مشاهده نسخه کامل
: كلوپ w810i
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
Tornado2800
10-05-2007, 14:33
دوستان اگه میشه تاپیک رو به حاشیه نکشونید تا الا من که صفحه ی 271 دارم میخوونم اکثرا به هم پریدید یا به دوست عزیز mostafa_khan که داره کمک و راهنمایی می کنه پریدید !
لطفا آرومتر دنبال کنید که باعث دلسردی کسی نشه و مدیران مجبور نشند قفل کنند
===========
و حالا نوبت سوالم !
w810 بگیرم یا نه ؟
Tornado2800
10-05-2007, 14:51
دوستان یعنی صدای w810 از k750 هم پایینتره ؟
سیاوش قمیشی
10-05-2007, 16:40
با سلام ئآقا مصطفی رفتم بازار پیش همنیکه عموم معرفی کرد گفت دیشب میگفتی میذاشتم برات کنار الان تموم کردم می گفت همه چیش اصل بود و جنج شده هم نبود با گارانتی سیتاتل میداد گفت دیگه پیدا نمی شه مگر دست دوم بگیری گفت الا ن w700 دارم اصل ومالزی هم هست چنچ هم نیست 270000و من خوشم نیومد وهمون n70رو گرفتن 270000 والن هم گذاشتم شاژ بشه دیگه چاره نداشتم نظرت چیه با تشکر
mostafa_khan
10-05-2007, 16:55
به عزیز نشنیدی تا به حال . اگه یه گوشی رو که ورژن فریمورش r4db005 هست رو از نظر شفافیت lcd یا گوشی
خودت مقایسه کنی خودت می فهمی که قضیه از چه قراره . :10: .
البته همه r4db005 ها این طوری نیستن . :20: .
با تمام احترام..منقبول ندارم...یه سوال فربمور چه ربطی به سخت افزاری مثل ال سی دی مس تونه داشته باشه؟من که فکر می کنم این نظر یه تلقین هست و لاغیر
550 و 810 كه اينجوري هستن چون خودم چك كردم اما 800 رو نميدونم
بله دقیقا
فکر کردی با این شرط گذاشتن، طرف چه جوابی میده؟
من گفتم این سریال اصلیه، اگه احتمالاً از رجیستر خارج بشه، تا 24 ساعت میام پس میدم. گفت از در مغازه که بری بیرون، دیگه به ما ربطی نداره!!!!
گفتم پس به کی ربط داره؟ گفت به خودت!!!!!!
نه دوست عزیز..متوجه نشدی شهاب جان...شرط اینه که میگی خودتون واسم همین الان اپدیتش کنید...اگه کرد که فه بها..اگه زیر بارش نرفت حتما یه ریگی به کفش داره دیگه..که علاقه ایی به این کار نداره:46:
mostafa_khan
10-05-2007, 17:06
دوستان اگه میشه تاپیک رو به حاشیه نکشونید تا الا من که صفحه ی 271 دارم میخوونم اکثرا به هم پریدید یا به دوست عزیز mostafa_khan که داره کمک و راهنمایی می کنه پریدید !
و حالا نوبت سوالم !
w810 بگیرم یا نه ؟
چرا نگیری برو بگیر حالش رو ببر..البته بگو انتظاراتت از گوشی چیه تا بیشتر بتونیم کمکت کنیم
میبینی ترنادو؟همه منو اذیت می کنن:41: من گناه ندارم؟:31:
دوستان یعنی صدای w810 از k750 هم پایینتره ؟
اره ولوم صداش کمتره...اونم راه حل داره...اگه صفحات قبل و دنبال کرده باشی به کرات راه حل هاش گفته شده
اگه هم نخوندی...واسه اینکه دوباره نپرسی تاپیک هاشو میگم:
1-راه حل نرم افزاری...تاثیر کم.....مجانی.....تاپیک افزایش صدا و دوست خوبم حمید
2-سخت افزاری....فوق العاده عالی.....با خرج 10-15 تومن....تاپیک مرجع نکات...تو فهرست هر مطلبی که درباره ی صدا و کپسول صدا لنک گذاری شده رو بخون
بازم سوالی موند در خدمتیم
با سلام ئآقا مصطفی رفتم بازار پیش همنیکه عموم معرفی کرد گفت دیشب میگفتی میذاشتم برات کنار الان تموم کردم می گفت همه چیش اصل بود و جنج شده هم نبود با گارانتی سیتاتل میداد گفت دیگه پیدا نمی شه مگر دست دوم بگیری گفت الا ن w700 دارم اصل ومالزی هم هست چنچ هم نیست 270000و من خوشم نیومد وهمون n70رو گرفتن 270000 والن هم گذاشتم شاژ بشه دیگه چاره نداشتم نظرت چیه با تشکر
یعنی ان 70 گرفتی؟
خوب چی بگم...گوشیه خوبیه...اشالله مبارکت باشه....سری ان که بد نمی شه...ان 70 هم یه گوشیه خیلی خوبه از برند نوکیا....موفق باشی دوست عزیز
carnation
10-05-2007, 17:12
سلام دوستان . کمک!!!
هدست 810 به صورت جدا هستش؟ (هد ست تک) اصل و تقلبی داره؟ کیفیتش ؟
Tornado2800
10-05-2007, 17:22
مرسی از محسن خان یک سوال داشتم !
رنگ دکمه هایی که در وسط هستش ! برای بالا پایین چپو راست ! نمیره ؟
سلام دوستان لطفا مرا راهنمایی کنید چطوری فلش گوشیم رو روشن کنم
بله هدست 810 من هم به صورت جدا هستش
^^ HAMID ^^
11-05-2007, 05:35
از دوستان کسی میدونه که مسیر درایور lcd این w810 کجاست ؟؟؟ من چون گوشیم سریال چنجه نمیتونم با far
بهش نفوذ کنم . اگه کسی بلده بگه من با xs++ می خوام درایور lcd رو عوض کنم .
اینجا ifs\settings\display اسم فیلش هم باید باشه dispdriver0.dat......اگه خواستی بگو برات آپ کنم ...2 کیلوبایته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که نمی دونم...فقط می شه بگی واسه چی می خواهی؟:18: اصلا ال سی دی مگه درایور داره؟درایور دوربین یا مثلا صدا دیده بودیم این یکی رو نه:18:
بله عزیزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ال سیدی درایور داره ...پخش ویدئو درایور داره و.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Character
11-05-2007, 11:27
بله. وقتی به کامپیوتر وصل می کنی، از روی گوشی گزینه File Transfer رو بزنی، همین حالت رو پیدا می کنه. منتها گوشی رو خاموش می کنه!!!
w810 وقتي به كامپيوتر وصل مي شه گزينه data transfer نشون ميده اما w800 هيچ كاري نمي كنه و فقط شروع به شارژ شدن مي كنه آيا راه حلي داره؟
Mahdi_Moosavi
11-05-2007, 12:52
اینجا ifs\settings\display اسم فیلش هم باید باشه dispdriver0.dat......اگه خواستی بگو برات آپ کنم ...2 کیلوبایته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله عزیزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ال سیدی درایور داره ...پخش ویدئو درایور داره و.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای ول^^ HAMID ^^ جون خیلی کارت درسته . من خودم یه دونه دارم ببین اینه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم خودت امتحان کردی چه طوره . :20: .
اگه از اونی گذاشتم بهتر داری برام بزار . چاکریم اساسی . می خوام بترکونه . :27: .
می گم اگه امثال شما تو این فروم نبودن بعضی ها !!!!!........... فکر می کردن کلوپ w810 ارث باباشونه . :21:
Doyenfery
11-05-2007, 13:52
سلام دوستان . کمک!!!
هدست 810 به صورت جدا هستش؟ (هد ست تک) اصل و تقلبی داره؟ کیفیتش ؟
منظورتون از جدا یعنی اینکه تو پک 810 نباشه ؟!!
نه اینطور نیست - تو پک 810 هندز فری هم هستش.
کیفیت اصلش عالیه
اگر ممکنه تم w850 برای w810 اینجا بگذارید اگر همچین چیزی ندارید همون تم اصل w850 را بگذارید با تشکر
doyenfox
11-05-2007, 17:24
اگر ممکنه تم w850 برای w810 اینجا بگذارید اگر همچین چیزی ندارید همون تم اصل w850 را بگذارید با تشکر
تاپيك واسه ي تم جداگانه داريم......به نظر خودت اينجا به ريخت و قيافش ميخوره تاپيك درخواست تم ياشه؟:2:
reza13642125
11-05-2007, 21:38
با سلام جمعه گوشیم تو لیوان آب جوش افتاد البته قاب کریستالم داشت الانم مشکلی نداره چکارکنم چیزیش شده یا نه
carnation
11-05-2007, 22:52
منظورتون از جدا یعنی اینکه تو پک 810 نباشه ؟!!
نه اینطور نیست - تو پک 810 هندز فری هم هستش.
کیفیت اصلش عالیه
منظورم اینه که غیر از تو خود پک اصلی جدا هم می فروشن؟:41: یعنی گم بشه یا خراب بشه باید چیکار کرد
؟ کیفیت؟
doyenfox
11-05-2007, 23:21
منظورم اینه که غیر از تو خود پک اصلی جدا هم می فروشن؟:41: یعنی گم بشه یا خراب بشه باید چیکار کرد
؟ کیفیت؟
حتما ميفروشن---قيمتهاي مختلفي هم داره و اكثرا هم ميگن مال ما اصل هستش!
اما به نظر من يه زنگ به سيتا دل بزن بپرس ببين دفتر فروش اونا چي ميگن بت.
اقا نمیشه یه جور اینw 810 و سیخ کرد حافظهsms اِش زیاد شه!؟هی زرت و زرت مال من میگه فوله پاک کن پاک کن!!:2:
:19: :5: :5: :5:
Doyenfery
12-05-2007, 03:51
اقا نمیشه یه جور اینw 810 و سیخ کرد حافظهsms اِش زیاد شه!؟هی زرت و زرت مال من میگه فوله پاک کن پاک کن!!
میشه . ظرفیت Sms با حک کردن گوشی به حدود 11000 Sms میرسه ...تاپیک داریم در این زمینه (تو کلوپ اریکسون)
ولی در کل کار خطر ناکیه.
mania2000
12-05-2007, 10:45
باسلام من فيلمي رابا w810 كه گرفته بودم وقتي كه منتقل كردم به كامپيوتر كيفيت آن خيلي پايين بود. مخصوصا وقتي كه صفحه راباز كردم تا تصوير بزرگتر شود . آيا كيفيت فيلم برداري اش بد است يانه ؟
reza13642125
12-05-2007, 11:21
کیفیتش متاسفانه همینه
reza13642125
12-05-2007, 11:25
با سلام جمعه گوشیم تو لیوان آب جوش افتاد البته قاب کریستالم داشت الانم مشکلی نداره چکارکنم چیزیش شده یا نه
بابا یکیم جواب مارو بده گوشیم از دست رفت please
doyenfox
12-05-2007, 15:51
نقل قول:
نوشته شده توسط reza13642125 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بابا یکیم جواب مارو بده گوشیم از دست رفت please
اخه چي بگيم...منم گوشيم از دستم افتاد توي اب توي اسفند ماه....بعد سريع خاموشش كردم ...3 يا 4 ساعت گذاشتم روي بخاري (شعلش كم كم بود) ---الانم سالمه سلام هستش.
حالا شما بايد خودت با گوشيت ور بري ببيني چش شده.
لطفا یکی جزاب ما رو بده
nakhordemast
12-05-2007, 17:31
با تمام احترام..منقبول ندارم...یه سوال فربمور چه ربطی به سخت افزاری مثل ال سی دی مس تونه داشته باشه؟من که فکر می کنم این نظر یه تلقین هست و لاغیر
:
شرمنده ها مصطفي عزيز همون ربطي رو داره كه به يه سخت افزاري مثل دوربين و كپسولي صدا و ... دراه.
doyenfox
12-05-2007, 18:25
لطفا یکی جزاب ما رو بده
دكمه نقره اي سمت راست رو بزن بعد از زبانه ي my shortcutsگزينه ي light.
يا برو روي حالت عكاسي و دكمه ي ستاره رو بزن.
masoud_ac
12-05-2007, 19:14
دوستان من گشتم اما تاپیک افزایش صدای W810i آقا حمید رو ندیدم.
شما کمکم کنید.
جدید ترین درایور صدا برای W810i چیه؟
سلام.
شايد سوال تكراري باشه ولي ....
مي خواستم بپرسم فايل ها و نرم افزارهاي لازم براي آپگرد گوشي رو از كجا بايد گير بيارم؟ ( گوشي من رجيستر اصلي نيست يعني كدش با روي جعبش نمي خونه!)
ضمنا آيا آپگرد او باعث ايجاد يك سري مشكلات ( از نظر ريجيستر ) نمي شه؟
با تشكر از دوستان عزيز
Mahdi_Moosavi
12-05-2007, 20:42
دوستان من گشتم اما تاپیک افزایش صدای W810i آقا حمید رو ندیدم.
شما کمکم کنید.
جدید ترین درایور صدا برای W810i چیه؟
بیا رفیق : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پست 430 گذاشتم . خودم امتحانش کردم . معرکس. :8: :8:
^^ HAMID ^^
13-05-2007, 07:02
سلام.
شايد سوال تكراري باشه ولي ....
مي خواستم بپرسم فايل ها و نرم افزارهاي لازم براي آپگرد گوشي رو از كجا بايد گير بيارم؟ ( گوشي من رجيستر اصلي نيست يعني كدش با روي جعبش نمي خونه!)
ضمنا آيا آپگرد او باعث ايجاد يك سري مشكلات ( از نظر ريجيستر ) نمي شه؟
با تشكر از دوستان عزيز
قید آپگریدو بزن...چون رجیسترش نابوووووووود میشه....حالا اگه لازم باشه ببر بیرون آخرین فریمور رو با باکس برات فلش کنن..(اگه گوشی مشکلی نداره این کارو نکن چون زیاد فرق نمیکنه..)
^^ HAMID ^^
13-05-2007, 07:06
ای ول^^ HAMID ^^ جون خیلی کارت درسته . من خودم یه دونه دارم ببین اینه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم خودت امتحان کردی چه طوره . :20: .
اگه از اونی گذاشتم بهتر داری برام بزار . چاکریم اساسی . می خوام بترکونه . :27: .
. :21:
این دایوری که گذاشتی رو نتونستم بگیرم...عجب آپلودر مزخرفیه!!! اینی که من میزارم اورجینال فریمور جدیدست...یعنی این R4ED001 ....تست نکردم کدوم بهتره....DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dark fear
13-05-2007, 10:40
دوستان پروفشنال راهنمایی کنن چجوری میشه از remote control گوشی استفاده کرد
alireza999
13-05-2007, 12:44
باید کامپیوترت بلوتوث داشته باشه
چیزه جالبه ای است
لطفا یک لینک از بخش درخواست تم بگذارید
nakhordemast
13-05-2007, 13:23
قید آپگریدو بزن...چون رجیسترش نابوووووووود میشه....حالا اگه لازم باشه ببر بیرون آخرین فریمور رو با باکس برات فلش کنن..(اگه گوشی مشکلی نداره این کارو نکن چون زیاد فرق نمیکنه..)
چرا ببره بيرون تا با باكس براش فلش كنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نميشه تو خونه با فار يا هر چيز ديگه فلش كرد بعد بديم بيرون با باكس شماره سريال رو چنج كنن؟ ؟
doyenfox
13-05-2007, 13:28
لطفا یک لینک از بخش درخواست تم بگذارید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nakhordemast
13-05-2007, 19:28
» IMSI number
» SIM number
» ISPC number
اين شماره ها چيه؟
سلام دوستان من دنبال یه برنامه می گشتم که بشه با اون روی موبایل و قسمت ها ی مختلف مثل اس ام اس ها قفل گذاشت ....یکی از دوستان گفتن که اینجا می تونم پیدا کنم...حالا میشه کمکم کنید....راستی گوشی من w300 است......ممنون
doyenfox
13-05-2007, 22:29
سلام دوستان من دنبال یه برنامه می گشتم که بشه با اون روی موبایل و قسمت ها ی مختلف مثل اس ام اس ها قفل گذاشت ....یکی از دوستان گفتن که اینجا می تونم پیدا کنم...حالا میشه کمکم کنید....راستی گوشی من w300 است......ممنون
تا الان فقط برنامه واسه قفل گذاشتن روي فايل اومده و نه چيز ديگري كه اون رو هم ميتوني توي تاپيك جاوا پيدا كني :
سلام
من W810 رو بدون گارانتی خریدم!
می خوام بدونم میشه روش "منشی" و "تاریخ شمسی" نصب کرد؟ نمایندگی اینکارو میکنه؟
آخه گوشی سامسونگمو (جاوا) بردم نماینگی سامسونگ (پارس قائم) برام تاریخ شمسی و منشی رو اضافه کرد!
راستی آپدیت کردن firmware گوشی غیر ازخطر از بین رفتن رجیستر , ضرر دیگه ای هم میتونه داشته باشه؟
تو firmware های جدید منشی و تاریخ شمسی نیست؟
amrdesign
15-05-2007, 13:14
سلام دوستان.مي خواستم بپرسم كسي مي دونه چه طور ميشه تعداد sms هاي گوشي رو افزايش داد.چون من مسج هام رو بايد زود به زود پاك كنم و دلم نمي خواد مسج هايي كه جمع مي كنم رو از دست بدم.دوستان اگه كسي راه حلي داره لطفا بهم بگهوواقعا ممنون ميشم.:20: :10:
alirezabehzadi
16-05-2007, 00:11
سلام خدمت دوستان
امروز 810 خریدم البته چنج شده.
