ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كلوپ w810i

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

N91
03-09-2006, 20:16
واقعا ممنون از جوابی که به من دادین !!
یکی نیست جواب منو بده ؟

از صفحه اول تاپيك بخون جئابه تمامه سوال هات هست

hossein31
03-09-2006, 21:05
نميدونم چرا مال من بيشتر شاژ نگه ميداره ولي مال تو هم طبيعي شارژ نگه ميداره .
تو خودت از شارژي كه نگه ميداره راضي نيستي؟؟
در مورد اسپيكرم بگم از نظر كيفيت صدا از همه گوشيا سر تره اينو شك نكن ولي از نضر بلندي من به شخصه راضي نيستم
چون نسبت و800 و كا750 كه داشتم خيلي ضعيفتره. وقتي با كا 750 اهنگ ميزاشتم صداي 6630 6680 ان70 اصلا شنيده نميشد در مقابل كا 750 ولي و810 مثل اينكه تو اين مسئله كم اورده

نه آخه يكي دو ساعت پيش هم امتحان كردم توي نيم ساعت از 39 درصد به 26 درصد اومد پايين البته اين بيشترين حديه كه تا حالا ديدم

ali_j98
03-09-2006, 21:48
البته اين خيلي زياده اصلا طبيعي نيست ولي فك كنم اگه 5 دقيقه ميزاشتي استند باي بمونه كلي از شارژت بايد بر ميگشت

hossein31
03-09-2006, 22:20
البته اين خيلي زياده اصلا طبيعي نيست ولي فك كنم اگه 5 دقيقه ميزاشتي استند باي بمونه كلي از شارژت بايد بر ميگشت
شما كه در مورد گوشي خودتون تست مي كنيد ميذاريد شارژش برگرده يا ملاك محاسبه ات همون لحظه است اصلا پلير را قطع مي كني؟

ali_j98
03-09-2006, 22:24
نه همون شارژي كه مصرف ميكنه همون موقع.منظور از اينكه پلير و قطع ميكني رو نفهميدم.
ولي يه چيزي حسين جان نميخواد رو باتري زياد حساس بشي

Mehdi_Full
03-09-2006, 23:01
ولي يه چيزي حسين جان نميخواد رو باتري زياد حساس بشي
كاملا درسته
حسين آقا به نظر من تنها عيب سوني اريكسون مشكل باطري و مخصوصا شارژ اونه به شخصه چند مدل مختلف از سوني اريكسون كه داشتم همشون بلااستثنا اینطوری بودن فکر میکنم نوع باطریهای سونی همشون تو يه مايه هست و اگه دقت كني مال J230 (معمولي) با دبليو900 (حرفه اي) هر دو شون باطري 900 ميلي آمپر دارن كه يه كمي غير منطقيه يعني اينكه بايد دبليو 900 با مصرف زيادش حداقل بالاي 1000 ميلي آمپر باطريش باشه درصورتيكه اينطوري نيست و اينم بگم كه هر چي ميلي آمپر باطري بالا باشه شارژ رو به مدت بيشتري نگه ميداره البته تو سري P990 فكر كنم اين مشكل يه جورايي حل شده باشه چون باطريش 1120 ميلي آمپر هست :)

aarash
04-09-2006, 06:15
لطفا این سوال ها رو جواب بدین من پیدا نکردم
میخواستم ببینم یعنی اینقدر برنامه هاش محدود هست یا نه ؟ ( 4 یا 5 تا از برنامه های پر استفاده اون رو بزارید ممنون میشم )
با چه برنامه ای میشه فایلهای تصویری روی هاردم رو تبدیل کنم به 3gp ؟
پلیری هم داره این گوشی ها یا فقط Mp3 میشه باهاش گوش کرد.
این گوشی ها 3 باند پشتش داره ! یک جای خالی هم بالاش گذاشته ( ماله من اینجوری هست ) میخواستم ببینم میشه به جای این جای خالی یک اسپیکر دیگه گذاشت ؟ ( اگه میشه قیمتش چقدر در میاد )
ممنون
اگر جواب بدین و لینک ندین لطف بزرگی کردین
یا علی

T.K
04-09-2006, 07:38
تو رو خدا منو راهنمايي كنين
من بين 3250 و و810 موندم كدوم بهتره؟
البته نظرم بيشتر روي و810 است(فقط به خاطر فلاش چون عكس گرفتن باهاش خيلي برام مهمه) اما اگه اين سوال منو جواب بدين شايد بهتر بتونم تصميم بگيرم
آيا فلاش و 810 قوي هست؟چون اگه فلاش ن70 رو ديده باشيد متوجه مي شيد كه منظورم از ضعيف اونه چون واقعا به اندازه يه ال اي دي 5/1 ولت هم نور نداره :blink: (اينو راست ميگم چون بابام ن70داره :) )
اگه يه اطلاعات درست و درمون و دقيق بدين خيلي خيلي ممنون ميشم.

boys_won
04-09-2006, 09:14
لطفا این سوال ها رو جواب بدین من پیدا نکردم
میخواستم ببینم یعنی اینقدر برنامه هاش محدود هست یا نه ؟ ( 4 یا 5 تا از برنامه های پر استفاده اون رو بزارید ممنون میشم )
با چه برنامه ای میشه فایلهای تصویری روی هاردم رو تبدیل کنم به 3gp ؟
پلیری هم داره این گوشی ها یا فقط Mp3 میشه باهاش گوش کرد.
این گوشی ها 3 باند پشتش داره ! یک جای خالی هم بالاش گذاشته ( ماله من اینجوری هست ) میخواستم ببینم میشه به جای این جای خالی یک اسپیکر دیگه گذاشت ؟ ( اگه میشه قیمتش چقدر در میاد )
ممنون
اگر جواب بدین و لینک ندین لطف بزرگی کردین
یا علی

دوسته عزيز اين گوشي برنامه با فرمت جاوا رو فقط ميتونه ساپورت كنه كه اصولا" برنامه به درد بخور با فرمت جاوا خيلي كمه يه چند تا بدرد بخور بود كه همينجا معرفي شد مثل ديكشنري و نقشه تهران ...

با اين برنامه فایلهای تصویری رو به 3gp تبديل كن :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شماره سريال :

Name: Alpha
Key: 17397692521624889750E3A9-E393-6026-7B85

فقط Mp3 و amr رو ساپورت ميكنه

در مورده بلندگو هم يه بار ديگه همينجا گفته بودم اون 3 تا جاي پشت گوشي الكيه من بازش كردم فقط يه بلندگو زيرش بود و نميشه بلندگو بهش اضافه كرد

boys_won
04-09-2006, 09:18
تو رو خدا منو راهنمايي كنين
من بين 3250 و و810 موندم كدوم بهتره؟
البته نظرم بيشتر روي و810 است(فقط به خاطر فلاش چون عكس گرفتن باهاش خيلي برام مهمه) اما اگه اين سوال منو جواب بدين شايد بهتر بتونم تصميم بگيرم
آيا فلاش و 810 قوي هست؟چون اگه فلاش ن70 رو ديده باشيد متوجه مي شيد كه منظورم از ضعيف اونه چون واقعا به اندازه يه ال اي دي 5/1 ولت هم نور نداره :blink: (اينو راست ميگم چون بابام ن70داره :) )
اگه يه اطلاعات درست و درمون و دقيق بدين خيلي خيلي ممنون ميشم.

w810 بگير البته در مقايسه با 3250

فلش رو w810 خيلي قويه اصلا" يه چراغ قوه به معناي واقعيه وقتي هم كه ميخواد عكس بندازه با اينكه نورش خيلي زياده ولي موقع عكس انداختن همون نور رو دو برابر ميكنه واقعا" تو اين يه مورد از همه گوشي ها سرتره

boys_won
04-09-2006, 12:08
حيفم اومد اين بازي رو اينجا نزارم

First Operation Condition Zero v1.0 یک بازی استراتژیک جذاب و مفرح برای شما عزیزانی است که به این نوع از بازیها علاقه مندید.این بازی از گرافیک فوق العاده ای برخوردار است و تمام صحنه های بازی بصورت کاملا" سه بعدی طراحی شده اند.این بازی مخصوص سیستم عامل جاوا میباشد

دانلود(حجم 254 کیلوبایت)

Mehdi_Full
04-09-2006, 16:27
آقا ايمان خسته نباشي بخاطر فعاليت خوبت تو انجمن ما كه استفاده ميكنيم

ali_j98
04-09-2006, 16:36
ايمان جان دستت درد نكنه
منم دوست دارم بازي ها و برنامه هايي كه دارم همين جا بذارم ولي ميدونم اقا مدير مياد از اين جا ميبرش

aarash
04-09-2006, 17:03
آقا ایمان ممنون از جوابتون
خیلی آقایی

Pedram Tanha
04-09-2006, 18:12
سلام..منم خيلي وقته مي خوام 810 بخرم...الانم تصميم گرفتم ديگه تا آخر همين هفته برم بخرم....اما هنوز يه كم دودلم...شما كه 810 دارين ميشه اين سوالاي منو جواب بدين:
1. دبليو 810 تو ركورد صدا محدوديت زماني داره؟....اگه داره چند دقيقه؟
2.كيفيت ركورد صداش چطوره؟
3.خدايي گوشي خوبيه يا نه؟
4.الان كه مي خوام بخرم چه نوعيشو بخرم...سري اول گيرم مياد يا نه....اینا که تو بازاره ساخت سنگاپوره؟ کدوم ضمانت خوبه؟...در ضمن من شیرازیم...اما می خوام از تهرون بخرم....چون قراره بیام تهرون....اگ تهرو بخرم شیراز ضمانتش قبوله؟
5.دمتون گرم!

aarash
04-09-2006, 18:18
با اجازه اساتید
1- فکر نکنم ( بستگی به مموری داره )
2- عالی هست
3- بسیار خوش دست هست
4-عزیز تا اونجایی که من میدونم بدون گارانتی هست . من شیراز خریدم که با یک سیم وصل به ضبط + منوی فارسی 225.000 از خیابان داریوش پاساژ بوشهری ها
5- ...
یا علی

ali_j98
04-09-2006, 18:33
ارش جانيه كم ارزون نخريدي؟؟؟؟؟؟؟؟ الان تهران بين 305 تا 315 هست

ali_j98
04-09-2006, 18:34
ارش جان يه كم ارزون نخريدي؟؟؟؟؟؟؟؟ الان تهران بين 305 تا 315 هست

aarash
04-09-2006, 18:41
ببخشید منظور 325.000 بود

Pedram Tanha
04-09-2006, 18:53
مرسي..... :biggrin:

Pedram Tanha
04-09-2006, 18:56
راستی ....این ساخت مالزی از کجا بفهمم
اونی که من دیدم رو جعبه ش زده بود: Printed in Malesiya
ولي پشتش فقط تو جا باتریش یه جا که به مصیبت دیده میشد نوشته بود: for use in singapure
همینه؟

hossein31
04-09-2006, 21:30
راستی ....این ساخت مالزی از کجا بفهمم
اونی که من دیدم رو جعبه ش زده بود: Printed in Malesiya
ولي پشتش فقط تو جا باتریش یه جا که به مصیبت دیده میشد نوشته بود: for use in singapure
همینه؟

گوشي كه من گرفتم هم روي جعبه و داخل گوشي قسمت باتري نوشته ساخت مالزي ولي وسايل جانبي همه چيني اند باتري هم نوشته ساخت كره اتمام در چين

ali_j98
04-09-2006, 21:36
حسين جان باز تو ميخواي وسواس نشون بدي مال منم همينطوري كه تو گفتي با يه فرق كوچولو اونم تو باتري كه مال من ساخت چين اتمام در چينه

Pedram Tanha
04-09-2006, 23:22
آخر سنگاپور بهتره یا مالزی یا ...؟سری اول و دوم چیه...من کلا قاطی کردم....یکی به من بگه بهترینش چیه؟

ali_j98
04-09-2006, 23:34
همش يكيه البته فكر نكنم سنگاپور داشته باشه ولي همون مالزي خوبه
نميخواد رو سري اول يا دومشم حساس بشي فقط بهتره رنگ مموريت ابي باشه

peyman_ilg
04-09-2006, 23:50
موقع فيلمبرداري با 810 فلاشش هي روشن خاموش مي شه ايرادش چيه ممنونم

metal_militia
04-09-2006, 23:51
اصلا با هم فرقی ندارن

هر جای دنیا باشه تحت لیسانس و نظارت سونی تولید شده!!!!!!!!!!!!!!!!

ali_j98
04-09-2006, 23:59
عضويتت بهت تبريك ميگم پيمان جان
اين خيلي غير طبيعيه وي تو سايت ديدم همچين مشكلي با اپديت كردن گوشي يا همون ارتقا فريمور حل شده بود
حالا تو اپديت كن اگه درست نشد ببر مغازه يه نگاهي بهش بندازن

peyman_ilg
05-09-2006, 00:30
تشكر خودم ميتونم اپديتش كنم يا نمايندگي بدم اپديت كنه

ali_j98
05-09-2006, 00:56
خودت ميتوني اين كارو بكني بايد از سايت سوني اريكسون يه فايل 30 مگي دانلود كني و بقيه كارم خودت ميفهمي چطوريه

boys_won
05-09-2006, 07:41
البته در تكميله حرفه دوسته خوبم ali_j98 براي آپديت بايد حداقل اينترنت پرسرعت هم داشته باشي و يا اگه دايل آپ هستي مطمئن باشي كه وسطش قطع نميشه چون با اينترنت سرو كار داري

N91
05-09-2006, 07:52
البته در تكميله حرفه دوسته خوبم ali_j98 براي آپديت بايد حداقل اينترنت پرسرعت هم داشته باشي و يا اگه دايل آپ هستي مطمئن باشي كه وسطش قطع نميشه چون با اينترنت سرو كار داري

اي بابا ما اخرش نفهميديم چي شد

براي آپديت مگه فريمور گير نمياد كه 2-3 ساعت وصل باشيم آخرش هم ارتباط شايد قطع بشه

منظورم از فريمور فايلش هست كه ديگه احتياجي به كانكت شدن به اينترنت نباشه

والا اگه آدم adsl هم داشته باشه با سرويس اينترنت تو ايران هميشه امكان قطع شدنش هست

راستي با adsl چقدر طول ميكشه ؟

Armita_amini
05-09-2006, 10:10
اگه با نرم افزاري كه تو سايته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفي شده بخواي آپگريد كني بايد كريديت بخري واسه دانلود كردن فريمور گوشيت ولي اگه فايله فريمورشو گير بياري با همون نرم افزار به راحتي آپگريد ميكني

احتياجي هم به اينترنت نيست

boys_won
05-09-2006, 14:57
آرميتا خانوم اطلاعاتتون در مورده فريمور خوبه فقط يه چند جا اشكال داري :

سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازون سايت هايي است كه بيشتر به فكر كسبه درامد هست تا گوشي شما حرف اولت درسته

اگه با نرم افزاري كه تو سايته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفي شده بخواي آپگريد كني بايد كريديت بخري واسه دانلود كردن فريمور گوشيت

ولي اگه فايله فريمور هم داشته باشي واسه آپديت كردنه گوشيت با اين نرم افزار يعني client 16.4 بازم كريديت داشته باشي چون موقعي كه دكمه فلش رو ميزني با اينكه فايل هاي فريموره گوشيتو از رو هارد بهش آدرس دادي ولي با اين حال ميگه بايد وصل شي به سرور
كه بازم آپگريد از اين راه امكان پذير نيست

N91
05-09-2006, 16:03
اگه فايلشو داشته باشيم با چه نرم افزاري بريزيم تو گوشي ؟؟

hossein31
05-09-2006, 16:24
گوشي كه من گرفتم هم روي جعبه و داخل گوشي قسمت باتري نوشته ساخت مالزي ولي وسايل جانبي همه چيني اند باتري هم نوشته ساخت كره اتمام در چين
نه علي جان من فقط خواستم جواب پدرام رو بدم. بحث وسواس نيست.

ali_j98
05-09-2006, 16:49
كه اينطور حسين جان. ببخشيد من فكر كردم كه كليد كردي رو اين گوشيه بد بخت.
حالا حسين جان از گوشيت كه راضي هستي؟؟؟

Pedram Tanha
05-09-2006, 18:03
تو رو خدا يكي به من بگه بهترين 810 تو بازار ساخت كجاس؟مشخصاتش چيه....من فردا مي خوام بخرم!

ali_j98
05-09-2006, 18:05
فرقي نميكنه ساخت كجا باشه ولي فكر كنم اكثرا مالزي هستند
مشخصاتشم تو اين سايت نگاه كن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

N91
05-09-2006, 19:40
تو حالت ماكرو با نور +2 عكس رو سيو نميكنه چه كار كنم ؟

ali_j98
05-09-2006, 20:13
فقط تو اين حالت عكس سيو نميكنه؟ يه بار خاموش روشن كن ببين درست نميشه.
اگه نشد احتمالا مشكل فريمور داره.

hossein31
05-09-2006, 21:24
يه سوال
چرا اين شماره سريالها توي برنامه 3gp video convertor كار نمي كنه و ارور ميده ضمنا پيغام ميده كه فقط 20 دقيقه از فيلم را به اين خاطر تبديل ميكنه اما عملا فقط حدود 2 دقيقه را تبديل ميكنه كسي ميتونه كمكم كنه ضمنا بهترين فرمت كدومه براي تبديل كردن؟

amir18616
06-09-2006, 05:57
با سلام
بابا چرا يه نفر دقيق نميگه براي آپديت كرئن فريمور چه بايد كرد
آيا ميشه اول دانلود كنيم بعد نصب كنيم
آيا تفاوت اشاشي ايجاد ميشه
بابا يكي مرام بزاره يه پثت كامل و جامع بده
آخه همه كه استاد نيستند خوب خيلي ها مثل من تازه ازين چيزا ميشنوند
:biggrin: مرسي :biggrin:

amir18616
06-09-2006, 05:57
با سلام

eternity
06-09-2006, 13:48
دوستان سلام
من دیروز یک و810 و امروز از سایت سونی Update کردم. به ظاهر همه موارد درست انجام شد اما پس از آپدیت که Sim card را گذاشتم پیغام می ده inserted sim card is not valid به نظر شما مشکل از کجاست ؟ در ضمن هیچ منوی دسترسی هم وجود نداره و گوشی هم خاموش نمیشه.( با 3 تا سیم کارت هم امتحان کردم)

carnation
06-09-2006, 15:05
سلام

يه سوال چرا با تغيير فايلهاي توي soundفايلهاي توي واكمن تغيير نميكنه؟ اسمها عوض نميشه و دسه بنديشون هم نميشه !!!!

ali_j98
06-09-2006, 17:08
دوستان سلام
من دیروز یک و810 و امروز از سایت سونی Update کردم. به ظاهر همه موارد درست انجام شد اما پس از آپدیت که Sim card را گذاشتم پیغام می ده inserted sim card is not valid به نظر شما مشکل از کجاست ؟ در ضمن هیچ منوی دسترسی هم وجود نداره و گوشی هم خاموش نمیشه.( با 3 تا سیم کارت هم امتحان کردم)

دوستان الان اين چندمين موردي كه ميبينم اپ كردن و همچين بلايي سرشون اومده پس سعي كنيد اين كارو نكنيد
اگه تونستي به منو ها دسترسي پيدا كني يه مستر ريست كن ببين درست ميشه يا نه و اگه نتونستيفكر كنم بايد بدي بيرون واست فلش بكنن

JavidKhan
06-09-2006, 18:55
سلام بر همه ي اساتيد محترم.
من هر بار كه يك عكس را به عنوان تصوير زمينه انتخاب ميكنم و بعد گوشي را خاموش و روشن ميكنم عكس بر روي دسك تاپ نيست و دوباره بايد بعنوان wallpaper انتخابش كنم تا بياد. مشكل از چيه؟
:blush: ممنون ميشم اگر راهنماييم بفرماييد... :happy:

boys_won
07-09-2006, 08:10
با سلام

دوسته عزيز آپديت كردن اين گوشي فعلا" از طريق online در دسترس هست يعني شما يه اينترنته پرسرعت داشته باشي و بري تو سايته سوني اريكسون و در حالي كه كانكتي آپديت كني

که تا الان هر کی از این راه آپديت کرده گوشیش یا روشن نشده یا یه مشکله دیگه واسش درست شده

من دنباله نرم افزارش هستم که با دادن آدرسه فریمور از رو هارد گوشی رو آپديت کنم چون فریمورهاش رو میشه گیر اورد

دوستان سلام

بابا اینجا ایرانه !!!

مگه شما تو امریکا زندگی میکنی که گوشیتو از طریقه اینترنت آپديت میکنی بابا وقتی این گوشی میاد تو ایران هزار تا بلا نرم افزاری سرش میارن که تو خارج ممنوعه واسه همین هم وقتی میری وصل میشی به سایته سونی میاد گوشیتو چک میکنه میبینه دستکاری شده اونم فایل خراب تحویلت میده

والا من که تا حالا کسی رو ندیدم از این راه بتونه کاری انجام بده

شما هم گوشیتو باید فلش کنی

ali_naserifar
07-09-2006, 12:21
باتري گوشي من خيلي زود خالي ميشه چرا ؟ كسي ميدونه دليلش چيه ؟

navidw810i
07-09-2006, 12:50
سلام به تمام بچه ها.از وقتي كه گوشي رو خريدم چند تا مشكل برام پيش اومده.ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين.
1.وقتي آهنگ پخش ميشه اگه بخوام منوي سند بالا بیارم دو ثانیه لودش تول میکشه.)این مشکل حل شده بود ولی وقتی مستر ریست کردم دوباره مشکل دار شد.)
2.رنگ نقره ای صفحه وسط به صورت نقطه نقطه رفت بعد از یه مدت.(میشه جایی خرید این صفحه رو؟)
3.(از دیروز) وقتی که فوکوس می کنم از دوربینش یه صدای تق میاد.(مشکلش چیه؟)
-ولی جدا از اینا گوشی واقعا عالییه.کیفیت صدای فوقالعاده داره.
-قابل توجه اونایی که می گن شارژ باطري زود تموم ميشه.برا من پيش اومده كه خودش %5 پر ميشه.

navidw810i
07-09-2006, 12:54
احتمالا مشكل شما اينه كه وقتي گوشي رو خريدين 8 ساعت خاموش شارژش نكردين.برا همين بعضي از سل هاش
بي مصرف موندن.
من پيشنهادم اينه كه به باطريش يه شك بدين.(حالا از چند نفر ديكم بپرس)

ali_j98
07-09-2006, 13:16

دوست عزيز يه تست بزن ببين تو 30 دقيقه تو حالت استند باي چقدر شارز مصرف ميكني؟؟

ali_j98
07-09-2006, 13:23
سلام به تمام بچه ها.از وقتي كه گوشي رو خريدم چند تا مشكل برام پيش اومده.ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين.
1.وقتي آهنگ پخش ميشه اگه بخوام منوي سند بالا بیارم دو ثانیه لودش تول میکشه.)این مشکل حل شده بود ولی وقتی مستر ریست کردم دوباره مشکل دار شد.)
2.رنگ نقره ای صفحه وسط به صورت نقطه نقطه رفت بعد از یه مدت.(میشه جایی خرید این صفحه رو؟)
3.(از دیروز) وقتی که فوکوس می کنم از دوربینش یه صدای تق میاد.(مشکلش چیه؟)
-ولی جدا از اینا گوشی واقعا عالییه.کیفیت صدای فوقالعاده داره.
-قابل توجه اونایی که می گن شارژ باطري زود تموم ميشه.برا من پيش اومده كه خودش %5 پر ميشه.

نويد جان اگه يكم واضح تر مينوشتي بهتر بود
1-منوي سند با بلوتوث منظورته؟ 2 ثانيه غير طبيعي نيست دوست عزيز خودت ميگي داري اهنگ گوش ميدي
2صفحه وسط منظورت همون كليدهاي جهت ميگي؟ چجوري نقطه نقطه شده؟ فك كنم جمهوري گيرت بياد
3اون صداي تق طبعيه نميخواد زياد حساس بشي
و 5% كه كمه من تا 20% هم داشتم كه شارژ برگردونه

Man Hunter
07-09-2006, 13:31

آخ دمت گرم...راست ميگي...شايد يكي از يزرگترين برتريهاي سوني اريكسون به ساير گوشي سازهاي دنيا( كه فقط و فقط پول تبليغشون رو ميخورن و بس و هيچ چيز جالبي ندارن و منتظرن تا سوني اريسكون يه چيزي بزنه ايناه هام سريع برن بچسبونن به گوشي هاشون) همين تكولوژي باشه كه هنوز هيچ گوشي سازي جز خود سوني اريكسون نتونسته اين كار رو بكنه...

گوشي من آره به قول دوستمون تا %20 هم شارژ كرده خودش رو...يه بار %5 تا باطري داشتم...15 دقيقه بهدش شد %29 تا....كلي حال كردم...چون اون روز به گوشيم نياز داشتم و شارژز پيشم نبود.

راستي...من گوشيم رو با لپ تاپ و كامپيوتر هم شارژ كردم...طول ميكشه...ولي عميق پرش ميكنه.

فقط و فقط سوني اريكسون..هر كي خريد ديونش شده...حرف نداره...راستي مدير شركت اريكسون يه خانم ايراني هست...

يا حق ;)

metal_militia
07-09-2006, 15:17
جدی میگی یه زن ایرانی!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اوف
چه جالب

navidw810i
07-09-2006, 15:27
سلام
مرسی از راهنماییتون.
یعنی این صدای تق ای که از دور بین میاد غیر دادی نیست؟
ماله شما ها هم این صدا رو می ده؟
---------------
راستی من مستر ریست کردم تم های به اون نا بی از دستم رفت.اگه میشه آپ لودش کنید.
مرسی

navidw810i
07-09-2006, 15:29
میگم! به این زنه بگیم ما هم ایرانییم.پس چنتا p990 برامون بفرسته.

R@R#M@N
07-09-2006, 15:38
سلام
مرسی از راهنماییتون.
عزيزم عادي هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربين وقتي كه ميخاد فوكوس كنه لنزش به جلو و عقب ميره به همين خاطر صدا ميده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میگم! به این زنه بگیم ما هم ایرانییم.پس چنتا p990 برامون بفرسته.
بريم باهاش دوست شيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي چند سالشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

metal_militia
07-09-2006, 15:48
سلام
مرسی از راهنماییتون.
---------------
راستی من مستر ریست کردم تم های به اون نا بی از دستم رفت.اگه میشه آپ لودش کنید.
مرسی
بخاطر فکوس هست!!!!!!

