مشاهده نسخه کامل
: شروع کار با لینوکس
صفحه ها :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
m a j r i x
17-10-2006, 13:41
بنام خدا
سلام
یه چند وقتی بود جای خالی یه تاپیک برای شروع کار با لینوکس رو میشد احساس کرد
یعنی ما باید یه مرجعی توی انجمن درست بکنیم کسی که میخواد با لینوکس شروع بکار کرد چه جوریه تجربه دیگر دوستان را ببینه مشکلات شروع کردن با لینوکس رو بدونه اصلا برای چی میخواد با لینوکس کار بکنه ؟
این نوع مسايل قبلش برای کاربری که میخواد تازه وارد دنیای لینوکس بشه باز و روشن حتی ملموس بشه بهتره که باید خیلی از کارهارو انجام بده( مثلا بیاد کل پارتیشن رو پاک بکنه) وسط کار از لینوکس متنفر بشه
از اینجا از همه دوستانی که با یکی از توزیعهای لینوکس یا با دیسک زنده کار میکنن درخواست میکنم دوستان خودشون رو در این مورد تنها نذارن
موفق باشیم
Ahmad-Ra
17-10-2006, 16:21
سلام.
كار واقعا ارزنده اي انجام دادي. بله وجود اين تاپيك حس ميشد گهگاهي.
من هم قول ميدم كه هر چي تجربه از فدورا دارم در اختيار دوستاني كه با مشكل مواجه ميشن بگذارم.)اگر اين علم رو داشته باشم)
در هر حال باز هم ممنون.
سلام...
من هم آماده ام تجربیات ناقص خود را ( به هر جهت) در مورد توزیع ابونتو با دوستان در میان بگذارم.
سپاس
ایا شبیه سازی برای اجرای برنامه های windows در Linux وجود داره؟
m a j r i x
18-10-2006, 20:02
ایا شبیه سازی برای اجرای برنامه های windows در Linux وجود داره؟
سلام
اول باید دید معادل اون برنامه ویندوزی در لینوکس هست یا نه ( که به احتمال ۹۵٪ موجوده) بعد اگر نبود شبیه ساز هست
Ahmad-Ra
18-10-2006, 20:07
دوبار پست شد. لطفا پست پايين رو بخونيد!
Ahmad-Ra
18-10-2006, 20:10
بله. امكانش هست.
شما ميتونيد به وسيله برنامه Wine برنامه هاي ويندوز را در لينوكس نصب كنيد(البته اگر منظورتون نصب برنامه هاي ويندوز در لينوكس هست). با اين حال براي بعضي از برنامه ها محدديت وجود داره ولي به هر حال كارا هست.
البته حرف اقاي Majrix هم كاملا درسته. اكثر معادل هاي برنامه هاي ويندوز در لينوكس وجود داره ولي نه به اون گستردگي كه شما فكر كنيد ها!
سلام
مي شه در مورد نصب لينوكس روي سيستمي كه ويندوز هم داره توضيح بدين.(پارتيشن بندي. شناسايي درايو هاي nfts ويندوز در لينوكس و ...)
Ahmad-Ra
19-10-2006, 11:39
خوب شما ابتدا بايد توزيع مورد نظر خودتون رو انتخاب كنيد و سپس سيستم رو از روي اولين سي دي اين توزيع لينوكس بوت كنيد.
من پيشنهاد ميكنم حد اقل 18 گيگ از فضاي هارد رو خالي كنيد و به لينوكس اختصاص بديد.
بعد موقع نصب بايد پارتيشنهاي لينوكس رو يكي يكي انتخاب كنيد. مثلا پارتيشن root كه در لينوكس با نشانه / شناخته ميشه. شما بايد يه چيزي حدود 4 گيگ به اين پارتيشن اختصاص بديد.
يا مثلا براي پارتيشن swap بايد 2.5 برابر رم سيستمتون اختصاص بديد. و همچنين يكسري پارتيشنهاي ديگه مثل tmp/ و home/ و boot/ و .......
و بعد خود لينوسك به طور اتوماتيك اگر سيستم عامل ديگه اي(مثل ويندوز) رو در سيستمتون داشه باشيد شناسايي ميكنه و از شما براي ست شدن بوت كردن سيستم از لينوسك يا ويندوز سوال ميكنه.
و بقيه چيزها. شما بهتره اول توزيع مورد نظرتون رو انتخاب كنيد.
اميدوارم تونسته باشم خوب توضيح داده باشم.
موفق باشيد.
Knoppix رو که به صورت live استفاده میکنم کارت صوتی من رو نمیشناسه.چیکار کنم؟
m a j r i x
19-10-2006, 14:06
Knoppix رو که بو صورت live استفاده میکنم کارت صوتی من رو نمیشناسه.چیکار کنم؟
دستور alsaconf رو با کاربر روت اجرا کن
اگر راهنمایی بیشتر خواستی دستور زیر بزن
man -a alsaconf
دستور alsaconf رو با کاربر روت اجرا کن
اگر راهنمایی بیشتر خواستی دستور زیر بزن
man -a alsaconf
باید کجا وارد کنم؟!من تو لینوکس اماتور هستم.لطفا بیشتر راهنمایی کنید.یوزر روت کجا هست؟
Ahmad-Ra
19-10-2006, 17:25
البته من با Knoppix كار نكردم ولي در حالت عادي مسير زير رو دنبال كن:
Applications Menu > Accessories > Terminal
و بعد با كاربر روت وارد شو . دستور رو بزن. براي وارد شدن با كاربر روت دستور su رو بزن.
اگر با محيط KDE كار ميكني اين مسير رو دنبال كن:
Applications Menu > System > Terminal
اگر هم موفق نشدي به هر دليل ميتوني ابزار Run Command رو اجرا كني و بنويسي:
Xterm
اين هم ابزاري مثل terminal هست.
موفق باشي.
m a j r i x
19-10-2006, 19:04
باید کجا وارد کنم؟!من تو لینوکس اماتور هستم.لطفا بیشتر راهنمایی کنید.یوزر روت کجا هست؟
سلام
ببخشید اصلا متوجه نبودم :blush:
برای لاگین با کاربر روت مسیر زیر طی کن
K menu/Knoppix/rootshell
وقتی که لاگین شدی اونوقت دستور alsaconf رو اجرا کن
خوب شما ابتدا بايد توزيع مورد نظر خودتون رو انتخاب كنيد و سپس سيستم رو از روي اولين سي دي اين توزيع لينوكس بوت كنيد.
من پيشنهاد ميكنم حد اقل 18 گيگ از فضاي هارد رو خالي كنيد و به لينوكس اختصاص بديد.
ممنون از توضيحتون
شما چه توزيعي رو پيشنهاد مي كنيد ؟ من فقط مي خوام با محيطش آشنا بشم و بيشتر براي يادگيري مي خوام.
m a j r i x
20-10-2006, 14:19
ممنون از توضيحتون
شما چه توزيعي رو پيشنهاد مي كنيد ؟ من فقط مي خوام با محيطش آشنا بشم و بيشتر براي يادگيري مي خوام.
سلام
هیچ وقت برای نصب لینوکس برای روی هارد عجله نکنید
شما کافی با دیسک زنده شروع کنید مثل Knoppix ناپیکس خوبی که این توزیع داره بصورت لایو بوت میشه و در عرضه ۲ دقیقه یه سیستم عامل آماده در اختیار شماست بدون اینکه شما چیزی رو دستکاری کنید از عملکرد سخت افزار و شناسایی اون مطمئن میشید بخصوص مودم و نکته بعدی آشنا شدن با حال و هوای لینوکس و محیطهای کاری اون هست
Ahmad-Ra
20-10-2006, 16:21
سلام. اگر انتخاب شما استفاده از ديسكهاي زنده هست من خودم پيشنهاد ديسك زنده اوبونتو رو ميكنم.
چون خيلي جذب كاربر داره و خيلي محبوب هست.
راستي اگر اين توزيع رو انتخاب ميكنيد من لينك بدم كه شما سفارش مجاني اين توزيع رو بديد و بعد از 2 يا 3 هفته دريافتش كنيد. موفق باشيد.
casper66m
20-10-2006, 20:11
سلام. اگر انتخاب شما استفاده از ديسكهاي زنده هست من خودم پيشنهاد ديسك زنده اوبونتو رو ميكنم.
راستي اگر اين توزيع رو انتخاب ميكنيد من لينك بدم كه شما سفارش مجاني اين توزيع رو بديد و بعد از 2 يا 3 هفته دريافتش كنيد. موفق باشيد.
لينك بده
ادرس سایتهایی رو که سی دی لینوکس رو رایگان واست پست میکنه رو میشه بذارید؟
Ahmad-Ra
20-10-2006, 22:13
اين لينك لينوكس اوبونتو 6 رو براتون رايگان ارسال ميكنه. البته قبلش رجيستر كنيد در سايتش:
اول وارد سايت بشيد و رجيستر كنيد و بعد به اين لينك وارد بشيد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس صفحه اصلي وبسايت توزيع:
نكته: حتما رجيستر كنيد. يعني رویcreate a new account كليك كنيد.
FX64 Dual Core
22-10-2006, 02:54
با سلام
چون خيلي جذب كاربر داره و خيلي محبوب هست.
ادرس سایتهایی رو که سی دی لینوکس رو رایگان واست پست میکنه رو میشه بذارید؟
نقل قول از Ubuntu Linux ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام
در صورتی که نیاز خود را مشخص کنید ( نوع و تعداد CDها ) بنده قادر به ارسال این نگارش لینوکس برای شما می باشم.
در صورت تمایل و برای هماهنگی بیشتر از پیغام خصوصی انجمن استفاده کنید.
( تنها هزینه ارسال CD برای شما ، هزینه پست داخلی خواهد بود )
نکته : این پست به دلیل اشتباه در نحوه سفارش و داشتن تعدادی CD مازاد بر نیاز بوده و برای دوستان و کاربران انجمن CD لینوکس Ubuntu ارسال می شود ، و جنبه تبلیغات و بازاریابی ندارد.
Ahmad-Ra
22-10-2006, 13:34
سلام. البته شما ميتونيد تعدا سي دي رو مشخص كنيد.
و خب ظاهرا اينطوري راحت تره كه خود كاربر ها سي دي اصل رو سفارش بدن.
FX64 Dual Core
22-10-2006, 14:44
با سلام
سلام. البته شما ميتونيد تعدا سي دي رو مشخص كنيد.
و خب ظاهرا اينطوري راحت تره كه خود كاربر ها سي دي اصل رو سفارش بدن.
جناب Ahmadra در حال حاضر بنده تعدادی بیشتر از 40 بسته اصلی (Original Pack) از انواع Mac - PC - 64bit را دارم و این تعداد برای بنده مورد مصرف نخواهد داشت.
در صورتی که دوستان به این نسخه Ubuntu 5.10 نیاز داشته باشند با اعلام در پیغام خصوصی و هماهنگی لازم در اسرع وقت برای ایشان ارسال خواهد شد.
--------------------------
تعداد بسته های موجود Ubuntu Linux
Version 5.10 for your PC ------------- 30
Version 5.10 for your Mac ------------ 10
Version 5.10 for your 64-bit PC ------ 15
در مجموع 55 بسته موجود است.
Ahmad-Ra
22-10-2006, 15:15
خب پس اين تعداد واقعا بايد به يه دردي بخوره! :)
پس چه بهرته كه دوستان نيازمند فوري به بوبنتو اين نسخه ها رو از شما صرفا جهت نياز خريداري كنن.
ممنون.
error403
02-11-2006, 07:28
من تازه كارم و خيلي دوست دارم كه لينوكس ياد بگيرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سي دي لايو هم خوشم نمياد دوست دارم تا لينوكس رو رو هاردم نصب كنم
ميخواستم بدونم كه اگه از همون اول از fedora5 استفاده کنم ونصبش کنم خوبه یا نه؟
در ضمن کتاب آموزشس برای fedora5 هست یا نه
و آخرین سوال اینکه میشه لینوکس و ویندوز رو با هم روی یه هارد داشت من یه هارد200دارم بهتره چقدر از هارد رو به لینوکس اختصاص بدم و چند تا پارتیشن؟
و اینکه اطلاعاتم روی هارد که پاک نمیشه که!!؟؟
Ahmad-Ra
02-11-2006, 11:29
فكر نميكنم براي فدورا 5 كتاب باشه. ولي شما حداقل ميتوني در اينترنت راهنماي نصب رو جستجو كني. هست.
بله ويندوز و لينوكس براحتي ميتونند در كنار همديگه در هارد نصب باشند. من خودم براي فدورا 5 فضايي حدود 17 گيگ رو اختصاص دادم و راضيم.
نه پاك نميشه به شرطي كه روي اون فضاي مثلا 16 يا 17 گيگ پارتيشنهاي لينوكس رو نصب كني نه روي پارتيشنهاي ويندوز كه پارشتيشن جديد بسازي و اطلاعات پاك بشوند.
error403
02-11-2006, 13:22
اقا من یه سواله دیگه هم داشتم
من میتونم لینوکس سوزه و فدورا و همینطور ویندوز را با هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی یه هارد نصب کنم
m a j r i x
03-11-2006, 07:50
اقا من یه سواله دیگه هم داشتم
من میتونم لینوکس سوزه و فدورا و همینطور ویندوز را با هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی یه هارد نصب کنم
بله امکانش هست
سلام
یه سوال داشتم
من لینوکس رو مجبور شدم از رو سیستم پاک کردم و الان می خوام با استفاده از vmware لینوکس رو نصب کنم می خواسم بدونم ایا امکانش هست که وقتی با ویندوز به نت کانکت هستم با لینوکس هم به ننت کاکت شم؟ ( یعنی هر دو با هم در یک زمان )
بله می شه
یک شبکه مجازی درست کنید .
vmware ابزار قدرتمندی برای این کار داره .
اگه میشه یه ذره بیشتر توضیح بدین یا اگه لینک اموزشش رو دارین بزارین لطفا چون من بار اولم هستش از vmware استفاده میکنم نمی دونم چه جوری باید این کار رو انجام بدم
یه چیز دیگه . اگه من الان درایور مودمم رو رو سیسم لینوکس به عنوان سیستم میهمان هستش نصب کنم میتونم هم زمان و در حالی که با ویندوز کانکت هستم لینوکس رو هم کانکت کنم؟ مشکی پیش نمیاد؟ ایا کانکت میشه؟
سلام
راستش من با این نرم افزار زیاد کار نکردم .
این نرم افزار با مودم اصلی کاری نداره . در بخش تنظیمات شبکه باید شبکه رو تعریف کنید . اگر دی کنترل پانل ویندوز بخش شبکه برید خواهید دید این نرم افزار واسه خودش کارت گرافیک مجازی تعرف کرده . حالا باید کانکشن ویندوز رو شیر (اشتراک) کنید تا از لینوکس داخل vmware هم بتونید به اینترنت وصل بشید اینجارو ببین و گوگل یادت نره :
s_rasooli1
23-11-2006, 14:24
لطفا بگید چطور میشه یه تاپیک جدید درست کرد.
توي انجمنهاي مربوطه آموزشهاشو فكر مي كنم داده باشند اگر هم نباشه بايد در همان انجمن مربوط به خودش مطرح كنيد
ولي براي راهنمايي سريع :
مثلا در انجمن لينوكس در قسمت بالاي اون يه دكمه آبي رنگ هست كه روش نوشته موضوع جديد
روي اون كليك كنيد و ...
با سلام
اوبونتو 6.10 اومده؟
Kubuntu هم اومده. Ubuntu در محیط KDE بسیار زیبا و کارآمد.
kiarash52
04-01-2007, 19:18
با عرض سلام من یه سوال داشتم نمیدونم این تاپیک مناسب هست یا نه ولی میخواستم بدونم اگه بخوام اطلاعاتی در رابطه با نصب و استفاده از VMware داشته باشم به کجا باید مراجعه کنم.
متشکرم
kiarash52
04-01-2007, 19:18
با عرض سلام من یه سوال داشتم نمیدونم این تاپیک مناسب هست یا نه ولی میخواستم بدونم اگه بخوام اطلاعاتی در رابطه با نصب و استفاده از VMware داشته باشم به کجا باید مراجعه کنم.
متشکرم
m a j r i x
05-01-2007, 10:34
سلام
راهنمایی فارسی من که پیدا نکردم ولی متون انگلیسی روان هست مطالبش قابل درک هست
گوگل کن
howto vmware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
من با لينوكس آشنايي زيادي ندارم و خيلي دوست دارم ياد بگيرم(از يكي از فاميل ها شنيدم)
ولي واقعا گيج شدم
آخه يه بار رفتم يه خدمات كامپيوتري كه سي دي داشت
گفتم سي دي لينوكس مي خوام
گفت فكر نمي كنم به درد شما بخوره و براي استفاده در كامپيوترهاي شخصي نيست:ohno:
خيلي تعجب كردم ولي خوب چون آشنايي كامل نداشتم چيزي نگفتم:sad: :eh: :worried:
من الان يه سي دي آموزشي لينوكس گرفتم
مربوط به رد هت هست(نرم افزارهاي نور)
اگه ميشه لطف كنيد به طور كامل منو راهنمايي كنيد
ممنون:)
باي
Ahmad-Ra
10-01-2007, 12:14
سلام.
