ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كلوپ w810i

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

kasra_kng
16-01-2007, 22:46
سلام به همه
من حدود 2 هفته همه مطالب این کلوپو خوندم . از همه بچه های اینجا ممنونم بخاطر مطالبشون .
راستش من بین W810i و 3250 گیر کرده بودم که کدومو بگیرم . 3250 رو یکی از دوستام داره که حسابی خصوصیاتشو میدونستم .w810 رو هم با کمک بچه های این کلوپ شناختم. خلاصه دیدم w810 خیلی بهتره و هفته پیش پنجشنبه رفتم خریدم . 300 تومان با گارانتیه نوین . پول پای گارانتی ندادم چون همشون مزخرفن ! سیتادل کلا جمع شده ظاهرا !
الان گارانتی اصلی نیکاتل هستش که 340 به من قیمت دادن پنجشنبه .
مشخصا ت گوشی :
Orginal Serial-Registerd
Blue Memory card - Made in china
2 cable included
Made in Malaysia

از پنجشنبه تا حالا هر تستی که فکرشو بکنین کردم . واقعا عالیه . کیفیت پخش موزیکشم که 3250 رو میخوره .
کلی بازی Java 3D روش ریختم ، همرو اجرا میکنه . دیروزم با Update کردم با نرم افزار update service . خیلی راهت update شد . R4EA031 این آ خریشه که من دیروز update کردم.

بازم از همه ممنونم .

Nabakhshoode
17-01-2007, 00:06
سلام به همه
من حدود 2 هفته همه مطالب این کلوپو خوندم . از همه بچه های اینجا ممنونم بخاطر مطالبشون .
راستش من بین W810i و 3250 گیر کرده بودم که کدومو بگیرم . 3250 رو یکی از دوستام داره که حسابی خصوصیاتشو میدونستم .w810 رو هم با کمک بچه های این کلوپ شناختم. خلاصه دیدم w810 خیلی بهتره و هفته پیش پنجشنبه رفتم خریدم . 300 تومان با گارانتیه نوین . پول پای گارانتی ندادم چون همشون مزخرفن ! سیتادل کلا جمع شده ظاهرا !
مشخصا ت گوشی :
Orginal Serial-Registerd
2 cable included
Made in Malaysia

از پنجشنبه تا حالا هر تستی که فکرشو بکنین کردم . واقعا عالیه . کیفیت پخش موزیکشم که 3250 رو میخوره .
کلی بازی Java 3D روش ریختم ، همرو اجرا میکنه . دیروزم با Update کردم با نرم افزار update service . خیلی راهت update شد . R4EA031 این آ خریشه که من دیروز update کردم.

مبارکت باشه ... از خیلی جهات از 3250 سرتره ...

vodka
17-01-2007, 07:51
سلام به همه
مشخصا ت گوشی :
Orginal Serial-Registerd
2 cable included
Made in Malaysia

بازم از همه ممنونم .

یعنی چی آپدیت کردم؟ یعنی رجیسترت نپرید؟ میشه بگی دقیقا چیکار کردی منم بکنم؟ کسی اینجا بلده دقیقا این کارو آموزش بده تا من بدون دردسر این کارو انجام بدم؟

kasra_kng
17-01-2007, 08:58
سلام

update کردم دیگه . با update service . رجیسترش اصلیه . ک\ی نیست که بپره ! نرم افزارش تو CD که باهاشه هست . تو شاخه Application . نصب کن . Macromedia flash player هم باید رو PC نصب باشه .

kasra_kng
17-01-2007, 09:06
البته اینترنت باید سریع باشه حتما وگرنه نمیشه !
usb driver هم باید نصب کنی از رو CD

moriss
17-01-2007, 09:54
دوست عزيز اين موضوع را از كجا مي دوني كه فقط 5 رقم وسط مهمه؟؟!!!!
من خودم رفتم مخابرات و گوشيم را رجيستر كردم شماره 15 رقمي كامل را ميخواست البته مسئولش گفت كه 14 رقم اول مهمه. بنابراين به نظر من كه بايد 14 رقم اولش يكي باشه!

تا جاییکه من میدونم
6 رقم اول عمومیه و مربوط به کارخونه سازنده است. 5 رقم بعد مربوط به رجیستر مخابرات میشه . واسه این گفتم فقط 5 رقم مهمه چون اگه این 5 رقم یکی باشه دیگه لازم نیست همه رقمها رو چک کنین

اون دو رقم و یک رقم بقیه هم مربوط به سخت افزارو و نرم افزار گوشیه

moriss
17-01-2007, 09:58
سلام به همه. من تازه عضو شدم اميدوارم منو بپذيريد.
من يه گوشي w 810 گرفتم ولي IMEI پشت و جعبه ي گوشي با IMEI كدي كه من ميزنم مطابقت نداره.
ميخوام بدونم اين يعني تقلبي بودن گوشيم؟
يه سوال ديگه به من كارت گارانتي نداد طرف گفت كه هيچكي نميده آيا درست ميگه يا نه؟
ممنون.

رجیستر رطی به تقلبی بودن گوشی نداره. ضمنا من فکر نمیکنم اینجا بحث تقلب مطرح باشه. صرفا گوشی به صورت قاچاق وارد شده و واردکننده ها برای فعال شدن گوشی توی مخابرات ایران شماره سریال مربوط به کد رجیستر اونو با یه شماره که تو مخابرات فعاله عوض میکنن تا گوشی فعال بشه.

گارانتی هم اکثرا ندارن. پس کارت گارانتی درکار نیست

Gilopa
17-01-2007, 11:31
بچه ها يه سوال ازتون ميپرسم.فقط خواهشا از رو تعصب حرف نزنيد.
w810 بهتره k 750به قيمت توجه نكنيد كه خودتونم ميدونيد قيمتها امروزه كشكه.راستي من دوربين واسم مهمه.بعد اينكه از نظر صدايي خيلي فرق ميكنند.w810 هم به نظرم مشكلاتش تا حدودي در بعضي موارد زياده.نظرتون رو بگيد.

Farshadd
17-01-2007, 11:41
سلام
k750 با w810 تفاوت زیادی داره ما خودمون w810 داریم(بابام) صداش از نظر بلندی به پای k750 نمیرسه ولی دوربینش از نظر کیفیت از k750 بالاتره ولی از نظر سرعت از دوربینش از k750 پایینتره
از نظر رم w810 512 mb هست ولی k750 فکر کنم 64mb هست .
من جای تو باشم w800 میگیرم چون صداش بلندتره از w810 جوی پدش هم واسه بازی از هر دوتا بهتره

amir si
17-01-2007, 11:47
توی دوربین زیاد فرقی ندارن یکمی w810 سایز عکسش بزرگتر و بهتره ( خوب k750 هم قیمتش خوبه هم مشکلاتش کمتره ) ولی من خودم می خوام w810 بخرم چون کیفیت صدای بهتری داره ، جوی استیک نداره (چون میگن جوی استیک بعد یک مدت خراب میشه ) و مموری 512 داره ...

masoud911
17-01-2007, 12:08
سلام
بچه ها کلا کیفیت 810 بیشتره
با مقایسه بین 810 و 750 و 800 به این نتیجه میرسید که وضوح lcd 810 بهتره
دلیلش هم استفاده از ÷نلهای گرید بالاتر تو ساختش هست

راستی اج هم یادتون نره
فرستادن استریو رو هد فونها هم همینطور
ساپورت مموری

و باز هم میگم کلا کیفیت بهتر قطعات مصرفی

khore mobile
17-01-2007, 12:29
w810 را عشق است و بس.
آقا اصلا پوز همه رو زده .از نوکیا گرفته با اون گوشیهای دسته هونگیش تا سامسونگ ناز نازی.
می گی نه! بیا متر کنیم!!!!!!!!!!
عزت مزید

yami2007
17-01-2007, 12:48
سلام به بچه ها
می خوام بدونم کدوم یکی از شما میدونه کد w810 برای محدود کردن تمامی خروجی ها چیه؟
اگه بگین ممنون میشم

yami2007
17-01-2007, 12:51
سلام به بچه ها
می خوام بدونم کدوم یکی از شما میدونه کد w810 برای محدود کردن تمامی خروجی ها چیه؟
اگه بگین ممنون میشم

seyed1370
17-01-2007, 13:03
سلام به بچه ها
اگه بگین ممنون میشم

فک کنم باید از مخابرات بگیری !

ولی میتونی چندتا شماره تلفن بهش بدی که فقط بتونی با اونا تماس بگیری که برای این کار
به پین کد 2 سیم کارتت نیاز داری !;)

فرامرز_39
17-01-2007, 15:00
آیا کسی میدونه چطور از automatic ansewring یا پاسخگویی در حالت اتوماتیک برای گوشی w810i یا k750 استفاده نمود.متاسفانه بنظر میرسه این یکی از ضعفهای این نوع گوشی ها باشه که گزینه اش در منو وجود داره ولی کار نمیکنه.!

هنوز منتظر جوابم یعنی هیچکس در این مورد و یا سیستم شماره گیر صوتی راکه با آن مشکل دارم اطلاعاتی نداره؟

w-hooman-810
17-01-2007, 15:57
سلام به همه
مشخصا ت گوشی :
Orginal Serial-Registerd
2 cable included
Made in Malaysia

بازم از همه ممنونم .

فكر ميكنم گرون بهت انداخته چون من 2 شنبه w 810i رو 265 هزار با تمام امكاناتش خريدم حالا نميدونم چرا مال تو 300 هزار شده.

w-hooman-810
17-01-2007, 16:05
رجیستر رطی به تقلبی بودن گوشی نداره. ضمنا من فکر نمیکنم اینجا بحث تقلب مطرح باشه. صرفا گوشی به صورت قاچاق وارد شده و واردکننده ها برای فعال شدن گوشی توی مخابرات ایران شماره سریال مربوط به کد رجیستر اونو با یه شماره که تو مخابرات فعاله عوض میکنن تا گوشی فعال بشه.

گارانتی هم اکثرا ندارن. پس کارت گارانتی درکار نیست

موريس كد IMEI اينطوريه:
xxxxxx/xx/xxxxxx/x
كه دو رقم هفتم و هشتم نشون دهنده ي كشور سازندشه.
اگه اين فرق كنه مخابرات ميبنده تا چند روز آينده.
البته يه جورايي بعيد به نظر ميرسه

sonyericsson_w
17-01-2007, 16:42
سلام به همه
بچه ها شنیدین نوکیاها همشون نت ورک بیزی میزنن پس درود بر 810:biggrin:

behzadsadeghi
17-01-2007, 19:55
به نام خدا
سلام به همه شما عزيزان كلوپ W810i . منم ديروز رفتم و يه گوشي w810i خريدم . به قيمت 272.000 تومان . مال مالزيه و هيچكدوم از شماره سريالهاش با هم نميخونه !!! ولي اميدوارم مشكلي برام پيش نياد . جالب اينجاست كه اين گوشي رو از نمايندگي نوكيا !!!!! خريدم . در هر صورت از اينكه اين گوشي زيبا و جذاب و فوق العاده رو خريدم خوشحالم و اميدوارم بتونم در بحثهاي شما شركت كنم .
موفق باشيد

seyed1370
17-01-2007, 20:43
هنوز منتظر جوابم یعنی هیچکس در این مورد و یا سیستم شماره گیر صوتی راکه با آن مشکل دارم اطلاعاتی نداره؟

من درست نفهمیدم مشکلت چیه !
اگه یه کم کامل تر توضیح بدی شاید بتونم کمکت کنم !:cool:

moriss
17-01-2007, 22:18
توی دوربین زیاد فرقی ندارن یکمی w810 سایز عکسش بزرگتر و بهتره ( خوب k750 هم قیمتش خوبه هم مشکلاتش کمتره ) ولی من خودم می خوام w810 بخرم چون کیفیت صدای بهتری داره ، جوی استیک نداره (چون میگن جوی استیک بعد یک مدت خراب میشه ) و مموری 512 داره ...

کی گفته سایز عکسش بزرگتر از کا 750 ؟؟!! هر دو 1632*1224 هستن

کیفیت صدا هم فرقی نداره. وقتی میگن کیفیت فرق داره که مثلا یه ضبط خفن سونی رو با یه ضبط معمولی بی نام و نشان مقایسه کنی. اونجا میگن کیفیت فرق داره. اما اینجا فرقی نیست.

اما میگن فوکوس دوربین یه کم قویتر از کا 750 هست

بقیه چیزا هم سلیقه ایه

معرق
17-01-2007, 23:36
سلام
قیمت حافظه ی جانبی همراه با ظرفیت یک گیگ چنده؟

حافظه ی جانبی برای گوشی های مختلف فرق می کنه؟

سپاس

Aloneboy
18-01-2007, 01:06
گوشیم زبان فارسی نداره باید بهش اضافه کنم البته میتونم برم بیرون و خدمات موبایلی ها برام اینکارو انجام بدن ولی میخوام خودم یاد بگیرم اگه کسی هست که منو راهنمایی کنه ممنون میشم

amin-deniz
18-01-2007, 01:24
آقا!اگه میشه یکی به من توضیح بده.من بالاخره تصمیم گرفتم یه W810 بخرم ولی نفهمیدم بحث سریال و رجیستر دستی و قانونی چیه؟ممکنه گوشی رجیستر قانونی باشه ولی گارانتی نداشته باشه یعنی ارزون باشه(تقریبا حول و حوش 270 تومن) در ضمن من چه چیزایی رو باید از فروشنده بگیرم و به چه چیزایی باید توجه کنم؟
(منتظر جوابم.لطفااااااااااا)

فرامرز_39
18-01-2007, 10:42
من درست نفهمیدم مشکلت چیه !
اگه یه کم کامل تر توضیح بدی شاید بتونم کمکت کنم !:cool:
در گوشی های مدل w810i در قسمت پروفیل یک اپشن بنام ansewring mode داره که نوع پاسخگویی به مکالمه انتخاب میشه که یکی از اونهاautomatic است که بنظر میاد بایستی مشابه گوشیهای نوکیا برای مواقعی مثل هستفاده از هندز فری بتونی بعد از چند زنگ خوردن مکالمه شروع بشه که متاسفانه گوشی من اینکارو نمیکنه

مشکل بعدی در قسمت setting/general/voice control است که نتونستم باسیستم شماره گیرصوتی ویا دستور گیر صوتی اون کارکنم.

moriss
18-01-2007, 11:26
سلام
قیمت حافظه ی جانبی همراه با ظرفیت یک گیگ چنده؟

حافظه ی جانبی برای گوشی های مختلف فرق می کنه؟

سپاس

رم سونی 1 گیگ اصلی 45 تومن . غیر اصلی 25 تومن

رم گوشیهای w800 و w700 و k750 و w810 و چند مدل دیگه یکسانه

behzadsadeghi
18-01-2007, 14:49
به نام خدا
سلام دوستان . همونطور كه در مطلب قبلي گفتم يه W810i گرفتم كه اصلي نيست و دستيه . خوب حالا اگه مخابرات بخواد قطعش كنه چند روز ديگه مشخص ميشه ؟ هرچند به نظر من اين يه بلف بزرگ از طرف مخابرات بوده براي جمع كردن گوشي هاي قاچاق . در هر صورت من 320.000 تومن نداشتم و با 272.000 تومن يه ريجيستر دستي اصل مالزي خريدم . مباركم باشه !!!!
موفق باشيد .
ولي يه چيزي بگم ONLY W810i

nakhordemast
18-01-2007, 16:01
در گوشی های مدل w810i در قسمت پروفیل یک اپشن بنام ansewring mode داره که نوع پاسخگویی به مکالمه انتخاب میشه که یکی از اونهاautomatic است که بنظر میاد بایستی مشابه گوشیهای نوکیا برای مواقعی مثل هستفاده از هندز فری بتونی بعد از چند زنگ خوردن مکالمه شروع بشه که متاسفانه گوشی من اینکارو نمیکنه

مشکل بعدی در قسمت setting/general/voice control است که نتونستم باسیستم شماره گیرصوتی ویا دستور گیر صوتی اون کارکنم.

من هم با ansewring mode در و550 مشکل دارم انگار کار نمیکنه .:puke: :angry: :ohno:
ولی voice control درست کار میکنه . بعد از انجام تنظیمات و سیو کردنشون باید برای چند ثانیه دگمه + یا - ولوم رو بگیری بعد اسم طرف رو بگی برات شماره اش رو میگیره . :cool: به همین سادگی به همین خوشمزگی

w-hooman-810
18-01-2007, 20:04
آقا ريجستر و اين شعرو ور هارو ولش كن w810i رو عشق است

kasra_kng
19-01-2007, 10:28
فكر ميكنم گرون بهت انداخته چون من 2 شنبه w 810i رو 265 هزار با تمام امكاناتش خريدم حالا نميدونم چرا مال تو 300 هزار شده.

فکر نمیکنم بهم انداخته باشن . اینی که تو خریدی 265 هزار 100% دستی رجیستر شده ، ولی برا من رجیستر اصلیه !
رجیستر دستی رو از 260 تا 275 به منم قیمت دادن اون روز که رفتم خریدم.

behzadsadeghi
19-01-2007, 14:30
سلام . دوستان به نظر شما اگه الان بشه يه نفرو تو مخابرات پيدا كرد ميشه IMEI گوشي رو تو مخابرات ثبت كنم . و بعد اگه گوشي رو فلش كنم شماره به حالت استاندارد بر ميگرده ؟ و اونوقت گوشي ميشه رجيستر اصلي ؟
يه توضيحي بدين لطفاً :)

behzadsadeghi
19-01-2007, 14:57
Only W810i

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Tecfield
19-01-2007, 15:21
سلام
آقایون عزیز من یه سوال دارم توی هر FORUM که رفتم جواب ندادن.
من چند تا منوی فلش دارم ( تم نیست) نمیدونم برای ریختن آنها روی گوشیم چه باید بکنم(W810i )
و LAYOUT چیست و برای ریختن پوشهای LAYOUT باید چه کنم و آیا نرم افزار خاصی لازمه؟
XML چیست؟ /tpa/system/layout/layout.xml چیست؟ CID49 چیست؟
خواهشمندم توضیحات دقیق بدید چون من هیچ چی در این موارد نمیدونم.
سپاس گذارم.

Aloneboy
20-01-2007, 10:40
چرا کسی جواب منو نمیده ؟
گوشیم زبان فارسی نداره باید بهش اضافه کنم البته میتونم برم بیرون و خدمات موبایلی ها برام اینکارو انجام بدن ولی میخوام خودم یاد بگیرم اگه کسی هست که منو راهنمایی کنه ممنون میشم

ritzdvb
20-01-2007, 11:36
برو تو قسمت فلش گوشي.اونجا هست و كاري نداره

Aloneboy
20-01-2007, 13:48
ritzdvb جواب سوال منو دادید یا جواب سوال Tecfield

boys_won
20-01-2007, 14:39
بچه ها يه سوال ازتون ميپرسم.فقط خواهشا از رو تعصب حرف نزنيد.
w810 بهتره k 750به قيمت توجه نكنيد كه خودتونم ميدونيد قيمتها امروزه كشكه.راستي من دوربين واسم مهمه.بعد اينكه از نظر صدايي خيلي فرق ميكنند.w810 هم به نظرم مشكلاتش تا حدودي در بعضي موارد زياده.نظرتون رو بگيد.

810

دوربينشون درسته هر دو 2 هست ولي تو كامپيوتر بريز عكستو ميفهمي كدوم بهتره 810 خيلي تو دوربيت بهتر ميگيره

تو صدا شفافيتش از 750 بيشتره ولي بلنديش كمتره

شيك بودنش هم كه ديگه معلومه 810

arman_joo
20-01-2007, 15:07
سلام . دوستان به نظر شما اگه الان بشه يه نفرو تو مخابرات پيدا كرد ميشه IMEI گوشي رو تو مخابرات ثبت كنم . و بعد اگه گوشي رو فلش كنم شماره به حالت استاندارد بر ميگرده ؟ و اونوقت گوشي ميشه رجيستر اصلي ؟
يه توضيحي بدين لطفاً :)

بله اين كار را مي تواني به راحتي انجام بدي. من خودم اين كار را كردم و الان گوشيم رجيستر شده هست با شماره خودش. من در اين مورد يك تاپيك باز كردم كه مي تواني به اونجا مراجعه كني و تجربه كامل من را انجا ملاحظه كني. فقط براي باز گرداندن شماره گوشيت به شماره اصلي از seus استفاده نكن و بده برات گوشيت را با شماره خودش فلش كنند.

pisces82
20-01-2007, 15:56
با سلام به همه دوستان،
اولا مرسی از کسانی که اینجا بقیه رو راهنمایی کردن ، بالاخره بعد از خوندن 129 صفحه خیالم راحت شد و رفتم w810i گرفتم. :biggrin:
ولی یه سوال
من گوشیمو از علاءالدین گرفتم ، گارانتی سیتادل . تو خونه که جعبشو باز کردم دیدم cd همراهش نیست، بعد از تماس با مغازه و شرکت و... بالاخره واحد فروش شرکت بهم گفت که چون سونی اریکسون یه شرکت آمریکاییه و ایران تحریمه ، توی هیچکدوم از جعبه های موبایلی که خود کارخونه سونی اریکسون برای ما میفرسته سی دی وجود نداره! حتی مدل گوشیمو هم نپرسید، گفت همه شون اینجورین...
( در ضمن توی جعبه گوشی من دفترچه راهنمای فارسی هم بود، با آرم خود سونی اریکسون ، بنابر این احتمالا درست میگه که این گوشی ها رو برای ایران فرستادن )
می خواستم ببینم بقیه هم با این موضوع برخورد کردن ؟ اونایی که گوشی با گارانتی سیتادل گرفتن یه جوابی بدن لطفا، نمیدونم سر کار گذاشته بوده منو یا راست میگه.

البته وقتی به واحد تعمیراتشون زنگ زدم گفت که سی دی رو 2000 تومن میفروشن!! وقتی به واحد فروششون اینو گفتم ، گفت حتما اون سی دی که اون واحدمون میفروشه کپیه ، اوریجینال نیست!

در ضمن اونایی که گوشی بدون گارانتی خریدن ( که احتمالا سی دی توی جعبه شون هست ) ، میشه لطف کنن بگن توی سی دی چی هست ؟ اگه فقط Sony Ericsson PC Suite توش هست که از سایتش دانلود کنم بیخود 2000 تومن هم ندم.

با تشکر فراوان از هرکی که جواب بده :rolleye:

khore mobile
20-01-2007, 18:26
با سلام
من میخام واسه گوشیم w810 هندزفری بلوتوث بگیرم. لطفا راهنمایی کنید.
قیمت؟ مدل؟ مشکلات و مزایا؟

عزت مزید

mostafa_khan
20-01-2007, 18:43
اره جز pc suite چیز مهم دیگه ایی نداره...برنامه هایی مثل ..QuickTime Player که همه دارن دیگه.همون که بری دانلود کنی بهتره;)

PlayStation3
20-01-2007, 19:35
سلام دوستان منم بعد خوندن این تاپیک با کل
صفحاتش و اطلاعات خودم w810i رو با گارانتی
پارس نیکاتل گرفتم.
رجیستر و ایناشم... هم درست کار مینکن.
ولی خداییش گوشی رو دستش نیومده تو
مایه های خودش...آخرشه;) ;) ;)

seyed1370
20-01-2007, 21:42
1.در گوشی های مدل w810i در قسمت پروفیل یک اپشن بنام ansewring mode داره که نوع پاسخگویی به مکالمه انتخاب میشه که یکی از اونهاautomatic است که بنظر میاد بایستی مشابه گوشیهای نوکیا برای مواقعی مثل هستفاده از هندز فری بتونی بعد از چند زنگ خوردن مکالمه شروع بشه که متاسفانه گوشی من اینکارو نمیکنه

2.مشکل بعدی در قسمت setting/general/voice control است که نتونستم باسیستم شماره گیرصوتی ویا دستور گیر صوتی اون کارکنم.

1.همون طور که خودت گفتی وقتی این حالتو انتخاب میکنی گوشی بعد از چندتا زنگ خوردن مکالمه رو وصل میکنه که البته من خودم قبلا یه و810 داشتم و درست کارمیکرد ولی جالبه که الان که یه و810 دیگه گرفتم دیگه کار نمیکنه !!!!!!:blink: :blink: :blink: :ohno: :ohno:

2.طرز استفاده: میری تو voic control > voic dialling> active بعد اسم مورد نظرتو میگی. بعد برای استفاده از این قابلیت در حالت استند بای دکمه ی ولوم و نگه میداری و بعد از شنیدن صدای بوق اسمتو میگی.
برای voice answer هم مثل حالت قبل یه کلمه برای پذیرش و یه کلمه برای رد مکالمه ضبط میکنی که وقتی کسی به تو زنگ میزنه با گفتن یکی از این دو کلمه مکالمه رو وصل یا رد کنی که البته در این حالت زنگ گوشیت نباید mp3 باشه.در این حالت باید هندزفری وصل باشه .:puke:

فقط دقت کن تو VOIC CONTROL وقتی صداتو ضبط میکنی هنگام استفاده باید عینا با همون لحن و صدا اسمتو بگی.

امیدوارم تونسته باشم کمک کنم ;) :)

binahayat_m
20-01-2007, 22:50
سلام دوستان منم بعد خوندن این تاپیک با کل
صفحاتش و اطلاعات خودم w810i رو با گارانتی
پارس نیکاتل گرفتم.
رجیستر و ایناشم... هم درست کار مینکن.
ولی خداییش گوشی رو دستش نیومده تو
مایه های خودش...آخرشه;) ;) ;)

دوست عزيز مباركت باشه:) :biggrin:

كسي از دوستان ميدونه چرا گوشي من فيلم در مموري ذخيره نميكنه و لي در حافظه تلفن ذخيره ميكنه؟
وقعي كه ميخوام دكمه شروع فشار بدم ميخوا فكوس كنه:blink: براي شما هم هميجوريه؟؟/

vodka
21-01-2007, 01:13
کسی میدونه این گوشی چرا فایلهای فلش رو اجرا نمیکنه؟

Mr.Ponics
21-01-2007, 15:02
دوستان اخيرا تو گوشي يه مشكلي پيش اومده ! بيشتر بلوتوث هايي رو كه شناسايي مي كنه !‌ فقط بصورت ستاره نشون ميده ! و همچنين اون فردي كه مال من رو شناسايي كرده نام گوشي رو يه چيزي ديگه اي نشون مي ده !‌ مي تونه مشكل اي گوشي باشه ‌؟

sahl
21-01-2007, 15:11
با سلام به همه دوستان
گوشي سوني اريكسون 810 من از دستم افتاد. حالا صفحه مانيتور آن روشن و خاموش مي شود. البته فقط نور سفيدي را نشان مي دهد و خود گوشي روشن نمي شود. در اين حالت كليد روشن و خاموش آن نيز كار نمي كند. لطفا مرا راهنمايي كنيد. در صورتي كه بايد به تعميرگاه ببرم لطفا يك تعميركار مطمئن معرفي نماييد
با تشكر

doyenfox
21-01-2007, 15:12
بله اين كار را مي تواني به راحتي انجام بدي. من خودم اين كار را كردم و الان گوشيم رجيستر شده هست با شماره خودش. من در اين مورد يك تاپيك باز كردم كه مي تواني به اونجا مراجعه كني و تجربه كامل من را انجا ملاحظه كني. فقط براي باز گرداندن شماره گوشيت به شماره اصلي از seus استفاده نكن و بده برات گوشيت را با شماره خودش فلش كنند.

