مشاهده نسخه کامل
: كلوپ w810i
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
masoud_ac
02-04-2007, 22:00
1-کسی میدونه چطوری منوی W810i رو عوض کرد؟
2-کسی میدونه چطوری میشه به گوشی W810i سیستم عامل سیباین اضافه کرد؟
masoud_ac
02-04-2007, 22:20
mostafa_khan
03-04-2007, 00:16
سوال اول:با فار می شه که توضیحاتش به پای دوستانی مثل حمید جوون
اما سوال دوم:میگما شما خوبین؟!!منم خوبم مرسی!!!:18: خوب قربونش بشم اگه می شد سیمبینش کرد که دیگه غم معنی نداشت!!!
Silwestern
03-04-2007, 01:02
جواب اول :
به این مسیر با فار منیجر میری tpa/perset/system/menu میری و فایلهای خودت رو با اونا عوض میکنی و البته به فایل اصلی menu.ml که یا یکی از این نوع ها باشه gif png jpg
درمورد فلش هم مسیرش یادم نیست ولی همینطوریه و یه خورده مشکل تر
جواب دوم : رو هم مصطفی خان مشروحا توضیح دادن
king_arthur
03-04-2007, 01:23
درود به همگی دوستان من به تازگی عضو این فروم شدم
این چند وقته خیلی به برند SonyEricsson به خصوص مدل w810i علاقمند شدم و در موردش توی این فروم خیلی چیزها خوندم و یاد گرفتم.حالا یک سوال از شما دوستان دارم:آیا گوشیهای جدید w810i که در بازار فروخته میشن کماکان مشکل کم بودن صدا را دارند یا این مسئله در سریهای جدید این مدل حل شده؟
پیشاپیش سپاسگذارم
nakhordemast
03-04-2007, 01:36
درود به همگی دوستان من به تازگی عضو این فروم شدم
این چند وقته خیلی به برند SonyEricsson به خصوص مدل w810i علاقمند شدم و در موردش توی این فروم خیلی چیزها خوندم و یاد گرفتم.حالا یک سوال از شما دوستان دارم:آیا گوشیهای جدید w810i که در بازار فروخته میشن کماکان مشکل کم بودن صدا را دارند یا این مسئله در سریهای جدید این مدل حل شده؟
پیشاپیش سپاسگذارم
شاه آرتور گرامی افتخار این رو دارم که مراسم خوش آمد گویی رو من به جا بیارم . دوست عزیز بسیار از ملاقات شما در این فروم خوشبختم و اینکه اولین پست خود را در کلوپ 810 نوشتید به فال نیک گرفته و آرزو میکنم همین فردای رویای تشریف ببرید و یک W810i بخرید.
البته بهتره نگبم مشکل...
بله تمام 810 ها هنوز با سیاست کم صدایی از طرف سونی اریکسون تولید میشن!
king_arthur
03-04-2007, 01:42
نخورده مست گرامی،
سپاسگذارم از ابراز لطف و پاسخ شما
nakhordemast
03-04-2007, 01:47
1:100%
2:no
3:no ولی 810 فضای sms ش زیاد نمیشه با اون ترفند من تست کردم ... فقط رو k750,w800 و 2-3 تای دیگه میشه
4:اگه از روشی که من گفتم واسه هر دستکاری استفاده کنی مشکلی واشه IMEI پیش نمیاد
5:yes
6: yes
:27: :21: :21:
متوجه نشدم منظورت از روش من همون نرم افزار PHONE XS2.1 alpha6 هست؟
^^ HAMID ^^
03-04-2007, 05:46
یه سورپرایز باحال ...اگه میخوای روی مسیجها و فایلها پسورد بزاری بیا اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:5: :40: :40: :27:
^^ HAMID ^^
03-04-2007, 05:56
1. مسیر منوی فلش tpa\preset\system\desktop\flash باید فایلهای فلش و تو اینجا آپلود کنی (هم روش جواب میده)
2. با ++xs بعلاوه فار منیجر یا (phone xs alpha6) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شوخی کردما!!! جدی نگیر.. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sony_W810i
03-04-2007, 09:27
متوجه نشدم منظورت از روش من همون نرم افزار PHONE XS2.1 alpha6 هست؟
درسته داداش. همونی که خودم اموزششو نوشتم
sony_W810i
03-04-2007, 09:44
اقا HAMID 1 سوال:
این اکوستیکو شما از کجا گرفتی؟
چون من تو سایت SE-NSE 3-4 تا اگوستیک پیدا کردم مثل Qwery with megabass یا ToShArA میخواستم ببینم این بهتر از اوناست؟.. مثلا یکی بود به اسم TOSHARA new w810 که خیلی ازش تعریف میکردند...... بابت پسورد هم ممنون حال دادی اساسی
mostafajj
03-04-2007, 12:55
کسی میدونه چجوری میشه فریم های آماده دوربین w810 رو اضافه کرد
اگه میدونه کامل توضیح بده
من یه جورایی از این فار منیجر میترسم
دوستان چرا به تازه وارد ها محل نمیزارن ؟:(
لطف کنید اگر کسی قیمت روز رو داره اینجا قرار بده . باز هم ممنون
mostafa_khan
03-04-2007, 15:18
خوب دوستان بازم مزده....خبر جدید اینکه کپسولیه 850 هم به گوشیه 810 می خوره...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی شما 300 و کمتر می دی یه 15 تومنم خرج صدا می کنی...می شه عین یه 850 که 400 تومنه:8: و این یعنی خود خود زندگی:8: :10:
شاد باشید:20:
masoud_ac
03-04-2007, 17:53
2-کسی میدونه چطوری میشه به گوشی W810i سیستم عامل سیمباین اضافه کرد؟
آخه تازگیا خبر میرسه که هکرا 40تا70 هزار تومن میگیرن گوشی W810i یا ....... رو هم به جاوا هم به سیمباین تبدیل میکنن
این خبر تو احمد آباد اصفهان(مرکز موبایل) شیوع پیدا کرده
آخه امکان نداره گوشیی تو دنیا باشه تو احمد آباد اصفهان نباشه اینجا تو ایران معروفه خودم هم از اینجا جنس میگیرم تازه اینجا گوشی N77 (Nokia)f هم هست با قابلیت گیرندگی تلوزیون
masoud_ac
03-04-2007, 18:10
خوب دوستان بازم مزده....خبر جدید اینکه کپسولیه 850 هم به گوشیه 810 می خوره...
یعنی شما 300 و کمتر می دی یه 15 تومنم خرج صدا می کنی...می شه عین یه 850 که 400 تومنه:8: و این یعنی خود خود زندگی:8: :10:
آره عزیزم یکی از مشتریای ما هم عوز کرده بود عجب صدایی من تا 2ساعت نمیتونستم درست حرف بزنم کف کردم ضعف هم کردم ساعت 11 مغازه رو بستم امدم خونه مردم همین
دیگه خودتون بگیرید صدا چطوری شده بود از خود 850 هم بهتر وای...........
الان هم که دارم تایپ میکنم دستام میلرزه حتی سیمباین w810i هم مثل اینکه اومده وای یکی من و بگیره
masoud_ac
03-04-2007, 18:27
عزیزان دوستان من میخوام یه باکس مخصوص سونی اریکسون و نوکیا بگیرم یه مارک خوب که اکثر گوشی ها رو ساپورت کنه معرفی کنید ممنون میشم
masoud_ac
03-04-2007, 19:06
عزیزان دوستان من میخوام یه باکس مخصوص سونی اریکسون و نوکیا بگیرم یه مارک خوب که اکثر گوشی ها رو ساپورت کنه معرفی کنید ممنون میشم
nakhordemast
03-04-2007, 23:10
درسته داداش. همونی که خودم اموزششو نوشتم
عزیزم من 7-8 صفحه آخر رو گشتم ندیدم میشه لینک آموزششو برام بذاری/لطفا.
mostafa_khan
03-04-2007, 23:47
عزیزم من 7-8 صفحه آخر رو گشتم ندیدم میشه لینک آموزششو برام بذاری/لطفا.
مهدی جان بفرما:
اموزش phone xs alpha 6
sony_W810i
04-04-2007, 00:18
اقایون R4gc010 فیرم ویر جدید برای مدل های K310
K510
W300
W550
W810
Z530
Z550
nakhordemast
04-04-2007, 01:25
آقایون 810 کاش یه خورده سر و سامون میدادیم به این تاپیکهاموووووووون:31:
ما که همه جا رو قبضه کردیم اگه کلوپ نوکیا هم این دور و برا بود توش در مورد افزایش صدا و فریم ور و.... سونی اریکسون مینوشتیم.
بهتره موضوعات تاپیکها رو قاطی نکنیم . توی تاپیک نکات قبل و بعد از خرید یه مقاله در مورد شرتکاتها نوشتم در عرض تی ثانیه رفت صفحه شونصدم . :18:
بحث صدا رو در تاپیک خودش ادامه بدیم بهتره اینجا هم باشه واسه موارد دیگه بقیه هم سر جای خودش!:46:
من شرمنده ببخشید چون ریفیقیم تذکر دادم!:20:
lonelinesspains
04-04-2007, 04:09
سلام ، بچه ها من وقتی مثلا دو تا کلیپ تری جی پی ا 2 دقیقه ای رو تو گوشی پخش میکنم احساس میکنم گوشی کمی داغ میشه میخواستم ببینم این طبیعیه ؟!
..
میشه شما ام تست کنید و ببینید که همین طور میشه یا نه ؟!
سلام . میشه س ام س ها رو مثله نوکیا رو مموری کارت بدون مهدودیت ذخیره کرد.
آخه مقدار ذخیره س ام س در حالت معمولی به طور محدود هست.
کمک پلیززززز
سلام . میشه س ام س ها رو مثله نوکیا رو مموری کارت بدون محدودیت ذخیره کرد.
sony_W810i
04-04-2007, 08:54
سلام . میشه س ام س ها رو مثله نوکیا رو مموری کارت بدون محدودیت ذخیره کرد.
نه دو ست عزیز امکانش نیست ولی میتونی sms هاتو تو کامپیوتر ذخیره کنی و نگهشون داری با MY Phone Explorer
mostafa_khan
04-04-2007, 09:41
سلام ، بچه ها من وقتی مثلا دو تا کلیپ تری جی پی ا 2 دقیقه ای رو تو گوشی پخش میکنم احساس میکنم گوشی کمی داغ میشه میخواستم ببینم این طبیعیه ؟!
..
میشه شما ام تست کنید و ببینید که همین طور میشه یا نه ؟!
ببين شما با برنامه ي myphone explorer چكش كن...يه قسمت داره دما رو بهت نشون ميده...قبل و بعدش چك كن...اگه دما خيلي فرق كرد طبيعي نيست ديگه...البته موقع كار تغيير دما طبييعه اما خيلي ناچيز و ما متوجه نمي شيم
شاد باشيد:20:
mostafa_khan
04-04-2007, 09:44
آقایون 810 کاش یه خورده سر و سامون میدادیم به این تاپیکهاموووووووون:31:
ما که همه جا رو قبضه کردیم اگه کلوپ نوکیا هم این دور و برا بود توش در مورد افزایش صدا و فریم ور و.... سونی اریکسون مینوشتیم.
بهتره موضوعات تاپیکها رو قاطی نکنیم . توی تاپیک نکات قبل و بعد از خرید یه مقاله در مورد شرتکاتها نوشتم در عرض تی ثانیه رفت صفحه شونصدم . :18:
بحث صدا رو در تاپیک خودش ادامه بدیم بهتره اینجا هم باشه واسه موارد دیگه بقیه هم سر جای خودش!:46:
من شرمنده ببخشید چون ریفیقیم تذکر دادم!:20:
درسته مهدي...اما به هر حال تاپيك 810 رو نمي شه محدود كرد به موضوع خاصي....اگه صداش فقط يه جا و نكته هاشم فقط يه جا بره بحث هاي فلش و اين چيزاشم تو تاپيك فلش و...ديگه چيزي نمي مونه اينجا دربارش بحث بشه!!!!:18:
قربون همه....شاد باشيد:20:
dark fear
04-04-2007, 13:35
گوشیم درست شد گوشیم درست شد :8: :31: :7: :40: :6: :42: :42: :37: :37:
بردم 4 تومن دادم برام فلش کرد ولی 4 تا چیز عجیب 1.چرا اینقدر کم گرفت 2.چرا 20 دقیقه بیشتر طول نکشید
3.چرا با این که imei پشت باتری با تو خود گوشی فرق میکرد (یعنی ریجیستر دستی بود ) ولی با فلش کردن
رجیسترش نپرید :18: 4.چرا ورژن گوشی تغییر نکرده
در ضمن یه سوال چطور میتونم ورژن دوربینم رو بالا ببرم ؟ فایلش رو دانلود کردم ولی نمیدونم چطوری این کار رو
بکنم باید فلش بشه ؟ یعنی اگه بدم بیرون برام فلش کنن 4 تومان دیگه میپره ؟
در همینجا از دوستانی که به من کمک کردن خیلی ممنون میگم و تشکر میکنم :10:
mostafa_khan
04-04-2007, 14:02
بردم 4 تومن دادم برام فلش کرد ولی 4 تا چیز عجیب 1.چرا اینقدر کم گرفت 2.چرا 20 دقیقه بیشتر طول نکشید
3.چرا با این که imei پشت باتری با تو خود گوشی فرق میکرد (یعنی ریجیستر دستی بود ) ولی با فلش کردن
در ضمن یه سوال چطور میتونم ورژن دوربینم رو بالا ببرم ؟ فایلش رو دانلود کردم ولی نمیدونم چطوری این کار رو
فلش قرار مگه چقدر طول بکشه که تعجب کردی؟اگه منظورت سریالش که حتما پریده و خوب طرفم خودش دوباره یه سریال جدید واسه گوشیت داده که الان کار میکنه...خوب این که با چه ورزنی فلش کرده خودت باید بهش می گفتی اخرین ورزن باشه...اتفاقی ورزنی که طرف واست ریخته همون ورزن قبلیته و دلیل خاصی نداره
4 تومن خوب گرفته ها:8:
dark fear
04-04-2007, 15:04
فلش قرار مگه چقدر طول بکشه که تعجب کردی؟اگه منظورت سریالش که حتما پریده و خوب طرفم خودش دوباره یه سریال جدید واسه گوشیت داده که الان کار میکنه...خوب این که با چه ورزنی فلش کرده خودت باید بهش می گفتی اخرین ورزن باشه...اتفاقی ورزنی که طرف واست ریخته همون ورزن قبلیته و دلیل خاصی نداره
4 تومن خوب گرفته ها:8:
من شنیده بودم خیلی طول میکشه سریالش هم فکر نکنم پریده باشه یعنی تو 20 دقیقه هم فلش و هم رجیستر
کرده ؟ بعدش هم 4 تومان بیشتر نگرفته من که خیلی تعجب کردم آخه تو این دوره زمونه هیشکی همین
طوری ارزون کاری رو نمیکنه من میگم شاید اصلا فلش نکرده !!حالا کرده یا نکرده مهم نیست مهم اینه که الان
درست شده فقط میخام بدونم چیکارش کرده بعد تازه یه قابم براش گرفتم شده چیییی وااااای خیلی خفن شده
البته شاسی قاب رو برام سوارنکرد گفت هم کار ظریفیه هم آنتن دهیش میاد پایین گوشی دوستم رو میگیرم
یه عکس از گوشیم میذارم خیلی با حال شده
sony_W810i
04-04-2007, 16:21
من بالا خره ورژن R4GC010 رو رو گوشیم فلش کردم... قیافش یه کوچولو فرق میکنه با قبلیش... منظورم تم WAlkman هستش ... هالا ببینیم چه شود :D
nakhordemast
04-04-2007, 16:54
درسته مهدي...اما به هر حال تاپيك 810 رو نمي شه محدود كرد به موضوع خاصي....اگه صداش فقط يه جا و نكته هاشم فقط يه جا بره بحث هاي فلش و اين چيزاشم تو تاپيك فلش و...ديگه چيزي نمي مونه اينجا دربارش بحث بشه!!!!:18:
قربون همه....شاد باشيد:20:
منظورم بحث صدا بود که الان تو دو سه تا تاپیک هم زمان داره پستاش نوشته میشه....
:13: خوب اگه قبول ندارید که هیچی....
dark fear
04-04-2007, 17:53
dark fear
04-04-2007, 18:02
به نظر شما بهتر نشده ؟ به نظر من که خیلی خوشکل شده البته این عکس نمیتونه همه چیز رو منتقل
کنه و تا از نزدیک خودتون ندیدینش متوجه نمیشید چی میگم
به نظر من برا گوشیتون قاب بگیرید چون این خصوصیات رو داره
1.lcd اون دیگه لک نمیگیره (نمیخاد هی پاکش کنید)
2.خشگل تر میشه (اگه از این رنگ خوشتون نمیاد رنگ خودش رو بگیرید)
3.قاب اصلی سالم میمونه واگه گوشی بیفته و ... این قاب خراب میشه
4.تمام دکمه هاش جدیده و اگه دکمه های اصلتون جیر جیر میکنه این به دردتون میخوره
5.مثل یعضی قاب های نوکیا نیست که دکمه هاش شل میشه و رنگش میره و ....
6.به نظر من 4 تومان میرزه (اینجا اکثر قاب های نوکیا 6 تومنه)
7.تنوع رنگ خیلی زیادی داره که میتونید هر کدومو خواستید انتخاب کنید
در مورد شایعاتی که میکن قیمتش 50 تومن میفته و بدرد نمیخوره :
به یارو بگید شاسیش رو برام وصل نکنه چون کار خیلی ظریف و سختیه . آنتن دهیش میاد پایین . باید
گوشی کلا باز بشه تا شاسی نصب بشه و باز شدن گوشی باعث افت قیمتش میشه (منظورم از شاسی
اینه به قول معروف مادر بورد موبایل رو این نصب میشه
khore mobile
04-04-2007, 18:18
جدا به همه خسته نباشید میگم.
nakhordemast
04-04-2007, 18:31
به نظر شما بهتر نشده ؟ به نظر من که خیلی خوشکل شده البته این عکس نمیتونه همه چیز رو منتقل
کنه واقعا و از نزدیک خودتون ببینیدش
به نظر من برا گوشیتون قاب بگیرید چون این خصوصیات رو داره
1.lcd اون دیگه لک نمیگیره (نمیخاد هی پاکش کنید)
2.خشگل تر میشه
3.قاب اصلی سالم میمونه واگه گوشی بیفته و ... این قاب خراب میشه
4.تمام دکمه هاش جدیده و اگه دکمه های اصلتون جیر جیر میکنه این به دردتون میخوره
5.مثل یعضی قاب های نوکیا نیست که دکمه هاش شل میشه و رنگش میره و ....
