ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كلوپ w810i

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18

aloalexa
04-07-2007, 09:56
پلاتفرم جاوا که درست ولی ورژنش ممکنه 6.4 یا پایین تر باشه !

درسته بستگی به نسخه نرم افزاری گوشی داره

snowy_winter
04-07-2007, 17:58
فایل های sis رو هیچ کاری نکن چون روی w810جواب نمی ده

باید تم های مربوطه با گوشی سازگار باشند مخصوص w810 یا k750
ممنونم aloalexa جان! :20:

K A R I M I
05-07-2007, 00:14
فارسی داشت یا نه منظورم همین فریمور جدید( r4ek001 ) هستش ؟؟؟

راستی من هنوز این جدیده رو نصب نکردم ؟؟؟ لاکردار این این سونی اریکسون واسه آپدیت هنوز نگذاشتدش !!

ببینم ویژگی های جدیدش چیه ؟ کاربر های se-nse میگفتن گوشی سریعتر شده :27: درسته ؟؟
نه فارسی نداره ، البته من FS ای که زبان فارسی رو ساپورت کنه رو دانلود نکرده بودم ( گیر نیاورده بودم )
بالاخره باید گوشی بهتر و سریتر کار کنه دیگه ( به تقلید از کاربران se-nse )

K A R I M I
05-07-2007, 00:19
از چیزی که میترسیدم، سرم اومد... دوست عزیز چرا اطلاعات الکی به مردم میدی؟؟؟ امروز من Update کردم، فلش پروندم...، میگه incorect Sim به خاطر این اطلاعات غلت باید بریم علاالدین...
آقای رئیس ( ! )
من این چهار تا ستاره رو تو همین فروم سفید کردم ، حالا بیام و اطلاعات غلط به برو بچ بدم ؟
من روی همه حرفایی که زدم وایسادم .
من تا الآن خودم سه بار مین گوشیم رو فلش کردم ( چون با فار حکش کرده بودم ) حالا شما که خرابکاری کردی میندازی تقصیر ما ؟

Derick
05-07-2007, 16:49
آقای رئیس ( ! )
من این چهار تا ستاره رو تو همین فروم سفید کردم ، حالا بیام و اطلاعات غلط به برو بچ بدم ؟
من روی همه حرفایی که زدم وایسادم .
من تا الآن خودم سه بار مین گوشیم رو فلش کردم ( چون با فار حکش کرده بودم ) حالا شما که خرابکاری کردی میندازی تقصیر ما ؟
عزیز! شما فکر میکنی اگه 4 تا ستاره داری، هر چی بگی، قانونه؟؟؟ بهتر بود تو کامنتت می نوشتی: من Up-date کردم درست شده! نه اینکه به همه سفارش آپ دیت کردن بدی! حالا مگه امکانش هست دیگه موقع آپ دیت کردن آدم اشتباه کنه! در حالی که هیچ سوالی نمیکنه که بخوای اشتباه جواب بدی! من همه کارا رو درست انجام دادم، گوشی رو که روشن کردم نوشت incorect sim وقتی بردمش علاالدین پیش دوستم گفت همه گوشیا نیست که با آپ دیت شدن درست میشن فقط یه سری از اونهاست !شما اگه با این ستاره هاتون یه کم اطلاعات جمع میکردید، بعد تاپیک میزدی ،این نمیشد! من که دشمنی باهات ندارم ! ما این ستاره هاتو نگاه میکنیم، و به حرفی که میزنی اطمینان میکنیم، ولی وقتی درست از آب در نمیاد، بریم به کی بگیم؟؟؟ :10:

K A R I M I
05-07-2007, 17:14
عزیز! شما فکر میکنی اگه 4 تا ستاره داری، هر چی بگی، قانونه؟؟؟
اینو شما دارید میگید نه من !

بهتر بود تو کامنتت می نوشتی: من Up-date کردم درست شده! نه اینکه به همه سفارش آپ دیت کردن بدی!
من اینجوری نوشته بودم :
مهدی موسوی گوشیش رو آپدیت کرده و به مشکل بر نخورده ( هم فریمور گوشیش آپدیت شده و هم سریالش اصلی شده )

حالا مگه امکانش هست دیگه موقع آپ دیت کردن آدم اشتباه کنه! در حالی که هیچ سوالی نمیکنه که بخوای اشتباه جواب بدی! من همه کارا رو درست انجام دادم، گوشی رو که روشن کردم نوشت incorect sim وقتی بردمش علاالدین پیش دوستم گفت همه گوشیا نیست
مگه موقع فلش کردن سوالی میپرسه ؟ که موقع آپدیت بپرسه ؟؟؟؟
درضمن شما مطمئن هستید که رفتید پیش دوستتون ؟
چرا اول باهاش مشورت نکردید ؟ اون که دیگه ستاره ای نداره ...

!شما اگه با این ستاره هاتون یه کم اطلاعات جمع میکردید، بعد تاپیک میزدی ،این نمیشد!
داداش ما و بچه هایی که این کارها رو کردن همه فولیم شما باید اطلاعاتتون رو کامل می کردید ( حداقل یه زنگ به دوستتون تو علا الدین می زدید )
در ضمن تاپیکم من نزدم ! من تو این تاپیک پست دادم !

من که دشمنی باهات ندارم ! ما این ستاره هاتو نگاه میکنیم، و به حرفی که میزنی اطمینان میکنیم، ولی وقتی درست از آب در نمیاد، بریم به کی بگیم؟؟؟
منم با شما دشمنی ندارم ! نصیحت من به شما اینه که قبل از هر کاری اول فول شو بعد انجامش بده ما که چاقو رو گلوت نذاشتیم که گوشیتو آپدیت کن !
من گوشیه خودم رو با باکس فلش کردم ، گوشیه دو تا از رفیقام رو که W810 داشتن رو با آپدیت اصلی کردم ...
حالا از کجا میدونستم که یکی پیدا میشه و میگه که حرفات درست نیست و ...
ما اول رو گوشی های خودمون یه تست می زنیم بعد نتایجش رو میذاریم تو فروم و کسی رو مجبور نمی کنیم که انجامش بده فقط تجربه های خودمون رو در اختیارشون قرار میدیم نه دستور !

تورنادو
05-07-2007, 17:29
بهترين گوشي كه من ديدم همينه !‌خودشه !‌ :20: :31:

-Clan-
05-07-2007, 19:10
کسی میدونه چطور total call time رو 00:00:00 کنیم !

mostafa_khan
05-07-2007, 21:13
منم با شما دشمنی ندارم ! نصیحت من به شما اینه که قبل از هر کاری اول فول شو بعد انجامش بده ما که چاقو رو گلوت نذاشتیم که گوشیتو آپدیت کن !
من گوشیه خودم رو با باکس فلش کردم ، گوشیه دو تا از رفیقام رو که W810 داشتن رو با آپدیت اصلی کردم ...
ما اول رو گوشی های خودمون یه تست می زنیم بعد نتایجش رو میذاریم تو فروم و کسی رو مجبور نمی کنیم که انجامش بده فقط تجربه های خودمون رو در اختیارشون قرار میدیم نه دستور !

کریمی جان چجوری اپدیت کردی؟با seus همین اموزشی که تو سایت هست؟

D E V I L
05-07-2007, 23:26
کسی میدونه چطور total call time رو 00:00:00 کنیم !
اگه منظورت اوني هست كه تو منو مخفيه گوشيه با فلش كردن صفر ميشه

D E V I L
05-07-2007, 23:39
اینو شما دارید میگید نه من !

من اینجوری نوشته بودم :
مهدی موسوی گوشیش رو آپدیت کرده و به مشکل بر نخورده ( هم فریمور گوشیش آپدیت شده و هم سریالش اصلی شده )

مگه موقع فلش کردن سوالی میپرسه ؟ که موقع آپدیت بپرسه ؟؟؟؟
درضمن شما مطمئن هستید که رفتید پیش دوستتون ؟
چرا اول باهاش مشورت نکردید ؟ اون که دیگه ستاره ای نداره ...

داداش ما و بچه هایی که این کارها رو کردن همه فولیم شما باید اطلاعاتتون رو کامل می کردید ( حداقل یه زنگ به دوستتون تو علا الدین می زدید )
در ضمن تاپیکم من نزدم ! من تو این تاپیک پست دادم !

كاملا با كريمي جان موافقم
هركي خواست يه كاري رو انجام بده اول خوب فول بشه و هر سوالي هم داشت همون اول بپرسه.بهتر از اينه كه آخرش بياد بي جنبه بازي دربياره:18:
در ضمن هيچكس مجبور نيست اينكارارو انجام بده
مثلا خود من گوشيم خيلي خوب كار ميكرد و هيچ مشكلي نداشت اما يكي از دوستان يه تاپيك در مورد آزاد شدن رجيستر زده بود ولي مطمئن نبود كه خبرش درسته يا نه.
بچه هايي مثل من و آقا محمد(k A R I Mi) رفتيم امتحانش كرديم و يه هزينه اي هم پرداخت كرديم و اومديم نتيجشو اينجا گفتيم حالا بجاي اينكه تشكر كنند ميخان همه چيرو سر ما خراب كنند.:18:

D E V I L
05-07-2007, 23:42
به غير از seus راه ديگه اي واسه آپديت نيست

K A R I M I
05-07-2007, 23:51
به گفته توحید عزیز از همون راه میشه این کار رو انجام داد ...

mostafa_khan
06-07-2007, 01:06
به غير از seus راه ديگه اي واسه آپديت نيست

واسم ارور میده:
incompatibale macromedia version reguire version available from [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] application will terminate
خوب من خیلی زبانم جالب نیست...اما این ارور داره به ورزن فلش پلیر اشاره می کنه و اینکه ورزن جدید مثلا تو سایت ماکرومدیا هست...مشکل من اینه که الان سایت ماکرومدیا رو که می زنم یه سایت دیگه میاد...بعدشم تو سایتی که میاد(انگار خودشه فقط اسمش عوض شده)دقیقا نمی دونم دنبال چی باید بگردم...من خواستم فایلی بنام falsh media... که نتونستم دانلودش کنم...اکانت می خواد انگار....دوستان یه کاری کنید دیگه
من یه فایل seus رو 2 ساعت با دایل اپ نگرفتم که بعد اینجوری ضایع شم:41:
اگه می تونید کمکم کنید و لینکی یا سایتی بگذارید که بتونم فلش پلیر دانلود کنم:19: :13:
شاد باشید:20:

K A R I M I
06-07-2007, 01:26
مصطفی عزیز نمی دونم اشکال کار از کجاست !
چرا گوشیتونو با باکس فلش نمی کنید ( شما که دایل آپ دارید ) ؟
درد سرش کمتر نیست ؟

aloalexa
06-07-2007, 08:21
واسم ارور میده:
incompatibale macromedia version reguire version available from [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] application will terminate
خوب من خیلی زبانم جالب نیست...اما این ارور داره به ورزن فلش پلیر اشاره می کنه و اینکه ورزن جدید مثلا تو سایت ماکرومدیا هست...مشکل من اینه که الان سایت ماکرومدیا رو که می زنم یه سایت دیگه میاد...بعدشم تو سایتی که میاد(انگار خودشه فقط اسمش عوض شده)دقیقا نمی دونم دنبال چی باید بگردم...من خواستم فایلی بنام falsh media... که نتونستم دانلودش کنم...اکانت می خواد انگار....دوستان یه کاری کنید دیگه
اگه می تونید کمکم کنید و لینکی یا سایتی بگذارید که بتونم فلش پلیر دانلود کنم:19: :13:
سلام مگه گوشی شما هم سریال چنجیه
ببینید نرم افزار سایت سونی طوری طراحی شده که با برنامه فلش کار میکنه شما هم باید فلش پلیر رو سیستمتون نصب باشه حالا ورژن چندش رو نمیدونم تا الان ورژن 9 رو دیدم که اومده تو این سی دی های utility معمولا هست سی دی جدا گونه هم می فروشن ولی انصافا وقت زیادی میگیره با دایال آپ بخوای کار کنی

aloalexa
06-07-2007, 08:31
واسم ارور میده:
یه جا پیدا کردم آقا مصطفی امیدوارم مشکلتون حل بشه

Macromedia Flash Player v9.0.0.296 beta

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mostafa_khan
06-07-2007, 11:46
مصطفی عزیز نمی دونم اشکال کار از کجاست !
چرا گوشیتونو با باکس فلش نمی کنید ( شما که دایل آپ دارید ) ؟
درد سرش کمتر نیست ؟

یه جا پیدا کردم آقا مصطفی امیدوارم مشکلتون حل بشه

Macromedia Flash Player v9.0.0.296 beta

سلام کریمی جون...راستش واسم کمتر دردسر داشتن یا بیشتر دردسر داشتنش مهم نیست:46:
واقعیت اینه که هدفم اینه اگه میتونم خودم گوشیمو اپدیت کنم...با هر سختی که شده.اما یادگیریش ارزشش خیلی بالاتر از این حرفهاست:20: ....همیشه واسه یادگیری ادم باید سمج باشه..حالا تلاشت رو میکنی اگه شد که فه بها...اگه نشدم افسوس نداره.:20: .اونوقت میبرم با باکس فلش میکنم
من میخواستم یاد بگیرم که اگه شد دیگه دفعه های بعدم با خیال راحت هر بار که فریمور جدید امد راحت اپدیتش کنم
اما فعلا که نشده:13: ...باز هم همون ارور قبلی ر. میده....حق داری ندونی مشکل از کجاست...این سوالی هست که واسه خیلی ها بی جواب مونده...بعضی ها میگن از ورزن فلش پلیره که خوب الان از جدید ترین ورزن هاشو به همت دوستمونaloalexa:10: دانلود کردم اما بازم این ارور پا بر جاست...
بعضی ها از ویندوز میگن. اینکه ممکنه از اون باشه..تو فرومهای دیگه هم حرفهای دیگه ایی میزنن...بعضی ها اشکال رو از سخت افزار میدونن..نمیدونم دیگه...من فقط فردا واسه اخرین شانس میرم رو سیستم دوستم امتحانش کنم..واقعا این کار خیلی مسخرست که نرم افزار رو متکی به یک فلش پلیر کردن که اینجوری دست همه رو میذاره تو حنا.:41: ..
به هر حال کریمی جون و aloalexa جون ممنون
اها اقایون بی زحمت اسم کوچیکتون رو بگین...دوستان قدیمی می دونن من تو بکار بردن اسم کاربری چقدر تنبلم:19: ...اسمتون رو بگید تا راحت تر با هم باشیم:46: منم که مصطفی خان هستم...داداش کوچیک امیر خان و سلمان خان...تو خونه هم صدام میکنن:مصطفی جان!!!!

mostafa_khan
06-07-2007, 11:49
اقا کسی اخرین فریمور رو داره؟این جدیده رو می گما...چون خواستم از تاپ سونی بگیرم که تو رجیسترش مشکل پیدا کردم...بدون رجیسترم که نمیزاره دان کنی...یعنی مشکل از خودشه...اون میل اکتیو سازی رو که باید بفرسته برام تا رجیستر شم رو نمی فرسته :13: اگه دارین بگذارین...دوست دارم همین جا اگه کسی داره لطف کنه...مجبور نشم واسه یه خواسته از این تاپیکای الکی بزنم:41:
شادباشید:20:

D E V I L
06-07-2007, 12:10
اقا کسی اخرین فریمور رو داره؟این جدیده رو می گما...چون خواستم از تاپ سونی بگیرم که تو رجیسترش مشکل پیدا کردم...بدون رجیسترم که نمیزاره دان کنی...یعنی مشکل از خودشه...اون میل اکتیو سازی رو که باید بفرسته برام تا رجیستر شم رو نمی فرسته :13: اگه دارین بگذارین...دوست دارم همین جا اگه کسی داره لطف کنه...مجبور نشم واسه یه خواسته از این تاپیکای الکی بزنم:41:
شادباشید:20:

K A R I M I
06-07-2007, 12:12
منم کوچیک شما محمد هستم ...
اینم فایل مین جدیدترین فریمور W810i :

اینم FS مربوط به اون :

خوب مصطفی عزیز من خیالم از شما راحته ! یعنی از عهده کارتون بر می آیید و به مشکل بر نمی خورید ...
خواهشا دوستانی که ناواردن دست به هیچ کاری نزنند چون حوصله کل کل کردن رو ندارم ...
مصطفی جان اگر گوشیتون چنج هستش به مشکل بر می خورید و بعد از فلش رو پلیز ویت گیر میکنه ، 3 راه داریم تا به مشکل برنخورید :
1 : گوشیتون رجیستر اصلی باشه
2 : گوشیتون رو با باکس فلش کنید و بعدا خودتون N بار فلش کنید !
3 : آپدیت
البته متذکر بشم که 2 و 3 یه کار رو انجام میدن و اون اینه که رجیستر قاچاقیه رو از تو گوشی می پرونه و راه شما رو هموار می کنه ...
آقا اینایی که گذاشتم فارسی نداره بعدا گله مند نشین از دستمون ولی من پیشنهاد می کنم که حتما دانلودش کنید و رو گوشیتون فلشش کنید.
( دعاشم رو به پای توحید شمس پور کنید )

D E V I L
06-07-2007, 12:23
دوستان يه چيزيرو بگم تا از اين به بعد راحتتر فريمور يا چيزاي ديگه اي كه لازم داريد رو پيدا كنيد اونم مجاني
مطمئنا تا حالا از سايت 4shared دانلود كرديد چون يكي از معروفترين سايتهايي كه هست كه تو اين زمينه فعاليت ميكنه و هر چي بگي توش پيدا ميشه.
خب بريم سر اصل مطلب:
شما بايد به آدرس زير بريد

و بعد فريمور يا هر چيز ديگه اي رو كه لازم داشتيد اونجا جستجو كنيد به همين راحتي
موفق باشيد

meddler
06-07-2007, 12:23
سلام دوستان
بجای این کارها بهتره دنبال فروش گوشیتون باشید که بشدت خزوخیل شد رفت پی کارش... الأن هر کسی رو که میبینی یه دونه w810 دستشه...من که دیروز 190 فروختمش، متأسفانه این گوشی خیلی زود این بلا سرش اومد.

sabasistem_co
06-07-2007, 12:55
سلام
هر كي اين فريمور جديد رو امتحان كرده بگه از چه جهاتي از فريمور قبلي ( r4ea031 ) بهتر هست ؟
و آيا ارزش داره فريمور را عوض كنيم ؟
من فريمورم R4EA031 هست ارزشش را داره تا اين جديده را بريزم ؟

mostafa_khan
06-07-2007, 13:29

اینم FS مربوط به اون :

خوب مصطفی عزیز من خیالم از شما راحته ! یعنی از عهده کارتون بر می آیید و به مشکل بر نمی خورید ...
خواهشا دوستانی که ناواردن دست به هیچ کاری نزنند چون حوصله کل کل کردن رو ندارم ...
مصطفی جان اگر گوشیتون چنج هستش به مشکل بر می خورید و بعد از فلش رو پلیز ویت گیر میکنه ، 3 راه داریم تا به مشکل برنخورید :
البته متذکر بشم که 2 و 3 یه کار رو انجام میدن و اون اینه که رجیستر قاچاقیه رو از تو گوشی می پرونه و راه شما رو هموار می کنه ...
آقا اینایی که گذاشتم فارسی نداره بعدا گله مند نشین از دستمون ولی من پیشنهاد می کنم که حتما دانلودش کنید و رو گوشیتون فلشش کنید.
اقایی محمد جون:10: ...مرسی از لینکها....اره محمد جون کاری که می خوام کنم همونیه که شما حدسشو میزنی..بعد فلش با باکس خودم فلشش می کنم نه قبلش...این فریمور که درخواست کردم واسه بعد با باکی فلش کردن خواستم..دیگه اینقدر ها هم اماتور نیستیم:46: ...در ضمن کل کال مال بچه هاست:46: ادمها عقل و شعور دارن اول مطالعه کنن...بعد انتخاب کنن....بعضی ها فکر میکنن انجمن واسه اینه که بیان توش بخوابن..بگن حالا لقمه رو بگذارید دهنم!!!!من روزی که امدم انجمن بالغ بر 1000 صفحه رو از انجمن خوندم :18: (همین تاپیک اون موقع 100 صفحه داشت)و بعد شروع به پست دادن کردم....بگذریم....

