloud flare برای ios و android منتشر شد.
این یه برنامه هست که بعد از نصب و فعال سازی dns شما رو به ۱.۱.۱.۱ تغییر میده و باعث افزایش سرعت میشه و همینطور امکان شنود اطلاعات از طریق نشت dns میشه رو از بین میبره
به عبارتی امکان دسترسی isp به اطلاعاتتون صفر میشه
به گفته این شرکت این dns پرسرعترین dns حال حاظر هست
من اینو تست کردم و سرعتم بیشتر شد شما هم تست کنید خبر بدین

اطلاعات بیشتر و نصب :

Immunology
14-11-2018, 00:08
دوستان این طرح 360 مبین نت مودمش متفاوته؟ اگر متفاوته مدل دقیقش چیه.

saeexx
14-11-2018, 00:13
دوستان این طرح 360 مبین نت مودمش متفاوته؟ اگر متفاوته مدل دقیقش چیه.

فقط روی مودم b316 ارایه میشه
چون تنها مودمی هست که قابلیت اتصال به fd lte داره
در اصل به lte همراه اول وصل میشه یه جورایی رومینگ هست

iran100
14-11-2018, 00:38
فقط روی مودم b316 ارایه میشه
چون تنها مودمی هست که قابلیت اتصال به fd lte داره
در اصل به lte همراه اول وصل میشه یه جورایی رومینگ هست

پس اگر 360 فعال بشه میشه سیم کارت مبین نت رو روی گوشی هم استفاده کرد تحت رومینگ با همراه اول

saeexx
14-11-2018, 04:48
پس اگر 360 فعال بشه میشه سیم کارت مبین نت رو روی گوشی هم استفاده کرد تحت رومینگ با همراه اول

امتحان نکردم

Immunology
14-11-2018, 14:42
میگن 360 نداریم.مجبورم عودت بزنم.برای عودت مودم تی دی ال تی ای چقدر برمیگردونن؟

saeexx
14-11-2018, 15:22

به نظرم از طریق ۱۹۵ شکایت کنید
جدیدا اصلا ۳۶۰ نمیدن
اگه توی مودم چک مقوایی باشه ۱۵۰
به نظرم اصلا این کارو‌ نکنید چون مفت خری میکنن
این مودم توی بازار ازاد حداقل ۳۰۰ تا ۳۵۰ قیمت داره
اگه انلاک کنید تا ۶۰۰ هم قیمت میخوره

Behzad83
14-11-2018, 17:02
میگن نمیدن یا کلا ندارن؟

saeexx
14-11-2018, 17:49
میگن نمیدن یا کلا ندارن؟

نه دارن خیلیا استفاده میکنن
طرح ۳۶۰ فقط‌برای‌کسانی هست که میین نت پوشش داره در منطقه ولی کیفیت لازم نداره که در زمان نصب ، نصاب تشخیص میده و با هزینه اضافه نزدیک ۱۰۰ هزار تومان فعال میشه که فقط روی مودم بی ۶۱۲ فعال میشه
حالا اگه شما تونستی راضیشون کنی خبری بده
اکه هم تونستی توی مبین نت اشنا پیدا کنی‌که حله دیکه
خبر‌ بده

Behzad83
14-11-2018, 18:58
نه دارن خیلیا استفاده میکنن
طرح ۳۶۰ فقط‌برای‌کسانی هست که میین نت پوشش داره در منطقه ولی کیفیت لازم نداره که در زمان نصب ، نصاب تشخیص میده و با هزینه اضافه نزدیک ۱۰۰ هزار تومان فعال میشه که فقط روی مودم بی ۶۱۲ فعال میشه
حالا اگه شما تونستی راضیشون کنی خبری بده
اکه هم تونستی توی مبین نت اشنا پیدا کنی‌که حله دیکه
خبر‌ بده

سعیدجان بنده که همین یک ماه پیش خریدم اگه خاطرت باشه.
اما این حرف دوستمون به این معنی هست که ظاهراً دیگه آنتن هم نداشته باشی نمیدن.
اصلا نباید به اپراتور بگی. باید به کارشناس یا یه نماینده بگی تا برات فعال کنه. یه چیزی بهشون بدی، فعال میکنن.

Immunology
14-11-2018, 20:25
من زنگ زدم میگه مودم رو عودت بده و برو یه شرکت دیگه.دیگه حساب کنید اینو میگن ولی حاضر نیستن 360 بدن.

mostafadc
14-11-2018, 20:30
من زنگ زدم میگه مودم رو عودت بده و برو یه شرکت دیگه.دیگه حساب کنید اینو میگن ولی حاضر نیستن 360 بدن.
يه ماه ديگه اشتراك من تموم ميشه. قطعاً همينمارو ميكنم من.
واقعاً كلافه شدم از مبين.يه سري سايتا هستند كه با نت مبين فـيلتر شدن و باز نميشن ولي تو بقيه اينترنتا بازن. حتي از طريق سايت رفع فـيلتر كه ادرس سايتارو ميدم، ميگه كه اين سايتا فيـلتر نيست!!
مبين نت متاسفانه اين سه چهار هفته اخير، خيلي خراب كرده

saeexx
14-11-2018, 20:31

پس طاهرا دیگه فعال نمیکنن
به نظرم مودم رو اصلا به شرکت نده اگه بی۶۱۲ داری و فریمورش ۱۹۶ نیست انلاک کن حالشو ببر
اکه هم نه تو سایت بذار بفروش نده به شرکت
میاد ۱۵۰ میخره مودم و تمیز میکنه ۴۵۰ میندازه به مشترک جدید از خدا بی خبر
بازم ۱۹۵ شکایت کن و مطرح کن که طرحی دارن به اسم ۳۶۰
تنظیم مقررات میاد در مرحله اول شکایتو بدون دخالت میفرسته واسه مبین نت و ۱۰ روز محلت میده
اینجا از خود مبین نت تماس میگیرن و سعی میکنن که راضیت کنن و میگن شکایت رو پس بگیر
حالا اکه بعد از ۱۰ روز مشکل حل نشد خود تنظیم مقررات وارد میشه
شرکت ها خیلی از تنظیم مقررات حساب میبرن

saeexx
14-11-2018, 20:34
سعیدجان بنده که همین یک ماه پیش خریدم اگه خاطرت باشه.
اما این حرف دوستمون به این معنی هست که ظاهراً دیگه آنتن هم نداشته باشی نمیدن.
اصلا نباید به اپراتور بگی. باید به کارشناس یا یه نماینده بگی تا برات فعال کنه. یه چیزی بهشون بدی، فعال میکنن.

