مشاهده نسخه کامل
: كلوپ w810i
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
mostafa_khan
28-02-2007, 15:48
ممنون بهزاد جان .
نه به اون شوریه شور نه به این بی نمکی...نه اون که کسی پست نمی داد نه حالا که....خدا بده برکت:happy:
عرضم به حضورت برای قفل فایل از من اگه بپرسی میگم همچین برنامه ایی هنوز وجود نداره
اره با سرچ می شه 1000 تا برنامه ی الکی!!گیر اورد که یکیشونم کار نمی کنه...مهمترین برنامه ایی که تا حالا تو این زمینه دیدمmobyexplorer هست که میگن قفل که نه اما میشه فایل ها رو مخفی کرد باهاش...البته من که نتونستم!!!
در ضمن قابلی نداشت بهزاد جان
اما درباره ی n70 ببین من مدتهاست دارم تحقیق می کنم بعد اینکه گوشی رو خریدم وقتی دیدم که جاوا چندان برنامه ایی نداره ناراحت بودم ...اما سیمبین هم مشکلات خاص خودشو داره...توی n70 از هر کی بپرسی به سرعت پایینش اشاره می کنه..بعد تو دوربینش اصلا قابل مقایسه با 810 نیست ضمن اینکه حالت macro تو دوربینش افتضاح هستش...اها یه چیز جالب عین v3x موتورولا اینفرارد نداره...درسته قدیمی شده اما بازم مسخرست مگه نه؟....به هر حال هر گوشی مشکلات خاص خودشو داره...اگه به من بگن مشکلات گوشیت چیه می گم:
1-صداش کمه
2-برنامه ایی واسه قفل کردن فایل ها نداره!!!
جالبه نه؟اینها که چیزهای خیلی مهمی هم نیستن مشکلات این گوشی هستن
فقط یه چیز اگه اون موقع که گوشی گرفتم 850 امده بود اونو می گرفتم تنها نقص 810 که کمی صداشه تو 850 رفع شده...و یه طراحیه بی نظیر:) البته طراحی خداییش فقط طراحیه 810:cool:
behzad1280
28-02-2007, 16:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته - انفرارد خیلی لازمه در ارتباط با گوشی های قدیمی .
اما من نرم افزار قفل پیدا نکردم . چه برسه به اینکه بخاد کار کنه یا نه ...
Doyenfery
28-02-2007, 17:02
ببخشید یه سوال :
کسی یه راه یا نرم افزار برای مخفی کردن یا قفل کردن یه پوشه در w810 سراغ داره ؟
اگه قفل باشه بهتره .
ممنون.
بای...
فولدر نه , برایه فایل معرفی شده
کافی فقط چن صفحه برگردی عقب!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
بچه لطف کنید برایه تعریفو تمجید و تشکر از فروم جایه مسنجر استفاده نکنید !
تا گرید تاپیک هم پایین نیاد و تعداد صفحه ها هم بیهوده بالا نره .
مرسی
behzad1280
28-02-2007, 17:09
زود بگم و برم :
اسم نرم افزار file protect هست با فرمت جاوا ( مشابه file man برای نوکیا) .
من نتونستم یه لینک سالم ازش پیدا کنم تا واست بذارم .
یه سری تو فروم قسمت نرم افزارهای جاوا بزن اونجا حتماً یه چیزایی پیدا می کنی .
خبرش رو بذار فردا ببینم چیزی گیر اووردی یا نه .
فعلاً . . .
carnation
28-02-2007, 21:09
سلام
کسی رم 2گیگ رو روی 810 امتحان کرده؟ جواب میده؟ و اینکه مثل 512 رنگ و ... خاصی داره؟
نه به اون شوریه شور نه به این بی نمکی...نه اون که کسی پست نمی داد نه حالا که....خدا بده برکت:happy:
عرضم به حضورت برای قفل فایل از من اگه بپرسی میگم همچین برنامه ایی هنوز وجود نداره
اره با سرچ می شه 1000 تا برنامه ی الکی!!گیر اورد که یکیشونم کار نمی کنه...مهمترین برنامه ایی که تا حالا تو این زمینه دیدمmobyexplorer هست که میگن قفل که نه اما میشه فایل ها رو مخفی کرد باهاش...البته من که نتونستم!!!
در ضمن قابلی نداشت بهزاد جان
اما درباره ی n70 ببین من مدتهاست دارم تحقیق می کنم بعد اینکه گوشی رو خریدم وقتی دیدم که جاوا چندان برنامه ایی نداره ناراحت بودم ...اما سیمبین هم مشکلات خاص خودشو داره...توی n70 از هر کی بپرسی به سرعت پایینش اشاره می کنه..بعد تو دوربینش اصلا قابل مقایسه با 810 نیست ضمن اینکه حالت macro تو دوربینش افتضاح هستش...اها یه چیز جالب عین v3x موتورولا اینفرارد نداره...درسته قدیمی شده اما بازم مسخرست مگه نه؟....به هر حال هر گوشی مشکلات خاص خودشو داره...اگه به من بگن مشکلات گوشیت چیه می گم:
1-صداش کمه
2-برنامه ایی واسه قفل کردن فایل ها نداره!!!
جالبه نه؟اینها که چیزهای خیلی مهمی هم نیستن مشکلات این گوشی هستن
فقط یه چیز اگه اون موقع که گوشی گرفتم 850 امده بود اونو می گرفتم تنها نقص 810 که کمی صداشه تو 850 رفع شده...و یه طراحیه بی نظیر:) البته طراحی خداییش فقط طراحیه 810:cool:
کاملا درسته مصطفی جان
ولی اونیکه مهمه کیفیته صداست نه بلندی اون.مگه چقدر صداشو زیاد میکنیم؟
من که این کیفیت رو هیچ مدلی تا قبل 810 ندیدم .واقعا عالیه.
ممنونم.:rolleye:
nakhordemast
01-03-2007, 00:52
سلام بچه ها
اول از آقا مسعود تشکر کنم بخاطر جواب در مورد باطری چینی و کره/مالزیایی .
دوم ، دوستی در مورد هدفون هندز فری بلوتوٍث پرسیده بودن ، من یه مدلی تو یه نمایندگی سونی اریکسون تو شیراز فلکه اطلسی اول بلوار جدید قرآن دیدم ، خیلی ماه بود ، طرح گوشی ها مثل هدفون اوریجینال خود w810 با همون کیفیت صدا و باس دیوونه کننده ، در ضمن مثل mp3 player دکمه های کنترل موسیقی هم رو قسمت central بود و یه جعبه با آرم سونی اریکسون به بزرگی جعبه خود گوشی داشت ، متاسفانه مدلش رو نمی دونم چی بود ، با قیمت 49هزار تومن و رو w810 خوب کار میداد . باید ببینیش شاید خودت به این نتیجه برسی استفاده کردن از هدفون هندز فری اوریجینال خود گوشی به صرفه تره !!!
ضمناً آیا کسی میدونه اگه من بخوام باطریمو که چینیه با باطری کره/مالزی عوض کنم ، خود مغازه دار باطریمو بر میداره و چقدر قیمت باطری کره/مالزی هست؟
این بلوتوث که شما دیدی استریو بود یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
farid ejay
01-03-2007, 01:01
lمن امروز با 810 و با ایرانصل وصل شدم به اینترنت وای چه هالی میده صبح تا شب ان لاین مجانی :tongue:
سرعتش از dial up من هم بیشتر:tongue:
Doyenfery
01-03-2007, 02:20
زود بگم و برم :
اسم نرم افزار file protect هست با فرمت جاوا ( مشابه file man برای نوکیا) .
من نتونستم یه لینک سالم ازش پیدا کنم تا واست بذارم .
یه سری تو فروم قسمت نرم افزارهای جاوا بزن اونجا حتماً یه چیزایی پیدا می کنی .
خبرش رو بذار فردا ببینم چیزی گیر اووردی یا نه .
فعلاً . . .
Moby explorer هم هست البته که بهتر از File protect هستش که خودم آپ کردم و لینک دادم...
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Doyenfery
01-03-2007, 02:31
سلام
کسی رم 2گیگ رو روی 810 امتحان کرده؟ جواب میده؟ و اینکه مثل 512 رنگ و ... خاصی داره؟
نخر که پشیمون می شی!!
من یه 1گیگشو انداختم که بیشتر از 400 مگش قابل دسترسی نبود!!!
یعنی اگه بیشتر از 80-90 آهنگ می ریختی روش , کپی می شد ولی اجرا نمی شد!!! (این برایه عکس و کلیپ تصویری هم صادق بود)
قیمت این رم حدوده 20 تومانه که من از یه یه فروشگاه که فروش ویژه داشت خریدم 17 تومان
بعدا فهمیدم که: [فروش ویژه=کلاه برداری بزرگ]
من از یه منبع نسبتا موثق شنیدم که رم آبی هم (که اصل هستش)
88 تومان قیمت داره :ohno:
در هر حال خریدن رم سیاه با مارک سونی یه نوع بخت آزماییه !!ممکنه سالم در بیاد ممکنه هم در نیاد
گارانتی هم که دیگه ...
موقع خریدن فقط انداخت رو گوشی(فروشنده) کلید + - رو زد گفت که 989Meg free space پس سالمه.
behzad1280
01-03-2007, 08:11
سلام
اول در مورد هدفون هندز فری : آره استریو بود .
دوم در مورد نرم افزار : یه سری به اینجا بزنید :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوم در مورد رم 2 گیگا بایتی : من همون موقع خرید گوشی ، رم 512 مگ که رو گوشی بود رو دادم به اضافه 20 هزار تومن دیگه و یه رم 2 گیگ گرفتم ، تا حالا هم هیچ مشکلی باهاش نداشتم و هر روز هم با memory reader دارم پر و خالیش میکنم ، حتی زمانی هم که بیش از 90% پره به همهء فایل ها و فولدر هام به راحتی دسترسی دارم و مشکلی هم نداره ، تنها زمانی که مموری رو میذارم تو گوشی و بلافاصله میرم سر file manager حدود 2 ثانیه تاخیر میکنه تا باز شه ولی این فقط واسه بار اوله و دفعه های بعد ظرف ایکی ثانیه .
ضمناً این مموری که میگم سونی (2گیگ) رنگش قهوه اییه و پشتش هم اونجایی که زیر هولوگرام نیست نوشته :COMPLIES CANADA , ICES/NMB-xxx , MADE IN JAPAN
اینم یه مدل عکس که عین خودشه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpg
واقعاً مشکلی باهاش نداشتم . هم به جای flash memory ازش استفاده می کنم هم اکثراً پر از mp3 واسه گوش کردنه .
سرعت گوشی رو پایین نمیاره یا اگه هم میاره واقعاً محسوس نیست .
می شه که رو 810 والک من 2 نصب کرد؟!!
اگه می شه چطور باید این کار رو کردت؟
Moby explorer هم هست البته که بهتر از File protect هستش که خودم آپ کردم و لینک دادم...
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون Doyenfery .
اما اونجا دوتا لینک بود . کدومش؟
بعد هم باهاش چه جوری کار کنم ؟
در ضمن file prodect هم پیدا نکردم .:sad:
ممنون...:)
dark fear
01-03-2007, 14:14
آموزش قفل گذاشتن با moby explorer
بابا کاری نداره من تعجب میکنم شما متجه نشدید
1.نرم افزار را اجرا کنید
2.درایو را انتخاب کنید (برای من c یعنی حافظه داخلی و e مموری دیسک)
3.روی پوشه یا فایل مورد نظر کلید (menu (more را بزنید
4.protect را انتخاب کنید
5.برای رمز گذاشتن encypt و برای برداشتن رمز decrypt را بزنید
امید وارم چیزی رو که میخواستید بهتون گفته باشم
مر30 just iran ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درست شد
dark fear
01-03-2007, 14:24
دوست عزیز یکم بیندیش ;)
یکی از مزایای w850 اینه که walkman 2 داره وگر نه تو همه چیز با w810 برابر است (به جز این که صداش بلند تره وکیفیت
دوربینش پایین تره ) اگه میشد walkman 2 رو روی هر گوشی زد دیگه کسی w850 نمیخرید :biggrin:
Doyenfery
01-03-2007, 14:30
ممنون Doyenfery .
اما اونجا دوتا لینک بود . کدومش؟
بعد هم باهاش چه جوری کار کنم ؟
در ضمن file prodect هم پیدا نکردم .:sad:
ممنون...:)
دوستان لطف کنید که که برای برنامه های جاوا به این تاپیک مراجعه کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dark fear
01-03-2007, 14:33
یکی به من جواب بده (خواهش میکنم)
از سایت ftp://ftp.seuniverse.com/sonyericsson_files کدوم ورژن رو برای چه کشوری بگیرم (کدوم بهتره )
خواهش میکنم آموزشش رو هم بدید یا لینک آموزش رو بذاریدخودتون امتحان کردید یه وقت مشکلی پیش نیاد ورژن گوشی من r4db005 است به نظرتون ارزش داره این کار رو بکنم
و بلاخره چه فرقی میکنه
dark fear
01-03-2007, 14:38
نخر که پشیمون می شی!!
یعنی اگه بیشتر از 80-90 آهنگ می ریختی روش , کپی می شد ولی اجرا نمی شد!!! (این برایه عکس و کلیپ تصویری هم صادق بود)
قیمت این رم حدوده 20 تومانه که من از یه یه فروشگاه که فروش ویژه داشت خریدم 17 تومان
در هر حال خریدن رم سیاه با مارک سونی یه نوع بخت آزماییه !!ممکنه سالم در بیاد ممکنه هم در نیاد
گارانتی هم که دیگه ...
موقع خریدن فقط انداخت رو گوشی(فروشنده) کلید + - رو زد گفت که 989Meg free space پس سالمه.
رم آبی 88 هزار تومانی 512 است یا بیشتر لطفا بگید 512 چقدره و از همه مهم تر منبع موثقتون رو هم بگید:)
PlayStation3
01-03-2007, 18:06
به خداوندی خدا تکه این لا مذهب...
khore mobile
01-03-2007, 18:48
توی سایت سونی اریکسون همه اطلاعات تمام و کمال هست.
اگه شما لطف کنی ترجمه فارسیشو بذاری اینجا ممنون میشم.;)
khore mobile
01-03-2007, 20:27
ای داد!ای بیداد.بیچاره شدم.بدادم برسید.الان که سکته بزنم.:puke:
configuration error.
pleas contact your network operator or ser vice center.
این دیگه چیه.من گوشی رو وصل کردم به کامپیوتر یه سری کلیپ زیختم تو رم.بعد با اجکت کردن از روی کامپیوتر وقتی گفت که میتونی usb رو بیرون بکشی.بیرون کشیدم.
اما دیگه گوشی رفت تو کما.الان رو lcd فقط تعداد آنتن و میزان شارز باطری معلومه.و این پیامی که بالا نوشتم .
تو رو خدا کمک کنین .اما بهم نگید خاک بر سر شدم.آخه گوشی رجیستر اصلی نیست.:wac:
khore mobile
01-03-2007, 20:29
من قبلا چند صد بار این کارو انجام دادم ولی تا حالا همچین مشکلی نداشتم.
:sad:
carnation
01-03-2007, 21:33
نخر که پشیمون می شی!!
گارانتی هم که دیگه ...
نمیدونم ولی من شنیدم که خود نمایندگی رم 2 گیگ رو حدود 40 تومن میده!!! :cool: :blink: یعنی خوب نیست یا
هست؟;)
Doyenfery
01-03-2007, 23:42
نمیدونم ولی من شنیدم که خود نمایندگی رم 2 گیگ رو حدود 40 تومن میده!!! :cool: :blink: یعنی خوب نیست یا
هست؟;)
نمایندگی چی ؟ کی ؟ کجا؟
سونی؟!