دوستان يه چيزي رو بگم تا از اين به بعد راحتتر فريمور يا چيزاي ديگه اي كه لازم داريد رو پيدا كنيد اونم مجاني
مطمئنا تا حالا از سايت 4shared دانلود كرديد چون يكي از معروفترين سايتهايي كه هست كه تو اين زمينه فعاليت ميكنه و هر چي بگي توش پيدا ميشه.
خب بريم سر اصل مطلب:
شما بايد به آدرس زير بريد

و بعد فريمور يا هر چيز ديگه اي رو كه لازم داشتيد اونجا جستجو كنيد به همين راحتي
موفق باشيد
مرسی توحید....عالی بود:20:

سلام دوستان
بجای این کارها بهتره دنبال فروش گوشیتون باشید که بشدت خزوخیل شد رفت پی کارش... الأن هر کسی رو که میبینی یه دونه w810 دستشه...من که دیروز 190 فروختمش، متأسفانه این گوشی خیلی زود این بلا سرش اومد.
2 کلام هم از مادر........:2:

سلام
هر كي اين فريمور جديد رو امتحان كرده بگه از چه جهاتي از فريمور قبلي ( r4ea031 ) بهتر هست ؟
و آيا ارزش داره فريمور را عوض كنيم ؟
من فريمورم R4EA031 هست ارزشش را داره تا اين جديده را بريزم ؟

دوست عزیزاین حرفها که می زنم همش تجربم هست:این فکرها رو بریز دور...فریمور جدید...قدیم رو ول کن....الان به دلت رجوع کن..به گوشیت نگاه کن...ایا مشکلی داری با این فریمور؟ایا سرعتش مناسبه؟یا اینکه نه سرعتش کم شده؟اگه کم شده با راه حل هایی مثل مستر ریست و....حل شده یا نشده؟اینجور مسائل رو مد نظر قرار بده اگه دیدی مشکلی داره نرم افزار گوشیت ...اون موقع به فکر عوض کردن فریمور باش...وگرنه تا زمانی که باهاش مشکلی پیدا نکردی اصلا دست بهش نزن...دقیقا عین اینه که شما با سیستمت کارهای فوق تخصصی اصلا نمیکنی....بعد ویندوز اکس پی سرویس پک 2 عین هلو کار می کنه...بعد بخواهی ببینی ایا سرویس پک 3 خوب هست یا نه؟!!!
فرضا خود من...بعد این همه مدت و کار روی سخت افزار تازه میخوام درباره ی نرم افزار گوشی یاد بگیرم...چون تا الان لزومی نمیدیدم بلد باشم...الان که رجیستر ازاد شده...حالا لازمه که هر کسی که دوست داره این اموزش ها رو یاد بگیره.....
منم اگه میخوام اپدیت کنم...برای اصل کردن سریال گوشیمه...یعنی یک دلیل 100 درصد موجه
اشما دوستان عزیز..شما هم دلیلتون برای تغییر فریمور موجه؟اگه موجه بسم الله..وگرنه بهش فکر نکنید

K A R I M I
06-07-2007, 13:47
یه پست اضافی :
من کشته مرده پست دادنتم مصطفی جان ...
همه رو یه جا جمع می کنی بعد یه جا جواب میدی !
حالا ما شدیم مثل دو تا دوست واقعی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aloalexa
06-07-2007, 14:49
خب اگه خدا قسمت کرد ما هم با استفاده از نرم افزار سونی اریکسون گوشی سریال چنجمون رو طی چند روز آینده آپدیت میکنیم ببینیم چی میشه!
اون چیزی ما این چند روزه از بچه های این فروم یاد گرفتیم اینکه سریال چنج با سونی اریکسون آپدیت بشه سریال اصلی میشه و میشه با far هکش کرد و نیازی به فلش با باکس نداره درسته؟

meddler
06-07-2007, 15:55
واقعاً برات متأسفم آقای mostafa_khan، من فکر نمی کنم اینجا به جنابعالی توهینی کرده باشم یا شاید اینجا شما احساس صاحب خونه بودن بهتون دست داده که به خودتون اجازه می دید راحت به هر کس دلتون خواست توهین کنید.
در ضمن در اینکه این گوشی خز شده و داره جانشین 6600 میشه که شکی نیست، چند روز پیش جایی بودیم که برای اومدن حاجی می خواستن گوسفند قربونی کنند، طرف که گوسفند رو آورده بود تا اومد سرش رو ببره یهو گوشیش زنگ زد، فکر می کنید گوشیش چی بود؟ W810. با پائین اومدن قیمتش هم دیگه روز به روز افراد بیشتری دارن این گوشی را میخرن تا جایگزین 6600 شون کنند. حالا اگه شما نظر دیگه ای داری نظرت محترمه ولی اگه یکم بیشتر دقت کنی خودت می بینی از هر 10 نفر 9 نفر W810 دارن.

Derick
06-07-2007, 16:03
حالا یه سوال از ستاره دارا! من بعد از آپ دیت کردن با پیغام:incorect sim رو برو شدم، تازه سریال هم تغییر نکرد! وقتی بردمش علاالدین، بهم گفت فلش کردن لازم نداره!!!! وسلش کرد به کامپیوتر و تو 30 ثانیه داد دستم و گفت ببین درسته؟!؟! دیدم همه چیش درسته و آکوستیک صدا و منوهاش هم سر جاشه! شما فکر میکنین چیکار کرده؟ مگه نباید فلشش میکرد؟ در ذمن آقا mostafa- khan ما خیلی کوچیکتیم تا حالا نشده یه بار غیر حق چیزی بگی...:10:

Derick
06-07-2007, 16:27
واقعاً برات متأسفم آقای mostafa_khan، من فکر نمی کنم اینجا به جنابعالی توهینی کرده باشم یا شاید اینجا شما احساس صاحب خونه بودن بهتون دست داده که به خودتون اجازه می دید راحت به هر کس دلتون خواست توهین کنید.
در ضمن در اینکه این گوشی خز شده و داره جانشین 6600 میشه که شکی نیست، چند روز پیش جایی بودیم که برای اومدن حاجی می خواستن گوسفند قربونی کنند، طرف که گوسفند رو آورده بود تا اومد سرش رو ببره یهو گوشیش زنگ زد، فکر می کنید گوشیش چی بود؟ W810. با پائین اومدن قیمتش هم دیگه روز به روز افراد بیشتری دارن این گوشی را میخرن تا جایگزین 6600 شون کنند. حالا اگه شما نظر دیگه ای داری نظرت محترمه ولی اگه یکم بیشتر دقت کنی خودت می بینی از هر 10 نفر 9 نفر W810 دارن.
mostafa-khan حق داشت! بدون مقدمه میپری وسط یه چیزی میگی و میری تازه میخوای هیچی نگن؟؟؟وقتی که همینا 100 بار گوشیشونو خراب میکنن، تا یه بار درست بشه و بیان به ما بگن تا مال ما هم خراب نشه! بعدش هم، آقا جون حالا کی گفت اینجا ایستگاه نظرسنجیه که شما اومدی نظر میدی؟؟ در ضمن اگه شما نمیدونی، بدون که الان جای 6600 که میگفتین خز شده، k750 -ه نه w810!!! تازه! همیشه گوشیهایی به گفته خودتون "خز" شدن نه فقط به دلیل ارزون بودنه! بلکه به این خاطره که خوب در اومده! 6600-ی که شما میگی، چرا بعد این همه سال قیمتش از 140-150 تومن پایین نمیاد؟؟؟ تازه این گوشیها موقعی که خراب بشه، از بقال سر کوچتونم میتونی لوازمشو گیر بیاری!:31:

mostafa_khan
06-07-2007, 16:49
یه پست اضافی :
من کشته مرده پست دادنتم مصطفی جان ...
همه رو یه جا جمع می کنی بعد یه جا جواب میدی !
حالا ما شدیم مثل دو تا دوست واقعی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت محمدجون..دلیلش اینه که دوست ندارم تعداد پستهام زود زیاد شه!!!...دلیلشم اینه که تعداد پستهات که بره بالا توقعات ازت زیاد میشه...حالا باید دید اطلاعاتتم مثل پستهات زیاد می شن یا نه؟واسه دوستانی مثل شما جوابش حتما اره هست :20: اما واسه من....

خب اگه خدا قسمت کرد ما هم با استفاده از نرم افزار سونی اریکسون گوشی سریال چنجمون رو طی چند روز آینده آپدیت میکنیم ببینیم چی میشه!
اون چیزی ما این چند روزه از بچه های این فروم یاد گرفتیم اینکه سریال چنج با سونی اریکسون آپدیت بشه سریال اصلی میشه و میشه با far هکش کرد و نیازی به فلش با باکس نداره درسته؟
بله درست متوجه شدی...اما کمی صبر کن ببین من می تونم این نرمافزار رو اخر اجرا کنم یا نه...تا فردا نهایتا صبر کن...بعد شروع به دان کردن برنامه کن چون فقط برنامش 32 مگه:13:

خونه؟خونه ی من؟ممممممممممم.....اره خونمه...نه بهتر بگم اینجا خونه ی همه ی ماهاست....مگه خونه باید حتما دیواری از بتن داشته باشه که اسمش خونه باشه؟خوب وقتی به خونه ام به محتواش توهین می شه انگار به من توهین شده..انگار به همهی ماها توهین شده...کار شما عین اینه که بیایی رو فرش خونه ی من بشینی بعد بگی...این فرشی که داری مفت نمی ارزه.:41: ..اگه اسمش توهین نیست دوستان بهم بگن پس چیه؟:19:
بعدشم...اخه حقم نمیگی که بشه قبولش کرد....اولا خز همون 6600 بعدشم کا 750 تا وقتی هست خیلی وقت مونده تا 810 سوپر خز بشه.....اغراقت که میگی از 10 نفر 9 نفر 810 دارن...ادم رو یاد شاهنامه می اندازه!!!:19: بعدشم اگه ملاک شما این حرفه هست که فلانی این گوشی رو داشته.. چه بهتر که فروختین از ردیف 810 دار ها خارج شدی...منم یه افغانی رو می شناسم که چند وقت یه بار میاد بیلیارد...گوشیشم ان 73 هست:2: .....
هر ادمی هر گوشی رو می تونه بخره...شخصیت ادم ها ..ملاک خوب و بدی گوشی نیست
دیگه هم به این بحث ادامه نمیدم...ببخشید دوستان از بحث اصلی خارج شدم:46:

حالا یه سوال از ستاره دارا! من بعد از آپ دیت کردن با پیغام:incorect sim رو برو شدم، تازه سریال هم تغییر نکرد! وقتی بردمش علاالدین، بهم گفت فلش کردن لازم نداره!!!! وسلش کرد به کامپیوتر و تو 30 ثانیه داد دستم و گفت ببین درسته؟!؟! دیدم همه چیش درسته و آکوستیک صدا و منوهاش هم سر جاشه! شما فکر میکنین چیکار کرده؟ مگه نباید فلشش میکرد؟ در ذمن آقا mostafa- khan ما خیلی کوچیکتیم تا حالا نشده یه بار غیر حق چیزی بگی...:10:

خواهش می کنم گل پسر..شما اقایی عزیز دل:20: ...در مورد سوالت دوستانی از نرم افزار بیشتر از منه تازه کار تجربه دارن حتما می تونن کمکت کنن...این نظره منه:امکان داره واست فقط سریال چنج کرده..یعنی با باکس سریال چنج می کنن بدون فلش کردن...تا تغییرات از بین نره...
ناقص بودن اطلاعاتم رو ببخش.....

aloalexa
06-07-2007, 17:06
مصطفی خان من نرم افزار شو 7 ، 8 ماه پیش دانلود کردم و پوستم کنده شد تا بعد از چند بار بالاخره پیام داد که گوشی شما آپدیت شد ولی بعد از کلی خوشحالی دیدم که پیام اینسرت سیم کارت میده کلی حالم گرفت ولی مثل اینکه جدیدا میشه
من منتظر نتیجه کار شما میمونم
البته قراره گوشیم بره مسافرت انشاءا... که برگشت ما هم اگه کار شما جواب داد عملیات میکنیم

M A R S H A L L
06-07-2007, 17:45
دوستان چرا سايت رسمي سوني اريكسون 810 رو از ليست گوشياش برداشته؟
اين نگران كننده است!

mostafa_khan
06-07-2007, 17:57
اين نگران كننده است!

نمی دونم ربطی بی این حرف که می زنم داره یا نه...اما قراره تولیدش متوقف شه:20:

soheil_6666
06-07-2007, 18:52
نمی دونم ربطی بی این حرف که می زنم داره یا نه...اما قراره تولیدش متوقف شه:20:

احتمالا به همين دليله چون گوشي توليدش متوقف ميشه.

Derick
06-07-2007, 18:59
اين نگران كننده است!
رئیس من همین الان نگاه کردم w810i صحیح و سالم سر جاشه! اشتباه نکردی؟؟؟:20:

M A R S H A L L
06-07-2007, 20:11
رئیس من همین الان نگاه کردم w810i صحیح و سالم سر جاشه! اشتباه نکردی؟؟؟:20:
بله درست مي فرماييد
من به بخش Other Asia Pacific Countries رفته بودم.اونوقت كه در ليست گوشياش نبود.

nakhordemast
07-07-2007, 00:51
بله درست مي فرماييد
من به بخش Other Asia Pacific Countries رفته بودم.اونوقت كه در ليست گوشياش نبود.

ای بابا چرا شبهه ایجاد میکنید ...

amir tnt_p30
07-07-2007, 08:30
چرا صدای گوشی اینقدر ضعیف است
من بعضی گوشی های k750 رو دیدم که صداشون بلندتر هست

ARASH66
07-07-2007, 09:04
دوست عزيز كلا صداش كه ضعيفه مخصوصا جديداش كه ديگه نگو ...!
كا750 قويتر هست حتي جديداش قديميهاش كه خيلي قويتره !

mostafa_khan
07-07-2007, 09:38

دوست عزیز تو حالت عادی بعضی نداره...همهی کا 750 ها از 810 صداشون بیشتره...مگه اینکه نرم افزاری یا سخت افزاری صداشو تقویت کنی که تاپیک ها و پست ها در این باره تو انجمن پره:46:

rgilak
07-07-2007, 21:06
سلام
من تا چند روز پیش که عکس می گرفتم فقط روی مموری استیک سیو نمی شد.اما حالا دیگه حتی روی فون مموری هم سیو نمی شه.این اتفاقا همش به خاطر ویروس نیو فلدره؟جریان فلش چیه؟هر جایی انجام میدن؟آخه ما شهرستانیم:sad: .مرسی از لطفتون.
دوست من اگه گوشیت رو ریست کنی مشکلت حل میشه البته ریست کلی البته یه بکاپ از دفترچه تلفن!

mostafa_khan
08-07-2007, 13:49
سلام دوستان
همون طور که اگه در جريان هستيد من با اينکه اپديت کردم اما ورزن فريمور ام تغييري نکرده واسه همين مي خوام گوشيمو فلش کنم
تو برنامه چيزي فکر نکنم کم داشته باشم فقط فايل customization رو ندارم که حالا اونم فعلا مشکلي نيست چيزي که واسم سواله اينه که چه برنامه ايي واسه 810 الان بهترين جواب رو مي ده
محمد کريمي عزيز تو که مي گي اين همه تا حالا فلش کردي با چي کار کردي؟
xs++ استفاده کردي؟اخه مي دوني از چي دل نگرانم؟از اينکه جسته گريخته که تاپيک فلش و خوندم يه جا دوستمون اکتيو يه بحثي به عنوان اموزش کار با اين برنامه رو گذاشته يه خط نوشته عين صحبتش اينه:

اين نسخه از نرم افزار توسط اعضاي سايت se-nse ساخته شده و تو اين نسخه تمام گوشي هايw800 k750 d750 ) cid49 db2010 )کاملا هک شده به غير از
w810 cid49 db2010 که تا چند وقت ديگه بطور کامل هک ميشه

خوب اين نوشته مال مدتي قبله...ايا الان اين برنامه 810 رو به راحتي فلش مي کنه؟نشه تو please wait گير کنه
به هر حال همون طور که گفتم من تو اين زمينه ها بي تجربه ام
از تجربه هاتون منم در درجريان بگذاريد
شاد باشيد

mostafa_khan
08-07-2007, 15:12

اینم FS مربوط به اون :

ببین این فایل customize اینها رو چه اسمی باید داشته باشه؟تو سایت های خارجی که رفتم واسه یه cda102555چند تا customize داره کدومش رو باید دان کنم؟مثلا باید اخرش با توجه به فایل fs ام باید نوشته باشه america؟؟؟

بی زحمت اگه لینکش و داری بگذار
اگه customize این رو هم بگیرم .... و بعد حالا برنامه ی xs++ بازم چیزی کم دارم یا نه؟

mostafa_khan
08-07-2007, 15:14
ای بابا ...مردشور این خط ها رو ببرن...این چند وقته هی پستام 2 تا 2تا شده....
ببخشید دیگه..........
منتظرمااااااااا

mostafa_khan
09-07-2007, 00:48
2تا مقاله ی بسیار جال درباره ی اصطلاحات هک و فلش و انالیز این عبارتها

در صفحه ی شماره ی 37 تاپیم نکات مرجع بخوانید

vodka
09-07-2007, 09:18
یه سوال از بچه هایی که با آخرین فریمور کار کردن:
این فریمور آخری زبان فارسی رو هم پشتیبانی میکنه مثله فریمور قبلی؟
اگه میکنه لینک مستقیمشو اگه کسی داره بذاره!

vodka
09-07-2007, 09:19
2تا مقاله ی بسیار جال درباره ی اصطلاحات هک و فلش و انالیز این عبارتها

در صفحه ی شماره ی 37 تاپیم نکات مرجع بخوانید

خوندم مثله همیشه جالب بود!:46:

amir tnt_p30
09-07-2007, 13:50
سلام بجه ها لطفا هر کی از قیمت باتریw810i خبر دارد یه پیغام خصوصی بهم بزنه وقیمت رو بیده

لطفا قیمت ها واقعی و بعد از تحقیق گذاشته شود:11:

arashaga
09-07-2007, 17:18
مصطفی خان سلام

آقا نتیجه تحقیقاتتون بکجا رسید؟ من دارم پست های شما رو دنبال می کنم تا منم یه کارایی بکنم
من قبلاً از R4EA031 استفاده می کردم، ولی صدای مکالمه گوشی خیلی کم بود، با تحقیقاتی که
تو فوروم هایی مثل se-nse.net و یا forum2.mobile-review.com کردم، اکثراً نوشته بودند که فریمور
قبلی یعنی R4DB005 از لحاظ صدا بهتر بوده! منم گوشی رو فلشش کردم رو این فیرمویر! انصافاً صدای
مکالمه گوشی خیلی بهتر شد! فقط به یه مشکلی بر خوردم ( البته نمیشه گفت مشکل!! ) اونم اینکه
وقتی شما گوشی رو خاموش می کنی و می زنی به شارژ اگه بعد از چند دقیقه یه دکمه رو بزنی که
وضعیت شارژ رو ببینی اول می نویسه " Fully Charged " و بعد 1-2 ثانیه می نویسه "Charging " و این ادامه
داره تا موقعی که شارژ کامل بشه و فقط می نویسه شارژ کامل! تو فیرمویر قبلی R4EA031 این حالت
وجود نداشت یعنی اگه بین کار دکمه ای رو می زدی می نوشت " در حال شارژ" و در نهایت هم می نوشت
" شارژ کامل " . البته این مشکل آنچنانی ایجاد نمی کنه.
از سایر لحاظ ها من تفاوتی بین اینا ندیدم بجز اینکه در R4EA031 موقعی که واکمن در حال خوندن بود اگه شما
گزینه More رو می زدید با تاخیر 0.5-1 ثانیه گزینه باز می شد اما تو R4DB005 این گزینه بدون هیچ تاخیری
اجرا میشه!
ولی نمیدونم چرا به سرم زده آپدیتش کنم! البته می دونم هیچ اتفاقی نمی افته !! چون همین امروز تو
چند تا سایت خارجی تجربیات چند نفر رو می خوندم که هیچ چیز جدیدی رو تو ورژن جدید R4EK001 ندیده
بودند و می خواستند به R4DB005 فلش کنند!
مسئله بعدی عدم اطمینان به این برنامه ++ XS هستش که نمی دونیم آیا واقعاً کارمون رو راه می اندازه
یا نه 7-8 تومن ناقابل دیگه بابت فلش تو کیسمون می اندازه؟
حالا واقعا موندم چیکار کنم!!!! نظر شما چیه ؟:11:

ali_w810_es
10-07-2007, 00:09
شنيدم اگه قاب گوشي رو عوض كني ممكنه مشكل پيش بياره . راسته يه نه؟

ARASH66
10-07-2007, 10:17
دوست عزيز به دليل اينكه اين گوشي تمام اجزايش با پيچ به بدنه وصل شده براي تعويض قابش لازمه پيچ ها باز بشه و كلا قطعاتش جابجا بشن و برن داخل قاب جديد به همين دليل تعويض قابش مشكل سخته !

aloalexa
10-07-2007, 10:37
دوست عزيز به دليل اينكه اين گوشي تمام اجزايش با پيچ به بدنه وصل شده براي تعويض قابش لازمه پيچ ها باز بشه و كلا قطعاتش جابجا بشن و برن داخل قاب جديد به همين دليل تعويض قابش مشكل سخته !

پیچ هاش که سختی نداره با یه آچار T6 و پیچ گوشتی ریز باز میشه ولی جدا کردن قطعات قلب آدم رو در میاره انصافا یکبار رفتم ولی وقتی که رسیدم به در آوردن لنز دوربینش انصراف دادم

mostafa_khan
10-07-2007, 19:07
مصطفی خان سلام

آقا نتیجه تحقیقاتتون بکجا رسید؟ من دارم پست های شما رو دنبال می کنم تا منم یه کارایی بکنم
من قبلاً از R4EA031 استفاده می کردم، ولی صدای مکالمه گوشی خیلی کم بود، با تحقیقاتی که
تو فوروم هایی مثل se-nse.net و یا forum2.mobile-review.com کردم، اکثراً نوشته بودند که فریمور
قبلی یعنی R4DB005 از لحاظ صدا بهتر بوده! منم گوشی رو فلشش کردم رو این فیرمویر! انصافاً صدای
مکالمه گوشی خیلی بهتر شد! فقط به یه مشکلی بر خوردم ( البته نمیشه گفت مشکل!! ) اونم اینکه
وقتی شما گوشی رو خاموش می کنی و می زنی به شارژ اگه بعد از چند دقیقه یه دکمه رو بزنی که
وضعیت شارژ رو ببینی اول می نویسه " Fully Charged " و بعد 1-2 ثانیه می نویسه "Charging " و این ادامه
داره تا موقعی که شارژ کامل بشه و فقط می نویسه شارژ کامل! تو فیرمویر قبلی R4EA031 این حالت
وجود نداشت یعنی اگه بین کار دکمه ای رو می زدی می نوشت " در حال شارژ" و در نهایت هم می نوشت
" شارژ کامل " . البته این مشکل آنچنانی ایجاد نمی کنه.
از سایر لحاظ ها من تفاوتی بین اینا ندیدم بجز اینکه در R4EA031 موقعی که واکمن در حال خوندن بود اگه شما
گزینه More رو می زدید با تاخیر 0.5-1 ثانیه گزینه باز می شد اما تو R4DB005 این گزینه بدون هیچ تاخیری
اجرا میشه!
ولی نمیدونم چرا به سرم زده آپدیتش کنم! البته می دونم هیچ اتفاقی نمی افته !! چون همین امروز تو
چند تا سایت خارجی تجربیات چند نفر رو می خوندم که هیچ چیز جدیدی رو تو ورژن جدید R4EK001 ندیده
بودند و می خواستند به R4DB005 فلش کنند!
مسئله بعدی عدم اطمینان به این برنامه ++ XS هستش که نمی دونیم آیا واقعاً کارمون رو راه می اندازه
یا نه 7-8 تومن ناقابل دیگه بابت فلش تو کیسمون می اندازه؟
حالا واقعا موندم چیکار کنم!!!! نظر شما چیه ؟:11:
سلام دوست عزیز...
در مورد صدای کم مکالمه باید بگم باید سایر دوستان نظر بدن...از اونجا که من کپسول صدای گوشیمو عوض کردم...نمی تونم بگم تغییری احساس کردم و نمی تونم نظر بدم:46: ...دوستان می دونن یه قسمت بازر صدا برای اهنگ اینجور چیزاست یه قسمتشم واسه کارهایی مثل صدای دریافتی هست که وقتی از یک کپسول صدای قوی تر استفاده شه جفتشون بلند تر میشه....من قبل تعویضش بسیار با شنیدن صدای طرفم مشکل داشتم...جدا صداش کم بود...
در مورد شارز هم باید بگم من اینو مشکل نمی بینم فکر می کنم اصلا همه اینجوری باشه...همیشه بعد تقریبا 90 درصد رو فول شارز اول میزنه...اما چون واقعا فول نشده بعد چند ثانیه جمله ی در حال شارز رو نشون میده....تازه زمانهایی که تازه گزینه ی فول شارز ظاهر شده امتحان کردم از شارز کشیدم و به شارز نگاه کردم بازم 100% نبوده...کلا یه مدت زمان خاصی لازمه تا به 100% برسه دیگه.....بعدش هم اینکه اگه این مسئله واسه بقیه هم نباشه بازم اصلا مشکل محسوب نمی شه...
در مورد اون تاخیر که گفتین...من که باهاش رو به رو نشدم ...تا حالا تاخیر 10 ثانیه ایی نداشتم جز یه مورد که اگه خواستین بعدا میگم برات
اطمینان که من اطمینان دارم بهش...منتها یه 2 روزی مشغله شخصی نگذاشته این کار رو کنم انشالله فردا...
ببین من نمی تونم انجام بده یا نه...اگه واقعا هیچ فرقی با هم ندارن....اما من انجام میدم چون دوست دارم یاد بگیرم..حتی اگه کمترین فرقی هم نداشته باشن من انجامش میدم:20:

شنيدم اگه قاب گوشي رو عوض كني ممكنه مشكل پيش بياره . راسته يه نه؟

پیچ هاش که سختی نداره با یه آچار T6 و پیچ گوشتی ریز باز میشه ولی جدا کردن قطعات قلب آدم رو در میاره انصافا یکبار رفتم ولی وقتی که رسیدم به در آوردن لنز دوربینش انصراف دادم

عرضم به حضورتون که اولا اشکالی نداره 2 نوع پیچ گوشتی لازمه و کمی دقت....ای بابا به لنز رسیدی انصراف دادی؟در واقع 90 درصد کار رو انجام دادی و بعد پشیمون شدی!!اره دفعه ی اول ادم استرس داره...اما یه بار این کار رو کنی فول و بی استرس می شی

ehsan_11
11-07-2007, 01:28
سلام
من یه گوشی ص810i دارم این کوشی من با یه ضربه خاموش می شود می خواستم بدونم مشکل داره یا نه
با تشکر

masoud_ac
11-07-2007, 08:19
دوستان چطوری گوشیم و بدون دنگ و فنگ با کامپیوتر فلش کنم چند تا فایل : درایور صدا و دوربین و ... هم هست که میخوام همزمان آپ بشه چطوری ممکنه؟
گوشی W810i ممنون.

amir18616
11-07-2007, 12:33

اینم FS مربوط به اون :

سلام
من اين فريمور رو ريختم رو گوشي وبايد بگم كه افتضاح بود يعني مشكلات اساسي با فايل هاي صوتي وتصويري داره.

masoud_ac
11-07-2007, 12:58
بلخره کدوم فریمور واسه W810i بهتره ؟
R4db005 - R4ea031 - r4CE012 - R4ek001

amir18616
11-07-2007, 13:00
R4CE012
R4CF002
R4CK003
R4CM001
R4DB005
R4EA031 & R4ED001
R4EK001
دوست عزیز فریمور ها به ترتیب اینگونه هست !
شما آخرین فریمور رو ، رو گوشیت فلش کن ببین درست میشه یا نه ؟ ( خیلی تاثیر داره )
در رابطه با صدا هم شما آکوستیک توشارا 1.6 رو بریز تو گوشیت اونوقت کسی دیگه نمیتونه باهات کل بندازه !

من اين فريمور رو ريختم مشكلم حل كه نشد هيچ مسكلات ديگه هم اضافه شد و مجبور شدم r4db005رو بريزم اما مشكل شارژ هنوز حل نشده هر 10 دقيقه 9 درصد كم ميشه البته وقتي واكمن يا ئوربين روشنه. نظرتون چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amir18616
11-07-2007, 13:07
بلخره کدوم فریمور واسه W810i بهتره ؟
R4db005 - R4ea031 - r4CE012 - R4ek001

به نظر من r4ek001 افتضاحه و r4db005 خوبه اما يكم صد اس كمه كه با troshiba 1.6 كاملا حله و دوتاي ديگه رو هم امتحان نكردم.

arashaga
11-07-2007, 16:03
به نظر من r4ek001 افتضاحه و r4db005 خوبه اما يكم صد اس كمه كه با troshiba 1.6 كاملا حله و دوتاي ديگه رو هم امتحان نكردم.

منم R4DB005 رو رو گوشیم نصب کردم بنظر بهتر از R4EA031 می مونه، راستی آقا امیر شما هم
فونتت بعد از فلش بولد شد ؟
ببین مثلا مال من اینطور شده :
قبلاً
Model : W810i
Battery : 87%

حالا:
Model : W810i
Battery : 87%

راستی این Troshiba 1.6 مشکل کم بودن صدای مکالمه رو هم حل می کنه ؟ اگه بله، لطفا به زبان
ساده راه استفادش و نرم افزار ها و درایور های مورد نیاز رو برام بنویسید، ممنون میشم:11:

khore mobile
11-07-2007, 16:30
ورزن فریمور من اینه: R4ea031

به نظر شما باید تغییرش بدم؟

ورزن جدید تری اومده؟

carnation
11-07-2007, 19:13
سلام دوستان

میشه نحوه ی کار و اتصال کابل2 که به tv وصل میشه گوشی و اتصال رو توضیح بدین!؟ ممنون

nw_nk
11-07-2007, 19:22
سلام

راهی برای هک نرمافزار گوشی پیدا کردین؟ که Resolution فیلمبرداری رو از 176 در 144 بیشتر کنه.

نمی دونم چرا این ابعاد فیلم رو برای نرمافزار گوشی در نظر گرفتن؟ این فیلمبرداری بیشتر به 1.3 میخوره.

mostafa_khan
11-07-2007, 20:03
ورزن فریمور من اینه: R4ea031

به نظر شما باید تغییرش بدم؟

ورزن جدید تری اومده؟
ورزن جدید تر امده اما این ورزن هم ورزن مناسب و جدیدیه...تا مسئله خاصی پیش نیومده الکی فریم ور عوض نکنید

سلام دوستان

میشه نحوه ی کار و اتصال کابل2 که به tv وصل میشه گوشی و اتصال رو توضیح بدین!؟ ممنون

منظورت کابل صداست؟والله توضیح نداره به ضبط وصل میکنی و....

^^ HAMID ^^
12-07-2007, 08:09
روش ++XS و bruteforcing برای w810 منسوخ شد :5:

حالا رجیستر چنج شده ها هم میتوانند با فار منیجر کار کنند :21:

یه نگاهی اینجا بندازید:

sony_W810i
12-07-2007, 09:11
سلام..من دیروز گوشیمو خواستم با XS++ فلش کنم(بدون زدن customize) که گوشیم بعد از فلش رو plz wait گیر کرد....بعد رفتم یه جا واسم با باکس گوشی چنجیمو فلش کردو سریالشم اصل شد و تو شبکه بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه...اگه الان دوباره با XS++ فلشش کنم رو plz wait گیر میکنه؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگم اینکه حتما باید واسه فلش تیک customize رو بزنم ؟ و اگه نزنم چه مشکلی پیش میاد؟.. اخه فلشش تو 5 دقیقه تموم میشه ولی customize حداقل 2-3 ساعت طول میکشه....ممنون

^^ HAMID ^^
12-07-2007, 09:51
سلام..من دیروز گوشیمو خواستم با XS++ فلش کنم(بدون زدن customize) که گوشیم بعد از فلش رو plz wait گیر کرد....بعد رفتم یه جا واسم با باکس گوشی چنجیمو فلش کردو سریالشم اصل شد و تو شبکه بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه...اگه الان دوباره با XS++ فلشش کنم رو plz wait گیر میکنه؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگم اینکه حتما باید واسه فلش تیک customize رو بزنم ؟ و اگه نزنم چه مشکلی پیش میاد؟.. اخه فلشش تو 5 دقیقه تموم میشه ولی customize حداقل 2-3 ساعت طول میکشه....ممنون

نه ....نه......دیگه گیر نمیکنه......تیک customize رو موقع فلش نزن...نزن....

گوشیو وصل میکنید به ++XS ...فلش main و fs رو تیک میزنید و آدرسشو میدید(از حالت زیپ خارجشون کنید)......با ++xs هم main هم fs رو روش فلش کنید....customize نکنید.......پس customize رو تیک نزنید!!... بعد که فلش کردید گوشیو روشن نکنید! اون فایل w810_p3k_dcu.49R.ssw رو روش (با ++xs روی main )فلش کنید بعد وصل کنید به فار و پک customize رو کپی کنید تو tpa\preset\custom چند تا فایله...اخر سر هم louder رو خاموش کنید (تو فار ) بیاید بیرون بعد فایل restore رو تو قسمت main رو گوشی فلش کنید تا گوشی روشن بشه....گوشی روشن که شد یه پیغام please wait میده یه خط رو پر میکنه صبر کنید تا کارشو انجام بده..............والسلام.

برای دانلود فایل ssw و فایل restore برو به تاپیک صدای w810 ....گذاشتم اونجا....

اینم پک کاستومایز : دانلود:

masoud_ac
12-07-2007, 10:09

گوشیو وصل میکنید به ++XS ...فلش main و fs رو تیک میزنید و آدرسشو میدید(از حالت زیپ خارجشون کنید)......با ++xs هم main هم fs رو روش فلش کنید....customize نکنید.......پس customize رو تیک نزنید!!... بعد که فلش کردید گوشیو روشن نکنید! اون فایل w810_p3k_dcu.49R.ssw رو روش (با ++xs روی main )فلش کنید بعد وصل کنید به فار و پک customize رو کپی کنید تو tpa\preset\custom چند تا فایله...اخر سر هم louder رو خاموش کنید (تو فار ) بیاید بیرون بعد فایل restore رو تو قسمت main رو گوشی فلش کنید تا گوشی روشن بشه....گوشی روشن که شد یه پیغام please wait میده یه خط رو پر میکنه صبر کنید تا کارشو انجام بده..............والسلام.

گوشی من W810i هست چطوری فلشش کنم چه فریموری بریزم توش .

sony_W810i
12-07-2007, 11:35

:10: دمت گرم

vodka
12-07-2007, 11:50
به به آقا حمید!سلام عرض شد.نبودی دلمون تنگ شده بود.
آقا حمید.میخوام گوشی رو فلش کنم یه فریمور جدید بریزم روش ولی این آخریه رو بچه ها میگن مشکل داره.به نظر شما کدوم فریمور رو بریزم تو گوشی؟

sony_W810i
12-07-2007, 11:59
اقا 1 سوال دیگه... موقع شناسوندن گوشی به XS++ گوشی سریال اصلیمو مینویسه)Imei doesn't mach(GDFS:Null,IMEI:W810i)

این قضیش چیه و ایا میشه بدون باکس کاریش کرد؟؟ اگه نه با باکس چطور؟ که دیگه اینو نده....چون تو چندتا گوشی دیدم این مشکلو نداشت بازم ممنون

amir18616
12-07-2007, 14:23
سلام
من 2 روز پيش با xs به گوشيم ور رفتم و چون وارد نبودم گوشيم حسابي ريخت به هم و مجبور شدم بدم فلشش كنن.
نرم افزار قبلي ورژن r4ck003 بود و نرم افزار جديدي كخ يارو روش ريخته r4db005 هست.
1)ميخواستم بدونم كداميك از 2 نرمافزار بالا بهتره؟
2)به نظرم مياد صداش كمتر شده آيا به خاطر نرم افزاره؟
3)به سرعت شارژ خالي ميكنخ حتي وقتي دارم به هدفون آهنگ گوش مي دم هر 15 دقيقه 10 درسد شارژ ميره البته هرچه شارژ كمتر ميشه كمتر ميپره و وقتي به 20 درصد ميرسه ديگه عادي ميشه(با يه باطري ديگه هم امتحان كردم همين جور بود و فكر نكنم مشكل از باطريم باشه)به نظر شما چه مشكلي داره؟

بابا اين همه كارشناس اينجاست يكي نيست بگه چرا گوشيم شارژ خالي ميكنه
ذرضمن مشكل از باطري نيست چون عوضش كرئم اما...

arashaga
12-07-2007, 18:21
آقا حمید واقعاً دستتون درد نکنه با آموزش توپتون!!!:5:
واقعاً صفا کردم!! عرض نیم ساعت:18: منی که اصلاً
از این کارا نکرده بودم تونستم هم درایور صدا رو به آکوستیک 1.2
ارتقا بدم و هم فیرمویر رو از R4db005 به جدیدترینش که R4ke001
هستش ارتقا بدم!
واقعاً جای تشکر و قدردانی داره!:40:
خیلی ممنون:11:
واقعاً باید قدر بچه های فنی رو دونست:20:

SANR
13-07-2007, 11:34
ببخشید کسی می دونه چطوری میشه سریال چنج شده رو رجیستر کرد؟

Doyenfery
13-07-2007, 11:49
رفیق من مسعود جان
اینطوری سایتتو تبلیغ نکن خیلی تابلوو .. بعد اخطار هم می گیری تازه
می تونی خیلی راحت تو امضات بزاریش
موفق باشی

Doyenfery
13-07-2007, 11:51
ببخشید کسی می دونه چطوری میشه سریال چنج شده رو رجیستر کرد؟
تو نمی تونی
3-4 تومن میدی , خدمات موبایلا اینکارو واست می کنن ;)

SANR
13-07-2007, 12:15
تو نمی تونی
3-4 تومن میدی , خدمات موبایلا اینکارو واست می کنن

خوب می خوام یاد بگیرم!

^^ HAMID ^^
13-07-2007, 13:11
به به آقا حمید!سلام عرض شد.نبودی دلمون تنگ شده بود.
آقا حمید.میخوام گوشی رو فلش کنم یه فریمور جدید بریزم روش ولی این آخریه رو بچه ها میگن مشکل داره.به نظر شما کدوم فریمور رو بریزم تو گوشی؟

علیک السلام

از من میشنوی همون R4EA031 رو فلش کن بهتره ....فایلهاشو گذاشتم تو تاپیک صدای W810.....یه تاپیک پچ هم برا w810 زدم و پچها ماله این فریمور هستش...

^^ HAMID ^^
13-07-2007, 13:12
اقا 1 سوال دیگه... موقع شناسوندن گوشی به XS++ گوشی سریال اصلیمو مینویسه)Imei doesn't mach(GDFS:Null,IMEI:W810i)

این قضیش چیه و ایا میشه بدون باکس کاریش کرد؟؟ اگه نه با باکس چطور؟ که دیگه اینو نده....چون تو چندتا گوشی دیدم این مشکلو نداشت بازم ممنون

این به خاطر اینه که GDFS گوشی خراب شده ...چون هی چنج کردن دوباره برگردوندند....راه حلش اینه که با باکس باید GDFS گوشی فلش شه ....یعنی فلش کلی...با این برنامه ها و کابل DCU 60 هم نمیشه...بده بیرون برات GDFS ش رو فلش کنن...حتما بهش بگو GDFS رو میخوام فلش کنم...

behzadsadeghi
13-07-2007, 13:24
سلام به همه . بعد از 5 ماه دوري من برگشتم . هنوز هم W810 من بخوبي كار ميكنه !! :31: موفق باشيد .

behzadsadeghi
13-07-2007, 13:28
به احتمل زياد در اين مورد زياد صحبت شده . منو ببخشيد ولي چطوري ميتونم گوشيمو از اينترنت آپديت كنم و بعد از اينكار چه تغيراتي ميبينم و آيا اصلا نيازي به اينكار هست ؟ ممنون ميشم

arashaga
13-07-2007, 14:53
من R4ek001 رو نصب کردم، خوبه به شرطی که فارسی رو نخوای! البته Sms های دریافتی رو می تونید
بخونید ولی نمی تونید تایپ کنید!

vodka
13-07-2007, 20:02
علیک السلام

از من میشنوی همون R4EA031 رو فلش کن بهتره ....فایلهاشو گذاشتم تو تاپیک صدای W810.....یه تاپیک پچ هم برا w810 زدم و پچها ماله این فریمور هستش...

مرسی حمید جان.فقط یه سوال.
گوشی من چنج شده هست.اگه الان خودم فلش کنم تو please wait گیر میکنه.پس اول باید یه بار با باکس فلش خودم.بعدش دیگه حالا خودمم میتونم فلش کنم درسته؟
میخواستم ببینم این روشی که تو گفتی با استفاده ار فایل restore هم همینطوره؟یا نیازی نیست واسه دفعه ی اول بدم با باکس برام فلش کنن؟
یعنی از این روش هم دفعه ی اول امکان گیر کردن تو please wait وجود داره؟

masoud_ac
13-07-2007, 22:47
یکی لینک فریمور r4ea031 رو برای W810i بزاره که بدون دنگ و فنگ دانلود بشه .
ممنون.

mehdi_ok1
13-07-2007, 23:40
با سلام

دوستان w810i حالت Answering داره ؟

با تشکر:11:

arashaga
14-07-2007, 00:31
یکی لینک فریمور r4ea031 رو برای W810i بزاره که بدون دنگ و فنگ دانلود بشه .
ممنون.

بفرمایید دوست گرامی : :11:
یک ساعت طول کشید تا آپلود بشه : پک R4EA031 شامل Main و FS و Restor file و فایل کاستامایز فیرمویر:40:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:40: :40: :40: :40:

mostafa_khan
14-07-2007, 01:43
بسمه تعالی

حالا سمت چپ پنجره فولدر Acoustic رو انتخاب کنید و f8 رو بزنید که اون رو پاک کنه (البته میتونید قبلش یه bakup ازش بگیرید) وقتی اونو پاک کردید یه tab میزنید (با این کار به پنجره سمت راستی میرید) حالا به آدرسی که acoustic pack رو اکسترکت کردین(البته این کار رو باید قبل از کار با برنامه فار انجام داده باشید) برید و فولدر acoustic رو انتخاب کنید (داخلش نرید....داخلش حدود 79 تا فایل هست..داخلش نرید!!!) بعد از اینکه انتخابش کردید f5 رو بزنید یه پنجره باز میشه به هیچی دست نزنید و کلید enter (روی کیبورد) را فشار دهید تا پروسه کپی شدن شروع شود وقتی تموم شد (پنجره توسی رفت) با یه tab به پنجره سمت چپی بروید و آنقدر ".." رو انتخاب کنید (اولین گزینه) تا پیغام DO you wish to SHOUTDOWN CSFSloader? ظاهر شود ..yes را انتخاب کرده واز فار خارج شوید. باطری رو در بیارید دوباره جا بزنید.........................

یا حق

وقت بخیر
این خط قرمز رو گیر کردم...سریع تر تو رو خدا به دادم برس....نگاه کن من تب رو می زنم میاد چپی خوب؟
بعد الان کجا هستم؟accustic....میام و اولین گزینه یعنی"...."رو انتخاب می کنم...میرسه به فار...دوباره میام بالا و اولین گزینه..........حالا میرسم به اینجا:
\:G
و دیگه همچین گزینه ی"...." وجود نداره...هر چی هست فولدرهای درایو جیم هست و بس...دیگه از این عقب تر نمره....این پیغامی هم که گفتی نمی یاد...بگو چه کار کنم...یعنی الان گوشیم روشن دیگه نمی شه؟:41: :19:
گوشیم دیگه روشن نمی شه یکی اگه بلده بگه چه کنم:19: :41: :13: :13: :19:

^^ HAMID ^^
14-07-2007, 05:56
وقت بخیر
این خط قرمز رو گیر کردم...سریع تر تو رو خدا به دادم برس....نگاه کن من تب رو می زنم میاد چپی خوب؟
بعد الان کجا هستم؟accustic....میام و اولین گزینه یعنی"...."رو انتخاب می کنم...میرسه به فار...دوباره میام بالا و اولین گزینه..........حالا میرسم به اینجا:
\:G
و دیگه همچین گزینه ی"...." وجود نداره...هر چی هست فولدرهای درایو جیم هست و بس...دیگه از این عقب تر نمره....این پیغامی هم که گفتی نمی یاد...بگو چه کار کنم...یعنی الان گوشیم روشن دیگه نمی شه؟:41: :19:
گوشیم دیگه روشن نمی شه یکی اگه بلده بگه چه کنم:19: :41: :13: :13: :19:

مصطفی جون جای پنجره ها رو اشتباه گرفتی ...تو همون تاپیک صدای w810 جوابتو دادم

^^ HAMID ^^
14-07-2007, 06:01
مرسی حمید جان.فقط یه سوال.
گوشی من چنج شده هست.اگه الان خودم فلش کنم تو please wait گیر میکنه.پس اول باید یه بار با باکس فلش خودم.بعدش دیگه حالا خودمم میتونم فلش کنم درسته؟
میخواستم ببینم این روشی که تو گفتی با استفاده ار فایل restore هم همینطوره؟یا نیازی نیست واسه دفعه ی اول بدم با باکس برام فلش کنن؟
یعنی از این روش هم دفعه ی اول امکان گیر کردن تو please wait وجود داره؟

قسمت قرمز درسته...

اما قضیه فایل restore یه چیز دیگست..برای نفوذ به فایلهای سیستمی گوشی با فار منیجر تو قسمت آخر که قبلا main رو فلش میکردیم حالا به جای اون فایل restor رو فلش میکنیم تا رجیستر نپره....گرفتی؟

در هر حال اگه میخوای سریال گوشی رو اصل کنی اول با باکس فلشش کن .....بعد خودتم میتونی فلش کنی...

^^ HAMID ^^
14-07-2007, 06:03
من R4ek001 رو نصب کردم، خوبه به شرطی که فارسی رو نخوای! البته Sms های دریافتی رو می تونید
بخونید ولی نمی تونید تایپ کنید!

میشه به همین R4ek001 با فار زبان فارسی هم اضافه کرد...ها...خواستی بگو تا برات بگم:31:

arashaga
14-07-2007, 07:11
خوب! نیکی و پرسش استاد حمید ؟ :10: منتظریم:20:

sony_W810i
14-07-2007, 11:03
سلام....من بالاخره تونستم گوشیمو فلش کنم... البته با PhoneXS 1.5 نه با far چون رو اون صفحه طوسی گیر میکرد..الانم عین ساعت داره کار میکنه.............حدود 40 دقیقه طول کشید...یه سوال..جدیدتراین FW واسه 810 کدومه؟؟؟؟

arashaga
14-07-2007, 11:53
سلام....من بالاخره تونستم گوشیمو فلش کنم... البته با PhoneXS 1.5 نه با far چون رو اون صفحه طوسی گیر میکرد..الانم عین ساعت داره کار میکنه.............حدود 40 دقیقه طول کشید...یه سوال..جدیدتراین FW واسه 810 کدومه؟؟؟؟

40 دقیقه؟ بابا کلاً 10 دقیقه طول می کشه!
اول با ++XS رو گوشی MAIN و FS رو فلش کنید، بعد با FAR فایل Custome رو رو پوشه tpa\preset\custom
کپی کنید و بعد با ++XS ( همون 1.5 ) فقط MAIN رو دوباره فلش کرده و گوشی رو روشن کنید! مجموعاً 10
دقیقه!!

جدیدترینش R4EK001 مخصوص آمریکا ( انگلیسی، اسپانیولی، پرتغالی و فرانسه رو ساپورت می کنه ) هستش
به نظر من بد نیست فقط صدا کمه که اونم با نصب آکوستیک 1.2 توپ میشه !! واقعاً کر میکنه !!:8:

:40: :11:

vodka
14-07-2007, 12:07
قسمت قرمز درسته...

اما قضیه فایل restore یه چیز دیگست..برای نفوذ به فایلهای سیستمی گوشی با فار منیجر تو قسمت آخر که قبلا main رو فلش میکردیم حالا به جای اون فایل restor رو فلش میکنیم تا رجیستر نپره....گرفتی؟

در هر حال اگه میخوای سریال گوشی رو اصل کنی اول با باکس فلشش کن .....بعد خودتم میتونی فلش کنی...

مرسی حمید جان!
پس من فعلا میرم با باکس گوشیو فلش کنم:13:

solo
14-07-2007, 12:21
دوستان سلام
من تازه می خوام W810 بگیرم برای کسی . یکی بگه به چه چیزهایی توجه کنم برای خرید .. منظورم اینه که باطری و شارژر ساخت کدوم کشور باید باشه ؟ چه چیزهایی باید داخل جعبه باشه .. پشت گوشی باید نوشته باشه ساخت کجا؟ قضیه یه کابل و دو کابل چیه؟
ممنون

masoud_ac
14-07-2007, 12:27
یه سوال مهم و حیاتی :؟
آقایون گوشی من W810i هست که هنوز فارسی نشده حتی رو پدش هم حروف عربی یا فارسی نداره فقط اینگلیسی .
حالا چه فریموری روی گوشیم بریزم.
(جدید هم باشه)

arashaga
14-07-2007, 12:43
یه سوال مهم و حیاتی :؟
آقایون گوشی من W810i هست که هنوز فارسی نشده حتی رو پدش هم حروف عربی یا فارسی نداره فقط اینگلیسی .
حالا چه فریموری روی گوشیم بریزم.
(جدید هم باشه)

R4EA031 با پک دارای زبان فارسی! چند تا پست بالاتر همشون رو توی یه فایل RAR آپلود
کرده ام ( MAIN + FS + RESTORE FILE + CUSTOME PACK ) :11:

aloalexa
14-07-2007, 12:54
آقا حمید دمت قیژژژژژژژژژژژژژ ما هم با فار w810 سریال چنجمون هک کردیم خدایش چه سرعتی هم درایور دوربین رو عوض کردم هم صدا هم 5 منوی فلش روش ریختم اییییییییییییینه

mostafa_khan
14-07-2007, 15:26
سلام دوستان
من گوشيمو طبق صحبت هاي حميد جون فلش کردم
به نظر همه چيز درست مي رسه
گوشي روشن شده...حتي please wait هم گير نکرده اما
اما الان اين ارور رو ميده::13: :19:
configuration error.please contact your network operator or servise centre
اين ارور واسه چيه؟
شمن اينکه اشاره کنم که م گوشيم قبلا چنجي بود که با اپديت اصلش کردم که بعدش هم با باکس انلوکش کردم تا وارد شبکه بشه و اصل بشه

carnation
14-07-2007, 15:42
یعنی وقتی کابل 2 رو وصل می کنی به گوشی و مثلا تلوزیون گوشی رو نمیخواد وارد برنامه ی خاصی کنی؟ اخه وقتی وصل می کنم کار خاصی انجام

نمیده!!

mostafa_khan
14-07-2007, 17:11
یعنی وقتی کابل 2 رو وصل می کنی به گوشی و مثلا تلوزیون گوشی رو نمیخواد وارد برنامه ی خاصی کنی؟ اخه وقتی وصل می کنم کار خاصی انجام

نمیده!!