والا چی‌بگم
کاشکی منم همون اول فعال میکردم
نصاب واسم تست گرفت رو‌خود مبین نت دیدم۴۰ مگ سرعته گفتم پس حله دیگه نمیخاد
بعد به مرور زمان سرعت کم شد
الان رو ۲۰ ۲۵ مگ قفل شده قشنگ معلومه یه ذره هم بیشتر نمیشه سرعت
انتن هم ۴ خط

abdollahy2009
14-11-2018, 22:24
پس طاهرا دیگه فعال نمیکنن
به نظرم مودم رو اصلا به شرکت نده اگه بی۶۱۲ داری و فریمورش ۱۹۶ نیست انلاک کن حالشو ببر
اکه هم نه تو سایت بذار بفروش نده به شرکت
میاد ۱۵۰ میخره مودم و تمیز میکنه ۴۵۰ میندازه به مشترک جدید از خدا بی خبر
بازم ۱۹۵ شکایت کن و مطرح کن که طرحی دارن به اسم ۳۶۰
تنظیم مقررات میاد در مرحله اول شکایتو بدون دخالت میفرسته واسه مبین نت و ۱۰ روز محلت میده
اینجا از خود مبین نت تماس میگیرن و سعی میکنن که راضیت کنن و میگن شکایت رو پس بگیر
حالا اکه بعد از ۱۰ روز مشکل حل نشد خود تنظیم مقررات وارد میشه
شرکت ها خیلی از تنظیم مقررات حساب میبرن

کاملا درسته دقیقا همین بلا سر من اومد حدود یکماه پیش.... طرح 360 فعال کرده بودم مودم b612 که واسه من فرستاده بودن کاملا مشخص بود که استفاده شده قبلا

number-1
15-11-2018, 00:45
کاملا درسته دقیقا همین بلا سر من اومد حدود یکماه پیش.... طرح 360 فعال کرده بودم مودم b612 که واسه من فرستاده بودن کاملا مشخص بود که استفاده شده قبلا
میشه بفرمایین از کجا به این نتیجه رسیدین؟
رو هوا که نمیشه یه چیزیو گفت

دوستان از تهران کسی مودم برای فروش نداره؟

abdollahy2009
15-11-2018, 00:58
میشه بفرمایین از کجا به این نتیجه رسیدین؟
رو هوا که نمیشه یه چیزیو گفت

دوستان از تهران کسی مودم برای فروش نداره؟

داداش از آداپتور و خود مودم که یه مفدار سر و وضعش کثیف بود معلوم بود که قبلا یکی ازشون استفاده کرده

Behzad83
15-11-2018, 01:18

تو دیوار سرچ کن، هستند کسانی که نماینده مبین‌نت هستند. باهاشون تماس بگیر، اینها میتونند فعال کنند. اصلا کاری با اپراتور نداشته باش.
من خودم اول که درخواست کارشناس کردم، طرف وقتی زنگ زد گفتم به شرط ۳۶۰ می‌خوام حتی اگه آنتن مبین‌نت خوب باشه. طرف هم بچه خوبی بود، گفت ردیفش میکنم. اومد و حتی با اینکه مبین‌نت آنتن خوبی داشت، ۳۶۰ رو واسم فعال کرد و رفت.
شما هم دنبال نماینده و کارشناس باش. اگه برات ارزش داره بهش بگو یه شیرینی هم بهت میدم، اوکی میکنن. اپراتورها اصلا چیزی حالیشون نیست.

Behzad83
15-11-2018, 01:21
يه ماه ديگه اشتراك من تموم ميشه. قطعاً همينمارو ميكنم من.
واقعاً كلافه شدم از مبين.يه سري سايتا هستند كه با نت مبين فـيلتر شدن و باز نميشن ولي تو بقيه اينترنتا بازن. حتي از طريق سايت رفع فـيلتر كه ادرس سايتارو ميدم، ميگه كه اين سايتا فيـلتر نيست!!
مبين نت متاسفانه اين سه چهار هفته اخير، خيلي خراب كرده

چندتا از این سایت‌ها رو میگی که فیلتر هست؟ من همچین چیزی تاحالا ندیدم. بگو ما هم تست کنیم.
چیز‌پی‌ان‌ها که یه مدته به مشکل خورده و فقط چندتا کار میکنن، اما سایتی که همه‌جا باز باشه و روی مبین‌نت فیلتر باشه، تاحالا برنخوردم.

mostafadc
15-11-2018, 10:15
چندتا از این سایت‌ها رو میگی که فیلتر هست؟ من همچین چیزی تاحالا ندیدم. بگو ما هم تست کنیم.
چیز‌پی‌ان‌ها که یه مدته به مشکل خورده و فقط چندتا کار میکنن، اما سایتی که همه‌جا باز باشه و روی مبین‌نت فیلتر باشه، تاحالا برنخوردم.
Palringo.com
و همچنين اپ palringo
ديشب با شاتل و همراه اول و ايرانسل باز ميشدن. ولي با مبين نت ----- بودن.
الان تست كردم با همراه اول هم باز نميشه ولي با شاتل باز ميشه

mostafa_2050
15-11-2018, 14:10
خدمت دوستان گلم سلام جهت اطلاع دوستان عزیز باید عرض کنم چیزی به نام مودم ۳۶۰ درجه نداریم مودما همشون یکی هستند این سیم کارت هست که قابلیت ریجستر شدن به شبکه همره اول رو پیدا میکنه یعنی اگه شما سیم کارت ۳۶۰ درجه رو توی هر مودمی اعم از جیبی یا رو میزی بزاری انتن میاره فقط باید apn رو دستی وارد کنید و رومینگ دیتا رو فعال کنید من اینا رو تست کردم وصد در صد مطمعن هستم

- - - Updated - - -

خدمت دوستان گلم سلام جهت اطلاع دوستان عزیز باید عرض کنم چیزی به نام مودم ۳۶۰ درجه نداریم مودما همشون یکی هستند این سیم کارت هست که قابلیت ریجستر شدن به شبکه همره اول رو پیدا میکنه یعنی اگه شما سیم کارت ۳۶۰ درجه رو توی هر مودمی اعم از جیبی یا رو میزی بزاری انتن میاره فقط باید apn رو دستی وارد کنید و رومینگ دیتا رو فعال کنید من اینا رو تست کردم وصد در صد مطمعن هستم

- - - Updated - - -

abbasjun
15-11-2018, 14:29
سلام من ساکن اصفهان هستم
اینترنت ثابت مبین نت از لحاظ سرعت و پینگ چطوریه؟ من بیشتر سرعت باز کردن صفحات مهمه
مودمش رو نمیشه خودت انتخاب کنی؟

abdollahy2009
15-11-2018, 16:13

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

سلام.. کاملا درسته منم تست کردم با همین سیمکارت 360 مبین نت میشه رو گوشی یا مودم 4g رو حالت رومینگ همراه اول هم ازش استفاده کرد

Behzad83
16-11-2018, 06:16

بله، این قابلیت سیم‌کارت هست.
البته تنها مودمی که هم‌زمان هر دو شبکه TD و FD رو ساپورت میکنه، B612 هست.

apple021
16-11-2018, 16:43
باز معلوم نیست چه خبره یهو پینگ رو 150
یهو میشه 500!!!!!!!!!!!!!

Immunology
18-11-2018, 23:45
دوستان الان مودم b612 رو داشته باشیم اتومات 360فعال میشه یا باید با وجود مودمم از مرکز فعالش کنن؟

mahdyshr
19-11-2018, 00:19
دوستان الان مودم b612 رو داشته باشیم اتومات 360فعال میشه یا باید با وجود مودمم از مرکز فعالش کنن؟نه فعال نیست
باید خود مرکز فعال بشه
در واقع مودم طرح ۳۶۰ با غیر ۳۶۰ فرقی نداره
تفاوت تو سیم کارته

Immunology
19-11-2018, 09:55
نه فعال نیست
باید خود مرکز فعال بشه
در واقع مودم طرح ۳۶۰ با غیر ۳۶۰ فرقی نداره
تفاوت تو سیم کارته

ینی برا یه سیمکارت 100تومن بیشتر میگیرن؟

mahdyshr
19-11-2018, 10:13
ینی برا یه سیمکارت 100تومن بیشتر میگیرن؟تقریبا بله
برا یکی از آشنا ها هفته پیش تو شیراز می خواست فعال کنه گفته ۶ ماهه با ۲۰۰ گیگ ۶۰۰ تومن

در ضمن معمولا فعال نمی کنن مگر اینکه نصاب بیاد خونه بررسی کنه و td خوب خط نده و سرعت کم باشه اون موقع فعال می کنن

mehdinik59
19-11-2018, 17:18
من ۲ روز پیش ۳۶۰ برام فعال کردن. البته بعد از گذشتن از هفت خوان رستم. و در ضمن بدون هزینه اضافی. روی آنتن tdd سرعت آپلودم خیلی پایین بود.

mehdinik59
19-11-2018, 17:49
من ۲ روز پیش ۳۶۰ برام فعال کردن. البته بعد از گذشتن از هفت خوان رستم. و در ضمن بدون هزینه اضافی. روی آنتن tdd سرعت آپلودم خیلی پایین بود.

Immunology
19-11-2018, 19:43
دوستان من یه b612 دست دو خریدم. الان سیمکارت مبین نت خودم که اونم tdlte هست روش بندازم کار میکنه؟

sepehr_sn
19-11-2018, 19:52
اگر آنلاک باشه و یا لاک خود مبین نت باشه بله باید کار کنه

Behzad83
19-11-2018, 20:22

شما تبدیل وایمکس بودید؟ چون تبدیل وایمکس هزینه نمیگیرن.

saeexx
19-11-2018, 23:37

میشه بگین چجوری؟
چون جدیدا اصلا راحت فعال نمیکنن
mehdinik59
20-11-2018, 00:06
شما تبدیل وایمکس بودید؟ چون تبدیل وایمکس هزینه نمیگیرن.

نه. 2 هفته اس خریدم.

mehdinik59
20-11-2018, 00:12
میشه بگین چجوری؟
چون جدیدا اصلا راحت فعال نمیکنن
میگم که خیلی به سختی. نصاب اولی که میگفت نمیشه و روی مودم b612 نمیشه باید درخواست بدی و یه مودم دیگه بهت بدن که البته چرت میگفت. داشت میپیچوند. بعد از یه هفته زنگ زدم گفتم سرعتم کمه. بعد از کلی کلنجار رفتن و اینکه مودم رو جایی گذاشتم که انتن ضعیف باشه قبول کردن کارشناس بیاد. کارشناسه هم خیلی ادم مثبتی بود. نیم ساعتی بررسی کرد و با ارفاق مشکل رو قبول کرد. با شرکت صحبت کرد و بهشون قبولوند که کیفیت خوب نیست. رفت و بعد از 3 روز تماس گرفتن و گفتن تنظیمات مودم رو بذار رو fdd به جای tdd. گذاشتم و تمام.

saeexx
20-11-2018, 00:14
میگم که خیلی به سختی. نصاب اولی که میگفت نمیشه و روی مودم b612 نمیشه باید درخواست بدی و یه مودم دیگه بهت بدن که البته چرت میگفت. داشت میپیچوند. بعد از یه هفته زنگ زدم گفتم سرعتم کمه. بعد از کلی کلنجار رفتن و اینکه مودم رو جایی گذاشتم که انتن ضعیف باشه قبول کردن کارشناس بیاد. کارشناسه هم خیلی ادم مثبتی بود. نیم ساعتی بررسی کرد و با ارفاق مشکل رو قبول کرد. با شرکت صحبت کرد و بهشون قبولوند که کیفیت خوب نیست. رفت و بعد از 3 روز تماس گرفتن و گفتن تنظیمات مودم رو بذار رو fdd به جای tdd. گذاشتم و تمام.

بعد از فعال سازی ۳۶۰ کیفیت و سرعت اینترنت چجوری شده؟
اگر امکان داره تست سرعت برارین با سرور خارجی
mehdinik59
20-11-2018, 15:30
کاملا بستگی به کیفیت اینترنت همراه اول منطقتون داره. اگه کیفیتش خوبه اینم همون میشه. فقط موضوع اینه که سرعت روی ۴۰ مگ محدود شده.

abdollahy2009
20-11-2018, 16:21
کاملا بستگی به کیفیت اینترنت همراه اول منطقتون داره. اگه کیفیتش خوبه اینم همون میشه. فقط موضوع اینه که سرعت روی ۴۰ مگ محدود شده.

دقیقا همینطوره تنها عیب مبین نت همین محدودیت سرعت روزانه 40 مگ و مخصوصا محدودیت سرعت شبانه 4 مگشه.... منطقه ما سرعت نت همراه اول راحت 100 مگ میده
به نظرم اگه همه اعتراض کنیم شاید سرعتو افزایش بدن مخصوصا سرعت شبانه رو که خیلی پایینه

abdollahy2009
20-11-2018, 16:24

mahdyshr
20-11-2018, 20:39
دقیقا همینطوره تنها عیب مبین نت همین محدودیت سرعت روزانه 40 مگ و مخصوصا محدودیت سرعت شبانه 4 مگشه.... منطقه ما سرعت نت همراه اول راحت 100 مگ میده
به نظرم اگه همه اعتراض کنیم شاید سرعتو افزایش بدن مخصوصا سرعت شبانه رو که خیلی پایینه

راهی برای اعتراض می شناسید ؟

Hi5
23-11-2018, 15:21
کدوم سانسور شکن ها روی مبین نت جواب میدن ؟

saeexx
23-11-2018, 18:48
کدوم سانسور شکن ها روی مبین نت جواب میدن ؟

ufo vpn
seed4me
express
ultimate vpn
any connect

test84
26-11-2018, 04:45
سلام

غیر از مسائل مشخص مثل پورت LAN، فرق بین مودم جیبی و رو میزی در چی هستش؟ آیا مودمی میتونم بگیرم که بعدا رو ایرانسل هم بتونم استفاده کنم؟

mostafadc
26-11-2018, 14:26
سلام

غیر از مسائل مشخص مثل پورت LAN، فرق بین مودم جیبی و رو میزی در چی هستش؟ آیا مودمی میتونم بگیرم که بعدا رو ایرانسل هم بتونم استفاده کنم؟
گيرندگي كمتر نسبت به مودم روميزي
عدم پشتيباني از سيمكارت و باندهاي FDD كه در نتيجه طرح 360 رو نميشه رو اين مودم گرفت.
اگر بشه مودم رو آنلاك كرد، ميشه برا td-lte ايرانسل هم استفاده كنيد. در غير اينصورت فقط td-lte مبين نت. تا اونجايي كه اطلاع دارم، در حال حاضر روشي براي آنلاك كردن اين مودم وجود نداره.
اين مودم بدرد كسي ميخوره كه مثلاً در جايي باشه كه براي چندين ساعت دسترسي به پريز برق نداره و البته تحت پوشش خيلي خوب از اينترنت مبين نت باشه.
در كل خريد اين مودم اصلاً پيشنهاد نميشه به جز در موارد خاص و ضروري

saeexx
26-11-2018, 19:38
سلام

دوست خوبمون توضیحات کامل رو دادن و من فقط تکمیل میکنم صحبت هاشون رو
با مودم جیبی به هیچ عنوان نمیتونید در حال حرکت به اینترنت مبین نت وصل بشین و کیفیت اینترنت در حال حرکت به شدت پایین میاد
این صحبت های کارشناس نبین نت هست
با این مه مودم جیبی هست ولی برای هر بار استفاده باید مودم در جای ثابت قراربدید و استفاده کنید
قیمت شروع این مودم بسیار زیادتر از مودم ثابت مبین نت هست
اگر واقعا به دلایل خاص اختیاج به مودم جیبی و با قابلیت mobility دارید دور این مودم رو خط بکشید
و بجاش یه مودم جیبی خوب و با کیفیت بگیرید و از سرعتش لذت ببرید

bahram_milad
27-11-2018, 14:51
درود
امروز چک کردم دیدم تعرفه هارو گرون کردن 100 گیگ یک ماهه از 70 تومن شده 85 تومن
من موندم اینا که کیفیت و سرعت رو بالا نمیبرن چرا قیمت تعرفه هاشونو بالا میبرن
فکر کنم دیگه باید مبین نت رو بذاریم کنار چون دیگه به صرفه نیست برگردیم همون adsl

behzadee
27-11-2018, 18:58
سلام
من 3 ماه هستش که مبین‌نت رو تمدید نکردم
امروز تماس گرفتن گفتن که اگه تمدید نکنین کارشناس میاد و مودم رو از شما به قیمت 110 تومن برمی‌داره
بنظرتون من چیکار کنم؟

mahdyshr
27-11-2018, 20:43
سلام
امروز تماس گرفتن گفتن که اگه تمدید نکنین کارشناس میاد و مودم رو از شما به قیمت 110 تومن برمی‌داره
بنظرتون من چیکار کنم؟الان اگه تو دیوار نگاه کنید می تونید قیمت مودمتون رو در بیارید
من نمی دونم کدوم مدل مودم رو دارید
اگر دوستدارید مودم رو بفروشید این کار شاید بهتر باشه
اگر هم دوست دارید نگه دارید که مبین نت نمی تونه کار خاصی بکنه ( با مامور که نمی ریزن تو خونه برا گرفتن مودم که [emoji16])

saeexx
28-11-2018, 00:45
سلام
بنظرتون من چیکار کنم؟

مودم چه مدلی هست؟
لطفا این کارو نکنید!!
مودم شما در بازار حداقل ۲۰۰ تومان قیمت داره
شرکت میاد ۱۱۰ (مودم b612 ۱۵۰ ) میخره و بعد از تمیز کردن مودم اون رو مجددا به مشترک جدید میده
به نظرم مودم رو ازاد بفروشین یا بدین یکی از دوستان یا در اخر نگهش دارین

saeexx
28-11-2018, 00:49
درود
امروز چک کردم دیدم تعرفه هارو گرون کردن 100 گیگ یک ماهه از 70 تومن شده 85 تومن
من موندم اینا که کیفیت و سرعت رو بالا نمیبرن چرا قیمت تعرفه هاشونو بالا میبرن
فکر کنم دیگه باید مبین نت رو بذاریم کنار چون دیگه به صرفه نیست برگردیم همون adsl

بله تایید میشه
۱۵۰ گیگ ۳ ماهه ۱۵۰ تومان بود
الان شده ۱۷۵

Behzad83
28-11-2018, 11:28
دوستان tdlte ایرانسل هم حجم‌ها رو کاهش و قیمت رو افزایش داده.

pedram2222
28-11-2018, 18:28
سلام دوستان

من امروز بابت این افزایش تعرفه توی سایت 195 ثبت شکایت کردم

لطفا همه دوستان برید شکایت کنید شاید اینها یکم بخودشون بیان

ممنون

جیوه
29-11-2018, 00:06
سلام دوستان

من امروز بابت این افزایش تعرفه توی سایت 195 ثبت شکایت کردم

لطفا همه دوستان برید شکایت کنید شاید اینها یکم بخودشون بیان

ممنون

tdlte
ایرانسل رو هم شکایت کنید :n34::n34:

-
ایرادمردم اینه که بابت این موارد شکایت نمی کنند تا این شرکتها به غلط کردن بیفتن

amir_amd
29-11-2018, 08:28
ساعت شبانه تغییر کرده ؟

pedram2222
29-11-2018, 10:34
از مبین نت تماس گرفتن خیلی پررو گفتن بعید میدونیم قیمتها تغییری داشته باشه
یعنی مجبورید که بگیرید
منم گفتم ماه آخر هست که از شما سرویس میگیرم اینجوری مشترکهاتون و از دست میدین

