مشاهده نسخه کامل
: شروع کار با لینوکس
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
این دوستمون خیلی خوب رفته تو بحر کار ایول
امروز تستش می کنم
من مشکلم فقط کنترل نور هستش وگرنه کار سنگین گرافیکی انجام نمی دم
حالا ببینیم چی می شه
امتحان کردید؟
سلام دوستان. من نسخه 12 مینت 64 بیت (نسخه دی وی دی) رو دانلود کردم(واقعا مینت مجذوبم کرد. برعکس اوبونتو) می خواستم ببینم نسخه بعدی کی میاد؟
ضرر که نکردم اینو دانلود کردم؟
یه سری سوال هم داشتم:
۱- چطوری باید زبان ها رو با Hotekey عوض کرد. من دکمه اش رو هم از تنظیمات انتخاب کردم ولی انجام نمیده! در واقع می خوام مثل ویندوز فقط یک hotkey وجود داشته باشه که چنج رو انجام بده.
2- چطوری باید یه فایل رو به پوشه مثل opt که مجوز کپی رو نمیده کپی کنیم؟ اصلا من می خوام مجوز هر کاری رو داشته باشم. این چطور ممکنه؟
۳- من وقتی نصبش کردم چون لپ تاپم دو کارت گرافیک داره من از بایوس تنظیم کردم که فقط یکیش رو بشناسه و در واقع یکیش رو کهATI بود رو شناخت ولی گفت باید درایورش نصب بشه. من هم زدم دانلود کنه ولی بعد از کلی مدت نوشت نتونسته نصب کنه. الان هم سیستم عامل پایدار نیست. یهو می پره کلا میره هنگ می کنه. چیکار باید بکنم؟
مدل کارت گرافیک: ATI Mobility HD 5730 1 GB
امتحان کردید؟
بله
توی مینت ۱۲ نصب کردمش خیلی ساده بود
کارت گرافیک nvidia رو خاموش کرده و ماژولش هم دیگه لود نمیشه و با کارت گرافیک اینتل سیستم کار میکنه
امتحان نکردم که مثلا برنامه خاصی رو با کارت گرافیک nvidia باز کنه
الانم چون با کارت گرافیک اینتل کار می کنه مصرف باطری خیلی اومده پایین و راحت هم با دستور
echo 300 > /sys/bus/pci/devices/0000:00:02.0/backlight/acpi_video0/device/drm/card0/card0-LVDS-1/intel_backlight/brightness
نور مانیتور رو کنترل میکنم
خیلی ممنون :)
سلام دوستان. من نسخه 12 مینت 64 بیت (نسخه دی وی دی) رو دانلود کردم(واقعا مینت مجذوبم کرد. برعکس اوبونتو) می خواستم ببینم نسخه بعدی کی میاد؟
ضرر که نکردم اینو دانلود کردم؟
یه سری سوال هم داشتم:
۱- چطوری باید زبان ها رو با Hotekey عوض کرد. من دکمه اش رو هم از تنظیمات انتخاب کردم ولی انجام نمیده! در واقع می خوام مثل ویندوز فقط یک hotkey وجود داشته باشه که چنج رو انجام بده.
2- چطوری باید یه فایل رو به پوشه مثل opt که مجوز کپی رو نمیده کپی کنیم؟ اصلا من می خوام مجوز هر کاری رو داشته باشم. این چطور ممکنه؟
۳- من وقتی نصبش کردم چون لپ تاپم دو کارت گرافیک داره من از بایوس تنظیم کردم که فقط یکیش رو بشناسه و در واقع یکیش رو کهATI بود رو شناخت ولی گفت باید درایورش نصب بشه. من هم زدم دانلود کنه ولی بعد از کلی مدت نوشت نتونسته نصب کنه. الان هم سیستم عامل پایدار نیست. یهو می پره کلا میره هنگ می کنه. چیکار باید بکنم؟
مدل کارت گرافیک: ATI Mobility HD 5730 1 GB
1. اونا رو نمیدونم چطور میشه عوض کرد. ولی نکن. چون این کیبورد استاندارد فارسیه. نه مثل ویندوز!
2. دو سه تا راه داری. یکی این که وقتی لاگین میکنی بری خودت یوزر و پسورد رو بزنی و بزنی root و پسورد هم پسورد روت. یا میتونی با فایل منیجرت، بزنی Administrator یا هرچی که شبیه اینه تا با روت بازش کنه. ولی اگه بخوای با ترمینال این کارو بکنی، میتونی از دستورای sudo و su استفاده کنی. (sudo امنیتش بیشتره)
3. نمیدونم! ولی تجربه هنگ کردنهای من با غیرفعال کردن فلش توی فایرفاکس و کروم حل شد. البته قبل اون دسکتاپ رو هم عوض کرده بودم.
1. اونا رو نمیدونم چطور میشه عوض کرد. ولی نکن. چون این کیبورد استاندارد فارسیه. نه مثل ویندوز!
2. دو سه تا راه داری. یکی این که وقتی لاگین میکنی بری خودت یوزر و پسورد رو بزنی و بزنی root و پسورد هم پسورد روت. یا میتونی با فایل منیجرت، بزنی Administrator یا هرچی که شبیه اینه تا با روت بازش کنه. ولی اگه بخوای با ترمینال این کارو بکنی، میتونی از دستورای sudo و su استفاده کنی. (sudo امنیتش بیشتره)
3. نمیدونم! ولی تجربه هنگ کردنهای من با غیرفعال کردن فلش توی فایرفاکس و کروم حل شد. البته قبل اون دسکتاپ رو هم عوض کرده بودم.
سلام
۱- من نمی خوام عوض کنم جای دکمه ها رو. می خوام بین دو زبان انگلیسی و فارسی با یه کلید داغ! سوییچ کنم. مشکل حل شد.
۲- ممنون
۳- نه مشکل از این خیلی بزرگتر هست. البته من یطوری راهش انداختم ولی خب هنوزم پایدار نیست مینت. اعصاب برام نگذاشته. البته با یه روشی یکم شناسوندم بهش گرافیک رو.
دوستان من مشکل شدید کرش دارم. ایا طبیعی هست یا نه. گنوم یوقتا قاطی می کنه. و هیچ کاری به سیستم نمیشه انجام داد غیر از خاموش کردن با دکمه لپ تاپ.
این دستور هم زدم.
glxinfo | grep direct
رندرینگ رو نوشته Yes
ولی وقتی می خوام با واین بازی کنم صفحه کرش بسیار شدیدی پیدا می کنه و مرتبا سیاه سفید میشه.
چرا از همون گرافیک اینتل استفاده نمی کنید؟
چرا از همون گرافیک اینتل استفاده نمی کنید؟
سلام.
دوستان این لینوکس اعصاب ما رو داغون کرد رفت. امروز خودمو کشتم یه درایور دانلود کنم. دو تا درایور گذاشته جلوی من لینوکس. هر دو رو تک تک دانلود کردم هیجکدوم نصب نشد!
امروز یک دقیقه به من با این سیستم عامل خوش نگذشته. بلکه مصیبت هم بوده. من با سیستم کد زدنش دیگه مخالف نیستم. مخالف اینم که به شعور من توهین شد. لینوکس. سیستم عاملی که این همه ازش تعریف می کنند وقتی نمی تونه درایور من رو بشناسه برای چی میگه دانلود کن. امروز ۷۰۰ مگابایت از پهنای من مصرف شد برای راه اندازی لینوکس که آخرم نشد.
امنیتش. سرعتش. گرافیکش هیچ کدوم رو نخواستم. این رو هم نصب کردم ببینم چیه و با مشکلاتش مواجه بشم تا بعض ها نگن نصب نکردی زود قضاوت نکن. یک روز فول وقت من را گرفت.
نمی خوام ضد لینوکس حرف بزنم. فقط می خوام بگم هنوز زوده براش. زوده! منم خداحافظی می کنم با سیستم عامل لینوکس که طعم واقعی متن باز بودن و آزادی از قفس رو به من چشوند. تا وقتی هم که فکری براش نکنه دیگه نصب نمی کنم.
شاید این سیستم عامل برای خیلی ها جواب داده. ولی تعداد کسایی که دو کارت گرافیک با هم دارند رو به افزایشه.
موفق باشید همگی.
جالبه :20:
خب چرا نمیگی مرگ بر amd/ati و nvidia که درایورهای open source ارائه نمیکنن؟
کسی تا الان گفته من با گرافیک اینتل مشکل دارم؟
بله خوب آزادی هم بهایی داره دیگه
خودتو ناراحت نکن و به نظرم بخاطر بعضیها هم خودتو اذیت نکن
بله خوب آزادی هم بهایی داره دیگه
سلام مدیر عزیز
منم از لینوکس کمو بیش استفاده میکنم الانم از تو لینوکس دارم پست میدم
معنی ازادی تو لینوکس چیه من که هر چی دیدم محدودیت بوده تعداد نرم افزارهای تخصصی و مهم که نداره
یه دانلود منیجر بدرد بخور مثل idm که نداره دلم خوش باشه به اون
اینجوری که معلومه ویندوز ازاده نه لینوکس لینوکس که مث قفس میمونه دستو پاگیره
منظور از ازادی چیه؟
سیستم عاملی که این همه ازش تعریف می کنند وقتی نمی تونه درایور من رو بشناسه برای چی میگه دانلود کن.
تو خود سایت amd می تونید درایور لینوکس کارت گرافیکتون رو پیدا کنید. تو همون قسمت دانلود تعدادی لینک گذاشته که نحوه نصب رو توضیح دادن. در کل حتی اگه نصب بشه هم توصیه می کنم که این کار رو نکنید چون گرافیک 1 گیگ باتری رو می خوره. از طرفی تو لینوکس نیاز چندانی به گرافیک نیست و همون گرافیک اینتل مناسبه.
این رو هم داشته باشید که لینوکس برای هر کسی نیست.
نمی خوام ضد لینوکس حرف بزنم. فقط می خوام بگم هنوز زوده براش.
تو حوزه دسکتاپ و کاربران عادی شاید این طور باشه!
خب چرا نمیگی مرگ بر amd/ati و nvidia که درایورهای open source ارائه نمیکنن؟
البته فکر کنم درایورهای amd آزاد هستند.
معنی ازادی تو لینوکس چیه من که هر چی دیدم محدودیت بوده تعداد نرم افزارهای تخصصی و مهم که نداره
معنی آزادی تو لینوکس اینه:
- آزادی برای اجرای برنامه به هر منظوری (آزادی ۰)
- آزادی برای آموختن نحوه عملکرد نرم افزار و سازگار کردن آن با نیازهای شخصی. (آزادی ۱). دسترسی به کد منبع پیش شرط این بند است.
- آزادی برای توزیع مجدد کپی برنامه تا بتوانید به همسایه خود کمک کنید! (آزادی ۲)
- آزادی برای اصلاح کردن و توسعه نرم افزار و منتشر کردن این اصلاحات برای همگان، که نتیجه آن منفعتهای عمومی جامعه خواهد بود. (آزادی ۳). دسترسی به کد منبع پیش شرط این بند است.
اینجوری که معلومه ویندوز ازاده نه لینوکس لینوکس که مث قفس میمونه دستو پاگیره
دقیقا برعکس. من وقتی که مجبور می شم که ویندوز استفاده کنم احساس خفگی بهم دست می ده اون قدر که محدوده.
منظور از ازادی چیه؟
برای مطالعه بیشتر این پستها رو ببینید
مفهوم نرمافزار آزاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تعریفی از نرمافزارهای آزاد/متن باز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GPL: آزادی و تضمین آزادی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو خود سایت amd می تونید درایور لینوکس کارت گرافیکتون رو پیدا کنید. تو همون قسمت دانلود تعدادی لینک گذاشته که نحوه نصب رو توضیح دادن.
سلام
خوب فک کنم این بنده خدا همین کارو کرده درایور دانلود و نصب کرده ولی کل سیستم بهم ریخته و ارورهای مختلف داده مشکل اینجاست که درایوری که خود شرکت ati گذاشته با لینوکس ناسازگاره کلا خودشونم نفهمیدن چکار کرد
منم قبلا همین مشکل داشتم
حتی اگه نصب بشه هم توصیه می کنم که این کار رو نکنید چون گرافیک 1 گیگ باتری رو می خوره
اینم یکی دیگه از ضعفهای لینوکس مصرف وحشتناک باتری
معنی آزادی تو لینوکس اینه:
- آزادی برای اجرای برنامه به هر منظوری (آزادی ۰)
- آزادی برای آموختن نحوه عملکرد نرم افزار و سازگار کردن آن با نیازهای شخصی. (آزادی ۱). دسترسی به کد منبع پیش شرط این بند است.
- آزادی برای توزیع مجدد کپی برنامه تا بتوانید به همسایه خود کمک کنید! (آزادی ۲)
- آزادی برای اصلاح کردن و توسعه نرم افزار و منتشر کردن این اصلاحات برای همگان، که نتیجه آن منفعتهای عمومی جامعه خواهد بود. (آزادی ۳). دسترسی به کد منبع پیش شرط این بند است.
تا نتونی لینوکس نصب کنی کل این ازادیها کشکه اول بتونه خودشو نصب کنه بعد بیاد ادعای ازادی کنه:27:
دقیقا برعکس. من وقتی که مجبور می شم که ویندوز استفاده کنم احساس خفگی بهم دست می ده اون قدر که محدوده.
اره این که معلومه ویندوز اصن نرم افزار نداره هر چی نرم افزار تو لیونکسه لینوکس میلیونها نرم افزار داره مثلا میشه توش کال اف دیوتی بازی کرد یا تری دی مکس کار کردو.....:27:
برای مطالعه بیشتر این پستها رو ببینید
مفهوم نرمافزار آزاد
تعریفی از نرمافزارهای آزاد/متن باز
GPL: آزادی و تضمین آزادی
خیالت راحت اینا قبلا مطالعه شده خودم خیلی وقته با لینوکس اشنام میدونم چه ضعفهایی داره
لینوکس هنوز جای کار زیاد داره تا راه بیفته
اینم یکی دیگه از ضعفهای لینوکس مصرف وحشتناک باتریاگه همون کارت گرافیک تو ویندوز هم روش باشه بازم باتری رو می خوره.
تا نتونی لینوکس نصب کنی کل این ازادیها کشکه اول بتونه خودشو نصب کنه بعد بیاد ادعای ازادی کنهخیلیها لینوکس رو نصب کردن و ازش لذت بردن. لینوکس علاوه بر آزادی خیلی چیزهای دیگه هم داره.
اره این که معلومه ویندوز اصن نرم افزار نداره هر چی نرم افزار تو لیونکسه لینوکس میلیونها نرم افزار داره مثلا میشه توش کال اف دیوتی بازی کرد یا تری دی مکس کار کردو.....لینوکس فعلا برای گیمرها نیست. لینوکس فعلا برای کسانی که کارهای تخصصی دارند نیست.
خیالت راحت اینا قبلا مطالعه شدهاگه مطالعه شده پس چرا این رو پرسیدید؟
منظور از ازادی چیه؟
لینوکس هنوز جای کار زیاد داره تا راه بیفتهبله، لینوکس هنوز برای کاربران عادی رایانه جای کار داره.
اما لینوکس تو سرورها و ابرکامپیوترها و خیلی از افراد بهترین گزینهاس.
اصلا چرا لینوکس؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
زیبایی و قدرت لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو خود سایت amd می تونید درایور لینوکس کارت گرافیکتون رو پیدا کنید. تو همون قسمت دانلود تعدادی لینک گذاشته که نحوه نصب رو توضیح دادن. در کل حتی اگه نصب بشه هم توصیه می کنم که این کار رو نکنید چون گرافیک 1 گیگ باتری رو می خوره. از طرفی تو لینوکس نیاز چندانی به گرافیک نیست و همون گرافیک اینتل مناسبه.
این رو هم داشته باشید که لینوکس برای هر کسی نیست.
سلام
من هم همین کار رو کردم. نصب نشد. من از ویکی هم دیدم. آموزش کامل داده بود. نشد ولی.
درباره اینکه می فرمایین اینتل مناسبه! مگه دست من بوده که ATI رو شناخته؟ من چطوری بفهمونم به لینوکس، که کارت گرافیک اینتل من رو بشناس نه ATI رو. اگر کدی داره بفرمایین. اگر کار کنه من دوباره لینوکس می نصبم. چون تنها چیزی که اذیتم کرد همین بود. و باعث کرش خیلی شدید لینوکس می شد. لطفا آموزش کامل بنویسین برای کسایی که دو کارت گرافیک دارند.
سوال ها:
1- تنظیماتی که می کنیم داخل لینوکس، مثل ویندوز میشه سیو کرد برای بعدا؟ که بعد از نصب دوباره مجبور نشیم همه رو تنظیم کنیم.
2- امکان ایجاد یک Hotkey اختصاصی وجود داره؟چون Hotkey های لینوکس کاملا بر ضد ویندوز ساخته شده و من عادت ندارم. من می خوام با Alt+Shift سمت راست تعویض انجام بشه.
3- میشه حرف پ رو اورد روی دکمه بالای Tab؟ کلا میشه یکاری کرد کیبوردش مثل ویندوز بشه؟ استانداردش رو کاری ندارم.
4- امکان آپگرید به نسخه جدیدی که حالا بعدا میاد هست؟
5- چطور باید به عنوان کاربر مالک یعنی Root وارد بشیم. که اینقدر پسورد نخواد برای هر کاری.
6- برنامه هایی که با Wine اجرا میشن و نیاز به اینترنت دازن راه حلی براشون هست که به اینترنت وصل بشند؟مثل IDM و...
سلام
خوب فک کنم این بنده خدا همین کارو کرده درایور دانلود و نصب کرده ولی کل سیستم بهم ریخته و ارورهای مختلف داده مشکل اینجاست که درایوری که خود شرکت ati گذاشته با لینوکس ناسازگاره کلا خودشونم نفهمیدن چکار کرد
منم قبلا همین مشکل داشتم
اینم یکی دیگه از ضعفهای لینوکس مصرف وحشتناک باتری
تا نتونی لینوکس نصب کنی کل این ازادیها کشکه اول بتونه خودشو نصب کنه بعد بیاد ادعای ازادی کنه:27:
اره این که معلومه ویندوز اصن نرم افزار نداره هر چی نرم افزار تو لیونکسه لینوکس میلیونها نرم افزار داره مثلا میشه توش کال اف دیوتی بازی کرد یا تری دی مکس کار کردو.....:27:
خیالت راحت اینا قبلا مطالعه شده خودم خیلی وقته با لینوکس اشنام میدونم چه ضعفهایی داره
لینوکس هنوز جای کار زیاد داره تا راه بیفته
اگه تو گیمر، گرافیست یا خیلی چیزا که به گرافیک احتیاج دارن، باشی، من خودم میگم لینوکس استفاده نکن! به جای تری دی مکس، بلندر هست. به جای COD چیزی نیست. کلا بازیهای لینوکس ضعیفن.
آزادی اینه که بتونی هر کاری خواستی بکنی. دوستمون کمی گفتن. ولی مزیتهای لینوکس خیلی خیلی بیشترن. برای مثال، بیشتر از 90 درصد ابر کامپیوترها لینوکسن. بیش از 60 درصد سرورها هم همین طور.
تو دقیقا کارایی که توی لینوکس میکنی رو برامون بگو. بعد بگیم که لینوکس برات مناسبه یا نه. در ضمن، تو لینوکس دوست نداری، نتونستی باهاش کار کنی، مجبور نیستی به همه بری بگی لینوکس فلانه و بهمانه.
مگه دست من بوده که ATI رو شناخته؟
بله:
من وقتی نصبش کردم چون لپ تاپم دو کارت گرافیک داره من از بایوس تنظیم کردم که فقط یکیش رو بشناسه
من چطوری بفهمونم به لینوکس، که کارت گرافیک اینتل من رو بشناس نه ATI رو. اگر کدی داره بفرمایین.
راستش کارت گرافیک من چون اینتله اصلا نفهمیدم کی و چه جوری نصب شده. برا همین نمی دونم چه جوری باید این کار رو کرد. اگه تو انجمنهای اوبونتو و تکنوتاکس بپرسید احتمالا جواب می گیرید.
تنظیماتی که می کنیم داخل لینوکس، مثل ویندوز میشه سیو کرد برای بعدا؟ که بعد از نصب دوباره مجبور نشیم همه رو تنظیم کنیم.
تنظیمات مگه تو ویندوز سیو هم می شن؟؟ بعد هر بار نصب ویندوز مجبورید تمام تنظیمات رو دوباره اعمال کنید ولی تو لینوکس 90 درصد تنظیمات تو دایرکتوری home کاربر ذخیره می شن و دیگه لازم نیست بعد هر بار نصب تمام تنظیمات دوباره اعمال بشن.
امکان ایجاد یک Hotkey اختصاصی وجود داره؟چون Hotkey های لینوکس کاملا بر ضد ویندوز ساخته شده و من عادت ندارم. من می خوام با Alt+Shift سمت راست تعویض انجام بشه.
بله وجود داره.
استانداردش رو کاری ندارم.
من هم به کیبورد غیراستاندارد و عربی ماکروسافت کاری ندارم.
تنظیمات مگه تو ویندوز سیو هم می شن؟؟ بعد هر بار نصب ویندوز مجبورید تمام تنظیمات رو دوباره اعمال کنید ولی تو لینوکس 90 درصد تنظیمات تو دایرکتوری home کاربر ذخیره می شن و دیگه لازم نیست بعد هر بار نصب تمام تنظیمات دوباره اعمال بشن.
بله سیو هم میشه. با Windows Easy Transfer.
بله وجود داره.
خب. توضیح بدین چطوری انجام می گیره.
خب. توضیح بدین چطوری انجام می گیره.با دردسر و دنبال برنامه گشتن. من خودم هم همین مشکل رو داشتم و به جاش اومدم از کلید بی مصرف ویندوز استفاده کردم و با اون کلید خیلی سریعتر و راحتتر از Alt+Shift می شه زبان سیستم رو عوض کرد.
لینوکس فعلا برای گیمرها نیست. لینوکس فعلا برای کسانی که کارهای تخصصی دارند نیست.
پس به چه درد می خوره؟
اگه مطالعه شده پس چرا این رو پرسیدید؟
احتمال دادم مطلبی از زیر دستم در رفته باشه اما میبینم که نه اینجوری نبوده
آزادی اینه که بتونی هر کاری خواستی بکنی. دوستمون کمی گفتن. ولی مزیتهای لینوکس خیلی خیلی بیشترن. برای مثال، بیشتر از 90 درصد ابر کامپیوترها لینوکسن. بیش از 60 درصد سرورها هم همین طور.
بله مزیتش تو سرورها و ابر کامپیوترها ست
اما این که دردی دوا نمیکنه به ما ربطی نداره تو ابر کامیپوتر و یا سرور استفاده بشه یا نه بحث ما در زمینه pc هست
چندین ساله با لینوکس اشنام میدونم که این حرفا فقط شعاره دل خودتون خوش کردین با این حرفا
تو دقیقا کارایی که توی لینوکس میکنی رو برامون بگو. بعد بگیم که لینوکس برات مناسبه یا نه
همین مونده شما بیای بگی من چکار کنم خودم بهتر تشخیص میدم
در ضمن، تو لینوکس دوست نداری، نتونستی باهاش کار کنی، مجبور نیستی به همه بری بگی لینوکس فلانه و بهمانه.
من لینوکس در جای مناسب خودش استفاده میکنم در ضمن اینجا انجمن عمومیه هر کی خواست میتونه نظرشو بگه شما در جایگاهی نیستی امر نهی کنی
زیاد جوش نیار هر موقع با جو گیرو متعصب لینوکسی تبادل اطلاعات کردم بجای اینکه جواب قانع کننده ای بده میگه خوب تو استفاده نکن تو سوادشو نداری و تو بلد نیستی و هزار جور مزخرف دیگه ...........
پس به چه درد می خوره؟
احتمال دادم مطلبی از زیر دستم در رفته باشه اما میبینم که نه اینجوری نبوده
بله مزیتش تو سرورها و ابر کامپیوترها ست
اما این که دردی دوا نمیکنه به ما ربطی نداره تو ابر کامیپوتر و یا سرور استفاده بشه یا نه بحث ما در زمینه pc هست
چندین ساله با لینوکس اشنام میدونم که این حرفا فقط شعاره دل خودتون خوش کردین با این حرفا
همین مونده شما بیای بگی من چکار کنم خودم بهتر تشخیص میدم
من لینوکس در جای مناسب خودش استفاده میکنم در ضمن اینجا انجمن عمومیه هر کی خواست میتونه نظرشو بگه شما در جایگاهی نیستی امر نهی کنی
زیاد جوش نیار هر موقع با جو گیرو متعصب لینوکسی تبادل اطلاعات کردم بجای اینکه جواب قانع کننده ای بده میگه خوب تو استفاده نکن تو سوادشو نداری و تو بلد نیستی و هزار جور مزخرف دیگه ...........
اینجا یه انجمن عمومیه. ولی تو هم آدمی من هم. من قرار نیست به تو بگم بیا لینوکس استفاده کن، وقتی علایقت رو نمیدونم. تو وقتی علاقت رو نمیگی، الکی نگو فلان کار رو نمیشه کرد. تو نمیخوای استفاده کنی، نکن! زور که نیست!
مطمئن باش هرکسی که از لینوکس استفاده میکنه، دلیلی داره. ولی معمولا کسایی که ویندوز دارن، دلیلشون یا بازی هست یا اینکه همه از اون استفاده میکنه.
بزرگترین دلیل استفاده از لینوکس، آزادی هست. حالا تو درک نمیکنی هیچ. فقط تو نیستی.
دلایل دیگهای هم برای استفاده از لینوکس هست. مثلا من عمرا ترمینال رو ول نمیکنم.
ما تو رو مجبور نکردیم لینوکس استفاده کنی و قرار نیست هم بکنیم. ولی تو هم (مثل بقیه طرفدارای مایکروسافت) زیادی مشکل داری باهاش. درحالی که اصلا نمیخوای بگی کارت با کامپیوترت چیه.
لطفا وقتی تصمیم گرفتی اطلاعات درست حسابی بدی، بیا توی انجمنها بحث کن.
ولی برای هزارمین بار میگم ما مجبورت نمیکنیم بیای لینوکس.
شما گفته بودین توی کامند dpkg با آپشن root میشه محل نصب برنامه رو عوض کنیم. میشه یه مثال بزنین مثلا برای فایل firefox-11.deb؟
omid.7128
24-04-2012, 19:45
ببخشید که وسط بحثتون میپرم ولی کسی پی دی افی که توش کامل و از صفر درباره ی لینوکس توضیح داده باشه سراغ داره؟ یه چیز تمیز میخوام
توی همین انجمن لینوکس، یه تاپیک هست همون اولا. توش یه نفر اومده چند ده تا پیدیاف عالی گذاشته. من خودم اولش از اونا استفاده کردم. البته لینکشون رپیدشیر هست و اون هم تازگیها فیلتر شده (خودتون بهتر میدونین اینجا توی دلم دارم چی میگم به فیلترینگ!)
چطور کارت گرافیک ATI را در لینوکس در حالت Switchable Graphic خاموش و از اینتل استفاده کنیم؟
گفتم شاید بعضی دوستان مشکلی مثل من داشته باشند.
۱- sudo -s
۲- echo OFF > /sys/kernel/debug/vgaswitcheroo/switch
۳- gksudo gedit /etc/rc.local
قبل از دستور Exit 0 در پنجره باز شده . دستور ۲ را قرار دهید تا با هر ریستارت اجرا شود.
در واقع با این کار، کارت گرافیک Disconnect شده خاموش خواهد شد و چون با حالت Switchable Graphic،گرافیک اینتل Default مورد استفاده قرار می گیره. گرافیک ATI خاموش خواهد شد.(در صورت شرایط مشابه، امکان خاموش شدن گرافیک NVIDIA نیز وجود دارد.
برای من اینکار ۱۰۰٪ جواب داد و گرمای ناشی از روشن بودن کارت گرافیک ati نیز کاملا برطرف شد.
امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره.
چطور کارت گرافیک ATI را در لینوکس در حالت Switchable Graphic خاموش و از اینتل استفاده کنیم؟
۱- sudo -s
قبل از دستور Exit 0 در پنجره باز شده . دستور ۲ را قرار دهید تا با هر ریستارت اجرا شود.
در واقع با این کار، کارت گرافیک Disconnect شده خاموش خواهد شد و چون با حالت Switchable Graphic،گرافیک اینتل Default مورد استفاده قرار می گیره. گرافیک ATI خاموش خواهد شد.(در صورت شرایط مشابه، امکان خاموش شدن گرافیک NVIDIA نیز وجود دارد.
برای من اینکار ۱۰۰٪ جواب داد و گرمای ناشی از روشن بودن کارت گرافیک ati نیز کاملا برطرف شد.
امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره.آفرین! به این می گن یه حرکت لینوکسی...
۱- sudo -s
امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره.
به قول جادی، حل مشکلات توی لینوکس، باعث بیشتر یاد گرفتن میشه
شما گفته بودین توی کامند dpkg با آپشن root میشه محل نصب برنامه رو عوض کنیم. میشه یه مثال بزنین مثلا برای فایل firefox-11.deb؟بخاطر ------ اینکار رو می خوایید انجام بدید؟
اون طور که من دیدم می شه چندتا instance فایرفاکس رو با هم اجرا کرد.
من با اون سویچها نتونستم این کار رو بکنم، یه روشن غیر استاندارد هست اینکه که فایلهای بسته رو خیلی ساده extract کنید.
dpkg -x packagename.deb /opt
اینجا یه روشن غیر استاندارد دیگه هم گفته شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fshowthread.php%3Ft%3D1050570)
به قول جادی، حل مشکلات توی لینوکس، باعث بیشتر یاد گرفتن میشهاز جادی گفتی بزار یه نقل قول هم از پست اگر سیستم عامل ها ماشین بودند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12%2F04%2Fif-oss-were-cars%2F) بزارم:
لینوکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماسل کار یا همون خودورهای عضلانی. خودرویی قوی و زیبا که برای هر کسی خوب نیست. باید علاقمند باشین به مکانیک خودرو. باید از آگاهی از مفاهیم خودرو لذت ببرین و پیشاپیش بدونین که احتمالا در صورت خرابی ماشینتون به خاطر موتور قوی اش صداهای عجیب و غریبی خواهد داد که باعث خنده همه خواهد شد. در ضمن بهترین مکانیک ها و بهترین طراح های دنیا این خودرو رو طراحی کردن اما اگر خراب بشه نمی تونین بهشون غر بزنن و باید آماده باشین کسی بهتون بگه «جدی اینجاش خرابه؟ خوشحال می شیم درست کنی به ما هم بگی چطوری درست شده». این خودرو مال کسی است که خودرو و مفاهیمش رو دوست داشته باشه هرچند که می تونین اون رو بعد از تنظیم خوب، به مادرتون هم بدین و مطمئن باشین که در طول ده سال آینده مثل روز اول کار خواهد کرد. یعنی اگر همه چیزش درست بوده درست می مونه و اگر چیزیش خراب بوده، مادرتون غیر ممکنه بتونه درستش کنه.
آره دیده بودمش اون مطلب رو. باحاله!
یکی از انجمن تکنوتاکس گفت برم اینکارو بکنم. الان من از این استفاده میکنم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دبین تستینگ سیدی اول رو دانلود کردم. اونی که اون پایین گذاشته و واسه xfce و lxde هست. نصبش کردم، ولی جز یه خط فرمان چیزی ندیدم! مثل آرچ بود! با هزار بدبختی گراب رو درست کردم. الان باید چیکار کنم؟
خیلی ساده:
apt-get install gnome*
سلام
دیروز پریروز، مینت رو اوردم بالا. دیر اومد بالا. رمز رو زدم هنگ شدیدی کرد. مجبور شدم دکمه شات داون رو نگه دارم.الان که می خوام دوباره داخلش. خیلی طول می کشه و باز همون داستان. مینت، ابزاری واسه تعمیر داره؟
sarah_jase
02-06-2012, 07:33
سلام
راستش خوندن 228 صفحه پست برای رسیدن به جواب سوالی که فقط یه هفته براش وقت دارم کمی مشکله بنابراین عذرخواهی می کنم اگر احیانا سوالم تکراری به نظر بیاد. چون با خوندن 12 صفحه اول که مربوط به 5 سال پیش بود زیاد کارم راه نیفتاد.
من برای کار با یه سری نرم افزارها مثل Cadence Custom IC و Mentor graphics که مربوط به طراحی الکترونیکی هستن نیاز به نصب لینوکس دارم. در حال حاضر pc دم دستم نیست و فقط با لپ تاپ کار می کنم که یکیش 64 بیتی با ویندوز 7 و یکی دیگه ش 32 بیتی با ویندوز vista هست. سوال اولم اینه که می تونم روی لپ تاپ هم لینوکس رو در کنار این ویندوز ها نصب کنم؟ مهم نیست تازه کار باشم یا نه چون در دانشگاه به دلیل کار با این نرم افزارها با لینوکس کار کردم و الان می خوام برای اولین بار برای خودم نصب کنم و هر چقدر هم سخت باشه باید یاد بگیرم بنابراین بعنوان سوال دوم می خوام بدونم ممکنه یه توزیع مناسب برای کار حرفه ای پیشنهاد بدین که از همون شروع کنم؟
بله می تونید لینوکس رو روش نصب کنید فقط تو قسمت پارتیشن بندی دقت کنید.
برای شروع هم من همون ابونتو یا مینت رو پیشنهاد می کنم
sarah_jase
02-06-2012, 11:22
ممنون از جوابتون. در مورد پارتیشن بندی که اشاره کردین من کلاً یک درایو 50 گیگ رو به لینوکس اختصاص بدم کافیه دیگه؟ تمام پارتیشن ها رو توی همون تشکیل می ده؟ با توجه به مطالبی که در پستهای قبلی خوندم فکر کنم باید اینکارو کنم:
یکی از درایوها رو که به اندازه 50 گیگ هست خالی می کنم مثلا درایو D. بعد لینوکس رو توی این درایو نصب می کنم و موقع نصب از همین 50 گیگ فضا باید برای پارتیشن بندی مربوط به tmp/ و home/ و boot/ و ... استفاده کنم و بعد که نصب شد درایوهای دیگه از طریق ویندوز قابل دسترسی هستند و این درایو مخصوص لینوکس هست. به اطلاعات درایوهای دیگه موقع نصب لینوکس آسیبی نمی رسه.
الان درست متوجه شدم که باید چکار کنم؟
تقریبا درسته فقط پیشنهاد می کنم از این ۵۰ گیگ ۱۰۰ مگ رو برای /boot و بین ۱ تا ۲ برابر رم برای swap بزارید و در ضمن /home رو هم رو یه پارتیشن جدا تعریف کنید.
sarah_jase
02-06-2012, 17:57
خیلی ممنون از راهنمایی تون همین کار رو می کنم
sarah_jase
02-06-2012, 18:07
:20: راحت بود
سلام
این سوالم بیشتر درمورد پایتونه، ولی توی پیسیورلد هیچ انجمنی درمورد پایتون وجود نداره!
ما مثلا یه اسکریپتی داره به نام script.py. این اسکریپت مثلا میاد نتایج رو برعکس میکنه (مثلا) برای این که از این روش استفاده بکنیم، چی باید توی اسکریپت بنویسیم که مثل sys.argv، نتیجه رو بیاره؟:
ls | ./script.py
راستی کسی نمیدونه توی این ورژن جدید انجمن چطور باید کد اضافه کرد؟
و این که برای اینکه واقعا نتیجه رو برعکس بکنیم، کامند خاصی هست؟ (الان به ذهنم رسید! :31:)
در مورد پایپها پیشنهاد می کنم این دوتا ویدیو رو ببینی:
در مورد برعکس کردن نتیجه اگه منظورت نشون دادن خط اخر تو اوله می تونی از دستور tac استفاده کنم.
سلام
این سوالم بیشتر درمورد پایتونه، ولی توی پیسیورلد هیچ انجمنی درمورد پایتون وجود نداره!
ما مثلا یه اسکریپتی داره به نام script.py. این اسکریپت مثلا میاد نتایج رو برعکس میکنه (مثلا) برای این که از این روش استفاده بکنیم، چی باید توی اسکریپت بنویسیم که مثل sys.argv، نتیجه رو بیاره؟:
ls | ./script.py
راستی کسی نمیدونه توی این ورژن جدید انجمن چطور باید کد اضافه کرد؟
و این که برای اینکه واقعا نتیجه رو برعکس بکنیم، کامند خاصی هست؟ (الان به ذهنم رسید! :31:)
به نظرم تو خود اسکریپت پایتونت کل کارا رو انجام بدی بهتر باشه
این کاری که میگی رو من تا حالا نکردم اما فکر کنم اینطوری بهتر باشه:
ls | python script.py
در مورد پایپها پیشنهاد می کنم این دوتا ویدیو رو ببینی:
در مورد برعکس کردن نتیجه اگه منظورت نشون دادن خط اخر تو اوله می تونی از دستور tac استفاده کنم.
ممنون. خیلی کمکم کردن. پس باید با sys.stdin این کار رو بکنم که مثل open کردن یه فایل هست توی پایتون. خروحی رو امتحان نکردم، ولی حتما به صورت sys.stdout.write("something) هست.
اینجا کسی هست که آموزش لیسپ داشته باشه؟ واسه ایمکس میخوام. اگه پیدیاف باشه ترجیحا فارسی. ولی فیلم آموزشی فرقی نداره. حالا باز چیزی پیدا نشد پیدیاف انگلیسی هم خوبه. البته یه پیدیاف فارسی دارم، ولی در حد مبتدی یاد میده.
من یه هدست خریدم تازگیا. میخوام صدا ضبط کنم، ولی با هر برنامهای که امتحان میکنم نمیشه. خیلیاشون که کلا ارور نمیدن، ولی صدایی هم ضبط نمیکنن و فقط یه فایل صوتی خالی میسازن. ولی بعضیاشون میکن JACK Server وجود نداره. درحالی که پکیج jackd نصبه. مشکل از کجاست؟
thelastblack
10-06-2012, 09:29
شما توزیعت چیه؟تنظیمات صدات رو نگاه کن. اگه هم چیزی پیدا نکردی alsamixer رو توی ترمینال اجرا کن ببین میکروفونت خاموش نباشه
توزیع من مینت و دسکتاپم Xfce هست. رفتم از alsamixer چک کردم، speaker خاموش بود. اونو رو درست کردم، ولی باز هم صدایی ضبط نمیشه.
مشکل از هدست نیست انگار، چون من بدون هدست و با میکروفون لپتاپ هم امتحان کردم الان، باز ضبط نمیشه
این ضبط صدا هنوز هم درست نشده!
من توی بعضی جاها دیدم که نوشتن دسکتاپهایی هستن که بدون موس میشه باهاشون کار کرد. شما درمورد اینا خبر دارین؟
thelastblack
12-06-2012, 15:47
همینجوری هم میشه تو اکثر دسکتاپها بدون موس کار کرد. منظورتون رو بهتر بگین. چیکار میخواین بکنین؟
میدونم، همین الان رو هم با کمترین استفاده از موس دارم از کامپیوتر استفاده میکنم. ولی مثلا توی فایرفاکس، باید واسه کلیک روی یه لینک، از موس استفاده کنم. نمیدونم شاید یه روشی باشه که از موس کلا استفاده نکنم.
thelastblack
13-06-2012, 13:13
با tab میتونید بین همه ی لینک های سایت سوییچ کنید.... ولی یه روش بهتر هم داشت که الان یادم نیست! اگه epiphany نصب کنی تو اون اگه ctrl رو بزنی واسه هر لینک یه کلید بهت میده میتونی سریع بری توش بدون موس
epiphany دارم. ولی زیاد خوشم نمیاد ازش. میخوام این کارو توی فایرفاکس بکنم. این کلید tab هم چون روی همه لینکها میره، بیشتر از موس طول میکشه!
هنوز کسی از این مشکل ضبط نشدن خبر نداره؟ من واقعا لازمش دارم
نصب بودن jackd کافی نیست باید سرویسش هم اجرا شده باشه پیشنهاد می کنم برای ضیط صدا از برنامه audacity استفاده کنی تو تنظیمات alsamixer دو تا mic داریم یکی Internal Mic و یکی هم خود Mic شاید internal اول باید خاموش باشه تو تنظیمات xfce باید یه جا برای نمایش سخت افزارهای سیستم و تست اونها باشه تو kde که هست بگرد اون قسمت رو پیدا کن ببین اصلا میکروفن رو شناخته یا نه
من jack رو با این کامند اجرا کردم:
jackd -v -d alsa
و بعد رفتم و با دو برنامه gnome sound recorder و audacity امتحان کردم، ولی این دفعه اون فایل خالی رو هم ایجاد نمیکنن! کلا هیچکاری نمیکنن!
منظورتون رو از Mic نفهمیدم
برای نمایش سخت افزار توی ترمینال چه کامندایی هستن؟
من لینک این پیدیاف رو توی سایت دبین دیدم:
ولی ارور 404 میده. کسی آدرس جدید داره؟ یا میتونه آپلودش کنه؟
فایرفاکس 12 بهتره یا کروم 19 یا اینترنت اکسپلورر 9 یا سافاری 5؟
حالا این چه ربطی به لینوکس داره؟
فایرفاکس و کروم بهترن. چون هم از HTML5 و CSS3 پشتیبانی خوبی دارن، هم آزادن و در نتیجه واسه هر سیستم عاملی هستن، حتی سولاریس! امنیتشون بالاست. سرعتشون بالاست (به خصوص کروم) و ...
اینترنت اکسپلورر عمرا! سافاری هم که اگه از لینوکس استفاده میکنی که کلا وجود نداره واسه لینوکس و نمیدونم واین چطور ازش پشتیبانی میکنه. ولی کلا حتی از ویندوز هم استفاده کنی، فایرفاکس و کروم بهترینن. ولی به خودت بستگی داره باز.
درضمن، آخرین ورژن فایرفاکس 12 نیست، 13ه! :)
من خواستم فدورا نصب کنم، وقتی به قسمت پارتیشنها رسیدم، دیدم یه گزینه هست که میگه پارتیشنهای انتخاب شده رو delete کن و بعد فدورا رو نصب کن. منم اونو زدم. بعد دیدم اصلا ازم نپرسید کدوما رو میخواد دلت کنه و هرچی پارتیشن ext4 بود پاک کرد! الان من موندم چیکار کنم! دایرکتوری هوم من پاک شده همراه یه پارتیشن که حدود 60 گیگ فیلم توش بود! روشی هست که ext4 رو ریکاوری بکنم؟ خواهش میکنم زود جواب بدین، فایلای مهمی هم پاک شدن!
thelastblack
15-06-2012, 13:19
من چندتا برنامه دیدم ولی خیلی خوب نیستن. این دوتا که ترمینالی هستن رو من تست کردم:
extundelete خوبه ولی اگه مسیر فایل (نه پوشه!) رو بدونی (دقیقا کجا بوده). این واسم یه فایلی رو که به اشتباه حذف کرده بودم و میدونستم کجا بود راحت ریکاور کرد. نمیدونم میتونه پوشه هم ریکاور کنه یا نه
foremost میتونه کل پارتیشن رو بگرده (مثل برنامهها ویندوزی) ولی اسم فایلهایی که درمیاره درست نیستن و از هر فرمتی هم پشتیبانی نمیکنه (کثر عکسها و فیلمها رو پشتیبانی میکنه)
یه نکته: اگه میخوای ریکاوری بهتر پیش بره کمتر از پارتیشن هات استفاده کن.
مرسی، ولی فکر نکنم هیچ کدومشون به درد من بخورن! چون اینا واسه این نیستن که پارتیشنی که کلا حذف شده رو برگردونن! وقتی فدورا رو نصب میکردم، کل ext4ها به کل نابود شدن و به جاشون یه ext4 که درواقع دایرکتوری بوت هست و یه lvm2 pv (؟) که تقریبا کل حجم اون حذف شدهها توی اونن! الان من فقط یه پارتیشنم ریکاور بشه بسه. 9 گیگه.
thelastblack
15-06-2012, 14:34
نظری ندارم،فقط تو گوگل سرچ کنید
how to recover deleted ext4 partitions
در ضمن اگه به ویندوز دسترسی دارید شاید از اونجا بهتر بشه این کارو کرد...:دی
آخه ویندوز که کلا از ext4 پشتیبانی نمیکنه! اگه یه همچین نرم افزاری باشه هم به نظرم واسه لینوکس میشه. هرچند ویندوزم هست (نمیدونم کار میکنه یا نه! :31:) و اگه یه برنامه ریکاوری اکست4 واسه ویندوز باشه حتما امتحانش میکنم
thelastblack
15-06-2012, 15:09
هست... بگرد الان چیزی مدنظرم نیست... فکر کنم recover my partinions یا یه همچین چیزی بود..
یه برنامه دیگه هم الان یادم اومد ولی یادم نیست ریکاور هم میکرد یا نه، ببین میکنه یا نه: EASEUS Partition Manager
آخه ویندوز که کلا از ext4 پشتیبانی نمیکنه! اگه یه همچین نرم افزاری باشه هم به نظرم واسه لینوکس میشه. هرچند ویندوزم هست (نمیدونم کار میکنه یا نه! :31:) و اگه یه برنامه ریکاوری اکست4 واسه ویندوز باشه حتما امتحانش میکنم
سلام
برنامه Acronis Disk Director و برنامه Easeus Partition Recovery رو امتحان کنید. آکرونیس داخل سی دی Hiren's Boot هست. easeus رو هم اگر ویندوز ندارین می تونین داخل Active Boot Disk اجرا کنید.
پیشنهاد می کنم easeus رو اول اجرا کنید چون سرعت بسیار زیادتری داره نسبت به آکرونیس. اگر پیدا نکرد. برین سراغ آکرونیس. آکرونیس پشتیبانی کاملی از لینوکس داره.
صفحه دانلود این easeus اینه:
پایین دو نسخه گذاشته. کدوم رو دانلود کنم؟
صفحه دانلود این easeus اینه:
پایین دو نسخه گذاشته. کدوم رو دانلود کنم؟
صفحه برای من کامل باز نشد. ولی دنبال این باشید:
EaseUS Partition Recovery
ولی خب این قابلیت فکر کنم در EaseUS Partition Master هم باشه.
توضیح این برنامه در CNET:
من jack رو با این کامند اجرا کردم:
jackd -v -d alsa
و بعد رفتم و با دو برنامه gnome sound recorder و audacity امتحان کردم، ولی این دفعه اون فایل خالی رو هم ایجاد نمیکنن! کلا هیچکاری نمیکنن!
منظورتون رو از Mic نفهمیدم
برای نمایش سخت افزار توی ترمینال چه کامندایی هستن؟
audacity رو از ترمینال اجرا کن ببین ارور نمی ده؟
Mic همون مخفف Microphone(اگه درست نوشته باشم) هست. تو alsamixer اون زیر نوشته
من فقط lsmodپ و lspci رو بلدم
بنظرم تو گوگل یا irc راحتتر می تونی به جواب برسی.
فایرفاکس و کروم بهترن. چون هم از HTML5 و CSS3 پشتیبانی خوبی دارن
کروم ازاد نیست کرومیوم آزاده
هرچی پارتیشن ext4 بود پاک کرد! الان من موندم چیکار کنم! دایرکتوری هوم من پاک شده همراه یه پارتیشن که حدود 60 گیگ فیلم توش بود! روشی هست که ext4 رو ریکاوری بکنم؟ خواهش میکنم زود جواب بدین، فایلای مهمی هم پاک شدن!
ببخشید ولی تا تو باشی دیگه فدورا نصب نکنی ;)
ext4 سیستم فایل محبوبی هست حتما برنامه رکاروی داره.
البته اگه اون دوتا پارتیشن رو فقط حذف کرده باشه و اونها رو فرمت نکرده باشه به احتمال زیاد با برنامه testdisk خیلی ساده می تونی پارتیشنها رو برگردونی
یه lvm2 pv (؟) که تقریبا کل حجم اون حذف شدهها توی اونن! الان من فقط یه پارتیشنم ریکاور بشه بسه. 9 گیگه.
lvm شده؟؟
برو تو gparted دقیق پارتیشنهات رو نگاه کن ببین چی نوشته. اگه می تونی یه عکس هم ازشون بزار.
من هم یه بار خواستم lvm درست کنم که کل پارتیشن هومم پرید ولی فرمت نشده بود فقط چون lvm فعال شده بود چیزی نشون نمی داد. lvm رو که از اون پارتیشن برداشتم همه اطلاعات برگشت.
در ضمن این دوتا پست هم می تونه مفید باشه
۵ ابزار رایگان لینوکسی برای بازیابی اطلاعات از دست رفت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازیابی پیشرفته دادهها در لینوکس – هرچه سریعتر بهتر! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام خدمت دوستان
بنده یه مینی لب تاب خریدم فقط واسه لینوکس و یاد گرفتن حداقل ان
الان یه ابونتو جدید هیمن نسخه 12 رو نصب کردم دوستم بهم معرفی کردم من دارم شبکه یاد میگیرم یعنی راه افتادم ولی میخوام همراه اون هم یکی از توزیع های لینوکس رو یاد بگیرم ولی الان من نمیدونم دستوراتش چیه فرضا sudo چه کاری رو انجام میده و به چه بخش های هم رو شامل میشه
یعین یه کتاب الکترونیکی واسم بزارید حداقل بفهمم این دستورات به چه درد میخوره یا از کجا من تازه وارد به دنیای اوپن سورس یاد بگیرم
با سپاس
تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلی کتاب در مورد لینوکس هست.
تو همین انجمن هم کلی راهنما هست.
می تونی به اینجا هم نگاه بندازی:
شروع کار با لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قسمتهای قرمز بعد از اون نصب فدورا اضافه شدن ولی به جاش چند تا پارتیشن اکست4 نیستن
من دقیقا یادم نیست چه جوری اطلاعات رو بگردوندم ولی یادمه اول با یه برنامه گرفیکی که اسمش فکر کنم lvm manger بود lvm رو غیر فعال کردم بعد یه کاری تو gparted کردم آخرش هم یه دستور تو ترمیال زدنم درست شد.
گوگل بکنی به احتمال زیاد جواب می گیری
اگه درمورد lvmها اطلاعات داشته باشین، شاید اینا کمک کنن بدونین این قابل ریکاوری شدنه یا نه:
$ ls -A /dev/vg_afterpchost/
lv_home lv_root lv_swap
به نظرم این یعنی نمیشه! :(
سعی کن با اون برنامه lvm رو از رو اون پارتیشن برداری ببین می شه یا نه
تو فروم تکنوتاکس میگن با برنامه TestDisk ریستور کنم
راستی، من میخوام اگه این جریان درست شد، دوباره مینت نصب نکنم و برم سراغ دبین. ولی این بار میخوام نسخه kde اون رو دانلود کنم. بعد از دانلود، باید چطور بزنم kde نصب شه؟
sudo apt-get install kde*
یا اصلا خودش از اول داره؟ توی نسخه xfce-lxde که از اول مثل آرچ کامندلاین جلوم بود!
دسکتاپ پیش فرض دیبن گنوم هست پس باید اول kde رو نصب کنی یا اینکه تو نصب دسکتاپی که می خوای رو انتخاب کنی
اگه نسخه KDE رو دانلود و از اول اونو نصب کنم که با کامندلاین مواجه نمیشم؟
اگه دسکتاپ دیگه ای داشته باشی نه
منظورم اینه که کلا دبین نسخه kde رو نصب کنم. اون نسخه xfce-lxde که قبلا نصب کرده بودم توی پارتیشن ext4 بود و اونم همراه بقیه پاک شده! شما وقتی دبین نصب میکردین، kde از اول روش بود؟ یا با خط فرمان نصبش کردین؟
درضمن، واسه آپدیت دبین به ورژن جدید، باید دوباره نصبش کرد یا مثل آرچ میشه بدون نصب دوباره آپدیت کرد؟ البته حدود دو سال طول میکشه ورژن جدید بیاد! :)
شما وقتی دبین نصب میکردین، kde از اول روش بود؟ یا با خط فرمان نصبش کردین؟
دیبن موقع نصب گزینه برای نصب kde به عنوان دسکتاپ پیش فرض داره ولی نمی دونم چرا دی وی دی من مشکل داشت و وقتی دسکتاپ رو برای نصب انتخاب می کردم نصب نمی شد برای همین مجبور شدم بدون دسکتاپ نصب کنم و بعد از نصب با خط فرمان kde رو نصب کردم
درضمن، واسه آپدیت دبین به ورژن جدید، باید دوباره نصبش کرد یا مثل آرچ میشه بدون نصب دوباره آپدیت کرد؟
بستگی به نسخه داره
نسخه 6 رو اصلا توصیه نمی کنم نصب کنی هدف اصلیش پایداریه و برای همین بستههاش قدیمی هستند
ولی نسخه تستیگنش انتشار غلطان هست و مثل آرچه.
دوستانی که میخواندبیانرونصب کنن و بروز باشن بهترین پیشنهاد براشون استفاده از توزیع هایی مثل minit و ubuntu هستش. خود دبیان بر پایداری و stable بودن تاکید داره و بدرد یوزرهای تازه کار و کارهای خانگی نمیخوره.
در ضمن هر سوالی درباره سیستم عامل های BSD و LINUX داشتید تا جایی که از دستم بر بیاد و وقت کنم کمکتون می کنم.
نه من کلا به اصل KISS علاقه دارم. ولی آرچ هم واسم زوده و زیادی سادست برای من (منظورم راحتی نیست). از توزیعهای ردهت/فدورا/سنتوس هم دیگه زیاد خوشم نمیاد (درواقع بیشتر به خاطر yum و خاطرهی بد فدورا!). پس میمونه توزیعهای برپایه دبین، و چی بهتر از خود دبین؟ :)
خوب اگه با دبيان راحتي ميتوني استفاده كني. من بهت پيشنهاد ميكنم از دبيان با كرنل freebsd استفاده كني . kfreebsd رو نصب كن و به اصطلاحي حالشو ببر
نه من کلا به اصل KISS علاقه دارم. ولی آرچ هم واسم زوده و زیادی سادست برای من (منظورم راحتی نیست). از توزیعهای ردهت/فدورا/سنتوس هم دیگه زیاد خوشم نمیاد (درواقع بیشتر به خاطر yum و خاطرهی بد فدورا!). پس میمونه توزیعهای برپایه دبین، و چی بهتر از خود دبین؟ :)
حالا من بهت پیشنهاد میکنم شما gentoo یا arch رو حتما نصب کن و تجربه کن. نظرت کاملا عوض میشه . یا کلا freebsd هم خیلی خوبه
توی مینت چطور باید وایرلس لپ تاپ رو تبدیل به یک hot-spot کرد؟ داخل ویندوز با برنامه Connectify میشد این کار رو براحتی کرد. آیا راهی هست؟
------------------------------------------------
اکثر برنامه ها رو می خوام نصب کنم ۱۰۸ تا پکیج لازم دارن که درست هم دانلود نمیشه. اینا چی هستن؟از کجا میشه دانلودشون کرد؟ نمونه: team viewer و CrossOver
کامندی هست که به جای replace توی زبانهای برنامه نویسی عمل کنه؟ tr میاد مثلا وقتی میخوام salam رو بکنم bye، میکنه beeee!
sed
خیلی هم قوی هستش
شاید چیز دیگهای هم باشه اما من با این کارهامو انجام میدم
میتونین یه مثال واسه این کامند بزنین؟
میتونین یه مثال واسه این کامند بزنین؟
بفرمایید دوست عزیز این هم دستور sed با طعم آب پرتقال:
توی مینت چطور باید وایرلس لپ تاپ رو تبدیل به یک hot-spot کرد؟ داخل ویندوز با برنامه Connectify میشد این کار رو براحتی کرد. آیا راهی هست؟
اکثر برنامه ها رو می خوام نصب کنم ۱۰۸ تا پکیج لازم دارن که درست هم دانلود نمیشه. اینا چی هستن؟از کجا میشه دانلودشون کرد؟ نمونه: team viewer و CrossOver
هر کدام یه راهی داره مثلا من یک نسخه قدیمی کراس اورو با فرمت *.sh و با کرکش ۵ سالی میشه از نمیدونم کدوم سایت دانلود کردم و هنوزم ازون اسفاده میکنم(مواقع نیاز شدید)اصلا هم نیازی به پگیج اضافی نداره
تو میتونی به جاش از واین اسفاده کنی برو تو ترمینال بزن
تا خودش دانلود و نصب کندش
بقیه نرم افزارها هم با کمی حوصله و سرچ کردن وبسایت و نحوه نصبشون تو اینترنت قابل نصب هستن
تو میتونی نرم افزاری رو که نامشو نمیدونی چی باید بزنی که دستور بالایی دانلودش کنه با تخمین قسممتی از نامش بهش بدی طوری که قسمتی رو مینویسی و اون بقیشو یه * میذازی تا خودش سرچ کنه و بهت اسم پکیجهای مشابه رو بده...
به شکل زیر
که بسته های بسیاری رو لیست میکنه و تو باید دونبال فلش اینیستالر بگردی و به جای کد بالا جایگذین کنی.
همینطور گوگل در مورد نرم افزارهایی که نیاز داری اطلاعات ارزنده ای در اختیارت قرار خواهد داد.
موفق باشی.
ممنون
اگه بخوایم به بزرگی و کوچیکی حروف حساس نباشه چیکار باید بکنیم؟
ممنون
اگه بخوایم به بزرگی و کوچیکی حروف حساس نباشه چیکار باید بکنیم؟
ترجیح میدم یک بار با حروف بزرگ چک کنم یه بارم با کوچیک
دیگه کسی نمیاد که دووووووووغ رو اینطوری بنویسه که: DuGh
ترجیح میدم یک بار با حروف بزرگ چک کنم یه بارم با کوچیک
دیگه کسی نمیاد که دووووووووغ رو اینطوری بنویسه که: DuGh
نه مثلا وقتی داریم یه لیست از فایلها رو که ممکنه به این صورت باشه: downloads، Downloads یا DOWNLOADS رو ریپلیس کنیم، چطور باید بکنیم؟ ولی نمیخوام حروف رو کوچیک بکنم.
نه مثلا وقتی داریم یه لیست از فایلها رو که ممکنه به این صورت باشه: downloads، Downloads یا DOWNLOADS رو ریپلیس کنیم، چطور باید بکنیم؟ ولی نمیخوام حروف رو کوچیک بکنم.
اهههههههههههههه همشو من گفتماا!!!
از لینک زیر هر چی بخوای میستانی:
هر کدام یه راهی داره مثلا من یک نسخه قدیمی کراس اورو با فرمت *.sh و با کرکش ۵ سالی میشه از نمیدونم کدوم سایت دانلود کردم و هنوزم ازون اسفاده میکنم(مواقع نیاز شدید)اصلا هم نیازی به پگیج اضافی نداره
تو میتونی به جاش از واین اسفاده کنی برو تو ترمینال بزن
تا خودش دانلود و نصب کندش
بقیه نرم افزارها هم با کمی حوصله و سرچ کردن وبسایت و نحوه نصبشون تو اینترنت قابل نصب هستن
تو میتونی نرم افزاری رو که نامشو نمیدونی چی باید بزنی که دستور بالایی دانلودش کنه با تخمین قسممتی از نامش بهش بدی طوری که قسمتی رو مینویسی و اون بقیشو یه * میذازی تا خودش سرچ کنه و بهت اسم پکیجهای مشابه رو بده...
به شکل زیر
که بسته های بسیاری رو لیست میکنه و تو باید دونبال فلش اینیستالر بگردی و به جای کد بالا جایگذین کنی.
همینطور گوگل در مورد نرم افزارهایی که نیاز داری اطلاعات ارزنده ای در اختیارت قرار خواهد داد.
موفق باشی.
سلام. اگر واین می خواستم که کراس اور می خواستم چکار. واین دردسر داره. همش باید سر و کله بزنی ببینی هر برنامه چطور نصب میشه.
درباره hot-spot. من کامل انگار مفهوم رو نرسوندم. من می خوام اینترنت LAN رو از طریق wifi لپ تاپ شیر کنم. تا بتونم با گوشی بهش وصل بشم.
یه سوال: درایورهای کارت گرافیک ATI Mobility HD 5730 رو که می خوام به پیشنهاد لینوکس نصب کنم فایده نداره! معلوم هم نیست به چه دلیل به هر دستگاه ATI داری لینوکس میگه بیا اینو نصب کن. جفتش رو نصب کردم هیچکدوم فاینده نداره.
بابت زحمتی که کشیدی متشکرم.
چطور میشه با sed، همه کلمات رو replace کرد؟ درواقع replace all توی برنامههای گرافیکی
سلام. اگر واین می خواستم که کراس اور می خواستم چکار. واین دردسر داره. همش باید سر و کله بزنی ببینی هر برنامه چطور نصب میشه.
اوهوووووووووم!!سلـــــــــ ـــــــــــــــــام!!
درباره hot-spot. من کامل انگار مفهوم رو نرسوندم. من می خوام اینترنت LAN رو از طریق wifi لپ تاپ شیر کنم. تا بتونم با گوشی بهش وصل بشم.
خوب با این میشه دیگه ...برو یه هات بساز به هر اسمی که میخوای بعد از نتش اسفاده کن.....
یه سوال: درایورهای کارت گرافیک ATI Mobility HD 5730 رو که می خوام به پیشنهاد لینوکس نصب کنم فایده نداره! معلوم هم نیست به چه دلیل به هر دستگاه ATI داری لینوکس میگه بیا اینو نصب کن. جفتش رو نصب کردم هیچکدوم فاینده نداره.
جفتش رو نصب نکن!!نسخه پیشنهادیشو بنصب!همونکه آخرش تو پارانتز نوشته (recommplaaaaaaaiint)
بعد از نصب دیکه اگه دوباره با علامت سبز آوردش کاریش نداشته باش اون نصب شده.....خودش چند روز بعد خسته میشه میره پی کارش
خواهش میکنم زکات علم دانش است!!!!!
اوهوووووووووم!!سلـــــــــ ـــــــــــــــــام!!
خوب با این میشه دیگه ...برو یه هات بساز به هر اسمی که میخوای بعد از نتش اسفاده کن.....
جفتش رو نصب نکن!!نسخه پیشنهادیشو بنصب!همونکه آخرش تو پارانتز نوشته (recommplaaaaaaaiint)
بعد از نصب دیکه اگه دوباره با علامت سبز آوردش کاریش نداشته باش اون نصب شده.....خودش چند روز بعد خسته میشه میره پی کارش
خواهش میکنم زکات علم دانش است!!!!!
نه نمیشه. من می سازم. تند تند قطع می کنه اسمش توی گوشی میاد ولی نمیشه وصل شد. تا میام رمز رو بزنم قطغ میشه. دو ثانیه مهلت نمیده:41:
من رفتم داخل XChat و پرسیدم گفتن فعلا ممکن نیست. این که اینترنت adsl2 رو بر روی wifi شیر کرد.
راستی این نحوه وارد شدن با Root به محیط گرافیکی رو هم توضیح بدین. من از مینت و میزکار گنوم استفاده می کنم.
نه نمیشه. من می سازم. تند تند قطع می کنه اسمش توی گوشی میاد ولی نمیشه وصل شد. تا میام رمز رو بزنم قطغ میشه. دو ثانیه مهلت نمیده:41:
من رفتم داخل XChat و پرسیدم گفتن فعلا ممکن نیست. این که اینترنت adsl2 رو بر روی wifi شیر کرد.
مزخرف گفتن...
حساب کتاب داره این وایرلس چند نوعه رمز دهیش باسه استفاده تو خیلی از گوشیا باید ساده ترین نوع پسوردو بهش بدی(پسورد ندی خخخخ)
بیا من الان وصلم!
راستی این نحوه وارد شدن با Root به محیط گرافیکی رو هم توضیح بدین. من از مینت و میزکار گنوم استفاده می کنم.
۱- رو کیبرد ctrl+alt+t رو فشار بده
۲- کد زیر رو به ترمینال بده
۳-پستوردتو بده اینجا
۴-یه پسورد به روت انتخاب و اینحا بنویس:
۵-دوباره بنویس:
۶-پایان:
۷-وایسا یه مرحلش مونده اینم بزن: (واسه فعال کردن وارد کردن دستی نام کاربری در هنگام لوگین)
۸-رستارت کن بذا سیستمت بالا بیاد:
چطور میشه با sed، همه کلمات رو replace کرد؟ درواقع replace all توی برنامههای گرافیکی
هم شهری اولده بی یاز اولاری کی دمیشم باخ گور نمنه گتیریر سورا سوال سوروش!
دا اله بو اوزی سلکت آل الییر دا پیییییییییییییییییییییییی یی!!منیده شکه سالدین!
مشکل این کد کجاست؟ از صبح منو علاف خودش کرده، هرجوری هم امتحان کردم نشد:
راستی، شما که همشهریمون از آب در اومدین، توی لاگ لینوکس تبریز هستین؟ من که تا به حال نرفتم
باید نقل قولها رو برداری
راستی، شما که همشهریمون از آب در اومدین، توی لاگ لینوکس تبریز هستین؟ من که تا به حال نرفتم
چرا دروغ بگم نه والله و از این حرفا!
تو تبریز تنها چیزی که رنکش میره بالا تیراختوره
الان دیدم ای یکی از بچای لینوکسی از تبریز که قبلنا یه گروه مانندی لینوکسی تشکیل داده بود
:دی
میخای چیکار کنی مگه دادا؟! اونو [9-0]$ بکن ببین میشه...
باید نقل قولها رو برداری
نه نمیشه. دقیقا اینطور مینویسم ولی چیزی نوشته نمیشه:
نمی دونم چرا با + مشکل داره
:13:
هاییییییییی کارت چیه!؟
من یه اسکریپت نوشتم با شل. کارش اینه که سایتهای ایرانی که به خاطر فی //لتر شدن میان آخر سایتشون عدد میذارن و بعد از فیلتر شدن افزایشش میدن، آدرس جدیدشون پیدا بشه. این کار رو با دیدن این که ارور 403 میده یا نه انجام میده. درواقع تنها کارش اینه که یکی یکی این عدد رو بالا میبره و بعد امتحان میکنه سایته رو. یه آرگومنت هم داره که به جای اینکه از عدد 1 شروع کنه به امتحان کردن، از یه عدد که خودمون میدیم شروع کنه. به این صورت:
ولی اون آرگومنته، این مشکل کوچیک رو داره. چیکار میشه کرد؟
ادیت:
درضمن، راهی غیر از استفاده از دانلودمنیجرها میدونین که بفهمم یه سایت ارور 403 میده یا نه؟ من توی این اسکریپت از axel استفاده کردم، ولی فکر کنم بهتر باشه از ابزارهای مخصوص این کار استفاده کرد.
من یه اسکریپت نوشتم با شل. کارش اینه که سایتهای ایرانی که به خاطر فی //لتر شدن میان آخر سایتشون عدد میذارن و بعد از فیلتر شدن افزایشش میدن، آدرس جدیدشون پیدا بشه. این کار رو با دیدن این که ارور 403 میده یا نه انجام میده. درواقع تنها کارش اینه که یکی یکی این عدد رو بالا میبره و بعد امتحان میکنه سایته رو. یه آرگومنت هم داره که به جای اینکه از عدد 1 شروع کنه به امتحان کردن، از یه عدد که خودمون میدیم شروع کنه. به این صورت:
ولی اون آرگومنته، این مشکل کوچیک رو داره. چیکار میشه کرد؟
ادیت:
درضمن، راهی غیر از استفاده از دانلودمنیجرها میدونین که بفهمم یه سایت ارور 403 میده یا نه؟ من توی این اسکریپت از axel استفاده کردم، ولی فکر کنم بهتر باشه از ابزارهای مخصوص این کار استفاده کرد.
اووووووووووف سوختم عجب سایتی :دی
این اسکریپت واسه همه سایتاست! اون سایت واسه تست بود فقط. وگرنه هرروز میرم بهش! آدرس جدیدش رو چطور ندونم؟ :31:
حالا کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
این کارت رو راه نمی ندازه؟
ولی به نظرم اگه از زبونهای برنامه نویسی مثل پیتون یا php استفاده کنی راحتتره.
خوب ممکنه طرف بزنه s2 که اونوقت این کار نمیکنه. ولش کنین، درست کردم! البته کمی درازترش کردم، ولی شد:
خوب ممکنه طرف بزنه s2 که اونوقت این کار نمیکنه. ولش کنین، درست کردم! البته کمی درازترش کردم، ولی شد:
:3: اصلا زبان باحالی نیست :|
این اسکریپت واسه همه سایتاست! اون سایت واسه تست بود فقط. وگرنه هرروز میرم بهش! آدرس جدیدش رو چطور ندونم؟ :31:
حالا کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
بفرما اینم مقدمه ی شل نویسی :
شل اسکریپتینگ که بلدم. فقط تا به حال پیش نیومده بود این [0-9] و اینا رو توی if استفاده کنم. به هر حال، حل شد رفت.
ادیت:
برای یه آموزش کامل شل اسکریپتینگ این لینک عالیه (البته انگلیسی هست):
چطور میشه توی لینوکس با یه کامندی چیزی (به صورت کامندلاین، نه گرافیکی) لیست یوزرهای اینترنت رو پیدا کنم. اگه فرقی میکنه، بهتره بگم که از ایدیاسال استفاده میکنم. به صورت وایرلس. پایتون هم باشه عیبی نداره.
من قبلا همچین کاری رو برای کانکشنهای vpn می خواستم بکنم و بهترین راهی که پیدا کردم استفاده از dbus بود. با این دستور:
dbus-send --dest=org.kde.networkmanagement --type=method_call --print-reply /org/kde/networkmanagement org.kde.networkmanagement.ListActivatables
البته اگه kde تو سیستم شما نصب نیست احتمالا باید از dbus گنوم کمک بگیرید.
راهی برای این کار توی xfce پیدا نکردم! راهی غیر از dbus هست؟ چون میخوام مستقل و فقط با کامندلاین باشه.
درضمن، تبریک واسه ناظر انجمن شدنتون! :46:
متاسفانه من تا بحال با xfce و adsl تو لینوکس کار نکردم:23:
ممنون:11:
راهی برای این کار توی xfce پیدا نکردم! راهی غیر از dbus هست؟ چون میخوام مستقل و فقط با کامندلاین باشه.
درضمن، تبریک واسه ناظر انجمن شدنتون! :46:
راه و چاه رو خودت بهتر از من بلدی فقط یه چیزی رو بگم برم واسه استفاده از دیباس تو ایکس فیس فقط جایی که kde نوشته شده تو کد رو عوض کن بذا xfce ببی کار میکنه... :20: چه ریگی تو کشفته از این سوالای عجیب غریب میپرسی!!چیکاره ای کلا!!
ولی شکر داره دو کلمه خودمونم یاد میگیریم اینجوری!!:46:
در ضمن تبریک M CRACKER !!:12:
thelastblack
18-07-2012, 19:10
چطور میشه توی لینوکس با یه کامندی چیزی (به صورت کامندلاین، نه گرافیکی) لیست یوزرهای اینترنت رو پیدا کنم. اگه فرقی میکنه، بهتره بگم که از ایدیاسال استفاده میکنم. به صورت وایرلس. پایتون هم باشه عیبی نداره.
نمیدونم منظورت دقیقا از یوزر چیه ولی اگه network manager داشته باشی شاید nmcli کارتو راه بندازه. فکر کنم سوییچ con لیست کانکشنها رو میداد
thelastblack
18-07-2012, 19:12
شرمنده پست تکراری
لطفا پاک شه
xfce رو جایگزین kde کردم، ولی کار نکرد!
منظورم از یوزرها، کسایی هستن که دارن از ADSL من استفاده میکنم.
خوب آره، کمی عجیب غریبه! ولی دلیلش اینه که میخوام همه چیز رو خودکار بکنم. میخوام طوری بکنم که تا وقتی که فقط من دارم از ADSL استفاده میکنم، دانلودام اجرا بشن. ولی وقتی یکی دیگه بهش وصل شد، دانلود قطع بشه. درواقع از روی تنبلی این کار رو میکنم! :31:
ببین می تونی با ps و این جور چیزا پردازش یا برنامهای که کار وصل شدن رو انجام می ده پیدا کنی
در این صورت ممکنه تو man اون برنامه چیزای جالبی پیدا بشه که می تونن مفید باشن
چیزی پیدا نکردم هنوز! :41:
ادیت:
از بس سوال پرسیدم رتبم شده ۳ توی این تاپیک! :31:
thelastblack
18-07-2012, 19:43
ببین می تونی با ps و این جور چیزا پردازش یا برنامهای که کار وصل شدن رو انجام می ده پیدا کنی
در این صورت ممکنه تو man اون برنامه چیزای جالبی پیدا بشه که می تونن مفید باشن
اگه درست فهمیده باشم میخوای کسایی رو پیدا کنی که رو شبکه وایرلست هستن.
چرا با یه اسکریپت پایتون همه ای پی های تو رنجت رو پینگ نمیدی ببینی کی غیر خودت اپ هست?
خوب، دقیقا چطور باید این کار رو بکنم؟ اصلا توی پایتون با شبکه کار نکردم تا به حال!
اون سوال بالاییه رو داشته باشین! یه سوال دیگه برام پیش اومده. پکیج منیجر چاکرا هم مثل آرچ هست؟ منظورم هم از نظر استفاده و هم از نظر پکیجها و آپدیتشونه
thelastblack
19-07-2012, 16:03
خوب، دقیقا چطور باید این کار رو بکنم؟ اصلا توی پایتون با شبکه کار نکردم تا به حال!
منم تا حالا کار نکردم! ولی مطمئنا باید بشه... گوگل کن دوست عزیز:
Network programming in python
حتما چیزای خوبی واست میاره.
البته امیدوارم با پایتون مشکلی نداشته باشی! بلدی دیگه؟
ویرایش:
اینجا رو ببین شاید بدردت خورد:
با بش هم میشه البته بستگی داره که چطوری دیگران به adslت وصل میشن
با iptables مثلا می شه ip هایی که به سرور وصل میشن رو بررسی و فیلتر و هزارتا کار دیگه کرد
حتما میگردم دنبال برنامه نویسی شبکه پایتون.
من تا به حال با iptables کار نکردم. به نظرم خطرناک میومد! :31: چطور میتونم این ipها رو بررسی بکنم؟
از /proc/net/arp و iptables استفاده کن
دیگه باید بری iptables رو یاد بگیری
xfce رو جایگزین kde کردم، ولی کار نکرد!
منظورم از یوزرها، کسایی هستن که دارن از ADSL من استفاده میکنم.
خوب آره، کمی عجیب غریبه! ولی دلیلش اینه که میخوام همه چیز رو خودکار بکنم. میخوام طوری بکنم که تا وقتی که فقط من دارم از ADSL استفاده میکنم، دانلودام اجرا بشن. ولی وقتی یکی دیگه بهش وصل شد، دانلود قطع بشه. درواقع از روی تنبلی این کار رو میکنم! :31:
ببین با یه مدیر پروسه یه پروسه های بعد از ایجاد یه کانکشن رو پیدا کن و در مورذشون اطلاعات بدست بیار و سوییچاشونو پیدا کن ;)
اطلاعاتی در مورد پروسه ها
دستور پی اس»
:27:
لطفا نتایج ر بذار همینجا مام بهره وری کنیم.....!
حتما میگردم دنبال برنامه نویسی شبکه پایتون.
من تا به حال با iptables کار نکردم. به نظرم خطرناک میومد! :31: چطور میتونم این ipها رو بررسی بکنم؟
از شما بعیده :13:
بلندر نبین چه تیزه////////اوبنتتو نم می ریزه!
نحوه اسفاده از آی پی تیبلز
این قضیه پروسسها هم نتیجهای نداشت. اینطور کردم دقیقا، اگه اشتباهی کرده باشم بگین:
این رو قبل از کانکت شدن:
و این رو بعد از کانکت شدن زدم:
بعد این اسکریپت رو اجرا کردم:
ولی بعد از اجرای اسکریپت، هیچ نتیجهای نبود!
شما اون دوتا فایل رو با دستور diff مقایسه کن و ببین کدوم برنامه وظیفه کانکت شدن رو داره.
البته پیشنهاد می کنم از دستور tr استفاده نکنی و بجای ps -A هم از ps -aux استفاده کنی چون این جوری پارامترهای برنامهها هم نشون داده می شن.
خوب اینبار فقط نتیجه ps -aux رو قبل و بعد از وصل شدن زدم به همون فایلا و awk و tr رو هم که حذف کردم. با diff مقایسه کردمشون:
من که چیزی دستگیرم نشد!
درضمن، ممنون بخاطر معرفی کامند diff! مطمئن بودم که کامندی واسه این کار هست، ولی حوصله سرچ نداشتم!
خوب اینبار فقط نتیجه ps -aux رو قبل و بعد از وصل شدن زدم به همون فایلا و awk و tr رو هم که حذف کردم. با diff مقایسه کردمشون:
من که چیزی دستگیرم نشد!
درضمن، ممنون بخاطر معرفی کامند diff! مطمئن بودم که کامندی واسه این کار هست، ولی حوصله سرچ نداشتم!
فکر کنم تو این خطوط یه اتفاقایی میفته(البنته تو گنوم)
شما هم با دستور killall اون پروسه های اضافی مثل pidgin رو ببند بعد یه بار هم با سرعت بیشتری این مراحلو انجام بده تا کمترین تغییرات انجام بیابه حتی فایرفاکس رو هم ببند...
مثلا ببین اینجا تو از کیبورد فارسی به انگلیسی سوییچ کردی که یه پروسه اضافه انداخته ====
xkb-plugin Keyboard Layouts Keyboard layouts setup and switch plugin
!!
تو خطوطی که گذاشتم خط دوم یه خروجی داره که امبدوار کنندست!
وقتی وصلم:
وقتی قطعم
هیچ نظری ندارم که این کامند dhclient چیکار میکنه و به چه دردی میخوره! الان نتیجه آخرمون چی شده؟
یه سرچی هم در این مورد کردم دوباره، اینبار به نتیجههایی رسیدم که انگار واسه سرورا هستن! مثل برنامههای arp و arp-scan. هرچند وقتی فقط خودم وصل بودم و وقتی موبایلم هم وصل شدم، نتیجه فرقی نکرد. البته arp-scan که کلا نتیجه نمیداد! نحوه استفادش رو نوشت که از اون هم چیزی نفهمیدم البته!
راستی، دقت کردین فقط واسه خودکار کردن یه دانلود، کل این تاپیک رو به هم ریختم؟ :31:
به نظر می رسه دستور nm-dispatcher.action یه کارای می کنه. ببین می تونی اطلاعات بیشتری ازش دربیاری.
فکر کنم تو این خطوط یه اتفاقایی میفته(البنته تو اوبونتو)
ظاهرا اون سه خط آخر مربوط به ntp -Network Time Protcol- هست که زیاد مهم نیست.
خط اول مال wpa هست که احتمالا کلید wpa رو چک می کنه و باید به طور خودکار این پردازش اجرا بشه.
خطوط ۲ و ۳ هم مربوط به dhcp هستند که اینها هم باید خودکار باشن.
فکر کنم بهتره بجای ps -aux از ps axo command استفاده کنی. اون وقت موقع diff گرفتن نتایج خیلی کمتره.
در ضمن با برنامه pstree هم میشه پردازشها رو به صورت درختی دید که فکر کنم مفید باشه.
dhclient برای dhcp هست که برای اختصاص خودکار ip به network interface ها به کار برده میشه.
برای اطلاعات بیشتر در مورد dhcp اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببین.
آشنايي با DHCP
پروتکل پيکربندي پوياي ميزبان (DHCP) به شما اجازه مي دهد ادرسهاي IP را بصورت پويا به کامپيوترها و وسايل جانبي روي شبکه اختصاص دهيد. آدرس هاي IP از مخزني از آدرس هاي تهيه شده و به کامپيوترها اختصاص داده مي شوند. اختصاص آدرس IP بصورت دائم و مو قت خواهد بود. وقتي اين مسئله را در نظر بگيريد که بايد به هر کامپيوتر مشتري ، آدرس IP ماسک زير شبکه و آدرس دروازه اختصاص دهيد در مي يابيد که احتمال خطا در اختصاص آدرس ها بسيار بالاست.
DHCP يک محيط پويا ايجاد مي کند که آدرس هاي IP را به کامپيوترها و وسايل جانبي روي شبکه اختصاص مي دهد. با اين روش با دردسرهاي اختصاص آدرس IP بصورت دستي روبه رو نمي شويد و اختصاص آدرس هاي IP به کامپيوترها با دقت بالايي انجام مي گيرد.
arp هم فکر نکنم زیاد به کار ما ربطی داشته باشه.
اینبار همون ps axo command رو زدم و با diff مقایسه کردم:
همین کار رو با pstree هم کردم و نتیجه این بود (که نصفش مال کانکت/دیسکانکت شدنای پیجینه!):
به نظر می رسه دستور nm-dispatcher.action یه کارای می کنه. ببین می تونی اطلاعات بیشتری ازش دربیاری.
ظاهرا اون سه خط آخر مربوط به ntp -Network Time Protcol- هست که زیاد مهم نیست.
خط اول مال wpa هست که احتمالا کلید wpa رو چک می کنه و باید به طور خودکار این پردازش اجرا بشه.
خطوط ۲ و ۳ هم مربوط به dhcp هستند که اینها هم باید خودکار باشن.
فکر کنم بهتره بجای ps -aux از ps axo command استفاده کنی. اون وقت موقع diff گرفتن نتایج خیلی کمتره.
در ضمن با برنامه pstree هم میشه پردازشها رو به صورت درختی دید که فکر کنم مفید باشه.
راستیی!!آخه میدونی چرا درست اجرا نمیشه وقتی اینارو میزنیم؟!!!
این خروجی ها ناقص هستن!!
مثلا من زده بودم
و یه بار هم
در حالی که خروجی diff دو فایل رو فقط داده بود:
!!!
شاید nm-dispatcher.action هم خروجیش تو یه فایل تمپ ذخیره میشه یا یه پارامترهای دیگه ای هم بهش داده میشه ولی وقتی diff میکنیم اون پارامترهای ثابتو نگه میداره ولی اونایی که تغییر کردنو حذف میکنه!!!!!:|
و این که چیزی رو حذف نکردم کل مسله تو این چند خطه اگه درست اجرا بشه اصلا باید اونجا گزینه ی وایرلس پنل بالایی گنوم خود به خود شروع به اتصالرو کنه وقال قضیرو بکنه !!:23:
تو توضیحات دستور tracker-extract نوشته:
همون طور که اونجا نوشته باید dbus رو مانیتور کنیم. وقتی که می خوای کانکت بشی این دستور رو اجرا کن:
dbus-monitor
اگه یوزر و پسورد به صورت متنی ذخیره شده باشن(که تو kde قابل انتخابه) یه راه دیگه هم که می تونه باشه اینه که مثلا پسورد adsl رو تو تمام فایلهای دیسک بگردی و ببینی اطلاعات adsl تو کدوم فایل ذخیره شده.
به جادی ایمیل دادم، میگه باید از nmap استفاده کنیم. من تا به حال باهاش کار نکردم. روش کار باهاش رو میدونین شما؟
همونطور که مشاهده میکنی nmap یه محیط گرافیکی(zenmap) در اختیارت خواهد گذاشت و در کادری دستوری که این کارو انجام میده رو خودش میسازه که میتون ازش تو شل هات اسفاده کنی.......
این target چیه؟
راستی، الان فدورا رو پاک کردم و با اوبونتو هستم. بعدش هم میخوام کنار اوبونتو دبین بزنم. جالب اینجاست که با این که حتی آرچ رو هم امتحان کردم، ولی تا به حال از اوبونتو استفاده نکرده بودم! :31:
این target چیه؟
راستی، الان فدورا رو پاک کردم و با اوبونتو هستم. بعدش هم میخوام کنار اوبونتو دبین بزنم. جالب اینجاست که با این که حتی آرچ رو هم امتحان کردم، ولی تا به حال از اوبونتو استفاده نکرده بودم! :31:
کار اصلی نرم افزار فوق اسکن پورتها هست که تو میتونی مثلا تو تارگت بزنی گوگل دات کام تا پورتهای سروری که گوگل روش هست رو بهت اسکن کنه.......
خو حالا من نمیدونم این یوزرهایی که به روترت وصلن رو میخوای با این چطوری پیدا کنی (جابر ایمیل داده ؟ چی بود یادم روت جاستین؟)
در مورد این که اوبنتو رو نگه داشتی ببه الان تحسینت میکنم ... یورولمیاسان
جادی بود!
این قضیه تحسین کردن چیه حالا؟ :31:
جادی بود!
این قضیه تحسین کردن چیه حالا؟ :31:
اکثر افراد هم سن سال ما(همچنین خود من) لینوکس رو با اوبنتو یا فدورا و توزیعات ساده ای از این قبیل شناختن .حال آنکه تو از سخت به آسون سوق پیدا کردی این خیلی مهم بود برای من ...از اول راحت طلبی رو گذاشتی کنار.مشتاق زیارتم...
اکثر افراد هم سن سال ما(همچنین خود من) لینوکس رو با اوبنتو یا فدورا و توزیعات ساده ای از این قبیل شناختن .حال آنکه تو از سخت به آسون سوق پیدا کردی این خیلی مهم بود برای من ...از اول راحت طلبی رو گذاشتی کنار.مشتاق زیارتم...
نه خوب اولش از مینت شروع کردم! کمی که کامندا رو یاد گرفتم، رفتم آرچ زدم. بعدش فدورا نصب کردم و الان هم اوبونتو دارم. همچین آدم فوقالعادهای هم نیستم من! :31:
دوستان اینجا چت روم نیست:46:
saeediranzad
24-07-2012, 14:05
سلام
من تو تاپیک دیگه درباره dual boot کردن ویندوز و لینوکس پرسیده بودم. هنوز لینوکس نصب نکردم و دارن اطلاعات جمع میکنم. اینجا هم که نوشته شروع کار؛ پس فکر کردم این لینک برای شما هم جالب باشه.
چگونه 145 سیستم عامل را در یک کامپیوتر نصب و راه اندازی کنیم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شامل 3 Dos ،
5 windows
137 Linux distros
یه مشکل با کابل HDMI پیش اومده برام. تصویر میاد، ولی صدایی وجود نداره!
اینو هم پیدا و عملی کردم، ولی کار نکرد:
چاره چیه؟
ادیت:
راستی آقای ترقه (بنا به ترجمه گوگل ترنسلیت، Cracker میشه ترقه! :31: ) شما گفتین بعد از اینکه دبین رو نصب کردین، دسکتاپ از اول نصب بود؟
درضمن، دلیل اینکه شما از تستینگ استفاده میکنین و نه از نسخه پایدار چیه؟ (یادم رفته!)
سلام
من تو تاپیک دیگه درباره dual boot کردن ویندوز و لینوکس پرسیده بودم. هنوز لینوکس نصب نکردم و دارن اطلاعات جمع میکنم. اینجا هم که نوشته شروع کار؛ پس فکر کردم این لینک برای شما هم جالب باشه.
چگونه 145 سیستم عامل را در یک کامپیوتر نصب و راه اندازی کنیم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شامل 3 Dos ،
5 windows
137 Linux distros
بوت دوگانه اصلا چیز سختی نیست. حتی اگه اطلاعی از گراب و این چیزا نداشته باشین. تنها چیزی که باید بلد باشین اینه که چطور پارتیشنبندی بکنین و اینکه یه پارتیشن واسه دایرکتوری روت و یه پارتیشن واسه /home و یکی هم واسه /boot انتخاب کنین. (ترجیحا جداگانه، ولی همشون توی یه پارتیشن باشن هم میشه) من خودم 20 گیگ واسه دایرکتوری روت (همون /) 30 گیگ واسه /home و یه گیگ واسه /boot گذاشتم. (البته فکر کنم واسه بوت زیاد گذاشتم)
سلام
شامل 3 Dos ،
5 windows
137 Linux distros
روش کار یکیه ! نیازی نبود این همه مراحلو طی کنه همون آخرسر یه اوبنتو نصب میکرد خودش همشو میشناخت ولی چون ۱۴۳ تا سیستم هست و باید اینا ایمن نصب شند اگه گرابر هنگام نصب با یه همچین عددی از سیستم عامل روبرو میشد احتمال بروز مشکل بالا مبرفت که اوشون دستی اومدن این کارو کردن
اینو بگم در ضمن:
تو لینوکس همه تنظیمات در فایلهای متنی و قابل ویرایش ذخیره میشن و شما که مثلا یه زمانی تو ویندوز یه برنامه ای نصب میکردی بعد میدی دسکتاپت بالا نمیاد اینجا اگه همچین مشکلی براتون پیش بیاد راحت میتونی فایلای مخفی گنوم یا کی دی ای یا هر دسکتاپی که نصب کردی رو پاک کنی یا اگه بلد باشی ویرایش کنی یا اگه بلدم نباشی از اینترنت آموزششو پیدا کنی و مشکلو خیلی راحت و بدون این که کل سیستمت بر باد بره مشکلو حل کنی
برای مثال من همین چند روز پیش اوبنتو رو کلا پاک کردم و یکی دیگه روش زدم (ینی پارتیشنشو کلا حذف کردم یه پارتیشن دیگه ساختم و نسخه نو نصب کردم)و کل مراحل ۱۵ دقیقه نکشید بعد از نصب هم همه ی تنظیمات قبلیم دسکتاپم فایلهای داخل دسکتاپ و تنظیمات نرم افزارها و فایلهای نصبشون همه سر جاشون بودن و جمعا در ۳۰ دقیقه یه سیستم تمام عیار و کاملا کاستومایز شده رو صاحب شدم..........
این مزیت لینوکس در تنظیم دوال بوت لینوکس هم صادقه شما اگر یه وقتی دیدید ویندوزتون تو منو بوت نمیاد اصصصصلا ترسی نیست میایید در یه فایل متنی مربوط به نرم افزار سازنده ی منوی بوت لینوکس یه چند خط کوچیک مینویسید و اون ویندوزتونو شناسایی میکنه و در منو میاره...
تو نسخه تستينگ به طور پيش فرض دسكتاپ نصب مي شه ولي چون برنامه ستاپ من مشكل داشت من بدون دسكتاپ نصب كردم.دليل اينكه از نسخه stable استفاده نمي كنم اينه كه بسته هاش قديمي هستند. همين نسخه تستينگ هم هنوز فايرفاكسش 10 هست و مثلا نسخه 4.8 كي دي اي چهار پنج ماه بعد از انتشار وارد مخازن تستينگ شد.
مگه مخازن نسخه پایدار و تستینگ فرق میکنن؟ فکر نکنما!
اگه فرق نمي كنن چرا برنامه هاي stable قديمي تر هستند؟اينجا رو ببين[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه مخازن نسخه پایدار و تستینگ فرق میکنن؟ فکر نکنما!
اوووووووههه دبیان(دقیانوس) اونم نسخه استیبیللل!!
تقریبا بسته هاش مربوط به دوران دایناسورها میشه! :دی
من امتحانش نکردم تابحال! معماری I686 اش رو از کجا دانلود کنم؟!!! :44: ن دا رهههه :( ؟!!؟!
چچچچ چچن چچند دی وی دی؟!!!!!!!!! ۷ه هه هه هههفففتت؟!!هشتت؟!!
File:debian-6.0.5-i386-DVD-1.list.gz 32 KB 05/12/2012 01:51:00 PM
File:debian-6.0.5-i386-DVD-2.list.gz 29 KB 05/12/2012 01:53:00 PM
File:debian-6.0.5-i386-DVD-3.list.gz 29 KB 05/12/2012 01:55:00 PM
File:debian-6.0.5-i386-DVD-4.list.gz 47 KB 05/12/2012 01:57:00 PM
File:debian-6.0.5-i386-DVD-5.list.gz 47 KB 05/12/2012 01:59:00 PM
File:debian-6.0.5-i386-DVD-6.list.gz 52 KB 05/12/2012 02:01:00 PM
File:debian-6.0.5-i386-DVD-7.list.gz 32 KB 05/12/2012 02:03:00 PM
File:debian-6.0.5-i386-DVD-8.list.gz 2 KB 05/12/2012 02:03:00 PM
File:debian-update-6.0.5-i386-DVD-1.list.gz 8 KB 05/12/2012 10:40:00 PM
File:debian-update-6.0.5-i386-DVD-2.list.gz 7 KB 05/12/2012 10:42:00 PM
سایت دیبان برام باز نمی شه که بخوام لینک بدم.ولی اینی که شما می خوای بگیری نسخه پایدار هست. نسخه تستینگ الان حدود ۱۰ یا ۱۱ دی وی دی شده.همون دی وی دی یا سی دی اول برای نصب کافیه بقیهاش فقط برنامهس. برای معماریهای دیگه هم کاری نداره همون جا هست.البته چون 386 و 686 زیاد با هم فرق نمی کنن ممکنه نسخه 686 نباشه.
سلام
خیلی وقت پیش شنیده بودم میشه سایت اوبونتو ثبت نام کرد یه نسخه ارسال می کنن به آدرست
راستش یه بار هم تلاش کردم ولی مثل بقیه جاها ایران تحریم بود :13: می خوام ببینم الان چنین چیزی امکان داره ؟ که با اوضاع کنونی احتمالش کمه
اگه آره آدرس سایتش رو لطف کنید چون من گم کردم متأسفانه
اینو هم اضافه کنم که نسخه ارسالی رو دیدم و از اینکه ارسال می کنن مطمئنم
danial_848
25-07-2012, 21:35
سلام
خیلی وقت پیش شنیده بودم میشه سایت اوبونتو ثبت نام کرد یه نسخه ارسال می کنن به آدرست
راستش یه بار هم تلاش کردم ولی مثل بقیه جاها ایران تحریم بود :13: می خوام ببینم الان چنین چیزی امکان داره ؟ که با اوضاع کنونی احتمالش کمه
اگه آره آدرس سایتش رو لطف کنید چون من گم کردم متأسفانه
اینو هم اضافه کنم که نسخه ارسالی رو دیدم و از اینکه ارسال می کنن مطمئنم
سلام
ربطی به تحریم نداره خیلی وقته که کلاً دیگه نمی فرستن
saeediranzad
28-07-2012, 10:40
سلام
من همین دیشب لینوکس Mint را که گرفته بودم، اول روی Live CD تست کردم و بعد هم نصب کردم.
خیلی خوشم آمد. ولی دوسه تا مشکل دارم:
1- این را میروم در تاپیکی که بیشتر مربوط باشه میپرسم. درایو ویندوز8 من که بیشتر از 50 گیگ جا خالی داره، shrinkنمیشه. با Gparted هم نتونستم. حال میترسم لینوکس مینت جا کم بیاره؛ آخه خودش 4 و خرده ایه و سوآپش 3.8.
2- نصب زبان فارسی چقدر فایل میخواد؟ روی سی دی شروع کرد به دانلود. حالا هم که نصب کردم، انگار دوباره داره دانلود میکنه. تمومی هم نداره.
3-ترافیک اینترنت را کجا ببینم؟ یه جایی مثل Status در کانکشن ویندوز نداره؟
4- سه چهارتا مدیاپلیر داره. زیاد نیست؟ میگم همه اش را آنایستال کنم؛ بجاش KMP نصب کنم؛ چطوره؟
thelastblack
28-07-2012, 11:19
۱ - میشه، ولی صبر کن یا خودم وقت کنم بنویسم یا یکی از بچه بهت بگه. راستی چرا shrink نمیشه؟ gparted چی میگه؟
۲ - اصلا دانلود نمیخواد! دسکتاپت چیه؟ همهی دسکتاپها خودشون دارن. البته منظورم زبان فارسی واسه نوشتن هست، نه خود سیستم عامل. تو gnome برو تو تنظیمات و تو قسمت language یه جا داره که فارسی رو اضافه کنی. تو مینت نمیدونم دقیقا کجاست ولی همین حدوداست.
۳ - system monitor رو پیدا کن. توش همه چی هست.
۴ - بزار همه باشن. به نظر خودم mplayer ( یا رابطش که فکر کنم gnome mplayer یا smplayer باشه) از همه چی بهتره ولی پیش میاد که فایلی رو یه پلیر پخش نمیکنه و یکی دیگه میکنه. البته خیلی کم اتفاق میافته ولی خب، میافته!
سلام
من همین دیشب لینوکس Mint را که گرفته بودم، اول روی Live CD تست کردم و بعد هم نصب کردم.
خیلی خوشم آمد. ولی دوسه تا مشکل دارم:
1- این را میروم در تاپیکی که بیشتر مربوط باشه میپرسم. درایو ویندوز8 من که بیشتر از 50 گیگ جا خالی داره، shrinkنمیشه. با Gparted هم نتونستم. حال میترسم لینوکس مینت جا کم بیاره؛ آخه خودش 4 و خرده ایه و سوآپش 3.8.
2- نصب زبان فارسی چقدر فایل میخواد؟ روی سی دی شروع کرد به دانلود. حالا هم که نصب کردم، انگار دوباره داره دانلود میکنه. تمومی هم نداره.
3-ترافیک اینترنت را کجا ببینم؟ یه جایی مثل Status در کانکشن ویندوز نداره؟
4- سه چهارتا مدیاپلیر داره. زیاد نیست؟ میگم همه اش را آنایستال کنم؛ بجاش KMP نصب کنم؛ چطوره؟
1- نمیدونم!
2- منظورتون از زبان فارسی فقط کیبوردشه یا کلا؟ کیبوردش که از قبل نصبه. ولی زبانش رو من یه بار امتحان کردم، یادم نمیاد چیز زیادی دانلود کرده باشه.
3- از برنامه System Monitor
4- من خودم فقط از vlc و mplayer استفاده میکنم. واسه فیلما فقط vlc، واسه آهنگ هردوشون. به نظرم اینا بهترینها هستن. kmplayer لینوکس هم از این mplayer ساخته شده و فقط با کیوتی، GUI دادن.
saeediranzad
28-07-2012, 11:32
1- Gparted اون موقع که روی سی دی داشتم امتحان میکردم، ارور میداد و میگفت chdsk /f بزن که این کار را نکردم. گمون کنم فرمت میکنه دیگه؟
2- من تو قسمت زبان که میرم شروع میکنه به دانلود. دسکتاپش Mate هست.
3-OK . ممنون.
4-gnome و VLC و Banshee و یه چیز دیگه داره که الآن یادم نیست. انصافاً KMP یه تنه همه اینها را حریفه.
thelastblack
28-07-2012, 11:38
chkdsk /f فرمت نمیکنه چک میکنه. تو ویندوز اجراش کن مشکلی نیست.
واسه زبان هم دنبال keyboard layouts بگرد. تو همهی دسکتاپها اسمش اینه ولی نمیدونم تو mate کجاست، :دی
banshee خیلی مسخرست. خواستی پاکش کن جاش rhythmebox بریز، خیلی بهتره.
1- Gparted اون موقع که روی سی دی داشتم امتحان میکردم، ارور میداد و میگفت chdsk /f بزن که این کار را نکردم. گمون کنم فرمت میکنه دیگه؟
2- من تو قسمت زبان که میرم شروع میکنه به دانلود. دسکتاپش Mate هست.
3-OK . ممنون.
4-gnome و VLC و Banshee و یه چیز دیگه داره که الآن یادم نیست. انصافاً KMP یه تنه همه اینها را حریفه.
گنوم اسم دسکتاپه، پلیر نیست. Banshee رو هم اصلا پیشنهاد نمیکنم. kmplayer همون kmplayer ویندوز نیستا! همونطور که گفتم، از mplayer ساخته شده. اسم kmplayer ویندوز هم از روی این کپی شده. چون اگه به تاریخ ساخته شدن این دو نگاه کنین، kmplayer لینوکس چند ماه زودتر ساخته شده!
ولی به نظر من بهترینشون vlc هست. کمی درمورد امکاناتش سرچ بکنین.
saeediranzad
28-07-2012, 15:06
الآن با فایرفاکس لینوکس اینجا هستم.
اسم کاملش اینه Gnome mplayer. بله؛ VLCقویه. برای من فایل mkv مهم بود که پخش میکنه. اون یکی دیگه هم بنام movie playerه.
پس میگین kmp در لینوکس به قدرت ویندوز نیست؟
اون جایی که میرفتم و دانلود میکرد Language support بود. برای چیه؟
در مجموع چیز خوبیه. اگه کپی رایت را بپذیریم؛ من که همین را به ویندوز ترجیح میدم. فقط سایتهای دولتی مثل دانشگاهها و سنجش و شرکتهای اینترنتی ساپورتش نمیکنند.
مثلاْ سایت مشترکین مبین نت را فقط میشه با IE باز کرد.
movie player هم خوشم نمیاد زیاد.
kmp لینوکس و ویندوز جدا هستن. قدرتشون از جنبههای مختلف متفاوته. مال لینوکس از mplayer ساخته شده که خیلی قوی هست. امکاناتش عالی هستن. کافیه یادش بگیرین، دیگه ازش دست بر نمیدارین! مال ویندوز هم قویترین پلیر ویندوز هست. ولی هرچی باشه، بالاخره یه نرمافزار آزاد نیست. درحالی که vlc و mplayer و پلیرهای لینوکسی دیگه که خودتون هم گفتین، آزاد هستن.
ٌwine رو نصب کنین و IE رو به وسیله اون توی لینوکس نصب بکنین.
saeediranzad
29-07-2012, 07:00
سلام
اون درایوی را که میخواستم shrink کردم. با Minitool Partiotion wizard در ویندوز8. البته آسان نبود؛ سه بار لینوکس را نصب کردم. از Gparted هم کمک گرفتم.
خلاصه این قدر وررفتم تا درستش کردم.
ولی وایفای لینوکس از ویندوز ضعیفتره. من همیشه همین جایی که نشستم پنج تا خط فول بود؛ حالا چهارتاش پره. بین 4و5 تغییر میکنه.
فیل-کش خوب چی سراغ دارید؟
thelastblack
29-07-2012, 07:29
tor دوست عزیز، خواستی طریقهی کار باهاش رو واست پخ کنم. بهترین چیزیه که تا حالا استفاده کردم.
saeediranzad
29-07-2012, 07:34
Tor اگه همون ویندوزی باشه که سنگینه. یه چیزی میخوام مثل Hotspot Sheilds. راستی فایرفاکس اینجا cocoon میگیره؟ میشه روش نصب کرد؟
thelastblack
29-07-2012, 08:03
نمیدونم cocoon چیه ولی tor اصلا سنگین نیست. من هم رو وموبایلم (اندروید) هم رو لینوکسم دارمش و استفاده میکنم.
اصلا کف میکنم میبینم کسایی رو که لینوکس نصب میکنن و به خاطر یه سختی ولش نمیکنن! خیلیا هستن به خاطر یه چیز کوچیک از لینوکس متنفر میشن!
من که از ویپیان و پر\وک/سی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنم. دیگه اصلا از فیلترشکن استفاده نمیکنم.
thelastblack
29-07-2012, 11:40
ولی tor یه چیزه دیگست دوست عزیز... من حتی باهاش دانلود میکنم سرعتم کم نمیشه! :دی
saeediranzad
29-07-2012, 14:05
با سپاس از دوستان
نه ؛ چندان هم سخت نیست. این نسخه های جدید مثل مینت حتا از جنبه ای از ویندوز آسونتر هم هست.
حالا برویم ببینیم Tor چطوره. من یه زمانی روی ویندوز داشتم. برای همین زیاد نمیپسندم. بقیه فیلکشها یه سرور در مسیر دارند؛ ولی تور دو سه تا سرور در مسیر میگذاره و برای همین سختتر راه میافته.
راستی؛ فایلهای EXE در لینوکس اجرا نمیشوند؟ من یه دیکشنری دارم که میخوام تو لینوکس هم اجراش کنم. یکبار امتحان کردم؛ نتونستم. تو هر دوتا ویندوزم اجرا میشه.
thelastblack
29-07-2012, 14:15
برنامههای ویندوز رو به احتمال زیاد با wine میتونی اجرا کنی. نصبش کن شاید تونست واست اجرا کنه ولی خود لینوکس هم دیکشنریهای بدی نداره!
درمورد StarDict سرچ کنین. فکر کنم بتونه از بابیلون استفاده بکنه.
saeediranzad
29-07-2012, 14:25
ممنون. این دیکشنری که میگم Oxford advanced Learner's هست. یه چیز دیگه است!
بابیلون که اصلاً متنفرم ازش. لینگوز را ترجیح میدم. البته این دوتا نرمافزار دیکشنری خوان هستند.
ولی آکسفورد خودش دیکشنریه، با دیتای کامل. روی دی وی دی بوده، کپی کردم.
saeediranzad
29-07-2012, 16:35
سلام
با software manager رفتم و Tor را نصب کردم. ولی هیچی به دسکتاپم اضافه نشد. کجا میره؟ دوباره تو software manager که میزنم installed را نشون میده.
Wine را هم خواستم بگیرم؛ دیدم بیشتر از 200 مگه. باید بگذارم برای ساعت مجانی. software manager را بستم؛ ولی انگار دانلودش متوقف نشده. میشه؟
درموردش سرچ کن. احتمال داره اصلا برنامه گرافیکی نباشه. اونوقت روش کار باهاش رو مینویسن. پیشنهاد میکنم حتما روی کامند لاین کار بکنین
saeediranzad
30-07-2012, 09:58
درموردش سرچ کن. احتمال داره اصلا برنامه گرافیکی نباشه. اونوقت روش کار باهاش رو مینویسن. پیشنهاد میکنم حتما روی کامند لاین کار بکنین
متوجه نشدم. برنامه گرافیکی؟ با من بودید؟
thelastblack
30-07-2012, 11:42
سلام
با software manager رفتم و Tor را نصب کردم. ولی هیچی به دسکتاپم اضافه نشد. کجا میره؟ دوباره تو software manager که میزنم installed را نشون میده.
Wine را هم خواستم بگیرم؛ دیدم بیشتر از 200 مگه. باید بگذارم برای ساعت مجانی. software manager را بستم؛ ولی انگار دانلودش متوقف نشده. میشه؟
تور محیط گرافیکی به صورت پیشفرض نداره ولی اصلا مهم نیست چون خیلی سادست کار کردن باهاش.
یه ترمینال باز کن و توش بنویس tor و اینتر کن. صبر کن ۱۰۰٪ تموم شه. الان به شبکه وصله.
حاالا برو تو تنظیمات فایرفاکس تو قسمت پروکسیها و ------ socks رو بده localhost با پورت 9050 ... تموم! حالا میتونی با فایرفاکس هرجایی خواستی بری.
اون قضیهی دانلود هم امکان داره و تو اوبونتو اینطوریه! تو مینت رو نمیدونم...
thelastblack
30-07-2012, 11:43
سلام
تور محیط گرافیکی به صورت پیشفرض نداره ولی اصلا مهم نیست چون خیلی سادست کار کردن باهاش.
یه ترمینال باز کن و توش بنویس tor و اینتر کن. صبر کن ۱۰۰٪ تموم شه. الان به شبکه وصله.
حاالا برو تو تنظیمات فایرفاکس تو قسمت پروکسیها و ------ socks رو بده localhost با پورت 9050 ... تموم! حالا میتونی با فایرفاکس هرجایی خواستی بری.
اون قضیهی دانلود هم امکان داره و تو اوبونتو اینطوریه! تو مینت رو نمیدونم...
saeediranzad
31-07-2012, 03:58
سلام
این کار را کردم؛(ترمینال) ولی در حد صدم ثانیه چند خط امد که همه اش failedو could not bind بود.
آخرش میگه See warning above ولی انجا چیزی ننوشته. یعنی کجا را میگه؟
Polipo را هم نصب کرده ام. ولی انگار فایده نداره.
thelastblack
31-07-2012, 07:20
به اینترنت وصلی؟
saeediranzad
31-07-2012, 14:04
آره بابا! System monitor جلوم بازه و دایم تو Software manager جستجو میکنم.
من گمون میکنم باید اول با یه دستوری runش کنم. ولی نمیدونم چطوری. حالا دستورهای terminal را گرفتم که بخونم. (تا کی وقت بشه:31:)
sudo torرا هم زدم؛ فایده نداشت.
منم تور رو نصب کردم و زدم:
ادیت:
راستی سعید، من امضات رو کپی کردم گوگل پلاس! اشکالی که نداره؟ :20:
saeediranzad
01-08-2012, 01:31
[CODE]
ادیت:راستی سعید، من امضات رو کپی کردم گوگل پلاس! اشکالی که نداره؟ :20:
نه عزیز، چه اشکال داره. تازه پیش از تو سازمان ملل این کار را کرد:Live and let live نمیدونم شعار چه سالی برای سازمان ملل بود.
انگار تور شما هم راه نیافتاده. من چیزی برای دمای سیستم میخواستم، جستجو کردم، انگار یکی تو پکیج مینت بود که نصب کردم. ولی اون هم مثل تور اجرا نمیشه. مطمئنم که نصب شده.
من هم همونقدر که تو جمع کردن مطلب خیلی زرنگم؛ تو خوندنش تنبلم! حوصله ام نمیاد برم مطالب را بخونم.
thelastblack
01-08-2012, 10:42
ادیت:
راستی سعید، من امضات رو کپی کردم گوگل پلاس! اشکالی که نداره؟ :20:
این که میگه تورت اجراست! برو پروک سی فایرفاکستو ست کن (socks) روی localhost پورت 9050 ببین میتونی بری؟
saeediranzad
01-08-2012, 14:22
نه! تو یه خط میگه درحال باز کردن ساکس روی فلان آدرس هست و در خط بعد میگه نتوانست به ان وصل بشه و فلان آدرس در حال حاضر مورد استفاده است و میپرسه آیا تور از قبل در حال اجرا هست؟
تور تو ایران بستهاس بجز تو بعضی از ispها. آخرین باری که تونستم بهش وصل بشم چند سال پیش بود.
برنامه vidalia هم رابط گرافیکی تور هست. برای عبور از قیلترینگ هم فعلا استفاده از س.ا.ک.س بهترین راهه.
من با recordMyDesktop دسکتاپم رو ضبط میکنم ولی بعد از encode شدن، صدام وحشتناک میشه! با sound recorder هم وقتی ضبط میکنم، اگه کلید play رو بزنم صدام خوب و معمولی در میاد، ولی اینم بعد از این اینکود شدن صداش بد میشه. چیکار باید بکنم؟
ادیت:
sound recorder این مشکل رو نداره، فقط مشکل از recordMyDesktop هست.
thelastblack
06-08-2012, 13:28
من با تور مشکلی ندارم... هم تو دانشگاه هم محل کار هم با GPRS همراه اول بهش کانکت میشم! رو همه هم خوب کار میکنه....
saeediranzad
06-08-2012, 16:12
من با تور مشکلی ندارم... هم تو دانشگاه هم محل کار هم با GPRS همراه اول بهش کانکت میشم! رو همه هم خوب کار میکنه....
سلام
انگار شما رابط گرافیکیش را هم نصب نکردید. لطف میکنید مراحل استفاده را دقیق شرح بدهید؟
یعنی چطور راهش میندازید که متوجه میشید به سرور وصل شده؟
thelastblack
07-08-2012, 11:51
نه، گرافیکی استفاده نمیکنم (به جز رو اندروید).
کار خاصی نمیکنم. البته بگم که من ویندوز ندارم و اصلا رو ویندوز تستش نکردم ولی از اونایی که کردن پرسیدم کلی راضی بودن. تو لینوکس تور رو نصب میکنم، بعد یه ترمینال باز میکنم و tor مینویسم و اجراش میکنم. صبر میکنم تا بگه ۱۰۰٪، بعدش میرم پر و کسی مرورگرم رو تنظیم میکنم روی socks به آدرس localhost و پورت 9050 همین! دیگه خودش میره. فقط بعد از اینکه ۱۰۰٪ داد نباید ترمینال رو ببندی! باید همینطور باز باشه...
من هم تو اوبونتو و هم تو فدورا، هم با اپرا و هم فایرفاکس کار کردم، بدون مشکل...
رو اندروید هم orbot همین کارو میکنه که مشکلی هم نداره...
saeediranzad
07-08-2012, 14:34
پس چرا برای من وصل نمیشه؟54105
thelastblack
07-08-2012, 15:34
با sudo اجرا نکن. یوزر خودت...
اگه بازم نشد خروجی دستور زیر رو بزار ببینم
اتفاقا فکر کنم باید sudo اجرا بشه. همون طور که تو پیام گفته شده ظاهرا قبلا tor در حال اجرا بوده. اول با دستور sudo killall tor پردازشهای قبلی tor رو ببندید و بعد با دستور sudo tor دوباره اجراش کنید.اتفاقا من امروز همین کار رو کردم و جواب داد.
این recordMyDesktop دوباره مشکل پیدا کرد. حدود 45 دقیقه ضبط کردم، بعد از اون باید یه قسمتایی رو میبریدم. ولی به هیچ وجه با ffmpeg نتونستم این کار رو بکنم. حتی به وسیله روشی که توی سایت نوشتم اونو به avi تبدیل کردم، ولی باز ادیت نمیشه. فرمتش ogv هست. برنامهای واسه ادیتش سراغ دارین؟
saeediranzad
08-08-2012, 02:40
این هم هردو حالت:5413054131
saeediranzad
08-08-2012, 03:24
دستتون طلا! با روش تلفیقی کار کرد. اول sudo killall tor را زدم و بعد tor معمولی. با سرعت شبانه هم کار میکنه.
(بزنم به تخته؛ چشم حسود کور!)
سپاس! صواب بردید.-------------------------------------------------------------------------------
راستی تا حالا سعی کرده اید درایو سی دی را در لینوکس باز کنید. (نه با کلید خود درایو؛ بلکه با دستور eject مثل ویندوز)
من هرچی گشتم نتونستم درایو را باز کنم. تا به فکرم زد ترمینال را امتحان کنم که با eject CD/DVD هم نشد. بالاخره eject خالی را زدم ودرایو پرید بیرون!
thelastblack
08-08-2012, 09:16
این که میگم sudo نزار واسه اینه که بدون .sudo هم کار میکنه. امنیتی تره که نزاری...
یه سوالی به ذهنم رسید اینجا بپرسم. کلا ربطی به قضیه نداره. من همیشه از خودم میپرسیدم این clip board چطور کار میکنه؟ توی یه فایل میریزه؟
نه!فقط آدرس فایلو برمیداره بعد هرجا پیس بزنی
دستور
cp [addrese file] [adrese jaii ke hasti]
رو خودش اجرا میکن
thelastblack
08-08-2012, 18:55
کلیپبورد کلا چیزه خوبیه! رفتارهای قشنگی ازش دیدم هم تو لینوکس هم تو ویندوز...
مثلا همین که دوستمون گفت درسته، ولی دیدم که بعضی جاها محتویات فایل پیست میشه!
میری تو فایل منیجر یه فایلو کپی میکنی بعد هرجا پیست کنی محتویاتش میاد نه آدرس فایل. حالا نمیدونم شاید برنامهی خاصی بوده که محتویات رو میگرفته ولی خب بازم جالبه.
به نظر من باید تو رم ذخیره شه، چون بعد از یه ریست کردن دیگه نیست... اگه فایل بود باید بعد از ریست هم میموند.
خوب، توی فایل هم میتونه باشه به نظرم. مثلا اگه شما یه چیزی به آدرس /tmp بذارین بعد از ریستارت دیگه وجود نداره. اینم شاید مثل همینه!
راستی یه سوال درمورد ffmpeg داشتم. چطور میشه یه قسمت از یه ویدیو رو کلا حذف کرد؟
کلیپبورد کلا چیزه خوبیه! رفتارهای قشنگی ازش دیدم هم تو لینوکس هم تو ویندوز...
مثلا همین که دوستمون گفت درسته، ولی دیدم که بعضی جاها محتویات فایل پیست میشه!
میری تو فایل منیجر یه فایلو کپی میکنی بعد هرجا پیست کنی محتویاتش میاد نه آدرس فایل. حالا نمیدونم شاید برنامهی خاصی بوده که محتویات رو میگرفته ولی خب بازم جالبه.
به نظر من باید تو رم ذخیره شه، چون بعد از یه ریست کردن دیگه نیست... اگه فایل بود باید بعد از ریست هم میموند.
:27:
خوب گیلیف برد از اون لحاظ برسی نکردم دیه!!
ولی فور ایکزمپل تو لیبرا کپی میکنی یه محتواییی که توش عکس و متن همزمان هست اونوقت فقط لینک ها میتونن کمک کنن و اصولا به نظر بنده آدرس برمیداره حتا تو نوت پد که یه چیزی گپی میشه تو رم یه آدرس هست واسه اون متن یه چیزی شبیه:::
zigil>user name>gedit>txtbox1>from 43443 to 87654
وگرنه فک نکنم عکس و متن موجود در مثلا لیبرا یه جا هنگام کپی بیریزن تو یه فایل و فقط در یه خط کوچیک از چیز مورد نظر آدرس گیری میشه.
دوستان Nmap عجیب نرم افزار خوبیه!!
یه پی دی اف فارسی واشش ندارید یاد بگیریم :| ؟
Nmap Cookbook ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کار با پویشگر پورت Nmap ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه چیزی توی ویکیپدیا پیدا کردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_Window_System
راستی MR Cracker، بیگ بنگ تئوری رو نگاه میکنی؟ آواتارت که میگه آره!
........................حذف شود.............
برنامه خوب واسه استفاده wget با gui چیا هستن؟ وقتی برای کسی لینوکس نصب میکنم که کاربر حرفهای هم نیست، یکی از بزرگترین مشکلها دانلود منیجر هست. واسه همین مجبورم واسه wget یا axel یه gui پیدا کنم. واسه axel که فکر نکنم پیدا شه، ولی واسه wget چطور؟ هست؟
thelastblack
14-08-2012, 11:16
من خودم دو تا guiدیدم. downloader4x و multiget که هردو هم خوب بودن هم با افزونهی flashgot تو فایرفاکس همخونی دارن و سرعت خوبی هم میدن. دیگه نمیدونم پشتیبانی میشن هنوز یا نه...
این دو تا همون wget هستن؟ آخه من یادمه سرعت multiget زیاد خوب نبود
thelastblack
14-08-2012, 13:38
نه، فکر نکنم هیچکدوم ربطی داشته باشند.
راستی یکی دیگه هم بود به اسم prozgui که از prozilla استفاده میکرد. کارش خیلی خوب بود ولی فکر کنم دیگه پشتیبانی نمیشه. من خیلی ازش راضی بودم.
saeediranzad
14-08-2012, 14:44
سلام
wget-el
interface for wget on emascan
این چی میگه؟ بدردبخور هست؟ البته flashgot خودش خوب کار میکنه. فقط معلوم نمیکنه که کی لینک را میگیره و کی نمیگیره. آدم باید صبر کنه ببینه فایل دانلود شده یا نه.
اینجا رو ببین
دانلود منیجرهای دنیای لینوکس
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به علاوه برنامه jdownloader هم مثل idm عمل می کنه.
thelastblack
14-08-2012, 19:55
راستی اینجا رو هم ببینی بد نیست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-منیجرهای-دنیای-لینوکس/
ممنون. از kget استفاده میکنم.
یه راهی هست که من حجم یه صفحه یا یه فایل رو بدون دانلود کردن بدونم؟ از طریق کامندلاین
اگه سرور از متد head پشتیبانی بکنه راحته:
curl url -I
در غیر این صورت باید با timeout و ... جلوی دانلود رو گرفت و با بررسی هدر Content-Length حجم فایل رو پیدا کرد.
thelastblack
16-08-2012, 17:35
اگه php هم بلد باشی احتمالا filesize میتونه سایز url رو هم بده....
crown 22
17-08-2012, 20:48
آقا کسی لینم دانلود پارسیکس رو داره؟اعصابم خرد شد اینقدر گشتم
کاقی بود تو گوگل عبارت parsix رو وارد می کردید و به اولین نتیجه که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست می رفتید و تو سمت راست و قسمت دانلود نسخه مورد نظر رو دانلود می کردید.
crown 22
18-08-2012, 13:25
کاقی بود تو گوگل عبارت parsix رو وارد می کردید و به اولین نتیجه که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست می رفتید و تو سمت راست و قسمت دانلود نسخه مورد نظر رو دانلود می کردید.
دوست عزیز هزار بار این سایت رو باز کرده بودم ولی ظاهر لینک sourceforge مشکل داره (یا حداقل برای من).بهرحال من لینک دانلود رو از یه جای دیگه پیدا کردم که میذارم:
mo_go2050
20-08-2012, 14:53
با سلام
کسی کتاب الکترونیک فارسی در رابطه با اموزش جامع لینوکس اوبونتو داره؟
لطفا بفرستید به ایمیل mo.gowdini@gmail.com
ممنون
اوبونتو برای تازه واردها نسخه 12.04 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزش جامع سیستم عامل لینوکس بر پایه توزیع اوبونتو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راهنمای سریع دستورات برای شروع کار با اوبونتو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و ...
اگه سرچ کنید مطالب زیادی پیدا می کنید.
crown 22
20-08-2012, 15:26
سلام.من ویندوز سون و ابونتو رو در کنار هم نصب کرده ام و از این لحاظ مشکلی نیست(روش نصب به این صورت بوده که ۸gb از درایو دی shrink کرده ام).حالا میخوام ویندوز سون رو پاک کنم و ویندوز ۸ نصب کنم.یعنی باید درایو c را فرمت کنم.سوال من اینست که آیا بعد از فرمت درایو c اطلاعات مربوط به بوت نمی پرد یعنی می توان دوباره هنگام بوت انتخاب کرد وارد چه سیستم عاملی شویم؟
بله اگه ویندوزتون رو عوض کنید لینوکس میپره و باید گراب رو دوباره نصب کنید.برای راهنمای نصب هم با یه سرچ ساده کلی آموزش پیدا می کنید.
vahidmir2000
21-08-2012, 03:59
سلام به همه ی دوستان. منم با MINT وارد دنیای لینوکس شدم و خوشحالم. یک سوال کلی داشتم و اون اینکه سرعت دانلود آپدیتها و نصب برنامه ها از طریق software manager خیلی پایینه میخواستم بدونم این مشکل مربوط به لینوکسه یا اینترنت من مشکل داره؟ من نتم ۵۱۲ هست ولی آپدیتها و برنامه ها با سرعت حدود ۱۰-۱۲ کیلوبایت نصب میشن که خب خیلی زمان میبره. ممنون میشم تجربه تونو بگین
saeediranzad
21-08-2012, 11:53
سلام
بله تا حدی این حرف درسته. سرعت دانلود پایینه. حتا من با falshgot که ازwget استفاده میکنه نمیتونم به سرعت دانلود منیجرهای ویندوز برسم.
سلام به همه ی دوستان. منم با MINT وارد دنیای لینوکس شدم و خوشحالم. یک سوال کلی داشتم و اون اینکه سرعت دانلود آپدیتها و نصب برنامه ها از طریق software manager خیلی پایینه میخواستم بدونم این مشکل مربوط به لینوکسه یا اینترنت من مشکل داره؟ من نتم ۵۱۲ هست ولی آپدیتها و برنامه ها با سرعت حدود ۱۰-۱۲ کیلوبایت نصب میشن که خب خیلی زمان میبره. ممنون میشم تجربه تونو بگین
دلیلش محدودیت سرعت سرورهای مخازن هست. با برنامه apt-fast یا apt-axel می تونید این مشکل رو حل کنید.
بله تا حدی این حرف درسته. سرعت دانلود پایینه. حتا من با falshgot که ازwget استفاده میکنه نمیتونم به سرعت دانلود منیجرهای ویندوز برسم.
برای دانلود از برنامه axel استفاده کنید.
سلام
:12:
vahidmir2000
21-08-2012, 14:22
دلیلش محدودیت سرعت سرورهای مخازن هست. با برنامه apt-fast یا apt-axel می تونید این مشکل رو حل کنید.
مرسی از لطفتون ولی چون من تازه کارم درست متوجه نشدم. از طریق این دو برنامه میشه آپدیتها رو نصب کرد؟ به چه شکل؟
crown 22
21-08-2012, 15:54
سلام.من مشکلی بابت طرز نمایش زیرنویس فارسی ندارم.اما وقتی که یه زیرنویس رو روی یه فایل mkv که معمولا خودشون چند زیرنویس به زبان های مختلف بهشون چسبیده شدند رو لود می کنم زیرنویس اکسترنال نمایش داده نمیشه و فقط زیرنویس های چسبیده به فیلم رو میتونی انتخاب کنی.اما اگه فایل mkv هیچ زیرنویسی با خودش نداشته باشه زیرنویس رو راحت می خونه!لطفا راهنمایی کنید.
saeediranzad
21-08-2012, 16:29
سلام
با سپاس از دو عزیزMr Gee و @@ma
یه سایتیپ هست به نام MakeUseOf که متاسفانه فیلکش میخواد. این سایت بهترین برنامه ها برای هر سیستم عانلی را فهرست کرده.
من فهرستها را که خوندم زیاد به دلم ننشست. چون بعضی از بهترین نرم افزارها را فراموش کرده.
جالب اینکه برای لینوکس چند انتی ویروس معرفی کرده. آیا واقعاْ لازمه؟ یعنی ویروس برای لینوکس پیدا شده؟
مرسی از لطفتون ولی چون من تازه کارم درست متوجه نشدم. از طریق این دو برنامه میشه آپدیتها رو نصب کرد؟ به چه شکل؟
سلام.من مشکلی بابت طرز نمایش زیرنویس فارسی ندارم.اما وقتی که یه زیرنویس رو روی یه فایل mkv که معمولا خودشون چند زیرنویس به زبان های مختلف بهشون چسبیده شدند رو لود می کنم زیرنویس اکسترنال نمایش داده نمیشه و فقط زیرنویس های چسبیده به فیلم رو میتونی انتخاب کنی.اما اگه فایل mkv هیچ زیرنویسی با خودش نداشته باشه زیرنویس رو راحت می خونه!لطفا راهنمایی کنید.تو منوی subtitile با load unload یا select نمی شه یه زیرنویس دیگه رو انتخاب کرد؟
یه سایتیپ هست به نام MakeUseOf که متاسفانه فیلکش میخواد. این سایت بهترین برنامه ها برای هر سیستم عانلی را فهرست کرده.اونجا یه سایت عمومیه که در مورد همه چیز مطلب داره نباد انتظار یه سایت تخصصی لینوکس رو ازش داشته باشید.
من فهرستها را که خوندم زیاد به دلم ننشست. چون بعضی از بهترین نرم افزارها را فراموش کرده.
جالب اینکه برای لینوکس چند انتی ویروس معرفی کرده. آیا واقعاْ لازمه؟ یعنی ویروس برای لینوکس پیدا شده؟
نه لینوکس احتیاجی به آنتی ویروس نداره
crown 22
21-08-2012, 22:23
@MrGee نه نمیشه
vahidmir2000
22-08-2012, 03:58
سلام دوستان
من خواستم با دستور apt-fast برنامه ی wine رو نصب کنم در یکی از مراحل برای دانلود یک سری فونت میخواد به سایت sourceforge وصل بشه ولی هرچقدر تلاش میکنه ( یکی دو ساعت) نمیشه و نصب wine همچنان ادامه داره. به شگل کاملا غیر اصولی و با خاموش کردن سیستم به این مرحله پایان دادم اما وقتی سیستم بالا میاد و میخوام پکیج منیجر رو باز کنم میگه دستور sudo dpkg........ رو اجرا کن که این دستور دوباره اون مرحله ی کذایی وص نشدن به سوسر فورگ رو شروع میکنه و .... الان من باید چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
saeediranzad
22-08-2012, 06:34
Mr Gee ممنون. ولی این لینکهایی که دادید از اون لینکی که من دادم بدتره. البته دومی بهتر بود.
ولی بعضی انواع را اصلاً ذکر نکرده بود. مثل دانلود منیجر
vahidmir2000
22-08-2012, 17:19
سلام دوستان
من خواستم با دستور apt-fast برنامه ی wine رو نصب کنم در یکی از مراحل برای دانلود یک سری فونت میخواد به سایت sourceforge وصل بشه ولی هرچقدر تلاش میکنه ( یکی دو ساعت) نمیشه و نصب wine همچنان ادامه داره. به شگل کاملا غیر اصولی و با خاموش کردن سیستم به این مرحله پایان دادم اما وقتی سیستم بالا میاد و میخوام پکیج منیجر رو باز کنم میگه دستور sudo dpkg........ رو اجرا کن که این دستور دوباره اون مرحله ی کذایی وص نشدن به سوسر فورگ رو شروع میکنه و .... الان من باید چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
خب خوذم با افتخار اولین مشکل جدی لینوکسی ام رو حل کردم :) یک بار دستور dpkg رو در خالت آفلاین اجرا کردم یه تلاش ۱ دقیقه ای برای وصل شدن به sourceforge انجام داد و مرحله ی کذایی نصب wine به پایان رسید.
حالا یه سوال کلی دارم : در ویندوز ما غیر از پارتیشن C که حاوی سیستم عامل هستش پارتیشن های دیگه ای داریم که فایلهامونو توشون میریزیم. برای اینکه یک هارد و کلا کامپیوتر رو به لینوکس اختصاص بدیم برای ذخیره ی فایلهای شخصی مون چه نوع پارتیشنی باید بسازیم که بعد از نصب مجدد لینوکس فایلهامون و کلا اون پارتیشن ها پاک نشه؟ ممنون میشم جواب بدین :)
ضمنا در صفحات اول این تاپیک یکی از دوستان در مورد سیستم فایلی گفته بودن که هم در لینوکس و هم در ویندوز قابل شناسایی هستش میشه دوستان بگن چه سیستم فایلیه؟
شما اصلا نیاز به اینکه یه هارد برای لینوکس اختصاص بدید ندارید. شما در حالتهای ساده فقط به 20 گیگ از هارد برای نصب لینوکس و swap و ... نیاز دارید بعد از نصب هم می تونید تو لینوکس به تمام هاردتون دسترسی داشته باشید.
لینوکس از 100 فایل سیستم پشتیبانی می کنه ولی ویندوز فقط از 2 3 تا فایل سیستم. چندتاشون رو هم با برنامههای جانبی.
لینوکس از فایل سیستمهای fat و ntfs ویندوز پشتیبانی می کنه و ویندوز هم از پارتیشن های ext با برنامههای جانبی.
بنابراین در مورد پشتیبانی فایل سیستمها نگران نباشید.
vahidmir2000
22-08-2012, 19:50
شما اصلا نیاز به اینکه یه هارد برای لینوکس اختصاص بدید ندارید. شما در حالتهای ساده فقط به 20 گیگ از هارد برای نصب لینوکس و swap و ... نیاز دارید بعد از نصب هم می تونید تو لینوکس به تمام هاردتون دسترسی داشته باشید.
مرسی از جوابتون ولی منظور من اینه که فرض کنیم یک سیستم که اصلا با سیستم عامل لینوکس ارایه شده میخریم ... ساختار پارتیشنها در یک سیستم اصیل لینوکسی به چه شکله که با ریختن مجدد لینوکس فایلهای شخصی پاک نشه؟ من میدونم که ntfs و غیره قابل شناسایی هستم ولی میخوام سیستم یکپارچه لینوکسی رو بلد بشم. آیا ساختن پارتیشن home این کار رو انجام میده؟
بالاخره openbox نصب و کانفیگ کردم. فوقالعادست! پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین. اسکرینشات دسکتاپ من هم توی وبلاگم هست.
ولی یه مشکل دارم. من میخوام از برنامه wbar استفاده کنم. ولی وقتی مثلا فایرفاکس رو باز میکنم، اطراف wbar یه مستطیل میاد که به جای اینکه شفاف باشه و فایرفاکس رو نشون بده، دسکتاپ رو نشون میده. مشکل از کجاست؟
با سلاممن ویندوز و Frdora رو دارم میخواستم از بعضی از امکانات back track هم استفاده کنم نسخه live ش رو از کجا میتونم پیدا کنم که احتیاج به نصب نداره.با تشکر
خب خوذم با افتخار اولین مشکل جدی لینوکسی ام رو حل کردم :) یک بار دستور dpkg رو در خالت آفلاین اجرا کردم یه تلاش ۱ دقیقه ای برای وصل شدن به sourceforge انجام داد و مرحله ی کذایی نصب wine به پایان رسید.
حالا یه سوال کلی دارم : در ویندوز ما غیر از پارتیشن C که حاوی سیستم عامل هستش پارتیشن های دیگه ای داریم که فایلهامونو توشون میریزیم. برای اینکه یک هارد و کلا کامپیوتر رو به لینوکس اختصاص بدیم برای ذخیره ی فایلهای شخصی مون چه نوع پارتیشنی باید بسازیم که بعد از نصب مجدد لینوکس فایلهامون و کلا اون پارتیشن ها پاک نشه؟ ممنون میشم جواب بدین :)
ضمنا در صفحات اول این تاپیک یکی از دوستان در مورد سیستم فایلی گفته بودن که هم در لینوکس و هم در ویندوز قابل شناسایی هستش میشه دوستان بگن چه سیستم فایلیه؟
MrGee
لینوکس از 100 فایل سیستم پشتیبانی می کنه ولی ویندوز فقط از 2 3 تا فایل سیستم. چندتاشون رو هم با برنامههای جانبی.
لینوکس از فایل سیستمهای fat و ntfs ویندوز پشتیبانی می کنه و ویندوز هم از پارتیشن های ext با برنامههای جانبی.
بنابراین در مورد پشتیبانی فایل سیستمها نگران نباشید.
باید توجه داشته باشید اگر قرار بر این باشد که بخواهید فایل های خود را بر اساس سطح دسترسی ها در لینوکس تنظیم کنید ویندوز قادر به شناسایی آن نبوده و بالعکس[search ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=en&sclient=psy-ab&q=linux+file+permissions+on+ntfs&oq=linux+file+permissions+on+nt&gs_l=hp.3.0.0i30.557801.566942.2.568444.33.24.7.0. 0.11.835.10351.3-16j4j3j1.24.0.les%3B..0.0...1c.S1goFfhN3p8&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=5152c89e77ba6c4a&biw=1266&bih=660) ]
در ضمن متاسفانه تعداد کاراکتر ها و قرار گرفتن کاراکتر های مخصوص در ویندوز باعث عدم copy و یا cut یا حتی خواندنشون میشه بنابراین لازم است که این کار از طریق لینوکس و با سیستم فایل آن انجام بشه.[search ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
vahidmir2000
23-08-2012, 00:35
باید توجه داشته باشید اگر قرار بر این باشد که بخواهید فایل های خود را بر اساس سطح دسترسی ها در لینوکس تنظیم کنید ویندوز قادر به شناسایی آن نبوده و بالعکس[search ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=en&sclient=psy-ab&q=linux+file+permissions+on+ntfs&oq=linux+file+permissions+on+nt&gs_l=hp.3.0.0i30.557801.566942.2.568444.33.24.7.0. 0.11.835.10351.3-16j4j3j1.24.0.les%3B..0.0...1c.S1goFfhN3p8&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=5152c89e77ba6c4a&biw=1266&bih=660) ]
در ضمن متاسفانه تعداد کاراکتر ها و قرار گرفتن کاراکتر های مخصوص در ویندوز باعث عدم copy و یا cut یا حتی خواندنشون میشه بنابراین لازم است که این کار از طریق لینوکس و با سیستم فایل آن انجام بشه.[search ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
ممنون دوست من. ولی شما هم جواب سوال منو ندادی. ببین من منظورم اینه: فرض کن یک سیستم نو میخری و میخوای فقط و فقط روش لینوکس داشته باشی و اصلا قرار نیست ویندوزی در کار باشه. در این سیستم چجوری پارتیشن بندی انجام بدیم و چه پارتیشن هایی بسازیم که با نصب لینوکس های جدید و پاک شدن لینوکسهای قدیمی فایلها مون مثل موزیک ها و فیلمها پاک نشه. یعنی فایلهای شخصیمون رو در یک سیستم تحت لینوکس در چه پارتیشنی ذخیره کنیم؟ (مثل پارتیشنهای فرعی در ویندوز ) ببخشید سوالم نامفهوم بود
saeediranzad
23-08-2012, 06:08
ممنون دوست من. ولی شما هم جواب سوال منو ندادی. ببین من منظورم اینه: فرض کن یک سیستم نو میخری و میخوای فقط و فقط روش لینوکس داشته باشی و اصلا قرار نیست ویندوزی در کار باشه. در این سیستم چجوری پارتیشن بندی انجام بدیم و چه پارتیشن هایی بسازیم که با نصب لینوکس های جدید و پاک شدن لینوکسهای قدیمی فایلها مون مثل موزیک ها و فیلمها پاک نشه. یعنی فایلهای شخصیمون رو در یک سیستم تحت لینوکس در چه پارتیشنی ذخیره کنیم؟ (مثل پارتیشنهای فرعی در ویندوز ) ببخشید سوالم نامفهوم بود
سلام
این یه پرسش کلیه که خاص لینوکس نیست.
من یه درایو را برای ارشیو همه چیز (از کتاب تا نرم افزار و فیلم و موسیقی) گذاشته ام. این پارتیشن بندی را با ویندوز7 انجام دادم. ولی حالا هم با وین7 و 8 و هم با لینوکس میتونم بخوانم و رایت کنم.
شما اگه فقط میخوای لینوکس روی سیستم سوار کنید؛ که مشکلی نیست. با اولین لینوکس پارتیشن بندی کنید؛ بقیه هم میخوانند.
شما برای اینکار کافیست پارتیشن home بسازید فایل سیستم آن را هم ext4 انتخاب کنید. این پارتیشن در صورت پاک کردن لینوکس و نصب لینوکس جدید باقی می ماند. اگر تمایل دارید می توانید پارتیشن های دیگری نیز درست کنید. هدف من از گفتن دو مورد این بود که حواستون باشه اگر بخواهید تنظیمات دسترسی و یا فایل های با با اسم طولانی دخیره کنید حتما فایل سیستم از نوع لینوکس باید باشد. اگر می دانید چنین نیست می توانید همانطور که دوستان گفتن در صورت ایجاد پارتیشن تحت ویندوز لینوکس قادر به دسترسی به تمام آن است. ولی بر عکس باید از نرم افزار استفاده کنید.
با سلاممن ویندوز و Frdora رو دارم میخواستم از بعضی از امکانات back track هم استفاده کنم نسخه live ش رو از کجا میتونم پیدا کنم که احتیاج به نصب نداره.با تشکر
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ویکی پدیا بیان شده است که:
BackTrack provides users with easy access to a comprehensive and large collection of security-related tools ranging from port scanners to password crackers. Support for Live CD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and Live USB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) functionality allows users to boot BackTrack directly from portable media without requiring installation, though permanent installation to hard disk is also an option.
ولی یه مشکل دارم. من میخوام از برنامه wbar استفاده کنم. ولی وقتی مثلا فایرفاکس رو باز میکنم، اطراف wbar یه مستطیل میاد که به جای اینکه شفاف باشه و فایرفاکس رو نشون بده، دسکتاپ رو نشون میده. مشکل از کجاست؟
من با openbox کار نکردم ولی تو linuxreview یه مقاله مفصل راجع بهش هست که شاید مفید باشه.
همون طور که دوستمون هم گفتن نسخه iso به صورت Live CD هست که قابلیت نصب روی هارد رو هم داره.
اتفاقا من هم با اون جلو رفتم! ولی چیزی در این مورد ننوشته بود.
ادیت:
هروقت من آواتارت رو میبینم دلم میخواد بشینم بیگبنگتئوری نگاه کنم! :31:
brave_ie
23-08-2012, 18:36
سلام
من هیچوقت با لینوکس کار نکردم ویندوز 7 ریختم که از xp کوچ کنم بهش خوشم نیومد
so
میخوام 7 رو پاک کنم و با xp یک نسخه لینوکس بخوام
اینو شما بگید چه نسخهایه
در ضمن میدونید بهترین راه پاک کردن 7 چچیه یا تو ویندوز بپرسم؟
ممنووووون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.