این داستان چنج سریال در اپراتور دولتی مطرحه یا در تالیا وایرانسل هم وجود داره؟
چون سیمکارت من ایرانسله.
ممنون.
seyed1370
16-05-2007, 00:47
با سلام میخاستم بدونم کسی تم orbit و بقیه ی تم های خود گوشی و داره ؟
adamhesaby
16-05-2007, 02:16
سلام دوستان.مي خواستم بپرسم كسي مي دونه چه طور ميشه تعداد sms هاي گوشي رو افزايش داد.چون من مسج هام رو بايد زود به زود پاك كنم و دلم نمي خواد مسج هايي كه جمع مي كنم رو از دست بدم.دوستان اگه كسي راه حلي داره لطفا بهم بگهوواقعا ممنون ميشم.:20: :10:
گشتم نبود نگرد نیست
روی k750 میشه ولی رو w810 فعلا هیچ راهی کشف نشده
mostafa_khan
16-05-2007, 08:49
با سلام میخاستم بدونم کسی تم orbit و بقیه ی تم های خود گوشی و داره ؟
توی 10-15 صفحه ی اول تا÷یک یادمه ایمان لینک اوربیت رو داده بود اگه هنوز خراب نشده باشه...یه سری بزن
سلام خدمت دوستان
امروز 810 خریدم البته چنج شده.
این داستان چنج سریال در اپراتور دولتی مطرحه یا در تالیا وایرانسل هم وجود داره؟
چون سیمکارت من ایرانسله.
ممنون.
تا جایی که خاطرم هست ایرانسل چنج و غیر چنج نداره...
سلام
من W810 رو بدون گارانتی خریدم!
می خوام بدونم میشه روش "منشی" و "تاریخ شمسی" نصب کرد؟ نمایندگی اینکارو میکنه؟
آخه گوشی سامسونگمو (جاوا) بردم نماینگی سامسونگ (پارس قائم) برام تاریخ شمسی و منشی رو اضافه کرد!
راستی آپدیت کردن firmware گوشی غیر ازخطر از بین رفتن رجیستر , ضرر دیگه ای هم میتونه داشته باشه؟
تو firmware های جدید منشی و تاریخ شمسی نیست؟
منشی رو اونجوری که مهدی می گفت باید بری دفتر امور مشترکین واست فعال کنن...تقویم شمسی هم من که تا حالا ندیدم:19:
dark fear
16-05-2007, 11:03
یه راه حل واسه اونایی که از محدودیت sms مینالن
sms های خودتون رو توی یه note پیست کنید و هر وقت خواستید از همون جا ارسال کنید اگه خواستید
بیشتر توضیح میدم
dark fear
16-05-2007, 11:17
sms های خودتون رو توی یه note پیست کنید و هر وقت خواستید از همون جا ارسال کنید اگه خواستید
بیشتر توضیح میدم
dark fear
16-05-2007, 11:22
توی 10-15 صفحه ی اول تا÷یک یادمه ایمان لینک اوربیت رو داده بود اگه هنوز خراب نشده باشه...یه سری بزن
تا جایی که خاطرم هست ایرانسل چنج و غیر چنج نداره...
منشی رو اونجوری که مهدی می گفت باید بری دفتر امور مشترکین واست فعال کنن...تقویم شمسی هم من که تا حالا ندیدم:19:
تقویم من دیدم تازه مناسبت ها رو هم زیرش مینوسه
td_user01
16-05-2007, 19:40
گوشی هایی که صفحه کلیدشون حروف فارسی داره تقلبی هستند؟
khore mobile
16-05-2007, 19:56
با سلام
دوستان عزیز لطفا آخرین فریمور گوشی 810 رو معرفی کنید.
متشکر
عزت مزید
td_user01
16-05-2007, 19:59
لنز گوشی من کثیف شده ، به نظر دوستان پاکش کنم یا نه؟ آخه من قبلا تو این تاپیک خونده بودم که نباید اصلا لنز گوشی رو پاک کرد چون از کیفیت عکسا میاد پایین ؟ آیا این مطلب درسته یا نه؟ و اگه درسته آیا راهی وجود داره که بشه لنز دوربین رو تمیز کرد؟ ممنون میشم به این سوالم جواب بدین .
chen_soigim01
16-05-2007, 20:25
می خواستم بدونم که می شه قاب w810 رو عوض کرد؟ چون قاب گوشی من شکسته در ضمن قیمت قاب اصلیش حدودا چنده تا سرم کلاه نره؟ چه جوری میشه قاب اصلی رو از تقلبیش تشخیص داد؟و آخرین سوالمم اینه که عوض کردن قاب ضرری به گوشی می زنه یا نمی زنه؟ ممنون می شم اگه جواب سوالامو بدین
منشی رو اونجوری که مهدی می گفت باید بری دفتر امور مشترکین واست فعال کنن
منشی رو فعال کنن؟ منظورت چیه؟ مگه الان منشی توشه ولی فعال نیست؟ من میخواهم منشی روی گوشی نصب بشه! فکر کنم بشه!
آخه گوشی سامسونگ (جاوا) رو که از نمایندگی خریدم , با اینکه گوشی جاواست ولی خود نمایندگی بهش منشی و تاریخ شمسی رو اضافه میکنه!
راستی هنگام مکالمه صدای فرد مقابل خیلی به نسبت گوشیهای قبلیم کمه! ماله شما هم همینطوریه؟ با آپدیت حل میشه؟
تازه رو حالت اسپیکر که میزارم میشه مثل حالت عادی گوشیهای دیگه!
ShahabSAMSUNG
16-05-2007, 21:21
لنز گوشی من کثیف شده ، به نظر دوستان پاکش کنم یا نه؟ آخه من قبلا تو این تاپیک خونده بودم که نباید اصلا لنز گوشی رو پاک کرد چون از کیفیت عکسا میاد پایین ؟ آیا این مطلب درسته یا نه؟ و اگه درسته آیا راهی وجود داره که بشه لنز دوربین رو تمیز کرد؟ ممنون میشم به این سوالم جواب بدین .
منم لنز گوشیمو پاک کردم. کلاً یه خط و خطوطی روش افتاده بد جووووووووور
چی کار میشه کرد؟
راستی هنگام مکالمه صدای فرد مقابل خیلی به نسبت گوشیهای قبلیم کمه! ماله شما هم همینطوریه؟ با آپدیت حل میشه؟
دقیقاً منم همین مشکل رو دارم.
دی820 صدای مکالمه اش چند برابر بلندتر و واضح تر از دبلیو810 بود.
منم همین کار رو می کنم :31: میزارم رو اسپیکر تا بشه خوب شنید.
همدردیم :10:
adamhesaby
16-05-2007, 21:41
منشی رو فعال کنن؟ منظورت چیه؟ مگه الان منشی توشه ولی فعال نیست؟ من میخواهم منشی روی گوشی نصب بشه! فکر کنم بشه!
آخه گوشی سامسونگ (جاوا) رو که از نمایندگی خریدم , با اینکه گوشی جاواست ولی خود نمایندگی بهش منشی و تاریخ شمسی رو اضافه میکنه!
منشی رو فعال نمیکنن voice mail رو فعال میکنن . یه چیزی مثل منشیه ولی روی گوشی ذخیره نمیشه
روی سرور های مخابرات ذخیره میشه
هنگام مکالمه هم دکمه ی + کنار گوشیو چندبار بزن بهتر میشه
adamhesaby
16-05-2007, 21:44
با سلام
دوستان عزیز لطفا آخرین فریمور گوشی 810 رو معرفی کنید.
متشکر
عزت مزید
تا اونجایی که من میدونم r4ea031
adamhesaby
16-05-2007, 21:46
از دوربین فروشی های معتبر بپرس لنز دوربینمو با چی تمیز کنم
فکر میکنم یه پارچه ی مخصوص با یه محلول مخصوص داشته باشه
adamhesaby
16-05-2007, 21:47
نه فقط به سفارش کشورهای عربی ساخته شدن
adamhesaby
16-05-2007, 21:49
تقویم شمسی هم من که تا حالا ندیدم:19:
تقویم شمسی هست توی تاپیک درخواست نرم افزار دنبالش بگردی پیداش میکنی تازه مناسبت ها رو هم داره!
سلام به همگی می خواستم بدونم برنامه ای برایw810 هست که بااون بشه با بلوتوس اس ام اس فرستاد؟؟؟؟؟؟ اگه هست لطفا آدرسشو بذارید ممنون از همگی دوستان
adamhesaby
16-05-2007, 23:59
سلام به همگی می خواستم بدونم برنامه ای برایw810 هست که بااون بشه با بلوتوس اس ام اس فرستاد؟؟؟؟؟؟ اگه هست لطفا آدرسشو بذارید ممنون از همگی دوستان
برنامه ای که نیس ولی میشه به عنوان تکست نوت فرستاد
اس ام اس مورد نظرت رو اجرا کن
بعد برو توی more
بعد بزن forward
بعد برو توی منوی edit
بعد copy all
بعد توی منوی اصلی organizer رو انتخاب کن
بعد برو توی notes
بعد new note
بعد more
بعد edit
بعد paste
حالا بک رو بزن روی اون تکست فایلی که جدیدا ایجاد کردی more رو بزن و send via bluetooth
(این کارا سه سوت طول میکشه ولی وقتی میخونی خیال میکنی خیلی زیاده)
امیدوارم به دردت خورده باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
khore mobile
17-05-2007, 00:12
تا اونجایی که من میدونم r4ea031
من دیروز گوشیمو دادم واسه فلش گفت یه فریمور جدید روش نصب میکنم که همینه که شما میگی.
اما من احساس میکنم صداش ضعیفتر از قبل شده!!!!!!!!!!
به نظر شما با آپدیت کردن کیفیت صدا تغییر میکنه؟
adamhesaby
17-05-2007, 01:12
من دیروز گوشیمو دادم واسه فلش گفت یه فریمور جدید روش نصب میکنم که همینه که شما میگی.
اما من احساس میکنم صداش ضعیفتر از قبل شده!!!!!!!!!!
به نظر شما با آپدیت کردن کیفیت صدا تغییر میکنه؟
فکر نمیکنم صداش زیاد با آپدیت فرقی بکنه
من خودم گوشیمو هک کردم الان هم واقعا از صداش راضیم
اگه گوشیت رجیستر اصلیه توصیه میکنم هکش کنی ولی اگه چنجیه میشه ولی دردسر داره
آموزش افزایش صدا در w810i ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alirezabehzadi
17-05-2007, 01:28
سلام چطور میشه فریمور گوشی را تشخیص داد؟ کد مخصوصی داره؟
البته منظورم 810 هستش. ممنون.
alirezabehzadi
17-05-2007, 01:35
راستی یادم رفت من نرم افزار گوشی را از روی سی دی نصب کردم (پی سی سویییت) هنگام اتصال گوشی از طریق کابل یو اس بس برنامه کانکت شدن را اعلام میکنه ولی در مای کامپیوتر درایو اضافی مر بوط به گوشی دیده نمیشه. اشکال کجاست؟
باز هم ممنون.
adamhesaby
17-05-2007, 01:47
سلام چطور میشه فریمور گوشی را تشخیص داد؟ کد مخصوصی داره؟
البته منظورم 810 هستش. ممنون.
این کلیدها رو سریع و پشت سر هم فشار بده
راست - ستاره - چپ - چپ - ستاره - چپ - ستاره
بعد برو توی service info
بعد software info
اولین خط ورژن فرم ویرت هست
adamhesaby
17-05-2007, 01:49
راستی یادم رفت من نرم افزار گوشی را از روی سی دی نصب کردم (پی سی سویییت) هنگام اتصال گوشی از طریق کابل یو اس بس برنامه کانکت شدن را اعلام میکنه ولی در مای کامپیوتر درایو اضافی مر بوط به گوشی دیده نمیشه. اشکال کجاست؟
باز هم ممنون.
نمیدونم از کجاس ولی کارای زیر رو انجام بده باشد که رستگار شوید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پی سی سویت رو آن اینستال کن دوباره نصب کن ، سیستم رو ریستارت کن ، برنامه ی دیسک تو فون رو هم نصب کن
Mont@zer
17-05-2007, 03:00
سلام بچه ها.منم بالاخره بعد از كلي تحقيق دبليو 810 خريدم.
يه مشكلي كه من باهاش دارم و اذيتم مي كنه اينه كه نمي شه روش پسورد گذاشت تا هردفعه كه كي پد قفل شد از ت رمز بخواد.
ولي تو بقيه زمينه ها عاليه.
hosseinmaya
17-05-2007, 04:31
من میخوام از جمع شما برم و w810 رو بفروشم.....و به جاش k750 بخرم!!!تعجب نکنید آخه این گوش چنج هست و من میخوام یه گوشی هم رده 810 و اصلی داشته باشم w810 هم که اصلیش گیر نمیاد اگر هم بیاد گرونه......به نظرتون کارم درسته؟
hosseinmaya
17-05-2007, 04:32
من میخوام از جمع شما برم و w810 رو بفروشم.....و به جاش k750 بخرم!!!تعجب نکنید آخه این گوش چنج هست و من میخوام یه گوشی هم رده 810 و اصلی داشته باشم w810 هم که اصلیش گیر نمیاد اگر هم بیاد گرونه......به نظرتون کارم درسته؟
^^ HAMID ^^
17-05-2007, 05:53
:20: این چه کاریه؟ اگه میخوای اصل باشه باید گارانتی سیتادل بگیری که فکر کنم بالای 300 باشه ...یه 100 تومن بزار روش برو p990 بگیر ...سیمبین ...دستخط میشناسه ...بیزینس کارت و نمیدونم چه کار میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...البته من شنیدم صداش مثل w810 تووپ نیست....ولی بازم میگم p990.................
^^ HAMID ^^
17-05-2007, 06:05
شهاب دست از سر این w810 بردار .....چه قدر تبلیغات منفی میکنی علیه ش! هی میاد با d820 پز میده :21: برو یه d1000 بخر (البته اگه اومده باشه) و همه رو راحت کن....ناراحت نشی ها ...بیا این گل هم بگیر:11:
^^ HAMID ^^
17-05-2007, 06:08
چرا ببره بيرون تا با باكس براش فلش كنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نميشه تو خونه با فار يا هر چيز ديگه فلش كرد بعد بديم بيرون با باكس شماره سريال رو چنج كنن؟ ؟
به این نتیجه رسیدم که گوشیهای سریال چنجی رو خودمون فلش نکنیم بهتره چون آخرش هنگ میکنه و هزار مصیبت ....همون بهتر که بدیم بیرون با باکس فلش کنن..
mostafa_khan
17-05-2007, 10:04
بیشتر توضیح میدم
منظورت اينه ديگه:
نه....اما اصل اصل اينه ك حروفي رو صفحش نباشه ديگه...دربند اين مطالب نباش...مال منم حروف عربي داره...خيلي هم بهتره...اگه نداشت موقع تايپ فارسي مشكل زيادي داشتم
mostafa_khan
17-05-2007, 10:09
می خواستم بدونم که می شه قاب w810 رو عوض کرد؟ چون قاب گوشی من شکسته در ضمن قیمت قاب اصلیش حدودا چنده تا سرم کلاه نره؟ چه جوری میشه قاب اصلی رو از تقلبیش تشخیص داد؟و آخرین سوالمم اینه که عوض کردن قاب ضرری به گوشی می زنه یا نمی زنه؟ ممنون می شم اگه جواب سوالامو بدین
چرا نمي شه...مي شه خوبم مي شه...اصل و من قيمت جديد ندارم بايد بري بازار...
عوض كردن قاب ...گوشي رو تعميري محسوب مي كنه...اما اين واست مهم نباشه حالا كه مي گي قاب شكسته
اينم يه كم مطلب درباره ي اصل و غير اصل:
قابها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mostafa_khan
17-05-2007, 10:11
بلوتوث كردن sms ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mostafa_khan
17-05-2007, 10:16
با اين حرفها خيلي مشكل حل نمي شه
دقیقاً منم همین مشکل رو دارم.
راستش منم اين مشكل رو داشتم واقعا صداي دريافتي كمه....كه بعد تعويض كپسول صدا الان خيلي بهتر شده...البته تو خيابونهاي شلوغ هنوز كمي مشكل مي شنوم اما باز خيلي بهتر شده
با فون ايكس اس گوشيتون رو هك كنيد رو صداي دريافتي هم فكر كنم تاثير مي گذاره
تقویم شمسی هست توی تاپیک درخواست نرم افزار دنبالش بگردی پیداش میکنی تازه مناسبت ها رو هم داره!
ممنون كه گفتي:20:
mostafa_khan
17-05-2007, 10:24
ترجيح مي دم ذهنتو مشغول نكنم...فقط خيلي راحت بگم...كا 750 هم گوشي خوبي تقريبا خيلي مشابه هم هستن با كمي تفاوت ها كه ديگ همه مي دونيد
:20: این چه کاریه؟ اگه میخوای اصل باشه باید گارانتی سیتادل بگیری که فکر کنم بالای 300 باشه ...یه 100 تومن بزار روش برو p990 بگیر ...سیمبین ...دستخط میشناسه ...بیزینس کارت و نمیدونم چه کار میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...البته من شنیدم صداش مثل w810 تووپ نیست....ولی بازم میگم p990.................