یعنی خیلی راحت میخوان مجبور کنن که بگیری میگم لا اقل حجم و بیشتر کنید

خدایا کجا گیر افتادیم خودت نجاتمون بده:n28::n28::n28:

farhad_usa
29-11-2018, 17:16
دوستان با توجه به گرون شدن مبین نت،
زنگ زدم شاتل و آسیاتک گفتن خط تلفن فیبر نوری هست،نمیتونیم سرویس بدیم.
خود مخابرات به خط تلفن فیبر اینترنت میده؟
کلا پیشنهادتون چیه؟

ahwazp30
29-11-2018, 21:22
دوستان با توجه به گرون شدن مبین نت،
زنگ زدم شاتل و آسیاتک گفتن خط تلفن فیبر نوری هست،نمیتونیم سرویس بدیم.
خود مخابرات به خط تلفن فیبر اینترنت میده؟
کلا پیشنهادتون چیه؟
روی فیبر مخابرات نباید مشکلی داشته باشه معمولا سرویس میده ولی شما adsl بگیرید چون حجم بالاست و قیمت پایین ولی اگر مصرفتون کمه سرویس های دیگری هم هست .

saeidf1
30-11-2018, 20:47
فردا میرم خطت تلفن ثبت نام کنم برا adsl این مبین نت هم همش گرون میکنه مودمشو گذاشتم برا فروش

NeORiN
30-11-2018, 23:07
جوابیه مبین نت بعد از شکایت در مورد افزایش تعرفه ها در سامانه 195 :

مشترك گرامي باسلام و احترام به استحضار ميرساند طي اطلاع رساني انجام شده به سازمان تنظيم مقررات ، افزايش تعرفه هاي مبين نت براساس سياستهاي درون سازماني درچارچوب قوانين سازمان تنظيم مقررات و مطمئنا" با در نظر گرفتن اصل رضايت مندي مشتركين و كمترين درصد افزايش ، لحاظ گرديده است .با تشكر از انتقاد و پيشنهاد هاي شما ، نظرات شما به واحد مربوطه ارسال خواهد شد. باتشكر از همكاري صميمانه ي شما شركت ارتباطات مبين نت

saeidf1
01-12-2018, 00:24

مشترك گرامي باسلام و احترام به استحضار ميرساند طي اطلاع رساني انجام شده به سازمان تنظيم مقررات ، افزايش تعرفه هاي مبين نت براساس سياستهاي درون سازماني درچارچوب قوانين سازمان تنظيم مقررات و مطمئنا" با در نظر گرفتن اصل رضايت مندي مشتركين و كمترين درصد افزايش ، لحاظ گرديده است .با تشكر از انتقاد و پيشنهاد هاي شما ، نظرات شما به واحد مربوطه ارسال خواهد شد. باتشكر از همكاري صميمانه ي شما شركت ارتباطات مبين نت

دوستان مودتون رو عودت کنید یه خطت تلفن قسطی بخرید صد تومن اول میگیرن مخابرات باقیش هم 36ماهه هستش از شر این مبین دزد نت خلاص بشید نه از وایمکسش خیری دیدیم نه از این td

Behzad83
01-12-2018, 07:58
اگر کسی خطش مشکلی نداره و می‌تونه adsl بگیره و به جابه‌جایی هم نیاز نداره (حجم بالا) ، بهترین گزینه adsl هست.
ایرانسل هم افزایش قیمت داشته و اگر چک کنید می‌بینید که افزایش بیش از مبین‌نت هم بوده.
یعنی یک اقدام هماهنگ و همزمان بوده. ممکنه با کاهش مصرف مردم، قیمت‌ها رو مجددا کاهش بدن.

italodance
01-12-2018, 10:19

داشتم رد میشدم این پاسخشون رو دیدم. خدایی این که فقط یک متن آماده است و کلی هم مضخرف

1 براساس سياستهاي درون سازماني :n22:
2 درچارچوب قوانين سازمان تنظيم مقررات :n13:
3 در نظر گرفتن اصل رضايت مندي مشتركين :n29:
4 كمترين درصد افزايش :n28:

چه اراجیفی زنگ بزن بگو اینکه نوشتی یعنی چی؟ یعنی افزایش گرانی بخاطر رضایت مندی و یا جلب رضایت من/خریدار هست؟
در چارچوب حق مشتری/من هست؟
قوانين سازمان تنظيم مقررات یعنی گرانی؟

:n08:

saeexx
01-12-2018, 11:28
دوستان RSRP و RSRQ رو‌چند باشه مناسبه؟
rsrp -96
rsrq -5

pedram2222
01-12-2018, 18:06
دوستان RSRP و RSRQ رو‌چند باشه مناسبه؟
rsrp -96
rsrq -5

-96 خوبه تقریبا
ولی اون 5 بالای 10 مناسبه

saeexx
02-12-2018, 01:21
دوستان ظاهرا پورت ikev2 روی مبین نت باز شده و سرعت خوبی داره
*این پورت مزبوط به کانکشن vpn هست

masoud71
02-12-2018, 14:41
سلام دوستان
وقت بخیر
من حدود 15 ماه هست مبین نت دارم و تا دو سه ماه پیش راضی بودم اما هم قطعیش زیاد شد و هم گرون کرد
به نظرتون چه کنم؟ کوچ کنم به سمت td lte ایرانسل ؟؟؟
آخه سرعت دانلود ایرانسل خیلی خوبه

لطف کنید راهنمایی کنید
من دانلود زیاد انجام میدم و بازی آنلاین هم نسبتا متوسط انجام میدم
ممنونم

farhad_usa
02-12-2018, 15:54
سلام دوستان
وقت بخیر
من حدود 15 ماه هست مبین نت دارم و تا دو سه ماه پیش راضی بودم اما هم قطعیش زیاد شد و هم گرون کرد

لطف کنید راهنمایی کنید
ممنونم

من هم به خاطر گرون کدنشون میخوام دیگه از مبین استفاده نکم،
ایرانسل از اول هم گرون تر از مبین نت بود،الان هم همزمان با مبین نت گرون تر شده

Behzad83
02-12-2018, 17:25
دوستان ظاهرا پورت ikev2 روی مبین نت باز شده و سرعت خوبی داره
*این پورت مزبوط به کانکشن vpn هست

بله وضعیت وی‌پی‌ان‌ها بهتر شده.

Behzad83
02-12-2018, 17:27
سلام دوستان
وقت بخیر

لطف کنید راهنمایی کنید
ممنونم

بین مبین‌نت و ایرانسل هنوز مبین‌نت برای حجم بالا مناسب‌تر هست.
برای حجم پایین هم اکثر اپراتورها مثل هم هست.
من اگه مصرفم کم باشه همان بسته موبایل میخرم.

kz75
02-12-2018, 18:45
سلام
روی مودم tdlte چجوری‌وی پی ان ست کنم ؟
الان وی‌پی ان ست میکنم بعد چند ثانیه دیسکانکت میشه
لازم به خرید ایپی استاتیک هست ؟

saeexx
02-12-2018, 21:38
سلام

روی مودم فقط میشه l2tp و‌ pptp وصل کرد که فکر کنم وصل نمیشه به دلیل محدودیت مبین نت
احتیاجی به استاتیک نیست
بعد از چه مدت دیسکانکت میشه؟
روی سیستم مورد نظرتون چرا وصل نمیکنید؟

mirsina1979
02-12-2018, 21:58
روی مودم فقط میشه l2tp و‌ pptp وصل کرد که فکر کنم وصل نمیشه به دلیل محدودیت مبین نت
احتیاجی به استاتیک نیست

من قبلا امتحان کردم وصل میشه

saeexx
02-12-2018, 22:13
من قبلا امتحان کردم وصل میشه

منم قبلا وصل میشد و فقط صرفا برای تست بود
pptp l2tp یکی از صعیفترین ها توی امنیت هستند و پیشنهاد میکنم در صورتی مه واقعا احتیاج ندارید وصل نشید

mirsina1979
02-12-2018, 23:39
منم قبلا وصل میشد و فقط صرفا برای تست بود
pptp l2tp یکی از صعیفترین ها توی امنیت هستند و پیشنهاد میکنم در صورتی مه واقعا احتیاج ندارید وصل نشید
ممنون از راهنمایتون قبلا به خاطر اینکه نمیتونسم به لایو وصل شم ازش استفاده میکردم
الان به تغییر dns کارمو را میندازم

saeexx
03-12-2018, 00:03
ممنون از راهنمایتون قبلا به خاطر اینکه نمیتونسم به لایو وصل شم ازش استفاده میکردم
الان به تغییر dns کارمو را میندازم

واسه سرویس های تحریم شده بهترین راه کار همون تغییر dns هست
واسه اطلاعات بیشتر و تنظیم dns به سایت shecan.ir مراجعه کنید

عکس مربوط به تنظیمات vpn در مودم مبین نت تقدیم شما

پیشنهاد‌میشه بعد از اعمال تمظیمات vpn مودم رو ریبوت کنید

saeexx
03-12-2018, 00:05
سلام

بعد از اعمال تنظیمات vpn و‌ تیک‌زدن enable بهترع مودم ریبوت بشه
الان تست کردم‌ مشکلی نداره وصل میشه ولی سرعت پایین میاد

kz75
03-12-2018, 11:51
احتیاجی به استاتیک نیست

سلام
بعد ۴ ۵ ثانیه

شرکت هست اینجا بهتر هست که به این مدل کار‌ کنیم

kz75
03-12-2018, 11:54

بعد از اعمال تنظیمات vpn و‌ تیک‌زدن enable بهترع مودم ریبوت بشه
الان تست کردم‌ مشکلی نداره وصل میشه ولی سرعت پایین میاد

مدل مودموتون چی هست ؟
تم مودم بنده به این شکل نیست
ایپی استاتیک دارید ؟

AirMaster 3000M

این مدل مودم بنده هست

saeexx
04-12-2018, 00:25
مدل مودموتون چی هست ؟
تم مودم بنده به این شکل نیست
ایپی استاتیک دارید ؟

AirMaster 3000M

این مدل مودم بنده هست

مودم b612 هواوی
خیر استاتیک ندارم

apple021
04-12-2018, 23:10
یا خدا الان دیدم شده 95 تومن
چه خبره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که تمدید نمیکنم فروشمش میره

WhiteHat
04-12-2018, 23:51
داشتم رد میشدم این پاسخشون رو دیدم. خدایی این که فقط یک متن آماده است و کلی هم مضخرف

1 براساس سياستهاي درون سازماني :n22:
2 درچارچوب قوانين سازمان تنظيم مقررات :n13:
3 در نظر گرفتن اصل رضايت مندي مشتركين :n29:
4 كمترين درصد افزايش :n28:

چه اراجیفی زنگ بزن بگو اینکه نوشتی یعنی چی؟ یعنی افزایش گرانی بخاطر رضایت مندی و یا جلب رضایت من/خریدار هست؟
در چارچوب حق مشتری/من هست؟
قوانين سازمان تنظيم مقررات یعنی گرانی؟

:n08:

*** سزاوار گرانفروش نخریدن است ***

_Mehran
05-12-2018, 14:21
دوستان کسی مودم مدل SL_130 داره ؟ یه تستی میخوام باهم بگیریم ، به تلگرام پیام بدین توضیح میدم ، آیدی من : tehofficial

ممنوم .

saeidf1
05-12-2018, 14:57
یا خدا الان دیدم شده 95 تومن
چه خبره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که تمدید نمیکنم فروشمش میره

دیروز تو دیوار220 فروختمش خودمو راحت کردم

masoud71
06-12-2018, 17:42

منم دو دیوار آگهی کردم هیچ خریداری توی تهران نیست

apple021
06-12-2018, 20:12
فروش بره راحت شیم
گور پدرتون با این خونه ساختنتون وسیم کشی که نمیشه adsl گرفت زود از تهران بریم راحت شیم

آرین 0098
06-12-2018, 20:30
فروش بره راحت شیم
گور پدرتون با این خونه ساختنتون وسیم کشی که نمیشه adsl گرفت زود از تهران بریم راحت شیم

من نمی دونم چرا وایرلس نمی گیرید ... بهترین ISPها وایرلس هستند ... خرجش هم ۶۵۰ تومنه که میشه قوی ترین رادیو و آنتن رو گرفت.

abdollahy2009
06-12-2018, 22:37
من نمی دونم چرا وایرلس نمی گیرید ... بهترین ISPها وایرلس هستند ... خرجش هم ۶۵۰ تومنه که میشه قوی ترین رادیو و آنتن رو گرفت.

قیمت بسته های اینترنت وایرلس و مبین نت زیاد فرقی ندارن... شما از کدوم شرکت وایرلس گرفتین؟

Behzad83
07-12-2018, 07:04
قیمت بسته های اینترنت وایرلس و مبین نت زیاد فرقی ندارن... شما از کدوم شرکت وایرلس گرفتین؟

اتفاقا ترافیک وایرلس گرانتر هست.
قابلیت جابه‌جایی هم ندارد.
امکان سرقت تجهیزات هم وجود دارد.

