ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كلوپ w810i

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18

amin2000
05-06-2007, 12:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

doyenfox
05-06-2007, 12:41
با سپاس از شما: گوشی w810 xcinguler چه فرقی با w810معمولی داره !!!آخه 20 تومن گرونتره.من خودم تو بازار ازش دیدم.اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لينك مستقيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای اطلاع از firmware های جدید تر چیکار کنم!!!

با سلامw810 چینی خوبه یا مالزی!! آخه من شنیدم چینی سرعتش بیشتره!!

يه زحمتي بكش و قبل از پرسيدن سوال صفحات قبلي تاپيك رو مطالع كن!

امیر بارسا
05-06-2007, 13:08
لينك مستقيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يه زحمتي بكش و قبل از پرسيدن سوال صفحات قبلي تاپيك رو مطالع كن!

آخه با این اینترنت نفتی کی میشه 300 صفحه رودید!!

doyenfox
05-06-2007, 13:36
حق با شماست اما باور كن تو صفحات اول خيلي از جوابها داده شده.
در ضمن شما جدا از اينجا يه تاپيك هم زدي و اون لينك غير مستقيم رو دادي...خودتون بهتر ميدونيد كه اين كار اشتباه هستش پس منتظر تذكر بقيه نباشد و لينك ها تون رو لطفا اصلاح كنيد.

Farshadd
05-06-2007, 13:53

قبول دارم.تازه اینترنت ما با سوخت چوب کار میکنه.ولی توی تنظیمات کاربر تعداد پستها در صفحه رو به 40 تا تغییر بده تا تعداد صفحات به 70-80 تا برسه.البته اونم نمیشه کامل گشت ولی راحت تره.

tagarg_yakh
06-06-2007, 07:40
سلام به همه
اقایون خانوما ! چطور میشه رویه صفحهء w810i ساعت گذاشت وقتی که از گوشی استفاده نمی کنیم ؟
می خوام به جای اینکه صفحه ء گوشیم سیاه باشه ساعت نمایش بده:46: :19: :5:
mer30

mostafa_khan
06-06-2007, 09:02
سلام بچه ها
قضیه این گوشی هایه change shode chie?
چه مشکلی ممکنه بعدا باهاشون پیش بیاد؟

بند 3 رو بخون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
بنده حدود 2 ماهی میشود که دنبال خرید یه گوشی هستم و پس از تحقیق و پرس و جو متوجه شدم که گوشی 810 یکی از بهترین ها در بازار هست...
من تو این مدت با با اصطلاح چنج و اصل آشنا شدم و پس از مطالعه تاپیک ها و مقالات متوجه شدم که گوشی هایی که در بازار وجود دارد بر دو نوع است نوع اول بصورت قانونی و توسط مخابرات ریجستر میشود و نوع دوم توسط قاچاقچیان عزیز و دوست داشتنی فعال میشود و این طور که من دست گیرم شد این گوشی ها فقط در آپدیت کردن دچار مشکل میشوند و گوشی هایی که به صورت دستی ریجستر میشوند قابلیت آپدیت رو ندارند و به جز این مورد تفاوت محسوسی در آنها احساس نمی شود
اما من با یه اصطلاح دیگر نیز برخورد کردم که هنوز به طور کامل متوجه نشدم و از دوستان و اساتید خواهش می کنم منو در این رابطه راهنمایی کنن.....این اصطلاح فلش است اینکه می گن گوشی رو باید بدی فلش کنن منظور چیه؟یعنی باید بدی بیرون تا دوباره بصورت دستی ریجستر کنند؟یا معنی دیگری دارد؟
و سوال دوم من در مورد ورژن گوشی است در مقاله ای که از اقای مصطفی خان می خواندم ایشون متذکر شدن که در موقع خرید دقت کنیم که گوشی با جدید ترین ورژن باشه حالا سوال من اینه که اولا از کجا می تونیم بفهمیم که مثلا گوشی 810 جدیدترین ورژن آن کدام است؟ و ثانیا دونستن این قضیه چه اهمیتی داره....مگه ورژن گوشی چه وظیفه ای به عهده داره مه باید سعی کنیم جدیدترین ورژن باشد؟
همچنین می خواستم ببینم که قیمت ریجستر گوشی بصورت دستی در حال حاضر چقدر است؟
و سوال آخرم نیز در مورد هک کردن گوشی است....بعضی وقت ها می سنوم یا می خونم که دوستان گوشی های خودشئوت رو هک می کنن و به عن.ان مثال کیفیت صدا رو بالا می برن(در مورد 810)خواهش می کنم منو در این مورد نیز راهنمایی کنید و توضیحات کاملی رو بدید
در آخر از تمامی دوستان که منو راهنمایی می کنن کمال تشکر رو دارم و امیدوارم بتونم ازشرمندگی شون در بیام همچنین اگر در مطالبی که گفتم ایراد یا اشکالی وجود داره اساتید به بزرگی خودشون ببخشند و اینو به حساب بی سوادی بنده بگذارند

در مورد فلش:

فلش...باکس و مارک های معروف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام به همه ی دوستان من تازگی ها یه گوشی w810خریدم می خواستم ببینم چطوری باید روش برنامه و بازی نصب کنم آخه قبلا نوکیا داشتم و کار با سونی اریکسون رو زیاد بلد نیستم . و همینطور از چه نوع برنامه ها و بازی هایی پشتیبانی میکنه (یعنی پسوند برنامه ها و بازیاش چیه؟) همینطور طریقه ی نصب تم و چه تم هایی رو پشتیبانی میکنه
ممنونم میشم
لطفا کمک کنید
بای

واسه ÷سوند بگم که jar باید باشه...این مطالب رو بخون:

اتصال گوشی به کامپیوتر و ریختن مطالب درون ان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فایل jar با rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در پوش باطری گوشی من لق می زنه
باید عوض کنم؟
درست می شه؟

اگه خیلی لق بزنه ÷یشنهاد می کنم از قاب کریستال یا زله ایی استفاده کن...چون وگرنه باید قاب عوض شه که دنگ و فنگش زیاده

گوشي خوبي است ولي زيبا نيست
اینم یه حرف جدید!!!

w810 دار های عزیز کسی بلده تکست ( یه عبارت یا جمله رو ) از توی مسیج ها به notes یا برعکس کپی کنه؟؟

ببین این اموزش به دردت می خوره:

بلوتوث کردن sms!!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته بگم همه ی گوشی ها نمی شه ها..مثلا کا 750 اصلا امکان ادیت رو نداره!!!این توضیح مختص گوشی های دارای ادیت هست

mostafa_khan
06-06-2007, 09:10
با سلامw810 چینی خوبه یا مالزی!! آخه من شنیدم چینی سرعتش بیشتره!!
اینم می شه!!!اینها همش حرفه...تازه اگه بحثی هم بوده در قدیم سر این بوده که مالزی بهتره..این و دیگه نشنیده بودم...
اما بازم می گم هیچ فرقی ندارن

من با همین اینترنت های زغالی وقتی تازه عضو شده بودم این کار رو کردم..البته اون موقع 300 دصفحه نبود:46:

حالا کسی هم نخواست شما همشو بخونی...از من می شنوی 10-20 صفحه ی اول رو بخون...بعدم 20-30 صفحه ی اخر رو
در مورد نکات کلیدی هم برو تا÷یک مرجعی از نکات...تو فهرستش قشنگ بگرد...بیشتر سوالاتون اونجاست...منم می بینی همش دارم از اون تا÷یک جواب سوالات رو لینک می دم...یعنی بیشتر مطالب مورد نیازتون اونجا هست
فهرستش لینکی ...اگه مطلبتون نبود...چشم دوستان در خدمتن
شاد باشید....تا هفته ایی دیگه....فعلا:20: :10:

Dj.Bobo
06-06-2007, 11:23
سلام به اساتيد....ببخشيد که ما باز مزاحم شديم اين گوشي 810 اين قدر قشنگه که آدم نمي تونه سوال نپرسه
راستش من تو يه سايت مي خواندم که اين گوشي به علت وجود دکمه هاي کوچک نميتونه دو زبان رو ساپورت کنه(هم فارسي و هم انگليسي)حالا مي خواستم ببينم تکليف چيه؟اينطوره براي نوشتن اس ام اس فارسي با مشکل مواجه ميشيم؟....راستي تا يادم نرفته براي فارسي کردن گوشي بايد چي کار کنيم؟ميشه واضح و ساده توضيح بديد؟
ممنون از لطفتون

rainysky50
06-06-2007, 11:32
سلام.یک گوشی دبل 810 4 روز گرفتیم ولی هر روز باید باتری گوشی رو شارز کنیم روز اول 8 ساعت گذاشتیم شارز ولی باتری خیلی بد کار میکنه .به نظرتون مشکل از چیه (خیلی عجیبه که گوشی رو هر روز گذاشت روی شارز در حالی که خیلی کم ازش استفاده میکنیم

adamhesaby
06-06-2007, 14:20
سلام به اساتيد....ببخشيد که ما باز مزاحم شديم اين گوشي 810 اين قدر قشنگه که آدم نمي تونه سوال نپرسه
راستش من تو يه سايت مي خواندم که اين گوشي به علت وجود دکمه هاي کوچک نميتونه دو زبان رو ساپورت کنه(هم فارسي و هم انگليسي)حالا مي خواستم ببينم تکليف چيه؟اينطوره براي نوشتن اس ام اس فارسي با مشکل مواجه ميشيم؟....راستي تا يادم نرفته براي فارسي کردن گوشي بايد چي کار کنيم؟ميشه واضح و ساده توضيح بديد؟
ممنون از لطفتون

یعنی چی نمیتونه دو زبان رو ساپورت کنه؟!!!
من هم انگلیسی دارم هم فارسی هم عربی هم فرانسوی هم...
البه شاید من منظورتو کامل متوجه نشدم

sabasistem_co
06-06-2007, 19:52
سلام
فريمور من R4db005 هست مي خواستم بگم فريمورم چندتا مونده به آخرين فريمور هست ؟
و آيا خوب هست يا نه ؟

masoud_ac
06-06-2007, 23:54
سلام.یک گوشی دبل 810 4 روز گرفتیم ولی هر روز باید باتری گوشی رو شارز کنیم روز اول 8 ساعت گذاشتیم شارز ولی باتری خیلی بد کار میکنه .به نظرتون مشکل از چیه (خیلی عجیبه که گوشی رو هر روز گذاشت روی شارز در حالی که خیلی کم ازش استفاده میکنیم
عجيبه گوشي من هم W810i هست با عوض كردن درايور دوربين و آكوستيك اون به ورژن 1.07 شارژ گوشي 8/9 روز طول ميكشه تا تموم بشه در ضمن خيلي هم با گوشي آهنگ و فيلم و ........ با هاش نگاه ميكنم با اين حال بيشتر از يك هفته دووم مياره اما قبلاً هر 3روز يك بار ميزدمش تو شارژ عجيبه نه.
كار خدا رو ميبينيد.

masoud_ac
06-06-2007, 23:56
گوشي من فقط 3 زبون داره EN , FR , ES همين از همون اول كه واسم از مالزي آوردن همين 3 تا زبون و داشت تا زه خودم رجسترش كردم .

masoud_ac
06-06-2007, 23:59
سلام
و آيا خوب هست يا نه ؟
فريمور گوشي من هم همينه خيلي خوبه ازش راضي هستم عوضش هم نميكنم
حالش و ببر

Dj.Bobo
07-06-2007, 10:19

سلام دوست عزیز ......راستش منظور بنده ساپورت زبان از لحاظ صفحه کلید بود نه از نظر نرم افزاری
لطفا در این مورد راهنمایی کنید!!!
بعد یه گله هم از دوستان داشتم مخصوصا آقا مصطفی خان....شما همش می فرمایید که ور|ن گوشی مهمه باید جدیدترین روی گوشی نصب شه اما هیچ کدوم نمی گید که ما از کجا می تونیم بفهمیم چه ور|ن های جدیدی اومدن؟
یه سایتی ....یه چیزی معرفی کنید...ممنون

tagarg_yakh
07-06-2007, 10:55
سلام به همه
اقایون خانوما ! چطور میشه رویه صفحهء w810i ساعت گذاشت وقتی که از گوشی استفاده نمی کنیم ؟
می خوام به جای اینکه صفحه ء گوشیم سیاه باشه ساعت نمایش بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
mer30

Mahdi_Moosavi
07-06-2007, 12:01
سلام به همه
می خوام به جای اینکه صفحه ء گوشیم سیاه باشه ساعت نمایش بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
mer30

رو w810 نمیشه ولی اگه می خوای ساعت رو ببینی حتی وقتی keypad قفل هست می تونی یکی از دکمه های

+ یا - رو بزنی . :5:

Mahdi_Moosavi
07-06-2007, 12:08
عجيبه گوشي من هم W810i هست با عوض كردن درايور دوربين و آكوستيك اون به ورژن 1.07 شارژ گوشي 8/9 روز طول ميكشه تا تموم بشه در ضمن خيلي هم با گوشي آهنگ و فيلم و ........ با هاش نگاه ميكنم با اين حال بيشتر از يك هفته دووم مياره اما قبلاً هر 3روز يك بار ميزدمش تو شارژ عجيبه نه.
كار خدا رو ميبينيد.

آخه مسعود جان یه چیز بگو با عقل جور در بیاد :13: :13: :13: . من خودم باتری های مختلف (5 نوع) و گوشی

های مختلف w810 رو با هم مقایسه کردم . همچین چیزی امکان نداره . آخه 8 تا 9 روز :13: :13: :13: :13: .

آخه چرا بچه ها رو الکی می زاری سر کار ؟؟؟؟؟؟ :13: :13:

این گوشی رو اگه یه هفته حتی lcd ش هم روشن نکنی (standby ) بازم 9 روز دووم نمیاره . مگر اینکه اصلآ سیم

کارت نداشته باشه . :27: :27: .

این گوشی در حالت استفاده معمولی حداکثر تا 5 روز و اگه خیلی آهنگ گوش بدی 2 روز دووم میاره . من این حرف

رو هوا نگفتم این نتیجه حداقل 15 تا تست روی w810 ها با باتری های مختلف ( به غیر از تقلبی ها) هستش .

Mahdi_Moosavi
07-06-2007, 12:11
سلام
و آيا خوب هست يا نه ؟

این فریمور یه دونه مونده به r4ea031 هست . اصلآ نمی خواد تعویضش کنی . به نظر من از همین r4ea031 هم

بهتره . :27:

alirezabehzadi
08-06-2007, 02:37
با سلام
ایا جهت دیدن فایلهای 3gp در مدیا پلیر ویندوز کدک خاصی مورد نیاز است؟
لطفا اگر هست لینک را مرحمت بفرمایید.
ممنونم.

K A R I M I
08-06-2007, 09:00
گوشي من فقط 3 زبون داره EN , FR , ES همين از همون اول كه واسم از مالزي آوردن همين 3 تا زبون و داشت تا زه خودم رجسترش كردم .
مسعود جان میشه طریقه رجیستر کردن رو هم تو فروم بزاری تا همه استفاده کنند ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ...

tagarg_yakh
08-06-2007, 09:55
رو w810 نمیشه ولی اگه می خوای ساعت رو ببینی حتی وقتی keypad قفل هست می تونی یکی از دکمه های

+ یا - رو بزنی . :5:
mer30 اقا مهدی

امیر بارسا
08-06-2007, 12:17
سلام دوستان عزیز. میشه درباره کیفیت عکس های W810وD900 samsung و کیفیت پخش mp3 ونصب تمهاتوضیح بدید.والا برای خرید این دو گوشی گیج شدم آخه قیمتشون یکیه ولی D900 دوربینش 3.2 مگاپیکسله!!!!!!!!
ولی به نظر من w810 lcd خیلی کوچیک نیست!!نظر شما چیه! با سپاس..

ARASH66
08-06-2007, 12:22
ببين از نظر موزيك گوش كردن با هدفون شك نكن دبليو 810 بهتره !
و همچنين از نظر نصب تم هاي متنوع و برنامه هاي متنوع بازم دبليو 810 بهتره !
lcd دبليو 810 كيفيت خوبي داره فقط يخورده كوچكتره lcd دي 900 رزوليشنش و سايزش بزرگتر و بيشتر است !
هر دو اسپيكر ضعيفي دارند !
از بقيه جهات دي 900 هم خوب و حتي بهتر است !

