PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كلوپ w810i

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18

mostafa_khan
21-04-2007, 22:34
منم سر همین موضوع ضایعش کردم دیگه.:5:
البته باید دید جمله ی طرف دقیقا چی بوده...
چون مثلا اگه شما سیتمت تروجان داشته باشه...بعد گوشیتو وصل کنی بهش..اونم تروجان می گیره و بنا به قدرت اون تروجان کارایی گوشیت کم می شه مثلا سرعتش میاد پایین...و این هیچ ربطی به این موضوع که جاوا ویروس نمی گیره و این حرفها نداره
من خودم این new folder لعنتی رو تجربه کردم که امد رو فولدر های رمم هم کپی شد سرعتش رو اورد پایین تا بلاخره با کاسپر اسکای از شررش خلاص شدم:20:

rezasafa2000
21-04-2007, 23:10
مگه گارانتی گوشیت چی هست ؟

king_arthur
22-04-2007, 00:26
مگه گارانتی گوشیت چی هست ؟

این سوال من هم هست

nakhordemast
22-04-2007, 01:45
آقا من گوشیمو امروز بردم گارانتی حرفهای خنده دار میزدند.
یارو زنه که مسئول درست کردن گوشی بود میگفت چون گوشیت به کامپیوتر وصل بوده اگه با فلش درست شه باید هزینه فلش رو هم بدی وگرنه آیسی فلشش سوخته که باید عوض شه.
در ضمن میگفت چون به کامپیوتر وصل بوده یا ویروسی شده یا اینکه جریان اضافی بهش وارد شده و منم تا دلتون بخواد به دلیل این حرفها ضایعش کردم.

آره واقعا ویروس نمی گیره . از این حرف مصطفی هم تعجب میکنم که میگه گوشیم از کامپیوتر ویروس گرفت . ببین هر برنامه یا نرم افزاری نیاز به یک محیط برای اجرا شدن داره و اگر در سیستم عامل مربوط به خودش نباشه عمل نمیکنه . ویروس نیو فولدر مربوط به فضای کاری ویندوزه و از امکانات سیستم استفاده میکنه و عملا در محیط جاوا نکار نمیکنه . . مثل اینه که بگی من یه برنامه اپل مکینتاش رو توی ویندوز نصب کردم و دارم باهاش کار میکنم .!!! :13:

doyenfox
22-04-2007, 02:01
آره واقعا ویروس نمی گیره . از این حرف مصطفی هم تعجب میکنم که میگه گوشیم از کامپیوتر ویروس گرفت . ببین هر برنامه یا نرم افزاری نیاز به یک محیط برای اجرا شدن داره و اگر در سیستم عامل مربوط به خودش نباشه عمل نمیکنه . ویروس نیو فولدر مربوط به فضای کاری ویندوزه و از امکانات سیستم استفاده میکنه و عملا در محیط جاوا نکار نمیکنه . . مثل اینه که بگی من یه برنامه اپل مکینتاش رو توی ویندوز نصب کردم و دارم باهاش کار میکنم .!!! :13:
حرف شما كاملا صحيح فقط يه پرانتز اونم اينكه درسته ويروس نيو فولدر تو گوشه پوشه ايجاد ميكنه اما سرعت گوشي رو كم نميكنه....(اينو واسه اون دوستمون گفتم كه گفتن گوشيشون اين ويروسو داشت) منم اين مشكل واسم پيش اومد اما نه سرعت گوشيم اومد پايين نه ...

hosseinmaya
22-04-2007, 03:17
به نظر شما یه w810 کارکرده خیلی خیلی تمیز به همراه همه لوازمش به اضافه یک باتری یدک و کیس ولی بدون رم 512 ش-سریال اصلی (چنج شده نه) حداکثر چه قدر می ارزه؟؟؟؟؟؟من 240000 خریدمش میخوام ببینم سرم کلاه رفته یا نه؟؟

nakhordemast
22-04-2007, 03:33
به نظر شما یه w810 کارکرده خیلی خیلی تمیز به همراه همه لوازمش به اضافه یک باتری یدک و کیس ولی بدون رم 512 ش-سریال اصلی (چنج شده نه) حداکثر چه قدر می ارزه؟؟؟؟؟؟من 240000 خریدمش میخوام ببینم سرم کلاه رفته یا نه؟؟

کیس چیه؟
یه نمه گرونه
بابا ماشالا این کلوپ 810 تا واپسین ساعات بامداد همچنان با پست های جدید در صدر لیست پی سی ورد قرار داره
:15:

Doyenfery
22-04-2007, 05:24
بستگی داره چن روز کار کرده باشه.. اگه دو روز آره می ارزه
اگه بیشتر ..
گرون گرفتی ..
لوازم برقی به محض دست دو شدن قیمتشون خیلی افت می کنه

بابا ماشالا این کلوپ 810 تا واپسین ساعات بامداد همچنان با پست های جدید در صدر لیست پی سی ورد قرار داره

تازه کجارو دیدی وقتی که همه p30 خوابه ما بیداریم داریم موسیقی آپ می کنیم :5:

doyenfox
22-04-2007, 08:21
سريال اصلي با گارانتي؟ اگه گارانتي داره اسم گارانتيش و اينكه چقدر ازش مونده؟
در ضمن نو اين گوشي در دو هفته پيش 245 هزار تومان بوده حالا به نظر خودت خوب خريدي؟:41:

hidden_m2007
22-04-2007, 10:49
چه جلب! من فکر میکردم باتری گوشیم خرابه......!

nakhordemast
22-04-2007, 12:30
در ضمن نو اين گوشي در دو هفته پيش 245 هزار تومان بوده حالا به نظر خودت خوب خريدي؟:41:

دقت کن ببین بچه مردم چی میگه نزن تو ذوقش:41: . میگه سریال اصلی . اصلی بالای 300 تومنه :18:

dark fear
22-04-2007, 12:42
دوستان من دیشب بردم مغازه گفت السیدیش 25 تومنه 3 4 تومن هم برا نصبش میگیره
(تا نگاش کرد گفت ال سی دیش شکسته )
نظرتون چیه ؟ یعنی از این تقلبی هاس ؟ از کجا بفهمم که اصله یا تقلبی حالا اصل و تقلبی چه فرقی میکنن
نظر شما چیه چیکارش کنم ؟ هنوز درستش نکردم بهش گفتم بگه فقط چشه

mostafa_khan
22-04-2007, 13:36
دوستان من دیشب بردم مغازه گفت السیدیش 25 تومنه 3 4 تومن هم برا نصبش میگیره
(تا نگاش کرد گفت ال سی دیش شکسته )
نظرتون چیه ؟ یعنی از این تقلبی هاس ؟ از کجا بفهمم که اصله یا تقلبی حالا اصل و تقلبی چه فرقی میکنن
نظر شما چیه چیکارش کنم ؟ هنوز درستش نکردم بهش گفتم بگه فقط چشه

ای بابا ال سی دی که دیگه تقلبی اصل نداره...شما برو چند جا دیگه هم قیمت بگیر...بعد اقدام کن

mostafa_khan
22-04-2007, 13:39

دقت کن ببین بچه مردم چی میگه نزن تو ذوقش:41: . میگه سریال اصلی . اصلی بالای 300 تومنه :18:

بله تایید میشه.....
دوست عزیزی که گوشی دست 2 گرفتی...برو خوش باش...قیمت مناسبیه:20: مطمعنا هم تو راضی باید باشی هم فروشنده....خوب چون اصل هست دسته 2 اش هم یه کم باید گرون تر باشه دیگه.......

doyenfox
22-04-2007, 13:43
سريال اصلي با گارانتي سيتادل فقط بالاي سيصده عزيز...شما هم دقت كن !
در ضمن اين گوشي بدون رم هم هست...

hosseinmaya
22-04-2007, 18:21

دمتون گرم بالاخره نفهمیدیم خوبه یا نه؟!!!!اولش یه کم نا امیدم کردین گفتم سرم کلاه رفته....ولی با حرفای nakhordemast یه خورده امیدوار شدم..
در ضمن گارانت نداره گوشیه....حالا چی؟!!!!!

doyenfox
22-04-2007, 18:55
سلام دوست من....ببين قضيه اميد وار كردن يا... نيست .
دردرجه ي اول بايد شما با اين گوشي و شرايطش حال كني كه لابد حال كردي كه خريدش.
بقيه دوستان هم نظراتشونو ميگن.
به نظر من كلا با شرايطي كه شما ميفرماييد گرون گرفتي....حالا هم گرفتيش ديگه فداي سرت....اين سوال رو در واقع قبل خريدش ميپرسيدي نه الان.
موفق باشي.

masoud_ac
22-04-2007, 19:25
گمونم قبلا تو همین تاپیک خوندم که یکی ادعا کرده بود که با گذاشتن درایور دوربین W900 میشه اینکارو کرد
پیداش کنید ازش دوباره بپرسید ..
فکر کنم دوروبره صفحه 200 دیده بودم .

عزیزم اگه میتونی شماره صفحه رو بگو چون صفحه های من 20 تایی هست نه 10 تایی

masoud_ac
22-04-2007, 19:31
به این صورت که اول باید بری پولشو پیدا کنی بعد یکم سر بدی عوضش کنی.

پولش مهم نیست فقط چطوری ؟
چون من w900 هم داشتم فقط گوشی بزرگیه نمیشه تو جیب گزاشت
ولی w810i چیز دیگست
پس بگید چطوری؟

masoud_ac
22-04-2007, 19:38

من گوشی w810i نو نو تمیز خریدم 190 سریال چنجی خوبه ها الان هم دارمش در کمتر از 20دقیقه چند تا فایل آپ کردم رو گوشی گوشی مالزی هست همه چیزش هم باشه رم آبی . باطری کره . کابلش . ....... .

masoud_ac
22-04-2007, 19:47
ای بابا ال سی دی که دیگه تقلبی اصل نداره...شما برو چند جا دیگه هم قیمت بگیر...بعد اقدام کن

اتفاقاً خوب شد گفتی :
LCD 'گوشی w810i از کیفیت خوبی برخورداره شما که میبینید نسبت به گوشی k750i و w800i و .... LCD روشنایی و شفافیت خاصی داره و :
LCD تقلبی ممکنه این طوری نباشه ضمناً LCD گوشی k750 و w800 مثل w810i هست
پس LCD اصل و غیر اصل هم وجود داره

panii
22-04-2007, 20:37
سلام دوستان من چند روز پیش با گوشی از مانیتورم عکس گرفتم الان همه ی عکس های گرفته شده توی گوشی خودم را نمی تونم ببینم (البته با بلوتوث کردن روی گوشی دوستم عکس ها قابل مشاهدست ) در ضمن وقتی هم عکس می گیرم و یا فیلم برداری می کنم بعد از مثلا عکس گرفتن از محیط خارج و به صفحه اصلی میاد و عکس هم گرفته نمی شه می دونید مشکل چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mostafa_khan
22-04-2007, 21:41
اتفاقاً خوب شد گفتی :
LCD 'گوشی w810i از کیفیت خوبی برخورداره شما که میبینید نسبت به گوشی k750i و w800i و .... LCD روشنایی و شفافیت خاصی داره و :
LCD تقلبی ممکنه این طوری نباشه ضمناً LCD گوشی k750 و w800 مثل w810i هست
پس LCD اصل و غیر اصل هم وجود داره

میگن کار را که کرد...انکه تمام کرد...حالا که گفتی بقیه مطالبشم بگو دیگه...اینکه فرقشون تو چیه...مارکشون؟نوع بسته بندی یا......

mostafa_khan
22-04-2007, 21:47
سلام دوستان من چند روز پیش با گوشی از مانیتورم عکس گرفتم الان همه ی عکس های گرفته شده توی گوشی خودم را نمی تونم ببینم (البته با بلوتوث کردن روی گوشی دوستم عکس ها قابل مشاهدست ) در ضمن وقتی هم عکس می گیرم و یا فیلم برداری می کنم بعد از مثلا عکس گرفتن از محیط خارج و به صفحه اصلی میاد و عکس هم گرفته نمی شه می دونید مشکل چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه کم توضیح بده...یعنی چی نمی تونی ببینی؟!!!
مشکل بعدی هم چندین نفری مثل شما از این مسئله حرف زدن...منم دقیق نفهمیدم قضیه چیه....شاید از فریمور باشه...فریمورش چیه؟؟؟:19:

mostafa_khan
22-04-2007, 21:51

رم نداره؟ااا خوب من با حرف شما موافقم...گرونه....خود رمش 20 تومن فرقشه
220 مناسب بوده...اما بازم فدای سرت...بازم خوبه...کار خوبی کردی..گوشی نو که بخری همون لحظهافت قیمت داره...و 40-50 تومن ضرر...حالا رفتی در حد نو گرفتی دیگه ضررشم به پست تو نخورده دیگه...مبارکت باشه...دیگه زیادم پی گیرش نباش...زیاد حساس بودنم خوب نیست

doyenfox
22-04-2007, 21:51
میگن کار را که کرد...انکه تمام کرد...حالا که گفتی بقیه مطالبشم بگو دیگه...اینکه فرقشون تو چیه...مارکشون؟نوع بسته بندی یا......
فرقش تو كيفيت ال سي دي هست و اينكه از كجا بايد فهميد رو بايد دوستاني بگن كه اطلاعاتشون بيشتره.

mostafa_khan
22-04-2007, 22:12
فرقش تو كيفيت ال سي دي هست و اينكه از كجا بايد فهميد رو بايد دوستاني بگن كه اطلاعاتشون بيشتره.
دستت درد نکنه!!!!

doyenfox
22-04-2007, 22:34
نوشته شده توسط panii [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من تو چند تا و700 اين مشكل رو ديده بودم ...كه وقتي خاموش ميكردي و رم رو در مياووردي و دوباره ميزاشتي سر جاش درست ميشد...خيلي وقتها هم احتياج به خاموش روشن كردن نبود بلكه فقط با دوباره گذاشتن رم درست ميشد...

sony_W810i
22-04-2007, 23:22
سلام بچه ها
من امروز گوشی یکی از دوستام رو باز کردم و زیر باطریش یه برچسب دیدم که ماله من نداره.. میخواستم بدونم کسی میدونه این برچسب ماله چیه؟
.........
در ضمن این گوشی نور کیبوردش خیلی بیشتر از ماله من هستش.. کیبورد من نورش خوبه ولی این بیشتره نورش
عکس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

panii
22-04-2007, 23:27
من تو چند تا و700 اين مشكل رو ديده بودم ...كه وقتي خاموش ميكردي و رم رو در مياووردي و دوباره ميزاشتي سر جاش درست ميشد...خيلي وقتها هم احتياج به خاموش روشن كردن نبود بلكه فقط با دوباره گذاشتن رم درست ميشد...
یک دنیا تشکر مشکل حل شد فکر کنم ایراد ناشی از یک روز قبل از عکسبرداری از دسکتاپم بوده که 110 داشت میومد گیر بده مموری را در آوردم (گوشی هم روشن بود) و بعد جا زدم و چون عکس گرفته شده می خواست روی مموری سیو بشه و نمی شد کلا از محیط عکس برداری خارج میشد و به صفحه اصلی میومد

panii
22-04-2007, 23:28
از بقیه بچه ها هم تشکر می کنم که پیگیری کردند

doyenfox
22-04-2007, 23:38
سلام بچه ها
من امروز گوشی یکی از دوستام رو باز کردم و زیر باطریش یه برچسب دیدم که ماله من نداره.. میخواستم بدونم کسی میدونه این برچسب ماله چیه؟
.........
در ضمن این گوشی نور کیبوردش خیلی بیشتر از ماله من هستش.. کیبورد من نورش خوبه ولی این بیشتره نورش
عکس :
من تا حالا حدود 6 تا گوشي و 810 واسه دوستام گرفتم و با مال خودم ميشه 7 تا هيچ كدوم اين برچسب رو نداشتند.

mostafa_khan
22-04-2007, 23:45
من تا حالا حدود 6 تا گوشي و 810 واسه دوستام گرفتم و با مال خودم ميشه 7 تا هيچ كدوم اين برچسب رو نداشتند.

کاملا....منم مدتیه....با گوشیهای زیادی ور می رم...جز مال خودم چند تای دیگه رو هم کانلا باز و بسته کردم...من که تاحالا ندیده بودم...عجیبا غریبا:18:

nakhordemast
23-04-2007, 01:23

کلا سریال اصلی با هر گارانتی که باشه بالای 300 عزیزم . رم نداره ولی به جاش یه باطری نو اضافه داره . نهایتش باطری رو با 5 تومن اضافه میده یه رم میگیره . :5:

از نظر من خوبه . اگر تمیز باشه می ارزه . این نظر شخصیمه .حالشو ببر که خوب خریدی . اگر من بودم میخرید همین الان هم اگر گیرم میاد میخرم . اگر بابام هم بخواد بخره میگم بخر هر کسی هم که نخریده همین الان بره با این قیمت بخره . :40:

nakhordemast
23-04-2007, 01:34
سلام بچه ها
.........
عکس :

آقا کشفیدمممممممممممممممممم مال چیه
اینم سایتش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27:

alitriple
23-04-2007, 04:21
قبل از گفتن موضوع تاکید میکنم که هر کس کامل میدونه جواب بده و گرنه بیخیالش.
اقا اموزش کامل فلش کردن گوشی w810 مخصوصا وقتی گوشی قاط میزنه ودیگه بالا نمیاد.
بابا جون میدونم بحثهای زیادی دربارش شده ولی متاسفانه هرکی برا خودش یه جیزی گفته بابا.
البته با احترام به تموم مهندسین. (منظور تکه تکه بودن مطالبه)
پس تاکید میکنم هرکس کامل بلده بیاد جواب بده ازاولش که چه وسایلی مورد نیازه تا کوچکترین جزییات
میتونین یه فایل PDF هم بزارین.اجباری هم در جواب دادن نیست و میتونین برین همین سوالهای
مربوط به عوض کردن زنگ گوشی و گوشیهای تقلبی واصل این حرفا جواب بدین.

alitriple
23-04-2007, 04:22
بابا جون میدونم بحثهای زیادی دربارش شده ولی متاسفانه هرکی برا خودش یه جیزی گفته بابا.
پس تاکید میکنم هرکس کامل بلده بیاد جواب بده ازاولش که چه وسایلی مورد نیازه تا کوچکترین جزییات
میتونین یه فایل PDF هم بزارین.اجباری هم در جواب دادن نیست و میتونین برین همین سوالهای

alitriple
23-04-2007, 04:26

alitriple
23-04-2007, 04:29

hosseinmaya
23-04-2007, 05:34
بچه ها دست همتون درد نکنه که راهنماییم کردین....ضرر یا سود به هر حال گوشیو خریدم و ازش راضی هستم و به قول mosstafa khan دیگه زیاد نباید حساس باشم...دمه همتون گرمه گرم....در ضمن یه وقتی یه کم با طرف حرف زدم راجع به اینکه رمشو چی کار کردیو این حرفا...گفت امروز فردا یه رم 256 برات میارم....فکر کنم دیگه میشه گفت قیمتش متعادله مگه نه؟!!!

mostafa_khan
23-04-2007, 08:07

یه 2-3 تا پست دیگه هم می دادی قشنگ تو چشم بود سوالت!!!

بچه ها دست همتون درد نکنه که راهنماییم کردین....ضرر یا سود به هر حال گوشیو خریدم و ازش راضی هستم و به قول mosstafa khan دیگه زیاد نباید حساس باشم...دمه همتون گرمه گرم....در ضمن یه وقتی یه کم با طرف حرف زدم راجع به اینکه رمشو چی کار کردیو این حرفا...گفت امروز فردا یه رم 256 برات میارم....فکر کنم دیگه میشه گفت قیمتش متعادله مگه نه؟!!!

اره عزیز همین طوره:20:

mostafa_khan
23-04-2007, 08:08
آقا کشفیدمممممممممممممممممم مال چیه
اینم سایتش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27:

بابا پشت کار...بابا کاشففففف:10:

red-sea
23-04-2007, 12:04
سلام
یه سوال: چرا اینقدر ظرفیت اس ام اس 810 کمه؟ مال من پر شده تا جایی که میتونستم پاک کردم اینایی که مونده واقعا دلم نمیاد پاک کنم.کلی خاطره س! چه جوری میشه زیادش کرد؟ یادمه یکی اینجا گفته بود هکش کرده و ظرفیت نامحدود شده.منم می خوام:19:

asa_59a
23-04-2007, 12:39
با عرض سلام خدمت دوستان
راستش ما هم 2 3 هفته اي ميشه كه به جمع دبليو 810 دار ها پيوستيم!!! تو اين مدت هم خداييش خيلي ازش راضي بودم
فقط چند روز پيش مشكلي پيش اومد كه مي خوام علتش رو از شما بپرسم: من گوشي رو از طريق كابل يو اس بي به كامپيوتر وصل كردم و حين ترانسفر ديتا آنتي ويروسم 2 تا ويروس روي كارت مموري گوشي پيدا كرد كه سريع ديلت كردم (اگه اشتباه نكنم اسم يكيشون هاست دات اگزه بود) خلاصه بعد از اينكه سيف ريموو كردم گوشي ديگه بالا نيومد! يعني وقتي كه گوشي رو روشن مي كردم آرم سوني اريكسون هم ميومد اما بعد از اون يه صفحه سفيد روشن و خاموش مي شد!!! درآوردن و جا زدن مجدد باتري هم فايده اي نداشت بالاخره دادم يكي از بچه ها بردش پاسا‍‍ژ علاالدين اونجا مثل اينكه بعد از دو سه بار فلش كردن درست شده بود و علت خرابي رو هم گفته بودند احتمالا ولتاژ بالا بهش رسيده!!!
حالا سوالم اينه كه آيا واقعا تشخيصشون درست بوده؟ اگه اينطور باشه كه كلا گوشي هميشه در معرض خطر خواهد بود..... ضمنا توصيه كرده بودند كه از مموري ريدر استفاده بشه اما در صورت ستفاده از برنامه هايي مثل پي سي سوئيت و غيره كه ديگه نميشه فقط با مموري ريدر كارمونو انجام بديم (نياز هست كه حتما خود گوشي وصل كامپيوتر بشه)
منتظر راهنمايي اساتيد هستم
ممنون

dark fear
23-04-2007, 13:12
من نفهمیدم السیدی 25 تومنی بگیرم یا نه خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه

saegheh67
23-04-2007, 15:10
بچه ها لطفا کمکم کنی من بعد از انجام این عملیات(xs++ Far( هنگام روشن شدن با پیغام Insert The Simمواجه میشوم گوشی من سریال اصلی است کمکم کنید چه کار کنم ؟کککککککککککککککککککککممم ممممممککککککککککک

saegheh67
23-04-2007, 15:30
درست شد عجب صدایی پیدا کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sony_W810i
23-04-2007, 22:10
امروز عصر ارتباط نوشته بود که مخابراط دیگه IMEI ثبت نمیکنه حتی واسه اونایی که قانونی وارد کشور میشن چون دیگه جا نداره واسه ثبت IMEI جدید و اگه بخواد افزایش ظرفیت بده چیزی حدود 12 میلیون دلار خرج داره که بعید هست حالا حالا ها این کارو بکنه..........
بعدشم میگن الان چون گوشی رجیستر شده کم شده قیمت change شده ها میره بالا...
بعضیام میگن مخابرات اونایی که رجیستر شده هستن رو هم از شبکه کم کم خارج میکنه...
خواستم بدونم اگه کسی واقعا اطلاعات درستی داره نظر شو بگه مام بدونیم چه خبره

sony_W810i
23-04-2007, 22:20
سلام
یه سوال: چرا اینقدر ظرفیت اس ام اس 810 کمه؟ مال من پر شده تا جایی که میتونستم پاک کردم اینایی که مونده واقعا دلم نمیاد پاک کنم.کلی خاطره س! چه جوری میشه زیادش کرد؟ یادمه یکی اینجا گفته بود هکش کرده و ظرفیت نامحدود شده.منم می خوام:19:
این مشکل همه هست :41:
اون روش هم رو W810 جواب نمیده

masoud_ac
23-04-2007, 22:33
تا اون جایی که من همه جا اصل و غیر اصل و گشتم هر دو مثل هم هستند
اصلی ها یه خورده بد جا میره ولی این دلیل منطقیی نیست فقط با تست کردن میشه فهمید
فقط تست کردن

masoud_ac
23-04-2007, 22:47
من نفهمیدم السیدی 25 تومنی بگیرم یا نه خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه

مهم نیست چه LCD میگیری مهم اینه که مال خود W810i باشه (نه W810c)چون بازم با هم فرق میکنه
فقط مال W810i باشه
حتماً تست کنی ها چون مال W810i یک تار مو هم به خوبی نشون میده با روشنایی و کیفیت بالا این خصوصیات و داشته باشه کافیه
راستی طول عمر LCD هم مهم که دیگه تو عمل معلوم میشه نه این که من یا دیگران میگیم چون اصلیش هم دچار مشکل میشه (عزیزم شانسیه)

masoud_ac
24-04-2007, 00:13
یه سوال
کسی راه حلی پیدا نکرد برای اینکه وقتی گوشی در حالت Sleep هست روی صفحه نمایش ساعت بیاد
من تو تاپیک های قبلی چیزی پیدا نکردم
چطوری میشه در حالت Sleep به جای خاموش شدن LCD ساعت رو نشون بده

masoud_ac
24-04-2007, 00:20
یه سوال
کسی راه حلی پیدا نکرد برای اینکه وقتی گوشی در حالت Sleep هست روی صفحه نمایش ساعت بیاد

nakhordemast
24-04-2007, 01:41

اوهوم....

با عرض سلام خدمت دوستان
راستش ما هم 2 3 هفته اي ميشه كه به جمع دبليو 810 دار ها پيوستيم!!! تو اين مدت هم خداييش خيلي ازش راضي بودم
فقط چند روز پيش مشكلي پيش اومد كه مي خوام علتش رو از شما بپرسم: من گوشي رو از طريق كابل يو اس بي به كامپيوتر وصل كردم و حين ترانسفر ديتا آنتي ويروسم 2 تا ويروس روي كارت مموري گوشي پيدا كرد كه سريع ديلت كردم (اگه اشتباه نكنم اسم يكيشون هاست دات اگزه بود) خلاصه بعد از اينكه سيف ريموو كردم گوشي ديگه بالا نيومد! يعني وقتي كه گوشي رو روشن مي كردم آرم سوني اريكسون هم ميومد اما بعد از اون يه صفحه سفيد روشن و خاموش مي شد!!! درآوردن و جا زدن مجدد باتري هم فايده اي نداشت بالاخره دادم يكي از بچه ها بردش پاسا‍‍ژ علاالدين اونجا مثل اينكه بعد از دو سه بار فلش كردن درست شده بود و علت خرابي رو هم گفته بودند احتمالا ولتاژ بالا بهش رسيده!!!
حالا سوالم اينه كه آيا واقعا تشخيصشون درست بوده؟ اگه اينطور باشه كه كلا گوشي هميشه در معرض خطر خواهد بود..... ضمنا توصيه كرده بودند كه از مموري ريدر استفاده بشه اما در صورت ستفاده از برنامه هايي مثل پي سي سوئيت و غيره كه ديگه نميشه فقط با مموري ريدر كارمونو انجام بديم (نياز هست كه حتما خود گوشي وصل كامپيوتر بشه)
منتظر راهنمايي اساتيد هستم
ممنون
کاملا درسته . بهترین کار استفاده از کارت ریدر ه . بی خطر و بسیار بسیار سریع تر . اصولا سونی اریکسون یه خورده سوسوله ... یه خورده ها...:27:

امروز عصر ارتباط نوشته بود که مخابراط دیگه IMEI ثبت نمیکنه حتی واسه اونایی که قانونی وارد کشور میشن چون دیگه جا نداره واسه ثبت IMEI جدید و اگه بخواد افزایش ظرفیت بده چیزی حدود 12 میلیون دلار خرج داره که بعید هست حالا حالا ها این کارو بکنه..........
بعدشم میگن الان چون گوشی رجیستر شده کم شده قیمت change شده ها میره بالا...
بعضیام میگن مخابرات اونایی که رجیستر شده هستن رو هم از شبکه کم کم خارج میکنه...خواستم بدونم اگه کسی واقعا اطلاعات درستی داره نظر شو بگه مام بدونیم چه خبره

واقعااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه ممکنه . یعنی کسی که گوشیش رو 70 تومن گرون تر خریده از شبکه مینازن بیرون تا بره چنج کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه سوال

آقا لطفا این آواتارتون رو هی عوض نکنید ما انپیچک می گیریم .
شما کودوم بودی؟......

با ما به از این باش........
مصطفی خان ما با هم ریفیقیم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این حرفا رو نداریم

mayanasri
24-04-2007, 04:05
سلام.منم بالاخره بجمع شما پیوستم امیدوارم من و W810 ام رو تو جمعتون قبول کنید
یه سوال که شاید تکراری باشه .صدای گوشیهای سریال غیر اصلی رو نمیشه افزایش داد؟!!!!
و در ضمن اگه ممکنه یه آموزش این کار رو که از اول تل آخر قشنگ توضیح بده معرفی کنید...لطفا از صفر شروع بشه چون من هیچی سر در نمیارم...ممنون

W810SHAHROKH
24-04-2007, 06:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام بچه ها خوشحالم که خودم رادر جمع شما میبینم ممنون میشم اگر جواب سوالمو بدین .یه راهنمایی میخوام برای تشخیص اصل بودن گوشی دبلیو 810 ممنونم .

@liRez@
24-04-2007, 09:54
با سلام
من هم به جمع 810 داران اضافه شدم..واقعا خیلی توپه..این طور بگم به شما که پدرم از n70 خوشش می اومد و می خواست اونو برام بگیره ولی من به خاطر عشقی که به این گوشی داشتم 810 رو انتخاب کردم..ببینید دیگه تا چه حده..
آقا یه چند تا سوال داشتم:
1. این تم ها برای گوشی رو کجا می شه گیر آورد..منظورم تم هایی مثل orbit هستش که تو خود گوشی هست..من که هر جا رفتم نتونستم تم های فلش مثل اربیت پیدا کنم..این مورد رو خیلی بهش احتیاج دارم.
2. رو باتری نوشته made in korea finished malasiya...این درسته دیگه ؟..نه؟
3.صدای گوشی رو چه طور می تونم یه کم زیادترش کنم(منظورم اون تاپیک افزایش 4 برابر صدا نیست) راه دیگه ای هم هست؟..چون تو جاهای شلوغ اصلا صدای گوشی شنیده نمی شه...
4.این هد ست های هم دستورالعمل خاصی برای استفاده دارند؟..چون بعضی وقتا صدای باس رو خوب بیرون نمی دند..ولی وقتی تو گوشت این ورو اون ور می کنی بعضا درست می شه..(اینو بگم که من گوشام مشکل ندارند هاا..فردا نگید از گوشاته)..ولی واقعا باس این گوشی و کلا قابلیت واکمنش بسیار بسیار حال می ده..

فعلا همینا..می بخشید دیگه تازه کار هستیم..اگه راهنمالیی کنید ممنون می شم

mostafa_khan
24-04-2007, 17:06
یه سوال که شاید تکراری باشه .صدای گوشیهای سریال غیر اصلی رو نمیشه افزایش داد؟!!!!
و در ضمن اگه ممکنه یه آموزش این کار رو که از اول تل آخر قشنگ توضیح بده معرفی کنید...لطفا از صفر شروع بشه چون من هیچی سر در نمیارم...ممنون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام بچه ها خوشحالم که خودم رادر جمع شما میبینم ممنون میشم اگر جواب سوالمو بدین .یه راهنمایی میخوام برای تشخیص اصل بودن گوشی دبلیو 810 ممنونم .

با سلام
من هم به جمع 810 داران اضافه شدم..واقعا خیلی توپه..این طور بگم به شما که پدرم از n70 خوشش می اومد و می خواست اونو برام بگیره ولی من به خاطر عشقی که به این گوشی داشتم 810 رو انتخاب کردم..ببینید دیگه تا چه حده..
آقا یه چند تا سوال داشتم:
1. این تم ها برای گوشی رو کجا می شه گیر آورد..منظورم تم هایی مثل orbit هستش که تو خود گوشی هست..من که هر جا رفتم نتونستم تم های فلش مثل اربیت پیدا کنم..این مورد رو خیلی بهش احتیاج دارم.
2. رو باتری نوشته made in korea finished malasiya...این درسته دیگه ؟..نه؟
3.صدای گوشی رو چه طور می تونم یه کم زیادترش کنم(منظورم اون تاپیک افزایش 4 برابر صدا نیست) راه دیگه ای هم هست؟..چون تو جاهای شلوغ اصلا صدای گوشی شنیده نمی شه...
4.این هد ست های هم دستورالعمل خاصی برای استفاده دارند؟..چون بعضی وقتا صدای باس رو خوب بیرون نمی دند..ولی وقتی تو گوشت این ورو اون ور می کنی بعضا درست می شه..(اینو بگم که من گوشام مشکل ندارند هاا..فردا نگید از گوشاته)..ولی واقعا باس این گوشی و کلا قابلیت واکمنش بسیار بسیار حال می ده..

فعلا همینا..می بخشید دیگه تازه کار هستیم..اگه راهنمالیی کنید ممنون می شم

سلام با اجازه ی مهدی که کار تبریک رو به عهده دارن!!عضویت شما رو تبریک می گم...گوشی نو هم مبارک باشه
فقط و فقط و فقط..جون بچه هاتون این تاپیک رو بخونید حداقل صفحات اولش رو
بعد اگه سوالی بود همگی در خدمتیم...لطفا بدون سرچ و مطالعه سوال نکنید که هم تکراری بیش از حد نشه هم راحت تر به جوابهاتون برسید
بیشتر سوالاتون رو اینجا بصورت منظم وار می تونید پیدا کنید:20:
اینم تاپیک:
اول مطالعه بعد سوال...ممنون
بازم می گم گوشیه نو مبارک گوشیه فوق العاده ایی هم اکنون در دستان شماست:8: :10:
شاد باشید

mostafa_khan
24-04-2007, 17:28
[B]

با ما به از این باش........
مصطفی خان ما با هم ریفیقیم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این حرفا رو نداریم

میگما این قضیه این ادمکه که گذاشتی چیه؟من و داری رنده می کنی؟!!!:31: اینجوری می گی رفیقیم؟(شوخی می کنما)..بیا بقل عمو :10: !!

mostafa_khan
24-04-2007, 17:33

ببخشید هر کاری کردم نمی دونم چرا نشد پست قبلیم رو ویرایش کنم:18: :13: ..افزایش صدا 2 راه داره
نرم افزاری...سخت افزاری
اموزش سخت افزاریش اینجا از صفحه ی 6 تا حدود 10 صفحه توضیح و بحث شده روش:
شاد باشید

mostafa_khan
24-04-2007, 17:35
یه سوال

من از سوال شما تعجب می کنم قبلا هم پرسیده بودین بچه ها جواب داده بودن
کاری نداره شما یه دکمه مثلا دکمه ی نارنجی واکمن رو بزن..چه می دونم دکمه ی کنار گوشیه مخصوص اهنگ رو بزن....ساعت میاد...به قول مهدی به همین خوشمزگی:46:

masoud_ac
24-04-2007, 18:38
من از سوال شما تعجب می کنم قبلا هم پرسیده بودین بچه ها جواب داده بودن
کاری نداره شما یه دکمه مثلا دکمه ی نارنجی واکمن رو بزن..چه می دونم دکمه ی کنار گوشیه مخصوص اهنگ رو بزن....ساعت میاد...به قول مهدی به همین خوشمزگی:46:
عزیزم فکر میکنی این و نمیدونستم
من می خوام که همیشه باشه مثل w800 و k750 و k510 و k300 و ..............................
می خوام که رو صفحه باشه همیشه مثل گوشی های بالا
گوشی های بالا تو قسمت Screen saver شون این گزینه رو داره که ساعت رو روی صفحه نمایش بده من میخوام این گزینه رو به w810 اضافه کنم چطوری؟
من میخوام این گزینه رو به w810 اضافه کنم چطوری؟

toshiba
24-04-2007, 20:30
با سلام و خسته نباشید

من یک گوشی w810دارم یک بار خاموش کردم دیگه روشن نشد با آموزشی که برای بلند که برای بلند کردن صدا بود را تا مرحله فرستادن فایل W810_R4EA031_MAIN_GEرا NERIC_HN_RED49با XS++ رفتم وگوشی روشن شد
اما وقتی میخواهی حالت را انتخاب کنی گوشی گیر میکنه و باید باتری را دراورد یا انتخاب هم میشه کرد سیم
را نمیشناسه
مراحل FarManager170وقتی گوشی را میشناسه در farهیچ فایلی وجود نداردو نمتونم کار را به طور کامل امجام بدم

عاجرانه در خواست کمک دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Fabio
24-04-2007, 21:29
سلام.یه سوال.من می خوام یک گوشی w810 بخرم.قضیه این چینی یا مالزیایی چیه ؟! یکی میگه چینی اصله یکی می گه مالزی.

fatut
24-04-2007, 21:32
نميخام بترسونمت
لي شايد ميخاد فلش گوشيت بپره
مال من كه اينطوري شد و سخون الانم تا دلت بخادبرا تعميرش پول ميخان
نميدونم چيكارش كنم
ايشالا كه اينطوري نشه

fatut
24-04-2007, 21:35
سلام.یه سوال.من می خوام یک گوشی w810 بخرم.قضیه این چینی یا مالزیایی چیه ؟! یکی میگه چینی اصله یکی می گه مالزی.
همشون يك جنس هستن فرقي ندارن
توليد يك كشور شرط نيست شرط مارك جنس هست
الان نصف سي ژي يو هاي دنيا در چين توليد ميشه:5:

Fabio
24-04-2007, 21:42
همشون يك جنس هستن فرقي ندارن
توليد يك كشور شرط نيست شرط مارك جنس هست
الان نصف سي ژي يو هاي دنيا در چين توليد ميشه:5:

این که می گن یک کد رو باید وارد کنی و این کد باید با کدی رو که روی باتری گوشی و ... هست برابر باشه تا بفهمی گوشی اصله یا نه چیه؟!
راستی به نظر شما قاب مشکی زیباتره یا سفید؟:27:

toshiba
24-04-2007, 21:48
آقا کسی نبود جواب ما را بده
(من یک گوشی w810دارم یک بار خاموش کردم دیگه روشن نشد با آموزشی که برای بلند که برای بلند کردن صدا بود را تا مرحله فرستادن فایل W810_R4EA031_MAIN_GEرا NERIC_HN_RED49با XS++ رفتم وگوشی روشن شد
اما وقتی میخواهی حالت را انتخاب کنی گوشی گیر میکنه و باید باتری را دراورد یا انتخاب هم میشه کرد سیم
را نمیشناسه
مراحل FarManager170وقتی گوشی را میشناسه در farهیچ فایلی وجود نداردو نمتونم کار را به طور کامل امجام بدم)

mostafa_khan
24-04-2007, 21:48
اگه دنبال اطلاعات کاملی از سیستم عامل ها هستین...جاوا...سیمبین...ویندو موبایل...این مقاله رو از دست ندین
در این صفحه امده است:
شاد باشید:20:

mostafa_khan
24-04-2007, 21:57
این که می گن یک کد رو باید وارد کنی و این کد باید با کدی رو که روی باتری گوشی و ... هست برابر باشه تا بفهمی گوشی اصله یا نه چیه؟!
راستی به نظر شما قاب مشکی زیباتره یا سفید؟:27:

والله من یادمه...اولین پستی که دادم وقتی بود که کل صفحات تاپیک ها رو مو به مو خونده بودم...دوستان زحمت نمی دن 4 صفحه اون طرف تر رو بخونن...اگه جوابشون تو صفحه ی قبل هم باشه ندید دوباره می پرسن
این سوال بالای هزار بار پرسیده شده!!!خواستی عین 1000 بار رو واست نشون میدم!!!!:18: :31:

بفرما اقا هر چی اطلاعات اولیه می خواهی اینجاست..چی بگم دیگه والله:
هر چند دوباره می گم...اون کد روی باطری نیست زیر باطریه...کدشم*#06# هست...فهمیدن بقیه مسائلم زحمتش پای شما..زحمتش به باز کردن چند صفحه و مطالعشون بر می گرده:19:

mostafa_khan
24-04-2007, 21:59
آقا کسی نبود جواب ما را بده
(من یک گوشی w810دارم یک بار خاموش کردم دیگه روشن نشد با آموزشی که برای بلند که برای بلند کردن صدا بود را تا مرحله فرستادن فایل W810_R4EA031_MAIN_GEرا NERIC_HN_RED49با XS++ رفتم وگوشی روشن شد
را نمیشناسه
مراحل FarManager170وقتی گوشی را میشناسه در farهیچ فایلی وجود نداردو نمتونم کار را به طور کامل امجام بدم)

دوست عزیز اینجا تاپیک تخصصیه فلش و فار منیجر و فون ایکس اس نیست....
تاپیک های مربوطه اگه سوالتون رو مطرح کنید خیلی سریع به جواب می رسید....
تو تاپیک صدا دوستمون حمید جان خیلی سریع به سوالات جواب می دن

mostafa_khan
24-04-2007, 22:03
من می خوام که همیشه باشه مثل w800 و k750 و k510 و k300 و ..............................
گوشی های بالا تو قسمت Screen saver شون این گزینه رو داره که ساعت رو روی صفحه نمایش بده من میخوام این گزینه رو به w810 اضافه کنم چطوری؟

خوب قربون شکا ماهت...این امکان رو این گوشی نداره تقصیر من چیه؟...توی بحث های هک و نفوذم تا حالا من که مطلبی ندیدم به این موضوع پرداخته باشه...شاید بشه...من که ندیدم هنوز

my_consort_is_my_life
24-04-2007, 22:33
آقا با دبیلیو 810 میشه فرمت Mp4 تصویری رو پخش کرد.
اگه میشه لطفا یه نرم افزارو بگید یا ممنون میشم .واسه دانلود بذارید که بتونم باهاش به ام پی 4 تصویری تبدیل کنم
ممنون میشم کمکم کنید.:20:

p30time
24-04-2007, 22:48
سلام. فكر مي كنم خود گوشي اين فرمت رو پخش مي كنه. ( mp4 )

mostafa_khan
24-04-2007, 22:50
اگه میشه لطفا یه نرم افزارو بگید یا ممنون میشم .واسه دانلود بذارید که بتونم باهاش به ام پی 4 تصویری تبدیل کنم

هیچی لازم نیست...خودش این فرمت رو ساپورت می کنه...
شاد باشی:20:

my_consort_is_my_life
24-04-2007, 23:09
هیچی لازم نیست...خودش این فرمت رو ساپورت می کنه...
شاد باشی:20:

مرسی دوست من
فقط منظورم این بود یه نرم افزاری رو معرفی کن که بتونم فایلهای تصویریمو به ام پی 4 تبدیل کنم
ممنون میشم

Fabio
24-04-2007, 23:10
والله من یادمه...اولین پستی که دادم وقتی بود که کل صفحات تاپیک ها رو مو به مو خونده بودم...دوستان زحمت نمی دن 4 صفحه اون طرف تر رو بخونن...اگه جوابشون تو صفحه ی قبل هم باشه ندید دوباره می پرسن
این سوال بالای هزار بار پرسیده شده!!!خواستی عین 1000 بار رو واست نشون میدم!!!!:18: :31:

بفرما اقا هر چی اطلاعات اولیه می خواهی اینجاست..چی بگم دیگه والله:
هر چند دوباره می گم...اون کد روی باطری نیست زیر باطریه...کدشم*#06# هست...فهمیدن بقیه مسائلم زحمتش پای شما..زحمتش به باز کردن چند صفحه و مطالعشون بر می گرده:19:

شرمنده.فرصت خوندن صفحات قبل رو نداشتم.آقا یعنی هر گوشی که همه این ویژگی ها رو داشته باشه کاملا اصله و هیچ ربطی به چینی یا مالزیی(:13: ) بودنش نداره؟ چون من چند جایی که این گوشی رو قیمت کرده بودم مالزیش گرون تر بوده.

mostafa_khan
25-04-2007, 00:19
مرسی دوست من
فقط منظورم این بود یه نرم افزاری رو معرفی کن که بتونم فایلهای تصویریمو به ام پی 4 تبدیل کنم
ممنون میشم

قربون شکلت این که کاری نداره به خدا...برید تو گوگل سرچ کنید:converte 3gp to mp4
هزار تا برنامه پیدا می کنه واست...هر کدوم رو خواستی دانلود کن
شب خوش:20:

mostafa_khan
25-04-2007, 00:20
شرمنده.فرصت خوندن صفحات قبل رو نداشتم.آقا یعنی هر گوشی که همه این ویژگی ها رو داشته باشه کاملا اصله و هیچ ربطی به چینی یا مالزیی(:13: ) بودنش نداره؟ چون من چند جایی که این گوشی رو قیمت کرده بودم مالزیش گرون تر بوده.

نه ربطی نداره...همشون اصلن و تحت لیسانس و نظارت SE حالا شما اگه خیلی وسواس داری سعی کن مال مالزی رو بگیری...من که تفاوتی ندیدم...اما دوست داری مالزیشو بگیر

nakhordemast
25-04-2007, 01:26

به سختی
خوب وقتی این گزینه رو نداره چطوری میخای بهش اضافه کنی ؟ ها؟

nakhordemast
25-04-2007, 02:16

با این MPEG4 Direct Maker
همه فرمت ای صوتی و تصویری رو به هم تبذیل میکنه خیلی راحت و خوشمزه!!!!!:8:
اما این تازکیا که نصب کردم تصویر mp4 هاش رو گوشی سیاه میشه و فقط صدا داره .
شاید هم ستینگ هاشو درست تنظیم نکردم

nakhordemast
25-04-2007, 02:32

هرچند که مصطفی خات خوش آمد گویی کردن ولی من شخصا باید خدمت میرسیدم و این لحظه با شکوه و با یاد ماندنی رو به شما تبریک ویژه میگفتم . لحظه ای که به ما پیوستید مبارک و میمون باد :8:
مدیر ارشد ویژه مراسم خوش آمد گویی!:40:

masoud_ac
25-04-2007, 09:33
خوب قربون شکا ماهت...این امکان رو این گوشی نداره تقصیر من چیه؟...توی بحث های هک و نفوذم تا حالا من که مطلبی ندیدم به این موضوع پرداخته باشه...شاید بشه...من که ندیدم هنوز
دوست من آخه چرا شما واسه هر کاری خودت و تقصیر کار میدونی ؟
؟
من فقط گفتم میشه یا نه ؟
میدونم که میشه چون بعضی W810i ها این امکان رو دارن ولی مال من نداره مال شما رو نمیدونم.
ولی مال رفیقم داره نمیدونم چرا ؟
من فقط میخوام ای ساعت همیشه روی صفحه نمایش داده بشه. چطوری ی ی ی ی ی ی ی؟ ؟ ؟ ؟ ؟

masoud_ac
25-04-2007, 09:35
؟
من فقط گفتم میشه یا نه ؟
میدونم که میشه چون بعضی W810i ها این امکان رو دارن ولی مال من نداره مال شما رو نمیدونم.
من فقط میخوام ای ساعت همیشه روی صفحه نمایش داده بشه. چطوری ی ی ی ی ی ی ی؟ ؟ ؟ ؟ ؟

masoud_ac
25-04-2007, 09:50
با این MPEG4 Direct Maker
همه فرمت ای صوتی و تصویری رو به هم تبذیل میکنه خیلی راحت و خوشمزه!!!!!:8:
اما این تازکیا که نصب کردم تصویر mp4 هاش رو گوشی سیاه میشه و فقط صدا داره .
شاید هم ستینگ هاشو درست تنظیم نکردم

علت سیاه شدن صفحه و فقط داشتن صدا اینه که درست ریسایز نکردی حالا برو تو منو option و گزینه ی Resizing And Changing Frame Rate رو انتخاب کن پنجره ی Setup Video Source Option باز میشه بعد در قسمت Image Resizing گزینه ی Enable Resizing رو تیک بزنید و در قسمت Reslution این گزینه ی 144*176 رو انتخاب کنید بعد به فرمت Mp4. یا 3GP AAC Audio for Music رو انتخاب کنید .
موفق باشید.
حتماً رو موبایل هم تصویر هم صدای با کیفیتی خواهید داشت.

dark fear
25-04-2007, 13:15
اگه منظور شماها اینه که وقتی مونیتورش خاموشه یا رو سکرین سیوره ساعت رو بگه کاری نداره که دکمه w رو
بزنید

Ghasem.M
25-04-2007, 18:16
با سلام خدمت دوستان حرفه اي
من اين سوالو تو يه انجمن ديگه مطرح كردم كسي جواب نداد
حالا مي خوام ببينم بروبچه ها p30world چي كار مي كنن
آيا فارسي ساز w810i هست يا نه؟ اگه هست لطفا برام بزارين...
ممنون

Doyenfery
25-04-2007, 21:07
با سلام خدمت دوستان حرفه اي
من اين سوالو تو يه انجمن ديگه مطرح كردم كسي جواب نداد
حالا مي خوام ببينم بروبچه ها p30world چي كار مي كنن
آيا فارسي ساز w810i هست يا نه؟ اگه هست لطفا برام بزارين...
ممنون

من نمی دونم ولی معمولا فارسی کردن با کابل مخصوصی انجام میشه که خدماتیا دارن
از فارسی شدن که میشه..

nakhordemast
26-04-2007, 03:26
علت سیاه شدن صفحه و فقط داشتن صدا اینه که درست ریسایز نکردی حالا برو تو منو option و گزینه ی Resizing And Changing Frame Rate رو انتخاب کن پنجره ی Setup Video Source Option باز میشه بعد در قسمت Image Resizing گزینه ی Enable Resizing رو تیک بزنید و در قسمت Reslution این گزینه ی 144*176 رو انتخاب کنید بعد به فرمت Mp4. یا 3GP AAC Audio for Music رو انتخاب کنید .
موفق باشید.

ممنون حتما امتحان میکنم

---------------------

مصطفی خان آواتارتو عوض کردی ؟ مبارکه
آقا این عکساتونو عوض نکنین تا میایم با یکی دوست بشم شکلشو عوض میکنه دیگه نمیشناسیمش!!!!!!!!!:41:

nakhordemast
26-04-2007, 03:29
؟
من فقط گفتم میشه یا نه ؟

مال ریفیقتون تقلبه . احتمالا کا 750 یی چیزی بوده انداختن تو قوطی 810 بهش فروختن .
810 نداااااره این صد بار حالا شما باور نکن . من و550 داشتم اونم همچین چیزی داشت ولی 7-8 ساعت زودتر از موعد مقرر باطریش تموم میشد . ارزش نداره این ساعته! :2:

Fabio
26-04-2007, 17:05
یه سوال.مگه w810 فرمت های ویدیوییMPEG4 رو پخش نمی کنه ؟! پس چرا وقتی من یک فایل ویدیویی با چنین فرمتی رو روی گوشی می ریزم پخش نمی کنه و به جای View نوشته Send ?!

sony_W810i
26-04-2007, 19:49
یه سوال.مگه w810 فرمت های ویدیوییMPEG4 رو پخش نمی کنه ؟! پس چرا وقتی من یک فایل ویدیویی با چنین فرمتی رو روی گوشی می ریزم پخش نمی کنه و به جای View نوشته Send ?!
...
فایلهای MPEG4 همون MP4 هستش که اگه سایزش درست باشه پخش میشه.. البته اگه کیفیتش زیادی بالا باشه تیک میفته جون CPU گوشی کم میاره...
.................................
حالا همین سوال رو من راجع به فایلهای AAC دارم که گوشی اونارو به عنوان یه فایل نا شناس میشناسه... در حالکیه تو همه سایتها نوشتن MP3/AAC player.. هم واسه w800 هم واسه w810 ولی هیچکدوم نمیتونن پخششون کنن

mostafa_khan
26-04-2007, 22:28
...
فایلهای MPEG4 همون MP4 هستش که اگه سایزش درست باشه پخش میشه.. البته اگه کیفیتش زیادی بالا باشه تیک میفته جون CPU گوشی کم میاره...
حالا همین سوال رو من راجع به فایلهای AAC دارم که گوشی اونارو به عنوان یه فایل نا شناس میشناسه... در حالکیه تو همه سایتها نوشتن MP3/AAC player.. هم واسه w800 هم واسه w810 ولی هیچکدوم نمیتونن پخششون کنن

مطمئنی؟!!باید ساپورت کنه..من که پیش نیومده تا حالا با این پسوند کاری داشته باشم...aac یه حجم کمی داره...اون فایلی که واسه شما رو نمی خونه بگذار تا ببینیم مشکل از کجاست

arizona
26-04-2007, 22:36

آقا جون و810 این داستان رو نداره.تازه اگر هم داشت،بی فایده بود،چون یه ک700 داشتم و وقتی فعالش میکردم ،باطری قورت میداد.

hamid7
27-04-2007, 16:18
غیر فعال کردن دستور pin code بعد از خاموش کردن گوشی؟لطفا

mostafa_khan
27-04-2007, 17:02
غیر فعال کردن دستور pin code بعد از خاموش کردن گوشی؟لطفا

پین کد بعد خاموش کردن؟؟!!!یا بعد روشن کردن؟
من که خوب متوجه سوالت نشدم اما اگه می خواهی پین کد رو حذف کنی:
setting....general.....locks....sim lock.....protection.......off...........پین کدی میدی و دیگه حذف می شه

Badform
27-04-2007, 17:29
سلام.ضمن عرض خسته نباشید.من چون وقت ندارم سرچ کنم.سوالم را اینجا می پرسم .ممنون می شوم جواب بدبد.من کا 750 دارم موقع ضبط صدای مکالمه بوق می زنه.می خواهم که یک 810 بخرم.آیا این امکان را دارد که بدون صدای بوق صدای مکالمه را ضبط کرد؟یا برنامه ای با فرمت جاوا برای این کار هست؟
سوال دیگرم این بود که آیا خواندن فایل های pdf با گوشی های سری دبلیو امکان دارد؟

Scream 4
27-04-2007, 17:50
فارسی ساز سونی اریکسون دابلیو 810 را برایم بفرستید . ( همون زبان فارسی )
متشکرم

sony_W810i
27-04-2007, 23:37
مطمئنی؟!!باید ساپورت کنه..من که پیش نیومده تا حالا با این پسوند کاری داشته باشم...aac یه حجم کمی داره...اون فایلی که واسه شما رو نمی خونه بگذار تا ببینیم مشکل از کجاست

اقا اینم یه فایل AAC
دانلود:

nakhordemast
28-04-2007, 03:57
موفق باشید.