اگه ميشه لطف كن و لينك تاپيكتو بزار.
ممنون.

boys_won
21-01-2007, 15:34
با سلام به همه دوستان
گوشي سوني اريكسون 810 من از دستم افتاد. حالا صفحه مانيتور آن روشن و خاموش مي شود. البته فقط نور سفيدي را نشان مي دهد و خود گوشي روشن نمي شود. در اين حالت كليد روشن و خاموش آن نيز كار نمي كند. لطفا مرا راهنمايي كنيد. در صورتي كه بايد به تعميرگاه ببرم لطفا يك تعميركار مطمئن معرفي نماييد
با تشكر

والا مطمئن كه گوشي بدونه سيم كارت و مموري بايد تحويل بدي

با نرم افزاره Cid 49 بلدي كار كني ؟

گوشيت رجيستر اصلي بود ؟

boys_won
21-01-2007, 15:37
در ضمن اونایی که گوشی بدون گارانتی خریدن ( که احتمالا سی دی توی جعبه شون هست ) ، میشه لطف کنن بگن توی سی دی چی هست ؟ اگه فقط Sony Ericsson PC Suite توش هست که از سایتش دانلود کنم بیخود 2000 تومن هم ندم.

با تشکر فراوان از هرکی که جواب بده :rolleye:

MyPhoneExplorer بهتره اينو دانلود كن

تو سي ديش يه درايوره گوشيت هست كه اگه ويندوز گوشيتو نشناسه بايد بوسيله اون سي دي بشناسونيش همين

sahl
21-01-2007, 15:47
والا مطمئن كه گوشي بدونه سيم كارت و مموري بايد تحويل بدي

با نرم افزاره Cid 49 بلدي كار كني ؟

گوشيت رجيستر اصلي بود ؟
با تشكر از
boys_won

اولا از راهنماييت بابت عدم تحويل مموري و سيم كارت ممنون
دوما نرم افزار Cid 49 را هم بلد نيستم ولي فكر مي كنم سريع ياد بگيرم (اگر زياد تخصصي نباشد)
سوما گوشيم رجيستري اصلي نيست؟

بيماريم خيلي حاد است؟ واگير دارد؟

binahayat_m
21-01-2007, 17:06
ايا بار فار ميشود cid 49 red هك كرد؟؟؟؟
هر كي ميدونه يه مقدار توضيح بده

khore mobile
21-01-2007, 17:13
آقایون وقت کردین جواب مارو هم بدین.
عزت مزید

amir si
21-01-2007, 22:34
آقا w810 با گارانتی سیتادل 338000 تومن خوبه ؟؟؟؟؟

هیچ
21-01-2007, 22:46
زنگ تم گوشیم پریده
یعنی همچین فایلی دیگه تو قسمت صدای زنگ وجود نداره و وقتی یه تم که صدای زنگ داره رو می خوام نصب کنم می گه زنگ تم قابل استفاده نیست چه وکنم؟

Doyenfery
21-01-2007, 23:08

338 تومان:ohno: خیلی گرونه
280تومان بابا...:laughing:

هیچ
21-01-2007, 23:17
من حدود یک ماه پیش با گارانتی پارس نیکاتل 335 خریدم

amin-deniz
22-01-2007, 00:22
آقا!اگه میشه یکی به من توضیح بده.من بالاخره تصمیم گرفتم یه W810 بخرم ولی نفهمیدم بحث سریال و رجیستر دستی و قانونی چیه؟ممکنه گوشی رجیستر قانونی باشه ولی گارانتی نداشته باشه یعنی ارزون باشه(تقریبا حول و حوش 270 تومن) در ضمن من چه چیزایی رو باید از فروشنده بگیرم و به چه چیزایی باید توجه کنم؟

khore mobile
22-01-2007, 10:47
و آنگاه خداوند انتظار را به انسان آموخت!!!!!!

pisces82
22-01-2007, 14:00

فکر کنم یه ذره گرونه ، من پنجشنبه از علاءالدین 320 گرفتم

binahayat_m
22-01-2007, 14:08

دوست عزيز منم ريجستر دستي خريدم
ريجستر اصلي پيدا كردم بدون گارانتي 300 هزار تومان ترجيح دادم دستي بخرم چون 280 بود
در موقع خريد حتما هند فري چك كن ببين اصله يا نه:) .سر من كه در ايم مورد كلاه رفت:blink:

amir si
22-01-2007, 15:04
338 تومان:ohno: خیلی گرونه
280تومان بابا...:laughing:

با گارانتی سیتادل 280 تومن ؟؟؟ !! :blush:

amir si
22-01-2007, 15:07
در موقع خريد حتما هند فري چك كن ببين اصله يا نه:) .سر من كه در ايم مورد كلاه رفت:blink:

میشه بگی چه بفهمم اصله یا نه ؟

carnation
22-01-2007, 15:33
[

سلام به دوستانی که w810 دارند .

میشه رم این مدل ره ارتقا داد؟ رم 1GB رو این مدل جواب میده؟ :question: :)

S!N!STeR
22-01-2007, 16:42
[

آره دوست عزیز تا 2 گیگ رو هم ساپورت می کنه.

carnation
22-01-2007, 17:16
آره دوست عزیز تا 2 گیگ رو هم ساپورت می کنه.

ممنون دوست عزیز و راستی قیمت رم1GB جنده؟ و کجایین؟ مالزی؟

khore mobile
22-01-2007, 21:17
آقا یعنی ما اینقده ریزیم که به چشم زیبای دوستان نمیایم!!!!!!!!!

و آنگاه خداوند واژه صبر را به ایوب آموخت!!!!!!

Mahdi_Moosavi
23-01-2007, 11:54
ممنون دوست عزیز و راستی قیمت رم1GB جنده؟ و کجایین؟ مالزی؟

رم 1 گیگابایت مدل غیر اصل که اسمش هم sony هست و معلوم نیست مال کدوم خراب شده هستش قیمتش

19 هزار تومان هست. ولی روش نوشته made in japen . :laughing:

ولی همین مدل رو اصلش رو میدن حدوده 45 هزار تومان. بهتره که از نمایندگی های سونی بخری. اینم یادت باشه

که مدل اصلش باید تو جعبش یه دونه خشاب مموری باشه.:)

carnation
23-01-2007, 12:19
رم 1 گیگابایت مدل غیر اصل که اسمش هم sony هست و معلوم نیست مال کدوم خراب شده هستش قیمتش

ولی همین مدل رو اصلش رو میدن حدوده 45 هزار تومان. بهتره که از نمایندگی های سونی بخری. اینم یادت باشه

اخه خیلی وقتا نمایندگیها الکی گرون میدن یعنی جای دیگه ای غیر نمایندگیها ندارن؟;) اون sony ها که گفتی

تقلبین؟ یعنی به درد نمیخورن؟

اون رم ها 45 تومن میارزخ به نظر شما؟

moriss
23-01-2007, 14:05
آقا یعنی ما اینقده ریزیم که به چشم زیبای دوستان نمیایم!!!!!!!!!

و آنگاه خداوند واژه صبر را به ایوب آموخت!!!!!!

سوالت چی بود؟

binahayat_m
23-01-2007, 14:35
میشه بگی چه بفهمم اصله یا نه ؟

دوست عزيز من از صداش مشخص ميشه
مثلا باس اصلا نداره يا يه مقدار صداي تيزي داره
شارژر هم امتحان كن چون اين يكي هم براي من اومدم خونه خراب بود;)
پيشاپيش بهت تبريك ميگم

Mahdi_Moosavi
23-01-2007, 14:36
اخه خیلی وقتا نمایندگیها الکی گرون میدن یعنی جای دیگه ای غیر نمایندگیها ندارن؟;) اون sony ها که گفتی

تقلبین؟ یعنی به درد نمیخورن؟

اون رم ها 45 تومن میارزخ به نظر شما؟

نوع تقلبی عمرشون کمتره و معمولن باعث میشن که گوشی هنک کنه ولی از نظر سرعت فرق چندانی ندارن.

binahayat_m
23-01-2007, 14:44
سوالت چی بود؟

سوالش در مورد هنذ فري بلوتوس بود
قيمت و جنس؟;)

Saman-tci
23-01-2007, 14:49
فقط فقط فقط N73

binahayat_m
23-01-2007, 14:52
فقط فقط فقط N73
خوب اين چه ربطي به ما داشت!!!

amir si
23-01-2007, 15:15
دوست عزيز من از صداش مشخص ميشه
مثلا باس اصلا نداره يا يه مقدار صداي تيزي داره
شارژر هم امتحان كن چون اين يكي هم براي من اومدم خونه خراب بود;)
پيشاپيش بهت تبريك ميگم

ممنون ...
یک سوال داشتم . مموری مشکی با آبی چه فرقی می کنه ؟ و کجایی بهتره ؟؟؟

Nabakhshoode
23-01-2007, 16:49
فقط فقط فقط N73

چه ربطی داش ؟

binahayat_m
23-01-2007, 17:00
ممنون ...

براي من كه مشكي بود
فكر نكنم فرق اساسي داشته باشند
همشون ساخت ژاپنند البته روش نوشته

khore mobile
23-01-2007, 17:07
با سلام
من میخام واسه گوشیم w810 هندزفری بلوتوث بگیرم. لطفا راهنمایی کنید.
قیمت؟ مدل؟ مشکلات و مزایا؟

عزت مزید

اینم از سوال!حالا لطفا جواب؟;)

khore mobile
23-01-2007, 17:10
دوستان عزیز !

فکر کنم که دیگه وقتشه به فکر یه تقویم شمسی سال 86 واسه 810 هامون باشیم.:biggrin: البته با فرمت جاوا.;)

از دوستان کسی هست که بتونه جور کنه؟!:blush:

عزت مزید

vodka
23-01-2007, 17:18
دوستان عزیز !

فکر کنم که دیگه وقتشه به فکر یه تقویم شمسی سال 86 واسه 810 هامون باشیم.:biggrin: البته با فرمت جاوا.;)

عزت مزید

منم میخوام!!!

nakhordemast
23-01-2007, 19:36
یدونه هم به من بدید لطفا

carnation
23-01-2007, 23:07
دوستان عزیز !

عزت مزید

دوستان عزیز منم میخوام:)

carnation
23-01-2007, 23:14
ممنون ...

میگن ابیش بهتره ولی دقیقا دلیلش رو نمی دونم!!

carnation
23-01-2007, 23:16
کس دیگه ای در مورد رم 1 گیگ اطلاعاتی داره؟

از شما دوست عزیز هم ممنون

javady
24-01-2007, 00:16
سلام به همه
من گوشی w810 گرفتم اما هیچی راجب کارکرد گوشی نمیدونم میخواستم راهنمایی کنید
درضمن من نرم افزار نقشه خوان راهیاب روازاینترنت دان کردم اما همش چند تا پوشه است و من اونا روریختم تو مموریم اما فقط عکس نقشه ها اون هم باسایز کوچک نشون میده کسی میدونه چطوری باید شکل نرم افزاری کنم
یه سوال دیگه چطوری بفهمم برنامه جاوا داره گوشیم یانه؟
ممنون منتظر جواب دوستانم....

vodka
24-01-2007, 20:36
سلام به همه
من گوشی w810 گرفتم اما هیچی راجب کارکرد گوشی نمیدونم میخواستم راهنمایی کنید
درضمن من نرم افزار نقشه خوان راهیاب روازاینترنت دان کردم اما همش چند تا پوشه است و من اونا روریختم تو مموریم اما فقط عکس نقشه ها اون هم باسایز کوچک نشون میده کسی میدونه چطوری باید شکل نرم افزاری کنم
یه سوال دیگه چطوری بفهمم برنامه جاوا داره گوشیم یانه؟
ممنون منتظر جواب دوستانم....

دوست عزیز شما نباید فایل jar رو دیگه دوباره از فشرده در بیاری با winrar
اون فایل rar هست که باید از فشرده در بیاد شما لطف کن اون فایل jar که دانلود کردی رو بذار تو گوشیت بعد وقتی از تو گوشی بری روش خودت میفهمی!!!
در ضمن لازم به کار خاصی نیست همه گوشی های w810 جاوا دارن اینکه دیگه سوال نداشت!!!
این گوشی با جاوا کار میکنه!!!

javady
24-01-2007, 22:54
ممنون فهمیدم

carnation
25-01-2007, 11:26
سلام

بازی بیلیارد با فرمت جاوا کسی داره به من بده؟

راستی نمیشه زنگreminder گوشی رو عوض کرد؟ اگه میشه لطفا بگین چطووری؟

pisces82
25-01-2007, 12:50
دوستان عزیز !

عزت مزید

من نمیفهمم شما چی میگید، تقویم فارسی مگه مال سال خاصییه ؟ اصولا تقویم یه برنامه منطقیه احتیاج نداره هرسال از اول درست بشه، یه بار بگیریدش کافیه. این تقویم فارسی جاوایی هم که من دارم وقتی توش جلو میرم سال 86 و .. رو هم داره.
مگر اینکه تقویمی بخواید که اطلاعاتی مثل تعطیلات رسمی یا ... توش باشه که قربونش برم تو کشور ما هرسال تغییر میکنه. همچین تقویمی هم من تا حالا تو اینترنت ندیدم. اگه پیدا کردید به منم بدید! :biggrin:
خوش باشید.

Mahdi_Moosavi
25-01-2007, 13:06
سلام

بازی بیلیارد با فرمت جاوا کسی داره به من بده؟

راستی نمیشه زنگreminder گوشی رو عوض کرد؟ اگه میشه لطفا بگین چطووری؟

بیا این بازی 3d بیلیارد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pisces82
25-01-2007, 13:21
کس دیگه ای در مورد رم 1 گیگ اطلاعاتی داره؟

از همین رمهای یک گیگ به اصطلاح ژاپنی ( 20,000 تومنی ) من هم گرفتم ، تا حالا هم مشکل خاصی باهاش نداشتم. خود فروشنده ها هم میگفتن که گارانتی مادام العمره ، البته یکیشون میگفت کشکه ، وقتی خراب بشه بیارید 10 تا بهانه میارن و آخرم عوض نمیکنن.

رم 2 گیگ هم داشتن ، ولی از 7-8 نفری که من پرسیدم بیشترشون گفتن w810 با رم 2 گیگ کم میاره و خوب کار نمیکنه، فقط 2 نفر گفتن مشکلی نداره ، منم دیگه ریسک نکردم. ( قیمتشم حدود 30 - 32 تومن بود فکر کنم ).

اگه کسی با 2 گیگ هم جواب گرفته بگه ، من که 1 گیگ برام کمه :biggrin:

masoud911
25-01-2007, 14:44
سلام
من رم دو گیگ دارم و فقط مشکلش اینه که وقتی رم رو عوض میکنی اونو نمیشناسه و باید یک بار خاموش و روشن بشه
همین! هیچ مشکلدیگه ای هم نداره و از این رم های متفرقه خریدم 37 تومن
خیالتون راحت هنگ و ... نداره

amir si
25-01-2007, 15:13
آقا w810 حالت macro نداره ؟؟؟

amir si
25-01-2007, 15:29
و میشه مموری رو بدون خاموش کردن گوشی بیرون کشید ؟؟

Mahdi_Moosavi
25-01-2007, 15:31
هم ماکرو داره و هم میشه بدون خاموش کردن گوشی مموری رو بیرون بکشی.

carnation
25-01-2007, 18:20
منون از همه ی دوستان عزیز

این قیمتهایی که گفتین مال کی و کجا است؟ 1 گیگ به نفع یا 2 گیگ؟ 1 گیگ خوب جواب میده؟ یعنی کافیه؟ راستی این ارزون تر ها کجایین؟ یکی

از دوستان میگفت احتمال هنگ کردنشون زیاده !!! اگه هنگ کنه باید چی کار کرد؟

pisces82 عزیز ...

اگه میشه اون تقویم رو به ما هم بده !! یعنی تو اون تقویم روزها با تارخ ها میخونه؟

K053_LSH_KV90
25-01-2007, 18:46
آقا الان تو تهران چقدره ؟ دمتون گرم يه قيمت واقعي بدين

khore mobile
25-01-2007, 22:38
من نمیفهمم شما چی میگید، تقویم فارسی مگه مال سال خاصییه ؟ اصولا تقویم یه برنامه منطقیه احتیاج نداره هرسال از اول درست بشه، یه بار بگیریدش کافیه. این تقویم فارسی جاوایی هم که من دارم وقتی توش جلو میرم سال 86 و .. رو هم داره.
مگر اینکه تقویمی بخواید که اطلاعاتی مثل تعطیلات رسمی یا ... توش باشه که قربونش برم تو کشور ما هرسال تغییر میکنه. همچین تقویمی هم من تا حالا تو اینترنت ندیدم. اگه پیدا کردید به منم بدید! :biggrin:
خوش باشید.

چند ماه پیش واسه دبلیو 810 که جاوا هست تو پی سی وورد بچه ها یه تقویم گذاشتن که فقط مخصوص 85 بود با معرفی تعطیلات رسمی .قرار شد واسه سال 86 هم این تقویم تو تایپیک قرار داده بشه.
روی سخن من با اون بچه ها بود که از موضوع اطلاع داشتن و قول تقویم 86 رو داده بودن.

حالا اگه شما تقویم شمسی داری که فرمتش جاوا و قابل اجرا رو دبلیو 810 هست و تاریخ با روزمیخونه و هنگ نمیکنه وهزار مشکلو کوفت زهرماری دیگه نداره لطف کن لینکشو بذار تا همه دوستان دان کنند.و بعدش دعا بجون شما.

عزت مزید.

khore mobile
25-01-2007, 22:41
دوستان یه نگاهی به پست 1330 بندازین لطفا

PlayStation3
26-01-2007, 12:04
سلام
من w810i دارم.
اونو وقتی روشن بود گذاشتم یه جا
بعد از نیم ساعت وقتی اومدم سراغش
خاموش شده بود.مطمِنم هیچکی سراغش نرفته بود.
گفتم ببینم که آیا مشکلی داره یا نه؟

PlayStation3
26-01-2007, 12:19
کد service info لطفا...;) :happy: :blush:

carnation
26-01-2007, 13:27
کسی جواب ما رو نمیده؟ در مورد رم !! :sad:

راستی نگفتین که میشه زنگ reminder رو عوض کرد یا نه؟

Morteza-
26-01-2007, 17:20
با این تقویم برای همیشه راحت میشوید چون برای یک سال نیست!
تو پوشه other بریزید بعد از انجا نصب کنید

Farbod_h
26-01-2007, 17:49
سلام
من w810i دارم.
اونو وقتی روشن بود گذاشتم یه جا
بعد از نیم ساعت وقتی اومدم سراغش
خاموش شده بود.مطمِنم هیچکی سراغش نرفته بود.
گفتم ببینم که آیا مشکلی داره یا نه؟
نه مشکلی نیس باتریش که داره تموم میشه 3-4 تا اخصار میده بعد هم خاموش میشه

hsn
26-01-2007, 18:42

کار نکرد باید اکسترکتش کنیم دیگه نه؟؟؟ یه همینطوری بفرستیم تو گوشی؟

amir si
26-01-2007, 20:38
یک سایت توپ واسه دانلود تم و برنامه و ... w810 بگید لطفا " البته بجز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mostafa_khan
26-01-2007, 20:46
یک سایت توپ واسه دانلود تم و برنامه و ... w810 بگید لطفا " البته بجز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از این مشهور تر می خواهی؟:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در جواب دوست قبلی هم...بله فایل و از زیپ خارج کن بعد بریزش تو گوشی

amir si
26-01-2007, 23:04
ممنون....
این تقویم هجری شمسی تعطیلات و اینجور چیزا هم توش هست یا نه ؟؟؟

Morteza-
26-01-2007, 23:34
ممنون....
این تقویم هجری شمسی تعطیلات و اینجور چیزا هم توش هست یا نه ؟؟؟

نه عزیز تعطیلات مشخص نیست .
تازه اگه ام داشت مگه تو ایران میشه رو این چیزا حسلب کرد :blink:

Doyenfery
27-01-2007, 00:40
با گارانتی سیتادل 280 تومن ؟؟؟ !! :blush:
نه بدون گارانتی این قیمته...:)
با گارانتیو نمی دونم.:sad:

Doyenfery
27-01-2007, 03:02

احتمالا ساخت کشور چین باشه
من 17 تومان گرفتم سه شنبه گذشته(10 روز پیش)
به هیچ وجه هم ازش راضی نیستم!!!

masoud_ac
27-01-2007, 17:45
آيا تو بازار w810 غير چيني هم پيدا مي شه يعني مالزي ، ژاپن و يا فرانسه . آگه پيدا مي شه قيمت اون چقده ؟

مال من مالزي 2كابل 285.000
ولي صداش از مدل چيني اون كمتره به حديه كه تو خيابون صداش و نميشنوم
به نظر من مشكل از بازر ه چون به اسپيكر وصل كردم اسپيكر كه چه ارض كنم خونه داشت ميرفت رو هوا تازه صداي گوشي تا وصط بود روي هندز فري كه ميزارمش صدايي داره كه هيچ گوشي ديگه اي نداره
بازم اگه راهي براي بالا بردن صداش دارين مطرح كنيد بگيد
با تشكر مسعود

pisces82
27-01-2007, 17:49
منون از همه ی دوستان عزیز

pisces82 عزیز ...

اگه میشه اون تقویم رو به ما هم بده !! یعنی تو اون تقویم روزها با تارخ ها میخونه؟

این تقویمی که من دارم فکر کنم سایت اصلیش این باشه :

تا جایی که من دیدم روزاش درسته ( مال امروز مثلا درسته ، حالا مال سال دیگه رو نمیدونم ، تقویم ندارم چک کنم )
تا حالا هم من ندیدم هنگ کنه یا مشکلی داشته باشه.

چند ماه پیش واسه دبلیو 810 که جاوا هست تو پی سی وورد بچه ها یه تقویم گذاشتن که فقط مخصوص 85 بود با معرفی تعطیلات رسمی .قرار شد واسه سال 86 هم این تقویم تو تایپیک قرار داده بشه.
روی سخن من با اون بچه ها بود که از موضوع اطلاع داشتن و قول تقویم 86 رو داده بودن.

آها ، ببخشید :blush:
اما به قول این دوستمون :

نه عزیز تعطیلات مشخص نیست .
تازه اگه ام داشت مگه تو ایران میشه رو این چیزا حسلب کرد :blink:

به اون تقویمای چاپیش نمیشه اعتماد کرد چه برسه به برنامه.... یهو میبینی همه تعطیلات یه روز عقب جلو افتاد ... یا هوس کردن از این به بعد همه تعطیلات تولدها از بین بره و به جاش وفات ها تعطیل بشه.... :blink:
فکر نمیکنم خود بیل گیتس هم بتونه برنامه ای بنویسه که مشخص کنه فردا اینجا چه خبره ! :biggrin:

خوش باشید.

magnetali
27-01-2007, 21:38
آقا من یه تقویم فارسی تا سال ... داشتم. گفتم بذارم شاید به درد خورد. اینو بگم که روی گوشی من خیلی قشنگ کار می ده. ایناهاش! :
یا
یه مشکل هم من دارم با این گوشی. خیلی وقتا که وصلش می کنم به سیستم (در حالت Phone) ، با این نرم افزاری مثل PC Suite و My Phone Explorer و ... هنگام ارسال فایل روی گوشی ارور می ده که Connection to phone Failed.
کسی می دونه مشکل کجاست؟
راستی این که می گن 1 کابل و 2 کابل یعنی چی؟
یه سوال دیگه. کسی تونسته با راهنمایی های توی این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با کابل usb فلشش کنه ?

masoud_ac
27-01-2007, 22:05
ببخشید یک سوال داشتم ! میشه الان سریال این گوشی رو برگردونیم به سریال گوشیه خودمون بعد ببریمش مخابرات همون سریال رو برامون رجیستز کنه ؟ اگه میشه خرجش چقدره !
( آخه نمیشه از این آپگرید گذشت واقعا حال گیریه !!! )

چطوري ميتونم R4ea031رو روي گوشيم بريزم

masoud_ac
27-01-2007, 22:15
[

مال من كه تا 2GBجواب داد بدون هيچ مشكلي

masoud_ac
27-01-2007, 22:32
بابا من هنوز نميدونم صداي كم گوشيم و چطوري زياد كنم به نظرم گوشيم رجستر دستي باشه ميگن اگه فريمور گوشي و R4ea031كنم درست مي شه لطفا راهنماييم كنيدW810iمرسي از جواب شما

masoud_ac
27-01-2007, 22:37
بابا من هنوز نميدونم صداي كم گوشيم و چطوري زياد كنم به نظرم گوشيم رجستر دستي باشه ميگن اگه فريمور گوشي و R4ea031كنم درست مي شه لطفا راهنماييم كنيدW810iمرسي از جواب شما

magnetali
27-01-2007, 22:43
ببر بیرون برات با باکس فلشش می کنن درست می شه. خرجش 5000 تومنه. البته من که خودم R4EA را از سایت topsony.com گرفتم بردم برای طرف ( خودش نداشتش! ) . به همین خاطر 1000 تومن بیشتر ازم نگرفت.

binahayat_m
27-01-2007, 23:46
تو لينك بالا اكتيو عزيز اموزش اينكا و گزاشته

Doyenfery
28-01-2007, 03:59
بازم اگه راهي براي بالا بردن صداش دارين مطرح كنيد بگيد
با تشكر مسعود

من با استفاده از اکولایزر دستی (manual) تونستم صداشو خیلی بالا ببرم طوری که وقتی صداشو تا آخر بالا می برم بازر به وز وز میفه , نمیدونم این راهو امتحان کردی یا نه؟

khore mobile
28-01-2007, 12:03
از همه دوستانی که لطف کردند و لینکای تقویمشون رو برای استفاده عموم معرفی کردند به نوبه خودم تشکر میکنم.

عزت مزید

khore mobile
28-01-2007, 12:06
دوستان لطفا یه نگاهی به پست 1330 بیندازید.

carnation
28-01-2007, 16:19
مال من كه تا 2GBجواب داد بدون هيچ مشكلي

سلام دوست عزیز..

میشه بگی که کی و از کجا و چند خریدی؟ و کجایی؟

دوستان من نمیدونم درستش چیه؟ لطفا کمک کنین!!! بیشتر افظه ی گوشی من اهنگ !! و این رم کمه!1 نمی دونم حالا یه رم 1 یا 2 گیگ برای

گوشیم بگیرم یا یه ام پی تری بگیرم؟ البته قیمتاشون هم مهمه!!! چون اصلا قیمت دستم نیست!! کمک!!!

carnation
28-01-2007, 17:20
این تقویمی که من دارم فکر کنم سایت اصلیش این باشه :

ممنون pices عزیز

میشه نحوه ی نصب این تقویم رو به طور کامل توضیح بدین؟؟:rolleye:

carnation
28-01-2007, 17:25
اگر یکی از دوستان نحوهی کلی نصب رو روی 810 بگن و بزارن ممنون میشم!!

boys_won
28-01-2007, 18:19
اگر یکی از دوستان نحوهی کلی نصب رو روی 810 بگن و بزارن ممنون میشم!!

نصب چی برنامه ؟

amir si
28-01-2007, 23:26
صداش اصلا" قابل توجیح نیست . واقعا" افتضاحه . من یک سوالی دارم خداوکیلی بدون تعصب جواب بدید w800 که مشکل باتری نداره صداشم بیشتره محافظ لنزم داره چیش از w810 کمتره . ممنون از جابتون ...

sepehr_s
29-01-2007, 00:33
با سلام میشه لطفا قدم به قدم نحوه اپدیت گوشی سونی اریکسون w810 را شرح دهید یا اگر هست لینک تاپیکش رو قرار دهید ؟

Doyenfery
29-01-2007, 04:56
صداش اصلا" قابل توجیح نیست . واقعا" افتضاحه . من یک سوالی دارم خداوکیلی بدون تعصب جواب بدید w800 که مشکل باتری نداره صداشم بیشتره محافظ لنزم داره چیش از w810 کمتره . ممنون از جابتون ...

یکی از چیزاییش که کمتره نور (Brightness) ال سی دیشه ..
دیگه زیبایی 810 که این البته سلیقه اییه
موفق باشید

Doyenfery
29-01-2007, 05:07
با سلام میشه لطفا قدم به قدم نحوه اپدیت گوشی سونی اریکسون w810 را شرح دهید یا اگر هست لینک تاپیکش رو قرار دهید ؟

تو کلوپ گوشی ها هست که جز موضوعاته مهم هم هستش (ندیدی)!؟!؟

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amir si
29-01-2007, 12:59
خوب نور (Brightness) که تو 810 بیشتره مصرف باتری رو بالا تر میبره ...
اگر مشکلات 800 فقط همین دوتاس زیاد مهم نیست .

carnation
29-01-2007, 17:51
نصب چی برنامه ؟

بله دوست عزیز برنامه و بازی! اگه بگین ممنون میشم:)

در مورد رم که قبلا گفتم کسی میتونه به من کمک کنه؟

Doyenfery
29-01-2007, 23:22
بله دوست عزیز برنامه و بازی! اگه بگین ممنون میشم:)

در مورد رم که قبلا گفتم کسی میتونه به من کمک کنه؟

بطور کلی فایل jar.* هر برنامه یا بازی که مد نظر شماست رو در یکی از فولدر هایه گوشیت کپی پیست میکنی (مثلا پوشه other ) بعد توسط گوشی میری رویه اون فایل و دکمه اینستال رو می زنی سپس دستورات رو دنبال می کنی تا نصب شه ...
در مورد اون تقویم باید قبل از ریختن رو گوشی توسط برنامه winzip اونو unzip کنی بعد ادامه ماجرا ..
اگه مشکلی داشتی خبر بده تا کمکت کنم..

موفق باشی

Doyenfery
29-01-2007, 23:25

بله مصرف باطری رو بالاتر می بره ولی به نظر من ارزششو داره ..
به غیر از این شکل بازر (اسپیکر ) این دو گوشی کاملا با هم فرق می کنه ولی تفاوت محسوسی تو کیفیت و بلندی صدا ندارن..

sepehr_s
30-01-2007, 01:07
تو کلوپ گوشی ها هست که جز موضوعاته مهم هم هستش (ندیدی)!؟!؟

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چرا دیدم مرسی البته بعد از پیغام شما دیدم .

sepehr_s
30-01-2007, 01:08
میشه بگید آخرین آپدیت مربوط به w810 چه ورژنی است ؟

binahayat_m
30-01-2007, 14:17
میشه بگید آخرین آپدیت مربوط به w810 چه ورژنی است ؟
به سايت topsony.com يه سر بزن
link:

masoud_ac
30-01-2007, 17:00
من با استفاده از اکولایزر دستی (manual) تونستم صداشو خیلی بالا ببرم طوری که وقتی صداشو تا آخر بالا می برم بازر به وز وز میفه , نمیدونم این راهو امتحان کردی یا نه؟

ولي به من كار نداد

masoud_ac
30-01-2007, 17:11
سلام دوست عزیز..

میشه بگی که کی و از کجا و چند خریدی؟ و کجایی؟

دوستان من نمیدونم درستش چیه؟ لطفا کمک کنین!!! بیشتر افظه ی گوشی من اهنگ !! و این رم کمه!1 نمی دونم حالا یه رم 1 یا 2 گیگ برای

گوشیم بگیرم یا یه ام پی تری بگیرم؟ البته قیمتاشون هم مهمه!!! چون اصلا قیمت دستم نیست!! کمک!!!

رم 1GB_25000تومن sonyژاپن با برچسب اطمينان
رم 2GB_35000/40000تومان sonyژاپن با برچسب اطمينان

masoud_ac
30-01-2007, 17:24

والا گوشي من مشكل باتري نداره من هفته اي يك بار ميزنمش شارژ تازه خيلي هم باهاش كار ميكنم

يه چيز بهت بگم من w800داشتم به w810iنميرسه ميتوني امتحان كني تازه ram w810 تا 2GBميره اين امكان n93 نوكيا هم نداره ولي n95 داره
امكاناتي كه W810iداره ، نوكيا با اين امكانات 650000تومن ديگه چي مي خواي
w810iچيزيه كه با ساختنش شركت سوني اريكسون به خودش آفرين گفته من گوشيم و r4ea031كردم اگه بدوني چه صدايي داره تمام دوستام و خودم رفته بوديم بهشت
صدايي بدون نويز و خش با صدايي بسيار بلند و شفاف طوري كه بابام از اين گوشي خريد+دوتا از دوستام +عموم
ديگه چي تازه كيفيت LCD گوشيت هم با بقيه گوشي ها چك كن مخصوصاً رو دوربين ضمناً من با اين گوشي پيش كسايي كه n93 n70 6680 ...دارن كلاس ميزارم
به اميد رضايت همگي

masoud_ac
30-01-2007, 18:01
ببر بیرون برات با باکس فلشش می کنن درست می شه. خرجش 5000 تومنه. البته من که خودم R4EA را از سایت topsony.com گرفتم بردم برای طرف ( خودش نداشتش! ) . به همین خاطر 1000 تومن بیشتر ازم نگرفت.

چطوزي بگيرم من هرچي ور رفتم نتونستم لينك دانلود و بزار گوشي من ساخت مالزي هست
گفتي دانلودش كنم برم پيش يكي كه باكس داشته باشه بعد R4ea031بدم بهش بقيه كارا رو خودش ميكنه ديگه ها

لطفاً توضيح كامل در اين مورد به من و بقيه دوستان بده
تشكر از لطف شما

masoud_ac
30-01-2007, 18:31
با اين كار صداي گوشيم بالا ميره ديگه تا حد W800 و K750
آره

Mehrdad_rp
30-01-2007, 21:04
با سلام

میخواستم از دوستان طرفدار w810i سوال کنم این گوشی فایلهای pdf یا office رو باز میکنه یا نه
اگر باز نمیکنه میشه برنامه ای پیدا کرد که این امکان رو بهش اضافه کنه
یه مسئله دیگه اینکه فرق گوشیهای 265 تومنی با 340 تومنی چیه این همه اختلاف قیمت واسه چیه

لطفا منو راهنمایی کنید
متشکرم

masoud_ac
30-01-2007, 21:30
با سلام

میخواستم از دوستان طرفدار w810i سوال کنم این گوشی فایلهای pdf یا office رو باز میکنه یا نه
اگر باز نمیکنه میشه برنامه ای پیدا کرد که این امکان رو بهش اضافه کنه
یه مسئله دیگه اینکه فرق گوشیهای 265 تومنی با 340 تومنی چیه این همه اختلاف قیمت واسه چیه

لطفا منو راهنمایی کنید
متشکرم

سلام عزيزم
W810iفايلPDFهم باز ميكنه
فرق گوشي هاي 265 تومني با340تومني اينه كه گوشي هاي 265 تومني رجستر دستي يا غير قانوني داره ولي 340 تومني رجستر قانوني كه گمرك داده شده هستند و مخابرات تاييدشون كرده
به نظر من همون 265 تومني و بخر و از فروشنده كاغذ خريد يا فاكتور بگير تا يه موقع خدايي نكرده مشكلي پيش اومد يقه ي فروشنده رو بگيري
من خودم يكي شو دارم گوشي خوبيه بگير

carnation
30-01-2007, 21:54
رم 1GB_25000تومن sonyژاپن با برچسب اطمينان
رم 2GB_35000/40000تومان sonyژاپن با برچسب اطمينان

سلام

یکی از دوستان گفتن رم 1 گیگ 45000 تومان!!!!! از کجا خریدی؟ نمایندگی؟؟:happy:

Mehrdad_rp
30-01-2007, 23:20
1- من تو یکی از سایتهای مرور گوشی میگشتم نوشته بود :
Nokia 6233 recognizes MS office files and also PDF ones with some cavils; however the W810i can't do it at all, which is a disadvantage. Also the Nokia's phone allows attaching such files to e-mail messages
اینم لینکش :

2 - اگر گوشی 265 تومنی بخرم برای کار کردن مشکلی نداره کار خاصی باید روش انجام داد تا فعال بشه
از نظر گارانتی چطور ؟

3- رم هراه گوشی 512 هست یا نه ؟ اصل و تقلبی داره ؟ فروشنده رم تقلبی به جاش نندازه ؟

از جوابهای قبلیتون متشکرم

nakhordemast
30-01-2007, 23:52
سلام عزيزم
W810iفايلPDFهم باز ميكنه
فرق گوشي هاي 265 تومني با340تومني اينه كه گوشي هاي 265 تومني رجستر دستي يا غير قانوني داره ولي 340 تومني رجستر قانوني كه گمرك داده شده هستند و مخابرات تاييدشون كرده
به نظر من همون 265 تومني و بخر و از فروشنده كاغذ خريد يا فاكتور بگير تا يه موقع خدايي نكرده مشكلي پيش اومد يقه ي فروشنده رو بگيري
من خودم يكي شو دارم گوشي خوبيه بگير

مطمئنی که پی دی اف رو میخونه؟ تست کردی؟

Nabakhshoode
30-01-2007, 23:56
سلام عزيزم
W810iفايلPDFهم باز ميكنه

نه فایلهای PDF رو باز نمیکنه !

nakhordemast
31-01-2007, 00:15

بالاخره میکنه یا نمیکنه؟!!!;) کاش یه مرد مهربون این رو تست می کرد!

Doyenfery
31-01-2007, 00:51
نه قبلا تست شده باز نمی کنه
ولی Html باز می کنه

Tecfield
31-01-2007, 02:04
سلام
لطفا طریقه ی عوض کردن MENU و mediaplayer SKIN رو با XS++ توضیح بدید.
ممنون

Doyenfery
31-01-2007, 03:38
البته w810i هنوز مشکلات دیگه ای هم داره مثلا حافظه داخلی کم (20 مگ) که خیلی مشکل ساز می شه
(مثلا تو اس ام اس که از رم برای ذخیره کردن استفاده نمی کنه)
اینم یه مقایسه بین امکانات این دو گوشی :

لینک1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نسبته w800i
لینک2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vodka
31-01-2007, 08:03
به سايت topsony.com يه سر بزن
link:

سلام داداش
من وقتی میرم تو اون سایت این دو فریمور رو میده
R4EA031 & R4ED001
کدومش جدیدتره؟
در ضمن وقتی روش کلیک میکنم تو صفحه بعد دو گزینه وجود داره
FS و MAIN
من باید کدومو بزنم؟
حالا اگه گرفتم بردم پیش یکی واسم با باکس آپدیتش کرد رجیستر گوشیم که نمیپره؟
در ضمن گوشی من رجیستر اصلیه!!!

Mahdi_Moosavi
31-01-2007, 12:31
البته w810i هنوز مشکلات دیگه ای هم داره مثلا حافظه داخلی کم (20 مگ) که خیلی مشکل ساز می شه
اینم یه مقایسه بین امکانات این دو گوشی :

لینک1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نسبته w800i
لینک2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته باید اینم در نظر بگیرید که w800i الان 320 تومانه و w810i الان 280 تومان. این وسط 40 هزار تومان اختلاف دارن.:happy:

Nabakhshoode
31-01-2007, 13:07
بالاخره میکنه یا نمیکنه؟!!! کاش یه مرد مهربون این رو تست می کرد!

واسه جاوا هنوز برنامه یی نیومده کخ PDF رو باز کنه !

هیچ ربطی نداره به حافظه 20 مگی ! 200 تا اس ام اس که ظرفیت اس ام اس w810 هستش کلا 100-150 کیلو بایت بیشتر نمیشه ... خوده شرکت محدودیت تعداد اس ام اس رو گذاشته ! دلیلشم نمیدونم ! هرچند با هک کردن گوشی میشه این محدودیت رو برداشت ! ولی من که حوصلشو نداشتم ! ( راستی کسی از دوستان این کارو کرده ؟ )

Doyenfery
31-01-2007, 14:15
هیچ ربطی نداره به حافظه 20 مگی ! 200 تا اس ام اس که ظرفیت اس ام اس w810 هستش کلا 100-150 کیلو بایت بیشتر نمیشه ...
درسته , به هر حال حافظه 20 مگی 810 نسبت به 38 مگی 800 یه نقیصه محسوب میشه..

هرچند با هک کردن گوشی میشه این محدودیت رو برداشت ! ولی من که حوصلشو نداشتم ! ( راستی کسی از دوستان این کارو کرده ؟ )
چند روز صبر کن رفیق یه کارایی دارم می کنم...

binahayat_m
31-01-2007, 14:32

به نظر من كه فضاي زياد sms خيلي مهم نيست من كه خيلي راضيم
راستي بچه ها ورژن درايو دوربين چقدر در عكاسي تاثير داره؟

binahayat_m
31-01-2007, 14:38
سلام داداش
من وقتی میرم تو اون سایت این دو فریمور رو میده
R4EA031 & R4ED001
کدومش جدیدتره؟
در ضمن وقتی روش کلیک میکنم تو صفحه بعد دو گزینه وجود داره
FS و MAIN
من باید کدومو بزنم؟
حالا اگه گرفتم بردم پیش یکی واسم با باکس آپدیتش کرد رجیستر گوشیم که نمیپره؟
در ضمن گوشی من رجیستر اصلیه!!!

من نمي دونم چرا اين دوتا باهم نوشته فكر كنم يه ربطي داره ؟
چون من وقتي از خود گوشي چك ميكردم فريم ور دومي و وقتي از طريق برنامه چك ميكردم فريم اولي؟؟/
دوست عزيز من اين سوالها برو در لينك زير و از اكتيو عزيز بپرس جواب ميده:)

masoud911
31-01-2007, 15:14
سلام
چه نقیصه ای؟
خب بریز رو کارتت! همین!
توصیه من اینه که اصلا همیشه بذارین حافظه خود گوشی خالی باشه
هم هنگ نمیکنه(من اینجوری 6 ماهه گوشیم هنگ نکرده) هم واسه مبادا به درد میخوره یهو کارتت پر میشه و همیشه جای خالی واسه مبادا داری

ضمنا r4ea جدید تره

Nabakhshoode
31-01-2007, 15:34

قربونت عزیز اگه هک کردی و جواب داد خبرش رو بده منم خیلی لازم دارم فضای بیشتر واسه اس ام اس رو ...

ao8u
31-01-2007, 15:59
W810i خر است !:puke: :puke: :puke:

amir si
31-01-2007, 16:07
یعنی چی ؟؟؟؟؟

carnation
31-01-2007, 18:47
ولی انگار کیفیت عکس و صداش بهتر از 800 نه؟

Nabakhshoode
01-02-2007, 01:19
W810i خر است !:puke: :puke: :puke:

خدا شفات بده !

ژولیوس
01-02-2007, 05:44
دو راه حل :
1: با آموزشهایی که تو بخش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.(البته این کار وقتگیره و احتمال موفقیتش کمه .)
2:با آموزشهایی که تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.تو قسمت upload .(البته اگه رجیستر قانونی نیستی در مورد این روش بیشتر تحقیق کن.)
3:با نرم افزار های کامپیوتری میتونی تا جایی که کیفیت نیاد پایین صدای موزیک رو زیاد کنی. من خودم با nero>>nero wave editor این کارو کردم.تو قسمت tool>>equlizer .:cool:

ZAX
01-02-2007, 06:30
سلام دوستان.
من اینقدر قیمت های مختلف از این گوشی شنیدم که گیج شدم.
سریال اصلی از 257 تا 300 جاهای مختلف قیمت دادند.
سریال چنج از 240 تا 290.
یعنی واقعا ممکنه 257 تومن سریال اصلی باشه ؟
میشه قیمت های واقعی این گوشی از یک منبع معتبر رو بگین.
و یه سوال دیگه. لطفا بگین من اگه سریال چنج بگیرم دقیقا چه مشکلاتی پیش میاد ؟

nakhordemast
01-02-2007, 11:18
سلام دوستان.
سریال چنج از 240 تا 290.
منم همین سوال رو دارم

nakhordemast
01-02-2007, 12:15
خیلی واقع بینانه حالا که تقریبا قیمتشون نزدیک به هم شده آیا ام600 مناسب تره واسه خرید یا و810؟

mostafa_khan
01-02-2007, 12:47
خیلی واقع بینانه حالا که تقریبا قیمتشون نزدیک به هم شده آیا ام600 مناسب تره واسه خرید یا و810؟

اگه به من باشه میگم بازم 810 اخه واسه من مهمه که گوشیم دوربین داشته باشه...شده یه وی کم کیفیتش(مثلا 1.3)اما نبودش واقعا اذیت می کنه..
اها راستی الان قیمت دقیق ام 600 چنده؟

mostafa_khan
01-02-2007, 12:54
سلام دوستان.
. لطفا بگین من اگه سریال چنج بگیرم دقیقا چه مشکلاتی پیش میاد ؟

خوب هم اینکه تو فلش و اپدیت کاملا به بن بست می خوری هم بحث این حرفهای مخابرات که هی اعلام می کنن گوشیا رو از رده خارج می کنیم و این حرفا....کلا من که همش تو استرسم:sad:

nakhordemast
01-02-2007, 13:10
اگه به من باشه میگم بازم 810 اخه واسه من مهمه که گوشیم دوربین داشته باشه...شده یه وی کم کیفیتش(مثلا 1.3)اما نبودش واقعا اذیت می کنه..
اها راستی الان قیمت دقیق ام 600 چنده؟

1- دقیقا نمیدونم/ حدود 380 با گارانتی سیتادل
2- یه فروم بود با عنوان: کی امروز علاالدین بوده . حالا نیستش. یا من نمیتونم پیداش کنم . !!!!!! پاکش کردی ! :ohno:
3- الان و850 چنده حدودن ؟ قیمت دارید؟
4- و810 با قاب سفید گرون تره؟ چقدر؟
5- مرسی

binahayat_m
01-02-2007, 14:33

براي منم دوربين مهمه و حاضر نيستم ازش بگذرم;)

binahayat_m
01-02-2007, 14:41
قربونت عزیز اگه هک کردی و جواب داد خبرش رو بده منم خیلی لازم دارم فضای بیشتر واسه اس ام اس رو ...

من با phone xs 5 داشتم ورژن درايو دوربين عوض ميكردم .45 دقيقه گذشت اتفاق خاصي نيفتاد اما كامپيوتر يك دفع هنگ كرد منم داشتم سكته ميكردم:blink: كه خوشبختانه ريسيت كردم مشكلي پيش نيومد
بايد منتظر بمونيم تا را ه مطمؤن تري بياد البته +_xs خوبه اما هنوز 810 ساپورت نميكنه:sad:

binahayat_m
01-02-2007, 15:35
خوب هم اینکه تو فلش و اپدیت کاملا به بن بست می خوری هم بحث این حرفهای مخابرات که هی اعلام می کنن گوشیا رو از رده خارج می کنیم و این حرفا....کلا من که همش تو استرسم:sad:

فكر نكنم مخابرات بتونه اين همه گوشي موجود در بازار قطع كنه
به جاي اينكا ها برند جلوي قاچاق و بگيرند:evil:

shympw
01-02-2007, 16:18
كسي مي دونه كه فقط بايد
W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn
W810_R4ED001_FS_M_EAST_N_AFR_RED49.fbn
رو دانلود كرد يا فايل ديگه اي هم واسه آپديت لازمه؟

amin-deniz
02-02-2007, 01:50
سلام دوستان.
سریال چنج از 240 تا 290.

منم همین سوال رو دارم.اگه میشه یکی جواب بده!

masoud_ac
02-02-2007, 18:36
سلام

یکی از دوستان گفتن رم 1 گیگ 45000 تومان!!!!! از کجا خریدی؟ نمایندگی؟؟:happy:

من توي يك مغازه اي كه لوازم كامپيوتر ميفروخت پرسيدم من الان يهدونه 2GBدارم سرعتش از مال فابريك گوشي بيشتره و 3سال گارانتي داره 40000تومن من خريدم الان 45000تومن

masoud_ac
02-02-2007, 18:38
1- من تو یکی از سایتهای مرور گوشی میگشتم نوشته بود :
Nokia 6233 recognizes MS office files and also PDF ones with some cavils; however the W810i can't do it at all, which is a disadvantage. Also the Nokia's phone allows attaching such files to e-mail messages
اینم لینکش :

2 - اگر گوشی 265 تومنی بخرم برای کار کردن مشکلی نداره کار خاصی باید روش انجام داد تا فعال بشه
از نظر گارانتی چطور ؟

3- رم هراه گوشی 512 هست یا نه ؟ اصل و تقلبی داره ؟ فروشنده رم تقلبی به جاش نندازه ؟

از جوابهای قبلیتون متشکرم

نه مشكلي نداره اگه ميتوني 360تومني و بخري كه بهتره اگه نه همون 260 تومني كارت و راه ميندازه هيچ مشكلي هم پيش نمياد
يا علي

masoud_ac
02-02-2007, 18:41

چرا عزيزم فايل PDF هم باز ميكنه من آموزش فلش كه يك فايل PDFبود روي گوشيم ريختم و به معلمم نشون دادم
خيلي راحت خوندش و بازش كرد

masoud_ac
02-02-2007, 18:52
واسه جاوا هنوز برنامه یی نیومده کخ PDF رو باز کنه !

هیچ ربطی نداره به حافظه 20 مگی ! 200 تا اس ام اس که ظرفیت اس ام اس w810 هستش کلا 100-150 کیلو بایت بیشتر نمیشه ... خوده شرکت محدودیت تعداد اس ام اس رو گذاشته ! دلیلشم نمیدونم ! هرچند با هک کردن گوشی میشه این محدودیت رو برداشت ! ولی من که حوصلشو نداشتم ! ( راستی کسی از دوستان این کارو کرده ؟ )

عزيز من اينو بچسب كه W800رم 512 بيشتر ساپورت نميكه البته تا 1GB هم ميره اما بي فايده چون با 1GBبا هنگ هيچ فرقي نداره چون اينقدر زور ميزنه تا يه عكس و باز كنه اونوقط من همون رم و انداختم رو W810i تا عكس و انتخاب نكرده بازش ميكه عكس ها هم هيچ فرقي با هم نداره اون هيچي رو دوربين هم اثر ميزاره
پس نگو W800بهتر ازW810 تازه كلّي چيزلي ديگه اي هم هست
به نظر من تنها مشكل w810iانه كه صداش يخورده كمه مال من PDF هم باز كرد بدون برنامه

masoud_ac
02-02-2007, 19:01
سلام دوستان.
سریال چنج از 240 تا 290.

ببين گوشي ممكنه مالزي يا چين يا اروپا(تو ايران نيست)يا جاهاي مختلفي باشه دقت كن
تو ايران مالزي از همه گرون تره گوشي ممكنه اصل نباشه ، تعميري باشه ، اينا رو كه نميتوني تشخيس بدي فروشنده هم نميگه كه ماست من ترشه شايد بخاطر اين كه گوشي تعمير شده شو زود تر جاي نو بفروشه بگه 250 تومن مشتري هم بايد عاقل باشه

ZAX
02-02-2007, 19:54
0k.
خب یه نفر میتونه پایین ترین قیمت مالزی با سریال اصلی رو از یک منبع معتبر بگه؟

musketeer
02-02-2007, 21:42
آقا راهی داره که صدای بلندگوی W810i رو بلندتر از حد معمول کنیم؟
آخه من با V3x این کار رو کرده ام.

mostafa_khan
03-02-2007, 00:03
آقا راهی داره که صدای بلندگوی W810i رو بلندتر از حد معمول کنیم؟
آخه من با V3x این کار رو کرده ام.

از هک یا به عبارتی با فلش کردن می شه که اونم تاپیک جداگانه داره هر مطلبی بخواهی اونجا هست

nakhordemast
03-02-2007, 00:29
خوب به این نتیچه رسیدیم که دبلیو هشتصد و ده بهترین گوشی دنیا هست و لنگه نداره . باید یه سری چیزا رو رعایت کنیم تا کلاه سرمون نره . یه چیزایی رو من تو ان تاپیک یاد گرفتم و مینویسم . اگر هم اشتباه است بگید و یا شماره های بعدی رو کامل کنید. ممنون از همه.

1- رجیستر گوشی با کد *#06# imei خود گوشی و برچسب زیر باطری و جعبه رو چک میکنیم
2-مموریش باید آبی باشه
3-تم اوربیت رو انتخواب میکنیم . باید ....... باشه. ( نمیدون چجوری شما تکمیلش کنید. فقط میدونم باید یه جوری باشه)
4- شارژر . مموری . هد ست . کابل aux توی جعبش باشه.
5- روی باطری نوشته باشه : made in china finished in china ( طبق تجربه دوستان)
6- با منو مخفی: راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره همه چیز و مدت مکالمه رو تست میکنیم که صفر باشه.

amin-deniz
03-02-2007, 01:00
روی باطری نوشته باشه : made in china finished in china ( طبق تجربه دوستان)

راستش منم تا دو سه روز دیگه میخوام یه w810 بخرم.راجع به باتری بالاخره نفهمیدم کدومش بهتره؟
made in china finished in china
یا made in korea finished in malaysia

iceman10
03-02-2007, 12:29
سلام منم خريدم حرف نداره گل
من چنتا بازي و برنامه توپ واسه اين گوشي ميخوام از كدوم لينك بگيرم
مرررررررررسسسسسسسسسسسسسسس سي

arman_joo
03-02-2007, 13:13

مبارك باشه بازي fifa 2006 و prince of persia خيلي با حال هستند مي توني در سايتهاي بازي پيداشون كني

mostafa_khan
03-02-2007, 14:22

راستش منم تا دو سه روز دیگه میخوام یه w810 بخرم.راجع به باتری بالاخره نفهمیدم کدومش بهتره؟

باطریه اصل همون باطری هست که نخورده مست هم گفت ساخت و پایانش از چین باشه

Nabakhshoode
03-02-2007, 14:37
عزيز من اينو بچسب كه W800رم 512 بيشتر ساپورت نميكه البته تا 1GB هم ميره اما بي فايده چون با 1GBبا هنگ هيچ فرقي نداره چون اينقدر زور ميزنه تا يه عكس و باز كنه اونوقط من همون رم و انداختم رو W810i تا عكس و انتخاب نكرده بازش ميكه عكس ها هم هيچ فرقي با هم نداره اون هيچي رو دوربين هم اثر ميزاره
پس نگو W800بهتر ازW810 تازه كلّي چيزلي ديگه اي هم هست
به نظر من تنها مشكل w810iانه كه صداش يخورده كمه مال من PDF هم باز كرد بدون برنامه

عزیز من خودمم w810 دارم ! بدون شک گوشیه عالیی هست ! و تو رنج قیمت خودش ( حداقل تا حالا ) بهترین گوشیه منم نگفتم بده ! فقط گفتم ظرفیت SMS هاش یه مقدار کمه ...
ضمنا دوستام 2 گیگ رو هم تست کردن میگن با سرعت بالا ساپورت میکنه ( که این نشون دهنده قدرت بسیار بالای پردازش اطلاعات توسط W810 هستش )
خوده منم 3-4 ماهه دارمش و با هیچ گوشیی به این زودیا عوضش نمیکنم !
مزایای این گوشی رو بارها گفتم : ال سی دی با کیفیت و رزلوشن عالی ... صدای خیلی خوب در اسپیکر و عالی در هدفون ... ظاهر جذاب ... اندازه ی خوب و خوشدست ... برنامه جاوای کامل و کم نقص نصب شده بر روی گوشی ... کیفیت عکس عالی ....ساپورت رم بالا ... سرعت بالا دیگه از یه گوشی چی میخوای ؟ !
راستی فایلهای PDF رو تو کدوم فلدر ریختی که اجرا کرد ؟

amir si
03-02-2007, 15:49
رم 512 سونی برای گوشیم با اینکه خالیه می نویسه 469مگا بایت این نرماله یا مشکل داره؟ ممنون

masoud_ac
03-02-2007, 16:50
0k.
خب یه نفر میتونه پایین ترین قیمت مالزی با سریال اصلی رو از یک منبع معتبر بگه؟

320 هزار تومان همين امروز قيمت كردم

masoud_ac
03-02-2007, 16:55
خوب به این نتیچه رسیدیم که دبلیو هشتصد و ده بهترین گوشی دنیا هست و لنگه نداره . باید یه سری چیزا رو رعایت کنیم تا کلاه سرمون نره . یه چیزایی رو من تو ان تاپیک یاد گرفتم و مینویسم . اگر هم اشتباه است بگید و یا شماره های بعدی رو کامل کنید. ممنون از همه.

1- رجیستر گوشی با کد *#06# imei خود گوشی و برچسب زیر باطری و جعبه رو چک میکنیم
2-مموریش باید آبی باشه
3-تم اوربیت رو انتخواب میکنیم . باید ....... باشه. ( نمیدون چجوری شما تکمیلش کنید. فقط میدونم باید یه جوری باشه)
4- شارژر . مموری . هد ست . کابل aux توی جعبش باشه.
5- روی باطری نوشته باشه : made in china finished in china ( طبق تجربه دوستان)
6- با منو مخفی: راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره همه چیز و مدت مکالمه رو تست میکنیم که صفر باشه.
روي باطري مالزي Made in Korea finishid مموري آبي نيست ضمنا فرقي نداره رنگش من دوتاش و امتحان كردم
IMEI:*#06#

masoud_ac
03-02-2007, 16:59

عزيز من وسايل كره از چين بهتره مال من كره هست 7روز يك بار ميزنمش تو شارژ ولي گوشي قبليم باطريش چين بود 2روز يك بار ميزدم شارژ تا حالا ديدي وسايل چيني خوب باشه من كه نديدم باور هم نميكنم چون خيلي وسايل چيني اذيتم كرده
made in korea finished in malaysia بهتره

masoud_ac
03-02-2007, 17:06
عزیز من خودمم w810 دارم ! بدون شک گوشیه عالیی هست ! و تو رنج قیمت خودش ( حداقل تا حالا ) بهترین گوشیه منم نگفتم بده ! فقط گفتم ظرفیت SMS هاش یه مقدار کمه ...
ضمنا دوستام 2 گیگ رو هم تست کردن میگن با سرعت بالا ساپورت میکنه ( که این نشون دهنده قدرت بسیار بالای پردازش اطلاعات توسط W810 هستش )
خوده منم 3-4 ماهه دارمش و با هیچ گوشیی به این زودیا عوضش نمیکنم !
مزایای این گوشی رو بارها گفتم : ال سی دی با کیفیت و رزلوشن عالی ... صدای خیلی خوب در اسپیکر و عالی در هدفون ... ظاهر جذاب ... اندازه ی خوب و خوشدست ... برنامه جاوای کامل و کم نقص نصب شده بر روی گوشی ... کیفیت عکس عالی ....ساپورت رم بالا ... سرعت بالا دیگه از یه گوشی چی میخوای ؟ !
راستی فایلهای PDF رو تو کدوم فلدر ریختی که اجرا کرد ؟

توي هر فولدري بريزي باز ميكنه من تو Other ريختم باز كرد با برنامه ي WAP2.0
مگه من گفتم W810 منم دارم از هر نوع هم بگي داشتم W800هم داشتم (chin, europa.مالزي)ولي به W810iنرسيده همين منم از W800 رازي بودم گوشي خوبيه امكاناتش هم خوبه ولي به W810 نميرسه
تازه قيمت W800رجستر قانوني310000تومن
قيمت W810i رجستر قانوني 330000 تومن

masoud_ac
03-02-2007, 17:08
رم 512 سونی برای گوشیم با اینکه خالیه می نویسه 469مگا بایت این نرماله یا مشکل داره؟ ممنون
نورمال عزيزم
ظرفيت SMS هم خرجش 2000تومن

masoud_ac
03-02-2007, 17:14
آخر نفهميدم اگه فريمور گوشيم و R4ea031 كنم صداش زياد تر ميشه يا نه آخه ميخوام جلو رفيقام كم نيارم ميدوني مهمه
اگه هر راهي هست بگيد خواهشاً دو باره بگيد تا اين كلوپ كامل بشه ضرر نميكنيد هر راهي كد باشه برنامه ......
همه هم استفاده ميكنن
تشكر از لطف شما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

khore mobile
03-02-2007, 17:59

ZAX
03-02-2007, 18:05
320 هزار تومان همين امروز قيمت كردم

فکر نمیکنم اینقدر بالا باشه!
از کجا قیمت گرفتی ؟

khore mobile
03-02-2007, 18:09
.

وقتی تم اوربیت رو انتخاب کردی برمیگردی تو منوی اصلی .باید تمام صفحه مشکی شده باشه.وتمام آیکن ها به رنگ سفید کمرنگ باشن.و فقط اون منویی که اکتیوه (که همیشه وقتی منو رو باز میکنی آیکن sms /پیام نگاری اکتیو هستش) پر رنگ باشه و یه نوری دورتادور اون میچرخه .حالا با حرکت به هر طرف (تو همون منو ی اصلی ) باید یک ویبره کوچیکی احساس کنی.
امیدوارم کمک کرده باشم.

عزت مزید

masoud_ac
03-02-2007, 18:10
دوستان عزيز هر راحي براي برطرف كردن مشكل گوشي ها ميدونيد بگيد تا من اونو تو وب سايت خودم بنويسم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وب سايتم و تازه مي خوام طراحي كنم چيز زيادي نداره ولي 100MB فضا براي آپلود داره بد نيست كار و راه ميندازه
شما هم كمكم كنيد ممنون ميشم

khore mobile
03-02-2007, 18:13

آقا من نفهمیدم این منوی مخفی یعنی چی؟
کسی میتونه توضیح بده چطوری باید وارد این منوی مخفی شد؟

masoud_ac
03-02-2007, 18:15
فکر نمیکنم اینقدر بالا باشه!
از کجا قیمت گرفتی ؟
عزيزم قيمت رجستر قانونيش
W810iرجستر قانوني 330000 تومان
W810iرجستر دستي 270000 تومان
W800رجستر قانوني 310000 تومان
W800رجستر دستي ---------------

masoud_ac
03-02-2007, 18:20

ZAX
03-02-2007, 18:25
بابا پرسیدم از کجا این قیمت رو گرفتی؟

masoud_ac
03-02-2007, 18:31
جدول مقايسه بين W800 و W810i از نزديك و كاملاً فارسي
ديگه چي اين همه اطلاعات بس نيست والا اين همه اطلاعات و خود شركت سوني اريكسن هم بلد نيست كه من بهتون دادم اگه بازم سوالي بود من در خدمتم

masoud_ac
03-02-2007, 18:37
بابا پرسیدم از کجا این قیمت رو گرفتی؟
عزيز من قيمت ها بين 265000 تومان تا 360000 تومان هست ها فرقي نداره از كجاي ايران حالا ديگه خود داني

masoud_ac
03-02-2007, 18:43
عزيزم قيمت رجستر قانونيش
W810iرجستر قانوني 330000 تومان
W810iرجستر دستي 270000 تومان
W800رجستر قانوني 310000 تومان
W800رجستر دستي ---------------
اين قيمت ها ثابت نيستند ممكنه يه جا ارزون تر يه جا گرونتر باشه
فروشنده هم نميگه ماست من ترشه اون فكر پول بيشتره من خودم تو مغازه دارم رجستر قانوني 320000 تومن كاركرده 270000 و غير قانوني 270000 كاركرده 220000/230000تومان ميفروشم

Wink
03-02-2007, 20:20
بچه ها من دو هفته پیش w810با گارانتی اصلی (سیتادل)گرفتم .

لوازمش کامله ولی سی دی داخلش نبود. شما اطلاعی شما میدونید چرا؟

موقع اتصال به کامپیوتر خودبخود میشناسه " ربطی به این داره؟؟؟/

alireza999
03-02-2007, 21:11
esme tapic ro avaz konid bezarid gheymat W810 !!!!!!!!!!!!

arman4459
03-02-2007, 23:36
جناب آقای masoud_ac من از بس تو تاپیک ها درمورد رجیستر دستی و قانونی خوندم حسابی گیج شدم .میخاستم ازتون بپرسم که این مشکل رجیستر دستی و قانونی شامل سیم کارتهای ایرانسل هم میشه یا نه .چون یکی از دوستان من میگفت ایرانسل با ای مساله هیچ مشکلی نداره.اگه اطلاعات بیشتری دارید در اختیارم بگذارید ممنون میشم.چون خودم میخام یکw810 بخرم توش موندم .یک جا قیمت میده 268 البته طرف آشناست به نظر شما بخرم یا نه

masoud_ac
04-02-2007, 19:02
شركت ايران سل چون جديد هست فعلاً هر شماره سريالي شماره سريالي رو ساپورت ميكنه اينجور كه من شنيدم تو مغازه هم تا حالا صحبتش نشده بازم ميپرسم جواب قطعي بهت ميدم ميتوني از مغازه هايي كه با ايرانسل كار مي كنن بپرسي اول سيم كارت و بگير بعد بورو خودت امتحانش كن از همه بهتره

@liRez@
04-02-2007, 20:44
باسلام.
دوستان می خوام یه گوشی بخرم.
دور و بر 300 تومن هم بودجه دارم.خودش هم عشق w810 رو دارم. به نظر من که گوشی با این طرح و زیبایی تا حالا نیومده. امکاناتش هم که اییییی بد نیست;)
حالا می خواستم بیبنم همین عشقه رو بخرم یا با این پول بهتر از 810 هم می تونم بخرم؟؟(آخه خیلی ها می کن جاوا نخر ..سیمبین بخر)
راستش گیج شدم..با این همه گوشی که تو بازار ریخته ..و ماشا.. نه این که همشون هم اصل اصلند.موندم چی کار کنم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.

مرسی:rolleye:

ZAX
04-02-2007, 21:51
در خرید w810 شک نکن !

p30time
04-02-2007, 22:53
سلام به دوستان. من چند تا سوال داشتم لطفا جواب بديد:
1- فرق رجيستر دستي با قانوني چيه و آيا با كد #06#* مي تونم رجيستر قانوني رو مشخص كرد؟
2- از كجا بايد بفهمم كه گوشي ساخت كجاست؟ مالزي يا چين يا ...
ضمنا به من گفتن اين گوشي 270000 تومنه. آيا اين رجيستر دستيه؟ چون قيمت 300000 تومنش هم در بازار هست.
اگر زودتر جواب بديد واقعا متشكر مي شم.
ضمنا فقط " سوني اريكسون " ( البته W810i )
با تشكر

amir si
04-02-2007, 23:55
من کل این تاپیکو خوندم . پنجاه شصت بار در باره فرق رجيستر دستي با قانوني و این جور چیزا صحبت شده تو رو خدا دیگه تکرار نکنید برید صفحه های قبلی رو بخونید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arman4459
05-02-2007, 00:44
مسعود جون واقعا لطف کردی اگه اون جریانم بپرسی خیلی ممنون میشم

arman4459
05-02-2007, 01:01
دوستان عزیز میخواستم بپرسم برای اولین برای استفاده ازw810 گوشی رو ه چه مدت باید شارژ کرد و سوئال دوم

اینکه گوشی موقع شارژ خاموش باشه بهتره یا روشن

amin-deniz
05-02-2007, 01:48
ظرفيت SMS هم خرجش 2000تومن

اگه میشه در این مورد بیشتر توضیح بده!و آیا برای W810 هم عملیه؟

در ضمن من میخوام یه W810 بخرم و نمی خوام پول زیادی واسه گارانتی بدم.نمیشه گوشی رجیستر قانونی باشه ولی قیمتش پایین باشه ؟(یعنی با گارانتی های دیگه) اگه میشه قیمتش چنده؟

me_mamaghani
05-02-2007, 02:24
با سلام
دوستان من یک 810 خریدم ولی هرکاری می کنم با برنامه MyPhoneExplorer نمی تونه ارتباط برقرار کنه ودر حین شناختن پیغام های زیر را میدهد . ( گوشی منو ویندوز میشناسه و می تونم فایل رد و بدل کنم ) ( در ضمن گارانتی سیتادل هم هست ) پیغامهای زیر رو میده .

1- ویندوز را دوباره ریست کنید .
2- باتری را برای مدت 2 دقیقه خارج کنید .
3- اگر از بلوتوس استفاده می کنید چک کن .

در ضمن من اخرین ورژن را دارم 1.5.8
مشکل از کجاست .... ؟

am.as.fa
05-02-2007, 03:43
سلام دوستان
اگه کسی یه w810 کارکرده ی خوب سراغ داره
یه ندا بده
ممنون می شم
راستی چطور میشه قسمت های مهم گوشی رو چک کرد
که ایرادی نداشته باشن

am.as.fa
05-02-2007, 03:49
آقا شمارو به خدا کم ریجستر دستی و قانونی و... کنید
همین که گوشیتون کار میکنه کافیه

farid ejay
05-02-2007, 10:29
سلام دوستان
اگه کسی یه w810 کارکرده ی خوب سراغ داره
یه ندا بده
ممنون می شم
راستی چطور میشه قسمت های مهم گوشی رو چک کرد
که ایرادی نداشته باشن

برای تست گوشی سونی
برای این کار
راست * چپ چپ * چپ * را میزنیم و service tests را انتخاب می کنیم
و کل گوشی را تست میکنیم:cool:

mostafa_khan
05-02-2007, 11:57
دوستان عزیز میخواستم بپرسم برای اولین برای استفاده ازw810 گوشی رو ه چه مدت باید شارژ کرد و سوئال دوم

شما کمی صفحه های قبلو می خوندی به جواب می رسیدی:
خیلی ها میگن 2 الی 2/5 ساعت کافیه اما من پیشنهاد میکنم برای بار اول حدود 10-12 ساعت به شارز باشه...طبیعیه اگه خاموش باشه بهتره

Mahdi_Moosavi
05-02-2007, 18:30
بازم به کسانی که می خوان w810 بخرن میگم که باتری های اصلی سونی اریکسون اینه : made in chna finished in china . حرف من رو قبول ندارید یه سری به سایت خودش بزنید :

arizona
05-02-2007, 19:00
با سلام
دوستان من یک 810 خریدم ولی هرکاری می کنم با برنامه MyPhoneExplorer نمی تونه ارتباط برقرار کنه ودر حین شناختن پیغام های زیر را میدهد . ( گوشی منو ویندوز میشناسه و می تونم فایل رد و بدل کنم ) ( در ضمن گارانتی سیتادل هم هست ) پیغامهای زیر رو میده .

1- ویندوز را دوباره ریست کنید .
2- باتری را برای مدت 2 دقیقه خارج کنید .
3- اگر از بلوتوس استفاده می کنید چک کن .

در ضمن من اخرین ورژن را دارم 1.5.8
مشکل از کجاست .... ؟

کلید F2 رو بزن،بعد search رو انتخاب کن.گوشیت رو میشناسه،اگه قبلا این کارو کردی و بازم نمیشناسه،com port ها رو (تو همون صفحه قسمت بالا)یکی یکی انتخاب کن و ok کن و F1 رو بزن،حتما یکیشون جواب میده.امید وارم کمکت کرده باشم.

معرق
05-02-2007, 21:01
سلام
چه جوری دوربین رو تنظیم کنم که موقع عکس گرفتن فلاش بزنه!

سپاس

POWER_CASE
05-02-2007, 21:37
سلام دوستان اینها رو میگم لطفا راهنماییم کنید گیج شدم

من الان 3 روزه تو مازندران دنبال 810 هستم که همشون با این مشخصات که میگم هستن حتی تو شهرهای مختلف ...همه هم میگن سری جدیده ! حالا مشخصات

1_ باطری made in korea assinb.. malesia

2_ مموری مشکی

3_پشت باطری تن خود گوشی ننننننننننننوشته made in malesia یعنی جاش اصلا خالیه

4_قاب خود گوشی هم کمی شفاف تر هست نسبت به اونی که قبلا دیدم هست چون یکی از اقوام 4 ماه پیش از تهران خریده ماله اون مثله اینکه اصله یا ماله سری اوله

اخه قاب اون متالیک تر و کدر تره نسبت به اینهایی که من الان میبینم

-----------------ولی-----.......

1_تم اوریبت قشنگ کار میکنه و ویبره هم میزنه

این گوشی با رجیستر اصلی و بدون گارانتی 260 تا 275 قیمت دارم همشون تو شهرهای خودمون عینه همن

حالا به نظر شما اینا سری جدید و اصلیه یا اینکه همشو تقلب میارن من که گیییییییج شدم

کسی تازه گوشی اصلی گیر آورده یا نه ؟

من کخ کلافه شدم میخوام یکی بخرم ولی.......ای کاش یکی از بچه ها اصلی میخرید تو تهران به بچه های شهرستانی فوروم میداد..!!!؟؟

carnation
05-02-2007, 22:28
چطوری میشه ظرفیت sms 810 رو زیاد کرد کسی میدونه؟

Ali-a-W810
05-02-2007, 22:33
سلام
چه جوری دوربین رو تنظیم کنم که موقع عکس گرفتن فلاش بزنه!

سپاس

سلام
موقع روشن كردن دوربين از قسمت تنظيم ها روشن كردن نور را انتخاب كن ، موقع عكس برداري نور بيشتري ميده البته ناگفته نمونه من هروقت اينجوري عكس گرفتم كمي زرد رنگ از آب در آمده

Ali-a-W810
05-02-2007, 22:38

سلام آرمان
موقع شارژ اوليه بهترين كار (توصيه حرفه اي ها ) 12 ساعت مداوم و بدون كار گوشي لازمه و بهترين حالت هم بايد گوشي خاموش ميباشد
موفق باشي

Wink
05-02-2007, 23:32
یه سوال .......

چرا توی جعبه سی دی وجود نداره.

من تازه گرفتمw810( سیتادل) تعجب کردم .:sad:

از دوستان کسی تازگی از این گارانتی گرفته؟ سی دی داره؟

ممنون از راهنماییتون.:ohno: :ohno: :ohno: :ohno:

POWER_CASE
05-02-2007, 23:52
لطفا پت 1481 رو جواب بدید.....................

POWER_CASE
05-02-2007, 23:53
لطفا پست 1481 رو جواب بدید.....................

mostafa_khan
06-02-2007, 10:42
سلام دوستان اینها رو میگم لطفا راهنماییم کنید گیج شدم

من الان 3 روزه تو مازندران دنبال 810 هستم که همشون با این مشخصات که میگم هستن حتی تو شهرهای مختلف ...همه هم میگن سری جدیده ! حالا مشخصات

1_ باطری made in korea assinb.. malesia

2_ مموری مشکی

3_پشت باطری تن خود گوشی ننننننننننننوشته made in malesia یعنی جاش اصلا خالیه

4_قاب خود گوشی هم کمی شفاف تر هست نسبت به اونی که قبلا دیدم هست چون یکی از اقوام 4 ماه پیش از تهران خریده ماله اون مثله اینکه اصله یا ماله سری اوله

اخه قاب اون متالیک تر و کدر تره نسبت به اینهایی که من الان میبینم

-----------------ولی-----.......

1_تم اوریبت قشنگ کار میکنه و ویبره هم میزنه

این گوشی با رجیستر اصلی و بدون گارانتی 260 تا 275 قیمت دارم همشون تو شهرهای خودمون عینه همن

حالا به نظر شما اینا سری جدید و اصلیه یا اینکه همشو تقلب میارن من که گیییییییج شدم

کسی تازه گوشی اصلی گیر آورده یا نه ؟

من کخ کلافه شدم میخوام یکی بخرم ولی.......ای کاش یکی از بچه ها اصلی میخرید تو تهران به بچه های شهرستانی فوروم میداد..!!!؟؟

فکر نکنم سریه جدید قدیم داشته باشیم حالا بازم منم سوال میکنم چیز جدیدی دیدم و شنیدم خبرت می کنم...اما اگه به سایتم سر بزنی میگه:باطری اصل اونیه که ساخت و پایانش با چین باشه..این باطری که گفتی احتمال 99% اصل نیست...مموری هم همیشه ابی رنگش اصل بوده!!!
در مورد قاب هم که خیلی واضح هستش چه قابی فابریک خود گوشی هست و چه قابی حالا مثلا از نوع فانتزی چون با هم زمین تا اسمون فرق دارن...بارز ترین ضعف یه قاب غیر اصل اینه که موقعه ی کار با دکمه های گوشی ازش صدا میاد!!!:sad:

mostafa_khan
06-02-2007, 10:49
چطوری میشه ظرفیت sms 810 رو زیاد کرد کسی میدونه؟

دوست عزیز از شما که مدتی هست مثل من اینجا سر میزنید بیشتر توقع میره که بیشتر سرچ کنید و بعد پست بدید
در جواب این سوالتونم بگم کافیه به تاپیک هک گوشی ها سر بزیند صفحه های زیادی فقط در این مورد بحث شده!!!:blink:

mostafa_khan
06-02-2007, 10:52
یه سوال .......

چرا توی جعبه سی دی وجود نداره.

من تازه گرفتمw810( سیتادل) تعجب کردم .:sad:

از دوستان کسی تازگی از این گارانتی گرفته؟ سی دی داره؟

ممنون از راهنماییتون.:ohno: :ohno: :ohno: :ohno:

یکی دیگه از دوستان هم حرف شما رو میزد...حالا چیز مهمی که نیست خودتو الکی ناراحت نکن هیچی نداره جز یه pc suite که اونم از سایت دانلود کنی به صرفه تره:)

mohammad_1000
06-02-2007, 11:17
w810 و k750i خیلی شارژو کم نگه میدارند و از نظر باطری اصلا" بدرد نمیخوره
موفق باشید

POWER_CASE
06-02-2007, 12:39
لطفا بگید من چی کار کنم.................پست 1481

masoud_ac
06-02-2007, 13:26
شما کمی صفحه های قبلو می خوندی به جواب می رسیدی:
خیلی ها میگن 2 الی 2/5 ساعت کافیه اما من پیشنهاد میکنم برای بار اول حدود 10-12 ساعت به شارز باشه...طبیعیه اگه خاموش باشه بهتره

عزيز من گوشي بعد از 2/30 دقيقه شارژ قبول نميكنه يا ساده تر شارژر خاموش ميشه باور نميكنيد تا2/30 دقيقه ي اول شارژر داغ ميكنه بعد از 2/30 دقيقه خنك ميشه همين نشون ميده كه شارژر خاموشه

masoud_ac
06-02-2007, 13:34
بازم به کسانی که می خوان w810 بخرن میگم که باتری های اصلی سونی اریکسون اینه : made in chna finished in china . حرف من رو قبول ندارید یه سری به سایت خودش بزنید :

عزيز من من كه 2سال مغازه تعمير موبايل و خريد و فروش دارم ميگم كه مالزي و كره بهتر از چين هستند درست كه گوشي w810i سري اول چين زد اما مالزي بهتر از چين هست من از هر دو مدل داشتم و تجربه دارم ميگم كه مالزي بهتر از چين هست اگه باور نداري بورو تحقيق كن و بپرس شايد مال تو شانسي جديداً بهتر باشه اما من 10/12 مدل داشتم كه اين حرف تو رو رد ميكنه

به اميد رضايت همگي

masoud_ac
06-02-2007, 13:51
یکی دیگه از دوستان هم حرف شما رو میزد...حالا چیز مهمی که نیست خودتو الکی ناراحت نکن هیچی نداره جز یه pc suite که اونم از سایت دانلود کنی به صرفه تره:)

ببين يه چيز بگم گوشيت و با pc suite به كامپيوتر وصل كن يكي از مشتريا بدون PC SUITE گوشيش و به كامپيوتر وصل كرده بود اگه دقت كني خود گوشي هم ميگه و عكس يه لپ تاپ كشيده و علامت خطر روش هست حالا اين مشكل فقط يك بار گزارش شده كه هم مموري و هم فلش گوشي ايراد پيدا كرده بود و گوشي هنگ ميكرد مواظب باش حتماً بابرنامه ي Pc Suite گوشيت و به كامپيوتر وصل كن اگه دقت كني ميبيني كه گوشي از USB هم شارژ ميشه اين خوبي گوشي هاي مالزي هست سري اول از USB شارژ نميشدن

masoud_ac
06-02-2007, 14:00
لطفا بگید من چی کار کنم.................پست 1481

من تا حالا به چنين چيزي برخورد نكردم به نظرم مالزي هست فردا جوابش رو بهت ميدم

masoud_ac
06-02-2007, 14:08
اگه كسي فريمور گوشيش R4ea031 هست بگه كه صداي گوشيش زياد هست يا نه
اگه كسي فريمور گوشيش و R4ea031 كرده بگه كه صداي گوشيش زياد شده يا نه
آخه دلم نمياد گوشيم و باز كنم و بازر و عوض كنم اونوقت گوشيم تعميري ميشه شما هم اين كار رو نكنيد چون سرش خيلي ضرر ميكنيد
فقط بگيد چه راهي براي بالا بردن صدا در W810i رجستر دستي هست همين

ZAX
06-02-2007, 15:45
سلام.
لطفا یه مقایسه کلی بین n72 و w810 بذارین.
مخصوصا در زمینه ی صدا و دوربین و باتری.

matrixx
06-02-2007, 16:53
دوستان چجوری میشه شارژ از طریق usb رو در w810 غیر فعال کرد؟
یعنی هروقت خواستیم بشه فعال یا غیر فعالش کرد تا به باطری صدمه نزنه.

arizona
06-02-2007, 21:14
اگه كسي فريمور گوشيش R4ea031 هست بگه كه صداي گوشيش زياد هست يا نه
اگه كسي فريمور گوشيش و R4ea031 كرده بگه كه صداي گوشيش زياد شده يا نه
آخه دلم نمياد گوشيم و باز كنم و بازر و عوض كنم اونوقت گوشيم تعميري ميشه شما هم اين كار رو نكنيد چون سرش خيلي ضرر ميكنيد
فقط بگيد چه راهي براي بالا بردن صدا در W810i رجستر دستي هست همين

من همکارم داره و از نظر بلندیه صدا و هیچ چیز دیگه تفاوتی با گوشیه من نداره.فعلا هیچ راهی برای بلند کردن صدای اسپیکرش وجود نداره.