Derick
08-06-2007, 16:53
سلام به رفقا و اساتید باحال! من یه کاری رو دو ماه پیش امتحان کردم، اما گفتم ببینم چجور میشه بعدا خبرشو بدم... همه میدونیم که یکی از ضعف های اساسی این گوشی باز بودن لنز دوربینشه، و بدتر از اون، جنس لنز محافظ، که حتی با پنبه هم که تمیزش کنین باز خط میفته چون لنز محافظ خیلی بیرونه... مال من هم همون روزای اول خط افتاد! آخه آدم مواظب هم که هست، کافیه یکی گوشیتو برداره نگاه کنه، صاف انگشتشو میکنه تو دوربین ... اول فکر کردم اشکالی نداره، اما دیدم که کم کم کیفیت عکسهام میاد پایین، رفتم از یه لوازم عکاسی فروش هر چی مواد لنز داشت خریدم و امتحان کردم، اما انگار خش هاش زیادترهم شد!! آخر زدم به سیم آخر و پشت گوشی رو باز کردم، با یه پیچ گوشتی خیییلی ظریف اون لنز رو در آوردم! با یه چسب ظعیف چسبیده ،جنسش از طلقه خیلی بی کیفیته، تست کردم، یه عکس با لنز، یه عکس بدون لنز... ریختمش تو کامپیوترم و زمین تا آسمون فرق کرده! عکسهام شفافتر شده و زردی عکس کم شده! بعدش هم لنز رو بردم پیش یه عینک فروشی آشنا، گفتم تستش کنه که چیکار میکنه این لنز! گفت ضد ماورائ بنفشه ،دوباره رفتم پیش دوربین فروشه، پرسیدم لنز ضد ماورا بنفش واسه چیه؟ گفت: کارش فقط یه زره زردی میده به عکسها، کار خاصی نمیکنه، پرسیدم اگه از رو دوربین دیجیتال برش دارم ممکنه مشکلی ایجاد بشه؟ گفت:ابدا! تازه خیلی از عکاسهای حرفه ای این لنز رو قبول ندارن! خلاسه از این لحاظ خیالم راحت شد. حالا یه چیز جالب تر! این لنز رو که برمیداری، لنز بعدی که پشتشه، خییییلی پایین تره! یعنی اگه آدم انگشتشو تا آخر فشار بده تو، باز انگشت به لنز نمیرسه! و فقط ممکنه توش گرد و غبار جمع شه که اونم راه داره! این لوازم عکاسی فروشها یه فرچه دارن اسمش هم همون فرچه لنز پاک کنه که یه فرچه ظریفه که فشارش که بدی باد هم میزنه، 1500 تومان ، با اونم لنز رو پاک میکنم، الان 2 ماهه که به همین صورت استفاده میکنم، دیگه لنزش هم تمیز میمونه! تازه! اگه دوباره بخواهین لنز رو بزارین سر جاش، خیلی راحت، با چسبی که روش هست میچسبه سر جاش! حالا خواستین امتحان کنین، ضرر نداره! من که دیگه راحت شدم! دیگه خود دانید! یا حق:20: :8:

adamhesaby
08-06-2007, 19:26
با سلام
ایا جهت دیدن فایلهای 3gp در مدیا پلیر ویندوز کدک خاصی مورد نیاز است؟
لطفا اگر هست لینک را مرحمت بفرمایید.
ممنونم.
با مدیا پلیر نمیدونم
ولی میتونی این فایلها رو با QUICK TIME PLAYER باز کنی

adamhesaby
08-06-2007, 19:30
سلام دوست عزیز ......راستش منظور بنده ساپورت زبان از لحاظ صفحه کلید بود نه از نظر نرم افزاری
لطفا در این مورد راهنمایی کنید!!!
بعد یه گله هم از دوستان داشتم مخصوصا آقا مصطفی خان....شما همش می فرمایید که ور|ن گوشی مهمه باید جدیدترین روی گوشی نصب شه اما هیچ کدوم نمی گید که ما از کجا می تونیم بفهمیم چه ور|ن های جدیدی اومدن؟
یه سایتی ....یه چیزی معرفی کنید...ممنون
یعنی نمیشه با صفحه کلیدش به چند زبون نوشت؟؟؟
من که هم فارسی میتایپم هم انگلیسی مشکلی هم ندارم
شاید هم باز اشتباه متوجه منظورت شدم!!!

bahramsarchami
08-06-2007, 21:24
با سلام به همه دوستان
من یه w810i دارم که حدود یک سال ونیم پیش گرفتم که سریالشم اصلی نیست اون موقع هم اصلا بحث سریال اصلی و چنج و اینجور چیزا نبود تا این که مخابرات دست به اون کار زد و اعلام کرد که با گوشیهایی که قبل از تاریخ اعلام شده مخابرات خریداری شده (که گوشی من هم جزء اون دست گوشیهاست) کاری نداره ومن هم تا الان هیچ مشکلی با سریال این گوشی نداشتم و سیمکارت دولتیمو به راحتی ازش استفاده میکنم. منتها الان برا من یه سوالی پیش اومده : من میخوام صدای گوشیمو تقویت کنم ودرایور جدید روش نصب کنم. من تاپیک مربوط به این بحث رو مطالعه کردم که در اونجا دوستان توصیه کرده بودند که گوشیهایی که سریال اصلی نیستند(چنج شدند) با برنامه Far این کار رو انجام ندن چون رجیسترشون میپره بلکه با برنامه phon x 6 alpha یا XS++ این کا رو انجام بدن . منتها اگه با Far کار کنم 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه ولی اگه با phon x 6 alpha یا XS++ کار کنم ممکنه تا 8 ساعت هم طول بکشه .
حالا سوال من از شما دوستان اینه که با توجه به اینکه گوشی من سریالش اصل نیست ولی چنج هم نیست (چون همونطور که گفتم یک سال و نیم پیش که گرفتم اصلا این بحثها در کار نبود) میتونم با برنامه Far این کار رو انجام بدم یا حتما باید با phon x 6 alpha یا XS++ این کار رو انجام بدم لطفا کمکم کنید

K A R I M I
08-06-2007, 21:39

برای پاسخ سوالتون به پست بالا مراجعه کنید ...

doyenfox
08-06-2007, 23:17
ولی D900 دوربینش 3.2 مگاپیکسله!!!!!!!!

سلام دوست من.
درسته سايز عكس d900 بزرگتره اما فكر نكنم كيفيتش بيشتر باش ...
البته من طبق اين عكس قضاوت كردم: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
كه توي نور روز هست اما نويزش زياده...
شايد اينطور نباشه....به نظر من در مورد دوربينش بيشتر تحقيق كن.
ولي انصافا دوربين w810 خيلي خوبه.
البته d900 هم يه سري چيزا داره كه نميشه ناديده گرفت :

Document viewer (Word, Excel, Powerpoint, PDF)
TV output
DisplayType ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])TFT, 256K colorsSize ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])240 x 320 pixels,
32 x 42 mm

nikah
09-06-2007, 00:20
کی میدونه کجا میشه نرم افزاری که صدای گوشی رو تقویت میکنه پیدا کرد ؟؟؟؟؟؟؟

td_user01
09-06-2007, 02:56
در قسمت دوربین این گوشی: بالای سمت چپ، 2 تا عدد نوشته ، یکیش گوشه نوشته و 4 رقمیه و اون یکی هم بالای اینه و 3 رقمی نوشته. کسی میدونه این اعداد واسه چیه و چه معنی داره؟

arash_a
09-06-2007, 05:19
در قسمت دوربین این گوشی: بالای سمت چپ، 2 تا عدد نوشته ، یکیش گوشه نوشته و 4 رقمیه و اون یکی هم بالای اینه و 3 رقمی نوشته. کسی میدونه این اعداد واسه چیه و چه معنی داره؟

اونی که 4 رقمیه و توی کادر مستطیلیه یا همون 1632 سایز عکس رو نشون میده که همون حالت مگاپیکسلی عکس هست .
و بالای اون هم تعداد عکسی رو که می تونی نسبت به فضای گوشی بندازی رو نشون میده .

doyenfox
09-06-2007, 07:35
کی میدونه کجا میشه نرم افزاری که صدای گوشی رو تقویت میکنه پیدا کرد ؟؟؟؟؟؟؟
search كردن خيلي كار خوبيه!

چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

masoud_ac
09-06-2007, 15:03
سلام دوستان عزیز. میشه درباره کیفیت عکس های W810وD900 samsung و کیفیت پخش mp3 ونصب تمهاتوضیح بدید.والا برای خرید این دو گوشی گیج شدم آخه قیمتشون یکیه ولی D900 دوربینش 3.2 مگاپیکسله!!!!!!!!
ولی به نظر من w810 lcd خیلی کوچیک نیست!!نظر شما چیه! با سپاس..
ببین من باید یه چیزی بهت بگم.
من اول سامسونگ باز بودم که گوشی های(D720 , X720 , D500 , D600 ..... ) داشتم وقتی 3250 نوکیا رو خریدم سامسونگ آشغال شد یعنی دیگه نمیتونستم با سامسونگ کار کنم اینقدر واسم مزخرف شده بود نوکیا هم (n70 , n90 , n730 , 3250 , 6260 ....) داشتم وقتی که با W810i کار کردم دیوونش شده بودم اونوقط تمام گوشی های دنیا واسم آشغال شده بود . بعد وارد گوشی های سونس اریکسون شدم که (W810 , K750 , w900 , w700 , w800 , w850 , z530 .... ) هم داشتم که W900 , W810 از همشون توپ تر بود اگه میخوای یه گوشیی بخری که تو عمرت هنگ نکنه خیلی روون باشه پوز زن باشه ...... به نظر من اول W900 بعد W810i هست .
الان هم یه دونه گوشی KG 900 LG دارم که بهترین کیفیت عکس فیلم بزرگترین LCD با2تا اسپیکر که صداش از اسپیکر کامپیوتر هم بیشتره دارم دوربینش 5MPواقعی که ............ آخرشه . البته به نظر من که یه ایرانی هستم ایرانی ها جنبه ی داشتن این گوشی رو ندارن چون ........... . خیلی آخرشه .

doyenfox
09-06-2007, 18:25
من اول سامسونگ باز بودم که گوشی های(D720 , X720 , D500 , D600 ..... ) داشتم وقتی 3250 نوکیا رو خریدم سامسونگ آشغال شد یعنی دیگه نمیتونستم با سامسونگ کار کنم اینقدر واسم مزخرف شده بود نوکیا هم (n70 , n90 , n730 , 3250 , 6260 ....) داشتم وقتی که با W810i کار کردم دیوونش شده بودم اونوقط تمام گوشی های دنیا واسم آشغال شده بود . بعد وارد گوشی های سونس اریکسون شدم که (W810 , K750 , w900 , w700 , w800 , w850 , z530 .... ) هم داشتم که W900 , W810 از همشون توپ تر بود اگه میخوای یه گوشیی بخری که تو عمرت هنگ نکنه خیلی روون باشه پوز زن باشه ...... به نظر من اول W900 بعد W810i هست .
الان هم یه دونه گوشی KG 900 LG دارم که بهترین کیفیت عکس فیلم بزرگترین LCD با2تا اسپیکر که صداش از اسپیکر کامپیوتر هم بیشتره دارم دوربینش 5MPواقعی که ............ آخرشه . البته به نظر من که یه ایرانی هستم ایرانی ها جنبه ی داشتن این گوشی رو ندارن چون ........... . خیلی آخرشه .
خيلي از اين گوشيا كه نام بردي در يه برهه زماني وارد بازار شدن! يعني هر كدوم رو مدت خيلي كوتاهي داشتي؟(شما خودتون مغازه دار هستيد؟)

Mahdi_Moosavi
09-06-2007, 20:17

می گم مطمئنی که همه این گوشی ها رو داشتی ؟؟؟؟ :18: :18: .

ببینم شما نظرت برای خودت چرا به یه ملت داری اهانت می کنی ؟؟؟؟ :angry: :angry: :angry: .

Mahdi_Moosavi
09-06-2007, 20:20
سلام دوست من.
درسته سايز عكس d900 بزرگتره اما فكر نكنم كيفيتش بيشتر باش ...
البته من طبق اين عكس قضاوت كردم: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
كه توي نور روز هست اما نويزش زياده...
شايد اينطور نباشه....به نظر من در مورد دوربينش بيشتر تحقيق كن.
ولي انصافا دوربين w810 خيلي خوبه.
البته d900 هم يه سري چيزا داره كه نميشه ناديده گرفت :

32 x 42 mm

من خودم هم W810 دارم ولی اگه حقیقت رو در نظر بگیری و کیفیت پخش MUSIC رو کنار بزاری D900 یه سرو گردن

بهتره . :5:

nakhordemast
09-06-2007, 21:32
سلام به رفقا و اساتید باحال! من یه کاری رو دو ماه پیش امتحان کردم، اما گفتم ببینم چجور میشه بعدا خبرشو بدم... همه میدونیم که یکی از ضعف های اساسی این گوشی باز بودن لنز دوربینشه، و بدتر از اون، جنس لنز محافظ، که حتی با پنبه هم که تمیزش کنین باز خط میفته چون لنز محافظ خیلی بیرونه... مال من هم همون روزای اول خط افتاد! آخه آدم مواظب هم که هست، کافیه یکی گوشیتو برداره نگاه کنه، صاف انگشتشو میکنه تو دوربین ... اول فکر کردم اشکالی نداره، اما دیدم که کم کم کیفیت عکسهام میاد پایین، رفتم از یه لوازم عکاسی فروش هر چی مواد لنز داشت خریدم و امتحان کردم، اما انگار خش هاش زیادترهم شد!! آخر زدم به سیم آخر و پشت گوشی رو باز کردم، با یه پیچ گوشتی خیییلی ظریف اون لنز رو در آوردم! با یه چسب ظعیف چسبیده ،جنسش از طلقه خیلی بی کیفیته، تست کردم، یه عکس با لنز، یه عکس بدون لنز... ریختمش تو کامپیوترم و زمین تا آسمون فرق کرده! عکسهام شفافتر شده و زردی عکس کم شده! بعدش هم لنز رو بردم پیش یه عینک فروشی آشنا، گفتم تستش کنه که چیکار میکنه این لنز! گفت ضد ماورائ بنفشه ،دوباره رفتم پیش دوربین فروشه، پرسیدم لنز ضد ماورا بنفش واسه چیه؟ گفت: کارش فقط یه زره زردی میده به عکسها، کار خاصی نمیکنه، پرسیدم اگه از رو دوربین دیجیتال برش دارم ممکنه مشکلی ایجاد بشه؟ گفت:ابدا! تازه خیلی از عکاسهای حرفه ای این لنز رو قبول ندارن! خلاسه از این لحاظ خیالم راحت شد. حالا یه چیز جالب تر! این لنز رو که برمیداری، لنز بعدی که پشتشه، خییییلی پایین تره! یعنی اگه آدم انگشتشو تا آخر فشار بده تو، باز انگشت به لنز نمیرسه! و فقط ممکنه توش گرد و غبار جمع شه که اونم راه داره! این لوازم عکاسی فروشها یه فرچه دارن اسمش هم همون فرچه لنز پاک کنه که یه فرچه ظریفه که فشارش که بدی باد هم میزنه، 1500 تومان ، با اونم لنز رو پاک میکنم، الان 2 ماهه که به همین صورت استفاده میکنم، دیگه لنزش هم تمیز میمونه! تازه! اگه دوباره بخواهین لنز رو بزارین سر جاش، خیلی راحت، با چسبی که روش هست میچسبه سر جاش! حالا خواستین امتحان کنین، ضرر نداره! من که دیگه راحت شدم! دیگه خود دانید! یا حق:20: :8:

شما با این کار عمر گوشیتو به 1 هفته تقلیل دادی . اینجوری گرد و خاک رطوبط میره تو گوشیت و اول از همه دوربینو نابود میکنه بعدشم گوشیتو... اگر لازم نبود که اون محافظ رو نمیگذاشتن دوست عزیز.

Derick
10-06-2007, 00:28
شما با این کار عمر گوشیتو به 1 هفته تقلیل دادی . اینجوری گرد و خاک رطوبط میره تو گوشیت و اول از همه دوربینو نابود میکنه بعدشم گوشیتو... اگر لازم نبود که اون محافظ رو نمیگذاشتن دوست عزیز.
1: دوربین یه قسمت کاملا جداست، و فقط با یه مدار با کوشی در ارتباطه
2: شما پیشنهادتون چیه، وقتی کیفیت عکس پشت سر هم میاد پایین؟
3:دوربین جدا رو میفروشن، منتها 20.000 تومن مایشه، که باز بیاری روش خط بیفته
4: فقط بعضی از آدمان که گوشیشونو میندازن تو آب یا خاک! این فرهنگ ایرانیه!
5: و آخر این که شما چرا فکر نمیکنین، هر گوشی باید یه عیب داشته باشه! اینو مخصوصا همه مدلها دارن، که شما بعد یه مدت مجبور بشی گوشی رو عوض کنی

nakhordemast
10-06-2007, 01:39
1: دوربین یه قسمت کاملا جداست، و فقط با یه مدار با کوشی در ارتباطه
2: شما پیشنهادتون چیه، وقتی کیفیت عکس پشت سر هم میاد پایین؟
3:دوربین جدا رو میفروشن، منتها 20.000 تومن مایشه، که باز بیاری روش خط بیفته
4: فقط بعضی از آدمان که گوشیشونو میندازن تو آب یا خاک! این فرهنگ ایرانیه!
5: و آخر این که شما چرا فکر نمیکنین، هر گوشی باید یه عیب داشته باشه! اینو مخصوصا همه مدلها دارن، که شما بعد یه مدت مجبور بشی گوشی رو عوض کنی

1- چه ربطی داره؟!؟!؟
2- پایین اومدن کیفیت عکسها چند دلیل داره که فقط یکیش کثیف شدن اون شیشه بیرونیه . قبلا هم توضیح دادم . در مورد کثیفی هم پیشنهاد هم دادم دوبار میگم از روزی که گوشی رو میخری به هیچ وجه لنزشو نمیز نکن مخصوصا با دیتمال کاغذی که نابودش میکنه و بهترین راه پیشگیریه . حالا اگر خواستی نمیز کنی با لنز پاک کن مخصوص بکن بدون هیچ مایع نمیز کننده ای .
3- چه ربطی داره؟!؟!؟
4 - قرار نیست کسی گوشیشو بندازه تو آب . رطوبت همه جا هست . دستت . جیبت . دم گوشت . توی هوا . باد کولر .. . ( برای درک مفهوم رطوبت به کتاب علوم دوم دبستان مراجعه کنید . ) گرد و خاک هم به همین ترتیب. ...
با اجازتون باید بگم حرفت کاملا مزخرفه و هیچ ربطی با کشور خاصی نداره . توی همه فرهنگ ها و کشور ها و تمدن ها هم آدم احمق هست هم گرد و خاک و هم رطوبت. لطفا دیگه با این حرفای دگم به من و بقیه ایرانی ها توهین نکن .
5 - باهات 100 درصد موافقم . این ایراد گوشیه که محافظ نداره .
6- اگر تند حرف زدم به این خاطر بود که حرفات بی منطق بود
7- شما رابطه ای یا دوستی با cdplayer نداری؟

EhsanEricsson
10-06-2007, 03:21
آقاي bad form لطفا ديگه توي اين تايپيك نظر ندهيد به نظر من W810 مي ارزه به كل خانواده نوكيا و موبايل هاي ديگر از قبيل سامسونگ و ال جي و موتورولا و ...
ديگه نظر ندهيد لطفا و ديگه اظهار نظر نكنيد
برید لینک پایین-

ARASH66
10-06-2007, 10:37
دوست عزيز شما چند سالتونه !؟
:19:
اين رو واسه اين پرسيدم چون كل بازار گوشي تهران رو شما باهاش كار كردي و به چه نتايج جالبي هم رسيدي !
خود 3250 آشغاله حالا شما بعد از سامسونگ باهاش كا كردي ميگي سامسونگ آشغاله !

Derick
10-06-2007, 12:26
1- چه ربطی داره؟!؟!؟
2- پایین اومدن کیفیت عکسها چند دلیل داره که فقط یکیش کثیف شدن اون شیشه بیرونیه . قبلا هم توضیح دادم . در مورد کثیفی هم پیشنهاد هم دادم دوبار میگم از روزی که گوشی رو میخری به هیچ وجه لنزشو نمیز نکن مخصوصا با دیتمال کاغذی که نابودش میکنه و بهترین راه پیشگیریه . حالا اگر خواستی نمیز کنی با لنز پاک کن مخصوص بکن بدون هیچ مایع نمیز کننده ای .
3- چه ربطی داره؟!؟!؟
4 - قرار نیست کسی گوشیشو بندازه تو آب . رطوبت همه جا هست . دستت . جیبت . دم گوشت . توی هوا . باد کولر .. . ( برای درک مفهوم رطوبت به کتاب علوم دوم دبستان مراجعه کنید . ) گرد و خاک هم به همین ترتیب. ...
با اجازتون باید بگم حرفت کاملا مزخرفه و هیچ ربطی با کشور خاصی نداره . توی همه فرهنگ ها و کشور ها و تمدن ها هم آدم احمق هست هم گرد و خاک و هم رطوبت. لطفا دیگه با این حرفای دگم به من و بقیه ایرانی ها توهین نکن .
5 - باهات 100 درصد موافقم . این ایراد گوشیه که محافظ نداره .
6- اگر تند حرف زدم به این خاطر بود که حرفات بی منطق بود
7- شما رابطه ای یا دوستی با cdplayer نداری؟
1: ربطش اینه که شما میگی گوشی داغون میشه، ولی دوربین کاملا جدا از گوشیه!و ربطی به داخل گوشی نداره!
2: من از روز اول هم فقط با فرچه لنز پاک کن تمیزش کردم، اما هیچ نتیجه ای نداره چون مرطب انگشت میره توش، و اون خط میندازه!
4: اگه بخوای باد کولر و ... در نظر بگیری، پس میکروفون و بلندگوی اصلی و کوچیک که کاملا بازه و فقط یه توری باریک جلوشه اون چی میشه پس؟؟
شما تا حالا این جمله به گوشت نخورده؟؟ : " سونی اریکسون گوشی زیادی ظریفه! به درد نمیخوره، نوکیا خوبه که سخت جونه! هر کاری کنی خراب نمیشه" (در حالی که همیشه اینجوری نیست) این حرفارو فقط تو ایران میشنوی...
5:به فکر یه چاره باشیم:46:
6: این فوروم برای من مثل یه خوانوادهست :46: تا بهمون فهش ندی ناراحت نمیشیم !:31:
7: خوشبختانه نه! من 100 بار گفتم بازم میگم، تو این قیمتها ،50 تومن هم بزاری روش، بالا تر و باحال تر از این گوشی پیدا نمیشه! هر گلی یه خاری داره...، این لنز هم خار این گوشیه :20:
فقط لطف کنی به اونایی که بهث مدلای دیگه رو میارن اینجا، به راه راست هدایتشون کنین:46: چون کم کم داره این قسمت خراب میشه و شما بالاتر از مایی بالاخره:46:

masoud_ac
10-06-2007, 15:53
خيلي از اين گوشيا كه نام بردي در يه برهه زماني وارد بازار شدن! يعني هر كدوم رو مدت خيلي كوتاهي داشتي؟(شما خودتون مغازه دار هستيد؟)
آره مغازه داریم دقیقاً از اون موقع که من تو مغازه کار کردم از همون موقع هم وارد گوشی شدم.
من حدوداً 17 سالم سن به اون صورت زیادی نیست که تجربم خیلی باشه اما گوشی ها رو هم از لحاظ برد و هم از لحاظ کار کرد خوب میشناسم . سامسونگ ها به اون صورت برد باحالی مثل نوکیا و سونی اریکسون نداره به همین دلیل نویز زیادی هم تو گوشی ایجاد میشه به خاطر همین خوشم نمیاد .

masoud_ac
10-06-2007, 15:56
می گم مطمئنی که همه این گوشی ها رو داشتی ؟؟؟؟ :18: :18: .

ببینم شما نظرت برای خودت چرا به یه ملت داری اهانت می کنی ؟؟؟؟ :angry: :angry: :angry: .
منظورت رو نمی فهمم؟
دوست من بهتره واقع بین باشی نه اون چیزی که خودت میخوای ببینی .
اگه باهاش مثل W810i کار کنی 6ماه هم عمر نمیکنه .

masoud_ac
10-06-2007, 16:03
دوست عزيز شما چند سالتونه !؟
:19:
اين رو واسه اين پرسيدم چون كل بازار گوشي تهران رو شما باهاش كار كردي و به چه نتايج جالبي هم رسيدي !
خود 3250 آشغاله حالا شما بعد از سامسونگ باهاش كا كردي ميگي سامسونگ آشغاله !
عزیز من 3250 گوشی خوبیه کی گفته آشغاله .
3250 فقط قابش رو نمیشه عوض کرد چون من بار اول که اومدم قابش رو عوض کنم فلت سوزوند .
بازم خوبه واقع بین باشیم .
این چند بار هیچ موقع مغرور نباشید از روی بی اطلاعی نگید این خوبه اون بده .

doyenfox
10-06-2007, 18:14
فقط لطف کنی به اونایی که بهث مدلای دیگه رو میارن اینجا، به راه راست هدایتشون کنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif چون کم کم داره این قسمت خراب میشه
تاييد ميشه...كم كم تاپيك داره ميشه متفرقه!

farzadtop
11-06-2007, 10:53
سلام به بچه های تاپیک ازتون می خواستم که برادر کوچیکتون رو راهنمایی کنید
آموزش تصویری عوض کردن قاب دبلیو 810آی رو می خواستم
متشکرم

mostafa_khan
11-06-2007, 10:55
1: ربطش اینه که شما میگی گوشی داغون میشه، ولی دوربین کاملا جدا از گوشیه!و ربطی به داخل گوشی نداره!
2: من از روز اول هم فقط با فرچه لنز پاک کن تمیزش کردم، اما هیچ نتیجه ای نداره چون مرطب انگشت میره توش، و اون خط میندازه!
4: اگه بخوای باد کولر و ... در نظر بگیری، پس میکروفون و بلندگوی اصلی و کوچیک که کاملا بازه و فقط یه توری باریک جلوشه اون چی میشه پس؟؟
شما تا حالا این جمله به گوشت نخورده؟؟ : " سونی اریکسون گوشی زیادی ظریفه! به درد نمیخوره، نوکیا خوبه که سخت جونه! هر کاری کنی خراب نمیشه" (در حالی که همیشه اینجوری نیست) این حرفارو فقط تو ایران میشنوی...
5:به فکر یه چاره باشیم:46:
6: این فوروم برای من مثل یه خوانوادهست :46: تا بهمون فهش ندی ناراحت نمیشیم !:31:
7: خوشبختانه نه! من 100 بار گفتم بازم میگم، تو این قیمتها ،50 تومن هم بزاری روش، بالا تر و باحال تر از این گوشی پیدا نمیشه! هر گلی یه خاری داره...، این لنز هم خار این گوشیه :20:
فقط لطف کنی به اونایی که بهث مدلای دیگه رو میارن اینجا، به راه راست هدایتشون کنین:46: چون کم کم داره این قسمت خراب میشه و شما بالاتر از مایی بالاخره:46:

سلام به همگي دوستان عزيز...خوبيد که؟
خوب مرسي اقاي derick عزيز
کارت مي شه گفت بيشتر جالب هست تا مفيد:46: ...ببين اون لنز فقط واسه اينکه يه چيزي واسه عکس گرفتن باشه نيست
اون درواقع يه جور در هست تا داخل گوشي با هواي بيرون هيچ ارتباطي نداشته باشه..به هر حال کاره ديگه...گوشيت امد و افتاد تو اب هم نه..افتاد تو خاک..حالا که محافظ رو برداشتي راحت خاک مي ره تو گوشيت...
به خاطر يه افتادن ساده بايد گوشي باز شه و گرد و خاک داخل گوشي گرفته شه....اين حالت ساده ترشه
يه وقت بيفته داخل اب که واقعا بد مي شه...صدمه ي زيادي مي تونه اون اب به داخل گوشيت بزنه
خود باز و بسته کردن الکی گوشی هم می تونه به گوشی صدمه بزنه حتی اگه همه کاراشو بلد و خوب انجام داده باشی
ببين مهدي هم وقتي گفت وقتي به گوشيت صدمه وارد مکي شه منظورش همين بود.وگرنه هر کسي که يه بار گوشي رو باز کرده باشه مي دونه که دوربين توسط فقط يه کابل به بورد وصله و اين ربطي اصلا به اين بحث نداره!
کلا کار جالبي هست...اما درد سر زيادي داره..کسي که اين کار رو مي کنه به شکل وسواسي بايد ديگه مراقب گوشيش باشه...:13:

راستي...يه سري دوستان گفته بودن باطري هاشون 1 هفته دوام مياره:18: ...ببينم باطريتون مال کره هست؟

شاد باشید

farzadtop
11-06-2007, 11:04
سلام به بچه های خوب تاپیک :31:
قاب گوشی من بس که زمین خورده دیگه داره چهل تیکه می شه و گوشی من رو زشت کرده .حالا یه قاب فابریکی سونی اریکسون از دبی واسم آوردن و اینکه می ترسم موبایلم رو بدم به تعمیرات موبایلی ها که قابش رو عوض کنن . می ترسم چیزهایی دیگه اون رو هم واسم عوض کنن و یه گوشی قلابی بهم بندازن
یه کسی پیدا نمیشه آموزش تصویری عوض کردن قاب سونی اریکسون و اینکه چه وسایلی واسه عوض کردنش می خواد آموزش بده
خیلی ممنون
این لطفتون رو هیچ وقت فراموش نمی کنم:11:

ARASH66
11-06-2007, 11:48
قاب گوشی من بس که زمین خورده دیگه داره چهل تیکه می شه و گوشی من رو زشت کرده .حالا یه قاب فابریکی سونی اریکسون از دبی واسم آوردن و اینکه می ترسم موبایلم رو بدم به تعمیرات موبایلی ها که قابش رو عوض کنن . می ترسم چیزهایی دیگه اون رو هم واسم عوض کنن و یه گوشی قلابی بهم بندازن
یه کسی پیدا نمیشه آموزش تصویری عوض کردن قاب سونی اریکسون و اینکه چه وسایلی واسه عوض کردنش می خواد آموزش بده
خیلی ممنون
دوست عزيز شما يه جا بده كه جلوي خودت قاب رو تعويض كنه و چيزي رو هم دست نزنه !

Derick
11-06-2007, 15:15
کارت مي شه گفت بيشتر جالب هست تا مفيد:46: ...ببين اون لنز فقط واسه اينکه يه چيزي واسه عکس گرفتن باشه نيست
اون درواقع يه جور در هست تا داخل گوشي با هواي بيرون هيچ ارتباطي نداشته باشه..به هر حال کاره ديگه...گوشيت امد و افتاد تو اب هم نه..افتاد تو خاک..حالا که محافظ رو برداشتي راحت خاک مي ره تو گوشيت...
به خاطر يه افتادن ساده بايد گوشي باز شه و گرد و خاک داخل گوشي گرفته شه....اين حالت ساده ترشه
يه وقت بيفته داخل اب که واقعا بد مي شه...صدمه ي زيادي مي تونه اون اب به داخل گوشيت بزنه
خود باز و بسته کردن الکی گوشی هم می تونه به گوشی صدمه بزنه حتی اگه همه کاراشو بلد و خوب انجام داده باشی
ببين مهدي هم وقتي گفت وقتي به گوشيت صدمه وارد مکي شه منظورش همين بود.وگرنه هر کسي که يه بار گوشي رو باز کرده باشه مي دونه که دوربين توسط فقط يه کابل به بورد وصله و اين ربطي اصلا به اين بحث نداره!
کلا کار جالبي هست...اما درد سر زيادي داره..کسي که اين کار رو مي کنه به شکل وسواسي بايد ديگه مراقب گوشيش باشه...:13:

راستي...يه سري دوستان گفته بودن باطري هاشون 1 هفته دوام مياره:18: ...ببينم باطريتون مال کره هست؟

شاد باشید
بله آقا mostafa_khan... حرف شما درست، بله گرد و خاک پدر دوربین رو در میاره ولی قبول کن وقتی آدم میبینه کیفیت این دوربین این همه میاد پایین فقط به خاطر این یه تیکه تلق... میگه درش بیارم بهتره... البته من همینجوری بازش نمیخوام بذارم، به فکر چاره ام... من خودم رو گوشی خیلی حساسم، ولی از قاب کریستالی متنفرم، تا حالا هم یه بار نشده گوشی از دستم بیفته! درباره باتری هم بگم بله! مال منم کره-ست ولی 1 هفته کامل دووم میاره، با حرف زدن و بازی کردن... روش نوشته Made in korea finishedin malasya
درضمن شما که این چند وقته کم پیدایی، بخش w810 انگار سوت و کوره... باش، خوش باشیم:10:

nakhordemast
11-06-2007, 18:02
خیلی ممنون

دوست عزیز گرامی اینجا رو ببین
عکسا مال 750 هست . 810 هم تقریبا همینجوریه . یه تاپیک هم بود ویژه 810 اما پیداش نکردم .
اصولا کار راحتیه . اگر پشت و روشو عوض کنی کافیه و 3 دقیقه بیشتر طول نمیکشه . با شاسی اش کار نداشته باش که خیلی دنگ و فنگ داره . این پیشنهاد منه. :10:
من با دوتا پیچگشتی دو پهلو بازش کردم یکی کوچکتر و یکی بزرگتر . از این ساعتی ها . دنبال آچار ستاره ای هم نباش که نیاز نداری .فقط دقت کن که پیچگشتی رو خوب فشار بدی که لیز نخوره در بیاد و جاش خط بیفته.:5:

nakhordemast
11-06-2007, 18:05

شاد باشید

فقط این مصطفی خان حرفای منو میفهمه به خداش:21:

مهدی58
11-06-2007, 22:08
عزیزم اینی که گفتی همه تماسها روشامل میشه نه فقط یه نفر رو؟؟؟؟

مي توني انتقال تماس به شرط اشغال بودن بدي (بايد به يه شماره الكي يا مبايل خاموش دايورت كني)وقتي شماره طرف رو ديدي سريع رد بدي نذاري بيشتر از يه زنگ بخوره وقتي رد دادي بيزي ميشه سريع ميره به پيام قطع يا خاموشي
اگه هم خيلي مهمه برات بدون درد سربرو گوشيتوعوض كن به مدلهايي كه لسيت سياه دارن

SANR
11-06-2007, 22:25
ببخشید راهی هست که بشه اس ام اس بیشتری توی گوشیمون ذخیره کنیم؟

adamhesaby
11-06-2007, 23:12
ببخشید راهی هست که بشه اس ام اس بیشتری توی گوشیمون ذخیره کنیم؟
متاسفانه توی و810 نمیشه همچین کاری رو کرد

mostafa_khan
12-06-2007, 11:00
خیلی ممنون

سلام دوست عزیز
اموزشش تو تاپیک بوده...اگه سرچ کنی پیدا می کنید...راستش اگه می خواستی فقط باز کردن قاب رو و تعویض یه چیزی مثل تعویض کی پد رو می خواستی من اموزشش رو داشتم:46: ...
من می گم شما برو بده یه جای مطمئن واست عوض کنه....منم اشالله بعدها یه اموزش مفصل و خیلی عالی با بالغ بر 30-40 عکس رو می گذارم تو تاپیک هم اینجا هم مرجع نکات
اما چون طول می کشه...شما هم الان لازمش داری...پیشنهادم اینه که شما ببری تعمیراتی برات این کار رو کنن...در ضمن اگه اون تاپیک اموزش تعویض قابم پیدا کردی...خیلی کامل نیست خیلی خلاصه وار گفته(حدود 18 عکس بود)...شاید در حال تعویض قاب به مشکل بر بخوری:13:
در مورد پیچ گوشتی ها هم من بار ها گفتم...دوتا پیچ گوشتی می خواد که باید تهیش کنی....یکیش خورشیدی و دیگه یه پیچ گوشتیه سادست:46:

بله آقا mostafa_khan... حرف شما درست، بله گرد و خاک پدر دوربین رو در میاره ولی قبول کن وقتی آدم میبینه کیفیت این دوربین این همه میاد پایین فقط به خاطر این یه تیکه تلق... میگه درش بیارم بهتره... البته من همینجوری بازش نمیخوام بذارم، به فکر چاره ام... من خودم رو گوشی خیلی حساسم، ولی از قاب کریستالی متنفرم، تا حالا هم یه بار نشده گوشی از دستم بیفته! درباره باتری هم بگم بله! مال منم کره-ست ولی 1 هفته کامل دووم میاره، با حرف زدن و بازی کردن... روش نوشته Made in korea finishedin malasya
درضمن شما که این چند وقته کم پیدایی، بخش w810 انگار سوت و کوره... باش، خوش باشیم:10:

مرسی derick ..من خیلی وقته دارم درباره ی باطری ها نظر سنجی و اطلاعات جمع اوری می کنم
حالا بعد مدت ها به این رسیدم که درسته که باطری استانداردی که خود شرکت تو سایتها اعلام کرده باید مال چین باشه...اما باطری های ساخت کره وپایان از مالزی بسیار بهتر عمر می کنن....یه عمر 7 روزه فوق العاده هست
البته من خیلی بازی می کنم هر وقت فرصت داشته باشم...واسم اگه 3 روزم دوام بیاره ایدال هستش
اشالله بعد امتحانا منم باطری گوشیم رو عوض می کنم....راستی قیمت باطری چنده؟قیمت دارین بهم بگین که من از عالم ادم بی خبرم این روزا!!!!:41:
قربونت عزیز...نظر لطفته...اره خداییش خیلی زیاد تو فروم بودم...اما الان ماشالله تاپیک خیلی خوب داره پیش می ره:20:

فقط این مصطفی خان حرفای منو میفهمه به خداش:21:

قربونت مهدی جون:10:
شاد باشید:20:

YAHYA-PRO
12-06-2007, 21:54
یا علی من تازه این تایپک رو دیدم آخه بی انصاف ها فکر ما رو هم میکردین چرا 300 صفحه چیز نوشتین
راستی اگه زحمتی نیست یه خورده در مورد موضوع تایپک حرف بزننی که ببینم بخونم این همه رو یا نه

nakhordemast
12-06-2007, 22:34
یا علی من تازه این تایپک رو دیدم آخه بی انصاف ها فکر ما رو هم میکردین چرا 300 صفحه چیز نوشتین
راستی اگه زحمتی نیست یه خورده در مورد موضوع تایپک حرف بزننی که ببینم بخونم این همه رو یا نه

خوب آخه بی انصافی نکن . انتظار داشتی واسه 810 کمتر از این مینوشتیم دوست عزیز گرامی...:27:

adamhesaby
13-06-2007, 01:13
توی تنظیمات کاربر تعداد پستهای نمایش داده شده در صفحه رو بزار رو 40 ، اینجوری میشه 77 صفحه!

masoud_ac
13-06-2007, 13:51
آقا یکی ادعا میکرد که میتونه SmS های W810i رو زیاد کنه .
من گوشیم و دادم بهش بعد از 2 روز که گوشی رو گرفتم فضای SmS هاش از 204 تا به 1104 تا رسیده گفت که میتونه بیشترش کنه .
چطوری این کار رو کرده؟

rainysky50
13-06-2007, 14:13
چرا دبل 810 اینقدر صداش کمه .داداش کوچیکم یکی خریده با ان 70 خودم مقایسش که میکنم صداش نصف گوشی خودمه ودر ضمن صدای قر قر میده واکولایزرش رو هم دستکاری کردم هیچ تغییری نکرد!!

sabasistem_co
13-06-2007, 16:13
چرا دبل 810 اینقدر صداش کمه .داداش کوچیکم یکی خریده با ان 70 خودم مقایسش که میکنم صداش نصف گوشی خودمه ودر ضمن صدای قر قر میده واکولایزرش رو هم دستکاری کردم هیچ تغییری نکرد!!

حالا آهنگ را با هدفون با ان 70 مقايسه كن ببين چطوريه ببين ان70 قابل مقايسه با W810 هست يا نه ؟؟

sabasistem_co
13-06-2007, 16:14

حالا آهنگ را با هدفون با ان 70 مقايسه كن ببين چطوريه ببين ان70 قابل مقايسه با W810 هست يا نه ؟؟
صداي قرقر نبايد بده

adamhesaby
13-06-2007, 17:00
تاپیک "چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم ؟" بهت کمک میکنه

adamhesaby
13-06-2007, 17:02
من گوشیم و دادم بهش بعد از 2 روز که گوشی رو گرفتم فضای SmS هاش از 204 تا به 1104 تا رسیده گفت که میتونه بیشترش کنه .
چطوری این کار رو کرده؟
جدی میگی؟؟؟؟
میتونی ازش خواهش کنی آموزش بده بهت تا بزاری اینجا ملت حال کنن؟؟؟
تو خودت تست کردی؟
بالای 204 تا مسیج توی اینباکسته الان؟
آخه تو اونجایی که من خبر دارم اینکار غیر ممکنه روی w810i

kiarashkiarash
13-06-2007, 17:02
برنامه متال درسته

A.Farokhzad
13-06-2007, 17:55
چطوری این کار رو کرده؟

سلام لطفا یا آموزش رو بگذارید
یا اینکه آدرس طرف رو بگید.

masoud_ac
13-06-2007, 19:31
جدی میگی؟؟؟؟
میتونی ازش خواهش کنی آموزش بده بهت تا بزاری اینجا ملت حال کنن؟؟؟
تو خودت تست کردی؟
بالای 204 تا مسیج توی اینباکسته الان؟
آخه تو اونجایی که من خبر دارم اینکار غیر ممکنه روی w810i
آقا اون ازم خواهش کرد که زیاد کردن صدای W810i رو بهش بگم حتی حاظر شد تا 100هزار تومن هم بهم بده من بهش نگفتم حالا به نظر شما بهم میگه؟

masoud_ac
13-06-2007, 19:34

ادرس شاهین شهر : خیابان فردوسی پاساژ ملت طبقه ی پایین موبایل آتن.

masoud_ac
13-06-2007, 19:35
برنامه متال درسته
برنامه متال چنه؟

ALt3rnA
13-06-2007, 22:31
دوستان یکی از دوستانم دبلیو 810 داره وقتی روشنش میکنه هیچی نمیاد فقط یه لحظه صفحه سفید میشه دوباره خاموش میشه دوباره سفید میشه و....

babak56
14-06-2007, 01:04
سلام دوستان
من تازه یه w810i خریدم ولی به نظر میاد که کیفیت عکسش در حد N72 نیست. درسته؟
N72 وقتی عکس می گیره flash میزنه میشه با w810i هم این کار رو کرد؟
(چون N72 دم دست داشتم باهاش مقایسه کردم)
ممنون میشم اگر بهم جواب بدین.

A.Farokhzad
14-06-2007, 07:34
آقا اون ازم خواهش کرد که زیاد کردن صدای W810i رو بهش بگم حتی حاظر شد تا 100هزار تومن هم بهم بده من بهش نگفتم حالا به نظر شما بهم میگه؟

به نظر من باید میگفتی این که دیگه سکرت نبود که حداقل آدرس همین سایت رو می دادی.

ARASH66
14-06-2007, 09:00
دوستان یکی از دوستانم دبلیو 810 داره وقتی روشنش میکنه هیچی نمیاد فقط یه لحظه صفحه سفید میشه دوباره خاموش میشه دوباره سفید میشه و....
دوست عزيز تا اونجايي كه ميدونم اين گوشي با اين علائم مشكل سخت افزاري پيدا كرده و باعث دردسر ميشه !

adamhesaby
14-06-2007, 10:26
آقا اون ازم خواهش کرد که زیاد کردن صدای W810i رو بهش بگم حتی حاظر شد تا 100هزار تومن هم بهم بده من بهش نگفتم حالا به نظر شما بهم میگه؟100 هزار تومن؟؟؟؟؟؟
یعنی این اطلاعات ما اینقدر ارزش داشت و ما نمیدونستیم ؟؟؟؟
آخه یارو اون 100 هزار تومنی که میخواست به تو بده رو میداد یه گوشی بهتر میخرید!!!
خوب چرا بهش یاد ندادی؟؟؟
هم 100 تومن مفت از دستت پرید(!) هم یاد نگرفتی چطری اینباکستو افزایش بدی!

SANR
14-06-2007, 10:49
نوشته شده توسط masoud_ac
چطوری این کار رو کرده؟

افزایش فضای مورد نیاز برای Sms ها از 201 در گوشی K750 تا سقف 11130 !!!!!!!!!!

--------------------------------------------------------------------------------

با ورود به منو اصلی طبق روشی که بالا گفتم
وارد فولدر ifs میشین- شکل زیر:

بعد فولدر settings و آخر messaging
ifs > setting > messaging
وارد که شدین این فایل رو پیدا می کنین pref_store.txt و روی اون کلید F4 رو می زنین تا وارد ویرایش گر بشه و این متن رو بصورت پیش فرض می بینین:

این متن رو با این یکی عوض کنید: tpa/

بعد کلید F2 رو زده و سپس F10
آخر سر بطور کامل خارج می شین و ارتباط رو بطور کامل Shut down می کنید.

برای اطمینان از حجم فضای اضافه شده می تونین از نرم افزار My Phone Explorer استفاده کنید و تو قسمت Other - Memory Status میتونین بفهمین که چقدر به حافظه مسیج های شما اضافه شده
از 201 بصورت پیش فرض به 11130 افزایش پیدا می کنه که البته این میزان تو گوشی های مختلف بسته به حجم خالیشون فرق می کنه ولی تو همین حدوداس

این رو انجام بدین تا چند تا حقه دیگه هم یادتون بدم مثل عوض کردن آیکن های منوی اصلی یا زیر شاخه های اونا
یا پاک کردن لوگوی اپراتور IR-TCI و ....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SANR
14-06-2007, 10:50
البته به احتمال طرف از این روش استفاده کرده و جواب گرفته.

SANR
14-06-2007, 10:53
در ضمن دوستان من این گوشی(w810i) رو از یکی آشنایامون 250 تومن خریدم و گفته که اصله و ساخت مالزی هم هست البته روی کاتونش نوشته ولی کد داخل گوشی با کد روی کارتون مطابقت نداره!

توی سایت هم که میرم با کد داخل گوشیم میگه مدلش K300i هست ولی با کدی که بر روی کارتنش میرم میگه W810i هست حالا یعنی این گوشی اصل نیست!

babak56
14-06-2007, 12:56
سلام دوستان
من تازه یه w810i خریدم ولی به نظر میاد که کیفیت عکسش در حد N72 نیست. درسته؟
N72 وقتی عکس می گیره flash میزنه میشه با w810i هم این کار رو کرد؟
(چون N72 دم دست داشتم باهاش مقایسه کردم)
ممنون میشم اگر بهم جواب بدین.

دوستان
کسی جواب منو نمی ده؟ ):

nakhordemast
14-06-2007, 13:58
چطوری این کار رو کرده؟

آقا دوست ما هم میگفت میتونم این کارو کنم راهشم همینطوری سریع برام توضیح داد . چون دوستان بارها و بارها تاکید کردن که تو 810 امکانش نیست من هیچوقت جرئت نکردم گوشی رو بدمش . اما میبینیم که واقعا امکانش هست چون یک نفر این کار رو کرده و جواب گرفته.
نتیجه اخلاقی : خدمت دوستان عزیز گرامی ( اونایی که ادعاشون میشه) وقتی یک چیزی رو بلد نیستید اینقدر الکی ادعای استادی نکنید و قطعی حرف نزنید.... همانا که شما نا آگاه ترید و خداوند بر همه چیز آگاه تر است.

nakhordemast
14-06-2007, 14:03
دوستان
کسی جواب منو نمی ده؟ ):

توی قسمت دوربین که میری با زدن دگمه ستاره چراقش روشن میشه و وقتی عکس گرفتی یه لحظه خیلی پر نور میشه و به اصطلاح فلش میزنه.
آقا این مقایسه ها بیهوده و سلیقه ایهی . هرچقدر پول بدی آش میخوری . البته تو سونی اریکسون یه ذره بیشتر آش میخوری .در ضمن اینجا کلوپ 810 هست نه کلوپ مقایسه و نظرسنجی فلان با فلان. اصلا این مقایسه ها رو نکنید که فلان بهتره یا فلان ... چون هیچ وقت جواب صحیح و قطعی وجود نداره و فقط صفحات تاپبک الکی پر میشه . :13:

SANR
14-06-2007, 15:54
در ضمن دوستان من این گوشی(w810i) رو از یکی آشنایامون 250 تومن خریدم و گفته که اصله و ساخت مالزی هم هست البته روی کاتونش نوشته ولی کد داخل گوشی با کد روی کارتون مطابقت نداره!

توی سایت هم که میرم با کد داخل گوشیم میگه مدلش K300i هست ولی با کدی که بر روی کارتنش میرم میگه W810i هست حالا یعنی این گوشی اصل نیست!

جواب منو هم بدید خوب.

babak56
14-06-2007, 18:14
توی قسمت دوربین که میری با زدن دگمه ستاره چراقش روشن میشه و وقتی عکس گرفتی یه لحظه خیلی پر نور میشه و به اصطلاح فلش میزنه.
آقا این مقایسه ها بیهوده و سلیقه ایهی . هرچقدر پول بدی آش میخوری . البته تو سونی اریکسون یه ذره بیشتر آش میخوری .در ضمن اینجا کلوپ 810 هست نه کلوپ مقایسه و نظرسنجی فلان با فلان. اصلا این مقایسه ها رو نکنید که فلان بهتره یا فلان ... چون هیچ وقت جواب صحیح و قطعی وجود نداره و فقط صفحات تاپبک الکی پر میشه . :13:

سلام دوست عزیز
ممنون از توضیحاتی که دادین.
من قصد مقایسه نداشتم. اینجا هم کلوپ W810 هستش و فکر می کنم اگر سوالی باشه باید اینجا پرسیده بشه. شما خودتون رو ناراحت نکنید. این صفحه تاپیک که پر شد یه صفحه دیگه شروع میشه مثل بقیه این 309 صفحه. فکر کنم اگر به فکر پر شده صفحات بودین با همون دو خط اول جواب من رو داده بودین لازم هم نبود این همه بنویسید که من هم بخوام جواب شما رو طولانی بدم.

nakhordemast
14-06-2007, 18:38
سلام دوست عزیز
ممنون از توضیحاتی که دادین.
من قصد مقایسه نداشتم. اینجا هم کلوپ W810 هستش و فکر می کنم اگر سوالی باشه باید اینجا پرسیده بشه. شما خودتون رو ناراحت نکنید. این صفحه تاپیک که پر شد یه صفحه دیگه شروع میشه مثل بقیه این 309 صفحه. فکر کنم اگر به فکر پر شده صفحات بودین با همون دو خط اول جواب من رو داده بودین لازم هم نبود این همه بنویسید که من هم بخوام جواب شما رو طولانی بدم.

منظورم اینه که بیهوده صفحه ها زیاد مثلا 309 صفحه میشه :31: و دنبال یه مطلب گشتن خیلی سخت میشه برا بچه ها .
دیدی... خودتم میدونی که این سوالا الکیه... دیدی خنده ات گرفته...:46:

nakhordemast
14-06-2007, 18:42

جواب منو هم بدید خوب.

دوست عزیز گرامی شما گوشیت بدون شک چنجیه اما در مورد اصل بودن نظر نمیدم که مالزیه یا چینی . البته گوشی های چینی خیلی زیاده .
اگر لیبیلش اسکن نشده باشه که معلومه مالزیه :31:

arman4459
14-06-2007, 19:27
۲۳ خرداد ۸۶
توزیع گوشی w810 سونی اریکسون با گارانتی معتبر "پارس سیتادل" اواخر آذر ماه سال جاری متوقف می شود.
"مهدی نادر" سرپرست فروش شرکت سونی اریکسون با بیان این مطلب به خبرنگار بازار پایگاه اطلاع رسانی تلفن همراه ایران گفت :با توجه به سیاست کاری شرکت سونی اریکسون خط تولید برخی از گوشی های این شرکت متوقف می شود که گوشی w810 نیز شامل این مجموعه است.
وی بدون اشاره به دلیل متوقف شدن خط تولید برخی برندهای این شرکت افزود: این گوشی تا اواخر سال 2007 میلادی در بازار تلفن همراه ایران توزیع می شود.
وی در پاسخ به این که آیا این گوشی به شکل دیگری تولید خواهد شد گفت که از تولید و توزیع مجدد این محصول اطلاعی نداریم.
این برند دو ماه پیش در بازار تهران در فهرست پرفروشترین گوشی های سونی اریکسون بوده است.
گوشی w810 سونی اریکسون 99 گرمی در اوایل سال 2006 میلادی به بازار جهانی تلفن همراه عرضه شده است.
این محصول دارای دوربین عکاسی و فیلمبرداری دو مگاپیکسلی با فوکوس اتوماتیک،قابلیت بزرگنمایی چهار برابر، حافظه داخلی 20 مگابایت، حافظه جانبی 512 مگابایت ،کارت Memory Stick Duo Pro ، قابلیت ارتقا حافظه جانبی تا 2 گیگابایت و مجهز به سیستم پخش پلی فونیک 40 کاناله است.

snowy_winter
14-06-2007, 19:37
سلام.
اگه سوالم خیلی مسخره ست ببخشید... میخواستم بپرسم چه جوری میتونم رو گوشی w810i بازی یا تم نصب کنم. میشه لطفا راهنماییم کنین؟

adamhesaby
15-06-2007, 00:13
قا دوست ما هم میگفت میتونم این کارو کنم راهشم همینطوری سریع برام توضیح داد . چون دوستان بارها و بارها تاکید کردن که تو 810 امکانش نیست من هیچوقت جرئت نکردم گوشی رو بدمش . اما میبینیم که واقعا امکانش هست چون یک نفر این کار رو کرده و جواب گرفته.
نتیجه اخلاقی : خدمت دوستان عزیز گرامی ( اونایی که ادعاشون میشه) وقتی یک چیزی رو بلد نیستید اینقدر الکی ادعای استادی نکنید و قطعی حرف نزنید.... همانا که شما نا آگاه ترید و خداوند بر همه چیز آگاه تر است.