عزیزم یه بار دیگه گفتم خدمتت...اون کابل tv نیست مال ضبط صوته...به ضبط وصل می کنید به همین راحتی

^^ HAMID ^^
15-07-2007, 06:18
خوب! نیکی و پرسش استاد حمید ؟ :10: منتظریم:20:

اضافه کردن زبان فارسی به گوشی :

اول این پک رو دانلود کن :

اونو اکسترک کن و همشو با فار کپی کن توی tpa\preset\system\language بعد هم از فار بیا بیرون ...بهتره فایلهای قبلی تو فولدر language رو پاک کنی

^^ HAMID ^^
15-07-2007, 06:24
سلام دوستان
من گوشيمو طبق صحبت هاي حميد جون فلش کردم
به نظر همه چيز درست مي رسه
گوشي روشن شده...حتي please wait هم گير نکرده اما
اما الان اين ارور رو ميده::13: :19:
configuration error.please contact your network operator or servise centre
اين ارور واسه چيه؟
شمن اينکه اشاره کنم که م گوشيم قبلا چنجي بود که با اپديت اصلش کردم که بعدش هم با باکس انلوکش کردم تا وارد شبکه بشه و اصل بشه

این به خاطر اینه که پک کاستومایز رو درست کپی نکردی

نمیده!!

اون کابل استریو فقط ماله صداست....یه سرشو میزنی به گوشی اون تا فیش ها رو وصل میکنی به تلویزیون یا ظبط ...باید 2 تا جای فیش (مادگی) برای صدا داشته باشه...یکی چپ یکی راست ...معمولا با رنگ سفید و قرمز مشخص شده اند.. ...یه آهنگ که پخش کنی صداش از اونا در میاد....

arashaga
15-07-2007, 07:41
اضافه کردن زبان فارسی به گوشی :

اول این پک رو دانلود کن :

اونو اکسترک کن و همشو با فار کپی کن توی tpa\preset\system\language بعد هم از فار بیا بیرون ...بهتره فایلهای قبلی تو فولدر language رو پاک کنی

آقا ممنون !! خیلی استفاده کردیم:11:

sony_W810i
15-07-2007, 08:46
ایول ایول...داش حمید و ایول.... بالا خره R4ek001 رو رو گوشیم فلش کردم (دیگه تو فار موقع کاستومایز گیر نکرد)

masoud_ac
15-07-2007, 09:26
آقا فقط با Phone XS خالی نمیشه گوشی W810i رو فلش کرد . آخه گوشی من با فار منیجر مشکل داره.
اگه میتونید یه راه حل بدین ممنون.

D E V I L
15-07-2007, 11:13
آقا فقط با Phone XS خالی نمیشه گوشی W810i رو فلش کرد . آخه گوشی من با فار منیجر مشکل داره.
اگه میتونید یه راه حل بدین ممنون.

بدون فار هم میشه فلش کرد به اینصورت:
1-باید با استفاده از Gslide پچی رو که مسیر پوشه custom رو به مموری انتقال میده رو نصب کنی.
2-باید مسیری که پچ پوشه custom رو منتقل میکنه رو تو مموری کارتت درست کنی و فایلهای داخل پک کاستومایز رو توش بریزی.برای اینکه بفهمی پوشه custom کجا منتقل میشه فایل پچ رو با notepad باز کن خودت متوجه میشی.
3-باید فایل fs رو با ++xs فلش کنی
4-آخر سر هم باید فایل main رو که روش پچ نصب شده رو با ++xs رو گوشی فلش کنی.
تذکر:این پچ رو با gslide روی k750 نصب کردم و به همین روشی که گفتم فلشش کردم بطور صحیح فلش شد.
روی گوشیهای دیگه امتحانش نکردم.پس اگه جواب نداد به من ربطی نداره!!!
آموزش نصب پچ با gslide رو آقا حمید تو کلوپ افزایش صدای w810 گذاشتن.تو کلوپ پچ هم هست.
این پچ واسه r4ea031

اینم واسه r4db005

برای بقیه فریمورها نتونستم پیدا کنم:13:
تذکر مهم:حتما باید قبل از فلش مسیری رو که پوشه فولدر اونجا منتقل میشه رو خودت درست کنی.در غیر اینصورت عین این میمونه که گوشیرو کاستومایز نکرده باشی.
موفق باشید:11:

masoud_ac
16-07-2007, 15:02
من هنوز موفق نشدم گوشیم و با کامپیوتر فلش کنم یه خورده سخته . من میخوام فریمور R4ek001 رو روی گوشیم (W810i) فلش کنم به همون روشی که آقا حمید گفته میشه فایل ریستور R4ek001 هم دارم چیز دیگه ای احتیاج داره بگید .
همزمان میخوام درایور صدا و دوربین هم به گوشیم اضافه کنم.
ممنون.
منتظر جوابم.
آدرس فریمور R4ek001 رو یادم رفت که بگم واسم بزارید.(من با راپید مشکل دارم یعنی ISP من مشکل داره اگه آدرس یه جای دیگه رو بزارید).

carnation
16-07-2007, 21:29
سلام

نمی دونم گوشیم چرا بعضی وقتها خنگ بازی در میاره؟ کند میشه؟!! چی کار کنم؟

vorojax
16-07-2007, 21:43
سلام دوستان.
من امروز 810 گرفتم.
یه سوال پیش اومد چرا مثل نوکیا نمیشه براش اون اولش کدی چیزی بزاری که کسی نره توش فوضولی کنه؟

mostafa_khan
16-07-2007, 23:18
سلام دوستان.
من امروز 810 گرفتم.
یه سوال پیش اومد چرا مثل نوکیا نمیشه براش اون اولش کدی چیزی بزاری که کسی نره توش فوضولی کنه؟
مبارکه:20:
به تاپیک پچ ها مراجعه کن...واسه کا 750 هست واسه 810 رو نمی دونم

mostafa_khan
16-07-2007, 23:25
من هنوز موفق نشدم گوشیم و با کامپیوتر فلش کنم یه خورده سخته . من میخوام فریمور R4ek001 رو روی گوشیم (W810i) فلش کنم به همون روشی که آقا حمید گفته میشه فایل ریستور R4ek001 هم دارم چیز دیگه ای احتیاج داره بگید .
همزمان میخوام درایور صدا و دوربین هم به گوشیم اضافه کنم.
ممنون.
منتظر جوابم.
آدرس فریمور R4ek001 رو یادم رفت که بگم واسم بزارید.(من با راپید مشکل دارم یعنی ISP من مشکل داره اگه آدرس یه جای دیگه رو بزارید).
من ورزن یکی مونده به اخر و بهت پیش نهاد می کنم
صفحه ی اول تاپیک افزایش صدا رو بخون...مشکلی برات پیش نمی یاد اگه عین اون عمل کنی

سلام

نمی دونم گوشیم چرا بعضی وقتها خنگ بازی در میاره؟ کند میشه؟!! چی کار کنم؟

یعنی کجاهاش این جوری می شه؟

masoud_ac
17-07-2007, 01:51
صفحه ی اول تاپیک افزایش صدا رو بخون...مشکلی برات پیش نمی یاد اگه عین اون عمل کنی

منظورت از مشکل چیه؟

masoud_ac
17-07-2007, 02:07
جدید ترین فریمور برای W810i بدون هیچ مشکلی:
MAIN

FS

برای کسایی که از زبان اینگلیسی استفاده میکنن از این بهتر دیگه چیزی نیست.
هیچ مشکلی نداره.

masoud_ac
17-07-2007, 02:31
گوشی من تا حالا (تو ایران) فلش نشده اگه بخوام فریمور جدید روش فلش کنم به مشکل بر میخورم؟
یکی از دوستان گفتند که به مشکل بر میخورم.
گفت برای بار اول حتماً باید با باکس فلش بشه؟
این حرف درسته؟

^^ HAMID ^^
17-07-2007, 05:14
گوشی من تا حالا (تو ایران) فلش نشده اگه بخوام فریمور جدید روش فلش کنم به مشکل بر میخورم؟
این حرف درسته؟

درسته...:27:

masoud_ac
17-07-2007, 08:49

میشه بیشتر توضیح بدین.
یعنی اگه اول بدم بیرون واسم فلش کنه اونوقت دیگه میتونم تو خونه هر بلایی که میخوام سرش در بیارم.
یعنی خودم فریمور رو عوض کنم درایور صدا بزارم و .......... .
دیگه مشکلی واسش پیش نمیاد.

mostafa_khan
17-07-2007, 09:12
این حرف درسته؟

ببین نمی شه گفت حتما با باکی باید فلش بشه....بهتره بگیم برای اولین بار هر کاری کنی باید اخرش یه جاش رو از باکس کمک بگیری...بهتر بگم:اگه گوشیت رو اپدیت کنی...دیگه لازم نیست با باکس فلش شه...فقط کافیه با باکس انلوک بشه(قفل شبکش برداشته شه) تا وارد شبکه شه

mostafa_khan
17-07-2007, 09:55
میشه بیشتر توضیح بدین.
یعنی اگه اول بدم بیرون واسم فلش کنه اونوقت دیگه میتونم تو خونه هر بلایی که میخوام سرش در بیارم.
یعنی خودم فریمور رو عوض کنم درایور صدا بزارم و .......... .
دیگه مشکلی واسش پیش نمیاد.
بله می تونی هر کاری خواستی انجام بدی

خوب اينم يه خبر بسيار خوب براي کساني که از مديا پلير گوشي شون(به خصوص جاوايي ها)خسته شدن...يا بهتر بگم کساني که از رنگ نارنجي محيط پلير گوشيشون خوششون نمي ياد
خوب اينم يه مديا پلير جديد که به شکل عالي عمل مي کنه و تمام گوشي هاي se رو ساپورت مي کنه...يه نسخه ي فارسي هم داره که اون مختص گوشي هاي سيمبين داره
اين نسخه که ميگذارم براي تماميه مدل هاست...با محيطي ابي رنگ...که اين رنگ رو معمولا اکثرا مي پسندند و البته پليري زيبا و شکيل.............

یعنی صفحه ی 38 تاپیک مرجعی از نکات

شاد باشید :10: :20:

vorojax
17-07-2007, 12:11
مبارکه
به تاپیک پچ ها مراجعه کن...واسه کا 750 هست واسه 810 رو نمی دونم
ممنون دوست عزیز.
یه سوال؟به نظرم کنده و اینکه همین دیروز که داشتم باهاش اهنگ گوش میدیم اخز اهنگا که رسید غیرِِز ویریز کرد امگار رادیوو و تا نزدم بره بعدی همینجور موند. به نظر شما گوشی نشکل داره؟

aloalexa
17-07-2007, 12:41
[HP][quote=vorojax;1315433سلام دوستان.
من امروز 810 گرفتم.
یه سوال پیش اومد چرا مثل نوکیا نمیشه براش اون اولش کدی چیزی بزاری که کسی نره توش فوضولی کنه؟[/quote]
البته یه منوی فلش هم هست که آقا حمید معرفی کرده بودند تو صفحات اول تاپیک چگونه صدای گوشی خود را افزایش دهیم صفحه 10 بود
میتونی این منوی فلش رو با فار + ایکس اس روی گوشیت نصب کنی بعد تم مربوطه هم بریزی رو گوشی اونوقت هم منوی پسورد دار داری هم اینباکس مسیج پسورد دار و همچنین سیتینگ پسورد دار و فایل های پسورد دار
یه نکته ولی این پسورد ها رو نمی تونی تغییر بدری پس لو شون نده
این هم آدرسش

vorojax
17-07-2007, 17:12
البته یه منوی فلش هم هست که آقا حمید معرفی کرده بودند تو صفحات اول تاپیک چگونه صدای گوشی خود را افزایش دهیم صفحه 10 بود
میتونی این منوی فلش رو با فار + ایکس اس روی گوشیت نصب کنی بعد تم مربوطه هم بریزی رو گوشی اونوقت هم منوی پسورد دار داری هم اینباکس مسیج پسورد دار و همچنین سیتینگ پسورد دار و فایل های پسورد دار
یه نکته ولی این پسورد ها رو نمی تونی تغییر بدری پس لو شون نده
اقا ممنون و تشکر.
و یک سوال دیگه مثل نوکیا برنامه ای نیست که باهاش بشه بازیهایه میکرو و سگا رو بازی کرد؟

carnation
17-07-2007, 22:38

یعنی کجاهاش این جوری می شه؟

ممنون که جواب دادی . نمیدونم موقع خاصی نیست مثلا وقتی میحوام اس ام اس بزنم میرم تو منو این ساعت

شنی که همیشه میاد طولانی میشه!! :41:

mostafa_khan
17-07-2007, 23:58
اقا ممنون و تشکر.
و یک سوال دیگه مثل نوکیا برنامه ای نیست که باهاش بشه بازیهایه میکرو و سگا رو بازی کرد؟
من ندیدم تاحالا...شایدم باشه:18:

ممنون که جواب دادی . نمیدونم موقع خاصی نیست مثلا وقتی میحوام اس ام اس بزنم میرم تو منو این ساعت

شنی که همیشه میاد طولانی میشه!! :41:

ببینم مثلا با ریست و مستر ریستم امتحان کردی جواب نگرفتی؟
البته بعضی جاها عادیه سرعت کمی بیاد پایین اما اینی که میگی غیر عادیه....یاد بگیر گوشیتو به یه ورزن جدید فلش کن...ارزش داره جدا:20:

nakhordemast
18-07-2007, 01:53

میشه دلیلشو برامون کامل توضیح بدی؟

nakhordemast
18-07-2007, 01:54
ببین نمی شه گفت حتما با باکی باید فلش بشه....بهتره بگیم برای اولین بار هر کاری کنی باید اخرش یه جاش رو از باکس کمک بگیری...بهتر بگم:اگه گوشیت رو اپدیت کنی...دیگه لازم نیست با باکس فلش شه...فقط کافیه با باکس انلوک بشه(قفل شبکش برداشته شه) تا وارد شبکه شه

چگونه ای دوست قدیمی
منظورت که رجیستر نیست که!!!

nakhordemast
18-07-2007, 01:59
اقا ممنون و تشکر.
دوست عزیز گرامی شما از وقتی 810 گرفتی این واژه مستحجن رو بارها و بارها به کار بردی و هرچی به روی مبارکمون نمیاریم شما هم به روی مبارکت نمیاری... نوکیا یه چیز دیگس و اریکسون هم یه تکنولوژی دیگه . اگر میخواستی همه چیز نوکیا باشه اشتباه بزرگی کردی سونی اریکسون خریدی . بهتره تا دیر نشده بفروشیش و همون نوکیا رو دست بگیری که برازنده تره...

سونی همینه که هست . ........ وصلام :19:

sony_W810i
18-07-2007, 12:56
دوست عزیز گرامی شما از وقتی 810 گرفتی این واژه مستحجن رو بارها و بارها به کار بردی و هرچی به روی مبارکمون نمیاریم شما هم به روی مبارکت نمیاری... نوکیا یه چیز دیگس و اریکسون هم یه تکنولوژی دیگه . اگر میخواستی همه چیز نوکیا باشه اشتباه بزرگی کردی سونی اریکسون خریدی . بهتره تا دیر نشده بفروشیش و همون نوکیا رو دست بگیری که برازنده تره...

سونی همینه که هست . ........ وصلام :19:

n^n مرتبه تائید میشه...:10: :21: :21: :21:

arashaga
18-07-2007, 13:54
n^n مرتبه تائید میشه...:10: :21: :21: :21:

حالا شما خودشو زیاد ناراحت نکن !!:20:

mostafa_khan
18-07-2007, 14:13
چگونه ای دوست قدیمی
منظورت که رجیستر نیست که!!!

نه مهدی جون...نه اصلا به رجیستر و اینها مربوط نمی شه...رجیستر بحث سریاله...قفل شبکه یه چیز دیگست که تا برداشته نشه گوشی های قاچاق نمی تونن بیان تو شبکه...این قفل طی مراحل فول فلش خودکار برداشته میشه...اما اگه نخواهی می تونی بگی فقط واست انلوک کنن بدون اینکه گوشیت فلش بشه...کمتر از 10 دقیقه واست این کار رو انجام میده با باکس

arashaga
18-07-2007, 21:26
سلام

از بچه ها پچی چیزی سراغ نداره که بتونیم فونت W810 رو تغییر بدیم و مثلاً مثل K800
بکنیم؟

این تصویر صفحه W810 :

اینم مال K800 :

به نظر من دومی شکیلتره! اگه بچه ها راهی رو سراغ دارند لطف کنن و راهنمایی کنن ممنون
میشم!:40: :11:

carnation
18-07-2007, 22:18
من ندیدم تاحالا...شایدم باشه:18:

ببینم مثلا با ریست و مستر ریستم امتحان کردی جواب نگرفتی؟
البته بعضی جاها عادیه سرعت کمی بیاد پایین اما اینی که میگی غیر عادیه....یاد بگیر گوشیتو به یه ورزن جدید فلش کن...ارزش داره جدا:20:

این حالت بعضی وقت ها پیش میاد!! بعضی ها میگن خوب نیست گوشی رو فلش کرد!! آپدیت چی؟ لازمه ؟

nihilnigritude
18-07-2007, 22:33
درود

چطور میتونم SMS های توی گوشی رو تو PC-suite ببینم ؟ :20: :19:

arashaga
18-07-2007, 23:05
درود

با PC-Suite نمی شه، ولی می تونید My Phone Explorer 1.6 رو دانلود کنید و هم SMS ها
رو ببینید، هم رو کامپیوتر Back up بگیرید و هم کل محتوای گوشیتونو مدیریت کنید!! کلاً خیلی
بهتر از پی سی سوئیت هستش و رایگان هم هست :

لینک دانلود :

:40: :11:

arashaga
18-07-2007, 23:10
در ضمن فارسی رو هم پشتیبانی می کنه :18:

nihilnigritude
19-07-2007, 00:17
arashaga

ممنون از راهنماییت . :10: :11:

arashaga
19-07-2007, 09:22
بعضی ها میگن خوب نیست گوشی رو فلش کرد!! آپدیت چی؟ لازمه ؟

خوب بعضی ها ( دور از حضور شما :11: ) بی سوادند که اینطوری میگن !! مگه شما وقتی
ویندوز کامپیوترتون رو عوض میکنین براش خوب نیست؟ :13: البته منظور مصطفی خان فلش
کردن توسط خودتون و در منزل و با PC و نرم افزاره که اگه یاد بگیرید کلاً حدود 10 دقیقه زمان
می بره و هیچ فشاری به گوشی وارد نمیشه! چون فلاش با باکس خیلی زمان میبره ( حدود
1.5 ساعت ) و ممکنه به آی سی فلش دستگاه فشار وارد بشه و تکرار فلش در دفعات سبب
سوختنش بشه!:18:

ممنون:40: :11:

arashaga
19-07-2007, 09:49
سلام
من اين فريمور رو ريختم رو گوشي وبايد بگم كه افتضاح بود يعني مشكلات اساسي با فايل هاي صوتي وتصويري داره.

آقا امیر میشه توضیح بدید چیش افتضاح بود؟ چون به نظر من خیلی روون کار میکنه ! بی هیچ مشکلی !!

nakhordemast
19-07-2007, 11:51
درود

نرم افزار پی سی سوییت گوشی های مختلف فرق میکنه . توی 810 اس ام اس ها رو نمسشه دید. اما با نرم افزار w550 هم میشه دید هم میشه اس ام اس رو با کامپیوتر تایپ کرد و فرستاد :10:

vorojax
19-07-2007, 13:13

سونی همینه که هست . ........ وصلام
اقا شرمنده..نارحتتون کردم دیگه اینو نمیگم.
یه سوال دیگه دوستان. این علامت e که کنار انتن هست برایه چیه؟

فرامرز_39
19-07-2007, 14:20
8 ماهه که این گوشی رو دارم ودر مجموع ازش راضیم ولی یک مشکل بنظرم داره:
1- امکان پاسخ گویی اتوماتیک رو نداره اگرچه در memu/setting/general/profil/edit profil/answering mode گزینه اتوماتیک رو داره ولی نتونستم فعالش کنم
مورد فوق برای موارد خاصی مثل زمان رانندگی یا پاسخگویی توسط بلوتوث کاربرد داره ولی بهرحال یک عیب برای این گوشی خوب محسوب میشه
اگه کسی راه حلی داره ویا این مشکل رو حل کرده ممنونشم
ضمنا" مشخصات نرم افزاری گوشیم اینه
R4DB005

mostafa_khan
19-07-2007, 15:08
این حالت بعضی وقت ها پیش میاد!! بعضی ها میگن خوب نیست گوشی رو فلش کرد!! آپدیت چی؟ لازمه ؟

کردن توسط خودتون و در منزل و با PC و نرم افزاره که اگه یاد بگیرید کلاً حدود 10 دقیقه زمان

بله همون طور که ارش عزيز گفت..اين حرفها تو عوام رواج داره...من خودم دوستم بهم ميگفت:اگه 3 بار فلش کني گوشيت مي سوزه:2: !!!!
خوب اونم از يکي که چيزي نمي دونسته شنيده..اونم از يکي ديگه و ....
همون طور که گفته شد...فلش زياد...اونم نه مثلا يا 6-7 بار...خيلي بيشتر از اين حرفها...باعث ميشه ic flashاسيب ببينه و بسوزه
در ضمن ارش..با باکس فلش کردن هرگز اين زماني که گفتي طول نمي کشه:46:
به هر حال..فلش کردن به جا..مناسب و بسيار خوبم هست
در ضمن در مورد اون کندي که گفتي...بازم ميگم نيلز به تغيير ورزن داره گوشيت...اگه اذيتت ميکنه...اموزشش رو شروع به يادگيري کن
در ضمن بازم ميگم که هر کندي غير طبيعي نيست...نمي دونم تا حالا کسي امتحان کرد يا نه...اگه شما يه تعداد زيادي فايل amr داشته باشين..مثلا 20-30 تا..چند بار روش بري ..گوشي يه جور حالت هنگ کردن پيدا ميکنه...مثلا از يه اهنگ به اهنگ ديگش که مي خواد بره يه 4-5 ثانيه طول ميکشه(ميشه عين گوشي هاي نوک:13: يا)
اما جاهاي ديگه هيچ وقت کم شدن سرعت نديدم..اگه باشه غير عديه و يک اشکال نرم افزاريه

من ندیدم اما حدس می زنم مخفف کلمه ی edge باشه..دوستان دیگه می تونن بهتر نظر بدن:46:
شاد باشید:10:

arashaga
19-07-2007, 15:40
این علامت e که کنار انتن هست برایه چیه؟

مطمئنی که این علامت را داری ؟ شما کجا زندگی می کنید؟
اگه همیشه داشته باشید، شانس بهتون رو آورده!!:18:
اینا دارن GPRS رو، رو شبکه بعضی نقاط تست می کنن! و اگه شما شانس بیاری و تنظیمات
شبکه رو از کسی و یا جایی بدست بیاری می تونی از اینترنت استفاده کنی! حالا چون W810
فابلیت EDGE داره، می تونه با سرعت بالاتری به اینترنت وصل بشه و این E همون E هستش
از علائم استفاده از شبکه GPRS هم اینه که مصرف باتری میره بالا! البته اگه شما بخوای
این علامت بره و برگردی تو شبکه معمولی، تو قسمت تنظیمات می تونی در قسمت نوع
شبکه که بطور پیش فرض روی GSM & GPRS هستش، قسمت دوم یعنی GSM Only رو
انتخاب کنید و اون علامت E حذف میشه :20:

مرسی:40: :11:

sony_W810i
19-07-2007, 15:43
نوشته شده توسط vorojax

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز اونایی که اوپراتور شون GPRS داشته باشه یه علامت G یا مثلث برعکس بالای خط انتنشون میاد ...
اما وجه تمایز W810 با خیلی از گوشیای دیگه داشتن EDGE هستش که سرعت انتقال اطلاعاتش بیشتر. مثل Dialup و ADSL...البته تو ایران چون سرعت به صورت خدادادی پایین هستش فایده ای به حال ما نداره:31:

به هر حال اون علامت E واسه همون GPRS هستش که گوشیای مجهز یه EDGE به جای E,G نشون میدن....البته اگه اپراتور EDGE رو ساپورت نکنه همون Gنشون داده میشه.... و ایرانسل ظاهرا اونو ساپورت میکنه...

mani 203
19-07-2007, 22:17
یه سوال

ایا w810 به tv وصل میشه گوشی من یه کابل داره که انگار برای این کاره

soheil_6666
19-07-2007, 22:45
یه سوال

ایا w810 به tv وصل میشه گوشی من یه کابل داره که انگار برای این کاره

نه دوست گرامي
اين كابل براي اتصال به پخش كننده هاي صداست البت به تي وي هم وصل ميشه ولي فقط پخش صذاست باند چپ و راست
پيروز باشيد

Farshadd
19-07-2007, 22:59
سلام.
اگه میشه یه نگاه به W810 خودتون بندازید و بگین که درایور دوربینش از چه ورژنی هست؟؟؟یعنی ورژن اورجینالش رو میخوام.

Mahdi_Moosavi
19-07-2007, 23:09
سلام.
اگه میشه یه نگاه به W810 خودتون بندازید و بگین که درایور دوربینش از چه ورژنی هست؟؟؟یعنی ورژن اورجینالش رو میخوام.

همشون به صورت فابریک ورژن 4.5 روی فریمورشون هست . حتی آخرین فریمورش .

arashaga
20-07-2007, 00:01

دقیقاً !:20:

aloalexa
20-07-2007, 00:13
سلام.

این هم درایور اصل w810 همین حالا آپلود کردم بفرمایید:

:8:

Payan
20-07-2007, 00:57
سلام دوستان
متاسفانه برنامه My Phone explorer نمي تونه گوشي من رو بشناسه چيكار بايد كرد؟ (درايو ها رو ميشناسه)

Maziar_69
20-07-2007, 01:12
سلام دوستان. به راهنمایی نیاز دارم.
من 200 تومن پول دارم حالا به نظرتون 700 بگیرم یا 810؟
تورو خدا تعصب رو بذارین کنار و واقعی بگین کدومشو بگیرم؟

samad_a
20-07-2007, 01:26
راهنمای فارسی 810 . تقدیم به دوستان دبلیوهشتصدودهی

K A R I M I
20-07-2007, 07:09
راهنمای فارسی 810 . تقدیم به دوستان دبلیوهشتصدودهی
آقا چرا راپید شیر ؟
از سایت خود سونی اریکسون به طور مستقیم دانلود کنید :

Farshadd
20-07-2007, 09:34
سلام دوستان. به راهنمایی نیاز دارم.
من 200 تومن پول دارم حالا به نظرتون 700 بگیرم یا 810؟
تورو خدا تعصب رو بذارین کنار و واقعی بگین کدومشو بگیرم؟

به نظر من 810 بگیر بعد درایور صداش رو عوض کن.بعد حال کن.

Farshadd
20-07-2007, 09:35
این هم درایور اصل w810 همین حالا آپلود کردم بفرمایید:

:8:

واقعا ممنون

Farshadd
20-07-2007, 09:38

دستت درد نکنه.

vorojax
20-07-2007, 12:24
مطمئنی که این علامت را داری ؟ شما کجا زندگی می کنید؟
اگه همیشه داشته باشید، شانس بهتون رو آورده!!:18:
اینا دارن GPRS رو، رو شبکه بعضی نقاط تست می کنن! و اگه شما شانس بیاری و تنظیمات
شبکه رو از کسی و یا جایی بدست بیاری می تونی از اینترنت استفاده کنی! حالا چون W810
فابلیت EDGE داره، می تونه با سرعت بالاتری به اینترنت وصل بشه و این E همون E هستش
از علائم استفاده از شبکه GPRS هم اینه که مصرف باتری میره بالا! البته اگه شما بخوای
این علامت بره و برگردی تو شبکه معمولی، تو قسمت تنظیمات می تونی در قسمت نوع
شبکه که بطور پیش فرض روی GSM & GPRS هستش، قسمت دوم یعنی GSM Only رو
انتخاب کنید و اون علامت E حذف میشه :20:

یعنی الان من مجانی میتونم برم اینترنت یا اینکه نه همون پولی ولی سرعتش بیشتره؟
ولی یادمه قبله اینکه جی پی ار اسم فعال بشه این علامت e این کنار بود.
راستی یه بارم رفتم اینترنت یه عکس الکسو هر جور خاستم سیو کنم نشد یعنی راستش بلد نیستم عکس سیو کنم میشه یکی از دوستان راه نمایی کنه.
و اینکه اگه بخام تم برایه گوشی گیر بیارم باید برم کجا؟

forget my password
20-07-2007, 16:12
بچه ها w810 سیاه و سفید به ترتیب چنده ؟ کجا ها ارزون تر می فروشن ؟

carnation
20-07-2007, 20:57

میشه واضح تر توضیح بدین که با عث چه تغییری میشه؟ و این که میشه بگین چطوری؟ ببخشینا هی سوال

می پرسم

arashaga
20-07-2007, 21:19
درود
خواهش می کنم

در وحله اول وقتی شما فیرمویر رو تازه می کنید ( صرفنظر از ورژنش ) یه تغییر تو مایه های
دیفرگمنت پی سی توش اتفاق می افته! یعنی فایل های مربوط به نرم افزار گوشی که بمرور
زمان در اثر نصب نرم افزارهای مختلف و همچنین استفاده از خود گوشی دچار بهم ریختگی شده اند
به حالت اولشون برمی گردتد و خوب طبعاً سرعت دستگاه می ره بالا!! حالا اگه شما یه فیرمویر جدید
نصب کنید ( فیرمویر های اولیه بمرور زمان توسط سازنده و با توجه به مشکلات گزارش شده توسط
کاربران، تکمیل تر و بی نقص تر می شوند - مثل آپدیت های ویندوز - بطور مثال در فیرمویر R4db005
باتریمتر گوشی مشکل داره و هی بالا پایین میره و همچنین تا حدودی مصرف باتری زیاده ولی در
نسخه بعدی یعنی R4ea031 این مشکل برطرف شده و همچنین در این نسخه ورژن جاوا 6.5 شده
ولی در قبلی 6.4 بود، پس ممکنه شما بتونید بازی ها و اپلیکیشن ها بیشتری رو گوشیتون نصب کنید
آخرین ورژنی هم که ارائه شده R4ek001 هستش ) ممکنه یکسری مشکلات دستگاهتون هم مرتفع بشه
البته اگه دستگاهتون مثل ساعت کار میکنه و باهاش مشکلی ندارین دست به فیرمویرش نزنین چون
تغییرات در فیرمویرها بسیار جزئی و قابل چشم پوشی هستند.
امیدوارم مفید واقع شده باشه:40: :11: :10:

nakhordemast
20-07-2007, 23:17
درود
خواهش می کنم

در وحله اول وقتی شما فیرمویر رو تازه می کنید ( صرفنظر از ورژنش ) یه تغییر تو مایه های
دیفرگمنت پی سی توش اتفاق می افته! یعنی فایل های مربوط به نرم افزار گوشی که بمرور
زمان در اثر نصب نرم افزارهای مختلف و همچنین استفاده از خود گوشی دچار بهم ریختگی شده اند
به حالت اولشون برمی گردتد و خوب طبعاً سرعت دستگاه می ره بالا!! حالا اگه شما یه فیرمویر جدید
نصب کنید ( فیرمویر های اولیه بمرور زمان توسط سازنده و با توجه به مشکلات گزارش شده توسط
کاربران، تکمیل تر و بی نقص تر می شوند - مثل آپدیت های ویندوز - بطور مثال در فیرمویر R4db005
باتریمتر گوشی مشکل داره و هی بالا پایین میره و همچنین تا حدودی مصرف باتری زیاده ولی در
نسخه بعدی یعنی R4ea031 این مشکل برطرف شده و همچنین در این نسخه ورژن جاوا 6.5 شده
ولی در قبلی 6.4 بود، پس ممکنه شما بتونید بازی ها و اپلیکیشن ها بیشتری رو گوشیتون نصب کنید
آخرین ورژنی هم که ارائه شده R4ek001 هستش ) ممکنه یکسری مشکلات دستگاهتون هم مرتفع بشه
البته اگه دستگاهتون مثل ساعت کار میکنه و باهاش مشکلی ندارین دست به فیرمویرش نزنین چون
تغییرات در فیرمویرها بسیار جزئی و قابل چشم پوشی هستند.
امیدوارم مفید واقع شده باشه:40: :11: :10:

با این حرفتی که زدی اصلا موافق نیستم . به کل ساختار کامپیوتر با موبایل فرق داره . ویندوز ( نه مکینتاش) به خاطر سیستم در پیت رجیستری که داره این اتفاق براش میفته . توی موبایل این طور نیست.

Siafu-cc
21-07-2007, 01:22
سلام
دوستان حرفه ای P30 کمکم کنید ...

من یع گوشی W810 دارم میخوام ببینم اصل هست یا نع یا چنجی هست یانه با ید چی کار بکنم از کجا باید سریالش رو دربیارم ؟

ایا میتونم اپتودیتش کنم اگه چنجی هست ؟

ممنون از بر بچس با مرام P30
میخوامتون .

arashaga
21-07-2007, 07:29
خوب اولین راه زدن همون کد #06#* هستش که هر سه تا کد پشت باتری و روی جعبه و
خود اسکرین باید یکی باشند، یه راه دیگه استفاده از سایت International numbering plan
هستش و مطمئن ترینش به نظر من رفتن به سایت خود سونی اریکسون و عضویت در
اونجاست، وقتی شما می خواهید در اونجا عضو بشید اول از شما IMEI گوشی رو می خواد
و بعد از کنترل کردنش ، خودش نوع دستگاه رو مشخص می کنه که در مورد شما باید گوشی
رو W810 معرفی کنه

vorojax
21-07-2007, 17:55
سلام دوستان.
میشه صدایه رادیو رو ضبت کرد؟
و اینکه چه جوری w810 رو تبدیل به یه کنترل تی وی کنم؟

Mahdi_Moosavi
21-07-2007, 18:27
سلام دوستان.
میشه صدایه رادیو رو ضبت کرد؟
و اینکه چه جوری w810 رو تبدیل به یه کنترل تی وی کنم؟

فعلآ جفتش امکان پذیر نیست !!