بسیار مقبول امان افتاد.
چند چوق خرج داشت و کجا؟
mostafa_khan
04-04-2007, 19:56
من شنیده بودم خیلی طول میکشه سریالش هم فکر نکنم پریده باشه یعنی تو 20 دقیقه هم فلش و هم رجیستر
کرده ؟ بعدش هم 4 تومان بیشتر نگرفته من که خیلی تعجب کردم آخه تو این دوره زمونه هیشکی همین
طوری ارزون کاری رو نمیکنه من میگم شاید اصلا فلش نکرده !!حالا کرده یا نکرده مهم نیست مهم اینه که الان
درست شده فقط میخام بدونم چیکارش کرده بعد تازه یه قابم براش گرفتم شده چیییی وااااای خیلی خفن شده
البته شاسی قاب رو برام سوارنکرد گفت هم کار ظریفیه هم آنتن دهیش میاد پایین گوشی دوستم رو میگیرم
یه عکس از گوشیم میذارم خیلی با حال شده
واقعا که...با اون همه اخطاری که دادم قبلا که به هیچ وجه از این قابها نگیریر شما بازم....
باشه اشکالی نداره...مبارکت باشه....حالا 1 ماه دیگه یه یه من خاک رفت زیر ال سی دیش و عصابت خورد شد...وقتی که رنگ گوشه هاش در عرض جیک ثانیه پرید به حرفم می رسی...تازه ای کاش فقط همین 2 تا مشکل رو داشت......فکر می کردم همه این نوشته رو خوندن:
پست اخر صفحه درباره ی قابها
سلام!اگه میشه لوازم جانبی w810 رو اینجا قرار بدین.باتشکر نیما
خوب خیلی خوشحالم که مشکلتون حل شد ولی در مورد سوالاتتون :
3 - چون گوشی شما رجیستر دستی بود بعد اینکه گوشی شما رو فلش کردن دوباره یه شماره سریال درست رو به گوشیتون تزریق کردن .
4 - چون همون ورژن خودتون رو روش فلش کردن .( درستش هم همینه )
ولی در مورد آپدیت و تغییر ورژن گوشی :
چون گوشی شما رجیستر دستی هست شما نمی تونیدکه گوشی تون آپدیت یا دستکاری کنید و ورژن 8.52 دوربین
رو روش بریزید .
( اگه این کاررو بکنید تو گوشی رجیستر تزریق شده می پره و دوباره همون جریان 4 تومن و فلش و .... )
sony_W810i
05-04-2007, 00:38
3 - چون گوشی شما رجیستر دستی بود بعد اینکه گوشی شما رو فلش کردن دوباره یه شماره سریال درست رو به گوشیتون تزریق کردن .
چون گوشی شما رجیستر دستی هست شما نمی تونیدکه گوشی تون آپدیت یا دستکاری کنید و ورژن 8.52 دوربین
رو روش بریزید .
( اگه این کاررو بکنید تو گوشی رجیستر تزریق شده می پره و دوباره همون جریان 4 تومن و فلش و .... )
داداش اینجا وقتی PHONE XS Alpha 6 هست نمیشه و نمیتونی نداریم/.... هر دست کاری میشه رو گوشی کرد حتی چنجی باشه:8: :31:
dark fear
05-04-2007, 12:58
رو روش بریزید .
یعنی برا ریجیستر کردن . جداگونه پولی نمیگیرن ؟ فلش و ریجیستر رو هم فقط 4 تومن آخه 4 تمون برا فلش هم
کمه چه برسه فلش و رجیستر من تو کف این قضیم
dark fear
05-04-2007, 13:20
بسیار مقبول امان افتاد.
چند چوق خرج داشت و کجا؟
4 تومن خریدم 2 تومن هم برا نصبش گرفت دو تا پیچ 6 . 7 پهلو داشت که پیچ گوشتیش رو نداشتم وگرنه
خودم نصبش میکردم
سلام عزیزان من میخوام w810 بخرم از کجا بفهمم که اصله ؟ اگر راهنماییم کنین ممنون میشم
سلام عزیزان من میخوام w810 بخرم از کجا بفهمم که اصله ؟ اگر راهنماییم کنین ممنون میشم
تو همین کوپ 810 هست . دو سه بار فقط تو این کلوپ گفته شده - سرچ کن پیدا میکنی .
__________________________________________________ _____________________
مختصرا : باید شماره Imei رو که پشت جعبه ی گوشی - زیر قسمت باطری - و داخل گوشی
( که با زدن کد #06#* نمایان میشه ) رو چک کنی . اگه هر سه تاش یکی بود گوشی اصله .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
باطری باید روش نوشته باشه made in china finishd in china که اصل باشه .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مموری کارت هم باید آبی باشه .
__________________________________________________ ________________________
برای توضیحاته بیشتر تو همین تاپیک سرچ کن .
Silwestern
05-04-2007, 14:49
تو همین کوپ 810 هست . دو سه بار فقط تو این کلوپ گفته شده - سرچ کن پیدا میکنی .
__________________________________________________ _____________________
مختصرا : باید شماره Imei رو که پشت جعبه ی گوشی - زیر قسمت باطری - و داخل گوشی
( که با زدن کد #06#* نمایان میشه ) رو چک کنی . اگه هر سه تاش یکی بود گوشی اصله .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
باطری باید روش نوشته باشه made in china finishd in china که اصل باشه .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مموری کارت هم باید آبی باشه .
__________________________________________________ ________________________
برای توضیحاته بیشتر تو همین تاپیک سرچ کن .
در مورد باطری دقت کن که سریال داشته باشه (خیلی از باطری های چینی سریال ندارن )
دوم اینکه باطریت باد کرده نباشه
سوم وقتی خواستی بخری نباید کامل شارز داشته باشه
و چهارم اینکه باطری های کره ای خیلی بهتر از چینیه
باطری خودم فابریکیش کره ایه
فرقشم اینه که باطری من 3 روز دووم میاره ولی مال دوستم که استفادش دقیقا مثل منه فقط یه روز دووم میاره
اما یه چیزی میگم نا امید نشی
اصلیش گیرت نمیاد !!!(شاید با گارانتی مزخرف سیتادل گیرت بیاد)
POWER_CASE
05-04-2007, 16:19
قبلا یادمه که بعی از دوستان میگفتن که پشت
w810 سه تا بلندگو داره که یکیش بسته هست و واسه همینم هست که صداش کمه !!1
واسه همینم کرمم گرفت و گوشیمو باز کردم حالا شما پشتشو بیبنید که این طور نیست !!!!!!!!
-------------------
در مورد تعویض قاب گوشی من خودمد این کارو کردم و البته راضی هستم مشکلی نداره فقط دکمه هاش نرمی و انعطاف قاب ارجینال رو نداره که خلاصه عادت میکنید ...
اینم عکساش
عوض کردن قاب گوشی هم خیلی سادست خودتون میتونید این کار رو انجام بدید فقط حوصله و دقت میخواد....
یا برید به این لینک... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-------------------------------------------------------
در مورد باطری باید عرض کنم که باطری made in china finished china هم دو مدل هست یکیش واقعا تقلیبه چرا چون یه برچسب مسخره سفید رنگ دور باطری چاپ شده و خیلی تابلو هست اما در باطری های اصلی چینی استیل کنار باطری براق هست منظورم حاشیه فلزیه کنار برچسب روی باطری هست...
در واقع باطری از یه استیل براق پوشیده شده که روش با یه برچسب که همان برچسب مشخصات و علائم اخطار دهنده باطری هست چسبیده شده...
تو خود سایت sony ericsson عکس همین باطری رو زده شما چه طور میگید که باطری چینی اصل نیست ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به استیل کنار بر چسب دقت کنیذ که براقه.....
dark fear
05-04-2007, 17:04
در مورد باطری دقت کن که سریال داشته باشه (خیلی از باطری های چینی سریال ندارن )
دوم اینکه باطریت باد کرده نباشه
سوم وقتی خواستی بخری نباید کامل شارز داشته باشه
و چهارم اینکه باطری های کره ای خیلی بهتر از چینیه
باطری خودم فابریکیش کره ایه
فرقشم اینه که باطری من 3 روز دووم میاره ولی مال دوستم که استفادش دقیقا مثل منه فقط یه روز دووم میاره
اما یه چیزی میگم نا امید نشی
اصلیش گیرت نمیاد !!!(شاید با گارانتی مزخرف سیتادل گیرت بیاد)
فکر نکنم چینی و کره ای زیاد فرقی کنن من با باتری چینی هفته ای یه بار به بالا (تا حالا 10 روز هم شده با استفاده
متوسط رو به پایین) با استفاده زیاد یه هفته یه هفته شارژ میکنم یه روز باتری دوستم رو ازش گرفتم برای یه هفته
..اما تو این یه هفته دو بار شارژ کردم و روز هشتم بهش دادم جالب اینه که با این که از گوشی خودم بیشتر از مال
دوستم استفاده میکردم و هر دو باتری چینی و چیزایی که روشون نوشته شده بود دقیقا یکی بود پس این باتریا شانسیه
بهترین راه اینه که تومغازه چند تا عکس بگیرید یا آهنگ گوش بدید و ببینید با چه سرعتی باتری تخلیه میکنه
خیلی ممنون از راهنمایتون متشکرم
dark fear
05-04-2007, 17:29
قبلا یادمه که بعی از دوستان میگفتن که پشت
w810 سه تا بلندگو داره که یکیش بسته هست و واسه همینم هست که صداش کمه !!1
واسه همینم کرمم گرفت و گوشیمو باز کردم حالا شما پشتشو بیبنید که این طور نیست !!!!!!!!
-------------------
[/SIZE]
دوست من تغریبا درست شنیده بودید ولی راه یکی از اون توری ها بسته است نه یکی از اسپیکرا(خودش یک
اسپیکر داره و یه توری که سه قسمتش سوراخه یکی از اون سه قسمت بسته است) ولی فکر
نکنم همین طوری بشه بکنیش آخه جز اسکلت بندی گوشیه ازش جدا نیست که بشه بکنیش اگه بخای
یه عکس ازش میزارم
dark fear
05-04-2007, 17:47
برا اصل بودن دوستان درست گفتند اما یه چیز رو اشتباه کردن ریجیستر اصلی بودن یا نبودن که نشونه اصلی یا تقلبی بودن گوشی نیست (البته شاید من دارم اشتباه میکنم ولی به احتمال زیاد به نظر من ربطی نداره)
POWER_CASE
05-04-2007, 18:23
بیشتر گوشیهای ما اصل و رسمی هست...!!
اگر منظور از اصل اینه که اسمبل مال مالزی باشه باید به رقم هفتم و هشتم imei دقت کنی ..
اگر رقم هفتم و هشتم 00 باشه یعنی دو صفر باشه گوشی شما مال مالزی و اسنبل شده مالزی هست
حالا اگر رقم هفتم و هشتم پشت گوشی 01 باشه گوشی شما اصلی هست ولی با اجازه شرکت در چین اسمبل شده... این نکته خیلی مهمه که پشت گوشی هم نوشته باشه made in malesia
پس موقع خرید دقت کنید
1_سریال imei رقم هفتم و هشتم ان 00 یا 01 باشه اگر 00 باشه بهتره ولی کم گیر میاد ولی 01 هم که من دارم اصلا مشکلی نداره....
این که میگن پس چرا اصلیها کی پد فارسی داره دلیل نمیشه چون اولا اون کی پد فارسی نیستو عریبه در ضمن کشور سازنده گوشی همه نوع کی پد به شفارش خریداراش میزنه...
2_پشت گوشی زیر باطری نوشته شده باشه made in malesia
3_در مورد باطری باید عرض کنم که باطری made in china finished china هم دو مدل هست یکیش واقعا تقلیبه چرا چون یه برچسب مسخره سفید رنگ دور باطری چاپ شده و خیلی تابلو هست اما در باطری های اصلی چینی استیل کنار باطری براق هست منظورم حاشیه فلزیه کنار برچسب روی باطری هست...
در واقع باطری از یه استیل براق پوشیده شده که روش با یه برچسب که همان برچسب مشخصات و علائم اخطار دهنده باطری هست چسبیده شده...
باطری madi in korea finishid malesia هم از نظر کارایی همینه و خوبه
تو خود سایت sony ericsson عکس همین باطری رو زده شما چه طور میگید که باطری چینی اصل نیست ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] &pid=10240 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این از باطری....
4_در مورد رمشم که رو آبی خیلی بهتره و دنبال رو ابی باشید چون مشکیها رو خودشون روش میندازن...
5_ در مورد شارژر گوشی هم حتما ببینید که پشت شارژر صافه صاف باشه و روش چیزی ننوشته باشه و طرف دیگر شارژر هم که نوشته هاش باید تو رفتگی داشته باشه و الا شارژر شما اصل نیست..
6_ ملحقاتشم که باید دو کابل باشه یه کابل استریو و یه کابل usb و یه هندفری با دو تا کله پلاستیکی اضافه
و یه cd مشکی اصلی و دفترچه راهنما.......
موفق باشید
سلام.
1- بين گوشي هاي W810i و n70 آيا مقايسه اي صورت گرفته؟ ( از تمام جهات )
2- آيا مي شه از كامپيوتر اس ام اس وارد گوشي كرد و براي بقيه فرستاد؟ ( در W810i )
با تشكر از دوستان
سلام.
2- آيا مي شه از كامپيوتر اس ام اس وارد گوشي كرد و براي بقيه فرستاد؟ ( در W810i )
با تشكر از دوستان
1- تو این انجمن درست یادم نمیاد شده یا نه ولی یه سری به این لینک بزن اینجا هست
2- بله . با برنامه مای فون اکسپلولر ( که آخرین ورژنش 1.5.9 هست ) مسیج ها رو در درفت مینویسی و در
گوشی میفرستیش. حالا به قسمت درفت میری و مسیج ها رو میفرستی .
داداش اینجا وقتی PHONE XS Alpha 6 هست نمیشه و نمیتونی نداریم/.... هر دست کاری میشه رو گوشی کرد حتی چنجی باشه:8: :31:
میشه لینک دانلود و توضیح برنامه رو بیدن ؟
( فرقی نمی کنه سایت فارسی باشه یا انگلیسی )
مرسی
lover_pc_games
06-04-2007, 08:31
ملت قهرمان و باکلاس w810i دار ! لطفا راهنمائی کنید ! (بازم لطفا به همه سوالهام جواب بدین)
من از هر نظر از دابلیو 810i خوشم اومد ولی چند تا سوال دارم ! این گوشی همه بازیهای جاوا رو اجرا میکنه یا نه ؟
و اصلا این گوشی به در بازی کردن میخوره یا نه ؟ مثلا دکمه هاش مناسب بازی هست !
بازیها راحت روی گوشی ریخته میشه یا با کلی جون کندن ؟
و اینکه اگر قرار باشه به کسی یکی از این دوتا گوشی رو پیشنهاد کنید کدوم یکی رو ... (k800 یا w810i)
پیشاپیش .................................................. ............. ممنون ! دمتون گرم !
mostafa_khan
06-04-2007, 08:49
ملت قهرمان و باکلاس w810i دار ! لطفا راهنمائی کنید ! (بازم لطفا به همه سوالهام جواب بدین)
من از هر نظر از دابلیو 810i خوشم اومد ولی چند تا سوال دارم ! این گوشی همه بازیهای جاوا رو اجرا میکنه یا نه ؟
و اینکه اگر قرار باشه به کسی یکی از این دوتا گوشی رو پیشنهاد کنید کدوم یکی رو ... (k800 یا w810i)
پیشاپیش .................................................. ............. ممنون ! دمتون گرم !
بله همهی بازی ها رو راحت می شه روش انجام داد...نه من که با کی پدش خیلی حال می کنم..خیلی هم باهاش بازی می کنم....به راحتی اب خوردن ریخته می شه...
الان باچیزی که از تنها ضعف 810 یعنی صداش من و سایرین فهمیدیم..عمرا کسی که 810 داره دیگه بخواد حتی 100 سال دیگه!!!گوشیشو عوض کنه...پس شک نکن بهترین انتخابه...البته اگه دوربین خیلی خیلی برات مهمه که اون بحثش جداست و باید دنبال یه دوربین3.2 مثل کا 800 بگردی دیگه
mostafa_khan
06-04-2007, 08:51
میشه لینک دانلود و توضیح برنامه رو بیدن ؟
( فرقی نمی کنه سایت فارسی باشه یا انگلیسی )
مرسی
از شما که تازه واردم نیستی بیشتر انتظار میره...کافیه چند صفحه قبل تر رو بگردی...هم لینک و هم اموزشش هست
masoud_ac
06-04-2007, 09:07
بیشتر گوشیهای ما اصل و رسمی هست...!!
اگر منظور از اصل اینه که اسمبل مال مالزی باشه باید به رقم هفتم و هشتم imei دقت کنی ..
اگر رقم هفتم و هشتم 00 باشه یعنی دو صفر باشه گوشی شما مال مالزی و اسنبل شده مالزی هست
حالا اگر رقم هفتم و هشتم پشت گوشی 01 باشه گوشی شما اصلی هست ولی با اجازه شرکت در چین اسمبل شده... این نکته خیلی مهمه که پشت گوشی هم نوشته باشه made in malesia
پس موقع خرید دقت کنید
1_سریال imei رقم هفتم و هشتم ان 00 یا 01 باشه اگر 00 باشه بهتره ولی کم گیر میاد ولی 01 هم که من دارم اصلا مشکلی نداره....
این که میگن پس چرا اصلیها کی پد فارسی داره دلیل نمیشه چون اولا اون کی پد فارسی نیستو عریبه در ضمن کشور سازنده گوشی همه نوع کی پد به شفارش خریداراش میزنه...