گوشی نوکیا نیست که لنزش مثه مقوا باشه1!!!!!!! تو نوکیا هم فقط 6280 و ن90 فکوس داره که تکنولوزی بالای نوکیا رو میرسون :laughing: :laughing:
لنزش تکون میخوره هیچ مشکلی هم نداره!!!برای فکوس هستش

hossein31
07-09-2006, 17:45
چرا اين شماره سريالهاي برنامه 3gp convertor كار نمي كنه كسي ميتونه مشكل منو حل كنه

aarash
07-09-2006, 19:04
سلام
ببخشید میخواستم ببینم جریان آپدیت این فریم ور چیه ؟ ( ماله من R4ce012 هشت اصلا آپدیت میخواد ؟ )
تا به حال کسی انجام داده ؟
مشکلی بدش پیش نمیاد ؟
چیزیش تغییر میکنه ؟ صداش بیشتر میشه ؟
و چطور میتونم اینکارو انجام بدم
به خاطر اینکه خیلی کم بود 2 یا 3 تای دیگه هم میپرسم :دی
اسپیکر این گوشی رو میشه بهتر کرد ؟ یعنی مثلا کلا بر داریم و ماله 550 رو بندازیم روش ( یا هر روش دیگری که عملی باشه ) ؟ کسی تا به حال اینکارو کرده که جواب بده ؟
ببخشید زیاد شد !
منتظرم
منتظرم

navidw810i
07-09-2006, 23:01
كجا ميشه قطعاتش و پيدا كرد.من بايد اون صفحه وسط با صفحه اول لنزشو(روش خط افتاده)عوض كنم.

amir18616
08-09-2006, 02:10
دوسته عزيز آپديت كردن اين گوشي فعلا" از طريق online در دسترس هست يعني شما يه اينترنته پرسرعت داشته باشي و بري تو سايته سوني اريكسون و در حالي كه كانكتي آپديت كني

که تا الان هر کی از این راه آپديت کرده گوشیش یا روشن نشده یا یه مشکله دیگه واسش درست شده

من دنباله نرم افزارش هستم که با دادن آدرسه فریمور از رو هارد گوشی رو آپديت کنم چون فریمورهاش رو میشه گیر اورد

آخرين فريمو روي سايت سوني 16/6/85
UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe

File size 30 Mb
Version 2.6.4.9
Download time approx. 74 minutes or less on your current connection.
Executable File (EXE)
License Free
For system Windows 2000; Windows XP

Compatible with T610; P900 ; Z600; T630 ; K700i
S700i; K500i ; P910a ; W800; J300a
W600; Z520a; Z300a; K510a; W810i
K790a; W300i; Z525a

Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ميتوني دانلود كني بعد نصبش كن من امتحان ميكنم خبرش رو بهت ميدم

aarash
08-09-2006, 10:18
خیلی آقایی ! منتظرم !

aarash
08-09-2006, 10:20
اسپیکر این گوشی رو میشه بهتر کرد ؟ یعنی مثلا کلا بر داریم و ماله 550 رو بندازیم روش ( یا هر روش دیگری که عملی باشه ) ؟ کسی تا به حال اینکارو کرده که جواب بده ؟

کسی جواب اینو میدونه ؟

farhad_jj
08-09-2006, 13:01
سلام به تمام بروبچ منم مي خوام يه w810 بگيرم مشخصات اين گوشي خيلي عالي و توپ . ولي مشكلاتش چي لطفا كمي از مشكلات اين گوشي بگيد . مثلا در w800 يكي از دوستان مي گفت وقتي دو تراك mp3 مي ريزم رو گوشي هر دو را روي يك تراك و نصفه پخش مي كنه. لطفا من رو راهنمايي كنيد كه شديدا انتظار مي كشم. مرسي

navidw810i
08-09-2006, 23:07
با خش گیر می شه خش لنز و گرفت؟
آخه گوشی به این خوبی چرا نباید محافظ لنز داشته باشه؟

Mehdi_Full
08-09-2006, 23:40
کسی جواب اینو میدونه ؟
آرش جان اگه ميشد كه خود شركت اين كار رو ميكرد مثل اينكه بخواي رو پيكان لاستيك تراكتور بندازي :laughing: در ضمن اگه هم بشه (1%) ديگه از حالت استاندارد در مياد و موقع فروش ميشه تعويضي :biggrin:

با خش گیر می شه خش لنز و گرفت؟
آخه گوشی به این خوبی چرا نباید محافظ لنز داشته باشه؟
بعيد ميدونم ولي اگه خواستي عوضش كني يه امتحان ضرري نداره تجربه كارت رو هم اينجا بزار :)
ديگه اينو بايد از خود شركت سوني بپرسي :happy:

farhad_jj
09-09-2006, 00:15
يكي نيست جواب ما رو هم بده . لطفا راهنمايي كنيد.منتظرم

ali_j98
09-09-2006, 00:19

دوست عزيز اين گوشي از اين مشكلاتي كه شما گفتي نداره و يه گوشيه كامل وخوبه

ali_j98
09-09-2006, 00:20

دوست عزيز اين گوشي هيچ مشكلي نداره و نخري هم ضرر كردي

aarash
09-09-2006, 00:30
دستت درد نکنه !
کسی اینجا تجربه ای از آپدیت سافت ویر نداره ؟
برای من خیلی مهم نیست ولی باز من مطمئنم که میشه اونکاری که گفتم کرد !!! ( صداشو بلندتر کرد ) :دی
یک سوال دیگه هم الان به مغزم رسید . میخواستم ببینم که برنامه ای برای قفل کردن پوشه ها هست ؟ پوشه هایی که محتویاتشون سری هست . در مورد اس ام اس چی ؟
سه تا دیگه ! ( شرمنده واقعا ) جایی هست که کلید هایی که به کار سرعت میبخشه رو نوشته باشه ! مثلا همین که وقتی روی - میزنی اطلاعات تلفن برات میاد ؟ 2- برنامه ای هست که روی گوشی بزاریم و مثلا بعد از 1 ساعت اهنگ پخش کردنش خود به خود قطع بشه ( یعنی مثلا شما ساعت 1 آهنگ گذاشتی میخوای بخوابی تنظیمش کنی بعد از خوابیدنت اینم قطع بشه ( مثلا 30 دقیقه بعد از پخش ) میشه ؟ ) 3- وقتی یک نفر با بلوتوث چندتا فایل میفرسته باید برای همش اوکی بدی ! میشه کاری کرد که دیگه این کار لازم نداشته باشه و یک بار کافی باشه ؟

ali_j98
09-09-2006, 00:49
منم مطمئنم كه صداش از اين بلند تر ميشه چون از حد اكثر قدرت اسپيكر استفاده نميشه
1-برنامه واسه قفل كردن پوشه هنوز ساخته نشده ولي براي يه فايل مشخص برنامه هست
2- اين سوالتو درست متوجه نشدم ولي جهت ها رو كه ميزنب هر كدوم ميتونه به سرعت اون چيزي كه دوست داري سريعتر باز بشه بياد.مثلا الان جهت پايين و بزني بايد دفتر چه تلفن بياد
3-چنين برنامه اي وجود نداره
4-اينم موجود نيست

boys_won
09-09-2006, 08:48
سلام
ببخشید میخواستم ببینم جریان آپدیت این فریم ور چیه ؟ ( ماله من R4ce012 هشت اصلا آپدیت میخواد ؟ )
منتظرم

اين گوشي سه تا فريمور داره ماله شما اولين فريمور هست كه قاعدتا" تو دومي مشكلات كمتر شده و تو سومي خيلي از باگ ها بر طرف شده

آخرين فريمو روي سايت سوني 16/6/85
UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe

Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ميتوني دانلود كني بعد نصبش كن من امتحان ميكنم خبرش رو بهت ميدم

دوسته عزيز مثل اينكه درست مطلبي كه من گفتم رو نخوندي تو ايران اگر بصورن آنلاين از سايت سوني گوشيتو اپديت كني 1% درست در مياد 99% گوشيت فلش ميسوزونه

Siavash Y
09-09-2006, 09:30
دوسته عزيز مثل اينكه درست مطلبي كه من گفتم رو نخوندي تو ايران اگر بصورن آنلاين از سايت سوني گوشيتو اپديت كني 1% درست در مياد 99% گوشيت فلش ميسوزونه

این حرف رو اصلا قبول ندارم

با بیشتر گوشی های سونی اریکسن (از جمله W810) آپدیت کردم و هیچ مشکلی نداشتم

shahabamo
09-09-2006, 09:47
3- وقتی یک نفر با بلوتوث چندتا فایل میفرسته باید برای همش اوکی بدی ! میشه کاری کرد که دیگه این کار لازم نداشته باشه و یک بار کافی باشه ؟

سلام. اگه گوشي طرف رو ادد كني (يا طرف اددت كنه) ديگه نيازي به ok دادن نيست

M O H S E N
09-09-2006, 14:49
از برادران كسي ميداند حافظه همراه اين گوشي چند مگا است؟

farhad_jj
09-09-2006, 14:49
كيفيت صداش از ك 750 مي گن بيشتر ولي قدرت خروجيش چطور؟ در حد و 800 هست؟

aarash
09-09-2006, 15:25
ممنون که جواب دادین ! یعنی میگین Update نکنم ؟ یا مثلا بک آپ بگیرم ( نمیدونم چه جوری بک آپ میگیرن ممنون میشم کمک کنید ) و آپدیت کنم

از برادران كسي ميداند حافظه همراه اين گوشي چند مگا است؟
512 Mb

كيفيت صداش از ك 750 مي گن بيشت
تا اونجایی که من میدونم 100% فرق داره !

ولي قدرت خروجيش چطور؟ در حد و 800 هست؟
منظورتون رو متوجه نشدم ! اگه منظورتون صداش هست که فکر نکنم توی سری W ها حرفی برای گفتن داشته باشه ولی صداش با کیفیت خوبی همراه هست .

ali_j98
09-09-2006, 15:26
حافظه گوشي 512 مگابايت هست

كيفيت صداش از هر گوشي كه تا حالا ديدي بيشتره ولي خروجيش از و800 كمتره

aarash
09-09-2006, 17:38
فکر کنم همون شد که من گقتم :دی !!!

ali_j98
09-09-2006, 20:14
به ساعت پست ها يه نگاه كن با هم ديگه پست داديم

farhad_jj
09-09-2006, 21:32
صداي 810 بيشتر يا 900.

R@R#M@N
09-09-2006, 21:40
900
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aarash
09-09-2006, 21:42
900 ! ولی به نظر من 810 از نظر ظاهری 100 شرف داره به این 900 !

به ساعت پست ها يه نگاه كن با هم ديگه پست داديم
بله درست هست ! عذر میخوام ...

ali_j98
09-09-2006, 21:49
و900 صدای بلندتری داره ولی از نظر کیفیت صداش از و810 بم تره واصلا کیفیت و810 نداره

boys_won
10-09-2006, 09:47
این حرف رو اصلا قبول ندارم

با بیشتر گوشی های سونی اریکسن (از جمله W810) آپدیت کردم و هیچ مشکلی نداشتم

ميدوني سياوش جان

من خيلي با گوشي ور ميرم تا سر از همه چيش در بيارم

با دستكاريهاي كه تو ايران تو اينجور گوشي ها ميشه وقتي SEUS ميكني مياد گوشيتو چك ميكنه ميبينه دستكاري شده بعدشمياد يه حالي به گوشيت ميده

البته در همه موارد اينجوري نيست ها ولي در بيشتره موارد اتفاق ميوفته

اگه تو همين فورم دقت كرده باشي چند نفر از طريق SEUS اين كار رو انجام دادند بعدش گوشي ديگه روشن نشده

حالا من ميگم وقتي هم :

W810_R4DB005_FS_EU2 تو اينترنت گير مياد و هم W810_R4DB005_MAIN_HN هست وقتي اين دو تا فايله اصلي رو داري ديگه نيازي با آپديت آنلاين نيست

راحت آفلاين گوشي رو ميشه آپديت كرد

نظر شما چيه ؟

Armita_amini
10-09-2006, 14:14
کلاینت 16.4 که ماله داوینچی است تو قسمت فلش فایل های فلش رو که انتخاب میکنم دانلود نمیکنه نمیتونه به سرورش وصل بشه

از کجا بگیرم ؟

yamamusic
10-09-2006, 15:38
سلام
بچه ها من مي خوام روي فايل هام رمز بزارم

فكر كنم اين مشكل خيلي ها باشه

اگه يكي این برنامه رو به صورت جاوا داره بزاره فکر کنم کاره خیلی هارو راه بندازه

ممنون می شم.

ali_j98
10-09-2006, 15:50
دوست عزيز به تاپيكي كه در امضاي من هست سر بزن اگه چيزي گيرت نيومد تو قسمت برنامه هاي كاربردي درخواست بده

boys_won
10-09-2006, 17:17
کلاینت 16.4 که ماله داوینچی است تو قسمت فلش فایل های فلش رو که انتخاب میکنم دانلود نمیکنه نمیتونه به سرورش وصل بشه

از کجا بگیرم ؟

ميشه بپرسم واسه چي فريمور رو ميخواي ؟

ميخواي فلش بپروني ؟

سلام
بچه ها من مي خوام روي فايل هام رمز بزارم

فكر كنم اين مشكل خيلي ها باشه

اگه يكي این برنامه رو به صورت جاوا داره بزاره فکر کنم کاره خیلی هارو راه بندازه

ممنون می شم.

متاسفانه..متاسفانه...متاسفا ه..