Behzad83
07-12-2018, 07:10

حالا کجا رفتید؟
تنها آیتم قیمت پایین، adsl هست.
تی‌دی ایرانسل پس از اعمال نرخ جدید، از مبین‌نت هم گرون‌تر در میاد. (بسته نامحدود ۸ مگابیتش خوبه)
اگر هم کسی کم‌مصرف در حد چند گیگ در ماه هست، همون اینترنت موبایل هر سه اپراتور واسش از همه بهتر هست.
سامانتل هم هست که اگر کسی حجم بالا روزانه بخواد، مناسب هست (شبانه نداره)

این کل وضعیت کنونی نت ایران در حال حاضر بر اساس قیمت و حجم هست.

mohammadgh6
07-12-2018, 19:22
دوستان هرکسی میخاد adsl بگیره ولی خطش فیبره. اول از مخابرات adslبگیره.چون به خاطر خودشون،خطو بازسازی میکنن.بعد چند وقت درخاست قطع و سراغ شرکت دلخواه بروید.

saeidf1
08-12-2018, 08:26
حالا کجا رفتید؟
تنها آیتم قیمت پایین، adsl هست.
تی‌دی ایرانسل پس از اعمال نرخ جدید، از مبین‌نت هم گرون‌تر در میاد. (بسته نامحدود ۸ مگابیتش خوبه)
اگر هم کسی کم‌مصرف در حد چند گیگ در ماه هست، همون اینترنت موبایل هر سه اپراتور واسش از همه بهتر هست.
سامانتل هم هست که اگر کسی حجم بالا روزانه بخواد، مناسب هست (شبانه نداره)

این کل وضعیت کنونی نت ایران در حال حاضر بر اساس قیمت و حجم هست.

رفتم سر وقت adsl منتظرم بیان خطت بکشن

saeexx
08-12-2018, 10:37
رفتم سر وقت adsl منتظرم بیان خطت بکشن

خط جدید گرفتین یا رو خط قبلی؟
نوع خط تون چیه؟

abbasjun
08-12-2018, 14:07
من سرویس مبین نت رو با مودم B612 گرفتم ولی چرا وقتی سیم کارت FD میندازم روش عکس زیر رو نشون میده؟

mahdyshr
08-12-2018, 14:10
من سرویس مبین نت رو با مودم B612 گرفتم ولی چرا وقتی سیم کارت FD میندازم روش عکس زیر رو نشون میده؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چون لاکه
شما فقط می تونید از سیم کارت مبین نت استفاده کنید نه سیم کارت دیگر

abbasjun
08-12-2018, 14:16
خوب من میخوام از FD یا همون 4G عادی استفاده کنم و خود مبین نت که FD نداره
من این مودم رو به خاطر Dual بودنش گرفتم وگرنه بی استفاده است

mirsina1979
08-12-2018, 14:23
خوب من میخوام از FD یا همون 4G عادی استفاده کنم و خود مبین نت که FD نداره
من این مودم رو به خاطر Dual بودنش گرفتم وگرنه بی استفاده است
شما باید طرح 360 می گرفتی رو fd همراه اول رومینگ میکنه به راحتی میتونی ازش استفاده کنی

saeidf1
08-12-2018, 14:38
خط جدید گرفتین یا رو خط قبلی؟
نوع خط تون چیه؟

خط جدید درخواست دادم هنوز وصل نشده ببینیم کی میان

x_zarbat
09-12-2018, 21:32
سلام فریمور ۱۹۶ مودم b612 راحی برا انلاکش هست؟
امروز یک‌ مودم موبین نت گرفتم با طرح ۳۶۰ ولی فریمور ۱۹۶ هست

- - - Updated - - -

jouhofre
10-12-2018, 00:21
مودم رو نمیشه با یکی از این مودم‌های جیبی عوض کرد مابه‌التفاوت رو بگیرن؟

مودم رو میشه فروخت؟ بعد شخصی که بهش فروختیم با اکانت ما داره وصل میشه؟ نمیشه به خودشون فروخت، این ۵ سال عودت هزینه چی بود میگفتن

گرون کردن و فایده نداره دیگه،‌میخوام عوض کنم

ALIRK
10-12-2018, 08:09
مودم رو نمیشه با یکی از این مودم‌های جیبی عوض کرد مابه‌التفاوت رو بگیرن؟

مودم رو میشه فروخت؟ بعد شخصی که بهش فروختیم با اکانت ما داره وصل میشه؟ نمیشه به خودشون فروخت، این ۵ سال عودت هزینه چی بود میگفتن

گرون کردن و فایده نداره دیگه،‌میخوام عوض کنم

1نه عوض نمیکنن
2مودم رو بدون سیمکارت بفروش .البته اگر مودمت اپدیت جدید نیست ومیشه انلاکش کرد
3اگر برگه ضمانت داری و 3ماه ازش گذشته میتونی عودت بدی که 100تا130بیشتر نمیخرن
4اگر گرونه چهکاری هست بری جیبی بخری

jouhofre
10-12-2018, 12:39
1نه عوض نمیکنن
2مودم رو بدون سیمکارت بفروش .البته اگر مودمت اپدیت جدید نیست ومیشه انلاکش کرد
3اگر برگه ضمانت داری و 3ماه ازش گذشته میتونی عودت بدی که 100تا130بیشتر نمیخرن
4اگر گرونه چهکاری هست بری جیبی بخری

airmaster 3000m لاکه یا آتلاک؟

essien
10-12-2018, 13:07
سلام
بنظرتون من چیکار کنم؟
سلام.
به منم زنگ زدن همینو جدیدا گفتن . قیمت هم دقیقا همین ...
طرف میگفت تجهیزات ما دست شما امانیه !
لعنت به این بی قانونی !