Amit
21-07-2007, 22:57
salam
khobin man donbale ye w810 khob daste 2 migardam kasi dare ya na ya kasi mitone bege ghaymate
daste 2 chnde ???

reza13642125
22-07-2007, 08:00
دوستان سلام
چند وقتی میشه که گوشیم هنگام تماس گرفتن افراد باهام نه زنگ میزنه و نه ویبره فقط شماره تماس گیرنده رو نشون میده .گوشی رو خاموش روشن می کنم درست می شه ولی بعد از چند رو مجددا همون مشکل به وجود میاد اگه میشه منو راهنمایی کنید ممون

sony_W810i
22-07-2007, 09:07
دوستان سلام
چند وقتی میشه که گوشیم هنگام تماس گرفتن افراد باهام نه زنگ میزنه و نه ویبره فقط شماره تماس گیرنده رو نشون میده .گوشی رو خاموش روشن می کنم درست می شه ولی بعد از چند رو مجددا همون مشکل به وجود میاد اگه میشه منو راهنمایی کنید ممون

دوست عزیز من گوشیم این مشکل رو تو دوربین داشت...فلشش کردم درست شد..
اگه سریالشو اصل کردی خودت فلشش کن

masoud_ac
22-07-2007, 09:27
سلام
من فریمور R4ek001 رو روی گوشی فلش کردم کجای این مشکل داره سرعت که خوبه عالی آنتن هم بهتر شده تو این فریمور.

Mahdi_Moosavi
22-07-2007, 10:19
سلام
من فریمور R4ek001 رو روی گوشی فلش کردم کجای این مشکل داره سرعت که خوبه عالی آنتن هم بهتر شده تو این فریمور.

مسعود جان مگه كي گفتش كه مشكل داره !!!

masoud_ac
22-07-2007, 10:38
مسعود جان مگه كي گفتش كه مشكل داره !!!

نمیدونم ولی بعضی ها که امتحان کرده بودن میگفتن مشکل داره R4ea031 بهتره اما به نظر من R4ek001 بهتره سرعتش هم بالا تره.

reza13642125
22-07-2007, 10:40
دوست عزیز من گوشیم این مشکل رو تو دوربین داشت...فلشش کردم درست شد..
اگه سریالشو اصل کردی خودت فلشش کن
ممنون گوشیم سریال چنجه چه جوری اصلش کنم باید برم مخابرات؟

masoud_ac
22-07-2007, 10:48
نه برو پیش یه موبایلی که Se داشته باشه بعد بهش بگو سریال گوشی و اصلی کن (با پشت گوشی و کارتن یکیش کنه ) 2دقیقه هم کار نمیبره.

forget my password
22-07-2007, 16:46
بچه ها پرسیدم الان چنده این گوشی ؟

Mahdi_Moosavi
22-07-2007, 16:55
بچه ها پرسیدم الان چنده این گوشی ؟

بدون گارانتی 230 تومان . شاید هم 5 - 6 تومان کمتر .

sony_W810i
23-07-2007, 09:01
ممنون گوشیم سریال چنجه چه جوری اصلش کنم باید برم مخابرات؟

نه نیازی به مخابرات نیست خوشبختانه....برو چندجا قیمت بگیر هر جا ارزون تر میگرفت بگو میخوام هم گوشیو فلش کنم هم به سریال اصلیش برگردونم.. من کردم 5000 تومن دادم...حدودا 25 دقیقه طول میکشه...:10:

reza13642125
23-07-2007, 09:10
نه نیازی به مخابرات نیست خوشبختانه....برو چندجا قیمت بگیر هر جا ارزون تر میگرفت بگو میخوام هم گوشیو فلش کنم هم به سریال اصلیش برگردونم.. من کردم 5000 تومن دادم...حدودا 25 دقیقه طول میکشه...:10:

ممنون از زحمات همه دوستان

nihilnigritude
23-07-2007, 10:13

درود

منم میخام این کارو بکنم . ممکنه بگید register کردن چه مزیتهایی داره ؟ :20:

setare_m
23-07-2007, 10:47
سلام
تو رو خدا یکی لینک دانلود my phone explorer رو بزاره.هر چی گشتم نتونستم از صفحا های قبل پیداش کنم!

w700
23-07-2007, 11:04
منم داداشم دو سه روز پيش يه دونه گرفت

وقتي نرم افزارشو نصب كرديم رو كامپيوتر sony ericsoon pc suite يه گزينه براي رد و بدل كردن فايل ها داشت يه دونه براي اديت عكس يه دونه هم براي فرستادنه mms از كامپيوتر به موبايل

هر كاري كرديم sms رو از كامپيوتر به گوشي نميفرستاد اصلا" نميشه text massege بهش انتقال داد

اگه واقعا" اينطور باشه ضعف خيلي بزرگيه چون يادمه nokia pc suite اينكارو به راحتي انجام ميداد

حالا اگه كسي نرم افزاره ديگه اي ميشناسه كه بشه sms رو از طريق كابل يا اينفرارد انتقال داد به اين گوشي لطفا" بگه

مرسي

عزیزم بگرد و نرم افزار Myphone Explorer رو دانلود کن یا بگیرش (همه sms هاتو میتونی به کامپیوتر بیاری)

masoud_ac
23-07-2007, 11:40
یکی فایل k750_restore رو بزاره.
R1BC002 اینم فریمور.
مین چین هست.
عجله دارم یکی گوشیش و آوورده که درایور K800 واسه دوربینش بندازم حالا فایل ریسور ندارم که گوشیش و روشن کنم.
اگه باباکس فلش کنم درایورش میپره.
گوشی من اول با XS++ فایل Far رو رو مینش فلش کردم بعد درایور رو عوض کردم حالا میخوام با ++XS فایل ریستور رو رو مینش فلش کنم که گوشی روشن بشه حالا من این فایل رو ندارم.
فریمورش هم R1BC001 مین چین هست.
ممنون اگه بزاریدش.

nihilnigritude
23-07-2007, 12:53
سلام
تو رو خدا یکی لینک دانلود my phone explorer رو بزاره.هر چی گشتم نتونستم از صفحا های قبل پیداش کنم!

:10: :8:

nihilnigritude
23-07-2007, 12:55
درود

اینجا کسی Memory 8 gb رو W810i امتحان نکرده ؟

masoud_ac
23-07-2007, 13:22
درود

اینجا کسی Memory 8 gb رو W810i امتحان نکرده ؟

آقا شما بگو 8GB رو واسه چه کاری میخوای مگه فیلم میخوای نگاه کنی یه DVD حدود 5GB هست اونوقط شما 8GB میخوای بندازی رو گوشی .
4GB رو ساپورت میکنه اونم به زور من که فکر نمیکنم 8GB ساپورت کنه.

masoud_ac
23-07-2007, 13:58
یکی فایل k750_restore رو بزاره.
R1BC002 اینم فریمور.
مین چین هست.
عجله دارم یکی گوشیش و آوورده که درایور K800 واسه دوربینش بندازم حالا فایل ریسور ندارم که گوشیش و روشن کنم.
اگه باباکس فلش کنم درایورش میپره.
گوشی من اول با XS++ فایل Far رو رو مینش فلش کردم بعد درایور رو عوض کردم حالا میخوام با ++XS فایل ریستور رو رو مینش فلش کنم که گوشی روشن بشه حالا من این فایل رو ندارم.
فریمورش هم R1BC001 مین چین هست.
ممنون اگه بزاریدش.

nihilnigritude
23-07-2007, 14:07
آقا شما بگو 8GB رو واسه چه کاری میخوای مگه فیلم میخوای نگاه کنی یه DVD حدود 5GB هست اونوقط شما 8GB میخوای بندازی رو گوشی .
4GB رو ساپورت میکنه اونم به زور من که فکر نمیکنم 8GB ساپورت کنه.

شما اگه 1 وقتی iPOD 80 gb یا 4tb HDD یا 4gb pcRAM داشتی بپا خودتو نکشی !

واقا چقدر علمی و جالب جواب این سوالمو دادی :46: :10:
میشه بگی از کجات دراوردی که به زور 4gb رو ساپورت میکنه ؟

masoud_ac
23-07-2007, 14:32

خودم 4GB روی گوشیم بود :
مشخصات رم 4GB خودم Sony HS
رم 4GB رو وقتی حدود 3.5 GB پر میکنی وقتی قسمت عکس ها که میری به زور عکس ها رو باز میکنه شارژ زور تموم میکنه تو عکس گرفتن عکس رو دیر ذخیره میکنه (مثل اینکه رم 1GB پر روی K750i بزاری) تو فیلم برداری موقع stop کردن ممکنه گوشی هنگ بکنه دیگه چی ممکنه بعضی از آهنگ های MP3 رو نتونه بخونه وقتی عکس یکی رو روی آهنگ زنگ میزاری(وقتی زنگ بزنه عکسش بیفته) ممکنه گوشی هنگ کنه(بیشتر مواقع) اگه لازمه تا بازم بگم.
این رو من روی 8 تا گوشی W810i امتحان کردم شاید .
شاید گوشی شما W81000000000000000000000iiiiii باشه که 8GB رو راحت ساپورت کنه.

Vallio
23-07-2007, 14:40
این دابلیو هشت صد تا 4 گیگ رو سابورت میکنه...ولی به بالا روو نه....!

nihilnigritude
23-07-2007, 14:47
خودم 4GB روی گوشیم بود :

شاید گوشی شما W81000000000000000000000iiiiii باشه که 8GB رو راحت ساپورت کنه.

نه دوست من .
گوشی من W810i با 4gb memory SanDisk که همیشم حداقل 3.5 gb توش فایل دارم هیچکدوم از مشکلاتی که گفتید ندارم . :8:

masoud_ac
23-07-2007, 14:49

یادم باشه یه عکس از سیستمم واست بفرستم
مشخصات:

RAM : 4*1GB(800)DDR2
CPU : 2*4200AM2
min : giga m55s-s3
graphic : 8500GTX 512pci-e
HDD : 2*320GB 16MB SATA2plus
BD Writer 120GB

از دوستان عذر میخوام اینجا جاش نبود ولی لازم بود برای بعضیا بگم.

Mahdi_Moosavi
23-07-2007, 15:30
graphic : 8500GTX 512pci-e

مسعود جان همچین کارتی وجود نداره !!

CPU : 2*4200AM2

یعنی 2 تا CPU رو این مین گذاشتی یا منظورت X2 هستش ؟؟

البته ببخشید اینجا رو با انجمن سخت افزار اشتباه گرفتم !!

masoud_ac
23-07-2007, 20:54
مسعود جان همچین کارتی وجود نداره !!

حالا که میبینی وجود داره

یعنی 2 تا CPU رو این مین گذاشتی یا منظورت X2 هستش ؟؟
درسته 2تا CPU دارم.
البته ببخشید اینجا رو با انجمن سخت افزار اشتباه گرفتم !!

اینها رو دوینفری تو قسمت موزیک تو کلوپ W810i هم بعضی موقع ها پست میزاره بهم گفت و با هم خریدیم.
عزیزم 8800 GTX هم وجود داره تو ایران هم هست قیمت 620000 تومن البته من مال خودم رو اون موقع خریرم 650000تومن با 3تا توربو چارجر با خنک کننده ی فریون.
الان با این سیستم یه فیلم DVD رو کمتر از 10 دقیقه به VCD تبدیل و رایت میکنم.
خب اینجا جاش نیست بهتره تمومش کنیم.

aloalexa
23-07-2007, 23:13
بالاخره چی شد 4 گیگ یا 8 گیگ چه مارکی رو بدون دردسر ساپورت می کنه این w810i ؟

michael jackson
23-07-2007, 23:30
من وقتی یه فایل تصویری رو بهش منتقل میکنم اون رو سکته ای نشون میده ولی اگه موقع تبدیل. کیفیت رو پایین انتخاب کنی درست میشه لطفا کمکم کنید.

masoud_ac
24-07-2007, 00:25
من وقتی یه فایل تصویری رو بهش منتقل میکنم اون رو سکته ای نشون میده ولی اگه موقع تبدیل. کیفیت رو پایین انتخاب کنی درست میشه لطفا کمکم کنید.

فرمت فایل تصویریت چیه؟
MP4. رو هم صدا هم تصویر رو بزار روی 64Kbs
3GP. رو هم صدا هم تصویر رو بزار روی 96Kbs
سایز تصویرت هم بزار سر 144*176

masoud_ac
24-07-2007, 00:30
بالاخره چی شد 4 گیگ یا 8 گیگ چه مارکی رو بدون دردسر ساپورت می کنه این w810i ؟
عجله نکن تا یه 2روز دیگه سبر کن تا نظرات بیشتر بشه.

Mahdi_Moosavi
24-07-2007, 09:50
عزیزم 8800 GTX هم وجود داره تو ایران هم هست قیمت 620000 تومن البته من مال خودم رو اون موقع خریرم 650000تومن با 3تا توربو چارجر با خنک کننده ی فریون.

شما اول نوشتی 8500gtx نه 8800gtx دوست من .

Dj.Bobo
24-07-2007, 12:45
با سلام خدمت دوستان من میخوام امروز یه w810 بگیرم و ظاهرا دیگه چیزی بنام چنج و اصل وجود نداره و هر گوشی رو که شما بگیرید و بدید بیرون براتون فلش کنن اصل میشه ....درسته؟
حالا من می خوام گوشی بگیرم و گوشی هم چنج هست ........ من می ترسم برم چنج بگیرم و بدم فلش کنن و اونوقت به سریال اصلی بر نگرده؟
می شه کمک کنید بگید چی کار کنم؟
قربونه همتون

Mahdi_Moosavi
24-07-2007, 13:13
با سلام خدمت دوستان من میخوام امروز یه w810 بگیرم و ظاهرا دیگه چیزی بنام چنج و اصل وجود نداره و هر گوشی رو که شما بگیرید و بدید بیرون براتون فلش کنن اصل میشه ....درسته؟
حالا من می خوام گوشی بگیرم و گوشی هم چنج هست ........ من می ترسم برم چنج بگیرم و بدم فلش کنن و اونوقت به سریال اصلی بر نگرده؟
می شه کمک کنید بگید چی کار کنم؟
قربونه همتون

نه عزیز الان دیگه نصف ملت این کار رو کردن !!! بهتره بیخودی پول واسه رجیستر اصل ندی چون مخابرات داره

دستگاه های ثبت رجیستر رو جمع کرده !

Silwestern
24-07-2007, 13:27
از 2 هفته پيش ديگه چيزي به نام چنج و سريال اصلي وجود نداره ... فقط ببين كي ارزون تر ميده همونو بخر

مطمئن باش چين فرانسه مالزي و .... هيچ فرقي نداره ...روشن بشه هرچي ميخواد باشه ...
گارانتي دار هم نخر كه پول دور ريختنه ...!!!

دنبال يه 810 باش دور و بر 210 تا 230 تومن

خريدي قيمتش رو هم اينجا اعلام كن ... ( سفيد بخر خوشگل تره )

masoud_ac
24-07-2007, 14:09
شما اول نوشتی 8500gtx نه 8800gtx دوست من .

اگه یه بار دیگه بخونی میفهمی.
من گفتم 8800 GTX هم هست نگفتم که این مدل رو دارم.

p30time
24-07-2007, 23:36
با سلام!

آقا يعني ما كه چنج شده داريم مي تونيم با far manafer كار كنيم؟؟ ( براي هك گوشي؟ )
و مي تونيم آپديت كنيم!!
اگر بشه كه خيلي عاليه!
با تشكر از شما دوستان عزيز

michael jackson
24-07-2007, 23:44
فرمت فایل تصویریت چیه؟
MP4. رو هم صدا هم تصویر رو بزار روی 64Kbs
3GP. رو هم صدا هم تصویر رو بزار روی 96Kbs
سایز تصویرت هم بزار سر 144*176
فرمتش WMV ولی بازم درست نشد:13:
ولی یه سوال شما با چه برنامه ای این کار رو میکنید من با Xilisoft 3GP Converter
اگه میشه شما برنامهتون رو معرفی کنید.

masoud_ac
25-07-2007, 00:23
فرمتش WMV ولی بازم درست نشد:13:
ولی یه سوال شما با چه برنامه ای این کار رو میکنید من با Xilisoft 3GP Converter
اگه میشه شما برنامهتون رو معرفی کنید.

من با برنامه ی Mpeg 4 کار میکنم.
سعی کن فرمت رو 3gp. یا mp4. بدی بهتره.

masoud_ac
25-07-2007, 00:46
با سلام!

آقا يعني ما كه چنج شده داريم مي تونيم با far manafer كار كنيم؟؟ ( براي هك گوشي؟ )
و مي تونيم آپديت كنيم!!
اگر بشه كه خيلي عاليه!
با تشكر از شما دوستان عزيز

چنج شده یا اصلی:18::18::18:

Maziar_69
25-07-2007, 01:09
بدون تعصب خواهشن بگین دوربین 810 بهتره یا دبلیو 700

masoud_ac
25-07-2007, 01:17

میتونی خودت نوشته ای که دور لنز هست رو بخونی.
اگه میخوای عکس W810i رو ببینی بیا به این تاپیک

ضمناً من تا حالا هیچ گوشی 2MP رو ندیدم که تو عکس گرفتن روی W810i رو کم کنه یا بتونه با دوربین W810i کل بندازه.
من که میگم W810i چون هم عکس های شفاف و واضحی رو میندازه .
راحت بگم دوربین رو دست W810i نیومده (2MP).

masoud_ac
25-07-2007, 01:19

دبلیو 810

__________________________________________________ ___________________

p30time
25-07-2007, 05:46
چنج شده یا اصلی:18::18::18:

سلام!
حالا كه ديگه رجيستر اصلي و چنج شده فرقي نمي كنه، چنج شده ها هم مي تونن آپديت كنن و با فار كار كنند؟؟
با تشكر از شما

masoud_ac
25-07-2007, 10:10
سلام!
حالا كه ديگه رجيستر اصلي و چنج شده فرقي نمي كنه، چنج شده ها هم مي تونن آپديت كنن و با فار كار كنند؟؟
با تشكر از شما
گوشی من چنج بود وصلش کردم به فار کارام و کردم بعد که گوشی رو روشن کردم سر پلیز وایت گیر کرد .
باید اول سریال گوشیت و درست کنی بعد گوشیت و هک کنی.

boy_ofpersian
25-07-2007, 13:16
سلام، شما مي دونيد که چجوري بايد صداي w810 رو زياد تر کنيم؟
واقعا شرم آوره که w810 صداش از w800 يا w700ت کمتره!
اگه مي شه يه راهنمايي بکنيد، شايد صداي گوشي من کم باسه:41:

Mahdi_Moosavi
25-07-2007, 14:52
سلام، شما مي دونيد که چجوري بايد صداي w810 رو زياد تر کنيم؟
واقعا شرم آوره که w810 صداش از w800 يا w700ت کمتره!
اگه مي شه يه راهنمايي بکنيد، شايد صداي گوشي من کم باسه:41:

اولآ که به انجمن p30world [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

دومآ بهتره قبل از پست زدن یه سرچی تو انجمن بکنی :10: . برو این تاپیک کارت حله :

p30time
25-07-2007, 21:07
گوشی من چنج بود وصلش کردم به فار کارام و کردم بعد که گوشی رو روشن کردم سر پلیز وایت گیر کرد .
باید اول سریال گوشیت و درست کنی بعد گوشیت و هک کنی.

با سلام!
ببخشيد چطوري سريال گوشي رو درست كنم؟ راهي داره يا بايد رجيستر اصلي بگيرم ( هرچند كه ديگه الان فرقي نمي كنه! )

با تشكر از شما :10:

K A R I M I
25-07-2007, 22:01
چرا راهی نداره ؟؟
یه فلش ساده با باکس راه حل ساده برای مشکل شما که 2 تا مشکلم داره :
1 : 15 دقیقه وقتتون رو میگیره
2 : 4000 تومان باید پیاده شین

metalmilitia_v
26-07-2007, 00:59
گوشي من سريال چنج بود كه دادم بيرون با باكس برام فلش كردن و الان داره با سريال اصلي كار ميكنه ولي وقتي اونو به xs++ وصل مي كنم مي نويسه IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:W810 حالا مي خواستم ببينم اگه اونو با برنامه xs++ فلش كنم مشكلي پيش مياد يا نه؟؟؟ چون قبل از اينكه با باكس فلشش كنم يه بار اين كارو كردم ولي تو قسمت please wait موند. لطفا يكي جواب بده

p30time
26-07-2007, 01:36
چرا راهی نداره ؟؟
یه فلش ساده با باکس راه حل ساده برای مشکل شما که 2 تا مشکلم داره :
1 : 15 دقیقه وقتتون رو میگیره
2 : 4000 تومان باید پیاده شین

ببخشيد!
اونوقت مشكل پست بالايي پيش نمياد؟؟
يعني راحت هك مي شه و آپديت مي شه؟؟؟؟
با تشكر از شما

metalmilitia_v
26-07-2007, 02:14
گوشي من سريال چنج بود كه دادم بيرون با باكس برام فلش كردن و الان داره با سريال اصلي كار ميكنه ولي وقتي اونو به xs++ وصل مي كنم مي نويسه IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:W810 حالا مي خواستم ببينم اگه اونو با برنامه xs++ فلش كنم مشكلي پيش مياد يا نه؟؟؟ چون قبل از اينكه با باكس فلشش كنم يه بار اين كارو كردم ولي تو قسمت please wait موند. لطفا يكي جواب بده

يكي نيست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟

sony_W810i
26-07-2007, 09:26
يكي نيست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟

ا گیر نمیکنه مشکلی نداره

masoud_ac
26-07-2007, 12:27
با سلام!
ببخشيد چطوري سريال گوشي رو درست كنم؟ راهي داره يا بايد رجيستر اصلي بگيرم ( هرچند كه ديگه الان فرقي نمي كنه! )

با تشكر از شما :10:

فلش نکن فقط بده سریالش رو عوض کنه 2000 تومن اگه دوست داشتی میتونی فلشش کنی.
ولی به کسی که کوشیت و میخواد فلش کنه بگو سریال پشت گوشی رو وارد کنه (یعنی خود SE TOOl سریال اصلی گوشی رو به طرف مقابل پیشنهاد میکنه میگه این سریال اصلی گوشی هست میخوای همین رو بزارم یا میخوای به صورت دستی عوضش کنی ؟ ! ) اون وقت تو به طرف بگو که سریالی که باکس شناخته رو روی گوشیت بزاره.
ok

boy_ofpersian
26-07-2007, 15:20
اتفاقا زود شارژ تموم نميکنه
اساسي ترين مشکلش صداي ضعيفش:41:

boy_ofpersian
26-07-2007, 15:27
پسز جون چرا چرت و پرت مي گي؟ تا دلت بخواد بازي و نرم فزار جاوا ريخته

nihilnigritude
26-07-2007, 15:46
درود

امروز 1 مموری 2gb sony از نوع highSpeed ویژه ی PSP برای گوشیم گرفتم . :20:
روی گوشی عکسهایی که میزارم یا میگیرم خراب نمایش میده ولی رو PC اینطوری نیست . :19:

ممکنه راهنماییم کنید . :11:

mhf_1411
26-07-2007, 18:07
قسمت قرمز درسته...

سلام
میشه آقا حمید تمام فایل های RESTOR برای k750 و w810 رو بزارین مخصوصا برای r4ck003 راستی من با آموزش صدای شما صدای گوشی رو بالا بردم الان صداش از صدای k750 و W810 و W800 و K800 و 7610 بیشتره من خودم امتحان کردم راستی گوشی من W810 و حتی صدای گوشی 2 تا از دوستای دیگم رو هم بردم بالا ایول دستت درد نکنه

mehdi_ok1
26-07-2007, 22:35
دوستان

w810i حالت Answering داره ؟

اگه داره چطور فعالش کنم ؟

با تشکر :11:

Mahdi_Moosavi
26-07-2007, 23:06
دوستان

w810i حالت Answering داره ؟

اگه داره چطور فعالش کنم ؟

با تشکر

نه عزیزم کلیه گوشی های تحت java سونی اریکسون این قابلیت رو نداره .

p30time
27-07-2007, 00:17
ولی به کسی که کوشیت و میخواد فلش کنه بگو سریال پشت گوشی رو وارد کنه (یعنی خود SE TOOl سریال اصلی گوشی رو به طرف مقابل پیشنهاد میکنه میگه این سریال اصلی گوشی هست میخوای همین رو بزارم یا میخوای به صورت دستی عوضش کنی ؟ ! ) اون وقت تو به طرف بگو که سریالی که باکس شناخته رو روی گوشیت بزاره.
ok

با سلام!
ببين پس من اين كار رو كنم ديگه براي هك و آپديت مشكلي پيش نمياد؟

بگم برام فلشش كنن و سريالش رو عوض كنن و همون سريال اصلي گوشي كه Se Tool تشخيص مي ده رو براش بذارن!
درسته؟؟

( راستي همه براي فلش و تعويض سريال از Se tool استفاده مي كنن؟ )

خيلي ممنون از راهنمايي شما اين دفعه چندميه كه دارم از شما كمك مي گيرم! :10: :10: :10: :11:

masoud_ac
27-07-2007, 01:14
با سلام!
ببين پس من اين كار رو كنم ديگه براي هك و آپديت مشكلي پيش نمياد؟

بگم برام فلشش كنن و سريالش رو عوض كنن و همون سريال اصلي گوشي كه Se Tool تشخيص مي ده رو براش بذارن!
درسته؟؟

( راستي همه براي فلش و تعويض سريال از Se tool استفاده مي كنن؟ )

خيلي ممنون از راهنمايي شما اين دفعه چندميه كه دارم از شما كمك مي گيرم! :10: :10: :10: :11:
1- خیر , مشکلی پیش نمیاد.
2- درسته , همون که SE تشخیص میده رو بزارن.
3- نه , باکس های دیگه ای هم هستند که سونی اریکسون رو فلش میکنن مثل US ولی بهترینش واسه سونی اریکسون همون SE TOOL هست(اگه با SE TOOL فلش کنی بهتره).
مرسی نظر لطفتونه :10:

K A R I M I
27-07-2007, 02:19
ببخشيد!
اونوقت مشكل پست بالايي پيش نمياد؟؟
يعني راحت هك مي شه و آپديت مي شه؟؟؟؟
با تشكر از شما
دوست عزیز به نظر من اگر شما یه فلش کلی رو با باکس بکنید خیلی بهتره ...
چون تو همین فروم بچه هایی بودند که گوشیشون رو هک کرده بودند و بازم به مشکل بر حورده بودند ! ( بعد از هک با GDFS گوشی به مشکل بر خورده بودند و باید GDFS رو دوباره با باکس فلش می کردند )
اگر شما یه فلش کلی با باکس انجام بدید دیگه فکر نکنم که به مشکلی بر بخورید مگر اینکه خودتون کاری رو اشتباهی انجام بدید !

vodka
27-07-2007, 09:50
من بلوتوثم مشکل داره.کسی میدوه علتش چیه؟
هر موقع چند تا فایل رو مارک میکنم اگه تعدادشون زیاد باشه مثلا 15 یا 20 تا باشه گوشی من اذیت میکنه.یعنی 2-3تای اول رو میفرسته بعد مینویسه Sent .در حالی که بقیه فایلها رو هنوز نفرستاده.
این کارو با گوشیهای مختلف آزمایش کردم ولی باز همین آش و همین کاسه.در اکثر مواقع مجبورم میکنه دوباره بفرستم.در ضمن روی فایلهای مختلف امتحان کردم.مثلا عکس-کلیپ-آهنگ صوتی ولی...
کسی میدونه اشکال از کجاست؟

mhf_1411
27-07-2007, 10:44
سلام
خواهشن یکی فایل ریستور (restor) این فریمور w810 رو بذاره R4CK003

خواهش می کنم

michael jackson
27-07-2007, 22:34
دارندگان W810 شما با چه برنامه ای فایل های تصویری خودتون رو با فرمت های مختلف به 3gp و Mp4
تبدیل می کنید لطفا بنویسید.

aloalexa
27-07-2007, 22:36
ok

دوست عزیز به نظر من اگر شما یه فلش کلی رو با باکس بکنید خیلی بهتره ...
چون تو همین فروم بچه هایی بودند که گوشیشون رو هک کرده بودند و بازم به مشکل بر حورده بودند ! ( بعد از هک با GDFS گوشی به مشکل بر خورده بودند و باید GDFS رو دوباره با باکس فلش می کردند )
اگر شما یه فلش کلی با باکس انجام بدید دیگه فکر نکنم که به مشکلی بر بخورید مگر اینکه خودتون کاری رو اشتباهی انجام بدید !

من که رفتم گفتم سریال اصلش کنه و قفل شبکه رو ورداره ولی طرف فول فلش نکرد حالا مشکلی که پیش نمیاد؟
چون خودم هم ازش پرسیدم الان فلش کنم مشکلی برای گوشیم پیش نمیاد طرف هم گفت خیالت راحت . حالا خیالم راحت باشه ؟

aloalexa
27-07-2007, 22:47
دارندگان W810 شما با چه برنامه ای فایل های تصویری خودتون رو با فرمت های مختلف به 3gp و Mp4
با ULEAD STUDIO 10 و همچنین
از این یکی که حجمش هم کمه هم توپه 4U MP4 Video Converter

به جای ستاره ها بنویس ir-tci

K A R I M I
27-07-2007, 23:07
من که رفتم گفتم سریال اصلش کنه و قفل شبکه رو ورداره ولی طرف فول فلش نکرد حالا مشکلی که پیش نمیاد؟
چون خودم هم ازش پرسیدم الان فلش کنم مشکلی برای گوشیم پیش نمیاد طرف هم گفت خیالت راحت . حالا خیالم راحت باشه ؟
دوست عزیز خیالتون راحت باشه !
ولی از هر 100 نفر یه نفر به مشکلی که گفتم بر میخورند و من اونو برای اطمینان بیشتر گفتم !
شاید بعدها خود من به این مشکل بر بخورم ( در صورت دستکاری زیاد ) و چارش هم یه فلش کامله ! به همین سادگی ...

michael jackson
27-07-2007, 23:13
به جای ستاره بنویسم ستاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

michael jackson
27-07-2007, 23:18
با ULEAD STUDIO 10 و همچنین
از این یکی که حجمش هم کمه هم توپه 4U MP4 Video Converter

به جای ستاره ها بنویس ir-tci
هیچی نمیاره که !!!!!!!!!!!!!!!

masoud_ac
27-07-2007, 23:25

برای این که خیالت بیشتر راحت بشه خودت گوشیت و فلش کن(برای کمک هم میتونی از تاپیک چگونه صدای w810i خود را زیاد کنیم استفاده کنی).

nihilnigritude
27-07-2007, 23:37

ImTOO MPEG Encoder تقریبا همه ی فرمتهای صوتی و تصویری رو ساپورت میکنه . :5: :8:

vodka
28-07-2007, 07:33
هر موقع چند تا فایل رو مارک میکنم اگه تعدادشون زیاد باشه مثلا 15 یا 20 تا باشه گوشی من اذیت میکنه.یعنی 2-3تای اول رو میفرسته بعد مینویسه Sent .در حالی که بقیه فایلها رو هنوز نفرستاده.
این کارو با گوشیهای مختلف آزمایش کردم ولی باز همین آش و همین کاسه.در اکثر مواقع مجبورم میکنه دوباره بفرستم.در ضمن روی فایلهای مختلف امتحان کردم.مثلا عکس-کلیپ-آهنگ صوتی ولی...

معرق
28-07-2007, 16:10
زمانی که می خوام توی صداها جستجو کنم حرف اول مورد نظر رو که می خوام بنویسم فقط فارسی می نویسه
چه کا رکنم که بتونه انگلیسی حرف مورد نظر رو تایپ کنه

زبان گوشیم فارسی تعریف شده

زبان نوشتاری اش رو هم که عوض می کنم باز هم فارسی می نویسه

سپاس

cherry
28-07-2007, 20:17
با سلام و..
من حدود 2 هفته هست که گوشی 810 گرفتم ...وقتی وارد آهنگاش میشم که پخش کنه بعد از یک ی دو دقیقه از اهنگ میپره بیرون و دیگه پخش نمیشه و باید دوباره دکمه پخش رو بزنم ...
میخواستم ببینم مشکل چیه ...
ممنون از راهنماییتون....

p30time
28-07-2007, 22:07
زمانی که می خوام توی صداها جستجو کنم حرف اول مورد نظر رو که می خوام بنویسم فقط فارسی می نویسه
چه کا رکنم که بتونه انگلیسی حرف مورد نظر رو تایپ کنه

زبان گوشیم فارسی تعریف شده

زبان نوشتاری اش رو هم که عوض می کنم باز هم فارسی می نویسه

سپاس

با سلام!
وارد ليست آهنگ ها شو و كليد # ( مربع ) رو نگه دار تا ليست مربوط به زبان ها بياد و يكي رو انتخاب كن!
من خودم تست كردم و درست بود....
راستي فكر كنم امضات كمي قديمي شده :31: :31: :10: :31: :31:

p30time
28-07-2007, 22:17

با سلام و..
من حدود 2 هفته هست که گوشی 810 گرفتم ...وقتی وارد آهنگاش میشم که پخش کنه بعد از یک ی دو دقیقه از اهنگ میپره بیرون و دیگه پخش نمیشه و باید دوباره دکمه پخش رو بزنم ...
میخواستم ببینم مشکل چیه ...
ممنون از راهنماییتون....

با سلام!
من فكر مي كنم هردو مورد با Update كردن فريمور حل بشه!
( حالا نظر دوستان حرفه اي رو هم بايد ببينيم! ) :10:

michael jackson
28-07-2007, 23:13
من با اون برنامه هایی هم که داده بودید برای فایل های تصویری امتحان کردم ولی بازم کار نکرد.
امکانش هست به خاطر اینکه سریال اصلی نیست و فلش نشده این اشکال پیش میاد ؟؟؟

mhf_1411
29-07-2007, 12:03
سلام
کسی نبود فایل ریستور r4ck003 رو برای w810 بزاره
خواهشن یکی کمک کنه

HAMDER
29-07-2007, 13:29
با این برنامه خیلی از فرمت ها قابل انجامه Total Video Converter v2[1].603 کار با اون هم ساده است یه سرچ بکنی تو اینترنت پیدا میکنی گر نتونستی بگو

vodka
29-07-2007, 15:25
با سلام!
من فكر مي كنم هردو مورد با Update كردن فريمور حل بشه!
( حالا نظر دوستان حرفه اي رو هم بايد ببينيم! ) :10:

مرسی از راهنماییت.
بازم اگه کسی میدونه علت چیه بگه!

Dj.Bobo
29-07-2007, 19:23
سلام به اساتيد بزرگ من 2-3 روز پيش يه 810 گرفتم اونم سريال اصلي....اما يه مشکلاتي دارم اول نمي دونم چه طوري بايد با برنامه "ماي فون اکسپلور" کار کنم و دوم اينکه يکي از اشاتيد لطف کنه و آموزش تغيير داريور دوربين و صدا رو به طور کامل و اگه امکان داره تصويري طوري که هر تازه واردي بتونه باهاش پيش بره رو بذاره....من خيلي ممنون ميشم اخه من دیروز 5000 تومن دادم تا برام تقویت صدا ریختن تازه من فکر می کنم زیاد ورژن جدید هم نیست
ترو خدا اگه بلد هستید بذارید................دمتون گرم