ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كلوپ w810i

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

vodka
09-11-2006, 00:37
ولي به نظره من يه اسپيكره كامپيوتر بگيري بهتره قيمت كه تو همون رنجه تازه خوبيش اينه كه آمپيلي فاير داره صداش خيلي بيشتره

ایمان جان
مگه اسپیکر کامپیوتر به w810 ولی میشه؟
اگه میشه چه جوری؟
یعنی اسپیکر کامپیوتر خودمومیتونم بهش وصل کنم؟

Farbod_h
09-11-2006, 00:52
ایمان جان
اگه میشه چه جوری؟
یه کابل درون جعبه اش هست از اون استفاده کن من به تلویزین وصل کردم با حال بود

barton2500
09-11-2006, 02:58
دوسته عزيز با آپديت آنلاين گوشي هم رجيستر ميخواد هم فلش تمامه حرفه من اينه

شما وقتي گوشي رو از خارج اوردي موقعي كه روشن ميكردي پيغامه insert correct sim card كه نميداد / ميداد ؟
آخه ایمان تو مگه نمی گی وقتی گوشی رو با seus اپ دیت می کنیم، علاوه بر بالا رفتن ورژن نرم افزاری (frimware) گوشی فلش هم میشه.؟ این نرم افزار مگه گوشی رو فلش نمی کنه؟ (همون کاری که box میکنه)
رجیسترش هم که خودت گفتی بر میگرده به شماره اصلیش.
اصلا من هم دقیقا می خوام همین اتفاق بیفته. اشکال نداره گوشی از کار بیفته، مهم اینه حالا دیگه به شماره اصلیش بر گشته . ما هم که شماره رو به مخابرات دادیم. یه خورده صبر می کنیم بعد 2 یا 3 هفته مخابرات اون شماره imei رو فعال میکنه. نهایتاً گوشی راه میفته ... ok ؟

ببین لصلا تو بیا فلسفه رجیستر، فلش، آپدیت و شماره imei رو بگو برای بچه ها... فک کنم اینجوری ما متوجه قضیه بشیم. وگرنه با این وضعیت ما هیجی نوفهمیم !

تو یکی از فروم های خارجی من این موضوع رو مطرح کردم، نامردا همه فلنگو بستن. هی میگن این کار غیر قانونیه. :laughing:

میگم دفترچه راهنمای w810 رو خوندین؟؟ اولش نوشته که ارسال نرم افزار به کشورهای تحریمی که ایران و بقیه رفقامون! توش هستند ممنوع می باشد. نکنه به خاطر اینه که آپدیت جواب نمیده؟ (خودمونیم، نظریه مسخره ای بودا !)
من که دیگه گیج شدم نمی دونم چی کار کنم. :wac:

barton2500
09-11-2006, 03:05
ایمان جان
اگه میشه چه جوری؟
شما وقتی میخوای با ایرفون آهنگ گوش بدی دو تا سیم رو به هم وصل می کنی که یکیشون به گوشی وصل میشه یکیش هم تو گوشت میره ! اون سیمی که تو گوشت میره رو انتهاشو نگاه کن. به حای اون میتونی ورودی اسپیکر رو به مادگی وصل کنی.

من با کابل aux یه آهنگ گذاشتم (رو مگا باس) ، صداشو بلند میکردی دیگه نزدیک بود شیشه های خونه بریزه پایین. !!

arste2200
09-11-2006, 08:57
من سال 80 یک زیمنس S35 از دوبی آوردم ایران، فروشنده همون موقع به من گفته بود این ایران کار نمی کنه. ما که نمیدونستیم ثبت IMEI چیه. گفتیم شاید چرت میگه. خریدیم آوردیم ایران دیدیم کار نمیکنه. سیم کارت رو می شناخت اما پهلوی لوگوی IRTCI یک علامت قفل مانند می افتاد که عملاٌ به شبکه راه نمی داد. رفتم جمهوری گفتن باید شماره 15 رقمی رو بدی مخابرات ثبت بشه. بعد از 15 روز درست شد.
در حال حاضر هم یه 810 دارم که شماره اون رو دادم مخابرات دقیقاٌ همانند Barton به امید اینم که شاید بشه با شماره خودش کار کنم.
حالا سئوال: بریم علاادین و IMEI خودش رو بدیم که بریزن جای این شماره قلابی روش، درست نمی شه؟ (البته اگه با آپدیت آنلان میره واسه خودش ها!)

vodka
09-11-2006, 12:11
آقا دمتون گرم.حل شد!تونستم گوشی رو به اسپیکر وصل کنم.
ولی حالا یه مشکل دیگه دارم.یعنی استفاده از تیدیل tv گوشیمه.
میخواستم بدونم در چه مواقعی میشه ازش استفاده کرد.یعنی واسه دیدن فایلهای تصویری درون گوشی و فیلمبرداری به صورت مستقیم هم میشه نشون داد؟
در ضمن من هرکار میکنم تو تلویزیون چیزی نمایش داده نمیشه!امکان داره اشکال از فیش باشه؟

Farbod_h
09-11-2006, 12:35
میخواستم بدونم در چه مواقعی میشه ازش استفاده کرد.یعنی واسه دیدن فایلهای تصویری درون گوشی و فیلمبرداری به صورت مستقیم هم میشه نشون داد؟
در ضمن من هرکار میکنم تو تلویزیون چیزی نمایش داده نمیشه!امکان داره اشکال از فیش باشه؟
اون کابل فقط خروجی صدا داره خرجی تصویر نداره فیش شما هم درسته

aarash
09-11-2006, 14:57
آخه ایمان تو مگه نمی گی وقتی گوشی رو با seus اپ دیت می کنیم، علاوه بر بالا رفتن ورژن نرم افزاری (frimware) گوشی فلش هم میشه.؟ این نرم افزار مگه گوشی رو فلش نمی کنه؟ (همون کاری که box میکنه)
اصلا من هم دقیقا می خوام همین اتفاق بیفته. اشکال نداره گوشی از کار بیفته، مهم اینه حالا دیگه به شماره اصلیش بر گشته . ما هم که شماره رو به مخابرات دادیم. یه خورده صبر می کنیم بعد 2 یا 3 هفته مخابرات اون شماره imei رو فعال میکنه. نهایتاً گوشی راه میفته ... ok ؟

ببین لصلا تو بیا فلسفه رجیستر، فلش، آپدیت و شماره imei رو بگو برای بچه ها... فک کنم اینجوری ما متوجه قضیه بشیم. وگرنه با این وضعیت ما هیجی نوفهمیم !

تو یکی از فروم های خارجی من این موضوع رو مطرح کردم، نامردا همه فلنگو بستن. هی میگن این کار غیر قانونیه. :laughing:

میگم دفترچه راهنمای w810 رو خوندین؟؟ اولش نوشته که ارسال نرم افزار به کشورهای تحریمی که ایران و بقیه رفقامون! توش هستند ممنوع می باشد. نکنه به خاطر اینه که آپدیت جواب نمیده؟ (خودمونیم، نظریه مسخره ای بودا !)
بیچاره آقا ایمان که مجبور جواب همه رو بده ( البته مجبور نیست ولی سعی میکنه ! واقعا دستش درد نکنه ! )

aarash
09-11-2006, 15:04

بیچاره آقا ایمان که مجبور جواب همه رو بده ( البته مجبور نیست ولی سعی میکنه ! واقعا دستش درد نکنه ! )
دوست عزیز گوشی فلش نمیشه وقتی آپدیت آنلاین میشه ! در واقع فقط آپدیت میشه . ولی تو ایران فلش میسوزونه !
بعد باید فلش کنی که گوشی بر میگرده به سریال اولش . پس تنها راه میمونه باکس ( نمیدونم باکس جدید اومده یا نه ؟ آقا ایمان شما اطلاع دارید ؟ ) . که باید منتظر باشیم تا بیاد .

آقا ایمان چند پست پیش نوشتین ما نمیدونیم که IMEI گوشیمون چیه !!! مگه همون که روی جعبه نوشته نیست ؟
یک سوال دیگه هم داشتم . آخر معلوم شد که نرم افزار کار میکنه یا نه ؟ میخوام ببینم برم کابل پروگرمر رو بخرم یا نه ؟ ( این کابل پروگرمر استفاده دیگری هم داره ؟ )

barton2500
09-11-2006, 15:08
aarash تو چی کار کردی؟
مخت به جایی رسید؟ یعنی واقعا تو p30world یکی که تو کار فلش و box این حرفا باشه نداریم.!
این وسط یه گیری هست. اینایی که گوشی رو مثلا از دبی میارن با کسایی مثل ما که میخوان گوشیشون رو آپدیت کنند یه فرقی , گوشیهاشون یه فرقی داره. چون مال ما وقتی آپدیت میشه میگه insert simcard اما اونا یه قدم جلوترن یعنی سیم کارتشونو میشناسه اما آنتن نمیده.

vahid_civil
09-11-2006, 15:49
سلام

چند وقت پيش گوشيم بعد از عكس گرفتن وصداي خود شاتر دوربين يه بوق زد و بعد از چند بار تكرار گوشي خاموش شد.و روشن نشد.
باطري رو درآوردم و دوباره گذاشتم تا درست شد. علت چيه؟

مرسي.

كمك!!! كسي جواب نميده؟

ثواب داره ها!!!

BIKHIAL_ALL_75
09-11-2006, 17:28
اقا اين كابل دوم گوشي 810 براي چيه ؟
و چطوري استفاده ميشه؟

Farbod_h
09-11-2006, 17:42
كمك!!! كسي جواب نميده؟

ثواب داره ها!!!

خدا رو شکر که درست شده .اگه دوباره این جوری شد مستر ریست کن اگه بازم شد باید گوشیت فلش شه اگه بازم شد مشکل سخت افزاریه اگه بازم.... دیگه نمی شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

Farbod_h
09-11-2006, 17:46
اقا اين كابل دوم گوشي 810 براي چيه ؟
و چطوري استفاده ميشه؟
برای وصل کردن به ضبط

Opteron
09-11-2006, 18:09
چاكر بچه هاي باحاله كلوپ W810i . . . حاجي دوتا از رفقاي من W810i دارن ولي صداي يكي از اون ها خيلي بلندتره ! علتش چي ميتونه باشه ؟

Farbod_h
09-11-2006, 18:20
چاكر بچه هاي باحاله كلوپ W810i . . . حاجي دوتا از رفقاي من W810i دارن ولي صداي يكي از اون ها خيلي بلندتره ! علتش چي ميتونه باشه ؟
احتمالن مال ایشون فریمورش جدیدتره .حالا صداش خیلی بلند تره؟؟ارزش داره 10 تومن بدم آپدیت کنم؟؟؟به نظرت

vodka
09-11-2006, 22:31
برای وصل کردن به ضبط

اون کابل فقط خروجی صدا داره خرجی تصویر نداره فیش شما هم درسته

داداش تو هم فقط همینو میگی!
منظوره منو او دوست عزیز فیشی هست که به تلویزیون وصل میشه!اصلا اون فیش رو تا به حال دیدی؟

vodka
09-11-2006, 22:33
کسی نیست به داد من برسه؟

vodka
09-11-2006, 22:36
احتمالن مال ایشون فریمورش جدیدتره .حالا صداش خیلی بلند تره؟؟ارزش داره 10 تومن بدم آپدیت کنم؟؟؟به نظرت
بله.به نظر منم علتش همینه!ولی آیا جایی هست که گوشی رو ببریم و با فریمور جدید آپدیت کنه؟
من که هنوز منتظر جواب آخر آقا ایمان گل هستم!!! :cool:

Farbod_h
10-11-2006, 02:00
کسی نیست به داد من برسه؟
آره عزیز دیدم ولی شما دقت نداری اون 2 تا خروجی داره نه 3 تا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه خورده دقت کن خروجی تصویر نداره خروجی استریو هست خلاص

barton2500
10-11-2006, 03:34
vodka اگه منظورت اون کابل aux که اون فقط صوتیه . تصویری فک نکنم باشه .
کدوم فیش رو میگی که کسی تا حالا ندیده ؟؟
من وصلش کردم به ضبط صدای وحشتناکی داشت . خیلی با کیفیت ....

hossein31
10-11-2006, 09:14
من فريمور گوشي را به R4ea031 توي يكي از مغازه ها آپگريد كردم البته از ورژن R4ce012 نسبت به قبلي راضي كننده تره ضمن اينكه سرعت اون بالاتر رفته و بعضي باگها را هم درست كرده اند.

A.Farokhzad
10-11-2006, 10:32
سلام دوستان
من تازه عضو این کلوپ شدم
خیلی دنبال دو تا برنامه گشتم ولی پیدا نکردم. لطفا یه راهنمای کوچولو به من بدین.
آیا برای گوشی های جاوا مثل همین گوشی خودمون برنامه منشی تلفنی وجود داره؟
دوم اینکه یه برنامه میخوام که توی تم های این گوشی یه دستکاری کوچیک کنم نه اینکه یه تم رو از اول بسازم
با تشکر از همه شما

M@hdi-B
10-11-2006, 10:35
یه سوال
آیا به w810i باند استریو نصب میشه ؟
هر کس از لوازم جانبی w810i چیزی میدونه بگه ممنون میشم

aarash
10-11-2006, 12:21
سلام دوستان
من تازه عضو این کلوپ شدم
خیلی دنبال دو تا برنامه گشتم ولی پیدا نکردم. لطفا یه راهنمای کوچولو به من بدین.
آیا برای گوشی های جاوا مثل همین گوشی خودمون برنامه منشی تلفنی وجود داره؟
دوم اینکه یه برنامه میخوام که توی تم های این گوشی یه دستکاری کوچیک کنم نه اینکه یه تم رو از اول بسازم
با تشکر از همه شما
عزیز تا به حال برای حاوا منشی تلفنی نیومده !
با همون Theme Creator میشه روش تغییرات ایجاد کرد !!!

یه سوال
آیا به w810i باند استریو نصب میشه ؟
هر کس از لوازم جانبی w810i چیزی میدونه بگه ممنون میشم
بله ! تو یه قسمت : Menu / Internet Services / Accessories میتونی نمونشو ببینی !
فکر نکنم هنوز نوع خوبش تو ایران اومده باشه !
ولی شنیدم که تو تهران هست . 12 تومان ...

aarash
10-11-2006, 12:34
بله.به نظر منم علتش همینه!ولی آیا جایی هست که گوشی رو ببریم و با فریمور جدید آپدیت کنه؟
من که هنوز منتظر جواب آخر آقا ایمان گل هستم!!! :cool:
عزیز فروشنده یا مغازه دار که از تو هوا پیدا نمیکنه ! اونم از تو اینترنت میاره !
پس باید صبر کنیم بیاد تو اینترنت . شما هم عجله بیخود نکن . صبر کن انشالا درست میشه .

smh
10-11-2006, 15:02
سلام. من يه گوشي w810 دارم كه از رو ميز افتاد پايين و ديگه صفحه اش نيومد بعد كلي بالا پايين و تعمير كردن بهم گفتن 4 تا از آي سي فلشاش سوخته و اگه تعويض كنن احتمال داره درست بشه . مي خواستم ببينم كسي مي دونه اينايي كه گفتم يعني دقيقا چي شده؟ و گوشيم درست مي شه؟ ممنونم

boys_won
10-11-2006, 17:41

گوشي رو اگه با seus اپ دیت کنیم، ورژن نرم افزاری (frimware) فقط بالا ميره ولي فلش نميشه بلكه فلش خالي ميكنه يا تو بعضي موارد ميسوزونه

كار اين نرم افزار پروگرام كردن آي سي فلش اين گوشي است كه از اين طريق وقتي ميبيني گوشي رجيستره غيره قانوني شده ميزنه فلش رو ميپرونه

آقا ایمان چند پست پیش نوشتین ما نمیدونیم که IMEI گوشیمون چیه !!! مگه همون که روی جعبه نوشته نیست ؟
یک سوال دیگه هم داشتم . آخر معلوم شد که نرم افزار کار میکنه یا نه ؟ میخوام ببینم برم کابل پروگرمر رو بخرم یا نه ؟ ( این کابل پروگرمر استفاده دیگری هم داره ؟ )

نرم افزار رو تست كردم ولي هنوز جواب نگرفتم

boys_won
10-11-2006, 17:42
سلام. من يه گوشي w810 دارم كه از رو ميز افتاد پايين و ديگه صفحه اش نيومد بعد كلي بالا پايين و تعمير كردن بهم گفتن 4 تا از آي سي فلشاش سوخته و اگه تعويض كنن احتمال داره درست بشه . مي خواستم ببينم كسي مي دونه اينايي كه گفتم يعني دقيقا چي شده؟ و گوشيم درست مي شه؟ ممنونم

چرت گفتن

آي سي فلش يه دونست نه 4 تا .... ببر يه جاي مطمئن باكس قوي احتياج داره

boys_won
10-11-2006, 17:44
عزیز فروشنده یا مغازه دار که از تو هوا پیدا نمیکنه ! اونم از تو اینترنت میاره !
پس باید صبر کنیم بیاد تو اینترنت . شما هم عجله بیخود نکن . صبر کن انشالا درست میشه .