اگه به این شرط بهت میدن که اگه خراب بود یا خراب شد تو مدت گارانتی برات تعویض کنن , خوبه بگیر.
carnation
01-03-2007, 23:53
نمایندگی سونی توی تهران ! نمیدونم که این ضمانت رو میده یا نه ولی خوب چون نمایندگی شاید بده!؟
Doyenfery
02-03-2007, 01:00
configuration error.
این دیگه چیه.من گوشی رو وصل کردم به کامپیوتر یه سری کلیپ زیختم تو رم.بعد با اجکت کردن از روی کامپیوتر وقتی گفت که میتونی usb رو بیرون بکشی.بیرون کشیدم.
اما دیگه گوشی رفت تو کما.الان رو lcd فقط تعداد آنتن و میزان شارز باطری معلومه.و این پیامی که بالا نوشتم .
نگران نباش
ببین اگه میتونی بری تو منو گوشیو Reset Factory کن
باطریو در بیار دوباره بزار
یه سیم کارت دیگه رو گوشیت امتحان کن
اگه هیچ کدوم از اینا نشد فلش کن
رجیستر که مسئله ای نداره
اصلا همین رجیستر رو مگه چطوری انجام میدن؟ فلش می کنن خوب
configuration error.
ماله منم رجسیتر اصلی نیست و همین اتفاق یه بار براش افتاد . بردم پیش یک تعمیرکار . ولی خوب آدم با انسافی بود و بهم گفت فقط گوشی رو خاموش کرده و باطری رو در آورده و دوباره گذاشته . پولم ازم نگرفت .
تو هم همین کارو بکن ...
dark fear
02-03-2007, 10:12
رم آبی 88 هزار تومانی 512 است یا بیشتر لطفا بگید 512 چقدره و از همه مهم تر منبع موثقتون رو هم بگید:)
یکی به من جواب بده (خواهش میکنم)
از سایت ftp://ftp.seuniverse.com/sonyericsson_files کدوم ورژن رو برای چه کشوری بگیرم (کدوم بهتره )
خواهش میکنم آموزشش رو هم بدید یا لینک آموزش رو بذاریدخودتون امتحان کردید یه وقت مشکلی پیش نیاد ورژن گوشی من r4db005 است به نظرتون ارزش داره این کار رو بکنم
و بلاخره چه فرقی میکنه
یکی هم به ما توجه کنه:sad: خیلی ضروریه
راستی یه سوال ... لطفا کسی بهم نخنده .
چه جوری میشه sms ها رو ریخت روی کامپیوتر ؟
یعنی رو کجای حافظه گوشی سیو میشه ؟ ( از آدرس کامپیوتر )
ممنون .
khore mobile
02-03-2007, 15:26
ماله منم رجسیتر اصلی نیست و همین اتفاق یه بار براش افتاد . بردم پیش یک تعمیرکار . ولی خوب آدم با انسافی بود و بهم گفت فقط گوشی رو خاموش کرده و باطری رو در آورده و دوباره گذاشته . پولم ازم نگرفت .
تو هم همین کارو بکن ...
خوش به حالت. تو خیلی خوش شانس بودی. من هم این کارو کردم اما نشد که نشد.
کسی نمیخاد به داد من برسه؟:puke:
سلام دوستان.
راهی هست که فقط وقتی میخوام عکس بگیرم فلش روشن بشه ؟
چون من وقتی میخوام در هنگام عکس گرفتن از فلش استفاده کنم میرم به صورت دستی فلش رو روشن میکنم و بعد عکس میگیرم و بعد دوباره فلش رو به صورت دستی خاموش میکنم.
نمیشه یه کاری کرد موقع عکس گرفتن, فلش به صورت اتوماتیک روشن بشه ؟
masoud_ac
02-03-2007, 16:07
ای بابا
سلام مصطفی خان
گیج شدم من به خدا سر این باطری ماتری:wac:
اکثراً میگن باطری made in china و finilize in china همون باطری اصلیه که تو خود سایت سونی اریکسون هم معرفی کرده ولی من با یه دونه همین مدلی مشکل دارم
درخشندگی صفحه کم، تم اربیت مشکی ، صدای زنگ کم ، یک ساعت استفاده از walkman اونم با هدست ، 20 دقیقه حرف زدن بازم با هندز فری ، فرستادن 10 تا sms و خلاصه بعد از 12 ساعت از 100% به 20% میرسه.
چیکارش کنم این نامرد رو؟
امکان داره این باطری چینی تقلبی باشه؟
از کجا مطمئن شم؟:question: :question: :question:
عزیز من همون finishedدرسته دوماً باطری های چینی همین طوریه من همون اوایل گفتم
masoud_ac
02-03-2007, 16:11
ببینم روزی چقدر از والکمن استفده میکنی؟حتی اگه 1 ساعت در روز استفاده کنی طبیعیه که هر روز باید شارز کنی چون والکمن شارزو قورت می ده:blink: نه دیگه اگه شارزت تقلبی باشه نمی تونه درست حسابی اونو پر کنه...در ضمن شما یه کار دیگه هم انجام بده اینم دیگه ی راه حل که تو ذهنم امد
شاید دفعه ی اول نگذاشتی 8-9 ساعت به شارز باشه گوشیت و الان همه ی سلول هاش اش استفاده نمی شن..بگذار گوشیت شارزش تمو شه اگه برنامشو داری که بهتر وگرنه بگذار تا تموم شه باطری تا گوشی خاموش شه بعد حالا دوباره بگذار یه 10 سا عتی به شارز باشه بعد از این کار خبرشو بده چطور شده
فعلا
شاد باشید
من با مدی پلیر (والکمن) حدود 3/4 ساعت آهنگ گوش کردم البته با هندز فری تازه رسیده بود به 34% امکان نداره که با 1ساعت اینجوری بشه اگه شد باطری گوشیت و عوض کن کره ای بگیر
masoud_ac
02-03-2007, 16:22
سلام
من رم 2GB انداختم خیلی راحت ساپورت کرد با سرعت بالا بدون تاثیر روی دوربین من W800 که داشتم رم 1GB که مینداختم روش دوربین تیک میزد اما 2GBرو W810iانداختم مثل آب خوردن ساپورت کرد
بهترین رم 2GB مارک سونی مشکی رنگ با برچسب اطمینان 35 / 40 هزار تومن هست
masoud_ac
02-03-2007, 16:29
کاملا درسته مصطفی جان
ولی اونیکه مهمه کیفیته صداست نه بلندی اون.مگه چقدر صداشو زیاد میکنیم؟
من که این کیفیت رو هیچ مدلی تا قبل 810 ندیدم .واقعا عالیه.
ممنونم.:rolleye:
عزیز من صدای W800 خیلی بلند تر و بهتر از W810i هست من تا حالا 4تا گوشی W810i و 3تا W800 و حالا هم W900 دارم صدای W800 با بازر از همه بلند تر و شفاف تره بعد W900 و بعد W810i اما با هندزفری W810i از همه بهتره و W810i از همه تا حالا سر تر بوده حتی دوربین برید با n93 و K750i مقایسه کنید من بابام n93 داره کیفیت دوربین n93 یه خورده بهتر و شفاف تره و سایز عکس بزرگتره فقط یه خورده با اینکه دوربین n93 د 3.2MP اما k750 چی که کیفیت دوربینش مثل W810i هست . پس دوربینش هم سر تره
masoud_ac
02-03-2007, 16:31
lمن امروز با 810 و با ایرانصل وصل شدم به اینترنت وای چه هالی میده صبح تا شب ان لاین مجانی :tongue:
سرعتش از dial up من هم بیشتر:tongue:
عزیز من سرعتش 283Kbs ولی dial up همش 48Kbp هست
masoud_ac
02-03-2007, 16:34
نخر که پشیمون می شی!!
گارانتی هم که دیگه ...
نه عزیز من رمت مشکل داره من رم سونی خریدم 2GB اونوقت 2048MB روش جا میشه بدون هیچ مشکلی
masoud_ac
02-03-2007, 16:36
سلام
اول در مورد هدفون هندز فری : آره استریو بود .
دوم در مورد نرم افزار : یه سری به اینجا بزنید :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوم در مورد رم 2 گیگا بایتی : من همون موقع خرید گوشی ، رم 512 مگ که رو گوشی بود رو دادم به اضافه 20 هزار تومن دیگه و یه رم 2 گیگ گرفتم ، تا حالا هم هیچ مشکلی باهاش نداشتم و هر روز هم با memory reader دارم پر و خالیش میکنم ، حتی زمانی هم که بیش از 90% پره به همهء فایل ها و فولدر هام به راحتی دسترسی دارم و مشکلی هم نداره ، تنها زمانی که مموری رو میذارم تو گوشی و بلافاصله میرم سر file manager حدود 2 ثانیه تاخیر میکنه تا باز شه ولی این فقط واسه بار اوله و دفعه های بعد ظرف ایکی ثانیه .
ضمناً این مموری که میگم سونی (2گیگ) رنگش قهوه اییه و پشتش هم اونجایی که زیر هولوگرام نیست نوشته :COMPLIES CANADA , ICES/NMB-xxx , MADE IN JAPAN
اینم یه مدل عکس که عین خودشه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpg
واقعاً مشکلی باهاش نداشتم . هم به جای flash memory ازش استفاده می کنم هم اکثراً پر از mp3 واسه گوش کردنه .
سرعت گوشی رو پایین نمیاره یا اگه هم میاره واقعاً محسوس نیست .
رم من هم مثل مال شما بود هیچ مشکلی باحاش نداشتم
farid ejay
02-03-2007, 16:37
نه بابا اون که ویندوز میزنه الکی مال من میزنه 115:laughing:
masoud_ac
02-03-2007, 16:45
خوش به حالت. تو خیلی خوش شانس بودی. من هم این کارو کردم اما نشد که نشد.
کسی نمیخاد به داد من برسه؟:puke:
شماره سریال تو گوشی رو یاد داشت کن ببر پیش تعمیر کار بگو فریمور بزنه و شماره سریال و بده بش تا دوباره رو گوشی کپی کنه 2/3 هزارتومن هم بیشتر نمیشه ولی اگه فلش کنی یه 6/7 هزار تومنی میشه چون فرمور باکس نمیخواد با کامپیوتر . کابل USB هم میشه
masoud_ac
02-03-2007, 16:48
سلام دوستان.
راهی هست که فقط وقتی میخوام عکس بگیرم فلش روشن بشه ؟
چون من وقتی میخوام در هنگام عکس گرفتن از فلش استفاده کنم میرم به صورت دستی فلش رو روشن میکنم و بعد عکس میگیرم و بعد دوباره فلش رو به صورت دستی خاموش میکنم.
نمیشه یه کاری کرد موقع عکس گرفتن, فلش به صورت اتوماتیک روشن بشه ؟
بابا مگه دوربین عکاسی با فیلم نگاتیوی که همزمان فلش بزنه بابا * رو بزن عکس و بگیر من فلاشم تا 20 دقیقه هم روشن بوده باطری هم به اون صورت نمیگیره مثل نوکیا نیست که بعد 10 دقیقه باطری بخوابه
*بزن (*) عکس بگیر *بزن تا خاموش بشه
masoud_ac
02-03-2007, 16:51
نه بابا اون که ویندوز میزنه الکی مال من میزنه 115:laughing:
من به ویندوز کد میدم سرعت رو 1000 میزنه اما خطوط تلفن(dial up)حد اکثر سرعتش تئوری 56Kbs و عملی 56Kbs هست حالا میخواد سرعت رو 1000 بزنه یا 46.6 بزنه
masoud_ac
02-03-2007, 16:54
مثلاً کد AT&FX رو که تو قسنت Advanced برنامه ی مودم بزنید (Add New Hardware)بزنید سرعت رو 115.2 نشون میده
carnation
02-03-2007, 18:11
ممنون دوستان
ببخشید ولی اگه اینم بگین دیگه سنگ تموم گ ذاشتین!! یعنی از نمایندگی بگیرم؟ و ابنکه چه رنگی باید باشه ؟
مشکی یه قهوه ای یا ابی؟
masoud_ac
02-03-2007, 18:27
ممنون دوستان
ببخشید ولی اگه اینم بگین دیگه سنگ تموم گ ذاشتین!! یعنی از نمایندگی بگیرم؟ و ابنکه چه رنگی باید باشه ؟
مشکی یه قهوه ای یا ابی؟
قهوه ای با برچسب اطمینان فرقی نداره از کجا قیمت بین sony 2GB 35/40هزلرتومن با برچسب اطمینان حتماً
سلام دوستان!
من یه گوشی W810i گرفتم دیروز ولی یدفعه بعد لز اینکه از کامپیوتر جداش کردم بهم ریخته! الان وقتی روشنش می کنم فقط صفحه سفید می شه!
به نظرتون مشکل چیه؟! چجوری می شه Flashesh کرد!؟ مثله نوکیا کد داره؟!
خواهش می کنم عجله کنید!!! دارم دیونه می شم!
behzad1280
02-03-2007, 19:13
سلام
متاسفانه با خالی کردن کامل باطری وشارژ 10 ساعته اون در حالت خاموش ، باز هم مشکل زود باطری خالی شدن حل نشد که نشد . داشتم تو فروم ، انجمن های سونی اریکسون گشت می زدم دیدم یه تاپیک در مورد باطری هست که خیلی ها هم مثل من همین مشکل رو داشتن . انگاری یه درصد کمی از باطری های made in china, finished in china که تو بازارن تقلبیه و شانس من هم یکی از اونا بوده ، باید به پیشنهاد آقا مسعود و چند تا از بچه های دیگه عمل کنم برم یه باطری کره ای بگیرم .باشد که راستی راستی رستگار شوم!!!
behzad1280
02-03-2007, 19:13
مطمئن باش W810 با مموری 2 گیگ مشکل نداره : سونی ، قهوه ای ، با برچسب اطمینان .
سلام دوستان!
من یه گوشی W810i گرفتم دیروز ولی یدفعه بعد لز اینکه از کامپیوتر جداش کردم بهم ریخته! الان وقتی روشنش می کنم فقط صفحه سفید می شه!
دوستان نظری در مورد مشکل من ندارین؟
khore mobile
02-03-2007, 20:53
سلام دوستان!
مال منم اینجوری شده.دارم دیوونه میشم.ای خدا
khore mobile
02-03-2007, 20:57
شماره سریال تو گوشی رو یاد داشت کن ببر پیش تعمیر کار بگو فریمور بزنه و شماره سریال و بده بش تا دوباره رو گوشی کپی کنه 2/3 هزارتومن هم بیشتر نمیشه ولی اگه فلش کنی یه 6/7 هزار تومنی میشه چون فرمور باکس نمیخواد با کامپیوتر . کابل USB هم میشه
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی!
منظورت سریال پشت گوشیه؟آخه سریال چنج شده اس.پشت گوشی با رو گوشی نمیخونه.
به تعمیرکار چیبگم؟اگه گفت باید حتما فلش بشه چی؟میشه اطمینان کرد؟بدتر نشه؟:sad:
مال منم اینجوری شده.دارم دیوونه میشم.ای خدا
این کار رو که میگم امتحان کن:گوشی رو خاموش کن ،اگه خاموش نمیشه باتری رو در بیار.حالا کارت مموری رو در بیار و گوشی رو روشن کن.امید وارم گوشیت بالا بیاد،اگه اومد،ریست کلی کن و مموریت رو فرمت کن.
Doyenfery
03-03-2007, 03:15
ممنون دوستان
مشکی یه قهوه ای یا ابی؟
شما نمی خوای مگه 2 گیگ بگیری ؟
خوب باید قهوه ای بگیری , آبی که دو گیگ نداره که..!
Doyenfery
03-03-2007, 03:21
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی!
منظورت سریال پشت گوشیه؟آخه سریال چنج شده اس.پشت گوشی با رو گوشی نمیخونه.
به تعمیرکار چیبگم؟اگه گفت باید حتما فلش بشه چی؟میشه اطمینان کرد؟بدتر نشه؟:sad:
چنج شده که شده که شده , بر چسب موبایلت که کنده نشده که!!!
منظوره مسعود احتمالا این بود که شما شماره گوشیتو داشته باشی که یه موقع تعمیرکار گوشیتو با با یه گوشی غراضه عوض نکنه
یه فلش سادست انقدر آبقوره گرفتن نداره که سه تومان هم پیاده میشی البته;)
میشه رو 810 واکمن 2 نصب کرد؟
سلام.
راهی هست که بشه فایل های mpg رو روی این گوشی دید؟
مثلا با یک player مخصوص؟
Doyenfery
03-03-2007, 15:05
سلام.
راهی هست که بشه فایل های mpg رو روی این گوشی دید؟
مثلا با یک player مخصوص؟
دوست عزیز لزومی برای اینکار نیست
آخه چه فایده وقتی که 20 دقیقه از این نوع فایل تمام رمتو پر می کنه
mostafa_khan
03-03-2007, 15:12
میشه رو 810 واکمن 2 نصب کرد؟
نخیر...نمی شه
mostafa_khan
03-03-2007, 15:14
دوست عزیز لزومی برای اینکار نیست
آخه چه فایده وقتی که 20 دقیقه از این نوع فایل تمام رمتو پر می کنه
ضمن اینکه تاکید می کنم مجددا که برای جاوا تا کنون player ساخته نشده که کار کنه
پس هیچ راهی نداره؟
اگه میشه یک convertor خوب برای تبدیل فایل های mpg و mov و ... به 3gp معرفی کنید.
یه سوال دیگه. الان این گوشی دقیقا چه فایل های تصویری رو پخش میکنه؟ فقط 3gp ؟
mostafa_khan
03-03-2007, 15:20
سلام
متاسفانه با خالی کردن کامل باطری وشارژ 10 ساعته اون در حالت خاموش ، باز هم مشکل زود باطری خالی شدن حل نشد که نشد . داشتم تو فروم ، انجمن های سونی اریکسون گشت می زدم دیدم یه تاپیک در مورد باطری هست که خیلی ها هم مثل من همین مشکل رو داشتن . انگاری یه درصد کمی از باطری های made in china, finished in china که تو بازارن تقلبیه و شانس من هم یکی از اونا بوده ، باید به پیشنهاد آقا مسعود و چند تا از بچه های دیگه عمل کنم برم یه باطری کره ای بگیرم .باشد که راستی راستی رستگار شوم!!!
ببین دوست عزیز من هنوز پست قبلیت رو تو ذهن دارم.....وقتی که شما از والکمن گوشیت 1 ساعت حتی در روز استفاده کنی طبیعیه که خیلی شارز کم کنه..تاکید می کنم والکمن باطری رو قورت می ده و این کاملا طبیعیه...با عوض کردن باطریه گوشیت دنبال معجزه نباش
فقط:
اگه بدون کارهای اضافی مثل استفاده از والکمن...ویدو کلیپ ها و گیم و....3 روز دوام نمی یاره
اگه مطمئنی شارز اصل هست و مشکلی نداره
حالا می تونیم بگیم که باطریت مشکل داره و دیگه باید تعویض بشه
silent-assassin
03-03-2007, 16:56
w810i be che vaselehaye vasl meshavad
Special Thank
silent-assassin
03-03-2007, 16:57
w810i be che vaselehaye vasl meshavad
ba tozeh kamel beged
Special Thank
masoud_ac
03-03-2007, 17:33
سلام دوستان!
به نظر من بده بیرون فلشش کنه چون ممکنه رجستر دستی باشه اون وقت 20000تومن خرجت میشه یا اگه خودت فلش کنی ممکنه برق بره یا گوشی خاموش بشه یا کامپیوتر ری استارت اون وقت گوشی خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه و گوشی غیر قابل استفاده میشه پس بده بیرون خرجش معمولاً 5/6 هزارتومن میشه اما مطمئن هست
این مشکل که برای شما پیش اومده امکان داره گوشی به کامپیوتر وصل بوده و بعد کامپیوتر رو ری استارت کردی که اینجوری شده مال من یه بار اینجوری شد به کامپیوتر وصل بود یه دفعه برق رفت بعد گوشی خاموش شد و وقتی روشن شد صفحه سفید بود و منو بالا نمیومد
بده بیرون فلشش کنه هم مطمئنه هم درست میشه یه موقه خودت فلش نکنی به ریسکش نمیرزه چون سونی اریکسون با باکس مخصوصی باید فلش بشه و اوجوری بهتره
active_277
03-03-2007, 20:32
به نظر من بده بیرون فلشش کنه چون ممکنه رجستر دستی باشه اون وقت 20000تومن خرجت میشه :ohno: یا اگه خودت فلش کنی ممکنه برق بره یا گوشی خاموش بشه یا کامپیوتر ری استارت اون وقت گوشی خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه و گوشی غیر قابل استفاده میشه پس بده بیرون خرجش معمولاً 5/6 هزارتومن میشه اما مطمئن هست
این مشکل که برای شما پیش اومده امکان داره گوشی به کامپیوتر وصل بوده و بعد کامپیوتر رو ری استارت کردی که اینجوری شده مال من یه بار اینجوری شد به کامپیوتر وصل بود یه دفعه برق رفت بعد گوشی خاموش شد و وقتی روشن شد صفحه سفید بود و منو بالا نمیومد
بده بیرون فلشش کنه هم مطمئنه هم درست میشه یه موقه خودت فلش نکنی به ریسکش نمیرزه چون سونی اریکسون با باکس مخصوصی باید فلش بشه و اوجوری بهتره:blink: ;)
مغازه تعمیرات موبایل داری
مگه نه;)
red_avalanche
03-03-2007, 22:45
آخه دوست عزيز چرا در مورد چيزي كه اطلاع نداري نظر ميدي؟:grrr: كي گفته سرعت جي پي آر اس 283 كيلوبايت بر ثانيه است؟:puke: حداكثر سرعتي كه اين فناوري پوشش ميده 58.6 كيلوبايت بر ثانيه است تازه اونم در تئوري وگرنه در عمل كه كمتر از اون جواب ميده. خود ايرانسل ادعا كرده 40 كيلوبايت بر ثانيه ميتونه ارايه بده كه اونم در حد ادعا است چون در عمل 15 يا 20 بيشتر نيست:exclamati . تنها تكنولوژي كه تو اون حد سرعت داره UMTSهست با سرعت 384 كيلو بايت بر ثانيه كه مربوط به نسل سوم جي اس ام است كه تو ايران فكر نكنم تا چند ساله ديگه رنگشو ببينيم.:jealous: (خود من 2 سال پيش تو اروپا با ماهي 40 يورو استفاده ميكردم.)
nakhordemast
04-03-2007, 01:10
هل من ناصر ینصرنی من آل بچه های کلوپ و810
آخه یه آدم با اطلاعات پیدا نمیشه جواب ما رو بده . میرم یه کاوپ دیگه میزنماا:angry:
آقا ما از این سیم دراز هندزفری خسته شدیم چیکار کنیم؟
این و810 شما هندز فری ، بلوتوث ، استریو رو پشتیبانی میکنه یا نه؟
هر کی تاحالا جواب داده یا به کلمه بلوتوث توی سوالم توجه نکرده یا به کلمه استریو.
راهش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sad:
nakhordemast
04-03-2007, 01:20
نقل قول:
نوشته شده توسط nakhordemast
توی سایت سونی اریکسون همه اطلاعات تمام و کمال هست.
اگه شما لطف کنی ترجمه فارسیشو بذاری اینجا ممنون میشم.;)
والا یادم نیست سر چه موضوعی بود که این جواب رو دادم . هر چی هم گشتم پست مورد نظر رو نیافتم . مجددا بگو اگه تونستم کمک کنم.
nakhordemast
04-03-2007, 01:24
راستی یه سوال ... لطفا کسی بهم نخنده .
چه جوری میشه sms ها رو ریخت روی کامپیوتر ؟
یعنی رو کجای حافظه گوشی سیو میشه ؟ ( از آدرس کامپیوتر )
ممنون .
:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
منم نتونستم
ولی با my phone explorer میگن میشه ولی نکردم
nakhordemast
04-03-2007, 01:29
بابا مگه دوربین عکاسی با فیلم نگاتیوی که همزمان فلش بزنه بابا * رو بزن عکس و بگیر من فلاشم تا 20 دقیقه هم روشن بوده باطری هم به اون صورت نمیگیره مثل نوکیا نیست که بعد 10 دقیقه باطری بخوابه
*بزن (*) عکس بگیر *بزن تا خاموش بشه
من و550 داشتم . فلاشش رو یه جایی تا 1 ساعت هم روشن گذاشتم کمتر از ده درصد از باطریش کم شد.
810 هم حدودن همینطوره یه کم بیشتر . اما به نظرم تا 9-10ساعت رو جواب بده.
Ali-a-W810
04-03-2007, 08:39
سلام :
از دوستان این کلوپ یکی دو راهنمائی کوچک میخوام
1- چطوری میتونم فایلی را به یک پیغام ضمیمه کنم با کدام گزینه :sad:
2- یکسری نرم افزارهائی وجود داره که به عنوان سونی اریکسون در بازر ارائه میشه ولی طریقه نصب را نمیدانم
مشکل 1 من باعث شده که نتوانم نمونه ای از آنها را برایتان ارسال کنم :blush: :angry:
گاهی بعضی درخواست نرم افزار میبینم که من دارم ولی باز مشکل 1 پیش میاید :angry:
لطفاً راهنمائی کنید .
behzad1280
04-03-2007, 09:04
آخه یه آدم با اطلاعات پیدا نمیشه جواب ما رو بده . میرم یه کاوپ دیگه میزنماا:angry:
هر کی تاحالا جواب داده یا به کلمه بلوتوث توی سوالم توجه نکرده یا به کلمه استریو.
سلام نخورده مست !
حالا چرا فرهاد می زنی هوار هوار می کنی ؟
من تو پستهای قبلی جواب هر دو تا سوالتو دادم .
می گم که
هدفون هندز فری استریو دو گوشی بلوتوث که قسمت گومبولیش هم دکمه های تنظیم واکمن رو داشت و اصلاً واسه موسیقی گوش کردن طراحی شده .
با آرم سونی اریکسون و یه بسته بندی بزرگ و قیمت 49 هزار تومن .
حالا چیکار کنم مدلش یادم نیست .
برو بگرد ، جوینده یابنده است .
nakhordemast
04-03-2007, 10:56
سلام نخورده مست !
حالا چرا فرهاد می زنی هوار هوار می کنی ؟
من تو پستهای قبلی جواب هر دو تا سوالتو دادم .
می گم که
هدفون هندز فری استریو دو گوشی بلوتوث که قسمت گومبولیش هم دکمه های تنظیم واکمن رو داشت و اصلاً واسه موسیقی گوش کردن طراحی شده .
با آرم سونی اریکسون و یه بسته بندی بزرگ و قیمت 49 هزار تومن .
حالا چیکار کنم مدلش یادم نیست .
برو بگرد ، جوینده یابنده است .
ممنون که جواب دادی . حتما هم شهری هستیم:happy:
حالا اینی که شما میگید به دبلیو هشتصد و ده میخوره یا نه؟
behzad1280
04-03-2007, 11:32
ای نخورده مست
ای برادر تو همه اندیشه ایی ( مابقی خود استخوان خالصی)
شما که شیراز تشریف داری که .
به جای اینکه 700 روز منتظر بشی یکه مطمئنت کنه یه سری برو فلکه اطلسی ، اول بلوار جدید قرآن نمایندگی سونی اریکسون ، بپرس ببین چی داره ، خبرش رو به ما هم بده ، ماهم مشتاق شدیم جان برادر.
همین امروز پاشو برو ببینم دست پر میای یا دست خالی .
vakafanzel
04-03-2007, 13:09
:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
منم نتونستم
ولی با my phone explorer میگن میشه ولی نکردم
عزیز دل برادر تو my phone explorer تو قسمت مسیجهای ورودی اگه رو هر sms راست کلیک کنی یه گزینه داره بنام کپی تو ارشیو که اگه بزنی میره تو ارشیو رایانه بعدشم تو قسمت تنظیمات اگه تو قسمت تنظیمات پیشرفته بری مسیر انتخابی برای cach اطلات گوشی رو هارد رو میتونی ببینی و به دلخواه عوض کنی!!
من با کلی تحقیق مدل هندز فری استریو بلوتوث 810 رو پیدا کردم . :)
اول مژده گونی بده بعد میگم .:biggrin:
.
.
.
باشه حالا چون گنا داری ....
مدلش هست : mbr100
50 هزار تومن...
بای...
در ضمن ...
قابل توجه دوستان مشهدی .
تو چهارراه کلاه دوز یک موبایل فروشی بزرگ هست به اسم پیرافون .
اونجا داره .
البته تبلیغ نباشه ماله عمومه ...
samir_dante
04-03-2007, 15:30
سلام دوستان
میخواستم بدونم برای w810 ویروس کش هست اگه هست لطفا لینکشو بدید خیلی ممنون
majid2413
04-03-2007, 15:56
این یک نرم افزار بسیار عالی برای ارسال sms از طریق کابل برای موبایل مخصوصا سونی اریکسون هست من تست کردم 100% کار میکنه MyPhoneExplorer_1.5.7
dark fear
04-03-2007, 16:00
سلام دوستان
میخواستم بدونم برای w810 ویروس کش هست اگه هست لطفا لینکشو بدید خیلی ممنون
دوست عزیز سیستم جاوا اصلا ویروس نمیگیره که بخواد ویروس کش داشته باشه (البته شایعات غلطی درباره
پیدا شدن ویروس برا جوا بود که کذب مهض بود)
khore mobile
04-03-2007, 16:09
دوستان سلام.
بالاخره مشکل من حل شد ممنون که راهنماییی کردید.:)
امروز بردم زیر دست اوسا گفت باید فلش بشه.وقتی کارش تموم شد انگار گوشی صفر کمپانی بود.
تعمبرکاره میگفت نرم افزار قبلیش سری E بوده که ارتقاش داده به سریه D . نمیدونم چقدر صحت داره حرفش.
فکر کنم منظورش از نرم افزار همون فریمورشه !درست میگم؟
راستی من یادم رفته چطوری میشه فریموره گوشی رو دید؟ میشه راهنمایی کنید.
ممنون.
عزت مزید
sabasistem_co
04-03-2007, 16:51
سلام
اگه مي شه يه نفر از يزد آدرس يا شماره تلفن نمايندگي فروش سوني اريكسون ( سيتادل ) را به من بده ؟
باي
nakhordemast
04-03-2007, 17:14
.
.
.
50 هزار تومن...
بای...
:eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :sad: نمیخوره که
ببین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :sad: نمیخوره که
ببین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هی مسعولیتی قبول نمیکنم .
اما عموم به من گفت و من کامل بهش اطمینان دارم .
آخه خودش اینکارست ...
اما درست تو این لینک اسم 810 عزیز نیست .
:sad:
samir_dante
04-03-2007, 18:28
بچه ها یه برنامه هست در سیمبیان که میشه با بلوتوس چت کرد
میخواستم بدونم برای w810 همچین چیزی هست خیلی ممنون
اگه هست لینکشو بدید
Doyenfery
05-03-2007, 10:02
اگه هست لینکشو بدید
برنامه برا چت نمی دونم
ولی می تونی Note بنویسی بعد انو بلوتوٍث کنی , اگه گیرنده هم سونی اریکسون باشه , این note میره تو قسمت New Noteش -اگه اون سند کنه بازم همینطور (میره تو New Not ) گوشی شما.
Doyenfery
05-03-2007, 11:35
سلام :
از دوستان این کلوپ یکی دو راهنمائی کوچک میخوام
1- چطوری میتونم فایلی را به یک پیغام ضمیمه کنم با کدام گزینه :sad:
2- یکسری نرم افزارهائی وجود داره که به عنوان سونی اریکسون در بازر ارائه میشه ولی طریقه نصب را نمیدانم
مشکل 1 من باعث شده که نتوانم نمونه ای از آنها را برایتان ارسال کنم :blush: :angry:
گاهی بعضی درخواست نرم افزار میبینم که من دارم ولی باز مشکل 1 پیش میاید :angry:
لطفاً راهنمائی کنید .
