ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كلوپ w810i

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18

babak_deghat
16-03-2007, 21:26
اگه توجه کرده باشین در w800 در هنگام قفل شدن ساعتی روی صفحه نمایش داده می شود که درw810نیست.می شه کاری کرد که w810هم این قابلیت رو داشته باشه؟..

Mahdi_Moosavi
16-03-2007, 23:03
اگه توجه کرده باشین در w800 در هنگام قفل شدن ساعتی روی صفحه نمایش داده می شود که درw810نیست.می شه کاری کرد که w810هم این قابلیت رو داشته باشه؟..

دوست عزیز w810 هم این قابلیت رو داره. اگه می خوای ببینیش 20 ثانیه بعد از قفل شدن صفحه یکی از کلیدهای

ولوم + یا - رو فشار بده میبینیش.

sony_W810i
17-03-2007, 01:03
ممنون عزیز

عکس آواتار شما خیلی قشنگه ... من این عکس رو تو سایت موبایل ریویو قبلا دیدم ..فکر کنم مال w880 بود...

سلیقه قشنگی داری

درسته اینو از mobile review گرفتم ولی ماله W810 هستش...

sony_W810i
17-03-2007, 01:18
راستی کسی راجع به خرخر کردن اسپیکر 810 یا 800 موقع پخش اهنگ رو درجه اخر رو اسپیکر خود گوشی به نتیجه ای نرسید؟؟؟؟؟؟؟

am987
17-03-2007, 12:19
با سلام
من از روزی که گوشیمو با تبدیل هندزفری وصل کردم به اسپیکر دیگه آنتن دهی خوبی نداره یعنی 5 تا آنتنو نشون میده اما موقع زنگ زدن باید چندبار زنگ بزنم تا بگیره اگه میشه یه راهنمایی بکنین من چه کار باید بکنم.

saeid1366
17-03-2007, 21:47
با سلام ببخشید منم یه گوشی w810 خریدم و یه cd نرم افزار سونی دارو که برنامه هاش با فرمت sis هست اگر ممکنه راهنماییم کنید چه جوری میتونم این برنامه ها رو نصب کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

Evolution37
17-03-2007, 21:52
سلام
میخواستم بپرسم گوشی w810i رو میشه نرم افزارهای که جاوا نیستند رو روش نصب کرد....یا اینکه حتما باید اون نرم افزار یا بازی جاوا باشه؟ مثل دیکشنری یا فتوشاپ و ...
مرسي

doyenfox
17-03-2007, 21:54
فقط قابليت نصب جاوا داره و نه چيزي ديگر...

nakhordemast
17-03-2007, 23:23
با سلام
من از روزی که گوشیمو با تبدیل هندزفری وصل کردم به اسپیکر دیگه آنتن دهی خوبی نداره یعنی 5 تا آنتنو نشون میده اما موقع زنگ زدن باید چندبار زنگ بزنم تا بگیره اگه میشه یه راهنمایی بکنین من چه کار باید بکنم.

مشکل از شبکه است و به نظر من گوشیت سالمه

reza3600
18-03-2007, 03:35
سلام
میخاستم بدونم که نداشتن محافظ دوربین توی دبلیو810 میتونه باعث خط افتادن روی شیشه دوربین بشه. در کل ایا اگه دوربین محافظ لنز نداشته باشه چه مشکلاتی میتونه پیش بیاد و ایا ارزششو داره که گوشی بدون محافظ دوربین مثل دبلو 810 بگیرم
ممنون

sony_W810i
18-03-2007, 10:22
با سلام ببخشید منم یه گوشی w810 خریدم و یه cd نرم افزار سونی دارو که برنامه هاش با فرمت sis هست اگر ممکنه راهنماییم کنید چه جوری میتونم این برنامه ها رو نصب کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست عزیز تمام سونی اریکسون ها به جز سری P... مثل P910i و w950 و یه چندتای دیگه که همشون 400 به بالاست قیمتشون و سیستم عامل سیمبین هم دارند ، فقط برنامه های جاوا با پسوند .jar یا .jad روشون نصب میشه
:8:

sony_W810i
18-03-2007, 10:26
سلام
میخاستم بدونم که نداشتن محافظ دوربین توی دبلیو810 میتونه باعث خط افتادن روی شیشه دوربین بشه. در کل ایا اگه دوربین محافظ لنز نداشته باشه چه مشکلاتی میتونه پیش بیاد و ایا ارزششو داره که گوشی بدون محافظ دوربین مثل دبلو 810 بگیرم
ممنون
سلام. داشتن محافظ لنز خیلی عالیه ولی مثلا k750 یا w800 که محافظ دارن کیفست عکسشون از w810 کمتر هستش..ولی باید خیلی مراقب لنزش باشی و با چیزای زبر پاکش نکنی که بدجوری خش میوفته

nakhordemast
18-03-2007, 13:21
سلام. داشتن محافظ لنز خیلی عالیه ولی مثلا k750 یا w800 که محافظ دارن کیفست عکسشون از w810 کمتر هستش..ولی باید خیلی مراقب لنزش باشی و با چیزای زبر پاکش نکنی که بدجوری خش میوفته

هرگز و با هیچ وسیله نرم یا زبری در هر شرایط لنز گوشیتون رو پاک نکنید. کلا روی لنز های دوربین های عکاسی برای جلوگیری از انعکاس های نا خواسته و خطا های رنگی میان یک لایه به اسم MC می کشن که با پاک کردن غیر اصولی لنز این لایه از بین میره و کیفیت عکسها میاد پایین .
برای دیدن لایه ام سی لنز رو طوری بگیرید که انعکاس یه منبع نوری ( مثلا پنجره) رو توی لنز ببینید . اون انعکاسهایی رو که به رنگ بنفش میبینید تاثیر همین لایه هست.
توی بعضی دوربینا یه لایه اضافی هم میذارن به اسن UV برای جذب انعکاسهای ماورا بنفش . که اونم به پاک کردن اشتباه از بین میره.
نتبجه اخلاقی:
اگر میتونید با دستمال های مخصوص لنز پاک کن این کار رو بکنید ( از عکاسی های معتبر بخرین) اگر نمیتونید اصلان بهش دست نزنید.
بد ترین چیز هم دستمال کاغذیه که در عرض t ثانیه هر لنزی رو میتونه به یک تکه شیشه بی مصرف تبدیل کنه..:41:

sonyericsson_w
18-03-2007, 13:48
هرگز و با هیچ وسیله نرم یا زبری در هر شرایط لنز گوشیتون رو پاک نکنید. کلا روی لنز های دوربین های عکاسی برای جلوگیری از انعکاس های نا خواسته و خطا های رنگی میان یک لایه به اسم MC می کشن که با پاک کردن غیر اصولی لنز این لایه از بین میره و کیفیت عکسها میاد پایین .
برای دیدن لایه ام سی لنز رو طوری بگیرید که انعکاس یه منبع نوری ( مثلا پنجره) رو توی لنز ببینید . اون انعکاسهایی رو که به رنگ بنفش میبینید تاثیر همین لایه هست.
توی بعضی دوربینا یه لایه اضافی هم میذارن به اسن UV برای جذب انعکاسهای ماورا بنفش . که اونم به پاک کردن اشتباه از بین میره.
نتبجه اخلاقی:
اگر میتونید با دستمال های مخصوص لنز پاک کن این کار رو بکنید ( از عکاسی های معتبر بخرین) اگر نمیتونید اصلان بهش دست نزنید.
بد ترین چیز هم دستمال کاغذیه که در عرض t ثانیه هر لنزی رو میتونه به یک تکه شیشه بی مصرف تبدیل کنه..:41:

مال من که نابود شده
راهی برای تعویض داره؟

amir si
18-03-2007, 13:59
نتبجه اخلاقی:

:18: عجب حرفی زدیا . من صد بار لنزشو پاک کردم :41: اگه این طوری باشه :41: :19:

نمیشه کاریش کرد ؟

c0rd3r
18-03-2007, 15:23
نتبجه اخلاقی:

چی میشد زود تر میگفتی ؟ من صد بار این کارو کردم ....

حالا چیکار کنم؟؟؟

khore mobile
18-03-2007, 18:28
:41: ای داد بیداد!!!!!!!!!
حالا میگی.که ..ده شده به موبایلامون؟!
من میگم چرا کیفیت عکسام پایین اومده؟

adamhesaby
18-03-2007, 22:09
آقا ما هم به جمع شما پیوستیم
فرمویرم R4ea031 هستش
نیازی به آپدیت داره یا نداره؟

Mahdi_Moosavi
18-03-2007, 23:40
آقا ما هم به جمع شما پیوستیم
فرمویرم R4ea031 هستش
نیازی به آپدیت داره یا نداره؟

این آخرین فریمورش هست ونیازی به آپدیت نداره .

ولی این فریمور واسه این که خیر سرش مصرف باتری رو یه کوچولو کم کرده باشه صدا رو تو هدفون محدود می کنه

ضمنا mega bass هم توش کار نمیکنه . اگه باورت نمیشه صدای هدفونش رو با یه w700 یا با یه w810 دیگه که

فریمورش هرچی به غیر از این باشه مقایسه کن اون وقت به حرف من میرسی.:8: :8:

من خودم فریمور گوشیم R4ea031 بود دادم برام عوضش کردن 4 تومان هم آب خورد برام . ولی ارزشش رو داشت.

nakhordemast
19-03-2007, 00:20
:41: ای داد بیداد!!!!!!!!!
حالا میگی.که ..ده شده به موبایلامون؟!
من میگم چرا کیفیت عکسام پایین اومده؟

آره خواه نا خواه ری.ه میشه به دوربین گوشی
عوامل زیاد موثره تو پایین اومن کیفیت عکس مثلا همن دستمالی کردن لنز عکس گرفتن از چیزای خیلی نورانی مثل خورشد یا دستگاه جوشکاری و... و همچنین عکس گرفتن هم به مرور از کیفیتش کم میکنه و باز کردن دوربین( که در مورد موبال صادق نیست) و گرد و خاک و رطوبط و....
همین آخریا که رفته بودم کویر گوشیم از جیبم افتاده بود و زیر دست و پا رفته بود زیر ماسه ها... وقتی پیداش کردم تا چند روز از اسپیکراش مثل نمک پاش ماسه میریخت بیرون :18: همه جاشو تمیز کردم اما به لنزش دست نزدم.
خداییش 810 خیلی سگ جون تر از اونیه که شما فکرشو میکنید!!!!!!!!!!( قابل توجه اونایی که میگن سونی اریکسون سوسوله)

sony_W810i
19-03-2007, 01:29
نتبجه اخلاقی:
من لنز گوشیمو با هرچیزی که فکرشو بکنید پاک کردم الانم روش یه ناحیه کمی تا نیمه ابری مشاهده میشه .... میتونم عوضش کنم لنزو یا یه جوری خش گیریش کنم؟؟؟؟؟؟

nakhordemast
19-03-2007, 02:28
من لنز گوشیمو با هرچیزی که فکرشو بکنید پاک کردم الانم روش یه ناحیه کمی تا نیمه ابری مشاهده میشه .... میتونم عوضش کنم لنزو یا یه جوری خش گیریش کنم؟؟؟؟؟؟

یه توضیح بدم : این شیشه بیرونی ( که فیلتر یو وی هم هست) و شما پاکش کردی جنبه محافظت داره. لنز اصلی پشت اونه . اما تمام اون توضیحاتی که توی پست های قبلی دادم هم در مورد این شیشه و هم در مورد لنز صادقه .
به نظرم اگر قاب فابریک گیر بیاری این شیشه بیرونی ( که مال شما ابری شده) رو داشته باشه.
در ضمن با خش گیری درست نمیشه.

adamhesaby
19-03-2007, 02:46
این آخرین فریمورش هست ونیازی به آپدیت نداره .

ولی این فریمور واسه این که خیر سرش مصرف باتری رو یه کوچولو کم کرده باشه صدا رو تو هدفون محدود می کنه

ضمنا mega bass هم توش کار نمیکنه . اگه باورت نمیشه صدای هدفونش رو با یه w700 یا با یه w810 دیگه که

من خودم فریمور گوشیم R4ea031 بود دادم برام عوضش کردن 4 تومان هم آب خورد برام . ولی ارزشش رو داشت.

من که شنیدم که این فرمویر صدا رو بهتر کرده
واقعا؟
یعنی باید برم بدم عوضش کنن؟

lonelinesspains
19-03-2007, 05:16
بچه ها این رو من با دبلیو 810 تو تاریکی با فلاش و ماکرو و نایت مد گرفتم ...

اما ب عکسایی که بچه ها گذاشتن راسش از گوشیم نا امید شدم این کا 750 خیلی کیفیت عکساش بالاتره ،

.

برای عکس برداری خوب تنظیمات خاصی لازمه ؟!

^^ HAMID ^^
19-03-2007, 06:43
این به درایور دوربین مربوطه که قابل تعویض هست و میتونی اونو عوض کنی و درایوهایی مثل super cam drive که زوم 16x داره (هنگام عکس گرفتن) نویز کمتری داره و فیلم برداری بهتری داره رو به جاش تو گوشی بریزی....فقط باید کار با فار منیجر رو بلد باشی که یه تاپیک همینجا هست.........

^^ HAMID ^^
19-03-2007, 07:01
ا
این فریمور واسه این که خیر سرش مصرف باتری رو یه کوچولو کم کرده باشه صدا رو تو هدفون محدود می کنه

.

چرا اینقدر چیزای الکی رو القا میکنین.. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !! مگه میشه یه همچین شرکت معتبری بیاد اینهمه رو فریموراش کار کنه بعد بعد یه فریمور بده بیرون که از قبلیه ضعیف تر باشه!!! من خودم فربم ورام R4ea031 هست و megabasse ش تو هدفون گوشو میترکونه!!!...تنها فرقش با قبلی اینکه صدا تو اسپیکرش بلندتر شده......در ضمن بدون فلش هم میتونستی فایلهای مربوط به صدای گوشی رو عوض کنی...با فار......یه Acoustic جدید اومده که دیگه میترکونه!!! صدا تو اسپیکر خیلی زیاد شده...بیا اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببین..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sony_W810i
19-03-2007, 09:30
یه توضیح بدم : این شیشه بیرونی ( که فیلتر یو وی هم هست) و شما پاکش کردی جنبه محافظت داره. لنز اصلی پشت اونه . اما تمام اون توضیحاتی که توی پست های قبلی دادم هم در مورد این شیشه و هم در مورد لنز صادقه .
به نظرم اگر قاب فابریک گیر بیاری این شیشه بیرونی ( که مال شما ابری شده) رو داشته باشه.
در ضمن با خش گیری درست نمیشه.
ولی اخه اون شیشه به خود گوشه وصل و ربطی به قاب پشت نداره که بشه عوضش کرد..........؟!؟

sony_W810i
19-03-2007, 09:31
Mega Bass تو R4EA031 عالی کار می کنه..........

mostafa_khan
19-03-2007, 09:37
[QUOTE=lonelinesspains;939230]بچه ها این رو من با دبلیو 810 تو تاریکی با فلاش و ماکرو و نایت مد گرفتم ...

اما ب عکسایی که بچه ها گذاشتن راسش از گوشیم نا امید شدم این کا 750 خیلی کیفیت عکساش بالاتره ،

.

مسلمه که لازمه...به فرض مثال اولین اشتباهت اینه که رو night modeگذاشتی ...این گزینه فقط نویز عکستو بیشتر می کنه و کاری می کنه که مثل این عکست همه جا زرد بیفته...ایشالله یه توضیح مختصر از کار با دوربین دارم می نویسم کامل شد می گذارمش
شاد باشید:20:

mostafa_khan
19-03-2007, 09:46
ولی اخه اون شیشه به خود گوشه وصل و ربطی به قاب پشت نداره که بشه عوضش کرد..........؟!؟

من خیلی متوجه حرفهای شما 2 عزیز نشدم اما اینو می دونم که اون شیشه ی پشتی به دوربین وصل هست و به قاب وصل نیست...اشتباه نشه فکر کنید به قاب وصله...فقط کیپ قاب می شه..همین

Doyenfery
19-03-2007, 10:06
فکر کنم حدود 35 تا 40 .

نه . هندز فری همه سری دبلیو مثل همن .

اینقدر گرون نیست.... من هفته پیش هدفون اوژینال w810 رو خریدم 20 تومن ... تووووووووووپ

تمام دبلیو ها تا 810 به همدیگه میخوره اما از 850 به بالا هم میخوره ولی نوعشون فرق میکنه

گویا یکی از دوستان هم خریده بود به قیمت 12 تومن یا 14 تومن...یادم نیست .