البته شما اگه باكس داشته باشي خدمات باكس ارائه آخرين فريمور تو سايت مخصوصه خودش هم شامل ميشه

khore mobile
10-11-2006, 18:40
دوستان عزيز .خسته نباشيد.
من خواستم مسيج ارسال كنم كه گوشيم يه اخطاري به اين شكل داد:
توجه حافظه متن پر شده است بيش از 95%

منظور از حافظه متن كجاست؟پيامهاي ارسال شده؟پيام هاي دريافت شده؟

از كجا بايد فهميد كه ظرفيتش(دريافتي و ارسالي) چقده؟

عزت مزيد

آقا جواب مارو ندادين. :sad:

khore mobile
10-11-2006, 18:42
دوستان سلام
من يه دبليو 810 دارم چند سوال واسم پيش اومده اميدوارم بهم كمك كنين.
1.از كجا بايد فهميد كه ظرفيت sms در سيم و در گوشي چقدر است؟و چقدر از آن پر شده است؟
2.وقتي ارور ميده كه"ظرفيت حافظه متن بيش از 95% پر شده است." يعني چي؟از كدوم مسيج ها بايد حذف كرد تا ديگه ارور نده؟
3.اگه تمام ظرفيت سيم پر بشه آيا مثل گوشي سامسونگ مسيج ها رو دريافت ودر گوشي سيو ميكنه يا نه؟
4.امكان داره اگه ظرفيت سيم پر بشه خود گوشي يه ازاي هر يه مسيج جديدي كه مياد يه مسيج قديمي رو حذف كنه؟
5.امار مسيج هاي دريافتي و ارسالي رو از كجاي گوشي ميشه دراورد؟
6.از كجا ميشه فهميد يه مسيج روي سيم ذخيره شده يا روي گوشي؟
7.اين گوشي رم 512 داره آيا با وجود اين رم بازم محدوديت دريافت وارسال مسيج داره؟

ممنون.
عزت مزيد

آقا جواب اين يكي رو هم كه ندادين؟!!!!!!!! :sad:
بابا ايول جواب مارو هم بدين. :blink:

smh
10-11-2006, 23:53
چرت گفتن

آي سي فلش يه دونست نه 4 تا .... ببر يه جاي مطمئن باكس قوي احتياج داره

از جوابت ممنون.
اما من شهرستانم گوشيمو فرستادن تهران بهم اينجوري جواب دادن تازه گفتن حداقل 50 هزار تومن خرجشه شما مي گي من چي كار كنم؟

barton2500
11-11-2006, 02:13
دوستان چطور میشه عوارض حاصل از سقوط w810 رو کاهش داد؟ !!!
اینجور که معلومه خیلی به ضربه حساسه. من قاب کریستالی روش انداختم اما اگه گوشی بیفته دیگه فاتحه اش خوندست.
قاب های دیگه هم که اصلا قیافه ندارن.
کسی پیشنهادی نداره؟

barton2500
11-11-2006, 03:02
آقا جواب اين يكي رو هم كه ندادين؟!!!!!!!! :sad:
بابا ايول جواب مارو هم بدين. :blink:
خوره موبایل جان شما آخه 10 تا سوال فقط در مورد sms دارید. یکی یکی بپرسید شاید بهتر جواب داده بشه.
هر چند دوستان همگی لطف دارن.
من که هنوز سیم کارتمو دریافت نکردم. فعلا دارم ازش استفاده mp3 پلیریانه می کنم. !!! از ریزه کاری های داخل موبایل بی خبرم.

boys_won
11-11-2006, 08:01
نوشته شده توسط khore mobile
دوستان سلام
من يه دبليو 810 دارم چند سوال واسم پيش اومده اميدوارم بهم كمك كنين.
1.از كجا بايد فهميد كه ظرفيت sms در سيم و در گوشي چقدر است؟و چقدر از آن پر شده است؟
2.وقتي ارور ميده كه"ظرفيت حافظه متن بيش از 95% پر شده است." يعني چي؟از كدوم مسيج ها بايد حذف كرد تا ديگه ارور نده؟
3.اگه تمام ظرفيت سيم پر بشه آيا مثل گوشي سامسونگ مسيج ها رو دريافت ودر گوشي سيو ميكنه يا نه؟
4.امكان داره اگه ظرفيت سيم پر بشه خود گوشي يه ازاي هر يه مسيج جديدي كه مياد يه مسيج قديمي رو حذف كنه؟
5.امار مسيج هاي دريافتي و ارسالي رو از كجاي گوشي ميشه دراورد؟
6.از كجا ميشه فهميد يه مسيج روي سيم ذخيره شده يا روي گوشي؟
7.اين گوشي رم 512 داره آيا با وجود اين رم بازم محدوديت دريافت وارسال مسيج داره؟

ممنون.
عزت مزيد

ظرفيتش زياد نيست يكي از اشكال هاي اين گوشي همين ظرفيت sms است

وقتي ارور ميده inbox رو بايد حذف كني

اگه كله حافظه پر شه ديگه مسيج نميگيره

4-نه
5-تعداد اگه بخواي نميشه

6 - رو سيم ذخيره ميشه نو گوشي

7- مسيج رو مموري سيو نميشه هنوز هم كاري نميشه كرد كه رو مموري سيو بشه

boys_won
11-11-2006, 08:02
اگه خودت ميووردي تهران بهتر بود حالا كه فرستادن تهران فكر نكنم بتوني كاريش كني منتظر بمون ببين درستش ميكنن يا نه

aarash
11-11-2006, 09:22
دوستان چطور میشه عوارض حاصل از سقوط w810 رو کاهش داد؟ !!!
اینجور که معلومه خیلی به ضربه حساسه. من قاب کریستالی روش انداختم اما اگه گوشی بیفته دیگه فاتحه اش خوندست.
قاب های دیگه هم که اصلا قیافه ندارن.
کسی پیشنهادی نداره؟
عزیز گوشیه من با قاب کریستالی خورد زمین حتی آخ نگفت ( حدود 1.5 متر فاصله خورد روی آسفالت )
البته یکبار نه چندبار ...
درضمن الان هم یک قاب خریدم ولی فقط تونستم جلو و پشتشو باز کنم ! خیلی سخت بود .... گفتم ممکن باکیش بشه !
جلو و پشتشو عوض کردم و فعلا قاب روش رو برداشتم .
ولی فکر میکنم خیلی ظریف باشه !!! با کریستال هیچیش نمیشه ( ققط کریستال میشکنه ! که اونم اگر 2 ماهی یکبار هم بشکنه آدم 1000 تومان میده میخره یکیش رو ! گور بابای 1000 تومان . آدم 40 یا 50 تومان ضرر نکنه اونم بعد از 1 یا 2 ماه که گوشیش میوفته دست مغازه داری که 100% هواسش به گوشیتون هست .... !!! )
فعلا

mrmostafa
11-11-2006, 14:47
شما وقتی میخوای با ایرفون آهنگ گوش بدی دو تا سیم رو به هم وصل می کنی که یکیشون به گوشی وصل میشه یکیش هم تو گوشت میره ! اون سیمی که تو گوشت میره رو انتهاشو نگاه کن. به حای اون میتونی ورودی اسپیکر رو به مادگی وصل کنی.

من با کابل aux یه آهنگ گذاشتم (رو مگا باس) ، صداشو بلند میکردی دیگه نزدیک بود شیشه های خونه بریزه پایین. !!

سلام آقا كا 800 چطوري ميشه اسپيكر بهش وصل كرد؟؟؟

arste2200
11-11-2006, 14:56
آقا سلام
بحث رجیستر تعطیل شد؟
این سئوال بنظرم هنوز هم برای خیلیها مونده .
اگه به فرض شماره رو داده باشیم مخابرات و مثلاً اون شماره ثبت بشه و فعال باشه. حالا که نمیشه با Sues اون رو به شماره های اصلی باز گردوند( چون فلاش می سوزونه) ، آیا میشه با مراجعه به علاادین و استفاده از باکس شماره ها رو به حالت فابریکی برگردوند؟ اگه نه دلیلش چیه؟

boys_won
11-11-2006, 16:04
آقا سلام
بحث رجیستر تعطیل شد؟
این سئوال بنظرم هنوز هم برای خیلیها مونده .
اگه به فرض شماره رو داده باشیم مخابرات و مثلاً اون شماره ثبت بشه و فعال باشه. حالا که نمیشه با Sues اون رو به شماره های اصلی باز گردوند( چون فلاش می سوزونه) ، آیا میشه با مراجعه به علاادین و استفاده از باکس شماره ها رو به حالت فابریکی برگردوند؟ اگه نه دلیلش چیه؟

اگه ميخواي با باكس آپديت كني ديگه چرا ميخواي ببري مخابرات همونجا كه واست آپديت ميكنن و آخرين فريمور رو واست ميريزن شماره سريالش هم دستكاري ميكنن و رجيستر ميشه ديگه احتياجي به مخابرات نيست

barton2500
11-11-2006, 16:51
اگه ميخواي با باكس آپديت كني ديگه چرا ميخواي ببري مخابرات همونجا كه واست آپديت ميكنن و آخرين فريمور رو واست ميريزن شماره سريالش هم دستكاري ميكنن و رجيستر ميشه ديگه احتياجي به مخابرات نيست
ایمان این حرفی که میزنی درسته اما تو جواب این عزیز رو بده . میشه یا نمیشه؟ والسلام. ببره علاالدین اونجا می تونن یه جوری فلش کنن که دیگه به imei غریبه ها نیازی نباشه. imei خودش رو مخابرات فعال کرده. فعلا گیر سر خود گوشیه.
این تکلیفش معلوم شه ما دیگه از این بحث نجات پیدا می کنیم.

3dmax
11-11-2006, 17:20
ميشه بگيد اكه موبايلم رو مه 810 است رو آپديت كنم چه فرقي مي كنه و با دايال آپ چقدر طول مي كشه؟

khore mobile
11-11-2006, 18:12
آقا ممنون از راهنماييتون.
ببخشيد كه سوالاتم زياد بود.

عزت مزيد

carnation
11-11-2006, 22:43
سلام

من يك 810 دارم و يه مشكلي پيدا كرده smsهايي كه مياد يا ميزنم را قاطي ذخيره ميكند !!!!!!!! چي كار كنم؟

يعني به ترتيبي كه امده ذخيره نميكنه!!!!!! :sad:

الك دلك
12-11-2006, 10:44
با سلام خدمت دوستان اين تايپيك يكي از دوستام يه 810 برام اورده تو پكش سيم audio نداره و اينكه كشور ساختش نه رو جعبه نوشته نه رو خود گوشي؟ بايد چكار كنم راهنمايي كنيد لطفن

vodka
12-11-2006, 11:57
ایمان جان اگه میشه آموزش تعویض قاب رو بذار تا بلایی سر گوشیم نیاد.در ضمن قیمتشم لطف کن من یه جا پرسیدم 7 تومن.
در ضمن اینکه میگی هنوز با برنامه ارتباط برقرار نکردم یعنی چی؟یعنی ریختی ولی کار نکرد؟اگه برنامه رو داری حداقل بده ما هم باهاش ور بریم شاید یه فرجی شد!!!

arste2200
12-11-2006, 14:15
حرف شما متین اما این کار برای یک بار آپدیت هست و در هر بار باید به آن مرکز.... مراجعه کرد . اما چنانچه سریالش برگردد به حالت اول فکر کنم بتوان از SEUS برای آپدیت در دفعات بعدی استفاده نمود . این طور نیست؟

boys_won
12-11-2006, 15:39
ایمان این حرفی که میزنی درسته اما تو جواب این عزیز رو بده . میشه یا نمیشه؟ والسلام. ببره علاالدین اونجا می تونن یه جوری فلش کنن که دیگه به imei غریبه ها نیازی نباشه. imei خودش رو مخابرات فعال کرده. فعلا گیر سر خود گوشیه.
این تکلیفش معلوم شه ما دیگه از این بحث نجات پیدا می کنیم.

حرف شما متین اما این کار برای یک بار آپدیت هست و در هر بار باید به آن مرکز.... مراجعه کرد . اما چنانچه سریالش برگردد به حالت اول فکر کنم بتوان از SEUS برای آپدیت در دفعات بعدی استفاده نمود . این طور نیست؟

آهان شما ها ميخواين imei اصلي خودتون بره تو گوشيتون يعني بشه رجيستره اصلي آره ؟؟؟!!!!!!!!!!!

بابا اگه اينطور ميشد كه عالي بود ببينيد :

مخابرات imei اصلي رو فقط خودش داره يعني علائدين كه سهله سازنده سوني اريكسون هم اگه بياد نميتونه imei اصلي رو بريزه تو گوشي

اين گوشي ها وقتي وارد ميشه pack imei همراهش براي مخابرات فرستاده ميشه اونوقت قاچاق چيا گوشي رو غير مجاز ميتونن قاچاق كنن ولي هنوز نتونستن imei رو بدزدند

اگه اينكار هم بتونن بكنن دره مخابرات رو بايد بست

الان ممكنه شما ها بپرسيد خوب imei كه رو جعبه نوشته ديگه احتياجي به مخابرات نيست كه imei رو دراختيارتون بزاره

حرفه شما درسته ولي مخابرات imei رو بايد active كنه يا همون فعال كنه تا با شبكه مخابراتي ايران جور در بياد

پس از اين راه هم نميشه رفت

رجيستره اصلي رو فقط و فقط الان مخابرات ميكنه چون اون كد رو خودش بايد فعال كنه نه كسه ديگه اي

سوال داشتيد بپرسيد

arste2200
12-11-2006, 16:59
آقا اجازه!
ما نفهمیدیم.
اگه ما شماره imei که رو جعبه و پشت گوشی هست رو داده باشیم مخابرات، و اونها این رو پذیرش کرده و احیاناً active کرده باشند میشه شماره قلابی رو از روی گوشی با باکس برداشت و شماره پشت گوشی و جعبه رو در گوشی وارد کرد که هم عین آدم با خیال راحت از گوشی استفاده کنیم و هم موقع فروش همون موبایل فروشهای علاادین ( که امروز میگن هیچ مشکلی نداره) به خاطر رجیستر غیر قانونی نزنن سرش.
خلاصه ختم کلام ما نفهمیدیم.

carnation
12-11-2006, 19:55
چرا هيچكس جواب منو نميده؟ خواهش ميكنم كمك كنيد :sad:

vodka
12-11-2006, 23:33
ایمان جان اگه میشه آموزش تعویض قاب رو بذار تا بلایی سر گوشیم نیاد.در ضمن قیمتشم لطف کن من یه جا پرسیدم 7 تومن.
در ضمن اینکه میگی هنوز با برنامه ارتباط برقرار نکردم یعنی چی؟یعنی ریختی ولی کار نکرد؟اگه برنامه رو داری حداقل بده ما هم باهاش ور بریم شاید یه فرجی شد!!!
آقا ایمان جواب نمیدی؟ ;)

boys_won
13-11-2006, 07:47

والا من قابه اصليشو كه قيمت گرفتم گفت 20 تومن نميدونم والا شما 7 تومنيشو از كجا گير آوردي