نخورده مست عزیز
من قبلا گفتم که این کار رو نمیشه کرد، راستش منم علم غیب که ندارم که!
توی فروم سایت se-nse.com که تخصصی به گوشیای سونی اریکسون میپردازه یه تاپیک زدم که آی ایهالناس کسی بلده اینباکس رو افزایش بده؟؟؟؟
ملت همه گفتن نه!
منم وقتی دیدم این افراد متخصص با اطمینان میگن این کار رو w810i امکان پذیر نیس ما هم گفتیم به ملت اطلاع رسانی کنیم کسی گوشیش داغون نشه!!!
همین! قصدم کمک بوده و ادعا هم ندارم
دم همتون گرم
اوچیک همتون

A.Farokhzad
15-06-2007, 10:52
افزایش فضای مورد نیاز برای Sms ها از 201 در گوشی K750 تا سقف 11130 !!!!!!!!!!

--------------------------------------------------------------------------------

با ورود به منو اصلی طبق روشی که بالا گفتم
وارد فولدر ifs میشین- شکل زیر:

بعد فولدر settings و آخر messaging
ifs > setting > messaging
وارد که شدین این فایل رو پیدا می کنین pref_store.txt و روی اون کلید F4 رو می زنین تا وارد ویرایش گر بشه و این متن رو بصورت پیش فرض می بینین:

این متن رو با این یکی عوض کنید: tpa/

بعد کلید F2 رو زده و سپس F10
آخر سر بطور کامل خارج می شین و ارتباط رو بطور کامل Shut down می کنید.

برای اطمینان از حجم فضای اضافه شده می تونین از نرم افزار My Phone Explorer استفاده کنید و تو قسمت Other - Memory Status میتونین بفهمین که چقدر به حافظه مسیج های شما اضافه شده
از 201 بصورت پیش فرض به 11130 افزایش پیدا می کنه که البته این میزان تو گوشی های مختلف بسته به حجم خالیشون فرق می کنه ولی تو همین حدوداس

این رو انجام بدین تا چند تا حقه دیگه هم یادتون بدم مثل عوض کردن آیکن های منوی اصلی یا زیر شاخه های اونا
یا پاک کردن لوگوی اپراتور IR-TCI و ....

کاش به مدل گوشی مورد بحث یه نگاه دوباره بندازی.
صحبت از W810 هستش که این روش به هیچ وجه جواب نمیده چون با این کار نه اس ام اس میگیره نه دیگه میشه فرستاد.
لطفا روی W810 امتحان هم نکنید که جز خرد شدن اعصاب ثمری نداره.

blacktiger
15-06-2007, 12:33
با سلام به همگي
اساتيد محترم لطفا منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم
چندروز پيش دادم قاب گوشيمو عوض كردن اما از وقتي تحويل گرفتمش دوربينش شده وي جي اي ا صلا عكس هم نميگيره ويبره اش هم از كار افتاده و صداشم ضعيف شده .
اين مشكل حاده يا اينكه به سادگي ميشه حلش كرد.
آخه يكي نيست بگه مريضي قاب عوض ميكني؟

babak56
15-06-2007, 12:58
منظورم اینه که بیهوده صفحه ها زیاد مثلا 309 صفحه میشه :31: و دنبال یه مطلب گشتن خیلی سخت میشه برا بچه ها .
دیدی... خودتم میدونی که این سوالا الکیه... دیدی خنده ات گرفته...:46:

من هم منظورتون رو فهمیدم ولی . . .
حالا من هم دارم می خندم . . . :46: :10:

nakhordemast
15-06-2007, 13:10
با سلام به همگي
اساتيد محترم لطفا منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم
چندروز پيش دادم قاب گوشيمو عوض كردن اما از وقتي تحويل گرفتمش دوربينش شده وي جي اي ا صلا عكس هم نميگيره ويبره اش هم از كار افتاده و صداشم ضعيف شده .
اين مشكل حاده يا اينكه به سادگي ميشه حلش كرد.
آخه يكي نيست بگه مريضي قاب عوض ميكني؟

مشکل حاده . مطمئنی گوشیتو عوض نکرده؟ اگر هم عوض نشده باشه به هر حال اون مرتیکه ابله مسئوله . برو با پشت دست و هر چهارتا انگشت بزن تو دهنش بگو یالا درستش کن!:21:

asa_59a
15-06-2007, 14:07
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال دارم ببخشید اگه سوالم ابتدایی هست!
من وقتی که گوشیمو خریدم شماره سریال روی قوطی و پشت باتری و داخل گوشی! یکی بودند
بعد چند وقت مشکلی پیش اومد که مجبور شدم گوشی رو بدم بیرون فلش کنند
اونا هم فریمور گوشی رو عوض کردند (ظاهرا فریمور قبلی مجددا نصب نمی شده) حالا که عوض کردند شماره سریال هم تغییر کرده!
می خواستم اولا علت تغییر شماره سریال رو بدونم و ثانیا اگر من بخوام صدای گوشی رو با فار منیجر افزایش بدم آیا مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد؟ از نظر رجیستر و مابقی داستان ....
ممنون میشم اگه راهنمایی کنی

sabasistem_co
15-06-2007, 16:33
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال دارم ببخشید اگه سوالم ابتدایی هست!
من وقتی که گوشیمو خریدم شماره سریال روی قوطی و پشت باتری و داخل گوشی! یکی بودند
بعد چند وقت مشکلی پیش اومد که مجبور شدم گوشی رو بدم بیرون فلش کنند
اونا هم فریمور گوشی رو عوض کردند (ظاهرا فریمور قبلی مجددا نصب نمی شده) حالا که عوض کردند شماره سریال هم تغییر کرده!
می خواستم اولا علت تغییر شماره سریال رو بدونم و ثانیا اگر من بخوام صدای گوشی رو با فار منیجر افزایش بدم آیا مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد؟ از نظر رجیستر و مابقی داستان ....
ممنون میشم اگه راهنمایی کنی

از همون اول هم دستگاه شما چنجي بوده ممكن هست ليبل را عوض كرده باشه حالا هم كه فلش كردي شماره سريالش دوباره عوض شده

adamhesaby
16-06-2007, 01:19
مشکل حاده . مطمئنی گوشیتو عوض نکرده؟ اگر هم عوض نشده باشه به هر حال اون مرتیکه ابله مسئوله . برو با پشت دست و هر چهارتا انگشت بزن تو دهنش بگو یالا درستش کن![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تریپ با پشت دست و هر چهارتا انگشتت مارو گرفته!
درگیرش شدیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nakhordemast
16-06-2007, 08:20
این تریپ با پشت دست و هر چهارتا انگشتت مارو گرفته!
درگیرش شدیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ما چاکرتیم . این مشهد سمت راستت منو کشته:8:

khore mobile
16-06-2007, 10:47

کاملا موافقم.

ضمنا از خبر تعطیلی خط تولید w810 واقعا شوکه شدم .آخه گوشی به این باحالی چرا نباید تولید بشه؟:18:

Dj.Bobo
16-06-2007, 10:50
آقا حالا که خط تولید w810 متوقف شده سریال اصل گیر میاد یا نه؟
روی یه قیمت تاثیر میذاره؟

Derick
16-06-2007, 11:54
آقا حالا که خط تولید w810 متوقف شده سریال اصل گیر میاد یا نه؟
روی یه قیمت تاثیر میذاره؟
من فکر می کنم قیمتش شروع کنه بالا بیاد ، چون دیگه کم کم کمیاب میشه و از خطر جوات شدنهم میاد اینور:31:

Dj.Bobo
16-06-2007, 12:01
من فکر می کنم قیمتش شروع کنه بالا بیاد ، چون دیگه کم کم کمیاب میشه و از خطر جوات شدنهم میاد اینور:31:
نه آقا خدا نکنه بالا بره...همین الان هم قیمتش بالا هست
به نظر دوستان و اساتید آیا صلاح است که با وجود توقف خط تولید آدم w810 بخره؟؟؟!!!

moeinmoeinmoein
16-06-2007, 12:24
:19: بابا هي نگين نوشته شده... توضيحات فقط ميگه چطوري موبايل به Far manager وصل ميشه و حرفي از مسير قرار گيري پچ نگفته .... :42: تروخدا هركي ميدونه بگه:42: ********با تشكر******:11:

jak_1300
16-06-2007, 12:28
سلام يه سوال داشتم اين گوشي چرا اس ام اس هاش زود پر ميشه كسي ميدونه چرا راهي داره كه ظرفيتش رو بيشتر كنيم؟؟؟

moeinmoeinmoein
16-06-2007, 12:28
يكي بگه اين پچ هاي موبايلو بايد تو چه آدرسي Uploud كرد....

:19: بابا هي نگين نوشته شده... توضيحات فقط ميگه چطوري موبايل به Far manager وصل ميشه و حرفي از

مسير قرار گيري پچ نگفته .... :42: تروخدا هركي ميدونه بگه:42: ********با تشكر******:11:

moeinmoeinmoein
16-06-2007, 12:30
من مي دونم چرا!

moeinmoeinmoein
16-06-2007, 12:32
:19: من مي دونم

rainysky50
16-06-2007, 14:25
صداي قرقر نبايد بده

جناب گوشی من )ان70) موزیک ادیشن است و محض اطلاع باید خدمتتون عرض کنم که هندزفری اش دو تیکه هست و دبل810 رو خورد البته هندزفریهای ان70 موزیک ادیشن و دبل 810 به هم میخورن.

sarah333
16-06-2007, 16:18
بنظر شما کیفیت عکس و فیلم برداری ان70 بهتره یا دبلیو 810 اصلا بنظر شما کدوم یکی بهتره؟

farzadtop
16-06-2007, 18:49
بنظر شما کیفیت عکس و فیلم برداری ان70 بهتره یا دبلیو 810 اصلا بنظر شما کدوم یکی بهتره؟

ان 70 اصلا قابل مقایسه با دبلیو 810 نیست
آشغال ترین سرعت و دوربین ان 70 داره
این ثابت شده

soheil_6666
16-06-2007, 19:43
کاملا موافقم.

ضمنا از خبر تعطیلی خط تولید w810 واقعا شوکه شدم .آخه گوشی به این باحالی چرا نباید تولید بشه؟:18:

ایول کاره شرکت سونی درسته

SANR
16-06-2007, 22:12
گوشیم وقتی میرم توی بخش دوربینش چندتا کلید که بزنم ریسیت میشه!!!!چرا؟

sabasistem_co
17-06-2007, 10:37
سلام
نبايد خط توليد W810 متوقف كنند

Mahdi_Moosavi
17-06-2007, 13:43
سلام

جرا متوقف نکنن . بسه دیگه . :13: .

می خوای مثل k750 بشه سوپر جوات . :19:

sabasistem_co
17-06-2007, 23:13
جرا متوقف نکنن . بسه دیگه . :13: .

می خوای مثل k750 بشه سوپر جوات . :19:

خداييش راست مي گي
انشا... كه همين امروز خط توليدش متوقف بشه:31: :21:

:5:

merlin_magic
18-06-2007, 00:34
كسي مي دونه چرا كليدهاي گوشي من گاهي روشن نمي شه؟
يا اينكه قطع و وصل مي شه

Mahdi_Moosavi
18-06-2007, 01:03
كسي مي دونه چرا كليدهاي گوشي من گاهي روشن نمي شه؟
يا اينكه قطع و وصل مي شه

ببینم این قطع و وصل شدن زیر نور شدیده یا نه تو شب هم واست پیش اومده .

اگه تو نور شدید قطع بشه که عادیه چون یه سنسور بالای سمت راست گوشی یه کم بالاتر از LCD هست که با توجه

به نور محیط اگه نور زیاد باشه نور LCD رو زیاد و کیپد رو کم یا خاموش میکنه و در نور کم برعکسش رخ میده . :5:

delvafa
18-06-2007, 01:04
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مدل از اینا گرفتم w810i اما نمی دونم چطور برنامه بزنم مثلاً یه دیکشنری از وب گرفتم به صورت rar هستش الان چطور نصبش کنم
با تشکر:46:

Mahdi_Moosavi
18-06-2007, 01:07
جناب گوشی من )ان70) موزیک ادیشن است و محض اطلاع باید خدمتتون عرض کنم که هندزفری اش دو تیکه هست و دبل810 رو خورد البته هندزفریهای ان70 موزیک ادیشن و دبل 810 به هم میخورن.

هر چه قدر هم N70 ME کیفیت پخشش خوب باشه ولی MEGA BASS رو که نداره . :31: لعننتی آدم رو از این دنیا

میبره یه دنیای دیگه البته MEGA BASS درایور صدای TOSHRA MEGA ACOUSTC V 1.6 . :40: :27:

merlin_magic
18-06-2007, 01:23

اگه تو نور شدید قطع بشه که عادیه چون یه سنسور بالای سمت راست گوشی یه کم بالاتر از LCD هست که با توجه

به نور محیط اگه نور زیاد باشه نور LCD رو زیاد و کیپد رو کم یا خاموش میکنه و در نور کم برعکسش رخ میده . :5:

يادم نيست تو تاريكي پيش اومده يا نه
ولي منظورت از نور زياد چيه؟
مثلاً زير نور چراغ معمولي هم اينطور شده
اگر تو تاريكي هم بشه اشكالش از چيه؟؟

EhsanEricsson
18-06-2007, 01:25
دوستان یه روش برای افزایش تعداد SMS که حدود 3MB از 25MB گوشی رو میگیره که فقط رو w810i جواب میده الان دارم روش کار میکنم البته با باکس میشه این کار رو کرد چون فرمتش به باکس میخوره نه برنامه های کامپیوتری
آقا مسعود اگه یه روشی غیر از باکس مثل x++ پیدا کردی مارو هم خبر کن مرسی - گوشیم سریال چنجه

nw_nk
18-06-2007, 01:37
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مدل از اینا گرفتم w810i اما نمی دونم چطور برنامه بزنم مثلاً یه دیکشنری از وب گرفتم به صورت rar هستش الان چطور نصبش کنم
با تشکر:46:

باید از درون فایل rar ای که دانلود کردی یک فایل با پسوندjar در بیاری!

اون فایل رو به گوشی انتقال بده و توی گوشی اجراش کن!

delvafa
18-06-2007, 01:44
ولی کجای گوشی انتقال بدم کدوم فولدر

K A R I M I
18-06-2007, 05:32
دوست عزیز شما باید فایل جار رو از طریق کابل گوشی به گوشیتون منتقل کنید، بدین صورت که کابل گوشیتون رو وصل می کنید و بعد phone mode رو روی گوشی انتخاب می کنید ، سونی اریکسون فایل منیجر رو از روی دسکتاپ باز کرده و صبر کنید تا گوشی شما رو بشناسد و بعد فایل جار رو گرفته و روی گوشیتون تو فایل منیجر رفته و در آنجا رها می کنید ( خودش میدونه که فایل رو کجا بریزه )
این راحت ترین روش بود ،
به همین سادگی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

yousefyousefy
18-06-2007, 09:25
سلام
دوستان چطوري ميشه فهميدكسي كه تماس گرفته مستقيم باما تماس گرفته يا به خطي زنگ زده كه ما رو
همراه دايورت كرديم .
يه پيغام دايورت اول زنگ به مدت كوتاهي نمايش داده مي شه ولي معمولا تا گوشي برمي داريد خبري از اون پيغام
نيست من قبلا اين پيغام مدام تا لحظه جواب دادن رو گوشي قبليم كه پن تك بود داشتم و مي تونسم نوع تماس رو مشخص كنم (مستقيم يا دايورت)
راهي هست كه اون پيغام طولانيتر نمايش داده بشه؟؟

merlin_magic
18-06-2007, 11:09

آره چك كردم همينطور بود كه گفتي
ممنون از راهنماييت :20:

pagliuca
18-06-2007, 19:44
سلام
ميخواستم ببينم اگه واسه گوشي كارت حافظه بالاتر مثلا 1 يا 2 گيگ بگيرم مشكلي پيش نمياد!!؟
مثلا سرعت گوشي كم شه يا يه وقت قاطي كنه!!؟

adamhesaby
18-06-2007, 23:09
سلام
ميخواستم ببينم اگه واسه گوشي كارت حافظه بالاتر مثلا 1 يا 2 گيگ بگيرم مشكلي پيش نمياد!!؟
خیالت راحت
این گوشی تا دو گیگ رو به راحتی ساپورت میکنه
اما از دو گیگ به بالا بهتره نگیری

reza.majazi
19-06-2007, 04:50
jaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebeeeeeee

K A R I M I
19-06-2007, 07:13
jaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebeeeeeee
ببخشید لطفا فارسی تایپ کنید ، بعدشم چی جالبه ؟

nakhordemast
19-06-2007, 11:00
خیالت راحت
این گوشی تا دو گیگ رو به راحتی ساپورت میکنه
اما از دو گیگ به بالا بهتره نگیری

البته تا 4 گیگ رو هم تستیدن ، جوابیده! :27:

adamhesaby
19-06-2007, 13:44
البته تا 4 گیگ رو هم تستیدن ، جوابیده! آره جواب میده
ولی خوب به نظر من بهتره همون 2 گیگ رو بندازی
آخه من شنیدم اگه 4 گیگ بندازی 90 درصدش که پر بشه گوشی اذیت میکنه (فقط شنیدم منبع موثقی ندارم)

SANR
19-06-2007, 15:51
آره جواب میده
آخه من شنیدم اگه 4 گیگ بندازی 90 درصدش که پر بشه گوشی اذیت میکنه (فقط شنیدم منبع موثقی ندارم)
گفتید تا 90 درصد!

این که خیلی عالیه پس تا 3.5 گیگابایت هیچ مشکلی نداریم.

adamhesaby
19-06-2007, 17:44
گفتید تا 90 درصد!

آره
3.5 گیگ هم واسه خودش یه عالمه!!!

pagliuca
20-06-2007, 01:28
آره
3.5 گیگ هم واسه خودش یه عالمه!!!

آره بابا همون 2 گيگم واسه من زياده :20: :8:
مرسي از راهنمايياتون :11:

Persian.Boy
20-06-2007, 02:51
گفتید تا 90 درصد!

90 درصد از 4 گیگ میشه 3.6 گیگ. :31:

90%=0.90

4 ضربدر 0.90 = 3.6 :11:

masoud_ac
20-06-2007, 14:44
سلام

اگه W810i داری 4GB هم بهت جواب میده.

masoud_ac
20-06-2007, 14:58
عزیزم من هم ان70 موزیک ادیشن داشتم که W810i خوردن که چه عرز کنم W810i قورتش داد.
تخمی ترین گوشی سری N میدونی که N70 هست این و همه میدونن تازه N80 م N70 رو میخوره تو همه چیز.
مزایای گوشی N70:
1- نداشتن کیفیت تصویر (آشغاله)
2-نداشتن صدای با کیفیت(بازر) 3310 صداش بهتره تا N70 .
3-با اینکه دوربینش 2MP هست کیفیت عکساش از 1.3MP هم کمتره.
4-پد یا صفحه کلید زشت و خیلی هم زود از بین میره .
5-..... .
6-... .
..........
.......
.. .
.

masoud_ac
20-06-2007, 15:02
ان 70 اصلا قابل مقایسه با دبلیو 810 نیست
آشغال ترین سرعت و دوربین ان 70 داره
این ثابت شده

دقیقاً
البته عکس W810i خیلی از ان70 بهتره اما فیلم برداری ان70 یه خورده بهتره که با عوض کردن درایور دوربین 810 میشه این مشکل رو برطرف کرد.

masoud_ac
20-06-2007, 15:14
هر چه قدر هم N70 ME کیفیت پخشش خوب باشه ولی MEGA BASS رو که نداره . :31: لعننتی آدم رو از این دنیا

میبره یه دنیای دیگه البته MEGA BASS درایور صدای TOSHRA MEGA ACOUSTC V 1.6 . :40: :27:

دمت گرم .
پوز ان70 ی ها رو به خاک نه به ... مالیدی.
تو w810i این TOSHRA MEGA ACOUSTIC V 1.7بهتره مگا باسش هم قوی تره هر کی گوش بده تخم خور میشه .
نمیدونم آخه ان70 چی داره که میگن خوبه تو گوشی های نوکیا هم سوپر جواده نه کیفیت صدای خوبی داره نه کیفیت تصویر خوبی داره ونه دوربین و ...... خوبی داره فقط میگن خوبه آخه این گوشی ظاهرش هم نشون میده که گوشی خوبی نیست چه برسه با باطنش .
اون وقت اونایی که ان70 دارن میگن ان70 سنبل کل گوشی های دنیا شده در سال 2006 ولی تا جایی که یادمه W810iو چاکلت LG شد سنبل گوشی های دنیا تو سال 2006همین.

masoud_ac
20-06-2007, 15:18
آره جواب میده

نه عزیزم من تا خرخره که 10KB هم جا نداشت تست کردم یه 3تا4 روزی هم پشت سر هم باهاش کار کردم اصلاً اذیت هم نشد.
من فیلم مرد انکبوتی 3 و کلی عکس حدود 50هزار تا و کلی MP3 رو گوشیم بود هیچ مشکلی واسم پیش نیومد.

K A R I M I
20-06-2007, 15:19
مسعود جان کجایی ؟ چه خبر ؟
میایی و یه حرفی میزنی وهمه رو میزاری تو کف بعد ول می کنی میری ؟( شوخی )
شما قرار بود آموزش رجیستر کردن و افزایش فضای sms گوشیه w810 , ... v, رو بدید .پس چی شد ؟

masoud_ac
20-06-2007, 15:22
مسعود جان کجایی ؟ چه خبر ؟
میایی و یه حرفی میزنی وهمه رو میزاری تو کف بعد ول می کنی میری ؟( شوخی )
شما قرار بود آموزش رجیستر کردن و افزایش فضای sms گوشیه w810 , ... v, رو بدید .پس چی شد ؟

نه بابا اگه بلد هستید به من هم بگید من خودم بلد نیستم یکی از رفیغام بلده که به من هم نمیگه سر همون موضوع قبلی.
دیگه ارتباطم رو باهاش قط کردم .

sabasistem_co
20-06-2007, 18:09
سلام
من هم اكوستيك v1.6 را نصب كردم و هم v1.7
مي خوام ببينم از اين دو كدوم بهتره

به نظر من از نظر بلندي صداي اسپيكر v1.6 بهتر هست
ولي از نظر باس و صداي بلند هدفون v1.7 بهتر هست

شما نظرتون چيه ؟
v1.6 بهتره يا v1.7 ؟

A.Farokhzad
20-06-2007, 19:47
نه بابا اگه بلد هستید به من هم بگید من خودم بلد نیستم یکی از رفیغام بلده که به من هم نمیگه سر همون موضوع قبلی.

حالا بیا بخاطر بچه های این فروم برو آشتی کن دیگه

Amit
20-06-2007, 19:58
salam
khobin man mikham goshi w700 ya 800 begiram kasi hast komakam kone dar modelesh kodomo begiram khobe badesham ghaymatesham mikhastam bizahmat age begin mamnon misham merc .

SANR
20-06-2007, 22:49
یکی یک درایور دوربین خوب واسه این گوشی معرفی کنه به اضافه آموزش کامل.

adamhesaby
21-06-2007, 03:05
میگم پی سی ورلد رو بهش معرفی میکردی خودش معتادش میشد!
بعد واسه اینکه یه تاپیک پر طرفدار بزنه میومد یه تاپیک میزد به نام :
چگونه ظرفیت اینباکس w810i حود را افزایش دهیم!!!

امیر بارسا
21-06-2007, 12:17
با سلام: من میخواستم w810 بگیرم برای خریدش چه چیزهایی لازمه بدونم!! بهترین وآخرین ورژن فریم ورش چنده !!!

farzadtop
21-06-2007, 13:00
با سلام: من میخواستم w810 بگیرم برای خریدش چه چیزهایی لازمه بدونم!! بهترین وآخرین ورژن فریم ورش چنده !!!

امیر آقا من این موضوع رو در پیام شخصی واسه شما ارسال کردم
به INBOXخودتون یه سری بزنید:20:

farzadtop
21-06-2007, 13:06
:8:
سلام

بهتره دیگه کا 750 و جواتی نمیشه

farzadtop
21-06-2007, 13:11
salam
khobin man mikham goshi w700 ya 800 begiram kasi hast komakam kone dar modelesh kodomo begiram khobe badesham ghaymatesham mikhastam bizahmat age begin mamnon misham merc .

عزیزم این دوتا گوشی هم از نظر قیافه و شکل از دبلیو 810 پاییینر هست
پیشنهاد می کنم دبلیو 950 بعد دبلیو 850 بعد و در آخر دبلیو 810 بگیری
مطمعن باش راضیت می کنه:20:

adamhesaby
21-06-2007, 17:06
مطمعن باش راضیت می کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته
البته بستگی داره چه مقدار میخوای خرج کنی واسه خرید گوشی

pouria007
21-06-2007, 18:17
درسته w810 هم از لحاظ شکل و هم از لحاظ گيفيت صدا از w700 و w800 بهتره

nakhordemast
21-06-2007, 22:27

بابا 810 رو ... گردید دیگه بسه . آقا جون هرچی میخری 810 نحر . اینهمه مدلای جدید اومده تو بازار . دنبال تریپ های تازه باش.

امیر بارسا
22-06-2007, 11:57
با سلام: من میخواستم w810 بگیرم برای خریدش چه چیزهایی لازمه بدونم!! بهترین وآخرین ورژن فریم ورش چنده !!! !!!.راستش دیروز ازیه مغازه قیمت گرفتم می گفت w810 مالزی ریجیستر دستی 235000 تومن!! راستی میشه با 810 صدای رادیو رو تو گوشی ضبط کرد .

Farbod_h
22-06-2007, 12:30
با سلام: من میخواستم w810 بگیرم برای خریدش چه چیزهایی لازمه بدونم!! بهترین وآخرین ورژن فریم ورش چنده !!! !!!.راستش دیروز ازیه مغازه قیمت گرفتم می گفت w810 مالزی ریجیستر دستی 235000 تومن!! راستی میشه با 810 صدای رادیو رو تو گوشی ضبط کرد .
رادیو داره
به فریم ورشم گیر نده زیاد مهم نیس
مثلن مثل ان 73 نیست که فریم ور 3 به بعد تا 2 گیگ رم ساپرت کنه

امیر بارسا
22-06-2007, 14:01
میشه روی 810 ریجیستر دستی فریم ورهای جدید نصب کرد!!!!!

Farbod_h
22-06-2007, 15:46
میشه روی 810 ریجیستر دستی فریم ورهای جدید نصب کرد!!!!!
اره
ولی باز باید بدی برات رجیستر کنن

adamhesaby
22-06-2007, 15:47

بهترین و آخرین ورژن فریم ویرش R4ea031
رادیو داره ولی تا اونجایی که من میدونم نمیشه ظبطش کرد (مطمئن نیستم)

امیر بارسا
22-06-2007, 16:15
اره
ولی باز باید بدی برات رجیستر کنن
اگه با باکس بریزی چی!!!

امیر بارسا
22-06-2007, 16:22
بهترین و آخرین ورژن فریم ویرش R4ea031
رادیو داره ولی تا اونجایی که من میدونم نمیشه ظبطش کرد (مطمئن نیستم)
ولی من شنیدم آخرین ورژن فریم ویرش R4EK001 هستش!!!!

masoud_ac
22-06-2007, 20:57
اگه با باکس بریزی چی!!!
عزیز من اگه با باکس بریزی که همونجا هم میدی سریالش رو عوض میکنه .

hamidreza_buddy
22-06-2007, 22:59
اینو اول تو قسمت موبایل زدم بعد دیدم که اینجا تاپیک داره:

سلام
بچه ها میخواستم بدونم که قیمت w810i نو چنده؟
یکی از بچه ها گرفته و الان میخواد بفروشتش حدود یه ماه بیشتر کار نکره و نو هست. از این سریال change شده ها هست. و گارانتی مارانتی نداره.
می خواستم ببینم چقد می ارزه؟

امیر بارسا
22-06-2007, 23:03
با سلام :آیا با810میشه بدون سیم کارت از امکاتات گوشی مثل دوربین وغیره بطور کامل استفاده کرد!!!با سپاس

nakhordemast
22-06-2007, 23:17
با سلام :آیا با810میشه بدون سیم کارت از امکاتات گوشی مثل دوربین وغیره بطور کامل استفاده کرد!!!با سپاس

بدون سیمکارت فقط میشه از امکان واکمن استفاده کرد . یعنی اصلا گوشی بالا نمیاد مگر واکمنش.

p30time
22-06-2007, 23:58
سلام! چند تا سوال داشتم! البته قبلا هم مطرح كردم ولي جواب كاملي نگرفتم!

1- آقا اين درايور صدا رو بايد در كدوم قسمت Phone XS بريزي؟ (لطفا آدرس دقيقش رو بگيد!)

2- آخرين درايور صدا رو از كجا بگيرم؟ ( اگر سايت اصلي اش رو معرفي كنيد ممنون مي شم!)

با تشكر از دوستان عزيز

arash_32
23-06-2007, 00:22

سلام
یکی از بچه ها گرفته و الان میخواد بفروشتش حدود یه ماه بیشتر کار نکره و نو هست. از این سریال change شده ها هست. و گارانتی مارانتی نداره.

اگه زياد نگفته باشم 190 الي 200 هزار تا....:31:

farzadtop
23-06-2007, 01:01

سلام

سلام دوست عزیز
ببین تو اگه بخوایی گوشیت رو بفروشی خیلی که بخرنش 200 تومن هست
مگرنه موبایلفروشیها ایقدر تو سر گوشیت میزنن که حاظر می شی 180 تا 170 بدی بری
گوشیت رو بفروشی الان خوب نیست بزار یه موقع که گوشی های سونی اریکسون رفت بالا اون موقع بفروشش
در مورد سریال چنج و گارانتی 20 تا 30 تومن تفاوت داره
که با 20 هزار تومن کسی سود نمی کنه:20:

adamhesaby
23-06-2007, 01:58
سلام دوست عزیز
ببین تو اگه بخوایی گوشیت رو بفروشی خیلی که بخرنش 200 تومن هست
مگرنه موبایلفروشیها ایقدر تو سر گوشیت میزنن که حاظر می شی 180 تا 170 بدی بری
گوشیت رو بفروشی الان خوب نیست بزار یه موقع که گوشی های سونی اریکسون رفت بالا اون موقع بفروشش
در مورد سریال چنج و گارانتی 20 تا 30 تومن تفاوت داره
که با 20 هزار تومن کسی سود نمی کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من هم الان نفروشی بهتره
فعلا نگهش دار

nakhordemast
23-06-2007, 08:17
به نظر من هم الان نفروشی بهتره
فعلا نگهش دار

کی میخاد بخره؟ اگر خودت میخای بخری خوبه بخر ... ( البته اگر با چنجی بودنش مشکل نداری)

jak_1300
23-06-2007, 08:18
سلام يه سوال داشتم اين گوشي چرا اس ام اس هاش زود پر ميشه كسي ميدونه چرا راهي داره كه ظرفيتش رو بيشتر كنيم؟؟؟

كسي نبود جواب بده يا بفروشمش اين گوشيه مذخرف رو مثله سگ پشيمونم از خريدش حالا قدر نوكيا رو ميدونم

amir tnt_p30
23-06-2007, 14:08
كسي نبود جواب بده يا بفروشمش اين گوشيه مذخرف رو مثله سگ پشيمونم از خريدش حالا قدر نوكيا رو ميدونم

.................................................. .................................................. ...................
منم مثل تو بودم وهمین مشکلات رو داشتم چون راه حل پیدا نکردم فروختمش شاید هم کسی بدونه:11:

jak_1300
23-06-2007, 15:05
من گوشيم رو شبه عيد خريدم نويه نو هستش رنگش هم سفيده اگه كسي خواست بگه ميخوام بفروشمش

M A R S H A L L
23-06-2007, 18:21
دوستان مي خوام يه راه مطمئن نشونم بديد.
چه طوري از دوربينش محافظت كنم؟اگه بشه حاضرم فقط به خاطر همين Cover يه 700 شو بخرم.
نظر شما چيه؟

Derick
23-06-2007, 19:22
آره بابا بعضییا دوس دارن گوشیشون هر روز100 بار هنگ کنه اما توش 10000000 تا Sms بیخود توش بریزن، آخه انصاف هم خوب چیزیه! 250 به بالا آخه کی Sms نگه میداره؟؟؟؟ ایرانیهای مان که گوشیشون شده کتاب جوک! ... متاسفم که فقط برای ظرفیت Sms که اونم کم نیست، یکی گوشی به این خوبی رو رد کنه بره...:41: :41: :41: :41: :41:

Havbb
24-06-2007, 05:50
يه كم از مشخصات گوشي حرف بزنيد.

jak_1300
24-06-2007, 09:46
آره بابا بعضییا دوس دارن گوشیشون هر روز100 بار هنگ کنه اما توش 10000000 تا Sms بیخود توش بریزن، آخه انصاف هم خوب چیزیه! 250 به بالا آخه کی Sms نگه میداره؟؟؟؟ ایرانیهای مان که گوشیشون شده کتاب جوک! ... متاسفم که فقط برای ظرفیت Sms که اونم کم نیست، یکی گوشی به این خوبی رو رد کنه بره...:41: :41: :41: :41: :41:

عزيزم 250 به بالا چرا واسه خودت ميبافي كجاش 250 تا ميگيره من الا 100 تا گرفتم پر شده داره ميميره گوشي مذخرف تر از اين من نديدم فقط دوربين دارذه و بعد صفحه اش رنگيه همين بعدشم مگه همه اس ام اس ها جك هستن كي گفته همه اي ام اس ها جك هستن

amonesary
24-06-2007, 12:38
سلام.
من خودم k750 دارم.از یکی از دوستام که w810 داره شنیدم که کابل اتصال به تلویزیون داره که میشه آهنگای توی گوشی رو از اسپیکر توی تلویزیون یا اسپیکر کامپیوتر گوش کرد.
دو تا سوال داشتم:
اول اینکه این کابلو داره یا نه و شما استفادش کردید و مشکلی نداره؟
اگه آره ، میشه از این کابل روی k750 هم استفاده کرد و آهنگای روی گوشی رو با اسپیکر پخش کرد؟
سوم اینکه این کابل، تو بازار به صورت تکی فروخته میشه؟ اگه آره قیمتشو میدونید؟
جواب هر کدوم از سوالا رو اگه میدونید، بگبد خوشحالم میشم.
ممنوم