هنوز برنامه جامع و كاملي با فرمت جار براي پسورد گذاري روي فايل ها نيومده اين ها هم كه الان هست همشون يه مشكلي توش هست

ali_j98
10-09-2006, 17:30
boys_won جان ميتوني يه توضيح كامل در مورد اينكه چجوري ميشه افلاين اپديت كرد بدي؟؟؟

fery joon
10-09-2006, 17:34
آقايون و خانماي عزيز لطفا بدور از هرگونه تعصب به من بگين كا 800 بگيرم يا ان 73 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aarash
10-09-2006, 17:37
منم خیلی دوست دارم بدونم ! ممنون میشم برام توضیح بدین !
منتظرم

aarash
10-09-2006, 17:42
آقايون و خانماي عزيز لطفا بدور از هرگونه تعصب به من بگين كا 800 بگيرم يا ان 73
ببخشید کلوپ دبلیو 810 چکارش به این سوال که پرسیدی ؟

ali_j98
10-09-2006, 18:18
اين دوستمون اين سوال همه جا پرسيده فكر كرده اگه اينجا نپرسه شايد ما نارحت بشيم

fery joon
10-09-2006, 18:47
آخه هرجا ميرم كسي كمكم نميكنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم خودمو ميكشم كه خونم بيفته گردن شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا ميرم معتاد ميشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_j98
10-09-2006, 18:58
دوست عزيز برو كا800 بگير خودو خلاص كن
اگه ان73 هم دوست داري با حرف هاي ما نظرت عوض نميشه چون چشمتو گرفته

aarash
10-09-2006, 18:59
ببین عزیز کا 800 یک چیزه دیگه ای هست N73 هم یک چیزه دیگه !!! یک سری امکانات این داره اون نداره و یکسری امکانات اون داره که این نداره !
برای مقایسه برو به سایت زیر :
و دوتاشو با هم مقایسه کن . ببین کدومش بیشتر بدردت میخوره
( ولی واقعا جفتشون خدا هستن ... )

fery joon
10-09-2006, 19:31
ممنون از راهنماييتون دوستان عزيز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farhad_jj
10-09-2006, 21:24
بالاخره ما هم و810 در شديم از تموم بروبچي كه كمك كردن ما اين انتخاب رو بكنيم . very tanx مي كنيم.

ali_j98
10-09-2006, 21:32
مباركه دوست عزيز انشالله به پاي هم پير بشين
چقدر مايه خرج كردي؟
حتما بزار 8 ساعت شارژ بشه

navidw810i
10-09-2006, 22:36
سلام.تبريك ميگم.
فقط مراقب باش لنزس خط خطي نشه.
الان قيمت و800 بيشتره يا و810؟

Siavash Y
11-09-2006, 00:45
ميدوني سياوش جان

من خيلي با گوشي ور ميرم تا سر از همه چيش در بيارم

با دستكاريهاي كه تو ايران تو اينجور گوشي ها ميشه وقتي SEUS ميكني مياد گوشيتو چك ميكنه ميبينه دستكاري شده بعدشمياد يه حالي به گوشيت ميده

البته در همه موارد اينجوري نيست ها ولي در بيشتره موارد اتفاق ميوفته

اگه تو همين فورم دقت كرده باشي چند نفر از طريق SEUS اين كار رو انجام دادند بعدش گوشي ديگه روشن نشده

حالا من ميگم وقتي هم :

W810_R4DB005_FS_EU2 تو اينترنت گير مياد و هم W810_R4DB005_MAIN_HN هست وقتي اين دو تا فايله اصلي رو داري ديگه نيازي با آپديت آنلاين نيست

راحت آفلاين گوشي رو ميشه آپديت كرد

نظر شما چيه ؟

از نظر دستکاری که فکر کنم من از شما بد ترم ولی تا حالا با SEUS مشکلی نداشتم

شما با چی فلش می کنی؟

داوینچی یا باکس؟

navidw810i
11-09-2006, 01:15
منظورتون دقيقا از اپديت آنلاين چيه.

amir18616
11-09-2006, 05:53
اين گوشي سه تا فريمور داره ماله شما اولين فريمور هست كه قاعدتا" تو دومي مشكلات كمتر شده و تو سومي خيلي از باگ ها بر طرف شده

ببين داري حرف بيخود ميزني كي اينجا حرف از اپديت آنلاين زد لينك زير كه من گذاشتم اول فريمور رو كامل دانلود ميكني بعد از رو كامپيوترت نصبش ميكني

:biggrin: :biggrin: :biggrin:

Morteza-
11-09-2006, 07:08

Morteza-
11-09-2006, 08:34
ایا میدانید بیشتر کسانی که با عکس گرفتن مشکل دارند نمیدانند که کلید ان دو حالت می باشداول فو کاس می کند بعد یک کمی دیگر که فشار دهیم عکس می گیرد

N91
11-09-2006, 09:26
ببين داري حرف بيخود ميزني كي اينجا حرف از اپديت آنلاين زد لينك زير كه من گذاشتم اول فريمور رو كامل دانلود ميكني بعد از رو كامپيوترت نصبش ميكني

اين چه طرزه صحبت كردنه .. .

اين لينكي كه شما گزاشتي همون SEUS هست كه وقتي نصبش ميكني ازت ميخواد وصل شي اينترنت و گوشيت رو با كابل وصل كني به كامپيوتر تا گوشيت اپديت بشه

حالا من نميفهمم فريمور رو از كجاي اين لينك دانلود ميشه كرد چون اصلا نميشه همچين كاري كرد چون فريمور جديد از طريق SEUS رو گوشيت ريخته ميشه

نه اينكه بياد فريمور رو برات دانلود كنه

اول با نرم افزار كار كن بعد بيا اينجا اظهار نظر كن

ali_naserifar
11-09-2006, 11:34
باتري من زود خالي ميشه . بچه ها گفتن كه بايد بهش شوك وارد كنم اول اينكه چه جوري دوم اينكه اگه بخوام يه باتري نو كه چيني هم نباشه بگيرم از كجا و چند قيمته ؟
ممنون

ali_naserifar
11-09-2006, 11:38
باتري من زود خالي ميشه . بچه ها گفتن كه بايد بهش شوك بدم . اول اينكه چه جوري ؟ دوم اينكه اگه بخوام يه باتري نو كه چيني هم نباشه بخرم از كجا و جند قيمته ؟
ممنون

navidw810i
11-09-2006, 11:44
الان آماده آپديتم.چي كار كنم؟
آپ ديت كنم يا نه؟

navidw810i
11-09-2006, 12:40
بچه ها من آپ ديت كردم و هيچ مشكلي پيش نيومد

ali_j98
11-09-2006, 13:31

دوست عزیز اولا لحن حرف زدنت اصلا خوب نیست
اینیم که گذاشتی اپدیت انلاین پس تحقیق کن بعد جواب بده

ali_j98
11-09-2006, 13:32
بچه ها من آپ ديت كردم و هيچ مشكلي پيش نيومد

به سلامتی خوب میتونی الان بگی گوشیت تغییر کرده یا نه؟؟؟

ali_j98
11-09-2006, 13:34
باتري من زود خالي ميشه . بچه ها گفتن كه بايد بهش شوك بدم . اول اينكه چه جوري ؟ دوم اينكه اگه بخوام يه باتري نو كه چيني هم نباشه بخرم از كجا و جند قيمته ؟
ممنون

اول یه توضیح بده که منظور از زود دقیقا چیه یا بگو تو 30 دقیقه با ولوم 100 بوسیله هندزفری تو حالت استندبای چقدر شارژت مصرف ميشه؟؟؟

و دوم فكر نكنم باتري غير چيني گيرت بياد!!!!!!!!!

boys_won
11-09-2006, 14:23
از نظر دستکاری که فکر کنم من از شما بد ترم ولی تا حالا با SEUS مشکلی نداشتم

شما با چی فلش می کنی؟

داوینچی یا باکس؟

والا خودم كه ندارم ولي هر موقع كاري داشته باشم ميرم پيشه دوسته اون باكس داره

ولي دنباله يه راهي هستم كه به غير از داوينچي و يا باكس و بدونه SEUS دستگاه رو آپديت كنم

يعني چه طوري بگم با يه نرم افزاره ديگه

فكر ميكني بشه ؟

Siavash Y
11-09-2006, 17:14
والا خودم كه ندارم ولي هر موقع كاري داشته باشم ميرم پيشه دوسته اون باكس داره

ولي دنباله يه راهي هستم كه به غير از داوينچي و يا باكس و بدونه SEUS دستگاه رو آپديت كنم

يعني چه طوري بگم با يه نرم افزاره ديگه

فكر ميكني بشه ؟

آپدیت هم در معنی و هم در عمل فقط از طریق اینترنت امکان پذیره

اما اگه با فایل های فلش و باکس فلش کنید اسم این کار میشه فلش

پروسه این دو کار کاملا با هم فرق داره

و فلش کردن یه گوشی با یه فیرم ور جدید کاملا به معنی آپدیت نیست چون کار آپدیت رو انجام نمیده

و اما راه دیگه ای نیست که بشه گوشی رو فلش کرد (منظورم CID49 بود) مگه اینکه پلاگین 49 برای فار بیاد

موفق باشید

navidw810i
11-09-2006, 18:47
خوب هر كاري گفت كردم.اول كامل شارژش كردم.بعد سيم ا در اوردم.گفت دگمه سي رو نگه دار بهد كابل يو اس بس رو وصل كن.بعد از چند ثانيه گفت حالا ولش كن.منم ول كردم.
(يه سري منو ها كه تيك مينداخت درست شد.اگه توجه كنين تو اولين پستم اينا رو به عنوانه مشكل مطرح كرده بودم)

ali_j98
11-09-2006, 19:02
ببين صداش تغييري نكرد؟؟؟ يعني چي منو تيك مينداخت؟؟؟
ديگه چه تغييري كرد؟ به نظرت ارزش ريسك داره؟؟

navidw810i
11-09-2006, 19:20
ارزش ریسک نداره.به نظرم صداشم بهتر شد.

navidw810i
11-09-2006, 19:22
راستی بچه ها.کی میدونه قیمت این اسپیکر هایی که به گوشی وصل می شن چقده؟

boys_won
11-09-2006, 21:25
راستی بچه ها.کی میدونه قیمت این اسپیکر هایی که به گوشی وصل می شن چقده؟

يه مدل زي سايبر تو علائدين هست شكلش همينجوريه بدون برق و باتري هم كار ميكنه ميگه 12 هزار تومن

Armita_amini
11-09-2006, 21:42
ارزش ریسک نداره.به نظرم صداشم بهتر شد.

با adsl يا diaup ؟

چقدر طول كشيد ؟؟

navidw810i
11-09-2006, 21:54
با adsl يا diaup ؟

چقدر طول كشيد ؟؟
با دايل آپ.دقيقا نمي دونم.يه شب بر نامشو دل كردم.يه شب ديگه برنامش فايل دل كرد.بعدش وقتي به اينترنت وصل بودم گفت يه كارايي كنم كه 1 دقيقه طول كشيد.ورژنش هم prgCXC12503 16_GENERIC_HN R4DB005

navidw810i
11-09-2006, 21:57
يه مدل زي سايبر تو علائدين هست شكلش همينجوريه بدون برق و باتري هم كار ميكنه ميگه 12 هزار تومن
یعنی صدای کم و810 ا جبران می کنه.ارزش خرید داره؟

boys_won
11-09-2006, 22:02
یعنی صدای کم و810 ا جبران می کنه.ارزش خرید داره؟

بابا مگه ميخواي با خودت اينور اونور ببري تابلو كه بزرگه

اگه مسافرتي جايي بري به درد ميخوره

navidw810i
12-09-2006, 10:05
تو جيب جا مي شه.!!!

ali_naserifar
12-09-2006, 11:15
سلام بچه ها
من يك ماهي ميشه كه w810i خريدم . وقتي كه سيم كارتو گذاشتم باتريش شارژ داشت و چون بايد ميرفتم فوري به بيمارستان ديگه شارژ اوليه نكردم . حالا با اينكه زياد صحبت نمي كنم باتريش زود خالي ميشه تقريبا هر سه روز يكبار بايد شارژ بشه . چند تا سئوال داشتم . يادتون هم باشه كه من تو اين زمينه صفر صفرم يعني هيچي در مورد فلش كردنو و فريمور و . . . بلد نيستم :
1 - ايا باتري من مشكل پيدا كرده يا نه و اگه خراب شده راه حلش چيه ؟
2 - يكي از بچه گفته بود كه بايد بهش شوك بدم چه جوري اينكارو بكنم ؟
3 - اگه بخوام يه باتري نو بخرم از كجا و چه قيمت بايد بخرم ؟
4 - وقتي موزيك باهاش گوش ميكنم باتري رو قورت ميده ايا مصرف باتري در اين مورد طبيعيه يا نه ؟
5 - اگه ميشه و البته اگه امكان داره در موري اين فريمور و فلش كردنو و اينا يه توضيحي بدين .
خيلي ممنون و متشكرم .

boys_won
12-09-2006, 12:59
سلام

اول از همه بايد بهت بگم باتري اين گوشي كلا" يه ذره زود خالي ميكنه اين تو همه w810 صدق ميكنه

حالا با اينكه زياد صحبت نمي كنم باتريش زود خالي ميشه تقريبا هر سه روز يكبار بايد شارژ بشه

خدا عمرت بده من هر روز بايد شارژ كنم البته وقتي كه mp3 گوش ميدم

- ايا باتري من مشكل پيدا كرده يا نه و اگه خراب شده راه حلش چيه ؟

نه درسته عاديه

يكي از بچه گفته بود كه بايد بهش شوك بدم چه جوري اينكارو بكنم ؟

با يه منبع تغذيه 5 امپري يه شوك كوچولو بعضي موقع ها كه باتري درست كار نميكنه ميدن ولي ماله شما درسته اينكارو نكن عمره باتري كم ميشه

اگه بخوام يه باتري نو بخرم از كجا و چه قيمت بايد بخرم ؟

الان بيشترشون چينيه با همين فعلا" سر كن

وقتي موزيك باهاش گوش ميكنم باتري رو قورت ميده ايا مصرف باتري در اين مورد طبيعيه يا نه ؟

طبيعيه .... واقعا" قورت ميده

اگه ميشه و البته اگه امكان داره در موري اين فريمور و فلش كردنو و اينا يه توضيحي بدين .

همين تاپيك و تاپيك هك گوشي هاي سوني رو بخون به جوابت ميرسي

موفق باشي
ايمان

ali_j98
12-09-2006, 12:59
1-باتريت كاملا سالمه .ببين 3 روزي كه نگه ميداره فقط حرف ميزني يا اهنگم گوش ميديو....؟؟؟
2-فكر نكنم لازم باشه
3-از جمهوري بايد بخري قيمتم ندارم
4-موزي با هندزفري يا اسپيكر؟؟؟ مثلا چجوري قورت ميده؟؟؟
5-يه سرچي بكن يا تو همين جا يكم بگردي كلي مطلب گيرت مياد.

Armita_amini
12-09-2006, 14:00
قاب اصليش كجا گير مياد ؟

ali_j98
12-09-2006, 14:06
قاب اصليش كجا گير مياد ؟

جمهوري گير مياد. البته به هر مغازه داري بگه واست مياره ولي گرونتر از قيمت جمهوري.
حالا واسه چي دنبال قاب ميگردي؟ مگه مشكلي داره؟

navidw810i
12-09-2006, 22:44
سلام به بچه هاي عزيز.
روي لنز دوربين گوشي خط افتاده.حالا چند تا سوال:
1.اين پوشش اولي(شيشه اي)كه وجود داره جز لنزه؟
2.اي شيشه فقط مخصوص اين گوشي ا يا هر چيزي مي شه انداخت روش؟
3.قيمتش چقده؟
4.قيمت لنزه كامل چقده؟
5.قيمت دور بينش چقده؟
6.كجا پيدا مي شه؟
-لطفا يه آناتومي كامل از دوربينش در اختيارم بذارين!
-نظر همتونو بلا استثنا مي خوام!!!! :blush:

navidw810i
12-09-2006, 23:07
لطفا!!!

boys_won
13-09-2006, 10:45
روي لنز دوربين گوشي خط افتاده.حالا چند تا سوال:
1.اين پوشش اولي(شيشه اي)كه وجود داره جز لنزه؟
2.اي شيشه فقط مخصوص اين گوشي ا يا هر چيزي مي شه انداخت روش؟
3.قيمتش چقده؟
4.قيمت لنزه كامل چقده؟
5.قيمت دور بينش چقده؟
6.كجا پيدا مي شه؟
-لطفا يه آناتومي كامل از دوربينش در اختيارم بذارين!

يكي ديگه از اشكالهاي اين گوشي !!! نداشتن محافظ لنز

شيشه اولي كه با رنگي شبيه بنفش معلومه خيره سرشون محافظ لنزه اون رنگ هم براي نوره آفتابه كه نميزاره بخوره به لنز

اگه پشت گوشي رو باز كني شيشه كوچيكي معلومه جز لنز نيست ولي دقيقا" روي لنزه يه مربعه كوچيكه كه تو قطعات يدكي براي موبايل گير مياد ولي مشكل اينجاست كه با چسب چسبوندنش اگه بكني شايد اثر چسب بره

من هنوز نه لنزش نه دوربينش رو بيرون جداگانه نديدم

navidw810i
13-09-2006, 10:50
الان مي توني بگي دقيقا كجا مي تونم برم كه عوض كنم.اون يارو هم نزنه گوشي رو داغون نكنه؟

boys_won
13-09-2006, 22:34
الان مي توني بگي دقيقا كجا مي تونم برم كه عوض كنم.اون يارو هم نزنه گوشي رو داغون نكنه؟

فعلا" جايي من نديدم اينكارو بكنن يه ذره دست نگه دار تا همه قطعات يدكيش وار بشه بعد شايد بتونن عوض كنن

boys_won
14-09-2006, 10:27
يه ftp حاوي كليه فايل هاي فلش از جمله w810

ftp://ftp.seuniverse.com/sonyericsson_files/

ali_j98
14-09-2006, 13:09
ايمان جان با اينا كه كاري نميشه كرد.
اگه داوينچي هك ميشد اينا قابل استفاده بود؟؟؟؟
راستي بابت برنامه هايي كه گذاشتي ممنون. كلا كارت حرف نداره ايمان جان.
يا علي.

navidw810i
15-09-2006, 20:27
بچه ها و810 تو دبي 250 ا.واقعا راسته؟
راستي قيمت و810 تو بازار ايران چطوري تغيير مي كنه؟

ali_j98
15-09-2006, 20:32
بچه ها و810 تو دبي 250 ا.واقعا راسته؟
راستي قيمت و810 تو بازار ايران چطوري تغيير مي كنه؟

خوب احتمالا راسته

داره عجيب سير نزولي طي ميكنه ولي بعد از يه مدت دوباره گرون ميشه
الان 300000

T.K
15-09-2006, 21:30
دوستان اگه خدا بخواد ما هم مي خوا يم و 810 بگيريم بگين چه نكاتي رو موقع خريد توجه كنم .
اگه مي شه اين داستان دو كابل رو هم واسه ما بگين.
در ضمن بگين بايد چه جوري باشه تا اون تم خوشگل مشكي (شرمنده اسمش يادم رفته!!!) روش راه بيفته

تو رو خدا فوري

در ضمن از اينكه مي خوام يه چيز تكراري رو واسه من بگين شرمنده.

ali_j98
15-09-2006, 22:04
دوستان اگه خدا بخواد ما هم مي خوا يم و 810 بگيريم بگين چه نكاتي رو موقع خريد توجه كنم .
اگه مي شه اين داستان دو كابل رو هم واسه ما بگين.
در ضمن بگين بايد چه جوري باشه تا اون تم خوشگل مشكي (شرمنده اسمش يادم رفته!!!) روش راه بيفته
تو رو خدا فوري

در ضمن از اينكه مي خوام يه چيز تكراري رو واسه من بگين شرمنده.

خوب مباركت باشه دوست عزيز.
ببين وقتي ميگن دو كابل: منظور از كابل اول همونusb و كابل دوم يه كابل audio هستش كه به وسائل صوتي از قبيل ظبط و تلويزيون وصل ميشه و صداي گوشي از باند اون وسيله خارج ميشه . حالا حساب كن بزاري رو حالت مگا باس و ظبط هم 8000 وات سوني باشه!!!!!!
قيمت كابل دوم هم6000

نكته ديگه اينه كه مموري بايد ابي باشه چون ميگن اين ابيا اصله. مال من كه ابيه اصلن مشكلي هم نداره. البته حالا فكر نكني اون مشكياش مورد داره. من شنيدم كه ابيا اصلن.

اون تم اسمش اوربيت(البته يه تم اكولايزر داره كه از اوربيت خوشگلتره) و ميگن بايد گوشيت از سري اول باشه تا اون 4تا تم فابريك شكل منو رو هم تغيير بدن.ولي نميدونم از كجا ميشه فهميد سري اول يا دوم.
به نظر شما با فروشنده قرار بزار كه اگه تمش اون شكلي بود مي خري.

الان قيمتش 300000 پس سعي كن پايين ترين قيمو انتخاب كني و چين يا مالزي بودن اصلن فرقي نميكنه
مثلا مال من مالزي.شايد مال شما چيني باشه. اصلن فرقي ندارن.

موفق باشي.
يا علي.

navidw810i
16-09-2006, 00:58
سلام اگه مي شه يه جا رو معرفي كنين كه احتمالا لوازم و810 داشته باشه.
سريع!!!!

boys_won
16-09-2006, 08:26

.

همينجور كه دوستمون علي اقا گفت گوشيهاي سري اول با يه فريمور مخصوص آپديت ميشن كه رو تم اوربيت منوهات اون شكلي ميشه

منم نظرم اينه كه موقع خريد بگو تمه اوربيت رو برات انتخاب كنه

T.K
16-09-2006, 13:33
اول كه ممنون از راهنمايي تون :biggrin:

كابل دوم يه كابل audio هستش كه به وسائل صوتيوصل ميشه و صداي گوشي از باند اون وسيله خارج ميشه . حالا حساب كن بزاري رو حالت مگا باس و ظبط هم 8000 وات سوني باشه!!!!!!.

دوم كه اوووووووف چي ميشه :blink: :blink:

سوم اينكه به مغازه دار بگم اگه تم اوربيت روش راه افتاد مي خرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بازم ممنون.

ali_j98
16-09-2006, 14:17
اول كه ممنون از راهنمايي تون :biggrin:

دوم كه اوووووووف چي ميشه :blink: :blink:

سوم اينكه به مغازه دار بگم اگه تم اوربيت روش راه افتاد مي خرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بازم ممنون.

من كه خودم به مغازه دار نگفتم.
ولي چون يكم ميشناختمش اينا رو بش گفتم شانسمم خوب بود

گفتم رمم بايد ابي باشه. گوشي بايد ساخت مالزي باشه.دو كابل هم باشه.

البته شما اگ با مغازه دار قرار بزاري كه اگه تم اوربيت اون منوها رو تغيير بده مي خري بهترين كاره

N91
17-09-2006, 09:45
من ميخوام اين گوشي رو از طريق Seus آپديت كنم خيلي قاط زده فقط اگه يكي پيدا ميشد اين مراحله كار رو يه توضيح ميداد

واقعا" ممنونش ميشم

boys_won
17-09-2006, 09:51
امروز تا ظهر بيا تو همين تاپيك سر بزن واست ميزارم

viper-max
17-09-2006, 11:13
عزيزان من 3 هفته اي و810 دستمه مشكلل انچناني هم با هاش نداشتم

فقط چون صفحه بالايي اون زود خش ور ميداشتش كاور كريستالي روش زدم

و يكم از اون ابهت واقعيش افتاد دركل ok

راستي تا حالا فايل فلش(انيميشن) روش نزدم ايا روش كار ميكنه ؟؟؟؟؟

boys_won
17-09-2006, 14:51
راستي تا حالا فايل فلش(انيميشن) روش نزدم ايا روش كار ميكنه ؟؟؟؟؟

منظورت فلشه يا انيميشن

اگه gift منظورته همون شكلكهاي متحرك كه پخش ميكنه ولي فايله فلش رو نه

boys_won
17-09-2006, 14:53
خوب طبقه قولي كه داده بودم طريقه آپديت گوشي w810 رو الان ميگم

البته از طريق SEUS

من از مراحل كار عكس هم ميزارم تا مطلب روشنتر بيان بشه

با موفقیت انجام شدن و یا نشدن این کار بستگی به خوده کاربر دارد

قبل از استارت شما به این دو تا نرم افزار احتیاج دارید :

SonyEricsson-PC-Suite ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

( که داخل cd درون جعبه هم وجود داره )

و

SEUS-software ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و درايور USBFlash ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كه قبل از شروع كار بايد نصب بشه

واگر احتمالا" فلش پلير رو كامپيوترتون نصب نيست از لينك زير دانلود و نصب نمائيد :

flashplaye ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حالا شروع ميكنيم

بعد از نصب نرم افزار SEUS-software و ديدن آيكن آن روي دسكتاپ بايد به اينترنت متصل شويد (در صورت در اختيار داشتن, براي راحتي كار بهتره از ADSL براي آپديت استفاده كنيد اگر هم نبود از DialuP استفاده كنيد )

بعد از كانكت شدن به اينترنت و كليك رو آيكن SEUS اولين صفحه به اين صورت براي شما نمايش داده ميشود :

بعد از چند ثانيه اين صفحه ظاهر ميشود :

زبان انگليسي رو طبق شكل انخاب كنيد و فلش رو به جلو را بزنيد

منتظر بمونيد

دكمه استارت را بزنيد

با توجه به كانكشن انتهاي گوشي مدل رو انتخاب كنيد

براي گوشيهاي مدل K750/W800/D750/W810 سمت چپ رو انتخاب كنيد

براي گوشيهاي مدل K600/K608/V600 سمت راست رو انتخاب كنيد

ACCEPT رو بزنيد

همون طور كه تو شكل گفته : F O L L O W the instructions كارهاي زير رو به ترتيب انجام بديد

1.گوشي رو خاموش كنيد

2. سيم كارت رو خارج كنيد

3. باتري رو سر جاي خودش بگذاريد

4 . دكمه C را زده و نگه داريد

5 . كانكتور را از زير به گوشي متصل كنيد

اين عكس موقعيكه دكمه C را زده و نگه داشتيد براي مدت 10 ثانيه نشان داده خواهد شد :

در اين مرحله گوشي شما توسط SEUS به طور اتوماتيك شناخته خواهد شد

اگر نرم افزار گوشيتونو چك كرد و پيغام داد آپديت لازم نداره هم ميتونيد back كنيد و از نرم افزار خارج بشيد هم ميتونيد countinu رو انتخاب كنيد
موقعيكه continue-button رو انتخاب ميكنيد اگر آپديت در دسترس باشه شروع ميكنه به دانلود كردنه firmware

بعد از دانلود كردنه فريمور نرم افزار شروع به flash ( فلش ) كردنه گوشي ميپردازه

توچه : در حالتی که گوشی در حاله فلش شدن است به هیچ وجه گوشی رو تکان ندهید

موقعیکه عملیات آپديت با موفقیت به پایان رسید این صفحه نمایش داده میشود :

حالا کارهای زیر را با دقت انجام دهید

1. کابل رو از زیر گوشی خارج کنید

2. باتری را از دستگاه بیرون بیارید

3 . سیم کارت رو جا بزنید

4 . باتری را جا بزنید

5 . دکمه power را بزنيد

ممكنه براي اولين بار كه گوشي رو روشن ميكنيد يه ذره دير لود بشه اين مشكلي نداره چون سيستم بايد فريمور جديد رو براي باره اول شناسائي كنه ولي از باره دوم سوم زود روشن ميشه و به حالت عادي برميگرده

موفق باشيد
ايمان

N91
18-09-2006, 09:21
واقعا" ممنونم دوسته عزيز

ولي كاش بيرون تو يه تاپيك جدا ميزاشتيش تا همه استفاده كنند

بازم ممنونم

saegheh67
18-09-2006, 11:12
سلام بچه ها من نیز به جمع دارندگان w810i پیوستم

shady_er
18-09-2006, 11:36
ممنون آقا ايمان خودتون امتحان كرديد؟

ali_j98
18-09-2006, 12:10
ايمان جان گل كاشتي. خديي كارت حرف نداره. به نظر منم تو يه تاپيك ديگه
اينو قرار بده تا همه بتونن از اين توضيح كاملت استفاده كنن.

موفق باشي.
يا علي.

seyed1370
18-09-2006, 12:16
دمت گرم اقا

mrmostafa
18-09-2006, 12:29
آقا اين midiedit.rar خراب بود لينكش ميشه يه جا ديگه بزاريد دانلود كنم ممنون ميشم من يه برنامه ميخوام حالا تو گوشي و كامپيوتر بشه صداي فايلهاي midi رو زياد كردش ممنون

metal_militia
18-09-2006, 12:49
بویز وون جان ممنون

فقط اینو خارج این تاپیک بزن!!

و سوال یو اس بی درایور رو دانلود کردم یه فایل 8کیلو بایتی هست بصورت زیپ وقتی اکسترکتش میکنم هیچ گونه فایل اجرایی نیست چیکار کنم

absorb3000
19-09-2006, 00:42
810 يا پول نداشتي 750

Green_life
19-09-2006, 09:40
آقا ما كه از اسپيكرش نا راضي هستيم
قبلا"w800 داشتم وصداي اسپيكرش خيلي بلند تر بودوبه نظر شما گوشي من ايراد داره؟؟؟؟؟

Green_life
19-09-2006, 09:41
آقا ما كه از اسپيكرش نا راضي هستيم
قبلا"w800 داشتم وصداي اسپيكرش خيلي بلند تر بود.
به نظر شما گوشي من ايراد داره؟؟؟؟؟

ali_j98
19-09-2006, 13:40
راضي باش مال همه همينجوريه كاريشم نميشه كرد.

Armita_amini
19-09-2006, 14:23

البته از طريق SEUS

ممنون آقا ايمان شما خودتون امتحان كردين؟

كاش يكي از مديران اين مطلب رو بيرون بزاره تا همه استفاده كنند انگار خودشون تمايل ندارند

hossein31
19-09-2006, 14:50
دوستان عزيز هر كدوم كه ميتونين به من كمك كنين
امروز متوجه شدم كه شماره سريال گوشي ام با شماره سريالي كه گوشي رجيستر شده فرق ميكنه البته سه چهار رقم آن . ميخام بدونم آيا مشكل قانوني برام پيش مياد يا اصلا به نظر شما چكار كنم برم گوشي را پس بدم اون هم بعد از يك ماه.

mrmostafa
19-09-2006, 15:15
آرميتا خانوم اطلاعاتتون در مورده فريمور خوبه فقط يه چند جا اشكال داري :

سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازون سايت هايي است كه بيشتر به فكر كسبه درامد هست تا گوشي شما حرف اولت درسته

ولي اگه فايله فريمور هم داشته باشي واسه آپديت كردنه گوشيت با اين نرم افزار يعني client 16.4 بازم كريديت داشته باشي چون موقعي كه دكمه فلش رو ميزني با اينكه فايل هاي فريموره گوشيتو از رو هارد بهش آدرس دادي ولي با اين حال ميگه بايد وصل شي به سرور
كه بازم آپگريد از اين راه امكان پذير نيست

خوب پس بالاخره چيكار بايد بكنيم من تو كلوپ w810 روش كامل اپديت كردن رو با pc studio خوندم برنامه هاشم گذاشته بود براي فلش كردن پول ميخواد؟؟؟ فريم وير رو چطوري بايد گير آورد كاش وقتي گوشي ميخريديم خود سايت با ime گوشي user pass ميداد كه فريم وير جديدش رو دانلود كنيم بريزيم با همون برنامه pc studio . از كجا بدونيم فريم وير جديدش چه نوسخه اي هستش

ali_j98
19-09-2006, 15:22
از اينجا ميتوني جديدترين فريمور دانلود كني. البته بايد بگم اينو قبلا

ايمان عزيز گذاشته بودن.

ftp://ftp.seuniverse.com/sonyericsson_files/

boys_won
19-09-2006, 17:53
دوستان عزيز هر كدوم كه ميتونين به من كمك كنين
امروز متوجه شدم كه شماره سريال گوشي ام با شماره سريالي كه گوشي رجيستر شده فرق ميكنه البته سه چهار رقم آن . ميخام بدونم آيا مشكل قانوني برام پيش مياد يا اصلا به نظر شما چكار كنم برم گوشي را پس بدم اون هم بعد از يك ماه.

نه بابا مشكل چيه

مگه تو اين 1 ماه از نظر آنتن دادن مشكلي داشتي

hossein31
19-09-2006, 19:28
نه بابا مشكل چيه

مگه تو اين 1 ماه از نظر آنتن دادن مشكلي داشتي

آخه ميگن بعد از 3 ماه اين جور گوشي ها غير فعال ميشن. اصلا گوشي هاي شما با خود همون شماره سريالهاي خودشون رجيستر شدن؟

ali_j98
19-09-2006, 20:21
حسين جان برو تو اين سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سريال گوشيتو وارد كن ببين گوشيتو و810 ميشنايه يا نه.؟؟؟؟

hossein31
19-09-2006, 21:09
حسين جان برو تو اين سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سريال گوشيتو وارد كن ببين گوشيتو و810 ميشنايه يا نه.؟؟؟؟

علي آقا ممنون از راهنماييت
چك كردم هر دو سريال نامبر هم روي گوشي وهم اون تقلبي (توي كد *#06# ) را سري و 810 مي شناسه
معني اش اين نيست كه دو گوشي با يه سريال نامبر الان فعال است؟

ali_j98
19-09-2006, 22:25
نه بابا مگه ميشه. برو خيالت راحت گوشيت رديفه.

يا علي.

seyed1370
19-09-2006, 22:35
اقا سلام

من سریال گوشیمو که و810 هست رو تو اون سایت زدم ولی نوع گوشیمو پی910ای میزنه!!!!!!!

چه باید کرد ؟؟

ali_j98
19-09-2006, 22:56
حتما سريال گوشيتو از يه پي910 دزدين. نميدونم بايد چيكار كرد.

hossein31
19-09-2006, 23:15
اصلا كسي هست كه شماره سريال گوشي اش با شماره سريالي كه توي منوي مخفي گوشي هست يكي باشه يعني گوشي و810 اصلا قانوني رجيستر شده
علي جان گوشي خودت چطور؟

navidw810i
19-09-2006, 23:31
ماله همه اينطوره.اصلا كل و810 ها اينطورين

farhad_jj
19-09-2006, 23:51
ايمان جان يه لطف كن در مورد نصب درايو usb و اون فايلي كه در همين مورد تو آموزش بود يه توضيحي بده . مرسي .

farhad_jj
19-09-2006, 23:56
يه سوال ديگه هم دارم لطفا راهنمايي كنيد . چطوري ميشه تعداد مسيج هايي رو كه تو پوشهsave masseages قرار مي گيرن رو زياد تر كرد چون چيز زيادي جا نميگيره و مي گه سيم مموري فول . احتمالا بايد حافظه ذخيره سازي رو عوض كرد گذاشت رو مموري استيك كه من نتونستم اينو پيدا كنم.يه چيز ديگه اينكه مسيج ها رو تو inbox نگه مي داره و مشكلي هم ظاهرا تو تعداد نداره ولي من نميخوام تو inbox باشن. خيلي طولاني هم شد.

مرسي.

M O H S E N
20-09-2006, 00:39
يه سوال ديگه هم دارم لطفا راهنمايي كنيد . چطوري ميشه تعداد مسيج هايي رو كه تو پوشهsave masseages قرار مي گيرن رو زياد تر كرد چون چيز زيادي جا نميگيره و مي گه سيم مموري فول . احتمالا بايد حافظه ذخيره سازي رو عوض كرد گذاشت رو مموري استيك كه من نتونستم اينو پيدا كنم.يه چيز ديگه اينكه مسيج ها رو تو inbox نگه مي داره و مشكلي هم ظاهرا تو تعداد نداره ولي من نميخوام تو inbox باشن. خيلي طولاني هم شد.

مرسي.

من هم همين سوال رو دارم

seyed1370
20-09-2006, 00:54
اصلا كسي هست كه شماره سريال گوشي اش با شماره سريالي كه توي منوي مخفي گوشي هست يكي باشه يعني گوشي و810 اصلا قانوني رجيستر شده
علي جان گوشي خودت چطور؟

مال منم سریالی که توی فاکتور خریدشه با سریالی که تو خود گوشیه فرق میکنه

یعنی وقتی سریال کاغذ خرید رو میزنم تو سایت , مدل گوشی رو و810 میزنه ولی وقتی سریال توی خود گوشی رو میزنم , میزنه پی910 !!! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
:blink: :ohno:

boys_won
20-09-2006, 08:10
و سوال یو اس بی درایور رو دانلود کردم یه فایل 8کیلو بایتی هست بصورت زیپ وقتی اکسترکتش میکنم هیچ گونه فایل اجرایی نیست چیکار کنم

ايمان جان يه لطف كن در مورد نصب درايو usb و اون فايلي كه در همين مورد تو آموزش بود يه توضيحي بده . مرسي .

سلام

درسته فايل برنامه ستاپ نداره ولي اگه شما براي اولين بار بخواهيد دكمه c رو نگه داريد بعدش كابل رو بزنيد اين كار باعث ميشه حافظه فلش شما خونده بشه و پيغام ميده كه درايورش رو براي نصب لازم داره كه شما بايد آدرس همين فايل 8 كيلو بايتي يا در حقيقت درايور يو اس پي رو بهش بدين تا نصبش كنه

mrmostafa
20-09-2006, 09:46
من هم همين سوال رو دارم

فرهاد جان اون save message ميريزه تو سيم كارت شما بايد تو همون inbox بزاري باشه تا جايي كه جا داشته باشه ميگيره و تو save messeage ميتوني تو template بريزي كه 20 تا بيشتر جا نميشه

ali_j98
20-09-2006, 11:05

یعنی وقتی سریال کاغذ خرید رو میزنم تو سایت , مدل گوشی رو و810 میزنه ولی وقتی سریال توی خود گوشی رو میزنم , میزنه پی910 !!! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

دوست عزيز همين نشون ميده يه جاي كار ميلنگه. معلون نيست اين مغازه دارا از

چه ترفندي استفاده ميكنن.

roozbeeh
20-09-2006, 11:41
من شماره سریال امتحان کردم شماره سریالی که روی بر چسب کارتن و شماره سریال بر چسب پشت گوشی ( زیر باطری ) یکی است
ولی وقتی کد #06#* را میزنم سریال دیگه ای را نشون میده
هر دو شماره را تو سایتی که معرفی کردین تست کردم هر دو w810i را درست نشان میدن
:ohno: :blink:

البته تازه گرفتم مالزی// دوکابل//رم آبی//و بقیه وسایل جانبی کامل است // باطری هم کره اتمام در مالزی نوشته//
در ضمن ورژن نرم افزارش هم CXC1250316 R4DB005
چیکار کنیم به فروشنده بگیم با نه ؟

ali_j98
20-09-2006, 11:48
من شماره سریال امتحان کردم شماره سریالی که روی بر چسب کارتن و شماره سریال بر چسب پشت گوشی ( زیر باطری ) یکی است
ولی وقتی کد #06#* را میزنم سریال دیگه ای را نشون میده
هر دو شماره را تو سایتی که معرفی کردین تست کردم هر دو w810i را درست نشان میدن
:ohno: :blink:

البته تازه گرفتم مالزی// دوکابل//رم آبی//و بقیه وسایل جانبی کامل است // باطری هم کره اتمام در مالزی نوشته//
در ضمن ورژن نرم افزارش هم CXC1250316 R4DB005
چیکار کنیم به فروشنده بگیم با نه ؟

به فروشنده چی بگین مشکلی نداره. دوتاش و810 شناخته . من نمیدونم چرا اکثر بچه ها

سریال رو جعبه و گوشیشون یکی نیست؟؟؟؟؟

roozbeeh
20-09-2006, 12:14
پس مشکلی پیش نمیاد کسی میدونه علت این امر چیه
آیا امکانش هست که بعد از آپدیت همچین مشکلی اگه اسمش مشکل گذاشت پیش بیاد
شاید از زمان خروج از کارخانه تا زمان رسیدن دست مشتری بعضی آپدیتها روش ریخته میشه باعث تغییر سریال میشه
بهر حال ممنون از راهنمایی

farhad_jj
20-09-2006, 14:03
mrmostafa نميدوني تو inbox چند تا مسيج جا مي گيره.
سوال دوم ديگه زمان روشن موندن صفحه نمايش گوشي رو چطوري مي شه زياد كرد.راهي هست.
سوال سوم چطور مي شه كاري كرد كه وقتي صفحه كليد رو قفل مي كني مداوم screen saver نشون داده بشه. چون تا چند ثانيه نشون مي ده ولي بعد سياه مي شه و كاريش نمي شه كرد.

مرسي.

hossein31
20-09-2006, 14:40
ماله همه اينطوره.اصلا كل و810 ها اينطورين

منظورت چيه نويد جان يعني همه شون سريال نامبر رو جعبه و گوشي با سريال نامبر تو نرم افزار فرق ميكنه ؟ آيا واقعا اين جوري هيچ اطميتناني هست كه هميشه اين جور گوشي ها شبكه شون فعال باشه؟

navidw810i
20-09-2006, 18:14
وقتي مي خواستم گوشيم و بخرم يارو گفت تو بازار فقط 1% از و810 ها سريال شون يا جعبشون مي خونه.
ازش پرسيدم برام مشكلي پيش مياد؟ گفت نه! اگر هم مشكلي پيش اومد 2 تومن ميدي رجيسترش مي كني.
نگران نباشين.

JavidKhan
20-09-2006, 23:45

شما كه باز خوبه واسه من IME داخل گوِشی رو که با کد نشون میده وقتی توی این سایته مینویسم میدونین چی میگه؟
میگه نوکیا 3310 !!!!!!!!:blink::blink::blink:

JavidKhan
20-09-2006, 23:57
راستی نمیشه با بلوتوسه این گوشی SMS فرستاد؟
نمیشه یه کاری کرد تعداد حروف تایپ شده در هر اس ام اس رو نشون بده؟
آیا قسمت Save message فقط برای ذخیره بر روی سیم کارته؟
نمیشه چند تا Alarm click مختلف واسش تعریف کرد که در چند ساعت مختلف زنگ بزنه؟
غیر از دکمه ی کناریش نمیشه با دکمه ی دیگه ای عکس گرفت؟

seyed1370
21-09-2006, 00:18
من ك750 رو هم امتحان كردم , مدلشو ميزنه و800

؟؟؟!!!

MSsoftCO
21-09-2006, 05:52

البته از طريق SEUS

با موفقیت انجام شدن و یا نشدن این کار بستگی به خوده کاربر دارد

قبل از استارت شما به این دو تا نرم افزار احتیاج دارید :

SonyEricsson-PC-Suite ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

( که داخل cd درون جعبه هم وجود داره )

و

SEUS-software ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و درايور USBFlash ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كه قبل از شروع كار بايد نصب بشه

واگر احتمالا" فلش پلير رو كامپيوترتون نصب نيست از لينك زير دانلود و نصب نمائيد :

flashplaye ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حالا شروع ميكنيم

بعد از نصب نرم افزار SEUS-software و ديدن آيكن آن روي دسكتاپ بايد به اينترنت متصل شويد (در صورت در اختيار داشتن, براي راحتي كار بهتره از ADSL براي آپديت استفاده كنيد اگر هم نبود از DialuP استفاده كنيد )

بعد از كانكت شدن به اينترنت و كليك رو آيكن SEUS اولين صفحه به اين صورت براي شما نمايش داده ميشود :

بعد از چند ثانيه اين صفحه ظاهر ميشود :

زبان انگليسي رو طبق شكل انخاب كنيد و فلش رو به جلو را بزنيد

منتظر بمونيد

دكمه استارت را بزنيد

با توجه به كانكشن انتهاي گوشي مدل رو انتخاب كنيد

براي گوشيهاي مدل K750/W800/D750/W810 سمت چپ رو انتخاب كنيد

براي گوشيهاي مدل K600/K608/V600 سمت راست رو انتخاب كنيد

ACCEPT رو بزنيد

همون طور كه تو شكل گفته : F O L L O W the instructions كارهاي زير رو به ترتيب انجام بديد

1.گوشي رو خاموش كنيد

2. سيم كارت رو خارج كنيد

3. باتري رو سر جاي خودش بگذاريد

4 . دكمه C را زده و نگه داريد

5 . كانكتور را از زير به گوشي متصل كنيد

اين عكس موقعيكه دكمه C را زده و نگه داشتيد براي مدت 10 ثانيه نشان داده خواهد شد :

در اين مرحله گوشي شما توسط SEUS به طور اتوماتيك شناخته خواهد شد

اگر نرم افزار گوشيتونو چك كرد و پيغام داد آپديت لازم نداره هم ميتونيد back كنيد و از نرم افزار خارج بشيد هم ميتونيد countinu رو انتخاب كنيد
موقعيكه continue-button رو انتخاب ميكنيد اگر آپديت در دسترس باشه شروع ميكنه به دانلود كردنه firmware

بعد از دانلود كردنه فريمور نرم افزار شروع به flash ( فلش ) كردنه گوشي ميپردازه

توچه : در حالتی که گوشی در حاله فلش شدن است به هیچ وجه گوشی رو تکان ندهید

موقعیکه عملیات آپديت با موفقیت به پایان رسید این صفحه نمایش داده میشود :

حالا کارهای زیر را با دقت انجام دهید

1. کابل رو از زیر گوشی خارج کنید

2. باتری را از دستگاه بیرون بیارید

3 . سیم کارت رو جا بزنید

4 . باتری را جا بزنید

5 . دکمه power را بزنيد

ممكنه براي اولين بار كه گوشي رو روشن ميكنيد يه ذره دير لود بشه اين مشكلي نداره چون سيستم بايد فريمور جديد رو براي باره اول شناسائي كنه ولي از باره دوم سوم زود روشن ميشه و به حالت عادي برميگرده

موفق باشيد
ايمان

با سلام
دوستان ما نيز اين كار رو انجام داديم
اما
تا اين مرحله مياد بعد

باز برميگرده به اينجا

مشكل چيه

boys_won
21-09-2006, 08:13
راستی نمیشه با بلوتوسه این گوشی SMS فرستاد؟

تو قسمت برنامه هاي جاوا دنباله اين برنامه بگرد :

BluetoothMessenger

saegheh67
21-09-2006, 10:51
ماله من که درسته سریال روی جعبه به کد گوشی یکسان است توی اون سایت هم مدل گوشیم را w810i میزنه

Green_life
21-09-2006, 11:18
ماله من که درسته سریال روی جعبه به کد گوشی یکسان است توی اون سایت هم مدل گوشیم را w810i میزنه
بي زحمت طريقه آوردن و نمايش دادن سريال گوشي را از طريق خود گوشي بگيد(چه كدي)؟؟
مي خوام بيبينم مال من هم درسته يا نه

saegheh67
21-09-2006, 11:33
بي زحمت طريقه آوردن و نمايش دادن سريال گوشي را از طريق خود گوشي بگيد(چه كدي)؟؟
مي خوام بيبينم مال من هم درسته يا نه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین درست کار میکنه یه نه البته من هنگام خرید فروشنده گفت دو نمونه است یک سری سریالش درسته یک سری نه برای همین یکم گرون در امد

Green_life
21-09-2006, 11:39
ظاهرا"(imei )باهم يكي نيست حالا بايد چي كار كرد؟

ali_j98
21-09-2006, 12:27
الان يكي از دوستامون(متال) از همين روش بهش گفتم گوشيش دزديه رفت 1س داد.

Green_life
21-09-2006, 14:58
باطري فابريك گوشي سوني اريكسون(w810) كجائيه؟؟ا
از كجا ميشه فهميد اصليه؟
راستي پشت باطري چه رنگي بايد باشه؟ مال من يه دست نقره اي ساده است

Green_life
21-09-2006, 15:01
باطري فاريك گوشيw810 كجائيه؟
از كجا ميشه فهميد اصليه؟

mrmostafa
21-09-2006, 19:03
mrmostafa نميدوني تو inbox چند تا مسيج جا مي گيره.
سوال دوم ديگه زمان روشن موندن صفحه نمايش گوشي رو چطوري مي شه زياد كرد.راهي هست.
سوال سوم چطور مي شه كاري كرد كه وقتي صفحه كليد رو قفل مي كني مداوم screen saver نشون داده بشه. چون تا چند ثانيه نشون مي ده ولي بعد سياه مي شه و كاريش نمي شه كرد.

مرسي.
بستگي به گوشيت داره مال من كا 800 هستش و 1000 تا اس ام اس تو اينباكس جا ميشه. و در مورد دو سوال بعدي بايد بگم كه منتظر باشي تا برنامش بياد چون خود گوشي اين قابليت رو نداره نوكيا هم نداشتش برنامش بودش ولي كه خودم داشتم

navidw810i
21-09-2006, 19:05
سلام من گوشيمو آن لاين آپ ديت كردم دوباره.اين دفه ميگه insert the correct SIM card
یعنی باید فلشش کنم

mrmostafa
21-09-2006, 19:12
پس مشکلی پیش نمیاد کسی میدونه علت این امر چیه
آیا امکانش هست که بعد از آپدیت همچین مشکلی اگه اسمش مشکل گذاشت پیش بیاد
شاید از زمان خروج از کارخانه تا زمان رسیدن دست مشتری بعضی آپدیتها روش ریخته میشه باعث تغییر سریال میشه
بهر حال ممنون از راهنمایی

اين مشكلي كه شما داريد براي اينه كه گوشي شما وقتي وارد ايران ميشه نميتونه با شبكه اينجا ارتباط برقرار كنه چون مخابرات سوئيچينگ گذاشته از گوشيهاي دزدي جلوگيري كنه به خاطر همين وقتي شما زنگ ميزني از رو سريال گوشي كنترلت ميكنن نه سيم كارت براي همين تمام سريال هاي گوشي بايد تو مخابرات باشه. حالا بعضي از فروشنده ها كدهايي دارن و برنامه كه با گرفتن 20 هزار تومان و حتي 1000 تومان سريال گوشي شما عوض ميكنن كه ميگن مشكلي نداره چون ميخواد فروش بكنه ولي فردا با سريال يه گوشي ديگه يكي بشه مخابرات ميچسبه به شما كه اين گوشي دزديه به خاطر اين ميزنه p910 چون سریال گوشی شما به یه گوشی p910 تعلق داره ولی من خودم گوشی آوردم کار نمیکرد بردم مخابرات بدون دریافت پول گفت تا 10 روز دیگه وصل میشه که قبل اون یه سری از گوشی من وارد شد سریال منم بودش خودش وصل شد ولی از کیش گوشی آوردم w550 که تو تهران بود کار نکرد خیلی ها میگفتن سریال عوض بشه بردم مخابرات اونم درست کردم برای کسی بود اگه بلد نباشی سرت کلاه میزارن شما موقع خرید گوشی کد بزن اگه سریال گوشی با جعبه یکی بود بخر نبود نخر این یه تجربه برای بعدها که سرت کلاه نره

seyed1370
21-09-2006, 23:34
حالا یعنی من گوشیمو ببرم مخابرات برام درست میکنه ؟؟؟

yamamusic
22-09-2006, 09:01
آقا منم سريال گوشيمو زدم تو همسن سايته ميگه نوكيا 3310

يعني چي ؟
مگه ميشه اين همه گوشي اينجوري باشه

نكنه اصلاَ سايت مشكل داره

aarash
22-09-2006, 10:13
ماله منم میزنه Siemens A70
آخه گوشی دیگه ای نبود !!!
مشکلی پیش میاد یعنی ؟

Green_life
22-09-2006, 10:42
آقايون من سوال كردم
ظاهرا" 99% گوشيا اينطوري هستند(منظورم عدم مطابقت Imei گوشي و جعبه گوشي) و هيچ گونه مشكلي هم از نظر رجيستر كردن ندارن و شما مي تونيد با خيال راحت از گوشي اسنفاده كنيد
فقط (imei) كه تو خود گوشي هست را يادداشت كنيدفقط به خاطر اينكه اگه خداي نكرده گوشي دزديده شد بشه پيداش كرد وگرنه هيچ مشكلي نيست

MSsoftCO
22-09-2006, 11:03
آقايون من سوال كردم
ظاهرا" 99% گوشيا اينطوري هستند(منظورم عدم مطابقت Imei گوشي و جعبه گوشي) و هيچ گونه مشكلي هم از نظر رجيستر كردن ندارن و شما مي تونيد با خيال راحت از گوشي اسنفاده كنيد
فقط (imei) كه تو خود گوشي هست را يادداشت كنيدفقط به خاطر اينكه اگه خداي نكرده گوشي دزديده شد بشه پيداش كرد وگرنه هيچ مشكلي نيست

فكر كنم من يدونه از اون يه درصدي ها باشم چون كه شماره ها با هم مطابقت داره :blush:

راسي كسي جواب سوال اول ما رو نميدوونه؟؟؟
مرسي

navidw810i
22-09-2006, 11:10
سريال گوشي من با جعبش يكيه.تو سايتم ميزنه و810

navidw810i
22-09-2006, 11:14
ولی وقتی آپ دیت کردم گوشیم رفت واسه خودش

metal_militia
22-09-2006, 11:14
الان يكي از دوستامون(متال) از همين روش بهش گفتم گوشيش دزديه رفت 1س داد.
درسته پس دادم

گوشیم دزدی بود
جعبشم دزدی بود که به روش زور چپونی سریالشو با سریال داخل گوشی به هم ربط داده بودن(منظورم از سریال همون ای ام ای )هست!!!!!
بله این گوشی های دزدی هستن که سریالشون عوض شده
مهمترین سریال همونی هست که رو شاسی گوشی زدن (پشت باتری)
و جالب ه من با این همه حواث جمعی داش میرفت تو پاچم
مدیون علی جون هستم

M_online
22-09-2006, 11:39
يك سوال داشتم
من هم 810 دارم . كدي كه پشت باطري نوشته با كد روي جعبه يكي است و با هم مطابقت دارن
اما با كدي كه داخل گوشي هست تفاوت داره
ميخواستم ببينم براي من مشكلي پيش مي آيد؟؟؟

ali_j98
22-09-2006, 11:42
درسته پس دادم

گوشیم دزدی بود
جعبشم دزدی بود که به روش زور چپونی سریالشو با سریال داخل گوشی به هم ربط داده بودن(منظورم از سریال همون ای ام ای )هست!!!!!
بله این گوشی های دزدی هستن که سریالشون عوض شده
مهمترین سریال همونی هست که رو شاسی گوشی زدن (پشت باتری)
و جالب ه من با این همه حواث جمعی داش میرفت تو پاچم
مدیون علی جون هستم

اين صحبت ها چيه دوست عزيز . شما سرور مايي.

ولي خدايي از اين موبايل فروش ها هيچي بعيد نيست.

واسه پول در اوردن همه كار ميكنن.

Green_life
22-09-2006, 15:35
براي محافظت از لنز دوربين w810 كسي نظري نداره؟؟

boys_won
22-09-2006, 18:16
يك سوال داشتم
من هم 810 دارم . كدي كه پشت باطري نوشته با كد روي جعبه يكي است و با هم مطابقت دارن
اما با كدي كه داخل گوشي هست تفاوت داره
ميخواستم ببينم براي من مشكلي پيش مي آيد؟؟؟

نه بابا چه مشكلي اين حرف ها يه موقع هايي به كار مي اومد الان ديگه نه

براي محافظت از لنز دوربين w810 كسي نظري نداره؟؟

قاب كريستالي

تازه اونم محافظه دوربينت زياد نيست

digitalbass
22-09-2006, 18:33
سلام من یک دبلیو700 دارم یکی از دوستام تازه یک دبلیو810 گرفته میخواد بفروشه به نظر شما ارزش دار عوض کنم فرق خاصی داره یا همین خوبه؟

hossein31
22-09-2006, 20:16
دوستان يه سوال دارم اگه كسي ميتونه به من كمك كنه
من گوشي قبلي ام را كه شماره سريال روي جعبه اش با شماره سريال كد 06 تناقض داشت به زحمت پس دادم حالا ميخام يه دونه ديگه بخرم. باز هم خيلي ها شون مشكلشون همينه اما بعضي هاشون هست كه شماره سريال 15 رقمي روي جعبه با شماره سريال توي كد 06 گوشي يكيه اما دو رقم اضافي هم در آخر داره كه روي جعبه نيست. به نظر شما اين دو رقم هم مهمه يا نه با اين وضعيت اين شماره سريال اصلي شون و دورقم آخر اهميتي نداره. لطف كنين سريعتر جواب بدين كه فردا ميخام يكي شو بگيرم.

ali_j98
22-09-2006, 21:00
دوستان يه سوال دارم اگه كسي ميتونه به من كمك كنه
من گوشي قبلي ام را كه شماره سريال روي جعبه اش با شماره سريال كد 06 تناقض داشت به زحمت پس دادم حالا ميخام يه دونه ديگه بخرم. باز هم خيلي ها شون مشكلشون همينه اما بعضي هاشون هست كه شماره سريال 15 رقمي روي جعبه با شماره سريال توي كد 06 گوشي يكيه اما دو رقم اضافي هم در آخر داره كه روي جعبه نيست. به نظر شما اين دو رقم هم مهمه يا نه با اين وضعيت اين شماره سريال اصلي شون و دورقم آخر اهميتي نداره. لطف كنين سريعتر جواب بدين كه فردا ميخام يكي شو بگيرم.

اگه دو رقم اخر و نداره

اشكال نداره مال منم همينطوريه.

دوتاش ميزنه و810.

hossein31
22-09-2006, 21:43
اگه دو رقم اخر و نداره

اشكال نداره مال منم همينطوريه.

دوتاش ميزنه و810.

علي جان ممنون از جوابت ولي بحث بر سر اين نيست كه دو تاش و 810 هستند قبلي هم همين طور بود مسئله اونجاست كه ممكنه اين يه شماره سريال جعلي و يا مال يه گوشي ديگه باشه

ali_j98
23-09-2006, 00:16
فكر نكنم بيان ماله يا و810 ديگه روش بزارن

100% از يه گوشيه ديگه بر ميدارن.

boys_won
23-09-2006, 07:52
سلام من یک دبلیو700 دارم یکی از دوستام تازه یک دبلیو810 گرفته میخواد بفروشه به نظر شما ارزش دار عوض کنم فرق خاصی داره یا همین خوبه؟

اگه عوض ميكنه عوض كن 810 بهتره

mrmostafa
23-09-2006, 09:53
آقا من اين حرف از خودم نميزنم سر رشته دارم تو مخابرات و تعميرات موبايل آشنا دارم خودمم بارها انجام دادم چرا سريال گوشي من درسته؟؟؟ اينا همه دستكاري شدست اين فروشنده هاي موبايل اصلا وجدان ندارن عوضي هستن از نوع بدش گوشي فروختن به يكي بعدش خراب شده حالا هر جا ميبره هركي يه چيزي ميگه موبايل گرفتي خراب شد بندازش بيرون چون هيچكس سر در نمياره حالا شما هم بايد استفاده كني يا بري مخابرات بگي بعد شكايت كني راه ديگه نداره تا تهمت دزدي نزدن بهت برو مخابرات بگو اينجوريه بايد بري مخابرات امور مشتركين من رفتم سر شادمان براي وارد كردن سريال به شبكه ايران. ميتوني استفاده كني ولي فردا گوشي يكي گم بشه بعد تو هم كه با يكي ديگه سريالتون مشترك هست به دردسر ميفتي

aarash
23-09-2006, 11:40
عزیزان یک مقدار اطلاعات در مورد این بلند گوهایی که تو سایت سونی اریکسون زده میخوام ! همینا که دو تا باند داره !
کسی تو ایران دیده ؟ کیفیتش خوبه ؟ قیمتش چقدره ؟
منتظرم

boys_won
23-09-2006, 13:52
عزیزان یک مقدار اطلاعات در مورد این بلند گوهایی که تو سایت سونی اریکسون زده میخوام ! همینا که دو تا باند داره !
کسی تو ایران دیده ؟ کیفیتش خوبه ؟ قیمتش چقدره ؟
منتظرم

زي سايبرش تو جمهوري هست بدونه برق و باتري ميده 11 تومن

صداش اونقدها زياد نميشه ولي از هيچي بهتره

hossein31
23-09-2006, 16:05
علي جان تو بازار گشتم همه شون به طور غير قانوني رجيستر شده هستند يعني باشماره سريال ديگه اي فعال شدن. به چز يه سري بودن كه يه كابله بودن و بدون منو فارسي و كليد فارسي و قيمتشون هم 30- 40 تومان گرانتر كه با سريال خودشون فعال بودن ولي مشكلي كه داشتند اين بود كه مشخص نبود ساخت كجا هستند و فقط رو ي جعبه نوشته بود چاپ مالزي. حالا ميخام بدونم اين جور گوشي ها چه جوري اند؟ چيني اند مالزي اند و كجايي اند خود فروشنده كه ميگفت اصل اصلن.

ali_j98
23-09-2006, 17:46
علي جان تو بازار گشتم همه شون به طور غير قانوني رجيستر شده هستند يعني باشماره سريال ديگه اي فعال شدن. به چز يه سري بودن كه يه كابله بودن و بدون منو فارسي و كليد فارسي و قيمتشون هم 30- 40 تومان گرانتر كه با سريال خودشون فعال بودن ولي مشكلي كه داشتند اين بود كه مشخص نبود ساخت كجا هستند و فقط رو ي جعبه نوشته بود چاپ مالزي. حالا ميخام بدونم اين جور گوشي ها چه جوري اند؟ چيني اند مالزي اند و كجايي اند خود فروشنده كه ميگفت اصل اصلن.

اصلا طرف منو فارسي نرو . مال منم انگليسيه.

ولي هم زير باطري و هم روي جعبه زده مالزي

ببين اينا سالمه ديگه تقلبي گوشي وجود نداره . چينيم بود بگير.

ولي چرا 30000 گرونتره حسين جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مهدی 2007
23-09-2006, 20:30
با سلام خدمت دوستان
ببخشید اینجا مطرح می کنم
گوشی من ک310 هست و همین مشکل سریال رو داره و تو اون سایت میزنم مینویسه 3310 نوکیا
فروشنده می گفت یه ماهه اینطور شده
من ک 300 داشتم ولی اینجوری نبود و همه سریال ها با هم می خوند
فکر کنم قیمت گوشی تو این دو هفته اومده پایین به خاطر همینه
می خواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد

boys_won
24-09-2006, 07:43
تمامه اين بدبختي ها سر رجيستر كردن غير قانوني اين گوشيهاست الان ديگه تمامه كسايي كه تعميرات موبايل ميكنند ( حرفه اي ) با عوض كردن يكي دو رقم شماره سريال گوشي مثل آب خوردن گوشي رو رجيستر ميكنند

مخابرات كيلو چنده !!!!

aarash
24-09-2006, 11:03
عزیزان من الان با مخابرات تماس گرفتم و گفتم که سریالها با هم مطابق نیست ! مشکلی پیش میاد یا نه !؟ گفت الان نه ولی شاید بعدا شاکی پیدا کنید !
گفتم خوب باید چه کار کنیم . گفت شما از مغازه دار گرفتی ؟ گفتم آره ! گفت فاکتور هم داری ؟ گفتم آره گفت پس مغازه دار باید جواب گو باشه .
فقط مواظب باشید فاکتور خریدتون گم نشه !
همین ( البته درستی یا ندرستیشو نمیدونم )

Green_life
24-09-2006, 11:55
آخه واقعا معلوم نيست مقصر اصلي كيه
آخه من با يكي از اين مغازه دارا كه آشنا بود صحبت مي كردم قسم مي خورد كه تو اين قضيه هيچ كاره است و فقط ميفروشه
معلومه وقتي اين همه گوشي قاچاقي ميارن مجبورن با سريال يه گوشي ديگه رجيسترش كنن
اگه هم دقت كرده باشيد اكثرا" سوني اريكسونا اونم و810 اين مشكلا دارن كه اكثرا هم با سريال يه گوشي نوكيا رجيستر شدن

boys_won
24-09-2006, 14:49
بدبختی اینجاست که w810 ها وقتي رجيستر غير قانوني ميشن وقتي آپديت ميشن فلش و رجيسترشون با هم ميپره

ali_j98
24-09-2006, 18:50
بدبختی اینجاست که w810 ها وقتي رجيستر غير قانوني ميشن وقتي آپديت ميشن فلش و رجيسترشون با هم ميپره

ايمان جان من هم كرو جعبه هم تو گوشي يكيه به نظرت اپديت كنم

منم به مشكل بر ميخورم؟؟؟؟؟؟

seyed1370
24-09-2006, 19:27
اقا برای من سریال پشت گوشی با روی جعبه یکیه

ولی توی خود گوشی فرق داره

چی کار کنم ؟؟

( من همون اول گوشیم با هیچ سیم کارتی کار نمیکرد بعد بردم پیش مغازه دار و شرکت و ... , خلاصه درست شد
بعد حالا گوشی رو برای همین سریالش بردم مغازه فروشنده با شرکت تماس گرفت و بعد به من گفت چون گوشیت رفته شرکت , اینجوری شده (همین سریالش) و مشکلی هم نداره.)

حالا ...................... ؟؟؟؟!!!!!

مهدی 2007
24-09-2006, 19:59
اگه هم دقت كرده باشيد اكثرا" سوني اريكسونا اونم و810 اين مشكلا دارن كه اكثرا هم با سريال يه گوشي نوكيا رجيستر شدن
مال من هم که گفتم ک310 هست که نمی خونه البته هیچ کدوم از رقم های اون با هم نمی خونند جز دو رقم اول

alirafaat
25-09-2006, 00:17
سلام

یه سوال هول هولکی!!

امروز گوشی به دستم رسید (اما هنوز سیم کارت ندارم) چندتا فایل ام پی تری با کیفیت بالا توش ریختم اما باس نداره (در حالیکه از باسش تعریف میشه ) ایا تنظیم خاصی می خواد

با تشکر

boys_won
25-09-2006, 11:06
ايمان جان من هم كرو جعبه هم تو گوشي يكيه به نظرت اپديت كنم

منم به مشكل بر ميخورم؟؟؟؟؟؟

ميدوني به ريسكش نمي ارزه

احتماله پروندنه رجيستر بعد از آپديت خيلي زياده

boys_won
25-09-2006, 11:07
سلام

یه سوال هول هولکی!!

امروز گوشی به دستم رسید (اما هنوز سیم کارت ندارم) چندتا فایل ام پی تری با کیفیت بالا توش ریختم اما باس نداره (در حالیکه از باسش تعریف میشه ) ایا تنظیم خاصی می خواد

با تشکر

باس از اسپيكر روي خوده گوشي معلوم نميشه وقتي هند فري ميزاري باس رو درك ميكني !!

alirafaat
25-09-2006, 11:45
باس از اسپيكر روي خوده گوشي معلوم نميشه وقتي هند فري ميزاري باس رو درك ميكني !!

manzoore man az hamoon gooshee bood

carnation
25-09-2006, 11:55
سلام

گوشی w810 دارم ميخوام از كامپيوتر روش عكس بريزم ولي نميشه !!! برعكسش به راحتي ميشها!!! نميدونم

اشكال چيه ؟ كمكم كنيد لطفا

mrmostafa
25-09-2006, 11:56
من كه گفتم قضيه از چه قراره هيچ مشكلي داره ولي ممكنه شاكي پيدا كنيد پس از اين به بعد همونجا گوشي ميخريد ببينيد يكي هيت يا نه نبود زير بار نريد

digitalbass
25-09-2006, 14:42
یکی بگه w700یا w810 ؟

R@R#M@N
25-09-2006, 14:49
دبليو 810
خيلي بهتره
شك نكن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

carnation
25-09-2006, 15:57
چرا هيچكس جواب منو نميده؟ كمك..!!

ali_j98
25-09-2006, 20:51
R4ea031 اين جديدترين فريمور و810 هستش كه

انگار تو اين ورژن صدا بيشتر ميشه.

كسي اينو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hossein31
25-09-2006, 22:30

علي جان
گوشي شما توي صفحه منو گزينه play nowآيكونش چه شكليه گوشي قبلي من به شكل علامت سوني اريكسون بود ولي ايناي كه الان تو بازار هست تقريبا همه شون اين آيكون به شكل يه مثلث سبز رنگ هستش كه همون آيكون دكمه پخش مديا پليره در ضمن ميخام بدونم ورژن فيرمور كدوم يك جديدتره؟

boys_won
26-09-2006, 07:46
سلام

گوشی w810 دارم ميخوام از كامپيوتر روش عكس بريزم ولي نميشه !!! برعكسش به راحتي ميشها!!! نميدونم

اشكال چيه ؟ كمكم كنيد لطفا

با چه نرم افزاري اين كاري انجام ميدي ؟

MyPhoneExplorer ؟

boys_won
26-09-2006, 07:50

من فكر كنم الان نه تو جمهوري نه هيچ گوشي فريمورش اين نباشه خيلي جديده اگه بياد صد در صد صداي آهنگش بيشتر ميشه

تو يكي از فورم هاي خارجي نوشته بود انگار خيلي از صداي w810 ايراد گرفتن سوني اريكسون هم اين فريمور رو داده بيرون