البته به دلیل اینکه هنوز به طور قطع سیستم عامل لینوکس در ایران جا نیفتاده اون شخص یه همچین حرفی به شما زد. البته در حال رشد هست این سیتسم در ایران. بهتره از توزیعای لایو استفاده کنید مثل اوبونتو یا ناپیکس.
به این ترتیب که بدون نصب و طی چند مرحله آسون وارد محیط لینوکس میشوید و کار خود را انجام میدهید.
بعد از اینکه بیشتر آشنا شدید با این محیط برید و لینوکس نصب کنید. البته میتونید مستقیم هم لینوکس رو نصب کنید فقط باید با مشورت توزیع مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید.
موفق باشید
Ahmad-Ra
10-01-2007, 18:07
خواهش میکنم.
اگر بازم سوال داشتید بپرسید یا من یا دوستان دیگر که هستن اینجا بهتون جواب میدن!
و اینترنت و گوگل فراموش نشه !
شاید حتی به سیدی اموزشی هم نیازی نبود !
منابع خوب و نسبتا کاملی حتی بصورت فارسی موجود هست .
حرف فروشنده رو هم جدی نگیر ! از اسمش می ترسد ! حتی بعضی از استادان دانشگاه هم یه همچین حرفایی می زنند ! اما من کسی رو سراغ دارم که ۱۳ سالشه و فقط از لینوکس استفاده می کنه . کافیه شروع کنید .
همونطور که دوستمون گفتند از ابونتو ، پارسیکس یا ... شروع کنید .
مخصوصا پارسکیس توصیه می شه ! چون چیز خاصی نیاز نداره ! آهنگ پخش می کنه ! فارسی رو پیش فرض ثاپورت می کنه و ...
shiraz_net
11-01-2007, 01:37
user,passلینوکس را گم کردهام دوستان راهنمایی بفرمایند متشکرم
کاربر معمولی با روت ؟
اگر کاربر معمولی هست با کاربر روت وارد شو و رمزشو عوض کن . بسته به توزیعت روش های مختلفی داره ...
اما می تونی از دستور passwd user همه جا استفاده کنی ...
msnasiri
11-01-2007, 23:35
می بخشید من یه سوال داشتم
اینکه باسه پخش فایلهای صوتی و تصویری از چه برنامه هایی می شه استفاده کرد
مسلماً بیشتر از یکی می شه پس اونایی که خود لینوکس داره رو معرفی کنید و اگه ممکنه آدرسش هم بگید
و اونایی که با خودش نیست رو هم آدرس دانلودش بذارید که دانلود کنیم
و دوم اینکه کارت صدا رو راحت می شناسه یا اینکه مثل مودم دنگ و فنگ داره
ممنون
سلام به همه دوستان
من می خوام با محیط خط فرمان لینوکس کار کنم اما هیچی ازش بلد نیستم!
ممکنه یه منبع کامل از دستورات این محیط رو یا یه کتاب خوب یا هرچی بهم معرفی کنین؟
من خودم خیلی گشتم اما یه چیز حسابی پبدا نکردم
توی خود محیط خط فرمان در فسمت help یه لیست بلند بالایی از دستورات هست اما زیاد ازش چیزی نمی فهمم!
مثلا بریم سر دستور اول:
alias چیکار می کنه؟
خلاصه اینکه پیشاپیش از راهنمایی شما ممنون!
می بخشید من یه سوال داشتم
اینکه باسه پخش فایلهای صوتی و تصویری از چه برنامه هایی می شه استفاده کرد
مسلماً بیشتر از یکی می شه پس اونایی که خود لینوکس داره رو معرفی کنید و اگه ممکنه آدرسش هم بگید
و اونایی که با خودش نیست رو هم آدرس دانلودش بذارید که دانلود کنیم
و دوم اینکه کارت صدا رو راحت می شناسه یا اینکه مثل مودم دنگ و فنگ داره
ممنون
سلام
فعلا این دو تارو ببین :
این دو تقریبا بهترین ها هستند . اگر نیاز بود می تونی فایل ها و کد های بیشتری رو نصب کنی تا انواع فایل های بیشتری رو بشناسند . بسته به توزیعت نحوه نصب فرق می کنه . در مورد کارت صوتی معمولا مشکلی نیست مگر در موارد بسیار خاص
سلام به همه دوستان
من می خوام با محیط خط فرمان لینوکس کار کنم اما هیچی ازش بلد نیستم!
ممکنه یه منبع کامل از دستورات این محیط رو یا یه کتاب خوب یا هرچی بهم معرفی کنین؟
من خودم خیلی گشتم اما یه چیز حسابی پبدا نکردم
توی خود محیط خط فرمان در فسمت help یه لیست بلند بالایی از دستورات هست اما زیاد ازش چیزی نمی فهمم!
مثلا بریم سر دستور اول:
alias چیکار می کنه؟
خلاصه اینکه پیشاپیش از راهنمایی شما ممنون!
سلام
از دستور man استفاده کن
برای مثال :
man ls
این سایت ها هم واسه شروع خوبه :
ادامه اینم برو وووو :
آقا ایول خیلی کامله ممنون!
yashar84
09-02-2007, 20:35
بله. امكانش هست.
شما ميتونيد به وسيله برنامه Wine برنامه هاي ويندوز را در لينوكس نصب كنيد(البته اگر منظورتون نصب برنامه هاي ويندوز در لينوكس هست). با اين حال براي بعضي از برنامه ها محدديت وجود داره ولي به هر حال كارا هست.
البته حرف اقاي Majrix هم كاملا درسته. اكثر معادل هاي برنامه هاي ويندوز در لينوكس وجود داره ولي نه به اون گستردگي كه شما فكر كنيد ها!
دوست عزیز:
این برنامه wine رو از کجا گیر بیارم ؟
اگه دارید میشه برام بفرستیش ؟
m a j r i x
11-02-2007, 07:21
دوست عزیز:
این برنامه wine رو از کجا گیر بیارم ؟
اگه دارید میشه برام بفرستیش ؟
سلام
از لینک زیر بسته به نوع توزیع خودتون دانلود کنید
ممنون از دوستان ..
خیلی استفاده کردم بحث ها جالبه ادامه بدید تا مستفیض شیم !!
دوستان از دسکتاپ لینوکس عکسی جایی نیست ببینم...
سلام
من دو تا سوال دارم:
آیا بازی ها مثل Nfs رو لینوکس اجرا می شوند؟
نمیشه برنامه های Xp را نصب کرد؟برنامه های لینوکس رو از کجا گیر بیاریم؟
ورژنهای قدیمی nfs رو فکر کنم با wine بتونی بازی کنی همینطور با cedega
من برای یکی از دوستام gta sanandreas و age of empires III رو روی cedega آوردم ولی زیاد جالب نبود
برنامه های لینوکس هم بستگی داره که چی بخواهید
بیشترش توی مخازن توزیعتون پیدا می شه
m a j r i x
02-04-2007, 13:55
دوستان از دسکتاپ لینوکس عکسی جایی نیست ببینم...
جدیدترین و متنوعترین نقدها و مقالهها بررسی توزیع لینوکسی
Articles, Reviews and Interviews ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ورژنهای قدیمی nfs رو فکر کنم با wine بتونی بازی کنی همینطور با cedega
من برای یکی از دوستام gta sanandreas و age of empires III رو روی cedega آوردم ولی زیاد جالب نبود
برنامه های لینوکس هم بستگی داره که چی بخواهید
بیشترش توی مخازن توزیعتون پیدا می شه
ممنون از توضیحتون.
منظورتون از جالب نبود چیه؟
مثلا برنامه Tune up روی لینوکس جواب میده؟
آیا درسته که میگن امنیت لینوکس از Windows بهتره؟
:20:
منظورم اینه که هم تیک داشت هم گرافیکش نسبت به ویندوز بدتر بود
مثلا توی gta بعضی از آدمها رو خیلی بد نشون می داد بعضی ها شون هم کامل آبی رنگ نشون می داد
با اون برنامه هم که گفتید آشنایی ندارم
بله می شه گفت امنیت لینوکس از ویندوز بیشتره
به نظر من امنیت یه چیزیه که به خود کاربر بستگی داره
moslem.b
05-04-2007, 14:44
دو تا سوال
1-چجوری تو لینوکس برنامه نصب کنم ؟
2-چجوری میشه از پارتیشن های ویندوز تو لینوکس استفاده کرد
مثلا" فایل هایی رو که توی ویندوز داریم تو لینوکس ازشون استفاده کنیم(ام پی تری - عکس)
من از زوزه استفاده می کنم
منم تازه به لینوکس اوبونتو6.06 واسه 64 بیت پناه آوردم یه چیزایی هم دستگیرم شده.ولی یک کم پیچیده هست میشه یک کم راجه به سیستم کاری اون و اینکه برنامه ها چه صور میشه اینستال کرد یا مثلاDebian چیه رو توضیح بدین؟
واسه 64 بیت هم من تو این فروم های خارجی خیلی گشتم ولی همه متوفق القول میگفتن واسه 64 بیت هنوز برنامه زیاد نیومده ولی یکسری راه برای اجرای برنامه های 32 بیت هست.آیا شما میتونید کمک کنید.راستش من عاشق اوبونتو شدم و میخوام توش حرفه ای شم تا بیشتر کارام رو بیارم تو لینوکس.
m a j r i x
09-04-2007, 19:47
لینوکس رو ول کنیم؟
برای چی ؟
درباره برنامههای ۶۴ بیتی اگر شما مشتاق باشید میتونید با کمی حوصله و دقت با استفاده از سورس اصلی هر برنامه اون تبدیل به ۶۴ بیتی کنید
من با توزيعهاي 64 بيتي زياد كار نكردم
فقط كمي با جنتو 64 بيتي اونم مشكلي نداشتم
توي مخازنش كلي بسته داره كه راحت نصب مي شه
برای چی ؟
درباره برنامههای ۶۴ بیتی اگر شما مشتاق باشید میتونید با کمی حوصله و دقت با استفاده از سورس اصلی هر برنامه اون تبدیل به ۶۴ بیتی کنید
اگه یه راهنمایی(تخصصی)بکنید که از کجا شروع کنم تا خوب یاد بگیرم که سرس ها رو تغییر بدم(منظورم زبان مورد نیاز و ...) همین که سرم خلوت شد شروع میکنم به تبدیل
فقط بهم سر خط رو بدید ممنون میشم
moslem.b
10-04-2007, 19:25
این ارور مربوط به چیه ؟
چجوری رفعش کنم من تو لینوکس تازه کارم
این ارور مربوط به چیه ؟
چجوری رفعش کنم من تو لینوکس تازه کارم
دوست عزیز این مشکل همه تازه کاراست...اگه درست بخونید میگه کدک مربوط به اجرای برنامه رو نداره..احتمال میدم mp3یا یک مدیای دیگه رو خواستی پخش کنی؟
اگه 32 بیت هستی باید برنامه ی پخش کننده رو بریزی ولی برای 64 بیت من هنوز دنبال برنامه ی مناسب دارم میگردم
موفق باشی
با سلام.
راستش به نظر من اگه آدم بودجه خرید دوتا سیستم رو داشته باشه نیازی به live cd و امثالهم نیست.ولی اگه شما هم مثل من از یه پنیتیوم 4 با پردازنده ی 2.4 گیگ استفاده میکین بهترین راه واسه آموزش لینوکس نصب نرم افزار های شبیه ساز رایانه هست که به انگلیسی بهش میگن Virtual Machine . با نصب نرم افزارهای شبیه ساز مانند VMware Workstation تو محیط ویندوز ، شما میتونید زمانیکه با اکس پی دارید اینترنت رو سرچ میکنید تو فدورا کور آهنگ گوش بدید!!!
بهت پیشنهاد میکنم که حتما امتحان کنید.خیلی صرف میکنه و هیچ اذیتی هم نداره.نه سیستم رو شات دان میکنی نه مجبوری هاردت رو بترکونی.
اینو هم بگم که اکثر هکرهای کم پول از این روش استفاده میکنن.
دوست عزیز این مشکل همه تازه کاراست...اگه درست بخونید میگه کدک مربوط به اجرای برنامه رو نداره..احتمال میدم mp3یا یک مدیای دیگه رو خواستی پخش کنی؟
اگه 32 بیت هستی باید برنامه ی پخش کننده رو بریزی ولی برای 64 بیت من هنوز دنبال برنامه ی مناسب دارم میگردم
موفق باشی
از من میشنوی واسه پخش فایلهات اینو بگیر: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو هم بگم که اگه از فدورا یا نسخه های باینری ردهت استفاده میکنی فایل rpm رو از لینک RedHat Package در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید
موفق باشی
سلام به تمامی دوستان.
به تازگی روی یکی از هاردهای قدیمیم فدورا 5 نصب کردم. واقعا سیستم عامل دوستانه ایه و از نصبش خوشحالم اما بعد از نصب متوجه شدم که این سیستم عامل اصلا هیچ گزینه ای برای اجرای فایل های exe اجرایی نداره و تنها عکس و فیلمو باز میکنه. در هردو محیطش هم این مطلبو امتحان کردم.
از اشارات شما دوستان فهمیدم که باید از شبیه ساز استفاده کنم اما این برنامه شبیه ساز رو از کجا باید دانلود کنم؟
منظور من شبیه سازی برای اجرای برنامه نصب بازیها و نرم افزارها و مانند اون هست.
ضمنا آیا من میتونم با مودم دایال آپ - کنکسانت 56kbps به اینترنت وصل شم؟
من به شدت آماتورم. لطفا راهنماییم کنین.
با سپاس فراوان.
CrazyTux
02-05-2007, 19:16
سلاموبرای اجرای بازی ها بهتر است از Cadega استفاده کنید و برای نرم افزار Wine اگه خواستیدCadega را آپلود میکنم و لینکشو قرار میدم:10:
اگه اینکارو کنی لطف بزرگی کردی دوست خوب و من ازت ممنونم.
هوراااااا، لینوکس داره تو ایران جا میفته!
اخرين ورژنش رو از اينجا بگير :
تو خود سايت و مستندات بسته نصبش رو توضيح داده .
واسه شروع توزيع هاي كاربر پسند تري هم وجود داره . مثلا ابونتو و كوبونتو . يا حتي پارسيكس خودمون خيلي خوب كار شده . در اين توزيع ها نصب نرم افزار ها بسيار راحتتر هستش . خودش نصب مي كنه .
دوست عزیز Bayazee از راهنمایی و معرفی شما سپاسگزارم. ممنون که وقت گذاشتین. همین الان به سراغ سایت مورد نظر میرم.
خوشحال میشم اگر سوال دوم من رو هم جواب بدین (نحوه اتصال به اینترنت با مودم دایال آپ 56k)
باز هم متشکر
علیرضا جان خواهش می کنم .
خوب راستش من در مورد نصب مودم تخصص و اطلاعات زیادی ندارم . باید اول مودمتون رو نصب کنید . تاپیکی مجزا در انجمن هست که فقط روی همین مسله کار می کنه .
من قبلا مودم اکسترنال داشتم که بدون مشکل کار می کرد و الانم Adsl دارم .
اون تاپیک رو بخون و سوالی داشتی همون جا مطرح کن .
موفق باشی
كسي ليست دستورات لينوكس رو داره كار vi و ترمينال و...
m a j r i x
24-05-2007, 19:55
كسي ليست دستورات لينوكس رو داره كار vi و ترمينال و...
برای vimکافیه که از خود شل استفاده کنی دستور زیر
man -a vim
برای دیدن لیست دستوراتی که در شل قابل اجرا هستن کافیه که دوبار دکمه tab بزنی
ah.hooman
29-05-2007, 16:39
سلام دوستان
من به تازگی و اولین بار اقدام به نصبlinux SuSE10.2 کردم همه چی خوب پیش رفت به مشکلی هم برخورد نکردم اما بعد از نصب وقتی خواستم به اینترنت وصل شم هیچ قسمتی برای dialپیدا نکردم فکر کنم یادشون رفته بزارند.
البته درYast>network devise<modem مودم رو add کردم و در قسمت internet provider سرویس دهنده اینترنت خودم رو انتخاب کردم ولی چیزی برای dial پیدا نکردم در ضمن Kinternet وknetwork manger هم کار نمیکنن یعنی وقتی روی knetwork maneger کلیک میکنم درون system try (تو win اسمش systemtry هست اینجا نمیدونم اسمش چیه)میاد با یک ضربدر قرمز روش رش هیچ کاری انجام نمیده(البته به جزhelp,about,quit وقتی روش راست کلیک میکنم).
من که دیگه همه جاشو گشتم چیزی پیدا نکردم امیدوارم دوستان بتونن کمکم کنن.
باتشکر و ارزوی موفقیت
سلام
در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آموزش kinternet هست
ولی دقت کنید که فقط تنظیمات kinternet هست و نه مودم
كارشناساي لينوكس
من مي خوام نسخه اي مندريوا 10 از رو روي دي وي دي روي لپ تاپ نصب كنم ولي موقع نصب يه ليست مياره كه بايد يكيشو انتخاب كنم كه اين ليست اسم هاي مختلف زيادي با پسوند KO. دارند ولي هر كدوم انتخاب ميكنم يه جا بايد يه پارامتر بنويسم و اينتر كنم بعدشم كه مينويسه cdrom not found
همش هم ميگه فلاپي بزار در حالي كه لپ تاپم فلاپي درايو نداره
اين مرحله بعد از لود شدن و انتخاب نوع نصب مثل expert و غيره هستش
نظرتون چيه؟
يه سوال ديگه!
چه جوري ميشه لينوكس رو از روي هارد نصب كرد؟
از روي اينترنت چي؟
من با مندریو کار نکردم ! پس نمی تونم کمکتون کنم ! اما چرا expert رو انتخاب می کنید ! وقتی یک کاربر معمولی هستید یا حتی کاربر حرفه ای که نیاز به حالت خاصی از نصب نداره باید روند معمولی رو بره جلو !
m a j r i x
17-06-2007, 09:40
من مي خوام نسخه اي مندريوا 10 از رو روي دي وي دي روي لپ تاپ نصب كنم ولي موقع نصب يه ليست مياره كه بايد يكيشو انتخاب كنم كه اين ليست اسم هاي مختلف زيادي با پسوند KO. دارند ولي هر كدوم انتخاب ميكنم يه جا بايد يه پارامتر بنويسم و اينتر كنم بعدشم كه مينويسه cdrom not found
نظرتون چيه؟
يه سوال ديگه!
از روي اينترنت چي؟
سلام
دوست عزیز خب همونجور که در این تاپیک مشخص هست برای شروع شما باید با دیسک زنده Live CD شروع کنید تا هم از لحاظ شناسایی سخت افزار و آشنایی با محیط لینوکس به یک نتیجه خوبی برسید
برای شروع میتونید از پارسیکس parsix یا کوبونتو Kubuntu شروع کنید
kia_tizhoosh
22-06-2007, 13:18
behtarin linux chis
degree24
26-06-2007, 14:44
سلام
چطوري مي تونم از طريق خط فرمان صداي سيستم رو تغيير بدم؟
(منظورم همون volume control نه صداي beep درون كيس)
با تشكر
__Genius__
26-06-2007, 16:25
كارشناساي لينوكس
نظرتون چيه؟
يه سوال ديگه!
از روي اينترنت چي؟
سلام دوست خوب ...
سعی کنین یه distro خوب برای کارتون انتخاب کنید ...
اصولا mandrake , نسخه جدیدش mandriva نتونسته خیلی لینوکس خوبی باشه ...
پیشنهدا " برای شروع از سیستم های debian base استفاده کنین ... مثل parsix - ubuntu و ... ولی دقت کنید سراغ خود دبیان اگه رفتین برای اول کار بیچاره میشین :31:
کانفیگش در صورت عدم آشنایی پوست میکنه :31::31::31:
m a j r i x
26-06-2007, 19:52
سلام
چطوري مي تونم از طريق خط فرمان صداي سيستم رو تغيير بدم؟
(منظورم همون volume control نه صداي beep درون كيس)
با تشكر
دستور زیر بزن بقیه کار واضحه
alsamixer
reza.majazi
29-06-2007, 05:28
khobbbbbb booooooooodddddddd
kavir_aseman
21-07-2007, 17:35
بهترین توزیع لینوکس واسه یه تازه کار؟
m a j r i x
21-07-2007, 19:57
برای تازه کار بهتره که با Parsix یا Kubuntu شروع کنه
با هر جفتش کار کنید بعد از یه مدتی میتونید انتخاب کنید با کدامیکی برای شما کارایی بهتری داره
به نظره من با پارسیکس کار کنی بهتره چون کتاب راهنمای فارسی هم داره!
براي استارت Ubuntu و Fedora رو پيشنهاد ميكنم چون خودم با پارسيكس اصلاً تجربه خوبي نداشتم :(!!!
دوستان از به اشتراک گذاری تجربیاتتون ممنونم.
ممکنه یک شبیه ساز برنامه های ویندوز روی لینوکس (فدورا 5) که به روز باشه به من معرفی کنین؟
میخوام برنامه های کاربردی، گرافیکی، مرورگر فایرفاکس و ... روی سیستم نصب کنم.
اگر شبیه ساز دیگری سراغ دارین لطف کنین لینکشو قرار بدین و الا زحمت قراردهی لینک دانلود Wine جدید رو بکشین.
متشکرم
دوست عزیز بهتره همیشه از آخرین نگارش های ارائه شده ی توزیع ها استفاده کنید برای wine هم دستورات زیر رو اجرا کنید:
- su
yum install wine
root professional
04-09-2007, 14:06
دوستان من يه Knoppix 5 به صورت زنده دارم ولي چون سيستمم 64 بيتيه معمولي بالا نمي آد و بايد Failsafe اجراش كنم از روي ناپيكس اينستالر هم كه نصب كردم درايورهاي آلسا (صدا) و مودم رو نميشناسه اگه ميشه يه توزيع زنده 64 بيتي به همراه محل تهيه معرفي كنيد.مر30.
دوست عزیز الآن اکثر توزیع ها نسخه ی ۶۴ بیت هم دارند برای مثال ubuntu رو می تونم معرفی کنم.
دوستان از به اشتراک گذاری تجربیاتتون ممنونم.
ممکنه یک شبیه ساز برنامه های ویندوز روی لینوکس (فدورا 5) که به روز باشه به من معرفی کنین؟
میخوام برنامه های کاربردی، گرافیکی، مرورگر فایرفاکس و ... روی سیستم نصب کنم.
اگر شبیه ساز دیگری سراغ دارین لطف کنین لینکشو قرار بدین و الا زحمت قراردهی لینک دانلود Wine جدید رو بکشین.
متشکرم
حالا چرا فایرفاکس رو میخواین با wine نصب کنی؟؟
GnuHDL سوال خوبی کردید، من تا حالا توجه نکرده بودم واقعا چرا؟
فایرفاکس که خودش از برنامه های مخصوص لینوکس هست، شما می خواید از فایل exe استفاده کنید؟
در ضمن برنامه ی کاربردی رو هم بگید شاید دوستان جایگزین براش بدونند.
سلام به همه
به من تازه وارد کمک کنید !
دی وی دی فدورا رو خریدم اما bootable نیست !
چه جوری نصب کنم ؟
چه فایلی ، از کجا ؟
قبلا هم یکبار لینوکس خریده بودم بودم که پدرم رو در آورد .
هاردم پرید !
حالا نمی دونم چه طوری نصب کنم !
F1 !!!
دوست عزیز غیر ممکنه Bootable نباشه !! شما باید بایوس ( Bios ) خود را تنظیم کنید که اول دی وی دی رام بوت شود. اگر با وجود این تنظیم , باز هم دی وی دی بوت نشد ممکنه دی وی دی معیوب باشه . لطفا مشخصات کامپیوترتون رو اینجا بنویسید.
یه نکته هم اینکه اگه اشتباه نکنم از دید Bios بین یه CD با یه DVD هیچ فرقی نداره یعنی چون یه اینترفیس دارن تفاوتی نیست.
root professional
10-09-2007, 16:49
دوست عزیز الآن اکثر توزیع ها نسخه ی ۶۴ بیت هم دارند برای مثال ubuntu رو می تونم معرفی کنم.
مرسي كه جواب دادين
-آيا اوبونتو نسخه زنده هم داره؟
-آيا ميشه از روش نصب كرد؟
-آيا مودم كانكسانت ساپورت مي كنه؟
-آيا اسم خاصي داره (نسخه 64 بيتيش رو ميگم)؟
-آيا گير مياد؟
-آيا شبيه ناپيكس هست(آخه من فقط كار با اونو بلدم اونم يكم)؟
:31::19:
مرسي كه جواب دادين
-آيا اوبونتو نسخه زنده هم داره؟
-آيا ميشه از روش نصب كرد؟
-آيا مودم كانكسانت ساپورت مي كنه؟
-آيا اسم خاصي داره (نسخه 64 بيتيش رو ميگم)؟
-آيا گير مياد؟
سوال ۱ : بله
سوال ۲ : بله - در مورد نصبش در تاپیک اوبونتو به اندازه کافی صحبت شده.
سوال ۳ : به احتمال ۹۹ ٪ خیر - ولی از طریق سایت linuxant.com میتونید درایور مودمتون رو نصب کنید. در تاپیک مودم هم به اندازه کافی در این مورد بحث شده.
سوال ۴ : خیر - اسمش همون Ubuntu هست. فقط باید بگید ۶۴ بیتی.
سوال ۵ : از سایت Technotux.org میتونید سفارش بدید. یا اگه اینترنت پر سرعت دارید میتونید دانلودش کنید.
سوال ۶ : اطلاعاتی از ناپیکس ندارم و تا حالا باهاش کار نکردم ولی اینو میدونم که ubuntu راحتترین و بهترین سیستم عامل دنیاست.
اگر اطلاعات بیشتری خواستی دوستان در خدمتتون هستند.
دوست من اگر دنبال نسخه ی شبیه ناپیکس هستید( KDE) باید از نسخه ی kubuntu استفاده کنید که همونطور که حسین گفتن در تاپیک ubuntu توضیح هست و البته برای دانلود هم لینک ها همه اوونجا هستند.
خود ubuntu از Gnome استفاده می کنه که خوب شباهتی به ناپیکس نداره در هر صورت می توونید بحتهای صفحه های آخر ubuntu رو که در همین موارد بحث شده رو بخونید.:46:
خوب نمی شه ! تقصیر من چیه ؟!
گفتم .
قبلا یک بار نصب کردم ، ولی مودم اکسترنال می خواست . رفتم فدورا گرفتم .
من عاشق نصب مجددم . حالا این بوت نمی شه .
به فروشنده گفتم ، گفت برو همینجا ( این سایت )
حالا هم کمک !
کمک ! کمک ! کمک !
pentium D , mother board 945 plg - i? sound card , graphic : normal , modem internal
هیچ نکته خاصی در کامپیوتر من نیست !
m a j r i x
10-09-2007, 22:23
خوب نمی شه ! تقصیر من چیه ؟!
گفتم .
قبلا یک بار نصب کردم ، ولی مودم اکسترنال می خواست . رفتم فدورا گرفتم .
من عاشق نصب مجددم . حالا این بوت نمی شه .
به فروشنده گفتم ، گفت برو همینجا ( این سایت )
حالا هم کمک !
کمک ! کمک ! کمک !
pentium D , mother board 945 plg - i? sound card , graphic : normal , modem internal
هیچ نکته خاصی در کامپیوتر من نیست !
سلام
برو روی سیستم دیگه چک کن اگر دیدی روی اون سیستم بوت CDنمیشه اشکال از CDهاست
توزیع های مختلف رو میشه دانلود کرد؟ مثلا پارسیکس لایو ! اگر لینک یا سایت معرفی کنید ممنون میشم.
دست شما درد نکنه ! حالا دیگه من نمی تونم bootable و یره رو تشخیص بدم ؟
لااقل هر 30 روز ، vista + xp رو نصب می کنم ! ویستا که دیگه DVD هستش !
فکر کنم نامرد سرم کلاه گذاشته !
این طور نیست ؟!
من red hat 9 هم دارم ، اما مشکل اینه که به اینترنت وصل نمی شه ! چون مودم اکسترنال می خواد ! مودم من هم ، اینترناله !
کسی راه حل بهتری داره ؟ تنظیماتی ، این طرف ، اون طرف !
نمی شه که همه پولم رو بدم آت اشغال بخرم ، یا کار نکنه ، لا خراب کار کنه ، یا نمی دونم چی باشه !
به نظرم بهتره یه لینک به من بدین که اصلا یه نسخه درست و حسابی لینوکس رو خودم دانلود کنم . این طوری خیالم هم راحت تره ، البته بهتره فارسی هم داشته باشه .
از همه دوستانی که این حرف های من رو تا اینجا تحمل کردند ، خیلی ممنونم ! شرمنده ! خدا به اون فروشنده ... قسمت کنه !
خدا نکنه !
دست شما درد نکنه ! حالا دیگه من نمی تونم bootable و یره رو تشخیص بدم ؟
لااقل هر 30 روز ، vista + xp رو نصب می کنم ! ویستا که دیگه DVD هستش !
فکر کنم نامرد سرم کلاه گذاشته !
این طور نیست ؟!
من red hat 9 هم دارم ، اما مشکل اینه که به اینترنت وصل نمی شه ! چون مودم اکسترنال می خواد ! مودم من هم ، اینترناله !
کسی راه حل بهتری داره ؟ تنظیماتی ، این طرف ، اون طرف !
نمی شه که همه پولم رو بدم آت اشغال بخرم ، یا کار نکنه ، لا خراب کار کنه ، یا نمی دونم چی باشه !
به نظرم بهتره یه لینک به من بدین که اصلا یه نسخه درست و حسابی لینوکس رو خودم دانلود کنم . این طوری خیالم هم راحت تره ، البته بهتره فارسی هم داشته باشه .
از همه دوستانی که این حرف های من رو تا اینجا تحمل کردند ، خیلی ممنونم ! شرمنده ! خدا به اون فروشنده ... قسمت کنه !
خدا نکنه !
راجع به دانلود میتونی به سایت هر کدوم از توزیعها مراجعه کنی
راجع به مودم من شنیدم که درایور کامل مودمهای HSF اگه اشتباه نکنم و درایور زولتریکس هم روی خود سایتش هست حالا خودم دنبالش نرفتم.....با خرید یه مودم اکسترنال ( سریال) خودمو راحت کردم حالا هم راضیم فکر نکنم حس کنم آشغال باشه.
یه راه دیگه هم برو سایت تکنوتاکس technotux.org اونجا توی بخش فروشش توزیعتو سفارش بده حتی حضوری هم اگه تهران باشی کاری نداره هر سی دی هم تقریبا ۵۰۰ تومن میفروشه یعنی دنبال سود نیست سی دی هاشم مطمئنن
-------
یه چیز دیگه هاردت ساتا هست؟
اگه اینجوره با توزیعهای قدیمی به خصوص همین نسخههای قدیمی فدورا مشکل داری
root professional
12-09-2007, 14:09
ممنون از دوستان يه سؤال ديگه هم دارم كار با KDE راحتتره يا Gnome خصوصا براي اونهايي كه با ويندوز راحتترند.
کلا اگه میخوای شبیه ویندوز باشه xpde شبیه ویندوزه و با همون هدف هم ساخته شده
ولی KDE و Gnome که محبوب ترن توی لینوکس هیچکدوم ویندوز نیست و هر کدوم راهی رو میرن که نه با همدیگه بلکه با ویندوز هم تلاقی نداره
گنوم اساسش بر ارائه یه دسکتاپ به روز و کامل ولی ساده و کارا است
KDE هم منتهی کامل بودن و جزئیات رو ارائه میده خیلی تنظیماتی که توی ویندوز نمی بینی یا توی گنوم باید متنی انجام داد KDE واسه شون منو و ووو داره ازین جهت کا دی ای با ویندوز قابل مقایسه نیست به هیچ وجه ولی شاید بشه گفت کا دی ای به لحاظ ظاهری تا حدی بیشتر شبیه ویندوز هست مثلا منوی استارت و تسک بارش شبیه ویندوز هست ولی گنوم نه ای یه چیزی مثل کنترل پنل داره. ولی اگه سمت لینوکس میری مقاله فارسی << لینوکس ویندوز نیست>> رو حتما بخون فارسی هست و پیداش میکنی یه سرچ کن پیداش میکنی فکر کنم یه مقاله ۴ قسمتی باشه
ممنون از دوستان يه سؤال ديگه هم دارم كار با KDE راحتتره يا Gnome خصوصا براي اونهايي كه با ويندوز راحتترند.
ممنون از GnuHDL، خیلی خوب توضیح دادند، به نظر من استفاده از xpde یک کار غلط هست! شما باید قبول کنید مشکلات سفر از ویندوز به لینوکس رو، آسون هم نیست مطمئن باشید، استفاده از محیط ویندوز نما :31: درست نیست چون حداقل از نظر محیط شما رو به ویندوز وابسطه نگه می داره! یاد گرفتن kde یا gnome برای کارهای روزانه واقعا کمتر از یک هفته وقت می بره! که فکر کنم قابل پذیرش باشه :46:
راجع به دانلود میتونی به سایت هر کدوم از توزیعها مراجعه کنی
راجع به مودم من شنیدم که درایور کامل مودمهای HSF اگه اشتباه نکنم و درایور زولتریکس هم روی خود سایتش هست حالا خودم دنبالش نرفتم.....با خرید یه مودم اکسترنال ( سریال) خودمو راحت کردم حالا هم راضیم فکر نکنم حس کنم آشغال باشه.
یه راه دیگه هم برو سایت تکنوتاکس technotux.org اونجا توی بخش فروشش توزیعتو سفارش بده حتی حضوری هم اگه تهران باشی کاری نداره هر سی دی هم تقریبا ۵۰۰ تومن میفروشه یعنی دنبال سود نیست سی دی هاشم مطمئنن
-------
یه چیز دیگه هاردت ساتا هست؟
اگه اینجوره با توزیعهای قدیمی به خصوص همین نسخههای قدیمی فدورا مشکل داری
سلام ! فهمیدم چی می گی ، عزیز دل برادر !
منظورت اینه ، نه :
انا لله و انا الیه راجعون ! دربست خیابون انقلاب ! صدق الله الهرچی هرچی دلت بخواد !
این دفعه ، میگم اول خودت نصب بکن ، بعد به من بفروش !