گل پسر هر چي مي خواهي بگير رو اينا ريسك نكن...بعضي از اينها فقط به خاطر چنج بودنشون نيست كه ارزون تر هستن...حتي كيفيتشون خيلي پايين تره...فرضا ال سي دي هاشون اصلا كيفيت ال سي دي هاس اصل رو نداره (البته نه همه ي چنجي ها)...اره صداش از 810 تو ولوم حتي كمتره
شهاب دست از سر این w810 بردار .....چه قدر تبلیغات منفی میکنی علیه ش! هی میاد با d820 پز میده :21: برو یه d1000 بخر (البته اگه اومده باشه) و همه رو راحت کن....ناراحت نشی ها ...بیا این گل هم بگیر:11:
بيچاره شهاب كي اينجوري كرد؟فقط چون قبلا سامسونگ داشته...طبيعيه هر چي كه مي بينه با گوشي قبليش مقايسه كنه
منشی رو فعال نمیکنن voice mail رو فعال میکنن . یه چیزی مثل منشیه ولی روی گوشی ذخیره نمیشه
روی سرور های مخابرات ذخیره میشه
قرمز:
اینو می دونستم! ولی میخواستم به خود گوشی اضافه کنم!
آبی:
ممنون! درست شد! یعضی وقتهای نکات ساده از چشم آدم پنهان میمونه!
فکر کردم به رسم گوشیهای قبلیم ولوم موجود در بدنه ربطی به صدای مکالمه نداره! ولی ظاهرا داره!
sony_W810i
17-05-2007, 22:31
سلام بچه ها... من گوشی دوستمو که W700 هستش رو خواستم با XS++ صداشو زیاد کنم .. بعد از یکی دو ساعت هک میکنه ولی دقیقا بعد از This Loader Is Unlocked! موقع کپی کردن فایل ها تو گوشی برنامه رو یه نوشته گیر میکنه و جلوتر نمیره...........
کسی میدونه باید چیکار کنم؟
w700 سریال چنجی CID 49
alirezabehzadi
17-05-2007, 23:36
با سلام در قسمت software info گوشی من این عبارات عینا نوشته شده:
R4EA031
prgcxc1250317_CHIN
A_HN R4EA031
EROM: R3A005
prgcxc1250416_ERO
M_DB2010_HELEN_F0
TA_FLAFLA_SIBLEY
LCD SW Version
mai display
current: 0
camera SW version
CAMERA
CURRENT: 4.5
ITP SW version
cxc 125 0326 t 1Y
customization
CDA 102555/101 R2A
CXC 1250324 R4ED001
APAC
memory stick:
CDA 102428/100
CONTENT VERSION
PB1
memory stick: R 1A
JAVA SW version
6.5
update service SW
UA version:
CRH 1069179
R3BA002 2006-08-11
10:52
در ضمن روی جعبه وپشت گوشی مالزی نوشته شده و سریالش چنجه.
مخلص کلام : این اطلاعاتی که عینا نوشتم گویای چیست ؟
ایا نیاز به اپدیت دارد؟
ایا واقعا گوشی مالزی و به عبارتی اصل است ؟
بی نهایت ممنون.
adamhesaby
18-05-2007, 03:12
با سلام در قسمت software info گوشی من این عبارات عینا نوشته شده:
R4EA031
prgcxc1250317_CHIN
A_HN R4EA031
EROM: R3A005
prgcxc1250416_ERO
M_DB2010_HELEN_F0
TA_FLAFLA_SIBLEY
LCD SW Version
mai display
current: 0
camera SW version
CAMERA
CURRENT: 4.5
ITP SW version
cxc 125 0326 t 1Y
customization
CDA 102555/101 R2A
CXC 1250324 R4ED001
APAC
memory stick:
CDA 102428/100
CONTENT VERSION
PB1
memory stick: R 1A
JAVA SW version
6.5
update service SW
UA version:
CRH 1069179
R3BA002 2006-08-11
10:52
در ضمن روی جعبه وپشت گوشی مالزی نوشته شده و سریالش چنجه.
مخلص کلام : این اطلاعاتی که عینا نوشتم گویای چیست ؟
ایا نیاز به اپدیت دارد؟
ایا واقعا گوشی مالزی و به عبارتی اصل است ؟
بی نهایت ممنون.
داداش گوشی چه مالزی باشه چه چینی در هر صورت اصله به خدا!
هر دوش زیر نظر کمپانی سونیه
ولی با توجه به اینهایی که گفتی بله به نطر میاد گوشی شما ساخت مالزیه
adamhesaby
18-05-2007, 03:15
راستی به آپدیت هم نیازی نداری
گوشیت جدیدترین ورژن فرمویر روش نصبه (تا اونجایی که من میدونم)
ولی کاشکی رجیستر اصلی میگرفتی
حالا چند گرفتی؟
dark fear
18-05-2007, 10:51
منظورت اينه ديگه:
آره منظورم همونه ولی من تا حالا ندیده بودم کسی گفته باشه دیدم همه از نامحدود نبودن مینالن اونو گفتم
ولی مطمئن باشید من نمیخواستم از مطالب شما به اسم خودم استفاده کنم اصلا نمیدونستم که شما
چنین چیزی رو گفتید خوب حالا این روش چه مشکلی داره ؟ چرا بقیه استفاده نمیکنن ؟
sabasistem_co
18-05-2007, 11:08
سلام
من روي لنز دوربينم W810 خيلي خط افتاده چون با دستمال كاغذي زياد لنزش را تميز مي كردم حالا بگيد چيكار كنم ؟
alirezabehzadi
18-05-2007, 11:59
سلام وممنون از جوابتون
این گوشی رو من 235000 تومان خریدم (سه روز پیش یعنی روز سه شنبه ) ودر ضمن کیبوردش حروف فارسی نداره .
adamhesaby
18-05-2007, 13:44
قرمز:
اینو می دونستم! ولی میخواستم به خود گوشی اضافه کنم!
آبی:
ممنون! درست شد! یعضی وقتهای نکات ساده از چشم آدم پنهان میمونه!
فکر کردم به رسم گوشیهای قبلیم ولوم موجود در بدنه ربطی به صدای مکالمه نداره! ولی ظاهرا داره!
تا اونجایی که من میدونم متاسفانه به این گوشی نمیشه همچین امکانی رو اضافه کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
خواهش میکنم وظیفه بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
td_user01
18-05-2007, 14:19
لطفا یکی از دوستان که در این زمینه ( نحوه ی پاک کردن لنز ) تجربه دارن به ما کمک کنن.چون تاکنون مطلبی در این مورد نوشته نشده. در ضمن "mostafa_khan " خوشحال میشم که شما هم تجربیات خودتون رو تو این زمینه بنویسید. { اون مقاله ای که گفتم قبلا یکی از دوستان در این مورد نوشته بود توسط " nakhordemast " نوشته شده بود که اگه الانم لطف کنن و بیشتر توضیح بدن ممنون میشه.}
abs_hotline
18-05-2007, 19:46
برادر من یه w810 خریده . 2 3 روزی می شه. گوشی قبلیش یه نوکیا ی قدیمی بود . می گه گوشی قبلیش بهتر آنتن می داد ؟ شما هم به همچین چیزی بخوردید ؟ آخه مهمترین کار گوشی آنتن خوب دادنه . به نسبت قدرت پخش موزیک و عکس و ... از آنتن دهی گوشی ها کمتر بحث می شه . شما از آنتن w810 راضی هستید ؟
merlin_magic
18-05-2007, 19:51
من اين هفته مي خوام گوشي بخرم
بعد از تحقيقات زياد به اين نتيجه رسيدم كه w810 از همه بهتره
ولي اين قضيه چنج منج! خيلي گيجم كرده
مي دونم بارها اينجا راجع بهش گفتيد
منم 60-70 صفحه رو خوندم
ولي انصافاً چطوري دويست و خرده اي صفحه رو چطوري بگردم؟؟؟
ميشه اقلاً لينك اون بخش ها كه راجع به اين موضوع حرف زديد بذاريد
شرمنده...................
و يك سؤال ديگه اگر گارانتي متفرقه باشه مشكلي پيش مياد؟؟
نمي دونم چي كار كنم....
حالا اصلاً اگر سريالش اصل نباشه چي ميشه؟؟
گوشي مي پوكه؟؟؟!!!!!!:18:
اصلاً شماها همه تون سريال اصل داريد؟؟؟؟؟؟؟
merlin_magic
18-05-2007, 19:57
منم 60-70 صفحه رو خوندم
نمي دونم چي كار كنم....
merlin_magic
18-05-2007, 19:58
منم 60-70 صفحه رو خوندم
نمي دونم چي كار كنم....
خواهشا یک نفر با غیرت به من بگه با 810 می شه بدون صدای بیب بیب صدای مکالمه را ضیط کرد یا نه؟
adamhesaby
19-05-2007, 02:52
خواهشا یک نفر با غیرت به من بگه با 810 می شه بدون صدای بیب بیب صدای مکالمه را ضیط کرد یا نه؟
تا اونجایی که من میدونم نه! من به همه میگم گوشیم شارژ نداره واسه همین صدا میده!
adamhesaby
19-05-2007, 02:56
منم 60-70 صفحه رو خوندم
نمي دونم چي كار كنم....
من که سریال اصل دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه میکنم سریال اصل بگیری
فکر میکنم دیگه سریال اصل با گارانتی متفرقه نباشه!
با گارانتی سیتادل پیدا میشه
adamhesaby
19-05-2007, 02:57
برادر من یه w810 خریده . 2 3 روزی می شه. گوشی قبلیش یه نوکیا ی قدیمی بود . می گه گوشی قبلیش بهتر آنتن می داد ؟ شما هم به همچین چیزی بخوردید ؟ آخه مهمترین کار گوشی آنتن خوب دادنه . به نسبت قدرت پخش موزیک و عکس و ... از آنتن دهی گوشی ها کمتر بحث می شه . شما از آنتن w810 راضی هستید ؟
من که راضیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
td_user01
19-05-2007, 07:36
منم 60-70 صفحه رو خوندم
نمي دونم چي كار كنم....
با اجازه اساتید ؛ در مورد گوشی های چنج ---> این نوع گوشی ها چون به صورت قاچاق وارد کشور میشن و به خاطر این که IME آنها ( یا همون سریالشون) در شبکه مخابرات ایران فعال نشده ( به خاطر قاچاق بودن) به همین دلیل این نوع گوشی ها کار نمی کنن ولی این مغازه دار های محترم میان سریال این گوشی هارو توسط کامپیوتر و از طریق نرم افزاری به سریال گوشی های فعال در مخابرات تغییر میدن (یعنی سریال گوشی هایی که در شبکه فعال هست رو بهش میدن) و گوشی شروع به کار میکنه.
در مورد گوشی های سریال اصلی(رجیستر اصلی) ---> این نوع گوشی ها، سریالشون تو شبکه ی مخابرات ثبت شده است (سریال خود گوشی) و مشکلی بابت قاچاق بودن ندارن.
طریقه تشخیص سریال چنجی و سریال اصلی---> کلا برای تشخیص چنج یا اصل بودن باید 3 تا شماره رو چک کنی؛ 1- سریالی که روی جعبه گوشی نوشته (15 رقمی) 2- سریالی که پشت باطری روی بدنه گوشی نوشته شده ( 15 رقمی) 3- سریالی که تو خود گوشی و با کد #06#* نشون داده میشه ( 17 رقمی )
در گوشی های چنج این 3 تا شماره باهم یکی نیستن ولی در گوشی های اصل این 3 تا شماره باهم یکی هستن.
نکات:
1- ممکنه که شماره روی جعبه با شماره پشت گوشی یکی باشه ولی با شماره ای که داخل گوشی هست ( همون که با کد #06#* ) یکی نباشه ، این نوع گوشی ها هم جزو گوشی های چنج هستن.
2- اون 2 رقم آخری که در سریال خود گوشی هست (17 رقمی) اگه تو سریال روی جعبه نباشه زیاد مهم نیست.
اما جواب سوالات :
الف) من هم طبق نظر برخی دوستان میگم که پول بابت گارانتی دادن ، پول اضافی است ولی اگه بخوای گوشی سریال اصل بگیری مجبوری یه کم بابت گارانتی پول بدی ( چون فکر نکنم الان بتونی گوشی سریال اصل بدون گارانتی گیر بیاری) .
ب) در مورد گارانتی اصل یا متفرقه ---> گارانتی اصلی گوشی w810i شرکت سیتادل و نیکاتل هستن که قیمت این گارانتی ها خیلی بالاست و به نظرم اصلا ارزش نداره که این همه به خاطر گارانتی بدی ( 90 هزار تومن بابات گارانتی؟؟؟) و درمورد گارانتی های متفرقه هم اینو میتونم بگم که در بازار خیلی زیاده و قیمتشون نسبت به گارانتی اصلی ( سیتادل) پایین تره.
من فکر می کنم بین گارانتی اصلی و متفرقه هیچ تفاوتی وجود نداره چون هیچ کدوم کاری واست نمی کنن.
پس اگه سریال اصل می خوای با یه گارانتی متفرقه که قیمتش پای باشه بگیر ( من خودم 2 هفته پیش با گارانتی نوین گرفتم ( 260000 تومن) که همه ی وسایل درون جعبش تکمیل بود( به غیر از سیم AUX ).
ج) گوشی های چنج و اصل تفاوت خیلی زیادی باهم ندارن ولی طبق نظر برخی از دوستان گوشی های سریال اصل بهترن و از نظر برنامه خوری نسبت به چنجی ها عملکرد خوبی دارن .
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم. :20:
-------------------------------------------
خیلی خوب میشد یه نفرم پیدا میشد که به این سوال منم جواب بده:worried:
لطفا یکی از دوستان که در این زمینه ( نحوه ی پاک کردن لنز ) تجربه دارن به ما کمک کنن.چون تاکنون مطلبی در این مورد نوشته نشده. در ضمن "mostafa_khan " خوشحال میشم که شما هم تجربیات خودتون رو تو این زمینه بنویسید. { اون مقاله ای که گفتم قبلا یکی از دوستان در این مورد نوشته بود توسط " nakhordemast " نوشته شده بود که اگه الانم لطف کنن و بیشتر توضیح بدن ممنون میشه.}
Farshadd
19-05-2007, 11:49
منم 60-70 صفحه رو خوندم
نمي دونم چي كار كنم....
اساتید جوابتو دادن .
فقط بگم من الان سریال بدل دارم و باید بگم اصلا سریال چنج نخر چون پشمون میشی.اگه سریال اصل باشه به راحتی میتونی صداش رو افزایش بدی و خیل کارای دیگه.ضمنا بهتر ازت ور میدارن.
Nabakhshoode
19-05-2007, 15:05
ج) گوشی های چنج و اصل تفاوت خیلی زیادی باهم ندارن ولی طبق نظر برخی از دوستان گوشی های سریال اصل بهترن و از نظر برنامه خوری نسبت به چنجی ها عملکرد خوبی دارن .
نه به هیچ وجه اینجوری نیست ... تفاوتشون تو اینه که اگه بزنه به سر مخابرات صدها هزار شایدم ملیونها گوشی رجیستر چنج از کار میفتن( که بعیده همچین غلطی بکنن ) ! یه فرق دیگه هم دارن که در صورت آپدیت کردن نرم افزار گوشی های رجیستر چنج ... رجیسترشون میپره و گوشی غیر قابل استفاده میشه ... و باید 5 تومن بدی تا دوباره واست فلشش کنن ... !
با تمام این احوال به نظر من رجیستر چنج بخری به صرفه تره !
adamhesaby
19-05-2007, 21:12
آره فرق رجیستر چنج و اصلی به اینه که امکانش هست مخابرات قطعشون کنه (که فکر نمیکنم)
و اینکه رجیستر اصلی رو راحت میشه کخ ریخت روش!
sabasistem_co
20-05-2007, 09:35
سلام
من روي لنز دوربينم W810 خيلي خط افتاده چون با دستمال كاغذي زياد لنزش را تميز مي كردم حالا بگيد چيكار كنم ؟
mostafa_khan
20-05-2007, 09:36
آره منظورم همونه ولی من تا حالا ندیده بودم کسی گفته باشه دیدم همه از نامحدود نبودن مینالن اونو گفتم
ولی مطمئن باشید من نمیخواستم از مطالب شما به اسم خودم استفاده کنم اصلا نمیدونستم که شما
چنین چیزی رو گفتید خوب حالا این روش چه مشکلی داره ؟ چرا بقیه استفاده نمیکنن ؟
نه خواهش مي كنم...منم مگه حرفي زدم؟؟؟منم فقط ادرس لينك رو دادم تا همه برن استفاده كنم
توي تاپيك نكات مرجع هر نكته ايي كه به ذهنم رسيده گذاشتم متاسفانه گاهي كم لطفي مي كنن راضي نمي شن فهرستش رو نگاه كنن......و ميان دوباره سوال مي كنن...منم مجبورم گه گداري با لينك دادن...دوستان رو راهنمايي كنم به جواب
خوب مشكل رو جويا شدين؟
اولا خيلي ها بلد نيستن....شايد كم كم برن بخونن اگاه تر شن
بعدشم رو بعضي گوشي هاي قديمي ...امكان اديت نوشته وجود نداره!!!نه خيلي هم قديمي نه...كا 750 رو كه مي شناسيد!!!بله اين گوشي كه مثلا توپه يه امكان اديت نوشته ي ساده رو نداره
سلام
سلام وممنون از جوابتون
این گوشی رو من 235000 تومان خریدم
واي خدا اين گوشي هم داره عجب افتي مي كنه قيمتش....يادش قشنگ كه گرفتمش 300:13: و اول ها كه 380 دوستان گرفتن:13: ...البته حالا حالا ها جا داره واسه خز شدن...فعلا كا 750 هست تو بازار:46:
بله دوست عزيزم مهدي در اين باره نكاتي رو قبلا گفتن كه متاسفانه وقتش و ندارم سرچ كنم لينكش رو بدم
فقط يه نكته ايي...با تماميه احترامي كه براي تماميه نوشته ها دارم..مخصوصا مهدي ...اما مي خوام بگم...به نظرم خيلي هم حياتي نيست...مهدي گفته بود با دستمال پاك نكنيد.....وقتي پاك مي كنيد...بعد يه مدت اون رنگ بنفش لنز مي ره....افت مي كنه دوربين و لنزش....
من نمي خوام بگم اشتباه بوده..حتما درست گفته...اما مي خوام بگم محسوس نيست...من با دستمال پاك مي كنم...البته خيلي كم..رنگ بنفشش نرفته...تا حالا افت كيفيتي هم حس نكردم...البته بگم هر روز با لنز ور نريد...فقط وقتي ديگه خيلي كثيف شد..اگه هم خيلي حساس هستين كاري كه مهدي درباره ي تميز كردن لنز گفته بود رو انجام بدين
نه اقا انتن ها فرقي ندارن...ببينم شما كجا هستين؟اين كه چه منطقه ايي باشين هم تاثير داره خوب.....بعضي جا ها انتن ها اكثرا اريكسون هستن...خوب طبيعتا حتي اون مناطق انتن SE از نوكيا هم بهتر مي شه و بلعكس...
كلا انتن دهي بسيار مناسب و عالي داره....من كه تا حالا هيچ وقت باهاش مشكلي نداشتم
sabasistem_co
20-05-2007, 09:37
در مورد چطوري تميز كردن لنز هم لطفا توضيح بديد
sabasistem_co
20-05-2007, 09:45
من چون خيلي لنزم را با دستمال تميز كردم حالا رنگ بفنشش كم رنگ شده و از كيفيت عكس هام در مقايسه با قبل خيلي خيلي كم شده و روي لنزش هم خط افتاده حالا بگيد من چيكار كنم تا لنزش خوب شود ؟
mostafa123456
20-05-2007, 11:17
منشی تلفن برای w810 میخوام لطفا
ShahabSAMSUNG
20-05-2007, 12:43
من چون خيلي لنزم را با دستمال تميز كردم حالا رنگ بفنشش كم رنگ شده و از كيفيت عكس هام در مقايسه با قبل خيلي خيلي كم شده و روي لنزش هم خط افتاده حالا بگيد من چيكار كنم تا لنزش خوب شود ؟
منم همین مشکل رو دارم :41:
سونی اریکسون منشی تلفنی نداره. دنبالش نگرد.
hosseinmaya
20-05-2007, 13:18
به نظر من بهترین راه تمیز کردن لنز اینه که یه دونه از این گوش پاک کنا ور دارین بعد یه کم مایع شیشه پاک کن به اون بزنید جوری که فقط نمناک بشه بعد آروم رو لنز بکشین...بعد با اون ور گوش پاک کنه دوباره روش بکشید تا اگه رطوبت داره خشک شه...من اینجوری کردم و لنزم همیشه تمیزه و تغییری هم نکرده
omidnematimd
20-05-2007, 19:22
الان قيمت دبليو 810چنده؟سريال اصلي+مالزي+دوكابل--لطفا سريع چون ميخوام اخر هفته هديه بدم.تشكر
td_user01
20-05-2007, 22:32
ممنون از همه ی دوستانی که جواب دادن .:20:
اینم لینک اون صفحه ای که آقا مهدی قبلا در مورد پاک کردن لنز مطالبی نوشته بودن :
alirezabehzadi
21-05-2007, 01:23
سلام لطفا به زبان ساده بفرمایید پس از دانلود بازیها چگونه باید انها را در گوشی ریخت؟
چون پس از دانلود هنگامی که در کامپیوتر اکسترکت میکنم فایلهای زیادی ردیف میشود که نمیدانم کدامشان را با چه پسوندی به گوشی وکدام قسمت ان منتقل کنم ؟
گوشی من
w810i
ممنون از لطف اساتید.
adamhesaby
21-05-2007, 01:24
الان قيمت دبليو 810چنده؟سريال اصلي+مالزي+دوكابل--لطفا سريع چون ميخوام اخر هفته هديه بدم.تشكر
من شنیدم 310 تومن با گارانتی معتبر (اسم شرکتشو یادم نیس)
البته مطمئن نیستم
merlin_magic
21-05-2007, 02:03
من امروز رفتم بازار اينقدر حرفهاي مختلف شنيدم گيج گيج شدم!!
قيمت گوشي چنج از 230 تا 240 متغيره
يكي ميگه سريال اصل اصلاً تو بازار نيست
يكي ميگه اگر مال گارانتي نيكاتل يا سيتادل باشه اصله
خود نمايندگي سيتادل ميگه مخابرات فقط گوشي هاي سيتادل رو رجيستر مي كنه تا آخر هفته هم w810 رجيستر شده اش دستش ميرسه با قيمت 330 يا 340 تومن!!
2 جا هم گفتن سريال اصلي دارند مال مالزي با گارانتي نيكاتل قيمت 270
به نظر شما حرف كيو باور كنم؟؟
به نظرتون اين 270 تومني كه ميگه اصله و گارانتي نيكاتل داره واقعاً اصله؟؟
ميگن اين كد #06#* هم جواب نميده!
چون خودشون طبق كدي كه نشون ميده براي گوشي ليبل درست مي كنند و مي چسبونند تنگش!!
واي من اصلاً پشيمون شدم گوشي بخرم!!!!!!
mostafa_khan
21-05-2007, 09:53
يه سر برو امور مشتركين
به نظر من بهترین راه تمیز کردن لنز اینه که یه دونه از این گوش پاک کنا ور دارین بعد یه کم مایع شیشه پاک کن به اون بزنید جوری که فقط نمناک بشه بعد آروم رو لنز بکشین...بعد با اون ور گوش پاک کنه دوباره روش بکشید تا اگه رطوبت داره خشک شه...من اینجوری کردم و لنزم همیشه تمیزه و تغییری هم نکرده
نه اقاق مگه لنز دوربين شيشه ي معموليه كه مي خواهي با شيشه پاك كني بيفتي به جونش؟؟؟
mostafa_khan
21-05-2007, 10:03
سلام لطفا به زبان ساده بفرمایید پس از دانلود بازیها چگونه باید انها را در گوشی ریخت؟
چون پس از دانلود هنگامی که در کامپیوتر اکسترکت میکنم فایلهای زیادی ردیف میشود که نمیدانم کدامشان را با چه پسوندی به گوشی وکدام قسمت ان منتقل کنم ؟
گوشی من
w810i
ممنون از لطف اساتید.
سلام دوست عزيز
بسياري از سوالات و نكاتي كه شما دنبالش هستي تو تاپيك نكات مرجع هست
سرچ هم نمي خواد..شما كافيه بري تو تاپيك و فهرست و نگاه كني بعد رو لينك مطلب مورد نظرت برو...به همين راحتي..
من و ساير دوستانم ناچار نمي شيم مدام لينك بديم
اما خوب شما تازه واردي ...قدمت رو چشم..نمي شه بهت ايراد گرفت...بگذريم
اول يه توضيج بدم خدمتت و اون اينكه....فيل هايي كه مي ريزيد بايد پسوند jar داشته باشه...يعني اگه rar بود بايد اكستركت شه...داخلش يه فايل jar هست..اون رو بايد بريزي داخل گوشي
اما اگه فايل مورد نظرتون jar باشه به هيچ وجه نبايد اكستركت شه و همون رو بايد بريزيد داخل گوشي
سوال اول:از كجا بفهمم فايل رار هست يا جار تا بقيه كارهاش رو انجام بدم؟؟/
جواب:
نحوه ی تشخیص نوع فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوال دوم...حالا چه جوري و كجا بريزم فايل ها رو؟؟
جواب:
اتصال گوشی به کامپیوتر و ريختن فايل درون ان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط به اين توضيحات لينك بالا اضافه مي كنم...اگه برنامه و بازي هست...داخل فولدر other بريزيد..بهتره....بقيه فولدر ها هم معلومه...مثل فولدر image يعني عكسهاتون رو داخل اين پوشه بايستي بريزيد
nakhordemast
21-05-2007, 18:22
نه خواهش مي كنم...منم مگه حرفي زدم؟؟؟منم فقط ادرس لينك رو دادم تا همه برن استفاده كنم
توي تاپيك نكات مرجع هر نكته ايي كه به ذهنم رسيده گذاشتم متاسفانه گاهي كم لطفي مي كنن راضي نمي شن فهرستش رو نگاه كنن......و ميان دوباره سوال مي كنن...منم مجبورم گه گداري با لينك دادن...دوستان رو راهنمايي كنم به جواب
خوب مشكل رو جويا شدين؟
اولا خيلي ها بلد نيستن....شايد كم كم برن بخونن اگاه تر شن
بعدشم رو بعضي گوشي هاي قديمي ...امكان اديت نوشته وجود نداره!!!نه خيلي هم قديمي نه...كا 750 رو كه مي شناسيد!!!بله اين گوشي كه مثلا توپه يه امكان اديت نوشته ي ساده رو نداره
واي خدا اين گوشي هم داره عجب افتي مي كنه قيمتش....يادش قشنگ كه گرفتمش 300:13: و اول ها كه 380 دوستان گرفتن:13: ...البته حالا حالا ها جا داره واسه خز شدن...فعلا كا 750 هست تو بازار:46:
بله دوست عزيزم مهدي در اين باره نكاتي رو قبلا گفتن كه متاسفانه وقتش و ندارم سرچ كنم لينكش رو بدم
فقط يه نكته ايي...با تماميه احترامي كه براي تماميه نوشته ها دارم..مخصوصا مهدي ...اما مي خوام بگم...به نظرم خيلي هم حياتي نيست...مهدي گفته بود با دستمال پاك نكنيد.....وقتي پاك مي كنيد...بعد يه مدت اون رنگ بنفش لنز مي ره....افت مي كنه دوربين و لنزش....
من نمي خوام بگم اشتباه بوده..حتما درست گفته...اما مي خوام بگم محسوس نيست...من با دستمال پاك مي كنم...البته خيلي كم..رنگ بنفشش نرفته...تا حالا افت كيفيتي هم حس نكردم...البته بگم هر روز با لنز ور نريد...فقط وقتي ديگه خيلي كثيف شد..اگه هم خيلي حساس هستين كاري كه مهدي درباره ي تميز كردن لنز گفته بود رو انجام بدين
نه اقا انتن ها فرقي ندارن...ببينم شما كجا هستين؟اين كه چه منطقه ايي باشين هم تاثير داره خوب.....بعضي جا ها انتن ها اكثرا اريكسون هستن...خوب طبيعتا حتي اون مناطق انتن SE از نوكيا هم بهتر مي شه و بلعكس...
كلا انتن دهي بسيار مناسب و عالي داره....من كه تا حالا هيچ وقت باهاش مشكلي نداشتم
..... ايول ايوا داش مصطفي رو ايول .....
ميبينم كه بالاخره وارد بدنه مديريتي شدي و داري هر چه سريع تر پيش ميري . بهت گفتم كه اگه همينطوري پيش بري رييس جمهور ميشي. بابا ما با هم ريفيقيما... يادت نره يه وختي فراموشمون كني..:10: :10: :10:
حرف شما درسته اما ايني كه من هم ميگم واقعا هست . اگر يه لنز حرفه اي رو درست پاك نكني بعد از يك هفته بايد روانه سطل زباله اش كني . توي گوشي هم هست ولي تاثيرش شايد خيلي كم باشه اما هست . من اشتباه پاك كردن لنز رو به عنوان يكياز عاملاي كم شد كيفيت عكسها معرفي كردم . :20:
راه درست پاك كردن لنز ( هر نوع لنزي . حتي عينك) اينه كه با دستمال مخصوص لنز پاك كن كه عموما مثل كاغذ گالك هستن ( نه از اون پارچه هاي مخملي كه وقتي عينك ميخري همراهش بهت ميدن) هست و از عكاسي ها بايد بخري
ali_chenger
21-05-2007, 21:41
من امروز رفتم بازار اينقدر حرفهاي مختلف شنيدم گيج گيج شدم!!
قيمت گوشي چنج از 230 تا 240 متغيره
يكي ميگه سريال اصل اصلاً تو بازار نيست
يكي ميگه اگر مال گارانتي نيكاتل يا سيتادل باشه اصله
خود نمايندگي سيتادل ميگه مخابرات فقط گوشي هاي سيتادل رو رجيستر مي كنه تا آخر هفته هم w810 رجيستر شده اش دستش ميرسه با قيمت 330 يا 340 تومن!!
2 جا هم گفتن سريال اصلي دارند مال مالزي با گارانتي نيكاتل قيمت 270
به نظر شما حرف كيو باور كنم؟؟
به نظرتون اين 270 تومني كه ميگه اصله و گارانتي نيكاتل داره واقعاً اصله؟؟
ميگن اين كد #06#* هم جواب نميده!
چون خودشون طبق كدي كه نشون ميده براي گوشي ليبل درست مي كنند و مي چسبونند تنگش!!
واي من اصلاً پشيمون شدم گوشي بخرم!!!!!!
من خودم یک هفته پیش w810 واسه یکی از اقوام خریدم چنج بود ساخت مالزی بود تا الان هم خدا را شکر هیچ مشکلی نداره:8: گارانتی یعنی پول اضافی دادن واسه هیچ:46:
blacklips
21-05-2007, 22:07
سلام بچه ها من كيا هستم اگر بشه چند وقتي يه بار اينجا بچر خيم اشكالي نداره كه
دوست دارم با هاتون آشنا بشم
راستي من w810 به قول بچه ها يه دبليو سالار دارم وطرفدار فجيع سوني اريكسونم
مرسي
nakhordemast
21-05-2007, 23:06
مرسي
بسيا بسيار خوشوقتيم كه به كلوپ 810 پيوستيد و از اين گوشي لذت ميبريد .
من به عنوان مدير ارشد خوش آمد گويي ورود شما و نوشتن اولين پست خود را در اين كلوپ تبريك ميگويم... ايدون باد...:46:
دبليو 810 بخريد تا رستگار شويد و بدانيد و آگاه باشيد كه بهترين و با صرفه ترين گوشي دنيا را در دستان خود داريد ( بند 12+1 از مرام نامه كلوپ w810 )
adamhesaby
21-05-2007, 23:49
بسيا بسيار خوشوقتيم كه به كلوپ 810 پيوستيد و از اين گوشي لذت ميبريد .
من به عنوان مدير ارشد خوش آمد گويي ورود شما و نوشتن اولين پست خود را در اين كلوپ تبريك ميگويم... ايدون باد...:46:
دبليو 810 بخريد تا رستگار شويد و بدانيد و آگاه باشيد كه بهترين و با صرفه ترين گوشي دنيا را در دستان خود داريد ( بند 12+1 از مرام نامه كلوپ w810 )
قسمت قرمز رو خیلی باحال اومدی
adamhesaby
21-05-2007, 23:50
مرسي
دبلیو سالار رو هستم !!
به پی سی ورلد خوش اومدی
مواظب باش معتادش نشی!
adamhesaby
21-05-2007, 23:52
من خودم یک هفته پیش w810 واسه یکی از اقوام خریدم چنج بود ساخت مالزی بود تا الان هم خدا را شکر هیچ مشکلی نداره:8: گارانتی یعنی پول اضافی دادن واسه هیچ:46:
خوب بعضیا میخوان رو گوشی کخ بریزن (مثل خودم مثلا صداشو زیاد کنم) رجیستر اصلی ساده تره
پول واسه گارانتی به نظر منم کار درستی نیس
اگه یکی یه گوشی مالزی رجیستر اصل بدون گارانتی گیر بیاره شانس آورده مثل من:31:
alirezabehzadi
22-05-2007, 01:19
با سلام وتشکر از اساتید جهت پاسخ سریع.
هنگام دانلود بعضی بازیها و برنامه ها با دو پسوند بنامهای jar و jad مواجه میشوم.
تفاوت این دو در چیست و ایا هر دو را باید به گوشی منتقل کرد ؟
ممنون.
adamhesaby
22-05-2007, 02:23
ممنون.
بعضی از گوشیها برای نصب یک نرم افزار یا بازی به هردوی این فایها نیاز دارن
ولی تا اونجایی که من میدونم اکثر گوشیای سونی اریکسون فقط به فایل jar واسه ی نصب نیاز دارن:5:
Silwestern
22-05-2007, 09:43
قابل توجه دبلیو سالارها !!!
یه سالار دیگه از نوع حاجی فیروزی هم اومده که این سالار قبلیمون باس جلوش لنگ بندازه ....
رخصت : W610 ... نمیدونم تو بازار اومده یا نه ... اما یکی از بچه های کلاسمون گذاشته بود روی میز تا دل ما رو آب کنه
گفت 300 خریده از دبی...راست و دروغش که معلوم نیس اما عجب گوشیه !!!!!
Silwestern
22-05-2007, 09:45
ممنون.
شما هر دوشو دانلود کن !! البته فایلهای jad سایز کمی دارن ولی گاهی اوقات نیاز داری بهشون ...
موقع رجیستر کردن بعضی برنامه ها یا اجرای نفوذی بعضی برنامه ها باید از این فایل استفاده کنی....
البته بیشتر واسه گوشی های سامسونگ به کار میره ولی شما دانلودش کنی ضرر نمیکنی
mania2000
22-05-2007, 12:11
با سلام آيا كسي رنگ روي قاب گوشي اش پاك شده (810) قاب گوشي را چگونه عوض مي كنند؟
bloody guilty
22-05-2007, 16:33
آيا راهي هست كه بشه كاري كرد بعضي فايل ها و اهنگ ها رو نشه از طريق گوشي بلوتوث كرد:13:
سلام...
1- مي خواستم بدونم چطور ورژن فريمور گوشي رو در بيارم؟
2- كدوم ورژن صداي بيشتري داره؟
3- اون راهي كه يكي از دوستان ( آقا حميد!) ارائه كرده بودند براي افزايش صداي 810 آيا كار مي كنه و قابل اعتماد است؟( البته يك وقت به آقا حميد بي احترامي نشه ها... ايشون استاد ما هستند ولي مي خواستم ببينم اگر مطمئنه من هم انجام بدم!)
با تشكر از شما
یه سالار دیگه از نوع حاجی فیروزی هم اومده که این سالار قبلیمون باس جلوش لنگ بندازه ....
رخصت : W610 ... نمیدونم تو بازار اومده یا نه ... اما یکی از بچه های کلاسمون گذاشته بود روی میز تا دل ما رو آب کنه
سلام....
اين صفحه مقايسه دو گوشي ست!
لطفا كساني كه اطلاعات كامل دارند بگن آيا 610 به 810 ميرسه از نظر كارايي؟
با تشكر
مقايسه دو گوشي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
adamhesaby
22-05-2007, 19:44
با سلام آيا كسي رنگ روي قاب گوشي اش پاك شده (810) قاب گوشي را چگونه عوض مي كنند؟
آره مال من دکمه هاش داره بیرنگ میشه کم کم (البته خیلی وقته خریدم و خیلی هم چیزی میتایپم و بازی میکنم باهاش)
فکر کنم مصطفی خان (یا یک استاد دیگه) یه مطالبی در این مورد گذاشته بود
میگردم اگه پیدا کردم میزارم برات
adamhesaby
22-05-2007, 19:47
آيا راهي هست كه بشه كاري كرد بعضي فايل ها و اهنگ ها رو نشه از طريق گوشي بلوتوث كرد:13:
با موبی اکسپلورر میتونی فایلت رو قفل کنی
ولی باز هم میشه بلوتوث کرد اما گوشی نمیتونه بازش کنه
در کل فکر نمیکنم چیزی که شما میخوای رو بشه انجام داد
adamhesaby
22-05-2007, 19:53
سلام...
1- مي خواستم بدونم چطور ورژن فريمور گوشي رو در بيارم؟
2- كدوم ورژن صداي بيشتري داره؟
3- اون راهي كه يكي از دوستان ( آقا حميد!) ارائه كرده بودند براي افزايش صداي 810 آيا كار مي كنه و قابل اعتماد است؟( البته يك وقت به آقا حميد بي احترامي نشه ها... ايشون استاد ما هستند ولي مي خواستم ببينم اگر مطمئنه من هم انجام بدم!)
با تشكر از شما
1.اینها سریع بزن
راست-ستاره-چپ-چپ- ستاره-چپ - ستاره
بعد برو تو service info
بعد توی software info
اون بالاییه ورژن فرمویرت هست
2.تا اونجایی که من میدونم r4ea031 جدیدترین فرمویر هست وبلندترین صدا رو هم داره
3. بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــلـــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــه که مطمئنه!
من خودم با این روش صدای گوشیم شده بیست تازه منوی فلش هم ریختم روش شده مامان
هرکی میبینه فکش میفته ! (البته من گوشیم رجیستر اصلیه و از اون روش استفاده کردم اگه گوشی رجیستر چنج باشه امکان هک مشدن گوشی هست)
adamhesaby
22-05-2007, 19:54
سلام....
با تشكر
مقايسه دو گوشي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نه بابا
w810i خودمون خیلی خوشگلتره خدایی:27:
توی رای گیریش هم کاملا معلومه این امر:27:
adamhesaby
22-05-2007, 20:00
کی گفته w810i باس جلو w610 لنگ بندازه:18:؟؟؟
w610 هنوز 200 تا مونده به w810 برسه:31::46:
ولی دور از شوخی w810 که خیلی خوشگلتره
شاید چون w810 زیاد دیدی یکم معمولی شده برات
ولی از نظر مبحث زیبایی شناختی(:31:) w810 خیلی خوشگلتره:8:
farzadtop
22-05-2007, 22:17
کی گفته w810i باس جلو w610 لنگ بندازه:18:؟؟؟
w610 هنوز 200 تا مونده به w810 برسه:31::46:
ولی دور از شوخی w810 که خیلی خوشگلتره
شاید چون w810 زیاد دیدی یکم معمولی شده برات
ولی از نظر مبحث زیبایی شناختی(:31:) w810 خیلی خوشگلتره:8:
اینو فراموش نکن که اگه دبلیو 810 گوشی بدی بود همه نمی خریدن
و جزو گوشی های جواتی نمی شد:40:
حتما کیفیت خوبی داشته که تونسته کاربر رو جلب کنه
من خواستم ان 70 بگیرم شنیدم که گوشی خوبی نیست و اینکه اصلا دبلیو 810 هم سرعتش بیشتر و هم جزور گوشی های ارتقا یافته دبلیو 700 و کا 750 هست
و رفتم دیلیو 810 رو گرفتم چون از لحاظ امکانات و فیلبرداری کیفیت مطلوبی داشت
sony_W810i
22-05-2007, 23:11
میشه . ظرفیت Sms با حک کردن گوشی به حدود 11000 Sms میرسه ...تاپیک داریم در این زمینه (تو کلوپ اریکسون)
ولی در کل کار خطر ناکیه.
به هیچ وجه با 810 اون کارو نکنید..چون جواب نمیده(k750جواب میده) و قابل برگشت هم نیست اگه اون کارو بکنید...(ظرفیت اس ام اس 0 میشه) و چارش فلش هستش
adamhesaby
23-05-2007, 03:10
به هیچ وجه با 810 اون کارو نکنید..چون جواب نمیده(k750جواب میده) و قابل برگشت هم نیست اگه اون کارو بکنید...(ظرفیت اس ام اس 0 میشه) و چارش فلش هستش
کاملا درسته
این گوشی (w810i) رو به هیچ صورتی نمیشه تعداد اس ام اس های انباکسش رو تغییر داد(لااقل تا این لحظه مطمئنم که روشی نیس شاید بعدا کشف بشه) اگه بخواین به همون روشی که روی کا750 و w800 کار میکنه هکش کنین گوشیتون فلش لازم میشه ها!!!!
از ما گفتن بود
mostafa_khan
23-05-2007, 09:28
آره مال من دکمه هاش داره بیرنگ میشه کم کم (البته خیلی وقته خریدم و خیلی هم چیزی میتایپم و بازی میکنم باهاش)
فکر کنم مصطفی خان (یا یک استاد دیگه) یه مطالبی در این مورد گذاشته بود
میگردم اگه پیدا کردم میزارم برات
اگه خواستين مي تونم بتون ياد بدم چطور كي پد گوشيتون رو تعويض كنيد...واسه كسايي كه خيلي با گوشي بازي مي كنن و رنگ مثلا جوي استيكشون پريده و دوست ندارن اينجوري باشه
خيلي سادست...تنها كار باز كردن قاب ست و اينكه بريد يه قاب فانتزي اشغال بگيريد...بعد كي پد اون رو برداريد با مال فابريك عوض كنيد...ديگه نگران رنگ پريدن دكمه ها هيچ وقت نيستيد..چون مي دونيد فابريكش....دست نخورده مي مون...اين واسه موقع ايي كه خواستين فرضا بفروشيدش به كار مياد...كسي نمي تونه بگ رنگش پريده و بزنه تو قيمت گوشي:46:
mostafa_khan
23-05-2007, 09:46
..... ايول ايوا داش مصطفي رو ايول .....
بهت گفتم كه اگه همينطوري پيش بري رييس جمهور ميشي. بابا ما با هم ريفيقيما... يادت نره يه وختي فراموشمون كني..:10: :10: :10:
راه درست پاك كردن لنز ( هر نوع لنزي . حتي عينك) اينه كه با دستمال مخصوص لنز پاك كن كه عموما مثل كاغذ گالك هستن ( نه از اون پارچه هاي مخملي كه وقتي عينك ميخري همراهش بهت ميدن) هست و از عكاسي ها بايد بخري
قربونت مهدي جوون...بيا بقل داداش:10: (فيلم هندي شد:20: )
ممنون.
شما دوست دارين سوال رو تكرار كنيد؟من مگه توضيح ندادم؟
بعد ميان ميگن چرا عصباني مي شه...خوب بيا...تو اين چند وقته اينقدر كامل توضيح نداد بودم...تو اين پست يه لينك دادم فقط درباره ي رار و جار...بعد اون همه حرف اقا زحمت ندادن يه نگاه كنن دوباره دارن مي گن رار و جار رو بايد با هم بريزيم؟؟؟:41:
دوستان هم توقع پاسخ دارن..هموقتي پاسخ مي گيرن زحمت مطالعه به خودشون نمي دن!!!!:18: :19: :13:
نه اقا رنگش نمي پره...خيالت راحت...مگ رنگ جوي استيك داخل دايره اش بره...اونم اگه با ناخن مستقيم بهش نخوره هيچ وقت نمي ره رنگش
سلام....
با تشكر
بله منم علاقه ي خاصي به اين مدل جديد دارم...گوشيه مناسبيه...و تقريبا عين 810 هست...با كمي تفاوت هاي جزئي
masoud_ac
23-05-2007, 14:23
W810i با رم 4GB چطوره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
carnation
23-05-2007, 18:40
سلام
هدست w810 با w700 از نظر کیفیت فرق داره؟
alirezabehzadi
23-05-2007, 20:45
با سلام خدمت دوستان علی الخصوص جناب مصطفی خان
عزیز جان سوال دوم من در خصوص فایلهای جار و جاد بود نه جار و رار
ثانیا در صورت ضیق وقت حضرتعالی خیلی راحت می توانید بدون هیچگونه ناراحتی فقط جواب ندهید
ثالثا اگر همه عین شما استاد این رشته میبودند که سوالی نمی پرسیدند
رابعا .......... باز هم ممنون. چرا که در همین انجمنهاست که به لطف دوستان با صفا مسایل خود را ی دغدغه حل و فصل می کنیم. پس باز هم همممممممممممممممممممممممم منون.
alirezabehzadi
23-05-2007, 20:51
با عرض پوزش پاراگراف اخر ( بی دغدغه ) صحیح می باشد.
sabasistem_co
24-05-2007, 07:58
سلام
آقا حميد من چيكار كنم براي بالا بردن صدا هر كاري كه توي تايپيك گفتي كردم ولي بعد كه روشنش كردم روشن شد يعد من گزينه start phon را زدم وبعد پين كد را زدم بعد موبايل گفت سيم كارت داخل دستگاه نيست
بعد من خودم رفتم موبايلم را فلش كردم با روش شما گوشيم روشن مي شه و please wait هم مياد ولي وقتي تا نصفه پر مي شه بعدش ديگه پر نمي شه 3 ساعت هم صبر كردم پر نشد بعد دوباره main رو روي موبايل فلش كردم دوباره درست نشد بعد رفتم توي فار منيجر رفتم توي custom و هرچي فايل كپي كردم پاك كردم بعد دوباره main را فلش كردم بازم please wait ميومد بعد رفتم main و fs را دوباره روش فلش كردم بازم درست نشد pealse wait ميا تا نصفه پر مي شه ديگه پر نمي شه شما بگو چيكار كنم ؟
مي خواستم ببينم حالا كه فريمور جديد رو موبايل نصب كردم چرا وقتي وصل به phone ++ مي كنم همون فرومور قبلي را نشون مي ده ؟
يه چيز ديگه هم مي خواستم بگم چرا وقتي وصل فار منيجر مي خوام بشم اول براي W810 انتخاب مي كنم ولي وقتي گوشيم وصل شد بالاي فار منيجر مي نويسه K750 - W800- W550 براي چي اين طور مي شه ؟
mostafa_khan
24-05-2007, 09:00
سلام
آقا حميد من چيكار كنم براي بالا بردن صدا هر كاري كه توي تايپيك گفتي كردم ولي بعد كه روشنش كردم روشن شد يعد من گزينه start phon را زدم وبعد پين كد را زدم بعد موبايل گفت سيم كارت داخل دستگاه نيست
بعد من خودم رفتم موبايلم را فلش كردم با روش شما گوشيم روشن مي شه و please wait هم مياد ولي وقتي تا نصفه پر مي شه بعدش ديگه پر نمي شه 3 ساعت هم صبر كردم پر نشد بعد دوباره main رو روي موبايل فلش كردم دوباره درست نشد بعد رفتم توي فار منيجر رفتم توي custom و هرچي فايل كپي كردم پاك كردم بعد دوباره main را فلش كردم بازم please wait ميومد بعد رفتم main و fs را دوباره روش فلش كردم بازم درست نشد pealse wait ميا تا نصفه پر مي شه ديگه پر نمي شه شما بگو چيكار كنم ؟
مي خواستم ببينم حالا كه فريمور جديد رو موبايل نصب كردم چرا وقتي وصل به phone ++ مي كنم همون فرومور قبلي را نشون مي ده ؟
يه چيز ديگه هم مي خواستم بگم چرا وقتي وصل فار منيجر مي خوام بشم اول براي W810 انتخاب مي كنم ولي وقتي گوشيم وصل شد بالاي فار منيجر مي نويسه K750 - W800- W550 براي چي اين طور مي شه ؟
اگه تا please wait مياد و بعد ديگه كامل نمي شه...بايد فلشش كني...اونم نه اينجوري...با باكس
اخه اگه همين جوري با نرم افزار فلش درست و درمون و هميشگي بود واسه چي باكس ساخته مي شه؟
فلش كن اونم با باكس...ببر بيرون...يه چند تومني بايد پياده شي....
راستي شما كپسول صداتو تغيير ندادي؟اگه نه كه هيچ
اما اگه اره...چرا ديگه با نرم افزار به جونش افتادي!!!
sabasistem_co
24-05-2007, 12:08
اگه تا please wait مياد و بعد ديگه كامل نمي شه...بايد فلشش كني...اونم نه اينجوري...با باكس
اخه اگه همين جوري با نرم افزار فلش درست و درمون و هميشگي بود واسه چي باكس ساخته مي شه؟
فلش كن اونم با باكس...ببر بيرون...يه چند تومني بايد پياده شي....
راستي شما كپسول صداتو تغيير ندادي؟اگه نه كه هيچ
اما اگه اره...چرا ديگه با نرم افزار به جونش افتادي!!!
مرسي دستت درد نكنه آقا مصطفي
نه كپسولي W 850 پيدا نكردم
td_user01
24-05-2007, 16:00
يه سوال در مورد رجيستر گوشي:
قبلا تو همين تاپيك يه سايتي معرفي شده بود كه وقتي سريال 15 رقمي گوشي رو تو اون سايت مي نوشتي نام و مشخصات گوشي رو مي نوشت.
اينم آدرس اون سايته : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تقريبا 2 هفته ميشه كه گوشيمو خريدم( w810i ) سريال اصلي و ساخت مالزي و با گارانتي نوين. هر 3 تا شماره داخل گوشي و روي شاسي گوشي و روي جعبه باهم برابرند ولي وقتي سريال گوشي رو تو اين سايت ميزنم گوشي رو Nokia 7260 مياره. آيا اطلاعاتي كه اين سايت ميده درسته يا نه ؟ و اگه درسته پس چرا گوشي منو Nokia 7260 مياره ( نكنه سرم كلاه رفته باشه ! )
ممنون ميشم دوستان جواب بدن.
adamhesaby
24-05-2007, 16:49
قبلا تو همين تاپيك يه سايتي معرفي شده بود كه وقتي سريال 15 رقمي گوشي رو تو اون سايت مي نوشتي نام و مشخصات گوشي رو مي نوشت.
اينم آدرس اون سايته : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تقريبا 2 هفته ميشه كه گوشيمو خريدم( w810i ) سريال اصلي و ساخت مالزي و با گارانتي نوين. هر 3 تا شماره داخل گوشي و روي شاسي گوشي و روي جعبه باهم برابرند ولي وقتي سريال گوشي رو تو اين سايت ميزنم گوشي رو Nokia 7260 مياره. آيا اطلاعاتي كه اين سايت ميده درسته يا نه ؟ و اگه درسته پس چرا گوشي منو Nokia 7260 مياره ( نكنه سرم كلاه رفته باشه ! )
راستش فکر میکنم سرت کلاه رفته! (البته امیدوارم که اینجوری نبوده باشه)
گوشیت رو آپدیت نکردی؟ اگه آپدیت کردی و هنوز آنتن میده یعنی رجیستر اصلیه
adamhesaby
24-05-2007, 16:53
سلام
هدست w810 با w700 از نظر کیفیت فرق داره؟
فکر نمیکنم فرق بکنه
اگر هم فرق داره فرقش خیلی ناچیزه
masoud_ac
24-05-2007, 23:17
عزيزم يه چيزي بگم :
اگه كسي گوشي ساخته شده در نيمه ي دوم 2006 يا از 2007 به بعد رو گفته باشه سريال اصلي بدون كه راست نميگه چون مخابرات به هيچ وجه گوشي رجستر نميكنه يعني نميتونه كه بكنه به غير از شركت ماديران.
برچسب پشت گوشي رو ميكنن و مثل سريالي كه خودشون چنج كردن رو رايت ميكنن و پشت گوشي و روي جلد كارتون ميزنن و ميگن كه سريال اصله.
نكته : فقط يك راه مكنه كه آي سي E2prom گوشي رو عوض كنن و يه آي سي گوشي رجستر شده روي گوشي بزارن . كه با فلش كردن رجستر نپره .
همين .
masoud_ac
24-05-2007, 23:32
اگه كسي گوشي ساخته شده در نيمه ي دوم 2006 يا از 2007 به بعد رو گفته باشه سريال اصلي بدون كه راست نميگه چون مخابرات به هيچ وجه گوشي رجستر نميكنه يعني نميتونه كه بكنه به غير از شركت ماديران.
برچسب پشت گوشي رو ميكنن و مثل سريالي كه خودشون چنج كردن رو رايت ميكنن و پشت گوشي و روي جلد كارتون ميزنن و ميگن كه سريال اصله.
نكته : فقط يك راه مكنه كه آي سي E2prom گوشي رو عوض كنن و يه آي سي گوشي رجستر شده روي گوشي بزارن . كه با فلش كردن رجستر نپره .
همين .
masoud_ac
25-05-2007, 00:11
يه خبر خوش واسه W810i ها چون شركت كَنُن و شركت شارپ واسه ي اين گوشي درايور دوربين ساختند . دارم آپ ميكنم تا واسه فردا بزارم تو تاپيك.
و خبر خوش واسه W700 , W800 , W810i , K750i دراتور دوربين 9.02 و 90.2 هم واسه اين مدل گوشي ها اوده.
W810i ها ميتونن درايور شارپ رو رايگان آپ كنن اما كنن پولي هست. اين دو درايور چون CPU بالا ميخوان روي W700 , w800 , k750 جواب نميده .
ولي خوش به حال W810i ها چون چه كيفيت عكس و فيلم ي از اين به بعد دارن.
من شارپ رو روي گوشيم آپ كردم كيفيت عكسم با دوربين sony6.1 MP يكي شده بود فقط سايز عكس اون بزرگ تر از گوشي من شده بود.
masoud_ac
25-05-2007, 00:12
يه خبر خوش واسه W810i ها چون شركت كَنُن و شركت شارپ واسه ي اين گوشي درايور دوربين ساختند . دارم آپ ميكنم تا واسه فردا بزارم تو تاپيك.
و خبر خوش واسه W700 , W800 , W810i , K750i دراتور دوربين 9.02 و 90.2 هم واسه اين مدل گوشي ها اوده.
W810i ها ميتونن درايور شارپ رو رايگان آپ كنن اما كنن پولي هست. اين دو درايور چون CPU بالا ميخوان روي W700 , w800 , k750 جواب نميده .
من شارپ رو روي گوشيم آپ كردم كيفيت عكسم با دوربين sony6.1 MP يكي شده بود فقط سايز عكس اون بزرگ تر از گوشي من شده بود.
ببخشيد مثل اينكه اشتباه كپي كردم.
ahora50002000
25-05-2007, 10:28
با سلام
من چند وقت پیش گوشی کا 750 داشتم که هر وقت می خواستم در گوشی عکس یا آهنگی را جابجا کنم براحتی عکس را انتخاب میکردم بعد گزینه بیشتر و مدیریت فایلها و سپس انتقال را میزدم و فایل را کپی یا انتقال می کردم ولی چند وقتی است که دبلیو 810 گرفتم مرحل بالا را که انجام می دهم گزینه بیشتر و مدیریت فایلها و سپس انتقال دو گزینه حاقظه تلفن و مموری می آید که هر کدام را میزنم و آدرس فایل را میدهم در زیر صفحه دو گزینه باز کردن و چسباندن می آید که از طریق گزینه بازکردن که می روم گزینه پوشه جدید می آید و در زیر صفحه دو گزینه افزودن و چسباندن و در قسمت چسباندن هم که میروم هیچ فایلی را انتقال نمیدهد و توسط بلوتوس هم که با کامپیوتر ارتباط دارم باز هم هیچ عکس و صدا را انتقال نمی دهد رم گوشی 512 است و حدود 200 تا خالی دارد و حافظه داخلی هم 21 آزاد دارد
nakhordemast
25-05-2007, 13:28
با سلام
من چند وقت پیش گوشی کا 750 داشتم که هر وقت می خواستم در گوشی عکس یا آهنگی را جابجا کنم براحتی عکس را انتخاب میکردم بعد گزینه بیشتر و مدیریت فایلها و سپس انتقال را میزدم و فایل را کپی یا انتقال می کردم ولی چند وقتی است که دبلیو 810 گرفتم مرحل بالا را که انجام می دهم گزینه بیشتر و مدیریت فایلها و سپس انتقال دو گزینه حاقظه تلفن و مموری می آید که هر کدام را میزنم و آدرس فایل را میدهم در زیر صفحه دو گزینه باز کردن و چسباندن می آید که از طریق گزینه بازکردن که می روم گزینه پوشه جدید می آید و در زیر صفحه دو گزینه افزودن و چسباندن و در قسمت چسباندن هم که میروم هیچ فایلی را انتقال نمیدهد و توسط بلوتوس هم که با کامپیوتر ارتباط دارم باز هم هیچ عکس و صدا را انتقال نمی دهد رم گوشی 512 است و حدود 200 تا خالی دارد و حافظه داخلی هم 21 آزاد دارد
اصلا متوجه نميشم ميشه واضحتر توضيح بديد. خوب ميخاي فايل رو از كجا به كجا كپي كني؟ از مموري به حافظه گوشي يا برعكس؟ يا از گوشي به كامپيوتر يا از يه جاي مموري به يه جاي ديگه مموري؟ يا اينكه ميخاي يه فايل رو بلوتوث كني؟؟؟؟؟؟؟ اصلا متوجه نشدم احتمالا گوشيت هم مشكل منو داره.:46:
nakhordemast
25-05-2007, 13:32
لطفا بلينكيد لطفا:8:
masoud_ac
25-05-2007, 18:45
لطفا بلينكيد لطفا:8:
درايور دوربين بيايد اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
masoud_ac
25-05-2007, 19:20
بيش از 5 درايور معروف دنيا براي W810i.
كيفيت عكس و فيلم را با اين درايور ها در گوشي W810i تجربه كنيد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
masoud_ac
25-05-2007, 19:22
بيش از 5 درايور معروف دنيا براي W810i.
كيفيت عكس و فيلم را با اين درايور ها در گوشي W810i تجربه كنيد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ahora50002000
25-05-2007, 20:52
اصلا متوجه نميشم ميشه واضحتر توضيح بديد. خوب ميخاي فايل رو از كجا به كجا كپي كني؟ از مموري به حافظه گوشي يا برعكس؟ يا از گوشي به كامپيوتر يا از يه جاي مموري به يه جاي ديگه مموري؟ يا اينكه ميخاي يه فايل رو بلوتوث كني؟؟؟؟؟؟؟ اصلا متوجه نشدم احتمالا گوشيت هم مشكل منو داره.:46:
فرقی نمی کند از مموري به حافظه گوشي و گوشي به كامپيوتر و مموري به يه جاي ديگه هیچ فایلی انتقال پیدا نمی کند
merlin_magic
26-05-2007, 00:17
مگه دوربين w810 و k750 هر دو 2 مگا پيكسل نيست؟؟
مگه نبايد كيفيتشون مثل هم باشه؟؟؟
اين دوتا عكس رو ببينيد
اولي رو با w810 و دومي رو با k750 گرفتم
چرا عكسي كه با w810 گرفتم اينقدر ماته؟؟؟؟
اون يكي خيلي شفاف تره
چندين بار هم عكس گرفتم همينطوري شد
به نظر شما دوربينش مشكلي داره؟؟؟
يا كيفيتش همين طوريه؟؟؟
يا اينكه تنظيمي چيزي مي خواد؟؟؟
doyenfox
26-05-2007, 01:52
اين دوتا عكس رو ببينيد
اون يكي خيلي شفاف تره
يا كيفيتش همين طوريه؟؟؟
بارها گفته شده تو تاپيك هاي مختلف:
اون 2 مگا پيكسلس كه شما ميبينيد يكي از معيارهاي مشخص كننده كيفيت دوربين هست نه تنها معيارش.
در ضمن باز هم قبلا مطرح شده كه بدون تعصب دوربين 810 بهتر از 750 هستش.
و نكته اخر در مورد عكس شما كا 750 چون روي محافظ لنزش كاور داره كثيف نميشه معمولا اما و810 رو حتما قبل از گرفتن عكس با يه دستمال تميز محافظ لنزشو پاك كن(لنز زيز قاب هست-شيشه روي لنز زود كثيف ميشه وبا عث تار شدن شديد عكس ميشه).
td_user01
26-05-2007, 03:25
عزيزم يه چيزي بگم :
همين .
ولی تاریخ گوشی من 15-02-2006 هست و اینکه اگه برچسب پشت گوشی رو هم عوض میکنن اون موقع که خیلی تابلو میشه . من برچسب گوشیم نگاه کردم فکر نمی کنم که عوض شده باشه. به هرحال آیا راه دیگه ای به غیر از آپدیت کردن گوشی از اینترنت وجود نداره که بشه فهمید سریال گوشی اصله یا نه؟
mostafa_khan
26-05-2007, 08:59
مرسي دستت درد نكنه آقا مصطفي
نه كپسولي W 850 پيدا نكردم
خوب دنبال كپسول دبليو 800 نگشتي؟مال 800 كه راحت پيدا مي شه...صداشم ماه:20:
احتمال خيلي بالا كلاه سرت رفته و همون طور كه دوستان گفتن...ليبل ها رو عوض مي كنن جوري كه اصل به نظر بياد...
همين .
مسعود جان كمي بيشتر در اين مورد برامون اگه ممكنه صحبت كن....اين اي سي روي برد اصليهديگه اره؟كجاشه؟؟اگه عكسي داشتي بذار...اگه ن اگه مي توني جاي دقيقشم بگو:20:
اين دوتا عكس رو ببينيد
اون يكي خيلي شفاف تره
يا كيفيتش همين طوريه؟؟؟
به نظرم تنظيمات گوشي...درست نبوده...برو تو تا1يك مرجع نكات..مقال دوربينش رو از تو فهرست مطالب نگاه كن..چك كن ببين تنظيماتش درست بوده يا نه
sabasistem_co
26-05-2007, 13:56
سلام
موبايل اگه رجيستر اصلي نباشه وقتي خودمون با كامپيوتر فلشش مي كنيم بعدش ديگه اصلا روشن نميشه يا روشن ميشه مي گه كه سيم كارت داخل دستگاه نيست
masoud_ac
26-05-2007, 15:57
مسعود جان كمي بيشتر در اين مورد برامون اگه ممكنه صحبت كن....اين اي سي روي برد اصليهديگه اره؟كجاشه؟؟اگه عكسي داشتي بذار...اگه ن اگه مي توني جاي دقيقشم بگو:20:
وقتي براي ما يه گوشي درزدي(سوني اريكسون) مياوردن ميگفتن سريالش رو عوض كن (يه گوشي ديگه) كه هيچ كس نفهمه كه اين گوشي دزديه ما هم ميومديم سريال يه گوشي از دور خارج شده رو از توي E2prom اون كپي ميكرديم و توي E2Prom گوشي دزدي رايت ميكرديم . گوشي با هر چقدر هم فلش سريالش تغيير نميكرد چون سريال با دستگاه تو گوشي رايت شده بود و غير قابل تغيير ميشود .
هر كسي نميتونه اين كار رو بكنه هر كسي اجازه ي اين كار رو نداره هر كسي نبايد اين كار رو بكنه.
اين كار حدود 30 تا 40 هزار تومن خرج داره هر كسي دستگاهش رو نداره تو اصفهان 2تا از اين نوع دستگاه هست و تو شاهين شهر 1 هست كه با مجوز اين كار رو ميكنن.
babak_deghat
26-05-2007, 16:14
با سلام من می خواستم بدانم که آیا 3w810 تا اسپیکر داره؟؟؟؟؟اگه اینجورییه چرا صداش اینقدر کمه؟؟؟کسی رو می شناختم که می گفت 3 تا داره اما یکیش کار میکنه برای اینکه 2 تای دیگه کار کنه باید یه کد خاص بهش بدیم..راست گفته؟؟؟
در ضمن می خواست بدونم w810قابلیت ارسال mms داره یا نه؟؟؟آخه من ایرانسل دارم و تنظیمات مربوط به mms وgprs برام از ایرانسل به صورتsms فرستادن(می دونید که چه جوری میگم؟) و من هم نصبشون کردم gprsکار می کنه اما وقتی می خوام یهmmsکوچیک بفرستم کلی طول میکشه آخرش هم میگه:sending failedآیا کار دیگری هم هست که باید انجام می دادم؟؟؟
راستی یادم رفت یه چیز دیگه هم بپرسم :::وقتی میخوام با گوشی ایمیل بزنم ازم شماره ای به نام gateway numberمیخواد ...یعنی چی؟؟؟؟
چیز دیگر هم اینکه آیا میشه باw810فایلهای تصویری با پسوندotaرواس ام اس کرد؟؟چگونه؟؟
با سپاس فراوان..................
masoud_ac
26-05-2007, 16:38
با سلام من می خواستم بدانم که آیا 3w810 تا اسپیکر داره؟؟؟؟؟اگه اینجورییه چرا صداش اینقدر کمه؟؟؟کسی رو می شناختم که می گفت 3 تا داره اما یکیش کار میکنه برای اینکه 2 تای دیگه کار کنه باید یه کد خاص بهش بدیم..راست گفته؟؟؟
در ضمن می خواست بدونم w810قابلیت ارسال mms داره یا نه؟؟؟آخه من ایرانسل دارم و تنظیمات مربوط به mms وgprs برام از ایرانسل به صورتsms فرستادن(می دونید که چه جوری میگم؟) و من هم نصبشون کردم gprsکار می کنه اما وقتی می خوام یهmmsکوچیک بفرستم کلی طول میکشه آخرش هم میگه:sending failedآیا کار دیگری هم هست که باید انجام می دادم؟؟؟
راستی یادم رفت یه چیز دیگه هم بپرسم :::وقتی میخوام با گوشی ایمیل بزنم ازم شماره ای به نام gateway numberمیخواد ...یعنی چی؟؟؟؟
چیز دیگر هم اینکه آیا میشه باw810فایلهای تصویری با پسوندotaرواس ام اس کرد؟؟چگونه؟؟
W810i همه قابليتي داره :
ٌ810ه يك اسپيكر داره نه 3تا فقط جايي كه واسش درست كردن 3تا هست .
همين .
براي بالا بردن صداش هم ميتوني درايور صدا رو عوض كني. كه صداش همه گوشي ها رو بخوره هم كيفيت هم صدا
سلام...
از كسايي كه رجيستر دستيه گوششيشون آيا كسي با ++Xs صداي گوشي رو تونسته بالا ببره؟ ( با روش آقا حميد!)
من كه چند ساعت گذاشتم و آخرش هم ارور داد!
حسابي حالم گرفته شد!
لطفا اگر كسي مي دونه يك راهنمايي بكنه! ( يا اينجا يا در پيغام خصوصي! فرقي نمي كنه)
با تشكر
merlin_magic
26-05-2007, 21:18
خوب دنبال كپسول دبليو 800 نگشتي؟مال 800 كه راحت پيدا مي شه...صداشم ماه:20:
احتمال خيلي بالا كلاه سرت رفته و همون طور كه دوستان گفتن...ليبل ها رو عوض مي كنن جوري كه اصل به نظر بياد...
به نظرم تنظيمات گوشي...درست نبوده...برو تو تا1يك مرجع نكات..مقال دوربينش رو از تو فهرست مطالب نگاه كن..چك كن ببين تنظيماتش درست بوده يا نه
تنظيمات گوشي رو چك كردم
درست بود........
LuxeTech
27-05-2007, 12:32
نمیدونم باتری گوشیم چه مرگشه؟ زود خالی میشه. روزی دو بار باید شارژش کنم. در حالت Standby هفت (7) درصد شارژ کم میکنه و چند ساعته باتری خالی میشه. باتری خرابه نه؟ گوشیمو 1 هفته نیست خریدم. چی کار کنم حالا؟ باتریش چنده؟ اصل و فرع داره؟ از کجا اصلشو بگیرم؟
گوشی:
W810i
نوع باتری:
BST-37
masoud_ac
27-05-2007, 12:42
سلام...
از كسايي كه رجيستر دستيه گوششيشون آيا كسي با ++Xs صداي گوشي رو تونسته بالا ببره؟ ( با روش آقا حميد!)
من كه چند ساعت گذاشتم و آخرش هم ارور داد!
حسابي حالم گرفته شد!
لطفا اگر كسي مي دونه يك راهنمايي بكنه! ( يا اينجا يا در پيغام خصوصي! فرقي نمي كنه)
با تشكر
ببين يه 2ساعتي طول ميكشه مال من هميشه سر 2ساعت آپ ميكنه يه 5/6 باري شده كه دقيقاً 2ساعت طول ميكشه.
با اين برنامه آپ كن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هم جديد تره هم امكان نداره كه آپ نكنه.
masoud_ac
27-05-2007, 14:20
نمیدونم باتری گوشیم چه مرگشه؟ زود خالی میشه. روزی دو بار باید شارژش کنم. در حالت Standby هفت (7) درصد شارژ کم میکنه و چند ساعته باتری خالی میشه. باتری خرابه نه؟ گوشیمو 1 هفته نیست خریدم. چی کار کنم حالا؟ باتریش چنده؟ اصل و فرع داره؟ از کجا اصلشو بگیرم؟
گوشی:
W810i
نوع باتری:
BST-37
اول ببين مشكل از گوشيت نيست بعد باطري رو عوض كن با يه باطري ديگه امتحان كن.
سلام
همونجور که می دونید دوربین W810 فاقد محافظ یا پوششه!
می خواستم بدونم برای جلوگیری از جمع شدن گردوغبار روی لنز دوربین W810 کسی راهی بلده؟
(جلوگیری , نه پاک کردن با محلول مخصوص اینکار)
Mahdi_Moosavi
27-05-2007, 19:45
سلام
می خواستم بدونم برای جلوگیری از جمع شدن گردوغبار روی لنز دوربین W810 کسی راهی بلده؟
من که تا به حال هبچ راه حلی واسش پیدا نکردم . حقیقتآ بزرگترین ضعف w810 همین نداشتنه کاور لنزه . :19:
حالا که واسه شما گرد وغباره واسه من خط افتاده اساسی :41:
LuxeTech
27-05-2007, 23:07
اول ببين مشكل از گوشيت نيست بعد باطري رو عوض كن با يه باطري ديگه امتحان كن.
باطریمو با یه گوشی دیگه امتحان کردم و تو اون گوشی این مشکلو نداره. سالمه. اشکال از گوشیه. یعنی چه مشکلی داره؟
ببين يه 2ساعتي طول ميكشه مال من هميشه سر 2ساعت آپ ميكنه يه 5/6 باري شده كه دقيقاً 2ساعت طول ميكشه.
با اين برنامه آپ كن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هم جديد تره هم امكان نداره كه آپ نكنه.
سلام...
1- عزيز گوشيه من رجيستر دستيه ها.... يك وقت نكنه رجيسترش بپره؟!
2- درايور جديد صدا رو گذاشتين توش يا نه بايد جداگانه بذارم؟
3- اگر ميشه يك توضيح كوتاه بديد!
با تشكر از شما و دوستاني كه كمك مي كنند
من که تا به حال هبچ راه حلی واسش پیدا نکردم . حقیقتآ بزرگترین ضعف w810 همین نداشتنه کاور لنزه . :19:
حالا که واسه شما گرد وغباره واسه من خط افتاده اساسی :41:
من چون محلول و دستمال مخصوص اینکار رو ندارم تاحالا تمیزش نکردم!
کاملا با گرد و غبار پوشیده شده! ولی جالبه که هنوز بدون هیچ مشکلی و عالی عکس میندازه!
adamhesaby
28-05-2007, 02:14
کاملا با گرد و غبار پوشیده شده! ولی جالبه که هنوز بدون هیچ مشکلی و عالی عکس میندازه!
مال منم همینطور!!!
adamhesaby
28-05-2007, 02:16
گوشی:
W810i
نوع باتری:
BST-37
منم همین مشکل رو دارم :41:
اگه راه حلی پیدا کردی براش بزار اینجا ما هم استفاده کنیم:31:
سلام منم یکی دیشب خریدم و وقتی برنامه pc suite رو می خوام نصب کنم ارور می ده.
بایستی چکار کنم تا نصب بشه.
ارورش هم از dll میده.
Mahdi_Moosavi
28-05-2007, 10:30
ای بابا من هر هفته با دستمال کاغذی و شیشه پاک کن می افتم به جونش .
boribahal
28-05-2007, 12:29
سلام دوستان عزیز من یکی از دوستانم w810 دارد ولی نمی دونه که i هست یا نه چه فرقی این دو دارند اگر راهنمایی کنید ممنون می شوم.:46:
adamhesaby
28-05-2007, 13:06
سلام دوستان عزیز من یکی از دوستانم w810 دارد ولی نمی دونه که i هست یا نه چه فرقی این دو دارند اگر راهنمایی کنید ممنون می شوم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی جعبه اش نوشته که!!!
سلام دوستان عزیز من یکی از دوستانم w810 دارد ولی نمی دونه که i هست یا نه چه فرقی این دو دارند اگر راهنمایی کنید ممنون می شوم.:46:
زیر باتری , بر روی خود گوشی نوشته شده!
راستی , چقدر طراحی نرمافزاری W810 عالیه! واقعا برای هرکاری گزینه هاش کامله! مدیریت فایلها و Contact ها و ...
فقط نمیدونم چرا Resolution فیلمبرداری رو در تنظیمات نرم افزاری حداکثر 176*144 گذاشتن؟ با اینکه دوربین گوشی راحت تا 320 هم جواب میده! 176*144 بیشتر مناسبه گوشیهای 1.3 مگاپیکسلیه!
یکی جواب ما رو هم بده.
کدوم DLL هست؟ اگر میتونی عکس ارور رو بزار تا مشخص بشه از فایل PCSuite شماست یا از ویندوزتان!
merlin_magic
29-05-2007, 01:48
محلول مخصوص پاك كردن لنز رو از كجا ميشه تهيه كرد؟؟
محلول رو با چي روي لنز بكشيم؟؟
يك دستمال نرم كافيه؟؟
adamhesaby
29-05-2007, 03:38
محلول مخصوص پاك كردن لنز رو از كجا ميشه تهيه كرد؟؟
محلول رو با چي روي لنز بكشيم؟؟
يك دستمال نرم كافيه؟؟
از دوربین فروشی های معتبر
mostafa_khan
29-05-2007, 09:13
وقتي براي ما يه گوشي درزدي(سوني اريكسون) مياوردن ميگفتن سريالش رو عوض كن (يه گوشي ديگه) كه هيچ كس نفهمه كه اين گوشي دزديه ما هم ميومديم سريال يه گوشي از دور خارج شده رو از توي E2prom اون كپي ميكرديم و توي E2Prom گوشي دزدي رايت ميكرديم . گوشي با هر چقدر هم فلش سريالش تغيير نميكرد چون سريال با دستگاه تو گوشي رايت شده بود و غير قابل تغيير ميشود .
هر كسي نميتونه اين كار رو بكنه هر كسي اجازه ي اين كار رو نداره هر كسي نبايد اين كار رو بكنه.
اين كار حدود 30 تا 40 هزار تومن خرج داره هر كسي دستگاهش رو نداره تو اصفهان 2تا از اين نوع دستگاه هست و تو شاهين شهر 1 هست كه با مجوز اين كار رو ميكنن.
جالبه...پس مي شه گفت اينم يه جور مثل ثبت كردن سريال گوشي مي مونه...از اين نظر كه بعدش مي شه فلشش كرد با خيال راحت...چه جالب...اسم دستگاهش چيه؟چه قيمتيه؟فقط مي خوام دربارش بيشتر بدونم..همين:46:
اين مقاله هم جواب سوال شما:
آموزش تصویری ساختن تصاویر برای picture message یا همون wbmp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mostafa_khan
29-05-2007, 09:29
تنظيمات گوشي رو چك كردم
درست بود........
من هنوز بر اين باورم كه تنظيمات دوربين كاملا با هم يكي نبوده....فقط مال خودت رو كه نه...بايد تنظيمات جفتشون رو با هم مقايسه مي كردي
به هر حال پيشنهاد مي كنم....اين مقاله رو اگه نديدي...مطالعه كن و دقيقا چك كن تنظيمات دوربينت رو:
تنظيمات دوربین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گوشی:
W810i
نوع باتری:
BST-37
اصلش بايدmade in chine finish in chine باشه...چك كن ببين مال كجاست؟
بعدشم اگه مشكل از باطري نبود امكان داره مشكل از شارزر باشه:
اين نوشته بند هاي اولش به باطري و شارزر پرداخته....بخون و چكش كن...خبرش رو بده
بند 1 و 2 درباره ي باطري و شارزر هاي اصل است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
راستش تنها راه حلي كه من تا حالا ديدم يه كاور مخصوص چرمي بود كه ساخته شده واسه 810 كه كاملا واسه قسمت دوربين درپوش گذاشته بود....هنوز تو ايران نديدمش:13:
من خودم يه مدت سفلون مي كشيدم...اما كيفيت دوربين رو مي گيره...منم از خيرش گذشتم:13:
سلام...
1- عزيز گوشيه من رجيستر دستيه ها.... يك وقت نكنه رجيسترش بپره؟!
با تشكر از شما و دوستاني كه كمك مي كنند
با فون ايكس اس...مشكل پيش نمي ياد..مخصوصا الفا 5 و الفا 6 اش اگه باشه.....
اما با برنامه هاي ديگه مثل فار...اصلا سر و كله نزن كه سريال گوشيت مي پره....فقط فون ايكس اس
mostafa_khan
29-05-2007, 10:01
اينم يه مقاله ي توپ كه داغ داغه:
sar چيست؟(اطلاعات شبكه)موبايل قفل شده چيست؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
masoud_ac
29-05-2007, 15:07
جالبه...پس مي شه گفت اينم يه جور مثل ثبت كردن سريال گوشي مي مونه...از اين نظر كه بعدش مي شه فلشش كرد با خيال راحت...چه جالب...اسم دستگاهش چيه؟چه قيمتيه؟فقط مي خوام دربارش بيشتر بدونم..همين:46:
اين مقاله هم جواب سوال شما:
آموزش تصویری ساختن تصاویر برای picture message یا همون wbmp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببخشيد اسم نبايد بگم چون حتي موقع كار هم نبايد كسي يا مشتري ببينش چون جرم داره قيمتش رو بهتون ميگم 1.7 2سال پيش خريديم (2سال پيش داييم رئيس مخابرات تو قسمت گمرك بوده )
masoud_ac
29-05-2007, 15:09
ببخشيد اسم نبايد بگم چون حتي موقع كار هم نبايد كسي يا مشتري ببينش چون جرم داره قيمتش رو بهتون ميگم 1.7 2سال پيش خريديم (2سال پيش داييم رئيس مخابرات تو قسمت گمرك بوده )
اينم اين دستگاهي كه مخابرات به ما داده
سلام رفقا، خسته نباشید میگم به دوستانی که جواب همه سوالات رو میدن، من هم 2 ماهه که این w810 رو گرفتم، البته من همه صفحه هارو خوندم، ولی چون فارسی نداشتم، نمیتونستم تایپ کنم! ولی این گوشی یه چیزی بالاتر از عالیه!! صداش هم نرماله، یعنی صدا زنگش تو خیابون شنیده میشه، ساخت مالزی، چنج شدست، ver: R4EA031 ، ولی یه چیز عجیب! رو باطری نوشته: Made In Korea Finished in Malaysia ، و 1 هفته هم شارژ نگه میداره!! تازه باهاش بازی هم میکنم، حرف هم میزنم... فقط روز اول یه شب خاموش شارژ بوده! ولی از یه چیز ناراظیم، کیفیت واکمنش پایینه! البته من با Mp3 player خودم که Sony Walkman مقایسه کردم، صدای اون کیفییتش خییلی بالاتره!!
با سلام خدمت آقا مسعود!
عزيز اگر لطف كني و جديدترين و بهترين درايور صدا رو بزاري تا با اين برنامه آپ كنم، واقعا ممنون مي شم!
( ضمنا بايد فايلها رو در پوشه Upload كپي كنم؟!)
با تشكر قبلي
Mahdi_Moosavi
29-05-2007, 22:53
سلام رفقا، خسته نباشید میگم به دوستانی که جواب همه سوالات رو میدن، من هم 2 ماهه که این w810 رو گرفتم، البته من همه صفحه هارو خوندم، ولی چون فارسی نداشتم، نمیتونستم تایپ کنم! ولی این گوشی یه چیزی بالاتر از عالیه!! صداش هم نرماله، یعنی صدا زنگش تو خیابون شنیده میشه، ساخت مالزی، چنج شدست، ver: R4EA031 ، ولی یه چیز عجیب! رو باطری نوشته: Made In Korea Finished in Malaysia ، و 1 هفته هم شارژ نگه میداره!! تازه باهاش بازی هم میکنم، حرف هم میزنم... فقط روز اول یه شب خاموش شارژ بوده! ولی از یه چیز ناراظیم، کیفیت واکمنش پایینه! البته من با Mp3 player خودم که Sony Walkman مقایسه کردم، صدای اون کیفییتش خییلی بالاتره!!
ببینم mega bass هم کار نمی کنه ؟؟؟؟ درست گفتم :46: . باید درایور صداش (acoustic) رو عوض کنی که برای
آموزشش باید به اینجا مراجعه کنی : اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . :5:
یه نفرشماره گوشی منو داره من میخوام که به من زنگ نزنه یاچکار باید بکنم؟
روم نمیشه بهش بگم زنگ نزنه
sabasistem_co
30-05-2007, 12:42
سلام
W810 من هم روي باطريش نوشته Made In Korea Finished in Malaysia
من هروز از واكمنش استفاده مي كنم بازي مي كنم باهاش ور مي رم تا 6 روز هم شارژ داره
masoud_ac
30-05-2007, 14:03
با سلام خدمت آقا مسعود!
عزيز اگر لطف كني و جديدترين و بهترين درايور صدا رو بزاري تا با اين برنامه آپ كنم، واقعا ممنون مي شم!
( ضمنا بايد فايلها رو در پوشه Upload كپي كنم؟!)
با تشكر قبلي
اينم درايور ToShaRa_quality_acoustic_v1.7 صدا :
دانلود كنيد از اينجا ToShaRa_quality_acoustic_v1.7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
masoud_ac
30-05-2007, 14:23
دانلود بهترين درايور دوربين براي W810i بدون از بين رفتن چنج گوشي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بچه ها يه كمك سريع به من بكنين. دارم ميرو يه w810i بگيرمولي نمي دونم مشكي بگيرم يا سفيد!
EhsanEricsson
30-05-2007, 17:49
بچه ها يه كمك سريع به من بكنين. دارم ميرو يه w810i بگيرمولي نمي دونم مشكي بگيرم يا سفيد!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه W810 نخرییییید! به 7 دلیل!!!!!!!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اينم درايور ToShaRa_quality_acoustic_v1.7 صدا :
دانلود كنيد از اينجا ToShaRa_quality_acoustic_v1.7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام عزيز... خيلي خيلي ممنونم! اين فايلها رو بايد در كدوم قسمت آپ كنم؟ (ifs ؟ يا ....)
لطفا آدرس دقيق رو بديد! با تشكر مجدد!
mostafa_khan
31-05-2007, 09:33
ولی از یه چیز ناراظیم، کیفیت واکمنش پایینه! البته من با Mp3 player خودم که Sony Walkman مقایسه کردم، صدای اون کیفییتش خییلی بالاتره!!
خداييش هر كاري كردم با اين جمله كنار نيومدم....بابا كيفيت از اين بهترم سراغ داري؟خوب اسم مدلش رو بگو...شايد نهايتش يه دبليو 850 رو نام ببري...از كيفيت كه اولهاست
بچه ها يه كمك سريع به من بكنين. دارم ميرو يه w810i بگيرم ولي نمي دونم مشكي بگيرم يا سفيد!
سفيد بگير
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه W810 نخرییییید! به 7 دلیل!!!!!!!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چند تاش كه الكي بود:41: ...با بعضي هاش موافقم:13:
[quote=mostafa_khan;1141800]خداييش هر كاري كردم با اين جمله كنار نيومدم....بابا كيفيت از اين بهترم سراغ داري؟خوب اسم مدلش رو بگو...شايد نهايتش يه دبليو 850 رو نام ببري...از كيفيت كه اولهاست
آقا Mostafa_khan اگه یه بارم بخونی ببینی چی نوشتم، متوجه میشی... منظورم مقایسه با Mp3 Player سری Walkman سونی بود! نه گوشی!! شما اگه فقط 1 بار با اون گوش بدی، متوجه میشی صدای W810 در مقابل اون مثل کیفییت cd با کاست!!! من ناراضی نیستم میدونی چرا؟ چون اگه کیفیتش به این Mp3 میرسید، دیگه کی میرفت 100.000 بده یه Mp3 Player بگیره؟؟؟ میتونی خودت امتحان کنی:46:
LuxeTech
31-05-2007, 11:58
بردم گارانتی، گفتن گوشی مشکل نداره و اشکال از باتریه. میدونستم اشتباه میکنن ولی رفتم باتری اصلشو خریدم 30 تومن و هنوز همون مشکل رو داره. دوباره دادم گارانتی تا تستش کنن. گفتن چند روز باید پیششون باشه. فکر میکنم میدونن گوشی ایراد داره ولی نمیخان قبول کنن و درستش کنن.
اگه درست نشه چی کار کنم؟ به این تعمیرکارای بیرون هم نمیشه اعتماد کرد. کجا بدم درستش کنن؟
یکی هم جواب سوال ما رو بده.
مونده شدم.
hosseinmaya
01-06-2007, 02:09
بچه ها من یه گارد کریستالی گرفتم اما وقتی میذارمش رو گوشیم نور رو روی لنز منعکس میکنه و عکس رو تار میکنه...این کار رو وقتی با فلش انجام میدم تاریه اون 10 برابر میشه و نور فلش رو هم میندازه رو لنز.....
همه محافظها اینجورین یا مال من غیر استاندارده؟؟؟
[QUOTE=hosseinmaya;1144986]بچه ها من یه گارد کریستالی گرفتم اما وقتی میذارمش رو گوشیم نور رو روی لنز منعکس میکنه و عکس رو تار میکنه...این کار رو وقتی با فلش انجام میدم تاریه اون 10 برابر میشه و نور فلش رو هم میندازه رو لنز.....
همه محافظها اینجورین یا مال من غیر استاندارده؟؟؟[/
واسه منم اینجوریه.نور رو مثل منشور میتابونه روی لنز.واسه همین برش داشتم ژلاتینی انداختم.
یه نفرشماره گوشی منو داره من میخوام که به من زنگ نزنه یاچکار باید بکنم؟
روم نمیشه بهش بگم زنگ نزنه
کسی نبود جواب منو بدهههههههههههههههه
return of evil
01-06-2007, 15:18
کسی نبود جواب منو بدهههههههههههههههه
می تونی انتقال تماس ( Divert call ) بدی .
merlin_magic
02-06-2007, 02:32
يك كدي هست كه وقتي وارد گوشي مي كنيد مدت زمان كل مكالمه گوشي رو نشون ميده
كسي مي دونه كدش چيه؟؟؟؟؟
خيلي لازم دارم!!
ممنون ميشم
سلام به دوستان می خواستم ببینم آیا w810 قابش عوض میشه یا نه؟
و از کجا میشه جدیبدترین ورژن گوشی رو پیدا کرد تا موقع خرید حواسمون باشه؟
و آیا مهم است که جدید باشه؟
ممنون اگه راهنمایی کنید
Mahdi_Moosavi
02-06-2007, 10:02
و از کجا میشه جدیبدترین ورژن گوشی رو پیدا کرد تا موقع خرید حواسمون باشه؟
ممنون اگه راهنمایی کنید
1- چرا عوض نمیشه ، فابریکش قیمتش 20 تومانه رنگهاشم فقط سفید و مشکی اطلسی هستش. ولی متفرقه
هاش هست 4 تومان که 1 ماهه رنگش میرره تازه هر رنگی هم بخوای داره . ولی من به شما توصیه نمی کنم .
2- جدیدتری فریمور گوشی هم r4ea031 هست.:5:
3- چرا مهم نیست . خیلی از باگها رو فریمورهای جدید رفع میشه. :27:
mostafa_khan
02-06-2007, 10:49
[quote=mostafa_khan;1141800]
آقا Mostafa_khan اگه یه بارم بخونی ببینی چی نوشتم، متوجه میشی... منظورم مقایسه با Mp3 Player سری Walkman سونی بود! نه گوشی!! شما اگه فقط 1 بار با اون گوش بدی، متوجه میشی صدای W810 در مقابل اون مثل کیفییت cd با کاست!!! من ناراضی نیستم میدونی چرا؟ چون اگه کیفیتش به این Mp3 میرسید، دیگه کی میرفت 100.000 بده یه Mp3 Player بگیره؟؟؟ میتونی خودت امتحان کنی:46:
اين كه صد البته
بچه ها من یه گارد کریستالی گرفتم اما وقتی میذارمش رو گوشیم نور رو روی لنز منعکس میکنه و عکس رو تار میکنه...این کار رو وقتی با فلش انجام میدم تاریه اون 10 برابر میشه و نور فلش رو هم میندازه رو لنز.....
همه محافظها اینجورین یا مال من غیر استاندارده؟؟؟
نه همه اينطوري هستن
[QUOTE=hosseinmaya;1144986]بچه ها من یه گارد کریستالی گرفتم اما وقتی میذارمش رو گوشیم نور رو روی لنز منعکس میکنه و عکس رو تار میکنه...این کار رو وقتی با فلش انجام میدم تاریه اون 10 برابر میشه و نور فلش رو هم میندازه رو لنز.....
همه محافظها اینجورین یا مال من غیر استاندارده؟؟؟[/
واسه منم اینجوریه.نور رو مثل منشور میتابونه روی لنز.واسه همین برش داشتم ژلاتینی انداختم.
سليقه ايي هست اما من زله ايي رو توصيه مي كنم...نه قدرت ضربه گيري داره هم گوشي رو از شكل مي ندازه
كسي مي دونه كدش چيه؟؟؟؟؟
خيلي لازم دارم!!
ممنون ميشم
من قيق متوجه خواستت نشدم...يعني شما outgoing call رو مي خواهي؟اين كه تو ستينگ گوشي ميتوني ببينيش و كدي لازم نداره
ممنون اگه راهنمایی کنید
بله كه مي شه..منتها هرگز از اين قابهاي الكي روش ننداز كه سريع پشيمون مي شي
اين نوشته رو بهت مي گم بخون تا بهتر بتوني درباره ي قابها تصميم بگيري:
از تاپيك نكات مرجع: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قابهای اصل و قابهای فانتزی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
كسي مي دونه كدش چيه؟؟؟؟؟
خيلي لازم دارم!!
ممنون ميشم
*راست * چپ چپ * چپ *
دومین گذینه و بعد آخری مدت زمان كل مكالمه گوشي رو نشون ميده:10:
اولش ستاره نداره.
راست
ستاره
چپ
چپ
ستاره
چپ
ستاره
sinderelabita
02-06-2007, 20:29
سلام بچه ها
قضیه این گوشی هایه change shode chie?
چه مشکلی ممکنه بعدا باهاشون پیش بیاد؟
merlin_magic
02-06-2007, 23:29
اولش ستاره نداره.
راست
ستاره
چپ
چپ
ستاره
چپ
ستاره
ببخشيد منظورتون از راست و چپ چيه؟؟
منظورش طرف چپ وراست
اینم با شکل
*>*>>*<
می تونی انتقال تماس ( Divert call ) بدی .
عزیزم اینی که گفتی همه تماسها روشامل میشه نه فقط یه نفر رو؟؟؟؟
ShahabSAMSUNG
03-06-2007, 00:59
جوادی جان، برای یه نفر نمی تونی کاری بکنی.
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
بنده حدود 2 ماهی میشود که دنبال خرید یه گوشی هستم و پس از تحقیق و پرس و جو متوجه شدم که گوشی 810 یکی از بهترین ها در بازار هست...
من تو این مدت با با اصطلاح چنج و اصل آشنا شدم و پس از مطالعه تاپیک ها و مقالات متوجه شدم که گوشی هایی که در بازار وجود دارد بر دو نوع است نوع اول بصورت قانونی و توسط مخابرات ریجستر میشود و نوع دوم توسط قاچاقچیان عزیز و دوست داشتنی فعال میشود و این طور که من دست گیرم شد این گوشی ها فقط در آپدیت کردن دچار مشکل میشوند و گوشی هایی که به صورت دستی ریجستر میشوند قابلیت آپدیت رو ندارند و به جز این مورد تفاوت محسوسی در آنها احساس نمی شود
اما من با یه اصطلاح دیگر نیز برخورد کردم که هنوز به طور کامل متوجه نشدم و از دوستان و اساتید خواهش می کنم منو در این رابطه راهنمایی کنن.....این اصطلاح فلش است اینکه می گن گوشی رو باید بدی فلش کنن منظور چیه؟یعنی باید بدی بیرون تا دوباره بصورت دستی ریجستر کنند؟یا معنی دیگری دارد؟
و سوال دوم من در مورد ورژن گوشی است در مقاله ای که از اقای مصطفی خان می خواندم ایشون متذکر شدن که در موقع خرید دقت کنیم که گوشی با جدید ترین ورژن باشه حالا سوال من اینه که اولا از کجا می تونیم بفهمیم که مثلا گوشی 810 جدیدترین ورژن آن کدام است؟ و ثانیا دونستن این قضیه چه اهمیتی داره....مگه ورژن گوشی چه وظیفه ای به عهده داره مه باید سعی کنیم جدیدترین ورژن باشد؟
همچنین می خواستم ببینم که قیمت ریجستر گوشی بصورت دستی در حال حاضر چقدر است؟
و سوال آخرم نیز در مورد هک کردن گوشی است....بعضی وقت ها می سنوم یا می خونم که دوستان گوشی های خودشئوت رو هک می کنن و به عن.ان مثال کیفیت صدا رو بالا می برن(در مورد 810)خواهش می کنم منو در این مورد نیز راهنمایی کنید و توضیحات کاملی رو بدید
در آخر از تمامی دوستان که منو راهنمایی می کنن کمال تشکر رو دارم و امیدوارم بتونم ازشرمندگی شون در بیام همچنین اگر در مطالبی که گفتم ایراد یا اشکالی وجود داره اساتید به بزرگی خودشون ببخشند و اینو به حساب بی سوادی بنده بگذارند
soleares
03-06-2007, 11:08
دوستان الان چند می خرن این گوشی رو ؟ (دست دوم یعنی)
اگه نو بخوای چنده ؟
من بد بخت اون لحظه که اومد خریدم ! 300 هزار تومن با یه سال گارانتی ! الان کلی اومده پایین ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
ShahabSAMSUNG
03-06-2007, 11:48
دوستان
یه لطفی به خودتون بکنید و دیگه دبلیو810 رجیستر اصلی نخرید. چون فقط 30 تومن ضرر می کنید.
(یا اگه خریدید، شمارش رو از اینترنت چک کنید تا همه چی دستتون بیاد)
mehr film
03-06-2007, 15:28
سلام به همه ی دوستان من تازگی ها یه گوشی w810خریدم می خواستم ببینم چطوری باید روش برنامه و بازی نصب کنم آخه قبلا نوکیا داشتم و کار با سونی اریکسون رو زیاد بلد نیستم . و همینطور از چه نوع برنامه ها و بازی هایی پشتیبانی میکنه (یعنی پسوند برنامه ها و بازیاش چیه؟) همینطور طریقه ی نصب تم و چه تم هایی رو پشتیبانی میکنه
ممنونم میشم
لطفا کمک کنید
بای
khore mobile
03-06-2007, 17:33
دوستان
یه لطفی به خودتون بکنید و دیگه دبلیو810 رجیستر اصلی نخرید. چون فقط 30 تومن ضرر می کنید.
چرا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینترنت چرا؟!!!!!!!!
optis2005
03-06-2007, 17:57
در پوش باطری گوشی من لق می زنه
باید عوض کنم؟
درست می شه؟
EhsanEricsson
03-06-2007, 19:02
......................
دوستان
سلام عزيز....
ميشه بگي در كدوم سايت بايد شماره رو چك كني؟
گوشي خوبي است ولي زيبا نيست
nkhdiscovery
04-06-2007, 08:29
سلام دوستان یه سوال دارم تو یه تاپیک جدا هم مطرح کردم جواب درست نگرفتم.( w810 و w800 مثل هم این مشکل رو دارند)
چه جور میشه یه عبارت رو کپی کرد؟ (مثل z530 که خودش کپی و پیست داره یا مثل کار دکمه قلم در نوکیا.)منظورم خود متن مثلا یه جمله رو از داخل یه note کپی کنم توی مسیج... با دکمه ولوم+ یا- و>یا< میشه سلکت (های لایت کرد) اما کپی؟؟؟؟
farzadtop
04-06-2007, 09:54
گوشي خوبي است ولي زيبا نيست
یه چیزای می گی ها این گوشی یکی از قشنگترین گوشی های سونیه
قشنگترش می خوای کا 800 یا ذبلیو 900 و 850 :8: :34: :32: :22:
Mahdi_Moosavi
04-06-2007, 11:02
سلام دوستان یه سوال دارم تو یه تاپیک جدا هم مطرح کردم جواب درست نگرفتم.( w810 و w800 مثل هم این مشکل رو دارند)
چه جور میشه یه عبارت رو کپی کرد؟ (مثل z530 که خودش کپی و پیست داره یا مثل کار دکمه قلم در نوکیا.)منظورم خود متن مثلا یه جمله رو از داخل یه note کپی کنم توی مسیج... با دکمه ولوم+ یا- و>یا< میشه سلکت (های لایت کرد) اما کپی؟؟؟؟
چرا نمیشه . اول برو تو متن بعدmore رو بزن بعدش هم edit رو بزن وارد یه صفحه دیگه میشی بعد دوباره more و
بعد edit رو بزن حالا دیگه هم copy داری هم paste . :10:
ahora50002000
04-06-2007, 11:14
فرقی نمی کند از مموري به حافظه گوشي و گوشي به كامپيوتر و مموري به يه جاي ديگه هیچ فایلی انتقال پیدا نمی کند
کسی جواب نمی ده
nkhdiscovery
04-06-2007, 14:38
w810 دار های عزیز کسی بلده تکست ( یه عبارت یا جمله رو ) از توی مسیج ها به notes یا برعکس کپی کنه؟؟
nkhdiscovery
04-06-2007, 14:43
چرا نمیشه . اول برو تو متن بعدmore رو بزن بعدش هم edit رو بزن وارد یه صفحه دیگه میشی بعد دوباره more و
بعد edit رو بزن حالا دیگه هم copy داری هم paste . :10:
عزیزم گشتم توی گوشی همچین چیزی نیست.more داره edit اولی رو هم داره اما بعد که دوباره more میزنی edit نداره...:18: چی کار کنم ؟ احتمال داره مشکل از firmware باشه ؟(R1bc002) هستش.
Mahdi_Moosavi
04-06-2007, 15:18
عزیزم گشتم توی گوشی همچین چیزی نیست.more داره edit اولی رو هم داره اما بعد که دوباره more میزنی edit نداره...:18: چی کار کنم ؟ احتمال داره مشکل از firmware باشه ؟(R1bc002) هستش.
اوه اوه اوه این دیگه چه فریموری!!! من اولین باره فریموری با این نام واسه w810 به گوشم خورده . ببینم کی
خریدیش ؟؟ شاید هم از فریمور باشه . اگه گوشیت سریال اصلیه می تونی update بکنیش . ولی اگه سریال چنجه
بده بیرون با 4 تومان واست r4ea031 بریزن ( آخریشه) .
راستی اون روشی رو که من گفتم تو notes امتحان کردی ؟؟؟
nkhdiscovery
04-06-2007, 18:51
اوه اوه اوه این دیگه چه فریموری!!! من اولین باره فریموری با این نام واسه w810 به گوشم خورده . ببینم کی
خریدیش ؟؟ شاید هم از فریمور باشه . اگه گوشیت سریال اصلیه می تونی update بکنیش . ولی اگه سریال چنجه
بده بیرون با 4 تومان واست r4ea031 بریزن ( آخریشه) .
راستی اون روشی رو که من گفتم تو notes امتحان کردی ؟؟؟
عذر میخوام مال من w800 هست واصلی اما مال دوستم که w810 هست هم همین طوریه و توی notes هم نمیشه.اصلا edit>copy all یا edit >paste نداره.(کلا edit نداره!!) باید چی کارش کرد؟
امیر بارسا
04-06-2007, 19:10
برای اطلاع از firmware های جدید تر چیکار کنم!!!
امیر بارسا
04-06-2007, 21:51
با سپاس از شما: گوشی w810 xcinguler چه فرقی با w810معمولی داره !!!آخه 20 تومن گرونتره.من خودم تو بازار ازش دیدم.اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سُلام دوستان من می خوام w810 بخرم ولی هر چی گشتم(حتی علاالدین) اصل گیر نیاوردم از اساتید و دوستان خواهش میکنم شماره تلفن های نمایندگی های سونی اریکسون و یا ادرسشون رو بذارن تا برم دنبالش و یه سوال دیگه هم داشتم الان قیمت اصل چنده؟............و اصلا پیدا میشه؟
K A R I M I
04-06-2007, 23:53
سُلام دوستان من می خوام w810 بخرم ولی هر چی گشتم(حتی علاالدین) اصل گیر نیاوردم از اساتید و دوستان خواهش میکنم شماره تلفن های نمایندگی های سونی اریکسون و یا ادرسشون رو بذارن تا برم دنبالش و یه سوال دیگه هم داشتم الان قیمت اصل چنده؟............و اصلا پیدا میشه؟
شما مطمئنید که تو علاالدین رجیسر اصلی نبود !؟
من خودم چند روز پیش اونجا بودم ...
گارانتی سیتادل 325 تومان و گارانتی متفرقه ( رجیستر اصل ) 260 تومان ، چنج هم 235 تومان !
امیر بارسا
05-06-2007, 06:13
با سلامw810 چینی خوبه یا مالزی!! آخه من شنیدم چینی سرعتش بیشتره!!
سلام به دوستان
من تو مطالب بچه ها متوجه فلش کردن با باکس و آپدیت کردن شدم.....می خواستم ببینم فرق این 2 تا در چیه البته می دونم که فلش یعنی ارتقای فریمور گوشی ولی در مورد آپدیت نمی دونم چیه و چی کار میکنه؟ببخشید اگه سوالم مسخره است
سوال بدیم این بود که آیا آپدیت هم می تونه مثل فلش ریجستر رو بپرونه؟
راستی از دوستان خواهش مdی کنم در مورد این قضیه قرمز و قهوه ای (رد و براون)بودن گوشی ها یه توضیحات کاملی بدن
پیشاپیش از لطفتون ممنونم
bloody guilty
05-06-2007, 11:31
سلام
ميخواستم بدونم چجوري مي شه وقتي با بلوتوث يه note برات مياد بفهمي از كي برات امده؟
و اينكه اگه قاب w810 رو عوض كنم براش مشكلي پيش مياد (حتي وقتي دوباره قاب اصلش رو روش انداختم ؟)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.