مشاهده نسخه کامل
: كلوپ w810i
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
اون کابل برای صدا و تصویر نیست . یکی برای صدا و یکی استریو . پشت تلوزیون هم سه تا فیش داره که دوتاش صداس یکی تصویره .
اینو قبلا" هم یکی گفته بود ....
حالا دیگه فکر کنم بتونم آدرس دقیق رو برای آپدیت فریمور گوشیم پیدا کنم.
کسی میدونه کجا؟
Mehrdad79_ub
20-12-2006, 01:41
با عرض سلام خدمت تمام برو بچه هاي سوني اريكسون
من ميخواستم يك گوشي W810 بگيرم فقط خواستم اشكالات ريز تا درشت اون رو از زبون شما ها بشنوم تا ببينم مي تونم با اين اشكالات كنار بيام يا نه ؟
قبلا از پاسخ هاي شما تشكر و قدر داني به عمل مي آيد.
vast_vision_office
20-12-2006, 07:52
اينكابل فقط براي صداست و تصوير را منتقل نميكنه
سلام رفيق
پس اون رنگ قرمز هست و يه دوست ديگمون هم اين رو گفت كه مال استريو هست مال چيه؟؟؟
با تشكر
باي
vast_vision_office
20-12-2006, 07:53
اون کابل برای صدا و تصویر نیست . یکی برای صدا و یکی استریو . پشت تلوزیون هم سه تا فیش داره که دوتاش صداس یکی تصویره .
اینو قبلا" هم یکی گفته بود ....
سلام رفيق
ايني كه مي گي مال استريو هست و رنگش قرمز هست مال يعني چيه؟؟؟
با تشكر
باي
سلام کسی میتونه برنامه ای برای ساختن یا تبدیل عکس اس ام اس (wbmp) واسم لینک بده.اگه هم اینجا جای مطرح کردنش نیست بگین کجا مطرح کنم.چون شدیدا بهش احتیاج دارم.
چه می دونم ...
شما یک بار (اگر تلوزیون یا ضبطتون 3 فیشه هست ) اون فیش قرمز رو بزن و بعد قطع کن ببین چه فرقی می کنه .
شما که رونالدینهو توی لوگوت هست چند خریدی؟ اینگاری من خوب ارزون خریدم
hnl_hossein
21-12-2006, 01:09
شما گوشیت رو به کامپیوتر وصل کن و با یه آنتی ویروس چک کن . گوشی های جاوا ویروس ندارن ولی به تجربه می گم که اگه به کامپیوتر های ویروسی وصل شن ( مخصوصن ویروس نیو فلدر) باعث می شه که گوشی قاطی بکنه. در نهایت هم اگه درست نشد باید گوشیت یه فلش شه یه 10 تومنی آب می خوره
سلام
من تا چند روز پیش که عکس می گرفتم فقط روی مموری استیک سیو نمی شد.اما حالا دیگه حتی روی فون مموری هم سیو نمی شه.این اتفاقا همش به خاطر ویروس نیو فلدره؟جریان فلش چیه؟هر جایی انجام میدن؟آخه ما شهرستانیم:sad: .مرسی از لطفتون.
کسی اینجا میدونه چرا w810 فایلهای فلش رو میشناسه ولی نمیتونه اجرا کنه؟
Farbod_h
21-12-2006, 15:55
شما گوشیت رو باید فلش کنی. برو پیش یه تعمیر کار موبایل
ببینم با بلوتوث هم مشکل داری؟؟ حتمن با فلش درست می شه
من ميخواهم قاب مشكي 810 رو وردارم وبه جاش قاب سفيد بذارم مشكلي نداره؟
hnl_hossein
21-12-2006, 21:25
شما گوشیت رو باید فلش کنی. برو پیش یه تعمیر کار موبایل
ببینم با بلوتوث هم مشکل داری؟؟ حتمن با فلش درست می شه
سلام
اره فربد خان.با بعضی از گوشیا مشکل داره.هر جایی فلش می کنن؟فلش کردن گوشی با گوشی فرق می کنه؟
آقا چرا کابل رو که به تلویزیون وصل می کنی اجرا نمی کنه؟ تنظیم خاصی داره؟ سفید مال چپ و قرمز مال راست هست دیگه؟ تلویزیون هم باید روی ویدئو بزاریم؟ کار دیگه ای می خواد بکنیم؟
^^ HAMID ^^
22-12-2006, 07:31
آقا جون اون کابلی که میگی فقط مال صداست...فقط....یکیش مال چپ و یکیش مال راست..ok...وصل میکنی به ورودی ظبط حالشو میبری..خاییش عجب صدایی داره.. w810 خروجی tv out رو ساپورت نمیکنه..یعنی تصویر و بیخیال.......خلاص
آقا حمید می دونم مال گوش دادن هست و تصویری نیست من فکر می کردم که به ورودی صدای تلویزیونها هم بخوره و به عبارتی بشه از اسپیکر تلویزیون هم استفاده کرد اما مثل اینکه فقط به ضبط می خوره باید برم روی ضبط امتحان کنم ببینم واقعا چه صدایی داره!؟
راستی ورژن دوربین رو باید از کجا تشخیص بدیم؟
hossein31
22-12-2006, 10:22
آقا حمید می دونم مال گوش دادن هست و تصویری نیست من فکر می کردم که به ورودی صدای تلویزیونها هم بخوره و به عبارتی بشه از اسپیکر تلویزیون هم استفاده کرد اما مثل اینکه فقط به ضبط می خوره باید برم روی ضبط امتحان کنم ببینم واقعا چه صدایی داره!؟
رو تلويزيون هم كار ميكنه خودم امتحان كردهام
boys_won
22-12-2006, 18:42
نه عزیز مشکلی نداره
فقط باید بلد باشی چه جوری قاب رو باز کنی
Farbod_h
22-12-2006, 19:04
سلام
اره فربد خان.با بعضی از گوشیا مشکل داره.هر جایی فلش می کنن؟فلش کردن گوشی با گوشی فرق می کنه؟
اکثر تعمیر کارا باید داشته باشن. یه دستگاهی به نام باکس می خواد
mohammadmother
22-12-2006, 19:09
گوشی من w810i است توی جعبه اش یه وسیله است اون چیه؟
توي جعبش چند تا چيزه:
1-كابل آمپلي فاير
2- كابل كامپيوتر
3- كابل هدفون
4- كابل شارژ
5- سي دي
و...
منظورت كدومه؟
FCBarcelona.ir
23-12-2006, 01:44
دوستان سلام
لطفا یه جواب کامل به من بدین که هر بیسوادی مثل من (تو این زمینه ها) متوجه شه!
من ورژن فعلی گوشیم هست: R4CK003
می خوام آپدیتش کنم به این: R4EA031
این فایل ها رو هم دارم:
Main:
W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.rar
FS:
W810_R4ED001_FS_M_EAST_N_AFR_RED49.rar
W810_R4ED001_FS_EUROPE_2_RED49.rar
W810_R4ED001_FS_EUROPE_3_RED49.rar
W810_R4ED001_FS_EUROPE_4_RED49.rar
W810_R4ED001_FS_AMERICA_2_RED49.rar
W810_R4ED001_FS_APAC_RED49.rar
حالا لطفا شسته رفته و مفصل (با عرض پوزش از گرفتن وقتتون :tongue: ) راهنماییم کنین که چی کار کنم
بسیار ممنونتون میشم
خدا 1 در دنیا و 2 در اخرت نصیبتون کنه :biggrin:
Farbod_h
23-12-2006, 02:06
گوشی من w810i است توی جعبه اش یه وسیله است اون چیه؟
اون یه وصیله مبدله! برای مموری کارت برای اتصال به رم ریدر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
binahayat_m
23-12-2006, 14:46
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
من میخوام یه 810 میخوام بخرم.
لطف کنید و بگید که فریم ور جدید و موجود در بازاز چیه؟ که من در موقع خرید بهش توجه کنم.
اگه زود پاسخ بدید واقعا ممنونم.
اگه و810 رو آپديت كنيم چي ميشه؟
mohammadmother
23-12-2006, 17:35
توي جعبش چند تا چيزه:
1-كابل آمپلي فاير
2- كابل كامپيوتر
3- كابل هدفون
4- كابل شارژ
5- سي دي
و...
منظورت كدومه؟
کابل نیست یه چیزیه که روش نوشته memory stick Duo adaptor
boys_won
23-12-2006, 20:27
دوستان سلام
لطفا یه جواب کامل به من بدین که هر بیسوادی مثل من (تو این زمینه ها) متوجه شه!
من ورژن فعلی گوشیم هست: R4CK003
می خوام آپدیتش کنم به این: R4EA031
این فایل ها رو هم دارم:
Main:
W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.rar
FS:
W810_R4ED001_FS_M_EAST_N_AFR_RED49.rar
W810_R4ED001_FS_EUROPE_2_RED49.rar
W810_R4ED001_FS_EUROPE_3_RED49.rar
W810_R4ED001_FS_EUROPE_4_RED49.rar
W810_R4ED001_FS_AMERICA_2_RED49.rar
W810_R4ED001_FS_APAC_RED49.rar
حالا لطفا شسته رفته و مفصل (با عرض پوزش از گرفتن وقتتون :tongue: ) راهنماییم کنین که چی کار کنم
بسیار ممنونتون میشم
خدا 1 در دنیا و 2 در اخرت نصیبتون کنه :biggrin:
گوشی شما مگه رجیستر اصلیه ؟
کسی اینجا میدونه چرا w810 فایلهای فلش رو میشناسه ولی نمیتونه اجرا کنه؟
آقا ایمان شما هم نمیدونی؟
MEHDI_SALAAM
23-12-2006, 22:09
سلام
قیمت W810i ،پاساژ علاءالدین
280بطورمتوسط بدون گارانتی
330گارانتی نیکاتل
380 سیتادل
و یک سوال
:
آیا تمام اونهایی که بدون گارانتی هستند ،بعد از فلش رجیسترشون میپره؟
اگه پرید چیکار باید کرد؟
اگه مخابرات قطع کرد چی؟
سلامت و موفق باشید
binahayat_m
23-12-2006, 23:23
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
من میخوام یه 810 میخوام بخرم.
لطف کنید و بگید که فریم ور جدید و موجود در بازاز چیه؟ که من در موقع خرید بهش توجه کنم.
اگه زود پاسخ بدید واقعا ممنونم.
دوستان اگه این سوال من زود جواب بدید ممنون میشم
چون میخوام بخرم و منتظر جواب همین سوالم
موفق باشید
Farbod_h
24-12-2006, 01:31
سلام
قیمت W810i ،پاساژ علاءالدین
280بطورمتوسط بدون گارانتی
330گارانتی نیکاتل
380 سیتادل
و یک سوال
:
آیا تمام اونهایی که بدون گارانتی هستند ،بعد از فلش رجیسترشون میپره؟
اگه پرید چیکار باید کرد؟
اگه مخابرات قطع کرد چی؟
سلامت و موفق باشید
در مورد سوالات فلش کنی نمی پره یعنی اون شخص گرام دوباره سریلش رو عوض می کنه
عمرن اگه قطع شه اگه قطع شد هم یه شسریال دیگه بهش می دیم
FCBarcelona.ir
24-12-2006, 01:32
گوشی شما مگه رجیستر اصلیه ؟
آره چطور مگه؟
تو جواب سوال قبلی فرقی می کنه؟
سلام:
من اخيرا 1 عدد سوني اريكسون 810 با گارانتي پارس نيكاتل به قيمت 320 هزار تومان گرفتم كه شماره هاي ان درست ورجيستر شده است ويكي است اما در موقع قرار دادن سيمكارت پيام in active simcart اومد و بعد از چند بار خاموش وروشن كردن سيمكارت active شد وگوشي 7-8 ساعت كار كرد و حالا دوباره پيام in active simcart را ميدهد.لطفا بگين چيكار كنم تا active شود؟
گارانتی کیلو چند>؟ اون هم تو ایران به نظر من که چندان معنی نمی ده با گارانتی بخریم مال من که ریجیستر نیست و قطع هم نشده آخرین فریمور هم ea031 هست
سعید بی خیال شو.... گوشیت شاید خراب بشه ها....
MEHDI_SALAAM
24-12-2006, 21:48
سلام
فربد خان ، اون شخص گرام هم وقتی میخواد سریال گوشیو عوض کنه باید شماره سریال یه گوشی درپیت روبه جای این گوشی جا بزنه ،درسته؟حالا از کجا میتونه این همه شماره سریال گوشیهای در پیت رو بیاره؟
ابته من زورم میاد 50 تومن بالاتر بدم برای گارانتی دار بودن گوشی
سلامت و موفق باشید
مهدی
FCBarcelona.ir
24-12-2006, 22:00
برای همینه تا حالا اقدام نکردم دیگه علی
می خوام یه راه بی خطر پیدا بشه
آقا این چه وضعیه
من 5 تا sms تو inbox م دارم و 5 تا هم توی sent
الان میگه 95 درصدش پر شده
یعنی چی اخه
مگه نباید 200 تا جا بشه توش؟
مموری گوشیم تقریبا کاملا خالیه!
یکی بگه چیه ماجرا :ohno:
hesamkowsar
24-12-2006, 23:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Farbod_h
25-12-2006, 00:24
سلام
فربد خان ، اون شخص گرام هم وقتی میخواد سریال گوشیو عوض کنه باید شماره سریال یه گوشی درپیت روبه جای این گوشی جا بزنه ،درسته؟حالا از کجا میتونه این همه شماره سریال گوشیهای در پیت رو بیاره؟
ابته من زورم میاد 50 تومن بالاتر بدم برای گارانتی دار بودن گوشی
سلامت و موفق باشید
مهدی
تو خونه های خودمون پر از این گوشی های اسقاتیه! (اگه درست نوشته باشم)
بعد گیر آوردن یه سریال کاری نداره !!!! تو همین تاپیک هک گوشیا ریخته!! (این آقا سیاوش چقدر میگه ور دارید !!!!!)
تازه گوشی های خانواده و..... اگه قصع شه گوشیه خودمون قطع می شه دیگه!
یعنی می تونی سریال رو از هر جا که فکر کنی گیر بیاری و برای کسی هم که سریالش رو برداشتی هم مشکلی پیش نمیاد
بعد اگه گوشیت رو قبل از 20 آبان خریدی که خیالت راحت باشه هیچی نمی شه به گفته ی مخابرات
بعد تا حالا یه مورد قطعی داشتیم؟؟؟؟ نه
barton2500
25-12-2006, 09:27
با سلام به برو بکس
آقا مشکل گوشی ما حل شد بالاخره.
من همون روز که گوشی رو گرفتم یه راست رفتم مخابرات و شماره پشت گوشی رو تو فرم نوشتم تحویلشون دادم.
(قبل از 20)
دیشب رفتم علاالدین 4 هزار دادم طرف, گوشی رو فلش کرد. در نتیجه خوشبختانه گوشی برگشت به سریال اصلیش.
یکی دیگه از دوستان هم فک کنم همین کارو کرده بود. اون موقع هر چی گفتیم سریال گوشیتونو بدین مخابرات تا دیر نشده, کسی گوش نکرد.
من به یارو گفتم آخرین ورژن نرم افزاری رو روش بریزه اما انگار ورژنش قدیمیه. در ظاهر که هیچ تفاوتی ندارن.
این گوشی رو اصفهان 310 تومن گرقته بودم. (810 سفید رنگ, مموری آبی, کابل aux, قاب کریستال, ساخت مالزی)
arman_joo
25-12-2006, 11:49
دوستان عزيز سلام. من هم يكي از دارندگان و 810 هستم. مدت 2 ماه است كه اين گوشي را خريدم. گوشي من به طور دستي فلش شده و با شماره سريال ديگري در شبكه وارد شده. به مخابرات مراجعه كردم و سريال خود گوشي را فعال كردم. حالا مي خوام گوشيم را با سريال خودش در شبكه رجيستر كنم. در اين زمينه يك سوال دارم:
1- آيا مي شود با آپديت كردن گوشي با استفاده از seus اين كار را انجام داد يا حتما" بايد گوشي فلش شود؟
در ضمن من تمام مباحث گذشته رو خوندم ولي جواب سوالم را نگرفتم
arste2200
25-12-2006, 13:26
دوستان عزيز سلام. من هم يكي از دارندگان و 810 هستم. مدت 2 ماه است كه اين گوشي را خريدم. گوشي من به طور دستي فلش شده و با شماره سريال ديگري در شبكه وارد شده. به مخابرات مراجعه كردم و سريال خود گوشي را فعال كردم. حالا مي خوام گوشيم را با سريال خودش در شبكه رجيستر كنم. در اين زمينه يك سوال دارم:
1- آيا مي شود با آپديت كردن گوشي با استفاده از seus اين كار را انجام داد يا حتما" بايد گوشي فلش شود؟
در ضمن من تمام مباحث گذشته رو خوندم ولي جواب سوالم را نگرفتم
خیر
ظاهرا فلش می سوزونه
اگه می تونی برو مخابرات وضعیت شماره اصلی گوشیتو بپرس. اونها می تونن (می تونن اما شاید واست انجام ندن) تو کامپیوتر یه دقیقه بزنن و ببینن آیا شماره شما فعال و در حال کار هست یا نه. اگه بود با 3-4 تومان می تونی برش گردونی به شماره اصلیش.
من k800i کار کرده خوب میخوام
اگه دارین مشتریم
hadi_1075@yahoo.com
بی بی جان اینجا کلوپ w810 ... شما آدرسو اشتباهی اومدید...
حسام چرا دکمه گوشی تو این رنگیه؟ مال من که نارنجیه در ضمن w پشت گوشی هم نارنجیه این به نظر مییاد قزمره و توی چشم هم می زنه یکم.... در مورد باطری سعید نباید با 2 ساعت هدفون اینقدر باطری خالی کنه لااقل 4 ساعت باید باشه در مورد اس ام اس والا مال ما که تا حالا 95% نزده البته همه اس ام اس ها رو هم به 200 تا نرسید هنوز
FCBarcelona.ir
25-12-2006, 18:10
نمی دونم انگار اون اولا باطریه زیاد جون نگرفته بوده الان دو سه روز یه بار شارژش می کنم با مصرف همون 3-4 واکمن
ولی اس ام اسه خیلی اذیت می کنه
هنوز 10-15 تا نشده هشدار میده، البته این دفعه داد پاک نمی کنم ببینم واقعا پر میشه یا هشدارش الکیه
کسی نمی دونه چشه؟
boys_won
25-12-2006, 21:14
رفتم علائدین قاب سفیدشو خریدم
خدائیش گوشی رخ گرفت
ولی خیلی گرون بود 30 هزار تومن
arman_joo
25-12-2006, 21:50
خیر
ظاهرا فلش می سوزونه
اگه می تونی برو مخابرات وضعیت شماره اصلی گوشیتو بپرس. اونها می تونن (می تونن اما شاید واست انجام ندن) تو کامپیوتر یه دقیقه بزنن و ببینن آیا شماره شما فعال و در حال کار هست یا نه. اگه بود با 3-4 تومان می تونی برش گردونی به شماره اصلیش.
arste2200 عزيز ممنون از پاسخت. به مخابرات مراجعه كردم و گفته شماره سريال خود گوشي را فعال كردند. يك سوال ديگر از دوستان دارم و آن اينكه :
اگر گوشي را ايندفعه دستي فلش كنم و شماره رجيستري را به شماره سريال گوشي بر گردونم براي دفعات بعدي ميتوانم براي آپديت از seus استفاده كنم يا اينكه هر دفعه بايد دستي آپديت بشه؟ ممنون ميشم اگه اساتيد پاسخ بدهند.
binahayat_m
26-12-2006, 00:34
دوستان اگه این سوال من زود جواب بدید ممنون میشم
چون میخوام بخرم و منتظر جواب همین سوالم
موفق باشید
دوستان عزيز من چرا اين سوال من و جواب نميديد؟
يكي به من بگه فريم ور جديد و موجود در بازار چيه؟
my_consort_is_my_life
26-12-2006, 06:58
آقا خواستم ببینم این گوشی فرمت 3gp رو پشتیبانی می کنه ؟
boys_won
26-12-2006, 10:08
دوستان عزيز من چرا اين سوال من و جواب نميديد؟
يكي به من بگه فريم ور جديد و موجود در بازار چيه؟
آخریش اینه :
R4EA031
boys_won
26-12-2006, 10:09
آقا خواستم ببینم این گوشی فرمت 3gp رو پشتیبانی می کنه ؟
بله
این فرمت رو الان تقریبا" بیشتره گوشی های جدید ساپورت میکنن
arman_joo
26-12-2006, 12:02
دوستان عزيز با سلام همانطور كه قبلا گفتم من هم و810 دارم و به مخابرات مراجعه كردم شماره سريال خود گوشي را فعال كردم. ظاهراً اگر الان از SEUS براي آپديتش استفاده كنم فلش ميپرونه. يك سوال ديگر از دوستان دارم و آن اينكه :
اگر گوشي را ايندفعه دستي فلش كنم و شماره رجيستري را به شماره سريال گوشي بر گردونم براي دفعات بعدي ميتوانم براي آپديت از seus استفاده كنم يا اينكه هر دفعه بايد دستي آپديت بشه؟ ممنون ميشم پاسخ بدهيد.
سلام:
من اخيرا 1 عدد سوني اريكسون 810 با گارانتي پارس نيكاتل به قيمت 320 هزار تومان گرفتم كه شماره هاي ان درست ورجيستر شده است ويكي است اما در موقع قرار دادن سيمكارت پيام in active simcart اومد و بعد از چند بار خاموش وروشن كردن سيمكارت active شد وگوشي 7-8 ساعت كار كرد و حالا دوباره پيام in active simcart را ميدهد.لطفا بگين چيكار كنم تا active شود؟راستي ناگهان صفحه سفيد ميشود وگوشي خاموش ميشود و پس از بالا امدن گوشي in active simcart ويا در جستجوي شبكه را مينويسد و پس از چند بار بيرون اوردن وگذاشتن سيمكارت درست ميشود ودوباره8-10 ساعت كار ميكند.ايا مشكل نرم افزاري است؟ايا حتما بايد فلش شود؟با توجه به اينكه گوشي من رجيستر قانوني است مشكلي پيش نميايد؟در ضمن الان نرم افزار ان R4EA031 است ولي تم اوربيت ان قبل از ريست كلي بودولي بعد از ان نيست ندارد.
مثلا" گوشی شما با گارانتيه . خوب گوشی رو برو بزن تو سرشونو بیا چون از این داغونتر دیگه امکان نداره ...اگر خودت می خوای مشکلشو رفع کنی چرا 30 هزار تومن پول گارانتی دادی ؟؟؟!!!
mohammadmother
26-12-2006, 20:59
اون یه وصیله مبدله! برای مموری کارت برای اتصال به رم ریدر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
اینی که گفتی یعنی چی؟
دوستان عزيز با سلام
آیا راسته که این گوشی با رم ۲ گیگ کند میشه؟
elit3man
26-12-2006, 22:43
دوستان عزيز با سلام
آیا راسته که این گوشی با رم ۲ گیگ کند میشه؟
اگه رمت پر باشه یه کم کند میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Farbod_h
26-12-2006, 22:44
اینی که گفتی یعنی چی؟
سادش این میشه : روم گوشیت رو می کنی اون تو بعد کل قضیه رو می کنی تو رم ریدر
binahayat_m
26-12-2006, 23:39
سلام اميدوارم حالتون خوب باشه
بابا من موندم. حسابي رفتم تو فكر اين و 810 اما ريجستر اصلي گير نمياد كه نمياد
اما ريجستر دستي هم تا 275 هزار تومان هم پيدا كردم حالا اگر شما جاي من بوديد چه كار ميكنيد؟
يعني اين ريجستر دستي ميگرفتيد يا اينقدر ميگشتيد تا ريجستر اصلي پيدا كنيد و قيمت هم براتون مهم نيست
ممنونم ميشم من و راهنمايي كنيد چون واقع گيج شدم
پيشاپيش سپاسگزارم
binahayat_m
26-12-2006, 23:43
رفتم علائدین قاب سفیدشو خریدم
خدائیش گوشی رخ گرفت
ولی خیلی گرون بود 30 هزار تومن
اقا ايمان مبارك باشه
ريجستر اصلي خريدي يا دستي؟؟
hani_death
27-12-2006, 01:55
با سلام خدمت دوستان عزیز
میشه برا من قضیه ریجستر دستی و فرق اون با ریجستر اصلی رو توضیح بدین؟
مثلا اگه من یه گوشی ریجستر دستی بگیرم چه اتفاقی می افته؟
اگه کسی قیمت ریجستر شده و ریجستر نشده رو هم می دونه لطف کنه به منم بگه
به سلامتی منم در آستانه خرید w810 هستم
باتشکر
hani_death
27-12-2006, 02:12
ببخشید دوستان
اینجا کسی به سوال های من جواب میده؟
من از موبایل چیز زیادی سرم نمیشه
اگه میشه در مورد این موضوعات منو روووووشن کنید!!!
فریم ویر ببینم منظورتون از فلش همون ریجستره؟
من دارم کلافه میشم یکی کمکم کنه
اگه میشه بگین برای خرید گوشی به چه چیزهایی باید توجه کنم؟
منظورم گارانتی و ریجستر گوشیه
اگه به چیز دیگه ای هم باید توجه کنم لطفا بهم بگین
ممنون از لطفتون
Farbod_h
27-12-2006, 02:13
اقا ايمان مبارك باشه
بینهایت عزیز رجیستر مربوط به گوشی می شه نه قابش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه اشتباه لوپی بود نه!
arman_joo
27-12-2006, 10:44
دوستان عزيز با سلام همانطور كه قبلا گفتم من هم يك و810 دارم كه رجيستر دستي است. به مخابرات مراجعه كردم شماره سريال خود گوشي را فعال كردم. حالا ميخوام گوشي را با شماره سريال خودش در شبكه رجيستر كنم و چند سوال دارم:
1- آيا مي توانم از seus استفاده كنم؟
2- آيا حتما بايد گوشي را فلش دستي كنم؟
3- اگر گوشي با شماره سريال اصلي فلش بشه و شروع به كار كنه آيا در دفعات بعدي مي توانم براي آپديت كردنش از seus استفاده كنم؟
ممنون ميشم جواب بديد
با سلام عزیزانم
من یک کلکی به سیستم زده ام شما میبایستی در قسمت یادداشتها و یا تقویم OUT LOOK Microsoft یک متنی را بنویسید وآن را در هنگام همزمان کردن گوشی ا کامپیوتر در نرم افزار PC SUIT به قسمت SETTING رفته وبا انتخاب یکی از قسمتهای NOTE(یادداشت) و یا Celender(تقویم) و فعال کردن یکی ویا همه آنها برحسب نیاز اطلاعات را انتقال دهید .
وپس از انجام این عملیلات که در نرم افزار PC Suit به نام سنکروناسیون معروف است متن های انتقالی در یادداشت ویا تقویم را از طریق گوشی وبا انتخاب منوی More بصوررتSMS ارسال نمائید./.
توجه کنید که کلیه اطلاعات شمادر گوشی ودر OUTLOOK كامپیوتر به یکدیگر منتقل میگردد که میبایستی در انتخاب Settingدر هنگام اجرای برنامه سنکروناسیون PCSuit دقت را بعمل آورید./.
shaaahin
27-12-2006, 13:54
سلام من یه هفته ای میشه گوشیمو خریدم.مموریش مشکیه ولی تم اربیتش مشکلی نداره با این حساب گوشی من جزو کدوم سریه؟
بعد کد imeiباید با کد s/nروی باتری یکی باشه؟واگر نباشه باید چی کار کرد؟
نکته دیگه باتری گوشیمه. که خیلی زود خالی میشه مثلا در عرض 36 ساعت با استفاده معمولی بدون پخش اهنگ و ...فقط با یه کم گشتن بین منو ها و یه تماس کوتاه باتریش 30 درصد خالی شد.یه بارم امتحان کردم با پخش 5 دقیقه اهنگ باتریش 6 درصد خالی شد.ایا این طبیعیه؟
سوال دیگم اینه که ایا میشه فونت گوشی رو تغییر داد؟
بابا جان این تب ریجیستر چیه افتاده توی این 810 دارها من گوشیم دستی ریجیستر شده بعد از 20 آبان هم شده 4 تا رقم وسط هم فقط درسته در ضمن کد فعال سازیش هم مال z530هست اما اصلا غمم نیست! تا حالا اگر شنیدید گوشی کسی بر اثر ریجیستر نبودن قطع شده ما رو هم خبر کنید....
من که حاضر نیستم این همه پول بالاتر بخاطر ریجیستر بدم به جاش می رم مموری رو افزایش می دم....
حب اینم حرفیه. ولی اگه 1 در هزار اینکار عملی بشه اونوقت 300 هزار تومن که دادی هوتوتوتوتو
hossein31
27-12-2006, 22:07
دوستان حتما گوشي هاي رجيستر شده بخرين حتي اگر مجبور باشين پول بيشتري بدين
peyman_ilg
28-12-2006, 07:04
یه سوال از ali_ss که فریمور گوشیش r4ea031 هست ایا صداش از k750 بیشتره یا نه ؟با تشکر
hani_death
28-12-2006, 11:14
کسی جواب سوال های ما رو نمی دونه؟
Farbod_h
28-12-2006, 13:22
حب اینم حرفیه. ولی اگه 1 در هزار اینکار عملی بشه اونوقت 300 هزار تومن که دادی هوتوتوتوتو
نه بابا یه سریال جدید می دیم یا سریال یه گوشی که انداختیم کنار
amiroo88
28-12-2006, 14:43
سلام دوستان
کسی نيس که جواب hani_death رو بده؟چون منم دقيقا همين مشکل رو دارم
الان ميخام برم w810i بگيرم اما نمی دونم چی کار کنم چون هيچی هم سرم نميشه
لطفا اگه ميشه راجع به ريجيستر و فريم و سريل و... توضيح بدين
اگه میشه زودتر
مرسی
:blush:
عرضم به حضورت آقا پیمان من زیاد توی مقایسه نیستم! یعنی اصلا برام مهم نیست و تا حالا هم امتحان نکردم اگر کسی رو یافتم 750 داشته باشه به تست می زنم حتما می گم ولی گوشی رو یه مدت دادم دست نامزد م بعد اون هم با گوشی دوستش که و800 بود مقایسه کرده بود گفته که بلندتره! البته و800 یکم مشکل داره مرتب ریسیت می شه اما خودم با زد 530 تست کردم بلندتر نبود اما دیگه خش خش و جیز جیز نمی کرد اسپیکرش! یه چیز جالب هدفون 810 رو گذاشتم رو 530 باورتون نمیشه صداش از خود 810 بلندتر بود!!!
hani_death
28-12-2006, 16:49
بالا خره یکی حرف ما رو فهمید
خوبی امیر جان
اگه اینجا کسی جواب سوالای ما رو نداد برو به آدرس زیر
من همین سوال ها رو اونجا هم مطرح کردم
شاید اونجا یه آدم خیر پیدا بشه کمکمون کنه
موفق باشی
hani_death
28-12-2006, 16:49
برو اینجا
hani_death
28-12-2006, 17:28
اینجا بری بهتره:
دوربين گوشيهاي كا 750 و دبيليو 850 هر 2 مگا پيكسل است ولي كيفيت عكس آنها اصلا با هم قابل مقايسه نيست .( كيفيت عكس كا 750 خيلي بهتر است مخصوصادر چاپ ) تكليف چيست ؟
yusefreza
28-12-2006, 20:51
با سلام :
گوشي دوستم سالم سالم بود ولي وقتي يه سيم كارت ديگه رو روي گوشيش انداخت و دوباره سيم كارت خودش رو انداخت . ديگه گوشي روشن نميشه .
باطري رو هم چند بار در آورديم
باطري ديگه رو هم روش امتحان كرديم باز نشد.
سيم كارت رو هم عوض كرديم و حتي بدون سيم كارت هم امتحان كرديم باز روشن نشد.
فقط دو ثانيه اي ال سي دي ش روشن ميشه و بعد باز خاموش ميشه
به كامپيتور هم وصل كرديم . انگار نه انگار
دو روز هم موند دست تعمير كار ولي متاسفانه نتونست درستش كنه و گفت كه فلاش بر نمي داره و علتش رو هم نفهميد
اين رو هم بگم كه چون شهر ما كوچيكه تعمير كار چندا با تجربه اي نداره
خلاصه ما فقط الان منتظر راهنمايي دوستان هستيم
boys_won
28-12-2006, 22:14
دوربين گوشيهاي كا 750 و دبيليو 850 هر 2 مگا پيكسل است ولي كيفيت عكس آنها اصلا با هم قابل مقايسه نيست .( كيفيت عكس كا 750 خيلي بهتر است مخصوصادر چاپ ) تكليف چيست ؟
آخه 810 رو داری با 750 مقایسه میکنی ؟ اونم تو دوربین ؟؟؟؟؟؟
اگه تو صدا بود یه چیزی
ولی تو دوربین 810 خیلی سرتره یعنی کلا" بگم از خیلی 2 مگاها سرتره 3250 و کا750 رو میخوره
سایز عکسشو تو بهترین کیفیت با 750 یه مقایسه کن
تا اطلاعاتت کامل شه
boys_won
28-12-2006, 22:17
با سلام :
گوشي دوستم سالم سالم بود ولي وقتي يه سيم كارت ديگه رو روي گوشيش انداخت و دوباره سيم كارت خودش رو انداخت . ديگه گوشي روشن نميشه .
باطري رو هم چند بار در آورديم
باطري ديگه رو هم روش امتحان كرديم باز نشد.
سيم كارت رو هم عوض كرديم و حتي بدون سيم كارت هم امتحان كرديم باز روشن نشد.
فقط دو ثانيه اي ال سي دي ش روشن ميشه و بعد باز خاموش ميشه
به كامپيتور هم وصل كرديم . انگار نه انگار
دو روز هم موند دست تعمير كار ولي متاسفانه نتونست درستش كنه و گفت كه فلاش بر نمي داره و علتش رو هم نفهميد
اين رو هم بگم كه چون شهر ما كوچيكه تعمير كار چندا با تجربه اي نداره
خلاصه ما فقط الان منتظر راهنمايي دوستان هستيم
فلش قوی و ضعیف داره
ممکنه ضعیف فلش کرده باشه و یا ممکنه فلش قوی بلد نباشه یا یه تهران افتادی
boys_won
28-12-2006, 22:20
اقا ايمان مبارك باشه
بابا یه سال شد که 810 گرفتم
میگم قابشو سفید کردم
آخه 810 رو داری با 750 مقایسه میکنی ؟ اونم تو دوربین ؟؟؟؟؟؟
اگه تو صدا بود یه چیزی
ولی تو دوربین 810 خیلی سرتره یعنی کلا" بگم از خیلی 2 مگاها سرتره 3250 و کا750 رو میخوره
سایز عکسشو تو بهترین کیفیت با 750 یه مقایسه کن
تا اطلاعاتت کامل شه
دیگه اینجوری هم نیست. یکی ندونه فکر میکنه چه خبره !!!
w810 فقط فوکوس قویتر داره که اونم تاثیر زیادی همه جا نداره.
boys_won
28-12-2006, 22:23
با سلام خدمت دوستان عزیز
میشه برا من قضیه ریجستر دستی و فرق اون با ریجستر اصلی رو توضیح بدین؟
مثلا اگه من یه گوشی ریجستر دستی بگیرم چه اتفاقی می افته؟
اگه کسی قیمت ریجستر شده و ریجستر نشده رو هم می دونه لطف کنه به منم بگه
به سلامتی منم در آستانه خرید w810 هستم
باتشکر
دوسته عزیز اگه تاپیک رو کلشو بخونی بهت قول میدم هیچ سوالی تو ذهنت نمیمونه
من همرو کامل توضیح دادم
ریجستر دستی تو آپدیت گوشی مشکل پیدا میکنه همین
ریجستر دستی تو آپدیت گوشی مشکل پیدا میکنه همین
اونم خرجش 2 تومن بیشتر نیست. دوباره با یه شماره دیگه راه میفته
دوست عزيز Boys- Won تعجب مي كنم همچين حرفي مي زني و مي گي عكس 810 بهتره آخه من عكس ها شو چاپ كردم كه اين حرف رو مي زنم .
دوست عزيز ميشه بگي سارژ اوليه ات چند ساعت بوده و الان كي باطري را سارژ مي كني ؟
Farbod_h
29-12-2006, 01:09
دوست عزيز Boys- Won تعجب مي كنم همچين حرفي مي زني و مي گي عكس 810 بهتره آخه من عكس ها شو چاپ كردم كه اين حرف رو مي زنم .
ببین عزیز به فریمورشون مربوط میشه ولی در کل و810 عکس های بهتری می ندازه می خوای یکی برتا آپ کنم کف کنی؟( البته خودم هم وقتی گرفتم نافرم کف کردم!!!)
hani_death
29-12-2006, 01:53
خیلی ممنون
ولی میدونید 100 تا تاپیک رو خوندن با این سرعی اینترنت یعنی چی؟
ولی به روی چشم
چکار کنیم که تشنه علمیم!!!
با تشکر
دوست عزيز اون عكس رو آپ كن . چند سوال هم داشتم
1. بلوتوث رو كه فعال مي كنم مي فرسته ولي دريافت نمي كنه . ( بيليو 810 )
2. اينكه مدل فريمور رو از كجا ميشه فهميد ؟
3. گزينه ارسال اس ام اس كه مشخص مي كنه طرف دريافت كرده يا نه را چه جوري ميشه فعال كرد ؟
binahayat_m
29-12-2006, 14:59
ببین عزیز به فریمورشون مربوط میشه ولی در کل و810 عکس های بهتری می ندازه می خوای یکی برتا آپ کنم کف کنی؟( البته خودم هم وقتی گرفتم نافرم کف کردم!!!)
عزيز كدوم فريم ور از همه بهتره؟
بابا من اين گوشي فقط به خاطر دوربينش خريدم
اما عكساش خيلي خوب نيست
میگم که با توجه به حجم بالای ارسالات ووقت گیری زیا دبرای خوندن کل تا÷یک بهتر نیست ارسالهای مهم در مورد گوشی و ریجیتر بودن و ... رو در ارسالهای اول این تا÷یک ادیت کنیم؟
Farbod_h
29-12-2006, 18:53
عزيز كدوم فريم ور از همه بهتره؟
بابا من اين گوشي فقط به خاطر دوربينش خريدم
اما عكساش خيلي خوب نيست
رجیستر دستی گرفتی آخر؟؟؟ اگه رجیستر دست نیست آپدیتش کن
ولی........................... نکته ش اینه که برای بهتر عکس گرفتن باید white balance رو دستی تنظیم کنی و از حالت اتوماتیک درش باری . اون وقت تو هم مثل من کف می کنی!!!!!!!!!!!
boys_won
29-12-2006, 21:14
بابا کیفیت دوربینش حرف نداره
تنظیمات می خواد
binahayat_m
30-12-2006, 14:19
بابا کیفیت دوربینش حرف نداره
تنظیمات می خواد
ايمان شما لطف ميكني يه مقدار در مورد اين تنظيمات توضيح بدي
بابا من عكسهاي كه توي اينترنت ديدم خيلي خوب بود
binahayat_m
30-12-2006, 14:20
رجیستر دستی گرفتی آخر؟؟؟ اگه رجیستر دست نیست آپدیتش کن
ولی........................... نکته ش اینه که برای بهتر عکس گرفتن باید white balance رو دستی تنظیم کنی و از حالت اتوماتیک درش باری . اون وقت تو هم مثل من کف می کنی!!!!!!!!!!!
بله فربد جان منم ريجستر دستي گرفتم
اقا دو روز پيش منم رفتم يه و810 خريدم تحقيق زياد كردم در موردش اكثر دوستان از گوشي راضي بودند به خصوص كيفيت صدا و كيفيت عكس.
همين شد كه منم رفتم يه دونه خريدم به قيمت 280 هزار تومتن با يه دونه قاب كريستالي
در موقع خريد شارژر و هنز فري چك نكردم از شانس بد من موقعي كه اومدم خونه هر دو خراب بود . شاژر كه اصلا كار نميكرد و هنز فري هم كه صداي بسيار ضعيفي داشت.
رفتم اين دوتا عوض كردم تازه فروشنده گفت چون اشنا بودي عوض كردم.
اما صداي هنز فري خيلي جالب نبود از صداي كا 750 خواهرم مقداري ضعيفتر بود اما دوستان هميشه از هنز فري سري دبليو تعريف ميكردند.
اما صداي گوشي كيفيت بسيار خوبي داشت.
از همه مهمتر من عكس هاي كه با دوربين 810 دراينترنت و فروم ديده بود خيلي عالي بود اما من نمي دونم چرا گوشيه من از اينجور عكس ها نمي اندازه.
ببنيد تعريف من از فكوس درسته: اول بايد مقداري دكمه دوربين نگه داست و و قتي مربع داخل صفحه به رنگ سبز تغيير كرد و چشمك نزد اون موقع بايد دكمه دوربين بيشتر فشار بديد تا عكس بگيره. اين حرف من درسته؟
فريم ور گوشي من اينه
R4EA031
موفق باشيد
درسته. این برای اینه که کادر کامل بشه و شما راحت تر عکس بگیری . منتها ببینم چک کردی تنظیمات دوربین روی حالت 2 مگا پیکسل و کیفیت عکس روی fine باشه یا نه؟
ضمنا اگه نور کم باشه مسلما توی عکس نویز میاد
برای اطلاعات بیشتر یه سر بزن به اینجا
binahayat_m
30-12-2006, 15:02
درسته. این برای اینه که کادر کامل بشه و شما راحت تر عکس بگیری . منتها ببینم چک کردی تنظیمات دوربین روی حالت 2 مگا پیکسل و کیفیت عکس روی fine باشه یا نه؟
ضمنا اگه نور کم باشه مسلما توی عکس نویز میاد
برای اطلاعات بیشتر یه سر بزن به اینجا
روي حالت دو مگا پيكسا منظورت چيه؟
اگه كيفيت عكس هستش بله روي بهترين كيفيت هست
از لينكت ممنونم
shaaahin
30-12-2006, 15:07
سلام.خواهش می کنم دوستان جواب منو بدید.
1_گوشی من کد روی جعبش با کد داخل گوشی یکی نیست:sad: .می خام ببینم این رجیستر دستی که می گید یعنی همین یکی نبودن کدها؟
2_این مساله به جز از طرف مخابرات ممکنه مشکلات دیگه ای مثلا در نحوه کار کردن گوشی بذاره؟
3_برای این که کدشو درست کنم باید گوشی رو مخابرات ببرم؟
4_فلش کردن یعنی چی؟
ترو خدا جواب بدید
binahayat_m
30-12-2006, 15:12
1-بله
2-اگه اپديت كني گوشي از كار ميوفته
3-فكر نكم به همين سادگي درست كنند
4-اگه يه مقدار فروم مطاله كني جوابشو پيدا ميكني
موفق باشيد
سلام.خواهش می کنم دوستان جواب منو بدید.
1_گوشی من کد روی جعبش با کد داخل گوشی یکی نیست .می خام ببینم این رجیستر دستی که می گید یعنی همین یکی نبودن کدها؟
2_این مساله به جز از طرف مخابرات ممکنه مشکلات دیگه ای مثلا در نحوه کار کردن گوشی بذاره؟
3_برای این که کدشو درست کنم باید گوشی رو مخابرات ببرم؟
4_فلش کردن یعنی چی؟
ترو خدا جواب بدید
1- دقیقا یعنی همین
2- هیچ مشکلی نداره و راحت میتونی از گوشیت استفاده کنی
3- مخابرات یه مهلت تعیین کرده بود که خیلی وقته تموم شده و الان نمیدونم برنامه چیه . ضمنا فعلا نیازی نیست چون تا مخابرات بخواد حرفاشو عملی کنه سالها طول میکشه
4- وقتی گوشی خراب بشه و دیگه بالا نیاد یکی از راهها فلش کردنه. همینطور برای دستکاری و اضافه کردن قابلیتهایی رو گوشی
سلام.من یه سوال دارم.تو 810 وقتی داریم از واکمن استفاده می کنیم چطور میشه همزمان مسیج فرستاد یا خوند؟ اصلا میشه؟
Farbod_h
31-12-2006, 14:12
سلام.من یه سوال دارم.تو 810 وقتی داریم از واکمن استفاده می کنیم چطور میشه همزمان مسیج فرستاد یا خوند؟ اصلا میشه؟
یه علامت فلش داره برای برگشت هست دوبار اون رو بزن ولی نگهش ندار
Nabakhshoode
31-12-2006, 15:43
میتونی گزینه More (دکمه اجرایی سمت راست ) رو بزنی و Minimize رو انتخاب کنی...
این کار رو هم میتونی بکنی...
ضمنا وقتی برنامه یا بازیی رو داری اجرا میکنی میتونی دکمه فلش رو نگه داری ( چند ثانیه ) و دوتا گزینه میاد Minimize , End که با زدن Minimize میتونی بدون خروج از برنامه یا بازی از بقیه قسمتایه گوشی مثه مسیج و... استفاده کنی ....
Mahdi_Moosavi
31-12-2006, 18:03
من حدودا یک هفته پیش یه w810 گرفتم که ورژن فریمورش به طور کلی اینه: r4ea031 .
ساخت مالزی هم هست . ضمنا کابل امپیلی فایر هم روش هست گرفتم 280 هزار تومان.
یه مشکلی که من باهاش دارم اینه که موقع پخش موزیک تو قسمت اکولایزر این mega bass اصلا کار نمیکنه یعنی
اصلا باعث افزایش bass نمیشه. اکولایزر دستی باسش بیشتره . هدفونش هم همون مدل چکشی فابریکشه که
تو جعبشه . خواهشن بگین چشه. مموریشم sony رنگ مشکیه . روی مموری هم نوشته made in japen .
تو حالت تم orbit هم درست کار میکنه.
آيا w810 قابليت پخش فايلهاي mp4 را دارد يا نه ؟ يا بايد برنامه زد . چون گوشي من نمي تونه پخش كنه لطفا راهنمايي كنيد .
mohammad4410
31-12-2006, 19:24
گوشی من میتونه mp4روپخش کنه ولی نمیتونهwavروپخش کنه واسه شما میتونه؟
کسی درمورد remot control که تو قسمت gameهست چیزی میدونه ؟(من دوتا w810iدارم)
کسی در مورد بلند گو های سفری چیزی میدونه؟قیمت؟تو پاساژرضا هست؟چقدر صدارو بلند میکنه میرزه آدم بخره؟
با تشکر
Farbod_h
31-12-2006, 19:56
کسی درمورد remot control که تو قسمت gameهست چیزی میدونه ؟(من دوتا w810iدارم)
ر
آموزشش رو گذاشتم اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mahdi_Moosavi
31-12-2006, 20:05
آيا w810 قابليت پخش فايلهاي mp4 را دارد يا نه ؟ يا بايد برنامه زد . چون گوشي من نمي تونه پخش كنه لطفا راهنمايي كنيد .
بله پخش میکنه.
میتونی گزینه More (دکمه اجرایی سمت راست ) رو بزنی و Minimize رو انتخاب کنی...
این کار رو هم میتونی بکنی...
ضمنا وقتی برنامه یا بازیی رو داری اجرا میکنی میتونی دکمه فلش رو نگه داری ( چند ثانیه ) و دوتا گزینه میاد Minimize , End که با زدن Minimize میتونی بدون خروج از برنامه یا بازی از بقیه قسمتایه گوشی مثه مسیج و... استفاده کنی ....
مرسی:laughing:
مرسی:happy: این یکی هیچ جوری به عقلم نمیرسید!
RAMIN W810
01-01-2007, 12:21
سلام
من دو تا سوال داشتم خواهش میکنم جواب بدین
1- اگه شما در شرایط انتخاب بودین w800 با رجیستر اصلی رو انتخاب می کردین یا w810 با رجیستر دستی ؟
2- آخرین فریم ور برای w810 چی هست .
Mahdi_Moosavi
01-01-2007, 12:31
یه مشکلی که من باهاش دارم اینه که موقع پخش موزیک تو قسمت اکولایزر این mega bass اصلا کار نمیکنه یعنی
اصلا باعث افزایش bass نمیشه. اکولایزر دستی باسش بیشتره . هدفونش هم همون مدل چکشی فابریکشه که
تو جعبشه . خواهشن بگین چشه. مموریشم sony رنگ مشکیه . روی مموری هم نوشته made in japen .
بابا یکی جواب بده . یعنی فقط گوشی من اینجوریه؟؟؟؟
Nabakhshoode
01-01-2007, 12:37
1- اگه شما در شرایط انتخاب بودین w800 با رجیستر اصلی رو انتخاب می کردین یا w810 با رجیستر دستی ؟
من اگه بودم W810 به خاطر اینکه از ظاهر w800 خوشم نمیاد ...
2- آخرین فریم ور برای w810 چی هست .
اینجا زده آخرین فریم ویر همه گوشی هارو :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
binahayat_m
01-01-2007, 14:08
سلام
دوست عزيز
من فكر كنم مشكل از هدفون باشه چون خودم دو روز پيش خريدم هدفونش صداي باسش از k750 خواهرم ضعيف تر بود.
نظر ت در مورد دوربينش چيه؟
عكس انداختي باهاش ؟
چه جوري بود؟
Mahdi_Moosavi
01-01-2007, 15:26
سلام
دوست عزيز
من فكر كنم مشكل از هدفون باشه چون خودم دو روز پيش خريدم هدفونش صداي باسش از k750 خواهرم ضعيف تر بود.
نظر ت در مورد دوربينش چيه؟
عكس انداختي باهاش ؟
چه جوري بود؟
دوربینش همون در حد k750 هستش.
من نمیدونم آخه این چه خریتی بود که من کردم رفتم این لعنتی رو خریدم حیف اون 280 هزار تومان. هرچی فکر
میکنم میبینم تو هیچی بهتر از k750 نیست . شما اگه یه هدفون چکشی و یهدونه رم 512 واسه k750 بگیری
میشه همون w810 تازه بهترم هست. واقعا خریدن این لعنتی تو زندگیم یه اشتباه بود. خیلی پشیمونم.:puke:
ببینم کسی هستش اینو با یه k750 نو عوضش کنم.
از من به همه نصیحت پولتون رو بریزید تو جوب بهتره که w810 بخرید .
من 1 گوشي 810 دارم كه بعد ازهر بار در اوردن سيم كارت و گذاشتن دوباره ان inactive simcard ميزند وبايد سيم كارت ديگري را چند بار داخل گوشي گذاشت تا سيم كارت فعال شود و من ان را 1 با ريست كلي كردم كه تم اوربيت ان نيز رفت.ورژن گوشي همr4ea031 ميباشدو گوشي نيز قانوني است و شماره هاي ان نيز يكي است و گارانتي پارس نيكاتل دارد.راهنمايي نماييد چه كار كنم تا مشكل برداشته شود؟
mohammad4410
01-01-2007, 15:55
سلام من شنیدم این گوشی امکانات مخفی هم داره مثلا اگر دوتا از اون داشته باشی میتونی اونارو به عنوان بیسیم استفاده کرد این حقیقت داره.
کسی میدونه از کجا میشه یکی از اینا خرید؟;)
دوربین با زووم 6x
لینک مرجع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آيا نرم افزاري هست كه فايلهاي با فرمت sis را به جاوا تبديل كند ؟ اگه هست معرفي كنيد .
کسی میدونه از کجا میشه یکی از اینا خرید؟
دوربین با زووم 6x
اینا هنوز تو ایران نیومده و فکر نمیکنم به این زودی بیاد. اگر هم بیاد قیمتی بالای 4 تومن خواهد داشت
آيا نرم افزاري هست كه فايلهاي با فرمت sis را به جاوا تبديل كند ؟ اگه هست معرفي كنيد .
برفرض که همچین نرم افزاری باشه که نیست. بازم به درد نمیخوره چون فایلهای سیمباین به هیچ وجه قابل اجرا روی گوشی های جاوا نیستن و گوشی های جاوا نمیتونن این امکانات رو داشته باشن
اینا هنوز تو ایران نیومده و فکر نمیکنم به این زودی بیاد. اگر هم بیاد قیمتی بالای 4 تومن خواهد داشت
لنز به این غولی فقط 6x زوم میکنه ؟؟؟؟؟ بعد قیمتشم بالای 4 میلیون تومن !!!:happy: :blink: :blush:
لنز به این غولی 6x زوم !!!:blush:
Farbod_h
02-01-2007, 01:57
من برای نوکیا تو علائدین دیدم
ببخشید منظورم 40 هزارتومن بود. از مقدار زومش اطلاعای ندارم ولی روش ظاهرا نوشته 6x
قیمتش میگن 19 دلاره که اگه حساب کنی میشه حدود 18 هزار تومن که با حساب گمرک و دلال و جدید بودن و نداشتن قیمت پایه ممکنه یه چیزی حدود 30 تا 40 تومن بشه که البته به زودی پایین میاد.
اینو رو این حساب میگم که وقتی فلاشهای اکسترنال اومده بود قیمتش روی 20 تومن و 17 تومن بود و الان رسیده به 5 تومن
فرامرز_39
02-01-2007, 14:18
لطفا درموارد زیر که با مشکل مواجه شده ام به من کمک کنید:
1- پاسخگویی اتوماتیک که درsetting/calls/handsfree/answering mode هست چگونه فعال میشود واصولا برای چیست؟من درمواقعی که بلوتوث هم فعال است نتوانستم ازآن استفاده کنم.
2- در استفاده ازvoice contro برای شماره گیری صوتی ویا پاسخگویی صوتی چه مواردی باید رعایت گردد.ایا میزان شارژ بلوتوث مهم است؟
فرامرز_39
02-01-2007, 14:49
من 1 گوشي 810 دارم كه بعد ازهر بار در اوردن سيم كارت و گذاشتن دوباره ان inactive simcard ميزند وبايد سيم كارت ديگري را چند بار داخل گوشي گذاشت تا سيم كارت فعال شود و من ان را 1 با ريست كلي كردم كه تم اوربيت ان نيز رفت.ورژن گوشي همr4ea031 ميباشدو گوشي نيز قانوني است و شماره هاي ان نيز يكي است و گارانتي پارس نيكاتل دارد.راهنمايي نماييد چه كار كنم تا مشكل برداشته شود؟
فکر کنم sim lock فعال شده باشه ؟ایا password برایش تعریف کرده اید اگه گوشی دست دوم باشه این احتمال هست .
binahayat_m
02-01-2007, 15:08
دوربینش همون در حد k750 هستش.
من نمیدونم آخه این چه خریتی بود که من کردم رفتم این لعنتی رو خریدم حیف اون 280 هزار تومان. هرچی فکر
میکنم میبینم تو هیچی بهتر از k750 نیست . شما اگه یه هدفون چکشی و یهدونه رم 512 واسه k750 بگیری
میشه همون w810 تازه بهترم هست. واقعا خریدن این لعنتی تو زندگیم یه اشتباه بود. خیلی پشیمونم.:puke:
ببینم کسی هستش اینو با یه k750 نو عوضش کنم.
از من به همه نصیحت پولتون رو بریزید تو جوب بهتره که w810 بخرید .
سلام
منم در مورد خريد گوشي خيلي تحقيق كردم
دوربين برام مهم بود
دوربين ص810 همه ميگفتن عالي حرف نداره البته عكسهايي كه تو اينترنت ديدم گواه اين قضيه بود
اما حالا براي من عكس خوب نميگيره
از k510 دوستم ضعيفتره كلي ضايع شدم در يه محيط باهم عكس گرفتيم عكس من كلي نويز داشت اما اون كمتر داشت
يه برنامه درست و حسابي براي cid49 نيومده كه ادم ورژن دوربين عوض كنه
خلاصه كلي حالم گرفته
app_app25
02-01-2007, 16:11
سلام دوستان من چطور می تونم phone lock گوشی رو فعال کنم که هر کسی نتونه باهاش کار کنه w810i . اگه کد می خواد برای کد قدیم رو چی باید وارد کنم لطفا" راهنمایی کنید
mohammad4410
02-01-2007, 18:44
سلام من میخواستم ببینم کسی ضبط ماشین سراغ داره که جلوش دوتا فیش avداشته باشه آخه میخوام w810رو به اون وصل کنم ممنون میشم اگه مارک وقیمتش رو برام بگذارید.
سلام دوستان من چطور می تونم phone lock گوشی رو فعال کنم که هر کسی نتونه باهاش کار کنه w810i . اگه کد می خواد برای کد قدیم رو چی باید وارد کنم لطفا" راهنمایی کنید
اولا وقتی phone lock رو فعال کنی فقط زمانی که گوشی رو روشن میکنی ازت پسورد میخواد نه همیشه. احتمالا منظور شما اینه که برای بازکردن قفل صفحه کلید پسورد بخواد که اینطور نیست و این گوشی و گوشی های دیگه سونی اریکسون این امکان رو نداره
اما کد پیش فرض 0000 هست
RAMIN W810
03-01-2007, 12:07
سلام
لطفا اگه ممکنه زود به من جواب بدین
بعد از کلی گشتن بلاخره امروز موفق شدم w810 مالزی دو کابله با رجیستر اصلی رو پیدا کنم .
فروشنده قیمتش رو 278000 تومان اعلام کرد که واقعا قیمت خوبی هستش با گارانتی متفرقه
اما میگه منوش فارسی هستش
آیا این منو فارسی قابل تغییر به انگلیسی هم هستش
وآیا این کلا یه حسنه یا نه؟
به نظر شما من این گوشی رو بخرم
Nabakhshoode
03-01-2007, 12:50
سلام
بعد از کلی گشتن بلاخره امروز موفق شدم w810 مالزی دو کابله با رجیستر اصلی رو پیدا کنم .
فروشنده قیمتش رو 278000 تومان اعلام کرد که واقعا قیمت خوبی هستش با گارانتی متفرقه
اما میگه منوش فارسی هستش
مسلمه که میشه با انگلیسی تغییرش بدی ... ضمنا قیمتش خیلی عالیه اگه رجیستر شدس حتما بگیرش!
به هر حال داشتن منوی فارسی مزیت محسوب میشه ( هر چند منوی فارسی گوشیهای موبایل اکثرا ظاهر جالبی از نظر فونت و ...نداره و معمولا مورد استفاده قرار نمیگیره )
فرامرز_39
03-01-2007, 12:53
سلام
اما میگه منوش فارسی هستش
منو قابل تغییره ومنظورت از حسن یا عیب رو نفهمیدم بهرحال تاثیری رو عملکرد موبایل نداره
سیوال اخرت هم بستگی به انتظاراتت از یک موباییل داره
من یکی عین اونودارم وراضیم
میشه بگی کجا قیمت گرفتی ؟؟؟ اگه رجیستر اصلی باشه عالیه !
میشه بگی کجا قیمت گرفتی ؟؟؟ اگه رجیستر اصلی باشه عالیه !
این قیمت ، رجیستر اصلی؟!!! فکر نمی کنم.
سلام
چه جوری اصل یا تقلبی بودن دبلیو810 :rolleye: ای رو بفهمم تا اشتباهی نخرمش؟
سپاس
اگه منظورت از اصلی و تقلی رجیستر قانونی و دستیه یه راه داره
شماره سریال پشت جعبه و شماره سریال خود گوشی که با کد #06#* بهت میده باید یکی باشه
شماره سریال معمولا به این صورته
xxxxxx-xxxxx-x-xx
اون قسمت 5 رقمی که مشخص کردم باید یکی باشه تا گوشی رجیستر قانونی باشه
البته الان زیاد هم مشکلی پیش نمیاد اگه رجیستر دستی باشه. چون مخابرات که نمیتونه اینهمه گوشی رو غیر فعال کنه
vast_vision_office
04-01-2007, 11:35
سلام دوستان
من 810i دارم حالا می خوام یه برنامه بریزم توش که بتونم هک کنم آیا سونی اریکسون می تونه این کار رو بکنه یا مثل نوکیا الکی هست؟؟؟ در ضمن من وقتی با این میخوام عکس بگیرم مات در میاد در حالی که 6630 که داشتم تو تکونش هم می دادی به این ماتی در نمی اومد آیا تنظیمات داره یا همین طوری باید باهاش بسازم؟؟؟در ضمن دوستان این فوکوس که می گن چیه؟؟؟تو تنظیم دوربین قسمت فوکوس داره خیلی هم تعریفش رو شنیدم ولی نمی دونم چیه؟؟؟
با تشکر
بای
binahayat_m
04-01-2007, 14:18
نمي دونم چرا وقتي براي من اس ام اس مي ياد تو انباكس اول قرار نميگيره و ميره وسط هاي اينباكس گم ميشه؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
Nabakhshoode
04-01-2007, 14:31
نمي دونم چرا وقتي براي من اس ام اس مي ياد تو انباكس اول قرار نميگيره و ميره وسط هاي اينباكس گم ميشه؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
برو تو Inbox گزینه More و سپس List options رو بزن بعدش Details یا date & Time رو انتخاب کن ...
سلام دوستان
من 810i دارم حالا می خوام یه برنامه بریزم توش که بتونم هک کنم آیا سونی اریکسون می تونه این کار رو بکنه یا مثل نوکیا الکی هست؟؟؟ در ضمن من وقتی با این میخوام عکس بگیرم مات در میاد در حالی که 6630 که داشتم تو تکونش هم می دادی به این ماتی در نمی اومد آیا تنظیمات داره یا همین طوری باید باهاش بسازم؟؟؟در ضمن دوستان این فوکوس که می گن چیه؟؟؟تو تنظیم دوربین قسمت فوکوس داره خیلی هم تعریفش رو شنیدم ولی نمی دونم چیه؟؟؟
با تشکر
بای
فوکوس خاصیتیه که اکثر دوربینهای سونی اریکسون داره و شما قادرین همچین عکسی بگیرین
با w700 و بیشتر گوشی های نوکیا غیر از 2 یا 3 مدل شما نمیتونن از این عکسا بگیرین
این دو تا رو ببینین
به وضوح گلدون و نمکدون در هر کدوم از عکسها دقت کن. فوکوس اینه
Mahdi_Moosavi
04-01-2007, 17:50
برای بهتر عکس گرفتن باید حرفه ای باشی. مدل عکس گرفتن گوشی های sony ericsson درست مثل دوربین های
عکاسی دیجیتال سایبرشات سونی هست.1- واسه اینکه عکس هاتون تار نشه بهته که macro یا نمای نزدیک رو تو
تنظیمات روشن کنید. 2- وقت عکس گرفتن بهتره که نفستون رو حبس کنید تا لرزش به حداقل برسه چون w810
وخیلی گوشی های دیگه لزش گیر ندارن . ضمنا وقتی هم در شب عکس می گیرید حتما night mode یا همون حالت
کم نور را روشن کنید.
اینم یادتون باشه وقتی دارید یه جا عکس می گیرید که نورش کمه حتی اگر دوربین 6 مگا پیکسل سایبرشات هم
داشته باشید بازم تصویر نویز داره پس گیر ندید که دوربین گوشی مشکل داره مخصوصا اگر نور لامپ مهتابی
(فلورسنت) باشه.
شماره سریال پشت جعبه و شماره سریال خود گوشی که با کد #06#* بهت میده باید یکی باشه
xxxxxx-xxxxx-x-xx
البته الان زیاد هم مشکلی پیش نمیاد اگه رجیستر دستی باشه. چون مخابرات که نمیتونه اینهمه گوشی رو غیر فعال کنه
موریس جان مطمینی اگه فقط اون 5رقم یکی باشه رجیستر قانونیه؟w810من 6 رقم اون وسط داره که با جعبش میخونه،یعنی تا به حال اشتباه میکردم که گوشیم قانونی نیست؟
vast_vision_office
04-01-2007, 20:35
سلام موريس جان
ممنون از عكس هايي كه گذاشتي ولي بازم نفهميدم كه چه كاري انجام مي ده؟؟؟اگر فوكوس روشن باشه چه كار مي كنه و اگر خاموش باشه چه كار نمي كنه؟؟؟
راستي دوستان
وقتي من يه فايل تصويري يا صوتي مي زارم رو گوشي بايد برم از دو جا پاكش كنم يكي والكمن يكي هم گالري اين جريانش چيه؟؟؟
با تشكر
باي
فوکوس همیشه روشنه و خاموش کردنی نیست
ببین وقتی دکمهعکس رو یه ذره فشار میدی و نگه میداری یه کادر وسط عکس هست که سبز میشه و بعد از اون عکس میگیری
حالا کار فوکوس اینه که تو هر چیزی رو وسط کادرت قرار بدی و روش تمرکز کنی اون چیز توی عکست واضحتر از بقیه میفته
یا اون عکس دیگه که روی قندیل فوکوس کرده. اگه گوشی فوکوس نداشته باشه تو وقتی اونجوری عکس بگیری قندیل و منظره پشت سر هر دو تاز میفته و دیگه واضح نیست
--------
اینکه باید دو جا پاک کنی واسه اینه که اونی که تو واکمن هست یه جور shortcut هست و اصلیه توی فولدری هست که خودت گذاشتی
به اون دو تا عکس دقت کن توی یکی فوکوس روی گلدون بوده و توی دیگری روی نمکدون. در حالی که کادر هر دو یکیه
FCBarcelona.ir
04-01-2007, 23:47
دوستان یه توضیحی در مورد این Macro دوربین میدین؟
Farbod_h
05-01-2007, 00:03
دوستان یه توضیحی در مورد این Macro دوربین میدین؟
برای عکس گرفتن در فاصله ی خیلی نزدیک باید بزاری رو حالت ماکرو
FCBarcelona.ir
05-01-2007, 00:12
اهان مرسی!
vast_vision_office
05-01-2007, 10:55
فوکوس همیشه روشنه و خاموش کردنی نیست
ببین وقتی دکمهعکس رو یه ذره فشار میدی و نگه میداری یه کادر وسط عکس هست که سبز میشه و بعد از اون عکس میگیری
حالا کار فوکوس اینه که تو هر چیزی رو وسط کادرت قرار بدی و روش تمرکز کنی اون چیز توی عکست واضحتر از بقیه میفته
یا اون عکس دیگه که روی قندیل فوکوس کرده. اگه گوشی فوکوس نداشته باشه تو وقتی اونجوری عکس بگیری قندیل و منظره پشت سر هر دو تاز میفته و دیگه واضح نیست
--------
اینکه باید دو جا پاک کنی واسه اینه که اونی که تو واکمن هست یه جور shortcut هست و اصلیه توی فولدری هست که خودت گذاشتی
به اون دو تا عکس دقت کن توی یکی فوکوس روی گلدون بوده و توی دیگری روی نمکدون. در حالی که کادر هر دو یکیه
سلام دوست عزیز
حالا شد یه توضیح درست و مفصل دستت درد نکنه راستی اگر کادر هر دو تا عکس مال گلدون ونمکدون یکی باشه پس باید کادر سبز قابلیت جابجایی باشه تا بشه اون قسمت مورد نظر رو شفاف تر کرد درسته؟؟؟اگر درسته چه جوری کادر سبز جابجا می شه؟؟؟
با تشکر
بای
xxxxxx-xxxxx-x-xx
سلام
دستت درد نکنه
این یکی از جواب هام بود
دیگر اینکه می خواستم بدونم علایمی که خود گوشی رو مشخص کنه اصل باشه
مثل خیلی از اجناس که اصل و بدل دارن
سپاسی دیگر
mostafa_khan
05-01-2007, 11:33
خوب یه سوال داشتم:
واسه عکس گرفتن من همیشه macro رو روشن میگذارم این کار از کیفیت عکسای فاصله ی دور کم می کنه?
در جواب پست 1134 که پرسیدن:
سلام من میخواستم ببینم کسی ضبط ماشین سراغ داره که جلوش دوتا فیش avداشته باشه آخه میخوام w810رو به اون وصل کنم ممنون میشم اگه مارک وقیمتش رو برام بگذارید.
باید بگم که سری دبلیو این خاصیت رو داره که شما می تونید با خریدن یه نوار مغناطیسی که حدود 4-5 تومنه اهنگای موبایلتون رو تو ماشین گوش بدید...کافیه نوار رو قرار بدید و سیمشو به گوشیتو وصل کنید به این شکل که هدفونه هندز فری رو در میاری و جاش سیم نوار رو یه کابل هندزفری وصل می کنی
Nabakhshoode
05-01-2007, 12:17
واسه عکس گرفتن من همیشه macro رو روشن میگذارم این کار از کیفیت عکسای فاصله ی دور کم می کنه?
فکر نمیکنم زیاد از کیفیت عکسیه با فاصله دور کم کنه ولی به هر حال بهتره فقط تو قواصل کمتر از 60-70 سانتی از این حالت استفاده کنی ... !
سلام دوست عزیز
حالا شد یه توضیح درست و مفصل دستت درد نکنه راستی اگر کادر هر دو تا عکس مال گلدون ونمکدون یکی باشه پس باید کادر سبز قابلیت جابجایی باشه تا بشه اون قسمت مورد نظر رو شفاف تر کرد درسته؟؟؟اگر درسته چه جوری کادر سبز جابجا می شه؟؟؟
با تشکر
بای
کادر سبز جابجا نمیشه بلکه ما خودمون ابتدا باید روی جسم مورد نظر فوکوس کنیم و بعد از اینکه کادر سبز شد میتونیم اونو به هرجای کادرمون که دلمون میخواد منتقل کنیم(درحالتیکه همچنان دکمه عکس رو نگه داشتیم) و وقتی به جای مورد نظرمون منتقلش کردیم اونوقت دکمه رو کامل فشار میدیم تا عکس بگیره
سلام
دستت درد نکنه
این یکی از جواب هام بود
دیگر اینکه می خواستم بدونم علایمی که خود گوشی رو مشخص کنه اصل باشه
مثل خیلی از اجناس که اصل و بدل دارن
سپاسی دیگر
راستش فکر نمیکنم همچین چیزی باشه. من تا حالا چیزی به اسم گوشی تقلبی ندیدم
نقل قول:
فکر نمیکنم زیاد از کیفیت عکسیه با فاصله دور کم کنه ولی به هر حال بهتره فقط تو قواصل کمتر از 60-70 سانتی از این حالت استفاده کنی ... !
درسته توی عکسهای دور تاثیری نداره. هرچند من فکر میکنم تا حدی باعث جلوگیری از لرزش هم میشه
بهرحال ضرری نداره
سلام
گارانتی معتبری رو بهم معرفی کنین برای اینکه می خوام دبلیو 810 آی بخرم
سپاس
arajavan
05-01-2007, 16:55
سلام
سه ماه که W810 خریدم.
گارانتی نداره، سریالش قلابیه (من همه چیشو (حتی رنگ MS رو) با گوشی یکی از دوستان که گارانتی اورجینال خریده بود، چک کردم هیچ فرقی نداشت.)
3-4 روز پیش 90 تا اس ام اس یه جا زدم (delivery هم داشتن) گوشی وسطش 2 بار هنگ کرد. (قبلا هم یک بار این اتفاق افتاده بود.) باتری رو در آوردم و دوباره روشن کردم، کار کرد.
دیشب داشتم بازی می کردم و موسیقی گوش می دادم که وسط بازی قفل کرد، (بازی رو MS نصب بود.) MS رو در آوردم، از بازی پرید بیرون و به حالت عادی برگشت، خاموش کردم و MS رو دوباره جا زدم. بعد آهنگ گوش می دادم و theme های مختلف رو تست می کردم که موقع set کردن یه theme هنگ کرد، باتری رو در آوردم و زدم دوباره روشن کردم کار کرد. دوباره همین اتفاق افتاد، روشن کردم (بین Phone و Walkman اولی رو انتخاب کردم و Password زدم،) گوشی داشت بالا می اومد که که هنگ کرد. بعدش هر چی باتری در آوردم و روشن کردم هی هنگ کرد. (2 جور هنگ می کنه : 1. صفحه مشکی می شه و چراغ های نارنجی صفحه کلید روشن می مونه. 2. صفحه سفید می یاد و بعد 10-15 ثانیه LCD خاموش می شه و دوباره روشن می شه و صفحه سفید می یاد. اولاش روشن می شد ویبره می کرد و SonyEricsson رو نشون می داد، اما بعد 3-4 بار دیگه اون هم نیومد.)
MS رو در آوردم، باز هم همون آب و همون کاسه.
شارژر رو زدم، دوباره هی صفحه سفید می شد بعد 10-15 ثانیه خاموش می شد.
(من با گوشی قبلیم که نوکیا بود کشتی می گرفتم، آخ نمی گفت، اینو با کلی عزت و احترام نگه می دارم و خیلی مواظبش ام که 3 ماه نشده این جوری شده.)
چی کار کنم ؟
nakhordemast
05-01-2007, 20:36
دمت گرم
بیچاره گوشی دیگه چیکار کنه . کاش میگفتی کشی گرفتننت چجوریه!
-
یه مقایسه خیلی ابتدایی: دبلیو550 خوش تیپ تره یا دبلیو810؟ لطفا نظر بدین
سلام
سه ماه که W810 خریدم.
گارانتی نداره، سریالش قلابیه (من همه چیشو (حتی رنگ MS رو) با گوشی یکی از دوستان که گارانتی اورجینال خریده بود، چک کردم هیچ فرقی نداشت.)
3-4 روز پیش 90 تا اس ام اس یه جا زدم (delivery هم داشتن) گوشی وسطش 2 بار هنگ کرد. (قبلا هم یک بار این اتفاق افتاده بود.) باتری رو در آوردم و دوباره روشن کردم، کار کرد.
دیشب داشتم بازی می کردم و موسیقی گوش می دادم که وسط بازی قفل کرد، (بازی رو MS نصب بود.) MS رو در آوردم، از بازی پرید بیرون و به حالت عادی برگشت، خاموش کردم و MS رو دوباره جا زدم. بعد آهنگ گوش می دادم و theme های مختلف رو تست می کردم که موقع set کردن یه theme هنگ کرد، باتری رو در آوردم و زدم دوباره روشن کردم کار کرد. دوباره همین اتفاق افتاد، روشن کردم (بین Phone و Walkman اولی رو انتخاب کردم و Password زدم،) گوشی داشت بالا می اومد که که هنگ کرد. بعدش هر چی باتری در آوردم و روشن کردم هی هنگ کرد. (2 جور هنگ می کنه : 1. صفحه مشکی می شه و چراغ های نارنجی صفحه کلید روشن می مونه. 2. صفحه سفید می یاد و بعد 10-15 ثانیه LCD خاموش می شه و دوباره روشن می شه و صفحه سفید می یاد. اولاش روشن می شد ویبره می کرد و SonyEricsson رو نشون می داد، اما بعد 3-4 بار دیگه اون هم نیومد.)
MS رو در آوردم، باز هم همون آب و همون کاسه.
شارژر رو زدم، دوباره هی صفحه سفید می شد بعد 10-15 ثانیه خاموش می شد.
(من با گوشی قبلیم که نوکیا بود کشتی می گرفتم، آخ نمی گفت، اینو با کلی عزت و احترام نگه می دارم و خیلی مواظبش ام که 3 ماه نشده این جوری شده.)
چی کار کنم ؟
اون هنگ کردن نوع اول که گفتی ،دیشب واسه من هم پیش اومد،کار خاصی هم نمیکردم.اما با خاموش روشن کردن درست شد.اگه گوشیت بالا نمیاد احتمالا باید فلش کنی.
FCBarcelona.ir
05-01-2007, 20:50
دوستان یه سوال دیگه
وقتی ماکرو رو روشن می کنم از فاصله حدود 10 سانتی متری که می خوام عکس بگیمی، مثلا از یه متن، دکمه رو نگه می دارم، اول زوم می کنه میاد متن رو واضح می کنه اما حالت نهایی دوباره بر می گرده تار میشه، یعنی روی حالت واضح واینمیسه. دلیلش چیه؟
بالاخره فرصتي پيش اومد تا گوشي رو با 750 مقايسه كنم! اول اينكه ثدا كمي ضعيف تر بو د اما ن هبه حد خيلي زيادي ضمن اينكه 750 روي حد آخر صدا خش خش اسپيكر داره كه اصلا جالب نيست عكسها هم تقريبا در يه حد بود كه به نشر من مال 810 كمتر تار مي شد عكساش واقعا جاي تعجب داره آثا اومده 10 برنامه همزمان با گوش اجرا كرده مي خواد گوشي هنگ نكنه من اصلا گوشيم تا حالا هنگ نكرده!
bagher.1113
05-01-2007, 23:26
با سلام
دوستان می خواستم یک گوشی p990 بخرم البته با گارانتی سیتاتل
از کجا میتونم یک مطمئنشو بخرم ؟
سلام
گارانتی معتبری رو بهم معرفی کنین برای اینکه می خوام دبلیو 810 آی بخرم
سپاس
سلام بر شما...
گارانتي معتبر Sony Ericsson يكي المرس هست و ديگري سيتادل
موفق باشيد.
sara.m1363
06-01-2007, 11:46
سلام
با عرض معذرت یه سوال دارم اگه ممکنه خیلی سریع می خوام جوابشو بدونم
من یه گوشی سونی اریکسون w810 دارم که وقتی عکس یا فیلم می گیرم اونها رو سیو (ذخیره) نمی کنه.... یعنی نمی تونم عکس ها یا فیلم هایی که گرفتم رو مشاهده کنم
دلیلش رو می شه توضیح بدید
اگه ممکنه خیلی سریع راهنمایی کنید تا من چیکار کنم
دوستان یه سوال دیگه
وقتی ماکرو رو روشن می کنم از فاصله حدود 10 سانتی متری که می خوام عکس بگیمی، مثلا از یه متن، دکمه رو نگه می دارم، اول زوم می کنه میاد متن رو واضح می کنه اما حالت نهایی دوباره بر می گرده تار میشه، یعنی روی حالت واضح واینمیسه. دلیلش چیه؟
دلیلش اینه فوکوس اشتباه صورت میگیره که این یکی از معایب دوربین فوکوس اتوماته
باید در یه حالتی فوکوس کنی که کادر دوربین روی یه قسمت نوشته باشه و اونو تشخیص بده. یه ذره اینور اونورش کنی بالاخره کادرش درست میشه
سلام
باطری موبایل من (w810i) دو روز بیشتر شارژ نگه نمیداره البته اگه ازش کار نکشم!!
یعنی اگه mp3 /رادیو یا... استفاده کنم 1 روز هم نگه نمیداره!!!
باتری من made in china & finished in china است.
شنیدم باتریهایی که made in korae & finished in malesya هستن تا 3 روز با استفاده mp3 و... شارژ داره!
میخواستم بدونم قضیه چیه؟؟ کدومش اصله؟
اصلاِّ این گوشی معمولاّ چقد باطری نگه میداره؟؟
لطفاّمنو راهنمایی بفرمایین
binahayat_m
06-01-2007, 14:46
سلام دوستان
از اين فلش ها كه به سوكت گوشي وصل ميشه براي عكاسي بهتر.در بازار ايران موجود است؟
ورژن درايو دوربين چفدر در عكاسي تاثير داره؟
موفق باشيد
binahayat_m
06-01-2007, 14:51
برو تو Inbox گزینه More و سپس List options رو بزن بعدش Details یا date & Time رو انتخاب کن ...
دوست عزيز ممنون كه جواب دادي
اما درست نشد
تازه قبلا يه مقدار از پيام نشون ميداد كه پيدا كردنش راحت تر بود اما اينطوري نشون نميده؟
فرامرز_39
06-01-2007, 16:39
لطفا درموارد زیر که با مشکل مواجه شده ام به من کمک کنید:
1- پاسخگویی اتوماتیک که درsetting/calls/handsfree/answering mode هست چگونه فعال میشود واصولا برای چیست؟من درمواقعی که بلوتوث هم فعال است نتوانستم ازآن استفاده کنم.
2- در استفاده ازvoice contro برای شماره گیری صوتی ویا پاسخگویی صوتی چه مواردی باید رعایت گردد.ایا میزان شارژ بلوتوث مهم است؟
کسی میتونه به سوالات بالا جواب بده؟
elecomp.boy
06-01-2007, 16:59
shoma bayad RAM e khod be computer vasl va Foldery ra ke aks dar an Save mishavad ra Delete va 2bare an ra bezasid
age komake bishtary khastin ba in shomare tamas begirin:
09177440711
gushi khodam ham ye bar intory shode bud
S!N!STeR
06-01-2007, 19:22
دوست عزيز ممنون كه جواب دادي
اما درست نشد
تازه قبلا يه مقدار از پيام نشون ميداد كه پيدا كردنش راحت تر بود اما اينطوري نشون نميده؟
فکر کنم تاریخ گوشی شما اول مثلا 16/11/85 بوده بعد شما تاریخ گوشیتونو عوض کردین به 16/10/85 حالا از این تاریخ به بعد هر چی SMS بیاد میره زیره اون SMS قبلیا چون تاریخی رو که عوض کردی و 1 ماه کشیدی عقب، باعث میشه که SMS های جدیدت بره زیر اونهایی که قبل از درست کردن تاریخ واست اومده.
به طور کلی منظورم اینه که ممکنه به خاطر تغییر تاریخ گوشیت این مشکل واست پیش اومده.
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.:happy:
موفق باشید.:)
سلام
منظور از فلش کردن چیه؟
و چرا اینکه بعد از فلش کردن رجیستری می پره.
سپاس
سلام دوستان
از اين فلش ها كه به سوكت گوشي وصل ميشه براي عكاسي بهتر.در بازار ايران موجود است؟
ورژن درايو دوربين چفدر در عكاسي تاثير داره؟
موفق باشيد
فلاش اکسترنال خیلی وقته تو بازار اومده و قیمتش هم 5 تومن بیشتر نیست. واسه عکاسی تو جای تارکی خیلی بدرد بخوره
بعضی از ورژن های درایور دوربین کیفیت بهتر و نویز کمتری دارن
سلام
منظور از فلش کردن چیه؟
و چرا اینکه بعد از فلش کردن رجیستری می پره.
سپاس
وقتی گوشی هنگ میکنه و کلا ایراد پیدا میکنه و درست کار نمیکنه یکی از راهها flash کردن گوشیه
اگر گوشی رجیستر دستی باشه یعنی شماره سریال اونو تغییر داده باشن تا توی شبکه فعال باشه در اینصورت بعد از فلش کردن به شماره سریال اصلی برمیگرده که توی شبکه غیرفعاله و درنتیجه میگن رجیسترش میپره
من یه چیزی می گم مطمئن هم نیستم ! من چون با w800 خودم زیاد ور می رم و درایور دوربین و صدا و ... (منو ها و ظرفیت اس ام اس و ...) رو عوض کردم یه بار درایور دوربین رو عوض کردم که باهاش دیگه عکس نمی گرفت یعنی سیو نمی کرد یهو می رفت تو منو !! منم یه درایور دوربین دیگه ریختم گوشی شما سید 49 هست که سیاوش جان آموزش هکش رو گذاشته یه امتحانی بکن و درایورش رو در صورت توان با ماله دوستان عوض کن ! این یه راه هست حالا با خودته اصلا نمی دونم سید 49 مثل 36 میشه درایور دوربین رو دستکاری کرد یا نه ولی از سیاوش بپرس جواب میشه!
nima_989
06-01-2007, 23:14
نه بابا این حرفها نیست
گوشی منم این جوری شد
شما باید بری تو قسمتFile Maneger بعد بری توی More وبعد گزینه Format ext.mem. رو انتخاب کنی با این کار مموری شما فرمت میشه . بعدش همه چیز درست میشه.
البته یادت باشه قبل از این کار همه محتویات مموری رو روی کامپیوتر ذخیره کنی چون با فرمت کردن همشون پاک میشه
موفق باشی
nakhordemast
07-01-2007, 00:12
سلام.
من الان دبلیو 550 دارم . میخام عوضش کنم به دلایل زیر:
کیفیت دوربین ، سرعت پایین تبال اطلاعات از طریق یو اس بی ، نداشتن کارت حافظه ، آنتن ندهی خوب ( عدم آنتن دهی خوب ) ، وضوح ال سی دی
البته از جهت صدای خوب و قوی و ظاهر زیباش (اما دیگه داره کم کم زیاد میشه و معمولی . )
خیلی راضی ام .
حالا موندم بین w810 , z800
به نظر شما این اختلاق قیمت ارزشش رو داره یا نه؟
absorb3000
07-01-2007, 00:37
سرعت وصل شدن موبايلم با usb خيلي پايينه در حد usb1؟!! ميدونيد بايد چي كار كنم ؟؟؟ :sad:
Tecfield
07-01-2007, 02:23
سلام
من یک تم گرفتم که برای ریختن کاملش رو گوشی باید یک فایل رو شاخه زیر بریزم
Copy the included layout.xml to /tpa/system/layout/layout.xml
اما من نمی دونم این شاخه کجاست
اگه میشه من کمک کنید
درضمن می خواستم بدونم که ایا نرم افزار های خاصی برای این گوشی مثل تم ساز پیشرفته و تغییرات تو گوشی وجود داره
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید.
>>ممنون<<
binahayat_m
07-01-2007, 15:42
فکر کنم تاریخ گوشی شما اول مثلا 16/11/85 بوده بعد شما تاریخ گوشیتونو عوض کردین به 16/10/85 حالا از این تاریخ به بعد هر چی SMS بیاد میره زیره اون SMS قبلیا چون تاریخی رو که عوض کردی و 1 ماه کشیدی عقب، باعث میشه که SMS های جدیدت بره زیر اونهایی که قبل از درست کردن تاریخ واست اومده.
به طور کلی منظورم اینه که ممکنه به خاطر تغییر تاریخ گوشیت این مشکل واست پیش اومده.
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.:happy:
موفق باشید.:)
ممنونم
فكر كنم دليلش همين باشه
نميشه تاريخ ميلادي به شمسي تبديل كرد؟
اخه اينجوري راحت تر ميتوني قرار ملا قات درست كني؟
binahayat_m
07-01-2007, 16:07
سرعت وصل شدن موبايلم با usb خيلي پايينه در حد usb1؟!! ميدونيد بايد چي كار كنم ؟؟؟ :sad:
از رم ريدر استفده كن
خيلي سرعت انتقال بيشتره
masoud_ac
07-01-2007, 16:09
1_لطفاً در باره ي فار ، آخرين ورژن ، نحوه ي كار و چگونگي تهيه ي فار را بگوييد.
2_لطفاً راه هاي بالا بردن صدا در گوشي سوني اريكسون مدل W810i ساخت مالزي را بگوييد.
3_روش فارسي كردن گوشي سوني اريكسون مدلW810i را بگوييد .
4_برنامه هاي مربوط به گوشي سوني اريكسون مدل W810i را بگوييد.
5_روش هك نمودن گوشي سوني اريكسون مدل W810i را بگوييد.
با سپاس و تشكر فراوان از شما
S!N!STeR
07-01-2007, 21:01
ممنونم
فكر كنم دليلش همين باشه
نميشه تاريخ ميلادي به شمسي تبديل كرد؟
اخه اينجوري راحت تر ميتوني قرار ملا قات درست كني؟
به شمسي که نميشه تبديل کرد ولي شما ميتونيد با همون ميلادي يه کارايي بکني
تو تنظيمات تاريخ، تاريخ شمسي رو مثلا 17/10 رو بنويس وبراي سالش هم بذار 05 که يعني سال 85 :blush:
زياد فرقي با اون حالت نداره. ;)
سلام دوستان من تصمیم خرید W810 دارم.ولی یه مشکلی هست.دوست من یک دستگاه W800i داشت ولی با باتری گوشیش مشکل داشت یعنی شارژش خیلی زود خالی میشد اگه باتری Full بود تقریبا تو 3 تا 4 ساعت خالی می شد.می خواستم ببینم W810 هم این مشکل رو داره یا مشکل از W800i دوست من بوده یعنی مشکل فنی داشته.ممنون میشم اگه مشکلم رو حل کنید.
نه اقا مشکل از گوشی دوست شما بوده
Nabakhshoode
08-01-2007, 12:05
سلام دوستان من تصمیم خرید W810 دارم.ولی یه مشکلی هست.دوست من یک دستگاه W800i داشت ولی با باتری گوشیش مشکل داشت یعنی شارژش خیلی زود خالی میشد اگه باتری Full بود تقریبا تو 3 تا 4 ساعت خالی می شد.می خواستم ببینم W810 هم این مشکل رو داره یا مشکل از W800i دوست من بوده یعنی مشکل فنی داشته.ممنون میشم اگه مشکلم رو حل کنید.
از w810 اگه استفاده کنی به طور متوسط حدودا 2-3 روز دووم میاره باطریش ...
از w810 اگه استفاده کنی به طور متوسط حدودا 2-3 روز دووم میاره باطریش ...
دوست عزیز منظورتون از 2-3 روز دوم میاره باطریش چیه.من منظورتونو نگرفتم.
roozbeeh
09-01-2007, 01:40
90% مشکلاتی که دوستان گفتن وجود داره و باید با هاشون کنار بیایین قبلا من تو یک پست دیگه به اکثر اینا اشاره کرده بودم نمیدونم چرا قبول نمی کردند
boys_won خوب با تشکر از زحمات جنابعالی ولی قبول کن w810 گوشی تلفنی نیست که اینهمه در موردش تبلیغ بشه فکر کنم با این همه مشکل لا علاج تو هم نتونی پاسخ بدی:sad: ;) ولی واقعا زحمت می کشی
اونهایی که شاکی هستند یه سر بزنید
hami_ranger777
09-01-2007, 02:02
gooshitoo ye doone master reset bokoni dorost mishe vase manam hamin irado dasht dorost shood faghat tanha moshkelesh ine ke kolan hame chiiz tosh pask mishe:(
سلام.تم های قشنگ برای 810 از کجا میشه پیدا کرد؟ اگر توی فروم هست لطفا معرفی کنین
binahayat_m
09-01-2007, 15:02
سلام.تم های قشنگ برای 810 از کجا میشه پیدا کرد؟ اگر توی فروم هست لطفا معرفی کنین
برو به اين ادرس
Hossein_Bahal
09-01-2007, 17:46
با سلام .
من ميخوام برم يه w810 بگيرم .
خواهش ميكنم بگيد كه چه نكاتي رو موقع خريد درنظر بگيرم .
در ضمن در مورد اون تم اربيت هم توضيح بدين كه چطوري بايد رو گوشي كار كنه .
لطفا سريع .
amiroo88
09-01-2007, 19:34
سلام
من شنبه W810 گرفتم يه4 تا راهنمای ميخواستم
1-من بلوتوس handsfree دارم چجوری ميتونيم وقتی اين وصل هست از توش آهنگ گوش کنم؟هر موقع ميزنيم
آهنگ رو از خوده گوشی پخش ميکنه تو خوده گوشی هم مينويسه headset & handsfree ايا ميشه؟
2-از اين کابل TV که توش هست چجوری ميشه استفاده کرد؟
3-باندش خيلی خر خر ميکنه!(ميگن چون اولشه باندش خشکه):angry:
4-اگه بازی کنم يا آهنگ گوش بدم در عرض 1 ربع 20% خالی ميکنه
باطريش=(made in korea finishd in china)
مرسی
*فريمور=r4ea031
90% مشکلاتی که دوستان گفتن وجود داره و باید با هاشون کنار بیایین قبلا من تو یک پست دیگه به اکثر اینا اشاره کرده بودم نمیدونم چرا قبول نمی کردند
boys_won خوب با تشکر از زحمات جنابعالی ولی قبول کن w810 گوشی تلفنی نیست که اینهمه در موردش تبلیغ بشه فکر کنم با این همه مشکل لا علاج تو هم نتونی پاسخ بدی:sad: ;) ولی واقعا زحمت می کشی
اونهایی که شاکی هستند یه سر بزنید
دوست عزیز،اون ایرادایی که گفتی اکثرا سلیقهای هستند،مثل رنگ نارنجیه دکمه فلان،خب خریدار وقت خرید چشم داره و میتونه ببینه،در مورد تبلیغ هم موافقم،اصلا درست نیست روی یه گوشی تعصب بیجا داشت.من خودم وقتی این گوشی رو گرفتم که قبلش کلی تحقیق کرده بودم،اون چیزایی که خیلیها ایراد میدونن،از نظر من اهمیتی نداشت.مثل حجم کم اینباکس(اگه یه مسج هم تو اینباکسم باشه پاکش میکنم!!)اجرا نکردن wave (آخه wave هم شد فرمت،حجم زیاد با کیفیت پایین!!)اما خداییش ایراد از رنگ نارنجی هیچ جوری تو کتم نمیره،چون خودم تو کار چاپ و گرافیک هستم اینو میگم،بهترین رنگی که میشه با مشکی مچ کرد،زرد یا نارنجیه،از هر طراحی که خاستی سوال کن.واما نظرتون رو جلب میکنم به گوشیه 5500 نوکیا که به گفته خودشون در رقابت با سریه w se تولید شده.چند روز پیش واسه یکی از دوستام ست اپ کردم.حالا میفهمم وقتی میگن w810 سریعه یعنی چی.وقتی میگن یکی از بهترین اکولایزر ها رو داره یعنی چی.عکسش در مقایسه با w810 عینه اینه که با یه دوربین vga گرفته شده و ......
با این حال بازم میگم،گوشی یه چیز کاملا سلیقه ایه.تعصب بیجا نداشته باشیم.
siavash_Skh
09-01-2007, 21:44
1-من بلوتوس handsfree دارم چجوری ميتونيم وقتی اين وصل هست از توش آهنگ گوش کنم؟هر موقع ميزنيم
آهنگ رو از خوده گوشی پخش ميکنه تو خوده گوشی هم مينويسه headset & handsfree ايا ميشه؟
2-از اين کابل TV که توش هست چجوری ميشه استفاده کرد؟
در مورد هندزفری فکر کنم گوشی های سونی اریکسون آهنگ رو به بلوتوس منتقل نمی کنند و این امکان در نوکیا وجود داره ( در این مورد اطمینان ندارم :tongue: )
در مورد کابلی که می گی باید عرض کنم که اون کابل تی وی نیست بلکه فقط خروجی صداست به صورت استریو که از اتصال اون به سیستم های صوتی می تونی صدا را رو سیستم بخش کنی :happy:
موفق باشید ;)
ببخشید بهترین گارانتی واسه این گوشی چیه؟
میگن گارانتی یه جا فقط مطمئنه بقیهشون به درد نیم خوره.
با سلام
من یه w810 دارم کهتو رم گوشی خیلی بازی برام ریختن اما نمیدونم چطوری این بازی هارو تو قسمت بازی گوشی بیارم لطفا راهنمایی کنید.
یه سوال دیگه فرمت tsk چیه؟
ممنون
nakhordemast
10-01-2007, 01:26
اگر بحث بر سر ظاهر هست همه میدونن که سونی اریکسون توی طراحی گوشی بی نظیره . فقط یه گوشی رو نگاه نکنید . 99.99% گوشی های سونی اریکسون طراحی زیبا و خیره کننده ای دارند . از نظر نرم افزاری هم که بازم سونی اریکسون انعطاف پذیر تر از هر گوشی دیگه ایه. فقط رقیب سونی اریکسون میتونه نوکیا باشه که اگه یه نگاه به آمار فروش بندازی میبینی که نوکیا حرفی برای گفتن نداره .
با همه این حرفها که از بدی این گوشی می زنید بازم دبلیو 810 شد گوشی سال( تو سری خودش)
nakhordemast
10-01-2007, 01:34
دوست عزیز،اون ایرادایی که گفتی اکثرا سلیقهای هستند،مثل رنگ نارنجیه دکمه فلان،خب خریدار وقت خرید چشم داره و میتونه ببینه،در مورد تبلیغ هم موافقم،اصلا درست نیست روی یه گوشی تعصب بیجا داشت.من خودم وقتی این گوشی رو گرفتم که قبلش کلی تحقیق کرده بودم،اون چیزایی که خیلیها ایراد میدونن،از نظر من اهمیتی نداشت.مثل حجم کم اینباکس(اگه یه مسج هم تو اینباکسم باشه پاکش میکنم!!)اجرا نکردن wave (آخه wave هم شد فرمت،حجم زیاد با کیفیت پایین!!)اما خداییش ایراد از رنگ نارنجی هیچ جوری تو کتم نمیره،چون خودم تو کار چاپ و گرافیک هستم اینو میگم،بهترین رنگی که میشه با مشکی مچ کرد،زرد یا نارنجیه،از هر طراحی که خاستی سوال کن.واما نظرتون رو جلب میکنم به گوشیه 5500 نوکیا که به گفته خودشون در رقابت با سریه w se تولید شده.چند روز پیش واسه یکی از دوستام ست اپ کردم.حالا میفهمم وقتی میگن w810 سریعه یعنی چی.وقتی میگن یکی از بهترین اکولایزر ها رو داره یعنی چی.عکسش در مقایسه با w810 عینه اینه که با یه دوربین vga گرفته شده و ......
با این حال بازم میگم،گوشی یه چیز کاملا سلیقه ایه.تعصب بیجا نداشته باشیم.
کی گفته wave نمیخونه؟:ohno: من امتهان کردم . ویو های استاندارد رو خیلی خوب میخونه .
Nabakhshoode
10-01-2007, 02:15
کی گفته wave نمیخونه؟ من امتهان کردم . ویو های استاندارد رو خیلی خوب میخونه
دقیقا ... فکر کنم wav ها رو تا حجم خاصی ساپورت میکنه ...
حالا من واسه خرید این گوشی به چه نکاتی توجه کنم.موقع خرید به چه چیزهایی توجه کنم.اصلا مشکلات این گوشی چیه ؟
ببخشید بهترین گارانتی واسه این گوشی چیه؟
میگن گارانتی یه جا فقط مطمئنه بقیهشون به درد نیم خوره.
گارانتی سیتادل تلکام معتبرترین گارنتی سونای اریکسونه. البته الان دیگه لزومی نداره اینهمه پول به گارانتی بدی چون اونا هم کار خاصی انجام نمیدن. فقط گوشی های سیتادل از لحاظ رجیستر، قانونی هستن
Nabakhshoode
10-01-2007, 12:14
حالا من واسه خرید این گوشی به چه نکاتی توجه کنم.موقع خرید به چه چیزهایی توجه کنم.اصلا مشکلات این گوشی چیه ؟
رجیستر شده باشه ... کابل آمپی فایر همراش باشه ...زیر باطریش نوشته شده باشه ساخت مالزی ...هر چند کیفیت چینی و مالزیش یکیه ... !
فرامرز_39
10-01-2007, 13:33
آیا کسی میدونه چطور از automatic ansewring یا پاسخگویی در حالت اتوماتیک برای گوشی w810i یا k750 استفاده نمود.متاسفانه بنظر میرسه این یکی از ضعفهای این نوع گوشی ها باشه که گزینه اش در منو وجود داره ولی کار نمیکنه.!
nakhordemast
10-01-2007, 14:20
رجیستر شده باشه ... کابل آمپی فایر همراش باشه ...زیر باطریش نوشته شده باشه ساخت مالزی ...هر چند کیفیت چینی و مالزیش یکیه ... !
در مورد سری اول یا دوم بودن چی؟ نمیخواد چک کنیم از طریق تم اوربیت؟ اصلا فرقشون چیه؟
binahayat_m
10-01-2007, 15:15
كسي از دوستان تونسته با phone x ورژن درايو دوربين تغيير بده؟
w810
binahayat_m
10-01-2007, 15:21
در مورد سری اول یا دوم بودن چی؟ نمیخواد چک کنیم از طریق تم اوربیت؟ اصلا فرقشون چیه؟
براي من مموري مشكي بود و تم اربيت هم به خوبي اجرا ميشد
در موقع خريذ حتما هنذ فري و شارژ امتحان كن چون براي من هر دو خراب بودش و رفتم عوض كردم
eshtiagh
10-01-2007, 16:01
من در تاریخ 13 دی یه w810 گرفتم350 هزار تومان با گارانتی سیتادل از لحاظ IMEI خیالم راحت بود اما بعد متوجه شدم که در جعبه CD و قاب اضافی وجود ندارد فروشگاه هم که نمایندگی فروش محصولات سونی است میگوید ما فقط واسطه هستیم و سیتادل هم می گوید فروشگاه آنهارا در جعبه قرار نداده است با توجه به این که در جعبه بسته و پلمب بود.
می خواستم بدانم که آیا این مشکل برای دیگران هم پیش آمده یا نه و به نظر شما کاری می شود کرد؟
در ضمن قیمت بدون گارانتی هم 275 تا 280 بود
eshtiagh
10-01-2007, 17:35
من در تاریخ 13 دی یه w810 گرفتم350 هزار تومان با گارانتی سیتادل از لحاظ IMEI خیالم راحت بود اما بعد متوجه شدم که در جعبه CD و قاب اضافی وجود ندارد فروشگاه هم که نمایندگی فروش محصولات سونی است میگوید ما فقط واسطه هستیم و سیتادل هم می گوید فروشگاه آنهارا در جعبه قرار نداده است با توجه به این که در جعبه بسته و پلمب بود.
می خواستم بدانم که آیا این مشکل برای دیگران هم پیش آمده یا نه و به نظر شما کاری می شود کرد؟
eshtiagh
10-01-2007, 18:20
كسي از دوستان تونسته با phone x ورژن درايو دوربين تغيير بده؟
w810
ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار
والا cd که حتما باید باشه،اما قاب اضافی اگه میزاشتن چه عالی میشد.
nakhordemast
11-01-2007, 00:59
این دبلیو هشتصد و ده آی هندز فری بلوتوث استریو رو پشتیبانی میکنه یا نه؟
اون رفیقمون که گفت موزیک رو از هندز فری بلوتوث نمیشنوه مشکلش حل شد یا نه ؟ یا اصلا امکانش نیست؟
nakhordemast
11-01-2007, 00:59
اون رفیقمون که گفت موزیک رو از هندز فری بلوتوث نمیشنوه مشکلش حل شد یا نه ؟ یا اصلا امکانش نیست؟
mohammad4410
11-01-2007, 01:44
سلامچه جوري ميشه بدونه استفاده از اينترنت فلش کرد؟ با استفاده از نرم افزار خاصي ميشه اين کارو کرد؟w810i
سلامچه جوري ميشه بدونه استفاده از اينترنت فلش کرد؟ با استفاده از نرم افزار خاصي ميشه اين کارو کرد؟w810i
با نرم افزار phone xs برو به تاپیک اموزش فلش و نفوذ به گوشی های cid49
Nabakhshoode
11-01-2007, 12:21
استریو رو نه ساپورت نمیکنه ! فقط مونو
alonelytree
11-01-2007, 13:02
سلام دوستان....من يه و 810 بدون گارانتي مي خوام بخرم چون كه فكر ميكنم فرقي نداره....فقط مي خوام بدونم به ضبط ماشين مي تونم وصلش كنم؟
ضبط پرايد من ازين ضبط هاي فابريك پرايد هست كه يا استفاده از mp3 player و يه تبديل مي شه آهنگ گوش داد...
شنيدم كه اين خاصيت رو فقط w810 داره و مثلا k750i نداره....درسته؟
ممنون.
میشه وصل کرد و اشتباه شنیدی. گوشیهای سری w رو بخاطر هدفون دوتیکه میشه وصل کرد. و ضمنا این هدفونها به کا 750 هم میخوره و میتونی اونو هم وصل کنی
avid liquid 7
11-01-2007, 14:52
بچه ها واقعا معذرت میخوام
اما اگه میشه یه سری هم به تاپیک " مجله موفقیت " بزنین ( انجمن متفرقه )
ممنون، شباهنگ...
binahayat_m
12-01-2007, 14:43
ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار
اقا شرمنده
درستش كردم
vahid_civil
13-01-2007, 01:18
سلام
فونت sms هاي من كوچكتر از 810 هاي ديگس!
ميشه بزرگش كرد؟
binahayat_m
13-01-2007, 14:46
كسي از دوستان تونسته ورژن درايو دوربين با برنامه phone xs عوض كنه؟؟
binahayat_m
13-01-2007, 15:01
سلام دوستان چند تا سئوال داشتم همه رو يكجا مي پرسم .
هرچي سرچ كردم بالاخره نفهميدم اين دبليو 810 مي تونه فايلهاي Pdf رو نمايش بده يا نه ؟ Html رو چطور ؟
اگه نمي تونه يه برنامه اي پيدا ميشه كه روش بريزيم تا اين توانايي ( نمايش Pdf برام مهم تره ) رو پيدا كنه ؟
اگه به هيچ وجه نميشه چه گوشي رو پيشنهاد مي ديد كه تو همين رنج قيمت باشه و اين توانايي رو داشته باشه ؟
ممنون از همه دوستان
نه منم خیلی باهاش ور رفتم هنوز نشده:sad:
Nabakhshoode
13-01-2007, 21:31
سلام دوستان چند تا سئوال داشتم همه رو يكجا مي پرسم .
هرچي سرچ كردم بالاخره نفهميدم اين دبليو 810 مي تونه فايلهاي Pdf رو نمايش بده يا نه ؟ Html رو چطور ؟
اگه نمي تونه يه برنامه اي پيدا ميشه كه روش بريزيم تا اين توانايي ( نمايش Pdf برام مهم تره ) رو پيدا كنه ؟
اگه به هيچ وجه نميشه چه گوشي رو پيشنهاد مي ديد كه تو همين رنج قيمت باشه و اين توانايي رو داشته باشه ؟
PDF رو نمیتونه ولی html رو میتونه اجرا کنه ...
n70 و 3250 تقریبا تو همین رنج قیمتن و میتونن فایلهای pdf رو اجرا کنن
PDF رو نمیتونه ولی html رو میتونه اجرا کنه ...
n70 و 3250 تقریبا تو همین رنج قیمتن و میتونن فایلهای pdf رو اجرا کنن
خيلي ممنون ديگه زياد نمي گردم . دوستان از n70 به خاطر سرعتش ناراضي بودن . شما چي فكر مي كنيد ؟
amin-deniz
13-01-2007, 22:34
سلام بچه ها
من میخوام یه گوشی سونی اریکسون و یه mp3 player .
به نظرتون یه کا 750 با یه mp3 player بخرم یا یه دبلیو 810 خالی.
nakhordemast
13-01-2007, 23:01
با 810 هم mp3 داری هم mp4 با حافظه ای که تا 2 گیگ قابل افزایشه و هد ست فوق العاده با کیفیت که اگر بگذاری توی گوشت و موسیقی هم گوش ندی صدای محیط رو تقریبا نمیشنوی .
کا هفتصد و پنجاه هم داره میشه شصت و شش دو صفر
amin-deniz
13-01-2007, 23:20
من دانشجو هستم و از کار ضبط و پخش زیاد استفاده می کنم.ضرری به گوشی نمیرسونه؟
Nabakhshoode
14-01-2007, 02:11
سلام بچه ها
من میخوام یه گوشی سونی اریکسون و یه mp3 player .
به نظرتون یه کا 750 با یه mp3 player بخرم یا یه دبلیو 810 خالی
من باشم w810 رو میگیرم خود دانی ... !
binahayat_m
14-01-2007, 15:16
كسي از دوستان تونسته با phone xs ورژن درايو دوربين تغيير بده؟
گوشي من w810
Nabakhshoode
14-01-2007, 19:54
خيلي ممنون ديگه زياد نمي گردم . دوستان از n70 به خاطر سرعتش ناراضي بودن . شما چي فكر مي كنيد ؟
کلا از گوشیهای نوکیا به دلیل داشتن سیستم عامل سرعت خیلی خوبی ندارند ! ولی فکر میکنم سرعت 3250 از N70 بهتر باشه ...
Tecfield
15-01-2007, 13:39
لطفا اگر نرم افزاری برای FLASH کردن W810i دارید بگذارید.
ممنون.
Sony_W810
15-01-2007, 16:02
سلام به همه دوستان و هم گروهم از نظر گوشي جذاب w810
منم از اين به بعد انشا الله توي بحث هستم
البته اگه اجازه بدين؟
راستي من از اصفهانم و اگه كسي از همشهريانم هم اينجا هست بهش سلامي گرم مي كنم.
Sony_W810
15-01-2007, 16:04
سلام به همه دوستان و هم گروهم از نظر گوشي جذاب w810
منم از اين به بعد انشا الله توي بحث هستم
البته اگه اجازه بدين؟
راستي من از اصفهانم و اگه كسي از همشهريانم هم اينجا هست بهش سلامي گرم مي كنم.
w-hooman-810
16-01-2007, 10:13
سلام من يه گوشي دبليو 810گرفتم ولي شماره ي imei پشت گوشي با رمزي كه تو خود گوشي زدم نشون داد فرق ميكرد اين چيرو نشون ميده؟ اگه قلابيه پسش بدم.
منو راهنمايي كنيد
چند بار قبلا هم این نکته رو گفتم
xxxxxx-xxxxx-x-xx
مهم اون قسمت 5 رقمی هست که باید یکی باشه و بقیه اهمیت چندانی نداره. اگه اونا تفاوت داره یعنی رجیستر دستیه که البته الان اکثر سونی اریکسونها اینطوری هستن و گوشی رجیستر قانونی خیلی کم پیدا میشه که قیمت بالاتری هم داره
بعیده مشکلی پیش بیاد چون مخابرات نمیتونه اینهمه گوشی رو غیرفعال کنه
w-hooman-810
16-01-2007, 12:02
سلام به همه. من تازه عضو شدم اميدوارم منو بپذيريد.
من يه گوشي w 810 گرفتم ولي IMEI پشت و جعبه ي گوشي با IMEI كدي كه من ميزنم مطابقت نداره.
ميخوام بدونم اين يعني تقلبي بودن گوشيم؟
يه سوال ديگه به من كارت گارانتي نداد طرف گفت كه هيچكي نميده آيا درست ميگه يا نه؟
ممنون.
w-hooman-810
16-01-2007, 12:08
ممنون موريس
فقط بگو با اين گوشيم گارانتي هم بايد بده يا نه؟
arman_joo
16-01-2007, 12:55
چند بار قبلا هم این نکته رو گفتم
xxxxxx-xxxxx-x-xx
مهم اون قسمت 5 رقمی هست که باید یکی باشه و بقیه اهمیت چندانی نداره. اگه اونا تفاوت داره یعنی رجیستر دستیه که البته الان اکثر سونی اریکسونها اینطوری هستن و گوشی رجیستر قانونی خیلی کم پیدا میشه که قیمت بالاتری هم داره
بعیده مشکلی پیش بیاد چون مخابرات نمیتونه اینهمه گوشی رو غیرفعال کنه
دوست عزيز اين موضوع را از كجا مي دوني كه فقط 5 رقم وسط مهمه؟؟!!!!
من خودم رفتم مخابرات و گوشيم را رجيستر كردم شماره 15 رقمي كامل را ميخواست البته مسئولش گفت كه 14 رقم اول مهمه. بنابراين به نظر من كه بايد 14 رقم اولش يكي باشه!
آقا تورو خدا اين بحث ريجيستر رو ول كنيد چون خيلي كشدار شده وجدانا اصلا مهم نيست ! مال من هيچكدوم يكسان نيست اما اصلا مهم نيست!
راستي دوربين 810 چرا dpi كمي داره؟ dpi نوكيا 6630 حدود300 هست اما توي 810 حدود 70 هست كه اين مربوط مي شه به زماني كه شما هر چي عكس رو بزرگ مي كنيد كيفيت عكس ديرتر خراب مي شه و شطرنجي شدنش رو نشون مي ده...
w-hooman-810
16-01-2007, 14:15
با موبايل هايي كه ضمانت سيتادل دارن ram reader هم ميدن؟
return of evil
16-01-2007, 14:35
به نظر من بهترین گوشی w810
Sony_W810
16-01-2007, 16:11
آقا راستي مما گوشي رو چكاب كه كرديم سري گوشيمون اين شدr4db005
حالا فرقش چيه؟
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.