این ، مطمئن تره !
tux-world
13-09-2007, 23:30
من سالهاست که از گنو تو دبیان و اوبونتو استفاده کردم وازش فوق العاده راضی هستم چون از جای شلوغ محیط و دسکتاپ بیزارم و گنوم برام لذت بخش تر وساده تر از کی دی ئی هستش و چون اکثر کارام تو خط فرمان انجام میدم با گنوم راحت ترم .
کی دی ئی برای تازه کارها و حتی حرفه ای ها فوق العاده هستش و این بستگی به کار و سلیقه شما داره مثلا xfce هم جالب و کاربردی هستش ولی کاربرای کمی میشناسنش و باهاش کار کردن.
منظورت اینه ، نه :
انا لله و انا الیه راجعون ! دربست خیابون انقلاب ! صدق الله الهرچی هرچی دلت بخواد !
این ، مطمئن تره !
امیدوارم منظورتو درست فهمیده باشم:
!)اگه میخوای دانلود کنی که تکلیفت روشنه
۲)اونو سایتی که من بهت معرفی کردم سایتی هست که من باهاش لینوکس رو شروع کردم و اینکه اسم اون سایت رو دادم فقط به خاطر این بود که چون امکان دانلود ندارم تا حالا ازون سایت توزیعها رو گرفتم دو بار هم از طریق سی دی هائی که سایت اوبونتو میفرسته
و دیگه اینکه قبل از اینکه لینوکس رو نصب کنم حدود ۲۰ هزار تومن سی دی شرکتهای مختلف از همون جاهائي که میگین خریدم که هیچکدومشون رو نتونستم نصب کنم یه فدورای ۱ بود که اسمشون گذاشته بودن ردهت ۱۰ خریدم ۱۰ تومن واسه ۴ سی دی اگه اشتباه نکنم آخرش هم هیچی فروشنده هم زیر بار نرفت .........
شما حتی به خودتون زحمت ندادین اون چیزی رو که نوشتم با دقت بخونین اون چیزائي که گفتم همین بود راهها همینه :دانلود - سفارش از سایت اوبونتو (فقط مخصوص توزیع اوبونتو) - سفارش از سایت تکنوتاکس (که یوسف آباد هست نه انقلاب) - خرید از بازار (که من دل خوشی ندارم) حالا شما خودت میدانین
ضمنا اینجا فرومه اینجا هم بخش لینوکسشه خوشبختانه جوش به خاطر گنو بهتر از بخشهای دیگه س اینجا رو هم با اتاقهای چت یاهو مسنجر اشتباه نگیرین
منظورت اینه ، نه :
این ، مطمئن تره !
بهترین راه اینه که شما از یک سی دی که دوستان قبلا نصب کردن استفاده کنید، از همه راهها بهتر ولی دانلود هست چون به روزترین نسخه را دریافت می کنید ولی خوب در ایران مشکل سرعت دانلود هست که اگر ندارید بهترین راهشه!
اگر هم که نمی تونید، یا از دوستی یا آشنایی که می شناسید تهیه کنید یا از جایی معتبر! سی دی ویندوز هم با این همه گیریش همیشه خراب از آب در می آد چه برسه به لینوکس که طرف فکر می کنه هرچی بزنه حله!!!
در مورد خیابان انقلاب هم فکر کنم کتابهای لینوکس رو بتونی گیر بیاری ولی خود لینوکس رو نه:31:
در ضمن تذکر GNU به جا بود، به نسبت جو تاپیک موردتون رو مطرح کنید. طرز نگارشتون کمی ناملموس بود.
aminmafia
16-09-2007, 02:50
به در خواست تایا عزیز این پست به این جا منتقل شد.
:11:
۱- قبل از هر کاری برای خودتون مشخص کنید که چه کاری می خواهید با لینوکس انجام دهید.
۲- متناسب با علایق و کاری که می خواهید توزیعی را انتخاب کنید.(من اوبونوتو و زوزه <Ubuntu & openSuse> را پیشنهاد می کنم -خود من در حال حاضر از توزیع OpenSuse ۱۰.۲ استفاده می کنم-)
۳- توزیع مناسب سخت افزار های خود را خریداری کنید (به عنوان مثال اگر CPU رایانه شما ۶۴ بیت است از توزیع های مخصوص رایانه های ۶۴ بیت استفاده کنید)
۴- حالت گرافیکی توزیع خود را با دقت انتخاب کنید (من از KDE استفاده می کنم البته Gnome نیز محیط خوبی است)
۵- قبل از خرید از آخرین ورژن توزیع مورد نظر خود مطلع شوید سپس آن را خریداری کنید.(مثل من نرید ۱۰ ورژن قبل را بخرید که دوباره مجبور شوید پول ورژن جدید را بدهید D: )
۶- آموزش های اینترنتی در مورد لینوکس را به دقت بخوانید (نیازی به خریدن کتاب نیست چون مطالب آن ها معمولان قدیمی است) زیرا آموزش های اینترنتی بسیار ساده و به روز هستند.
۷- اگر از انجام کاری حتی نصب یک برنامه d: باز ماندید دلسرد نشوید و به تلاش ادامه دهید.
۸- جرأت سوال کردن از دیگران را داشته باشید.
۹- برای سایت های مرجع فارسی در لینوکس می توانید از سایت های
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کنید.
شادکام و پیروز باشید _-_التماس دعا_-_:11:
aminmafia ممنون از لطفت و همکاریت خیلی خوب بود.
masoud49
17-09-2007, 12:08
تشكر از دوستان محترم. مطالب خوبي بود.
sepideh khanom
17-09-2007, 14:12
سلام
میخواستم بدونم سایت یا مرجعی برای help لینوکس هست(man ) البته فارسی
مقاله های فارسی عمدتا در همین سایت اول جمع کردن تا حدی خوبه به اضافه مجله iran tux توی این سایتها کلا میتونی مقاله پیدا کنی:
من اینارو نوشتم امیدوارم دوستان بتونن سایتهای بهتری رو معرفی کنن
m a j r i x
17-09-2007, 21:13
من اینارو نوشتم امیدوارم دوستان بتونن سایتهای بهتری رو معرفی کنن
شما که همه رو نوشتی:46:
سعی کردم کامل باشه ولی همش نیست اهمش هست :):
یه تصحیح هم همینجا بکنم واسه اولی اینو امتحان کنید:
wiki.hezardastan.org
مربوط به زبان پایتون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمنا من که نتونستم به هزاردستان برم (بهترینش همین بود که مقاله های فارسی رو جمع میکرد)
ایران تاکس هم اگه اشتباه نکنم دامینش expire شد و دیگه ادامه نداد.
ایها الناس !
اول سلام عرض می کنم !
دوم اینکه من مردم با این technotux !!!
به دادم برسید !
یک آدرسی به من لطف کنید که برم لینوکس ، از نوع ساده و مبتدی رو از اونجا بخرم !
آدرس !!!!
من اینو می خوام !
چه قدر آدم رو تو خیابون ها سر می دوونید !
آقاجان یک آدرس بده ، ولو پشت کوه قاف ،
یا بیا طناب دور گردن من بنداز و خلاص !
مردم از بس همه از لینوکس می گن ، ولی هیچ کجا پیدا نمی شه !
یعنی این قدر طرفدارهاش کم هستند ، یا سرشون با لینوکس گرمه که آدم رو زمین می مونه ؟!!!
ای بابا !!!
یه چیزی هم که یادم رفت ، خیلی ممنون می شم اگر آدرس رو به من sms بزنید ، البته خیلی مرام دارید ولی اگر همینجا هم بفرمایید ، فردا چک می کنم .
مرسی !
09124350197
قربانت
چاکر همه هم هستیم !
دوست عزیز از سایت زیر توزیع مورد نظرت رو سفارش بده .
تهران-یوسف آباد - خ۶۲ - بن بست ترانه - پلاک ۵ - واحد ۳ - شرکت تالار وب
تلفن:
8057433
8057434
با اون شماره ها باهاشون تماس بگیرین.
من اینجا رو میشناسم همون سایت تکنوتاکس (با ایمیل گاه ۲ یا ۳ هفته طول میکشه تا جواب بدن چون سرشون شلوغه) ولی اگه تهران باشین مشکلی نیست. قیمتها رو هم اینجا چک کنید:
خودشون هم میگین اگه تهران هستین اول تماس بگیرین تا هماهنگ کنن بعد حضوری.
=============
یه راه دیگه هم دوستان هست یعنی از دوستات بگیری
============
سایت اوبونتو هم هست ولی بیشتر از ۱ ماه طول میکشه تا برسه
===============
راه دیگه هم دانلود هست
===============
.......
ضمنا من بازاریاب تکنوتاکس نیستم :) که به من گیر میدین قیمتها هم کاملا معلومه که سودی نداره اگه دوستان بهتر از این سراغ دارن کمک کنن
ممنون حسین جان خیلی عالی بود
ببینم این سایتی که معرفی کردی با سیستم پرداخت کار میکنه؟
تکنوتاکس گاهی یه ماه یا بیشتر واسه پستش طول میکشه حضوری هم همیشه واسهم مقدور نیست.؟تا حالا سفارش دادین ازین جا؟
قیمتهاشم خوبه.
امکان سفارش داره مثلا یه توزیع خاصی که توی سایت نیست یا یه برنامه رو سفارش داد تا دانلود کنن بعد بفرستن اگه اینجوری باشه که خیلی عالیه
رفتم واسه سفارش ببینم چی میشه...............
--------
راستی بعد از اینکه پست دادم متوجه شدم تو هم قبلش پست دادی....
چک کردم
حیف که سیستم پرداخت رو نداره ولی همون واریز به بانک هم بد نیست ........البته من خیلی تنبلم و حوصله بانک رفتن و... رو ندارم وگرنه همینشم خوبه.
تا حالا کسی ازین جا سفارش داده
من واسه شون یه ایمیل فرستادم که سیستم پرداخت یا کارت پارسیان و.. رو فعال کنن اگه دوستان هم نظراتشونو بفرستن ممکنه اثر بدن.
خدمتتون عرض کنم که من خودم تازه با این سایت آشنا شدم و تا حالا هم ازاین سایت چیزی نگرفتم. این سایت تازه شروع به کار کرده و در حال گسترش فعالیت های خود است. احتمالا در آینده محصولاتشون بیشتر میشه و شاید سیستم پرداخت هم راه بیاندازند. ولی به نظر میاد که خیلی بهتر از سایت تکنوتاکس باشه. می خواستم برای معرفی این سایت یک تاپیک جدا بزنم ولی به دلیل قوانین انجمن از این کار منصرف شدم. ولی برای گسترش لینوکس این کار لازمه. حالا اگه مدیر انجمن اجازه بدند برای معرفی این سایت و سایت های مشابه یک تاپیک جدا ایجاد خواهم کرد.
آره خیلی بهتر از تکنوتاکس باشه تکنوتاکس دیگه جوابگو نیست هم از لحاظ تنوع هم از لحاظ سرعت پاسخدهی مگه اینکه تکونی به خودش بده.
ضمنا هر چه تنوع در روشهای دسترسی و سایتهای فروش و ارائه لینوکس بیشتر باشه بهتره.
ممنون از معرفی این سایت......امیدوارم کارشون در آینده بهتر بشه. اگه شما این سایت رو هم در اینجا هم در تکنوتاکس و هم در لینوکس فارسی معرفی کنین در همین حد هم کافیه خیلی خوبه همین که تعداد بازدید کنندگان سایت بالا بره تشویقی میشه واسه گردونندگانشون.
سلام
چاکر همه هستم و دست تون رو می بوسم .
خیلی آقایین
فردا 5شنبه میرم سر می زنم .
من می خوام نسخه xpde رو بخرم و با اون شروع کنم چون ظاهرا خیلی به xp شبیه هستش البته فقط ظاهرا .
نظر دوستان در این مورد چیه ؟
فدورا ، ردهت ، پارسیکس ، می دونید که ، من تازه وارد هستم .
چاکر همه هم هستیم و مرسی .
خوشحال می شم تا فردا صبح نظرتون رو بدونم .
دوست عزیز اگر می خواهید با تفکرات ویندوزی وارد دنیای لینوکس شوید بهتره بی خیال این کار بشید! به هیچ عنوان توصیه نمی کنم از توزیع های شبیه ویندوز استفاده کنید. با این کار در آینده به مشکل برمی خورید. با کوچکترین مشکلی سعی خواهید کرد که با تفکرات ویندوزی مشکل خودتون رو حل کنید که ۱۰۰ درصد شکست خواهید خورد. محیط دسکتاپ kde در لینوکس تا حدودی شبیه ویندوز هست و می تونید با یکی از توزیع هایی که از دسکتاپ kde استفاده می کنند کار خودتونو شروع کنید و پیشنهاد من kubuntu 7.04 هست. سختی استفاده از لینوکس برای کاربران ویندوزی که تازه با لینوکس آشنا میشوند از ۲-۳ روز تا حداکثر دو سه هفته هست ! که این مدت زمان تا حد زیادی به استعداد و علاقه فرد بستگی داره .در نهایت توصیه من برای شروع فقط UBUNTU یا KUBUNTU هست. بعد از یه مدت که با لینوکس آشنا شدید میتونید توزیع های دیگه رو امتحان کنید. به هر حال لینوکس یک دنیای بسیار زیبا و شیرینه و ارزش کوچ کردن رو داره !
nemanaldin
20-09-2007, 13:32
سلام
منم با اقا حسین موافقم
من هم با دوستان موافقم، قبلا هم اینو گفتم که بهتره لینوکس وار جلو برید تا لیندوز وار، ولی برای شروع اگر تا به حال اصلا با لینوکس کار نکردید و می ترسید(چون همین ترس باعث شده چندین نفر که من به لینوکس دعوت کردم بعد از ۲-۳ روز کار با gnome جا بزنند) که نتونید کار کنید، با اوون چیزی که راحتید شروع کنید ولی اطمینان حاصل کنید که بعد از ۱-۲ هفته به محیطهای اصلی و معروف لینوکس بیاید، و این رو هم بگم که همه دوستان واجب هست بعد از ۶-۷ ماه کار با محیط گرافیکی لینوکس تجربه ی محیط متنی رو داشته باشند، چون اصل زندگی رو اوونجا می برید وقتی حس می کنید الان cpu داره به شما گوش می کنه بجای اینکه به یک سری icon و double click گوش کنه! حس دارید الان دارید با یکی که زبان بلده حرف می زنید، اصلا هم سخت نیست فقط باید قید یک سری چیزها رو بزنید که اوونم مطمئنم کسی که به لینوکس آمده از ویندوز کاری براش نداره.
sepideh khanom
20-09-2007, 22:48
من هم با دوستان موافقم، قبلا هم اینو گفتم که بهتره لینوکس وار جلو برید تا لیندوز وار، ولی برای شروع اگر تا به حال اصلا با لینوکس کار نکردید و می ترسید(چون همین ترس باعث شده چندین نفر که من به لینوکس دعوت کردم بعد از ۲-۳ روز کار با gnome جا بزنند) که نتونید کار کنید، با اوون چیزی که راحتید شروع کنید ولی اطمینان حاصل کنید که بعد از ۱-۲ هفته به محیطهای اصلی و معروف لینوکس بیاید، و این رو هم بگم که همه دوستان واجب هست بعد از ۶-۷ ماه کار با محیط گرافیکی لینوکس تجربه ی محیط متنی رو داشته باشند، چون اصل زندگی رو اوونجا می برید وقتی حس می کنید الان cpu داره به شما گوش می کنه بجای اینکه به یک سری icon و double click گوش کنه! حس دارید الان دارید با یکی که زبان بلده حرف می زنید، اصلا هم سخت نیست فقط باید قید یک سری چیزها رو بزنید که اوونم مطمئنم کسی که به لینوکس آمده از ویندوز کاری براش نداره.
سلام من يه تازه واردم و تو اولين تجربه نتونستم suse رو نصب كنم مي خواستم ببينم فرق cd live با سري كامل
چیه و براي شروع كار خوبه يا نه؟:20:
سلام من يه تازه واردم و تو اولين تجربه نتونستم suse رو نصب كنم مي خواستم ببينم فرق cd live با سري كامل
چیه و براي شروع كار خوبه يا نه؟:20:
مشکلتون در نصب suse چی بود ؟ برای چی نتونستید نصبش کنید ؟
LiveCD یعنی اینکه شما میتونید بدون اینکه یک سیستم عامل رو نصب کنید اون رو از طریق بوت کردن سی دی اجرا کنید! اکثر توزیع های لینوکس ویژگی liveCD رو دارند . اجرای یک سیستم به صورت لیو به این درد میخوره که شما میتونید قبل از نصب اون سیستم عامل با اون آشنا بشید و یک سیستم عامل واقعی رو بدون نصب تجربه کنید. از مزایای دیگه اینه که میتونید متوجه بشید که این سیستم عامل آیا قطعات کامپیوتر شما رو ساپورت می کنه یا نه !! مثلا کارت صدا , مودم , کارت گرافیک و .... . یک نکته ای که وجود داره اینه که شما هر وقت خواستید میتوانید اون سیستم عامل رو نصب کنید و بدون سی دی از اون سیستم عامل استفاده کنید. البته بعضی از توزیع ها فقط به صورت livecd هستند و امکان نصب ندارند ولی اکثر توزیع ها امکان نصب هم دارند مثل اوبونتو.