فقط سری واکمن،به خصوص w950

jak_1300
24-06-2007, 13:27
آره داره تو خوده جعبه اش هست

تو بازار هم فكر كنم باشه قيمتش نميدونم

Derick
24-06-2007, 15:00
عزيزم 250 به بالا چرا واسه خودت ميبافي كجاش 250 تا ميگيره من الا 100 تا گرفتم پر شده داره ميميره گوشي مذخرف تر از اين من نديدم فقط دوربين دارذه و بعد صفحه اش رنگيه همين بعدشم مگه همه اس ام اس ها جك هستن كي گفته همه اي ام اس ها جك هستن
دوست عزیز جالبه! من نمیبافم! من یه بار گذاشتم پر شد، 250 که رسید، دیگه نگرفت! ، ممکنه sent-هاتم نگه میداشتی؟؟ چون امکان نداره 100 تا باشه! من خودم امتحان کردم... حالا هر کی یه گوشیی رو دوست داره...:10:

Derick
24-06-2007, 15:01
سلام.
من خودم k750 دارم.از یکی از دوستام که w810 داره شنیدم که کابل اتصال به تلویزیون داره که میشه آهنگای توی گوشی رو از اسپیکر توی تلویزیون یا اسپیکر کامپیوتر گوش کرد.
دو تا سوال داشتم:
اول اینکه این کابلو داره یا نه و شما استفادش کردید و مشکلی نداره؟
اگه آره ، میشه از این کابل روی k750 هم استفاده کرد و آهنگای روی گوشی رو با اسپیکر پخش کرد؟
سوم اینکه این کابل، تو بازار به صورت تکی فروخته میشه؟ اگه آره قیمتشو میدونید؟
جواب هر کدوم از سوالا رو اگه میدونید، بگبد خوشحالم میشم.
ممنوم

فقط سری واکمن،به خصوص w950
قیمتش هم 4500 تومن البته زیاد مورد استفاده نیست... (برای خودم) :31:

arta.
24-06-2007, 15:47
من چندتا برنام میخواستم واسه 810 اگه میشه بزارین یا اگه تو ÷ستای قبلی هست بگین ممنون.
یه ویروس کش خوب می خواستم و برنامه ای که صفحه کلیدو قفل کنه و موقع باز شدن کد بخواد ممنون. راستی من 810 سفیده 220 تومان خریدم اصله مالزی

M A R S H A L L
24-06-2007, 16:31
دوستان مي خوام يه راه مطمئن نشونم بديد.
چه طوري از دوربينش محافظت كنم؟اگه بشه حاضرم فقط به خاطر همين Cover يه 700 شو بخرم.
نظر شما چيه؟

پس راهي نيست كه بشه ازش محافظت كرد؟
خداحافظ W810!

nakhordemast
24-06-2007, 18:10

این تیکه رو خوب اومدی . اره واقعا همینه که مخابرات یه شبه از خاک به افلاک میرسه و اینقدر پر رو میشه .
اما با اون قسمت از حرفت که ربطش میدی به ایرانی ها اصلا موافق نیستم . به ملیت ربطی نداره . کاملا حرفتو رد میکنم.

nakhordemast
24-06-2007, 18:19
خداحافظ W810!

ببین عزیزم عکسهایی که 810 میگیره ده ها بار با کیفیت تر و شارپ تر از 700 هست حالا کیفیتشو فدای درپوش میکنی . !!! حتی اگر توی لنزش بشه پر از آشغال و اثر انگشت بازم عکسش بهتر از 700 ئه .
مثل اینه که بگی من به جای ماشین راحت و خوب کولر دار میرم تراکتور میخرم که اگر کسی روش خط انداخت طوری نشه :5:

Eblis.W810
24-06-2007, 19:40
اگر کسی این نرم افزار رو می خواهد بگه براش بزارم....

Derick
24-06-2007, 22:45
این تیکه رو خوب اومدی . اره واقعا همینه که مخابرات یه شبه از خاک به افلاک میرسه و اینقدر پر رو میشه .
اما با اون قسمت از حرفت که ربطش میدی به ایرانی ها اصلا موافق نیستم . به ملیت ربطی نداره . کاملا حرفتو رد میکنم.
بابا من کلی میگم، خودمم ایرونیم! شما حالا ببخشین:46: ولی خداییش دیگه آدم چقد جوک تو گوشیش نگه داره... راستی من گوشیم هنوز سالمه ها! البته مجبورم خیلی تمیز نگهش دارم (لنز دوربینو میگم که ورش داشتم):46:

jak_1300
25-06-2007, 07:45
اگر کسی این نرم افزار رو می خواهد بگه براش بزارم....

برا چي لينك رو برداشتي پس؟

Eblis.W810
25-06-2007, 10:50
برا چي لينك رو برداشتي پس؟
اخه لینکش خراب بود.

jak_1300
25-06-2007, 10:56
اخه لینکش خراب بود.

سايتش كه سالمه كه فكر نميكنم كمياب آنلاين لينكش خراب باشه

Eblis.W810
25-06-2007, 11:39
حجمش 108kb ، پسورد فایل:eblis.w810

sabasistem_co
26-06-2007, 16:04
سلام
مثل اين كه اين كلوپ يكي از فعال ترين كلوپ ها بود
حالا چي شده ؟
?؟?؟?؟

mostafa_khan
27-06-2007, 08:53
من چندتا برنام میخواستم واسه 810 اگه میشه بزارین یا اگه تو ÷ستای قبلی هست بگین ممنون.
یه ویروس کش خوب می خواستم و برنامه ای که صفحه کلیدو قفل کنه و موقع باز شدن کد بخواد ممنون. راستی من 810 سفیده 220 تومان خریدم اصله مالزی

ویروس کش که لازم نداره...اگه یه وقتی هم تروجانی...ویروسی از سیستمت به گوشی منتقل شد....با همون انتی ویروسهای سیستم گوشیتو اسکن کن
برنامه ی صد در صد جامعی وجود نداره...نا الان که فقط موبی اکسپلورر و فایل پروتکت بودن...مگه اینکه تازگی ها برنامه جدیدی امده باشه...اینهایی هم که گفتم واقعا اذیت میکن و کار باهاشون نیاز به صبر ایوب داره:13:

خداحافظ W810!

خوش امدی...خدا حافظ!

مثل اینه که بگی من به جای ماشین راحت و خوب کولر دار میرم تراکتور میخرم که اگر کسی روش خط انداخت طوری نشه :5:
خیلی باهال گفتی:31:

حجمش 108kb ، پسورد فایل:eblis.w810
کارهاش چیه؟پسورد رو فایل میگذاره؟رو اس ام اس می تونه بگذاره؟کی پد رو چی؟

سلام
مثل اين كه اين كلوپ يكي از فعال ترين كلوپ ها بود
حالا چي شده ؟
?؟?؟?؟

مگه حالا نیست؟
نه اقا بچه ها درگیرن...موقتیه درست می شه...خود من تازه کمی وقت پیدا کردم
دوباره مثل قبل دقیقه ایی اپدیت می شه اینجا:46:
شاد باشید:10:

M A R S H A L L
27-06-2007, 12:12
ببین عزیزم عکسهایی که 810 میگیره ده ها بار با کیفیت تر و شارپ تر از 700 هست حالا کیفیتشو فدای درپوش میکنی . !!! حتی اگر توی لنزش بشه پر از آشغال و اثر انگشت بازم عکسش بهتر از 700 ئه .
مثل اینه که بگی من به جای ماشین راحت و خوب کولر دار میرم تراکتور میخرم که اگر کسی روش خط انداخت طوری نشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif

خوب اگه همين 810 هم 2 ماه خاك بخوره ميشه دوربيني براش باقي نمي مونه كه.

MOSHAVER AMIN
27-06-2007, 22:41
گوشی های آب خورده چه باید کرد؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]زیاد اتفاق می افتد گوشی هایی را پیش من برای تعمیر بیاورند که در آب افتاده باشند و مرخص شده باشند و واقعیت دردناک هم اینه که این گوشی ها معمولا خاموش شده اند و زمانی این واقعیت دردناک تر می شود که گوشی گرانقیمتی دچار این مصیبت شده باشد، امروز به دو نکته جالب در همین رابطه برخورد کردم.
اول اینکه ظاهرا یک خبرنگار واشنگتن پست بعد از یک دوچرخه سواری طولانی به خانه می آید و شروع میکند به شستن دست و رویش ولی از آنجایی که کیف وسایل همراهش را بدجایی گذاشته بوده است ناگهان کیف بر میگردد و گوشی BlackBerry نازنین 450 دلاریش در درون توالت می افتد وی سعی میکند سریع گوشی را از آب خارج کند باطری اش را در می آورد وسپس به خشک کردن گوشی با سشوار می پردازد.
وقتی می بیند این روش چندان موثر نیست و گوشی هم وارد حالت کما شده است زنگ می زند به یکی از دوستانش که در این زمینه تخصص داشته و از او کمک می خواهد دوستش هم در پاسخ به او میگوید گوشی را در یک ظرف پر از برنج نپخته بگذار! بله برنج نپخته :) همه ی ما دیده ایم برنج خاصیت جذب رطوبت را دارد و با اصول خیس کردن برنج هم آشنا هستیم ولی این نکته دیگر بسیار ظریف است. خلاصه اینکه گوشی بعد از یک روز ماندن در ظرف برنج کاملا سالم می شود و بدون هیچ مشکلی قابل استفاده می گردد. این جناب خبرنگار هم عین تجربه اش را در واشنگتن پست برای عموم نوشته است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) البته آن دوستی که این روش را برای او گفته است نامش فاش نشده چون ظاهرا وی برای یکی از شرکتهای گارانتی یا مشابه آن کار می کند و فاش شدن نامش برایش دردسر ساز خواهد بود.
یکی دیگر از روشهایی هم که در مورد گوشی های آب خورده کارایی دارد و ظاهرا بسیاری از کسانی که آن را امتحان کرده اند، نتیجه گرفته اند این است که گوشی که یک حمام اجباری کرده است را بهتر است اول خاموش کرده سپس باطری آن را خارج نموده تا جایی که امکانش هست گوشی را با کاغذها و دستمالهایی که آب جمع می کنند خشک کرده و بعد در الکل برای مدت کوتاهی بخیسانیدش و بعد هم بگذارید خشک شود الکل برای خشک کردن قطعات داخلی گوشی بسیار موثر خواهد بود. :-)

mostafa_khan
28-06-2007, 08:10
خوب اگه همين 810 هم 2 ماه خاك بخوره ميشه دوربيني براش باقي نمي مونه كه.

یعنی چی 2 ماه؟مگه ظرف یه مصرفه که اینقدر زود عمرش تموم شه یا کیفیتش کم شه؟
بعدشم شما چقدر حرف از خاک می زنید؟مگه تو تیم ملی والیبال ساحلی هستی؟
در اخر...دوست عزیز ما می دونیم نداشتن لنز ضعفه...اما نمی تونیم قبول کنیم یه مشکل ساده رو شما اینقدر گندش کنی...این سلیقه ی شماست..اگه با حرفهای دوستان قانع نشدید...خودتو اذیت نکن برو 700 بگیر....فقط دیگه بعدا اگه پشیمون شدی...نگی نگفتید ها....

aloalexa
28-06-2007, 08:24
یعنی چی 2 ماه؟مگه ظرف یه مصرفه که اینقدر زود عمرش تموم شه یا کیفیتش کم شه؟
بعدشم شما چقدر حرف از خاک می زنید؟مگه تو تیم ملی والیبال ساحلی هستی؟
در اخر...دوست عزیز ما می دونیم نداشتن لنز ضعفه...اما نمی تونیم قبول کنیم یه مشکل ساده رو شما اینقدر گندش کنی...این سلیقه ی شماست..اگه با حرفهای دوستان قانع نشدید...خودتو اذیت نکن برو 700 بگیر....فقط دیگه بعدا اگه پشیمون شدی...نگی نگفتید ها....
موافقم شاید هم میترسی میت بشی و اون زیر گوشیت خاکی بشه اگه واقعا داری مقایسه میکنی این کار رو نکن که قابل قیاس نیست w700 با w810 به خاطر یه درپوش عجب عجب
بابا بی خیال تو کلوپ برای چند نفر این مشکل بوجود اومده ها؟ ها؟:8:

nihilnigritude
28-06-2007, 10:11
درود

1 جایی خوندم میشه تا 4gb به W810i مموری زد .

این قضیه رو تایید میکنید ؟ خطر هنگ هم وجود داره ؟

امیر بارسا
28-06-2007, 15:36
با توجه به کاهش مالیات گوشیها الان به نظر شما کدوم گوشی رو بخرم !!!!
P990=310000سریال اصلی
W810=230000سریال چنج

nakhordemast
29-06-2007, 02:54
درود

1 جایی خوندم میشه تا 4gb به W810i مموری زد .

این قضیه رو تایید میکنید ؟ خطر هنگ هم وجود داره ؟

سلام
تا اونجایی که از تجربیات دیگران شنیدیم هیچ مشکلی نداره و راحت جواب میده.

Farbod_h
29-06-2007, 12:50
با توجه به کاهش مالیات گوشیها الان به نظر شما کدوم گوشی رو بخرم !!!!
P990=310000سریال اصلی
W810=230000سریال چنج
سریال چنج
دیگه نداریم
بگیر آپدیت کن سریال برگرده

Farshadd
29-06-2007, 12:58
پسر دایی من یه 810 داره که نسبت به مال خودم یه کم تار عکس میگیره. در حالی که سرعت عکس برداریش هم خیلی خوبه.
حتی وقتی دو تا رو یه جور تنظیم میکنیم بازم مال من عکسش شفافتره.
به نظرتون چی کار کنه؟؟

K A R I M I
29-06-2007, 13:35
سریال چنج
دیگه نداریم
عزیز مطمئنی که دیگه مخابرات به چنجی ها گیر نمیده ؟
من می خوام گوشیم رو فلش کنم ...

vodka
29-06-2007, 15:01
سلام.کسی میتونه به من کمک کنه؟
وقتی میخوام با برنامه my Phone Explorer از اس ام اس هام بک آپ بگیرم تاریخ اس ام اس ها رو نمینویسه.در حالی که قبلا مینوشت.ولی بعد از اینکه یه بار فلش کردم اس ام اس های inbox رو با تاریخ ولی اس ام اس های Sent رو بدون تاریخ نشون میده.و همین باعث میشه ترتیب اس ام اس ها به هم میخوره و اعصاب خورد کنه!!!
کجا رو باید دستکاری کنم تا Sent message ام تو برنامه my Phone Explorer با تاریخ نمایش داده بشند؟

vodka
29-06-2007, 15:07
سریال چنج
دیگه نداریم

کی گفته؟میشه منبع رو اعلام کنی؟مطمئنی؟

mostafa_khan
29-06-2007, 17:59
پسر دایی من یه 810 داره که نسبت به مال خودم یه کم تار عکس میگیره. در حالی که سرعت عکس برداریش هم خیلی خوبه.
حتی وقتی دو تا رو یه جور تنظیم میکنیم بازم مال من عکسش شفافتره.
به نظرتون چی کار کنه؟؟

اگه مطمعنی 100% تنظیمات یکی...ممکنه درایورهای دوربینتون فرق کنه

aloalexa
29-06-2007, 22:02
عزیز مطمئنی که دیگه مخابرات به چنجی ها گیر نمیده ؟
من می خوام گوشیم رو فلش کنم ...

chi shod flash kardi ya na

:8:

K A R I M I
29-06-2007, 22:14
لطفا فارسی تایپ کنید !
دارم فریمور جدید رو دانلود می کنم همراه با Fs اون باید کمی حوصله به خرج دهید ...

aloalexa
29-06-2007, 22:43
لطفا فارسی تایپ کنید !
دارم فریمور جدید رو دانلود می کنم همراه با Fs اون باید کمی حوصله به خرج دهید ...

ا ب پ ت
این هم فارسی کامپیوترم قاطی کرده بود نمی تونستم فارسی تایپ کنم

ممنون از جوابتون منتظر نتیجه کار شما هستیم

:20: :20: :20:

Dj.Bobo
29-06-2007, 23:06
آقا با وجود اینکه مخابرات قبول کرده گوشی ها رو ریجستر کنه و قیمت گوشی ها تا 25 درصد ارزون میشه الان قیمت 810 ریجستر اصلی چنده؟؟؟؟
لطفا پاسخ بدید
ممنون

SANR
29-06-2007, 23:13
اگه من این روشی که گفته شده صدای گوشی رو افزایش بدم اگه یه وقت اشتباهی انجام بدم گوشیم بی استفاده میشه؟

SANR
29-06-2007, 23:14
آقا با وجود اینکه مخابرات قبول کرده گوشی ها رو ریجستر کنه و قیمت گوشی ها تا 25 درصد ارزون میشه الان قیمت 810 ریجستر اصلی چنده؟؟؟؟
لطفا پاسخ بدید
ممنون

خیلی خوبه که ارزون بشه.

K A R I M I
30-06-2007, 05:57
اگه من این روشی که گفته شده صدای گوشی رو افزایش بدم اگه یه وقت اشتباهی انجام بدم گوشیم بی استفاده میشه؟
کدوم روش ؟
با استفده از ++XS که هیچ خطری نداره !
با استفاده از FAR هم باید صبر کنید تا من گوشیم رو به روز کنم ! ( قدرت ریسکم بالاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
امروز بعد از ظهر این کار رو انجام میدم و یا با خبر خوشحالی میام به فروم و یا دست از پا درازتر میرم جمهوری !

mostafa_khan
30-06-2007, 08:32
بی استفاده؟نخیر نمی شه....اگه خیر شایعه باشه...فقط یه پولی می دی تا سریال گوشیتو چنج کنی و بیایی تو شبکه

کدوم روش ؟
با استفده از ++XS که هیچ خطری نداره !
با استفاده از FAR هم باید صبر کنید تا من گوشیم رو به روز کنم ! ( قدرت ریسکم بالاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
امروز بعد از ظهر این کار رو انجام میدم و یا با خبر خوشحالی میام به فروم و یا دست از پا درازتر میرم جمهوری !

اقا شیری یا روباه؟قرار بود بعداظهر خبر بدی...چی شد؟:19:

aloalexa
30-06-2007, 09:29
بی استفاده؟نخیر نمی شه....اگه خیر شایعه باشه...فقط یه پولی می دی تا سریال گوشیتو چنج کنی و بیایی تو شبکه

اقا شیری یا روباه؟قرار بود بعداظهر خبر بدی...چی شد؟:19:

هنوز که صبحه :8:

vodka
30-06-2007, 23:26
سلام.کسی میتونه به من کمک کنه؟
وقتی میخوام با برنامه my Phone Explorer از اس ام اس هام بک آپ بگیرم تاریخ اس ام اس ها رو نمینویسه.در حالی که قبلا مینوشت.ولی بعد از اینکه یه بار فلش کردم اس ام اس های inbox رو با تاریخ ولی اس ام اس های Sent رو بدون تاریخ نشون میده.و همین باعث میشه ترتیب اس ام اس ها به هم میخوره و اعصاب خورد کنه!!!
کجا رو باید دستکاری کنم تا Sent message ام تو برنامه my Phone Explorer با تاریخ نمایش داده بشند؟

Farshadd
01-07-2007, 13:42
اگه مطمعنی 100% تنظیمات یکی...ممکنه درایورهای دوربینتون فرق کنه

اره صد در صد یکی بود. نرم افزار های دوربین هم یکی هست ولی...
از لنزش نیست. عوضش کنیم خوب میشه؟؟؟
چون میگن دوربین رو 20 هزار تومن کامل عوض میکنن

SANR
01-07-2007, 14:22
کدوم روش ؟
با استفده از ++xs که هیچ خطری نداره !
با استفاده از Far هم باید صبر کنید تا من گوشیم رو به روز کنم ! ( قدرت ریسکم بالاست )

هر وقت به روز کردید خبرم کنید.

SANR
01-07-2007, 14:23

مرسی از راهماییتون.

یه سوال:خودمون نمی تونیم چنج کنیم؟

atre siib
01-07-2007, 14:51
سلام. من w810 خریدم. ولی چند تا مشکل دارم باهاش
1.وقتی وصلش می کنم به pc فقط بعضی از image ها و audioها رو کپی می کنه. مثلا" عکس ها و صدا هایی که توی folder گذاشتم رو کپی نمی کنه. فقط یه folder خالی می آد روی pc.:41:
2.چطور می تونم آهنگ های مورد نظر خودم رو توی wakman داشته باشم؟
3.میشه media player روی این گوشی نصب کرد؟ حجمش چقدره؟:8:
مرسی از جوابتون:40:

mg74
01-07-2007, 15:19
:8::40::40::40::2::2::2::40: :40::8::40::40::8::40::40::40:

dark fear
01-07-2007, 15:41
1.وقتی وصلش می کنم به pc فقط بعضی از image ها و audioها رو کپی می کنه. مثلا" عکس ها و صدا هایی که توی folder گذاشتم رو کپی نمی کنه. فقط یه folder خالی می آد روی pc.:41:
سلام مبارک باشه
1.اشکالاز نرم افزار pc suite است چرا ازش استفاده مینی ؟ هم کنده هم خیلی وقتا هنگ میکنه و
هیچ فایلی رو کپی نمیکنه
2.از این راه برو : وقتی گوشی رو وصل کردی انتقال فایل بزن بعد دو تا درایو تو my computer باز میشه
یکی حافضه داخلی و یکی جانبی اگه مشکلی داشتی بگو
3.دکمه w رو بزن بعد بعد دکمه back بعد یا برو تو tracks یا برو تو playlists بعد new playlist
بعد add media

dark fear
01-07-2007, 15:45
سلام مبارک باشه
1.اشکالاز نرم افزار pc suite است چرا ازش استفاده مینی ؟ هم کنده هم خیلی وقتا هنگ میکنه و
هیچ فایلی رو کپی نمیکنه
2.از این راه برو : وقتی گوشی رو وصل کردی انتقال فایل بزن بعد دو تا درایو تو my computer باز میشه
3.دکمه w رو بزن بعد بعد دکمه back بعد یا برو تو tracks یا برو تو playlists بعد new playlist
بعد add media
4.بهترین و جامع ترین و کامل ترین پلیر جاوا با توانایی ساپورت بسیاری از فایل های صوتی و تصویری
حتی wma و wav و amr خیلی کامله حتما دانلود کنید (همه دوستان دانلود کنن)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***********/01/software/KD.Player.By.Ir-Tci-[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***********].zip

دانلود کنید حتمااااااا

masoud_ac
01-07-2007, 16:24
سلام مبارک باشه
هیچ فایلی رو کپی نمیکنه
بعد add media
4.بهترین و جامع ترین و کامل ترین پلیر جاوا با توانایی ساپورت بسیاری از فایل های صوتی و تصویری
حتی wma و wav و amr خیلی کامله حتما دانلود کنید (همه دوستان دانلود کنن)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***********/01/software/KD.Player.By.Ir-Tci-[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***********].zip

دانلود کنید حتمااااااا

ببین لینک و خالی بزار اگه میشه این طوری لینگ بهم ریخته

dark fear
01-07-2007, 16:55
ببخشید کار من نبود کار مدیراس
w w w . i r - t c i . o r g/1386/04/best_java_player_full_ver.php

hossein021
01-07-2007, 22:40
با سلام من میخواهم 810 بگیرم اما جدیدا این اریکسونها هیچکدام روش نزده ساخت کجاست به نظر شما چه کار کنم رو هر چی دست میزارم این طوریه

michael jackson
02-07-2007, 00:08
سلام منم 5 شنبه ميخوام يا w810 بگيرم يا w800 ولي موندم كمكم كنيد.
يه مطلب ديگه من با خوندن بعضي از پستهاي شما مسائلي رو متو جه شدم اگه اشتباه ميكنم بگيد.
1.اين گوشي در انتقال فايل از كامپيوتر مشكل پيدا ميكند.
2.كيفيت صداي اين گوشي با كيفيت ولي بلندي ان در حد متوسط است و از k750 كم مياورد .

snowy_winter
02-07-2007, 00:25
سلام

یه سوال! چه جوری میتونم روی گوشی w810i بازی و تم نصب کنم؟

ممنون میشم راهنماییم کنین

amir18616
03-07-2007, 02:33
سلام
من 2 روز پيش با xs به گوشيم ور رفتم و چون وارد نبودم گوشيم حسابي ريخت به هم و مجبور شدم بدم فلشش كنن.
نرم افزار قبلي ورژن r4ck003 بود و نرم افزار جديدي كخ يارو روش ريخته r4db005 هست.
1)ميخواستم بدونم كداميك از 2 نرمافزار بالا بهتره؟
2)به نظرم مياد صداش كمتر شده آيا به خاطر نرم افزاره؟
3)به سرعت شارژ خالي ميكنخ حتي وقتي دارم به هدفون آهنگ گوش مي دم هر 15 دقيقه 10 درسد شارژ ميره البته هرچه شارژ كمتر ميشه كمتر ميپره و وقتي به 20 درصد ميرسه ديگه عادي ميشه(با يه باطري ديگه هم امتحان كردم همين جور بود و فكر نكنم مشكل از باطريم باشه)به نظر شما چه مشكلي داره؟

Siafu-cc
03-07-2007, 09:02
سلام

اره منم همین سئوال رو دارم ولی نمیدونم سیستم عامل W810 چیه ؟

آیا مثل K750 سیستمش : Java Platform هستش .

K A R I M I
03-07-2007, 11:01
سلام
همان طوری که دوستان اشاره کرده بودند اگر بخواهیم با برنامه ایِ مثل ++xs گوشی چنج خودمون رو فلش کنیم ،فلش به راحتی انجام میشه ولی رو پلیز و یت بعد از فلش گیر میکنه ! با اینکه این نکته به من گوشزد شد ولی من گوشیم رو فلش کردم و حالا هم رو همون جا قفل میکنه و باید بدم با باکس فلش کنند تا درست بشه ! از این به بعد خودم میتونم گوشیم رو فلش کنم چون سریالش اصلی شده !
مهدی موسوی گوشیش رو آپدیت کرده و به مشکل بر نخورده ( هم فریمور گوشیش آپدیت شده و هم سریالش اصلی شده ) اونایی که خطوط پرسرعت دارند گوشیشونو آپدیت کنند واونایی که ندارند اول گوشیشونو با باکس فلش کنند و بعد با ++xs فلش کنند تا به مشکل بر نخورند !

Derick
03-07-2007, 11:16
سلام
همان طوری که دوستان اشاره کرده بودند اگر بخواهیم با برنامه ایِ مثل ++xs گوشی چنج خودمون رو فلش کنیم ،فلش به راحتی انجام میشه ولی رو پلیز و یت بعد از فلش گیر میکنه ! با اینکه این نکته به من گوشزد شد ولی من گوشیم رو فلش کردم و حالا هم رو همون جا قفل میکنه و باید بدم با باکس فلش کنند تا درست بشه ! از این به بعد خودم میتونم گوشیم رو فلش کنم چون سریالش اصلی شده !
مهدی موسوی گوشیش رو آپدیت کرده و به مشکل بر نخورده ( هم فریمور گوشیش آپدیت شده و هم سریالش اصلی شده ) اونایی که خطوط پرسرعت دارند گوشیشونو آپدیت کنند واونایی که ندارند اول گوشیشونو با باکس فلش کنند و بعد با ++xs فلش کنند تا به مشکل بر نخورند !
داداش مطمعنی بعد از up-date گوشی سریال اصل میشه؟؟؟ این کار رو نکنیم سوتی بره:19:

K A R I M I
03-07-2007, 11:21
داداش هر کاری واردی میخواد !
مهدی موسوی یکی از بروبچ باحال فروم و متخصص تو این کارا گوشیش رو بدون هیچ درد سری آپدیت کرده !
حالا ریش و قیچی دست شماست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

K A R I M I
03-07-2007, 11:29
سلام
من 2 روز پيش با xs به گوشيم ور رفتم و چون وارد نبودم گوشيم حسابي ريخت به هم و مجبور شدم بدم فلشش كنن.
نرم افزار قبلي ورژن r4ck003 بود و نرم افزار جديدي كخ يارو روش ريخته r4db005 هست.
1)ميخواستم بدونم كداميك از 2 نرمافزار بالا بهتره؟
2)به نظرم مياد صداش كمتر شده آيا به خاطر نرم افزاره؟
3)به سرعت شارژ خالي ميكنخ حتي وقتي دارم به هدفون آهنگ گوش مي دم هر 15 دقيقه 10 درسد شارژ ميره البته هرچه شارژ كمتر ميشه كمتر ميپره و وقتي به 20 درصد ميرسه ديگه عادي ميشه(با يه باطري ديگه هم امتحان كردم همين جور بود و فكر نكنم مشكل از باطريم باشه)به نظر شما چه مشكلي داره؟

R4CE012
R4CF002
R4CK003
R4CM001
R4DB005
R4EA031 & R4ED001
R4EK001
دوست عزیز فریمور ها به ترتیب اینگونه هست !
شما آخرین فریمور رو ، رو گوشیت فلش کن ببین درست میشه یا نه ؟ ( خیلی تاثیر داره )
در رابطه با صدا هم شما آکوستیک توشارا 1.6 رو بریز تو گوشیت اونوقت کسی دیگه نمیتونه باهات کل بندازه !

snowy_winter
03-07-2007, 12:06
دوستان میشه لطفا جواب من و Siafu-cc رو هم بدین؟

aloalexa
03-07-2007, 12:25

java sw 6.5

aloalexa
03-07-2007, 12:37
سلام

شما با نرم افزار pc suite بازی و نرم افزار هایی که پسوند jar دارند بریز تو پوشه other و سپس از منوی more گزینه install رو انتخاب کن

برای تم هم اول اون تمهایی رو که میخوای بریز تو قسمت theme البته پسوندشون thm است باید بدونی که تم k750 , w810 ,w800 , w700 به هم میخورن و مثل بالا install کن

وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنی بهتره که گزینه فایل ترنسفر رو انتخاب کنی چون سرعت بیشتری داره

و خیلی راحت فایل های مورد نظر رو در محل مربوطه کپی پیست کنی تمام !!!

farzadtop
03-07-2007, 12:45
سلام

باید بریزیش تو مموری و توی قسمت other گوشیت
شرمنده از اینکه نمی تونم مثل گذشته جواب سوالاتون رو بدم
آخه تجدید آوردم و حسابی سرم گرفتاره که بتونم دیپلم ریاضی . فیزیک رو بگیرم
حسابان و جبر احتمال و هندسه منو کشته:19: :13:

K A R I M I
03-07-2007, 14:42
سلام
آقا گوشیه منم شد سریال اصلی !
دیگه خیالم راحت شد حالا سه تا شماره ها با هم میخونه !
شما هم هرچه سریعتر گوشیتون رو با باکس فلش کنید یا اینکه گوشیتون رو آپدیت کنید تا یک W810i سریال اصلی داشته باشید !

K A R I M I
03-07-2007, 15:07
java sw 6.5

java sw 6.5 ؟؟
پلاتفرم جاوا که درست ولی ورژنش ممکنه 6.4 یا پایین تر باشه !
اینم در رابطه با نصب برنامه یا تم که راحت ترین روش هست :

snowy_winter
03-07-2007, 17:17
دوستان عزیز ممنون از راهنماییهاتون... من یه تم رو به همین روشی که شما گفتین ریختم تو گوشی ولی اجرا نشد! برای همین پرسیدم... گفتم شاید اشتباه انجام داده بودم... به نظر شما چرا اجرا نشد؟
راستی فایلهایی که پسوندشون sis هست رو چیکار کنم؟

Mahdi_Moosavi
03-07-2007, 18:21
سلام
آقا گوشیه منم شد سریال اصلی !
دیگه خیالم راحت شد حالا سه تا شماره ها با هم میخونه !
شما هم هرچه سریعتر گوشیتون رو با باکس فلش کنید یا اینکه گوشیتون رو آپدیت کنید تا یک W810i سریال اصلی داشته باشید !

خوبی محمد جان :10: . کم پیدا بودی :10: . میگم کدوم فریمور رو نصب کردی ؟؟؟ :20: .

r4ea031 یا این جدیده ( r4ek001 ) ؟؟؟؟ دادی با باکس برات ریختن ؟؟؟ یا خودت فلشش کردی ؟؟

K A R I M I
03-07-2007, 18:46
سلام مهدی جان
جدیده رو ریختم ! اول خودم فلش کردم ولی رو پلیز ویت گیر میکرد بنابراین مجبور شدم بدم با باکس برام فلش کنند
(توحید شمسپور هم بهم گفته بود که اگه فلش کنی رو پلیز ویت گیر میکنه)
از این به بعد خودم میتونم فلش کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Derick
03-07-2007, 19:06
سلام
از چیزی که میترسیدم، سرم اومد... دوست عزیز چرا اطلاعات الکی به مردم میدی؟؟؟ امروز من Update کردم، فلش پروندم...، میگه incorect Sim به خاطر این اطلاعات غلت باید بریم علاالدین...

Mahdi_Moosavi
03-07-2007, 20:11
سلام مهدی جان
جدیده رو ریختم ! اول خودم فلش کردم ولی رو پلیز ویت گیر میکرد بنابراین مجبور شدم بدم با باکس برام فلش کنند
(توحید شمسپور هم بهم گفته بود که اگه فلش کنی رو پلیز ویت گیر میکنه)
از این به بعد خودم میتونم فلش کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فارسی داشت یا نه منظورم همین فریمور جدید( r4ek001 ) هستش ؟؟؟

راستی من هنوز این جدیده رو نصب نکردم ؟؟؟ لاکردار این این سونی اریکسون واسه آپدیت هنوز نگذاشتدش !!

ببینم ویژگی های جدیدش چیه ؟ کاربر های se-nse میگفتن گوشی سریعتر شده :27: درسته ؟؟

Mahdi_Moosavi
03-07-2007, 20:14
از چیزی که میترسیدم، سرم اومد... دوست عزیز چرا اطلاعات الکی به مردم میدی؟؟؟ امروز من Update کردم، فلش پروندم...، میگه incorect Sim به خاطر این اطلاعات غلت باید بریم علاالدین...

تند نرو دوست عزیز من هم مثل شما آپدیت کردم ولی الان مشکلی ندارم :27: . شما باید بفهمی کجایه کارت

اشتباه کردی ؟؟ :13: . البته این دستور جدید هنوز همه جا اجرا نشده . :27:

aloalexa
04-07-2007, 09:35
دوستان عزیز ممنون از راهنماییهاتون... من یه تم رو به همین روشی که شما گفتین ریختم تو گوشی ولی اجرا نشد! برای همین پرسیدم... گفتم شاید اشتباه انجام داده بودم... به نظر شما چرا اجرا نشد؟
راستی فایلهایی که پسوندشون sis هست رو چیکار کنم؟

فایل های sis رو هیچ کاری نکن چون روی w810جواب نمی ده

باید تم های مربوطه با گوشی سازگار باشند مخصوص w810 یا k750