عزیز جان روشن تر صحبت کن ببینیم مشکلت دقیقا چیه؟
اگه منظورتون برنامه هایه جاواست , که تو انجمن جاوا فتو فراوونه .
اگه می خوای برنامه جاوا بذاری باید تو یه سایت (مثلا 4shared.com) آپلود کنی بعد تو انجمن برنامه هایه جاوا لینک دانلود بذاری
ضمن اینکه آرامش خودتم البته حفظ می کنی (;) )
Doyenfery
05-03-2007, 11:42
دوست عزیز سیستم جاوا اصلا ویروس نمیگیره که بخواد ویروس کش داشته باشه (البته شایعات غلطی درباره
تایید میشه
جاوا از اونجایی که سییستم عامل به اونصورت اجرایی نیست , ویروس هم نمیگیره
جالب بدونی که برا کسی که ویروس بنویسه واسه جاوا جایزه میلیون دلاری تعین کردن!!!!
vakafanzel
05-03-2007, 13:10
برنامه برا چت نمی دونم
ولی می تونی Note بنویسی بعد انو بلوتوٍث کنی , اگه گیرنده هم سونی اریکسون باشه , این note میره تو قسمت New Noteش -اگه اون سند کنه بازم همینطور (میره تو New Not ) گوشی شما.
اینجا
اینم یکی دیگه که امتحان نکردم
برنامه Easy Jack برنامه ای است که به تازگی نسخه دوم آن عرضه شده است. در این نسخه امکان فرستادن خودکار پیام اضافه شده است. همچنین در قسمت هشدار ( لرزاننده ، بوق کوتاه و فلش ) هنگامی که گوشی را میلرزاند به این معنی است که یک دستگاه بلوتوث دار در نزدیکی شماست، این برنامه همچنین این امکان را به شما می دهد که بلوتوث های دیگر را به سادگی بیابید و به یک دستگاه خاص پیام بفرستید. شما همچنین میتوانید که بین فرستادن یک vcard ( روش قدیمی فرستادن مشخصات گوشی با استفاده از Blutetooth ) یا فرستادن یک متن با کاراکترهای زیاد یکی را انتخاب کنید، اما فرستادن متن با گوشی های قدیمی چندان سازگار نمی باشد .
محیط کاربری در این نسخه بسیار بهتر شده و کار با آن بسیار ساده تر شده است. نسخه آزمایشی این برنامه به شما اجازه 10 بار استفاده از برنامه را قبل از وارد کردن کد فعال سازی به شما می دهد.
برای وارد کردن کد فعال سازی ، به قسمت Registration رفته و در قسمت E-mail عبارت xavi را وارد کرده و قسمت کد فعال سازی را به همان صورت خالی بگذارید. سپس عملیات کد دهی را تایید کنید. برنامه کامل می شود.
رمز برای باز کردن فایل : anange
samir_dante
05-03-2007, 14:05
آقایون ممنون
یه مشکلی من دارم تازه 2 روزه گوشیم رو گرفتم بعضی وقت ها که وسط بازی آهنگ گوش میدم یه دفه بجای آهنگ یه صدای بوق میاد ایراد از اسپیکر هست؟
mostafa_khan
05-03-2007, 14:10
این یک نرم افزار بسیار عالی برای ارسال sms از طریق کابل برای موبایل مخصوصا سونی اریکسون هست من تست کردم 100% کار میکنه MyPhoneExplorer_1.5.7
دوست عزیز کجای کاری...خیلی وقته حتی ورزن جدید ترشم امده
1.5.8
mostafa_khan
05-03-2007, 14:13
دوستان سلام.
بالاخره مشکل من حل شد ممنون که راهنماییی کردید.:)
امروز بردم زیر دست اوسا گفت باید فلش بشه.وقتی کارش تموم شد انگار گوشی صفر کمپانی بود.
تعمبرکاره میگفت نرم افزار قبلیش سری E بوده که ارتقاش داده به سریه D . نمیدونم چقدر صحت داره حرفش.
فکر کنم منظورش از نرم افزار همون فریمورشه !درست میگم؟
راستی من یادم رفته چطوری میشه فریموره گوشی رو دید؟ میشه راهنمایی کنید.
ممنون.
عزت مزید
خوب مبارکه.....ورزن گوشیتو می خواهی چک کنی؟درست متوجه شدم؟خیلی ساده...setting....general....update servise.....software version
یا می تونی از منو مخفیه گوشیتم ای کار رو کنی
شاد باشید
Doyenfery
05-03-2007, 14:38
آقایون ممنون
یه مشکلی من دارم تازه 2 روزه گوشیم رو گرفتم بعضی وقت ها که وسط بازی آهنگ گوش میدم یه دفه بجای آهنگ یه صدای بوق میاد ایراد از اسپیکر هست؟
نخیر از اسپیکر نمیتونه باشه (اگه تو واکمن این مشکلو نداری)
برنامه رو uninstal-instal کن
قبلش مطمئن شو که خود تراک موسیقی سالمه...
Doyenfery
05-03-2007, 14:39
دوست عزیز کجای کاری...خیلی وقته حتی ورزن جدید ترشم امده
1.5.8
;) :biggrin:
Doyenfery
05-03-2007, 14:40
اینجا
اینم یکی دیگه که امتحان نکردم
برنامه Easy Jack برنامه ای است که به تازگی نسخه دوم آن عرضه شده است. در این نسخه امکان فرستادن خودکار پیام اضافه شده است. همچنین در قسمت هشدار ( لرزاننده ، بوق کوتاه و فلش ) هنگامی که گوشی را میلرزاند به این معنی است که یک دستگاه بلوتوث دار در نزدیکی شماست، این برنامه همچنین این امکان را به شما می دهد که بلوتوث های دیگر را به سادگی بیابید و به یک دستگاه خاص پیام بفرستید. شما همچنین میتوانید که بین فرستادن یک vcard ( روش قدیمی فرستادن مشخصات گوشی با استفاده از Blutetooth ) یا فرستادن یک متن با کاراکترهای زیاد یکی را انتخاب کنید، اما فرستادن متن با گوشی های قدیمی چندان سازگار نمی باشد .
محیط کاربری در این نسخه بسیار بهتر شده و کار با آن بسیار ساده تر شده است. نسخه آزمایشی این برنامه به شما اجازه 10 بار استفاده از برنامه را قبل از وارد کردن کد فعال سازی به شما می دهد.
برای وارد کردن کد فعال سازی ، به قسمت Registration رفته و در قسمت E-mail عبارت xavi را وارد کرده و قسمت کد فعال سازی را به همان صورت خالی بگذارید. سپس عملیات کد دهی را تایید کنید. برنامه کامل می شود.
رمز برای باز کردن فایل : anange
لینکی که دادی واسه Easy jack نبود!!
masoud_ac
05-03-2007, 14:48
آخه دوست عزيز چرا در مورد چيزي كه اطلاع نداري نظر ميدي؟:grrr: كي گفته سرعت جي پي آر اس 283 كيلوبايت بر ثانيه است؟:puke: حداكثر سرعتي كه اين فناوري پوشش ميده 58.6 كيلوبايت بر ثانيه است تازه اونم در تئوري وگرنه در عمل كه كمتر از اون جواب ميده. خود ايرانسل ادعا كرده 40 كيلوبايت بر ثانيه ميتونه ارايه بده كه اونم در حد ادعا است چون در عمل 15 يا 20 بيشتر نيست:exclamati . تنها تكنولوژي كه تو اون حد سرعت داره UMTSهست با سرعت 384 كيلو بايت بر ثانيه كه مربوط به نسل سوم جي اس ام است كه تو ايران فكر نكنم تا چند ساله ديگه رنگشو ببينيم.:jealous: (خود من 2 سال پيش تو اروپا با ماهي 40 يورو استفاده ميكردم.)
اولاً من گفتم که 384 نگفتم که این تو ایران جواب میده دوماً باور کردم که اروپا بودی و از این سرویس استفاده کردی اول مطلب رو درست بخون بعد جواب بده سوماً من امتحان کردم دقیقاً بیشتر از 40Kbs هست dial up حد اکثر 40Kps ولی سرعت ایترنت گوشی بیشتر از dial up هست میگی نه از اون دوستمون بپرس
masoud_ac
05-03-2007, 14:50
عزیز من آره جواب میده گوشی استریو هست 80% جواب باید بده
masoud_ac
05-03-2007, 14:55
.
.
.
50 هزار تومن...
بای...
مرسی دستت درد نکنه
خسته نباشید
masoud_ac
05-03-2007, 14:57
عزیز من کی میگه نمیگیره میخوای تا واست بفرستم فقط کافی یک بار اجراش کنی...............
masoud_ac
05-03-2007, 15:07
تایید میشه
جاوا از اونجایی که سییستم عامل به اونصورت اجرایی نیست , ویروس هم نمیگیره
جالب بدونی که برا کسی که ویروس بنویسه واسه جاوا جایزه میلیون دلاری تعین کردن!!!!
از شما بعید بود این حرف چون من خودم یه ویروس گرفتم که واقاً اعصاب خورد کن بود
ایطوری بود که تو تمام پوشه هام یه فایل به اسم خودش درست میکنه پاک هم میشه ولی وقتی بک میکنی از دوباره ظاهر میشه من فقط به این مورد بر خوردم
masoud_ac
05-03-2007, 15:22
اگه هست لینکشو بدید
آره هست من تو کامپیوتر دارم رو w800 که داشتم جواب داده رو w810i هم باید جواب بده من آپ میکنم تو سایت خودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (تازه خریدمش)
Doyenfery
05-03-2007, 15:27
آره هست من تو کامپیوتر دارم رو w800 که داشتم جواب داده رو w810i هم باید جواب بده من آپ میکنم تو سایت خودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (تازه خریدمش)
پس زود آپ کن که خیلی مشتاقیم:rolleye: به غیر از ConvertXtoDVD v2.1.12.214 و Clone CD چیزه دیگه ای تو سایتت نبود :)
-------------------------------------------------
راستی اسم اون ویروس رو هم بگو تا من دربارش تحقیق کنم...
sabasistem_co
05-03-2007, 16:12
سلام
اگه مي شه يه نفر از يزد آدرس يا شماره تلفن نمايندگي فروش سوني اريكسون ( سيتادل ) را به من بده ؟
باي
vakafanzel
05-03-2007, 16:36
لینکی که دادی واسه Easy jack نبود!!
این برا easy jack [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمزشم anangel
اینم برا Chat2U
سازگار با: موبايل هاى سرى 60، Nokia 6230، Sony Ericsson P900, P910i،
Siemens S65
ناسازگار با: Sony Ericsson T610, K700i، Nokia N-Gage، Samsung SGH-D500،
Motorola v80, V525
اگه درست کار کرد به ما هم یه ندایی بده !!!!
nakhordemast
05-03-2007, 20:30
ایطوری بود که تو تمام پوشه هام یه فایل به اسم خودش درست میکنه پاک هم میشه ولی وقتی بک میکنی از دوباره ظاهر میشه من فقط به این مورد بر خوردم
]چقدر شبیه یکی از ویروسای ویندوزه!:blink:
mostafa_khan
05-03-2007, 22:21
عزیز این که گفتی ویروس نیست و یه تروجان هستش...اسمشمnew folder هست ...خیلی خیلی هم معروفه...گویا سازنده ش هم یه ایرانی هست که الان اسمشو خاطرم نیست....دیگه باید خیلی ناشی گیری کنید تا گوشی ویروس بگیره اونم زمانی که کامپیوتری که بهش وصل می شی ویروسی باشه
reza13642125
06-03-2007, 10:21
سلام
من دیروز w810 'گرفتم اما امروز که به کامپیوتر وصلش کردم نرم افزار دانلود منیجر no conneted بود چرا لطفا چند تا از نرم افزارهایی که کاربردی تره معرفی کنید thnx
Doyenfery
06-03-2007, 10:28
سلام
من دیروز w810 'گرفتم اما امروز که به کامپیوتر وصلش کردم نرم افزار دانلود منیجر no conneted بود چرا لطفا چند تا از نرم افزارهایی که کاربردی تره معرفی کنید thnx
My phone explorer
reza13642125
06-03-2007, 10:29
کسی نیست جواب ما رو بده
red_avalanche
06-03-2007, 12:11
اولاً من گفتم که 384 نگفتم که این تو ایران جواب میده دوماً باور کردم که اروپا بودی و از این سرویس استفاده کردی اول مطلب رو درست بخون بعد جواب بده سوماً من امتحان کردم دقیقاً بیشتر از 40Kbs هست dial up حد اکثر 40Kps ولی سرعت ایترنت گوشی بیشتر از dial up هست میگی نه از اون دوستمون بپرس
دوست عزيز GPRS چه تو ايران چه بيرون ايران ميتونه حداكثر 60 كيلوبايت بر ثانيه جواب بده. اين دفعه اول نيست كه شما بدون اطلاع از چيزي پست ميدي مثلا در باره اصل بودن w810 هم ابراز فضل هاي زيادي كردي ( مالزي باشه و از اين حرفا كه هيچ سنديتي نداره) كه اينو هم ميذارم به حساب بازاري بودنت چون امثال شما كه كاسه بشقاب با گوشي موبايل فرقي براتون نداره و فقط فكر خالي كردن جيب ملت هستيد. فقط دوست ندارم كه اطلاعات اشتباه به بقيه تزريق كنيد وگرنه همونطور كه گفتم عذرت موجه هست. اين دفعه هم اشتباه كردي به ديگران احترام بزار و بدون اينكه توهين كني جواب بده يا اينكه معذرت بخواه.
اين زير هم پست قبليتو ميذارم كه زيرش نزني.
نقل قول:
نوشته شده توسط farid ejay
lمن امروز با 810 و با ایرانصل وصل شدم به اینترنت وای چه هالی میده صبح تا شب ان لاین مجانی
سرعتش از dial up من هم بیشتر
masoud_ac: عزیز من سرعتش 283Kbs ولی dial up همش 48Kbp هست
sonyericsson_w
06-03-2007, 12:26
آقا موبایل ما یه مشکل اساسی پیدا کرده که هر دفعه خاموش روشن میکنم یه ساعت جلو میشه
mrmostafa
06-03-2007, 16:41
سلام دوستان!
براي فلش به تالار هاي زير مراجعه كن :
موفق باشي
mrmostafa
06-03-2007, 16:43
فايل دوربين w900 رو فلش كردم رو w810 خيلي خوب شدش كيفيت عالي اگه كسي ميخواد اين كار رو بكنه خوب ميشه دوربينش
masoud_ac
06-03-2007, 18:08
عزیز این که گفتی ویروس نیست و یه تروجان هستش...اسمشمnew folder هست ...خیلی خیلی هم معروفه...گویا سازنده ش هم یه ایرانی هست که الان اسمشو خاطرم نیست....دیگه باید خیلی ناشی گیری کنید تا گوشی ویروس بگیره اونم زمانی که کامپیوتری که بهش وصل می شی ویروسی باشه
تقریباً شبیه به New_Folder هست با این تفاوت که فرمت اصلی jar. هست و در گوشی به نام همان دایرکتوری که هست همنام میشه مثل Image که هم اسم Image میشه وفایلش از نوع exe. میباشد.
masoud_ac
06-03-2007, 18:17
دوست عزيز GPRS چه تو ايران چه بيرون ايران ميتونه حداكثر 60 كيلوبايت بر ثانيه جواب بده. اين دفعه اول نيست كه شما بدون اطلاع از چيزي پست ميدي مثلا در باره اصل بودن w810 هم ابراز فضل هاي زيادي كردي ( مالزي باشه و از اين حرفا كه هيچ سنديتي نداره) كه اينو هم ميذارم به حساب بازاري بودنت چون امثال شما كه كاسه بشقاب با گوشي موبايل فرقي براتون نداره و فقط فكر خالي كردن جيب ملت هستيد. فقط دوست ندارم كه اطلاعات اشتباه به بقيه تزريق كنيد وگرنه همونطور كه گفتم عذرت موجه هست. اين دفعه هم اشتباه كردي به ديگران احترام بزار و بدون اينكه توهين كني جواب بده يا اينكه معذرت بخواه.