در پایان پیشنهاد من به شما به عنوان یک تازه کار parsix یا کوبونتو ( Kubuntu ) و یا اوبونتو هست .
sepideh khanom
21-09-2007, 16:04
مشکلتون در نصب suse چی بود ؟ برای چی نتونستید نصبش کنید ؟
LiveCD یعنی اینکه شما میتونید بدون اینکه یک سیستم عامل رو نصب کنید اون رو از طریق بوت کردن سی دی اجرا کنید! اکثر توزیع های لینوکس ویژگی liveCD رو دارند . اجرای یک سیستم به صورت لیو به این درد میخوره که شما میتونید قبل از نصب اون سیستم عامل با اون آشنا بشید و یک سیستم عامل واقعی رو بدون نصب تجربه کنید. از مزایای دیگه اینه که میتونید متوجه بشید که این سیستم عامل آیا قطعات کامپیوتر شما رو ساپورت می کنه یا نه !! مثلا کارت صدا , مودم , کارت گرافیک و .... . یک نکته ای که وجود داره اینه که شما هر وقت خواستید میتوانید اون سیستم عامل رو نصب کنید و بدون سی دی از اون سیستم عامل استفاده کنید. البته بعضی از توزیع ها فقط به صورت livecd هستند و امکان نصب ندارند ولی اکثر توزیع ها امکان نصب هم دارند مثل اوبونتو.
در پایان پیشنهاد من به شما به عنوان یک تازه کار parsix یا کوبونتو ( Kubuntu ) و یا اوبونتو هست .
سلام مرسی از جواب
اول وقتی رو کامپیوتر مجازی نصب کردم مدام eroor میداد که کمبود حافظه داره با اینکه 12 گیگ خالی بود ووقتی درایو آخر رو حذف کردم تا 80% پیش میرفت و بعد دوباره گیر میکرد:13:
m a j r i x
21-09-2007, 16:25
سلام مرسی از جواب
اول وقتی رو کامپیوتر مجازی نصب کردم مدام eroor میداد که کمبود حافظه داره با اینکه 12 گیگ خالی بود ووقتی درایو آخر رو حذف کردم تا 80% پیش میرفت و بعد دوباره گیر میکرد:13:
سلام
برای شروع بهتره که با دیسک زنده LiveCD کار کنید
کار با محیطهای مجازی و شبیه ساز رو کنار بذارید با واقعیت کار کنید
سلام
برای شروع بهتره که با دیسک زنده LiveCD کار کنید
کار با محیطهای مجازی و شبیه ساز رو کنار بذارید با واقعیت کار کنید
تایید میشه . شما سعی کنید به طور جدا نصبش کنید. نه به صورت مجازی .
sepideh khanom
22-09-2007, 15:26
[QUOTE=Hosein-mec;1612538]تایید میشه . شما سعی کنید به طور جدا نصبش کنید. نه به صورت مجازی .[/
مرسي با Live cd امتحان ميكنم , اكه دوباره سوال داشتم ميپرسم:20::11:
عزیزان عزیز ! خدا را مددی !
سلام
من نمی دونم چطوری پارتیشن بندی کنم توی k/ubuntu ! هر دو رو دارم به اضافه پارسیکس ولی تو پارسیکس رو پیدا کردم تو کوبونتو و اوبونتو نه و انگهی مدل پارتیشن ها چی باشه ؟!
فقط می دونم swab دو برابر رم باشه ! بقیه چی ؟!!!
دوست عزیز لطفا بیشتر توضیح بدید. مشکلتون چیه ؟
توی Kubuntu از برنامه QTParted برای پارتیشن بندی استفاده کنید. با دستور زیر میتونید نصبش کنید:
توی ubuntu از برنامه GParted برای پارتیشن بندی استفاده کنید. با دستور زیر میتونید نصبش کنید:
mercy wa bebakhshid finglish minewisam !
hala rabeteye partition ha chetory bashe ?
ext2 , 3 , /boot , ...
man 1 maghale fagat dar in mored mikham .
hardam kollan az no be ham khord wa taze xp ro nasb kardam
mamnun
afee1990
11-10-2007, 18:32
من هنوز لينوكس نصب نكردم و تا حدودي باهاش آشنايي دارم . مي خوام منم شروع كنم و به اين دنياي جديد آشنا بشم . من مي خوام بدونم كه آيا اصلا لينوكس به دردم مي خوره يا نه يا اونايي كه از رويايي بودن لينوكس و از خوبي هاش تعريف مي كنن درسته يا نه !
به يكي از دوستام كهاز لينوكس و برنامه نويسي خيلي سر درمياره ( تمام توزيع هاي لينوكس چه لايو و ... را داره ) راجع به لينوكس و استفاده از اون پرسيدم بهم گفت : « لينوكس به دردت نمي خوره . باهاش مي خواي چي كار كني ؟ ، برو وينودز استفاده كن . لينوكس به درد كسايي مي خوره كه تو خارجن و پول خريدن نرم افزار رو ندارن » من از اين حرفش بدم اومد و بهش گفتم مي خوام آشنا بشم خوب بايد آدمم از يه جايي شروع كنه ديگه .
من ازش يه توزيع لايو اوبونتو خواستم . اونم گفت برات ميارم .
حالا نظر شما چيه ؟ نظر شما هم هميه ؟!
afee1990
11-10-2007, 18:37
اگه اوبونتو خوب نيست يه توزيع مناسب به من معرفي كنيد .
سلام...
دوست من اولا لینوکس یک سیستم عامل هست پس دلیلی برای اینکه بدرد شما نخوره نیست، امنیت اولین بحث هست که فکر کنم بدردتون بخوره! ثانیا شک نکنید اگر از ویندوز و محیط انحصار طلبش جدا شید در آینده ی نزدیک شاید کمتر از ۳-۴ سال خواهید دید که چقدر سود کرده اید، رشد اوبونتو رو اگر ببنید خودتون می فهمید، در ضمن من خودم چند سال هست خارج از کشور هستم و در اروپا و الآن هم آسیای شرقی همواره کارمون دانلود کرک و سریال نامبر بود برای نرم افزارها، در اروپا سایتهای دانلود همه هستند! فیلتری هم در کار نیست! فکر می کنید پست های سایتهایی مثل پروجکت دابلیو رو کیا میدند! پس بحث پول نرم افزار نیست! بحث این هست که دنیا داره متوجه می شه که با انحصار طلبی در زمینه ی کامپوتر به هیچ کجا نمیشه رسید!
خوشحالم با اینکه نظر منفی از دوستتون گرفته ای هنوز مشتاقی.
در ضمن اوبونتو بسیار گزینه ی مناسبی هست،استفاده کنید در ضمن کوبونتو هم گزینه ی مناسبی هست.
afee1990
13-10-2007, 18:50
ببخشيد ميشه يكي اين سه گزينه رو تعريف مختصر و مفيدي بكنه ؟
1- اوبونتو
2- كوبونتو
3- زوبونتو
من فدورا كور 7 رو نصب كردم ولي هيچي نمي فهمم ازش... راستش كلي طول كشيد كه دانلودش كردم و دوست دارم با همين شرو كنم...
اولين مشكل من اينه، چطور به اينترنت وصل شم، اگه اين مشكل حل شه ، كلا ويندوز رو پاك مي كنم.
من از Adsl استفاده مي كنم.
ببخشيد ميشه يكي اين سه گزينه رو تعريف مختصر و مفيدي بكنه ؟
1- اوبونتو
2- كوبونتو
3- زوبونتو
در تاپیک اوبونتو مفصل صحبت شده یک سرچ بکنید در اوون تاپیک مقالات رو خواهید دید.
ولی در کل فرقها در محیط گرافیکی اینهاست.
من فدورا كور 7 رو نصب كردم ولي هيچي نمي فهمم ازش... راستش كلي طول كشيد كه دانلودش كردم و دوست دارم با همين شرو كنم...
اولين مشكل من اينه، چطور به اينترنت وصل شم، اگه اين مشكل حل شه ، كلا ويندوز رو پاك مي كنم.
من از Adsl استفاده مي كنم.
خوب برای ADSL که مشکلی نیست کافی مودم رو به کارت شبکه ی خودتون وصل کنید الان مشکل شما چی هست دقیقا چه اروری به شما می ده سیستم که نمی توونید به اینترنت وصل شید، در ضمن بهتره در تاپیک خود fedora یا modems FAQ این بحث رو ادامه بدید.
:46:
دوست عزيز، من يه مودم Usb دارم و نمي دونم كجا و چطور باد مشخصات اكانت Adsl رو وارد كنم.
از اونجا كه اين يه سوال كاملا ابتدائيه به اين تاپيك اومدم. با مودم مشكل ندارم، لينوكس بلد نيستم!
دوست عزيز، من يه مودم Usb دارم و نمي دونم كجا و چطور باد مشخصات اكانت Adsl رو وارد كنم.
از اونجا كه اين يه سوال كاملا ابتدائيه به اين تاپيك اومدم. با مودم مشكل ندارم، لينوكس بلد نيستم!
دوست عزیز من دقیقا نفهمیدم، اگر سیستم مودم رو شناخته که خوب کافیه در network setting اوون رو انتخاب کنید و بقیه مسایل ولی اگر مودم رو سیستم نشناخته که : اطلاعات بیشتری در مورد مودمتون بدید مثل برند و مدل اوون و در هنگامی که مودمتون وصل هست به سیستم دستور زیر رو در ترمینال بزنید و خروجی رو گزارش کنید + در اوون لحظه هیچ usb device دیگری به سیستم نباشه لطفا فقط مودم وصل باشه.
دستور :
والا اين مودم منه: corecess 3112ug
از آسيا تك ADSLگرفتم، اين مودم رو هم بهم معرفي كرد، من ساده لوح هم اين رو گرفتم، با همين قيمت مي تونستم يه D-Link بگيرم.
اين دستور رو هم هر وقت لينوكس رو باز كردم! انجام مي دم و نتيجه رو گزارش مي دم/
Javad_Ed
22-10-2007, 19:57
سلام یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین مخصوصا اولیشو
1.چه طور کانکت بشم ،دایل اپ هستم
2.ایا پلیر اوبونتو هیچ فرمتی و پشیبانی میکنه؟من که ندیدم بکنه برای همشم پیغام دان میده ،برای همین میخوام کانکت بشم؟
3.سی دی هما 7.04 را میتوان بر روی 7.10 نصب کرد
ممنون واز همه شما دوستان معذرت میخوام
راستی این ور÷ن 7.10 نهایی با قبلی ها فرقی هم میکنه؟
سلام یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین مخصوصا اولیشو
1.چه طور کانکت بشم ،دایل اپ هستم
2.ایا پلیر اوبونتو هیچ فرمتی و پشیبانی میکنه؟من که ندیدم بکنه برای همشم پیغام دان میده ،برای همین میخوام کانکت بشم؟
3.سی دی هما 7.04 را میتوان بر روی 7.10 نصب کرد
ممنون واز همه شما دوستان معذرت میخوام
راستی این ور÷ن 7.10 نهایی با قبلی ها فرقی هم میکنه؟
سوال ۱ : این راهنما رو به طور کامل مطالعه کن :
سوال ۲ : در اوبونتو فرمت های open source و مجانی رو میتونی پخش کنی مثل فرمت ogg . در مورد بقیه فرمت های صوتی و تصویری باید بسته ubuntu-restricted-extras را نصب کنی. البته قبلش باید به اینترنت وصل باشی و با دستور زیر میتونی نصب کنی :
سوال ۳ : سی دی هما ۷.۰۴ در اوبونتو ۷.۱۰ کار نخواهد کرد. منتظر نسخه بعدی سی دی هما باشید :46:
والا اين مودم منه: corecess 3112ug
از آسيا تك ADSLگرفتم، اين مودم رو هم بهم معرفي كرد، من ساده لوح هم اين رو گرفتم، با همين قيمت مي تونستم يه D-Link بگيرم.
اين دستور رو هم هر وقت لينوكس رو باز كردم! انجام مي دم و نتيجه رو گزارش مي دم/
توی تاپیک Modems FAQ دوست عزیزمون (Hosein-mec) درباره اش یه راهنما گذاشته
به اونجا مراجعه کنید
سلام به بر و بکس و غیره !
من نه اوبونتو و نه کوبونتو که این قدر ازش خوشم اومده بود رو تونستم نصب کنم چون من حتما باید xp داشته باشم من باب احتیاط که وقتی اون دو تا رو نصب می کردم ، کل هارد منو ور می داشت و می شد unpartitionated !
خلاصه آقا جان ! جونم براتون بگم زدیم تو خط parsix یا به قولی par6 ! که هم با ویندوز رفیق شده و هم یه مطلب دیگه :
من موقه پارتیشن بندی تو پارسیکس یک پارتیشن ntfs هم ساختم ( همین جوری الکی الکی )
وقتی با همون هارد بالا میاد ، xp درایو رو می شناسه ( من رو این هارد 2 تا ntfs برای ایکس پی دارم و یکی هم که تو دل لینوکس دارم و میشه سه تا ! )
اما وقتی با ایکس پی اصلی خودم بالا میام این درایو رو نمی شناسه ! فقط اون دو تا رو می شناسه ! این هم اون مطلبی که گفتم .
حالا دوستان لطف کنند و به من بفرمایند چطور از پارسیکس به اینترنت وصل شم . مودم رو نصب کنم و اینکه آیا باز هم آنیت ویروس رو دنبالش باشم یا بدون آنتی ویروس کار کنم ؟
این رو هم بگم که من به خاطر اینکه هم داده هام حفظ بشه ( مثل دفعه قبلی نشه !) و هم امتحان کنم که ایکس پی با لینوکس و کدام ش جور در میاد ، یه ایکس پی واسه خودم دارم و یکی رو هم گذاشتم واسه همین کارها که چطور لینوکس و ایکس پی رو با هم داشته باشم .
مرسی از همه و موفق باشید .
یخورده نامفهومه
شما می گی توی هاردت ۲ تا پارتیشن ntfs داری و ۱ پارتیشن لینوکس ٬ و وقتی با xp کار می کنی فقط ۲ درایو ntfs رو می شناسه؟
اگر منظورت همینه که خوب این طبیعیه
توی ویندوز پارتیشنهای لینوکسی دیده نمی شن
مشکل مودمتون رو هم جدا در تاپیک Modems FAQ مطرح کنی بهتر جواب می گیری
Javad_Ed
24-10-2007, 13:43
سلام دوستان
1.من مودم مو توی اوبونتو با کمک حسین جان نصبیدم اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] copy.jpg
ولی وقتی شروع به شماره گرفتن میکنه وشماره گیرش تموم میشه کانکت نمیشه؟!(توی ویندوز اگر به هر دلیلی کانکت نمیشد حداقل پورت رو میبست )ولی اینجا تا من روی دیسکانکت کلیک نکنم نمیبنده؟!
فکر میکنین چرا کانکت نمیشه؟
2.درایوره کارت گرافیک رو دانلود کردم اسمش اینه:
NVIDIA-Linux-x86-100.14.19-pkg1.run
ولی نمی تونم نصب کنم بر اساس دستور العملی که در این صفحه ملاحضه می کنید:
من بایددستور زیر را ابتدا در ترمینال برای نصب وارد کنم :
ولی وقتی اینو یا هر چی که این عبارتو داره(
sudo apt-get instal
این طوری میشه ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] copy.jpg
وفکر کنم ازم پسوورد میخواد ولی هیچ دکمه ای بجز اینتر کار نمی کنه ؟!حالا من چکار کنم که بتونم نصب کنم،اگه از دستور با لا استفاده کنم که این مشکل پیش میاد ،بگین چیکار کنم ؛در ضمن این موضوع قبلا نیز مطرح شده بود که میگفتند هما نصب کنید ؛حالا که همایی نیست؟پس کمک؟؟؟l
ehsan310
24-10-2007, 14:57
شما با یوزر وارد شدید اینجا باید پسورد root رو وارد کنید تا به مرحله بعدی برای نصب برید شما پسورد رو تایپ کنید روی صفحه چیزی نشون نمیده تایپ کنید و اینتر رو بزنید
Javad_Ed
24-10-2007, 21:33
سلام مرسی از جوابتون ولی با این جواب لینوکسم پرید ومجبور شدم دوباره نصب کنم:31:
حالا توی این سایت طریقه ی نصب کارت و توضیح داده
گفته فقط این سه دستور رو اجرا کنید
sudo apt-get install nvidia-glx
sudo apt-get install nvidia-settings
sudo nvidia-glx-config enable
ولی من وقتی اجرا می کنم نمیشه اسکرین شات و ببینید:
فکر کنم فایلی که من دان کردم رو پیدا نمی کنه آیا فایل دانلو دی رو باید در محل یا فولدر خاصی کپی کرد
من روی صفحه دسکتاپ گذاشته بودم.چکار کنم؟
mer30 از تمامی دوستان:46:
شما قبلش باید کمی مطالعه داشته باشید
نحوه کار با لینوکس رو کمی یاد بگیرید
دستور apt-get برنامه مورد نظر رو از اینترنت دانلود و نصب می کند
دس یعنی اول باید به اینترنت وصل باشید
بعدش باید apt-get update رو بزنید
بعد این دستورات رو اجرا کنید
همه اینها رو توی سایت ubuntu-ir.org گفته
حتما اول مطالعه کنید
Javad_Ed
24-10-2007, 22:24
شما قبلش باید کمی مطالعه داشته باشید
نحوه کار با لینوکس رو کمی یاد بگیرید
همه اینها رو توی سایت ubuntu-ir.org گفته
حتما اول مطالعه کنید
دارم اینکار و میکنم
ولی این که نمیشه ،یعنی من نمی تونم یه درایور رو از روی هاردم نصب کنم ؟؟:19:
برای این کار باید چکار کنم؟
شدنش می شه
خوب این راه سادشه
می تونی بسته های مربوطه درایور رو دانلود و نصب کنی
پس باید بدونی کدوم بسته ها رو بگیری و بعد با dpkg نصبشون کنی و بعد تنظیمات xorg.conf رو انجام بدی
راحتترین راه برای نصب این درایور کارت گرافیک استفاده از برنامه envy هستش که همه کار ها رو خودکار انجام می ده
فقط باید به اینترنت دسترسی داشته باشی
راحتترین راه برای نصب این درایور کارت گرافیک استفاده از برنامه envy هستش که همه کار ها رو خودکار انجام می ده
فقط باید به اینترنت دسترسی داشته باشی
راهنمای نصب و کاربری Envy
من 2 تا هارد دارم .