ممنون امتحان کردم و به خوبی جواب داد . بعد این جریان گزینه اولی توی منو آپشن چیه؟ من یه خورده انگولکش کردم دوباره خراب شد . خیلی با پرش تشون میده ام پی 4 ها رو . هر چی هم کیفیت رو آوردم پایین بازم میپرونه . به فایل اولیه هم بستگی داره یا نه ؟ بعصیا رو خوب تبدیل میکنه بعضیا رو خراب میکنه . میشا لطفا تنظیمات مناسب رو بگی؟ طوری که هم حجمش خیلی کم بشه هم کیفیتش خیلی خوب باشه
:40:

nakhordemast
28-04-2007, 03:58

باید پسوندش mp4 باشه . همینه؟

nakhordemast
28-04-2007, 04:02
...

منظور اینه که گوشی میتونه فایل های فشرده شده با متد AAC رو باز خوانی کنه اما منظور این نیست که پسوند فایل هم AAC باشه . AAC متدیه که کوییک تایم داره . حالا در مورد پسوند فایل دقیقا نمیدونم که باید چی باشه .
ببین مثلا میگه که فایل های wav رو میخونه اما خیلی وقت ها هم نمیخونه . به این دلیله که متد ذخیره سازی اطلاعات در فایل رو نمیشناسه . و فقط فایل های wav با فرمت استاندارد رو میخونه خیلی قاطی پاتی گفتم ببخشید ... افتاد حالا؟

^^ HAMID ^^
28-04-2007, 08:01
سلام.ضمن عرض خسته نباشید.من چون وقت ندارم سرچ کنم.سوالم را اینجا می پرسم .ممنون می شوم جواب بدبد.من کا 750 دارم موقع ضبط صدای مکالمه بوق می زنه.می خواهم که یک 810 بخرم.آیا این امکان را دارد که بدون صدای بوق صدای مکالمه را ضبط کرد؟یا برنامه ای با فرمت جاوا برای این کار هست؟

W810 هم موقع ضبط مکالمه بوق میزنه ...دارم یه راهی براش پیدا میکنم..برنامه جاوا هم نیست..اینایی که میخوای با سیمبین حل میشه.از من میشنوی برو یه گوشی سیمبین بگیر...W810 ....هشتاد درصد(80%) مثل K750 هست ...یه چیزایی اضاف داره ...مثل منوی فلش و ویبره تو منو و EDGE (الان ایرانسل راه انداخته) و ............

sony_W810i
28-04-2007, 09:20
منظور اینه که گوشی میتونه فایل های فشرده شده با متد AAC رو باز خوانی کنه اما منظور این نیست که پسوند فایل هم AAC باشه . AAC متدیه که کوییک تایم داره . حالا در مورد پسوند فایل دقیقا نمیدونم که باید چی باشه .
ببین مثلا میگه که فایل های wav رو میخونه اما خیلی وقت ها هم نمیخونه . به این دلیله که متد ذخیره سازی اطلاعات در فایل رو نمیشناسه . و فقط فایل های wav با فرمت استاندارد رو میخونه خیلی قاطی پاتی گفتم ببخشید ... افتاد حالا؟

خوب حد اقل فایلهای ویو رو به عنوانه یه فایل میشناسه ولی AAC رو به عنوان یه فایل ناشناس نشون میده

mania2000
28-04-2007, 15:42
من حدود دو ماهه تمام گوشي هاي سوني اركسون باهم مقايسه كردم w810 هم ازنظر قيمت هم امكانات
بسيار انتخاب خوبي است.

vahid_203
28-04-2007, 21:59
سلام :46:
دوستان من يه منشي واسه w810i مي خوام .. اگه لطف كنيد و لينك بديد ممنون ميشم ..:11:
منتظرم :13:

sony_W810i
29-04-2007, 01:37
دوستان من يه منشي واسه w810i مي خوام .. اگه لطف كنيد و لينك بديد ممنون ميشم ..:11:

پیدا کردی مارو هم بی خبر نذار

nakhordemast
29-04-2007, 08:51

باید برید دفتر مخابراتی سرویس vms خطتون رو فعال کنید . این تنها راهه:46:

mania2000
29-04-2007, 10:34
Sony Ericsson W810i

آنچه در بسته ی خریداری شده ی شما موجود می باشد :
_ گوشی موبایل
_ باتری Li-Ion 900mAh BST-37
_ راهنمای مصرف کننده
_ CD حاوی نرم افزار و برنامه Disk2 Phone
_ کارت حافظه512 مگابایتی MS Duo Pro و تبدیل آن
_ شارژر
_ کابل USB برای اتصال به رایانه

گوشی W810i یک محصول با خواص دو گوشی معروف K750i و W800i می باشد که گوشی از لحاظ طراحی به اولی شباهت داشته و از لحاظ استفاده از کیفیت صوتی و لوگوی واکمن به W800i رفته است . در بسته ی خریداری شده کارت حافظه و گوشی موجود می باشد که البته این گوشی نسل سوم یعنی 3G را پشتیبانی نمی کند و حال که دیگر به آرامی K750 و W800 از گردونه خارج می شوند گوشی های جدید به طور ترکیبی از این دو تولید بازار را به دست خواهد گرفت .

این گوشی جدید دارای کلاس K750i بوده و حتی می توانید بدنه ی آن را با گوشی K750i عوض نمایید . که البته فعالیت خودکار شاتر دوربین در مدل جدید فعال نمی باشد . ابعاد W810i برابر با K750i می باشد که البته این گوشی جدید حدود یک میلی متر نازک تر می باشد (100x46x19.5میلی متر) و هنوز هم سونی اریکسون سعی می کند تمام قابلیت های ممکن را در یک گوشی ایجاد نماید . وزن این گوشی شبیه به K750i نود و نه گرم می باشد که به راحتی در جیب پیراهن و یا شلوار و... جای می گیرد .
این گوشی تنها به رنگ سیاه تولید و به بازار عرضه گردیده است . پلاستیک بدنه ی گوشی سیاه تر و تیره نسبت به K750i می باشد و گوشی به راحتی لیز نمی خورد . برای اولین بار سونی اریکسون از رنگ های مختلفی در دکمه های مختلف گوشی استفاده نموده است . دکمه های نارنجی واکمن در میانه ی گوشی ، دکمه های کنترل منوی نقره ای در کناره ی راست و دکمه ی فلزی رنگ حرکتی جهت دار مجدداً در وسط گوشی و این ترکیب رنگ جالب در میان صفحه ی سیاه گوشی یک تولید جدید برای جوانان را رقم زده است که البته این اقدام شجاعانه ما را به یاد پروژه K700 می اندازد که هم بازار تجاری خوبی و هم جوانان را به سمت خود مجذوب کرد در پشت گوشی نیز در دو جا از رنگ نارنجی استفاده گردیده است و در پشت گوشی لوگوی واکمن و سونی اریکسون به همراه تجهیزات دوربین مشاهده می گردد .
دکمه های کنترل کنار گوشی همانند K750i می باشد و در سمت چپ نیز دکمه های موسیقی گوشی موجود است که به آن مدیا پلیر گفته می شود و می توانید با استفاده از آن ها از تجهیزات رادیوی گوشی نیز بهره بجویید . محل اتصال کارت حافظه نیز کمی پایین تر قرار گرفته است که تا 4 گیگابایت را پشتیبانی می نماید . در سمت راست نیز دکمه های دوتایی کنترل صدا که نقش تعویض کانال ها و رادیو و... را نیز دارد دیده شده و در زیر آن نیز دکمه ی مربوط به عکس برداری دیده می شود و دوربین را در حال استندبای فعال می سازد .

در زیر گوشی نیز محل اتصال پورت کابل اتصال به کامپیوتر دیده می شد و از کابل های گوشی قبلی نیز می توانید استفاده نمایید . دکمه ی روشن و خاموش نیز در بالای گوشی مشاهده شده و قابلیت حرکت بین پروفایل ها را و قفل کردن گوشی را به شما می دهد و پورت ارسال اینفرار نیز در کنار آن دیده می شود .

لنز دوربین در پشت گوشی قرار گرفته است همانند گوشی های K750i و W800i که از نوع ماتریس CMOS می باشد که دارای رزولوشن 2 مگاپیکسل نیز می باشد و تفاوت خاصی بین این بخش از دوربین و کیفیت عکس های گرفته شده توسط آن به دیگر گوشی ها نخواهد داشت . فلاش آن نیز از نوع دیود بوده و می تواند به جای لامپ نیز استفاده گردد .
بلندگوی گوشی نیز که وظیفه ی پخش ملودی ها و پخش مکالمه در حالت بلندگو را به عهده دارد ، در زیر پوشش دوربین قرار گرفته است که شما 3 سوراخ را که در آن پوشش فلزی مخصوص بلندگو نیز مشاهده می شود در زیر دوربین خواهید دید .

بد نیست حال به سراغ قیافه و صورت گوشی برویم که زیبایی های زیادی در آن جمع گردیده است . یک حفره ی کوچک در بالای صفحه نمایش در سمت راست بلندگوی اصلی گوشی قرار گرفته که چراغ چشمک زن آنتن دهی می باشد . همچنین این حفره دارای سنسور روشنایی بوده که در تاریکی و فضای کم نور مسبب روشن شدن چراغ صفحه کلید خواهد گردید . نور پس زمینه گوشی نارنجی بوده و خیلی هم روشن نمی باشد و البته در تاریکی برای روشن کردن کلیدها کفایت می کند از سوی دیگر این مطلب تأثیر زیادی بر راحتی گوشی نخواهد گذارد .
در این گوشی از صفحه نمایش با دیاگنال بالاتر 1.9 اینچ استفاده گردیده است و رزولوشن گوشی نیز 176x220 بوده . با پشتیبانی 262000 رنگ و از نوع TFT می باشد . کیفیت سخت افزاری صفحه نمایش گوشی تا حد زیادی ارتقاء یافته است و رفتار مناسب تری را در برابر نورخورشید نسبت به K750i نشان می دهد . 6 خط نوشته و 4 خط توضیحات نیز برروی صفحه جای می گیرد و فونت نوشته ها شبیه به آنچه در مدل های پیشین استفاده شده می باشد و شباهت زیادی به W900i داشته و صفحه نمایش در حالت استندبای کم رنگ شده و سپس ساعت دیجیتال برروی آن نقش می بندد .

نکته ی اصلی در رابطه با دکمه های چند منظوره می باشد که با دکمه ی C و بازگشت ترکیب گردیده است که در یک حالت دوتایی عمودی موجود می باشند و دکمه های فعال سازی واکمن و دسترسی به منو نیز در نزدیکی آن ها قرار گرفته است . در مدل های دیگر دکمه ی Joystick به علت موقعیت خاصی که داشت به سرعت کثیف شده و باید آن را هر چند وقت یک بار تمیز می کردید که در W810i این Joystick تغییرات ظاهری یافته تا این شکل نیز برطرف گردد و دیگر حرکتی نبوده و به روی دکمه ی وسط و یا جهت ها باید فشار بیاورید و این دکمه از جنس فلز می باشد .
کیفیت این دکمه بسیار خوب بوده و لمس آن لذت بخش می باشد و 4 جهته می باشد که البته می توان آن را در برخی بازی ها به طور 8 جهته نیز استفاده نمود .

دکمه های شماره گیری شبیه به دکمه های T610 می باشد و حرکت راحت تری را نسبت به دکمه های K750i دارند و کار با آن ها کاملاً راحت به نظر می رسد ولی نکته ی دیگر این است که برروی صفحه کلید و دکمه ها تنها جای حروف یک زبان وجود خواهد داشت و این به علت اندازه ی کوچک دکمه ها می باشد .
خیلی ها نگران برچسب لوگوی پایین گوشی می باشند که باید بگوییم این برچسب تقریباً جزئی از گوشی بوده و حتی ما با چاقو سعی کردیم آن را بکنیم که پس از 10 دقیقه تلاش متوجه شدیم که در واقع روی این برچسب از یک طلق سرتاسری ترانسپرنت استفاده گردیده و اصلاً نباید نگران کنده شدن و یا خدشه دار شدن آن باشید .

در پشت گوشی ، باتری گوشی قرار گرفته است که بدون هیچ گونه لقی می باشد و به راحتی نیز باز می گردد . کافی است کمی برروی لوگوی واکمن فشار آورده و سپس آن را به بالا بکشید .
باتری گوشی از نوع Li-Pol با گنجایش 900mAh می باشد و بنابر گفته ی سازنده قابلیت کارکرد تا 370 ساعت در حالت استندبای و 8.4 ساعت در حالت مکالمه را دارا می باشد . در یکی از آزمایشات انجام شده گوشی 2 روز با یک ساعت مکالمه و بیش از یک ساعت کار با دیگر کارآیی های گوشی به کار خود ادامه داد و تفاوتی مابین آن و K750i دیده نمی شد . شارژ کامل دستگاه نیز یک ساعت و چهل دقیقه به طول می انجامد البته طول عمر باتری به علت حدود 5 الی 10 درصد ذخیره ی انرژی بالاتر کمی بیشتر شده است و SP Java Mark06 نتیجه ی کارکرد باتری را 12.2 ساعت و 776 با آزمون اعلام داشته است .

تفاوت های دیگر این گوشی با K750i و W800i :
W810i دارای تمامی نوآوری های موجود در W550i و W900i می باشد به جز شتابنده ی 3D و قابلیت دسترسی به 20 مگابایت حافظه را در آن نیز خواهید داشت . البته منوهای گوشی تغییرات خاصی را نیافته است و تغییرات واضحی در آیکن های پیام ها ایجاد شده است که کاملاً هم مشهود می باشد و البته سازنده سعی نموده کاملاً تمامی ظواهر گوشی را به گوشی های مدرن نزدیک نماید و شاید در برخی موارد شما را کاملاً به یاد برنامه ی MS Out Look بیاندازد و خیلی زبانه ها و آیکن ها در ابتدای کار غیرمعمول و بلا استفاده نشان می دهد که به مرور زمان به آن ها عادت خواهید نمود .

تغییر اصلی دیگری که در گوشی داده شده است تغییراتی می باشد که در جزئیات حافظه ، محتویات سیم ، گوشی و کارت حافظه داده شده است . به عنوان مثال در منوی Image (تصاویر) در زبانه اول حالت کلی وجود دارد که در تمام سونی اریکسون ها همین گونه است و وقتی روی یک پوشه و یا فایل می روید محل ذخیره ی آن پررنگ می گردد و در W900i محتویات کارت و محتویات گوشی در دو لیست جداگانه نمایش داده می شد .

متأسفانه فایل های سیستمی قابلیت کپی را ندارد و تنها پوشه های موجود در گوشی در این بخش های سیستمی قابلیت انتقال و کپی را خواهند داشت . به عنوان مثال پوشه های شامل فایل های موسیقی قابل انتقال می باشند و این بسیار برای برخی فایل ها سخت بوده و تنها از طریق کامپیوتر برخی جابه جایی ها امکان پذیر است . یک نکته ی مهم دیگر قابلیت ذخیره شماره ها در کارت حافظه می باشد و یا این که از آن ها در کارت حافظه نسخه ی پشتیبان بگیریم البته این قابلیت برای اورگانایزر دستگاه در حال حاضر موجود نمی باشد که البته همانند P990 در اکثر گوشی این کارآیی موجود است .
وقتی تاریخ تولد یک فرد را در دفترچه تلفن وارد می کنید این تاریخ در ارگانایزر یک سال قبل و یک سال بعد ثبت می گردد . شما به راحتی می توانید از طریق کابل نیز بدون ایجاد هیچ مشکلی به کامپیوتر شخصی متصل گردید این گوشی به طور خودکار توسط ویندوز XP شناسایی می گردد (سرویس پک 2) .
در حین اتصال و انتقال اطلاعات از این طریق تمامی قسمت های رادیویی و آنتن دهی گوشی قطع می گردد در نتیجه شما نمی توانید به طور هم زمان هم از گوشی استفاده نموده و هم عملیات انتقال اطلاعات را انجام دهید . همچنین نرم افزار گوشی اجازه ی به روزآوری خودکار را به شما می دهد .
پشتیبانی منوی فعال ، تفاوت موجود میان این گوشی و گوشی W800i می باشد البته تغییرات فراوان نمی باشد و از طریق این منو می توانید به اجزای داخلی دسترسی پیدا کنید . به عنوان مثال منوی بلوتوث بیرون آمدن از حالت استندبای هم از طریق فشردن دکمه ی Back و هم از طریق فشردن دکمه ی Joystick امکان پذیر است . Themeها در این گوشی شباهت بسیار زیادی با Theme های موجود در W550i دارد . که علاوه بر ظاهر ، شکل و حالت منوها را تغییر می دهد . به عنوان مثال منوی اکولایزر به صورت افقی ظاهر می شود و در مجموع تغییر Theme ها حالت جدیدی به گوشی شما خواهد داد . خاطر نشان می کنم که پیام های ایمیل قابل ذخیره سازی در کارت حافظه می باشد . همچنین شما دارای نرم افزار مخصوص انتقال اطلاعات به کامپیوتر نیز می باشید و خاطر نشان می کنم ویرایش قبلی این برنامه قابل استفاده در این گوشی نمی باشد .

منو (Menu) :
ترتیب و شکل گیری منوها مربوط به آخرین نسل تولیدات سونی اریکسون می باشد که از نوع منوی فعال است و با استفاده از کلید حرکتی مابین برچسب های منو می توانید آزادانه حرکت کنید . منوی اصلی در یک ماتریس 3x4 ظاهر گردیده است که می توانید در آن از کدهای دسترسی سریع نیز استفاده نمایید .

برای وارد نمودن زبان کافیست ابتدا کلید مربع (#) را فشار داده تا لیست زبان های موجود در گوشی آشکار گردد و شما از میان آن ها زبان مورد نظر خود را انتخاب نمایید . در نمایش زیرمنوها شما قابلیت نمایش افقی منوها را نیز خواهید داشت . یعنی در زیرمنوها شما می توانید مابین زبانه های مختلف حرکت نموده و علاوه بر دیدن لیست تماس های از دست رفته به عنوان مثال می توانید لیست دیگر تماس ها را نیز در زبانه ی مخصوص خود مشاهده کنید . این سیستم در دفترچه تلفن گوشی نیز موجود می باشد .

دفترچه تلفن(Phone Book) :
تا 1000 ورودی قابل ذخیره سازی در حافظه ی گوشی می باشد که حدوداً 5000 شماره تلفن در مجموع خواهد گردید که فکر می کنم برای تمامی دوستان و آشنایان کفایت می کند و برای هر نام شما قابلیت ذخیره ی چندین شماره تلفن را خواهید داشت . همچنین قابلیت افزودن آدرس email ، آدرس پستی و شماره ی IM و دیگر اطلاعات مربوط به یک فرد را در دفترچه تلفن خواهید داشت و شما قابلیت ذخیره سازی برحسب نام و یا نام فامیل را خواهید داشت که البته تنها برحسب یکی از این حالت ها ذخیره می شود .
این گونه ترتیب دادن به خصوص در حین انتقال اطلاعات به رایانه از اهمیت بالایی برخوردار می باشد و در غیر این صورت زیاد ضروری و مهم نخواهد بود . هر شماره تماس می تواند زنگ مخصوص به خود و تصویر مخصوص به خود را داشته باشد . همچنین شما می توانید تاریخ تولد هر فرد را نیز به اورگانایزر ارسال نمایید . در حین وارد نمودن اطلاعات شما قادر به حرکت میان زبان های مختلف برای پرنمودن اطلاعات مربوط به یک تماس می باشید که این حالت و قابلیت حرکت افقی میان این زبانه ها شما را به یاد برنامه Out Look خواهد انداخت . شما قابلیت ذخیره ی نام ها برحسب شماره گیری صوتی نیز می باشید که تا 40 فرمان صوتی را می توانید بیافزایید .
همچنین شما دارای امکان ذخیره سازی و ایجاد نسخه ی پشتیبان از تمامی این تماس ها در کارت حافظه گوشی نیز می باشید. در کنار تمامی این کارآیی ها ، مدل W810i اطلاعات مربوط به دفترچه تلفن را می تواند از طریق بلوتوث از دیگر گوشی ها نیز دریافت نماید که این عمل شامل نام و تصاویر افراد نیز می شود و این کار با سرعت قابل قبولی انجام می پذیرد . گروه های تماس نیز در این گوشی موجودند که البته تنها در حالت ارسال پیام های گروهی مورد استفاده خواهند داشت .

پیام ها (Messages) :
تمامی کارآیی ها برای پیام ها عادی می باشد و پیام ها قابل ذخیره سازی در گوشی و یا در سیم کارت می باشند . همچنین این بخش مجهز به کارآیی Chat نیز می باشد و تعدادی پیام پیش فرض نیز در گوشی موجود بوده و مجموعاً گوشی شباهت زیادی در این بخش با دیگر تولیدات سونی اریکسون دارد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گوشی همچنین مجهز به پیام های MMS و email نیز می باشد و شما دیگر از طریق MMS می توانید کلیپ های ساخته شده ی مولتی مدیای خود را نیز ارسال نمایید و گوشی مجهز به پیام های Instant Mes. نیز می باشد که در گوشی ذخیره نشده و تنها برروی صفحه نقش می بندند و شبیه آن ها را نیز فبلاً در نوکیا دیده بودیم .

لیست تماس ها (Call List) :
در لیست کلی تماس ها شما قابلیت ذخیره ی 30 شماره ی آخر را خواهید داشت که تاریخ و زمان آن ها نیز در کنار آن ها درج خواهد گردید . در کنار هر شماره نیز آیکنی مبنی بر نوع تماس درج می گردد و همچنین در لیست کلی آیکنی موجود بوده که نشان می دهد شماره در سیم و یا در گوشی ذخیره گردیده است و در این لیست نیز می توانید مابین زبانه های افقی این بخش حرکت نمایید و به راحتی تماس های مختلف گوشی را مشاهده نمایید و کاملاً در وقت خود صرفه جویی نمایید .

سرگرمی (Entertainment) :
این کارآیی اجازه ی دسترسی به آلبوم را به شما خواهد داد . همچنین لیست فایل های موسیقی کارآیی دیگری است که بسیار جالب بوده و در این بخش موجود می باشد و همچنین دارای Music DJ برای ساخت فایل های موسیقی DJ به صورت ترکیبی از 4 موسیقی دیگر می باشید .

یک نسخه ی پیشرفته از این برنامه با نام Video DJ نیز برروی گوشی موجود بوده که علاوه بر موسیقی می توانید تصاویر را نیز به آن افزوده و یک کلیپ زیبا تهیه نمایید که با فرمت 3GP ذخیره می گردد و قابل ارسال از طریق MMS و یا email می باشد . همچنین شما دارای یک ویرایشگر تصویری به نام Photo DJ نیز می باشید که به شما اجازه ی طراحی و تولید تصاویر ساده را می دهد .

ریموت کنترل (Remote Control) :
این برنامه به شما اجازه ی کنترل از راه دور بیشتر دستگاه های الکترونیکی مجهز به بلوتوث را می دهد. که یک کارآیی استاندارد در محصولات اخیر این کارخانه می باشد .

ضبط کننده ی صدا (Sound Recorder) :
یک ضبط صوت که قابلیت ذخیره ی پیام های صوتی و حتی ذخیره فایل های صوتی برای اجراء به عنوان زنگ گوشی نیز امکان پذیر بوده و نکته ی مهم آن که شما قابلیت ذخیره ی مکالمه تلفنی را نیز البته با کمک دکمه های کانتکس در این کارآیی دارید که محدودیت زمانی نیز برای آن قرار داده نشده است .

بازی (Games) :
دو بازی در گوشی موجود می باشد که یکی JC Does Texas و دیگری Quadra POP می باشد .

Organizer :
کارآیی های زیادی در این قسمت گوشی نهفته گردیده است که در ابتدا به تقویم گوشی می پردازیم . سه روش مختلف برای مشاهده ی تقویم موجود می باشد که هفتگی ، ماهیانه و روزانه می باشد که در حالت روزانه شما لیست کارهای موجود در روز را مشاهده خواهید نمود و البته تمامی قسمت ها همانند گوشی های قبلی می باشد . شما حتی قابلیت ذکر محل و زمان ملاقات خود را نیز خواهید داشت و نوع قرار خود را از بین 6 حالت موجود در گوشی می توانید انتخاب نمایید . البته برای قرارهای تکراری تنظیماتی وجود دارد که ما آن را نیافتیم ، قسمت یادآوری کننده ی دستگاه می تواند حتی در حالتی که گوشی خاموش باشد نیز به کار خود ادامه دهد که البته باید در تنظیمات آن لحاظ گردد .
لیست انجام وظایف مانند گوشی های قبلی بوده و تنها دو نوع کار در این قسمت موجود می باشد که البته کفایت می کند . گوشی مجهز به سیستم کامل جستجو در تقویم و تاریخ ها می باشد و کافیست نکته ی مورد نظر خود را در آن وارد نمایید تا برحسب آن در تقویم جستجو انجام پذیرد . سیستم جستجوی تقویم حتی با وجود حدود 100 قرار در گوشی باز هم با سرعت انجام می پذیرد .
رویدادهای موجود در بخش برنامه ریزی قابل ارسال به دیگر وسایل را از طریق اینفرارد و یا بلوتوث دارا می باشند و کافی است شما یک بازه ی زمانی از تقویم را انتخاب نمایید تا اطلاعات موجود در این قسمت به دستگاه مورد نظر ارسال گردد . البته برای دریافت اطلاعات باید تمام مراتب همخوانی و سازگاری طی گردد ، همچنین شما می توانید این اطلاعات را از طریق اینفرارد نیز به تلویزیون ارسال دارید که البته در صورتی که امکان نشان دادن آن را نداشت ، مشکل در طریقه ی دریافت اطلاعات و عدم سازگاری می باشد . از این حالت شما قابلیت دریافت اطلاعات را بدون استفاده از نرم افزار اضافه تری از طریق رایانه شخصی خود نیز خواهید داشت .

نوشته ها (Notes) :
در گوشی قابلیت ذخیره ی نوشته های کوچک را خواهید داشت و در لیست نوشته ها با اولین کلمه ی آغازینشان نمایش داده می شوند که البته اگر حرف اول کلیدی نباشد در میان تعداد زیادی نوشته ، جستجوی متن خاصی آسان نخواهد بود .

زنگ بیداری (Alarm Clock) :
زنگ گوشی قابل تنظیم برای حالت منظم و روزانه و یا حالت نامنظم و روزهای به خصوصی از هفته می باشد و زنگ گوشی حتی زمانی که گوشی خاموش باشد نیز به کار خود ادامه می دهد . همچنین می توانید از صدای رادیو به عنوان زنگ گوشی استفاده نمایید . گوشی مجهز به یک تایمر و یک کرونومتر می باشد و در کنار این برنامه ها ، یک یادآوری کننده ی کدهای ذخیره شده نیز موجود می باشد و گوشی مجهز به ماشین حساب ساده نیز می باشد و برنامه ی ساعت جهانی نیز در این بخش قرار گرفته است .

اتصالات (Connectivity) :
این آیتم منو قسمت های ارتباطی گوشی را شامل می گردد که از آن جمله WAP ، GPRS EDGE بلوتوث و اتصال به کامپیوتر را می توان نام برد و ما دیگر به شرح جزئیات استاندار استفاده از هر یک نمی پردازیم . لازم به ذکر است که بلوتوث دستگاه کاملاً مناسب بوده و برقراری ارتباط با آن کاملاً بدون مشکل می باشد . همچنین گوشی پروفایل HID را نیز پشتیبانی کرده و تمامی پروفایل های زیر توسط بلوتوث دستگاه پشتیبانی می گردد :

- Dial-up networking profile

- Generic Access profile

- Generic Object Exchange profile

- Object Push profile

- Serial Port profile

- Handsfree profile

- Headset profile

- Synchronization profile

- Basic Imaging profile

- File Transfer profile

- HID profile

- SyncML OBEX binding

- JSR-82 Java API

WAP :
در این بخش از WAP Browser ویرایش 2 استفاده گردیده است که یک نکته ی مهم در انتقال الکترونیکی اطلاعات می باشد و از طریق آن می توانید تم های جدید و تصاویر پس زمینه ی جدید و... را دانلود نمایید .

تنظیمات (Setting) :
تمامی آیتم های مربوط به کارآیی های مختلف یک گوشی در این بخش موجود می باشد . تمامی آپشن ها مثل گوشی های قبلی بوده و نیازی به توضیح آن ها نمی باشد و شاید تنها می توانیم به حضور تم های جدید متذکر گردیم .

File Manager Memory Size :
تا 20 مگابایت حافظه در این گوشی موجود می باشدکه مورد استفاده ی شما قرار گیرد و می توانید اطلاعات را در آن ذخیره نمایید البته فضاهایی از حافظه نیز به دفترچه تلفن و لیست تماس ها و... اختصاص داده شده است . یک مدیر فایل File Manager ساده نیز در گوشی موجود می باشد که به شما اجازه ی ترتیب دادن فایل ها و پوشه ها را می دهد و شما قابلیت تولید پوشه هایی را برحسب سلیقه ی خود نیز خواهید داشت و گوشی می تواند نقش یک مخزن اطلاعات را نیز برای شما ایفا نماید .

پخش کننده (Player) :
یک پخش کننده ی Mp3 ، 3GP و Mpeg4 در این قسمت موجود می باشد و می توانید با کیفیت عالی به موسیقی گوش فرا دهید و اکولایزر گوشی نیز دارای تنظیمات پیش فرض می باشد و همچنین درکنار این تنظیمات شما قابلیت ساخت تنظیمات برحسب سلیقه ی خود نیز خواهید داشت و تنظیمات اکولایزر کاملاً برروی کیفیت صوتی تأثیر گذار است .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و در این سعی شده کیفیت بالای W800i مجدداً تکرار گردد و کاملاً سعی شده یک ابزار چند کاره Multi task ارائه گردد .

رادیو (Radio) :
شما قابلیت ذخیره ی 20 ایستگاه رادیویی رادارید . همچنین گوشی مجهز به سیستم RDS می باشد و کیفیت رادیوی گوشی شباهت فراوانی به K750i دارد و هدست HPM-70 نیز در بسته ی گوشی موجود می باشد ولی این هدست دارای قسمت لاستیکی برای آویزان شدن دور گردن ندارد و البته ساختار راحت تر و بهتری داشته و کیفیت انتقال آن نیز پایین تر می باشد .

دوربین (Camera) :
کیفیت دوربین گوشی کاملاً شبیه به سونی اریکسون K750i می باشد و نکته ی مهم آن که دوربین گوشی دارای کیفیت بالایی در بین گوشی های موجود می باشد و حقیقتاً لغت بهترین ، برازنده ی این گوشی می باشد ولی نبود پوشش برروی دوربین گوشی یک نکته ی منفی موجود در گوشی می باشد که باعث خاک گرفتن و کثیف شدن آن خواهد گردید .

کیفیت کارکرد گوشی :
نتایج گرفته شده از این گوشی در قیاس با گوشی های K750i و W800i درج گردیده که مشاهده خواهید نمود :

K750i

W810i
JBenchmark 1

4059

3082

Details
Text

1070

747
2D Shapes

967

779
3D Shapes

698

485
Fill Rate

386

421
Animation

938

650
Screen Width

176

176
Screen Height

176

176
Color Screen

true

true
Number of Colors

65536

65536
Double Buffer

true

true
Total Memory

1048572

1048512
Free Memory

983316

946976

CLDC - 1.1.1

Microedition Profile MIDP-1.0 MIDP-2.0

K750i

W810i
JBenchmark 2

177

3082

Details
Image manipulation

350

178
Text

235

354
Sprites

330

209
3d Transform

362

253
User Interface

277

51
Screen Width

176

176
Screen Height

176

176
Color Screen

true

true
Number of Colors

65536

65536
JPEG Support

true

true
Transparency (Alpha Level)

254
Total Memory

1048572

1048512
Free Memory

957932

910240

CLDC - 1.1

Microedition Profile MIDP-2.0

Microedition Platform: R4CA021

Microedition Encoding: ISO-8859-1

k750i

W810i
JBenchmark 3D HQ

126

103
JBenchmark 3D LQ

206

166
Triangles ps:

44257

13156
kTexes ps:

1589

860
Screen(canvas)width:

176

176
Screen(canvas)height:

176

220

3D Subsystem
M3G Version:

1

1
Antialaising:

false

false
True color:

false

false
Dithering:

false

false
Mipmapping:

true

true
Perspective correction:

true

true
Local camera lighting:

false

false
Max lights:

8
Max Viewport dimensions:

1024

1024
Max Texture Dimensions:

256

256
Max Sprite Crop Dimensions:

1024

1024
Max Transforms Per Vertex:

3

3
Number of Texture Units:

2
Other properties:

Color Screen

true

true
Number of colors

1024

65536
Transparency (alpha level)

256
Double buffer

true
Total memory:

1024

1048512
Free memory:

1024

896512
MicroEdition Configuration

CLDC-1.1
MicroEdition Profiles:

MIDP-2.0
Microedition Platform:

j2me
Microedition Encoding:

ISO-8859-1
Microedition Locale

en
Microedition Communication ports:

null
Microedition Hostname:

null

3.1.0

k750i

W810i
Rendering Quality:

Bilinear filtering:

Failrule (73%)

Failrule (69%)
Trilinear Filtering:

Not supported

Not supported
Perspective correction:

Failrule (57%)

Failrule (58%)
Z-buffer depth:

14 bit

14 bit or higher

Perfomance
Smooth triangles:

20549

19070
Textured triangles:

15138

12057
Fill rate:

552 kTexels

432 kTexels
Gaming:

66 (2.2 fps)

54 (1.8 fps)

4.0.2

و درنهایت :
در انتها باید گفت که دلیل خاص برای تعویض گوشی های K750i و یا W800i با این گوشی دیده نمی شود و شاید تنها کاراکتر برگزیده ی گوشی پشتیبانی EDGE و حالت چهار باند GSM 850 می باشد . خاطر نشان می کنم که نرم افزارهای گوشی W810i قابل اجرا برروی K750i و یا W800i نمی باشند .
با این که این گوشی یک مدل جدید می باشد باید گفت که عمر بازار گوشی حدود یک سال خواهد بود در 2 ماه اول تولید گوشی بدون رقیب بود ولی بعد از آن رقابت گوشی با 6233 نوکیا آغاز گردید که ما نیز کمی به این مقایسه می پردازیم :
باند : سونی اریکسون گوشی 4 باند تولید نموده است که البته UMTS را پشتیبانی نمی کند و 6233 نیز GSM 850 را نشناخته ولی در سیستم UMTS به خوبی کار می کند و تعداد مصرف کنندگان UMTS افزایش یافته و همه ی آن ها 6233 را انتخاب خواهند نمود .
ابعاد : تفاوت اساسی مابین دو گوشی W810i و 6233 نمی باشد و وزن اولی 99 گرم و دومی 110 گرم می باشد .
صفحه نمایش : هر دو گوشی دارای صفحات TFT بوده ، سونی اریکسون دارای رزولوشن 176x220و نوکیا دارای رزولوشن QVGA می باشد .
حافظه : حافظه ی درونی گوشی W810i بیست مگابایت بوده در حالی که 6233 دارای تنها 6 مگابایت حافظه ی داخلی می باشد که البته W810i کارت حافظه 512 مگابایتی درون خود دارد و نوکیا از Micro SD با حافظه ی 64 مگابایت بهره می جوید که اگر ناراحت بودید می توانید کارت 512 مگابایتی را خودتان خریداری کنید .
بلوتوث : نوکیا هم از ویرایش 2 بلوتوث با پروفایل EDR بهره جسته ولی در سونی اریکسون این بلوتوث 2 ، A2DP را پشتیانی نمی کند .
دوربین : هر دو گوشی 2 مگاپیکسل دوربین دارند که البته کیفیت عکس سونی اریکسون بالاتر است .
صوتی : دو سیستم مختلف در این بخش برروی دو گوشی موجود بوده که تقریباً هم قابل قیاس می باشند که البته تولید واکمن کیفیت هدفون های بالاتری را دارا می باشد و نرم افزار Disk2 Phone نیز آن را کامل می کند که در نوکیا هم با یک هدفون خوب ، همین کیفیت را می توانید تجربه کنید . در نوکیا شما از سری 40 ویرایش 3 بهره می جویید و قابلیت خواندن و مشاهده ی فایل های PDF و Office را خواهید داشت که در W810i خبری از این کارآیی نمی باشد .
به هر حال K750i مدت های مدیدی بدون رقیب به فروش بالای خود ادامه داد و حتی در حال حاضر نیز در حال فروش مناسبی می باشد . این گوشی هم تا زمانی که نوکیا 6233 پا به بازار نگذاشته بود کاملاً بدون رقیب به فروش خود ادامه می داد ولی کارآیی های برتر 6233 در برخی موارد کار دست W810i داد .
مدل بعدی که قرار است به بازار بیاید مطمئناً باید مجهز به صفحه نمایش QVGA و یک دوربین 3 مگاپیکسلی باشد و پروفایل آن نیز باید تکمیل گردد .

ShahabSAMSUNG
29-04-2007, 12:35
سلام دوستان.

من هم به جمع شما پیوستم. بابام یه w810 خرید. منم نامردی نکردم و گوشی خودمو دادم به بابام و W810 رو ازش گرفتم.

حالا یه سوال دارم.
برنامه ریموت کنترل قبلاً دیده بودم. برای این گوشی همچین چیزی وجود داره؟

c0rd3r
29-04-2007, 14:14
سلام دوستان.

من هم به جمع شما پیوستم. بابام یه w810 خرید. منم نامردی نکردم و گوشی خودمو دادم به بابام و W810 رو ازش گرفتم.

حالا یه سوال دارم.

بله . تو انجمن سونی تاپیکش هست .

mostafa_khan
29-04-2007, 22:44
سلام دوستان.

حالا یه سوال دارم.

به به ببین کی امده این تاپیک
اق شهاب سامسونگیه امده...ببین چه با ناز امده:31: :10: (اینم مراسم خوش امد گویی )
بهنام جواب شما رو داد...خواستم فقط یه چاق سلامتی کنم:20:

arash_a
30-04-2007, 16:27
سلام

دوست من یه W810 شماره سریال درست داره .
و الان می خواد اونو بفروشه .
از من راهنمایی خواست که چند بفروشم من هم اومدم اینجا از اساتید کمک بگیرم ممنون میشم کمک کنید .
اینم بگم که متاسفانه Cd راه انداز و کابل اسپیکر گوشی رو گم کرده .
با این اوضاع اونو چند بدیم خوبه .( ماکزیمم و مینیمم چند؟ )

مرسی

masoud_ac
30-04-2007, 18:45
ممنون امتحان کردم و به خوبی جواب داد . بعد این جریان گزینه اولی توی منو آپشن چیه؟ من یه خورده انگولکش کردم دوباره خراب شد . خیلی با پرش تشون میده ام پی 4 ها رو . هر چی هم کیفیت رو آوردم پایین بازم میپرونه . به فایل اولیه هم بستگی داره یا نه ؟ بعصیا رو خوب تبدیل میکنه بعضیا رو خراب میکنه . میشا لطفا تنظیمات مناسب رو بگی؟ طوری که هم حجمش خیلی کم بشه هم کیفیتش خیلی خوب باشه

برو تو option قسمت ...............setup destination قسمت video و bitrate رو کم کن معمولاً 64 تا 128 خوبه و بعد به قسمت Audio برو و bitrate اون هم کم کن اینم 64 خوبه اگه کیفیت صدا تو تصویر واسط مهمه تا 128 خوبه

masoud_ac
30-04-2007, 19:58
حالا یه راه بهتر برای تبدیل کلیپ های تصویری به فرمت های 3GP و Mp4 با برنامه ی : MPEG4 DIRECT MAKER 5.0.3
ابتدا برنامه را باز کنید و به قسمت Functions بروید و قسمت VDC/MPEG/AVI/WMV/ASF/VOB CONVERTER یا با زدن کلیدF5 به قسمت تبدیل کننده وارد میشوید سپس از منوی OPTION گزینه ی Select Destination File Format گزینه ی MP4/MOV/3GP(Video Only) Format را انتخاب کنید.
سپس از منوی Option گزینه ی Setup Destination File Format And Folder یا کلید F12 را بزنید. در تب Format قسمت Profile در File Format میتوانید فرمت مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید.(MP4 , 3GP AAC , 3GP AMR)
بهترین گزینه برای تبدیل کلیپ تصویری به کلیپ موبایل گزینه ی 3GP AAC Audio For Music میباشد چون هم از کیفیت بالا بر خوردار است و هم همهی گوشی این نوع فرمت را ساپورت میکنند.
نکته : شما میتوانید کیفیت این نوع فرمت را کم و زیاد کنید برای بالا بردن کیفیت صدا در تب Audio و Bitrate آن را کم و زیاد کنید.(این عمل برای تمامی فرمت ها مثل MP4 , 3GP , ..... شبیه به هم و یکسان است )
و نکته ی مهم این که : شما باید سایزی را به کلیپ بدهید که گوشی بتواند آن را اجرا کند. برای تغییر سایز باید به منوی Option گزینه ی Resizing And Changing Framrate یا زدن کلید F11 به پنجره ی Setup Video Source Option میروید و در قسمت Image Resizing تیک Enable Resizing را بگزارید و Reslution را روی 144×176 بگزارید.
بعد فایل خود را میتوانید از منوی فایل گزینه ی Open VCD/MPEG/AVI/WMV/ASF/VOB files به داخل برنامه منتقل کنید و دکمه ی قرمز رنگ Convert All Checked Files یا دکمه ی Ctrl+C را بزنید. تیک کنار فایل تصویری هم فراموش نشه.
موفق باشید .
اگه بازم مشکلی بود بگید تا رفعش کنیم.

masoud_ac
30-04-2007, 20:03
حالا یه راه بهتر برای تبدیل کلیپ های تصویری به فرمت های 3GP و Mp4 با برنامه ی : MPEG4 DIRECT MAKER 5.0.3
ابتدا برنامه را باز کنید و به قسمت Functions بروید و قسمت VDC/MPEG/AVI/WMV/ASF/VOB CONVERTER یا با زدن کلیدF5 به قسمت تبدیل کننده وارد میشوید سپس از منوی OPTION گزینه ی Select Destination File Format گزینه ی MP4/MOV/3GP(Video Only) Format را انتخاب کنید.
سپس از منوی Option گزینه ی Setup Destination File Format And Folder یا کلید F12 را بزنید. در تب Format قسمت Profile در File Format میتوانید فرمت مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید.(MP4 , 3GP AAC , 3GP AMR)
بهترین گزینه برای تبدیل کلیپ تصویری به کلیپ موبایل گزینه ی 3GP AAC Audio For Music میباشد چون هم از کیفیت بالا بر خوردار است و هم همهی گوشی این نوع فرمت را ساپورت میکنند.
نکته : شما میتوانید کیفیت این نوع فرمت را کم و زیاد کنید برای بالا بردن کیفیت صدا در تب Audio و Bitrate آن را کم و زیاد کنید.(این عمل برای تمامی فرمت ها مثل MP4 , 3GP , ..... شبیه به هم و یکسان است )
و نکته ی مهم این که : شما باید سایزی را به کلیپ بدهید که گوشی بتواند آن را اجرا کند. برای تغییر سایز باید به منوی Option گزینه ی Resizing And Changing Framrate یا زدن کلید F11 به پنجره ی Setup Video Source Option میروید و در قسمت Image Resizing تیک Enable Resizing را بگزارید و Reslution را روی 144×176 بگزارید.
بعد فایل خود را میتوانید از منوی فایل گزینه ی Open VCD/MPEG/AVI/WMV/ASF/VOB files به داخل برنامه منتقل کنید و دکمه ی قرمز رنگ Convert All Checked Files یا دکمه ی Ctrl+C را بزنید. تیک کنار فایل تصویری هم فراموش نشه.
موفق باشید .
اگه بازم مشکلی بود بگید تا رفعش کنیم.

مهدی58
30-04-2007, 22:18
اسلام
با كمك اطلاعاتي كه در اين سايت بود بالاخره منم رفتم توي ليست سياه W810
'گذشته از از خوش آمدگويي آقا من با اينكه تاريخ وساعت گوشي رو تنظيم كردم اما وقتي گزارش رسيد اس ام اس دريافت ميكنم ساعت گزارش يه چيز عجيب غريبه اصلا ارتباطي به ساعت وتاريخ گوشيم نداره كسي ميدونه چه جوري ميشه اين مشكل رو حل كرد به خاطر گوشي قبليم بد جوري به گزارش رسيد وساعت وتاريخش عادت كردم اين 810 حالمو گرفته.نميزاره از بقيه چيزا لذت ببرم
لطفا كمك :19: :19:

ShahabSAMSUNG
01-05-2007, 01:07
بله . تو انجمن سونی تاپیکش هست .

راستش من پیداش نکردم. واسه همین پرسیدم. اول دنبالش گشتم.

به به ببین کی امده این تاپیک
اق شهاب سامسونگیه امده...ببین چه با ناز امده:31: :10: (اینم مراسم خوش امد گویی )
بهنام جواب شما رو داد...خواستم فقط یه چاق سلامتی کنم:20:

:31: چاکرتم مصطفی جون.

R.Shams
01-05-2007, 01:45
یک دنیا تشکر مشکل حل شد فکر کنم ایراد ناشی از یک روز قبل از عکسبرداری از دسکتاپم بوده که 110 داشت میومد گیر بده مموری را در آوردم (گوشی هم روشن بود) و بعد جا زدم و چون عکس گرفته شده می خواست روی مموری سیو بشه و نمی شد کلا از محیط عکس برداری خارج میشد و به صفحه اصلی میومد
هر وقت مشكلت برطرف نشد با اين كار يه بار مموري رو با خود گوشي فرمت كن درست ميشه.

nakhordemast
01-05-2007, 03:00
برو تو option قسمت ...............setup destination قسمت video و bitrate رو کم کن معمولاً 64 تا 128 خوبه و بعد به قسمت Audio برو و bitrate اون هم کم کن اینم 64 خوبه اگه کیفیت صدا تو تصویر واسط مهمه تا 128 خوبه

ممنونم زحمت کشیدید . امتحان میکنم.

nakhordemast
01-05-2007, 03:02
اسلام
با كمك اطلاعاتي كه در اين سايت بود بالاخره منم رفتم توي ليست سياه W810
'گذشته از از خوش آمدگويي آقا من با اينكه تاريخ وساعت گوشي رو تنظيم كردم اما وقتي گزارش رسيد اس ام اس دريافت ميكنم ساعت گزارش يه چيز عجيب غريبه اصلا ارتباطي به ساعت وتاريخ گوشيم نداره كسي ميدونه چه جوري ميشه اين مشكل رو حل كرد به خاطر گوشي قبليم بد جوري به گزارش رسيد وساعت وتاريخش عادت كردم اين 810 حالمو گرفته.نميزاره از بقيه چيزا لذت ببرم
لطفا كمك :19: :19:

تبریکات ما را بپذیرید:10:
هر چی سونی اریکسون دیدن توی تاریخ دلیوری هاشون مشکل داشتن . مالا منم همینطوره به نظرم راح حلی نداره

hosseinmaya
01-05-2007, 04:15
بچه ها من در مورد این حفره که سمت راست و بالای نمایشگره(چشم الکترونیکی)شنیدم یه چراغ چشمک زن هم داره....همینطوره؟؟؟..... ماله من نیست

acer_14
01-05-2007, 10:24
بچه ها من در مورد این حفره که سمت راست و بالای نمایشگره(چشم الکترونیکی)شنیدم یه چراغ چشمک زن هم داره....همینطوره؟؟؟..... ماله من نیست

دوست عزيز اگه يه مقدار دقت كني سمت راست يه حفره كوچيك داره كه در حالت عادي اگه طلق باشه خوب ديده نميشه ولي يه مقدار دقت كني ميتوني ببينيش.

sony_W810i
01-05-2007, 17:37
دوستان 1 سوال:
ایا میشه W700 رو با PhoneXS یا xs++ یا far manager به FS اش دسترسی پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mostafa_khan
01-05-2007, 18:02
تاپیک مرجع نکات مهم شد

masoud_ac
01-05-2007, 18:15
چرا این دکمه که اسمش منو هست منو رو بالا نمیاره و فقط مدیا پلیر رو بالا میاره چرا K750i در حالت ارسال میتونه بره تو منو و عکس نگاه کنه اما W810i در حالت ارسال با بلوتوس نمیتونه بره تو منو و عکس یا کارهای دیگه انجام بده
این دکمه باید منو رو بیاره بالا چرا مدیا پلیر رو میاره بالا

masoud_ac
01-05-2007, 18:20
چرا این دکمه که اسمش منو هست منو رو بالا نمیاره و فقط مدیا پلیر رو بالا میاره چرا K750i در حالت ارسال میتونه بره تو منو و عکس نگاه کنه اما W810i در حالت ارسال با بلوتوس نمیتونه بره تو منو و عکس یا کارهای دیگه انجام بده
این دکمه باید منو رو بیاره بالا چرا مدیا پلیر رو میاره بالا

آیا این دکمه تو گوشی شما در حال ارسال فایل منو رو میاره بالا یا نه؟

Mahdi_Moosavi
01-05-2007, 18:44
آیا این دکمه تو گوشی شما در حال ارسال فایل منو رو میاره بالا یا نه؟

نه واسه من هم منو رو موقع بلوتوث و ارسال فایل بالا نمیاره ولی سه چهار تا از دوستام k750 دارن واسه اونا

رو هم امتحان کردم کار نمیکنه . این به فریمور گوشی ربط داره . رو فریمور های جدید کار نمیکنه. :41:

masoud_ac
01-05-2007, 19:01
خوب مهم اینه که فریمور گوشی من جدید نیست و قدیمی هست اما بازم نمیاد بالا من 10/12 تا گوشی W810i رو امتحان کردم بالا نیومده ولی همه K750i ها بالا اومده و میتونن تو منو برن اما دوربین فعال نمیشه با یه تعداد دیگه اما اهنگ عکس ویدئو تماس و ......... در حالت ارسال با بلو توس میتونن انجام بدن مهمشون تماس گرفتن یا فرستادن SMS و.............

sony_W810i
01-05-2007, 20:16
خوب مهم اینه که فریمور گوشی من جدید نیست و قدیمی هست اما بازم نمیاد بالا من 10/12 تا گوشی W810i رو امتحان کردم بالا نیومده ولی همه K750i ها بالا اومده و میتونن تو منو برن اما دوربین فعال نمیشه با یه تعداد دیگه اما اهنگ عکس ویدئو تماس و ......... در حالت ارسال با بلو توس میتونن انجام بدن مهمشون تماس گرفتن یا فرستادن SMS و.............

واسه من میاره بالا ولی وقتی Main menu رو انتخاب میکنی بر میگرده به صفحه Send file

masoud_ac
01-05-2007, 20:19

nakhordemast
02-05-2007, 02:08

اوني كه چشمك ميزنه توي پورت اينفرا رده كه وقتي باطري از 4 درصد كمتر ميشه به رنگ قرمز ميچشمكه :31:

moslem.b
02-05-2007, 05:54
چه جوری میشه قاب w810 رو درآورد (می خوام قابش رو عوض کنم)

مهدی58
02-05-2007, 06:04
تبریکات ما را بپذیرید:10:
هر چی سونی اریکسون دیدن توی تاریخ دلیوری هاشون مشکل داشتن . مالا منم همینطوره به نظرم راح حلی نداره

خيلي حالم گرفته شد تو رو خدا يه راه حل پيدا گنين شايد با اين تفاسير زياد نگهش ندارم:41: :41:

mostafa_khan
02-05-2007, 08:19
چه جوری میشه قاب w810 رو درآورد (می خوام قابش رو عوض کنم)

اصلا سخت نیست....شما قبل هر کاری 2 تا پیچ گوشتی لازم داری که تا تهیه شون نکردی طرفش نرو
وقتی هم تهیه کردی...تو همین سایت تاپیکش بوده...یه سرچ کن:نحوه ی عوض کردن قاب 810 یا یه چیزی تو همین مایه ها
سوالی بود در حین تعویض قاب یا قیلش در خدمتم:20:

arash_a
02-05-2007, 12:15
سلام

دوست من یه W810 شماره سریال درست داره .
و الان می خواد اونو بفروشه .
از من راهنمایی خواست که چند بفروشم من هم اومدم اینجا از اساتید کمک بگیرم ممنون میشم کمک کنید .
اینم بگم که متاسفانه Cd راه انداز و کابل اسپیکر گوشی رو گم کرده .
با این اوضاع اونو چند بدیم خوبه .( ماکزیمم و مینیمم چند؟ )

مرسی

سلام دوستان
یه نظری بدین دیگه ( ممنون میشم ) .

nakhordemast
02-05-2007, 14:10
اصلا سخت نیست....شما قبل هر کاری 2 تا پیچ گوشتی لازم داری که تا تهیه شون نکردی طرفش نرو
وقتی هم تهیه کردی...تو همین سایت تاپیکش بوده...یه سرچ کن:نحوه ی عوض کردن قاب 810 یا یه چیزی تو همین مایه ها
سوالی بود در حین تعویض قاب یا قیلش در خدمتم:20:

من ميخام يه خورده تنوع به خرج بدم . به نظرتون ميشه 810 رو بندازم تو قاب 750؟

mostafa_khan
02-05-2007, 14:45
من ميخام يه خورده تنوع به خرج بدم . به نظرتون ميشه 810 رو بندازم تو قاب 750؟

به نظرم می شه
البته یه چیزی منم این فکر به ذهنم ریده اما نه اینجوری
همون طور که میدونید...قاب 750 پشتش محافظ دوربین داره اما 810 نداره شاید یه قاب فانتزی بگیرم پشت قابشو بردارم بگذارم رو گوشیم:20:

mostafa_khan
02-05-2007, 14:48
خيلي حالم گرفته شد تو رو خدا يه راه حل پيدا گنين شايد با اين تفاسير زياد نگهش ندارم:41: :41:

نه مهدی جان چرا بنده ی خدا رو نا امید می کنی...ببخشید سوالتون چی بود؟زمان های اس ام اس هاتون مشکل داره؟
یه بار دیگه بپرس ببینیم می شه کاریش کرد یا نه:46:

+bache
02-05-2007, 20:34
سلام به همه
اقا اینهمه از w810 تعریف می کردین رفتم خریدم اما.......
جلو همه بچه ها خجالت کشیدم صدای k310 از ماله من بیشتر بود
تو رو خدا به من بگید که چی کار کنم صداش درست بشه صداش خییییییییییلی کمه
ممنون از همه.

Wink
02-05-2007, 21:11
بچه ها رم 2GIG اصلی مشخصه خاصی داره؟

رنگش چطور؟

قیمت؟؟؟

Mer30,000,000

:5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :11:

ShahabSAMSUNG
02-05-2007, 21:43
سلام به همه
ممنون از همه.

ای بابا.
شماها چرا اینجوری میگید؟

ببینم شما گوشی می خواید ازش استفاده کنید یا عین این دخترا باهاش پز بدید؟؟!! :2:

گوشیت صداش کمه، تو خجالت کشیدی؟؟!!! :18: خیلی متاسفم.

mostafa_khan
02-05-2007, 22:21
در مورد کم بودن صدا؟

به این بستگی داره که حاظر باشی چقدر خرج کنی؟!!!اگه حاضری 12 تا 15 تومن واسش بدی بسم الله...کاری می گم که بنونی با ان 73 کل بندازی:46: چطوره؟این جور صدا رو می خواهی تجربه کنی؟
اگه اره...خوب برو تاپیک مرجع نکات....تو فهرست هر لینکی که مربوط به صدا و کپسول صدا گذاشته شده رو بخون.....بازم سوالی داشتی بپرس....
اگه نه...فقط به اینکه یه کمی از این حالت صدای خیلی کمش خارج شه واست کفایت می کنه...تاپیکش هست..گوشیتو با فون ایکس اس هک می کنی...مجانی..اما می گم توقع چیزه خاصی نداشته باش:13:

ای بابا.
شماها چرا اینجوری میگید؟

ببینم شما گوشی می خواید ازش استفاده کنید یا عین این دخترا باهاش پز بدید؟؟!! :2:

گوشیت صداش کمه، تو خجالت کشیدی؟؟!!! :18: خیلی متاسفم.

قربون شکل ماهت هر کاری مگه واسه پز دادن تلقی می شه؟؟جرم ادم دوست داشته باشه گوشیش صدای داشته باشه که بلند باشه تا یه جای شلوغ بتونه ازش لذت ببره؟
شاد باشید

mostafa_khan
02-05-2007, 22:23
بچه ها رم 2GIG اصلی مشخصه خاصی داره؟

رنگش چطور؟

قیمت؟؟؟

Mer30,000,000

:5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :11:

دوست عزیز ....بعد این همه مدت یه نصیحت دوستانه بهت می کنم...ریسک نکن...اصلا دور رم SE رو خط بکش...اینقدر تقلبی توش زیاده که اصلا صرف نمی کنه ادم بره بخره و ریسکش رو بپذیره...از من می شنوی دست بگذار رو رم های با مارک معروف که فکر نکنم لازم باشه نام ببرم همه می شناسن دیگه

moslem.b
02-05-2007, 23:10
رفيق ميشه لينک اون تايپيک (تعویض قاب) رو بدي چيزي پيدا نکردم

در ضمن اون دوتا پيچ گوشتي چين که بايد تهيه کنم ؟

ShahabSAMSUNG
02-05-2007, 23:54
قربون شکل ماهت هر کاری مگه واسه پز دادن تلقی می شه؟؟جرم ادم دوست داشته باشه گوشیش صدای داشته باشه که بلند باشه تا یه جای شلوغ بتونه ازش لذت ببره؟
شاد باشید

جرم نیست جییییییییییگر

ولی اینطور که شما میگید ... آخه خجالت نداره!! :13:

بگو صداش بلند نیست، حال نمی کنم. اگه صداش بیشتر بود، بیشتر حال می کردم. بد میگم؟

^^ HAMID ^^
03-05-2007, 05:51
سلام به همه
ممنون از همه.

اول بیا .......اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...........رو بخون بعد برو پوز رفقاتو بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..حالا اونان که باید خجالت بکشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....ولی مسئولیتش پای خودته.!...

^^ HAMID ^^
03-05-2007, 05:58
سلام علیکم رفقا

میخوام یه هندزفری بخرم...ماله خودمو گم کردم...رفیقم خریده بود صداش افتضاح! صدای باسش با در قابلمه هیچ توفیر نمیکرد...حالا اونایی که هندزفری اصل خریدند بگن که :

خصوصیات ظاهریش چطوریه؟
قیمتش چنده؟
باید تو بسته باشه یا همینجوری فله ای یارو از تو کارتون یه دونه دربیاره بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا میتونم گیر بیارم؟

************************************************** ************************************************** **

Doyenfery
03-05-2007, 07:00
سلام علیکم رفقا

میخوام یه هندزفری بخرم...ماله خودمو گم کردم...رفیقم خریده بود صداش افتضاح! صدای باسش با در قابلمه هیچ توفیر نمیکرد...حالا اونایی که هندزفری اصل خریدند بگن که :

خصوصیات ظاهریش چطوریه؟
قیمتش چنده؟
باید تو بسته باشه یا همینجوری فله ای یارو از تو کارتون یه دونه دربیاره بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا میتونم گیر بیارم؟

************************************************** ************************************************** **

اصل بعید می دونم گیر بیاد - اگه گیر آوردی 15000 تومنم گفت بده (چون ارزش داره) , من خودم یه دونه اصلی گیرم اومد که یه مقدار جریان داره :46: یارو می خواست هر طور شده بفروشه , منم 3 تومن جاش پول دادم :5:
ولی تو مایه های اصل (یعنی90% کیفیت اصلی) حدود 4-5 تومان میتونی گیر بیاری
تو یه پلاستیک هستن .

Doyenfery
03-05-2007, 07:10
موضوع زمان دلیور چی بود - چیش اشتباهه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام به همه
برو این تنظیماتو انجام بده .. :
1.واکمن
2.More>equalaizer>preset> normal > manual
3. حالا تمام نمودار ها برای هر فرکانس رو بالا بکش.
4. حالشو ببر :46:
مسعود جان اون عکس خودت بود ؟ ! با گوشیت گرفتی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sony_W810i
03-05-2007, 09:24
اصل بعید می دونم گیر بیاد - اگه گیر آوردی 15000 تومنم گفت بده (چون ارزش داره) , من خودم یه دونه اصلی گیرم اومد که یه مقدار جریان داره :46: یارو می خواست هر طور شده بفروشه , منم 3 تومن جاش پول دادم :5:
ولی تو مایه های اصل (یعنی90% کیفیت اصلی) حدود 4-5 تومان میتونی گیر بیاری
تو یه پلاستیک هستن .

والا منم هندزفریم خراب بود رفتم دنبالش چند جور پیدا کردم:
1:یکی 3500 که به قول دوستمون با در قابلمه فرق نداره صداش(کلا از قیافشم خوشم نمیاد)
2:یکی 9000 که همون هندزفری تو جعبه w810 هستش و قاچاقی از جعبش کش میرن جدا میفروشن
3:یه دونه هم زاپاس خود سونی اریکسون هستش که تو بسته بندی پلمپ شده هستش اون حدود 12-13

من خودم با صدای شماره 2 خیلی حال میکنم

+bache
03-05-2007, 11:38
سلام گوشی من w810 هست صداش خیلی کمه تو رو خدا به من بگید که چیکار کنم میشه کاریش کرد؟

مهدی58
03-05-2007, 12:13
نه مهدی جان چرا بنده ی خدا رو نا امید می کنی...ببخشید سوالتون چی بود؟زمان های اس ام اس هاتون مشکل داره؟
یه بار دیگه بپرس ببینیم می شه کاریش کرد یا نه:46:

واي مصطفي خان خدا كنه درست بشه
موضوع از اين قراره كه با اينكه ساعت وتاريخ گوشيمو تنظيم كردم اما وقتي گزارش ارسال اس ام اس ميده هيچ ارتباطي با ساعت وتاريخ گوشيم نداره حتي نميشه يه نظمي براش پيدا كرد مثلا دو پيامو كه با هم ارسال كرده ام همزمان دو تا گزارش ارسال باساعت متفاوت تحويلم ميده حتي شماره گيري مجدد خودكارنداره!!!آخه به اينم ميگن گوشي از فورمت تقويمش خوشم نمياد نميشه تاريخ هجري شمسي بهش داد بابا دم اين سامسونگ وپنتك گرم حداقل ما ايرونيها رو هم آدم حساب كردن(با نوكيا كار نكردم نمي دونم چطوره).تازه يكي و550داشت ميگفت اسپيكر سوني اريكسون زود مرخص ميشه وهر بار 40تومن سرفيدي حالا به جهنم من از اسپيكرش استفاده نمي كنم بقيه شو درست كنين تازه داداشم روز خريد وسوسه شده بود اونم بخره خدا رحم كرد دو تا نخريديم.خيلي حالم گرفته كاش N....:41: :41:
البته اگه اين چيزا راه حل داشته باشه ازش خوشم مي ياد:8: :8:

mostafa_khan
03-05-2007, 13:38
سلام به همه
ممنون از همه.

در مورد کم بودن صدا؟

به این بستگی داره که حاظر باشی چقدر خرج کنی؟!!!اگه حاضری 12 تا 15 تومن واسش بدی بسم الله...کاری می گم که بنونی با ان 73 کل بندازی:46: چطوره؟این جور صدا رو می خواهی تجربه کنی؟
اگه اره...خوب برو تاپیک مرجع نکات....تو فهرست هر لینکی که مربوط به صدا و کپسول صدا گذاشته شده رو بخون.....بازم سوالی داشتی بپرس....
اگه نه...فقط به اینکه یه کمی از این حالت صدای خیلی کمش خارج شه واست کفایت می کنه...تاپیکش هست..گوشیتو با فون ایکس اس هک می کنی...مجانی..اما می گم توقع چیزه خاصی نداشته باش:13:

شاد باشید

اول بیا .......اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...........رو بخون بعد برو پوز رفقاتو بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..حالا اونان که باید خجالت بکشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....ولی مسئولیتش پای خودته.!...

موضوع زمان دلیور چی بود - چیش اشتباهه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1.واکمن
3. حالا تمام نمودار ها برای هر فرکانس رو بالا بکش.
4. حالشو ببر :46:
مسعود جان اون عکس خودت بود ؟ ! با گوشیت گرفتی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام گوشی من w810 هست صداش خیلی کمه تو رو خدا به من بگید که چیکار کنم میشه کاریش کرد؟

می بینی؟از وقتی سوال پرسیدی این همه دوستان امدن جواب شما رو دادن...بازم سوالت رو تکرار می کنی؟خوشت میاد یه سوال رو 10 بار تو 10 تا تاپیک بپرسی؟خوب اگه می خواهی الکی پست بدی یه چیزی.:13: ..اما حداقل...اگه سرچ نمی کنی...حداقل جوابهای سوالهات رو نگاه کن دیگه:18:
اونوقت بیایید بگید مصطفی خان زود جوش میاره:2:

mostafa_khan
03-05-2007, 13:46
واي مصطفي خان خدا كنه درست بشه
موضوع از اين قراره كه با اينكه ساعت وتاريخ گوشيمو تنظيم كردم اما وقتي گزارش ارسال اس ام اس ميده هيچ ارتباطي با ساعت وتاريخ گوشيم نداره حتي نميشه يه نظمي براش پيدا كرد مثلا دو پيامو كه با هم ارسال كرده ام همزمان دو تا گزارش ارسال باساعت متفاوت تحويلم ميده حتي شماره گيري مجدد خودكارنداره!!!آخه به اينم ميگن گوشي از فورمت تقويمش خوشم نمياد نميشه تاريخ هجري شمسي بهش داد بابا دم اين سامسونگ وپنتك گرم حداقل ما ايرونيها رو هم آدم حساب كردن(با نوكيا كار نكردم نمي دونم چطوره).تازه يكي و550داشت ميگفت اسپيكر سوني اريكسون زود مرخص ميشه وهر بار 40تومن سرفيدي حالا به جهنم من از اسپيكرش استفاده نمي كنم بقيه شو درست كنين تازه داداشم روز خريد وسوسه شده بود اونم بخره خدا رحم كرد دو تا نخريديم.خيلي حالم گرفته كاش N....:41: :41:
البته اگه اين چيزا راه حل داشته باشه ازش خوشم مي ياد:8: :8:

ببین اگه شما با se مشکل داری و ازش خوشت نمی یاد خوب نمی خریدی...اما درباره ی چیزی که دقیقا خبر نداری نظر نده لطفا یکی دیگه میاد می خونه باورش می شه:13:
این مشکلی که شما داری ربطی به برند خاصی نداره...دوستم منم ان 80 داره همین مشکل رو داره
به نظرم به هر حال اینکه تاریخ و زمان رو تشخیص نمی ده چون یه مشکل نرم افزاریه...شاید مشکل از ورزن نرم افزاری گوشیته...ورزن گوشیتو اگه سریال اصله عوض کن و اخرین ورزن بریز..احتمال بالای 95 درصد حل می شه

خیلی جالب شد...سونی اریسکسون رو دوستمون دارن با پنتک مقایسه می کنن...چرا؟چون یه تقویم شمسی داره!!!یعنی تقویم شمسی اینقدر مهمه؟؟؟!!!
در مورد اسپیکرم باید بگم...سونی اریکسون که هیچی همون نوکیایی که قبولش داری رو هم اگه فقط یه ماه اکولایزرش رو تا اخر ببری و روزی معمولی 1 تا 2 ساعت باهاش گوش بدی...می بینی عمرش از اسپیکر های سونی اریکسون کمتره که بیشتر نیست...اگه دوست شما استفاده ی درست از گوشی رو نمی دونن تقصیر کسی نیست
همیشه توصیه می شه اکولایزر رو می بری بالا تا قرمز همه رو نبر بالا...خوب واسه همینه دیگه...مگه یه اسپیکر فسقلی قرار مثل باند یه ضیط کار کنه؟

mostafa_khan
03-05-2007, 13:51
رفيق ميشه لينک اون تايپيک (تعویض قاب) رو بدي چيزي پيدا نکردم

در ضمن اون دوتا پيچ گوشتي چين که بايد تهيه کنم ؟

خوب راستش شمارشونو که نمی دونم...باید با خودت گوشی رو ببری بیرون بگی...پیچ گوشتی واسه این پیچ ها می خوام...دو تا پیچ گوشتی لازمه...یکی واسه پیچ خورشیدی ها که دو تاشون پشت در باطری هستن که باز کنی می بینی و قاب جلویی رو نگاه می دارن...2 تا خورشیدی دیگه هم ال س دی رو نگه داشتن....یه پیچ گوشتی هم واسه باز کردن قاب پشتیه که پیچ هاش از ایم پیچ خورشیدی ها ریز تره
تعجب می کنم پیدا مکردی..اگه تونستم گیر اوردم لینکش رو می دم بهت

جرم نیست جییییییییییگر

ولی اینطور که شما میگید ... آخه خجالت نداره!! :13:

بگو صداش بلند نیست، حال نمی کنم. اگه صداش بیشتر بود، بیشتر حال می کردم. بد میگم؟

بله حرف حق جواب نداره دیگه
شهاب جوون هم حرفش درسته:20:
شاد باشید

مهدی58
03-05-2007, 15:19
ببین اگه شما با se مشکل داری و ازش خوشت نمی یاد خوب نمی خریدی...اما درباره ی چیزی که دقیقا خبر نداری نظر نده لطفا یکی دیگه میاد می خونه باورش می شه:13:
این مشکلی که شما داری ربطی به برند خاصی نداره...دوستم منم ان 80 داره همین مشکل رو داره
به نظرم به هر حال اینکه تاریخ و زمان رو تشخیص نمی ده چون یه مشکل نرم افزاریه...شاید مشکل از ورزن نرم افزاری گوشیته...ورزن گوشیتو اگه سریال اصله عوض کن و اخرین ورزن بریز..احتمال بالای 95 درصد حل می شه

خیلی جالب شد...سونی اریسکسون رو دوستمون دارن با پنتک مقایسه می کنن...چرا؟چون یه تقویم شمسی داره!!!یعنی تقویم شمسی اینقدر مهمه؟؟؟!!!
در مورد اسپیکرم باید بگم...سونی اریکسون که هیچی همون نوکیایی که قبولش داری رو هم اگه فقط یه ماه اکولایزرش رو تا اخر ببری و روزی معمولی 1 تا 2 ساعت باهاش گوش بدی...می بینی عمرش از اسپیکر های سونی اریکسون کمتره که بیشتر نیست...اگه دوست شما استفاده ی درست از گوشی رو نمی دونن تقصیر کسی نیست
همیشه توصیه می شه اکولایزر رو می بری بالا تا قرمز همه رو نبر بالا...خوب واسه همینه دیگه...مگه یه اسپیکر فسقلی قرار مثل باند یه ضیط کار کنه؟

متاسفم واقعاادب از ميان ما رخت بر بسته اگرچه سن وسالتون از من بيشتره ولي انگار يادتون رفته كه ايراني هستين.از نظر من برندي كه موقع ساختش خريداري به نام ايراني را در نظر نگرفته خريد كردن از آن توهين به خود آن ملت است برخي اينقدر آي كيو شون گل كرده كه ناراحتي من از ناديده گرفته شدن ايراني در ساختار نرم افزاري رو به تمسخر ميگيرند وقتي هويتمون رو گم كرديم حقمونه هر بلايي سرمون بيارن اين مثه اين مميمونه كه من الان به تمسخر بگم دوست ما مصطفي خان مليتش رو به اسپيكر فلان برند مقايسه ميكنه؟!!!!ببين دوست من اگه شما خيلي ادعاي هوش وذكاوتت ميشه برو مقايسه كن ببين فاصله فروش نوكيا با بقيه برندها چقدره؟(50 درصد بازار دست نوكياست)خوب اين كاملا سليقه ايست وسليقه همه محترمه ؟ولي قطعا نمي خواي بگي كه ما از آن 50درصد كل مردمي كه خريدار نوكيا هستن باهوشتربوديم شق القمر كرديم سوني خريديم موقع خريد تو علادين سلايقي مي ديدم برام عجيب اما محترم بود باور كنيد اگر حروف زبان ما شبيه عربي نبود هرگز زحمت زبان فارسي رو در ساختار نرم افزاري نمي دادن.اين براي من مهم (اما از نظر برخي مضحك)است كه ميكروسافت با ابهتش پرشيا رو به عنوان خريدارش در نظر گرفته.
البته ببخشيد براي كسي مثل مصطفي خان كه تمام برنامه هاي زندگيشون بر تاريخ ميلادي ست شده چه اهميتي داره تاريخ مملكت ما(كه من به اجبار به عنوان تاريخ قبولش ميكنم) رو مبايلش باشه يا تاريخ ميلادي يا....

mostafa_khan
03-05-2007, 16:19
متاسفم واقعاادب از ميان ما رخت بر بسته اگرچه سن وسالتون از من بيشتره ولي انگار يادتون رفته كه ايراني هستين.از نظر من برندي كه موقع ساختش خريداري به نام ايراني را در نظر نگرفته خريد كردن از آن توهين به خود آن ملت است برخي اينقدر آي كيو شون گل كرده كه ناراحتي من از ناديده گرفته شدن ايراني در ساختار نرم افزاري رو به تمسخر ميگيرند وقتي هويتمون رو گم كرديم حقمونه هر بلايي سرمون بيارن اين مثه اين مميمونه كه من الان به تمسخر بگم دوست ما مصطفي خان مليتش رو به اسپيكر فلان برند مقايسه ميكنه؟!!!!ببين دوست من اگه شما خيلي ادعاي هوش وذكاوتت ميشه برو مقايسه كن ببين فاصله فروش نوكيا با بقيه برندها چقدره؟(50 درصد بازار دست نوكياست)خوب اين كاملا سليقه ايست وسليقه همه محترمه ؟ولي قطعا نمي خواي بگي كه ما از آن 50درصد كل مردمي كه خريدار نوكيا هستن باهوشتربوديم شق القمر كرديم سوني خريديم موقع خريد تو علادين سلايقي مي ديدم برام عجيب اما محترم بود باور كنيد اگر حروف زبان ما شبيه عربي نبود هرگز زحمت زبان فارسي رو در ساختار نرم افزاري نمي دادن.اين براي من مهم (اما از نظر برخي مضحك)است كه ميكروسافت با ابهتش پرشيا رو به عنوان خريدارش در نظر گرفته.
البته ببخشيد براي كسي مثل مصطفي خان كه تمام برنامه هاي زندگيشون بر تاريخ ميلادي ست شده چه اهميتي داره تاريخ مملكت ما(كه من به اجبار به عنوان تاريخ قبولش ميكنم) رو مبايلش باشه يا تاريخ ميلادي يا....

خوب...بحث یه کمی از اصلش خارج شد...اما اشکالی نداره فکر کنم گفتن چند تا نکته بدک نباشه
احساسم اینه که شما ساعتی قبل 300 رو دیدی که اینجوری ملیت ملیتت گل کرده.....شایدم زیادی شعر ای ایران رو گوش دادی امروز....اقا ماها هم ایرانی هستیم...بهشم افتخار می کنیم...این بحث ها رو هیچ تداخلی نمی بینم به این حرفهایی که شما زدی
اولا منم دوست دارم که زبان فارسی جز زبان های رسمیه گوشی ها محسوب شه..دوست دارم می شد اسامیه اولین کسایی که به سونی اریکسون نامه نوشتن و اعتراض خودشون رو به اینکه چرا فارسی رو سونی اریکسون به سایر زبان هاش اضافه نمی کنه..می دیدی..می دیدی که شک نکن اگه تو 10 تای اول نباشم تو 100 تای اول هستم...یعنی اینکه من به این حرف ها کار ندارم اهل عملم:46: ...
حالا واسه دوستان بگم اصلا چرا فارسی رو در لیست زبان ها ندارن این برند ها:
جدا فکر می کنی واسه چی مثلا پنتک فارسی داره؟خیلی برات متاسفم اگه که فکر می کنی واسه اینه که به ما ایرانی ها ارزش گذاشتن و زبان فارسی رو اضافه کردن...پنتک زمانی این کار رو کرد که می خواست تو این دنیایی رقابتی شدید...در مقابل غولهای سازنده...سود که پیش کشش...ور شکست نشه...دید ایران یه بازار خوبه که کاربراش تشنه به این هستن که گوشیهای فارسی زبان داشته باشن...با هزار و یک سرو صدا و تبلیغ اون زمان...فقط خواست کمی اینجا سود کنه تا بقیه ضرر هاش رو جبران کنه...پنتک حالا کجاست؟؟؟
اما چرا سونی اریکسون فرضا فارسی نمیزنه؟
شرکتهای مثل se , نوکیا...گوشی هاشون رو منطقه ایی توزیع می کنن...فرضا 810 ای یعنی مال اسیاست...میان تو اسیا...می گن خوب فرضا 2 تا زبان رایج رو بگیریم بگذاریم تو لیست زبان هامون...میان تقسیم می کنن به شرق اسیا و غرب اسیا.....شرق اسیا که معلومه...میان غرب اسیا...میگن خوب بشمریم..1..2..3..4..5...همه ی کشورها عربی زبان هستن...اها ایرانم این وسط این همه کشور عربی زبان هست که این کشور فارسی زبانه و یه چنذ تا کشور عقب افتاده(افغانستان)که فرق لنگه کفش و گوشی رو نمی دونن چه برسه بخوان به زبانش اعتراض کنن...تازه همون افغانستانشم همشون یه زبان واحد ندارن....
حالا تصمیم گیری:از غرب اسیا زبان عربی انتخاب شد...چون رایج ترینه...
اوکی؟این ربطی به احترام یا بی احترامی به ایرانی ها داشت؟؟؟
اره ما ایرانی ها که اینقدر ایرانی ایرانی می کنیم دندمون نرم...خودمون گوشی بسازیم...تو جهان اسمش بپیچه...اونوقت...همهی برند ها ببین 3 سوته فارسی رو به گوشی هاشون اضافه می کنن یا نه
در ضمن دوست عزیز شما اگه اطلاعاتت ناقصه لطفا نظر ندین...نوکیا عهد دقیانوس بود که 50 درصد بازار رو داشت....الان 32 درصد بازار رو داره
که سر این موضوع هم بحث به اندازه ی کافی هست...شما برو کمی بیشتر مطالعه کن..چرا فروشش بیشتره؟...من که هیچی بلد نیستم...اما بعدش مفصل سر این موضوع هم جواب شما رو میدم:46:

farzadtop
03-05-2007, 16:39
سلام :40:
خوبید؟
از اساتید محترم می خوام دانش آموز خودتون رو راهنمایی کنید
من وقتی می خوام واسه صبح زنگ اخبار گوشیم رو تایم کنم. یهو اون ساعت اصلی گوشیم 12 ساعت میره عقب م مثلا:
الان سعت 12:00 هست
حالا که زنگ اخبار رو تایم می کنم این می شه 00:00
تو رو خدا یکی کمکم کنه و بگه مشکلش چیه؟

Eblis.W810
03-05-2007, 20:32
من کاربر جدید هستم.من دبلیو 810دارم و می خواستم صداش رو بالاتر ببرم.تا اینکه فهمیدم میشه بلندگو ص800رو روی گوش 810قرار داد.وقیمتش هم 16000هزار تومان استبه نظر شما بدم عوض کنه؟؟؟؟؟؟؟

Eblis.W810
03-05-2007, 20:34
اگر گوشی باز شود مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید...

Doyenfery
03-05-2007, 20:54
اگر گوشی باز شود مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید...

اگه گوشیتو باز کنی بعدا اگه خواستی بفروشی به قیمت گوشی تعمیری ازت می خرن .

Eblis.W810
03-05-2007, 20:55
راستی من گوشی 810 رو225هزار تومان خریدم....

Eblis.W810
03-05-2007, 20:58
خوب پس اگر بخواهم باندگو 800 رو بذارم چیکار کنم؟

Eblis.W810
03-05-2007, 21:03
لطفا راهنمایی کنید...

Doyenfery
03-05-2007, 21:45
اول از همه 3 تا پست پشت سر هم نده , میتونی همون اولی رو 10 بار هم ویرایش کنی !
من W700و w800 و w 810 داشتم فرق محسوسی از نظر صدا با هم نداشتن
دو صفحه قبل پست 2650# رو دیدی ؟ !!
__________________________________________________ __
1.واکمن
3. حالا تمام نمودار ها برای هر فرکانس رو بالا بکش
__________________________________________________ __
موفق باشی

nakhordemast
03-05-2007, 22:29
اگه گوشیتو باز کنی بعدا اگه خواستی بفروشی به قیمت گوشی تعمیری ازت می خرن .

از كجا ميفهمن كه باز شد؟ آخه پلمب ملمب كه نداره پيچگوشتي ميندازر و زرت باز ميشه . منم يه روز از سر بي حوصلگي باز و بستش كردم يعني از قيمت افتاد؟ ( حالا انگار يه صد مليوني بودا.......:31: )

nakhordemast
03-05-2007, 22:41
سلام علیکم رفقا

خصوصیات ظاهریش چطوریه؟
قیمتش چنده؟
کجا میتونم گیر بیارم؟

منم خريم يه بار اصل 12 تومن
اونايي كه واقعا اصل هستن رو از تو قوطي موبايلا در ميارن . هيچ بسته بندي خاصي نداره مثل هنو پلاستيكي كه وقتي گوشيتو خريدي توش بود . همون ديگه.... :8:
يه جا گفتم هندز فريم گم شده گوشي چقدر از قيمتش ميفته يارو گفت 3-4 تومن . تو هم به جاي خريد هندز فري گوشيتو بفروش يه گوشي ديگه بخر 9-10 تومن سود ميكني :27:

مهدی58
03-05-2007, 22:53
خوب...بحث یه کمی از اصلش خارج شد...اما اشکالی نداره فکر کنم گفتن چند تا نکته بدک نباشه
احساسم اینه که شما ساعتی قبل 300 رو دیدی که اینجوری ملیت ملیتت گل کرده.....شایدم زیادی شعر ای ایران رو گوش دادی امروز....اقا ماها هم ایرانی هستیم...بهشم افتخار می کنیم...این بحث ها رو هیچ تداخلی نمی بینم به این حرفهایی که شما زدی
اولا منم دوست دارم که زبان فارسی جز زبان های رسمیه گوشی ها محسوب شه..دوست دارم می شد اسامیه اولین کسایی که به سونی اریکسون نامه نوشتن و اعتراض خودشون رو به اینکه چرا فارسی رو سونی اریکسون به سایر زبان هاش اضافه نمی کنه..می دیدی..می دیدی که شک نکن اگه تو 10 تای اول نباشم تو 100 تای اول هستم...یعنی اینکه من به این حرف ها کار ندارم اهل عملم:46: ...
حالا واسه دوستان بگم اصلا چرا فارسی رو در لیست زبان ها ندارن این برند ها:
جدا فکر می کنی واسه چی مثلا پنتک فارسی داره؟خیلی برات متاسفم اگه که فکر می کنی واسه اینه که به ما ایرانی ها ارزش گذاشتن و زبان فارسی رو اضافه کردن...پنتک زمانی این کار رو کرد که می خواست تو این دنیایی رقابتی شدید...در مقابل غولهای سازنده...سود که پیش کشش...ور شکست نشه...دید ایران یه بازار خوبه که کاربراش تشنه به این هستن که گوشیهای فارسی زبان داشته باشن...با هزار و یک سرو صدا و تبلیغ اون زمان...فقط خواست کمی اینجا سود کنه تا بقیه ضرر هاش رو جبران کنه...پنتک حالا کجاست؟؟؟
اما چرا سونی اریکسون فرضا فارسی نمیزنه؟
شرکتهای مثل se , نوکیا...گوشی هاشون رو منطقه ایی توزیع می کنن...فرضا 810 ای یعنی مال اسیاست...میان تو اسیا...می گن خوب فرضا 2 تا زبان رایج رو بگیریم بگذاریم تو لیست زبان هامون...میان تقسیم می کنن به شرق اسیا و غرب اسیا.....شرق اسیا که معلومه...میان غرب اسیا...میگن خوب بشمریم..1..2..3..4..5...همه ی کشورها عربی زبان هستن...اها ایرانم این وسط این همه کشور عربی زبان هست که این کشور فارسی زبانه و یه چنذ تا کشور عقب افتاده(افغانستان)که فرق لنگه کفش و گوشی رو نمی دونن چه برسه بخوان به زبانش اعتراض کنن...تازه همون افغانستانشم همشون یه زبان واحد ندارن....
حالا تصمیم گیری:از غرب اسیا زبان عربی انتخاب شد...چون رایج ترینه...
اوکی؟این ربطی به احترام یا بی احترامی به ایرانی ها داشت؟؟؟
اره ما ایرانی ها که اینقدر ایرانی ایرانی می کنیم دندمون نرم...خودمون گوشی بسازیم...تو جهان اسمش بپیچه...اونوقت...همهی برند ها ببین 3 سوته فارسی رو به گوشی هاشون اضافه می کنن یا نه
در ضمن دوست عزیز شما اگه اطلاعاتت ناقصه لطفا نظر ندین...نوکیا عهد دقیانوس بود که 50 درصد بازار رو داشت....الان 32 درصد بازار رو داره
که سر این موضوع هم بحث به اندازه ی کافی هست...شما برو کمی بیشتر مطالعه کن..چرا فروشش بیشتره؟...من که هیچی بلد نیستم...اما بعدش مفصل سر این موضوع هم جواب شما رو میدم:46:

مصطفي خان چرا مته رو خشخاش ميذارين 50درصد نه 20درصد به هر حال تفاوت فاحشه؟چرا ما ميخواهيم از هر فرصتي براي كوباندن همديگه استفاده كنيم يه بحث مشابه در بخش MP3 بين دو تا كاربر پيش اومد كه به تحقير وكوباندن همديگه كشيد بابا براي ما ايرونيها بدتر از 300بايد بسازن. ايراني كه حتي در فضاي مجازي اينترنت هم نميتونن بدون گردوخاك با هم بحث كنن.اصلا خر ما ....
عزيزم لطفا فرومهاي خارجي رو نگاه كن ببينين چطوري با هم بحث ميكنن.همين دليلي رو كه براي نبود زبان فارسي در آخرين پستتون لطف كردين با چند متلك تحقير كننده مزين فرمودين "برو اطلاعاتت رو كامل كن بعد نظر بده؛شما كه اطلاع نداري نظر نده و..."چي ميشد محترمانه تر ميگفتين.
ضمنا من اصلا لازم نمي دونم ذهنم را پر كنم از اطلاعاتي مثل تعمير ماشين ، حل وفصل سياسي، اطلاعات گوشي و...پر كنم در حدي كه مسايل در روزمره به مشكل برنخورم كافيه.
من از مطالعه همين سايتها به همراه سلايق شخصي به خريد گوشي محبوب شما رسيدم حالا هم اومدم تو همين انجمن بگم بابا اين مشكلات رو دارم اگه اين جرمه پس عذر ميخوام اگه هم جاي اين مباحث هست پس به شاهرگ گردنتون بگين آتش بس بده غيرتي نشه فحش ناموسي ندادم.فقط دوست دارم دليوري ريپورتم درست كار كنه اگه ممكن باشه تقويم رايج مملكت روش باشه كه خواستم تاريخ تولد دوستم رو بهش بدم قرار نباشه هزار بار ضرب وتقسيم كنم تا به ميلادي تبديلش كنم.
دوستان اهل بحث كمك كنن.

Eblis.W810
04-05-2007, 06:10
1.با تشکر از همه می خواستم بگم اگر بلندگوw800رو روی گوشیم بزارم مشکلی پیش نمیاد؟
2.این قضیه اپدیت به چه دردی می خورد؟
3.لطفا راهنمایی کنید....

khore mobile
04-05-2007, 10:05
بچه ها لطفا این بحث رو همین جا تمومش کنید. :2:

لطفا به مسائل فنی w810 فقط پرداخته بشه!

عزت مزید

:40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40:

mostafa_khan
04-05-2007, 10:31
خوب پس اگر بخواهم باندگو 800 رو بذارم چیکار کنم؟
هیچی دیگه باید قبول کنی که با این کار گوشیت کمی از قیمت می یوفته...معمولا کسایی این کار رو کمی کنن که گوشی باز نیستن و یه گوشی که می گیران مدت زیادی نگه می دارن...عین من...خوب من باز کردم..چون واسم مهم نیست از قیمتش بیوفته یا نه...چون می خوام داشته باشمش حالا حالا ها..و تو این مدت زیاد می خوام ازش لذت ببرم..پس هر کاری که شده میکنم تا ضعفهاشو برطرف کنم

از كجا ميفهمن كه باز شد؟ آخه پلمب ملمب كه نداره پيچگوشتي ميندازر و زرت باز ميشه . منم يه روز از سر بي حوصلگي باز و بستش كردم يعني از قيمت افتاد؟ ( حالا انگار يه صد مليوني بودا.......:31: )

مهدی جان نکتش همینه...پیچ گوشتی که بندازی دیگه معلوم می شه پیچ گوشتی خورده و این یعنی اینکه پیچ باز شده...یعنی اینکه گوشی باز شده...و باز شدن گوشی رو می گن تعمیر شده...اوکی؟:20:

mostafa_khan
04-05-2007, 10:36
1.با تشکر از همه می خواستم بگم اگر بلندگوw800رو روی گوشیم بزارم مشکلی پیش نمیاد؟
2.این قضیه اپدیت به چه دردی می خورد؟
3.لطفا راهنمایی کنید....

اها ببخشید این پست شما رو اول ندیدم...هر کاری کرمم نشد پست قبلم و ویرایش کنم:
اقا جواب سوال اولت رو بگم....شما نباید بلندگو عوض کنی باید کپسول صدا رو عوض کنی...اینم تاپیکش:
از فهرست مطالب هر مبحثی که به صدا و کپسول صدا مربوط می شه رو بخون...بعد بازم سوالی بود بپرس
مرجع نکات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوستان لطفا اول سرچ بعد سوال بپرسید:13:

اپدیت؟اپدیت ویندوز یا مثلا یه برنامه مثل انتی ویروس به چه درد می خوره؟اینم مثل همون فرقی نداره:46:

dark fear
04-05-2007, 11:14
دوستانی که خوب بلدن عکس بگیرن و عکسای باکیفیتی (با w810 میگیرن) خواهش میکنم در این تاپیک کمکم کنن

با کیفیت ترین عکسی که با w810 گرفتین یا دیدین در این جا بذارین

nakhordemast
04-05-2007, 11:37
هیچی دیگه باید قبول کنی که با این کار گوشیت کمی از قیمت می یوفته...معمولا کسایی این کار رو کمی کنن که گوشی باز نیستن و یه گوشی که می گیران مدت زیادی نگه می دارن...عین من...خوب من باز کردم..چون واسم مهم نیست از قیمتش بیوفته یا نه...چون می خوام داشته باشمش حالا حالا ها..و تو این مدت زیاد می خوام ازش لذت ببرم..پس هر کاری که شده میکنم تا ضعفهاشو برطرف کنم

مهدی جان نکتش همینه...پیچ گوشتی که بندازی دیگه معلوم می شه پیچ گوشتی خورده و این یعنی اینکه پیچ باز شده...یعنی اینکه گوشی باز شده...و باز شدن گوشی رو می گن تعمیر شده...اوکی؟:20:

ممنون مصطفي جان من با دقت اين كار رو كردم و روي پيچها اثري نمونده . با اين فرض كه پيچها سالم باشه راه ديگه اي براي فهميدنش نيست؟ به نظرم اينا همش حرفه... يه 550 داشتم از اون اصل ها و اولين سري كه اومده بود تو ايران ولي موقعي خواستم برفوشمش يارو زر زد كه گوشيت باز شده منم با پشت دست زدم تو دهنش :5:
ولي با اون حرف اولت به شدت موافقم بايد حالشو ببري
نميدونم سوالم رو كجا پرسيدم نميدونم جواب داديد يا نه .... دوباره: اگه بخام قاب گوشيمو عوض كنم ( نه با فانتزي ) مال چي بهش ميخوره؟ 750؟ 800؟ اصلا ميشه . آخو ميخام تنوع به خرج بدم و اولويت هم با كا 750 هست.
شكم از اينه كه جاي دگمه هاش با هم فرق داره.

mostafa_khan
04-05-2007, 13:10
ممنون مصطفي جان من با دقت اين كار رو كردم و روي پيچها اثري نمونده . با اين فرض كه پيچها سالم باشه راه ديگه اي براي فهميدنش نيست؟ به نظرم اينا همش حرفه... يه 550 داشتم از اون اصل ها و اولين سري كه اومده بود تو ايران ولي موقعي خواستم برفوشمش يارو زر زد كه گوشيت باز شده منم با پشت دست زدم تو دهنش :5:
ولي با اون حرف اولت به شدت موافقم بايد حالشو ببري
نميدونم سوالم رو كجا پرسيدم نميدونم جواب داديد يا نه .... دوباره: اگه بخام قاب گوشيمو عوض كنم ( نه با فانتزي ) مال چي بهش ميخوره؟ 750؟ 800؟ اصلا ميشه . آخو ميخام تنوع به خرج بدم و اولويت هم با كا 750 هست.

این جمله ی حرفات رو متوجه نشدم...به نظر من کا 750 می شه...800 رو شک دارم

Eblis.W810
04-05-2007, 13:22
یک سوال دیگه داشتم ایا تم مثل اوربیت کسی سراغ داره که منوها تغییر کنند و قشنگ باشه.

Eblis.W810
04-05-2007, 14:12
سلام مصطفی جان من امروز اون بخشی رو که برای بلندی صدا گذاشته بودی خوندم.واز تو چند تا سوال داشتم؟؟؟؟
1.من می خواهم کپسول صدا رو عوض کنم.لطفا من را راهنمایی کن
2.بگو چقدر صداش بلند میشه؟
3.و اینکه باندگوها خراب نمیشن؟
4.از قیمت گوشی کم می شود؟
5.خلاصه همه چیز رو برایم بنویس.
با تشکر:20: :20: :40: :40: :40: :40:

dark fear
04-05-2007, 14:19
اگه بخام قاب گوشيمو عوض كنم ( نه با فانتزي ) مال چي بهش ميخوره؟ 750؟ 800؟ اصلا ميشه . آخو ميخام تنوع به خرج بدم و اولويت هم با كا 750 هست.
فکر نکنم بشه یعنی امکان نداره بشه چون اون دوتا جویستیک دارن !

mostafa_khan
04-05-2007, 16:39

خوب اینم حرفیه...اما سایز گوشیه 750 و 810 تقریبا عین همه...
به هر حال فکر کنم کار خودم جواب بده:فقط پشتش و عوض می کنم پشت قاب 750 که محافظ دوربین داره رو می گذارم:20:

mostafa_khan
04-05-2007, 16:51
سلام مصطفی جان من امروز اون بخشی رو که برای بلندی صدا گذاشته بودی خوندم.واز تو چند تا سوال داشتم؟؟؟؟
1.من می خواهم کپسول صدا رو عوض کنم.لطفا من را راهنمایی کن
2.بگو چقدر صداش بلند میشه؟
3.و اینکه باندگوها خراب نمیشن؟
4.از قیمت گوشی کم می شود؟
5.خلاصه همه چیز رو برایم بنویس.
با تشکر:20: :20: :40: :40: :40: :40:

عرضم به حضورت..خوب گذاشتن فهرست هوشمند:46: خوبی داره بدی هم داره و اون اینکه شما بحث های مطرح شده رو دیگه حتما نخوندی که این سوال رو می پرسی:
1-جدا صداش خوب میشه...بازم می گم انتظار معجزه نداشته باش اما:
دوستم که 550داره:چه کارش کردی...صداش مثل گوشیه من شده(بدون مقایسه ها)
دوستی که ان 73 داشت:با هم داشتیم مقایسه می کردیم...ارشم گفت:نمی دونم کدومش بیشتره...واقعا هم معلوم نبود..شاید خیلی کم از ان 73 کمتر
2-نه خراب نمی شن اما رعایت کردن احتیاط شرط عقله اگه تعویض کردی می گم چه کارا کنی
3-باز شدن قاب..موقع فروش گوشیه تعمیری محسوب می شه و از قیمتش کم می کنه...اگه شما گوشی باز هستی و زود به زود عشق گوشی عوض کردن نکن این کار رو...اما اگه با گوشی حال کردی و دوست داری اگه صداش حل شه حالا حالا ها داشته باشیش...مسئله ایی نداره

farzadtop
04-05-2007, 19:40
سلام
خوبید؟
من وقتی می خوام واسه صبح زنگ اخبار گوشیم رو تایم کنم. یهو اون ساعت اصلی گوشیم 12 ساعت میره عقب م مثلا:
تو رو خدا یکی کمکم کنه و بگه مشکلش چیه؟:10:

mostafa_khan
04-05-2007, 21:04
سلام
خوبید؟

همیشه اینجوری بوده؟زبان گوشیت فارسیه؟ورزن نرم افزارش چیه؟گوشیت اصل یا چنج هستش؟

Eblis.W810
05-05-2007, 06:17
با عرض سلام می خواستم بپرسم که:
1.میگن وقتی کپسول عوض کنی بعد چند وقت بلندگو پاره میشه!درسته؟
2.قیمت کپسول چند هست من تو مشهد گفته 16000تومان مناسبه؟
3.ازکجا بفهمم که سرم رو کلا نمی زاره و بلندگو دست دوم روش نسب نمیکنه یا برای گوشیم مشکل رو پیش نمیاره؟اگر کسی هم تو مشهد عوض کرده،لطفا بگه کجا عوض کرده........ :42:
با تشکر می خواستم سریع راهنمایی کنید...:46: :20: :20: :20: :20: :40:

Eblis.W810
05-05-2007, 06:21
اگر کسی در مشهد کپسول بلندگو رو عوض کرده،لطفا بنویسد...:27:
از اقایc0rd3r همخواهش می کنم بگه که کجا برده کپسول گوشیش رو تو مشهد عوض کرده.:46: باتشکر!!!!!

@liRez@
05-05-2007, 12:35
با سلام
از اونجایی که بنده عشق استفاده از مین منوهای فلشی مانند orbit رو دارم اگه امکان داشته باشه منو یه کم راهنمایی کنید:
الان گوشی من فایل های swf رو نشون می ده..ولی تم هایی رو که منوهای فلش دارند رو به صورت فلش نشون نمی ده..به غیر از اونایی که رو خود گوشی هستند منظورم orbit,equalizer و.. هستند..سوالی که برام پیش اومده اینه که خوب چرا تمهای خود گوشی رو به صورت فلش نشون می ده ولی تم های دیگه ای رو که فلش هستند و خودم دانلود کردم رو وقتی نصب می کنم منوهاش فلش نمی شه؟..

یعنی تم های خود سونی اریکسون که به صورت اریجینال تو گوشی هستند با اونایی که بعدا ساخته می شه چه فرقی دارند.؟..و آیا سونی غیر از این تم هایی که رو گوشی گذاشته تم های جدیدی هم داده بیرون؟..اگه داده لینکی مینکی کسی داره؟...

تو اون آموزشی که در مورد اضافه کردن منوهای فلش بود لینک نرم افزارهاش پاک شده بودند..اگه ممکنه منو راهنمایی کنید تا از این منوها من هم استفاده کنم..گناه داره ..منو راهنمایی کنید

قربون همه بر و بچ هشصتو دهیه فلشیه با حال

dark fear
05-05-2007, 12:47
به هر حال فکر کنم کار خودم جواب بده:فقط پشتش و عوض می کنم پشت قاب 750 که محافظ دوربین داره رو می گذارم:20:

اینم نمیشه چون جای اسپیکر و دوربیناشون با هم فرق داره

nakhordemast
05-05-2007, 14:29
عرضم به حضورت..خوب گذاشتن فهرست هوشمند:46: خوبی داره بدی هم داره و اون اینکه شما بحث های مطرح شده رو دیگه حتما نخوندی که این سوال رو می پرسی:
1-جدا صداش خوب میشه...بازم می گم انتظار معجزه نداشته باش اما:
دوستم که 550داره:چه کارش کردی...صداش مثل گوشیه من شده(بدون مقایسه ها)
دوستی که ان 73 داشت:با هم داشتیم مقایسه می کردیم...ارشم گفت:نمی دونم کدومش بیشتره...واقعا هم معلوم نبود..شاید خیلی کم از ان 73 کمتر
2-نه خراب نمی شن اما رعایت کردن احتیاط شرط عقله اگه تعویض کردی می گم چه کارا کنی
3-باز شدن قاب..موقع فروش گوشیه تعمیری محسوب می شه و از قیمتش کم می کنه...اگه شما گوشی باز هستی و زود به زود عشق گوشی عوض کردن نکن این کار رو...اما اگه با گوشی حال کردی و دوست داری اگه صداش حل شه حالا حالا ها داشته باشیش...مسئله ایی نداره

مصطفي جان بحث ما بي نتيجه موند. آيا به جز آسيب ديدن سر پيچهاي گوشي راه ديگه اي براي تشخيص باز شدن گوشي وجود داره يا نه؟ مثلا پلمبي چيزي جاييش داره؟ اگر پيچها اسيب نبينه... چي؟

nakhordemast
05-05-2007, 14:31
این جمله ی حرفات رو متوجه نشدم...به نظر من کا 750 می شه...800 رو شک دارم

منظورم اين است كه شك درام چون جاي دگمه هايشان به نظر ام فرق مي كند عزيز دل برادر.

ما دچار انپيچك عجيبي شديم:

اینم نمیشه چون جای اسپیکر و دوربیناشون با هم فرق داره
بالاخره همه اين موارد هست هم جاي اسپيكر و... هم جو استيك ... هم جاي دگمه هاي واكمن و شورتكات ها همشون با هم ميفرقه... قبول .. اما تعجب من از اينه كه چجوري اينها رو به 810 تبديل ميكنن ولي 810 رو نميشه به اونا تبديل كرد؟ :41:

dark fear
05-05-2007, 18:21
سلام
خوبید؟
چون ساعت کامپیوتر شما 12 ساعت عقبه و وقتی موبایل رو بهش وصل میکنی تاریاخاشون با هم مچ میشه

mostafa_khan
05-05-2007, 19:56
چون ساعت کامپیوتر شما 12 ساعت عقبه و وقتی موبایل رو بهش وصل میکنی تاریاخاشون با هم مچ میشه

ااااا مگه به کامپیوتر وصل می کنی؟خوب اگه به سیستم وصل می کنی و اینجوری می شه همینی هست که دوستمون گفت دیگه...اگه به کامپیوتر وصل کنی که دلیلش تابلو هست..اما اخه دربارهی اتصال به کامپیوتر که حرفی نزده!!!گفته می خوام بزارم رو زنگ که....