ولی خب شرکت نهایت میتونه سیم کارت ما رو غیر فعال کنه .
شما به چه نتیجه ای رسیدی ؟
الان این مودم رو میشه انلاک کرد تو بازار فروخت ؟ البته مودم من airmaster 3000 هستش .
الان یک ماه و نیمه مودم و روشن نکردمش ، دو تا هدیه 4 روز 40 گیگ هم داره که فعالش نکردم .

essien
10-12-2018, 13:12
راستی اگه مودم و بفروشیم ، مثل قبل میتونیم سیم کارت رو از طریق نمایندگی مبین نت به نام طرف بزنیم ؟

ALIRK
11-12-2018, 00:35
airmaster 3000m لاکه یا آتلاک؟
لاک هست
فقط میتونی روش سیمکارت بگیری اگر بدن . بهتره بجای عوض کردن دنبال جایگزین باشی

ALIRK
11-12-2018, 00:42
راستی اگه مودم و بفروشیم ، مثل قبل میتونیم سیم کارت رو از طریق نمایندگی مبین نت به نام طرف بزنیم ؟

نه امکان پذیر نیست مودم بدون سیم بفرش

Behzad83
12-12-2018, 14:54

- - - Updated - - -

من دیدم برخی میگن هر ورژنی رو آنلاک میکنند.
اما سوال اینه که آیا کارکرد طرح ۳۶۰ مختل نمیشه؟ تضمین میکنند؟

saeexx
12-12-2018, 16:52
من دیدم برخی میگن هر ورژنی رو آنلاک میکنند.
اما سوال اینه که آیا کارکرد طرح ۳۶۰ مختل نمیشه؟ تضمین میکنند؟

طبق امتحان دوستان طرح ۳۶۰ فقط مربوط به سیم کارت هست و ترتباطی با مودم نداره
البته منم نظر این دوستان رو تایید میکنم

Behzad83
13-12-2018, 13:01
طبق امتحان دوستان طرح ۳۶۰ فقط مربوط به سیم کارت هست و ترتباطی با مودم نداره
البته منم نظر این دوستان رو تایید میکنم

بله سعیدجان
اما منظورم این هست که با دستکاری فریمور مودم، این امکان وجود داره که سیم‌کارت 360 برای رجیستر در شبکه، مشکل پیدا کنه؟
باید ببینیم کسی از دوستان هست که 360 داشته باشه و آنلاک کرده باشه و مشکل پیدا نکرده باشه؟
مسئله دیگه اینکه آپدیت اجباری بدن، مجددا مودم لاک نمیشه؟
من خودم ۳۶۰ دارم و بدم نمیاد مودم رو آنلاک کنم. اما حقیقتش یکم کار رو ریسکی می‌دونم. مگر کسی باشه که از لحاظ فنی و اطلاعات سطح بالا باشه و مودم رو بدم دستش.

iran100
13-12-2018, 23:33
بله سعیدجان
اما منظورم این هست که با دستکاری فریمور مودم، این امکان وجود داره که سیم‌کارت 360 برای رجیستر در شبکه، مشکل پیدا کنه؟
باید ببینیم کسی از دوستان هست که 360 داشته باشه و آنلاک کرده باشه و مشکل پیدا نکرده باشه؟
مسئله دیگه اینکه آپدیت اجباری بدن، مجددا مودم لاک نمیشه؟
من خودم ۳۶۰ دارم و بدم نمیاد مودم رو آنلاک کنم. اما حقیقتش یکم کار رو ریسکی می‌دونم. مگر کسی باشه که از لحاظ فنی و اطلاعات سطح بالا باشه و مودم رو بدم دستش.

سیم کارت رو روی موبایل تست کردید ببینید به فورجی همراه اول وصل میشه یا نه؟

yakooza
14-12-2018, 00:30
دوست عزیز من طرح 360 رو من دارم سیم مبین رو روی گوشی بندازی لو گو مبین میاد اما کار نمیکنه دلیلش هم اینه که گوشی های موجود در بازار باند 3500 رو ساپورت نمیکنه و دوم این که انلاک ورژن 196 فعلا امکان پذیر نیست اگه انلاک کنید فریم ور گلو بال بهتر از فریم ور خود مبین کار میکنه و به راحتی می تونید هم به بی تی اس خود مبین یا همراه اول متصل شید در ضمن در صورت انلاک می تونید از فریم ور های موجود مثل فریم ور اقای بلو چی یا های وب استفاده کنید که مودم لاک نشه

essien
14-12-2018, 19:33
نه امکان پذیر نیست مودم بدون سیم بفرش
بدون سیم کارت چند میخرن ؟
سیم کارت اینا رو که جدا نمیفروشن ، بدون سیم کارت چه کاری میشه کرد ؟ آخه بالاتر دیدم گفتین airmaster 3000 لاکه .

Behzad83
15-12-2018, 01:38
دوست عزیز من طرح 360 رو من دارم سیم مبین رو روی گوشی بندازی لو گو مبین میاد اما کار نمیکنه دلیلش هم اینه که گوشی های موجود در بازار باند 3500 رو ساپورت نمیکنه و دوم این که انلاک ورژن 196 فعلا امکان پذیر نیست اگه انلاک کنید فریم ور گلو بال بهتر از فریم ور خود مبین کار میکنه و به راحتی می تونید هم به بی تی اس خود مبین یا همراه اول متصل شید در ضمن در صورت انلاک می تونید از فریم ور های موجود مثل فریم ور اقای بلو چی یا های وب استفاده کنید که مودم لاک نشه

سلام، ممنون بابت پاسخ
فیرمور گلوبال از چه نظر از مبین‌نت بهتر هست؟
اگر فیرمور گلوبال باشه، امکان لاک شدن هست؟

yakooza
15-12-2018, 02:15
فریم ور مبین رو از رو ی فریم ور گلو بال کاستو مایز یا سفرشی کردن که مشترک فقط به اپراتور خودش متصل بشه این که بهتر کار می کنه تجربه شخصی بنده هست. فریم ور گلو بال تنظیماتی داره که می تونید دسترسی اپرا تور رو به مودم خودتون محدود کنید و از لاک شدنش جلو گیری کنید اگر ورژن شما 196 مبین باشه فعلا امکان انلاکش نیست باید صبر کنید تا انلاکش بیاد

ALIRK
15-12-2018, 09:53
بدون سیم کارت چند میخرن ؟
سیم کارت اینا رو که جدا نمیفروشن ، بدون سیم کارت چه کاری میشه کرد ؟ آخه بالاتر دیدم گفتین airmaster 3000 لاکه .
اهان ایر مستر داری .. ازت نمیخرن
بدرد هیچی نمیخوره تازه اگر مبین نت 612هم داشتی که لاک بود و قابل انلاک نبود اونهم ازت نمیخرن
ایرمسترو بندازش گوشه خونه قیمتش 50تا 80تومن بیشتر نیست

WhiteHat
16-12-2018, 17:13
دوستان هرکسی میخاد adsl بگیره ولی خطش فیبره. اول از مخابرات adslبگیره.چون به خاطر خودشون،خطو بازسازی میکنن.بعد چند وقت درخاست قطع و سراغ شرکت دلخواه بروید.

چه فرقی می کنه؟ روی فیبر فقط مخابرات میتونه سرویس میده