اولی کامله و ویستاو ایکس پی داره
دومی برای لینوکس هست و مدام برنامه ها رو توش نصب می کنم و بعد از نو همه چی رو نصب می کنم ( دیوونه ام ، نه ؟!!! )
روی این هارد دوم ، 2 درایو دارم که یکی اش مال ایکس پی هست و یکی هم برنامه های هنگام نصب !
بقیه هارد مال لینوکس هست .
این دفعه توی پارسیکس ، یک درایو ntfs هم ساختم .
حالا وقتی با هارد اصلی خودم بالا میام ، این درایو آخر رو نمی شناسه و تو هارد دوم ،فقط 2 درایو ntfs نشون می ده اما وقتی با ایکس پی هارد دوم یا لینوکس بالا میام ، سه تا رو نشون می ده .
فهمیدم چرا این طوریه ! چون این درایو ، توی بخش لینوکس و مال هارد دوم .
موقع بوت از هارد اول ، این بخش توی پارتیشن های نامشخص هارد دوم وجود داره ولی با بوت شدن از هارد دوم ، این درایو توی همون هاردی هست که لینوکس ، موقع بوت شدن ، منوی استارت آپ شو نشون می ده و بنابراین ، لینوکس هست که اون رو به ایکس پی نشون می ده !
حالا یه چیز دیگه !
من لینوکس رو وقتی نصب کردم ، هارد اصلی رو قطع کردم . حالا هر وقت می خوام برم تو لینوکس ، دوباره باید اون هارد قطع باشه وگرنه قفل می کنه !!!!
اما بالاخره یکی به من بگه چه توری تو پارسیکس برم تو اینترنت و مودم رو معرفی کنم و حساب باز کنم یا اینکه چطوری همراه کوبونتو ، ایکس پی هم داشته باشم ؟
مرسی و شرمنده از پرچونگی ها م !
منطقا این مشکل نباید پیش بیاد
احتمالا توی پارسیکس این مشکل رو دارید
توزیعهای دیگه مثل همون کوبونتو رو نصب کنید ببینید باز هم همینطوره؟
اگر درست شد توی سایتهای مربوطه بگید و اگر متوجه شدید که باگ هستش گزارش کنید
برای مودمتون هم به تاپیک اختصاصی مودم مراجعه کنید و در اونجا مطرح کنید بهتره
در مورد سوال آخرتون هم بارها جواب داده شده
به تاپیک ubuntu مراجعه کنید
Creeping Death
25-10-2007, 14:45
آقا به خدا دیگه دیوونه شدم از بس گشتم و به نتیجه نرسیدم . لطفا یکی کامل توضیح بذه که :
چگونه بعد از نصب ویندوز لینوکس را مجددا فعال کنم (grub)
والا خیلی حیاتیه . مردم از بس گشتم ...
با تشکر ...
درست نگشتی
احتیاج نیست راه دوری بری :)
خدمت دوستان اینکه من دیدم اوبونتو بهتره آخه پارسیکس همه اش کپی از اون بود !
هم طراحی هم صفحه نمایش هم ... به علاوه کلی مزخرفات بیخود !
خوب همون اوریجینالشو نصب کردم !
Modems FAQ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
siolishe
20-11-2007, 22:45
سلام
بعد از نصب Debian فقط خط فرمان دارم جطوری میتونم وارد Desktop بشم؟
siolishe
20-11-2007, 23:45
با دستور startx
امتحان کردم ولی فایده ای نداشت!
امتحان کردم ولی فایده ای نداشت!
چه جوابی بهت می ده؟
siolishe
21-11-2007, 20:21
اگه اشتباه نکنم میده:
Command not found
اصلا محیط گرافیکی رو نصب کردید؟
در هنگام نصب باید مثلا محیط گنوم رو انتخاب کنید تا اونو نصب کنه
می تونید از همین خط فرمان نصبش کنید
اگر کاری نکرده باشید
su
apt-get install gnome
یا
apt-get install kde
خودش همه بسته های مورد نیاز رو نصب می کنه
فقط هر cd یا dvdای رو خواست باید بزارید تا از روی اون نصبش کنه
اگه توی پرامپت عنوان login: هست اول باید لاگین کنی به یوزرت......... بعد startx و بعد گزینه انتخاب WM میاد و... ولی کلا دبیان رو از کدوم نسخه و چه جوری نصب کردی که اتوماتیک لاگین نمیکنه؟
ضمنا میتونی لاگین به محیط گرافیکی رو هم اتوماتیک کنی یکی از فایلها رو باید تغییر بدی شاید gdm شاید ....
---------------------------------------------------
اگر مشکلی مثل قفل شدن یه فایل با پسوند .lock پیدا کردی که فکر کنم توی شاخه /var/... باشه خودش حین دستور startx راهنمائی میکنه یعنی اسم فایل رو میگه.........
siolishe
22-11-2007, 21:25
همبا یوزرم امتحان کردم هم با یوزر Root ولی درهر دو حالت جواب یکی بود
من دبیان رو از سایتش دانلود کردم دقیقا اسمش اینه :
debian-40r1-i386-amd64-powerpc-NETINST-1
همبا یوزرم امتحان کردم هم با یوزر Root ولی درهر دو حالت جواب یکی بود
من دبیان رو از سایتش دانلود کردم دقیقا اسمش اینه :
debian-40r1-i386-amd64-powerpc-NETINST-1
۱)اسمی که زدین یکم عجیبه واسه م مطمئن نیستم ولی i386-amd64 ش درست ولی powerpc یه معماری دیگه س و به کلی متفاوت نمیدونم بهرحال بهتره نسخه های پایدار رو دانلود و نصب کنید:
۲)بنویسین که چه پیامی میده یا اینکه شما یوزر رو پسورد رو میدید کجا میدید ببینید مثلا این اتفاق میافته (مثلا:)
login:
جلوش اسم یوزر و پسوردی رو که دارم مینویسم مثلا ریشه:
login:root
بعد پسورد میخواد
password:***********
خوب حالا وارد میشه و به اسم کامپیوترت هم هست مثلا:
root@Comp :] i
حالا دستورات رو وارد میکنیم:
root@Comp:]:startx
حالا مثلا پیامی میده .....
اصلا شما ممکنه به این مرحله هم نرسیده باشین یعنی توی فرآیند بوت یه جائی وایسه .......... بهرحال شما باید بگین که کجا هستین چه پیامی میده و چه خروجی تا بتونیم کمکت کنیم.
همونجور که گفتم PowerPC یه معماری دیگه س نمیدونم شاید ازین نسخه های مولتی آرچ باشه ولی من باهاشون کار نکردم نمیدونم دقیقا چی دانلود کردین ولی جای درست اینجاس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد اگه معماری تون amd64 (یا همون X86-64 ) هست روی لینک مربوط به اون کلیک کنید اگه CD میخواین ردیف بالائی و اگه DVD میخواین ردیف پائین
از راهنماهای نصب هم استفاده کنید اگه فقط یه سی دی رو دانلود و نصب کردین باید بدونین اون نسخه کاملی نیست و تقریبا minimal هست اگه سرعتتون بالا نیست و نمی صرفه که یه یا به طور کامل ۳ دی وی دی رو دانلود کنید به اینجا مراجعه کنید
linuxshop.ir و سفارش بدین.
جاهای دیگه هم هست که اگه تهران / رشت / شیراز / و... هستین میتونین مراجعه کنید و دی وی دی ها رو بگیرین
آقا یه سوال وقتی میگن لینوکسو به صورت دیسک زنده استفاده میکنم یعنی چی؟
یعنی بدون نصب سی دی و هیچ تغییری در پارتیشن هارد فقط لینوکس تحت سی دی بالا میاد و اجرا میشه و اگه سی دی را ردربیاریم و سیستمو ریستارت کنیم دوباره ویندوزه و اثری از لینوکس نیست؟
هیچ کی اینجا نیست جواب بده؟
آره همونجوره که گفتی در واقع سیستم عامل رو میاره تو رم (البته همشو یه دفعه نمیاره) ...........
واسه همین اگه ریستارت کنی رمت ریست میشه و یعنی انگار نه انگار تیا همین چند ثانیه پیش داشتی لینوکس کار میکردی............
البته اگه بخوای با همین میتونی یه اینترنت وصل بشی یا درایو F رو مثلا فرمت کنی یا پرونده خاصی رو توی هارد بنویسی یا پاک کنی یا به اینترنت وصل بشی و کلی یای دیگه..........
ولی خوب عجولی ها.....
siolishe
27-11-2007, 21:08
سلام
چجوري ميشه Grub رو از رو هارد پاك كرد؟
سلام
چجوري ميشه Grub رو از رو هارد پاك كرد؟
درایو لینوکس رو فرمت کن٬ سی دی XP رو بذار و توی Recovery بزن Fixmbr
siolishe
28-11-2007, 01:06
اين لينك متاسفانه اصلا به سوال من مربوط نبود!
درایو لینوکس رو فرمت کن٬ سی دی XP رو بذار و توی Recovery بزن Fixmbr
مشكل اينجاس كه ويندوز من XP نيست من از Vista استفاده ميكنم در ضمن نميخوام درايو ويندوزمو فرمت كنم
راستش من تا حالا این ویستا رو نصب نکردم، ولی حتما ویستا هم Recovery داره.
اما شما با یه سی دی ایکس پی هم می تونی این کار رو کنی، کافیه ریکاوری مد رو بیاری و اون دستور رو تایپ کنی و نیازی به فرمت کردن نیست!
anjeli1365
28-11-2007, 14:51
سلام
ممنون میشم اگه کسی لیست دستورات liunux که در ترمینال مینویسیم مثل cd,... رو داره واسم میل کنه.zohrekhani@yahoo.com
با تشکر
توی قسمت مقالات هست
اول جستجو کنید
سلام
ممنون میشم اگه کسی لیست دستورات liunux که در ترمینال مینویسیم مثل cd,... رو داره واسم میل کنه.zohrekhani@yahoo.com
با تشکر
می تونی این 5 مقاله رو بخونی
می تونی این 5 مقاله رو بخونی
چرا راه دور میری ؟؟ من این مقاله 5 قسمتی رو به صورت یک فایل Pdf درآوردم که در بخش مقالات آموزشی هست :
سلام...
خوبین دوستان...؟
من به تازگی می خوام با لینوکس کار کنم اما نمی دونم چه لینوکسی رو تهیه کنم...
لطفا کمکم کنین...
راستی اگر با ویندوز نصب باشه مشکلی نداره؟
سرعتش رو پایین نمیاره؟
اگر میاره کاریش نمیشه کرد؟
سلام
جواب این سوال شما بارها در این انجمن داده شده
به شما پیشنهاد می کنم از توزیعهایی که به صورت livecd هست شروع کنید
مثل ubuntu و kubuntu و ...
هیچ مشکلی با ویندوز نداره
redprado
13-12-2007, 23:01
من از اول مهره كه در به در دنبال يه لينوكس خوبم
از دوستان كمك خواستم در مورد بهترين توزيع و لينك دانلود اومدن گفتن اين سوالات 1000000000000000 بار جواب داده شده مجبور شدم خودم رفتم دنبالش 4 لينوكس دانلود كردم هر كدوم با حجم 640 مگ دو تا ليو دو تا نصبي كه از ليو ها 1 دونه بدرد خورد و از نصبي ها هيچ كدوم اپن زوزه رو شروع كردم به نصب كه آخرش ارور داد كه چند تا از پكيج ها مشكل داره نصبش دهن سرويس مي كنه آخرين درايو سيستم من رو نزديك بود خراب كنه دو تا سي ديش رو از سايت اپن زوزه دانلود كردم جفتش مشكل داره
اون وقت نظر سنجي راه مي ندازن مي گن چرا ملت لينوكس رو ول مي كنن مي رن ويندوز مي نصبن
مي خوايد بدونيد چرا؟ چون نصبش راحت تره و در دسترس تره و مهم تر از همه راهنما هاش بيشتر و خوش اخلاق ترن
اميد وارم آرزوي داشتن يك لينوكس رو سيستمم رو به گور نبرم.......
سلام من لب تاپم مدل توشیبا portege m200 هست یه لینوکسی می خوام که امنیت بالا باشه و همه امکانات خوده لب تاپو بهشه روش نصب کرد و کار باش ساده باشه
tabriz-info
18-12-2007, 00:22
من میخوام لینوکس نصب کنم تازه کارم
میشه طوری نصب کرد که از ویندوز بشه لینوکس رو باز کرد ؟ یعنی به جای اینکه از منویی که موقع روشن شدن کامپیوتر انتخاب سیتم عامل میاره ویندوز بیاد بالا بعئ هر وقت لینوکس لازم بود از ویندوز بازش کنیم
بعدشم اینکه برای لینوکس چه مدلهایی وجود داره یعنی چه مدلشو تهیه کنیم و نصب کنیم
بعد طریقه نصبش چطوریه
دوست من! چطور می شه هم زمان از دو سیستم عامل استفاده کرد؟! جریان هوو اِ، یعنی در یک زمان فقط یکی می تونه منابع سیستم رو در اختیار بگیره! البته راه هایی هم هست مثل استفاده از کامپیوتر مجازی و این طور حرف ها ولی یقیناً منظور شما این بوده که هم زمان منابع سیستم در اختیار دو سیستم عامل باشه.
لینوکس توضیع های مختلفی داره. من توصیه می کنم که ubuntu رو استفاده کنید. کار کردن باش به نظر من البته راحت تر از بقیه ی توضیع هاست.
طریقه نصبش هم مثل آب خوردنه! چون این اوبونتو لایو سی دی اِ، اول می ذاریش تو سی دی درایو و کامپیوتر رو ری استارت می کنی. بعد از چند دیقه سیستم عامل جلوی روته! روی دسکتاپ یه گزینه هست به اسم Install اون رو دابل کلیک می کنی و مراحل نصب رو طی می کنی!
فقط دو نکته! بهتره از اطلاعات مهمت بک آپ بگیری!
در زمان نصب به پارتیشن هات و محل نصب دقت کنی. اگه تازه کاری می تونی تو ویندوز یه پارتیشن رو پاک کنی (اطلاعات آخرین درایو رو یه جا کپی کن و بعد توی ران بزن diskmgmt.msc و بعد توی این صفحه رو آخرین درایو راست کلیک کن و Delete Logical Drive... رو بزن) بعد می تونی مراحل نصب اوبونتو رو شرو کنی. البته این راه بهترین راه نیست ولی خب راه آسونیه.
توصیه می کنم به بخش مقالات سایت برو و حتماً قبل از نصب مقالات رو بخون!
tabriz-info
18-12-2007, 09:31
کاش یه لینک از مقالات میدادید ممنون از توجهتون
سلام دوستان من پارسيكس و هما را خريده ام.همچنين اوبونتو 7.10 را هم از خود شركتش گرفتم و حالا مي خواهم شروع به كار و يادگيري لينوكس كنم.و اصلا نمي خواهم هاردم را به خطر بندازم و فعلا از توزيع هاي زنده استفاده مي كنم.و سي پي يو م amd 5600 هستش.اولين مشكلي كه در هما با آن برخوردم اين بود كه درايو هاي هارد را نمي شناخت.چه كار بايد بكنم؟ ممنون مي شوم اگر راهنمايي كنيد.
hadi_balaa
18-12-2007, 17:16
یعنی حتی از یه کشور دیگه به کشور ما پستش میکنند ؟ ( منظورتون آدرس پستی بود یا آدرس اینترنتی ؟ )
بله! باور کنید که از یه کشور دیگه می فرستن! رایگان رایگان!
خب طبیعیه که شناخت سی پی یو بر عهده ی سیستم عامل نیست! یعنی هر وقت شما تونستی یقه ی لباست رو بگیری و خودت رو بلند کنی، سیستم عامل هم می تونه سی پی یو رو نصب کنه.
اما هارد به خطر افتادن بی معنیه! قرار نیست که اتفاقی برای هارد بیفته. ولی اگه بیشتر توی نصب دقت کنید، کار خیلی آسونیه. شما بهتره قبل از هر کاری یه بک آپ بگیرین و بعد شرو کنید به نصب، وقت نصب یه قسمت هست برای انتخاب مکان نصب که حالت اوتو فعاله، کافیه که اون قسمت رو منواِل کنید و خودتون پارتیشن ها رو کم و زیاد و کلا انتخاب کنید.
نترسین!
بعد فراموش نکنید تا یه چیز رو خراب نکنید نمی تونید یادش بگیرین!
يعني با يك سي دي لايو نمي تونم به درايو هام دسترسي داشته باشم؟راهي نيست؟
Hannibal_ir
19-12-2007, 13:11
اين لينوكس red hat رو من ريختم چند وقت پيش موس ام كار نميكرد دليلشم نفهميدم رفتم يه موس از دوستم گرفتم زدم بازم كار نكرد مشكلش چي بود با usb مشكل داشت:13:
يعني با يك سي دي لايو نمي تونم به درايو هام دسترسي داشته باشم؟راهي نيست؟
سلام
دوست عزیز،لینوکس هم فرمت های خاص خودشو می شناسه مثلا در مورد فایل ها ، فرمت هارد...
البته تا اونجایی که یادم میاد بیشتر لینوکس ها fat32 ntfs رو می شناسن و فقط کافیه اونا رو mount کنی(موقع استفاده از kde یا دسکتاپ های دیگه معمولا با کلیک راست گزینه مانت رومی بینی).
اگر اصلا هارد رو نمی بینه از توضیع دیگه ای استفاده کن-گرچه تا اونجایی که یادم میاد یوبنتو می تونست NTFS ,FAT32 رو ببینه!
لایو سی دی ها واسه شروع خیلی خوبن البته جایه تجربه با نسخه نصبی رو نمیگیرن
من چند دفعه هما رو بوت کردم ولی یادم نیست ایا می تونست پارتیشن های غیر یونیکس رو ببینه یا نه،اگه یوبونتو میبنه ولی با هما دیده نمیشن یه پارتیشن لینوکس/یونیکس درست کن و قعلا با همون کار کن تا از نسخه نصبیش استفاده کنی،چون اون موقع با نصب یه پچ می تونی فرمت های مختلف رو ببینی یا بنویسی.
موفق باشی
m a j r i x
19-12-2007, 15:48
سلام
به به چه عجب دوست خوبمون sastwhc بازم دیدیم
واقعا که افتخار دادید
سلام
دوست عزیز،لینوکس هم فرمت های خاص خودشو می شناسه مثلا در مورد فایل ها ، فرمت هارد...
البته تا اونجایی که یادم میاد بیشتر لینوکس ها fat32 ntfs رو می شناسن و فقط کافیه اونا رو mount کنی(موقع استفاده از kde یا دسکتاپ های دیگه معمولا با کلیک راست گزینه مانت رومی بینی).
اگر اصلا هارد رو نمی بینه از توضیع دیگه ای استفاده کن-گرچه تا اونجایی که یادم میاد یوبنتو می تونست NTFS ,FAT32 رو ببینه!
لایو سی دی ها واسه شروع خیلی خوبن البته جایه تجربه با نسخه نصبی رو نمیگیرن
من چند دفعه هما رو بوت کردم ولی یادم نیست ایا می تونست پارتیشن های غیر یونیکس رو ببینه یا نه،اگه یوبونتو میبنه ولی با هما دیده نمیشن یه پارتیشن لینوکس/یونیکس درست کن و قعلا با همون کار کن تا از نسخه نصبیش استفاده کنی،چون اون موقع با نصب یه پچ می تونی فرمت های مختلف رو ببینی یا بنویسی.
موفق باشی
پارتيشن لينوكس چطور درست مي كنن؟ بعد از عمري كار با اينترنت و ويندوز دوباره تبديل شديم به مبتدي!!!بعد از نصب لينوكس چه پچي را بايد نصب كنم تا همه فرمت ها را ببينم؟
پارتيشن لينوكس چطور درست مي كنن؟ بعد از عمري كار با اينترنت و ويندوز دوباره تبديل شديم به مبتدي!!!بعد از نصب لينوكس چه پچي را بايد نصب كنم تا همه فرمت ها را ببينم؟
این سوالات شما بارها در انجمن مطرح شده. اگر جستجو کنید قطعا به جواب تمام سوالات خود میرسید :46:
خب تو قسمت مقالات، مقالات متعددی برای ساخت و ویرایش پارتیشن ها وجود داره، fdisk در لینوکس این کار رو به خوبی انجام می ده.
نرم افزار gparted هم که می تونه به صورت لایو اجرا شه، اون هم قابلیت مدیریت پارنیشن ها رو داره.
با پارتیشن مجیک تحت ویندوز هم می شه پارتیشن های لینوکس رو مرور کرد.
من اوبونتون نصب کردم، بدون هیچ برنامه ی خاصی درایو هام رو شناخت و اتفاقا موزیک رو از اونجا گوش می دم.
آقا ما او مدین واسه یکی از دوستامون که سیستمش خیلی شبیه به سیستم منه لینوکس نصب کنیم. همه ی سیدی ها و دی وی دی های لینوکس رو بردم ولی یه مشکل بود! لایو سیدی ها تا نزدیک های 80% لود می شد و بد می موند. بقیه هم که نصب نمی شدن، حتی فدورا 4.
توجه کردین چی شد؟ حتی لایو سیدی ها هم بالا نمی اومد. مشکل از کجاست؟ اگه اطلاعات اضافه می خواین تا بدم
آقا ما او مدین واسه یکی از دوستامون که سیستمش خیلی شبیه به سیستم منه لینوکس نصب کنیم. همه ی سیدی ها و دی وی دی های لینوکس رو بردم ولی یه مشکل بود! لایو سیدی ها تا نزدیک های 80% لود می شد و بد می موند. بقیه هم که نصب نمی شدن، حتی فدورا 4.
توجه کردین چی شد؟ حتی لایو سیدی ها هم بالا نمی اومد. مشکل از کجاست؟ اگه اطلاعات اضافه می خواین تا بدم
دوست عزیز همونطور که بارها و بارها گفته شده این دست مشکلات بیشتر به دلیل عدم پشتیبانی BIOS است بهتره اول BIOS خودتون رو آپدیت کنید، اگر همچنان مشکل پا برجا بود(که به احتمال ۹۰٪ نخواهد بود)چک کنید سیستم ۶۴بیت هست یا خیر،اگر باز هم مشکل بود به صورت متنی لود کنید و بگید در کجا سیستم متوقف می شه.
نه، بایوس نیست! سیستم 32 بیتی هم هست. بابا مادر بوردش دقیقا مثل مادر بورد خودمه. 256 مگا رم + یه گرافیک شیر مموری. ولی من 512 مگا رم دارم و کارت گرافیک مجزا. گفتم شاید مورد از رم باشه، رم خودم رو بوردم که سر جم می شد 480 مگا رم و 32 تا گرافیک شر مموری...
ولی مشکل مرتفع نشد. تقریبا هموشون وقتی که لایو سی دی می خواد بالا بیاد پراگرس بارش تا 80% می ره و بعد می مونه... نه اروری نه پیغامی نه چیزی...
اوبونتو، کوبونتو، زوبونتو، جی او اس و سوزه همشون همین مشکل رو داشتن. حالت متنی هم بالا نمی آد.
البته هنوز نصب alternate رو آزمایش نکردم.
نمي دونم ورژن اوبونتو چنده فدورا رو هم 4 گفتن ...
احيانا مادربوردتون ساتا نيست؟
نه، بایوس نیست! سیستم 32 بیتی هم هست. بابا مادر بوردش دقیقا مثل مادر بورد خودمه. 256 مگا رم + یه گرافیک شیر مموری. ولی من 512 مگا رم دارم و کارت گرافیک مجزا. گفتم شاید مورد از رم باشه، رم خودم رو بوردم که سر جم می شد 480 مگا رم و 32 تا گرافیک شر مموری...
ولی مشکل مرتفع نشد. تقریبا هموشون وقتی که لایو سی دی می خواد بالا بیاد پراگرس بارش تا 80% می ره و بعد می مونه... نه اروری نه پیغامی نه چیزی...
اوبونتو، کوبونتو، زوبونتو، جی او اس و سوزه همشون همین مشکل رو داشتن. حالت متنی هم بالا نمی آد.
البته هنوز نصب alternate رو آزمایش نکردم.
دوست عزیز از alternate استفاده کن اگر باز هم مشکل پابرجا بود و با توجه به اینکه می گید به حالت متنی هم سیستم لود نمیشه اگر ubuntu 6.06 یا حتی قبل اوون رو دارید سی دیش رو یک امتحان بکنید و بگید نتیجه رو، ضمنا مدل هارد ایشون با هارد شما یکی هست؟
بله، ما سیستم ها مون رو با هم خریدیم. من دنبال علم کامپیوتر رفتم و اتفاقا دانشجوی نرم افزارم، برای همین بیشتر به دسکتاپم رسیدم. یه رم براش گرفتم و یه کارت گرافیک و دیویدی رایتر. ولی اون چون خیلی از کامپیوترش استفاده نمی کنه همون سیستم 5-6 سال پیش رو نگه داشته. ولی خب من اوبونتو رو هم رو لپ تاپ دارم هم رو پی سیم و مشکلی باش نداشتم. ولی نمی دونم چرا رو پی سی اون نصب نمی شه. امشب هم دارم می رم alternate رو آزمایش کنم.
مدل هاردش هم با هارد من یکیه. مادر بوردمون هم یکیه.
اساتید محترم
یه سئوال : من تاپیکی در باره ی روش نصب برنامه ها توی محیط لینوکس پیدا نکردم .
میشه آدرسش رو بدین یا این جا که سال تازه واردهاست راهنمایی کنین ؟
خداوند یک در دنیا ، صد در آخرت بهتون اجر بده !!:20:
دوست عزیز همونطور که بارها و بارها گفته شده این دست مشکلات بیشتر به دلیل عدم پشتیبانی BIOS است بهتره اول BIOS خودتون رو آپدیت کنید، اگر همچنان مشکل پا برجا بود(که به احتمال ۹۰٪ نخواهد بود)چک کنید سیستم ۶۴بیت هست یا خیر،اگر باز هم مشکل بود به صورت متنی لود کنید و بگید در کجا سیستم متوقف می شه.
نمي دونم ورژن اوبونتو چنده فدورا رو هم 4 گفتن ...
احيانا مادربوردتون ساتا نيست؟
دوست عزیز از alternate استفاده کن اگر باز هم مشکل پابرجا بود و با توجه به اینکه می گید به حالت متنی هم سیستم لود نمیشه اگر ubuntu 6.06 یا حتی قبل اوون رو دارید سی دیش رو یک امتحان بکنید و بگید نتیجه رو، ضمنا مدل هارد ایشون با هارد شما یکی هست؟
متاسفانه با alternate هم نصب نشد. دقیقا 83% رفت بعد موند. زیرش نوشته بود در حال نصب کردن هسته ی لینوکس.
تمام سیستم خودم، به جز مادر بورد رو روی مادر بورد اون نصب کردم. هارد، رم و کارت گرافیک خودم رو روش گذاشتم و حتی سی دی درایوش رو هم با دی وی دی رایتر خودم عوض کردم ولی نه نصب شد و نه حتی لینوکس خودم بالا اومد (=لینوکس خودم هم بالا نیومد.).
من به این نتیجه رسیدم که احتمالاً از بایوسشه. حالا بایوس رو هم به روز می کنم و نتیجش رو بتون می گم.
البته تونستم از هارد دیسک خودم حالت متنی لینوکس رو اجرا کنم ولی وقتی دستور startx رو زدم باز نتونستم محیط گرافیکی رو لود کنم.
اساتید محترم
یه سئوال : من تاپیکی در باره ی روش نصب برنامه ها توی محیط لینوکس پیدا نکردم .
میشه آدرسش رو بدین یا این جا که سال تازه واردهاست راهنمایی کنین ؟
خداوند یک در دنیا ، صد در آخرت بهتون اجر بده !!:20:
دوست من، اگه یکم سرچ می کردی پیدا می شد.
root professional
26-12-2007, 02:43
متاسفانه با alternate هم نصب نشد. دقیقا 83% رفت بعد موند. زیرش نوشته بود در حال نصب کردن هسته ی لینوکس.
تمام سیستم خودم، به جز مادر بورد رو روی مادر بورد اون نصب کردم. هارد، رم و کارت گرافیک خودم رو روش گذاشتم و حتی سی دی درایوش رو هم با دی وی دی رایتر خودم عوض کردم ولی نه نصب شد و نه حتی لینوکس خودم بالا اومد (=لینوکس خودم هم بالا نیومد.).
من به این نتیجه رسیدم که احتمالاً از بایوسشه. حالا بایوس رو هم به روز می کنم و نتیجش رو بتون می گم.
البته تونستم از هارد دیسک خودم حالت متنی لینوکس رو اجرا کنم ولی وقتی دستور startx رو زدم باز نتونستم محیط گرافیکی رو لود کنم.
در بوت از دستور failsafe استفاده کن بعد اگه گرافیکی نشد exec x بزن.امیدوارم حل بشه:10:
دوستان در ادامه كار با لينوكس پارسيكس كه ntfs را نشناخت , و اوبونتو 7.10 مي شناسه ولي مونت نميشن؟؟كسي لينك از آموزش مونت كردن درايو ها نداره؟
دوستان در ادامه كار با لينوكس پارسيكس كه ntfs را نشناخت , و اوبونتو 7.10 مي شناسه ولي مونت نميشن؟؟كسي لينك از آموزش مونت كردن درايو ها نداره؟
توی تاپیک مقالات فارسی لینوکس هست
صفحه اول (فهرست ) رو ببینید
من یه سوال عجیب بپرسم (مثل همیشه)
خیلی از برنامه ها یک سری مستلزمات می خوان. خب یک سری از این مستلزمات با خود لینوکس (مقصود من اوبونتو 7.10 اِ) نصب می شن. مثل libc6. از کجا می تونم لیست تمام مستلزماتی رو که به صورت default رو سیستم نصب هستن و نیاز به دانلودشون رو ندارم٬ پیدا کنم؟
من یه سوال عجیب بپرسم (مثل همیشه)
خیلی از برنامه ها یک سری مستلزمات می خوان. خب یک سری از این مستلزمات با خود لینوکس (مقصود من اوبونتو 7.10 اِ) نصب می شن. مثل libc6. از کجا می تونم لیست تمام مستلزماتی رو که به صورت default رو سیستم نصب هستن و نیاز به دانلودشون رو ندارم٬ پیدا کنم؟
خوب لیست تمام بسته ها ( چه نصب شده و چه نصب نشده ) در برنامه Synaptic قابل مشاهده هست. برای اینکه بسته های نصب شده رو ببینی , در برنامه synaptic در قسمت پایین - سمت چپ برنامه , گزینه Status رو انتخاب کن و در منوی بالایی گزینه Installed رو انتخاب کن تا لیست تمام بسته های نصب شده رو مشاهده کنی.
خوب لیست تمام بسته ها ( چه نصب شده و چه نصب نشده ) در برنامه Synaptic قابل مشاهده هست. برای اینکه بسته های نصب شده رو ببینی , در برنامه synaptic در قسمت پایین - سمت چپ برنامه , گزینه Status رو انتخاب کن و در منوی بالایی گزینه Installed رو انتخاب کن تا لیست تمام بسته های نصب شده رو مشاهده کنی.
خب شاید من سوالم رو بد پرسیدم. چه بسته هایی با خود اوبونتو نصب می شن؟
مشکل هم چنان ادامه داره، بایوس رو بهروز کردم، و با یک سی دی Alternate اوبونتو، اون رو نصب کردم، خب از اون 83 درصد رد شد ولی به یه 79 در صد دیگه رسید و اونجا موند. بالاش نوشته بود در حال نصب برنامه ها و زیرش هم اینو نوشته بود:
ترو خدا کمک کنید...
ممکن هست خود سی دی آسیب دیده باشه؟
میدونم شما خودت ازین نصب کردین ولی ممکنه ازون وقت تا حالا مشکل پیدا کرده باشه.
بهرحال یه چیز دیگه که میمونه چک کنید وضعیت سیستم فایل رو هاردت هست....
بهرحال مشکل بغرنجی به نظر میاد :)
خود لایو هم بالا نمیاد دیگه درسته؟
نه. از سی دی نیست. چون اگه از سی دی بود حد اقل کوبونتو بالا میومد. اصلا کوبونتو هم خراب، زوبونتو بالا میومد. بازم نه، سوزه چی؟ جی او اس چی؟ آلترنیت اوبونتو چی؟ پس دیدین که از سی دی نیست. بعد چره همه تو 83 می موندن؟
من با هارد خودم هم آزمایش کردم. یعنی هارد اون رو کنار گذاشتم و هارد خودم رو وصل کردم، باز هم همین مشکل. پس فایل سیستم نیست.
فلاپی درایوش رو هم جدا کردم. باز حل نشد. سی دی درایوش رو با دی وی دی رایتر خودم عوض کردم، باز هم نشد.
کارت گرافیک و رم های خودم رو هم بردم، باز هم نشد...
هزچی هست از مادر بوردشه.
مارک و مدل مادر بورد هامون دقیقا یکیه. حتی بایوسش رو هم به روز کردم ولی...
