ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كلوپ w810i

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18

cao-cao
22-09-2007, 20:47
کساني که مي خواهند تازه گوشي بگيرن به اين نکات توجه کنن:
1-از باطريه گوشيه انتخابي شروع مي کنيم...براي اينکه متوجه بشيد باطري گوشي اصل هست بايد به نوشته هاي روي برچسب باطري مراجعه کنيد...روي باطريه اصل نوشته:made in chine finished in chine
2-شارزر هاي اصل برند سوني اريکسون پشتشون کاملا صاف هست و هيچ مارک و نوشته ايي درج نشده...پس اگه به شارزري برخورديد که پشتش نوشته:sonyericssonاين شارزر تقلبيه
3-بحث رجيستر بودن يا نبودن گوشي پيش مياد....براي اين کار شما کد*#06# رو وارد مي کنيد....و به سريال اصليه گوشي دست پيدا مي کنيد....حالا اين سريال رو يادداشت کرده و با سريالي که پشت باطري و روي جعبه ي گوشي درج شده مطابقت ميديد...اگه 3 شماره يکي بودند که گوشيه مورد نظرتون رجيستر اصل هست و تو شبکه بدون مشکلي کار خواهد کرد...اما اگه يکي نبودند يعني اينکه گوشي قاچاق هست و رجيستر دستي شده...البته رجيستر دستي هم باشه اشکال خاصي نداره برخلاف تماميه صحبت هاي شده در مطبوعات و غيره...تقريبا بعيد هست که مشکلي براي انتن دهيه اين گوشيها پيش بياد اما به هر حال اين گوشي ها رو نمي توان اپديت يا فلش کرد چون با اين کار سريالش مي پره و مجددا بايد سريال جديدي بهش داد تا در شبکه فعال شه...به هر حال اينکه رجيستر شده يا چنج شده بگيريد به تصميم خودتون مربوط مي شه...اما اما پيشنهاد همه ي اهل فن اين هست که گوشيه رجيستر بگيريد منتها بدون گارانتي...در ضمن تا فراموش نکردم بگم که شنيدم که تازگي گوشي هاي قاچاق رو بعد اينکه فلش دستي مي کنن ليبل هاشو و برچشب هاشو عوض مي کنن تا مثل گوشي هاي اصلي به نظر برسند...پس به اين موضوع هم توجه کنيد
4-حالا مي رسيم به چک کردن امکانات گوشيه مورد نظرتون...در اولين صفحه ي گوشيتو و نه در صفحه ي منو ها اين کد رو وارد کنيد(توجه داشته باشيد.. با توجه يه اينکه جهت ها در حالت پيش فرض روي ميانبر ها تنظيم شده به ميانبر ها توجه نکنيد و تا اخر کد رو وارد کنيد):راست...ستاره...چپ...چپ..س اره...چپ..ستاره...حالا وارد صفحه ي servise شده ايد.. براي چک کردن امکانات گوشيتو وارد گزينه ي servise tests مي شويد و يکي يکي از سالم بودن تماميه امکانات مطمعن مي شيد.....در ضمن اگه گوشيه شما رجيستر دستي هست وارد گزينه ي servise info شويد و در ادامه وارد software info شويد..توجه داشته باشيد از قبل بايد تحقيق کرده باشيد که اخرين ورزن نرم افزاريه گوشيه مورد نظر شما چيست و اسم اونو به خاطر سپرده باشيد...حالا در اين قسمت...ورزن گوشيتون رو مي بينيد..اگه اخرين ورزن بود که هيچ وگرنه پيشنهاد مي کنم بيخيال اون گوشي شيد به دنبال گوشي بگرديد که با اخرين ورزن فلش شده باشه
5-اين نکته فقط براي گوشي هاي رجيستر اصل صدق مي کنه...اگه براتون مهمه که قبل خريد گوشيتون ..اون گوشي دست هزار نفر چک نشده باشه...پس اين يک نکته کليدي هست....گوشي براي اولين بار(حتي در دفتر چه ي گوشي هم گفته شده)چند دقيقه بايد طول بکشه تا روشن شه...البته الان شايد کمتر بشه رو اين مسئله تکيه کرد چون فروشنده ها تقريبا همگي خودشون بعد خريد براي چک کردن گوشي اون رو شده يک بار هم...روشن مي کنن
6-يکي ديگه از نکات توجه به رم گوشيتون هست...اگه کوشيه مورد نظرتون داراي حافظه ي جانبي هست...حتما رمشو چک کنيد...بدين صورت که قبلا تحقيق کنيد و تو همين فروم با مطالعه ي صفحات رنگ رم مورد نظرتون رو بفهميد...و در روز خريد نگاه کنيد ايا همون رنگي هست يا نه...فرضا براي گوشيه خودم که دبليو 810 هست و رم فابريکش 512 هست...رم اصلش ابي رنگ هست
شاد باشید:20:

سلام
ببخشید اینجا بود

adamhesaby
22-09-2007, 23:42
سلام آقا آخرین ورژن نرم افزار 810 چیه؟ کدام ورژن بهترین جواب رو داده؟
برای هک کردن این گوشی برای سریال اصلی ها بهترین روش کدام هست؟
بهترین نرم افزار تغییر صدا که برای این گوشی اومده کدام هست؟ من اکو استیک 1.6 استفاده می کردم خیلی راضی بودم اما صدا یکم تیز شده بود!
شما ها وقتی گوشی رو هک می کنید بیشترین تغییری که علاقه دارید انجام دهید چی هست؟
آیا بالاخره روش افزایش ظرفیت اس ام اس این گوشی کشف شد؟آخرین ورژن رو نمیدونم ولی تا اونجایی که من خبر دارم ورژن r4ea031 بهترین ورژن فرم وِیره
برای هک گوشی بهترین و ساده ترین روش استفاده از نرم افزار setool2lite هستش
بیشترین تغییر هم که سلیقه ایه ولی من از تغییر دادن منو خیلی حال میکنم

mehrdad_zero
25-09-2007, 10:20
من هر چی با این setool میخوام روی گوشیم پچ نصب کنم نمیشه.
همه کارها را هم درست انجام میدم ولی هر چی منتظر میمونم پیغام نمیده که باطری را خارج کن اصلا نصب نمیکنه.
ورژنش هم 1.08 هستش. بهتر نیست از ورژنهای قدیمی تر استفاده کنم؟

گوشیم هم w810 هست و و رژن فریم ویرش هم r4ea031 .خواهشا یکی یه راهنمائی بکنه.

DJ_IT_110
25-09-2007, 17:18
وصل کردن گوشی به اسپیکر به مدت طولانی با هندزفری Hpm-70 برای گوشی مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ ؟ ؟

masoud_ac
26-09-2007, 05:21
با گوشی W810i میشه با هندزفری بلوتوس آهنگ گوش کرد ؟
من هر کاری کردم نشد همش از خود بازر پخش میشد ولی مکالمه رو به راحتی ساپورت کرد.

masoud_ac
26-09-2007, 05:24
سلام آقا آخرین ورژن نرم افزار 810 چیه؟ کدام ورژن بهترین جواب رو داده؟
برای هک کردن این گوشی برای سریال اصلی ها بهترین روش کدام هست؟
بهترین نرم افزار تغییر صدا که برای این گوشی اومده کدام هست؟ من اکو استیک 1.6 استفاده می کردم خیلی راضی بودم اما صدا یکم تیز شده بود!
شما ها وقتی گوشی رو هک می کنید بیشترین تغییری که علاقه دارید انجام دهید چی هست؟
آیا بالاخره روش افزایش ظرفیت اس ام اس این گوشی کشف شد؟

آخرین نرم افزار R4EK001
بهترین فریمور هم شناخته شد.

DJ_IT_110
26-09-2007, 14:18
با گوشی W810i میشه با هندزفری بلوتوس آهنگ گوش کرد ؟
من هر کاری کردم نشد همش از خود بازر پخش میشد ولی مکالمه رو به راحتی ساپورت کرد.

نمیشه ... چون دبلیو 810 A2DP نداره ...

abbas_beravo
26-09-2007, 17:45
©3J (1F'EG easy Scan 1H 1/'1G

abbas_beravo
26-09-2007, 17:46
©3J (1F'EG easy Scan 1H 1/'1G
†0* E(F A'13( FEJ3

akivar
26-09-2007, 18:02
کسی اینجا هست یا نه
من یک مشکلی با گوشیم پیدا کردم
وقتی که کابل usb موبایلم رو در اوردم گوشی lcd همش داره روشن خاموش می شه نمی دونم چکار کنم اصلا گوشی هنگ کرده

amiroo88
26-09-2007, 18:22
کسی اینجا هست یا نه
من یک مشکلی با گوشیم پیدا کردم
وقتی که کابل usb موبایلم رو در اوردم گوشی lcd همش داره روشن خاموش می شه نمی دونم چکار کنم اصلا گوشی هنگ کرده

usb رو یهو کشیدی؟ safely remove نکردی بعد بکشی؟؟؟؟؟

DJ_IT_110
27-09-2007, 12:58
وصل کردن گوشی به اسپیکر به مدت طولانی با هندزفری Hpm-70 برای گوشی مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ ؟ ؟

کسی نیست ؟؟؟ ... هر کی میدونه بگه ... خیلی واجب و فوریه ...

stv790
27-09-2007, 20:15
تشکر تو مايه هاي asia_levan(firmware) ]d nhvd

stv790
27-09-2007, 20:19
منظورم اينه که دفعه اول که گوشي رو گرفتم ورژن فرم وير اون r4ed001_..._s_asia_levan بود حالا که ا.نو يک بار فلش کردم شده r4ck003

ADRIEN
28-09-2007, 01:00
با درود
اين 810 من تو Wallpaepr فقط عكس با پسوند gif ميگيره
و پسوند ديگم قبول نميكنه بايد فلش بشه؟

mehrdad_zero
28-09-2007, 05:47
این قابهای کریستالی روی ال سی دی خش میندازند؟
کسی بوده تا حالا به خاطر این قابها ال سی دی موبایلش خش افتاده باشه؟

SANR
28-09-2007, 12:54
فریمور R4ea031 خوبه؟

absorb3000
29-09-2007, 01:47
موبایل من خش افتاد .. کریستال به درد نمیخوره

absorb3000
29-09-2007, 01:48
این قابهای کریستالی روی ال سی دی خش میندازند؟
کسی بوده تا حالا به خاطر این قابها ال سی دی موبایلش خش افتاده باشه؟

موبایل من خش افتاد .. کریستال به درد نمیخوره :41:

DJ_IT_110
29-09-2007, 15:17
شما به جای اینکه یه کریتالی برای گوشی بخری که گوشی رو خط بندازه برو به جاش یه قاب غیر فابریک بخر که ارزون هم هست و کلی از کریتالی هم بهتره و گوشی رو هم زشت نمیکنه

sallamsara61
29-09-2007, 16:06
سانار جان r4ea031يكي از بهترين فريمورهاي گوشيw810هست.براي اين فريمور پچ هاي زيادي هست البته گوشيk310هم تنها فريمورش هم اينه.البته ميدوني k310پچ زيادي نداره قربانت

sallamsara61
29-09-2007, 16:09
با درود
اين 810 من تو Wallpaepr فقط عكس با پسوند gif ميگيره
و پسوند ديگم قبول نميكنه بايد فلش بشه؟

مجيد جان آيا گوشيتو هك كردي؟آيا ورژن دوربين گوشيتو عوض كردي؟

reza13642125
29-09-2007, 17:20
دوستان سلام
اگه میشه چند تا نرم افزار برای استفاده از gprs معرفی کنید.از طرفی چرا گوشی نمیتونه صفحات html رو نمایش بده.دیگه اینکه راهی وجود نداره که بشه هنگام send یا recive با بلوتوث کارهای دیگری جز استفاده از واکمن انجام داد من هنوزم نتونستم رو گوشیم قفل بذارم اگه میشه جواب بدید

setare_m
30-09-2007, 14:50
سلام
تنظیمات ساعت گوشی چند وقت یه بار عوض می شه !چرا اینجوری می شه؟
توی قسمت time&date باید چه تنظیماتی باشه؟

sallamsara61
30-09-2007, 15:10
[QUOTE=setare_m;1651039]سلام
توی قسمت time&date باید چه تنظیماتی باشه؟[/QUO

ستاره چان شما با گزينه time zone تغييراتي ايجاد كردين؟آخه من هم اينطوري بود بعدها فهميدم با زمان گرينويچ بازي كرده ام شما بايستي روي 3:30 بگذاريد در غير اينصورت يه رسيت تنظيماتي بكن كارت راه ميافته

samir_dante
01-10-2007, 13:49
ُسلام دوستان شرمنده این سوال هارو اینجا میپرسم من 2 ماهی میشه به انجمن موبایل سر نزدم
گوشی من w810 هستش چندتا سوال دارم
این پچ هایی که اومده برای این گوشی شما توصیه میکنید بریزم یا نه؟آخرین پچ چیه و اگه میتونین لینک بدید.
آموزش این پچ ها کجا میتونم پیدا کنم
و همچنین درایور های دوربین توصیه میشه یا نه؟و آموزششون کجاس و بهترین درایور چیه؟
ممنون از زحمات همه دوستان
نماز روزهاتون قبول ... .

mehrdad_zero
01-10-2007, 16:43
شما به جای اینکه یه کریتالی برای گوشی بخری که گوشی رو خط بندازه برو به جاش یه قاب غیر فابریک بخر که ارزون هم هست و کلی از کریتالی هم بهتره و گوشی رو هم زشت نمیکنه

قاب غیر فابریک چطوریه؟روی قاب اصلی گوشی بسته میشه یا باید قاب خود گوشی را باز کنیم و اون را جاش ببندیم؟
روی صفحه ال سی دی را هم میپوشونه؟ من موبایل را میذارم توی جیبم و ممکنه به دسته کلید و اینها بماله و ال سی دی خش بیفته.

این قابهای کریستالی روی خود قاب گوشی که خش نمیندازند؟

من فقط نگران ال سی دی هستم.آخه روی ال سی دی موبایلم اون روکش پلاستیک فابریکش هست کریستال را هم روش گذاشتم ولی با این حال اون پلاستیکه را هم خش انداخته تصویر مات شده ترسیدم بکنمش روی ال سی دی خش بندازه.:41:

DJ_IT_110
01-10-2007, 20:49
قاب غیر فابریک چطوریه؟روی قاب اصلی گوشی بسته میشه یا باید قاب خود گوشی را باز کنیم و اون را جاش ببندیم؟
روی صفحه ال سی دی را هم میپوشونه؟ من موبایل را میذارم توی جیبم و ممکنه به دسته کلید و اینها بماله و ال سی دی خش بیفته.

این قابهای کریستالی روی خود قاب گوشی که خش نمیندازند؟

من فقط نگران ال سی دی هستم.آخه روی ال سی دی موبایلم اون روکش پلاستیک فابریکش هست کریستال را هم روش گذاشتم ولی با این حال اون پلاستیکه را هم خش انداخته تصویر مات شده ترسیدم بکنمش روی ال سی دی خش بندازه.

این همون قاب خود گوشی هست که با قیمت و کیفیتی پایین تر عرضه میشه و باید قاب خود گوشی رو در آورد و اینو نصب کرد ...

HAMID_HACKER
02-10-2007, 11:27
گوشی من w810 هست چند وقت پیش اونو با اکوستیک میکس شده1.2&1.6تقویت صدا کردم صداش هم زیاد شد دوباره با یه اکوستیک دیگه تقویت صدا کردم ولی اینبار صدای اسپیکر گوشیم قطع شد و میکروفن گوشیم هم قطع شد به تعمیر کار هم نشون دادم مشکل سخت افزاری نداره و میگه مشکل از فایل فلشت هست ورژن گوشیم هم031هست و میگه گوشیت با فایل فلش ورژن 031 جواب نمیده باید صبر کنی تا ورژن بالاتری از فایل فلشت بیاد .
حالا کسی میدونه من باید چی کار کنم تو رو به خدا کمک کنید.:41:
اگه برنامه ای هست که می تونه درست کنه گوشیمو لطفا لینک دانلودشو بزارین

nakhordemast
02-10-2007, 11:55
سلام رفقا من هنوز 810مو دارم. خیلی توپه. ببینم کی توی داشتن 810 رکورد داره :5:؟

mehrdad_zero
02-10-2007, 12:29
این همون قاب خود گوشی هست که با قیمت و کیفیتی پایین تر عرضه میشه و باید قاب خود گوشی رو در آورد و اینو نصب کرد ...

این چه کاریه!
گوشی با این قابها مثل گوشی کهنه میشه که! من دیروز یکیش را دیدم. به نظرم همون کریستالی ها بهتره.

فقط این پلاستیکهائی را که روی صفحه ال سی دی کشیده شده بود از همون اولی که خریدیمش ، از این پلاستیکها کجا میتونم پیدا کنم؟

sabasistem_co
02-10-2007, 16:42
سلام من W810 دارم .

و حالا می خوام بفروشمش . چند بفروشمش ؟ ( یک ماه هم بیشتر کار نکرده )

کجا بفروشمش ؟

کسی این جا موبایلم را نمی خواد ؟

BIKHIAL_ALL_75
03-10-2007, 10:24
بهترین درایو دوربین در حال حاضر واسه ی w810 چیه؟

DJ_IT_110
03-10-2007, 11:31

یعنی هیشکی جواب سوال منو نمیدونه ؟؟؟؟!!!!

shinyboy
03-10-2007, 17:44
سلام من می خواستم گوشیمو فریم وارشو عوض کنم این کارو کردم.ولی فکنم کامل این کارو نکردم و وقتی گوشی رو روشن میکنم یه نواری میاد که بالاش نوشته pleas wait و کمی پر میشه بعد همین جوری ثابت وای میسه !! اصلا گوشیم بالا نمیاد کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فوریه ؟؟؟

این صفحه pleas wait چرا نمی ره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و چرا اون نواره پر نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میتونم کاری کنم که گوشیم کامل رست بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟و همه چیز default بشه یعنی بشه تنضیمات کارخونه.تا این مشکل منم بر طرف بشه ؟

nakhordemast
03-10-2007, 19:04
سلام من می خواستم گوشیمو فریم وارشو عوض کنم این کارو کردم.ولی فکنم کامل این کارو نکردم و وقتی گوشی رو روشن میکنم یه نواری میاد که بالاش نوشته pleas wait و کمی پر میشه بعد همین جوری ثابت وای میسه !! اصلا گوشیم بالا نمیاد کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فوریه ؟؟؟

این صفحه pleas wait چرا نمی ره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و چرا اون نواره پر نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میتونم کاری کنم که گوشیم کامل رست بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟و همه چیز default بشه یعنی بشه تنضیمات کارخونه.تا این مشکل منم بر طرف بشه ؟

باید بدی برات فلش کنن ( به تجربه ثابت شده)

nakhordemast
03-10-2007, 19:06
یعنی هیشکی جواب سوال منو نمیدونه ؟؟؟؟!!!!

نه رفیق هیچ ایرادی نداره . اگر مشکلی بود همون لحضه اول گوشیتو میترکوند . :8:

nakhordemast
03-10-2007, 19:12

قاب غیر فابریک خوبه اما اگر عوض کنی دیگه گوشیت تعمیری به حساب میاد چون که باز شده . دیگه خود دانی . اینقدر حساسیت به خرج ندید . موقع فروش اگه داغون داغون باشه نهایتش 10 تومن اختلاف قیمته . آقا حالشو ببر یه ذره دقت کن نگران خط هم نباشد:46:

قاب های ژله ای هم میگن خوبه.

nakhordemast
03-10-2007, 19:16
دوستان سلام
اگه میشه چند تا نرم افزار برای استفاده از gprs معرفی کنید.از طرفی چرا گوشی نمیتونه صفحات html رو نمایش بده.دیگه اینکه راهی وجود نداره که بشه هنگام send یا recive با بلوتوث کارهای دیگری جز استفاده از واکمن انجام داد من هنوزم نتونستم رو گوشیم قفل بذارم اگه میشه جواب بدید

چرا عزیز 810 میتونه اچ تی ام ال نشون بده . شاید اون فایلی که تو خواستی باز کنی استاندارد نیوده یا توی صفحه اش برنامه نوسیی های خاصی داشته . توی سایت اپرا برو مینی اپرا رو دانلود کن شاید اون کارتو راه بندازه
اصولا گوشی های غیر سیستم عامل دار در یک زمان فقط یک کار ( عملی که نیاز به پردازش داشته باشه ) رو میتونن انجام بدن . نه راهی نداره هیچ کاری نمیشه انجام داد.:10:

nakhordemast
03-10-2007, 19:21
سلام
توی قسمت time&date باید چه تنظیماتی باشه؟

اگر دائم به هم میخوره دلیلش میتونه این باشه که هر بار که به کامپیوتر وصل میکنی گوشیتو برنامه سینکرونایزر خود به خود میاد و ساعت گوشیو با کامپیوتر ست میکنه و به هم میریزه.

ژولیوس
06-10-2007, 07:05
اصولا گوشی های غیر سیستم عامل دار در یک زمان فقط یک کار ( عملی که نیاز به پردازش داشته باشه ) رو میتونن انجام بدن . نه راهی نداره هیچ کاری نمیشه انجام داد.:10:

برا اینکه بتونی چند تا کارو با هم انجام بدی می تونی از پچ استفاده کنی.
پچ bookmanager با این پچ میتونی موقع دریافت و ارسال بلوتوس ، هر کار دیگه ای که بخواهی انجام بدی.
توصیه می کنم اگه تا حالا پچ نصب نکردید اول به آدرس زیر بریدو اونجا رو کامل وبه دقت مطالعه کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا اینجا رو:

اینم توضیحات پچ:
این پچ فقط برای w810r4ea031 میباشد.برا ورژن های دیگه خودتون پیدا کنید.
bookmanager w810r4ea031 در واقع یه جور task manager هست.
با این پچ می تونید چند تا برنامه مثل دوربین و .. رو minimize کنید و به جاهای دیگه ی منو برید.

تو ضیحات بیشتر :
باید فایل bookman.ini رو در فولدر : phonememory: other/ini ذخیره کنید
با فشردن دکمه ی shortcut وارد محیط bookmanager می شوید.
با فشردن دوباره ی shortcut وارد همون shortcut خودمون می شوید.
در محیط bookmanager:
با فشردن 0 بلوتوس رو خاموش و روشن میکنید.
با فشردن # برنامه ی انتخاب شده را minimize می کنید.
با نگه داشتن # تمامی برنامه ها بسته می شن.
1و2و3و4 رو خودتون امتحان کنید.
با زدن standby صفحه ای که دارید مینی مایز میشه.

دقت کنید bookman.ini پچ نیست وفقط باید تو فولدر مربوطه ذخیره بشه.
دانلود پچ:

مرجع:

Battlefield2
07-10-2007, 14:03
سلام . کسی میدونه کدهای ایکان و ابعاد اون ها در w810 رو از کجا میتونم پیدا کنم یا اگر کسی داره
لطفا بزاره.با تشکر

cao-cao
07-10-2007, 17:45
سلام
دوستان من یه سری فیلم ا فرمت divx دام میخام رو دیلیو 810 نگاه کنم ولی هرچی دنبال کنورتور گشتم کسی بهم نشون نداد شما جایی واسه دانلود سراغ ندارین

mehrdad_zero
09-10-2007, 13:25
اين w810 چقدر کارش درسته؟
خيلي کيفيت صداش خوبه ، با هر گوشي که تا حالا مقايسش کردم هيچ کدومشون از نظر وضوح صدا به پاش نرسيدند.
يکمي صداش کمه ولي در عوض وضوح صداش عاليه.يه واکمن تموم عياره.
وصلش کردم به ساب ووفر کامپيوترم نه کم آورد نه چيزي صداش هم عالي تازه باطريش هم همون قدري مصرف ميشه که موقع استفاده از هد فون مصرف ميشه، به تلوزيون هم وصلش کردم توي صداهاي بلند باند هاي تلوزيون ديدم داره ميترکه ولش کردم . فقط براي وصل کردنش به تلوزيون بايد يه دستگاه ديگه مثل ويدئو سي دي را روشن کنيم با تلوزيون و و صداش را قطع کنيم تا بشه صداي گوشي را روي تلوزيون شنيد ، تلوزيون هاي ديجيتال هم همين طوري هستند؟
----
ميخواستم بدونم اگه گوشي را با اين نوارهاي تبديل وصل کنم به ضبط ماشين کيفيتش چطوره؟کسي تا حالا اين کار را کرده؟اين نوارها دو تومن پولشه ميخوام الکي نرم بخرم بعد هم جواب نده.
---
ديگه اينکه شارژر فندکي براي اين گوشي هست؟کدوم مارکش بهتره؟خود سوني داره؟چند هست؟

Battlefield2
09-10-2007, 22:38
من یه مموری 2 گیگ انداختم رو گوشیم .بعد از خاموش روشن کردن کار کرد .امروز با برنامه setool2lite یه اکوستیک ریختم توش.مموری داخل گوشی
بود بعد از روشن کردن گوشی دیگه مموری رو نمیشناخت هر کاری کردم نشد حتی کامپیوتر هم نشناخت .جالب اینجاست که با 512 خودش با همین برنامه هکش کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد و گوشی مموری رو میشناخت .
حالا چیکار کنم دوباره بشناتسش .یعنی مموری سوخت.
خواهش میکنم کمک کنید

mehrdad_zero
10-10-2007, 11:08
ميخواستم بدونم اگه گوشي را با اين نوارهاي تبديل وصل کنم به ضبط ماشين کيفيتش چطوره؟کسي تا حالا اين کار را کرده؟اين نوارها دو تومن پولشه ميخوام الکي نرم بخرم بعد هم جواب نده.

کسی جواب نداد منم خودم رفتم نواره را خریدم و امتحان کردم...عجب کیفیتی حال کردم.
فقط اگه شخص دیگه ای هم خواست امتحان کنه باید بگم که برای بالاترین کیفیت باید صدای گوشی را تقریبا تا نصف کم کنید و صدای ضبط را به جاش بلند کنید تا صدا شفاف و عالی باشه.

کسی در مورد اون دو تا سوال دیگه نمیتونه راهنمائیم کنه تا خودم زحمتش را نکشیدم؟!

BIKHIAL_ALL_75
11-10-2007, 08:11
اين w810 چقدر کارش درسته؟
خيلي کيفيت صداش خوبه ، با هر گوشي که تا حالا مقايسش کردم هيچ کدومشون از نظر وضوح صدا به پاش نرسيدند.
يکمي صداش کمه ولي در عوض وضوح صداش عاليه.يه واکمن تموم عياره.
وصلش کردم به ساب ووفر کامپيوترم نه کم آورد نه چيزي صداش هم عالي تازه باطريش هم همون قدري مصرف ميشه که موقع استفاده از هد فون مصرف ميشه، به تلوزيون هم وصلش کردم توي صداهاي بلند باند هاي تلوزيون ديدم داره ميترکه ولش کردم . فقط براي وصل کردنش به تلوزيون بايد يه دستگاه ديگه مثل ويدئو سي دي را روشن کنيم با تلوزيون و و صداش را قطع کنيم تا بشه صداي گوشي را روي تلوزيون شنيد ، تلوزيون هاي ديجيتال هم همين طوري هستند؟
----
---
ديگه اينکه شارژر فندکي براي اين گوشي هست؟کدوم مارکش بهتره؟خود سوني داره؟چند هست؟

چه جوری به تلویزیون وصلش کردی
اگه میشه کامل توضیح بده؟؟

saido
12-10-2007, 10:04
bebakhshid man ye soal daram vaghean vase Key lock hich barnamei nist ke vaghti bekhai varede gushi beshi az to code bekhad mesle nokia?

amir8527
15-10-2007, 18:52
تفاوت های مو به موی k750i و w810i
با سلام . من 6ماه w810i داشتم والان هم 2 ماه است که k750i دارم. تفاوت ها را لیست کرده ام.
1- دوربین ک750 نسبت به و810کیفیت بالاتری دارد وعکسهای واضح تری میگیرد. در عکسهای و810 شما یک نور اضافی مشاهده مکنید.
2- در ک 750 شما نمی توانید صدای لحظه عکس گرفتن را عوض کنید ولی در و810 میتوانید صداهای مختلفی قرار دهید.
3- در ک 750 لنز دوربین دارای محافظ است ولی نبود این محافظ در و810 باعث کثیفی فراوان لنز میشود.
4- در k750i ودر عکسبرداری با اندازه بزرگ شما نمی توانید زوم کنید و در اندازه متوسط فقط تا 2 برابر و در اندازه کوچک میتوانید که تا 4برابر زوم کنید ولی در هنگام فیلم برداری میتوانید در ک750 زوم کنید.
5- من با ک 750 توانستم عکسی با کیفیت 600kb بگیرم (از فرش عکس گرفتم) ولی حداکثر در و810( 530kb )بود.
6- حافظه خارجی و810 512mb ودر ک 750 64mb است0
7- هندفری و810 کاملا در گوش فرو می رود و به راحتی از گوش خارج نمی شود ولی ک 750 اینجوری نیست.
8- وقتی هندفری و810 به گوش شماست صداهای بیرون را نمی شنوید.
9- هندفری و810 قابل جدا شدن از وسط را دارد و بدین وسیله میتوانید ان را مثلا به جای هندفری ضبط صوت منزلتان وصل کنید.
10- و810 دارای کابل اتصال به ضبط صوت است و میتوانید اهنگ های موبایل را از طریق ضبط پخش کنیدولی ک750 نه.
11- باتری ک750 قوی تر است.
12- شفافیت وروشناییlcd و810 بیشتر است.
13- صدای بلندگوهای ک750 واقعا بیشتر است.
14- هنگامی که و810 را روی زمین میگذارید صدای بلند گوهای ان کم میشود ولی این ایراد در ک750 نیست.
15- کار کردن با جواستیک ک750 راحتتر وسریعتر است
16- و810 دکمه مخصوص پخش موسیقی(walkman) دارد.
17- هنگامی که ک750 را به کامپیوتر وصل می کنید فقط بهmemory stick ذسترسی دارید ولی در و810 به حافظه داخلی تیز دسترسی دارید.
18- شما با ک750 نمی توانید نوت های ارسالی از گوشی های نوکیا را بخوانید ولی با و810 میشود.

fujin
15-10-2007, 19:58
تفاوت های مو به موی k750i و w810i
با سلام . من 6ماه w810i داشتم والان هم 2 ماه است که k750i دارم. تفاوت ها را لیست کرده ام.
1- دوربین ک750 نسبت به و810کیفیت بالاتری دارد وعکسهای واضح تری میگیرد. در عکسهای و810 شما یک نور اضافی مشاهده مکنید.
2- در ک 750 شما نمی توانید صدای لحظه عکس گرفتن را عوض کنید ولی در و810 میتوانید صداهای مختلفی قرار دهید.
3- در ک 750 لنز دوربین دارای محافظ است ولی نبود این محافظ در و810 باعث کثیفی فراوان لنز میشود.
4- در k750i ودر عکسبرداری با اندازه بزرگ شما نمی توانید زوم کنید و در اندازه متوسط فقط تا 2 برابر و در اندازه کوچک میتوانید که تا 4برابر زوم کنید ولی در هنگام فیلم برداری میتوانید در ک750 زوم کنید.
5- من با ک 750 توانستم عکسی با کیفیت 600kb بگیرم (از فرش عکس گرفتم) ولی حداکثر در و810( 530kb )بود.
6- حافظه خارجی و810 512mb ودر ک 750 64mb است0
7- هندفری و810 کاملا در گوش فرو می رود و به راحتی از گوش خارج نمی شود ولی ک 750 اینجوری نیست.
8- وقتی هندفری و810 به گوش شماست صداهای بیرون را نمی شنوید.
9- هندفری و810 قابل جدا شدن از وسط را دارد و بدین وسیله میتوانید ان را مثلا به جای هندفری ضبط صوت منزلتان وصل کنید.
10- و810 دارای کابل اتصال به ضبط صوت است و میتوانید اهنگ های موبایل را از طریق ضبط پخش کنیدولی ک750 نه.
11- باتری ک750 قوی تر است.
12- شفافیت وروشناییlcd و810 بیشتر است.
13- صدای بلندگوهای ک750 واقعا بیشتر است.
14- هنگامی که و810 را روی زمین میگذارید صدای بلند گوهای ان کم میشود ولی این ایراد در ک750 نیست.
15- کار کردن با جواستیک ک750 راحتتر وسریعتر است
16- و810 دکمه مخصوص پخش موسیقی(walkman) دارد.
17- هنگامی که ک750 را به کامپیوتر وصل می کنید فقط بهmemory stick ذسترسی دارید ولی در و810 به حافظه داخلی تیز دسترسی دارید.
18- شما با ک750 نمی توانید نوت های ارسالی از گوشی های نوکیا را بخوانید ولی با و810 میشود.

19-قابليت اجراي فايلهاي فلش در W810 كه K750 چنين قابليتي ندارد
20-مديريت فايل W810 خيلي قويتر از K750 هست
21-در قسمت video در W810 ميتوان ليست فيلمها رو مثل ليست عكسها ديد.
22-براي دسترسي به مموري داخلي و كارد در W810 احتياجي به CD و درايور نيست
23-(اين نظر خودمه) : نبود جوي استيك احتمال خرابي آن و كثيفي را كاهش ميدهد
24-وجود سنسور براي تعيين روشنايي LCD باعث كاهش مصرف باتر ميشود

sazaamo
15-10-2007, 23:33
گوشیم روشن نمی شه صفحش فقط چشمک میزنه چکار کنم

saeed_msh
17-10-2007, 01:08
منم مشكل تو رو دارم . گوشيت چطوري اينطوري شد ؟ من وصل كردم به كامپيوتر بعد كابل رو كه جدا كردم و گوشي روشن شد بعد از اينكه يه لحظه آرم سوني اريكسون اومد صفحه شروع كرد به خاموش و روشن شدن تو فاصله ي زماني 1 يا 2 ثانيه . نمي دونم مشكل از كجاست . موندم ببينم اگه درست نميشه فلشش كنم . آخه دلم نمياد فلشش كنم . خيلي چيزا روش ريختم

saido
17-10-2007, 14:58
pas yani barnamei vase lock ke ramz bokhore vojud nadare?

saido
17-10-2007, 15:00
rasti age momkene etelaati dar bare UIQ va inke barname SETOOL2LITE chie va che karbordi dare ham etelaati be man bedid mamnun misham ast....

alexi05
17-10-2007, 16:25
سلام
آقا w810 سرتره یا w610?
ایا ارزش تفاوت قیمتش رو دارن؟ یا نه کیفیت هر دوشون تقریبا یکی هستش

sazaamo
18-10-2007, 11:23
منم مشكل تو رو دارم . گوشيت چطوري اينطوري شد ؟ من وصل كردم به كامپيوتر بعد كابل رو كه جدا كردم و گوشي روشن شد بعد از اينكه يه لحظه آرم سوني اريكسون اومد صفحه شروع كرد به خاموش و روشن شدن تو فاصله ي زماني 1 يا 2 ثانيه . نمي دونم مشكل از كجاست . موندم ببينم اگه درست نميشه فلشش كنم . آخه دلم نمياد فلشش كنم . خيلي چيزا روش ريختم

من که دادم فلش کردن بد نیست

sisil2
19-10-2007, 10:43
با سلام
من تا حالا 2 بار دادم فلش کردم گوشی توپیه فقط مشکلش اینه که خیلی حساسه من یک بار با وصل کردن به کامپیوتر و عجله کردن خرابش کردن
دفعه دوم هم خاموش کردم ولی بازم عجله کردم و بدون اینکه منتظر شم تا ارم سونی اریکسون بره باطری رو درآوردم که دادم فلش کردم
ولی کیفیت صداش خیلی فاز میده

absorb3000
19-10-2007, 23:18
سلام
آقا w810 سرتره یا w610?
ایا ارزش تفاوت قیمتش رو دارن؟ یا نه کیفیت هر دوشون تقریبا یکی هستش

ارزش نداره چون توی چند مورد بهبود داشته مثل بلوتوث که قابلیت a2dp دااره در کل طراحی عوض شده
ولی چون طرحش جدیده هنوز خز نشده

nihilnigritude
19-10-2007, 23:25
smsهایی که توی templates ذخیره میشن جزو فضای محدود sms نیستن ؟ این قسمت محدودیت حجم هم داره ؟

mohsen124
22-10-2007, 11:45
با سلام

گوشي w810 من فرمتهاي wma و amr و همچنين صداهاي ضبط شده و فيلمهاي گرفته شده توسط گوشي پخش نميشود يعني فيلم صدا ندارد

nakhordemast
22-10-2007, 12:40
smsهایی که توی templates ذخیره میشن جزو فضای محدود sms نیستن ؟ این قسمت محدودیت حجم هم داره ؟

این قسمت رو گوشی ذخیره میشه نه روی سیمکارت و محدودیتش 20تاس

mostafa_khan
22-10-2007, 16:47
pas yani barnamei vase lock ke ramz bokhore vojud nadare?
باید از پچ استفاده کنی به تاپیک پچ مراجعه کن

با سلام

گوشي w810 من فرمتهاي wma و amr و همچنين صداهاي ضبط شده و فيلمهاي گرفته شده توسط گوشي پخش نميشود يعني فيلم صدا ندارد

فریمور گوشیتون چیه؟اگه میتونی یه فلش کن...حل میشه
اگه هم بلد نیستی یه مستر لیست یا ریست کلی کن ببین مشکل برطرف میشه یا نه

adamhesaby
22-10-2007, 21:12
منم همین مشکل رو داشتم
با آموزش فلش در 400 ثانیه ی مصطفی جان فلشش کردم درست شد

nakhordemast
23-10-2007, 02:25
منم همین مشکل رو داشتم
با آموزش فلش در 400 ثانیه ی مصطفی جان فلشش کردم درست شد

لینک این آموزشو که گفتید به ما هم لطف کنید لطفا:8:

mostafa_khan
23-10-2007, 06:58
لینک این آموزشو که گفتید به ما هم لطف کنید لطفا:8:

تاپیک مرجع نکات...اگه اشتباه نکنم صفحه ی 48 اش باید باشه

shahrad
23-10-2007, 12:52
سلام خدمت بر وبچ
دوستان در مدت 16 ماهی که گوشی رو دارم کیفیت عکسهاش پایین اومده
چطور میشه کیفیت رو مثل روز اول کرد ؟یعنی گرد و خاک گرفته؟چطور میشه
تمیزش کرد؟ممنون از راهنمایی...

nakhordemast
23-10-2007, 22:48
سلام خدمت بر وبچ
دوستان در مدت 16 ماهی که گوشی رو دارم کیفیت عکسهاش پایین اومده
چطور میشه کیفیت رو مثل روز اول کرد ؟یعنی گرد و خاک گرفته؟چطور میشه
تمیزش کرد؟ممنون از راهنمایی...

دوست گرامی ما بحثهای زیادی در این مورد داشتم . تو همین تاپیک/چند ماه پیش و توی تاپیک مرجع نکات.
میدونی چیه اصولا همه دوربینهای دیجیتال عمر مفید دارن . از هر رده ای که باشه. حالا هرچی گرون تر و حرفه ای تر باشه افت کیفیت دیرتر براش اتفاق میفته.
به کثیفی و دست مالی شدن و پاک شدن لایه ضد انعکاس uv روی لنز هم تا حدودی بستگی داره.:8:

coralisland_17
24-10-2007, 01:47
سلام دوستان
من وقتي تو گالري يك پوشه جديد درست ميكنم نميتونم چيزي داخلش كپي كنم ؟؟؟
بايد چكار كنم؟؟؟
راستي يك برنامه ميخوام كه بتونم روي عكس ،فيلم و ... پسورد بدم (در واقع قفلش كنم)
ميتونيد كمكم كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

ebichelsea
24-10-2007, 11:38
help me
ye barname mikhastam ke be oon beyunam bluetooth am ro ghofl konam

shahabamo
24-10-2007, 12:13
آقا کمک ک ک ک ک....
با دستای خودم زدم فک گوشیمو پیاده کردم. خیر سرم میخواستم صداشو زیاد کنم. بعد از اینکه یه کم با farmanager بهش ور رفتم برگشتم با xs++ کل main رو با یه ورژن دیگه ای از فریمور flash کردم در صورتی که فریمور خودش r4ce012 بود.
حالا روشن میشه ولی پیغتم میده: insert correct sim!
تو رو خدا بگین چیکار کنم؟

saido
24-10-2007, 14:07
rasti age momkene etelaati dar bare UIQ va inke barname SETOOL2LITE chie va che karbordi dare ham etelaati be man bedid mamnun misham ast....

mehr film
24-10-2007, 16:11
سلام دوستان
من گوشيمو وصل كردم به كامپيوتر بعد وقتي خواستم درش بيارم سلف ريموو نكردم و همينطوري درش آوردم( البته وصلش كرده بودم به usb كيبورد) بعد وقتي رياستارت شد كه بياد بالا ديگه بعد از لوگوي سوني اريكسون فقط يك صفحه ي سفيد كه هي چشمك ميزنه مياد
بايد چيكار كنم
اشكال نرم افزاري هست يا سخت افزاري؟

coralisland_17
25-10-2007, 00:11
سلام دوستان
من وقتي تو گالري يك پوشه جديد درست ميكنم نميتونم چيزي داخلش كپي كنم ؟؟؟
بايد چكار كنم؟؟؟
راستي يك برنامه ميخوام كه بتونم روي عكس ،فيلم و ... پسورد بدم (در واقع قفلش كنم)
ميتونيد كمكم كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

كسي نيست كمك كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nakhordemast
25-10-2007, 02:46

مستر ریست کنی به نظرم درست میشه. معمولا همه مشکلات جاوا حل میشه و میره تنظیمات کارخونه . اگر نشد مشکل یه کم جدی تره.
در ضمن اگر توی قسمت گالری بخوای چیزی کپی کنی ( کپی و پیست از داخل گوشی) فقط فایل های عکس کپی میشه . اما از طریق کامپیوتر اینجور نیست.

برنامه فقل گذاری به درد بخوری برای این گوشی نیست. دیدم بعضیا یه فایل منیجر هایی دارن فایل ها رو هیدن میکنن ولی درد سره.

mehrdad_zero
25-10-2007, 10:27
مگه گوشيهاي w810 نبايد 20 مگابايت حافظه داخلي داشته باشند؟
پس چرا مال من 32 مگ داره؟
الانم 23 مگابايتش خاليه!

mehrdad_zero
25-10-2007, 10:30

برای اینکه بتونی فایلها را توی پوشه مورد نظرت کپی کنی باید با خود گوشی نه با کامپیوتر فایلهائی را که میخوای منتقل کنی انتخاب کنی و بعد مسیر مورد نظرت را توی گوشی انتخاب کنی و با گزینه پوشه جدید از همون جا یه فولدر بسازی و فایلها را کپی کنی.
فقط با این کار میشه فولدر را به گوشی شناسوند تا برای کپی فایلها اون پوشه را نشون بده.
یه کار دیگه هم میشه کرد، توی کامپیوتر فولدر را بساز بعد مموری کارت گوشیت را در بیار و دوباره جا بزن تا شناسائیش کنه.

peyvandxp
25-10-2007, 11:10
سلام به همگی
بچه ها یه سوال داشتم کسی میدونه از کجا میشه وسایل جانبی و810 گرفت ؟
مثل mps75 , mds 60 این بلند گو ها ؟

راستی منم گوشیمو هک کرده بودم و هم صداشششش تووووووپ شد هم تمهای بسیااارر زیبایی براش ریختم !

mostafa_khan
27-10-2007, 09:47
مستر ریست کنی به نظرم درست میشه. معمولا همه مشکلات جاوا حل میشه و میره تنظیمات کارخونه . اگر نشد مشکل یه کم جدی تره.
در ضمن اگر توی قسمت گالری بخوای چیزی کپی کنی ( کپی و پیست از داخل گوشی) فقط فایل های عکس کپی میشه . اما از طریق کامپیوتر اینجور نیست.

برنامه فقل گذاری به درد بخوری برای این گوشی نیست. دیدم بعضیا یه فایل منیجر هایی دارن فایل ها رو هیدن میکنن ولی درد سره.

این طور نیست مهدی جان...الان دیگه واسه گوشیمون پچ امده خیلی هم عالیه...منم ازش خیلی راحت استفاده میکنم...یک کد میدی و قفل میشه...به همین راحتی...به تاپیک پچ مراجعه کنید

mostafa_khan
27-10-2007, 09:50

میشه کمی بهتر بگی...یعنی چی نمی تونی؟یعنی گزینه ی paste که میزنی کپی نمیشه؟
من متوجه نمیشم مشکلت کجاست...ریز توضیح بده...ببینیم چی میشه
قربون همگی دوستان....

mohsen124
28-10-2007, 10:30
با سلام
من یکبار برای افزایش صدا آکوستیک را با استفاده از فار عوض کردم صدا افزایش پیدا کرد ولی بعضی فرمتها را پخش نمیکرددفعه بعد که میخواستم اینکار را انجام بدم وقتی هنگام کار با فار آکوستیک را با f8 پاک کردم و با tab به سمت راست منو رفتم قبل از انتخاب آکوستیک جدید f5 را زدم که شروع به کپی کردن یکسری فایل کرد و بعد هم روی کپی یکی از فایلها گیر کرد من هم قطع کردم و یکبار دیگه کامل مراحل را رفتم ولی گوشی در حال حاضر هیچ صدایی نداره نه برای فایلها و نه هنگام مکالمه چند بار با فار و seetoll انجام دادم ولی موقع کپی فایلها پیغام cant writeمیده لطفا راهنمائی بفرمائید
رفتیم ابروشو درست کنیم چشمش رو هم کور کردیم

mohsen124
28-10-2007, 10:43
در ضمن موقع روشن کردن تلفن گوشه سمت چپ بالا یک علامت خط چین که عکس تابلو توقف ممنوع روش داره ظاهر میشه

mohsen124
28-10-2007, 10:43
با سلام
من یکبار برای افزایش صدا آکوستیک را با استفاده از فار عوض کردم صدا افزایش پیدا کرد ولی بعضی فرمتها را پخش نمیکرددفعه بعد که میخواستم اینکار را انجام بدم وقتی هنگام کار با فار آکوستیک را با f8 پاک کردم و با tab به سمت راست منو رفتم قبل از انتخاب آکوستیک جدید f5 را زدم که شروع به کپی کردن یکسری فایل کرد و بعد هم روی کپی یکی از فایلها گیر کرد من هم قطع کردم و یکبار دیگه کامل مراحل را رفتم ولی گوشی در حال حاضر هیچ صدایی نداره نه برای فایلها و نه هنگام مکالمه چند بار با فار و seetoll انجام دادم ولی موقع کپی فایلها پیغام cant writeمیده لطفا راهنمائی بفرمائیددر ضمن موقع روشن کردن تلفن گوشه سمت چپ بالا یک علامت خط چین که عکس تابلو توقف ممنوع روش داره ظاهر میشه

Mahdi_Moosavi
28-10-2007, 11:13
با سلام
من یکبار برای افزایش صدا آکوستیک را با استفاده از فار عوض کردم صدا افزایش پیدا کرد ولی بعضی فرمتها را پخش نمیکرددفعه بعد که میخواستم اینکار را انجام بدم وقتی هنگام کار با فار آکوستیک را با f8 پاک کردم و با tab به سمت راست منو رفتم قبل از انتخاب آکوستیک جدید f5 را زدم که شروع به کپی کردن یکسری فایل کرد و بعد هم روی کپی یکی از فایلها گیر کرد من هم قطع کردم و یکبار دیگه کامل مراحل را رفتم ولی گوشی در حال حاضر هیچ صدایی نداره نه برای فایلها و نه هنگام مکالمه چند بار با فار و seetoll انجام دادم ولی موقع کپی فایلها پیغام cant writeمیده لطفا راهنمائی بفرمائیددر ضمن موقع روشن کردن تلفن گوشه سمت چپ بالا یک علامت خط چین که عکس تابلو توقف ممنوع روش داره ظاهر میشه

:31:
اين مشكل رو لودر FAR ايجاد ميكنه كه معمولآ اين جوري حل ميشه :

شما كل پوشه Acustic رو پاك كن . دوباره يه پوشه با همين نام با far تو همون settings ايجاد كن ولي ديگه توش

چيزي نريز . پس توش چيزي نريز بزار همون جوري خالي بمونه ، بعد لودر فار رو shut down كن و از برنامه بيا بيرون .

بعد گوشيتو master reset كن . بعدآ دوباره با گوشي رو به فار وصل كن و وقتي رسيدي به پوشه آكوستيك حالا

ديگه مي توني داخلش فايل هاي آكوستيك تو كپي كني توش .

يادت نره فايل reset رو روش فلش كني . :31:

mohsen124
28-10-2007, 11:31
:31:
اين مشكل رو لودر FAR ايجاد ميكنه كه معمولآ اين جوري حل ميشه :

شما كل پوشه Acustic رو پاك كن . دوباره يه پوشه با همين نام با far تو همون settings ايجاد كن ولي ديگه توش

چيزي نريز . پس توش چيزي نريز بزار همون جوري خالي بمونه ، بعد لودر فار رو shut down كن و از برنامه بيا بيرون .

بعد گوشيتو master reset كن . بعدآ دوباره با گوشي رو به فار وصل كن و وقتي رسيدي به پوشه آكوستيك حالا

ديگه مي توني داخلش فايل هاي آكوستيك تو كپي كني توش .

يادت نره فايل reset رو روش فلش كني . :31:

-طريقه ايجاد پوشه acoustic چگونه است
2-وقتي ايجاد كرديم و خالي گذاشتيم و اومديم بيرون دفعه ديگه كه با فار وصل شديم اين ژوشه آكوستيك خالي را پاك كنيم و آكوستيك جديد را كپي كنيم يا اينكه فايلهاي داخل آكوستيك را كژي كنيم
3-منظورتان از فايل reset همان فريمور اصلي كه حدود 10مگابايت هست ميباشد

nakhordemast
28-10-2007, 13:49
با سلام

این علامت اینه که یا سیمکارت تو گوشی نیست یا اینکه سیمکارته خرابه یا قطعه یا غیر فعاله یه همچین چیزایی:27:

s a j j a d
31-10-2007, 14:49
از كجا ميشه فهميد كه گوشي اصل مالزي يا نه؟:20:

navid_ice_heart_128
02-11-2007, 00:15
سلام بچه ها رو ی هم روفته کدوم فریم ویر واسه w810 خوبه؟

navid_ice_heart_128
03-11-2007, 00:35
سلام بچه ها رو ی هم روفته کدوم فریم ویر واسه w810 خوبه؟

عجب تاپیکه پر پستی:41::41::41::41::41::41::41::2::2::2::2::2 ::2::2::2:

mostafa_khan
03-11-2007, 07:09
عجب تاپیکه پر پستی:41::41::41::41::41::41::41::2::2::2::2::2 ::2::2::2:

r4ea031 بهترینشه

w0rm
03-11-2007, 19:34
r4ea031 بهترینشه

چه جالب مال من همينه.

پس ديگه نيازي نيست آپديتش كنم؟

از چه لحاظ اين بهترينشه؟
ممنون

navid_ice_heart_128
05-11-2007, 00:36
سلام بچه ها من اینو دانلود کردم یعنی اخریش یکمی سرعتش نسبت به قبل خوب شدهr4ek001

SANR
06-11-2007, 16:40
از رفقا کسی خبر داره که قیمت این گوشی در آینده گرونتر میشه یا ارزونتر؟

SANR
06-11-2007, 16:46
از كجا ميشه فهميد كه گوشي اصل مالزي يا نه؟:20:

در محل جای باتریش نوشته ساخت مالزی.

ولی اگه نزده باشه بدون ساخت چینه.:10:

w0rm
06-11-2007, 21:48
در محل جای باتریش نوشته ساخت مالزی.

ولی اگه نزده باشه بدون ساخت چینه.:10:

مال من هيچي ننوشته يعني ساخت چينه؟

خوب چرا made in china رو ننوشته؟

mehrdad_zero
07-11-2007, 12:58
همشون چینیه...مال منم نوشته مالزی ولی شماره سریالش مال چینه.

-----

این دکمه های جوی استیک و منو و واکمن اگه دست بمالیم بهش رنگشون میره؟ یا رنگشون مقاومه؟

SANR
07-11-2007, 13:16
همشون چینیه...مال منم نوشته مالزی ولی شماره سریالش مال چینه.

-----

این دکمه های جوی استیک و منو و واکمن اگه دست بمالیم بهش رنگشون میره؟ یا رنگشون مقاومه؟

:13:مالزی که سریالش هم خونی نداره!اصلش ماله ژاپن هست که گیرت نمیاد.وکارخونه اش هم دیگه تولید نمی کنه مگر اینکه کسی از قبل داشته باشه.فقط بگم مالزی هم گرونتر و هم جنسش بهتر از چینی هست ولی سریال هیچ کدومشون رجیستری نشده.

:5:شما سریالی رو که روی کارتون موبایل هست توی سایتی که بهتون میگه اصل هست یا نه رو وارد کن اون وقت اگه مدل گوشیتون نوشت بدون مال مالزی و اصل هست در غیر این صورت چینی است.

مال من هيچي ننوشته يعني ساخت چينه؟

خوب چرا made in china رو ننوشته؟

:46:بله عزیز شک نکن ماله چین هست.

:21:خوب لابد می خواسته فروشش بیشتر بشه.

sazaamo
07-11-2007, 17:12

ا
باید فلش بشه هم خودت میتونی هم 4000 بدیبیرون

sazaamo
07-11-2007, 17:14
:13:مالزی که سریالش هم خونی نداره!اصلش ماله ژاپن هست که گیرت نمیاد.وکارخونه اش هم دیگه تولید نمی کنه مگر اینکه کسی از قبل داشته باشه.فقط بگم مالزی هم گرونتر و هم جنسش بهتر از چینی هست ولی سریال هیچ کدومشون رجیستری نشده.

:5:شما سریالی رو که روی کارتون موبایل هست توی سایتی که بهتون میگه اصل هست یا نه رو وارد کن اون وقت اگه مدل گوشیتون نوشت بدون مال مالزی و اصل هست در غیر این صورت چینی است.

حتی اگه با خط درشت نوشته باشه مالزی باز هم چینیه باید با خط ریز باشه

mehrdad_zero
07-11-2007, 18:18

w0rm
07-11-2007, 18:41

اين سايت؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن زدم نوشت سوني اريكسون w810 !

يه سوال ديگه كسي هست كه پشت گوشيش made in china رو نوشته باشه؟

DJ_IT_110
07-11-2007, 20:27
[quote]این دکمه های جوی استیک و منو و واکمن اگه دست بمالیم بهش رنگشون میره؟ یا رنگشون مقاومه؟[/
Quote]

برای من که تا الآن هیج بلایی سر اون نیومده

SANR
07-11-2007, 23:52
حتی اگه با خط درشت نوشته باشه مالزی باز هم چینیه باید با خط ریز باشه

:10:

من زدم نوشت سوني اريكسون w810 !

يه سوال ديگه كسي هست كه پشت گوشيش made in china رو نوشته باشه؟

:20:حالا یه نگاه هم به باتری گوشیت بنداز اگه نوشته شده باشه ساخت چین و مونتاژ شده در چین بدون که خوبه در غیر این صورت زیاد تعریفی نداره.

:10:به قول دوستانی که قبلآ هم ارز کرده بودند رنگ معموری هم بایستی آبی باشه.

:13:البته تعجب می کنم مگه گوشی های ساخت چین هم سریال روی جعبه اش اصله.اگه از دوستان میدونند بگه تا اطلاعاتی داشته باشیم در این مورد

:21:در مورد made in china هیچ وقت برای گوشی های چینی نمی زنه.اگه هم بزنه بدون ساخت چین هم نیست.

w0rm
08-11-2007, 07:10
:20:حالا یه نگاه هم به باتری گوشیت بنداز اگه نوشته شده باشه ساخت چین و مونتاژ شده در چین بدون که خوبه در غیر این صورت زیاد تعریفی نداره.

:10:به قول دوستانی که قبلآ هم ارز کرده بودند رنگ معموری هم بایستی آبی باشه.

:13:البته تعجب می کنم مگه گوشی های ساخت چین هم سریال روی جعبه اش اصله.اگه از دوستان میدونند بگه تا اطلاعاتی داشته باشیم در این مورد

:21:در مورد made in china هیچ وقت برای گوشی های چینی نمی زنه.اگه هم بزنه بدون ساخت چین هم نیست.

آره نوشته made in china|||| finished in china

رنگ مموري هم آبيه .

من هنوز وقت نكردم باهاش ور برم ولي ميرم يه چك ميكنم بهت خبر ميدم

راستي يه چيز ديگه

دو راه براي فهميدن گوشي w810 هست براي اينكه ببينيد جز سري اوله گوشيتون يا سري دوم

ميدونيد كه سري اول بهتر بود و كاملا" اصل بود البته نميگم سري دوم بده ها ولي خوب سري اول يه چيزه ديگه بود

راه اول :

themse orbit

با انتخاب اين تم بايد غير از اينكه صفحه گوشيتون سياه ميشه صفحه منو هم كاملا" مشكي ميشه و با چپ و راست كردن اسكرول روي هر گزينه اي كه بريد اون گزينه روشن بشه ( خيلي زيباست )

راه دوم :

مموري

مموري سري اول آبي است كه چيزي حدوده 35 تا 40 هزار تومن قيمتشه و مموري سري دوم مشكي است كه چيزي حدود 15 تا 20 تومن قيمتشه

اميدوارم مورد استفاده قرار بگيره

اينو از صفحه دو نقل قول كردم.

ميگم شما با انتخاب تم اوربيت منو هاتون عوض ميشه؟

ممنون

vorojax
08-11-2007, 11:41
سلام.
گوشيم فايلاي تصويري رو نمي خونه.مشكل چيه؟بايد فلش كنم؟

SANR
08-11-2007, 13:27
نوشته شده توسط boys_won
من هنوز وقت نكردم باهاش ور برم ولي ميرم يه چك ميكنم بهت خبر ميدم

راستي يه چيز ديگه

دو راه براي فهميدن گوشي w810 هست براي اينكه ببينيد جز سري اوله گوشيتون يا سري دوم

ميدونيد كه سري اول بهتر بود و كاملا" اصل بود البته نميگم سري دوم بده ها ولي خوب سري اول يه چيزه ديگه بود

راه اول :

themse orbit

با انتخاب اين تم بايد غير از اينكه صفحه گوشيتون سياه ميشه صفحه منو هم كاملا" مشكي ميشه و با چپ و راست كردن اسكرول روي هر گزينه اي كه بريد اون گزينه روشن بشه ( خيلي زيباست )

راه دوم :

مموري

مموري سري اول آبي است كه چيزي حدوده 35 تا 40 هزار تومن قيمتشه و مموري سري دوم مشكي است كه چيزي حدود 15 تا 20 تومن قيمتشه

اميدوارم مورد استفاده قرار بگيره

:10:درسته رفیق.سری اولش خیلی بهتر بود.سری دومش باتریش اصل نیست و جنس قابش هم یه جورهایی به نظر میرسه خشکتر و بدتر شده.(سری اول رو 270 تومان خریدم ولی سری دوم 232 تومان خریدم و هر دو ساخت مالزی بودند.اما این کجا و آن کجا)

البته به نظرم الکی قیمتش رو نیاوردن پایین.سری اولش خیلی استحکامش بیشتر و گرونتر بود و حالا ارزونتر و قطعاتی که روش گذاشتند آشغالتر شده.
:27:به قول معروف هر چه قدر پول میدی آش میگیری.

bunny
08-11-2007, 17:32
سلام

من يه w810 دارم صداي گوشي در حين تماس خيلي ضعيفه براي همين مجبورم روي بلندگو بزارم!

ميخوام بدونم مشكلش سخت افزاريه يا نرميه !!

بعدشم يه بار ويروسي شد ( از روي رايانه)
وقتي به رايانه وصلش مي كردم داخل هر فولدر حافظه هاش يه نيوفولدر ايجاد شده بود!!
فورمتش كردم

الان اهنگ هايي كه قبلا روش بوده و الان پاك شده هنوز نامشون در قسمت mp3 playerاش هست
براي پاك كردنش چه كار كنم

لطفا راهنمايي كنيد

ممنون:20:

SANR
08-11-2007, 21:05
سلام

من يه w810 دارم صداي گوشي در حين تماس خيلي ضعيفه براي همين مجبورم روي بلندگو بزارم!

فورمتش كردم

الان اهنگ هايي كه قبلا روش بوده و الان پاك شده هنوز نامشون در قسمت mp3 playerاش هست

لطفا راهنمايي كنيد

ممنون

اون ویروسی که شما ازش صحبت کردید نوعی ویروس است با پردازنده به سایر نقاط نفوذ می کنه.
مثلآ وقتی شما یک پوشه آهنگ رو باز می کنید خود به خود یه نیو فولدر داخل اون پوشه می سازه اگه فکر نکنم از خانواده 32 هم هست.

بایستی بدون این که گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنید تمامی نیو فولدر هایی رو که ویروس آنها رو ساخته بود رو پاک می کردید.ولی خوب حالا که کار از کار گذشته.

در مورد نامشون هم که هنوز حذف نشده اگه روشون کلیک کنی چه اتفاقی می افته.اگه کار نکنه خوب به نظر میاد بایستی خود به خود پاک بشه.

mostafa_khan
10-11-2007, 08:03
آره نوشته made in china|||| finished in china

رنگ مموري هم آبيه .

اينو از صفحه دو نقل قول كردم.

ميگم شما با انتخاب تم اوربيت منو هاتون عوض ميشه؟

ممنون

در مورد باطذی که دوستمون گفتن فقط فلان باطری خوبه باید بگم که:
بله باطری استاندارد منم همه جا گفتم باید ساخت و پایانش چین باشه...اما الزاما این باطری بهترین باطری نیست..اتفاقا تجربم از دوستان نشون داده بهترین باطری اونی هست که مال کره و مالزیه...هر کی اون باطری رو داشته حداقل حداقل 4 روز باطریش کار کرده براش!!!اینم در نوع خودش جالبه

سلام.
گوشيم فايلاي تصويري رو نمي خونه.مشكل چيه؟بايد فلش كنم؟
چه فایلهای تصویری رو؟با چه پسوندی رو نمیخونه؟اگه پسوند معمول 3gp رو نمیخونه مشکل نرم افزاری فریم ور گوشیته و باید فلشش کنی

سلام

فورمتش كردم

لطفا راهنمايي كنيد

ممنون:20:
در مورد سوال اول...شما باید از اکوستیک صدا استفاده کنید..در این باره اگه پیام خصوصی بهم بدی چیزای جالبی برات دارم که بگم
اما کلی اینکه این مشکل رو تا حد زیادی با اکوستیک صدا میتونی رفع کنی
سوال دوم:اینکه فرمت کردی کار خوبی نیست چندان...شما فقط بایستی با انتی ویروس از بین میبردیش...منظور اینه اسم اهنگ تو قسمت والکمن هست؟این چیز مهمی نیست اسامی اهنگهاتو یه بار ریست کنی اسامیشون میره..بدین صورت که دکمهی واکمن رو بزن...artists رو بزنه و all رو بزن...میبینی این بار دیگه اسم اهنگ پاک شده وجود نداره
موفق باشید

sari-1369
10-11-2007, 09:22
سلام دوستان ..
بعضی ها گفته بودن که میخوان sms ها رو از گوشی به کامپیوتر انتقال بدن ....
با نرم افزار phone explorer شما به راحتی می تونین این کارو انجام بدین .
شما میتونین از لیست مخاطبینتونم پشتیبان بگیرین و خیلی کار های دیگه .
از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دریافت کنین .

sari-1369
10-11-2007, 09:24
سلام دوستان ..
از سایت "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" دریافت کنین .

sari-1369
10-11-2007, 09:25
سلام دوستان ..

Attached by alex_pk
هر دو part رو دانلود کنید.

ayandoo
11-11-2007, 02:43
من گوشیمو با کابل USB وصل کردم کامپیوتر تقریبا الان 8 ماهی میشه که هر 3 یه بار همین کارو میکنم تا موزیک بریزم تو گوشیم
اما امرو وقتی این کارو امدم کتنم گوشیم error داد وقتی کابلو کندم دیگه رو صفحه گوشیم چیزی نبود
الانم که زنگ می زنم به گوشیم وقتی زنگ می خوره صدایی ازش نمی یاد فقط رو صفحه می فهمی که داره زنگ می خوره جواب که می دم نه صدایی میاد نه صدایی میره
به نظر شماها چه مرگش شده

vorojax
11-11-2007, 10:25
چه فایلهای تصویری رو؟با چه پسوندی رو نمیخونه؟اگه پسوند معمول 3gp رو نمیخونه مشکل نرم افزاری فریم ور گوشیته و باید فلشش کنی

مش مصطفی قربون معرفتت درست شد رم یه فرمت کردم مشکل حل شد.

mehrdad_zero
12-11-2007, 15:16
ویبره گوشیم ضعیف شده.
مشکلش چیه؟
من گوشی را تنظیم کردم هر روز صبح برای نماز بیدارم کنه ، بیدار شدن منم کلی طول میشکه ، به این خاطر نمیتونه باشه ضعیف شدن ویبرش؟

bunny
12-11-2007, 16:59
اون ویروسی که شما ازش صحبت کردید نوعی ویروس است با پردازنده به سایر نقاط نفوذ می کنه.
مثلآ وقتی شما یک پوشه آهنگ رو باز می کنید خود به خود یه نیو فولدر داخل اون پوشه می سازه اگه فکر نکنم از خانواده 32 هم هست.

بایستی بدون این که گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنید تمامی نیو فولدر هایی رو که ویروس آنها رو ساخته بود رو پاک می کردید.ولی خوب حالا که کار از کار گذشته.

در مورد نامشون هم که هنوز حذف نشده اگه روشون کلیک کنی چه اتفاقی می افته.اگه کار نکنه خوب به نظر میاد بایستی خود به خود پاک بشه.

حالا چرا صداش ضعیفه؟؟؟

درضمن از خود گوشی نمیشد فولدرهای ساخته شده رو دید فقط از طریق رایانه میشد!!!

sari-1369
12-11-2007, 21:43
من گوشیمو با کابل USB وصل کردم کامپیوتر تقریبا الان 8 ماهی میشه که هر 3 یه بار همین کارو میکنم تا موزیک بریزم تو گوشیم
اما امرو وقتی این کارو امدم کتنم گوشیم error داد وقتی کابلو کندم دیگه رو صفحه گوشیم چیزی نبود
الانم که زنگ می زنم به گوشیم وقتی زنگ می خوره صدایی ازش نمی یاد فقط رو صفحه می فهمی که داره زنگ می خوره جواب که می دم نه صدایی میاد نه صدایی میره
به نظر شماها چه مرگش شده
سلام دوست من .
این اتفاق که گفتی یه بار واسه خودم پیش اومد .
هروقت که می خوای کابلو بکنی . اول بای اجکتش کنی .
با یه فلش گوشیت درست میشه .

mehrdad_zero
12-11-2007, 22:14
ویبره گوشیم ضعیف شده.
مشکلش چیه؟
من گوشی را تنظیم کردم هر روز صبح برای نماز بیدارم کنه ، بیدار شدن منم کلی طول میشکه ، به این خاطر نمیتونه باشه ضعیف شدن ویبرش؟
این سوال بالا را یکی به من جواب بده.
این یکی را هم لطف کنید:
... قاب اورجینال w810 الان توی بازار چنده؟

hadib65
12-11-2007, 23:06
[quote]این دکمه های جوی استیک و منو و واکمن اگه دست بمالیم بهش رنگشون میره؟ یا رنگشون مقاومه؟[/
Quote]

برای من که تا الآن هیج بلایی سر اون نیومده

اره بابا رنگش زرد ميشه البته 1 سال تول ميكشه بستكي به استفادش داره تازه عرق نوك انگشتم زودتر رنگشو ميبره

mostafa_khan
14-11-2007, 08:17
این سوال بالا را یکی به من جواب بده.
این یکی را هم لطف کنید:
... قاب اورجینال w810 الان توی بازار چنده؟

نه مهرداد....ویبره تا جایی که من میدونم فرسایشی نیست....
در مورد ویبره بهم پیام بده

mostafa_khan
14-11-2007, 08:41
مزده .........مزده
برای علاقه مندان به منو عوض کردن
این مزده فقط منحصر میشه به کسانی که گوشی w810 دارند با فریمور r4ea031

تاکنون کار تغییر منو بدین صورت انجام میگرفت که اگه شما میخواستی منو فلش هات رو استفاده کنی هر بار باید ابتدا با یک تم ستش میکردی و هر بار نیاز به فلش داشتی

در این روش فلش کردن منو فلش ها فقط 1 بار انجام میگیرد و دفعه های بعد منو فلش رو از داخل گوشی میتوانید تغییر دهید!!!:20:

برای این کار پچی که براتون میگذارم رو باید ابتدا دانلود کنید:

این پچ رو روی گوشی نصب میکنید
حالا گوشیتون رو به سیستموتون وصل میکنید ...با استفاده از پی سی سویت یا مای فون اکسپلورر(هر جور که راحتتر هستید)وارد memory phone میشید...توجه کنید وارد حافظه ی خود گوشی بشید نه حافظه ی خارجی یا رم خارجی گوشی

خوب به پوشه ی other بروید
داخل این پوشه...پوشه ایی به نام"setflash "رو ایجاد میکنید....
تمی به شما میدهم که شما بعد دانلود کردن...مثل همیشه اون رو داخل گوشیتون میریزید...خوب این تم که در واقع همون تم اکولایزر هست(با کمی تغییرات)رو روی گوشیتون نصب میکنید....همون طورم که میبینید اسم این تم set.thm هست:

خوب دیگه کار به پایان رسیده....فقط کافیه شما منو فلش هایی که دوست دارین رو در داخل پوشه ی setflash بریزید....حالا در اون پوشه میبینید که روی هر منو فلشی که میرید...حالت view هم داره(واسه کسانی که منو فلش از جاهای مختلف میگیرن اما چون تصویری کنارش نبوده نمیدونن چی رو دانلود کردن و این منویی که دان کردن چه شکلیه!!)...توی منو فلش هایی که ریختین...یکی رو انتخاب میکنید برای استفاده...حالا کافیه از داخل گوشی اسم اون منو فلش رو تغییر بدین به "set"........حالا به عقب برگردین و میبینید که این منو فلش روی گوشیتون نصب شده
دیگه نیازی به فلش های مجدد پس نخواهد بود....هر وقت از این منو فلش خسته شدید....با خود گوشی میرید تو other خود گوشی...تو پوشه ی ست فلش....بعد...اسم منو اولی رو دوباره به حالت قبلش برمیگردونی و اون منویی که الان میخواهی استفاده کنی رو به اسم set تغییر میدی........:8::10:

تاکید میکنم فقط برای w810--------r4ea031
یعنی تا جایی که من میدونم ...شاید این پچ واسه گوشیهای دیگه هم نوشته شده باشه...که در اون صورت من ازش بی اطلاع هستم

منبع:سایت من و تو(man...va...too)
موفق باشید:20::5:

mspmsp
17-11-2007, 12:17
آیا با چه برنامه ای میشه رو w810 cid 50 db2010 پچ ریخت چون من با سی تول انجام دادم نمیشه چون ساپورت نمیکنه یه بنده خدایی لطف کنه جواب بده ممنون میشم

@liRez@
17-11-2007, 12:48
از دوستان کسی می دونه چه طور می تونم فونتای گوشیمو کوچیکترش کنم؟..
من یه پچی رو دیده بودم قبلا..
از دوستان اگه کسی لینکشو داره به ما هم بده..آموزشش هم که باشه عالی می شه
ممنون
منتظرم

mostafa_khan
17-11-2007, 13:07
آیا با چه برنامه ای میشه رو w810 cid 50 db2010 پچ ریخت چون من با سی تول انجام دادم نمیشه چون ساپورت نمیکنه یه بنده خدایی لطف کنه جواب بده ممنون میشم
فکر کنم با فار بشه اونم اخرین ورزنش...دوستان دیگه شاید بهتر بدونن........

از دوستان کسی می دونه چه طور می تونم فونتای گوشیمو کوچیکترش کنم؟..
من یه پچی رو دیده بودم قبلا..
از دوستان اگه کسی لینکشو داره به ما هم بده..آموزشش هم که باشه عالی می شه
ممنون
منتظرم

هم پچ هست هم فایل لایوت...با لایوتم میشه فونت رو از حالت بولد در اورد
هر کدوم راحتتری

@liRez@
17-11-2007, 13:35
ممنون..
علاوه بر این که می خام بولد نباشه می خوام سایزشون رو هم کوچیکتر کنم ..حالا کدوم بهتره؟؟.گوشی قاط نمی زنه؟
من سرچ کردم چیزی نتونستم پیدا کنم..ممنون می شم اگه لینکای هر دو رو بهم بدید..
در ضمن با setool هم می تونم این کارو انجام بدم؟

nazila637
17-11-2007, 20:04
از مطالب مفيد و زحمتهاي دوستان بي نهايت ممنونم. خيلي جالب بود

Single man
19-11-2007, 20:54
دوستان سلام
می خواستم بدونم که طریقه کار با کابل اتصال به تلوزیون W810 چه جوریه
با تشکر

sari-1369
19-11-2007, 21:27
سلام دوستان .
من یه w810 دارم که امروز شارژش به کل خالی شد .... و گوشی خودش خاموش شد .
بعد اون وقتی کابل شارژرو وصل می کنم فقط صفحش روشن و خاموش میشه ..
به نظر شما مشکل چیه ؟
اگه میشه کمکم کنید .

Tommy Moore
20-11-2007, 08:04
من با setool یه فایل gdfs ریخم رو گوشی w810i دیگه روشن نمیشه. دیگه تو این نرم افزارم با c + usb cable هم نمیشناسه. چه کار کنم؟ گوشی مال من نیست و بحث آبومه. خواهش میکنم اگه کسی میدونه جوابمو بده.thanks

hellboy2000
21-11-2007, 13:05
منم ميخام امروز فردا يه و810 بخرم البته نميدونم دارم كار درستي ميكنم يا نه؟
البته فكر كنم با ژولي كه دارم فعلن بهترين انتخاب باشه.(360000) نظر شما چيه؟؟

bekhar motmaen bash pashimun nemishi akhare gushiye faghat chanta barnsme khafan rush nasb koni terekunde

vodka
22-11-2007, 19:14
بابا این 810 دیگه شورشو درآورد اعصابمو حسابی خورد کرد.نمیذاره ما دو دقیقه مثله آدم حرف بزنیم.هر 1ساعت قطع میکنه باید دوباره زنگ بزنم.واسه این مرضش پچی چیزی وجود نداره؟حسابی دهن ما رو سرویس کرد.

Zed-----------b@zi
22-11-2007, 19:20
سلام دوستان .
من یه w810 دارم که امروز شارژش به کل خالی شد .... و گوشی خودش خاموش شد .
بعد اون وقتی کابل شارژرو وصل می کنم فقط صفحش روشن و خاموش میشه ..
به نظر شما مشکل چیه ؟
اگه میشه کمکم کنید .
كابل را يكم بالا پايين كن درست مي شه
در ضمن اگر فارسي است وقتي شارژ مي شه بايد بنويسه "در حال شارژ"
:12::12::12::12::12::12::12:

Zed-----------b@zi
22-11-2007, 19:22
اگر مشكلت حل نشد بنويس
:12::12::12::12::12:

bluetooth
23-11-2007, 15:36
سلام . theme هاي اوريجينال 810 رو از كجا بگيرم؟

majid510
23-11-2007, 20:49
سلام . theme هاي اوريجينال 810 رو از كجا بگيرم؟

سلام bluetooth جان , از ادرس زیر میتونی تمهای 810 رو بگیری

البته سایهای بیشتری وجود داره مثلا :

vodka
23-11-2007, 23:36
بابا این 810 دیگه شورشو درآورد اعصابمو حسابی خورد کرد.نمیذاره ما دو دقیقه مثله آدم حرف بزنیم.هر 1ساعت قطع میکنه باید دوباره زنگ بزنم.واسه این مرضش پچی چیزی وجود نداره؟حسابی دهن ما رو سرویس کرد.

بچه ها کجایین؟

vodka
23-11-2007, 23:38
کسی میتونه لایوت رو جوری تغییر بده که نام اوپراتور با سایز کوچیک گوشه ی سمت چت قرار بگیره؟کسی بلده این کارو؟بعد از هر دستکاری تو لایوت واسه تست کردن باید تو گوشی ریخته شه تا تو کامپیوترم راهی داره نتیجه رو ببینیم؟

adamhesaby
24-11-2007, 13:27
دوستان من از اوپرا مینی استفاده میکنم ولی سایتهای فارسی رو قاطی پاتی نشون میده
مشکل از کجاس؟ چه میشه کرد؟ راه حلی داره؟

^^ HAMID ^^
24-11-2007, 22:09
بابا مایه دار !!!! با ایرانسل حال میکنی....ما هم قدیم ندیما اونوقت که مفتی بود میرفتیم ولی پولی که شد ایرانسل رو فروختیم.....به نظرم راهی نداره...واسه منم قاتی بود ...با همون برنامه خود گوشی برو تو گوگل سایت رو سرچ کن اونوقت سایت رو به چند صفحه کوچیک تقسیم میکنه...خوب...........به هر حال :::::

اینم راهیه !!! به قول مصطفی خان :

شاد باشید............................

adamhesaby
24-11-2007, 22:48
بابا مایه دار !!!! با ایرانسل حال میکنی....ما هم قدیم ندیما اونوقت که مفتی بود میرفتیم ولی پولی که شد ایرانسل رو فروختیم.....به نظرم راهی نداره...واسه منم قاتی بود ...با همون برنامه خود گوشی برو تو گوگل سایت رو سرچ کن اونوقت سایت رو به چند صفحه کوچیک تقسیم میکنه...خوب...........به هر حال :::::

شاد باشید............................حمید جان دل خرسندی داری ها!:10:
اگه مایه دار بودم که میرفتم پول همراه اول رو میدادم که واسه فرستادن یه مسیج اینقد بدبختی نکشم!:13:
اینترنتش رو هم فقط 5شنبه جمعه ها که مجانیه استفاده میکنم:31:

mostafa_khan
24-11-2007, 23:15
دوستان من از اوپرا مینی استفاده میکنم ولی سایتهای فارسی رو قاطی پاتی نشون میده
مشکل از کجاس؟ چه میشه کرد؟ راه حلی داره؟
ورزن 4 اش رو بگیر استفاده کن ببین بازم مشکل داری ی نه

شاد باشید............................

حمید باز شروع کردی تو؟:31:تو برو نقطه چین هات رو جمع کن:31:
نقطه چین................:10:

^^ HAMID ^^
25-11-2007, 09:32
حمید جان دل خرسندی داری ها!:10:
اگه مایه دار بودم که میرفتم پول همراه اول رو میدادم که واسه فرستادن یه مسیج اینقد بدبختی نکشم!:13:
اینترنتش رو هم فقط 5شنبه جمعه ها که مجانیه استفاده میکنم:31:

ای شیطون...پس هنوزم مفتی داره :46: راست میگی سیستم مسیجش داغونه....به ایرانسل باید 3 تا بفرستی تا بره...انشا الله همه چیزش درست شه بعد w960 (بابولیه بابا ) هم بیاد سیم کارتو بفروشم w960 بگیرم با یه ایرانسل :31:

حمید باز شروع کردی تو؟:31:تو برو نقطه چین هات رو جمع کن:31:
نقطه چین................:10:

نقطه چین مستحب است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]":":":":"نقطه چینو که خودتم میزاری بلا ! :31: مصطفی خان ببخشید تو امضات نوشتی :

کمتر میام این انجمن.......

نقطه چین هم که گذاشتی کاری نداریم :21::":"::":":":" کمتر میای این انجمن اونوقت کدوم انجمن بیشتر میری من بیام اونجا ......ها ؟ :31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کامیاب باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

adamhesaby
25-11-2007, 12:20
ورزن 4 اش رو بگیر استفاده کن ببین بازم مشکل داری ی نه
از همون ورژن استفاده میکنم
ولی خدایی خیلی سرعت و امکاناتش خوب شده ها! نه؟
توس ماوس هم داره!!!
فقط حیف که صفحات فارسی رو نمتونه نشون بده
میگم نمیشه مشکل از مین باشه؟ مینم europe هستش

حمید جان دل خرسندی داری ها![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مایه دار بودم که میرفتم پول همراه اول رو میدادم که واسه فرستادن یه مسیج اینقد بدبختی نکشم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنتش رو هم فقط 5شنبه جمعه ها که مجانیه استفاده میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای شیطون...پس هنوزم مفتی داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راست میگی سیستم مسیجش داغونه....به ایرانسل باید 3 تا بفرستی تا بره...انشا الله همه چیزش درست شه بعد w960 (بابولیه بابا ) هم بیاد سیم کارتو بفروشم w960 بگیرم با یه ایرانسل
آره ، اصلا ملت فقط واسه همین مفتی بازیاش ایرانسل میگیرن دیگه، ولی خدا خیرش بده که اگه نمیومد عمرا تا 150 سال دیگه میتونستیم از gprs استفاده کنیم!

behnam_tr
26-11-2007, 10:10
:11:با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمام دوستان عزیز....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوستان عزیز من گوشیم w810 سونی اریکسون هستش و دو روزه که هی هنگ میکنه البته 10 ثانیه بعد از روشن کردن گوشی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یعنی بعد از اینکه گوشی رو روشن میکنی بعد از 10 ثانیه هنگ میکنه و باید باطری رو از جاش درآری تا خاموش بشه و بعد از روشن کردن دوباره گوشی ......(همون آش و همون کاسه...!!!)

:10:حالا از تمام دوستانی که در این مورد اطلاعی دارند یا همچین مشکلی براشون پیش اومده عاجزانه درخواست دارم که مرا راهنمایی کنید......
:8::20: با تشکر...

adamhesaby
26-11-2007, 21:48
:11:با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمام دوستان عزیز....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوستان عزیز من گوشیم w810 سونی اریکسون هستش و دو روزه که هی هنگ میکنه البته 10 ثانیه بعد از روشن کردن گوشی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یعنی بعد از اینکه گوشی رو روشن میکنی بعد از 10 ثانیه هنگ میکنه و باید باطری رو از جاش درآری تا خاموش بشه و بعد از روشن کردن دوباره گوشی ......(همون آش و همون کاسه...!!!)

:10:حالا از تمام دوستانی که در این مورد اطلاعی دارند یا همچین مشکلی براشون پیش اومده عاجزانه درخواست دارم که مرا راهنمایی کنید......
:8::20: با تشکر...
احتمالا با یه فلش حل میشه مشکلت
واسه آموزش فلش هم تو کلوپ فرمویر و آموزش نکات بگرد پیدا میکنی
انشالله مشکلت حل میشه:10:

behnam_tr
27-11-2007, 10:24
احتمالا با یه فلش حل میشه مشکلت
واسه آموزش فلش هم تو کلوپ فرمویر و آموزش نکات بگرد پیدا میکنی
انشالله مشکلت حل میشه

:41:مشکلم حل نشد چیکار کنم:19::19:.........

desert_prince29
27-11-2007, 22:05
گوشی من یه مدت خیلی هنگ میکرد...
فهمیدم که phone memory پر شده... خالیش کردم خوب شد...
ببین فن مموریت پر نیست؟

behnam_tr
28-11-2007, 10:16
مرسی از تمام دوستانی که لطف داشتند...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]باید بگم که مشکل با هیچ یک از این راهکارها درست نشد و امروز دارم آخرین راه حل رو امتحان میکنم دادم فلش کنند....امیدوارم درست بشه وگرنه...........؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

adrenalin
28-11-2007, 12:23
سلام من میخوام این گوشی رو بخرم نظر شما چی هست

زندگی دکمه باز گشت ندارد

adamhesaby
30-11-2007, 17:07
سلام من میخوام این گوشی رو بخرم نظر شما چی هست
از نظر من گوشی خوبی هست
صفحات تاپیک رو بخون ببین، چیزهایی که از یه گوشی انتظار داری رو داره یا نه

mehdi_p
30-11-2007, 22:37
من واقعا راضیام از این گوشی

shahriar_669
02-12-2007, 23:19
کی راضی نیست

SANR
03-12-2007, 09:12
یکی خبر خوب برای خودم:

گوشی من خود به خود اصل شد:یه دفعه نمی دونم چی شد که سریال آی ام آی نرم افزار با پشت باتری به همراه کارتن یکی شد!.گوشی من سری اول 810 و ساخت مالزی هم است.

shahriar_669
03-12-2007, 23:58
من قبلا توی یکی ز صفحات لینک یه نرم افزاری که چند تا پچ رو یکی میکرد رو دیده بودم ولی حالا یادم رفته:41:

اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه :10:

shahriar_669
04-12-2007, 00:01
سلام من توی یکی از صفحات لینک نرم افزاری که چند تا پچ رو یکی میکرد رو دیدم ولی حالا یادم نیست کجاست :41::19:

اگه کسی میدونه کدوم صفحه هست لطفا کمک کنه :10:

shahriar_669
04-12-2007, 00:59
سلام من توی یکی از صفحات لینک نرم افزاری که چند تا پچ رو یکی میکرد رو دیدم ولی حالا یادم نیست کجاست :41::19:

اگه کسی میدونه کدوم صفحه هست لطفا کمک کنه :10:

w0rm
04-12-2007, 19:31
یکی خبر خوب برای خودم:

گوشی من خود به خود اصل شد:یه دفعه نمی دونم چی شد که سریال آی ام آی نرم افزار با پشت باتری به همراه کارتن یکی شد!.گوشی من سری اول 810 و ساخت مالزی هم است.

ميگم معمولا w810 ها imei شون با رو جعبه يكي نيست آره؟

hharab1363
05-12-2007, 14:16
سلام به همگی
من میخوام یه w810 بگیرم نظرتون چیه؟برای من مهم کیفیت صدا و دوربین خوبه
با پول این (حدود 200000)گوشی جدیدتر که بهتر از w810 باشه نیست؟البته با کیفیت صدا و دوربین خوب

hharab1363
05-12-2007, 14:35
سلام به همگی
من میخوام یه w810 بگیرم نظرتون چیه؟برای من مهم کیفیت صدا و دوربین خوبه
با پول این (حدود 200000)گوشی جدیدتر که بهتر از w810 باشه نیست؟البته با کیفیت صدا و دوربین خوب

SANR
05-12-2007, 14:47

فقط برای سری اول مالزی می تونه یکی باشه البته خودم که خریده بود (290 تومان)می دونستم الکی پول نمی دم و گوشیم اصل هیت با این اون موقع سریال پشت گوشی با کارتن یکی بود ولی در نرم افزار یکی نبود وفرق می کرد اما حالا نمی دونم که چی شد هر سه یکی شدند.الان مالزی که داره سری دوم این گوشی رو می زنه خیلی کیفیتش رو اورده پایین تر و لی سریالش رو خبر ندارم.و البته چینی رو که دیگه بایستی قید اصل بودن رو بزنی.

w0rm
05-12-2007, 19:21

فقط برای سری اول مالزی می تونه یکی باشه البته خودم که خریده بود (290 تومان)می دونستم الکی پول نمی دم و گوشیم اصل هیت با این اون موقع سریال پشت گوشی با کارتن یکی بود ولی در نرم افزار یکی نبود وفرق می کرد اما حالا نمی دونم که چی شد هر سه یکی شدند.الان مالزی که داره سری دوم این گوشی رو می زنه خیلی کیفیتش رو اورده پایین تر و لی سریالش رو خبر ندارم.و البته چینی رو که دیگه بایستی قید اصل بودن رو بزنی.
مال من الان imei پشت گوشي با روي كارتن يكي هست ولي تو نرم افزار خود گوشيم imei ش يه چيز ديگه هست . الان تمام گوشي هاي w810 اينجوري هست؟

ميگم آپديت نكردي گوشيتو ؟
چيكارش كردي كه همش يكي شد؟؟!

راستي الان گوشي شما با تم orbit منوش عوض ميشه؟

ممنون :46:

H@mid-Vista
05-12-2007, 20:27
من گوشیم 810 ساخت مالزیه
یه چند وقته وقتی اس ام اس برای یه فرد خاص میزنم اونو برای دو نفر دیگههم میفرسته
یعنی تو تایید ارسال میگه واسه سه نفر فلان و فلان و .. فرستاده شده!!!!!
جدا" ارسال كرده؟
میشه؟

adrenalin
07-12-2007, 12:08
SALAM من میخوام دبلیو 810 بخرم ؟؟؟ خوبه یا نه
بخرم یا نخرم خودم گوشیم کا750 هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

maj3h
07-12-2007, 23:55
فارسي ساز w810نياز دارم در اين كلوب اگر هست ممنون ميشم اگه لطف كنيد .

SANR
08-12-2007, 22:30
من فقط یک بار درایور صداش رو عوض کردم و البته بعدش اون رو چک کردم و مطمعن شده بودم که به خاطر اون سریالش اصل نشده!

به هر حال دیگه گوشیم همه ی سریالها(کارتن.پشت باتری و سریال داخل نرم افزار) یکی شد و منم از این بابت خوشحالم.

maj3h
10-12-2007, 22:53
:10:فارسي ساز w810نياز دارم در اين كلوب اگر هست ممنون ميشم اگه لطف كنيد .

DJ_IT_110
11-12-2007, 22:50

چون گوشی خودت ک 750 هست به نظرم بی خیال این گوشی شو .. چون دبلیو 810 با ک 750 فرق چندانی نداره ... یکم پول بیشتر بذار یه گوشی بهتر بگیر ...

soleares
12-12-2007, 14:25
کسی می دونه اون E کوچیکی که بالای آنتن نوشته میشه چیه ؟
آیا مدی چیزی وجود داره که بشه نام سرویس مخابراتی رو از روی صفحه پاک کنه ؟

ALFA323
12-12-2007, 16:27

اگر میخوای گوشیتو عوض کنی اینو بخری واقعاً داری اشتباه میکنی و پولت رو دور میریزی !...
همون طور که دوستومونم گفت K750 تقریبا هیچ تفاوتی با W810 نمیکنه ... با این که W810 واکمنه ولی در خیلی جاها از مدیا پلیر K750 کم میاره ... اگر میخوای گوشیت رو عوض کنی دور گزینه W810 یک خط قرمز بکش ...
موفق باشید

cao-cao
12-12-2007, 21:09
کسی می دونه اون E کوچیکی که بالای آنتن نوشته میشه چیه ؟
آیا مدی چیزی وجود داره که بشه نام سرویس مخابراتی رو از روی صفحه پاک کنه ؟

اون ماله اینترنت ایرانسله :10:

shahriar_669
12-12-2007, 21:48
فارسي ساز w810نياز دارم در اين كلوب اگر هست ممنون ميشم اگه لطف كنيد .
باید بری تو اموزش فلش اونجا میتونی فارسی ساز w810 رو پیدا کنی

soleares
12-12-2007, 22:09
اون ماله اینترنت ایرانسله :10:
خب به چه دردی می خوره منظورش چیه ؟
اینترنت ایرانسل دیگه چه صیغه ایه ؟

shady_er
14-12-2007, 20:15
سلام دوستان
ميشه لطف كنيد بگيد امكانش هست با اين گوشي بشه فقط وفقط يه شماره ي خاص رو كاري كنيم كه نتونه زمگ بزنه. نه مثل اون اكسپت از ليست چون نمي خوام بقيه نتونن بهم زنگ بزنن و اينكه ليستي كه ميتونه تعدادش محدوده .
ممنون از راهنماييهاتون
شادي

adamhesaby
15-12-2007, 19:52
خب به چه دردی می خوره منظورش چیه ؟
اینترنت ایرانسل دیگه چه صیغه ایه ؟
یعنی با گوشیت میتونی بری تو اینترنت دوران بزنی!

babak_deghat
15-12-2007, 20:53
من گوشیم 2 هفته پیش از دستم افتاد زمین.1هفته پیش شروع به خراب شدن کرد.یعنی هی قفل می کرد هی باید ریستش میکردم(حدود20بار در روز)فلشش کردم درست نشد.4تا تعمیرگاه موبایل بردمش 4تاشون گفتن درست شدنی نیست.حالا به نظر شما چی کار کنم؟

mehrdad_zero
15-12-2007, 23:45
باید برای گوشیت قاب کریستال میخریدی دیگه!

ببینم با این سیمکارتهای ایرانسل که میشه به اینترنت متصل شد حتما باید با خودگوشی سایتها را ببینیم؟یا میشه به کامپیوتر هم وصلش کرد و با مرورگر کامپیوتر رفت توی اینترنت ؟ چطوریه؟

HEGOR
16-12-2007, 09:52
سلام کسی دیکشنری برای اینکه بریزم روی گوشیم نداره ونقشه تهران اگر کسی داره لطف کنه بذاره که نیازمند یاریتان هستم

behnam_tr
17-12-2007, 21:52
:11:با سلام...

:10:دوستان غزیز تازگیا یه مشکل برام پیش اومده (برای گوشیم) گوشیم تو please wait گیر میکنه و دیگه بالا نمیاد

:19::19:من باید چیکار کنم البته اینم بگم که چندین بار فلش زدن اما هنوز مشکل حل نشده...لطفا کمکم کنید تازه 2 ماه بود که
گوشی رو خریده بودم....:19:

khabaloo
18-12-2007, 10:44
سلام اقا بهنام در مورد مشکلت
گوشیت کارتون داره
اگه داره با کارتونش بنداز سطل اشغال
ha ha ha haha ha hahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

behnam_tr
18-12-2007, 11:09
سلام اقا بهنام در مورد مشکلت
گوشیت کارتون داره
اگه داره با کارتونش بنداز سطل اشغال
ha ha ha haha ha hahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

:18:یعنی میگی که گوشی دیگه درست نمیشه....:19::41:وای...؟؟

:10:در نا امیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است:20:

mehrdad_zero
19-12-2007, 07:35
چرا بهنام جان ....
فکر میکنم چاره داشته باشه.
میخواستی گوشیت را فلش کنی اما چونکه رجیسترش اصل نبود روی پلیز وایت گیر کرده؟

برو توی سایت موبایلستان توی بخش سونی اریکسون بخش فوق تخصصی اونجا یه تایپیکی وجود داره برای حل این مشکل.درست یادم نیست کجاش بود ولی بگردی پیداش میکنی ، اگه پیدا نکردی اونجا از یکی بپرس جوابت را میدند.
موفق باشی

راستی برو جعبه گوشیت را از سطل آشغال بر دار حیفه بابا...!!!

soleares
19-12-2007, 12:29
من رفتم علاالدین گفتم گوشیمو چند می خرید گفت 145 هزار
به نظرتون خوبه ؟

در ضمن من اول بهمن پارسال گوشیمو خریدم ...

ALFA323
19-12-2007, 13:30
از لحاظ خوب بودن که عالیه ... ولی فکر کنم الان داری حدود 120 تومن ضرر میکنی !!!

milad_safai
20-12-2007, 15:59
سلام. من دیشب گوشیمو فلش کردم دیگه روشن نمیشه چه کار کنم w810i

shahriar_669
20-12-2007, 20:40

همه مراحل رو درست انجام دادی ؟

فایل Restore رو ریختی؟

big_khan0064
21-12-2007, 14:50
من گوشیم 2 هفته پیش از دستم افتاد زمین.1هفته پیش شروع به خراب شدن کرد.یعنی هی قفل می کرد هی باید ریستش میکردم(حدود20بار در روز)فلشش کردم درست نشد.4تا تعمیرگاه موبایل بردمش 4تاشون گفتن درست شدنی نیست.حالا به نظر شما چی کار کنم؟
اینجوری که شما میگی مشکل سخت افزاری پیدا کرده...بعد فلش کردن....بالا میاد بعد هنگ میکنه؟

سلام کسی دیکشنری برای اینکه بریزم روی گوشیم نداره ونقشه تهران اگر کسی داره لطف کنه بذاره که نیازمند یاریتان هستم
هر جفت اینها حتما تو قسمت نرم افزار های کاربردی هستش...کلا چیزی هستن که انواعش پیدا میشه تو گوگلم سرچ کنی دکشنری موبایل...100 تا لینک بهت میده

:11:با سلام...

:10:دوستان غزیز تازگیا یه مشکل برام پیش اومده (برای گوشیم) گوشیم تو please wait گیر میکنه و دیگه بالا نمیاد

:19::19:من باید چیکار کنم البته اینم بگم که چندین بار فلش زدن اما هنوز مشکل حل نشده...لطفا کمکم کنید تازه 2 ماه بود که
گوشی رو خریده بودم....:19:
فلش زدن؟خودت فلش زدی؟ببر بیرون با باکس برات فلش کنه...
البته یه راه دیگه هم هست....پچی هست که تو تاپیک پچ هم میتونی پیداش کنی....مشکل please wait رو حل میکنه

من رفتم علاالدین گفتم گوشیمو چند می خرید گفت 145 هزار
به نظرتون خوبه ؟

در ضمن من اول بهمن پارسال گوشیمو خریدم ...
فکر میکنم قیمت خوبیه...دست دوم با 1 سال کارکرد..قیمت خوبیه

از لحاظ خوب بودن که عالیه ... ولی فکر کنم الان داری حدود 120 تومن ضرر میکنی !!!
هر کی بخواد گوشی بفروشه ظرر میکنه دیگه....منم 300 گرفتم الان 150 هم نمیخرن ازم....یا فرض کن...کسی که کا 800 رو پارسال 480 خریده الان باید 180 بفروشه...یعنی 300 تومن ضرر:18::19:

دوست عزیز اگه میخواهی کمکت کنیم باید کامل توضیح بدی...چی کار کردی....اصلا با چی فلش کردی؟با ستول؟همه ی مراحلت درست انجام شده؟روشن نمیشه یا اینک نه روشن میشه و ارور میده
اینها رو کامل توضیح بده

shahriar_669
22-12-2007, 10:15
من دیروز w810 قیمت کردم 180.190 یا حتی 198 بود:18::18::27::21::46:

mehrdad_zero
22-12-2007, 10:37
192000 تومنه.
پائین ترم میاد ، ولی من تعجبم چرا کا 750 تغییری نکرده.

big_khan0064
22-12-2007, 14:06
مهرداد عزيز...گوشي قيمت بالا هميشه افت سريع تري داره...گوشي كه قيمتپاييني داره يا به كف قيمتش رسيده خيلي اروم تر و به تدريج قيمتش كمتر ميشه
الن شما كا 750 رو با 810 مقايسه ميكني...810 قيمتش بالاتر بود افت قيمتش سريع تر شد
حالا همين 810 در برابر كا800 كه گرون تر بود افتش كمتر بوده....810 ما الان 190 اگه هست كا 800 خيلي باشه 220 تومنه...در حالي كه زماني زير 450 نبود

shahriar_669
23-12-2007, 14:14
راستی کسی میدونه چطور میشه با far فونت گوشی رو عوض کرد مثلا من میخوام فونت script رو اضافه کنم تو کدم فولدر باید اضافه کنم؟

internet
23-12-2007, 16:26
سلام
دوستاني که در زمينه گوشي تخصص دارند من يک گوشي مي خواهم بگيرم از دو تا از دوستان يکي w810 هست که اصل مالزي يک سال کار کرده مي گه 140 تومن يکي هم گوشي موتورولا v3x هست که شش ماه کار کرده با گارنتي پارس تل تا سال 1388 که فلش هم شده و سريال اصلي هست و چنج نشده و مي ده 130 تومن موتورولا عکس اش رو هم ديدم تميز هست
به نظرتون کدوم بهتره ؟

big_khan0064
23-12-2007, 18:43
راستی کسی میدونه چطور میشه با far فونت گوشی رو عوض کرد مثلا من میخوام فونت script رو اضافه کنم تو کدم فولدر باید اضافه کنم؟
حالا چرا با فار؟؟؟؟

سلام
دوستاني که در زمينه گوشي تخصص دارند من يک گوشي مي خواهم بگيرم از دو تا از دوستان يکي w810 هست که اصل مالزي يک سال کار کرده مي گه 140 تومن يکي هم گوشي موتورولا v3x هست که شش ماه کار کرده با گارنتي پارس تل تا سال 1388 که فلش هم شده و سريال اصلي هست و چنج نشده و مي ده 130 تومن موتورولا عکس اش رو هم ديدم تميز هست
به نظرتون کدوم بهتره ؟

والله در حالت کلی 2 گوشی رو در یک سطح میدونم..فقط نکاتی هست که میگم:
1-انتن دهی:بی شک سونی اریکسون بهتره
2-عکاسی:بی شک سونی اریکسون بهتر از بقیه هست...ضمن اینکه تو این مورد 810 اتوفوکوس داره که vtx نداره
3-فیلمبرداری:موتورولا رو نمیدونم اما سونی اریکسون تو این زمینه ضعف داره
4-هر 2 تاشون جاوا هستن....تو سیستم عامل جفتشون فرقی ندارن
5-ظاهر:به سلیقت مربوط میشه...خیلی ها میگن vtx خیلی خوشگله اما من شخصا نه تنها خوشم نمییاد از قیافش که حتی بدم هم میاد!!!
6-صدا:هر 2 تای این گوشی ها صداهاشون کاملا قابل افزایش هست...من 11 تومن خرج صداش کردم...جوری که با ان 73 که اون زمان غول صدا بود کل می انداختم ...اما دوستم که vtx داشت با استفاده از برنامه صدای گوشیش رو از مال من هم تونست بیشتر کنه
کلا نگران صدا نباید باشی هر کدوم که انتخاب کنی...صداش رو میتونی خوب و عالی کنی...با نرم افزار و بدون پول
7-از لحاظ محافظ ها هم هر دو براشون قاب کرستالی مناسبش هست
8-ال سی دی:مال 810 برتر از vtx هست...810 رو از هر زاویه میتونی نگاه کنی...اما موتو رو نه...تار میشه

internet
23-12-2007, 21:32
حالا چرا با فار؟؟؟؟

والله در حالت کلی 2 گوشی رو در یک سطح میدونم..فقط نکاتی هست که میگم:
1-انتن دهی:بی شک سونی اریکسون بهتره
2-عکاسی:بی شک سونی اریکسون بهتر از بقیه هست...ضمن اینکه تو این مورد 810 اتوفوکوس داره که vtx نداره
3-فیلمبرداری:موتورولا رو نمیدونم اما سونی اریکسون تو این زمینه ضعف داره
4-هر 2 تاشون جاوا هستن....تو سیستم عامل جفتشون فرقی ندارن
5-ظاهر:به سلیقت مربوط میشه...خیلی ها میگن vtx خیلی خوشگله اما من شخصا نه تنها خوشم نمییاد از قیافش که حتی بدم هم میاد!!!
6-صدا:هر 2 تای این گوشی ها صداهاشون کاملا قابل افزایش هست...من 11 تومن خرج صداش کردم...جوری که با ان 73 که اون زمان غول صدا بود کل می انداختم ...اما دوستم که vtx داشت با استفاده از برنامه صدای گوشیش رو از مال من هم تونست بیشتر کنه
کلا نگران صدا نباید باشی هر کدوم که انتخاب کنی...صداش رو میتونی خوب و عالی کنی...با نرم افزار و بدون پول
7-از لحاظ محافظ ها هم هر دو براشون قاب کرستالی مناسبش هست
8-ال سی دی:مال 810 برتر از vtx هست...810 رو از هر زاویه میتونی نگاه کنی...اما موتو رو نه...تار میشه

ممنون خيلي لطف کرديد
اگه ديگر دوستان هم نظر دارند ممنون مي شم
با تشکر

big_khan0064
24-12-2007, 08:58
خواهش میشه...فکر نکنم چیز دیگه ایی مونده باشه...فقط میمونه سلیقه و نظر خودت

shahriar_669
25-12-2007, 22:52
میشه دوربین سونی اریکسون رو افزایش داد

shahriar_669
25-12-2007, 22:54
به نظر شما از چه راهی استفاده کنم؟

اگه جوابتونsetool2lited .چطوری؟

big_khan0064
26-12-2007, 00:42
به نظر شما از چه راهی استفاده کنم؟

اگه جوابتونsetool2lited .چطوری؟
با ستول خیلی راحته...اموزش هاشم همه جای انجمن پیدا میشه
اگه چیزی پیدا نکردی بگو لینک بدم

BiBoss
28-12-2007, 00:11
دوست عزیز تا جایی که من فهمیدم با ستول فقط از طریق تغییر مسیر درایورها به پوشه Other خود گوشی و قرار دادن فایل درایور در مسیر مورد نظر میشه به درایور ها دست زد

حالا اگه راه دیگه ای هست خوشحال میشم یاد بگیرم

BiBoss
28-12-2007, 00:43
سلام دوستان
ميشه لطف كنيد بگيد امكانش هست با اين گوشي بشه فقط وفقط يه شماره ي خاص رو كاري كنيم كه نتونه زمگ بزنه. نه مثل اون اكسپت از ليست چون نمي خوام بقيه نتونن بهم زنگ بزنن و اينكه ليستي كه ميتونه تعدادش محدوده .
ممنون از راهنماييهاتون
شادي

اگه اشتباه نکنم باید پچ مربوط به تبدیل لیست سفید به لیست سیاه رو بزنی و بعد شماره رو به اکسپت لیست بدی تا دیگه زنگ نتونه بزنه:13:

خودم هنوز امتحانش نکردم:41:

iman-crystal
28-12-2007, 10:29
سلام.
من یه w810 دارم که مشخصاتش اینه
db2010
cid49
coler:brown
می خواستم ببینم میتونم به red تبدیلش کنم؟
بحث ابرو در میان اگه میشه سریع و کامل توضیح دهید.
ممنون:11:

big_khan0064
28-12-2007, 22:17
دوست عزیز تا جایی که من فهمیدم با ستول فقط از طریق تغییر مسیر درایورها به پوشه Other خود گوشی و قرار دادن فایل درایور در مسیر مورد نظر میشه به درایور ها دست زد

حالا اگه راه دیگه ای هست خوشحال میشم یاد بگیرم
نه اصلا چنین محدودیتی وجود نداره...اینکه به پوشه ی other منتقل کنید کاملا دلخواه هست و واسه راحتی کار هست...بدون این کار هم میشه کاملا و به اسانی درایور ها رو تعویض و تغییر داد
شاد باشید:10:

amirr13
28-12-2007, 22:25
یه سوال کوچولو آیا کسی از شما حجم sms گوشیشو افزایش داده؟
اگه دادید هنوز سالمه؟
و اگه احتمالا ممکن به درک واسل شه گوشی با فلش میشه احیاش کرد؟

shahriar_669
28-12-2007, 22:58
خیلی ممنون مرسی

shahriar_669
28-12-2007, 23:00
یه سوال کوچولو آیا کسی از شما حجم sms گوشیشو افزایش داده؟
اگه دادید هنوز سالمه؟
و اگه احتمالا ممکن به درک واسل شه گوشی با فلش میشه احیاش کرد؟

فکر کنم هنوز پچ افزایش sms نیومده:41::10:

shahriar_669
28-12-2007, 23:05
من گوشی دوستم رو که w810 هستش گرفتم تا منو فلش بریزم ولی هر کاری می کنم نمیشه
ولی همین مراحل رو رو گوش خودم انجام میدم کاملا کار میکنه و درسته

حالا کسی میدونه مشگل از چیه؟

big_khan0064
29-12-2007, 00:18
من گوشی دوستم رو که w810 هستش گرفتم تا منو فلش بریزم ولی هر کاری می کنم نمیشه
ولی همین مراحل رو رو گوش خودم انجام میدم کاملا کار میکنه و درسته

حالا کسی میدونه مشگل از چیه؟
بهتر بود از لوگت یه عکس میگرفتی میگذاشتی احتمالا مسیری که ساختی مشکل داره...یا مسیرتم درسته منتها تمی رو باهاش ست نکردی
ببین این جامع ترین اموشز درباره فلش منو منو فلشه..خوب بخونببین کجا رو اشتباه رفتی:

راستی موقع استفاده از لینک 2 تا اندرلاین به کار رفته تو اسم سایت رو بردار بعد از لینک استفاده کن

cao-cao
29-12-2007, 00:43
سلام
اقا میشه دوربینو قویتر کرد مخصوصا تو شب
اگه میشه چقدر قویتر میشه؟

shahriar_669
29-12-2007, 21:59
سلام

چرا نمیشه

big_khan0064
29-12-2007, 22:31
سلام
کم پیدایی سهراب؟
چرا نمیشه..منتها.....
منتها تاثیرش انچنانی نیست...در واقع میشه گفت از هیچی بهتره

mehrdad_zero
30-12-2007, 00:41
میشه درایور 1.81 را نصب کن توی شب فلاش روشن حالت شب روشن و نور هم زیاد کن تصویرت روشن در میاد فقط کیفیتش کمه ، ولی از هیچی بهتره.

iman-crystal
30-12-2007, 22:04
کسی قصد نداره جواب بده؟:41::19:

سلام.
من یه w810 دارم که مشخصاتش اینه
db2010
cid49
coler:brown
می خواستم ببینم میتونم به red تبدیلش کنم؟
بحث ابرو در میان اگه میشه سریع و کامل توضیح دهید.
ممنون:11:

p30time
30-12-2007, 22:48
با سلام!
چند تا سوال داشتم:
1- مسير دقيق ريختن اسكين واكمن در W810i چيه؟!؟!
2- آيا اگر اسكين بريزم به گوشي آسيب ميرسه؟ اگر آسيب برسه با فلش كردن حل مي شه؟
3- از چه Script ـــي براي پاك كردن يك پوشه از داخل گوشي ميشه استفاده كرد؟ ( براي يك فايل خاص رو مي دونم ولي مي خواستم ببينم براي فولدر هم Script ــي هست يا نه! )

با تشكر فراوان قبلي ;)

big_khan0064
30-12-2007, 23:15
سلام دوست عزیزم
میبینم که اسم ما رو از لیست دوستانت پاک کردی!!اشلله موفق باشی
اره بهت پیشنهاد میدم اسکین رو اینجوری تغییر ندی امین....از پچ gfx استفاده کن فقط

اره مشکلی نیست...اگه مشکلی هم پیش بیاد با فلش راحت حل مشه
اما من که پیشنهاد نیمدم...اگه بازم تمایل داری ادرس اسکین رو بدم
شاد باشید

big_khan0064
30-12-2007, 23:16
کسی قصد نداره جواب بده؟:41::19:
عزیز تبدیل برون به رد برای کا 750که شدنی بوده و هست...اما 810 رو اطلاع ندارم چون تا حالا نیاز نشده اما چشم میگردم اگه چیزی دیدم میگم برات

^^ HAMID ^^
31-12-2007, 01:09
سلام گنده خان ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه طوری ؟

شاد نباشید !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .......................اینهمه شاد بودید حالا یه ذره غمگین باشید چی میشه ؟

p30time
31-12-2007, 21:09
سلام دوست عزیزم
میبینم که اسم ما رو از لیست دوستانت پاک کردی!!اشلله موفق باشی
اره بهت پیشنهاد میدم اسکین رو اینجوری تغییر ندی امین....از پچ gfx استفاده کن فقط

اره مشکلی نیست...اگه مشکلی هم پیش بیاد با فلش راحت حل مشه
اما من که پیشنهاد نیمدم...اگه بازم تمایل داری ادرس اسکین رو بدم
شاد باشید

:18: :18: :18: :18: :18: :18:

سلام مصطفي خان .....
چرا اينجوري شد؟!؟!؟ چرا از مصطفي خان اومدي به بزرگ خان :31:
بلاخره خاني ديگه!!! بي خيال :10:
دمت گرم:11: با GFX ريختم :40:

big_khan0064
31-12-2007, 22:33
سلام گنده خان ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه طوری ؟

شاد نباشید !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .......................اینهمه شاد بودید حالا یه ذره غمگین باشید چی میشه ؟
گنده خودتی سه نقطه حیف اسم به این با کلاسی نیست:31:
حداقل بگو بزرگ دلم نشکنه :19:
ای بابا همین شما ها هستین که افسردگی و غم رو بین جوونها رایج کردین دیگه :27::27::5:

:18: :18: :18: :18: :18: :18:

سلام مصطفي خان .....
چرا اينجوري شد؟!؟!؟ چرا از مصطفي خان اومدي به بزرگ خان :31:
بلاخره خاني ديگه!!! بي خيال :10:
دمت گرم:11: با GFX ريختم :40:
سلام امین جان رسم روزگاره دیگه اقا:10: ...اون ستاره ها و اسم و اینها مهم نیست...مهم پنیره اقاااااا:31:
شوخی میکنم...مهم کمکه دیگه...بقیش مهم نیست..حالا چه مثلا اسم کاربری حمید...همین باشه یا به جاش بگذاره(.....)
چه فرقی میکنه...مهم اینکه همین که ان شه میاد به من گیر میده و میره:31:
اره خوب کاری کردی...فقط بازم تاکید میکنم فولدر gfx ات رو شلوغ نکن بد جوری رو سرعت تاثیر میگذاره...طبیعی هم هستش
شاد باشی:20::10:

sabasistem_co
01-01-2008, 00:05
سلام

من اومدم با برنامه setool پچ بريزم روي دستگاهم وقتي ريختم موبايل روشن مي شد و pin code هم زدم ولي روي آرم والكمن گير مي كنه چيكار كنم و از Gdfs از قبل بك آپ داشتم روش ريختم ولي دوباره همين طور شد
فقط مي تونم از منو واكمن استفاده كنم و مي تونم هم آهنگ گوش كنم ولي وارده گوشي نمي شه و روي آرم واكمن گير مي كنه .

چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

^^ HAMID ^^
01-01-2008, 11:09
سلام

من اومدم با برنامه setool پچ بريزم روي دستگاهم وقتي ريختم موبايل روشن مي شد و pin code هم زدم ولي روي آرم والكمن گير مي كنه چيكار كنم و از Gdfs از قبل بك آپ داشتم روش ريختم ولي دوباره همين طور شد
فقط مي تونم از منو واكمن استفاده كنم و مي تونم هم آهنگ گوش كنم ولي وارده گوشي نمي شه و روي آرم واكمن گير مي كنه .

پچ رو پاک کن ببین درست میشه ؟ گوشی رو درست انتخاب کردی ؟

گنده خودتی سه نقطه حیف اسم به این با کلاسی نیست
حداقل بگو بزرگ دلم نشکنه

ببخشید خان بزرگ جسارت شد:31:...واقعا ما باید از شما درس بگیریم ...این حسه کمک به همنوع شما واقعا باید سرمشقه ما باشه:31:":":":":"":": :31: .................. :31:}{}{}{}{}{}{}{}{}{} :31: _+_+_+_+_+_+_+:31:
خوب شما کدوم مدلو میپسندی ؟ ما استفاده کنیم ؟

شاد باشید:20::10::31::31::31:

big_khan0064
01-01-2008, 22:01
سلام

بعضی پچ ها خراب هستن...سعی کن از پچ های تست شده همیشه استفاده کنی..با صحبتهای حمید اگه حل نشد گوشیت رو فلش کن
اصولا هم وقتی پچی خراب کاری کنه..پاکش هم که کنی مشکل برطرف نمیشه
احتمالا یه فلش 5 دقیقه ایی لازم داره

پچ رو پاک کن ببین درست میشه ؟ گوشی رو درست انتخاب کردی ؟

ببخشید خان بزرگ جسارت شد:31:...واقعا ما باید از شما درس بگیریم ...این حسه کمک به همنوع شما واقعا باید سرمشقه ما باشه:31:":":":":"":": :31: .................. :31:}{}{}{}{}{}{}{}{}{} :31: _+_+_+_+_+_+_+:31:
خوب شما کدوم مدلو میپسندی ؟ ما استفاده کنیم ؟

شاد باشید:20::10::31::31::31:
خواهش دارم..التماس دعا!!!:20:
والله اونی زیرش خط تیرست بالاش علامت سواله...اون رو خیلی میپسندم...مزنه چنده؟:46:
کامیاب باشید:46::10:

Highbury
02-01-2008, 16:31
چند تا سوال
1-وقتی درایو صدای این گوشی رو هک کنید صدای اسپیکرش چقدر بلند میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با مقایسه بگید مثلا از کا750 بلندتر میشه ؟به 5700 میرسه
توی هندسفری چطور میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باسش خوب میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-کا800 رو وقتی بلند کنی صداش خش خش شدید داره آیا این گوشی هم همینه؟
3-قضیه ی این پچ مچ چیه؟(به یاد پت و مت افتادم:31:)توی آخرین پچ چه امکاناتی اضافه شده ؟
4-میشه کاری کرد که بشه روی تصاویر و یا فایلها و حتی پیامها پسورد گذاشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5-آیا دوربین الانش با سری قدیمی فرقی داره؟

big_khan0064
02-01-2008, 22:39
چند تا سوال
1-وقتی درایو صدای این گوشی رو هک کنید صدای اسپیکرش چقدر بلند میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با مقایسه بگید مثلا از کا750 بلندتر میشه ؟به 5700 میرسه
توی هندسفری چطور میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باسش خوب میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-کا800 رو وقتی بلند کنی صداش خش خش شدید داره آیا این گوشی هم همینه؟
3-قضیه ی این پچ مچ چیه؟(به یاد پت و مت افتادم:31:)توی آخرین پچ چه امکاناتی اضافه شده ؟
4-میشه کاری کرد که بشه روی تصاویر و یا فایلها و حتی پیامها پسورد گذاشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5-آیا دوربین الانش با سری قدیمی فرقی داره؟
1-بله خیلی بیشتر میشه از کا 750 که خیلی بیشتر
دوستم هک کرده بود...گوشیش دبلیو 550 اش رو میخورد متاسفانه هنوز نفهمیدم اکوستکی که استفاده کرده بود چی بود!!!
2-خش؟هیچ گوشی نباید خش خش بده
این گوشی که ابدا....مگه اینکه اسپیکر خراب بشه
3-متوجه سوالت نشدم...یعنی میخواهی بگم پچ چی هست؟
4-دقیقا
روی فایل منیجر..تماسها....دفترچه تلفن و مهمترین قسمت مسیج هاتون رمز گذاشته میشه...با همین پچ
5-سری الانش رو اطلاعی ندارم چه جوریاست

shahriar_669
13-01-2008, 14:20
سلام
اقایون پچ برای افزایش sms نیومده ؟:10::10::10:

big_khan0064
13-01-2008, 15:29
نه عزیزم
یا حداقل من که هنوز ندیده ام

D E V I L
13-01-2008, 17:31
منم تا حالا همچین پچی ندیدم ولی فکر نکنم ظرفیت sms با پچ زیاد بشه.

iman_s
14-01-2008, 01:43
منم تا حالا همچین پچی ندیدم ولی فکر نکنم ظرفیت sms با پچ زیاد بشه.

من یک پچ دیده واسه K750 بودم که میشد sms رو به مموری منتقل کرد ولی چیزی سر در نیووردم.به درد منم نمیخورد.شاید واسه W810 هم باشه.

D E V I L
14-01-2008, 11:23
من یک پچ دیده واسه K750 بودم که میشد sms رو به مموری منتقل کرد ولی چیزی سر در نیووردم.به درد منم نمیخورد.شاید واسه W810 هم باشه.

برای k750 که به پچ نیاز نیست همون ویرایش فایل متنی خیلی خوب جواب میده.ولی شاید نمونه پچ بالا برای w810 باشه.منم زیاد سر درنیاوردم!

iman_s
15-01-2008, 03:59
برای k750 که به پچ نیاز نیست همون ویرایش فایل متنی خیلی خوب جواب میده.ولی شاید نمونه پچ بالا برای w810 باشه.منم زیاد سر درنیاوردم!
درسته.واسه k750 نیازی به پچ نیست.
ولی در مورد W810 کسی که برنامه Setool Script Maker رو ساخته بود میگفت پچ هست و میشه ظرفیت sms رو افزایش داد و گفته بود تو نسخه های بعدی برنامه اش این پچ رو میزاره ولی هنوز برنامه اش آپدیت نشده.

akhoond
15-01-2008, 16:00
سلام دوستان
از w810 دارانی که گوشی شون رو هک کردن ، می خوام که setup بازیهای گوشی شون رو بارم بذارن ، ممنونم .
یا حق .
منتظرم . . .

big_khan0064
15-01-2008, 16:11
منظورت اینه بازی های اورجینال گوشی رو میخواهی؟

akhoond
15-01-2008, 16:55
منظورت اینه بازی های اورجینال گوشی رو میخواهی؟

آره ، خواسته غیر شرعی که نکردم ، این جوری تعجب کردی :31: ( شوخی کردم :10:)
چطور مگه ؟ چیز عجیبی خواستم ؟ یا چیزی هست که من نمی دونم ؟
یا حق :11:

shahriar_669
15-01-2008, 23:41
ولی اگه پیدا بشه(پچ) گوشی دیگه میشه n95:31::31::21::21:

akhoond
21-01-2008, 11:08
سلام دوستان
از w810 دارانی که گوشی شون رو هک کردن ، می خوام که setup بازیهای گوشی شون رو بارم بذارن ، ممنونم .
یا حق .
منتظرم . . .

آقا کسی نبود ؟ هنوز منتظرم ها . . . :19:

TiT
21-01-2008, 14:16
سلام
خب من امروز یه غلطی کردم گوشیم رو هک کردم به قول خودم اما دیگه روشن نشد
موندم معطل که چی کار کنم
کسی هست که راهنماییم کنه
مشکل این بود که موقع هک کردن و اضافه کردن پچ vkp من نوع گوشی رو انتخاب نکردم و این اشتباه من بود

mymail
21-01-2008, 20:22
سلام
خب من امروز یه غلطی کردم گوشیم رو هک کردم به قول خودم اما دیگه روشن نشد
موندم معطل که چی کار کنم
کسی هست که راهنماییم کنه
مشکل این بود که موقع هک کردن و اضافه کردن پچ vkp من نوع گوشی رو انتخاب نکردم و این اشتباه من بود
خوب این مشکل اوایل برای منم اتفاق افتاد و من دادم بیرون درستش کردنو 7 تومان هم خورد پس گردنم. اما شما ، چون نام گوشی رو درست انتخاب نکردید آدرس های مین رو بهم ریختید و حتی اگه پچ رو پاک هم کنید دیگه روشن نمی شه . توی کلوپ فریمور بگردید و مین(main) گوشیتون رو پیدا کنید و فلش کنید . همون مین کفایت می کنه. فقط باید نوع فریمور گوشیتونو بدونی تا فایل main مطابق با FS روی گوشیتون فلش کنید . اگه سوالی در این موارد بود pdf آموزشی رو بخونید.

TiT
21-01-2008, 22:53
خوب این مشکل اوایل برای منم اتفاق افتاد و من دادم بیرون درستش کردنو 7 تومان هم خورد پس گردنم. اما شما ، چون نام گوشی رو درست انتخاب نکردید آدرس های مین رو بهم ریختید و حتی اگه پچ رو پاک هم کنید دیگه روشن نمی شه . توی کلوپ فریمور بگردید و مین(main) گوشیتون رو پیدا کنید و فلش کنید . همون مین کفایت می کنه. فقط باید نوع فریمور گوشیتونو بدونی تا فایل main مطابق با FS روی گوشیتون فلش کنید . اگه سوالی در این موارد بود pdf آموزشی رو بخونید.

آقا ممنون از راهنماییت
آموزش ریختن پچ رو دارم عزیز فقط نمی دونم فایل ها با پسوند بین رو از کجا گیر بیارم

big_khan0064
22-01-2008, 00:09
جناب تیت عزیز
به پسوند چه کار داری....مین برای گوشیت دان کن..اون رو فلش کن رو گوشیت...تموم میشه و گوشیت بالا میاد
اموزش فلش کردن هم با ستول تو انواع تاپیک های اینجا میتونی پیدا کنی

TiT
22-01-2008, 07:54
جناب تیت عزیز
به پسوند چه کار داری....مین برای گوشیت دان کن..اون رو فلش کن رو گوشیت...تموم میشه و گوشیت بالا میاد
اموزش فلش کردن هم با ستول تو انواع تاپیک های اینجا میتونی پیدا کنی

آقا اگه میشه لینکش رو بده
ماشالله p30 اینقدر بزرگه که آدم توش گم میشه
من فقط فایل فلش کردن رو می خوام همین هیچ جا هم پیدا نکردم

akhoond
22-01-2008, 09:20
مام که اینجا کرفس ایم دیگه .
یکی این نیست این بازیها رو بده ؟
نمی خواین بدین ، بگین نمی یدم . . .

big_khan0064
22-01-2008, 15:43
عرضم به حضورت اگه فایل مین میخواهی...این سایت خودش هم فکر نکنم داشته باشه مگه توش لینکی از سایتهای دیگه پیدا کنی
با این اوصاف این ادرسی که میدم از یه سایت دیگه میتونی مین دبلیو 810 ات رو دانلود کنی

بین حروف اسم سایت 2 تا اندرلاین داره که موقع استفاده برشون دار..سایت"من و تو"........
اموزش هم میخواهی؟
اینم اموزشش:

دوست عزیز اگه خطابتون به منه که من فعلا گوشیم داغونه و در دست احداثه!!:13:

big_khan0064
22-01-2008, 15:52
عرضم به حضورت اگه فایل مین میخواهی...این سایت خودش هم فکر نکنم داشته باشه مگه توش لینکی از سایتهای دیگه پیدا کنی
با این اوصاف این ادرسی که میدم از یه سایت دیگه میتونی مین دبلیو 810 ات رو دانلود کنی

بین حروف اسم سایت 2 تا اندرلاین داره که موقع استفاده برشون دار..سایت"من و تو"........
اموزش هم میخواهی؟
اینم اموزشش:

TiT
22-01-2008, 18:38

اموزش هم میخواهی؟
اینم اموزشش:

big_khan0064 جان یه دونه ای
کارت درست:27:
اگه دگمه تشکر داشت دریغ نمی کردم رفیق
حیف که نداره :13:
به دردم خورد:5:
ممنون :11:

akhoond
22-01-2008, 22:34

نه دوست عزیز ، من جسارت نکردم :11: شما که عذرت موجهه ، اون هایی که دارند چی ؟ :19:

bax_021
25-01-2008, 09:38
سلام
من 810 دارم
روش opera و mova messenger نصب كردم
ولي تو جفتشون فارسي رو خيلي بد مياره
يعني تو سايت هاي فارسي كه مي رم يا اين كه تو ياهو كسي فارسي برام تايپ كنه اولند كه حروف به هم نمي‌چسبه و ترتيب حروف به جاي از راست به چپ از چپ به راسته
ولي وقتي با براوزر خود گوشي مي‌رم درسته
براوزر خود گوشي هم كه مذخرفه
گوشيم زبون فارسي هم داره
كسي مي دونه چرا ؟

mymail
25-01-2008, 10:49
سلام
من 810 دارم
روش opera و mova messenger نصب كردم
ولي تو جفتشون فارسي رو خيلي بد مياره
يعني تو سايت هاي فارسي كه مي رم يا اين كه تو ياهو كسي فارسي برام تايپ كنه اولند كه حروف به هم نمي‌چسبه و ترتيب حروف به جاي از راست به چپ از چپ به راسته
ولي وقتي با براوزر خود گوشي مي‌رم درسته
براوزر خود گوشي هم كه مذخرفه
گوشيم زبون فارسي هم داره
كسي مي دونه چرا ؟
خوب شاید بخاطر اینه که این نرم افزار ها زبان فارسی رو پوشش نمی دن

bax_021
25-01-2008, 17:19
خوب شاید بخاطر اینه که این نرم افزار ها زبان فارسی رو پوشش نمی دن
نه
رو يه گوشيه ديگه امتحان كردم خوب بود
اونم يه نوكياي قديمي
كسي نمي‌دونه چرا ؟
سوالم دو پست پايين تره

adamhesaby
25-01-2008, 23:16
نه
رو يه گوشيه ديگه امتحان كردم خوب بود
اونم يه نوكياي قديمي
كسي نمي‌دونه چرا ؟
سوالم دو پست پايين تره
توw810 نمیتونی با اپرا فارسی بخونی
فارسی رو بد نشون میده
من عمری دنبالش گشتم
حتی توی فارم های خود اپرا هم یکی از دوستان مطرح کرده بود گفته بودن خود گوشی ساپورت نمیکنه
گشتم نبود نگرد نیست

bax_021
26-01-2008, 17:20
توw810 نمیتونی با اپرا فارسی بخونی
فارسی رو بد نشون میده
من عمری دنبالش گشتم
حتی توی فارم های خود اپرا هم یکی از دوستان مطرح کرده بود گفته بودن خود گوشی ساپورت نمیکنه
گشتم نبود نگرد نیست
غير از اپرا براوزر ديگه‌اي نيست واسه 810 ؟

ali_p_iut
28-01-2008, 12:40
سلام
مدتیه گوشیم یه ایراد ÷یدا کرده . اگه کسی میدونه چشه لطفا کمک کنه .
وقتی از کسی یا از اینترنت اهنگ میگیرم اهنگ رو کامل دریافت میکنه ولی موقع اجرا یه دفعه قطع میشه
و این خطا روی صفحه ظاهر میشه ( play back failed )

m_r_golab
28-01-2008, 15:50
سلام
مدتیه گوشیم یه ایراد پیدا کرده . اگه کسی میدونه چشه لطفا کمک کنه .
وقتی از کسی یا از اینترنت اهنگ میگیرم اهنگ رو کامل دریافت میکنه ولی موقع اجرا یه دفعه قطع میشه
و این خطا روی صفحه ظاهر میشه ( play back failed )

سلام دوست خوب
اشكال از مموري كارت هست يا جاش يعني اون قسمتي كه مموري رو توش قرار ميدي.يعني فايل رو نميتونه پيدا كنه يا يك دفعخ از دسترس خارج ميشه
گوشي رو خاموش كن
مموري رو در بيار و با استفاده از اسپري كيت تميز كن خشك ، اسپري كن هم جاي مموري هم پايه هاي مموري رو البته زياد نزن در حد شستشو
اگه درست شد كه معمولا ميشه هيچي
اگه نه كه بايد مموريت فرمت بشه چونكه اطلاعات زياد جا به جا ميشه ممكن باعث شده باشه و جهت بازسازي سكتورهاي مموري هست ( ميتوني فايلهاي مورد نظر رو كامپيوتر منتقل كني و بعد از فرمت برگردوني)

khore mobile
28-01-2008, 16:24
سلام دوستان.
من یه مشکلی با رم گوشیم پیدا کردم که امیدوارم شما بتونین کمک کنین.
رم من همون رم فابریک گوشی 512مگ هستش که الان 188 مگ فضای خالی داره.تا وقتی که رم رو گوشی نصبه به راحتی و بدون هیچ مشکلی میتونم از تمام قسمتهاش استفاده کنم:عکس،تم،موزیک،برنامه و...

اما وقتی رم رو با استفاده از رم ریدر به پی سی وصل میکنم مشکل داره.پی سی رم رو میشناسه و اعلام هم میکنه که 188 مگ فضای خالی داره اما وقتی درایو مربوط به رم رو باز میکنم هیچی نیست !!!!سفید سفید!!
نه عکسی ،نه تمی ، نه موزیک، نه فولدری.

به نظرتون اشکال از کجاست؟
فقط تورو خدا نگین که باید رم رو فرمت کنم!!!:37::41: