مشاهده نسخه کامل
: شروع کار با لینوکس
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
c30tehran
23-01-2011, 15:23
من فعلا به پارسیکس دسترسی ندارم..فقط یه اوبونتو 10.4 دارم که اگه بشه می خوام نصبش کنم...
توی اون پست هم مشکلاتم رو گفتم.. درباره Nokia PC Suite و..
یعنی هیچ راه حلی نداره؟
دوستانی که این همه از لینوکس حمایت می کنند نمی تونن مشکل رو حل کنن؟
اون دوست عزیزی هم که میگه "همه چیز بصورت گرافیکی در اختیار شماست" خب وقتی برنامه می خواهیم نصب کنیم گرافیکی وجود نداره فقط باید یه سری کد Copy Paste کنیم..
نمی خوام بحث کنم ولی خب برای هر کاری باید کد زد...آخه اینم شد سیستم عامل..
در مورد نصب برنامه تو گنولینوکس برنامه گرافیکی زیادی داریم
اوبونتو synaptic ,
tajrobenik
23-01-2011, 20:30
اسم و فرمت برنامه رو نگفتید؟!
snapshot ...
البته اگه نرم افزار دیگه ای هم باشه که راحت بک آپ بگیره خوب ه ...
با سلام
دوستان من گرافک سیستمم 4670 سافایر است و درایور کارت گرافیک رو برای نسخه 10.04 اوبونتو رو هم دارم و الان اوبونتو 10.10 رو نصب کردم . و نمی تونم درایور رو روش نصب کنم قبلا یک روش رو یکی از دوستان در همین تایپیک گفته بودن و من نصب کردم اما الان نمی تونم
لطف می کنید راهنمایی کنید که من فایل مربوط به درایور رو کجا قرار بدم و از طریق چه دستوری نصب کنم
با تشکر
سلام! من Debian 5.0.7 نصب کردم، رزولوشن مانیتور لپ تاپ منو نمیشناسه،
خودش تنظیم کرده رو 1024*768 ولی لپتاپ من 1366*768 حالا چطوری دستی درستش کنم؟!
راستی کارت شبکه لپ تاپم رو هم نمیشناسه:31:
Amir Varasteh
24-01-2011, 14:50
سلام! من Debian 5.0.7 نصب کردم، رزولوشن مانیتور لپ تاپ منو نمیشناسه،
خودش تنظیم کرده رو 1024*768 ولی لپتاپ من 1366*768 حالا چطوری دستی درستش کنم؟!
راستی کارت شبکه لپ تاپم رو هم نمیشناسه:31:
کارت گرافیکت رو نصب کردی؟
c30tehran
24-01-2011, 17:38
snapshot ...
البته اگه نرم افزار دیگه ای هم باشه که راحت بک آپ بگیره خوب ه ...
backup تو گنولینوکس برنامه زیاد داره و معمولا فرمت مثل tar , tar.gz , .... که با peazip باز میشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فارسی
کارت گرافیکت رو نصب کردی؟
از این اینتل زغالی هاس:31:
رفتم تو xorg.conf قسمت device اینو اضافه کردم درست شد:20:
Driver "intel"
:11:
فقط این کارت شبکه رو نفهمیدم چیکارش کنم:18:
mohsen0000000000
25-01-2011, 09:57
سلام
من تازه دي وي دي ابونتو 8.04 رو خريدم و نصب كردم اما چن تا مشكل دارم
يكي ااينكه با پخش فايل هاي موسقي مثل mp3 مشكل دارم.
البته سيستم وقتي بالا مياد اهنگ ورود رو پخش ميكنه.ولي وقتي ميخواد خاموش بشه 3 تا بوق ميزنه
دوم اينكه من با دايل اپ 56 كيلو بايتي به اينترنت وصل ميشم لطفا به صورت خيلي ساده بيان كنيد كه من چطور تو لينوكس با اين مودم به اينترنت وصل بشم. با دستور ترمينال چطور ميتونم نوع مودم خودم رو شناسايي كنم.ايا احتياج به درايور هم دارم.
فقط خيلي ساده باشه چون تو ابونتو من تازه كارم.
سلام
من تازه دي وي دي ابونتو 8.04 رو خريدم و نصب كردم اما چن تا مشكل دارم
يكي ااينكه با پخش فايل هاي موسقي مثل mp3 مشكل دارم.
البته سيستم وقتي بالا مياد اهنگ ورود رو پخش ميكنه.ولي وقتي ميخواد خاموش بشه 3 تا بوق ميزنه
دوم اينكه من با دايل اپ 56 كيلو بايتي به اينترنت وصل ميشم لطفا به صورت خيلي ساده بيان كنيد كه من چطور تو لينوكس با اين مودم به اينترنت وصل بشم. با دستور ترمينال چطور ميتونم نوع مودم خودم رو شناسايي كنم.ايا احتياج به درايور هم دارم.
فقط خيلي ساده باشه چون تو ابونتو من تازه كارم.
8.04؟؟
این ورژن اوبونتو خیلی قدیمیه دیگه پشتیبانی نمیشه. بهتره که نسخه 10.4 رو استفاهده کنید. در مورد mp3 باید کدک هارو نصب کنید.
mohsen0000000000
25-01-2011, 10:39
ممنون از شما
يعني ميگيد اگه 10.4 بگيرم مشكل مودم واينترنت من حل ميشه.؟
10.10 بگیری دیگه فک نکنم مشکلی داشته باشی،
البته اگه مودم مخصوص ویندوز باشه، رو لینوکس کار نمیده و باید Driver هاشو بخری،
ممنون از شما
يعني ميگيد اگه 10.4 بگيرم مشكل مودم واينترنت من حل ميشه.؟
خیر، 10.10 رو دانلود کنید و یا سفارش بدید.
در مورد مودم هم در تاپیک مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به صورت کامل نصب مودم های دایلآپ توضیح داده شده، انجام بدید اگر به مشکلی بر خوردید همونجا مطرح کنید.
با سلام
دوستان من گرافک سیستمم 4670 سافایر است و درایور کارت گرافیک رو برای نسخه 10.04 اوبونتو رو هم دارم و الان اوبونتو 10.10 رو نصب کردم . و نمی تونم درایور رو روش نصب کنم قبلا یک روش رو یکی از دوستان در همین تایپیک گفته بودن و من نصب کردم اما الان نمی تونم
لطف می کنید راهنمایی کنید که من فایل مربوط به درایور رو کجا قرار بدم و از طریق چه دستوری نصب کنم
با تشکر
با سلام
ممنون از اینکه جواب دادین
راستش فکر کنم روش رو پیدا کردم اما نصب نمیشه . فکر می کنم مشکل از درایور است یعنی نسخه 10.04 برای نسخه 10.10 نصب نمیشه
دوباره باید درایور نسخه 10.10 رو دان کنم که اینم برام مشکل بزرگی است با این اینترنت زغالی
tajrobenik
29-01-2011, 20:04
من می گم یه برنامه می خوام برای بک آپ گیری یک فایل می دین odt خوب حالا این فایل رو چی کارش کنم؟
چه جوری از یک درایو بک آپ بگیرم؟
من می گم یه برنامه می خوام برای بک آپ گیری یک فایل می دین odt خوب حالا این فایل رو چی کارش کنم؟
چه جوری از یک درایو بک آپ بگیرم؟
سلام
برای بکاپ گیری برنامه fsarchiver خیلی خوبه... تحت ترمینال اجرا میشه...9تا سطح فشردگی داره...
اینم سایتش:
آموزش:
---------------------------
--------آموزش:
---------------------------
دستور بکاپ گیری:
به جای sda1 آدرس درایو اول رو بزار -- با دستور fdisk -l میتونی همه درایوات + آدرسشون رو ببینی...
جای sda2 و sdxx و... درایوای دیگه...
به جای mnt/backup/gentoo-rootfs.fsa/ هم مسیری که می خوای فایل بکاپ ذخیره بشه +اسم فایل بکاپ + فرمت fsa. بزار...
همین! کارای دیگه هم میتونی بکنی مثلا میتونی رمز بزاری روی فایل یا میزان فشردگی رو تنظیم کنی و... که اینا رو توی سایتش نوشته...
دستور ریستور:
mnt/backup/archive-multple-filesystems.fsa/ مسیر فایل بکاپ...
id=0,dest=/dev/sda1 اولین درایوی که توی دستور بکاپ گیری نوشتی(میشه id=0) رو داخل درایو sda1 میریزه!
id=1,dest=/dev/sda5 دومین درایوی که توی دستور بکاپ گیری نوشتی(میشه id=1) رو داخل درایو مثلاً sda5 میریزه!
نکته: سعی کن دستوری که باهاش بکاپ میگیری رو نگهداری چون ترتیب نوشتن درایو ها توی دستور ریستور مهمه... همون id ها که از 0 شروع میشه ....
نکته: اگه cpu چند هسته ای داری جلوی Aa- اینو بنویس: j2- برای 2هسته ای و j4- برای 4هسته ای
اینم نگاه کن.... مهم هاش رو بُلد کردم:
مثال کامل : (هر چیزی که توی دستور بکاپ استفاده شده باید توی دستور ریستور هم بیاد...)
Backup:
Restore:
موفق باشی...
ّا سلام
دوستان برنامه هاي لينوكس در چه فرمتهايي ارائه ميشن . مثلا در ويندوز exe رو داريم در مكينتاش به صورت app هستن . درلينوكس به چه صورتهايي هستن ؟
چطور میتونم دستورات ترمینال لینوکس را یاد بگیرم از کجاباید شروع کنم باید حفظ شون کرد ویانه کلا چطوریه کمی راهنمایی بفرمایید
ّا سلام
دوستان برنامه هاي لينوكس در چه فرمتهايي ارائه ميشن . مثلا در ويندوز exe رو داريم در مكينتاش به صورت app هستن . درلينوكس به چه صورتهايي هستن ؟
بستگی داره به توزیع، ولی به طور معمول دو فرمت deb و rpm خیلی مطرح و مورد پشتیبانی طیف وسیعی از توزیع ها هستند.
چطور میتونم دستورات ترمینال لینوکس را یاد بگیرم از کجاباید شروع کنم باید حفظ شون کرد ویانه کلا چطوریه کمی راهنمایی بفرمایید
ببینید، دستورات آنقدر زیاد هستند که یادگیریشون به این راحتی ها نیست! چو فقط خود دستورات بیش از 200 تا هستند و هر دستور خودش بعضا بیش از 10 آپشن داره، ضمن اینکه خیلی از دستورات به کار نمی آیند و خیلی ها شاید سالی یکبار به کار بیایند، بهترین کار این هست که هر موقع نیازی به دستوری دارید در مورد آن جستجو کنید و دستور را یاد بگیرید، البته در لینوکس برای کار با دستورات کمی هوش هم نیاز هست چون گاهی با مخلوط کردن چند دستور میشه یک دستور جدید به وجود آورد.
لیست دستورات با توضیح:
با سلام
بستگی داره به توزیع، ولی به طور معمول دو فرمت deb و rpm خیلی مطرح و مورد پشتیبانی طیف وسیعی از توزیع ها هستند.
من این سئوال چند بار پرسیدم ولی به جواب کاملی نرسیدم . خوب این بسته ها به چه صورت هستند یعنی مثلا حالت فشرده دارند ؟
برای نصبشون چطور باید عمل کرد مثلا اگه بسته ای با فرمت deb دریافت کنم با کلیک کردن روش نصب میشه ؟
این قضیه کامپایل کردن برای کدوم بسته هاست ؟
با تشکر
با سلام
من این سئوال چند بار پرسیدم ولی به جواب کاملی نرسیدم . خوب این بسته ها به چه صورت هستند یعنی مثلا حالت فشرده دارند ؟
برای نصبشون چطور باید عمل کرد مثلا اگه بسته ای با فرمت deb دریافت کنم با کلیک کردن روش نصب میشه ؟
این قضیه کامپایل کردن برای کدوم بسته هاست ؟
با تشکر
برنامه هایی که باید نصب شوند آنهایی هستند که شما سورس کد اونها رو دانلود می کنید و بنابراین برای نصب شدنشون باید سورس کد ها به ترتیب کامپایل شوند، فایلهایی مانند deb مانند یک نصاب عمل می کنند، و بله با دابل کلیک بروی اونها شروع به نصب خواهند کرد.
البته این رو هم بگم، این برای تمام توزیع ها نیست، هر توزیعی فرمت خودش رو دنبال می کنه برای مثال دبین و تمام مشتقاتش deb هستند، هر توزیعی فرمت خودش رو داره و مثلا ردهت و مشتقاتش rpm.
و البته سورس کد برنامه ها در تمام توزیع ها قابل نصب هستند.
البته یک مطلب را بگویم، فایل های deb و یا rpm فایلهای اجرایی نیستند، در واقع اینها نصاب برنامه ها هستند، در واقع اجرای برنامه به زبان برنامه وابستگی داره.
مطلب زیر رو ببینید:
در لینوکس پسوند فایل چیز مهمی نیست و کاراکتر های «.» و هر آنچه بعد از آن می آید جزو اسم فایل است و برنامه های مختلف هم عموما حساسیتی روی چیزی به نام پسوند ندارند.
البته محیط های گرافیکی مثل KDE و GNOME مانند ویندوز برای نشان دادن آیکونی که نماینده فایل است از پسوند استفاده می کنند ولی در خود لینوکس صرفا فایل ها را به دو دسته تقسیم می کنند باینری و متنی. البته دستور FILE یک سری اطلاعات در مورد انواع فایل ها می دهد که البته به پسوند فایل مربوط نمی شوند.
بنابراین اگر محتوی فایل اجرایی باشد یعنی برای مثال بایناری باشد و یا اسکریپت با ست کردن بیت x که با دستور chmod میشه انجامش داد، با هر پسوندی که باشه اجرا خواهد شد.
با سلام و تشكر
خوب پس راه حل آسان براي كساني مثل من كه نه تخصصشون كامپيوتر است و نه با لينوكس آشنايي دارن اينه كه فايلها رو به صورت deb دريافت كنيم ؟
مثلا اگه من بخوام برنامه هايي مثل vlc يا kmplayer رو از اينترنت كافي نت دريافت و در خونه نصب كنم بايد چطور سرچ كنم و يا از كجا با اين فرمت پيدا كنم و يا از كجا مطمئن باشم فايلي كه دانلود مي كنم به نسخه توزيع من مي خوره ؟
با تشكر از صبوري شما
اول از همه سعی کن هر توزیعی که کار می کنی آخرین ورژنشو نصب کنی
بعد توی سیناپتیک بسته هایی رو که می خوای نصب کن رو علامت بزار مثل اینکه اینترنت داری و می خوای به همراه بسته های وابسته دانلود و نصب کنی
بعد از این که apply رو می زنی می خواد بسته ها رو از اینترنت دانلود کنه که نمی تونه بعد ارور می ده و بعد توی متن ارور آدرس تمام بسته هایی رو که می خواسته دانلود کنه بهت نشون می ده
اونها رو توی یه فایل متنی کپی کن برو کافی نت دانلود کن
بعد بسته هایی رو که دانلود کردی توی /var/cache/apt/archives/ کپی کن
حالا دوباره با سیناپتیک سعی کن نصب کنی
این بار سیناپتیک بسته ها رو بجای دانلود از اونجا دانلود می کنه D:
سلام
اسم تایپیک هست <<شروع کار با لینوکس>> ولی من پشت همین دیوار گیر کردم
منظورم اینه که نتونستم نصبش کنم . کلا برای نصب بعد از ری ایتارت در حالی بوت هم شده
ولی اصلا CD رو نمیخونه و میره رو ویندوز لطفا یه در به روم وا کنید تا به این گروه برسم
خلاصه منو از پشت این دیوار نجات بدید . البته می تونم برم سراغ ویندوز ولی دیگه از دستش کلافه ام
دیگه اینکه این مشکل منو اینم شما ببینم چی می کنید
پیشاپیش ممنون
سلام
ببخشید من ۲-۳ سالی هست که توی لینوکسم
ولی این اولین باری هست که نیاز به چیز شکن و ... وپیدا کردم
میخواستم بدونم کسی میدونه چطور میشه از فایلهای pbk. در اوبونتو استفاده کرد؟!
یا اینکه چطور gateway رو از توش دراورد؟!
در مورد gateway توی فایل گشتم نبود (نگرد نیست)
نیاز نسبتا فوری!!!
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
سلام
اسم تایپیک هست <<شروع کار با لینوکس>> ولی من پشت همین دیوار گیر کردم
منظورم اینه که نتونستم نصبش کنم . کلا برای نصب بعد از ری ایتارت در حالی بوت هم شده
ولی اصلا CD رو نمیخونه و میره رو ویندوز لطفا یه در به روم وا کنید تا به این گروه برسم
خلاصه منو از پشت این دیوار نجات بدید . البته می تونم برم سراغ ویندوز ولی دیگه از دستش کلافه ام
دیگه اینکه این مشکل منو اینم شما ببینم چی می کنید
پیشاپیش ممنون
خوب شما مطمءنی میره که cd رو بوت کنه؟!
و در حالت کلی اگه نمیتونی ویندوز رو تحمل کنی :2: میتونی از داخل ویندوز نصب کنی
اگه نشد با vm لینوکس رو بالا بیار!!
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------
با سلام و تشكر
خوب پس راه حل آسان براي كساني مثل من كه نه تخصصشون كامپيوتر است و نه با لينوكس آشنايي دارن اينه كه فايلها رو به صورت deb دريافت كنيم ؟
مثلا اگه من بخوام برنامه هايي مثل vlc يا kmplayer رو از اينترنت كافي نت دريافت و در خونه نصب كنم بايد چطور سرچ كنم و يا از كجا با اين فرمت پيدا كنم و يا از كجا مطمئن باشم فايلي كه دانلود مي كنم به نسخه توزيع من مي خوره ؟
با تشكر از صبوري شما
kmplayer لینوکس (حداقل مال اوبونتو )بدرد نمیخوره همون پلیر معمولی سیستم عاملو پکیجهاشو بگیری بهتره با اینکار همه آت و آشغالی رو پخش میکنه!!
سلام
ببخشید من ۲-۳ سالی هست که توی لینوکسم
ولی این اولین باری هست که نیاز به چیز شکن و ... وپیدا کردم
میخواستم بدونم کسی میدونه چطور میشه از فایلهای pbk. در اوبونتو استفاده کرد؟!
یا اینکه چطور gateway رو از توش دراورد؟!
در مورد gateway توی فایل گشتم نبود (نگرد نیست)
نیاز نسبتا فوری!!!
دوست عزیز بحث در این مورد در این سایت ممنوع هست.
براتون پ.خ دادم، مطالعه کنید.
tashakor
15-02-2011, 20:45
آیا فایل هایی با فرمت exe در لینوکس می توان باز کرد؟
آیا فایل هایی با فرمت exe در لینوکس می توان باز کرد؟
بله... شما باید نرم افزار wine رو نصب داشته باشید.
البته باید توجه کنید که قرار نیست هر exe ای باز شود!!!! چون گاها به بعضی از dll ها نیاز است.
نرم اقزار های دیگری نیز هستند که این امکان را می دهند همانند cedega , ...
ولی پولی هستند...
با سلام
این کلید buttom در لینوکس کدوم کلید کیبرد است ؟
در تنظیمات compiz fusion همش ترکیبی از این کلید هست
با تشکر
thelastblack
18-02-2011, 23:29
من با تازگی arch رو نصب کردم kde هم روش نصب کردم مشکلی ندارم فقط با صداش مشکل دارم... یعنی صداش در میاد ولی
وقتی سیستم رو ریستارت ممیکنم باید برنامه alsamixer رو اجرا کنم بعد برم صدا رو از روی صفر بالا ببرم که صداش دربیاد....
من از pulseaudio استفاده میکنم .....
یه چیزه دیگه هم هست اونم بلوتوثه... اونو چجوری راه بندازم؟
با سلام
این کلید buttom در لینوکس کدوم کلید کیبرد است ؟
در تنظیمات compiz fusion همش ترکیبی از این کلید هست
با تشکر
معمولا button 1 کلید سمت چپ ماوس، و button 2 کلید سمت راست ماوس هست و مربوط به کیبورد نیست.
معمولا button 1 کلید سمت چپ ماوس، و button 2 کلید سمت راست ماوس هست و مربوط به کیبورد نیست.
با سلام و تشکر
خوب تعداد این button ها زیاد است مثلا زده button 10 ؟
دیشب دوباره مجبور شدم compize ( چیزی که به صورت پیش فرض نصب بود نه compiz fusion manager که بعدا نصب کردم )رو از روی اوبونتو حذف کنم و الان هر کاری کردم دوباره نصب نمیشه .
فکر می کنم درایور کارت گرافیک رو هم حذف کرده . ایا با نصب دوباره کارت گرافیک این هم نصب میشه یا نه ؟
یا مجبور به تعویض سیستم عامل هستم ؟
با تشکر
با سلام
دوستان من در مورد
دیشب دوباره مجبور شدم compize ( چیزی که به صورت پیش فرض نصب بود نه compiz fusion manager که بعدا نصب کردم )رو از روی اوبونتو حذف کنم و الان هر کاری کردم دوباره نصب نمیشه .
باید بگم اوبونتو رو دوباره نصب کردم البته درایو home رو فرمت نکردم اما حتی کارت گرافک هم نصب نمیشه تا چه برسه به compiz
این پیام رو میده
k1lou@k1ubuntu:~$ sudo -i
root@k1ubuntu:~# cd /home/k1lou/javad/
root@k1ubuntu:/home/k1lou/javad# ./ati-driver-installer-11-1-x86.x86_64_2.run
-bash: ./ati-driver-installer-11-1-x86.x86_64_2.run: Permission denied
root@k1ubuntu:/home/k1lou/javad#
این Permission denied رو قبل از اینکه اوبونتو رو دوباره هم نصب کنم می اوم الان هم دقیقا به همون صورت
البته در نسخه قبلی که نصب بود اسم کامپیوتر فرق می کرد
به نظر شما مشکل از چی هست ؟
با تشکر
به شما اجازه نمی ده که اون کارو انجام بدی
دسترسی نداری
درستش اینه:
بعد دستور دوم باید پسورد روت رو بزنی
البته یه چیز مهم یادم رفت
شاید روش خاصی داشته باشه مثل درایورهای nvidia که باید x رو خاموش کنید و از این جیزا
بهترین کار اینه که از روی یه راهنمای خوب این کارو قدم به قدم انجام بدی
به شما اجازه نمی ده که اون کارو انجام بدی
دسترسی نداری
درستش اینه:
بعد دستور دوم باید پسورد روت رو بزنی
البته یه چیز مهم یادم رفت
شاید روش خاصی داشته باشه مثل درایورهای nvidia که باید x رو خاموش کنید و از این جیزا
بهترین کار اینه که از روی یه راهنمای خوب این کارو قدم به قدم انجام بدی
با سلام
من تونستم با دستورات شما كارت گرافيگ رو نصب كنم و همچنين combiz fusion
اما مشكلي كه دارم اينه كه visual effect روي حالت extra , و يا normal نميره
انگار نه انگار كه درايور نصب است و هيچ حالت گرافيكي ندارم
و پيام ميده كه نمي تونه فعالش كنه
و اين پيام هم در قسمت additinal driver وجود داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بخاطر همین می گم بهتره با یک راهنما این کارو انجام بدی
خروجی دستورهای زیر رو بزار ببینم
glxinfo | grep direct
و
fglrxinfo
thelastblack
20-02-2011, 22:18
من با تازگی arch رو نصب کردم kde هم روش نصب کردم مشکلی ندارم فقط با صداش مشکل دارم... یعنی صداش در میاد ولی
وقتی سیستم رو ریستارت ممیکنم باید برنامه alsamixer رو اجرا کنم بعد برم صدا رو از روی صفر بالا ببرم که صداش دربیاد....
من از pulseaudio استفاده میکنم .....
یه چیزه دیگه هم هست اونم بلوتوثه... اونو چجوری راه بندازم؟
من تو kde برنامه های bluez و bluedevil رو نصب کردم و قاعدتا باید بلوتوثم کار کنه ولی وقتی رو آیکون کلیک میکنم میگه:
no adapters found
چی کارش کنم؟
Amir Varasteh
20-02-2011, 23:05
من تو kde برنامه های bluez و bluedevil رو نصب کردم و قاعدتا باید بلوتوثم کار کنه ولی وقتی رو آیکون کلیک میکنم میگه:
no adapters found
چی کارش کنم؟
اینو بزن ببین راه میفته ؟
thelastblack
20-02-2011, 23:52
bluetooth رو به لیست daemon ها اضافه کرده بودم که خودش اجرا شه نیازی به این نیست... dbus هم اجراست ولی بازم همونو مینویسه...
یازم این دستور رو زدم ولی همونه...
بخاطر همین می گم بهتره با یک راهنما این کارو انجام بدی
خروجی دستورهای زیر رو بزار ببینم
glxinfo | grep direct
و
fglrxinfo
با سلام و تشکر
خوب مثل اینکه خروجی ها چیز خوبی رو نمی گن چون این چیزی که نصب نیست فکر کنم باید از طریق اینترنت نصب بشه و من هم در لینوکس اینترنت ندارم
k1lou@k1ubuntu:~$ sudo -i
sudo password for k1lou:
root@k1ubuntu:~# glxinfo | grep direct
The program 'glxinfo' is currently not installed. You can install it by typing:
apt-get install mesa-utils
root@k1ubuntu:~# fglrxinfo
Segmentation fault
root@k1ubuntu:~#
خوب به نظر شما من باید چکار کنم ؟ میشه اینها رو افلاین نصب کرد ؟
اصلا چرا به اینصورت است من یکبار سیستم عامل رو از دوباره نصب کردم اما هنوز تنظیمات قبلی اون وجود داره اصلا این یک مزیت است یا عیب ؟
من اگه کامل دوباره لینوکس رو نصب کنم و درایو home رو هم پاک کنم مشکل حل میشه ؟
با تشکر
با سلام و تشکر
خوب مثل اینکه خروجی ها چیز خوبی رو نمی گن چون این چیزی که نصب نیست فکر کنم باید از طریق اینترنت نصب بشه و من هم در لینوکس اینترنت ندارم
خوب به نظر شما من باید چکار کنم ؟ میشه اینها رو افلاین نصب کرد ؟
اصلا چرا به اینصورت است من یکبار سیستم عامل رو از دوباره نصب کردم اما هنوز تنظیمات قبلی اون وجود داره اصلا این یک مزیت است یا عیب ؟
من اگه کامل دوباره لینوکس رو نصب کنم و درایو home رو هم پاک کنم مشکل حل میشه ؟
با تشکر
من نمی دونم منظور شما از تنظیمات قبلی چیه
این کدها می گه برنامه glxinfo نصب نیست که با نصب بسته mesa-utils اونم نصب می شه
این چیز عادی ای هست و ربطی به تنظیمات نداره
قبلا گفتم چطوری یه بسته رو بصورت آفلاین دانلود و نصب کنید
این بسته رو هم همونطوری نصب کنید
من نمی دونم منظور شما از تنظیمات قبلی چیه
این کدها می گه برنامه glxinfo نصب نیست که با نصب بسته mesa-utils اونم نصب می شه
این چیز عادی ای هست و ربطی به تنظیمات نداره
قبلا گفتم چطوری یه بسته رو بصورت آفلاین دانلود و نصب کنید
این بسته رو هم همونطوری نصب کنید
با سلام
منظورم از تنظیمات اینه که چرا قبلا که اوبونتو رو نصب کردم این دو قسمت نصب بودن اما الان دوباره باید با نصب جدید اونا رو جداگانه نصب کنم
اگه به صورت کامل اوبونتو رو نصب کنم این مشکل حل میشه ؟
من هنوز هم نتونستم افلاین چیزی رو بگیرم توی synaptic می زنم اما تا به حال جواب نگرفتم
با تشکر
با سلام
خوب من با نصب دوباره سیستم عامل تونستم مشکل رو حل کنم البته می دونم کار درستی در لینوکس نیست چون ما دنبال یک سیستم عامل پایدار هستیم
خوب چند تا سئوال پیش اومد
یک کاربر تازه کار از کجا باید دستور نصب کارت گرافیکش رو بدست بیاره یا نصب چیزی مثل مودم ؟
چون دستوراتی مثل cd یا sudo مطلق و مشخصند اما این دستورات چطور
چرا دستورات نصب کارت گرافیک اینقدر برای من متغیر بوده اول با دستوری شبیه به این من موفق به نصب شدم
sh /home/k1lou/ati/ati-driver-installer-11-1-x86.x86_64_2.run
بعد با دستوری مثل
cd /home/k1lou/javad/ ./ ati-driver-installer-11-1-x86.x86_64_2.run
و الان هم
cd /home/k1lou/javad/
sudo chmod +x ati-driver-installer-11-1-x86.x86_64_2.run
sudo ./ati-driver-installer-11-1-x86.x86_64_2.run
با تشکر
sh همون خاصیت /. رو داره
شاید در ۲ دستور اول با sudo -i مجوز مدیریتی داشتی
دستور chmod که دادم برای اطمینان از اجرایی بودن فایل هست
خوب شما خودت باید شرایط رو ببینی
با سلام
برای تغییر زبان در اوبونتو دو کلید الت و شیفت رو تعیین کردم با زدن دو دکمه از حالت انگلیسی به فارسی سوئیچ میکنه اما دیگه از فارسی به انگلیسی بر نمی گرده ؟ و باید با موس برگردونم ممنون می شم راهنمایی کنید
با تشکر
شما 2 مجموعه کلید Alt+Shift روی کیبرد دارین، از هر دو استفاده کنین. سمت راست یک Alt و یک Shift وجود داره و در سمت چپ کیبورد هم یک Alt+Shift دیگه!
امیدوارم متوجه منظورم شده باشین.
من نداشتم تا حالا همچین مشکلی
فقطم با سمت چپیه زبونو عوض می کنم
اصلا جور دیگه عادت ندارم
سلام raeesi
چطوری؟
چند وقتی ندیده بودم پست بدی
rootnt عزیز من معمولا با چپی مشکل داشتم از همون اوایل که با RedHat کار میکردم همیشه سمت راستی برام کارآ بود.
والا چه عرض کنم. مشکلات زیاده و آدم وقت نمیکنه. با اینکه همیشه آنلاینم ولی شدم فقط مصرف کننده و تولید محتوا نزدیک به صفر شده!
با سلام
دوستان من از روی دیسک هما همه نرم افزاره را نصب می کنم و الا پیش فرض نصب نمر افزار ها در synaptic شده همین دیسک هما . حالا می خوام لینک دانلود رو از توی نرم افزارها رو از توی سیناپتیک برای دانلود از اینترنت پیدا کنم تا در کافی نت دانلود کنم ( در واقع میخوام روش رو یاد بگیرم )چطور باید این مسیر پیش فرض سیناپتیک که میره از روی سی دی مسیر پیدا کنه رو به اینترنت تغییر بدم ؟
یک گزینه دیگه هم در سیناپتیک هست که چون الان توی لینوکس نیستم دقیق یادم نیست generate pakage یا همچین چیزی که فکر می کنم میشه ادرس دقیق دانلود پکیجها رو باهاش بدست اورد و درست کرد کسی میتونه در این مورد هم توضیح بده
با تشکر
دوست عزیز ما توی دنیای مجازی چیزی باسم جستجو هم داریم داداشم.
اینم راه حل:
لقمه آمادهست فقط برات نجویدمش.
دوست عزیز ما توی دنیای مجازی چیزی باسم جستجو هم داریم داداشم.
اینم راه حل:
لقمه آمادهست فقط برات نجویدمش.
با سلام و تشکر دوست من
ولی متاسفانه من اصلا انگلیسیم خوب نیست که بخوام از این طریق تحقیق کنم
بعدش هم ایننترنتم همین p30world رو به زور باز می کنه به همین خاطر همین جا دنبال جوابهام هستم شما هم اگه بتونی یک توضیح فارسی بدید ممنون میشم
با تشکر
من روزی که کار با لینوکس رو شروع کردم، از اینترنت دایلآپ که رسیوش توی بهترین شرایط 3کیلوبایت بود شروع به تحقیق کردم و هر جمله رو از یکجا گیر آوردم.
نظر شخصی من اینه که اگه کسی برای حل مشکلش تلاشی نکنه پس مستحق بدست آوردن نتیجه نیست. شما اگه ایرانی نبودی چکار میکردی دوست عزیز؟ انجمن فقط برای استفاده بعنوان مصرفکننده نیست، بلکه برای تبادل نظره.
شما یه نگاه به انجمنهای غیر فارسی زیان بنداز و ببین مشکلات اینچنینی با چه پاسخهایی مواجه میشن؟ توی انجمنها و گروههایی که من عضوم، اگه چنین سوالی پرسیده بشه تنها پاسخشون گوگل هست و بس.
لینکی هم که بهتون دادم نیازی به دانستن زبان انگلیسی نداره. شما کافیه نگاهی به تصاویر بندازی و گام بگام باهاشون جلو بری تا مخازن مورد نیازتو فعال، غیرفعال، حذف و یا اظافه کنی.
اگه این مورد براتون مهم هست، پس حتماً نه تنها این لینک رو مشاهده خواهید کرد، که تحقیق بیشتری هم در این زمینه خواهید کرد.
من روزی که کار با لینوکس رو شروع کردم، از اینترنت دایلآپ که رسیوش توی بهترین شرایط 3کیلوبایت بود شروع به تحقیق کردم و هر جمله رو از یکجا گیر آوردم.
نظر شخصی من اینه که اگه کسی برای حل مشکلش تلاشی نکنه پس مستحق بدست آوردن نتیجه نیست. شما اگه ایرانی نبودی چکار میکردی دوست عزیز؟ انجمن فقط برای استفاده بعنوان مصرفکننده نیست، بلکه برای تبادل نظره.
شما یه نگاه به انجمنهای غیر فارسی زیان بنداز و ببین مشکلات اینچنینی با چه پاسخهایی مواجه میشن؟ توی انجمنها و گروههایی که من عضوم، اگه چنین سوالی پرسیده بشه تنها پاسخشون گوگل هست و بس.
لینکی هم که بهتون دادم نیازی به دانستن زبان انگلیسی نداره. شما کافیه نگاهی به تصاویر بندازی و گام بگام باهاشون جلو بری تا مخازن مورد نیازتو فعال، غیرفعال، حذف و یا اظافه کنی.
اگه این مورد براتون مهم هست، پس حتماً نه تنها این لینک رو مشاهده خواهید کرد، که تحقیق بیشتری هم در این زمینه خواهید کرد.
با سلام و تشکر
دوست من ممنون از راهنمایی تون . راستش لینک رو دیدم اما باید بگم که اونقدر سرعت کم بود که بیشتر از 30 درصد عکسها باز نشد در تب جدید هم همینطور
در هر صورت ممنون
توی لینوکس نرمافزارهای چت IRC رایگان بوفور یافت میشه و مثل ویندوز به یک mIRC محدود نیستین. میتونین به کانالهای IRC مربوطه مراجعه کنین و با بدترین اینترنت هم که باشین خیلی سریع اطلاعاتتون تبادل میشن.
این برای مواقع ضروری کاملاً توصیه میشه که البته گهگداری پاسخ مناسب ممکنه گیرتون نیاد :)
توی لینوکس نرمافزارهای چت IRC رایگان بوفور یافت میشه و مثل ویندوز به یک mIRC محدود نیستین. میتونین به کانالهای IRC مربوطه مراجعه کنین و با بدترین اینترنت هم که باشین خیلی سریع اطلاعاتتون تبادل میشن.
این برای مواقع ضروری کاملاً توصیه میشه که البته گهگداری پاسخ مناسب ممکنه گیرتون نیاد :)
با سلام و تشکر
میشه در مورد این نرم افزارها بیشتر توضیح بدید توی لینوکس کار می کنن چون من در لینوکس اصلا اینترنت ندارم ؟
لینکی از این نرم افزار دارید برای ویندوز
uspc
چند جا سرچ کردم پیام forbiden میداد
من kde desktop رو برای نصب از روی دیسک هما انتخاب کردم و فکر کنم نصب هست اما چطور می تونم این میزکار رو در اوبونتو فعال کنم ؟
با تشکر
1- چرا توی linux اینترنت ندارین؟ مشکلتون چیه؟
2- این نرمافزارها زیادن ولی شما میتونی ورژن وببیس این چترومهارو هم داشته باشی و از اونها استفاده کنی دوست عزیز. freenode.net یکی از بزرگترین میزبانهای سرور IRC سیستمهای اوپنسورسه. بعنوان مثال شما میتونی همین الآن با آدرس زیر به کانال اوبونتو پارسی زبانان وصل بشی:
3- زمانی که میخواین login کنین و همون صفحه user و password براتون باز هست پایین صفحهرو نگاه کنین، 3تا گزینه وجود داره که حالت کشویی دارند، یکی از اونها برای انتخاب میز کار هست و زمانیکه شما از اونجا KDE انتخاب کنین، بعد از وارد کردن یوزر و پسورد وارد محیط K خواهید شد.
1- چرا توی linux اینترنت ندارین؟ مشکلتون چیه؟
2- این نرمافزارها زیادن ولی شما میتونی ورژن وببیس این چترومهارو هم داشته باشی و از اونها استفاده کنی دوست عزیز. freenode.net یکی از بزرگترین میزبانهای سرور IRC سیستمهای اوپنسورسه. بعنوان مثال شما میتونی همین الآن با آدرس زیر به کانال اوبونتو پارسی زبانان وصل بشی:
3- زمانی که میخواین login کنین و همون صفحه user و password براتون باز هست پایین صفحهرو نگاه کنین، 3تا گزینه وجود داره که حالت کشویی دارند، یکی از اونها برای انتخاب میز کار هست و زمانیکه شما از اونجا KDE انتخاب کنین، بعد از وارد کردن یوزر و پسورد وارد محیط K خواهید شد.
با سلام و تشکر
راستش قبلا مودم داشتم دایل اپ ولی تحقیق کردم گفتن نصبش روی لینوکس سخت است و همچنین برام گرون درمیومد چون باید با خط یه شهر دیگه وصل می شدم
از یک مرکز عمومی استفاده می کنم
الان هم مودم یکی از دوستان رو گرفتم که مربوط به همین اینترنتهای خطهای موبایل هست
در مورد اون ادرس هم بله . ولی قبل از زدن پست رفتم ولی باز نشد . چند بار refresh کردم مشکل حل نشد البته قبلا اونجا رفته بودم و فکر کردم منظور شما یه جای دیگه است
در مورد kde . الن من اصلا این سه تا گزینه رو ندارم احتمالا من چون بدون یوزر و پسورد وارد سیستم میشم این انتخابها رو ندارم درسته ؟
چون یادم قبلا روی ورژنهای قبلی بود که مثلا حالت متنی رو میشد انتخاب کرد
به لینوکس رفتم حتما امتحان می کنم
با تشکر
با سلام
من در هنگام login کردن رو چک کردن حالت kde رو نداشت در synaptic هم چک کردم kde envirment همه سبز رنگک و تیک خورده بود
در هنگام لوگین گزینه های recovery consol و desktop edit یا همون safe mode بود البته برای خود من هم جای تعجب داشت چون می تونستم حالت متنی رو هم انتخاب کنم
من از قسمت login screen این حالتها رو فعال کردم چون در قسمت user account نتونستم فعال کنم که در هنگام ورود از یوزر پسورد بخواد مشکل از اینجا نیست
با تشکر
دوست عزیز من نمیدونم که شما از چه توزیعی استفاده میکنی و با توجه به صفحات قبلی که نگاهی انداختم حدس میزنم که توزیع مورد استفادهتوی ubuntu باشه که باید توی synaptic چک کنین که آیا kubuntu نصب شده یا خیر؟ اگه نصب بود یکبار مجدد نصبش کنین، pc ریستارت کنین و ببینین حل میشه مشکلتون یا خیر؟ برای دسترسی به صفحه لاگین هم اگه یکبار logoff کنین اون صفحه براحتی براتون میاد.
در مورد مودمهای Edge هم چون اینها درایورهاشونو منتشر نمیکنند، توی لینوکس قابل ساپورت نیستند ولی شما براحتی میتونی از خود گوشی برای اتصال به اینترنت توی لینوکس استفاده کنی. اگه گوشی "پدر و مادر داری" دارین، بدون هیچ مشکلی گوشیتون توسط لینوکس شناسایی میشه و با استفاده از قسمت Mobile Broadband میتونین از اینترنت موبایلتون استفاده کنین.
توصیه من استفاده از گوشیهای سامسونگه خصوصاً مدل corby این این شرکت که مودم فوقالعاده قوییی داره.
قابل ذکره که در صورت ایجاد مشکل توی اتصال این اطلاعات کاملاً کمکتون خواهند کرد:
شماره اتصال:
*99#
APN اپراتور:
همراه اول: mcinet
ایرانسل: mtnirancell
ایرانسل: internet
برای ایرانسل معمولاً اولی جواب میده ولی اگه وصل نشد دومی هم انتحان کنین.
در صورتیکه وصل شدین و نتونستین سایتی باز کنین و به هیچ سروری دسترسی پیدا کنین، باید پــراکسی اپراتور رو توی سیستم عامل تعریف کنین که برای استفاده از ایرانسل اینه:
اطلاعات دیگهای که برای استفاده از خطوط ایرانسل شاید بکارتون بیان:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نهایت دوست عزیز شما کدوم شهر هستین که دسترسی به ADSL براتون مقدور نیست؟!
با سلام
دوست عزیز من نمیدونم که شما از چه توزیعی استفاده میکنی و با توجه به صفحات قبلی که نگاهی انداختم حدس میزنم که توزیع مورد استفادهتوی ubuntu باشه که باید توی synaptic چک کنین که آیا kubuntu نصب شده یا خیر؟ اگه نصب بود یکبار مجدد نصبش کنین، pc ریستارت کنین و ببینین حل میشه مشکلتون یا خیر؟ برای دسترسی به صفحه لاگین هم اگه یکبار logoff کنین اون صفحه براحتی براتون میاد.
من از اوبونتو 10.10 استفاده می کنم
در سینابتیک همونطور که گفتم kde envirment نصب هست حالا اگه برای استفاده از محیط kde باید kubuntu نصب باشه نمی دونم
در مورد اتصال هم واقعا زحمت کشیدین اما از گوشیم نمی تونم استفاده کنم می ترسم داغون بشه nokia n72 به نظرتون دوام میاره ؟
قراره بهمون اینترنت بدن . البته نه برای خونه . برای محل کار . که اونم تحت ویندوزه و . پس من حالا حالا ها باید به فکر افلاین باشم
با تشکر از شما
فکر میکنم خیلی واضح گفتم که kubuntu نصب کنید!!!
در مورد دوام آوردن یا نیاوردن گوشی هم تنها قسمتی که ممکنه اونهم بدلیل استفاده مداوم باطریش ضعیف بشه.
با سلام و تشکر
عذرخواهی می کنم فکر می کنم من اشتباه متوجه شدم
منظورتون اینه که کلا اوبونتو رو پاک کنم و کوبونتو نصب کنم ؟
من چک کردم توی قسمت kde envirment خود کوبونتو هم بود که حالت نصب داشت
با تشکر
با سلام و تشکر
عذرخواهی می کنم فکر می کنم من اشتباه متوجه شدم
منظورتون اینه که کلا اوبونتو رو پاک کنم و کوبونتو نصب کنم ؟
من چک کردم توی قسمت kde envirment خود کوبونتو هم بود که حالت نصب داشت
با تشکر
شما نیاز هست بسته ی Kubuntu-desktop رو نصب کنید.
اینطور که متوجه شدم اینترنت ندارید، که در این صورت کار بسیار سختی خواهد بود براتون چون بیش از 300 بسته نیاز هست که دانلود و نصب بشه.
بنابراین می تونید از برنامه ی
استفاده کنید برای گرفتن بسته ها.
و یک مسئله رو هم بگم، این سیستم پایداری در حد کوبونتو نخواهد داشت، بنابراین اگر تصمیم گرفتید به استفاده از kde بهتر است که خود کوبونتو رو دانلود و نصب کنید.
Perpetual
25-02-2011, 06:59
سلام دوستان
من می خواستم یه لپ تاپ بگیرم ، می خواستم ببینم برای داشتن سیستم عامل لینوکس چه سخت ازار ی لازمه ؟
بهتره پردازنه از چه شرکتی باشه؟
بهتره کارت گرافیک از چه نوعی باشه؟(کارت گرافیک های خود چیپست اینتل خوبه یا حتما باید gforce nvidia باشه)؟
برای نصب بالاترین ورژن لینوکس چه سخت افزاری لازمه؟
ممنون
سلام دوستان
من می خواستم یه لپ تاپ بگیرم ، می خواستم ببینم برای داشتن سیستم عامل لینوکس چه سخت ازار ی لازمه ؟
بهتره پردازنه از چه شرکتی باشه؟
بهتره کارت گرافیک از چه نوعی باشه؟(کارت گرافیک های خود چیپست اینتل خوبه یا حتما باید gforce nvidia باشه)؟
برای نصب بالاترین ورژن لینوکس چه سخت افزاری لازمه؟
ممنون
با سلام
لینوکس با کمترین سخت افزاره هم نصب میشه اونم با لپ تاپهای امروزی که نمونه های ارزون هم دارای سخت افزار قوی هستن پس نگرانی وجود نداره
در مورد سئوال خودم
لینکی از این نرم افزار دارید برای ویندوز
uspc
کسی لینکی نداره من گشتم اما نتونستم در softpedia یک نمونه بود که برای لینوکس بود اونهم سورس بود
باتشکر
اگه سوالم تکراری ببخشد توی انجمن گشتم ولی چیزی پیدا نکردم .
من یه سیستم قدیمی دارم که می خواستم روش لینوکس نصب کنم کدوم توزیع لینوکس پیشنهاد می کنید ؟ درضمن راهی وجود داره که سیستم عامل لینوکس رو به جای CD یا DVD از روی فلش نصب کنم (آخه cdrom اش هم خرابه:31:)
برا استفاده از فلشمموری برای بوت هم توصیه میشه که ایمیج توزیع مورد نظر رو (در قالب یک فایل ISO که برای cd یا dvd تهیه شده) بسته به نیازتون دانلود کرده و از برنامه UnetBootin برای ریختنش روی فلشمموری استفاده کنید.
در مورد توزیع هم کمی توی انجمن بگردید و گزینهای که مناسبتون باشه . حداکثر تقرب رو به نیازهاتون داشته باشه دانلود کنین.
از اونجایی که سیستمتون قدیمیه توصیه من میز کار XFCE هست که حجم پایین و قدرت بالایی داره و اگه کمی هم با addonهای مختلف آشنا بشین میتونین زیبایی منحصر بفردی بهش بدین. من خودم مدتها از این میز کار استفاده کردم.
لینک برنامه:
با سلام خدمت همهء اساتید من تقریباْ نصف بیشتر این فروم رو خودم و خیلی جاهای دیگه ولی چند مشکل دارم.
(مشخصات فنی سیستمم:am2 x2 4.2 , rom 2GB , mb asus m2n4-sli
۱- وقتی می رم توی:
system/ administration/ additional drivers
هیچ سخت افزاری نمایش داده نمیشه که من بخوام درایورش رو با استفاده از آپدیتر خود لینوکس نصب کنم(اصلاْ معلوم نیست که آیا لینوکس سخت افزار های من رو شناخته یا نه).
۲- در حال حاضر من swap رو یک درایو ۱۰۰GB در نظر گرفتم آیا تحت لینوکس امکانش هست که بخوایم تغییرش بدیم یا نه؟
۳- دیکشنری Mdic رو هرچی که گشتم پسوند rpm پیدا نکردم و اصاصی با فایل سورس کد مشکل دارم!!!!(نشانه از ناشی بودن بیش از حد که در تعریف فضای swap هم کاملاْ مشهود است)
۴- virtual machine ware تحت لینوکس رو از کجا می شه دانلود کرد؟
۵- دستورات terminal رو از کجا میشه پیدا کرد و نحوهء اسفادش رو فهمید.
۶- محتویات درایوهای ext4 رو چطوری میشه دید؟
فکر کنم فعلاْ سوالام تمومه ببخشید تازه کاریم دیگه.
شرمنده خیلی زیاده ولی اگر دوستان لطف کنند جواب بدند خیلی ممنون میشم.
کمک کم کم دارم نا امید می شم من چیکار باید بکنم یکم لینوکسم رو حس می کنم کند هستش و از طرفی از وقتی لینوکس رو نصب کردم حدوداْ ۲ گیگابایت دانلود کردم تا کامل شده (بسته های مربوط به فیلم و آهنگ و wine و خیلی چیزای دیگه نمی خوام دوباره لینوکس رو از نو نسب کنم و از طرفی هم ۱۰۰ گیگ فضای swap برای لینوکس گذاشتم) من چه کنم کسی هست جواب ما رو بده ببخشید اگر سوالام زیاد و طولانیه؟
کمک کم کم دارم نا امید می شم من چیکار باید بکنم یکم لینوکسم رو حس می کنم کند هستش و از طرفی از وقتی لینوکس رو نصب کردم حدوداْ ۲ گیگابایت دانلود کردم تا کامل شده (بسته های مربوط به فیلم و آهنگ و wine و خیلی چیزای دیگه نمی خوام دوباره لینوکس رو از نو نسب کنم و از طرفی هم ۱۰۰ گیگ فضای swap برای لینوکس گذاشتم) من چه کنم کسی هست جواب ما رو بده ببخشید اگر سوالام زیاد و طولانیه؟
خوب مشکل شما الآن چطوری تغییر سایز swap هست؟
سی دی رو در سیستم بگزارید و از روش بوت کنید و به نصاب برید و در اونجا swap رو تغییر سایز بدید!
این که دیگه مشکلی نداره!
فقط حواستون باشه زمانی که شما یک پارتیشن رو پاک می کنید مثلا اگر نام پارتیشن sda4 باشه، وقتی پاک می کنید و می خواهید دوباره بسازیدش و به 2 قسمت تقسیم کنید، قسمت اول sda4 می مونه و قسمت دوم sda5 میشه، که شما باید همون قسمت اول رو به swap اختصاص بدید یعنی مثلا 2 گیگ رو اول بسازید و بعدا 98 گیگ رو.
به همین راحتی.
کی ام پلیر و یاهو منسنجر برای لینوکس هست؟
دوستان میگفتن لینوکس پارتیشن ویندوز (nfts) رو میشناسه .ولی اصلا پارتیشن ها رو نمیشناسه .دلیلش چیه؟
راهی هست که لینوکس فلش رو بشناسه؟
از پار سیکس استفاده میکنم
mplayer در اصل یه پخش کننده برای گنو/لینوکس هست و تحت لیسانس gpl2 منتشر می شه
kmplayer فقط رابط گرافیکی mplayer برای محیط kde هست
شما توی پارسیکس می تونی kmplayer رو نصب کنی ولی بهتره یا خود mplayer یا gmplayer رو نصب کنی
طریقه مونت کردن پارتیشن های ntfs قبلا توضیح داده شده فهرست رو بگردید
خوب متاسفانه گنو/لینوکس با فلش پلیر مشکل داره مخصوصا بعد از انتشار adobe flash player 10
adobe نسخه لینوکسی هم داره ولی سورس بسته هست می تونی همونو استفاده کنی
اما یه جمله قشنگ:
Stallman: I started the Free Software Movement so that everyone could have this freedom. As yet, not everyone has it, but those of us who are willing to make a certain amount of sacrifice can get it.
mplayer در اصل یه پخش کننده برای گنو/لینوکس هست و تحت لیسانس gpl2 منتشر می شه
kmplayer فقط رابط گرافیکی mplayer برای محیط kde هست
شما توی پارسیکس می تونی kmplayer رو نصب کنی ولی بهتره یا خود mplayer یا gmplayer رو نصب کنی
طریقه مونت کردن پارتیشن های ntfs قبلا توضیح داده شده فهرست رو بگردید
خوب متاسفانه گنو/لینوکس با فلش پلیر مشکل داره مخصوصا بعد از انتشار adobe flash player 10
adobe نسخه لینوکسی هم داره ولی سورس بسته هست می تونی همونو استفاده کنی
اما یه جمله قشنگ:
Stallman: I started the Free Software Movement so that everyone could have this freedom. As yet, not everyone has it, but those of us who are willing to make a certain amount of sacrifice can get it.
1-کجا میتونم فایل kmplaer رو دانلود کنم؟ ادرس رو بدید ممنون میشم
2-منظور کول دیسکه
3-لینوکس نرم افزار پرتابل هم داره؟
4-بهترین سایت برای دانلود برنامه های لینوکس کدومه؟
مثلا فایل هیپو برای ویندوز بهترینه .سرچ خوبی داره شلوغ هم نیست
راهنمای پارسیکس رو بخون:
وقتی هارد دوم رو وصل میکنم موقع بالا اومدن لینوکس ارور میده و بعد ری استارت میشه (یعنی با هارد دوم اصلا بالا نمیاد) دلدلش چیه؟
بهترین سایت برای دانلود برنامه های لینوکس کدومه؟
ارور رو ننوشتی
ولی احتمال خیلی زیاد اینه که اسم پارتیشن ها تغییر می کنه
مثلا قبلا sda1 پارتیشن اول از هارد قبلی بوده و روش پارسیکس نصب کردید، حالا پارتیشن اول از هارد جدید که وصل کردید sda1 هست
ظاهراْ اصلا اون راهنما رو نخوندید
اگر خونده بودید اون سوالات رو نمی پرسیدید
متن ارور .چطوری میتونم هارد دوم رو بالا بیارم؟
تو راهنما مییگه فلان دستور رو بزن تو ترمینال ولی وقتی میزنم هیچی نمیشه (در صورتی که نباید اینطور باشه) . بعد از نوشتن دستور اینتر رو میزنم.
تا حدودی اون راهنما رو خوندم ولی.
متن ارور .چطوری میتونم هارد دوم رو بالا بیارم؟
تو راهنما مییگه فلان دستور رو بزن تو ترمینال ولی وقتی میزنم هیچی نمیشه (در صورتی که نباید اینطور باشه) . بعد از نوشتن دستور اینتر رو میزنم.
تا حدودی اون راهنما رو خوندم ولی.
ببینید مشکل همونی هست که rootnt گفتند، سیستم شما هارد اول رو A و هارد دوم رو B با توجه به تعیین در BIOS و تنظیم پین های هارد مشخص می کنه، شما وقتی هارد دوم رو وصل می کنید سیستم اون رو A فرض می کنه و مشکل ایجاد میشه.
دوست عزیز شما جای هاردتو عوض کن مشکلت قاعدتا باید حل بشه.
سلام . قبل از هر چیز به خاطر سوال مبتدیانه ام معذرت میخوام . من یه dvd اوبونتو گرفتم ، تازه میخوام شروع کنم ، روش نوشته : linux ubuntu 2.7 ultimate edition به همراه سه میز کار GNOME , KDE , Xfce ، حالا چون دفعه اولمه میخوام به جای هارد ، روی فلش دیسک نصبش کنم ، آیا امکانش هست ؟ اگه هست لطفا یه توضیحی ، لینک آموزشی ، چیزی بذارین . ممنون .
Amir Varasteh
02-03-2011, 23:13
سلام . قبل از هر چیز به خاطر سوال مبتدیانه ام معذرت میخوام . من یه dvd اوبونتو گرفتم ، تازه میخوام شروع کنم ، روش نوشته : linux ubuntu 2.7 ultimate edition به همراه سه میز کار GNOME , KDE , Xfce ، حالا چون دفعه اولمه میخوام به جای هارد ، روی فلش دیسک نصبش کنم ، آیا امکانش هست ؟ اگه هست لطفا یه توضیحی ، لینک آموزشی ، چیزی بذارین . ممنون .
سلام.
من پیشنهاد میدم اگر با نرم افزارهای Virtualization کار کردی ، اوبنتو رو با استفاده از نرم افزاری مثل VMware یا Virtual Box بطور مجازی نصب کنی. از Flash خیلی بهتره.
اگه خواستی بگو تا آموزشش رو بزارم.
این هم نصب روی فلش :
عوض کردم حل نشد!
Master و Slave بودنو چک کن و بعد اینکه توی تنظیمات BIOS هم یه نیگا بنداز
ضمن اینکه هارد اول رو روی Sata0 و دوم رو روی یک پورت دیگه نصب کن.
1-کجا میتونم فایل kmplaer رو دانلود کنم؟ ادرس رو بدید ممنون میشم
2-منظور کول دیسکه
3-لینوکس نرم افزار پرتابل هم داره؟
4-بهترین سایت برای دانلود برنامه های لینوکس کدومه؟
۱- اگر از تول بار بالا با آدرس زیر بری خودش اوتوماتیک نصب می کنه(من توضیع اوبونتو رو بلدم (محیط گنوم))
applications>ubuntu software center>search
توی سرچ باکس بنویس mplayer هم خود ام پلیر رو میاره هم کلی پکیج های مدیا پلیر دیگه که هر کدوم رو توضیحاتش رو بخوای می خونی و انتخواب می کنی باقی کار با خود سیستم عامله (از این راحت تر تو عمرم نشنیدم حتی از next زدن توی ویندوز هم راحت تره)
۲- نه منضور فایل های فلش هست
۳- اصلاْ خود سی دی یا دی وی دی ها لینوکس هر توضیعی رو که بگیری بگذاری توی درایو خودش یا یه سیستم عامل لایو بهت اراءه می ده که اگر فایلی چیزی روی درایو یا محلی از هارد که می خوای لینوکس رو نصب کنی داری خودت جابجا کنی یا جا باز کنی یا اصلاْ اگر دوست داری به اینترنت وصل بشی و از سیستم عامل به صورت لایو استفاده کنی (خدمات لایو تقریباْ عین سیستم عامل نصب شده کامله)
۴- برای هر پکیج یا نرم افزار سایت مخصوص هستش که ترافیک یک سایت بیخودی بالا نره سرعت دانلود شما هم کم نشه (ولی در کل خود سایت توضیعی که نصب می کنید هر چیزی رو که بخواید به شما اراهه می ده فقط کافیه بدونی چی می خوای)
(من تازه اوبونتو نصب کردم و اطلاعاتم ناقصه اگر ایرادی داره اساتید تذکر بدند این پست رو هم جهت افزایش اعتماد به نفس خودم دادم):d
سلام.
من پیشنهاد میدم اگر با نرم افزارهای Virtualization کار کردی ، اوبنتو رو با استفاده از نرم افزاری مثل VMware یا Virtual Box بطور مجازی نصب کنی. از Flash خیلی بهتره.
اگه خواستی بگو تا آموزشش رو بزارم.
این هم نصب روی فلش :
دست شما درد نکنه . زحمت کشیدین . من فلاش رو بی خیال شدم . میخوام برم سراغ همون ماشین مجازی . به نظر شما کدوم یکی از این دو تا برنامه ای که معرفی کردین برای شروع بهتره ؟ من یه ویندوز 7 روی پارتیشن پرایمری دارم که حجم کل درایو پرایمری 56 گیگ هست . میخوام یه ویندوز xp و یه ubuntu 2.7 با یکی از این نرم افزارهای virtualization ، نصب کنم . به نظر شما از کدوم نرم افزار استفاده کنم ؟
دست شما درد نکنه . زحمت کشیدین . من فلاش رو بی خیال شدم . میخوام برم سراغ همون ماشین مجازی . به نظر شما کدوم یکی از این دو تا برنامه ای که معرفی کردین برای شروع بهتره ؟ من یه ویندوز 7 روی پارتیشن پرایمری دارم که حجم کل درایو پرایمری 56 گیگ هست . میخوام یه ویندوز xp و یه ubuntu 2.7 با یکی از این نرم افزارهای virtualization ، نصب کنم . به نظر شما از کدوم نرم افزار استفاده کنم ؟
شما اوبونتو 10.10 رو بگیر، (دانلود کن و یا سی دیش رو بخر) در ویندوز سی دی رو در داخل درایوش قرار بده و بعد گزینه ی install inside windows یا یک همچین چیزی رو بزن، و با چند کلیک ساده اوبونتو را در داخل ویندوز به عنوان یکی از برنامه های ویندوز نصب کن، سیستم رو ریستارت کن و در هنگام بوت، از منویی که برات می آید اوبونتو رو انتخاب کن! و تمام!
هر وقت هم خواستی دیگه نباشه! به ویندوز برو، در add/remove programs اوبونتو رو حذف کن!
دیگه فکر نمی کنم راهی ساده تر از این باشه!:46:
ببینید مشکل همونی هست که rootnt گفتند، سیستم شما هارد اول رو A و هارد دوم رو B با توجه به تعیین در BIOS و تنظیم پین های هارد مشخص می کنه، شما وقتی هارد دوم رو وصل می کنید سیستم اون رو A فرض می کنه و مشکل ایجاد میشه.
Master و Slave بودنو چک کن و بعد اینکه توی تنظیمات BIOS هم یه نیگا بنداز
ضمن اینکه هارد اول رو روی Sata0 و دوم رو روی یک پورت دیگه نصب کن.
همه این کار ها رو انجام دادم ولی درست نشد.الان لینوکس رو روی یه هارد دیگه نصب کردم باز هم همین مشکل رو داره
آقا من نمی دونم شما چطوری سیستم عاملهاتونو نصب می کنید
۲ تا هاردتو به سیستم وصل کن و موقت نصب کردن سیستم عاملها تغییری توشون نده
فقط حواست باشه توی پارتیشن درست نصب می کنی
بعد می تونی تو گراب هر دو سیستم عامل رو داشته باشی و انتخاب کنی که از کدوم استفاده کنی
با سلام ، من اوبونتوی 10.04 رو امروز به صورت لایو از روی خود dvd اجرا کردم و کلی حال کردم :31: . واقعا عالی بود . بدون هیج درایوری حتی مودم adsl رو که با usb وصل کرده بودم رو هم شناخت . حال میخوام با virtual box نصبش کنم . حالا سوالم رو بگم :
1- بعد از نصب هم به هیج دراوری نیاز نداره ؟
2- ورژن فایرفاکس ، pidgin و بقیه ی نرم افزارهاش رو میشه تغییر داد ؟
3- با توجه به اینکه تعداد بدافزارهای لینوکس خیلی کمه ، اگر من موقع وبگردی در اوبونتویی که داخل virtual box نصب (روی ویندوز 7) شده به یک سایت آلوده برم (مثلا اسکریپتش مخرب باشه ، یا یه فایل ویروسی دانلود کنم) ، اونوقت چه اتفاقی میوفته ؟
آقا من نمی دونم شما چطوری سیستم عاملهاتونو نصب می کنید
۲ تا هاردتو به سیستم وصل کن و موقت نصب کردن سیستم عاملها تغییری توشون نده
فقط حواست باشه توی پارتیشن درست نصب می کنی
بعد می تونی تو گراب هر دو سیستم عامل رو داشته باشی و انتخاب کنی که از کدوم استفاده کنی
دقیقا طبق راهنمای نصب پارسیکس .بنده با گراب و بوت سیستم عامل ها مشکل ندارم.فقط موقعی که هارد دوم رو وصل میکنم دیگه لینوکس بالا نمیاد . ولی ویندوز اینطوری نیست. اصلا کسی هست که از لینوکس استفاده کنه و همزمان از دوهارد استفاده کنه؟
تو اون منوی گراب هم هم ایکس پی دارم هم لینوکس هردو هم بدون هیچ مشکلی بالا میاد وفقط فقط موقعی که هارد دوم رو وصل میکنم دیگه لینوکس بالا نمیاد.
تو هارد اصلی ایکس پی نصبه و پارسیکس و هارد دوم هم فیلمه
منظور شما اینه که هر دو هارد رو وصل کنم و دو باره لینوکس رو نصب کنم؟ هارد دوم 1 ترا دیتا داخلش هست اگه پرید چیکار کنم؟:41:
دقیقا طبق راهنمای نصب پارسیکس .بنده با گراب و بوت سیستم عامل ها مشکل ندارم.فقط موقعی که هارد دوم رو وصل میکنم دیگه لینوکس بالا نمیاد . ولی ویندوز اینطوری نیست. اصلا کسی هست که از لینوکس استفاده کنه و همزمان از دوهارد استفاده کنه؟
تو اون منوی گراب هم هم ایکس پی دارم هم لینوکس هردو هم بدون هیچ مشکلی بالا میاد وفقط فقط موقعی که هارد دوم رو وصل میکنم دیگه لینوکس بالا نمیاد.
تو هارد اصلی ایکس پی نصبه و پارسیکس و هارد دوم هم فیلمه
منظور شما اینه که هر دو هارد رو وصل کنم و دو باره لینوکس رو نصب کنم؟ هارد دوم 1 ترا دیتا داخلش هست اگه پرید چیکار کنم؟:41:
ببینید، خطر پاک شدن اطلاعات اون موقع هست که شما با هارد کار کنید، و این کار با پارتیشن هاست که همیشه به دلیل مشکل بودن (البته از نظر برخی) به جای کار با یک پارتیشن، کل هارد درگیر میشه!
ولی مثال میگم، شما دو هارد دارید در سیستم، به نام های sda و sdb در هنگام نصب می گید از هارد sda استفاده کن، و شروع می کنید به کار با اون، هیچ اتفاقی روی sdb نخواهد افتاد، پس خطری هم نداره براش.
خود من البته قبلا این کار رو کردم، و تازه نه اوبونتو که آرچ، ولی به مشکلی بر نخوردم، چون که همونطور که گفتم، خیلی واضح هاردتون رو انتخاب می کنید و عملا هارد دوم از پروسه ی نصب خارج میشه.
اگر شک دارید در VIRTUAL BOX اول امتحان کنید.
سلام آقایونمن برای خلاص شدن از شر ویروس های مخرب و مردم آزار تصمیم گرفتم لینوکس نصب کنم ، رفتم مغازه بخرم یارو گفت چی میخوای لینوکس خودش 100 نوع هست ، من متعجب شدم و گفتم نمیدونم و خرید نکردم .من چی بگیرم که خوب باشه ؟تا الان سون داشتم ولی چی نصب کنم ؟
با سلام خدمت همهء اساتید من تقریباْ نصف بیشتر این فروم رو خودم و خیلی جاهای دیگه ولی چند مشکل دارم.
(مشخصات فنی سیستمم:am2 x2 4.2 , rom 2GB , mb asus m2n4-sli
۱- وقتی می رم توی:
system/ administration/ additional drivers
هیچ سخت افزاری نمایش داده نمیشه که من بخوام درایورش رو با استفاده از آپدیتر خود لینوکس نصب کنم(اصلاْ معلوم نیست که آیا لینوکس سخت افزار های من رو شناخته یا نه).
۲- در حال حاضر من swap رو یک درایو ۱۰۰GB در نظر گرفتم آیا تحت لینوکس امکانش هست که بخوایم تغییرش بدیم یا نه؟
۳- دیکشنری Mdic رو هرچی که گشتم پسوند rpm پیدا نکردم و اصاصی با فایل سورس کد مشکل دارم!!!!(نشانه از ناشی بودن بیش از حد که در تعریف فضای swap هم کاملاْ مشهود است)
۴- virtual machine ware تحت لینوکس رو از کجا می شه دانلود کرد؟
۵- دستورات terminal رو از کجا میشه پیدا کرد و نحوهء اسفادش رو فهمید.
۶- محتویات درایوهای ext4 رو چطوری میشه دید؟
فکر کنم فعلاْ سوالام تمومه ببخشید تازه کاریم دیگه.
شرمنده خیلی زیاده ولی اگر دوستان لطف کنند جواب بدند خیلی ممنون میشم.
لطفاْ یکی جواب من رو بده البته تقریباْ همش رو تونستم با آزمون و خطا و ویکی.اوبونتوی آی آر حل کنم بجز مورد swapdrive رو من اون رو ۱۰۸ گیگ تعیین کرده بودم بعد با دی وی دی اوبونتو پاکش کردم و تو سیستم عامل نصب شدم دوباره با حجم ۴گیگ ساختمش و باقیش رو گذاشتم یه درایو ex4 حالا سیستم عامل اصلاْ سواپ رو نمی شناسه تو سیستم مانیتور دیدم.
دوستان من با virtual box ، اوبونتوی 10.04 نصب کردم ، حدود 2 ساعت داشت از اینترنت فایل میگرفت (مثلا language pack) ، برای نصبهای بعدی نمیشه یه کاری کرد که بدون اتصال به اینترنت نصب بشه ؟
اوبونتو به درستی نصب شده ولی دو تا مشکل اساسی با virtual box دارم ، یکی اینکه usb رو نمیشناسه
و دیگه اینکه رزولوشن از 800*600 بالاتر نمیره . در صورتی که تو حالت live dvd خارج از V-box همه چیز درست بود .
عکسش رو هم گذاشتم ، میشه راهنمایی کنید :
لطفاْ یکی جواب من رو بده البته تقریباْ همش رو تونستم با آزمون و خطا و ویکی.اوبونتوی آی آر حل کنم بجز مورد swapdrive رو من اون رو ۱۰۸ گیگ تعیین کرده بودم بعد با دی وی دی اوبونتو پاکش کردم و تو سیستم عامل نصب شدم دوباره با حجم ۴گیگ ساختمش و باقیش رو گذاشتم یه درایو ex4 حالا سیستم عامل اصلاْ سواپ رو نمی شناسه تو سیستم مانیتور دیدم.
ببینیند شما کافی هست،با دستور fdisk -l ببینیید درایو swap تون کدام هست، بعد در فایل fstab در جایی که swap تعریف شده درایو رو عوض کنید. فایل fstab در فولدر etc قرار داره. بعد هم سیستم رو ریستار کنید و مطمئن شید swap فعال شده که می تونید دستور swapon -a رو اجرا کنید.
سلام آقایونمن برای خلاص شدن از شر ویروس های مخرب و مردم آزار تصمیم گرفتم لینوکس نصب کنم ، رفتم مغازه بخرم یارو گفت چی میخوای لینوکس خودش 100 نوع هست ، من متعجب شدم و گفتم نمیدونم و خرید نکردم .من چی بگیرم که خوب باشه ؟تا الان سون داشتم ولی چی نصب کنم ؟
دوست عزیز، اگر در این حد هستید که حتی نمی دونستید گنو/لینوکس توزیع های بیشماری داره، و فقط برای رهایی از ویروس می خواهید مهاجرت کنید، بهتر است قبل از شروع کمی بیشتر در مورد این سیستم عامل بخونید، این سیستم عامل کلا با ویندوز فرق داره و هیچ شباهتی بین این دو نیست! ساده ترین نمونه گنو/لینوکس از فرمت های ویندوزی مانند .exe پشتیبانی نمی کنه، پس باید قید برنامه های ویندوزی رو بزنید، و با برنامه های لینوکسی کار کنید.
برای شروع می تونید یکی از این توزیع ها رو بخرید: ubuntu, kubuntu
یکی از ایندو رو اول در گوگل ایمج عکس هاشون رو ببینید و انتخاب کنید از کدوم بیشتر خوشتون می آید، بخرید، و به صورت لایو امتحان کنید. اگر دیدید می تونید بمانید بیایید تا برای نصب کمکتون کنیم.
دوستان من با virtual box ، اوبونتوی 10.04 نصب کردم ، حدود 2 ساعت داشت از اینترنت فایل میگرفت (مثلا language pack) ، برای نصبهای بعدی نمیشه یه کاری کرد که بدون اتصال به اینترنت نصب بشه ؟
اوبونتو به درستی نصب شده ولی دو تا مشکل اساسی با virtual box دارم ، یکی اینکه usb رو نمیشناسه
و دیگه اینکه رزولوشن از 800*600 بالاتر نمیره . در صورتی که تو حالت live dvd خارج از V-box همه چیز درست بود .
عکسش رو هم گذاشتم ، میشه راهنمایی کنید :
Virtual box خیلی مشکل داره با اوبونتو ی 10.10، رزولوشن، عدم شناخت کارت گرافیک و ... پیشنهاد می کنم اگر اصرار بر ابونتو دارید و نمی خواهید نصب کامل کنید از نصاب wubi که به شما امکان نصب داخل ویندوز رو می ده استفاده کنید.
داداش دستت درد نکنه . من اوبونتوی 10.10 نمیخوام ، ورژن 10.04 tls رو میخوام بریزم . اینستالرش هم همون wubi هست که شما گفتی ولی مثل اینکه ورژن 10.04 رو مثل 10.10 نمیشه تحت ویندوز نصب کرد یعنی من که همچین گزینه ای ندیدم . اگه 10.04 رو میشه تحت ویندوز نصب کرد لطفا راهنمایی کنید ، اگر هم نمیشه که میرم سراغ multi primary . باز هم از توجه و پاسخ هاتون ممنونم .
داداش دستت درد نکنه . من اوبونتوی 10.10 نمیخوام ، ورژن 10.04 tls رو میخوام بریزم . اینستالرش هم همون wubi هست که شما گفتی ولی مثل اینکه ورژن 10.04 رو مثل 10.10 نمیشه تحت ویندوز نصب کرد یعنی من که همچین گزینه ای ندیدم . اگه 10.04 رو میشه تحت ویندوز نصب کرد لطفا راهنمایی کنید ، اگر هم نمیشه که میرم سراغ multi primary . باز هم از توجه و پاسخ هاتون ممنونم .
ببینید، خطر پاک شدن اطلاعات اون موقع هست که شما با هارد کار کنید، و این کار با پارتیشن هاست که همیشه به دلیل مشکل بودن (البته از نظر برخی) به جای کار با یک پارتیشن، کل هارد درگیر میشه!
ولی مثال میگم، شما دو هارد دارید در سیستم، به نام های sda و sdb در هنگام نصب می گید از هارد sda استفاده کن، و شروع می کنید به کار با اون، هیچ اتفاقی روی sdb نخواهد افتاد، پس خطری هم نداره براش.
خود من البته قبلا این کار رو کردم، و تازه نه اوبونتو که آرچ، ولی به مشکلی بر نخوردم، چون که همونطور که گفتم، خیلی واضح هاردتون رو انتخاب می کنید و عملا هارد دوم از پروسه ی نصب خارج میشه.
اگر شک دارید در VIRTUAL BOX اول امتحان کنید.
این هارد 1 تراست که پره و اطلاعات مهمی روش هست .یه هارد دیگه هم دارم که خالیه چطوره این رو بجاش بزنم ؟
ولی بعدا میخوام با اون هارد 1 ترا رو به سیستم وصل کنم .اینکار فایده ای داره یا نه؟
سلام مهندس جانمن این کاری رو که شما گفتید کردم ، رفتم عکس هاشون رو دیدم اینگار ubuntu قشنگتره البته تم هم میشه عوض کرد دیگه ؟ آره ؟خلاصه اینگار سون و لینوکس خیلی فرق دارن باهم .آقا شنیدم خیلی توپه ، درسته ؟تازه میگن کرک هم نمیخواد ؟
این هارد 1 تراست که پره و اطلاعات مهمی روش هست .یه هارد دیگه هم دارم که خالیه چطوره این رو بجاش بزنم ؟
ولی بعدا میخوام با اون هارد 1 ترا رو به سیستم وصل کنم .اینکار فایده ای داره یا نه؟
ببینید مهم ردیف شناخت هارد توسط سیستم شماست، می تونید امتحان کنید ببینید آیا این کار شدنی هست یا خیر.
سلام مهندس جانمن این کاری رو که شما گفتید کردم ، رفتم عکس هاشون رو دیدم اینگار ubuntu قشنگتره البته تم هم میشه عوض کرد دیگه ؟ آره ؟خلاصه اینگار سون و لینوکس خیلی فرق دارن باهم .آقا شنیدم خیلی توپه ، درسته ؟تازه میگن کرک هم نمیخواد ؟
کرک خیر نیاز نداره، چون اپن سورس و رایگان هست.
خیلی توپه هم! بستگی داره از چه نظری بگید، نمیشه به یک سیستم عامل لقب توپی رو داد، ویندوز هم از خیلی جهات توپه!
اگر از اوبونتو خوشتون آمده بخرید و شروع کنید استفاده به صورت لایو، اگر باهاش تونستید کنار بیاید که خوب به دنیای گنو/لینوکس خوش آمدید :46:
1- فایر فاکس رو برای لینوکس رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه .چرا؟
تا حالا روی لینوکس برنامه نصب نکردم.
2-میخوام کی ام پلیر رو دانلود کنم.میخوام ببینم این ورژن روی پارسیکس جواب میده یا نه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکلا برنامه ی لینوکس برای هر توزیعی فرق دارن یا نه؟
3-مثلا اگه برنامه x به درد همه توزیع های لینوکس میخوره یاهر ورژنی برای توزیع خاص هستن
4-
اگر از اوبونتو خوشتون آمده بخرید بخریم؟ مگه رایگان نیست؟
من با wubi ، اوبونتوی 10.04 (2.7 ultimate) رو همونطوریکه راهنمایی کرده بودین در کنار ویندوز 7 نصب کردم و بدون هیچ مشکلی هم کار میکنه و 7،8 جور میز کار هم داره از جمله gnome و kde و ...، ولی نمیدونم چرا موقع نصب به جای اینکه اوبونتو رو داخل درایو پرایمری ویندوزم (c) بریزه ، درایو لجیکال آخرم یعنی (f) رو resize کرد و حدودا 30 گیگش رو به اوبونتو اختصاص داد . :18:
4 تا مشکل اساسی هم دارم که لطفا راهنماییم کنید :
1-آنتی ویروسی که هم معدود ویروسهای لینوکسی و هم ویندوزی رو همزمان شناسایی کنه هست ؟ مثلا avast این کارو میکنه ؟ رو خودش clam نصبه ولی clam ، ریلتایم پروتکشن نداره .
2- فایروالی که رابط کاربری گرافیکی و آسون داشته باشه و ورودی و خروجی شبکه و استفاده ی پهنای باند رو نشون بده اگه هست لطفا معرفی کنید .(من رو ویندوز با comodo , outpost , online armor و چندتای دیگه کار میکردم)
3-من تو تاپیک مقالات فارسی لینوکس گشتم ولی متاسفانه لینک مقاله ی آموزش نصب خراب بود . لطفا یه لینک در مورد آموزش انواع فایلهای نصبی تو اوبونتو بگذارید . من درایور کارت گرافیکم رو از سایت amdati با پسوند run. دانلود کردم ولی نصبش مثل اینکه با deb. فرق داره !
4- یه سایتی مشابه سایت filehippo (که نرم افزارهای رایگان ویندوزی داره) برای اوبونتو و لینوکس معرفی کنید . (با کمال تعجب تو همراه خود اوبونتو همه چیز نصب شده غیر از kmplayer)
1- فایر فاکس رو برای لینوکس رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه .چرا؟
تا حالا روی لینوکس برنامه نصب نکردم.
2-میخوام کی ام پلیر رو دانلود کنم.میخوام ببینم این ورژن روی پارسیکس جواب میده یا نه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکلا برنامه ی لینوکس برای هر توزیعی فرق دارن یا نه؟
3-مثلا اگه برنامه x به درد همه توزیع های لینوکس میخوره یاهر ورژنی برای توزیع خاص هستن
4-بخریم؟ مگه رایگان نیست؟
۱-۲- شما هنوز هم راهنمای پارسیکس رو نخوندید :31:
سعی کنید تا آونجایی که می تونید برای نصب برنامه ها از apt-get - synaptic و مخازن توزیعتون استفاده کنید
بالای 90٪ برنامه ها از همین طریق نصب می شه
هم kmplayer داره هم فایرفاکس
۳- ببینید نصب برنامه ها یخورده فرق داره اینجا
بسته هایی هستن که بهشون می گن بسته سورس
تو این بسته ها کد های اصلی اون برنامه وجود دارن
این کد ها کدهای برنامه نویسی کامپیوتر هستن و حتی توی ویندوز هم اگر شرایط خاصی که برای اون بسته لازم هستش رو داشته باشه می شه کامپیال و اجرا کرد
ولی مسئله اصلی همون شرایط هست
مثلا هر بسته ای به یک سری بسته دیگه وابسته هست و باید حتما اونا روی سیستم باشه تا بتونید بسته مورد نظرتونو نصب و اجرا کنید
مثل این می مونه که توی ویندوز می خواهید یه بازی نصب کنید تا وقتی که directx10 و .net فریمورک 3 نداشته باشی روی ویندوزت اون بازی هم نصب نمی شه
خوب حالا این همه روضه خوندم که بگم سیستم نصب نرم افزاری که در توزیع شما گذاشته شده خاصیتش همینه که این مشکلات رو رفع کنه
شما یک بسته رو انتخاب می کنی و بعد دکمه نصب رو می زنی
خودش شروع به دانلود و نصب اون بسته بعلاو بسته های وابسته می کنه
خیلی ساده و راحت
اینا رو قبلا بارها گفته بودیم که من یه بار دیگه گفتم :24:
کلا خودتون اگر یخورده کار کنید این مسائل دستتون میاد
من با wubi ، اوبونتوی 10.04 (2.7 ultimate) رو همونطوریکه راهنمایی کرده بودین در کنار ویندوز 7 نصب کردم و بدون هیچ مشکلی هم کار میکنه و 7،8 جور میز کار هم داره از جمله gnome و kde و ...، ولی نمیدونم چرا موقع نصب به جای اینکه اوبونتو رو داخل درایو پرایمری ویندوزم (c) بریزه ، درایو لجیکال آخرم یعنی (f) رو resize کرد و حدودا 30 گیگش رو به اوبونتو اختصاص داد . :18:
1-آنتی ویروسی که هم معدود ویروسهای لینوکسی و هم ویندوزی رو همزمان شناسایی کنه هست ؟ مثلا avast این کارو میکنه ؟ رو خودش clam نصبه ولی clam ، ریلتایم پروتکشن نداره .
2- فایروالی که رابط کاربری گرافیکی و آسون داشته باشه و ورودی و خروجی شبکه و استفاده ی پهنای باند رو نشون بده اگه هست لطفا معرفی کنید .(من رو ویندوز با comodo , outpost , online armor و چندتای دیگه کار میکردم)
3-من تو تاپیک مقالات فارسی لینوکس گشتم ولی متاسفانه لینک مقاله ی آموزش نصب خراب بود . لطفا یه لینک در مورد آموزش انواع فایلهای نصبی تو اوبونتو بگذارید . من درایور کارت گرافیکم رو از سایت amdati با پسوند run. دانلود کردم ولی نصبش مثل اینکه با deb. فرق داره !
4- یه سایتی مشابه سایت filehippo (که نرم افزارهای رایگان ویندوزی داره) برای اوبونتو و لینوکس معرفی کنید . (با کمال تعجب تو همراه خود اوبونتو همه چیز نصب شده غیر از kmplayer)
یعنی می خواهید ویندوز و اوبونتو هر دو روی یک پارتیشن نصب بشن؟
این امکان نداره چون فرمت پارتیشن بندیشون فرق می کنه
شما اگر دقت کنید در هنگام نصب قسمتی برای پارتیشن بندی وجود داره و ۱۰۰٪ از شما می پرسه که کجا نصب کنه
پس اینکه شما نمی دونید چرا لینوکستون یه جایی که خودتون خبر ندارید نصب شده یخورده عجیبه :18:
۱- به اون صورت که realtime protection احتیاج باشه نیست. من همون clamav رو می شناسم ولی فکر کنم چند تا آنتی ویروس ویندوزی که نسخه لینوکسی هم داشته باشن وجود داره دقیق نمی دونم
۲- فایروال اصلی تو لینوکس iptables هست و حرف آخر رو می زنه چند رابط گرافیکی برای انجام تنظیماتش هست مثل fwbuilder و firestarter
ساختن فایروال خیلی آسونه فقط باید یک سری اطلاعات قبلی واسش داشته باشی
حالا اگر سختته و نمی خوای زیاد بری تو بحرش حداقل اینو بخون و با دستوراتی که داده یه فایروال معمولی که دیکه جزء واجباته بساز که روی سیستمت کار کنه:
اینم بهت یاد می ده که چطور کار کنی که قوانین iptables در هنگام روشن شدن کامپیوتر به صورت اتوماتیک لود بشن:
ایشالا که کار کنه :27:
۳- برای نصب بسته های همین چند روز پیش برای یکی دیگه از دوستان توضیح دادم
اتقاقا اونم همین درایور ati بود
توی فهرست هم هست بگرد پیدا می کنی
۴- باز به شما هم می گم سعی کنید از مخازن توزیع خودتون برای نصب برنامه ها استفاده کنید
4-بخریم؟ مگه رایگان نیست؟
این مورد رو هم من بگم :دی
رایگان هست، می تونید دانلودش کنید، ولی اگه توان دانلود ندارید، دیگه پول سی دیش رو که باید بدید :46: خرید برای کسانی هست که توان دانلود ندارند به هر دلیلی، و هزینه هم در واقع هزینه ی واسطه ای هست که سی دی رو آماده می کنه، ارسال می کنه و ...
آنتی ویروس AVAST هم هست:
شما بسته ی DEB رو دانلود کن، و فراموش نکنید که حتما باید رجیستر کنید وگرنه کار نخواهد کرد.
فکر می کنم فایروال UFW به صورت پیش فرض در اوبونتو باشه دستور زیر رو وارد کنید تا روشن بشه
sudo ufw enable
و اگر می خواهید بصورت گرافیکی کنترلش کنید دستور زیر رو برای نصب رابط گرافیکیش اجرا کنید:
sudo apt-get install gufw
برای اون منظور هم مقاله نیاز نیست، کافی هست یک جستجوی کوچک در گوگل انجام بدید و به صورت خیلی ساده طریقه ی نصب رو ببینید. در همین انجمن هم اگر بتونید جستجو کنیم تقریبا در مورد تمام فرمت ها توضیح داده شده.
در مورد سایت هم کجا بهتر از خود software center اوبونتو؟ در منوی application هم قرار داره با لیست کاملی از نرم افزارهای مورد نیاز، باز هم سایت زیر رو من میشناسم:
سلام . دم همه ی دوستان گرم . عالی ساپورتم کردین . مرسی .
دوستان من بدون استفاده از خط فرمان و با چند دستور ساده ی پایین درایور کارت گرافیکم که ati بود رو نصب کردم (روی اوبونتو 10.04):
Follow the procedure below to install software packaged in a .run file:
1.
Find the .run file in the File Browser
2.
Right-click the file and select Properties
3.
Under the Permissions tab, make sure that Allow executing file as program is ticked and press Close
4. Double-click the .run file to open it. A dialog box should appear
5.
Press Run in Terminal to run the installer
6.
A Terminal window will open. Follow any instructions on-screen to install the program
حال سوالم اینه که اصلا برای استفاده از نرم افزارهای گرافیکی مثل Blender و ... و یا بازیهای 3 بعدی لینوکسی
واجبه که درایورها رو نصب کرد . چون اویونتو خودش به صورت اتوماتیک همه ی سخت افزارهای منو شناخته بود و حتی قبل از نصب درایور گرافیک ، همه جور فیلمی هم میتونستم ببینم . یعنی درایور مزیتی برای من خواهد داشت یا خیر ؟
حال سوالم اینه که اصلا برای استفاده از نرم افزارهای گرافیکی مثل Blender و ... و یا بازیهای 3 بعدی لینوکسی
واجبه که درایورها رو نصب کرد . چون اویونتو خودش به صورت اتوماتیک همه ی سخت افزارهای منو شناخته بود و حتی قبل از نصب درایور گرافیک ، همه جور فیلمی هم میتونستم ببینم . یعنی درایور مزیتی برای من خواهد داشت یا خیر ؟
به طور واضح بله.
هر سیستم عاملی سعی می کنه حتی اگر یک سخت افزاری رو نشناخت به صورت ابتدایی باهاش ارتباط برقرار کنه، مشخصا اوبونتو نوع کارت گرافیک شما و برخی از عملیات های استاندارد رو شناسایی می کنه، ولی برای استفاده از تمام امکانات و قدرت یک سخت افزار درایور مخصوص آن سخت افزار قطعا نیاز است، البته بسیاری از این امکانات هر روز به کرنل اضافه می شوند ولی باز هم این گارانتی استفاده کامل سیستم شما از سخت افزارهای شما نیست.
Squall Leonhart
16-03-2011, 00:28
من چند بار اوبونتو رو از طریق ویندوز نصب کرده و اجراش کرده بودم. امروز از دست یه ویروس کلافه شدم و تصمیم گرفتم که کلا ویندوز رو بزارم کنار و اوبونتو استفاده بکنم!
نصبش هم خیلی طول کشید و آخرهای نصب به نظرم اومد که از طریق شبکه داره یه چیزهایی رو دانلود میکنه منم جلوشو نگرفتم!
بعد از حدود یک ساعت یا یه کم بیشتر نصب شد ولی آخر نصب هیچ اتفاقی نیفتاد و صفحه دسکتاپ بنفش رنگ همراه با یه ماوس که کار میکرد اومد! یه ربع هم اونجا منتظر شدم تا شاید بالا بیاد ولی همون طور مونده بود.
بالاخره تصمیم گرفتم که دکمه ریست رو بزنم. ولی دیگه اصلا هیچی بالا نیومد. چند بار هم ریست کردم ولی فرقی نکرد!
راهی هست بتونم بیارمش بالا یا باید دوباره از اول نصب کنم؟ فقط واسه اون نیم ساعتی میسوزم که از حجمم واسه دانلود کم شده!
صد رحمت به ویندوز ایکس پی با اون ویروس های جوان مردش که بیشترشون با آدم کاری ندارن و حداقل میزارن آدم به کاراش برسه!
من چند بار اوبونتو رو از طریق ویندوز نصب کرده و اجراش کرده بودم. امروز از دست یه ویروس کلافه شدم و تصمیم گرفتم که کلا ویندوز رو بزارم کنار و اوبونتو استفاده بکنم!
نصبش هم خیلی طول کشید و آخرهای نصب به نظرم اومد که از طریق شبکه داره یه چیزهایی رو دانلود میکنه منم جلوشو نگرفتم!
بعد از حدود یک ساعت یا یه کم بیشتر نصب شد ولی آخر نصب هیچ اتفاقی نیفتاد و صفحه دسکتاپ بنفش رنگ همراه با یه ماوس که کار میکرد اومد! یه ربع هم اونجا منتظر شدم تا شاید بالا بیاد ولی همون طور مونده بود.
بالاخره تصمیم گرفتم که دکمه ریست رو بزنم. ولی دیگه اصلا هیچی بالا نیومد. چند بار هم ریست کردم ولی فرقی نکرد!
راهی هست بتونم بیارمش بالا یا باید دوباره از اول نصب کنم؟ فقط واسه اون نیم ساعتی میسوزم که از حجمم واسه دانلود کم شده!
صد رحمت به ویندوز ایکس پی با اون ویروس های جوان مردش که بیشترشون با آدم کاری ندارن و حداقل میزارن آدم به کاراش برسه!
اول اینکه در ابتدای نصب از شما دو سوال می پرسه، که یکی از سوالات این هست که بسته های بروز شده را در هنگام نصب دانلود کنه یا خیر، دلیل اون تاخیر نصب هم قطعا سرعت پایین هنگام دانلود بسته ها بوده، اگر شما گزینه ی مربوطه رو تیک نزنید، سیستم به هیچ عنوان از اینترنت چیزی دانلود نمی کنه، شما حتی می تونید سیستم رو از شبکه جدا کنید.
در مورد مطلب دوم، اینکه هیچی بالا نیومد، آیا گراب کار می کنه؟ یا در همون ابتدا سیستم هنگ می کنه؟ دقیقا بگوید در کدام مرحله و آیا پیام خطایی میده؟
و نهایتا لطف کنید سوالات مربوط به اوبونتو رو در تاپیک خودش مطرح کنید. سپاس
Silence so loud
28-03-2011, 15:48
سلام
من میخواستم یه دونه دبیان از این جدیدا D: نصب کنم
یه سوالی برام پیش اومد:
من هم میخوام درایو بوت بسازم هم درایو روت
ولی نمیدونم کدوم رو باید Primary کنم؟
من قبلا درایو بوت رو جدا نمیکردم ولی الان میخوام جدا کنم
به نظرتون فرقی هم داره؟
لینوکس سیستم عاملی open source است که تقریبمن تازه کار هستم وشروع به کار با آن کرده ام خواهشمندم کمک کنید که چطوری میشه کارت صا رانصب وچرا آهنگ ها وفیلم را باز نمیکنه :10:
لینوکس سیستم عاملی open source است که تقریبمن تازه کار هستم وشروع به کار با آن کرده ام خواهشمندم کمک کنید که چطوری میشه کارت صا رانصب وچرا آهنگ ها وفیلم را باز نمیکنه :10:
از چه توزیعی استفاده می کنید؟
سلام
من تازه لینوکس نصب کردم (ubuntu) اما چند سوال و مشکل برام بوجود اومده که اولیش خیلی مهمه لطفا جواب بدید َ بقیه اش فکر کنم تکراری باشه و اگه کسی حوصله داشت جواب بده و گرنه چشمم کور سرچ می کنم :31:
۱- اول سعی کردم از روی ویندوز ۷ نصب کنم اما موقع تکمیل نصب گیر کرد َ. نسخه live رو اجرا کردم و از اونجا لینوکس رو نصب کردم تو یه درایو جدا از ویندوز ام . اما الان تو بوت منو ویندوز ام نیست و نمی تونم وارد اش بشم و فقط و فقط وارد یوبونتو میشه مشکل چیه و باید چیکار انجام بدم ؟
۲- درایور کارت گرافیک ام رو باید از کجا بیابم ؟ nvidia که جایی نداره . بعد چه جوری نصب اش کنم ؟
۳- برنامه هایی مثل همین kmplayer ای که بالا مطرح شد رو چه طور نصب کنم ؟ من یه نسخه واسه یوبونتو یافتم که کلی فایل توی فایل tar اش داره کدوم رو باید نصب کنم ؟ ویرایش2 : این قسمت حل شد
۴- من زبان رو فارسی زدم اما کیبور حرف p به فارسی رو نداره . فونت ویندوز هم خیلی بده چه طور عوض اش کنم ؟
۵- من الان با دستور pppoeconf تونستم به اینترنت کانکت بشم که همیشه کانکت هست چه طور می تونم کانکشن بسازم ؟ چه طور کانکشن v p n بسازم ؟ از connection manager که می سازم کانکت نمیشه راه دیگه داره ؟
ممنون
nightmare
31-03-2011, 20:35
سلام
من تازه لینوکس نصب کردم (ubuntu) اما چند سوال و مشکل برام بوجود اومده که اولیش خیلی مهمه لطفا جواب بدید َ بقیه اش فکر کنم تکراری باشه و اگه کسی حوصله داشت جواب بده و گرنه چشمم کور سرچ می کنم :31:
۱- اول سعی کردم از روی ویندوز ۷ نصب کنم اما موقع تکمیل نصب گیر کرد َ. نسخه live رو اجرا کردم و از اونجا لینوکس رو نصب کردم تو یه درایو جدا از ویندوز ام . اما الان تو بوت منو ویندوز ام نیست و نمی تونم وارد اش بشم و فقط و فقط وارد یوبونتو میشه مشکل چیه و باید چیکار انجام بدم ؟
۲- درایور کارت گرافیک ام رو باید از کجا بیابم ؟ nvidia که جایی نداره . بعد چه جوری نصب اش کنم ؟
۳- برنامه هایی مثل همین kmplayer ای که بالا مطرح شد رو چه طور نصب کنم ؟ من یه نسخه واسه یوبونتو یافتم که کلی فایل توی فایل tar اش داره کدوم رو باید نصب کنم ؟ ویرایش2 : این قسمت حل شد
۴- من زبان رو فارسی زدم اما کیبور حرف p به فارسی رو نداره . فونت ویندوز هم خیلی بده چه طور عوض اش کنم ؟
۵- من الان با دستور pppoeconf تونستم به اینترنت کانکت بشم که همیشه کانکت هست چه طور می تونم کانکشن بسازم ؟ چه طور کانکشن v p n بسازم ؟ از connection manager که می سازم کانکت نمیشه راه دیگه داره ؟
ممنون
سلام.
۱- دستورات زیر رو به ترتیب اجرا کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعدش ریستارت کنید ببینید ویندوز 7 اومده یا نه.
۲- مدل کارت گرافیکتون چیه؟ خود اوبونتو از طریق Restricted Drivers میتونه اون رو دانلود و نصب کنه. اما به صورت جدا هم میشه از سایتش دانلود کرد (اگر مدل رو بگید)
۳- خدارو شکر.
۴- حرف M انگلیسی به عنوان حرف پ در لینوکس عمل میکنه. در حقیقت استاندارد کیبورد فارسی در لینوکس رعایت میشه و چیزی که در ویندوز بوده استاندارده عربیه. (اگر خواستید میتونید جای دکمهها رو باب میلتون تغییر بدید)
برای نصب فونتهای ویندوزی دستور زیر رو بزنید:
برای نصب فونتهای فارسی هم راهنمای زیر رو بخونید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید۵- از داخل همون Connection Manager هم کانکشن ADSL و هم V P N رو میشه ساخت. در تب DSL کانکشن، اتصال PPPoE رو برای ADSL میسازید و در تب --- هم کانکشن V P N رو. البته باید پروتکل کانکشن V P N به صورت PPTP باشه. (L2TP ساپورت نمیشه به راحتی). در قسمت Advanced ساخت کانکشن V P N هم میتونید تیک تمام authentication method ها رو بزنید.
سلام.
۱- دستورات زیر رو به ترتیب اجرا کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعدش ریستارت کنید ببینید ویندوز 7 اومده یا نه.
۲- مدل کارت گرافیکتون چیه؟ خود اوبونتو از طریق Restricted Drivers میتونه اون رو دانلود و نصب کنه. اما به صورت جدا هم میشه از سایتش دانلود کرد (اگر مدل رو بگید)
۳- خدارو شکر.
۴- حرف M انگلیسی به عنوان حرف پ در لینوکس عمل میکنه. در حقیقت استاندارد کیبورد فارسی در لینوکس رعایت میشه و چیزی که در ویندوز بوده استاندارده عربیه. (اگر خواستید میتونید جای دکمهها رو باب میلتون تغییر بدید)
برای نصب فونتهای ویندوزی دستور زیر رو بزنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای نصب فونتهای فارسی هم راهنمای زیر رو بخونید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید۵- از داخل همون Connection Manager هم کانکشن ADSL و هم V P N رو میشه ساخت. در تب DSL کانکشن، اتصال PPPoE رو برای ADSL میسازید و در تب --- هم کانکشن V P N رو. البته باید پروتکل کانکشن V P N به صورت PPTP باشه. (L2TP ساپورت نمیشه به راحتی). در قسمت Advanced ساخت کانکشن V P N هم میتونید تیک تمام authentication method ها رو بزنید.
دستور اول رو که می زنم این ارور رو میده
من kubuntu دارم و همچین گزینه ای نداره . مدل گرافیکام geforce 8500 gt هست
این عکس رو ببینید متوجه میشید منظورم از ناجور بودن فونت ها چی هست :
تو قسمت dsl که کانکشن میسازم توی منوی کانکشن منیجر نمیاد( واسه networking interface هم نوشته unmanaged )
بازم ممنون
من kubuntu دارم و همچین گزینه ای نداره . مدل گرافیکام geforce 8500 gt هست
تو قسمت dsl که کانکشن میسازم توی منوی کانکشن منیجر نمیاد( واسه networking interface هم نوشته unmanaged )
بازم ممنون
مورد اول که خود پیغام گفته چی کار کنید که :46:
دستور sudo dpkg --configure -a اجرا کنید.
مورد دوم،
در کوبونتو برای اینکار،
menu -> applications -> system -> additional drivers
اگر هم نیست، درایور رو از لینک زیر بگیرید:
برای فونت هم، ای وای!
فولدر فونت های ویندوز رو از یکجایی گیر بیارید و در فولدری به نام fonts. در پوشه ی home بریزید و سیستم رو ریستارت کنید.
در مورد dsl هم بهترین راه ست کردن تنظیمات در خود مودم هست، که می تونید از طریق آدرس 192.168.1.1 و یوزر نیم و پسی که برای هر مودم فرق می کنه (ولی عموما admin هست برای هر دو فیلد) به تنظیمات مودم دسترسی پیدا کنید.
nightmare
01-04-2011, 12:59
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن kubuntu دارم و همچین گزینه ای نداره . مدل گرافیکام geforce 8500 gt هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو قسمت dsl که کانکشن میسازم توی منوی کانکشن منیجر نمیاد( واسه networking interface هم نوشته unmanaged )
بازم ممنون
سلام.
در مورد اول همونطور که taia عزیز فرمودند ، دستوری رو که در متن ارور میگه اجرا کنید بعد دستورات مرحله اول رو:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز اونجایی که nvidia ایران رو تحریم کرده، میتونید درایو کارت گرافیکتون رو از لینک زیر بگیرید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از دانلود، اون رو روی دسکتاپ قرار بدید و با دستورات زیر در ترمینال نصبش کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمشکل فونت هم با راه حلی هایی که خدمتتون گفتم حل میشه. اول باید مشکل dpkg رو درست کنید (دستوری که در متن پیام ارورتون بود) تا بتونید بسته های نرم افزاری رو نصب کنید.
در مورد آخرتون که کانکشن DSL نشون داده نمیشه جستجو کردم، ظاهراً این مشکل در کوبونتو هست و یه باگ در بسته نرم افزاری plasma-widget-networkmanagement که هنوزم بر طرف نشده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفعلاً چند راه حل داره.
اولیش همونطور که taia جان گفتن، تنظیم مودم ADSL جهت اتصال اتوماتیک PPPoE هست تا بدون نیاز به کانکشن همیشه وصل بشه. برای اینکه بدونید چطور این کار رو باید کرد، میتونید با پشتیبانی ISP تماس بگیرید . چون در هر مودم یکمی فرق داره.
اما اگر اشتراک DSL شما سرویس حجمی هست، این روش رو توصیه نمیکنم چون ممکنه باعث بشه حجمتون بیخودی کم بشه.
راه حل بعدی استفاده موقت از همون دستور pppoeconf هست تا این باگ برطرف بشه.
راه حل آخر استفاده از network manager applet محیط میزکار Gnome در KDE هست.
برای استفاده از اون ابتدا دستورات زیر رو در ترمینال وارد کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو بعد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا برنامه مدیریت کانکشن های KDE رو حذف کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو برنامه Network manager محیط gnome رو به استارت آپ سیستم اضافه کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعدش ریستارت کنید و وقتی در gnome network manager کانکشن ADSL میسازید، تیک Available to all users" for this connection رو نزنید!
برای فونت هم، ای وای!
درکتون می کنم :31: :blush:
این کارهایی که واسه مشکل بوت منو انجام دادم هست اما درست نشد .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو عکس دوم موقعی هست که sudo apt-get install os-prober رو اجرا می کنم . هر کار می کنم اون گزینه ok نمی خوره
برای درایور گرفیک هم این ارور رو میده sh: Can't open NVIDIA-Linux-x86-100.14.09-pkg1.run
ر
برنامه هایی مثل همین kmplayer ای که بالا مطرح شد رو چه طور نصب کنم ؟ من یه نسخه واسه یوبونتو یافتم که کلی فایل توی فایل tar اش داره کدوم رو باید نصب کنم ؟ ویرایش2 : این قسمت حل شد
این قسمت را چطوری حل کردی برنامه را از کجا دانلود کردی بگو ما هم نصب کنیم
nightmare
01-04-2011, 21:30
درکتون می کنم :31: :blush:
این کارهایی که واسه مشکل بوت منو انجام دادم هست اما درست نشد .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو عکس دوم موقعی هست که sudo apt-get install os-prober رو اجرا می کنم . هر کار می کنم اون گزینه ok نمی خوره
برای درایور گرفیک هم این ارور رو میده sh: Can't open NVIDIA-Linux-x86-100.14.09-pkg1.run
ر
سلام. برای زدن اون دکمهی OK از کلید Tab و Enter استفاده کنید. بعدش دوباره دستور sudo os-prober و sudo update-grub2 رو مجدد اجرا کنید ببینید ویندوز رو میشناسه یا نه.
اگر نشد، داخل ترمینال دستور
رو اجرا کنید و خروجی اون رو اینجا کپی کنید تا مشخصات پارتیشنهاتون رو ببینیم.
[/SIZE](فعلاً راه حل مشکل بوت ویندوزتون رو دقیق نمیدونم اما جستجو میکنم. :20:)
برای مشکل درایور، قبل از اجرای دستور نصبش، دستور زیر رو بزنید (یادم رفته بود اینو بگم، ببخشید):
این دستور، دسترسی های لازم اجرایی جهت نصب این بسته رو صادر میکنه. بعد از اجرای اون، دستور نصبش رو بزنید. :
اگر از ترمینال مشکله، میتونید روی همون فایل کلیک راست کنید و در قسمت Permission گزینه Executable اون رو فعال کنید و بعد روش دابل کلیک کنید و Run in terminal رو بزنید.
[/SIZE]
این قسمت را چطوری حل کردی برنامه را از کجا دانلود کردی بگو ما هم نصب کنیم
سلام. برای زدن اون دکمهی OK از کلید Tab و Enter استفاده کنید. بعدش دوباره دستور sudo os-prober و sudo update-grub2 رو مجدد اجرا کنید ببینید ویندوز رو میشناسه یا نه.
اگر نشد، داخل ترمینال دستور
رو اجرا کنید و خروجی اون رو اینجا کپی کنید تا مشخصات پارتیشنهاتون رو ببینیم.
حالا دیگه اون صفحه آبیه نمیاد وقتی دستور رو می زنم :31: اینجوری شد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم خروجی sudo fdisk -l :
واسه نصب درایور هم اول گفت که یه چیزی به اسم binutils رو نصب کنم. نصب کردم . بعد گفت xserver رو ببند بستم بعدش گفت یه چیزی رو ندارید یادم نیست اسمش رو این کلمات توش بود kernal , interface گفت که نصبش کنم ؟ yes زدم , اما بعدش ارور داد (همون قضیه سرور nvidia واسه ایران تحریمه ) ویرایش : اون قسمت رو no زدم مشکلی نداشت , یه package دیگه خواست نصب کنم نصب شد , بعد گفت kernal source رو پیدا نمی کنم و دیگه ادامه نداد .
سلام
ویندوز xp داشتم. فدورای11 را تهیه کردم.پارتیشن اف را(40 گیگ) خالی کردم.
با دی وی دی فدورا بالا آمدم و شروع به نصب کردم.دو درایور شناسایی کرد یکی فلش 8 گیگی که روی کامپیوتر بود ویکی فضای 16 گیگی که روی هارد بود(نمیدانم کدام یک از درایوهای 4 گانه بود)
فدورا با موفقیت نصب شد وبالا آمد.
ولی هر بار ریاستارت میکنم فدورا بالا می آید در حلیکه من می خواهم مشخص کنم با ویندوز بالا بیایم یا با فدورا؟
چگونه می توانم اینکار را انجام دهم؟
gnulinux
03-04-2011, 19:31
سلام
ویندوز xp داشتم. فدورای11 را تهیه کردم.پارتیشن اف را(40 گیگ) خالی کردم.
با دی وی دی فدورا بالا آمدم و شروع به نصب کردم.دو درایور شناسایی کرد یکی فلش 8 گیگی که روی کامپیوتر بود ویکی فضای 16 گیگی که روی هارد بود(نمیدانم کدام یک از درایوهای 4 گانه بود)
فدورا با موفقیت نصب شد وبالا آمد.
ولی هر بار ریاستارت میکنم فدورا بالا می آید در حلیکه من می خواهم مشخص کنم با ویندوز بالا بیایم یا با فدورا؟
چگونه می توانم اینکار را انجام دهم؟
سلام کافیه تو لحظه روشن شدن یک کلیدی رو صفحه کلید نگه داری وقتی بوت لودر گراب مشاهده شد حالا ویندوزو انتخاب کن بعدشم وقتی دفعه بعد رفتی تو فدورا میتونی مدت زمان ایستادن صفحه گرابو بیشتر کنی
nightmare
04-04-2011, 19:26
واسه نصب درایور هم اول گفت که یه چیزی به اسم binutils رو نصب کنم. نصب کردم . بعد گفت xserver رو ببند بستم بعدش گفت یه چیزی رو ندارید یادم نیست اسمش رو این کلمات توش بود kernal , interface گفت که نصبش کنم ؟ yes زدم , اما بعدش ارور داد (همون قضیه سرور nvidia واسه ایران تحریمه ) ویرایش : اون قسمت رو no زدم مشکلی نداشت , یه package دیگه خواست نصب کنم نصب شد , بعد گفت kernal source رو پیدا نمی کنم و دیگه ادامه نداد .
دستور زیر رو بزنید بعد مجدد برای نصب nvidia تلاش کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--------------------------------------------------------------
[مشکل Dual Boot]
فایل زیر رو دانلود کنید. اونو روی Desktop کپی کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد دستور زیر رو اجرا کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعدش یه فایل به نام RESULT.txt روی دسکتاپ ایجاد میشه. یا اون رو آپلود کنید و لینکش رو بدید یا محتویاتش رو اینجا کپی کنید.
سلام کافیه تو لحظه روشن شدن یک کلیدی رو صفحه کلید نگه داری وقتی بوت لودر گراب مشاهده شد حالا ویندوزو انتخاب کن بعدشم وقتی دفعه بعد رفتی تو فدورا میتونی مدت زمان ایستادن صفحه گرابو بیشتر کنی
سلام وتشکر gnulinux
اینکارو انجام دادم .اما فرودا تنها گزینه بود!
ویندوز را از دست دادم؟
در فرودا properties میگیرم.میگه 136 گیگ فضای خالی وجود داره.(از 160 گیگ فضای هارد) به این معنی که هارد توسط فرودا پارتیشن بندی و فرمت شده؟
اگر پاسخ مثبت است ؟آیا میتوانم اطلاعات درایورها در ویندوز را ریکاوری کنم؟
با تشکر
سلام وتشکر gnulinux
اینکارو انجام دادم .اما فرودا تنها گزینه بود!
ویندوز را از دست دادم؟
در فرودا properties میگیرم.میگه 136 گیگ فضای خالی وجود داره.(از 160 گیگ فضای هارد) به این معنی که هارد توسط فرودا پارتیشن بندی و فرمت شده؟
اگر پاسخ مثبت است ؟آیا میتوانم اطلاعات درایورها در ویندوز را ریکاوری کنم؟
با تشکر
اگر هارد شما فرمت شده مراجعه کنید به این تاپیک:
rambo_relax
06-04-2011, 14:51
سلام٫ شدیدا به کمکتون نیازمندم.
من یک سرور VPS Linux Cent OS خریدم که با نرم افزار Putty بهش متصل میشم٫ حالا می خوام از اونجا ابتدا به اینترنت وصل شم و پس از دانلود نرم افزارهای مورد نیازم اونارو ذخیره٫ نصب و در انتها اجرا کنم. خواهش میکنم کمکم کنید که من با چه خط فرمانهایی میتونم این کارهارو مرحله به مرحله انجام بدم.
با تشکر از زحماتتون
vahidmir2000
08-04-2011, 18:41
سلام. یک سوال کلی.
در لینوکس امکان مشاهده و مدیریت درایوهای NTFS هست یا نه ؟
اگر نیست آیا میشه درایوهای ویندوزی رو به فایل سیستم لینوکسی تبدیل کرد بدون حذف اطلاعات؟
سلام٫ شدیدا به کمکتون نیازمندم.
من یک سرور VPS Linux Cent OS خریدم که با نرم افزار Putty بهش متصل میشم٫ حالا می خوام از اونجا ابتدا به اینترنت وصل شم و پس از دانلود نرم افزارهای مورد نیازم اونارو ذخیره٫ نصب و در انتها اجرا کنم. خواهش میکنم کمکم کنید که من با چه خط فرمانهایی میتونم این کارهارو مرحله به مرحله انجام بدم.
با تشکر از زحماتتون
به اینترنت وصل هست که شما از طریق اینترنت بهش وصل شدی دیگه
با ردهت و توزیع های ردهت بیس خیلی وقته که کار نکردم و از کارکرد پکیج منیجرش خبر ندارم دوستانی که با این توزیع کار کردن بگن بهتره
ولی شما می تونی براحتی هر بسته rpm ای که می خوای رو با دستور wget دانلود و با فرمان rpm نصب کنی
با دستورات زیر می تونی اطلاعات بیشتری در مورد wget و rpm کسب کنی
wget --help
rpm --help
man wget
man rpm
سلام. یک سوال کلی.
در لینوکس امکان مشاهده و مدیریت درایوهای NTFS هست یا نه ؟
اگر نیست آیا میشه درایوهای ویندوزی رو به فایل سیستم لینوکسی تبدیل کرد بدون حذف اطلاعات؟
بله هست خیلی هم راحت
به فهرست مراجعه کنید
rambo_relax
09-04-2011, 10:17
Rootnt عزیز ممنون یک چیزا فهمیدم اما درست متوجه نشدم.
اگه یکی با مثال در مورد دانلود و نصب یک بسته مثل Python 2.6 , خط فرمانهاشو توضیح بده منون میشم.
اون روشی که من گفتم اینطوریه که یه بسته rpm رو دانلود می کنید مثلا:
بعد با دستور زیر نصب می شه:
اما صد در صد این کار نمی کنه چون پایتون ۲.۶ بسته های وابستهای داره که باید نصب بشه
شما باید از سیستم مدیریت بسته های توزیع centos استفاده کنید:
اینو بخون:
با سلام خدمت دوستان
یه سئوال
میشه office 2010 رو روی اوبونتو 10.10 نصب کرد ؟
اصلا همچین امکانی برای لینوکس هست ؟
با تشکر
c30tehran
20-04-2011, 11:21
با سلام خدمت دوستان
یه سئوال
میشه office 2010 رو روی اوبونتو 10.10 نصب کرد ؟
اصلا همچین امکانی برای لینوکس هست ؟
با تشکر
آفیس ۲۰۱۰ با wine میشه نصب کرد
ولی بدون دردسر نیست
البته اپن آفیس هم بیشتر امکانات و کارایی آفیس مایکروسافت رو داره
با سلام
دوستان بهترین راه حذف لینوکسی که در کنار ویندوز نصب هست چیه ؟ من از طریق ویندوز درایوهای بلینوکس رو پاک کردم ویندوزم هم دیگه بالا نیومد
آیا باید از طریق بوت این کار رو می کردم ؟
با تشکر
از هر راهی لینوکس رو پاک کنی ویندوز دیگه بالا نمیاد چون سیستم داره از بوت لودر لینوکس استفاده میکنه
شما باید بعد از پاک کردن لینوکس بوت لودر ویندوز رو تعمیر کنید که خیلی آسونه و بارها گفته شده
با cd نصب ویندوز سیستمت رو بوت می کنی و میری رو حالت تعمیر اونجا دستور fixmbr رو میزنی درست میشه
از هر راهی لینوکس رو پاک کنی ویندوز دیگه بالا نمیاد چون سیستم داره از بوت لودر لینوکس استفاده میکنه
شما باید بعد از پاک کردن لینوکس بوت لودر ویندوز رو تعمیر کنید که خیلی آسونه و بارها گفته شده
با cd نصب ویندوز سیستمت رو بوت می کنی و میری رو حالت تعمیر اونجا دستور fixmbr رو میزنی درست میشه
با سلام و تشکر
من به حالت تعمیر ویندوز رفتم اما جایی برای وارد کردن دستور نیست خودش میگرده تا مشکل رو پیدا کنه اما مشکل حل نشد چطور و کجا باید دستور رو وارد کنم ؟
با تشکر
با سلام و تشکر
من به حالت تعمیر ویندوز رفتم اما جایی برای وارد کردن دستور نیست خودش میگرده تا مشکل رو پیدا کنه اما مشکل حل نشد چطور و کجا باید دستور رو وارد کنم ؟
با تشکر
روشی که rootnt گفتن مربوط به ویندوز xp هست، همانند گراب خودمون که در نسخه ی اخیرش به نظر من کارها رو کمی سخت کرده، در ویندوز های جدیدتر هم کارها کمی سخت شده، نگفتید از کدام نسخه ی ویندوز استفاده می کنید، من فرض را بر 7 می گزارم، بنابراین از روش زیر استفاده کنید:
و البته سوالتون بیشتر از اون که مربوط به انجمن گنو/لینوکس باشه، مربوط به انجمن ویندوز بود :46:
روشی که rootnt گفتن مربوط به ویندوز xp هست
:31:
درسته، واقعیتش من تا حالا ویندوز ۷ کار نکردم
mj.nosratzadeh
14-05-2011, 18:43
از کجا میشه تعین کرد که هنگام بوت ویندوز بالا بیاد؟(تو قسمت تعین سیستم عامل که میتونیم تعین کنیم که لینوکس بالا بیاد یا ویندوز7)
thelastblack
15-05-2011, 12:27
با سلام و تشکر
با تشکر
ببین دوست عزیز. برو به قسمت تعمیر ویندوز. دوتا گزینه میاره که یکیش خودش میگرده دنبال ویندوز واسه تعمیر یکی هم نوشته واسه ریکاوری کردنه. گزینه ی ریکاوری رو بزن بعد یه صفحه دیگه میاد اونو کنسل کن.
حالا چند تا گزینه داری. آخریش نوشته command prompt روش بزن. حالا این دستورات رو وارد کن:
bootrec /fixmbr
bootrec /rebuilddbc
اگه تو دستور آخر چیزی ازت پرسید مثبت جواب بده.
بعد از اینکه تموم شد پنجره رو ببند بعد هم ریستارت کن. تمومه.
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
از کجا میشه تعین کرد که هنگام بوت ویندوز بالا بیاد؟(تو قسمت تعین سیستم عامل که میتونیم تعین کنیم که لینوکس بالا بیاد یا ویندوز7)
شما اول بگو کدوم توزیع رو داری و کدوم ورژن تا راحت تر بشه کمک کرد
mj.nosratzadeh
15-05-2011, 18:07
نقل قول:
نوشته شده توسط mj.nosratzadeh [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما اول بگو کدوم توزیع رو داری و کدوم ورژن تا راحت تر بشه کمک کرد
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
من از فدورا 14 استفاده می کنم
thelastblack
16-05-2011, 08:35
شما باید فایل
/boot/grub/grub.conf
رو ویرایش کنی. این فایل مربوط به بوت لودرت هست. همون اولا یه جایی نوشته default=0
عدد صفر یعنی اولین گزینه ی بوت. عدد یک یعنی دومین گزینه و همین طور تا آخر. اونو هر چی که میخوای بزار (ویندوزت) بعد هم فایل رو سیو کن. تموم شد.
در ضمن برای ویرایش این فایل مجوز root نیازه..
با سلام
در هنگام نصب لینوکس ترتیب انتخاب نوع پارتیشن به چه صورت هست یعنی کدوم پارتیشنها ( home هم به به ریشه مانت بشه ) primry و کدوم پارتیشن logical باید انتخاب شوند ؟
اصلا در لینوکس مثل ویندوز این نوع انتخابها مهم هستند یا نه ؟
با تشکر
با سلام
در هنگام نصب لینوکس ترتیب انتخاب نوع پارتیشن به چه صورت هست یعنی کدوم پارتیشنها ( home هم به به ریشه مانت بشه ) primry و کدوم پارتیشن logical باید انتخاب شوند ؟
اصلا در لینوکس مثل ویندوز این نوع انتخابها مهم هستند یا نه ؟
با تشکر
قبلا کامل توضیح داده شده، حتی نحوه ی صحیح پارتیشن بندی رو هم گفتم.
اما خیر مهم نیست، فقط اگر پارتیشن boot و root شما جداست، پارتیشن boot اگر primary باشه درست هست، اگر هم یکی هستند root رو primary کنید، و البته طبق توصیه ی دوستان بهتر هست که لینوکس رو در آخر هارد نصب کنید، یعنی ابتدا پارتیشن های مربوط به ویندوز رو بسازید و نهایتا پارتیشن های لینوکس رو
قبلا کامل توضیح داده شده، حتی نحوه ی صحیح پارتیشن بندی رو هم گفتم.
اما خیر مهم نیست، فقط اگر پارتیشن boot و root شما جداست، پارتیشن boot اگر primary باشه درست هست، اگر هم یکی هستند root رو primary کنید، و البته طبق توصیه ی دوستان بهتر هست که لینوکس رو در آخر هارد نصب کنید، یعنی ابتدا پارتیشن های مربوط به ویندوز رو بسازید و نهایتا پارتیشن های لینوکس رو
با سبام و تشکر از طاهای عزیز
بله من هم به همین صورت عمل می کنم اما چند روز پیش مقاله ای رو خوندم دیدم که روت رو لاجیکال گرفته و swap رو پرایمری . برام سئوال پیش اومد
با تشکر
با سبام و تشکر از طاهای عزیز
بله من هم به همین صورت عمل می کنم اما چند روز پیش مقاله ای رو خوندم دیدم که روت رو لاجیکال گرفته و swap رو پرایمری . برام سئوال پیش اومد
با تشکر
پرایمری کردن swap کلا کار درستی نیست! اون مقاله هم قطعا مشکل علمی داشته،
مراجعه کنید به تاپیک زیر:
PARASTOO0
22-05-2011, 12:28
سلام و خسته نباشید
من تازه عضو سایت شدم و در مورد لینوکس ابونتو سوال دارم.حقیقتا وقت نکردم تمام پستها رو که اینجا نوشته بخونم.اگر قبلا توضیح دادین آدرس بدین برم بخونم.
توی محیط لینوکس : آیا نرم افزار پاور پوینت خیلی با پاور پوینت توی محیط ویندوز متفاوته؟
من اخیرا میخواستم با این نرم افزار کار کنم .با مشکل روبرو شدم
من نرم افزار پاور پوینت رو توی محیط ویندوز بصورت تجربی یاد گرفتم.
آیا کتابی هست که بتونم مشکلات پاورپوینت و برنامه های آفیس رو توی این محیط بخوبی یاد بگیرم و ترفندهاشو پیدا کنم؟
آیا نرم افزار فتو شاپ توی محیط لینوکس جواب میده؟
ممنون از راهنماییتون
Amir Varasteh
22-05-2011, 22:29
سلام و خسته نباشید
من تازه عضو سایت شدم و در مورد لینوکس ابونتو سوال دارم.حقیقتا وقت نکردم تمام پستها رو که اینجا نوشته بخونم.اگر قبلا توضیح دادین آدرس بدین برم بخونم.
توی محیط لینوکس : آیا نرم افزار پاور پوینت خیلی با پاور پوینت توی محیط ویندوز متفاوته؟
من اخیرا میخواستم با این نرم افزار کار کنم .با مشکل روبرو شدم
من نرم افزار پاور پوینت رو توی محیط ویندوز بصورت تجربی یاد گرفتم.
آیا کتابی هست که بتونم مشکلات پاورپوینت و برنامه های آفیس رو توی این محیط بخوبی یاد بگیرم و ترفندهاشو پیدا کنم؟
آیا نرم افزار فتو شاپ توی محیط لینوکس جواب میده؟
ممنون از راهنماییتون
سلام.
نرم افزار پاورپوینت مال Microsoft رو نداره اما OpenOffice Presentation رو داره که کار همون پاورپوینت رو میکنه.
فتوشاپ هم نداره اما نرم افزار مشابهی به نام Gimp داره. این هم وبسایت کاربران فارسی زبانش :
با سلام
در مورد سینابتیک سئوالی داشتم ببینید در ابتدا که اوبونتو رو نصب می کنیم یک سری نرم افزار باهاش نصب میشه حالا می خوام بدونم در این حالت ایا اسم تماتمی نرم افزارها یا بسته ها توی سیناپتیک وجود داره یا باید یه بار از طریق اینترنت ابدیت بشه ؟
مثلا vlc قاعدتا روی مخازن هست اما ایا اسم این نرم افزار و وابستگی های مورد نیاز برای نصبش توی سیناپتیک وجود داره ؟
فرق بسته با خود نرم افزار چیه ؟
Amir Varasteh
23-05-2011, 11:19
با سلام
در مورد سینابتیک سئوالی داشتم ببینید در ابتدا که اوبونتو رو نصب می کنیم یک سری نرم افزار باهاش نصب میشه حالا می خوام بدونم در این حالت ایا اسم تماتمی نرم افزارها یا بسته ها توی سیناپتیک وجود داره یا باید یه بار از طریق اینترنت ابدیت بشه ؟
مثلا vlc قاعدتا روی مخازن هست اما ایا اسم این نرم افزار و وابستگی های مورد نیاز برای نصبش توی سیناپتیک وجود داره ؟
فرق بسته با خود نرم افزار چیه ؟
سلام.
ببین فقط 1 دونه مخزن که نداریم. مخزنهایی داریم که غیر رسمی هستن و برای نصب نرم افزاری خاص میدونیم که اوا باید مخزنش رو اضافه کنیم و سپس دستور Update رو بزنیم تا لیست نرم افزارا به روز بشه. بنابراین خیر، همه چیز در سیناپتک وجود نداره.
nazeer549
28-05-2011, 20:51
سلام من تازه اوبونتو نصب کردم یک سایت برای دانلود نرم افزار میخواستم که افلاین نصب بشه؟؟
اگه کمک کنید تشکر
- Saman -
01-06-2011, 22:26
سلام به دوستان اپن سورسي !
من به تازگي مي خوام به دنياي لينوكس برم . البته قبلا هم با لينوكس كار كردم و تا حدودي آشنايي دارم . ديگه زمانش رسيده كه كوچ كرد !
نظرم اينه كه با توجه به علاقه بيام و Open SUSE رو نصب كنم . تو سايت اصلي ديدم كه ورژن 11.4 اومده و مي شد به صورت DVD ISO هم دان لود كرد با حجم حدود 4 گيگ . آيا همين كافي هست و با خودش به اندازه كافي نرم افزار داره ؟ راستي نسخه 32 بيتي بهتره يا 64 ( با توجه به عملكرد و سازگاري ) ؟
با تشكر - سامان
Abismo Negro
09-06-2011, 10:32
سلام به دوستان اپن سورسي !
من به تازگي مي خوام به دنياي لينوكس برم . البته قبلا هم با لينوكس كار كردم و تا حدودي آشنايي دارم . ديگه زمانش رسيده كه كوچ كرد !
نظرم اينه كه با توجه به علاقه بيام و Open SUSE رو نصب كنم . تو سايت اصلي ديدم كه ورژن 11.4 اومده و مي شد به صورت DVD ISO هم دان لود كرد با حجم حدود 4 گيگ . آيا همين كافي هست و با خودش به اندازه كافي نرم افزار داره ؟ راستي نسخه 32 بيتي بهتره يا 64 ( با توجه به عملكرد و سازگاري ) ؟
با تشكر - سامان
OpenSUSE از قدرتمند ترین و با سابقه ترین توزیع های گنو/لینوکس هست که توزیع مورد علاقه و سیستم عامل اصلی من هم هست که متاسفانه در ایران چندان منابع و ... ازش نیست که این ناشی از عدم درک صحیح بعضی افراد هست.
در شرایطی که توزیع هایی مثل ابونتو .. و مینت ... مدام از سوی دوستان تبلیغ میشن.
شما سی دی لایو هم دانلود کنید نرم افزارهای پایه ای و اولیه رو داره که بعضا ابونتو بعضی هارو پیش فرض نداره(مثلن Gimp) همچنین شما میتونید اگر مایل به دانلود دی وی دی کامل (که به نظر من بهتر هست)نیستید میتونید هر یک از دیسک های زنده رو با توجه به نیاز و همینطور دسکتاپ مورد علاقتون دانلود کنید.( KDE , Gnome ,Xfce , Lxde و ...)
درباره نسخه 32 و ۶۴ این مساله مربوط به معماری پردازنده هست که ارتباط چندانی به دو واژه ی عملکرد و سازگاری نداره به اون صورت.من از هر دوش استفاده کردم(۳۲ روی کامپیوتر رو میزیم و ۶۴ روی لپ تاپ) و تفاوت خاصی ندیدم.
و در آخر حتمن اینترفیس زیبای سوزه رو ببینید.به خصوص نسخه KDE رو پیشنهاد میکنم امتحان کنید. اوپن سوزه در هر یک از DE ها یکی از بهترین طراحی ها و Tweak هارو ارائه داده که برفرض مثال با KDE بد ریخت و ساده ی Kubuntu که عملن کنونیکال هیچ کاری روش نکرده زمین تا آسمان متفاوت هست.
همچنین نرم افزار منحصر به فرد و بسیار قدرتمند YaST رو حتمن بررسی کنید که به جرات میشه گفت بهترین و قدرتمند ترین Control panel (اگر بشه همچین اسمی روش گذاشت)در تمامی سیستم عامل های دنیاست.(بر فرض برای Samba server و شبکه کردن ویندوزی کاری که شما در ابونتو باید با کلی دستور در Terminal و استفاده از Gedit و سایر دنگ و فنگ های دوران محیط متنی انجام بدید رو میتونید با چند تا کلیک از طریق YaST راحت انجام بدید. یا خیلی موارد دیگه که اگر کسی مایل بود مثال میزنم)
ممکن هست یک سری عزیزان که تصور میکنن لینوکس فقط ابونتو هست بهتون بگن که سوزه مال ماکروسافت هست . سوزه خائن هست و قاتل هست و این حرفها که پیشنهاد میکنم از منابع موثق انگلیسی زبان استفاده کنید.و همچنین درباره خدمات سوزه به دنیای متن باز و گسترش و توسعه هسته لینوکس و میزکارهای مختلف مثل KDE و Gnome و سایر موارد (مثل mono , Banshee و....) اطلاع کسب کنید و بعد ببینید بعضی توزیع ها مثل مینت و ابونتو(شرکت کنونیکال)در این زمینه دقیقن کاری انجام داده اند یا خیر.
اوپن سوزه یکی از کامل ترین منابع رو در بین توزیع های گنو/لینوکس در اختیار شما قرار میده که کاملن دسته بندی شده و تفکیک شده هست و شما با مطالعه همین ها بخش زیادی از سرچ کردن در گوگل و یافتن پاسخ از وبلاگ های بی نام و نشان رو نخواهید داشت.در زمینه زبان فارسی هم همچنین انجمن و پرتال اوپن سوزه پارسی موجود هست که بسیار فعال هست و از انجمن های خوب ایرانی هست که میتونید ازش استفاده کنید.
شما حتی میتونید توزیع مورد علاقتون رو بر پایه سوزه بسیازید و سفارشی کنید اون هم بدون اینکه نیازی به دانش بالایی داشته باشید.(غمپز آرچ رو که بعضی دوستان چند ترم کامپیوتر خونده میدن رو نمیشه داد باهاش ولی میشه بسیار شخصی سازیش کرد.)
در کل از اوپن سوزه لذت ببرید. شاید اینترفیس دخترانه ابونتو رو نداشته باشه ولی از نظر پایداری و خلاقیت ها جزو بهترین هاست.
OpenSUSE از قدرتمند ترین و با سابقه ترین توزیع های گنو/لینوکس هست که توزیع مورد علاقه و سیستم عامل اصلی من هم هست که متاسفانه در ایران چندان منابع و ... ازش نیست که این ناشی از عدم درک صحیح بعضی افراد هست.
شما سی دی لایو هم دانلود کنید نرم افزارهای پایه ای و اولیه رو داره که بعضا ابونتو بعضی هارو پیش فرض نداره(مثلن Gimp) همچنین شما میتونید اگر مایل به دانلود دی وی دی کامل (که به نظر من بهتر هست)نیستید میتونید هر یک از دیسک های زنده رو با توجه به نیاز و همینطور دسکتاپ مورد علاقتون دانلود کنید.( KDE , Gnome ,Xfce , Lxde و ...)
درباره نسخه 32 و ۶۴ این مساله مربوط به معماری پردازنده هست که ارتباط چندانی به دو واژه ی عملکرد و سازگاری نداره به اون صورت.من از هر دوش استفاده کردم(۳۲ روی کامپیوتر رو میزیم و ۶۴ روی لپ تاپ) و تفاوت خاصی ندیدم.
و در آخر حتمن اینترفیس زیبای سوزه رو ببینید.به خصوص نسخه KDE رو پیشنهاد میکنم امتحان کنید. اوپن سوزه در هر یک از DE ها یکی از بهترین طراحی ها و Tweak هارو ارائه داده که برفرض مثال با KDE بد ریخت و ساده ی Kubuntu که عملن کنونیکال هیچ کاری روش نکرده زمین تا آسمان متفاوت هست.
همچنین نرم افزار منحصر به فرد و بسیار قدرتمند YaST رو حتمن بررسی کنید که به جرات میشه گفت بهترین و قدرتمند ترین Control panel (اگر بشه همچین اسمی روش گذاشت)در تمامی سیستم عامل های دنیاست.(بر فرض برای Samba server و شبکه کردن ویندوزی کاری که شما در ابونتو باید با کلی دستور در Terminal و استفاده از Gedit و سایر دنگ و فنگ های دوران محیط متنی انجام بدید رو میتونید با چند تا کلیک از طریق YaST راحت انجام بدید. یا خیلی موارد دیگه که اگر کسی مایل بود مثال میزنم)
ممکن هست یک سری عزیزان که تصور میکنن لینوکس فقط ابونتو هست بهتون بگن که سوزه مال ماکروسافت هست . سوزه خائن هست و قاتل هست و این حرفها که پیشنهاد میکنم از منابع موثق انگلیسی زبان استفاده کنید.و همچنین درباره خدمات سوزه به دنیای متن باز و گسترش و توسعه هسته لینوکس و میزکارهای مختلف مثل KDE و Gnome و سایر موارد (مثل mono , Banshee و....) اطلاع کسب کنید و بعد ببینید بعضی توزیع ها مثل مینت و ابونتو(شرکت کنونیکال)در این زمینه دقیقن کاری انجام داده اند یا خیر.
اوپن سوزه یکی از کامل ترین منابع رو در بین توزیع های گنو/لینوکس در اختیار شما قرار میده که کاملن دسته بندی شده و تفکیک شده هست و شما با مطالعه همین ها بخش زیادی از سرچ کردن در گوگل و یافتن پاسخ از وبلاگ های بی نام و نشان رو نخواهید داشت.در زمینه زبان فارسی هم همچنین انجمن و پرتال اوپن سوزه پارسی موجود هست که بسیار فعال هست و از انجمن های خوب ایرانی هست که میتونید ازش استفاده کنید.
شما حتی میتونید توزیع مورد علاقتون رو بر پایه سوزه بسیازید و سفارشی کنید اون هم بدون اینکه نیازی به دانش بالایی داشته باشید.(غمپز آرچ رو که بعضی دوستان چند ترم کامپیوتر خونده میدن رو نمیشه داد باهاش ولی میشه بسیار شخصی سازیش کرد.)
در کل از اوپن سوزه لذت ببرید. شاید اینترفیس دخترانه ابونتو رو نداشته باشه ولی از نظر پایداری و خلاقیت ها جزو بهترین هاست.
با سلام
یک سئوال
آیا اوپن سوزه کدکهای پخش صوت و تصویر رو به همراه داره یا نه ؟
با تشکر
- Saman -
09-06-2011, 23:32
بسيار ممنونم دوست عزيز Abismo Negro از توضيحات شما
بله من هم نظرم به نسخه دي وي دي بود . يعني براي دان لودش مشكل خاصي ندارم. فقط زمان بره !
و اينترفيس محبوب من هم KDE هست. بسيار زيبا و شكيل. و كمي هم با YaST قبلا كار كرده بودم. اينا رو به اين خاطر ميگم چون در ماشين مجازي نسخه LIVE رو ديدم . و حالا مي خوام ديگه كوچ كنم !
حتي من جايي نسخه فروشي؟! سوزه زو ديدم. بعد كه اگاه تر شدم فهميدم كه تفاوت اصلي اين نسخه ساپورت آن هست كه جدا اونو از هم نوعاش متمايز مي كنه ...
اديت : همچنين فرمايشات دوست عزيز taia نيز صحيح است . هر توزيع لينوكس ويژگي خاص خودش رو داره . و هر كسي هم سليفه خاص خودش رو داره . من به شخصه مي خوام از openSUSE شروع كنم . . .
باز هم تشكر و فعلا !
OpenSUSE
بر فرض برای Samba server و شبکه کردن ویندوزی کاری که شما در ابونتو باید با کلی دستور در Terminal و استفاده از Gedit و سایر دنگ و فنگ های دوران محیط متنی انجام بدید رو میتونید با چند تا کلیک از طریق YaST راحت انجام بدید.
سلام دوست عزیز،
لازم دونستم چند مسئله رو به شما یادآوردی کنم، اول اگر شما وارد دنیای اپن سورس و مخصوصا محدوده ی گنو/لینوکس میشوید، نباید با مسئله مانند وارد شدن به محدوده ی مایکروسافت برخورد کنید، گنو/لینوکس رشد پیدا کرد بخاطر اینکه هیچگاه در توزیع های خودش مونوپولی رو اجرا نکرد، همچنان داره به رشد (گرچه کند) خودش ادامه میده چون هنوز هم این مسئله رو رعایت کرده.
شما در پست خودتون به توزیع های مانند اوبونتو و مینت (مخصوصا اوبونتو) مانند دشمن نگاه کرده اید، آنچنان از این توزیع ها صحبت کرده اید که انگار گنو/لینوکس دارای چند شاخه هست! و اینها در شاخه ی توطئه گران هستند!
کوبونتو رو بدریخت و ساده خوندید، کارا با اوبونتو آنچنان سخت و کار با توزیع مورد نظر خودتون رو آسان جلو دادید!
یا استفاده کنندگان توزیع arch رو چند ترم کامپیوتر خوانده های غمپز در کن کردید!
و اینترفیس اوبونتو رو هم دخترانه (که البته همین خودش معنیش مفهوم نیست) خوندید!
یا اوبونتو کارها رو ساده لوح فرض کردید در حدی که سوزه را برای مایکروسافت می دونند! (در حالی که شما یک نمونه در این سایت به من نشون بده کافی هست! :46: )
نمی دونم هدف اصلی شما چی بوده، ولی چون از این برخورد ها در دنیای واقعی هم جامعه ی گنو/لینوکس ضربه خورده، اگر شما قصد تبلیغ توزیعی خاص رو دارید به معرفی امکانات اون بپردازید، دیگر دوستان هم توزیع های خودشون رو معرفی خواهند کرد و نهایتا هر کس خودش انتخاب خواهد کرد.
موفق باشید.
با سلام
یک سئوال
با تشکر
nightmare
10-06-2011, 15:09
OpenSUSE ... سیستم عامل اصلی من هم هست که متاسفانه در ایران چندان منابع و ... ازش نیست ....
.
.
.
.
در زمینه زبان فارسی هم همچنین انجمن و پرتال اوپن سوزه پارسی موجود هست که بسیار فعال هست و از انجمن های خوب ایرانی هست که میتونید ازش استفاده کنید.
؟
:20:
Amir Varasteh
10-06-2011, 20:56
؟
:20:
forum.opensuse.ir
Abismo Negro
10-06-2011, 21:48
ابتدا پاسخ دوست عزیز و شیرین بیان جناب nightmare که گویا بسیار هوشمند و زیرک میباشند:
مقصود بنده از منابع در جمله اولیه شناخت و اطلاعات بود(که شاید باید با واژه های بهتری بیان میکردم). تصور نمیکنم درکش اونقدر سخت باشه که به سبک روحانیت شیعه شما بیایید و دو جمله ی ساده ( که مربوط به دو بخش مختلف صحبت بنده بود) استخراج کنید و با قرار دادن چنین صورتکی هدف خود را( که بنده هم نمیدونم چی هست)دنبال کنید.راههای بهتری هم برای افزایش تعداد ارسال ها وجود دارد.
و در پاسخ به جناب taia که از بزرگان دنیای متن باز هستند و همواره فعالیت ایشون رو در این تالار (به ویژه تاپیک ابونتو)دیده ام و واقعن باید قدردانی کنم باید بگم: میتونم با ارائه دادن لینک یا حتی نقل قول جملاتی از همین انجمن(یا اصلن همین تاپیک)که عزیزان بارها و بارها ابونتو به سایر دوستان توصیه کرده اند و ابونتو رو کاربرپسند(تر) و دارای امکانات و نصب آسان و مناسب مصارف کاربران تازه کار و...(تر) دانسته اند هدفم رو از طرز پاسخ دادنم به دوستمون که سوال پرسیده بودند بیان کنم.
تصور نمیکنم چیزی به اسم نگارش صفر درجه حتی در دنیای متن باز و آزاد گنو/لینوکس وجود داشته باشه.و تقریبن همه چیز کم و بیش جانبدارانه هست.(من نمیخوام زیاد جنجال ایجاد بشه ولی خوب شما هم ارادت خاصی به یک سری توزیع ها دارید .)
شاید با توجه به مدح و مجیز گویی که از ابونتو در این انجمن و سایر محافل گفتگوی فارسی زبان پیرامون لینوکس دیدم کمی تند انتقاد کرده باشم ولی دیگر نیاز به نوشتن کلماتی مثل توطئه گر و بدبخت و ساده لوح هم نبود.البته اگر هدف شما بزرگنمایی و به چالش کشیدن انتقاد بنده از سایر توزیع ها به منظور محکوم کردن بنده هست (که قطعن اینگونه نیست)بحث فرق میکند.
در مورد اینکه ابونتو واقعن چقدر مسیرش از سایر توزیع های گنو/لینوکس متفاوت هست و کارهایی که انجام داده بنده آمادگی این رو دارم که با ارائه دادن مثال از اقدامات کنونیکال و اینکه در مجموع عملکرد ابونتو چقدر به نفع دنیای متن باز هست(البته جدای از اون استدلال شعارگونه ی قدیمی که ؛ابونتو باعث گسترش لینوکس میشه) توزیع بدم.
بنده به شخصه هیچ مشکلی نمیبینم برای اینکه یک کاربر تازه کار از سوزه شروع کند.من به اندازه شما اطلاعات ندارم ولی با اطلاعات اندک و تجربه کمم هیچ مزیتی در ابونتو نمیبینم. حتی نصابش رو راحت و ساده نمیدونم( که در خیلی موارد برای کاربر مبتدی گیج کننده هم هست و من سوزه رو قوی تر میبینم در این زمینه) و خیلی موارد دیگر( شما به خوبی آشنایی دارید که YaST چه کارهایی رو با چند تا کلیک انجام میده یا درباره سیستم One Click install اطلاع کافی دارید) در زمینه پایداری و خلاقیت(البته نه در صورتی که بشود اسم چیزی مثل Unity رو خلاقیت گذاشت...)و سایر فاکتور ها هم بنده به هیچ عنوان ابونتو رو توزیع برتری نمیبینم.
درباره بحث Arch و بعضی عزیزان که من بارها هم در انجمن ابونتو و هم technotux دیده ام شاید اینجا روی کاغذ من از نظر خواننده محکوم شوم و حق با شما باشد ولی چیزی که بنده دیده ام این هست که کلن در سیستم دانشگاهی کشور ما یک چنین فضایی حاکم هست.درباره Arch اطلاع کافی دارید و طبیعتن کسی که مدام تلاش داره بگه ؛من Arch کار میکنم ؛ اهداف دیگری(گاهی جدای از معرفی توزیع خود)را دنبال میکند.بگذریم در کل در این مورد حق با شماست.
در کل به منظور جلوگیری از اینکه هر عزیزی از راه برسد و یک قسمت از پست بنده را نقل قول کرده و در ادامه صورتک های خندان بگذارد بنده در کل حق را به شما میدهم و بابت انتقادم از ابونتو شرمسارم.
زین پس بنده هم به گسترش و عمومی شدن این باور که "لینوکس یعنی ابونتو" کمک خواهم کرد تا هر شخصی که با لنیوکس ( یا هر سیستم عامل غیر ویندوزی)آشنا میشود آن سیستم عامل ابونتو باشد.
۱۹۱ صفحه از این تاپیک گذشته و تا جایی که بنده ی مقصر و کم دانش میبینم هرجا که کاربر تازه کاری پرسیده است با چه توزیعی شروع کنم عزیزان پاسخ داده اند "ابونتو مناسب ترین هست" و جملاتی اینچنین. و من این نسخه پیچی غلط و این طرز فکر ( که به نظر من جانبداری بیش از حد است)را صحیح نمیدانم و به نظرم دلیل استفاده روز افزون از ابونتو همین نسخه پیچیدن هاست.( حداقل در کشور ما که نه بحث ارسال رسمی رایگان سی دی ابونتو از طرف شرکت به درب منزل جدی هست و نه نصب پیش فرض کمپانی های تولید کننده کامپیوتر تاثیر چندانی دارد) تنها دلیل گسترش ابونتو همین نسخه دادن عزیزان برای تازه واردان به دنیای متن باز هست
در آخر اینکه بنده از ضربه زدن به گنو/لینوکس(ابونتو) شرمسارم و زین پس بنده هم در پاسخ چنین سوالاتی ابونتو و مینت (و سایر نوادگان دبیان عزیز) را معرفی خواهم کرد.
با سلام
یک سئوال
با تشکر
نسخه ی عادی خیر ولی در مورد نسخه ی OpenSUSE Edu-li-f-e بله .
برای نصب جدید ترین کدکها از لینک زیر استفاده کنید
nightmare
10-06-2011, 23:06
forum.opensuse.ir
ممنون ، سرچ کردن رو بلدم. :20:
منظورم تناقض گویی دوستمون بود! :10:
سلام
خوب به نظرم توی بعضی حرفهاتون دارید اشتباه میکنید
اول از همه بگم suse توزیع خیلی خوبیه yast خیلی عالیه اما به نظرم بعد از اون قضیه microsoft and novel collaboration تعداد زیادی از کاربرانشو از دست داد و کاربران دیگه مثل قدیما دلشون با suse نیست و مسایل دیگه
اوبونتو هم کی گفته توزیع بدیه؟ جامعه کاربری بزرگی که داره به نظرم مزیت اوبونتو هست ، ایراد هم زیاد داره
اما به هرحال من شخصا از هیچ کدومشون خوشم نمیاد و این دلیل نمیشه که به کاربران بگم suse یا ubuntu بده و استفاده نکنید
خوب اینجا یه انجمنیه که معمولا تازهکارها و کسانی که میخوان تازه شروع به کار با گنو/لینوکس کنن میان
حالا وقتی من با اوبونتو کار کرده باشم و ببینم توزیع خوبیه به نظرم معرفی اوبونتو به یک تازه کار اتفاقا کار درستیه چون جامعه کاربری خیلی بزرگتری نسبت به توزیعهای دیگه داره و یک تازهکار راحتتر و سریعتر میتونه به جواب سوالات و مشکلات خودش برسه
اگر شما بگید اوبونتو آشغاله میشه از حرفتون نتیجه گرفت که دبیان هم آشغاله و این اشتباهه
پس همونطور که دوستان گفتن بهتره که مزیتهای توزیع خودمون رو معرفی کنیم به جای خراب کردن توزیعهای دیگه
بقیه موارد هم مهم نیست
و در پاسخ به جناب taia که از بزرگان دنیای متن باز هستند و همواره فعالیت ایشون رو در این تالار (به ویژه تاپیک ابونتو)دیده ام و واقعن باید قدردانی کنم باید بگم: میتونم با ارائه دادن لینک یا حتی نقل قول جملاتی از همین انجمن(یا اصلن همین تاپیک)که عزیزان بارها و بارها ابونتو به سایر دوستان توصیه کرده اند و ابونتو رو کاربرپسند(تر) و دارای امکانات و نصب آسان و مناسب مصارف کاربران تازه کار و...(تر) دانسته اند هدفم رو از طرز پاسخ دادنم به دوستمون که سوال پرسیده بودند بیان کنم.
تصور نمیکنم چیزی به اسم نگارش صفر درجه حتی در دنیای متن باز و آزاد گنو/لینوکس وجود داشته باشه.و تقریبن همه چیز کم و بیش جانبدارانه هست.(من نمیخوام زیاد جنجال ایجاد بشه ولی خوب شما هم ارادت خاصی به یک سری توزیع ها دارید .)
شاید با توجه به مدح و مجیز گویی که از ابونتو در این انجمن و سایر محافل گفتگوی فارسی زبان پیرامون لینوکس دیدم کمی تند انتقاد کرده باشم ولی دیگر نیاز به نوشتن کلماتی مثل توطئه گر و بدبخت و ساده لوح هم نبود.البته اگر هدف شما بزرگنمایی و به چالش کشیدن انتقاد بنده از سایر توزیع ها به منظور محکوم کردن بنده هست (که قطعن اینگونه نیست)بحث فرق میکند.
در مورد اینکه ابونتو واقعن چقدر مسیرش از سایر توزیع های گنو/لینوکس متفاوت هست و کارهایی که انجام داده بنده آمادگی این رو دارم که با ارائه دادن مثال از اقدامات کنونیکال و اینکه در مجموع عملکرد ابونتو چقدر به نفع دنیای متن باز هست(البته جدای از اون استدلال شعارگونه ی قدیمی که ؛ابونتو باعث گسترش لینوکس میشه) توزیع بدم.
بنده به شخصه هیچ مشکلی نمیبینم برای اینکه یک کاربر تازه کار از سوزه شروع کند.من به اندازه شما اطلاعات ندارم ولی با اطلاعات اندک و تجربه کمم هیچ مزیتی در ابونتو نمیبینم. حتی نصابش رو راحت و ساده نمیدونم( که در خیلی موارد برای کاربر مبتدی گیج کننده هم هست و من سوزه رو قوی تر میبینم در این زمینه) و خیلی موارد دیگر( شما به خوبی آشنایی دارید که YaST چه کارهایی رو با چند تا کلیک انجام میده یا درباره سیستم One Click install اطلاع کافی دارید) در زمینه پایداری و خلاقیت(البته نه در صورتی که بشود اسم چیزی مثل Unity رو خلاقیت گذاشت...)و سایر فاکتور ها هم بنده به هیچ عنوان ابونتو رو توزیع برتری نمیبینم.
درباره بحث Arch و بعضی عزیزان که من بارها هم در انجمن ابونتو و هم technotux دیده ام شاید اینجا روی کاغذ من از نظر خواننده محکوم شوم و حق با شما باشد ولی چیزی که بنده دیده ام این هست که کلن در سیستم دانشگاهی کشور ما یک چنین فضایی حاکم هست.درباره Arch اطلاع کافی دارید و طبیعتن کسی که مدام تلاش داره بگه ؛من Arch کار میکنم ؛ اهداف دیگری(گاهی جدای از معرفی توزیع خود)را دنبال میکند.بگذریم در کل در این مورد حق با شماست.
در کل به منظور جلوگیری از اینکه هر عزیزی از راه برسد و یک قسمت از پست بنده را نقل قول کرده و در ادامه صورتک های خندان بگذارد بنده در کل حق را به شما میدهم و بابت انتقادم از ابونتو شرمسارم.
زین پس بنده هم به گسترش و عمومی شدن این باور که "لینوکس یعنی ابونتو" کمک خواهم کرد تا هر شخصی که با لنیوکس ( یا هر سیستم عامل غیر ویندوزی)آشنا میشود آن سیستم عامل ابونتو باشد.
۱۹۱ صفحه از این تاپیک گذشته و تا جایی که بنده ی مقصر و کم دانش میبینم هرجا که کاربر تازه کاری پرسیده است با چه توزیعی شروع کنم عزیزان پاسخ داده اند "ابونتو مناسب ترین هست" و جملاتی اینچنین. و من این نسخه پیچی غلط و این طرز فکر ( که به نظر من جانبداری بیش از حد است)را صحیح نمیدانم و به نظرم دلیل استفاده روز افزون از ابونتو همین نسخه پیچیدن هاست.( حداقل در کشور ما که نه بحث ارسال رسمی رایگان سی دی ابونتو از طرف شرکت به درب منزل جدی هست و نه نصب پیش فرض کمپانی های تولید کننده کامپیوتر تاثیر چندانی دارد) تنها دلیل گسترش ابونتو همین نسخه دادن عزیزان برای تازه واردان به دنیای متن باز هست
در آخر اینکه بنده از ضربه زدن به گنو/لینوکس(ابونتو) شرمسارم و زین پس بنده هم در پاسخ چنین سوالاتی ابونتو و مینت (و سایر نوادگان دبیان عزیز) را معرفی خواهم کرد.
ببینید دوست عزیزم،
اول که ممنون که من رو جزو بزرگان (چه با مسخره کردن و یا هر چی) دونستید :46:
دوم، بنده در پست قبل هم گفتم که هر کس آزاد هست بیاید و بگوید و تبلیغ کند که مثلا اوبونتو از تمام توزیع ها بهتر هست، دلیل بیاورد و ...
ولی این آزادی حق توهین به کاربران دیگر توزیع ها رو به کسی نمیده!
ببین دوست من، اول اینکه شما به تاریخ ها نگاه کن، دوم اینکه من هنوز هم اعتقاد دارم که اوبونتو برای یک تازه کار اگر بهترین نباشه، از بهترین هاست، اما هیچ موقع به کسی نگفته ام که مثلا شما سراغ اپن سوزه نرو، که اپن سوزه مثلا برای ساده لوحهایی هست که فکر می کنند اوبونتو رو شرکت اپل تولید می کنه! :46:
من نمی دونم چی شده که شما برداشت کردید که می گویید مجبور هستید دیگران را به سمت اوبونتو دعوت کنید؟! خیر شما آزادید در جواب دوستانی که پرسیده اند کدام توزیع بگوید اپن سوزه و دلایل خودتون رو بیاورید، ولی لطف کنید برای خوب جلوه دادن توزیع مورد نظر خودتون توزیع دیگری رو خراب نکنید (خود من هم از 3 نسخه ی پیش اوبونتو جزو منتقدینش بودم در این انجمن هم چندبار گفتم، ولی این دلیل بر دخترانه، بدریخت و ... خواندن اون نمیشه!)
شما آزادید مقایسه کنید، ولی علمی!
ضمن اینکه نه بنده در شرکت کنونیکال کار می کنم نه دیگر دوستان، اگر از اوبونتو تبلیغی میشه قطعا دوستان چیزی دیده اند و تبلیغ می کنند، و گرنه برای من که تبلیغ از هر توزیعی هیچ سودی نداره چرا تبلیغ از اوبونتو باید در اولویت باشه؟
خود من اعتقاد دارم هیچ کدام از توزیعها با هم هیچ فرقی نمی کنند، شما هر کاری (تاکید می کنم هر کاری) که ادعا کنید با اپن سوزه کردید رو من با دبیان براتون انجام می دم (و قطعا اگر تجربه ی کافی داشته باشید تایید خواهید کرد که میشه) بنابراین فرق در جزئیات شروع کار هست. اگر من اوبونتو رو هنوز توزیع مناسبی برای شروع می دونم، به این دلیل هست که اولا در مهاجرت فقط سیستم عامل شرط نیست! دوما خیلی ها رو به سمت گنو/لینوکس کشوندم که اوبونتو رو مناسب دیدند (الآن نه! ولی 3 سال قبل در انجمن های - واقعی و نه مجازی - خیلی فعالیت داشتم، اونجا 4 توزیع ردهت، اپن سوزه، اوبونتو و ناپیکس رو روی دستگاه داشتیم به افراد نشون می دادیم، اکثریت گرایش به اوبونتو داشتند، تمام سیستم ها هم بدون تغییر بودند و البته این رو هم بگم لبی که در اون فعالیت می کردیم برای ناول بود :46: و در و دیوارش پر بود از تبلیغات مدارک این شرکت)
بنابراین شما آزادید که توزیع خودتون رو به دیگران معرفی کنید (حالا ممکن هست در اقلیت باشید ولی اگر اعتقاد دارید به کارتون ادامه بدید) و دیگران هم آزادند توزیع مد نظر خودشون رو معرفی کنند (که ممکن هست اونها اکثریت باشند) ولی همواره یادتون باشه با کوچک نشون دادن یک ساختمان، ساختمان شما بزرگ نخواهد شد :46:
اگر نقد علمی بر اوبونتو دارید یک تاپیک جدا گانه باز کنید و به صورت علمی با دلیل و مدرک بر علیه اوبونتو و کنونیکال صحبت کنید و نه اینکه در یک پست اوبونتو و کوبونتو و مینت و همه را بد و اپن سوزه را خوب کنید :46:
امیدوارم منظورم رو صریح بیان کرده باشم
موفق باشید
nightmare
11-06-2011, 14:15
ابتدا پاسخ دوست عزیز و شیرین بیان جناب nightmare که گویا بسیار هوشمند و زیرک میباشند:
مقصود بنده از منابع در جمله اولیه شناخت و اطلاعات بود(که شاید باید با واژه های بهتری بیان میکردم). تصور نمیکنم درکش اونقدر سخت باشه که به سبک روحانیت شیعه شما بیایید و دو جمله ی ساده ( که مربوط به دو بخش مختلف صحبت بنده بود) استخراج کنید و با قرار دادن چنین صورتکی هدف خود را( که بنده هم نمیدونم چی هست)دنبال کنید.راههای بهتری هم برای افزایش تعداد ارسال ها وجود دارد.
دوست خوبم من قصد توهین و بی احترامی نداشتم. فقط برام سوال شد که توی این نقل قول شما به این شکل بهم توضیح دادید. برای افزایش پست هم اینجا نه پول میدن، نه مزایا و ... که به درد بخوره. :10:
بهرحال اگر باعث برداشت اشتباه و کدورت شدم از شخص شما و کاربران دیگه عذر خواهی میکنم و فکر میکنم در نهایت مهم ترین چیزی که ما بخاطرش اینجا هستیم فرهنگ و اتحاد کاربران اٌپن سورس هست که زیباست. نه دعوا بر سر اینکه کدوم توزیع بهتره.
:11:
دوستان، خیلی خوب میشه در مورد توزیع های مختلف مختصری توضیح بدین، یا یه تاپیک نقد باز کنیم، نظرتون چیه؟!
---
اینو قبلا هم پرسیدم باز میپرسم :31: یه کتاب خوب در مورد شبکه در لینوکس میخوام، از بس GUI و ویندوز کار کردم حالم بد شده:31:
- Saman -
11-06-2011, 21:52
دوستان، خیلی خوب میشه در مورد توزیع های مختلف مختصری توضیح بدین، یا یه تاپیک نقد باز کنیم، نظرتون چیه؟!
---
اینو قبلا هم پرسیدم باز میپرسم :31: یه کتاب خوب در مورد شبکه در لینوکس میخوام، از بس GUI و ویندوز کار کردم حالم بد شده:31:
من موافقم ! ولي در حال حاضر هر كدوم تايپيك جداگانه دارن و ايجاد تايپيك بالفرض نقد با عث هرج و مرج ميشه . البته اگه دوستان كم لطفي نكنند . مي تونه بهترين جا براي ديدن باگ ها و ايراد ها و مشاهدات صريح دوستان باشه
اگه كتاب رو پيدا كريدن به من هم اطلاع بدين! مرسي!
اديت :همچنين از دوستان بزرگوار taia و rootnt در اينجا به خاطر توضيحات جامع و مطالب مفيد پستهاي ايشان تشكر مي كنم !
فعلا !
hashem_wolf
13-06-2011, 12:54
---
ین هم یک کتاب بسیار خوب در زمینه مدیرت شبکه های لینوکسی
1. Download Link: Click here to download file
c30tehran
13-06-2011, 13:39
---
خود من یک کتاب به اسم "لینوکس شبکه امنیت " پیدا کردم که فکر کنم برای ناقوس بود
و الان هم کمیاب هست
Abismo Negro
30-06-2011, 03:04
بنده یه مدت به علت امتحانات موفق نشدم پاسخ مدیر محترم و هوادار ابونتو جناب taia رو بدم و به علت تاخیر شرمنده ام.
ضمن تایید تمامی گفته های جناب taia (به علت درجه علمی بالای ایشان) متوجه این مساله که هر بار که بنده سخنان ایشان را میپذیرم ایشان بار دیگر بر کلید واژه های استخراج شده از ارسال اولیه بنده مثل بدریخت و ابله و مزخرف (که من واقعن خاطرم نیست کی اینهارا گفته ام ولی برداشت ایشان از انتقادات من باعث شده که هر بار چند تا کلمه به کلمات بیان شده در ارسال اولیه بنده اضافه کنند برای بزرگنمایی جریان) تاکید کرده و چشمک زنان( دلیل استفاده بیش از حد از این صورتک را هم بنده متوجه نمیشوم)مجددن بنده را محکوم می نمایند و با استقبال چشمگیر دوستان و مدافعین متن باز (و ابونتو)مواجه میشوند.
البته این نکته در کشور ما طبیعی هست چرا که بنده تا آنجا که در طول زندگی خود در انجمن ها و فروم های ایرانی دیده ام(از انجمن آشپزی بگیرید تا فیزیک) هر گاه مدیر و آدمین و مسئولین وارد بحثی شده اند حتی اگر لزومن حق با ایشان نباشد(البته بر همه روشن است که در این مورد کاملن حق با جناب taia است) با انبوه تشکر و قدردانی و حمایت از جانب کاربران روبرو شده و آن ارسال هر چه باشد تنکس باران گردیده است. که بنده هم از ایشان تشکر مینمایم
تصور نمیکنم توهین به کاربران سایر توزیع ها کرده باشم.از نظر من انتقاد از یک توزیع(حتی با اینکه بنده بارها گفتم که انتقاد بنده تند بوده ولی شما گویا ول کن این قسمت نیستید) به معنی توهین به کاربران آن توزیع نیست ولی شما مدام سعی در ایجاد چالش با تمرکز بر روی چند واژه بیان شده توسط بنده در پست اولم دارید.
اینکه میفرمایید هر کاری که با سوزه ممکن هست با دبیان هم امکان انجام دارد تصور نمیکنم ارتباطی به گفته های من داشته باشد.چرا که تقریبن با تمام توزیع ها انجام این کارها ممکن است.بر فرض همان Samba server تقریبن با همه توزیع هایی که بنده با دانش و تجربه کمم کار کردم ممکن بوده ولی توجه داشته باشید که بحث پیرامون توزیع مناسب برای تازه واردان به دنیای لینوکس بوده و بنده هم توزیع دادم که کاری که در opensuse با چند کلیک در ابزار YaST ممکن است در ابونتو راهی دور و دراز دارد که تصور نمیکنم چندان برای یک تازه کار راحت باشد.حال ارتباط این موضوع با اینکه شما( که خودتان هم غیرمستقیم تاکید دارید که بسیار بسیار با تجربه هستید و بنده هم کاملن این موضوع را قبول دارم) میتوانید این کار را در دبیان بکنید چیست؟ خوب بله در تمام توزیع ها شدنی هست ولی وقتی از کاربر تازه کار سخن میگوییم مساله نحوه انجام کار.سرعت انجام کار و راحتی انجام کار با توجه به تجربه و دانش کم کاربر تازه کار(مثل بنده) است.
کلن چیزی که من اینجا زیاد دیدم این هست که یه میل شدیدی برای عدم توجه به نکات کلیدی و تکنیکی که بنده مطرح کردم وجود داره و میل فراوان به کشیدن بحث به مسائل اخلاقی و اینکه ساختمون رو بزرگ نکنیم و کوچیک نشون ندیم و صحبت هایی از این قبیل.که البته این اصلن یکی از شیوه های فرافکنی نیست ولی چندان جالب هم نیست
درباره منابع قاطع تجربی و آزمایشات و پژوهش های آماری شما درباره اینکه افراد ابونتو را از بین سایر توزیع ها انتخاب کرده اند با اینکه کلیه گفته های شما کاملن مستدل و مورد قبول همگان(از جمله بنده) و بنده به صحت آزمایشات شما اطمینان دارم.
ولی تصور نمیکنید چنین روایاتی برای اثبات چنین چیزی یه مقدار منطقی نیست؟
واقعن دلیل این همه اسمایلی چشمک رو هم نمیفهمم.انتظار هم ندارم که شما ۵۰۰۰ برابر بزرگنمایی نکنید مسائل رو.
قبل از اینکه من پستم رو بدم هیچ انتظار نداشتم عزیزان به این شیوه جبهه گیری کنند.بارها تو فروم های انگلیسی زبان یا حتی چند تا از انجمن های فارسی(تا جایی که یادم میاد techno tux یه همچین بحثی شده بود که فکر کنم موجود باشه هنوز.یا انجمن فارسی opensuse)بحث انتقاد و مقایسه توزیع ها مطرح شده بود و صحبت هایی به مراتب تند تر از بنده هم شده بود ولی به علت اینکه نعمت مدیریت جناب taia در اون انجمن ها وجود نداشت بحث این ریختی و با محکوم کردن یک تازه وارد و خراب کردن تمام کاسه کوزه ها بر سرش(اون هم در شرایطی که بارها لحن تندش رو پذیرفته باشهو کناررفتن از موضع اولیش شده باشه) تموم نشد.
انتقاد از توزیعی که مدیران دوس دارند یه جورایی توهین به مقدسات محسوب میشه انگار.
البته من منتظر پست کوبنده و پر از چشمک جناب مدیر و بزرگنمایی ۶۰ برابر صحبت های خودم و نشون دادنش به عنوان گناه کبیره هستم.
بنده یه مدت به علت امتحانات موفق نشدم پاسخ مدیر محترم و هوادار ابونتو جناب taia رو بدم و به علت تاخیر شرمنده ام.
...
اول دوست گرامی یک مسئله رو روشن کنم، شما مدام من رو مدیر خواندید، از شما سوال می پرسم آیا من از ابزار مدیریتی استفاده کردم که شما اصرار دارید به من لقب بدید؟ آیا پست شما پاک شد؟ آیا پست شما ویرایش شد؟
من مانند تمام کاربران دیگه و فقط با استفاده از یک امکان ارسال پست، با شما صحبت کردم! بنابراین اینکه از نبود نعمت مدیریت من در دیگر فروم ها صحبت می کنید زمانی موضوعیت داره که من از ابزار مدیریتی استفاده کنم، نه وقتی که مانند دو کاربر داریم با هم بحث می کنیم.
قضاوت اینکه چه کسی هم با بیان کلماتی که مصادیق واضح تمسخر هست، مانند اینکه درجه علمی شما بالاست و یا تاکید غیر مستقیم من بر خیلی خیلی با تجربه بودنم! و غیره دیگری را مورد سوال قرار داده هم با دوستان.
چشمک هم، دوست عزیز شما سری به پست های من، سری به پروفایل من یا پروفایل دوستان من بزنید خواهید دید که استفاده از اسمایلی ها یکی از خصوصیات من هست، و اصرار هم دارم استفاده کنم، چون با کلمات نمیشه تمام حالات رو بیان کرد.
مطلب دوم، یکبار هم گفتم اگر قصد به چالش کشیدن یک توزیع رو دارید، یک تاپیک بزنید و با دلیل شروع کنید به نقد توزیعتون (دلایل درست و کافی، لازم هست باز هم از پست اولتون نقل قول کنم؟)، اگر تاپیک زدید انشالا خودم و دیگر دوستان هم به نقد و بررسی خواهیم پرداخت.
مطلب بعدی، دوست عزیزم،
شما در پست خودتون اشاره می کنید به مثلا:
نرم افزارهای پایه ای و اولیه رو داره که بعضا ابونتو بعضی هارو پیش فرض نداره(مثلن Gimp)
این برنامه در نسخه های قدیمی اوبونتو بود، بنابراین علتی داره که برداشته شده، علت هم واضح هست! یک کاربر تازه وارد چه نیازی به نرم افزار قدرتمند ویرایش داره؟! مانند این هست که بگوییم مایکروسافت بجای نرم افزار ساده ی paint که برای کاربران عادی طراحی شده، از فوتوشاپ استفاده کنه (با فرض اینکه فوتوشاپ رایگان باشه) آیا به نظر شما این منطقی هست؟
نظر شما رو به صحبت نوومن یکی از گسترش دهندگان GIMP بعد از حذف این برنامه از لیست برنامه های پیش فرض اوبونتو جلب می کنم:
"That is pretty much in-line with our product vision. GIMP is a high-end application for professionals. It is not the tool that you would advise every user to use for their casual photo editing," he wrote.
یا شما از تنظیمات Samba Server صحبت می کنید! دوست عزیز من، شده از خودتون بپرسید تعریف یک کاربر ساده، یا تازه کار چیه؟! آخه دوست من، یک کاربر تازه کار چه کاری با تنظیمات Samba Server داره؟!
من اوبونتو ندارم، و آخرین تجربه ی من به 10.10 بر می گرده ولی یادم هست استفاده از سیستم فایل شرینگ به صورت اوتوماتیک وجود داشت، و نیازی به تنظیم هم نبود، به قولی:
The samba package is a meta-package intended to be installed on file and printer sharing servers. Clients do not need this meta-package (you are acting as a client if you need to access files on another computer).
و
Ubuntu and Gnome make it easy to access files on a Windows network share. Open the Places Menu, then click on Network. You will see a Windows network icon. Double-click to open it. The next window shows all the domains/workgroups found on your network. Inside each domain/workgroup you will see all the computers on the domain/workgroup with sharing enabled. Double-click on a computer icon to access its shares and files.
If you want to be able to share folders with nautilus (the file browser), install the nautilus-share package
حالا شما مدام از امکان تنظیم Samba Server می گید، امکانی که من دلیل تنظیمش رو برای یک کاربر عادی و یا یک تازه کار نمی فهمم؟!
و یا می فرمایید:
همچنین درباره خدمات سوزه به دنیای متن باز و گسترش و توسعه هسته لینوکس و میزکارهای مختلف مثل KDE و Gnome و سایر موارد (مثل mono , Banshee و....) اطلاع کسب کنید و بعد ببینید بعضی توزیع ها مثل مینت و ابونتو(شرکت کنونیکال)در این زمینه دقیقن کاری انجام داده اند یا خیر.
از شما سوال می پرسم، یک کاربر تازه کار رو چه به دانستن اینها؟
و یا کلا می پرسم، دوست عزیز آیا ملاک انتخاب سیستم عامل باید کمک های شرکت سازنده به دنیا باشد؟
اینطور که ما باید همه بریم به دنبال IBM و درخواست بدیم که یک سیستم عامل کاربر پسند تولید کنه تا ما هم استفاده کنیم!
شما می خواهید توزیع اپن سوزه را برتر از اوبونتو جلوه دهید چون شرکت ناول در گسترش هسته ی لینوکس فعالیت داره؟ یا پروژه های مونو رو حمایت می کنه؟! به نظر شما این منطقی هست؟
و نهایتا فرمودید:
بنده به شخصه هیچ مشکلی نمیبینم برای اینکه یک کاربر تازه کار از سوزه شروع کند
من و تمام دوستان هم مشکلی نمی بینند! هر کاربر تازه کار می تونه خودش انتخاب کنه!
کما اینکه من بارها در جواب سوال کدام توزیع گفتم، که شما باید برید ببنید کدام رو دوست دارید! همونطور که در مورد محیط گرافیکی هم گفتم! خود من گنوم رو به KDE ترجیح می دم و کلا به نوعی از KDE بدم می آید، ولی هیچ وقت به کسی نگفتم فقط گنوم، همیشه گفتم برید هر دو رو نصب کنید و امتحان کنید ببینید کدام رو می پسندید.
یک مطلبی رو هم بگم:
درباره منابع قاطع تجربی و آزمایشات و پژوهش های آماری شما درباره اینکه افراد ابونتو را از بین سایر توزیع ها انتخاب کرده اند با اینکه کلیه گفته های شما کاملن مستدل و مورد قبول همگان(از جمله بنده) و بنده به صحت آزمایشات شما اطمینان دارم.
نمی دونم منظورتون چی بود؟! به طعنه گفتید و یا چی، منظورتون این بود که من دروغ گفتم و یا هر چی؟! چون کلا با کنایه صحبت می کنید، خواستم بگم، من هیچ نیازی به مستند صحبت کردن در مورد تجربیاتم نمی بینم، شما باور کنید و یا خیر، ضمنا اون کارها آزمایش و پژوهش نبوده اند، صرفا در دانشگاهی که من درس می خوندم در مقطع لیسانس جزو انجمن لینوکس دانشکده ی علوم و فناوری اطلاعات بودم، یکی از اهداف اون انجمن جذب کاربر بود، دانشگاه هم با شرکت ناول قرارداد همکاری داشت، و یک لب با حدود 30 یا 40 دستگاه کامپیوتر هم در اختیار ما بود، روی اونها توزیع های مختلفی نصب بود، و هر هفته یک روز به معرفی توزیع ها به دانشجوهایی که مراجعه می کردند پرداخته میشد، و در پایان معرفی هر دانشجویی که مایل بود یک سی دی از توزیعی که خوشش آمده بود رو دریافت می کرد، در این بین اکثر افراد سی دی اوبونتو رو طلب می کردند! باز هم می گم تمام توزیع ها آخرین نسخشون نصب بود، و نصب هم نصب پیش فرض بود، یعنی ما حتی کدک ها رو هم به توزیع ها اضافه نمی کردیم، - البته توضیحات داده میشد.
و باز هم می گم شما می خواهید باور کنید یا خیر، با خودتون هست، منابع قاطع می خواهید سری به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزنید و درصد قاطع رو ببنید.
منابع:
البته ubuntu هم اخیرا اشتباهات زیادی داشته استفاده از unity و تقلید مسخره از mac و ویندوز که بیشتر محیط اوبونتو رو برای استفاده از تبلت ها بهینه کرده و کار کردن باهاش رو نه تنها ساده تر نکرده پیچیده تر هم کرده ...
moeinset
30-06-2011, 11:36
البته ubuntu هم اخیرا اشتباهات زیادی داشته استفاده از unity و تقلید مسخره از mac و ویندوز که بیشتر محیط اوبونتو رو برای استفاده از تبلت ها بهینه کرده و کار کردن باهاش رو نه تنها ساده تر نکرده پیچیده تر هم کرده ...
ولی به نظر من کار باهش ساده تر شده
و یا حداقل اسمارت تر شده!
به نظر من dockbar یونیتی احمقانه ترین قسمتشه
بقیش خوبه
tajrobenik
02-07-2011, 22:39
.............................
توزیع ی از لینوکس هست که به طور پیش فرض روش نرم افزاری برای بک آپ گیری از درایو ها باشه ؟
.............................
توزیع ی از لینوکس هست که به طور پیش فرض روش نرم افزاری برای بک آپ گیری از درایو ها باشه ؟
وجود یا عدم وجود چنین توزیعی اساسا محل سوال نیست، چرا که خیلی راحت روی هر توزیعی شما می تونید برنامه های بک آپ گیری رو نصب کنید، البته اگر قصد شما بک آپ گرفتن از یک پارتیشن باشه، خیلی راحت میشه به صورت دستی هم این کار رو انجام داد، ولی گرفتن بک آپ از سیستم عامل کمی کار رو مشکل می کنه.
در سایت زیر لیست کاملی از این نرم افزارها وجود داره که می تونید خیلی راحت از هر کدام که مناسب کارتون هست استفاده کنید. در این لیست از برنامه های ساده ی بک آپ گیری با عملیات ساده همچون بک آپ گیری بر اساس یک زمان بندی، تا بک آپ گیری از سرورها و سیستم های خارجی و بک آپ گیری فشرده و ... وجود داره، که فکر می کنم اولین برنامه در لیست بیشتر به کار شما بیاد.
ببینید، توضیح مختصر با نقد فرق می کنه، توضیح مختصر رو در تاپیک هر توضیح بدید، اگر توضیح کامل باشه به فهرست مطالب هم اضافه خواهد شد.
اما تاپیک نقد و بررسی،
در این مورد اگر دوستان واقعا قصد بحث تخصصی و علمی، یعنی صحبت از روی سند و مدرک (که به طبع این سند و مدرک باید از سایت ها و یا مقالات معتبر باشه، نه از وبلاگ چند دوست - البته وبلاگ گسترش دهندگان هم قابل قبول هست) و بدور از نظرات شخصی و غیر تخصصی (مانند اینکه به نظر من فدورا از مینت بهتره چون منوهاش زیبا تره! ) و خلاصه یک بحث درست و حسابی بکنیم، چون خود من هم از سوالات تکراری خسته شدم و بدم نمیاد که یک بحث علمی بکنیم که در حینش مجبور بشیم یه چندتایی مقاله و شاید حتی کتاب هم بخونیم.
در مورد تاپیک هم، یک تاپیک باز می کنیم، اگر خدا خواست و تغییرات انجمن گنو/لینوکس هم انجام شد و زیر انجمن ها درخواستی هم ایجاد شدند، بعدا خود تیم مدیریت تفکیک پست ها رو بر اساس تاپیک های مجزا انجام میده.
اما باز هم تاکید می کنم اگر تاپیک به سمت بحث غیر تخصصی بره، کل تاپیک پاک خواهد شد.
هماهنگیهای بیشترش رو هم با مدیر انجمن انجام خواهم داد خودم، چون فعلا سر بچه های تیم مدیریت انجمن یکم شلوغه.
موفق باشید
tajrobenik
03-07-2011, 14:34
وجود یا عدم وجود چنین توزیعی اساسا محل سوال نیست، چرا که خیلی راحت روی هر توزیعی شما می تونید برنامه های بک آپ گیری رو نصب کنید، البته اگر قصد شما بک آپ گرفتن از یک پارتیشن باشه، خیلی راحت میشه به صورت دستی هم این کار رو انجام داد، ولی گرفتن بک آپ از سیستم عامل کمی کار رو مشکل می کنه.
در سایت زیر لیست کاملی از این نرم افزارها وجود داره که می تونید خیلی راحت از هر کدام که مناسب کارتون هست استفاده کنید. در این لیست از برنامه های ساده ی بک آپ گیری با عملیات ساده همچون بک آپ گیری بر اساس یک زمان بندی، تا بک آپ گیری از سرورها و سیستم های خارجی و بک آپ گیری فشرده و ... وجود داره، که فکر می کنم اولین برنامه در لیست بیشتر به کار شما بیاد.
اگه بخوایم فقط سی دی لایو رو استفاده کنیم :::
و در کل با سیستم نصب نرم افزار در لینوکس آشنا نباشیم ...
چی؟
آیا باز هم می گین اساسا محل سوال نیست؟
اگه بخوایم فقط سی دی لایو رو استفاده کنیم :::
و در کل با سیستم نصب نرم افزار در لینوکس آشنا نباشیم ...
چی؟
آیا باز هم می گین اساسا محل سوال نیست؟
عرض کردم خدمتتون، شما می خواهید بکآپ بگیرید از یک پارتیشن، خوب خیلی راحت با هر دیسک لایو هر توزیعی بوت کنید (الان تمام توزیع های معروف از NTFS پشتیبانی می کنند) و خیلی راحت به صورت دستی از تمام فایل های پارتیشن مورد نظرتون یک بکآپ بگیرید! دیگه یک کپی کردن ساده هم نرم افزار نیاز داره؟!
اما اگر یک توزیع نصب کردید و مثلا برنامه های زیادی هم روش نصب کردید و می خواهید بکآپ بگیرید که دفعه ی بعد که سیستم نصب می کنید نیاز نباشه دوباره اون همه برنامه و تنظیم رو انجام بدید برای راحتی کار از نرم افزارها استفاده می کنند، که با فرض اینکه شما حداقل چندین برنامه نصب کردید که می خواهید بکآپشون رو بگیرید (اگر نه بکآپ از یک سیستم خالی به چه درد می خوره؟!) قطعا شما سیستم نصب نرم افزار در لینوکس رو بلد هستید.
پس می بینید که اساسا محل سوال نیست!
tajrobenik
03-07-2011, 17:18
عرض کردم خدمتتون، شما می خواهید بکآپ بگیرید از یک پارتیشن، خوب خیلی راحت با هر دیسک لایو هر توزیعی بوت کنید (الان تمام توزیع های معروف از NTFS پشتیبانی می کنند) و خیلی راحت به صورت دستی از تمام فایل های پارتیشن مورد نظرتون یک بکآپ بگیرید! دیگه یک کپی کردن ساده هم نرم افزار نیاز داره؟!
اما اگر یک توزیع نصب کردید و مثلا برنامه های زیادی هم روش نصب کردید و می خواهید بکآپ بگیرید که دفعه ی بعد که سیستم نصب می کنید نیاز نباشه دوباره اون همه برنامه و تنظیم رو انجام بدید برای راحتی کار از نرم افزارها استفاده می کنند، که با فرض اینکه شما حداقل چندین برنامه نصب کردید که می خواهید بکآپشون رو بگیرید (اگر نه بکآپ از یک سیستم خالی به چه درد می خوره؟!) قطعا شما سیستم نصب نرم افزار در لینوکس رو بلد هستید.
پس می بینید که اساسا محل سوال نیست! من می خوام یک سی دی لایو ( از هر نوع توزیع لینوکس )
بزارم توی سی دی رام بوت بشه .......
و بدون این که نرم افزاری نصب کنم ...
توسط نرم افزار های درون خوده این توزیع بتون از درایو ویندوزم بک آپ بگیرم و یا بک آپ رو برگردونم ...
نکته : با سی دی لایو دیگه می تونم ... اما می خوام حداقل بخاطر همین کار کوچیک هم که شده از لینوکس استفاده کنم ( البته مزیت هایی هم داره برام)
خوب گفتن دیگه
مثلا اگر با دیسک زنده اوبونتو سیستم رو بوت میکنی یک فایل بروزر (ناتیلوس) باز کن و از قسمت سمت چپ روی پارتیشنی که میخوای کلیک کن تا مونت بشه
بعد از داخل اون پارتیشن روی هر چی میخوای با کپی پیست ساده بک آپ بگیر
مثلا کپی کن بریز تو یه پارتیشن دیگه به همین سادگی
احتیاج نیست قضیه رو پیچیده کنی
tajrobenik
03-07-2011, 21:40
خوب گفتن دیگه
مثلا اگر با دیسک زنده اوبونتو سیستم رو بوت میکنی یک فایل بروزر (ناتیلوس) باز کن و از قسمت سمت چپ روی پارتیشنی که میخوای کلیک کن تا مونت بشه
بعد از داخل اون پارتیشن روی هر چی میخوای با کپی پیست ساده بک آپ بگیر
مثلا کپی کن بریز تو یه پارتیشن دیگه به همین سادگی
احتیاج نیست قضیه رو پیچیده کنی
پ::::
چه جالب یعنی برای بک آپ گرفتن از ویندوز یا لینوکس و یا مک احتیاج به نرم افزار نیست ...
و با کپی و پیس کردن معمولی این امکان پذیره ؟؟×!
ویندوز و مک رو نمیدونم اما لینوکس آره به همین سادگی
مثلا کل پارتیشنی که روش لینوکس نصب کردی رو کپی میکنی یه جای دیگه بعد برای برگردوندنش هم همه رو کپی میکنی رو پارتیشنی که میخوای
با چند تا تغییرات کوچیک می تونی همون لینوکس رو دوباره راه بندازی
اون تغییرات هم اول نصب گراب هست و بعد اگر پارتیشنی که بک آپ رو ریستور کردی فرق کرده باید تنظیمات فایل etc/fstab/ رو تغییر بدی
ابزار هم وجود داره اما سادش این بود
مثلا ابزارهایی مثل tar برای فرده سازی یا dd برای اینکه از بک آپت یه ایمیج تهیه کنی
Abismo Negro
04-07-2011, 01:30
راستش من واقعن متوجه این موضوع که چطور استفاده از بعضی از صورتک های خاص اون هم به این تعداد بالا آخر تمام جملات تمسخر نیست ولی بنده که تنها صفات نیک و پسندیده به کار بردم و تمام احترام رو در گفتارم حفظ کردم تمسخر هست.
درباره بحث مدیر بودن و تأثیرش روی نظرات عمومی هم قبل تر توضیح دادم ولی گویا مورد پذیرش نیست.بگذریم
بنده برای اولین بار اومدم در بخش لینوکس این انجمن یک پست دادم و در این تاپیک و در پاسخ یکی از دوستان که درباره توضیح اصلی بنده که چند سال عمرم رو مدام توش کار کردم نظر شخصیم رو بیان کردم و ایراداتی که نسبت به ابونتو میدیدم و مزیتهایی که احساس میکردم سوزه نسبت به ابونتو دارا هست هم برای دوستمون بیان کردم که شاید هم نباید اینطور مطرح میکردم که در پست های بعدی این مساله رو پذیرفتم ولی دوستان مایل به ادامه جدل(اسم دیگه ای به ذهنم نمیرسه واقعن) بودند.و البته تصور میکنم که این جوی که مدیران و درصد زیادی از کاربران هواداران دبیان و نوادگانش هستند هم به محکوم کردن بنده شدت بخشید.
در ارتباط با گیمپ واقعن من نمیدونم چی بگم.بنده هم دیده بودم دلایل کنونیکال(یا کارمندان تولید کننده و میشه گفت گسترش دهنده ابونتو رو) ولی به نظر شخصی من کاملن دلایل غیر موجهی هست.ابتدا درباره اینکه آیا واقعن گیمپ تا اون حد پیچیده هست و آیا نرمافزار پیچیدهتری به صورت پیشفرض در ابونتو نصب نشده؟ و مساله دیگه اینکه برفرض Fspot تا چه حد پاسخگوی نیازهای یک کاربر(حتی کاربر عادی) هست؟
این مثالی که درباره paint و photoshop زدید یه جور قیاس مع الفارغ هست.واقعن من ارتباطش رو نمیفهمم. ماکروسافت در کدام یک از نسخه های پیشین ویندوز فتوشاپ رو ارائه میداد که الان بیاد با paint جایگزینش کنه؟ و مساله بعدی اینکه ماکروسافت که جزو بزرگترین عرضه کنندگان نرم افزارهای تجاری هست چه ارتباطی میتونه با یک کمپانی گسترش دهنده گنو/لینوکس داشته باشه که از این نظر بخوان شبیه هم باشن؟
ماکروسافتی که میاد حتی همون ویژگیهای ابتدایی wordpad رو هم بعد از ویندوز xp ازش میگیره و به جاش trial ها و تبلیغات آفیس رو به جهت فروش میزاره باید عملکرد ابونتو باهاش یکی باشه؟
مساله بعدی اینکه چطور این احساس رو فقط عزیزان کمپانی کنونیکال داشتند؟
کلیه گسترش دهنده های SUSE , PC Linux , Mint و کلی توزیع دیگه که شاید بشه لیست کرد اینجا و تقریبن همگی هم توزیع هاشون رو به اسم توزیعهایی مناسب کاربران عادی عرضه ( یا همان گسترش و پخش) میکنند در اشتباه هستند که یک نرمافزار حرفهای رو به صورت پیشفرض در دیسک های زنده و … قرار میدن و فقط کنونیکال به این درجه از هوشمندی رسیده که این نرمافزار (اون هم با این گسترش و محبوبیت روز افزون و خیره کننده ای که Gimp داره)مناسب کاربرها نیست.
خوب این استدلال رو میشه واسه خیلی چیزها کرد.مثلن Libreoffice ویژگیهای بسیار حرفهای و پیچیدهای داره. چرا نمیان Abiword رو جایگزینش کنن؟یا فایرفاکس در مواردی خیلی پیچیده و حرفهای هست.چرا نمیان با یه چیزی تو مایههای Epiphany یا Midori عوضش کنن؟
حتی بعضی توزیعها مثل فدورا که تقریبن خیلی نرم افزارهارو از دیسک زنده حذف میکنن اقدام به توزیع یه سری نسخه های تخصصی میکنن برای مقاصد حرفه ای.که من دقیقن با نسخه گرافیک فدورا تحت عنوان Fedora Design suite کار کردم کار کردم مدتی و گیمپ رو هم به صورت پیشفرض نصب داشت.ولی در ابونتو همچین چیزی ندیدم بنده.کلن یه نسخه عرضه میشه.کوبونتو و زوبونتو هم که والا چیز خاصی نمیبینم توش به جز ۲ تا دسکتاپ که اینقدر روش کار شده و زحمت کشیده شده که گویا تفاوتی با نسخه های زنده ارائه شده در سایت دسکتاپ(DE) مربوطه نداره.
حتی همون ویندوز نسخه های حرفهای تر هم ارائه میده (حداقل اسمن) Home , Pro , Ultimate .و حتی اگر هیچ تفاوت بزرگی هم توش وجود نداشته باشه( که زیاد اینطور نیست)باز هم تنها یک نسخه و آن هم مناسب کاربر تازه کار نیست.
واقعن درباره این مساله ی Gimp به نظرم به هیچ عنوان حداقل از نظر بنده( و اطلاعات کمم) منطقی نیست .
مساله بعدی که بیان فرمودید و فرمول انجامش رو هم توضیح دادید ( که یکی از گزینه های بسیار آشکار و ساده ی موجود در Yast هست ولی چون ابونتو بهتر هست ما میپذیریم)بحث samba server بود که بنده به عنوان یکی از مثالها عرض کردم.
تعریف شما از کاربر عادی چی هست؟
این کاربر عادی از فضا که نمیاد. کاربر عادی و غیر عادی همه در دنیایی زندگی میکنند که پر از کاربران و سیستمهای انحصاری مثل ویندوز هست.و نیاز به ارتباط متقابل و سازگاری با این سیستمها دارند.
کاربر عادی از نظر شما شخصی هست که فقط از یک مرورگر استفاده میکنه و ۴ تا عکس میبینه و با هیچ کاربر دیگری(از هیچ سیستم عامل دیگری جز ابونتو) در ارتباط نیست؟
بنده به شخصه خودم یه کاربر بسیار عادی بودم که نیاز به شبکه شدن در محل کارم برای کارهای بسیار عادی مثل پرینت و انتقال اطلاعات از طریق شبکه داشتم.
هکر و برنامه نویس و گیک و مشغول در لابراتوار با پشتیبانی Novell و canonicalهم نبودم.و واقعن تصور نمیکنم این بحث شبکه شدن با سیستمهای ویندوزی تا اون حد که شما عنوان میکنید مبحث تخصصی باشه که نیاز بهش واقعن به ندرت پیش بیاد.البته واقعن تعریف شما از کاربر عادی برای من روشن نیست.اگر کاربر عادی از نظر شما چیزی هست که در بالا عرض کردم بنده حرفی برای گفتن ندارم.
فقط یک سؤالی برای بنده پیش میاد .اساسن اون فرد چه نیازی به نصب گنو/لینوکس داره؟
وقتی نه مساله سازگاری با ویندوز و .. .مطرح هست و نه بحث آرمانهای انسانی لینوکس( و به طبع توزیع کنندش و مشارکت در این پروژه وسیع انسانی)اهمیت داره . پس چرا یک کاربر عادی بیاد و لینوکس نصب کنه؟ چون ویروسی نشه؟
برخلاف ادعای بعضی عزیزان که میفرمایند ویندوز خیلییی خیلییییی نا امن هست و پر از ویروس هست بنده اصلن چنین نظری ندارم.بله ویندوز اکس پی سرویس پک ۱ بدون نرمافزار امنیتی آپدیت شده و دیواره آتش ممکنه نا امن باشه ولی شما یک ویندوز ۷ به روزرسانی شده با آنتی ویروس رایگان Microsoft security essentials و حتی Windows firewall هم داشته باشید میشه گفت این حرف این دسته از عزیزان به هیچ عنوان اعتباری نداره.پس در صورتی که هدف از نصب لینوکس برای کاربر عادی یکی از اهداف بالا نباشه(صرفنظر از فاکتور اقتصادی که در کشور ما چندان مطرح نیست) این کاربر دقیقن به چه دلیل میاد و لینوکس نصب میکنه؟ و آیا این دلایل کافی هست؟
شما هر دلیلی که بنده میارم و قبول دارم رو از پایه رد میکنید. حتی مساله گسترش دهنده های توزیع هارو که عرض کردم شما به کاربر عادی ربط میدید و درواقع صورت مساله رو پاک میکنید.کاربر عادی به کنار.بنده یک پرسش شخصی دارم از شما.واقعن برای شما کاربر بسیار حرفهای این مساله ارزش و اهمیتی نداره؟واقعن من نمیدونم در این مورد چی بگم.
از بحث شیرین Gnome و KDE گفتید که تقریبن همه میدونن که SUSE روی هر دوش به شدت کار میکنه ولی بعضی از توزیعها اینطور نیستند مثل ابونتو تقریبن میونه خوبی با KDE نداشته و نداره و یا حتی فدورا. از بحث گنوم و کی دی ای و مقایسه ویژگیهای ظاهری و نرمافزارها و مقایسه حقیقی قابلیتهای gtk و Qt که بگذریم بحث انتخاب رو مطرح کردید و در حقیقت اگر بنده درست متوجه شده باشم(اگر نه اشتباه بنده رو تصحیح بفرمایید) میفرمایید که هیچ جانبداری انجام نمیدید.
و یعنی در حقیقت از نگارش و بیان صفر درجه و بی طرفانه حمایت میکنید.
ولی تقریبن محور تمام پست های شما هواداری از یک توزیع ( یا یک خانواده از توزیع ها) هست.حتی آواتار شما مثل بنده(که بنده بعد از ایجاد این جدل در این تاپیک این آواتار رو قرار دادم)در حقیقت یکی از مصادیق هواداری از توزیع محبوب هست.و آیا شما واقعن تصور میکنید با این مدال خوشرنگ ناظر انجمن و ستارههای فراوانی که داریدو .. این آواتار و جبهه ای که در مقابل یک توزیع یا در حمایت از یک توزیع خاص میگیرید تأثیری روی کاربرهای عادی یا تازه وارد هایی که از این انجمن بازدید میکنند نخواهد داشت؟
فرمودید هیچ نیازی در مستند صحبت کردن درباره گفته هاتون به بنده نمیبینید و در حقیقت(اینطور که بنده با زبان و ادبیات پارسی ضعیفی که دارم متوجه میشم) نظر بنده درباره گفتههای شما اهمیتی برای شما ندارد.
از این لطف واقعن سپاسگذارم و در حقیقت این درجه از خضوع و خشوع شما قابل ستایش هست.و اما اینکه فرمودید بنده با طعنه و یا چی گفتم. باید عرض کنم که خیر .به هیچ عنوان.
من(برعکس شما) در یکی از درجه پایینترین دانشگاههای کشور تحصیل کردم و نمرات بسیار ضعیفی هم داشتم. ولی یک مساله که آموختم این هست که وقتی در یک بحث دوطرفه(یا چند طرفه. تفاوتی ندارد) اقدام به بیان مطلبی(به ویژه در ارتباط با تجربیات و مشاهدات شخصی مینماییم بایستی از نظر منطقی مستندات و شواهدی را مبنی بر صحت گفتهها و آزمایشهای خود ارائه کنیم.
شاید این مساله از نظر شما اشتباه باشد و باید فقط گفته هارا ارائه کرد(بدون ارائه منبع)و اگر اینطور است بنده از شما به علت جسارتم پوزش میطلبم.
و اکنون هم که شما وب سایت معروف distrowatch را به عنوان شاهدی بر صحت گفتههای خود معرفی کردید که سیستم رتبه بندی و آمار این وب سایت همانطور که در خود وب سایت درج شده معرف حضور همگان هست.
و ملاک طبقه بندی توزیعها در این سایت صد البته قابلیتها و تواناییها و امکاناتشان در مقایسه با سایر توزیع هاست و نه فقط کلیک کردن.
درباره پیشنهاد ایجاد تاپیک مقایسه و نقد و بررسی بین توزیعها که واقعن جالب هست که در این سالهای فعالیت انجمن ایجاد نشده جای تشکر هست که این پیشنهاد توسط جناب taia مطرح شده.
(این رو جدی نگیرید شوخی هست. انشاالله عزیزان با همکاری مدیریت به بررسی مزایای ubuntu و debian و برتری هاش نسبت به سایر توزیعها و همچنین معایب اون توزیعها پرداخته خواهد شد و منتقدین ubuntu هم با حمایت و تشکر کاربران به صلابه کشیده خواهند شد.)
در آخر من اصلن فکرش رو هم نمیکردم که بیان کردن چند مورد نقد به ابونتو اینقدر موجب خشم هواداران متعصبش بشه و واقعن از این جسارت پوزش میطلبم.در این بحث یکطرفه هم که بیشتر حالت جدل(به سبک روحانیون شیعه ی قم )رو گرفته بنده اصلن خواستار این ریختی شدنش نبودم و همین جا پیروز میدان(واقعن یه همچین حالتی پیدا کرده بحث) رو جناب taia اعلام میکنم و از بابت انتقاد از ubuntu و برتر دانستن opensuse اظهار ندامت و پشیمانی کرده و بخشش عزیزان متعصب را طلب دارم.
راستش من واقعن متوجه این موضوع که چطور استفاده از بعضی از صورتک های خاص اون هم به این تعداد بالا آخر تمام جملات تمسخر نیست ولی بنده که تنها صفات نیک و پسندیده به کار بردم و تمام احترام رو در گفتارم حفظ کردم تمسخر هست.
درباره بحث مدیر بودن و تأثیرش روی نظرات عمومی هم قبل تر توضیح دادم ولی گویا مورد پذیرش نیست.بگذریم
بنده برای اولین بار اومدم در بخش لینوکس این انجمن یک پست دادم و در این تاپیک و در پاسخ یکی از دوستان که درباره توضیح اصلی بنده که چند سال عمرم رو مدام توش کار کردم نظر شخصیم رو بیان کردم و ایراداتی که نسبت به ابونتو میدیدم و مزیتهایی که احساس میکردم سوزه نسبت به ابونتو دارا هست هم برای دوستمون بیان کردم که شاید هم نباید اینطور مطرح میکردم که در پست های بعدی این مساله رو پذیرفتم ولی دوستان مایل به ادامه جدل(اسم دیگه ای به ذهنم نمیرسه واقعن) بودند.و البته تصور میکنم که این جوی که مدیران و درصد زیادی از کاربران هواداران دبیان و نوادگانش هستند هم به محکوم کردن بنده شدت بخشید.
ببینید دوست عزیزم، صفات نیک و پسندیده ی شما در یک بحث خودتون می دونید چه گونه هست. بگزریم.
بنده نگفتم شما تازه کارید و یا چندین سال هست عمرتون رو در گنو/لینوکس گزراندید، نظرات هم اینجا جز پاسخ های سوالات تکنیکی بیشتر شخصی هست.
و اما در ادامه:
در ارتباط با گیمپ واقعن من نمیدونم چی بگم.بنده هم دیده بودم دلایل کنونیکال(یا کارمندان تولید کننده و میشه گفت گسترش دهنده ابونتو رو) ولی به نظر شخصی من کاملن دلایل غیر موجهی هست.ابتدا درباره اینکه آیا واقعن گیمپ تا اون حد پیچیده هست و آیا نرمافزار پیچیدهتری به صورت پیشفرض در ابونتو نصب نشده؟ و مساله دیگه اینکه برفرض Fspot تا چه حد پاسخگوی نیازهای یک کاربر(حتی کاربر عادی) هست؟
این مثالی که درباره paint و photoshop زدید یه جور قیاس مع الفارغ هست.واقعن من ارتباطش رو نمیفهمم. ماکروسافت در کدام یک از نسخه های پیشین ویندوز فتوشاپ رو ارائه میداد که الان بیاد با paint جایگزینش کنه؟ و مساله بعدی اینکه ماکروسافت که جزو بزرگترین عرضه کنندگان نرم افزارهای تجاری هست چه ارتباطی میتونه با یک کمپانی گسترش دهنده گنو/لینوکس داشته باشه که از این نظر بخوان شبیه هم باشن؟
ماکروسافتی که میاد حتی همون ویژگیهای ابتدایی wordpad رو هم بعد از ویندوز xp ازش میگیره و به جاش trial ها و تبلیغات آفیس رو به جهت فروش میزاره باید عملکرد ابونتو باهاش یکی باشه؟
مساله بعدی اینکه چطور این احساس رو فقط عزیزان کمپانی کنونیکال داشتند؟
کلیه گسترش دهنده های SUSE , PC Linux , Mint و کلی توزیع دیگه که شاید بشه لیست کرد اینجا و تقریبن همگی هم توزیع هاشون رو به اسم توزیعهایی مناسب کاربران عادی عرضه ( یا همان گسترش و پخش) میکنند در اشتباه هستند که یک نرمافزار حرفهای رو به صورت پیشفرض در دیسک های زنده و … قرار میدن و فقط کنونیکال به این درجه از هوشمندی رسیده که این نرمافزار (اون هم با این گسترش و محبوبیت روز افزون و خیره کننده ای که Gimp داره)مناسب کاربرها نیست.
خوب این استدلال رو میشه واسه خیلی چیزها کرد.مثلن Libreoffice ویژگیهای بسیار حرفهای و پیچیدهای داره. چرا نمیان Abiword رو جایگزینش کنن؟یا فایرفاکس در مواردی خیلی پیچیده و حرفهای هست.چرا نمیان با یه چیزی تو مایههای Epiphany یا Midori عوضش کنن؟
اول اینکه اون مطلبی که گذاشتم ایکاش کامل می خوندید:
نظر شما رو به صحبت نوومن یکی از گسترش دهندگان GIMP بعد از حذف این برنامه از لیست برنامه های پیش فرض اوبونتو جلب می کنم:
اون صحبت از طرف یکی از گسترش دهندگان برنامه ی GIMP بود و نه گسترش دهندگان اوبونتو!
مثال مایکروسافت رو مع الفارغ دونستید، عزیزم، خدمتون عرض کردم، من نگفتم اوبونتو باید از سیاست های ویندوز پیروی کنه، ولی با توجه به اینکه ویندوز به هر جهت درصد بالایی در حدود 90 درصد بازار سیستم عامل ها رو داره، کارهاش قطعا بی دلیل نبوده.
سوال می پرسم از شما در مورد اینکه گفتید همه یک کاری را می کنند و حالا یک شرکت فهمیده غلطه! اگر تمام دنیا رو بیاورند به مصرف گوشت قرمز، و در این میان یک کشور مصرف گوشت قرمز رو مضر اعلام کنه، اون کشور اشتباه کرده؟!
دوست عزیزم، سوال می پرسم از شما، کاربری که می خواهد یک فایل موسیقی گوش کند به یک پلیر نیاز دارد یا یک ادیتور پیشرفته ی موسیقی؟
گفتید چرا دیگر ابزارهای پیشرفته وجود داره! دوست عزیزم کدام امکان فایرفاکس را شما پیچیده توصیف می کنید؟ (البته اگر باز برای ما وارد تنظیمات نشوید!) نرم افزارهای office از نامشون پیداست، برای کارهای دفتری طراحی شده اند، یک کاربر عادی برای نوشتن یک متن می تواند از ابزار ساده ی gedit استفاده کند، نه ابزار پیشرفته. اما چون اکثریت کاربران امروزه کارهای مختلفی را با نرم افزارهای office می کنند گذاشتن پیش فرض می تونه بر این دلیل باشه! اما چند درصد از کاربران همین سایت کارهای پیشرفته ی ویرایش عکس می کنند.
تازه اگر حرف شما را در حرفه ای خواندن فایرفاکس و نرم افزارهای آفیس قبول کنم!
که امیدوارم حق قبول نکردن رو داشته باشم!
حتی بعضی توزیعها مثل فدورا که تقریبن خیلی نرم افزارهارو از دیسک زنده حذف میکنن اقدام به توزیع یه سری نسخه های تخصصی میکنن برای مقاصد حرفه ای.که من دقیقن با نسخه گرافیک فدورا تحت عنوان Fedora Design suite کار کردم کار کردم مدتی و گیمپ رو هم به صورت پیشفرض نصب داشت.ولی در ابونتو همچین چیزی ندیدم بنده.کلن یه نسخه عرضه میشه.کوبونتو و زوبونتو هم که والا چیز خاصی نمیبینم توش به جز ۲ تا دسکتاپ که اینقدر روش کار شده و زحمت کشیده شده که گویا تفاوتی با نسخه های زنده ارائه شده در سایت دسکتاپ(DE) مربوطه نداره.
حتی همون ویندوز نسخه های حرفهای تر هم ارائه میده (حداقل اسمن) Home , Pro , Ultimate .و حتی اگر هیچ تفاوت بزرگی هم توش وجود نداشته باشه( که زیاد اینطور نیست)باز هم تنها یک نسخه و آن هم مناسب کاربر تازه کار نیست.
واقعن درباره این مساله ی Gimp به نظرم به هیچ عنوان حداقل از نظر بنده( و اطلاعات کمم) منطقی نیست .
مساله بعدی که بیان فرمودید و فرمول انجامش رو هم توضیح دادید ( که یکی از گزینه های بسیار آشکار و ساده ی موجود در Yast هست ولی چون ابونتو بهتر هست ما میپذیریم)بحث samba server بود که بنده به عنوان یکی از مثالها عرض کردم.
تعریف شما از کاربر عادی چی هست؟
این کاربر عادی از فضا که نمیاد. کاربر عادی و غیر عادی همه در دنیایی زندگی میکنند که پر از کاربران و سیستمهای انحصاری مثل ویندوز هست.و نیاز به ارتباط متقابل و سازگاری با این سیستمها دارند.
کاربر عادی از نظر شما شخصی هست که فقط از یک مرورگر استفاده میکنه و ۴ تا عکس میبینه و با هیچ کاربر دیگری(از هیچ سیستم عامل دیگری جز ابونتو) در ارتباط نیست؟
بنده به شخصه خودم یه کاربر بسیار عادی بودم که نیاز به شبکه شدن در محل کارم برای کارهای بسیار عادی مثل پرینت و انتقال اطلاعات از طریق شبکه داشتم.
هکر و برنامه نویس و گیک و مشغول در لابراتوار با پشتیبانی Novell و canonicalهم نبودم.و واقعن تصور نمیکنم این بحث شبکه شدن با سیستمهای ویندوزی تا اون حد که شما عنوان میکنید مبحث تخصصی باشه که نیاز بهش واقعن به ندرت پیش بیاد.البته واقعن تعریف شما از کاربر عادی برای من روشن نیست.اگر کاربر عادی از نظر شما چیزی هست که در بالا عرض کردم بنده حرفی برای گفتن ندارم.
عزیزم شما دوست نداری جملات پست های من رو کامل بخونی نه؟!
با منبع خدمتون عرض کردم، اوبونتو از نسخه ی 9.04 به بعد به صورت پیش فرض با شبکه های ویندوزی به طور خودکار کار می کند، و من خودم هم در 10.10 بدون مشکل این تجربه را داشته ام.
و جز کسانی که می خواهند سرور داخلی لینوکسی نصب کنند کاربران دیگر نیازی به نصب samba server ندارند!
فقط یک سؤالی برای بنده پیش میاد .اساسن اون فرد چه نیازی به نصب گنو/لینوکس داره؟
وقتی نه مساله سازگاری با ویندوز و .. .مطرح هست و نه بحث آرمانهای انسانی لینوکس( و به طبع توزیع کنندش و مشارکت در این پروژه وسیع انسانی)اهمیت داره . پس چرا یک کاربر عادی بیاد و لینوکس نصب کنه؟ چون ویروسی نشه؟
برخلاف ادعای بعضی عزیزان که میفرمایند ویندوز خیلییی خیلییییی نا امن هست و پر از ویروس هست بنده اصلن چنین نظری ندارم.بله ویندوز اکس پی سرویس پک ۱ بدون نرمافزار امنیتی آپدیت شده و دیواره آتش ممکنه نا امن باشه ولی شما یک ویندوز ۷ به روزرسانی شده با آنتی ویروس رایگان Microsoft security essentials و حتی Windows firewall هم داشته باشید میشه گفت این حرف این دسته از عزیزان به هیچ عنوان اعتباری نداره.پس در صورتی که هدف از نصب لینوکس برای کاربر عادی یکی از اهداف بالا نباشه(صرفنظر از فاکتور اقتصادی که در کشور ما چندان مطرح نیست) این کاربر دقیقن به چه دلیل میاد و لینوکس نصب میکنه؟ و آیا این دلایل کافی هست؟
شما هر دلیلی که بنده میارم و قبول دارم رو از پایه رد میکنید. حتی مساله گسترش دهنده های توزیع هارو که عرض کردم شما به کاربر عادی ربط میدید و درواقع صورت مساله رو پاک میکنید.کاربر عادی به کنار.بنده یک پرسش شخصی دارم از شما.واقعن برای شما کاربر بسیار حرفهای این مساله ارزش و اهمیتی نداره؟واقعن من نمیدونم در این مورد چی بگم.
اینکه چرا یک کاربر به توزیع های لینوکس روی می آوره، می تونه موضوع یک تحقیق باشه، با چندین پرسشنامه می شه دلایل رو مشخص کرد.
اما از نظر من، آنچه مهم هست، فرهنگ گنو/لینوکس هست.
انتخاب توزیع در مرحله ی بعد هست.
از بحث شیرین Gnome و KDE گفتید که تقریبن همه میدونن که SUSE روی هر دوش به شدت کار میکنه ولی بعضی از توزیعها اینطور نیستند مثل ابونتو تقریبن میونه خوبی با KDE نداشته و نداره و یا حتی فدورا. از بحث گنوم و کی دی ای و مقایسه ویژگیهای ظاهری و نرمافزارها و مقایسه حقیقی قابلیتهای gtk و Qt که بگذریم
باز هم نظر شخصی! دوست عزیزم، شما از روی کدام منبع اطلاعاتی می گویید که سوزه به شدت روی گنوم و KDE کار می کنه اما اوبونتو نه؟ و یا از کجا می دانید که اوبونتو رابطه ی خوبی با KDE نداره؟!
گفتم اگر بحث نقد و بررسی هست دلیل بیاورید!
بحث انتخاب رو مطرح کردید و در حقیقت اگر بنده درست متوجه شده باشم(اگر نه اشتباه بنده رو تصحیح بفرمایید) میفرمایید که هیچ جانبداری انجام نمیدید.
و یعنی در حقیقت از نگارش و بیان صفر درجه و بی طرفانه حمایت میکنید.
ولی تقریبن محور تمام پست های شما هواداری از یک توزیع ( یا یک خانواده از توزیع ها) هست.حتی آواتار شما مثل بنده(که بنده بعد از ایجاد این جدل در این تاپیک این آواتار رو قرار دادم)در حقیقت یکی از مصادیق هواداری از توزیع محبوب هست.و آیا شما واقعن تصور میکنید با این مدال خوشرنگ ناظر انجمن و ستارههای فراوانی که داریدو .. این آواتار و جبهه ای که در مقابل یک توزیع یا در حمایت از یک توزیع خاص میگیرید تأثیری روی کاربرهای عادی یا تازه وارد هایی که از این انجمن بازدید میکنند نخواهد داشت؟
آواتار من شخصی هست دوست عزیز،
وقتی از من سوال میشه کدام توزیع برای من خوبه، دوست عزیزم، من نظر شخصی خودم رو می گم، چون 5 سال پیش که شروع کردم به کار با گنو/لینوکس 3 توزیع که اتفاقا اپن سوزه هم بود (و هنوز هم سی دی هاش رو دارم) نصب کردم و اوبونتو برای من خوشایند بود، در جواب می گم توزیع هایی مانند اوبونتو، پارسیکس و مینت توزیع های مناسبی هستند باز برید نصب کنید و ببینید کدام توزیع رو خشتون می آید!
شما پستی از من بیار که من گفته باشم فقط اوبونتو!
آخه عزیزم حرف منطقی بزن، من یک آدم هستم و گرایشی دارم، و بر اساس گرایشم دیگران رو راهنمایی می کنم و یک اعتقاد هم دارم گنو/لینوکس با 5 سال پیش فرق کرده، امروز همه کار با چندتا کلیک انجام میشه (چیزی که خود من ازش گله دارم!!!) به نظر من فرقی بین توزیع ها نیست و با این فکر توزیع های مورد علاقه ی خودم در ابتدای کارم رو به کاربران توصیه می کنم ( با اینکه خودم خیلی وقته حتی اوبونتو رو نصب هم نکردم!).
و یک مسئله رو هم بگم من هیچ وقت مقابل توزیعی جبهه نگرفتم، حتی در بحث با شما من نگفتم اپن سوزه خوب نیست، بحث من صحبت شخص شماست. شما یک پست از تمام سالهای فعالیت من بیار که من در اون در مقابل توزیعی لینوکسی جبهه گرفته باشم، بله در مقابل BSD ها بوده ولی هیچ وقت در مورد توزیعی لینوکسی بد نگفتم! عیب جویی کرده ام شاید ولی با ارجاع به مرجع بوده.
فرمودید هیچ نیازی در مستند صحبت کردن درباره گفته هاتون به بنده نمیبینید و در حقیقت(اینطور که بنده با زبان و ادبیات پارسی ضعیفی که دارم متوجه میشم) نظر بنده درباره گفتههای شما اهمیتی برای شما ندارد.
از این لطف واقعن سپاسگذارم و در حقیقت این درجه از خضوع و خشوع شما قابل ستایش هست.و اما اینکه فرمودید بنده با طعنه و یا چی گفتم. باید عرض کنم که خیر .به هیچ عنوان.
عزیزم،
گفتم من نیازی به اثبات حرفم به شما ندارم، نگفتم نظر شما برای من محترم نیست! بنده از یک تجربه ی شخصی صحبت می کنم شما از من دلیل و مدرک خواستید گفتم می خواهید قبول کنید می خواهید خیر!
عذر می خواهم از خدمتون، اگر دوستی به سفری برود، و در برگشت مثلا از خاطره ی شنا در دریا برای شما صحبت کند، اولا شما آن را آزمایش می خوانید؟! ثانیا از او دلیل و مدرک می خواهید؟!!
عرض کردم چند سال پیش در انجمنی لینوکسی عضو بودم و کارهایی کردم و از تجربه ی آنجا می گم افراد خودشون به اوبونتو گرایش داشته اند!!! همین! نه آزمایشی بوده، نه کار تحقیقاتی بوده! یک تجربه ی شخصی! شما دلیل خواستید گفتم نیازی به اثبات تجربه هام ندارم!
آیا این عدم اهمیت حرف شما برای بنده است؟!
در مورد طعنه هم، خوب خدا رو شکر، اگر سو تفاهمی بوده عذر خواهی میکنم.
من(برعکس شما) در یکی از درجه پایینترین دانشگاههای کشور تحصیل کردم و نمرات بسیار ضعیفی هم داشتم. ولی یک مساله که آموختم این هست که وقتی در یک بحث دوطرفه(یا چند طرفه. تفاوتی ندارد) اقدام به بیان مطلبی(به ویژه در ارتباط با تجربیات و مشاهدات شخصی مینماییم بایستی از نظر منطقی مستندات و شواهدی را مبنی بر صحت گفتهها و آزمایشهای خود ارائه کنیم.
شاید این مساله از نظر شما اشتباه باشد و باید فقط گفته هارا ارائه کرد(بدون ارائه منبع)و اگر اینطور است بنده از شما به علت جسارتم پوزش میطلبم.
باز هم عرض میکنم، من در همون پست اولش گفتم
" اگر من اوبونتو رو هنوز توزیع مناسبی برای شروع می دونم، به این دلیل هست که اولا در مهاجرت فقط سیستم عامل شرط نیست! دوما خیلی ها رو به سمت گنو/لینوکس کشوندم که اوبونتو رو مناسب دیدند"
عزیزم، آزمایش و تحقیق یک بحث هست، تجربه یک بحث!
این گفته من صرفا بر این مطلب بود که "من هنوز اعتقاد دارم چون"!
دوست عزیزم، ارائه دلیل و مدرک برای اثبات صحبتم زمانی نیاز هست که من بخواهم حرفم را به شما اثبات کنم، در حالی که عرض کردم من به دنبال اثبات حرفم نیستم، شما اصلا بگیر من دروغ گفته ام!
حرف من، تجربه ی من ملاک کار من هست!
درغیر این صورت دیدید که در جواب شما در پست قبلی برای تمام گفته هایم منبع ذکر کردم، حال قضاوت با دوستان!
و اکنون هم که شما وب سایت معروف distrowatch را به عنوان شاهدی بر صحت گفتههای خود معرفی کردید که سیستم رتبه بندی و آمار این وب سایت همانطور که در خود وب سایت درج شده معرف حضور همگان هست.
و ملاک طبقه بندی توزیعها در این سایت صد البته قابلیتها و تواناییها و امکاناتشان در مقایسه با سایر توزیع هاست و نه فقط کلیک کردن.
محبوبیت چرا بوجود می آید؟
درباره پیشنهاد ایجاد تاپیک مقایسه و نقد و بررسی بین توزیعها که واقعن جالب هست که در این سالهای فعالیت انجمن ایجاد نشده جای تشکر هست که این پیشنهاد توسط جناب taia مطرح شده.
(این رو جدی نگیرید شوخی هست. انشاالله عزیزان با همکاری مدیریت به بررسی مزایای ubuntu و debian و برتری هاش نسبت به سایر توزیعها و همچنین معایب اون توزیعها پرداخته خواهد شد و منتقدین ubuntu هم با حمایت و تشکر کاربران به صلابه کشیده خواهند شد.)
با دلیل و مدرک و منبع وارد گوی شو و جواب همه را بده تا به صلابه کشیده نشوی.
اینجا دوست عزیز، ناظر دیگر انجمن m a j r i x از کاربران قدیمی سوزه هست، hosein-mec تا جایی که یادم هست sabayon استفاده می کرد، rootnt مدیر انجمن از طرفداران جنتو هست.
حالا چرا شما خوشت می آید کل انجمن رو اوبونتو پرست جلوه بدی نمی دونم!
در آخر من اصلن فکرش رو هم نمیکردم که بیان کردن چند مورد نقد به ابونتو اینقدر موجب خشم هواداران متعصبش بشه و واقعن از این جسارت پوزش میطلبم.در این بحث یکطرفه هم که بیشتر حالت جدل(به سبک روحانیون شیعه ی قم )رو گرفته بنده اصلن خواستار این ریختی شدنش نبودم و همین جا پیروز میدان(واقعن یه همچین حالتی پیدا کرده بحث) رو جناب taia اعلام میکنم و از بابت انتقاد از ubuntu و برتر دانستن opensuse اظهار ندامت و پشیمانی کرده و بخشش عزیزان متعصب را طلب دارم.
باز هم قضاوت با کاربران سایت که چه کسی تعصب به خرج داد!
لازم هست دوباره از پست هاتون نقل قول کنم؟
در ضمن چون بحث کلا بی ربط شد، و چون خودم در بحث شرکت داشتم و شرط انصاف نیست که کاری بکنم، از مدیر انجمن درخواست دارم، پست های این بحث رو بازدید کنند، اگر صلاح بود پاک و یا منتقل شوند، و اگر نه هم که باشند سر جایشان.
موفق باشید
befermatooo
04-07-2011, 18:40
لینوکس همون ویندوزه یا جدای از ویندوز ؟
الان taia و rootnt عزیز ، شما با لینوکس اومدین تو فروم ؟
لینوکس همون ویندوزه یا جدای از ویندوز ؟
الان taia و rootnt عزیز ، شما با لینوکس اومدین تو فروم ؟
این ها هر دو سیستم عامل هستند و ربطی به هم ندارند
گنو/لینوکس چیست؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ArashMiniStar
21-07-2011, 11:15
سلام.دوستان من کمی تحقیق در مورد بهترین توزیع لینوکس برای سرور ها کردم.بنطرم باید CentOS خوب باشه.ولی موندم Redhat و Fedora رایطشون چیه و در کل بهترینشون برای سرور چیه؟
ضمنا میخواستم بدون از کجا یادگیری رو شروع کنم برای اینکه در این مورد حرفه ای بشم و بتونم سرور هام رو لینوکسی کنم و خودم کانفیگ کنم.(در هر مورد)
با تشکر فراوان از همگی.:40:
سلام.دوستان من کمی تحقیق در مورد بهترین توزیع لینوکس برای سرور ها کردم.بنطرم باید CentOS خوب باشه.ولی موندم Redhat و Fedora رایطشون چیه و در کل بهترینشون برای سرور چیه؟
ضمنا میخواستم بدون از کجا یادگیری رو شروع کنم برای اینکه در این مورد حرفه ای بشم و بتونم سرور هام رو لینوکسی کنم و خودم کانفیگ کنم.(در هر مورد)
با تشکر فراوان از همگی.:40:
ببینید باید مشخص کنید سروری که ازش صحبت می کنید در چه حد و اندازه ای هست، اصولا در بسیاری از مقالات برای سرورهای بزرگ 2 توزیع Red Hat Enterprise Linux و SUSE Linux Enterprise Server مطرح میشه، با توجه به اولا پشتیبانی که انجام میشه از این دو توزیع و همینطور امکاناتی که در اختیار ادمین ها قرار میده، مخصوصا اگر ادمین یک فرد تازه کار با گنو/لینوکس باشه، ولی این دو توزیع یک فاکتور دیگه رو به لیست اضافه می کنند و اون تجاری بودنشون هست، برای این دو توزیع شما باید پول پرداخت کنید، پول خرید و البته پول خدمات!
اما اگه سروری که ازش صحبت می کنید یک سرور ساده هست، توزیع های زیادی نسخه ی سرور دارند همون CentOS مطرحی خودتون، اوبونتو سرور و ... که همگی رایگان هستند، و البته برای خدمات بعدی شما باید پول پرداخت کنید.
در مورد رابط redhat وfedora نفهمیدم منظورتون رابط گرافیکی هست؟ اگه منظورتون همین هست، بستگی به خودتون داره ولی معمولا بعد از اقدامات اولیه رابط های گرافیکی از روی سرورها حذف میشوند و حتی برخی نسخه های سرور به طور پیش فرض بدون رابط گرافیکی ارائه میشوند.
ArashMiniStar
21-07-2011, 13:14
ببینید باید مشخص کنید سروری که ازش صحبت می کنید در چه حد و اندازه ای هست، اصولا در بسیاری از مقالات برای سرورهای بزرگ 2 توزیع Red Hat Enterprise Linux و SUSE Linux Enterprise Server مطرح میشه، با توجه به اولا پشتیبانی که انجام میشه از این دو توزیع و همینطور امکاناتی که در اختیار ادمین ها قرار میده، مخصوصا اگر ادمین یک فرد تازه کار با گنو/لینوکس باشه، ولی این دو توزیع یک فاکتور دیگه رو به لیست اضافه می کنند و اون تجاری بودنشون هست، برای این دو توزیع شما باید پول پرداخت کنید، پول خرید و البته پول خدمات!
اما اگه سروری که ازش صحبت می کنید یک سرور ساده هست، توزیع های زیادی نسخه ی سرور دارند همون CentOS مطرحی خودتون، اوبونتو سرور و ... که همگی رایگان هستند، و البته برای خدمات بعدی شما باید پول پرداخت کنید.
در مورد رابط redhat وfedora نفهمیدم منظورتون رابط گرافیکی هست؟ اگه منظورتون همین هست، بستگی به خودتون داره ولی معمولا بعد از اقدامات اولیه رابط های گرافیکی از روی سرورها حذف میشوند و حتی برخی نسخه های سرور به طور پیش فرض بدون رابط گرافیکی ارائه میشوند.
ممنون.حالا بخوام شروع به یادگیری کنم میتونید راهنماییم کنید؟؟
مگه وی پی اس سرور فروش ها برای این نسخه ها پول میگیرن با اینکه بعد از استفاده باید پول بدیم؟؟
شروع کنید دیگه:
مقالات آموزشی فارسی لینوکس
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فهرست مطالب تالار گنو/لینوکس
مگه وی پی اس سرور فروش ها برای این نسخه ها پول میگیرن با اینکه بعد از استفاده باید پول بدیم؟؟
منظورتون رو متوجه نشدم
ArashMiniStar
21-07-2011, 16:25
شروع کنید دیگه:
منظورتون رو متوجه نشدم
منطورم ایناست که بولد کردم! ممنون
کتاب فیلمی منبع دیگه نیست؟؟؟ که اختصاصی به پرداختن این مبحث کرده باشه؟
منطورم ایناست که بولد کردم! ممنون
کتاب فیلمی منبع دیگه نیست؟؟؟ که اختصاصی به پرداختن این مبحث کرده باشه؟
نه من منظور شما رو از VPS فروشها نفهمیدم، مگه اینها خدمات رایگان به شما می دهند؟ چون گفتید
متوجه این منظور نمی شوم.
در مورد منبع، ببینید آموزش سیستم عامل با کتاب و اینها نمیشه! شما ابتدا انتخاب کنید کدام توزیع رو می خواهید نصب کنید، بعد در مورد نصب اون توزیع یکم اطلاعات بدست بیارید که خدایی نکرده بعدا در اثر اشتباهات مشکل پیدا نکنید و بعد از اون شروع کنید به گشت و گذار توی سیستم.
اگر توی این انجمن می خواهید کار کنید، تاپیک هایی که مناسب شما هست:
مجموعه فرمان های لینوکس
ArashMiniStar
21-07-2011, 21:52
نه من منظور شما رو از VPS فروشها نفهمیدم، مگه اینها خدمات رایگان به شما می دهند؟ چون گفتید
متوجه این منظور نمی شوم.
در مورد منبع، ببینید آموزش سیستم عامل با کتاب و اینها نمیشه! شما ابتدا انتخاب کنید کدام توزیع رو می خواهید نصب کنید، بعد در مورد نصب اون توزیع یکم اطلاعات بدست بیارید که خدایی نکرده بعدا در اثر اشتباهات مشکل پیدا نکنید و بعد از اون شروع کنید به گشت و گذار توی سیستم.
اگر توی این انجمن می خواهید کار کنید، تاپیک هایی که مناسب شما هست:
مجموعه فرمان های لینوکس
منطورم سرور فروش ها هست که بر اساس انتخابمون ویندوز سرور یا توضیعی از لینوکس مثل Fedoraوubunto میریزن که رایگان هست.ولی شما گفتید در Enterprise ها پولی هست رو میخواستم بدونم قضیش چیه!!
یعنی بازم مثل ویندوز کرک میشه با نمیدونم فقط باید هزینش رو بپدازیم.
از اهمین منابع شروع میکنم و ایشالا اطلاعاتم رو تکمیل میکنم.فقط بین Fedora و CentOS موندم.
منظورم از سرور مثل سرور اف تی پی چیز پی ان نمیدونم از این جور چیزا هست.
در مورد مفاهیم هم یکی مشکل دارم.الان Free BSD که کرنل لینوکس هست باید چی بریزیم که نیاز هامون رو برطرف کنه؟ بعنی چه جوری؟ من فکر میکردم CentOS Fedora یه چیزی مثل ویندوز هستن.مثلا ویندوز ایکس پی ویستا ... .
از نظر فرقشون.ولی فکر کنم همشون از یک هسته استفاده میکنند و بر اساس نیاز باید انتخاب کنیم ؟ درسته؟
خیلی ممنونم از وقتی که می گذارید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید همونطور که taia هم گفت اول بهتره که بیشتر با گنو/لینوکس آشنا بشید بعد برید سمت یادگیری سرور
چون بهتره که پایه قوی باشه که بعدا به مشکل نخوری این پیشنهاد منه
مثلا در مورد همون مفاهیمی که گفتید ۱۸۰ درجه اشتباه متوجه شدید
این سیستم عاملی که ما در موردش صحبت میکنیم اسمش گنو/لینوکس هست اما مردم برای راحتی بهش میگن لینوکس مثل خیلی چیزهای دیگه
یعنی کل سیستم رو فقط با اسم هسته اش صدا میکنن در صورتی که این سیستم فقط هسته نیست
اون freebsd که گفتید اصلا هیچ ربطی به لینوکس نداره و چیز دیگه ایه
در مورد ردهت خیلی ساده هست اگر استفاده کنید پولشو باید بدید اصل پولی هم که گرفته میشه بخاطر پشتیبانی و آپدیتها هستش که یعنی کرک بی معنی خواهد بود
بله درسته تقریبا همه از یک هسته که اسمش لینوکس هست استفاده میکنن
بالاخره دنیای اپن سورس هستش و شما اگر برنامه نویسی بلد هستی میتونی توی هسته به دلخواه خودت تغییرات بدی و ازش استفاده کنی
ArashMiniStar
22-07-2011, 08:29
ببینید همونطور که taia هم گفت اول بهتره که بیشتر با گنو/لینوکس آشنا بشید بعد برید سمت یادگیری سرور
چون بهتره که پایه قوی باشه که بعدا به مشکل نخوری این پیشنهاد منه
مثلا در مورد همون مفاهیمی که گفتید ۱۸۰ درجه اشتباه متوجه شدید
این سیستم عاملی که ما در موردش صحبت میکنیم اسمش گنو/لینوکس هست اما مردم برای راحتی بهش میگن لینوکس مثل خیلی چیزهای دیگه
یعنی کل سیستم رو فقط با اسم هسته اش صدا میکنن در صورتی که این سیستم فقط هسته نیست
اون freebsd که گفتید اصلا هیچ ربطی به لینوکس نداره و چیز دیگه ایه
در مورد ردهت خیلی ساده هست اگر استفاده کنید پولشو باید بدید اصل پولی هم که گرفته میشه بخاطر پشتیبانی و آپدیتها هستش که یعنی کرک بی معنی خواهد بود
بله درسته تقریبا همه از یک هسته که اسمش لینوکس هست استفاده میکنن
بالاخره دنیای اپن سورس هستش و شما اگر برنامه نویسی بلد هستی میتونی توی هسته به دلخواه خودت تغییرات بدی و ازش استفاده کنی
سلام.خیلی ممنون.پس فعلا از Ubunto استفاده میکنم و همچنین مقالات بحث هایی که شده رو میخونم بعد میرم سمت سرور.:40:
ArashMiniStar
22-07-2011, 08:39
آره این کار خیلی بهتره.چون واقعا بعضی مفاهیمش رو نتونستم بفهمم!!
مثلا نوع دسکتاپ KDE یا ... .!:46:
سلام دوستان!
من تازه میخوام بیام لینوکس (البته Ubuntu 11.04). ولی تو نصبش گیر کردم!
هارد من 25 گیگ خالی (unallocated) داره. و چند تا درایو که روی یکی از درایو ها Windows 7 نصبه و روی یکی دیگه Windows XP. و من می خوام توی اون 25 گیگ، بدون آسیب رسیدن به دو تا ویندوز ها + بوت اوبونتو رو نصب کنم.
الان توی مرحله "Allocate drive space" هستم. فکر کنم باید "Something else" رو بزنم .. این گزینه رو زدم. و در لیست، قسمت "free space" رو انتخاب کردم. الان باید چکار کنم؟ چه پارتیشن هایی + با چه مشخصاتی (حجم و ...) باید بسازم؟؟؟
ضمنا الان اون خطی که بالای لیست درایو ها (همون sdها) نشون میده، بخش سفید که free space هست در آخر خط قرار داره. در بخش افزودن پارتیشن (Add...)، باید Beginning رو انتخاب کنم یا End؟؟؟
رم سیستم هم 4 گیگ هست.
خیلی ممنون از کمکتون!
سلام دوستان!
من تازه میخوام بیام لینوکس (البته Ubuntu 11.04). ولی تو نصبش گیر کردم!
هارد من 25 گیگ خالی (unallocated) داره. و چند تا درایو که روی یکی از درایو ها Windows 7 نصبه و روی یکی دیگه Windows XP. و من می خوام توی اون 25 گیگ، بدون آسیب رسیدن به دو تا ویندوز ها + بوت اوبونتو رو نصب کنم.
الان توی مرحله "Allocate drive space" هستم. فکر کنم باید "Something else" رو بزنم .. این گزینه رو زدم. و در لیست، قسمت "free space" رو انتخاب کردم. الان باید چکار کنم؟ چه پارتیشن هایی + با چه مشخصاتی (حجم و ...) باید بسازم؟؟؟
ضمنا الان اون خطی که بالای لیست درایو ها (همون sdها) نشون میده، بخش سفید که free space هست در آخر خط قرار داره. در بخش افزودن پارتیشن (Add...)، باید Beginning رو انتخاب کنم یا End؟؟؟
رم سیستم هم 4 گیگ هست.
خیلی ممنون از کمکتون!
masoud3234
09-08-2011, 22:35
امکانش است که بخواهم روی لپ تابم با کانفیگ زیر لینوکس اجرا کنم.اگه به صورت Live باشه بهتره.
HP-1090ee
Cpu:core i7
Ram :8GB
geraphic: ATI HD5450
اگه میشه راهنمایی کنید.
اگه بخواهم رو فلش بریزم باید فرمت فلش رو تغییر بدم؟
Amir Varasteh
10-08-2011, 07:35
امکانش است که بخواهم روی لپ تابم با کانفیگ زیر لینوکس اجرا کنم.اگه به صورت Live باشه بهتره.
HP-1090ee
اگه میشه راهنمایی کنید.
سلام.
بله میشه. اما Live خوب نیست چون سرعتش کمه. از طرفی نصب نسخه اصلی هم چون شما تازه کاری برات کمی دردسر داره. بنابراین با توجه به لپتاپ قدرتمندی که داری ، پیشنهاد میشه بطور مجازی رو روی نرم افزاری مثل VMware نصبش کنی.
بله.
موفق باشی.
thelastblack
10-08-2011, 10:44
HP-1090ee
اگه میشه راهنمایی کنید.
↳ ↲به نظر
من
اول
اوبونتو
رو
با
wubi امتحان
كن؛
سلام
بعد از مدتی خواستم کنار ویندوز 7 یه ubuntu هم داشته باشم. رفتم اونو توی درایو d نصب کنم (هاردم سه تا درایو داره : C,D,E که روی C ویندوز 7 هست). موقع نصب ubuntu درایو D رو انتخاب کردم و به اندازه 500 MB از نوع boot/ درست کردم.
بعدش که رفتم از روی بقیه درایو D بقیه پارتیشن ها لازم لینوکس(home/, / , ...) رو بسازم. دیدم با انتخاب 500 MB برای boot/ این 500 تا از درایو D رو جدا کرده و بقیه رو زده "unuseable". گزینه revert رو هم زدم اما تغییری نکرد.
از نصب خارج شدم و دستگاه رو ریست کردم و با 7 بالا اومدم که از توی 7 دوباره فرمتش کنم که دیدم اصلاً درایو D وجود نداره.
از توی پارتیشن منیجر 7 هم رفتم اون مقداری که قبلا درایو D بود رو اصلاً نمیشناسه که بخواد دوباره پارتیشن بندیش کنه.
چون زیاد به اصطلاحات و روش های پارتیشن بندی وارد نیستم سعی کردم هر اصطلاحی رو که می دونستم و هر کاری که انجام دادم رو بگم. اگه طولانی شد شرمنده.
کسی میدونه باید چیکار کنم که درست بشه؟؟؟
danial_848
14-08-2011, 14:40
سلام
بعد از مدتی خواستم کنار ویندوز 7 یه ubuntu هم داشته باشم. رفتم اونو توی درایو d نصب کنم (هاردم سه تا درایو داره : C,D,E که روی C ویندوز 7 هست). موقع نصب ubuntu درایو D رو انتخاب کردم و به اندازه 500 MB از نوع boot/ درست کردم.
بعدش که رفتم از روی بقیه درایو D بقیه پارتیشن ها لازم لینوکس(home/, / , ...) رو بسازم. دیدم با انتخاب 500 MB برای boot/ این 500 تا از درایو D رو جدا کرده و بقیه رو زده "unuseable". گزینه revert رو هم زدم اما تغییری نکرد.
از نصب خارج شدم و دستگاه رو ریست کردم و با 7 بالا اومدم که از توی 7 دوباره فرمتش کنم که دیدم اصلاً درایو D وجود نداره.
از توی پارتیشن منیجر 7 هم رفتم اون مقداری که قبلا درایو D بود رو اصلاً نمیشناسه که بخواد دوباره پارتیشن بندیش کنه.
چون زیاد به اصطلاحات و روش های پارتیشن بندی وارد نیستم سعی کردم هر اصطلاحی رو که می دونستم و هر کاری که انجام دادم رو بگم. اگه طولانی شد شرمنده.
کسی میدونه باید چیکار کنم که درست بشه؟؟؟
سلام
خب اول اینکه کاش قبل از نصب میومدید همینجا سوال میکردید چون این همه کار لازم نبود اوبونتو راحتتر از اینها نصب میشه
اون درایو D شما سرجاشه منتها ویندوز اون رو نمیشناسه. شما مجددا سعی کن نصب اوبونتو رو انجام بدی. نیازی به جدا کردن /boot و /home نیست.
درباره نصب اوبونتو آخرین نسخهای که نصب کردم، خیلی راحت از داخل ویندوز همون گوشه موشه ها واسه خودش نصب میشد و اصلا پارتیشن بندی نیاز نداشت! موقع نصب احتمالا چنین گزینهای باید وجود داشته باشه ولی مطمئن نیستم ممکنه اینی که میگم مخصوص Live CD ها باشه نه نسخه DVD.
همونطور که خودت گفتی فکر کنم اینی که گفتی مخصوص live CD باشه. چون من کلی دنبال راهنمای نصب اوبونتو گشتم و از روی اون شروع به نصب کردم.
فقط چون ورژن اوبونتو من 9.4 بود و ورژن اوبونتویی که توی فایل راهنما بود 10.10 بود یکم تفاوت داشت و همین تفاوت هم باعث شد این مشکل پیش بیاد.
درمورد نصب دوباره اوبنتو هم که گفتم قسمتی که باید درایو ها رو بسازی یه 200 مگ جدا کرده با فرمت boot و بقیه درایو D رو نوشته "unseable" و روی این هم هیچکاری نمیشه کرد. نه فرمتش می کنه نه هیچی....؟؟؟؟
دوستان خواهشاَ یکی کمک کنه من درایو D رو یه جوری با NTFS فرمتش کنم(حالا اینم نشد لااقل یکاری کنم ویندوز اونو بشناسه) اوبنتو رو خودم نصب میکنم.
البته اگه کسی راهنمای درست و حسابی برای نصب اوبنتو داره پذیراییم...:10:
سلام به دوستان
دوست دارم ویندوزم رو کلا کنار بزارم و بیام سمت لینکوس. خواستم ببینم برنامه های مشابه ای مثل دیکشنری babylon یا lingoes واسش هست
و هم چنینinternet download manager
و یاهو مسنجر!
و مهم تر از همه: واسه ی یه تازه کار مثل من کدوم توزیع رو پیشنهاد میکنین. (دوست دارم سرعت بالا و گرافیک قشنگی داشته باشه)(و همچنین انتظار ندارم یه صفحه ی داس برای کارام روبروم باشه!:31:)
هیچ مشکلی با فارسی نداره؟ مثل زیرنویس فیلما!
قابلیت ساخت اکانت Vpn و Ppoe داره یا نه؟
و سوال آخر:میخوام کلا هارد رو فرمت کنم و با پسوندای لینوکس دوباره پارتیشن بندی کنم خواستم بدونم این کار مثل ویندوزای 7 یا ایکس پی آسونه؟
خیلی شرمنده اگه سوالاتم زیاد شد.
پیشاپیش ممنون.:40:
danial_848
24-08-2011, 01:04
سلام به دوستان
دوست دارم ویندوزم رو کلا کنار بزارم و بیام سمت لینکوس. خواستم ببینم برنامه های مشابه ای مثل دیکشنری babylon یا lingoes واسش هست
و هم چنینinternet download manager
و یاهو مسنجر!
و مهم تر از همه: واسه ی یه تازه کار مثل من کدوم توزیع رو پیشنهاد میکنین. (دوست دارم سرعت بالا و گرافیک قشنگی داشته باشه)(و همچنین انتظار ندارم یه صفحه ی داس برای کارام روبروم باشه!:31:)
هیچ مشکلی با فارسی نداره؟ مثل زیرنویس فیلما!
قابلیت ساخت اکانت Vpn و Ppoe داره یا نه؟
و سوال آخر:میخوام کلا هارد رو فرمت کنم و با پسوندای لینوکس دوباره پارتیشن بندی کنم خواستم بدونم این کار مثل ویندوزای 7 یا ایکس پی آسونه؟
خیلی شرمنده اگه سوالاتم زیاد شد.
پیشاپیش ممنون.:40:
همه این موارد و نرم افزارها که گفتید به صد درجه بهتر از ویندوز در لینوکس موجود هست.
اما درباره فرمت کل هارد، به هیچ وجه توصیه نمیشه! مخصوصا که تازه دارید شروع میکنید. شک نکنید بعداً پشیمون میشید که ویندوز رو پاک کردید چون بدون ویندوز خیلی مشکلات پیش میاد (اینم بگم که این وسط لینوکس تقصیری نداره مشکل از جاهای دیگه است)
درباره اینکه چه توزیعی انتخاب کنید یه تاپیکی در این باره موجوده. ولی کلاً همه توزیعهای معروف این نیازهای شما رو برآورده میکنند.
خیلی ممنون بابت جوابتون.
اما مورد آخری که فرمودین در مورد پارتیشن| آخه طبق شنیدم هسته ی گنو لینوکس خیلی پایداره( البته اگه منظور همین پارتیشن باشه!)
میخوام حالا که دارم عوضش میکنم بهترین حالتش رو ببینم! راستش من تو ویندوزم هیچ کار تخصصی ای نمیکنم که بخوام بهش احتیاج پیدا کنم. بیشتر کارام وب گردی چت دیدن فیلم کمی رایت کردنه!
واسه همین اگه میشه تو تصمیم راجع به این مورد بیشتر راهنماییم کنین
با سپاس فراوان:11:
gnulinux
24-08-2011, 19:33
خیلی ممنون بابت جوابتون.
اما مورد آخری که فرمودین در مورد پارتیشن| آخه طبق شنیدم هسته ی گنو لینوکس خیلی پایداره( البته اگه منظور همین پارتیشن باشه!)
میخوام حالا که دارم عوضش میکنم بهترین حالتش رو ببینم! راستش من تو ویندوزم هیچ کار تخصصی ای نمیکنم که بخوام بهش احتیاج پیدا کنم. بیشتر کارام وب گردی چت دیدن فیلم کمی رایت کردنه!
واسه همین اگه میشه تو تصمیم راجع به این مورد بیشتر راهنماییم کنین
با سپاس فراوان:11:
سلام خدمت شما دوست عزیز به نظر من شما ویندوزتونو پاک نکنید چون تازه میخاین با لینوکس کار کنین یه سری مشکلات به وجود میاد
که به ویندوز احتیاج پیدا میکنید به هیچ وجه الان ویندوزو پاک نکنین
برای شروع میتونید از توزیعی مثل ابونتو استقاده کنین بعدا که ابدیده شدین میتونین برین فدورا البته این نظر من هست و قصد توهین به هیچ توزیعی ندارم:11:
thelastblack
24-08-2011, 19:50
من به دوست عزيزمون mint رو معرفي ميكنم؛ برا تازه كارا بهتره؛
در ضمن اكه فقط همون كارا رو انجام ميدي مشكلي نداره كل هاردو فرمت كني؛ mint به طور خودكار ميتونه اينكارو انجام بده؛
دوستان یه سوال داشتم در مورد error های connecting, منظورم اینه که مودم من در حالت bridge هست و تو ویندوز زمانی که میخواستم کانکت بشم و مشکلی بود از روی ارور اون مثلا: ۶۱۹ ۷۲۰ و ... میتونستم اشکالش رو متوجه بشم حالا که از ubuntu استفاده میکنم از چنین چیزی خبری نیست. آیا این ارور ها فقط مخصوصه ویندوز هستش؟
wolfman_741
07-09-2011, 21:55
شنیدم نسخه ای از لینوکس هستش که روی فلش usb نصب میشه
برای شروع کار با لینوکس و آشنایی با اون استفاده از چنین نسخه ای توصیه میشه ؟؟
کجا میتونم دانلودش کنم ؟
Amir Varasteh
07-09-2011, 22:09
شنیدم نسخه ای از لینوکس هستش که روی فلش usb نصب میشه
برای شروع کار با لینوکس و آشنایی با اون استفاده از چنین نسخه ای توصیه میشه ؟؟
کجا میتونم دانلودش کنم ؟
سلام.
لینوکس ها روی فلش نصب میشن کلا.
برای شروع من Ubuntu رو پیشنهاد میدم:
Mint هم خوبه:
polestar98g
16-09-2011, 23:20
سلام دوستان؛
این لینوکس با اینکه خیلی باحاله ولی چرا کار کردن باهاش سخته؟ من تا حالا سه بار خواستم کلاّ ویندوز را کنار بذارم و به لینوکس کوچ کنم ولی در سادهترین مورد موندم؛ متأسفانه هیچکس از دوستان هم نیست که این سیستم عامل به این عظمت را اقلاّ یه بار نصب کرده باشه یه کم آدمو راهنمایی بکنه؛
یک مقاله یا سایت جامع و در عین حال ساده سراغ دارید که مشکلات مبتدیان را حل کنه؟
ضمنا به نظرتون لینوکس خوبه یا مکینتاش؟ و به چه دلیل؟
سپاس از مهرتان.
کتاب هایی از انتشارات Apress و O'Reilly و ... میتونن مفید باشن
---
بستگی به سلیقه آدم داره
مکینتاش مطمئنا انتخاب اول منه
thelastblack
17-09-2011, 12:11
سلام دوستان؛
این لینوکس با اینکه خیلی باحاله ولی چرا کار کردن باهاش سخته؟ من تا حالا سه بار خواستم کلاّ ویندوز را کنار بذارم و به لینوکس کوچ کنم ولی در سادهترین مورد موندم؛ متأسفانه هیچکس از دوستان هم نیست که این سیستم عامل به این عظمت را اقلاّ یه بار نصب کرده باشه یه کم آدمو راهنمایی بکنه؛
یک مقاله یا سایت جامع و در عین حال ساده سراغ دارید که مشکلات مبتدیان را حل کنه؟
ضمنا به نظرتون لینوکس خوبه یا مکینتاش؟ و به چه دلیل؟
سپاس از مهرتان.
شما سوال داری بپرس هستن بچه ها جواب میدن(:چشمک)
اگه هم دوست داری سوالاتتو تو سایت linuxquestions.org تو بخش مربوط مطرح کن که جواب بگیری. اونجا مرجع بزرگی برای یادگیری هست، واسه هر مشکلی بری اونجا(سرچ هم بکنی) دست خالی برنمیگردی!
اگه فقط کاربری عادی داری مک یا اگه دوست داری لینوکس مثل اوبونتو(میتونی بخونی مینت!) یا فدورا رو نصب کن.
اگه برنامه نویسی میکنی و میخوای حرفه ای بشی و از کار سیستم عامل و نرم افزار سر در بیاری بیا تو لینوکس. به نظرم openSUSE و slackware(اگه حوصله نصبش رو داری) برای شروع خوبن.
اگه مغزت درد میکنه واسه ور رفتن با کامپیوتر بیا تو لینوکس که سردرد بگیری حال بده! میتونی از arch یا slackware شروع کنی بعد هم بری سراغ LFS (آخر سردرد!)
این جا انجمن گنو لینوکسه ، با این حال من به شدت BSD رو توصیه میکنم مخصوصا PC-BSD
اگه هم لینوکسی دوست دارین ، تعصب دارین :p
میتونین از Oracle Solaris استفاده کنین، ورژن آخر 11 هستش
رسما میگم خودتونو به این چیزایی که مرسومه محدود نکنین!!! دنیای بیرون خیلی زیباتر از این حرفاس!
thelastblack
18-09-2011, 11:08
bsd واسه سرور بيشتر كاربرد داره
رو pc نميدونم خوبه يا نه؛ review هاي كه از pcbsd خوندم جالب نبودن؛ البته به دليل داشتن kde من سمتش نميرم!
در مورد سولاريس بيشتر توضيح ميدين؟ اسمشو زياد شنيدم؛ دسكتابش جيه؟ unix-based هست؟
bsd واسه سرور بيشتر كاربرد داره
رو pc نميدونم خوبه يا نه؛ review هاي كه از pcbsd خوندم جالب نبودن؛ البته به دليل داشتن kde من سمتش نميرم!
در مورد سولاريس بيشتر توضيح ميدين؟ اسمشو زياد شنيدم؛ دسكتابش جيه؟ unix-based هست؟
PCBSD فقط اومده freebsd رو واسه دسکتاپ آپتیمایز کرده و من که تست کردم هیچ مشکلی نداره!!! اصلا میشه اونو نصب نکرد و مستقیم freebsd رو نصب کرد، که البته بعدش باید دستی همه چی رو تنظیم کرد
روی PCBSD خوب به راحتی میشه Gnome نصب کرد، محدودیتی در انتخاب برنامه ها ندارید
،
solaris مال شرکت SUN بود که Oracle شرکت رو خرید الان مال Oracle هستش
برای Network Administration و Server و ...
تا اونجایی که من میدونم هستش لینوکسه، امیدوارم اشتباه نکرده باشم
، همچنین بگم که آخر امنیته!:31:
از Gnome استفاده میکنه، ورژن ماقبل 3 :10:
PCBSD فقط اومده freebsd رو واسه دسکتاپ آپتیمایز کرده و من که تست کردم هیچ مشکلی نداره!!! اصلا میشه اونو نصب نکرد و مستقیم freebsd رو نصب کرد، که البته بعدش باید دستی همه چی رو تنظیم کرد
روی PCBSD خوب به راحتی میشه Gnome نصب کرد، محدودیتی در انتخاب برنامه ها ندارید
،
solaris مال شرکت SUN بود که Oracle شرکت رو خرید الان مال Oracle هستش
برای Network Administration و Server و ...
تا اونجایی که من میدونم هستش لینوکسه، امیدوارم اشتباه نکرده باشم
، همچنین بگم که آخر امنیته!:31:
از Gnome استفاده میکنه، ورژن ماقبل 3 :10:
BSD به دو علت نسبت به گنو/لینوکس بهتره!
اول اینکه BSD یک سیستم یکپارچه هست، برای همین پایداریش فوق العاده زیاد هست، لینوکس یک هسته هست که جدا طراحی میشه، بعد هر شرکتی میاد و با تغییرات یک توزیع تولید می کنه، بعد هر برنامه نویسی برای اون توزیع ها برنامه تولید می کنند! که در این بین باعث پایین اومدن پایداری میشه!
BSD از هسته، پوسته، برنامه ها همه و همه توسط یک تیم مشخص تولید میشه!
دومین دلیل هم این هست که BSD از برنامه های گنو/لینوکس پشتیبانی میکنه ولی گنو/لینوکس از برنامه های BSD پشتیبانی نمیکنه!
اما BSD مشکلاتی هم داره! که مهمترینش، ساپورت کردن دیر سخت افزارهای جدید هست!
یک جمله ی معروف هست! میگه اگه یک سیستم جدید خریدید، که از سی پی یو تا کلیدهای کیبوردش بیشتر از دو - سه ماه تولیدش نمی گزره، حتی به فکر BSD هم نیافتید! گنو/لینوکس رو انتخاب کنید چون خیلی شانستون بیشتره! ولی اگه یک سیستم معمولی که خیلی هم جدید نیست دارید BSD اولین انتخاب شماست!
ولی خوب اینجا انجمن گنو/لینوکس هست، و ما کاری با BSD نداریم! انشالا اگر روزی این انجمن تکونی به خودش داد و تفکیک شد، اگر دیدیم پتانسیلش هست بخش BSD رو هم راه اندازی می کنیم.
در مورد solaris هم بگم که این سیستم لینوکس نیست، و هسته ی خودش که از UNIX به ارث رفته رو داره ولی از برنامه های گنو پشتیبانی میکنه، رابط گرافیکی اون هم به طور پیش فرض گنوم هست.
من نصبش کردم، راستیش تجربه ی زیاد جالبی ندارید باهاش! چون خیلی به صورت حرفه ای به کاربر نگاه کرده!
یک نموداری دیدم دیروز قشنگ بود!
اگر مک رو یک سیستم برای کاربرای خیلی تجمل پسند و راحت طلب و غیر حرفه ای تصور کنیم و UNIX رو یک سیستم حرفه ای و خیلی خشک و سخت نمودار زیر به نظرم خیلی کارایی داره
MAC OS -> WINDOWS -> GNU/LINUX -> BSD -> UNIX
(البته به مکی ها بر نخوره بگویند کجای مک غیر حرفه ای هست! ولی در عالم علوم کامپیوتر سیستم مک واقعا یک سیستم غیر حرفه ای و صرفا تجملاتی و کاربر پسند هست - کاری به حرفه های گرافیک و اینها ندارم! صرف نگاه کامپیوتری)
من لینوکس مینت رو نصب کردم.....ولی یه سری مشکلات دارم: ۱)وقتی آهنگ پلی میکنم صداش خیلی کمه.همه جا رو چک کردمولی نشد....۲)دکمه Fn برای کموزیاد کردن صدا کار نمیکنه..۳)کارت گرافیکم Ati 6470m هست.درایورشو نصب کردم ولی یه واترمارک پایین صفحه اومده نوشته Unsupported Hardware.........اون مشکل کم بودن صدا خیلی رو اعصابه...چجوری حلش کنم؟!
سلام
من یه چند تایی سوال دارم اگه میتونین کمک کنین
1_ به نظر شما بهترین لینوکس کدومه؟
2_ من لینوکس رو در کنار ویندوز نصب کردم تا اونجایی هم که یادمه ویندوز رو بوت کردم ولی حالا بوتم لینوکسه! از توی تنظیمات هم عوضش کردم ولی نشد ؟
3 _تی این لینوکس هیچ فایل تصویری یا صوتی باز نمیشه؟
اینم مدلشه:
red hat red hat fedora 14
ممنون
سلام این مشکلو چطور میشه حل کرد
root@bt:~# apt-get install chntpw
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
chntpw is already the newest version.
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 51 not upgraded.
root@bt:~# chntpw
The program 'chntpw' is currently not installed. You can install it by typing:
apt-get install chntpw
You will have to enable the component called 'universe
البته بگم تو backtrack 5
کسی نیست کمک کنه؟
کسی نیست کمک کنه؟
thelastblack
22-09-2011, 17:14
سلام این مشکلو چطور میشه حل کرد
root@bt:~# apt-get install chntpw
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
chntpw is already the newest version.
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 51 not upgraded.
root@bt:~# chntpw
The program 'chntpw' is currently not installed. You can install it by typing:
apt-get install chntpw
You will have to enable the component called 'universe
البته بگم تو backtrack 5
کسی نیست کمک کنه؟
کسی نیست کمک کنه؟
مطمئن نیستم ولی فکر کنم باید مخزن universe رو فعال کنید بعد یه آپدیت کنید دوباره تلاش کنید برای نصب....
بازم مطمئن نیستم تاحالا با backtrack کار نکردم...
omidbooter
23-09-2011, 19:34
پاک شود.........
Amir Varasteh
23-09-2011, 19:59
سلام به همه دوستان
من دو نوع ابانتا دارم که یکیش اصل هم هست
میخوام با بوت بیارمش اما نمیدونم تو گزینه های اول که هست هنگام بوت کدوم رو بزنم؟؟؟
یکی رو که نوشته بود start safe mode زدم اما تو لودش گیر میکنه نمیاد
سیستمم هم قویه مشکلی نداره
ممنون
سلام.
موقعی که سیستم روشن میشه سریع پشت سر هم Delete رو بزن تا وارد صفحه Setup شه. بعد بگرد و First Boot رو بزار CD-Rom یا DVD-Rom و سپس Save کن و خارج شو.
omidbooter
23-09-2011, 20:13
من مشکلم بوت نشدن نیست که
بوت میشه صفحه لودش هم میاد اما دیگه همونجوری میمونه
مطمئن نیستم ولی فکر کنم باید مخزن universe رو فعال کنید بعد یه آپدیت کنید دوباره تلاش کنید برای نصب....
بازم مطمئن نیستم تاحالا با backtrack کار نکردم...
خوب دوست عزیز مخزن universe رو چطور باید فعال کنم؟
thelastblack
24-09-2011, 20:41
خوب دوست عزیز مخزن universe رو چطور باید فعال کنم؟
هیچ نرمافزار گرافیکی واسه این کارا نداره؟ باید از APT-GET استفاده کنید؟
در ضمن، بهتره این سوال رو توی فروم backtrack بپرسید اونجا بهتر جواب میگیرید.
wolfman_741
01-10-2011, 00:09
نصب ubuntu با wubi مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
شنیدم داخله لینوکس cpu خیلی درگیر میشه درسته ؟
thelastblack
01-10-2011, 09:47
چیزی که خود اوبونتو بهش اشاره میکنه اینه که wubi باعث میشه سرعت کار با دیسک یکم بیاد پایین و همچنین hibernate هم نداری...
با سلام خدمت دوستان
من روی سیستمم ویندوز و اوبونتو 11.04 رو داشتم خواستم mint رو هم امتحان کنم اومدم مینت رو روی درایوهای اوبونتو نصب کردم اما الان ویندوز رو ندارم و نمی تونم بهش وارد بشم و مستقیما وارد مینت میشم چطور باید منوی گراب رو درست کنم
با تشکر
parvizamd
03-10-2011, 22:08
آقا من می خوام ابتونتو نصب کنم این ایرور میاد:
No Root System is defined .
آقا لطفا راهنمایی کنید:11:
Amir Varasteh
03-10-2011, 22:29
با سلام خدمت دوستان
من روی سیستمم ویندوز و اوبونتو 11.04 رو داشتم خواستم mint رو هم امتحان کنم اومدم مینت رو روی درایوهای اوبونتو نصب کردم اما الان ویندوز رو ندارم و نمی تونم بهش وارد بشم و مستقیما وارد مینت میشم چطور باید منوی گراب رو درست کنم
با تشکر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
با سلام
این لینکی که دادین متاسفانه از کشور من قابل دسترسی نیست :2:
الان پی ان هم ندارم نمی تونید در همین جا دستوراتش رو کپی کنید
با تشکر
با سلام
دوستان نمی تونن کمک کنن واقعا به مشکل برخوردم به خاطر نداشتن ویندوز
اون لینک رو هم از طریق پی ان رفتم ولی همون هم مشکل داره
naser_2006
06-10-2011, 21:02
چطوری میشه مشخصات سخت افزاری سرور لینوکس رو بدست اورد؟
Amir Varasteh
06-10-2011, 23:46
چطوری میشه مشخصات سخت افزاری سرور لینوکس رو بدست اورد؟
تو ترمینال بزن:
این هم میتونی بزنی:
naser_2006
07-10-2011, 18:11
تو ترمینال بزن:
این هم میتونی بزنی:
من هردوتای این دستورات رو زدم اما هربار ارور داد:
[root@localhost ~]# lshw
-bash: lshw: command not found
[root@localhost ~]# procinfo
-bash: procinfo: command not found
[root@localhost ~]#
Amir Varasteh
07-10-2011, 18:30
من هردوتای این دستورات رو زدم اما هربار ارور داد:
[root@localhost ~]# lshw
-bash: lshw: command not found
[root@localhost ~]# procinfo
-bash: procinfo: command not found
[root@localhost ~]#
از چه Distro ای استفاده میکنی؟
با سلام خدمت دوستان
با تشکر
با سلام
دوستان کسی نمی تونه به من کمک کنه ؟
دوباره باید ویندوز رو دوباره نصب کنم ؟
با تشکر
p30worldtizhosh
08-10-2011, 08:24
درود
یهترین مرجع (سی دی ، کتاب ، سایت ، ای بوک )برای آموزش لینوکس چیه ؟؟
danial_848
08-10-2011, 10:57
متأسفانه مرجع به اون معنی که شما احتمالا انتظار داری من حداقل ندیدم، ولی از مقاله های سایت technotux.org میتونی شروع کنی کم کم راه یادگیری رو پیدا میکنی
p30worldtizhosh
08-10-2011, 12:12
راستش بیشتر منظورم رو سی دی های مولتی مدیائی هستش که تو بازار هستن ،
از اونا کدوم رو پیشنهاد میدید ؟؟؟؟
Amir Varasteh
08-10-2011, 13:12
راستش بیشتر منظورم رو سی دی های مولتی مدیائی هستش که تو بازار هستن ،
از اونا کدوم رو پیشنهاد میدید ؟؟؟؟
ببین اگه میتونی دوره های لینوکس CBT Nuggets رو گیر بیار یا دانلود کن! عالین!
پوریا خان
20-11-2011, 17:15
سلام
می خوام درایو C کامپیوترم رو پاک کنم و بجاش لینوکس بریزم ولی بقیه درایوها از بین نره. باید چیکار کنم؟
کلا برای پارتیشن بندی باید چکار کنم؟ میشه توضیحی بدید؟؟
thelastblack
21-11-2011, 13:04
شما میخوای کلا ویندوز رو پاک کنی لینوکس بریزی یا میخوای ویندوز هم داشته باشی؟ شایدم دوتا ویندوز داری میخوای یکی رو پاک کنی جاش لینوکس بریزی...
rasoul2005
03-12-2011, 11:38
درود
دوستان centos یه نوعی از لینوکس است؟
من میخوام چندتا نرمافزار رو centos نصب کنم اما اصلا نمیدونم چطوری باید اینکار یکنم در واقع اصلا کار با لینوکس رو نمیدونم کسی میتونه جایی را معرفی کنمه که من از اونجا شروع کنم
موفق باشید
thelastblack
03-12-2011, 16:57
بله اون هم لینوکسه ولی معمولا سرورها ازش استفاده میکنن. شما چرا centos داری؟
اگه میخوای شروع کنی پیشنهاد میکنم از mint یا ubuntu شروع کنی. اینا کارکردن باهاشون راحت تره.
دوستان ...
من الان لب تاپم دست دوستمه ....
میخوام هم ویندوز داشته باشم هم لینوکس.
چه لینوکسی بریزم که باهاش مشکل نداشته باشم برای شروع کار؟
ubuntu میگن خیــلی بی ریخته و دلچسب نیــست ....
mint رو هم نداریم فعلا :دی
شما بگین برای یهلب تاپ نسبتا ضعیف ، چی خوبه؟ :دی
ممنون ازتون:11:
ببین اگه میتونی دوره های لینوکس CBT Nuggets رو گیر بیار یا دانلود کن! عالین!
با سلام
اموزش این دوره ها رو از کجا میشه دانلود کرد ؟
thelastblack
16-12-2011, 12:51
دوستان ...
من الان لب تاپم دست دوستمه ....
میخوام هم ویندوز داشته باشم هم لینوکس.
چه لینوکسی بریزم که باهاش مشکل نداشته باشم برای شروع کار؟
ubuntu میگن خیــلی بی ریخته و دلچسب نیــست ....
mint رو هم نداریم فعلا :دی
شما بگین برای یهلب تاپ نسبتا ضعیف ، چی خوبه؟ :دی
ممنون ازتون:11:
کی گفته اوبونتو دلچسب نیست؟ کاملا سلیقهای هست... خیلیها هم میگن خوبه....
شما به نظر من یا اوبونتو یا mint یا openSUSE نصب کن. برای شروع اینا خوب هستن.
Mint رفت برای نصب. ممنون. خیــلی خلوته این بخش از انجمن متاسفانه!
hamedjanam
21-12-2011, 17:49
[GnuHDL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
جان خيلي ممنون عزيز حيف كه اين انجمن گزينه تشكر نداره واسه همين يه پست زدم عزيز
داره !! من جات زدم :5:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.