من مودم رو جدا نکردم، ممکنه از مودم باشه؟ بعید می دونم ولی تنها چیزیه که به مادر بورد وصل بود و موند.
albaloot
04-01-2008, 20:43
ببخشید چرا در لینوکس مودم را نمی شناسد یا اینکه مال ما اینجوری است
نه. از سی دی نیست. چون اگه از سی دی بود حد اقل کوبونتو بالا میومد. اصلا کوبونتو هم خراب، زوبونتو بالا میومد. بازم نه، سوزه چی؟ جی او اس چی؟ آلترنیت اوبونتو چی؟ پس دیدین که از سی دی نیست. بعد چره همه تو 83 می موندن؟
من با هارد خودم هم آزمایش کردم. یعنی هارد اون رو کنار گذاشتم و هارد خودم رو وصل کردم، باز هم همین مشکل. پس فایل سیستم نیست.
فلاپی درایوش رو هم جدا کردم. باز حل نشد. سی دی درایوش رو با دی وی دی رایتر خودم عوض کردم، باز هم نشد.
کارت گرافیک و رم های خودم رو هم بردم، باز هم نشد...
هزچی هست از مادر بوردشه.
مارک و مدل مادر بورد هامون دقیقا یکیه. حتی بایوسش رو هم به روز کردم ولی...
من مودم رو جدا نکردم، ممکنه از مودم باشه؟ بعید می دونم ولی تنها چیزیه که به مادر بورد وصل بود و موند.
خوب اينكه همشون تا يه چا ميرن و بعد واي ميسن....نشون ميده كه مشكل مربوط به سيستم و همونطوري كه يكي از دوستان از اول هم گفت بايوسش........
راجع به مودم فكر نميكنم مگه اينكه در جريان نصب گزينه اي مثل آپديت يا چك كردن شبكه يا چيزي مثل اين رو فعال كرده باشي وگرنه به وصل بودن يا نبودن مودم كاري نداره.
ببخشید چرا در لینوکس مودم را نمی شناسد یا اینکه مال ما اینجوری است
كلا لينوكس با مودمهاي داخلي معمول در بازار ايران مشكل داره به خاطر اينكه winmodem هستن و اسمشون هم گوياست چرا.
درايور كاملش هم واسه لينوكس پوليه و درايور رايگانش سرعتش نصفه هست كه با سرعت اينترنت ايران يعني هيچي.
نميدونم بالاخره درايوري اومده واسه مودمهاي اينترنالي مثل زولتريكس يا نه ظاهرا اومده ولي دوستان شايد بتونن كمكت كنن اگر هم مودمت مثلا اينتل هست كه درايورش هست.
بهترين مودم واسه دايال آپ مودمهاي اكسترنال هستن (البته نوع كاملش كه معمولا سريال هست.)
بنابراين اگه مودمتون از همين اينترنال هاست طبيعيه :)
خوب اينكه همشون تا يه چا ميرن و بعد واي ميسن....نشون ميده كه مشكل مربوط به سيستم و همونطوري كه يكي از دوستان از اول هم گفت بايوسش........
راجع به مودم فكر نميكنم مگه اينكه در جريان نصب گزينه اي مثل آپديت يا چك كردن شبكه يا چيزي مثل اين رو فعال كرده باشي وگرنه به وصل بودن يا نبودن مودم كاري نداره.
من که عرض کردم، بایوسش رو هم آپ دیت کردم. بعد خوب مادر بورد من هم دقیقا همون مدله و کلا با هم خریدیم...
یه بار دیگه بگم که وقتی که می موند زیرش نوشته بود:
من که عرض کردم، بایوسش رو هم آپ دیت کردم. بعد خوب مادر بورد من هم دقیقا همون مدله و کلا با هم خریدیم...
یه بار دیگه بگم که وقتی که می موند زیرش نوشته بود:
شما که تا اینجا اینهمه زحمت کشیدی , یکبار هم مودم رو جدا کن و دوباره امتحان کن .
شما که تا اینجا اینهمه زحمت کشیدی , یکبار هم مودم رو جدا کن و دوباره امتحان کن .
دقیقا شما که همه چیز رو در آوردی خوب اوون مودم بدبخت رو هم به حساب بیار دیگه :31:
صفحه های زیر هم آدرس این باگ + یک صفحه از بحث در همین مورد که البته انگار نتیجه نداشته:
موفق باشید
من توی نصب فدورا اوبونتو پارسیکس و دبیان یادم نمیاد که به این بخش رسیده باشم یعنی کانفیگ کردن wvdial اونم.
احتمالا شما یه گزینه ای رو اضافه میزنید.
اوبونتو با kppp هم مشکل داره من یادمه که بعد از نصب نه با wvdial درست کار میکرد نه گنوم کانکت......... اون موقع با ppp کارمو راه انداختم بعد هم که اوبونتو گذاشتم کنار.........
دقیقا شما که همه چیز رو در آوردی خوب اوون مودم بدبخت رو هم به حساب بیار دیگه :31:
صفحه های زیر هم آدرس این باگ + یک صفحه از بحث در همین مورد که البته انگار نتیجه نداشته:
موفق باشید
مودم رو هم دراوردم....
نه... باز همون wvdial رو دید! ترسید! یخ زد! موند!
طرف قید لینوکس رو زد و به XP رضایت داد...
اساتید... من یکی بد جور احساس حقارت میکنم...
چرا این طوره؟ چرا مایکروسافت انقدر پایداره ولی لینوکس با این همه کارایی بالا توی زمینه ی پشتیبانی سخت افزار اینقدر مشکل داره؟ این جلوی پیشرفتش رو می گیره...
oranoos_92
22-01-2008, 22:04
بچه ها من بعد از كلي مكافات آخر اين لينوكس ردهت را نصب كردم
Red Hat Enterprise5
ممنون ميشم راهنماييم كنيم:
من فقط فايل هاي wav را تونستم اجرا كنم براي اجراي فيال موسيقي و دي وي دي فيلم چي كار بايد بكنم؟
درايور هاي ntfs توي ردهت مشخص نيست چيكار كنم اون را بشناسه؟
با تشكر از همه دوستان و مديران عزيز
oranoos_92
22-01-2008, 22:06
بچه ها من بعد از كلي مكافات آخر اين لينوكس ردهت را نصب كردم
Red Hat Enterprise5
ممنون ميشم راهنماييم كنيم:
من فقط فايل هاي wav را تونستم اجرا كنم براي اجراي فيال موسيقي و دي وي دي فيلم چي كار بايد بكنم؟
درايور هاي ntfs توي ردهت مشخص نيست چيكار كنم اون را بشناسه؟
اولا چرا ردهت انترپرایز واسه سرور میخوای کار کنی؟؟؟
فایلهای mp3 و کدکهای ویندوزی و.. ... به خاطر مسئله کپی رایت و.... مستقیم توی خود سیستم عامل نمیذارن واسه همین احتیاج دارین به اینکه از اینترنت استفاده کنید و ...
اگه اشتباه نکنم با yum میتونید خیلی راحت نصبشون کنید به شرطی که اینترنت داشته باشین و مخازن رو هم بهش داده باشین اونوقت مثلا
yum search mp3
یه سری برنامه و کدک نشونتون میه بعد مثلا یکیش اینه
yum install w32codec
yum install xine
yum install mplayer
,......
اگر هم شرایطش جور نیست....میتونی اون بسته هائي رو که گفتم یعنی همون xine و w32codec و.... رو دستی از اینترنت بگیری و نصب کنی
واسه نصب و مخازن و ... احتیاج به راهنمائي داری......میتونی از همون اینترنت راهنما زیاده....
ولی اگه کاربر حرفه ای نیستی چرا رفتی سراغ ردهت؟ توی همون خانواده ردهت لینوکس فدورا واسه تازه کارها بد نیست (در کل متوسطه)
اگه میخوان لینوکستون راحت مثل ویندوز اینا رو پخش کنه و با اینترنت مشکل دارن و... پارسیکس ........اوبونتو هم خوبه .......مندریوا هم خوشگله........
oranoos_92
23-01-2008, 20:41
اولا چرا ردهت انترپرایز واسه سرور میخوای کار کنی؟؟؟
فایلهای mp3 و کدکهای ویندوزی و.. ... به خاطر مسئله کپی رایت و.... مستقیم توی خود سیستم عامل نمیذارن واسه همین احتیاج دارین به اینکه از اینترنت استفاده کنید و ...
اگه اشتباه نکنم با yum میتونید خیلی راحت نصبشون کنید به شرطی که اینترنت داشته باشین و مخازن رو هم بهش داده باشین اونوقت مثلا
yum search mp3
یه سری برنامه و کدک نشونتون میه بعد مثلا یکیش اینه
yum install w32codec
yum install xine
yum install mplayer
,......
اگر هم شرایطش جور نیست....میتونی اون بسته هائي رو که گفتم یعنی همون xine و w32codec و.... رو دستی از اینترنت بگیری و نصب کنی
واسه نصب و مخازن و ... احتیاج به راهنمائي داری......میتونی از همون اینترنت راهنما زیاده....
ولی اگه کاربر حرفه ای نیستی چرا رفتی سراغ ردهت؟ توی همون خانواده ردهت لینوکس فدورا واسه تازه کارها بد نیست (در کل متوسطه)
اگه میخوان لینوکستون راحت مثل ویندوز اینا رو پخش کنه و با اینترنت مشکل دارن و... پارسیکس ........اوبونتو هم خوبه .......مندریوا هم خوشگله........
خيلي ممنون دوست عزيز از لطفت
آقا من يه كاربر آماتور لينوكس هستم شما چه ورژني از لينوكس را پيشنهاد ميكنيد براي من! كه خودش ديگه فايل هاي تصويري را حداقل پخش كنه
من مندریوا را داشتم 2008 با حجم4 گيگ ولي به علت ناشي گري فايل iso اون را رايت نكردم و برداشتم فايل ايزو را باز كزدم و وحتوياتش كه داخل يه پوشه تو فايل ايزو بود را با نرو رايت كردم و فايل ايزو را پاك كردم آيا راه حلي براي اين كار وجود داره
اگه نيست بگيد كدوم ورزن را بگيرم تا برم بخرم كه راحت و آسان باشه كاربريش
با تشكر
شما میتونید به یکی از سایتهای sito.ir و یا linuxshop.ir مراجعه کنید و میتونید آنلاین بخرید....
jتوزیعی که بتونین همون اول فایلهای معمول رو پخش کنید پارسیکس هست...
تا اونجائي که من میدونم بقیه توزیعها این امکان رو در ابتدا ندارن فقط برخی توزیعها مثل ubuntu هست که راهنماهای زیادی داره و تقزیبا راحته.....
یه سی دی اوبونتو رو میتونید مجانی از سایت shipit.ubuntu.com سفارش بدین...
مرحله ای که شما درون قرار دارین مرحله ای هست که خیلیها پشت سر میگذروننش و یه خاطره شیرین بعدا واستون میمونه :) همه این دورانی که وارد لینوکس میشن و با این مشکلات بر میخورن رو از سر میگذرونن.......یکم باید صبور باشین
توی همین فروم راهنماهای زیادی هست و سایتهای متعددی به فارسی معرفی شده که میتونه کمکتون کنه امروز با زیاد شدن کاربرای لینوکس راهنماها هم به خوبی پیشرفت کردن شما باید به اونا هم مراجعه کنید اگر هم انگلیسی تون خوب هست که فبها
سایتهائي که میتونم بهتون معرفی کنم
۱) خود این فروم توی چند تا تاپیک یه سری مقاله و راهنما مرتب شده.....
۲)سایت هزاردستان سایت خوبی هست که بهتون خیلی کمک میکنه و راجع به اکثر سوالاتتون راهنما داره
۳)اگه کاربر اوبونتو باشین ubuntu.ir
۴) سایت تکنوتاکس.......
اگه تهران هستین
مثلا میتونین به اینجا مراجعه کنید:
ببینید مثلا شما اینجا یه راهنما واسه کاربرای اوبونتو هست که تقریبا واسه بقیه هم همین روشه
شما قبل از هر چیز به عنوان یه تازه کار توزیعتون رو انتخاب کنید و یه کم هم راجع به لینوکس بیشتر بخونید.....و ازهمین راهنماها و سایتهای متعدد دیگه ای که هست استفاده کنید.
ضمنا این رو هم مشخص کنید که Win Modem دارین یا کلا ADSL داری که مشخص بشه میتونی در وهله اول با لینوکس به اینترنت وصل شی که اگه با لینوکس بتونی کارا خیلی راحتتر میشه.....
oranoos_92
23-01-2008, 22:35
[GnuHDL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
جان خيلي ممنون عزيز حيف كه اين انجمن گزينه تشكر نداره واسه همين يه پست زدم عزيز
خيلي ممنون دوست عزيز از لطفت
آقا من يه كاربر آماتور لينوكس هستم شما چه ورژني از لينوكس را پيشنهاد ميكنيد براي من! كه خودش ديگه فايل هاي تصويري را حداقل پخش كنه
من مندریوا را داشتم 2008 با حجم4 گيگ ولي به علت ناشي گري فايل iso اون را رايت نكردم و برداشتم فايل ايزو را باز كزدم و وحتوياتش كه داخل يه پوشه تو فايل ايزو بود را با نرو رايت كردم و فايل ايزو را پاك كردم آيا راه حلي براي اين كار وجود داره
اگه نيست بگيد كدوم ورزن را بگيرم تا برم بخرم كه راحت و آسان باشه كاربريش
با تشكر
علاوهبر توضیحات کامل دوستمون GnuHDL من هم بگم که شما یک DVD اوبونتو (Ubuntu) دانلود کن (یا این که از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید به قیمت 1000 تومن!:
بگیر) وبعد خیلی راحت می تونی بدون اینترنت و فقط با همون DVD کدک های جداگونه رو نصب کنی! (البته اگه اشتباه نکنم! ولی اگر هم اشتباه میگم و اون بسته های کدک تو dvd نیستن، خیلی راحت می تونی بسته های رو با یه کامپیوتر یا سیستم عامل دیگه از اینتر نت بگیری! بیاری! و نصب کنی! حجم زیادی هم نداره بسته هاش)
سلام دوستان ببخشید دیگه اگه من مطالب قبلی رو نخوندم چند تا سوال داشتم :
1. آیا توزیع های مختلف لینوکس همه رایگان هستند و هیچ پولی دریافت نمی کنند؟
2. در رابطه با کنسول یا همون خط فرمان می خواستم ببینم که آیا خط فرمان و درواقع بهتره بگم دستورات خط فرمان در توزیع های مختلف یکسان است یا هر توزیعی ساز خودش رو می زنه؟
3. آیا استفاده از خط فرمان الزامی است یا نه میزکار تمام امکانات خط فرمان رو دربر داره و نیازی به یادگیری خط فرمان نیست ؟
4. من حدود یک سالی هست که از لینوکس استفاده نکردم و الان می خوام ببینم کدوم نسخه از انواع توزیع های لینوکس بهتر و پیشرفته تر است (ubuntu, fedora,.....) اصلا سختی کار با کدوم نسخه مهم نیست!!
ممنون از پاسختون
2. در رابطه با کنسول یا همون خط فرمان می خواستم ببینم که آیا خط فرمان و درواقع بهتره بگم دستورات خط فرمان در توزیع های مختلف یکسان است یا هر توزیعی ساز خودش رو می زنه؟
3. آیا استفاده از خط فرمان الزامی است یا نه میزکار تمام امکانات خط فرمان رو دربر داره و نیازی به یادگیری خط فرمان نیست ؟
4. من حدود یک سالی هست که از لینوکس استفاده نکردم و الان می خوام ببینم کدوم نسخه از انواع توزیع های لینوکس بهتر و پیشرفته تر است (ubuntu, fedora,.....) اصلا سختی کار با کدوم نسخه مهم نیست!!
ممنون از پاسختون
1- حدود ۵۰۰ تا توزیع لینوکس داریم که ۹۹ درصدشون رایگان هست. توزیع های معروف که اکثرا استفاده میشه همگی رایگان هستند.
2- حدود ۹۵ درصد دستورات خط فرمان در تمام توزیع های لینوکس یکسان هست !
3- استفاده از خط فرمان الزامی نیست ! میزکارهای لینوکس مانند Gnome و KDE در چند سال اخیر پیشرفت های زیادی کرده اند به طوری که اکثر کارهای رو میشه از طریق رابط گرافیکی انجام داد ولی در بسیاری از مواقع انجام یک کار با استفاده از خط فرمان سریع تر و لذت بخش تر است !
4- پیشنهاد من اول توزیع ایرانی Parsix نسخه یک موسوم به رامون هست و بعد توزیع های Kubuntu , Ubuntu و ...
m a j r i x
30-01-2008, 20:11
ممنون از پاسختون
۱- اکثر توزیعها رایگان هستند حدود ۹۵٪ Free هست توزیعهای سازمانی مانند redhat enterpriseیا suse enterprise که بخاطر پشتیبانی هزینه اشتراک دارن
۲- بله اکثر دستورات کنسول یا ترمینال در توزیعها یکسان هستند
۳- استفاده از ترمینال الزامی نیست ولی برای بعضی مواقع احتیاج میشه ولی با پیشرفتهای که میزکارهای گنوم و KDE دارن احتیاج به خط فرمان کمتر شده
۴- برای شروع میتونید از پارسیکس یا کوبونتو استفاده کنید توصیه میکنم که از هر جفتشون همزمان استفاده کنید تا به درک بیشتری از محیطهای لینوکس برسید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.