Doyenfery
06-05-2007, 00:27

از اونجا که پیشگشتی مبارک رو پیچ ها خط و خراش میندازه.
شما مایه داری 100 میلیون برات پولی نیست .. ولی اون بنده خدا اگه می خواست گوشیشو 200 رد کنه حالا باید 160 رد کنه
من N70 سراغ دارم که رفیقم خریده بود چون گوشی باز شده بود 170 تومن نا قابل جاش پول داد و خرید .

adamhesaby
06-05-2007, 02:42
با سلام
از اونجایی که بنده عشق استفاده از مین منوهای فلشی مانند orbit رو دارم اگه امکان داشته باشه منو یه کم راهنمایی کنید:
الان گوشی من فایل های swf رو نشون می ده..ولی تم هایی رو که منوهای فلش دارند رو به صورت فلش نشون نمی ده..به غیر از اونایی که رو خود گوشی هستند منظورم orbit,equalizer و.. هستند..سوالی که برام پیش اومده اینه که خوب چرا تمهای خود گوشی رو به صورت فلش نشون می ده ولی تم های دیگه ای رو که فلش هستند و خودم دانلود کردم رو وقتی نصب می کنم منوهاش فلش نمی شه؟..

یعنی تم های خود سونی اریکسون که به صورت اریجینال تو گوشی هستند با اونایی که بعدا ساخته می شه چه فرقی دارند.؟..و آیا سونی غیر از این تم هایی که رو گوشی گذاشته تم های جدیدی هم داده بیرون؟..اگه داده لینکی مینکی کسی داره؟...

تو اون آموزشی که در مورد اضافه کردن منوهای فلش بود لینک نرم افزارهاش پاک شده بودند..اگه ممکنه منو راهنمایی کنید تا از این منوها من هم استفاده کنم..گناه داره ..منو راهنمایی کنید

قربون همه بر و بچ هشصتو دهیه فلشیه با حال

منم عشق منو فلش دارم تا الان 10-12 تا منو فلش نصب کردم
اما منوی فلش ریختنش یه راحتیه تم های دیگه نیس. باید فایل فلش رو تو گوشی با هک آپلود کنی
اینکه چطوری صدای w810i رو زیاد کنی یا چجوری منوفلش بریزی توش یا ... توی این تاپیک
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کامل توضیح داده شده .

mostafa_khan
06-05-2007, 09:06
.

بله کاملا درسته:20:

dark fear
06-05-2007, 13:10
ااااا مگه به کامپیوتر وصل می کنی؟خوب اگه به سیستم وصل می کنی و اینجوری می شه همینی هست که دوستمون گفت دیگه...اگه به کامپیوتر وصل کنی که دلیلش تابلو هست..اما اخه دربارهی اتصال به کامپیوتر که حرفی نزده!!!گفته می خوام بزارم رو زنگ که....

وقتی به کامپیوتر وصل میکنی ساعتش با کامپیوتر یکی میشه و بعد از در اوردن هم همون طور میمونه این دوستمون
روز به کامپیوتر وصل میکنه ساعتش میره عقب بعد میذاره رو زنگ فکر مینکنه قبل از این که رو زنگ بذاره زمانش درست بوده منم اولا یه همچین اتفاقی برام افتاد

nakhordemast
06-05-2007, 13:42
شما مایه داری 100 میلیون برات پولی نیست .. ولی اون بنده خدا اگه می خواست گوشیشو 200 رد کنه حالا باید 160 رد کنه
من N70 سراغ دارم که رفیقم خریده بود چون گوشی باز شده بود 170 تومن نا قابل جاش پول داد و خرید .

بله کاملا درسته:20:

اي بابا اين چه حرفيه ما هم مستضعفي حال ميكنيم....
دوستان عزيز گرامي به حرف من توجه نميكنيييييييييد
ميگم اونقدر با دقت باز كردم كه جاي پيچگشتي اصلا نمونده.... اون يارو خريداره راه ديگه اي هم براي فهميدن داره يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟ به خدا زبونم مو در آورد . نه نداره ديگه خوب بگيد كه نداره. فقط ميمونه جاي پيچگشتي كه اونم نمونده. اين خريدار ها يه دستي ميزنن تا گوشيو ميدي دستش ميگه: قابشم كه فابريك نيست... باز شد!!؟ اونقدر ماهرانه ميپرسه كه نميفهمي جمله اش سوالي بود يا خبري و هول ميكني و پيش خودت ميگي بابا حرفه اي و به زبون مياري كه باز شده...
ميگم گوشي آك دادم دست يارو گفت باز شده!؟
خيلي با اينا سر و كله زدم.

Badform
06-05-2007, 14:31

پس دبلیو 810 که اینقدر تعریفشو می کنید چی داره؟ پی دی اف نمی خونه.بلک لیست نداره.موقع ضبط صدا بوق می زنه.ظرفیت اس ام اس کمه و امکان فولدر بندی هم نداره.در پوش لنز نداره.کلی خط روی بدنه و صفحه
گوشی می افته.بازم بگم؟

doyenfox
06-05-2007, 14:39
پس دبلیو 810 که اینقدر تعریفشو می کنید چی داره؟ پی دی اف نمی خونه.بلک لیست نداره.موقع ضبط صدا بوق می زنه.ظرفیت اس ام اس کمه و امکان فولدر بندی هم نداره.در پوش لنز نداره.کلی خط روی بدنه و صفحه
گوشی می افته.بازم بگم؟
قبول نيست ...شما ديدي!!!!
عزيز دل اگه قرار بود يه گوشي هيچ عيبي داشته باشه نميشد .....چون شركت مربوطه برشكست ميشد و همه همون يه مدل رو ميخرديند.
همه ي گوشي ها با يك سري نواقص وارد بازار ميشند.
حالا شما هم اگه دوست داري اسم يه گوشي بگو تا من يه خروار برات ايراد ليست كنم.
در ضمن اين ايرادها ميتونه و اسه يكي مهم باشه و واسه يكي نه.
كسي هم تو اين تاپيك بقيه رو مجبور نميكنه 810 بخره.

sabasistem_co
06-05-2007, 14:44
گوشی می افته.بازم بگم؟

آقاي bad form لطفا ديگه توي اين تايپيك نظر ندهيد به نظر من W810 مي ارزه به كل خانواده نوكيا و موبايل هاي ديگر از قبيل سامسونگ و ال جي و موتورولا و ...
ديگه نظر ندهيد لطفا و ديگه اظهار نظر نكنيد

Doyenfery
06-05-2007, 18:36
ميگم اونقدر با دقت باز كردم كه جاي پيچگشتي اصلا نمونده....
.
حللله دیگه

فقط ميمونه جاي پيچگشتي كه اونم نمونده. اين خريدار ها يه دستي ميزنن تا گوشيو ميدي دستش ميگه: قابشم كه فابريك نيست... باز شد!!؟ اونقدر ماهرانه ميپرسه كه نميفهمي جمله اش سوالي بود يا خبري و هول ميكني و پيش خودت ميگي بابا حرفه اي و به زبون مياري كه باز شده...
دیگه گوشیو آزمایشگاه که نمی برن !
یکی از رفقام نمی دونم گوشی p910 داشت یا p990 که مشکل شارژ داشت . یعنی آی سی شارژش سوخته بود .
اینم نا مردی نکرد رفت انداختش به یکی از این فروشنده ها که شما میگید :27:
به قیمت بالای 300 !!
البته تونست به چهارمین فروشنده بفروشه ( سه تای قبلی فهمیده بودن :46: )

masoud_ac
06-05-2007, 23:08
تم گوشی خودتون رو خودتون بسازید
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این آدرس تاپیک هست برید توضیحات داده شده

mostafa_khan
06-05-2007, 23:28
ميگم اونقدر با دقت باز كردم كه جاي پيچگشتي اصلا نمونده.... اون يارو خريداره راه ديگه اي هم براي فهميدن داره يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟ به خدا زبونم مو در آورد . نه نداره ديگه خوب بگيد كه نداره. فقط ميمونه جاي پيچگشتي كه اونم نمونده. اين خريدار ها يه دستي ميزنن تا گوشيو ميدي دستش ميگه: قابشم كه فابريك نيست... باز شد!!؟ اونقدر ماهرانه ميپرسه كه نميفهمي جمله اش سوالي بود يا خبري و هول ميكني و پيش خودت ميگي بابا حرفه اي و به زبون مياري كه باز شده...
خيلي با اينا سر و كله زدم.

کلا یه چیز بگم راحتت کنم....اینها همش حرفه...وقت فروش شما باید فروشنده ها رو بشناسید....کاری نداره...این همه هستن هیچی سرشون نمی شه و موبایل فروشی زدن...بدون دغدغه ی فکر به چنین حرفهایی کافیه پیششون ببری....
اینو خودم دیدم فهمیدم بعضی ها واقعا هیچی حالیشون نمی شه و فقط مغازه زدن....
طرف گفت این گوشی رو می خوام بفروشم....فقط نگاش کرد...بدون هیچ چک کردن خاصی...به جای اینکه خودش بفهمه...از طرف می پرسید که گوشی رو چند وقته خریده.....خوب این جوری باشه...منم موقع فروش می گم 2 ماه خریدم...وقتی نمی فهمه..نمی فهمه دیگه.....موقع فروش فقط باید طرفتو چک کنی...بعد بفروشی بهش...همین

masoud_ac
07-05-2007, 00:06
زیبا ترین تم ها را خودمان بسازیم
ساخت تم برای W810i بسیار راحت و بسیار زیبا
تم سازی برای W810i ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

masoud_ac
07-05-2007, 00:11
توجه توجه

قابل توجه همگي وبا عرض پوزش

اسم w810 به w جوات
تغيير يافت

نه هنوز W810i مثل K750i جوات نشده عزیزم
هنوز که هنوزه بعضی ها که گوشی من و میبینن میگن مدلش چیه
اول رکورد جواتی ها رو K750i داره بعد .............. و ............... و........... W810i و .............. .
این رده بندی جواتی ها بود

nakhordemast
07-05-2007, 00:25
توجه توجه

اسم w810 به w جوات
تغيير يافت

تكذيب ميكنييييييييم

doyenfox
07-05-2007, 00:31
توجه توجه

اسم w810 به w جوات
تغيير يافت
عزيزم اينجا تاپيك w810 هستش....مجبورت نكردن كه بيا ي اينجا پست بدي!كسي هم نظرت رو نخواست....
برو تو تاپيك نوكيا اين پست رو بده كلي هم بت حال ميدن....
اميدوارم توجيح شده باشين!

mostafa_khan
07-05-2007, 00:31
پست ویرایش شد.......!!!

سیاوش قمیشی
07-05-2007, 02:48
با سلام من می خوام تو این هفته گوشی بگیرم تا 250000 تومن کمک کنید چی بگیرم خودم از دبلیو 810خوشم اومده ولی تو اینجا می خونم یکی میگه دوربینش ضعیفه یکی میگه هنگ میکنه یکی میگه ولم نداره آقا جان من هرکی میدونه چیز خوبیه بگه و از کجا معلومه که چنج شده هست یا نیست مالزی یا چینی یا اصله تو رو خدا راهنمایی کنید با تشکر

^^ HAMID ^^
07-05-2007, 05:20
با سلام من می خوام تو این هفته گوشی بگیرم تا 250000 تومن کمک کنید چی بگیرم خودم از دبلیو 810خوشم اومده ولی تو اینجا می خونم یکی میگه دوربینش ضعیفه یکی میگه هنگ میکنه یکی میگه ولم نداره آقا جان من هرکی میدونه چیز خوبیه بگه و از کجا معلومه که چنج شده هست یا نیست مالزی یا چینی یا اصله تو رو خدا راهنمایی کنید با تشکر

دوربینش ضعیفه

ها!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...بشدت تکذیب میشه...کی اینو بهت گفته؟

بیا اینجا من دارم رقابت میکنم...اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])....

اینم تاپیک مختص عکسهای w810.....تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])............

هنگ میکنه

ااااااااااااااااااااااااا اااااااه ه ه ه...........این مورد اصلا تو کارش نیست....تکذیب میشه با قدرت 8.25 ریشتر

یکی میگه ولم نداره

اینو راست میگن ولی من یه آموزش دادم که صداش خیلی بلند میشه...

در مورد رجیستر چنج و اصلی و مالزی هم مصطفی خان بهتر میتونه بهت کمک کنه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mostafa_khan
07-05-2007, 08:40
ممنوم از همکار و دوست عزیزم
دوستان پست اون ادم ....پاک شد...لطفا کسایی که به پست اون پاسخ داده بود با نقل قول....پست هاشون رو ویرایش کنند تا از پستش چیزی نمونه
من خودم اول پستم و ویرایش می کنم

mostafa_khan
07-05-2007, 08:47

اییییییییی خدااااااا...منو می کشین اخر...عزیزم یه سرچ کوچیک که زحمتی نداره..تو همین صفحات بارها دربارهی چنجی و این جور چیزا گفتم و گفتیم
پست شماره ی 2 این تاپیک رو بخون:

مرجع نکات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اما دربارهی سواهای اولت
یه کلام بگم خیالت و راحت کنم...تنها مسئله ایی که داره صدای کمشه....تو سال مگه 1 بار هنگ کنه!!!بهترین 2 مگا پیکسلی هست

صدای کمشم اگه خواستی..می شه زیادش کرد...هم نرم افزاری که اقا حمید بهتر می تونه راهنماییت کنه...هم اگه خواستی 10 تومن مایه واسش بدی....سخت افزاری می شه صداشو توپ کرد

انتخاب خوبیه...یا بگم بهترین انتخابه

مهدی58
07-05-2007, 08:48
آقاي bad form لطفا ديگه توي اين تايپيك نظر ندهيد به نظر من W810 مي ارزه به كل خانواده نوكيا و موبايل هاي ديگر از قبيل سامسونگ و ال جي و موتورولا و ...
ديگه نظر ندهيد لطفا و ديگه اظهار نظر نكنيد

ميشه بفرماييد چرا نظر ندهد؟ چي شده نكنه اسلام در خطره؟اگه سه صفحه از 810 تعريف كنه اون وقت چي اجازه ميفرماييد نظر بدن؟
تازه به اين نتيجه رسيدم بسياري از افرادي كه در اين سايتها افاضات خود را در طبق اخلاص ميذارن به طريقي در كار تبليغات اين گوشي خدمت گزاري مي كنن وبعيد نيست از خدام بخش فروش آن باشن جناب "صباسيستم" رو كه ميشناسم واسه خودش يه بيزينس منه.من بالشخصه اصلا از اين گوشي خوشم نيومد البته ضمانتي نبود كه نوكيا هم مي خريدم حتما خوشم بياد اما مني كه از همين سايت وكلوپ به اين نتيجه خريد رسيدم حالا كه تجربه عملي از گوشي دارم چرا نبايد اظهار نظر كنم ؟اگه اينجا سايت شخصيتونه پس چرا به ما اجازه عضويت دادين.
ما هر چي ميكشيم از تعصب ومنطق ناپايدارمان مي كشيم.افرادي كه در اين سايت تبليغ ميكنن هر چند كسي نميتواند دستبند بهشون بزنه اما از نظر اخلاقي موظفند تا آخرين لحظه افراد روساپورت كنن.والا من يه سوال پرسيدم بعضيا مثل برادران بسيجي كه هر لحظه اسلامشون !!! را در خطر مي بينن اونقدر جنگي و تحقير اميز باهام برخورد شد كه جرات نمي كنم ديگه در مورد اين گوشي سوال بپرسم فقط هر از چند گاهي وصل ميشم شايد يكي سوال منو پرسيده باشه ومنم استفاده كنم اما به هر كسي كه در دسترسم هست مي گويم كه از گوشيم راضي نيستم.
حالا هم مي دونم شاهرگ بعضيا همچين باد كرده كه هر چيزي رو ممكنه در جوابم بفرمايند.
ببينم كسي ميتونه بدون عصبانيت ومودبانه جواب منو بده؟
والا بعضيا حكومتي پيدا كردن تو اين سايت!!!:41: :41:

mostafa_khan
07-05-2007, 09:09
ميشه بفرماييد چرا نظر ندهد؟ چي شده نكنه اسلام در خطره؟اگه سه صفحه از 810 تعريف كنه اون وقت چي اجازه ميفرماييد نظر بدن؟
تازه به اين نتيجه رسيدم بسياري از افرادي كه در اين سايتها افاضات خود را در طبق اخلاص ميذارن به طريقي در كار تبليغات اين گوشي خدمت گزاري مي كنن وبعيد نيست از خدام بخش فروش آن باشن جناب "صباسيستم" رو كه ميشناسم واسه خودش يه بيزينس منه.من بالشخصه اصلا از اين گوشي خوشم نيومد البته ضمانتي نبود كه نوكيا هم مي خريدم حتما خوشم بياد اما مني كه از همين سايت وكلوپ به اين نتيجه خريد رسيدم حالا كه تجربه عملي از گوشي دارم چرا نبايد اظهار نظر كنم ؟اگه اينجا سايت شخصيتونه پس چرا به ما اجازه عضويت دادين.
ما هر چي ميكشيم از تعصب ومنطق ناپايدارمان مي كشيم.افرادي كه در اين سايت تبليغ ميكنن هر چند كسي نميتواند دستبند بهشون بزنه اما از نظر اخلاقي موظفند تا آخرين لحظه افراد روساپورت كنن.والا من يه سوال پرسيدم بعضيا مثل برادران بسيجي كه هر لحظه اسلامشون !!! را در خطر مي بينن اونقدر جنگي و تحقير اميز باهام برخورد شد كه جرات نمي كنم ديگه در مورد اين گوشي سوال بپرسم فقط هر از چند گاهي وصل ميشم شايد يكي سوال منو پرسيده باشه ومنم استفاده كنم اما به هر كسي كه در دسترسم هست مي گويم كه از گوشيم راضي نيستم.
حالا هم مي دونم شاهرگ بعضيا همچين باد كرده كه هر چيزي رو ممكنه در جوابم بفرمايند.

بابا بی خیال....
خوب اینو که راست می گی...نه اخه اون اقا کارش همینه!!!اون دوستمونم شاکی شد ..اره حرفش کمی غیر منطقی بود..اما باید به احساسات همدیگه هم..احترام بگذاریم

بابا چرا می ترسی؟خود من مگه به شما حرف نامربوط زدم؟
همه می دونن من اصلا رو برند تعصب ندارم....خیلی جاها همه داشتن 810 رو پیشنهاد می دادن...من سامسونگ پیشنهاد کردم!!!
دلیل نمی شه....بچه ی مردم به نظر ما می خواد گوشی بخره...اینجا دیگه جای تعصب نیست
اما خوب وقتی می بینم تو این رنج بهترین گوشی 810 هست نباید بگم؟
اقا نترس...بگذار خیالت رو راحت کنم
مشکل شما فقط با فلش و تغییر ورزن frimware , بس....
شاد باشید

nakhordemast
07-05-2007, 11:53
ممنوم از همکار و دوست عزیزم
دوستان پست اون ادم ....پاک شد...لطفا کسایی که به پست اون پاسخ داده بود با نقل قول....پست هاشون رو ویرایش کنند تا از پستش چیزی نمونه
من خودم اول پستم و ویرایش می کنم

چه باحال چجوري اين كارو كردي!؟؟؟؟ :5:

دوست عزيز گرامي وقتي بچه ها ميان با دليل و منطق و حرف حساب حرف ميزنن و تعريف ميكنن يا از مشكلاتش و معايبش ميگن همه پذيرا هستن مثل همون قضيه كم بودن صداد كه به اين منجر شد يه تاپيك تخصص براي تبادل نظر و برطرف كردن مشكلش ايجاد بشه و به نتايج كاملا مثبت هم رسيد ( غير از اينه مصطفي خان) اما اين دوست عزيز گرامي و امثال ايشون هي زرت پا برهنه ميان وسط و ميگن فلان فلان گوشيتون. خوب به آدم بر ميخوره . خوب ما ميگيم اگه حرفي داري با منطق و دليل بزن تا راح حلشو پيدا كنيم . همه حرف ما و بچه هايي كه ناراحت شدن همينه . اگر به نظرت حرف مفت ميزنم بيا با پشت دست و هر چهارتا انگشت بزن تو دهن من :41:

در مورد بقيه صحبت هاتون وارد بحث نميشم.

nakhordemast
07-05-2007, 12:08

همچين چيزي كه ميگي اصلا و ابدا وجود نداره . كيفيت دورينش بي نظيره و اتوفوكوس هم داره كه بازم بي نظيره
هنگ هم نميكنه. نسبت به پولي كه ميدي امكانات بسيار زياد و تكنولوژي خيلي بالايي رو ميخري همچنين كه گوشي محصر به فرد و خيره كننده اي رو تو دستات ميگيري( پيشنهاد ميكنم اگر خواستي بگيري سفيدشو بگير) :10:

mania2000
07-05-2007, 12:19
با سلام خدمت دوستان عزيز من هر وقت روي گوشي w810 آهنگ مي ريزم آهنگ هاي قبلي پاك ميشود.
شايد من درست بلد نيستم خواهشمند است. از دوستان متخصص عزيز من را راهنمايي كنند.
در ضمن داخل منوي واكمن نوشته ليست پخش - هنرمندان- درباره اينها هم راهنمايي كنيد؟ باتشكر

مهدی58
07-05-2007, 13:21
ممنونم مصطفي خان ونخورده مست
مي دونين من مطمئنم اگه گوشي ديگه اي هم ميخريدم نكته اي براي نگراني داشت 810رو با راهنماييهاي شما وتحقيقات خودم خريدم كسي هم مسئولش نيست اما چون به فورمت كالندر ودليوري گوشي قبليم خيلي عادت كردم وبسيار برايم كاربرد داره واصلا فكر نميكردم بايستي ادر مورد اين موضوع بي اهميت هم تحقيق ميكردم برا همين تو ذوقم خورد البته سريال چنج خريدم ولي مهم نيست يه بار فلش ميكنم شايد درست بشه
من براي همه كساني كه وقت صرف ميكنن مطلب ميذارن احترام قايلم اما اهانت وتحقير در هر لفظي به هر كسي رو نميتونم تحمل كنم آخه دوستان من وقتي قرار نيست دنيا به اين حرفها زير وزبر بشه چرا از ادبيات محبت واحترام استفاده نكنيم وقتي هر آن ممكنه يه بمب يا زلزله ما رو هر هستي ساقط كنه چرا هر روز همديگه رو هدف بمباران صحبتامون كنيم
قصد نصيحت نداشتم كوچك همه هستم اما از وضعيتي كه در روابطمان حاكم است گلايه مندم وميگويند با يه گل كه بهار نميشه
دست همه را مي بوسم
خدا نگهدار

mostafa_khan
07-05-2007, 13:39
چه باحال چجوري اين كارو كردي!؟؟؟؟ :5:

اگر به نظرت حرف مفت ميزنم بيا با پشت دست و هر چهارتا انگشت بزن تو دهن من :41:

.

هیچی فقط ادرس پست هاشو به همکارای انجمن فرستادم و خواستم رفتاری در شان اون باهاش کنن...
مهدی خیلی خشنی ها..هر چی می شه هر از کتک کاری می زنی که...تو تیم ملی بکسی؟:46: :18:

با سلام خدمت دوستان عزيز من هر وقت روي گوشي w810 آهنگ مي ريزم آهنگ هاي قبلي پاك ميشود.
شايد من درست بلد نيستم خواهشمند است. از دوستان متخصص عزيز من را راهنمايي كنند.
در ضمن داخل منوي واكمن نوشته ليست پخش - هنرمندان- درباره اينها هم راهنمايي كنيد؟ باتشكر

مهمترینش و کاربردی ترینش...منوی اهنگ هاست...وقتی می خواهی همهی اهنگ هات رو یه جا داشته باشی و بهشون گوش بدی از این ایکون استفاده می کنی...چیزه خاصی ندارن باهاشون ور بری قلقشون دستت میاد
با چی اهنگ می ریزی؟با پی سی سویت؟

ممنونم مصطفي خان ونخورده مست
برا همين تو ذوقم خورد البته سريال چنج خريدم ولي مهم نيست يه بار فلش ميكنم شايد درست بشه

خدا نگهدار

دقیقا درکت می کنم..این جور موقع ها شاید اصلا چیز به ظاهر مهمی هم نرسه...اما حسابی تو ذوق ادم می خوره...امیدوارم درست شه...قبل فلش این سوال رو از موبایلی ها هم بپرس...نظر اونا رو هم جویا شی بهتره
اما معمولا این باگ ها و ایم مشکلات راه حلی جز تغییر نرم افزار ندارن...مگه حالت خاص و مشکل خاصی

qaderi
07-05-2007, 13:53
سلام اگر از شارژر w810برای k800واز شارژرk800برای w810استفاده کنم مشکلی پیش نمی یاد (خیلی صروری)منظورم برای همیشه هست:41:

mania2000
07-05-2007, 14:24
مهمترینش و کاربردی ترینش...منوی اهنگ هاست...وقتی می خواهی همهی اهنگ هات رو یه جا داشته باشی و بهشون گوش بدی از این ایکون استفاده می کنی...چیزه خاصی ندارن باهاشون ور بری قلقشون دستت میاد

با سلام از سي دي نرم افزار همراه گوشي قسمت برنامه آهنگها را انتخاب بعد Transfer ميكنم به گوشي

Mahdi_Moosavi
07-05-2007, 21:26
عزیزان یه سوال اساسی چرا این w810i هنک نمیکنه . اههههههههههههههههه .من شب و روز باهاش کشتی

می گیرم این بدبخت آخ نمیگه . تازگی یه رم 2gb گرفتم واسش 28 تومان ، تا خرخره پرش کردم این بدبخت انگار نه

انگار قبلا یه 6630 داشتم روزی یه بار هنک نمیکرد یه چیش کم بود .