اين زير هم پست قبليتو ميذارم كه زيرش نزني.
نقل قول:
نوشته شده توسط farid ejay
lمن امروز با 810 و با ایرانصل وصل شدم به اینترنت وای چه هالی میده صبح تا شب ان لاین مجانی
سرعتش از dial up من هم بیشتر
masoud_ac: عزیز من سرعتش 283Kbs ولی dial up همش 48Kbp هست
عزیز من شما مثل اینکه GPRS رو با اینترنت(WAP)اشتباه گرفتی GPRS همون GPS با تنها تفاوت که روی گوشی موبایل جواب میده و چون روی خط BTS موبایل هست اسمش رو گذاشتن GPRS (موقعیت یاب جغرافیایی)
عزیزم عزرت رو هم پذیرفتم
اگه بازم اطلاعات میخوای بورو به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت سونی اریکسن و گوشی w810i اگه نمیتونی تا لینکش رو دفه بعد بزارم
masoud_ac
06-03-2007, 18:25
آقا من دیگه از W810i خسته شدم دیگه واسم یک نواخته با این صدا کمش
یه پیشنهادی چیزی بدین برنامه ای که گوشی رو تبدیل کنه به کنترل از راه دور من همین برنامه رو دارم اما sis. هست و به W810i نمیخوره چند تا از همین برنامه ها معرفی کنید
sabasistem_co
06-03-2007, 19:57
فايل دوربين w900 رو فلش كردم رو w810 خيلي خوب شدش كيفيت عالي اگه كسي ميخواد اين كار رو بكنه خوب ميشه دوربينش
مي شه بگي چه جوري اين كار را كردي ؟
فايل دوربين W900 را مي تونيم از كجا بدست آوريم ؟ خودتون مي تونيد بذاريد اين جا ؟
كيفيت فيلم برداري اش خوب شده يا عكس برداري ؟
carnation
06-03-2007, 20:14
کسی میدونه نمایندگی سونی اریکسون توی تهران کجاست؟
dark fear
07-03-2007, 13:29
خیلی خیلی معذزت میخوام قصد بدی ندارم با بقیه هم هستم
w810 لیاقت میخاد به درد اونایی که خیلی دنبال برنامه و ... هستن نمیخوره
یه پیشنهاد دارم فکر نکن سیمبین خیلی از جاوا بهتره سیمبین مشکلات بزرگ و خاص خودش رو داره مثلا کنده
ویروس میگیره هنگ میکنه من که اصلا به خاطر نرم افزار و بازی های زیاد و خیلی خوب سیمبین رو در سطح
خیلی بالا تری نسبت به جاوا نمیدونم به شما پیشنهاد میکنم یه n70 بگیر تا معنی یکنواختی رو بچشی
dark fear
07-03-2007, 13:36
مي شه بگي چه جوري اين كار را كردي ؟
فايل دوربين W900 را مي تونيم از كجا بدست آوريم ؟ خودتون مي تونيد بذاريد اين جا ؟
كيفيت فيلم برداري اش خوب شده يا عكس برداري ؟
دوست من دلت رو خوش نکن w810 بهترین دوربین 2 مگا پیکسلی رو داره (از n90 خیلی بهتره) و بر خلاف شایعات
از w800 و k750 خیلی بهتر میگیره اگه بخای لینک مقایسشون رو میذارم w900 هم تو هر چی بهتر باشه تو دوربین
ضعیف تره من خودم شخصا مقایسه کردم شاید فریمور دوربین گوشی اون دوستمون قدیمی تر بوده و مال w900 جدید
تر بوده
vakafanzel
07-03-2007, 13:51
به نظر منم بهترین تو این کلاسهو باهاش عکساب باب حالی گرفتم
reza13642125
07-03-2007, 13:53
سلام چرا یه نفر جواب مارو نمیده؟
boys_won
07-03-2007, 13:55
قبلا" گفتم بازم ميگم 810 تو دو مگاپيكسلي ها از همشون بهتره
حتي از W850
چون من جفتشو داره ولي 810 خيلي بهتره
سلام چرا یه نفر جواب مارو نمیده؟
بابا vbmenu_register("postmenu_907502", true); doyenfrey که گفت .
با نرم افزار مای فون اکسپلولر my phon expeloler .
تو قسمت برنامه های جاوا هست.
میتونی مشکلتو بر طرف کنی . vbmenu_register("postmenu_907502", true);
یه پیشنهاد دارم فکر نکن سیمبین خیلی از جاوا بهتره سیمبین مشکلات بزرگ و خاص خودش رو داره مثلا کنده
ویروس میگیره هنگ میکنه من که اصلا به خاطر نرم افزار و بازی های زیاد و خیلی خوب سیمبین رو در سطح
خیلی بالا تری نسبت به جاوا نمیدونم به شما پیشنهاد میکنم یه n70 بگیر تا معنی یکنواختی رو بچشی
واقعا باهات موافقم .
من یک ماه پیش یک ان 70 که براش 360 پول داده بودم رو ویروسی فروختم و 810 گرفتم .
خیلی ان 70 بده . با کوچکترین بی دقتی انواع ویروس رو میگیره .
منم چون ویروسی بود و حوسشو داشتم همونجوری فروختمش .
در ضمن...
برنامه های جاوا اصلا کم نیست زیادم هست ...
یه سوال ...
من میترسم خودم 810 امو فلش کنم . میخوام فضای اس-ام-اس شو زیاد کنم و صداشو .
البته در این مورد هیچی نمیدونم .
اگه بدم بیرون اینکارو برام میکنن ؟
مطمین هست ؟
بدش صداش زیاد میشه ؟ چون صداش بران خیلی مهمه .
چقدر در میاد ؟
ممنون.
khore mobile
07-03-2007, 18:19
صد در صد موافقم.
اصولا گوشی های سیمبین آدم رو به ... میده!البته میبخشید ها ولی باید داشته باشی تا بدونی یعنی چی.
الان با این وضعیت فقط جاوا.
کی میگه برنامش گیر نمیاد.این همه بچه ها دارن تو سایتای مختلف ارائه میدن!
عزت مزید
سلام
یکی دو روزه که گوشیم پیغام می ده حافظه ی مسیج پر شده
و وادارم کرد که تعدادی شون رو پاک کنم
نمی شه کاری کرد که روی مموری استیک ذخیره شوند؟
حتی به طور خودکار
آخه پسرخاله ام می گه 450 تا مسیج رو گوشیش داره
مدلش نوکیای6630 هست
سپاس
Mahdi_Moosavi
07-03-2007, 20:17
ترو به خدا هر کسی این پست رو خوند جواب من رو بده وسطه بلا تکلیفی موندم.
من یه w810i دارم به مشخصات زیر :
1- ساخت مالزی . 2- نسخه نرم افزار: cxc 1250316 - r4ea031
3- باتریش هم made in china finished in china هستش. ضمنا تم orbit هم تمام وکمال روش جواب میده .
من از همه چیز این گوشی راضیم حتی با این که روزی یه ساعت والکمن استفاده می کنم 4 روز باتریش جواب
میده . حتی طی این 4 ماه یه بارم هنک نکرده . جدید ترین بازی ها رو هم بالا میاره .
فقط یه مشکل دارم که می خوام به من جواباتون رو بگید. لطفا این کارو رو گوشیتون انجام بدید :
هندزفری بزنید تو گوشتون بعد یه آهنگ dj انتخاب کنید صدا رو هم تا آخر ببرید . اکولایزر هم بزارید روی bass .
بعد در حین گوش دادن به آهنگ اکولایزر رو بزارید روی mega bass ببینید که آیا اصلا فرقی احساس می کنید یا نه .
مشکل من همینه mega bass گوشی من کار نمیکنه. یعنی رو ولوم های بالا کار نمیکنه ولی رو ولوم های پایین یه
کم فرق داره.
من همین کارو رو گوشی w700i دوستم انجام دادم وقتی میری رو mega bass انگاری که دارن یه چیزی تو مخت
میکنن . خیلی صدا bass میگیره . ضمنا در حالت عادی هم صدای هدفونش از گوشی من بیشتر بود.
اینم بگم که این تست رو با هندزفری گوشی خودم انجام دادم رو هر دوتا گوشی .
جون من صادقانه به سوال من جواب بدید . تا ببینم کجای کار میلنگه .
حتما تو جوابتون کشور سازنده و نسخه نرم افزار گوشیتون رو ذکر کنید.
Doyenfery
07-03-2007, 21:58
یه سوال ...
من میترسم خودم 810 امو فلش کنم . میخوام فضای اس-ام-اس شو زیاد کنم و صداشو .
البته در این مورد هیچی نمیدونم .
اگه بدم بیرون اینکارو برام میکنن ؟
مطمین هست ؟
بدش صداش زیاد میشه ؟ چون صداش بران خیلی مهمه .
چقدر در میاد ؟
ممنون.
البته منظورت حتما هک کردنه نه فلش
صدا یه مقدار بیشتر میشه ولی چنگی به دل نمیزنه:evil:
Doyenfery
07-03-2007, 22:54
3- باتریش هم made in china finished in china هستش. ضمنا تم orbit هم تمام وکمال روش جواب میده .
من از همه چیز این گوشی راضیم حتی با این که روزی یه ساعت والکمن استفاده می کنم 4 روز باتریش جواب
میده . حتی طی این 4 ماه یه بارم هنک نکرده . جدید ترین بازی ها رو هم بالا میاره .
فقط یه مشکل دارم که می خوام به من جواباتون رو بگید. لطفا این کارو رو گوشیتون انجام بدید :
هندزفری بزنید تو گوشتون بعد یه آهنگ dj انتخاب کنید صدا رو هم تا آخر ببرید . اکولایزر هم بزارید روی bass .
بعد در حین گوش دادن به آهنگ اکولایزر رو بزارید روی mega bass ببینید که آیا اصلا فرقی احساس می کنید یا نه .
مشکل من همینه mega bass گوشی من کار نمیکنه. یعنی رو ولوم های بالا کار نمیکنه ولی رو ولوم های پایین یه
کم فرق داره.
من همین کارو رو گوشی w700i دوستم انجام دادم وقتی میری رو mega bass انگاری که دارن یه چیزی تو مخت
میکنن . خیلی صدا bass میگیره . ضمنا در حالت عادی هم صدای هدفونش از گوشی من بیشتر بود.
من امروز تصادفا یه 810 هم دستم دارم (علاوه بر W700i خودم)
امتحان کردم Mega bass می ترکونه چه رو 810 چه رو 700
810 رو امروز فلش کردم - Ver :cxc 1250319 r4db005
باطری هردو گوشی ساختو تکمیل(finish) در چینه
گوشی 810 ساخته مالزی
سوال دیگه ای هست؟
Doyenfery
07-03-2007, 23:02
سلام
یکی دو روزه که گوشیم پیغام می ده حافظه ی مسیج پر شده
و وادارم کرد که تعدادی شون رو پاک کنم
نمی شه کاری کرد که روی مموری استیک ذخیره شوند؟
حتی به طور خودکار
آخه پسرخاله ام می گه 450 تا مسیج رو گوشیش داره
مدلش نوکیای6630 هست
سپاس
مثل اینکه تمام بد بختیه ما همینه (ظرفیت Sms)
اینجا رو ببین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
uninduct
07-03-2007, 23:13
جناب FCBarcelona.ir
من روش و ابزاراشو دارم ولي FS و firmware رو ندارم. بيا مبادله كنيم. lovelyscatman@yahoo.com
ahriman323
07-03-2007, 23:35
واقعا باهات موافقم .
من یک ماه پیش یک ان 70 که براش 360 پول داده بودم رو ویروسی فروختم و 810 گرفتم .
خیلی ان 70 بده . با کوچکترین بی دقتی انواع ویروس رو میگیره .
منم چون ویروسی بود و حوسشو داشتم همونجوری فروختمش .
در ضمن...
برنامه های جاوا اصلا کم نیست زیادم هست ...
ان 70 واقعا سرعت پايني داره حيف پول من الان دارم پدر ادمو در مياره
ahriman323
07-03-2007, 23:44
کسی میدونه نمایندگی سونی اریکسون توی تهران کجاست؟
اين شماره نمايندگي سيتادل تو تهرانه 66495677
Mahdi_Moosavi
08-03-2007, 00:45
من امروز تصادفا یه 810 هم دستم دارم (علاوه بر W700i خودم)
امتحان کردم Mega bass می ترکونه چه رو 810 چه رو 700
810 رو امروز فلش کردم - Ver :cxc 1250319 r4db005
باطری هردو گوشی ساختو تکمیل(finish) در چینه
گوشی 810 ساخته مالزی
سوال دیگه ای هست؟
الهی خدا عوضت بده یعنی منم همین ورژن Ver :cxc 1250319 r4db005 رو بدم برام فلش کنن ردیفه.;)
راستی این جدید ترین ورژنشه ؟:happy:
K A R I M I
08-03-2007, 01:29
سلام
قیمت یه باتری فابریک چنده؟
آیا می تونیم بیشتر از 900 میلی آمپری پیدا کنم؟
یه روزه شارژ باتریم تموم میشه ( تو روز زیاد بهش ور میرم ) و وقتی که یه تماس باهاش میگیرم خیلی سریعتر باتریش خالی میشه.
آیا باید باتریشو عوض کنم؟
Doyenfery
08-03-2007, 08:13
الهی خدا عوضت بده یعنی منم همین ورژن Ver :cxc 1250319 r4db005 رو بدم برام فلش کنن ردیفه.;)
راستی این جدید ترین ورژنشه ؟:happy:
ایشالله که درست میشه
نمی دونم که این آخرین ورژنش هست یا نه
من واسه این گوشی(810) مشکل آنتن دهی داشتم , که درست هم نشد با فلش کردن:sad:
احتمالا ایراد سخت افزاری داشته
موفق باشی
Doyenfery
08-03-2007, 08:15
سلام
قیمت یه باتری فابریک چنده؟
آیا می تونیم بیشتر از 900 میلی آمپری پیدا کنم؟
یه روزه شارژ باتریم تموم میشه ( تو روز زیاد بهش ور میرم ) و وقتی که یه تماس باهاش میگیرم خیلی سریعتر باتریش خالی میشه.
آیا باید باتریشو عوض کنم؟
نیلزی نیست باطری عوض کنی اینم یکی دیگه از مشکلای اریکسونه
می توتنی یه باطری دیگه بگیری و زاپاس نگر داری و نوبتی استفاده کنی(اگه واست حیاتیه)
فک کنم 7 تومن قیمتشون باشه (شک دارم)
reza13642125
08-03-2007, 09:00
کم فرق داره.
سلام کنترل دستی گوشیت رو چک کن مال منم مثل تویه
reza13642125
08-03-2007, 09:07
کیفیت فیلم برداری گوشی در مقایسه با n70 اصلا خوب نیست چرا؟
البته منظورت حتما هک کردنه نه فلش
صدا یه مقدار بیشتر میشه ولی چنگی به دل نمیزنه:evil:
یعنی پیشنهاد میکنی ندم هکش کنن ؟
سلام گوشی من یکی دو روزه قاطی کرده یعنی وقتی inbox و sent message و جاهای دیگه فقط دو سه تا میسج هست باز الکی پیغام میده گوشیت جا نداره کسی میدونه چه مرگشه؟؟؟
گوشی رو خاموش و روشن هم کردم تاثیری نداشت!!!
سلام گوشی من یکی دو روزه قاطی کرده یعنی وقتی inbox و sent message و جاهای دیگه فقط دو سه تا میسج هست باز الکی پیغام میده گوشیت جا نداره کسی میدونه چه مرگشه؟؟؟
گوشی رو خاموش و روشن هم کردم تاثیری نداشت!!!;)
soleares
08-03-2007, 16:54
بچه ها چه طوری میشه ظرفیت اینباکس رو بیشتر کرد ؟
دوستم با پی 910
4000 تا اس ام اس توی send و 1000 تا توی inbox داره !
ولی برای من به 100 error میده
چی کارش کنم ؟
Doyenfery
09-03-2007, 00:22
یعنی پیشنهاد میکنی ندم هکش کنن ؟
من نمی تونم قطعی بگم
ولی پیشنهاد می دم قبل از اینکه بخوای این کارو بکنی اول نتیجه کار رو از کسی که انجام داده ببینی( از نزدیک)
Doyenfery
09-03-2007, 00:29
بچه ها چه طوری میشه ظرفیت اینباکس رو بیشتر کرد ؟
دوستم با پی 910
4000 تا اس ام اس توی send و 1000 تا توی inbox داره !
ولی برای من به 100 error میده
چی کارش کنم ؟
این مشکله 810 -800-700 هستش
با هک کردن میشه
من انجام ندادم
تاپیکش هست تو کلوپ سونی اریکسون
sony_W810i
09-03-2007, 01:05
اقا سلام سما رو به خدا یکی بگه من چجوری میتونم منو هایی که دانلود کردم بریزم تو گوشیم(رجیستر دستی) یا فضای sms رو زیاد کنم
Nabakhshoode
09-03-2007, 01:17
اقا سلام سما رو به خدا یکی بگه من چجوری میتونم منو هایی که دانلود کردم بریزم تو گوشیم(رجیستر دستی) یا فضای sms رو زیاد کنم
یا باید خودت هکش کنی که آموزشش رو دوستان گذاشتن یا با 4-5 تومن تو علائدین انجام میدن !
گوشی رو خاموش و روشن هم کردم تاثیری نداشت!!!;)
کسی نمیتونه کمکی کنه؟
dark fear
09-03-2007, 10:02
کسی نمیتونه کمکی کنه؟
دوست عزیز گوشی شما چینی است ؟ من چند تا گوشی چینی رو دیدم این طور شده (حتی وقتی میخواستن
عکس بگیرن همین پیام رو میداد) اگر همه را ها رو رفتی و جواب نداد مموریت رو فرمت کن شاید درست شد
mostafa_khan
09-03-2007, 10:07
کسی نمیتونه کمکی کنه؟
احتمالا شما inboxات رو با برنامه یmyphoneexplorer پاک کردی...چیز مهمی نیست حالا...یه جند بار ارور می ده که پر شده و این حرفا...بگذار یه مدت بگذره با خود گوشیdelet all کن ایشالله حل شه:)
dark fear
09-03-2007, 10:10
نیلزی نیست باطری عوض کنی اینم یکی دیگه از مشکلای اریکسونه
می توتنی یه باطری دیگه بگیری و زاپاس نگر داری و نوبتی استفاده کنی(اگه واست حیاتیه)
فک کنم 7 تومن قیمتشون باشه (شک دارم)
اگه مشکل از اریکسونه پس چرا من با اینکه خیلی از گوشی استفاده میکنم (یک ماهه خریدم بیش از 1500
عکس گرفتم هر شب هم با هندزفری هاش آهنگ گوش میدم) 7 . 8 روز یه بار باتری رو شارژ میکنم
K A R I M I
09-03-2007, 11:07
just iran جان سلام
یعنی شما واقعا هفته ای یه بار گوشیتونو شارژ می کنید؟
ممکنه مشخصات باتری گوشیتونو بنویسید و بگید که گوشیتون دارای چه گارانتیه ؟
ممنون
Mahdi_Moosavi
09-03-2007, 11:57
ایشالله که درست میشه
نمی دونم که این آخرین ورژنش هست یا نه
من واسه این گوشی(810) مشکل آنتن دهی داشتم , که درست هم نشد با فلش کردن:sad:
احتمالا ایراد سخت افزاری داشته
موفق باشی
راستی چه قدر می گیرن برام فیرمورش رو عوض کنن ؟؟؟؟
گوشیم رجیستر دستی هستش .
mostafa_khan
09-03-2007, 12:00
اگه مشکل از اریکسونه پس چرا من با اینکه خیلی از گوشی استفاده میکنم (یک ماهه خریدم بیش از 1500
عکس گرفتم هر شب هم با هندزفری هاش آهنگ گوش میدم) 7 . 8 روز یه بار باتری رو شارژ میکنم
البته گویا شما دوست عزیز کمی جو گیر شدی!!!چون اگه از اسمان وحی هم نازل شه که یه باطری که حتی یک ثانیه با گوشی کار نشده و با این شرط 7-8 روز دوام اورده من باور نمی کنم:blink: !!!چه برسه به اینکه با گوشی کار هم کنی!!
چون ظرفیت باطری و مشخصات باطریه 810 معلومه و همه هم می دونن حداکثر دوامش چقدر هست دیگه
mostafa_khan
09-03-2007, 12:07
گوشیم رجیستر دستی هستش .
R4EA031 & R4ED001
اینم اخرین ورزن 810 هست...فلش؟حداکثر 7 نومن تموم می شه برات
dark fear
09-03-2007, 12:24
کیفیت فیلم برداری گوشی در مقایسه با n70 اصلا خوب نیست چرا؟
چون ابعاد فیلمش پایین تره کلا سونی اریکسون خیلی به فیلمبرداری توجه نمیکنه به نظر من کار درستی هم میکنه
چون اگه بخاد بهتر کنه مگه چقدر تغییر مینه کلی هم گرون تر میشه اصلا موبایل هنوز به تکنولوژیی دست نیافته که بتونه فیلمبرداری خیلی خوبی رو در اختیار کاربر بذاره درسته n70 فیلمبرداریش از w810 بهتره ولی نه اون جوری که بگی خیلی
خیلی بهتره . اما کیفیت عکس w810 خیلی خیلی خیلی از n70 بهتره گوشی من از دوربین دیجیتال سونی 3 مگاپیکسلی
پسر خالم بهتر میگیره (بدون اغراق)
من نمی تونم قطعی بگم
ولی پیشنهاد می دم قبل از اینکه بخوای این کارو بکنی اول نتیجه کار رو از کسی که انجام داده ببینی( از نزدیک)
ممنون از پیشنهادت.
dark fear
09-03-2007, 12:46
just iran جان سلام
یعنی شما واقعا هفته ای یه بار گوشیتونو شارژ می کنید؟
ممکنه مشخصات باتری گوشیتونو بنویسید و بگید که گوشیتون دارای چه گارانتیه ؟
ممنون
به جون مادرم راست میگم هفته ای یه بار شارژ میکنم تو پست قبلی فقط یه چیز رو الکی گفتم الان راستش رو
میگم : هر 3 . 4 شب یه بار آهنگ گوش میدم به جون کی قسم بخورم که راست میگم اینم عکس باتریم
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sabasistem_co
09-03-2007, 15:41
به جون مادرم راست میگم هفته ای یه بار شارژ میکنم تو پست قبلی فقط یه چیز رو الکی گفتم الان راستش رو
میگم : هر 3 . 4 شب یه بار آهنگ گوش میدم به جون کی قسم بخورم که راست میگم اینم عکس باتریم
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام
آقاي just iran مي شه بگيد با چه گارانتي خريديد ؟
و بگيد روزي چند ساعت صحبت مي كنيد و روزي چند ساعت موزيك گوش مي كنيد ؟
dark fear
09-03-2007, 16:20
با سلام
آقاي just iran مي شه بگيد با چه گارانتي خريديد ؟
و بگيد روزي چند ساعت صحبت مي كنيد و روزي چند ساعت موزيك گوش مي كنيد ؟
راستش من زیاد حرف نمیزنم ولی همون طور که گفتم هر 3.4 شب (حدود ربع ساعت بیست دقیقه) آهنگ گوش میدم
ولی خیلی زیاد عکس میگیرم (پست قبلی رو تصحیح میکنم بیش از 1100 تا حواسم نبود اگه باور ندارید میتونم ثابت کنم
) در مورد گارانتی هم وقتی میخواستم گوشی رو بخرم همه جای اهواز رو گشتم گفتن سونی اریکسون گارانتی
نداره
dark fear
09-03-2007, 16:32
R4EA031 & R4ED001
ورژن گوشی من r4db005 است به نظر شما استاد گرامی اگه ورژنش رو ارتقا بدم فرق زیادی میکنه؟ اصلا ارزش داره؟
babak_deghat
09-03-2007, 16:39
من یک سوال خیلی مهم داشتم اونم اینکه یک w810ریجستر شده را تو شیراز از کجا گیر بیارم؟؟؟اگه ریجستر شده نباشه چی میشه؟از کجا بفهمم ریجستر شده؟؟گوشی ریجستر شده حتما باید گارانتی داشته باشه؟؟اگه اینارو کامل برام توضیح بدین خیلی ممنون می شم.
با تشکر......:)
r4ea031 & R4ed001
سلام.
ورژن گوشی من هم همین R4ea031 هست (آکبند خریدم و خودم هم آپگریدش نکردم) یعنی این جدیدترین فریمور هست ؟
Doyenfery
09-03-2007, 19:29
گوشیم رجیستر دستی هستش .
3 تومن نه بیشتر
doyenfox
09-03-2007, 19:43
چون ابعاد فیلمش پایین تره کلا سونی اریکسون خیلی به فیلمبرداری توجه نمیکنه به نظر من کار درستی هم میکنه
چون اگه بخاد بهتر کنه مگه چقدر تغییر مینه کلی هم گرون تر میشه اصلا موبایل هنوز به تکنولوژیی دست نیافته که بتونه فیلمبرداری خیلی خوبی رو در اختیار کاربر بذاره درسته n70 فیلمبرداریش از w810 بهتره ولی نه اون جوری که بگی خیلی
خیلی بهتره . اما کیفیت عکس w810 خیلی خیلی خیلی از n70 بهتره گوشی من از دوربین دیجیتال سونی 3 مگاپیکسلی
پسر خالم بهتر میگیره (بدون اغراق)
شما اگه كيفيت فيلم برداري ان 93 رو ببيني ديگه هر گز نميگي اگه بخواد بهتر كنه مگه....
r4ea031 & R4ed001
سلام.
ورژن گوشی من هم همین R4ea031 هست (آکبند خریدم و خودم هم آپگریدش نکردم) یعنی این جدیدترین فریمور هست ؟
K A R I M I
09-03-2007, 21:29
من یک سوال خیلی مهم داشتم اونم اینکه یک w810ریجستر شده را تو شیراز از کجا گیر بیارم؟؟؟اگه ریجستر شده نباشه چی میشه؟از کجا بفهمم ریجستر شده؟؟گوشی ریجستر شده حتما باید گارانتی داشته باشه؟؟اگه اینارو کامل برام توضیح بدین خیلی ممنون می شم.
دوست عزیز شما اگه به صفحات قبل مراجعه کنید جواب سوالهایتان رو می بینید ولی من در اینجا توضحات مختصری رو برای شما میدم:
در جواب اولین سوالتون باید بگم که نمی دونم باید تو شیراز بگردین تا پیدا کنین ولی اگه تو تهران بودید تو خیابون جمهوری رجیستر شدش رو می فروختند.
در جواب سوال دوم باید بگم که اگر گوشبتون رجیستر نباشه اصلا نمی تونید باهاش کار کنید . گوشی شما باید رجیستر باشه یا اینکه به صورت دستی ( قاچاقی ) رجیستر شده باشه !
در جواب سومین سوال باید بگم که باید شماره سریال های کارتون گوشی و پشت گوشی و توی خود گوشی با هم دیگه مچ باشند ( اولی و دومی رو با چشم می بینید و سومی را با وارد کردن کد #06#* از چپ به راست )
چهارمی سوالتون رو هم خودتون فکر کنید و ببینید که باید آیا همی طور باشه ؟
و در آخر هم تو این فروم بگردید و اگر می خواهید گوشی نو بخرید به نکات گفته شده توجه کنید که گوشی کار کرده رو بهتون نندازند !
تا بعد ...
یه سوال دیگه هم داشتم.
این ویژگی macro چیه؟
من که هر چی روشنش میکنم هیچ فرقی رو نمی بینم !
ahriman323
10-03-2007, 01:03
يکي از نمايندگي هاش تو ملاصدراست موبايل اپادانا
يکي ديگشم که اطلسي هست موبايل کاکتوس
با گارانتي حدوداي 330 هست که ريجيستر اصله يعني گمرکش پرداخت شده ريجيستر دستيشم از 248 تا 265 اينجاها هست
اگه ريجيستر نشده باشه هم که اصلا کا ر نميکنه خط
گوشي که ريجيستر اصل باشه يعني گمرکيشو دادن و به غير از با گارانتي من ديگه جور ديگه سراغ ندارم که اصل باشه ريجيستر اصل= گمرکي داده شده=پول بيشتر
احتمالا شما inboxات رو با برنامه یmyphoneexplorer پاک کردی...چیز مهمی نیست حالا...یه جند بار ارور می ده که پر شده و این حرفا...بگذار یه مدت بگذره با خود گوشیdelet all کن ایشالله حل شه:)
آره داداش با برنامه اینکارو انجام دادم پس اشکال از اینه
دست درد نکنه
لطف کردی
reza13642125
10-03-2007, 07:35
با سلام وتسلیت اربعین من توشب با گوشی عکس گرفتم عکس خیلی روشن شد بدون فلش خیلی تیره لطفا میشه طریقه عکس برداری درست روبا این گوشی توضیح بدید ممنون
mostafa_khan
10-03-2007, 09:23
یه سوال دیگه هم داشتم.
این ویژگی macro چیه؟
من که هر چی روشنش میکنم هیچ فرقی رو نمی بینم !
دوست عزیز و رضا جاش شما اگه یه سرچ کوچولو کنید تاپیکی پیدا می کنید که دقیقا درباره ی نحوه ی استفاده از دوربین بحث شده...پس دوباره گویی نمی کنم...فقط جواب شما رو بدم که حالت macro برای زمانی هست که شی مورد نظرت برای عکس در فاصله ی کمتر از 30cm باشه و کاملا هم تاثیر گذاره:)
شاد باشید:rolleye:
mostafa_khan
10-03-2007, 09:26
سلام.
نه مال شما اخرین ورزن نیست...من که اخرین ورزن رو به شما گفتم که
شاد باشید:)
نه مال شما اخرین ورزن نیست...من که اخرین ورزن رو به شما گفتم که
شاد باشید
خب من هم با توجه به گفته شما گفتم دیگه.این گفته ی شماست:
r4ea031 & R4ed001
dark fear
10-03-2007, 10:14
شما اگه كيفيت فيلم برداري ان 93 رو ببيني ديگه هر گز نميگي اگه بخواد بهتر كنه مگه....
خوب معلومه چون n93 بدون شک بهترین فیلم برداری رو داره منظور من این بود اگه بخاد در حد n70 یا 3250
یا هم قیمتای خودش نه n93 که بهترین فیلمبرداری رو میکنه
mostafa_khan
10-03-2007, 10:19
خب من هم با توجه به گفته شما گفتم دیگه.این گفته ی شماست:
راستش خودم هم به شک افتادم....می تونی بری سایتtopsony.com
اخه اخرین ورزن رو این معرفی کرده:R4EA031 & R4ED001 ...فکر کنم منظورش اینه جفت این دو ورزن اخرین ورزن ها هستن...اخه مگه می شه دو ورزن با هم بدن بیرون؟؟:blink: !!!عجیبا غریبا...
اگه چیزی دست گیرت شد به منم بگید...چون مال من چنج شدست زیاد تو این خط ها نبودم و نیستم:sad:
doyenfox
10-03-2007, 13:41
براي جاوا هنوز ويروسي نوشته نشده.
Doyenfery
10-03-2007, 13:49
کسی تا حالا مشکله قطع شدن آنتن با 810 نداشته
یعنی همینطوری آنتن صفر شه
بعد اگه یه اس ام اس بفرستی دوباره وصل شه!!؟:blink:
K A R I M I
10-03-2007, 13:52
من که تا حالا نداشتم .
Doyenfery
10-03-2007, 13:59
نمی دونم مشکل چیه - فلش کردن یخورده بهترش کرد (فقط).
من دو تا نکته رو می خواستم بگم که فکر کنم تا به حال تو این تاپیک گفته نشده . خیلی هم به درد می خوره !!!
1- خیلی ها نمیدونن که وقتی مبایلو به کامپیوتر وصل میکنیم و گذینه ی انتقال فایل رو انتخاب می کنیم برای کندن usb باید اول روی درایو ایجاد شده روی کامپیوتر راست کلیک کنیم و گذینه ی eject رو انتخاب کنیم بعد usb رو در بیاریم وگر نه احتمال داره به مموری یا خود گوشی آسیب برسه .
2- اینو من تازه کشف کردم و خیلی برام جالب بود . می دونستید که وقتی یک بلوتوس برای شما داره میاد شما هم می تونید هم زمان به دیگران فیلم یا موزیک بلوتوس کنید !!! نمیدونید ؟ باشه میگم ! قتی یک بلوتوس برای شما داره میاد گذینه ی والکمن رو بزنید و بعد موزیک یا ویدئوی مورد نظرتون رو به مقدار کافی انتخاب و از گذینه ی more و send و بعد bluetooth می تونید ارسال کنید ...
یک خواهش هم دارم همه ما که تو کلوپ 810 هستیم طرفدار پرو پا قرص این گوشییم . پس لطفا " بجای تعریف و تمجید بی خودی ( امیدوارم به کسی بر نخوره ) و سوالای صد من یک غاز نکته ای رو که فکر می کنید تا به حال توی کلوپ گفته نشده رو بنویسید ...
ممنون ...
seyed1370
10-03-2007, 21:48
کسی تا حالا مشکله قطع شدن آنتن با 810 نداشته
یعنی همینطوری آنتن صفر شه
بعد اگه یه اس ام اس بفرستی دوباره وصل شه!!؟:blink:
گوشیه قبلیه منم همین جوری بود
Doyenfery
10-03-2007, 22:09
گوشیه قبلیه منم همین جوری بود
خب چیکارش کردی ؟ درست شدنی نبود نه؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر.
mostafa_khan
11-03-2007, 14:29
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر.
شما زحمت بکشی 4 تا صفحه قبل و بخونی بد نمی شه به خدا:blink: ...اگه به جوابت نرسیدی ما مخلصتم هستیم;)
راستی کسی می دونه بجز تم اکولایزر تم دیگه ای هم برای w810 هست که تیپ منو ها رو عوض کنه ؟؟؟
mhentezari
11-03-2007, 15:35
این گوشی تا چه حد برنامه ها رو اجرا میکنه؟
فایل های sys رو اجرا میکنه؟
doyenfox
11-03-2007, 16:32
اگه منظورتون sis هست بايد بگم خير...
اين گوشي تمامي برنامه هاي تحت جاوا رو ساپورت ميكنه.
mhentezari
11-03-2007, 21:22
اگه منظورتون sis هست بايد بگم خير...
اين گوشي تمامي برنامه هاي تحت جاوا رو ساپورت ميكنه.
با این حساب برم سراغ نوکیا یا همین w810 رو بگیرم؟ تا چه حد این برنامه ها به درد می خوره؟
mhentezari
11-03-2007, 21:23
راستی آنتن دهیش رو هم می تونید با نوکیا مقایسه کنید؟
ممنون
doyenfox
11-03-2007, 22:33
به نظر من و 810 بگير ....نه به خاطر اينكه بگم سوني اريكسون از نوكيا بهتره ( چون من با هر دوشون حال ميكنم و از هر دو برند هم گوشي ميگيرم) اما 810 واقعا گوشي هست كه خيلي بيشتر از قيمتش مي ارزه...
در مورد برنامه هم يه سر به تاپيك برنامه هاي جاوا بزن اونوقت ميبيني كه برنامه براش زياده....
اگه گوش دادن به موسيقي با كيفيت بسيار بالا ( با هندز فري) و دوربين خوب (بين 2 مگا پيكسلس ها-عالي) برات اهميت داره بدون شك همينو بگير.
در ضمن انتن دهيشم خوبه ...يعني براي من با گوشيهاي ديگم فرقي نمي كرد.
mostafa_khan
12-03-2007, 09:23
راستی آنتن دهیش رو هم می تونید با نوکیا مقایسه کنید؟
ممنون
انتن دهی که فرقی نداره دیگه قدیم بود که می گفتن فقط نوکیا:happy: حتی بعضی وقتها میان می گن که سونی اریکسون از نوکیا بهتر هست که بدتر نیست:blush: در مورد برنامه...خوب چی بگم هر چی باشه جاوا هست دیگه...اگه تصمیم گرفتی که 810 بگیری باید به خودت بقبولونی که گوشیت سیستم عامل نداره و هر برنامه ی که عشقت بکشه روش نصب نمی شه...من اگه بخوام از تخربم در مورد برنامه ها بهت بگم....می تونم بگم مهمترین برنامه هایی که برای جاوا طراحی نشدن اینا هستن:تبدیل موبایل به وبکم(برنامه هایی طراحی شده اما با اطمینان می گم همشونو تست کردم...فقط عکس می گیرن به جای فیلم برداری!!!:sad: )-منشی-player
اما خوب تو گوشیای سیمبین این برنامه ها راحت پیدا می شن...اما نکتش اینه که سیمبین هم مشکلات خاص خودش رو داره...سرعت کمتر و قابل ملاحظش نسبت به گوشیای تحت جاوا-هنگ کردن های خیلی بیشتر
شما باید ببینی چه مهیار هایی برای انتخاب گوشی دارین بعد با توجه به این صحبت ها خودت باید تصمیم بگیری
اها..حرف از 810 زدی پس به نظر می رسه تو قیمت های 300 دنبال گوشی هستی...با این حساب حتما از قبل یا بعد این گوشی رو با گوشیه 3250 مقایسه خواهی کرد..بگذار خیلی خلاصه چند تا نکته بگم..چون وقتی منم وقتی می خواستم گوشی بگیرم دوست داشتم کسی باشه بهم بگه......بگذریم
2350 نوکیا کمی از 810 گرون تر هستش...اخرین قیمتم که 1 هفته یا بیشتر بود حول و حوش 350 بود جالبیش اینکه مثلا از ان 70 جند تومنی گرون تر شده بود:blink: از نظر ظاهر به نظر من خوشگلترینه گوشیای نوکیاست:) من که بد جوری شیفتش شدم:rolleye: اما....اما میگن چون این گوشی پایینش حالت چرخشی داره هنگیش زیاده..من خودم همین حرفا رو شنیدم که بر خلاف میلم بی خیالش شدم...یا اینکه میگفتن اصلا یه جورایی قطعی داره:blink:
در مورد 810 هم که از زیبایش نگم بهتره..چون خودت دیگی دیده:)
دوربین صد در صد برتری با 810 هست
و صدا باید بگم کیفیت از 810 و بلندی صدا از 3250 هست...بنا بر این واسه اینکه هم کیفیت و هم بلندی صدا رو تجربه کنی جفتشونو بخر:laughing:
تو بلندی صدا 3250 واقعا تو نوکیا اگه برتر نباشه جز برترین هاست...حتی گویا صداش از ان 73 هم بیشتره
ضمن اینکه 810 امکانات والکمنی داره که تو هیچ نوکیایی نمیتونی تجربش کنی
اگه قیمت بالاترم خواستی بگو ...چون کمی بالاتر انتخابای کاملا بهتری می تونی داشته باشی که خدای همشون دبلیو 850 هست;) :)
chevalier
12-03-2007, 11:48
يه سوئال فني
اگه من گوشيمو با اين نوارهاي تبديل به پخش اتومبيل يا پخشهاي خونگي وصل كنم مشكلي واسه گوشيم پيشم مياره يا نه؟
اگه با اين اف ام ترنسميتر هاي معمولي اين كارو كنم چي؟
با سلام چون واقعا گشتن 195 صفحه با اين سرعت پائين اينترنت خيلي مشكله.
اگر لطف كنيد و بفرمائيد چطور فرق 810 ساخت مالزي يا چيني را از هم تشخيص داد ممنون
Doyenfery
12-03-2007, 14:06
يه سوئال فني
اگه من گوشيمو با اين نوارهاي تبديل به پخش اتومبيل يا پخشهاي خونگي وصل كنم مشكلي واسه گوشيم پيشم مياره يا نه؟
اگه با اين اف ام ترنسميتر هاي معمولي اين كارو كنم چي؟
از اونجایی که سازنده این نوارها معمولا شرکت هایه معتبر نیستن پس امکان داره که امپدانس این نوار مغناطیسی با امپدانس خروجی گوشیت مطابقت نداشته باشه بنابراین این باعث ضعیف شدن گوشیت میشه.
فرستنده هایه اف ام خوبن ولی یه مقدار از کیفیت صدا می کاهن ;)
farzadtop
12-03-2007, 22:52
سلام
دوستان من امروز توي اخبار ديدم كه در مورد فيلم 300 كه بد جوري نژاد ما فارس ها و ايراني ها رو خشن نشون داده بود اين فيلم رو حتما ببينيد
من در اين مطلب نظر خودم رو به عنوان يه فارس و ايراني اعلام كردم
نظر شما چيه؟؟؟؟
mhentezari
13-03-2007, 00:55
انتن دهی که فرقی نداره دیگه قدیم بود که می گفتن فقط نوکیا:happy: حتی بعضی وقتها میان می گن که سونی اریکسون از نوکیا بهتر هست که بدتر نیست:blush: در مورد برنامه...خوب چی بگم هر چی باشه جاوا هست دیگه...اگه تصمیم گرفتی که 810 بگیری باید به خودت بقبولونی که گوشیت سیستم عامل نداره و هر برنامه ی که عشقت بکشه روش نصب نمی شه...من اگه بخوام از تخربم در مورد برنامه ها بهت بگم....می تونم بگم مهمترین برنامه هایی که برای جاوا طراحی نشدن اینا هستن:تبدیل موبایل به وبکم(برنامه هایی طراحی شده اما با اطمینان می گم همشونو تست کردم...فقط عکس می گیرن به جای فیلم برداری!!!:sad: )-منشی-player
اما خوب تو گوشیای سیمبین این برنامه ها راحت پیدا می شن...اما نکتش اینه که سیمبین هم مشکلات خاص خودش رو داره...سرعت کمتر و قابل ملاحظش نسبت به گوشیای تحت جاوا-هنگ کردن های خیلی بیشتر
شما باید ببینی چه مهیار هایی برای انتخاب گوشی دارین بعد با توجه به این صحبت ها خودت باید تصمیم بگیری
اها..حرف از 810 زدی پس به نظر می رسه تو قیمت های 300 دنبال گوشی هستی...با این حساب حتما از قبل یا بعد این گوشی رو با گوشیه 3250 مقایسه خواهی کرد..بگذار خیلی خلاصه چند تا نکته بگم..چون وقتی منم وقتی می خواستم گوشی بگیرم دوست داشتم کسی باشه بهم بگه......بگذریم
2350 نوکیا کمی از 810 گرون تر هستش...اخرین قیمتم که 1 هفته یا بیشتر بود حول و حوش 350 بود جالبیش اینکه مثلا از ان 70 جند تومنی گرون تر شده بود:blink: از نظر ظاهر به نظر من خوشگلترینه گوشیای نوکیاست:) من که بد جوری شیفتش شدم:rolleye: اما....اما میگن چون این گوشی پایینش حالت چرخشی داره هنگیش زیاده..من خودم همین حرفا رو شنیدم که بر خلاف میلم بی خیالش شدم...یا اینکه میگفتن اصلا یه جورایی قطعی داره:blink:
در مورد 810 هم که از زیبایش نگم بهتره..چون خودت دیگی دیده:)
دوربین صد در صد برتری با 810 هست
و صدا باید بگم کیفیت از 810 و بلندی صدا از 3250 هست...بنا بر این واسه اینکه هم کیفیت و هم بلندی صدا رو تجربه کنی جفتشونو بخر:laughing:
تو بلندی صدا 3250 واقعا تو نوکیا اگه برتر نباشه جز برترین هاست...حتی گویا صداش از ان 73 هم بیشتره
ضمن اینکه 810 امکانات والکمنی داره که تو هیچ نوکیایی نمیتونی تجربش کنی
اگه قیمت بالاترم خواستی بگو ...چون کمی بالاتر انتخابای کاملا بهتری می تونی داشته باشی که خدای همشون دبلیو 850 هست;) :)
بابا دمت گرم. خیلی مرام گذاشتی!
اما اگه از نظر برنامه مشکل فقط همین سه تایی باشه که گفتی 810 رو فک کنم ترجیح بدم!
یک سوال ، فلسفه چرخیدن زیر این 3250 چیه؟ برای چی می چرخه؟
Doyenfery
13-03-2007, 03:05
سلام
دوستان من امروز توي اخبار ديدم كه در مورد فيلم 300 كه بد جوري نژاد ما فارس ها و ايراني ها رو خشن نشون داده بود اين فيلم رو حتما ببينيد
من در اين مطلب نظر خودم رو به عنوان يه فارس و ايراني اعلام كردم
نظر شما چيه؟؟؟؟
عزیزم این جا که جای این چیزا نیستش که !!!
به انجمن متفرقه سر بزن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Doyenfery
13-03-2007, 03:08
چرا از بچه هایه تاپیک Nokai نمی پرسی
حتم دارم کلی جواب خواهند داشت :happy:
Mahdi_Moosavi
13-03-2007, 10:59
3 تومن نه بیشتر
عزيز دستت درد نكنه مشكلم حل شد.
دادم با 4 تومان با نسخه cxc 1250317 r4ce012 عوض كرد . :happy:
حالا ديگه mega bass داره ميتركونه. :blink: :blink:
خيلي آقايي:happy:
A.A.ABSHAR
13-03-2007, 12:29
سلام
يه مشكل براي من پيش اومده
گوشيمو تازه گرفتم (1 ماه)
ضربه هم نخورده
چند روزه خود به خود خاموش ميشه بدون هيچ پيغامي
كمكم كنيد
سلام
ضربه هم نخورده
كمكم كنيد
باتریتو درار و دوباره بزار . اگه درست نشد که احتمالا نمیشه باید فلشش کنی .
5 هزار تومنی تو گلوش گیر کرده.
Doyenfery
13-03-2007, 14:48
سلام
ضربه هم نخورده
كمكم كنيد
چک کن ببین اتصالات باطری به گوشی تمیز باشه (می تونی با دستمال و الکل تمیز کنی)
اگه نشد شاید با فلش درست شه (اگه ایراد سخت افزاری نبوده باشه)
سلام
ميخواستم بدونم همه گوشي هاي w810i ها pin kode شون يکيه؟
همون کدي که وقتي موبايلو روشن ميکني دو گزينه داره که يکيش فقط موسيقيه و يکي ديگه کار به گوشي( يادم نيست) ميخوام وارد گوشي شم ولي کد ميخواد
چه جوري ميشه کدو پيدا کرد
گوشي خودم نيست!!!!!!!!!!!!
سلام
ميخواستم بدونم همه گوشي هاي w810i ها pin kode شون يکيه؟
همون کدي که وقتي موبايلو روشن ميکني دو گزينه داره که يکيش فقط موسيقيه و يکي ديگه کار به گوشي( يادم نيست) ميخوام وارد گوشي شم ولي کد ميخواد
چه جوري ميشه کدو پيدا کرد
گوشي خودم نيست!!!!!!!!!!!!
نه بابا . مربوط به گوشی نیست که .
روی کارتی که سیم کارت رو از توش در میاری دو تا شماره است به اسم pin1 و pin2 . وقتی رویه هر کودومو بتراشی یک عدد 4 رقمی است . باید اون کد رو بزنی .
بدون این کد نمیتونی وارد قسمت کار با تلفن بری . اگه نداشته باشیش ( یا انداخته باشد دور)
باید سیم کارتم بندازی دور .
اگر نه باید بری با صاحبش مخابرات ودوباره کد رو بگیری.
سلام دوستان
من از يه نفر شنيدم که w810 يک باندش غير فعاله و ميشه بصورت نرم افزاري اونو فعال کرد. کسي ميدونه چطوري ميشه اين کارو کرد؟ يا اصلا واقعا اين حرف درسته؟
سلام دوستان
من از يه نفر شنيدم که w810 يک باندش غير فعاله و ميشه بصورت نرم افزاري اونو فعال کرد. کسي ميدونه چطوري ميشه اين کارو کرد؟ يا اصلا واقعا اين حرف درسته؟
من یه زمانی اینو شنیده بودم اما آخرش حدود 60 درصد مطمین شدم که الکیه . اما کاملا نمیتونم بگم.
اگه کسی خبر بیشتری داره بگه . ولی من میگم شایعه است.
سلام دوستان
راستش میخام یه گوشی بخرم. احتمالا همین w810 چون ازش خیلی تعریف شنیدم.
دوربین واسم مهمه. تصمیم درستیه یا نه؟
یه سوال این w810 رو میشه کاری کرد که موقع عکس گرفتن صدا نده؟ اگه رجیستر دستی باشه چی؟
برای خرید حواسم به چیا باشه تا سرم کلاه نره.
mostafa_khan
14-03-2007, 14:19
بابا دمت گرم. خیلی مرام گذاشتی!
اما اگه از نظر برنامه مشکل فقط همین سه تایی باشه که گفتی 810 رو فک کنم ترجیح بدم!
خوشحالم به دردت خورده حرفام:rolleye: ...اولا تاکید کنم تا سو برداشت نشه از حرفام من نگفتم جاوا از سیمبین فقط همین 3 تا برنامه رو کم داره...گفتم به نظر من 3 تا از برنامه های کاربردی که جاوا نداره این ها هستن...وگرنه سیمبین برنامه داره برای باز کردن در ماشین ها!!!خوب به نظر من این جور برنامه ها ارزشی ندارن دیگه;)
اینکه چرا چرخشیه خوب یه جور ابتکار و قشنگیه گوشی هست دیگه هر چند هر چی مشکلم بعدا درست می شه ناشی از همین چرخشه:sad: در حالت عادی که دکمه هاست برای شماره گیری و وقتی که می خواهی فرضا از امکانات اهنگ گوش دادن استفاده کنی..می جرخونی و دکمه های مخصوص player هست و ازش استفاده می کنی....
mostafa_khan
14-03-2007, 14:24
سلام دوستان
راستش میخام یه گوشی بخرم. احتمالا همین w810 چون ازش خیلی تعریف شنیدم.
دوربین واسم مهمه. تصمیم درستیه یا نه؟
یه سوال این w810 رو میشه کاری کرد که موقع عکس گرفتن صدا نده؟ اگه رجیستر دستی باشه چی؟
برای خرید حواسم به چیا باشه تا سرم کلاه نره.
اگه دوربین واست مهمه انتخاب درستی کردی
اره می شه...منتها با تخصصشو باید داشته باشی یا ببری بیرون....تاپیک های اموزشش تو فروم هست بگردی پیدا می کنی
لطفا صفح های بل و بخون اگه جایی سوالی موند در خدمتیم:)
mostafa_khan
14-03-2007, 14:28
من یه زمانی اینو شنیده بودم اما آخرش حدود 60 درصد مطمین شدم که الکیه . اما کاملا نمیتونم بگم.
اگه کسی خبر بیشتری داره بگه . ولی من میگم شایعه است.
منم فکر می کنم الکیه...تا جایی که من میدونم یک اسپیکر داره و اصلا 2 تا نداره که بخواهی فعالش کنی یا نکنی...اون 2 تا جای اسپیکر پشت گوشی هم ظاهری هست و نه چیز دیگه ایی...به هر حال کسی اطلاع دقیق تر داشت خوشحال می شم بگه:)
dark fear
14-03-2007, 15:24
اگه دوربین واست مهمه انتخاب درستی کردی
اره می شه...منتها با تخصصشو باید داشته باشی یا ببری بیرون....تاپیک های اموزشش تو فروم هست بگردی پیدا می کنی
لطفا صفح های بل و بخون اگه جایی سوالی موند در خدمتیم:)
بابا آموزش نمیخاد اگه بذاریش روی حالت بیصدا هم صداش قطع میشه
مگه گزینه بیصدا داره؟ مگه میشه گوشی از همون اول همچین گزینه ای داشته باشه؟
mostafa_khan
14-03-2007, 21:29
حق با شماست..بی دقتانه به سوال جواب دادم...مرسی:)
sonyericsson_w
15-03-2007, 01:35
آقا هیچکی جواب ما رو نمیده؟
من یه 810 دارم که خود به خود ساعتش 1 ساعت جلو میشه
مشکلش چیه؟
سلام
چرا وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم پوشه هایی رو که از توی کامپیوتر می بینم یه کم با پوشه های توی گوشی فرق می کنه؟
چرا با pc suit نمیشه پوشه های application و game رو دید؟
گفته بودین برای نصب نرم افزار از my phone explorer استفاده کنیم.چرا سونی اریکسون خودش برنامه ای رو جهت نصب نرم افزار توی CD موبایل قرار نداده؟مگه نصب نرم افزار برای گوشی خطری داره؟
منظورشون حالت silent هست.
منظورشون حالت silent هست.
یعنی اگر رو silent باشه موقع عکس گرفتن صدا نمیده؟
Doyenfery
15-03-2007, 10:47
سلام
چرا وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم پوشه هایی رو که از توی کامپیوتر می بینم یه کم با پوشه های توی گوشی فرق می کنه؟
چرا با pc suit نمیشه پوشه های application و game رو دید؟
گفته بودین برای نصب نرم افزار از my phone explorer استفاده کنیم.چرا سونی اریکسون خودش برنامه ای رو جهت نصب نرم افزار توی CD موبایل قرار نداده؟مگه نصب نرم افزار برای گوشی خطری داره؟
my phone explorer برای نصب برنامه نیست , برای انتقال فایل به حافظه داخلی و رم گوشیه
نصب از طریق خود گوشی انجام میشه
Doyenfery
15-03-2007, 10:49
مشکلش چیه؟
شما سیمت ایرانسله؟
کیا یک ساعت جلو میره؟
هرروز هر هفته؟
sony_W810i
15-03-2007, 10:52
من بالاخره تونستم با phone xs alpha5 منو فلش بریزم الانم کلی باهاش حال میکنم
یعنی اگر رو silent باشه موقط عکس گرفتن صدا نمیده؟
بله. همین طوره.
Silwestern
15-03-2007, 11:45
آخ اگه لینک دانلودشو بزاری ممنونت میشم..
dark fear
15-03-2007, 13:30
مشکلش چیه؟
چون ساعت کامپیوتر شما یک ساعت جلو است شما باید یه بار هم ساعت کامپیوترت رو درست کنی هم ساعت موبایلت
تا دفعات بعد که به کامپیوتر وصلش میکنی این مشکل پیش نیاد
dark fear
15-03-2007, 13:42
اگه مربع رو فشار بدی و نگه داری بی صدا میشه (این کار باید در صفحه اصلی باشد نه تو منو و بازی و ...)
اگه یه بار دکمه خاموش رو بزنی (نگه ندار) چند تا گزینه برات میاد حالت بی صدا رو انتخاب کن
dark fear
15-03-2007, 13:48
از منو فلش منظورتون چیه کلی صفحه هست حوصله نیست همش رو بگردم
سلام
چه جوری می شه گوشی رو تنظیم کرد که موقع گرفتن عکس هیچ صدایی پخش نشه !
سپاس
یه مورد جالب ...
همین الآن برین دمو تور گوشیتونو نگاه کنید.
همونطور که میدونید بالای 3 تا اسپیکر پشت گوشی یه دایره نارنجی است . اما تو ثانیه19 تا 22 این دمو میبینیم
که پشت گوشی به جای اون دایره نارنجی یه اسپیکر هست !!!
کسی جوابی داره؟
سلام
چه جوری می شه گوشی رو تنظیم کرد که موقع گرفتن عکس هیچ صدایی پخش نشه !
سپاس
دقیقا 4-5 تا پست قبل از شما توضیح داده شده که گوشی رو باید در حالت silent قرار بدید.
Doyenfery
15-03-2007, 23:37
هندز فری اصل اریکسون چند؟
W700i با W810i که فرقی نمی کنن با هم نه؟
lonelinesspains
16-03-2007, 08:02
سلام بچه ها لطفا اگر ممكنه من رو راهنمايي كنيد ... :41:
.
من جديدا يه گوشي دبليو 810 گرفتم منتها تو مغازه همه چيزش رو تست كردم الا هندز فريش الان ميبينم كه وقتي هندز فري تو گوشته و اون رو ميخواي به درگاه ورودي گوشي وصل كني يه صداي تق ي مياد كه خيلي گوش رو اذيت ميكنه بعد وقتي ميري تو قسمت واكمنش و ميخواي موزيك رو پلي كني بازم اين صداي ناهنجار چند بار تكرار ميشه انگار مثلا صداي پارازيت ا نميدونم مشكل از چيه ؟!
.
براي هيچ كدوم از دوستان همچين مشكلي پيش نيامده ؟
mostafa_khan
16-03-2007, 08:56
سلام بچه ها لطفا اگر ممكنه من رو راهنمايي كنيد ... :41:
.
من جديدا يه گوشي دبليو 810 گرفتم منتها تو مغازه همه چيزش رو تست كردم الا هندز فريش الان ميبينم كه وقتي هندز فري تو گوشته و اون رو ميخواي به درگاه ورودي گوشي وصل كني يه صداي تق ي مياد كه خيلي گوش رو اذيت ميكنه بعد وقتي ميري تو قسمت واكمنش و ميخواي موزيك رو پلي كني بازم اين صداي ناهنجار چند بار تكرار ميشه انگار مثلا صداي پارازيت ا نميدونم مشكل از چيه ؟!
.
براي هيچ كدوم از دوستان همچين مشكلي پيش نيامده ؟
اولا اونقدر ها هم حساس نباش..خوب نیست:13: بعدشم اینکه..اره اون صدا طبیعیه..خیالت راحت مشکل خاصی نیست:20:
سلام به دوستان. شايد سوالم تكراري باشه ولي اگر ميشه جواب بديد يا آدرس محل جواب رو بذاريد.
چطور ميشه اس ام اس رو ريخت در گوشي w810i ؟ ( البته از كامپيوتر )
با تشكر
ahriman323
16-03-2007, 14:41
یه مورد جالب ...
همین الآن برین دمو تور گوشیتونو نگاه کنید.
همونطور که میدونید بالای 3 تا اسپیکر پشت گوشی یه دایره نارنجی است . اما تو ثانیه19 تا 22 این دمو میبینیم
که پشت گوشی به جای اون دایره نارنجی یه اسپیکر هست !!!
کسی جوابی داره؟
اسپیکر کجا بوده حتما طرف طراحی آینه یا به قول شما دایره نارنجی براش سخت بوده کاره خودشو راحت کرده یا قرار بوده یه خروجی دیگه باشه که الان همچین چیزی نیستو اینه هست
810 اکه یه اسپیکر دیگه داشت چی میشددددد:19: :8:
lonelinesspains
16-03-2007, 15:42
ممنونم مصطفی جان خب کمی خیالم راحت شد .
.
اما اینکه چه جوری میشه اس ام اس ریخت با برنامه ی MY Phone EXplorer میشه این کار رو کرد میری تو قسمت مسیج و مسیج رو تایپ میکنی و بعد میتونی تو DraFT ا گوشی ذخیره کنی این یه راهشه البته شاید راههای دیگه ای ام باشه !
.
دیگه اینکه بچه ها گوشی سریال چنج شده رو دیگه نمیشه آپگرید کرد ؟!
.
sony_W810i
16-03-2007, 16:06
اینم لینک داونلود Phone xs 2.1 alpha5 واسه ریختن منو فلش یا کارای دیگه تو w810i.....
اون دایره نارنجی هم اینه هست هم اگه دقت کنید یه سوراخ کنارش هست با سوزن میشه درش اورد و زیرش جای نصب انتن داره(واسه کوه و کمر)
sony_W810i
16-03-2007, 16:12
یکی دیگه از دوستان هم حرف شما رو میزد...حالا چیز مهمی که نیست خودتو الکی ناراحت نکن هیچی نداره جز یه pc suite که اونم از سایت دانلود کنی به صرفه تره:)
دوست عزیز اون تاپیک هایی که میگی واسه افزایش sms درسته ولی این روش رو w800 , k750 جواب میده رو 810 به هیچ وجه جواب نمیده من خودم تست کردم
Doyenfery
16-03-2007, 18:18
هندز فری اصل اریکسون چند؟
W700i با W810i که فرقی نمی کنن با هم نه؟
کسی جواب سواله مارو نمی دونست یعنی ؟ !!!
برو بچز فعال این تاپیک کوشن پس؟
..............................
گردی از راهی نمی خیزد یاران را چه شد...
کسی جواب سواله مارو نمی دونست یعنی ؟ !!!
برو بچز فعال این تاپیک کوشن پس؟
..............................
گردی از راهی نمی خیزد یاران را چه شد...
فکر کنم حدود 35 تا 40 .
نه . هندز فری همه سری دبلیو مثل همن .
Silwestern
16-03-2007, 19:18
فکر کنم حدود 35 تا 40 .
نه . هندز فری همه سری دبلیو مثل همن .
اینقدر گرون نیست.... من هفته پیش هدفون اوژینال w810 رو خریدم 20 تومن ... تووووووووووپ
تمام دبلیو ها تا 810 به همدیگه میخوره اما از 850 به بالا هم میخوره ولی نوعشون فرق میکنه
گویا یکی از دوستان هم خریده بود به قیمت 12 تومن یا 14 تومن...یادم نیست .
Mahdi_Moosavi
16-03-2007, 19:22
اینقدر گرون نیست.... من هفته پیش هدفون اوژینال w810 رو خریدم 20 تومن ... تووووووووووپ
تمام دبلیو ها تا 810 به همدیگه میخوره اما از 850 به بالا هم میخوره ولی نوعشون فرق میکنه
کامل خریدی. منظورم انه که فقط هدفون یا قسمتی که به گوشی وصل میشه هم باهاش بود.:8:
من خودم خردم 32 تو مشهد . گفتم لابد تهران گرونتره .
جدا ؟؟ یکی هم بره من بخر.
Silwestern
16-03-2007, 19:25
دوست عزیز اون تاپیک هایی که میگی واسه افزایش sms درسته ولی این روش رو w800 , k750 جواب میده رو 810 به هیچ وجه جواب نمیده من خودم تست کردم
عکس آواتار شما خیلی قشنگه ... من این عکس رو تو سایت موبایل ریویو قبلا دیدم ..فکر کنم مال w880 بود...
سلیقه قشنگی داری
lonelinesspains
16-03-2007, 20:17
منظورتون از هندز فری اورجینال چیه ؟!
.
مگه اینایی که تو پکیج هست اورجینال نیس ؟!
.
بچه ها همه ی شما وقتی هندز فری رو به درگاه ورودی گوشیتون وصل میکنید یا وقتی مثلا یه آهنگ شروع به پخش میشه یه صدای تق میاد از هندز فری این مشکل وقتی گوشی رو به یه اسپیکر یا باند خارجی ام وصل میکنی هس فقط از اسپیکر خود گوشی که پخش میشه تق تق نمیکنه ؟!:41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.