با عكس يه ذره بايد صبر كني ولي تو همين تاپيك نوشتم كه چه جوري بايد بازش كني چند صفحه عقب تر يه سرچ بزن

نرم افزار هم تو تاپيك cid49 هك شد هست اگه ميخواي دانلود كني ولي بايد كابله پروگرامر داشته باشي

aarash
13-11-2006, 10:51
7 تومن ؟ 20 تومن ؟ ؟؟؟؟؟؟؟
بابا من اینجا بدون کی پد اون خریدم 2 تومن !
چی میگید شما ؟
طرقه انتاختن روش هم خیلی سخته ! به راحتی نیست که عکس بگذارید شما هم بلد بشید ! من نیم ساعت باهاش ور رفتم تا تونستم جلو و عقبش رو عوض کنم دیگه گفتم اگه دست بزنم به وسطیه فاتحه گوشیم خونده میشه چون همه چیش رو وسطی سوار هست .
اینقدر آقا ایمان آقا ایمان نکنید !
باهاش ور برید تا یاد بگیرید ! آماده خوری بد چیزی هست ....
یا علی .

vodka
13-11-2006, 10:55
والا من قابه اصليشو كه قيمت گرفتم گفت 20 تومن نميدونم والا شما 7 تومنيشو از كجا گير آوردي

با عكس يه ذره بايد صبر كني ولي تو همين تاپيك نوشتم كه چه جوري بايد بازش كني چند صفحه عقب تر يه سرچ بزن

نرم افزار هم تو تاپيك cid49 هك شد هست اگه ميخواي دانلود كني ولي بايد كابله پروگرامر داشته باشي

ok.من فعلا منتظر میمونم تا ببینم این نرم افزار جدید رو کی میتونه باهاش ور بره!!!

vodka
13-11-2006, 10:57
چی میگید شما ؟
طرقه انتاختن روش هم خیلی سخته ! به راحتی نیست که عکس بگذارید شما هم بلد بشید ! من نیم ساعت باهاش ور رفتم تا تونستم جلو و عقبش رو عوض کنم دیگه گفتم اگه دست بزنم به وسطیه فاتحه گوشیم خونده میشه چون همه چیش رو وسطی سوار هست .
اینقدر آقا ایمان آقا ایمان نکنید !
باهاش ور برید تا یاد بگیرید ! آماده خوری بد چیزی هست ....
یا علی .

داداش میشه بگی کجا 2 تومن؟مثله اینکه هر کی هر چی بگه!!!

Ali-ss
13-11-2006, 13:47
مي گم من مي خواستم دبليو 810 بخرم قيمتش رفته بالا كسي مي دونه كه آيا ارزون شدن تو كارش هست؟

boys_won
13-11-2006, 16:34

یا علی .

آرش جون خدا كنه اصلشو خريده باشي چون اگه قلابي خريده باشي بعد از يه مدت رنگش ميره خيلي هم ميره ها يعني جوري كه دوباره يه قاب ديگه بايد بخري

boys_won
13-11-2006, 16:38
مي گم من مي خواستم دبليو 810 بخرم قيمتش رفته بالا كسي مي دونه كه آيا ارزون شدن تو كارش هست؟

والا ما كه هر چي شنيديم گفتن خورده تو سرش

شما كي و كجا و چند قيمت كردي يا بهت قيمت دادن ؟

boys_won
13-11-2006, 16:45
سلام

من يك 810 دارم و يه مشكلي پيدا كرده smsهايي كه مياد يا ميزنم را قاطي ذخيره ميكند !!!!!!!! چي كار كنم؟

يعني به ترتيبي كه امده ذخيره نميكنه!!!!!! :sad:

يه خاموش روشن كن به احتماله 90% درست ميشه

N91
13-11-2006, 20:55
چرا كيفيت دوربينش از بقيه 2 ها بهتره ؟؟

carnation
13-11-2006, 23:13
يه خاموش روشن كن به احتماله 90% درست ميشه
خاموش روشن كردم ولي درست نشد خواهش ميكنم كمك كنيد اعصابم خورد شد !!! چي كارش كنم؟؟؟ توي اپشنهاش sourandin by داره ؟؟؟؟ ممنون كه جواب دادي boys

Farbod_h
14-11-2006, 01:01
خب دوست عزیز شما یه مستر ریست کن (اول ستینگ ها رو اگه نشد بعد مستر ریست)

boys_won
14-11-2006, 08:16
چرا كيفيت دوربينش از بقيه 2 ها بهتره ؟؟

دقيقا"

من خودم هم ميخواستم اينو بگم با 3250 نوكيا كا 750 سوني اريكسون حتي با w 700 و 800 سوني اريكسون تست كردم

هيچ كدومشون از نظر شفافيت تصويري كه تو صحنه نشون ميدادن به پاي 810 نميرسن

با اينكه همشون 2 هستن

arste2200
14-11-2006, 13:39
آقا این سئوال ما بی جواب موند. مخصوصاً با توجه به صحبتهائی که جدیداً در روزنامه ها نوشتن که مخابرات در رابطه با استفاده تعداد زیادی دستگاه از یک سریال IMEI تنها به اولین خطی که با اون شماره IMEI برای اولین بار به مخابرات وصل شده سرویس میده و بقیه بتدریج از شبکه بیرون انداخته می شن.
اگه ما شماره imei که رو جعبه و پشت گوشی هست رو داده باشیم مخابرات، و اونها این رو پذیرش کرده و احیاناً active کرده باشند میشه شماره قلابی رو از روی گوشی با باکس برداشت و شماره پشت گوشی و جعبه رو در گوشی وارد کرد که هم عین آدم با خیال راحت از گوشی استفاده کنیم و هم موقع فروش همون موبایل فروشهای علاادین ( که امروز میگن هیچ مشکلی نداره) به خاطر رجیستر غیر قانونی نزنن سرش.

boys_won
14-11-2006, 17:50
آقا این سئوال ما بی جواب موند. مخصوصاً با توجه به صحبتهائی که جدیداً در روزنامه ها نوشتن که مخابرات در رابطه با استفاده تعداد زیادی دستگاه از یک سریال IMEI تنها به اولین خطی که با اون شماره IMEI برای اولین بار به مخابرات وصل شده سرویس میده و بقیه بتدریج از شبکه بیرون انداخته می شن.
.

مخابرات 1000 بار اعلام كرد گوشي هاي كه الان داره با شبكه كار ميكنه چه رجيستر قانوني باشه چه غير قانوني كاري باهاش نداره

از الان به بد گير ميده

ehsan.b
14-11-2006, 18:08
سلام. واقعا اون دوستمون درست میگه که کیفیت صفحه نمایش 810 از همه بهتره . من خودم 810 دارم و کیفیتش با هیچ گوشی قابل مقایسه نیست حتی با n80 :rolleye:

ehsan.b
14-11-2006, 18:26
سلام. واقعا اون دوستمون درست میگه که کیفیت صفحه نمایش 810 از همه بهتره . من خودم 810 دارم و کیفیتش با هیچ گوشی قابل مقایسه نیست حتی با n80 :rolleye:

arste2200
14-11-2006, 21:21
مخابرات 1000 بار اعلام كرد گوشي هاي كه الان داره با شبكه كار ميكنه چه رجيستر قانوني باشه چه غير قانوني كاري باهاش نداره

از الان به بد گير ميده

آقا حرف شما متین اما مطلب زیر رو كامل بخون و قبول کن یه جاش می لنگه، لینکش رو هم گذاشتم:
اما سئوال من بی جواب موند " آیا با باکس میشه imei رو برگردوند يا نه و اگر نه چرا؟ "

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گوشي‌هاي قاچاق غيرفعال مي‌شوند
اقتصاد ملی - از بيستم آبان ماه سال جاري گوشي‌هاي تلفن همراه كه شماره سريال آنها در شبكه ارتباطات همراه كشور بر اساس اعلام نمايندگي‌هاي رسمي ثبت نشده باشد غيرفعال شده است.
به گزارش همشهري حميد رضا محمد تقي زاده دبير ستاد مبارزه با قاچاق دوشنبه 22 آبان در جمع خبرنگاران با اعلام اين مطلب افزود، اين امر شامل گوشي‌هايي كه قبل از تاريخ آغاز اجراي طرح خريداري شده است نمي‌شود.

به گفته وي اين طرح بر اساس سياست‌هاي دولت و براي حمايت از شركت‌هاي رسمي فعال در كشور كه در زمينه واردات و توليد اشتغال دارند با هماهنگي دستگاه‌هاي مسئول در بخش‌هاي مختلف عملي شده است.

بر اساس اين طرح از ورود و مصرف انواع كالاهاي قاچاق در كشور جلوگيري مي‌شود كه با توجه به شرايط رخ‌داده در زمينه تعرفه واردات گوشي تلفن همراه اين كالا پس از سوخت در اولويت ستاد مبارزه با قاچاق قرار گرفته است.

به گفته وي وزارت ارتباطات ماموريت دارد تا از فعال كردن گوشي‌هايي كه به عنوان كالاي همراه مسافر وارد مي‌شود و در نمايندگي‌هاي مجاز ثبت نمي‌شوند، جلوگيري كند.محمد تقي زاده تاكيد كرد تنها گوشي‌هايي كه از طريق 14نمايندگي‌ مجاز شركت‌هاي فعال و داراي خدمات پس از فروش عرضه مي‌شود توسط شركت ارتباطات سيار و ديگر شركت‌هاي عرضه كننده خدمات ارتباطات سيار مجاز شناخته مي‌شود.

وي همچنين تاكيد كرد كه برخي افراد با جعل گوشي‌هايي با شماره سريال گوشي‌هاي مجاز و ثبت شده از سوي واردكنندگان عرضه كرده‌اند كه با اين افراد به‌صورت قانوني برخورد مي‌شود و گوشي‌هايي كه شماره آنها مكرر به‌كار گرفته شود تنها گوشي نخست فعال مي‌شود.تقي‌زاده تصريح كرد: گوشي‌هايي كه قرار است فعال شدن آنها منتفي شود با ارسال پيام كوتاه به آنها هشدار داده مي‌شود تا خريداران و فروشندگان مشكل را حل كنند.

به گفته وي در مورد كساني كه كدهاي تلفن همراه را تعويض مي‌كنند نيروي انتظامي موظف شده از طريق اتحاديه اطلاع‌رساني كند و با آنها برخورد كند. وي گفت: مردم گوشي تلفن همراه را با برگه رسمي فروشنده و مدارك فروش و بررسي كد گوشي و كد روي جعبه دقيق بررسي كنند و اين مدارك را نزد خود حفظ كنند.

به گفته وي در صورتي كه كسي گوشي تلفن همراه وارد كشور كرده بايد با نمايندگي مجاز صحبت كند و مبلغي را پرداخت نمايد تا نمايندگي مجاز كار خدماتي آن را بر عهده گيرد و سپس مي‌تواند از آن گوشي استفاده كند

bahramsarchami
14-11-2006, 21:23
سلام دوستان
من تازه یک گوشی سونی اریکسون W810i گرفتم . دو سوال راجع به این گوشی دارم که اگه منو راهنمایی کنین ممنون میشم:

1_ در قسمت تنظیمات دفترچه تلفن وقتی میخوام تماس با کلیه ورودیها و یا خروجیها را مسدود کنم پسورد میخواد که من 4تا صفر میزنم ولی قبول نمیکنه . من چه عددی باید وارد کنم؟

2_ مسیج هایی که میاد فونتشون (نسبت به گوشیهای نوکیا) ریزه . میشه کاری کرد که فونت مسیج ها درشت نشون داده بشه؟

ممنون

arste2200
14-11-2006, 21:34

از الان به بد گير ميده

آقا من فكر مي كنم بين گوشي قاچاق و گوشي كه سريالش در مخابرات ثبت شده نباشه از نظر مخابرات فرق داشته باشه. چون دوست من گوشي از دوبي 2 سال قبل اورده بود و بدون هيچ مشكلي در ايران كار كرد بدون نياز به رجيسبر كردن. مجدداَ به اين جمله دقت كن:

" وي همچنين تاكيد كرد كه برخي افراد با جعل گوشي‌هايي با شماره سريال گوشي‌هاي مجاز و ثبت شده از سوي واردكنندگان عرضه كرده‌اند كه با اين افراد به‌صورت قانوني برخورد مي‌شود و گوشي‌هايي كه شماره آنها مكرر به‌كار گرفته شود تنها گوشي نخست فعال مي‌شود.تقي‌زاده تصريح كرد: گوشي‌هايي كه قرار است فعال شدن آنها منتفي شود با ارسال پيام كوتاه به آنها هشدار داده مي‌شود تا خريداران و فروشندگان مشكل را حل كنند. "

hossein31
14-11-2006, 22:34
سلام دوستان

2_ مسیج هایی که میاد فونتشون (نسبت به گوشیهای نوکیا) ریزه . میشه کاری کرد که فونت مسیج ها درشت نشون داده بشه؟

ممنون

نه فكر نميكنم بشه

boys_won
15-11-2006, 07:49
سلام دوستان
من تازه یک گوشی سونی اریکسون W810i گرفتم . دو سوال راجع به این گوشی دارم که اگه منو راهنمایی کنین ممنون میشم:

1_ در قسمت تنظیمات دفترچه تلفن وقتی میخوام تماس با کلیه ورودیها و یا خروجیها را مسدود کنم پسورد میخواد که من 4تا صفر میزنم ولی قبول نمیکنه . من چه عددی باید وارد کنم؟

ممنون

درسته 4 تا صفر رو قبول نميكنه

اين كد بايد از مخابرات گرفت بايد مدارك سيم كارت را ببري مخابرات تا يه كد قفل بعت بده بعد هر موقه كه بخاي ميتوني قفل كني

sonyericsson_w
15-11-2006, 10:45
من فك كنم صداش از k750 كمتره

vodka
15-11-2006, 11:03
فکر نکن مطمئن باش صداش کمتره!!! :biggrin:
حتی از k310 و k510 هم کمتره! :cool:

hossein31
15-11-2006, 17:11

منظورتون 810 است؟ به هيچ عنوان خودم با دقت دهها بار چك كرده ام صداي 810 خيلي قويتر از ك 750ست. اينو مطمئنم 100 درصد

vodka
16-11-2006, 06:37
منظورتون 810 است؟ به هيچ عنوان خودم با دقت دهها بار چك كرده ام صداي 810 خيلي قويتر از ك 750ست. اينو مطمئنم 100 درصد
البته بستگی به فریموری داره که رو گوشیته!اگهجدیدترین باشه این حرف درسته ولی مال من قدیمیه و خودم چک کردم که صداش از k510 هم کمتره!!! ;)

sonyericsson_w
16-11-2006, 12:55
ميگم تا حالا ويروسي واسه java نوشتن؟

sonyericsson_w
16-11-2006, 13:00
پس چرا اسمشو گذاشتن w ؟
خب ميذاشتن z

sonyericsson_w
16-11-2006, 13:01
من دو ماهه خريدم
قديميه؟

boys_won
16-11-2006, 22:19
من دو ماهه خريدم
قديميه؟

فريمورش رو چك كن بگو تا بگم قديميه يا نه

orlan2magic_66
17-11-2006, 14:10
سلام من الان 2 هفته است w810 خريدم IMEI با روی جعبه یکی نیست دوما صداش از k750 كمتره حالا به خاطر فريمورشه ديگه من نمي دونم فقط همه هي مي گن بت اين گوشيت
حالا من اگه اپگريدش كنم مي گن رجيستريش مي پره حالا من چيكار كنم؟

boys_won
18-11-2006, 08:05
سلام من الان 2 هفته است w810 خريدم IMEI با روی جعبه یکی نیست دوما صداش از k750 كمتره حالا به خاطر فريمورشه ديگه من نمي دونم فقط همه هي مي گن بت اين گوشيت
حالا من اگه اپگريدش كنم مي گن رجيستريش مي پره حالا من چيكار كنم؟

البته اگه بخواي انلاين آپگريدش كني رجيستر ميپروني ولي اگه بيرون بدي با باكس آپگريدش كنن رجيسترت سر جاش ميمونه

vodka
18-11-2006, 21:31
ایمان جان شمانمیتونی با cid49 کار کنی درسته؟
پس فریمور جدید چی شد؟هنوز نداری؟اگه داشته باشی میشه کاری کرد؟

hnl_hossein
19-11-2006, 16:28
سلام
ببخشید یک سوال داشتم.روی ال سی دی w810 من سه چهار تا نقطه سفید افتاده هر کاری می کنم پاک نمیشه.اگه قاب اصلیشو بگیرم این شیشه ی روی ال سی دی عوض میشه؟خیلی ممنون.

Farbod_h
19-11-2006, 16:48
سلام
ببخشید یک سوال داشتم.روی ال سی دی w810 من سه چهار تا نقطه سفید افتاده هر کاری می کنم پاک نمیشه.اگه قاب اصلیشو بگیرم این شیشه ی روی ال سی دی عوض میشه؟خیلی ممنون.
شاید از داخل باشه

aarash
19-11-2006, 21:40
سلام
آره عوض میشه !

ایمان جان این Davinci بدرد گوشیه ما میخوره ؟
یعنی میشه با این نرم افزار گوشیه 810 رو فلش کنیم ( اگه بخرمش )
کلا یک مقدار توضیح میدی ؟

king_lovers
19-11-2006, 23:16
سلام به همه بر و بچه هاي كلوپ w810

بچه ها منم حدود 2 هفته هست كه و810 گرفتم !

الان 3 روز هست كه دارم از اول فروم تا صفحه 84 رو ميخونم (خسته نباشم)

چيزايي زيادي فهميدم مثلا :

فهميدم فريمور من اينه : R4DB005 البته كمي پايينتر زده EROM: R3A005( همچنين مموري من آبيه و تم اوربيت هم به خوبي اجرا ميشه)

گوشي منم مثل بيشتر دوستان قاچاقيه ( البته فقط فرقش اينه كه به جاي 4 كه روي جلد هست وقتي تو گوشي ميبينم 1 هست ديگه همه حروفاش مثله همه و تو اون سايتي كه دوستان دادم تست كردم هر جفتش ميزنه w810i )

و اينكه همه بد جور به آقا ايمان ارادت دارند ( ما هم همينطور)

تو اين دو هفته از گوشي راضي بودم اما از دو چيزش ناراضيم :

اوليش اين قسمت مسيج هاش هست كه فضاش كمه و دوميش هم كه مشكل همست حجم صداش اون قدي كه انتظار ميرفت نيست !

به هر حال !

خوب يه سوال داشتم اينكه هنوزم وقت هست كه بريم Imei رو مخابرات واسمون درست كنه !

در آخرم اينكه خيلي خيلي خوشحالم كه با بر و بچه هاي باحالي مثل شما آشنا شدم (منم كوچيك همه حسن هستم)

Farbod_h
20-11-2006, 00:47
دیگه متاسفانه وقت نیست ورودت رو هم تبریک می گم

king_lovers
20-11-2006, 07:40
مرسي .. از اينكه جواب دادين.

boys_won
20-11-2006, 20:52
سلام به همه بر و بچه هاي كلوپ w810

خوب يه سوال داشتم اينكه هنوزم وقت هست كه بريم Imei رو مخابرات واسمون درست كنه !

گوشیت چون در حاله حاضر داره کار میکنه احتیاجی نیست به مخابرات ببری

boys_won
20-11-2006, 20:55
ایمان جان شمانمیتونی با cid49 کار کنی درسته؟
پس فریمور جدید چی شد؟هنوز نداری؟اگه داشته باشی میشه کاری کرد؟

منظورتو از سوال نفهمیدم

cid49 برای قفل اسپیکر فعلا" کارایی داره نه چیزه دیگه ای

فریمور جدید هم هنوز خامش رو اینترنت پخش نشده

ایمان جان این Davinci بدرد گوشیه ما میخوره ؟
یعنی میشه با این نرم افزار گوشیه 810 رو فلش کنیم ( اگه بخرمش )
کلا یک مقدار توضیح میدی ؟

میشه بگی از کجا می خوای بخری ؟

boys_won
20-11-2006, 21:26
سلام

از زيره قابه

ماله منم اينجوري شده بود كه قاب رو باز كردم تميز كردم

ولي باز كردنه قابش مكافاته

boys_won
20-11-2006, 21:27
امروز تو علائدين اين گوشي رو 330 ميفروختن

ميگفتن چون رجيستر قلابي ها رو جمع كردن قيمتش رفته بالا

king_lovers
20-11-2006, 23:12
سلام بچه ها
خوب دوست من حالا نكنه خدايي نكرده يهو كار نكرد بعدش ميشه درستش كرد ؟

ميگن كار از محكم كاري كه عيب نميكنه كه ! ميكنه !!

و اينكه من اگر بخوام فريمور جديد رو بريزم الان مغازه ها اين گارو ميكنن يا نه فقط فعلا با اينترنت ميشه اين كار رو كرد !

hnl_hossein
21-11-2006, 00:35
از زيره قابه

سلام
مرسی جواب دادین.آخه گوشی من قاب کریستالی داره.من دوبار قابشو در اوردم هر دو بار بعد از 5 دقیقه از دستم افتاد زمین :sad: .گفتم شاید از این باشه.پس به خاطر این نیست؟حالا به نظر شما نیازی هست قابشو عوض کنم؟

boys_won
21-11-2006, 10:57
سلام بچه ها
خوب دوست من حالا نكنه خدايي نكرده يهو كار نكرد بعدش ميشه درستش كرد ؟

ميگن كار از محكم كاري كه عيب نميكنه كه ! ميكنه !!

و اينكه من اگر بخوام فريمور جديد رو بريزم الان مغازه ها اين گارو ميكنن يا نه فقط فعلا با اينترنت ميشه اين كار رو كرد !

والا مخابرات خودش گفت اونايي كه الان با شبكه كار ميكنه احتياجي به رجيستر نيست مهلتشم كه تا 20 آبان بود

فريمور جديد هم اينترنت فعلا" خطريه ولي مغازه دارها اين كارو واست ميكنن البته فريمورت رو چك كن ببين اگه قديميه ببر آپديت

Pedram Tanha
21-11-2006, 12:01
يه سوال؟
اگه گوشيمو مستر ريست كنم imei اوليه برميگرده يا نه؟
مرسي!

Farbod_h
22-11-2006, 00:29
يه سوال؟
اگه گوشيمو مستر ريست كنم imei اوليه برميگرده يا نه؟
مرسي!
نه مستر ریست ربطی به سریال گوشی نداره

vodka
22-11-2006, 06:25
آقا ایمان cid49 رو در کل کسی بلد نیست باهاش کار کنه یا فقط شما بلد نیستی؟
امکان داره مغازه داری بتونه این کار رو انجام بده؟
در ضمن اگه فریمور خامش پیدا شه اونم مثل cid49 صدا رو قوی میکنه؟
از اینترنت نمیشه خامش رو خرید؟اگه میشه از کجاو چه جوری و با چه قیمتی؟

majidzm
22-11-2006, 17:23
سلام
من تازه تواين تاپيك اومدم

aarash
23-11-2006, 13:49
منظورتو از سوال نفهمیدم

cid49 برای قفل اسپیکر فعلا" کارایی داره نه چیزه دیگه ای

فریمور جدید هم هنوز خامش رو اینترنت پخش نشده

میشه بگی از کجا می خوای بخری ؟
از سایتش با کردیت کارت !

dj mhssash
24-11-2006, 12:51
با سلام وعرض ارادت نسبت به دوستاني كه 810 دارند به بقيه توصيه ميكنم اين گوشي رو نخرن! ميترسم بلايي كه سر 750 6600 اومد سر اينم بياد !
اگه صداش کمه برو تو mp3 player اونوقت با اكولايزر صداشو زياد كن من روزي كه خريده بودم صداشو با6630 k750 مقايسه كردم صداش از 6630كمتر بود با k750 تقريبا مساوي . البته داخل مننجر.. ولي با اكولايزر درسته قورت ميداد. الان من اپديت كردمش صداي مننجرشم 6630 ميخوره ديگه اكولايزرش كه خداس! ولي يه مشكلي برام پيش اومده توي واكمنش با هندزفري صداش كمتر شده تازه مگا بيسشم وقتي صدا تا اخر باشه كار نميكنه بايد صدا رو كم كني تا فرقي با بيس داشته باشه قبلن اگه صدا تا اخرم كه بود اگه داخل اكولايزر مگا بيس انتخاب ميكردي كار ميكرد ولي الان... ببينم براي شما ها هم اينجورييه !!
راستي نميدونين چه طوري ميشه فريمور دوربين رو اپديت كرد.؟

boys_won
24-11-2006, 19:01
آقا ایمان cid49 رو در کل کسی بلد نیست باهاش کار کنه یا فقط شما بلد نیستی؟
امکان داره مغازه داری بتونه این کار رو انجام بده؟
در ضمن اگه فریمور خامش پیدا شه اونم مثل cid49 صدا رو قوی میکنه؟
از اینترنت نمیشه خامش رو خرید؟اگه میشه از کجاو چه جوری و با چه قیمتی؟

چون نرم افرازش جديده هنوز كسي باهاش به درستي نتونشته كار كنه

اگه فريمور خامش پيدا بشه فقط با cid49 رو گوشي ميتوني بريزي

از اينتزنت هم ميشه سايتش رو كه قبلا" معرفي كرده بودم تو همين تاپيك

boys_won
24-11-2006, 19:03
با الان من اپديت كردمش صداي مننجرشم 6630 ميخوره ديگه اكولايزرش كه خداس!

ميشه بگي كجا ويا چه جوري آپديتش كردي ؟

dj mhssash
25-11-2006, 12:38
خودم اپدیت کردم از اینترنت با برنامه خوده سونی .
ولی imei پاك شد برا همينم گوشيم كار نميكردPLEASE INSERT INCCORECT SIM CART هشت تومن دادم IMEI درست کرد
ورژن نرم افزار
CXC1250316
R4EA031

ورژن دوربین 4.5

aarash
25-11-2006, 19:31
ولی imei پاك شد برا همينم گوشيم كار نميكردPLEASE INSERT INCCORECT SIM CART هشت تومن دادم IMEI درست کرد
ورژن نرم افزار
CXC1250316
R4EA031

ورژن دوربین 4.5
جالبه !
عزیز میدونید اون فروشنده براتون چه کار کرد ؟ ( بهش گفتین چه کار کنه ؟ )
چطوری بدون اینکه فلش کنه Imei رو تغییر داد ؟
کجا همچین کار رو کرد ؟ تو کدوم شهر هستی شما ؟
اگه اینجوری باشه که خوبه !
در ضمن مشکلی هم به هم زده ؟ یا اینکه مشکلی هم حل شده ؟
منتظرم
یا علی

dj mhssash
26-11-2006, 09:06
الان گوشيم درسته درست داره كار ميكنه .
بهم گفت تو 2رقم imei پاك كردي حالا ديگه نميدونم چرا فلش نكرد! شما اساتيد اگه مشكلي تو اين گفته هام ميبينيد يه خورده توضيح بديد بلكه منم توجيح بشم .
ولي خودمونيما مثل اينكه خيلي تعجب كردي !!
جواب سئوالات
بهش گفتم گوشيمو ميتوني درست كني يه نگاه انداخت گفت سه دقيقه كار داره
خ جمهوري -----مشخصه-----اره خيلي خوبه(تو سه دقيقه)-------نه مثل اولش---------واضح سئوال كن!!!!
راستي شما نميدوني چطوري ميشه ورژن دوربينو آپديت كرد؟

aarash
26-11-2006, 10:04
آقا ایمان شما میدونی فروشنده چه کار کرده ؟
فعلا !

vodka
26-11-2006, 10:31
فکر کنم دیگه آقا ایمان باید دست به کار شه و کار همه ماهارو راه بندازه!
آقا ایمان بالاخره یکی پیدا شد که راه حل رو بگه میشه به داد ما برسی؟
در ضمن من که تو تهران نیستم باید به فروشنده چی بگم و بعدش چی کار کنم؟

sonyericsson_w
26-11-2006, 10:32
:sad:
از زيره قابه

مال منم چند تا نقطه روشه كه پاك نميشه
چيكار كنم؟

sonyericsson_w
26-11-2006, 10:49
از كجا بايد فريمورشو چك كنم؟

aarash
26-11-2006, 17:17
تو صفحات قبل 600 مرتبه گفته شده ! لطفا کامل تاپیک رو بخونید .

aarash
27-11-2006, 08:52
آقا ایمان نیستین جواب بدین

sonyericsson_w
27-11-2006, 13:46
تو صفحات قبل 600 مرتبه گفته شده ! لطفا کامل تاپیک رو بخونید .
حالا نميشه واسه 601 مين بار بگي؟

boys_won
27-11-2006, 15:39
ورژن نرم افزار
CXC1250316
R4EA031

ورژن دوربین 4.5

سلام

يه جاي كار ميلنگه

نميدونم چه جوري ماله شما درست از آب دراومده

وقتي من دو سه تا گوشي رو آپديت كردم موقيعيكه پيغامه PLEASE INSERT INCCORECT SIM CART رو داد وقتي با يكي از دوستام به باكس وصلش كرديم فلش گوشي اجازه ريختن آخرين فريمور رو به ما نداد يعني با اينكه فريمور ما جديد شده بود ولي موقعيكه فلش كرديم فريموره ck003 رو فقط قبول ميكرد نه هيچ فريموره ديگه اي رو من فكر كردم ما اشتباه انجام ميديم بردم بيرون همه گفتن همون فريمور رو فقط فلش قبول ميكنه

حالا من نميدونم شما چه جوري آپديت كردي كه فريمورت شده R4EA031 و بدونه فلش IMEI رو برات عوض كردن

البته IMEI رو دو شماره اش رو هميشه دستكاري ميكنن

تنها يه راه ميمونه

آدرسه دقيق اونجا كه بردي رو بنويس

aarash
27-11-2006, 17:30
منم تو کف همین موندم ! خیلی جالبه !
آقا ایمان جواب پست 852 رو میشه بدی ؟

boys_won
28-11-2006, 08:05
از سایتش با کردیت کارت !

اگه آدرسه سايتش رو ميخواي كه خريد كني اينه :

اگه منظورت چيزه ديگه ايه بگو تا بگم

sonyericsson_w
28-11-2006, 12:16
من گوشيم قاچاقه و 810 هست
طوري ميشه؟

aarash
28-11-2006, 13:11
من گوشيم قاچاقه و 810 هست
طوري ميشه؟
فعلا که نه ! ولی بعد ها معلوم نیست !!!

aarash
28-11-2006, 13:14
میدونم دارم میگم اگر اینی که شما گفتی رو بخرم مشکلی با Imei ما نداره ؟ و گوشی رو اگه آپدیت کنیم مشکل Insert Sim Cart براش پیش نمیاد ؟ اینو میخوام بدونم .
خریدنش مشکلی نیست . من کسی رو میشناسم که کردیت کارت داشته باشه و برام بخره !
منتظرم
یا علی

boys_won
28-11-2006, 18:05
میدونم دارم میگم اگر اینی که شما گفتی رو بخرم مشکلی با Imei ما نداره ؟ و گوشی رو اگه آپدیت کنیم مشکل Insert Sim Cart براش پیش نمیاد ؟ اینو میخوام بدونم .
خریدنش مشکلی نیست . من کسی رو میشناسم که کردیت کارت داشته باشه و برام بخره !
منتظرم
یا علی

من تا حالا با اين سايت كار نكردم ولي اگه فريموره خام بهت بده مشكلي واست پيش نمياد ولي اگه بخواد آنلاين آپديت كنه پس با خوده سايته سوني اريكسون چه فرقي داره

احتمالا" فريموره خام رو ميده

اول با هاشون بايد مكاتبه كني

king_lovers
28-11-2006, 22:48
بچه ها فريمور من اينه به نظرتون نياز به آپديت داره ؟ R4db005

و اينكه اين آپديت كردن چه امكاناتي رو اضافه ميكنه ؟

p_s
29-11-2006, 11:00
من بعد از20 آبان يه گوشي خريدم كه شماره داخل گوشي با جعبه و فاكتورش فرق ميكنه . ولي الان كار مي كنه . به نظر شما اين شماره رجيستري شده است يا ممكنه چند وقت ديگه قطع بشه .

sonyericsson_w
29-11-2006, 11:42
فعلا که نه ! ولی بعد ها معلوم نیست !!!
يعني بعدا چي ميشه؟

aarash
29-11-2006, 14:08
ممکنه گوش قطع بشه ! البته ممکنه !!!!

aarash
29-11-2006, 14:10
منظورم اینه که ممکنه گوشیت آنتن نده !

shympw
29-11-2006, 20:36
سلام من 2 ماه ميشه w810 خريدم. پدرمم در اومد تا اين 88 صفحرو بخونم. خداييش دم همتون گرمه گرم.

shympw
29-11-2006, 20:44
راستي مساله آپديت يه جورايي پا در هواس نه !!
جون من يكي درست بگه چطوري فريمور رو به R4EA031 آپديت كنم.
بد جوري جلوي دوستام كم آوردم ( از نظر بلندي صدا )
از اينترنت سالم ميشه دانلود كرد. قضيه اين CID 49 كه هك شده چيه.چجوري آفلاين ميشه آپديتش كرد ؟
جون من جواب بدين. خيلي چاكريم. :rolleye:

shympw
29-11-2006, 22:09
راستي اگه كسي آپديت كرده ( آنلاين يا آفلاين ) اگه بگه از كجا ممنون ميشم
مشكلي كه واستون پيش نيومده ؟
مرسي لطفا جواب بدين ممنون

boys_won
30-11-2006, 17:27
راستي اگه كسي آپديت كرده ( آنلاين يا آفلاين ) اگه بگه از كجا ممنون ميشم
مشكلي كه واستون پيش نيومده ؟
مرسي لطفا جواب بدين ممنون

فعلا" آنلاين نميشه

آف لاين هم فقط با باكس تو جمهوري

king_lovers
30-11-2006, 22:52
دوستان اگر ميشه راجع به اين فريمور جديد توضيح بدين ببينيم چيه و چه امكاناتي داري !

دوستان ميگن حجم صدا رو افزايش ميده ؟ :blink: حقيقت داره !!!! :blush:

متاسفانه من تو يزد هستم و هنوز به صورت آفلاين هم تو يزد كسي اين كارو انجام نميده (منظورم از طريق باكس هست) :sad:

MatinCracker
01-12-2006, 02:42
سلام . من امروز فردا ميخوام یه W810i بگیرم . لطفا در مورد اصل و قلابی بودن گوشی و نکاتی که وقت خرید به آنها نیاز دارم تا سرم
کلاه نزارن من رو راهنمایی کنيد خیلی ممنون !!!

shympw
01-12-2006, 10:56
آخه يكي همين جا گفته بود آنلاين آپديت كرده
بدشم اگه Cid 49 هك شده يعني چي؟
فلسفش چيه؟

shno
01-12-2006, 12:16
دوستان w810 ريجستر شده مخابرات در بازار گير مياد يا نه چونكه در شهرستان ريجستر شده دستي هست آنهم 295 هزار تومان .

FCBarcelona.ir
01-12-2006, 15:41
سلام
من سعید هستم، خوشحالم از آشنایی دوستان
به طور اتفاقی با این فروم آشنا شدم
مدت ها بود که دنبال یه فروم تخصصی جون دار واسه موبایل می گشتم که اینجا واقعا عالیه
از اونجا که می خوام به امید خدا هفته دیگه همین گوشی و810 رو بگیرم از دیشب نشستم و چشمم رو در راه این خدمت گذاشتم و کل تاپیک رو خوندم :biggrin:
ولی خب واقعا می ارزید
تازه فهمیدم که اندازه باقالی هم در مورد گوشی نمی دونستم :biggrin:
جا داره از اقا ایمان و چند نفر دیگه از دوستان واسه اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشتن واقعا تشکر کنم
مصداق حدیث من علمنی حرفا فقد سیرنی عبدا شد :tongue:

خب من از مطالبی که خوندم اینطور دستگیرم شد که موقع خریدن گوشی اول باید تطابق شماره سریال ها (اسم تخصصیش رو یاد نگرفتم هنوز :biggrin: ) رو چک کنم
بعدم باطریش آبی فیروزه ای باشه بهتره :biggrin:
سوم هم اینکه تم اوربیت درست کار کنه (تا جایی که یادم میاد این نشون می داد گوشی سری اوله یا دوم!)

فقط یه چند تا ابهام دارم
این آبی بودن و نبودن باطری چقدر اهمیت داره؟
و سری اول و دوم بودنش چطور؟ چقدر فرق داره؟

البته من کلا باهوشم ولی خب حجم اطلاعاتی که ظرف چند ساعت ریختم تو مغزم خیلی جدید و زیاد بوده می ترسم مستر ریست بشم :biggrin:
در هر صورت اگه نکته دیگه ای هم موقع خرید باید لحاظ بشه خوشحال میشم که تذکر بدید

روزها و ساعات خوشی رو برای همه آرزو می کنم :)

FCBarcelona.ir
01-12-2006, 18:33
یه سوال دیگه هم دارم
اگر فریمور گوشی قدیمی باشه اول و آخر باید ببریش دم مغازه که آپدیتش کنن درسته؟
حالا این وسط اگه یه تست کنی و آپدیت آنلاینم انجام بدی، در بدترین حالت چیزی از دست میدی؟

dj mhssash
02-12-2006, 00:52
بد نيست يه كم بحث درباره خود گوشي رو تخصصي كنيم !!!!
در مورد كم بودن صدا كه مشكل اكثر دوستانه بايد بگم اسپيكر اين گوشي داراي يه قفل نرم افزاري است كه نميزاره صدا از يه حد خاصي بيشتر بشه واسه اينكه بيشتر به درست بودن صحبتم پي ببريد هرمدل از گوشي سوني رو اگه توي رينگتونش صدا رو كم ويه دفعه تا اخر ببري صداي گوشي به طرز قابل توجهي زياد ميشه حتي با و800 امتحان كردم جواب داد اما و810 به خاطر قفلي كه داره صداش زياد نميشه!!! يه جوره ديگه هم ميشه فهميد يه اهنگ با اسپيكر گوشي پخش ميكني بعد انگشت كوچيكتو به نوبت روي خروجيهاي صداش ميزاري به سومين خروجي كه ميرسي (كنار اينه) با گذاشتن وبرداشتن انگشت از روي خروجي صدا هيچ تغييري توي صدا احساس نميكني !!!
حالا اين كه قضيه اين قفل چيه ... و چرا گذاشته ؟؟ نميدونم ..
ولي شايد توي فريمور جديدي كه ميده قفلو برداشته باشه !
دوستان شما امتحان كنيد شايد براي شما قفل نباشه!!!!!!!!!!

arizona
02-12-2006, 18:37
سلام
من سعید هستم، خوشحالم از آشنایی دوستان
به طور اتفاقی با این فروم آشنا شدم
مدت ها بود که دنبال یه فروم تخصصی جون دار واسه موبایل می گشتم که اینجا واقعا عالیه
از اونجا که می خوام به امید خدا هفته دیگه همین گوشی و810 رو بگیرم از دیشب نشستم و چشمم رو در راه این خدمت گذاشتم و کل تاپیک رو خوندم :biggrin:
ولی خب واقعا می ارزید
تازه فهمیدم که اندازه باقالی هم در مورد گوشی نمی دونستم :biggrin:
جا داره از اقا ایمان و چند نفر دیگه از دوستان واسه اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشتن واقعا تشکر کنم
مصداق حدیث من علمنی حرفا فقد سیرنی عبدا شد :tongue:

خب من از مطالبی که خوندم اینطور دستگیرم شد که موقع خریدن گوشی اول باید تطابق شماره سریال ها (اسم تخصصیش رو یاد نگرفتم هنوز :biggrin: ) رو چک کنم
بعدم باطریش آبی فیروزه ای باشه بهتره :biggrin:
سوم هم اینکه تم اوربیت درست کار کنه (تا جایی که یادم میاد این نشون می داد گوشی سری اوله یا دوم!)

فقط یه چند تا ابهام دارم

البته من کلا باهوشم ولی خب حجم اطلاعاتی که ظرف چند ساعت ریختم تو مغزم خیلی جدید و زیاد بوده می ترسم مستر ریست بشم :biggrin:
در هر صورت اگه نکته دیگه ای هم موقع خرید باید لحاظ بشه خوشحال میشم که تذکر بدید

من خودم تازه وارد تر از اونم که بهت خوش آمد بگم،به هر حال خوش آمدید.
آبی بودن باتری نه،ابی بودن مموری کارد.تا به حال هم کسی توضیح نداده که فرقشون چیه؟!!!فقط میدونن که با مموریه آبی و تم اربیت یه چیز دیگست.مموریه منم آبیه،اما به نظرم به این نکات توجه نکن.از مدیران عزیز هم تقاضا میکنم که بحث اپدیت کردن این گوشی رو همین جا تمومش کنن.یا یه تاپیک جداگانه بزنن.چون میبینم که یه مطلب 100بار تکرار شده.یا یه نفر آدم وارد بیاد حجت رو تموم کنه(بی سوالو جواب)اگه از نظر imeiمشکلی نبود،کمتر کسی به فکر آپدیت میوفتاد.حالا همه وسوسه شدن.این تاپیک از مسیر خودش خارج شده.

aarash
02-12-2006, 19:39
لطفا این سوال منو آقا ایمان جواب بدین !
من با هزار بدبختی تو سایت Wotan ثبت نام کردم ! حالا باید یکی از این فایلهارو دانلود کنم .
کمکم میکنید . ( لامصب هر کدومش هم 20 مگ هست . ) منتظرم
لطفا هر چه زودتر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

الك دلك
02-12-2006, 19:51
بچه من رو ال سي دي گوشيم چند تا نقطه سفيد افتاده هر كاريم مي كنم نميره با اينكه گوشيم قابم داره ولي نمي دونم اين نقطه هاي سفيد رو ال سي دي افتاده؟ ممنون ميشم كمك كنيد

aarash
02-12-2006, 20:35
منتظر جوابم .

aarash
02-12-2006, 20:43
من گذاشتم این شروع به دانلود بشه : W810_CXC1250316_GENERIC_HN_R4EA031_RED49.wtm
wtm گفته خودش یعنی Main
و wtf گفته یعنی FS
در ضمن خودش گفته نباید اشتباه بشه ...
من دوباره میام چک میکنم اگر اشتباه هست بهم بگید . ممنون
امیدوارم مشکلمون حل بشه ...

parandemohajer
03-12-2006, 02:14
سلام
من مي خوام w810 بگيرم خوبه يا نه منو راهنمايي كنيد ممنون و قيمتش چقده
ممنون

boys_won
03-12-2006, 08:45
من گذاشتم این شروع به دانلود بشه : W810_CXC1250316_GENERIC_HN_R4EA031_RED49.wtm
wtm گفته خودش یعنی Main
و wtf گفته یعنی FS
در ضمن خودش گفته نباید اشتباه بشه ...
من دوباره میام چک میکنم اگر اشتباه هست بهم بگید . ممنون
امیدوارم مشکلمون حل بشه ...

كريديت كارت خريدي ؟

بايد دو تا فايل دانلود كني ميدوني كه يه دونه Main و يه دونه FS

نرم افزاره خوده واتسون تا اونجا كه من ميدونم مشكل داشت خودت امتحان كردي؟

منظورم همون نرم افزاري كه اين فريمورها باهاش رو گوشي ريخته ميشه

aarash
03-12-2006, 10:41
بله من با پی پال اکانت خریدم .
بعد سه تا فایل بهم گفت که یکیش Main بود و دوتاش FS . وقتی که دانلودشون کرد . گوشی رو وصل کردم و شروع کرد ریختن روش که تقریبا 6 دقیقه طول کشید . بعد هم زد Finished . من هم کابل رو در آوردم و گوشی رو روشن کردم . یک صفحه اومد و زد Please Wait ... . من 30 تا 40 دقیق صبر کردم ولی نمودار پایین حرکتی نکرد ! یعنی تا تقریبا وسط اومد و همینجوری توش موند . منم گوشی رو خاموش کردم و زدمش تو شارژ . بعد که Fully Charged شد دوباره روشن کردم ولی بازم تو همون موند . البته بیشتر از 30 تا 40 دقیق صبر نکردم . یعنی باید بیشتر صبر کنم ؟
یا کار دیگه ای باید انجام بدم . اگر میدونید ممنون میشم کمک کنید .

sonyericsson_w
03-12-2006, 13:33
سلام
من مي خوام w810 بگيرم خوبه يا نه منو راهنمايي كنيد ممنون و قيمتش چقده
ممنون
ببين الان هر گوشي كه خوب باشه قلابيشو زياد ميزنن
قلابي 810 هم زياد شده و قيمتشو كشيده پايين پس اگه الان بخري ارزونه ولي ممكنه قلابي باشه :happy:

sonyericsson_w
03-12-2006, 13:39
بچه من رو ال سي دي گوشيم چند تا نقطه سفيد افتاده هر كاريم مي كنم نميره با اينكه گوشيم قابم داره ولي نمي دونم اين نقطه هاي سفيد رو ال سي دي افتاده؟ ممنون ميشم كمك كنيد
مال منم اينطوري شده و از رو هم هست
كسي راه حلي داره؟ :sad:

boys_won
03-12-2006, 15:06
بله من با پی پال اکانت خریدم .
بعد سه تا فایل بهم گفت که یکیش Main بود و دوتاش FS . وقتی که دانلودشون کرد . گوشی رو وصل کردم و شروع کرد ریختن روش که تقریبا 6 دقیقه طول کشید . بعد هم زد Finished . من هم کابل رو در آوردم و گوشی رو روشن کردم . یک صفحه اومد و زد Please Wait ... . من 30 تا 40 دقیق صبر کردم ولی نمودار پایین حرکتی نکرد ! یعنی تا تقریبا وسط اومد و همینجوری توش موند . منم گوشی رو خاموش کردم و زدمش تو شارژ . بعد که Fully Charged شد دوباره روشن کردم ولی بازم تو همون موند . البته بیشتر از 30 تا 40 دقیق صبر نکردم . یعنی باید بیشتر صبر کنم ؟
یا کار دیگه ای باید انجام بدم . اگر میدونید ممنون میشم کمک کنید .

يعني الان وقتي گوشي رو روشن ميكني insert corect sim card نمیده؟

30 دقیقه صبر کردی خطه پر نشد ؟

وقتی الان روشن میکنی چی میشه ؟

FCBarcelona.ir
03-12-2006, 15:08
من خودم تازه وارد تر از اونم که بهت خوش آمد بگم،به هر حال خوش آمدید.
آبی بودن باتری نه،ابی بودن مموری کارد.تا به حال هم کسی توضیح نداده که فرقشون چیه؟!!!فقط میدونن که با مموریه آبی و تم اربیت یه چیز دیگست.مموریه منم آبیه،اما به نظرم به این نکات توجه نکن.از مدیران عزیز هم تقاضا میکنم که بحث اپدیت کردن این گوشی رو همین جا تمومش کنن.یا یه تاپیک جداگانه بزنن.چون میبینم که یه مطلب 100بار تکرار شده.یا یه نفر آدم وارد بیاد حجت رو تموم کنه(بی سوالو جواب)اگه از نظر imeiمشکلی نبود،کمتر کسی به فکر آپدیت میوفتاد.حالا همه وسوسه شدن.این تاپیک از مسیر خودش خارج شده.

مرسی :blush:

boys_won
03-12-2006, 15:09
سلام

فقط یه چند تا ابهام دارم

باطری آبی نیست که مموری آبیه .. آبیش عمرش بیشتره

سری اول ها بهتر دراومد یعنی باگ توش خیلی کم بود

یه سوال دیگه هم دارم
اگر فریمور گوشی قدیمی باشه اول و آخر باید ببریش دم مغازه که آپدیتش کنن درسته؟
حالا این وسط اگه یه تست کنی و آپدیت آنلاینم انجام بدی، در بدترین حالت چیزی از دست میدی؟

در بدترین حالت نه چیزی از دست نمیدی ولی بازم به خودت بستگی داره

boys_won
03-12-2006, 15:13
بد نيست يه كم بحث درباره خود گوشي رو تخصصي كنيم !!!!
يه جوره ديگه هم ميشه فهميد يه اهنگ با اسپيكر گوشي پخش ميكني بعد انگشت كوچيكتو به نوبت روي خروجيهاي صداش ميزاري به سومين خروجي كه ميرسي (كنار اينه) با گذاشتن وبرداشتن انگشت از روي خروجي صدا هيچ تغييري توي صدا احساس نميكني !!!
حالا اين كه قضيه اين قفل چيه ... و چرا گذاشته ؟؟ نميدونم ..
ولي شايد توي فريمور جديدي كه ميده قفلو برداشته باشه !
دوستان شما امتحان كنيد شايد براي شما قفل نباشه!!!!!!!!!!

اولش رو درست گفتی

ولی تو این قسمت که میگی دست بزاری تو خروجیهاش اینو باید بدونی که اون زیر یه اسپیکر بیشتر نیست و از اون سه تا سوراخی که میبینی یکیش از زیر پره
یعنی از رو که میبینی فکر میکنی سه تا خروجی بازه ولی یکیش از زیر بستست

3dmax
03-12-2006, 15:23
آره سري اول بهتره

اصلا آقا اين آپديت همش كشكه

به چه درد مي خوره

حالا چه فرقي داره خودت اينكارو بكني يا مغازه داري كه بلد نيست؟

A.Farokhzad
03-12-2006, 17:38
سلام من حدود 2 ماهه که W810 گرفتم ودنبال آپديت کردنش هستم
نکته مهمي که سوال خيلي از دوستان هست ولي جواب کاملي داده نشد اينه که :
1- آخرين ورژن فريمور 810 چيست؟ (لطفا هر زمان ورژن جديد ميآد يکي از دوستان که اطلاع دارن اينجا اعلام کنن)
2-آيا آخرين ورژنش بصورت آفلاين تو جمهوري هست؟
3- با آپديت کردن گوشي چه امکاناتي اضافه ميشود ؟ فقط روي صدا تاثير دارد؟
4-آيا با خطوط تلفن که سرعتش نوسان داره و يه دقيقه 33 و چند دقيقه 40 هست البته بدون ديسکانکتي ميشه آپديت کرد؟
5-فلش کردن با آپديت کردن چه فرقي داره؟ اگه فرق نداره مثلا وقتي گوشيمون خرابه و احتياج به فلش داره بهتر نيست اونو آپديت کنيم تا آخرين ورژن هم داشته باشيم ؟
ممنون ميشم بطور کامل جواب بدين چوننه تنها سوال من که سوال خيلي ها است.

aarash
03-12-2006, 18:16
آقا ایمان وقتی گوشی رو روشن میکنم تو همین Please wait گیر میکنه !! فکر کنم گوشیم فلش پروند ...
مشکلی نیست فقط 2 تا 10.000 تومن ضرر کردم .
فعلا یا علی

aarash
03-12-2006, 18:26
آقا ایمان وقتی گوشی رو روشن میکنم تو همین Please wait گیر میکنه !! فکر کنم گوشیم فلش پروند ...
فعلا یا علی

aarash
03-12-2006, 18:45
ببخشید نرم افزاری هست که بشه باهاش گوشی w810 رو فلش کرد تا برگرده به همون فریم ور اولی !؟
فعلا یا علی

aarash
03-12-2006, 19:17
ببخشید نرم افزاری هست که بشه باهاش گوشی w810 رو فلش کرد تا برگرده به همون فریم ور اولی !؟
فعلا یا علی

vodka
03-12-2006, 19:19
آقا ایمان این چند روزی که نبودم مثله اینکه خبرایی شد!!!
میشه مخلص کلامو بگی؟
الان میشه آپدیت کرد یا نه و چه جوری؟
اصلا خودت تست کردی؟صداش چقدر زیاد میشه؟
w800 رو میگیره؟ :rolleye:

aarash
03-12-2006, 19:21
:ohno: :ohno: چرا اینجوری شد ؟؟؟ :ohno: :ohno:
ببخشید ! :blush: :blush:

arizona
03-12-2006, 19:33
فعلا یا علی
واقعا متاسفم.با اینکه میدونیم هر کی آپدیت کرده یا فلش پرونده یا رجیسترش پریده،بازم حرص آپدیت کردن داریم و یه ذره صبر هم نداریم تا ببینیم چی پیش میاد.حالا اگه دوست دارین ،بیاین یه کم در مورد آپدیت w810 بحث کنیم!!!!!!
در مورد عمر بیشتر مموریه آبی:من که تا به حال جایی نخوندم کسی مموریه فابریک گوشیش سوخته باشه تا بفهمم عمر آبی بیشتره یا مشکی!!
اون باگهایی که دوستان فرمودن ،اگه ممکنه بگین دقیقا چه مشکلاتی ایجاد میکنه یا کرده،ممنون.

arizona
03-12-2006, 19:39
فعلا یا علی
واقعا متاسفم.با اینکه میدونیم هر کی آپدیت کرده یا فلش پرونده یا رجیسترش پریده،بازم حرص آپدیت کردن داریم و یه ذره صبر هم نداریم تا ببینیم چی پیش میاد.حالا اگه دوست دارین ،بیاین یه کم در مورد آپدیت w810 بحث کنیم!!!!!!
در مورد عمر بیشتر مموریه آبی:من که تا به حال جایی نخوندم کسی مموریه فابریک گوشیش سوخته باشه تا بفهمم عمر آبی بیشتره یا مشکی!!
اون باگهایی که دوستان فرمودن ،اگه ممکنه بگین دقیقا چه مشکلاتی ایجاد میکنه یا کرده،ممنون.

boys_won
03-12-2006, 23:04
فعلا یا علی

ببين يادمه يكي تو همين تاپيك گفته بود آپديت آنلاين كرده و برده بيرون واسش رجيستر كردن الان گوشيش با آخرين فريمور داره كار ميكنه شما هم همين كارو بكن

الان فريمور خام رو گرفتي؟

boys_won
03-12-2006, 23:05
آقا ایمان این چند روزی که نبودم مثله اینکه خبرایی شد!!!
میشه مخلص کلامو بگی؟
الان میشه آپدیت کرد یا نه و چه جوری؟
اصلا خودت تست کردی؟صداش چقدر زیاد میشه؟
w800 رو میگیره؟ :rolleye:

والا خبراي خاصي كه نشد اين آقا آرش آخرين فريمور رو از اينترنت خريده و ريخته رو گوشيش ولي هنوز نتيجه نداده

boys_won
03-12-2006, 23:08
سلام من حدود 2 ماهه که W810 گرفتم ودنبال آپديت کردنش هستم
نکته مهمي که سوال خيلي از دوستان هست ولي جواب کاملي داده نشد اينه که :
1- آخرين ورژن فريمور 810 چيست؟ (لطفا هر زمان ورژن جديد ميآد يکي از دوستان که اطلاع دارن اينجا اعلام کنن)
2-آيا آخرين ورژنش بصورت آفلاين تو جمهوري هست؟
3- با آپديت کردن گوشي چه امکاناتي اضافه ميشود ؟ فقط روي صدا تاثير دارد؟
4-آيا با خطوط تلفن که سرعتش نوسان داره و يه دقيقه 33 و چند دقيقه 40 هست البته بدون ديسکانکتي ميشه آپديت کرد؟
5-فلش کردن با آپديت کردن چه فرقي داره؟ اگه فرق نداره مثلا وقتي گوشيمون خرابه و احتياج به فلش داره بهتر نيست اونو آپديت کنيم تا آخرين ورژن هم داشته باشيم ؟
ممنون ميشم بطور کامل جواب بدين چوننه تنها سوال من که سوال خيلي ها است.

ميتونم بپرسم شما كله اين تاپيك رو خوندي كه اين سوالات واست پيش اومده يا يكدفعه اومدي آخرين صفحه سوال هاي خودتو مطرح كردي ؟

boys_won
03-12-2006, 23:15

من تا اونجا كه يادمه همش با همه حرف هايي كه تو اين تاپيك زده ميشه يه جورايي مخالفي و يا همش فكر ميكني اين حرف ها الكي زده ميشه اين پستت هم مثله بقيه

حالا

مهندس اگه با مموري ريدر كار كرده باشي وقتي كه مموري در حاله انتقاله فايله اگه مموريت اصل نباشه ( حالا اگه آبي نباشه ) اگه دو سه بار بر اثر اتفاق از جاش در بياد دفعه چهارم يا پنجم ديگه كار نميكنه

باگه گوشي تو سري اول كم بود چرا؟

چون هنگ كردن اصلا" تو كارش نبود من خودم 3 تا 4 مدل از اين سري جديد رو ديدم كه تو بعضي از بازي هاي گرافيكي هنگ ميكنه

سري جديد با هر بار خوردن رمين گوشي ريست ميشه كه اين خيلي بده ولي سري اول اينجوري نبود

اگه بازم دليل ميخواي بگو

منتظرم

aarash
03-12-2006, 23:18
بله ! شما میتونی فریمور رو مجانی دانلود کنی ! ولی اگر خواستی فلش انجام بدی باید به سایت لوگین کنی.
من فکر کنم بشه یکجوری این فایل ها رو که با پسوند wtm و wtF هست رو میشه یکاراییش کرد ! چون همش تو این دوتا هست .
والا من شیراز کسی ندیدم همچین کاری کنه که فقط IMEI رو تغییر داده .
فعلا

Morteza-
04-12-2006, 17:06

این بخاطر اون قاب کریستالی شما دیدید وقتی روی صفحه ماشین حساب یا ساعت دیجیتال فشار وارد می کنیم رنگ صفحه تغییر میکنه بعضی از قابها هم غیر استانداردند و روی یک قسمت صفحه فشار وارد میکنند که باعث اون نقطه سفید میشه و هیچ کاریشم نمیشه کر

Morteza-
04-12-2006, 17:13
در مورد اپدیت گوشی؛ گوشی کسانی که سریالشون تغییر کرده به هیچ عنوان اینکار انجام ندهند چون گوشی دچار مشکل میشه وتنها راهشم برا اپدیت فعلن از طریق باکس که باید ادم واردی اینکار انجام بده که فایل خامش داشته باشه

vodka
04-12-2006, 18:08
ok.پس مثله اینکه با یه کم صبر همه چی حل میشه!
فقط میشه یکی به من بگه که بعد از آپدیت آیا صدای گوشی w800 رو میگیره؟

arizona
04-12-2006, 19:26
من تا اونجا كه يادمه همش با همه حرف هايي كه تو اين تاپيك زده ميشه يه جورايي مخالفي و يا همش فكر ميكني اين حرف ها الكي زده ميشه اين پستت هم مثله بقيه

حالا

مهندس اگه با مموري ريدر كار كرده باشي وقتي كه مموري در حاله انتقاله فايله اگه مموريت اصل نباشه ( حالا اگه آبي نباشه ) اگه دو سه بار بر اثر اتفاق از جاش در بياد دفعه چهارم يا پنجم ديگه كار نميكنه

باگه گوشي تو سري اول كم بود چرا؟

چون هنگ كردن اصلا" تو كارش نبود من خودم 3 تا 4 مدل از اين سري جديد رو ديدم كه تو بعضي از بازي هاي گرافيكي هنگ ميكنه

سري جديد با هر بار خوردن رمين گوشي ريست ميشه كه اين خيلي بده ولي سري اول اينجوري نبود

اگه بازم دليل ميخواي بگو

منتظرم
دکتر،این شد جواب حسابی
و اما بعد، فکر میکنم منو با یکی دیگه اشتباه گرفتی،چون با توجه به تاریخ عضویتم و تعداد پستهام،شاید این سومین پستم تو این تاپیک بوده.دلیلشم اینه که تو جایی که خیلیها بیشتر از من میدونن،بهتره که ساکت باشم و گوش کنم و یاد بگیرم و سوال های الکی نپرسم.تا اونجایی که من یادمه این اولین باری بود که کسی فرق سریه اول و دوم رو با دلیل مطرح کرد.(از این بابت ممنون)مطلب دیگه اینکه هر کس حق داره در محدوده ادب و نزاکت نظر خودش رو بگه،چه موافق،چه مخالف،نظر من هم این بود(در ص 89) که یا برای بحث آپدیت یه تاپیک جداگانه باز کنید،یا یه نفر (مثل جنابعالی)بیاد و تکلیف رو مشخص کنه(از کسی طلبکار هم نیستم)ظاهرا این مطلب باعث ناراحتی شما شده که با کمال ادب و احترام باید بگم که مشکل شماست،نه من.شما هم نظر خودت رو گفتی،منم خوندم.

shympw
04-12-2006, 20:42
يكي از دوستام باكس داره ( يعني موبايل فروشي دارن ) خوب من الان چه فايلي رو با باكس رو گوشي بريزم.
كسي مي دونه. تو اينجا هست يا نه ؟ ( ftp://ftp.seuniverse.com/sonyericsson_files/ )

parandemohajer
04-12-2006, 21:24
سلام به من بگيد از كجا بفهمم كه w810 قلابيه يا نه منو راهنمايي كنيد ممنون مي شم

M@hdi-B
04-12-2006, 21:25
لطفا یه کم هم راجع به هندزفری های موجود واسه این گوشی(و810)صحبت کنید
من دنبال یه هندزفری می گردم که دگمه های پلی و پاز روش باشه و دیگه مجبور نباشم واسه تعویض یه آهنگ اونو هی از جیبم بیرون بیارم

Morteza-
04-12-2006, 22:16
يكي از دوستام باكس داره ( يعني موبايل فروشي دارن ) خوب من الان چه فايلي رو با باكس رو گوشي بريزم.
كسي مي دونه. تو اينجا هست يا نه ؟ ( ftp://ftp.seuniverse.com/sonyericsson_files/ )

برای اینکه فارسی ساپورت کنه و اخرین فریمور بریزید این دو فایل احتیاج هستش

W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn

W810_R4ED001_FS_M_EAST_N_AFR_RED49.fbn

اینها چون ورژن red هستن بعدا هم میتونید فریمور ارتقا بدهید
موفق باشید

Morteza-
04-12-2006, 23:00

Morteza-
04-12-2006, 23:05
لطفا یه کم هم راجع به هندزفری های موجود واسه این گوشی(و810)صحبت کنید
من دنبال یه هندزفری می گردم که دگمه های پلی و پاز روش باشه و دیگه مجبور نباشم واسه تعویض یه آهنگ اونو هی از جیبم بیرون بیارم

- امكان مشاهده شماره و نام تماس گيرنده - امكان تعويض آهنگ - امكان مشاهده اطلاعات آهنگ

اين مدل هندزفري سوني اريكسون همانند هندزفري سري W است ولي بلوتوث :laughing:

قيمت اين هندزفري : 100 هزار تومان است
:sad:

mohammad4410
05-12-2006, 01:35
سلام من w810i دارم.گوشی من صدای زیاد بلندی نداره و بعضی از فایل های wav رو اجرا نمی کنه میخواستم ببینم گوشی من مشکل داره یا نه با تشکر

Farbod_h
05-12-2006, 01:50
سلام من w810i دارم.گوشی من صدای زیاد بلندی نداره و بعضی از فایل های wav رو اجرا نمی کنه میخواستم ببینم گوشی من مشکل داره یا نه با تشکر
نه مشکلی نداره!

MohamadReza_Ahwaz
05-12-2006, 11:04
Dostan Man W810i Gereftam Ama IMEI Ke To Goshi Ba Code Neshon Midim Ba Poshte Goshi&Karton 1ki nist .Faghat 6 Ragham Vasatesh 1ki hast In Goshi Moshkeli Nadare? Joz Goshihaye hast ke az 3-4 mah ghabl vared shode Va Migoft Ke REGISTER Shode Va Mokhaberat ino Gozaste. Che Konam?? Az Chandta Maghaze Porsidam Ham Ino Goftan RASTE?Khialam OK?

boys_won
05-12-2006, 11:42
دکتر،این شد جواب حسابی
و اما بعد، فکر میکنم منو با یکی دیگه اشتباه گرفتی،چون با توجه به تاریخ عضویتم و تعداد پستهام،شاید این سومین پستم تو این تاپیک بوده.دلیلشم اینه که تو جایی که خیلیها بیشتر از من میدونن،بهتره که ساکت باشم و گوش کنم و یاد بگیرم و سوال های الکی نپرسم.تا اونجایی که من یادمه این اولین باری بود که کسی فرق سریه اول و دوم رو با دلیل مطرح کرد.(از این بابت ممنون)مطلب دیگه اینکه هر کس حق داره در محدوده ادب و نزاکت نظر خودش رو بگه،چه موافق،چه مخالف،نظر من هم این بود(در ص 89) که یا برای بحث آپدیت یه تاپیک جداگانه باز کنید،یا یه نفر (مثل جنابعالی)بیاد و تکلیف رو مشخص کنه(از کسی طلبکار هم نیستم)ظاهرا این مطلب باعث ناراحتی شما شده که با کمال ادب و احترام باید بگم که مشکل شماست،نه من.شما هم نظر خودت رو گفتی،منم خوندم.

من ناراحت نشدم دوسته عزيز فقط جواب سوال دادم

نظره كاربران براي ما محترمه چه شما چه شخصه ديگه اي

مگه بحث آپديت يه تاپيكه جداگانه نداره ؟

shympw
05-12-2006, 12:08
مرسي آقا Morteza- حالا از كجا گيرشون بيارم ؟؟؟ :biggrin:

MohamadReza_Ahwaz
05-12-2006, 14:39
Dostan Man W810i Gereftam Ama IMEI Ke To Goshi Ba Code Neshon Midim Ba Poshte Goshi&Karton 1ki nist .Faghat 6 Ragham Vasatesh 1ki hast In Goshi Moshkeli Nadare? Joz Goshihaye hast ke az 3-4 mah ghabl vared shode Va Migoft Ke REGISTER Shode Va Mokhaberat ino Gozaste. Che Konam?? Az Chandta Maghaze Porsidam Ham Ino Goftan RASTE?Khialam OK?

siyavaship
05-12-2006, 22:22
گوشي فقط نوكيا
سوني اريكسون مفت هم نميرزه
اول نوكيا بود بعد 5 سال سوني اريكسون تازه يه مدل داد
نوكيا از هر جهت بهتره
مثلا N80 رو ببینین سونی اریکسون 10 سال دیگه هم زور بزنه نمیتونه همچین گوشیی تولید کنه
در ضمن همه گوشیهای سونی اریکسون تکراری هست
مثلا بین w900 و w800 چه فرقی وجود داره؟

aarash
05-12-2006, 23:11
عزیز دیگه اینقدرم مسخره نیست سونی . ولی خوب به نظر من نوکیا خوب داره میره جلو ...
سونی نمیدونم چرا یک مدت گوشی جدید نمیده ! شاید میخواد یکدفعه بازار بترکونه !

aarash
05-12-2006, 23:35
آقا ایمان من دوباره با این Wotan تماس گرفتم و مشکل رو گفتم و گفتم اگر میشه یک کردیت دیگه به من بدین تا امتحان کنم . اونا هم دادن . ( البته نه به این سادگی )
فقط گفتن باید حتما 100 درصد باتریت پر باشه و فایروال رو خاموش کرده باشی ! من که دیگه گوشیم رو دادم تعمیر .
اگر بخوای میتونم کردیت رو بدم شما و باهاش ور بری شاید بشه درست کنی ! و به بقیه هم بگید . من احتمال میدم که اشتباه کرده باشم . اگر دوست داشتین همین جا بگید منم اطلاعات رو براتون میفرستم .
یا علی

aarash
05-12-2006, 23:47
اگر سوالی هم داشتی میتونم من کمک کنم . ( البته به خاطر اینکه یکبار انجام دادم میگم و جسارت نمیکنم )

Nabakhshoode
06-12-2006, 11:01
گوشي فقط نوكيا
نوكيا از هر جهت بهتره
مثلا N80 رو ببینین سونی اریکسون 10 سال دیگه هم زور بزنه نمیتونه همچین گوشیی تولید کنه

خيلي باحالي !
سوني اريكسون تو اين 5 سال مدلايي بيرون داده كه اولا تونسته 8 درصد بازار رو به دست بگيره و رشدشم كه خيلي بيشتر از برندهاي ديگس...
دوما از نظر كيفيت و كارايي گوشي هاي سوني واقعا بهتر كار كردن... و اگه اين روند رو ادامه بده بدون شك تو چند سال آينده پر فروشترين برند تلفن همراه خواهد شد
ضمنا w900 , w800 خیلی فرق دارن من جمله کیفیت فیلمبرداری که تو w900 بیشتره
قدرت صدا (اسپیکر) که تو w900 بیشتره
ال سی دی w900 بزرگتره و رزلوشنشم بالاتره
ظاهرشونم که از زمین تا آسمون فرق داره ( نمیگم کدوم قشنگتره چون نظرا فرق داره ولی خوب w900 از نظر من یکی از منحصر به فردترین و زیباترین گوشیهاست از نظر ظاهر )
اما در مورد N80 که فکر میکنم یکی از بدترین گوشی های سری ان باشه...
دلایلشم که مشخصه...دوربین ضعیف ( عکسای تار و...) که حتی به پای دوربینای 2 مگا پیکسلی سونی نمیرسه
صدا با کیفیت متوسط...
باطریییییی بسیار ضعیف (اینو تاکید میکنم)
البته یه حسنم داره اونم رزلوشن بالای ال سی دیشه که همین حسنم کمک زیادی کرده تا زود باطری خالی کنه
نتیجه گیری هم به عهده ی خودتون ! :blink:

sonyericsson_w
06-12-2006, 12:27
گوشي فقط نوكيا
نوكيا از هر جهت بهتره
اقاي عزيز موبايلايي كه سوني ميزنه كه نخود لوبيا نيست 10 تا 10 تا بزنه
يكي ميزنه درست حسابي و بين 800 و 900 هم خيلي فرقه از درش تا صداش و برنامش و يه نفر بايد خيلي مشكل داشته باشه كه بينشون فرق نذاره
اگه صحبت از تكراري بودنه بگو 6680 با n70 چه فرقي دارن
داداش با اين حرف مسخرت كه گفتي 800 و 900 چه فرقي دارن معلومه خيلي پرتي و تو باغ موبايل نيستي :biggrin:

M@hdi-B
06-12-2006, 21:25
آقا مرتضی دستت درد نکنه ما که دومی رو پول نداریم بخریم لطفا بگید اولی اسمش چیه و کجا میشه پیداش کرد که مطمئن باشه و قیمتش چنده ممنون

M@hdi-B
06-12-2006, 21:31
آقا مرتضی دستت درد نکنه ما که دومی رو پول نداریم بخریم لطفا بگید اولی اسمش چیه و کجا میشه پیداش کرد که مطمئن باشه و قیمتش چنده ممنون

MohamadReza_Ahwaz
07-12-2006, 00:20

MohamadReza_Ahwaz
07-12-2006, 00:22
بابا اين همه آدم يكي به من كمك كنه لطفآ

hnl_hossein
09-12-2006, 00:15
سلام
ببخشید که وقتتون رو می گیرم.امروز و700 یکی از دوستام با بلوتوث یه فایل برای من فرستاد اما گوشی من ارور پر بودن مموری رو می داد در حالیکه اینطور نبود.همین کارو با ک750 انجام دادیم باز همین مشکل پیش اومدوقتی که من فایل می فرستادم گوشی هنگ می کرد .حتی خاموش هم نمی شد تا اینکه بعد از چند دقیقه ریست میشد.همین کارو با پی910 و و550 انجام دادم هیچ مشکلی پیش نیومد.حالا به نظرتون چه مشکلی پیش اومده؟ممکن ویروسی شده باشه؟چ
ون توی هر فلدی که میرم نیو فلدر هست روش که کلیک میکنم میره توی my document

Farbod_h
09-12-2006, 00:28
سلام
ببخشید که وقتتون رو می گیرم.امروز و700 یکی از دوستام با بلوتوث یه فایل برای من فرستاد اما گوشی من ارور پر بودن مموری رو می داد در حالیکه اینطور نبود.همین کارو با ک750 انجام دادیم باز همین مشکل پیش اومدوقتی که من فایل می فرستادم گوشی هنگ می کرد .حتی خاموش هم نمی شد تا اینکه بعد از چند دقیقه ریست میشد.همین کارو با پی910 و و550 انجام دادم هیچ مشکلی پیش نیومد.حالا به نظرتون چه مشکلی پیش اومده؟ممکن ویروسی شده باشه؟چ
ون توی هر فلدی که میرم نیو فلدر هست روش که کلیک میکنم میره توی my document
شما گوشیت رو به کامپیوتر وصل کن و با یه آنتی ویروس چک کن . گوشی های جاوا ویروس ندارن ولی به تجربه می گم که اگه به کامپیوتر های ویروسی وصل شن ( مخصوصن ویروس نیو فلدر) باعث می شه که گوشی قاطی بکنه. در نهایت هم اگه درست نشد باید گوشیت یه فلش شه یه 10 تومنی آب می خوره

Morteza-
09-12-2006, 06:28
mehdi_brg

تو پاساژ علادین میتونی پیدا کنی

boys_won
09-12-2006, 13:58
آقا ایمان من دوباره با این Wotan تماس گرفتم و مشکل رو گفتم و گفتم اگر میشه یک کردیت دیگه به من بدین تا امتحان کنم . اونا هم دادن . ( البته نه به این سادگی )
فقط گفتن باید حتما 100 درصد باتریت پر باشه و فایروال رو خاموش کرده باشی ! من که دیگه گوشیم رو دادم تعمیر .
اگر بخوای میتونم کردیت رو بدم شما و باهاش ور بری شاید بشه درست کنی ! و به بقیه هم بگید . من احتمال میدم که اشتباه کرده باشم . اگر دوست داشتین همین جا بگید منم اطلاعات رو براتون میفرستم .
یا علی

تعمير كردن واست ؟

فريمور جديد روشه الان ؟ يا همون قديميه ؟

با خوده كلاينت وتان كار كردي ؟

shympw
09-12-2006, 14:48
اگه موبايلو فلش كنيم همه اطلاعاتش مي پره ؟ (شماره ها و SMS ها)
چي كار ميشه كرد؟
راستي اون دو تا فايلو نميشه از جايي گير آورد؟

aarash
09-12-2006, 18:13
تعمير كردن واست ؟

فريمور جديد روشه الان ؟ يا همون قديميه ؟

با خوده كلاينت وتان كار كردي ؟
من الان گوشیم جدیدترین ورژن هست ! ولی فرقی نکرده ! جز اینکه هنگ کردناش کمتر شده ! همین ...

Gilopa
10-12-2006, 02:35
دوستان یه چیزی واسم خیلی جالبه......تو سایتهای برتر موبایل و خود سایت سونی اریکسون از این گوشی زیاد حرفی زده نشده.و حتی تو صفحه اولش گوشی w700i رو قرار داده....نظرتون در مورد این گوشی چیه؟
ویه نظر خواهی:
به نظرتون اگه سونی اریکسون یه ذزه این گوشی رو بزرگتر میساخت بهتر نبود.....انصافا تو نگاه اول شبیه اسباب بازی میمونه..ولی فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه.

Gilopa
10-12-2006, 02:59
راستی بچه ها تو این صفحه برید.به k750 امتیاز بهتری داده :
اینم واسه w810i:

aarash
10-12-2006, 11:43
100% مخالفم .
اینم لینک برای یکی از مخالفتام : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه اول هست تو قسمت Developers

Gilopa
10-12-2006, 12:53
دوست عزیز فکر نمیکنم که سایت رسمی سونی اریکسون باشه من منظورم بیشتر سایت اصلیش بود.
بعد یه چیز دیگه تروخدا اگه میتونید w810i اصل رو واسم گیر بیارید بهم خبر بدید.آدرس بدید بهم و شماره تلفن.حالا یا پیقام خصوصی یا اینکه تو همین جا.خواهشا فقط سریع.خسته شدم اخر نتونستم این گوشی رو اصلش رو گیر بیارم که شماره سریالش بخوره .فقط یه دونه گیر اوردم که خیلی داره گرون میگه:335 هزار تومن.35 هزار فقط به خاطر اینکه اصل هستش اورده روش.من فقط میتونم تا 315 هزار بدم.
خلاصه من منتظرم.من تو رشت زندگی میکنم.اگر دوستان کسی تهران موبایل فروش هستش یا آشنا داره.یه جا معتبر رو برام پید اکنه.اون وقت من پول رو حواله میکنم واسش.بعد واسم پستش کنه.خلاصه با هم کنار میایم.

saegheh67
10-12-2006, 14:36
اصلش فقط با ضمانت نامه ی سیتادل هست که اونم گرونه

amir si
12-12-2006, 13:27
میتونی بگی اصلش با ضمانت نامه ی سیتادل با تمام وسایلش چند میشه ؟؟؟

Ali-ss
12-12-2006, 14:41
آقا اینقدر تعداد صفحات این تاپیک زیاده که من مجبور شدم سئوالم رو اینجا بپرسم مطمئنم توی همین تاپیک جواب داده شده اما چه کنیم که پیدا می نشود!
بالاخره دل رو به دریا زدیم و 810 رو خریدیم آقا پشت کارتون و خود گوشی نوشته ساخت مالزی منتهی یه مشکلی هست مموریش مشکی هست و 463 ظرفیتش! 2 حالت داره یا گوشی چینی هست یا مموریش رو عوض کردن! البته دو کابله بود راستی رو پلاستیک هدفون زده بود ساخت چین مال شما هم همینجوری بود راه دیگری وجود داره بفهمیم گوشی کجایی هست؟
راستی فریمورش R4EA031 بود! توی یه سایت سریال رو زدم گفت زد 530 هست ولی سریال رو جعبه رو که زدم گفت 810 هست!! عکسهای قبلی رو که دیده بودم از این گوشی اون دکمه استیل وسط رو پایین تر از دایره دورش دیده بودم اما توی گوشی من دکمه وسطی از دایره دورش ( دکمه های چهار جهت) بالاتر هست! سرعت گوشی عالیه سرعت انتقال فایل ها عالیه من که توی 20 ثانیه 20 مگا راحت ریختم داخلش! عکسها رو نگو! از روز اول کریستالیش کردم به جا 8ساعت هم 10 ساعت شارژ شد! فقط وقتی دستم رسید 48% باطریش پر بود ! در ضمن ویترینی هم بود! چون تنها 810 موجود توی جهرم بود! 280 هم پول دادم در کل موفق بود م یا نه؟

Ali-ss
12-12-2006, 21:10
مرسی :blush:

نترس بخر گوشی خوشکل و باکلاسیه! پوز بندینی هم اینجوری زده می شه! :blink:

FCBarcelona.ir
13-12-2006, 00:52
نترس بخر گوشی خوشکل و باکلاسیه! پوز بندینی هم اینجوری زده می شه! :blink:

:ohno:
تو کی بیدی فامیل بیدی
زلزله نبیدی؟ :biggrin:

FCBarcelona.ir
13-12-2006, 00:55
آقا ما 2-3 روز پیشا رفتیم بالاخره این و810 رو گرفتیم
از طریق یه آشنا
شماره Imei ها هر 3 با هم یکیه، ساخت مالزی
مموریشم آبیه :4:
تم اوربیت هم درست اجرا میشه
فریمورش هم اینه: R4ck003

البته من زیاد در بند این نیستم که فریمورش اون R4ea031 (درست گفتم؟) باشه که حجم صدای اسپیکرش بیشتر شه، ولی خب واسه اطلاعات عمومی می پرسم اگه بخوام فریمورش رو آپدیت کنم حتما باید ببرم در مغازه؟ و اگه ببرم خسارت های احتمالیش چیه؟

FCBarcelona.ir
13-12-2006, 01:04
حاج علی خوب خریدی من که 313 دادم بی گارانتی
راستی ملت این فریمور R4ea031 روی کیفیت عکس و سرعت انتقال هم خیلی تاثیر داره؟

vahid_civil
13-12-2006, 13:58
سلام

گوشي من اس ام اس هاي در inbox رو قاطي نشون ميده

ضمنا فونت sms ها و كلا فايل هاي متني كوچكتر از 810 هاي ديگس.

ممنون ميشم كمك كنيد.:sad:

boys_won
13-12-2006, 14:55
آقا اینقدر تعداد صفحات این تاپیک زیاده که من مجبور شدم سئوالم رو اینجا بپرسم مطمئنم توی همین تاپیک جواب داده شده اما چه کنیم که پیدا می نشود!
بالاخره دل رو به دریا زدیم و 810 رو خریدیم آقا پشت کارتون و خود گوشی نوشته ساخت مالزی منتهی یه مشکلی هست مموریش مشکی هست و 463 ظرفیتش! 2 حالت داره یا گوشی چینی هست یا مموریش رو عوض کردن! البته دو کابله بود راستی رو پلاستیک هدفون زده بود ساخت چین مال شما هم همینجوری بود راه دیگری وجود داره بفهمیم گوشی کجایی هست؟
در کل موفق بود م یا نه؟

مموری هیچ وقت حتی اگه خالی خالی هم باشه ظرفیت واقعیش رو بهت نشون نمیده همون 480 یا 90 نشون میده اما ماله شما یه خورده نا متقارن پائینه !!

به هر حال اگه همین یه دونه بوده کلاتم بنداز بالا

Ali-ss
13-12-2006, 19:46
این تم اربیتش هم جواب داد یه دونه که نبود یعنی یهو یه دونه شد شب قبلش 7-8 تا بود رفته بود خونه صاحباش!
در کل من که راضیم هر چند از نظر بلندی صدا جلو 530 خانم کم آورد اما اصلا برام بلندی صدا مطرح نیست...

vodka
13-12-2006, 21:00
من یکی از دوستام واسم زنگ زد و گفت w810 خریده و صداش از صدای گوشی من خیلی بلند تره!!!
البته من هنوز بهش سر نزدم ولی بقیه دوستام هم تعریف کردن!!!
کسی میدونه اگه من بخوام گوشی خودمو رد کنم و یکی دیگه صفر بگیرم تا فریمور جدید روش باشه باید چقدر سر بدم؟

الك دلك
14-12-2006, 09:21
مموری هیچ وقت حتی اگه خالی خالی هم باشه ظرفیت واقعیش رو بهت نشون نمیده همون 480 یا 90 نشون میده اما ماله شما یه خورده نا متقارن پائینه !!

به هر حال اگه همین یه دونه بوده کلاتم بنداز بالا

مموري گوشي منم 467 نشون ميده ظرفيتش كاري ميشه كرد؟

roozbeeh
14-12-2006, 10:29
مموري گوشي منم 467 نشون ميده ظرفيتش كاري ميشه كرد؟

مشکل عدم درست نشان دادن ظرفیت تو این گوشی هست
مال دوست من 24 MB shared memory
در حالی که خود سایت سونی 20 MB shared memory زده

roozbeeh
14-12-2006, 10:37
راستی بچه ها تو این صفحه برید.به k750 امتیاز بهتری داده :
اینم واسه w810i:

دوست من اونایی که این امتیازات بالا رو به این گوشی دادن فکر کنم جنسهای اصلی وخوب این مدل گوشیها را همراه با گارانتی معتبر استفاده کرد ن
نه مثل ما ایرانیها جنسهای چینی و برگشتی و هزار انگو لکی که فروشندگان به سر این گوشیها میاورند مطمین هستم اگر ان عده گوشیهایی که دست ما ایرنیهاست استفاده میکردند امتیاز 1 ار 10 هم نمیدادند

roozbeeh
14-12-2006, 11:03
من یکی از دوستام واسم زنگ زد و گفت w810 خریده و صداش از صدای گوشی من خیلی بلند تره!!!
کسی میدونه اگه من بخوام گوشی خودمو رد کنم و یکی دیگه صفر بگیرم تا فریمور جدید روش باشه باید چقدر سر بدم؟

ببین صداش اونقدر که فکر میکنی فرق نمیکنه w810 با هد فون نسبتا خوب اگه میخوای رد کنی فکر یه مدل دیگه باش خوبه یه خورده بیشتر در مورد مدلهای دیگه تحقیق کنی k800 مد نظر داشته باش

roozbeeh
14-12-2006, 11:08
سلام

گوشي من اس ام اس هاي در inbox رو قاطي نشون ميده

ضمنا فونت sms ها و كلا فايل هاي متني كوچكتر از 810 هاي ديگس.

ممنون ميشم كمك كنيد.:sad:

در مورد اس ام اس منظورت از قاطی چیه؟
در مورد فونتها که تنظیم دستی چیزی نداره که بخوای بزرگ کوچک کنی البته شاید رو گوشیت قاب انداختی و اون قابت حالت ذره بینی دار ه بهتره اینو هم امتحان کنی ؟

الك دلك
14-12-2006, 11:24
مشکل عدم درست نشان دادن ظرفیت تو این گوشی هست
مال دوست من 24 MB shared memory
در حالی که خود سایت سونی 20 MB shared memory زده

روزبه جون مرسي از جوابت ولي راه چاره چيه؟

shympw
14-12-2006, 13:11
چي كار ميشه كرد؟؟؟

راستي اون دو تا فايلو نميشه از جايي گير آورد؟

khore mobile
14-12-2006, 18:33
بچه ها سلام
یه چند روزی ظاهرا کلوپ بسته بوده.چون من هیچ میلی دریافت نکردم.
به هر حال خوشحالم که مجددا راه افتاد.

boys_won
14-12-2006, 19:50

حدوده 240 ازت بر میدارن 50 باید بزاری روش

FCBarcelona.ir
15-12-2006, 20:27
آقا یکی میشه شسته رفته بگه چطور میشه بدون زدن هیچ آسیبی فریمور رو به روز کرد؟

amir si
16-12-2006, 23:11
آق کسی جواب ما رو نداد ...

و810 با گرانتی سیتادل با دو کابل و ... الان تو جمهوری چنده ؟

ممنون...

Nabakhshoode
17-12-2006, 00:18

ممنون...

320 تومن ...

hemo
17-12-2006, 10:25
چي كار ميشه كرد؟؟؟

نه هيچ مشكلي از اين نظر پيش نمياد

aarash
17-12-2006, 11:00
عزیز اشتباه میکنی ! ماله من که هم شماره ها پرید هم Sms ها و هم هرچی رو مموری خوده گوشی بود .

الك دلك
17-12-2006, 17:36

ممنون...

345000 تومان رجوع كنيد به:

Green_life
18-12-2006, 00:06
و810 مالزی و دو کابله با رجیستر قانونی البته بدون گارانتی قیمت امروز 290 تومان

spymatrix_xxx
18-12-2006, 00:52
مالزی و دو کابله با رجیستر قانونی بدون گارانتی 280

hamedabasi
18-12-2006, 01:18
سلام
موبايل من وقتي تصوير ي رو به عنوان contact picture بهش ميدم موقع تماس تصوير رو باز نمي كنه!وقتي تماس برقرار ميشه تصوير هم نمايان ميشه.فرقي هم نميكنه من تماس بگيرم يا با من تماس بگيرن!مشكل چيه؟

Phoenix
18-12-2006, 11:02
کسی نمیدونه مخابرات چقدر میگیره تا سریاله گوشی رو ثبت کنه ؟ (آخه ماله من دستی رجیستر شده)

sonyericsson_w
18-12-2006, 13:28
با سلام
من گوشیم 810 هست و هیچ مشکلی از لحاظ صدا و تم اوربیت یا چیزهای دیگه نداره تنها IMEI که با زدن *#06# میزنم با اونی که توش نوشته فرق داره حالا چطوری باید بفهمم که گوشیم قلابی نیست؟
در ضمن من 3 ماهه که خریدم
با تشکر:happy:

RAMIN W810
18-12-2006, 14:07
مالزی و دو کابله با رجیستر قانونی بدون گارانتی 280
با سلام
میشه بگی از کجا قیمت گرفتی ؟
W810 با گارانتی سینادل دیروز 26/09/85 تو جمهوری 380 بود
سریال اصلی غیر گارانتی هم اصلا نبود
در ضمن آیا رنگ سفید این گوشی با سریال اصلی پیدا می شه ؟

ritzdvb
18-12-2006, 15:46
اقايون لطفا ادرس فروشگاهي را بدهيد كه 810 با رنگ سفيد و رجيستري قانوني داشته باشه .خيلي فوري
ميخواهم خريد كنم.ويا فروشگاهي كه قاب سفيد اوريجينال داشته باشه .قيمت مهم نيست.

RAMIN W810
18-12-2006, 15:55
اقايون لطفا ادرس فروشگاهي را بدهيد كه 810 با رنگ سفيد و رجيستري قانوني داشته باشه .خيلي فوري
ميخواهم خريد كنم.ويا فروشگاهي كه قاب سفيد اوريجينال داشته باشه .قيمت مهم نيست.
قاب سفید اورجینال رو می تونی تو علائدین پیدا کنی
قیمت 28 هزار تومان تاریخ 26/09/85
اگه اشتباه نکنم یه مغازه تو طبقه اول داشت .

red-sea
18-12-2006, 18:03
خوب من بعد از تحقیقات بسیار تصمیم گرفتم 810 بخرم.اولا شما با تصمیم من موافقین؟ در ثانی تو خریدش باید به چه چیزایی توجه کنم؟
راستی از اونجایی که من ظاهر 700 رو بیشتر دوست دارم خیلی ضرر می کنم اگه به جای 810 ،700 بخرم؟

RAMIN W810
18-12-2006, 21:18
لطفا اگه کسی می دونه جواب بده
آیا W810 با قاب سفید با سریال اصلی (قانونی) پیدا می شه ؟
حتی بدون گارانتی ؟[/size]

FCBarcelona.ir
19-12-2006, 00:06
اینجا شده دهکده متروکه
دیگه هیچ سوالی جواب داده نمیشه!
ولی من امیدوارم افراد مجرب اینو جواب بدن
خالی شدن باطری با شارژ کامل با 2 ساعت گوش دادن آهنگ و 1 ساعت بازی و 20 دقیقه حرف زدن و یه 7-8 تا فایل 5-6 مگی رو با بلوتوث فرستادن طبیعیه؟

boys_won
19-12-2006, 10:38
لطفا اگه کسی می دونه جواب بده
آیا W810 با قاب سفید با سریال اصلی (قانونی) پیدا می شه ؟
حتی بدون گارانتی ؟[/size]

قانونی بدوننه گارانتی یعنی چی؟

ولی تو جمهوری بقله نمایندگی سونی یه فروشگاه هست که قابه سفید داره میگه 340

قاب اصلیش هم که تو علائدین سفیدش 25 تومنه

boys_won
19-12-2006, 10:40
اینجا شده دهکده متروکه
دیگه هیچ سوالی جواب داده نمیشه!
ولی من امیدوارم افراد مجرب اینو جواب بدن
خالی شدن باطری با شارژ کامل با 2 ساعت گوش دادن آهنگ و 1 ساعت بازی و 20 دقیقه حرف زدن و یه 7-8 تا فایل 5-6 مگی رو با بلوتوث فرستادن طبیعیه؟

دو ساعت رو با هدفون گوش دادی ؟

باتریت خالیه خالی نشد که رفت تو حالته قرمز درسته ؟

طبیعیه!!

چون کلا" این گوشی باتری زود خالی میکنه

RAMIN W810
19-12-2006, 15:36
قانونی بدوننه گارانتی یعنی چی؟

ولی تو جمهوری بقله نمایندگی سونی یه فروشگاه هست که قابه سفید داره میگه 340

قاب اصلیش هم که تو علائدین سفیدش 25 تومنه
سلام
ممنون از اینکه جواب دادی
منظورم از قانونی این بود که IMEI اون تو نرم افزار با کارتن و پشت بدنه گوشی یکی باشه
در اصل من دنبال W810i هستم با رنگ سفید با سریال اصلی (imei یکسان در هر سه جای گفته شده )
حتی اگه گارانتی هم نباشه مشکلی نیست
باز هم ممنونم

ritzdvb
19-12-2006, 15:49
ايا ميشه قاب مشكي 810 را به سادگي با قاب سفيد ان تعويض نمود؟مشكلي پيش نمياد؟ويا اگه از شركت سيتادل يك 810 با گارانتي و رجيستري قانوني بگيرم و قاب سفيدش را از علاءالدين تهيه كنم انها برايم تعويض ميكنند؟

FCBarcelona.ir
19-12-2006, 17:20
دو ساعت رو با هدفون گوش دادی ؟

باتریت خالیه خالی نشد که رفت تو حالته قرمز درسته ؟

طبیعیه!!

چون کلا" این گوشی باتری زود خالی میکنه

آره بیشترش با هدفون بود، یه کمش با اسپیکر
بعد هم رسید به حدود 5 درصد اخطار داد، بعدش یه نیم ساعت 45 دقیقه دیگه با هندز فری گوش دادم تا کامل خالی شد و گذاشتم شارژ شه

vast_vision_office
19-12-2006, 18:41
سلام دوستان
من w810i خريدم ولي يه كابل داره كه دو فيش مي زنه بيرون ازش اين براي چي هست؟؟؟دوم اينكه كابل نداره كه يو اس بي باشه و به كامپيوتر وصل باشه رم ريدرش چنده؟؟؟

با تشكر
باي

^^ HAMID ^^
19-12-2006, 19:53
سلام علیکم......ما هم w810i دار شدیم:biggrin: و خداییش گوشی خوشدست و با کلاسی هست..بدون گارانتی رجیستر شده 305 تومن خیلی سخت گیر میاد ولی من رفتم با گارانتی سیتادل گرفتم 334 تومن"امروز"..زبان و منو فارسی..آخرین فریمور..کیفیت صدا و عکس توپ..سرعت منوها و بازیهای گرافیکی عالی..
سفیدش که اصلا گیر نمیاد..البته به نظر من مشکیش با تم اربیت خیلی خوشگی میشه;)

ritzdvb
19-12-2006, 20:07
اگه ميشه ادرس بده تا ما هم از انجا بخريم.
arsenluipen@yahoo.com

vast_vision_office
19-12-2006, 21:04
سلام دوستان
اين w810i كه من دارم يه كابل داره كه به تلويزيون وصل مي شه كه يكيش مال صدا و ديگري تصوير هست حالا وقتي صداي خالي به تلويزيون وصل كردم صدا رو پخش مي كرد ولي وقتي صدا و تصوير با هم وصل مي كردم تصوير و صدا نمياد فقط يه خرده تلويزيون برفكي مي شد به نظر شما مشكل چيه؟؟؟

با تشكر
باي

hossein31
19-12-2006, 21:40
سلام دوستان
اين w810i كه من دارم يه كابل داره كه به تلويزيون وصل مي شه كه يكيش مال صدا و ديگري تصوير هست حالا وقتي صداي خالي به تلويزيون وصل كردم صدا رو پخش مي كرد ولي وقتي صدا و تصوير با هم وصل مي كردم تصوير و صدا نمياد فقط يه خرده تلويزيون برفكي مي شد به نظر شما مشكل چيه؟؟؟

با تشكر
باي
اينكابل فقط براي صداست و تصوير را منتقل نمي‌كنه