2_پشت گوشی زیر باطری نوشته شده باشه made in malesia
3_در مورد باطری باید عرض کنم که باطری made in china finished china هم دو مدل هست یکیش واقعا تقلیبه چرا چون یه برچسب مسخره سفید رنگ دور باطری چاپ شده و خیلی تابلو هست اما در باطری های اصلی چینی استیل کنار باطری براق هست منظورم حاشیه فلزیه کنار برچسب روی باطری هست...
باطری madi in korea finishid malesia هم از نظر کارایی همینه و خوبه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] &pid=10240 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این از باطری....
4_در مورد رمشم که رو آبی خیلی بهتره و دنبال رو ابی باشید چون مشکیها رو خودشون روش میندازن...
5_ در مورد شارژر گوشی هم حتما ببینید که پشت شارژر صافه صاف باشه و روش چیزی ننوشته باشه و طرف دیگر شارژر هم که نوشته هاش باید تو رفتگی داشته باشه و الا شارژر شما اصل نیست..
6_ ملحقاتشم که باید دو کابل باشه یه کابل استریو و یه کابل usb و یه هندفری با دو تا کله پلاستیکی اضافه
و یه cd مشکی اصلی و دفترچه راهنما.......
موفق باشید
عزیز من باطری گوشی شما که چین هست بنا نیست که بگید چینی بهتره یا اصل هست معمولاً جنس چینی خوب نیست و هیچ جنس چینی شانسی هم خوب در نمیاد من هم چین داشتم هم کره از کره ای بیشتر راضی بودم تا چین :
باطری چین تو 1ساعت آهنگ گوش کردن یا کمتر باطری خوابید اما کره ای تا 3 ساعت هم شد ولی به 50% هم نرسید
باطری چینی زود داغ میکرد به طور کاملاً مشخص حالا ...............
masoud_ac
06-04-2007, 09:20
گوشی W810i به درد یه کاری میخوره و K800 به درد یه کار دیگه اما کارکردشون شبیه همه
W810i: گوشیی با آنتن دهی بالا و این گوشی بعد از 1100 بالا ترین آنتن دهی تو کل گوشی های دنیا شد به طوری که تو زیرزمین که هیچ گوشی آنتن نداشته باشه گوشی W810i اتنش یکی , دوتا میکنه و همونطور که از اسمش پیداس گوشیی مخصوص آهنگ گوش کردن هست و .....................
K800: اصلاً گوشی سری K استاندارد خاصی ندارن ولی K800 بیشتر برای عکس برداری تو محیط های : کم نور , متحرک و ............... استفاده میشه صداش هم اندازه W810i اما کیفیت مثل K750 هست .
dark fear
06-04-2007, 11:28
سلام.
با تشكر از دوستان
سوال 2 تو رو دوستان جواب دادن ولی سوال 1 تورو برات با پیغام خصوصی فرستادم آخه فک کنم خیلی ربطی به
اینجا نداشته باشه
گوشی W810i به درد یه کاری میخوره و K800 به درد یه کار دیگه اما کارکردشون شبیه همه
W810i: گوشیی با آنتن دهی بالا و این گوشی بعد از 1100 بالا ترین آنتن دهی تو کل گوشی های دنیا شد به طوری که تو زیرزمین که هیچ گوشی آنتن نداشته باشه گوشی W810i اتنش یکی , دوتا میکنه و همونطور که از اسمش پیداس گوشیی مخصوص آهنگ گوش کردن هست و .....................
K800: اصلاً گوشی سری K استاندارد خاصی ندارن ولی K800 بیشتر برای عکس برداری تو محیط های : کم نور , متحرک و ............... استفاده میشه صداش هم اندازه W810i اما کیفیت مثل K750 هست .
اگه میشه بیشتر توضیح بدید ..چون من هم موندم که کدوم رو بگیرم...
dark fear
06-04-2007, 15:09
اگه میشه بیشتر توضیح بدید ..چون من هم موندم که کدوم رو بگیرم...
شما بگو از یه گوشی چه چیزایی میخای
اگه عکساسی خیلی برات مهمه k800 (البته w810 هم دارای بهترین 2 مگاپیکسله و خیلی خوب میگیره
ولی k800 یه چیز دیگس) اگه کیفیت هندزفری برات مهمه w810 به نظر من w810 بیشتر میرزه
ولی شما که پول رو دارید (وبه قیمت کاری ندارید) w850 بهترین انتخابه به نظر من w850 هم به اندازه صد و خورده
ای از w810 بهتر نیست اما اگه پولش برات مهم نیست w850 بهترین انتخابه
شما بگو از یه گوشی چه چیزایی میخای
اگه عکساسی خیلی برات مهمه k800 (البته w810 هم دارای بهترین 2 مگاپیکسله و خیلی خوب میگیره
ولی k800 یه چیز دیگس) اگه کیفیت هندزفری برات مهمه w810 به نظر من w810 بیشتر میرزه
ولی شما که پول رو دارید (وبه قیمت کاری ندارید) w850 بهترین انتخابه به نظر من w850 هم به اندازه صد و خورده
ای از w810 بهتر نیست اما اگه پولش برات مهم نیست w850 بهترین انتخابه
تو سونی اریکسونها:
اول:صدا(بلندی و کیفیت)
دوم:دوربین.
و بعد بقیه امکانات.
در نظر خودم w810 مناسب تره.
بعد k800 و w810 با مموری 2گیگ مشکل نداره؟
این w850 صداش در چه حد هست؟
bloody guilty
06-04-2007, 18:28
با سلام به تمامی دوستان .
من ديشب يه w810i خريدم.ولی فکر ميکنم مشکل داشته باشه يا شايد هم نه.ميخواستم اگه ميشه به من کمک کنيد.
1) گوشی چه تو حالته استند بای و چه وقتی که کاملا خاموش هست ؛چراقه بالايی کيبوردش خاموش نميشه؛يعنی هميشه روشنه
2)دکمه جهت نماش هنوز 24 ساعت نشده ؛وقتی که روش دست ميزنی رنگش ميره
3)دکمه سمت راستی رو بايد بيشتر فشار بدی تا کار کنه
البته با ضمانت بهم داده و گفته اگه مشکلی داشت بيار تا عوضش کنم پس لطفا بگيد چيکار کنم
mostafa_khan
06-04-2007, 18:46
من ديشب يه w810i خريدم.ولی فکر ميکنم مشکل داشته باشه يا شايد هم نه.ميخواستم اگه ميشه به من کمک کنيد.
1) گوشی چه تو حالته استند بای و چه وقتی که کاملا خاموش هست ؛چراقه بالايی کيبوردش خاموش نميشه؛يعنی هميشه روشنه
البته با زمانت بهم داده و گفته اگه مشکلی داشت بيار تا عوضش کنم پس لطفا بگيد چيکار کنم
سوال اولت رو که نگرفتم!!....یعنی الان رنگ قسمتس از این دایره ی چهت نماش به قول شما.رفته؟مگه می شه؟؟ببینم قشنگ با دقت و با تحقیق گرفتیش دیگه؟نکنه کار کرده باشه؟؟!!!....اما از همه ی اینها بگذریم روی رنگ پریدن دکمه ها اصلا وسواس نداشته باش با خیال راحت کار کن باهاش اگه یه وقتی دلت رو زد اون موقع تازه بیا بهت می گم چه کار کنی بشه مثل اولش:46:
بیبنم یعنی خیلی باید فشار بدی؟من میگم اگه می شه حتما عوضش کن...چون اینهایی که تو میگی ادم رو یاد قابهای فانتزی و مزخرف می ندازه و نه یه قاب اصل!!!!حالا این که بعید می دونم باشه...اما بازم میگم اگه اینجوریاست و اگه می شه واسه محکم کاری عوضش کن
mostafa_khan
06-04-2007, 18:50
تو سونی اریکسونها:
و بعد بقیه امکانات.
ببین فکر 850 رو نکن!!!درسته من خودم عشق 850 دارم اما یک کلام امکاناتش اصلا با قیمتش نمی خونه...تنها واسه اینکه خوشگله و اولین گوشیه کشوییه se هست قیمت کاذبی داره
بهترین انتخاب 810 هست که بعد که خریدی یه 15 تومنم خرج صداش می کنی با کمتر از 300 تومن گوشی داری با امکاناتی تقریبا برابر با 850
خوب والکمن 850 ورزن 2 هست که این یک برتری یه 810 هست که حالا می شه ازش گذشت:46:
bloody guilty
06-04-2007, 19:04
سوال اولت رو که نگرفتم!!....یعنی الان رنگ قسمتس از این دایره ی چهت نماش به قول شما.رفته؟مگه می شه؟؟ببینم قشنگ با دقت و با تحقیق گرفتیش دیگه؟نکنه کار کرده باشه؟؟!!!....اما از همه ی اینها بگذریم روی رنگ پریدن دکمه ها اصلا وسواس نداشته باش با خیال راحت کار کن باهاش اگه یه وقتی دلت رو زد اون موقع تازه بیا بهت می گم چه کار کنی بشه مثل اولش:46:
بیبنم یعنی خیلی باید فشار بدی؟من میگم اگه می شه حتما عوضش کن...چون اینهایی که تو میگی ادم رو یاد قابهای فانتزی و مزخرف می ندازه و نه یه قاب اصل!!!!حالا این که بعید می دونم باشه...اما بازم میگم اگه اینجوریاست و اگه می شه واسه محکم کاری عوضش کن
درباره فشار دادنه دکمه بايد بگم که فقط بايد يه کم بيشتر فشار بدی
دربارسوال اول هم منظورم لامپ زيره صفحه کيليدشه که در قسمت بالای اون يعنی زيره جهت نما و چند تا دکمه بغلش که چه وقتی که باهاش کار نميکنی و حتی وقتی که گوشي رو خاموش ميکنی اين لامپ خاموش نميشه
گوشي هم كاملا نو بود حتي دست مشتري هم نرفته بود وحتي وقتي كه براي بار اول روشن كردم چند دقيقه طول كشيد.
راستي براي رنگ دكمه جهت نما بايد چيكار كنم:41:
Scream 4
06-04-2007, 19:12
نرم افزار Sony Ericsson W810i را می خواستم .
سریع و بهترین را بفرستید.
ببین فکر 850 رو نکن!!!درسته من خودم عشق 850 دارم اما یک کلام امکاناتش اصلا با قیمتش نمی خونه...تنها واسه اینکه خوشگله و اولین گوشیه کشوییه se هست قیمت کاذبی داره
بهترین انتخاب 810 هست که بعد که خریدی یه 15 تومنم خرج صداش می کنی با کمتر از 300 تومن گوشی داری با امکاناتی تقریبا برابر با 850
خوب والکمن 850 ورزن 2 هست که این یک برتری یه 810 هست که حالا می شه ازش گذشت
اره.درست می فرمایید.
پس من همون w810 رو میگیرم.
ولی اگه چنچ شده اش تنها گیرم اومد.مشکلی نداره بگیرم.
منورم اینه که اخرش بدون اینکه سریال بپره میشه اینکارها رو انجام داد؟
سلام.
دوستانی که خیلی وقته با w810 کار میکنند, آیا رنگ دکمه هاش بعد از چند وقت میره ؟
اره.درست می فرمایید.
نه آقا . نمیپره ...
این کاری که مصطفی خان میگه رو من خودم انجام دادم . ( اینجا اولین کسی بودم که کپسولیه 850 رو امتحان
کردم ) این کار سخت افزاریه و به سریال ربطی نداره .
سریال وقتی میپره که باهاش کاره نرم افزاری انجام بدی یا فلشش کنی.که اونم هر کار نرم افزاریی سریال رو
نمیپرونه . اگه با phone xs کار کنی ( که آموزشش تو همین انجمن هست ) سریال نمیپره .
تازه اگر سریالش بپره هم میدی با 4 تومن دوباره برات چنچ میکنن و سریال جدید میدن .
سلام.
من حدود 8 ماهه که w810 دارم . باهاش زیاد چیزی تایپ میکنم و دادام هم باهاش فوق العاده زیاد بازی میکنه.
تا حالا که هیچ فرقی نکرده .
mostafa_khan
06-04-2007, 22:09
اره.درست می فرمایید.
نشد نیما ها....داری می شی پسر بدا!!!ببین شده تمام موبایلی ها رو زیرو رو کنی بکن اما سریال چنجی نگیر
تقاضا دارم اول تاپیک نکات رو بخون بعد ین سوالات رو مطرح کن
تو اون تاپیک شاید 10 پست فقط دربارهی سریال چنجی ها صحبت شده...تو رو خدا اول سرچ...مطالعه بعد سوال...مرسی
نیما جواب پستتم دادم...بازم سوالی بود..
شاد باشید دیگران رو هم شاد کنید
mostafa_khan
06-04-2007, 22:15
سلام.
چرا خوب...قسمت جوی استیکش اگه روزانه خیلی باهاش ور بری و گیم و......کنی...کم کم کمی رنگش میره....رنگ رفتگی هم از فرو رفتگی هایی که چهت رو روی دایره نشون میده شروع می شه....به هر حال کمترین اهمیتی نداره اگه یه وقتی دیگه بد بلند مدت رنگش رفت و اذیتت کرد یه کی پد قابهای فانتزی رو بگیر جاش بگذار:5:
شاد باشید و دیگران رو هم شاد کنید:20:
mostafa_khan
06-04-2007, 22:48
یه نکته ی باحال یادم افتاد..وقتی نوشتمش می تونید بخونیدش...امیدوارم خوشتون بیاد:
nakhordemast
06-04-2007, 23:33
سلام.
مال دوستم مشکیه- حدود 9-10 ماه داره و رنگه شماره هاش رفته البته اون خیلی باهاش ازش استفاده میکنه:13:
من موندم شما همه گوشی های دنیا رو تو زیرزمینتون تست کردی؟! بابا ایولللللللل
پس این وسط پی 910 و 990 رو یادت رفته ببری تو زیر زمین:2: :2: :2: :18: :31:
اره.درست می فرمایید.
چنجی نخر که مایه دردسره . از یه طرف تهدیدای مخابرات و از یه طرف هم اینکه هیچ کار نرم افزاری درست و حسابی نمیشه کرد نه آپدیتی نه فریم وری و....
اما اگه فقط میخای بگی الو.... خدافظ اونوقت چنجی خوبه
دوست من تغریبا درست شنیده بودید ولی راه یکی از اون توری ها بسته است نه یکی از اسپیکرا(خودش یک
اسپیکر داره و یه توری که سه قسمتش سوراخه یکی از اون سه قسمت بسته است) ولی فکر
نکنم همین طوری بشه بکنیش آخه جز اسکلت بندی گوشیه ازش جدا نیست که بشه بکنیش اگه بخای
یه عکس ازش میزارم
اره دوست عزیز اگه ممکنه عکسشو برامون . ممنون
در مورد صدا و دوربینو ... که همه زحمت کشیدن توضیح دادن اما در مورد بازی سوالت بی جواب موند
بهترین گوشی از سونی اریکسون واسه بازی دبلیو550 هیت چون دوتا دگما اضافی مخصوص بازی بالای ال سی دیش داره و همینطور شتاب دهنده گرافیکی داره که بقیه مدلها ندارن. و مزیت دیگه هم بزرگ و راحت الحلقوم :8: بودن جو استیکشه که مناسب بازیه . جاوا رو هم مثل ماه اجرا میکنه . من فیفا 2007 روش اجرا کردم . :40:
bloody guilty
07-04-2007, 00:08
دربارسوال اول هم منظورم لامپ زيره صفحه کيليدشه که در قسمت بالای اون يعنی زيره جهت نما و چند تا دکمه بغلش که چه وقتی که باهاش کار نميکنی و حتی وقتی که گوشي رو خاموش ميکنی اين لامپ خاموش نميشه
گوشي هم كاملا نو بود حتي دست مشتري هم نرفته بود وحتي وقتي كه براي بار اول روشن كردم چند دقيقه طول كشيد.
راستي براي رنگ دكمه جهت نما بايد چيكار كنم
(با تشكر از پاسخ و كمك شما)
Scream 4
07-04-2007, 09:39
پس جواب پست ما چی شد ؟
در صفحه قبل نوشته بودم .
sony_W810i
07-04-2007, 11:35
پس جواب پست ما چی شد ؟
در صفحه قبل نوشته بودم .
دوست عزیز تا جایی که من میدونم sony ericsson w810i اسم گوشیم هستش نه 1 برنامه... شما بگو دقیقا چه برنامه ای میخوای .........:20:
سلام.
من شنیدم زیر اون آینه قرمز رنگ میشه یه آنتن نصب کرد. آیا حقیقت داره؟ و آیا تاثیری در آنتن دهی داره (توی کوه و کمر)
و اینکه آنتنش رو از کجا میشه گرفت و چنده؟
سلام.
من شنیدم زیر اون آینه قرمز رنگ میشه یه آنتن نصب کرد. آیا حقیقت داره؟ و آیا تاثیری در آنتن دهی داره (توی کوه و کمر)
و اینکه آنتنش رو از کجا میشه گرفت و چنده؟
بله درسته . اگه دقت کنی زیر اون آینه یه سوراخ کوچیک وجود داره که با سوزن میتونی اونو برداری .
در آنتن دهی خیلی تاثیر داره ولی اینکه از کجا بخری و چند هست رو نمیدونم .
کسی میدونه بگه منم میخوام .
ممنون از جواب.
کسایی که میدونند از کجا میشه تهیه کرد و قیمتش چنده زودتر بگن چون خیلی بهش نیاز دارم.
nakhordemast
07-04-2007, 17:14
نرم افزار Sony Ericsson W810i را می خواستم .
سریع و بهترین را بفرستید.
کدوم نرم افزار واسه چه کاری؟ . سوالت مبهمه
nakhordemast
07-04-2007, 17:16
بله درسته . اگه دقت کنی زیر اون آینه یه سوراخ کوچیک وجود داره که با سوزن میتونی اونو برداری .
در آنتن دهی خیلی تاثیر داره ولی اینکه از کجا بخری و چند هست رو نمیدونم .
کسی میدونه بگه منم میخوام .
نه آقا...
شما منبعت چیه؟ آیا تا حالا داشتی یا دست کسی یا مغازه ای دیدی یا تو مقاله ای خوندی؟
نه آقا...
شما منبعت چیه؟ آیا تا حالا داشتی یا دست کسی یا مغازه ای دیدی یا تو مقاله ای خوندی؟
باید بگم هم دیدم هم خوندم .
1- یکی از دوستان تو همین کلوپ 810 گفته بود و جوابه خودم رو داده بود . ( سوالی پرسیده بودم و فکر میکردم
زیره اون دایره یک اسپیکره .:20: خوب تازه کار بودم دیگه . )
2- بعدش هم دست پسر خالم ( تو همین سیزده بدر امسال ) دیدم .
Scream 4
07-04-2007, 19:36
آنتنش کجایه ؟ اصلا داره
faryad_ml
08-04-2007, 02:12
سلام / طریقه آپدیت کردن w810 چطوریه ؟
آیا نرم افزاری واسه قفل کردن فایلهل و پوشه ها ودادن رمز شخصی هواسش هست ؟
آیا نرم افزار منشی تلفنی واسه w810 وجود داره ؟
قبلا از راهنماییتون ممنونم /
سلام
کسی نمیدونه چه طور میشه خافظه اس ام اس رو تو گوشی w810 i زیاد کرد
nakhordemast
08-04-2007, 04:25
باید بگم هم دیدم هم خوندم .
1- یکی از دوستان تو همین کلوپ 810 گفته بود و جوابه خودم رو داده بود . ( سوالی پرسیده بودم و فکر میکردم
زیره اون دایره یک اسپیکره .:20: خوب تازه کار بودم دیگه . )
2- بعدش هم دست پسر خالم ( تو همین سیزده بدر امسال ) دیدم .
اره اونجا رو قبلا خونده بودم اون دوستمون هم همینجوری میگفت و منبعی نداشت . آقا اصلا جک آنتن خارجی وجود نداره .شایعه!!! این خودش آنتنه . بهتره پشت پی 910 رو هم یه نگاه بندازی . ... اکثر گوشی ها دارن . اگر جی پی اس باشه شاید اما این موبایلا آنتن خارجی نمیخورن . بی زحمت تو سایت سونی اریکسون یه چرخ بزن و اگر بود لینکشو بذار.
در ضمن اگر چیزی بود که قابل استفاده بود توی دفترچه راهنما در موردش توضیح میداد.
sony_W810i
08-04-2007, 11:30
سلام... خبری در راه است(از ازون توپاش)............ شیر کردن اینتر نت کامپیوتر رو موبایل........ اموزششو با فایل های مورد نیاز بزودی می ذارم.............:21: :21: :21: :21: :21:
king_arthur
08-04-2007, 11:40
درود بر همگی دوستان
من قصد خرید w810 رو دارم ولی مرددم که بین سریال اصلی و چنج کدام را انتخاب کنم،البته توی سایت مطالبی در این مورد هست ولی نمیشه از بینشون به نتیجه قانع کننده رسید.
قابل ذکره که من از تالیا استفاده میکنم،تو بازار 3 نوع w810 پیدا کردم:
1-چنج و بدون گارانتی:250000 تومان (قیمتش خیلی وسوسه انگیزه)
2-سریال اصلی با گارانتی پارس تل 290000 تومان
3-سریال اصلی با گارانتی سیتادل 330000 تومان
خواهش میکنم دوستان منو راهنمایی کنند بخصوص کسانی که در مورد گارانتی سیتادل اطلاعات دارند و تجربش کردند
پیشاپیش سپاسگذارم
nakhordemast
08-04-2007, 12:47
درود بر همگی دوستان
من قصد خرید w810 رو دارم ولی مرددم که بین سریال اصلی و چنج کدام را انتخاب کنم،البته توی سایت مطالبی در این مورد هست ولی نمیشه از بینشون به نتیجه قانع کننده رسید.
3-سریال اصلی با گارانتی سیتادل 330000
خواهش میکنم دوستان منو راهنمایی کنند بخصوص کسانی که در مورد گارانتی سیتادل اطلاعات دارند و تجربش کردند
پیشاپیش سپاسگذارم
راستش در مورد تالیا نمیدونم اما اینی که بهت توصیه میکنم حتما حتما سعی کن که سریال اصلی بگیری و بدون گارانتی چون همه گارانتی ها از هر فقره ای که باشه در عمل وقتی گوشیت خراب میشه به راحتی از سر خودشون باز میکنن و میپیچونن چون هیچ نظارت یا قانون خاصی واسه گارانتی وجود نداره .پس نگیری بهتره . حالا بین این دوتا گارانتی که گفتی سیتادل معتبر تره .
king_arthur
08-04-2007, 13:04
راستش در مورد تالیا نمیدونم اما اینی که بهت توصیه میکنم حتما حتما سعی کن که سریال اصلی بگیری و بدون گارانتی چون همه گارانتی ها از هر فقره ای که باشه در عمل وقتی گوشیت خراب میشه به راحتی از سر خودشون باز میکنن و میپیچونن چون هیچ نظارت یا قانون خاصی واسه گارانتی وجود نداره .پس نگیری بهتره . حالا بین این دوتا گارانتی که گفتی سیتادل معتبر تره .
با تشکر از شما
آیا دوستان دیگر هم نظراتی در این مورد دارند ؟
درود بر همگی دوستان
3-سریال اصلی با گارانتی سیتادل 330000
پیشاپیش سپاسگذارم
من پیشنهاد میکنم سریال اصلی بدون گارانتی بگیری. بین 270 تا 280 باید باشه قیمتش.
mostafa_khan
08-04-2007, 14:17
با تشکر از شما
آیا دوستان دیگر هم نظراتی در این مورد دارند ؟
دوست عزیز از هزار نفر دیگه هم بپرسی همین جواب رو می گیری...پست 2 نکته ی شماره ی 3 رو نگاه کن:
king_arthur
08-04-2007, 15:10
دوست عزیز از هزار نفر دیگه هم بپرسی همین جواب رو می گیری...پست 2 نکته ی شماره ی 3 رو نگاه کن:
دست شما درد نکنه:10:
راستی چرا اخم کردی:46:
من می خوام یه w810 بگیرم .میخواستم بدونم باید ساخت کجا باشه؟(اصلیش).در ضمن اگه میشه یه عکس از هندز فری و چیزایی که باید همراهش باشه بزارید.
با تشکر
nakhordemast
08-04-2007, 17:34
من می خوام یه w810 بگیرم .میخواستم بدونم باید ساخت کجا باشه؟(اصلیش).در ضمن اگه میشه یه عکس از هندز فری و چیزایی که باید همراهش باشه بزارید.
با تشکر
با یه سرچ کوچولو تو همین تاپیک بیش از 30-40 تا پست در این مورد پیدا میکنی :5:
Scream 4
08-04-2007, 18:46
سریال فرعی و اصلی داره و فکر می کنم ساخت چین کلا !
ary_sani
08-04-2007, 19:21
Scream 4 جان!
کی این حرفو زده که فقط مال چینه؟
اصلا این طور این نیست!
من ماه پیش خریدم ساخت مالزی و خیلی هم ازش راضی هستم...
من امروز 1 مشکی ، مالزی گرفتم ، ریجستر 285 ! خداییش هنوز تو کف ام پی تری پلیرشم.خیلی شاخه !
masoud_ac
08-04-2007, 21:45
تو سونی اریکسونها:
و بعد بقیه امکانات.
w810i تنها گوشی مدل 2006 سونی اریکسون هست که هیچ کونه مشکلی با 2GB نداشته (خیالت راحت)
w850 صداش بیشتر از W810i هست اما کپسول صدا W850 به W810i میخوره و کیفیت صداش از خود W850 هم بهتر میشه امتحان کردم
masoud_ac
08-04-2007, 21:48
البته با ضمانت بهم داده و گفته اگه مشکلی داشت بيار تا عوضش کنم پس لطفا بگيد چيکار کنم
پس بورو عوضش کن
masoud_ac
08-04-2007, 21:52
سلام.
نباید بره چون اگه دکمه یا قاب هم بشکنه میبینی که داخلش هم رنگش سایه پس نباید بره
masoud_ac
08-04-2007, 21:57
مال دوستم مشکیه- حدود 9-10 ماه داره و رنگه شماره هاش رفته البته اون خیلی باهاش ازش استفاده میکنه:13:
چنجی نخر که مایه دردسره . از یه طرف تهدیدای مخابرات و از یه طرف هم اینکه هیچ کار نرم افزاری درست و حسابی نمیشه کرد نه آپدیتی نه فریم وری و....
در مورد صدا و دوربینو ... که همه زحمت کشیدن توضیح دادن اما در مورد بازی سوالت بی جواب موند
بهترین گوشی از سونی اریکسون واسه بازی دبلیو550 هیت چون دوتا دگما اضافی مخصوص بازی بالای ال سی دیش داره و همینطور شتاب دهنده گرافیکی داره که بقیه مدلها ندارن. و مزیت دیگه هم بزرگ و راحت الحلقوم :8: بودن جو استیکشه که مناسب بازیه . جاوا رو هم مثل ماه اجرا میکنه . من فیفا 2007 روش اجرا کردم . :40:
عزیز من p900 و p990 فقط به خاطر اینکه فایل های word یا همون ماکروسافت آفیس رو باز میکنه گرونه شما به گرونی گوشی نرو چ.ن بابام یه مدت p900 داشت دوربین فوق العاده آشغال , صدا 0 و ......
دوماً زیر زمین مغازمون تعمیر موبایل
masoud_ac
08-04-2007, 22:09
عزیز من p900 و p990 فقط به خاطر اینکه فایل های word یا همون ماکروسافت آفیس رو باز میکنه گرونه شما به گرونی گوشی نرو چ.ن بابام یه مدت p900 داشت دوربین فوق العاده آشغال , صدا 0 و ......
masoud_ac
08-04-2007, 22:12
دوستان من یه W810i دیگه گرفتم اما وقتی یه پوشه رو باز میکنم (بعضی وقت ها) صفحه گوشی میری بعد سفید میشه شبیه موقعی که گوشی رو ریست میکنی اما تغییری نمیکنه
چرا؟
masoud_ac
08-04-2007, 22:16
عزیز من p900 و p990 فقط به خاطر اینکه فایل های word یا همون ماکروسافت آفیس رو باز میکنه گرونه شما به گرونی گوشی نرو چون بابام یه مدت p900 داشت دوربین فوق العاده آشغال , صدا 0 و ......
mostafa_khan
08-04-2007, 22:36
4 پست واسه یه جواب!!!:18:
mostafa_khan
08-04-2007, 22:41
گوشي هم كاملا نو بود حتي دست مشتري هم نرفته بود وحتي وقتي كه براي بار اول روشن كردم چند دقيقه طول كشيد.راستي براي رنگ دكمه جهت نما بايد چيكار كنم:41:
اینی که گفتی دیق مشخصه اصلیه یه گوشی نو اکبند و اصل هست...تعجب می کنم که مشکل داره....اگه اذیتت می کنه عوضش کن...وگرنه اینی که گیر اوردی توپه:5:
ahriman323
08-04-2007, 22:56
به نظر شما چی بخرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 810 بخرم کپسولی 850 بندازم روش
یا همون 850 بخرم؟
850 به غیر از اینکه واکمن 2 روشه دیگه چه مزیتهای داره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم
09-04-2007, 04:48
من یه 810 دارم دیشب روشن میشد ولی دیگه امروز روشن نمی شه. یه جورایی هیچکی توش نیست . چیکار کنم ؟....
mostafa_khan
09-04-2007, 10:36
به نظر شما چی بخرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 810 بخرم کپسولی 850 بندازم روش
یا همون 850 بخرم؟
850 به غیر از اینکه واکمن 2 روشه دیگه چه مزیتهای داره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه شما چه گوشی رو انتخاب می کنی به خودت مربوطه فقط ماها می تونیم واسه انتخاب بهتر راهنماییت کنیم همین...
خوب مزیت هایی شاید داشتهباشه اما از اون دسته مزیت هایی هست که تو ایران جواب نمیده و واسه ماها بود و نبودش یکیه...مثلا دوربین مخصوص مکالمه داره که مونده ایران و سیستمهاش به اونجا برسه..تازه دارن gprs میدن که انگاری گرونم هست....
جفت این گوشی ها فوق العاده خوشگل هستن...کارایی هاشونم یکسانه....
دوربین 850اگه درست خاطرم باشه اتو فوکوس نداره...اما بازم یه دوربین خوب محسوب می شه..اما به هر حال یه کمبود نسبت به 810 محسوب می شه دیگه....
ضمن اینکه متاسفانه 810 داره روز به روز طرفداراش بیشتر می شن و !!!گوشی کمی خز ..من با این یکی اصلا حال نمی کنم....
کلا عقل میگه 810+کپسولی صدا=یک گوشیه معرکه.....حول و حوش 300-310
850-یک گوشیه معرکه..منتها قیمتش بهش نمی خوره چون خوشگله و کشویی الکی گرونه.....400-420
mostafa_khan
09-04-2007, 10:38
من یه 810 دارم دیشب روشن میشد ولی دیگه امروز روشن نمی شه. یه جورایی هیچکی توش نیست . چیکار کنم ؟....
عجیبا غریبا..یعنی 810 هم شد عین زد 530؟؟؟؟:13: چی کارش کردی؟
reza13642125
09-04-2007, 11:01
با سلام خدمت همه دوستان وعرض خسته نباشیدچند تا سوال داشتم اگر جواب بدید ممنون میشم
1-edge در رادیو چه کاربردی دارد
2-در قسمتی از سایت یکی از دوستان نحوه افزایش صدای گوشی رو توضیح داده بود واینکه حتی صدای گوشی های سریال چنج شده را می توان با این روش افزایش داد وبعد بدون فلش کردن سریال گوشی راعوض کرد نظر شما در این مورد چیست
3-sms هایی که به من می رسد به ترتیب ارسال شدن در گوشیم ذخیره نمی شود وهمچنین تماسهام وتمام sms هام وتماس ها برروی سیم کارتم ذخیره می شود لطفا منو راهنمایی کنید ممنون
ary_sani
09-04-2007, 14:28
من یک سوال دارم برای گوشی w810i
این که من نمی دونم بازی هایی رو که دانلود کردم روی کدوم پوشه بریزم ؟!
اگه ممکنه منو راهنمایی کنین ممنون میشم
من یک سوال دارم برای گوشی w810i
این که من نمی دونم بازی هایی رو که دانلود کردم روی کدوم پوشه بریزم ؟!
اگه ممکنه منو راهنمایی کنین ممنون میشم
فرقی نمیکنه .
اما به نظر من بهتره در قسمت other با کامپیوتر اصل بازی رو بریزی و بعد با گوشی در game
نصب کنی. ( برای نظم در فایلها - من اینکارو میکنم)
سلام.
من تعطیلات عید رو رفته بودم شمال و اونجا ایرانسل رو ساپورت نمیکنه. جالبه بدونید که اون موقع اگه 24 ساعت هم از walkman استفاده میکردم شارژ گوشی تموم نمیشد (وقتی که آنتن نمیداد).
ولی وقتی آنتن میده شارژ هم خیلی زود خالی میشه.
میشه بگین دلیلش چیه؟
nakhordemast
09-04-2007, 21:35
با سلام خدمت همه دوستان وعرض خسته نباشیدچند تا سوال داشتم اگر جواب بدید ممنون میشم
2-در قسمتی از سایت یکی از دوستان نحوه افزایش صدای گوشی رو توضیح داده بود واینکه حتی صدای گوشی های سریال چنج شده را می توان با این روش افزایش داد وبعد بدون فلش کردن سریال گوشی راعوض کرد نظر شما در این مورد چیست
3-sms هایی که به من می رسد به ترتیب ارسال شدن در گوشیم ذخیره نمی شود وهمچنین تماسهام وتمام sms هام وتماس ها برروی سیم کارتم ذخیره می شود لطفا منو راهنمایی کنید ممنون
تارخ گوشیتو هی عقب جلو کردی به همین خاطر اینجوری میشه . حالا تمام اس ام اس ها رو پاک کن و تاریخ رو هم عقب جلو نکن از این به بعد درست میشه :8:
nakhordemast
09-04-2007, 21:37
سلام.
من تعطیلات عید رو رفته بودم شمال و اونجا ایرانسل رو ساپورت نمیکنه. جالبه بدونید که اون موقع اگه 24 ساعت هم از walkman استفاده میکردم شارژ گوشی تموم نمیشد (وقتی که آنتن نمیداد).
ولی وقتی آنتن میده شارژ هم خیلی زود خالی میشه.
میشه بگین دلیلش چیه؟
البته مشخصه که بیشترین مصرف باطری رو خود عملیات مخابراتی گوشی داره و بسیار بسیار بیشتر از اون مکالمه کردن باطری رو میخوره . نه بر خلاف تصور عموم واکمن و ....
hamid0389
10-04-2007, 11:36
نميدونم جاي اين بحث اينجا هست يانه؟
ولي.... يه برنامه ميخواستم براي چت (مكالمه يا ...) با بلوتوث
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
نگاه کن کلا سیستمهای مخابراتی موبایل با توجه به ساختارشون به چند نسل تقسیم میشن. از نسل 0 که اولین و پایه سیسم موبایل بود و تا الان که آخرین نسل سیستم های مخابراتی نسل چهارم هست.
خب حالا یه نگاه کوتاه به سیستم مخابراتی ایران میندازیم.
سیستم مخابرات دولتی ایران اکثرا نسل 2 و یا همون GSM هست. خب امکانات این سیستم همون SMS و مکالمه هست. بقیشو دیگه من نمیدونم ولی تا همین حد هم بیشتر فکر نکنم داشته باشه.
یه قسمت کوچکی از سیستم مخابراتی ایران نسل 2.5 یا GPRS هست. با سیستم GPRS شما امکان دسترسی به MMS و اینترنت و GPRS را خواهید داشت.
البته نسل 2 و 2.5 از نظر تجهیزات و زیر ساختهای مخابراتی تفاوتی ندارند و با کمی تغییر کوچک میتوان نسل 2 را به نسل 2.5 تبدیل کرد تا امکان استفاده از سرویسهای GPRS تامین گردد. البته برای اینکار یا باید آنتنهای مخابرات را کلا تعویض کرد و یا با اضافه سخت افزار های تکمیلی آن را به منظور استفاده از سرویسهای GPRS ارتقا داد. که البته به دلیل هزینه های بالا مخابرات در نظر دارد آنتنهای خود را با اضافه کردن مدارهای تکمیلی برای استفاده از امکانات GPRS ارتقا دهد.
البته مدیران نالایق در زمان راه اندازی شبکه موبایل با بیسوادی و بی تجربگی و تحجرشون شبکه موبایل ایران را به ... کشیدند. و به جای وارد کردن آخرین تکنولوژی رفتن ارزون ترین رو آوردن ولی پول گرون ترین تکنولوژی رو از ملتشون گرفتن. خدا نسل آنها رو از روی زمین بردار. الهی آمین.
خب حالا برسیم به تکنولوژی های روز و اونایی که تو اروپا و کشورهای پیشرفته استفاده میشن.
شبکه نسل 2.75 یا EDGE. این شبکه تقریبا نسل سوم به حساب میاد و در شبکه های مبتنی بر GPRS وجود دارد. سرعت انتقال اطلاعات در این شبکه فکر کنم تا 1 مگابیت در ثانیه هم میرسه. خب اکثر موبایل ها مثل W810 از سرعت انتقال 236.8 kbps پشتیبانی میکنند(از این بیشتر تا حالا من ندیدم). خب بعضی لپ تاپ ها و PDA ها تجهیزات EDGE رو دارند و کارتهای اون رو هم میتونین خریداری کنین. یعنی لپ تاپ یا PDA شما به موبایل تبدیل میشه. در ضمن لازم به یادآوری است که سرعت انتقال دیتا در شبکه GPRS , 32 - 48 kbps است.
خب. یه نکته دیگه موند. و اینه که اپراتور سوم ایران یکی از شرایط مزایده اش اینه که نسل سوم یا 3G باشه.
----------------------------
خب حالا در مورد مبحث انتخاب موبایل:
با توجه به شبکه مخابراتی ایران که به دونوع تقسیم میشه نسل 2.5 و 2.75 شما اگه میخواین از اینترنت و سرویسهای MMS و دیتا استفاده کنین میتونین موبایل خودتون رو انتخاب کنین. (نسل سوم که همون اپراتور سوم هست, حداقل تا یکسال آینده منتظرش نباشین. چون هنوز قرار دادش بسته نشده. خب فکر کنم تا قبل از مهر بسته بشه. البته اگه بخواد تو ایران مشتری داشته باشه خیلی سریع میتونه خودشو جمع کنه)
خب حالا موبایلها:
W810 یه موبایل نسل 2.75 یا همون EDGE هست. همچنین قابلیت استفاده از سرویس GPRS هم دارد.
در ضمن سرعت انتقال دیتا در سرویس EDGE آن به 236.8 kbps میرسد. یعنی شما یه خط اینترنت پر سرعت و بیش از چهار برابر دایال آپ در داخل موبایل خودتون دارین. با تشکر از ایرانسل و MTN که پوز مخابرات و انحصار طلبان پدر سوخته و مغرض رو به خاک مالید.
W850 یه موبایل نسل 3 هست. امکانات اون در ایران قابل استفاده نیست. یکی از بارزترین سرویسهای اون کنفرانس یا مکالمه تصویری هست. اگه دقت کنین روی اکثر موبایلها و یا بهتر بگم تمامی موبایلهای نسل 3 یک دوربین اضافی برای مکالمه تصویری هست. خب سرعت انتقال اطلاعات در این گوشی 384 kbps است. البته این گوشی قالبلیت استفاده از سرویس GPRS را با سرعت 32 - 48 kbps داراست.
Silwestern
10-04-2007, 15:14
نگاه کن کلا سیستمهای مخابراتی موبایل با توجه به ساختارشون به چند نسل تقسیم میشن. از نسل 0 که اولین و پایه سیسم موبایل بود و تا الان که آخرین نسل سیستم های مخابراتی نسل چهارم هست.
خب حالا یه نگاه کوتاه به سیستم مخابراتی ایران میندازیم.
سیستم مخابرات دولتی ایران اکثرا نسل 2 و یا همون GSM هست. خب امکانات این سیستم همون SMS و مکالمه هست. بقیشو دیگه من نمیدونم ولی تا همین حد هم بیشتر فکر نکنم داشته باشه.
یه قسمت کوچکی از سیستم مخابراتی ایران نسل 2.5 یا GPRS هست. با سیستم GPRS شما امکان دسترسی به MMS و اینترنت و GPRS را خواهید داشت.
البته نسل 2 و 2.5 از نظر تجهیزات و زیر ساختهای مخابراتی تفاوتی ندارند و با کمی تغییر کوچک میتوان نسل 2 را به نسل 2.5 تبدیل کرد تا امکان استفاده از سرویسهای GPRS تامین گردد. البته برای اینکار یا باید آنتنهای مخابرات را کلا تعویض کرد و یا با اضافه سخت افزار های تکمیلی آن را به منظور استفاده از سرویسهای GPRS ارتقا داد. که البته به دلیل هزینه های بالا مخابرات در نظر دارد آنتنهای خود را با اضافه کردن مدارهای تکمیلی برای استفاده از امکانات GPRS ارتقا دهد.
البته مدیران نالایق در زمان راه اندازی شبکه موبایل با بیسوادی و بی تجربگی و تحجرشون شبکه موبایل ایران را به ... کشیدند. و به جای وارد کردن آخرین تکنولوژی رفتن ارزون ترین رو آوردن ولی پول گرون ترین تکنولوژی رو از ملتشون گرفتن. خدا نسل آنها رو از روی زمین بردار. الهی آمین.
خب حالا برسیم به تکنولوژی های روز و اونایی که تو اروپا و کشورهای پیشرفته استفاده میشن.
شبکه نسل 2.75 یا EDGE. این شبکه تقریبا نسل سوم به حساب میاد و در شبکه های مبتنی بر GPRS وجود دارد. سرعت انتقال اطلاعات در این شبکه فکر کنم تا 1 مگابیت در ثانیه هم میرسه. خب اکثر موبایل ها مثل W810 از سرعت انتقال 236.8 kbps پشتیبانی میکنند(از این بیشتر تا حالا من ندیدم). خب بعضی لپ تاپ ها و PDA ها تجهیزات EDGE رو دارند و کارتهای اون رو هم میتونین خریداری کنین. یعنی لپ تاپ یا PDA شما به موبایل تبدیل میشه. در ضمن لازم به یادآوری است که سرعت انتقال دیتا در شبکه GPRS , 32 - 48 kbps است.
خب. یه نکته دیگه موند. و اینه که اپراتور سوم ایران یکی از شرایط مزایده اش اینه که نسل سوم یا 3G باشه.
----------------------------
خب حالا در مورد مبحث انتخاب موبایل:
با توجه به شبکه مخابراتی ایران که به دونوع تقسیم میشه نسل 2.5 و 2.75 شما اگه میخواین از اینترنت و سرویسهای MMS و دیتا استفاده کنین میتونین موبایل خودتون رو انتخاب کنین. (نسل سوم که همون اپراتور سوم هست, حداقل تا یکسال آینده منتظرش نباشین. چون هنوز قرار دادش بسته نشده. خب فکر کنم تا قبل از مهر بسته بشه. البته اگه بخواد تو ایران مشتری داشته باشه خیلی سریع میتونه خودشو جمع کنه)
خب حالا موبایلها:
W810 یه موبایل نسل 2.75 یا همون EDGE هست. همچنین قابلیت استفاده از سرویس GPRS هم دارد.
در ضمن سرعت انتقال دیتا در سرویس EDGE آن به 236.8 kbps میرسد. یعنی شما یه خط اینترنت پر سرعت و بیش از چهار برابر دایال آپ در داخل موبایل خودتون دارین. با تشکر از ایرانسل و MTN که پوز مخابرات و انحصار طلبان پدر سوخته و مغرض رو به خاک مالید.
W850 یه موبایل نسل 3 هست. امکانات اون در ایران قابل استفاده نیست. یکی از بارزترین سرویسهای اون کنفرانس یا مکالمه تصویری هست. اگه دقت کنین روی اکثر موبایلها و یا بهتر بگم تمامی موبایلهای نسل 3 یک دوربین اضافی برای مکالمه تصویری هست. خب سرعت انتقال اطلاعات در این گوشی 384 kbps است. البته این گوشی قالبلیت استفاده از سرویس GPRS را با سرعت 32 - 48 kbps داراست.
90 درصد تایید میشه...
با سلام
گوشی من الان یه مدتی آنتن دهیش خیلی کم شده یعنی بیشتر موقعها پر نشون میده اما در عمل آنتن نداره اگه میشه راهنمایی کنین باید چیکار کنم؟ و اینکه آیا با فلش کردن درست میشه یا نه؟ در ضمن گوشیم سریال چنجه
Scream 4
10-04-2007, 17:56
سریال اصلی یا فرعی دوست عزیز ؟
Scream 4
10-04-2007, 19:40
من این نرم افزار را برای موبایل سونی اریکسون دابلیو 810 می خواستم :
Windows W810i Software ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همراه با طریقه نصب و کامل و جدید باشد .
متشکرم
oghab_maghroor
10-04-2007, 19:43
salam ye barnae zaheran hast vase boland kardane sedaye w810 chizi dar n mored midoonin?
mitoonin komkam konid?
با سلام
گوشی من الان یه مدتی آنتن دهیش خیلی کم شده یعنی بیشتر موقعها پر نشون میده اما در عمل آنتن نداره اگه میشه راهنمایی کنین باید چیکار کنم؟ و اینکه آیا با فلش کردن درست میشه یا نه؟ در ضمن گوشیم سریال چنجه
سریال اصلی یا فرعی دوست عزیز ؟
این تفلکی که گفته گوشیش چنچ شده هست
salam ye barnae zaheran hast vase boland kardane sedaye w810 chizi dar n mored midoonin?
mitoonin komkam konid?
تو این تاپیک هست . تنها راه نرم افزاری همین دو راه هست .
یه راه دیگه هم هست که سخت افزاریه . با تعویز کپسول صدا . برای اون به صفحه 6 به بعد این تاپیک سر بزن
sabasistem_co
10-04-2007, 20:28
سلام
frimware من R4CE012 هست آيا فيرمورم خيلي پايين هست يا خوبه ؟
شما پيشنهاد مي دين كه ارتقا بدم يا نه و آيا لازم هست ؟
majid289
11-04-2007, 01:09
قيمت رجيستر شده وباگارانتي اصلي چنده ؟
Scream 4
11-04-2007, 07:15
آقا نرم افزار چی شد ؟
mostafa_khan
11-04-2007, 14:01
آقا نرم افزار چی شد ؟
کدوم نرم افزار...بعدشم من با دوستم که توی گیم تو ایران نفر هشتمه داشتم صحبت می کردم امضات رو دید گفت همچین چیزی صحت نداره...اصلا بازیه قرن نداریم...فقط سالانه بازی انتخاب می شه که همه می دونن امسال چه بازی اول شد...اکه منبعی داری بگو:46:
sabasistem_co
11-04-2007, 14:39
سلام
ary_sani
11-04-2007, 16:54
سلام
اممممممممممم
بد نیست ولی اگه میتونی حتماً ارتقا بده:27:
Scream 4
11-04-2007, 19:14
آقا به امضا چکار داری ؟
مگه بده ؟ چیه بازی کن تا ببینی.
ببخشید
farzadtop
11-04-2007, 22:26
سلام
من به مدت 6 ماه دبلیو 810 داشتم من ازش راضی بودم اما دیگه از منو هاش و اینکه تماس تصویری نداشت خسته شدم عوضش کردم حالا امروز با اون خداحافظی کردم و ان 73 رو460 تومن گرفتم به نظرتون گوشیه خوبیه فقط تو رو خدا توی ذوقم نزنید متشکرم:31:
خوب معلومه كه گوشي خوبيه....
هر چي پول بدي، آشت مي دن!
ولي W810i هم واقعا معركه اس! من خودم W810i دارم.
nakhordemast
12-04-2007, 00:32
سلام
من به مدت 6 ماه دبلیو 810 داشتم من ازش راضی بودم اما دیگه از منو هاش و اینکه تماس تصویری نداشت خسته شدم عوضش کردم حالا امروز با اون خداحافظی کردم و ان 73 رو460 تومن گرفتم به نظرتون گوشیه خوبیه فقط تو رو خدا توی ذوقم نزنید متشکرم:31:
آقا مفارکه خوبه من اگه عوض کنم بازم میرم سراغ سونی اریکسون اما این بار ام600 یا p متاسفانه بدون دوربین نمیتونستم اما حالا میتونم. :8:
قیمت w810 رجیستر شده بدون گارانتی چنده؟
در ضمن اگه موبایل (W810) روشن باشه و کاری باهاش نکنیم و فقط از mp3 player استفاده کنیم چند ساعت طول میکشه که باطری خالی بشه؟
faryad_ml
12-04-2007, 02:48
سلام بر همه دوستان / من اولین باره که وارد کلوب w810 شدم چون خودم قبلا w550i و الان p990i دارم ولی داداشم w810i داره و دارای چند مشکل که منو کشته از بس می گه برو تو کلوب w810i مشکل منو بپرس اگه راهنماییم کنین تا منم مشکلش حل کنم ممنون می شم :
سلام / طریقه آپدیت کردن w810 چطوریه ؟(اگه مثل p990i هستش بلدم نیاز به زحمت توضیحش نیست)
mostafa_khan
12-04-2007, 09:16
سلام بر همه دوستان / من اولین باره که وارد کلوب w810 شدم چون خودم قبلا w550i و الان p990i دارم ولی داداشم w810i داره و دارای چند مشکل که منو کشته از بس می گه برو تو کلوب w810i مشکل منو بپرس اگه راهنماییم کنین تا منم مشکلش حل کنم ممنون می شم :
سلام / طریقه آپدیت کردن w810 چطوریه ؟(اگه مثل p990i هستش بلدم نیاز به زحمت توضیحش نیست)
1-اپدیت تاپیک مخصوص داره به تفضیل صحبت شده
2-بله نرم افزار های فایل پروتکت و موبی اکسپلورر...این کارا رو انجام می دن...با یه سرچ برنامش رو می تونی گیر بیاری تو همین تاپیک...اما نحوه ی استفاده از برنامه:
3-برای جاوا چنینی نرم افزاری طراحی نشده شما که می گی قبلا 550 داشتی باید در جریان باشی که
شاد باشید
Silwestern
12-04-2007, 09:52
در ضمن اگه موبایل (W810) روشن باشه و کاری باهاش نکنیم و فقط از mp3 player استفاده کنیم چند ساعت طول میکشه که باطری خالی بشه؟
اگه در حالت Just Walkman يا Music Only باشه دقيقا 30 ساعت بهت موزيك ميده حالشو ببري
ديروز هم قيمت رجيستر اصلي رو كه پرسيدم گفتن 320 تومن ( با گارانتيش هم همون بدون گارانتيه ... هيچ فرقي نداره ( البته از لحاظ خدمات ) اما از لحاظ قيمت يه خورده فرق داره)
در ضمن اگه بدون گارانتي ( رجيستر اصلي ) گير آوردي سلام ما رو هم بهش برسون ...
sabasistem_co
12-04-2007, 09:59
سلام
Silwestern
12-04-2007, 10:52
سلام
دوست عزیز ... فریمورها خیلی باهم فرق ندارن ...اما بنا به تجربه شخصی خودم بهترین نوع فریموری که امتحان کردم این نوع بوده r4db005 america که هم گزینه های امنیتی زیادی به گوشی اضافه کرده بود و هم صدای واکمنش در حالت هدفون تقویت شده بود (هم حجم صدا و هم فیلترمگابیسش )
من مرداد 85 فریمور R4ce رو امتحان کردم که کیفیت عکسش خیلی بهتر از انواع دیگه بود
اما الان میشه هرفریموری رو ریخت رو گوشی و FS اون رو تغییر داد و درایور ها رو جابجا کرد یا کیفیت و بلندی صدا رو کم و زیاد کرد....
spirit_amir
12-04-2007, 13:49
سلام خدمت دوستان گل گلاب!
اولاً از همتون به خاطر فعالیت قابل تحسینتون تشکر میکنم!
اما اساتید من برام یه سؤالی پیش اومده
اگر دقت کنین در تمام گوشی های w810i موقع پخش اولین آهنگ یا هنگام pause کردن اگر از handsfree به آهنگ گوش بدین یک صدای
"تق" میشنوین که گوش رو اذیت میکنه! میشه این صدا رو کاریش کرد؟
و همچنین میخواستم بدونم چجوری میشه صدای زنگ sms رو کم یا زیاد کرد؟
با تشکر از همتووووووووون
امیر
ary_sani
12-04-2007, 14:05
اگه در حالت Just Walkman يا Music Only باشه دقيقا 30 ساعت بهت موزيك ميده حالشو ببري
ديروز هم قيمت رجيستر اصلي رو كه پرسيدم گفتن 320 تومن ( با گارانتيش هم همون بدون گارانتيه ... هيچ فرقي نداره ( البته از لحاظ خدمات ) اما از لحاظ قيمت يه خورده فرق داره)
بله؟؟؟؟:18:
دوستان عزیز ریجستر شده اصل بدون گارانتی که الان تو مشهد هست و ساخت مالزیه و من همین سه هفته پیش خریدم 251 هزار تومان بود...!
با گارانتیش 317 هزار تومان بود....
دوستان عزیز ریجستر شده اصل بدون گارانتی که الان تو مشهد هست و ساخت مالزیه و من همین سه هفته پیش خریدم 251 هزار تومان بود...!
بقول قل مراد. هه!
اگه اصلا دستکاری نشدش گیر بیاد خیلی خوبه. یعنی پک کارخونه. دیگه آدم خیالش راحته.
خیلی ممنون. در ضمن وقتی موبایل روشن هست (بدون مکالمه و کار کردن) مصرف واکمن با هدفون و با اسپیکر خودش چقدره؟
^^ HAMID ^^
12-04-2007, 17:15
سلام
اوومممممممممممم....گوشیه توپیه!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن وقتی موبایل روشن هست (بدون مکالمه و کار کردن) مصرف واکمن با هدفون و با اسپیکر خودش چقدره؟
با هدفونش که گفتند 30 ساعت تو حالت music only......تو حالت پخش از اسپیکر هم فکر نکنم بیشتر از 6 ساعت دوام بیاره (البته 1 take)
^^ HAMID ^^
12-04-2007, 17:22
اونهایی که هنگام کار با phone xs گوشیشون روشن میشه بیان اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ...این مشکل حل شده....
راه حل روشن شدن گوشی هنگام کار با phone xs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ary_sani
12-04-2007, 18:29
اونهایی که هنگام کار با phone xs گوشیشون روشن میشه بیان اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ...این مشکل حل شده....
راه حل روشن شدن گوشی هنگام کار با phone xs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا دستت طلا!:40:
بزرگترین مشکل گوشیم بر طرف شد!!!:27:
بلههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههه:19:
من خودم مشهد هستم . سریال چنچ اینجا 165 هست .
میشه بگی از کجا خریدی ؟
اگه راست بگر میرم دوتا میخرم . یدک :31:
اما امکان نداره . مگه شهره حرته .:18:
احتمالا برچسب زیره جعبه رو عوضکردن وسریال گوشی رو بهش دادن . ( سرت کلاه رفته ):13:
اگه ممکنه بگو از کجا خریدی .
قابل توجه دوستان.
اگه فروشنده ای ادعا کرد که گوشی که داره میفروشه (میندازه) رجیستر شده هست کاری نداره. بالاخره یا رجیستر شده یا نه. مرده و حرفش. تو فاکتورش همینو بنویسه+شماره سریال. که بعد از آپدیت کردن گوشی رجیستر نپرونه. اونموقع وقتی که گوشی رو خریدین برین یه آپدیت حسابی هم بکنین. حالشو ببرین.
بالاخره بنده هم بعد کلی بالا پایین کردن از ام پی پلیر رسیدم به دبلیو 810
آقا همه چیزش به دلم چسبید اما اینکه محافظ لنز نداره فالت بزرگیه مگه نه>؟؟
آخه به هر حال احتمال اسیب لنز کثیفی و...خیلی بیشتره همین منو دو به شک کرده البته اینکه رنگ دگمه هاشم میره آدمو دل چرکین میکنه دوستان برای این مشکلات را حلی وجود داره؟؟؟؟؟
اگه راه حلی باشد تصمیمم را برای خرید قطعی میکنم وگرنه مجبورم به گروه دشمن یعنی ان 90
بپیوندم:21:
ضمنا بنده فیلم برداری کا750 رو دیدم با بالاترین کیفیت هم روی کامپیوتر افتضاحه؟ایا w810هم همینطوره یعنی فیلم برداریش فقط کاچی به از هیچیه؟
spirit_amir
13-04-2007, 01:47
بابا دمتون گرم چقدر تحویلم گرفتین! :41:
"سلام خدمت دوستان گل گلاب!
اگر دقت کنین در تمام گوشی های w810i موقع پخش اولین آهنگ یا هنگام pause کردن اگر از handsfree به آهنگ گوش بدین یک صدای
با تشکر از همتووووووووون
امیر"
lonelinesspains
13-04-2007, 07:26
با تشکر از همتووووووووون
امیر"
بچه ها این مشکل من هم هست ... هیچ راهی نیست ؟! ممکنه با عوض کردن درایور صدا این رفع بشه ؟! :41:
nakhordemast
13-04-2007, 12:52
بالاخره بنده هم بعد کلی بالا پایین کردن از ام پی پلیر رسیدم به دبلیو 810
آقا همه چیزش به دلم چسبید اما اینکه محافظ لنز نداره فالت بزرگیه مگه نه>؟؟
آخه به هر حال احتمال اسیب لنز کثیفی و...خیلی بیشتره همین منو دو به شک کرده البته اینکه رنگ دگمه هاشم میره آدمو دل چرکین میکنه دوستان برای این مشکلات را حلی وجود داره؟؟؟؟؟
اگه راه حلی باشد تصمیمم را برای خرید قطعی میکنم وگرنه مجبورم به گروه دشمن یعنی ان 90
بپیوندم:21:
ضمنا بنده فیلم برداری کا750 رو دیدم با بالاترین کیفیت هم روی کامپیوتر افتضاحه؟ایا w810هم همینطوره یعنی فیلم برداریش فقط کاچی به از هیچیه؟
سلام ببین اصلا به دضمن فکر نکن :10: ما بیشتر از دشمن دوستت دارم .
اره محافظ لنزش یه کم حال گیریه قبول دارم اما رفتن رنگ دگمه هاش همینجوری یه روزه که نیشت مثلا بعد از یک سال کم رنگ میشه . من دوستم روزی 3000 تا تماس داشت و اصلا در نگهداری گوشیش احتیاط نمیکرد بعد حدود سال شروع شد به رفتن رنگش
به نظرم یه ذره از 750 فیلمبرداریش بهتره ما عکسش خیلی فوقالعده است . و همینطور کیفیت ال سی دیش....
nakhordemast
13-04-2007, 12:54
با تشکر از همتووووووووون
امیر"
فقط موقع وصل و جدا کردن هد ست تق میده!
وقتی صدای رینگتون رو کم و زیاد کنی صدای اس ام اس هم کم و زیاد میشه . با همه جدا نیست.
nakhordemast
13-04-2007, 12:57
نه نیست و گوشی هم قابلیتشو نداره اما راه داره:
باید بری مخابرات سیستم VMS رو فعال کنی اونوقت یه منشی تلفنی داری که حتی وقتی گوشیت خاموشه پیغام میگیره و بهت اس ام اس میده که آقا پیغام داری .
هزینه راه اندازی 2000 تومان آبونمان ماهانه ندارد
عزیزان کلوپ فدائیان w810
به نظرتون w800 جایگزین خوبی نیست حداقل مشکل کاور لنز رو حل کرده کلا چی از 810 کمتر داره جالب اینکه با اینکه 810مدل جدیدتره گرون تر از w800 است.
ممنون میشم پاسخ بدین.تهدید جدیه خدا نکرده به گروه n می پیوندم.
عزیزان کلوپ فدائیان w810
به نظرتون w800 جایگزین خوبی نیست حداقل مشکل کاور لنز رو حل کرده کلا چی از 810 کمتر داره جالب اینکه با اینکه 810مدل جدیدتره گرون تر از w800 است.
ببین عزیز دل ما فقط از انتخاب خودمون که 810 هست راضی هستیم .
800 هات سواپ نیست و دوربینش هم از 810 بد تره . صداش یک کم بهتره که میشه بر طرفش کرد .
میخوای نوکیا بگیری بگیر که بعدا پشیمون نشی و بگی تقصیر تو بود . سلیقه خودت مهمه .
ولی من میگم 810 بگیر . پشیمون نمیشی .:46:
masoud_ac
13-04-2007, 18:25
سلام
آقا اگه از این گوشی بهتر پیدا کردی به من هم بگو چون هیچ چی کم نداره همه چیز به جز انتن دهی از w810i سر تره چون الان دست من هم n73 هست عجب صدایی
مبارک باشه توپه
به w810i ها بر نخوره چون هیچ گوشیی w810i نمیشه من که w810i مو نگه داشتم چون آخر کیفیت تصویره تو عمرم ندیدم اگه دیدید به من هم بگید ببینم
masoud_ac
13-04-2007, 18:27
قیمت گوشی w810i بالا کشیده و حدود 290 تا 350 هزار تومن هم شده
masoud_ac
13-04-2007, 18:47
سلام ببین اصلا به دضمن فکر نکن :10: ما بیشتر از دشمن دوستت دارم .
اره محافظ لنزش یه کم حال گیریه قبول دارم اما رفتن رنگ دگمه هاش همینجوری یه روزه که نیشت مثلا بعد از یک سال کم رنگ میشه . من دوستم روزی 3000 تا تماس داشت و اصلا در نگهداری گوشیش احتیاط نمیکرد بعد حدود سال شروع شد به رفتن رنگش
به نظرم یه ذره از 750 فیلمبرداریش بهتره ما عکسش خیلی فوقالعده است . و همینطور کیفیت ال سی دیش....
عزیزم اگه این و تازه فهمیدی من همون اوایل تاپیک اینا رو گفتم
دو باره میگم :
گوشی W810i با تمامی گوشی ها: بهترین کیفیت LCD در سال 2006 در تمام گوشی های دنیا دومین گوشی در کیفیت LCD که چندان فرقی با W810i نداشت گوشی LG (اونی که من دیدم S 5200 بود) بهترین کیفیت موزیک در سال 2006 (از لحاظ کیفیت نه بلندی چون صدای خاننده رو مثل خودش پخش میکرد) بهترین آنتن دهی بعد از 1100 و 3310 نوکیا , و امکانات بالا از جمله CPU این گوشی که از n93 نوکیا هم بالا تره به خاطر همینه که گوشی هنگ نمیکنه (من یه 4,5 روزی K750 داشتم مثل w810i باحاش کار میکردم و تون تون هنگ میکرد نوکیا رو که دیگه نگو اونایی که w810i فارسی نشده دارن و مموری گوشیشون خالیه تا حالا شده که گوشیشون هنگ کنه ؟ به خاطر CPUبالای این گوشی هست )
حالا دوستان برن این امکانات اصلی رو با دیگر گوشیها مقایسه کنن حتماً به جواب خوشحال کننده ای میرسن
با تشکر و رضایت شما
masoud_ac
13-04-2007, 18:50
عزیزان کلوپ فدائیان w810
شما پست بالا رو بخون متوجه میشی
بورو بپرس و با هر دو گوشی کار کن ببین کدوم بهتره امیدوارم هر چه زود تر به جوابت برسی
nakhordemast
13-04-2007, 21:21
عزیزان کلوپ فدائیان w810
800 جایگزین 810 باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیفهمم والا
810 مدل اصلاح شده 800 هست خیلی راحته توضیحش ببین یه خورده بهبود پیدا کرده و یه خورده امکاناتش زیاد تر شده یه خورده ایراداتش برطرف شده ...
nakhordemast
13-04-2007, 21:24
عزیزم اگه این و تازه فهمیدی من همون اوایل تاپیک اینا رو گفتم
دو باره میگم :گوشی W810i با تمامی گوشی ها: بهترین کیفیت LCD در سال 2006 در تمام گوشی های دنیا دومین گوشی در کیفیت LCD که چندان فرقی با W810i نداشت گوشی LG (اونی که من دیدم S 5200 بود) بهترین کیفیت موزیک در سال 2006 (از لحاظ کیفیت نه بلندی چون صدای خاننده رو مثل خودش پخش میکرد) بهترین آنتن دهی بعد از 1100 و 3310 نوکیا , و امکانات بالا از جمله CPU این گوشی که از n93 نوکیا هم بالا تره به خاطر همینه که گوشی هنگ نمیکنه (من یه 4,5 روزی K750 داشتم مثل w810i باحاش کار میکردم و تون تون هنگ میکرد نوکیا رو که دیگه نگو اونایی که w810i فارسی نشده دارن و مموری گوشیشون خالیه تا حالا شده که گوشیشون هنگ کنه ؟ به خاطر CPUبالای این گوشی هست )
حالا دوستان برن این امکانات اصلی رو با دیگر گوشیها مقایسه کنن حتماً به جواب خوشحال کننده ای میرسن
با تشکر و رضایت شما
آقا مگه کل داریم که کی زودتر فهمیده . من فقط جواب اون دوستنون رو دادم ...
آقا شما گوشی شناس.... بی خیال
2-
sony w810: صبر ایوب میخواد
غیر از اینه
شما موضعت رو مشخص کن 810 خوبه یا در پیت ....
mostafa_khan
13-04-2007, 22:53
کسی اگه تو کار سیم کارت هست و تخصص داره من رو تو این بحث یاری کنه:
mostafa_khan
13-04-2007, 23:00
عزیزان کلوپ فدائیان w810
خوب راستش رو بخواهی اینه که مهمترین دلیل که 810 گرونتره اینه که 810 edge داره...که تو ایرانم فعلا کار نمی کنه:13:
بحث دیگه هم سلیقه هست من که طراحیه 810 رو 100 سال با 800 عوض نمی کنم...بابا خداییش گوشی باید یه کم کلاسم داشته باشه دیگه....باز شکر کن اختلاف قیمتش با 800 زیاد نیست....
همین 850..هیچی نداره....اونم یه دوربین مکالمه تصویری داره که کار نمی کنه اینجا و یه والکمنه 2......فقط واسه اینها و چون خوشگله این همه گرونتر از 810 هستش
mostafa_khan
13-04-2007, 23:07
باید بری مخابرات سیستم VMS رو فعال کنی اونوقت یه منشی تلفنی داری که حتی وقتی گوشیت خاموشه پیغام میگیره و بهت اس ام اس میده که آقا پیغام داری . هزینه راه اندازی 2000 تومان آبونمان ماهانه ندارد
جالبه ها نمی دونستم:20:
عزیزان کلوپ فدائیان w810 ...
حالا چی می خواهی بگیری...یعنی ان 70؟؟؟این اشتباه رو اصلا نکن
sony_W810i
14-04-2007, 10:01
سلام بچه ها.... من سیم کارت ایرانسل یکی از دوستامو انداختم رو گوشیم 13ام 14ام عید دیدم بالای انتن گوشی یه علامت G میاد... که میدونستو واسه Gprs هستش... ولی الان چند روزه بجای اینکه G بیاد E میاد.. ایا این همون Edge.هستش؟؟؟؟؟؟؟؟(من تو بابل هستم و سیم کارت دوستمم اعتباری جالب اینه که هر چی ازش دانلود میکنم از اعتبارش کم نمیشه)
hossein-p30-f
14-04-2007, 11:19
سلام
دو تا سوال
1-w810 با Usb شارز میشه
2-تنظیمات عکس برداری اون متل K750 هست (متلا دید در شب یا عکس گرفتن 4 تایی پشت سر هم ((با یک فشار) و ...)
ممنون
sony_W810i
14-04-2007, 12:12
سلام
دو تا سوال
1-w810 با Usb شارز میشه
2-تنظیمات عکس برداری اون متل K750 هست (متلا دید در شب یا عکس گرفتن 4 تایی پشت سر هم ((با یک فشار) و ...)
ممنون
دوست عزیز هر 2تاش درسته هم با USB شارژ میشه هم تنظیماتش مثل K750 هستش ولی کیفیت عکسهاش از 750 خیلی بهتر و شفاف تره... کلا تو 2 مگا پیکسلیا بهترین عکس رو W 810 میگیره....
masoud_ac
14-04-2007, 14:20
دوستان یه روش برای افزایش تعداد SMS که حدود 3MB از 25MB گوشی رو میگیره که فقط رو w810i جواب میده الان دارم روش کار میکنم البته با باکس میشه این کار رو کرد چون فرمتش به باکس میخوره نه برنامه های کامپیوتری
mostafa_khan
14-04-2007, 16:17
سلام بچه ها.... من سیم کارت ایرانسل یکی از دوستامو انداختم رو گوشیم 13ام 14ام عید دیدم بالای انتن گوشی یه علامت G میاد... که میدونستو واسه Gprs هستش... ولی الان چند روزه بجای اینکه G بیاد E میاد.. ایا این همون Edge.هستش؟؟؟؟؟؟؟؟(من تو بابل هستم و سیم کارت دوستمم اعتباری جالب اینه که هر چی ازش دانلود میکنم از اعتبارش کم نمیشه)
واقعا جالبه ها..واسه منم شد سوال...اما نه عمرا edge باشه...اینها کشتن خودشون رو تازه یه gprsرسیدن...
تنها چیزی که من یادش افتادم EGSM هست...اونم واقعا شک دارم:18:
hossein-p30-f
14-04-2007, 20:20
سلام
من یه W810 قیمت کردم با مشخصات زیر ((توی یزد))
1- مموری آبی رنگ
2-دو کابله بودن
3-هر سه تا سریالاش با هم مطابقت داره
4-ساخت مالزی
5-بدون گارانتی
قیمت هم 285000 ((قیمت تهران چنده))
البته اینا رو فروشنده گفت ((اگه خواستم بخرم خودم تست می کنم))
میشه که سریال پشت باتری و روی جعبه رو عوض کرده باشن ((یا نه این سریال اصلی هست))
راستی ورژن فریمورش باید چی باشه ((کدوم باشه بهتره))
دیگه چیشو باید تست کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تم اوربیتش باید صفحه رو سیاه کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه این مشخصات رو داشته باشه بخرم
td_user01
14-04-2007, 21:27
سلام به همه ی عزیزان. واقعاً می تونم بگم که این تاپیک بهترین و کاملترین تاپیک در مورد w810 هست. من هم بعد از خواندن تمام مطالب این تاپیک تصمیم گرفتم که این گوشی زیبا رو بخرم. فقط چند تا سوال داشتم که اگه عزیزان لطف کنن و جواب بدن ممنون میشم.
1- قیمت گوشی سریال اصلی تو تهران چنده؟ ( گارانتی دار ---> سیتادل=؟ و گارانتی دار ---> کام تل=؟ /// بدون گارنتی=؟ )
2- آیا گارانتی ها باهم فرق دارن یا نه؟ ( مثلا کیفیت گوشی با گارانتی سیتادل با کیفیت گوشی با گارانتی کام تل تفاوتی دارد یا نه؟ )
3- فریمور R4ea031 خوبه یا R4db005 ؟ ( آخه من شنیدم که تو فریمور R4ea031 مگابیس گوشی یا کار نمی کنه و یا صدای تیزه داره ، آیا این حرف درسته؟ )
4- آخرین ورژن فریمور که الان تو بازار هست چیه؟
خوب راستش رو بخواهی اینه که مهمترین دلیل که 810 گرونتره اینه که 810 edge داره...که تو ایرانم فعلا کار نمی کنه:13:
بحث دیگه هم سلیقه هست من که طراحیه 810 رو 100 سال با 800 عوض نمی کنم...بابا خداییش گوشی باید یه کم کلاسم داشته باشه دیگه....باز شکر کن اختلاف قیمتش با 800 زیاد نیست....
همین 850..هیچی نداره....اونم یه دوربین مکالمه تصویری داره که کار نمی کنه اینجا و یه والکمنه 2......فقط واسه اینها و چون خوشگله این همه گرونتر از 810 هستش
سلام دوست عزيز. من خودم W810i دارم و در سايت gsm كه نگاه مي كردم يكي از اشكالات اين گوشي رو ظاهر پلاستيكي مانندش بود. يعني نوشته بود مثل اسباب بازيه....
البته به نظر من هم خيلي قشنگ تر از گوشي هاي گنده نوكياست!
mostafa_khan
14-04-2007, 23:06
سلام
من یه W810 قیمت کردم با مشخصات زیر ((توی یزد))
1- مموری آبی رنگ
2-دو کابله بودن
3-هر سه تا سریالاش با هم مطابقت داره
4-ساخت مالزی
5-بدون گارانتی
قیمت هم 285000 ((قیمت تهران چنده))
البته اینا رو فروشنده گفت ((اگه خواستم بخرم خودم تست می کنم))
میشه که سریال پشت باتری و روی جعبه رو عوض کرده باشن ((یا نه این سریال اصلی هست))
راستی ورژن فریمورش باید چی باشه ((کدوم باشه بهتره))
دیگه چیشو باید تست کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تم اوربیتش باید صفحه رو سیاه کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه این مشخصات رو داشته باشه بخرم
اره حله...خوب همه چیز رو در نظر گرفتی فقط یه شرط بگذار...بگو یه روز تست داره و تو اون یه روزم برو پیش یه تمام حرفه ایی واست فلش کنه گوشیت رو...اگه سریالش نپرید که هیچ وگرنه معلوم می شه چنج بوده و فقط لیبل هاشو جوری درست کردن تا اصل به نظر بیاد
سلام به همه ی عزیزان. واقعاً می تونم بگم که این تاپیک بهترین و کاملترین تاپیک در مورد w810 هست. من هم بعد از خواندن تمام مطالب این تاپیک تصمیم گرفتم که این گوشی زیبا رو بخرم. فقط چند تا سوال داشتم که اگه عزیزان لطف کنن و جواب بدن ممنون میشم.
1- قیمت گوشی سریال اصلی تو تهران چنده؟ ( گارانتی دار ---> سیتادل=؟ و گارانتی دار ---> کام تل=؟ /// بدون گارنتی=؟ )
اصولا فکر گارانتی نباش:
اصل و بدون گارانتی
[QUOTE=p30time;1007930]سلام دوست عزيز. من خودم W810i دارم و در سايت gsm كه نگاه مي كردم يكي از اشكالات اين گوشي رو ظاهر پلاستيكي مانندش بود. يعني نوشته بود مثل اسباب بازيه....
کاملا تکذیب می شه....استحکام جالبی هم داره بیش از 10 بار تا حالا از دستم افتاده اما اخ نگفته:20:
ضمنا خوشگلیشم کاملا تائید می شه:5:
شاد باشید
hossein-p30-f
14-04-2007, 23:57
اره حله...خوب همه چیز رو در نظر گرفتی فقط یه شرط بگذار...بگو یه روز تست داره و تو اون یه روزم برو پیش یه تمام حرفه ایی واست فلش کنه گوشیت رو...اگه سریالش نپرید که هیچ وگرنه معلوم می شه چنج بوده و فقط لیبل هاشو جوری درست کردن تا اصل به نظر بیاد
سلام
شنیدم فلش گوشی رو اذیت میکنه و بیخود نباید فلش کرد ((درسته یا نه))
حالا اومدیم فلش کردم سریالش پرید چیکار کنم:41:
igi_2305
15-04-2007, 11:11
قیمت w810 سریال اصلی بدون گارانتی چنده؟؟؟؟
hossein-p30-f
15-04-2007, 13:45
سلام
بازم چند تا سوال
من نزدیک به 70 - 80 صفحه اول رو خوندم دیگه خسته شدم
چون تاریخ اومنا همش مال 2006 قدیمیه لطفا به سوالات زیر جواب بدین((می دونم تکراریه ولی:31: ))
1-مشکل فضای Sms که گفتن شاید حل بشه حل شده یا نه
2-حدودا چند تا Sms جا داره
3-اگه گوشی بیفته زمین مشکل پیدا می کنه(( اخه من یکم حواس پرت و سر به هوام))
4-sms هاش رو که میشه ریخت رو سیستم
5-مشکل ضعیف بودن باطری با یه باتری دیگه حل میشه ((متلا باتری W800 یا ...))
6-باتریش باید چه مدلی باشه((مال کجا باشه))
7-جدیدترین فریموری که رو گوشیها دیدین چیه
شرمنده طولانی شد :11:
sony_W810i
15-04-2007, 14:49
سلام
بازم چند تا سوال
من نزدیک به 70 - 80 صفحه اول رو خوندم دیگه خسته شدم
چون تاریخ اومنا همش مال 2006 قدیمیه لطفا به سوالات زیر جواب بدین((می دونم تکراریه ولی:31: ))
1-مشکل فضای Sms که گفتن شاید حل بشه حل شده یا نه
2-حدودا چند تا Sms جا داره
3-اگه گوشی بیفته زمین مشکل پیدا می کنه(( اخه من یکم حواس پرت و سر به هوام))
4-sms هاش رو که میشه ریخت رو سیستم
5-مشکل ضعیف بودن باطری با یه باتری دیگه حل میشه ((متلا باتری W800 یا ...))
6-باتریش باید چه مدلی باشه((مال کجا باشه))
7-جدیدترین فریموری که رو گوشیها دیدین چیه
شرمنده طولانی شد :11:
1:نه عزیز حل نشده
2:200 تا خود گوشی به علاوه 50 تا سیم کارت
3:بستگی به قدرت پرتاب کنندش داره
4:اره میشه با My Phone Explorer
5:باطری w800 وw810 هیچ فرقی نمیکنه.. مصرف گوشیاست که فرق میکنه(مصرف 810 بیشتره)پس کاریش نمیشه کرد
6:معمولا خود شرکت SE لوازم جانبی میده بیرون که یه کد مخصوص دارن.. تو سایت SE که بری میتونی باطری هایی که بسته بندی خود SE هستن رو ببینیو پیدا کنی و بخری از اینجا
7:جدیدترینش R4GC010 هستش که هنوز رسمی اعلام نشده.. ماله من الان همین فیرم ویر هستش ولی رایجترینش R4EA031 هستش:10:
nakhordemast
15-04-2007, 20:49
2- آیا گارانتی ها باهم فرق دارن یا نه؟ ( مثلا کیفیت گوشی با گارانتی سیتادل با کیفیت گوشی با گارانتی کام تل تفاوتی دارد یا نه؟ )
3- فریمور R4ea031 خوبه یا R4db005 ؟ ( آخه من شنیدم که تو فریمور R4ea031 مگابیس گوشی یا کار نمی کنه و یا صدای تیزه داره ، آیا این حرف درسته؟ )
4- آخرین ورژن فریمور که الان تو بازار هست چیه؟
بنده به عنوان مدیر ارشد خوش آمد گویی کلوپ 810 ورود شما را گرامی میدارم و خوشحالم که اولین پست خود را در این کلوپ نوشته ایدددد:5:
از دوستان دعوت میکنم که به سوالاتتون جواب بدن .
به نظر من اصلا پول اضافه برای گارانتی نپردازید. چون هیچ تفائتی ندارن شما فقط دقت کن که گوشید چنجی و رفرش نباشه
nakhordemast
15-04-2007, 20:51
سلام دوست عزيز. من خودم W810i دارم و در سايت gsm كه نگاه مي كردم يكي از اشكالات اين گوشي رو ظاهر پلاستيكي مانندش بود. يعني نوشته بود مثل اسباب بازيه....
طراحیش خیلی هم منحصر به فرد نیست اما خیلی جذابه ( سفیدش)
یه بنده خدایی میگفت مثل اتوبوس ایران پیما است.: :4:
nakhordemast
15-04-2007, 20:58
سلام
شنیدم فلش گوشی رو اذیت میکنه و بیخود نباید فلش کرد ((درسته یا نه))
حالا اومدیم فلش کردم سریالش پرید چیکار کنم:41:
البته کار بی خطری هم نیست . بهتره که توسط سایت سونی اریکسون آپدیت کنی . اونجوری هم اگه چنجی باشه سریال میپرونه
اگر پروند برو با تمام قوا گوشی رو با فاکتورش بکوب تو سر فروشنده البته قبل از این کار اسفناج میل کنید.!:8:
hossein-p30-f
15-04-2007, 22:31
البته کار بی خطری هم نیست . بهتره که توسط سایت سونی اریکسون آپدیت کنی . اونجوری هم اگه چنجی باشه سریال میپرونه
اگر پروند برو با تمام قوا گوشی رو با فاکتورش بکوب تو سر فروشنده البته قبل از این کار اسفناج میل کنید.!:8:
سلام
اگه سریال اصلی باشه امکان سریال پروندن (( یا مشکل دیگه ای ))اصلا وجود نداره
بلاخره من هم با ارسال این پست دو ستاره ای شدم
nakhordemast
15-04-2007, 23:38
سلام
اگه سریال اصلی باشه امکان سریال پروندن (( یا مشکل دیگه ای ))اصلا وجود نداره
بلاخره من هم با ارسال این پست دو ستاره ای شدم
آره خوب بحث همینه میخاد بفهمه که اصلی هست یا نه
مفارکه شدی ستوان2
td_user01
16-04-2007, 15:25
با تشکر از دوستانی که جواب دادن. فقط 1 سوالم موند که اگه عزیزان لطف کنن و جواب بدن ممنون میشم.
یه چیز دیگه، من تقریبا به همه مغازه ها سر زدم ولی هیچ کدومشون گوشی رجیستر اصلی بدون گارانتی نداشتن و همشون رجیستر دستی بودن و فقط 2 تا مغازه رجیستر اصلی داشتن که اونم با گارنتی بودش.
یکیش با گارانتی سیتادل ---> 325000 تومن
و یکیش هم با گارنتی کام تل ---> 295000 تومن
واسه همین پرسیدم که گوشی با این گارانتی ها تو تهران چنده؟ و اگه تهران ارزونتره بیام از تهران بگیرم.
babak_deghat
16-04-2007, 15:38
باسلام:منw810دارم و سیمکارتم هم ایرانسل هست و تمام تنظیماتی که سایت ایرانسل برای mmsگفته بود را روی گوشیم اعمال کردم اما هنوز قادر به فرستادن mms نیستم.به نظر شما چرا؟؟؟؟
( آخه من شنیدم که تو فریمور R4ea031 مگابیس گوشی یا کار نمی کنه و یا صدای تیزه داره ، آیا این حرف درسته؟ )
تایید میشه.
گوشی من هم R4ea031 هست و megabass هیچ فرقی با normal نداره بعضی وقت ها هم که صداش رو تا ته بالا میبرم یه دفعه یه صدای بلند خیلی گوش خراش میاد.
^^ HAMID ^^
16-04-2007, 20:52
باسلام:منw810دارم و سیمکارتم هم ایرانسل هست و تمام تنظیماتی که سایت ایرانسل برای mmsگفته بود را روی گوشیم اعمال کردم اما هنوز قادر به فرستادن mms نیستم.به نظر شما چرا؟؟؟؟
تنظیمات gprs درست انجام دادی؟ mms با gprs کار میکنه...بیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اینجا مطرح کن..
تایید میشه.
گوشی من هم R4ea031 هست و megabass هیچ فرقی با normal نداره بعضی وقت ها هم که صداش رو تا ته بالا میبرم یه دفعه یه صدای بلند خیلی گوش خراش میاد.
واسه من که اینطوری نیست...خیلی هم توپه و مخ بترکونه! الانم اکثر گوشیها با همین فریمور هست...
سلام دوستان
دوست من می خواست یه گوشی دست دوم W810 بخره . گوشی 2ماه کار کرده و تمیز هست و مشکلی نداره .
الان تو شهر ما هم W810 سریال نادرست رو 247 تومن میگن .
این گوشی رو چند بخریم به نفع ماست ؟
ممنون
Mahdi_Moosavi
16-04-2007, 22:48
با تشکر از دوستانی که جواب دادن. فقط 1 سوالم موند که اگه عزیزان لطف کنن و جواب بدن ممنون میشم.
یه چیز دیگه، من تقریبا به همه مغازه ها سر زدم ولی هیچ کدومشون گوشی رجیستر اصلی بدون گارانتی نداشتن و همشون رجیستر دستی بودن و فقط 2 تا مغازه رجیستر اصلی داشتن که اونم با گارنتی بودش.
یکیش با گارانتی سیتادل ---> 325000 تومن
و یکیش هم با گارنتی کام تل ---> 295000 تومن
واسه همین پرسیدم که گوشی با این گارانتی ها تو تهران چنده؟ و اگه تهران ارزونتره بیام از تهران بگیرم.
یعضی از گوشی هایی که دارای فریمور R4ea031 هستن این مشکل ضعیف بودن مگابیس رو دارن مال من هم
همین طوری بود . راه حلش هم اینه درایور صدای گوشی یا همون acoustic رو عوض کنی که اونم باید با برنامه
هایی مثل فار منیجر یا ...... عوض بشه یا بدی بیرون برات عوض کنن . وگرنه خود فریمور مشکلی نداره.
parya_shilan
16-04-2007, 22:52
[سلام
دوستان عزیز با توضیحاتی که توسط شما نوشته شده بود مجاب شدم و سونی اریکسون دبلیو 810 آی خریدم انصافا گوشی خوبی بود واز تون ممنون بخاطر راهنمایی بسیار ارزشمندتان .......... شایداین مطلب جاش اینجا نباشه ولی باور کنید خیلی دنبال نحوه ی نصب برنامه روی این گوشی گشتم ........ متاسفانه چیز بدرد بخوری پیدا نکرد لطفا راهنمایی کنید چطوری می تونم توی گوشیم تم ، بازی ، برنامه مثلا مدیا پلیر .... نصب کنم .ممنون می شم.
nakhordemast
17-04-2007, 00:20
سلام دوستان
دوست من می خواست یه گوشی دست دوم W810 بخره . گوشی 2ماه کار کرده و تمیز هست و مشکلی نداره .
الان تو شهر ما هم W810 سریال نادرست رو 247 تومن میگن .
این گوشی رو چند بخریم به نفع ماست ؟
ممنون
من اگه بودم و گوشی اگه رجیستر اصلی بود و سالم بود تا 220 میخریدم :20:
اگر دستی بود و سالم بود و من هم بودم اصلا نمیخریدم.
nakhordemast
17-04-2007, 00:24
[سلام
دوستان عزیز با توضیحاتی که توسط شما نوشته شده بود مجاب شدم و سونی اریکسون دبلیو 810 آی خریدم انصافا گوشی خوبی بود واز تون ممنون بخاطر راهنمایی بسیار ارزشمندتان .......... شایداین مطلب جاش اینجا نباشه ولی باور کنید خیلی دنبال نحوه ی نصب برنامه روی این گوشی گشتم ........ متاسفانه چیز بدرد بخوری پیدا نکرد لطفا راهنمایی کنید چطوری می تونم توی گوشیم تم ، بازی ، برنامه مثلا مدیا پلیر .... نصب کنم .ممنون می شم.
مفارکه به سلومتی
خیلی راحته فایل برنامه رو با هر طریق که خواستی کابل یا بلوتوث یا ... میریزی توی کارت مموری یا مموری خود گوشی هرجاش که خواستی بریز. بعد از طریق گوشی بازش کن خود به خود نصب میشه . فقط ازت میپرسه که بازیه یا برنامه . برنامه ها بعد از نصب میره تو دایرکتوری خودش بازی ها هم میره تو دایرکتوری خودش . به همین راحتی به همین خوشمزگی
فقط باید برنامه های جاوا که پسوندشون jar هست رو بریزی همین . :46:
sony_W810i
17-04-2007, 09:08
سلام .. از همه کسانی که وارد هستند خواهش میکنم کمکم کنید :(
اگه من با XS++ یا phone xs فقط FS رو فلش کنم واسه سریال مشکلی پیش میاد؟(اخه کلی فایل اضافی up کردم توش و مموریش الان 18 تاست فقط و سرعت گوشیم هم اومده پایین..
اگه نه فایل FS با چه پسوندی باید باشه تا تو برنامه قرار بدم؟ من چند تا FS و main با پسوند fbn وmbn دارم......... ممنون:41: :41: :41:
سلام دوستان
دوست من یه W810 شماره سریال درست داره که من وقتی مشخصاتشو از منوی مخفی نگاه می کنم و
بعد با برنامه ی ++XS ازش اطلاعات می گیرم فکر کنم یکی نیست !!!
گوشی هم Brown هست !!!
این لیست مشخصات از منوی مخفی :
R4EA031
prgCXC12503 16_GENERI
C_HN R4EA031
EROM: R3A001
prgCXC 12504 16_EROM_
DB20 10_HELEN_FOTA_FL
ASLA_SIBLEY
ITP SW version
CXC 125 0326 R1E
Customization
CDA 102494/ 13 R5A
cxc 1250324 R4ED001
7EDW
S_ASIA_LEVAN
Java SW version
6.5
و اینم مشخصاتی که ++XS داده :
11:27:10| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
11:27:10| PHONE INFO
11:27:10| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
11:27:10| DBID: db2010
11:27:10| OTP CID: 49
11:27:10| EROM CID: 49
11:27:10| EROM color: Brown
11:27:10| IMEI: --------xxxxxx
11:27:10| Phone: W810
11:27:10| Operator: S_ASIA_LEVAN
11:27:10| CDA: CDA102494/13 R5A
11:27:10| Firmware: R4ED001
11:27:10| EROM: n/a
میشه یه راهنمایی بکنید .
چون الان گوشی Brown هست من می تونم رو اون RED بریزم !!
چطوری می تونم اونو RED کنم که قابل آپدیت از طریق اینترنت باشه ؟
در ضمن مشخصات گوشی با مشخصات برنامه ++XS یکی هست ؟
من اگه بخوام با ++XS گوشی رو فلش کنم ( فلش کامل هم main و هم fs ) از چه فایل هایی باید استفاده کنم ؟
ممنون
واسه گوشی های Brown راهی نیست ؟!!!
با سلام، من گوشيم اطلاعاتش اينه
R4EA031
prgCXC12503 16_GENERI
C_HN R4EA031
EROM: R3A005
prgCXC 12504 16_EROM_
DB20 10_HELEN_FOTA_FL
ASLA_SIBLEY
ITP SW version
CXC 125 0326 R1E
Customization
CDA 102555/ 6 R2A
cxc 1250324 R4ED001
M-EAST-N-AFR
مي خواستم ببينم بازم براي تغيير صداش بايد كار كرد يا نه و اينكه كلاً گوشيم اصل هست يا نه و ورژن فريمورش جديده يا نه
ممنون ميشم كسي راهنمايي كنه
nakhordemast
17-04-2007, 19:16
میشه یه راهنمایی بکنید .
چون الان گوشی Brown هست من می تونم رو اون RED بریزم !!
چطوری می تونم اونو RED کنم که قابل آپدیت از طریق اینترنت باشه ؟
در ضمن مشخصات گوشی با مشخصات برنامه ++XS یکی هست ؟
من اگه بخوام با ++XS گوشی رو فلش کنم ( فلش کامل هم main و هم fs ) از چه فایل هایی باید استفاده کنم ؟
ممنون
دوست عزیز لطفا طی چند خط میتونی بهم توضیح بدی که برون و رد چه معی میده و به چه درد میخوره و کدوم بهتره و اصولا چه تفاوتی دارن و از کجا بفهمیم که گوشیمون قرمزه یا قهوه ای
دوست عزیز Brown جزو دسته گوشی هایی هست که نمی شه آپدیت کرد و متاسفانه برنامه ی PhoneXS2.1ALPHA6 هم Brown ro پشتیبانی نمی کنه .
حالا نمی دونم چطوری اونو به RED تبدیل کنم و یا آیا روشی هست که بشه اونو با Brown بودن هک کرد .
nakhordemast
17-04-2007, 21:05
دوست عزیز Brown جزو دسته گوشی هایی هست که نمی شه آپدیت کرد و متاسفانه برنامه ی PhoneXS2.1ALPHA6 هم Brown ro پشتیبانی نمی کنه .
حالا نمی دونم چطوری اونو به RED تبدیل کنم و یا آیا روشی هست که بشه اونو با Brown بودن هک کرد .
چرا بعضی گوشی ها برون هستن؟
اصلا چرا تولید میشن، برای آپدت نشدن؟
والا این سوال منم هست . هدف از این کار چیه منم نمی دونم ؟!!!!
از شانس من هر چی سونی اریکسون میگیرم Brown درمیاد .
nakhordemast
18-04-2007, 11:59
والا این سوال منم هست . هدف از این کار چیه منم نمی دونم ؟!!!!
از شانس من هر چی سونی اریکسون میگیرم Brown درمیاد .
شاید این گوشی ها توسط افراد سود جو دست کاری شده باشند . آحه هیچ جوری با عقل جور در نمیاد که سونی یه گوشی تولید کنه که مشکل داشته باشه و آپ نشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
چند تا مغازه رفتم و با کلمه رفرش مواجه شدم . کسی میدونه رفرش یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟
nakhordemast
18-04-2007, 12:05
لطفا در این نظرسنجی شرکت کنید . شاید به نتایج درخشانی در مورد قابلیت والکمن سونی اریکسون رسیدیم
با تشکر
چه جوری میشه کاری کرد که وقتی داری با کسی صحبت میکنی
صفحه گوشی روشن نمونه ؟!!
آخه خیلی روی باتری تاثیر منفی میزاره
یه راهی هستش که وقتی موقع مکالمه روی منوی اصلی بری خاموش میشه ولی بعد چند ثانیه دوباره روشن میشه
راه درستی اگه هستش بگید
lonelinesspains
18-04-2007, 20:58
تایید میشه.
بلی برای من هم همین جوره ...
.
نه تنها هیچ بیسی نداره صدا همین مشکل صدای نا هنجار رو هم داره ... :41:
ary_sani
18-04-2007, 21:12
فکر کنم در صورتی که بخوایم به صورت معمولی استفاده کنیم این مشکل پیش بیاد( البته برای من که این مشکل پیش نیومده ) ولی از واک من اش استفاده کنیم نباید این مشکل پیش بیاد ...
سلام بچه ها خواهش میکنم جواب بدید !! رم 2 گیگ برای این گوشی مشکل ایجاد نمیکنه ؟(هنگ و ...) . در ضمن قیمتش چنده ؟ حدودا ؟ ممنون
سلام. من يكي براي دوربين خريدم قيمتش در اومد 25000 تومان البته 50000 تومانيش هم بود كه سرعتش بيشتر بود.
nakhordemast
19-04-2007, 00:26
سلام بچه ها خواهش میکنم جواب بدید !! رم 2 گیگ برای این گوشی مشکل ایجاد نمیکنه ؟(هنگ و ...) . در ضمن قیمتش چنده ؟ حدودا ؟ ممنون
نه رم 2 گیگ رو خیلی خوب ساپورت میکنه بر خلاف 800 که سرعت رو میاره پایین. خیالت راحت . به همین سادگی. به همین خوشمزگی.
فقط مواظب باش تقلبی بهت ندن که اصلا جواب نمبده
td_user01
19-04-2007, 01:05
این قضیه گوشی های "رفرش" و گوشی های "رد" و "براون" چیه؟ اصلا از کجا میشه فهمید که گوشی رفرش هست یا نه ؟ یا از کجا باید بدونیم که گوشی براون هست یا رد؟ کسی از دوستان در این مورد چیزی می دونه؟
parya_shilan
19-04-2007, 12:33
سلام
دوست عزیز از توجهت ممنونم .........
لطفا راهنمایی کن آیا میشه سیستم عاملی که روی گوشیم هست رو مثلا مثل ویندوز از دوباره نصبش کن ؟
- اگه روش برنامه نصب بشه چطوری برنامه های نصب شده رو پاک کنم .
- چطوری می تونم از سیستم عامل گوشیم محافظت کنم.:40: :11:
masoud_ac
19-04-2007, 14:46
یه سوال
چطوری میشه کیفیت فیلم برداری W810i رو مثل W900 کرد .
W810: 176*144
W900 : 320*240
w900 رو VCD رو کم کرده میشه این کار رو روی W810i انجام داد.
masoud_ac
19-04-2007, 14:52
یه سوال
masoud_ac
19-04-2007, 14:54
یه سوال
یکی جواب بده
Doyenfery
19-04-2007, 15:08
یه سوال
یکی جواب بده
گمونم قبلا تو همین تاپیک خوندم که یکی ادعا کرده بود که با گذاشتن درایور دوربین W900 میشه اینکارو کرد
پیداش کنید ازش دوباره بپرسید ..
فکر کنم دوروبره صفحه 200 دیده بودم .
دوستان یکی کمک کنه.
گوشیمو وصل کردم به کامپیوتر تا چندتا آهنگ بریزم و وقتی از کامپیوتر جدا کردمش دیگه روشن و یا خاموش نمیشه و فقط یه صفحه سفید میاد و میره. باطری رو هم در آوردم و دوباره جا زدم فرقی نکرد. تو رو خدا بگید چیکار کنم.
دارم از نگرانی میمیرم.
Farbod_h
19-04-2007, 17:29
گوشیت باید فلش شه! ماگزیمم 10 تومن خرجشه
باید همین جوری کابل رو از کامکپیوتر بکشی بیرون!!!
mostafa_khan
19-04-2007, 23:12
دوستان یکی کمک کنه.
گوشیمو وصل کردم به کامپیوتر تا چندتا آهنگ بریزم و وقتی از کامپیوتر جدا کردمش دیگه روشن و یا خاموش نمیشه و فقط یه صفحه سفید میاد و میره. باطری رو هم در آوردم و دوباره جا زدم فرقی نکرد. تو رو خدا بگید چیکار کنم.
دارم از نگرانی میمیرم.
یه کم توضیح بده اخه چه کار کردی با گوشیت این جوری شد؟
نکنه تو حالت ترنسفر فایل بوده ...بدون هیچ کاری از کابل جداش کردی...اره؟!!
bluetooth
20-04-2007, 01:05
وا الله من يه بار گوشيم اينجوري شد w810 بردم نمايندگي گفت : صفحه فلتش پاره شده80000 تومن هم خرج برداشت. احتمالا" هم از نفوذ آب اينطوري شده .
hosseinmaya
20-04-2007, 06:28
سلام....من یه هفته ای هست یه w810 خریدم .منتها یه چیزی برام عجیبه...اینکه وقتی باتریشو نگاه میکنم خبری از کلمه sony ericsson نیست و باتری ماله کمپانی sino-sky و پایینش نوشته made in sino-sky!!!!!!!!!!
در صورتی که من تو سایت سونی اریکسون باتری استاندارد w810 رو دیدم که کلمه sony ericsson داشت و......
میشه به من بگید جریان چیه؟؟؟؟؟
سلام....من یه هفته ای هست یه w810 خریدم .منتها یه چیزی برام عجیبه...اینکه وقتی باتریشو نگاه میکنم خبری از کلمه sony ericsson نیست و باتری ماله کمپانی sino-sky و پایینش نوشته made in sino-sky!!!!!!!!!!
در صورتی که من تو سایت سونی اریکسون باتری استاندارد w810 رو دیدم که کلمه sony ericsson داشت و......
میشه به من بگید جریان چیه؟؟؟؟؟
جریان اینه که باطریت تقلبی هست . حالا هر چند وقت یه بار باطریت خالی میشه ؟
شاید تقلبیه از اصلش بهتر باشه .
اگه ممکنه بگو هر چند وقت یکبار خالی میشه .
یه کم توضیح بده اخه چه کار کردی با گوشیت این جوری شد؟
نکنه تو حالت ترنسفر فایل بوده ...بدون هیچ کاری از کابل جداش کردی...اره؟!!
والا به خدا من همیشه قبل از اینکه گوشی رو از کامپیوتر جدا کنم Safely Remove میکنم. این اولین باره که اینجوری شده. موندم چه خاکی تو سرم کنم؟
mostafa_khan
20-04-2007, 10:12
والا به خدا من همیشه قبل از اینکه گوشی رو از کامپیوتر جدا کنم Safely Remove میکنم. این اولین باره که اینجوری شده. موندم چه خاکی تو سرم کنم؟
والله خیلی عجیبه..همین جوری یه دفعه مگه می شه قاط بزنه؟!!!
ببر نمایندگی ببین مشکل از کجاست:18:
ary_sani
20-04-2007, 11:43
دوستان یکی کمک کنه.
دارم از نگرانی میمیرم.
:13:
درکت می کنم!
نباید فایل ترانسفر رو همینجوری از کامپیوترت جدا می کردی
یک ده بیست تومنی برات آب میخوره...:5:
nakhordemast
20-04-2007, 13:01
والله خیلی عجیبه..همین جوری یه دفعه مگه می شه قاط بزنه؟!!!
ببر نمایندگی ببین مشکل از کجاست:18:
اره از این چیزا دیدم . روزی که میخواستم گوشی بخرم طرف اومد همه کاراشو کرد و تنظیم کرد و... سیم کارت گذاشت و داد دست ما . ما هم محض کنجکاوی گوشیو خاموش روشن کردیم ..... گوشیه سوخت!!! دیگه روشن نشد . :31: یدونه دیگه باز کرد.
Doyenfery
20-04-2007, 18:13
دوستان یکی کمک کنه.
دارم از نگرانی میمیرم.
90 درصد با یه فلش کردن که حدود 3-4 تومانه درست می شه
صفحه فلتش پاره شده80000 تومن هم خرج برداشت
!!!
اول ببینیم با فلش کردن راه نمی افته ..بعد حرف از 50 و 80 .. بزنیم
این دوستمون شکه می شه..:20:
---------------------------------------------------------------------
من دوستم w800 داشت که اینطور شد -البته اون (safety remove hardware) هم کرده بود
کارش با یه فلش کردن درست شد
موفق باشید
آره همون Edge هست. گفتم که سیستم ایرانسل اینه.
alireza999
20-04-2007, 18:44
الان که قیمتش رسیده به 250 تومان می ارزه
یه سوال
به این صورت که اول باید بری پولشو پیدا کنی بعد یکم سر بدی عوضش کنی.
lonelinesspains
20-04-2007, 22:21
به این صورت که اول باید بری پولشو پیدا کنی بعد یکم سر بدی عوضش کنی.
:27: :46: ...
mostafa_khan
20-04-2007, 22:32
اره از این چیزا دیدم . روزی که میخواستم گوشی بخرم طرف اومد همه کاراشو کرد و تنظیم کرد و... سیم کارت گذاشت و داد دست ما . ما هم محض کنجکاوی گوشیو خاموش روشن کردیم ..... گوشیه سوخت!!! دیگه روشن نشد . :31: یدونه دیگه باز کرد.
اقا من تسلیم...من که کم اوردم دیگه:18: :31:
من ارتباط این پست رو با نوشته ها نگرفتم!!!یعنی می خواستی بگی edge چیه یا مثالا 810 این امکان رو ساپرت می کنه؟...اخه سوال یه چیز دیگه بوده نه اینکه شما بخواهی edge رو تعریف کنی.............
الان که قیمتش رسیده به 250 تومان می ارزه
قبلشم می ارزید....:20:
mostafa_khan
20-04-2007, 22:36
در ضمن احساس کردم خط به خط این نوشته واسم اشناست:13: ...میدوارم که اشتباه کرده باشم و مال خودتونه...چون ذکر منبعی ندیدم...شاید قیلا خوندمش!!!!:18:
hosseinmaya
21-04-2007, 02:11
جریان اینه که باطریت تقلبی هست . حالا هر چند وقت یه بار باطریت خالی میشه ؟
شاید تقلبیه از اصلش بهتر باشه .
اگه ممکنه بگو هر چند وقت یکبار خالی میشه .
به طور معمول شاید حدود 24 ساعت ولی اگه با دوربین کار کنم کمتر
nakhordemast
21-04-2007, 02:48
اره جز pc suite چیز مهم دیگه ایی نداره...برنامه هایی مثل ..QuickTime Player که همه دارن دیگه.همون که بری دانلود کنی بهتره;)
پس نرم فزار disk to phone رو چرا نمیگی . خیلی مفده که
hosseinmaya
21-04-2007, 02:56
میشه به من بگید وقتی یه W810 میخریم چه لوازم جانبی باید همراهش باشه؟؟؟؟!!!!
sony_W810i
21-04-2007, 12:12
میشه به من بگید وقتی یه W810 میخریم چه لوازم جانبی باید همراهش باشه؟؟؟؟!!!!
تو جعبه من :
گوشی
کابل خروجی به TV
کابل DCU-60)
هندزفری
CD
دفترچه هاش
یه اداپتور کوچیک واسه رم تو گوشی
یه چندتا سر هندزفری
شارژر
sony_W810i
21-04-2007, 12:35
دوستان یکی کمک کنه.
دارم از نگرانی میمیرم.
شاید اشکال از باطرات هستش.. چون اگه باطریو نزنی بهش و به شارژر وصل کنی همینجوری میشه
nakhordemast
21-04-2007, 13:05
تو جعبه من :
گوشی
کابل خروجی به TV
کابل DCU-60)
هندزفری
CD
دفترچه هاش
یه اداپتور کوچیک واسه رم تو گوشی
یه چندتا سر هندزفری
شارژر
کابل tv نیست که . کابل aux هست . فقط خروجی صدا . :27:
dark fear
21-04-2007, 13:30
من چقد بد بختم یکی کمکم کنه هر چی بد بختیه داره سرم میاد
گوشیم تو جیبم بود بعد یکی از دوستام چنان با پا زد توش (دقیقا خورد بش) همون جا گفتم 280 تومن ضرر
درش اوردم دیدم همه چیش کار میکنه ولی السیدیش خراب شده (فکر کنم) همه چیز کاملا سفیده
و پایینش یکم رنگ پخش شده فکر کنم یا السیدیش سوخته یا رنگش خراب شده نظر شما چیه ؟
چقدر خرج داره ؟ هر چی پول داشتم این چند وقته باید خرجش کنم
mostafa_khan
21-04-2007, 14:12
گوشیم تو جیبم بود بعد یکی از دوستام چنان با پا زد توش (دقیقا خورد بش) همون جا گفتم 280 تومن ضرر
درش اوردم دیدم همه چیش کار میکنه ولی السیدیش خراب شده (فکر کنم) همه چیز کاملا سفیده
و پایینش یکم رنگ پخش شده فکر کنم یا السیدیش سوخته یا رنگش خراب شده نظر شما چیه ؟
دقیقا منظورت رو نفهمیدم...اما اگه صفحه روشن نشه و قسمتی از اون رنگی رنگی شده باشه...معلومه ال سی دیش سوخته:13:
doyenfox
21-04-2007, 14:59
من تقريبا دوماه پيش ال سي ديم ضريه خورد .سوخت رفتم علائدين ...تمايي طبقات رو گشتم كسي نداشت ميگفتن اگه بياريم(ال سي دي) قيمتش بالاست...(بالاي 60-65)
بالاخره يه ال سي دي اصلشو گير اوردم با تعويض شد : ناقابل 70 هزار تومان
آقا من گوشیمو امروز بردم گارانتی حرفهای خنده دار میزدند.
یارو زنه که مسئول درست کردن گوشی بود میگفت چون گوشیت به کامپیوتر وصل بوده اگه با فلش درست شه باید هزینه فلش رو هم بدی وگرنه آیسی فلشش سوخته که باید عوض شه.
در ضمن میگفت چون به کامپیوتر وصل بوده یا ویروسی شده یا اینکه جریان اضافی بهش وارد شده و منم تا دلتون بخواد به دلیل این حرفها ضایعش کردم.
doyenfox
21-04-2007, 18:58
آقا من گوشیمو امروز بردم گارانتی حرفهای خنده دار میزدند.
یارو زنه که مسئول درست کردن گوشی بود میگفت چون گوشیت به کامپیوتر وصل بوده اگه با فلش درست شه باید هزینه فلش رو هم بدی وگرنه آیسی فلشش سوخته که باید عوض شه.
در ضمن میگفت چون به کامپیوتر وصل بوده یا ویروسی شده یا اینکه جریان اضافی بهش وارد شده و منم تا دلتون بخواد به دلیل این حرفها ضایعش کردم.
ويروس؟ واسه جاوا؟؟؟بهش ميگفتي ......:27:
ويروس؟ واسه جاوا؟؟؟بهش ميگفتي ......:27:
منم سر همین موضوع ضایعش کردم دیگه.:5:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.