کامل خریدی. منظورم انه که فقط هدفون یا قسمتی که به گوشی وصل میشه هم باهاش بود.:8:

ممنون از همه
سه تومن جاش پول رفت :headphone
که اونم من ندادم , هدیه داده شد به من :27:

nakhordemast
19-03-2007, 13:22

ها اینو نمیدونستم فکر کردم جدا میشه.:5:

lonelinesspains
19-03-2007, 15:04
این به درایور دوربین مربوطه که قابل تعویض هست و میتونی اونو عوض کنی و درایوهایی مثل super cam drive که زوم 16x داره (هنگام عکس گرفتن) نویز کمتری داره و فیلم برداری بهتری داره رو به جاش تو گوشی بریزی....فقط باید کار با فار منیجر رو بلد باشی که یه تاپیک همینجا هست.........

ممنون میشم اگر در مورد درایور دوربین و اینکه چه جوری میشه تغییرش داد و کلا تنظیماتش کمی توضیح بدید ، التبه اگه تو تاپیک های دیگه هس میشه لینکش رو بگذارید اینجا ؟!

virangar666
19-03-2007, 15:11
با عرض سلام خدمت همه سروران عزیز
من امروز یه گوشی w810خریدم چند تا سوال دارم که اگه جواب بدید ممنون میشم.
این گوشی ها ظرفیت جند تا sms رو داره ؟
یه سوال دیگه اینه که من وقتی رم 512 رو انداختم رو گوشی و از طریق منو گوشی وضعیت تلفن رو آوردم و نگاه کردم memory stick رو نوشته بود 476 با اینکه هنوز هیچی روی memory نریخته بودم. می خواستم بدونم که این memory مشکل داره که به جای 512 ، 476 مگابایت است ؟
یکی دیگه در مورد کابل مستقیم به تلویزیون این گوشی که فقط صوت پخش می کنه ؟یا میشه فیلم ها رو هم از تلویزیون نگاه کرد ؟
ببخشید اگه سوالاتم خیلی ابتدایی بود چون اولین باره که گوشی خریدم.

amir si
19-03-2007, 16:12
1 . 200 تا توی گوشی و 50 تا توی سیم کارت می تونی sms زخیره کنی .
2 . درسته برای من هم دقیقا" همین قدر بود . مموری رو با خود گوشی فرمت کردم یک خورده زیاد تر شد .
3 . آره فقط برای صوته . ...

موفق باشی ...

گوشیتم مبارکه .

Doyenfery
19-03-2007, 17:43
با عرض سلام خدمت همه سروران عزیز
من امروز یه گوشی w810خریدم چند تا سوال دارم که اگه جواب بدید ممنون میشم.
این گوشی ها ظرفیت جند تا sms رو داره ؟
یه سوال دیگه اینه که من وقتی رم 512 رو انداختم رو گوشی و از طریق منو گوشی وضعیت تلفن رو آوردم و نگاه کردم memory stick رو نوشته بود 476 با اینکه هنوز هیچی روی memory نریخته بودم. می خواستم بدونم که این memory مشکل داره که به جای 512 ، 476 مگابایت است ؟
یکی دیگه در مورد کابل مستقیم به تلویزیون این گوشی که فقط صوت پخش می کنه ؟یا میشه فیلم ها رو هم از تلویزیون نگاه کرد ؟
ببخشید اگه سوالاتم خیلی ابتدایی بود چون اولین باره که گوشی خریدم.

علت نشون دادن 476 اینه که هر کیلو بایت برابر با 10^2 (2 به توان 10) هستش که این برابر با 1024 بایت خواهد شد (نه 1000)
این برایه همه ابزار هایه ذخیره سازی دیجیتالی صادقه , یعنی شما یه هارد هم بخری 80 گیگ باشه اگه Properties بگیری ممکنه نشون بده 76 گیگ و لی در واقع000/000/000/80 بایت هست حتما

Evolution37
19-03-2007, 18:50
خوب, یعنی هیچ قابی, کاوری, چیزی نیست که بشه باهاش از لنز w810i محافظت کرد؟

ahriman323
19-03-2007, 19:17
من خودم فربم ورام R4ea031 هست و megabasse ش تو هدفون گوشو میترکونه!!!...تنها فرقش با قبلی اینکه صدا تو اسپیکرش بلندتر شده......در ضمن بدون فلش هم میتونستی فایلهای مربوط به صدای گوشی رو عوض کنی...با فار......یه Acoustic جدید اومده که دیگه میترکونه!!! صدا تو اسپیکر خیلی زیاد شده...بیا اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببین..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این لینک که انگلیسیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41: چه طوری بدون فلش فایلهای صدا را عوض کنم میشه اموزشو بزاری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nakhordemast
20-03-2007, 04:01
بچه ها این رو من با دبلیو 810 تو تاریکی با فلاش و ماکرو و نایت مد گرفتم ...

.

این عکس رو ببینید ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا اینو ببین . با همین 810 فینقیلی گرفتم. قابل توجه دوستانی که عکاسی بلد نیستن!!!!:13:

^^ HAMID ^^
20-03-2007, 06:31
ممنون میشم اگر در مورد درایور دوربین و اینکه چه جوری میشه تغییرش داد و کلا تنظیماتش کمی توضیح بدید ، التبه اگه تو تاپیک های دیگه هس میشه لینکش رو بگذارید اینجا ؟!

درایورای دوربین و از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیر.........اینم آموزش عملیاتش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).......اینم خود تاپپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...........پیشنهاد میکنم اگر رجیستر گوشیتون اصلی نیست(چنج شده ) این کارو نکنید!...........

این لینک که انگلیسیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41: چه طوری بدون فلش فایلهای صدا را عوض کنم میشه اموزشو بزاری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فایلهای صدا رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیر...البته باید عضو بشی....اینم آموزش انگلیسیش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که خیلی کامله.....اینم آموزش فارسیش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).......این کارا ریسکش بالاست ممکنه یه جا اشتباه کنی بعد مجبور بشی گوشی و بدی بیرون فلش کنن! اگه رجیستر گوشیت اصلیه اینکارو بکن...اگه تمام مراحلو درست انجام بدی هیچ خطری نداره..میتونی چند تا منو خوشگل فلش بهش اضافه کنی.. صداشو ردیف کنی..دوربینشو و..............اما اگه رجیستر گوشیت عوض شده اینکارو نکن چون 99% w810 ها رو بخوای برشون گردونی به حالت اول با ++xs وسط کار هنگ میکنه که باید کل main رو روش با همین برنامه فلش کنی تا گوشی کار کنه (تغیرات و نشون بده) که با این کار imea گوشیتون برمیگرده به شماره اصلی و گوشی دیگه آنتن نمیده!!

lonelinesspains
20-03-2007, 08:15
درایورای دوربین و از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیر.........اینم آموزش عملیاتش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).......اینم خود تاپپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...........پیشنهاد میکنم اگر رجیستر گوشیتون اصلی نیست(چنج شده ) این کارو نکنید!...........

فایلهای صدا رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیر...البته باید عضو بشی....اینم آموزش انگلیسیش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که خیلی کامله.....اینم آموزش فارسیش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).......این کارا ریسکش بالاست ممکنه یه جا اشتباه کنی بعد مجبور بشی گوشی و بدی بیرون فلش کنن! اگه رجیستر گوشیت اصلیه اینکارو بکن...اگه تمام مراحلو درست انجام بدی هیچ خطری نداره..میتونی چند تا منو خوشگل فلش بهش اضافه کنی.. صداشو ردیف کنی..دوربینشو و..............اما اگه رجیستر گوشیت عوض شده اینکارو نکن چون 99% w810 ها رو بخوای برشون گردونی به حالت اول با ++xs وسط کار هنگ میکنه که باید کل main رو روش با همین برنامه فلش کنی تا گوشی کار کنه (تغیرات و نشون بده) که با این کار imea گوشیتون برمیگرده به شماره اصلی و گوشی دیگه آنتن نمیده!!

چنج شده است آخه ... :19: ای بابا !!!! چه بد ...

.

ببینید یعنی هیچ تغییری نمیشه تو این گوشی ها ایجاد کرد یا اگه وسط کار مشکلی پیش بیاد و فلش لازم باشه این مشکلاتی که گفتید پیش میاد ؟!

lonelinesspains
20-03-2007, 08:19
حالا اینو ببین . با همین 810 فینقیلی گرفتم. قابل توجه دوستانی که عکاسی بلد نیستن!!!!:13:

بابا پروفشنااال ! این کاره ... :31: ، خب پسر خوب تو که بلدی مارم در یاب راجع به تنظیمات دوربین و اینا یه مقاله بنویس بچه ها ام استفاده کنن دیگه ... :10:

sonyericsson_w
20-03-2007, 14:16
آره خواه نا خواه ری.ه میشه به دوربین گوشی
عوامل زیاد موثره تو پایین اومن کیفیت عکس مثلا همن دستمالی کردن لنز عکس گرفتن از چیزای خیلی نورانی مثل خورشد یا دستگاه جوشکاری و... و همچنین عکس گرفتن هم به مرور از کیفیتش کم میکنه و باز کردن دوربین( که در مورد موبال صادق نیست) و گرد و خاک و رطوبط و....
همین آخریا که رفته بودم کویر گوشیم از جیبم افتاده بود و زیر دست و پا رفته بود زیر ماسه ها... وقتی پیداش کردم تا چند روز از اسپیکراش مثل نمک پاش ماسه میریخت بیرون :18: همه جاشو تمیز کردم اما به لنزش دست نزدم.
خداییش 810 خیلی سگ جون تر از اونیه که شما فکرشو میکنید!!!!!!!!!!( قابل توجه اونایی که میگن سونی اریکسون سوسوله)
آره من این حرفو قبول دارم گوشی خودم بیش از 10 بار از فاصله 1 متری افتاده ولی هیچیش نشده:31:

nakhordemast
20-03-2007, 14:42
آره من این حرفو قبول دارم گوشی خودم بیش از 10 بار از فاصله 1 متری افتاده ولی هیچیش نشده:31:

550 قبلیمم با اینکه چرخشی بود بسیار محکم و آسیب ناپذیر بود .

c0rd3r
20-03-2007, 15:15
w810=گوشکوب ظریف و زیبا ...

^^ HAMID ^^
20-03-2007, 18:32
چنج شده است آخه ... :19: ای بابا !!!! چه بد ...

.

ببینید یعنی هیچ تغییری نمیشه تو این گوشی ها ایجاد کرد یا اگه وسط کار مشکلی پیش بیاد و فلش لازم باشه این مشکلاتی که گفتید پیش میاد ؟!

اگه imea برگرده به شماره اصلی میتونی بدی بیرون با box دوباره سریالشو عوض کنن(کاری که موبایل فروشها مثل آب خوردن بلدند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )فقط یه پولی از جیبت میره همین!

تغییر که میشه داد فقط باید صبر کنی اونهایی که برنامه phon xs رو نوشتند بتونند باهاش w810i رو به طو کامل هک کنند بعد اونوقت با روش bruteforcing ! یا همون( زورچپونیه ) خودمون میتونی گوشی خودتو customize (یا به قول خودمون (انگولک)) کنی!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sony_W810i
20-03-2007, 20:48
اگه imea برگرده به شماره اصلی میتونی بدی بیرون با box دوباره سریالشو عوض کنن(کاری که موبایل فروشها مثل آب خوردن بلدند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )فقط یه پولی از جیبت میره همین!

تغییر که میشه داد فقط باید صبر کنی اونهایی که برنامه phon xs رو نوشتند بتونند باهاش w810i رو به طو کامل هک کنند بعد اونوقت با روش bruteforcing ! یا همون( زورچپونیه ) خودمون میتونی گوشی خودتو customize (یا به قول خودمون (انگولک)) کنی!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یعنی هیچ راهی نیست ما بتونیم imei گوشیو بدون باکس عوض کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه وقتی بدون باکس میشه فلش کرد باید اینکارم بشه انجام داد!!!!!!!!!!:13:

adamhesaby
20-03-2007, 22:12
من یه دبلیو810 دارم
وقتی میخوام sm بدم میگه sending failed
باید چندبار بفرستم تا درس بشه مشکل چیه؟

nakhordemast
20-03-2007, 22:29
من یه دبلیو810 دارم

آقا گوشیت از گوشی منم سالم تره فقط شبکه شلوغه بهت راه نمیده!

nakhordemast
20-03-2007, 22:42

آقا حمید ببخشید وظیفه مدیر اینجاس ولی به نظرم اگر این عکس امضا رو کوچکتر کنی بهتره . اینجوری کل صفحه میریزه به هم ( حد اقل مال من که اینجوریه)

(یاداشت شخصی خارج از بحث فروم
اینا عکس کیه؟ خوان مارتینو که شناختم . بقیشون کی هستن.
اون سری که خوان مارتین اومده بود ایران من عکاس برنامه اش بودم . اگر باهاش خیلی حال میکنی یکی دوتا از عکساشو برات بفرستم.اگر یادت باشه کسی اصلا اجازه عکاسی نداشت. و هیج عکسی هم تو اون مراسم گرفته نشد!!!)

vodka
21-03-2007, 01:13
دوستانی که قاب خودشون رو عوض کردن میشه بگن بعد از عوض کردن قاب دگمه ها چه شکلیه؟
یعنی مثل همون قاب فابریک سفت هستن یا یه حالت شلی دارن؟
قاب لق نمیزنه؟در کل میخوام بدونم مثل قاب فابریکش خوبه یا شل و ول میشه؟چون یکی از دوستام قاب w700 رو عوض کرد خیلی شل و ول شده!!!:5:
در ضمن سال نو رو هم به همه تبریک میگم دیگه چیزی نمونده!!!:11:

sony_W810i
21-03-2007, 03:09
من یه دبلیو810 دارم

مشکل واسه تکمیل بودن ظرفیت مرکز sms هستش شماره مرکز sms رو عوض کنی بهتر میسه ...بزار (9891100505)که قبل 9811.... یه + باید بزاری:10:

sony_W810i
21-03-2007, 03:14
لطفا همه بگردیم با هم یه تحقیقی بکنیم که ایا راهی برای تعویض IMEI بدون BOX هست یا نه.. اگه کسی جوابو داره لطفا با دلیلش بذاره..اخه وقتی میشه بدون box فلش کرد این هم باید یه راهی داشته باشه.......

^^ HAMID ^^
21-03-2007, 05:10
اقا یعنی هیچ راهی نیست ما بتونیم imei گوشیو بدون باکس عوض کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه وقتی بدون باکس میشه فلش کرد باید اینکارم بشه انجام داد!!!!!!!!!!:13:

والا عوض کردن imea یه کار سخت افزاریه!!(box) فکر نکنم با برنامه بشه کاری کرد!!

آقا حمید ببخشید وظیفه مدیر اینجاس ولی به نظرم اگر این عکس امضا رو کوچکتر کنی بهتره . اینجوری کل صفحه میریزه به هم ( حد اقل مال من که اینجوریه)

ok...در اولین فرصت ویرایشش میکنم...حالا واسه راحتی شما امضا رو برداشتم.....اون عکسا هم یکیش خوان مارتینه که شناختی اون یکی هم پاکو دلوچیا (بعضیها میگن "دلوسیا") یکی از خوش تکنیک ترین نوازندگان گیتار فلامنکو هست...(ببخشید اگه ربطی به تاپیک نداشت)

c0rd3r
21-03-2007, 05:21
عید همه سونی اریکسون دارها و مخصوصا 810 دار ها مبارک .( لطفا کسی دعوام نکنه که چرا اینجا مینویسم )

nakhordemast
21-03-2007, 05:41
عید همه سونی اریکسون دارها و مخصوصا 810 دار ها مبارک .( لطفا کسی دعوام نکنه که چرا اینجا مینویسم )

چرا اینجا مینویسی:47:

...در اولین فرصت ویرایشش میکنم...حالا واسه راحتی شما امضا رو برداشتم

دست شما درد نکنه :11:

بابا پروفشنااال ! این کاره ... ، خب پسر خوب تو که بلدی مارم در یاب راجع به تنظیمات دوربین و اینا یه مقاله بنویس بچه ها ام استفاده کنن دیگه ...
راستش از این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به بعد دیگه هیچ حسی برای نوشتن پست آموزشی ندارم . حسابی خورد تو ذوقم:41:

swastika
21-03-2007, 10:47
باتري w810iبه طور طبيعي چقىد طول ميكشه خالي شه؟واسه من تقريبايه روز و نصفي خالي شد باحاش حرف نزدم فقط 3 تا بازي نصبيدم و 100mbفايل توش ريختم و يه چنتايي mp3 شنفتم اين طبيعه؟

J A V I D
21-03-2007, 11:03
من اون اولا که تازه گوشی رو گرفته بودم زنگ خور اس ام اس اینا هم تقریبا نداشتم به گوشی اصلا دست نزدم ببینم کی خاموش می شه بعد از یه هفته باطریش تموم شد و خاموش شد !

موفق و پیروز باشید

جاوید

c0rd3r
21-03-2007, 12:01
باتري w810iبه طور طبيعي چقىد طول ميكشه خالي شه؟واسه من تقريبايه روز و نصفي خالي شد باحاش حرف نزدم فقط 3 تا بازي نصبيدم و 100mbفايل توش ريختم و يه چنتايي mp3 شنفتم اين طبيعه؟

بله طبیعیه .مالهمنم همینطور هست . چون واکمن باطری رو میخوره.

swastika
21-03-2007, 12:50
خيلي ممنون

brightest
21-03-2007, 14:45
سلام و عيد همگي مبارك !
من يهram 2 gig گرفتم (قهوه اي sony)
موقع عكس يا فيلم گرفتن و يا كپي كردن هر چيزي رويه ram (با خود گوشي) گوشيم هنگ ميكنه !!
ولي 1.5 گيگ موزيك ريختم روش و راهت ميتونم گوش بدم
مگه w810 رم 2 گيگ رو ساپورت نميكنه !!؟؟؟
تو مشخصات گوشي كه هست .
مشكل از چي ميتونه باشه !!؟؟

mehdi_bahal
21-03-2007, 17:43
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان گرامی به مدیران سایت
سال نو رو به همتون تبریک میگم و به خاطر زحماتتون تشکر میکنم
گوشی من w810i هست و دنبال یه نرم افزارم که بتونم فایل هام رو مثل عکس هام رو روی گوشی قفل کنه تا کسی به اونا دسترسی نداشته باشه
و سوال دیگه اینکه آیا میشه sms رو از روی گوشی روی کامپیوتر ذخیره کرد یا برعکس
اگه میشه اسم نرم افزارشو لطف کنید
با تشکر مهدی

Doyenfery
21-03-2007, 18:34
سلام و عيد همگي مبارك !
موقع عكس يا فيلم گرفتن و يا كپي كردن هر چيزي رويه ram (با خود گوشي) گوشيم هنگ ميكنه !!
تو مشخصات گوشي كه هست .

مشکل از رمه نه از گوشی
این رم هایه قهوه ای از بی کیفیت ترین رم ها هستن:41:

Doyenfery
21-03-2007, 18:38
دنبال یه نرم افزارم که بتونم فایل هام رو مثل عکس هام رو روی گوشی قفل کنه تا کسی به اونا دسترسی نداشته باشه

File protect -Moby explorer

My phone Explorer
هر دوی اینا تو بخش برنامه هایه جاوا هستن

reza3600
21-03-2007, 19:13
سلام
هیچ راهی برای محافظت لنز دبلیو 810 نیست
ممنون

f4l2z4d
21-03-2007, 22:30
اینجا چقدر بچه ها اکتیون !:10: حال کردم کلی . منم میخام بعد عید اگه بشه 1 w810 بگیرم . اگه ریجسترش گیر بیاد:41:

سلام و عيد همگي مبارك !
تو مشخصات گوشي كه هست .

چند گرفتی شما اینو ؟:34:

mostafa_khan
21-03-2007, 23:03
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان گرامی به مدیران سایت
سال نو رو به همتون تبریک میگم و به خاطر زحماتتون تشکر میکنم
گوشی من w810i هست و دنبال یه نرم افزارم که بتونم فایل هام رو مثل عکس هام رو روی گوشی قفل کنه تا کسی به اونا دسترسی نداشته باشه
با تشکر مهدی

خداییش دست گلت درد نکنه انگاری یک صفحه ی قبلی رو هم نخوندی
دوست عزیز اسم برنامه ها رو اوردن
اینم اموزش استفاده از این برنامه ها:

mostafa_khan
21-03-2007, 23:07
سلام
هیچ راهی برای محافظت لنز دبلیو 810 نیست
ممنون

عکس یه کاور رو دیدم که به درد محافظت از لنز می خورد اما هنوز نمونش رو تو ایران ندیدم
تنها راه فعلا قابهای کریستال هستن:13:

mostafa_khan
21-03-2007, 23:10
دوستانی که قاب خودشون رو عوض کردن میشه بگن بعد از عوض کردن قاب دگمه ها چه شکلیه؟
یعنی مثل همون قاب فابریک سفت هستن یا یه حالت شلی دارن؟
قاب لق نمیزنه؟در کل میخوام بدونم مثل قاب فابریکش خوبه یا شل و ول میشه؟چون یکی از دوستام قاب w700 رو عوض کرد خیلی شل و ول شده!!!:5:
در ضمن سال نو رو هم به همه تبریک میگم دیگه چیزی نمونده!!!:11:

دوست عزیز شما که دیگه تازه وارد نیستی شما دیگه چرا؟
به اندازه ی یک روز تو این تاپیک درباره ی قاب صحبت کردم...اگه بازم بعدش واست سوالی موند بپرس در خدمتم:5:

mostafa_khan
21-03-2007, 23:22
از این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به بعد دیگه هیچ حسی برای نوشتن پست آموزشی ندارم . حسابی خورد تو ذوقم:41:[/QUOTE]
دوست عزیز شما اگه لطف کنید با هم همکاری کنیم به نتیجه ی بهتری می رسیم...منم کوچیک همه تاپیک زدم تا امثال نکات شما تو اون جا گیرند تا همه بهتر ازش استفاده کنن نه اینکه یه تاپیک با یه موضوع محدود بزنید شما ...چون فقط یه نکته ی خاص هست بعد 4 روز می ره تو صفحه ی 10ام!!!تاپیک و خیلی از دوستان دیگه از خوندنش محروم می شن...اینجوری تو ذوق شما هم نمی خوره:46:
باهات سر فرصت تو پیام خصوصی بیشتر گپ می زنم
فقط در جواب اون دوست قبلیمون هم بگم که چشم همین امشب کار توضیحات نحوه ی بهتر از دوربین رو تموم می کنم تو تاپیک مخصوصش می گذارم همین تاپیکی که ادرسشو تو پستهای قیلیم ذکر کردم
به این امید که اینجا فقط شاهد بحث های تخصصی 810 باشیم نه سوالات کلی و بدون جستجو!!!
سال نو همگی مبارک:40:

mostafa_khan
21-03-2007, 23:23
w810=گوشکوب ظریف و زیبا ...

دوستان لطف کنن دیگه اغراق نکنن...حالا محکم هست اما نه دیگه اینجوری...واسه من یه بار افتاد دوربینش خیلی کمه کم لق می زنه البته واقعا کم...اما به هر صورت دیگه....کلا دوربینش خیلی مراقبت می خواد:13:

nakhordemast
21-03-2007, 23:26
عکس یه کاور رو دیدم که به درد محافظت از لنز می خورد اما هنوز نمونش رو تو ایران ندیدم
تنها راه فعلا قابهای کریستال هستن:13:

قاب کیریستال که روی سوراخ لنز رو نمیپوشونه. ! :41:

mostafa_khan
21-03-2007, 23:29
[QUOTE=nakhordemast;943019]حالا اینو ببین . با همین 810 فینقیلی گرفتم. قابل توجه دوستانی که عکاسی بلد نیستن!!!!:13:
وست عزیز این شیوه ی درستی از مقایسه نیست...شرایط این 2 تا عکی کاملا متفاوت هستن...عکی دوستمون تو شب یا حایی با نور کم گرفته شده...اما مال شما تو روز بوده...زمانی که شما بدون هیچ تنظیمه خاصی این عکس رو گرفتین

mostafa_khan
21-03-2007, 23:31
قاب کیریستال که روی سوراخ لنز رو نمیپوشونه. ! :41:

اون اولی که گفتم درپوش داشت و می تونستی برداری و بگذاریش که این کاملا یه محافظ لنز محسوب می شه...منظورم از کاور کریستالی هم خاصیت جلوگیریش از ضربه خوردن بود نه چیزایی مثل خط افتادن

nakhordemast
21-03-2007, 23:34
مشکل از رمه نه از گوشی

آقا اون دوستمون میگفت که تنها رم های به درد بخور و اصلی همین قهوه ای ها هستن:9: (حدود 10-16 صفحه پیش)

nakhordemast
21-03-2007, 23:42
از این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به بعد دیگه هیچ حسی برای نوشتن پست آموزشی ندارم . حسابی خورد تو ذوقم:41:
دوست عزیز شما اگه لطف کنید با هم همکاری کنیم به نتیجه ی بهتری می رسیم...منم کوچیک همه تاپیک زدم تا امثال نکات شما تو اون جا گیرند تا همه بهتر ازش استفاده کنن نه اینکه یه تاپیک با یه موضوع محدود بزنید شما ...چون فقط یه نکته ی خاص هست بعد 4 روز می ره تو صفحه ی 10ام!!!تاپیک و خیلی از دوستان دیگه از خوندنش محروم می شن...اینجوری تو ذوق شما هم نمی خوره:46:
باهات سر فرصت تو پیام خصوصی بیشتر گپ می زنم
فقط در جواب اون دوست قبلیمون هم بگم که چشم همین امشب کار توضیحات نحوه ی بهتر از دوربین رو تموم می کنم تو تاپیک مخصوصش می گذارم همین تاپیکی که ادرسشو تو پستهای قیلیم ذکر کردم
به این امید که اینجا فقط شاهد بحث های تخصصی 810 باشیم نه سوالات کلی و بدون جستجو!!!
سال نو همگی مبارک:40:[/QUOTE]

ما در خدمتیم آقا

[QUOTE=nakhordemast;943019]حالا اینو ببین . با همین 810 فینقیلی گرفتم. قابل توجه دوستانی که عکاسی بلد نیستن!!!!:13:
وست عزیز این شیوه ی درستی از مقایسه نیست...شرایط این 2 تا عکی کاملا متفاوت هستن...عکی دوستمون تو شب یا حایی با نور کم گرفته شده...اما مال شما تو روز بوده...زمانی که شما بدون هیچ تنظیمه خاصی این عکس رو گرفتین

با شما موافقم .

اون اولی که گفتم درپوش داشت و می تونستی برداری و بگذاریش که این کاملا یه محافظ لنز محسوب می شه...منظورم از کاور کریستالی هم خاصیت جلوگیریش از ضربه خوردن بود نه چیزایی مثل خط افتادن

واقعا . من مدتهاست دنبال یه همچین چیزی میگردم که درپوش داشته باشه اما ندیدم.

brightest
22-03-2007, 00:02
مشکل از رمه نه از گوشی

آقا من تو همين تاپيك خوندم كه همه دوستان توصيه كرده بودن كه از اين نوع بگيريد !!!!!!!!
sony قهوه اي high speed و رو خودش هم هك شده made in japan .
يعني همه جاش نوشته و من هر جا پرسيدم چيز بهتري نداشتن !!!

brightest
22-03-2007, 00:04
اینجا چقدر بچه ها اکتیون !:10: حال کردم کلی . منم میخام بعد عید اگه بشه 1 w810 بگیرم . اگه ریجسترش گیر بیاد:41:

چند گرفتی شما اینو ؟:34:

29 تومان . آقا سرم كلاه رفته ؟؟

brightest
22-03-2007, 00:06
سلام و عيد همگي مبارك !
تو مشخصات گوشي كه هست .

آقايون يعني هيچ كاريش نميشه كرد ؟؟
پس رم خوب 2 گيگ چي هست ؟؟

mostafa_khan
22-03-2007, 00:33
آقا اون دوستمون میگفت که تنها رم های به درد بخور و اصلی همین قهوه ای ها هستن:9: (حدود 10-16 صفحه پیش)

بله تائید می شه
مرسی دوست عزیز اشالله یه کم این روزا سرمون خلوت شه مزاحم شما هم می شم
دوستان ببخشید این توضیحات دوربین هر جی بیدار موندم تموم نشد:41: امروزم که اینقدر بالا پایین رفتیم دیگه نایی نمونده واسمون...قول که تا فردا شب همه ی توضیحاتشو میگذارم...اصلا امیدوارم این همه وقت میگذارم اخر سر به دردتون بخوره:11:
در هر صورت...شب همگی خوش:20:

lonelinesspains
22-03-2007, 02:31

:10: :27:

حالا نمیشه ادرس اون تاپیک خاص دوربین رو برام اینجا ام بگذاری ؟!

Doyenfery
22-03-2007, 04:50
آقا من تو همين تاپيك خوندم كه همه دوستان توصيه كرده بودن كه از اين نوع بگيريد !!!!!!!!
sony قهوه اي high speed و رو خودش هم هك شده made in japan .
يعني همه جاش نوشته و من هر جا پرسيدم چيز بهتري نداشتن !!!
ببین من از اطلاعات شخصی خودم گفتم
من تا حالا خیلی بیشتر رم قهوه ای معیوبب دیدم تا سیاه . و آبی خراب اصلا ندیدم
در مورد رم آبی که اصلا شک نکن که بهترینه
در ضمن بگم که من خودم یه رم خراب 1gig قهوه ای دارم که از همون روز اول بیشتر از 480 مگ روش نمیشد چیزی ریخت!!!

رو خودش هم هك شده made in japan .

یعنی شما باور می کنی که ژاپن اینارو ساخته؟!؟!؟!!!!

vodka
22-03-2007, 07:48
دوست عزیز شما که دیگه تازه وارد نیستی شما دیگه چرا؟
به اندازه ی یک روز تو این تاپیک درباره ی قاب صحبت کردم...اگه بازم بعدش واست سوالی موند بپرس در خدمتم:5:

مرسی داداش شرمنده انگاری اصلا این تاپیک رو ندیده بودم.خیلی لطف کردی اگه سوالی موند برام دوباره مزاحمت میشم!!!:10:

nakhordemast
22-03-2007, 12:50
در ضمن بگم که من خودم یه رم خراب 1gig قهوه ای دارم که از همون روز اول بیشتر از 480 مگ روش نمیشد چیزی ریخت!!!

من که تاحالا نخریدم و اطلاعات کامل هم ندارم اما واسم سواله که چرا از رم های معروف نمیخرین مثلا کینگستون یا گینگ مکس چیزایی تو این مایه .
آخه سونی رو چه به رم ساختن!:13:
دوستم دوربین نیکون دی دویست داره یه رم2گیگ براش خرید . درست کار میکنه و همه اطلاعات رو کپی میکنه اما ده درصد عکس ها رو باز نمیکنه ( تو کامپیوتر) تازه گارانتی هم داشت و مارک معروف بود . :18:
ولش کن بابا اصلا من سر در نمیارم:whistle:

nakhordemast
22-03-2007, 12:51
[QUOTE=mostafa_khan;947534]

:10: :27:

حالا نمیشه ادرس اون تاپیک خاص دوربین رو برام اینجا ام بگذاری ؟!

ها؟ با من بودی؟:23:
منظورتون کدوم تاپیکه؟

sopack
22-03-2007, 13:35
سلام. من w810i دارم، ولی فایلهای با فرمت wav را پخش نمیکنه. چکار کنم؟

mostafa_khan
22-03-2007, 13:40
[QUOTE=lonelinesspains;947809]

ها؟ با من بودی؟:23:
منظورتون کدوم تاپیکه؟

نه رفیق با من بودن
خوب اینم از مقاله ی دوربین اماده شد:
نظر یادتون نره:20:

mostafa_khan
22-03-2007, 13:42

اقا اره پخش نمی کنه...اما اگه یه کم باهاش ور بری می شه یه کاریش کرد ....خبرشو می دم منتظر باشید:20:

brightest
22-03-2007, 14:10

رم هاي آبي كه 1 گيگ هستند و نه 2 گيگ
من نزديك 1.6 گيگ موزيك ريختم روش و تا زمانيكه دوربين رو روشن نكنم مشكلي ندارم
حالا فعلا دوربين رو تنظيم كردم رو حافظه داخلي

دليلي نداره باور نكنم !!
چيني ها كه تعارف ندارن !!
مينيويسن made in chaina و يا هيچي نمينويسن
به هر حال من هر چي تو علا ئدين چرخيدم چيز بهتري پيدا نكردم !!

brightest
22-03-2007, 14:14
من که تاحالا نخریدم و اطلاعات کامل هم ندارم اما واسم سواله که چرا از رم های معروف نمیخرین مثلا کینگستون یا گینگ مکس چیزایی تو این مایه .
آخه سونی رو چه به رم ساختن!:13:
دوستم دوربین نیکون دی دویست داره یه رم2گیگ براش خرید . درست کار میکنه و همه اطلاعات رو کپی میکنه اما ده درصد عکس ها رو باز نمیکنه ( تو کامپیوتر) تازه گارانتی هم داشت و مارک معروف بود . :18:
ولش کن بابا اصلا من سر در نمیارم:whistle:

اي بابا !!
قبلا كه همه ميگفتن فقط sony قهوه اي !!!!!!!!!!!!!!!!! :41:

تاپيك رو يه مروري بكنيد !!!

lonelinesspains
22-03-2007, 14:15
مرسی بچه ها ... :10: :46:

.

nakhordemast
22-03-2007, 15:44
[QUOTE=nakhordemast;948413]

نه رفیق با من بودن
خوب اینم از مقاله ی دوربین اماده شد:
نظر یادتون نره:20:
من یه سری چیزا بهش اضافه کردم یا اصلاح کردم . توی پیام خصوصی برات میفرستم دیگه هر کار صلاح دیدی انجام بده . :10:

nakhordemast
22-03-2007, 17:03
وایت بالانس یا تراز سفیدی.
ببخشید دوتایی شد!

nakhordemast
22-03-2007, 17:25
وایت بالانس یا تراز سفیدی.
بسیار سریع و مختصر برای استفاده در دوربین موبایل:
تراز سفیدی. چرا؟؟
حتما اینو قبول دارید که : لامپهای تنگستن معمولی نورشون زرده ، پرژکتور های سینمایی نورشون سفیده ، روزای برفی رنگها به سمت آبی گرایش داره. توضیح دلیلش (اینجا) لزومی نداره.

توی تمام دوربینهای ثبت تصویر که بشر تا به حال ساخته با این تاثیر جنسیت نور های مختلف دست به گریبان بوده . حتی توی فیلمها و عکسهای سیاه و سفید هم وجود داره اما به گونه ای دیگه.

تلاش برای اینکه تاثیر جنسیت های مختلف نوری در تصاویر تولید شده نهایی به کمترین حد خود برسه و این تونالیته های زرد و آبی و سبز از بین بره نهایتا در دوربینهای ویدئویی و دیجیتال منجر میشه به ستینگ ها و تنظیماتی به نام وایت بالانس

شروع کار:

کلا ما دو جنس نور داریم: 1 طبیعی 2 مصنوعی
طبیعی: نور روز
مصنوعی: تنگستن - فلورسنت - هالوژن -

به یاد داشته باشید که این جنس نور ها در عکس چه تونالیته رنگی تولید می کنند .

اصل بر اینه:
تنگستن = زرد
نور روز = آبی
فلورسنت = سبز

خوب حالا طریقه انجام تنظیمات وایت بالانس:

واضحه: توی هر محیط عکاسی میکنین تنظیم دوربین موبایلتون روی همون حالت بگذارید:

تنگستن= تنگستن
فلورسنت = فلورسنت
نور روز = نور روز
روز ابری = روز ابری ( در روزهای ابری و برفی تاثیر رنگ آبی نور خورشید به شدت افزایش پیدا میکنه )

حالت auto هم که به صورت اتوماتیک یکی از اینها رو انتخاب میکنه.

خوب دیگه اینهمه درگیری واسه چیه؟
مشکل زمانیه که شما نور ترکیبی داشته باشی یعنی چند منبع مختلف نوری داشته باشین.
مثلا توی یک اطاق هم مهتابی روشن باشه هم یه لامپ 100 هم اینکه لای پنجره باز باشه . چه کار باید کرد؟

اینجا دیگه حالت auto جواب نمیده و به خطا می افته و معمولا پر نور ترین منبع ( که قائدتا پنجره است) رو مبدا قرار میده و وایت بالانس رو بر اساس اون تنظیم میکنه ( شاید باز هم به خطا بیفته و مهتابی رو مبدا تراز سفیدی قرار بده یا حالتهای مابین اینها رو . مهم اینه که به خطا می افته) . در عکسی که با این شرایط تولید شده باشه میبینید که
اونجاهایی که تور پنجره اقتاده رنگ همه چیز طبیعیه( چون تنظیم دوربین رفته روی نور روز)
اونجاهایی که نور مهتابی افتاده همه چیز سبزه
اونجاهایی که نور تنگستن افتاده همه چیز زرده

این عکسها رو ببینید براتون روشن میشه که وقتی میگیم تراز سفیدی بر مبنای فلان نور تنظیم میشه یعنی چی

این عکسها دوتا اطاق رو نشون میده که توی یکی مهتابی روشن بوده( راست) و توی یکی دیگه یه لامپ 100 وات( چپ) توجه داشته باشید که رنگ دیوار ها سفید هستند.

در عکس بالایی :
تنظیم دوربین روی حالت تنگستن بود

در عکس پایینی :
تنظیم دوربین روی حالت فلورسنت بوده

میبینیم که در هر دو حالت دوربین تلاش کرده رنگ نوری رو که به عنوان وایت بالانس انتخاب کردیم به سفید تبدیل کنه

یه مثال دیگه میزنم تا کاملا جا بیفته:
در دوربینای آنالوگ که امکان تغییر وایت بالانس نیست اینجوری عمل میکنند که :
اگر فیلمی که توی دوربین گذاشته ان مخصوص نور روز باشه با بستن یک فیلتر رنگی آبی( چون آبی رنگ مکمل زرد هست) اونو برای عکاسی از نور تنگستن تبدیل میکنند . به اصطلاح خودمونی زردی نور تنگستن رو رنگ آبی فیلتر میگیرن.

خوب. حالت auto توی دوربینهای عکاسی دیجیتال مناسبه و توی w810 و دوربینهای مشابه بهترین جواب رو داده. . اما توی دوربینهای دیدئویی و دیوی کم ها همیشه مایه درد سر و خطاهای فاحش و جبران نشدنیه. ( مخصوصا توی کارهای حرفه ای که هرگز از این حالت استفاده نمیشه)

نتیجه اخلاقی تا این قسمت: تنظیم دوربین روی هر حالتی قرار بگیره اون جنس نور رو مبدا سفیدی فرار میده و تلاش میکنه تونالیته های رنگی ناخواسته اون نور رو به سفید تبدیل کنه . یعنی تراز سفیدی بر مبنای اون نور قرار میگیره. همین

اینجا شمایید که انتخاب میکنید . با توجه به جنسیت نور یکی از حالتهای وایت بالانس رو انتخاب میکنید. و تمام این حرفایی که میزنن : اقا تنگستر نویز داره و حالت فلورسنت نویز نداره و ... اینا همش الکیه.

دیگه شمایید و دوربینتون . باید نهایتا تصویر شما منجر بشه به : تراز بودن سفیدی.
همین
توصیه میکنم که با این تنظیمات ور برید تا نتیجه مطلوب رو یهتون بده.
نکته آخر اینکه توی 810 که من دارم حالت auto دیر جواب میده و کنده . باید چند ثانیه دوربینو توی اون محیط نوری روشن نگه دارید تا سنسور تنبل گوشی نور محیط رو تشخیص بده و دوربینو به حالت صحیح تر هدایت کنه .

mostafa_khan
22-03-2007, 23:42
[QUOTE=mostafa_khan;948527]
من یه سری چیزا بهش اضافه کردم یا اصلاح کردم . توی پیام خصوصی برات میفرستم دیگه هر کار صلاح دیدی انجام بده . :10:

قربونت عزیز...پیام واست فرستادم..بازم مرسی از مقالت...وقت گذاشتی:20: :11:

vodka
23-03-2007, 14:24

چرا پخش میکنه فقط مشکل اینجاست که نباید کیفیتش زیاد بالا باشه!!!
میتونی با استفاده از برنامه مثل همین برنامه jet audio که تو کامپیوتر کیفیتش رو یه کم بیاری پایین بعد بریزی تو گوشیت میبینی که میخونه!:8: حالا برو باهاش حال کن!:46:

nakhordemast
23-03-2007, 14:45
چرا پخش میکنه فقط مشکل اینجاست که نباید کیفیتش زیاد بالا باشه!!!
میتونی با استفاده از برنامه مثل همین برنامه jet audio که تو کامپیوتر کیفیتش رو یه کم بیاری پایین بعد بریزی تو گوشیت میبینی که میخونه!:8: حالا برو باهاش حال کن!:46:
شرمنده ها کاش یه کم تاپیکو میگشتی یا سرچ میکردی بعد سوال میپرسیدی دوست عزیز . یادمه که خودم حد اقل 5 بار این جواب رو به کاربرهای مختلف دادم . بگذریم از اونایی که ندیدم یا بقیه جواب دادن .:41:

.

.

خوب راه حلش شاید این باشه که دوستمون گفت اما دلیلش این نیسن
جریان اینه که این گوشی ویو هایی رو میخونه که فرمتشون استاندارد باشه نه ویو های کامپرس شده با متد های نا شناخته یا غیر استاندارد.
حتما میدونید که بر عکس ام پی تری ها ویو ها رو میشه با فرمت های گوناگونی ذخیره کرد.

amir si
23-03-2007, 15:18
nakhordemast جان ممنون از مطلبت . خیلی مفید بود ...

lonelinesspains
23-03-2007, 18:52
[QUOTE=nakhordemast;950770]شرمنده ها کاش یه کم تاپیکو میگشتی یا سرچ میکردی بعد سوال میپرسیدی دوست عزیز . یادمه که خودم حد اقل 5 بار این جواب رو به کاربرهای مختلف دادم . بگذریم از اونایی که ندیدم یا بقیه جواب دادن .:41:

.

.

نخورده مست حالا نمیشه این قدر گیر به بچها ندی ؟! :46: ، خب این وظیفه ی ناظم یا مدیر بخشه شما صرفا اگر لطف کنی میتونی راهنمایی بکنی یا نه این جوری یه کاربر تازه وارد اگر احیانا با قوانین یا محتوای انجمن آشنا نیس میخورده تو ذوقش ... :41:

nakhordemast
23-03-2007, 20:35
[QUOTE=nakhordemast;950770]شرمنده ها کاش یه کم تاپیکو میگشتی یا سرچ میکردی بعد سوال میپرسیدی دوست عزیز . یادمه که خودم حد اقل 5 بار این جواب رو به کاربرهای مختلف دادم . بگذریم از اونایی که ندیدم یا بقیه جواب دادن .:41:

.

.

نخورده مست حالا نمیشه این قدر گیر به بچها ندی ؟! :46: ، خب این وظیفه ی ناظم یا مدیر بخشه شما صرفا اگر لطف کنی میتونی راهنمایی بکنی یا نه این جوری یه کاربر تازه وارد اگر احیانا با قوانین یا محتوای انجمن آشنا نیس میخورده تو ذوقش ... :41:

آقا من معذرت من شرمنده من قاط! ببخشید.:11:
آخه خودم یک ماه فقط تو این کلوپ میخوندم بعد که واقعا سوال برام پیش اومد عضو شدم .سوالمم این بود که آیا 810 (هات سواپ) هست یا نه . چون واقعا پستی در این زمینه نبود .

lonelinesspains
23-03-2007, 21:44
نه داداش اطلاعاتی که تو در اختیار بچه ها میگذاری واقعا ارزشمنده ممنونم ، منتها خب باید هوای اعضای جدید رو هم داشته باشید دیگه ... :46:

.

میگمااا حالا این دبلیو 810 هات سواپ هس ؟! :31: اصلا هات سواپ یعنی چی ؟! اگه میشه کمی توضیح بدی ؟! اگه که قبلا راجع بهش بحث شده میتونی لینک بدی ببینم ؟! :10:

mostafa_khan
23-03-2007, 22:48
[QUOTE=lonelinesspains;951240]

آقا من معذرت من شرمنده من قاط! ببخشید.:11:
آخه خودم یک ماه فقط تو این کلوپ میخوندم بعد که واقعا سوال برام پیش اومد عضو شدم .سوالمم این بود که آیا 810 (هات سواپ) هست یا نه . چون واقعا پستی در این زمینه نبود .

سلام دوستان...چند ماه پیش درباره ی این موضوع بحث شد منتها متاسفانه دیگه تاپیکش اون پایین ماییناست
یکی از دوستانم به شوخی جوابی دادن که واسه همین تا الان تو ذهنم مونده
اون دوستمون می گفت میشه:سوپ داغ:31:
جدای شوخی یعنی اینکه شما در حالتی که گوشی روشنه بتونید رم رو بردارید و بگذارید که 810 این امکان رو داره:20: :5:
شاد باشید

lonelinesspains
24-03-2007, 02:18
ممنونم ، از اطلاع رسانیتون !

.

مصطفی خان این دبلیو 810 من خیلی اذیتم میکنه نزدیک به سه هفته اس گرفتم اما نمیتونم چرا وقتی هندز فریش رو وصل میکنم هم موقع اتصال و هم موقع عوض کردن آهنگ تق تق میکنه مخصوصا وقتی ولوم بالا باشه گوش خراشه صداش حالا من چی کار کنم ؟!

.

سریال چنج شده ی با گارانتی نوین ا از علائدین گرفتم الان ببرم شامل گارانتی میشه در ضمن بعد از اینکه گوشی رو گرفتم و با اون کدی که بچه ها معرفی کردن مشخصاتش رو چک کردم زمان مکالمه نزدیک به 4 ساعت بود در حالیکه من نهایتا 1 ساعت مکالمه داشتم تا اون روز حالا من چی بکنم ؟!

به نظرت مشکل از هندز فریه یا از گوشی ؟! اسپیکر خودش این مشکل رو نداره اما هندز فریش یا وقتی به یه اسپیکر خارجی متصل میشه این صدا میاد ...

برای شما ام همین طوره ؟!:41:

mostafa_khan
24-03-2007, 10:06
ممنونم ، از اطلاع رسانیتون !

.

مصطفی خان این دبلیو 810 من خیلی اذیتم میکنه نزدیک به سه هفته اس گرفتم اما نمیتونم چرا وقتی هندز فریش رو وصل میکنم هم موقع اتصال و هم موقع عوض کردن آهنگ تق تق میکنه مخصوصا وقتی ولوم بالا باشه گوش خراشه صداش حالا من چی کار کنم ؟!

.

سریال چنج شده ی با گارانتی نوین ا از علائدین گرفتم الان ببرم شامل گارانتی میشه در ضمن بعد از اینکه گوشی رو گرفتم و با اون کدی که بچه ها معرفی کردن مشخصاتش رو چک کردم زمان مکالمه نزدیک به 4 ساعت بود در حالیکه من نهایتا 1 ساعت مکالمه داشتم تا اون روز حالا من چی بکنم ؟!

به نظرت مشکل از هندز فریه یا از گوشی ؟! اسپیکر خودش این مشکل رو نداره اما هندز فریش یا وقتی به یه اسپیکر خارجی متصل میشه این صدا میاد ...

برای شما ام همین طوره ؟!:41:

اره دوست عزیز مشکل خاصی نیست...واسه همه همین طوره...زیادی بهش توجه می کنی...خوب اولش ولوم بالا نگذار بعد صدا رو زیاد تر کن....خوب متاسفانه یه گوشیه کارکرده رو خریدی..خوب شما باید اول تحقیق می کردی بعد اقدام به خرید می کردی تا سزت کلاه نره...به هر حال دیگه کاریش نمی شه کرد:41: :13:

Sony_W810
24-03-2007, 16:31
سلام بچه ها. سال نو مبارک میگم چون بعداز 2ماه تازه اومدم.
اما سوال اینه:
من قبل از اینکه گوشیمو فارسی کنم در حین بلوتوث میتونستم برم تو منو اما
از وقتی فارسی شده دیگه نمیشه.
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

nakhordemast
24-03-2007, 17:11
نه داداش اطلاعاتی که تو در اختیار بچه ها میگذاری واقعا ارزشمنده ممنونم ، منتها خب باید هوای اعضای جدید رو هم داشته باشید دیگه ... :46:

.

میگمااا حالا این دبلیو 810 هات سواپ هس ؟! :31: اصلا هات سواپ یعنی چی ؟! اگه میشه کمی توضیح بدی ؟! اگه که قبلا راجع بهش بحث شده میتونی لینک بدی ببینم ؟! :10:

آقا ما کوچول شماییم.
شرمنده نکن مارو

اره هات سواپ همونه که رفیقمون گفت.

سلام بچه ها. سال نو مبارک میگم چون بعداز 2ماه تازه اومدم.
اما سوال اینه:
من قبل از اینکه گوشیمو فارسی کنم در حین بلوتوث میتونستم برم تو منو اما
از وقتی فارسی شده دیگه نمیشه.
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

نه!!!راست میگی؟!!!
مال من از همون اول نمیرفت .
خوب از همون اول منو فارسی بود :20:

farzad_plato
24-03-2007, 19:47
بچه سلام کسی راهی بلده که بشه با گوشی w810i اس ام اس رو برای مثلا یه مدتی بلوک کرد. یعنی هیچ اس ام اسی به گوشی نرسه. مثل call accept که تو زنگها این کار رو انجام میده.

nakhordemast
25-03-2007, 07:55
بچه سلام کسی راهی بلده که بشه با گوشی w810i اس ام اس رو برای مثلا یه مدتی بلوک کرد. یعنی هیچ اس ام اسی به گوشی نرسه. مثل call accept که تو زنگها این کار رو انجام میده.

نه هر کار کنی اس ام اس برات میاد!

vakafanzel
25-03-2007, 08:51
نه هر کار کنی اس ام اس برات میاد!

تو این ادرس برو messaging>setting>push>accept msg from>only from برو امتحان کن ببین میشه !!!

sony_W810i
25-03-2007, 09:08
سلام، من موقع عکس گرفتن از مناظر باز بعضی موقع عکسی که میگرمو سیو نمیکنه و میپره به صفحه اصلیش..کسی این مشکلو داره؟
R4db005

vodka
25-03-2007, 20:34
سلام، من موقع عکس گرفتن از مناظر باز بعضی موقع عکسی که میگرمو سیو نمیکنه و میپره به صفحه اصلیش..کسی این مشکلو داره؟
R4db005

اگه هر عکسی میگیری همین مشکلو داری و سیو نمیکنه به احتمال خیلی زیاد باید بدی یه دور برات فکر کنم فریمور کنن.گوشیه پسر خالم دو سه بار اینطوری شد!!!بیچاره تا حالا 40-50 تومن بابت همین جور چیزا داده:27:

vodka
25-03-2007, 20:35
یه سوال از دوستان که فکرنمیکم تا حالا بهش اشاره شده باشه!!!
وقتی که صفحه کلید قفله با استفاده از * و... تا حالا کسی اعداد روی صفحه کلید رو فشار داده؟
اگه کلیدی رو فشار بدید مینویسه Press *,and then Unlock ولی بعضی از اعداد رو وقتی فشار میدی دیگه اون پیغام نمیاد و خود عدد رو تایپ میکنه.
اعداد به این صورت هستن:
عدد 9 رو 1بار مینویسه ولی دفعه دوم اون پیغام میاد.
عدد 1 رو 2بار مینویسه ولی دفعه سوم اون پیغام میاد.
ولی جالب تر از همه عدد 0 هست که تا 6بار تایپ میشه و وقتی هم 6بار 0 رو فشار دادی میبینی که میشه با این شماره تماس گرفت و زنگ هم میخوره در ضمن گوشی هم از حالت قفل میاد بیرون.در ضمن موقع تماس مینویسه Emergency Call!!!
فکر کنم شماره پشتیبانی باشه یعنی تو کشور ما کار میکنه؟
وقتی 6تا 0 میزنی با کجا تماس میگیره و چرا از حالت قفل میاد بیرون؟
کسی میدونه موضوع چیه؟
بد جوری مخ منو کار گرفته!!!:41:

Farbod_h
25-03-2007, 21:45
وتکا فسفر سوزوندیا!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونا شماره های ضروری هستن مثل 112 . و .....

Doyenfery
25-03-2007, 22:34
رم هاي آبي كه 1 گيگ هستند و نه 2 گيگ
من نزديك 1.6 گيگ موزيك ريختم روش و تا زمانيكه دوربين رو روشن نكنم مشكلي ندارم
حالا فعلا دوربين رو تنظيم كردم رو حافظه داخلي
من چیزی درباره چجم رم های آبی گفتم مگه :blink:

دليلي نداره باور نكنم !!
چيني ها كه تعارف ندارن !!
مينيويسن made in china و يا هيچي نمينويسن
به هر حال من هر چي تو علا ئدين چرخيدم چيز بهتري پيدا نكردم !!
نا خود آگاه یاد یه ماجرایی افتادم ... یادمه یه فروشنده ابزار یراق بود که می خواست یه پیشگوشتی نا قابل رو به قیمت چن برابر به ما قالب کنه
به این عنوان که آلمانیه
:39:
شما بودی می گرفتی نه؟:27:
هک کردن Made in Japan رویه وسایل که کاری نداره !!

nakhordemast
26-03-2007, 01:02
یه سوال از دوستان که فکرنمیکم تا حالا بهش اشاره شده باشه!!!
وقتی که صفحه کلید قفله با استفاده از * و... تا حالا کسی اعداد روی صفحه کلید رو فشار داده؟
اگه کلیدی رو فشار بدید مینویسه Press *,and then Unlock ولی بعضی از اعداد رو وقتی فشار میدی دیگه اون پیغام نمیاد و خود عدد رو تایپ میکنه.
اعداد به این صورت هستن:
عدد 9 رو 1بار مینویسه ولی دفعه دوم اون پیغام میاد.
عدد 1 رو 2بار مینویسه ولی دفعه سوم اون پیغام میاد.
ولی جالب تر از همه عدد 0 هست که تا 6بار تایپ میشه و وقتی هم 6بار 0 رو فشار دادی میبینی که میشه با این شماره تماس گرفت و زنگ هم میخوره در ضمن گوشی هم از حالت قفل میاد بیرون.در ضمن موقع تماس مینویسه Emergency Call!!!
فکر کنم شماره پشتیبانی باشه یعنی تو کشور ما کار میکنه؟
وقتی 6تا 0 میزنی با کجا تماس میگیره و چرا از حالت قفل میاد بیرون؟
کسی میدونه موضوع چیه؟
بد جوری مخ منو کار گرفته!!!:41:
شماره های ضروری رو میگیره دیگه . واسه اینه که اگه گوشیت قفل بود یه جا گو. پیچ شدی خواستی یه تماس ضروری به پلیس یا اورژانس بگیری دیگه معطل باز کردن قفل نشی . اصولا تو اون موقعیت بحرانی! یادت نمیاد چجوری قفلشو باز کنی! :31:

sony_W810i
26-03-2007, 03:10
اگه هر عکسی میگیری همین مشکلو داری و سیو نمیکنه به احتمال خیلی زیاد باید بدی یه دور برات فکر کنم فریمور کنن.گوشیه پسر خالم دو سه بار اینطوری شد!!!بیچاره تا حالا 40-50 تومن بابت همین جور چیزا داده:27:
نه همیشه بعضی موقع اونم فقط از مناظر دور و باز اینجوری میشه.. انگار نمیتونه رنگارو تفکیک کنه.....
من رو 2 ورژن مختلف فیرمویر تست کردم این مشکلو داشت...

vodka
26-03-2007, 08:52
وتکا فسفر سوزوندیا!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونا شماره های ضروری هستن مثل 112 . و .....

اره داداش دیگه کم کم دارم هنگ میکنم:41: همش اثرات زیاد تو خونه موندنه!!!
مرسی از جوابت:46:

شماره های ضروری رو میگیره دیگه . واسه اینه که اگه گوشیت قفل بود یه جا گو. پیچ شدی خواستی یه تماس ضروری به پلیس یا اورژانس بگیری دیگه معطل باز کردن قفل نشی . اصولا تو اون موقعیت بحرانی! یادت نمیاد چجوری قفلشو باز کنی! :31:

آره تازه یادم اومد بعضی وقتها یه جاهایی قاطی میکنم که خودمم خندم میگیره خیلی لطف کردی!!!:31:

lonelinesspains
26-03-2007, 18:49
اره دوست عزیز مشکل خاصی نیست...واسه همه همین طوره...زیادی بهش توجه می کنی...خوب اولش ولوم بالا نگذار بعد صدا رو زیاد تر کن....خوب متاسفانه یه گوشیه کارکرده رو خریدی..خوب شما باید اول تحقیق می کردی بعد اقدام به خرید می کردی تا سزت کلاه نره...به هر حال دیگه کاریش نمی شه کرد:41: :13:

ممنونم از راهنماییت ... آره مث اینکه گوشی کار کرده بوده لابد ... :27: دیگه حالا گذشته باز خوبه که مشکل فنی خاص نداره ...

.

:5:

lonelinesspains
26-03-2007, 18:53
رفقا اگه الان گوشی سریال چنج شده موقع آپدیت دچار مشکل بشه و سریالش برگرده به سریال اصلی نمیشه برد و ریجیسترش کرد از طریق مخابرات ؟!

.

:46:

mostafa_khan
26-03-2007, 22:12
رفقا اگه الان گوشی سریال چنج شده موقع آپدیت دچار مشکل بشه و سریالش برگرده به سریال اصلی نمیشه برد و ریجیسترش کرد از طریق مخابرات ؟!

.

:46:

دلت خوشه اقا ها اگه رجیستر الان می کرد که دیگه غصه ایی نبود:13:

lonelinesspains
27-03-2007, 02:05
ولی به نظر من به همین زودیا ناگزیر که ریجیتر کنه گوشیامون رو
...

.

:27:

V3X
27-03-2007, 02:51
Salam Be Hamegi Man Ye Moshkel Tazeh Ba Goshim Daram Onam Ine Ke Dadam Felash Kardan Vali Az On Moge Sedaye Handez Free Kiyly Kam Shodeh Avalesh Sedash Bolandtar Bod Zemnan An Verzen Gosheye Mane Cxc1250316 R4ea031 Age Mishe Rahnamaye Konid Man Che Kar Konam Motshakeram.

sony_W810i
27-03-2007, 03:00
Salam Be Hamegi Man Ye Moshkel Tazeh Ba Goshim Daram Onam Ine Ke Dadam Felash Kardan Vali Az On Moge Sedaye Handez Free Kiyly Kam Shodeh Avalesh Sedash Bolandtar Bod Zemnan An Verzen Gosheye Mane Cxc1250316 R4ea031 Age Mishe Rahnamaye Konid Man Che Kar Konam Motshakeram.

دوست عزیز طبق قوانین فروم لطفاً فارسی بنویسید....
من هم این ورژن رو داشتم هم 2تا ورژن دیگه ولی هیچکودوم این مشکلو نداشتن در ضمن R4EA031 جدیدترین ورژن هستش:21: :21: :21:

sony_W810i
27-03-2007, 03:03
...

.

اقا به هرحال اگه جایی واسه اینکار رای میگرفت یا همه پرسی میکرد به ما بگین بریم "آری" بدیم

sony_W810i
27-03-2007, 03:11
...

.

اقا به هرحال اگه جایی واسه اینکار رای میگرفت یا همه پرسی میکرد به ما بگین بریم "آری" بدیم

akharwarbaz
27-03-2007, 09:51
سلام به همگی
منم میخوام یه w810 بگیرم
قیمت الانش چنده؟؟

Doyenfery
27-03-2007, 14:17
سلام به همگی
منم میخوام یه w810 بگیرم
قیمت الانش چنده؟؟

265 تومان *****

dark fear
27-03-2007, 17:33
میگم این دکمه های چپ و راست w810 ممکنه که خراب بشه اگه خراب بشه درست میشه ؟
من خیلی با دکمه هاش کار نمیکنم ولی چند وقته داره جیر جیر میکنه اگه خراب شد چکارش کنم

dark fear
27-03-2007, 18:01
دوستان تاحالا تمی مثل اکولایزر دیدن که منو ها عوض بشه ؟
من هرچی گشتم فقط تم هایی دیدم که دقیقا مثل اکولایزر بودن فقط رنگشون فرق میکرد
تمی مثل اربیت هم اگر دیده باشید ممنون میشم

Mahdi_Moosavi
27-03-2007, 19:35

ببین دوست عزیز منم عین مشکل شما رو داشتم . رویه بعضی از گوشی هایی که فریمور R4ea031 رو دارن یه

درایور آشغال صدا رو ریختن که من ورژنش رو یادم نیست . اگه میخوای درست بشه بده مثل من یه فریمور دیگه

بریزن روش یا بده درایور صداش رو برات عوض کنن.:5:

lonelinesspains
27-03-2007, 20:31
ببین دوست عزیز منم عین مشکل شما رو داشتم . رویه بعضی از گوشی هایی که فریمور R4ea031 رو دارن یه

درایور آشغال صدا رو ریختن که من ورژنش رو یادم نیست . اگه میخوای درست بشه بده مثل من یه فریمور دیگه

بریزن روش یا بده درایور صداش رو برات عوض کنن.:5:

اگه گوشی سریال چنج شده باشه چی ؟! بعد جایی رو سراغ ندارید که آموزش تغییر درایور باشه تا خودمون بتونیم این کار ر و انجام بدیم ؟! بیرون بدیم کلا چه قدر خرج داره ؟! برای آپگرید و تغییر دو باره ی سریال ؟!:41:

virangar666
28-03-2007, 00:57
با سلام خدمت شما عزیزان
من یه سوال داشتم.با اینکه حدود 25 sms بیشتر روی گوشی من نیست اما هر وقت برای من sms میاد این پیام روی صفحه نمایش داده میشه:
حافظه پیام متن بیش از 95 % پر شده است
اگه میشه بگید که این مشکل چیه
ممنون

c0rd3r
28-03-2007, 00:58
من گوشیم سریال چنچ هست . میتونم با فار منجر فایلهای درایور صدا رو عوض کنم ؟؟

اگه عوض کنم رجیسترش میپره یا نه ؟؟

Doyenfery
28-03-2007, 03:35
با سلام خدمت شما عزیزان
من یه سوال داشتم.با اینکه حدود 25 sms بیشتر روی گوشی من نیست اما هر وقت برای من sms میاد این پیام روی صفحه نمایش داده میشه:
ممنون
25 تا تو کدوم باکس
این اوت تمپلت ؟
شاید تو یکی از اینا تنها 25 باشه

sony_W810i
28-03-2007, 08:57
با سلام خدمت شما عزیزان
ممنون

دوست عزیز w810در کل 200 عدد sms سیو میکنه که این 200 تا شامل inbox+sent massage+draft+:21: outbox میشه...شما sent massage رو خالی کن مشکلت حل میشه

sony_W810i
28-03-2007, 09:02
من گوشیم سریال چنچ هست . میتونم با فار منجر فایلهای درایور صدا رو عوض کنم ؟؟

اگه عوض کنم رجیسترش میپره یا نه ؟؟
فار منیجر هنوز w810 رو مثل w800 یا k750 ساپورت نمیکنه ...1 روش هست که واسه چنج شده ها ریسکش بالاست...با Phone XS 2.10 ALPHA 5 میتونی اینکار رو بکنی.:5:

vakafanzel
28-03-2007, 09:05
[QUOTE=sony_W810i;961873]دوست عزیز w810در کل 200 عدد sms سیو میکنه که این 200 تا شامل inbox+sent massage+draft+:21: outbox میشه...شما sent massage رو خالی کن مشکلت حل میشه[/QUOTE[ ,
دوست من . من تمام اس ام اسهای تو سند و درافت و سیو رو پاک کردم و تو این باکسم هم همش 20 تا مسیج هست ولی بازم پیغام 95% لود میزنه ؟؟؟؟چرا؟؟؟:41:

^^ HAMID ^^
28-03-2007, 11:27
..............................آموزش افزایش صدای w810 رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دادم............................

mostafa_khan
28-03-2007, 13:35
[QUOTE=sony_W810i;961873]دوست عزیز w810در کل 200 عدد sms سیو میکنه که این 200 تا شامل inbox+sent massage+draft+:21: outbox میشه...شما sent massage رو خالی کن مشکلت حل میشه[/QUOTE[ ,
دوست من . من تمام اس ام اسهای تو سند و درافت و سیو رو پاک کردم و تو این باکسم هم همش 20 تا مسیج هست ولی بازم پیغام 95% لود میزنه ؟؟؟؟چرا؟؟؟:41:

ببینم با گوشیت پاک کردی یا my phone explorer?
احتمالا با برنامه پاک کردی....
در هر صورت چیز مهمی نیست بعد چند روز حل می شه:20:

vakafanzel
28-03-2007, 17:52
[QUOTE=vakafanzel;961882]

با my phon explorer مگه فرق میکنه . در ضمن 1 هفتهای هست !!

c0rd3r
28-03-2007, 20:06
فار منیجر هنوز w810 رو مثل w800 یا k750 ساپورت نمیکنه ...1 روش هست که واسه چنج شده ها ریسکش بالاست...با Phone XS 2.10 ALPHA 5 میتونی اینکار رو بکنی.:5:

خیلی ممنون.

mostafa_khan
28-03-2007, 22:07
[QUOTE=mostafa_khan;962503]

با my phon explorer مگه فرق میکنه . در ضمن 1 هفتهای هست !!

فرقی نمی کنه فقط معمولا این مشکل زمانی پیش میاد که با این برنامه پاک کنی نه با گوشیت...حالا یه بار دیگه و این بار با خود گوشی پاک کن...اشاالله درست می شه...بازم می گم خیلی مهم نیست
شاد باشید

virangar666
28-03-2007, 23:48
[QUOTE=vakafanzel;961882]

من هم با برنامه پاک کردم.یعنی مشکل از اینه؟

lonelinesspains
29-03-2007, 01:46
سلام ، چه جوری میشه فایا های فلش رو تو دبلیو 810 دید ؟!:27:

V3X
29-03-2007, 01:58
salam agay mehdi mamnon az tavagoheton vali mage in emkan dareh ke bedon felash driver seda avaz beshe?

V3X
29-03-2007, 02:03
salam man emroz dadam felash goshhemo avaz kardan vali az bad bakti har vagt zang mikoreh ya zang mizanam goshim komosh mishe va bala nemiyad :18: :18: nemidonam bayad chekaresh kard tahala baram 10:: 30toman ab kordeh help rahnamiyi konid ostad

Doyenfery
29-03-2007, 09:25
salam man emroz dadam felash goshhemo avaz kardan vali az bad bakti har vagt zang mikoreh ya zang mizanam goshim komosh mishe va bala nemiyad :18: :18: nemidonam bayad chekaresh kard tahala baram 10:: 30toman ab kordeh help rahnamiyi konid ostad

لطفا فارسی تایپ کن
از وقتی که( این بار آخریه ) فلش کردی اینطوری شده یا از قبل اینطوری بوده؟

sony_W810i
29-03-2007, 16:20
سلام ، چه جوری میشه فایا های فلش رو تو دبلیو 810 دید ؟!:27:

راه خاصی نداره.. بریز تو گوشیت اگه حجمش زیاد نباشه اجرا میکنه...البته فک میکنم اندازه فایلش باید اندازه مانیتور 810 باشه(176*220)

lonelinesspains
29-03-2007, 19:52
راه خاصی نداره.. بریز تو گوشیت اگه حجمش زیاد نباشه اجرا میکنه...البته فک میکنم اندازه فایلش باید اندازه مانیتور 810 باشه(176*220)

ممنونم از راهنماییت ...

و اما ...

چه جوری میشه یه فایل اس دبلیو اف رو تو یه تم مث اوربیت به جای منوی اون گذاشت ؟! مثلا منوی اکولایزر رو گذاشت بهخ جای منوی اوربیت ؟! برنامه ی حرفیه ای طراحی تم برای دبلیو 810 نیس ؟! :21:

masoud_ac
29-03-2007, 22:41
دوستان فضای داخلی گوشی من 37MB هست مال شما چقدر است؟
من اهنگی با فرمت .WAVE روی گوشیم ریختم با حجم 36MB روی حافظه خود گوشی (رم و درو وردم) به راحتی کپی و اجرا شد .
مشخصات گوشی:
sony Ericsson W810i
ساخت مالزی (خودم از سوریه اووردم گوشی رو خودم چنخ کردم هیچ تغییراتی روی گوشی انجام نشده )

masoud_ac
29-03-2007, 22:45
من تا حالا 7تا گوشی w810i داشت 2تا چین 5تا مالزی که مالزی بهتر بوده
من تا حالا کیفیت صدایی بهتر از W810i ندیدم و هیچ گوشیی تو بلندی صدا رو دست W800 ندیدم

masoud_ac
29-03-2007, 23:13
چطوری میشه محیط W810i رو بطور کامل عوض کرد مثل محیط گوشی های LG که تو زیبایی خود گوشی و محیط کاری گوشی تو تمام گوشی ها تو 2سال پشت سر هم اول شد (زیبا ترین مدیا پلیر در تمام گوشی ها, منو ها و ......)
چرا فقط LG ؟

masoud_ac
29-03-2007, 23:16

sony_W810i
30-03-2007, 01:45
ممنونم از راهنماییت ...

و اما ...

چه جوری میشه یه فایل اس دبلیو اف رو تو یه تم مث اوربیت به جای منوی اون گذاشت ؟! مثلا منوی اکولایزر رو گذاشت بهخ جای منوی اوربیت ؟! برنامه ی حرفیه ای طراحی تم برای دبلیو 810 نیس ؟! :21:
عزیزم نیازی به دستکاری فایل swf نیستو باید تو خود فایل THM تغییرات بدی..
پسوند thm رو به tar تبدیل کن
بعد با برنامه win ace یا tugzip extract کن فایلو تا محتویاتشو ببینی
بعد یه فایل هست توش به اسم theme.xml
اونو با NotePad باز کن و این سطر رو پیدا کن(همون اولاشه)
<Desktop_style Type="File" Source="????.swf"/>
بعد به جای ؟؟؟ اسم منو رو بنویس و سیو کن همونجا با Notepad
مثلا تم Equlaizer رو اینارو روش انجام دادی و میخوای بجای منو EQ... منو Orbit داشته باشه جای ؟؟؟؟ بذار Orbit
و بعد که سیو کردی تغییراتی رو که دادی... همه فایلهارو انتخاب کن و رو یکیشون راست کلیک کن و با پسوند tar (نهzip) فشردش کن و بعد به thm تغییرش بده بعد هم حالشو ببر.......

lonelinesspains
30-03-2007, 02:08
مثلا تم Equlaizer رو اینارو روش انجام دادی و میخوای بجای منو EQ... منو Orbit داشته باشه جای ؟؟؟؟ بذار Orbit
و بعد که سیو کردی تغییراتی رو که دادی... همه فایلهارو انتخاب کن و رو یکیشون راست کلیک کن و با پسوند tar (نهzip) فشردش کن و بعد به thm تغییرش بده بعد هم حالشو ببر.......

:10: :10: ... مرسی حتما این کار رو انجام میدم ... بعد آدرس سایتی که از این منو ها داشته باشه بلدید ؟ :27:

Sasan Info
30-03-2007, 02:27
من تا حالا کیفیت صدایی بهتر از W810i ندیدم و هیچ گوشیی تو بلندی صدا رو دست W800 ندیدم

شما بايد يك بار N73 رو ملاقات كني اون موقع بلند ترين صدا مشخص ميشه:27:
راستي در مورد گوشي W810 بايد بگم كه عاليه فقط تنها مشكلي كه داره اينه كه درپوشي براي دوربينش نداره و اين خيلي ناراحت كنندست:19:

V3X
30-03-2007, 02:55
salam ostade mohtaram kiyly mazerat mikam babet tipe engilisi vali daram ba vista kar mikonam va in farsi nadare fealan bayed bebakshid dige goshimo dadam dobare felash kardan ba akren verzen dorst shodeh:31: vali in noske farsi nadareh vali sms farsi ro poshtibani mikone vagean tope top shodeh sedash kamelan tagyer kardeh va tem hay roy goshi egra mishan ke in kar gablan angam nemishodchand saati hast dastame va ta hala eradi nadashte baz babet tavagoheton mamnonam fealan bye:11:

Sony_W810
30-03-2007, 03:32
سلام به همگی
آقا یه سوال:
وقتی دوربین فعال میشه هر سری یه عددی سمت چپ پایین و بالا سر سایز عکس نوشته میشه
اگه دقت کرده باشین.
میخام بدونم کی میدونه ماله چیه؟
ممنون

Sony_W810
30-03-2007, 04:48
یه سوال دیگه اینکه:
مدل نرم افزاری گوشی اینه :r4b005
در ضمن گوشی من قاچاقیه . اما سالمه

sony_W810i
30-03-2007, 08:38
سلام به همگی
آقا یه سوال:
وقتی دوربین فعال میشه هر سری یه عددی سمت چپ پایین و بالا سر سایز عکس نوشته میشه
اگه دقت کرده باشین.
میخام بدونم کی میدونه ماله چیه؟
ممنون
اون عدد سمت چپ تعداد عکسی که میتونی بگیری..(به مموری وابستست):31:

sony_W810i
30-03-2007, 08:40
یه سوال دیگه اینکه:
مدل نرم افزاری گوشی اینه :r4b005
در ضمن گوشی من قاچاقیه . اما سالمه
خوب عزیز ...:31: :46: سوالت کدومه؟:31:

گوشی منم مشخصات شمارو داره

dark fear
30-03-2007, 12:41
دوست عزیز اگه درست کردی برای بقیه هم بذار:31:
کسی تا حالا از این فلش تم ها درست کرده ؟

dark fear
30-03-2007, 12:48
من تا حالا 7تا گوشی w810i داشت 2تا چین 5تا مالزی که مالزی بهتر بوده

شما بايد يك بار N73 رو ملاقات كني اون موقع بلند ترين صدا مشخص ميشه:27:
راستي در مورد گوشي W810 بايد بگم كه عاليه فقط تنها مشكلي كه داره اينه كه درپوشي براي دوربينش نداره و اين خيلي ناراحت كنندست:19:

اگه دو تاتون w850 رو رایت کرده بودید دیگه اینا رو نمیگفتید صدای خیلی بلد و خیلی با کیفیت

dark fear
30-03-2007, 14:03
بهترین ورژن نرم افزار ... my phone چیه که با w810 جور باشه و اگه لطف کنید و آموزش خاصی داره عنایت بفرمایید

lonelinesspains
30-03-2007, 14:16

.

:41: یه چیزی آخه اگه این منویی که میخواهیم بگذاریم جزو اون منوی های خود گوشی نباشه مثلا یه منو با فرمت اس دبلیو اف دانلود کردی و میخوای اون رو بگذاری اون جوری فایل رو باید تو گوشی ریخت یا همون جوری باید تو اون فایل تار بگذاریش ؟!

یا برای این کار باید نرم افزار فون ایکس اینا استفاده کنی ؟!

Sasan Info
30-03-2007, 14:23
اگه دو تاتون w850 رو رایت کرده بودید دیگه اینا رو نمیگفتید صدای خیلی بلد و خیلی با کیفیت

يك سوال؟ W550 صداش بلنده ؟
چون بايد بگم كه من صداي W810 شنيدم اما با يه گوشي ديگه مقايسه نكردم
اما W550 رو با N73 مقايسه كردم صداي W550 ديگه شنيده نشد.:8:

PlayStation3
30-03-2007, 16:25
flash message رو نمیشه با این گوشی فرستاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با برنامه ای که مال جاوا باشد چه طور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

c0rd3r
30-03-2007, 16:29
يك سوال؟ W550 صداش بلنده ؟
چون بايد بگم كه من صداي W810 شنيدم اما با يه گوشي ديگه مقايسه نكردم
اما W550 رو با N73 مقايسه كردم صداي W550 ديگه شنيده نشد.:8:

صدای w550 تو سری والکمن از بلند ترین هاست . و از 810 w بلندتره.

ولی قطعا از n73 کمتره . شما n73 رو با یک گوشی که قیمتش نزدیک تر باشه مثل 850 w مقایسه کن بعد بگو.

البته باید بگم اینجوری نیست که صدای w550 شنیده نشه . امکان نداره ... ( من این دو تارو با هم مقایسه

نکردم ولی جفتشونو تست کردم)

setare_m
30-03-2007, 17:36
سلام
من یه مشکلی دارم ، می خوام ببینم مال بقیه هم همین جوریه یا نه؟
ساعت delivery برای sms هیچ وقت دقیق نیست !اشکال از تنظیم ساعت تو گوشیه منه ؟یا مال همه اینجوریه؟ اگه روش خاصی واسه تنظیمش هست،لطفا بگین.
ممنون

lonelinesspains
30-03-2007, 18:04
.

:41: یه چیزی آخه اگه این منویی که میخواهیم بگذاریم جزو اون منوی های خود گوشی نباشه مثلا یه منو با فرمت اس دبلیو اف دانلود کردی و میخوای اون رو بگذاری اون جوری فایل رو باید تو گوشی ریخت یا همون جوری باید تو اون فایل تار بگذاریش ؟!

یا برای این کار باید نرم افزار فون ایکس اینا استفاده کنی ؟!

:19:

.

نه فکر نمیکنم برای من این طور بوده باشه ، فکر کنم باید مشکل از تنظیمات ساعت گوشیتون باشه ....

f4l2z4d
30-03-2007, 20:09
سلام . بچه ها میشه 1 کی لطف کنه قیمت روز w810 رو بزاره ؟ سفیدش با مشکیش چقدر اختلاف داره ؟ علاالدین سفید ریجستر گیر میاد ؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدید

sony_W810i
31-03-2007, 00:55
سلام
ساعت delivery برای sms هیچ وقت دقیق نیست !اشکال از تنظیم ساعت تو گوشیه منه ؟یا مال همه اینجوریه؟ اگه روش خاصی واسه تنظیمش هست،لطفا بگین.
ممنون
منم همین مشکلو دارم.. sms میدم ساعت دلیوریش 7-8 ساعت اشتباه میکنه:18: :41:

sony_W810i
31-03-2007, 01:04
سلام
ممنون

sony_W810i
31-03-2007, 01:05
اینم یه تم معمولی با منو orbit... منو های دانلودیو میتونید اگه گوشی رجیستر شدست با فار .. وگرنه با PhoneXS.2.1 alpha 3 -alpha5 -alpha6 بریزید تو گوشی
دانلود:

sony_W810i
31-03-2007, 01:10
ببخشید اینترنتم قاط زده بود 2 بار پست شد:31: :20:.....راستی اون کاری که واسه افزایش صدا دوستمون معرفی کرد رو من با PhoneXS 2.1 alpha6 انجام دادم صداش خیلی زیاد شده .........

Farbod_h
31-03-2007, 01:16
بابا دیگه خدایی زبونم مو در اورد
این مربوط به شبکه ی کیلویی ایران میشه

lonelinesspains
31-03-2007, 02:02
اینم یه تم معمولی با منو orbit... منو های دانلودیو میتونید اگه گوشی رجیستر شدست با فار .. وگرنه با PhoneXS.2.1 alpha 3 -alpha5 -alpha6 بریزید تو گوشی
دانلود:

ممنونم ، نه ریجیستر شده نیس اگه با فون ایکس این کار رو انجام بدم سریالشس به سریال اصلیش که بر نمی گرده ؟! بیچاره میشماااا ... ؟!:46:

.

میشه لینک آموزش کار با فون ایکس رو اگه میدونید تو فروم برام بگذارید و لینک دانلود نسخه ای که به دبلیو 810 بخوره ؟!

بابت تم هم ممنونم دانلودش کردم ...:10:

sony_W810i
31-03-2007, 02:47
ممنونم ، نه ریجیستر شده نیس اگه با فون ایکس این کار رو انجام بدم سریالشس به سریال اصلیش که بر نمی گرده ؟! بیچاره میشماااا ... ؟!:46:
میشه لینک آموزش کار با فون ایکس رو اگه میدونید تو فروم برام بگذارید و لینک دانلود نسخه ای که به دبلیو 810 بخوره ؟!

بابت تم هم ممنونم دانلودش کردم ...:10:
نه خیالت راحت .. با IMEI کاری نداره.... اموزشو بزودی میذلرم

lonelinesspains
31-03-2007, 04:18
نه خیالت راحت .. با IMEI کاری نداره.... اموزشو بزودی میذلرم

:10: :10: :10: :10:

.

خیلی مممنونم ، کی ایشالا ؟!

.

lonelinesspains
31-03-2007, 04:45
راسی درایور دوربین رو هم میشه ارتقا داد !؟! و درایور صدا رو اینا برام خیلی مهمن با فون ایکس و بدون فلش مین ؟!

mostafa_khan
31-03-2007, 14:22
بهترین ورژن نرم افزار ... my phone چیه که با w810 جور باشه و اگه لطف کنید و آموزش خاصی داره عنایت بفرمایید

این نرم افزار مخصوص این گوشی و خیلی دیگه از گوشیهای SE هست...پس جور هستش دیگه...ورزنها هم فرقی ندارن اما اگه منظورت جدید ترین ورزنش هست تا ورزن1.9.5 امده یه سرچ تو گوگل کن و دانلوش کن
اگه اموزشش رو هم می خواهی این صفحه اموزشش رو داره:
پست شماره ی 3
شاد باشید

farzadtop
31-03-2007, 14:56
بچه ها اين گوشي حالت خواب نداره و وقتي به حالت خواب ميره ديگه مانيتورش كاملا خاموش مي شه
نكته بعدي اين هست كه به نظر شما براي استفاده از هندسفري بلوتوس اين گوشي نمي شود آهنگ گوش گرفت:40:

hossein31
31-03-2007, 15:15
بچه ها اين گوشي حالت خواب نداره و وقتي به حالت خواب ميره ديگه مانيتورش كاملا خاموش مي شه
نكته بعدي اين هست كه به نظر شما براي استفاده از هندسفري بلوتوس اين گوشي نمي شود آهنگ گوش گرفت:40:

نه نه نميشه

sony_W810i
31-03-2007, 15:52
سلام اینم اموزش PhoneXS alpha 6
فایل های مورد نیاز:

برنامه Phone xs 2.1 alpha6رو باز کنید در قسمت بالا start رو بزنید و گوشیو خاموش کنید سیم کارت و مموری رو در بیارید و باطری رو بذارید تو گوشی(باید کامل 100% شارژ باشه) و دکمه C رو نگه دارید و کابل USB رو به گوشی متصل کنید و صبر کنید تا برنامه (Ready for opration! ) رو نشون بده.. حالا میتونید دکمه C رو ول کنید..قسمت پایینش تو بخش Confiquration 4 تا گزینه داره:
(FSXوFlashوGDFSوSetting) گزینه FSX رو انتخاب و Start FSX رو بزنید و صبر کنید تا برنامه کار خودش رو انجام بده(ممکنه چند بار وسط کار گو شی رو شن شه یا هنگ کنه برنامه.. مشکلی پیش نمیاد فقط دوباره مراحل رو انجام بدید)تا وقتی که برنامه FSX Successfull , Unplug The Phone! رو نداد سعی کنید برنامه دیگه ای رو اجرا نکنید....
اگه موقع اتصال کابل سیستم درایور خواست تو همین فایل زیپ تو پوشه USBflash میتونید پیداش کنید.. درایور صدا هم تو برنامه قرارداده شده و نیازی به تنظیم برنامه نیست....
امکان داره تو کمتر از 1 ساعت انجام بشه(بیشتر موارد)
امکان داره چند ساعت طول بکشه ...
با اینکه این کار 100% تست شدست ولی مسئولیتش به پای خودتون .........................

Sasan Info
31-03-2007, 16:19

در مورد استند باي بهت بگم كه اين كار فابريك شركتشه كه در اين حالت باتري الكي مصرف نشه:46:
و براي هندسفري بلوتوث اينو بگم كه اگه ميخواي آهنگ گوش بدي بايد هند فري شركت نوكيا يا شركت متفرقه بگيري چون هند فري اريكسون موزيك پخش نميكنه نميدونم قصد شركت اريكسون از اين كار چي بود !!!!:18:

sony_W810i
31-03-2007, 18:00
در مورد استند باي بهت بگم كه اين كار فابريك شركتشه كه در اين حالت باتري الكي مصرف نشه:46:
و براي هندسفري بلوتوث اينو بگم كه اگه ميخواي آهنگ گوش بدي بايد هند فري شركت نوكيا يا شركت متفرقه بگيري چون هند فري اريكسون موزيك پخش نميكنه نميدونم قصد شركت اريكسون از اين كار چي بود !!!!:18:

دوست عزیز پخش موزیک روی هندزفری Bluetooth فقط به امکانات گوشی مربوطه...گوشی هایی که خاصیت A2DP داشته باشند میتونن موزیک هم پخش کنند به وسیله هندزفری Bluetooth مثل K610i

lonelinesspains
31-03-2007, 19:24
سلام اینم اموزش PhoneXS alpha 6
فایل های مورد نیاز:

برنامه Phone xs 2.1 alpha6رو باز کنید در قسمت بالا start رو بزنید و گوشیو خاموش کنید سیم کارت و مموری رو در بیارید و باطری رو بذارید تو گوشی(باید کامل 100% شارژ باشه) و دکمه C رو نگه دارید و کابل USB رو به گوشی متصل کنید و صبر کنید تا برنامه (Ready for opration! ) رو نشون بده.. حالا میتونید دکمه C رو ول کنید..قسمت پایینش تو بخش Confiquration 4 تا گزینه داره:
(FSXوFlashوGDFSوSetting) گزینه FSX رو انتخاب و Start FSX رو بزنید و صبر کنید تا برنامه کار خودش رو انجام بده(ممکنه چند بار وسط کار گو شی رو شن شه یا هنگ کنه برنامه.. مشکلی پیش نمیاد فقط دوباره مراحل رو انجام بدید)تا وقتی که برنامه FSX Successfull , Unplug The Phone! رو نداد سعی کنید برنامه دیگه ای رو اجرا نکنید....
اگه موقع اتصال کابل سیستم درایور خواست تو همین فایل زیپ تو پوشه USBflash میتونید پیداش کنید.. درایور صدا هم تو برنامه قرارداده شده و نیازی به تنظیم برنامه نیست....
امکان داره تو کمتر از 1 ساعت انجام بشه(بیشتر موارد)
امکان داره چند ساعت طول بکشه ...
با اینکه این کار 100% تست شدست ولی مسئولیتش به پای خودتون .........................

ممنونم اما کاش کمی بیشتر حوصله به خرج میدادی آخه مثلا اینکه اگه بخوای فلش منو آپبود کنی باید چه ف.لدر ها و مسیری رو ایجاد کنی و برای دیرایور صدا چه مسیری رو ؟! و یا بعد از اینکه این درایور جدید رو آپلود کردی و مراحل تموم شد بعدش دو باره سیم و مموری رو جا میزرنیم و گوشی روشن میشه ؟! آخه من یه جایی خونده بودم که برای اوبین بار باید دوباره مین فلش بشه اما برای دفعات بعدی لازم نیس راسش این جوری من میترسم یه جاییش گیر کنم ...

.

بازم مرسی تاپیک های دیگه رو ام میخونم امیدوارم یه چیزایی دشتگیرم بشه .

sony_W810i
31-03-2007, 19:33
ممنونم اما کاش کمی بیشتر حوصله به خرج میدادی آخه مثلا اینکه اگه بخوای فلش منو آپبود کنی باید چه ف.لدر ها و مسیری رو ایجاد کنی و برای دیرایور صدا چه مسیری رو ؟! و یا بعد از اینکه این درایور جدید رو آپلود کردی و مراحل تموم شد بعدش دو باره سیم و مموری رو جا میزرنیم و گوشی روشن میشه ؟! آخه من یه جایی خونده بودم که برای اوبین بار باید دوباره مین فلش بشه اما برای دفعات بعدی لازم نیس راسش این جوری من میترسم یه جاییش گیر کنم ...

.

بازم مرسی تاپیک های دیگه رو ام میخونم امیدوارم یه چیزایی دشتگیرم بشه .
عزیزم جواب همه سوالاتتو که من دادم بیشتر دقت کن :31:
اگه بری تو پوشه files_to_upload تو tpa بری جلو میرسی به جای منوهای فاش که 1 منو هم خودم گذاشتم توش

درایور صدا هو تو پوشه ifs بری جلو پیداش میکنی...... اونی که میگفت مین باید دوباره فلش شه واسه کار با فار منیجر بود..شما چیزایی که گفتمو مو به مو انجان بده مشکلی پیش نمیاد....

lonelinesspains
31-03-2007, 20:42
عزیزم جواب همه سوالاتتو که من دادم بیشتر دقت کن :31:
اگه بری تو پوشه files_to_upload تو tpa بری جلو میرسی به جای منوهای فاش که 1 منو هم خودم گذاشتم توش

درایور صدا هو تو پوشه ifs بری جلو پیداش میکنی...... اونی که میگفت مین باید دوباره فلش شه واسه کار با فار منیجر بود..شما چیزایی که گفتمو مو به مو انجان بده مشکلی پیش نمیاد....

:10: :10: :10: :10: :10:

..

مرشی راس میگی آخه من هنوز فایل زیپ شده رو باز نکرده بودم ... :31: ، اما اون باال من استارت ندیدم نمیشه عکس از محیط برنامه حین کار بگذاری ؟! :46:

sony_W810i
01-04-2007, 01:30
:10: :10: :10: :10: :10:

..

مرشی راس میگی آخه من هنوز فایل زیپ شده رو باز نکرده بودم ... :31: ، اما اون باال من استارت ندیدم نمیشه عکس از محیط برنامه حین کار بگذاری ؟! :46:

برنامرو که دانلود کنی و بازش کنی می بینیش نیازی به عکس نیست عزیز دلم:21:

sony_W810i
01-04-2007, 01:41
راستی یه خبر خوب.... یه FirmWare جدیدتر از R4EA031 اومده که دقیقا نمیدونم اسمشو R4CG??? تو این مایه هاست بزودی تستش میکنمو میگم اسمشو....تو topsony نیست هنوز اسمش

HOSSEIN-70
01-04-2007, 01:55
با سلام من 350000 تمن دارم .به نظر شما چه گوشي بخرم كه هم صدا وهم دوربينش خوب باشه؟(صداش مهمتره)

vodka
01-04-2007, 02:36
راستی یه خبر خوب.... یه FirmWare جدیدتر از R4EA031 اومده که دقیقا نمیدونم اسمشو R4CG??? تو این مایه هاست بزودی تستش میکنمو میگم اسمشو....تو topsony نیست هنوز اسمش

جدی؟مطنئنی؟میشه بگی از کدوم منبع؟
درضمن اگه بخوام این فریمور جدیدو بذارم رو گوشیم با همین برنامه PhoneXS2.1ALPHA6 میشه یا با فار باید انجام بدم؟آخه همونطور که میدونی گوشیم چنجه!!!

lonelinesspains
01-04-2007, 07:19
سلام این چرا این جوری میشه هر چی امشب تا صبح گذاشتم تا با فون ایکس فایلارو آپلود کنم همش بعد از 20 دقیقه گوشی روشن میشد و فون مموری رو به عنوان فلش درایو میشناخت ...

.

هر چند بارم از اول انجام دادم بازم اون جوری شد ، چرا پس ؟!

dark fear
01-04-2007, 10:57
کمک کمک گوشیم از دست رفت بالا نمیاد وقتی میخاد روشن بشه این ارور رو میده
configuration error. please contact your network or service centre
خواهش میکنم کمک کنید از دیشب تا حالا خوابم نبرده

dark fear
01-04-2007, 11:03
دوست من این تمی که روی آواتور شماست مال چه گوشی است؟

lonelinesspains
01-04-2007, 13:13
سلام ، ناصر جان این نمیشه من نزدیک به 24 ساعته نخوابیدم :27: دهن من سرویس شد اما این گوشی آن لاک نشد ...

.

میشه کمی راجع به عملکرد این نرم افزار بنویسی ؟! هر بار که گوشی روشن میشه و دوباره ما عملیات رو تکرار میکنیم اینم دوباره از اول شروع میکنه ؟! :18:

..

در ضمن من وقتی از خود گوشی میبینم فایرم ویرش r4032 همچین چجییه اما با برنامه این رو R4ED001 مینویسه ...

.

چرا ؟! میشه لطفا کمی توضیح بدی ...

راسی فون ایکس بتا چه طوره با اون نمیشه یا ایکس ++ ؟!

dark fear
01-04-2007, 13:30
خواهش میکنم یکی هم به من کمک کنه

mostafa_khan
01-04-2007, 14:07
شیوه ایی جدید برای افزایش صدا:40:
امروز بعد از ظهر تست می کنم و خبرش رو می گذارم
اگه جواب بده کولاکککککککککککک
بدون هیچ برنامه و ریسک خاصی:8:
منتظر باشید

nakhordemast
01-04-2007, 14:25
Analysis of IMEI numbers

اگر به این سایت برید و شماره imei گوشیتون رو وارد کنید به شما اطلاعات بسیار بسیار مفیدی میده که به دردتون می خوره .
مثلا مدل گوشی Mobile Equipment Type رو نشون میده اونایی که گوشیشون چنجیه میبینن که اطلاعاتی که دریافت میکنن اشتباهه چون imei گوشیشون مربوط به یه گوشی دیگس( مثلا 810 من رو میگه کا300 !!!!!!!!!!)

nakhordemast
01-04-2007, 14:30

آقا مال و550 هست خداییش خیلی نازه متل فنر باحرکات نا منظم هی بالا و پایین میره.:8:

mostafa_khan
01-04-2007, 14:32
سایتش قدیمی بید جیگر:20:
اقا من فعلا شارز شارزم.........گوشیم و دادم دست طرف یکی 2 ساعت دیگه معلوم می شه
اگه جواب بده دیگه همه ی کسایی که مخصوصا گوشیه چنج شده دارن و از صدا می نالند...دیگه هیچ غمی ندارن:20: فقط یه کم مایه تیله باید پیاده شین:13:
اما می ارزه:8:
منتظر باشین...من که خودم اصلا نمی تونم صبر کنم تا واسم معلوم شه!!!

dark fear
01-04-2007, 14:36
من دارم دپرس میشم یکی هم به ما توجه کنه داره گریم میگیره :44: :42:

mostafa_khan
01-04-2007, 14:42

دوست عزیز طاقت داشته باش بابا...باید صبر کنی تا دوستانی که این کار هستند بیان مسیجت رو جواب بدنوووبازم غصه نخور نهایتش می بری بیرون فلش می کنن واست حل می شه اشاالله:20:

mostafa_khan
01-04-2007, 14:48
با سلام من 350000 تمن دارم .به نظر شما چه گوشي بخرم كه هم صدا وهم دوربينش خوب باشه؟(صداش مهمتره)

بی هیچ شکی بهترین گوشی تو این قیمت ها دبلو 850 هست..منتها یه کم از 350 شما بیشتره...واقعا ارزش داره یکم صبر کنی و پول بگذاری رو بودجت و 850 رو بگیری...وگرنه بهترین گوشی 810 هست تو این رنج قیمتی که تازه مقدار 60-70 تومنم پول واست می مونه....810 یا 850 انتخاب با توجه به شرایط و علاقه هات به خودت بر می گرده

dark fear
01-04-2007, 14:54
دوست عزیز طاقت داشته باش بابا...باید صبر کنی تا دوستانی که این کار هستند بیان مسیجت رو جواب بدنوووبازم غصه نخور نهایتش می بری بیرون فلش می کنن واست حل می شه اشاالله:20:
ایشالا
به نظر شما کی اینکارس ؟ برم زیگیلش بشم:31:

vodka
01-04-2007, 14:56
اگه جواب بده دیگه همه ی کسایی که مخصوصا گوشیه چنج شده دارن و از صدا می نالند...دیگه هیچ غمی ندارن:20: فقط یه کم مایه تیله باید پیاده شین:13:

خوب بگو داری چه بلایی سر گوشیت میاری منم به هیجان آوردی!!!:19:

mostafa_khan
01-04-2007, 14:57
ایشالا
به نظر شما کی اینکارس ؟ برم زیگیلش بشم:31:

ببینم اصلا چی شد که اینجوری شد؟انگولکش کردی؟:13:

vodka
01-04-2007, 14:58

میشه بگی چیکارش کردی که این پیغام رو میده؟

mostafa_khan
01-04-2007, 14:59
خوب بگو داری چه بلایی سر گوشیت میاری منم به هیجان آوردی!!!:19:

نمی گم:31: اخه عزیز هنوز که نمی دونم چی می شه..بگذار گوشی رو بگیرم اگه جواب داده بود می گم..تازه اگه حل بشه که همینجوری نمی گم باید مزدگونی بدین تا بگم:5: :10:

dark fear
01-04-2007, 15:00
میشه بگی چیکارش کردی که این پیغام رو میده؟
قضیه از این قراره کامپیوتر قفل کرده بود منم گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و انتقال فایل زدم خیلی ضروری
بود بعد دیدم هنوز کامپیوتر از قفل خارج نشده و در همون حالت قفل کامپیوتر رو ریست کردم بعد گوشی رو
جدا کردم و دیدم وقتی میخاد روشن بشه اون ارور رو میده باتری رو دراوردم و زدم جا و روشن خاموش کردم ولی دیدم نه خیر ارور میده خواهش میکنم کمکم کنی

vodka
01-04-2007, 15:13
نمی گم:31: اخه عزیز هنوز که نمی دونم چی می شه..بگذار گوشی رو بگیرم اگه جواب داده بود می گم..تازه اگه حل بشه که همینجوری نمی گم باید مزدگونی بدین تا بگم:5: :10:

ok.مژدگونیتم به جا:10:
من گوشیمو همین الان درایور صداشو عوض کردم خیلی ماه شد حالا باید ببینم کاری که شما میکنید چیه:8:

vodka
01-04-2007, 15:14
قضیه از این قراره کامپیوتر قفل کرده بود منم گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و انتقال فایل زدم خیلی ضروری
بود بعد دیدم هنوز کامپیوتر از قفل خارج نشده و در همون حالت قفل کامپیوتر رو ریست کردم بعد گوشی رو
جدا کردم و دیدم وقتی میخاد روشن بشه اون ارور رو میده باتری رو دراوردم و زدم جا و روشن خاموش کردم ولی دیدم نه خیر ارور میده خواهش میکنم کمکم کنی

.... نمیدونم چی بگم.چیکار کردی با گوشیت؟ولی نگران نباش نهایتش یه فلش کردنه دیگه.ولی بازم صبر کن دوستان گلمون که تجربه بیشتری دارن بیان نت ببینی اونا چی میگن!!!:18:

dark fear
01-04-2007, 15:17
.... نمیدونم چی بگم.چیکار کردی با گوشیت؟ولی نگران نباش نهایتش یه فلش کردنه دیگه.ولی بازم صبر کن دوستان گلمون که تجربه بیشتری دارن بیان نت ببینی اونا چی میگن!!!:18:
حالا این فلش کردن چقدر مایه میخاد ؟ وقتی میخاد فلش کنه درایور صدا رو هم عوض میکنه ؟ اگه بگی عوض کنه
رو هم چقدر میگیره

c0rd3r
01-04-2007, 15:39

بابا تو هم که آدمو میزاری تو کف ... تو اون تاپیک افزایش صدا گفتی من صبر کردم حالا اینجاهم گفتی دیگه

دهنم آب افتاد . بابا بگو به قول ودکا مژدگونیت سره جاش هست .

فقط بگو که ترکیدم.

sony_W810i
01-04-2007, 16:41
این یه منو فلش هستش که با همین Phone Xs ریختم تو گوشیم..منوش الان اینه خیلی باحاله

چی شد که اینطوری شد؟؟:46:

sony_W810i
01-04-2007, 16:43
سلام ، ناصر جان این نمیشه من نزدیک به 24 ساعته نخوابیدم :27: دهن من سرویس شد اما این گوشی آن لاک نشد ...

.

میشه کمی راجع به عملکرد این نرم افزار بنویسی ؟! هر بار که گوشی روشن میشه و دوباره ما عملیات رو تکرار میکنیم اینم دوباره از اول شروع میکنه ؟! :18:

..

در ضمن من وقتی از خود گوشی میبینم فایرم ویرش r4032 همچین چجییه اما با برنامه این رو R4ED001 مینویسه ...

.

چرا ؟! میشه لطفا کمی توضیح بدی ...

راسی فون ایکس بتا چه طوره با اون نمیشه یا ایکس ++ ؟!
من ++ رو تست کردم نشد.. Beta هم همینطور .. ALPHA 6 از همه بهتره
شما پورت USB رو عوض کن بزار رو 1 پورت دیگه کابل USB رو
درسته R4EA031 , R4ED001 یک ورژن هستند این لنکو ببینی منظورمو بهتر متوجه میشی عزیز

mostafa_khan
01-04-2007, 16:44
مزده مزده...اقا گوشی رو گرفتممممممممممممممممممممم م:11: توپ شده:40:
وایسید یه چند دقیق من پستشو بنویسم بگذارم واسه دوستان
بیب بیب هوراااااااااااااااااااااا اااااااااا:40: :8: :10:

sony_W810i
01-04-2007, 16:45
جدی؟مطنئنی؟میشه بگی از کدوم منبع؟
درضمن اگه بخوام این فریمور جدیدو بذارم رو گوشیم با همین برنامه PhoneXS2.1ALPHA6 میشه یا با فار باید انجام بدم؟آخه همونطور که میدونی گوشیم چنجه!!!
من رفتم یه موبایل فروشی با برنامهSETOOLS خود باکسش یه صفحه باز کرد که ورژن های FIRM WARE توش بود که 1دونه از R4EA031 جدیدتر بود اسمشو یادم نیست ولی وسطش CG داشت فکر میکنم

sony_W810i
01-04-2007, 16:47
احتمالا Safe Remove نکردیش وقتی میخواستی کابلو جدا کنی...

sony_W810i
01-04-2007, 16:49

عزیزه دل مگه شما از تجربه های دیگران استفاده می کنی اینجا پول می گیرن ازت؟:41:

mostafa_khan
01-04-2007, 16:50
بابا تو هم که آدمو میزاری تو کف ... تو اون تاپیک افزایش صدا گفتی من صبر کردم حالا اینجاهم گفتی دیگه

دهنم آب افتاد . بابا بگو به قول ودکا مژدگونیت سره جاش هست .

فقط بگو که ترکیدم.

فقط وقتی خوندیش مزدگونیه منو دو دره نکنیا:31:
فقط بچه ها خواستم تو پستم عکس اضافه کنم چون تا حالا عکس پیوست نکردم راهش رو بلد نیستم ..بهم بگین از ساحل عکساشم می گذارم
شاد باشید مثل حالای من:8: :20:

mostafa_khan
01-04-2007, 16:55
عزیزه دل مگه شما از تجربه های دیگران استفاده می کنی اینجا پول می گیرن ازت؟:41:

اقا من از نیش و کنایه اصلا خوشم نمی یاد تیکه واسه زناست حضرت والا...رک و راست حرفت و بزن تا منم ........
خطاب من مهدی بود که تنها ادد لیست من تو این فرومه پس اگه یه وقتی حتی انتقادی چه من بهش کنم چه اون به من ناراحت نمی شیم...حالا شما چی میگین؟؟؟؟؟؟؟

sony_W810i
01-04-2007, 16:58
اقا من از نیش و کنایه اصلا خوشم نمی یاد تیکه واسه زناست حضرت والا...رک و راست حرفت و بزن تا منم ........
خطاب من مهدی بود که تنها ادد لیست من تو این فرومه پس اگه یه وقتی حتی انتقادی چه من بهش کنم چه اون به من ناراحت نمی شیم...حالا شما چی میگین؟؟؟؟؟؟؟

داداش چرا قاطی میکنی منظوری نداشتم ... اگه ناراحت شدی شرمنده10::
ولی زود عصبانی میشیا21: :

فقط بچه ها خواستم تو پستم عکس اضافه کنم چون تا حالا عکس پیوست نکردم راهش رو بلد نیستم ..بهم بگین از ساحل عکساشم می گذارم

ممنون واسه اموزشت ولی به نظر من تغییر درایور بهتره چون اینطوری هم گوشی تعمیری حساب میشه هم خرجی نداره..حتی اگه موقع تغییر درایور خراب هم بشه با 6-7 تومن میشه فلش کرد که باز خرجش کمتره ولی خوب واسه شما همیشه صداش اینجوری میمونه....و با فلش به حالت اول بر نمیگرده

c0rd3r
01-04-2007, 17:26

عالی بود. چه قدر خرج داره ؟ ( مژدگونیو میگم )

mostafa_khan
01-04-2007, 17:34
عالی بود. چه قدر خرج داره ؟ ( مژدگونیو میگم )

قوربونت...یه بوس واسه من بفرستی کافیه:40: جه رمانتیک!!!
اقای سونی...بله ببخش منم یه کم زود از کوره در میرم..گفتم از کنایه خوشم نمی یاد
بله حرف شما درست...اما مسئله اینه این 2 روش کارایی هاشون چطوره....ایا نرم افزاری می تونه مثل سخت افزاری باعث افزایش صدای ملموس بشه؟اینه که ادم به فکر فرو می بره!!!

sony_W810i
01-04-2007, 17:53
اقا 1 چیزی... الان متوجه شدم صداشو که زیاد کردم با واکمنش رو ولوم اخر 4-5 تا اهنگ گوشیدم از 90 شد 20 قطع کردم اهنگو موند هموجوری زاید نشد باطریش... مصرفو زیاد میکنه این درایور

dark fear
01-04-2007, 18:00
احتمالا Safe Remove نکردیش وقتی میخواستی کابلو جدا کنی...
آره فقط ریست کردم کامپیوتر رو ولی یه چیز عجیب وقتی ریست کردم نوشت ارتباط usb قطع
شده و الان موقشه که کابل رو در بیارید در حالی که هیچ وقت اینو نمیگفت حالا راهش چیه

dark fear
01-04-2007, 18:02
این یه منو فلش هستش که با همین Phone Xs ریختم تو گوشیم..منوش الان اینه خیلی باحاله

چی شد که اینطوری شد؟؟:46:
یعنی الان که من اون برنامه رو ندارم نمیتونید لطف کنید لینک اون تم رو بذارید
یعنی مثل تم های دیگه بزارمَش تو گوشی ؟ حتما باید اون نرم افزار رو داشته باشم

dark fear
01-04-2007, 18:09
کسی نمیدونه باید گوشیمو چیکار کنم
گوشیم بالا نمیاد وقتی میخاد روشن بشه این ارور رو میده
جدا کردم و دیدم وقتی میخاد روشن بشه اون ارور رو میده باتری رو دراوردم و زدم جا و روشن خاموش کردم ولی دیدم نه خیر ارور میده
حالا این فلش کردن چقدر مایه میخاد ؟ وقتی میخاد فلش کنه درایور صدا رو هم عوض میکنه ؟ اگه بگی عوض کنه
رو هم چقدر میگیره

sony_W810i
01-04-2007, 18:11
کسی نمیدونه باید گوشیمو چیکار کنم
گوشیم بالا نمیاد وقتی میخاد روشن بشه این ارور رو میده
جدا کردم و دیدم وقتی میخاد روشن بشه اون ارور رو میده باتری رو دراوردم و زدم جا و روشن خاموش کردم ولی دیدم نه خیر ارور میده
رو هم چقدر میگیره
احتمالا فایلهای FS گوشیت پاک شده به هر حال فلش کنی درست میشه

:10:

dark fear
01-04-2007, 18:27
احتمالا فایلهای FS گوشیت پاک شده به هر حال فلش کنی درست میشه

:10:
دوست من بقیه جوابم روندادی :
شنیدم اگر رجیستر دستی باشه باید دوباره رجیستر کنی روش فهمیدن رجیستر اصلی بودن همون کدیه که با زدن
*مربع 06 مربع معلوم میشه ؟ حالا به این سوال هم جواب بده
فلش کردن چقدر مایه میخاد ؟ وقتی میخاد فلش کنه درایور صدا رو هم عوض میکنه ؟ اگه بگی عوض کنه
رو هم چقدر میگیره در ضمن اگه نیاز به رجیستر شدن باشه دو باره خود یارو این کارو میکنه ؟ با این وضعیت رو هم
چقدر پول میخاد ؟

masoud_ac
01-04-2007, 18:33
صدای w550 تو سری والکمن از بلند ترین هاست . و از 810 w بلندتره.

ولی قطعا از n73 کمتره . شما n73 رو با یک گوشی که قیمتش نزدیک تر باشه مثل 850 w مقایسه کن بعد بگو.

البته باید بگم اینجوری نیست که صدای w550 شنیده نشه . امکان نداره ... ( من این دو تارو با هم مقایسه

نکردم ولی جفتشونو تست کردم)

عزیز دل من کیفیت صدای nokia به سونی اریکسون نمیرسه در سال 2006 کیفیت صدای W810i از همه گوشیها بهتر بود و از نظر بلندی صدا W800i حالا شما اگه یه خورده بگردی میفهمی

sony_W810i
01-04-2007, 18:45
دوست من بقیه جوابم روندادی :
شنیدم اگر رجیستر دستی باشه باید دوباره رجیستر کنی روش فهمیدن رجیستر اصلی بودن همون کدیه که با زدن
*مربع 06 مربع معلوم میشه ؟ حالا به این سوال هم جواب بده
فلش کردن چقدر مایه میخاد ؟ وقتی میخاد فلش کنه درایور صدا رو هم عوض میکنه ؟ اگه بگی عوض کنه
رو هم چقدر میگیره در ضمن اگه نیاز به رجیستر شدن باشه دو باره خود یارو این کارو میکنه ؟ با این وضعیت رو هم
چقدر پول میخاد ؟

اگه میخوای رجیستر اصلی بودنو متوچه بشی میتونی اون کدی که با زدن *#06# بهت میدرو با IMEI که زیر باطری و رو جعبه نوشته مطابقت بدی.. اگه دقاقا یکی بودن رجیستر اصلیه....با تغییر IMEI اینجا 10 میگیرن ولی تهران 6-7 میگیرن ..اگه هم FS فلش شه هم main تمام تغییراتی که دادی تو گوشی بر میگرده به حالت اول... ولی اگه فقط Main رو فلش کنی پاک نمیشه

masoud_ac
01-04-2007, 19:08
Imei:*#06#

mostafa_khan
01-04-2007, 21:12
آره فقط ریست کردم کامپیوتر رو ولی یه چیز عجیب وقتی ریست کردم نوشت ارتباط usb قطع
شده و الان موقشه که کابل رو در بیارید در حالی که هیچ وقت اینو نمیگفت حالا راهش چیه

اتفاقا همیشه این جمله رو میگه

nakhordemast
01-04-2007, 22:07
آقا من چند تا سوال دارم در مورد گوشی های چنجی:
1 با عوص کردن فریم ور IMEI میپره؟(Y/N)
2 با عوص کردن اف اس IMEI میپره؟(Y/N)
3 با زیاد کردن فضای اس ام اس IMEI میپره؟(Y/N)
4 با عوض کردن درایور ها مثل درایور صدا IMEI میپره؟(Y/N)
5 با آپدیت کردن از طریق سایت سونی اریکسون IMEI میپره ؟(Y/N)
6 با فلش کردن IMEI میپره؟(Y/N)

mostafa_khan
01-04-2007, 22:14

1و5و6 که معلومه جوابش yesهست..اونهای دیگه رو هم خودم نمی دونم و منظرم تا منم بفهمم:20:

lonelinesspains
01-04-2007, 22:49
ناصر جان این بارم نشد ... :41:

my_consort_is_my_life
01-04-2007, 23:26
آقا منم يه دونه 810 گرفتم
اميدوارم بتونم به خوبي ازش استفاده كنم البته دسته دومشو از پدرم خريدم.
اصل مالزي هستش .
1ماه نميشه كه خريدش اما حالا من ازش گرفتمش.

mostafa_khan
01-04-2007, 23:47
آقا منم يه دونه 810 گرفتم
اميدوارم بتونم به خوبي ازش استفاده كنم البته دسته دومشو از پدرم خريدم.
اصل مالزي هستش .
1ماه نميشه كه خريدش اما حالا من ازش گرفتمش.

مبارک باشه..گوشیه واقعا خوبه...اشاالله چرخش برات بچرخه!!!:7:

sony_W810i
02-04-2007, 00:33

1:100%
2:no
3:no ولی 810 فضای sms ش زیاد نمیشه با اون ترفند من تست کردم ... فقط رو k750,w800 و 2-3 تای دیگه میشه
4:اگه از روشی که من گفتم واسه هر دستکاری استفاده کنی مشکلی واشه IMEI پیش نمیاد
5:yes
6: yes

:27: :21: :21:

sony_W810i
02-04-2007, 00:42
اقا 1 چیزه جالب... اونایی که رجیستر اصلیه گوشیشون هر بلایی سر گوشی بیارن بدش میتونن با سایت سونی مجانی فلش کنن گوشیشونو.. من 1 بار خواستم با روش اقا Hamid گوشیو دستکاری کنم ولی دیگه روشن نشد... با برنامه اپدیت سونی فلشش کردم(تو10 دقیقه) درست شد ولی رجیستر پرونده بود

sony_W810i
02-04-2007, 00:47
اقا 1 چیزه جالب... اونایی که رجیستر اصلیه گوشیشون هر بلایی سر گوشی بیارن بدش میتونن با سایت سونی مجانی فلش کنن گوشیشونو.. من 1 بار خواستم با روش اقا Hamid گوشیو دستکاری کنم ولی دیگه روشن نشد... با برنامه اپدیت سونی فلشش کردم(تو10 دقیقه) درست شد ولی رجیستر پرونده بود

sony_W810i
02-04-2007, 01:02
اقا 1 چیزه جالب... اونایی که رجیستر اصلیه گوشیشون هر بلایی سر گوشی بیارن بدش میتونن با سایت سونی مجانی فلش کنن گوشیشونو.. من 1 بار خواستم با روش اقا Hamid گوشیو دستکاری کنم ولی دیگه روشن نشد... با برنامه اپدیت سونی فلشش کردم(تو10 دقیقه) درست شد ولی رجیستر پرونده بود:46:

sony_W810i
02-04-2007, 01:10
اقا 1 چیزه جالب... اونایی که رجیستر اصلیه گوشیشون هر بلایی سر گوشی بیارن بدش میتونن با سایت سونی مجانی فلش کنن گوشیشونو.. من 1 بار خواستم با روش اقا Hamid گوشیو دستکاری کنم ولی دیگه روشن نشد... با برنامه اپدیت سونی فلشش کردم(تو10 دقیقه) درست شد ولی رجیستر پرونده بود:46:

Silwestern
02-04-2007, 02:44
نذر پست داری حاجی؟ ؟؟؟؟؟؟؟ چند تا؟؟؟؟؟

Silwestern
02-04-2007, 02:47
3:no ولی 810 فضای sms ش زیاد نمیشه با اون ترفند من تست کردم ... فقط رو k750,w800 و 2-3 تای دیگه میشه

بند 2 اگه Phone XS باشه که خیلی هم طول میکشه درسته نمیپره اما اگه با فار باشه میپره

چون مجبوری مین رو بیاری پایین و بعد از انگولک گوشی دوباره مین رو فلش کنی که دیگه IMEI در کار نیست !!!!

nakhordemast
02-04-2007, 04:40

یعنی نمیشه فضای اس ام اس رو توی 810 زیاد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
:41:

آقا ما که کلا قاط زدیم . عجب گ..... خوریدم رفتیم چنجی خریدیما . اصلا نمیشه دستش زد!!!

آقایون و خانومای سریال اصلی . خوشا به سعادتتون التماس دعا

sony_W810i
02-04-2007, 13:54
یعنی نمیشه فضای اس ام اس رو توی 810 زیاد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
:41:

آقا ما که کلا قاط زدیم . عجب گ..... خوریدم رفتیم چنجی خریدیما . اصلا نمیشه دستش زد!!!

آقایون و خانومای سریال اصلی . خوشا به سعادتتون التماس دعا
داداش فضای sms تو رجیستر اصلیا هم زیاد نمیشه... کلا 810 فضای sms ش فعلا با این روش ها زیاد نمیشه.... شما هر دستکاری به غیر از فلش کردن میتونی رو گوشیت انجام بدی با PHONE XS2.1 alpha6