بابا دلم تنک شده واسه هنکیدن گوشی!!!!!!

Doyenfery
07-05-2007, 22:09
اینه دیگه :5:
اونوقت میگن 810 بده !

masoud_ac
07-05-2007, 22:46
جداً راست میگه ها گوشی من هم تا حالا هنگ نکرده رم من هم 2gb ولی من رم گوشیم و 36 هزار تومن خریدم سونی ژاپن

nakhordemast
08-05-2007, 00:13
ممنونم مصطفي خان ونخورده مست مي دونين من مطمئنم اگه گوشي ديگه اي هم ميخريدم نكته اي براي نگراني داشت 810رو با راهنماييهاي شما وتحقيقات خودم خريدم كسي هم مسئولش نيست اما چون به فورمت كالندر ودليوري گوشي قبليم خيلي عادت كردم وبسيار برايم كاربرد داره واصلا فكر نميكردم بايستي ادر مورد اين موضوع بي اهميت هم تحقيق ميكردم برا همين تو ذوقم خورد البته سريال چنج خريدم ولي مهم نيست يه بار فلش ميكنم شايد درست بشه
من براي همه كساني كه وقت صرف ميكنن مطلب ميذارن احترام قايلم اما اهانت وتحقير در هر لفظي به هر كسي رو نميتونم تحمل كنم آخه دوستان من وقتي قرار نيست دنيا به اين حرفها زير وزبر بشه چرا از ادبيات محبت واحترام استفاده نكنيم وقتي هر آن ممكنه يه بمب يا زلزله ما رو هر هستي ساقط كنه چرا هر روز همديگه رو هدف بمباران صحبتامون كنيم
قصد نصيحت نداشتم كوچك همه هستم اما از وضعيتي كه در روابطمان حاكم است گلايه مندم وميگويند با يه گل كه بهار نميشه
دست همه را مي بوسم
خدا نگهدار

عزيز دلم من كوچيكتم خاك پاتم كه اينقدر با مرام و با شعوري خيلي مردي . پاتو بردار نفس بكشيم...

حالا خيلي بحثه دراز ميشه ولي فقط خواستم در تاييد حرفت بگم كه
واقعا چه دليلي داره كه به توهين و تحقير حرف بزنيم واقعا اين گونه روابط جاي گلايه داره
اما اگر بخواي دقت كني ميبيني كه اين يه ريشه تاريخي داره . هميشه همين طور بوده و آخريد راه رو اولين راه ديديم و از ابتداي هر بحثي با خشونت شروع كرديم . منظورم به فروم و اين حرفا نيست . توي پيشينه تاريخي ما همينگونه بوده . هر سلسله تاريخي با خشونت و خشم و خونريزي سر كار اومده و تا تونسته كشور گشايي كرده و با خونريزي و جنگ هم به پايان رسيده . اصلا جنگ و جدل براي ما شده مقدس!!
....

منظورت از خدا نگهدار چيه؟ نكنه ميخواي مارو تنها بذاري با گوه مشكلات 810؟ بيا سنگ صبورمون باش.

هیچی فقط ادرس پست هاشو به همکارای انجمن فرستادم و خواستم رفتاری در شان اون باهاش کنن...
مهدی خیلی خشنی ها..هر چی می شه هر از کتک کاری می زنی که...تو تیم ملی بکسی؟:46: :18:

دقیقا درکت می کنم..این جور موقع ها شاید اصلا چیز به ظاهر مهمی هم نرسه...اما حسابی تو ذوق ادم می خوره...امیدوارم درست شه...قبل فلش این سوال رو از موبایلی ها هم بپرس...نظر اونا رو هم جویا شی بهتره
اما معمولا این باگ ها و ایم مشکلات راه حلی جز تغییر نرم افزار ندارن...مگه حالت خاص و مشکل خاصی

نه بابا فقط هر از گاهي يه تيك ميگيرم و همش اونو ميگم... به همين سادگي به همين خوشمزگي..:40:

nakhordemast
08-05-2007, 00:18
جداً راست میگه ها گوشی من هم تا حالا هنگ نکرده رم من هم 2gb ولی من رم گوشیم و 36 هزار تومن خریدم سونی ژاپن

عزیزان یه سوال اساسی چرا این w810i هنک نمیکنه . اههههههههههههههههه .من شب و روز باهاش کشتی

می گیرم این بدبخت آخ نمیگه . تازگی یه رم 2gb گرفتم واسش 28 تومان ، تا خرخره پرش کردم این بدبخت انگار نه

انگار قبلا یه 6630 داشتم روزی یه بار هنک نمیکرد یه چیش کم بود .

بابا دلم تنک شده واسه هنکیدن گوشی!!!!!!

1- ميشه از رماتون بگيد ؟ چه رنگي چه ماركي چه جوري ... چه نشونه مشخصي داره؟
2- اين رم آبي 512 ما رو چند ميخرن؟

سیاوش قمیشی
08-05-2007, 02:00
با سلام به همه مخصوصا آقای مصطفی یه کم بداخلاق من که تازه دارم شروع می کنم چرا میگی بگرد من داشتم از شما سوال میکردم چرا شاکی میشی آدمی مثل شما باید خوشحال بشه به هر حال من تازه عضو شدم و عجله دارم میخواستم بدونم w810i بهتره یا n70 نوکیا آخه یکی میگه سونی یکی می گه نوکیا ولی من از سونی بشتر خوشم اومده خواشن به من واضح بگید چکار کنم من موندم آخه میگن صفحه سونی کوچیکه ولی نو کیا بزرگ برای من کارایی مخصوصا دوربینش اهمیت داره از کجا معلومه چنچ شدس انو بگید من برم خرم خیلی واضح بگید تا فردا بعد از ظهر می خوام از n 70بهتره یا نه ممنون مشم راهنمایی کنید

mostafa_khan
08-05-2007, 10:51
با سلام به همه مخصوصا آقای مصطفی یه کم بداخلاق من که تازه دارم شروع می کنم چرا میگی بگرد من داشتم از شما سوال میکردم چرا شاکی میشی آدمی مثل شما باید خوشحال بشه به هر حال من تازه عضو شدم و عجله دارم میخواستم بدونم w810i بهتره یا n70 نوکیا آخه یکی میگه سونی یکی می گه نوکیا ولی من از سونی بشتر خوشم اومده خواشن به من واضح بگید چکار کنم من موندم آخه میگن صفحه سونی کوچیکه ولی نو کیا بزرگ برای من کارایی مخصوصا دوربینش اهمیت داره از کجا معلومه چنچ شدس انو بگید من برم خرم خیلی واضح بگید تا فردا بعد از ظهر می خوام از n 70بهتره یا نه ممنون مشم راهنمایی کنید

اخي...خوب ببخش عزيزم..يه نكته ايي اينجا مهمه...اونم اينكه...من و دوستان هميشه از سوالات استقبال مي كنيم...بچه هاي اينجا من رو مي شناسن....مي توني صفحات قبل و چك كني...واقعا هم از سوالات خوشحال مي شم...
اگه ديدي گله كردم واسه اون سوالي بود كه درباره ي اصل و اين چيزا پرسيدي....
خوب خداييش اگه هر كي بياد يه سوال بپرسه بدون اينكه كمترين سرچي كنه چي مي شه؟؟؟:13: اين مطلب بارها و بارها گفته شده...قبول ن كم كاري از شما بوده...
ببين اصلا با ان 70 مقايسه اش نكن...باز مي گفتي 3250 ي چيزي...اما ان 70 كه اصلا...بازم ان 72 هم باز يه چيزي حداقل قيافه رو داره..
مي بيني بازم اين سوالت رو پرسيدي من چي بگم بهت كه بد نگين مصطفي خان بد اخلاقه؟
مگه لينك ندادم..نگفتم اين صفحه رو بخون هر چي كه بخواهي توش مي فهمي؟گفتم يا نه؟
بازم مي گم...اون پست كه لينك دادم جواب سوالهاي شما دربار ي چنج و غيره هست..زحمتي نيست بخونش:13:

-Clan-
08-05-2007, 17:30
w810i چه طوري فايل هاي فلش (swf) را اجرا مي كنه ؟؟؟؟

سیاوش قمیشی
09-05-2007, 01:58
با سلام به همه آقا مصطفی من واقعا مذرت میخوام نمی خواستم ناراحتتان کنم شما واقعا گلی آخه من گشتم ولی چون سر کار میرم شبا مجبورم بیام اینترنت وچون خسته ام نمی توانم بگردم ببینم در مورد اینا چی میگی من فقط یه سوال کردم گفتم راهنمایی کنید چون توی این هفته باید بگیرم وگر نه پولم میپره چراشم بماند شاید چها شنبه برم علائدین ببینم چی میشه می تونم مالزی و جنچ ندهشده اصل گیر بیارم برام دعا کن با تشکر از منم دلخور نباش ما با هم رفیقیم

Eblis.W810
09-05-2007, 07:51
یک سوال،وقتی با نرم افزارMyPhoneExplorer می خوام اس ام اس به گوشی بفرستم،وقتی تو گوشی باز می کنم،اول اس ام اس این طوری است(....)بعد هم ادامه اس ام اس را نشان می دهد،اس ام اس را کامل هم نشان نمی دهد.لطفا راهنمایی کنید.:46: :20: :46: :20: :41:

mostafa_khan
09-05-2007, 09:13
با سلام به همه آقا مصطفی من واقعا مذرت میخوام نمی خواستم ناراحتتان کنم شما واقعا گلی آخه من گشتم ولی چون سر کار میرم شبا مجبورم بیام اینترنت وچون خسته ام نمی توانم بگردم ببینم در مورد اینا چی میگی من فقط یه سوال کردم گفتم راهنمایی کنید چون توی این هفته باید بگیرم وگر نه پولم میپره چراشم بماند شاید چها شنبه برم علائدین ببینم چی میشه می تونم مالزی و جنچ ندهشده اصل گیر بیارم برام دعا کن با تشکر از منم دلخور نباش ما با هم رفیقیم

نه باب دلخوری چیه..پس چی که ماها همگی دوست هم هستیم...هر کی جور دیگه فکر کنه...به بیراهه رفته...
خوب متوجه شدی به امید خدا؟بازم سئالی بود تا جایی که بتونیم من و دوستان در خدمتیم...موفق باشی
فقط چون مهمه تاکید می کنم دقت بالایی تو خرید داشته باش....الان لیبل ها رو اسکن می کنن جوری که چنجی مثل یه گوشیه رجیستر به نظر می رسه....موقع خرید شرط بگذار من گوشی رو اازتون می خرم...خودتون باید واسم اپدیتش کنید...اگه اپدیت شد و سریال پرید گوشی ارزونی خودتون...چون به اسم اصل رجیستر اصل بهم فروختین و این کار یعنی کلاهبرداری(البته اینجوری نگو دگه با یه لحن دیگه باشه بهتره:46: )

یک سوال،وقتی با نرم افزارMyPhoneExplorer می خوام اس ام اس به گوشی بفرستم،وقتی تو گوشی باز می کنم،اول اس ام اس این طوری است(....)بعد هم ادامه اس ام اس را نشان می دهد،اس ام اس را کامل هم نشان نمی دهد.لطفا راهنمایی کنید.:46: :20: :46: :20: :41:

دوست عزیز شما اگه جوابتون رو یه جا نگرفتید جای دیگه هم پست بدین
متاسفانه داره مد می شه...دوستان واسه این که به جوابشون برسن.سوالشون رو تو 200-300 تا تاپیک:18: کپی می کنن
جوابتون رو دادم..دیگه دوباره گویی نمی کنم
روز همگی قشنگ

-Clan-
09-05-2007, 15:22
آقا مصطفی جواب من هم بده

farzadtop
09-05-2007, 16:30
نه باب دلخوری چیه..پس چی که ماها همگی دوست هم هستیم...هر کی جور دیگه فکر کنه...به بیراهه رفته...
خوب متوجه شدی به امید خدا؟بازم سئالی بود تا جایی که بتونیم من و دوستان در خدمتیم...موفق باشی
فقط چون مهمه تاکید می کنم دقت بالایی تو خرید داشته باش....الان لیبل ها رو اسکن می کنن جوری که چنجی مثل یه گوشیه رجیستر به نظر می رسه....موقع خرید شرط بگذار من گوشی رو اازتون می خرم...خودتون باید واسم اپدیتش کنید...اگه اپدیت شد و سریال پرید گوشی ارزونی خودتون...چون به اسم اصل رجیستر اصل بهم فروختین و این کار یعنی کلاهبرداری(البته اینجوری نگو دگه با یه لحن دیگه باشه بهتره:46: )

دوست عزیز شما اگه جوابتون رو یه جا نگرفتید جای دیگه هم پست بدین
متاسفانه داره مد می شه...دوستان واسه این که به جوابشون برسن.سوالشون رو تو 200-300 تا تاپیک:18: کپی می کنن
جوابتون رو دادم..دیگه دوباره گویی نمی کنم
روز همگی قشنگ

عزیزم حسودی یا زورت میاد جوابش رو بدی تا کسی بغیر از خودت بلد نباشه:40:

mostafa_khan
09-05-2007, 16:33

اول خواستم جوابت رو بدم...اما بد که فکر کردم...بدم که چی بشه؟چه فایده داره؟
وقتی اینجوری فکر می کنی....دنیا مون کلی باهم فرق داره.....تو همون جاده خاکی واسه خودت خوش باش!!!
فقط یه کم یاداوری کنم محض اطلاع شما...یه تاپیک زدم تمامیه اطلاعاتی که ساعت ها و روز ها وقت گذاشتم تا یادگرفتم رو یه جا تو یه تاپیک در اختیار تمامیه دوستانم تو این انجمن گذاشتم....اونوقت معلوم نیست شما از کجا امده بهم می گی دلت نمی یاد جوابش و بدی؟!!!!

mostafa_khan
09-05-2007, 16:35

آقا مصطفی جواب من هم بده

د.ست عزیز من چون گوشیم چنج شده بوده...هیچ وقت دنبال یادگیری این مطالب نبودم...رک بگم بلد نیستم
اما شما می تونید از حمید جان(تو تاپیک افزایش صدا اکتیو تر هست) و دوستانی مثل سونی 810 سوالتون رو بپرسید که تو بحث نرم افزاری فعال هستن
ببخشید....

nakhordemast
09-05-2007, 16:36
آقا مصطفی جواب من هم بده

آقا مصطفي جواب اين ريفيقمونم بده .
علي جون سريع دوتا كوبيده هم بذار
بچه بپر ببين كدوم ميز بود نون ميخواست...
نه آقا دوغامون همش گرمه شرمنده

نه خوب بنده خدا حق هم داره اينجوري پست ها زياد ميشه و تاپيكها شلوغ و ترافيك سايت هم بالا ميره و بار گذاري صفحه ها هم دشوار ميشه و سرچ هايي هم كه انجام ميشه به جواب هاي غير واقعي و بي ربط منتهي ميشه و نهايتا امنيت ملي به خطر ميفته :27:

nakhordemast
09-05-2007, 16:43

منظورت اينه كه فايل هاي فلش رو بريزي توي مموري گوشي و اجرا كني؟ نه اينجوري نميشه چون فلش ها نياز به فلش پلير داره و توي ويندوز اجرا ميشه و توي محيط جاوا قابل اجرا نيست

0

يه پيشنهاد ميكنم اگر با برنامه نويسي اچ تي ام ال يا فرانت پيج آشنايي داري انجام بدن نتيجهشو هم بگي ممنون ميشيم:

از اونجايي كه ادعا ميكنه كه اچ تي ام ال ها رو ميتونه بخونه يه فالي اچ تي ام ال درست كن و توش يه فايل فلش قرار بده بعد هر دوتاشو بريز توي مموري و با بروزر گوشي بازش كن ممكنه كه بشه.

Eblis.W810
09-05-2007, 20:14
برای این کار کافی است نام فایل راا به ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) _filename.si تغییر بدهید. یعنی در واقع پسوندش را از sis تبدیل به _si کنید و با خیال راحت فایل رو بفرستید.
با این کار نه دیگر گوشی شما به فایل ایراد میگیرد و نه دیگر دوست شما دچار مشکل میشود و میتواند به راحتی نرم افزار را از قسمت مسیج نصب کند.

Eblis.W810
09-05-2007, 20:16
ابتدا باید به این موضوع توجه داشت که نشانه های خرابی باتری موبایل چیست؟
به طور کلی در هنگام خرابی باطری این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشکلات برای گوشی پیش میاید:
1-گوشي خود به خود خاموش ميشود.
2-گوشي هنگ ميكند.
3-تنظيمات تاريخ و ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ساعت به هم ميريزد.
4-تخليه سريع باتري صورت ميگرد.

و حال راههای پیش گیری از این مشکلات:
میبایست به این نکته مهم دقت کنیم که مشاهده یکی از این نوع مشکلات و تنها در یک مرتبه نشان دهنده خرابی باتری شما نیست ، بلكه اگر باتري خراب باشد اين نشانه ها به دفعات درگوشي ظاهر ميشود.
و هنگام شارژ باتری زمان لازم براي شارژ باتري موبايل فقط وفقط بين 45 دقيقه تا 1ساعت ميباشد كه اگر اين زمان كمتر شود باعث ميشود كه باتري به اندازه كافي شارژ نشود وكارايي را كه ما ازباتري انتظار داريم به ما ندهد.واما اگر اين زمان بيشتر از يك ساعت شود باعث آسيب ديدن سلولهاي داخلي باتري و در نتيجه كاهش طول عمر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باتري ميشود.ضمناً بايد حتماً اين نكته را مد نظر داشته باشيد كه قبل از اينكه باتري را شارژ كنيد بايد كاملاً باتري تخليه شده باشد. براي اين منظور كافيست چند دقيقه قبل از شارژ باتري (كاملاً تخليه نشده) گوشي را روشن نگه داريد تا باتري به حالت ولتاژ صفر برسد وبعد ميتوان آن را با خيالي آسوده تر شارژ كرد. اينكار باعث ميشود اولاً باتري گوشيتان كاملاً ولتاژ نويي رابه شما ارمغان دهد؛ ثانياً باعث افزايش طول عمر باتري ميشود.

mostafa_khan
09-05-2007, 22:16
ابتدا باید به این موضوع توجه داشت که نشانه های خرابی باتری موبایل چیست؟
به طور کلی در هنگام خرابی باطری این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشکلات برای گوشی پیش میاید:
1-گوشي خود به خود خاموش ميشود.
2-گوشي هنگ ميكند.
3-تنظيمات تاريخ و ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ساعت به هم ميريزد.
4-تخليه سريع باتري صورت ميگرد.

و حال راههای پیش گیری از این مشکلات:
میبایست به این نکته مهم دقت کنیم که مشاهده یکی از این نوع مشکلات و تنها در یک مرتبه نشان دهنده خرابی باتری شما نیست ، بلكه اگر باتري خراب باشد اين نشانه ها به دفعات درگوشي ظاهر ميشود.
و هنگام شارژ باتری زمان لازم براي شارژ باتري موبايل فقط وفقط بين 45 دقيقه تا 1ساعت ميباشد كه اگر اين زمان كمتر شود باعث ميشود كه باتري به اندازه كافي شارژ نشود وكارايي را كه ما ازباتري انتظار داريم به ما ندهد.واما اگر اين زمان بيشتر از يك ساعت شود باعث آسيب ديدن سلولهاي داخلي باتري و در نتيجه كاهش طول عمر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باتري ميشود.ضمناً بايد حتماً اين نكته را مد نظر داشته باشيد كه قبل از اينكه باتري را شارژ كنيد بايد كاملاً باتري تخليه شده باشد. براي اين منظور كافيست چند دقيقه قبل از شارژ باتري (كاملاً تخليه نشده) گوشي را روشن نگه داريد تا باتري به حالت ولتاژ صفر برسد وبعد ميتوان آن را با خيالي آسوده تر شارژ كرد. اينكار باعث ميشود اولاً باتري گوشيتان كاملاً ولتاژ نويي رابه شما ارمغان دهد؛ ثانياً باعث افزايش طول عمر باتري ميشود.

صد در صد با گفته های شما مخالف هستم...دیگه گذش باطری های قدیمی که این جوری بودن:

نحوه ی استفاده ی صحیح از باطری ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mahdi_Moosavi
09-05-2007, 23:15
از دوستان کسی میدونه که مسیر درایور lcd این w810 کجاست ؟؟؟ من چون گوشیم سریال چنجه نمیتونم با far

بهش نفوذ کنم . اگه کسی بلده بگه من با xs++ می خوام درایور lcd رو عوض کنم .

سیاوش قمیشی
10-05-2007, 01:18
با سلام به همه مصطفی جان به من بگو چه کار کنم امروز رفتم بازار همه چنچ شدس ومالزی واصل گیر نمیاد عموم گفت من آشنا دارم w810 داره اصل میده 298000 تومان به نظر شما بگیرم میگه مالزی و لیبل اصل هم است وسریال اصله نظرت چیه اگه اونم قلابی باشه یعنی چنچ شده باشه دیگه دنبالش نرم هان حالا من با 250000 تا 27000 چی می تونم بگبرم که درحد واندازه w810 خوب باشه k750 رو هم نمی خوام همه فامیل دارن جوات جوات شده کمکم کن یا نوکیا بگو چی بگیرم (دوربینش اتو فوکوس ) داشته باشه

Character
10-05-2007, 09:34
راستسش من نمی دونم چرا اینقدر در مورد گوشیهای مالزی چین بحث می شه چند تا از چند تا از دوستای من که چینی گرفتن و چند ماهه که دارن استفاده می کنن و تا بحال هیچ مشکلی نداشتن.

mostafa_khan
10-05-2007, 09:34
با سلام به همه مصطفی جان به من بگو چه کار کنم امروز رفتم بازار همه چنچ شدس ومالزی واصل گیر نمیاد عموم گفت من آشنا دارم w810 داره اصل میده 298000 تومان به نظر شما بگیرم میگه مالزی و لیبل اصل هم است وسریال اصله نظرت چیه اگه اونم قلابی باشه یعنی چنچ شده باشه دیگه دنبالش نرم هان حالا من با 250000 تا 27000 چی می تونم بگبرم که درحد واندازه w810 خوب باشه k750 رو هم نمی خوام همه فامیل دارن جوات جوات شده کمکم کن یا نوکیا بگو چی بگیرم (دوربینش اتو فوکوس ) داشته باشه

نه همون اصلی که مطمئنی رو بگیر...جدا دنبال برند دیگه ایی نباش تو این قیمت گوشی یگه ایی قابلیت رقابت با 810 رو نداره.....
همون اصل و بگیر با شرط ا÷دیت...یعنی شرط بذار باید یه روز دستم باشه....ا÷دیتش می کنم اگه سریالش ن÷رید که فه بها اگه ÷رید واسه خودتون...حالا این اصل که می گی گارانتی نداره که؟داره؟الکی مایه واسه گارانتی ندی ها

mostafa_khan
10-05-2007, 09:37
از دوستان کسی میدونه که مسیر درایور lcd این w810 کجاست ؟؟؟ من چون گوشیم سریال چنجه نمیتونم با far

بهش نفوذ کنم . اگه کسی بلده بگه من با xs++ می خوام درایور lcd رو عوض کنم .

من که نمی دونم...فقط می شه بگی واسه چی می خواهی؟:18: اصلا ال سی دی مگه درایور داره؟درایور دوربین یا مثلا صدا دیده بودیم این یکی رو نه:18:

Character
10-05-2007, 09:38
بعضی از گوشیها به صورت فلش عمل می کنن یعنی وقتی به کامپیوتر وصل می شن محتویات مموری بدون نصب درایور قابل مشاهده است آیا می توان کاری کرد که گوشیهای w810 ,w800 به همین صورت عمل کنند؟

Mahdi_Moosavi
10-05-2007, 10:24
من که نمی دونم...فقط می شه بگی واسه چی می خواهی؟:18: اصلا ال سی دی مگه درایور داره؟درایور دوربین یا مثلا صدا دیده بودیم این یکی رو نه:18:

به عزیز نشنیدی تا به حال . اگه یه گوشی رو که ورژن فریمورش r4db005 هست رو از نظر شفافیت lcd یا گوشی

خودت مقایسه کنی خودت می فهمی که قضیه از چه قراره . :10: .

البته همه r4db005 ها این طوری نیستن . :20: .

nakhordemast
10-05-2007, 10:56
بعضی از گوشیها به صورت فلش عمل می کنن یعنی وقتی به کامپیوتر وصل می شن محتویات مموری بدون نصب درایور قابل مشاهده است آیا می توان کاری کرد که گوشیهای w810 ,w800 به همین صورت عمل کنند؟

550 و 810 كه اينجوري هستن چون خودم چك كردم اما 800 رو نميدونم

ShahabSAMSUNG
10-05-2007, 11:12

یه شماره بهت میدم. ببین اینجا اصلی داره یا نه: 66719085 (فروشگاه نظریان) شاید داشته باشه.

نه همون اصلی که مطمئنی رو بگیر...جدا دنبال برند دیگه ایی نباش تو این قیمت گوشی یگه ایی قابلیت رقابت با 810 رو نداره.....
همون اصل و بگیر با شرط ا÷دیت...یعنی شرط بذار باید یه روز دستم باشه....ا÷دیتش می کنم اگه سریالش ن÷رید که فه بها اگه ÷رید واسه خودتون...حالا این اصل که می گی گارانتی نداره که؟داره؟الکی مایه واسه گارانتی ندی ها

فکر کردی با این شرط گذاشتن، طرف چه جوابی میده؟
من گفتم این سریال اصلیه، اگه احتمالاً از رجیستر خارج بشه، تا 24 ساعت میام پس میدم. گفت از در مغازه که بری بیرون، دیگه به ما ربطی نداره!!!!
گفتم پس به کی ربط داره؟ گفت به خودت!!!

بله. وقتی به کامپیوتر وصل می کنی، از روی گوشی گزینه File Transfer رو بزنی، همین حالت رو پیدا می کنه. منتها گوشی رو خاموش می کنه!!!

alfex
10-05-2007, 14:05
اقا نمیشه یه جور اینw 810 و سیخ کرد حافظهsms اِش زیاد شه!؟هی زرت و زرت مال من میگه فوله پاک کن پاک کن!!:2: