مشاهده نسخه کامل
: كلوپ w810i
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Doyenfery
06-02-2007, 22:33
دوستان چجوری میشه شارژ از طریق usb رو در w810 غیر فعال کرد؟
یعنی هروقت خواستیم بشه فعال یا غیر فعالش کرد تا به باطری صدمه نزنه.
چنین چیزی وجود نداره
یعنی هر موقع که گوشی به pc وصل می شه خود بخورد شارژ خواهد شد و این دست کاربر نیستش
اصولا پون پورت یو اس بی تشکیل شده از 4 سیم که دو سیم وظیفه نقل و انتقال دیتا رو به عهده داره و دو سیم هم ولتاژ dc 5 ولت هستش
پس از لحاظ سخت افزاری کاریش نمی شه کرد مگر اینکه از روی مادر برد قطعش کنی!!!
Doyenfery
06-02-2007, 22:38
یکی دیگه از دوستان هم حرف شما رو میزد...حالا چیز مهمی که نیست خودتو الکی ناراحت نکن هیچی نداره جز یه pc suite که اونم از سایت دانلود کنی به صرفه تره:)
البته برنامه های دیگه ای هم روی سی دی راه انداز گوشی وجود داره !! که بسته به استفاده کننده می تونه بلا استفاده یا ضروری باشه..
شما می تونی از خود فروشنده سی دی رو بخوای یا برات رایت کنه یا...
Doyenfery
06-02-2007, 23:04
سلام دوستان اینها رو میگم لطفا راهنماییم کنید گیج شدم
من الان 3 روزه تو مازندران دنبال 810 هستم که همشون با این مشخصات که میگم هستن حتی تو شهرهای مختلف ...همه هم میگن سری جدیده ! حالا مشخصات
1_ باطری made in korea assinb.. malesia
2_ مموری مشکی
3_پشت باطری تن خود گوشی ننننننننننننوشته made in malesia یعنی جاش اصلا خالیه
4_قاب خود گوشی هم کمی شفاف تر هست نسبت به اونی که قبلا دیدم هست چون یکی از اقوام 4 ماه پیش از تهران خریده ماله اون مثله اینکه اصله یا ماله سری اوله
اخه قاب اون متالیک تر و کدر تره نسبت به اینهایی که من الان میبینم
-----------------ولی-----.......
1_تم اوریبت قشنگ کار میکنه و ویبره هم میزنه
این گوشی با رجیستر اصلی و بدون گارانتی 260 تا 275 قیمت دارم همشون تو شهرهای خودمون عینه همن
حالا به نظر شما اینا سری جدید و اصلیه یا اینکه همشو تقلب میارن من که گیییییییج شدم
کسی تازه گوشی اصلی گیر آورده یا نه ؟
من کخ کلافه شدم میخوام یکی بخرم ولی.......ای کاش یکی از بچه ها اصلی میخرید تو تهران به بچه های شهرستانی فوروم میداد..!!!؟؟
ببین خیالتو راحت کنم اصلا این گوشی ها تمام بصورت قاچاق وارد میشن بنابراین نیست تکه تکه میان تو ایران
بنا براین یه موقع اگه رم نداشتن (این فروشنده هایه با انصاف) چکار می کنن ؟ آره میان این رم هایه سیاه که روش زده Made in Japon رو جای گزین می کنن و می فروشن...!!!
یکی از دوستان هم بود که گفته بود تو پک گوشیش سی دی وجود نداره!!!!! این به همین دلیله وگرنه همه گوشی ها بایستی سی دی داشته باشه و رم گوشی هم باید آبی باشه و made in china
موفق باشی
arman4459
07-02-2007, 00:00
دوستان عزیز من خیلی وقت است میخام گوشی بخرم و پس از برسی جوانب به 810 رسیدم.ایشالا که انخاب خوبی باشه.نکته دیگه اینکه توسی شهر ما سمنان قیمت گوشی 270 است فعلا.به نظر شما با این قیمت بخرم دلیل سوال اینه که خیلی قیمتش پایین کشیده آیا قیمت پایین دلیلی بر بی کیفیتی گوشی کلا دوستان عزیز اگه در مورد اطلاعات جدیدی دران بگن.ضمنا من تحقیق کردم چون من ایرانس دارم ظاهرا ایرانسل هیچ مشکلی با سریال ها نداره. لطفا منو راهنمایی کننین
با سپاس
arman4459
07-02-2007, 00:03
ضمنا تنها نگرانی من در مورد صداش که ظاهرا صدای اسپیکراش کمه.میخواستم بدونم صدای اسپیکراش چقدر کمه یا به عبارت بهتر تو جاهای شلوغ مثل بانک و یا خیابون قابل شنیدن به وضوح است.یا خیر.
با سپاس فراوان
POWER_CASE
07-02-2007, 00:07
مژده مژده مژده مژده مژده مژده مژده مژده
همین یک ساعت پیش با خوش شانسی زیاد و با نا اومیدی یه 810 خریدم
با تمام مشخصات که میخواستم و شما دوستان منو راهنمایی کردید
یعنی رم آبی....گوشی ماله مالزی...پک کامل جعبه با تمام محتویاتش...باطری هم که ماله چینه...
قیمت 270 نقدی...........
خیالم راحت شد...حالا بریم تو کارش ببینیم چه خبره...از دوستان هم تشکر میکنم...
nakhordemast
07-02-2007, 00:34
خداییش دچار گیج گیجک شدم.:sad:
ببین میدونم که روی قوطی گوشی یه شماره هست و توی گوشی هم همون شماره هست که به imei معروفه .
باید این شماره از طرف شبکه قبول بشه تا بتونیم از گوشی استفاده کنیم .
سوالم اینه که این شماره چطوری وارد مخابرات میشه؟ از گمرک؟ یعنی یه نفر نشسته اونجا و شماره همه گوشی ها رو یاداشت میکنه میده به مخابرات؟؟؟!!!:)
پس اگر ما یواشکی یه گوشی اصلی و قوطیشو بگذاریم توی چمدونمون لا به لای پیژامه ها و از مرز وارد کنیم نباید توی شبکه کار کنه؟!:puke:
با این حساب وقتی هم میخای گوشی بخریم حتی اگی شماره توی گوشی و شماره روی قوطی یکی باشه هیچ تضمینی برای کارکردنش وجود نداره ؟!!!!؟؟؟:blink:
Doyenfery
07-02-2007, 01:46
ضمنا تنها نگرانی من در مورد صداش که ظاهرا صدای اسپیکراش کمه.میخواستم بدونم صدای اسپیکراش چقدر کمه یا به عبارت بهتر تو جاهای شلوغ مثل بانک و یا خیابون قابل شنیدن به وضوح است.یا خیر.
با سپاس فراوان
صدای اسپیکرش دیگه اونقدرا هم کم نیست که تو خیابون شلوغ شنیده نشه
البته به خود تراک Mp3 هم که روش می ریزی (کیفیت خود آهنگ) بستگی داره.
شما بخر پشیمون نمی شی:happy:
Doyenfery
07-02-2007, 02:00
خداییش دچار گیج گیجک شدم.:sad:
ببین میدونم که روی قوطی گوشی یه شماره هست و توی گوشی هم همون شماره هست که به imei معروفه .
باید این شماره از طرف شبکه قبول بشه تا بتونیم از گوشی استفاده کنیم .
سوالم اینه که این شماره چطوری وارد مخابرات میشه؟ از گمرک؟ یعنی یه نفر نشسته اونجا و شماره همه گوشی ها رو یاداشت میکنه میده به مخابرات؟؟؟!!!:)
پس اگر ما یواشکی یه گوشی اصلی و قوطیشو بگذاریم توی چمدونمون لا به لای پیژامه ها و از مرز وارد کنیم نباید توی شبکه کار کنه؟!:puke:
با این حساب وقتی هم میخای گوشی بخریم حتی اگی شماره توی گوشی و شماره روی قوطی یکی باشه هیچ تضمینی برای کارکردنش وجود نداره ؟!!!!؟؟؟:blink:
ساده بگم که این Imei باید تو فهرست مخابرات موجود باشه تا گوشیت آنتن بده
نه کسی تو گمرک ننشسته و ... :laughing:
در اصل گوشیی هایی که قانونی وارد کشور شده سریالشون در اختیار مخابرات قرار می گیره
گوشی هایی که ارزون تر تو بازار فروش میره رو یه سری اشخاص رجیستر می کنن.
Doyenfery
07-02-2007, 02:08
من همکارم داره و از نظر بلندیه صدا و هیچ چیز دیگه تفاوتی با گوشیه من نداره.فعلا هیچ راهی برای بلند کردن صدای اسپیکرش وجود نداره.
از من می شنوی بی خیال این بلند کردن صدای گوشی شو
اگه قرار بود صدای 810 بیشتر از این باشه , باید اسپیکرش هم بزرگتر ساخته می شد..
قبول ندارید صداشو توسط بالا کشیدن نمودارهایه فرکانس در اکولایزر تو حالت مانوال تا آخر بالا ببرید
ببینید چه نویزی (یا بقول خودمون وز وز ) تو صدا میفته ..
پس بیخیال;)
Doyenfery
07-02-2007, 02:18
عزيز من گوشي بعد از 2/30 دقيقه شارژ قبول نميكنه يا ساده تر شارژر خاموش ميشه باور نميكنيد تا2/30 دقيقه ي اول شارژر داغ ميكنه بعد از 2/30 دقيقه خنك ميشه همين نشون ميده كه شارژر خاموشه
عزیزم درسته که بعد از 1.5 تا 2.5 ساعت شارژ متوقف می شه ولی می بایس تو شارژه اولیه حدود 16 ساعت یک سره زیره ولتاژ باشه (این برایه همه نوع باطری لیتیوم کادمیم صادقه , مثله تلفن هایه بی سیم)
همونطور که یکی از دوستان هم گفتن گوشی خاموش باشه (و اصلا استفاده نشه ) خیلی بهتره
سعی کنید هر چند ساعت آداپتور رو یه بار از گوشی جدا کنید و دوباره بلافاصله بزنید ...
موفق باشید.
چنین چیزی وجود نداره
یعنی هر موقع که گوشی به pc وصل می شه خود بخورد شارژ خواهد شد و این دست کاربر نیستش
اصولا پون پورت یو اس بی تشکیل شده از 4 سیم که دو سیم وظیفه نقل و انتقال دیتا رو به عهده داره و دو سیم هم ولتاژ dc 5 ولت هستش
پس از لحاظ سخت افزاری کاریش نمی شه کرد مگر اینکه از روی مادر برد قطعش کنی!!!
نرم افزاری برای این کار نیست؟
سلام دوستان و اساتيد عزيز
من هم مثله شما گوشي 810 دارم و ازش خيلي راضيم . فقط يه سوال دارم تا اگه مي شه كمكم كنيد:
ديشب كه از طريق كامپيوتر يه سري ام پي تري ريختم اصلاً رو حافظه كارت نميره و روي گوشي ذخيره ميشه . بعدش يه سري از آهنگ ها رو اجرا نكرد و هر كاريش هم مي كنم پاك نميشه .نمي دونم چيكار كنم .
كلاً تو قسمت مديريت فايل ها هم نتونستم پاكشون كنم
منتظرتون هستم
باي
hellbrain666
07-02-2007, 12:42
آیا برنامه ای هست که روی فایلها (غیر از mp3) پسورد یا محدودیت گذاشت؟
وقتی من کابل رو به گوشی وصل میکنم گوشی از شبک خارج میشه
تو این حالت اگه کسی به من زنگ بزنه میگه گوشی خاموشه در حالی که گوشیهای دیگه این ویژگی رو ندارن و در حالتی که به سیستم وصله میشه باهاش همه کار کرد میثلا زنگ یا اس ام اس مثله حالت عادی
کسی راهی بلده وقتی گوشی رو وصل میکنیم اینطوری نشه و بشه باهاش کار کرد؟
در ضمن این گوشی فایلهای فلش رو میخونه؟
bluetooth
07-02-2007, 16:53
remote control به چه دردي مي خوره ؟!!!!!
masoud_ac
07-02-2007, 18:51
من همکارم داره و از نظر بلندیه صدا و هیچ چیز دیگه تفاوتی با گوشیه من نداره.فعلا هیچ راهی برای بلند کردن صدای اسپیکرش وجود نداره.
راه هايي وجود داره اما رجستر و ميپرونه مثلاً درايور صدا رو عوض كرد و مال گوشي K750 يا W800 گزاشت اما رجستر گوشي ميپره
masoud_ac
07-02-2007, 18:57
با سپاس فراوان
ببين صداش اونقدر هم كم نيست نصبت به گوشي هاي ديگه كمتره همين
تازه ميتوني كيفيت اهنگ ( بلندي صدا ) توكامپيوتر زياد كني بعد روي گوشيت بريزي
masoud_ac
07-02-2007, 18:59
مژده مژده مژده مژده مژده مژده مژده مژده
همین یک ساعت پیش با خوش شانسی زیاد و با نا اومیدی یه 810 خریدم
با تمام مشخصات که میخواستم و شما دوستان منو راهنمایی کردید
یعنی رم آبی....گوشی ماله مالزی...پک کامل جعبه با تمام محتویاتش...باطری هم که ماله چینه...
قیمت 270 نقدی...........
خیالم راحت شد...حالا بریم تو کارش ببینیم چه خبره...از دوستان هم تشکر میکنم...
عزيزم اگه گوشيت ماله مالزي هست باطريش بايد كره باشه شايد هم جديداً مالزي باطري از چين ميخره ولي من ميگم گوشي مالزي باطريش بايد كره باشه همين
masoud_ac
07-02-2007, 19:08
سلام.
لطفا یه مقایسه کلی بین n72 و w810 بذارین.
مخصوصا در زمینه ی صدا و دوربین و باتری.
لينك با تمام توضيحات مربوط به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك با تمام توضيحات مربوط به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masoud_ac
07-02-2007, 19:13
وقتی من کابل رو به گوشی وصل میکنم گوشی از شبک خارج میشه
تو این حالت اگه کسی به من زنگ بزنه میگه گوشی خاموشه در حالی که گوشیهای دیگه این ویژگی رو ندارن و در حالتی که به سیستم وصله میشه باهاش همه کار کرد میثلا زنگ یا اس ام اس مثله حالت عادی
کسی راهی بلده وقتی گوشی رو وصل میکنیم اینطوری نشه و بشه باهاش کار کرد؟
در ضمن این گوشی فایلهای فلش رو میخونه؟
اگه با PC SUITE گوشت و به كامپتوتر وصل كني يا PC SUITE رو كامپيوترت نصب باشه ديگه از شبكه خارج نميشه در قسمت فايل منيجر گوشه پايين سمت چپ PC SUITE متوني فايلا تو رو مموري يا حافظه ي گوشي كپي كني . پيغام تو گوشي رو كنسل كن
راه هايي وجود داره اما رجستر و ميپرونه مثلاً درايور صدا رو عوض كرد و مال گوشي K750 يا W800 گزاشت اما رجستر گوشي ميپره
اما فکر میکنم این روشی که شما میگی،فقط صدای زنگ گوشی رو بلند میکنه،نه پخش mp3 پلیر گوشی رو.من هم منظورم تفاوت آخرین فیرم ویر با فیرم ویر005 بود که از نظر بلندیه صداو چیزای دیگه تفاوتی با هم ندارن(لااقل من تفاوتی ندیدم).پس مطمین باشید با اپدیت گوشی مشکلی حل نمیشه.
اگه با PC SUITE گوشت و به كامپتوتر وصل كني يا PC SUITE رو كامپيوترت نصب باشه ديگه از شبكه خارج نميشه در قسمت فايل منيجر گوشه پايين سمت چپ PC SUITE متوني فايلا تو رو مموري يا حافظه ي گوشي كپي كني . پيغام تو گوشي رو كنسل كن
در ادامه توضیحا تتون بگم که با my phone explorer هم میشه،امکاناتشم بیشتره.
masoud_ac
07-02-2007, 19:31
دوستان هركي قيمت گوشي G600 سامسونگ و ميدونه بگه آخه يكي آورد واسه فروش حالا امروز مشتري داشت من قيمت بهش ندادم حالا هر كي ميدونه G600 ساسونگ چنده بگه راستش و بخوايد من تا حالا شبيح اين گوشي نديدم
masoud_ac
07-02-2007, 19:35
اما فکر میکنم این روشی که شما میگی،فقط صدای زنگ گوشی رو بلند میکنه،نه پخش mp3 پلیر گوشی رو.من هم منظورم تفاوت آخرین فیرم ویر با فیرم ویر005 بود که از نظر بلندیه صداو چیزای دیگه تفاوتی با هم ندارن(لااقل من تفاوتی ندیدم).پس مطمین باشید با اپدیت گوشی مشکلی حل نمیشه.
ايني كه من ميگم 2تا فايل هست كه در دو جاي متفاوت كپي ميشه يكي صداي زنگ و بالاتر ميبره و يكي صداي MP3 بدون مديا پلير بطور مستقل البته تو مديا هم كار ميكنه
سلام دوستان.
صدای w810 در مقایسه با 3250 چطور هست؟
اصلا قابل مقایسه نیست؟ یا اینکه میرسه به پاش؟
ايني كه من ميگم 2تا فايل هست كه در دو جاي متفاوت كپي ميشه يكي صداي زنگ و بالاتر ميبره و يكي صداي MP3 بدون مديا پلير بطور مستقل البته تو مديا هم كار ميكنه
اینو شما خودت امتحان کردی؟به نظرت تغیر اونقدر قابل توجه هست که ارزش ریسک داشته باشه؟(رجیستر قانونی)
سلام دوستان.
صدای w810 در مقایسه با 3250 چطور هست؟
اصلا قابل مقایسه نیست؟ یا اینکه میرسه به پاش؟
والا صدای اسپیکر w810 که نه،اما هدفونش اونجوری که اساتید میگن3250 رو میخوره.راستش خودم مقایسه نکردم.
soleares
07-02-2007, 20:28
3250 صداش خیلی بیشتره !
در ضمن من هم w810i خریدم !
Nabakhshoode
07-02-2007, 23:12
کیفیت صدای w810 از 3250 بهتره ( البته 3250 هم خوبه و صداشم مثه اکثر گوشیهای نوکیا از گوشیهای سونی بم تره )
تو اسپیکر صدای 3250 نه تنها از w810 ... که از اکثر گوشی های موجود بلندتره ...
تو هدفون w810 هم بلندتر هم با کیفیت تره ...
3250 صداش خیلی بیشتره !
مبارکت باشه
carnation
07-02-2007, 23:15
چطوری؟ میشه توضیح بدی؟
Doyenfery
08-02-2007, 05:50
من هم مثله شما گوشي 810 دارم و ازش خيلي راضيم . فقط يه سوال دارم تا اگه مي شه كمكم كنيد:
ديشب كه از طريق كامپيوتر يه سري ام پي تري ريختم اصلاً رو حافظه كارت نميره و روي گوشي ذخيره ميشه . بعدش يه سري از آهنگ ها رو اجرا نكرد و هر كاريش هم مي كنم پاك نميشه .نمي دونم چيكار كنم .
منتظرتون هستم
باي
رمتو با با خود گوشی فرمت کن
نشد با کامپیوتر با Fat فرمت کن
Doyenfery
08-02-2007, 05:52
نرم افزاری برای این کار نیست؟
من تا حالا برخورد نکردم
ولی واست می پرسم
اگه بود بهت اطلاع می دم
Doyenfery
08-02-2007, 05:53
آیا برنامه ای هست که روی فایلها (غیر از mp3) پسورد یا محدودیت گذاشت؟
بله هست برای اینکار باید به تاپیک برنام های جاوا مراجعه کنی
Doyenfery
08-02-2007, 05:57
اگه منظورتون توسط بالا بردن Bit/Rate توسط برنامه هایه کانورتره , این کار فایده ای جز بالا بردن حجم نداره!
Mahdi_Moosavi
08-02-2007, 11:35
من با nero wave editor که تو سی دی nero 7 هست بدون افزایش bit rate هم کیفیت و هم بلندی صدا رو تا
جایی که صدا رو خراب نمیکنه بالا می برم . خیلی توپه صداش اون قدر زیاد میشه که اسپیکر گوشی کم میاره .
ضمنا 3250 هم پیشش کم میاره!؟!!؟!؟!
من با nero wave editor که تو سی دی nero 7 هست بدون افزایش bit rate هم کیفیت و هم بلندی صدا رو تا
جایی که صدا رو خراب نمیکنه بالا می برم . خیلی توپه صداش اون قدر زیاد میشه که اسپیکر گوشی کم میاره .
مهدی جان میشه توضیح کاملتر بدی چون خوردن 3250 از رویاهای w810 ای هاست ...
ممنون
راستی من یک مشکل دارم نمیدونم چرا وقتی فیلم میگیرم بعد تو همون جا مشاهده رو میزنم بعد یک مدت که پخش می کنه گوشی هنگ می کنه ولی توی گالری که پخش می کنه اصلا " هنگ نمی کنه . اگر کسی میدونه لطفا" بگه مشکل از کجاست .ممنون...
masoud_ac
08-02-2007, 17:59
اینو شما خودت امتحان کردی؟به نظرت تغیر اونقدر قابل توجه هست که ارزش ریسک داشته باشه؟(رجیستر قانونی)
من امتحان نكردم اما يكي بود كه امتحان كرده بود به من نشون داد صداش يه خورده از W800 و K750 و K800 بالاتر رفته بود بدون نويز و كم آورئن اسپيكر(بازر) به نظر من ارزش داره
اما گوشي من كه رجسترش پريد حدوداً 25000 تومن خرجش شد چون سريالش با پشت گوشي هم يكي نشد نميدونم چرا به نظرم از IC Flash گوشيم باشه
masoud_ac
08-02-2007, 18:08
چطوری؟ میشه توضیح بدی؟
ببين آهنگ مورد نظر رو روي كامپيوتر بريز با يه برنامه مثل Wave Editor تبديل كن به فرمت Wave بعد با برنامه اي مثل Wave Editor تو Nero ميتوني صداش و زياد كني و به Mp3 تبديل كني بعد كپيش كن تو گوشيت مطمئناً جواب ميده
masoud_ac
08-02-2007, 18:18
3250 صداش خیلی بیشتره !
مبارك باشه
ببين مطمئن باش كار درستي كردي من يا شايد خيلي از دوستان دنبال گوشي جديد هستند و W810 گوشي جديدي هست نسبت به 3250 جديد تره 3250 مال سپتامبر 2005 و W810i مال سال 2006 هست و مطمئناً بايد پيشرفته تر باشه تازه زمان شارژ در حالت مكالمه 3 ساعت و در حال نيمه خاموش245 ساعت اما W810i در حالت مكالمه 9 ساعت و نيمه خاموش 450 ساعت شارژ هست تازه اگه دقت كني گوشي W810 انتن دهيش يه خورده بهتر از نوكيا هست به جز 1100
چون W810i قابليت GSM850 داره يعني ميتونه فركانس هاي پايين و دريافت كنه و GSM850 تو آمريكا هم كه بري جواب ميده چون آمريكا آنتن هاي BTS شون 850 هرتز هست
برو باهاش حال كن كه بهترين گوشي رو داري
masoud_ac
08-02-2007, 18:21
منتظرتون هستم
باي
رم گوشيت و با خود گوشي فرمت كن تا سكتور هاي رم و گوشي با هم يكي بشه هر موقع گوشي يا دوربين يا هر چيزي گرفتي اول با خود دستگاه فرمتشون كن تا هر دو مثل هم ريست شده باشن
هر موقع كه رم 2GB رو گوشيت انداختي ميبيني كه سرعتش پايين وقتي با گوشي فرمت ميكني ميبيني كلي سرعتش ميره بالا چون سكتوراش با هم برابر ميشن
به اميد موفقيت بيشتر در هر كاري
masoud_ac
08-02-2007, 18:26
اگه منظورتون توسط بالا بردن Bit/Rate توسط برنامه هایه کانورتره , این کار فایده ای جز بالا بردن حجم نداره!
چه ربطي به حجم داره Volume ميبره بالا
من ميگم Mp3 رو تبديل كن به Wave صداش و ببر بالا (Wave هر چي صداش و ببري بالا كمتر كاهش كيفيت داره تا Mp3) و بعد تبديل كن به Mp3 هيچ ربطي هم به حجم نداره
masoud_ac
08-02-2007, 18:33
خوب گفتي باحال بود چون بعضيا فكر ميكنن اگه صدا رو بالا ببرن حجمش هم زياد ميشه يا اين كه فكر ميكنن كه فقط تبديلش كنن به Wave بسه
Mp3-128Kbs اگه تبديل كنيد نه زمان و نه حجم بيشتر ميشه نميدونم بعضيا منضورشون از حجمش ميره بالا چيه؟
ولي جواب ميده چه جورم جواب ميده
موفق باشيد
masoud_ac
08-02-2007, 18:46
راستی من یک مشکل دارم نمیدونم چرا وقتی فیلم میگیرم بعد تو همون جا مشاهده رو میزنم بعد یک مدت که پخش می کنه گوشی هنگ می کنه ولی توی گالری که پخش می کنه اصلا " هنگ نمی کنه . اگر کسی میدونه لطفا" بگه مشکل از کجاست .ممنون...
1-وقتي گوشيت و گرفتي رم و ريست نكردي 2 - گوشيت فارسيه 3-فلاش روشن بود يا نه
نكته ي مهم : گوشي جاوا رو نبايد فارسي كرد آ مشكلاتي از اين قبيل پيش مياد وقتي گوشي W810 رو گرفتيد (مالزي) نبايد فارسي باشه گوشي هاي چين هم فارسي هستند هم صفحه كليدشون فارسي چون وقتي اومدن توايران دستكاري شده هم فارسيش كردن هم صفحه كليد عوض كردن ولي مالزي نه فارسي نه صفحه كليد حروف فارسي داره
اينا رو بايد خودتون بدونيد كه كشور سازنده نمياد تمام زبان ها رو روي گوشي بريزه يا طراحي كنه البته به جز گوشي هاي LG , مگر اينكه به سفارش اون كشور ساخته باشن كه اين تو خصوصيات ايراني ها نيست و شركت هاي بزرگ ايراني مثل سيتادل مياد گوشي ها رو به خاطر جلب مشتري فارسي ميكنه و ميده به مردم و اكثر گوشي ها با زبان فارسي مشكل دارند (عربي مشكلي نداره) يكي از اين نوع گوشي ها گوشي هاي JAVA هست (W810i , W800,.....)يه همچين مشكلاتي پيش مياد نه واسه گوشي شما بلكه همه عزيزم بارا حت نشو قابل حله
درست ميشه يه خورده تحقيق كن
arman_joo
08-02-2007, 19:44
نكته ي مهم : گوشي جاوا رو نبايد فارسي كرد آ مشكلاتي از اين قبيل پيش مياد وقتي گوشي W810 رو گرفتيد (مالزي) نبايد فارسي باشه گوشي هاي چين هم فارسي هستند هم صفحه كليدشون فارسي چون وقتي اومدن توايران دستكاري شده هم فارسيش كردن هم صفحه كليد عوض كردن ولي مالزي نه فارسي نه صفحه كليد حروف فارسي داره
اينا رو بايد خودتون بدونيد كه كشور سازنده نمياد تمام زبان ها رو روي گوشي بريزه يا طراحي كنه البته به جز گوشي هاي LG , مگر اينكه به سفارش اون كشور ساخته باشن كه اين تو خصوصيات ايراني ها نيست و شركت هاي بزرگ ايراني مثل سيتادل مياد گوشي ها رو به خاطر جلب مشتري فارسي ميكنه و ميده به مردم و اكثر گوشي ها با زبان فارسي مشكل دارند (عربي مشكلي نداره) يكي از اين نوع گوشي ها گوشي هاي JAVA هست (W810i , W800,.....)يه همچين مشكلاتي پيش مياد نه واسه گوشي شما بلكه همه عزيزم بارا حت نشو قابل حله
با عرض معذرت اصلاً حرفت را قبول ندارم من 810 مالزي دارم كه زبون فارسي هم داره و هيچ مشكلي باهش ندارم
اتفاقا" آره وقتی با فلاش روشن فیلم می گیرم این مشکل پیش میاد . من گوشیم فارسیه رممم :biggrin: فرمت نکردم الان اگه رمو فرمت کنم یا زبان گوشی رو انگلیسی کنم درست میشه ؟؟؟
carnation
08-02-2007, 21:58
ممنون از همه ی دوستان عزیز که منو راهنمایی کردن!!:happy: بسیار بسیار ممنون!!
POWER_CASE
09-02-2007, 04:16
از یه طرف میگیذ گوشی بایذ پشتش نوشته باشه مالزی اگر ننوشته باشه چینیه از یه طرف میگیذ که کی پد فارسی دار چینیه در صورتی که با همون کی پد ها پشتش نوشته مالزی ما هر چی کی پد انگلیسی دیدیم هم رمش مشکی بود هم وسایلاش کامل نبود هم اینکه پشت گوشی ننوشته بود مالزی و هم اینکه باطریش ماله کره بود
حالا تکلیفه ما چیه اصلی کدومه ؟/؟؟
سلام
گوشی ام رو چه جوری تنظیم کنم که موقع عکس گرفتن یا فیلم برداری فلاش بزنه
آخه دو هفته هست که این گوشی رو خریدم
سپاس
dark fear
09-02-2007, 11:45
آقا خواهش میکنم روشی کار آمد برای افزایش صدای w810 به من بگید یکم گشتم ولی چیز خیلی بدرد بخوری پیدا نکردم روشی باشه که امتحان و جواب داده باشه
POWER_CASE
09-02-2007, 12:20
سلام
سپاس
عزیزم شما موقع فیلمبرداری و یا عکس برداری دکمه ستاره رو میزنی و فلاش گوشیت روشن میشه ..
و تا موقعی که توی این محیط هتی فلاشت روشنه و به محض اینکه وارد منوی غیر از عکس برداری و فیلمبرداری بشی فلاشت اتوماتیک خاموش میشه...
arman4459
09-02-2007, 14:25
دوستان عزیزم سلام
منم با توجه به کل تاپیک ها و اطلاعات دیگر میخام w810 بگیرم.فقط میخواستم بدونم از کجا بخرم بهتره شما آشنایی دارید میخام بدون خیاباونای بر جمهوری بهتره یا پاساژ علالدین .ضمنا تو علاالدین بهتره آدم تو کدوم طبقه خرید کنم چون یک دفعه امار گرفتم دیدم طبقه های بالایی قیمتاش مناسبتره.خواهش می کنم منو راهنمایی کنید.فکر کنید میخاهید به داداش خودتون تو خرید کمک کنید.
پیشاپیش از همه شما سپاسگذاری می کنم.
موفق باشید
arman4459
09-02-2007, 14:28
راستی بخشید اگه زودتر بتونید راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم تا روز یکشنبه.چون باید دوشنبه بیام تهران برای خرید
به نظر من هیچ فرقی نداره بین مالزی و چین و ... پسر عموم گوشی مالزی cheng داره و روی گوشی من هیچی ننوشته که مطمعنا" چینیه با رجیستر اصلی و باتری کره و رم ژاپن . گوشیمو با پسر عموم مقایسه کردم هیچ فرقی نداشت شما فقط بگردید ارزونترینو پیدا کنیدو بخرید . اصل و cheng هم فرقی نداره اگر کار کرد مطمئن باشید که مخابرات قطع نمی کنه . والسلام ...
taghi_ramzi
09-02-2007, 17:07
یکی از دوستان ما از این گوشی داره
میگه که ویبره روی دوربین گوشی اثر منفی میزاره
درسته ؟
masoud_ac
09-02-2007, 17:47
با عرض معذرت اصلاً حرفت را قبول ندارم من 810 مالزي دارم كه زبون فارسي هم داره و هيچ مشكلي باهش ندارم
ببين عزيزم مشكل ما ايروني ها اينه كه حاضر نيستيم كه باور كنيم كه مشكل داريم اين و براي شما نميگم كه ناراحت بشيد منم همينطورم
مثلاً وقتي كه طرفتار يه چيزي هستم دوست ندارم و نميخوام كه باور كنم كه اون چيز مشكل داره
منم نگفتم كه همه گوشي ها انطوري هستند وقتي بعضي گوشي ها رو فارسي ميكنيم چون زبان فارسي زبان بين المللي نيست و به IC Flash گوشي و CPU زبان فارسي تعريف نشده و به زور گوشي فارسي ميشه يكي از اين دو تا آسيب ميبينن و واسه بعضي ها هم مشكلي پيش نمياد و باعث هنگ كردن و يا ......... ميشن اين مشكل بزرگي نيست پس خودت و نگران نكن
اميد وارم كسي ناراحت نشده باشه منظوري نداشتم و نكته اينه كه باعث ميشه غرور بعضيا از بين بره و اين خوبه
masoud_ac
09-02-2007, 17:56
از یه طرف میگیذ گوشی بایذ پشتش نوشته باشه مالزی اگر ننوشته باشه چینیه از یه طرف میگیذ که کی پد فارسی دار چینیه در صورتی که با همون کی پد ها پشتش نوشته مالزی ما هر چی کی پد انگلیسی دیدیم هم رمش مشکی بود هم وسایلاش کامل نبود هم اینکه پشت گوشی ننوشته بود مالزی و هم اینکه باطریش ماله کره بود
حالا تکلیفه ما چیه اصلی کدومه ؟/؟؟
ببين الان همه نوع گوشي و همه نوعش اومده
ببين گفتم بعضي از مغازه يا شركت ها ميان به خاطر تبليغ اجزا گوشي مثل رم صفحه كليد يا ...... رو عوض ميكنن و نوعي ديگه ميزارن
من گوشيم مالزي سري اول
رم ابي
باطري كره تمام شده مالزي
پد(صفحه كليد) فقط انگيسي
زبان هاي گوشي اسپانيا انگليس ايتاليا
دو كابل (usb و كابل براي ضبط)
دفترچه اينگليس اسپانيا ايتاليا
Cd Pc Suite و برنامه هاي جانبي ديگه
masoud_ac
09-02-2007, 18:00
سلام
سپاس
دكمه ي * رو فشار بده فلاش روشن ميشه مگه دوربين عكاسي كه همزمان فلاش بده
بايد فلاش روشن باشه كه بتوني اطراف و تو صفحه نمايش (lcd) ببيني وگر نه كه هيچ چيز معلوم نيست
اين حرفت از اون حرفا بود ها
دكمه ي *
masoud_ac
09-02-2007, 18:07
یکی از دوستان ما از این گوشی داره
میگه که ویبره روی دوربین گوشی اثر منفی میزاره
درسته ؟
چه ربطي داره دوست تو هم از اون حرفا زد من تا حالا نه ديدم نه شنيدم كه ويبره روي دوربين اثر منفي داشته باشه اگه مضر بود نمي ساختنش
masoud_ac
09-02-2007, 19:40
رم 512 آبي رنگ
صفحه كليد انگيسي
باطري كره تمام شده مالزي
Cd درايور Sony Ericsson W810i
زبان انگليس ، اسپانيا ، ايتاليا(امكان متفاوت بودن وجود دارد)
دفترچه راهنما انگليس ، اسپانيا ، ايتاليا
طرح جلد مشكي سفيد
اجزا Mp3 , كابل USB , كابل 2 (ضبط), خشاب رم
شارژر مشكي ساخت چين يا مالزي مهم نيست
پشت گوشي حتماً بايد ساخت مالزي هك (نوشته) شده باشد
ويژگي هاي گوشي W810i ساخت مالزي
بهترين مدل گوشي W810i ساخت مالزي به پايان رسيده است (من خودم هم چين داشتم هم مالزي)
گوشی من تمام این خصوصاتو داره بجز پشت گوشي که ساخت مالزي هك نشده . رم گوشیم هم sony ژاپنه مشکی رنگه ..
این حقیقت داره که وقتي ميخواين گوشيتونو شارژ كنيد وقتي باتري خالي خالي باشه خيلي بهتر شارژ ميگيره و عمر باتري بيشتر ميشه ؟؟؟؟
mostafa_khan
10-02-2007, 13:47
این حقیقت داره که وقتي ميخواين گوشيتونو شارژ كنيد وقتي باتري خالي خالي باشه خيلي بهتر شارژ ميگيره و عمر باتري بيشتر ميشه ؟؟؟؟
تقریبا اره اما نه به این منظور همیشه بگذاری خالیه خالی شه و بعد پر شه ...زمان اون جور باطری ها گذشته...اما بدک نیست هر مثلا یک ماه 1 بار بگذاری شارزش تموم شه بعد تا وقتی شارزش 100% نشده از برق نکشی:rolleye:
moslem.b
10-02-2007, 13:56
من می خوام یه w810 سفید بخرم چند تا سوال دارم:
مالزی با چین چه فرقی داره ؟
سریال اصلی بگیرم یا چنج شده ؟
قاب اصلیه مشکیش چه قیمته ؟
ممنونم از آقا مسعود و دوست ديگرم Donyfery كه راهنمائيم كرد براي حل مشكل پيش اومده .
سوال اينكه چطور مي شه رم گوشيمو فرمت كرد تا بتونم اون فايل ها رو كه پاك نمي شن رو از بين ببرم
منتظرم
باي
داداش PC SUITE رو سیستم من نصب نمیشه
اشکال از سیستم منه یا از برنامه؟
چیکار کنم؟
farid ejay
10-02-2007, 18:51
رم 512 آبي رنگ
صفحه كليد انگيسي
باطري كره تمام شده مالزي
Cd درايور Sony Ericsson W810i
زبان انگليس ، اسپانيا ، ايتاليا(امكان متفاوت بودن وجود دارد)
دفترچه راهنما انگليس ، اسپانيا ، ايتاليا
طرح جلد مشكي سفيد
شارژر مشكي ساخت چين يا مالزي مهم نيست
پشت گوشي حتماً بايد ساخت مالزي هك (نوشته) شده باشد
ويژگي هاي گوشي W810i ساخت مالزي
بهترين مدل گوشي W810i ساخت مالزي به پايان رسيده است (من خودم هم چين داشتم هم مالزي)
شايد لوازمش عوض شده باشه:laughing:
من 5 روز پیش از نمایندگی سیتادل (کنار پاساژ علاالدین) w810i گرفتم 330 تومان.
مشخصاتشو در زیر نوشتم تا دوستان بتوانند مقایسه کنند من که خودم نفهمیدم چیه :cool:
رم 512 مشکی رنگ روش نوشه ژاپن
صفحه كليد انگيسي و فارسی
باطري كره تمام شده مالزي
Cd درايور Sony Ericsson W810i (کپی که خود فروشنده جدا میده ) ;)
زبان انگليس ، فرانسه ، عربی ،فارسی
دفترچه راهنما انگليسی ، فارسی
طرح جلد مشكي سفيد
شارژر مشكي ساخت چين
روی برچسب زیر باطری هم نوشته مالزی (منظور از حک مالزی پشت گوشی که دوستان گفتند نمیدوم چیه)
سریالش هم اصلیه
theme اربیت هم کامل اجرا میشه
سریال چنج هم 270-265 تومن در پاساژ فراوان بود
290 تومنی هم بود که می گفتن سریال اصله اما شنیدم که حتی اون دوتا برچسب ها ، یعنی روی جعبه و هم پشت گوشی رو هم عوض می کنن و به اسم اصل می فروشن. خلاصه آنقدر بازار آشفته بود که ترجیح دادم از نمایندگی بخرم.
توصیه میکنم اگه به علاالدین میخواهید برید قبلا کاملا تحقیقاتتون رو بکنید و انتخابتون بکنید و فقط برای خرید برید چون اونجا آنقدر حرفهای متناقض میشنوید که ممکه کاملا از خرید پشیمون بشید و با سردرد برگردید خونه:cool:
در طبقه اول که فقط باید مواظب باشید جیبتون رو نزنند .
حالا بالاخره یکی بیاد بگه این گوشی ما اصل مالزیه یا مال چینه مالزیه;)
masoud_ac
11-02-2007, 17:04
به اين دليل كه تمام سلول هاي باطري خالي مي شه و از دوباره شارژ ميگيره و تمام سلول ها با هم پر ميشن
ولي به مرور زمان اين سلول ها پر ميشن و ديگه شارژ نميگيرن و باعث ميشه كه گوشي زود شارژ خالي كنه
و با دستگاه منبع تغزيه باري رو شك ميدن و از دوبازه باطري مثل اولش ميشه اما اين كار تا 1يا 2 بار جواب ميده بعد بايد به فكر يه باطري نو بود
باطري هاي سوني اريكسون هم به خاطر سبك بودن و شارژ بيشتر نصبت به تمام گوشي ها گرون تره
masoud_ac
11-02-2007, 17:07
ممنونم از آقا مسعود و دوست ديگرم Donyfery كه راهنمائيم كرد براي حل مشكل پيش اومده .
سوال اينكه چطور مي شه رم گوشيمو فرمت كرد تا بتونم اون فايل ها رو كه پاك نمي شن رو از بين ببرم
منتظرم
باي
برو تو منو قسمت ستينگ اخرين گزينه ريست ال رو بزن همه چي فرمت ميشه
masoud_ac
11-02-2007, 17:18
من 5 روز پیش از نمایندگی سیتادل (کنار پاساژ علاالدین) w810i گرفتم 330 تومان.
مشخصاتشو در زیر نوشتم تا دوستان بتوانند مقایسه کنند من که خودم نفهمیدم چیه :cool:
رم 512 مشکی رنگ روش نوشه ژاپن
صفحه كليد انگيسي و فارسی
باطري كره تمام شده مالزي
Cd درايور Sony Ericsson W810i (کپی که خود فروشنده جدا میده ) ;)
زبان انگليس ، فرانسه ، عربی ،فارسی
دفترچه راهنما انگليسی ، فارسی
طرح جلد مشكي سفيد
شارژر مشكي ساخت چين
روی برچسب زیر باطری هم نوشته مالزی (منظور از حک مالزی پشت گوشی که دوستان گفتند نمیدوم چیه)
سریالش هم اصلیه
theme اربیت هم کامل اجرا میشه
سریال چنج هم 270-265 تومن در پاساژ فراوان بود
290 تومنی هم بود که می گفتن سریال اصله اما شنیدم که حتی اون دوتا برچسب ها ، یعنی روی جعبه و هم پشت گوشی رو هم عوض می کنن و به اسم اصل می فروشن. خلاصه آنقدر بازار آشفته بود که ترجیح دادم از نمایندگی بخرم.
توصیه میکنم اگه به علاالدین میخواهید برید قبلا کاملا تحقیقاتتون رو بکنید و انتخابتون بکنید و فقط برای خرید برید چون اونجا آنقدر حرفهای متناقض میشنوید که ممکه کاملا از خرید پشیمون بشید و با سردرد برگردید خونه:cool:
در طبقه اول که فقط باید مواظب باشید جیبتون رو نزنند .
حالا بالاخره یکی بیاد بگه این گوشی ما اصل مالزیه یا مال چینه مالزیه;)
كشور هاي خارجي كه اين گوشي رو ميسازن فقط صفحه كليد انگليسي روش ميندازن اين همه كشور مهم چرا ايران
منم تا حالا گوشي مثل گوشي شما داشتم هيچ فرقي با گوشي هاي ديگه نداره خيالت راحت
فقط گوشي رو خودشون زحمت كشيدن فارسي كردن صفحه كليد فارسي هم گزاشتن دفترچه راهنما فارسي هم واستون گزاشتن رم گوشيتون و عوض كردن ژاپن گزاشتن ديگه چي مي خواي
فقط همين دستكاري ها رو روي گوشيتون انجام دادن مگه كاري ديگه مونده كه انجام بدن
الان دوستان بايد 4000يا 5000 تومن بدن گوشيشون فارسي كنن مال شما فارسي هست
ولي اگه گوشي W810i اصلي بخواي او نشوني هايي كه گفتم بايد دقيق مثل اون باشه وگر نه خودتون ميدونيد چيه
sony_W810i
11-02-2007, 23:36
سلام دوستان عزیز من گوشیم رو اهنگ Greeting با صدای اخر خرخر میکنه کسی به این مشکل برخورده؟؟؟
مرسي مسعود جان
اما من قبلاً اين كار رو كرده بودم . تمام برنامه ها و فايل ها پاك شده به جز همو فايل كه فقط Read Only هستش .
مي گن با برنامه مديريت فايل سوني اريكسون ميشه . من برنامه رو دانلود كردم ولي كار با اون رو بلد نيستم . يعني روي گوشيم كه كپي مي كنم نصب نمي شه و اصلاًمي دونم چيكار كنم
اگه مي شه يكي به داد من برسه
ممنونم
omidhama2007
12-02-2007, 15:41
با سلام من میخواستم ببینم آیا برنامه ای برای بالا بردن صدایه w810i هست ممنون می شم اگه توضیح دهید
Doyenfery
12-02-2007, 16:25
با سلام من میخواستم ببینم آیا برنامه ای برای بالا بردن صدایه w810i هست ممنون می شم اگه توضیح دهید
سلام
شما یه زحمتی بگشید 10-15 صفحه گذشته همین تاپیک رو بخونید
حتما چند تا راه پیدا می کنید...
Doyenfery
12-02-2007, 16:31
منتظرم
باي
بهتره که از منوی اصلی بری به فایل منیجر واز اونجا رو هر گزینه ای که قرار بگیری میتونی با )زدن دکمه راست)Format ext.mem
یا Format ms رو بزنی
این بهتره تا اینکه بخوای گوشیتو مستر ریست کنی (master reset)
omidhama2007
12-02-2007, 16:35
Donyfery جان ممنون
Doyenfery
12-02-2007, 16:37
مرسي مسعود جان
اما من قبلاً اين كار رو كرده بودم . تمام برنامه ها و فايل ها پاك شده به جز همو فايل كه فقط Read Only هستش .
مي گن با برنامه مديريت فايل سوني اريكسون ميشه . من برنامه رو دانلود كردم ولي كار با اون رو بلد نيستم . يعني روي گوشيم كه كپي مي كنم نصب نمي شه و اصلاًمي دونم چيكار كنم
اگه مي شه يكي به داد من برسه
ممنونم
دوست من اشتباه نکن اگه منظورتون برنامه My phone explorer هستس این برنامه رو باید رویه کامپیوتر نصب کنی
و اونوقت گوشیتو به pc وصل کنی بعد synchronise کنی تا بتونی گوشیتو مدیریت کنی...!!
Doyenfery
12-02-2007, 16:54
داداش PC SUITE رو سیستم من نصب نمیشه
اشکال از سیستم منه یا از برنامه؟
چیکار کنم؟
رفیق یه راهنمایی مفصل می کنم , برو انجام بده
1.روی آیکون مای کامپیو ترت رایت کلیک کن-
properties. 2
3. general
اینجا اگه دیدی ورژنه ویندوزت پاینه (مثلا سرویس پک یکه یاv 2002 ) احتمالا ایراد از همین قدیمی بودن سیستم عامل کامپیو ترتونه
-------------------------
اگه دیدی موقع نصب پیغام میده که فایله خاصی مثلن پیدا نشد
اونوقت مشکل یا از سی دی یا از سی دی رام هستش..
موفق باشی
masoud_ac
12-02-2007, 17:15
دوستان ميتونن لينك برنامه تم اهنگ هر چيز ديگه اي رو كه فقط مخصوص Sony Ericsson W810i باشه تو اين تاپيك بزارن (فقط W810i) كه روي هيچ گوشي يا حد اقل روي W810i بياد بزارن ها هم تعداد پاسخ هاي سايت ميره بالا هم ديگه تو تاپيك هاي ديگه سر در گم بشيم تو تاپيك خودمون بزاريم
مرسي نظر بديد
masoud_ac
12-02-2007, 17:36
لطفاً قيمت ها رو هم بگيد تا از قيمت روز گوشي W810i با خبر بشيم
تشكر از لطف شما
seyed1370
12-02-2007, 18:28
سلام دوستان عزیز من گوشیم رو اهنگ Greeting با صدای اخر خرخر میکنه کسی به این مشکل برخورده؟؟؟
منم هممین مشکلو دارم :sad:
masoud_ac
12-02-2007, 18:53
مشكل از اهنگ من رو كامپيوتر و روي گوشي Nokia 6630 و sony k750 امتحان كردم همينطور بوده رو اون گوشي ها هم خر خر ميكرده
قیمت دبلیو 810 سفید چنده؟ سیاهش چنده؟ و دبلیو 800 هنوز گیر می یاد یا نه؟ و صدای 800 بهتره یا 810؟
nakhordemast
13-02-2007, 00:22
چرا اینقدر این فرم کم کار شده؟ همه و810 هاشونو فروختن یا اینکه دیگه حرفی برای گفتن باقی نمونده . نا امید شدیما تازه میخواستیم بخریم. :sad:
ahriman323
13-02-2007, 11:27
کسي ميدونه نمايندگي سيتادل تو شيراز کجاست بعد اين30تادل يا سييييتادل هست تلفظ شوو ميگم چي هست c يا سييتادل:puke: :sad: :blink: :blink: ;) :biggrin:
ahriman323
13-02-2007, 11:28
کسي ميدونه نمايندگي سيتادل تو شيراز کجاست بعد اين30تادل يا سييييتادل هست تلفظ شوو ميگم چي هست c يا سييتادل
ahriman323
13-02-2007, 12:01
من ميخوام 810 بخرم نمايندگي سيتادل تو شيراز کسي ميونه کجاست؟بعد تلفظ اين C تادل يا سيييتادل هست؟
nakhordemast
13-02-2007, 13:10
من ميخوام 810 بخرم نمايندگي سيتادل تو شيراز کسي ميونه کجاست؟بعد تلفظ اين C تادل يا سيييتادل هست؟
نمایندگی سونی اریکسون تو شیراز خیابان فلسطین( باغشاه) از طرف زند که وارد بشی وسطای خیابون سمت راست یه مغازه فینقیلی با دکور کرمی/قهوه ای اگه اشتباه نکنم. این نمایندگی اصلیه
توی ملاصدرا موبایل آپادانا هم انگار نمایندگی سیتادله
سیتادل
توی طلفعلی خان زند هم هست بین چهار راه ملاصدرا و پارامونت . دقیق نمیدونم کجاشه.
موفق باشی.:tongue:
nakhordemast
13-02-2007, 13:13
آپادانا همه گوشی های سونی اریکسون هر کدوم که بخوای برات میاره با گارانتی و رجیستر اصلی ولی خوب میدونی یه خورده گرون تره.
masoud_ac
13-02-2007, 20:08
شما چكار نمايندگي داري شما گوشي W810i ميخواي نه نمايندگي ضمناً پول دادن بابت گارانتي پول اضافي هست
ما خدمون 5000 تا 15000 تومن بابت گارانتي از هر مشتري ميگيريم بعد اگه كسي گوشيش خراب شد بيارش پيش ما خيليراحت ميگيم جز گارانتي نيست هر جاي ديگه اي هم همينجوره چون نميصرفه پس گوش كن پول بيخود پا گارانتي و به سيتادل نده الكيه
الان صداي كم بازر بايد جز گارانتي باشه كه هيچ كس قبول نميكنه كه تنها مشكل w810i ها هست
كيفيت LCD در ٌW810i از همه گوشي بهتره كه اين قابليت تو W800 هم كه از همه به W810i نزديكتره هم نيست حتي سرعي اين گوشي تو باز كردن عكس يا .......... كه w800 فاقد اينه سرعتش پايين تره سرعت WAP (اينترنت ايران سل فعال هست كه براي هر گوشي رايگان) 348Kbs ولي W800فقط 48Kbs هست در W810 حدود نيم مگا بايت بر سانيه
كفتني ها خيلي هستند كه ديگه حال نوشتن ندارم
اقا گوشي با اين سرعت ، زيبايي خاص و منحصر به فرد ، عالي و بدون عيب (كيفيت دوربين هم بيشتره و قابليت از بين بردن لرزش دست تا حدود چشم گيري نه كامل اما 60% كار ميكنه) ، 25/30 متر پهناي باند بلوتوس ، آخه همچين گوشي به اين توپي رو كي دلش مياد بفروشه يا يه گوشي ديگه بخره
اقا گوشي از گوشي ديگه نميتونن عيب در بيارن خسته شدن تاپيك و ول كردن
masoud_ac
13-02-2007, 20:12
آقا كي برنامه تبديل گوشي موبايل به كنترل از راه دور و داره
ميخوام گوشيم و تبديل كنم به كنترل ضبط ، تلويزيون و....... كي برنامش و داره لينك بده
ميگن برنامش براي گوشي هاي جاوا هم اومده رو W810iجواب داده
كي ميتونه آپ كنه يا لينك بده
masoud_ac
13-02-2007, 20:13
آقا كي برنامه تبديل گوشي موبايل به كنترل از راه دور و داره
ميخوام گوشيم و تبديل كنم به كنترل ضبط ، تلويزيون و....... كي برنامش و داره لينك بده
ميگن برنامش براي گوشي هاي جاوا هم اومده رو W810iجواب داده
كي ميتونه آپ كنه يا لينك بده
كلاً برنامه هاي جالب براي W810i رو بزارين لينك كنيد
مرسي
يه خورده بچه هاي اين تاپيك تنبل شدن بجنبيد
PARADISE
14-02-2007, 13:55
سلام خدمت تمامی بچه های عزیز
من میخوام w810 بگیرم تازگیا میگن باتریش کم شارژ نگه می داره
میخواستم بدونم این واقعیت داره یا نه؟
ممنون میشم اگه کمکم کنین که w810 اصل رو چه جوری گیر بیارم و چه مشخصاتی باید داشته باشه
شفافیت lcd رو کم کن بزار روی 70 درصد
ویبره رو هم بردار
صدای زنگت رو هم بزار روی 60 درصد
این جوری کمتر باطری خالی میکنه
nakhordemast
14-02-2007, 16:00
شما چكار نمايندگي داري شما گوشي W810i ميخواي نه نمايندگي ضمناً پول دادن بابت گارانتي پول اضافي هست
ما خدمون 5000 تا 15000 تومن بابت گارانتي از هر مشتري ميگيريم بعد اگه كسي گوشيش خراب شد بيارش پيش ما خيليراحت ميگيم جز گارانتي نيست هر جاي ديگه اي هم همينجوره چون نميصرفه پس گوش كن پول بيخود پا گارانتي و به سيتادل نده الكيه
الان صداي كم بازر بايد جز گارانتي باشه كه هيچ كس قبول نميكنه كه تنها مشكل w810i ها هست
كيفيت LCD در ٌW810i از همه گوشي بهتره كه اين قابليت تو W800 هم كه از همه به W810i نزديكتره هم نيست حتي سرعي اين گوشي تو باز كردن عكس يا .......... كه w800 فاقد اينه سرعتش پايين تره سرعت WAP (اينترنت ايران سل فعال هست كه براي هر گوشي رايگان) 348Kbs ولي W800فقط 48Kbs هست در W810 حدود نيم مگا بايت بر سانيه
كفتني ها خيلي هستند كه ديگه حال نوشتن ندارم
اقا گوشي با اين سرعت ، زيبايي خاص و منحصر به فرد ، عالي و بدون عيب (كيفيت دوربين هم بيشتره و قابليت از بين بردن لرزش دست تا حدود چشم گيري نه كامل اما 60% كار ميكنه) ، 25/30 متر پهناي باند بلوتوس ، آخه همچين گوشي به اين توپي رو كي دلش مياد بفروشه يا يه گوشي ديگه بخره
اقا گوشي از گوشي ديگه نميتونن عيب در بيارن خسته شدن تاپيك و ول كردن
قیمت و810 سیاه. ( سفیدش 7-8 تومن گرون تر بود) ( قیمت شیراز)
سریال چنج شده 260
سریال اصلی 280
سریال اصلی با گارانتی 330
چرا گارانتی اینقدر اختلاف قیمت داره .
حالا یا گارانتیه خیلی گرون میده یا اون رجیستر اصلیه واقعا اصلی نیست.
یه سوال: ممکنه که سریال رو چنج کنن و برچسب رو هم پرینت بگیرن و به جای اصلی بفروشن ؟
تاحالا به همچین موردی برخورد کردین؟
میخام و810 بگیرم ولی دو دل موند.
به جای w810 نوکیا 3250 بگیر .صداش 2 برابر عکس ها شم بهتره خودم امتحان کردم. دیگه دردسر تقلبی بودنم نداره . ضمنا بگم که سریال گوشی های سونی اریکسون چون نرم افزاری هست به راحتی میشه تغییر داد.
آموزش استفاده از flash menu در theme
تم دارای پسوندthm میباشد ولی در واقع یک فایل فشرده با پسوندtar میباشد که به راحتی توسط برنامه ی فشرده ساز winace ویرایش میشود.
مراحل کار:
1-پسوند تم رو ازthm بهtar تغییر بدید.(با rename کردن)
2-فایل جدید رو extract کنید.
3-یه فایل با پسوند xml بین فایل هایextract شده هست روش راست کلیک کرده edit رو انتخاب کنید.
4-این سطر </" Desktop_style Type="File" Source="walkman_dance.swf> رو با اسم انتخابیتون میتونید عوض کنید و
قبل از این سطر </"Background Color="0x000000> بزارین(این سطر بالا رو از اینجا copy&paste نکنید تایپ کنید).
5-بعد از ویرایش تمام فایل ها رو انتخاب کرده و توسط winace با پسوندtar فشرده کنید و بعد پسوند فایل رو با rename کردن thm کنید.
توجه:
**همه این کارا تو رایانه انجام میشه.
**اسم flash menu ای که می خواین تو تم قرار بگیره به جای walkman_dance بذارین.
**این قابلیت تا جایی که میدونم برای w810 ومدل های بالاتره.
**flash menu هایی که به صورت default تو w810 هستن:walkman , orbit , equlizer
**شما می تونید با آموزش هایی که تو تاپیک "آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با Cid 49 بوسیله کابل همراه گوشی ها" هست flash menu های بیشتری رو وارد گوشی کنید(بهترین وبی خطرترین روش برا w810 استفاده از Phone xs beta v2.01 و قسمت files_to_upload هست).
**قبل از همه این کارها باید winace رو نصب کرده باشید.
لینک دانلود winace :
می تونید از سایت پی30 دانلود قسمت فشرده ساز دانلود کنید.
hani_death
15-02-2007, 07:37
با سلام
آقا من یه چیزی بگم شما عصبانی نمی شید؟:blush:
من تا یه چند روز دیگه می خوام w810 بخرم;)
یکی از استاتید لطف کنن یه اطلاعات کامل در مورد خرید و تقلبی نبودن گوشی به من بگن
آخه اینجا هر کی یه چیزی گفته حالا یکی بیاد همه رو جمع کنه تو یه پست بگه ما ممنون میشیم
در ضمن من قبلا هم این سوالا رو در حدود 2 ماه پیش پرسیدم
اما الان بحث های جدیدی بوجود اومده
اگه پستس هست که اینا توش باشه لطفا برام لینک بزارید
باتشکر از دوستان که آرامش خودشونو حفظ کردن(آخه خودم می دونم که این سوال به اندازه مو های سرم تو این تاپیک مطرح شده;) )
ممنون:)
سلام
دوست عزیز hani_death ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من اوایل قبل از خرید مشکل شما رو داشتم
ولی به جای سوال کردن نشستم تمام تاپیک رو خوندم
کلی تجربه به دست آوردم و جواب تمام سوال هایم رو گرفتم
من پیشنهاد میکنم صفحه ها رو save کن و در فرصت مناسب مطالعه کن
masoud_ac
15-02-2007, 18:27
سلام خدمت تمامی بچه های عزیز
من میخوام w810 بگیرم تازگیا میگن باتریش کم شارژ نگه می داره
میخواستم بدونم این واقعیت داره یا نه؟
ممنون میشم اگه کمکم کنین که w810 اصل رو چه جوری گیر بیارم و چه مشخصاتی باید داشته باشه
باطري هاي چين معمولاً نسبت به باطري هاي كره كمتر شارژ نگه ميدارن باطري مال من كره هست همه چيز هم تا ته مثل نور LCD اما 4/5 روز يك بار شارژش ميكنم
اما هر چي كه باشه شارژش از نوكيا بهتره اين و كه ديگه همه W810i ها ميدونن
به اميد رضايت شما
masoud_ac
15-02-2007, 18:29
قیمت و810 سیاه. ( سفیدش 7-8 تومن گرون تر بود) ( قیمت شیراز)
سریال چنج شده 260
سریال اصلی 280
سریال اصلی با گارانتی 330
چرا گارانتی اینقدر اختلاف قیمت داره .
حالا یا گارانتیه خیلی گرون میده یا اون رجیستر اصلیه واقعا اصلی نیست.
یه سوال: ممکنه که سریال رو چنج کنن و برچسب رو هم پرینت بگیرن و به جای اصلی بفروشن ؟
تاحالا به همچین موردی برخورد کردین؟
میخام و810 بگیرم ولی دو دل موند.
هيچ كس از گارانتي استفاده نكرده با گارانتي نگير چون همه پولش تو جيب فروشنده ميره و هيچي به هيچي
همين
masoud_ac
15-02-2007, 18:37
به جای w810 نوکیا 3250 بگیر .صداش 2 برابر عکس ها شم بهتره خودم امتحان کردم. دیگه دردسر تقلبی بودنم نداره . ضمنا بگم که سریال گوشی های سونی اریکسون چون نرم افزاری هست به راحتی میشه تغییر داد.
عزيز من كي ميگه كيفيت 3250 بهتره در عوض ميتوني درايور دوربين W810i رو جديد كني (نرم افزاري خيلي راحت) كه با N93 برابري كنه يا N73 من همه اين گوشي ها رو دارم كارم از امتحان گذشته الان همه تو كار گوشي هاي جديد مثل W810i هستند نه گوشي مثل 3250كه 2سال ساخته شده و كوچيك ترين ضربه باعث سوختن فلت LCD ميشه كه يه 40/50 هزار تومن خرج ميزاره سر دستت و قابش هم نميتوني عوض كني كمتر كسي بلده
گوشي W810i جديد با زيبايي خاص و بدون عيب (تنها عيب كم بودن صدا كه زياد مهم نيست ميشه درستش كرد)
nakhordemast
16-02-2007, 00:09
هيچ كس از گارانتي استفاده نكرده با گارانتي نگير چون همه پولش تو جيب فروشنده ميره و هيچي به هيچي
همين
بعد از یک روز تمام از طلوع تا غروب پرسه زدن در بیش از 200 مغازه موبایل فروشی در سطح شهر شیراز به این نتیجه رسیدم که حتی 1 عدد موبایل سونی اریکسون دبلیو هشتصد و ده رجیستر اصلی پیدا نمیشه . اونهایی هم که میگفتن گوشی ما ریجستر اصلی وقتی میخواستم باهاشون شرط کنم که اگر اصلی نبود پس میارم ، یا میزدن زیرش یا میگفتن ما اصلا فاکتور نمیدیم .
خیلی از گوشی ها هر سه تا شماره سریالشون میخونه ولی بازم چنج شده است . برچسبها رو پرینت کرده بودن . راه شناختش اینه گوشی رو فلش کنی اگر رجیستر پروند تقلبی بوده .
فقط یک جا رجیستر اصلی داشت که اونم فقط با گارانتی میفروخت . 330 تومن . یعنی 70 تومن بالای قیمت .
می ارزه بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sad:
:tongue: نتیجه اخلاقی: :evil: سگ توی روح شبکه ارتباطات سیار:puke: و وزارت بازرگانی:puke: که هر چی میکشیم از ایناس و البته آقا زاده ها و کله گنده ها:puke: .
حالا من چیکار کنم .:sad: :sad: :sad:
دوستان شیرازی راهنمایی کنید لطفا
hani_death
16-02-2007, 02:22
سلام
دوست عزیز hani_death ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من اوایل قبل از خرید مشکل شما رو داشتم
ولی به جای سوال کردن نشستم تمام تاپیک رو خوندم
کلی تجربه به دست آوردم و جواب تمام سوال هایم رو گرفتم
من پیشنهاد میکنم صفحه ها رو save کن و در فرصت مناسب مطالعه کن
سلام
به روی چشم
ولی چون عجله ای بود ما هم یه کمی تنبلی مون گرفته بود:blush: :biggrin:
تجربه بدست آوردنو باهات هستم بد جور
به هر حال ممنون که هم راهنمایی کردی هم جلوی تنبلی ما رو گرفتی:) :biggrin: :happy:
soleares
16-02-2007, 07:04
چرا نمی شه بیش از 100 تا پیغام تو inbox داشت ؟
مموری هم خالیه ! خود گوشی هم خالیه خالیه !
من قبلا p910 داشتم 2000 تا تو اینباکسم داشتم یه بارم این پیغام رو نداد !
حالا میشه کاری کرد ؟
moslem.b
16-02-2007, 09:50
آقا صدای 810 از 700 کمتره ؟
hani_death
17-02-2007, 01:49
اونهایی هم که میگفتن گوشی ما ریجستر اصلی وقتی میخواستم باهاشون شرط کنم که اگر اصلی نبود پس میارم ، یا میزدن زیرش یا میگفتن ما اصلا فاکتور نمیدیم .
خیلی از گوشی ها هر سه تا شماره سریالشون میخونه ولی بازم چنج شده است . برچسبها رو پرینت کرده بودن . راه شناختش اینه گوشی رو فلش کنی اگر رجیستر پروند تقلبی بوده .
فقط یک جا رجیستر اصلی داشت که اونم فقط با گارانتی میفروخت . 330 تومن . یعنی 70 تومن بالای قیمت .
:tongue: نتیجه اخلاقی: :evil: سگ توی روح شبکه ارتباطات سیار:puke: و وزارت بازرگانی:puke: که هر چی میکشیم از ایناس و البته آقا زاده ها و کله گنده ها:puke: .
واقعا به همه دوستان خسته نباشید می گم
والا از اینجا دزد بازار تر جایی رو دیدین؟:puke:
حالا ما چیکار کنیم؟:sad:
یعنی برچسب پرینت می گیرن می زنن رو باطری؟ جالبه!!!!!!!!
دوستان لطف کنن بگن بالاخره باطری باید مال مالزی باشه یا چین؟؟؟ یعنی کدوم بهتره؟
من تو شمال w810 بدون گارانتی و ریجستر اصلی قیمت گرفتم 280
بنظر شما قیمتش همینه؟ یا زیاده؟
لطف کنین زودتر جواب بدین خیلی عجله ایه
خیلی ممنون:)
nakhordemast
17-02-2007, 09:13
اونهایی هم که میگفتن گوشی ما ریجستر اصلی وقتی میخواستم باهاشون شرط کنم که اگر اصلی نبود پس میارم ، یا میزدن زیرش یا میگفتن ما اصلا فاکتور نمیدیم .
واقعا به همه دوستان خسته نباشید می گم
والا از اینجا دزد بازار تر جایی رو دیدین؟:puke:
حالا ما چیکار کنیم؟:sad:
یعنی برچسب پرینت می گیرن می زنن رو باطری؟ جالبه!!!!!!!!
دوستان لطف کنن بگن بالاخره باطری باید مال مالزی باشه یا چین؟؟؟ یعنی کدوم بهتره؟
من تو شمال w810 بدون گارانتی و ریجستر اصلی قیمت گرفتم 280
بنظر شما قیمتش همینه؟ یا زیاده؟
لطف کنین زودتر جواب بدین خیلی عجله ایه
خیلی ممنون:)
دزد بازاره آقا اونم چه جور.
قیمتش همینه یا شایدم بیشتر.
باطری چینی باشه . در ضمن برچسب رو روی باطری نمیزنن میزنن روی بدنه گوشی .
همون جور که گفتم بهشون شرط کن که بعد از فلش کردن رجیستر نپرونه
اگه اصلی بود یدونه هم واسه ما بگیر :sad:
marmolak
17-02-2007, 10:13
من دیروز یه دونه گرفتم 248 تومان البته ساخت مالزی با باتری چینی. در ضمن رجسترش هم به صورت دستیه بوده و کد گوشی رو عوض کردن ،ولی یه چیزی من اونه بانه گرفتم تو استان کردستان که مرزه حالا نمیدونم بقیه جاها چطوریه!!!
PARADISE
17-02-2007, 12:55
سلام به همگی
می خواستم بدونم که این فلاش دوربینش چه جوری کار میکنه؟ یعنی چی کار باید بکنم که موقع عکس گرفتن فلاش بزنه؟
ایا میشه به صورت automatic تنظیم کرد یا نه؟ یعنی اگه شب بود خودش تشخیص بده احتیاج به فلاش داره یا نه
از همگی ممنونم.
شفافیت lcd رو کم کن بزار روی 70 درصد
ویبره رو هم بردار
صدای زنگت رو هم بزار روی 60 درصد
این جوری کمتر باطری خالی میکنه
حرف میزنی ها صدای زنگ این گوشی روی 100% توی خیابون به زور شنیده می شه بعد میگی بزار رو 60% بعد ویبره رو هم بردار ;) ;) :laughing:
شفافیت lcd من روی 50 % بازم خیلی خوبه مصرف باتزی رو هم تا حدودی پایین میاره ولی تنها چیزی که باتری خوره داره والکمنشه اگرم میخوایین آهنگ گوش کنید با هندزوری گوش کنید . اگر کلا" آهنگ گوش کردنو بی خیال بشید تا 5 روزم شارژ نگه میداره
صدای 700 با 810 توی پخش موزیک فرق زیادی ندارن ( یک خورده 700 بلندتره ) ولی توی صدای زنگ w700 واقعا" از 810 بلندتره ...
سلام به همگی
می خواستم بدونم که این فلاش دوربینش چه جوری کار میکنه؟ یعنی چی کار باید بکنم که موقع عکس گرفتن فلاش بزنه؟
ایا میشه به صورت automatic تنظیم کرد یا نه؟ یعنی اگه شب بود خودش تشخیص بده احتیاج به فلاش داره یا نه
از همگی ممنونم.
یعنی شما هنوز نمیدونی چه جوری فلاشو روشن کنی :ohno: * رو فشار بدی فلاش روشن میشه
خودش تشخیص بده احتیاج به فلاش داره یا نه رو هم نداره
PARADISE
17-02-2007, 16:23
چه جوری میشه گوشی که میره تو حالت standby اون ساعتش که کمرنگ هم هست بیاد؟؟؟
masoud_ac
17-02-2007, 17:15
بعد از یک روز تمام از طلوع تا غروب پرسه زدن در بیش از 200 مغازه موبایل فروشی در سطح شهر شیراز به این نتیجه رسیدم که حتی 1 عدد موبایل سونی اریکسون دبلیو هشتصد و ده رجیستر اصلی پیدا نمیشه . اونهایی هم که میگفتن گوشی ما ریجستر اصلی وقتی میخواستم باهاشون شرط کنم که اگر اصلی نبود پس میارم ، یا میزدن زیرش یا میگفتن ما اصلا فاکتور نمیدیم .
حالا من چیکار کنم .:sad: :sad: :sad:
دوستان شیرازی راهنمایی کنید لطفا
به نظر من بگردي و يه گوشي پيدا كني كه با نشوني هايي كه دادم پيدا كني با ارزونترين قيمت بخري هر موقه مخابرات اعلام كرد كه گوشي گمرك ميكنه بري 10/15 هزار تومن بدي و رجستر اصليش كني منم واسه اين يكي گوشيم همين كار و كردم W810i قبليم رجستر اصلي بود ولي با اين يكي كه رجستر دستي هست هيچ فرقي نميكنه مهم اينه كه سريال پشت گوشي با پشت كارتون يكي باشه اين خيلي مهمه چون شايد خدايي نكرده اون شماره اي كه توي گوشيتون هست مال يكي ديگه باشه اونوقت شما با داشتن كارتون گوشي ميتونيد ادعا كنيد كه گوشي مال خودتون
يكي بودن شماره سريال پشت گوشي با پشت كارتون
masoud_ac
17-02-2007, 17:20
آقا صدای 810 از 700 کمتره ؟
يه مقدار كمتره اما كيفيت صدا در W810i بهتره اگه دقت كني صدا هاي ريز هم بهت نشون ميده
masoud_ac
17-02-2007, 17:41
بابا الان گوشي W810 اصلي مشخصاتش اينه كه كم گير مياد
گوشي معمولاً مشكي رنگ ساخت مالزي
رم 512آبي رنگ(به جز اين تقلبي چون مالزي فقط رم ابي رنگ ساخت چين روي گوشي هاش گزاشته)
باطري كره تمام شده مالزي(باطري باز هم مالزي باطري اين گوشي رو از كره گرفته باطري هاي چين چون از كيفيت كمي برخوردار هستند شارژ كمي نگه ميدارن و اون تقلبي ها هم نوشته كه باطري چين تمام شده مالزي تقلبي)
صفحه كليد كاملاً اينگليسي(فقط انگليس)
ربان گوشي انگليس اسپانيا فرانسه(به جز اين گوشي دست كاري شده)
جلد گوشي مشكي سفيد
دفترچه راهنما انگليس اسپانيا فرانسه
داشتن كابل USB كابل دوم براي ضبط و كابل Mp3
دوستان گوشي W810i به جز اين مشخصات گوشي دستكاري شده و ادعاي اصلي بودن گوشي را نداشته باشند
PARADISE
17-02-2007, 18:28
چرا کسی جواب منو نمیده
PARADISE
17-02-2007, 18:29
چرا کسی جواب منو نمیده
Doyenfery
18-02-2007, 00:30
چرا کسی جواب منو نمیده
عزیز منظورت دقیقا چیه؟!
اگه می خوای بدون روشن شدن صفحه یه لحظه ساعتو ببینی خب دکمه + - رو بزن..
بازم اگه بیشتر توضیح بدی شاید بهتر بتونم کمکت کنم..
nakhordemast
18-02-2007, 01:05
بابا الان گوشي W810 اصلي مشخصاتش اينه كه كم گير مياد
گوشي معمولاً مشكي رنگ ساخت مالزي
رم 512آبي رنگ(به جز اين تقلبي چون مالزي فقط رم ابي رنگ ساخت چين روي گوشي هاش گزاشته)
باطري كره تمام شده مالزي(باطري باز هم مالزي باطري اين گوشي رو از كره گرفته باطري هاي چين چون از كيفيت كمي برخوردار هستند شارژ كمي نگه ميدارن و اون تقلبي ها هم نوشته كه باطري چين تمام شده مالزي تقلبي)
صفحه كليد كاملاً اينگليسي(فقط انگليس)
ربان گوشي انگليس اسپانيا فرانسه(به جز اين گوشي دست كاري شده)
جلد گوشي مشكي سفيد
دفترچه راهنما انگليس اسپانيا فرانسه
داشتن كابل USB كابل دوم براي ضبط و كابل Mp3
دوستان گوشي W810i به جز اين مشخصات گوشي دستكاري شده و ادعاي اصلي بودن گوشي را نداشته باشند
داداش اصلا متوجه نمیشم. گوشی تقلبی یعنی چی؟ یعنی این تقلبیا کجا تولید میشه . تو اقغانستان؟ نا سلامتی گوشیه ها ... cd سیاوش قمیشی که نیست.
گوشی که گرفتم باطریش همون کره و ملالزیه (اصل!؟)
ولی خیلی ظاهرباطریه الکی به نظر میرسه . بر عکس شما که میگی اصلیه . ( قبول به حساب شما اصلیه)
قبلا یه گوشی داشتم باطریش چین - چین بود( تقلبی!؟) . دو روز یه بار شارژ میخواست . خیلی خوب بود . !!!!!!!واکمن و دوربین و این چیزا هم استفاده میکردم
اول که گوشی رو آورد رم مشکی بود( تقلبی!؟) بهش گفتم آبی میخوام آبی گذاشت روش ( اصلی!؟). گفت در هم بعضیاش آبیه بعضیاش مشکی
جلد گوشی هم سفیده . ( اصل ؟!)
دفتر چه هم فقط اینگیلیسی!( تقلبی!؟)
تم اوربیت هم کامل کار میکنه . کاملا مشکی با یه ویبره کوچولو و اون نوره که دورش میگرده ( اصل!؟)
حالا با این حساب اصله یا تقلب افغانستان؟;)
nakhordemast
18-02-2007, 01:12
به نظر من بگردي و يه گوشي پيدا كني كه با نشوني هايي كه دادم پيدا كني با ارزونترين قيمت بخري هر موقه مخابرات اعلام كرد كه گوشي گمرك ميكنه بري 10/15 هزار تومن بدي و رجستر اصليش كني منم واسه اين يكي گوشيم همين كار و كردم W810i قبليم رجستر اصلي بود ولي با اين يكي كه رجستر دستي هست هيچ فرقي نميكنه مهم اينه كه سريال پشت گوشي با پشت كارتون يكي باشه اين خيلي مهمه چون شايد خدايي نكرده اون شماره اي كه توي گوشيتون هست مال يكي ديگه باشه اونوقت شما با داشتن كارتون گوشي ميتونيد ادعا كنيد كه گوشي مال خودتون
اره برچسب گوشی و قوطی میخونه
PARADISE
18-02-2007, 08:39
عزیز منظورت دقیقا چیه؟!
اگه می خوای بدون روشن شدن صفحه یه لحظه ساعتو ببینی خب دکمه + - رو بزن..
بازم اگه بیشتر توضیح بدی شاید بهتر بتونم کمکت کنم..
یه لحظه نه می خوام بطور کامل ساعت ظاهر بشه.بدون زدن هیچ دگمه ای.
روی مدل های پایین که دیدم میشه مثل K 300
چطور شما ندیدین؟
تقریبا میشه گفت یه جورایی حالت SCREEN SAVER هست با این تفاوت که فقط ساعت نشون میده که بالا پایین میره
ahriman323
18-02-2007, 09:19
به نظر من اگه يه روزي گمرک يا مخابرات هم که بخوان ريجستر کنن حرف از 10 15 تومن نباشه:sad: تو اين مملکتي که ما داريم مطمئن باش که بيشتر از اينا تيغت ميزنن:blink:
Doyenfery
18-02-2007, 10:23
چطور شما ندیدین؟
تقریبا میشه گفت یه جورایی حالت SCREEN SAVER هست با این تفاوت که فقط ساعت نشون میده که بالا پایین میره
خوب اگه اسکرین سیورت رو نون باشه (Screen saver: none)
اتوتمات میفته تو حالت نمایش ساعت -و به قول شما ساعت در جا های مختلف صفحه بالا پایین میره
PARADISE
18-02-2007, 13:39
اتوتمات میفته تو حالت نمایش ساعت -و به قول شما ساعت در جا های مختلف صفحه بالا پایین میره
screen saver من در حالت none هستش ولی اثری از ساغت نیست
میشه راهنمایی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
PARADISE
18-02-2007, 13:58
درسته این امکان برای w810 نیست من هم امتحان کردم ...
PARADISE
18-02-2007, 15:00
پس من درست گفتم این امکان برای w810 وجود نداره؟
mostafa_khan
18-02-2007, 15:25
سلام بر همگيه ئوستان با صفا
عرضم يه حضورتون امروز مي خوام تقريبا بيشتر سوالهام رو يه جا بپرسم
مطمئنا سوال خيلي هاي ديگه هم هست:
1-انواع فرمت کردن و به صورت کامل اگه مي دونيد توضيح بدين و بگين فرمت ها با هم چه فرقي دارن؟؟مثلا يه فرمت و خودم بلدم اما تا حالا امتحانش نکردم و نمي دونم چه چيزايي رو فرمت مي کنه:اول کد*#0737# رو از راست به چپ وترد مي کنيم بعدش هم اعداد 1 تا 5 رو مي زنيم
ايا اصلا درست گفتم؟خوب حالا مثلا اين فرمت کردن با فرمت کردن که وصل کنم به pc و اونجوري فرمت کنم چه فرقي مي کنه؟بقيه فرمت ها رو هم بگين لطفا
2-فرق شازر اصل با غير اصل چيه...ايا تفاوت قيمت دارن؟چقدر؟حالا اگه اصل نباشه چه اتفاقي ممکنه بيفته؟
3-همين سوالم درباره ي باطري دارم..مثلا ديروز با يه باطري مواجه شدم که زده بود ساخت زاپن..از طرفي همه جا ميگن باطريه اصل اون باطري هستش که ساخت و پايانش با چين باشه..حالا فرق انها با هم در چي هستش؟تفاوت قيمتيشون چقدره؟اون قدري هست که روش وسواس داشته باشيم و فرضا موقعه ي خريد اين رو ملاک قرار بديم؟؟؟
4-فرمت کردن باaster reset فرق داره؟الان احساسا مي کنم کمک و فقط کمي از سرعت گوشيم کم شده...الان بايد مستر ريستش کنم؟
5-چون يه بار پيامد مستر ريست و چشيدم و مي دونم يه سري از چيزا رو پاک مي کنه مي خوام اين بار قبلش يه بک اپ بگيرم با برنامه يmyphoneexplorer و بعد با خيال راحت مستر ريستش کنم..اما بلد نيستم...لطفا بگين چه جوري بايد اين کار رو انجام بدم؟؟؟
6-موقعه ي خريد گوشيه دست دوم مي شه فهميد که قاب فابريکه يا نيست؟
7-يه جاي يکي از دوستان نوشته بود که با وارد کردن اين کد*#92702689#ميشه تو اکثر گوشي ها يه سريال و تاريخ ساخت گوشي پي برد...گوشيه من دبليو 810 هستش..اين کد که واسه من جواب نداد...ايا اشتباه وارد کردم؟يا اين که اين کد روي گوشي هاي SEکلا جواب نمي ده؟
8-يه کدي هست متاسفانه الان خاطرم نيست...تقريبا اينجوريه:**>>*؟...يه همچين کدي که ميگن بزني وارد منوي مخفيه گوشي مي شي...اولا کد رو بگين بعد دقيقا بگين چه جوري واردش کنيم...يادمه اون موقع که اين کدم حفظ بودم نتونستم ازش استفاده کنم...نميدونم اشتباهم کجا بود اما من که نتونستم
9-گوشيه من چنج شدست؟امي دونم اگه بخوام اپديت يا فلشش کنم سريالش مي پره..سوالم اينجاست ايا ريسکش مي ارزه ببرم واسم فلشش کنن؟ و بعد اينکه بعد اينکه فلش شد و حالا که دوباره بايد يه سريال بدن تا وارد شبکه بشه ايا مي شه همون سريالي که پريده رو بهش داد؟يا اينکه نه ديگه بايد يه سريال ديگه بهش داد؟
10-حداکثر ميزان خسارت ناشي از فلش کردن براي يه گوشيه چنج شده مثل مال من چقدره؟
دوستان هر کدوم از سوال رو مي دونن لطفا خيلي دقيق توضيح بدن که اين سوالات تقريبا تماميه سوالتيه که تو کلوب هاي مختلف پرسيده مي شه
شاد باشيد:)
nakhordemast
18-02-2007, 20:57
توی دبلیو500 و بعضی گوشی های دیگه یه حالت سومی هم هست که ساعت رو نشون میده که توی 810 این حالت رو نداره . به خاطر مصرف زیاد باطری. البته اگر امتحان کنی پشیمون میشی و خودت برش میداری چون خیلی باطری میسوزونه!:thumbsdow
nakhordemast
18-02-2007, 21:09
سلام بر همگيه ئوستان با صفا
عرضم يه حضورتون امروز مي خوام تقريبا بيشتر سوالهام رو يه جا بپرسم
مطمئنا سوال خيلي هاي ديگه هم هست:
1-انواع فرمت کردن و به صورت کامل اگه مي دونيد توضيح بدين و بگين فرمت ها با هم چه فرقي دارن؟؟مثلا يه فرمت و خودم بلدم اما تا حالا امتحانش نکردم و نمي دونم چه چيزايي رو فرمت مي کنه:اول کد*#0737# رو از راست به چپ وترد مي کنيم بعدش هم اعداد 1 تا 5 رو مي زنيم
ايا اصلا درست گفتم؟خوب حالا مثلا اين فرمت کردن با فرمت کردن که وصل کنم به pc و اونجوري فرمت کنم چه فرقي مي کنه؟بقيه فرمت ها رو هم بگين لطفا
2-فرق شازر اصل با غير اصل چيه...ايا تفاوت قيمت دارن؟چقدر؟حالا اگه اصل نباشه چه اتفاقي ممکنه بيفته؟
3-همين سوالم درباره ي باطري دارم..مثلا ديروز با يه باطري مواجه شدم که زده بود ساخت زاپن..از طرفي همه جا ميگن باطريه اصل اون باطري هستش که ساخت و پايانش با چين باشه..حالا فرق انها با هم در چي هستش؟تفاوت قيمتيشون چقدره؟اون قدري هست که روش وسواس داشته باشيم و فرضا موقعه ي خريد اين رو ملاک قرار بديم؟؟؟
4-فرمت کردن باaster reset فرق داره؟الان احساسا مي کنم کمک و فقط کمي از سرعت گوشيم کم شده...الان بايد مستر ريستش کنم؟
5-چون يه بار پيامد مستر ريست و چشيدم و مي دونم يه سري از چيزا رو پاک مي کنه مي خوام اين بار قبلش يه بک اپ بگيرم با برنامه يmyphoneexplorer و بعد با خيال راحت مستر ريستش کنم..اما بلد نيستم...لطفا بگين چه جوري بايد اين کار رو انجام بدم؟؟؟
6-موقعه ي خريد گوشيه دست دوم مي شه فهميد که قاب فابريکه يا نيست؟
7-يه جاي يکي از دوستان نوشته بود که با وارد کردن اين کد*#92702689#ميشه تو اکثر گوشي ها يه سريال و تاريخ ساخت گوشي پي برد...گوشيه من دبليو 810 هستش..اين کد که واسه من جواب نداد...ايا اشتباه وارد کردم؟يا اين که اين کد روي گوشي هاي SEکلا جواب نمي ده؟
8-يه کدي هست متاسفانه الان خاطرم نيست...تقريبا اينجوريه:**>>*؟...يه همچين کدي که ميگن بزني وارد منوي مخفيه گوشي مي شي...اولا کد رو بگين بعد دقيقا بگين چه جوري واردش کنيم...يادمه اون موقع که اين کدم حفظ بودم نتونستم ازش استفاده کنم...نميدونم اشتباهم کجا بود اما من که نتونستم
9-گوشيه من چنج شدست؟امي دونم اگه بخوام اپديت يا فلشش کنم سريالش مي پره..سوالم اينجاست ايا ريسکش مي ارزه ببرم واسم فلشش کنن؟ و بعد اينکه بعد اينکه فلش شد و حالا که دوباره بايد يه سريال بدن تا وارد شبکه بشه ايا مي شه همون سريالي که پريده رو بهش داد؟يا اينکه نه ديگه بايد يه سريال ديگه بهش داد؟
10-حداکثر ميزان خسارت ناشي از فلش کردن براي يه گوشيه چنج شده مثل مال من چقدره؟
دوستان هر کدوم از سوال رو مي دونن لطفا خيلي دقيق توضيح بدن که اين سوالات تقريبا تماميه سوالتيه که تو کلوب هاي مختلف پرسيده مي شه
شاد باشيد:)
همه این حرفها صدها بار گفته شده و هر بار صدها پست در موردش نوشته شده . به خورده وقت بذاری همشو پیدا میکنی
7 و 8 . ببین این کد رو بزن همه چیز همینجایت . راست.ستاره.چپ.چپ.ستاره.چپ.ست اره
9 . ریسک چی می ارزه . به چی میارزه؟ اصلا با چه هدفی میخای فلش کنی؟ من چه میدونم گوشیت چشه که میخای فلشش کنی! اگر حوصله ات سر رفته واسه قشنگی میخای فلش کنی نمی ارزه.
باید سریال 810 بهش بدی هم قبلی خودش میشه هم جدید.
10 . 2000 تومان برای چنج imei
nakhordemast
18-02-2007, 21:17
:sad: در مرود صدا خداییش دبلیو پونصد و پنجاه قبلیم از این 810 هم کیفیت صداش و هم بلندی صداش بهتر بود . این 810 با این همه تبلیغات نا امیدم کرد .
hani_death
19-02-2007, 01:46
دزد بازاره آقا اونم چه جور.
قیمتش همینه یا شایدم بیشتر.
باطری چینی باشه . در ضمن برچسب رو روی باطری نمیزنن میزنن روی بدنه گوشی .
همون جور که گفتم بهشون شرط کن که بعد از فلش کردن رجیستر نپرونه
اگه اصلی بود یدونه هم واسه ما بگیر :sad:
من امروز یه جایی قیمت گرفتم ریجستر دستی 275 می گفت ریجستر اصلی بدون گارانتی 10 تومن بیشتره
بنظر شما کلکی تو کارشه؟
شما دستور بده من 10 تا برات می گیرم یکی چه قابل داره؟:biggrin: :happy:
ممنون که کمکم کردی
موفق باشی
mostafa_khan
19-02-2007, 09:00
همه این حرفها صدها بار گفته شده و هر بار صدها پست در موردش نوشته شده . به خورده وقت بذاری همشو پیدا میکنی
7 و 8 . ببین این کد رو بزن همه چیز همینجایت . راست.ستاره.چپ.چپ.ستاره.چپ.ست اره
9 . ریسک چی می ارزه . به چی میارزه؟ اصلا با چه هدفی میخای فلش کنی؟ من چه میدونم گوشیت چشه که میخای فلشش کنی! اگر حوصله ات سر رفته واسه قشنگی میخای فلش کنی نمی ارزه.
باید سریال 810 بهش بدی هم قبلی خودش میشه هم جدید.
10 . 2000 تومان برای چنج imei
دوست عزیز اگه قبل نوشتن این مسیج با کسی دعوات شده...به خدا تقصیر من نیست..چرا می زنی؟:ohno:
شما دیگه کم لطفی کردی.. من ماه هاست صفحه به صفحه ی تاپیک های اینجا رو می خونم...این سوال ها رو بعد خوندن مطالب دارم می پرسم...مثلا اگه جایی بهم نشون بدی که به طور کامل دربازه ی فرمت و انواعش صحبت شده باشه من حاضرم 2 روز دستامو بالا بگیرم و یک لنگی وایسم!!!تازه سوالام همچینم اماتور گونه نبوده...اگه به صفحات قبل نگاه کنی پر از مسیج هایی مثل اینه:اقا از کجا بفهمیم گوشیمون رجیستر شدست؟:blink:
بله قبول دارم سوال 7و8 بی مورد بود....
9-همه چیز گفتی اما اخرشم حداکثر ریسک رو نگفتی...اخه من بارها شنیدم که گوشی بعد فلش دیگه روشن نشده:blink: خوب اگه اینجوری باشه که عمرا نمی ارزه
بقیه سوالهام که هنوز بی جواب موندن...شاید صاحب این تاپیک بیاد دست ما رو هم بگیره....امین:rolleye:
شاد باشید
mostafa_khan
19-02-2007, 09:07
:sad: در مرود صدا خداییش دبلیو پونصد و پنجاه قبلیم از این 810 هم کیفیت صداش و هم بلندی صداش بهتر بود . این 810 با این همه تبلیغات نا امیدم کرد .
خوب اگه از صدای کم 810 خبر نداشتی حق داری اینجوری نا امید شی...550 اصلا بلندی صداش معروف تو سری دبلیو و دقیقا 810 نقطه ی مقابلشه که کمترین صدا رو داره البته تو سری دبلیو...چون یه گوشی دیگه هم هست که صداش از 810 کمتره:tongue: فکر کن:blink:
nakhordemast
19-02-2007, 18:35
من امروز یه جایی قیمت گرفتم ریجستر دستی 275 می گفت ریجستر اصلی بدون گارانتی 10 تومن بیشتره
بنظر شما کلکی تو کارشه؟
شما دستور بده من 10 تا برات می گیرم یکی چه قابل داره؟:biggrin: :happy:
ممنون که کمکم کردی
موفق باشی
دمت گرم و سرت خوش باد.
ببین بهت فاکتور معتبر میده یا نا . بعد بگو من فلش میکنم اگر رجیستر پروند برمیگردون. . این تنها راه فهمیدنه!
nakhordemast
19-02-2007, 18:43
خوب اگه از صدای کم 810 خبر نداشتی حق داری اینجوری نا امید شی...550 اصلا بلندی صداش معروف تو سری دبلیو و دقیقا 810 نقطه ی مقابلشه که کمترین صدا رو داره البته تو سری دبلیو...چون یه گوشی دیگه هم هست که صداش از 810 کمتره:tongue: فکر کن:blink:
اره خبر داشتم اما همه میگفتن در عوض وضوح و شفافیت صدا خداس! هم تو اسپیکر هم تو هدفون. اما شفافیت و کیفیت 550 بهتر بود . من موندم چجوری شده گوشی موزیک سال
nakhordemast
19-02-2007, 18:44
اره خبر داشتم اما همه میگفتن در عوض وضوح و شفافیت صدا خداس! هم تو اسپیکر هم تو هدفون. اما شفافیت و کیفیت 550 بهتر بود . من موندم چجوری شده گوشی موزیک سال.
اما از حق نمیشه گذشت تو آنتن دهی حرف نداره .
nakhordemast
19-02-2007, 18:49
دوست عزیز اگه قبل نوشتن این مسیج با کسی دعوات شده...به خدا تقصیر من نیست..چرا می زنی؟:ohno:
شما دیگه کم لطفی کردی.. من ماه هاست صفحه به صفحه ی تاپیک های اینجا رو می خونم...این سوال ها رو بعد خوندن مطالب دارم می پرسم...مثلا اگه جایی بهم نشون بدی که به طور کامل دربازه ی فرمت و انواعش صحبت شده باشه من حاضرم 2 روز دستامو بالا بگیرم و یک لنگی وایسم!!!تازه سوالام همچینم اماتور گونه نبوده...اگه به صفحات قبل نگاه کنی پر از مسیج هایی مثل اینه:اقا از کجا بفهمیم گوشیمون رجیستر شدست؟:blink:
بله قبول دارم سوال 7و8 بی مورد بود....
9-همه چیز گفتی اما اخرشم حداکثر ریسک رو نگفتی...اخه من بارها شنیدم که گوشی بعد فلش دیگه روشن نشده:blink: خوب اگه اینجوری باشه که عمرا نمی ارزه
بقیه سوالهام که هنوز بی جواب موندن...شاید صاحب این تاپیک بیاد دست ما رو هم بگیره....امین:rolleye:
شاد باشید
معذرت. اعصابم خورد بود که توی این دزد بازار میخان سرت کلاه بذارن و نمیشه یه خرید ساده کرد.
اصلا همچین چیزی نیست که بعد فلش روشن نشه . مگر اینکه گوشیت واقعا مشکل داشته باشه.
salammorteza
20-02-2007, 08:30
از كجا ميشه قابشو گير اورد ؟ من قاب w800رو روش گذاشتم.
mostafa_khan
20-02-2007, 09:20
جانم؟یعنی چی؟فکر کنم هیچی رو تو این موبایل فروشی ها نشه گیر اورد قاب رو می شه...همه جا ریخته:blink:
دوست خوبم doneyfery واقعاً اگه نباشي جات خاليه
ممنونم از توضيحاتت
برنامه مديريت برنامه MobyExplorer v2.1 full رو دانلود كردم و فايل اجرايي نداره براي نصب روي كامپيوتر. در ضمن اون دستوري رو كه دادي انجام دادم و باز هم فرمت نشدن
چه كنم عزيز؟!!!
کسی میتونه به من بگه از کجت میتونم قاب سفید پیدا کنم؟
هر جا داره میگه 27 تومن
یعنی گوشیهای دیگه با 4-5 تومن قاب میگیرن حالا من واسه 810 باید 27 تومن بدم؟
masoud_ac
21-02-2007, 22:33
چرا کسی جواب منو نمیده
اين گوشي مثل K510يا .......... نيست كه در هنگام خاموش شدن Lcd ساعت كمرنگي مشاهده شود اگر هم داشته باشه من نميدونم و نديدم
masoud_ac
21-02-2007, 23:02
چطور شما ندیدین؟
ميدونم عزيزه من من تو W810iنديدم
ولي مدل K300 ,k510و ......... تو قسمت اسكرين سيورشون داره اما اين گوشي نديدم(نداره احتمالاً)
masoud_ac
21-02-2007, 23:17
اره خبر داشتم اما همه میگفتن در عوض وضوح و شفافیت صدا خداس! هم تو اسپیکر هم تو هدفون. اما شفافیت و کیفیت 550 بهتر بود . من موندم چجوری شده گوشی موزیک سال.
اما از حق نمیشه گذشت تو آنتن دهی حرف نداره .
آقا W810هم كيفيت صداش از همه بهتره هم صفحه نمايش من W550 هم داشتم ولي زياد خوشم نيومد اما W900 چيزي ديگست
كيفيت صدا رو هندزفري امتحان كن تا كيفيت دستت بياد انتن دهي يه خورده از Nokia بهتره تو زير زمين يا بين دوتا آنتن BTS امتحان كن Nokia يكي دوتا ميكنهW810 دوتا سه تا ميكنه البته به جز 1100 چون واقعاً آنتن ميده
masoud_ac
21-02-2007, 23:27
راست ميگي قابش گير نمياد وقتي هم گير مياد يا گرونه يا رنگ مورد علاقه نيست من كه خودم مغازه دارم و از بازار خبر دارم قاب اصلي 16000 تومن و قاب معمولي 4000تومن من قاب اصلي اووردم كسي نميخره و معمولي هم اووردم كسي خوشش نمياد من چه كار كنم
معمولاً قاب هاي سوني اريكسون هم رنگ قاب خود گوشي هست زياد خودتون رو خسته نكنيد
masoud_ac
21-02-2007, 23:30
آقا W810هم كيفيت صداش از همه بهتره هم صفحه نمايش من W550 هم داشتم ولي زياد خوشم نيومد اما W900 چيزي ديگست
كيفيت صدا رو هندزفري امتحان كن تا كيفيت دستت بياد انتن دهي يه خورده از Nokia بهتره تو زير زمين يا بين دوتا آنتن BTS امتحان كن Nokia يكي دوتا ميكنهW810 دوتا سه تا ميكنه البته به جز 1100 چون واقعاً آنتن ميده
Doyenfery
22-02-2007, 02:59
برنامه مديريت برنامه MobyExplorer v2.1 full رو دانلود كردم و فايل اجرايي نداره براي نصب روي كامپيوتر. در ضمن اون دستوري رو كه دادي انجام دادم و باز هم فرمت نشدن
چه كنم عزيز؟!!!
اسم و پسوند این فایلی که پاک نمیشه چی هست؟
برنامه MobyExplorer شامل دو فایله Jar و Jad هستش که باید هردو نصب شن و ابتدا فایل با پسوند Jad.
mostafa_khan
22-02-2007, 10:33
بله همه برتری های دبلیو 900 رو می دونن اما مسئله اینجاست که قیمتش نمی صرفه..فرضا واسه یه صدا 600 تومن بدی....اونم چی؟600 بدی اخرشم یه گوشی بدون سیستم عامل بگیری...به نظر من که مسخرست...با این قیمت می شهp 990 و یا اصلا ppc گرفت...یه کلام کسی دبلیو 900 می گیره که یا پولش زیادی کدره یا چیزه زیادی از گوشی های هم قیمتش نمی دونه
شاد باشید:rolleye:
سلام دوستان.
من یکشنبه میخوام برم یک w810 بگیرم.
لطفا تمامی نکات و چیزهایی که موقع خرید باید امتحان کنم رو برام توضیح بدین.
وسایل داخل جعبه چه چیز هایی هست؟
درسته که میگن سریال گوشی چنج شده رو پرینت میکنن و میچسبونن روی جعبه و زیر باتری تا مردم رو گول بزنند؟
من یک گوشی دیدم که وقتی کد 06 رو میزدم سریالی که نشون میداد دو رقم بیشتر از سریال زیر باتری بود. آیا این مشکل داره؟
کلا وقتی شما بخوای یک w810 بگیرید چه چیز هاییش رو چک میکنید؟
ممنون...
Doyenfery
23-02-2007, 03:08
Momy explorer.jad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Moby Explorer.jav ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ahriman323
23-02-2007, 11:25
سلام دوستان.
درسته که میگن سریال گوشی چنج شده رو پرینت میکنن و میچسبونن روی جعبه و زیر باتری تا مردم رو گول بزنند؟
من یک گوشی دیدم که وقتی کد 06 رو میزدم سریالی که نشون میداد دو رقم بیشتر از سریال زیر باتری بود. آیا این مشکل داره؟
ممنون...
:cool: تائيد ميشههرچند که چند بار گفته شده اگه يک بار کامل جواب بدين ممنون ميشم:rolleye: :)
ahriman323
23-02-2007, 11:26
سلام دوستان.
ممنون...
:cool: تائيد ميشههرچند که چند بار گفته شده اگه يک بار کامل جواب بدين ممنون ميشم:rolleye: :)
doyenfox
23-02-2007, 13:14
سلام دوستان من...
والله اگه يه كم به صفحات گذاشته نگاه كنيد همه چي به طور واضح و كامل توسط دوستان گفته شده....
ولي در كل
توي جعبه :
يك عدد گوشي
كابل يو اس بي
كانورتور رم
شارژر
كابل آ-يو-ايكس
هندز فري
سيدي
دفترچه
و يه كم مقوا!
داخل گوشي يك عدد رم 512 هستش كه آبيش ميگن اصل هستش...
گوشي بايد مال مالزي باشه...
براي تست گوشي از اين دستور استفاده كن :
راست-ستاره-چپ چپ - ستاره-چپ-ستاره(بدون فاصله و خط تيره از راست به چپ بزن)
بعدش در منوي ظاهر شده برو داخل : سرويس تست
اونجا تمام چيزاهايي كه لازمه تست بشن رو ميتوني تست كني.
در مورد سريال نامبر و اون دو رقم آخر ميگن كه اون مال مدل گوشي هاي سوني اريكسونه يعني تعيين كننده ي مدلشه(شايد اشتباه كرده باشم در اين زمينه)
اينا به ذهنم رسيد باز اگه چيزه ديگه اي خواستس بپرس...
ممنون.
در مورد پرینت کردن سریال چنج و چسبوندن اون چی؟ کسی نظری نداره؟
در مورد سريال نامبر و اون دو رقم آخر ميگن كه اون مال مدل گوشي هاي سوني اريكسونه يعني تعيين كننده ي مدلشه(شايد اشتباه كرده باشم در اين زمينه)
کس دیگه ای نظری نداره؟
doyenfox
24-02-2007, 12:02
در مورد پرینت کردن سریال چنج و چسبوندن من تا حالا چنين چيزي نديدم...
چون اگه اين كارو كنن خيلي تابلو ميشه...و فكر كنم بشه تشخيص داد هر چقدرم كه شبيهش دربيارن...
doyenfery عزيز : از لطف و محبت تو واقعاً ممنونم . من قبلا اين فايل رو داشتم ولي اصلاًنمي دونم از كجا شروع كنم و چيكار كنم تا نصب بشه . بايد رو كامپيوتر نصب بشه يا كپي بشه رو گوشي ؟ من شرمندتم . ناشيم ديگه ...
ضمناً اون فايل ها همشون ام پي تري هستن و فقط read only هستن كه پاك نمي شن و فضاي زيادي رو اشغال كردن روي حافظه خود گوشي .
بي صبرانه منتظرتم و باز هم ازت ممنونم
ممنون از دوستان بابت راهنمایی.
حالا کسی میتونه از تمامی وسایل داخل جعبه عکس بذاره ؟
Doyenfery
24-02-2007, 15:27
doyenfery عزيز : از لطف و محبت تو واقعاً ممنونم . من قبلا اين فايل رو داشتم ولي اصلاًنمي دونم از كجا شروع كنم و چيكار كنم تا نصب بشه . بايد رو كامپيوتر نصب بشه يا كپي بشه رو گوشي ؟ من شرمندتم . ناشيم ديگه ...
ضمناً اون فايل ها همشون ام پي تري هستن و فقط read only هستن كه پاك نمي شن و فضاي زيادي رو اشغال كردن روي حافظه خود گوشي .
بي صبرانه منتظرتم و باز هم ازت ممنونم
بطور کلی برایه نصب یک برنامه جاوا باید اونو تو حافظه گوشیتون (چه داخلی چه رم فرقی نمی کنه) بفرستید.
بعد از اون از تو گوشی توسط فایل منیجر میرید جایی که اون فایل رو ریختید , روی فایل که برید یه گزینه میبینی به نام Instal اونو انتخاب می کنی و پیغام ها رو دنبال می کنید تا برنامه کامل نصب شه.
به یه نکته توجه کن که هیچوقت رویه این فایلها (فایل هایه جاوا .jar) دابل کلیک نکن (تو کامپیوتر) و فقط اونارو کپی یا انتقال بده به گوشیت...
در مورد این فایل ها MP3:
فک کنم منظورتون این فایلاس...:El Trumpet , Greeting, Sony Ericsson و...
اینا پاک نمیشه!!
نه با My phone explorer نه با Pc Suit
البته بعضی از رینگ تون ها باMy phone explorer پاک میشن ولی توصیه نمی کنم اینکارو بکنی
چون اصلا حجمی ندارن (در حدود 1تا 1.5 مگ) نسبت به 20 مگ حافظه داخلی و 512 مگ رم این گوشی .
بازم سوالی بو د موردی نداره بپرس;)
dark fear
25-02-2007, 18:16
دو تا سوال ضرروری دارم :
1.رم w810 باید چه رنگ باشه شنیدم باید آبی باشه ولی آبی ها چینی هستند بعضی گوشی ها رم فابریکشون سیاه است و ژاپنی به چه دلیل و کدوم بهتره
2.قیمت یکی از این بلند گو های همراه رو میخام با این شرایط : کوچیک باشه صداش در حد 3250 (یکم بالا یکم پایین)
و کیفیتش از خود اسپیکر های گوشی بهتر نباشه ضعیف تر هم نباشه قیمتی زیر 30 تومان داشته باشه لطفا مدلش رو
هم بگید متشکرم
seyed1370
25-02-2007, 18:58
سلام اقا یکی از فامیلامون رفته افغانستان میگه و810 با قلم اونجا هست با قیمتی باور نکردنی !!!
شما شنیدین آیا دوسته ما درست میگه ؟؟؟
Doyenfery
25-02-2007, 22:42
1-رم 810 باید آبی باشه تا اصل باشه
سیاه رو مغازه دار رو گوشی میذاره جایه آبی می فروشه , چون آبی گرونتره!!!
2-یه سر به پاساژ کربلایی بزن (همشهری )چیزای خوبی می بینی زیاد قیمتی ندارن (زیر 30 تومان)
موفق باشی
Doyenfery
25-02-2007, 22:47
سلام اقا یکی از فامیلامون رفته افغانستان میگه و810 با قلم اونجا هست با قیمتی باور نکردنی !!!
شما شنیدین آیا دوسته ما درست میگه ؟؟؟
بعید می دونم دوسته من
چون اینا تو دوبی هم که کشور آزادیه (از لحاظ گمرک) اونقدرا تفاوت قیمت ندارن..
به عنوان مثال W700i تو ایران 240 تو دوبی 200 قیمت داره
حالا مگه اینکه گوشی ها سرقتی باشن........
افغانستان آخه کشور بی درو پیکریه;)
nakhordemast
26-02-2007, 03:51
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه هدست استریو بلوتوث با و810 سازگار هست یا نه ؟
:blush:
doyenfox
26-02-2007, 07:27
کسی میدونه هدست استریو بلوتوث با و810 سازگار هست یا نه ؟
:blush:
سلام دوست من...
تو همين صفحه كه خودت لينك دادي نوشته با چه گوشي هايي سازگاره :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعید می دونم دوسته من
چون اینا تو دوبی هم که کشور آزادیه (از لحاظ گمرک) اونقدرا تفاوت قیمت ندارن..
به عنوان مثال W700i تو ایران 240 تو دوبی 200 قیمت داره
حالا مگه اینکه گوشی ها سرقتی باشن........
افغانستان آخه کشور بی درو پیکریه;)
w900 توی ایران 520 تومن ولی توی دبی 390 تومن!
کسی قیمت قلم برای w810 داره؟! قیمت خود گوشی؟ (نو + دست دوم)
farid ejay
26-02-2007, 10:45
کسی تمی مانند تم equalizer که منو رو عوض کنه سرغ داره هر چه بیشتر بهتر:rolleye:
ahriman323
26-02-2007, 12:58
کسی تمی مانند تم equalizer که منو رو عوض کنه سرغ داره هر چه بیشتر بهتر:rolleye:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينجا شايد گيرت بياد
dark fear
26-02-2007, 14:36
میگم تو اهواز یا شهرای دیگه قاب ژله ای رنگی هست ؟ تو اینترنت w810 رو با قاب سیاه دیدم خیلی شیک شده بود
اگه خواستید عکس رو میذارم
mostafa_khan
26-02-2007, 14:53
قاب زله ایی که همه جا هست فقط چون الان دیگه قدیمی شده و همه جا کریستالی پر شده شاید سخت تر گیر بیاد...فوقش یه یکی سفارش می دی واست میاره دیگه
dark fear
26-02-2007, 15:11
یعنی شما قاب ژله ای رنگی دیدید ؟
برین تو گوگل جست و جوی تصویری در اندازه بزرگ صفحه 4 یه عکس داره ولی نمیدونم چرا وقتی کلیک میکنی باز نمیشه
حالا شما برین همون رو نگاه کنید
سلام.
من تصمیم دارم یک گوشی بخرم احتمالا w810i
1-از کجا بفهمیم گوشی w810i است یا w810؟
2- مدت فیلم برداری با این گوشی(w810i) چه قدر است؟آیا روشی هست که فیلم برداری نا محدود کرد؟
3- آیا از شرکت سونی اریکسون گوشی دیگری هست که با همه ی این امکانات ولی سیمبیان باشد؟(قیمت مهم نیست)(میدونم جاش اینجا نیست اما نمیدونم کجا باید مطرح کنم.لطفا جواب بدید)
4- آیا کسی میدونه که کجا باید در مورد پاکت پی سی qtek st200 که هم موبایله و هم کامپیوتر اطلاعات به دست بیاورم؟
انشاالله فردا یک گوشی بخرم .
پس لطفا زودتر راهنماییم کنید که حیاتیه.تا امشب تصمیمم رو بگیرم.
خیلی لازم دارم.
dark fear
26-02-2007, 18:28
سلام.
من تصمیم دارم یک گوشی بخرم احتمالا w810i
1-از کجا بفهمیم گوشی w810i است یا w810؟
2- مدت فیلم برداری با این گوشی(w810i) چه قدر است؟آیا روشی هست که فیلم برداری نا محدود کرد؟
3- آیا از شرکت سونی اریکسون گوشی دیگری هست که با همه ی این امکانات ولی سیمبیان باشد؟(قیمت مهم نیست)(میدونم جاش اینجا نیست اما نمیدونم کجا باید مطرح کنم.لطفا جواب بدید)
4- آیا کسی میدونه که کجا باید در مورد پاکت پی سی qtek st200 که هم موبایله و هم کامپیوتر اطلاعات به دست بیاورم؟
انشاالله فردا یک گوشی بخرم .
پس لطفا زودتر راهنماییم کنید که حیاتیه.تا امشب تصمیمم رو بگیرم.
خیلی لازم دارم.
1.توی سونی اریکسون مثل نوکیا با i و بدون i فرقی نداره i یعنی اینترنشنال (جهانی) یه c هم هست مخصوص چین
که فرقی با هم ندارن
3.2 ساعت است فکر نکنم بیشتر بشه (یعنی شما میخوای بیش از 3 ساعت فیلم بگیری)
3.اگه سیمبین میخوای w950 ولی دوربین نداره اگر هم قیمت مهم نیست سری p خوبه
ممنون.اما:
1- یک وقت دیدی خواستم بیشتر از 3 ساعت فیلم بگیرم .!!!چکار کنم؟
نقل قول:
.اگه سیمبین میخوای w950 ولی دوربین نداره اگر هم قیمت مهم نیست سری p خوبه
جواب من:من که گفتم مانند w810i باشد یعنی دوربینم داشته باشه و ....
در ضمن کدوم گوشی سری p بهتره؟
اگه تونستی جواب سوال 4 را هم بده.
در ضمن یک سوال دیگه:آیا بازی ها و نرم افزارها و... که در گوشی های جاواهست در گوشی های سیمبیان دار هم هست و میتوان ریخت
ممنون.
سلام دوستان.
من دیروز یه w810 گرفتم.
این قضیه 2 کابل و 1 کابل چیه؟
میشه یکی بگه 2 کابل منظور چه کابل هایی هست؟
سلام دوستان كسي در مورد براوزر اين گوشي اطلاعاتي نداره ؟
من با اين گوشي وقتي به اينترنت وصل ميشم مخصوصا سايتهاي فارسي
يه پيغام ميده صفه بزرگ است و امكان نمايش كل آن نميباشد
وقتي هم كه ok ميكني كل صفه ديده نميشه چيزي هم نيست كه ادامه صفه رو نشون بده
البته اين فقط براي سايتهاي فارسي هست ساتهاي انگليسي زبان اين مشكل رو ندارند
برنامه اپرا رو هم نصب كردم اينبار مشكل سايز صفه و اينها حل شده ولي فارسي رو درست نشون نيمده
مثلا امير رو مينويسه ري م ا بعد اين براي همه كلمات صادقه نه بعضي لطفا راهنمايي كنيد
nakhordemast
27-02-2007, 02:29
سلام دوست من...
تو همين صفحه كه خودت لينك دادي نوشته با چه گوشي هايي سازگاره :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب روی 810 هندزفری استریو بلوتوث نصب نمیشه که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه ما چیکار کنیم این سیم دراز هدست حسابی حالمو گرفته و دست و پامو به هم گره زده .
چه چاره ای بیندیشید اساتید.
ممنون.اما:
نقل قول:
در ضمن یک سوال دیگه:آیا بازی ها و نرم افزارها و... که در گوشی های جاواهست در گوشی های سیمبیان دار هم هست و میتوان ریخت
ممنون.
سلام.
آقا کسی مارو فراموش نکنه.لطفا جواب بدید.به احتمال زیاد امروز می روم گوشی بخرم.
mostafa_khan
27-02-2007, 14:17
ممنون.اما:
نقل قول:
ممنون.
1-تا جایی که من می دونم همین جوری خودش نامحدود هست تو 810 پس غصه شو نخور
اگه قیمت برات مهم نیست تو سریه دبلیو 810...850 و 900 همگی عالی هستن فقط می مونه بودجت که با توجه به اون یکی رو انتخاب می تونی کنی
متاسفانه تو انتظارات رو از گوشی نگفتی ...انواع گوشی رو می شه بهت پیشنهاد کرد اگه عشق عکاسی و فیلم برداری هستی برو کا 800 بگیر با دوربین 3/2 که خداست دیگه
اما اگه می پرسی کدوم گوشیه سری پی بهتره بدون در نظر گرفتن قیمت..خوب تابلوست دیگه 990 شاهکار سونی اریکسونه...اگه ریویوش رو هم خواستی یه سر بزن به تاپیک همه محصولات سونی اریکسون اونجا با بیشتر گوشی ها به صورت خیلی دقیق اشنا می شی
سوال اخرتم راحت می گم نمی دونم!!سوال منم هست...خودم فکر می کنم می شه!!;) البته برعکسش که تابلوست نمی شه:blink:
mostafa_khan
27-02-2007, 14:49
خوب روی 810 هندزفری استریو بلوتوث نصب نمیشه که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه ما چیکار کنیم این سیم دراز هدست حسابی حالمو گرفته و دست و پامو به هم گره زده .
چه چاره ای بیندیشید اساتید.
دقیقه متوجه نشدم...خوب یه هندزفری بلوتوث بگیر راحت شی...اره راست می گی منم خسته شدم فعلا دیگه ازش استفاده نمی کنم تا بتونم بلوتوثشو بگیرم..یکی دیدم اگه درست یادم باشه مدلش 435 یه همچین چیزی بود باهاش حال کردم...55 تومن می گفت طرف
ببینم اینجا چه خبره؟چیزای عجیب غریب ادم می شنوه!!!:ohno: از کی تا حالا 810 قلم دار شده که ما خبر نداریم؟؟؟:blink:
behzad1280
27-02-2007, 15:54
سلام
من حدود یک ماه میشه که w810 گرفتم و واقعاً راضیم
تنها مشکلی که دارم اینه که هر شب باید شارژ کنم
خیلی زیاد استفاده نمی کنم و لی باطری زود خالی می کنه
باطریش چینیه
آیا باطری های مالزیایی بهترن؟
سلام .
کسی تم جدید برای w810 سراغ داره ؟
در ضمن منم مشکل بهزاد رو دارم . لطفا توضیح بدید .
ممنون .
راستی صدای w810 رو میشه بیشتر کرد ؟؟
سلام دوستان.
من دیروز یه w810 گرفتم.
این قضیه 2 کابل و 1 کابل چیه؟
میشه یکی بگه 2 کابل منظور چه کابل هایی هست؟
کسی نمیدونه؟
mostafa_khan
27-02-2007, 17:19
کسی نمیدونه؟
شما صفحه های قبل مطالعه کن اگه گیر نیاوردین بپرسین.....
دوستی که گفتن باطریشونو هر روز شارز می کنن....ببینم روی باطری گوشیت چی نوشته؟باید ساخت و پایانش مال چین باشه...در مورد صدا هم نه اونجوری که خیلی تاثیر گذار باشه اما می تونی با اکولایزر کمی صداشو بلند تر کنی
khore mobile
27-02-2007, 18:30
من قبلا یه سوال کردم کسی جواب نداد.اینجا 2باره تکرار میکنم شاید جواب بگیرم:
من میخام واسه 810 هندزفری بلوتوث بگیرم.لطفا راهنمایی کنید در مورد مدلهایی که میتونه ساپورت کنه .
عزت مزید
ahriman323
27-02-2007, 19:14
سلام .
کسی تم جدید برای w810 سراغ داره ؟
در ضمن منم مشکل بهزاد رو دارم . لطفا توضیح بدید .
ممنون .
برو تو این سایت همه جور تمی هست
masoud_ac
27-02-2007, 19:18
ممنون.اما:
نقل قول:
ممنون.
من بیشتر از 3 ساعت هم فیلم گرفتم
گوشی w950 هم دارم 4GB حافظه خود گوشی هست با قیمت 670000 تومن
masoud_ac
27-02-2007, 19:19
سلام
من حدود یک ماه میشه که w810 گرفتم و واقعاً راضیم
تنها مشکلی که دارم اینه که هر شب باید شارژ کنم
خیلی زیاد استفاده نمی کنم و لی باطری زود خالی می کنه
باطریش چینیه
آیا باطری های مالزیایی بهترن؟
باطری کره تمام شده مالزی من که گفتم عزیزم قیمتش هم یه خورده بالا هست
masoud_ac
27-02-2007, 19:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لیستی از گوشی های LG سال 2007 کسی از این مدل ها تو ایران دیده
masoud_ac
27-02-2007, 19:25
masoud_ac
27-02-2007, 19:30
masoud_ac
27-02-2007, 19:31
masoud_ac
27-02-2007, 19:37
masoud_ac
27-02-2007, 19:41
masoud_ac
27-02-2007, 19:44
masoud_ac
27-02-2007, 19:48
masoud_ac
27-02-2007, 20:02
دکمه ها باید اینگلیسی باشند نه اینگلیس فارسی
اینم نشونه
masoud_ac
27-02-2007, 20:07
masoud_ac
27-02-2007, 20:09
دکمه ها کاملاً اینگلیسی نه اینگلیسی فارسی
masoud_ac
27-02-2007, 20:11
masoud_ac
27-02-2007, 20:15
گوشی n77نوکیا قادر به نشان دادن شبکه های تلویزیونی
masoud_ac
27-02-2007, 20:17
گوشی n93i با قابلیت کیفیت فیلم برداری در حد DVD
masoud_ac
27-02-2007, 20:26
masoud_ac
27-02-2007, 20:29
اینم نشونه
اولا فارسی نه , عربی (چون اگه حروف رو ببینید حروف گ-چ-پ-ژ رو نمیبینید)
دوما این گوشی هایی که حروف عربی روشون هست به سفارش امارات ساخته شده اند و به خاطر همین هم یک دفترچه تمام عربی داخل جعبه هست. ایران هم این گوشی ها رو از دبی وارد میکنه.
masoud_ac
27-02-2007, 20:31
masoud_ac
27-02-2007, 20:34
masoud_ac
27-02-2007, 20:37
اینم نشونه
دوما این گوشی هایی که حروف عربی روشون هست به سفارش امارات ساخته شده اند و به خاطر همین هم یک دفترچه تمام عربی داخل جعبه هست. ایران هم این گوشی ها رو از دبی وارد میکنه.
masoud_ac
27-02-2007, 20:46
نه نه نه عزیزم کاملاً در اشتباهی من خودم از بوشهر عموم از دبی و شوهر عمم از کویت گوشی آوردن به هیچ عنوان نه عربی بود نه فارسی و حتی زبان عربی یا فارسی هم رو هیچ کدومشون نصب نبوده
معمولاً این حرف ها رو مغازه دار ها میگن
عطر آن است که ببوید نه آن که عطار بگوید عزیزم من خودم مغازه دارم اکثر فامیلامون هم مغازه موبایل فروشی دارن
W810i که دست کاری نشده باشه باید زبان های اینگلیس اسپانیا فرانسه یا ایتالیا فقط نصب شده باشه
غیر از این گوشی دست کاری شده اگه دقت کنی گوشی GSM850 داره GSM850 آنتن BTS های آمریکا مجهز به این قابلیت هستند و این گوشی سفارش آمریکا و اروپا هست پس لطفاً اشتباه نکن
امید وارم ناراحت نشده باشی من فقط می خواستم دیگران هم با اطلا شن
masoud_ac
27-02-2007, 20:50
همین 3 / 4 زبان که گفتم دفتر همین ها هم باید دفتر چش باشه ما خدمون فارسیش و میزاریم تو جلدش میفروشیم این که دلیل نیست که کوشی سفارش ایران تازه ما خدمون پد فارسی میزاریم و گوشی رو فارسی میکنیم و بعد میفروشیم
تو رو خدا لج نکن باور کن
masoud_ac
27-02-2007, 20:52
masoud_ac
27-02-2007, 20:53
اینم گوشی از شرکت ASUS
masoud_ac
27-02-2007, 20:55
همین 3 / 4 زبان که گفتم دفتر همین ها هم باید دفتر چش باشه ما خدمون فارسیش و میزاریم تو جلدش میفروشیم این که دلیل نیست که کوشی سفارش ایران تازه ما خدمون پد فارسی میزاریم و گوشی رو فارسی میکنیم و بعد میفروشیم
تو رو خدا لج نکن باور کن
masoud_ac
27-02-2007, 20:56
نه نه نه عزیزم کاملاً در اشتباهی من خودم از بوشهر عموم از دبی و شوهر عمم از کویت گوشی آوردن به هیچ عنوان نه عربی بود نه فارسی و حتی زبان عربی یا فارسی هم رو هیچ کدومشون نصب نبوده
معمولاً این حرف ها رو مغازه دار ها میگن
عطر آن است که ببوید نه آن که عطار بگوید عزیزم من خودم مغازه دارم اکثر فامیلامون هم مغازه موبایل فروشی دارن
W810i که دست کاری نشده باشه باید زبان های اینگلیس اسپانیا فرانسه یا ایتالیا فقط نصب شده باشه
غیر از این گوشی دست کاری شده اگه دقت کنی گوشی GSM850 داره GSM850 آنتن BTS های آمریکا مجهز به این قابلیت هستند و این گوشی سفارش آمریکا و اروپا هست پس لطفاً اشتباه نکن
امید وارم ناراحت نشده باشی من فقط می خواستم دیگران هم با اطلا شن
عزیز چی داری میگی؟!
w810 کلا gsm850 رو ساپورت میکنه.
چه ربطی به سفارش آمریکا یا اروپا داره ؟!
nakhordemast
28-02-2007, 01:12
1-تا جایی که من می دونم همین جوری خودش نامحدود هست تو 810 پس غصه شو نخور
اگه قیمت برات مهم نیست تو سریه دبلیو 810...850 و 900 همگی عالی هستن فقط می مونه بودجت که با توجه به اون یکی رو انتخاب می تونی کنی
متاسفانه تو انتظارات رو از گوشی نگفتی ...انواع گوشی رو می شه بهت پیشنهاد کرد اگه عشق عکاسی و فیلم برداری هستی برو کا 800 بگیر با دوربین 3/2 که خداست دیگه
اما اگه می پرسی کدوم گوشیه سری پی بهتره بدون در نظر گرفتن قیمت..خوب تابلوست دیگه 990 شاهکار سونی اریکسونه...اگه ریویوش رو هم خواستی یه سر بزن به تاپیک همه محصولات سونی اریکسون اونجا با بیشتر گوشی ها به صورت خیلی دقیق اشنا می شی
سوال اخرتم راحت می گم نمی دونم!!سوال منم هست...خودم فکر می کنم می شه!!;) البته برعکسش که تابلوست نمی شه:blink:
بعضی برنامه های جاوا روی گوشی های سیمبیان اجرا میشه . که دیگه بستگی داره به ورژن جاوا گوشی مقصد . که باید هم خوان باشه دیگه . من امتحان کردم رو پی نهصد و ده . بعضیاش کار کرد بعضیاشم نه . روی موتورولا ( جاوا) هم امتحان کردم . بعضیاش کار کرد بعضیاش هنگ میشد. خوب به نظرم موقع نوشتن برنامه این مهمه که برای چه مدل گوشی نوشته میشه .
nakhordemast
28-02-2007, 01:15
من قبلا یه سوال کردم کسی جواب نداد.اینجا 2باره تکرار میکنم شاید جواب بگیرم:
من میخام واسه 810 هندزفری بلوتوث بگیرم.لطفا راهنمایی کنید در مورد مدلهایی که میتونه ساپورت کنه .
عزت مزید
توی سایت سونی اریکسون همه اطلاعات تمام و کمال هست.
nakhordemast
28-02-2007, 01:20
گوشی n93i با قابلیت کیفیت فیلم برداری در حد DVD
اینجا کلوپ سونی اریکسون( :wub: محبوب قلبها:wub: ) هست اونم ار نوع بی نظیر هشتصد و ده. نوکیا و موتورولا و این جور ارازل و اوباش بیرون:devil: :tongue:
ahriman323
28-02-2007, 03:40
من امروز رفتم يهW810 ويه N70 موزيکال خريدم
810 سريال چنج شده مموري ابي باطري چين پشت گوشي هم نزده بود ساخت کجاست کيبوردم اينگليسي با بقيه اتو اشغالاش فقط فيش aux روش نبود خريدم 253 تومن سريال اصلي با گارانتي هم بود 330
يه n70 موزيکال خريدم 375
سلام
دوستان دیروز واسه دوستم یه W810i گرفتیم .
260 تومن + مموریش مشکیه ( فکر کنم از سری دوم هستش ) .
گوشی هم مالزی هست و باتری کره+مالزی .
فرق بین سری اول و دوم چیه ؟( مموری آبی و مموری سیاه !!! )
در ضمن آخرین ورژن W810 الان کدومه ؟
ممنون
behzad1280
28-02-2007, 07:30
سلام بچه ها
اول از آقا مسعود تشکر کنم بخاطر جواب در مورد باطری چینی و کره/مالزیایی .
دوم ، دوستی در مورد هدفون هندز فری بلوتوٍث پرسیده بودن ، من یه مدلی تو یه نمایندگی سونی اریکسون تو شیراز فلکه اطلسی اول بلوار جدید قرآن دیدم ، خیلی ماه بود ، طرح گوشی ها مثل هدفون اوریجینال خود w810 با همون کیفیت صدا و باس دیوونه کننده ، در ضمن مثل mp3 player دکمه های کنترل موسیقی هم رو قسمت central بود و یه جعبه با آرم سونی اریکسون به بزرگی جعبه خود گوشی داشت ، متاسفانه مدلش رو نمی دونم چی بود ، با قیمت 49هزار تومن و رو w810 خوب کار میداد . باید ببینیش شاید خودت به این نتیجه برسی استفاده کردن از هدفون هندز فری اوریجینال خود گوشی به صرفه تره !!!
ضمناً آیا کسی میدونه اگه من بخوام باطریمو که چینیه با باطری کره/مالزی عوض کنم ، خود مغازه دار باطریمو بر میداره و چقدر قیمت باطری کره/مالزی هست؟
behzad1280
28-02-2007, 07:38
راستی راستی یه چیز دیگه هم یادم افتاد بگم :
تا حالا از sound recorder گوشیتون استفاده کردین؟
من که کف کردم ، سر کلاس زبان همه بچه ها i-pad و mp3 player دارن و صدای استاد رو ضبط میکنن تا بعداً درس رو مرور کنن ، اما کیفیت ضبط هیچ کدومشون به 60% کیفیت ضبط صدای w810 هم نمی رسید : واضح بلند و بدون نویز ، معرکه بود پسر . . .
دوست عزيزم doyenfery با سلام و ممنونم از محبتت .
من اين فايل رو دانلود كردم و سپس كپي كردم تو حافظه كارت گوشيم ولي فايل install رو پيدا نكردم . ضمناً يادكم هست كه جايي فرموديد بايد اين نرم افزار يعني My phone explorer روي كامپيوتر نصب كرد ۀ درسته ؟!!
ضمناًاين نكته كه :
هیچوقت رویه این فایلها (فایل هایه جاوا .jar) دابل کلیک نکن (تو کامپیوتر) و فقط اونارو کپی یا انتقال بده به گوشیت... من اصلاًمتوجه نشدم
تو رو خدا ببخشيدا ؟!!!
mostafa_khan
28-02-2007, 09:16
باطری کره تمام شده مالزی من که گفتم عزیزم قیمتش هم یه خورده بالا هست
کاملا تکذیب می کنم...اگه خواستی ادرس سایتش و بهت می دم تا بفهمی باطریه استاندارد چه باطری هستش...:blink:
mostafa_khan
28-02-2007, 09:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لیستی از گوشی های LG سال 2007 کسی از این مدل ها تو ایران دیده
عزیز عکس ها قشنگنا...اما از قدیم گفتن هر تاپیک را بهر کاری ساختن!!:blink: ال جی؟؟؟؟:ohno:
behzad1280
28-02-2007, 09:23
اینکه شما میگی منظورش اینه:
شما اگه رو کامپیوتر نرم افزار winrar نصب کرده باشی شکل آیکون فایلهای jar رو درست مثل آیکون فایلهای rar نشون میده و اگه هم winrar نداشته باشی اونها رو بصورت یه فایل zip نشون میده . آخه ماهیتش یه خورده شبیه فایلهای zip میمونه و شما میتونی اونها رو extract کنی و محتویاتش رو ببینی .
ولی واسه اینکه اون نرم افزار رو تو گوشیت نصب کنی باید همون فایل با پسوند jar رو که شما احتمالاً پسوندش رو نمیبینی ، به فولدر other تو گوشیت منتقل کنی و وقتی تو گوشیت روی اون میری و انتخوابش میکنی ، دکمه بلایی سمت چپ به install تغیر نام پیدا میکنه و اگه اونو بزنی نصب برنامه شروع میشه و ازت میپرسه تو game نصبش کنم یا تو application و بعد از اینکه جواب دادی نصب کامل میشه .
بعد از این دیگه کاری با اون فیل jar تو فولدر others نداری . میتونی پاکش کنی یا واسه ارسال برای بقیه دوستات همونجا نگهش داری ......
اوف مردم . . . چقدر حرف زدم . . . :wac:
mostafa_khan
28-02-2007, 09:30
اووووووو چه خبره من صفحه ی اول و دیدم گفتم حتما عشق ال جی بودی....عزیز اینجا که جاش نبود ...این که بری سرچ کنی عکس هر گوشی رو بگذاری تو کلوب دبلیو 810 سونی اریکسون که نمی شه...سعی کنیم نظم کلوب به هم نخوره...مرسی:rolleye:
behzad1280
28-02-2007, 09:34
ای بابا
سلام مصطفی خان
گیج شدم من به خدا سر این باطری ماتری:wac:
اکثراً میگن باطری made in china و finilize in china همون باطری اصلیه که تو خود سایت سونی اریکسون هم معرفی کرده ولی من با یه دونه همین مدلی مشکل دارم
درخشندگی صفحه کم، تم اربیت مشکی ، صدای زنگ کم ، یک ساعت استفاده از walkman اونم با هدست ، 20 دقیقه حرف زدن بازم با هندز فری ، فرستادن 10 تا sms و خلاصه بعد از 12 ساعت از 100% به 20% میرسه.
چیکارش کنم این نامرد رو؟
امکان داره این باطری چینی تقلبی باشه؟
از کجا مطمئن شم؟:question: :question: :question:
mostafa_khan
28-02-2007, 09:55
دوست عزيزم doyenfery با سلام و ممنونم از محبتت .
من اين فايل رو دانلود كردم و سپس كپي كردم تو حافظه كارت گوشيم ولي فايل install رو پيدا نكردم . ضمناً يادكم هست كه جايي فرموديد بايد اين نرم افزار يعني My phone explorer روي كامپيوتر نصب كرد ۀ درسته ؟!!
ضمناًاين نكته كه :
هیچوقت رویه این فایلها (فایل هایه جاوا .jar) دابل کلیک نکن (تو کامپیوتر) و فقط اونارو کپی یا انتقال بده به گوشیت... من اصلاًمتوجه نشدم
تو رو خدا ببخشيدا ؟!!!
دوست جدید اولا جوابتونو با یه سرچ راحت می تونستید تو صفحات قبل پیدا کنید با این حال....
عرضم به حضورت.ببین شما فایل مورد نظرتو کجا کپی می کنی؟بله تو شاخه ی other...درسته تا اینجا؟خوب حالا می ری تو گوشیت تو مدیریت فایلت بعد می ری تو شاخه یother اونجا فایلی که کپی کردی رو خواهی دید حالا کافیه بری روش....سمت چپ پایین lcd می زنهmore سمت راست گوشیت هم میزنهinstall دیگه خیلی ساده گفتم شاد باشید
اخ ببخشید من مسیج بهزاد رو ندیدم...ببخشید مسیج تکراری دادم...توضیحات دوستم کاملا
mostafa_khan
28-02-2007, 09:58
ای بابا
سلام مصطفی خان
گیج شدم من به خدا سر این باطری ماتری:wac:
اکثراً میگن باطری made in china و finilize in china همون باطری اصلیه که تو خود سایت سونی اریکسون هم معرفی کرده ولی من با یه دونه همین مدلی مشکل دارم
درخشندگی صفحه کم، تم اربیت مشکی ، صدای زنگ کم ، یک ساعت استفاده از walkman اونم با هدست ، 20 دقیقه حرف زدن بازم با هندز فری ، فرستادن 10 تا sms و خلاصه بعد از 12 ساعت از 100% به 20% میرسه.
چیکارش کنم این نامرد رو؟
امکان داره این باطری چینی تقلبی باشه؟
از کجا مطمئن شم؟:question: :question: :question:
سلام دوست عزیز....شم یه کاری کن...اولا finilize نه و finished ثانیا شما شارزر گوشی رو چک کن شاید مشکل از شارزت باشه...برو ببین شاید شارزت تقلبیه و مشکل از اون باشه
mrmostafa
28-02-2007, 09:58
كسي از بچه ها w810 رو تغييرات رو ش انجام داده؟؟؟ مثل نا محدود كردن فضاي اس ام اس ؟!!! و غيره؟؟؟ ميخواستم ببينم جواب داده يا نه؟؟؟؟ بديش اينه بايد كامل فلش بشه فايل Rest نداره ولي كا 750 داره و كامل فلش نميشه من انجام دادم
ممنون ميشم فوري جواب بدين
mostafa_khan
28-02-2007, 10:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] &pid=10269
اینم مدرک
behzad1280
28-02-2007, 10:17
آره finished بود گمونم نه finilized ! :tongue:
مرسی
اما بازم یه سوال :
اگه شارژر تقلبی باشه باز هم میتونه باطری رو به 100% برسونه ؟ آخه گوشی من بعد از حدود 1:45 کاملاً شارژ میشه . ضمناً من علاوه بر شارژر گاهی وقتها که شارژر همرام نباشه با کابل USB کامپیوتر باطریمو شارژ میکنم تا به 100% برسه البته زمان شارژ یه خورده بیشتر طول میکشه اما . . . باز هم همون مشکل زود باطری خالی کردن باقیه .:sad:
mostafa_khan
28-02-2007, 10:38
آره finished بود گمونم نه finilized ! :tongue:
مرسی
اما بازم یه سوال :
اگه شارژر تقلبی باشه باز هم میتونه باطری رو به 100% برسونه ؟ آخه گوشی من بعد از حدود 1:45 کاملاً شارژ میشه . ضمناً من علاوه بر شارژر گاهی وقتها که شارژر همرام نباشه با کابل USB کامپیوتر باطریمو شارژ میکنم تا به 100% برسه البته زمان شارژ یه خورده بیشتر طول میکشه اما . . . باز هم همون مشکل زود باطری خالی کردن باقیه .:sad:
ببینم روزی چقدر از والکمن استفده میکنی؟حتی اگه 1 ساعت در روز استفاده کنی طبیعیه که هر روز باید شارز کنی چون والکمن شارزو قورت می ده:blink: نه دیگه اگه شارزت تقلبی باشه نمی تونه درست حسابی اونو پر کنه...در ضمن شما یه کار دیگه هم انجام بده اینم دیگه ی راه حل که تو ذهنم امد
شاید دفعه ی اول نگذاشتی 8-9 ساعت به شارز باشه گوشیت و الان همه ی سلول هاش اش استفاده نمی شن..بگذار گوشیت شارزش تمو شه اگه برنامشو داری که بهتر وگرنه بگذار تا تموم شه باطری تا گوشی خاموش شه بعد حالا دوباره بگذار یه 10 سا عتی به شارز باشه بعد از این کار خبرشو بده چطور شده
فعلا
شاد باشید
behzad1280
28-02-2007, 10:49
مرسی از لطفت
حتماً امشب این کار رو میکنم.:rolleye: :)
اول میذارم شارژش کاملاً خالی شه تا گوشی خودش خاموش شه ، بعدش هم 12 ساعت میزنم تو شارژ . . . باشد که رستگار شوم .
گذشته از این موضوع یه بار دیگه هم بگم : قبل از خرید گوشی دو هفته در مورد گوشی های مختلف تو مایه قیمت 200 تا 400 هزار تومن تحقیق کردم و بعدش w810 رو انتخاب کردم . . . حالا بعد از یک ماه واقعاً از انتخاب خودم راضیم . . . معرکه است .:happy:
farzadtop
28-02-2007, 11:32
سلام دوستان
من گوشي دبليو 810 آي گرفتم ازش راضيم ولي دلم پيش نوكياست
مي گم هركي ان 70 داره و دوست داره گوشيش رو با دبليو 810 آي عوض كنه خبرم كنه:rolleye:
سلام دوستان
من گوشي دبليو 810 آي گرفتم ازش راضيم ولي دلم پيش نوكياست
مي گم هركي ان 70 داره و دوست داره گوشيش رو با دبليو 810 آي عوض كنه خبرم كنه:rolleye:
کاملا داری اشتباه میکنی . میتونی از یه دوستی آشنایی یه n70 گیر بیار و قشنگ زیر و روش کن . بعد گوشی خودتم ببین . خودت میفهمی به گرد پای 810 هم نیرسه ...
نوکیا هم فقط اسم در کرده . آنتن دهیه تکشم ماله زمانی بود که همه ماهواره های مخابراتی ایران ماله نوکیا بود . الان دیگه اصلا آنتن نوکیا نمیزنزن . و اکثر جاها آنتن سونی بهتره .
بازم فقط سونی اریکسون عشقست .مخصوصا اگه 810 باشه...:biggrin:
behzad1280
28-02-2007, 14:08
به به به به:)
خوشمان آمد :laughing:
در مورد تمجید کردن از قابلیتها و زیبایی های W810 دو نکته حائز اهمیته :
1- واقعیت : واقعاً معرکه است ، با توجه به قیمتش واقعاً می ارزه ، واقعاً . . . واقعاً . . . :happy: واقعاً ماهه این گوشی .
2-تملق و زیاده روی : بنده خودم شخصاً چون آدم تایید طلبی هستم:happy: هر کس از w810 تعریف کنه انگار از سلیقه و شعور من تعریف کرده :blush: و من خیلی خوشم میاد .
با توجه به دو نکته بالا پس همگی دست به دست هم دهیم و تا دو سال دیگه که احتمالاً تا اون موقع هنوز w810 گوشی خوبی به حساب میاد ، آبرو داری کنیم.
زنده باد W810 :laughing:
من الان 9 ماهه دارم و راضیم تو خوب بودن این گوشی کسی شک نکنه
با علی موافقم اما بد جور پایه ی حرف بهزادم .
در ضمن بیاین تو این تاپیک به 810 wرای بدین . تا حالا از همه گوشیا زده بالا . ( حتی از 900 w)
ببخشید یه سوال :
کسی یه راه یا نرم افزار برای مخفی کردن یا قفل کردن یه پوشه در w810 سراغ داره ؟
اگه قفل باشه بهتره .
ممنون.
بای...
behzad1280
28-02-2007, 15:17
آره نرم افزار جاوا هست .
چند بار تو وب گردی هام برخورد کردم ولی چون نیاز نداشتم ، توجه نکردم .
تو گوگل با حروف فارسی عبارت "دانلود نرم افزار موبایل قفل فولدر" یا یه همچین چیزی سرچ کن بعدش هم اگه خوش شانس باشی پیدا کردنش نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.